Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Putin Ide K Hitlerovi

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Stalo sa, že po jeho smrti v auguste 2023 sa ruský prezident Vladimir Putin nasťahoval do tela Hitlera. Navyše je tak cool, že Veľká vlastenecká vojna je v kalendári 1. novembra 1941 v plnom prúde. A nemôžete to opraviť. Čo robiť, ak Stalin ani Churchill nechcú počuť o mieri? Potom sa ich Vladimír Putin rozhodne dobre potrestať!

  PUTIN IDE K HITLEROVI
  ANOTÁCIA
  Stalo sa, že po jeho smrti v auguste 2023 sa ruský prezident Vladimir Putin nasťahoval do tela Hitlera. Navyše je tak cool, že Veľká vlastenecká vojna je v kalendári 1. novembra 1941 v plnom prúde. A nemôžete to opraviť. Čo robiť, ak Stalin ani Churchill nechcú počuť o mieri? Potom sa ich Vladimír Putin rozhodne dobre potrestať!
  . PROLÓG.
  Dlhotrvajúca vojna s Ukrajinou nebola pre ruského prezidenta veľmi zaujímavá. No a čo je Ukrajina pre Rusko? Myslelo sa, že ju zasypú klobúkmi a na tri dni si vezmú Kyjev. Ale nevyšlo to. Toto je druhý rok vojny. A prezidentské voľby v Rusku sú doslova na nose. A Vladimir Putin mal problémy so zdravím. Je vidieť, že kliatby zasiahli milióny ľudí takmer na celom svete. Ľudská krv nie je voda. A koľko krvi už prelial Vladimir Putin? Možno len Stalin bol v dejinách Ruska krvavejší. Ukrajinci vedú úspešnú ofenzívu a od ruskej armády a rôznych súkromných formácií získali späť väčšinu anektovaných území. Okrem toho Taliban zaútočil v máji 2023 na Tadžikistan a tamojšiu ruskú základňu. A otvorili druhý front a pridali prezidentovi Ruska bolesť hlavy. Ako sa ukázalo, Tadžici vykazovali nízku morálku a ich armáda čiastočne utiekla a čiastočne bola zajatá. A Rusko s nimi muselo bojovať. Takže ruská vojenská základňa bola obkľúčená Talibanom a veľké množstvo vojakov bolo zabitých a niektorí boli zajatí.
  A museli odpovedať. A opäť vyhlásiť mobilizáciu, aby sme vyplnili medzery už na juhu.
  A keď Vladimír Putin 5. augusta 2023 zomrel, mnohí Rusi ho už nenávideli, nehovoriac o západných krajinách. A prezident Ruska zomrel v agónii a bez cti. Jeho sprievod ani nijako zvlášť nezarmútil. Ale aj tak sa rozhodli veľkolepo pochovať. A dať vyznamenania.
  Aj keď, samozrejme, mnohí hovorili, že ak by Putin zomrel pred útokom na Ukrajinu, zapísal by sa do dejín ako jeden z najlepších ruských vládcov.
  A tak je to možno práve ten prípad, keď človek ľutuje, že mu Boh nezoslal smrť skôr.
  V každom prípade v auguste 2023 zomrel Vladimir Putin a o jeho osude mal rozhodnúť súd.
  A nebeský súd! Ale rozmarná bohyňa-demiurg Emmanuel vzal a ukradol dušu Vladimíra Putina z pekla a vzal ho do svojho vesmíru.
  Tam vzala a vštepila ruskému diktátorovi do tela Adolfa Hitlera. Najväčší zločinec všetkých čias a národov.
  A to v momente, keď sú nemecké jednotky blízko Moskvy. Áno, takýto trest pre prezidenta Caina vymyslela. Alebo možno aj odmenu, pretože sa sťahujete z tela niekoho, kto je v tom čase takmer o dvadsať rokov mladší ako vy a na samom hrebeni úspechu a slávy.
  A teraz Vladimir Putin dostal nové telo, nové príležitosti, vo svete ako dve kvapky vody pripomínajúce Zem dvadsiateho storočia. A najzaujímavejšie je, čo sa stane. Moc nájomného vraha-prezidenta nad svetom, alebo hanebná samovražda? Alebo možno oboje, alebo niečo medzi tým!?
  . KAPITOLA 1
  Vladimir Putin si matne spomínal na svoj krátky pobyt v Pekle. Zatiaľ nebol súdený. Duša bola v nejakej veľmi veľkej, svetlej miestnosti. A ste úplne bez tiaže a visíte vo vzduchu, ako to často býva vo sne, najmä v detstve.
  Žiadne mučenie, žiadny pekelný oheň. Ale toto bolo veľmi krátke obdobie existencie čistého ducha bez tela. A vy sa len trepete ako vo sne a cítite sa dobre a ľahko a nepamätáte si dobre, čo je okolo.
  A potom po súde budete pre väčšinu ľudí pridelení buď do raja, alebo do pekla, alebo do očistca.
  Teraz sa však Vladimir Putin cítil v novom tele. Nie mladé telo, ale ani staré.
  A bývalý prezident Ruska už vie, že je teraz Hitlerom v tele.
  Päťdesiatročný Führer je vďaka vegetariánskej strave a absencii zlozvykov v celkom slušnej forme. Jeho psychika ešte nie je preťažená sériou hanebných porážok. Cítite sa teda celkom znesiteľne lepšie ako na mieste prezidenta Ruska. Ktorý sa nedožil tak dlho, aby mal sedemdesiatjeden rokov.
  Ruskí vládcovia, ktorí sa dožili takejto doby, sa však dajú spočítať na prstoch.
  V každom prípade sa zdá, že Hitler je v tele a je zdravší a ráznejší a mladší, takže sa osudu niet čo sťažovať.
  Všetko by nebolo nič, ale v kalendári 1.11.1941. To znamená, že už nebude možné zastaviť Fuhrera na smrteľnej línii a nezaútočiť na ZSSR. A zjavne musíte konať, ale ako ...
  Sprievod a generáli samozrejme chceli, aby hostina pokračovala a že im Fuhrer dal svoje múdre pokyny.
  Čo však robiť, keď už ste v sračkách až po uši. Ako v minulom živote, tak aj v tomto.
  Vladimir-Adolf oznámil, že by mal byť sám a trochu premýšľať a odpočívať. Zároveň si vypýtal kávu s pomarančovou kávou a operačnú mapu, ako aj európsku časť ZSSR a Afriku.
  Záležitosti Nemcov vo všeobecnosti išli celkom dobre. Podarilo sa síce ofenzíve v októbri úplne zničiť šesť sovietskych armád a niekoľko čiastočne. Viac ako šesťstotridsaťtisíc vojakov a dôstojníkov nepriateľa bolo zajatých.
  A v Leningradskom smere sa jednotky Wehrmachtu pohybujú smerom k Tikhvinu. A na juhu už obsadili Charkov a časť Donbasu. Na Kryme sa priblížili k Sevastopolu a prepadli Kerč. No to ešte nie je vrchol úspechu. Nemci ešte musia zabrať Tichvin, Kerč, niektoré mestá na Donbase a Rostov na Done, aby dosiahli maximum do konca novembra. A potom sa dokonca priblížiť k Moskve doslova až na niekoľko kilometrov.
  A potom sa stane zázrak. A nevídané mrazy, z ktorých zamrzol aj nemecký benzín z uhlia, zlyhala technika a samotní nemeckí vojaci zamrzli zaživa.
  V novom tele začal Vladimír Putin v sebe cítiť spomienku na Hitlera. Na jednej strane je to dokonca dobré. Neprichytíte sa pri čudnom správaní a ignorancii. V skutočnosti čert vie, ako vyzerajú nemeckí generáli a ministri. Zdá sa, že Speer bol považovaný za najtalentovanejšieho z nich.
  Ale Hitlerova pamäť naznačovala, že Speer ešte nedostal funkciu ríšskeho ministra zbrojenia a munície. A možno - to bol jeden z hlavných dôvodov porážky nacistického Nemecka. Keby bol taký energický minister vymenovaný skôr, priebeh vojen by bol iný.
  Hitlerovi sa však nielen v tomto darilo. Napríklad zastavil nemecké tanky pri Dukeri a v dôsledku toho sa štyristotisíc Britom a stotisíc Francúzom podarilo ujsť do Británie. A ak boli tieto jednotky zajaté Hitlerom, potom možno aj Churchill musel ísť do mieru. Vo všeobecnosti, samozrejme, rozhodnutie bojovať proti Nemecku, ktoré ovládlo takmer celú kontinentálnu Európu, bolo hlúpe.
  Ale bol to Churchill, kto zachránil Rusko alebo ZSSR.
  Bez druhého frontu by boli Stalinove šance proti Tretej ríši a jej satelitom takmer nulové.
  Takže... Putin preklial. Nemal rád Churchilla. Možno tam bola dokonca skrytá závisť voči tomuto vodcovi. Napokon, Churchill zostal v histórii legendou a gentlemanom.
  A prezident Ruska sa volá: Vovka-Cain! On naozaj v dejinách Ruska a sveta je teraz spomínaný s nevľúdnym slovom. Áno, utrhol sa - nevydržal pokušenie a rozpútal veľkú vojnu. Najväčšia chyba a predovšetkým morálna: toto je kampaň proti Kyjevu. Kedysi, keď bola v Gruzínsku vojna, chcel diktátor zaútočiť na Tbilisi. Ale formálny prezident Ruska a najvyšší veliteľ Dmitrij Medvedev sa kategoricky vyjadrili proti. A musel som prestať bojovať. Päťdňová vojna, jedna z najkratších vo svetových dejinách a možno aj najrýchlejšia v ruskej histórii, sa skončila. Stratilo sa stošesť vojakov, Gruzínci stratili o niečo viac. Potom nastal pocit mrzutosti, že nevyužili príležitosť na okupáciu Gruzínska. Dmitrij Medvedev ale celkom logicky vysvetlil, že aj keď sa im podarí rýchlo obsadiť územie kaukazskej republiky, ruskú armádu čaká partizánska vojna. Navyše, už som mal pred očami príklad Iraku, ktorý Američania za tri týždne obsadili, no čelili takému partizánstvu, že boli nútení odtiaľ odísť, pričom stratili iba päťtisíc mŕtvych.
  Áno, a Afganistan je to isté... Navyše Gruzínsko je hornatá krajina a tam sa dá naozaj partizánsky z a do. Navyše, čečenský odpor ešte neskončil. Doku Umarov ešte žil a partizánska vojna prebiehala nielen v Čečensku, ale aj takmer na celom severnom Kaukaze. A v prípade okupácie Gruzínska by celý kolektívny Západ pomohol Kaukazčanom. A islamisti by tiež začali dostávať pomoc a dvíhali by hlavy.
  Takže Dmitrij Medvedev v tom čase ukázal zdravý rozum. A možno to bolo jedno z mála múdrych rozhodnutí, ktoré urobil.
  Ale aj vojna s Ukrajinou sa zdala pomerne jednoduchá. Vojaci slovanského brata sa teda v bitkách v roku 2014 a v zime 2015 ukázali veľmi zle a samozrejme, dojem bol, že nepriateľ bol nulový bojovník.
  No, naopak, o ruskej armáde, najmä po Sýrii, prehnané predstavy. Napríklad sme technologicky najvýkonnejší na svete. A hádzať klobúky všetkým.
  Zdá sa, že mnohí by si to mysleli, keby boli Putinom. A zrejme Američania neboli prefíkaní, keď povedali, že ruská armáda môže Kyjev dobyť do troch dní. Tiež si zrejme mysleli, že Rusko je príliš silné a Ukrajina je slabá. Lenže... Už v prvých dňoch utrpeli vybrané ruské jednotky veľké straty a bolo jasné, že blitzkrieg zlyhal.
  Vojna pokračovala, nie tak, ako chcel. Možno mal byť uzavretý mier, najmä v prvom mesiaci vojny, keď boli najväčšie úspechy. Ale, samozrejme, chcel som viac. Potom sa straty zvýšili. A potom koncom augusta a na jeseň dosiahli Ukrajinci na bojiskách hmatateľné úspechy. Vyradili ruské jednotky z Charkovskej oblasti a čiastočne z Luganska a dobyli späť Cherson a územie za Dneprom. Ukrajinci vtedy nechceli iný svet, niektorí ako návrat k hraniciam z roku 1991.
  Musel som vyhlásiť mobilizáciu a presunúť ďalšie jednotky. A v zime to skúsiť znova, postúpiť ...
  Vladimir Putin je tvrdohlavý človek. Hoci história učí, že tvrdohlavosť môže byť mimoriadne nebezpečná. Napríklad Hitler si mohol aspoň čiastočne zachovať svoj režim a možno aj vlastnú kožu, keby išiel do mieru skôr. Tu si Hirohito dokázal zachrániť život a dokonca aj cisársky titul, aj keď stratil skutočnú moc. A posadnutý Fuhrer prišiel o všetko. Môžete si spomenúť na Ivana Hrozného! Ktorá ponúkla svetu a časť Livónska, vrátane Narvy a Derptu. Ale Ivan Hrozný chcel Livónsko ako celok. A pokračoval vo vojne so Švédskom a Commonwealthom. No aj ja som musel odrážať nájazdy krymského chána. Stručne povedané, prehral všetko, čo vyhral, a musel vrátiť časť svojho. A vojna trvala dvadsaťpäť rokov. Áno, bolo tam dobrodružstvo.
  Je však Putin len o minulosti a o minulosti? Potrebujete sa rozhodnúť, čo robiť v súčasnosti? Alebo pokračovať vo vojne so ZSSR, vzhľadom na predchádzajúce chyby Tretej ríše. Alebo ešte skúsiť uzavrieť mier so Stalinom. Napriek tomu zabíjať svojich predkov ďalej nie je veľmi príjemné. Ale keby ste sa mohli spojiť s komunistami, proti nenávidenej Británii a Amerike, bolo by to skvelé!
  Rok a pol bojujúci Putin v skutočnosti nedokázal poraziť Ukrajinu, navyše tam utrpel porážky a dokonca aj Taliban otvoril druhý front na juhu. A tu je šanca! Môžete dosiahnuť veľa. A možno sa aj stanete vládcom sveta!
  Vladimir Vladimirovič sa zasmial a uškrnul sa do svojich krátkych fúzov. Nech sa o Hitlerovi hovorí čokoľvek, za dva mesiace dobyl takmer celú Európu. Poľsko, v tom čase počtom obyvateľov a územím porovnateľné s Ukrajinou, bolo porazené za dva týždne. A za mesiac a pol boli jednotky Francúzska, Británie, Belgicka a Holandska porazené. Len viac ako štyri milióny ľudí bolo zajatých. Tu je úspech.
  Áno, a ZSSR utrpel obrovské straty a bol takmer porazený. Ale to je takmer všetko. Potom v decembri príde zlom. A musíme rýchlo uzavrieť mier so Stalinom. Otázkou však je, ako sa ospravedlniť pred vlastným prostredím? Koniec koncov, zdá sa, že víťazstvo v Rusku je tak blízko, a zrazu svet?
  Ako to môžeš vysvetliť sám sebe? Navyše zatiaľ nie je známe, či Stalin mierový návrh prijme. Najmä ak sa od neho požadujú územné ústupky. Svet bez anexií a odškodnení znie krásne, ale potom, čo Nemecko toľko vyhralo a dokonca dalo nejaké pozemky svojmu spojencovi, bude to vyzerať ako zrada na ústupku.
  Tu, samozrejme, vznikajú vážne problémy. Bolo by oveľa jednoduchšie zasiahnuť Hitlera o niečo skôr, pred útokom na ZSSR. Potom mohol byť plán Barbarossa zrušený a namiesto toho mohla byť vykonaná operácia Sea Lion, zajatie Británie a potom Icarus, zajatie Islandu. Málokto vie, že Fuhrer mal plány aj s týmto. Na jednej strane sa zdá, že Tretia ríša Island nepotrebuje, no na druhej strane bolo hlavným cieľom chrániť sa pred útokmi zo strany Spojených štátov. Hitler však v tomto prípade riskoval, že na dlhý čas uviazne vo vojne s Amerikou.
  Mimochodom, ďalšou otázkou je, či sa Stalin chystal zasiahnuť Tretiu ríšu v roku 1941? Alebo aj v štyridsiatich dvoch lepšie pripravených.
  Existuje slávna tetralógia Suvorov-Rezun, kde dokazuje a snaží sa logicky zdôvodniť Stalinov útok na Tretiu ríšu. Putin, samozrejme, v minulom živote nemal čas prečítať si toto dielo celé. Ale krátko sa mu to ukázalo. Hlavné argumenty Suvorova-Rezuna a komentáre k nim.
  Napríklad ZSSR skutočne presunul jednotky bližšie k svojej západnej hranici. A skutočne mal výhodu v počte tankov. Pravda, nie osemkrát ako píše Rezun, ale asi štyrikrát. Na úkor kvality áut to tiež nie je také jednoznačné. Približne dvetisíc sovietskych tankov bolo silnejších ako nemecké: sú to KV-1, KV-2, T-34, T-28 a T-35. Obzvlášť výkonný bol KV-2 so 152 mm húfnicou. A nemecké tanky ho nedokázali preniknúť zo všetkých strán a uhlov ako KV-1.
  Ale to nie je také jednoznačné. Napríklad KV-2 vystrelil len jeden výstrel každé dve minúty a pokúsil sa zasiahnuť šikovný nemecký tank. A mohol dobre poškodiť valce a sovietsky stroj bol znehybnený. Z praktického hľadiska je T-34 dobrý. Nemecký tank ho nemôže preraziť v čele, snáď okrem boku.
  Ale aj problémy. Optika a viditeľnosť sú slabé, prevodovka sa kazí a ťažko sa preraďuje. T-28 je už morálne zastaraný tank, aj keď s dvoma delami je na tom pancierovo horšie ako tridsaťštyri. A tento tienený tank nie je veľmi dobrý v jazdnom prejave. T-35 je skutočné monštrum - tri delá, sedem guľometov, päť veží. Ale tento tank sa nemôže otáčať. A pancier až piatich veží nie je dôležitý.
  Tanky série BT - na jednej strane sa zdajú byť dobré: rýchlosť je takmer sto kilometrov za hodinu na diaľnici. Ale v skutočnej bitke kolóna tankov stále nebude môcť ísť. A pancier je slabý a dokonca aj protitankové delá môžu preniknúť takým strojom. Okrem toho má tank ešte veľké nádrže benzínu, dá sa vyradiť z činnosti výstrelmi z ťažkého guľometu. Áno, toto auto naozaj nie. Najmasívnejší tank T-26 so 45 mm kanónom bol vo výzbroji aj pancierovaní horší ako nemecký T-3 a jazdným výkonom bol blízko.
  Celkovo bol samozrejme ZSSR možno silnejší v tankoch, ale výroba najnovších áut a lietadiel sa len presadzovala a do vojsk sa ledva začali dostávať. Najnovšie letectvo ešte nebolo zvládnuté a tanky tiež. Okrem toho nebola veliteľom vydaná technická dokumentácia k najnovším sovietskym tankom. A v dôsledku toho pred vojnou neboli zabehnuté vozidlá KV a T-34. A Nemci si nových tridsaťštyri akosi nevšimli. Prvýkrát bol tank T-34 podľa Guderianových spomienok zaznamenaný až v októbri 1941. A kam sa predtým podela celá tisícka týchto áut?
  Navyše počas vojny kvalita vyrobených tridsiatich štyroch nielenže nerástla, ale dokonca klesala. Vrátane kvality brnenia. Áno, a sovietski piloti nemali čas trénovať, ako používať sovietsku technológiu. Áno, a všeobecná vojenská služba bola zavedená až na jeseň tridsiateho deviateho roku.
  Navyše, stalinistické represie oslabili armádu, vyradili skúsený a vzdelaný personál.
  Plus sada nábojov, špeciálne pre najnovšie tanky. No tých porovnaní je oveľa viac. ZSSR má skutočne viac tankov a lietadiel ako Tretia ríša. Ale na druhej strane, Nemci už majú viac ako dvojnásobok áut a motoriek. A Wehrmacht má viac samopalov. Plus jej dočasná prevaha v pechote. To je pravda, pretože Nemecko predtým vykonalo všeobecnú mobilizáciu. Ale stále zaútočiť na Tretiu ríšu a stratiť personál? Toto je idiotské!
  Pravda, Putin sám to urobil s Ukrajinou. Ale možno práve preto to pokazil.
  Ale sú tu dva veľké rozdiely. Ukrajinskú armádu, ktorá v roku 2014 nedokázala poraziť niektoré milície, nikto - dokonca ani Američania - nepovažoval za vážnu bojovú silu. A Wehrmacht zachytil Európu za dva mesiace - je v tom veľký rozdiel. Dokonca veľmi veľký rozdiel.
  Autorita ukrajinskej armády bola pred vojnou veľmi nízka a možno aj preto sa zvyčajne opatrný Vladimir Putin rozhodol pre toto dobrodružstvo. Navyše Čína tajne dala súhlas. Ale už v prvých dňoch sa ukázalo, že blitzkrieg neprešiel. A straty najmä v elitných celkoch sú obrovské.
  Naozaj existuje nejaká neviditeľná sila, ktorá ničí všetky impériá. Od čias kráľa Xerxa pravdepodobne prvá skutočná, obrovská ríša starovekého sveta. Ukázalo sa, že aj Veľká moc Alexandra Veľkého bola krátkodobá. Skôr sa rozpadlo niekoľko rokov po smrti tohto kráľa.
  Ešte skôr Egypt viedol dobyvačné vojny, ale aj stratil majetok. Môžete si spomenúť na Asýriu. Bola to tiež dosť veľká sila. No, Babylon z čias Nabuchodonozora, aj keď nie na dlho. Rímska ríša trvala dlho. Aj v školských učebniciach dejepisu sa mu venuje takmer polovica času antiky.
  Ale aj ten chátral a zrútil sa. Dá sa tu uviesť veľa príkladov. Existovala ríša Karola Veľkého - rozdelená hneď po smrti dobyvateľského kráľa. Vznikol arabský kalifát - najväčšia ríša, čo sa týka územia, od Francúzska po Indiu, ale aj zanikla. Osmanská ríša sa tiež rozpadala, aj keď pomalšie. Samotná ríša Džingischána je najväčšou suchozemskou mocnosťou čias ľudstva. Džingischán však zomrel a jej synovia a vnuci ju začali drviť. A potom, keď sa mongolskí Tatári dostali do Afriky do Viedne, došla im para a opäť sa rozpadli. Tamerlán sa pokúsil obnoviť toto impérium ohňom a mečom, no hneď ako zomrel, jeho Timuratská predvečer upadla do blaženosti bez stopy.
  Najväčšie z hľadiska počtu obyvateľov a územia v histórii ľudstva bolo možno Britské impérium s kolóniami a domíniami. Ale aj to sa celkom rýchlo rozpadlo. A bola tu aj španielska koloniálna ríša, ktorá sa rozpadla ešte skôr.
  Cárske Rusko, ktoré dosiahlo svoj vrchol za vlády Mikuláša II., sa zrazilo s Japonskom. A akoby na potvrdenie faktu, že existuje proticisárska sila, cárske jednotky túto vojnu prehrali. A akoby ich prenasledoval zlý osud. V tej vojne bolo toľko neúspechov a smoly, od začiatku do konca. Takže potom neverte v osud všetkých síl.
  Potom v prvej svetovej vojne nebolo veľa šťastia a došlo k vojenskému, ba skôr palácovému prevratu. Potom sa k moci dostala nelegitímna dočasná vláda.
  No a potom boľševici s občianskou vojnou. No áno, za Stalina nastal nový vzostup impéria, ale za cenu obrovského krviprelievania. A po smrti vodcu sa konal dvadsiaty kongres a kolaps kultu. A ZSSR začal strácať svoje pozície už za Chruščova.
  A potom Gorbačov vzal a ukončil sovietske impérium. Navyše nemožno povedať, že to Michail Sergejevič urobil úmyselne. Potom všetkých pohltilo šialenstvo perestrojky. A osobne sa Vladimír Putin, hoci dôstojník KGB, zmenil na zanieteného demokrata. A bol proti GKChP a tiež sa radoval z kolapsu CPSU. A stal sa pravou rukou Sobchaka. A aktívne podporoval Jeľcina. Vrátane októbra 1993. Áno, rozpad ZSSR bol, ale väčšina ľudí a najmä elita sa tešila!
  Alebo v každom prípade ľuďom to nevadilo, ale elitu to naozaj potešilo. Najmä v Strednej Ázii, kde si každý veľmi dobre pamätal, ako KGB prenasledovala miestnych magnátov v obchode s bavlnou.
  Stručne povedané, vtedy v deväťdesiatom prvom ZSSR spočíval na Bose. A možno len Vladimir Žirinovskij trochu reptal, tak na parádu. Alebo možno hrať pre publikum alebo chcieť vyniknúť.
  Potom tu bola Jeľcinova vláda. Obdobie veľkých príležitostí pre niektorých a nedostatok a hrozné problémy pre iných. Samotný Jeľcin sa ani len nepokúsil zlepiť impérium ZSSR, ale len vrátiť Čečensko pod kontrolu. A aký prudký odpor to vyvolalo. Vrátane v rámci krajiny. A dokonca sa proti tomu vyslovila aj Gajdarova voľba Ruska. Rovnako ako komunisti. Túto vojnu podporoval iba Žirinovskij . Ale možno práve preto si podkopal vlastný rating a pripravil sa o šancu stať sa novým ruským cárom.
  Žirinovskij bol, samozrejme, charizmatickým vodcom. Nechýbala mu však odvaha ani vôľa. Najmä brucho nebolo potrebné tak-tak rozleptať, keď značná časť ľudí hladuje. A strava a cvičenie.
  Dobre, Žirinovskij je mŕtvy. A kráľ prišiel o svojho obľúbeného šaša. Čo bolo také vtipné a vtipné. Pobavil a povzniesol. Ale bolo z toho málo skutočného zmyslu a úžitku. Skôr naopak, Žirinovskij bol príliš radikálny vlastenec, možno až karikatúra. A zdalo sa, že zosmiešňuje vlastenectvo. No ako dobrý vojak Švejk, aj on bol karikatúrou vlastenca Rakúsko-Uhorska.
  A bolo to vtipné, no pre vec skôr škodlivé. Ale napriek tomu sa kráľ bez šaša nemá dobre a nenudí. Tu Dmitrija Medvedeva táto úloha zjavne neláka.
  Vladimir Putin v Hitlerovom tele si ťažko povzdychol. Na nové telo si ešte nezvykol a žil v spomienkach na minulosť. A bolo to nejednoznačné, najmä v posledných rokoch. Putin bol však, samozrejme, šťastným vládcom. Napríklad taký vzácny dar šťastia, akým bol teroristický útok z 11. septembra. To je skutočne veľký úspech. Namiesto toho, aby Američania bojovali proti samotnému Talibanu, boli zavlečení do masakru nepotrebného pre USA.
  To je napríklad to isté, keby Hitler bojoval dvadsať rokov s Britániou a Yankees, než by zaútočil na ZSSR. A sám Stalin si v tomto prípade mohol vybrať moment, kedy zasiahne. A nespadnite pod strašnú ranu sami.
  Hitler však dokázal predísť Stalinovi. A tu je výsledok - Nemci pri Moskve. A keby bola zima miernejšia a suchšia, tak by sme možno boli v samotnom hlavnom meste.
  Áno, Stalin tu mal šťastie. Aj keď na druhej strane, no, prečo sú najúspešnejší vládcovia, tí, ktorí sú takí krutí? Tu je, samozrejme, Vladimir Putin, nie Stalin. Ale možno preto mu Ukrajina nebola daná?
  Čo sa dá povedať o Hitlerovi? Na jednej strane mal fenomenálne úspechy, no na druhej strane katastrofálne neúspechy. Akési bohatstvo sa Adolfovi vysmialo - dodalo mu sebadôveru. Ale potom to opustila a zarámovala. A na oboch stranách bolo toľko obetí a strát.
  ZSSR víťazstvom v tejto vojne veľa nezískal. Územné akvizície boli malé. Navyše, Stalin dal časť Brestskej oblasti a Bialystoku zadarmo a bez toho, aby o to Poľsko požiadal. A nedostali veľa. Bolo by lepšie, keby táto vojna neexistovala. Počet obyvateľov ZSSR sa znížil na 170 miliónov. A za cára-otca Mikuláša II., v roku 1914 to už bolo 180 miliónov ľudí. Takže cár-otec Rus pribudol a Stalin preriedil.
  A Nemci pod Hitlerom stratili veľa. Hoci zajatie Európy a Poľska stálo len tridsaťtisíc zabitých. Stalin vo vojne s Fínskom stratil 126 tisíc, čo je oveľa výraznejšie. Áno, takto to dopadlo gallimo.
  Bolo dobré dostať sa do tela Stalina pred útokom na ZSSR zo strany nacistického Nemecka. A urobte niečo. Ozaj, čo to vlastne je? Udrel sa, ako radil Suvorov-Rezun? To má svoje pre a proti.
  Nevýhodou je najmä to, že sovietske jednotky nie sú celkom pripravené na útok. Predovšetkým nové tanky a lietadlá vojská poriadne nezvládli. Dobrou správou je, že Nemci neočakávajú preventívny úder. A dajú sa zaskočiť. Áno, a sovietske jednotky boli oveľa väčšie a lepšie naučené útočiť ako brániť. Mimochodom, reálna prax ukázala, že nacisti vedia oveľa lepšie útočiť ako brániť.
  Napríklad, ak by nacisti postúpili veľkolepo a pádom štyridsiatich dvoch zabratých území porovnateľných s dvoma rímskymi ríšami. Potom v obrane rýchlo splynuli.
  Počítajúc od výbežku Kursk, kde sa Nemci naposledy pokúsili o veľkú strategickú ofenzívu a zvrátiť priebeh vojny tým, že sa chopili iniciatívy, trvalo Stalinovi len deväť mesiacov, kým znovu získal Ukrajinu a Krym. No, ak spočítate Galíciu, môžete pridať ešte pár. A celkovo Nemci po bitke pri Kursku nevydržali ani dva roky.
  Áno, sú slabí, boli v defenzíve. A Fuhrer? A čo ten Fuhrer, zastrelil sa. A potom hovoria, že odvaha nestačila, urobiť to sami - pomohli!
  Vladimir Putin sa otriasol. Telo je skutočne takmer o dvadsať rokov mladšie ako predtým, čo je skvelé. Adolf Hitler je nízky. Rovnako ako samotný Vladimir Putin. A to vám umožní rýchlejšie si zvyknúť na nové telo.
  A samozrejme má veľký potenciál. Najmä ak bojujete so Stalinom.
  Práve to sa dá vyčítať fúzatému diablovi, že na jeseň 1940 neuskutočnil osobné stretnutie s Hitlerom. Možno by sa v tomto prípade obaja diktátori tak očarili, že by sa namiesto vojny uzavrela aliancia. Tu je príklad toho, ako to majú s C. Aj keď Do Xi dobre vychádzal aj s inými čínskymi prezidentmi. Ale predsa len je jednoduchšie jednať s rovesníkom ako so starším či mladším vodcom. Napríklad Lukašenko s Medvedevom si nerozumeli. Mali rozdiel vo veku a výchove. Medvedev je synom profesora - intelektuála a Lukašenko je synom kolchozníka a nikto nevie koho.
  Putin, ktorého otec bol jednoduchý robotník a rád si vypil, to mal s Lukašenkom tiež jednoduchšie. Možno by to bolo ťažšie s iným lídrom. Najmä ak bol mladý a inteligentný. Ako napríklad Putinov vzťah s Macronom nevyšiel.
  Obaja Hitler aj Stalinovi otcovia boli opilci a obaja diktátori zažili chudobu, poníženie a boli vo väzení. Mohlo sa to teda dohodnúť na osobnom stretnutí. Ale z nejakého dôvodu to Stalin nechcel. Možno nechcel mať do činenia s takou odpornou osobou ako Hitler, ale nebol odpornou osobou aj samotný Stalin? A v tom čase to bol vodca ZSSR a Fuhrer Nemecka, ktorý bol oveľa krvavejší.
  Áno, Stalinove ruky boli zakrvavené až po lakeť. A v Tretej ríši Židia ešte neboli masívne zabíjaní a neboli vykonávané rozsiahle represívne akcie.
  Nebol teda žiadny zvláštny dôvod vyhýbať sa osobnému stretnutiu. Ale vojne dvoch totalitných impérií sa dalo celkom dobre zabrániť. A možno by bol svet na planéte Zem iný.
  ZSSR, Nemecko, Taliansko a Japonsko by mohli rozdeliť celý svet. A vzhľadom na to, že dobyté je potrebné ovládať na dlhú dobu, možno by v dejinách ľudstva neboli žiadne vojny, aspoň ďalších sto rokov.
  Teraz má však Putin v tele Hitlera šancu osobne sa stretnúť so Stalinom a porozprávať sa. Samozrejme, vyskytnú sa nejaké problémy, ale je pravdepodobné, že budú vyriešené.
  Aj keď otázka znie, koľko pôdy žiadať od Stalina? Je jednoducho nemožné a nereálne ísť na nulu, keď ste si toho už stihli uchmatnúť toľko.
  Druhý bod - okamžite vyhlásiť prímerie, alebo najprv dosiahnuť nové úspechy? Ešte stále nie je vrchol. Na Kryme ešte nebol zabratý Kerč a na juhu Rostov na Done. A nie celý Donbas je stále pod kontrolou Nemcov. A tak ďalej...
  A mimochodom, je tu aj Afrika. Zdá sa, že Briti čoskoro začnú ofenzívu proti tamojším Rommelovým jednotkám? Na a ten smer naliehavo posilniť. Koniec koncov, bojovať s Britániou za Putina je veľkým potešením. Na začiatok by ste sa mali pozrieť, aké rezervy má Nemecko. Možno sa dá niečo vziať z územia Francúzska a Balkánu. V skutočnosti, ak bulharský cár Boris nechce bojovať so ZSSR, tak nech bojuje s partizánmi aspoň v Juhoslávii. A tiež v Grécku a Albánsku. A bude to mimoriadne cool.
  V Nemecku by navyše mala byť vyhlásená totálna vojna. A aktívnejšie prilákať zahraničných pracovníkov. Už niečo, ale Tretia ríša má dostatok pracovnej sily. A samozrejme, tínedžeri by mali byť povolaní do armády. Bojujú o nič horšie ako dospelí a ich pracovná sila nie je príliš dobrá. Dá sa teda urobiť oveľa viac. No z dobrovoľníkov vytvárať zahraničné oddiely. Toto robili Nemci, ale už keď začali prehrávať vojnu. Prirodzene, tých, ktorí sú ochotní bojovať za beznádejnú vec, ubudlo. V tomto smere, samozrejme, Hitler konal nerozumne. Vo všeobecnosti, samozrejme, Tretia ríša a Fuhrer osobne boli plní chýb, ktoré mu zabránili vyhrať druhú svetovú vojnu. Jedným z nich je, samozrejme, fakt, že v žiadnom prípade aktívne nepoužil Poliakov vo vojne s Ruskom. Ale protiruské nálady v Poľsku sú silné a sú tradíciou už mnoho storočí.
  Tu sa Vladimír Putin pristihol pri tom, čo považuje za vylepšeného Hitlera. A vôbec sa nestará o utrpenie ruského ľudu.
  Áno, tu sa to zasekáva.
  S odstupom času je však muž silný. Napríklad, keď sa pozriete na hru amatérov v šachu v bleskovom tempe, potom sa chyby partnerov zdajú byť veľmi jasne viditeľné. Ale tu sedíte pri tabuli.
  A hrať úlohu. V každom prípade by sa však malo uskutočniť nasledovné vymenovanie: postaviť Speera do čela ministerstva pre výzbroj a muníciu a udeliť núdzové právomoci. Zvýšte dĺžku pracovného dňa a presuňte továrne na tri pracovné zmeny. Odvedenci tínedžeri a slobodné dievčatá do armády. Vytvárajte zahraničné divízie. Mobilizujte Khiva aktívnejšie. Zvýšiť výrobu výzbroje a ťažbu surovín. No a ešte oveľa viac.
  Najmä ženy - tie sú tiež dobré bojovníčky. A prečo ich nevyužiť v bitkách aj ako dozorcovia zahraničných robotníkov. Áno, a v úlohe strážcov si mohli vyskúšať aj tínedžeri, najmä tí najmladší. A dospelí muži do popredia. Stále je veľa rezerv.
  Pilotky nie sú zlé a sú dobré ako ostreľovačky. A tiež v tankoch nie je nežné pohlavie zlé, najmä ak je osudom, že ženy sú zvyčajne menšie ako muži, agilnejšie a opatrnejšie.
  Áno, a tínedžeri v tankoch bojujú dobre. Musíme vyrábať nemecké autá rýchlejšie a kompaktnejšie. Takže v skutočnosti ešte žiadny "Panther" neexistuje? Prečo sa nemecký tank ukázal byť taký ťažký, so všeobecne nie príliš silnými zbraňami a slabým bočným pancierom? Je to trapas, tu treba dať návrhárom pokarhanie.
  A posádka T-4 a T-3 by sa mala zredukovať z piatich ľudí na štyroch. Môžete kombinovať povinnosti veliteľa a radistu. Niekde počul takéto rady o tankových jednotkách. No, čo už ... Potom si môžete spomenúť.
  Niektoré zmeny by sa mali vykonať aj v štruktúre príkazov. Aby velitelia armádnych skupín mali väčšiu moc, aby bolo menej rozruchu a koordinácie. Tiež by mal byť povýšený Mainstein, tento skvelý stratég, ako aj Guderian, ktorý mal v mnohých veciach pravdu. Najmä v tom, že úder bude zasadený v Bielorusku z operačného balkóna.
  Putin zavolal sekretárku. Vbehla dnu a dupla si vysoké podpätky. Čerstvo upečený führer zavrčal niečo nie príliš zrozumiteľné a začal diktovať rozkazy.
  
  ZATKNUTIE A VYHĽADÁVANIE ROSY LUXEMBURSKEJ
  ANOTÁCIA
  Slávna revolucionárka Rosa Luxembourg bola zatknutá a vzatá do väzby. V ženskej väznici musí znášať pedantné prehliadky, iné procedúry, ponižovanie a vážne súdy.
  . KAPITOLA 1
  Mladá žena, Rosa Luxembourg, bola zatknutá na osobný príkaz cisára Wilhelma.
  Spútali ju a vyviedli z domu. Ľudia zmätene vyzerali, ako blonďavého revolucionára, asi tridsaťročného štíhlej postavy, vyviedla polícia.
  Rose dupala koženými čižmami do topiaceho sa marcového snehu a snažila sa zachovať pokojný výraz na tvári, bledej od strachu.
  Aby sa rozveselil a nerozdával vzrušenie, marxista spieval;
  Vo svete chladu - sneženie,
  Žobrák aj bohatý!
  Diabli vládnu planéte
  Premenil Zem na peklo!
  
  Ak chceš žiť v radosti,
  Takže šťastie prichádza ku každému v dome!
  Pretrhnite reťaze otroctva ako niť
  Potom bude taška plná!
  
  Existuje krajina, ktorá je príkladom pre všetkých,
  Silný bojovník je priekopník!
  Meč jeho svätej vlasti,
  Aby zlý pán nebľabotal!
  
  Nemecké nariadenie všetkým svetom,
  Sila najmúdrejších svetiel!
  Bez akéhokoľvek, povedzme skrášlenie,
  Všemohúci nám ukázal cestu!
  
  Slovo zbabelec nepoznáme,
  Vojak nebude šepkať - bojím sa!
  čistá pravoslávna viera,
  Boh žehnaj Ježišovi!
  
  Bez Krista niet pokoja v srdciach,
  Žiarivý vedie do boja!
  Bez viery je vojna márnosť,
  Poďme prísť o nekontrolovateľné skóre!
  
  Diabol bude pokúšať
  Klamať svoje - skúška päť!
  Ale neverte zlým
  Nie je dôvod zradiť!
  
  Sme verní prísahe až po hrob,
  Priestor potomkov čaká - verte mi!
  Zvrhnime synov Satana
  Nebude môcť zaujať Zem!
  
  Preto čaká šťastie
  Kto je silný - Pán zachráni!
  Boh miluje nemecký ľud,
  Plameň v žilách roztápa ľad!
  
  Poďme k nekonečným hraniciam -
  Ukážme vesmíru našu cestu!
  Nespadni k nám pravoslávnym,
  Neohýbajte nečistého v rohu!
  Policajti cestou dlaňami plieskali ružu po chrbte - vraj nie je čo spievať, keď cisárske Nemecko prehráva vojnu. A keď už vojská cárskeho Ruska vstúpili do Varšavy, čo znamená zlom vo vojne. A táto sviňa vie, že spieva.
  Rose bola odvezená do budovy centrálnej berlínskej väznice. Všetko je viac-menej čisté a upravené v nemčine. Rose sa upokojila. V nemeckom väzení bude čisto a s najväčšou pravdepodobnosťou osamelá cela bez ploštice a potkanov, so zákonom predpísaným spájkovaním. A tam Nemecko o pár mesiacov kapituluje a bude prepustené. A možno aj v novej vláde dostane post ministerky.
  Rose dupala na podpätkoch čižiem a spievala:
  - Nechaj ťa žiť ako školník,
  Znova sa narodíš ako majster...
  A potom vyrastieš z majstra na ministra,
  Ale ak si hlúpy ako strom -
  Narodíte sa ako baobab
  A ty budeš baobab
  Sto storočí, kým nezomriete!
  Rose, takže si nevšímala väzenské chodby, mreže, zámky, ostnatý drôt, kráčala ako kráľovná. Predstavovala si, ako sa o nej točia filmy a ako sa točia filmy o boľševickom mučeníkovi. A ako sa z toho stala populárna a cool - sa nedá opísať slovami, je to len rozprávka.
  No ako v tejto situácii nepribrať a nespievať. Tu ideš do väzenia - ako na prázdniny.
  A Rosa, ktorá sa nehanbila, spievala nahlas, ako keby to bola skutočná kráľovná, ktorá bola povýšená na trón;
  Som statočný člen Komsomolu v zajatí,
  Tam sa ukázala byť v bitke veľmi tvrdá ...
  Ó, vlasť, vedz, že ti vrátim dlh,
  Naplním dom pohodlím a útulnosťou!
  
  Trochu som vedel - nič,
  A vzali ma bosého na výsluch,
  Fašizmus je úplná hovadina.
  Fritz ma tvrdo zbil bičom!
  
  Vyzlečený, polonahý na záveji,
  A tak jazdili cez dediny v pisugas ...
  Áno, dostať svoju Fuhrerovu rakvu,
  A v diaľke uvidíme komunizmus!
  
  Milosť radšej neočakávame
  A nepoviem ani slovo nacistom!
  Márne som premýšľal v divokom hneve,
  Aký komsomolčan je bojazlivá ovečka!
  
  Nepriatelia ma postavili na stojan,
  Pod pätami ohňov vzplanul ...
  A počujem bitku - si pori drôt,
  Som cesta smútkov rozžeravených uhlíkov míľ!
  
  Neexistuje žiadne uznanie a prúd nie je strašný,
  vydržím každú výzvu...
  Nech je to pre nacistov šok
  A pre mňa akýkoľvek prach utrpenia!
  
  Všetko to prejdem, dám si to, ver mi
  Keďže mojou vlasťou je Rusko...
  A beštia fašizmu bude pochovaná,
  Kristus príde a červená misia!
  
  Áno, viem, viem, čaká ma slučka,
  Možno budú aj horšie popravy!
  Budeme musieť začať krajinu od nuly,
  Pretože tam bolo veľa nehorázností!
  
  A potom prišiel veľký komunizmus,
  Na Marse sme sa hrali, behali...
  Nech humanizmus zvíťazí vo svete,
  Za taký tvrdý boj!
  
  Ty budeš vesmír, poznaj môj
  Takéto nekonečné žiarivé hviezdy ...
  Orol, ktorý bol kedysi vrabcom,
  Ktokoľvek z nás s uznaním umelca!
  Rosa si vo svojej hrdosti ani nevšimla, ako ju priviedli do izby na prehliadku. A tri gardistky ju začali vyzliekať svojimi obratnými, zvyčajnými pohybmi profesionálov. A hrdá nebeská Rosa Luxembourg sa ukázala byť úplne nahá pred tromi strážcami, ktorí sa veľmi podobali na gorily.
  Len bolestivé štipnutie veľkou labkou na nahej hrudi so slovami: "Ach, aké prsia" rozptýlilo Rosinu hlavnú náladu, hanblivo sa zakryla a zvolala:
  - Čo robíš!?
  Rose, najmä nahá, vyzerala veľmi mlado, mala tenký pás a dokonalú postavu.
  Matróna sa teda usmiala a odpovedala:
  - Nič zvláštne dievča! Teta ťa teraz vycíti za zakázané - bodanie, rezanie, chémia! No, tajné poznámky!
  Rose, ktorá sa neúspešne pokúšala zakryť svoju nahotu rukami, odpovedala:
  - Nemám nič a je to ponižujúce a hnusné!
  Matróna s dôstojníckymi epoletami sa zasmiala a rezolútne odpovedala:
  - Nehýbte sa! Inak to bude bolieť!
  A veľké ruky v tenkých gumených rukaviciach sa začali bez okolkov prehrabávať okolo Roseinho jemného, krásneho a zvodného tela. Dvaja iní strážcovia, tiež mužní a vysokí, pevne držali mladú, štíhlu ženu za ruky, nedovolili jej, aby si zakryla svoje hanebné miesta.
  Veľká predstavená potiahla Rosu za uši, pocítila ju a pozrela sa jej do nozdier. Potom si siahla do úst prstami v rukaviciach. A bolo to veľmi hnusné, Rose prišlo zle z dotyku gumy. Okrem toho sa objavila myšlienka, že to možno nie sú jednorazové rukavice a použila ich skôr na lezenie do intímnych miest žien. A z týchto myšlienok sa Rose takmer pozvracala. Len titánska snaha vôle a neochota ukázať svoju slabosť umožnili Rose obmedziť uvoľňovanie zvratkov.
  A jej prsty siahali až po mandle, boli pod jazykom, cítila oblohu, za lícami a v ústach jej zostala veľmi nechutná chuť gumy. Keď skončila so šekom v ústach, začala predstavená opäť hniesť Rosinu hruď. Pri jej drsnom dotyku sa mladej žene nafúkli a stvrdli šarlátové bradavky.
  Strážcovia sa usmievali a zamrmlali:
  - Dobre? Páči sa mi to? Vidím, že ťa moje pohladenia vzrušujú!
  Rosa Luxembourg zavrčala:
  - Ty sviňa! Správajte sa tak!
  Dôstojníčka v reakcii odstránila mladého revolucionára z tváre a poznamenala:
  - Poznaj svoje miesto ako rebel! Inak ťa pošlem do ľadovej cely - nahú!
  Potom sa ďalej nehanebne prehrabávala okolo tela väzňa.
  Silné prsty jej tlačili na pupok, až Rosa Luxembourg začala kričať od bolesti. Potom sa veľmi hrubo a bolestivo cítili pod pazuchami revolučnej ženy.
  To najhrubšie a ponižujúce však ešte len malo prísť. Matróna nariadila:
  - Roztiahnite nohy širšie!
  Rose neochotne poslúchla. A dozorkyňa hrubo strčila svoju veľkú labku do vagíny. Palce v rukavičkách, klzké od slín, ktoré boli v ústach ruže, vnikli žene do lona veľmi hlboko. Steny vagíny sa silne rozdelili a začalo to byť neuveriteľne bolestivé.
  Rose skríkla a trhla sebou, snažiac sa vyslobodiť. Ale mocní strážcovia, ktorí mali s pátraním značné skúsenosti, ju pevne držali. Prsty žalárnika sa dostali až do maternice a pokračovali v vyberaní. Bolo to bolestivé a zároveň mimoriadne ponižujúce.
  A mužný strážca goríl sa točil ďalej. Napokon, po ďalšom otočení obrovskej laby, revolučná žena smrteľne zbledla a zalapala po dychu a vypla. Jej hlava s blond vlasmi padla nabok.
  Žalárnik napravo poznamenal:
  - Je šokovaná!
  Veľká predstavená veľmi zručne potľapkávala Rosu po lícach, masírovala jej krk a hrubo ju štípala. Žena sa spamätala. V očiach mala slzy od bolesti a poníženia. Od väzenia očakávala všetko, ale nemyslela si, že ju stretne takto, hrubo, ako keby nebola človek, ale menej ako zviera.
  Hlavná predstavená láskavo povedala:
  - No, nebojte sa! Teraz sa zohnite, teta pocíti váš zadok a to najhoršie bude za nami!
  Rose trasúcim sa hlasom, kvapkajúc slzu na podlahu, povedala:
  - Možno by sme nemali!
  Strážca goríl zavrčal.
  - Nie! To je presne to, čo potrebujete! Nakloňme ju!
  Silní väznitelia surovo pokrútili Rosinými rukami, čo spôsobilo, že zasyčala od bolesti a zohla sa. Dievča bolo v póze rakoviny. A jej obnažené telo sa lesklo od potu, akoby bolo naolejované.
  A dozorkyňa goríl bez obradu vrazila svoje dva veľké, dlhé prsty do konečníka. A veľmi hlboko, až do veľmi hrubého čreva uviaznutého. Rose kričala od bolesti a hanby. Veľmi silné väzenkyne ju pevne držali a nenechali ju ujsť. A mocná ruka dozorcu sa vyrojila v zadku krásneho a zvodného revolucionára.
  Rose zastonala a nahé prsia sa jej zdvihli a klesli. A po jeho vyčerpanej bledej tvári stekali slzy. Hľadanie bolo ako mučenie, morálne aj fyzické.
  Cítila, kto ju chce vrchný dozorca maximálne ponížiť, a preto sa nikam neponáhľala.
  Rose spievala so svojimi modrými zubami a triasla lícami od sĺz bolesti a poníženia:
  Víťazstvo čaká, víťazstvo čaká
  Tí, ktorí túžia prelomiť okovy!
  Víťazstvo čaká, víťazstvo čaká
  Budeme schopní zlomiť Wilhelma!
  Gorilí strážca sa zasmial a odpovedal:
  - A ty si odvážne dievča!
  A znova sa skrútila, čo spôsobilo silnú bolesť v zadku, a nakoniec si vytiahla labku v rukavici, ktorá bola pokrytá krvou.
  Uškŕňala sa ako násilník, hodila zničenú rukavicu do urny a zvolala:
  - Skontrolujte jej nohy, pátranie sa skončilo!
  Cítiť obnažené chodidlá a skúmať medzi prstami už vôbec nie je také ponižujúce ako predtým, keď sa naberačka-labka šplhala do pošvy a konečníka. Tak toto už môžete zažiť bez sĺz.
  Dokončili hľadanie Rosy a takto, nahú a bosú, ju odviedli do vedľajšej miestnosti.
  Tam ju odfotili. Dali mi tabuľku s číslom a priložili ju k bielej stene. Cvakli z profilu, celej tváre, do polovice a zozadu. Potom nakrútili celovečerný akt, tiež spredu, zozadu, zboku a polovicu zboku. A fotograf bol muž, o to to bolo ponižujúce.
  Potom Rosu postavili na váhu. Odvážila, zmerala a vyvýšila, a potom stála pri stene a dosahu jej rúk. Ďalej som zaznamenal dĺžku chodidla a veľkosť topánky. Nebolí to, ale je to veľmi ponižujúce. Najmä v miestnosti neboli len ženy, ale aj muži.
  Tu muž a dve ženy v bielych plášťoch vystavili Rosu na svetlo a začali ju starostlivo skúmať, zapisovať do denníka všetky krtky, jazvy, popáleniny a zvláštne znaky.
  Rose sa od hanby a hnevu zmenila na šarlátovú. Ako ju ponižujú a či je naozaj možné takto zaobchádzať s mladou ženou, ktorá sa už stala skutočnou legendou. Možno aj preto sa k nej tak správajú, aby ponížili vodcu nemeckej ľavice.
  Čas plynul pomaly a Rose začala spievať:
  Zničíme celý svet násilia,
  Až na dno a potom...
  Vybudujeme nový, nový svet,
  Kto nebol ničím, stane sa všetkým!
  Žena v bielom plášti prísne poznamenala:
  - Tu si teraz nikto - len väzeň!
  Štípla Rose do holej bradavky. Rose stála bledá, leskla sa studeným potom a spievala:
  - Toto je naša posledná
  A rozhodujúca bitka...
  Bezpochyby -
  Chlapci, nasledujte ma!
  Konečne je s prepisovaním nápisov koniec. A odviedli ju do vedľajšej miestnosti. Tam žena v uniforme prikázala natiahnuť dlane. A Rosine ruky boli zamazané čiernou farbou. Potom sa najskôr odtlačila celá dlaň a potom každý prst jednotlivo. Potom boli rozmazané aj uši Rosy - najprv pravé a potom ľavé. A bola aj vytlačená. Potom pery. Čo je dosť nechutné. Keď sú vaše pery rozmazané tmavým a ostro zapáchajúcim. A nanesené na list bieleho papiera.
  Na záver odobrali odtlačky z bosých nôh krásnej ženy. Jeden za druhým. Už to nie je také hnusné.
  Podrážky utreli špeciálnou špongiou, aby nezostali žiadne stopy.
  Potom bola Rosa opäť vedená. Bola stratená v hádaní, čo by s ňou ešte urobili starostliví a pedantskí nemeckí väznitelia.
  Tentoraz ju vzali na röntgenovú miestnosť. A odfotili žalúdok a črevá, čo sa vo všeobecnosti dá pochopiť, sú tam skrýše. A skontrolovali aj nosné dierky na obrázku. Takže niekedy ukrývali tobolky s jedom alebo drahými kameňmi.
  Keď bolo po všetkom, Rosa v sebe pocítila úľavu. Aj tak to nebolelo. A zvyknete si chodiť takto nahý.
  Ale napokon aj Eva chodila nahá a mala komplexy, takže túto príležitosť necítila. A ona akoby sa nič nestalo.
  Postupy by sa skôr skončili. A tak ju naozaj vzali pod dlhú chodbu do sprchy. Tam sa Rosa pod dohľadom dozorcov konečne umyla. Voda bola teplá, príjemná a zmývate zo seba morálnu aj fyzickú špinu. No a strážcovia jej dali aj oficiálne mydlo.
  Rose sa dokonca rozveselila: darmo, umýva sa mydlom. Potom jej dajú zadarmo strechu nad hlavou a k tomu aj väzenský prídel. Samozrejme, je nepríjemné, že sa na ňu stráže tak pozerajú, ale je krásna a nemá sa za čo hanbiť.
  Žena si umývala bosé nohy od čiernej farby. Postavu má vďaka atletickému životnému štýlu veľmi dobrú - ako mladé dievča s pevnými prsiami, no na tvári je vidieť, že je oveľa staršia. Na pohľad však nie viac ako tridsať. Rosa bola hrdá, že vyzerá tak dobre.
  Tak sa umyla, kričali na ňu:
  - Dosť, prestaň!
  Vyšla von. A dozorkyňa jej strčila prsty do úst, akoby Rosa mohla niečo odniesť alebo ukradnúť. A druhá žalárnička stále labkou v lone a konečníku. Čo bolo ponižujúce a odporné. A zrejme nielen Rosa, takže dozorkyňa liezla holými prstami bez toho, aby sa obťažovala natiahnuť jej na ruky rukavice.
  Rose vydržala, hoci bola ponižujúca, zahanbená a dokonca ranená. Nechty matróny veľmi škriabali jej nežné intímne miesta v lone a piatom bode.
  Ale mučivé hodiny už úplne zbytočného hľadania sa konečne skončili.
  A Rosu opäť spútali a viedli. Mladá žena si dokonca prekvapene pomyslela: naozaj ju zavrú a celu nahú? Ale to nemôže byť. Väzni nesmú byť zo zákona držaní nahí. Áno, aspoň nejaké topánky je povinná vydať.
  Ale naozaj ju odviedli do šatne. Kde by mali vydávať úradné oblečenie, ak nie je povolenie, noste svoje vlastné. Rose dostala len pruhované šaty na nahom tele. Na šatách boli namiesto jej priezviska našité čísla.
  Rosa sa spýtala:
  - A čo nohavičky a podprsenka?
  Matróna stroho odpovedala:
  - Existuje špeciálny príkaz veliteľa, nedávajte vám oficiálne spodky a podprsenku!
  Rose sa prekvapene spýtala:
  - Prečo je to tak?
  Žalárnik stroho odpovedal:
  - Môžeš sa na nich obesiť!
  Mladá revolucionárka roztiahla ruky:
  - Prečo som blázon, že sa obesím? Maximálne o pár mesiacov ma prepustia!
  Matróna nahnevane prikývla.
  - Všetci to hovoria, ale sedia roky!
  Rosa bola teraz len v pruhovaných šatách nad kolená a s bosými nohami.
  Mladá žena sa pozrela na policu. Bolo tam veľa rôznych topánok, na pohľad nie veľmi príťažlivé. Ale jej bosé nohy boli studené. Ostane v šoku z ponižovania pátrania a iných postupov, nevšímala si chladnú, vlhkú, betónovú podlahu väznice. Ale teraz sa len trasie.
  Rosa zastonala žalostným tónom:
  - Je mi zima na nohy, daj mi aspoň topánky!
  Väzník stroho odpovedal:
  - Špeciálny príkaz veliteľa! Kvôli špeciálnemu nebezpečenstvu politického väzňa máte vo väzbe zakázané nosiť topánky, pretože ich môžete použiť ako vojenskú zbraň alebo hádzať predmety!
  Rose s povzdychom poznamenala:
  Ale vo väzení je taká zima! Môžem prechladnúť a ochorieť!
  Matróna ju ubezpečila:
  - Máme dobrú ošetrovňu! A vôbec, prestaňte sa hádať. A dajú vám poriadny výprask!
  Revolucionár bol prekvapený:
  - Nie sú výprasky zrušené?
  Žalárnik prikývol.
  - Počas vojny boli znovu zavedené! Tak sa pokor, kráska - budeš celistvejšia! A na úkor bosých nôh si na to väzni rýchlo zvyknú. A čoskoro sa vonku oteplí, už je jar a vy sa budete cítiť lepšie. A ak máte priateľov vo voľnej prírode, nechajte ich poslať viac dávok. Takže len malá časť sa dostane k väzňom!
  Rose energicky prikývla.
  - Viem to! Korupcia zničí Nemecko!
  Väzník zamrmlal:
  - Ako Rusko!
  Mladá žena bola opäť spútaná na zápästiach a verili jej bosá, vo väzenských krátkych šatách, ako otrokyňa z čias Spartaka po väzenských chodbách.
  Kamera teraz čakala na Rose. Navyše by uprednostnila spoločnú ako jednu. V spoločnej cele je teplejšie a je sa s kým porozprávať. Ženy navyše voňajú oveľa príjemnejšie ako muži a bolo by jej s nimi dobre.
  Aby aspoň trochu pozdvihla padlých od bolesti, poníženia, chladu v holých ženských nohách, ktoré mrazia od studenej, betónovej podlahy, Rose spievala:
  Zima sa už vytráca
  Prichádza jarné slnko...
  Múdrosť si podmanila prírodu,
  Vo vedeckom hľadaní a výlete!
  
  Potoky zvonia - snehové záveje sa topia,
  Kde strieborný koberec je potok.
  Karafiáty bujne kvitnú v máji,
  A naše priateľstvo sa nerozlieva!
  
  Milujeme dcéry prírody
  Keď na jar rastú huby...
  Nie, poznáte zlé počasie
  Ako prší Kristova milosť!
  
  Príroda ožíva na jar
  Krištáľový ľad praskol.
  Planéta sa stane, verím, rajom,
  Nech zlý oheň nezapáli svet!
  
  Koniec koncov, každá kvetina je vesmír,
  Chrobák chce tiež žiť.
  Osud všetkých je lepší - stvorenie,
  Ale chudák zajačik, ty si hra.
  
  Ako sa ukázalo, existuje veľa strachu,
  S krásou je veľa utrpenia...
  Niekedy so stonaním prosíme Boha -
  Pomôžte nám so šťastím a snom!
  
  Ale čo je hnev vo svete,
  Čo nás začalo krútiť ako tornádo,
  Ale Boh odpovedal - toto je,
  Nezleniveli ste ako medveď!
  
  Koniec koncov, ak samotný banán spadol,
  Ani pluh nezapriahnete.
  Tváre svätých z ikon prikyvujú,
  Žiadne ananásy - zasiať raž!
  
  Nuž, táto práca vedie k úspechu,
  Posilní našu rasu!
  A prosperita sa neponáhľa,
  Nie je núdza o lakomosť mačiek!
  
  Príde odmena - bude sila,
  A vzkriesime tých, ktorí padli v boji!
  Trest padne, poznaj Judáš,
  Klamstvá a podvody sa vypomstia!
  Rosu nakoniec priviedli k masívnym dverám, na ktorých bolo vyrazené zlovestné číslo "13". Stiahli jej putá a mladá žena pocítila úľavu, keď si pošúchala vyčerpané, pomliaždené zápästia. Áno, spútaný a bolestivý a ponižujúci zároveň.
  Vzali ju do cely. Vo vnútri bolo trochu teplejšie ako vonku, bolo tam kúrenie. Ukázalo sa, že cela je dvojitá a bolo v nej dievča s červenými vlasmi. Celkom pekná a spala s prikrývkou. Prebudila sa, otočila nežnú tvár a spýtala sa:
  - Nové dievča?
  Žalárnik prikývol.
  - Politické! Myslím, že vy dvaja budete oveľa zaujímavejší!
  Rose poznamenala:
  - Nemám posteľnú bielizeň?
  Matróna sa zachichotala.
  - Aby ste boli ústretovejší a čo najskôr vyspovedali, ste ukrátení o vankúše, prikrývky a matrac. Ľahneš si na holé dosky, zamrzneš a skôr budeš svedčiť proti svojim komplicom a spolupáchateľom!
  Rosa nahnevane dupla bosou nohou a zavrčala:
  - Nečakaj!
  Ťažké, masívne dvere cely za ňou so škrípaním zabuchli.
  
  SVET BEZ SVETOVEJ VOJNY II
  ANOTÁCIA
  Chamberlain sa po útoku na Poľsko neodvážil vyhlásiť Tretej ríši vojnu, Francúzsko sa do konfliktu tiež nedostalo samo. Po porážke Poľska a jeho rozdelení medzi ZSSR a nacistické Nemecko sa začalo dlhé obdobie mieru, vývoj ľudstva sa uberal inou cestou.
  . KAPITOLA 1
  Zvláštny svet z alternatívnej histórie. Chamberlain v ňom mal rozum, aby nevyhlásil vojnu Nemecku, ktoré zaútočilo na Poľsko. A samozrejme, Francúzsko nevstúpilo do vojny bez Anglicka.
  Hitler a Stalin si rozdelili Poľsko. Potom došlo k rozdeleniu pobaltských štátov a k podpisu dohody o priateľstve a hraniciach.
  S Fínskom bola skutočná vojna. ZSSR sa za cenu veľkých strát napriek tomu podarilo dobyť časť územia, prelomiť obrannú líniu a dobyť Vyborg.
  Doteraz išlo všetko v poriadku. Ale pokus vziať Moldavsko z Rumunska narazil na Hitlerov odpor. Nechce Stalin priveľa?
  Ale Hitler a Stalin sa osobne stretli a dohodli sa, že ZSSR dostane Moldavsko a tento úsek bol dokončený.
  Potom prišlo dlhé obdobie pokoja. Japonsko sa neodvážilo bojovať samostatne s USA a Britániou. A Hitler stále trávil Poľsko, ktorého významná časť sa stala súčasťou Tretej ríše. Aj Stalin, ktorý rozšíril ríšu a zažil ťažkú vojnu s Fínskom, sa nikam nešplhal.
  V ZSSR bola Tretia päťročnica oficiálne splnená a preplnená. Potom sa ujali štvrtého. A to bolo preplnené. A v piatej päťročnici začali znižovať ceny a zvyšovať životnú úroveň.
  Stalin zomrel v marci 1953... Podľa niektorých správ mohol byť otrávený. Po intrigách sa moci chopil Nikita Chruščov. Potom bol dvadsiaty kongres a odhalenie kultu osobnosti. A myšlienka vybudovať do roku 1980 komunizmus.
  V tom čase sa jadrové zbrane objavili v Nemecku, Spojených štátoch, Británii a ZSSR.
  Hitler zostal v histórii ako úplne normálny vodca bez holokaustu. Existovali len niektoré zákony obmedzujúce práva Židov. Aj Poliaci postupne dostali nemecké občianstvo a zrovnoprávnenie. V päťdesiatom piatom roku vstúpilo varšavské miestodržiteľstvo priamo do Tretej ríše. V roku 1960 dostali Česi aj Poliaci nemecké občianstvo. Nemecko ako prvé na svete vypustilo na oblohu satelit a vyslalo človeka do vesmíru.
  A 20. apríla 1961 odštartoval vôbec prvý let človeka na Mesiac. Toto je skvelé podujatie.
  Tretia ríša je veľká krajina, možno najväčšia v Európe. Zahŕňa Českú republiku a Sudety, Rakúsko a Poľsko. Okrem toho Nemci získali časť Dánska bez vojny v rámci hraníc roku 1914 za peňažnú kompenzáciu. Potom bolo referendum. Referendá sa konali aj v Poľsku a Českej republike. Vznikla ekonomicky rozvinutá a silná veľmoc. Okrem toho Británia tiež súhlasila s vrátením Namíbie Nemcom v Afrike a tiež s peňažnou kompenzáciou.
  S takmer žiadnymi vojnami okrem konfliktu s Poľskom Hitler rozšíril Tretiu ríšu. Problémy boli len s Francúzskom. Tu však malá časť Lotrinska, obývaná prevažne Nemcami, bola po referende vrátená Nemecku. Ale hranice z roku 1914 neboli obnovené. A to mnohých Nemcov naštvalo.
  Ale Francúzi uzavreli vojenskú alianciu so ZSSR a v takom prípade by išli bojovať na dvoch frontoch. Červená ríša, ktorá unikla druhej svetovej vojne, bola ekonomicky veľmi silná, porovnateľná s USA a Nemeckom a mala veľkú populáciu. Je teda nebezpečné s ňou bojovať.
  Navyše, Británia mala dohodu aj s Francúzskom. Ktorá si na rozdiel od reálnej histórie zachovala svoje kolónie a bola vojensky veľmi silná.
  Čína však zostala roztrieštená a slabá, v skutočnosti rozdelená do sfér vplyvu poprednými svetovými mocnosťami. Japonsko dlho bojovalo v Číne a časť si dokázalo udržať pod svojou kontrolou. Iné krajiny tam mali svoje hlavné mesto. ZSSR si zachoval kontrolu nad Mongolskom, ktoré si čisto formálne zachovalo nezávislosť.
  Hitler stále žije. Má sedemdesiatdva rokov. Nefajčí, nepije alkohol, je vegetarián a stále cvičí na simulátoroch. Fuhrer je posadnutý svojím zdravím. Má aj synov a dcéry - hoci ich získali umelým oplodnením. Niektorí synovia majú viac ako sto. Najstarší z nich má už sedemnásť rokov. Je ťažké urobiť dôstojný výber nástupcu. Takže Fuhrer má stále záujem žiť na vlastnú päsť. A v Tretej ríši sa pracuje na predĺžení života diktátora.
  Sedemdesiatdva rokov určite nie je hlboký starec. Takže Fuhrer tiež miluje zábavu. Napríklad súboje bez pravidiel.
  Tam sa, samozrejme, nebojuje na život a na smrť - Tretia ríša je pomerne civilizovaná a zvláštna. A Hitler nie je vôbec vnímaný ako monštrum, hoci vodca je určite autoritársky.
  Dokázal takmer bez strát poraziť Poľsko a rozšíriť územia s malou alebo žiadnou vojnou. Obyvatelia Nemecka ho zbožňujú a národy iných krajín ho rešpektujú. Dokonca aj Nikita Chruščov sa k nemu správa s rešpektom. Navyše ZSSR zaostával vo vesmírnych pretekoch.
  Stalinovi boli rakety ľahostajné a Nikitovi Chruščovovi sa zatiaľ podarilo poslať do vesmíru iba pilota.
  A teraz Nemci vypúšťajú raketu na Mesiac. A sú tam dve dievčatá a jeden chlapec. A to je skvelé.
  Na počesť Fuhrerových narodenín a štartu rakety boli zorganizované celoštátne slávnosti.
  Obrovský štadión v Berlíne je plný ľudí. Prichádzajú rôzne druhy športových súťaží. A samozrejme bojuje bez pravidiel. Čo Hitler tak miluje.
  Fuhrer, samozrejme, zostarol, ale stále vyzerá viac-menej, hoci je sivastý a na hlave sa mu vytvorila slušná plešatá škvrna. A fúzy zošediveli a postava bola mierne zhrbená. Führer je pri moci už dvadsaťosem rokov. Nemecko má s ním jednu z prvých ekonomík na svete a možno aj prvú. ZSSR, USA a Tretia ríša sú si teraz veľmi blízke z hľadiska národného dôchodku. Áno, Británia je stále silná vďaka kolóniám. Japonsko začalo stúpať - jej dlhotrvajúca vojna s Čínou ju vyčerpala. Ale svet je multipolárny.
  Hitler je skvelý, ale nie úplne top. V Spojených štátoch je teraz nový, mladý prezident John F. Kennedy, vo Francúzsku a Británii sú pri moci aj celkom mladí vládcovia. Nikita Chruščov je na pozadí Stalina iba žalostným tieňom, hoci hovorí o komunizme.
  Azda zo všetkých svetových lídrov je Hitler najlegendárnejší, najpopulárnejší, charizmatickejší a najväčší, napriek svojmu veku, ktorý ešte nestratil lesk a energiu.
  Práve teraz sa na súboje pozerá cez špeciálnu obrazovku. A zhora farebné monitory ukazujú obraz Kolosea.
  Dvanásť-trinásťročný pekný svetlovlasý chlapec príde bojovať. Je s odľahčeným svalstvom, v nejakých športových šortkách a bosý. Chlapec má na sebe rukavice. A ide do hudby.
  Tak ako v staroveku, ani v Tretej ríši sa nekonajú žiadne boje na mečoch. Pretože krajina neupadla do barbarstva.
  Skôr naopak, Nemecko sa stalo krajinou príkladného poriadku s najnižšou kriminalitou na svete a nulovou nezamestnanosťou. A je pre ňu akosi nepríjemné zabíjať ľudí v ringu.
  Chlapec bol v modrých šortkách a poklonil sa Fuhrerovi a jeho sprievodu a všetkým štyrom stranám štadióna. Dav mu fandil.
  Vyhlasovateľ oznámil:
  - Šampión Berlína, prezývaný "Myška", bude bojovať o titul šampióna Tretej ríše medzi deťmi do dvanásť rokov.
  Je vidieť, že chlapec je veľmi dobrý.
  A teraz opäť znie hudba a prichádza ďalší bojovník. Tiež chlapec približne rovnakej výšky a hmotnosti ako on. A tiež svetlovlasý a veľmi svalnatý. Len tepláky má červené a tvár strnulejšiu. Samozrejme, obaja chlapci sú bosí a bosí. Bojovať sa bude podľa pravidiel francúzskeho boxu a rukami a nohami.
  Druhý chlapec bol oznámený:
  - Vicemajster Tretej ríše v bojoch bez pravidiel do dvanástich rokov.
  Chlapec sa tiež poklonil Fuhrerovi a všetkým štyrom stranám štadióna. Prezývaný "Aligátor".
  Rozhodcom bola veľká a vysoká žena v koženom obleku. Boj bol majstrovský pätnásť kôl po tri minúty. Ale väčšinou to skončí skôr.
  Deti sa navzájom poklonili. A družina a samotný Hitler uzatvárali stávky. Samozrejme, koho si Fuhrer oblečie, je tajomstvom, inak budú všetci robiť to isté, čo on. Alebo naopak...
  Šedovlasý a unavený Adolf sa pozerá cez ďalekohľad. Má veľmi rád svalnatých chlapcov, takže sa zdalo, že sú schopní obnoviť silu zúboženému tyranovi. Fuhrer dokonca spí v posteli so špeciálnym tvarom svastiky. A okolo neho sú štyri mladé atletické dievčatá a štyria tínedžeri - veľmi svalnatí a silní. A Hitler vo sne, ako to bolo, je nabitý energiou. Okrem toho, starý diktátor užíva mliečne kúpele pre dojčatá.
  Z času na čas dostane Fuhrer aj transfúziu mladej krvi - chlapcov, najsilnejších športovcov Tretej ríše.
  Hitler nechce zomrieť. A má ešte nejaké plány. Je zlé, že ZSSR a Francúzsko sú v spojenectve s Britániou. Bojovať na dvoch frontoch je príliš dobrodružné a samovražedné. Nemecko už jednu takúto vojnu prehralo na dvoch frontoch. Nemá teda zmysel šliapať na rovnaké hrable ako Wilhelm II.
  Chcel by som sa dohodnúť na vojne na jednom fronte. Alebo so Západom proti ZSSR alebo so ZSSR proti Západu. Ale tak, aby na krku neviseli dve predné strany.
  Ale Nikita Chruščov sa nechcel spojiť s Hitlerom. Vo Francúzsku tiež nechcú spojenectvo s autoritárskym diktátorom, keďže je tu demokracia a zmena moci.
  A Hitler to mal ťažké. Život plynie a ty si stále neporazil Francúzov, Rusov, ani nikoho vážneho.
  Hoci na druhej strane si Tretia ríša podmanila takmer všetky krajiny obývané nemecky hovoriacimi ľuďmi. A teraz je Nemecko väčšie a väčšie ako bolo pred svetovou vojnou. Je to svet, takže druhý ešte nebol.
  Chlapci začali bojovať na signál gongu. Udierali rukami v rukaviciach aj bosými nohami. Fuhrerovi sa veľmi páčilo, keď chlapci neboli starší ako pätnásť rokov a dievčatá boli bosí. To sa obrátilo proti diktátorovi.
  Chlapci majú také okrúhle, ružové podpätky a ladné zakrivenie podrážky. Sú atletické a svaly hry sú také reliéfne a žily sú viditeľné. Fuhrer sa zblízka pozrie na nohy chlapcov a zavetrí. Toto je naozaj skvelé. Sú opálení, ich pokožka je lesklá, svaly valivé, nádherné.
  A chlapci sa bijú. A bosé nohy vzlietnu a zasiahnu buď obranu alebo hlavu. Je vidieť, že chlapci majú krásne laná. Na bruchu sú naskladané čokoládové dlaždice, prsia sú ako štíty a svaly chlapcov sú v pohybe. Je to hypnotizujúce.
  Hitler si vzdychol. V dedine bol stále vodcom a vodcom, ale v telocvični sa ho ujali iní chlapi. A budúci Fuhrer to mal ťažké a doslova odtiaľ ušiel.
  Ale napriek tomu Hitler deti miloval. Títo chlapci sú tak krásni. A ich trénované telá sú veľmi svalnaté a uvoľnenie svalov je úžasné.
  Škoda, že sa musia navzájom mlátiť. Tu prešlo prvé kolo - chlapci sa rozutekali.
  Hitler si myslel, že by bolo pekné usporiadať boj, aby to bolo s mečmi. A to tak, že borci sekli a krv tiekla potokom.
  Toto sa ukázalo byť naozaj skvelé. A potom, keď chlapec spadne, spália mu holú pätu rozžeraveným železom.
  Fuhrer si vo svojich fantáziách často predstavoval mučenie. Najmä keď bosé nohy chlapcov a dievčat horia ohňom.
  A dokonca maľoval takéto obrázky v tajnosti. V skutočnosti však nikoho nemučil. Hlave štátu, jednému z najväčších na svete, sa mólo nezdalo, aby sa sklonilo na takú úroveň.
  Na jeho réžiu sa však natáčali filmy. Tu je príklad svetovej vojny. Rusi chytili nemecké dievča na východnom fronte. A samozrejme, že ju vyzliekli, odchádzala len do nohavičiek a podprseniek a vozili sa bosí po snehu.
  Fuhrerovi sa tento film páčil. Aj potom bola Nemka Gerda zbičovaná a vychovaná.
  Áno, bol to krásny film. Fuhrer však nakrúcal aj filmy podľa alternatívnej histórie. Tam boli chlapci z Hitlerjugend zajatí v ZSSR. A štrnásťročné deti v krátkych nohaviciach sa hnali cez sneh a mráz. A dokonca si na nahé trupy liali ľadovú vodu, pri ktorej sa červenali.
  Hitlerovi sa to páčilo. Áno, keď sú chlapci mučení a ponižovaní, toto je vodca skrytého sadistu. Za Führera neboli ľudia upaľovaní v peciach, aspoň v tomto svete, ale on prijímal potešenie z mučenia a ponižovania.
  Navyše, Führerovo telo je už zúbožené. A energia nie je rovnaká. A potrebuješ niečo na podporu.
  Fuhrer opäť sleduje boj. Telá chlapcov sa lesknú od potu a úľava svalov rozcvičených bitkou sa ešte viac vyostrila.
  Boj je takmer vyrovnaný. Obaja chlapci majú rovnakú váhu a výšku. The Alligator Boy útočí viac, ale zasiahne väčšinou v blokoch. A Myška občas podnikne protiútoky.
  Hitler si myslí, aké dobré je byť predsa chlapcom. Neustále sa veselo usmievajú. Tieto deti sa vždy usmievajú a smejú z akéhokoľvek dôvodu. A teraz sa naučil smiať.
  Ach, táto prekliata staroba, keď všetko robíš silou. A už nie je bývalá radosť zo života. A aj gladiátorské súboje sú únavné.
  Čerstvé dojmy z mladosti sú iná vec. Fuhrer má milióny dievčat pripravených dať sa, ale nie je tu takmer žiadna túžba. Iba ak si dáte injekciu testosterónu, potom dôjde k návalu sily a hormónov. V Nemecku neexistuje vyvinutá medicína. Tu, napríklad, aké nádherné zuby urobili Fuhrerovi - len perla sa leskne.
  A existujú rôzne druhy anabolík. Hitler stále očakáva, že sa dožije 21. storočia. Čo Nemecko potrebuje predovšetkým. A potom sa možno určí nástupca. Alebo možno vedci nájdu spôsob, ako ho urobiť nesmrteľným.
  Laboratóriá už na tom pracujú. Hitler vyžaruje sebadôveru a strach.
  Tu je Churchill starší ako on, ale stále žije, aj keď nie celkom zdravý. Roosevelt a Stalin sú už mŕtvi a Roosevelt je už dosť dávno. Chamberlain sympatizoval s Nemeckom. Hoci hrozil otvorením druhého frontu v prípade útoku na Poľsko, netrúfal si. Na druhej strane, Fuhrer nešiel do vojny so ZSSR. Aj keď príležitosti boli. Ale ZSSR mal príliš silné tanky. S iba šiestimi divíziami s ľahkými tankami sa Fuhrer neodvážil bojovať s tamojším monštrom.
  Hoci prípravy na vojnu prebiehali. V štyridsiatom treťom roku sa v Nemecku objavili "Panteri". Auto nie je zlé, ale príliš ťažké a drahé. V ZSSR existovala séria KV. Hitler sa potom neodvážil bojovať. V Tretej ríši sa objavili prúdové lietadlá a rakety FAA. Ale v čom je problém. Po smrti Chamberlaina sa objavil Churchill, ktorý sa zblížil so Stalinom. Áno, a vo Francúzsku bola vláda naklonená spojenectvu s Červenou ríšou.
  Veľké nádeje sa v Tretej ríši spájali s diskotékami.
  Ale v skutočnosti sa neospravedlňovali. Vozidlá sa ukázali byť príliš drahé a náchylné na streľbu z ručných zbraní. V nepriateľských akciách nemohli dosiahnuť obrat.
  V štyridsiatom piatom roku sa objavil "Panther" -2. V tom čase to bol veľmi dobrý tank. Zbraň má dĺžku 88 mm a dĺžku hlavne 71 a predný pancier korby je 100 mm šikmé čelo, 60 mm strany so sklonom a čelo veže je 120 mm s maskou 150 a má tiež šesťdesiat strán. . Celý má päťdesiattri ton a motor má 850 koní. Auto sa ukázalo ako najsilnejší stredný tank na svete. Hoci aký je priemer, ak je hmotnosť nad päťdesiat ton?
  Hitler bol s týmto strojom čiastočne spokojný. Ale nebolo možné získať záruky ani od ZSSR, ani od Francúzska. Západ navyše urobil ústupky a za peniaze postúpil časť Dánska, malú časť Francúzska a bývalú nemeckú kolóniu Namíbiu. To uspokojilo nemecký ľud. Silným sa stal aj ZSSR. Namiesto série KV sa objavili pokročilejšie tanky zo série IS.
  Hitler stále odkladal novú vojnu. V USA pomaly pracovali na atómovej bombe. Ani v Nemecku sa nikam neponáhľali a v ZSSR tiež.
  Ale technológia sa vyvinula.
  Panther-3 bol ďalším tankom zo zastaranej série. V ňom bola zbraň ešte výkonnejšia ako 105 mm 70 EL a predný pancier veže bol 185 mm a trup bol 150 mm so sklonmi a boky boli 62 mm. Hmotnosť strojov dosiahla šesťdesiatjeden ton. Čo však vykompenzoval silnejší motor s výkonom 1200 koní. Takto dopadlo auto. Do výroby sa dostal v roku 1947. Určite dobrý tank. ZSSR však dostal aj T-54, ktorý vážil iba tridsaťšesť ton a bol o niečo horší ako nemecký v brnení a zbraniach. Predný pancier veže bol ešte hrubší - až 200 mm. A zbraň je o niečo slabšia pri rýchlosti 100 milimetrov a 900 metrov za sekundu, čo je počiatočná rýchlosť projektilu. Nemec má však o niečo väčší kaliber - 1000 metrov za sekundu.
  A potom sa vojna opäť nekonala.
  Panther-4 sa objavil v päťdesiatom prvom roku. Už bola iná schéma rozloženia. Motor a prevodovka sú v jednom bloku a prevodovka je na motore. Výška nádrže sa znížila. A ukázalo sa, že auto s hmotnosťou 70 ton a motor s plynovou turbínou s výkonom 1500 koní a predným pancierom 250 mm a bočným pancierom 170 mm, s kanónom 105 mm a dĺžkou hlavne 100 EL. Tento stroj bol už vlastne ťažký a veľmi výkonný... Bojovať s ním mohol len sovietsky IS-7, tank, ktorý sa vyrábal vo veľmi malom množstve. A T-54 bol oveľa slabší.
  A na konci päťdesiateho ôsmeho roku sa objavil "Panther" -5. Hrúbkou pancierovania a výzbrojou bol porovnateľný s Pantherom-4, ale s väčšími uhlami sklonu a nižšou hmotnosťou 63 ton, so silnejším motorom s výkonom 1800 koní. Tank bol svižnejší a obratnejší.
  Toto je hlavné nemecké auto. V ZSSR bol IS-7 prerušený. Len T-10 zostal rovnako ťažký, no vážiaci päťdesiat ton. A okrem T-54 sa objavil iba T-55, o niečo výkonnejší vo výzbroji.
  O technike sa dá rozprávať dlho. Hitler sa osobne zaoberal prijatím určitých typov zbraní. Nikita Chruščov sa viac zaujímal o rakety. Raketové tanky sa objavili aj v Nemecku. Sú veľmi silné ako tie sovietske. Hitler naozaj chcel vstúpiť do vojny. Vodíková bomba ešte nebola vytvorená a atómových bômb je relatívne málo. A môžete riskovať a vstúpiť do konfliktu.
  Hitler chce naozaj bojovať na východe. Taliansko je pripravené postaviť sa proti ZSSR. Vládne mu syn Mussoliniho, no Benedito je mŕtvy. A jeho syn, zapálený antikomunista a ideologický fašista, je spolu s Nemeckom pripravený bojovať proti ZSSR, ale pod podmienkou. že Francúzsko a Británia prejavia neutralitu.
  A Japonsko môže tiež otvoriť front na východe. A Nemecko ešte môže spojiť Fínsko, Maďarsko, Rumunsko, Slovensko. Možno aj Bulharsko s Juhosláviou a dokonca Švédsko.
  Tu môžu byť takí spojenci. Hitler musí najskôr presvedčiť Francúzov, aby im nezasahovali. Ale je jednoduchšie dohodnúť sa s Britániou. Tiež hovoria, že neexistuje komunizmus. A v USA je Kennedy čierny kôň.
  Hitler ešte nestratil svoj zápal. Ale ísť do vojny je morálne ťažké.
  Tu chlapci bojujú už trináste kolo. Deti boli unavené a ich pohyby boli spomalenejšie.
  Fuhrer si povzdychne. S vekom je čoraz ťažšie rozhodnúť o vojne. Deti sú agresívne a bojujú. Ale ich údery sú ľahké a zábavné. Dali si facku a utiekli.
  Ale to nie je prípad dospelých. Hitler vyhral iba jednu vojnu s Poľskom na tomto svete. A to je na dvadsaťosem rokov vlády málo.
  No na druhej strane sa Nemci vyhli stratám a škodám.
  Ale Nemecko je husto osídlené. Vysoká pôrodnosť a veľa detí.
  Chlapci bojujú. A môžete vidieť, ako deti ťažko dýchajú.
  Führer sa znova zamyslel, tentoraz o lietadlách. Trysková armáda v Tretej ríši je vysoko rozvinutá. Existujú dokonca celkom dobré vývojové a výrobné lietadlá. Najmä ME-462. Lietadlo je tiež veľmi silné a ničivé.
  A raketomety. Je to tiež veľmi výkonný stroj.
  Objavili sa aj vrtuľníky diskového tvaru. Sú veľmi pohybliví a obratní.
  Vyvinul ich dizajnér Tank. Vlastní tiež prúdové stíhačky TA-383, čo sú veľmi dobré bojové vozidlá. Nemci majú aj bezchvostové bombardéry schopné bombardovať aj územie USA.
  Deti skončili s bojom. Takže nikto nespadol.
  Na body dali víťazstvo vicemajstrovi Aligátorovi.
  Chlapci sa rozišli. Potom, čo sa dievčatá objavili v boxerských rukaviciach. Boli bosí a v bikinách.
  Zaujímavý bol aj súboj rukami a nohami.
  Hitler chcel, aby Tretia ríša mala zázračnú zbraň. Ale zatiaľ nie všetko vyšlo. Nemecká raketová technológia je najlepšia na svete. Existuje aj vývoj vodíkovej bomby. Zatiaľ nebola vytvorená v žiadnej krajine na svete, ale zbraň je hrozná.
  Samotný Fuhrer v mladosti čítal Wales a chcel, aby Tretia ríša mala tepelné lúče alebo lasery.
  Doteraz však nebolo možné vytvoriť účinnú bojovú inštaláciu. Snáď okrem slepých protivníkov, ale aj to je príliš ťažkopádne. Aj v Tretej ríši bol vývoj lietajúcich tanierov. Zariadenia v tvare disku nepreukázali svoju bojovú účinnosť. Ale bol nápad zabaliť ich do laminárneho prúdu, ktorý by škrupiny a úlomky rozfúkal do strán.
  Takže disketa bude úplne nezraniteľná.
  Dievčatá sa začali udierať bosými nohami. Sú tiež atletické a svalnaté. A kopať dosť aktívne.
  A potom jedna držala trojku päsťami, druhá jej odpovedala. Toto je naozaj skvelé.
  Hitler sa zasmial:
  - Nie som úbohý hmyz - korytnačka supermonster.
  A predstavil si, ako žeravé železo páli dievčaťu na holú, okrúhlu pätu. Boje nenadobudli rozsah druhej svetovej vojny, ale ukázali svoju úroveň.
  Dievčatá sú tu také úžasné - jednoducho skvelé. Sú z najvyššej triedy.
  Führer prišiel s básňami ako výsledok;
  O tomto bosom dievčati
  nemohla som zabudnúť..
  Zdalo sa, že kamene na chodníku,
  Potrápte pokožku jemných nôh!
  Áno, sú to zaujímavé dievčatá.
  Tu v jednom filme ukázali, ako bola Johanka z Arku mučená. Hrala ju mimochodom pôvabná blondínka. A mučenie bolo prirodzené. A bosé nohy dievčaťa horeli zábleskom.
  Hitlerovi sa to veľmi páčilo. Jeanne sa odvážne postavila na stojan. A na obnažených pätách sa jej tvorili pľuzgiere. A na chrbát a zadok každú chvíľu spadol bič.
  Potom ju chytili kliešťami na šarlátových bradavkách jej pŕs. Čo je úplne skvelé. Ako to vzrušilo Hitlera.
  Napríklad vzali nahé dievča a vytiahli ju na stojan. A poďme sa vyzliecť bičmi. A bojovník bol stále spálený rozžeraveným železom. A veľmi to bolí. Ale zároveň sa dievča teší, keď sa trápi.
  Najmä keď horúce železo hladí holú pätu.
  Toto je naozaj zaujímavé.
  Dievčatá bojovali. A jeden z nich udrel blondínku ďalšou bosou nohou do brady. Ryšavá kráska skolabovala. Rozhodca začal počítať.
  Ryšavka sa napla a s námahou vôle vyskočila.
  Boj opäť pokračoval.
  Adolf Hitler zasyčal:
  - Trochu viac, trochu viac,
  Posledný boj je najťažší!
  A chcem dobyť celý svet,
  Planéta, aby sa Nemecko stalo matkou!
  Fuhrer to neurobil veľmi dobre a jeho hlas je chrapľavý. Ale v každom prípade poprava diktátora.
  A dievčatá bojujú, ich svalnaté telá sa lesknú od potu. Úžasné krádeže.
  Fuhrer si pomyslel, čo cíti žena, keď je znásilnená? Bolesť alebo orgazmus alebo oboje?
  Staňte sa ženou! A choďte na panel!
  Je to dokonca smiešne!
  Ak prejdete na panel
  Si hviezda, budeš ako Emmanuel!
  A celkovo skvelé!
  V hlave Fuhrera naskočili okrídlené aforizmy;
  Ak sa dosiahne limit - choďte do chaosu!
  Svedomie je najdrahšia komodita z tých, ktoré nie sú na predaj - hoci mnohí sú ochotní si priplatiť, aby sa tejto hodnoty zbavili!
  V láske dávajú užitočné rady iba básnici!
  Láska je taká hra - kde je ten tretí navyše!
  V čom sa láska líši od priateľskej párty - tretia sa nikdy neozve!
  Číslo tri symbolizuje harmóniu - ale nie v rodinnom živote!
  Žiarlivosť je pocit menejcenných ľudí - sú slabí vo svojej mysli, dokonca ľutujú chudobných!
  Je ľahšie postaviť snehuliaka v pekle, ako nájsť obetavého kňaza!
  Poctivý pop ako - sakra biela!
  Kostol je ako obchod - bez peňazí tam nevstupujte!
  Bez ohľadu na to, aká veľká je päsť, putá stále padnú!
  Je lepšie trafiť raz, ako povedať stokrát!
  Najčastejšie kasíruje na nezáujmu!
  Na chamtivých ústach - tam je náhubok!
  Kto miluje sex, má bystrú myseľ a dobré srdce - pretože je pripravený zdieľať potešenie s partnerom!
  Vojna je škola života - ktorú je lepšie preskočiť!
  Väčšina obetí - vyžaduje vojenské umenie!
  Krista ukrižovali kňazi - zlí psi si cenia iba palicu!
  Viera je určite ľahká, ale namiesto molí láka bankovky!
  Ak chcete byť bohatý, otvorte si banku, ak sa chcete stať najbohatším, vytvorte učenie!
  Filozofia je ako sieť na chytanie zlatých rybiek!
  Politika je umenie klamstva!
  Politik sa líši od vraha - len výškou honoráru!
  Schodisko mŕtvol s najväčšou pravdepodobnosťou vedie hore!
  Vojna je súťažou vrahov a katom milosrdenstva!
  Viera robí niektorých čistejšími - iných bohatšími!
  Politik je horší ako vodka - stojí viac a hneď vám začne praskať hlava.
  Politička, podobne ako prostitútka, pracuje jazykom, no prináša menej potešenia!
  Politik je neustále daný, ale nikoho neuspokojuje!
  Krásne slová - plášť tyrana!
  Keď sa štát zmení na kata, nazýva sa to posvätná vlasť!
  Ak sa politik veľmi kríži, znamená to, že jeho ruka hľadá vašu peňaženku!
  Politik: legalizovaný vreckový zlodej!
  Rozdiel medzi politikom a vreckovým zlodejom je v tom, že ten prvý vytvára pri krádeži oveľa väčší hluk!
  Dejiny kresťanstva a vlastne každého náboženstva ukazujú, že dobrý fanatizmus neexistuje!
  Odmietnuť počúvať znamená zabíjať v duši!
  Miluj svojho blížneho, nie jeho manželku a peňaženku!
  Otrok si tak zvykol na svoj obojok, že keď získal slobodu, začal sa dusiť!
  Pästi dobra rastú príliš rýchlo!
  Kto zasieva semená sváru, splodí katastrofu!
  Ak chceš zachrániť svoju dušu, ukrižuj sebectvo!
  Rozdiel medzi prázdnou peňaženkou a bezduchým srdcom je v tom, že to druhé sa ťažšie prenáša!
  Bohov je veľa, ale nemá kto vyliať dušu!
  Aký je rozdiel medzi hviezdou na oblohe a popovou hviezdou - v tom, že popová hviezda môže byť uhasená jedným dlažobným kameňom!
  Kristus miluje všetkých ľudí - aj s hriechmi a väčšinu svojich súčasných služobníkov - iba peňaženkami!
  Ak sa chceš priblížiť k Bohu, skráťte svoju chamtivosť!
  Aj v zdanlivej ľahostajnosti Všemohúceho sa skrýva láska - veď deti sa chcú predovšetkým vymaniť spod starostlivosti svojich rodičov!
  Boh odkladá trest zla, aby dal šancu hriešnikovi!
  Talent a pracovitosť ako manželia rodia úspech len vo dvojici!
  Aj med je horký - ak sa v ňom utopíte!
  Klamanie je ako víno a odporné a sladké a je ťažké ho zastaviť!
  Láska je ako roztrieštený projektil - láme srdce, otriasa mozgom, vyvracia vrecká, ide bokom!
  Človek je istým spôsobom rovný Bohu - Všemohúci stvoril vesmír a človek zrodil hlúposť: oboje je nekonečné!
  Úspech, ktorý stavia na krvi - čaká na osud bodnutého prasaťa. Zožerú svojich spolubojovníkov - výsledok hnevu je smutný!
  Niekedy je najlepší spôsob, ako si udržať povesť, slučka na krku! Každopádne, nenechajte to spadnúť!
  Nemôžete dlho ležať pod medveďom - rozdrví vás!
  Niekedy je manželka ako mamut namiesto deky!
  Spisovateľ, ktorý sa snaží žať bankovky - nebude zasievať dobré, večné!
  Krajina bez zákona je ako telo bez kostry! Len aby neskostnateli - treba voľby!
  Ak chcete vytvoriť majstrovské dielo - zabudnite na poplatok!
  Najšikovnejší podvod je, keď neklameš, ale nikto ti neverí!
  Samozrejme, porážka sľubuje veľké problémy, ale to je len odraz budúceho víťazstva!
  V boji prináša víťazstvo - odvahu a dobrú inteligenciu.
  Ak chcete poraziť, musíte najprv vidieť, kde!
  Skaut je kováč víťazstva!
  Každý blázon môže ochromiť - nie každý inteligentný dokáže liečiť!
  Veľa hrubých katov - málo lekárov!
  Komu sú lekári a komu kati!
  Bez bolesti nie je odvaha - bez odvahy nie je víťazstvo!
  Myšlienky komunizmu sú hranicou idiocie: ak sa horúce hlavy a chladné srdcia zaviažu ich realizovať!
  Komunizmus je ľahký, ale príliš mastný je spálený!
  Ak nemáte trpezlivosť, spev pomáha!
  Ľudia sú ako železo - kým nevychladne, dajte mu požadovaný tvar!
  Ak sa chcete stať populárnym - používajte silu častejšie!
  Hodnotenie je ako pekelná tráva - rastie, keď ju zalievate slzami a krvou!
  Ľudia sú ako burina - čím viac šliapete, tým vyššie sa to tiahne!
  Jednota je kľúčom k víťazstvu!
  Disciplína je nástroj na víťazstvo! Myseľ na to hrá!
  Jednota, odvaha, nezištnosť - kľúče k víťazstvu, slobode, šťastiu! Bez disciplíny niet armády a bez armády nemožno nájsť slobodu!
  Práca nás urobila silnejšími, znásobená mysľou dá slobodu a spolu so šťastím prinesie šťastie!
  Veliteľ je ako vrchol pyramídy - musí byť len jeden, inak sa aj taká pevná konštrukcia zrúti!
  Šľachta rodu má rovnaký vzťah k odvahe, ako dĺžka vlasov k mysli!
  Žiadna udatnosť predkov zbabelcovi nepomôže!
  Čepeľ z najpevnejšej ocele hrdzavie v rukách hovorcu a zbabelca!
  Najstrašnejšou zbraňou je Biblia v rukách darebáka!
  Hlavné bohatstvo človeka: potencia, to je aj hlavná príčina skazy!
  Najlepšou profesiou je prostitúcia, spojíte podnikanie s potešením a zakaždým nový partner - žiadna rutina!
  Rodokmeň hrdinu - môžete sa pochváliť storočím, ale dostal sa na bojisko - zbabele sa ponáhľa do úzadia!
  Fľaša vodky je ako granát - zrazí ťa, odbije mozog, rozdrví vnútro!
  
  TROJUHOLNÍK SMRTEĽNEJ LÁSKY
  ANOTÁCIA
  Veľmi krásna žena Helena Ambramsová, asi tridsaťročná manželka, staršia ako osemdesiatročná miliardárka. Nenávidí svojho manžela, najmä preto, že má nezvyčajne pekného mladého osemnásťročného milenca Vyacheslava Kotovského. Strašne sa doňho zamilovala a už neznesie svojho škaredého, ale obludne bohatého starca. Chce sa zbaviť svojho manžela a stať sa vdovou, aby sa vydala za úžasného mladého muža Vyacheslava. Ale také jednoduché to nie je. Miliardár má silné zabezpečenie a starý muž si chce zaobstarať novú ženu, ale len preto, aby pri rozvode neprišiel o peniaze. Intrigy sú čoraz silnejšie.
  . PROLÓG.
  Miliardárova manželka Elena Ambrams svojho manžela nenávidela a veľmi chcela, aby zomrel. Starček mal už cez osemdesiatku, bol holohlavý, vráskavý, ale stále dosť silný. A ani on nezomrie. A máš skoro tridsať, píšeš krásavica-blond. A silné telo chce náklonnosť a sex.
  Elena s veľkým potešením navštevuje striptízové bary pre ženy. Tancujú tam svalnatí, krásni, poslušní muži s veľkými členmi. A rada sa na to pozerá. Naozaj, hrá hudba a chlapci sa vyzliekajú a vy sa na to pozeráte so žiadosťou.
  Elena v mladosti pracovala ako nočná víla. A veľmi sa jej to páčilo. S Natašou si dokonca urobila výlet do Európy. Tam mali klientov: mužov aj ženy a niekedy aj zvieratá.
  Ako veľmi to všetko dievčatá uchvátilo. Existuje názor, že prostitútky nemajú radi svoju profesiu. Ale podľa toho kto. Elena a Natasha boli veľmi milujúce zlodejky.
  Radi menili chlapov ako rukavice a nepohŕdali dievčatami. Boli pohltení svojou novou úlohou.
  Muži sú všetci iní a rozmanitosť bola taká inšpirujúca, a tak sa obrátila na dievčatá. A najradšej by mali sex len pre potešenie a orgazmy. A potom za to beriete peniaze od mužov a žien a veľa peňazí!
  Elena mala zábavný život: veľa sexu, najdrahšie reštaurácie, sauny, kozmetické salóny, soláriá, bazény, cestovanie po krajinách. Všetko bolo plné zábavy a zábavy. Elena sa nielenže nebála exotických druhov sexu, ale naopak, vytáčali ju. Veľmi rada experimentovala. A bola skvelá prostitútka a na svojom mieste.
  Teraz je však jej šťastie koniec. Roky plynú a prostitútka skôr či neskôr stratí sviežosť a príťažlivosť. A s radosťou prijala návrh vydať sa za osemdesiatnika Mosesa Abramsa, ktorý má podľa povestí stále rakovinu. Očakávala, že sa stane vdovou a najbohatšou ženou sveta. Navyše legitímny Mojžišov syn spáchal samovraždu. Ten druhý sa zbláznil. A mojej dcére sa podarilo dostať AIDS, bola to tiež pekná kurva.
  Neexistujú teda žiadni priami dedičia. A Elena mohla očakávať, že zdedí najväčší majetok!
  Ale tu je problém, manžel nezomrel. Ale, samozrejme, už nemal silu.
  Elena snívala o sexe. Mojžiš jej povedal: - Môžeš sa, mladá žena, prejsť? Ale aby sa novinári nenamotali, a tak hneď rozvod!
  Nápad je to, samozrejme, dobrý.
  Elena nosí masku v strip bare. Je to ešte lepšie, pretože má dokonalú postavu. Neboli tam žiadne deti a venuje sa fitness. Môžete si pre ňu prenajať aj muža za málo peňazí. Ale to už nie je také zaujímavé. Alphonse, toto je tvoja hračka a je to oveľa krajšie, keď si kurva. A tak, ak muž robí, čo chcete, nie je to také vzrušujúce.
  Teraz však tancuje nováčik. Veľmi pekný mladý muž. Na pódiu je pomaly a s gráciou nahý. Áno, naozaj, aký pekný muž. Vlasy sú zlaté a skúsená Elena vidí, nie zafarbené, skutočnú farbu vlasov. Tvár je veľmi nežná a pekná, ako dievča. A pokožka je tak hladká, čistá, opálená. Tu je vystavený až do samého dna. Jeho svaly sú veľmi výrazné a krásne. Nie masívne, ale majú takú elegantnú a harmonickú kresbu, že vás to priam privádza do šialenstva!
  Ženy rôznych vekových kategórií doslova bučia. A dali mu peniaze do plaviek. A mužská dokonalosť mladosti stúpa, on ju má takú veľkú.
  Elena mávla rukou.
  - On je môj! Chcem to pre seba!
  Obsluha poznamenala:
  - Toto je jeho prvé vystúpenie v strip bare. A podľa zvyku sa bude hrať na aukcii a žena si to kúpi na noc. Ste pripravení vysoliť?
  Elena prikývla.
  Bude muž vydražený? Toto je skvelé! Samozrejme, že som pripravený!
  . KAPITOLA 1
  Striptízový bar mal jedno plus, pustili doň len ženy. A mužských striptérov si ženy najímali za peniaze. Preto sa našlo veľa ľudí, ktorí v nej chceli pracovať. Vskutku, pre muža, najmä mladého, keď hormóny hrajú, tancujú, vyzlečú sa pre ženy a dokonca s nimi majú sex a berú za to peniaze, je rozprávka!
  Slávka bola mimoriadne pekná a venovala sa aj bojovým umeniam. A jeho telo bolo jednoducho dokonalé a agilné. Vedel dobre tancovať, hýbať sa, výborný strečing. Proste ideálny chlap do strip baru.
  Slávka sa však v ústave dobre učila a rátala s kariérou. A nemal žiadnu zvláštnu túžbu byť gigolom. Jeho otec ale dlhuje mafii veľa peňazí. A bolo potrebné získať správnu sumu a rýchlo. V opačnom prípade bude pomsta banditov strašná.
  A Slávka sa rozhodla, že si skúsi zarobiť peniaze v strip bare. Navyše všetci hovorili, že jeho krása tváre aj tela je úžasná.
  Šéfkou strip baru bola ryšavá žena, ktorá vyzerala na tridsiatku. Celkom milé. Vyberala spomedzi mnohých kandidátov. Presnejšie, primár robil asistenta. Hneď dvadsať mužov, ktorí sa chceli stať striptérmi, sa muselo vyzliecť pri hudbe. A takmer všetci boli okamžite vyradení.
  Sláva sa jej hneď zapáčila. Veľmi pekný mladý muž. A ako ladne sa pohybuje a krásne vystavené, proste zázrak. Napriek tomu máte čierny pás v karate a viete sa pohybovať a udržiavať rovnováhu.
  Samotná asistentka bola nedávno prostitútka, maľovaná, nie je jasné, v akom veku. A zbožňovali roztomilých mladíkov.
  Opýtala sa len Slávky:
  - Máš osemnásť?
  Prikývol.
  - Stalo sa to včera!
  Namaľovaná žena poznamenala:
  - Vyzeráš ako tínedžer! To je, samozrejme, dokonca dobré! Veľa žien, najmä tých starších, zbožňuje mladých. Ale s nami môžu byť problémy s políciou... - Dupla pätou. - Poď, ukáž mi svoj pas.
  Slava vydržal. Žena sa pozrela na dátum narodenia, udrela si peru a odpovedala:
  - Úžasné! Budete zbierať veľké peniaze. Dvadsaťpäť percent z výťažku vám, zvyšok nám.
  Mladý muž zakričal:
  - Nedostatočné!
  Žena zamrmlala:
  - To sú stále dobré podmienky. Máme celý palác. Okrem toho sú tu najbohatšie ženy v Moskve. Vedia, koľko peňazí vám dajú za gigolov? Tak sa netráp!
  Slávka sa uklonila. Žena k nemu pribehla a strčila mu ruku do spodkov. Z dotyku prstov predstaviteľa opačného pohlavia mužská dokonalosť mladíka okamžite napuchla. A bolo to väčšie a silnejšie.
  Žena sa zasmiala:
  - Si temperamentný žrebec. Myslím, že u nežného pohlavia si užijete úspech.
  Slava prikývol. A cítil som túžbu. Mladé, zdravé telo je doslova plné hormónov. Aj keď táto žena nie je veľmi príjemná na pohľad. Ale člen je ako prút a chce ho zasadiť.
  Usmiala sa a prikývla.
  - Budeme sa s tebou milovať, fešák!
  Potom Slávka tancovala sama pred ryšavou hostiteľkou. Sledovala, ako sa tancujúci mladý muž vyzliekol. Áno, je to naozaj vzrušujúce.
  Keď potom mladík zostal v plavkách a bol tiež vzrušený, priskočila k nemu. Chytila dokonalosť rukou a rozdrvila ju prstami. Pre fešáka to bolo horko-ťažko.
  Červenovláska prikývla a poznamenala:
  - Dobre! Teraz si vyzlečte plavky.
  Veľmi pekný a svalnatý chlap s reliéfom teraz stál pred ňou úplne nahý. A jeho prút sa nafúkol. Warbler cítil v sebe zmes hanby a silného vzrušenia. A aký bol pekný.
  Ryšavá žena si oblízla pery. Pocítila nával takej silnej túžby, že to už nezvládala. Začala zo seba strhnúť šaty.
  A bola nahá.
  Trochu bacuľatá, ale dosť silná a svalnatá žena v samom soku. A jej prsia sú veľké a pevné. Pre mladého muža, ktorý má vrchol hypersexuality, je to, samozrejme, veľké pokušenie.
  Warbler k nej pristúpil a takmer okamžite vošiel. Nebol skúseným milencom a správal sa mladistvo hrubo. Nestrácajte čas náklonnosťou.
  Ale ryšavá panička už bola nadšená a po masturbácii jej zvlhlo lono. Preto poľahky vošiel veľký, hot rod.
  A bolo to veľmi milé, zastonala ryšavka v extáze. Slávka ju začala rázne klovať. S dievčatami sa miloval viac ako raz.
  Boli však väčšinou neskúsení a sami mladí. Ale aby dospelá žena naučila umenie milovať.
  Napriek tomu mladík rukami hladil plné prsia ryšavky a intuitívne zvolil správny rytmus. Ryšavka prišla s divokým stonaním. Potom sa v prúde bielej kaše vyrútil pekný fešák. A Red opäť zažil orgazmus z horiaceho semena.
  Slávov penis stále stál, no hneď po erupcii ho začala svrbieť hlava od dotyku.
  Vedúci striptízového klubu prikývol.
  - A si dobrý! Len ešte neskúsený, ale my ťa to naučíme! Už si niekedy uspokojil dievča svojim jazykom?
  Glory pokrútil hlavou.
  - Nie!
  Ryšavka sa zachichotala.
  - A musíte vedieť ako! Mnohým ženám sa lízanie naozaj páči! Nezabudnite, že vám platia a majú právo požadovať to, čo im prináša potešenie!
  Slávka trhla:
  - Je to nechutné!
  Žena sa zasmiala.
  - No, chceš si fajčiť? A veľa žien dáva mužom s radosťou fajčiť! Tak poďme teraz lízať môj klitoris a urobme to šikovne!
  Mladý muž sa zaškeril.
  - Alebo možno lepšie bez nej!
  Ryšavka sa zamračila.
  "Tak ja ťa nezamestnám!" A je to veľmi výnosné a málokedy to môže získať ktokoľvek. Dobre, dám ti ďalších sto dolárov!
  A žena vytiahla stodolárovú bankovku. A dodal:
  - Často budete musieť pracovať s jazykom, takže študujte!
  Glory sa úpenlivo pýtala:
  - Tak sa aspoň umyte...
  Ryšavka prikývla.
  - Dobre! Len pre vašu mladosť a pretože je to prvýkrát. Pamätajte však, že ak vás žena požiada a zaplatí, splňte jej všetky želania a bez akýchkoľvek výstrelkov.
  A nahá, štíhla a štíhla sa priblížila k duši. Vzala do ruky dážď a pustila horúcu vodu. Cítil som, ako sa spermie vymyli z vagíny. A veľmi ju to potešilo.
  Teraz musíme veľmi pekného, no neskúseného mladíka naučiť umeniu gigola a ako rozdávať ženám potešenie.
  A toto tiež treba vedieť. Príliš veľa mužov je znechutených pracovať jazykom v ženskom lone. U nich sa dokonca považuje za zapadlo. Hoci jazyk človeka spôsobuje značné potešenie.
  Niektorí kvôli tomu dokonca odmietli pracovať ako striptérky. A čo si títo samci myslia, že prút len pchajú do lona a hladia po bradavkách mladé panny.
  Nie a mládež musí starenke slúžiť za peniaze a plniť všetky priania klientov. Samozrejme, veľa mladých žien chodí do striptízových barov alebo sú v strednom veku v dobrej kondícii. Staré ženy nie sú častými zákazníčkami, s vekom sa už túžba vytráca a babská morálka je silnejšia. Pracovať by s nimi ale mali aj striptérky.
  A samozrejme, ich hlavnou úlohou bude potešenie nie pre seba, ale pre ženu. Tak, že si ho objednala znova a zaplatila. A tu, samozrejme, gigolovia potrebujú zručnosť.
  Možno ešte viac, ženským prostitútkam v paneli. A malo by byť zrejmé, že predstavitelia spravodlivého sexu sú jemné stvorenia a niekedy ich musíte prilákať svojou mysľou a udržiavať konverzáciu. Niektorí napríklad sami radi cítia samcov. A poniektorí sa dajú vyšľahať bičom, alebo ... No, aby nezmrzačili.
  A tá druhá žena nebude mať sex, len sa musí rozprávať od srdca k srdcu. A niektoré ženy rady opíjajú muža, do prasaťa a samy sa opijú.
  Áno, a nie sú tam žiadni klienti. Jej muži však majú jedno plus: iba so ženami. A v iných verejných domoch Slávka, predpokladám, za tie peniaze by nariadili nahradiť zadok aj hubu mužovi! A tak bude pracovať s dobrým svedomím. A baví ju to. Toto je takmer panna, ktorá zvláštnym spôsobom vzrušuje žiadostivú ženu.
  Ryšavá hostiteľka verejného domu si ľahla na gauč a roztiahla nohy. Jej mačička bola hladko oholená. Kývol Slávovi:
  - No, poď sem fešák!
  Ten nahý, svalnatý, pekný muž k nej pristúpil po špičkách.
  Jeho pokožka je opálená a vlasy svetlozlaté a mladý muž sám je sladký, aký pekný muž. Tu je samec!
  Červenovláska to vzala a prikývla.
  -No, poďme lízať!
  Mladý a veľmi pekný, nahý gigolo si kľakol. A jeho tvár sa priblížila k prsiam. Slávka sa takto milovala so ženou po prvý raz a veľmi sa hanbil. No zároveň hanba spôsobila aj vzrušenie. A mužská dokonalosť opäť stúpala ako kôl.
  Hosteska bordelu zavrčala:
  - No tak, neboj sa!
  Warbler strčil tvár dovnútra a opatrne sa perami dotkol jej klitorisu. Príjemná bola vôňa sviežeho, ešte mladého a silného ženského tela. A to skôr vzrušuje ako odpudzuje. A samotná mačička bola hladko oholená ako veľmi mladé dievča.
  A tak mladík otvoril ústa a vytiahol jazyk. Opatrne sa dotkol vchodu do jaskyne. Špičkou som nahmatal mierne slaný povrch. Bola šmykľavá, naleštená.
  Mladík sa nesmelo oblizoval. Nič hrozné sa nestalo.
  Ryšavá žena jasala:
  - Buď odvážnejší, buď odvážnejší! Lízte, ako keby ste olizovali zmrzlinu.
  Penica sa znova oblizla. A zrazu mi prišlo nevoľno. V skutočnosti je tam lízanie od ženy. Blízko hanebných miest.
  Červenovláska poznamenala:
  - Nehanbite sa! Na východe aj sultáni takto oblizovali ženy! Potom ti dám fajku!
  Sľub fajčenia na Slávku zapôsobil. A vzrušenie zvíťazilo nad záchvatom nevoľnosti a zvracania. Znova sa oblizol, ešte raz. A cítil som sa inšpirovaný ako umelec, ktorý začal dostávať mŕtvice.
  A jeho jazyk energicky zarobil. Cítil, ako klitoris a lono Venuše navlhnú. Ale táto vlhkosť chutila dobre. A absorbovať to bolo ako med.
  Slávka pracovala a nadchla sa. Tu je jeho penis, taký nafúknutý, že ho dokonca začal bolieť.
  A jazyk fungoval mechanicky a energicky. Ryšavá žena hlasno zastonala. Prežívala ďalší orgazmus, a taký silný. To vyvolalo veľký obdiv.
  A Slavo bol divoko vzrušený. Teraz je z neho mužský prostitút. Je to trápne a zároveň je to veľké vytáčanie.
  Mladý muž sa tešil. Dokonca aj vtedy, keď pani z verejného domu skončila s divokým výkrikom a špliechala mu tekutinu do tváre.
  Potom dodržala slovo, zohla sa a vzala do úst jeho mladú, veľkú dokonalosť.
  Ryšavka kedysi pracovala na paneláku. A toto musela robiť často. Ak je klient čistý a nezapácha, tak na fajčení nie je nič zlé. Naopak, je príjemné cítiť jazyk horúceho, pulzujúceho člena. A jeho vôňa dokonca ženu vzrušuje a vzrušuje!
  Prečo sa veľa nežného pohlavia nerado miluje týmto spôsobom?
  Kvôli predsudkom, samozrejme. Tu v Indii a na východe je to úplne normálna a bežná forma sexu. Čo je s nami?
  Hosteska bordelu energicky oblizovala penis pekného mladíka. Slávke prevrátili oči vzrušením a úžasom. A znova skončil a jeho sladká kaša sa rozliala do rodiny ženy.
  Hosteska bordelu poznamenala, že spermie mladého muža sú veľmi chutné a sladké. A je tak príjemné ho prehĺtať a ona to robí dokonca aj vychutnávajúc si ho.
  A aké je to všetko chutné.
  Semienko fešáka si dokonca udržala v ústach tak, že si ho vyvaľovala pod lícami.
  Tak toto je dobré!
  Hosteska bordelu prikázala:
  - Výborne, olízaj ma ešte!
  Mladý muž horlivo prikývol. A začal to robiť s ešte väčším nadšením. Vo všeobecnosti o kariére gigola určite nesníval. Boli iné predstavy a sny.
  Najmä písal dokonca fantastické príbehy. Povedzme dokonca toto.
  Vesmírni piráti prileteli na Zem na lietajúcom tanieri. A rozhodli sa pomôcť Hitlerovi v druhej svetovej vojne. A v dôsledku toho sa ukázalo, že nacisti vyhrali. A samotní vesmírni piráti dostali pozície guvernérov na okupovaných územiach.
  A zdalo sa, že všetko je pre nich dobré. Hitler ale zomrel a jej nástupca, najzákernejší Schellenberg, sa rozhodol hviezdnych hostí zbaviť.
  Nebolo to však možné urobiť potichu a začala sa nová veľká vojna.
  Pomerne dlhý príbeh bol úspešný a populárny, ale nepriniesol peniaze.
  A vo všeobecnosti sú také časy, že nemôžete zarobiť peniaze na literatúru.
  Zlatými rokmi pre spisovateľov boli možno deväťdesiate roky. Internet ešte nebol, cenzúra bola zrušená a píšte si čo chcete.
  A ľudia stále nezabudli čítať.
  A teraz? Skúste zarobiť.
  Napríklad penica teraz pracuje s jazykom a žena zase cumľuje. Potom znova začne olizovať pulzujúci nefritový prút.
  Mladý muž končí ... Áno, je to krásne. Koľko zábavy má Alphonse.
  A vodopád opäť vybuchol.
  Zazvonil telefón a ryšavá žena ho neochotne prerušila.
  Ako sa neskôr ukázalo, Slávka mala zrejme šťastie. Bol prijatý do striptízového klubu. Teraz musí pre ženy tancovať a slúžiť im.
  Najnepríjemnejšie na tom boli ostatní muži striptérky. Takmer všetci sú starší ako Slávka, svalnatí športovci. Z nejakého dôvodu ženy priťahujú svaly a tancujú ambaly.
  Zo Slávky si robili srandu, čo v mladíkovi vyvolalo rozpaky.
  Ale na pódiu, keď je naokolo toľko žien, to zapína a vzrušuje. A je tam veľa mladých a krásnych dám.
  Dokonca sa čudujete, prečo také krásky platia gigolov, keď si sami vedia na paneláku slušne zarobiť?
  Penica v tanci bola pomaly a sexuálne odhalená. Vyzul si čižmy a jeho nohy sú tak pôvabné, ako mladé dievča, no zároveň silné a opálené.
  Vyzliekol sa do plaviek a pristúpil k ženám. Ohmatali ho a dali mu peniaze do plaviek. Jedna dokonca pravou rukou chytila mláďatko za vtáka, naklonila sa a niekoľkokrát pohla jazykom. Slávka sa ledva ubránil zakončeniu.
  Ženy ho lapajú ako kurvu. A to vzrušuje a spôsobuje hanbu.
  Jeden ju ešte pošteklil na päte a druhý ju pobozkal na zadok. Áno, je to tu skvelé.
  Väčšina žien je wow a v plnej šťave.
  Podľa zvyku strip baru je každý nováčik považovaný za pannu a je cez noc predaný v aukcii ženám taškarom. To je pre inštitúciu veľmi výhodné.
  Navyše, keď sa vyjednáva, vytáča to nežné pohlavie natoľko, že dávajú jednoducho absurdné sumy peňazí za noc.
  Už sa to stalo tradíciou a dobrou tradíciou.
  Penica sa po tanci špliechala v malom bazéne. Potom ho natreli olejom a prikryli prikrývkami.
  Ryšavá hostiteľka tiež nariadila obuť si vysoké čižmy po kolená. A prikrývky boli také, že mladého muža po častiach odhaľovali. Takže zapnutím žien môžete vyzbierať maximálne množstvo peňazí.
  Warbler, ako drahý otrok, bol predaný v aukcii. A vyzeralo to mňamkovo. Väčšinou sa predsa ženy takto predávajú a tu je veľmi pekný chlap, s nežnou tvárou pekného dievčaťa.
  Áno, bola tu ďalšia podívaná.
  Na obchod sa pripravovala aj Elena. Musela platiť v hotovosti v dolároch a z karty si vybrala celé vrecko zelených bankoviek.
  Veľmi sa jej páčil tento roztomilý chlapec. A rozhodla sa, že za každú cenu s ním strávi noc. Aj keď by ju to mohlo vyjsť poriadne draho. A čo ak sa to dozvie starší manžel?
  Elena s povzdychom spievala:
  Aký unavený je ten špinavý manžel
  Starý pán je holohlavý a páchnuci...
  Trpiace dievčatá poznajú osud
  Na obzore sú vždy mraky!
  
  Ale samozrejme je bohatý,
  Má miliardy...
  A len ukradnúť talent
  Je to podvodník v tomto biznise!
  A mladá žena sa na nie práve veselej pesničke zasmiala. Aj keď na druhej strane jej mnohí závidia. A že má málo mužov?
  Elena bola taká promiskuitná a na sex zvyknutá, že ju neustále svrbelo medzi nohami.
  A nepomohol ani vibrátor. Takto je kurva a je na to hrdá.
  Elena cítila, ako jej horí štrbina. A naozaj chcela. Spomenula si, ako sa milovala s Afričanom. Mal takú veľkú dokonalosť. A zasadil ju doslova ako na ražni.
  Elena vtedy zažila niekoľko silných orgazmov a dostala ďalšie peniaze.
  A tak si pomyslela, aké je dobré byť prostitútkou. Toľko zábavy a príjmu. A tak to bolo s mužmi super.
  Ste s nimi ako mačka a tá mačka je veľmi divoká.
  Elena bola veľmi krásna a tvarovaná kurva, veľká, svalnatá, s rozvinutými tvarmi.
  Mala veľa klientov. Povolanie prostitútky si vyžaduje povolanie. Nie všetky ženy ju milujú. Ale Elena mala prirodzený inštinkt a zručnosť. V posteli robila zázraky.
  A jej jazyk je tiež veľmi svižný! Aj teraz natáča mužov a určite ich bude olizovať, aby dojedol v ústach, a získal viac rozkoše a poriadne zabral a rozpálil.
  Mimochodom, Elena bola tiež niekoľkokrát predaná v aukcii mužom pod kladivom.
  A bola vyzlečená pred všetkými a potom cez noc odvezená. Bohužiaľ, stratila svoju nevinnosť príliš skoro a nemohla ju dať na predaj. Aké to však je stáť nahá na peróne a stovky mužov na vás hľadia hladnými očami.
  Ach, aké je to vzrušujúce! A takto cítite potešenie a potešenie.
  Elena vždy chcela mužov a ešte menej často ženy. Milostná hra sa jej veľmi páčila. A milovala sex.
  Nepoznala však takú lásku ako vo filmoch či fiktívnych románoch. Nemala žiadnu romantickú náklonnosť, len zvieraciu, skazenú žiadostivosť.
  Ale tento mladý muž bol niečím výnimočný. Hoci bol od nej oveľa mladší, mal intelekt.
  A Elena prvýkrát v sebe pocítila niečo iné ako beštiálny inštinkt žiadostivej ženy.
  A toto niečo rozbúchalo moje srdce úzkostlivo a cítil som v sebe zvláštnu náladu.
  Elena spievala:
  Môj osud, neľutuj dobro,
  Buď krásna, tak buď múdra...
  Objímajte mladého muža
  Nech sa nepreruší mladá niť panny!
  Veľmi chcela sex a gigolovi zavolala na smartfón, pričom peniaze previedla na účet inštitúcie.
  Pristúpil k nej asi dvadsaťročný, pekný a štíhly muž.
  Elena si stiahla nohavičky a roztiahla nohu. Kľakol si a nadšene začal jazykom prerábať medzi jej nohami.
  Elena ho hladila po vlasoch a mocnom krku a stonala rozkošou. Alphonse bol skúsený a pracoval profesionálne. Zdalo sa, že sa mu to tiež páči, čím viac je žena mladá a krásna.
  Elena zastonala a vzala si banán do úst. Začal som ho hrýzť spolu s kožou, čo je nádherné.
  Áno, je to celkom pekné.
  Elena si spomenula, ako ju počas prostitúcie oblizovali aj klienti. Áno, to bolo.
  A platili peniaze a robili veľkú radosť. Čo ju nesmierne potešilo.
  Je dobré byť prostitútkou. Toto je práca, ktorá si vyžaduje talent a fantáziu. A veľmi veľká myseľ. A Elena je z hľadiska inteligencie veľmi pozoruhodné dievča.
  A tak veľmi miluje sex. A jazyk Alphonse vás prinúti zmyselne stonať. Toto je naozaj pôžitok.
  Elena sa uškrnula a ozval sa ďalší hlboký ston a telo sa triaslo od orgazmu, po ktorom nasledovalo uvoľnenie.
  Áno, je to kúzlo...
  Miliardárka chytila gigola rukami za penis. A silno ho stisla za gule a prinútila ho stonať od bolesti.
  A zakričala:
  Sexuálne dievča je sex
  Aké trápne pre teba...
  Nikdy sa nenudiť
  Nikdy sa nehanbite!
  Ale stále, keď vám platia peniaze, je to lepšie, ako keď platíte sami. Tu nie je čo povedať.
  A môžete tiež lízať člena ...
  A zasiahla Alphonsa pätou do gúľ. Zakričal a vyskočil.
  Mladá žena sa zasmiala a odpovedala:
  - No, ako sa ti páči pes?
  Prikývol.
  - Ste očarujúca madam!
  Elena prikývla.
  - Tak si vyzleč nohavice!
  Alphonse poslúchol. Jeho mužská dokonalosť bola dosť veľká a vyzerala lákavo.
  Manželka miliardára prikývla.
  - A teraz ku mne!
  Priblížil sa k nej. A Elena nenásytne chytila svojho vtáka perami. Nie je bezdôvodne profesionálka a vie, ako sa lízať. A čo je najdôležitejšie, veľmi sa jej to páči.
  A šikovne pracujme s pulzujúcim jadrom gigola. Celkom sa zasmial.
  Ženy často olizujú mužské gule a dokonca platia za fajčenie. Pre nich je to veľké potešenie. A kto toto nevie.
  A gigolo dostáva peniaze a dostáva sa vysoko. A je to veľmi cool. Tu je povolanie. A máte krásne ženy a peniaze. No ako sa tu nedá žiť a neradovať sa.
  Mladý muž spieval:
  Všetci bratia, všetci
  Miluj bratov, aby sme žili...
  Alphonse nemusí smútiť s dievčatami!
  Elena prikývla.
  - Máš dobrú dokonalosť! A veľmi ma to teší. A ty chceš niečo iné!
  S úsmevom spieval:
  Alphonse je vždy zdravý,
  Alphonse je pripravený na všetko!
  Sme veľa kulakov!
  Nepočítajte dlhy!
  Elena potvrdila:
  - Áno, ste pripravení! A som pripravený!
  Je fajn podlízať si člena mladého, pekného, svalnatého muža. A Elena pracovala, pamätajúc si Emmanuelle, ktorej sa to tiež páčilo. A urobila to s veľkým nadšením. A aké je to skvelé, veľmi pekné a obracia ženy k orgazmu!
  A potom muž skončil a do úst mladej ženy sa vylial prúd spermií.
  Elena hltavo prehltla a bolo to veľmi chutné.
  Potom prepustila Alphonsa. Mierne sa upokojil.
  Blížil sa čas dražby, kedy by sa mal dostať do dražby veľmi pekný mladík, ktorý ho postupne odhaľuje.
  A toto je veľmi dobré. Bude obchodovať s inými chlipnými škrečkami.
  Sú to niekedy vášnivé a horúce ženy.
  Elena si myslela, že byť ženou je o niečo lepšie ako byť mužom. Napríklad je jednoduchšie vytrhnúť peniaze z muža a zarobiť peniaze na paneli. A pre ženu je samozrejme jednoduchšie vydať sa za miliardára ako muž za miliardára.
  Áno, má veľmi bohatého manžela - nech čoskoro zomrie! A jej život je taký dobrý a cool!
  Elena spievala:
  Je dobré mať miliardy
  A vedieť plávať v peniazoch...
  Ale niekedy mandle zlyhajú,
  A Alphonse je mimo prevádzky!
  A ona to vezme a zasmeje sa.
  
  DIEVČA A NINJA ANT
  ANOTÁCIA
  Bosé dievča sa dostalo do sveta, v ktorom funguje mágia a je plný rozprávkových, neuveriteľných stvorení. Aby si dievča zarobilo na večnú mladosť, muselo bojovať s mravcom Ninlja. A prejsť mnohými ďalšími testami.
  . KAPITOLA 1
  Tu zbiera bobule v lese. Je to skoro ako v lese. Pokiaľ tam nie sú stromy pripomínajúce husle zapichnuté do spodnej časti kmeňa. Ale aj toto je zaujímavé.
  Albína prešla rukou po takejto šnúrke. Ozvalo sa zaškrípanie a potom sa objavil trpaslík.
  Dievča zakričalo:
  - Wow!
  Trpaslík bol vysoký ako veverička, celkom malý. Zároveň však držal v rukách čarovný prútik.
  Pozrel sa na vysoké bosé dievča v jednoduchých bielych sedliackych šatách a spýtal sa:
  - Čo chceš, dievča?
  Albina vyhŕkla:
  - Chcem sa stať cisárovnou celého Ruska!
  Gnóm sa zasmial a zamrmlal:
  - Oh, to je to, čo chceš! Dobrá ambícia!
  Dievča prikývlo.
  - A keď celý svet, tak ešte lepšie!
  Gnóm zapískal:
  - To je ako? Pamätáte si rozprávku o starčekovi a starenke a zlatej rybke?
  Albina sa urazila:
  - Vôbec nie som starý. Mám len pätnásť rokov.
  Mužík s čiapkou prikývol a spýtal sa:
  - Skončil si školu?
  Dievča s povzdychom odpovedalo:
  - Ešte nie!
  Trpaslík opäť prikývol čiapkou:
  - A ty chceš vládnuť svetu?
  Albina poznamenala:
  - Mám priateľa. Je to skutočný génius. Nech je on cisárom a ja cisárovnou.
  Gnóm sa spýtal:
  - Tiež chlapec?
  Hrdinské dievča prikývlo.
  - Áno, chlapče. Ale taký veľký génius, že sa mu nikdy v histórii ľudstva nevyrovnal.
  Malý muž prikývol.
  - Áno, viem! V histórii zlomil také palivové drevo, chladnejšie ako Džingischán. A bude to bolieť ešte viac, ak to nezastavíš.
  Albina logicky poznamenala:
  - Pre planétu je lepšie mať jedného veľkého diktátora pre všetkých ako dvesto menších despotov v rôznych krajinách!
  Gnóm prikývol.
  - Možno! Aspoň jeden kráľ nebude kradnúť sám seba a nedovolí, aby sa medzi štátmi rozpútala jadrová vojna, ktorá zničí celú Zem.
  Hrdinské dievča súhlasilo:
  - Vidíš, rozumieš. Daj nám teda moc nad planétou Zem!
  Malý muž v čiapke poznamenal:
  "Vyžaduje si to veľa, alebo skôr obrovskú magickú silu. A ja som len malý trpaslík. Takúto moc vám môžu dať len najvyšší bohovia Demiurga.
  Albina zamrmlala:
  - Tak nás priveď k týmto Bohom.
  Gnóm poznamenal:
  - Je to k nim dlhá cesta, dievča. A nie to, že splnia vašu požiadavku. Svetová moc musí byť hodná. A vy, len hraví tínedžeri, ktorí ešte nedokončili školu. Ako vám môže byť zverená taká obrovská zodpovednosť?
  Dievča sa zhlboka nadýchlo a odpovedalo:
  - Neviem! Ale nikto nie je lepší ako my. A Vitaly Akulov je taký génius. Som si istý, že svoju moc nad planétou dokáže využiť na dobro. A viesť ľudstvo ku hviezdam.
  Gnóm prikývol.
  - Zatiaľ poletím k zrkadlu pravdy a pozriem sa bližšie na to, aký je Vitalij Akulov. A ty, zbieraj väčšie a sladšie bobule, aby si ma ošetril!
  Albina prikývla.
  - To prichádza! Urobím to.
  Potom škriatok mávol prútikom a zmizol.
  A bosé, krásne dievča v jednoduchých sedliackych šatách začalo zbierať bobule. Robila to svojimi nežnými, no zároveň dlhými a pôvabnými prstami.
  Potom sa pokúsila trhať bobule holými dievčenskými nohami. Ale je to ťažšie a nepohodlné.
  Dievča veselo pracovalo a spievalo:
  maliny,
  lákal ma do diaľky...
  Až do úsvitu jesene
  Čakanie v zlate...
  Ako sa tieto leskli?
  Iskry na úsvite
  Ach, aká sladká malina!
  Dievča zbieralo bobule do košíka. Navyše nie maliny, ale niečo ako jahody, len svetlejšie a vyzerajúce ako ružové puky. Áno, toto je krásna bobule.
  Dievča si pomyslelo, prečo potrebuje moc nad svetom? Toľko starostí a starostí, ani chvíľa zadarmo. A hoci vám milióny žehnajú, ale milióny vás preklínajú! A čo je najdôležitejšie, pri akomkoľvek praktickom rozhodnutí sú obete a nespokojní.
  Ako je to napríklad s alkoholom? Na jednej strane je to škodlivé, no na druhej strane je vodka pre mnohých ľudí jedinou radosťou v živote! Aj keď je zatrpknutá a škaredá.
  Albina, samozrejme, videla vo svojom živote veľa, ale vodka chutí tak nechutne, že nie je možné pochopiť dospelých, ktorí pijú také nechutnosti. Cigareta je však ešte nechutnejšia a veľa dievčat fajčí. Vraj chcú byť štíhlejší.
  Ale Albina je mäsité, svalnaté dievča ako čistokrvný kôň. Prečo by bola chudá? A celkom jej to pristane.
  Ozaj, čo, dievča by malo byť kostrou? A zároveň nemá tuk, iba svaly!
  Dievča zbieralo bobule a znova spievalo:
  Kalinka, Kalinka, moja Kalinka,
  Moja malina, moja malina!
  Nazbieral som celé vrecko malín,
  A z tejto váhy roztrhol sud!
  Po tom, ako vziať a smiať sa. Áno, toto vyzerá mimoriadne vtipne.
  A tiež chcela, aby jej nejaký chlap pohladil jej silné svalnaté nohy. A bolo to pekné, ako mačka.
  Gnóm konečne dorazil. A košík bol už plný. Priviedla trpaslíka. Vedľa neho sa objavilo veľmi krásne, ale malé dievča s krídlami.
  Potriasla čarovným prútikom, vyleteli z nej iskry a štebotala:
  - Ahoj zlatko!
  Albina prikývla.
  - Ahoj! A kto si ty?
  Okrídlené dievča odpovedalo:
  - Som víla!
  Hrdinské dievča prikývlo.
  - Myslel som si! Tak čo Peter Pan?
  Víla pokrútila hlavou.
  - Nie! Som iný! Ale tiež veľmi silný a môžem ti dať schopnosť lietať. Alebo večná mladosť!
  Albina zapískala:
  - Večná mladosť je skvelá, ale čo moc nad svetom?
  Víla sa usmiala a odpovedala:
  - A ty budeš kráľovná?
  Dievča sa opravilo
  - Cisárovná!
  Víla pokrčila plecami.
  - Je ťažké to dosiahnuť. Radšej požiadaj o večnú mladosť. To je to, čo ženy vždy chceli viac ako čokoľvek iné, viac ako moc.
  Albina prikývla.
  - Dobre! Od teba vezmem večnú mladosť. A o moc nad svetom požiadam ďalšie víly alebo čarodejníkov!
  Víla zatrepotala krídlami a poznamenala:
  - Večnú mladosť si ešte musíte zaslúžiť. Čo môžete napríklad robiť?
  Dievča si hrdo narovnalo chrbát a povedalo:
  - Mám čierny pás v Taekwondo! A pomohol som Vitalikovi robiť skutočné zázraky.
  Víla s úsmevom prikývla a spýtala sa:
  - Čo máte radšej, súboj s mečmi alebo intelektuálny boj?
  Albina pokrčila plecami a odpovedala:
  - Na boj s mečmi, toto je Kendo! Poznám ho len takého, vyžívajúceho sa. Aj keď je to múdra bojovníčka. A na úkor inteligencie nie hlupák! Takže pripravený na oboje!
  Víla sa uškrnula a poznamenala:
  - Čo tak bojovať s ninjom s husou kožou na mečoch?
  Dievča sa poškrabalo na temene hlavy a poznamenalo:
  - Ninja-husia koža, znie to nejako hrozivo! Nie je veľmi ochotný kontaktovať. Môže byť lepšie merať inteligenciu?
  Fairy povedala:
  - A ak s ninja husia koža nie na mečoch, ale s holými rukami a nohami?
  Albina prikývla.
  - V boji som zver! Celkom pripravený na boj, dokonca aj s husou kožou, ak bez zbraní!
  Víla s krídlami prikývla.
  - No tak, bojuj!
  A malá čarodejnica mávla prútikom. A pred dievčaťom sa objavil veľmi bojovný ninja. Presnejšie, veľkosťou bol o hlavu nižší ako Albína. A naozaj vyzeral ako mravec, len v maske. A hneď má šesť končatín, v ktorých drží meče a dýky.
  Víla zaštebotala:
  - Odlož zbraň! Poďme bojovať holými rukami!
  Ninja z husej kože odložil svoje meče a dýky a poznamenal:
  - Pre slávneho bojovníka je nejako nepohodlné bojovať s bosým dievčaťom!
  Víla súhlasne prikývla.
  - Rozumiem! Ale toto dievča chce byť navždy mladé a krásne. A práve tak sa nič na tomto svete a ani v žiadnom inom nedá získať. Takže vedľa vás musí poraziť a, samozrejme, odpovedať na tri otázky.
  Albina povedala s odporom:
  - Čo, ešte musím odpovedať na otázky?
  Víla s úsmevom prikývla.
  - Určite! Ale koniec koncov, získate nielen večnú mladosť, ale aj ... Ak sa od vás niečo odreže, potom sa to všetko ľahko obnoví. A nikto ti nikdy nemôže ublížiť. A to už je v pohode.
  Albina súhlasila:
  - Áno v pohode. Za to sa môžete potiť.
  Okrídlená čarodejnica vysvetlila pravidlá boja:
  - Budete mať šesť kôl. Knockout, ako v klasickom, profesionálnom boxe. Pri zrazení, kým rozhodca nepočíta, sa presuňte do rohu. V prípade, že v šiestich kolách nikto nevypadne, o víťazstve rozhodnú body.
  Husia koža Ninja poznamenal:
  - Potom je lepšie mať dvanásť kôl naraz, ako profesionáli! Bojujme naozaj a naozaj!
  Víla prikývla hlavou.
  - Možno dvanásť! Ale dúfam, že príde knockout!
  A znova mávla čarovným prútikom.
  Hneď tam bol krúžok s povrazmi a rozhodca - dievča v teplákovej súprave.
  Albína si vyzliekla sedliacke šaty, aby neprekážali v boji.
  Potom už ostala len v jedných bikinách. Jej svaly boli teraz veľmi dobre viditeľné. Sú také vyrazené a samotná dievčina je krásna a nádherná blondínka.
  Musím povedať, že je vo všeobecnosti jednoducho nepredstaviteľné veľkolepé kúzlo.
  A tvár a zároveň nežné, takmer detské dievča, no s odvážnou bradou.
  Obaja bojovníci sa navzájom poklonili. Zaznel gong a signál na začatie bitky.
  Albina už bola sofistikovaná bojovníčka, ktorá sa bojovým umeniam venovala už od troch rokov. A videla, že nepriateľ je nižší na výšku a ešte viac na dĺžku končatín, no, čo si vziať od mravca.
  Mravce sú však veľmi silný a obratný hmyz. A mali by sa držať na diaľku.
  A dievča s bosou nohou naložilo mravca ninja do žalúdka. A keď dostal ranu, zastavil sa. Potom sa ponáhľal k Albine.
  Hrdinská dievčina ho stretla ranou od holej holene. Hmyzí ninja bol pokrytý chitínovou škrupinou, a preto naňho silné údery cvičeného dievčaťa nemali prakticky žiadny vplyv.
  Albina kopnutím v útoku niekoľkokrát zastavila nindžovi husiu kožu a päsťami v hlave držala aj trojku. A doteraz sa nenechala nachytať.
  Prvé kolo sa skončilo a obaja súperi išli do rohov.
  Víla s úsmevom poznamenala:
  - Prečo si ju nechal zbiť!?
  Ninja Goosebump odpovedal:
  - Len sa na ňu pozerám!
  Zaznel gong a bojovníci sa opäť začali približovať. A potom ninja s husou kožou zrazu prudko zrýchlil a kopol Albina labkami do hrude. Dievča vyletelo z nôh. Spadla na chrbát a jej obnažené päty sa mihli vo vzduchu.
  Rozhodca začal počítať knokaut. Albína však hneď vyskočila. A zúrivo sa ponáhľal zotaviť sa. Jej obnažené, opálené, svalnaté nohy sa krútili ako vrtuľa.
  Ale ninja s husou kožou ich vzal svojimi labkami na blok. Odrazené útoky. A potom to prudko zrýchlilo. A opäť jeho labky zasiahli dievča do brucha a hrudníka. Zanechávanie modrín a odrenín. A potom zadok hlavy do nosa. A tiekla po tvári Albiny Yushke. A samotné dievča padlo.
  Pravda sa zdvihla, ale sudca aj tak začal počítať príklep.
  Áno, Albine záležitosti boli nedôležité.
  Víla štebotala a mávla čarovným prútikom:
  - Výborne husia koža ninja! Prevzali ste iniciatívu!
  Ninja bojovník opäť zrýchlil. A opäť zrazil Albinu. Dosť tvrdo ju udrel a dievča spadlo a skočilo a bránilo sa.
  Ninja zasyčal husia koža:
  - Či ste na koni, či ste pešo,
  Super šampión...
  Goblin ťa prebehne,
  Ratyu miliónty!
  Albina sa ponáhľala získať späť, ale narazila na silné bloky. A jej útok bol odrazený. A ostrý koniec labky zasiahol dievča na holej podrážke, čo spôsobilo opuchnutie pľuzgiere.
  Zaznel gong na ukončenie kola.
  Dievča, krívajúce a potácajúce sa, sa stiahlo do svojho kúta. Áno, bola bitá dobre a tvrdo.
  Albina sa zvalila na stoličku. A zhlboka dýchala. Hmmm, ešte nikdy nemala takého súpera. A nepriateľom nie je človek, ale mravec ninja. Čo je veľmi vážne.
  Tu je znova gong a nové kolo!
  Albína sa opäť pokúša získať kopačky. Ale nepriateľ, hmyz, je rýchlejší ako človek. A tu opäť prerazí krátkymi labkami, chytí dievča za bosú nohu a ťahá ju, hádže ju ako bábiku.
  Albína sa zdvihne, no opäť ju nasleduje tvrdý úder priamo do hrude. A sú tam modriny, dievča spadne.
  Vstane a znova dostane päsťou do tváre. A to je tiež bolestivé.
  Albina cítila pod okom opuchnutú modrinu Áno, súboj dopadol veľmi ťažko.
  Korytnačka ninja jednoznačne dominuje a vedie na body. A opäť dobil dievča s peknou tvárou.
  Albina spadla a signál gongu oznámil koniec kola.
  Dievča sa doslova vliezlo do svojho kúta.
  Víla priletela k nej a spýtala sa:
  Chápeš, prečo prehrávaš?
  Albina s povzdychom odpovedala:
  Pretože je to hmyz!
  Víla prikývla a spýtala sa:
  - Chcete byť dvakrát rýchlejší?
  Dievča potvrdilo:
  - Samozrejme, že áno!
  Okrídlené dievča povedalo:
  - Odpovedzte správne na otázku. A potom budete naozaj dobrí!
  Albina odpovedala s úsmevom:
  - No, som pripravený!
  Víla zaštebotala:
  - Prečo má Boh veľa dní!?
  Hrdinské dievča vytreštilo oči a zamrmlalo:
  - Nie a otázka? Nechápala som jeho význam.
  Víla rozhodne povedala:
  - A nemusíte chápať význam. Len to vezmite a odpovedzte, ako môžete a pochopíte!
  Albina sa uškrnula a potom s pocitom inšpirácie povedala:
  - Pretože Boh mohol urobiť veľa dní!
  Kúzelné dievča prikývlo.
  - Výborne! Tentoraz odpovedala správne. A vaša rýchlosť sa zdvojnásobila.
  Víla mávla čarovným prútikom. A skutočne, Albine svaly naplnili fenomenálnu silu.
  A tak sa dala do boja. A jej bosé nohy sa blýskali. A potom padla rana do brucha ninju s husou kožou. Aj ona sama, trénovaná Albína, ocenila rýchlosť a silu, s akou bol tento úder zasadený a otras mozgu, ktorý ju prebodol.
  Albina od zlosti zavrčala:
  - Získajte fašistický granát,
  Spievajte serenádu!
  Husia koža Ninja sa ju pokúsil napadnúť. Ale teraz sa s ním Albino nohy, ktoré sa zrýchlili, dokázali stretnúť. A narazili na chitínovú škrupinu.
  Bolo jasné, že husia koža je z týchto úderov nepríjemná, no vážnejšie škody mu nespôsobili. A dievča porazilo, ale predbehlo nepriateľa a teraz už viedlo na body. Presnejšie, toto kolo zostalo na ňu.
  V závere ešte Albína vyrobila nízky kop a zrazila náprotivok.
  Rozdelili sa v rohoch a už ninja-husia koža vyzerala pokrčená.
  Víla opäť priletela k hrdinskému dievčaťu a poznamenala:
  "Teraz sa máš celkom dobre." Ale chcete opäť zdvojnásobiť svoju rýchlosť a silu?
  Albina súhlasne prikývla.
  - Samozrejme, že áno! Čo treba urobiť?
  Kúzelné dievča s úškrnom povedalo:
  - Odpovedzte ešte na jednu otázku.
  Hrdinské dievča s istotou odpovedalo:
  - Som pripravený!
  Víla zavrčala:
  - Prečo je v zime mráz, štípe deti do nosov!
  Albina sa uškrnula a odpovedala:
  - To je otázka! Ale je to nezmyselné a umožňuje veľa odpovedí.
  Kúzelné dievča odpovedalo:
  - A to je len pre humor. Tu skúste, odpovedzte vtipne.
  Hrdinské dievča vydalo:
  "Pretože je v zime zima, štípe deťom nos, pretože nie je dosť starý na to, aby odrezal nos od korienkov!"
  Víla prikývla.
  - Áno. dá sa to spočítať! A vaša rýchlosť a sila sa teraz opäť zdvojnásobia.
  A kúzelné dievča potriaslo čarovným prútikom.
  A Albina pocítila nový, neuveriteľný nárast sily a energie.
  S hnevom vbehla do ringu. A vrhol sa na ninju s husou kožou.
  A porazme ho. Čo nie je rana, ako by sa bilo perlíkom. A bojovník proti hmyzu začal padať a padať veľmi tvrdo.
  Albina porazil nepriateľa a on padol a s ťažkosťami, ale vstal. Celé kolo však diktovala dievčina.
  Potom hrdo odskočila späť do kúta.
  Víla sa s úsmevom spýtala:
  - Chcete viac zdvojnásobiť rýchlosť a silu?
  Albina prikývla.
  - Dobre! Poďme!
  Kúzelné dievča opäť položilo hádanku:
  - Z čoho a prečo, vlci vyjú na mesiac!
  Albina sa zasmiala a sebavedomo odpovedala:
  -Vlci vyjú, pretože nemôžu jesť mesiac!
  Fairy povedala s úsmevom:
  - Si naozaj génius. Myslím, že veľa, aby som bol hodný!
  A čarovné dievča opäť zakrútilo čarovným prútikom.
  Albina doslova vyletela do vzduchu. Teraz sa z toho stala neuveriteľná sila a energia.
  A tak sa vrhla na ninja s husou kožou. A tak mu posunula holú, okrúhlu pätu k brade. A bojovník proti hmyzu padol do knockoutu.
  Rozhodca napočítal do desať a oznámil:
  - Bojovník Albina vyhral knockoutom! Výborne!
  Zdvihla ruku k dievčaťu.
  Albina spievala:
  - Dievča sa nebojí ani smrti,
  Jej horda sa nebojí žiadneho...
  Žena bude hrdinsky bojovať s nepriateľom,
  A aj keď zomrie, zvíťazí!
  Víla slávnostne oznámila:
  - Keďže Albina porazila mocného bojovníka a odpovedala správne a hlavne vtipne na všetky tri hádanky, je jej dopriate večnej mladosti a absolútnej regenerácii tkaniva.
  A čarovné dievčatko čarovným prútikom vyrobilo osmičku. A potom sa stal zázrak, Albina získala skutočnú nesmrteľnosť.
  A hrdinské dievča spievalo:
  Nič na Zemi nezostane bez povšimnutia
  A mládež, ktorá je preč, je stále nesmrteľná ...
  Akí sme boli mladí,
  Ako úprimne milovaný!
  Vrcholy boli dobyté
  Napriek búrke osudu!
  
  PUGAČEV CÁR RUSKA
  Emelyan Pugachev obliehal Orenburg. Pre rebelov to nedopadlo dobre. Kráľovské pluky sa blížili. Samozvaný cár nechcel zrušiť obkľúčenie z Orenburgu, ale bolo riskantné oddeliť jednotky. V reálnej histórii sa rebeli stále rozišli a boli bití kus po kuse. Najprv pri Tatiščeve a potom pri Beloozersku. Toto rozhodnutie sa ukázalo ako nesprávne.
  Ale chlapec Oleg Rybachenko prišiel do tábora k Emelyanovi Pugachevovi. Napriek tomu bol stále sneh a to bol koniec februára - chlapec bol bosý a mal na sebe krátke nohavice.
  Bol privedený do Jemeljana Pugačeva. Chlapec kráčal sebavedomo. Behať naboso v snehu je zábavnejšie ako mučenie. Najmä v nesmrteľnom tele.
  Chlapec navrhol Emelyanovi Pugachevovi plán:
  - Vezmime si uniformu cárskych vojakov a takých uniforiem máme veľa, prezlečieme rebelov a kozákov. Poďme si zahrať bitku - ako streľbu. A potom zaženieme zajatých Pugačevitov do mesta. Budú si myslieť, že toto sú kráľovské jednotky a pustia nás do opevnenia a tam na nich zaútočíme!
  Emelyan Pugachev schválil:
  - No, dáš nahá! No predsa hlava! Udeľujem ti titul Yesaul!
  Oleg sa uklonil a odpovedal s úškrnom:
  - Ezaul, Ezaul, že si opustil svojho koňa! Ruka sa nezdvíhala, aby vystrelila!
  Kozácky cár prikývol a odpovedal:
  - Budeš mojím pobočníkom! Vaša uniforma a čižmy sa postarajú o to!
  Oleg skromne poznamenal:
  - A bosý je obratnejší! A nie je mi príliš zima na odhalenú hruď!
  Emelyan Pugachev sa stal. Bol strednej postavy, široký v pleciach, a hoci mal Oleg v dvadsiatom prvom storočí asi dvanásťročného chlapca, teda jeden a pol metra, kozácky cár nebol oveľa vyšší. Pre tento čas bol Oleg už teenager a mohol bojovať za rovnakých podmienok ako dospelí a byť dôstojníkom.
  Emelyan si objednal...
  - Tak túto provokáciu pripravte veľmi tajne!
  A ako šikovne pokazil vedecké slovo.
  Kozáci sa chystali... Postavili stráže, aby to nevedela ani jedna živá duša. A pripravovala sa prefíkaná pasca.
  Ale nepriateľ stále postupoval, ale ešte bol nejaký čas, napadli ho malé oddiely rebelov. Presnejšie dosť početné, no málo organizované davy.
  Emeljan Pugačeva mal pri Orenburgu takmer dvadsaťtisíc bojaschopných vojakov. V reálnej histórii to bolo rozdelené. Desaťtisíc Pugačevitov bojovalo proti sedemtisíc cárskym jednotkám pod vedením Tatiščeho. Nepriateľ prevyšoval Pugačevovu armádu v delách a počte pušiek, ako aj v organizácii. Víťazstvo si však vyžiadalo vysokú cenu! Navyše ani samotný Pugačev si nepočínal veľmi statočne, z bojiska odišiel ešte pred koncom bitky.
  Teraz mali Pugachevčania historickú šancu na suverénne víťazstvo.
  Tu sa obliekli do podoby viac ako dvetisíc vybraných bojovníkov. Nechali ich oholiť. A že sa nosia uniformy, to je prirodzené. A oveľa viac. Pugačeviti mali tiež vlajky v predtým zajatých bitkách a bubny atď.
  Predstavenie malo podľa plánu hrať ako hodinky. Emelyan mal v Berdovi takmer sto zbraní, hoci polovica z nich nebola dôležitá. Ale je tu niečo, čo zariadiť záber.
  Aby to vyzeralo ako skutočná bitka. Zatiaľ čo Pugačev nie je taký zlý. Polovica uralských tovární je pod jeho kontrolou. Čeľabinsk je zatiaľ desivý, neďaleko Ufy Čika pevne sedí. Stále je koniec februára a výsledok vojny nie je jasný a Golitsynove sily sú ďaleko od Orenburgu. A v skutočnej histórii bude o mesiac bitka pri Tatiščeve a v nej porážka roľníckej armády. Čo povedie k masovej dezercii rebelov.
  Oleg je stále bosý a v šortkách rozkazuje a radí. Jeho takmer opáleného, no plavovlasého chlapca poslúchajú bradatí strýkovia.
  Povstalci už strieľajú. Zbrane dunia, dary smrti sú vypľúvané... Skutočná skaza je na ceste.
  Oleg vycerí zuby a reve:
  - Sláva našej svätej vlasti! Bude tu generácia básnikov! Emelyan veľký, drahý - vaše činy budú spievané!
  A stúpajú oblaky dymu. Imitácia je vážny boj. Tu je samozrejme potrebné všetko presvedčivo ukázať. Najmä v obkľúčení, samozrejme, čakajú na prepustenie!
  Strieľajú, samozrejme, na voľnobeh, aby zachránili delové gule a broky. A strelný prach sa používa horšie.
  Emelyan Pugachev je stále dosť silný na to, aby dobyl Orenburg - ale pevnosť je silná! A tu je potrebná prefíkanosť.
  Bojovníci a kozáci vo všeobecnosti sú pripravení ... Viac ako dvetisíc prezlečených pešiakov a jazdcov a vyše tritisíc údajne zajatcov. Dosť na to, aby zrazu ovládli mesto.
  Oleg kráčal pred väzňami. Z dlhého behu naboso vo februárovom snehu mal chlapčenské nohy mierne stuhnuté. Navyše je už zvyknutý na teplo. Ale nič, nesmrteľnému chlapcovi prsty nezamrznú.
  A vyšlo to naozaj dobre.
  Oleg sa usmieva, zanecháva bosé stopy na bielom pozadí. Vyzerá to dojemne. Viacerí chlapci z roľníckych rodín behali aj bosí. Sú dosť otužilí, aj keď do snehu bežne nosia lykové topánky.
  Táto armáda sa teda chystá poraziť Pugačevitcov do Orenburgu. A dokonca spievajú pochod.
  V skutočnosti je podvod jednoduchý, ale účinný. Pred nimi sa otvárajú brány a do hlavného mesta tohto regiónu vchádza armáda Pugačevitov. Je tam vidieť, že sú si príliš istí, že ten hlúpy sedliak ničomu nerozumie a bol rozbitý.
  Tu boli rebeli úplne vtiahnutí. Nasleduje signál a ponáhľajú sa k obrancom.
  Oleg seká šabľou naraz dvoch dôstojníkov. A chlapec zúfalo kričí:
  - Vzdať sa! Právoplatný kráľ je s nami!
  Obrancovia sú zmätení. Vojaci nekladú takmer žiadny odpor. Bojujú hlavne dôstojníci, kupecké milície, bohatí kozáci.
  Boj je tvrdý, ale ťaživý. Do mesta vtrhli ďalšie a ďalšie pluky. A kozáci a roľníci s kolkami a Tatári s Baškirmi. Boj je ťažký.
  Oleg Rybachenko tiež striehne a kričí:
  - Vzdať sa! Všetci budete mať milosrdenstvo, veľa peňazí a slobody!
  Je vidieť, že sila obrancov rapídne klesá, chuť bojovať tiež. Aj dôstojníci sa vzdávajú. Kozáci nechcú ani zomrieť.
  Matyusha Boron, Oleg si podrezal hrdlo a hodil dýku holými prstami.
  Bitka utíchla takmer okamžite. Obchodníci padli na kolená a prosili o milosť. Odvliekli guvernéra od Nemcov aj veliteľa pevnosti. Jemeljan Pugačev ich nariadil obesiť.
  Zajatí vojaci zložili prísahu, dôstojníci dostali na výber: buď slúžiť cárovi Petrovi Tretiemu, alebo trest smrti. Rozdelené zhruba na polovicu. Niektorí boli popravení. Časť prisahala vernosť Yemelyanovi.
  V samotnom meste bola zabavená bohatá pokladnica a množstvo cenností, ako aj takmer deväťdesiat kanónov a veľké zásoby pušného prachu, bômb a delových gúľ.
  Kolosálna pevnosť napokon po dlhom obliehaní padla. Armáda Pugačev sa výrazne doplnila. A teraz bolo možné ísť do Tatiščeva a bojovať proti Golitsynovi s nadradenými silami.
  A sám Oleg išiel do Čiky na pomoc. Bolo potrebné hacknúť Mikhelsona, aby mu zabránil poraziť rebelov pri Ufe.
  Chlapec behal bosý v šortkách po snehu. Pridala sa k nemu aj Margarita. Dievča malo na sebe len tuniku a samozrejme aj bez topánok. Krásna, so zlatými kučeravými, aj keď zaprášená od práce v lomoch.
  Margarita je krásna, ale stále dieťa.
  Oleg sa jej spýtal:
  - Ešte si nebola stará žena... Neľutuješ, že si sa na dlhý čas stala dievčaťom!
  Margarita odpovedala s úsmevom:
  - A nebol si starý, ale stal si sa chlapcom takmer navždy! Za nesmrteľnosť musíte zaplatiť a táto platba nie je prehnaná!
  Oleg súhlasil s týmto:
  - Chvíľu otroctvo, ale večný život navždy! Okrem toho sme takí rýchli, že nepotrebujeme kone!
  Margarita sa zasmiala a poznamenala:
  - Určite! Sme rýchlejší ako tie najčistokrvnejšie žrebce. Nesmrteľné telo je zvláštne a v kameňolomoch, pod bičom dozorcu, je pohodlnejšie ako v normálnom tele na perinke!
  Oleg Rybačenko súhlasne prikývol:
  - S tým sa nemôžete hádať! Tak žime večne!
  A terminátorské deti nabrali tempo. Oleg bol, samozrejme, veľmi potešený. Je to skvelé dieťa.
  Aj keď sa niekedy do duše vkradli pochybnosti: je možné zabiť dôstojníkov ruskej armády? S najväčšou pravdepodobnosťou je to nesprávne! Úloha čarodejnice však musí byť vykonaná. Zmenila dejiny Ruska a dala večné, nesmrteľné telo, dokonca detské, ale mimoriadne silné a rýchle. A za to by ste mali platiť a slúžiť.
  A ako môžete vedieť, že ak vyhrá Pugačev, vyhrá iba Rusko?
  Chlapec a dievča približne vedeli, kde sa nachádza oddelenie cárskych vojsk, do ktorého mal prísť Michelson.
  Čika má pri Ufe dvanásťtisíc organizovaných vojakov. A bol blízko k tomu, aby obsadil toto mesto, ale dvakrát mu chýbalo trochu šťastia a disciplíny.
  Samozrejme, Michelson má niekoľkonásobne menšiu silu, no v reálnej histórii predsa len vyhral. Takže... Je potrebné chytiť alebo zabiť tohto veľmi talentovaného veliteľa.
  A potom sa to uvidí. Bez Michelsona sa jednotky na Chike pravdepodobne nepohnú. A tam mal Oleg Rybachenko plán. Porazte Golitsyna a choďte do Ufy. Vezmite toto mesto, pošlite posily na Ural a Sibír a sami sa presuňte do Kazane. Vtedy získajú prevahu rebeli.
  A jednotky kráľovnej budú biť po častiach. Navyše v každej revolúcii sú také efekty, čím viac víťazstiev, tým viac podporovateľov a tým slabší odpor nepriateľa.
  Takže každým krokom bude povstanie len silnieť. Oleg si tým bol istý.
  A Margarita, dievča, ktoré beží rýchlejšie ako dostihový kôň, je s ním a spoločne rozsekajú nepriateľov.
  Mladí bojovníci zaujali svoje miesto v zálohe. Do jeho pluku mal doraziť Mikhelson s malým sprievodným oddielom. Tu ho už čakali terminátorské deti.
  Oleg a Margarita, mávajúc šabľami, zaútočili na eskortu. Vyrúbali niekoľko husárov naraz. Zvyšok sa pokúsil vystreliť, guľky však nesmrteľné deti nezasiahli. A porážali nepriateľov so šialenou zúrivosťou. A Oleg Rybachenko dokonca hádzal ostré kotúče prstami na nohách. A Margarita to skúsila s bosými nohami a podarilo sa jej to.
  Chlapec a dievča bez ďalších okolkov zabili nepriateľa. Mikhelson sa pokúsil utiecť, ale Oleg a Margarita ho dobehli. Michelsona vyhodili a zviazali.
  Oleg si položil podplukovníka na plecia a odniesol ho do Čiky na súd.
  Nesmrteľné deti sa rozpŕchli a položili päťdesiat husárov, čím ukázali, že výmenou za večné detstvo dostali veľmi skvelé schopnosti.
  Oleg, ťahajúc Michelsona na pleciach, poznamenal:
  - Čo som však bol silný, stalo sa!
  Margaret poznamenala:
  - Áno, toto opäť potvrdzuje, že sme sa rozhodli správne! A nesmrteľnosť sa oplatí cvičiť!
  Oleg súhlasil s týmto:
  - Je oveľa zaujímavejšie bojovať ako chodiť do lomov. V tomto tele nie je ťažké, ale nudné!
  Margaret súhlasila:
  - Rutinné zabíjanie!
  V Chikinom tábore dve bosé deti, respektíve na pomery tejto doby, keď sú ľudia menší ako pár tínedžerov, veľké podozrenie nevzbudzovali. Ak ste bosí v snehu, znamená to, že ste chudobní a ste na strane roľníckeho kráľa.
  Čika odmenila zajatého Michelsona a dala deťom cisársky - pätnásť zlatých rubľov.
  Sám Michelson dostal ponuku: buď slúžte kráľovi, alebo šibenici!
  Michelson uprednostnil slučku. Ale Oleg sa ponúkol, že nechá tohto veliteľa premýšľať. Koniec koncov, vždy majú čas visieť. A Michelson môže byť veľmi nápomocný.
  Chika súhlasila.
  - Čas trpí!
  Oleg tiež navrhol:
  - Je potrebné zajať cársky pluk bez veliteľa! Aby ste sa ochránili.
  Chika súhlasila.
  - Kuj železo zahorúca!
  A povstalci zaútočili na kráľovské jednotky. Zaútočili v noci, Oleg a Margarita opatrne odstránili stráže.
  Súboj bol pomerne krátky. Oleg, ktorý hodil domáci disk z rozbitej kosy, zabil plukovníka, ktorý pôsobil ako veliteľ, a morálka bez neho klesla. Okrem toho tam bolo príliš veľa rebelov, čo vytváralo tlak na psychiku vojakov a veľa dôstojníkov.
  A ktovie, možno toto je skutočný cár Peter Tretí. A jeho legitimita je vyššia ako u Kataríny II.
  Väčšina pluku bola zajatá. Boli zajaté delá a pušky.
  Úplné víťazstvo, nepripravený odraziť útok vojsk.
  A samozrejme triumf Chica.
  Ale prirodzene deti utekajú späť do Pugačeva. Bude musieť bojovať proti siedmim tisícom vojakov vrátane dvoch tisíc jazdcov princa Golitsyna. Pugačev je určite početnejší, ale má pestrú armádu. Mnoho bývalých vojakov, ktorí sú nespoľahliví, slabo vyzbrojení a vycvičení roľníci, Tatári a Baškirovia a Kalmykovia.
  Najsilnejším jadrom sú Yaik Cossacks. Ale títo kozáci nie sú najpočetnejší. Sú tu aj kozáci Iletsk a Orenburg a ďalší.
  Už bežia hore k pevnosti Tatiščevo, kde sa zhromaždilo značné vojsko sedliackeho cára.
  Sám Emelyan Pugachev obchádza pozície na bielom koni. Oleg Rybachenko sa pozorne pozerá na tohto vodcu. Emelyan Pugachev má vzhľad majstra. Výška je približne priemerná, ale na koni sa zdá vyšší kvôli krátkym nohám a širokým ramenám. Fyzicky je vodca rebelov silný. Mohli ste vidieť, ako seká, a silu úderu v boji.
  Vo všeobecnosti je celkom vhodný na úlohu náčelníka. A pre rolu kráľa? Aj to je možné.
  Pugačevova armáda je skvelá. Z obrany Iletska prišiel odsúdený Khlopusha, ktorý zhromaždil ďalších jeden a pol tisíc ľudí. Teraz má Yemelyan viac ako dvadsaťtisíc bojovníkov. Ťažko sa im ubytuje aj v pevnosti. Napočítajte trikrát toľko vojakov ako Golitsyn a stále prichádzajú ďalší.
  A Pugačev má dvakrát toľko zbraní. Zásob pušného prachu a jadier je pomerne veľa.
  Môžete bojovať ... Ale armáda je pestrá. Sú tam muži s kopijami, Baškirovia, Tatári, Kalmykovia, Kirgizci a Kazaši. A tiež veľa bývalých vojakov z rôznych posádok, ktorí nie sú úplne spoľahliví. Nechýbajú uralskí robotníci a sibírski strelci. Kozáci - ktorí sú najdôležitejším jadrom armády.
  Veľká armáda, ale príliš farebná. Niektorí z vojakov a dôstojníkov boli nedávno zajatí v Orenburgu.
  Niektoré časti sú od muža, ktorý sa dá použiť iba v boji proti sebe. A horda Aziatov, nie príliš disciplinovaných a často neovládajúcich ruský jazyk.
  Takže formálne má oveľa viac vojakov a dokonca aj zbraní, Emelyan Pugachev je teda v kvalite bojovej sily horší ako nepriateľ. Výsledok bitky teda vôbec nie je taký jasný, ako sa zdá, založený na čisto formálnej rovnováhe síl.
  Oleg Rybachenko to chápe. Pugačevovi je to zrejme jasné. Čika vyhral, pretože zaskočil nepriateľa. A v reálnej histórii práve vyhral Michelson, ktorý dokázal zaútočiť pred väčšou armádou Chika.
  Čo teraz? Pevnosť bola dobre opevnená a poliata vodou, takže svahy boli ľadové a šmykľavé. V defenzíve sa však dlho nezdržíte.
  Oleg navrhol Emelyanovi:
  - Zaútočme na nepriateľov sami cár-otec!
  Emelyan logicky poznamenal:
  "Nezakryjú nás zbraňami?"
  Oleg navrhol:
  - S Margaritou preskúmam nepriateľa a zasiahneme presne tam, kde to najmenej čaká!
  Sedliacky kráľ schválil:
  - To je dobrý nápad!
  A Oleg s Margaritou vzali batoh s granátmi a pár ostrých šablí sa ponáhľali k nepriateľovi.
  Deti behali takmer nahé, chlapec v šortkách a dievča v tunike. Oleg si spomenul na Yanov Spartak. Bol tam aj chlapec Gita. A žena v ošúchanej tunike, tanečnica spálená od slnka. Chlapec bol veľmi tvrdohlavý. Pravdepodobne nie dedičným otrokom. Možno bol zajatý . Potom odišli do Talianska, vyzliekli sa a dali do dražby. Hoci to bola nesprávna Gita, keďže bol bronzový od spálenia slnkom, potom ho s najväčšou pravdepodobnosťou priviezli nahého na kúpu. A chodil tak nahý, kráčal bosý po skalnatých cestách Talianska. Obnažené chodidlá ho pálili, lýtka ho boleli. Chlapec však nesklonil hlavu.
  A kupec začal cítiť chlapca, jeho prirodzene vyvinuté svaly, vidíte toho bastarda z hladkej kože. Potom si vložil špinavé prsty do úst. A Gita to nevydržala a uhryzla ho.
  Potom nasledovala potýčka. Áno, Gita, bol to chlapec, ktorého si Oleg v detstve pomýlil so Spartakom. Ale nie, stále je to vedľajšia postava.
  Zaujímalo by ma, či by sa Rimania rozhodli Gitu mučiť? Koniec koncov, zajatí otroci sú vypočúvaní mučením?
  A horúce železo by sa dotklo holej päty otrokárskeho chlapca. Gita zavyla a zopakovala to isté:
  - Otroci sa rozptýlia a nechcú bojovať!
  Pre symetriu spálili druhú pätu a pustili ho. Chlapec je nútený šliapať na prsty a dosť ho to bolí. Gita však počas neporiadku dokázala utiecť.
  Možno, že chlapec predtým pracoval v kameňolomoch. Ťahal ťažké kamene, polial ho pot, hystericky dýchal. Bič dozorcu ho bičoval. Je to veľmi ťažké hneď v prvých dňoch práce, keď vám svetlo nie je príjemné. A potom si na to zvyknete. Ťažké sa stáva zvykom a zvykové sa stáva ľahkým. Ale aj tak veľa otrokov zomiera. A Gita sa zmenila na malého vlčiaka.
  Oleg si myslel, že možno bol chlapec v knihe "Spartacus" zajatý po porážke rebelov. A keďže je ešte dieťa, poslali ho v reťaziach do baní. Aby pomaly umieral. Alebo mučený, spálenie chlapcovho svalnatého tela rozžeravenou tyčou. Potom nasypali soľ na popáleniny a mladému otrokovi zlomili prsty na bosých nohách. Pokrútili kĺby. Všetci sa pýtali, kde Spartak ukryl zlato. Gita mlčí, škrípe zubami. Prudko sa zdvíha a spúšťa potiahnutím lana.
  A žily praskajú divokou bolesťou. A chlapec stráca vedomie. Obleje sa ľadovou vodou, privedie k životu. A lekár nahmatá pulz, aby určil, či je možné pokračovať v mučení, alebo či je potrebné dať mučeným pokoj, aby neskôr opäť trápil mladé telo.
  Gita je kruto a dlho mučená. Na rany sa sype korenie, bijú sa rozžeraveným drôtom, vpichujú sa ihly do nervových zakončení a pod bosými nohami chlapca horí oheň. A kat hrabe teplo na stojane. A silný zápach pálenia a vytiahnite každú žilu.
  A teraz sa rozžeravené železo dotkne chlapcovej holej hrude a on od divokej bolesti stráca vedomie. Opäť je poliaty vodou a vedený do seba. Kat stlačí semenníky kliešťami, chlapec sa zmení z divokého utrpenia a opäť sa vypne.
  Gita na mučení... Niekto oznámil, že to bol Spartakov maznáčik, a vie, kde zakopal poklad. A Rimania mučia... Chlapcovi nezostala ani jedna celá nespálená alebo rozrezaná oblasť kože. On však mlčí. A Rimania sa čudujú jeho húževnatosti.
  Crassova manželka je prítomná pri mučení. Dychtivo sleduje, ako mučia pekného a blonďavého chlapca. Je to vzrušujúce. A tak po ďalšom mučení prikázala, aby jej Gitu priniesli a položili na posteľ. Naozaj to chce urobiť sama.
  Stále celkom mladá a silná žena cválala na mužskej dokonalosti mladého otroka. Gita sa stala prvýkrát mužom. Potom musel jazykom olizovať jej lono. Čo je trochu nechutné, ale aj nezvyčajné.
  A tak Crassova manželka prikázala zastaviť mučenie a chlapca, ktorý už počas povstania trochu vyrástol, začali lepšie kŕmiť. A milovala sa s ním.
  Rany a popáleniny sa na Gite zahojili ako na psovi. A keď chlapec zosilnel, zvlnil žiadostivú manželku Crassus a utiekol z jej majetku. Potom sa ukryl v horách a vytvoril tam svoju bandu otrokov na úteku. Nakoniec sa všetko dobre skončilo. Crassus zomrel počas vojny. A Gita zostala s Juliusom Caesarom a urobila dobrú kariéru, vydala sa a mala kopu detí. A osud Spartaka je neznámy. Telo sa nenašlo. A či zomrel alebo bol zachránený, otroci nevedeli.
  Ale verili, že ich vykupiteľ samozrejme žije.
  Oleg Rybačenko a Margarita Korshunova, ktorí boli kedysi dospelí a teraz večné, nesmrteľné deti, sa priblížili ku Golitsynovmu táboru. Sú tu traja generáli. A jednotky boli odstránené z rusko-švédskych hraníc.
  Kým cárske Rusko je vo vojne s Tureckom, rebeli sú pokojnejší. Ak bude Golitsyn porazený, Pugachevovci budú môcť konečne prevziať iniciatívu. A dokonca si vezmite aj Samaru.
  Oleg a Margarita obchádzali stráže... Sneží a nie je to veľmi dobre vidieť.
  Chlapec si myslel, že by možno mohol skoncovať s troma generálmi a plukovníkom Bibikovom, sťatím hlavy cárskej armáde. Ale je ťažké to urobiť.
  Chlapec a dievča opatrne kráčajú po snehu. Snažia sa nezanechať stopy. Sú to ešte deti. Opatrne sa priblížte k vozíkom. Pištoľ je umiestnená niekde samostatne. Armáda na pochode. Už nie sú tuhšie mrazy - marec. Ale sneh tam stále je. Bosé nohy mladých bojovníkov takmer necítia chlad, najmä v pohybe. Rýchlo si zvyknú na chlad.
  Mnohé deti bez superschopností však behajú po snehu bosé, najmä v týchto drsných časoch.
  Oleg si myslel, že dlho nepozeral televíziu a nehral sa na počítači. A že bez hier je to akosi tupé.
  Chlapci sa prikradli k vagónu a Margarita navrhla:
  - A ak zapálite sklady strelným prachom?
  Oleg sa zamračil a spýtal sa:
  - Myslíš, že je to dobrý nápad?
  Dievča logicky poznamenalo:
  - Bez pušného prachu nie je armáda armádou!
  Oleg súhlasne prikývol.
  - Poďme to skúsiť!
  A chlapec v šortkách sa ponáhľal k vozíkom. Spolu s dievčaťom zabili troch strážnikov šabľami a pazúrikom, nakladaním sena, podpálili konvoj strelným prachom.
  Zapálilo sa a na oblohe sa začal zdvíhať čierny mrak. Pušný prach začal praskať...
  Chlapec a dievča sa ukryli v tábore. Nastala panika. Golitsyn vyskočil aj s dvoma generálmi. Bol to princ, ktorý srdcervúco kričal a ukazoval prstami.
  Oleg hodil disk holými prstami na nohe a ten sa za pískania zapichol Golitsynovi priamo do krku. Princ, roztiahol ruky, padol. Generál Mansurov sa k nemu ponáhľal. Margarita však už použila holé prsty na nohách. A druhý veliteľ skolaboval.
  Tretím bol Fairman, ten, ktorý bojoval proti rebelom spolu s generálom Karom. Spolu s nimi je plukovník Bibikov, príbuzný hlavného generála Bibikova. Vidieť ich bystrým zrakom nesmrteľných detí podľa nárameníkov aj napriek sneženiu.
  Oleg a Margarita opäť hádzali disky holými prstami - ich nesmrteľné telá mali takú schopnosť ako komiksoví hrdinovia.
  A obaja náčelníci boli zabití, boli im odstrelené hlavy.
  Potom terminátor a rangerka začali hádzať disky na dôstojníkov. Našťastie po smrti veliteľov začala panika, všetkým sa zdalo, že Pugačeviti zaútočili na tábor.
  Dve deti sú však tiež kolosálna sila. A zabíjajú dôstojníkov hádzaním ostro nabrúsených diskov. A zlomia si hrdlo, prasknú tepny a žily.
  Deti sú na snehu ťažko rozpoznateľné a v snehových závejoch sú dokonale maskované.
  Ale cárske vojská to majú ťažké. Oleg Rybachenko, ktorý hádže disky, hovorí:
  - Sláva veľkému Rusku!
  A opäť letí disk odhodený chlapcovými holými prstami.
  Margaret robí to isté, hádže holými prstami ostro nabrúsené zariadenie a agresívne zavýja:
  - Pre Emeljana Pugačeva!
  A tieto deti pracujú veľmi aktívne a efektívne. Sekali šabľami. A dôstojníci sú vybraní.
  Oleg Rybachenko spieva:
  - Bieli vlci sa k sebe túlia!
  Margarita, ktorá hádže disky na svojich protivníkov holými prstami, spieva:
  - Len tak rodina prežije!
  Chlapec, ktorý pokračuje vo vetre, kosí nepriateľa:
  Slabí zahynú, sú zabití!
  Dievča, ktoré hádže disky a zabíja dôstojníkov, zasyčí:
  - Čistenie posvätnej krvi!
  Mladí bojovníci konajú veľmi rôznorodým spôsobom, hádžu na nepriateľov granáty.
  V tejto chvíli povstalecká kavaléria prepadne tábor. Ukazuje sa, že Emelyan Pugachev sa rozhodol zaútočiť ako prvý a svoju početnú jazdu presunul za deťmi.
  A úder bol náhly a v správnom čase. Stepi zasypali vojakov šípmi, kozáci sekali šabľami, jazdci ich nasadili na rohy.
  Vôľa cárskej armády bola podkopaná a velitelia boli zabití. Tu Emelyan Pugachev osobne seká posledného plukovníka šabľou a kričí:
  - Deti moje, uznávate legitímneho panovníka?
  Stovky vojakov a dokonca aj veľa dôstojníkov padá na kolená a kričí:
  - Priznávame! Ako to priznávame!
  Odpor klesá. Pechota sa vzdáva takmer celá, okrem niektorých dôstojníkov. Kavaléria odolávala o niečo dlhšie. Má veľa šľachticov. No zbrane odkladajú aj obyčajní jazdci.
  Oleg a Margarita sekali jazdcov šabľami, hádzali ostré disky holými prstami a škrípali:
  - Skvelí ľudia za každých okolností,
  Skvelí ľudia - v sláve Petra!
  Chlapec aj dievča sú aktívnejší v sekaní a hádzaní. Delostrelectvo už bolo zajaté. A ako budú biť jazdcov buckshotom. Klesajú po tuctoch. Nastáva totálny masaker.
  Oleg spieval s úsmevom:
  - Cár veľký Peter prvý, buď nám vždy príkladom!
  A tiež ho vezme a sekne ho dvoma šabľami, pričom piatim hneď odsekne hlavy.
  Margaret prerušila oponentov a zaštebotala:
  - Moje hlasy a som krásna!
  A tiež ako bude brať a rezať.
  Chlapec a dievča sú len stelesnením zničenia. A fungujú ako elektrické vrkoče.
  Tu padá ďalší dôstojník... znie hlasný hlas Emeljana Pugačeva:
  - Kto mi bude slúžiť, ten dostane odmenu a ostatné zahynie.
  Teraz prišli muži s vrkočmi. A dobre bojujú proti kavalérii. A konské potoky sa stenčujú...
  Preživší jazdci sa tiež vzdávajú. Bitka je opäť vyhratá... Pugačev triumfuje!
  Teraz sú väzni vedení a zložení do prísahy. Vojaci sa spravidla klaňajú podvodníkovi. Dôstojníci sú rôzni. Kto volí slučku a kto prisahá vernosť novému kráľovi. Navyše, ktovie, možno skutočný panovník.
  Vzhľad Emelyan Pugachev je veľmi panovačný. Je vidieť, že je to decko zvyknuté rozkazovať. A doslova sa pred ním všetci skláňajú.
  Po pobavení tých, ktorí odmietli zložiť prísahu, Emelyan urobil audit.
  Bolo zajatých 75 kanónov - čo bolo v tých časoch veľa. A tak bolo z pevností naverbovaných veľa Golitsynových jednotiek. Jadrá a buckshot sú tiež na svojom mieste, ale väčšina pušného prachu zhorela. Ale to nie je problém.
  Viac ako päť a pol tisíc väzňov. Armáda sa rozrástla.
  Kráľ roľníkov udelil Olegovi hodnosť plukovníka za jeho činy a kapitán Margarita.
  A tiež udelil tristo rubľov.
  Áno, chlapec pokračoval v dobrej kariére. Môžete a vyrastiete na poľného maršala.
  A Emelyan na začiatok usporiadal hostinu...
  A na hostine rozoberali otázku, čo ďalej. Vo všeobecnosti bolo potrebné posilniť ich zadnú časť. Nezabudnite vziať Ufu a predtým pevnosť Verkhoyaitskaya, ktorá sa stále držala. Pošlite aj posily do Kunguru a Beloborodovej. A vezmite si všetky uralské továrne. Získavanie delostrelectva a zásob, ako aj zbraní.
  Vo všeobecnosti s tým atamani súhlasili. A keď vezmete Ufa, choďte do Kazane.
  Ďalšou otázkou je, čo robiť s mestom Yaik? Zobrať útokom, alebo zatiaľ nechať v blokáde?
  Emeljan Pugačev chcel chvíľu zostať so svojou mladou manželkou Ustinyou a časť kavalérie odišla do mesta. Veliteľom dočasne zostal ataman Ovčinnikov. Musel ísť do pevnosti Vernekhneyaitskaya a zároveň zhromažďovať sily stepí. Na Ural boli poslané posily. Dokonca mal zabrať aj Toboľsk. Zhromaždili sa značné sily.
  Kráľ kozákov s jazdou cválal do Jaitska. Či sa nám to páči alebo nie, ale toto mesto je symbolické. No predovšetkým sa Emelyan chcel stať následníkom trónu. Koniec koncov, vojna je vojna. A ak zabijú, tak aspoň bude mať kto pokračovať v pretekoch.
  Oleg a Margarita spolu s hlavnou armádou, ktorá sa pohybuje smerom k pevnosti Verkhneyaitskaya.
  Chlapec a dievča bežia k sebe a sú veľmi veselí ...
  Dokonca aj ostrý na ceste.
  Vymieňajú si aforizmy;
  povie Oleg a vyskočí a Margarita ako odpoveď;
  Kráľ nie je silný korunou, ale korunováciou úspechu!
  Človek nie je vlk, ale ešte viac potrebuje svorku!
  Pite, ale neopite sa a ak sa opijete, tak sa nenechajte nachytať!
  Reč tyrana je med, ako suchý zips na muchy!
  Kto kluje do sladkých rečí, ten je šikovný ako mucha!
  Tyran zatrpknutý v skutkoch, ale sladký v rečiach!
  Kto nechce mier, hody neuvidí!
  Človek je skvelý len vtedy, ak sa nevymieňa za maličkosti!
  Buďte trpezliví, ale nebuďte trpezliví!
  Ak chcete vyhrať tromfy, nebuďte jack!
  Jeden zásah je lepší ako tisíc nadávok a jedna facka je lepšia ako stovky úderov!
  Kráľ, ktorý vyzlieka svojich poddaných, je vždy nahý!
  Obuť sa zvyčajne vyzliecť!
  Krádežou si naplníte vrecká, no vyprázdnite dušu!
  Tyran miluje moc, ale nenávidí toho, komu vládne!
  Kat je niekedy nevyhnutné povolanie, ale človek s hlavou je nemilovaný!
  Tyrana možno zabiť, ale nie obieliť!
  Muž miluje červené slovo, ale niekedy grgá krv!
  Kto sa pozrie do minulosti, vždy mešká!
  Budúcnosť je v hmle, ale nie je ďaleko!
  Nepľuj v minulosti, budú pľuť v budúcnosti!
  Tyran je v skutočnosti upír a jeho reč je červená!
  Ak zneužívate sladký spánok, potom život nebude med!
  Sladké sny vedú k trpkému prebudeniu!
  Príliš častým vylievaním medu z úst prilákate medvede!
  Tyran miluje krvné a červené reči, ale vždy sa usilujte o bielenie!
  Ľudia sa boja zmeny, no status quo nikdy nevyhovuje!
  Ak sa chceš stať Bohom, nevyber si za svojho mentora primáša!
  Ovce potrebujú múdreho pastiera, nie hlúpeho barana!
  Sväté miesto nie je nikdy prázdne, ale svätosť môže byť prázdna!
  Človek, ako Boh, je stvoriteľ a ako diabol si vytvára problémy!
  Tyran, ako osa, má žihadlo, ale nemôže sa ani inšpirovať!
  Politik je líška, nebuďte voliči ako vrany, ktoré strácajú chlieb každodenný!
  Či má človek čo i len sedem siah na čelo, ale tvrdohlavosť z neho urobí makača!
  Boh má všetko, človek nemá zmysel pre proporcie!
  Ľahko sa modliť, ťažko žobrať!
  Mať fantáziu je dobré - byť snílkom je zlé!
  Majúc Božiu moc, neznižuj sa k ambíciám primáša!
  Opica napodobňuje, človek napodobňuje kreatívne!
  Budúcnosť nie je pre vysoké hory, ale pre veľké veci!
  Mladosť v srdci je večná, ale staroba je nudná!
  Nekrútiš chvostom ako líška, radšej si drž hruď kolieskom!
  Muži dospievajú vo vojne, ale nemôžete zabíjať bez dôvodu!
  Vojna zníži zdravie, ale pridá inteligenciu!
  Zlaté mince majú žltosť velezrady!
  Kat má tiež srdce, ale s tvrdosťou brúska na sekeru!
  Bojovať, nie zomrieť, môžete počkať storočie!
  Boh je v každom srdci, ale nie v každej hlave!
  Veľká ambícia znižuje šťastie!
  Kto chce priveľa, má silu bubliny!
  Impérium je ako dom, pri stavbe je potrebná láska a vypočítavosť, inak bude strecha krvácať!
  Dobrých vecí nie je nikdy dosť, no aj tak sa netreba prejedať!
  Je výhodné byť bohatým, nepríjemné je len to, keď vás všetci doja!
  Ak chceš byť silný, neoslabuj svoju myseľ!
  Svaly z kontrakcie silnejú a byrokracia je efektívnejšia!
  Politici milujú prácu s jazykom, najmä pri stole!
  Niet väčšieho klamára ako politik fanaticky presvedčený o vlastnej správnosti!
  Boh stvoril ženu pre muža, ale Satan pridal ďalšiu svokru!
  Zlodej by mal byť vo väzení, ale najväčší zlodej dostane trón!
  Kto ukradol cent, je zločinec, kto je miliarda, veľký finančník!
  S bezcitnou dušou nenasýtiš hladných čerstvým chlebom!
  Čím viac kradol, tým menší trest, ale nie na druhom svete!
  Nenechajte sa unášať, to neznamená držať sa v slučke!
  Banka môže podporovať, ale ako slučku obeseného muža!
  Kto nemá oporu, je pritlačený k stene!
  Presnosť je zdvorilosťou kráľov, ale kráľovskí šašovia sú obzvlášť výstižní!
  Politik je často šašo, no málokedy hovorí pravdu!
  Šašo miluje pravdu, ale často riskuje, že ho prebodnú!
  Kto miluje vodku, nenávidí svoje zdravie a rozum!
  Vodka je priehľadná, ale zahmlieva mozog!
  Opité more je po kolená, ale on sám je vždy na kolenách!
  Vyberte si na triezvej hlave, bez toho, aby ste sa opíjali sladkým vínom z úst politikov!
  Hlasovaním za víťaza volieb budete vždy sklamaní, hlasovanie za porazeného vždy naštve!
  Kto nie je vybraný, vždy bude cítiť chybu a sklamanie!
  Hlasovať za toho istého politika, ako huslista hrkajúci na tej istej strune!
  Politikov na tróne treba zmeniť, nie to, že nové jedlo je lepšie, ale v každom prípade čerstvé!
  Hlasujte za mladých, vy sami sa stanete mladšími, ak nie v tele, tak v novom podnikaní!
  Kto dlho sedí na tróne, stáva sa pre svojich poddaných hemoroidom!
  Bez ohľadu na to, aké pichľavé bajonety, ale najdlhší čas na nich dokáže tyran sedieť!
  Múdry tyran nenasadí nepriateľov viac, ako oklame priateľov!
  Kto pozdraví tyrana, bude navždy kráčať vo formácii!
  Demokracia je dobrá pre múdrych, priemerná pre hlúpych, ale tyrania je dobrá len pre tyrana!
  Deti vymysleli niekoľko aforizmov. Potom zaútočili na malý oddiel husárov. Časť nasekaná a potom zachytená.
  Pevnosť Verkhneyaitskaya. Veľmi mocná citadela a napriek tomu, že bola obkľúčená rebelmi, nebola nikdy dobytá.
  Deti k nej pribehli, cestou zložili ešte niekoľko aforizmov.
  Tyran je vždy slabý v rozkazoch: vlk miluje ovce a trasie sa pred levmi!
  Kňaz klame pre pravdu, politik pre zisk a opilec za pohárik!
  Veľa šťastia nie vždy prichádza cez spravodlivosť a usilovnosť, ale vždy odchádza z nedbanlivosti a lenivosti!
  Je dobré mať silu ako slon, jeho obratnosť je horšia, múdrosť je ešte horšia a obezita je úplne zlá!
  Všetko na svete je relatívne, okrem toho, že človek je pupkom sveta!
  Túžba dosiahnuť Božiu moc by sa nemala spájať s morálkou gorily!
  Vedci vyvíjajú pokrok, ale stimulujú lenivosť!
  Ak chceš byť zdravý, utekaj, ak nechceš byť zmrzačený, utekaj!
  Sila človeka je v mysli a slabosť je v jazyku!
  Politik je ako ovocie, čím žiarivejší, tým jedovatejší!
  Politik je ako boa constrictor, len oveľa častejšie otvára ústa a prehĺta!
  Tyran má veľa prefíkanosti, ale málo slušnosti!
  Ak sa chceš stať vyšším ako Boh, klesneš nižšie ako bubák!
  Nikto nie je večný, aj bohovia žijú len dovtedy, kým existuje ľudstvo!
  Politici chcú vládnuť večne, ale nechcú smečať ani pár minút!
  Neverte politikom a skontrolujte silu dverí!
  Nie je však všetko zlato, čo sa blyští, ale všetko, čo sa blyští, môžete zabaliť do zlatého prúdu vo vrecku!
  A jeden bojovník v poli, keď má veľa odvahy!
  Vytrvalosť silných, najlepšie zo všetkých obmedzuje vzrušenie z bezmocnej zúrivosti nepriateľa!
  V živote môžeš všetko pokaziť, nemôžeš žiť len ako muchotrávka!
  Prefíkanosť je matkou víťazstva, ak má aj šťastnú príležitosť!
  Vojna je večná panna - nemôže skončiť bez krvi!
  Vojna s chamtivým zovretím neviestky - nikdy nedáva víťazstvo pre nič za nič!
  Každý človek je ako zrnko piesku v púšti, ale na rozdiel od najrozsiahlejšej púšte s okrajmi, toto zrnko piesku nemá žiadne hranice pre sebazdokonaľovanie!
  Keď sa bohovia smejú, smrteľníci plačú, keď sa smiech bohov stane búrlivým, koniec slabých ľudí je mŕtvy!
  Najdokonalejšia technika je bezmocná so svojím primitívnym používaním a sofistikovanou nečinnosťou!
  Čo môže vytrhnúť hviezdny koberec z pántov? Asteroid ľudskej hlúposti!
  Bez biča represie nie je možný skok k úspechom, ktoré prinesú oslobodenie celému ľudstvu!
  Čím chladnejšie sú "zvončeky a píšťalky" mozgov, tým viac ich krúti vyššia moc!
  Chudobný nie je ten, kto je nahý telom, ale kto nie je šéf duchom!
  Nechuť k sexu plodí nezdravú morálku!
  Pohrebný humor sa hodí ako plesové šaty v zákope!
  Kto porazí vedrá, neuspeje, kto prelomí ilúziu, dosiahne pravdu! Víťaz má vždy pravdu, aj keď sa úspech dosiahne ľavicovými metódami!
  Najlepší darček od nepriateľa, keď dá moc idiotovi!
  Kto vydrží obojok, nikdy sa nestane žrebcom milovaným ženami!
  Sloboda je dvojnásobne príťažlivá pre tých, ktorí si dokázali zotročiť vlastný zmysel pre lenivosť a nezodpovednosť!
  Kto často podceňuje schopnosť nepriateľa brániť sa a príležitosť získať cenné víťazstvo dostane len zriedka!
  Kto má rád pľuvanie, je maličkosť prinútiť ho pľuť!
  Môžete hovoriť veľa neplodných fráz o Bohu, ale z toho budú pochádzať užitočné skutky s gugulkinským nosom, ktorý nevyrastie z zavlažovania mnohoslovnosti riekou!
  Víťazi sú hodnotení podľa úspechov a trofejí... porazení sú len hodnotení! Víťaz má sudcu, porazený zločinca! Môžete pochybovať o hodnote a nevyhnutnosti víťazstva, ale porážka vždy a nepopierateľne nikomu neprospieva!
  Jediným prínosom porážky je, že vás naučí učiť sa a pestovať siatie úspechu z prelievaných sĺz trpkých chýb!
  Ak chcete oklamať nepriateľa, buďte hádankou pre svojich priateľov!
  Ak je plán nepriateľského veliteľa ako otvorená kniha, potom jeho stránky nevyhnutne pošpinia vašich kamarátov krvou!
  Chlapec a dievča si pri obzeraní sa po silnej pevnosti stále robili srandu.
  Víťazi, posudzujú sami, kombinujúc prokurátora aj právnika, len rozsudok stále nevynáša oni, ale história!
  Čím jednoduchší trik, tým ťažšie sa nepriateľ dostane z následkov jeho použitia!
  Moment dopadu, ako tón v melódii, zazvoní o niečo skôr alebo neskôr a bude falošný! Len zo záhrobia nepočuť ani piskot sklamanej verejnosti!
  Keď vieš, kto je tvoj nepriateľ, nemusíš poznať svojich priateľov v problémoch!
  Nestrácajte iniciatívu, stratíte sladký med víťazstva a získate horkosť prehry! Keď sa boxer zapotáca, treba ho biť ešte silnejšie, inak mu povolia končatiny!
  Nepriateľ sa plaví, vietor ničenia je v jeho plachte!
  Kto sa pri plávaní v boji utopí v mláke a zhorí na viniči!
  Špinavá mágia, ako mydlová pena, štípe v očiach, ale nie nepriateľovi!
  Burina rastie dobre, keď rastie zle so znížením hlúpych predsudkov záhradkárov!
  Najpríjemnejší proces učenia je sex! A čo je najdôležitejšie, nikto neodmietne druhé opakovanie!
  Sex je jediná téma, kde sa každý snaží dať viac stávok!
  Spoločná vec medzi sexom a štúdiom je, že trojka je lepšia ako dvojka!
  A len solídny počet jednotiek je najuspokojivejšie hodnotenie!
  Kto stojí, keď treba napredovať, ten nebude stáť a spať v hrobovej rakve!
  Mat chrlí, ten, kto je vždy v patovej situácii v živote!
  S tromfmi ide prvý, je len na smiech ľuďom!
  Kto chce stihnúť rozdávanie ocenení, sám musí veľkoryso poslať darčeky v podobe manžiet!
  Vákuum nepraskne, slnko neprdne!
  Guľka nie je blázon, ale blázon, ktorý pri streľbe zasiahne!
  Ktokoľvek odmieta pomáhať ľuďom, stráca čas, ktorý Pán pridelil na odčinenie hriechov a pokánie!
  Smrť nikdy nezabudne, aj keď občas zábudlivá!
  Silný bojovník, hoci aj sám, je užitočnejší ako svorka slabochov, tak ako jeden ostrý kosák prereže celé pole kláskov!
  Ale niekedy, dokonca aj medzi klásky slabého rati, môže kosák-batyr naraziť na dlažobnú kocku nepríjemnej výnimky!
  Keď mier, tak štedrú hostinu, keď vojnu, tak nech víťazný pohár vína!
  Kto je nemotorný vo vojenských záležitostiach, nemotorná mŕtvola v posteli!
  - Dobrý bojovník je presne taký špión, ako pomáha vyšívať a vyhrávať! Dobrý špión je do veľkej miery bojovník, takže vám to nebráni v zabíjaní a vyhýbaní sa strate!
  Je ľahké upadnúť do horúčavy boja, keď stratíte pohodu pri cvičeniach!
  Je možné vyhrať hrubou silou, ale bez jemnej diplomacie si ovocie víťazstva neuchováte!
  Vo vojne sú dva problémy, nájsť skrytého nepriateľa a vyhnúť sa pokušeniu strčiť hlavu do piesku!
  Nesaď žobráka do kráľovského koča, nedaj ti tisícku s regálom na odpoveď!
  Na dosiahnutie výsledku je potrebná krutosť - nešetri nepriateľa, nech je akokoľvek slabý!
  Je lepšie prežiť bez toho, aby sme vedeli príliš veľa, ako zomrieť, keď sa naučíte niečo, čo pre vás aj tak nebude potrebné!
  Človek rád dáva všetko na hromadu, okrem problémov, na ktoré je pripravený zabudnúť! Problémy sa však najčastejšie hromadia práve na zábudlivcoch!
  Keď povedia, že sa im to páči, netreba sa ponáhľať, rozhodnite sa hneď, inak sa vám môže dusiť hrdlo!
  Treba vedieť aj prehrávať, no hlavne je potrebné neprehrávať!
  Útok je ako spravodlivý vietor do plachty, len sa zosilňuje, láme sťažne iných ľudí!
  Kapituláciou si život nekúpiš a hanebnú existenciu dostaneš aj tak zadarmo!
  Ten, kto je krutý k ľuďom, sám sa stane želé, ktorú požierajú diabli v pekle!
  Presný pilot ostreľovača, najčastejšie míňa pri pristávaní na najširšom letisku podsvetia!
  Útok je vždy účinnejší ako obrana, pretože náhubok z päste je zlý blok!
  Rýchlo ide k šťastiu, kto sa neváha brániť!
  Zábava je tá najnezmyselnejšia a najplytvavejšia vec, ale ak na ňu nie je čas, platba za užitočné skutky už presahuje rozumné hranice!
  Najnezmyselnejšia vec v živote je zábava, ale bez zábavy život nemá zmysel!
  Pastier musí rozumieť ovciam, ale nie myslieť ako ovca!
  Vládca musí byť svojský pre dobro svojich poddaných, ale cudzí slabostiam a poverám davu!
  Všetci padajú - iba duchovne povznesení stúpajú!
  Kto neráta mušle, ten letí v boji!
  Každý výstrel sa počíta, šťastie vie s veľkou úctou!
  Detstvo je ako otvorenie v šachovej hre, ktoré formuje hru ako celok, ale na rozdiel od šachu sa každý chce vrátiť a už nikdy neopustiť otvorenie!
  Chlad nie je strašný, ak srdce horí, a v hlave vládne ľadový pokoj!
  Môžete prežiť zmrazením problémov alebo emócií, ale nemôžete žiť, ak pocity ochladnú!
  Šakal môže poraziť tigra, ak je šakalom v boji, tigrom podľa svojho výberu súpera!
  Chlapec a dievča dokončili spievanie aforizmov.
  Dostali však od čarodejnice príkaz niečo urobiť a tentoraz dočasne odišli.
  Oleg Rybačenko sa ocitol počas bitky s nacistami v paralelnom svete, kde to majú Rusi najťažšie.
  Vedľa neho je Margarita, tiež dievča pripravené bojovať proti nacistom.
  Deti sa nejaký čas pripravujú na boj. Sú priekopníkom aj priekopníkom.
  Aký je to pocit nosiť červené kravaty na krku.
  A bosý je už známy a dokonca prijateľný... Musíme sa pripraviť na odrazenie útoku nacistov a ich komplicov.
  Vrátane Američanov. Na čo sa treba pripraviť. Vedzte, že sily sú nerovnaké a potrebujete vynaliezavosť.
  Deti sa chystajú, kopú pasce a narýchlo vymýšľajú.
  Oleg a Margarita sú v prirodzenom svete a sú vnímaní ako ich vlastní.
  Chlapec chystá pre nacistov rôzne prekvapenia. Zábava s ostatnými deťmi.
  Spolu s Margaritou sa cítia úplne slobodní v spoločnosti žien a detí.
  Oleg dokonca vtipne poznamenal:
  Hrdinstvo nemá vek a výkon dáva mladosť duši!
  Margarita súhlasila:
  - Rokov na výkon nie je nikdy dosť a storočia spomienok sú vždy veľa!
  Chlapec pomohol, dievča sa pripravuje na odrazenie obrany. Musíme bojovať.
  Tu nastupujú fašisti. Je pravda, že Margarita nečakane opustila pozíciu. Keďže je to dievča, poslali ju do prvej línie ako posol.
  Dievčatá stále vyvolávajú menšie podozrenie ako chlapci. Margarita je navyše svetlovlasá a jej tvár vzbudzuje zvýšenú dôveru.
  
  Väčšinou ide o bojovníčky. Pomocnú ruku im podajú pionieri, zatiaľ čo na poliach je pokoj a sami chlapi so špičatými dievčatami prosili o pomoc svojim starším bratom. Dokonca pracujú príliš horlivo, snažia sa urobiť viac, nepočítajúc so silou detí. Tak strašne im napuchli žily a zrazu ako medený drôt vyšli žily na opálených mozolnatých rukách a bosých, tak kruto, že sa vám chce plakať, zrazené nohy detských hrdinov. Pri tom ešte stíhajú spievať;
  Moja vlasť je Stalingrad,
  V ňom kvety droga - diamant rosy!
  Verím, že to bude radostná prehliadka,
  Vo svete bez vojny - nebeská krása!
  
  Muž sa stane bratom muža,
  Dievča snov príde ku každému...
  Ak je to ťažké, môžete si za to sami
  Sladká rieka bude plná vody!
  
  Fritz strčil ňufák - uškrnul sa,
  Je to fašistický rev - všetkých vás zabijem!
  Ale ako odpoveď ho čakala rana -
  Vieme, ako poraziť bez veľkých ozdôb!
  
  Priekopník nás pozdravil veľkým pozdravom
  Ukázal, že je poriadny tiger!
  A teraz bojovníci Fritz tvrdo udierajú,
  Čas detských hier sa nám skončil!
  
  Sám Pán Kristus žartom prikázal -
  Budete mať osud - stelesnenie snov!
  Muž v srdci je len dieťa,
  Smútok v jeho duši je ako veniec z ruží!
  
  Dažďové kvapky - existujú morské perly,
  Odraz v nich, hviezdy na oblohe!
  Smrť nám hrozí ostrou kosou,
  A zákerný vlk - s kosťami v lesoch!
  
  Ale poznaj priekopníka - kravata je krv,
  Iba červená farba - svätosť po stáročia!
  Svarog prinesie - dôveruj nám lásku,
  Nebeská milosť - vedzte!
  
  V Berlíne sme bosým krokom,
  Pioneer vedie tisíce bojovníkov!
  A nepriateľ sa stal - pod jarmom osla,
  Svetlo je celý vesmír - naši druhovia!
  Dievča Alena pridala krátku frázu;
  Horí na oblohe,
  Zlé oči Luftwaffe!
  Akoby hovorili
  Opäť búrka nad svetom!
  A búrka sa skutočne blíži, dokonca aj slnko zapadajúce k obzoru oblaky zmesou oblakov a žieravého dymu štípajúceho oči.
  Ozýva sa vzdialený rachot približujúcich sa tankov a na oblohe bzučia lietadlá. Slávne rámy visia ako prvé, potom nasledujú prúdové supy Arado-8. Nebezpečné viacúčelové bombardéry. Alebo veľmi manévrovateľný Yu-287 s reverznými zametacími krídlami. A mohutné obliehacie zbrane už dunia. Od zásahov vysoko výbušných nábojov sa vysoko do neba vrhajú hrudy zeme a roztaveného trávnika. A čo je ešte horšie, silné neriadené strely vypálené z Arado-Super, ktoré roztrhajú zákopy... A potom sú tu útočné lietadlá Focke-Wulf, schopné vyhladiť akúkoľvek obranu. Tu číta bitku. Major, napriek svojej mladosti sofistikovaný, Andrej Matrosov, drží v rukách ďalekohľad s ostrou optikou a sleduje približovanie sa oceľovej fašistickej lavíny. Nacistov je veľa a sú nezvyčajne silní. Dokonca aj pechota na kolesách a obrnené vozidlá, vyhýbajúca sa ostreľovaniu z ručných zbraní. Snažia sa usilovných priekopníkov zahnať do úzadia, ale nechcú odísť a žiadajú do boja pušky v rukách.
  Zbraní nie je pre každého dosť, hoci miestne švihácke a chrtí deti si priniesli poľovnícke pušky a dokonca aj športové luky. Modrooký a svetlovlasý chlapec Oleg Rybachenko dokonca vyrobil prak plnený domácimi granátmi s originálnou náplňou. Je to silný vynálezca. A samotný popruh nie je jednoduchý, ale z rôznych kmeňov - skutočný "Katyusha" v drevenom prevedení priekopníckymi rukami. Inovatívni chlapi varili výbušniny remeselným spôsobom a dokonca vyrobili niekoľko protilietadlových zariadení. Každý chce statočne bojovať a vyhrať. A nebude fungovať zomrieť s poslednou myšlienkou na posvätnú a nenahraditeľnú vlasť.
  Major Andrej Matrosov vydáva rozkaz:
  - Bez príkazu nespúšťajte paľbu!
  V skutočnosti majú pre celý prápor iba tri ďalšie predvojnové uvoľnenia "štyridsaťpäť" (Všetky najnovšie zbrane sú naliehavo presunuté do Moskvy, tu je len to, čo sa im podarilo vyrezať podľa zvyškového princípu), čo znamená, že jedinou šancou je pustiť Fritza bližšie.
  Vpredu, ako je medzi nacistami zvykom, najchránenejšie autá; tanky "Royal Tiger", "Lion" a samohybné delá "Ferdinand" -2 s kanónom ráže 128 mm. Typickou taktikou už od stredoveku je pustiť najsilnejších a najštruktúrovanejších rytierov na okraj klinu. A nedá sa povedať, že by Nemci boli zlí bojovníci. Dokonca je akosi všeobecne akceptované považovať Nemcov za rodených bojovníkov. A dokonalých technikov ničenia. Tu sú ich potomkovia - stroje, ktorým do boku prenikne len kaliber minimálne 85 mm. "Ferdinand" -128 bol podľa vkusu nového hrajúceho Führera Goeringa a vydanie tohto stroja bolo uvedené do prevádzky. A to nielen v úprave stíhača tankov, ale aj s útočnou pištoľou. Pravda, výroba prielomových tankov sa stále presadzuje. Mali by ustúpiť ľahším vozidlám a trochu z veľkej časti zaostávajúcej pechoty.
  Autá a motocykle nacistov tu a tam spomaľujú v strachu, že predbehnú ....
  Ale bosý priekopnícky chlapec Oleg Rybachenko dokazuje, že tu nezostali nadarmo. Najprv prak vyrobený kamarátmi pioniermi podľa kresieb geniálneho dieťaťa. Ukázalo sa, že v tomto prípade je to dostatočne dlhé, kumulatívne výbušné balíky, ako napríklad korčule, rozdelili pancier a vytlačili rozbité telá nacistov so sploštenými prilbami a skrútenými guľometmi. A pre ťažšie vozidlá sú tu zbrane a ešte viac! Medzi pňami, priamo pod húsenicou leva kráľovského, sa pohybuje vzácna protitanková mína potretá domácim lepidlom a na povrchu trávnika, ktorý ju robí neviditeľnou pomocou drôtu. Tento tank dokonca vyzerá veľmi strašidelne, taký veľký 128mm kanón a na veži sú z oboch strán namaľované dravé, zúrivé náhubky. Nemci zrejme rátajú so zastrašovaním sovietskych vojakov.
  Oceľové pláty húsenice so škrípaním padajú na smrteľnú súčasnosť. Výbuch sa nezdá byť príliš silný, ale húsenica sa odtrhne a nacistický tank začne dymiť ako z komína a rýchlosťou neočakávanou pre také monštrum sa točí ako obrovská veža s kmeňom kmeňa.
  Iní, pionierski chlapci používajú podobné zariadenia, ako aj výbušniny vlastného pôvodu, zvárané podľa inovatívnej receptúry Olega Rybachenka. Keďže nemecká pechota je zbabelá a tanky a samohybné delá sú vpredu bezbranné, budú za to potrestaní.
  Tu je napríklad ťažký "Ferdinand" -128 najlepšie pokrytý katapultom, pretože nič nemôže preniknúť do 200 mm panciera. A zoberie aj slabšiu strechu so zárukou. Okrem toho brilantný Rybachenko prišiel na to, ako nasmerovať výbuch. Na to stačí použiť svietidlo z bežnej žiarovky. Potom vákuum nasaje tlakovú vlnu a všetka energia pôjde do jedného bodu. Táto inovácia, spolu so špeciálnou výbušninou varenou s prímesou bylín a sušených húb, umožňuje vážne ničenie aj s malým balením výbušniny. A chlapci a dievčatá používajú na streľbu na oceľové tvory Wehrmachtu tie najobyčajnejšie, iba trojstrunové luky a praky. "Kráľovský tiger" bol teda rozbitý húsenicami a on, predátor, bol zranený, nahnevane zapraskal motorom a takmer naslepo vyhodil projektil.
  Slávny "Vlkodlak" s nízkou siluetou a silným pancierom vyzerá ako sploštená korytnačka. Tieto samohybné delá sa objavili pomerne nedávno na sovietsko-nemeckom fronte. Vďaka dobrému jazdnému výkonu, prieniku húfnice-kanónu na slušnú vzdialenosť a schopnosti prežiť v boji sa vlkolak okamžite stal podobenstvom v jazykoch.
  Ale jeho húsenice sú stále obyčajné, aj keď široké ... Ešte lepšie je však podkopať spodok auta a prinútiť ho vypľuť svoje vnútro náhradnými dielmi.
  Toto je už korytnačka, ktorú zhodil z vrcholu hory mohutný ruský orol. Z ktorých vyliezajú rozbité črevá a vyliezajú pomleté kosti zavraždených členov nacistickej posádky.
  Lyubov Markovna uprednostňuje zasiahnutie "kráľovského tigra" z podhlavňového granátometu - cieľa húsenice, a aby tank stratil schopnosť pohybu, pohon valcov by mal byť prerušený. Blonďavá členka Komsomolu s mierne modrastými vlasmi, zvíjajúcimi sa kučerami, krútila zbraňou v rukách a zavrčala:
  - Upeč sa v bochníku na večeru!
  Tu je ďalší stroskotaný vlkolak, ako pirátska fregata so zlomeným kormidlom sa už posúva nabok. Strčí do brnenia a zrazí sa s "kráľom tigrom". A obe oceľové rakvy na húseniciach začnú žiariť a po chvíli explodujú od detonujúcej munície. Pár ľahkých transportérov sa prevrátilo kvôli medzere a guľomety sa zadusili a naplnili sa nábojmi a nábojmi. Potom sa tieto prepletené mŕtvoly obrátia.
  Alesya Muravyova, ktorá práve prevrátila Pantera, ktorý skočil dopredu, tiež šikovne prerezal klzisko, krásne to vyjadrila:
  -Sila nie je v ležaní svalov, ale v mozgu, kde nie sú žiadne šuštiace myši!
  Lyubov Markovna, ktorá nabíja granátomet a váži ho v náručí, je znepokojená. Munícia je malá a nepriateľ je silný, ale stále bez straty optimizmu, hovorí:
  - Dubová hlava a liatinová myseľ sú znakom zhnitého pňa zrezaného v boji!
  A dodáva:
  -Aj telo duba, so skráteným rozumom, je len peň, pod cudzím sedadlom!
  Pre pekelný tucet sa zastavili iba ťažké stroje. Rozbité a bezmocné nádrže, páchnuce starými sopkami, nie sú vôbec strašidelné. Drak prišiel o hlavu a jeho obrnená koža sa predá na suveníry.
  Ale za nimi zvyšok prúta, najmä početné obrnené. Hrdinskí priekopníci sa tešia, nerozhádžu sa... Tu samohybné delá "Ferdinand"-128 pridávajú rýchlosť a... S veľkým treskom padajú do zamaskovanej jamy. Kmeň kmeňa je zlomený a zhora trčia a bezmocne sa pohybujú iba široké húsenice. A za ním sa uvoľnil šikovný Panther. Jeho škaredá, príliš dlhá papuľa sa skrútila a vo vnútri vybuchla ako projektil, ktorý preráža pancier. A potom sa odtrhne samotná veža... Ako neviditeľná ženská noha agresívne kopala do lopty. Jeden z obrovských nemeckých tankerov sa roztrhol na polovicu... Odletela topánka s monogramom dvoch strieborných bleskov - charakteristické pre SS. Spadol meter od Olega Rybačenka. Priekopnícky chlapec to zdvihol a poznamenal:
  - Užitočné pre samovar a my sme otužilí mladí leninisti - nie je čo trhať topánky. - A s revom, napodobňujúcim dospelého, dodal. - Poďme radšej rozbiť tanky!
  Tu je ďalšie prekvapenie a obyčajná koľajnica odlomila liatinový hrniec tlačený vo dvojiciach v planúcej arogancii a ako výbuch zapálila až tri transporty naraz.
  Alesya Muravyova, ktorej zlaté vlasy nerastú z prachu, kričala:
  - Ale passaran (legendárny slogan španielskych komunistov - neprejdú!)!
  Pionieri sa tešia a napriek všetkej tragickosti situácie sa smejú. Na niektorých miestach sú vo vykopaných jamách ukryté podomácky vyrobené výbušniny. Vyrába sa staromódnym, remeselným spôsobom. Samozrejme o niečo slabšie ako dynamit, ale na vyradenie podvozku stačí. A okrem toho bosý geniálny chlapec Oleg Rybachenko prišiel na spôsob, ako vyrobiť ničivú zmes obyčajných pilín, hnoja a sena. Je to lacné a veselé! A keď to vybuchne, potom by Nobelovi vyskočili oči prekvapením!
  Fritz utrpí ťažké straty, obrnené transportéry zlyhávajú, niektoré prechádzajú nebezpečnými zónami, no stretávajú sa s hádzaním granátov a výbušnín.
  Tu sú dokonca priekopníci nebezpečnejší ako dospelí. Od dôvtipu si mladí bojovníci postavili malé parné balisty, ktoré hádžu smrtiace "darčeky" rýchlosťou blízkou guľometu. Samotný princíp je piestový, no motor roztáča lopatky katapultov, ktoré vysokou počiatočnou rýchlosťou vyhadzujú darčeky smrti. Vyhadzujú špeciálne vrecúška destilovaného drevného liehu zmiešaného s podomácky vyrobenými výbušnými prvkami - takmer rovnajúcou sa smrteľnej sile nitroglycerínu.
  Pri zásahu tenšie brnenie nacistických transportérov povolí, čo spôsobí, že posádky horia modrými plameňmi. Fritz, šialený od bolesti, srdcervúco kričí a rozpŕchne sa s tvárami zdesenými.
  Niektorí z nich dokonca opúšťajú svoje vybavenie...
  Jediná škoda, že je tu veľa nepriateľov, zdá sa, že von Bock sa tu rozhodol zasadiť hlavný úder. Utrpiac citeľné straty - niektoré transporty, väčšinou americké alebo francúzske - zaplavujúce všetko guľometnou paľbou, sa blížia k zákopom.
  A narazia na ježkov... Alena je medzitým ľahká, režíruje štyridsaťpäť. Samozrejme, nemôžete si vziať "Royal Tiger" a dokonca aj vylepšeného "Pantera" a ešte viac "Royal Panther" na čelo, ale môžete vyskúšať strany. Navyše, "Panther" na palube je slabý, ale kvôli rýchlosti sa snaží preraziť rýchlejšie ... Takto bijú nemecké guľomety a snažia sa vystrašiť. O obrnených transportéroch nie je čo povedať. Všetci blázni budú prebodnutí a prinútení pľuvať krv na podlahy rozpáleným kovom!
  Lyubov Markovna, ktorá hádže granát na húsenicu, kričí:
  - My klujeme hyeny so sokolmi!
  Zbraň malého kalibru má mnoho výhod oproti veľkej - rýchlosť streľby, ľahká kamufláž. A vedia si vybrať ciele.
  Dokonca aj vychvaľovaný a zdanlivo bezpečne chránený pred malokalibrovými delami "Royal Lion" - stroj, ktorý sa stal pre Rusov nočnou morou na Saratovskom výbežku, môže byť zasiahnutý, ak sú veže a trupy precízne napadané zboku. Práve tam je jeho najslabšia stránka. A ak sa dostane do bojového balíka, potom ... Fritz bude mať zlé časy!
  Alesya Muravyova na nich kričí:
  - Bude pre vás Stalingrad! A stokrát horšie ako Stalingrad!
  Nacisti vrčia, surovo ako hyeny. A medzi sovietskymi chlapmi sú mŕtvi a ranení. Obzvlášť tragické je, keď zomierajú mladí bojovníci, ktorí práve začali žiť. Tu je veľmi malá, ale statočná priekopníčka, ktorá sotva zdvihla výbušný balík, a ponáhľa sa s ním pod pásy stredného tanku T-4 "L" (tento čudák je stále zachovaný v radoch! Takže so zvýšenou hmotnosťou a silnejší motor). Je to škoda toho dievčaťa, ale viac neznáša fašizmus ako miluje život. Priekopníčka pevne vie, že jej čin je hrdinský a Pán Ježiš rád otvorí dvere raja tým, ktorí zomreli za vlasť. Škaredá krabica s dlhým, no zdanlivo tenkým kmeňom s obrovskou maskou vyskočí a odtrhne z nej hranatú vežu.
  A bojovníci opäť hádžu granáty a umne zamaskované guľomety začali pribíjať motorky plaziace sa na odvetu. A hlavy nacistických vojakov praskali ako zrelé čerešne zvalené krupobitím. A tečie ešte viac krvi ako šťavy z rozdrvených šťavnatých bobúľ.
  Polonahý Oleg Rybačenko, chlapec vynálezca, mu hvízdal cez nosné dierky...
  - Čas zbierať kamene z niečoho, čo nehádže ani sekundu do vetra!
  Nie je to prvýkrát, čo svoje triky testuje na nacistoch. Napríklad motory automobilov nasávajú vzduch pre motory, ale existuje zmes triedeného uhlia a niekoľkých zmiešaných veľmi žieravých a pichľavých bylín s práškovou rozbuškou?
  A plynové nádrže veľkých motocyklov explodujú a vyvrhnú prúdy prudkého ohňa. Zdá sa, že prebieha vzbura pekelných džinov. Tu sú niektoré obrnené transportéry, ktoré sa tiež pripájajú k svojim nešťastným kolegom. A od nich úlomky brnenia lietajú stovky metrov ďaleko a ocitajú sa čoraz viac obetí.
  Alyonushka, ukazujúca na "Vlkolaka", mieri na spodnú časť tela. Je ťažké sa tam dostať, ale toto je jediná šanca, ako preraziť neľútostné samohybné delo. Plynulým pohybom prsta a potom otočte.
  Pištoľ vydáva jemný spätný ráz a fašistický stroj sa rozdelí na polovicu. Odtrhnutá červená zástava s čiernym hákovým krížom na bielom pozadí padá do krvavého blata.
  Alyonushka šepká múdre myšlienky:
  - Spravodlivosť vyžaduje obeť, charitatívne dary a úspech spravodlivej obete!
  Alesya Muravyova, pridávajúc na bok Panthera ťažký granát, dodáva:
  - Len nevyhnutné obete vo vojne pomôžu vyhnúť sa neúprosným obetiam kapitulácie!
  Oleg Rybačenko vypustil z balisty ďalší oblak prachu, čo ho prinútilo naštvane zakašľať, a potom z toho istého kašľa explodoval a praskol motory a zakričal:
  - Vzdať sa musí protivníkovi, ale je nemožné vzdať sa s kapituláciou nepriateľovi!
  Otočka, strelkyňa si oprie holé, pekné nohy, aby lepšie pocítila biorytmy Zeme a dych trávy s podrážkami a znovu vystrelila, čím presne zasiahne zákernú T-4.
  Krásna členka Komsomolu sa usmieva a kričí:
  - Choď do pekla starec!
  A potom len dvoch sovietskych sivovlasých dedkov odrezal výstrel zo samopalu. A boli to krvavé hromady v dutine. Ďalší starý muž, zabalený do zväzku granátov, sa zrútil pod pásmi tanku Panther. Pri rozlúčke zakričal:
  - Sláva Stalinovi!
  Alyoshka Muravyova pokračovala v tlaku:
  - Sláva hrdinom!
  Ljubov Marková, hodiac granát svojou veľmi ohybnou nohou, ohlušujúco kričala:
  - Mŕtva česť!
  Oleg Rybachenko s bielymi zubami dodal:
  - A chytrý, česť počas života!
  Naozaj sa snažte odolať takejto sile. Napríklad tu ešte možno nie je "Kráľovská myš" - relatívne nový tank, a čo tak "Leopard" na lopte E-25. Ale Sherman sa ponáhľa ... V tomto prípade je z nejakého dôvodu málo amerických a britských tankov, hoci von Bock rovnako dostal cudzie vybavenie vo veľkom množstve... Vynaliezavý chlapec Oleshka si myslel, že museli byť problémy s rozvojom posádok alebo so zásobami.
  Na druhej strane je oveľa jednoduchšie prevrátiť Shermana... Vysoký štrkáč prebehne cez hlinený hrniec s výbušnou zmesou a ... Len silný otras mozgu zrazí dobre obrneného bastarda.
  A za ním je šikmo druhý americký tank, slovo vedie pekelné pokušenie konope pod úderom kosáka. V treťom zotrvačnosťou zasiahne poškodených kolegov a tiež porazená húsenica nadvihne húsenicu.
  Genius Oleg kričí:
  - Len tak ďalej a tlačte ďalej!
  Toto je skutočne ruská hrdinská sila!
  Po návrate musíte ospravedlniť svoju dlhú neprítomnosť.
  A na začiatok si zobrali jazyk. Jedného z dôstojníkov pevnosti chytili lasom, zviazali a odvliekli na veliteľstvo.
  Sedliacky kráľ zrejme poznal isté tajomstvo, ako rýchlo splodiť dieťa pre mladú ženu a jeho manželku, a podarilo sa mu vrátiť sa na veľmi šikovnom koni. Delostrelectvo uviazlo v topiacom sa jarnom snehu a kým sa armáda nikam neponáhľala, bez ohnivého boja zaútočila na pomerne veľkú pevnosť.
  Emelyan Pugachev sa prísne spýtal väzňa:
  - Kto som? Koho rešpektuje?
  Väzeň odvážne odpovedal:
  - Si zlodej a podvodník!
  Kozák cár sucho povedal:
  - Zložiť!
  Shcherbatov navrhol:
  - Alebo možno vypočúvať so záľubou?
  Pugačev zavrčal:
  - Konaj!
  Zajatého dôstojníka odvliekli do mučiarne. Čo však mohol vedieť? Je to miesto, kde skrývajú vojenskú pokladnicu. A možno podzemná chodba naznačovať!
  Mučenie je však také ....
  Pugačevová má viac ako dvesto dobrých zbraní a ona, samozrejme, chce vec vyriešiť ostreľovaním, a nie len útokom. A potom Ufa a cesta do Kazane.
  Bývalý trestanec Khlopusha bol poslaný s davom a delami na Ural. Kráľ má stále plno vecí.
  Pugačevova armáda stiahla delostrelectvo a začala ostreľovať. Zahučali ťažké zbrane. Strieľali delové gule a chrlila sila dela.
  Dve steny sa už zrútili ... A Pugachevovci pokračovali v útoku. Sily boli nerovnaké a posádka takmer nekládla odpor. Iba dôstojníci a ani potom nie všetci sa pokúsili strieľať a boli porezaní. Oleg Rybačenko zdemoloval hlavy plukovníka a kapitána. Vojaci odhodili zbrane pred nadradeným nepriateľom a padli na kolená.
  Pugačev získal ďalšie, pomerne jednoduché víťazstvo a postúpil ďalej. Jeho armáda rýchlo rástla, hoci pri topení snehu je veľa špiny. Vo všeobecnosti malo zdržanie pri Orenburgu vplyv.
  Pád tohto provinčného centra však zvýšil autoritu Pugačeva a teraz sa k nemu pridal ešte ochotnejšie. Pribehlo najmä veľa stepných ľudí.
  A obrovská horda a nespočetné množstvo kavalérie. Bojovníkov je mnoho tisíc, len samotný Emelyan Ivanovič ich má viac ako tridsaťtisíc a plus ďalších pätnásťtisíc od Čiky a ďalších veliteľov roľníckeho cára.
  Pugačev sám navštívil mesto Yaik v sladkom objatí svojej mladej manželky Ustinie. Urobil z nej dieťa, najlepšie syna. Keďže potrebujete dediča, nikdy neviete, čo sa môže stať vo vojne. Od zablúdenej strely alebo jadra nemá nikto záruku. A tak má kto preteky predĺžiť. Pugačev však už má deti od bývalej manželky Sofie.
  V samotnom meste Yaik sedia kozáci pevne. Pokus nepriateľa o útek bol odrazený. Niekoľko bojovníkov bolo zajatých, ktorí potvrdili, že v pevnosti je hlad a čoskoro sa vzdá alebo vymrie. Búrať teda nemá zmysel.
  A Yemelyan bez veľkej ľútosti opustil mesto na svojom šikovnom plnokrvnom žrebcovi.
  Povstalci boli pevne usadení v Čeľabinsku. Veliteľ sibírskeho zboru Decolong, ktorý sa dozvedel o páde Orenburgu, sa rýchlo stiahol z mesta. Vo všeobecnosti bol zbabelý a opustil toto centrum, keď ho obklopili rebeli.
  Aj keď to bol Decolong, ktorý Pugačevovi v reálnej histórii uštedril porážku a dokonca ho zaskočil. Vojsko sedliackeho kráľa vtedy stratilo štyri tisícky zabitých a rovnaký počet zajatých. Teraz však Decolong ustupuje a jeho vojaci dezertujú čoraz častejšie.
  Ale zatiaľ čo sa Kungur pevne bráni, a aby čo najskôr dobyl toto mesto veľkého strategického významu, Emeljan Pugačev k nemu poslal plukovníka Olega Rybačenka a Yesaul Margaritu Korshunovovú.
  Chlapec a dievča ako vždy behajú po topiacom sa jarnom snehu bosí a takmer vyzlečení.
  V cvale sú rýchlejší ako tie najšikovnejšie kone, a čo je najdôležitejšie, vytrvalejšie. Môžu bežať mnoho hodín bez spomalenia a ani tieň únavy - telá sú nesmrteľné, a preto nezraniteľné.
  Oleg Rybačenko, samozrejme, pochyboval, či je správne pomôcť Pugačevovi, ale potreboval si vypracovať svoje večné, nezraniteľné telo. Aj keby bola Catherine II dobrou kráľovnou.
  Vyhrala veľa, vrátane Krymu a Bieloruska s časťou Ukrajiny.
  Ale ktovie, možno ak vyhrá Yemelyan, potom Rusko dosiahne ešte viac.
  Aj keď je to pre impérium šok porovnateľný s októbrovým Leninovým prevratom a následnou občianskou vojnou. Čo málo už rozsekali ruský ľud? Bohužiaľ, úsmevy občianskej vojny.
  Oleg Rybachenko spolu s Margaritou beží ku Kungurovi a premýšľa.
  Stále, samozrejme, veľa závisí od šťastia a šťastie každého aj priemerného vládcu môže byť skvelé.
  A že Mikuláš II svojimi schopnosťami a talentom jednoznačne predčil Vladimira Putina. Ale ten druhý mal fenomenálne šťastie, nie horšie ako Džingischán.
  Jedno šťastie vedie k druhému a naopak. Chlapec terminátor bežal a premýšľal.
  Napríklad zajatie Salmana Radueva a dokonca aj v predvečer prezidentských volieb v Rusku je veľmi nepravdepodobná udalosť. V skutočnosti, aké sú na to šance, najmä keď hovoríme o vzácnom svinstve. Ani jeden známy vodca militantov nebol následne zajatý živý. Všetci zomreli. Navyše, Šamil Basajev je skôr náhodný. Ak bola totiž trasa pohybu teroristu číslo jeden tak dobre známa, že bola pod ňou položená mína, čo potom bránilo tomu, aby bola jednoducho zasypaná leteckým útokom? Bolo by to oveľa spoľahlivejšie! Alebo dokonca ubrať plyn a potom urobiť veľkú šou z Basajevovho procesu?
  Nie, s najväčšou pravdepodobnosťou mal Putin aj v tomto prípade šťastie, takže Šamil Basajev zomrel celkom náhodou.
  Ale povedzme, že Salman Raduev zomrie počas zadržania alebo sa pasci úplne vyhne. Putinovi chýba pár percent hlasov a voľby sa konajú v dvoch kolách. Toto je už porážka nesporného favorita a triumf Zyuganova.
  A ako by sa vyvíjalo druhé kolo, zatiaľ nie je známe. V každom prípade by sa sformovali protestné elektoráty a Putin by len ťažko vyhral príliš presvedčivo. Ale hlavné je, že inaugurácia by sa konala o mesiac neskôr. A Putin by na jarnom zasadnutí nestihol navrhnúť reformu Rady federácie. A na jeseň by sa proti nemu vytvorila vážna koalícia opozičných síl.
  Komunisti, agrárnici, Zväz pravicových síl, OVR, Jabloko by mali väčšinu a zablokovali reformu Rady federácie. Boli by tiež proti znárodneniu NTV.
  Podobne ako v prípade Jeľcina by sa zopakovala tvrdá konfrontácia medzi Dumou a úradujúcim prezidentom. A za takýchto podmienok by Putin možno nemal odvahu zatknúť Chodorkovského a zasadiť silný úder komunistom a Zväzu pravých síl a Jabloku. Okrem toho posun histórie ovplyvňuje veľa. A keby sa situácia trochu zmenila, tak by sa teroristický útok z 11. septembra nestal. A potom by sa Putin dostal do vojny v Afganistane a je možné, že by vydržal len jedno volebné obdobie.
  A vychvaľovaný diktátor by odišiel, odpľul a s nulovým hodnotením, ako Jeľcin.
  Takto sa to stáva, niekedy malou náhodou. Ale ten istý Nicholas II nezabil admirála Makarova, bolo by víťazstvo nad Japonskom. A potom by sa celá Čína určite stala ruskou! A potom by Nemecko a Rakúsko-Uhorsko boli porazené.
  Áno, dá sa to vnímať tak, že jedno zlyhanie ťahá druhé.
  Terminátorské deti behali a bosé dupali po snehu. A Oleg Rybačenko, cítil sa inšpirovaný, začal nadšene spievať a skladať na cestách;
  Bojujeme za lepší osud
  Uľahčiť ľuďom život...
  A rozdrviť tú prekliatu hordu
  Aby bolo zlých protivníkov menej!
  
  Nad nami je zlatý cherubín,
  Na slávu našej matke Ruska...
  Obyvatelia Ruska veria, že sú neporaziteľní,
  A urobte každého na Zemi krajším!
  
  Je nám dané bojovať za vlasť,
  Ochrana veľkosti vlasti ...
  A niekedy je život len film
  Hoci by to malo byť odrazom raja!
  
  Všetci ľudia potrebujú dosiahnuť sen,
  Rozumne verte komunizmu...
  Aby bolo na Zemi viac šťastia,
  A požiare revanšizmu neprišli!
  
  Náš cár, veľký génius Pugachev,
  Pozdvihol roľníkov k svätému boju ...
  Akékoľvek podnikanie bude na pleciach,
  A milujte dievča bosého chlapca!
  
  Staneme sa ešte silnejšími ako diabol
  Keď posunieme obzory vedy...
  Sploštený pod kopytami darebáka,
  Aj keď z roztrhanej aorty tryska krv!
  
  Áno, sú to naši praví priatelia,
  Môžeme urobiť vlasť šťastnejšou...
  Ľudia veria, že celá jedna rodina,
  Veľké žiarivé Rusko!
  
  Pozeraj ľudí statočne do horizontu,
  Nedovoľte, aby zlé mraky zakryli oblohu...
  Dáme nepriateľovi víťazné skóre,
  A ty budeš šťastný hrdina v boji!
  
  Nepoznám slovo zbabelec
  My Rusi nie sme vôbec menejcenní ...
  My Svarog máme bieleho Ježiša,
  A navždy si bude užívať máj!
  
  Dievčatá a chlapci v okrúhlom tanci,
  My bosé dievčatá vchádzame...
  Koniec koncov, všemohúci Boh Rod,
  Nebuď bezmozgový papagáj!
  
  A Lenin nás inšpiroval k boju,
  Múdry Stalin požehnal výkon ...
  Mocný cherub rozprestrie svoje krídla,
  A naše svaly sú jednoducho vyrobené z ocele!
  
  Majestát vlasti bude in
  Že sme takí bojovníci s Bohom...
  Tu potvrdíme slávu oceľovým mečom,
  Ktorý štít bol ukutý na Svarogovi!
  
  Stručne povedané, buďte verní Pánovi,
  Na slávu najžiarivejšieho Ruska...
  Len poznáme rytierov orlov,
  Za nami je Biely Boh Kristus Mesiáš!
  Deti krásne spievali, ich hlas bol taký bohatý a čistý. A zároveň silná, veľkolepá ako opera. Niekoľko vlkov sa pokúsilo ísť za chlapmi, ale rýchlo zaostali. Nesmrteľní chlapi sa ponáhľajú príliš rýchlo. Nepoznajú slabosť ani pochybnosti. Aj keď nie, to druhé je snáď známe. V samotnom Olegovi Rybačenko silne pochyboval, či stojí za to zmeniť Catherine, ale schopného, ale negramotného kozáka. Však si s ním žartujte. Deti, aby sa rozptýlili, pretože cesta je dlhá, začali na úteku skladať okrídlené aforizmy. A urobili to veľmi múdro a krásne.
  Tu sú deti;
  Vojna je ako hra domino, už sa nedajú zbierať len zlomené kosti - zem drží!
   Veľa šťastia je odmenou za odvahu a trestom za nerozvážnosť!
  Býk je silný, somár je tvrdohlavý, lev je ušľachtilý a líška je prefíkaná, ale ľudia sú všelijakí!
  Tyran rád intriguje, ale nemá rád intrigy vo voľbách!
  Politik rád vládne, ale rád robí správnu vec!
  Aby ste zaujali miesto leva, musíte byť líškou na mieste!
  Nebuď somár - budú ti vystrkovať uši!
  Muž nie je mucha, ale je aj lakomý na sladké reči!
  Je dobré mať liatinové päste - horšie ako dubová hlava!
  Najnemorálnejší politik - rád číta morálku!
  Med z úst politika koroduje oceľový pluh!
  Vojna nie je zlá, ale porážka je zlá!
  Vojna neprináša radosť, ale víťazstvo prináša trofeje!
  Tyran je často sladký, ale život s ním nie je med!
  Jeden sa vyšplhá na vysoký trón pomocou základných trikov!
  Čím vyšší príspevok, tým nižšia metóda získania!
  Sladký prejav politika vyžaruje horkosť sklamania!
  Priamočiarosť veliteľa - ide bokom!
  Najkrehkejšia poloha je tá s dubovou hlavou!
  Topánky nechať nahé!
  Politik príliš veľa rozpráva, ale veľké veci sa robia v tichosti!
  Líška prekabáti leva, ale nebude kŕmiť myš!
  Diktátor chce byť vo svojich snoch orlom bez krídel!
  Pre človeka peniaze, ako mlieko od kravy, kysnú od lakomstva, miznú zo štedrosti!
  Sľuby bez ťažkostí, to je pravda, áno! Ale potom, s akými ťažkosťami robí všetko potom!
  Politiku s dubovou hlavou čaká osud polena!
  Čím väčší zlodej, tým menší trest!
  Politik nepohrdne ničím iným, len životom podľa svedomia!
  Politik má malé svedomie, ale gigantické ambície!
  Prenasledovanie mení bojovníka na kata, zbabelca na statočného muža, pokorného človeka na drzého!
  Fantázia je súťaž absurdity a absurdity! Zároveň neexistuje vedeckejší a logickejší žáner!
  Vo vojne ako v opere - každý si spieva svoje, špiónom môže byť len prompter!
  Moderné ženy odpustia mužovi všetko - okrem chudoby!
  Viete aký je rozdiel medzi špiónmi a skautmi?
  Viem! Máme len skautov - cudzinci majú solídnych špiónov!
  Čo je lepšie s prázdnou hlavou alebo prázdnou peňaženkou? Samozrejme s prázdnou hlavou - nie tak nápadnou!
  Myseľ je najlepší zberateľ bohatstva!
  Myseľ a šťastie: zamilovaný pár - zrod úspech, bohatstvo, postavenie, ale rýchlo sa rozíďte!
  Pre hrdých mužov je ľahšie počúvať rady, keď ich dáva žena - pokiaľ to nie je manželka!
  Múdra žena stojí za majetok! A podnikavá manželka ho môže zažalovať!
  Kto oceňuje osobnosť človeka a kto oceňuje hotovosť!
  Ľudstvo môžu zničiť dve veci - počítače a informatici. Prvý z nich atrofuje myseľ, druhý to nebude môcť využiť!
  Súdruh vo vojne a granát!
  Všeobecne platí, že rozprávanie vtipov z granátového jablka je ako vajce Faberge používané na lámanie orechov!
  Talent je ako duša: nemožno ho vziať, ale možno ho zničiť!
  Pomsta nestojí za česť - odplata za slušnosť!
  Závisť je zárodkom zločinu, vlastný záujem je zalievanie, nečinnosť je kŕmenie!
  Lenivosť je najhorší zo všetkých zločinov!
  Je lepšie zomrieť s mečom dôstojne - ako žiť vôl zahnaný bičom do maštale!
  Vo vojne môže odvaha poraziť prefíkanosť, ale prefíkanosť nikdy neporazí odvahu!
  Vojna robí život hrozným a smrť hodnou a krásnou!
  Skromnosť je pre veliteľa vzácnou vlastnosťou, ale o to je cennejšia!
  - Šakal je v súlade so slovom výkaly!
  Lev má oproti šakalovi len jednu výhodu - schopnosť dôstojne zomrieť!
  Technika je katom odvahy!
  - Ale to nie je pravda! V skutočnosti, čím vyššia úroveň technológie, tým viac inteligencie a vynaliezavosti sa vyžaduje na bojisku!
  Tam, kde začínajú záujmy vlasti, končí osobné blaho!
  Sloboda musí byť spojená s disciplínou. Anarchia je opakom slobody!
  Silná pamäť je najlepší mentor! Vo všeobecnosti platí, že sloboda sa dá vyhrať mečom, ale len s pomocou rozumu sa dá udržať!
  - Keď silný bojovník zachráni iného, nie je na to potrebná žiadna zvláštna česť!
  Koniec koncov, keď vo vašom srdci horí odvaha, zdvihnete svoj štít na obranu otrokov!
  Podlosť bastarda nie je ospravedlnením pre čestného človeka, pretože prítomnosť špiny neospravedlňuje špinu!
  Láska nie je nikdy lacná - najmä ak neplatíte peňaženkou, ale dušou!
  Jediná vec, ktorá môže ospravedlniť rozliatu krv, je, ak v dôsledku toho prestanú tiecť slzy!
  Tí, ktorí slúžia pre peniaze, sa v boji nikdy nevyrovnajú tým, ktorých poháňa statočné srdce a túžba po slobode!
  Slza dieťaťa je nebezpečná, pretože sa mení na rozbúrený prúd, ktorý obmýva civilizácie!
  Pozícia veliteľa nie je extra spájkovanie, ale dodatočná zodpovednosť a ťažké bremeno!
  Nevie sa, čo je dôležitejšie - nakŕmiť všetkých hladných alebo utrieť slzu jednému dieťaťu!
  Zlato je mäkšie ako oceľ, no skôr zasiahne srdce!
  Nie je to zbraň, ktorá robí vojaka silným, ale zbraň vojaka!
  Naozaj dlhý rozhovor so samopalom vedie k tomu, že začne strieľať do ucha!
  Sex je najničivejšia zbraň, obzvlášť nebezpečná pre svoju dostupnosť!
  Účinnosť akejkoľvek zbrane závisí od vybranej obete a ešte viac v sexe!
  Sex je najhumánnejšia zbraň, na rozdiel od iných smrtiacich zbraní dáva život!
  Láska málokedy zabíja, ale často bolí!
  Kto sa dlho pozerá na obnaženú hruď, zabudne na obrysy erbu!
  Lepší bicykel s pedálmi ako Mercedes bez motora!
  Stará zbraň je ako barla, spoľahlivá, ale žiadny manéver!
  Chôdza nie je rýchlejšia, ale lacnejšia - ušetríte najmä na doktoroch!
  Peniaze sú ako preháňadlo - poctivosť a odvaha človeka opúšťajú!
  Je lepšie stratiť deň skautingu, ako zomrieť v sekunde!
  Vo vojne je zhon beh do hrobu!
  Väčšina väzňov je oveľa jasnejšia v duši a čistejšia v srdci ako tí, ktorí ich strážia! Reťaz nemôže byť morálnejšia ako väzeň!
  Malé telo je ako ostrý nôž, len sa nedá nabrúsiť!
  Ženské slzy sú lepšie ako perly, každá kvapka je zlatá minca!
  Kamenná sekera a atómová energia musia byť pripevnené k dobrému srdcu!
  Netreba sa hanbiť za chudobu, ak máš bohatú dušu a srdce zo zlata!
  Pokrok zakrýva povery!
  Presnosť vrahovej zdvorilosti a arogancia veriteľa!
  Jeden strážnik nestojí viac ako záhradný strašiak!
  Vo vojne naplniť veliteľa sa rovná víťazstvu!
  Nedokončený nepriateľ je ako neliečená choroba - počítajte s komplikáciami!
  Vznešená múdrosť je ako drahé víno - je lepšie ju skryť pred nižšími!
  Ak vám padnú dve mince, zoberte najskôr nie tú, ktorá je väčšia, ale tú, ktorá je drahšia! Zvyšok dajte chudobným!
  Porážka je vždy smútok, pokiaľ na oplátku nedáte moru peniaze!
  Len nenapraviteľného romantika poteší smrť rukou milej dámy!
  Pragmatik radšej rodí nový život!
  Odvaha môže kompenzovať nedostatočný tréning, ale tréning nikdy nekompenzuje odvahu!
  Talent môže nahradiť vzdelanie, ale vzdelanie nikdy nenahradí talent!
  Vzrušenie a hnev, to sú len protézy odvahy a odvahy!
  Šťastie, ako včielka, isto priletí tam, kde dozrieva nektár múdrosti a usilovnosti!
  Červ, na rozdiel od orla, ľahko zmizne. Nízke je vždy skryté a vysoké je zraniteľné!
  V otroctve nedrží ani tak reťaz, ale strach - slabosť aspoň jedného článku dodáva odvahu!
  Je česť zomrieť za vlasť, ženu, rodičov, ale ešte lepšie je pre to žiť!
  Vo vojne je ľahšie získať výhodu, ako ju realizovať! Ten druhý je podobný lovu múch, ktoré uviazli okolo porazeného leva!
  Jazyk, napriek svojej malej veľkosti, je najsilnejším článkom tela. Rozpohybuje miliónové armády a upokojí bábätko. Schopný zničiť a zachrániť.
  Bojovník bez rany je ako bohatý človek bez vrecka!
  Muž potrebuje silu k životu a žena, aby prežila!
  Medzi ovcami sa môže zdvihnúť aj baran, ale skúste sa stať lídrom medzi levicami!
  Život je príliš cenný na to, aby sa s ním obchodovalo!
  Oceľ je ostrá, ale ženský jazyk je oveľa ostrejší!
  Konaj odvážne, ak to nedokážeš obratne!
  Pridajte jedného civilistu do oddielu, rovnako odoberiem dvoch vojakov!
  Jeden amatér svojou hlúposťou zablokuje výhodu desiatich špecialistov!
  Veľká rodina je raj pre srdce, očistec pre peňaženku, peklo pre nepriateľov!
  Rozobrať klietku je niekedy náročnejšie ako odohnať krutého majiteľa!
  Pre ruský ľud je vodka horšia ako tucet Hitlerov!
  Sen prezrádza realitu!
  Bol by dôvod na zabitie, ale vždy si oblečte kufor!
  Vodka je legalizovaný terorista!
  Alkohol je najväčší sériový vrah! Tak pijme, ale tak, aby nás zabili len alkoholom!
  Bez ohľadu na to, aký malý je elektronický čip, ale kazateľ doň vliezol s natiahnutou rukou!
  Automatika je najlepší argument na pokánie!
  Skutočný muž musí byť odvážny v boji, asertívny v láske, vtipný v spore!
  Nedopitá vodka, ako nespokojnej manželke, bolesti hlavy sa nedá vyhnúť, preto je lepšie podľahnúť!
  Vojna je najvzrušujúcejšia hra, počet účastníkov je neobmedzený, ale neustále klesá!
  Vo vojne, na rozdiel od boxu, je výhra na body podobná zrade, ale sudca nie je podplatený!
  Šach je logika a poézia stelesnená v jednoduchých figúrkach!
  Sloboda je ako skorumpované dievča, len oni za to platia nie peniazmi, ale krvou!
  Mladosť je sestrou arogancie, arogancia je sestrou odvahy, ale víťazstvo sa môže zrodiť iba spojením so skúsenosťou starého muža!
  Keď má veliteľ svetlú hlavu, zatmie sa v očiach nepriateľa!
  Zmysel pre čas je nepostrádateľnou vlastnosťou veliteľa, nie nadarmo má minútová ručička ostrý koniec, udrie silnejšie ako nabrúsená damašková oceľ!
  Potešenie a bolesť sú protiklady, no pre niektorých je spôsobovanie bolesti najvyšším potešením!
  Vojna a sex sú potešením, ale nie v kombinácii, príliš smrteľná kefka!
  Čím je kus v pasci tučnejší, tým by mali byť zuby ostrejšie!
  Dohnať zajaca je ťažšie ako zabiť mamuta!
  Krásne zabíjaš, vytváraš krvavé zátišia, len fajnšmekri idú do hrobu príliš rýchlo!
  Moderovanie je dobrá vlastnosť, ak sa to netýka príjmu! Ťažká peňaženka je vždy ľahká!
  Keď žena povie pravdu, vášeň sa začne vytrácať, a keď klame, kvitne zrada!
  Nežné objatia dusia silnejšie, nie je nič neúprosnejšie ako láskavá slučka!
  Dlh je ťažkým bremenom, najmä ak nie je na splatenie nič okrem života. Na druhej strane si ho nemôžete požičať!
  Spánok smrti je najhlbší, ale nie najsladší, najmä pre tých, ktorí zhrešili!
  Prenasledovanie je korunou víťazstva a bez koruny niet víťazného konca!
  Kto zaostáva, bude dobiehať jeden úder srdca celý život!
  Neprestrelený vojak, ako zelené víno, bitkami naberie silu, ale veliteľ, ktorý sa nechce učiť, je ako hnoj - nedozreje, ale iba pereperuje!
  Zlý veliteľ si zachráni kožu, dobrý zachráni svojich vojakov pred smrťou!
  Debut v bitke je dôležitý, pretože po prehre nebudete hovoriť o prídavok!
  Ak zomrie súdruh, nehnevajte sa, nebo sa obohatilo o dobrého človeka!
  Čo ak je to zlé? Potom to bolo pre ľudí žijúcich na zemi ľahšie.
  Pravda je jedna, ale náboženstiev je veľa, čo znamená, že veriaci má väčšiu šancu urobiť chybu ako ateista!
  Ateista, aj keby mal pravdu, jeho pravda mu neprinesie zisk, ale veriaci, aj keby sa mýlil, dostane šťastný život a dôstojnú smrť!
  Stať sa ateistom je ako ukradnúť si dušu!
  Viera je ako oblečenie, ťažko sa nosí a nemôžeš byť nahý! Môžete to zmeniť iba praním a výberom moderného štýlu! Všeobecne platí, že náboženstvo, ako manželka, obťažuje a je desivé zmeniť!
  Viera ako ukazovací palička je len jedna a smejú sa na nej len blázni!
  Šťastie je vyberavý ženích, ktorý ide za párom len so slobodou!
  Čo chceš priložiť hada k srdcu - otvor dvere do podsvetia!
  To preto, že krompáč a svalnaté ruky potrebujú hlavu!
  Veliteľ je podobný hercovi, len opakovania na prídavnú prestávku nie potlesk, ale facky, zapichnutie do zeme!
  Láska je ako oblak, podlieha rozmarom a roní slzy!
  Milosrdenstvo je črtou silných, krutosť sa rodí z neistoty a neistota je slabosťou!
  Trest zla je najcennejším druhom dobra, vyžaduje si duchovnú čistotu a silu!
  Rozhodnosť je nenahraditeľnou vlastnosťou vládcu, bojazlivosť ničí štáty a necháva ľudí sirotami!
  Koho blaster by zakričal, ale váš by bol ticho!
  Láska vyžaduje obeť, nie menej ako nenávisť!
  - Náboženstvo má byť v prvom rade mravné, učiť dobrote a poslušnosti! Len nerobte z ľudí stádo a odnaučte ich premýšľať!
  Revolúcia by nemala zmeniť typ otroctva, jej cieľom je duchovná sloboda s jediným postojom - konať dobro!
  Nič nespája ľudstvo tak ako pravé náboženstvo založené na láskavosti a zdravom rozume!
  - Len konečné víťazstvo najvyššej pravdy môže ospravedlniť lož! Tak ako si miera vyžaduje násilie, je ľahšie odraziť meč mečom ako štítom!
  - Pravda je vždy v menšine a menšina môže zvíťaziť len s pomocou inteligencie a prefíkanosti! To znamená prefíkanosť a inteligenciu, skutoční súdruhovia pravdy!
  Otrok je predovšetkým zbabelec, bojí sa, že príde o reťaz!
  Tyran má tri vlastnosti hmyzu: žihadlo škorpióna, labky lepkavej muchy, sieť pijavice, ale nie je mu súdené stať sa okrídleným!
  Krása duše, čistota srdca, sila lásky - nemá sa poškvrniť prílišnou odplatou!
  Ak máte pravdu, spravodlivosť ospravedlňuje krutosť, ale len do tej miery, aby sa z obete nestal kat!
  Najcennejšou vlastnosťou veliteľa je dôstojne prijať porážku a poučiť sa z nej!
  V modernej vojne, kto lieta, vyhráva, a čo sa plazí, to porazí nepriateľ!
  Urážka je zbraň darebáka a zbabelca, v snahe ponížiť ostatných sa znižuje!
  Len mŕtvi sa nemýlia, pokiaľ, samozrejme, nepočítate polohu raja!
  Cvičenie je matkou zručnosti spojenej s talentom!
  Tí, ktorí sa chcú učiť, budú mať väčší úžitok z porážky - ako samoľúby arogant z víťazstva!
  Je lepšie zomrieť krásne ako žiť škaredo!
  Pre lenivého človeka sú všetky časy zlé, okrem spánku!
  Vo vojne je predčasná radosť sestrou zrady!
  Najdokonalejšia čepeľ - šikmé ruky kazia!
  Čas vo vojne je ako voda, opotrebováva láskavosť a ľudskosť!
  Bojovník, ktorý sedí v zálohe, je ako lupič, len chce získať svoj život, nie peňaženku.
  Pre dobrého veliteľa je záchrana vlastných dôležitejšia ako zabíjanie cudzích ľudí!
  Veľké množstvo hrobárskych zručností a zdatnosti! Ak sa chceš stať hrdinom, nechoď pokorne!
  Lož je ako had na mieste strážneho psa - raz uhryzne nepriateľa, ďalšia ťa isto uštipne v slabom mieste!
  Rytier môže dať dáme všetko, okrem práva zomrieť ako prvý!
  Ruského vojaka možno zabiť, ale nie poraziť!
  Gigant nie je ten, kto je veľký v raste, ale kto má rozsah myslenia, do neba!
  Násilie plodí vonkajšiu poslušnosť a podnecuje vzburu v duši!
  Zajatie je ako rozžeravená vyhňa, stvrdne, ak sa po nej ponoríte do ľadového prúdu oslobodenia!
  Spravodlivosť je niekedy tvrdá, ale vždy jemnejšia ako svojvôľa!
  Teraz bosé deti vybehnú do Kunguru, mocnej pevnosti, v ktorej je šesťsto vojakov a ďalšia milícia. Dvojtisícový dav Pugačevitov, vystrašený príchodom majora Vereščagina s dvesto bežnými vojakmi, zrušil obkľúčenie a ustúpil.
  
  
  K povstalcom dorazili Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova. Voči chlapcovi v šortkách a dievčaťu v tunike boli spočiatku skeptickí. Ale dekrét s pečaťou panovníka ich presvedčil, aby poslúchli plukovníka. Ale bolo to ešte spoľahlivejšie, keď Oleg zaviazal nechty holými prstami, hodil ich na atamana, ktorý sa začal vynárať, a pribil ho k dverám predným zámkom.
  Okrem toho sa už šírili chýry o chlapcovi, ktorý sa nebojí zimy a beží rýchlejšie ako ten najväčší vlk chrtov.
  Chlapca prijali za veliteľa. A potom prišiel s plánom. Spolu s Margaritou preniknú do Kunguru, zabijú všetkých dôstojníkov a potom horda vtrhne a posádku dokončí.
  ktorý bol s radosťou prijatý.
  A chlapec a dievča, tieto terminátorské deti sa ponáhľali do Kunguru. A za nimi sa pohol veľký oddiel rebelov.
  Oleg a Margarita sa bez ďalších okolkov presunuli k stene. Odrezali niekoľko strážcov. A pokážme dôstojníkov. Začala panika. Major Vereščagin sa vrhol do boja a bol jedným z prvých zabitých. Zahynuli aj traja kapitáni.
  Deti hádzali ostro brúsené kotúče a sekali kalenými oceľovými šabľami. Hádzali aj podomácky vyrobené, no veľmi silné granáty. Z ktorého nepriateľ vyletel vyššie a bol roztrhaný. A dostal od týchto detí-terminátorov.
  A potom povstalci vyrazili do boja. A tiež ako začali sekať a drviť. A už zmätená a dekapitovaná posádka sa vzdáva armáde Pugačevových vyslancov.
  Deti úlohu splnili. A vzali Kungur a ponáhľali sa späť do blízkosti Ufy, kde sa priblížila obrovská armáda Emeljana Pugačeva.
  Chlapec a dievča bežali k sebe a spievali;
  V Otčenáši slávici spievajú žalm;
  V ňom svitá žiarivé slnko ...
  Prináša milosť - pokoj, pohodlie,
  A otvára oči - Pánovo svetlo!
  
  Kde sú konvalinky a kde sú roje sedmokrásky,
  A stohy sena sa vylievajú medom ...
  Staneš sa skutočným - spoznaj hrdinu -
  Odlomte ostré rohy démonov!
  
  Teraz beháš bosý po poliach,
  Celkom malý chlapec - ťažký guľomet!
  A studené päty pod rosou -
  Pripravený dať protivníkovi - mat!
  
  Demiurg bude vyrezávať prírodu,
  Vytvorte vzory v búrlivej nádhere...
  Bohužiaľ, trochu prísny Boh je chirurg-
  Čo nedá len päť!
  
  My ľudia sme tiež impozantní tvorcovia -
  Schopný prijať váš nový svet!
  Netreba ukazovať hanbu ovečky -
  Potom sa okamžite zhromaždí, aby pokarhal armádu!
  
  Priekopnícky chlapec je teraz v zajatí,
  Kat ho zdvihol na stojan, dal ho bičom ...
  Ale ľudia nepreklínajú Satana -
  Pretože aj skúšky sú dar!
  
  Pre vesmír - všetky cesty sú vo farbách,
  Majú extázu čistého prúdu ...
  A musíme prekonať náš odporný strach -
  Neschováva sa v krabici s obratnosťou úhora!
  
  Bohužiaľ, celý svet je plný rakiev
  Dokonca aj v žalári majú fetiš show ...
  Uvidíme to v Edene -
  Koniec koncov, pred Bohom - hrdina-dieťa!
  
  Ale človek je v podstate aj Boh,
  Je to šikovný gigant s intelektom...
  Loď opúšťa nádhernú jaskyňu,
  Ľudia a vodca bez strachu sú jedno!
  
  Charizma je tiež kapitál,
  Nech sa to len tak nedostane do obehu...
  A ak mal niekto ilúzie,
  Zlodej ho už pribil páčidlom!
  
  Keď naša myseľ vyrastie na vrchol,
  A vedecký krok vzkriesi mŕtvych...
  Pokryje ľad kvetinovým kobercom,
  A sme na pochode do iných vesmírov!
  Oleg Rybachenko a Margarita cestou dostihli diviaka. Zabili ho a mäso zjedli surové. A čo napokon Tarzan jedol a prečo sú horší.
  A mäso vzali so sebou.
  Oleg bežal a pomyslel si:
  Čo bolo super, bola séria o Tarzanovi. Ale písal aj lepšie. Toto je zaujímavé dielo o džungli a divokých opiciach. Ale povedzme s dievčaťom?
  Je to ešte úžasnejšie...
  Ďalej spolu s Margaritou zložil malé aforizmy, aby to bolo zábavnejšie;
  Pre politika sú všetky cesty kľukaté, ale vedú rovno k cieľu!
  Zlato je mäkké, ale má drvivú silu!
  Ťažký kov je zlato, ale zlato je ľahké!
  Zlato je síce ťažký kov, no vo veľkom množstve vás robí nepotopiteľnými!
  Kat pracuje rukami, ale výrobok sa prenáša nohami!
  Ak sa chceš zmocniť trónu, maj v hlave kráľa!
  Ak chceš, získaj miesto leva, buď líška v prefíkanosti a hyena v podlosti!
  Najúspešnejším politikom je prefíkaná líška a dravý tiger, ako aj opica v používaní iných trikov!
  Kto nie je líška v politike, je v živote somár!
  Lichotivá líška má vlčie zvyky!
  Prefíkanosť vojny nie je v rozpore so cťou, okrem prípadov, keď sa obráti proti vám!
  Vo vojne je nedbanlivosť ako smola v mede, len vykrváca!
  Úhybný manéver pripomína hák nielen formou, ale aj výsledkom!
  Bez ohľadu na to, aké silné sú ruky, bez hlavy nemajú väčšiu cenu ako figurína!
  Vynaliezavosť sa dá prirovnať k tretej ruke, len s oveľa väčším švihom!
  Revolúcia krváca, čo vedie k zlepšeniu ľudí, odháňa tuk, ktorý obnovuje elitu!
  Najväčšie dividendy na investíciách dostanú tí, ktorí materským mliekom pre deti nešetria!
  Klamstvá v dobrom, toto je pravda, vyslovená novým spôsobom!
  Žena je poklad, ktorý dokáže podplatiť tých najbohatších, a zbraň, ktorá dokáže strhnúť tých najsilnejších!
  Problémy sú večný pojem, aj smrť ich len presúva na príbuzných zosnulého!
  Šťastie je kvet, ktorý je oplodnený kosťami a polievaný krvou!
  - Základ zmiešaný s krvou je veľmi nestabilný, takže iba v živom tele má krv silu!
  Všetko podlieha zmenám, okrem zmyslu pre zodpovednosť a povinnosť!
  Je zlé stratiť život, ale oveľa horšie je stratiť nesmrteľnosť!
  Je lepšie lietať jednu hodinu, ako sa plaziť sto rokov!
  Sila je synonymom slobody, sloboda je synonymom povinnosti, povinnosť si vyžaduje sebaobetovanie a odriekanie!
  Hrdina so slabou hlavou sa od manekýna líši tým, že sa mrzačí!
  Psychológia je kľúčom k víťazstvu, len si treba vedieť vybrať ten správny zámok!
  Srdce sa neposiela inteligencii a hlava sa nerozseká!
  Rýchlosť rodí víťazstvo, rýchlosť prináša šťastie, rýchlosť je druhé šťastie!
  Rýchlosť rodí víťazstvo, rýchlosť prináša šťastie, rýchlosť je druhé šťastie!
  Ľadový dych smrti spôsobuje, že sa srdce chveje a krúti útroby zbabelca. Ale statočný z blízkosti kostnatej starenky s nabrúsenou kosou: získa ostrosť reakcie, vyrovnanosť v boji, zbavenie sa prebytočného tuku!
  Temperament u žien často koexistuje so skromnosťou - rovnako ako odvaha u mužov!
  Technika je dvojsečná koncepcia - netoleruje hlúposť!
  Najsladšie ovocie sa zbiera najťažšie!
  Bezohľadnosť je opakom odvahy, odvaha a vypočítavosť len vo dvojici zrodí víťazstvo! Pohár víťazstva je ako fľaša vodky, aby neboli žiadne problémy, vyžaduje si troch ľudí: Veľa šťastia, inteligencie a odvahy!
  Smrť nie je dočasná, ale život je trvalý!
  Neexistuje žiadne také náboženstvo ako logické vysvetlenie existujúceho stavu vecí a prítomnosti rozumu!
  Tu je to správne, ale samotná ľudská myseľ nie je v našom svete najlogickejšia. Niekedy sa dokonca zdá, že nič nie je iracionálnejšie ako logika!
  Vojna bez krvi je ako život bez bolesti!
  Schopnosť prežiť na vlastnú päsť je pre bojovníka dôležitejšia ako zabiť nepriateľa! Každá vojna sa končí mierom a život končí pohrebom!
  Láska tínedžera je ako sklo: príliš krehká, ľahko sa rozbije a bolí!
  Otrok a kráľ vychádzajú z jedného lona, ak sú rovnakí pred narodením, tak prečo si nebyť rovní aj potom!
  Vedecký pokrok bez rozvoja morálky sa rovná pokusu fajčiť z jadrového výbuchu!
  Nedbalosť vo vojne, matka zločinu a sestra zrady!
  , Chlieb vojnový je najtrpkejší: krvou bratov nasiaknutý a slzami matiek!
  Rodiť deti je oveľa príjemnejšie ako rodiť mŕtvoly - hoci oboje si vyžaduje zručnosť a vzrušenie!
  Zotročenie začína nie túžbou učiť sa a myslieť!
  Múdre slová sú dobré - dobré skutky sú lepšie!
  Život je vždy skvelý a smrť je priemerná!
  Veda nie je všetko, najpokročilejšie zbrane si vyžadujú šikovné ruky a flexibilnú myseľ! Duch víťazí nad hmotou!
  Každý okamih prestane byť rozkošný, len čo zamrzne, zamrzne ako ľadová kryha!
  Pohyb je skutočné šťastie!
  Vlasť je to najcennejšie, čo človek má, bez nej život nemá zmysel!
  Človek bez vlasti je ako telo bez duše!
  Náboženstvo je útechou slabých - akékoľvek nešťastia sa zdajú bezvýznamné, ak sú dočasné!
  Ak je technikou strážny anjel, potom bojovým duchom je boh vojny!
  Je ľahšie nabrať oceán polievkovou lyžicou, ako sa hádať s ateistom!
  Počítač ako dievča miluje mladých a tvrdohlavých!
  Smrť sa líši od milovanej v tom, že sa vždy snažia odložiť stretnutie s ňou!
  Smrť sa od milovanej líši tým, že vždy prichádza v nesprávny čas, no nikto jej nevyčíta, že mešká!
  Kto šetrí na bezpečnosti, nech sa stane na pohrebe!
  Dobre živená armáda je kľúčom k prosperite!
  Vo vojne je dobrá príprava ako vzduch do pľúc, zlá zmes plynov ochromuje a zabíja!
  Keď si človek umelo dáva impozantný vzhľad, je to istý znak duchovnej slabosti.
  Strašný vlk v ovčom rúchu, nie ovca vo vlčom rúchu!
  Pre človeka nie je nič dôležitejšie ako vojenské umenie - je synonymom pre dôstojnú existenciu! Smrť tigra je lepšia ako život psa!
  Smrť vo vojne je ospravedlnená len vtedy, keď ju nepriateľ kúpi za prehnanú cenu a dávať nepriateľovi dary sa rovná zrade.
  Rekognoskovaný nepriateľ je takmer porazený, len je potrebné, aby ste svoje šance nepustili do vetra!
  Mŕtvola nepriateľa je drahá, ale živá bude stále stáť viac!
  Víťaz kvality stealth!
  Vo všeobecnosti je život bez ťažkostí ako polievka bez korenia, veľa - horké, nie - nelezie do krku!
  Muži by mali aspoň raz v živote niekoho zabiť a zachrániť! A ak má prvý šťastie, potom je druhý nevyhnutným testom odvahy!
  Počítač je lepší ako atómová bomba, je to najistejší spôsob, ako dobyť národy a prinútiť ich, aby pracovali pre víťaza! Okrem toho sa nebojím pokušení! Akákoľvek viera potom niečo stojí, ak sa vie brániť!
  V mladosti krv tečie rýchlejšie a "kozliar" varí horúcejšie!
  Pomalý somár, horší ako prasa, tiež páchne, ale mäso nedáva!
  Automatická paľba a hukot granátu - najlepšie zo všetkých odbije dobrú pamäť!
  Viera bez dôkazov: že sokol bez krídel sa môže poškriabať, ale nenechá ho vzlietnuť!
  Náboženská diskusia je nanajvýš neplodná - keďže obaja, ktorí sa hádajú, nemajú ani potuchy o téme, o ktorej sa hádajú!
  V pretekoch medzi vedeckým a technologickým pokrokom a morálkou je tá druhá odsúdená byť outsiderom! Hoci ľudstvo riskuje pád do priepasti medzi vedou a morálkou!
  Kto šetrí na vede, okráda svojich potomkov, a kto okráda jeho potomkov, zostane navždy žobrákom!
  Okrádaním potomkov môžete zarobiť kapitál, ale nemôžete zbohatnúť!
  ! Politika je špinavý biznis, ktorý sa robí v čistých oblekoch!
  Pravda je vždy mnohostranná, ale omyl je jednotný!
  Krása je dialektický pojem - iba škaredosť je univerzálna!
  Moderné zbrane, na rozdiel od vína, milujú mladosť!
  Ušetri nepriateľa, čo si sadnúť na dýku - oceľ nepozná pocit empatie!
  Najlepšia zbraň je vynaliezavosť, nevyžaduje náklady, ale je drahá!
  Keď je mŕtvol viac ako jedna, z tragédie sa stane komparz!
  Vražda je ako prvá strata panenstva a bolí to, potom s každým ďalším aktom viac a viac potešenia!
  Zlý je skaut, ktorý nevie predvídať východisko v prípade zlyhania!
  V akejkoľvek inej oblasti môže chyba stáť život, zdravie a iba klamaním v náboženstve riskujete stratu nesmrteľnosti!
  Šelma má tesáky, človek má zbraň, zviera sa spolieha na svaly a človek na myseľ! Testy otupia zuby, ale zbystria myseľ - preto je myseľ nesmrteľná, pokrok, ako stroj večného pohybu, povedie k blahobytu!
  Dokonca aj tie najstrašnejšie správy z opakovaného opakovania sa stávajú samozrejmosťou!
  Keď agent pracuje pre dve inteligencie a nakazí si dieťa, ktoré sa mu snaží napchať dve bradavky do úst, riskuje, že si roztrhne ústa!
  Pohyb je dážď, pod ktorým rastú kvety zdravia a motyka vytrhávajúca burinu chorôb!
  Slepí nevidiaci oko nevidia - idú, kam chcú!
  Nemôžem vytiahnuť slepý - drahý verný kontrolný bod!
  Vidiaci cestovateľ neťahá - pomôž slepým úbožiakom!
  Človek sa ľahko zlomí, ťažko si podmaní a veľmi zriedkavo dosiahne lásku od prírody!
  V kartách šťastie prichádza k bystrej hlave, šikovným prstom a pokojnému srdcu!
  Vo všeobecnosti zločin nie je čokoláda, pokaziť sladký život to neurobíte, ale určite dostanete obezitu srdca!
  Nedostatok sily môže kompenzovať prebytok inteligencie, ale žiadny prebytok sily nemôže kompenzovať nedostatok inteligencie!
  Talent môže nahradiť nedostatok vzdelania, ale žiadne vzdelanie nemôže nahradiť nedostatok talentu!
  Diamant je drahokam bez leštenia, ale žiadne leštenie nepremení uhlie na diamant!
  Smrť niekoho iného je zábavná, ale z vlastnej smrti vám puká srdce a duša vám ide do päty!
  Peniaze sa lepia na krvavé ruky a klzké duše ako špina!
  Zo všetkých foriem fanatizmu je náboženský najiracionálnejší a najsebeckejší, preto je zameraný predovšetkým na dosiahnutie osobnej nesmrteľnosti!
  Láska sa od znásilnenia líši len formou platby - naturálnej platby za posledný čin!
  Je lepšie stratiť v spravodlivosti ako získať v hriechu!
  Strata spravodlivého je ziskom v nebi, zisk hriešnika je lúpežou duše!
  Popierajúc Boha, komunisti naložili na plecia človeka neprimerané bremeno! Človek, ktorý chcel zaujať miesto Všemohúceho, nemohol vydržať bolesť Golgoty a pokušenia diabla!
  Keďže ľudia nevlastnili Ježišovu moc, namiesto budovania kráľovstva dobra a spravodlivosti sa zrútili do bazéna nerestí!
  Nespočetné množstvo pokladov v duši človeka, len ak ich začnete kradnúť, rýchlo sa minú bez toho, aby priniesli bohatstvo!
  Každý sexuálny akt, šperk, o ktorý sa delíte pre dvoch a nejeden zlodej vám ho ukradne zo srdca!
  Každý človek má niečo spoločné s primátom, je dobré, ak je to potencia, ale častejšie inteligencia!
  Bolo by to smiešne, keby to nebola pravda!
  Žiaľ, máme viac živých vtipov ako slušných mužov a čestných politikov!
  Kto predá svoju dušu, zostáva vždy v strate - za smrteľného dáva nesmrteľného!
  Víťazstvo nad silným súperom zvyčajne stojí viac, ale nedáš ho za nič!
  Vražda nemôže ospravedlniť vlastný záujem a zisk - iba česť, sloboda a vlasť sú zástancami násilia!
  Dobré by malo byť so zbraňou,
  Úder ako zúrivá oceľ!
  Krvácať ako vodopád
  Zlo nešetrí všetkých zabíjať!
  Zo všetkých umeleckých diel sú to vojenské majstrovské diela, ktoré sú najpevnejšie utkvené v pamäti ľudí a spôsobujú najviac sĺz!
  - Obraz napísaný krvou: jasnejší ako olej a bledne oveľa pomalšie!
  Slušný človek kladie spravodlivosť - nad rodinné a priateľské vzťahy! Zákon pre nepriateľov a priateľov by mal byť rovnaký ako pre manžela pre manželku!
  Prítomnosť rôznych zákonov mení spravodlivosť na prostitútku!
  Silný protivník ochladzuje telo a vôľu, robí ťa silnejším - slabý kazí dušu a oslabuje telo, robí ťa slabším!
  Takže ťažká cesta dáva oveľa ľahšie víťazstvo!
  Ruky vojaka sú dané na to, aby strieľal, a mozog na zastavenie včas!
  Zabiť hlupáka: to je to isté, ako pichnúť ihlou, strieľať chytráka - čo biť projektilom!
  Príroda je matkou človeka a matka veľkého vynálezcu nemôže byť úplný blázon! Hoci jej chýba praktická vynaliezavosť!
  Guľka je najefektívnejšia výchovná metóda pri zaobchádzaní s mládežou, ale aj so staršími ľuďmi!
  Klesá len účinnosť dopadu! Dôveryhodnosť často klesne a ak sa tam dostanete, budete musieť vychovať zombíkov!
  Náboženstvo znižuje hrdého človeka na úroveň zvieraťa - dáva na výber medzi ovcou a kozou!
  Je lepšie dať svoju kožu ľuďom ako ovečka, ako večne syčať ako had!
  Vo všeobecnosti pojem práca s hlavou poskytuje nielen doslovný výklad, a to aj pokiaľ ide o bojové umenia!
  Ak chcete zbohatnúť - dajte sa pokrstiť ako Žid, ak chcete zbankrotovať, vezmite si pôžičku od Žida!
  Olovo napomáha tráveniu, najmä ak je tabletka vo forme kartuše!
  Úradník, ktorý neberie úplatky, je ako panna prostitútka!
  Zvyčajne, aby ste zachránili jedného, musíte zabiť druhého! Toto je nepochybne krutý zákon, ktorý však obnovuje prirodzenú rovnováhu druhov!
  Na svete nie je lepší bojovník - ako ruský vojak a väčší tyran - ako ruský generál!
  Prílišný luxus je znakom márnomyseľnosti, márnomyseľnosť je predzvesťou hroziacej skazy!
  Múdre slová z bastardových pier sú ako fontána z kopy odpadu!
  Máte výhodu v dĺžke, ale ja mám na mysli!
  Niekedy môžeš zabiť, ale nikdy nemôžeš vziať nádej!
  Vo vojne chýba sekunda - môžete stratiť večnosť!
  Obyčajná veža je úbohá medzi mrakodrapmi, ale majestátna medzi chatrčami!
  Človek sa podriaďuje sile, rešpektuje krutosť, pohŕda jemnosťou a neoceňuje láskavosť!
  Sex je najlepší liek na všetky duševné choroby, ale bohužiaľ drahý a ťažko dostupný!
  Kto nemiluje sex, nemiluje život a neoceňuje telesné radosti!
  Poézia má s vínom spoločné to, že jeho hodnota časom rastie, no ani stáročia nedovoľujú, aby čary zhnili a iskry zhasli!
  Vojak je ako počítač - počíta jedna - nula a bojovník je priateľ - nepriateľ!
  Človek sa od zvieraťa líši humanizmom a schopnosťou konať v rozpore s inštinktmi!
  Z násilia na žene sa občas objavia zdravé deti a z násilia proti prírode samé potvory!
  Ak je krutá matka, kruté sú aj deti! Aká je povaha takého je jej potomok - muž!
  Priateľstvo sa hľadá u silných, potrava u bohatých a oddanosť sa prejavuje nebojácnym!
  Útok je najlepší spôsob, ako neutralizovať početnú prevahu nepriateľa - prinútiť ho brániť sa je ako odseknúť mu polovicu rúk!
  .Pre ženu je láska potešením a príjmom, pre mužov potešením a výdavkom!
  Vynájsť novú zbraň pre nemorálneho človeka je ako píliť nohy stoličky, keď sa povraz previnie cez krk!
  Po príchode do Ufy sa chlapci hlásili o pridelení Pugačevovi.
  Sedliacky kráľ bol prekvapený, že deti pracujú tak rýchlo. A samozrejme ich odmenil. Odovzdal strieborný kríž. A každá dvesto rubľov.
  Potom nasledoval útok na Ufu. Margarita a Oleg sú ako vždy v popredí a rýchlo útočia.
  Sekali nepriateľov šabľami a hádzali bomby.
  Posádka Ufa už zoslabla od hladu, no víťazstvo povstalcov zlomilo ich ducha.
  Okrem toho má kráľ kozákov takmer päťdesiat tisíc vojakov - obrovskú silu ...
  Potom, čo Oleg Rybachenko zabil veliteľa, zvyšok vojakov sa vzdal.
  Boli zaprisahaní, strihali si vrkoče, strihali ako kozáci. Niektorí dôstojníci sa rozhodli pripojiť k Pugačevovi. A čo je slučka lepšia?
  Ufa sa skrátka brala ľahko. A dokonca aj kozák cár ľutoval, že nezaútočil na mesto Yaitsky.
  Vo všeobecnosti išlo Pugačevovi lepšie. Teraz je možné poslať viac vojakov do uralských tovární. A dajte Beloborodovovi pokyn, aby obsadil všetky mestá a Tobolsk.
  Bolo definitívne rozhodnuté ísť do Kazane a potom do Moskvy. Emeljan Pugačev dokonca oznámil, že jeho syn Carevič Pavel sa sám zapojil do ťaženia a odovzdá trón svojmu otcovi. V každom prípade tomu mnohí verili.
  Pugačevova armáda naďalej rástla. Prišli správy o dobytí niekoľkých ďalších uralských tovární a nových zbraní, zásob a pušného prachu.
  Potom sa obrovská armáda vydala na ťaženie. Pohybovala sa pozdĺž rieky, po oboch brehoch k Volge.
  Cár Emeljan Pugačev bol veselý a potešený. Zatiaľ mu to ide veľmi dobre. Vo všeobecnosti neboli rebeli nikdy silne zbití. A povesť nového ruského cára stúpa. A každý deň sa k nemu pridávajú noví bojovníci po tisícoch.
  Samozvaný kráľ má veľa jazdeckých jednotiek. A všetko zaváňa skutočným víťazstvom.
  Detskí strážcovia utekajú pred zvyškom armády. Sú vtipní a veľa sa smejú.
  Tu mladí bojovníci útočia na hliadku husárov. Krátke rúbanie, pár hodov prstami bosých granátov. A bojovníci sú zničení.
  Ďalej leží pevnosť Osa. V reálnej histórii sa vzdala bez boja. Takže chlapi ešte nezaútočili a nikoho nezabili.
  Trochu sa aj nudili... Chlapi spievali;
  Spartakus upozornil na činy otrokov,
  Zhodiť jarmo nenávidených princov...
  Premenil nešťastníka na roj orlov -
  Výzva je jednoduchá - posuňte svoje sny od seba!
  
  Vytiahnite meč zápasením
  A nemilosrdne zničiť zlých nepriateľov ...
  Ty, našťastie, otváraš cestu ako bojovník,
  Zosnulý bude navždy žiť v žule!
  
  Dostaneme to z neba, nula potrebuje mesiac,
  Otvoríme priestory Marsu ako bránu,
  A slávne verte vo Venušu, prídem ...
  Celá Mliečna dráha - pod mečom pôjde k hrdinovi!
  
  Na oblohe sú hviezdy a oči dievčat -
  Zafíry, rubíny sa lesknú...
  A moje násilné myšlienky lietajú -
  Keď náš predok mlátil Mamaiu!
  
  Smrteľník Chelubey zvolal v bielej gule -
  Že Rus zomrie pod kopytom víchrice...
  Odd šialený plač - zabite všetkých:
  Ten smiech a zvučné piesne utíchli!
  
  Odpoveď od Peresveta je nahlas daná,
  Úder oštepom a nepriateľ v strašidelnom pekle...
  Nebudem čakať na bojovníka Zindana -
  Vyhráme, vy tomu veríte!
  
  Zákerná skala - v oblakoch sú dni,
  Nie vždy šťastie a trofeje...
  A naše mestá sú oheň, svetlá,
  Vidíme tiež, že v bitke nedozrel!
  
  Ale vedzte ruské miesto v triumfe
  Náš predok Caesar, impozantný Macedónec...
  Planéty sa čoskoro zmenia na raj
  Veľmi chutný syr Poshekhonsky s čajom!
  
  
  
  SPEER MENÍ HISTÓRIU
  Speerovi, tomuto géniovi organizácie, sa podarilo presvedčiť Fuhrera, aby urýchlene vyvinul a zaradil do série ľahký, lacný, ovládateľný prúdový stíhač s iba dvoma vzduchovými zbraňami, ale najlepší na svete z hľadiska letových vlastností.
  HE-162 sa teda zrodil a nie 6. decembra 1944, keď prvýkrát vzlietol, ale už bolo neskoro, ale 20. apríla 1943, keď bola Tretia ríša ešte plná síl, a to mohlo mať vplyv na priebeh vojny. Našťastie, prúdový motor Yummo bol už pripravený na sériovú výrobu. Lietadlo bolo takmer celé z dreva a pancier mal na čele len päťdesiat kilogramov. Ale auto je ľahké, lacné a veľmi dobre ovládateľné, ľahko ovládateľné. Jeho rýchlosť presahovala 900 kilometrov za hodinu a hmotnosť prázdnej stíhačky bola len 1600 kilogramov. Spočiatku boli výzbrojou dve 20-milimetrové letecké delá - silnejšie ako u Jak-9 a porovnateľné s LAGG-5.
  Pomerne ľahko ovládateľný stroj. Skrátka ľudový bojovník. Lacnejšie ako ME-109 a jednoduchšie na výrobu, ale oveľa efektívnejšie.
  HE-162 sa ukázal ako účinná zbraň. Už počas bitky pri Kursku si na ňom nemecké esá získavali účty. Vynikal najmä Huffman.
  Hitlera to samozrejme potešilo a nariadil zvýšiť výrobu auta na päťtisíc mesačne. Toto číslo sa nepodarilo dosiahnuť, no do konca roku 1943 sa vyrábalo viac ako dvetisíc áut mesačne.
  NE-162 spôsobil problémy ZSSR vo vzduchu a trochu spomalil postup sovietskych vojsk. Na Kursk Bulge boli straty nemeckých tankov menšie ako v reálnej histórii, bolo zostrelených veľa IL-2.
  Nemci dokázali sprísniť odpor a Charkov a Orel padli o mesiac neskôr ako v reálnej histórii.
  No predsa Červená armáda postupovala, aj keď pomalšie ako v skutočnej histórii. Vďaka tomu sa Nemcom podarilo získať oporu za Dneprom a vytvoriť tam mohutnú obranu. A potom prišli samohybné delá E-10, veľmi úspešný stíhač tankov.
  Nemcom sa podarilo stabilizovať front na východe. V zime sovietske jednotky nedokázali prekročiť Dneper. Nemci vzdorovali aj pri Leningrade.
  Aj keď spojenci postupovali v Taliansku. Ale za veľmi vysokú cenu.
  Keďže Červená armáda nedokázala preraziť nacistov, presunula sa na Krym. Aj tu trvali boje dlhšie ako v reálnej histórii, no skončili sa porážkou.
  Vylodenie spojencov v Normandii sa skončilo porážkou Británie a Spojených štátov. 22. júna zasiahli sovietske vojská v centre. Ale Nemci dokázali odraziť nápor sovietskych síl. Čiastočne kvôli úspešnému a lacnému samohybnému dela E-10. S hmotnosťou dvanástich ton mal tento stroj predný sklon 82 milimetrov pri sklone 45 stupňov, nepreniknuteľný pre sovietske tridsiatky štyri a kanón ako T-4. Tento stroj mohol dokonca zblízka preniknúť do čela IS-2, pričom mal veľkú šancu odraziť sa od šikmého panciera.
  Nová nemecká technika je dobrá v obrane. A Fritz to používa. Sovietske autá však stále nie sú také úspešné. T-34-85 má dosť slabú zbraň a ochranu a príliš veľkú výšku. A IS-2 je zraniteľný v čele veže a spodnej časti trupu.
  Nemci sa dokázali udržať sústredením síl vopred v strede a uhádnutím hlavného smeru úderu.
  Po porážke spojencov v Normandii sa v USA a Británii zintenzívnili protivojnové nálady. Navyše Američania nemali šťastie, keď sa pokúsili pristáť na Filipínach, ich transporty napadli japonské bojové lode. A boli potopení. Zahynulo veľa vozidiel a vojakov.
  To tiež urobilo silný dojem na americký ľud.
  Nemci odrazili útok v strede, časť jednotiek presunuli do Talianska a začali tam ofenzívu.
  Panther-2 sa zúčastnil bojov. Nemcom sa podarilo splniť hmotnosť 50 ton, vďaka čomu bol kanón 88 mm a hlaveň 71 EL a samotné auto 150 mm hrubé čelné pancierovanie pod svahmi.
  Panther-2, ktorý je ľahší, ale s výkonnejším motorom, sa ukázal ako vynikajúci stíhač tankov.
  Nemcom sa podarilo znovu dobyť Neapol a zajať mnoho väzňov a trofejí. Spojenci utiekli späť na Sicíliu. Tam sa chceli skryť pomocou flotily.
  Nemeckí dizajnéri uviedli do série E-25. Sovietske jednotky sa opäť pokúsili zaútočiť pri Leningrade. Ale Nemci tam boli pripravení. Vo všeobecnosti nemecká spravodajská služba fungovala dobre, najmä letecká, pretože Fritz mal prúdové stroje lietajúce vo veľkej výške a absolútne nezraniteľné voči sovietskej protivzdušnej obrane.
  V zime sovietske jednotky opäť zasiahli centrum, ale ich útoky boli predvídateľné. A vo vzduchu sa nacisti zmocnili úplnej nadvlády. Veľa stratili aj spojenecké lietadlá.
  Vo februári nacisti vykonali operáciu na Sicílii a zajali viac ako dvestotisíc britských a amerických vojakov. A v marci Nemci udreli na juhu. Prelomili obranu, postupovali v noci a vytvorili pár kotlov.
  Sovietske jednotky sa začali sťahovať.
  Po Rooseveltovej smrti ponúkol Truman Hitlerovi prímerie. Fašista číslo jeden súhlasil. Výmenou však požadoval dodávky ropných produktov a návrat väzňov. Truman a Churchill s tým súhlasili.
  Nemci si na východe rozviazali ruky. Dostali aj nový tank E-75. Hustejšie usporiadanie - motor a prevodovka spolu a priečne usporiadanie umožnili znížiť výšku stroja. Vyzeralo to teda ako oveľa dospelejší "Tiger" -2, ale s oveľa nižšou siluetou.
  S oveľa hrubším, šikmejším pancierom sa E-75 zmestil do hmotnosti 75 ton s motorom o sile 1250 koní. Vďaka tomu bol celkom mobilný a spoľahlivý. Britský tank mal dva typy zbraní. 105 mm 100 EL kanón na boj proti nepriateľským tankom a 128 mm 55 EL, všestrannejšie delo. Veža mala 252 mm hrubý čelný šikmý pancier a 170 mm bočný, zadný pancier bol tiež šikmý. Trup mal 200 mm pancier v hornej časti pri 45-stupňovom sklone a 160 mm v spodnej časti pri 45-stupňovom sklone. Boky trupu v 120 mm a ďalšie 90 mm štíty.
  Nemci teda s hmotnosťou 75 ton vytvorili stroj, ktorý nie je horší ako Maus v brnení a výzbroji, aj keď s jednou pištoľou.
  E-75 neprenikli sovietskymi protitankovými delami ani do boku a nepochybne dostal Hitlerovu prednosť pred všetkými ostatnými tankami série E.
  ZSSR zatiaľ dostal len IS-3, ktorý je lepšie chránený v čele veže, no náročnejší na výrobu. Stalin teda nariadil, aby sa IS-2 a T-34-85 nateraz nevyradili z výroby.
  V lete sa na fronte prvýkrát objavili nemecké tanky E-75. Ukázali sa ako veľmi efektívne stroje.
  V tom istom čase mali nacisti ľahké vozidlo ME-1010 s krídlami, ktoré zmenili sklon, pokročilejší model ME-262 X a silnejšie vyzbrojené a rýchlejšie a manévrovateľnejšie vozidlo XE-262. Ľudová stíhačka si zaslúžila všetku pochvalu konštruktérov. A tiež prúdový bombardér Yu-287, ktorý ukázal kolosálnu akrobaciu. Rovnako ako značka Arado.
  Nemci dokázali postúpiť v lete na Ukrajine, dobyli späť Donbas. Potom na jeseň dobyli Kursk a priblížili sa k Voronežu. Sovietske jednotky ustúpili za Don a pokúsili sa tam založiť obranu. Prichádzala zima.
  Nemeckí diplomati sa snažili zapojiť Turecko do vojny.
  Tu krúžili a sľubovali hory zlata.
  Stalin, ktorý cítil, že pre ZSSR je ťažké odolať novej nemeckej technike, a vytvorenie nového tanku T-54 čelilo určitým ťažkostiam, ponúkol nacistom prímerie.
  Hitler v reakcii požadoval odovzdanie Leningradu a Krymu, ako aj bezplatné dodávky chleba, ropy a iných surovín! A vrátiť vojnových zajatcov a previesť časť zlata do ZSSR.
  Stalin súhlasil so všetkým okrem kapitulácie Leningradu.
  Nacisti v zime postupovali na Kryme. Zajali takmer celý polostrov, okrem Sevastopolu. Červená armáda sa pokúsila postúpiť v strede a na severe, ale opäť neúspešne, pretože utrpela obrovské straty.
  V marci 1946 Fuhrer nakoniec súhlasil s prímerím na obdobie troch rokov. ZSSR samozrejme dodával Tretej ríši suroviny zadarmo a previedol časť vybavenia vojenských tovární.
  A nacisti sa obrátili na Západ. Atómová bomba ešte nebola vytvorená a Japonsko sa zúfalo bránilo Amerike. O každý ostrov v Tichomorí bol v plnom prúde tvrdý boj.
  Na začiatok sa Hitler dohodol s Francom a nemecké jednotky prekvapivo zasiahli Gibraltár. Potom vstúpili do Maroka. Britská základňa na Malte bola porazená a dobytá vylodením. Nacisti napadli Afriku.
  Veľmi silnými a ich pilotmi sa stali: Albina a Alvina. Dievčatá dokázali predbehnúť Huffmana a ako prvé prekonať bariéru päťsto zostrelených lietadiel na východnom fronte.
  A na Západe sú úplne bosí diabli v bikinách sa stali búrkou pre americké a britské autá.
  A Gerda s posádkou tanku na E-75 jazdila cez Alžírsko. Dievčatá sú držiteľkami rekordov v počte zničených vozidiel na východnom fronte pred Wittmannom.
  Bojovníci začali bojovať z Kursk Bulge a ukázali svoju triedu. Hoci Hitler nebol príliš chytrý, pochyboval o tom, že ženy sú schopné bojovať. Ale Gerda, Charlotte, Christina a Magda urobili na Pantherovi zázraky. Boli druhou posádkou tanku po Wittmannovi, ktorá získala vysoké vyznamenanie: Rytiersky kríž Železného kríža s dubovými listami, mečmi a diamantmi. A tiež vojenský záslužný kríž v zlate a s diamantmi.
  Dievčatá idú k sebe a spievajú:
  - Zničíme celý svet bez Ríše,
  Až na dno a potom...
  Vybudujeme nový, nový svet,
  Kto nebol nikto, stane sa všetkým!
  Zároveň sa bojovníci tiež chichotajú, odhaľujú zuby. A znova sa zastreliť...
  Vyradili anglický tank a zarevali:
  - Sme super!
  Gerda holými prstami stlačí tlačidlo joysticku, strhne vežu zo Shermana a zakričí:
  - Som budúca bohyňa!
  Potom Christina zrazí nádrž holými prstami a zakričí:
  - Aj ja mám super dievča!
  Potom vystrelila, rozbila Charlotte auto a zaškrípala:
  - Ale Pasaran!
  A ďalší šup dohral Angličan Magda. Dievčatá sú naozaj supermani.
  A úprimne povedané, vyhrávajú všetci bez výnimky. Používa sa na zvlhčenie všetkých nepriateľov a miesto v pekle a samozrejme!
  Bojovníci pracujú pre seba a strieľajú. Nedávajte súperom zľutovanie.
  Niekoľko tisíc Britov a Američanov sa vzdalo. Muži padajú na kolená a bozkávajú dievčatá na ich holé, zaprášené nohy.
  Takto prebieha boj... Alžírsko padlo a Nemci sú už v Líbyi. Samozrejme, že vyhrávajú hravo. Neexistujú pre nich žiadne prekážky.
  Nemci v lete 1946 dobyli celý sever Afriky a vydali sa k Suezskému prieplavu. Fašisti majú impozantnú zbraň: diskové lietadlá, ktoré nemožno zostreliť. Briti aj Američania sa pod tým zrútili.
  Na jeseň sa Wehrmacht presťahoval do Sudánu a na Blízky východ. Briti a Američania padli ako prasknuté orechy.
  Tajne sa pokúšali vyjednávať so Stalinom. Napríklad otvorte druhý front.
  Červený diktátor odpovedal vyhýbavo... Nemci počas jesene dobyli celý Blízky východ a väčšinu Afriky, dostali sa až do Kamerunu. A v zime sa nemecké jednotky presunuli do Iránu a ďalej do Indie. Krajina slonov bola dobytá. A potom nacisti na jar postúpili do južnej Afriky a konečne ovládli čierny kontinent.
  V júni 1947 nasledovalo vylodenie v Británii... Vybrané sily Wehrmachtu sa zúčastnili bojov.
  Prvýkrát bol testovaný pyramídový tank, ktorý vykazoval vynikajúcu ochranu zo všetkých uhlov a vysokú rýchlosť.
  Bojovala v ňom posádka tanku Gerda. Dievčatá sa ukázali ako mimoriadne cool a chrty ....
  Zbalili veľa tankov a zbraní.
  Gerda vystrelila, zrazila anglické delo a zaspievala:
  - Nepriatelia nás nezastavia!
  A ako sa smeje!
  Aj Charlotte vycerí zuby a zaškrípe:
  - Dobijeme kryt vesmíru!
  A pozametá sa aj nádrž.
  Potom Christina dá facku a zúrivo vrčí:
  - Čižmy sa v pochode lesknú!
  A tiež pozametať vežu!
  Potom, keď Magda vystrelila, zostrelila anglickú húfnicu a zakričala:
  - Okamžitý let!
  Bojovníci v kolosálnej výške.
  A Albina a Alvina sa ponáhľajú na oblohu a dorábajú anglické a americké vybavenie. Rozdrvia Fritza pomocou holých dlátových nôh a spievajú si:
  - Afrika je nebezpečná, áno, áno, áno!
  Afrika je hrozná - áno, áno, áno!
  Nechoďte deti! Choďte po Afrike!
  Tak mlátil, na jednu bitku päťdesiat lietadiel za dve.
  Takto sa potom suverénne drvia bojovníci nepriateľov.
  Británia padla za dva týždne. A londýnska posádka kapitulovala. Tretia ríša teda rozdrvila svojho nebezpečného protivníka.
  Ale Spojené štáty stále zostávajú ... Po zjednotení s Japoncami a s množstvom zdrojov začnú Nemci tlačiť na Američanov ... V auguste 1947 sa nacisti vylodili na Islande a obsadili tento ostrov a blížili sa k Amerike.
  Dostať sa do USA nie je jednoduché. Ale fašisti si vybudovali oporu v Latinskej Amerike a budujú svoje sily. Ale vojna sa vlečie dlho. V zime sa bojovalo na mori aj vo vzduchu. A na jar 1948 sa Nemci pokúsili dostať do Grónska. A podarilo sa... V lete už nacisti ovládali Kanadu. Ale boj bol krutý...
  Stále bližšie a bližšie k USA. Vtedy sú však sovietske dievčatá v strehu.
  Päť dievčat Natasha, Mirabela, Angelica, Svetlana a Olympias pricestovali do Ameriky, aby bojovali ako dobrovoľníčky proti hordám Tretej ríše. Všetkých päť dievčat je veľmi krásnych a vedia po anglicky. Stalin-Putin odmietol poslať celý ženský prápor, pretože by to bolo v rozpore s mierovými podmienkami uzavretými s fašistickou ríšou. ZSSR potreboval získať čas za každú cenu, kým nacisti zaútočili na Spojené štáty.
  Päť dievčat sú dobrovoľníčky: prešli celou vojnou, od Brestu a Bugu až po Orenburg. A s nacistami bojujú na druhej strane Zeme v hlavnom meste Hondurasu.
  Tegucigalpa je jednou z hlavných pevností obrany, v opozícii proti pestrej horde. Japonské aj ázijské hordy vyliezli na besnenie. Samotní Nemci bojovali iba v tankoch a pechota bola výlučne z neárijských národov. Ázijci, černosi, Arabi boli hnaní dopredu.
  Natasha vystrelila, odrezala dvoch Afričanov a zaštebotala:
  - Len horda Džingischána!
  Zlatovlasá Mirabela, ktorá automatickým výbojom podrezala troch Indov, zdvihla svoje obnažené, opálené nohy na vrchol. A ona povedala:
  - Mlieme potravu pre delá!
  Úlomok z granátu vyletel a udrel Mirabela-Zoyu po jej nahej okrúhlej päte. Dievčatá tradične bojujú v bikinách a naboso. A keď prudko narazí na hrubú, dievčenskú podrážku, tak to bolí.
  Kráska žmurkla a opäť vystrelila... Mirabela je veľmi štíhla, strednej postavy s dokonalou postavou.
  Natasha je vyššia, s hodnosťou majora a dokonca hrdinkou Sovietskeho zväzu. Ale aj takmer nahé, ledva zakryté bikiny. Veľmi opálená, ale jej vlasy sú biele. A Natasha strieľa veľmi presne. A miluje hádzať granáty bosými nohami.
  Krásna Angelica vystrelí a výbuchom zrazí štyroch Arabov. Jej vlasy sú červené, alebo skôr medenočervené, ako proletárska zástava. A keď veje vietor, je to ako vlajka revolúcie. Dievča žiari svojimi smaragdovými očami ako hviezdy. A brutálne zmetie nepriateľov.
  Svetlana je tiež blondínka. A streľba z guľometu. Dievča si odložilo bosé nohy a otočilo sa. Päť rôznych bojovníkov bolo vyhodených a vyleteli z hrude a žalúdka protivníkov, karmínové fontány krvi.
  Svetlana, oblizujúc si plné pery, zaštebotala:
  - Vojna je vzduch pre pľúca...
  Dievča, ležiace, hádže bosou nohou granát. Dochádza k výbuchom. Niekoľko militantov odlieta rôznymi smermi.
  Olympias je väčšie a mohutnejšie dievča. Jej vlasy sú svetlohnedé. Typická vidiecka, mladá žena krv a mlieko. Fyzicky veľmi silný a dobre strieľa.
  Tu opäť dáva frontu. A padajú mŕtvi fašistickí žoldnieri.
  Olympias shoot, hovorí:
  - Dobre, dobre, kde si bol? Od babičky! - Dievča vystrelilo, položilo troch bradatých nacistických bojovníkov a pridalo. - Čo jedli - kašu! Čo pili? Bražka!
  Dievčatá sú v defenzíve. Nenechajú nacistov ísť dopredu. A priateľské piesne hučia:
  - Zničíme celý svet násilia,
  Až na dno a potom...
  Vybudujeme nový, nebeský svet -
  Kto nebol nikto, stane sa všetkým!
  Natasha opäť hádže bosou nohou granát. Vyhodí do povetria postupujúcich pešiakov. Je čoraz teplejšie. Tu prichádza notoricky známy "Lev" -2. A hneď vedľa je pokročilejšia E-50. Vystreľujú projektily. Odtrhol hlavu čiernemu Američanovi a ona sa odkotúľala.
  Mirabela stúpila na horiacu dosku a jej stvrdnuté nohy horkosť plameňa takmer necítili.
  Zlatovlasá kráska vystrelila a zavrčala:
  - A kto zastaví tok krvavých šialených riek ...
  Mirabela znova vystrelila, zhodila Afričana z brnenia E-50 a zaštebotala.
  - Lúč z blastera zasiahne chrám, muž zmizol v zlom záblesku!
  Dievča opäť vystrelilo. Vo vzduchu prehodila svoju holú, opálenú, pôvabnú nohu. Proti nej letel granát. Zlatovlasá kráska šikovne odbíjala darčeky holými, takmer bezprašnými podrážkami. Granát letel späť. Ponáhľal sa v radoch militantov Tretej ríše. Zdalo sa, že z lámajúceho sa kamiónu padali vodné melóny. Toľko krvi tieklo.
  Mirabella tweetovala:
  - Dievča neuspelo na skúške a prišla tá prekliata Ríša. Hitler bol zjavne unavený zo života a jeho krása famózne jedla!
  Angelica je tiež bojovníčka, nie slečna. Čmára si pre seba zo samopalov a vety, rozhadzujúc mŕtvoly:
  - Pre maminu lyžičku! Pre ockovu lyžičku! A pre Kobu kopček! A v posteli na sude!
  Kráska s medenočervenými vlasmi spúšťa drevené lietadlo bosou nohou. Letí priamo k mohutnému, nemeckému tanku "Lev". Sadnite si na ústie 105 mm kanónu a exploduje. Zbraň je nefunkčná.
  Nemec sa otočí a je nútený hanebne odtiecť. Angelica si šúcha nohu o úlomok budovy a hovorí:
  - Neexistuje žiadna sila - potrebujete myseľ! Musíte robiť hluk!
  A opäť dievča strieľa veľmi presne. Jej ryšavé vlasy sú ako plameň olympijskej pochodne. Atraktívne dievča. V americkej armáde sa už stihla odlíšiť a prejaviť zúrivý temperament. Obzvlášť dobré bolo začať triky s Afroameričanmi. Sú také nezvyčajné a krásne.
  Angelica však ničí aj černochov bojujúcich v armáde Tretej ríše. Čo Nemecko dobylo celú Afriku. Pokúste sa zastaviť takúto silu.
  E-50 je najnovší tank s motorom s plynovou turbínou a hrubým bočným a čelným pancierom. Nedá sa to vziať granátom. Angelica hodila darček bosou nohou, zrazila niekoľko pešiakov a štebotala:
  - Eh, ty si spoľahlivý tankový pancier, od niekoho, kto má v úmysle uhryznúť... Len ty poznáš silu... no, kopať môžeš len oceľovým koňom!
  Veľmi presne strieľala aj Svetlana. A najradšej hádzala granáty nohami. Aj jej obnažené prsty pokrútili oceľový kotúč. Hrot preletel a podrezal hrdlo dvom fašistickým militantom. Zhodili guľomet a teraz reťaze hordy preťal silný výbuch veľkého kalibru. Celý rad zahraničných bojovníkov naverbovaných náletmi do armády Tretej ríše.
  Svetlana tweetovala:
  - Šťastie je odmena za odvahu! Jedna pesnička stačí! Len spievať o dome!
  Kráska však zatiaľ domov nestihla vynechať. Aj keď sovietskych dobrovoľníkov je v americkej armáde veľmi málo. Stalin-Putin nechcel svietiť, aby neskôr nedal Hitlerovi dôvod obviňovať Rusko z porušovania podmienok Slameného mieru.
  Päť dievčat - najlepších v ženskom prápore, bolo varovaných, že ak budú zajaté, vlasť sa ich bude musieť vzdať. A dievčatá by v tomto prípade mali kosiť o triviálnych žoldnieroch, ktorí boli najatí za peniaze.
  Svetlana, Nataša a ďalšie dievčatá chápu, že ak ich chytia, čaká ich strašné mučenie. Preto sa v žiadnom prípade rozhodli, že ich živého nedajú nacistom.
  Nemecké útočné lietadlá prelietavajú ponad pozície amerických jednotiek. Neočakávajúc, že v hlavnom meste Hondurasu sa s nimi stretne taký tvrdohlavý odpor, boli nacisti trochu naštvaní.
  Reaktívne, útočné letectvo je silné. Rakety lietajú, zbrane fungujú.
  Americkí vojaci umierajú. Olimpiada zasiahla aj črepina do jeho mäsitého ramena. Vytiekla krv. Hrdinské dievča vytiahlo zubami kus ocele a vypľulo krv. A potom znova mlátiť z objemného samopalu. Padajúci zahraniční žoldnieri. Takmer všetci domorodci sú tu, len ich velitelia sú Nemci a aj to nie vždy. Pravda, na najmodernejšom tanku E-50 sú posádky výlučne nemecké. Auto má slušnú rýchlosť a manévrovateľnosť. No toto ešte nie je najdokonalejšia úprava - váži sedemdesiatpäť ton. Steny sa rúcajú pod koľajami. Zvyčajne sa vyrába v troch verziách so 105 mm kanónom, so 180 mm útočným kanónom a 400 mm raketometom.
  A každá modifikácia má svoju vlastnú úlohu. Tu je tento tank s útočnou pištoľou, vhodnejší na útoky na mestá. A nie je také ľahké ho zničiť. Olimpiada robí znak kríža a holými prstami chytí protitankový granát svojou veľkou, ale pôvabnou, krásne tvarovanou nohou. Teraz musíte hodiť darček priamo do suda, aby ste deaktivovali mastodontovu zbraň . Päť guľometov kryje nemecký moderný tank a nie je také ľahké sa k nemu priblížiť.
  Olympias je veľmi silná a jej konské nohy vrhajú granát ďaleko. Ale to nie je vždy presné. V každom prípade zasiahnuť taký cieľ ako je hlaveň 180 mm kanónu. Hrdinské dievča má pochybnosti. A zrazu minúť.
  Ach, keby bol s nimi ich dlhoročný partner Oleg Rybačenko, potom by tento odvážny priekopník niečo vymyslel.
  Chlapec však zahynul v bojoch o Voronež. Dievčatá nepoznali jeho budúci osud. Ale osud priekopníckeho vynálezcu sa skutočne ukázal ako nezávideniahodný. Najprv bol Oleg Rybachenko brutálne mučený a snažil sa získať tajomstvá. Po mučení skončil v baniach jedenásťročný chlapec. Práca je hrozná a mimoriadne náročná. Ale sovietsky priekopník, malý, ale šlachovitý, sa ukázal ako húževnatý.
  Podarilo sa mu prežiť a aj cez labyrinty baní sa rozhodol ujsť. A Olegovi Rybačenko sa podarilo dostať von. Chlapec sa nejaký čas túlal po Balkáne, kým sa nepridal k miestnemu partizánskemu oddielu. Tam sa stal spojkou a sabotérom.
  Na Balkáne bolo ešte dosť rozvinuté partizánske hnutie. Čiastočne aj preto, že okupačnú službu vykonávali Taliani, Rumuni, Bulhari, Albánci - ktorí nie sú tak bojaschopní ako bežné jednotky Wehrmachtu.
  Ale partizáni aj tak veľa zomierali. Najmä z leteckých útokov. A patrioti Juhoslávie sú nútení skrývať sa v horách, lesoch alebo v lepšom prípade malých dedinách. Zomrelo už veľké množstvo veliteľov. Situáciu zhoršil aj mier podpísaný so ZSSR. Teraz začali na Balkán prichádzať nové trestné oddiely, ktoré uskutočnili masívne obhliadky a vykonali očistu oblasti.
  Oleg Rybačenko musel spolu s partizánmi liezť čoraz hlbšie do hôr.
  Olympias, hoci nepoznala osud ich univerzálneho obľúbenca, si ťažko povzdychla. Potom prstami holých, dievčenských nôh stlačila granát pevnejšie a z celej sily ho hodila na nepriateľský tank. E-50 práve vystrelil a vystrelil smrtiaci projektil.
  Olympias sa dokonca triasla a padla na kolená. Dlažobný kameň odtrhnutý z chodníka mu zasiahol hlavu a obnaženú pätu mu popálil rozžeravený kov. Dievča si pošúchalo omráčenú hlavu so zaprášenými vlasmi.
  Granát preletel, takmer sa dotkol hlavne a zasiahol naklonené čelo auta. Došlo k výbuchu... Ale samozrejme, 250 mm čelného panciera, a to ani pod uhlom, nemôže preniknúť granátom.
  Olympias rozbila päsť do prachu a zdvihla celý oblak piesku. Potom zakričala:
  - Zabite, zabite! Dáte gól v bráne!
  Dievča si poklepalo holeňou o popraskaný asfalt. V mozoľoch päty uviazol úlomok. Koža na chodidlách dievčaťa bola hrubá ako hroch. Žila v chudobnej rodine a od narodenia si takmer vôbec neobúvala topánky. Jej nohy z toho však vôbec nepôsobili drsne, ale boli opálené, ladné, zvodné.
  Olympias však trochu vystrašili mužov svojim sazhenovým porastom, silným svalstvom, ako aj päsťami s vyčnievajúcimi kĺbmi. Postava dievčaťa-hrdinky je však najláskavejšia a široké boky boli kombinované s relatívne tenkým pásom a reliéfnym lisom. Len v oblečení, kvôli veľkému hrudníku, mohla olympiáda pôsobiť husto. V bikinách vyzerá ako prsnatá športovkyňa.
  Otrávené dievča hodilo granát znova, tentoraz mierilo na koľaje. Smrtiaci prítomný však zasiahol hrubý pancierový štít - pokrývajúci valčeky.
  Olympias sa otrávene zatlačila päsťou k brade. To spôsobilo, že ju bolela čeľusť. A hrdinské dievča preklialo:
  - Kosím ako kosa!
  Svetlana sa tiež pokúsila zasiahnuť nebezpečný tank, no granát hodený dievčinou nohou mierne minul. A blondínka sa začala zbierať v aute. Potom sa však objavili ďalšie dva tanky - "Lev" a "Panther" -2, ktoré strieľali na všetky prístupy pomocou guľometov. Musel som byť mimoriadne opatrný.
  Americký Sherman sa pokúsil priblížiť k nemeckým vozidlám. Mal šancu trafiť "Pantera" -2, len na palube. Nemca však nie je tak ľahké oklamať. Navyše, vysoká silueta Shermana ho robí viditeľným už z veľkej diaľky.
  "Panther" -2 vypľul škrupinu a dopadol priamo na Američanovo čelo. Vysoké auto sa zlomilo na polovicu. A zapálené ako vianočná sviečka.
  Svetlana naštvane povedala:
  - Ach, aké slabé sú vaše tanky... Radšej byť technickejší, stanú sa z vás Yankees!
  Ale Natasha, najskúsenejšia bojovníčka, sa dokázala priblížiť k Panterovi. Hodila granát ... A dlhá papuľa nemeckého auta skrútená do baranieho rohu.
  Tank "Panther"-2, uvedený na trh v sérii v roku 1943. V najnovšej najmasívnejšej modifikácii má predné pancierovanie 150 mm, bočné pancierovanie 82 mm pod uhlom a 88 mm kanón s dĺžkou hlavne 71EL. Od nového roku 1945 sa mal prestať vyrábať v prospech vyspelejšieho a lepšie chráneného modelu E- 50. Zatiaľ však tento tank bojuje. Automobil s hmotnosťou 51 ton disponuje motorom s výkonom 900 koní, ktorý mu zabezpečuje dobré jazdné výkony.
  A teraz, keď utrpel poškodenie, Panther -2 sa otočí a odíde. Nataške sa podarí hodiť ďalší granát bosou nohou. Zlomte valčeky. A rýchlosť nemeckého auta sa citeľne spomalila.
  Natasha hovorí s radostným pohľadom:
  - To je hit! Moja kopa je Boží dar!
  A dievča ukázalo Nemcom svoj nos. Z E-50 sa však valili salvy guľometnej paľby. A guľky svišťali cez Nataškine biele, trochu znečistené vlasy. Jedna z guliek dokonca odrezala prameň vlasov. Majorka sa dokonca cítila trochu šteklivá.
  Natasha štebotala:
  -Ak chceš byť ako slon, zober banditu do blázinca!
  Dievčatko nadvihlo odrezaný prameň prstami na nohách. Natashine vlasy sú hodvábne, perleťovej farby, ale mierne prášia. A predsa tak jemné. Dievča si nimi prešlo po podrážkach. Trochu šteklivý a príjemný.
  Natashka si spomenula, ako ju ten chlap hladil. Jeho ruky tiež začínali od chodidiel, stúpali vyššie k bokom a najcitlivejšiemu miestu. Keď vás pohladí pekný mladý muž, je to veľmi príjemné. Natasha ho takmer milovala. Milostná hra sa jej páčila a vzbudila dotyk svalnatého mužského tela. Ale skutočnú, romantickú lásku, keď sa zbláznite do muža, Natasha nemala. Vystriedala už veľa priateľov. Mnoho jej mužov zomrelo v boji.
  Aj toto bola kliatba vojny. A tu v Amerike sú svalnatí černosi chlapi. A s nimi je všetko také nezvyčajné.
  Nataša vystrelila, zastrelila černocha. Trochu ľúto toho afrického chlapca. Zabila muža bojujúceho za záujmy, ktoré mu boli cudzie. Nemci sú predsa rasisti. Pozerajú sa na černochov ako na otrokov. Afričania sú však zároveň zaznamenaní v zahraničných divíziách nafúknutého Wehrmachtu.
  Natasha vyrobila holými prstami akúsi figu a ukázala ju nacistom. Áno, samotný národ Nemcov tu nenesie škody. Tanky sú príliš hrubé brnenie na to, aby nimi prenikol granát alebo bazuka. Ale domorodé jednotky umierajú.
  Natasha hodí granát na E-50. Švihla holou, opálenou nohou a vrhla sa, krútiac bokmi. A granát letel vysokým oblúkom. Holé prsty zanechávali pocit dotyku kovu. A potom vybuchol granát.
  Natasha šepká:
  - Boh žehnaj nám!
  Na dievča zavial horúci vietor, akoby sa ho dotkol pekný muž. Natashka čítala knihu o Tarzanovi a veľmi chcela, aby sa s ňou hral práve tento muž. Silnými rukami by som si hladkal holú hruď.
  Granát zasiahol papuľu, ale vybuchol neskoro a odletel z kovu. Úlomky čvachtali ako hrach na brnení. Zostali len škrabance!
  Natasha vytiahla ďalší granát. Ale videl som, že to bolo protipechotné. A tie protitankové skončili.
  Dievča otrávene zavrčalo. Aby však nestrácala čas, vložila ho do holých prstov. Vyložila nohu, ohla trup, potom ho narovnala a hodila na pechotu.
  Pol tucta ozbrojencov vyletelo ako pingpongové loptičky. Jednému z nich odleteli okuliare a úlomky leteli niekoľko stoviek metrov a kráčali po Nataškinom chrbte. Podprsenka praskla a odhalili sa krásne prsia majorky.
  Dievčatko si automaticky zakrylo jahody na bradavke. Potom si však uvedomila, koho sa bojí. A znova potriasla zbraňou. Otočila sa a trochu ustúpila.
  Americký pešiak vystrelil z bazuky. Škrupina zasiahla nemecký tank na šikmej strane, ale 160 mm panciera prežilo, čo odrážalo ničivú energiu. Nemec vystrelil späť. Jeho veľkokalibrové delo rozdelilo stenu.
  Natasha sa pokúsila zaviazať si ramienka podprsenky. Dievča si myslelo, že Zoya Kosmodemyanskaya bola pravdepodobne riadená iba v šortkách v chlade. Práve v sovietskom filme bola zobrazená v košeli alebo dokonca v podobe šiat. Jedna je len daň za pokrytectvo. V skutočnosti nacisti, aby ešte viac ponížili zajaté dievča, ju pravdepodobne vyzliekli. Áno, a hladní nemeckí vojaci pravdepodobne chceli vidieť nahé pekné a zakrivené dievča.
  Takže v skutočnom príbehu si hrdinka dievča nemohla zakryť hruď, a tak mala ruky zviazané za chrbtom. Ale nehanbila sa a hrdo sa tvárila. Natashka dobre vedela, aké to je chodiť naboso po snehu. Bola otužilá a rada sa dotýkala snehu holými podrážkami. Natashe sa to páčilo a užívala si to. Ale toto je už zocelené rokmi vojny. A pre mladú a mestskú Zoe je to zrejme bolestivé. Podrážky sú ako žeravé uhlie.
  Naštvaná Natashka odhodila podprsenku a zakričala:
  - Hanba je buržoázny pojem! Sovietska žena sa ničoho nebojí a nehanbí!
  Dievča opäť začalo pribíjať z guľometu, alebo skôr zo samopalu. Kov sa oteplil, napokon, Honduras sú trópy, tam môže byť vo februári veľmi horúco. Natashe sú horúce prsty. Treba sa ukázať. Dnes je 23. februára. Je deň sovietskej armády a to si vyžaduje boj so všetkou pokojnou a primeranou zúrivosťou.
  Natashka porezala ďalších päť guľkami a nešťastnou náhodou si popálila líce o rozžeravený záver guľometu. Nepríjemne, samozrejme, opuchol pľuzgier.
  Natasha prekliala:
  - No, Bože, prečo si mi a mojej krajine spôsobil toľko problémov!
  Pľuzgier svrbel ... Dievčenské líčko je veľmi citlivé miesto. Dievča sa snažilo nájsť niečo studené, čo by sa dalo priložiť na opuchnutú guľu. Ale skúste nájsť aspoň niečo cool. V tomto horúcom meste Navyše je jasné počasie a fúkal južný vietor.
  Natasha zjavne nie je v pohode. Olympias hádže granát z veľkej diaľky, no opäť neúspešne. A na oblohe už lietajú stormtrooperi. Nemecké vozidlá majú silné pancierovanie a vysokú rýchlosť.
  Tryskové lietadlá prichádzajú vo vlnách a je to, ako keby strihali pásy ľanu.
  Natasha sa schovala do trhliny. Zhora šľahali fragmentačné rakety. Dievčatko zacítilo, ako zhora s ihlami padali kusy štrku. Pošteklilo ju to na holom krku. Kráske napichali aj bradavky.
  Natasha zašepkala:
  - Toto je masáž... Ale nie živôtik!
  Dievčatko pocítilo, aké bolestivé bolo svrbieť jej telo takmer až po hlavu. A je tak horúco a praskajúce prúdové rakety zvyšujú teplo. A je to kúpeľ?
  Natashka si spomenula na prírodný ruský kúpeľ so smrekovými metlami. Ako potom dievča mlátili.
  Takéto tu exotické sa objavili senzácie.
  Natasha na rozveselenie spievala:
  - Láska a smrť! Dobrý a zlý! Čo je sväté, čo je hriešne! Sme predurčení pochopiť!
  Dievča vstalo, striaslo zo seba všetku tú lepkavú špinu a úlomky.
  Natasha zavrčala:
  - Ach, dostanete Hitlera do rohov!
  A dievčenská majorka vypálila líniu na pešiakov, ktorí sa pokúšali postaviť do útoku. Niekoľko militantov naverbovaných obhliadkou padlo. Natashka si utrela špinavú tvár, oči ju štípali. Bojovníčka si odpľula a prekrížila sa.
  Znovu spustili paľbu zo samopalov, militanti sa plazili. Červenovlasá Angelica hodila granát aj bosou nohou. Súčasnosť vyskočila a zasiahla nacistov. Desať ľudí bolo zabitých.
  Ryšavka spievala:
  -Na svete je veľa dobrého, len je pokrytý snehom!
  A dievča spustilo streľbu zo samopalu, len nie rukami, ale šikovnými prstami, bosými nohami.
  Angelica vystrelila presne a zakričala:
  -Hit! Hit! Ďalší zásah! Ďalšia rana a je tu ... Mocný démon, Boží dar, robí vrchol!
  A dievčina rukami hádzala úlomky skla. Udrela na nacistov a štebotala:
  - A pre tých, ktorí nechcú žiť v mieri... Robíme z nich hara-kiri!
  Japonci sa naozaj ukázali. Títo bojovníci s prižmúrenými očami. No, ako neurobiť také hara-kiri.
  Angelica vyložila sponu guľometu, vzala granát holými prstami a hodila ho po samurajovi. Dostali darček, niekoľko zohavených Japoncov odletelo rôznymi smermi.
  Angelica vyplazila jazyk a zamrmlala:
  - Som super bojovník! A nepriateľ zabil hyper!
  Číňania, ktorých naverbovali Japonci v okupovaných oblastiach Nebeskej ríše, išli do boja. Čínski bojovníci kráčali nebojácne a dievčatá, ktoré vybili svoje samopaly, boli nútené ustúpiť.
  Mirabella kovové bosé nohy úlomky sadry a skla. Ostatné dievčatá urobili to isté. Stalo sa to veľmi ťažké.
  Objavil sa Shturmlev, silný stroj s prúdovým bombardérom. Tu je taký dolbanet - nebude sa to zdať dosť.
  Prvý výstrel zaburácal... Svetlanu, Angeliku a Olympias vyhodila výbušná vlna ako fontánu obrovskej veľryby. Dievčatá leteli niekoľko desiatok metrov a bosé nohy hádzali priamo do ohňa.
  Dievčatá odtiaľ vyskočili obarené a ohorené. Obnažené podrážky pleskali o uhlíky.
  Angelica naštvane zasyčala:
  -Býk je najprv pod sekerou a potom sa smažia! A najprv sme boli vyprážaní a potom pod sekerou!
  A komsomolka sa zasmiala! Potom jej však bolo smutno. Spomenul som si, že jej priateľ bol v zajatí. Nemci mladú dievčinu vyzliekli a začali jej privádzať oheň na nahú hruď. Taká strašná bolesť. Dievča kričalo a jemná pokožka bola zuhoľnatená. Títo fašisti sa ukázali ako bigotní. Ani sa nepýtali, ale dodatočne založili oheň pod bosými nohami zajatca. Komsomolčan nakoniec tortúru nevydržal a na bolestivý šok zomrel.
  Angelica, keď si to spomenula, pleskla po žeravom uhlí. Pred ňou je olympiáda. Toto dedinské dievča má opálenú pokožku a nemôžete si ju vziať s fúkačom. Prečo nie dievča supermana? Olympias vidí bazuku s nábojom, ktorú zhodil mŕtvy americký vojak. Zdvihne ho nohou, hodí si ho do náručia. A zo všetkých strán zasadil.
  Projektil letí a zasiahne núteného Číňana. Veľa kriku a stonania. Masa mŕtvol. A odrezané končatiny.
  Olypiada spievala starodávnu pieseň:
  - A samuraj letel na zem! Pod tlakom ocele a ohňa!
  Dievčatám konečne došli uhlíky. Ich ladné, bosé nohy to dostali.
  Svetlana, ako najnežnejšia z nich, sebou trhla a šúchala si holé chodidlá, čím sa snažila zmierniť svrbenie.
  Olympias, ktorá od raného detstva behala bosá po snehu, si na takúto maličkosť nevšímala.
  Hrdinské dievča spievalo:
  - A predstavte si, že sme sa ponorili do čerstvého mlieka .. Odmenou je vec, ktorá príde časom!
  A bojovníčka vzala nohou odštiepený a veľmi ťažký kus dlaždice. Húževnato ho držala holými, dievčenskými prstami, roztočila ho a vystrelila smerom k nepriateľovi. Traja Číňania boli obeťami súčasnej smrti, ich hlavy boli rozdrvené.
  Angelica povedala so spokojným pohľadom a strieľala na nepriateľa:
  Sme skvelé ženy!
  Svetlana, aby mierne zmiernila svrbenie v jej spálených, alebo skôr spálených nohách, spievala:
  - V našej vlasti sú ženy,
  To, čo jazdia, žartovné lietadlo ....
  Pre nich je česť vzácnejšia ako život,
  Bude ľahké zabiť protivníka!
  
  Sú zrodení pre víťazstvo
  Oslavovať Rus po stáročia!
  Koniec koncov, naši pradedovia -
  Pre nich hneď zhromaždil armádu!
  A Svetlana čmárala zo samopalu. A urobila to veľmi šikovne. Aby každý cítil - toto je bojovník od Boha! Ak nie od Všemohúceho, tak z Marsu určite!
  Strieľala aj Nataša. Spolu s Mirabelou boli prinútení ustúpiť a pozbierať klipy od mŕtvych amerických vojakov. Dievčatá padali na chrbát a nohami vystrelili - tak im to išlo lepšie. A urobili to úhľadne. Na dievčatá postupovala zmes čínskych a afrických jednotiek. A bojovníci mlátili.
  Natasha spievala:
  - Svet nie je šachovnica...
  Mirabela zachytila túto pasáž a vyhladila žltých a čiernych žoldnierov.
  - A čísla nie sú okrúhla nula!
  Natasha pridala k línii žltej a čiernej:
  - Útočí na nás úzkosť!
  Mirabela vystrelila s presnosťou Robina Hooda a zaštebotala:
  - A kôň sa ponáhľa do ohňa!
  Dievčatá, strieľajúc späť, sa stiahli za mínové pole. Čínski a africkí bojovníci nabehli na darčeky. Začali podkopávať, vyskočili, roztrhali ich a krvavý neporiadok.
  V diaľke sa objavilo niekoľko tankov Panther-2. Strieľajú a boja sa vystrčiť nos. "Lev" -2 sa pohybuje dopredu a tiež pľuje iskru. A tu je plameňometný tank "Rhino", slintajúci, s lúčmi plameňa.
  Ale najimpozantnejší je Shturmlev. Jeho raketomet nie je veľmi rýchly, ale je zničujúci.
  Natasha šepká:
  - Rusi, Rusi - nie pokojný osud! No, prečo byť silnejší - potrebujeme problémy!
  Vskutku, bojujú ďaleko od Ruska. Je však jasné, že Wehrmacht, ktorý dobyl Spojené štáty, sa vráti, aby stlačil ZSSR. A Američania pre dievčatá sú také milé a drahé.
  Natashka opäť zabíja, z jej hitov akoby pod lopatami praskali tekvice a hlavy. Dievča dostane úlomok na nohu. Na spodnej časti nohy napučí strih. Kráska si praskla kosť a štebotala:
  - Nie, bdelý nezmizne,
  Pohľad sokola, orla...
  Hlas ľudu je zvučný -
  Šepot rozdrví hada!
  
  Verím, že sa celý svet zobudí
  Bude koniec fašizmu...
  A bude svietiť slnko
  Cesta, osvetľovanie komunizmu!
  V tej chvíli Olimpiada zo všetkých síl hodila na Shturmleva granát. A sovietske dievčatá mali napokon šťastie. Pancierová čiapka spadla dozadu, sovietsky dar vletel priamo do širokej papule. Na sekundu všetko zamrzlo. A ako to potom vybuchlo. Bolo to ako zhodiť atómovú bombu. A nemecké tanky sa rozpŕchli rôznymi smermi.
  Nacisti dobyli Toronto a napriek tomu mohli na jeseň vstúpiť na toto územie USA zo severu.
  Američania pomaly, ale isto podľahli. Často sa vzdali a snažili sa udržať svoje pozície.
  Ale Nemci ich porazili na súši aj na mori.
  Už koncom jesene Nemci obkľúčia Philadelphiu. Vyhrávajte jedno víťazstvo za druhým a pekelne revete.
  Gerda s posádkou tanku, ako vždy na vrchole. A vyceňuje zuby, rozbíja americké tanky a spieva:
  - Pazúry tigra, sila ocele,
  Erupcia...
  Vidíme daný nacizmus,
  Z Európy Džingischána!
  A s holými prstami, ako tlačiť na joystick. A opäť strieľať na Američanov.
  Charlotte páli ďalej a jej presné zásahy. A Magda ju nasledovala s Christinou.
  Philadelphia teda padla. Nemci idú vpred a do zimy sa dostali do New Yorku. A tam, ako porazia nepriateľa. A z TA-500 budú zhadzovať bomby s hmotnosťou desať ton.
  Truman po tom, čo Nemci obkľúčili New York a Washington ponúkol mier. V reakcii na to požiadavka na bezpodmienečnú kapituláciu.
  V januári nasledoval útok na Washington. Bojovali nemecké pyramídové tanky.
  Na štvrtý deň útoku posádka kapitulovala. A o päť dní neskôr Spojené štáty americké kapitulovali.
  Takto skončila vojna na západe... Presnejšie povedané, takmer skončila. Nemci pokračovali v postupe, až kým nezískali celú Latinskú Ameriku...
  Stále existovalo prímerie so ZSSR. Tretia ríša strávila korisť, vytvorila nové divízie. Stalin stále obnovoval zničenú ekonomiku a zbieral sily.
  V oblasti stavby tankov sa ZSSR príliš nedarilo, vzniklo len vozidlo T-54 a malý počet tankov IS-4. Dlho nebolo možné zohnať poriadne auto. A 20. apríla 1953, využívajúc skutočnosť, že Stalin zomrel 5. marca, Hitler opäť zaútočil na ZSSR. Uskutočnil sa pokus o svetovú hegemóniu.
  Bez Stalina sovietske jednotky odolávali dosť slabo. A sily boli nerovnomerné. Okrem toho do vojny vstúpilo Japonsko aj Türkiye.
  O mesiac neskôr nemecké pyramídové tanky obkľúčili Moskvu a dobyli Kaukaz. A o tri mesiace neskôr sme už boli na Urale. Bohužiaľ, príliš nerovnaké sily. Okrem toho existujú nezhody vo vedení ZSSR.
  Stručne povedané, po piatich mesiacoch vojny bol ZSSR konečne okupovaný Treťou ríšou a Japonskom.
  Ďalej sa zdalo, že ľudstvo konečne našlo jednotu. Ale na svete sú dve superveľmoci - Tretia ríša a Japonsko. A Hitler 20. apríla 1956 začína ďalšiu vojnu. Útočí na Japonsko.
  A dievčatá sa zúčastňujú bitky. Gerda je čarodejnica útočiaca na samurajov.
  A dievčatá z Červenej armády. Nataša, Alenka, Mirabela, Mária, olympiáda, Svetlana, Augustín, Aurora. A to ďalej. Všetky tieto dievčatá majú spoločné - bojujú naboso a v bikinách.
  A robia to veľmi efektívne. Drvia Japonsko... Pod údermi nemeckých a koaličných klubov samuraji utekajú a ustupujú.
  Gerda a Charlotte spolu bojujú na pyramídovej nádrži. Dievčatá strieľajú na Japoncov, rozbíjajú autá a spievajú:
  - Sme super, super šampióni! A rozdrvíme všetky chyby!
  Gerda holými prstami stlačila tlačidlo joysticku, zrazila japonské auto a zašepkala:
  - Som bojovník, ktorý má v hlave počítač!
  Charlotte tiež vystrelila, rozrezala auto samuraja a zaškrípala:
  - A môj sprievod, nech je to najjasnejšie a najchladnejšie!
  A tiež ako zaberie a ukáže jazyk!
  Dievčatá ničia Japonsko... Samuraji prichádzajú o svoje kolónie, lode a tanky.
  Japonská technika sa s nemeckou nedá porovnávať. A nacisti majú viac vojakov. Sú teda veľmi úspešné. A samuraji robia len to, z čoho sa radujú a ukazujú zuby. Presnejšie povedané, sú smutní, no ich zuby stále obnažujú.
  Niekoľkomesačné boje a Čína, Indočína a ďalšie krajiny boli znovu dobyté. Nacisti sa vylodili v samotnom Japonsku.
  Tam sa bitka rozvinula a nacisti použili jadrové zbrane. A toľko ničenia a ničenia.
  Áno, samuraji mali smolu! Pod takým klubom padli. Úplný koniec!
  A vo všeobecnosti všetko vyzerá veľmi vtipne.
  Sovietske dievčatá kladú samurajov na kolená a nútia ich bozkávať bosé nohy.
  Krásky spomínajú, ako ich nacisti sklamali. A je to veľmi cool.
  Alenka a Natasha spievajú:
  - Deštrukcia je vášeň, bez ohľadu na to, akú silu! Moc vždy pila krv niekoho iného! No v srdci vládne láska!
  A tiež ako zasiahnu samuraja. A ako tlačia a zo samopalov budú kosiť čiaru.
  Ale Tokio už padlo... Vojna trvala šesť mesiacov a skončila sa víťazstvom Wehrmachtu.
  A 1. januára 1957 Nemci zaútočili na Turecko a porazili ho tiež. Potom boli všetky ostatné krajiny sveta zahrnuté do Tretej ríše.
  Formovanie zjednotenej ríše bolo dokončené. Už v roku 1947 leteli Nemci do vesmíru a v roku 1958, 20. apríla, pristáli na Mesiaci. Začala sa tak éra rozširovania vesmíru. Hitler zomrel v roku 1959, dva dni pred svojimi sedemdesiatymi narodeninami.
  Krátko predtým sa konalo referendum o založení monarchie a Fuhrerovi sa podarilo vymenovať jeho dediča. Stali sa jedným z početných Hitlerových synov získaných umelým oplodnením.
  Fašistický režim bol krutý, no priniesol na Zem poriadok. Postupne viac a viac ľudí dostávalo občianstvo ríše.
  Vyvíjajúc sa podľa plánu a využívajúc výdobytky vedy, Zem postupne vyriešila problém hladu, epidémií a nezamestnanosti.
  Pôrodnosť bola kontrolovaná, so zločinom sa úspešne bojovalo. V roku 1974 ľudia leteli na Mars. A o rok neskôr na Venušu. V roku 1979 na Merkúre. V roku 1980 na mesiace Jupitera. A v roku 1987 pristáli na najvzdialenejšej planéte Pluto. Uskutočnil sa prieskum vesmíru.
  V roku 2000 cisár Nemecka a celej planéty Zem Fridrich Tretí a syn Hitlera udelili občianstvo Tretej ríše všetkým ľuďom na planéte Zem. A bolo oznámené o formálnej rovnosti všetkých rás a národov.
  A v roku 2017 sa začala prvá medzihviezdna expedícia do iných svetov.
  V roku 2019 bol zavraždený Fridrich Tretí a Franz sa stal novým cisárom. Jeho vláda bola krátka. O dva roky neskôr došlo k vojenskému prevratu a Hitlerova dynastia definitívne padla. A k moci sa dostali republikáni.
  Bola ohlásená obroda demokracie a systém viacerých strán. Nacizmus postupne vymrel.
  V roku 2030 požiadal o voľbu najvyššieho koordinátora ľudského štátu. Stala sa z nich Alenka, bosorka, ktorá už mala vyše sto rokov. Dievča však vôbec nestarlo a v priebehu rokov sa nezmenilo. Celý čas svalnatá a mladistvá, svieža a krásna.
  Nariadila zničenie všetkých pomníkov Adolfa Hitlera a spálenie jeho portrétov.
  Potom Alenka pokračovala v expanzii do vesmíru... Na sto rokov sa ľudia usadili v polovici galaxie.
  Potom vypukla vojna, civilizácia dýchala fluór. Ale nie je to všetko také strašidelné. Vyhrali pozemšťania, ktorí majú pokročilejšie technológie.
  A po niekoľkých storočiach sa už celá galaxia stala človekom a niekoľko susedných.
  A tu je ďalších sto rokov a objavili spôsob, ako sa pohybovať v čase. A extrahovať ľudí z minulosti pred smrťou. A potom ich nahradiť bio-modelmi.
  Takže Hitler bol odstránený pred svojou smrťou a prenesený do budúcnosti. Prebehol súdny proces s najväčším diktátorom všetkých čias a národov. Rozhodli sa ho uznať vinným z obludných zločinov a odsúdiť ho na miliardu rokov väzenia, keďže trest smrti nemôže byť v humánnej supercivilizácii.
  Hitler bol omladený, zmenil sa na asi trinásťročného chlapca a poslal ho do kolónie, kde boli väznení ďalší nacistickí zločinci, ktorí sa tiež stali deťmi.
  Tam študovali, pracovali, žili za mrežami.
  Tým, ktorí sa správali dobre, uľahčili podmienky zadržania: brali ich na výlety, dostávali bohaté jedlá. Mladí odsúdení mali dobrý život: oddelené cely s gravitačnými kamerami, kúpeľne a počítače, telocvične a voľný čas.
  Pravda, voľného času je málo a musel som fyzicky pracovať - pracovná terapia pre zločincov. Ale to nie je strašidelné v mladých telách.
  Adolf Hitler bol chlapec a nevyrástol. Ale zároveň, fyzicky zdravý, som sa cítil výborne, výborný stôl. Aj väzni majú ľudské práva.
  Z času na čas bol bývalý Fuhrer za dobré správanie vzatý na hviezdne lode a dovolili mu navštíviť iné svety.
  Postupom času sa pracovná terapia zmenšila a pribúdal čas na zábavu a hry.
  Prešli storočia. Ľudstvo sa rozšírilo po celom vesmíre. A potom nakoniec nasledovala amnestia a Fuhrer bol prepustený. Na rozdiel od jeho mnohých obetí vôbec netrpel. Práve sa začala nová veľká vojna s civilizáciou motýľov z iného vesmíru a bývalý Fuhrer sa dobrovoľne prihlásil do armády. A veliteľkou sa nad ním stala pôvabná Gerda, ktorá bola ako všetci obyvatelia ľudskej, univerzálnej ríše nesmrteľná a večne mladá.
  
  
  GENERÁLNY TAJOMNÍK SHELEPIN
  Príbeh sa trochu posunul a pokus o Leonida Iľjiča Brežneva sa uskutočnil v roku 1965 a ukázal sa ako úspešný. Generálnym tajomníkom sa stal mladý predseda KGB Shelepin. Kým Kosygin zostal premiérom. Shelepin sa pustil do uťahovania skrutiek a dávania vecí do poriadku. Predĺžil sa pracovný deň, zaviedli sa prísnejšie tresty vrátane väzenia za meškanie do práce a nedodržiavanie pracovných noriem.
  Stalin bol rehabilitovaný a kult osobnosti obnovený. A množstvo ďalších príkladov uťahovania skrutiek. Boj proti opilstvu a reforma Kosygin.
  A potom cenová reforma.
  ZSSR sa za Brežneva rozvíjal ešte rýchlejšie ako v reálnej histórii a Šelepin, spájajúci prvky trhovej ekonomiky a tvrdého stalinského biča, dosiahol výrazné výsledky. Vzhľadom na klesajúcu pôrodnosť navyše Šelepin zaviedol drakonické dane pre mládencov, bezdetné rodiny a rodiny s jedným dieťaťom. Interrupcie boli zakázané a antikoncepčné prostriedky sa prakticky nepredávali.
  Zvýšili sa prídavky na deti.
  To viedlo aj k vyššej pôrodnosti najmä v ruských regiónoch ZSSR. Rast populácie bol oveľa vyšší ako v reálnej histórii.
  Shelepin tiež vybudoval vojenský potenciál a predbehol Spojené štáty v jadrovej energii a áno, aj v konvenčných zbraniach. A bol tu aj Vietnam... Autorita USA vo svete padla, vnútri krajiny nastali kolosálne ťažkosti.
  Začala sa politika détente... Sprevádzal ju rýchlejší ekonomický rast v ZSSR. Šelepinovo tvrdé vedenie poskytlo lepší návrat ako Brežnevov pomalý štýl. A populácia rástla rýchlejšie...
  ZSSR čoraz aktívnejšie prenikal do Afriky a v roku 1979 poslal vojakov do Afganistanu.
  A olympiáda v Moskve v roku 1980 bola kolosálnym triumfom! Zlatom bolo ocenených viac ako stopäťdesiat sovietskych olympionikov.
  A potom zaútočila sovietska armáda a Irán, kde sa moci chopil Homeni.
  Porazili Iráncov pomerne rýchlo, ale pravda utrpela nejaké straty.
  Časť Iránu sa stala súčasťou ZSSR. Kdekoľvek žili etnickí Azerbajdžanci, pridali sa k Azerbajdžanu. Turkménsko dostalo časť a Kurdi sa v oblasti referenda stali sovietskou socialistickou republikou.
  ZSSR prvýkrát od roku 1945 rozšíril svoje hranice. Časť Iránu sa stala Iraku a Saddám Husajn vstúpil do Varšavskej zmluvy.
  Potom sever Afganistanu s Uzbekmi a Tadžikmi vstúpil do ZSSR.
  Potom bola vojna s Pakistanom - ZSSR a Indiou. Nasledovalo zajatie veľkého územia.
  O pár rokov neskôr sa konali referendá a Pakistan, ako aj juh Iránu a Afganistanu sa stali súčasťou ZSSR.
  V Juhoslávii vypukla občianska vojna a obsadili ju aj sovietske vojská a potom Albánsko. Potom tieto krajiny vstúpili aj do Varšavskej zmluvy.
  USA boli v kríze, najmä za Reagana. Preč sú masové nepokoje černochov a iných farebných ľudí. Ekonomika ďalej klesla.
  V roku 1977 bola v ZSSR prijatá nová ústava, vďaka ktorej sa forma vlády stala autoritatívnejšou v osobe predsedu ZSSR. A odtrhnutie republík od Únie je zakázané.
  A v roku 1988 sa konali prvé prezidentské voľby v histórii sovietskeho impéria!
  Samozrejme, vyhral ich Shelepin ... Získal takmer sto percent. ZSSR dosiahol svoj vrchol rozvoja. V roku 1990 iracké jednotky dobyli Kuvajt, Saudskú Arábiu, Brunej, Spojené arabské emiráty, Omán...
  Ceny ropy vyleteli...
  Kríza v Spojených štátoch eskalovala. Nový prezident Bush sa doslova potácal pod ranami osudu. Černosi sa vzbúrili... A po zvolení Billa Clintona v roku 1992 sa Spojené štáty úplne rozdelili...
  Začala sa občianska vojna a masaker.
  V roku 1993 Shelepin opäť vyhral prezidentské voľby v ZSSR.
  V roku 1995 sovietske vojská obsadili Aljašku a o mesiac tam usporiadali referendum o pripojení k ZSSR ...
  V realite sa tak zhmotnil ďalší sen - vrátiť sa do Ruska, samozrejme, hlúpo predanej Aljašky.
  Zdalo sa, že všetko ide podľa plánu... V roku 1997 sovietske vojská obsadili Fínsko a usporiadali tam referendum o začlenení do ZSSR. Tak bola zorganizovaná ďalšia sovietska republika.
  Aj keď to bolo drsné!
  Ďalšie boje v Saudskej Arábii stále prebiehali, keď vypuklo islamistické povstanie, ale boli rýchlo potlačené.
  V roku 1998 bol Shelepin zvolený na tretie funkčné obdobie.
  ZSSR zaútočil na Turecko, najmä po rozpade NATO. A pridal ju do svojho tímu.
  V roku 2000 konečne zomrel Shelepin, ktorý žil dlhý a rušný život a vládol ZSSR 35 rokov - po tom, čo prekonal predchádzajúci výsledok Stalina.
  Systém moci bol celkom stabilný a autoritársky. Podpredseda zdedil právomoci až do nových volieb. A stali sa z nich Gennadij Zjuganov. Kto urobil dobrú hardvérovú kariéru.
  ZSSR nejaký čas nevykonával žiadne prepadnutia... Po kríze sa samotná Európa pripojila k RVHP a Varšavskej zmluve.
  Vzťahy s Čínou sa však zhoršili. Rivalita bola silnejšia.
  V samotnom ZSSR vďaka demografickej politike zostala pôrodnosť veľmi vysoká. To však viedlo k preľudneniu a nedostatku potravín.
  Plánovaného hospodárstva bol vždy nedostatok. A hoci v priemysle rozvoj techniky a výstavba nových fabrík umožnili nejakým spôsobom sa vysporiadať s nedostatkom tovaru, v poľnohospodárstve je oveľa ťažšie zvyšovať objemy nátlakom a traktormi. Nie je také ľahké pestovať poľnohospodárstvo.
  Vo voľbách v roku 2003 bol zvolený Zjuganov - s deväťdesiatimi deviatimi percentami a chvostom. Ale boli nejaké problémy... Najmä s jedlom.
  A nie je kde kúpiť - Európa sa stala socialistickou, Spojené štáty americké zmietala občianska vojna. V Brazílii a Argentíne toho veľa nedostanete. Samozrejme, problémy.
  ZSSR sa ocitol v malej potravinovej kríze. Čo čoskoro nadobudlo chronický charakter, ale v roku 2008 bol Zyuganov opäť zvolený za prezidenta. Pozícia diktátora sa ukázala ako stabilná. Ale nedostatok potravín sa stal akútnejším... V roku 2011 sa v ZSSR znížili prídavky na deti a opäť sa legalizovali potraty.
  S veľmi vysokou pôrodnosťou začali zápasiť najmä v moslimských regiónoch ZSSR. V tom istom čase sovietska vojenská mašinéria bojovala v Afrike a vytlačila Nebeskú ríšu z Indočíny. V roku 2013 bol Zjuganov opäť zvolený.
  Tentokrát však bolo percento o niečo nižšie. V ZSSR sa zintenzívnila snaha o demokraciu. Ľudia chceli viac slobody. Zjuganov navrhol:
  - Poďme vyriešiť pár strán!
  A skutočne dva ďalšie registrované: LDPSS a SDPSS. Začali hrať zdanie demokracie. Zjuganov dal médiám trochu viac slobody.
  Vo voľbách v roku 2018 bojovali proti Zjuganovovi dvaja kandidáti: Ksenia Sobchak a Vladimir Žirinovskij. Voľby sa po prvý raz konali na alternatívnom základe. A nečakane, Zjuganov takmer prehral s mladou Ksenia Sobchak - ktorá získala dvadsaťdeväť percent hlasov - takmer spôsobila druhé kolo.
  Potom boli všetci presvedčení, že v ZSSR je demokracia. Na televíznych obrazovkách sa objavili nahé dievčatá a krvavé akčné filmy.
  V zahraničnej politike sa zhoršili vzťahy s jediným skutočným konkurentom ZSSR - Čínou. A aké dve vtáky na jednej planéte spolu nemôžu vychádzať!
  USA sú v hlbokom úpadku a nemôžu hrať významnú úlohu. A Aljaška je sovietska. Všetko je tak zavesené...
  ZSSR je stále v deficite a potravinovej kríze, hoci vojensko-priemyselný komplex funguje veľmi dobre.
  A teraz, v roku 2023, sa v Rusku konajú nové prezidentské voľby... Ešte demokratickejšie a nečakane vyhrávajú... majster sveta v boxe Sergej Kovalev. Ale to je už iný príbeh!
  
  
  
  
  
  
  ZYUGANOV JE PREZIDENT RUSKA
  V jednej z možností alternatívneho vývoja dejín sa vo voľbách v roku 1996 na tretie miesto nedostal Lebeda, ale Vladimír Žirinovskij. No v princípe to v reálnej histórii každý očakával.
  Kto by si po neúspechu vo voľbách do parlamentu KRO na čele s Lebedom pomyslel, že v prezidentských voľbách v Rusku vystúpi tak silno? Žirinovskij však v podmienkach tvrdej konkurencie obsadil druhé miesto a mal aspoň desať percent. Takže... V každom víťazstve a porážke je prvok náhody a šťastia.
  Ako triumf Zelenského na Ukrajine, Lukašenka v Bielorusku a Putina v Rusku. Rovnako ako úspech samotného Žirinovského v roku 1993.
  Ale tu to trvalo, a pri šťastí Lebedu. Okrem toho Žirinovskij ostro vystúpil v televíznych debatách a vyhrážal sa Jeľcinovi obesením a povedal, že Duma bude poslúchať iba jeho. A celkom priaznivo sa porovnával s Hitlerom - pripomínajúc úspechy tohto veľkého diktátora!
  Ako za sedem rokov ekonomika narástla dvaapolkrát, nezamestnanosť zmizla a pôrodnosť jedenapolnásobne vzrástla. Kriminalita klesla trikrát. A tak to bude aj pod Žirinovským! Čo sa týka všetkého ostatného, Žirinovskij nezariadi genocídu a nebude bojovať so Spojenými štátmi! A jadrové zbrane ochránia pred akoukoľvek agresiou!
  Všetko sa podarilo a Žirinovskij získal pätnásť percent a s veľkým náskokom obsadil tretie miesto.
  A v radoch Jeľcina panika: prepočítaná. Čo robiť? Snažili sa vyhrať nad Žirinovským na svoju stranu. Komunisti však Vladimírovi Volfovičovi sľúbili oveľa viac: jemu osobne post tajomníka bezpečnostnej rady a asistenta prezidenta pre vojenské otázky a ďalších päť postov vo vláde. Vrátane ministra zahraničných vecí pre Mitrofanova a post ministra vnútra pre Abalceva.
  Jeľcin samozrejme nemohol toľko sľúbiť. Zaplatených je už príliš veľa príspevkov.
  Do Jeľcinovho tímu bol pozvaný iba Lebed, ktorý obsadil piate miesto, no Javlinskij bol proti obom prezidentským kandidátom.
  A potom Jeľcin dostal infarkt z preťaženia duševného nepokoja. Niet sily vstať a vykonať prevrat.
  Stručne povedané, Zjuganov vyhral druhé kolo a došlo k zmene sily. A inaugurácia sa zhodovala s útokom na hlavné mesto republiky, Groznyj, Čečencami.
  Potom však boli militanti uväznení. Väčšina z nich bola zničená počas útoku na Groznyj. Potom militanti na čele s Yandarbijevom opäť požiadali o milosť. Žirinovskij však trval na pokračovaní vojny. A Zjuganov to schválil. Partizánska vojna pokračovala niekoľko rokov, no potom teroristom postupne dochádzala para. V Rusku za komunistov začal vzostup, ekonomika sa začala rýchlo rozvíjať.
  Kombinácia plánovaných metód a trhových prvkov priniesla pôsobivé výsledky. A ekonomika rýchlo rástla. Zjuganov bol ľahko zvolený na ďalšie funkčné obdobie a potom zmenil ústavu, čo mu umožnilo kandidovať na prezidenta neobmedzený počet krát. V referende sa to potvrdilo. A v roku 2004 bol Žirinovský zatknutý a jeho strana bola zakázaná. Zjuganov zakročil proti svojim politickým oponentom. Vzťahy so Západom sú dosť napäté. A v roku 2014 sa Rusko zmocnilo aj Krymu. V dôsledku toho sa studená vojna obnovila . A Rusko sa dostalo pod sankcie. Zyuganov však zahrnul do zloženia Rusko a juhovýchod Ukrajiny. A rozšíril impérium. Čo spôsobilo kolízie. Po nástupe Trumpa k moci sa situácia ešte viac skomplikovala. Rusko rozpútalo vojnu v Sýrii a založilo základňu vo Venezuele. Situácia bola na pokraji jadrovej vojny. Potom Západ navrhol možnosť zvrhnutia komunistov od moci.
  Jednoduché odstránenie Zyuganova je však málo užitočné. Musíte dať svojho muža. A potom bola Natasha Sokolova navrhnutá pre prezidentské voľby v roku 2020!
  Natasha Sokolovskaya je taká dievčina, že dokáže poraziť každého súpera. A nikdy sa nevzdávať. Že nejaký starý Zjuganov je proti nej. Kto je jednoznačne chorý a dvadsaťpäť rokov hovorí to isté.
  A tu je intrika. Okrem toho je Natasha o štyridsať rokov mladšia ako Zyuganov a veľmi krásna!
  A ruská ekonomika je opäť v kríze a vyrába sa množstvo nepotrebného tovaru. Natasha je tiež hrdinkou Ruskej federácie, ako bojovníčka. Tá, samozrejme, môže konkurovať starému, chorému, unavenému diktátorovi. Navyše Zjuganov sa stal príliš konzervatívnym a tak vytlačil súkromného obchodníka, takže veľa vecí bol nedostatok. Najmä keď bol rozdrvený súkromný obchod. Dokonca aj olej a mydlo sa stali vzácnosťou, znovu sa objavili kupóny na mnohé produkty. Starnúci Zjuganov sa čoraz viac stával horlivým nepriateľom kapitalizmu.
  A žiadali viac socializmu!
  Natasha Sokolovskaya sľúbila, že vráti hojnosť komodít za nízke ceny, konkurenciu a súkromný majetok. A vôbec, vrátiť skutočnú demokraciu vrátane presunu bábiky! Čo ľudia, unavení z nedostatku tyranie cenzúry, ovládaní médiami, toto všetko zúrivo podporované. A Natasha bez problémov vyzbierala dva milióny podpisov! Presunutý do boja pod heslom: "Buď slobodný a zbohatni!"
  Dievča bolo veľmi bojovné a na míting prišlo len v bikinách a bosé.
  Kráska, mihajúca sa s holými podpätkami, štebotala:
  - Odstránime komisárov z tovární! Nech každá továreň patrí robotníkom! A pôda pre roľníkov!
  A je to veľmi štíhle dievča! A jej svaly sú ako oceľová liatina.
  A ako spievať;
  Som sokol mieru a vojny
  Zrodený pod najjasnejšou hviezdou...
  Verní synovia vlasti -
  Láska - skvelá, skutočná!
  
  Vytvoríme krásny svet
  V ktorom bude šťastie teraz ...
  Nech svieti cherubínske slnko
  Sväté, vznešené Rusko!
  
  Dosiahneme svoje sny
  Vo vesmíre to nebude krajšie!
  Zdvihni chlapca s mečom a teba
  Nech je šťastie vaším miestom!
  
  A krása vo vesmíre
  Je čas zažiariť pre moju veľkú vlasť!
  Aj keď dievča behá bosé
  Čoskoro budeme žiť veru za komunizmu!
  
  Majestát krásy vysokých hôr,
  A zlaté stepi s voňavým kobercom!
  Zmetieme odpadky z vesmíru
  Verte, že nebudete ľutovať život!
  
  A všetko bude na svete v poriadku,
  Komunizmus zvíťazí všade!
  Kto je v rukách dláta v srdci,
  Kto má rád guľomet a náboje!
  
  To, čo robíme, bude navždy
  Poďme stavať mestá, žartujeme na Marse!
  Slovania, sila je predsa strašne veľká -
  Ľuďom sveta povieme - ahoj!
  
  Krv, ktorá leje, je na siatie,
  Do ktorého rastú semená lásky!
  Nech je všetkým dobre na sublunárnom svete,
  Keby si nebol len papagájový rytier!
  Po takýchto pesničkách sa dá tancovať, skákať a poskakovať bosými nohami. A dievča je vo všeobecnosti úžasné a super trieda! Holými prstami na nohách roztrhala portrét Zjuganova.
  Komunisti bučia a ľudia sa radujú: každý chce zmenu! A v ekonomike a politike a viac demokracie.
  Aby ste si mohli robiť srandu z diktátorov a finančných es v médiách. Aj komunistickú stranu začali ľudia nenávidieť. S nostalgiou si zaspomínali na časy Jeľcina, keď boli obchody plné tovaru, v televízii sa premietali obnažené ženy a zaujímavé politické relácie. Tak to bolo dobré!
  Mnohí si pamätali zaujímavú politiku a búrlivý parlament. Nie ako teraz - keď sú v Dume len komunisti a tí neustále volia za!
  Všetci mali plné zuby Zjuganova a ľudia, ktorí žili horšie a horšie, chceli zmenu!
  Krásna Natasha Sokolova to sľúbila! Že budú zmeny a nové úspechy. Že Rusi nielenže ako prví poletia na Mars, ale bude sa im aj lepšie žiť ako v USA. A že hory prenesie! A hory sa roztopia a lesy zhoria!
  Ale predvolebná kampaň už prebieha. Dievča naberá na obrátkach. A dokonca aj pískanie:
  -Budem ako Gagarin! A sľubuje hory zlata!
  A ako to začne skákať. Voľby sa skrátka skončili a novou prezidentkou sa stala Nataša Sokolovská!
  Zjuganov dostal infarkt! A Natasha navrhla:
  - Vytvorme s Amerikou jeden štát!
  A konali sa referendá a vzniklo spoločné impérium!
  Tu sa rozprávka končí, a kto počúval dobre!
  CÁR ALEXEJ NIKOLAEVIČ - VEĽKÝ
  Ďalšia AI, keď 5. januára 1905 došlo k pokusu o atentát na cára Mikuláša II. A len pár centimetrov nestačilo na to, aby cisára zasiahla brok. Ale keby len trochu... Cár zomrel a nominálne sa panovníkom stal jeho syn Alexej Nikolajevič Romanov. A pod ním bol vymenovaný za regenta Nikolaj Alexandrovič Romanov. Muž mimoriadnej mysle, tvrdý a odhodlaný.
  Prvými krokmi nového cisára bolo nahradiť Kuropatkina Brusilovom a Roždestvenského Nebogatovom.
  Pozícia Ruska vo vojne s Japonskom bola ťažká. Port Arthur už padol. Ale sily sú v Mandžusku stále významné. Navyše kvalita ruských jednotiek vzrástla príchodom vybraných plukov z európskej časti Ruska.
  A Japonci naopak položili svoje najlepšie pluky v predchádzajúcich bitkách a pri Port Arthure.
  Kuropatkin mal teda v bitke pri Mukende všetky šance. Len samotný Kuropatkin bol nedôležitým veliteľom.
  Ale Brusilov, to je naozaj veľký vojenský talent. A je pripravený bojovať s nepriateľom približne rovnakej sily. A puška ruských vojakov je lepšia ako japonská a aj samotné jednotky budú lepšie.
  Brusilov sa na bitku dobre pripravil. Pokryl boky, dostal sa do defenzívy. A posilnený. Jeho plán na bitku bol jednoduchý: oslabiť Japoncov v defenzíve a potom, keď im dôjde dych, vyriešiť záležitosť jedným protiútokom.
  Brusilov je samozrejme stratég, ale Kuropatkin nie.
  A bitka začala vo februári a trvala dva týždne. Okrem iného mal Brusilov know-how, celý prápor krásnych dievčat. Zo slobodných a mladých krások ho narýchlo naverbovali, mesiac trénovali a vrhli do boja.
  Najzaujímavejšie bolo, že všetky dievčatá boli bosé. A to im dalo silu od Matky Zeme a urobilo ich nezraniteľnými voči guľkám a nábojom.
  Dievčatám velila Anastasia Orlová a štyria jej asistentky: Nataša, Zoja, Augustina a Svetlana.
  Po obrane a vytiahnutí zákopov dievčatá čakajú na Japoncov ... A teraz sa samuraji plazia v hrubých reťaziach. Delostrelectvo začína strieľať.
  A dievčatá vzali do rúk pušku Mosin. A strieľajme z diaľky na Japoncov.
  Sú to dobre mierení bojovníci, mnohí z nich sú sibírski lovci. Napriek februáru bojujú s holými nohami v krátkych sukniach a otvorených bruškách.
  Strieľajú a spievajú si:
  - Rusko je po stáročia známe ako svätec,
  Náš veľký kráľ je jednoducho Alexej,
  Si hodný syn, poznaj Nicholasa,
  A srdce je ešte vernejšie rozumu!
  Bojovníčky strieľajú presne a vyraďujú Japoncov na diaľku.
  Palit Anastasia a hovorí:
  - Pre vlasť, nádherný sen!
  Potom Natasha strieľa, knokautuje Japoncov a kričí:
  - Za našu svätú Rus!
  Palit Zoya, zrazil nepriateľa a syčal:
  - Nie, nepriateľ má šancu!
  Strieľa presne a Augustina:
  - Pre budúce generácie!
  Lupit a Svetlana zrazili dvoch Japoncov:
  - Za sväté mená!
  Bojovníci, pre istotu: naozaj skvelé!
  A Japonci sa plazia s veľkými stratami. Aj keď sú stále bližšie. Dievčatá však strieľajú presne a nepretržite. Strieľať a strieľať. Strieľať a strieľať. A nevzdávajú sa. A keď sa samuraj veľmi priblížil, dievčatá začali hádzať granáty bosými nohami. A demonštrujú svoju nepružnosť.
  A bosé nohy hádžu na samurajov zabijacke zbrane. A teraz Japonci stenčujú reduty. Oslabuje ich impulz. A v samotnom prístupe sa s nimi bojovníci stretávajú so šabľami a bajonetmi. Dokončite posledného samuraja.
  A spievajú s veľmi nadšeným pohľadom.
  Po vyčerpaní Japoncov v obrane ruské jednotky vedené Brusilovom začali rozhodujúcu ofenzívu a vyhnali Japoncov na juh. Brusilov, zvláštny ku Kuropatkinovi, konal rozhodne a riadil samurajov bez zastavenia. A podarilo sa mu okamžite dobyť Port Arthur, priamo na ramenách nepriateľa.
  Do mesta vtrhol prápor bosých dievčat Orlov Anastasia Orlová.
  Pretekali okolo Port Arthur a holými prstami na nohách strieľali a hádzali granáty na nepriateľa.
  A rozdrvili Japoncov šabľami. A čo si mysleli, že vzali Port Arthur zradou? A tu je diabol dva! Ruskí vojaci dobyjú toto mesto späť.
  A ak naše ženy bojujú! To vo všeobecnosti znamená, že nedajú zostup!
  A vyrúbali Japoncov.
  A väzni sú nútení pokľaknúť a pobozkať holé, zaprášené chodidlá žien.
  Tie sa poslušne stávajú a dokonca sa im to páči.
  Nataša, jeden samuraj si nielenže jazykom oblizoval chodidlá, ale aj stúpal vyššie. Dievča mu dovolilo jazykom spracovať diamant ženskosti.
  Potom celkom ako mačka vrčala.
  Bojovníci odviedli skvelú prácu. A teraz sa vozia kolóny väzňov. Kam sa podela japonská morálka?
  Port Arthur padol. A potom sa ruská armáda Brusilova presunula do Kórey.
  A vpredu beží Anastasiin prápor. Cestou chytia samurajov a dievčatá si ich položia na kolená.
  A bozkávajú svoje zaprášené päty a opálené holene.
  Bojovníci. A vtipné.
  Anastasia, ktorá poskakovala a hádzala disky holými prstami, sa spýtala Natashy:
  Je dobré bojovať?
  Blondínka odpovedala úprimne:
  - Tak dobre ako sa len dá?
  Anastasia žmurkla.
  - A keď je jazyk v mačičke ako?
  Natasha úprimne odpovedala:
  - Jednoducho super!
  Tu rozbili ďalší japonský prápor. Zobrali väzňov.
  Potom si prstami bosých nôh urobili na nosoch poriadne slivky!
  A dievčatá rozdrvia samurajov a Brusilovovu armádu, všetko pokračuje a končí.
  Tu sa ruská armáda dostala na samý juh Kórey. A dobyl polostrov.
  Časť ruskej eskadry bola potopená v Port Arthur. A ruskí inžinieri začali stavať lode a obnovovať ich.
  Napriek úplnej porážke samurajov na súši vojna stále pokračovala. Na mori boli Japonci silnejší. Potom však prišiel Nebogatov. Cestou viedol eskadru do Port Arthur obratnejšie. A teraz bola ruská armáda posilnená. Sem išla eskadra z Čierneho mora.
  Nebogatov bol v sile nižší ako Japonci, ale nie príliš. V skutočnosti nie je kvalita ruských lodí o nič horšia. Niekoľko z nich je menej. Ale náboje sú priebojnejšie.
  Nebogatov odišiel na more. Dal bitku Togu. Ukázalo sa však, že zďaleka nie všetky ruské granáty explodujú - pušný prach je surový! Vlhkosť je zvýšená.
  Nebogatov ale včas obrátil letku späť do Port Arthur a nestratil ani jednu loď.
  Musel som tráviť čas výmenou nábojov a dopĺňaním síl. Až kým letka nepochádza z Čierneho mora.
  Vojna sa vliekla ako náklady na ňu. Obe strany sa chceli zmieriť. Ale Japonci stále dominujú na mori.
  Ale teraz boli náboje nahradené a bola vychovaná Čiernomorská flotila. A zároveň sa bosé dievčatá vytiahli.
  A loď s dievčatami vyrazila do boja plnou rýchlosťou. Holé dievčatá v bikinách vyskočili a krúžili okolo zbraní. Namierili zbrane a strieľali.
  Krásavci vystrelili a nemecké lode boli porezané. Robili to s divokou zúrivosťou. Bojovníčky boli veľmi sexi a svalnaté. Nič sa im nevyrovná. Japonci nie sú dobrí v boji s takýmito dievčatami.
  A potrubia zostrelené granátmi padajú.
  A bojovníci vyskočia k sebe a kričia:
  - Sme super triedne dievčatá!
  A ukáž jazyky! A zastrelia sa, nedávajúc samurajovi spúšť. Reagujú agresívne. Ale dostávajú ako odpoveď od krások. Japonský krížnik sa už potápa. A dievčatá vyskočia a potrasú bosými nohami. Sú to takí veľkí zlodeji. Ktoré nič nezastaví.
  Bojovníci bojujú a skáču. A zhadzujú samurajské mušle. A predsa piskajú.
  Natasha kričí:
  - Cár veľký Alexej! Bude veľmi múdry!
  Zoya, škeriaca sa a strieľajúca, dodala:
  Je najmúdrejší na svete! Bude to veľmi zvláštne!
  Tu Augustín strieľal na Japoncov a spieval:
  - Najviac bude múdrych!
  Potom Svetlana vystrelila, rozdrvila nepriateľov a zavrčala:
  - Alexey je v pohode!
  Anastasia vystrelila a povedala:
  - Za Svätú Rus!
  A tiež lupanet! Dievčatá sú tak úžasne cool. A mlátiť samurajov na hranolky!
  A teraz bola japonská bojová loď potopená. A samuraj sa stal veľmi nemým.
  A dievčatá pobehujú takmer nahé a bosé. A blikať svojimi krásnymi nohami. Vo všeobecnosti sú to úžasní zlodeji.
  A vyzerajú najzdravšie a opálenejšie.
  Samuraji prosia pre seba...
  Útočí aj ďalší pásavec. Tesne užitočné pre flotilu Toga, veľmi tesné. A čiernomorské lode zastavili. Hoď projektil na nepriateľa.
  Tu Natasha a Zoya priniesli dvanásťpalcovú zbraň. A ako strieľajú s divokým šialenstvom. A bojová loď dostane jeden zásah a dokonca sa rozdelí.
  Natashka a Zoya vyskočia, trasú bosými nohami a revú:
  - Sme čarodejnice a krajšie krásky a nie!
  A dievčatá ukazujú jazyk. A ako je to v prdeli, čo sa stáva veľmi bolestivé.
  Tu vystrelili na loď Togo, jeho pancier praskol, akoby vrela oceľ.
  A tak loď vzala a potopila sa.
  Natasha a Zoya spievali:
  - Rus sa smial, plakal a spieval! Preto je Svätá Rus!
  A opäť to dievčatá vezmú a skočia!
  A potom budú Augustín a Svetlana buchnutí ako 12-palcová zbraň. Takže loď odletí z Toga, rozdelí sa a potopí sa!
  Dievčatá ukazujú nosy. Toho chytili Togo. A nútili krásne dievčatá, aby im bozkávali holé, vytesané nohy. Togo udrel bojovníkov na ich holé päty a oblizol si pery. Zjavne sa mu to páčilo...
  No dievčatá sú skvelé!
  A vo všeobecnosti bochník najvyššej triedy! A žmurknú na nepriateľa, hovoria, nevadí nám to a urobme niečo vážnejšie!
  Japonská flotila je potopená. A Brusilov a jeho tím začali pristávať v samotnom Japonsku.
  Takže Rusko bude mať na ostrovoch ešte jednu veľkú provinciu. A samotný ruský vládca sa stane aj japonským mikádom.
  Zároveň bude navždy eliminovaná hrozba z krajiny vychádzajúceho slnka. A cárska armáda bude doplnená bojovnými a statočnými vojakmi.
  Takže tu bol dôvod - úplne dobyť Japonsko. A jednotky boli presunuté do metropoly.
  Dievčatá a ich prápor išli do boja so samurajmi na súši. Dievčatá sa so samurajmi stretávali dobre mierenými strelami, šabľami a hádzaním granátov bosými nohami.
  Krásna Natashka hodila citrón bosou nohou a zaškrípala:
  - Za kráľa a za vlasť!
  A vystrelil na Japoncov.
  Nádherná Zoya tiež hodila granát holými prstami a zaškrípala:
  - Pre prvého povolaného Rusa!
  A zavesila na klinec aj samuraja.
  Tu ryšavý Augustín mlátil a škrípal:
  - Sláva matke kráľovnej!
  A tiež prepichol nepriateľa.
  Anastasia tiež odpálila, bosými nohami spustila celý sud výbušnín a rozprášila Japoncov ďaleko:
  - Sláva Veľkej ruskej ríše!
  A Svetlana mlátila. Zmietla Japoncov a s holými opätkami podľahla ničivému citrónu.
  Z plných pľúc zvolala:
  - Za nové hranice!
  Natasha pribila Japoncov a zakričala:
  - Za večnú Rus!
  A tiež sekla na samuraja:
  Vynikajúca Zoya to zobrala, trafila Japonca. Bosou nohou hodila na nepriateľa granát a zaškrípala:
  - Za jedinú a nedeliteľnú cársku ríšu!
  A dievča zapískalo. Bolo evidentné, že tínedžerka sa značne zväčšila, jej hrudník bol vysoký, pás úzky, boky mäsité. Mala už postavu dospelej, svalnatej a zdravej a silnej ženy. A tvár je taká mladá. Dievča s ťažkosťami potláčalo túžbu milovať sa. Nech sa len hladkajú. A s iným dievčaťom je to lepšie, aspoň ju nepripraví o panenstvo.
  Cool Zoya veľmi obratne hádže po Japoncoch granáty bosými nohami. A funguje to veľmi úspešne.
  Augustína je veľmi červená a tiež veľmi krásna. A vôbec, také dievčatá v prápore sú úžasné, len to najvyššie potešenie.
  Augustína hádže bosou nohou granát a cvrliká:
  - Nech je veľké Rusko slávne!
  A tiež ako sa točí.
  No, dievčatá, no, krásky!
  Jazdy a Anastasia. Takéto dievča je veľké - dva metre vysoké a sto tridsať kilogramov hmotnosti. Zároveň nie tučný, s nasadenými svalmi a krížom ťažného koňa. Veľmi miluje mužov. Sny mať dieťa. Ale doteraz to nefungovalo. Mnoho ľudí sa toho jednoducho bojí. A veľmi agresívne dievča.
  Nepýtajú sa jej muži, ale ona sama drzo prosí. Bez hanby a hanby.
  A ona to miluje. Buďte aktívnou partiou.
  Anastasia je zároveň úžasná bojovníčka. A dokázala veľa skvelých vecí. Anastasia velí ich práporu.
  Tiež hodí granát bosou nohou a kričí:
  - Nad krajinou bude svetlo!
  Svetlana hodí citrón bosou nohou a zašepká:
  - Sláva Veľkej ruskej ríše!
  Nádherná Zoya tiež hodí holými prstami a reve:
  - Na slávu vlasti svätej!
  Augustín kričí:
  - S nadpozemským smútkom!
  A letí aj darček hodený bosou nohou.
  Potom Anastasia zavýja. Bosými nohami hádže aj celú kopu granátov.
  A hrdinské dievča reve:
  - V mene bieleho boha!
  Natasha tiež poslala granát s holými prstami a vykríkla:
  - V mene Krista!
  A vystrelil pár rán.
  A Anastasia začala čmárať zo samopalu. Bola v tom veľmi dobrá.
  Dievča je skrátka šelma.
  Bosá Nataša sebaisto zaškrípala:
  - Vlastne som Superman!
  A hodila granát bosou nohou.
  Vystrelila aj bosá Zoja. Zabil Japoncov.
  Tweetoval:
  - Sláva Rusku!
  A bosou nohou vystrelila granát.
  Augustín tiež zaškrípal:
  - Za svätú Rus!
  Anastasia vypustila na Japoncov celú krabicu. A vzala to, revala od šialeného hnevu:
  - Pre Svaroga!
  Natasha to vzala a zaškrípala:
  - Pre nový systém!
  A hodila granát bosou nohou!
  Svetlana zakričala:
  - Pre svaly z ocele!
  A tiež spustila granát holými prstami.
  Vzala to aj bosá Zoya a zaškrípala:
  - Pre lásku a mágiu!
  A bosé nohy v pohybe.
  Augustína, ryšavá diabolka, vzala, spustila škatuľu s granátmi a zaškrípala:
  - Mimo hraníc na Marse!
  Anastasia tiež spustí sud dynamitu a zamrmle:
  - Za svetový poriadok Ruska.
  A Natasha ako šteká:
  - Pre novú cestu k šťastiu!
  Potom sa dievčatá spolu smejú.
  A je to tak skvelé! Dievčatá sú úžasné!
  Vojská cárskeho Ruska sa presúvali smerom na Tokio.
  Ruská armáda zaútočila na Tokio.
  Vpredu kráčali chlapec a dievča: Oleg a Margarita.
  Deti vyhubili Japoncov a postupovali smerom k cisárskemu palácu. Mikádo slávnostne oznámil, že neopustí hlavné mesto a zostane tam navždy.
  Oleg vystrelil na samuraja a hodil granát bosou nohou, pričom si pre seba zaškrípal:
  - Rus sa nikdy nevzdá!
  Margarita tiež vypustila citrón s holou nôžkou a zakričala, vycenila zuby:
  - Vyhraj alebo zomri!
  A prápor dievčat prerazí do mikádo paláca. Všetky dievčatá boli v uniformách, zostali len nohavičky. A takíto takmer nahí ľudia sa bijú ako hrdinky.
  Anastasia hodí granát bosou nohou a zaškrípe:
  - Nikolay, ty si mikádo!
  Natashka tiež spustila dar smrti holým údom a štebotala, vyceňovala zuby:
  Náš kráľ je najlepší!
  A ako sa to leskne ako perly! A také úžasné dievča.
  Bosá Zoya tiež od radosti štebotala a bosou nohou vystrelila granát:
  - Som víťaz v psychológii!
  A ukázala jazyk.
  Rozdrví samuraja.
  Shoots a Augustine, táto ryšavá diabolka. A robí to tak dobre. Zabíja Japoncov.
  A reve z plných pľúc:
  - Sláva mojej svätej krajine!
  A odhalí zuby!
  Aj Svetlana je hrdinská žena, keď sa toho ujme a spustí celú krabicu výbušnín.
  A Japonci lietali na všetky strany.
  Dievčatá idú do ofenzívy, drvia súperky. Dosiahnutie hmatateľného úspechu. Cítia impozantnú milosť, neúnavný tlak a absenciu slabostí. A odhalené prsia sú najlepšou zárukou neporaziteľnosti a nepotopiteľnosti.
  Anastasia, prerušujúca Japoncov, cvrliká:
  - Ruky z dubu, hlava z olova!
  A hodí granát bosou nohou. Rozptyľuje samurajov.
  Polonahá Natashka tiež strieľa.
  Drví Japoncov. A rozbije ich na kúsky.
  Bližšie a bližšie k palácu. A bosá noha hodí granát.
  Vystrašená japonská kapitulácia. Rozbitie sa.
  Terminator Girl hovorí:
  - Perún buď s nami!
  Bosá Zoya, nádherná terminátorka, sa zastrelí a zničí militaristov. Vycenila zuby.
  Dievča zakričalo:
  - Sme hrdinovia najväčšieho Ruska!
  Dievča hodilo granát bosou nohou. Rozptýlil nepriateľa.
  Cool Zoya to vzala a znova zaspievala:
  - Naučil Suvorova pozerať sa dopredu! A ak sa postavíš, postav sa na smrť!
  A uškrnula sa.
  Ohnivý Augustín tiež spieval a štekal:
  - Za nové hranice!
  A s úsmevom dodal:
  - A my sme vždy vpredu!
  Svetlana, hrdinské dievča, tiež zasiahla nepriateľa. Rozptýlila cisársku stráž a zaškrípala:
  - Za úspechy doby!
  A opäť lietajú granáty hodené bosými nohami.
  Dievčatá tlačia na nepriateľa. Pamätajú si hrdinskú obranu Port Arthur, na ktorú sa nezabudne ani po stáročia.
  Eh, ako mohla taká armáda prehrať v reálnej histórii a ešte k tomu Japoncom?
  To je hanba.
  Anastasia hodí granát bosou nohou a zapíska:
  - Za ruskú hranicu!
  Natashka tiež spustila niečo smrtiace bosou nohou a zúfalo škrípala a vycenila zuby:
  - Pre nové úspechy!
  A obrátil sa na Japoncov.
  A tu s holými opätkami naberá a udiera aj Zoya. A potom to vzala bosou nohou a spustila granát.
  A potom spievala:
  - Nepodľahneme nepriateľskej diktatúre!
  A odhalila jej tvár!
  Krásne veľmi mladé dievča s postavou športovca. A veľmi odvážny.
  A Augustín je ako buchnutie na Japoncov. Rozdrví ich a bosou nohou veľmi obratne hodí granát.
  A rozhadzuje nepriateľov, ako keby fľaše odleteli z lopty.
  Dievča reve:
  - Čokoláda, je naša!
  Augustín naozaj miluje čokoládu. A za kráľa sú trhy plné tovaru. Čo možno povedať o cárovi Mikulášovi? Teraz sa car-loser pred našimi očami mení na veľkého. Presnejšie povedané, kráľ zomrel, ale jeho syn Alexej sa stal veľkým! A k tomu je potrebné len to, aby dievčatá bojovali na frontoch.
  A pár detských hrdinov, ktorí zabránili Japoncom dobyť Mount High. Keď sa rozhodlo o osude Port Arthuru.
  Tak sa rozpadla Ruská ríša.
  Svetlana tiež spustila sud s vraždou a guľometmi zrútila vonkajšiu stenu cisárskeho paláca.
  Teraz už dievčatá pobehujú po izbách. Tu príde koniec vojny.
  Anastasia nadšene hovorí:
  - Verím, čaká ma šťastie!
  A opäť hádže bosou nohou granát.
  Natashka, vedúca smrteľný požiar. Vyšívanie oponentov, tweety:
  - Určite mám šťastie!
  A opäť letí granát spustený bosou nohou.
  A potom je tu bosá Zoya, ako keby to odpálilo pár zviazaných bômb odpálených jej bosými nohami. A zničiť súperov.
  Potom vybuchol do smiechu:
  - Som kométové dievča.
  A opäť vyhadzuje ohnivé jazyky smrti.
  A potom sa už ponáhľa Augustín, táto terminátorka. Ako všetkých zobrala a rozmazala. Jednoducho skvelé.
  Bojovník, ktorý je skutočným demiurgom boja.
  A škrípe si pre seba:
  - Naša posádka, tam je najvyššia odvaha!
  A potom sa objavila Svetlana. Tak cool a nervózny. Všetkých nakazí svojou zbesilou energiou. Schopný poraziť prakticky akéhokoľvek nepriateľa.
  A bojovníčka odhaľuje svoje perleťové zuby. A sú väčšie ako kôň. Tu je dievča.
  Svetlana sa zachichotala a zakričala:
  - Na baklažány s čiernym kaviárom!
  A dievčatá z plných pľúc zborovo zakričali:
  - Na Marse budú kvitnúť jablone!
  Mikado sa neodvážil urobiť hara-kiri a podpísal kapituláciu. Novým japonským cisárom bol vyhlásený cár Alexej II. V krajine vychádzajúceho slnka sa zároveň pripravuje referendum o dobrovoľnom vstupe do Ruska.
  Vojna sa prakticky skončila. Posledné oddiely aranžujú zbrane.
  Prápor dievčat zoradil zajatcov. Muži by si mali kľaknúť a bozkávať bosé nohy dievčat. A Japonci to robia s veľkým nadšením. Toto ich tiež teší.
  Samozrejme, že sú to krásky. A nič, že by sa im nohy trochu prášili. Takže ešte príjemnejšie a prirodzenejšie. Najmä keď sú opálené. A taký hrubý.
  Japonci bozkávajú holé chodidlá a olizujú si pery. A dievča to miluje.
  Anastasia poznamenáva s pátosom:
  - A kto povedal, že vojna nie je pre ženy?
  Natasha sa v odpovedi zachichotala.
  - Nie, vojna je pre nás najsladšia zo všetkých predohier!
  A ukázala jazyk. Je naozaj skvelé, keď dostaneš taký ponížený bozk.
  Bozkávajú sa na holú, okrúhlu pätu a Zoyu. Dievča s potešením hovorí a kričí:
  - Tak to je super! Chcel by som pokračovať!
  Červenovláska Augustine varovala:
  - Nechajte si panenstvo až do svadby! A budete s ním spokojní!
  Bosá Zoya sa zachichotala a povedala:
  - Nech je oslávená moja svätá zem! A nevinnosť len bolí!
  Dievča odhalilo tvár.
  Svetlana hrdo poznamenala:
  - Kedysi som pracoval v bordeli. A ja nechcem panenstvo!
  Spýtala sa bosá Zoya a zachichotala sa:
  - Ako sa ti to páčilo?
  Svetlana úprimne, rozhodne povedala:
  - Pravdepodobne to nebude lepšie!
  Polonahá Zoya úprimne povedala:
  - Každú noc sa mi sníva o tom, ako sa ma zmocní muž. Je to tak cool a pekné. A nič iné nechcem.
  Svetlana navrhla dievčaťu:
  - Po vojne môžete ísť do najprestížnejšieho verejného domu v Moskve alebo Petrohrade. Verte mi, bude sa vám tam páčiť!
  Polonahá Zoya vybuchla smiechom a poznamenala:
  - Mali by ste sa nad tým zamyslieť!
  Natasha navrhla:
  - Môžeme znásilniť zajatcov?
  Dievčatá sa tomuto vtipu zasmiali.
  Vo všeobecnosti sú tu krásky temperamentné. A milujúci strašidelný. Vojna robí dievčatá agresívnymi. Bojovníčky naďalej strkali bosé, zaprášené nohy do zajatcov, aby ich pobozkali. Páčilo sa mi to.
  Potom sa začali zaujímavejšie predstavenia. Najmä ohňostroje boli odpálené k oblohe. Ohňostroj vybuchol. A bola to naozaj zábava. Hrala hudba, bicie bubny.
  Cárske Rusko dobylo Japonsko. Čo vo všeobecnosti každý očakával. Autorita ruskej armády bola veľmi vysoká. Veľa spievajúcich a tancujúcich bosých Japoniek.
  Všetko je krásne a bohaté... V samotnom Rusku je tiež jasot z víťazstva. Samozrejme, nie všetci boli spokojní. Pre marxistov je to zdrvujúca rana. Autorita kráľa bola posilnená. A jeho šance sú vyššie. Podpora v komunite je obrovská.
  Po dobytí Japonska Rusko pokračovalo vo svojej politike expanzie do Číny. Čínske regióny dobrovoľne usporiadali referendá a pripojili sa k impériu. Regent Nikolaj Romanov presadzoval veľmi úspešnú politiku rozširovania Ruska na juhovýchod. Čína bola postupne pohltená.
  Ekonomika cárskej ríše, ktorá sa vyhla revolučným otrasom, zažila rýchly hospodársky vzostup. Boli v ňom postavené cesty, závody, továrne, mosty a mnoho iného. Krajina predávala chlieb a mnohé výrobky.
  Vyrábal najvýkonnejšie na svete: bombardéry "Ilya Muromets", "Svyatogor" a najrýchlejšie ľahké tanky "Luna" -2. A bola tam obrovská armáda troch miliónov vojakov - mierová armáda päťkrát väčšia ako nemecká.
  Ale cisár Wilhelm stále vzal a vystrčil hlavu. Vražda následníka rakúskeho trónu v Sarajeve sa navyše stala zámienkou na vojnu.
  A potom sa Nemci rozhodli bojovať na dvoch frontoch.
  Kráľovské vojsko sa pohlo smerom k nim. Vďaka čínskym regiónom, poklesu úmrtnosti pri zachovaní najvyššej pôrodnosti, malo cárske Rusko obrovský počet obyvateľov. A mohol zmobilizovať kolosálnu armádu.
  Populácia je navyše prevažne mladá a agresívna.
  Rakúsko-Uhorsko zasiahnuté údermi okamžite prasklo. Cárske jednotky ľahko rozdrvili presile Nemcov a dobyli Východné Prusko a obliehali Koenigsberg.
  Hindenburg sa snažil poraziť Rusov úderom, no početná prevaha cárskej armády sa ukázala byť príliš veľká. Okrem toho sa guľomet, ľahké tanky "Luna" -2 ukázali ako veľmi účinná zbraň pre protiútoky.
  Porazený Hindenburg utiekol. A ruské jednotky sa ponáhľali k Odre. Na juhu boli okamžite dobyté Ľvov a Przemysl. Cárska armáda postupovala a Rakúšania v panike utiekli a vzdali sa.
  Vstup Turecka do vojny urobil pre Nemcov len málo. Hoci niektoré sily sú rozptýlené. Ale Rusi pokračovali v postupe v Rakúsku. A Nemcov zbili aj pri Paríži.
  Iba v oblasti rieky Odry, keď Nemci vážne oslabili svoje jednotky na západe, dokázali zastaviť ofenzívu ruských plukov.
  Ale na juhu cárska armáda zahnala nepriateľa. Poľný maršal Brusilov má ako vždy navrch.
  A teraz je obkľúčená Budapešť... A Bratislava a Krakov sú zabraté. A ruské jednotky sa blížia k Prahe.
  Na juhu bola dobytá Malá Ázia, padol Bagdad, Rusi obsadili Istanbul.
  Cisár Franz sa obrátil na Wilhelma so žiadosťou o dosiahnutie mieru. Navyše Taliansko už zaútočilo na Rakúšanov a otvorilo druhý front.
  Ruské jednotky však nemožno zastaviť. Takže Praha je zabratá. A v zime sa cárske pluky presúvali cez ľad do Berlína. A vo februári dokončili obkľúčenie hlavného mesta Nemecka. A vtrhli do Viedne, Rakúsko-Uhorsko sa rozpadlo a bolo porazené.
  23. februára 1915 Nemecko kapitulovalo. Ruské jednotky opäť vstúpili do Berlína.
  Prvá svetová vojna sa skončila. Rusko získalo veľké územie. Hranica prechádzala popri Odre. Rusko zahrnulo do svojho zloženia Zem pozdĺž Álp. Časť Rakúsko-Uhorska anektovala Taliansko na juhu. A tam bol vazal Ruska Juhoslávia. Uhorské kráľovstvo a Česká republika sa stali súčasťou Ruska. Poľské kráľovstvo zahŕňalo Krakov a stalo sa obrovským. Koenigsberg sa stal súčasťou ruských provincií, ako je Halič a Bukovina. Transylvánia sa stala Rumunskou. Turecko po Egypt a spolu s Irakom, Sýriou a arabskými krajinami v Mekke sa stali ruským územím. Len Basre sa podarilo zajať Britov.
  Saudskú Arábiu čoskoro úplne okupovali ruské jednotky. A na Nemecko boli uvalené obrovské reparácie.
  Tak vznikla ruská hegemónia v Eurázii. Niekoľko rokov neboli žiadne veľké vojny. Rusko a Británia dokončili rozdelenie Iránu, vrátane jeho zloženia: sever a stred Ruska, juh Britom. Potom Afganistan. Tiež sever a stred Ruska, juh Británie.
  Cárske impérium sa stalo mocným, ale Británia je stále silná. Rusi sa presunuli cez Čínu a dokončili jej dobytie.
  Ekonomiky celého sveta boli na vzostupe... Potom však v roku 1929 vypukla Veľká hospodárska kríza.
  V Rusku vládne na tróne cár Alexej II. Zo svojej choroby prerástol a je dosť fyzicky silný. Nový kráľ vládne krajine s desiatimi miliónmi vojakov v čase mieru a takmer pohltil Čínu. A ekonomika, ktorá počas depresie trpela menej ako ostatné, a predbehla Spojené štáty.
  A potom sa ruský cisár rozhodol vysporiadať sa s Amerikou? Prečo zobrali Aljašku ríši za groš? Je to spravodlivé? Možno je to lúpež?
  Skrátka, cisár celej Rusi Alexej II., ktorý bol už v roku 1933 5. januára nazývaný veľkým, práve v deň atentátu na svojho otca Mikuláša II., začal novú vojnu. Proti, samozrejme, Amerike, ktorá dosiahla svoj vrchol v depresii.
  A ostatné krajiny ešte nemohli zasahovať do Ruska. Američania podvádzali a musia sa za to zodpovedať.
  A tak sa začal útok na Aljašku. Práve v tom čase bola spustená železnica postavená ruskými inžiniermi na Čukotku.
  A ruskí rati sa pohli snehom a závejmi.
  Vrátane piatich večných dievčat: Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina a Svetlana. Nie sú to predsa obyčajné dievčatá, ale rodnoverské čarodejnice. A teda nie starnúce, ale večne mladé a nesmrteľné. A keďže sú to čarodejnice, tak v zime, za polárnej noci a v divokom mraze bojujú len bosé a v bikinách.
  Tieto dievčatá bežia k sebe, hádžu granáty bosými nohami a spievajú:
  - Veľký cár Alexej,
  Ste najmúdrejší na svete!
  A potom Anastasia hodí granát bosou nohou. Američania vyletia z roztrhnutia.
  A dievča čmárá zo samopalu a kričí:
  - V mene Rusa!
  A potom strieľa aj Natasha, tiež vyhodí dar smrti a kričí holými prstami:
  - Splní sa, veľký sen!
  A tiež vezme a vycedí zuby.
  A potom bosá Zoya... Jej päty sú šarlátové od snehových závejov na Aljaške. Dievča kričí z plných pľúc:
  - Pre veľké Rusko len vyhrá!
  A letí aj granát hodený bosou nohou.
  Nasleduje Augustín. Drví Yankeeov guľometmi a hádže granáty holými prstami na nohách.
  A tiež reve:
  - Veľký cár Alexej je ruský cár!
  A potom Svetlana strieľa ... A bosými nohami hádže a škrípe na Američanov:
  - Všetko bude skvelé!
  Päť dievčat sa takmer nahých rúti po Aljaške a takto mláti Američanov. A tu sa pohybujú tanky: Nikolaj-4, nový model s kanónom a šiestimi guľometmi. A Američania sú dôkladne kosení. A za nimi sú aj "Alexandra" -3, ktoré sú veľmi silné a smrtiace. A desať guľometov.
  A dievčatá sú pred celou armádou a sú polonahé a pekné. Ponáhľajú sa k sebe a spievajú:
  - V mene posvätného Ruska cárov budú všetci šťastnejší - múdrejší!
  A teraz rozdrvia ďalšiu batériu Američanov - hádžu na ňu granáty za pomoci bosých nôh.
  Čoraz väčšiu časť Aljašky dostávajú cárske jednotky. Naozaj nie je čo oklamať a uchmatnúť si také územie za nič.
  A bojovníci bojujú sami za seba a pohybujú sa hlboko do nepriateľskej obrany. A rozdrvia nepriateľa, rozdrvia tvrdo!
  Anastasia dokonca reve:
  - Buď naša zem veľká a čistá!
  A opäť bude hádzať granát bosou nohou!
  A potom sa Natasha otočila a zasyčala:
  - Áno, náš cool Rus je slávny!
  A tiež ako bude brať a mlátiť nepriateľov.
  A citrón hodený holými prstami letí.
  A potom Zoya preruší Američanov a povzdychne si:
  - Áno, budúcnosť bude klamstvo!
  A tiež spustený bosými nohami dievčaťa, dar smrti exploduje!
  A potom bude Augustín strieľať zo samopalov. A bude kosiť linku a ako bude škrípať z plných pľúc:
  - Od úsvitu do súmraku!
  A potom vystrelí agresívna Svetlana. A tiež používa holé prsty na nohách a aktívne čmárá:
  - Mad Empire je naša!
  A ešte raz, dievča, vykrúcaj nepriateľov! Pozdravte hrdinku.
  A keď sú zajatí Američania zajatí, musia dievčatám na kolenách bozkávať päty. A kam pôjdu? Bozkávať a bozkávať. A stále sa oblizujú.
  Takže stále chcú...
  A kde budete šliapať proti dievčatám? Nechali vojakov vyzliecť sa a znásilniť. Takže bosorky chceli sex. A potešenie je veľké a ste nabití energiou. Staňte sa kúzelníkmi. A taká super trieda!
  Dievčatá milujú zabíjanie, toto sú dievčatá. A milujú znásilňovanie mužov, je to tak, ako by to mala čarodejnica.
  A čarodejnice sú skvelé dievčatá. A milujú sa liečiť. A milujú to.
  Cárska armáda už dobyla Aljašku. A nezastavila sa, ale vstúpila do Kanady. Čo sa tu deje? Kanada je formálne britským panstvom. No, celkom sa neriadi pravidlami, necháva cez seba americké jednotky.
  Existuje teda dôvod na štrajk. A ruskej flotile velí Kolčak. A už vykopol Američanov z Filipín a Havajských ostrovov. A tam dobyl svoje základne.
  Nuž, Yankeeovia tlačia na more. A na lodiach sú také krásne dievčatá. A čo je najdôležitejšie, bojovníci sú takmer nahí. A je to také krásne. Ak sú dievčatá v šortkách, potom je to vo všeobecnosti super!
  Je tak pekné vidieť tieto dievčatá. A keď sa zmocnia lodí Američanov a Kanaďanov a potrasú ich nahými prsiami. To je vo všeobecnosti skvelé!
  A dievčatá plieskajú bosými nohami o horúce paluby a sekajú Američanov šabľami.
  Proti takýmto dievčatám sú akékoľvek prostriedky bezmocné. Koniec koncov, toto sú dievčatá, o ktorých muži snívajú. A čo urobíte proti kráske, ktorej prsia sú úplne nahé?
  Sú to predsa také dievčatá, na ktoré sa budete pozerať celé hodiny. A neodvracaj hlavu. A chytajú väzňov a nútia ich pracovať jazykmi, potešujúc žiadostivé loná.
  A je to tak krásne a príjemné! S týmito dievčatami nemôžete urobiť chybu! Odrežú hlavu a prerežú všetky žily.
  Tu je beh naprieč Kanadou. Je koniec apríla a všetko kvitne. A dievčatá sú také pekné. A zoťať Američanov ich magickými mečmi. A hádžu disky holými prstami.
  A pískajú si:
  - Neexistuje žiadna krajšia vlasť Ruska,
  Bojuj o ňu a neboj sa...
  Vo vesmíre nie je krajšia krajina -
  Celý vesmír je pochodeň svetla Rus!
  Nuž, dievčatá, no, supermani! A zničte zbitých nepriateľov na kolená. A potom vás prinútia pobozkať svoje holé a zaprášené podrážky. Tieto dievčatá sú úplne úžasné!
  Koncom mája ruské jednotky, ktoré dobyli väčšinu Kanady, vstúpili na územie USA. Boje sa rozvinuli na samotnom americkom území.
  A päť dievčat zaútočilo na Američanov a brutálne ich tlačili. Po porážke celého práporu sa krásky začali hrať s väzňami. Keď sa s ním poriadne vybláznili, zorganizovali si grilovačku.
  Jedli čerstvé mäso a hučali si.
  Na svete je veľa zlých ciest,
  Ako z vlasov cigánky - kopa cestičiek!
  Naháňať holohlavých mužov - preč cez prah,
  Ako hladné dieťa - darebák!
  
  Veľa vidlíc, priepasť, roklina:
  Ako skřet na každej ceste!
  Ani nepoznáš priateľa alebo nepriateľa
  Svet je rozdelený na polovicu!
  
  Chlapec chodí v mraze bosý,
  Človek uspokojí hlad snehovou závejou...
  Ale ty veríš chudobným s taškou,
  Lepšie bohaté vyhrievanie v máji!
  
  Ďatelina rastie, vie to každý na zemi
  Keď sa púpava na jar zmení na zlatú...
  Ak ste láskaví - rozprávka je všade,
  Predátor si však myslí, že ste zajačik!
  
  Ľudia po nás hádžu nikláky
  Trhajú hrdlá - to je jasná milosť!
  Najsilnejšie pre nás údery z ruky,
  Na otvorenie druhého dychu!
  
  Leto sa skončilo, prichádza jeseň
  Má veľké teplo, plameň a dážď!
  Je vidieť, že Všemohúci nám zjavil,
  A umelec načrtol mapu sveta!
  
  Vidím brezu v šatách kráľov,
  Zlato, jasné farby rubínov...
  Ak máte ľudia dobré srdce.
  A až potom sa stanete obrom!
  
  Chudobní museli veľa dupnúť,
  Opäť snehová búrka a každý prst horí ...
  Nech mi los pomôže udržať sa v teple,
  Ako zmodral omrznutý chlapec!
  
  Prečo nikto neotvoril dvere?
  Ale prečo si taký vystrašený...
  Chudobné dieťa zamrzlo pod snehom ...
  Verím, že anjeli zaženú snehové búrky!
  
  Cherubín vás vezme do raja
  Sám Ježiš prijme s nehou v náručí!
  Bude to, verte vo večné šťastie dieťaťa,
  Veď Boh za ním išiel ku krucifixu!
  Dievčatá spievali, jedli a opäť do boja. Sú to bojovníci takého oceľového prahu.
  A zničiť Američanov. Hádzanie bosými nohami a kotúčmi a granátmi.
  Je už koniec júna a ruské jednotky obkľúčili Philadelphiu. Už tretina kontinentálnych Spojených štátov je pod kontrolou ruskej, cárskej armády.
  A už v mnohých mestách vejú vlajky Ruskej ríše. A bojujú prápory krásnych dievčat cárskej armády!
  A dievčatá sú naozaj také úžasné a rýchle. A opäť porazili všetkých svojich súperov. A Američania padajú.
  A tu prichádza tank: "Alexander"-4 je najnovší! A pred ním to súperi berú pod šilt. A do tanku chodia aj dievčatá: Elizabeth, Catherine, Elena, Aurora. A kopú Američanov do rohov.
  Ako strieľajú, ako ich vozia do truhly! Málo sa nebude zdať žiadnemu bojovníkovi!
  Len zdvihni ruky a vzdaj sa!
  A dievčatá drvia nepriateľov húsenicami. A Elizabethin tank sa pohybuje ...
  A pod ním je ako masa krvi, mäsa, kostí.
  A dievčatá šliapu na seba, rozdrvia svojich protivníkov a spievajú:
  - Cár múdro vládne Rusku,
  Vydávanie dekrétov, súdenie sluhov...
  Trón netoleruje rozruch a štekanie,
  A nie spôsob, ako potlačiť strach!
  Takto sa dievčatá pohybujú v boji. A ich bojové nadšenie, to nie je ako použiť sekeru spod lavice!
  Alžbeta rozhorčene vydala:
  -Na ruský trón!
  A ako strieľa! A vyskladajte horu mŕtvol!
  Tu sú dievčatá, ktoré nechcú prestať. A porazili svojich nepriateľov a rozdrvili Spojené štáty.
  A teraz cárska armáda vedie kolónu zajatcov. Tie ruky za krkom a sklonili hlavy.
  Medzitým sa v Nemecku dostal k moci Hitler. Ale stále je príliš slabý na to, aby predstavoval vážne nebezpečenstvo pre Rusko. Vážnejšou hrozbou je Mussoliniho Taliansko. Ale s takým monštrom, akým je Rusko, sa neodváži dostať do vojny.
  Takže zatiaľ ruské jednotky preberajú Ameriku a zvyšky Kanady.
  Dievčatá sú bosé a v bikinách riadia bojový tank. Sú veľmi impozantné a silné.
  Elizabeth zhrnula:
  - Kto s čím k nám príde, ten na to zomrie!
  Elena potvrdila:
  - Určite!
  A poslal náboj do americkej batérie. Takéto dievča s hojdačkou.
  A potom je tu Aurora, ktorá vyhodí projektil a hovorí:
  - Chcem žiť pre Rusko!
  A udrel ďalšieho Američana. Sú to naozaj dievčatá, o ktoré zakopne každý agresor.
  A Británia sa napriek zajatiu Kanady neodvažuje vstúpiť do vojny s Ruskom - chápe, že táto ríša je pre ňu príliš tvrdá. A ak vstúpi, tak Rusi určite zoberú a ľahko všetky kolónie USA. Takže je lepšie nešikanovať Rusko, kde vládne Alexej II!
  Kráľ sa stal úplne zdravým a ukázal sa ako vynikajúci dobyvateľ.
  A tak padla Philadelphia... A v polovici júla sa už ruské tanky blížili k Washingtonu.
  Alžbeta je tiež čarodejnica, bojovala už od čias rusko-tureckej vojny z čias Alexandra II. A toto dievča s dôležitým pohľadom hovorí:
  - Na čo stál Rus!
  Elena vystrelila na americký, primitívny tank a odpovedala:
  - O udatnosti vojakov Ruska!
  Cool Aurora potvrdila:
  - Áno, presne na toto! Navyše na mimoriadnej odvahe a organizácii hrdinského zázemia!
  Ekaterina vrúcne odpovedala:
  - Sláva hrdinom Ruska! Sláva cárovi Alexejovi!
  A opäť dievča strieľalo veľmi presne na nepriateľa.
  Bojovníci sú nenapodobiteľní!
  A opäť strieľajú kvôli všetkým svojim krásnym členom. Áno, o takýchto dievčatách sa rozhodne dá povedať, že dovedú cárske Rusko k víťazstvu.
  V nich májové slnko a úsvit lásky.
  A keď tlačia na pedále bosými nohami, je to úplne úžasné.
  Takéto dievčatá naozaj chcú milovať a hladiť! Sú jednoducho žiarivým slnkom nádeje. A majú poéziu a odvahu v obrazoch hudby a lyrických strún.
  Tu sa americká batéria vzdala. A dievčatá prinútili amerických vojakov bozkávať ani nie vlastné nohy, ale stopy bosých nôh na chodníku. A muži neurobili nič - kde sa z toho môžu dostať?
  A bojovníci pôsobili odvážnejšie a jasnejšie.
  Nezadriemala ani Anastasia a jej partneri. Ako strieľať, ako vybehnúť. A sťať Američanov šabľami. Predsa len, je to jednoducho iskrivé dievča a štartuje na pol otáčky.
  Američania sa však zachovali zle. Chytili chlapca z ruskej rozviedky a začali ho mučiť. Vyzliekol, priviazal k stromu a nahé telo tínedžera spálil pochodňou.
  Chlapec sa snažil zadržať stonanie. Ale na konci zakričal... Chlapec bol ťažko popálený.
  Dievčatá odpovedali oko za oko. A katov poliali benzínom a zapálili. Áno, ruské krásky sú hrozné vo svojom hneve. A nedráždite ruského medveďa.
  Na oblohe sú aj bitky. Dvaja ruskí piloti: Albina a Alvina všetkých rozdrvia a vyhladia. Majú veľmi výkonné lietadlá. S kanónmi lietadiel schopnými zraziť Američana na jeden zásah. A títo bojovníci niečo také naozaj ukazujú. Čo nepovedať v rozprávke, neopísať perom.
  Albina otočí a tucet amerických lietadiel je zostrelených. Bojovník je tiež takmer nahý iba v nohavičkách a kričí:
  - Nech je cárska Rus skvelá!
  A mláti doslova všetkých borcov za sebou. Tu je dievča.
  A Alvina nie je menejcenná. A zostrelí naraz tucet lietadiel. Skartoval ich a spieval:
  -Na najväčšie toasty!
  A tiež aké kurva! Toto dievča nerobí hlúposti! Sú to boje o všetky zápasy.
  Mimochodom, aby sa urýchlilo trávenie Číny a iných krajín podriadených Rusku, mladý cár Alexej založil v Rusku mnohoženstvo! A toto je silný ťah! Teraz si ruskí bojovníci berú Číňanky za manželky a rodia krásne biele deti!
  Tu Albina s úsmevom poznamenala:
  - A prečo môže mať muž štyri ženy, ale žena nemôže mať štyroch manželov?
  A zostrelil ďalšie americké lietadlo.
  Alvina logicky odpovedá:
  - Pretože pre ženu je ťažšie nakŕmiť toľko parazitov!
  A obe dievčatá sa smejú. Sú to také úžasné a nádherné krásky.
  A vyčistiť oblohu od amerických lietadiel.
  Časti ruskej cárskej armády už obkľučujú New York. Nútiť Američanov, aby vyšli a vzdali sa. Dievčatá sú veľmi veselé a šťastné.
  Tank "Alexander" -4 zničil americkú batériu. Rozmnožil veľa mŕtvol.
  Elizabeth so škrípaním zubov zavrčala:
  - Sme bojovníci, ktorí dokonale slúžia cárovi a vlasti!
  Elena vystrelila na nepriateľa a vydala:
  - Čoskoro bude ruský zlatý rubeľ!
  A dievča sa smeje!
  A jej zuby sú perleťové. A potom vybuchla smiechom aj Aurora. Dievčatá sú divoko nadšené a ich krása je taká, že sa to slovami nedá opísať.
  A prinútia posádku Washingtonu vzdať sa!
  Bojovníci sú tak neporaziteľní! A ich oddelenie nádrže rozdrví dokonca aj panvicu.
  Dievčatá bojujú za seba a spievajú;
  Ruská krajina je známa,
  Komunizmus vládne svetu...
  Polia posiate zlatom
  Poďme rovno hore, nie dole!
  
  Naše srdcia horia pre vlasť,
  Sme dievčatá - neexistuje krajší vesmír ...
  Budeme bojovať s našimi nepriateľmi až do konca
  Naša viera povstane v Rodnoveri!
  
  Silnejší ako všetky červené na svete, Rus,
  Svieti ako slnko vo vesmíre...
  Bojuj za ňu a neboj sa,
  Nech sú dospelí a deti v sláve!
  
  Rusko je najväčšia z krajín
  Keď vlasti vládne Leshka ...
  Takýto osud je daný sovietskemu ľudu,
  Nech je náš hrdina ostrieľaný v boji!
  
  Vo vlasti je teraz každý hrdina,
  Schopný urobiť vlasť krajšou ...
  V mene našej svätej matky,
  Bezhraničná ruská strana Ruska!
  
  Urobíme z každého, kto je tyran,
  V krajine nebude diktatúra...
  Nech sa podriadia milióny krajín
  A zabime prezidenta Roosevelta!
  
  Nech vládne zúrivý drak
  Myslí si, že dokáže podpáliť Rusko...
  Ale nacisti čakajú na zúrivú porážku,
  Keďže rytier vie, je celkom všemocný!
  
  Nikdy sa nepoddáme Fritzovi,
  Rusi a Číňania neprekonajú ...
  Nad nami svieti jasná hviezda
  Na Veľkú noc maľujeme veľkonočné koláče a vajíčka!
  
  Môžete dosiahnuť veľa bojovníkov,
  Niečo, čo už nebude horšie...
  Naši hrdí otcovia sú na nás hrdí,
  Pretože budujeme miesto v raji!
  
  Bosé dievčatá behajú po snehu
  Nepoznajú strach a výčitky...
  Som bosý člen Komsomolu,
  Pretože neexistujú žiadne prekážky ani konečný termín!
  
  Nikdy sa teda nevzdávajme dievčat
  Neskláňajme hlavu pod osy...
  Keď prídu problémy do vlasti,
  Vyšliapujme to bosými nohami!
  
  Milujte sestry, vy ste príčinou meča,
  A Alexej - česť Ježišovi ...
  Nie je potrebné strihať bojovníkov z pliec,
  Ak potrebujete len behať naboso!
  
  
  My dievčatá sme veľká horda,
  Radi bojujeme a neustupujeme...
  Hoci chôdza je niekedy odporná fáma,
  Víťazstvo bude v žiarivom máji!
  
  A ver, že komunizmus príde so snom,
  A na Zemi nebude moc peňazí ...
  Dávame osudu hrubý účet,
  Bez akéhokoľvek násilia a lenivosti!
  
  Skrátka, čoskoro poletíme ku hviezdam,
  A zdvihneme ruskú vlajku nad vesmírom ...
  Roztiahni svoje krídla, červený cherubín,
  V mene rodiny - Pána Ruska!
  Kým dievčatá spievali, takmer všetci Američania už boli zabití a washingtonská posádka začala vyhadzovať biele vlajky.
  Dievčatá vyskočili z nádrže a začali tancovať, špliechajúc svoje holé, vytesané nohy cez mláky. A ich hrivu vlasov rozfúkal vietor. Tie dievčatá sú také úžasné krásky.
  Práve teraz zorganizovali párty pri príležitosti dobytia hlavného mesta Ameriky. Grilujte, pite víno.
  Dievčatá to zároveň jedia chutne. A pískajú všelijaké pesničky. Takí sú úžasní bojovníci, dá sa o nich povedať - supermani v nohavičkách.
  A ruskí vojaci sa bozkávajú na kolená a chodidlá. A dievčatá sa plahočia a kňučia z orgazmov.
  A škrípu a skáču. Majú také vzrušenie a inteligentnú krásu podmanivej sily.
  Ale bojovníci sa milovali aj s čiernymi zajatcami a obom stranám sa to páčilo.
  Teraz sa však dovolenka skončila a ruské tanky sa opäť presúvajú na juh. padol aj New York...
  Američania ustupujú. Predaj v miliónoch. Roosevelt beží. Teraz hovoríme o odovzdaní sa. Ruský národ ukazuje svoju veľkosť.
  Najmä krásne dievčatá s blond a červenými vlasmi.
  A kladú zajatcov na kolená a veľmi sa tešia, keď sa dievčatá z tápania chytia za nos a mužskú dokonalosť holými prstami.
  Bojovníci ruskej armády sú skutočne neporaziteľní!
  A tu je boj o Atlantu.
  Po prvýkrát dievčatá na "Alexandra" -4 vidia obrovský americký tank "Washington". Stroj vážiaci stosedemdesiat ton, na pásoch. Čo s takým bojom by bolo dvojnásobne čestné.
  A dievčatá strieľajú z diaľky a zasahujú čelným pancierom. A silná vrstva kovu vydrží.
  Elizabeth nahnevane hovorí:
  - Áno, dostali sme sa do problémov!
  Elena ako útechu poznamenala:
  - Ale nepriateľ nás nezoberie!
  A tiež vyslala projektil na nepriateľa.
  A potom je tu Aurora, ako keby strieľala. A zasiahne cieľ veľmi presne. A otočte nepriateľa.
  A skontrolovala:
  - Som najťažší súper!
  Naozaj trafil hlaveň amerického tanku. A teraz môže násilník zasiahnuť iba osemnástimi zo svojich samopalov. A "Alexander" -4 ako sa ponáhľať k nepriateľovi. A ako začne zrýchľovať, hrkotajúc húsenicami.
  Takého obra už nikto nikdy nezastaví.
  Jeho atletická sila nemá obdoby.
  Catherine spievala:
  - Letecká akrobacia, moja smrteľná posádka!
  A tiež, ako zoberie a oplieska nepriateľa.
  A dievčatá sa tu chytajú.
  Američan bol nakoniec zasiahnutý bokom. Obrovský tank začal horieť a jeho náboje začali praskať.
  A ako sa bojová súprava bude kopať! A brnenie a všetko ostatné sa uvoľní ...
  A dievčatá zborovo zvolali:
  - Na ruský spôsob!
  A smejte sa, vyceňujte zuby!
  Prichádza Atlanta. A 7. septembra 1933 kapitulovali zvyšky amerických armád. A skončila sa ďalšia vojna, víťazná pre Rusko. A aké je to naozaj úžasné!
  Po víťazstve cárska ríša uskutočnila na území USA a Kanady referendá o pripojení k cárskej ruskej ríši. A kráľovská krajina sa rozšírila. Vo všeobecnosti je dobré, keď vládne autokracia a absolútna monarchia. Pred kráľom sú si všetci rovní a nie je tam žiaden talk shop - parlament.
  A cárske Rusko je silná a stabilná ríša - jedinečná vo svojej podstate.
  Medzitým sa v Nemecku posilnil nacistický režim, ktorý určil smer k vytvoreniu Wehrmachtu a silnej armády. Pravda, Hitler neustále zdôrazňoval svoju ústretovosť k cárskemu Rusku, hoci ono odrezalo od Nemecka najviac územia.
  Ale tu bola, dala, uzavrela vojenská aliancia: Taliansko, Nemecko a Rusko. A nielen to, cár Alexej súhlasil s pripojením Rakúska k Tretej ríši.
  Keďže Británia ekonomicky oslabila a Francúzsko tiež, cárska vláda sa vážne zaoberala kolóniami Francúzska, Británie a Holandska. Z čisto vojenského hľadiska sa najpočetnejšou stala ruská armáda - v čase mieru dvadsať miliónov. A obrovské množstvo najlepších svetových tankov, helikoptér a dokonca aj prúdových lietadiel. Ruská flotila bola tiež silnejšia a početnejšia ako britská, keďže oslabené Anglicko nemohlo konkurovať ekonomicky najsilnejšej cárskej ríši.
  Takže teraz chcel veľký cisár Alexej odobrať všetky kolónie svojich včerajších spojencov.
  A čo? Vyzdvihne!
  15. mája 1940 sa začala druhá svetová vojna. Cárske Rusko presunulo jednotky na juh Iránu, Indie, Indočíny, Egypta. A Wehrmacht zaútočil na Francúzsko, Belgicko a Holandsko. Taliansko predtým dobylo Etiópiu a zaútočilo na Britské Somálsko a presunulo pluky do južného Francúzska.
  Tu sú čarodejnice, ktoré sa pohybujú na juhu Iránu. Anastasia a jej štyria priatelia.
  Dievčatá ako vždy, mladé a bosé. Roky plynú a krásky len kvitnú a na koži ani jedna vráska či prasklina a na odliatych telách ani kvapka tuku.
  A tak začnú ničiť britské koloniálne jednotky a robia to s veľkým nadšením.
  Anastasia, hádzajúca granát na Peržanov bosou nohou, reve:
  - Bojovníci nezmerateľnej sily!
  Natasha tiež vystrelí dávku zo svojho samopalu, pridá granát holými prstami a kričí:
  A my sa nikdy nevzdáme!
  Potom Zoya vystrelí, pokosí aj Angličanov a Peržanov a zakričí:
  - Poďme vládnuť!
  A potom je tu Aurora, ako buchnutie, a pošpiní nepriateľa bosou nohou a vydá:
  - Vzostup našich síl!
  A znova pískať!
  A potom Svetlana, ako dáva, a udiera zo samopalu. A tiež s holými prstami pošle na nepriateľa granát.
  A kričať:
  - Za rafinované spôsoby!
  A v Egypte dievčatá z posádky Elizabeth postupujú na tanku. Je na najnovšom ťažkom tanku "Alexander" -6. Stroj má nízku siluetu a váži šesťdesiatpäť ton. A strieľa s bombardérom. Vhodnejšie na boj s nepriateľskými opevneniami.
  Britská tanková flotila je relatívne slabá. A najlepšie auto "Matilda" -2. Ale "Nikolay" -7 s ňou bojuje.
  Má perfektnú protitankovú zbraň. To udrie z veľkej diaľky.
  Dievčatá konajú rýchlo a prefíkane. A ich tank sa plazí púšťou. A zastrelí sa. A odpaľovač bômb rachotí veľmi intenzívne.
  Dievčatá sa smejú a štebotajú:
  - Veľmi dobrý na tróne! Sme supermani!
  A opäť vystrelia a rozbijú ďalší bunker, alebo opevnený bod Británie.
  Briti ustupujú a ustupujú...
  Pred dievčatami sa už objavujú egyptské pyramídy. Vidia ich a žmurkajú. Je naozaj možné zastaviť takéto krásky?
  Ale na oblohe Albina a Alvina bojujú o Stredozemné more. Tiež odhalili svoje perleťové zuby. A pískajú piesne. Tieto dievčatá majú bojovú sériu.
  Bojovníci však odhodlaní bojovať ako vždy v rovnakých nohavičkách a s odhalenou hruďou.
  A ukazujú svoju kolosálnu bojovú triedu. Strieľajú na seba a strieľajú zo vzduchových kanónov. A tak sa dievčatá nedajú ničím zastaviť. Bitka však pokračuje a Briti pred kráskami utekajú. Nezastavujte takéto agresívne osoby.
  A dievčatá naraz zostrelia tucet lietadiel a smejú sa samy sebe.
  Tu lietajú a lietajú. A paľba neprestáva.
  Albina so smiechom zaštebotala:
  - V každom čase som neporazený!
  Alvina pokračuje v streľbe a dodáva:
  - Pod zástavou Petra!
  Bojovníci skáču a zároveň zrážajú nepriateľa.
  Po Egypte sa už preháňajú kolóny britských a miestnych väzňov.
  Cárske jednotky sú oveľa silnejšie a porazia tie koloniálne, ktoré nemajú bojového ducha.
  Alexandria padla. A je to veľmi jednoduché. A teraz sa stretávajú ruské jednotky s talianskymi.
  spoločná prehliadka. Ohňostroje, farebné sprievody. A búrlivé prejavy oddanosti a priateľstva.
  Taliani to tiež milujú. Najmä keď ruské dievčatá bežia bosé po horúcej púšti...
  A na inom mieste vstúpila Alenka so svojím panenským plukom do Dillí. Je cítiť, že sepoyovia nechcú bojovať s ruskými plukmi. A že britská koloniálna veľmoc bola na tomto indickom území porazená.
  Mnoho snedých dievčat obklopuje ruských vojakov a vítajú ich kvetmi.
  Aké je tu všetko krásne. A veľa kvetov. A všetko sa deje celkom pekne a slušne.
  Ruské jednotky sa už blížia k Bombaju a bez väčšieho odporu ho obsadzujú.
  Alenka je veľmi aktívna a drzá. Hádže granáty holými prstami a škrípe:
  - Som len superman v bikinách!
  A ako dobre je dievčatám behať polonahé a v bikinách. Vyzerajú tak skvele.
  V kolóniách je britský odpor slabý. Miestne jednotky nemôžu viesť divokú bitku.
  Medzitým Nemci postupujú úspešne vpred. Najprv vylákali Britov do Belgicka. A potom hodom cez pohorie Ardeny dokázali odrezať anglické a francúzske jednotky. Dosiahlo sa tak pôsobivé víťazstvo.
  A Belgicko je zajaté. A 22. júna po dobytí Paríža kapitulovalo Francúzsko a o niečo skôr Holandsko. Dosiahlo sa tak pôsobivé víťazstvo. A Nemci boli patrične hrdí. A ruská armáda dobyla Indiu aj juh Iránu a Barmu a Bangladéš. Rovnako ako celá Indočína.
  Nepriateľ jasne prehrával. A Nemci prenikli do Španielska a Portugalska.
  Ruské jednotky boli ako Južná Afrika. Nebrzdil ich ani tak odpor Británie, ale natiahnutie komunikačných a zásobovacích línií. Rovnako ako nedostatok ciest v Afrike a nepreniknuteľná džungľa.
  Ale cárska armáda si aj tak prešla všetkým. A pohyboval sa ako titánové klzisko. A nepriateľ sa čoraz častejšie vzdával a padal na kolená.
  Pluky dievčat sa pohybovali spravidla bosé a nútili väzňov, aby im bozkávali nohy. Niekedy dievčatá dovolili zajatcom, aby si bozkávali na prsia.
  Ale potom Anastasia, Natashka, Zoya, Augustina, Svetlana vstúpili do Austrálie. Pochod do hlavného mesta Sydney. A spievajú:
  - Rus, kde má každý veľa manželiek,
  Kde je povolené krásne volanie ...
  Kde je niekto ako brat,
  Náš symbol, náš symbol - Kolovrat!
  A opäť hádžu granáty bosými nohami - rozháňajú Britov a miestnych obyvateľov.
  Anastasia odťala hlavu generálovi Británie šabľou a štebotala:
  - Na slávu vlasti!
  A Natasha hodením bosou nohou rozdelila nádrž. A spievaj:
  - Zakrič meno Rusovho Svaroga!
  A dievčatá sa hýbu, Zoya vystrelí dávku zo samopalu, položí Angličanov a zaškrípe:
  - Za nový ruský poriadok!
  Tu sú dievčatá! Milujú zabíjať! A neprestanú! A tváre krások žiaria!
  A tu je Augustín ako vystrelený. Ako kosí Angličanov a škrípe:
  - Za Rusov Rod daný!
  A za nechtami aj Svetlana. A bosou nohou hádže smrtiaci a smrtiaci granát.
  A tiež pískanie:
  - Môj veľký Rus!
  A opäť otočí... Kosí Nemcov a zabíja ich bez akéhokoľvek obradu.
  Teraz sa Sydney vzdáva bez boja. A vyťahujú občanov a vojenské kľúče. A vyhlasujú cára Alexeja za svojho kráľa a cisára.
  Aj tento kontinent sa vzdáva...
  A ruské lode pristávajú na Novom Zélande. Súčasne ľahké tanky "Peter" -8 vstupujú do Pretórie. A klesá aj Južná Afrika. Na Madagaskare pristál prápor bosých dievčat.
  A veľmi krásne dievčatá hádžu granáty holými nohami a pristávajú proti nepriateľovi. Madagaskar padá. A väčšinu Afriky dobyli ruskí vojaci.
  Cárske Rusko a Tretia ríša a Taliansko takmer vyhrali. Zostali však iba Británia a Írsko. A prišla jeseň a potom zima. Nemci a ruské lietadlá bombardovali Britov a zmenili ich mestá na ruiny. Churchill však tvrdohlavo odmietal kapitulovať.
  V máji 1941 nasledovalo obojživelné pristátie. Ako prvé pristáli bosé dievčatá z divízie Tigress. A nech zničia anglické jednotky. A hádzať ich prstami bosých nôh.
  Britov bombardovali polonahé dievčatá len v nohavičkách a trasúcich sa prsiach. A bolo to naozaj skvelé.
  A bojovali tanky "Peter", "Nikolai", "Alexander", "Ivan", ktoré doslova rozdrvili súperov.
  A tu je najnovšia nádrž "Alesya" -1 pyramídového tvaru. Ktorý má racionálne uhly sklonu zo všetkých uhlov a neprerazíte ho.
  V ňom ležiaca Elizabeth a jej tím dievčat sú takmer nahí len v nohavičkách.
  Štyri krásne bojovníčky, takmer nahé, strieľajú na anglické delá a tie sú doslova zrazené do ohňa. A dievčatá sa zastrelia a naplnia ich olovom zo samopalov. A stovky Angličanov padajú pre seba.
  A bojové krásky budú kosiť nepriateľa a svoj tank pustia doslova cez mŕtvoly. A koberce zabitých Angličanov sa rozprestreli. A dievčatá jazdia v tanku. Nosia Matildu a Churchillov k sebe. Posledný tank môže len poškriabať auto cárskej armády.
  A jedno ruské víťazstvo nasleduje za druhým. A Nemci prichádzajú. Ale ich tanky T-3 a T-4 sú v porovnaní s ruskými vozidlami také slabé. A ešte malý primitív. A vysoký ... A tanky cárskej armády sú squat. A samotný prút, nevšímajúc si zábery.
  Tu sú Briti a vyhadzujú biele vlajky. Hneď v prvých hodinách pristálo niekoľko tisíc vybraných tankov Ruska, ktoré doslova prelomili obranu.
  Anastasia dostala guľku do holej päty a zasmiala sa:
  - Masér!
  Potom chytila generála za nos holými prstami a prehodila ho cez seba. Preletel a prehodil brucho na bajonety. A prelialo sa toľko krvi.
  Anastasia srdcervúco kričala:
  - Sláva cárovi Alexejovi!
  Natasha tiež, ako bude pohybovať holeňou svojho súpera a ako bude revať:
  - Za nový slovanský poriadok!
  A pohne hlavou nepriateľa. A zlomiť mu lebku. A kričať:
  - Cool dievčatá, fanúšikovia slobody - bojujeme za nový poriadok!
  A potom už Zoya strieľa z dvoch samopalov naraz a bosými nohami hádže hrach s výbušninami.
  A ide k Britom pod prvým číslom. A keď dostali, bojovníci impéria hmlistého Albionu vrhli svoje zbrane a priamo do zajatia.
  Tu prichádza Aurora. Rozdrví nepriateľa zbraňou. Má špeciálny guľomet so stopovacími nábojmi. Mláti Angličanov ako snop nunčakov.
  A tu strieľa Svetlana. A rozdrví nepriateľa.
  Strieľa smrtiacou hmotou... A vyceňuje zuby.
  A reve z plných pľúc:
  - Som žena, čo je vo všeobecnosti skutočný super!
  A vyskočí a bosou nohou hodí granát. A rozbije sa na všetky časti a úlomky.
  A kričať:
  - Som Superman s odhalenou hruďou!
  A teraz dievčatá postupujú samy ... Stále hlbšie a hlbšie vstupujú na územie Británie.
  Oleg Rybačenko v tele chlapca nie staršieho ako jedenásť, ale s náramenníkmi majora, hoci sám je bosý a v šortkách, kosí Britov. A koná so šialeným hnevom.
  Vedie oheň a spieva:
  - Zažívame úsvit a najvyššiu farbu.
  A s ním aj dievča Margarita, ktorá sa nikdy nestala dospelou. Je pre ňu dobré, že sa aspoň nestala starou ženou!
  A to je oveľa horšie ako byť dievčaťom!
  Obklopte Londýn. A teraz sa vyhrážajú, že to zoberú. A množstvo nepriateľov sa vzdáva. Len strážcovia kráľa sa nevzdávajú a nevzdávajú sa. Ale sú nemilosrdne zničení. A vedú totálne, neľudské vyhladzovanie. Toto je úplná deštrukcia, ktorá sa odohráva. A stroje sú veľmi aktívne.
  A na oblohe Albina a Alvina zbierajú účty. Dievča už dostalo všetkých sedem stupňov svätojurského kríža. Prvý stupeň: svätojurský kríž, druhý - svätojurský s lukom! Tretím je zlatý kríž. Štvrtý je zlatý kríž s mašľou. Piaty je zlatý kríž s diamantmi. Šiesty je zlatý kríž s diamantmi a mašľou. A siedma je hviezda zlatého kríža v luku a diamantoch!
  Tieto dievčatá zostrelili päťdesiat áut v jednom boji a spievajú si:
  - Sme také krásky, ktoré sú jednoducho super a hyper a vo všeobecnosti úžasné krásky!
  A žmurknite s úškrnom tesákov.
  Toto sú dievčatá - Albina a Alvina ... A milujú znásilňovanie mužov. A ani im samotným nevadí, keď vidia príťažlivú mužskú dokonalosť, pracovať jazykom.
  A že dievčatá sú len stelesnením žiadostivosti, lásky a vášne!
  Ako milujú pulzujúce nefritové prúty.
  Bojovníci najvyššej triedy...
  Tu je Churchill utekajúci z obkľúčeného Londýna. Tak ho tvrdo udreli po rohoch.
  A odtiahla nohy preč, ponáhľajúc sa do Brazílie... Ale londýnska posádka kapitulovala. A ruské jednotky takmer bez odporu vzali Írsko. Briti sa už vzdali bubnovaniu ...
  Druhá svetová vojna skončila do roka víťazstvom mocností Osi. Väčšina Afriky je ruská. Nemecko aj Taliansko si však mohli niečo uchmatnúť.
  Okrem toho Tretia ríša zahŕňala aj Španielsko a Portugalsko.
  A v Británii vládli ruské sily a cár Alexej sa stal aj britským panovníkom. Rusko takmer bez odporu obsadilo aj Švédsko a Nemecko obsadilo Nórsko a ešte skôr Dánsko.
  Hitler obsadil veľkú časť Európy. Vytvorením entity ako Tretia ríša s protektorátom. A Rusko znovu vytvorilo ríšu a zahrnulo ju do svojho zloženia.
  Nastala dočasne krehká mierová situácia. Čo zatiaľ trvalo.
  Cárske Rusko a Nemecko strávili svoje akvizície. Osídlené kolónie.
  Cár Alexej bol ešte celkom mladý a nemohol sa ponáhľať dobyť celý svet.
  Hitler však akosi nedokázal odolať. Zdalo sa mu, že v Afrike dostal príliš málo pôdy, že Rusko je príliš veľké. A spolu so synom Mussoliniho mladšieho začali vojnu proti Rusku. Boje sa začali 20. apríla 1955, v deň Fuhrerových päťdesiatych a šiestych narodenín.
  Nemci vyvinuli celú sériu tankov pre vojnu s cárskym Ruskom a zrejme s tým veľmi počítali.
  Panther-5 sa stal hlavným tankom určeným pre vojnu s Ruskom.
  S hmotnosťou 75 ton bolo toto auto v pohode.
  A vôbec, 128-milimetrová pištoľ v 100EL je naozaj zdrvujúca sila. A ak bije, potom sa ani cárskemu vojsku nebude zdať dosť.
  A je tu ešte silnejší tank: "Tiger" -5, ktorý je ešte silnejšie obrnený. A váži sto ton!
  A v Rusku hlavný tank "Aleksey" -4 váži iba päťdesiat ton a zbraň kalibru iba 105 mm. Ale oveľa dokonalejší, pyramídový a s motorom s plynovou turbínou s výkonom 1800 koní, teda veľmi mobilný.
  Nemec je masívnejší a mohutnejší. Obzvlášť hrozné "levy" -5 s hmotnosťou dvesto ton. Čo však Hitlerove šance príliš nezvyšuje. Super ťažké tanky sú teda príliš drahé a ťažko sa prepravujú. Aj keď pri používaní a aplikácii existujú určité výhody.
  V každom prípade to Hitler nevydržal a ponáhľal sa do cárskeho Ruska. A strhli sa boje.
  Silné opevnené skupiny ruskej armády zastavili postup nepriateľa. A Nemci sa zasekli. A cárska armáda prešla do ofenzívy v Afrike, kde mala oveľa viac síl. A Taliani pocítili prvé údery. Ich jednotky sú príliš slabé a s nízkou disciplínou, s oveľa zaostalejším vybavením, aby odolali Rusku.
  Po troch týždňoch bojov cárska armáda vytlačila Talianov zo Somálska a Etiópie.
  Vážené dievčatá Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana. Sú stále rovnako mladí ako pred päťdesiatimi rokmi, keď bojovali s Japonskom. Aleksey Tsar už má vnúčatá a dievčatá sú stále chrty, tvrdé, agresívne a statočné.
  A počas päťdesiatich rokov vojny zostali dievčatá mladé. A na koži nemajú jedinú vrásku a jedinú prasklinu. Sú také krásne a svieže ako kvety.
  A Oleg Rybachenko a jeho partnerka Margarita sú stále deti - vôbec nedozreli. Aspoň navonok. Ale bežia rýchlejšie ako gepardy. A bajonet ani guľka ich neberú.
  Tieto deti veľmi rady hádžu ostrými kotúčmi bosými nohami. Sú to veľkí bojovníci!
  A akákoľvek moc bude zrazená na kolená!
  Anastasia, Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana tiež bojovali s Turkami za Alexandra II. A tak majú vyše sto rokov. Ale nestarnú kvôli čarodejniciam. A pretože sú nesmrteľní, v moci Rodnoverie.
  A zástupcovia cára v Etiópii bežia k sebe a Taliani už sekajú.
  A opäť ich nútia bozkávať ich bosé nohy. A dievčatá, samozrejme, sú neopísateľnej krásy a so zanietenou vášňou v duši. Nemožno ich bagatelizovať. Sú to, čo vyzerá ako veľkosť krajiny. A vyhrávajú s veľkou zárukou.
  Ruské cárske impérium je väčšinou kontinentálne a jedinečné pre ruský národ. Ruský národ, zmiešaný z mnohých národov a typ Ruska, môže pohltiť iné národy, postupne ich asimilovať a nie utláčať. Preto sa cárska ríša rozrástla. Pomaly, kráľovstvo za kráľovstvom ... A teraz už zostáva len veľmi málo k svetovej hegemónii. Rusko má oveľa viac obyvateľov ako Tretia ríša a Taliansko.
  Takže má každú šancu zachytiť a stráviť. Najmä keď si uvedomíte, že súperi sú slabší. A nie každý je spokojný s režimom Hitlera a Mussoliniho.
  Takže v Afrike veľa miestnych kmeňov a koloniálnych jednotiek podporuje Rusov. Takže ruské vybavenie pre džungľu je vhodnejšie.
  Boje ukázali, že Nemci mali problémy aj s Pantherom -5, a nielen s Tigrom -5. Áno, Fritz výrazne prešiel. Potom, čo cárska armáda prešla Etiópiou a zasiahla Líbyu, vyplávali aj nemecké jednotky. V bitkách na oblohe však nemecký vývoj prekvapil kráľovské esá - najmä zariadeniami v tvare diskotéky. A ruské autá boli rozdrvené šialenou zúrivosťou.
  Ale čo do počtu, samozrejme, Nemci nie sú súperi. Áno, a diskotéky sú príliš drahé a je ich pomerne málo. A oni sami sú nezraniteľní, ale nemôžu ani strieľať, iba narážajú laminárnym prúdom. A manévrovateľné ruské vozidlá môžu odísť.
  Kráľovská armáda na oblohe je však silná. A na mori ešte silnejší. Hoci Tretia ríša nie je slabá. Ale stále sú sily nerovnaké.
  A čo sa týka počtu obyvateľov a ekonomického potenciálu, Tretia ríša si s Ruskom neporadí.
  A ak sú dievčatá veľmi silné a krásne, bijú sa, tak dôjde k úplnému zablokovaniu.
  Elizabeth a jej tím bojujú s nemeckými príšerami a dokonca sa im podarí vyhrať. A nehanbia sa ani tým, že nacisti majú oveľa väčšie a ťažšie vozidlá.
  Tu dievčatá obchádzajú nepriateľské tanky a kopú priamo do boku. A nemajú problémy s nepriateľom. Rozdrvia svojho nepriateľa a spievajú:
  - Zúrivý stavebný tím! Zúrivý staviteľ!
  Hitler dá mat! Hitler dá mat!
  A nepriateľa rozbijú s obrovskou ľahkosťou. A dievčatá sa neubránia smiechu.
  Ale nacisti, ktorí dostali na krku, odchádzajú. Už v Líbyi sa niekoľko talianskych divízií vzdáva takmer bez boja. A vojaci cárskej armády postupujú. Tu je Fritz z Álp vyradený silným úderom a cárske jednotky pochodujú cez Taliansko. Bosé dievčatá z armády Mussoliniho mladšieho vítajú farebné ratisy cárskej armády. Taliansko zapĺňajú milióny vojakov všetkých národností. A desaťtisíc mobilných tankov "Aleksey" -4, ktoré sú s hmotnosťou päťdesiat ton takmer nepreniknuteľné pri streľbe zo všetkých uhlov.
  Taliansko ako slabší článok koalície veľmi rýchlo umiera... 30. mája cárske vojská dobyli Rím takmer bez boja. A hlavné mesto Mussoliniho ríše padlo.
  A opäť dievčatá z ruskej armády nútili svoje zaprášené bosé nohy bozkávať nepriateľa. Koniec koncov, chápu, že nepriateľovi by sa malo ukázať jeho skutočné postavenie.
  Albina a Alvina pri vytáčaní účtov spomenuli, ako bojovali s bosorkami s Japoncami, aj keď Alexej ležal v kolíske. A bolo to aj veľmi vtipné.
  Dievčatá ešte nemajú dosť vojny a zostreľujú Nemcov vo vzduchu. Albina dokonca poznamenala:
  - Tu porazíme nacistov a čo potom?
  Alvina sebavedomo vyhlásila:
  - Dobyť Latinskú Ameriku!
  Albina pochybovačne poznamenala:
  - No, to sú ešte dva-tri mesiace! A potom?
  Alvina sa zachichotala a odpovedala:
  -Polievka s mačkou!
  Albina nahnevane vyhlásila:
  - Nie, musí existovať nejaký realistickejší plán života!
  Alvina s nadšením povedala:
  - Tak rodíme kopu detí!
  Albina to schválila:
  - Toto je už lepšie!
  Taliansko je už skutočne zajaté. Mussolini mladší uteká do Francúzska... Ruské jednotky okupujú Sicíliu. Všetky farmy na cestoviny v Afrike už boli stratené. Zostali len nemecké enklávy, ale aj na ne postupovala cárska armáda. Hrozba úplnej straty Afriky v boji so silnejším nepriateľom.
  Nezdalo sa, že by si Nemci spočítali svoje sily. A teraz sa plavia pod údermi cárskych vojsk.
  A desaťtisíce tankov sú už na juhu Francúzska a zobrali Toulon... Dievčatá v bikinách skáču po meste a dávajú náckov na kolená. Nútia sa bozkávať ich obnažené päty a smiať sa.
  A tu môžete pobozkať dievča na hrudi - neľutuje!
  Toľko úspechov. A na juhu Nemecka prerážajú aj ruské divízie. A už brali Viedeň. A zaútočili na Mníchov. Nacisti podľahnú úderom a zdvihnú ruky. A odovzdajte sa sami sebe!
  Oleg Rybachenko, samozrejme, patrí medzi tých, ktorí bojujú v popredí.
  A chlapec osobne uväzní troch nemeckých generálov. Za čo dostáva od panovníka špeciálne vyznamenanie.
  Zároveň je večný chlapec bosý a v šortkách.
  Cár Alexej sa raduje z víťazstiev. A čo sa stalo? Démon Hitler sám vyliezol do slučky. Jeho tanky série E žiadnym spôsobom neťahajú proti pyramídovým tankom.
  Cár Alexej odmeňuje hrdinov a hrdinky. A robí to s veľkým nadšením.
  Takého otca kráľa možno len milovať a rešpektovať. Ruské jednotky už vyhnali Nemcov z Maroka. A takmer celá Afrika je ruské územie. A čo? Takže sa to zlepšilo!
  Cár Alexej ocenil Albinu a Alvinu ako najlepšie esá Ruska novým ocenením. Hviezda platinovej farby George Cross s mašľou a diamantmi.
  Bojovníci si to skutočne zaslúžia. A majú takú silu. A poraziť nacistov. A ísť do cieľa. Cárska armáda sa už blíži k Porúrie a zúria tam kruté boje. Nechcú sa podvoliť nacistom. A vo Francúzsku už obkľučujú Paríž. Miestne obyvateľstvo cársku armádu víta a nezastaví sa.
  Môžete povedať, že nepriateľ je na úrovni kapitulácie. Hitler sa ponáhľa a už je polovica júla. A postavenie Nemcov je takmer beznádejné.
  To je to, čo znamená kontaktovať takého chladného kráľa, akým je Alexej II., alebo veľký.
  Napokon sa už vzdali aj zvyšky jednotiek Wehrmachtu v Afrike. Ruské jednotky pochodovali cez Paríž. Situácia bola pre Nemcov kritická.
  Koncom júla bolo Porúrie úplne znovu dobyté. A ruské jednotky sa blížia k Baltskému moru.
  Hitler uteká z Berlína do Latinskej Ameriky. Kráľovské jednotky nastupujú do Dánska a Nórsko je oslobodené ešte skôr. Pal a Lisabon. V auguste nasledoval útok na Berlín. A hlavné mesto Tretej ríše je obsadené. Ďalej cárska armáda, pokračujúc v ofenzíve, oslobodzuje Madrid.
  Pevnosť Gibraltár bola dobytá naposledy v septembri. Zbúrali citadelu... A ďalšia vojna bola takmer u konca. Ukázalo sa to akosi prekvapivo krátke a ľahké.
  Cár Alexej dostal titul najväčšieho dobyvateľa všetkých čias a národov.
  Hitler však stále žije a podarilo sa mu ujsť. Čo robiť s týmto monštrom? Napodiv, ale Latinská Amerika nechcela tohto tyrana vydať. A potom, 1. mája 1957, sa začala posledná kampaň proti Latinskej Amerike a posledná vojna v histórii planéty Zem. Vojaci postupovali bez problémov. Miestne sily boli vojensky príliš slabé a nedokázali odolať ruským jednotkám.
  Elizabeth a jej tím práve vystrelili z batérie, teraz na ceste nepriatelia nerobia nič iné, len sa vzdávajú.
  Dievča so smiechom povedalo:
  - Toto je vojna!
  Catherine s úsmevom povedala:
  - Posledná vojna v histórii ľudstva!
  Elena navrhla:
  - Tak poďme na prípitok do sveta! A budúce tvorenie!
  A dievčatá sa dokonca od rozkoše bozkávali na holých chodidlách.
  No, takto to ide dobre...
  Anastasia a jej tím bežia k sebe a hádžu granáty na protivníkov holými prstami. Trhať nepriateľov a škrípať zubami.
  Natasha spievala:
  - Som dievča kolosálnych snov!
  A ako odpáliť smrtiaci granát. Áno, s takýmito dievčatami nemôžete byť slabí. Neodpustia to.
  A zaútočia na seba, nedávajúc nacistom milosť. Nech to v tomto prípade nie sú práve fašisti.
  Zoya tiež hodí granát bosou nohou a zasyčí:
  - Za víťazstvo nad nepriateľom!
  A potom Augustína, streľba zo samopalu a hodenie granátu bosou nohou.
  A škrípe:
  - Zúfalý úder!
  A potom Svetlana vyvinie tlak na svojich protivníkov a zožerie ich na roztrhané cesto.
  Tu sú dievčatá.
  A kričí:
  -Cár Alexej je náš idol!
  Mexico City je dobyté a Kuba je dobytá. Ruské jednotky sa presúvajú zo severu na juh. A robia to veľmi úspešne. Nebudete im prekážať. A bude veľké víťazstvo.
  A Albina a Alvina vo vzdušnom súboji sú veľmi úspešní v získavaní účtov. Sú to bojovníci, ktorí nepotrebujú ukazovať slabosť. Zostreľujú lietadlá, ktoré sú svojou úrovňou ďaleko za tými ruskými. A čo je najdôležitejšie, bosé dievčatá v bikinách sú na čele. Že všetkých mlátia. A zostrelia každého, kto sa dostane do boja.
  Už prešiel Nikaraguou. Nezastavujte armádu áut cárskej armády. A ruské jednotky prichádzajú. A čoraz viac odporcov sa vzdáva. A poháňajú nepriateľov kolónami väzňov. A zraziť nepriateľa na kolená.
  Anastasia sa rozbehne k sebe a núti protivníkov, aby padli na zem a bozkávali jej obnažené päty.
  Toľko nepriateľov sa vzdalo. A mnohí z nich kapitulujú do rytmu bubnov. A zdvihnite labky.
  Ruské jednotky sa už vkradli do Venezuely. Situácia je čoraz pokojnejšia.
  Brazília je najväčší súper, ktorý sa dá pomerne ľahko zlomiť. A je nútená kapitulovať.
  Dievčatá sa prechádzajú po Riu de Janeiro a chlapci bozkávajú ich bosé stopy.
  Natasha so smiechom poznamenáva:
  - Žite stále dobre!
  Zoya s istými pochybnosťami poznamenala:
  - Keď spíte s nohami pri stene, nie je to také zlé!
  A dievčatá sa budú smiať. V skutočnosti sú vtipnejšie ako kedykoľvek predtým. Ale čo s nimi narobíš...
  Je tu aj chlapec, ktorý bojuje s Olegom Rybačenkom. Viac ako päťdesiat rokov slúži v cárskej armáde. Dostal sa do hodnosti plukovníka, má veľa ocenení a stále vyzerá na jedenásť rokov. A s ním večné dievča Margarita. Bola to dospelá žena a veľmi sa bála starnutia. A v dôsledku toho zostala navždy dievčaťom. Na sto rokov sa však stali deťmi. A potom sa im sľúbi, že vyrastú do šestnástich rokov - čo je vo všeobecnosti dobré! Chlapec sa napríklad nebude musieť holiť!
  Chlapec a dievča hádžu na nepriateľov granáty bosými nohami a spievajú:
  - Radosť z víťazstiev sa rozširuje,
  Hitlera čaká šibenica!
  Tu je posledná bašta ruských protivníkov - Argentína. Hitler sa tam ukryl.
  A v júli ruské jednotky vstupujú na územie Argentíny. Odpor bol nejednotný. A tak hlavné mesto padlo takmer bez boja. A Hitler sám bol nájdený v auguste 1957 ... Visiaci v slučke. Zrejme zobrali svoje a obesili ich.
  Čile tiež kapitulovalo. Tak sa skončila posledná vojna v dejinách ľudstva.
  Víťazstvo oslávilo 12 čarodejníc - vlastniacich večnú mladosť. Ale ďalší chlapec, Oleg Rybachenko, vyzeral byť veľmi spokojný. Nakoniec si môžete pre svoje potešenie dožiť, koľko rokov strávil v armáde.
  A Rusi už išli do vesmíru v roku 1947 a v roku 1954 leteli na Mesiac. A v roku 1967 na Mars. A ďalšie nové úspechy. Slnečná sústava bola postupne podrobená. V roku 1975 Alexej II., ktorý bol pri moci sedemdesiat rokov, havaroval v lietadle. A tak sa skončila vláda najväčšieho panovníka všetkých čias a národov.
  A novým kráľom sa stal jeho syn: Michal II. A Rusko prešlo do vesmírnej expanzie.
  Oleg Rybachenko a Margarita kráčajú po Marse v roku 2005. Chlapec poznamenáva:
  "Je to už sto rokov, čo som sa stal dieťaťom. A nie je čas, aby som vyrástol na šestnásť?
  Margarita, ktorá tiež vyzerá ako dievča, odpovedá:
  - A ja tiež musím vyrastať podľa zmluvy! Ale prečo sme ešte deti?
  Oleg pokrčil plecami... Zrazu sa pred nimi objavil obraz anjela-demiurga s krídlami.
  Krásne stvorenie povedalo:
  Splnili ste časť svojej misie.
  Ale teraz na vás čaká priestor! A vesmírne svety! Tak ži a bojuj!
  Oleg Rybachenko sa s úškrnom opýtal:
  - Sľúbili ste nám telá v šestnástich!
  Anjel s úsmevom prikývol.
  - A čo chceš s Margaret?
  Margarita súhlasne pokrútila hlavou.
  - Ešte viac?
  Anjel s úškrnom perleťových zubov prikývol.
  - Budeš to ty! Ale vyrastieš do šestnástich rokov, budeš mať tisíc rokov! A potom zostaneš v mladosti navždy!
  Oleg a Margarita zborovo zakričali:
  - Nie je to fér!
  Angela s úsmevom poznamenala:
  - Taká je cena za nesmrteľnosť! Ale súhlaste s tým, že budete nesmrteľnými deťmi oveľa lepšími ako smrteľnými starými ľuďmi!
  Chlapec a dievča súhlasili s týmto:
  - Áno, oveľa lepšie!
  A smejte sa nahlas!
  Čo sú vlastne títo smrteľní ľudia? Dokonca aj najväčší cár všetkých čias a národov, Alexej, bol preč. A pred nimi je večnosť plná žiarivých dobrodružstiev.
  
  
  
  NAPOLEON NEŠIEL DO RUSKA!
  . Alternatívna história, kde veľký cisár neodišiel do Ruska, ale presunul pluky do ... Turecka! No, samozrejme, prečo nie? Prečo neoslobodiť Balkán spod osmanskej nadvlády?
  A nepriateľ, samozrejme, nie je príliš silný. Áno, a predtým zbití Rusmi.
  A Napoleonova armáda sa vydala na nútený pochod. A kráčala takmer bez odporu z Bosny do Istanbulu. Jedna prekážka - hory, rieky, pevnosti... A epizodický odpor. A obyvateľstvo víta Francúzov a Európanov ako osloboditeľov.
  Napoleon dobyl Istanbul v roku 1812. Potom bojoval v Malej Ázii. Dostal sa do Indického oceánu a do Mekky. Potom sa Francúzi a ich žoldnieri presunuli do Egypta.
  Napoleon doteraz nešiel do Ruska, ale dobyl osmanské majetky. Možno ho niektorí veštci varovali pred možným neúspechom v prípade vojny s cárskou ríšou.
  Briti sa v roku 1814 pokúsili pristáť v Španielsku. Napoleon sa vrátil do Paríža. A keď nabral silu, rýchlo sa presunul do Španielska a porazil tam Britov. Potom sa Francúzi trochu opevnili v Pyrenejach.
  Ich jednotky sa dostali do Maroka a obsadili celý sever Afriky a Sudán.
  Tak vytvorili univerzálnu dominanciu v Stredomorí. Vzali aj Gibraltár. A aj posilnili. Vojna s Britániou pokračovala so zmiešaným úspechom. Obe strany sú unavené zo šarvátok na mori. Napoleon však chcel zobrať číslo. A stavalo sa stále viac nových lodí, cvičili sa námorníci. Postupne začala ovplyvňovať početná prevaha Francúzov s veľkými ľudskými a územnými zdrojmi.
  A vyčerpaní Briti začali podľahnúť. Nakoniec sa v roku 1825 uskutočnilo obojživelné pristátie. A Napoleon nakoniec obsadil Londýn. Tak sa vojna skončila. A už sa starší cisár rozhodol oddýchnuť si a zapojiť sa do pokojnej výstavby. Jediná vec je, že Francúzi pokračovali v presune cez Afriku a dobýjali jej juh. V Rusku sa k moci dostal Mikuláš I. Rusi boli vo vojne s Iránom, no napriek víťazstvám ho nedobyli, ale obmedzili sa na umiernené územné akvizície. Potom Rusko čelilo vojne Šamil na Kaukaze a bolo ňou dlho viazané.
  Napoleon vládol do roku 1837 a zomrel ako šesťdesiatosemročný. Jeho nástupcom sa stal jeho syn Napoleon II. Mladý dvadsaťšesťročný plavovlasý cisár, predtým bol kráľom Talianska a Rímskej ríše. Samozrejme, chcel prekonať slávu svojho otca Napoleona I.
  A Napoleon II. podnikol svoje prvé ťaženie do Iránu a ďalej do Indie. Samozrejme, najväčšia a najlepšie organizovaná armáda na svete si pomerne rýchlo podmanila Irán aj Indiu. Dokončilo sa aj dobytie Afriky. Francúzsko viedlo vojny v Latinskej Amerike a snažilo sa ovládnuť kolónie Španielska a Portugalska. Na Rusko to akosi nebolo. Ale Francúzi po dlhých vojnách konečne zakotvili v Latinskej Amerike. Napoleon II zomrel v roku 1856 a na trón nastúpil jeho syn Napoleon III. Mal vtedy iba šestnásť rokov. A v roku 1858 Napoleon III začal ťaženie proti Rusku.
  Rozhodol sa prekonať svojho pradeda. A v Rusku je stále nevoľníctvo. A krajina je, samozrejme, v bojovej sile neporovnateľná s napoleonským Francúzskom.
  Napoleon III počítal s víťazstvom. A cez Rusko sa presunuli dva milióny vojakov. Išli v troch kolónach: do Kyjeva, Moskvy a Petrohradu. Ale Rusko nemalo svojho Kutuzova.
  A cár Alexander II bol nútený utiecť do Kazane. Moskva a Petrohrad a Kyjev boli dobyté. Proti Rusku boli jednotky z celého sveta a pokročilejšie zbrane. Dokonca aj v armáde Napoleona III sa objavili prvé ľahké tanky.
  Áno, nemôžete odolať takejto sile. Cár Alexander II ponúkol Francúzom mier. Ale Napoleon Tretí vyhlásil, že potrebuje Rusko ako celok.
  Skrátka začala partizánska vojna. Ale v Napoleonovi je veľa vojakov. Okrem toho Napoleon III oznámil zrušenie poddanstva. Aj to sa časť ľudí priklonila na jeho stranu. Vojna zúrila niekoľko rokov a Napoleonove jednotky sa dostali k Tichému oceánu.
  Nakoniec sa našiel kompromis. Napoleon III sa oženil s dcérou Alexandra II a bol korunovaný. A Rusko ako súčasť obrovského impéria dostalo určitú autonómiu.
  Napoleon Tretí stále bojoval v Číne, jeho vojská sa dostali do Austrálie a dobyli Indočínu. A v roku 1877 zomrel a na trón nastúpil Napoleon Štvrtý. Štrnásťročný mladík. Pravnuk Napoleona I. a potomok ruských cárov z matkinej strany. Napoleon Štvrtý dokončil dobytie sveta - dobyl Spojené štáty a všetky ostatné ostrovy... Vznikla svetová ríša. Potom už len ostávalo zaútočiť do vesmíru.
  Ale smútok nebol, ale čerti šantili. Napoleon IV zomrel v roku 1894. Presnejšie, zomrel na poľovačke v Afrike. A na jeho trón zasadol štvorročný chlapec Napoleon Piaty.
  Potomkovia Napoleona nejako neboli veľmi húževnatí. A, samozrejme, začal zmätok. Teraz v Latinskej Amerike, teraz v Číne, teraz v Rusku.
  Ale jednotky nepokoje a separatistov potlačili. Napoleon Piaty vyrástol a rezolútne začal potláčať rebélie. Potom sa planéta Zem akosi upokojila. A v roku 1914 vyletel do vesmíru prvý človek! V roku 1917 ľudia pristáli na Mesiaci.
  Postupne ľudstvo získalo stabilitu. A teraz expanzia do vesmíru. Do roku 1935 ľudia navštívili všetky planéty slnečnej sústavy a na Mesiaci sa objavila osada. Napoleon Piaty vládol do roku 1960 - šesťdesiatšesť rokov - rekord medzi Bonapartes, a zomrel v sláve. Trón dostal Napoleon VI. V tom čase sa už začali uskutočňovať úspešné experimenty na omladzovanie ľudí. A v roku 2000 ľudia začali prenikať do susedných hviezd. Do roku 2020 boli mimo planéty Zem vytvorené prvé osady ľudí.
  
  IVAN HROZNÝ NIE JE OTRADENÝ
  Tento Ivan Hrozný nebol otrávený v roku 1584 (prečo vôbec napadlo, že bol otrávený?), ale ešte nejaký čas žil. Ženatý s anglickou princeznou. A zároveň dobyl Sibír, postavil tam mestá. V roku 1590 sa anglickej princeznej narodil jeho syn Alexander. V roku 1591 zomrel syn Dmitrij, ale Rusi získali späť svoje roky od Švédov. V roku 1592 obsadili Narvu.
  Spoločná vojna Poľska a Ruska proti Švédsku sa skončila v roku 1593 zajatím Vyborgu. A porážka švédskej vojny v roku 1594.
  Rusko tak získalo späť mestá na pobreží Baltského mora a etablovalo sa v Narve, ako aj vo Vyborgu. V roku 1595 Ivan Hrozný nariadil postaviť mesto pri ústí Nevy. Aleksandrovsk vznikol o viac ako sto rokov skôr. Pomenovaný rok na počesť syna Ivana Hrozného a anglickej princeznej.
  Potom Ivan Hrozný pokračoval v pohybe cez Sibír. Jeho bojovníci postúpili k rieke Amur. V roku 1598, po oprave 65 rokov - rekord pre Rusko a jedno z najdlhších trvaní kráľovstva v histórii planéty Zem, zomrel Ivan Hrozný. Zomrel s ním o rok aj dedič Fedot. A kráľom sa stal Alexander Prvý. V čase svojho nástupu na trón mal iba osem rokov. No regentom sa stal Boris Godunov. A všetko išlo viac-menej. Pravda, boli hladné roky. Potom vojna s Poľskom v roku 1605. Potom prvýkrát sám Alexander velil armáde. Poliaci sa pokúsili obliehať Smolensk, ale boli úplne porazení. Rusi prešli do útoku - obsadili Kyjev a Polotsk. Poliaci postúpili pôdu pozdĺž Bereziny a Kyjeva ľavobrežnej Ukrajine.
  Na chvíľu bolo ticho. Rusko postupovalo na východe. Dosiahla Tichý oceán a tam založila nové mestá.
  Potom nasledovala kampaň na Kryme, ktorá sa časovo zhodovala s oslabením Turecka. Rusko dobylo aj Krymský chanát spolu s Azovom.
  Tak vznikla veľká ríša. Potom opäť vojna s Poliakmi. Alexander vyhlásil - získame späť krajiny celej Kyjevskej Rusi.
  A stalo sa. Ruské jednotky na čele s cárom a veľkým veliteľom Skopinom-Shuiskym ešte dokázali poraziť Poliakov a dokonca dobyli Varšavu.
  Po určitých sporoch Poľsko prijalo Alexandra Prvého za cára. Potom povstala veľká sila Slovanov. Rusko sa v roku 1630 obrátilo na juh. Išiel do vojny s Tureckom. Osmanská ríša upadala a prehrávala.
  Rusko znovu dobylo Balkán a dokonca vstúpilo do Konštantínopolu. Osmanský trón bol prenesený na cára Alexandra. A teraz sa ruské pluky dostali do Egypta. A v roku 1640 dobyli s Kuvajtom Mekku aj Irak. Vybudujte obrovské impérium. V rokoch 1645-1647 bola vojna s Iránom. A Rusku sa podriadila aj Perzia. Vojna s Mandžuskou ríšou sa skončila zajatím severnej Číny.
  Cár Alexander vzhľadom na nárast počtu neruského obyvateľstva dokonca zvolal ekumenický koncil. V pravoslávnej cirkvi došlo k zmene, ktorá umožnila mať štyri manželky.
  Čo bolo výsledkom túžby uľahčiť moslimom prijatie pravoslávia a urýchliť rusifikáciu novo dobytých krajín.
  V roku 1658 zomrel cár Alexander prvý, ktorý vládol šesťdesiat rokov a stal sa tiež veľkým Rurikovičom.
  Novým cárom sa stal Michael Prvý, syn Alexandra Prvého. Nový kráľ mal už štyridsať rokov. A pokračoval v agresívnej politike svojho otca. Ruské jednotky sa presunuli do Indie. Boli vojny.
  Čo sa skončilo nastolením tamojšej ruskej nadvlády. Potom bola veľká vojna s Čínou. Michael zomrel v roku 1671. A vo vojne pokračoval jeho syn Alexej prvý Rurikovič. Mladý, asi tridsaťročný kráľ velil energicky a dosiahol veľké víťazstvá. Čína bola po niekoľkých rokoch vojny dobytá.
  Ďalej Rusko pokračovalo v pohybe na východ a juh, pričom dobylo aj Indočínu. Až kým sme neprišli do Singapuru. V roku 1701 zomrel aj Alexej a jeho syn Peter začal budovať veľkú flotilu. Rusko sa presunulo cez ostrovy v Tichom oceáne a pristálo v Austrálii.
  Zároveň tu bola túžba expandovať do Európy. A v roku 1715 začala vojna s Rakúskom. Nadriadené ruské jednotky rýchlo dobyli Rakúsko. Potom bolo ovládnuté Nemecko. Dostali sme sa k Rýnu. A v roku 1721 dobyli Taliansko. Peter Veľký teda vyrezal okno do Európy. Spolu s Egyptom. V tom istom čase Rusi obsadili Kanadu cez Aljašku. V roku 730 Peter Veľký zomrel a na trón nastúpil jeho vnuk Peter Druhý - Rurikovič.
  Jeho vláda sa ukázala ako aktívna, mladý muž začal vojnu s Francúzskom a dobyl Kanadu a ruské jednotky, ktoré mali väčšiu početnú prevahu, obsadili Paríž. Dobyté bolo aj Holandsko. Aj keď partizánska vojna sa tam vliekla. Ale nakoniec bola zdrvená.
  A neskôr v roku 1745 padlo Španielsko aj Portugalsko. Niekoľko rokov však prebiehala aj partizánska vojna. V roku 1753, po smrti Petra Druhého, nastúpil na trón syn Petra Druhého, Peter Tretí. Nový kráľ pokračoval v pohybe po Afrike a Amerike. Vojna vypukla v roku 1761 s poslednou veľmocou, Britániou. Rusku sa na mori spočiatku veľmi nedarilo.
  Potom však boli Briti porazení početnou prevahou a skúsenými veliteľmi. A došlo k pristátiu. Londýn padol v roku 1767.
  A v roku 1780 zomrel aj Peter Tretí. Na trón nastúpil jeho dvadsaťosemročný syn Pavol Prvý. Rusko už nemalo vážnych odporcov a presúvalo sa cez Afriku a Latinskú Ameriku. V roku 1820, keď Pavol Prvý zomrel vo veku šesťdesiatosem rokov, Rusko dokončilo dobytie celého sveta. A na trón nastúpil Ivan Piaty, štyridsaťdvaročný.
  Nebolo s kým bojovať. A veda ešte nedosiahla dobytie priestorov vesmíru. Napriek tomu Ivan nariadil lety na Mesiac. Akože, impérium musí ísť ďalej. A v roku 1833 prvýkrát letel do vesmíru človek. A v roku 1845 Rusi konečne pristáli na Mesiaci.
  Cisár Ivan Piaty zomrel v roku 1847. Na trón nastúpil Alexander II. Expanzia do vesmíru pokračuje. Pristátie na Marse v roku 1861. A potom na všetkých planétach slnečnej sústavy.
  A potom odleteli k iným hviezdam ...
  
  DONALD TRUMP NA MIESTE ROOSEVELTA
  Tu je Donald Trump bol počas druhej svetovej vojny na mieste Roosevelta. Toto je skutočne veľká šanca! Poučte sa z chýb svojho predchodcu. A prvá chyba: nechali ZSSR povstať a stať sa superveľmocou.
  Donald Trump pochopil ako nikto iný: Rusku by sa nemalo dovoliť vyhrať druhú svetovú vojnu. Rýchle víťazstvo Tretej ríše je však pre Ameriku aj nerentabilné.
  Najlepšia možnosť: nechať ich zabíjať sa navzájom tak dlho a čo najviac.
  Donald Trump, samozrejme, Rusku trochu pomohol, pred Stalingradom ... A s históriou neboli žiadne zvláštne rozdiely. A vyhnal Tretiu ríšu z Afriky.
  A potom Hitlerovi ponúkol prímerie výmenou za zrušenie antisemitských zákonov.
  Po Stalingrade si Nemci uvedomili, že druhú svetovú vojnu môžu skutočne prehrať a súhlasili s Trumpom. Židia nebudú prenasledovaní, ale... Obchod je obnovený...
  A väzni sú vymenení. Trump sám vyrobí atómovú bombu a skoncuje s Japonskom. A Nemci po zastavení bombardovania svojho územia a uzavretí druhého frontu hromadia sily.
  Fuhrer niekoľkokrát odložil operáciu Citadela. A dokonca ani v júli nezačal ofenzívu, takže chcel otestovať Tiger-2, monster tank, a tým myslel lev a myš v boji. Okrem toho Nemci začali vytvárať oddiely z cudzincov a hromadiť sily.
  Áno, a Trump odporučil Fuhrerovi, aby sa neponáhľal, pretože plány nemeckej ofenzívy na Kursk Bulge sú sovietskemu veleniu už známe a nie je nič hlúpejšie zaútočiť, keď o tom vie nepriateľ.
  Fuhrer bol dosť chytrý na to, aby počúval Trumpove múdre rady. A prešiel do defenzívy.
  Červená armáda 30. augusta konečne prešla do ofenzívy. A uviazli v obrane nepriateľa do hĺbky. Boje ukázali, že Panther je veľmi dobrý v obrane, s jeho rýchlopalným kanónom, ktorý zasahuje na veľkú vzdialenosť.
  A "Tiger" nie je zlý a dokonca ani "Ferdinand". Posledné samohybné delo v obrane je dostatočne silné. A dokonale odbíja útoky súperov. A Ferdinand pracuje veľmi aktívne. Keď zasiahne z diaľky, nebudete môcť narovnať chrbát.
  Nemci ešte, aspoň pomaly, ale na oryolskom výbežku podľahli. Ale sovietske letectvo už neovládalo oblohu. Bez západného frontu boli Fritz silní. Medzi nemeckými esami vyčnievalo Marseille.
  Nezomrel pri nehode v bitke o Stredozemné more. A teraz ako eso číslo jeden bojovalo na východe. A toto najlepšie eso Luftwaffe, ktoré za krátky čas vytvorilo na západnom fronte rekord, ktorý v reálnej histórii nikto neprekonal, teraz bojovalo na východe.
  Marcel mlátil z diaľky a nenechal sa štipnúť a zraziť. Stal sa legendou medzi nemeckými a sovietskymi pilotmi.
  A to bez akéhokoľvek preháňania. Zostrelili útočné lietadlá aj stíhačky.
  Za stopäťdesiat lietadiel bol ocenený Rytierskym krížom Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Keď vyrobil dvesto lietadiel, bol vyznamenaný Rádom nemeckého orla s diamantmi. Po dosiahnutí tristo lietadiel dostal pre neho špeciálne ustanovené ocenenie: Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Potom, čo zostrelil štyristo lietadiel, dostal zlatý a diamantový vojenský záslužný kríž a zlato-diamantový pohár Luftwaffe. Marseille na jeseň zostrelilo dvesto lietadiel nad Stredozemným morom. Počas zimy a marca zostrelil ďalších takmer sto áut, prevelili ho na východný front. Tam prekročil v máji 1943 tristo áut.
  Potom, v septembri 1943, dosiahol číslo štyristo áut. A dokonca vytvoril rekord, keď v jednej bitke vyradil štrnásť áut.
  Samozrejme, s takýmto esom sa Nemci na oblohe cítili viac než sebavedomo.
  A mohli zadržať nápor Červenej armády a vopred stiahnuť sily. Napriek tomu sovietske vojská postupovali, aj keď veľmi pomaly.
  Koncom októbra sa Červená armáda priblížila k Orlu. Fritz sa snažil udržať toto mesto za každú cenu.
  V bitkách bol prvýkrát použitý tank Tiger-2. Toto auto sa však dobre ukazovalo v obrane, no často sa kazilo. Ešte horšie je na tom Leo. Podobne ako pestovaný "Tiger" -2, známy skôr ako tiger kráľovský, mal "Lev" výkonnejšiu zbraň, ktorá však bola zbytočná. Od sovietskych tridsaťštyri tankov už bolo prevzatých nemeckými zbraňami. A "Lev", vážiaci deväťdesiat ton, nemal žiadne výhody oproti "Tigrovi", pokiaľ ide o brnenie, ale stál viac, bol menej spoľahlivý a výkonnejšia zbraň mala nižšiu rýchlosť streľby.
  Len pri streľbe na veľkú vzdialenosť mal "Lev" výhody, ale bolo to málo použiteľné, takže je takmer nemožné, aby tridsiatnička zasiahla v pohybe z diaľky, kde mal výhody "Lev".
  Bitky ukázali, že "lev" nemá žiadne výhody pri ochrane bokov a čela trupu nad "tigrom" -2 a hrubšie brnenie čela veže iba spomaľuje jeho rotáciu.
  To znamená, že sa ukázalo, že "lev" je v praxi ešte horší ako "tiger" -2. A ako sa ukázalo, bolo to navrhnuté.
  Napriek tomu bol Tiger-2 pomerne dobre chránený, pre T-34-76 bol aj nepriechodný do strany, a preto sa ukázal ako efektívny, aj keď nemotorný stroj.
  Zároveň sa v bitkách dobre ukázali dvaja piloti: Albina a Alvina. Ktorí celý čas bojovali naboso v bikinách. A urobili to veľmi efektívne.
  Takto Albina položí bosé nohy na spúšť a zrazí sovietskeho pilota.
  A potom stlačí Alvina, tiež s holými dlátovými nohami. A opäť zničte nepriateľa.
  Dievčatá pracovali aktívne a na úrovni pantera. Aj keď začínajúcich bojovníkov. Ale ich tajomstvom je bojovať v bikinách a naboso, potom nikto nezrazí!
  Boj o Orla sa pretiahol až do konca novembra. Nemci držali mesto a Červená armáda ho tvrdohlavo prepadla. Sám Stalin prejavil v tejto veci tvrdohlavosť. Mesto bolo dôkladne opevnené Fritzmi a nedalo sa obkľúčiť.
  Začiatkom decembra nastal dočasný útlm, na oblohe sa odohrávali len bitky. Marseille prekonalo počet zostrelených lietadiel a ako druhé v Tretej ríši po Goeringovi bolo vyznamenané Veľkým krížom Železného kríža.
  Červená armáda sa zastavila. Koncom decembra však obnovila ofenzívu. Po tvrdohlavom boji sa Orelovi predsa len podarilo obkľúčiť. A potom brať. Nemci boli v strede trochu viac natlačení. Na zimu však boli pripravení a tvrdo bojovali.
  Fritzovi sa stále podarilo odraziť ofenzívu pri Leningrade. Čiastočne kvôli varovaniu Trumpa, ktorý sa veľmi bál porážky nacistov.
  Po odrazení ofenzívy na severe nacisti nejako odrazili nápor a prežili zimu ... A na jar začali hromadiť silu.
  Straty utrpela aj Červená armáda. Ale dostala IS-2 a T-34-85. Začala sa výmena úderov a 22. júna 1944 začala Červená armáda v centre veľkú ofenzívu.
  Nemci podľahli, ale pomaly ... Sovietske jednotky postúpili za mesiac a pol o päťdesiat kilometrov na dosť širokom úseku frontu . Nacisti vo všeobecnosti trochu zmenili taktiku a snažili sa zachovať si sily tým, že nepostúpili.
  Tu zohral úlohu Trump, ktorý si neželal víťazstvo ani Ruska, ani Nemecka. Bál sa však, že Rusi aj tak zvíťazia, a poradil Fuhrerovi, aby postavil vojnu na obranu, aby vyčerpal zdroje boľševikov.
  Hitler napriek všetkej svojej agresivite prešiel do hluchej obrany. Navyše nemecké tanky sú nedokonalé. A "Myška" tiež nenaplnila očakávania a len v obrane sa viac-menej prejavila v krátkych protiútokoch.
  Nemci zatiaľ nedokázali poriadne uspieť v technike. Zatiaľ nebolo možné urobiť Panther-2 výkonnejším vo výzbroji a pancierovaní, ale nie ťažším ako päťdesiat ton. Focke-Wulf bol horší v manévrovateľnosti a bol nedokončený.
  Me-309 sa ukázal ako silný vo výzbroji a vysokej rýchlosti, ale horší v manévrovateľnosti. TA-152 bol lepší ako Focke-Wulf v letových vlastnostiach a silne vyzbrojený, ale tiež sa ukázal byť ťažší. Pravda, Marseille vyvinulo dobrú taktiku pre lietadlá, ktoré boli ťažšie, ale silnejšie vyzbrojené a lepšie chránené.
  Nemci si doteraz náskok na oblohe nielen udržiavali, ale vzhľadom na počet vozidiel ho ešte zvýšili. Aj keď ZSSR mal aj Jak-3 a LAGG-7. Ale zatiaľ to nebola výhoda.
  Ale Nemci mali ME-262. V júni mala Luftwaffe už tisíc týchto prúdových strojov so štyrmi 30 mm kanónmi. Ale v boji sa ME-262 ukázal ako nedostatočne manévrovateľný a efektívny. Vrátane kvôli vysokej rýchlosti. Jediná vec je, že ME-262 je veľmi ťažké zostreliť, je pancierovaný a húževnatý, je ťažké ho zasiahnuť kvôli vysokej rýchlosti, ale sám sa zrúti kvôli nie príliš spoľahlivému motoru.
  Nemci teda zatiaľ pomerne úspešne dostali iba TA-152 a mali modernizovaný ME-109 "K", najmasívnejšiu stíhačku druhej svetovej vojny.
  Zvýšil sa aj počet vyrobených lietadiel, čo umožnilo udržať si prevahu nad sovietskymi značkami. Navyše nemecké autá boli výrazne silnejšie vo výzbroji a výkone motora.
  Ako celkom úspešný sa ukázal nemecký Yu-288, ktorý kombinoval vysokú rýchlosť a veľké bombové zaťaženie. A prvý sériový štvormotorový bombardér Yu-488, schopný bombardovať na veľké vzdialenosti. Jeho vrcholom bola relatívne malá plocha krídel, ktorá dávala rýchlosť až 700 kilometrov za hodinu, čo bolo na vtedajšiu dobu a bombardér veľa.
  Nemcom sa v oblasti stavby tankov príliš nedarilo. Maus je dobrý v obrane, ale stále zraniteľný zo vzduchu a ťažko sa prepravuje. Jagdpanther sa ukázal byť úspešnejší . Vyrábal sa vo stále väčších množstvách a získal si dobrú povesť.
  Tu samozrejme Nemci auto takmer dokončili, ale v každom prípade dobre zatočilo.
  Hlavné množstvo nemeckého vybavenia sa zvýšilo, čo umožnilo úspešnejšie odolávať sovietskym útokom. Vrátane ofenzívy v auguste na juhu.
  Prišla jeseň 1944, sovietske vojská nevzali ani Charkov a stále stoja v centre.
  Fritz sa cítil trochu sebavedomejšie... Stalin pokračoval v klovaní, ale bez pomoci Spojených štátov nedokázal vyhrať technologické preteky proti Nemecku.
  So zahraničnými divíziami a mnohými hiwi, plus satelitmi a bývalými sovietskymi občanmi mohla Tretia ríša viac-menej doplniť svoje sily a zostať v defenzíve. Zahraniční robotníci a otrocká práca umožnili vyrobiť množstvo zariadení. A v prvom rade prúdové lietadlá.
  Projekt rakiet V-1 a V-2 bol obmedzený v prospech prúdových lietadiel a objavili sa bombardéry Arado. Ktorá dobre bombardovala. A sovietske lietadlá ich nedokázali ani dobehnúť.
  Hitler sa čoraz viac spoliehal na leteckú ofenzívu. Fritz bojoval aj v zime... Červená armáda dokázala počas zimy postúpiť v centre.
  Tu Nemci, hoci očakávali ofenzívu, boli šokovaní prácou delostrelectva, najmä prúdového lietadla Andryusha. Potom však početné nemecké tankové divízie dokázali zastaviť sovietske jednotky.
  Osvedčili sa najmä nové nemecké samohybné delá E-10 a E-25, malé, ale obratné.
  "Tiger" -2 sa objavil aj s užšou a menšou vežou a silným motorom s výkonom 1000 koní, ktorý sa ukázal ako praktickejší stroj.
  Vojna skrátka začala so zverincom výhodnejším pre Nemcov.
  Hitler počítal s tankami radu "E", ako s vyspelejšími a s nízkou siluetou. V E-50 bola výška vo všeobecnosti o meter nižšia ako výška "Tigra" -2, čo umožnilo pri rovnakom pancierovaní znížiť hmotnosť tanku na päťdesiat ton s motorom s výkonom 1 200 koní počas nútenia. , priebojnejšia a presnejšia zbraň.
  Toto dopadlo skvele! Stroj získal rýchlosť a rýchlosť prelomu. A dievčatá na ňom bojujú. A samozrejme naboso a v bikinách.
  Boje sa aktivizovali najmä na jar, v máji. Nemci sa pokúsili zaútočiť. Dobyť však mohli len Belgorod, ktorý predtým dobyli sovietske vojská. Boje trvali dlho. A bitky sa zúčastnil aj tank E-100. Tento stroj, veľmi dobre chránený a so silnými zbraňami, sa stal pre sovietske jednotky veľkým problémom.
  Po objavení sa SU-100 sa Stalin nečakane rozhodol zmeniť doktrínu v stavbe tankov. A tieto samohybné delá sa začali vyrábať v čoraz väčšom množstve.
  Priťahuje jednoduchosť samohybných zbraní vo výrobe a výkonnejšia zbraň. A tiež to, že Stalin začal uvažovať o záchrane vojakov. Každopádne v lete 1945 postupovali len Nemci. Dokázali len obkľúčiť Rostov na Done a Oryol, ale to sa obmedzilo na úspech... Na jeseň sa Fritz posadil do defenzívy a Červená armáda postupovala. A v zime tiež ... A iba Belgorod bol schopný poraziť.
  Takže obe armády spomalili ...
  Prišiel rok 1946. Nemci sa pokúsili zaútočiť v lete pomocou tankov E-50 a E-100 a E-75. Stalin mal proti nim samohybné delá SU-100, ktoré prakticky nahradili všetky ostatné typy zbraní. Nemci nafúkli, ale takmer nepostúpili ... A na jeseň av zime už postupovala Červená armáda ...
  Ale opäť z toho nič nebolo.
  Už je rok 1947. Nemci tlačia a postupujú, Rusi tlačia späť a postupujú. Nič sa nepodarilo.
  Prichádza rok 1948. Objavil sa T-54, ktorý sa však nestal masívnym. SU-100 je stále v prevádzke. Je pravda, že tento ACS je trochu zastaraný. Nemci sú na prvom mieste v sérii nad E-75 s motorom s plynovou turbínou. A už bol dobre chránený zo strán ...
  Nemci však stále nemohli dosiahnuť víťazstvo. ZSSR vyrábal IS-7. ktorí úspešne bojovali s Nemcami.
  Potom 1949 ... Predná línia je nehybná a dochádza k výmene úderov. Boxeri sa hojdajú a navzájom sa ničia.
  Takže v roku 1950 frontová línia mierne kolíše. Ale nič podstatné sa nedeje.
  A ide do roku 1951, to isté. Na východnom fronte žiadna zmena. Obe strany boli dosť vyčerpané.
  Išiel a 1952. Posledný celý rok Stalinovej vlády. Jediná vec, ktorú Nemci mali disky nezraniteľné pre ručné zbrane. ZSSR má najmasívnejší stroj: SU-122 s dlhou hlavňou, ktorý je stále uvádzaný ako najlepší.
  A nakoniec, 1953... Stalin zomiera a potom to začína. V Moskve prebieha boj o moc a Nemci to využívajú a prechádzajú do ofenzívy.
  A postupujú na Kaukaze. Nakoniec do vojny vstupuje Türkiye.
  Zachytávam celý Kaukaz na jar, v lete a na jeseň a získam výhodu ...
  Ale tu zasahuje Trump. A 1. januára 1954 Spojené štáty americké začínajú jadrové bombardovanie územia Tretej ríše a ... Ruska.
  Páči sa ti to! Trump zasiahol do druhej svetovej vojny.
  A ukázalo sa, že všetko je svojím spôsobom veľmi cool! A svojim spôsobom je to cool!
  Trump sebavedomo porazil svojich nepriateľov! A toto je jeho pekelné PR!
  Tento americký diktátor dokonca skáče od radosti!
  
  KRÁSNE DIEVČATÁ TVORIA HISTÓRIU
  Alternatívny príbeh, v ktorom sa Hitler napriek tomu rozhodol, že najprv by mal dokončiť Britániu a až potom zaútočiť na ZSSR. Jedným z týchto krokov bolo dobytie Kréty a útok na Maltu. Tá bola celkom úspešná a Führerove jednotky porazili Britov. Hitler sa rozhodol zrušiť Britániu a až potom odísť do ZSSR.
  Tu ho ovplyvnili štyri čarodejnice. Árijské krásky: Gerda, Charlotte, Christina, Magda - presvedčili Fuhrera, aby ešte nešiel do Ruska! Dokonca si kľakli na kolená a prisahali, že 41 rokov na to nie je vhodný čas. Okrem dievčaťa prebehli bosí po uhlíkoch a vykonali rituál potvrdzujúci, že je lepšie neísť do Ruska. A štyri krásky presvedčili Fuhrera, že je potrebné, aby v Afrike bojovali aj dievčatá. S čím súhlasili.
  Britská základňa je napadnutá armádou Fritz;
  Najväčšia britská základňa naozaj vyzerala ako peklo. Dopadlo naň viac ako tisíc bombardérov zhromaždených z celého východného frontu, ktorí získali slušné bojové skúsenosti, spolu so sprievodnými stíhačkami. Angličania, samozrejme, bojovali už dlho, ale neočakávali taký silný masívny úder. Vskutku, kto uverí, že sa Fritz rozhodne odkryť front, aj keď je nepriateľ dočasne ticho. Ale britskí bojovníci sú teraz nemilosrdne bití. Napríklad ich lode napadne Yu-87, slávna "vec". Nie príliš rýchlo, ale majú najvyššiu (na svoju dobu) presnosť bombardovania a trápia britskú flotilu číhajúcu v zálivoch. Nezaostáva ani modernejší Focke-Wulf, medzi nimi aj samotný legendárny von Rudel, kráľ útočných lietadiel. Známy potopením najmocnejšej sovietskej bojovej lode, bojovej lode Marat.
  Tu napríklad desiatnik Richard vidí supy kotúľajúce sa z kopca ako sane. Ako dravé ryby sa z diery vynárajú početné nemecké bombardéry. Už starý Angličan od strachu vyhodí telefón. Taký hrozný pohľad ešte nevidel. Sirény zavýjajú veľmi neskoro, po výbuchu bômb. Tlaková vlna vyvrhuje britských vojakov, odtrhnuté ruky a nohy lietajú rôznymi smermi. Tu sa jedna zo železných prilieb rozpálila a zasiahla dôstojníka do tváre. A ako kričí:
  - Churchill kaput! Hitler je cool!
  Britské protilietadlové delá nezačali strieľať okamžite, ale až vtedy, keď naraz pršali tisíce bômb. Nepriateľ vypočítal všetko správne: ani jedna bomba by sa nemala minúť. Takže rozdrviť nepriateľa a poraziť. Všetky sektory sú na mape vopred označené. Navyše, drzí Briti sa ani poriadne nepretvarovali. Mnohé z ich protilietadlových zbraní stoja na viditeľnom mieste a sú zmietnuté v prvom rade.
  Tu je hlaveň 85-milimetrového 32-stopového protilietadlového dela vyhodená a ohnutá vo vzduchu ako šiška. Potom sa zrútila a rozdrvila piatich Angličanov. Tu sa jednému černochovi roztrhlo brucho a vypadli črevá.
  A bomby pršali a všetko bolo v plameňoch, skladisko paliva zaburácalo, začali vybuchovať, náboje rozmetali takmer po celej kostre, potom bol odpálený ďalší sklad. K tomu všetkému zavýjali sirény inštalované v kapotážach Yu-87 a sirény Focke-Wulf, čo spôsobilo divokú hrôzu medzi černochmi a Arabmi spomedzi koloniálnych jednotiek. Ale zdá sa, že bieli sa neboja menej.
  Tu sa napríklad zrazili dve britské fregaty, až hrkotali kotly. A dokonca aj úlomky fregát, ktoré vzlietli, sa trhali vo vzduchu ako zamínované polia a krížnik si jednoducho sadol na dno.
  Anglický tank Cromwell s krátkou tlamou, ale so slušnou rýchlosťou a silným čelným pancierovaním v panike zrýchlil a vrazil do vlastného skladu, pričom cestou rozdrvil aj tucet vlastných rozrušených vojakov. Chaos narastal. Aj tu sa anglická lietadlová loď začala prehýbať a silný dreadnought spustil paľbu ... na pobrežie, kde sa rojili ich vlastní vojaci.
  A v tomto pekle zostali dvaja ľudia úplne nevyrušení. Jeden z nich bol Ind, ktorý si odmerane zapaľoval fajku, a druhá bola žena, zjavne arabského pôvodu, no vo vojenskej uniforme. Spoločne nedávajú pozor na rýchlu smrť. Do nie celkom obyčajnej kartovej hry sa rozsekala skôr celá horda jazdcov zániku. Išlo o hru päťdesiatich dvoch kariet so žolíkmi a dokonca podľa pravidiel, ktoré vymyslel sám červenokožec.
  Arabka povedala:
  - Veľa hluku! A aký zmysel má panikáriť?
  Jeden z vojakov s chrbtom porezaným šrapnelom takmer narazil na Indiána, no ten ho potom ležérne odhodil ako mačiatko. Kvapky krvi padali na tvár červenokožky a s úsmevom si ju zlízali. Potom si všimol:
  - Robiť hluk je veľa slabých bledých tvárí. My Apači si to myslíme - žiadny nepriateľ nie je dobrý, objavil sa nepriateľ - ešte lepší!
  Tmavá žena poznamenala:
  - Toto je typická slabosť tých, ktorí vyznávajú Kristovu vieru. Radi hovoria o obetovaní, ale neobetujú sa.
  Ind rýchlo prikývol.
  - Poriadok je postavený na základe, kde cement je viera a piesok je vôľa! Viera je srdce zo zlata a vôľa je železná päsť! Len bledé tváre nemajú ani jedno ani druhé.
  Niekoľko horiacich britských vojakov sa vrhlo do vody, aby zmyli plamene. Od vstupu do vody to dokonca vrelo, bolo počuť krik a divoké stonanie. A po morskej pene sa plazili krvavé kruhy, najprv husté, potom sa rozptýlili a postupne bledli. A bojovníci kedysi najväčšej a najrozsiahlejšej ríše na Zemi strácali ľudskú podobu. Arab si pohŕdavo odfrkol:
  - A títo muži nás nútia nosiť závoj!
  Červený muž potutelne prižmúril oči a poznamenal:
  - Očividne sa boja, tvoj impozantný pohľad!
  Arabka vycenila šibalsky zuby a povedala:
  - Mäkkosť ženy je podobná húževnatosti brnenia, len oveľa smrteľnejšia a všestrannejšia v obrane!
  Nemci radšej okamžite zasadili zo všetkých síl, taktiku boxera, ktorý počítajúc s nepripravenosťou nepriateľa sa okamžite rúti zo všetkých síl na nepriateľa. Keď na letiskách horia desiatky nepriateľských lietadiel, nie sú schopné vzlietnuť. Keď ich vlastné bomby vybuchnú vo vnútri Lancasterov a zničia všetko okolo a všetko. Tvrdá, ale účinná taktika. Takže symfónia podsvetia dosiahla vrchol svojej sily a potom začala ustupovať.
  Tým sa ale vec samozrejme neskončila, do kurzu vstúpila výsadková divízia. Kým Briti po takejto liečbe, absolútne žiadny z nich nemožno brať vlažne. Našťastie už boli vyrobené pristávacie vetrone v požadovaných množstvách a odladené spôsoby ich ťahania. Dnes asi najlepší na svete.
  Takže lietajú, nie ako šarkani - pomalšie, ale dostatočne rýchlo, a dokonca v sprievode hudby Wagnera - Hitlerovho obľúbeného majstrovského diela. Kto iný zo živých si pamätal film "Apocalypse", kde práve túto hudbu použili Američania pri útoku na Vietnamcov. Ako ich to vystrašilo. Takže tu Wagner, a burcujúce motívy, cez zosilňovače. Parašutisti si natreli tváre fosforom a namaľovali, strašne sa podobajú na démonov ich podsvetia. Aj výpočet psychologického efektu. Okrem toho boli do fosforu pridané nejaké činidlá a niektoré horčíkové čipy, aby spôsobili žiaru aspoň na krátky čas. Tak strašidelné, najmä na pozadí dymovej žiary, početné požiare. Majú dokonca aj guľomety, tiež maskované v podobe dračích úst. Vtedy už bijú melodické nemecké a ukoristené samopaly. A pokosené, ošúchané čiary padajú do čižiem víťazov. A mnohí sa jednoducho radšej vzdajú, napriek tomu, že Britov je oveľa viac ako Nemcov.
  Ind a Arabka sa ukryli v malej, starostlivo zamaskovanej diere. Červenovláska poznamenala:
  - No, my sme ich orali!
  Čiernovlasá žena bola prekvapená:
  - Hovoríš, že my? Možno myslíš nás?
  Indián pokrútil hlavou.
  - Nie! Palefaces porážajú Angličanov a to je dobré znamenie! A bude čas, potom príde naša dovolenka! Keď Indiáni oslobodia svoj kontinent!
  Arab si pohŕdavo odfrkol:
  - A ty si náhodou nárokuješ moc nad svetom?
  Ind sa láskavo, akoby vysvetľoval mentálne retardovanému dieťaťu, uškrnul:
  - Kto chce získať priveľa - zvyčajne skončí s ničím! Takže veľká lyžica - trhanie úst!
  Fuhrer, samozrejme, nevidel, čo robia jeho sokoly a jastraby, ale v zásade tušil, že nemecká vojnová mašinéria všetko jasne vyrieši. Vo všeobecnosti sa nemecké vojenské útočné operácie až po Kursk Bulge vykonávali na vysokej profesionálnej úrovni. Niektorí ich dokonca nazývajú benchmarky. Je dokonca zvláštne, že sa takýto stroj zastavil a potom sa úplne rozpadol.
  A samotní štyria vzali a zúčastnili sa vylodenia na Malte.
  Štyri dievčatá boli len v bikinách. A už vo vzduchu hádzali na Angličanov granáty bosými nohami. A je to veľmi krásne. Také sú dievčatá.
  A za letu, ako sa hádžu ostro nabrúsené kotúče. A naraz bolo rozrezaných tucet krkov. Jedno slovo - super triedne krásky. A veľmi sexi a svalnatá. Takí sú bojovníci. A jedným úderom rozštiepili kov a tehly. Majú takú zbesilú, kypiacu silu. A nechať ich obnažené opätky v skoku do brady anglických vojakov. Tak posratý.
  A krv letí a špliecha na všetky strany.
  Potom dievčatá použili svoje meče. A začali ničiť anglické rady. A pri speve:
  - Bieli vlci sa k sebe túlia! Len tak rodina prežije! Slabí zahynú - sú zabití, očisťujúc posvätnú krv!
  Sú tu také skvelé dievčatá. Jednoducho super!
  A každého anglického vojaka sťali dvoma mečmi. A hádžu hákové kríže bosými nohami, čím zabíjajú bojovníkov. A takí horliví bojovníci ...
  A letecký útok na Maltu je veľmi silný. Fuhrer zhromaždil letectvo z východného frontu. A Yu-88 sa ukázali vo svojej sláve. A samozrejme boli použité aj Yu-87, ktoré sa napriek prevahe stíhačiek vo vzduchu ukázali ako veľmi účinné.
  A Fritz porazil Britov veľmi tvrdo. A bosé Terminátorky sú ešte silnejšie. A bojovníci sú tu jednoducho trieda!
  No ako neobdivovať takéto dievčatá. Nie dievčatá - ale jednoducho panteri!
  Drvia svojich protivníkov. A spievajú:
  - Nikto nás nezastaví! Nikto nás neporazí! Zlí vlci trhajú nepriateľa!
  Zlí vlci - pozdrav hrdinom!
  A znovu rúbu... Briti sa však už vzdávajú. A zdvihnú ruky.
  Gerda reve po anglicky:
  - Na kolená! A bozkávajte moje nohy!
  Muži padajú na tvár a bozkávajú dievčaťu holé, trochu zaprášené nohy.
  Potom sú nútení pobozkať nohy a Charlotte, ryšavú šelmu. Aká je krásna.
  Vo vetre jej medenočervené vlasy vlajú ako bitka, proletárska zástava.
  Obaja muži a najmä mladí muži smejú bohyňu na okrúhlych podpätkoch. A oblizujú zhrubnuté nohy krásky.
  Na bosých nohách bozkávali Christinu aj Magdu. Aj dievčatá z akrobacie.
  A takí bojovníci sú silní a svalnatí. A hlavne bosý, roztomilý.
  A štíhle postavy a taniere tlače! A sú úžasné, bojovné a krásne.
  A každý sval hrá a pod opálenou pokožkou sa kotúľajú klbká svalov.
  Tieto dievčatá sú super cool! Majú silu hnevu a plameň vášne! A sebavedomie vyhrať.
  A Briti zasypávajú svoje obnažené, pôvabné nohy bozkami!
  Malta padla a bolo oveľa jednoduchšie presunúť jednotky do Afriky. Fuhrer zmúdrel a čo je najdôležitejšie, prišla mu na um logická myšlienka: ZSSR je totalitná krajina, čo znamená, že je silná. Takmer dvesto miliónov ľudí je zviazaných komunistickou ideológiou a toto je sila!
  Ale zároveň má ZSSR dostatok pôdy a nechystá sa nikoho napadnúť.
  Takže ak chcete zaútočiť na Rusko, mali by ste sa pripraviť.
  A aké tanky majú Nemci? Úprimne slabý! A Rusi na prehliadke prvého mája videli KV-2 so 152 mm kanónmi a KV-1 so 76 mm kanónmi a tiež agilné tanky T-34 s delami, ktoré prebíjajú Nemcov.
  A Fuhrer nariadil: vytvoriť svoje vlastné monštrá, aby vyvážili ruské tanky. Najmä "Panteri", "Tigre", "Levy" a "Myši". Na svoju dobu dobré autá, ale príliš ťažké.
  A drahé a náročné na prácu! Na druhej strane nemecká technika by v tomto prípade mohla konkurovať tej sovietskej.
  Okrem toho Nemci dúfali, že čoskoro budú mať celú Afriku a budú môcť dobyť dôležité zdroje sveta. A budú tam otroci, jednotky a bojové jednotky ...
  Vo všeobecnosti sú vojaci Wehrmachtu silní ...
  A dievčatá sú skvelé... A skvelé zlodejky!
  Na Malte chodili a boli známi mučením mužov. Divokí bojovníci. Chlapci boli vyzlečení a dievčatá ich znásilnili! A čo nie je zábava.
  Bojovníci veľa spievali a kričali:
  - Nikto nás nezastaví, ani diabol nás neporazí!
  Gerda a jej tím zaútočili aj na anglický krížnik. Dievčatá po nej kráčali s mečmi a všetkých sťali. A pri tom hádzali aj nabrúsené kotúče bosou nohou.
  Takí rýchli sú bojovníci, ktorých nemožno ľahko a bez problémov zastaviť. Idú do seba a rozdrvia námorníkov. A mávajú si oboma rukami. Boli tam také štyri bosorky. A čarodejnice nemilosrdné, úplne vražedné.
  Bežia po palube, blýskajú sa okrúhlymi ružovými podpätkami a mávajú mečmi ako listy vrtule. Režú Angličanov a hučia si pre seba, pričom sa usmievajú.
  - Nie sme patetické dievčatá, ten hlas je taký zvučný! Slávne drvíme Britov, aby tu nebolo ticho!
  A ako sa jazyky ukážu! Toto sú dievčatá pre seba ... Skutoční terminátori!
  A s holými prstami, ako si hádžu disky pre seba a ako vyraďujú nepriateľov.
  Robia to veľmi krvavé. A podrezali im hrdlá. A tak sa otvorilo veľa hrdiel.
  Agresívni chlapi.
  A presnejšie dievčatá, so svalmi divých zvierat. A nikto ich nemôže obmedziť - taký prvok.
  Dievčatá sú temperamentné a takmer nahé. A dokonca aj prsia boli odhalené, aby vyzerali krajšie.
  Gerda spievala:
  - A krížnik bude zajatý - temperamentné dievčatá! Aký živel, taký živel!
  Dievčatá sú naozaj krásne v takom meradle, že ich nezastavíte ani šmahom.
  Prekypujú násilnou, kypiacou energiou. A je to len taký agresívny hurikán a hojnosť plameňa a tepla.
  Bojovníci sú naozaj krásni. A môžu pohnúť päsťou v čeľusti.
  Majú také agresívne skoky dievčat, ktoré sa narodili s krídlami a tesákmi ...
  Charlotte obmedzí Angličanov a zaškrípe si pre seba:
  -V boji sa s nami nikto nemôže porovnávať! Som vlk, chladný vlk!
  A ryšavá šelma ako mlátenie a sekanie mečom ...
  Anglický admirál teda spadol pod počítanie dievčat. Čo vlastne chcel? Koho ste kontaktovali?
  Bojovníci ho vzali a rozsekali na kusy!
  Christina s radosťou spievala:
  - Bude sa lúpiť ražniči!
  A ukázala jazyk.
  A potom bosou nohou hodila kotúč s ostrými hranami. A hneď zabil piatich Angličanov.
  Magda kopla holou pätou a traja Angličania preleteli cez palubu. Tu je dievča - len divoška!
  A všetci štyria zvolajú:
  - Sláva našim bohom!
  A znovu seká... Už stovky Angličanov boli rozsekané. A tí, čo prežili, padajú na kolená a bozkávajú krásne dievčatá, ich silné, vytesané, bosé nohy.
  
  
  RUSKÝ PREZIDENT VLADIMÍR ZELENSKÝ
  Volodymyr Zelenskyj po inaugurácii oznámil rozpustenie Rady a uskutočnenie predčasných parlamentných volieb. To sa všeobecne očakáva. Vzťahy s Ruskom však zostali napäté. Vladimir Putin nezablahoželal Zelenskému k víťazstvu a neuznal prezidentské voľby na Ukrajine. Novému mladému lídrovi to však dokonca prospelo. Národniari, ktorí sa naňho pozerali podozrievavo, ho uznali za jedného zo svojich. A Západ pochopil, že Putin je naozaj agresor. A posilnená podpora pre Ukrajinu. Takže to začalo pre zdravie a skončilo pre mier. Zelenskyj sa toho ujal a v nových voľbách do Rady podal mimoriadne silný výkon. Podarilo sa získať parlamentnú väčšinu. Potom sa uskutočnilo niekoľko referend. Vrátane ústavnej reformy.
  Právomoci prezidenta sa výrazne rozšírili. A Rada je naopak obmedzená. Potom Zelenskyj začal odhodlane presadzovať reformy a modernizáciu.
  V tom istom čase bol na Donbase vynájdený prefíkaný ťah. Bojovníčke Anastasii Orlovej bola ponúknutá zaujímavá možnosť. Tá sa s podporou Ukrajiny a západných spravodajských služieb stane gubernátorkou Luhanskej a Doneckej oblasti. Potom bude mať formálne členstvo na Ukrajine a peniaze na obnovu a veľkú osobnú moc. A dokonca aj vlastnú armádu. Teda možnosť Kadyrov. Keď Rusko skutočne dalo Čečensku nezávislosť, iba formálne si nad ním ponechalo kontrolu.
  Anastasia Orlová, ktorá má vplyv medzi poľnými veliteľmi, túto možnosť prijala. Musím povedať, že táto žena bola veľmi krásna, plavovlasá a zvyčajne aj v zime behala v mraze bosá.
  Anastasia vyhlásila vojnu "kradnúcemu" vedeniu Nového Ruska. Je to veľmi bojovné a autoritatívne dievča. A v Novoazovsku založila svoju rezidenciu. Časť ľudí a milície ju podporili.
  Anastasia s práporom bosých dievčat podnikla niekoľko nájazdov a dobyla niekoľko miest. Rozpútali sa miestne bitky. Nastalo preťahovanie lanom.
  Anastasia konala celkom obratne a dostávala peniaze zo zahraničia. Navyše mala podporu v Rusku. Vrátane od žien. K úspechu prispel aj fakt, že Putin ochorel. Je vidieť, že ambiciózny prezident Ruska sa presilil. A za týchto podmienok bolo vedenie v Rusku rozdelené. Anastasia to využila a dobyla Doneck. Získajte serióznu podporu.
  Vojna sa začala Luhanskom. Ale nie príliš energický. Milície sa v skutočnosti nechceli navzájom zabíjať.
  Nakoniec sa v Novorossii konali prezidentské voľby a vyhrala Anastasia. Okamžite to uznali Spojené štáty a Kyjev. A potom ďalšie krajiny Západu a vlastne celého sveta!
  Zelenskij dodržal slovo a udelil Novorossii v rámci Ukrajiny osobitný štatút. A v Donecku opäť zaviala žlto-modrá vlajka.
  Nastal dlho očakávaný mier.
  Zelenskyj aktívne bojoval proti korupcii a dokonca zaviedol trest smrti za ekonomické zločiny. Volodymyr Zelensky, ktorý tvrdo a zručne riadi, po vytvorení profesionálneho tímu zabezpečil Ukrajine vysoké miery rastu. Krajina stúpala a moc nového vodcu silnela. Vzťahy s Ruskom sa zlepšili. Čo prispelo k mŕtvici, ktorá schmatla Putina a urobila ho menej ambicióznym a agresívnym.
  V Rusku rástla popularita Zelenského. Bol to silný rečník, šarmantný muž, populista. A nie komunista, ale ani antikomunista. Populárne medzi ľavicou aj medzi ruskými oligarchami. Veľmi populárny medzi ruskou mládežou. Intelektuál a priateľ. Zdá sa, že je inteligentný, ale uchopil pevnú silu. Áno, určite vodca, no zároveň džentlmen! Vysoká kultúra, ale zrozumiteľná a ľuďmi milovaná. Skutočný talent v manažmente. A skvelý organizátor.
  A keď prešlo päť rokov prosperity a vzostupu Ukrajiny a Zelenského moc sa konečne posilnila, nasledoval senzačný návrh.
  Totiž spojiť sa s Ruskom. Vytvorte jednotný odborový štát so spoločným prezidentom s veľkou mocou. Samozrejme, ľudovo zvolení.
  A v Rusku bola elita v šoku. Tu je pohyb! V tom čase Putin zoslabol z vážnej choroby a stratil popularitu. V žiadnom prípade teda nemohol naplno bojovať. A samotný Medvedev vo všeobecnosti nie je bojovník a ľudia ho nemilujú.
  A tu sa Zelenskyj chce jednoznačne stať prezidentom zväzového štátu a ... Jeho šance sú reálne! Po prvé, Západ by chcel vidieť Vladimíra Zelenského ako prezidenta Ruska a Ukrajiny! Ukázal sa ako dosť prozápadný politik a Európan. Po druhé, Zelenskyj je populárny v Rusku a najmä na Ukrajine. Po tretie, v dohľade nie sú žiadni konkurenti. Putin je vážne chorý, Medvedev slabý a nepopulárny, Zjuganov a Žirinovskij sú príliš starí. V dohľade nie sú žiadni iní lídri. Navyše, po štvrté, a pozor na oligarchov z Ruska a Zelenského, existuje podpora.
  Áno, je jasné, že ide o veľmi vážneho kandidáta na prezidenta Ruska. Má silu a charizmu a mimoriadny rečnícky dar. A tiež podpora západných aj ruských médií. Plus, popularita nového v ruskej politike, pod starými a nudnými vodcami.
  Skrátka, je nepohodlné odmietnuť a desivé prijať ponuku. Putin dostal druhú mŕtvicu. Medvedev sa stal úradujúcim prezidentom Ruska.
  Samozrejme, zďaleka nie je isté, že Zelenskyj definitívne vyhrá. A naozaj chcem anektovať Ukrajinu. Medvedev má túžbu prekonať Putina! Oplatí sa však podstúpiť také riziko, ako sú voľby so Zelenským?
  Obyvatelia Ruska však podporili myšlienku zjednotenia s Ukrajinou. Do ulíc vyšli státisíce ľudí - žiadali: jednotu slovanských bratov. V Moskve sa stretli demonštranti s políciou. Veľa ľudí bolo zranených. Začala sa dvíhať vlna protestov.
  S komunistami to Zjuganov konečne dotiahol, či skôr zhnilo, a mladšie vedenie začalo brať ľudí do ulíc. Žiadosť o zmenu režimu.
  Stiahli aj nacionalisti, ktorí majú svojich silných a ambicióznych vodcov. Majdan sa stával čoraz módnejším. Na políciu hádzali kamene a zápalné fľaše. Nespokojnosť ľudí, ktorá sa dlho hromadila, sa začala prejavovať čoraz silnejšie.
  Medvedev zasadol na bezpečnostnú radu.
  Väčšina členov bola za zjednotenie - s odvolaním sa na fakt, že diabol nie je taký hrozný, ako ho natierajú. A administratívny zdroj a propaganda je obrovská sila! A že ľuďom možno dôkladne vymyť mozgy a vo všeobecnosti budú voliť vládnu stranu.
  Ruskí miliardári tiež prisahali vernosť Medvedevovi, ktorý bol predvídateľný, dlho vládol a viac-menej vyhovoval všetkým.
  Miliardár Deribasco logicky poznamenal:
  - Je potrebné viesť volebnú kampaň v štýle: Medvedev je dnes Putin a žiadni Zelenskij pre nás nie sú nebezpeční!
  Roman Abramovič autoritatívne poznamenal:
  - Vytiahli sme Jeľcina z volebnej diery štyroch percent hodnotenia a ešte viac vytiahneme vás! Kaucia za naše peniaze a médiá!
  Prochorov potvrdil:
  - Nechceme také vysoké dane pre bohatých ako na Ukrajine a všetko za vás budeme stáť!
  Dmitrij Medvedev udrel päsťou do stola a oznámil:
  - Potom akceptujeme návrh na integráciu a zjednotenie!
  Medzi Ukrajinou a Ruskom bola podpísaná dohoda o zjednotení. Rovnováha síl sa okamžite zmenila. Prezidentské voľby by sa mali konať do troch mesiacov.
  Na prihlásenie do prezidentského úradu stačí buď vyzbierať stotisíc podpisov, alebo zložiť deväťdesiattisíc dolárov na kauciu, ktorá sa vráti, až keď sa dostane do druhého kola. To sú vtipné pravidlá. Čiastočne prevzaté z ruskej a čiastočne ukrajinskej legislatívy.
  Prirodzene, kandidátov na prezidenta bude veľa, Medvedevov tím zrejme uvažoval, že by to bolo pre nich ešte výhodnejšie! Hovorí sa, že mobilita elektorátu moci poskytne výhodu v prvom kole. A v druhom budú všetci podporovať Medvedeva. V každom prípade s tým úradujúci prezident počítal. A začalo to...
  Anastasia Orlová, táto bosá Kleopatra, povedala, že Zelenskij bude proti celej stovke. A že je Lancelot proti drakovi Putinovi a Medvedevovi.
  Objavili sa násilné útoky v tlači. Niektorí boli na strane Zelenského, iní na strane Medvedeva.
  Začalo sa registračné obdobie pre kandidátov. Rusko bolo nepokojné. Syn Džochara Dudajeva sa objavil na Kaukaze a vyhlásil džihád. A získal širokú podporu v islamských regiónoch. Mnohí experti tu podozrievali uši CIA. Navyše, Trumpovo predsedníctvo sa míňa a my potrebujeme vybojovať aspoň nejaké víťazstvá. A Zelenskyj na ruskom tróne je veľké víťazstvo! Aj keď existujú skeptici, ktorí tvrdia, že Zelenskyj môže urobiť z Ruska skvelú krajinu, oveľa silnejšiu, najmä ekonomicky, ako bola za Putina.
  Takže názor je na Západe rozdelený. Jediný ukrajinsko-ruský štát je, samozrejme, mocné združenie a vôbec nejde o vtip. Toto môže byť naozaj monštrum. Prirodzene, zjednotenie podporili aj ruské bezpečnostné zložky. Tá Anastasia je skvelá žena. Ona, spolu s práporom dievčat a všetkými kráskami, boli bosé a v bikinách, zrazili a porazili ruské špeciálne jednotky. Keď tí zbierajú prach, aby zvrhli príliš horlivého obdivovateľa Zelenského.
  Tu dievčatá ukázali, že bojujú rozprávkovo naboso a v bikinách! A ukázalo sa, že špeciálna skupina Vympel bola porazená horúcimi ženami. V dôsledku toho, a bolo rozhodnuté nezasahovať, sa v Novorossku dostalo k moci viac proukrajinského vedenia.
  Anastasia robila kampaň za Zelenského. Dievča v boji vedelo hádzať bosými nohami ostré, tenké kotúče, bumerangy a granáty. Bojovníci v bikinách sa stali legendou. Celý pluk dievčat, každá z nich stojí za celú divíziu. Toto je obrovská sila!
  Anastasia sa prehnala snehom a jej červené, obnažené päty sa mihali. Dievča spievalo:
  Ver mi, v rozľahlosti vesmíru je sen,
  Je ako lúč slnka na oblohe...
  V očiach Svaroga, pokoj a čistota,
  On je pre nás, ako Ježiš vstáva!
  
  Zrodíme žiarivý osud,
  V máji bude žiariť ako slnko...
  Ale koľko nemŕtvych dokážem, tomu nerozumiem
  Ako sa s nami hrá zlý rock!
  
  Chráň svoju vlasť, rytier,
  Nech svieti nebeská hviezda...
  Chránime rozlohu našej rodnej zeme,
  Nech sa planéta stane večným rajom!
  
  Ale čo môže impozantný komunizmus,
  Urobí vlajku vlasti všemocnou ...
  A zúrivý fašizmus zahynie v pekle,
  Nepriateľa prebodneme veľmi silným úderom!
  
  Dávate srdcia našej vlasti,
  Žiariť veľmi jasným teplom...
  Prejdeme našou bitkou až do konca,
  A Fuhrer bude zmietnutý jednou ranou!
  
  Súdruh Stalin nahradil svojho otca,
  Sme deti rôznych generácií...
  V gehenne horda zahynie v zúrivosti,
  A geniálny Lenin ukáže cestu do Edenu!
  
  V Rusku je každý chlapec obrom,
  A dievčatá sú vycvičené na boj...
  Pán všemohúci Rod máme Jedného,
  My Rusi sme vždy vedeli bojovať!
  
  Dosiahneme, verím, čoskoro sme všetko,
  Skutočnosť, že vo vesmíre neexistuje vyššia ...
  Komsomolčan zdvihol, poznaj veslo,
  A udrel Fuhrera na strechu!
  
  Už žiaden komunizmus, poznaj myšlienky
  Sú krásne a prinesú radosť!
  A Fuhrer je jednoducho darebák,
  Veľmi zákerný, veľmi čierny oblek!
  
  Som dievča - veľkosť bojovníka,
  Bosí smelo uháňali cez mráz...
  Môj hustý zlatý vrkoč
  Postavil rýchlu ružu!
  
  Nápadov môže byť miliarda
  Ako zariadiť vlasť v komunizme ...
  Ak uvidíš Fritza, tvrdo udri,
  Aby Adolf krvavý nesedel na tróne!
  
  Zničte fašistov päsťou,
  A radšej na nich hýbte kladivom ...
  Poďme jazdiť po Volge s vánkom,
  Drvenie kôz nám jednoducho nie je ľúto!
  
  Vychováme vojakov pre vlasť,
  Dievčatá sú v útoku...
  Namierené skrášľovacím guľometom,
  Odplata Hitlerovi ublíži!
  
  Rusov nikto neporazí
  Aj keď je vlk fašizmu, potom je diabol skúsený ...
  Ale stále silnejší ako jeho medveď,
  Aký poriadok buduje nový!
  
  Za vlasť, beh za Stalina,
  Komsomolky sa ponáhľajú bosé ...
  Nacisti boli sťatí vriacou vodou,
  Pretože Veľkí Rusi sú najlepší!
  
  Hrdé dievčatá vstúpia do Berlína,
  Zanechaj odtlačky bosých nôh...
  Nad nimi je zlatý cherubín,
  A striebro ako osie perly!
  Dievča potom spieva, ale ako sa bije! Napokon to bola ona so štyrmi partnerkami, ktorá svojho času zachránila milície pred úplnou porážkou pri Iolaisku.
  Potom vstúpilo päť dievčat v bikinách a naboso s celou armádou.
  Áno, bola to podívaná.
  Anastasia dala veľa z guľometu, odrezala rady nepriateľa a potom holými prstami hodila niekoľko tenkých kotúčov naraz. Tie hlavy sú odrezané.
  A Anastasia spieva:
  - Za svätú Rus!
  Natasha tiež strieľala, sekala nepriateľov a ako škrípala, hádzala granát bosou nohou a zrážala tank:
  - Pre Svaroga!
  A potom sa zlatovlasá Zoya otočí. A aj on hádže bosou nohou dar smrti a kričí:
  - Pre budúce rodnoprávne!
  A za nimi sa podvolí aj Aurora. A holým opätkom uvoľní dar smrti a kričí:
  - Za veľké hranice!
  A potom Svetlana zasadí. Otočí sa a potom z guľometu a holými prstami zošle skazu ...
  A bosá kráska bude kričať:
  - Za návrat Romanovcov!
  Áno, Anastasia bola fanúšikom obnovy cárskej ríše. V Rusku je cár skutočne pri moci. Tak prečo nevydať legitímnu monarchiu. Navyše v žilách Romanovcov prúdi krv mnohých generácií európskych kráľov. Je to ich rodokmeň? A aké je pohlavie Putina a najmä Lukašenka? Kto majú byť kráľmi? Ale Romanovci sú Boží pomazaní!
  Anastasia so svojimi priateľkami v bikinách dokázala mnohé zázraky. Bojovala ako diabol. Potom sa však pohádala s Putinom a postavila sa na stranu Zelenského. Vo všeobecnosti Anastasia videla, že Ukrajina je urazená, a so zvýšeným zmyslom pre spravodlivosť sa postavila na stranu slabých!
  Anastasia a jej päť odrazili útok na Novoazovsk, keď sa ju pokúsili zatknúť ako rebelku. Celá kolóna vládnych síl bola odrezaná a odzbrojená.
  Potom zajatci padli na tváre a pobozkali Anastasiu a druhé dievča na holé, zaprášené nohy.
  Dievča filozoficky povedalo zajatým bojovníkom Novorossie:
  - Nechcem ťa zabiť! Ste moji bratia! A ja budem tvoja kráľovná!
  Vo všeobecnosti Novorossia prijala Anastasiu bez väčších škôd a veľkých strát. Je pravda, že blonďavý terminátor odrezal hlavu guvernérovi Doneckej republiky a zabil jeho stráže, ktoré pozostávali hlavne z belochov.
  Anastasia je už dlho legendou. Na Kryme urobila také zázraky, že dostala hviezdu hrdinu Ruskej federácie. Bez nej, s partnerkami v bikinách to tak hladko nešlo. Ale potom bola Anastasia vzatá a zbavená všetkých ruských ocenení. Vrátane za vraždu ruských špeciálnych jednotiek v boji, keď sa ich snažili odstrániť. Dokonca bolo začaté trestné stíhanie.
  Ale neodvážili sa začať veľkú vojnu s de facto nezávislým Novorossijskom. Navyše Putin ochorel a bez neho nikto nechcel prevziať zodpovednosť.
  Najmä Medvedev, ktorý vo všeobecnosti nie je vodcom v duchu a duchu. Presne toto však Medvedej vyhovovalo ruským oligarchom a Putinovmu okoliu - dá sa ľahko manipulovať.
  Nech je to akokoľvek, proti Zelenskému povstala obrovská propagandistická mašinéria. Začali si všetko vyčítať. A že to bolo ako keby bol narkoman a zlodej a vybral miliardy cez offshore spoločnosti a že bol vo všeobecnosti gay.
  Provincia išla písať. A samozrejme tam boli svedkovia a uistenia rôzneho druhu. Vrátane obvinení z homosexuality. Dokonca len čo sa začalo prihlasovanie kandidátov a špina sa už vyliala.
  Počet tých, ktorí sa chceli zúčastniť volieb, Ukrajinci a najmä Rusi, sa ukázal byť kolosálny. Stúpali komunisti aj nacionalisti. Nečakane strčil hlavu do volieb aj starý a chorý Zjuganov. Hoci z postu predsedu KSČ už odišiel. Voliť sa zúčastnili aj Afonin, Udalcov a Grudinin. A vôbec, stále je tu kopa ľavicových kandidátov, málo známych, ale chrtov. A toľko ľudí, ktorí chcú byť prezidentom, liezlo! A čo deväťdesiattisíc dolárov? Je to na pomery Ruska také veľké množstvo?
  Ako tanky ochotne stúpali. A biznismeni, umelci, pop umelci a spisovatelia. Áno, aj spisovatelia sú aktívni. Urobte si reklamu pre seba. A deväťdesiattisíc dolárov nie je až tak veľa. Do CEC sa tak nahrnuli stovky žiadostí.
  No predsa voľby! No predstavenie dopadlo! Dokonca aj Alla Pugačevová strčila hlavu do prezidentského úradu. A prečo nie? Alka začala zabúdať, tam si môže pripomenúť seba! Z tých starých sa do prezidentského úradu vyšplhal Jurij Lužkov. Tiež som si to chcel pripomenúť.
  Takáto show sa, samozrejme, nezaobíde bez Vladimíra Volfoviča. No tentoraz sa volieb zúčastnil jeho syn Igor Lebedev a jeho pravá ruka Degtyarev. Do volieb išli aj v troch kolónkach.
  Rozhýbali sa aj národniari. Na predsedníctvo a mnoho ďalších sa samozrejme dostal aj legendárny Demushkin, ktorý si odsedel vo väzení, a čo je zaujímavé, Spider, líder Metal Corrosion, aj šéf rockovej skupiny Kolovrat.
  No, samozrejme, pop speváci rozbehli kampaň. Sú tu Philip Kirkorov a Nikolaj Baskov. Vo všeobecnosti tiež nemajú čo stratiť. Takáto bojovná stráž nasadená.
  A Timothy a Vitas a vo všeobecnosti mnohí z nich šli do kampane.
  Samozrejme nie náhodou! Medvedevov plán bol nominovať obrovské množstvo kandidátov, ktorí by mu museli odovzdať hlasy v druhom kole. Celkový plán je zaujímavý. Medvedevov rating je spočiatku nižší ako Zelenského. A je nemožné vyhrať bez prefíkanosti!
  Ale napokon, Jeľcin mal nulové hodnotenie, no dokázal poraziť Zjuganova. Pravda, ten druhý viedol voľby ako invalid: prehral úmyselne!
  A v tomto prípade proti Medvedevovi stojí vynikajúci a veľmi talentovaný človek.
  Takže sa tu toho deje veľa. Na výstave bol Solovyov Zelensky neustále nalievaný blatom. Pravda, potom dievča vrhlo zmrzlinu do Solovyovovej tváre prstami bosých nôh. A vypichla si oko. Potom sa ukázalo, že hádzať blato na Zelenského nie je bezpečné! Ako, tento chlap je ukrajinský orol!
  Vo všeobecnosti v ruskej spoločnosti neexistovala jednota. Mnohí, mnohí podporovali Zelenského. Ako, naozaj mladá krv a bola schopná zvýšiť Ukrajinu bez vysokých cien ropy a plynu! A čo Medvedev? Krajina sa doslova dusí dolármi za ropu a plyn a ekonomika je v úplnej stagnácii. Neexistuje žiadny rast, len sa zvyšuje nezamestnanosť.
  Medvedev má vo všeobecnosti najvyšší anti-rating spomedzi všetkých politikov. Hoci práve toto je pre oligarchov výhodné. Viac závislý na nich, ovládateľnejší. Ruská vláda začala narýchlo zvyšovať platy a dôchodky všetkým. A mnohokrát...
  A nielen to, Medvedev dokonca navrhol znížiť vek odchodu do dôchodku o dva roky. Akože, všetko je pre dobro ľudí. A boli urobené zmeny na zvýšenie dôchodkov a započítanie pracovných skúseností po odchode do dôchodku.
  Medvedev nezabudol ani na funkcionárov. Aby sa postavili a volili ho. Zrušili sa najmä verejné priznania príjmu a bolo povolené prijímať dary až do výšky tisíc dolárov. Čo sa, samozrejme, úradníkovi páčilo. Rovnako aj povolenie mať nehnuteľnosť v zahraničí, aj účty.
  Aby prilákali fajčiarov na svoju stranu, výrazne sa zmiernil protifajčiarsky zákon. Nočný predaj alkoholu je povolený a dokonca je legalizovaný aj hazard. To druhé privítali oligarchovia, vlastne prečo prísť o taký príjem a dostať ho do ilegality.
  Prevod "Dolls" je späť. V televízii začali ukazovať viac erotiky.
  Medvedev tiež vyhlásil amnestiu a dokonca nariadil, aby väzňom vyplatili peniaze. A to je tiež značné percento hlasov. A samotných odsúdených a ich rodín.
  Vo všeobecnosti Medvedev predložil slogan: viac slobody! Rusko je skutočne unavené z Putinovho despotizmu. Keď nahú ženu v televízii ani neuvidíte!
  A samozrejme tu bol pokus ukázať: život sa stal slobodnejším, život sa stal zábavnejším!
  Medvedev tiež znížil cenu alkoholu a povolil reklamu na pivo v televízii. V skutočnosti, prečo ísť príliš ďaleko.
  Na Kaukaze však vypukla vojna. Po Putinovom odchode sa horalovia začali dožadovať ešte viac privilégií a práv. A ich ambície len rástli. Navyše Turecko začalo aktívne vyvíjať tlak na Kaukaz, ich ambície rástli, najmä v Sýrii Erdogan podľa neho dostával príliš málo. Situáciu zhoršil pokles cien ropy a následne aj plynu. Tesne po zvrhnutí Madurovho režimu Venezuela zvýšila produkciu. Spojené štáty a Irán sa konečne uzmierili a v Líbyi vznikla jednotná vláda.
  Pokles cien ropy skolaboval ruský rubeľ, vybičoval infláciu a devalvoval rast miezd a dôchodkov.
  A zvyšujúca sa aktivita militantov na Kaukaze hrala proti Medvedevovi.
  Vraj nebol schopný zachovať Putinov odkaz. A čo to je, ako sa to často stáva: superstar sa vymenoval za slabého nástupcu.
  Spojené štáty aj arabské krajiny a dokonca Irán podporovali separatizmus na Kaukaze. A medzi bezpečnostnými zložkami boli nezhody. Niektorí stále chceli vidieť Putinovho dlhoročného partnera Medvedeva ako prezidenta! A ďalší sa chystali nalepiť oveľa populárnejšieho Sergeja Shoigu.
  Ten však nepodporovali oligarchovia a priemyselníci. Považovali to za príliš ľavicové a miliardári boli unavení z diktatúry jedného človeka. Každý chcel na tróne liberála a zmierenie so Západom. Medvedev, ktorý čakal na koniec obdobia registrácie prezidentských kandidátov, vzal Šojgu a vyhodil ho. Čo spôsobilo nepokoje v armáde.
  . KAPITOLA 2
  Potom Medvedev udelil Shoiguovi dlho sľubovanú hodnosť maršala a dal mu post čestného podpredsedu vlády. Tiež populistický krok. Ale v každom prípade predvolebné vyrovnania neboli v prospech úradujúceho prezidenta.
  Bodoval Zelenskyj, ktorý bol mladší, úspešnejší, výrečnejší. A aj keď bola zaregistrovaná, viac ako dvesto prezidentských kandidátov si udržalo nespochybniteľné prvenstvo. Medvedev však musel bojovať o druhé miesto. Jeho konkurentkou pre druhé kolo sa nečakane stala Alla Pugacheva. V hodnotení zrazu poskočila primadona, ktorá zostarla a dlho nehrala, po PR veľmi netúži.
  Možno to bola reakcia na otravných politikov. Žirinovskij a Zjuganov, naopak, prudko klesli v hodnotení. Obaja títo politici sú strašne unavení z ľudí. Navyše sa na ich volebnom poli objavili mladší a originálnejší lídri.
  Viditeľne dodal Demushkin, ktorý dostal vo väzení podobu mučeníka. Suraikin stále nedokázal skórovať, no bodovať začal aj ďalší člen jeho partie, Sergej Kovaľov, najlepší ruský profesionálny boxer.
  Vo všeobecnosti sa Sergej Kovalev ukázal ako zaujímavý chlap. Uchádzal sa o post primátora Moskvy a pre všetkých nečakane sa stal druhým. Vstúpil do Komunistickej strany Ruska. A tiež začal pridávať hodnotenie.
  Treba poznamenať, že Sergej Kovalev je veľmi skvelý boxer - najlepší medzi Rusmi, dokonca prekonal Kostyu Tszyu.
  Sergej Kovalev je teda terminátor a nebezpečne sa priblížil k Medvedevovi.
  Je pravda, že väčšina ruských volebných služieb má hodnotenie a. O. prezident bol preceňovaný. Ale propagácia bola kapitálová. Medvedev však veľké šťastie nemal. Po Putinovi bolo šťastie akosi skúpejšie. Ceny ropy naďalej klesali, klesol aj kurz rubľa, ceny rýchlo rástli. Kaukaz bol v plameňoch čoraz aktívnejšie. A dokonca aj Kadyrovci začali bojovať na strane militantov. Takáto situácia nastala. A potom Taliban zasiahol aj ruské jednotky na hraniciach s Tadžikistanom.
  A ako sa ukázalo, ruské jednotky neboli pripravené. Medvedev sa opäť presadil. Navyše sa na ministerstve obrany a na ministerstve financií odhalil škandál so spreneverou. Na Medvedevových starých priateľov padol tieň. Pochybnosti boli aj o tom, kto ukradol Rusku stovky miliárd dolárov. Tiež podozrenie. A médiá sa naštvali...
  Zelenskyj zasa viedol volebnú kampaň pokojne, profesionálne, ako šou. Žirinovskij, ako vždy, pracoval viac pre úrady ako pre seba. Zjuganov vypískali a zahádzali skazenými vajíčkami. Potom ďalšie incidenty...
  Ksenia Sobchak sa, samozrejme, zúčastnila volieb a nemohla si pomôcť, aby nevyhodila kužeľ. Vzala to a hodila Žirinovskému do tváre tortu. A upútala pozornosť. Bolo to tiež celkom epické.
  Na voľbách sa zúčastnil aj Alexander Povetkin. Ruský boxer sa po prehre s Joshuom dlho nemohol vrátiť, potom sa párkrát pobil s prechádzajúcimi súpermi a pokazil sa na vážnejšom. Po skončení kariéry išiel do politiky, začal vytvárať nacionalistickú stranu.
  Zatiaľ bez väčšieho úspechu.
  Povetkin však počas televíznej debaty udrel súpera päsťou do tváre. Vynikal a to mierne zvýšilo jeho hodnotenie.
  Vo všeobecnosti sa voľby konali hystericky.
  Uskutočnili televízne debaty: na odpoveď dali tridsať sekúnd a výsledkom bola hádka. Večierky, bitky, škandály. Celá kopa.
  Medvedev bol nehanebne povýšený, ale jeho hodnotenie prakticky nerástlo. Stále na pochybách o postupe do druhého kola.
  Zelenskyj išiel s veľkým náskokom. A niet sa čomu čudovať! Vladimírovi sa za päť rokov podarilo skoncovať s nezamestnanosťou a obnoviť všetky závody a továrne a postaviť nové.
  Jedným zo Zelenského úspechov bol rozvoj poľnohospodárstva a alternatívnych zdrojov energie.
  Najmä na Ukrajine sa objavili elektrárne, ktoré fungujú a nabíjajú z rozdielov atmosférického tlaku. Rovnako ako geotermálne elektrárne. A oveľa viac. Vrátane využitia energie ionosféry. Stalo sa, že veda išla proti rope a plynu.
  Skutočnou senzáciou bolo, že sa na Ukrajine objavil závod vyrábajúci syntetické potraviny a dodávajúci ich do Číny. A Rusko znížilo vývoz potravín.
  Medzi Ukrajincami boli aj nominanti. Najmä Vladimír Kličko. Slávny boxer má za sebou neľahkú kariéru. Vrátil sa do ringu: porazil Charra a Tysona Furyho. Ale tretia odveta proti Joshuovi opäť prehrala, ale zarobila veľa peňazí. A oznámil svoj definitívny odchod z boxu.
  Potom sa však opäť vrátil. Bojoval v Kyjeve s Gassievom a vyhral. Potom mal ďalší boj a získal titul pravidelného majstra sveta - konečne prekonal Foremanov rekord aj rekord Joea Louisa. Potom oznámil nomináciu na prezidenta zjednoteného Ruska a Ukrajiny. A musím povedať, že Wladimir Kličko je medzi Ukrajincami na druhom mieste za Zelenským. A napriek solídnemu boxerskému veku držal Wladimir Klitschko už počas predvolebnej kampane povinnú obranu proti boxerovi, ktorý bol od neho o dvadsať rokov mladší. A opäť vyhral knockoutom.
  Potom Wladimir Klitschko vyskočil a priblížil sa k Medvedevovi a dostal šancu pre druhé kolo.
  Vo všeobecnosti mali tieto voľby jedného nesporného favorita: Zelenského a o druhé miesto bol veľmi tesný boj. Odstupovať začala Alla Pugačevová, ktorá na krátky čas predčila Medvedevovú v boji o druhé miesto. V zásade to nie je nič svetlé a nesvietilo. A na druhom mieste sa umiestnil Wladimir Klitschko. Ale jeho voličská základňa nie je príliš stabilná. Sergey Kovalev, ktorému sa podarilo ísť po troch porážkach a získať všetky štyri pásy v poloťažkej váhe, tiež bojoval v ringu a opäť získal titul šampióna.
  A jeho hodnotenie opäť stúplo. Mohol by som sa dostať aj do druhého kola. Ďalší ukrajinskí boxeri: Usyk a Lomačenko podporovali Zelenského a prezidenti neliezli. Aj keď obaja ešte nedokončili svoju kariéru. A prečo by mali skončiť? Usyk porazil Joshuu na body a stal sa nesporným majstrom sveta v ťažkej váhe. Lomačenko blúdi z jednej váhovej kategórie do druhej a platia mu také veľké honoráre, že sa zdráha ukončiť kariéru.
  V USA tiež predvolebná kampaň. Donald odchádza po dvoch volebných obdobiach a nie je veľmi zdravý, aby vyliezol do tretieho. Mladí ľudia kandidujú na prezidenta. Od demokratov veľmi krásna asi tridsaťdeväťročná guvernérka - pravdepodobne najmladšia dáma z prezidentských kandidátov. Od republikánov, aj od mladých generálov-hrdinov vojny proti Iránu.
  Generácia politikov v USA sa zmenila.
  V Rusku Putin mohol a mohol poraziť Zelenského, no v práci evidentne pohorel. Prepätie si vybralo svoju daň! A čo chcel - precenil svoje sily, neveril okoliu. A možno aj závislý. Po odchode Nazarbajeva išla do SNS ďalšia vlna - demokratizácia. Kazachstan sa stal parlamentnou republikou. Lukašenko akosi podozrivo zmizol v Bielorusku. A z prezidenta sa stala aj figúrka.
  Prišla ďalšia vlna. Už v Turecku sa proti Erdoganovi postavil parlament. Kyvadlo sa otočilo na druhú stranu.
  Zelenskyj síce zmenil ústavu v prospech väčšej autokracie, no na Západe je vnímaný ako jeho človek! Áno, referendá sa konajú neustále. A je tu skutočná sloboda slova.
  V každom prípade, zatiaľ neexistujú žiadne zvláštne problémy pre Zelenského vyhrať v druhom kole. S najväčšou pravdepodobnosťou je to Medvedev, ktorý vstúpi do druhého kola - administratívne zdroje môžu prekonať nízku popularitu a nie príliš úspešné pravidlo. Mnohí si všimli aj podobnosti s voľbami na Ukrajine - veľa prezidentských kandidátov, Zelenského vedenie, nízke hodnotenia úradov a vysoké anti-hodnotenie.
  Či by Zelenskyj dokázal poraziť Putina, je iná otázka, ale Medvedev sa do úlohy vodcu národa zjavne nehrnul. A demokracia tu už hrala proti úradom.
  Medvedev sa nedokázal špeciálne naladiť na súboj. Nemá taký charakter. Nie skutočný bojovník!
  Ale problém všetkých autokracií je, že nástupcovia nie sú veľmi dobrí! Obyčajne diktátor po sebe nasadil slabocha - aby nezvrhol! Keďže napríklad Nazarbajevov nástupca bol mocne obmedzený. A nevadí mu to - mäkké telo!
  A Vladimir Zelenskyj sa v každom prípade dostal k moci z opozície a nie je slaboch.
  Treba povedať, že aj Putina považovali za mäkkého a slabého, a preto bol po hlučnom Jeľcinovi vymenovaný za prezidenta. Ale ako sa ukázalo, v tichom močiari sú čerti!
  A potom sa ukázalo, že to nebola taká bažina a ticho. Ale Medvedev, zdá sa, nie je vlk v ovčom rúchu, ale naozaj prirodzená ovca. A nemôže nabrať silu.
  Žirinovskij urazil Zelenského hrubými jazykmi a dostal pokutu. Niekoľko desiatok prezidentských kandidátov sa stiahlo v prospech Medvedeva, ale neprinieslo to takmer nič. Zo slávnych, ktorí hrali, bol boxer Denis Lebedev. Naozaj technicky pokročil. A nechýbali ani podnikatelia, malé kultúrne osobnosti. Zo spisovateľov hral v prospech Medvedeva iba Sergej Lukjanenko. Zvyšok chcel byť povýšený. A všetci verili v šťastie.
  Medvedev dosť vyrástol. Bola tu však nádej, že armáda, väznica a polícia budú hlasovať podľa rozkazu. Navyše podplácanie voličov. A samozrejme predčasné hlasovanie. Aj tu už existujú všetky šance na úspech.
  Áno, práve to podnietilo zvýšenú aktivitu úradov. Dajte predčasné hlasovanie. A samozrejme existujú falzifikáty. A chuť voliť srdcom.
  Na rozdiel od volieb v roku 1996 sa Medvedevovi nepodarilo zvýšiť rating. Treba povedať, že aj Jeľcin mal šťastie. Najmä Dzhokhar Dudajev náhodou zomrel. Aká mucha ho uštipla, počas hovoru nerobte obvyklé opatrenia. Veď keby sa to stalo o niečo skôr, nestihli by zasiahnuť. A o niečo neskôr by zakryli iba anténu a sám Dzhokhar by bol v bezpečnej vzdialenosti. Také šťastie vo vojne a na propagandu.
  A tu nemôžete dokončiť Dudajeva. A nie je tam žiadny Raduev, ktorý bol tak hlúpo prichytený v predvečer prezidentských volieb v Rusku. Dudajev mladší ale počas volieb zomrieť nechce. A vo všeobecnosti je zrejme triumvirát nástupcov: Jeľcin, Putin, Medvedev prerušený ...
  Pokusy o kupovanie voličov unikli a spôsobili ďalší škandál. Patriarcha nikoho nepodporil a tvrdil: Božie je Božie a cisárovo je cisárovo. Vo všeobecnosti sa to pod Jeľcinom nejako zjednodušilo. A pravoslávna cirkev sa z nejakého dôvodu postavila na stranu Jeľcina, ktorý sa už zdal byť úplne beznádejný. A priemyselné kruhy.
  A teraz začali ruskí oligarchovia flirtovať so Zelenským. Medvedeva zjavne nemožno vychovať.
  A nálada v médiách sa začala meniť. Zelenského čoraz viac chválili. Už Žirinovskij začal hovoriť, že jeho menovec je vlastne diamantový muž.
  Medvedev opäť zdvojnásobil mzdy a dôchodky. Ale rubeľ sa úplne zrútil. A naštartovala sa inflácia. Zvýšili sa aj clá.
  Dokonca musel, žiada o pôžičku od MMF. A ropa a plyn sú stále lacnejšie a lacnejšie.
  Irán, Venezuela, Líbya, Saudská Arábia zvyšujú svoj export. A tiež v USA bol zavedený nový spôsob ťažby bridlice. Náklady výrazne klesli.
  A potom je tu ekonomická recesia a nepokoje v Číne. No je to pochopiteľné - unavený z nadvlády komunistickej strany. A Číňania chcú slobodu a systém viacerých strán!
  V Indii sa trochu zmenila vláda. Došlo k pokusu o prevrat a nastolenie diktatúry.
  Konfrontácia na Kaukaze prudko narástla. Nepokoje začali aj na Sibíri. Najmä separatisti zosilneli.
  V Británii vyhrala voľby strana: "Renesancia", avšak v koalícii s labouritmi. Kráľovná Alžbeta je stále nažive, ale sľúbila, že odíde na svoje sté výročie, po ktorom sa bude konať referendum o zrušení monarchie. A zakladajúci úrad prezidenta Británie.
  Francúzsko je nepokojné. Namiesto Macrona zvíťazila Mary Lipen a došlo k pokusu o nastolenie diktatúry. Ale sami Francúzi nevedia, čo chcú, zinscenovali nový Majdan. Áno, bezprecedentné v rozsahu. A Mary bola nútená opustiť svoje radikálne plány na vyhnanie Arabov a iných. A čo bolo ešte horšie, Najvyšší súd zrušil prezidentské voľby a Mary bola zatknutá.
  Predčasné voľby boli vyhlásené aj vo Francúzsku. Teda ako vždy všade neporiadok.
  V Bielorusku, opití sa Lukašenkovou tyraniou, usporiadali referendum a vo všeobecnosti zlikvidovali post prezidenta. Republika sa stala parlamentnou a nový premiér povedal, že by mohlo dôjsť k pristúpeniu k Rusku. Ale po prezidentských voľbách tam. Zelenskyj je v Bielorusku veľmi populárny.
  V Kazachstane sa vzťahy medzi prezidentom a parlamentom zhoršili. Hrozilo impeachment. Ale rýchlo súhlasili, ale moc hlavy štátu bola ešte obmedzenejšia.
  Medvedev bol čoraz nervóznejší. Blížili sa voľby a Zelenského hodnotenie bolo niekoľkonásobne vyššie. Pravda, nevyhráva v prvom kole, ale v každom prípade Medvedev prechádza. Podvádzať alebo vyraďovať je len výpočet.
  Konala sa tajná rada. Zhromaždili miliardárov Ruska.
  Medvedev otvorene povedal:
  - Chcete, aby zahraničný Ukrajinec dostal obrovskú moc prezidenta impéria?
  Deribasko logicky poznamenal:
  - Či sa nám to páči alebo nie, musíme vychádzať s akoukoľvek mocou! Zelenskyj nie je komunista a ... Toto nie je Zjuganov, ktorý nám v žiadnom prípade nevyhovoval!
  Medvedev sucho povedal:
  - Daň z príjmu na Ukrajine je oveľa vyššia ako v Rusku!
  Roman Abramovič sa zachichotal a poznamenal:
  - A kto vie a zvažuje naše príjmy! Navyše ich tam nedávno znížili a takmer sa vyrovnali našim!
  Prochorov odpovedal s úsmevom:
  - Vlády sa menia. My zostávame! Čo môžete odporučiť?
  Medvedev zúrivo zaskučal:
  - Neverím, že Jeľcin vyhral čestne!
  Deribasco chladne odpovedal:
  - Ak by Zjuganov nebol Jeľcinovým súperom, potom by Bôrik mal naozaj malú šancu. Ľudia si však stále príliš dobre pamätali "čaro" komunistickej moci. Menovite: prázdne police, karty, kupóny, vizitky, dlhé rady, plat päť dolárov mesačne. Samozrejme, nikto sa nechcel vrátiť do týchto pekelných čias. Áno, dokonca aj stratiť predstavenie a politické predstavenia, ako aj filmy so sexom a oveľa viac. Ľudia chceli slobodu. A nehlasovali za Jeľcina, ale proti Strašiakovi Zjuganovovi. A Zelenskyj ľudí nevystraší. Na rozdiel od Putina nezavrie reláciu Kukly a nebude ľuďom hrať do kariet. Len deväťdesiaty šiesty ročník sa nedá zopakovať. Jeľcin ukradol päť či šesť percent, no vyhral o trinásť! Takže takmer spravodlivé!
  A Zelenskyj ide s takým náskokom, že ho nemôžete poraziť!
  Medvedev kričal:
  - Hodili ma! Sprisahané!
  Roman Abramov poznamenal:
  - Aj keď sankcie nám budú odstránené! A ty si Medveď... Dôchodok si už zarobil!
  Medvedev zasyčal:
  - Horieť v pekle!
  Prochorov logicky poznamenal:
  - Žiadne peklo neexistuje! Existuje len strašiak, zbierať peniaze!
  Medvedev sa zmätene spýtal:
  - Áno? A že niet Boha?
  Prochorov sa usmial a odpovedal:
  -Aký Boh? Predstavujú to inak!
  Roman Abramovič navrhol:
  - Môže vytvoriť novú vieru! Kto je bohatý, toho Boh miluje! Kto je zo všetkých najbohatší, toho Boh nadovšetko miluje!
  Medvedev prikývol.
  - Logicky! Ale čo povedia ľudia?
  Roman Abramovič sa zachichotal:
  - Môžete vzdelávať ľudí!
  Medvedev zachrapčal:
  Dúfam, že zostaneme priateľmi!
  Potom odišiel z izby...
  Vo svete naďalej zúril kaleidoskop udalostí. Do ringu sa vrátil aj Vitalij Kličko, ktorý bojoval na štadióne v Kyjeve. Bojoval s Michaelom Tysonom. Dvaja starci, veľmi slávni a populárni. No zarobili veľa peňazí. Michael Tyson, samozrejme, súhlasil s bitkou, keďže bol takmer žobrák.
  Aj keď mladší a hlavne v oveľa lepšej forme, Vitali Kličko ho doslova porazil. Wladimir Klitschko povedal, že chce ešte získať titul absolútneho majstra sveta a pobiť sa s Usykom. Potom prekoná všetky rekordy tým, že sa stane najstarším absolútnym majstrom sveta ... A môže sa upokojiť. Čo ešte dokáže poraziť? Joe Louis už bol porazený a Foreman bol porazený a štyrikrát vyhral titul majstra sveta v ťažkej váhe.
  Vitali Klitschko zarobil na boji veľa peňazí, doplnil pokladnicu a slávu a mal pomerne ľahký boj.
  Zelenskyj udelil Vitalijovi Kličkovi Zlatý rád Iľju Muromca. A to si vyslúžilo ďalšie sympatie.
  Vo svete politiky vo všeobecnosti sa boxeri stali populárnymi. Floyd Maweiser kandiduje na prezidenta Spojených štátov. formálne nezávislý. A so slušným hodnotením. A čo miliardár a neporazený boxer a černoch. Prečo nie uchádzač?
  Floyd Maweiser podporil Zelenského v prezidentských voľbách a sľúbil priateľstvo.
  Len málo Floydov chcelo odvetný zápas s Pacquiom a vyzbierali na to veľa peňazí.
  Medvedev zjavne strácal pôdu pod nohami. Aby vyvolal nejakú nehoráznosť, vymenoval Anatolija Kašpirovského za ministra zdravotníctva v hodnosti podpredsedu vlády. Čo je, samozrejme, silný ťah, no nestačí. Mimochodom, Anatolij Kašpirovskij sa stal najstarším ministrom a podpredsedom vlády v histórii Ruska. Áno, rekordman! Dmitrij Medvedev udelil anglickej kráľovnej aj Rád svätého Ondreja Prvého, dokonca odovzdal hviezdu hrdinu Šojgu. A Gorbačova zbavil najvyššieho postavenia. Čo vo všeobecnosti nie je také krásne.
  A tiež vzal a vrátil Beriu do hodnosti maršala. možno prilákať
  na ich strane stalinistov. A Boris Nemcov bol posmrtne vyznamenaný Radom za zásluhy o vlasť prvého stupňa. Ďalej premenoval Volgograd svojim dekrétom na Stalingrad. Aj flirtovanie so stalinistami. Ale aj liberáli. Novodvorskaja posmrtne udelila titul Hrdina Ruska a ... Stalina!
  Medvedev posmrtne odovzdal Jurijovi Gagarinovi aj Rád svätého Ondreja Prvého povolaného. A obnovil Rád víťazstva Leonidovi Iljovi Brežnevovi. Medvedev nečakane odovzdal zlatú hviezdu hrdinu Ruska aj Garrymu Kasparovovi.
  Aj flirtovanie s liberálmi. A s komunistami. Aj tvoj, aj náš.
  Medvedev tiež odovzdal Rád svätého Ondreja I. povolaného pápežovi Františkovi I.
  Tiež veľmi štedré dary "veľkého vládcu"! Medvedev navyše zrazu opäť znížil vek odchodu do dôchodku pre mužov aj ženy na päťdesiatpäť rokov. Čo sa ukázalo ako senzácia. A opäť zvýšené dôchodky.
  Čo robíte v predvečer volieb?
  Okrem toho úradujúci prezident udelil Vladimírovi Žirinovskému hodnosť generálporučíka. Ako, za vernú službu, dostať to z ramena pána. A jeho syn Igor Lebedev bol nečakane vymenovaný za ministra zahraničných vecí namiesto starého a na Západe nemilovaného Lavrova.
  Medvedev ponúkol Demushkinovi aj post šéfa ministerstva vnútra, čo však autoritatívny nacionalista odmietol. Z nových menovaní bolo senzáciou menovanie Ksenia Sobchak za ministerku kultúry. Keď videla, že jej hodnotenie je dosť malé, súhlasila. Dožadovala sa však aj postu vicepremiéra. Medvedev s tým súhlasil.
  Na voľbách sa zúčastnil aj Yavlinsky, no úplne ochorel a zo zdravotných dôvodov sa stiahol.
  Úradujúci prezident mu udelil aj hviezdu hrdinu Ruska.
  Michail Kasjanov získal Rád za zásluhy o vlasť, prvý stupeň a funkciu čestného ekonomického poradcu. Za čo sa stiahol v prospech Medvedeva. Ale to sú veľmi malé zlomky percenta.
  Ministrovi športu bol ponúknutý Sergej Kovalev, ale zdalo sa mu to málo.
  Došlo ku konfliktu s predsedom ústavného súdu. Zorkin konečne odišiel. Ale komu dať takýto príspevok? Najradšej žena! A ponúkli Allu Pugachevovú.
  Slávna speváčka to však odmietla s odôvodnením, že to nie je pre ňu. Medvedev jej napriek tomu odovzdal hviezdu hrdinu Ruska. Aj keď Alla odmietla konať v jeho prospech.
  Kto však bude predsedom ústavného súdu? Poloha je zaseknutá. Shoigu tiež odmietol - nie jeho profil!
  Dima Bilan nečakane súhlasil. Aj keď, samozrejme, ešte nie je pravda, že toto je jeho profil! A samozrejme, byť spevákom je výnosnejšie a oveľa zábavnejšie ako byť predsedom ústavného súdu.
  Medvedev sa toho v každom prípade rýchlo chytil a odovzdal hviezdu hrdinu Ruska.
  Dima Bilan však povedal, že to bol len vtip. Na všeobecné schválenie však bola za predsedníčku ústavného súdu vymenovaná Ľudmila Putinová. Bol to silný krok vzhľadom na Putinovu popularitu v Rusku, ale už bol trochu oneskorený a nemohol zachrániť Medvedeva.
  Hoci snahy boli titánske. Lenže ceny rástli, rubeľ klesal, Taliban napredoval v Tadžikistane a voliča nebolo čím presvedčiť.
  Na poslednú chvíľu bol Gennadij Zjuganov vymenovaný za prvého podpredsedu vlády zodpovedného za sociálny blok. Ale toto je už mŕtvy obklad.
  A samotný Zjuganov už úplne stratil svojich voličov.
  V predvečer hlasovania bol Degtyarev vymenovaný za generálneho prokurátora. Tiež prezidentský kandidát z Liberálno-demokratickej strany.
  Medvedev sa hýbal a hľadal nové cesty. Jedným z veľkolepých predvolebných ťahov bolo odovzdanie špeciálnej zlatej medaily pomenovanej po Žukovovi všetkým veteránom Veľkej vlasteneckej vojny. A k tomu milión ruských rubľov. Ale zostáva len veľmi málo veteránov Veľkej vlasteneckej vojny.
  Medvedev udelil Tereškovovej aj Rád svätého Ondreja prvého povolaného. Že keď je príležitosť, prečo nie odmeniť? Takže Anatolij Karpov môže byť považovaný za hrdinu Ruska. Je to skvelý šachista! A Alekhine, Botvinnik a Tal a Spassky, Tigran - budú posmrtne odovzdávať ceny - vôbec nie zlé!
  Hviezdy hrdinu Ruska - to je skvelé!
  Je pekné rozdávať ocenenia a rozdávať medaily. A ak založíte aj rád pomenovaný po Putinovi. Celé štyri stupne: štvrtý - bronz, tretí - striebro, druhý - zlatý, prvý - zlatý s diamantmi!
  To je vynálezca Medvedeva.
  To však tiež nestačí. Zelenskyj tiež zakladá nové objednávky. Objednajte si, napríklad Tarasa Ševčenka. Alebo Taras Bulba! Alebo Gogoľ! A čo maličkosť. A poradie pomenované po Kozhedubovi! Toto je silný krok od Zelenského, aby potešil ľavicové sily. Vo všeobecnosti, samozrejme, Zelenskyj nie je komunista a dokonca ani ľavičiar. Takže môže mať problémy. Ale komunisti v Rusku nenašli vodcu.
  A čo viac, Andrej Navaľnyj? Akosi na neho všetci zabudli. Nekandidoval za prezidenta? Ale Andrej Navaľnyj pracuje v Zelenského tíme už dlho a v boji proti korupcii na Ukrajine už urobil veľa.
  Takže ešte nikto nezomrel! A prebieha proces spojenia dvoch bratských národov a všeobecná voľba vodcu národa.
  Andrey Navaľnyj bude umývať aj Zelenského ... Ten, ako inak, je na rováši.
  A energicky pôsobí so šialeným tlakom.
  A zároveň veľmi rafinovane, aby neodplašili voličov. Vôbec nie v štýle Trumpa.
  A na svete prichádzajú nové časy - bezpečnejšie a pokojnejšie. V Saudskej Arábii sa začínajú demokratické a sekulárne reformy a náboženský extrémizmus je vo všeobecnosti na ústupe. Vskutku, mnohí môžu odpočívať na internete proti rozporom medzi Koránom a vedou a pomyslieť si: prečo to robia? Aké sú dôvody považovať Korán a Bibliu za Božie slovo?
  Keď ľudia začnú premýšľať a pýtať sa, už nie sú takí bezohľadní. Prečo vlastne storočie vzniká? Skôr strach zo smrti! A tak sa málokto bojí zomrieť, kým neochorie!
  Medvedev v predvečer volieb zvýšil platby za zdravotné bulletiny a dávky pre zdravotne postihnutých. A tiež sa zvýšila výroba tankov ...
  Medvedev, aby sa ukázal ako patriot, výrazne zvýšil latku vojenských výdavkov. Do sériovej výroby sa dostal tank Medved, najťažší z monštier, vážiaci viac ako sto ton a s jadrovým reaktorom namiesto motora.
  Projekt "Medveď" bol vyvinutý pod Putinom na jeho osobné rozkazy. Mal vytvoriť monster tank na zastrašovanie. Ukázalo sa, že auto je veľmi ťažké a drahé, s viacvrstvovým pancierom a dvoma raketami poháňanými bombardérmi v prevádzke.
  Charakteristickým znakom auta bola rýchlosť viac ako sto kilometrov za hodinu s hmotnosťou stopäťdesiat ton a obrovská rezerva energie vďaka jadrovému reaktoru.
  Je pravda, že počas behu sa stala ďalšia nešťastná udalosť - praskla húsenica. A opäť bol dojem pokazený. Medvedev bol doslova zosmiešňovaný.
  A potom sa s úradujúcim prezidentom stala ďalšia epizóda - neviete si to zámerne predstaviť. Keď sa Medvedev pokúsil pred zrakmi drevorubačov zraziť strom, potom spadol priamo na sviatočný stôl s jedlom. Smolný dočasný šéf Ruska sa teda opäť hanbil.
  Áno, Medvedev mal naozaj smolu. Takéto bohatstvo je vrtošivé: jedného udeľuje, druhého uráža. Je to naozaj také zlé, napríklad bol Mikuláš II., ale ten bol naozaj urazený vyššími mocnosťami. Takže s Medvedevom, vo všeobecnosti inteligentným človekom, sa všetko doslova vymklo z rúk.
  Pokusy niečo urobiť narážali na odpor a niečo tvrdohlavé.
  Zdalo sa, že Medvedev v panvici trhal. A potom boli ďalšie problémy. V korupčnom škandále sa objavil aj úradujúci premiér.
  A tu sa, samozrejme, Andrej Navaľnyj nezaobíde. Tento chlap sa vždy zíde!
  Dostal taký zabijácky kompromitujúci materiál na Medvedeva a jeho okolie - škandál sa ukázal ako úžasný. Preslávili sa skrátka Navaľnyj aj tí, ktorí padli pod jeho drvivou ranou.
  Medvedev sa však musel ospravedlniť a utrieť pľuvanec. A čo sa naňho len tak nevysypalo. Nie voľby, ale jednoducho hrôza.
  V deň hlasovania prišiel Medvedev pod dozorom. Bolo vidieť, že je zachmúrený a neistý. Pri preberaní hlasovacieho lístka sa trasú ruky. Úradujúci prezident vo svojom najnovšom rozkaze strojnásobil platy armády a polície. A päťnásobok dôchodku!
  Anastasia Orlova však vtipne podpichla uchádzača o úlohu diktátora:
  - Je ťažké sedieť na bajonetoch! Tu kladie pokladničný vankúš!
  Potom, čo terminátor dievča vzal a ukázal figu, s pomocou holých prstov.
  Anastasia je, samozrejme, dievča, ktoré sa jedným slovom nezmestí do vrecka. Vtipný, silný, chladný, charizmatický.
  A toľko chlapov sa do nej zamilovalo. Anastasia je navyše veľmi temperamentná blondínka a nejde spať bez toho, aby si na noc vybrala nového muža. Samozrejme, vyberá si krajších, vyšportovaných, nafúkaných mužov, niekedy aj veľmi mladých. Ale určite iné. Zdá sa, že je nabitý energiou. A nikto nepovažuje túto impozantnú bojovníčku za kurvu.
  Naopak, na takú silnú a svalnatú ženu to pôsobí veľmi cool.
  Anastasia tiež volila a hlasovala holými prstami svojich pôvabných nôh, a to je celá rolka, kde je ťažké nájsť priezvisko a zaradiť sa bez zbytočných predsudkov. No je jasné pre koho!
  Potom s odhalenými prstami ukázala veľkú postavu!
  Volodymyr Zelenskyy prišiel voliť na bicykli. Skočený, skrútený. Ako vždy je bojovný a temperamentný. Skutočný Napoleon Bonaparte.
  A samozrejme hlasovalo podľa očakávania svižne.
  Wladimir Kličko sa nezúčastnil volieb. A hlasoval aj za seba a potriasol Medvedevom päsťou.
  Nikolaj Valujev dostal na poslednú chvíľu od Medvedeva hviezdu Hrdina Ruska a post ministra vnútra. Sotva sa podarilo stiahnuť. Aj keď odmietol povedať, koho volil.
  Mnohí tu hlasovali: Alla Pugacheva aj Suraykin...
  Žirinovskij si to, samozrejme, nemohol nevšimnúť. Priamo vo volebnej miestnosti vzal a roztrhal portrét Volodymyra Zelenského a sľúbil, že keď sa dostane k moci, určite ho zastrelí.
  Dima Bilan počas hlasovania spieval:
  - Všetko nemožné, možno to viem s istotou! Bilan bude zvolený, je to nepoškvrnený rytier!
  Potom sa objavili ďalšie hviezdy.
  Garry Kasparov povedal, že moc sa mení a že Medvedev odíde a s ním sa definitívne skončí éra Putina.
  Bývalý majster sveta zároveň povedal, že nie je proti obnoveniu šachovej kariéry. A zlomiť Steinitzov vekový rekord. A že Rusko čoskoro dostane dôstojného a demokratického vodcu a éra cárov sa konečne ponorí do minulosti.
  A že Garry Kasparov vynašiel vlastný šach, ktorý sa čoskoro stane populárnym po celom svete.
  A ukázal mi stočlánkovú dosku. Má nové figúrky. Každý z dvoch šašov: vedľa kráľa a kráľovnej. Navyše šašo chodí ako kráľovná, ale bije len ako rytier. A namiesto pešiakov dvaja lukostrelci na hrane. Lukostrelci sa pohybujú ako pešiaci, ale celé dve polia udierajú šikmo. Je pravda, že vzhľadom na to, že sú na samom okraji dosky, ich hodnota je o niečo znížená. Ale môžu sa zmeniť aj na akýkoľvek tvar.
  Šach Garryho Kasparova nepochybne pritiahol pozornosť ľudí aj novinárov.
  Navaľnyj sľúbil, že Kasparov sa definitívne stane ministrom.
  Hlasoval aj Anatolij Karpov. Ale je to už starý bývalý šampión, a tak sľúbil len poradiť. A povedal, že s najväčšou pravdepodobnosťou prídu veľké zmeny. A čo bude zajtra lepšie ako včera!
  Medvedev v deň volieb oznámil, že dĺžka minimálnej dovolenky v Rusku sa zvýši na tridsať pracovných dní a že všetky ženy, ktoré porodili desať a viac detí, dostanú od neho ocenenie: hviezda Hrdina Ruskej federácie .
  Nový populistický ťah, a musím povedať, že dosť silný. Ale neskoro. Najmä v deň volieb je jasné, že ide len o prácu pre verejnosť.
  Medvedev zjavne strácal pôdu pod nohami... Jeho neodstrániteľná moc bola zo všetkého veľmi unavená.
  Ľudia sa chceli dostať z Putinových koľají a smäd po zmene dozrel. Navyše, Medvedevova zjavná neschopnosť byť silnou osobnosťou sa ukázala ako zrejmá.
  Zelenskyj, bodujúci a bez zbytočného populizmu a sľubov sebavedomo napredoval.
  Vzhľadom na exit polls povedali, že bol jasným favoritom. Či sa však Medvedev dostane do druhého kola, je iná otázka! Zatiaľ by s ním mohli bojovať o toto miesto Wladimir Kličko a Sergej Kovaľov, ako aj Grudinin.
  Zjuganov hlasoval ako posledný. Starý, chorľavý, bývalý predseda Komunistickej strany Ruskej federácie načmáral Grudinovo meno a vzdychol. Áno, stať sa prvým vicepremiérom Ruska po takmer osemdesiatich rokoch nie je ľahké bremeno. Potrebuje to?
  A Zyuganov, ťažko dýchajúc, zakričal:
  Pôjdeme znova do boja
  Za moc sovietov...
  A ako jeden zomrieme
  V boji o to!
  A vypotácal sa z kabínky. Nie, čo najskôr odstúpi.
  Čas sa blížil a čoskoro začnú prichádzať prvé údaje o prezidentských voľbách. Rusko bolo na pokraji obrovských zmien. V Bielorusku sa konali aj zhromaždenia a požiadavky na spojenectvo s Ruskom. Všetko bolo čoraz zúrivejšie a vzrušujúcejšie.
  Účasť na prezidentských voľbách v Rusku dosiahla rekord v histórii alternatívnych volieb takmer deväťdesiat percent.
  A práve oznámili, že sa otvorili volebné urny a začalo sa sčítavanie hlasov z Ďalekého východu.
  . KAPITOLA #3
  Výsledky prvého kola prúdili z ďalekého východu. Ako hovorili všetky prieskumy verejnej mienky, Zelenskyj bol sebavedomo na čele. Medvedev ešte nebol ani druhý. O druhé miesto bojovali Grudinin a Wladimir Klitschko. Na zozname bolo ešte asi dvesto kandidátov, a tak svoje hlasy rozhádzali. Zelenskyj však na Sibíri zaznamenal takmer päťdesiat percent a dokonca sa mohol spoľahnúť na víťazstvo hneď v prvom kole.
  Medvedev vo svojich srdciach prehovoril:
  - Chceli to najlepšie, ale hlasovali pre zábavu!
  Zelenskyj bol lakonický:
  Pravda zvíťazila!
  Volebné údaje sa neustále menili, no Zelenského prvé miesto s veľkým náskokom zostalo nezmenené. Ďalšia vec je, že Grudinin a Kličko sa mierne potopili. A Medvedev začal zaujímať druhé miesto s viac ako trojnásobným rozdielom od lídra. Najviac zo všetkého dostal úradujúci prezident v Čečensku v armáde vyšetrovaciu väzbu. No je to jasné. Najmä vo väzení. Tam je už ťažšie sledovať sčítanie hlasov.
  Medvedev však prepustil veľa väzňov a nárast nebol taký výrazný, ako očakával.
  No s veľkými ťažkosťami sa nám podarilo dostať do druhého kola. Hoci Zelenskyj bral celkovo takmer štyridsať percent, Medvedev ich nazbieral sotva trinásť. Áno, aj s podplácaním voličov a priestupkami. Áno, Dmitrij Anatoljevič sa ukázal byť dosť slabý. Tretí bol Wladimir Kličko. Aká malá senzácia, štvrtý Grudinin. Piaty, ktorý tiež nečakane prešiel Dima Bilan. Šiesty bol Sergej Kovalev, hoci jeho hodnotenie bolo vysoké. Žirinovskij sa tentoraz nedostal ani do prvej desiatky. Je pravda, že Medvedev mu okamžite udelil hodnosť generálplukovníka za jeho vernú službu a hviezdu hrdinu Ruska.
  Takáto cena útechy jeho vernému služobníkovi. Ďalej Dima Bilan dostal hviezdu hrdinu Ruska a Rád za zásluhy za vlasť prvého stupňa.
  Dima však povedal, že Medvedeva aj tak nepodporí. Na úkor Zelenského je však pozícia tiež vágna. Otvorene v prospech Zelenskej, iba Vladimir Kličko vyzval na hlasovanie. Navyše tento boxer povedal, že bude bojovať v Moskve s olympijským víťazom 2020. A že mu vekový rozdiel neprekáža. Že Vladimír je silný a motivovaný ako vždy.
  Medvedev však hviezdu hrdinu Ruska odovzdal Vladimirovi Kličkovi a Vitalijovi Kličkovi. Akože, je to férový chlap. Vy, bratia, ste pre box urobili veľa, najmä Vladimír.
  Vitalij povedal, že najhoršie na Majdane bolo, že kvôli nemu neprekonal Holmesov rekord. A tak mal všetky šance!
  A zrazu sa Vitalij chcel stretnúť s Gassievom v Kyjeve. Čo spôsobilo určité vzrušenie. A prečo neskúsiť?
  Sergej Kovalev chcel tiež pokračovať vo svojej kariére a pripomenul, že Hoppins vyhral majstra sveta a unifikované tituly v staršom veku. A že zatiaľ Zeleskij ani Medvedev neplánujú pôsobiť vo vláde. A chce bojovať.
  Chlapci boli naozaj motivovaní. Z ostatných boxerov Dima Bivol vyjadril túžbu bojovať proti Kovalevovi.
  Medvedev rokoval s Grudinom. Sľúbil mu hory zlata. Grudinin nechcel nič menej ako post premiéra. Postarší Zjuganov nečakane podporil Medvedeva a vyzval Grudinina, aby sa pripojil k tímu úradujúceho prezidenta. Potom však nastali problémy a rozkol v radoch komunistov. Čo sa nepáčilo obom kandidátom.
  Ale Sergej Udalcov hovoril za Zelenského. Ako, z dvoch ziel si musíme vybrať to, čo sme ešte nepoznali!
  Nikolaj Valujev ponúkol Zelenskému a Medvedevovi spojenectvo: Zelenskij prezident - Medvedev premiér. Čo sa páčilo oligarchom! Okrem toho pripomenuli, že existuje nevyslovený bod zjednotenia: že rôzne krajiny budú mať premiérov a prezidentov svojich vlastných.
  A keďže Zelenskyj vyhrá prezidentské voľby, potom by sa mal stať premiérom predstaviteľ Ruska. Medvedev je ale stále v druhom kole.
  Zelenskyj však povedal, že premiér bude z Ruska, ale nie Medvedev! Pretože Rusi majú dosť jeho manažmentu. A čo je potrebné, schopnejší v ekonomike a s úspešnou, a nie neúspešnou skúsenosťou ako Medvedev!
  Údaje z prieskumov ukázali, že väčšina Rusov nechcela vidieť Medvedeva ako premiéra. Presnejšie, takmer deväťdesiat percent bolo proti.
  Rogozin sa nečakane vrátil z politickej neexistencie a začalo sa o ňom uvažovať ako o možnom premiérovi. Tiež veľa Rusov chcelo vidieť Andreja Navaľného ako svojho premiéra.
  Koleso dejín sa teda otáčalo stále rýchlejšie.
  Vo svete, samozrejme, Západ podporoval Zelenského, Čína zostala neutrálna. Väčšina krajín podporuje aj Zelenského, ktorý bol považovaný za demokrata a západniara. Ale Medvedev bol Putinovým partnerom tak dlho. Hovorili dokonca o tandeme dvoch lídrov. A je jasné, že Medvedev vôbec nie je taký biely a nadýchaný, ako by chcel vyzerať. Voľby sú aj v USA. Súťaž medzi mladou republikánkou a mladou demokratickou ženou. A šanca fifty-fifty. Zmeny sú možné aj v Číne Líder Xi má zdravotné problémy. A zdá sa, že existuje šanca, že ho zdedí demokratickejší líder.
  Všeobecne platí, že čínska oligarchia chce viac slobody a demokracie, no ľudia sa dostatočne nebavia. A aké voľby, keď ich výsledok je vopred známy?
  Móda diktatúry sa začala vytrácať. Každý chcel niečo viac ako len byť ozubeným kolesom.
  Zelensky zosobnil nové a zmeny a úspešné. A v Rusku to bolo vnímané pozitívne. Ľudia nechceli väznice, tábory, všeobecný strach.
  Generácia sa zmenila a každý chcel zmenu. Aj na Kube, kde sa potácal nenávidený Castrov režim. Aj keby bola vláda pod iným názvom. V Severnej Kórei tiež smäd po zmene. Navyše Kórejci často hovorili: monarchia nie je pre komunizmus! A že tučný diktátor musí ísť!
  Túžba po zmene na celom svete rástla a Zelenskyj bol v tejto vlne. A úspešne postúpili!
  A v Severnej Kórei bola protestná demonštrácia. Ktoré diktátorský režim strieľal zo samopalov. Čo bolo ďalším ukazovateľom barbarstva vládnuceho na kontinente.
  Trump povedal, že USA môžu, vyriešia problém tejto diktatúry silou. A že jadrová bomba ich nevystraší. Ďalej Trump povedal, že Spojené štáty už testujú také zbrane, že žiadne termonukleárne nálože nebudú strašné.
  Trumpovi sa však kráti čas. A tak je najstarším z prezidentov. Navyše, po smrti Cartera sa stal dokonca najstarším aj medzi exprezidentmi. Wow! A šťastie miluje mladosť! Keby mal Trump za súperku mladšiu ženu, sotva by ju vôbec porazil!
  Je vidieť, že zákon karmy hovorí: Cesta a šťastie mladým! Aj keby sa Ronald Reagan ukázal ako výnimka z pravidla!
  A relatívne mladý Gorbačov sa ukázal ako neúspešný. Aj keď niekto povie, že Michail Sergejevič sa mýlil? Prvý vládca ZSSR, ktorý hovoril ľudskou rečou. A ľudia to nepochopili! Alebo možno ani nie ľudia, ale elita!
  Ach to šťastie! Koľko šťastia mal Vladimír Vladimirovič Putin a koľko dosiahol?
  A ak by mal Mikuláš II trochu viac šťastia - napríklad ak by admirál Makarov zostal nažive, aké veľké a mocné by bolo Rusko. Stala by sa Čína Zheltorossiya a celý svet by bol ohnutý!
  A tak bol vzatý len samotný Krym a vtiahnutý do konfrontácie s celým svetom!
  A Mikulášovi II. ako rafinovanému diplomatovi sa podarilo so spojencami vyjednávať Konštantínopol a Malú Áziu.
  No dobre, teraz je fenomenálny Zelenskyj čoraz aktívnejší. A blížia sa tu druhé voľby.
  Na Ukrajine je čoraz väčší jasot a optimizmus. Medvedev prirodzene navrhol televízne debaty. Aj keď to dáva malý zmysel. Pozície úradujúceho prezidenta Ruska nie sú príliš silné. A niet sa čím chváliť. Nie v ekonomike, nie v politike a vo vojne. Situácia sa ešte zhoršila na Kaukaze. A nedá sa nič robiť. Neberie sila ani diplomacia. Vzťahy s Medvedevovým okolím sú čoraz nepriateľskejšie. Kráľa tu nikto neberie vážne. Hoci kráľ je stále na tróne.
  Oligarchovia vo všeobecnosti nie sú proti Zelenskému. Len bezpečnostné zložky, presnejšie, niektoré sú nespokojné!
  Medvedev tajne zvolal bezpečnostnú radu. Rozhovor sa dotkol toho, či zrušiť druhé kolo. Došlo napríklad k porušeniam? Samozrejme, že boli! A môžete na tom nájsť chybu a zrušiť výsledky volieb. A prečo a potvrdiť to aj cez Najvyšší súd. Myšlienka sa zdala celkom rozumná.
  Dmitrij Anatoljevič Medvedev pripomenul, že v máji 1999 Jeľcin diskutoval o pláne vojenského prevratu a rozptýlenia Štátnej dumy!
  A takmer sa to stalo. Pravda, ani vtedy nemali bezpečnostné zložky jednotu. Niektorí tvrdili, že je lepšia mäkká možnosť: Najvyšší súd zamietne procedúru impeachmentu z dôvodu absencie zákona o odvolaní ruského prezidenta. A kým sa prijme tento zákon, a toto je ústavný zákon, musia sa zhromaždiť dve tretiny parlamentu a tri štvrtiny Rady federácií. A myšlienkové právomoci zaniknú, a tam a prezident tiež.
  Bezpečnostné zložky vtedy naozaj sľúbili, že budú spolupracovať s Najvyšším súdom a problém vyriešiť mierovou cestou. Jeľcin naozaj nechcel ísť do vojenského prevratu s dvojpercentným hodnotením a piatimi infarktmi. A sily nie sú rovnaké a podpora nie je rovnaká. Najmä v roku 1993 stále existovala podpora zo strany ľudí toho kurzu. A v roku 1999 to bolo preč. A to nemohlo byť s takýmito výsledkami.
  Prejdite teda procesom impeachmentu, s najväčšou pravdepodobnosťou by sa to skončilo bez streľby.
  Medvedev sa odvolal na Najvyšší súd, aby voľby zrušil.
  Tu však, samozrejme, začali sudcovia namietať. Že vraj aj keď voľby zrušia, bude sa to musieť zopakovať. A Medvedevove šance budú len menšie. A áno, dôjde k občianskym nepokojom.
  Hovorí sa, že Dmitrij radšej akceptuje, že sa Zelenskyj stane prezidentom Ruska. A skúste si nájsť svoje miesto.
  Navyše mnohí hovorili, že tento klaun na Ukrajine neuspeje. A muselo to fungovať! A nerobte tragédiu, ale zo slonej muchy.
  Medvedev sa po rozhovore so sudcami a bezpečnostnými úradníkmi rozhodol: aj tak ísť voliť. A druhé kolo. A naozaj to tak funguje. Možno sa stane zázrak. Ale nie? Takže ho nezavrú do väzenia.
  Aj na stretnutí miliardárov odznelo, že nie sú proti demokracii. A že Zelenskyj nie je ľavičiar a vyhovuje im. A ďalej, že konečne budú zrušené všetky západné sankcie a Rusko sa konečne vráti do svetového spoločenstva.
  Posledná vec, ktorú teraz zostáva, je uskutočniť televíznu debatu. Zelenskyj súhlasil, ale až na štadióne Lužniki. Samozrejme, že to bolo prijaté. Veľmi to pripomínalo už prejdenú etapu s Porošenkom. Navyše, rozdiel v prvom kole bol ešte väčší. A Medvedevov anti-rating je kolosálny.
  Ale televízne debaty - topiaci sa muž chytá slamky. Posledná schôdza je v piatok, voľby sú v nedeľu.
  Medvedev sa vo všeobecnosti pripravoval. Fakty však nie sú na jeho strane. A Porošenkova skúsenosť ukázala, že len rétorikou fakty nezmeníte. Rovnako ako starosta Lužkov nedokázali vyhrať, jedinýkrát v histórii Moskvy, keď centrálne televízne kanály pracovali proti súčasnej hlave mesta.
  Ale propaganda nemohla prevážiť úspechy v ekonomike starostu Moskvy. Áno, a nehlasujte za Kirijenka, autora predvoleného! Ale bol to on, kto bol povýšený najviac. Zrejme najúspešnejší kandidát proti obchodnému manažérovi bol podsunutý.
  Ruské médiá však teraz robili kampaň viac za Zelenského. Medvedevovi nikto neveril. Prípadom zrušenia volieb sa nechcel zaoberať ani Najvyšší súd.
  Zatiaľ čo podstata a prípad, štadión sa zhromaždil až po okraj. Doslova naplnené.
  A bolo jasné, že prichádza vážna kontroverzia. Z Medvedevovej tváre však bolo jasné, že na porážku takmer rezignoval. Ale musí sa urobiť posledný krok.
  V predvečer rozpravy Medvedev vymenoval Vladimíra Žirinovského za ministra vnútra. Toto je posledné gesto zúfalstva. Žirinovskij však vedel, že viac ako osemdesiat percent voličov je pripravených voliť Zelenského, vôbec netúžil po hádke s budúcou hlavou štátu. Aj keď, samozrejme, pochopil, že je nepravdepodobné, že by našiel miesto v tíme Zelenského.
  Áno, starý Vladimír Volfovič. Anatolij Kašpirovskij je však ešte starší ako minister zdravotníctva a podpredseda vlády. Ale tiež nie je zvlášť horlivý robiť kampaň za Medvedeva. Má však šancu zostať v tíme. Vek je veľký a znamená skúsenosti. A fyzická forma je jednoducho veľmi dobrá.
  Niet divu, že kašpirovský fenomén.
  Debata na štadióne sa začala výmenou pozdravov. A vtipné poznámky. Zelenskij však vyzeral sviežejšie, sebavedomejšie, presvedčivejšie a profesionálnejšie.
  Medvedev bol naopak veľmi nervózny a rozplakal sa. Nedokázal byť presvedčivý. Áno, a veci sú v krajine veľmi zlé. Ľudia jednoznačne podporujú Zelenského. Všetko je tu tak vychvaľované.
  Každé Zelenského slovo je sprevádzané potleskom a Medvedeva vypískajú. To znamená, že došlo k skutočnému zlyhaniu kontroverzie.
  Medvedev sa trhne a hovorí:
  - Mám skúsenosti!
  Zelenskyj odpovedá s úsmevom:
  - S takouto skúsenosťou choďte len k školníkom!
  Medvedev v reakcii:
  - Vzali sme Krym s Putinom!
  Zelensky vtipne odpovedal:
  - Zlodejský úchop a krátke ruky!
  A tak ďalej prebiehali debaty, ale Zelenskyj jasne vyhrával. Bol oveľa vtipnejší a presvedčivejší ako Medvedev a sála sa tešila.
  Bezprostredne po televíznej diskusii úradujúci prezident Ruska vydal dekrét, ktorým päťkrát zvýšil platy a sedemkrát dôchodky! Ale už to vyzeralo ako vtip.
  Ľudia sa Medvedevovi iba smiali. Hoci bolo jasné, že v predvečer volieb robili niečo iné!
  Medvedev sa tiež rozhodol udeliť Stalinovi aj Leninovi Rád svätého Ondreja Prvého povolaného. Treba povedať, že takéto rozhodnutie je dosť múdre, ale oneskorené. Dmitrij Medvedev chcel jednoznačne vyhrať nad komunistami. A hlavne stalinisti. Zároveň však vzal a udelil hviezdu hrdinu Tukhachevského. Tiež mimoriadny ťah a pokus o flirtovanie s liberálmi.
  Medvedev sa vo všeobecnosti snažil potešiť našich aj vašich. Ocenil patriarchu aj pápeža a vodcov kresťanských denominácií. Predovšetkým protestanti. A dokonca aj Svedkovia Jehovovi boli obnovené vo svojich právach, ale bolo to málo platné. Napriek tomu majú zakázané voliť a táto organizácia vo všeobecnosti umiera!
  Medvedev odmenil muftisov aj lámov. Snažil sa všetkých získať na svoju stranu. Spŕška medailí a rádov bola mimoriadna. Úradujúci prezident zároveň odovzdal všetkým poslancom Štátnej dumy prémiu po milióne dolárov. To však ľudí skôr odstrašovalo, ako priťahovalo.
  Ďalej sa Medvedev pokúsil založiť niekoľko nových rádov: Rád Petra Veľkého, Rád Ivana Hrozného, Rád Alexandra Osloboditeľa, Rád Mikuláša II. a Rád Brusilova. Obnovené boli aj rozkazy "Lenin" a "Stalin".
  Medvedev sa týmto spôsobom snažil prilákať rôznorodý elektorát. A konajúc na princípe: váš aj náš! Ale v tomto prípade všežravosť vyvolala nedôveru ľudí - hovoria, že politická prostitútka. Ľudia akoby zabudli, že aj Putin takto flirtoval s ľavicou aj pravicou. A tiež sa snažil byť všežravec.
  Čo je však dovolené Jupiterovi, nie je dovolené býkovi! Putin sa akosi od samého začiatku, napriek stope nástupcu nenávideného ľudu Jeľcina, tešil sympatiám ľudu aj elity. Dokonca aj komunisti sa mu báli odporovať a súhlas na post premiéra odhlasovali bez boja a zjednávania.
  Medvedev si však nikdy neužil zvláštnu lásku. Vraj bol príliš inteligentný a v tieni Putina. Nikto ho nevnímal ako skutočného bojovníka a vládcu. Vo všeobecnosti sa po Putinovi nejakým spôsobom zdal akýkoľvek nástupca ako politický trpaslík a bol niečím iným. A Zelenskyj bol vnímaný ako charizmatický, ako princ z rozprávky. A už nie prasa v žite, ale úspešný vládca, ktorý vytiahol Ukrajinu z močiara, či skôr z jamy.
  Samozrejme, v prvom rade Ukrajina trpela prerušením vzťahov s Ruskom. A tu nemusí byť Porošenko až taký vinný. Keby sa to stalo v Bielorusku, bolo by to vo všeobecnosti zlyhanie. Čo sa týka profesionality, ukrajinská vláda je silná! Naopak, v Bielorusku sú len požívači a jedáci. Putinov tím občas narazil na silné osobnosti - ako Rogozin či Tkačev, no rýchlo ich odstránili.
  Medvedev bol v každom prípade muž, ktorý sa nezdal byť rodeným vládcom, a preto tento cár nebol celkom skutočným cárom.
  V niečom sa podobal na Gorbačova, ktorého obyčajní ľudia na Západe milovali, no tí ich nemali radi. Čiastočne, samozrejme, začali Gorbačova neznášať pre jeho boj s opilstvom. Alkoholici a pijani si, samozrejme, neodpustili nedostatok vodky. Sú tam vínne nepokoje. A potom cigarety zmizli.
  Žiaden Gorbačov neexistuje, je jasné, že ho nemali radi nielen pre jeho plešinu. Medvedev sa ako premiér ukázal ako veľmi slabý ekonóm. A aj bez Zelenského by mal problémy so znovuzvolením.
  Raz Putin potiahol Medvedeva za uši.
  Teraz však Putin z hry vypadol - podlomil si zdravie, manuálne šoféroval a preťažoval sa hokejom. A či bolo potrebné liezť na ľad v tak úctyhodnom veku. Najmä bez zručností v mladosti?
  Putin zhorel, presilil sa. A bez neho nie je nikto, kto by Zelenského zastavil. Navyše sám Putin viedol personálnu politiku tak, že mu nezostal dôstojný nástupca. Rovnako ako Stalin, ktorý urobil Chruščova jeho nástupcom a skrachoval. A tu Medvedev vôbec nie je adekvátnym vodcom ruského impéria.
  V sobotu pred voľbami sa na všetkých ruských televíznych kanáloch premietal film o Zelenskom. Prirodzene za účelom diskreditácie. Bolo však prezentovaných málo faktov. A propaganda ukázala svoju bezmocnosť. Áno, a mnoho kanálov komentovalo film.
  Medvedev udelil rozkazy mnohým generálom. Opäť usporiadanie hviezdopádu.
  Neočakávane založil aj nový Botvinnik, tri stupne: bronzový, strieborný a zlatý. A tiež Alekhinov rád. A tiež bronz, striebro a zlato.
  Medvedev potom dekrétom oznámil, že Rusko do štyroch rokov prejde na profesionálnu armádu. A životnosť je znížená na šesť mesiacov.
  Úradujúci prezident ďalej oznámil, že vojnoví veteráni a tí, ktorí slúžili na horúcich miestach, dostávajú hviezdu hrdinu Ruskej federácie. Čo sa stalo bezprecedentným krokom.
  Medvedev si jednoznačne hľadal miesto v histórii. Ďalej úradujúci prezident Vladimírovi Vladimirovičovi Putinovi posmrtne udelil Rad víťazstva a Rad svätého Ondreja Prvého a novozaloženú veľkú diamantovú hviezdu Hrdinu Ruskej federácie.
  Toto bol už posledný pokus zahrať si na rating bývalého ruského idolu. Akoby som bol Medvedev toľko rokov spolu s Putinom - milujte ma celým svojím srdcom a dušou!
  Ale je jasné, že ľudia nie sú príliš horliví milovať tohto kandidáta na diktatúru.
  A v noci zo soboty na nedeľu Dmitrij Anatoljevič Medvedev dokonca oznámil posmrtné poverenie Vladimíra Vladimiroviča Putina - titul Generalissimo!
  Toto bolo naozaj skvelé! Nech sa páči, dávam titul idolu minulých rokov!
  Pomôže to však Medvedevovi? Len chválením bývalých idolov a udeľovaním rozkazov je ťažké presvedčiť človeka, aby volil sám seba. Bez ohľadu na to, koľko ocenení osprchujete, Putina nevrátite. A je jasné, že bývalý cár je preč a nový cár prichádza z Kyjeva.
  Zelenskij však nezadriemal a ocenil aj pápeža. Starší František Prvý požehnal prezidenta Ukrajiny za nové úspechy.
  A v Bielorusku už proruská koalícia strán dokončila zber podpisov v rámci referenda o zjednotení s Ruskom. Očakáva sa o tom hlasovanie. Medvedev však na tom nemá zásluhy. A tu prišla hlavná iniciatíva od Zelenského - tohto idolu miliónov.
  Takže teraz Vladimir Zelenskyj vstúpil do domácej časti...
  Na Sibíri sa začalo hlasovanie. Volebná účasť bola od začiatku vysoká. Ľudia išli voliť a usmievali sa. Bolo jasné, že idú na zmenu. A to, čo chcú, je nové. Staré je unavené a nudné.
  Dokonca aj pieseň znela ráno:
  Naše srdcia si žiadajú zmenu
  Naše oči potrebujú zmenu.
  V našom smiechu a v našich slzách,
  A v pulzáciách žíl!
  Zmena, čakáme na zmenu!
  Voľby prebehli pokojne, no s obrovskou účasťou. Ľudia perli do volieb v stádach. Nikolaj Valuev bol jedným z prvých, ktorí hlasovali. Vhodil hlasovací lístok do urny a povedal:
  - Hlasujte za nového!
  Ako ďalší sa objavil Alexander Povetkin. Tiež som hlasoval a vydal svoje vlastné:
  - Pre ruských bohov!
  Ďalej nasledovalo hlasovanie. Do urny vhadzovali hlasovacie lístky. A Dima Bilan a Alla Pugacheva. Objavil sa aj Lev Leshchenko, ktorý oznámil:
  - Hlasujte za nového!
  Nikolaj Baskov spieval:
  - Ruský valčík, krídla stúpajú! Jar prichádza!
  A pustil aj list do urny.
  Potom sa objavili ďalší chalani... Zelenskyj prišiel voliť na kolobežke a robil kotrmelce, čím prerušil potlesk. Hlasovalo sa dokonca:
  Poznať pulzovanie srdca a žíl,
  Slzy našich detí, matiek...
  Hovoria, že chceme zmenu
  Zhoďte jarmo ťažkých reťazí!
  A búrlivý potlesk! Básne síce nie sú jeho, ale slávneho básnika a spisovateľa Olega Rybačenka. Sám Oleg Rybachenko sa však zmenil na chlapca a teraz cestuje do iného sveta.
  Potom hlasovali ďalší boxeri: Sergey Kovaley, Denis Lebedev. Posledný sa po prestávke pokúsil o návrat. Ale bol zbitý a nakoniec odišiel.
  Sofia Rotaru hlasovala v Kyjeve. A veľa sa usmieval...
  Prišiel aj Vladimír Žirinovskij. On krical:
  - Na novú cestu!
  A blýskal epoletami generálplukovníka. Zjuganov prišiel k voľbám na invalidnom vozíku. A celý čas bol ticho.
  Grudinin hlasoval s úsmevom...
  Garry Kasparov mal simultánnu hru a tiež odovzdal svoj hlas. Navyše povedal, že si zahrá zápas s Carlesonom. Anatolij Karpov teda dal simultánnu hru.
  Mimochodom, Karpov už bol ocenený Zlatým rádom Michaila Botvinnika.
  Ďalšia otázka teda je, kto je hlavný a najlepší z majstrov sveta.
  Určite sa veľa zmenilo...
  A Dmitrij Anatoljevič Medvedev opäť všetkých prekvapil. Inštitúcia oznámila objednávku pomenovanú po "Olegovi Rybachenko". Okrem toho existujú štyri stupne naraz: štvrtý stupeň je bronz, tretí stupeň je strieborný, druhý stupeň je zlatý a prvý stupeň je zlatý s diamantmi!
  Takto to dopadlo super!
  Do kín sa už dostal Luciferov Armagedon a už padli rekordy Avatara a Star Wars. Oleg Rybachenko sa stáva skutočnou literárnou superstar!
  Medvedev tiež založil literárnu cenu Olega Rybačenka - s cenovým fondom desaťkrát väčším ako Nobelova cena.
  A to je vo všeobecnosti veľmi cool!
  V nedeľu stále viac a viac Medvedev pracovalo. Olegovi Rybačenko udelil Rád svätého Ondreja Prvého, Hviezdu hrdinu Ruska a veľký diamant Hviezdu hrdinu Ruska, Rád víťazstva. Bol to pokus zmeniť chod dejín.
  Napríklad, pohladím Olega Rybachenka a všetko bude super! Zároveň mu a maršálovi udelím titul Ruskej federácie!
  A nedeľa prichádza... Známe sú už prvé dáta exit pollov, ktoré hovoria, že Zelenskyj má vyše osemdesiat percent.
  A tok informácií sa nezastaví ...
  Medvedev sa zatiaľ voliť nechystá. Tvorba. Tu vydáva rozkaz udeliť Vladimírovi Volfovičovi hodnosť armádneho generála. Buď mi verný.
  Hoci sa zdá, že Žirinovskij už prebehol na druhú stranu.
  Lev Leshchenko sa stal ministrom bez portfeje. Ale na tom už nezáleží.
  Nepokoje v Číne. Ľudia chcú demokraciu - unavení z despotizmu! Nielen chlebom žije človek!
  Chcem povedať nie úradom! A ako dlho dokážete udržať disciplínu palice v dvadsiatom prvom storočí!
  Nie veľmi dobré v Číne. Je nemožné ísť po koľajniciach komunizmu a donekonečna budovať kapitalizmus. Sú potrebné nejaké zmeny. Áno, a manažment je príliš konzervatívny.
  Okrem toho nová buržoázia chce demokraciu a koniec policajnej brutality.
  Vplyv malo aj vyčerpanie staromódnych metód práce! Nechceť byť kolieskami v systéme. Áno, v Číne v nedeľu otriasajú systémom silné nepokoje.
  A v USA má najväčšiu šancu stať sa prezidentkou žena. Popularita Floyda Mayweathera však začala náhle rásť. Tento neporazený boxer sa už vyšplhal na prvé vrcholy sledovanosti.
  Zdá sa, že Spojeným štátom unikli nové víťazstvá a nechceli na trón ani republikána, ani demokrata. Floyd je tiež úžasný!
  A potom opäť televízne debaty.
  Už je nedeľa večer. Volebné miestnosti sa čoskoro zatvoria.
  Napokon sa Medvedev objavil na poslednú chvíľu. Narýchlo hodil bulletin do urny a bez slova odišiel. Hodiny odbili - hlasovanie sa skončilo.
  Prezident Medvedev zatiaľ opustil Kremeľ a odišiel do rezidencie neďaleko Moskvy.
  V taxíku sú s ním dve dievčatá. Akýkoľvek druh zábavy.
  Natasha, ktorá sedela vpravo, sa spýtala:
  - No a čo Dima? Teraz oznámia vaše posledné zlyhanie!
  Medvedev poznamenal:
  - Do inaugurácie sú ešte dva mesiace. Takže zatiaľ som stále všetkým a Zelenskij je iba prezidentom Ukrajiny!
  Alyonka, sediaca po pravej ruke, poznamenala:
  - A inaugurácia sa dá urýchliť! Tvoja moc, Dmitrij Anatoljevič, skončila!
  Medvedev sa úpenlivo spýtal:
  Ale vy dievčatá to zvládnete!
  Natasha sa zamračila a spýtala sa:
  - Čo môžeme?
  Medvedev sebavedomo vyhlásil:
  - Zabráňte inaugurácii!
  Natasha sa zasmiala a odpovedala:
  - A ako?
  Úradujúci prezident dôrazne odpovedal:
  - Akoby ste sami nevedeli!
  Natasha nahnevane odpovedala:
  - Zelenského nezabijeme!
  Medvedev okamžite namietal:
  - No, čo je to zabíjať! Len sa uistite, že sám odmietne korunu!
  . KAPITOLA #4
  Dievčatá sa jednohlasne zachichotali...
  Alenka sa s úsmevom spýtala:
  - Čo navrhujete použiť hypnózu?
  Dmitrij Anatoljevič prikývol:
  - To je všetko! Ty to dokážeš!
  Natasha odpovedala za svojho priateľa:
  Môžeme, ale nechceme!
  Medvedev bol prekvapený:
  - Prečo je to tak?
  Natasha úprimne odpovedala:
  - Zelenskyj zvolený! A ty, Dmitrij Anatoljevič, nie si schopný riadiť krajinu!
  Alenka so zlomyseľnosťou dodala:
  - A nám všetkým je to celkom zrejmé!
  Medvedev s hnevom poznamenal:
  - Nerozumiete, že sa staneme kolóniou Západu?
  Alenka sebavedomo odpovedala:
  - Skôr sa Západ stane našou kolóniou!
  Natasha sarkasticky dodala:
  - A s tebou, Miško, Rusko aj tak nebude skvelé!
  Medvedev zachrapčal:
  - Dám vám, podľa Rádu víťazstva, podľa Rádu svätého Ondreja Prvého povolaného, podľa Rádu Mikuláša II., a zlatú hviezdu v diamantoch ...
  Natasha sa zasmiala a poznamenala:
  - Alebo možno sa sami staneme prezidentmi, tristo príkazov na obesenie?
  Alenka povedala:
  - Môžeme vás zhypnotizovať a stať sa generalissimom.
  Natasha sa zachichotala a poznamenala:
  - Alebo možno supergeneralissimo!
  Dievčatá sa smiali...
  Alenka spievala:
  - A dokonca aj nepriateľ občas kričal,
  Skryť strach - že ja som kráľ!
  Natasha vycenila zuby a štebotala:
  - Nemám rád divadlá a arény,
  Tam sa milión vymieňa za rubeľ ...
  Aj keď nás čakajú veľké zmeny
  Milujem Beloboga so Stalinom!
  A dievčina to vzala holými prstami, ako keby prehrávajúceho prezidenta stískala za nos.
  Z Ďalekého východu už boli zverejnené čísla. Pre Zelenského 91 percent, pre Medvedeva 7,5 percenta sebavedomé vedenie ukrajinského prezidenta.
  Alyonka tiež potiahla Medvedeva holými prstami za ucho a zasyčala:
  - No a čo bývalý prezident, pomohli vám vaše ocenenia?
  Medvedev násilne vydal:
  -Ešte nie som bývalý! Pred inauguráciou skutočného!
  Dievča kričalo:
  - Sláva novému kráľovi!
  Čarodejnice, posledný tromf, odmietli Medvedevovi pomôcť. A teraz sa úradujúci prezident snažil nájsť východisko z bezvýchodiskovej situácie.
  Možno ovplyvniť Najvyšší súd, aby anuloval výsledky prezidentských volieb v Rusku? Vyzeralo to ako veľké pokušenie. V skutočnosti však šance vyzerali klzké.
  A čo ak vydáme dekrét a ponúkneme každému sudcovi miliardu dolárov? Je to predsa prezident a má moc, o akej sa kráľom ani nesnívalo! Presnejšie, úradujúci prezident. A skutočne, ak ponúknete celú miliardu dolárov, sudcovia neodolajú.
  A čo je na maličkosti.
  Dáta boli prenášané rádiom. Kým Zelenskij mal cez deväťdesiat percent, plus na Ukrajine, čakalo sa, že takmer sto percent vôbec dostane. Možno v oblasti červeného pásu, kvôli Medvedevovmu flirtovaniu s komunistami, bude trochu viac, nejaké šance boli na Kaukaze. Pravda, zdá sa, že Ramzan Kadyrov sa rozhodol postaviť na stranu víťaza. Stále môžete skončiť v armáde, hoci armáda nemá žiadnu zvláštnu túžbu slúžiť, nepadá prezident.
  Vo všeobecnosti sa po prvom kole Medvedevova sila oslabila. A ak ešte mohol rozdávať ocenenia, tak inak bol stále viac ignorovaný.
  Dmitrij Medvedev prišiel do jeho kancelárie a pokúsil sa kontaktovať centrálnu banku. Obsluha ho neochotne spojila.
  Úradujúci prezident žiadal, aby dostal peniaze na urgentné potreby.
  Šéf centrálnej banky odpovedal:
  - Neurobím nič, kým nedostanem potvrdenie od nového prezidenta Zelenského.
  Medvedev zareval:
  - Si šialený! Ja do prezidenta potom inaugurácia nového! A ak áno, tak poslúchni, dlžíš mi to!
  Šéf centrálnej banky poznamenal:
  - Podľa ústavy vás neposlúcham! A vôbec, prečo potrebujete peniaze?
  Medvedev odpovedal s úškrnom:
  - Potrebujete súrne krajiny?
  Šéf centrálnej banky odpovedal tvrdým tónom:
  - Chceš utiecť?
  Medvedev vyštekol:
  - Hneď ťa zatknem! Mám armádu! Verný Žirinovskij je so mnou!
  Šéf centrálnej banky poznamenal:
  - Tento vždy berie pod šilt! A v Moskve je viac ako deväťdesiat percent za Zelenského. Tvoja moc je nad Miškou!
  Medvedev zareval:
  - A váš nezačal!
  A zavesil. Teraz sa situácia zhoršovala. Je to tak a bezpečnostné zložky odmietnu poslušnosť. Áno Žirinovský, stále je to líška. Mal by byť vymenovaný za ministra vnútra? Dávajte príkazy SWAT. Alebo skúsiť ešte použiť Štátnu dumu?
  Je jasné, že Zelenskij bude mať nové voľby a mnohí poslanci si svoje mandáty nespočítajú. Presnejšie, takmer všetko.
  Tu je potrebné niečo iné. Štátna duma však pravdepodobne nepôjde proti ľuďom. A armáda nepodporí priamy vojenský prevrat. Nie takí generáli v Rusku, aby išli do občianskej vojny.
  Ostáva už len jediné - zrušiť prezidentské voľby na súde. Toto je jediná legitímna šanca na predĺženie vašej agónie. Ale s najväčšou pravdepodobnosťou len predĺžiť. Je nepravdepodobné, že by Medvedev mal reálnu príležitosť na znovuzvolenie. V skutočnosti je jeho anti-rating kolosálny, dokonca horší ako Petro Porošenko.
  Medvedev rozmýšľal nad inou možnosťou. Tu napríklad eliminovať Zelenského fyzicky? Ale toto je úprimná kriminalita. Až do tohto? O to viac, že to naštve Medvedeva. A v najlepšom prípade poskytne odklad. Keďže ľudia Medvedevovi neodpustia také kolosálne zlyhanie vo voľbách.
  Nie, Dmitrij Anatoljevič neuspeje. Bez nazbierania čo i len desiatich percent hlasov vo voľbách sa pri moci určite neudrží.
  Medvedev išiel do baru. Otvoril, vytiahol fľašu, nalial si koňak.
  Drahé - "Napoleon", s expozíciou dvesto rokov!
  Úradujúci prezident si vypil pohárik. Potom druhý zjedol citrón.
  V žalúdku sa oteplilo a myšlienky naskakovali rýchlejšie. Po treťom poháriku sa Medvedev usmial a sadol si do kresla. Trochu sa rozveselil. V skutočnosti, prečo potrebuje túto moc? Zodpovednosť je úplná. Ani minúta voľného času, ani sekunda pokoja. Celý čas v pohybe, pod dohľadom videokamery. Bojíte sa povedať príliš veľa.
  Veľa práce, ale žiadna zábava.
  A chcem ležať v posteli s dievčaťom. Hrajte na počítači vo vojne.
  V skutočnosti ste tu vy prezident a na začatie skutočnej vojny si budete myslieť trikrát. Takto sa impozantný Trump neodvážil zaútočiť na Irán.
  O vojne sa dá veľa rozprávať, ale rozhodnúť sa v nej nie je ľahké!
  Ale hra bojujte, bojujte sami, bojujte!
  Medvedev si sadol k počítaču. Zapol moju obľúbenú druhú svetovú vojnu. Dlho nehral. Tu, aby ste sa príliš nenamáhali, použijete kód podvodníka. Páči sa ti to...
  A potom budete riadiť technológiu hurikánskym tempom. A už máte IS-7, ktoré spúšťate po plukoch, len T-1 u Nemcov. Znateľný rozdiel v sile a prostriedkoch.
  Medvedev, ktorý takmer vôbec nepil, sa pre zlý zdravotný stav viditeľne rozžiaril.
  Takto hodíte na nepriateľa najdrahší a najťažší tank druhej svetovej vojny IS-7. A zlomíte ho bez väčších ťažkostí. Vojna ide ľahko a víťazne. Prevezmite mesto za mestom.
  Vo všeobecnosti, samozrejme, Stalin viedol krajinu dobre a podarilo sa mu poraziť Tretiu ríšu za menej ako štyri roky. Putin bojoval s ISIS dlhšie. Ale Nemci majú veľmi skvelú techniku.
  Tu v hre je napríklad nemecký tank E-75, iba sovietsky IS-7 môže proti nemu bojovať za rovnakých podmienok, všetky ostatné tanky ustupujú. E E-75 je veľmi silný pancier. Dokonca aj lepšie ako sovietsky IS-7, kanón je blízko smrtiacej sily.
  A Nemci plánovali urobiť z tohto tanku svoj hlavný v štyridsiatom piatom roku. A čo naši?
  Medvedev si povzdychol... IS-7 sa v povojnovom období nikdy nedostal do sériovej výroby. Vojna teda trvala dlhšie, nevedno, kto ešte vyhral.
  Dmitrij Anatoljevič Zachmelev spieval:
  - Milujte bratia, láska! Láska k životu bratia! A náš ataman nemusí smútiť.
  Medvedev počas hry zaspal. Je to relax...
  A na druhý deň boli známe konečné výsledky prezidentských volieb.
  Za Zelenského spolu s Ukrajinou hlasovalo takmer 92 percent voličov, za Medvedeva 6,7 percenta. Došlo tak k triumfálnemu víťazstvu Zelenského.
  V krajine sa začali oslavy a veselie. Nakoniec prišiel nový, ako sa mnohým zdalo, jasný život.
  Zatiaľ pravdou o inaugurácii je úradujúci prezident Dmitrij Anatoljevič Medvedev.
  A zablahoželal, samozrejme, víťazovi. A kam ideš. A šesť percent nie je čo počítať.
  Minister vnútra Vladimir Žirinovskij však navštívil Medvedeva a utešil ho:
  - Hlasoval som za teba Dmitrij Anatolyevič!
  Úradujúci prezident ticho odpovedal:
  - Ďakujem!
  Žirinovskij navrhol:
  - Možno by vás mali uviesť na premiéry?
  Medvedev pokrútil namaľovanou hlavou.
  - Nemyslím si, že po takejto porážke v druhom kole mi dajú premiéra. Už to nebude politicky korektné.
  Žirinovskij logicky poznamenal:
  - Napriek tomu by mal byť na vašom mieste niekto z Ruska. Tak kto ak nie ty?
  Medvedev navrhol:
  - S najväčšou pravdepodobnosťou, Andrej Navaľnyj!
  Žirinovskij sa uškrnul a zavrčal:
  - Andrej Navaľnyj? Nech sa to nestane!
  Medvedev pokrčil plecami a zmätene poznamenal:
  - Kam ideš?
  Žirinovský kričal:
  Áno, všetkých ich zatknem!
  Medvedev mávol rukou:
  - Dosť! Zdá sa, že náš čas sa skončil! Idem na dovolenku na Kanárske ostrovy. Čo budeš robiť?
  Žirinovský prefíkane prižmúril oči a odpovedal:
  - Lobujte za záujmy svojich priateľov! Kým sa Zelenskyj neujal funkcie prezidenta Ruska a Ukrajiny!
  Medvedev smutne poznamenal:
  - Žiaľ, to nie je také jednoduché... Potom sa z vás strhnu tri kože!
  Žirinovskij sa prefíkane prižmúril oči a spýtal sa:
  - Urobte zo mňa, prosím, maršala Ruskej federácie! No, čo stojíš!
  Medvedev sa na pár sekúnd zamyslel a potom oznámil:
  - Dobre! Nielenže z vás urobím maršala, ale vrátim Beriu do hodnosti maršala! Bude to fér!
  Žirinovskij súhlasne prikývol:
  - Vo vzťahu k Beriovi áno!
  Medvedev prižmúril oči a spýtal sa:
  - A vo vzťahu k vám?
  Žirinovskij úprimne odpovedal:
  - A vo vzťahu ku mne kráľovsky! Koho chcem, odmením!
  Medvedev súhlasne prikývol.
  - Áno, tak!
  A prikázal pripraviť oba dekréty o udelení hodností maršala.
  Úradujúci prezident Ruska rozveselil. Mysliac si, že teraz si môže naplno užívať počítačové hry.
  A je veľmi zábavné ich hrať...
  A vlastne, prečo by mal prezident robiť niečo iné? Teraz sa technológia natoľko rozvinula, že môžete byť kýmkoľvek. Aj Pán Boh. A konkrétne v hre na vytváranie vesmírov.
  Napríklad v kancelárii úradujúceho prezidenta je veľké množstvo rôznych hier, vrátane tých najmodernejších.
  Medvedev sa rozhodne hrať stratégiu v reálnom čase. Nemecko v roku 1939. Prečo používaš nečestný kód. Pridáte si päťtisíc Pantherov, tritisíc Tigrov a desaťtisíc Focke-Wulfov. A nasadiť tieto sily proti nepriateľovi. A útočíte na Poľsko, ktoré nemá ani desatinu takýchto síl.
  A vojna pokračuje, ako chcete, v jednej bráne a víťazne. Medvedev, úprimne povedané, je tu obrovský dobyvateľ. Drví nepriateľa, ako keby lisom drvil slivky.
  Poľsko je zrovnané so zemou ľahko a rýchlejšie ako v skutočnej histórii. Útok na Francúzsko. Pomocou podvodného kódu naň spustíte desaťtisíc tankov E-75. Úžasné autá, prinajmenšom. Ktoré sú úplne nezraniteľné pre francúzske zbrane, ale smrteľné na veľké vzdialenosti. Zostreľte nepriateľské vozidlá.
  Medvedev dokonca skáče od radosti. Ako sa rýchlo pohybuje v hre a už berie Paríž ... A prečo potom strácať čas maličkosťami? Vezmime si zároveň Španielsko, aby sa Franco príliš nevzrušoval.
  A na útok na Gibraltár používame prúdové lietadlá. Kam idú Briti?
  Samozrejme, zároveň využívame prostriedky na stavbu bojových lodí a lietadlových lodí. Británia bude mať potom problémy. Tu je sto lietadlových lodí a dvesto bojových lodí. Bude to kolosálna sila.
  A potom sú tu vyloďovacie plavidlá. Vyrábate aj tanky série E-U, ďalší vývoj modelu E. Tu hodíte tank "E"-50-U, taký stroj, ktorý nemôžete preraziť z viac ako jedného uhla.
  A nechajte ju trápiť Britov. Tu sú dve krásne dievčatá v takom tanku, ktoré žmurkajú na úradujúceho prezidenta Ruska.
  Medvedev im vráti bozk.
  Takto sa hráme...
  A najnovšie tanky sa blížia k Londýnu. A bez obradu berú hlavné mesto Anglicka.
  Medvedev spieval:
  - Svet je nudný! Všetci zjeme mačku!
  Samozrejme, hra je zábavná a ľahko sa hrá. Zobral som podvodníkov kód a chrlil som, čo chcete. Tu zachytíte Balkán a pôjdete do Afriky. Aj pečiatka a pechota. Vyrobíte jednotky, budú peniaze. A zajaté územie dáva aj peniaze. No skúste to, prejdite sa po Afrike.
  ZSSR stále otvára front. Tridsaťštyri proti sérii E-50-U, ktorej som vydupal ďalších desaťtisíc. Ak je obrnené vozidlo E-50 približne rovnaké ako "Tiger" -2, iba racionálny sklon je väčší a výzbroj je o niečo silnejšia a motor je výkonnejší. Tento E-50-U s rovnakou hmotnosťou je porovnateľný so sovietskym T-64, dokonca má výkonnejší motor s plynovou turbínou.
  Áno, sily nie sú rovnaké. Tu bojujú rôzne generácie tankov.
  A Medvedev sa, samozrejme, rúti na čiernom koni.
  Sily, samozrejme, nie sú porovnateľné. Môžete pridať aj E-75-U, toto je squatový stroj na zabíjanie, nepreniknuteľný dokonca ani lodnými delami.
  A ako pošliapať seba. Nič, čo by sa dalo zastaviť.
  Medvedev hrá ako malý chlapec. Ach, ako to je. A nikto ho nechce prijať. Prehral a na úradujúceho prezidenta sa zabudlo.
  Každý má rád len víťazov.
  Dmitrij Anatoljevič spieval:
  A vzdorujeme búrkam
  Z čoho a prečo...
  Žite vo svete bez prekvapení
  Pre nikoho nemožné
  Veľa šťastia, zlyhania,
  Všetky skoky, potom hore, potom dole,
  Len týmto spôsobom a nie inak,
  Len takto a nie inak!
  Nech žije prekvapenie!
  Prekvapenie! Prekvapenie!
  Nech žije prekvapenie!
  Prekvapenie! Prekvapenie!
  Nech žije prekvapenie!
  A pre Medvedeva to začalo byť zábavnejšie. Tu jeho vojská obsadili Ukrajinu, Bielorusko a neúprosne sa blížia k Moskve!
  Bývalý prezident Ruska hovorí:
  - Že náš život je hra!
  A berie hlavné mesto ZSSR útokom. Samozrejme, proti armáde štyridsiateho prvého ročníka má tanky charakteristík šesťdesiatych a dokonca sedemdesiatych rokov a hlavne, že ich je veľa.
  Medvedev na seba žmurká... Hlavné mesto Moskva je obsadené. A teraz môžete zachytiť Kaukaz ... A zároveň si vyčistiť južnú Afriku. A ísť do Argentíny.
  A odtiaľ zaútočiť na Spojené štáty. Je to tvrdý veliteľ. Nepriateľ zaostáva v množstve aj kvalite jednotiek.
  Medvedev nadšene spieva:
  - Odvážne pôjdeme do boja! Za moc Sovietov! A v boji o to všetkých vytrieme do sračiek!
  Medvedev bol dočasne stiahnutý z hry. Ozval sa ruský minister obrany, ktorý nahradil Šojgu Trubetskoya. Spýtal sa stále úradujúceho prezidenta:
  - Kedy zložíme prísahu novému vodcovi?
  Medvedev odpovedal stručne:
  - Kde má byť, na inaugurácii!
  Trubetskoy poznamenal:
  - Nový prezident zjednotenej krajiny chce na budúci týždeň uskutočniť inauguráciu. Aby ste nestihli plieniť!
  Medvedev vyštekol:
  - To nie je podľa našej ústavy a zákonov!
  Trubetskoy poznamenal:
  - A Jeľcin prijal túto ústavu nie podľa zákona a starej ústavy. V skutočnosti si mnohí mysleli, že Putin navrhne novú ústavu, no akosi sa nedočkali!
  Medvedev poznamenal:
  - Nie je najlepší nápad, aby každý nový prezident prijal novú ústavu!
  Trubetskoy odpovedal:
  - A Putin mohol! Bol chladnejší ako Jeľcin a ty Dmitrij Anatoljevič!
  Medvedev prikývol a súhlasil:
  - Chladnejšie a hlavne šťastnejšie! Bez Putina sa všetko pokazilo a Zelenskij prevzal moc v Rusku.
  Trubetskoy poznamenal:
  - A Lukašenko mal šancu, len on minul svoj čas. Mal som ísť rýchlejšie!
  Medvedev logicky poznamenal:
  - Lukašenko sa obával konkurenčných volieb v Rusku. Áno, a Zelenskij by to neriskoval, keby to Putinovo srdce nevydržalo. Toľko krajiny na spravovanie v manuálnom režime - vyhorené! Putin v práci definitívne vyhorel!
  Trubetskoy navrhol:
  - No, tak čo prijať inauguráciu v rýchlejšom čase alebo nie?
  Medvedev odvážne odpovedal:
  - Ako chceš, urob to! Už ma to nebaví! Pôjdem do dôchodku a budem si užívať život. Možno precestujem celý svet! Už som bol prezidentom aj premiérom vo všeobecnosti, čo je pre Rusko rekordné obdobie! Ako dlho sa môžete držať trónu?
  Trubetskoy súhlasil:
  - No, ak áno, nech prídu zmeny! A čo robiť so Shoigu?
  Medvedev chladne odpovedal:
  - Nechajte ho odpočívať! Dôchodok maršala je veľký. Nech cestuje po celom svete. Dal som ti povolenie mať majetok v zahraničí!
  Trubetskoy prikývol a poznamenal:
  -Putin izoloval Rusko od sveta! Slovami, smútiac v hĺbke duše sme sa tešili z jeho smrti! Čo sa týka Zelenského, uvidíme! Mnohí z nás chceli objednávky ako na Západe. Prijímať ako v USA, ale pracovať ... Ako v ZSSR!
  Medvedev poznamenal:
  - Nuž, za Stalina úradníci intenzívne orali! Nemyslite si, že to bol tuhý med!
  Trubetskoy sa spýtal:
  - A čo urobíš?
  Medvedev pripomenul:
  - Bol som prezidentom a pôjdem na prezidentský dôchodok. Je to veľké... A budem si užívať život! Prečo by som mal stále pracovať!
  Trubetskoy pripomenul:
  - Zelenskyj vám môže dať miesto poradcu u neho!
  Medvedev mávol rukou:
  - Ai! Je dosť chytrý aj bez mojej rady! Skrátka - držte inauguráciu! Dmitrij Anatoljevič poslal svoje!
  Trubetskoy súhlasil:
  - Inaugurácia áno!
  Medvedev zavesil. Rozhodol sa hrať hru. Niečo, čo ešte nikdy nebolo dosť. A aspoň mentálne rozdrviť Spojené štáty.
  Alebo skôr v hre. Proti E-75-U je však americký Sherman slabý. Ale Spojené štáty americké majú veľa lietadiel, aj keď nie také silné ako nemecké prúdové.
  Ale kvalita, samozrejme, nie je rovnaká! Fritz vyberá intenzívne účty. Najmä piloti: Albina a Alvina! A to sú dievčatá, ktoré sa vyznačujú kolosálnou poistkou.
  Medvedev postupuje na Ameriku z juhu. A zároveň sa jeho tanky presúvajú po Sibíri. Baví sa. Mimochodom, prečo ešte nedobyť Japonsko? V tejto hre môžete namočiť svojich spojencov. Pokročilá stratégia. Použite nečestný kód a budete silnejší ako nepriateľ v počte aj kvalite. Nie vojna, ale číre potešenie. Tu sú tryskové autá bez chvosta, Američania ich ani nestíhajú.
  Presnejšie, a dostať. A používajte rádiom riadené rakety! A na Američanov shugani. Medvedevovi sa táto hra veľmi páči. A presunúť jednotky. Tu je Mexiko. Americké mestá padajú jedno po druhom. Taká radosť.
  A na východe vstupujú do Indie tanky série E-U. Čo im však môžu Briti oponovať. Navyše, Tretia ríša už získala zdroje a vyrába najmodernejšiu technológiu bez darebného kódu.
  Ale Medvedev sa rozhodol napumpovať trochu "Pantera". Tu je prvý obyčajný "Panther" - čelný pancier 80 - 110 milimetrov, bočný pancier 50 milimetrov a 75 mm kanón s dĺžkou hlavne 70 EL, motor s výkonom 650 koní. Tu je predný pancier "Panther" -2 od 120 do 150 milimetrov, strany 60 mm kanónu 88 mm s dĺžkou hlavne 71 EL a motor s výkonom 850 koní. Áno, vážne auto. A ťažší nie na štyridsaťpäť, ale päťdesiat ton a nižší siluetu.
  Ale "Panther" -3. Predný pancier od 150 do 200 milimetrov, strany 82 milimetrov, kanón 88 milimetrov s dĺžkou hlavne 100 EL a motor s výkonom 1200 koní - hmotnosť 55 ton. Súhlasíte, že takýto stroj je vo všeobecnosti super proti Shermanom.
  Ale je tu "Panther" -4. Má čelné pancierovanie od 200 do 250 mm pod svahmi a bočné pancierovanie 160 mm. 105 mm kanón s dĺžkou hlavne 100 EL. To už je monštrum vážiace 65 ton a s nízkou siluetou. Motor s plynovou turbínou 1500 konských síl. Samozrejmosťou je výborný sériový vývoj, schopný boja aj so sovietskym IS-7. Navyše IS-7 nebol sériový.
  Ale existujú stroje a silnejšie. Progonka "Panther" -5, predný pancier 250 korby pod uhlom 45 stupňov, 300 mm čelo veže pod uhlom, bok 210 pod uhlom, kanón 128 mm v 100 EL, hmotnosť pokročilejšieho tanku je 75 ton, motor s výkonom 2000 konských síl plynovej turbíny . Stroj, ktorý prekonáva všetky sovietske a americké modely. Schopný preniknúť do IS-7 z bojovej vzdialenosti a odolať čelným zásahom. "Panther" -5 je vo všeobecnosti super technológia. ZSSR nemá nič silnejšie ako IS-7. A Nemci majú aj päť typov tigrov.
  Medvedev sa po zmocnení sa väčšiny územia Spojených štátov rozhodol "Tigra" vyhnať. "Tiger" je prvý známy každému. Predný pancier je 100-110 mm takmer bez sklonu a bočný pancier je 82 mm bez sklonu. A 88-milimetrový kanón s dĺžkou hlavne 56 EL - tank naozaj kvíli. Na rozdiel od Pantherov, kde sa bojovalo len v prvej sérii a boli tam ukážky z druhej. Tank "Tiger"-2, lepšie známy ako "Kráľovský tiger".
  Predný pancier 120-150 mm na čele korby pri sklone 50 stupňov, 185 mm na čele veže pri miernom sklone a 82 mm na boku pri sklone 60 stupňov. Dobre chránený v čele, trochu lepšie ako "Tiger" v boku a kanón 88 mm s dĺžkou hlavne 71 EL. Zo sériových tankov 2. svetovej vojny najlepšie vo výzbroji a čelnej ochrane, hmotnosť 68 ton, motor 700 koní - dosť slabý jazdný výkon.
  Dizajnový stroj "Tiger" -3. Predný pancier je sklonený 150-200 mm s 45-stupňovým čelom trupu a čelo veže je sklonené 240 mm. Strany 160 - milimetre so štítmi pod uhlom. Tri typy rôznych zbraní 88 mm kanón 100 EL, 105 mm kanón 70 EL a 105 mm kanón 100 EL s motorom 1000 až 1200 koní. S hustejším rozložením a hmotnosťou od 75 ton. Áno, auto je vážne a veľmi nebezpečné. A ešte silnejší "Tiger" -4 čelný pancier 250 - trup pod uhlom 45 stupňov, čelo 300 milimetrov pod uhlom, boky 210 milimetrov, kanón 128 milimetrov pri dĺžke hlavne 100 EL alebo 150 milimetrov dĺžky hlavne pri 56 EL , hmotnosť 85 ton, motor s plynovou turbínou 1500 koní. Veľmi výkonný tank.
  Ale ešte chladnejší je "Tiger" -5. Predný pancier: čelo korby je 350 mm pri sklone 45 stupňov, čelo veže je 400 mm pri sklone 50 mm. Šikmé strany 300 mm. Pištoľ 150 mm pri 100 EL alebo 174 mm pri 70 EL alebo 210 mm pri 38 EL. Hmotnosť 100 ton, motor s plynovou turbínou 2500 koní. Do boku neprenikne najsilnejší stroj ani IS-7 a ľubovník bodkovaný. Tu je jeden, ktorý možno spustiť proti Amerike. Aj keď musím povedať, že "Tiger" -5 v reálnej histórii nebol ani v projektoch. Ale nikto nemôže za to, že vojna skončila tak rýchlo.
  Ale vo virtuálnej hre môžu byť tanky vytiahnuté.
  Medvedev spustil útok na hlavné mesto USA Washington a najväčšie mesto New York. Tu môžete skutočne pracovať a vyhrať.
  Aj keď je to virtuálne. Washington horí a jazdia po ňom nemecké tanky. A nikto nemôže zastaviť Tigers-5.
  Medvedev dokončuje tvrdohlavý útok na hlavné mestá USA a zdá sa, že je to už víťazstvo. Pred nami je však stále Japonsko.
  . KAPITOLA #5
  Čo ešte jazdiť v hre. Ale rodina tankov Lev, ktorá sa nikdy nestala sériovou. Tu sú skutočné príšery. Ale v druhej svetovej vojne sú tieto stroje neskorších sérií dokonca nadbytočné. A ešte viac proti Japonsku s jeho malými a strednými tankami.
  Dmitrij Medvedev sa však rozhodol trochu odohnať aj ich.
  Tu je prvý tank "Lev", ktorý existuje iba v projektoch a je len čiastočne stelesnený v kovu. Predný pancier korby je 120 mm pod uhlom 45 stupňov, predný pancier veže je pod uhlom 240 mm, boky 82 mm, delá 105 mm, dĺžka hlavne 70 EL, celá je 80 ton, výkon motora je 800 koní. Vo všeobecnosti sa auto, ktoré sa mohlo objaviť už spolu s Tigermi a Panthermi na Kursk Bulge. S veľmi silnou zbraňou na svoju dobu a výbornou ochranou čela veže. Ale našťastie sa to neprejavilo. Projektový stroj "Lev" -2. Čelo trupu je sklonené 250 milimetrov, čelo veže je sklonené 300 milimetrov. Strany 200 - milimetrov pod svahmi. Kanón alebo 128 mm 100 EL alebo 210 mm 38 EL. Hmotnosť 100 ton, motor 1800 koní. V jej sile nie je rovnaký. Prekonáva IS-7, ktorý ju môže zasiahnuť iba do boku. Ale potom idete ďalej a objaví sa "Lev" -3, tiež beh príšer. Predný pancier korby je 350 mm, veže sú 450 mm pod sklonom boku, 300 mm pod svahmi, kanón je 150 mm v 100 EL, alebo 175 mm v 70 EL, alebo 210 v 56 EL, príp. prúdový bombardér s dĺžkou 400 milimetrov. Hmotnosť 120 ton, motor 2500 koní.
  Áno, je to impozantná sila.
  Tank "Lion"-4 je ďalším supermonštrom. Predný pancier korby je 450 mm, predný pancier veže je 500 mm. Boky trupu a veže majú sklon 400 milimetrov. Kanón 175 mm v 100 EL, 210 mm v 70 EL, raketomet 500 mm. Hmotnosť stroja je 150 ton, motor je plynová turbína s výkonom 3500 koní. Z veľkej vzdialenosti preniká do všetkých tankov vrátane amerického T-93 IS-7. A lodné delá do nej tiež nepreniknú. Toto je mocný stroj s prebytočnou zbraňou.
  Ale ešte silnejší "Lev" -5 je kráľom tankov. Predný pancier korby je 600 mm pri sklone 45 stupňov, veže sú široké 800 mm, boky sú sklonené 550 mm. Kanón 210 mm v 100 EL, 300 mm v 70 EL, 600 mm raketomet. Hmotnosť stroja je 200 ton, motor s plynovou turbínou je 5000 koní. Sú nepreniknuteľné pre takmer všetky typy zbraní, okrem vysokovýkonných rakiet, najmä zbraní a bômb veľkého kalibru. Schopný strieľať na bojové lode a lietadlové lode. Naozaj super tank.
  No skrátka je čo hrať. Medvedev tlačí na Japonsko.
  Ale opäť je prerušený.
  Riaditeľ FSB volá a hovorí:
  - Dmitrij Anatoljevič, usporiadate konferenciu pre novinárov?
  Medvedev dôrazne povedal:
  - Ešte nie!
  - Prečo?
  Úradujúci predseda odpovedal:
  - Mám právo dávať rozhovory a nedávať! Tak som sa rozhodol nedávať!
  Riaditeľ FSB prikývol.
  - Zatiaľ môžeš byť pokojný! Rozhovor nezmizne! Ale budeme hľadať iné miesto!
  Medvedev poznamenal:
  - Všetci sa zmestili! Ak niečo, potom váš generál má veľký dôchodok! Môžete žiť bez práce!
  Riaditeľ FSB sa prekvapene spýtal:
  - Nie je škoda rozlúčiť sa s takou obrovskou silou?
  Medvedev odpovedal úprimne:
  - Je to samozrejme škoda, ale človek poslúchne nevyhnutné!
  Medvedev sa opäť vrátil do hry. Bývalý prezident najväčšej a na prírodné zdroje najbohatšej krajiny sveta konečne siahol. A prečo nehrať, keď sa bez toho zaobídu. Hoci je úradujúcou hlavou štátu.
  Ako sa však v takejto hre vyhnúť pokušeniu porezať sa. No a tu sa nemecké jednotky dostali na Čukotku. Našťastie je v hre oveľa jednoduchšie presúvať vybavenie ako v skutočnosti. A idú do Číny. A tam vstúpili do boja s Japoncami. Samozrejme, s pomocou cheatu Medvedev opečiatkoval tanky Lev-5 a hodil ich proti samurajom. A to sú autá skutočne super triedy.
  Ako sú rozdrvení samuraji. Ale stále to nie je hranica dokonalosti.
  Ale prečo, kým sa neskončí druhá svetová vojna, nepreháňať cez úrovne najťažší nemecký tank "Maus"?
  Toto je skutočne prerozdelenie dokonalosti a koruny krásy. Presnejšie, čo sa môže stať, ak dôjde k evolúcii gigantománie.
  Medvedev začal odháňať myši.
  Tank "Maus", tank, ktorý skutočne existuje v kove, najťažší z tých, ktoré boli skutočne stelesnené v kove, jazdil a dokonca bojoval. Predný pancier myši je 150 mm na dne trupu, 200 mm na vrchu trupu, 250 mm na čele veže a 210 mm na bokoch. Ako vidíte, tank aj vo svojej prvej verzii je nepriechodný pre všetky sériové sovietske tanky v čele a dokonca aj na boku. IS-2 a SU-100 nemohli preniknúť do tohto tanku zo žiadneho uhla. Iba IS-7 mohol spôsobiť Mausovi problémy a skutočne bojovať s týmto tankom. Ale IS-7 sa objavil až po vojne a nikdy sa nestal sériovým. A Myši už mohli v štyridsiatom treťom roku bojovať na fronte. Tento tank má dve delá: 75 mm s krátkou hlavňou a 128 mm 55 EL, ktoré sú schopné preniknúť čelom do všetkých sovietskych tankov okrem IS-7. Navyše, IS-2 z veľkej vzdialenosti. Nechýbal ani 150mm kanón.
  "Maus" vážil 188 ton a mal motor s výkonom 1250 koní, čo je stále málo. Vo všeobecnosti je stroj na svoju dobu najsilnejší a nemá obdoby.
  Dizajnový stroj "Maus" -2. Dokonalejšie. V reálnej histórii to malo urobiť auto nižšie v siluete a ľahšie. Ale v hre sa auto samozrejme stalo dokonalejším, nižšou siluetou, hustejším rozložením, ale o to ťažším. Predný pancier korby Maus je 2 350 mm. Predný pancier veže je 450 mm. Dosky 300 mm. Delá 75 mm s dlhou hlavňou a 150 mm 70 EL, alebo 210 mm húfnica, alebo 400 mm raketomet. Hmotnosť 200 ton. Motor s plynovou turbínou 2000 konských síl.
  Maus-3 je herný stroj. Tiež perfektné. Predný pancier korby je 600 mm, veža 800 mm, boky 550 mm. Delá 88 mm 100 EL na boj proti nepriateľským tankom a 210 mm 70 EL. Alebo 550 mm raketomet. Hmotnosť tanku je 250 ton, motor s plynovou turbínou má výkon 4000 koní. Tank je takmer nepreniknuteľný takmer všetkými zbraňami, okrem obzvlášť silných.
  Maus-4 je nová a dokonalejšia evolúcia gigantománie. Predný pancier korby je sklonený 1000 mm pod uhlom 45 stupňov, predný pancier veže je sklonený 1200 mm. Dosky v 850 mm pod uhlom. Výzbroj: 105 mm 10EL kanón na boj s nepriateľskými tankami a úplne postačuje proti takmer všetkým typom vozidiel. 300 mm zbraň v 70 EL, na ničenie opevnení a prebytkov pre tanky. Alebo namiesto neho 750-milimetrový prúdový bombardér.
  Hmotnosť vozidla je 350 ton, čo na takéto brnenie a zbrane nie je až tak veľa. Dokonca ani delá bojovej lode nedokážu preniknúť takým strojom do čela. Takýto stroj môže zničiť iba priamy zásah silnej riadenej strely alebo veľmi veľkej bomby. Zo všetkých uhlov je nepreniknuteľný pre všetky tanky a samohybné delá druhej svetovej vojny. Motor s plynovou turbínou s výkonom 6000 koní.
  No, "Maus" -5 je najvyššia úroveň tejto série. Predný pancier čela korby je pod uhlom 1600 mm, čelo veže je 2000 mm, bočné strany sú pod uhlom 1500 mm.
  128 mm kanón so 100 EL na boj proti všetkým tankom, úplne postačujúci proti všetkým značkám vrátane IS-7 a 900 mm raketomet. Iné zbrane sú nevhodné. Tucet zbraní. Hmotnosť nádrže je 500 ton. Motor s plynovou turbínou s výkonom 10 000 koní. Povedzme, že auto je dokonalé. Neprepichujte čelo takmer ničím. Nádrž super...
  Ak si však niekto myslí, že je to chladnejšie ako "Maus" -5 a nedá sa nič vymyslieť, tak to tak vôbec nie je. Fantázia autorov dobrej hry o druhej svetovej vojne je neobmedzená.
  Existuje napríklad aj "Potkana". Tento tank v skutočnej histórii je šampiónom vo veľkosti medzi všetkými projektovými vozidlami a bol dokonca čiastočne stelesnený v kovu.
  Predný pancier tanku "Rat" 400 milimetrov, ako aj bočný pancier v miernom sklone. Výzbroj štyri delá 210 mm, alebo jeden 800 mm a dve húfnice 150 mm, jedenásť protilietadlových diel. Hmotnosť 2000 ton, dieselové motory s celkovým výkonom 10 000 koní.
  Tank "Rat" -2 je evolúciou dizajnového vozidla s pokročilejším usporiadaním. Predné a akékoľvek pancierovanie 800 mm, s veľkým uhlom racionálneho sklonu. Je vyzbrojený jedným 1000 mm kanónom a štyrmi 150 mm húfnicami, šestnástimi protilietadlovými delami schopnými strieľať na pozemné a vzdušné ciele. Hmotnosť 3 000 ton, motory s plynovou turbínou, celkový výkon 20 000 koní.
  "Rat" -3 ešte výkonnejší a dokonalejší stroj. Pancier 1200 - milimetre pod uhlom. Výzbroj tvorí jeden 1250 mm kanón a šesť 150 mm húfnic. Dvadsať protilietadlových zbraní schopných strieľať na vzdušné aj pozemné ciele. Hmotnosť 4 000 ton, motory s plynovou turbínou, celkový výkon 35 000 koní.
  "Rat"-4 je ešte výkonnejší a dokonalejší stroj Pancier 1600 mm pod uhlom. Výzbroj - jeden 1600 mm kanón a deväť 150 mm húfnic, dvadsaťpäť protilietadlových zbraní schopných strieľať na vzdušné a pozemné ciele. Hmotnosť 5000 ton, motory s plynovou turbínou, vylepšený celkový výkon 50 000 koní.
  "Rat" -5 je najchladnejší tank. Pancier v 2500 - milimetroch zo všetkých strán. Výzbroj tvorí jeden kanón ráže 2500 mm. A pätnásť 150mm húfnic. Štyridsať protilietadlových zbraní schopných strieľať na vzdušné a pozemné ciele. Hmotnosť 10 000 ton. Jadrový reaktor ako motor, výkon cez 100 000 konských síl.
  Tank je v skutočnosti najlepší v hre. A to z hľadiska hmotnosti a iných vlastností.
  Môžete dať pokyn "Potkane" -5, aby zaútočila na Tokio. Je pravda, že je to také drahé, že niekoľkokrát musíte spustiť nečestný kód.
  Celkovo však môže byť Medvedev spokojný. Hral tvrdo.
  A konečne som sa pozrel na "Rat" -5 vo virtuálnom stroji. Ako dobre hrať nečestne.
  Ale tu opäť volajú Medvedevovi.
  Tentoraz prvý podpredseda vlády a úradujúci premiér Siluanov.
  Povedal smutným tónom:
  - Stratili sme Dmitrija Anatoljeviča! Takmer všetky hlasovacie lístky sú spočítané!
  Medvedev múdro poznamenal:
  Lepšie dobre prehrať ako zle vyhrať!
  Siluanov bol prekvapený:
  - A to ako?
  Medvedev vysvetlil:
  - Ak by bol Vitalij Kličko zvolený za starostu Kyjeva hneď po prvý raz, do ringu by sa už nevrátil. Namiesto veľkého šampióna by tam bol starosta na smiech!
  Siluanov súhlasil s týmto:
  - Áno, máte pravdu Dmitrij Anatoljevič! Kličko mal tú výhodu, že prehral ... Ale ty si bohužiaľ nemal ani takú výhodu!
  Medvedev v odpovedi spieval:
  - Som voľný, ako vták na oblohe,
  Som slobodný, zabudol som, čo znamená strach...
  Som slobodný s divokým vetrom na rovnakej úrovni,
  Som slobodný v skutočnosti, nie vo sne!
  Siluanov reptal:
  - Áno, ste priamo básnik Dmitrij Anatoljevič! Môžete písať verše o sebe!
  Medvedev odpovedal vážne:
  - V každom prípade, teraz môžem pokojne robiť svoju obľúbenú vec - hrať počítačové hry! A predtým, dvadsať rokov som si to mohol dovoliť len v záchvatoch!
  Siluanov tupo zavrčal:
  - V hrách?
  Medvedev potvrdil:
  - To je všetko v hre! A bolo pre vás užitočné naštudovať si nejakú vojensko-ekonomickú stratégiu!
  Prvý podpredseda vlády neochotne poznamenal:
  - Radšej prax!
  Medvedev zasyčal späť:
  - Prekliata zlá realita ťa môže priviesť k šialenstvu!
  Siluanov chladne odpovedal:
  - Chcete uniknúť z reality so svetom hier? Chvályhodné!
  V slovách úradujúceho premiéra zaznela irónia.
  Medvedev povedal:
  - Dovoľte mi zavesiť aj pre vás hviezdu hrdinu Ruska!
  Siluanov poradil:
  - Obeste sa, pán prezident!
  Medvedev sa zasmial a odpovedal:
  - Možno je to dobrý nápad! A potom bol Putin ocenený len posmrtne!
  Úradujúci predseda vlády odpovedal:
  Ďakujem, pán prezident!
  Medvedev spieval ďalej:
  - Pre hlúpe prázdne oči...
  Siluanov spieval:
  Lebo všetko je možné...
  Medvedev skončil:
  - Nemôžeš žiť!
  Úradujúci predseda vlády odpovedal:
  - Vážne, s najväčšou pravdepodobnosťou ma odstránia! Zdá sa, že sa budete musieť ponáhľať!
  Medvedev chladne odpovedal:
  - Na Zemi je veľa miest!
  Siluanov prikývol a zavrčal:
  -Skrátka, pán prezident, sľúbili ste mi hrdinskú hviezdu!
  Medvedev kričal na plné hrdlo:
  - Pripravte dekrét!
  Priniesol ďalší papier na ocenenie. Nech sa páči, napíš úradujúci prezident.
  Medvedev ju zároveň ocenil partiou ľudí. Poznaj naše!
  Eh, už je veľmi neskoro a úradujúci prezident Ruska zaspal.
  Sníval o ďalšej alternatívnej histórii. Cárska armáda na čele s Kuropatkinom bojuje o odblokovanie Port Arthuru. Potom sa však sám Medvedev objavil na bojovom robotovi s lasermi a termokvarkovými projektilmi veľkosti zrnka maku, no rovnako smrtiace ako bomby zhodené na Hirošimu.
  A ako môže Medvedev bojovať proti Japoncom zo svojho bojového robota. Ako boli samuraji roztrhaní na kusy po tisícoch. A ako lasery a blastery začali pôsobiť.
  A strihajte Japoncov, konkrétne strihajte. A rozrezané na kusy. A zdevastovali ich rady.
  Medvedev, ktorý prišiel o trón, našiel vytrženie v boji. Kosí týchto samurajov, ktorí sa odvážili otriasť posvätným kráľovským trónom.
  Ale je naozaj zlé úprimne povedať, že to bolo za kráľa?
  Boh chráň, aby v každej krajine taký kráľ ako Mikuláš II. Veď toto je skutočný príklad inteligentného vládcu a zároveň intelektuála.
  Škoda, že ho sklamala taká netvora ako Kuropatkin. A teraz sa Medvedev ujal Japoncov. A poďme ich mlátiť. A urobiť to je veľmi zložité.
  A laserové lúče kosia samurajov po tisícoch. Ešte pár minút boja a
  Neexistuje žiadna japonská armáda.
  Čo jedli samurajskí páni? A teraz možno vezmite svoje lode.
  Medvedev zdvihol bojového robota do vzduchu a ponáhľal sa k pozíciám togskej flotily. Čo si myslí, že zvládne ruský rytier?
  A tak rýchlo sa ponáhľa termokvarkový robot. Tu je nad morom. A potopme flotilu Toga. Vystrihnite pásovce, krížniky a iné živé tvory.
  Takto... Čo keby sme zhodili aj mini-termokvarkovú bombu?
  A hodí svojho nového hrdinu. Vlna stúpa a potápa lode krajiny vychádzajúceho slnka.
  Medvedev kričí z plných pľúc:
  - Za Rusko Nicholas,
  Zničím všetkých Japoncov!
  A opäť sa úradujúci ruský prezident dostáva do extázy.
  Áno, s takým robotom je skvelé bojovať.
  Utopme sa samuraj ... A nebude žiadna Tsushima, Japonci nebudú mať na čom bojovať.
  Teraz sa potápajú posledné samurajské lode. Aké víťazstvo!
  Stále však existujú časti krajiny vychádzajúceho slnka, ktoré blokujú Port Arthur. Naozaj ich musíme prijať. Vyriešiť všetkých odporcov ríše cára Mikuláša.
  Medvedev nadšene spieva:
  - A samuraj letel na zem,
  Pod tlakom ocele a ohňa!
  A zničme jednotky, ktoré prekryli Port Arthur. Naozaj sa stalo, že mocná pevnosť padla. A Rusko dostalo facku. A čo je najdôležitejšie, bolo to horšie ako Krymská vojna. Tam ríša cára Mikuláša II. prehrala s koalíciou Anglicka, Francúzska, Turecka a Sardínskeho kráľovstva. A čestne prehrala. A potom nejaké Japonsko, ktoré nikto nepovažoval za vážneho súpera.
  Nech Rusko neznesie poníženie. Možno preto Stalin, taký opatrný a zdržanlivý v zahraničnej politike, otvoril na Ďalekom východe druhý front proti Japonsku. Samuraj skutočne ponížil cárske Rusko až príliš.
  Za týmto účelom zničte malými termokvarkovými bombami a spáľte lasermi.
  Aby som sa neodvážil poraziť Rusko! Bože chráň, aby bol Zelenskyj úspešným kráľom.
  Rusi a Ukrajinci sú opäť jednotní a čoskoro sa k nim pridajú aj Bielorusi.
  A bude trojica Slovanov!
  Medvedev dobil Japoncov v Port Arthur a ponáhľal sa... Rusko porazilo Japonsko. Vzala Kóreu, Mandžusko, Kurilské ostrovy a Taiwan. A tiež nútený zaplatiť Japoncom a veľké odškodné.
  Svoje pozície posilnil cár Mikuláš II., neobjavila sa revolúcia a zbytočné myšlienky.
  Cárske Rusko pokračovalo v pohybe cez Čínu. A jeho rozšírenie na východ.
  Ale cisárske Nemecko, napriek tomu, že cárske Nemecko sa stávalo veľmocou a rástlo ešte rýchlejšie a viac ako v reálnej histórii, sa ho predsa len zmocnilo a vyšplhalo sa do prvej svetovej vojny.
  Áno, na dvoch frontoch.
  No, čo teraz Medvedev prevzal zničenie Nemcov. Kráľa-otca nemajú čím uraziť.
  A ako lasery zasahujú nepriateľov. A vymlátime ich vo východnom Prusku v hurikánovom poriadku. Medvedev strieľa na nemecké jednotky pomocou laserov a lúčov gravitačnej energie.
  V rovnakom čase sa objavili dievčatá. Samozrejme v bikinách. Alenka a Nataša. A nechajte Fritz sekať svetelnými mečmi.
  Áno, cár Mikuláš Veľký, o niečom takom sa nacistom ani nesnívalo. A čo plánujú proti vám, otcovia?
  Medvedev agresívne spieva:
  - Melóny, vodné melóny, pšeničné rožky,
  Veľkorysá, prosperujúca pôda...
  A sedí na tróne v Petrohrade,
  Otec cár Mikuláš!
  Dátum inaugurácie bol posunutý. A Medvedev zostal úplne sám pre seba. Napríklad, kým sa bavíte s dieťaťom.
  Medvedev posmrtne ocenil Andropova aj hviezdou hrdinu Ruska. Čo sa asi malo urobiť skôr. A vydal dekrét o výstavbe pomníka Andropovovi.
  Úradujúci prezident zároveň vrátil do svojich radov aj Ježova a Jagodu. Čo je tam stáť na obrade.
  Potom založil nový poriadok pomenovaný po Bobbym Fischerovi. A že to bol skvelý šachista, to sa nedá povedať. A nielen skvelé, ale aj škandalózne. Chcel byť nad všetkými, nielen v šachu.
  A tiež tri stupne: bronz, striebro a zlato!
  A samozrejme, v prvom rade Dmitrij Medvedev udelil tento rozkaz: Garry Kasparov, Anatolij Karpov a ... bratia Kličkovci!
  A zároveň Dmitrij Medvedev založil Rád Vladimíra Klička. Tiež zaujímavý ťah. Tri stupne: bronz, striebro, zlato.
  A potom je tu Svyatogor Order, skvelé rozhodnutie.
  Medvedev riadi a šliape do pedálov. A opäť to vymyslí. Tu je medveď. Všetky medvede nesú.
  A má nové nápady. Dajte napríklad každému Rusovi nové auto.
  Medzitým si vezmite a hrajte na počítači. Čo Medvedev chcel zo všetkého najviac. Preto teraz zahrnul novú stratégiu. Vojna rôznych úrovní. To chcel hrať prezident, aj keď bývalý.
  Začínate s piatimi robotníkmi a po tisíci jednotkách: uhlie, železo, kamene, ropa, jedlo, zlato.
  A postavme najprv verejné centrum na produkciu nových pracovníkov. Potom začnete rozvíjať bane a poľnohospodárstvo.
  V prvom rade samozrejme ťažba potravín, aby sa pracovníci viac nastavili.
  Medvedev má najvýkonnejší a najmodernejší počítač. A môžete pečiatkovať veľa jednotiek.
  Budujete mesto a nové centrá obchodu. Peniaze sú, samozrejme, spočiatku problém. Kým nepostavíte mincovňu, trhovisko, akadémiu vied atď.
  Medvedev však pozná univerzálny spôsob, ako zbohatnúť. Zarobiť viac poľnohospodárskych robotníkov a vykopať zdroje na chlieb. Trh je veľmi lacný na vybudovanie. A potom ste si našetrili, kúpili si akadémiu, postavili pílu a vyrobili nové bane. A potom ďalší... A prúdilo zlato - najdrahší produkt. Najmä keď to urobila mäta. A potom bude možné vylepšiť studne. O toľko zábavnejších peňazí prúdi. Dá sa použiť na zlepšenie. Nové píly, nové poľnohospodárske náradie, rekultivácia pôdy, výskum hnojív. Nový druh pluhu...
  Ďalšie prehlbovanie studní, vstrekovanie nových pracovníkov tam. Nové farmy. Výroba mäsa. Výstavba rodinných domov. Do domov lekárov, policajtov, studní, bazárov, architektov, hasičov. A tak ďalej... Výber daní. Nové vylepšenia v ťažbe zlata. A rozvoj nových priestorov a pracovných budov.
  A peňazí je už stále viac... Sú prebytky a môžete začať stavať kasárne.
  Hra je zaujímavá a náročná. Mesto rastie. Pokiaľ nebude vojna. Tu môžete nastoliť mier a vybrať si slabšieho nepriateľa... Medvedev totiž stále hromadí silu vo vojensko-ekonomickej stratégii.
  Vojenská akadémia je postavená. A začnete formovať jednotky. Kavaléria, pechota, plameňomety, mínomety a iné sily. Samozrejme delostrelectvo. Alebo ešte raz vylepšením vrtov tankovne. Prvé stroje sú samozrejme ľahké a primitívne, ale dajú sa zahnať.
  Medvedev sa nechal uniesť.
  Hra prezidenta pohltila. Staviate si stále viac nových domov. Pre nich a školy pisárov a knižnica zábava rôznych úrovní. Či už sú to hudobníci, tanečníci, žongléri, senetisti, zoologické záhrady. Alebo dokonca kasíno.
  A, samozrejme, chrámy rôznych bohov.
  Áno, v ríši existuje veľa rôznych náboženstiev. Chrámy sa najlepšie stavajú rôznymi spôsobmi.
  A tu je všetko inak. A mešity, kostoly, modlitebne, budhistické chrámy, stúpy, pohanskí bohovia.
  Áno, najbohatšia misia. Staviate mosty a prechádzate cez rieku.
  Veľa práce. Usporiadajte tiež sviatky pre rôzne náboženstvá, aby sa bohovia neurazili.
  A tak bez prerušenia. A práca na akadémii vied pokračuje, teraz jedno zlepšenie, potom druhé. To znamená proti hlodavcom, potom proti hmyzu - čo pozdvihuje poľnohospodárstvo, potom sa objavujú traktory.
  A potom Bohovia posielajú dobrú úrodu. Takže tanky môžu byť vyhnané a továrne na výrobu lietadiel. Počnúc ľahkými lietadlami až po atómové bombardéry. A počet jednotiek neustále rastie. Dosiahol už 100-tisíc.
  Medvedev hrá a navíja nové technológie. Pokiaľ tam nie je strach. Nie je potrebné bojovať, môžete zvýšiť index prosperity a kultúry pre svojich ľudí. A na tom tiež záleží. A teraz je dosť peňazí a zdrojov.
  O to viac dobrého v hre: studne nie sú vyčerpané. Vždy môžete ťažiť zdroje.
  A stavať na mape nové mestá... Alebo si dokonca dopriať pyramídu či iný div sveta.
  Medvedev chrlí aj nové kasárne. Je pravda, že množstvo vojakov znižuje index prosperity. Tu je, samozrejme, problém. Ale zatiaľ tu nie je s kým bojovať... Môžete však zaviesť nové technológie, aby boli tanky a lietadlá rýchlejšie. A vytiahnite ťažké bombardéry.
  Prečo však už mať stredné tanky nezajať nepriateľa na úrovni stredoveku?
  A Medvedev, ktorý súčasne vytlačil viac tankov a zlepšil ich parametre, svižne napadol susednú krajinu.
  Rovnako ako lietadlá zhora. A poďme bombardovať nepriateľa zo všetkých síl. Hodíš naňho napalm.
  A nie podľa pravidiel hry.
  Medvedev si užil zničenie stredovekého mesta. A potom celá krajina so svojou primitívnou armádou. Tešil sa a vyhral, hoci jeho lietadlá a tanky utrpeli menšie škody. Ukázalo sa, že takéto relatívne ľahké odchytenie. A potom znova postavíte mesto na dobytom území ...
  A vaše tanky sú už ťažké. Je možné pripojiť ako protiatómovú ochranu, tak aj aktívny pancier.
  Medvedev je v hre už desať hodín a jeho oči sú unavené a začali lepiť. Úradujúci prezident zaspal.
  Medvedev sa spočiatku točil v niečom neurčitom. Netrvalo to však dlho. A potom ultramoderný tank T-95 vyletel do kopca. Bola už neskorá jeseň a pramienky dažďa bili do brnenia.
  Medvedev povedal:
  - Rozhodujúci deň bitky o Mount High! Tá hora, ktorá je kľúčom k celej obrane Port Arthuru. Dnes len 21. novembra, alebo 4. decembra podľa nového štýlu. - Profesor prudko buchol päsťou do brnenia a zvolal. - Ale k dobytiu vysokej hory nedôjde! Tichomorská letka bude nažive!
  Japonci takmer dobyli horu Vysokaya. Plazili sa ako mravce, v hustých prúdoch zo všetkých strán. T-95 zo 152-milimetrového rýchlopalného dela spustil paľbu.
  Alenka stlačila tlačidlo joysticku a automatická zbraň zasiahla Japoncov ako protilietadlové delo. Výkonné vysoko výbušné fragmentačné granáty vyradili stovky Japoncov jedným výstrelom.
  Nataša zasa vystrelila z ôsmich ťažkých guľometov. A tiež som radšej používal joystick.
  Medvedev riadil tank, superauto s istotou stúpalo po strmách a húsenice rozdrvili bojovníkov z krajiny vychádzajúceho slnka.
  Margarita zapískala a povedala:
  - Tvoríme históriu!
  Úradujúci prezident zúrivo potvrdil:
  - Určite! V žiadnom prípade nedovolíme, aby sa Port Arthur vzdal!
  Alenka strieľajúca z pištole vystrelila dvadsať rán za minútu, pričom vypľula projektil so zvýšenou smrteľnou silou päťdesiat kilogramov. Za jednu minútu presne vybuchla tona kovu a výbušnín.
  A dievča bil veľmi trefne.
  A guľomety, každý vystrelil päťtisíc nábojov za minútu. Alebo štyridsaťtisíc veľkých nábojov v krátkom čase. A ako sa ujali samurajov. Ako ich tlačili.
  Alenka dokonca spievala:
  - A nepriateľské stádo zletelo k zemi, pod tlakom ocele a olova!
  Ruský tank pracoval agresívne. Tu odrezal tisíc Japoncov, tu je druhý. Ich odstraňovanie vo vrstvách.
  Natasha sa chichotala a spievala:
  - Na slávu Rusi! Nikdy nezabudneme na vlasť!
  A opäť strieľa z guľometov smrteľného kalibru. A tisíce Japoncov padajú mŕtvych.
  Medvedev to vzal a zasyčal:
  -Cár Mikuláš! Budete skvelí.
  A poďme rozdrviť nedokončené húsenice samurajov.
  Margarita logicky poznamenala:
  - Nicholas II by mohol byť najväčší z kráľov. Mal všetky šance urobiť z Číny ruskú provinciu - Želtorossiu!
  Medvedev zasiahol samuraja, prehnal sa po nich húsenicami a povedal:
  - Nech je to tak!
  Projektil nasledoval projektil. Rozmnožili sa ako kvázi hmota, ktorá si vyžaduje oveľa menej energie ako skutočný prírastok atómov a molekúl.
  Alenka, stláčajúc svoje elegantné prsty na tlačidlách joysticku, dokonca zvolala:
  -V mene ruských cárov!
  . KAPITOLA #6
  Pištoľ dunela a dunela. Aj keď, nie tak nahlas, ale tlmene, sa dalo rozprávať.
  Margarita sa spýtala úradujúceho prezidenta:
  - A čo, počet mušlí je nekonečný?
  Medvedev odpovedal:
  - Kvázi-hmota nevyžaduje veľa energie na vytvorenie. A naplnenie fúzneho reaktora vodou je také jednoduché ako lúskanie hrušiek!
  Margarita zapískala:
  - Áno, je to skvelé! Takže môžete vyrábať čokoládovú zmrzlinu!
  Medvedev odpovedal s povzdychom:
  - Zatiaľ nie, ale veľmi skoro, áno! Škoda, že sa zatiaľ získava len kvázi hmota!
  Alyonka, stláčajúc tlačidlá joysticku holými prstami, usmievajúc sa veľkými zubami tigrice, poznamenala:
  - Táto schopnosť vytvárať hmotu je tiež kvázi božská!
  Medvedev sa zasmial. Okolo hory bolo čoraz menej Japoncov a stále viac mŕtvol. Samuraj sa pokúšal strieľať na tank, ale márne. Mušle sa odrážali od panciera ako kvapky dažďa.
  Úradujúci predseda poznamenal:
  - Človek je stvorený na Boží obraz a podobu.
  Alenka, strieľajúca smrtiace granáty, si všimla:
  - Ak, stále vytvorený. Možno sme ľudia, existuje tá najinteligentnejšia, najsilnejšia a najmocnejšia bytosť vo vesmíre!
  Medvedev logicky navrhol:
  - O to potrebnejšia je konsolidácia ľudskosti! Mali by sme sa zjednotiť! Potom nepoznáme smútok a porážku!
  Natasha sebavedomo vyhlásila:
  - Kráľovská ríša je schopná zjednotiť všetkých! A zhromaždiť všetkých bez výnimky do monolitu!
  A dievča opäť udrelo zo samopalov. Dopĺňajú Japonci, snažia sa ísť z ľavého krídla. Granáty tanku T-95 neublížili. A zbrane, aj z diaľky, buď minuli, alebo ich náboje boli neúčinné. Navyše v žiadnej krajine na svete zatiaľ nie sú žiadne priebojné zbrane. Áno, a taký tank a tak ľahko neprerazíte. Jeho obrana je špičková.
  A guľomety kosia a náboje vymetajú. A všetko robia konkrétne a veľmi smrteľne.
  Natasha sa zachichotala a povedala:
  - Japonci ich veľa nespočítajú!
  Alenka s tým súhlasila:
  - Veľmi veľa!
  A trblietal sa zafírovými očami. A v dievčati, ozajstnom terminátorovi, je toľko rôznych vecí.
  Bojovníci strieľajú. A samuraj krváca. Štyridsaťtisíc guliek a tona nábojov za minútu, to je veľmi veľká smrteľná sila.
  Natasha poznamenáva:
  - Sme bojovníci, ktorí prinášajú vážnu smrť!
  Alenka s tým súhlasila:
  - A nielen smrť, ale zdroj sily v celom vesmíre!
  Margarita rozumne poznamenala:
  - Ak cárske Rusko dobyje celý svet, všetky vojny v dejinách ľudstva sa raz a navždy skončia!
  Medvedev súhlasil s týmto:
  - Samozrejme zlato! Nikto nechce vojny! Ale ľudstvo sa musí stať jedným!
  Natasha zasyčala od radosti pantera, ktorý zabil býka:
  - Keď sme jednotní, sme neporaziteľní!
  A vypustite mi iskry z očí! Tu je dievča! Obsahuje plamene ohňa, ľad a oceľ.
  Teraz však zomierajú poslední Japonci. A nie je tu nikto iný, kto by zaútočil na horu. Pod Vysokou horou zostalo viac ako päťdesiattisíc zabitých bojovníkov krajiny vychádzajúceho slnka.
  Bitka sa skončila.
  Štvorica zaujala miesto na kopci a Medvedev poznamenal:
  "Radšej by sme sa ešte nemali rozprávať s posádkou." V podstate, čo budeme robiť?
  Elena navrhla:
  - Japoncov je stále veľa. Zničme celú armádu nohy.
  Margarita s tým ochotne súhlasila:
  - To je všetko! Rozdrvíme všetkých samurajov! A bude to skvelé!
  Medvedev sa uškrnul a poznamenal:
  - A náš tank môže stále plávať pod vodou a strieľať granáty. Poďme potopiť japonskú flotilu!
  Natasha skríkla od radosti:
  - To je všetko! Správne, zoberme a vymažte všetkých samurajov na mori.
  Práve japonská eskadra začala svoje ďalšie bombardovanie. Leteli náboje, vrátane jedenásť a dvanásťpalcových zbraní. A toto, vidíte, je vážne.
  Tank sa ponáhľal k pobrežiu. Alenka, klopkajúc prstami po karosérii auta, si všimla:
  - Dobre, k moru. Ale ako by sme mohli dať iniciatívu Japoncom na súši?
  Margarita, ktorá mala nejaké vedomosti o vojne, pripomenula:
  - Mali sme guľomety a puška Mosin je oveľa spoľahlivejšia a efektívnejšia ako japonská. A ak nie všetko fungovalo na mori, potom na súši nemali samuraji žiadnu šancu!
  Alenka nahnevane pohla bosou nohou po podlahe a zamrmlala:
  - Zrada! Triviálna zrada!
  Natasha navrhla:
  - Všetkých obesíme!
  Nádrž šla do vody. Zo strán sa objavili skrutky, ktoré ovládali stroj. Tu je prvý cieľ: japonský torpédoborec. Natasha stlačila tenké prsty na tlačidlá joysticku.
  A projektil so smrteľnou silou zasiahol samotné dno lode. Zničil brnenie.
  Torpédoborec dostal ďalšiu strelu. Natasha opäť stlačila palec na nohe.
  A teraz sa Japonci topí.
  Alena sa zachichotala.
  - Poďme sa striedať v topení! Guľomety pod vodou nie sú veľmi účinné!
  A dievča stlačilo joystick, tentoraz vyslalo projektil do spodnej časti torpédoborca.
  Margarita odpovedala s úsmevom:
  - No, máme dámy!
  Natasha opäť vyslala projektil a zakričala:
  - V mene Rusa, nech je víťazstvo!
  Alyonka vypľula mušle. Prerezala dno lode krajiny vychádzajúceho slnka a všimla si:
  - Napriek tomu nebola kráľovská moc v Rusku taká zlá, ako tvrdila propaganda.
  Margarita s tým súhlasila a ochotne prehovorila, najmä preto, že aj tak nemal čo robiť.
  - Za cára Mikuláša II. zaviedlo Rusko zlatý štandard peňazí. Mena impéria sa stala najpevnejšou a najstabilnejšou na svete. Ceny tiež prakticky nerástli. A za cára Mikuláša plat dosahoval tridsaťsedem rubľov mesačne. V skutočnosti sa Rusko stalo jednou z vedúcich krajín na svete, pokiaľ ide o životnú úroveň. Priemyselná výroba sa stala štvrtou na svete.
  Dmitrij Anatoljevič Medvedev po spánku začal hrať na počítači. V tomto prípade škrtol v pokračovaní stratégie. Posilnená moc vykonávala záchvaty. Úradujúci prezident Ruska hodil do boja tanky.
  A ťažký.
  Stále je dobré hrať. Trochu som jazdil a dostal tanky ťažšie ako sto ton. Keď bol Medvedev prezidentom, chcel vyvinúť tanky ťažšie ako sto ton. Potom však Putin nedal. Ale nápad vyzeral lákavo. Super ťažké stroje. A šesť druhov áut. Viac ako päť a sto ton.
  Teraz však Medvedev vrhá do boja tanky s jadrovým pohonom. A láme obranu krajín strednej úrovne. A opäť zachytáva. Áno, skvelé... Aby ste to mali trochu jednoduchšie, pripojíte vojenského poradcu. A spolu s ním vediete zničenie nepriateľa. A jeho zajatie.
  Tu dobývate ďalšie impérium... Tu je vojna vážnejšia, ale vedie ju vojenský poradca na úrovni Napoleona. Takže sa môžete len pozerať a postaviť svoje impérium na ekonóma na úrovni Stolypina.
  A Medvedev, keď niekoľko hodín sedel pri počítači s obrovskou obrazovkou, začal chrápať.
  Príliš dlho mal nedostatok spánku.
  Alyonka vystrelila na Japonca. Tento krát potopila krížnik a zaspievala:
  - Sme najsilnejší na svete,
  namočíme všetkých nepriateľov do záchoda.
  Vlasť neverí v slzy,
  A dáme zlým oligarchom v mozgu!
  A dievča sa zasmialo. A jej zuby sa leskli ako perly!
  Medvedev navrhol:
  - Keďže vojna s Japonskom sa skončí víťazstvom, ekonomický rast Ruska bude ešte väčší! A cárska ríša sa stane najbohatšou krajinou!
  Alyonka potopila ďalší torpédoborec a zasyčala:
  Vždy sme boli bohatí! Nie je dostatok poriadku!
  Natasha zasiahla bojovú loď Krajiny vychádzajúceho slnka a poznamenala:
  - V žiadnom prípade sme neboli horší ako Nemci v prvej svetovej vojne. Ale kvôli piatej priečke im víťazstvo uniklo!
  Alenka tiež poslala do brucha pásavca ďalšiu šupu a povedala:
  - Určite! Za všetko môže piata kolóna. Počas prvej svetovej vojny sa Nemci nemohli k Minsku ani priblížiť a v Haliči ich zbili. A za Stalina už videli Kremeľ ďalekohľadom. Čo to hovorí?
  Natasha vystrelila ďalšiu strelu na spodok pásavca a zavrčala:
  - Zrada! Chýbalo nám také víťazstvo!
  Margarita tiež považovala za potrebné pripomenúť:
  - Keby nebolo zrady, dostali by sme do vlastníctva Konštantínopol a Malú Áziu, ako aj prístup k Stredozemnému moru. A stratili sme toľko kvôli zrade a piatej kolóne!
  Alenka vypustila ďalší projektil:
  - Áno, toto je piata kolóna! Koľko problémov kvôli nej! Ruská ríša je jedinečná formácia, ktorá by mohla expandovať až po hranice celého sveta a urobiť z ľudstva jedno!
  Natasha agresívne zavrčala:
  - Určite! Mohol by som a urobil by som čokoľvek! A buďte ľudstvo jednotné a neporaziteľné!
  Dievča poslalo ďalšiu škrupinu, po ktorej sa bojová loď konečne rozdelila. A Japonci sa utopili.
  Margarita s poplachom v hlase poznamenala:
  - Pozri, čo sa teraz deje vo svete? Rusko a USA sú na pokraji vojny. A Čína je preľudnená a totalitná. Na svete nie je poriadok a blahobyt!
  Natasha poslala nový projektil, tentoraz do krížnika, a súhlasila:
  - Vo svete nie je poriadok! Potrebujeme jednotné riadenie!
  Alenka vystrelila projektil a súhlasne prikývla:
  - A takou vládou by sa mohla stať cárska ríša! Autokracia Ruska je garantom svetovej stability a prosperity!
  A dievča poslalo ďalšiu škrupinu, ktorá nakoniec rozdelila krížnik.
  Japonci boli zjavne vydesení. Strieľali bez rozdielu, nechápali, kto ich topí.
  Treba poznamenať, že na súši nemalo Japonsko veľkú prevahu v počte. A aj v reálnej histórii stratilo oveľa viac zabitých a zranených ako Rusko.
  Ale na mori boli lode Krajiny vychádzajúceho slnka vyrobené v Británii a USA o niečo lepšie ako ruská, väčšinou domáca výroba.
  Ale aj tu je kvalitatívna prevaha Japoncov celkom zanedbateľná. A Rusi strieľajú možno presnejšie.
  Natasha, ktorá strieľa a potápa ďalší torpédoborec, otrávene poznamenala:
  - Tu skutočne Rusko porazilo aj silnejších protivníkov. Ako Napoleon!
  Alenka, posielajúc náboj do obrneného krížnika, dodala:
  - Ó áno! Napoleon bol génius! A bol silnejší, ale porazili sme ho!
  Margarita si ťažko povzdychla a zavrčala:
  - Prehrať s Japoncami. To je také nepríjemné a trápne!
  Alenka s tým súhlasila:
  - Veľmi otravné! Bohužiaľ, kvôli tomu sa skončila éra dynastie Romanovcov. Éra je slávna, hrdinská, s dobývaniami a víťazstvami. A hoci sme vlastného Džingischána nemali, od čias Ivana Kalitu sme stúpali.
  A dievča vyslalo ďalší, veľmi smrtiaci projektil. A obrnený krížnik sa rozlomil na dve časti.
  Natasha pokračovala a jedným nábojom potopila ďalší torpédoborec. A samuraji majú veľa torpédoborcov.
  Bojovník sa spýtal chlapcov:
  - Ale pýtam sa, prečo v dejinách sveta žiadna z ríš nedosiahla absolútnu moc?
  Alenka opäť poslala náboj do brucha iného torpédoborca a povedala:
  - Áno, naozaj, prečo? Všetci padli. A Perzská ríša, Alexander Veľký a Rímsky. Prečo nikto nezjednotil ľudstvo?
  Natasha otrávene dupla nohou. Potopil ďalšiu loď a povedal:
  - To je všetko! Džingischán vytvoril ríšu, ktorá pod ním mohla rozdrviť celý svet. Ale po jeho smrti synovia a vnuci zinscenovali zúčtovanie a roztrhali impérium. Len cárske Rusko so svojim unitárnym systémom bolo takou krajinou, že mohlo existovať dlhé stáročia a rozširovať sa, až kým nepohltilo celú zemeguľu!
  Alenka zablikala očami a po potopení ďalšieho torpédoborca vyhlásila:
  - Sláva veľkej ríši cára Mikuláša! Nedáme moc nelegitímnym boľševikom a dočasnej vláde!
  Natasha tiež poslala do lode náboj. Utopila Japoncov a spievala:
  - Boh ochraňuj kráľa
  Silný suverén
  Vládnite na slávu,
  na slávu nám!
  Panujte v strachu z nepriateľov -
  Ortodoxný kráľ!
  Vládnite na slávu
  Sláva nám!
  Zdá sa, že dievčatá sú naozaj vytočené. Takže rozdrvili samurajov, budete obdivovať. A Medvedev riadil svoj smrtiaci podvodný tank. Vo všeobecnosti je to skvelá zbraň, ktorú má. Sám utopí celú flotilu Japonska. Ale toto je veľká sila.
  Dvanásť, len veľké obrnené lode, desiatky menších, vrátane krížnikov. Niektoré torpédoborce viac ako šesťdesiat. Zničiť to všetko si vyžaduje čas.
  Nataša dokončila ďalšiu loď a spýtala sa Medvedeva:
  - Myslíte si, že existuje Boh?
  Dôstojník sa uškrnul a odpovedal:
  - V akom zmysle?
  Natasha vyslala nový projektil, ktorým dokončila torpédoborec, a poznamenala:
  - Áno, existuje veľa verzií náboženstiev! Existujú pohanské aj monoteistické! Vtedy o tom začnete uvažovať. A pochybujete, či existuje Boh, keď je v učení taký neporiadok!
  Alenka rozdelila ďalší torpédoborec a s chichotom poznamenala:
  - Áno, v tomto smere je ťažké veriť Biblii. Aby sa takto správal iba Boh. A dokonca aj domácich miláčikov!
  Natasha súhlasne prikývla.
  - To je všetko. Veriť, že ktorýkoľvek ľud je Božím ľudom? Toto je zjavne nehodné vyššej mysle!
  Potom dievča začalo potápať veľkú tonážnu bojovú loď. Bojovník pracoval.
  Margarita však vyjadrila svoj názor:
  - Stále je nepochopiteľné, ako je možné, že milujúci Boh tak znetvoruje ženy!
  Natasha bola prekvapená:
  - Ako sa znetvorí?
  Margarita úprimne odpovedala:
  - Áno, mení ich na staré ženy! A čo môže byť nechutnejšie ako stará žena!
  Alenka vystrelila náboj do brucha krížnika a povedala:
  - Po zemi z nejakého dôvodu chodia veľmi podlé staré ženy, čo je hlúpe a zároveň strašne škaredé!
  Natasha pokrútila hlavou a podporila:
  - A nesympatický! A to nie je estetické!
  Bojovníčka sa zasmiala a žmurkla na svojho partnera. Je taká chladná a agresívna.
  Medvedev vážne poznamenal:
  - V skutočnosti je staroba veľmi zlá. Robí ľudí škaredými, slabými, zraniteľnými. Ale má to z hľadiska evolúcie niekoľko plusov!
  Elena bola prekvapená. Keď zasiahla ďalší torpédoborec, spýtala sa:
  - A aké môžu byť plusy v tomto hnusnom stave?
  Medvedev odpovedal vážne:
  - Stimuluje rozvoj vedy a inteligencie. Ak by človek nepociťoval únavu, nemusel by vymýšľať auto. Podobne slabosť pazúrov a tesákov viedla k vynálezu noža. Chladné a ľadové časy naučili zapáliť oheň. Choroby podnietili rozvoj medicíny. - zastupujúci prezident sa pozrel, ako šikovne Alenka poslala ku dnu ďalšiu japonskú loď, a pokračoval. - Ľudské slabosti v mnohých ohľadoch stimulovali vedu. Nevedeli sme lietať, ale vytvorili sme lietadlá. A to je pokrok!
  Natasha vyslala ďalší projektil a poznamenala:
  - Pokrok. Ale napriek tomu, keď sa pozriete na starú ženu, je to také nechutné. Naozaj sa to bez ľudskej škaredosti nezaobíde?
  Alenka s tým súhlasila:
  - Mladí ľudia vedia vymyslieť aj lietadlo. Načo vypĺňať tú prekliatu starobu! Je to hrozné a odporné!
  Margarita spievala nemiestne:
  - Nerozlúčim sa s Komsomolcom! Budem navždy mladý!
  A dievča, keď pohla päsťou na kov.
  Medzitým sa potápala ďalšia bojová loď.
  Ponorkový tank pokračoval v potápaní japonskej flotily. Samotný admirál Togo skončil vo vode a bol nútený ujsť na člne. Japonsko malo veľkú flotilu, ale čelilo zásadne novej zbrani. A teraz bola úplne porazená.
  Alenka, ktorá pokračuje v potápaní japonských lodí, vyceňujúc zuby, ktoré má veľmi veľké a ostré, navrhla:
  - To si myslím. Samozrejme, nesmie chýbať estetika karosérií. A je nemožné, aby sa ženy stali škaredými, s ochabnutou pokožkou a ohnutými telami.
  Natasha, ktorá spustila ďalší torpédoborec na dno, s tým veľmi ochotne súhlasila:
  - Samozrejme! Na tomto pracuje veda!
  Obaja bojovníci sa ukázali byť veľmi veselí. Koniec koncov, úspešne utopia nepriateľskú flotilu.
  Agresívne dievčatá sú schopné veľkých výkonov.
  Margarita medzitým vyjadrila svoj názor:
  - Náboženstvá vznikli aj kvôli slabosti človeka. Keby bol človek silnejší, neexistovali by žiadne náboženstvá. A samozrejme, smrť a strach zo smrti vedie k tomu, že človek hľadá útechu!
  Alenka pripomenula:
  - Zúčastnil som sa seansy a videl som niečo úžasné. Takže existujú duchovia!
  Natasha s prefíkaným hlasom poznamenala:
  - Na existencii duchov nie je nič prekvapujúce! Veď lietame vo sne. Takže je tu duša a ako spomienka na lietanie!
  Medvedev súhlasne prikývol.
  Áno, existuje duša! V tomto ohľade je človek jedinečný! A teraz sa môžeme baviť!
  Japonská flotila sa roztápala. Podvodná nádrž zohrala úlohu vraha. Marguerite bola trochu smutná. Po prvé, bola v úlohe komparzu. A po druhé, čo je nepríjemné, nie všetko je veľmi jasne viditeľné, keď ste pod vodou. Vo všeobecnosti mal Peter na úkor Boha silné pochybnosti. Vlastne, prečo po tom, čo Rusi prijali kresťanstvo, na nich pršali rôzne problémy. A mongolsko-tatárska invázia a predtým feudálna fragmentácia kniežat. Vojny medzi ruskými ľuďmi.
  Vtedy sa konečne od čias Ivana Kalitu začalo obrodenie Ruska,
  Pižmovka bola čoraz silnejšia. Až sa napríklad za Ivana Tretieho napokon stal jednotným centralizovaným štátom. A zhodil tatárske jarmo.
  Áno, samozrejme, Rusko povstalo. Až kým som nezakopla o Japonsko.
  To znamenalo koniec dejín monarchie a dynastie Romanovcov.
  Monarchia je však preč, ale autoritárstvo zostáva.
  Margarita jemne hladkala Alenku po chrbte. Dievča radšej mrnčalo. Zdalo sa, že ju to baví.
  Medvedev logicky poznamenal:
  - Nie je nič zlé na tom, že muž miluje dievča a dievča miluje muža, nie. To je celkom prirodzené. Ľudia však zároveň musia dodržiavať slušnosť.
  Margarita s nevôľou namietala:
  Nečítajme morálku. Toto sa mi nepáči!
  Úradujúci prezident sa zasmial.
  - A kto miluje! Ale musíte sa pozrieť pravde do očí. Ľudia sa v tomto ohľade výrazne líšia od zvierat!
  Margaret súhlasne prikývla.
  - Áno, je medzi nami veľká priepasť!
  Alenka sarkasticky odpovedala:
  - A viete, medzi vami a opicou, nevidím veľký rozdiel!
  Margaret sa zasmiala. Alenka medzitým potopila poslednú z dvanástich obrnených lodí Japonska. Potom dievča poznamenalo:
  - Takmer sme skončili s nepriateľskou flotilou!
  Medvedev sa šibalsky usmial:
  - Áno, ste dobrí pracovníci! A v skutočnosti sú schopní veľa! Vo všeobecnosti milujem bojovníčky - je to také sexi!
  Margarita sa otočila a spievala:
  - Vyzerám sexi, som ako procesor! A pohybujem sa ako robot - zvukový agresor!
  Potom študentka pohladkala Alenku trochu odvážnejšie. Dievča stláčalo dlhými prstami tlačidlá joysticku a vyzeralo očarujúco.
  Aké ladné sú jej pohyby.
  Marguerite si predstavovala, ako princezná kráča bosá na lešenie. Toto je také romantické. A princezná je taká červená. Boli z nej odstránené všetky šperky a drahé šaty. Nechali len vrecovinu. Ale väzenské rúcho ešte viac podčiarkne čaro sladkej, príjemnej, sviežej, ako ružová tvár. A ohnivé vlasy. Aká krásna ide princezná na popravu.
  A tam sa topia tisíce ľudí. Lode sa rozpadajú, živly zúria.
  A Japonsko utrpelo kolosálnu, jedinečnú porážku. Takže samuraji musia očividne činiť pokánie zo svojich hriechov.
  Margarita si pomyslela, v čo veria Japonci? Aké je ich náboženstvo? Sú to pohania. Ale porazili pravoslávne Rusko. Potom sa zamyslite nad tým, koho Boh je silnejší!
  A Mongoli boli pohania, ale koľko území zajali.
  Margarita sa spýtala Alenky:
  - Povedz mi, kráska, ako sa ti páči Rodnoverie?
  Dievča sa široko usmialo a potopilo ďalší torpédoborec a odpovedalo:
  - Veľmi dobré náboženstvo! Sú také krásne príbehy!
  Margarita sa vďačne spýtala:
  - Myslíš na rozprávky? Alebo možno v skutočnosti všetci títo ruskí bohovia existujú?
  Elena pokrčila plecami a odpovedala:
  - Možno existujú elfovia aj škriatkovia! V našom svete je možné všetko. A je ťažké povedať, čo vlastne existuje a čo nie!
  Medvedev logicky poznamenal:
  - Do istej miery všetko v našom svete existuje. Všetky naše myšlienky, sny, túžby, to, čo za sebou zanechávame. Tu mám veľmi zaujímavú teóriu Hypernoosféry, v ktorej existuje úplne všetko, čo kedy ľudia vymysleli. To znamená, že existuje myšlienka navždy. A zostáva v nejakých iných, paralelných svetoch.
  Dmitrij Medvedev sa prebral zo spánku. A opäť sa chopil svojej základnej práce, alebo skôr budovania impéria.
  A opäť dobývanie...
  Najprv zostavte nový tank s hmotnosťou tisíc ton a vypustite ho do nepriateľských pozícií. Nie, samozrejme, nie jeden, ale veľmi veľa.
  A pohybujú sa na cudzom území. A zhora sú tu aj lietadlá s atómovými bombami. A čo ak sú bomby zahnané? A urobiť anihiláciu?
  Dmitrij Medvedev je v prelamovanej práci ako každý iný.
  A teraz ďalšia krajina padá čižmám diktátora. A sú tu dobývania. Ale je tu ďalší nepriateľ. Je to tiež veľká krajina... Môžete dokonca programovať. Tu je ZSSR v roku 1941... Je tu invázia. Jednotky v Medvedevovi za mnoho hodín hry sa automaticky znásobili a má viac ako miliardu obyvateľov. Oproti 196 miliónom. A modernejšie technológie. A vojakom môžu byť vytlačené kasárne do nekonečna.
  Elektronické zdroje sú našťastie nevyčerpateľné. A stlačte nepriateľa, stlačte.
  A tanky s hmotnosťou tisíc ton idú samy do seba na jadrových reaktoroch cez Rusko priamo do Moskvy.
  A je prakticky nemožné ich opustiť - nič neberie!
  Medvedev riadi stratégiu a spieva si... Potom zastaví tanky na jadrový pohon. A hodí do boja "Panther" -2. Auto, ktoré je však stále schopné poraziť aj tridsiatku.
  Medvedev hrá sám za seba tým, že nakladá rôzne parametre áut ... "Panther" -2 ... Ako mláti na diaľku. A preraziť sovietsky tank.
  Nie, aby ste to zlomili! Najmä na čele, ale na palube môžete. Streľba je masívna. A tridsaťštyri sa ponáhľa k sebe ... A zomierajú pod údermi kanónov ...
  Armáda sa opäť hýbe ... A objavili sa bojoví roboti. Kráčajú k sebe. A projektily zostreľujú lasery. A robia to veľmi šikovne.
  A virtuálne dievčatá útočia.
  Medvedev sa zanietene pozerá na stratégiu. Vzrušujúca bitka. Opäť hráte sami seba, prípadne to postúpite vojenskému poradcovi. A pozrite sa na priebeh bitky.
  Veďte svoje tanky do ofenzívy.
  Tu môžete posunúť vpred pyramídové tanky, menej zraniteľné a nepreniknuteľné zo všetkých uhlov. Pohybujú sa ako valček.
  A dievčatá bežia bosé... A cestou strieľajú.
  Ďalšia vojna. Originálna hračka. A peniaze pochádzajú zo zlatých vrtov, nevysychajú. Je to ako v hre, všetko je podľa plánu, bez porúch a bez recesie prírody.
  Všetko nevyschne a zdroje neubúdajú. Nezdá sa to však veľmi pravdepodobné.
  Medvedeva prerušil hovor. Úradujúci prezident zdvihol telefón.
  - Ahoj!
  Šéf prezidentskej administratívy povedal:
  - Stále ste v kancelárii Dmitrija Anatoljeviča?
  Medvedev ostro odpovedal:
  - Áno! Stále som prezident!
  Šéf administratívy povedal:
  - Zelenskyj požaduje, aby ste po inaugurácii opustili rezidenciu.
  Medvedev sa na úvod spýtal:
  - A kde budem bývať?
  Vedúci administratívy odpovedal:
  - V mojom byte! Vaša moc je u konca a musíte opustiť všetky priestory!
  Medvedev zašepkal:
  - Mám na nového prezidenta prosbu - nech mi nechá počítač!
  Vedúci administratívy sa opýtal:
  - Dajte mi rozkaz "Andrew the First-Called" a požiadam Zelenského o počítač pre vás!
  Medvedev súhlasne prikývol.
  - No, je to možné!
  . KAPITOLA #7
  A zavolal svojho asistenta, aby pripravil dekrét. O poverení vedúceho správy Rádu svätého Ondreja I. r. Šablóna je hotová a zatiaľ I. Záväzok som podpísal.
  Potom začal Medvedev opäť hrať.
  Teraz sa jeho virtuálne tanky blížia k Moskve a začínajú útok. Na toto mesto útočia stroje s hmotnosťou dvetisíc ton.
  Medvedev však hodí do útoku "Potkana" -5, toto je monštrum, nie tank. Desaťtisíc ton!
  Vojaci sa blížia ku Kremľu... Stalin teda uteká. A chytajú ho bosé dievčatá v bikinách. Uchopte nos holými prstami. A nútia Stalina bozkávať mu obnažené päty.
  Tu jednotky virtuálneho impéria obchádzajú Moskvu a idú na Ural ...
  Zachyťte ho tiež...
  Medvedev opäť začne prikyvovať a snívať.
  Margarita sa sarkasticky spýtala:
  - A čo napríklad klasickejšie rozdelenie: na nebo a peklo?
  Medvedev pochmúrne poznamenal:
  - Toto je s najväčšou pravdepodobnosťou primitívna myšlienka staroveku o odplate po smrti. V skutočnosti je s najväčšou pravdepodobnosťou všetko o niečo komplikovanejšie!
  Natasha s potešením zvolala, keď potopila jednu z posledných japonských lodí:
  - Prekliaty a starodávny,
  Nepriateľ opäť nadáva
  potieraj ma
  Rozdrviť na prášok.
  Ale anjel nespí
  A všetko bude fungovať. A všetko sa dobre skončí!
  Dievčatá ukončili nepriateľskú flotilu. Medvedev zrýchlil tank a prenasledoval samuraja. Áno, odviedli tu dobrú prácu. Je zaujímavé, ako sa dá opraviť história. Cárske Rusko bolo mocnou krajinou, ktorá stúpala do výšky. Aj keď nie všetci ľudia žili dobre.
  Ale krajina stúpala. Pracovný deň sa skrátil. Sú tu nové sviatky. Vznikla miestna samospráva. Zvýšené mzdy za stabilné ceny. Školy boli otvorené. Za cára Mikuláša II. sa výdavky na vzdelávanie zvýšili viac ako šesťnásobne. Základné vzdelanie sa stalo povinným.
  Áno, nie všetko sa dosť rýchlo zmenilo k lepšiemu, ale koľko krajina stratila v dôsledku revolúcie a občianskej vojny. Koľko šikovných ľudí zomrelo a opustilo svoju vlasť? A teraz, v tejto časti vesmíru, je šanca tomu zabrániť.
  Nádrž, aerodynamická, plávala rýchlo a ticho pod vodou. A teraz bol potopený posledný torpédoborec Krajiny vychádzajúceho slnka.
  Natasha povedala s potešením:
  - Taký som mladý!
  Alenka dievča opravila a upresnila:
  - Čo sme tu všetci dobrí chlapi! Bojujte ako levice!
  Margarita naštvane poznamenala:
  - Nič zvláštne! Mali sme len lepšiu technológiu!
  Alenka sa zachichotala a odpovedala:
  - Ale my sami sme strieľali z kanónov!
  Natasha podporila svojho priateľa:
  - A tiež sme sa riadili! A je to bystré oko...
  Margarita sa prihlásila:
  - Šikmé ruky!
  Natasha sa zasmiala a odpovedala:
  - A ty si očarujúce dievča!
  Margarita úprimne povedala:
  - Je mi ľúto Japoncov. Robia skvelé karikatúry. Hlavne sa mi páči hentai!
  Alenka vybuchla smiechom a vykrútila nohu vo vzduchu:
  - Hentai je cool! Dokonca veľmi cool!
  Natasha s úsmevom dievčaťa, ktoré ochutnalo džem, navrhla:
  - A poďme, možno aj nakopať nacistom do zadku!
  Medvedev s úsmevom prikývol:
  - Dobrý nápad. Ale poďme najprv dokončiť japonské pozemné sily. Pomôžme rýchlejšiemu ukončeniu vojny. Aby sa v tomto vesmíre neobjavil fašizmus.
  Dievčatá odpovedali zhodne:
  - A neobjaví sa a Čína bude naša!
  Po potopení japonskej flotily sa supertank T-95 dostal na povrch.
  Potom začal Medvedev snívať o rôznych odpadkoch.
  Bojovníčka Alenka sa postavila za obranu Rjazane. Natasha bola s ňou.
  Obe dievčatá sú v ľahkom brnení, v každej ruke majú šabľu. A pod nohami sú špeciálne tenké disky.
  K útoku vyliezla obrovská armáda mongolských Tatárov.
  Mnoho dlhých schodov pokrývalo steny naraz. Boli rôzne: spojené z koreňových medzier, vyrúbaných borovicových lesov s priečnymi trámami. Používali sa aj ťažké rebríky s radmi guľatiny. Valy sa vďaka zrýchlenému tempu výstavby ukázali byť vyššie, ako Tatári očakávali, veľa schodov sa na vrchol nedostalo. Mongoli vyhnali niekoľko zajatých Urusov. Ruský ľud uprednostnil smrť pred hanbou zajatia.
  Ale Mongoli boli neoblomní.
  Vyčerpaní ľudia boli bezohľadne tlačení špicatými kopijami a počítali s tým, že ruský ľud, ktorý nechce zabiť svojich, sa vzdá. Alebo pod rúškom väzňov preniknúť do ľadového valu. Niektorí zajatci sa s krikom vrhli dolu, kotúľali sa po zamrznutom ľade, zrazili nenávidených nukerov, vytrhli im meče z rúk a okamžite padli na kusy. Ľudia rýchlo vyliezli po schodoch, nerozumiete, aký druh a kmeň?
  Polonahí, v handrách, s palicou v rukách, s chrbtom dobitým do krvi. Roľník Vaula, odetý v brnení, už zdvihol obrovskú sekeru, keď zospodu zúfalo kričali:
  -Nenič nás, rytier, sme svoji, Russ!
  Voevoda Dikoros vyskočil k stene a zakričal:
  -Cítim tú vôňu, náš!
  Zúfalý výkrik to potvrdil:
  -Počkaj, strihaj si svoje! Nie sú medzi nami žiadni Mughlanovia!
  Veľmi bystrá Alenka vykríkla:
  -Kto sa správne prekríži, je svoj!
  - Pokrstení pravoslávni ľudia!
  Obrovský Vaula-Morovin zareval desivým hlasom, až na míľu ďaleko od seba ušli kone.
  Obrancovia Riazan schválili:
  -Správny! Pravda!
  Spoločne pozbierali na všetkých stenách:
  - Nuž, bratia, urobte znamenie kríža!
  Stovky otrhaných, do modra sfarbených zajatcov, preliezajúcich cez val, padali a ďalej sa mechanicky krížili. Niektorí okamžite pozbierali vopred poskladané kamene a zúfalo ich hádzali na Mongolov. Mnohí Riazančania videli Tatárov prvýkrát, dokonca aj mnohí tradiční oponenti, tí istí Kipčakovia, boli oblečení v mongolskom štýle.
  Nepriatelia boli v dlhých kožuchoch, tak dlhých, že sa zamotali do lemu. Vybraní nukeri mali na hrudi zavesené medené a železné platne, ich chrbát bol otvorený. Na zastrašenie Urusov si mnohí natierali krvou svoje už aj tak zhubné, zženštilé tváre.
  Ale Uruses neuskočili a stretli nepriateľa s mečmi a sekerami. Silným úderom Vauly bolo naraz zabitých päť Mongolov, druhý úder a traja ďalší! Ostatní bojovníci neboli o nič horšie. Tatári nemotorne liezli hore šmykľavou šachtou, nevedeli sa poriadne zakryť štítmi, sťatými šabľami. Keď sa mongolská armáda za cenu obrovských strát dostala na vrchol, vyliala sa na nich vriaca voda a strašná zbraň: horiaci decht.
  Dokonca aj ženy a malé deti oblievali horiacu vodu, hádzali kamene a bloky. Obzvlášť účinné boli malé praky s otrávenými šípmi, strieľalo z nich aj päťročné dieťa, ktoré ešte nedokázalo natiahnuť tesnú tetivu luku malými ručičkami. A minúť, vystreliť do takej hustej hmoty, je oveľa ťažšie ako trafiť. Útok bol zjavne dusivý, zohavené mŕtvoly sa valili vo veľkom množstve.
  Cez ďalekohľad šikovne vyrobený Číňanmi Guyuk Khan pozorne sledoval bitku. Olizoval si pery a udrel perami, občas si nastavil zlatú, kožušinou vystlanú prilbu, tvrdohlavo a otravne mu vyliezol na čelo. Potom v hneve spustil fajku.
  Naši vojaci umierajú! Burundai a žltý had pre mňa!
  Turgauds sa ponáhľal vykonať príkaz dedičného kagana. Guyuk sa chystal posadiť do kresla vyrezávaného zo slonoviny, keď mu na pleci jemne spočinula ruka:
  - Neboj sa, veľký! Upokojte svoj pohľad divoko!
  Vrhol pretrvávajúcu melódiu, ktorá znela ako ženský hlas.
  Guyuk Khan sa cítil ospalý, sotva sa udržal na nohách. Áno, je. Opäť sa pred ním objavil Žltý had - najstrašnejšia osoba v jeho armáde, pekelný démon z ďalekého a nedobytného Japonska.
  -Ty!
  Dedič najvyššieho kagana hlúpo ukázal prstom! Žltý šarkan sa ďalej rozlial, buď pribúdal, alebo naopak klesal:
  -Ja! A vidím priamo cez teba! Je čas zmierniť hnev tela! No, aby som bol presnejší, priveďte všetky zálohy do boja čo najskôr! A ja vám pomôžem bratia, postavím také prekvapenie na nepriateľa! Ťah korunou, verte mi, bude pravdivý!
  -Dze,dze,dze! Pošlem do boja vybraného tumena pod velením Burundaia! Spolu budete viesť útok!
  Japonec zablikal očami a odhalil veľké žlté zuby:
  -Neexistujú žiadni bieli démoni, chcem zabiť svojich rovných! Ako skutočný ninja!
  Žltý šarkan sa blysol ako talizman, v ústach sa nenápadne objavila píšťalka, zaznela dúhová melódia.
  Guyuk si myslel, že ho šikanujú, no nemal ani silu, ani chuť hádať sa s nindžom čarodejníkom. V tejto chvíli turgaudi hrubo zatlačili na Burundai, Guyuk Khanovi sa tento poslušný poskok Subudai-Bagatur nepáčil.
  - Ty, deravé vodné mechy! Nevidíš, že pod hradbami hlavného mesta Uru umierajú najlepší bojovníci. Vezmite, okamžite tumen "Berkutov" a po prekročení rieky odrežte Uruses úderom pod pravú stenu.
  Skúsený Burundai sa odvážil namietať:
  - Ľad ešte nie je pevný, pod údermi tisícok kopýt jednoducho praskne.
  Za Guyuka nečakane odpovedal impozantný Japonec.
  Vaša starosť je chvályhodná. Ale vaše úsilie je márne! Magický prášok vytvoril na rieke ľad silnejší ako vojenská oceľ! No skočte dopredu, objednali sme vám!
  -Veľký ninja-batyr vie, o čom hovorí! Jazdite rýchlejšie, ak zvládnete krupobitie, dám vám za odmenu školu koní!
  Zakričal a potriasol prstami Guyuk Khan. Burundai sa už neodvážil protirečiť - je plný smrti. Mongol s kŕdľom chlpatých jazdcov zmizol z dohľadu. Zrazu sa priblížil tieň, nad hlavou sa ozval šuchot, z korunného kagana odletela prilba zo silnej vzdušnej vlny:
  - Harakiri! Tu prichádza motýľ! Teraz bude "nalievanie" pre Urus.
  Nad hladinou sa vznášal gigantický drak, ktorého zlaté krídla odfukovali snehové záveje a ohnivé jazyky sa rozlievali z jeho troch dravých labiek.
  - Hlúpa mangusta!
  Guyuk sa ani nestihol zľaknúť:
  -Je schopný spáliť celú Riazan.
  - Nie všetko, ale podpáli to stenu. Choď, moja malá Godzilla!
  Medvedevov veľkolepý sen pokračoval. Úradujúci prezident mal kolosálnu fantáziu.
  Mohutný drak s rozpätím krídel päťdesiat metrov sa vzniesol vysoko. Mongoli a šamani, ktorí ich sprevádzali, zúrivo vyli. Tumen pod velením Burundai slávne vyletel na ľad, niekoľko koní sa potklo, okamžite ich spolu s jazdcami pošliapala prudká železná masa. Trojhlavé monštrum sa medzitým hladko zviezlo na stenu. Dikoros si pred zvyškom uvedomil nebezpečenstvo leteckého útoku. Samozrejme, nechcel som vopred odhaliť svoje tromfy, ale aby sme zachránili mesto, museli by sme do toho dňa použiť neznámu zbraň. Okrídlené monštrum bolo konfrontované mechanickým monštrom, ktoré nejasne vyzeralo ako zmes pavúka a oceľovej stonožky. Z parného kotla už stúpal dym. Skvelá mládež, ktorá hádzala uhlie vopred.
  Parný katapult je majstrovskou kombináciou rušňovej techniky, navijaka, viacramenných balistiek a dokonca... hudobnej tabatierky. A toto zviera, kované z kalenej ocele, dokázalo vrhnúť takmer rýchlosťou guľometu na vzdialenosť až dvoch míľ akúkoľvek údernú vec. Dievčatá bojovníčky boli prvé na svete, ktoré napadlo prispôsobiť piestový motor na vrhanie nábojov. Divoký groš osobne otočil pákou a jemne kovaná stuha reťazí sa dala do pohybu a vsúvala kamene do rýchlo sa otáčajúcich čepelí.
  Keďže sa Tatári rútili v hustom zhluku, takmer sa neminuli, naopak, každá ťažká dlažobná kocka, ktorá sa odrazila, zrazila niekoľko tlačiacich sa jazdcov. Jedna vec je zlá, mierka mierenia je dosť slabá, Mongolov stále môžete trafiť, ale skúste trafiť lietajúceho draka! Trojhlavé monštrum otočilo hlavy a otvorilo široké, tesákovité, kosoštvorcové ústa.
  Vyrazený plameň preletel popri šachte a zasiahol domy. Bolo počuť krik a výkriky, niekoľko poloslepých žien bežalo po ulici, domy horeli neprirodzenou rýchlosťou. Našťastie boli v strehu piesok a ťažké sudy s vodou, ako aj hasiči. Časť chatrčí, najmä pri stene, bola pokrytá ohňovzdorným azbestom. Pod priateľským tlakom dravá sopka zbledla a keď stratila svoju silu, zmenila sa na kúdoly bledého dymu.
  Drak sa však očividne nechcel vzdať, keď vyšiel z ponoru, otočil sa s gráciou preťaženého útočného lietadla a opäť spustil prúdy ohnivého víru. Tatári sa už stihli dostať k múru, a tak zúrivý plameň zasiahol aj ich. Medzi obeťami bol aj impozantný Burundai, jeho luxusné oblečenie začalo horieť a on sa s revom zraneného kanca rútil späť. Dostali to aj ruskí vojaci a časť ľadu sa citeľne roztopila, čím sa odkryla zem a polená. Šaty na Dikorose tleli, ale bojovníkovi Antonovovi, ktorý stál na stene, sa podarilo vyliať naňho vedro vody a z rozžeravenej reťaze sa valila para.
  - Aká diabolská posadnutosť, škoda, že nás nevidí cool Alyonka!
  Drak sa znova otočil a pokúsil sa vstúpiť do tretieho kruhu. Kúzelník Saveliy si udrel prsty, podarilo sa mu spustiť malú ohnivú guľu, úder dopadol na strednú hlavu draka. Malá explózia nespôsobila trojhlavému monštru žiadne zvláštne straty, ale mierne ho zrazila z trajektórie, v dôsledku čoho, keď drak vystrelil v predstihu, ohnivý vír zasiahol nahromadené rady nukerov. A opäť zúrivé zavýjanie, časť Tatárov sa oprela. Práve vtedy si Dikoros všimol mladé vysoké dievča, ktoré mávalo dvoma dvojsečnými mečmi. Neľudskou rýchlosťou strúhala svojich protivníkov do kapusty, zasadila strašné rany nohami, lakťami, ba aj hlavou, trepotala sa ako motýľ.
  Takúto skazu môže spôsobiť iba jeden alebo skôr dvaja ľudia:
  -Juliana! Červený anjel, si to ty?!
  - Privoňaj ku kvetom nosom! Z výšky troch metrov!
  odpovedala Elena so smiechom. Bojovníčka rýchlosťou šialeného geparda vyletela na hradbu a na stene zanechala sotva viditeľné krvavé stopy.
  - Nehovor, a tak je všetko jasné! Musíme uhasiť okrídlenú pochodeň!
  Alenka, divo zapískala, drak, ktorý vyrovnal let, vstúpil do štvrtého kruhu. Neďaleko stojaci bojovník jej povedal:
  -Použi katapult, Alenka, zraz to balvanom.
  Bojovníčka hrozivo štekala.
  -Ja viem lepšie, čo použiť!
  Alenka hneď zobrala tri zručne kované reťaze. Bol to, aj nápad ich bojovníčok, spojiť dva alebo tri malé kamene, vystreliť z dvoch alebo viacerých balistiek a pokosiť, zmrzačiť celý rad. Po nasadení parného katapultu Alenka vyskočila na čepeľ a kopla nohou do páky. Bola vyhodená vysoko, už v lete, bojovníčka mávala rukami, majstrovsky otáčala mečmi, riadila svoj rýchly pohyb, podarilo sa jej pristáť na chrbte draka posiateho hrotmi. Monštrum sa zachvelo, pokúsilo sa zhodiť drzú jazdkyňu, ale zručne skrútené reťaze sa prehnali cez obrovské ústa - impozantné monštrum bolo úplne osedlané.
  Prečo potrebujete tri hlavy? Chýba jeden? Deravé, tak ich zreťazím, aby nevyleteli posledné mozgy!
  Bojovníčka sa zasmiala na svojom nemotornom vtipe. Drak náhle nabral výšku, potom reprodukoval Nesterovovu slučku, svaly pod kožou sa triasli, monštrum sa zúfalo snažilo zhodiť nepozvaného jazdca. Nad gigantickým telom fúkali horúce prúdy vzduchu, šarkan sa rútil ako kameň uvoľnený z katapultu alebo s najväčšou pravdepodobnosťou meteor. Atmosférická vlna zrazila Tatárov z brázdy.
  Alenka kukla:
  -Nie pôsobivé!
  Spánok úradujúceho prezidenta stále trval. Pán Medvedev sa trochu rozišiel, možno aj od smútku.
  Vskutku, čo je pre terminátorské dievča trhavý drak, keď prekonala premrštené zaťaženie v dvanástich premenlivých rovinách, zrýchlila na stopäťdesiat zemskej gravitácie a okamžite sa ponorila do beztiaže, potom opäť dosiahla hranicu subletálnej záťaže. Každý predstaviteľ flóry a fauny je pred týmto produktom genetického inžinierstva červ.
  Monštrum sa pokúsilo otočiť hlavy a strašne zacvakalo svoj obrovský lab. Bojovníčka zo všetkých síl sekla legendárnym mečom, mierila na najcitlivejšie miesto - nosnú dierku. Prvý úder bol plochý, z nozdier vyleteli strieborné guľôčky, trblietali sa ako perly na slnku:
  -Máš krásny soplík, pravda, hovorí sa, že drak vie vyprázdňovať zlato.
  Had vystrelil. V reakcii na to krásna a agilná Alenka sekla ostrým hrotom, úder bol ostrý a presný, čepeľ sa jemne začervenala a z obrovského nosa vyšli čerešňovo-rubínové kvapky rosy. Zamrzli priamo za pochodu a prepletali sa do zvláštneho ornamentu.
  Dievča sa zasmialo.
  -Trieda, poď, zopakuj trik!
  Monštrum sa už trhalo, no naďalej naberalo výšku, hlavné mesto Riazan sa zmenšovalo a zmenšovalo. Tu je vo vozíkovom kolese, teraz v tanieriku a tu je s makom, konečne sa schováva za oblakmi. Obloha zažiarila čiernou farbou, v jasných hviezdach vyliezli do stratosféry, ťažko sa im dýchalo, fúkalo to chladom vákua. Hoci legendárna Alenka nie je obyčajný človek, bez vzduchu sa vôbec nezaobíde. Ale zdá sa, že draka tiež svrbí, plaz je kŕčovitý, dusí sa, takže musíte znížiť výšku. Zopakovať Ruslanov čin tri dni a tri noci, Černomorec držiaci si bradu, zjavne nie je lov. Hlavou jej prebleskne fráza z detskej stránky, z nejakého dôvodu ju chce naozaj zopakovať.
  A dievča bojovník hovorí:
  Sme rovnakej krvi, ty a ja!
  Zdalo sa, že drak sa chytil, striasol sa a zastavil let. Potom to začalo pomaly klesať.
  Prehovoril krásny a svalnatý bojovník:
  Myslíš správne, môj okrídlený brat! Budeme mať s vami výsledky!
  Dole bola skutočná bitka v plnom prúde, Mongoli sa už valili späť z hradieb a veľkolepá Nataša sa rozhodla, že nastala tá najlepšia chvíľa na úder. Výborne, statočné dievča, hneď vidíš, kam išla, zostáva tam krvavá, husto vydláždená cestička s mŕtvolami. Nielen nohy a ruky, dve podlhovasté kosáky Natashe bodajú dýkami z tvrdenej ocele napletenými na reťaziach.
  Alyonka si povedala a dupla nohou:
  - Takéto osobné veci si určite vyrobím! Teraz zahrejte Mughlanov!
  Z oplechovaných hrdiel vybuchol divoký plameň ako trojitý vulkán, Tatári sa príliš chúlili a jednoducho ich opekali stovky, ktoré im z úst vylieval pekelný oheň. Zľakli sa najmä koní, väčšina koní však už bola odrazená náhlym úderom do chrbta, pod sedlom zostala iba tisícka osobnej stráže Guyuka Khana. Erupcia pokračovala a jednou salvou zmietla stovky a stovky bojovníkov do ohnivého hurikánu. Žltý had s prižmúrenými očami sledoval návrat svojho malého draka.
  Bojovník z východu zareval:
  -Zradca! Tu ste všetci predstavitelia dračieho rodu, vždy zrádzajte a slúžte tomu, kto je silnejší!
  Rozzúrený ninja čarodejník sa pokúsil zložiť vzdorovitého jazdca a vrhal pulzary rýchlosťou guľometu. Mladá bojovníčka Alena sa uškrnula a nahlas spievala:
  - Ohnivou vodou - preklopte pohár! Si skvelý cudzinec - chrlíš oheň!
  Toto je dievča - veselé, s humorom. A nebojí sa pulzarov z ohňa.
  Alena ich ľahko zrazila pomocou legendárnych zbraní a z času na čas nasmerovala beštiu na nepriateľské jednotky. Taký opakovane použiteľný plameňomet s krídelkami, lepšie, sto koní ťahaných mechanických.
  Možno aj toto je chladnejšie ako útočné lietadlo a odkiaľ berie toľko paliva, nevyprší poistka? Bude potrebné študovať monštrum vo svojom voľnom čase a vytvoriť novú, predtým neviditeľnú zbraň! Šípy, ako proso, sa odrážajú od hustej, dúhovej, trblietajúcej sa všetkými farbami dúhy, obrnenej kože. Hity, len na chvíľu zmeniť sfarbenie Rubínovo červená sa zmení na fialovú. Lila-zafír sa naopak mení na šarlátovo-oranžovú, zlatožltú, smaragdovo zelenú. Je veľmi krásny, škoda, že v zápale krvavej bitky nie je čas užiť si rozprávkové divadlo.
  Ruskí bojovníci a vojaci Bielej légie, ktorú tvorili dievčatá, už medzitým vyrúbali väčšinu mongolských rati. Obzvlášť hrozné sa to stalo, keď do hry vstúpili mechanické plameňomety, žiadna armáda nemohla vydržať taký dvojitý úder. Ešte minúta a začne chaotický let. Žltý had na chvíľu zaváhal.
  Batuov príkaz je pochopiteľný, zabiť dedičného kagana prefíkane, ale plat je príliš nízky. Nie, zabije ho neskôr, ale zatiaľ ho vyvedie spod rozbíjajúcich ruských mečov:
  -Poďme, kagan, ja ťa prikryjem!
  A čo mungus s tromi hlavami? Nedovolím, aby mučil moju armádu!
  Ninja luskol prstom, lietali iskry:
  -Viem prečítať zložité kúzlo a on sa vráti do svojho sveta, ale potom ho sedem rokov nebudem môcť privolať! Aj keď existuje možnosť! Kúzlo na úrovni Hale!
  -Ako je to, že?
  Guyukova tučná a opuchnutá tvár presahovala jeho roky. Ninja Killer vysvetlil:
  -Áno! Ak zabijem jeho bieleho mangusta, potom bude môj drak, ak zabije mňa, potom jeho!
  Japonský čarodejník zašepkal dlhú mantru, talizman sa trblietal jasnejšie ako slnko. Bosá Alyonka, unesená vzrušením z vyhladzovania, zrazu pocítila, ako sa pod ňou stráca pružný naleštený chrbát mocného a už aj tak poslušného monštra. Bola vo vzduchu a letela dole rýchlosťou kameňa. Pád nebol príjemný, ale ani smrteľný. Terminátor, ktorý prerazil metrový závej so zúrivosťou zraneného kanca, padol na Mongolov. Posledný organizovaný odpor padol, biedne zvyšky obrovskej armády sa vrhli na všeobecný útek.
  Najkrajšie dievčatá, bosé Alenka a Natasha, doslova súťažili vo vyhladzovaní dezorientovaných nukerov. Guyuk Khan sa medzitým stal takmer neviditeľným, jeho chrt prekonal všetky rekordy hipodrómu, dedičný kagan myslel len na svoju kožu.
  Nie, to nie je samuraj! Úbohý zbabelec. Podávajte takéto mikádo v bastardovi!
  Ninja štekal.
  Žltý had vytiahol dve mocné katany, prekrížil ich a prudko trhol, od čepelí sa oddelila iskrivá ružová guľa. Ku krásnej polonahej Alenke sa rýchlo vzniesol magický navádzací pulzar.
  Terminátorskému bojovníkovi sa podarilo všimnúť si pohyb, za letu odrezať ohnivú zrazeninu, malú explóziu rozprášenú ako blesk, rozprášiť tucet alebo dvoch Mongolov:
  -To je diabol! Samuraj podsvetia!
  Kričal Žltý had. Ninja sa už pripravoval vyraziť v ústrety zakrvavenej bosej Alyonke, keď mu v hlave skrsla elementárna myšlienka. "Že ak okamžite nezabije túto najsilnejšiu bojovníčku, tak sa k nej pripojí blonďatá terminátorka Natasha a následky budú katastrofálne. Navyše si podmanila draka a len veľmi silný bojovník dokáže poraziť veľkého hada." "
  Ninja zakričal:
  - Splachujem vtáky! Odchádzam, aby som sa vrátil!
  Žltý šarkan, ktorý si rozložil svoj biely plášť, sa zahrabal do snehu. Potom sa dusil a začal šepkať pohybové kúzlo.
  Bosonohá Alenka pokračovala vo svojom zúrivom prenasledovaní, v pohode Nataša nezaostávala. Napriek všetkej urputnosti boja ani na chvíľu nestratili z dohľadu kráľovský stan dedičného kagana.
  -Utečie, dobehneme vedúceho!
  navrhla bosá Alenka. Natasha hodila disk bosou nohou a nenútene odpovedala a pokračovala v zrovnávaní utekajúcich Mongolov rýchlymi pohybmi.
  -Za čo! Batyge prinesieme ďalšiu radosť, a to je príliš humánne. Meč ľahko zabíja, ale džihangir ho jednoducho stiahne z kože.
  Alyonka, ktorá jedným ťahom odsekla štyri, vybuchla do smiechu.
  -Ak on sám nevylomí Baťovi rohy! Odvezieme ich až do tábora, alebo čo?
  Natasha sa zachichotala a povedala:
  -Baty si to pekne dal do nohavíc a čím menej Mughlanov prežije, tým lepšie!
  Terminátorské dievčatá zrýchlili krok, bolo to ako hra na doháňanie, nukeri zúfalo bičovali svoje kone a trhali im boky až do krvi. So zúfalým úsilím sa im podarilo mierne odtrhnúť od jazdcov Uru, ale nemôžete sa dostať preč od tých, ktorí boli navrhnutí rýchlejšie ako gepard!
  Dmitrij Anatoljevič Medvedev sa zobudil a zapol televízor. Pri príležitosti Zelenského víťazstva sa konali celoštátne slávnosti a radovánky. Ľudia sa zo zmien úprimne tešili.
  Každý chcel žiť novým spôsobom a slobodnejšie. Inaugurácia sa blížila a Zelenskij dostane plnú moc. A tiež to spôsobilo nadšenie a inšpiráciu. Všetko sa zmení a bude lepšie ako včera. A Slovania získajú jednotu a studená vojna sa skončí. Ako autoritárska nočná mora z Putinovho obdobia.
  A o Zelenskom sa už spievali krásne piesne ... Každý chcel niečo nové a krásne.
  Sám Zelenskij oznámil, že svojim prvým dekrétom zruší poslaneckú imunitu a tiež si vyčistí perie s oligarchom. Zelenskyj prisľúbil výrazne zvýšiť dane pre bohatých. Ako, nie je nič, čo by im priberalo!
  Vo všeobecnosti sa plánovalo urobiť veľa vecí. Vrátane grandióznej stavby železnice: Archangelsk - Čukotka a potom podzemný tunel pod Aljaškou.
  Prečo Zelenskyj nie je cár? Jeho projekty sú skvelé. A v USA sa čoskoro zmení moc a bude tu ďalšia generácia politikov. ktorí tiež chcú zmenu.
  A teraz sa Zelensky odvíja ...
  Kým nebol odobratý počítač, Medvedev vstúpil do hry ...
  Už po dobytí ZSSR je možné zápasiť s USA. Najprv však vyžeňme obranný systém proti laserovým strelám, tu má impérium také možnosti. Vojna proti USA - 2008! Invázia začína z Čukotky na Aljašku.
  Prebieha skutočný boj.
  Boj "Abrams" proti tanku "Panther" -7. Nový stroj nie je ani tak ťažký ako dokonalý. A ukazuje svoju absolútnu triedu.
  A Yankeeovia sa ničia... Medvedeva vojna trochu nudila a odovzdal riadenie vojenskému poradcovi z triedy Rokossovských. A začal sa riadiť ...
  Napríklad postaviť niečo... Nové chrámy, každý so siedmimi náboženstvami. Alebo aj nové televízne veže. Áno, postaviť pyramídu by bolo super. Výška jeden a pol kilometra. Áno, to by bolo naozaj skvelé!
  Medvedev zároveň zvyšuje úroveň blahobytu. Nielen preto, že vojenské továrne razia.
  Môžete tiež vyrábať televízory, chladničky, počítače, notebooky. A budovať produkciu a napumpovať bojové svaly. Ale Spojené štáty už premáhajú... Impérium už má viac ako dve a pol miliardy obyvateľov a vojna proti Spojeným štátom sa celkom ťahá. Medvedev vyceňuje zuby a spieva:
  - Som skutočný hurikán všetkých storočí! Ten, ktorý prinesie veľa smrti!
  A opäť tlačí Amerika. Už teraz dochádza k výmene jadrových úderov. Tento boj narastá.
  . KAPITOLA #8
  Eh, opäť stlačíme jednotky. A ako sme trafili! Tu prichádzajú dievčatá pechoty. Všetci naboso a v bikinách. A ako Yankees bodajú bajonetmi a ako hádžu granáty bosými nohami. Skutočná energia je v nich. A všetko sa trblieta, ako ortuťové guľôčky pretekajú pod opálenou pokožkou. Dievčatá milujú zabíjanie - toto sú dievčatá!
  A spievať sami sebe:
  Sme temperamentné komsomolské dievčatá,
  Sme cár Medvedev, veľmi múdry cár...
  A samozrejme máme zvučný hlas,
  Akákoľvek obchodná argumentácia - choďte do toho!
  A zase, ako hádzal granáty holými prstami na nohách. Tieto dievčatá sú doslova úžasné. A Yankeeovia sú zdrvujúci, obsadzujú Aljašku. A spievajú si:
  - Zlí vlci sa túlia do svorky! Len tak rodina prežije! Slabí zahynú, sú zabití - očisťujú posvätnú krv!
  A dievčatá sa ponáhľajú do útoku a ukazujú zuby. Ale proti Američanom sú aj "Tigre" -7, aká úžasná sila. A nezastavujte také príšery!
  "Tiger"-7 je špeciálna vysokotlaková pištoľ s počiatočnou rýchlosťou projektilu 2500 metrov za sekundu. A ako lupanet ju potom nič nezachráni. A bežia na všetky strany "Ambramsa". A strhnúť z nich vežu.
  A dievča prinúti vojakov kľaknúť si a pobozkať ich bosé nohy.
  Američania sa opäť vzdávajú. A vojská Medvedevovej armády sa blížia k New Yorku. A mesto je pod útokom. Chytia ho bez obradu.
  Medvedev sa považuje za skvelého veliteľa: obsadil predsa New York.
  A môžete povedať, že je najväčší z útočníkov. A potom Washington.
  A Američania sa vzdávajú. Prezident Spojených štátov padol na tvár a začal dievčatám bozkávať bosé nohy. Najprv jeden, potom druhý v poradí.
  Tak pobozkal celý prápor bosých dievčat. Toto je veľká bitka!
  Medvedev sa smeje... Tak zajal Ameriku. Ale Putin to nedokázal!
  Toto je naozaj bitka - super! A potom do Mexika.
  A opäť chvaty... A mexické dievčatá si ich položili na kolená a bozkávali ich obnažené päty. A kričia:
  - Sláva krásky!
  Áno, počítač dokáže zobraziť farebné veľké obrázky dievčat s holými opätkami, ktoré bozkávajú väzni. A je to také vzrušenie.
  Tu opäť vedú väzňov - tentoraz černochov. A bozkávajú aj bosé nohy dievčat.
  A tiež sa plazia pyramídové nádrže ...
  Dievčatá sa sťahujú a je ich veľa... Veď zo zdrojov môžete vychrliť mláďa. A vyberte si, že všetky jednotky sú dievčatá v bikinách. A je to také krásne.
  Sú to väčšinou ryšavky a blondínky.
  A preberať jednu krajinu za druhou. Takí cool bojovníci. Impériá im padajú pod bosé nohy.
  Medvedev hrá s chuťou... A ešte si aj niečo píska popod nos.
  Ako vybuchne vodíková bomba? Obludné barbarstvo! A celé mesto, ako kravský jazyk vylízaný. A o koľko viac žiarenia. A bosé dievčatá behajú cez rádioaktívny prach. A ich obnažené päty sa spália.
  Medvedev na druhej strane hrá, ako keby pytón hltal iné územie.
  Tu je ďalšia sila dobytá vo virtuálnom svete a vlajka je spustená.
  Tanky sú teraz nové s aktívnym pancierom a keramikou. Viacvrstvové a efektívne.
  A lietadlové lode sú moderné, a tiež dosť nemiestne. A ako do nich začnú narážať lietadlá.
  Medvedev, ako vidíme, je veľmi šikovný úradujúci prezident.
  Takže teraz vývoj dronov. A je to v pohode. A tiež lietadlá v tvare disku. Tu už idú UFO do boja. A potom pyramídové nádrže.
  Americký prezident Trump, bystrá hlava, nariadil, aby bolo auto nezraniteľné a nepreniknuteľné zo všetkých uhlov. A tak sa mastodont objavil v podobe nízkej pyramídy. A takýto stroj ukázal vynikajúcu ochranu. Najmä proti kinetickým projektilom.
  A teraz sa ukázalo, že tento tank je taký úspešný, že ho nemožno preniknúť a stále je v prevádzke so Spojenými štátmi. Dokonca to tak nazvali: Trumpov tank.
  A ľudí sa niekedy zmocní šialenstvo, keď vidia, že auto je nepreniknuteľné.
  Medvedev vedie nerovný boj a jeho stroje už obsadili ďalší virtuálny kapitál a zmenili ho na hromadu ruín a kypiacich lievikov.
  Ale toto dievča-robot nestačí. Zameriava sa na vývoj novej generácie zbraní: ničivej bomby. A táto bomba je štyristokrát silnejšia ako vodíková bomba. Takže, ak zasiahne, potom nebudeš zbierať popol!
  A vojna sa už presúva do vesmíru.
  Medvedev používa lode vyrobené z novej zliatiny pevnejšej a ľahšej ako titán. A vesmírne lode lietajú do vesmíru a bojové roboty bojujú. V podzemných továrňach je už veľa rôznych modelov.
  A tak padá posledná ríša na planéte. A čo? Teraz do vesmíru!
  Začína sa éra Hviezdnych vojen.
  Medvedev sa tým zaoberá a energicky stláča klávesnicu. A môžete jazdiť prstami alebo ovládať svoje myšlienky.
  Úradujúci prezident koná rozumne a buduje si vesmírnu flotilu. A boj pokračuje.
  Vyvíja sa ešte výkonnejšia anihilačná termokvarková bomba. A je to stotisíckrát mocnejšie ako zničenie.
  A potom sa lode vznesú do neba. A zachytiť satelity planéty. A potom susedné systémy. Robia to veľmi rýchlo.
  A úradujúci prezident produkuje terminátorov v hre. Tu je hrdina terminátora. Tu je cestovanie v čase, aj keď obmedzené.
  Medvedev zakričal:
  - Ľudia dupú nohami po zemi, čo s čižmami! Čo je hlúpe a strašne škaredé!
  A Medvedev sa stal oveľa zábavnejším. Ahojte deti, ste také dobré. Najmä ak sa z nich stali vesmírni bojovníci.
  Tu sa odohráva hviezdny boj. A vážne výmeny úderov, keď triviálne zasiahli do žalúdka. Presnejšie povedané, ide o obrazné myslenie.
  Medvedev pokračuje v útoku:
  - Moje hviezdne lode sú smrtiace!
  A namiesto seba vymenúva nových vesmírnych veliteľov. A čo boj, taký je boj.
  Tu velí Medvedev so svojimi veliteľmi. Tu sa k tomu dvíha nepriateľská koalícia. Keď sa blíži taká nespočetná armáda, je to strašné, z diaľky sa zdalo, že sa plazí rôznofarebná, trblietavá hmlovina. Navyše, každá iskra je démon vyvolaný mágiou nekromantského čarodejníka. Viac ako dvanásť a pol milióna vojenských kozmických lodí hlavných tried a nekonečná malá "komárska jama", berúc do úvahy každú chvíľu prichádzajúcu posilu, sa jej počet blížil k dvesto miliónom. Predok sa natiahol na pár parsekov, v takom meradle aj vlajkové ultrabojové lode vyzerajú ako zrnká piesku na Sahare.
  Blíži sa všeobecná bitka: Medvedevovo vesmírne impérium armády proti mnohostrannej "Koalícii totálnej spásy", ktorá sa namiesto neustálej taktiky večne neskorej obrany rozhodla zaútočiť na flotilu samotného krutého agresora.
  Je tu toľko lodí, s úžasnou, aj keď vo väčšine prípadov len brániacou efektívnou bojovou rozmanitosťou. No napríklad hviezdna loď v podobe čembala, alebo s dlhými náhubkami namiesto strún harfa, či dokonca kontrabas s tankovou vežou z druhej svetovej vojny. To môže a robí dojem na slabé srdce, ale je pravdepodobnejšie, že spôsobí smiech ako strach.
  Ich protivníkom je impérium, ktoré o sebe tvrdí, že je univerzálnou mocnosťou. Medvedevov veľký vesmírny emirát, kde je všetko dané do služieb vojny, hlavným sloganom je efektívnosť a účelnosť.
  Na rozdiel od koalície sa hviezdne lode úradujúceho prezidenta líšia len veľkosťou. A forma je takmer rovnaká, veľmi dravo vyzerajúca hlbokomorská ryba. Možno, až na jednu výnimku, vyzerajú ako hrubé, z ocele liate dýky - drapáky.
  Hviezdy v tejto časti kozmu nie sú príliš husto roztrúsené po oblohe, ale sú farebné, zvláštne svojim svetelným rozsahom.
  Z nejakého dôvodu je pri pohľade na tieto svietidlá smutný pocit, akoby ste sa pozerali do očí anjelov, že odsudzujú živé bytosti vesmíru za ich odporné, skutočne divoké správanie.
  Armáda úradujúceho prezidenta sa neponáhľala na stretnutie, iba samostatné mobilné oddiely, ktoré rýchlo využili svoju vyššiu rýchlosť, zaútočili na nepriateľa, spôsobili škody a ustúpili. V reakcii na to sa im snažili vyjsť v ústrety paľbou, ale svižnejšie a s dokonalou ochranou konali oveľa efektívnejšie.
  Vybuchli, ako pri detonácii mín, ktoré sa v kozmickom meradle zdajú malé, krížniky a torpédoborce. Ale tu sa dalo vysypať a vysoká zver. Jedna z obrovských bojových lodí koalície bola zasiahnutá, husto dymila, deformovala sa a na palube gigantickej hviezdnej lode vzplanula panika ako oheň v suchom lese.
  Mimozemšťania, podobní jerboasom, len s pazúrmi namiesto chvosta, sa od strachu rozpŕchnu, pričom srdcervúco škriekajú a skáču. Medzi nimi natrafíte na menšie typy, vyzerajúce ako kríženci medveďa a kačice. Zobáky z divokej hrôzy sú krivé, praskanie počuť, rozlietajú sa, perie sa tu rozsvieti. Tu je jedna z medvedích kačíc obrátená hore nohami a baliac si hlavu do ohňovej trubice. Tam sa jej pena šľahala priamo do hrdla, okamžite sa jej nafúklo brucho a mršina vtáka praskla a krv sa postriekala zvyškami mäsa vytekajúceho z dieťaťa.
  Jerboa sa pália, ponáhľajú sa k záchranným modulom, ale zdá sa, že systém, ktorý dáva prízračnú nádej na prežitie, je beznádejne poškodený. Ich generál, Cockroach Tail, vydáva hysterické škrípanie:
  - Ó bohovia štvorca univerzálneho kruhu, tým ....
  Nedalo sa zakončiť, plameň zakryl jeho smolnú znamenitosť. Mäso inteligentného hlodavca sa rozpadlo na elementárne častice.
  Bojová loď zhorela, vytlačila vzduchové bubliny do vákua a potom explodovala a rozbila sa na veľa úlomkov.
  Medvedev, ktorý hral dosť, urobil ešte niekoľko objednávok. Novodvorskej ocenil aj posmrtne hviezdou Hrdina Ruska. Nariadil udeliť Olegovi Rybačenko všetky rády a medaily, ktoré sú v Rusku. A odovzdal Rád svätého Ondreja prvého a Donalda Trumpa. Potom Medvedev opäť zaspal ... Zatiaľ ho nikto neobťažoval.
  Po takomto výkone sa Alenka citeľne rozveselila. Rovnako ako jej tím.
  Ako prvá sa ujala slova Margarita:
  - Skončime s Japonskom na mori, skončime ich na súši!
  Alenka túto myšlienku vrelo podporila:
  - Určite! Prečo dovoliť smrť nových ruských vojakov!
  Natasha tiež povedala:
  - Kuropatkin je príliš nerozhodný veliteľ. Nie je teda pravda, že bude môcť vyhrať, aj keď vezmeme do úvahy oslabenie Japoncov počas útoku na Port Arthur!
  Medvedev zhrnul rozhodne:
  - Prichadzali! Toto je naša šanca a šanca Ruska!
  Potom sa dal do pohybu výkonný a ultramoderný tank. Áno, Japonsko má zlý deň. A často budú preklínať moment, keď im napadlo bojovať s Ruskom.
  Tank sa pohyboval smerom k japonským jednotkám. Alenka s potešením povedala:
  - A mal som taký úžasný sen. Ako keby sme s Natašou bránili Ryazan pred hordami Batu Khana.
  Margarita sa vzchopila:
  - Bol som vo sne?
  Elena negatívne pokrútila hlavou.
  - Nie! Jednoducho si neexistoval!
  Dievča otrávene zastonalo:
  - Aká škoda!
  Bosonohá Alenka sa zasmiala a poznamenala:
  - Mohli by ste nám len prekážať! Ale Natasha a ja sme boli tak cool!
  Blondínka sa prekvapene spýtala:
  - Boli v pohode?
  Bosá Alenka ochotne potvrdila:
  - Áno, veľmi cool! A dokonca som osedlal draka!
  Natasha sa zasmiala a odpovedala:
  -Na drakovi si bola veľmi krásna!
  Alenka pohotovo potvrdila:
  - Je to ako v rozprávke! Kde sú draci, elfovia a všetky tie očarujúce veci!
  Margarita odpovedala s úprimným citom:
  - Si veľmi krásna aj bez draka! Len víla a zázrak zázrakov!
  Alenka sebavedomo vyhlásila:
  - Vyhrám všetkých! Aj s drakmi, aj bez drakov!
  A bojovníčka ukázala päsť.
  Prvý ruský tank zaútočil na Japoncov, ktorí stáli pri hradbách Port Arthur. Stále ich bolo dosť. Delostrelectvo vystrelilo. V reakcii na to vystrelilo delo na 152-milimetrový impozantný tank, ako aj osem smrtiacich guľometov. A opäť začali kosiť stovky samurajov.
  Guľomety - "Draci", veľmi smrteľná vec. Päťtisíc guliek za minútu - len nejaké zviera.
  Japonci padli prebodnutí, roztrhaní na kusy, s rozdrvenými lebkami. Ich bruchá praskli a ich telá poskakovali, vymrštené drvivými údermi ohňa.
  Praskli aj úlomkové schránky s kumulatívnou výplňou. Boli vynikajúce ako na streľbu na pechotu, tak aj na prerazenie dna lodí.
  Toto sú terminátorky a profesor je skutočný génius. Začali teda mlátiť samurajov.
  Bosá Alyonka zvolala:
  - Áno, ruský duch je slávny!
  Natasha stlačila holými prstami tlačidlo joysticku, vyslala spŕšku guliek a pokračovala:
  -A náš cár Mikuláš II.
  Bosonohá Alenka naďalej posielala mušľu za mušľou. Každé tri sekundy vyletela jedna smrteľná. A japonské batérie stíchli. A vojaci so žltou kožou zomierali vo veľkom počte.
  Natasha, ktorá pokosila niekoľko radov samurajov, podporila:
  - Štátna hymna sa spieva v našich srdciach.
  Bosá Alenka, ktorá naďalej pľula škrupiny so smrtiacou náplňou a sú oveľa silnejšie ako plastid, pokračovala:
  -V celom vesmíre nie je nikto krajší ako on.
  Natasha, ktorá nemilosrdne vystrelila na Japoncov pomocou holých prstov na nohách, dodala:
  - Stlačte silnejší rytiersky guľomet.
  Bosá Alenka, ktorá drví samuraja, dokončila:
  - Zomri pre Boha dané Rusko!
  Dievčatá sú naozaj skvelé! Veľkolepé krásky. Pozrite sa na ne a obdivujte ich. Ale pre Japoncov je to čistá smrť. Tank prešiel cez batérie. Knokautované posádky. Urobil to veľmi, veľmi rýchlo. Potom prešiel cez zákopy. Mnoho aj pokosených. Presnejšie, nie veľa, ale takmer všetky. Vyhladenie bolo totálne. Tu, samozrejme, všetko dopadlo automaticky. Takto boli zničení Japonci.
  Alenka si so smiechom všimla, ako tlačí obnažené prsty opálených nôh na tlačidlá joysticku:
  Sme viac kati ako bojovníci!
  Natasha sa zachichotala a súhlasila:
  - Sloboda, génius a kati slávy!
  A znova strieľa. A knokautuje samurajov divokou silou.
  Margarita, ktorá strieľala presne aj bosými nohami, racionálne poznamenala:
  -Bude menej modrej, v Japonsku bude nedostatok mužov!
  Bosá Alyonka vybuchla od smiechu a znova udrela mušľou:
  - Pozor na ženy! Ženy, pozor!
  Toto je skutočne také dievča, ktoré strieľa, úlomky a všetky guľky sa od nej odrazia. Každopádne, dievča je skutočný terminátor.
  Natasha to vzala a zaspievala:
  Légie pochodujú
  Ich bodáky svietia.
  Milióny za nami
  Ó ruské pluky!
  Nikto sa nezastaví
  Nikto neprekoná...
  Presun sa otvára novým,
  Poďme lietať rýchlejšie!
  A opäť ako dážď na nepriateľa. A nezníži ich o stotinu ampéra.
  Bosá Alenka, hádzajúca mušle s monotónnosťou ďatľa, syčala, len posmešne spievala:
  - Jeden, útočník, dva útočník, potáca sa.
  Natasha strieľa, potvrdila pieseň:
  - Jeden stoper, dva stoper, on leží!
  Cool Alenka energicky podporila:
  - Raz doska, dve dosky - rakva sa stavia.
  Bosá Natasha, ktorá pokračovala v streľbe a vyradila nepriateľa dávkami zo samopalu, zasyčala:
  - Jedna lopatka, dve lopatky - diera sa kope!
  A bojovníčka žmurkla svojimi zafírovými očami. Je naozaj taká krásavica.
  Bosá Alyonka si obzerala pozície. Tank fungoval rýchlo a z armády generála Nogiho nezostalo prakticky nič. Vyzerá to tak, že zabili samotného veliteľa. Dokončujeme posledných Japoncov z obliehacej armády.
  Medvedev logicky poznamenal:
  - To je to, k čomu technológia dospela! Štyria ľudia za pár hodín zničili viac ako osemdesiatpäťtisíc Japoncov.
  Polonahá Alenka, ktorá sa nahnevane uškrnula, poznamenala:
  - Musíme zničiť zvyšok! Nikoho neopúšťaj!
  Natasha spievala, keď strieľala na posledných tisíc samurajov:
  - Nie, nebudú tam žiadne hory zlata, čoskoro zabijeme všetkých nepriateľov Rusa!
  Cool Margarita dodala:
  - Nie, nie hemoroidy, ty si protivník skôr hurá!
  Keď pokosili celú armádu generála Nogu, terminátorské dievčatá dočasne vystúpili z tanku a bežali bosé po snehu. No už je zima.
  Už jednu pechotu vyhladili viac ako stopäťdesiattisíc. A plus japonská flotila. Napriek tomu proti armáde generála Kuropatkina stojí viac ako dvestopäťdesiattisíc Japoncov.
  Medvedev vyšiel po spánku s dubovou hlavou. Vyzeralo trochu ako. Potom som sa zas hral na počítači... Star Wars je super... Ale niečo mi nevyšlo...
  Medvedev začal prehrávať novú stratégiu. Zapol som historickú hru: Rusko za čias Mikuláša II. A vojna s Japonskom. Toto je taká brutálna vojna. Môžete nasadiť stratégiu a raziť sily na počítači.
  Medvedev hral na ľahkej úrovni, ale minul injekciu od Japoncov a utrpel veľké straty. Áno, nie je potrebné stavať príliš aktívne. Poďme reštartovať.
  A opäť hráte sami za seba... Ako sa ukázalo na Kuropatkinovom mieste, úradujúci prezident príliš nežiari... Neustále sa vyskytujú nejaké zlyhania, chyby.
  Medvedev sa potom obrátil na vojenského poradcu a všetko išlo ako po masle... A on sám to zobral a zadriemal v kresle.
  Krásna Alenka , výprask bosými nohami, sa spýtala Natashe:
  - A čo cítiš, keď zabíjaš toľko ľudí?
  Blondínka odpovedala úprimne:
  - Neviem! Zdá sa, že je to počítačová hra! Necítite žiadny hnev, hnev ani zvláštnu radosť!
  Bosá Alenka sa otrávene zachichotala:
  - Toto je vojna!
  Nat asha sa skrútil do kotrmelca. Jej červené okrúhle podpätky sa mihli. Vo všeobecnosti je to úžasné dievča, ktoré dokáže veľa dosiahnuť bez veľkého úsilia. A nie umývaním, teda korčuľovaním.
  Dievčatá bežali po snehu. Ich telá sú veľmi výrazné. Hrudník je veľký, boky sú luxusné, ako obilniny koní, svaly sú reliéfne. Takí sú krásky-hrdinovia. Majú tú najskutočnejšiu ženskú silu. Toľko milosti. A nohy - klbká svalov sa váľajú pod opálenou pokožkou.
  Tu stretli troch japonských skautov.
  Dievčatá sa skrútili do kotrmelcov. A ako obnažené opätky zasiahnu samuraja do brady. A poriadne si zlomili čeľuste. A vybil všetky zuby. Potom dievčatá spievali:
  - Veľkosť Rusi spoznala planétu,
  S dôverou napredujeme.
  Sme milovaní a oceňovaní všetkými národmi sveta,
  Obyvatelia celej krajiny pochodujú ku komunizmu!
  A opäť krásky žmurkli svojimi smaragdovými očami. Vyzerajú tak bojovne. Bojovníci sú aktívni. A ďalší beh.
  Bosá Alyonka vyskočila. Otočila gramofón vo vzduchu a všimla si:
  - Sme tak v pohode. Dokážeme dobyť celý svet!
  Natasha sa zachichotala a odpovedala:
  - Cisárovná planéty Zem -
  Je to super!
  Obe dievčatá na seba žmurkli. Potom sa ponáhľali späť. V skutočnosti je každý deň vojny príliš drahý pre pokladnicu cárskeho Ruska. A je čas skončiť s Japoncami.
  Medvedev sa stretol s dievčatami so žiarivým úsmevom:
  - No, ako si bežal?
  Bosá Alenka s úškrnom povedala:
  - Utekajte a pripravte sa na boj!
  Natasha agresívne poznamenala:
  - Porazíme ich všetkých!
  Medvedev mávol rukou a prikázal:
  - Tak poďme!
  Bosonohá Alenka sa zasmiala a odpovedala:
  - Naši štyria sú najsmrteľnejšie na svete!
  Natasha proti tomu namietala a dupala bosou nohou:
  - Nie vo svete, ale vo vesmíre!
  A silný, agresívny a smrtiaci tank jazdil všetkými rýchlosťami. Pred nami je viac ako dvestopäťdesiattisíc Japoncov. Ale nábojov bude dosť pre miliardu vojakov!
  Dievčatá, profesor a študent - to je tím, ktorý všetkých rozdrví a skrúti do baraneho rohu. A tank letí k japonským jednotkám. Hrozivo sa ponáhľa. Chce všetkých zničiť.
  Bosá Alenka s radosťou spievala:
  Rozlohy Ruska - krásne, drahé,
  Kde sú perly snehu, rieky nekonečného krištáľu,
  A ruský vojak a generál sú jedno.
  Svätý je symbol moci - ortodoxný orol, náš kráľ!
  A potom rýchly tank skutočne vzlietol. Bežal ako stíhačka. A skončil pred Japoncami. Univerzálne delá a dračie guľomety začali opäť fungovať. Dievčatá sa pustili do podnikania veľmi horlivo. Žiadna extra ceremónia.
  Alenka vystrelila holými prstami zo zbrane, vybila Japoncov a spievala:
  - Buď slávny pre môjho Rusa, Stalina a Lenina, jednu rodinu!
  A ryšavý diabol sa leskne smaragdovými očami. A ako samuraji kopú. Zamilujete sa.
  A ani Nataša nie je menejcenná. Mlátenie Japoncov.
  A spieva:
  - V zákrutách nespomaľujte. Náš osud, dievčatá vyhrať!
  Bojovník bol v plnom prelamovaní. A tak rýchlo, v sypaní ohňa na nepriateľa.
  A holými prstami stlačte tlačidlo joysticku.
  Polonahá Alenka strieľajúca, všimla si:
  V Rusku sú dva problémy...
  Margaret ju tu prerušila:
  - Keby len dvaja!
  Bosá Alenka, strieľajúca, s potešením súhlasila:
  - Áno, keby len dvaja!
  Nataša strieľala, položila Japoncov na stovky, vzala to a spievala:
  - Za dve, za dve zimy. V dvoch, v dvoch prameňoch!
  Bosá Alenka, strieľajúca, dodala:
  - Zabite Japoncov a vráťte sa!
  Natasha sa zachichotala a odpovedala:
  - Port Arthur je náš! A nedovolíme nikomu, aby nám vzal Mandžusko!
  A bojovník opäť mlátil samurajov. Rusi neprehrajú s Japoncami. To opäť dokazuje, aké je Rusko neporaziteľné!
  Bosá Alyonka rozbila batériu a zavrčala:
  - Buď slávny pre Rus v najvzdialenejších krajinách a storočiach!
  Natasha tiež zakričala:
  "A nič nás nezastaví!"
  A zničil ďalších pár tisíc samurajov. Potom sa tank pohol dopredu a zber pokračoval.
  Margarita pri pohľade na to vyjadrila svoj názor:
  - Ak je vojna tak geniálne vyhratá, čo potom urobí Rusko?
  Medvedev sa pozrel na to, ako dievčatá slávne kosili Japoncov, a navrhol:
  - Bude vojna, alebo s Nemcami, alebo s Britmi! Ale v každom prípade, súboj s Krajinou vychádzajúceho slnka nie je posledný!
  Alena, ktorá rozbila ďalšiu batériu, povedala:
  - Tu dáme Nemcom toľko, dobre, dáme im toľko, že sa to nebude zdať dosť!
  Natasha, ktorá rozdrvila samuraja, dodala:
  - A nebude mať kto naverbovať Hitlera do Wehrmachtu!
  Alyonka, stláčajúc tlačidlá joysticku holými prstami, agresívne vyhlásila:
  - Ale škoda Árijcov. Zomrelo toľko krásnych bielych chlapov!
  Natasha s tým súhlasila a smutne prikývla:
  Áno, zomrelo toľko dobrých ľudí! A za čo!
  Dievča zasiahlo Japonca a spozornelo.
  - A Japonci sú dobrý národ a my sme nútení s nimi bojovať! Aj keď to tiež nie je príliš dobré!
  Margarita logicky poznamenala:
  - A zvieratá? Nezabíjajú sa navzájom? Človek je len zviera najvyššieho stupňa!
  Medvedev sa zasmial a namietal:
  -Človek, na rozdiel od zvieraťa, má dušu! A jeho duša je skutočne jedinečná a nesmrteľná! Takže my a zvieratá, celá priepasť!
  Margaret na to odpovedala:
  - A opice? Majú tiež vysokú úroveň inteligencie. Tu je jeden z nich vie tri a pol tisíc slov!
  Úradujúci predseda odpovedal:
  Ale sú to naši príbuzní!
  Bosá Alyonka vystrelila na Japoncov a spievala:
  - Som opica! Také ľudské!
  Natasha, ktorá kosila samuraja, zavrčala:
  - Celé storočie nechoď v opiciach!
  Supertank pokračoval v kosení Japoncov. Prečo nie? Je to naozaj bláznivé zviera
  ktorý vyhodí štyridsaťtisíc nábojov za minútu. A jeho pancier je nepreniknuteľný pre takmer akýkoľvek projektil. A nielen začiatkom dvadsiateho storočia.
  Bosá Alenka, strieľajúca, agresívne vyhlásila:
  - Pre Rusko urobil cár Mikuláš veľa, no zostal nedocenený a nedocenený!
  Natasha, liala oheň na Japoncov, súhlasila:
  - Je to správne! Kráľa zabili. Donútili otca odstúpiť z trónu! Čo sa zlepšilo?
  Bosá Alyonka vystrelila z dela a dodala:
  - Bolo to ešte horšie! A k moci sa dostali ešte odpornejší ľudia!
  Natasha sa zachichotala, udrela Japonca a povedala:
  Poďme bojovať za lepšiu budúcnosť! A za slobodu Ruska!
  Polonahá Alenka, strieľajúca, povedala:
  - Pre zmenu a víťazstvo!
  Potom ukázala päsť. Je to dievča, ktoré to dokáže. Že potom samuraj nebude odviazaný. A zbrane fungujú. Všetci kosia a kosia.
  V skutočnosti orajú celé rady mŕtvol. A zabijak vyčistite priestor.
  Generál Kuropatkin bol informovaný, že medzi Japoncami sa deje niečo zvláštne. Streľba, výbuchy, niekto na nich zaútočil.
  . KAPITOLA #9
  Medvedev, ktorý si trochu pospal, sa opäť chopil počítača. Ani sa neholil. A opäť začal hrať.
  Útok na Japonsko po nečestnom kóde s tankami a lietadlami. Vrátane najlepšieho bombardéra prvej svetovej vojny "Ilya Muromets". Čo sa veľmi nahlas deklaruje. A trafil Japoncov ako gumené pádlo na muchy.
  Ďalej do Tokia...
  Dmitrij Medvedev, ktorý dobyl Japonsko, sa nazval cisárom Mikado.
  A potom nové vojny...
  Tu si napríklad môžete zahrať v alternatívnej histórii. Alexander II povedal Bismarckovi v roku 1875, že jeho nezhody s Francúzskom sú vnútornou záležitosťou Nemecka a Francúzov. Bismarck prevzal vládu a zaútočil na Francúzsko v roku 1876. Najprv mali Prusi šťastie a dostali sa do Paríža. Potom však spomalili. A Británia vstúpila do vojny... Všetko by bolo v poriadku, ale Briti bojovali s Nemeckom a porazili ho. Potom Prusi stiahli svoje sily.
  Vojna na Západe sa vliekla. Francúzi sa zúfalo bránili. Anglicko prenášalo stále viac nových síl...
  Medzitým Rusko dobylo Turecko a Istanbul. Británia a Francúzsko a Nemecko sa vo vojne vliekli. A impérium cára Alexandra anektovalo mnoho krajín vrátane Iraku a smerovalo do Indického oceánu. A Palestína a zem až po Egypt. A tak ruské jednotky na čele so Skobelevom dobyli Mekku, Medinu a ďalšie mestá Saudskej Arábie.
  A vznikla južná časť Ruskej ríše. A Alexander II sa stal veľkým kráľom. A vojna medzi Nemeckom proti Francúzsku a Británii trvala desať rokov.
  A skončilo to remízou.
  Alexander II vládol do roku 1887 a stal sa obeťou pokusu o atentát, ktorý viedol Alexander Uljanov, Leninov brat. Jeho slávne kráľovstvo, pod ktorým Rusko vybudovalo mnoho ciest, dobylo mnoho krajín a oslobodilo roľníkov, sa skončilo.
  Podľa tejto alternatívy sa hralo. Alexander Tretí spolu s veliteľom Skobelevom dobyli Irán aj Pakistan. Ale aj on zomrel - bystrá hlavička. Za Mikuláša II Rusko viedlo vojnu s Japonskom, ktoré už malo flotilu v Indickom oceáne, ktorá prišla na pomoc Pacifiku pomerne rýchlo. Rusi porazili samurajov pomerne rýchlo a na súši aj na vode mali oveľa viac síl.
  Okrem toho brilantný minister obrany Skobelev velil ruskej armáde. A Rusko nielen vyhralo, ale dokázalo dobyť aj Japonsko. Navyše, Spojené štáty sa ešte nedostali za západnú pologuľu a Británia nebola taká silná. Navyše, Rusko bolo v spojenectve s Nemeckom. Tá zaostávala za Britániou a Francúzskom v boji o Afriku. Cárske Rusko sa po anexii Japonska a časti Číny ešte posilnilo. Cesta Dillí-Moskva bola vo výstavbe.
  Ako vidno, plány cárskeho Ruska na expanziu do Indie a Číny boli úspešne realizované. Na stranu Nemecka sa počas prvej svetovej vojny vybral cár Mikuláš II. Nemci porazili Francúzsko, obsadili Belgicko, Holandsko, Dánsko a Nórsko. Rusko dobylo Egypt, väčšinu Afriky a Indočínu. A tiež tichomorské majetky Británie. A dokonca pristál v Austrálii. A Austrália bola ovládnutá.
  Potom sa vojna skončila vylodením a okupáciou Británie. Prvá svetová vojna sa skončila. Ale cisárovi Wilhelmovi sa zdalo, že Rusko už dobylo príliš veľa zeme, a to aj bez zvláštneho namáhania. A sníval o odvetnom zápase. Rusko si naozaj podmanilo obrovské územia - Austráliu, celú Áziu, väčšinu Afriky, Nemci si až tak neodhryzli a ešte viac z Portugalska a Španielska, ktoré obsadili. Rakúsko-Uhorsko, dostalo pod kontrolu Taliansko a Líbyu. Rusko je asi tri štvrtiny Afriky a potom o niečo neskôr zabralo Etiópiu. Maroku sa podarilo Nemcov rozsekať.
  Prirodzene, Nemecku sa to zdalo málo. Hoci obsadila Francúzsko, Belgicko, Holandsko a Nórsko a Rusko si podmanilo Švédsko.
  Wilhelm sa začal pripravovať na novú vojnu s Ruskom. Kríza v roku 1929 situáciu ešte zhoršila. Rakúsko-Uhorsko a Nemecko ovládali takmer celú Európu. A časť Afriky... A Británia. Ale stále tu boli Spojené štáty a Kanada. Wilhelm a Nicholas II sa ešte neodvážili ísť do vzájomnej vojny. Navyše, Rusko najmenej zo všetkých chcelo bojovať a tráviť obrovské územia. Aby sa urýchlila ich asimilácia, cár Mikuláš II. dokonca dovolil Rusom mať štyri manželky. Čo sa napravilo na ôsmom ekumenickom koncile.
  Podobné rozhodnutie bolo prijaté v roku 1925. A v roku 1926 si Nicholas II vzal ďalšiu manželku. Ako sa ukázalo, bolo to hlúpe rozhodnutie. V roku 1929 sa cisárovi narodila ďalšia dcéra. A 25. novembra 1932 sa konečne narodil zdravý syn. Jeho druhý Mikuláš sa volal Peter. Na počesť Petra Veľkého.
  A v roku 1933, 15. mája, sa začala nová vojna. Nemecko vyhlásilo Kanade vojnu. ako nadvládu Británie. O dva mesiace neskôr vstúpili USA na čele s Rooseveltom napriek hospodárskej kríze do vojny s Nemeckom. Nechceli sa vzdať Kanady.
  Už v strednom veku, ale agresívny Wilhelm, sa najprv snažil bojovať sám, bez toho, aby potreboval pomoc Ruska. Očakával, že všetko urobí sám. Ale nie je také ľahké dobyť územie oddelené oceánom. Navyše, Spojené štáty rýchlo postavili tanky a armádu. A tvorili pluky ... Vojna trvala celý rok bez väčšieho úspechu pre Nemcov. Ktorým sa podarilo zachytiť iba Island a Grónsko. A v Kanade sa nedokázali uchytiť.
  Wilhelm sa obrátil na cára Mikuláša II.: pomôžte kolegovi. Si môj bratranec a brat. Samotný Nicholas II mal výhľad na Aljašku a Kanadu. No, rozhodol som sa - nie bohovia formujú hrnce. A vzal to a 25. júna 1934 vyhlásil vojnu USA a Kanade. Jeho jednotky sa presúvali cez Aljašku, naprieč Spojenými štátmi.
  V tom čase už bola vybudovaná železnica na Čukotku a ruské jednotky úspešne postupovali. Na ich strane bola početná prevaha a najlepšie tanky na svete, ľahké aj ťažké a stredné.
  Amerika sa teda musela vysporiadať s nerovnými silami.
  A Nicholas II, ako vidíme, je skutočne na bielom koni. A jedno víťazstvo za druhým. Ruské jednotky pochodujú cez Aljašku. A berú mesto za mestom, dedinu za dedinou.
  Nemci sa snažia vylodiť na Kube. Vojna rastie. Kaiser Wilhelm píše Mikulášovi II.
  - S Rusmi sme boli a vždy budeme jednotní. A nikdy sa nehádame. Tak nech s Amerikou skončí.
  Vzhľadom na dĺžku komunikácie bola propagácia trochu pomalšia, ako sa plánovalo. Ale ruské, cárske jednotky napriek tomu za päť mesiacov bojov dobyli celú Aljašku a vstúpili do Kanady.
  Roosevelt dokonca ponúkol mier Rusku a sľúbil, že sa vzdá Aljašky, ale už bolo neskoro. Vojna pokračovala zúrivým tempom.
  V zime roku 1935 sa napriek ťažkým poveternostným podmienkam dostali ruské jednotky k hraniciam USA na severe. Boje pokračovali aj na jar ... Ruské jednotky vykonávali jednu operáciu za druhou a do konca júla dobyli takmer celú Kanadu. A v auguste obkľúčili Philadelphiu.
  USA sa ocitli vo veľmi ťažkej situácii. Zúfalo sa však bránili... Do konca roku 1935 však už bola dobytá viac ako tretina územia USA. A v zime bol cársky úspech ešte väčší... Začiatkom marca 1936 sa priblížili k Washingtonu a New Yorku.
  A v apríli obe mestá zabrali... Vojna stále trvala do augusta, kým nebolo obsadené celé územie Spojených štátov.
  Potom nasledovala ofenzíva v Mexiku a tak ďalej cez toto územie.
  Wilhelm ponúkol Mikulášovi II., aby dokončil celý svet. Súhlasil Mikuláš II.
  Počas roku 1937 bola celá Latinská Amerika dobytá ruskými jednotkami. Rozdelenie sveta s Nemcami tak dokončil Mikuláš II. A zostali len tri ríše: najväčšia: ruská, potom nemecká a ešte ďalšie Rakúsko-Uhorsko.
  Rusko sa tak stalo svetovým hegemónom, ale... Mikuláš II. je stále veľký cár, ale smrteľný. Zomrel v auguste 1939. A zostarnutý Wilhelm zaútočil 1. septembra 1939 na Rusko. Rozhodol sa využiť to, že Peter štvrtý je ešte chlapec, ktorý nemá ani sedem rokov. A rozhodol sa, že kým vládnu Rusku regenti, najlepšie je zasiahnuť. O dva dni neskôr vstúpilo do vojny aj Rakúsko-Uhorsko. Všetky krajiny sveta boli vtiahnuté do konfrontácie. Posledná vojna v histórii planéty Zem sa začala.
  Cárska armáda nemala v počte a kvalite zbraní obdobu. Ruské tanky a lietadlá sú stále najlepšie na svete.
  A súboje to ukázali. Rovnako aj noví talentovaní velitelia.
  Ale Rakúsko-Uhorsko sa hneď od začiatku ukázalo ako slabý článok. A stratený takmer od prvého dňa. Cárska armáda porazila Rakúšanov, dobyla Ľvov a potom aj Peremyl. Len odstránením časti síl z Poľska zachránili Nemci Rakúšanov od úplnej porážky. Ale ani toto bolo málo užitočné. Pokus dobyť Varšavu cisárskou armádou hanebne zlyhal. A ruské jednotky ich silou zatlačili späť na viac ako dvesto kilometrov.
  Nemci s veľkými ťažkosťami zastavili ruské jednotky. Celá zima bola prežitá v bojoch. Aj na jar boli boje v plnom prúde. Ruské jednotky postupne prevzali iniciatívu. Vojakov mali niekoľkonásobne viac, a preto dokázali do leta Nemcov vyčerpať vo vzájomných prestrelkách natoľko, že sa začali vzdávať. Zároveň sa začala ofenzíva proti Rakúsko-Uhorsku. Budapešť bola na jeseň obkľúčená. Okrem toho cárska armáda dobyla nemecké majetky v Kanade. A v zime 1940-1941 cárska armáda odrezala aj Východné Prusko. A v apríli 1941 dosiahla Odru.
  Postavenie Nemcov sa stalo mimoriadne ťažkým. Viedeň padla v máji 1941. A cez leto sa Rusi dostali do Álp a oslobodili Benátky. Vstúpili do južných oblastí Nemecka.
  A na jeseň konečne obsadili Taliansko. Zimná ofenzíva na Berlín sa skončila jeho dobytím 30. januára 1942. Potom odpor Nemcov, ktorí už v Afrike prišli o všetky majetky, zoslabol. Rusi dosiahli Rýn v apríli. Potom 22. apríla kapitulovali zvyšky nemeckých síl.
  Tak sa skončila posledná vojna na planéte Zem. Skončilo to víťazstvom a úspechom cárskeho Ruska.
  Ďalej nasledovalo dobytie vesmíru. V roku 1936 letel do vesmíru prvý Rus. Preletel okolo planéty Zem. A v roku 1945, 9. mája, Rusi pristáli na Mesiaci.
  V roku 1967 leteli na Mars. Na Venuši v roku 1969. Na Merkúre v roku 1972. A na satelitoch Jupitera v roku 1973. Na najvzdialenejšej planéte Pluto pristál človek už v roku 1980. A v roku 2003 sa uskutočnil prvý let mimo slnečnej sústavy v histórii ľudstva. Ruská loď letela do Alaf Centauri a vrátila sa v roku 2018.
  Rusku pre rok 2020 stále vládne Peter Štvrtý, ktorý vďaka výdobytkom modernej medicíny vôbec nie je hlbokým starcom. Peter Štvrtý vládne už osemdesiatjeden rokov a jeho vláda je najdlhšia v dejinách sveta. Ak sú známe, samozrejme, presné dátumy vlády.
  Medzitým je na svete všetko pokojné ako vždy. A aj trochu nudné... Ľuďom sa žije dobre. Je pravda, že existujú problémy s preľudnením. Ale už existujú obmedzenia týkajúce sa pôrodnosti.
  Pravoslávie sa modernizovalo. Kňazi boli oholení a oblečení do uniformy s ramienkami.
  Rozvoj technológií spôsobil obrovskú nezamestnanosť. Ale aj tento problém je vyriešený. Hypernet sa vyvinul.
  Výskum prebieha a už boli vytvorené vesmírne lode, ktoré sa môžu pohybovať rýchlejšie ako rýchlosť svetla. Áno, je to dobré pre cárske Rusko a celý svet pod kontrolou Romanovcov. Táto najslávnejšia dynastia v dejinách ľudstva.
  Otec cár Mikuláš. Vybudujte si raj na planéte Zem!
  Dmitrij Medvedev túto stratégiu odmietol. Pre ruských cárov si podmanil celý svet. Ukázal svoje strategické myslenie. Dosiahol veľký úspech a znova zaspal, oblečený ako predtým a sníval.
  Kuropatkin povedal:
  - Pokojne! Len pokoj!
  Generál Linevich s poplachom poznamenal:
  - Vaša Excelencia, môžeme teraz zaútočiť?
  Generálny adjutant Kuropatkin uviedol:
  - Nie! Samozrejme, že nie! Môže to byť japonská pasca!
  Generál Linevich nesmelo poznamenal:
  - Toto je naša šanca konečne vyhrať túto vojnu!
  Kuropatkin trasúcim sa hlasom vyhlásil:
  - Trpezlivosť, trpezlivosť a ešte viac trpezlivosti!
  Linevich namietal viac nahnevane:
  - Ale Alexander Suvorov povedal: okamih dáva víťazstvo!
  Kuropatkin sucho zamrmlal:
  - Ja tu velím! A najprv musíme zachrániť armádu. A vôbec, Japonsku čoskoro dôjde dych!
  Linevich navrhol:
  "Možno by sme mali urobiť nejaký prieskum?"
  Kuropatkin neochotne súhlasil:
  - Môžeš, len si daj pozor!
  Linevich agresívne zavrčal:
  - V mene cára a vlasti!
  A supertank medzitým čistil Japoncov. Knokautovali ich, strieľali rôznymi spôsobmi.
  Bosá Alenka, ktorá nemilosrdne strieľala, sa spýtala úradujúceho prezidenta:
  - Je to naša posledná operácia?
  Medvedev sa s úškrnom opýtal:
  - Prečo si to myslíš?
  Červenovláska poznamenala:
  - Japonci už nemajú žiadne veľké spojenia!
  Pribíjaním a streľbou samurajov Natasha tiež súhlasila:
  - Ale v skutočnosti Japonsko už nemá s čím bojovať!
  Medvedev odpovedal trochu neistým pohľadom:
  - Japonsko môže získať viac vojakov a kúpiť nové lode z Ameriky a Británie. Takže vojna, priznajme si to, ešte nie je celkom u konca!
  Polonahá Alenka strieľajúca na samuraja si všimla:
  - A ak Rusko ponúkne Japonsku mier za miernych podmienok? Vezmeme len hrebeň Kuril a všetko ostatné zostane ako pred vojnou?
  Úradujúci prezident súhlasil:
  - V tomto prípade bude s najväčšou pravdepodobnosťou pokoj!
  Margarita nahnevane poznamenala:
  - Nebyť revolúcie, Japonci by boli aj tak porazení. Nikam by nešli!
  Bosá Nataša, ktorá nalievala oheň na samuraja, ochotne súhlasila:
  - Určite! Nikam by nešli!
  Cool Alenka, ktorá trhala Japoncov mušľami, navrhla:
  - A poďme zachytiť mikádo!
  Natasha agresívne vyskočila:
  - Zajať mikádo? A aké zaujímavé!
  Margarita s úsmevom poznamenala:
  - Nebolo by to prehnané?
  Medvedev tiež vyjadril svoje pochybnosti:
  - Nie je to priveľa? Jedna vec je predsa brániť svoje a druhá vec je liezť do Japonska, ktoré, priznajme si, tiež nebojuje na pôvodných ruských územiach!
  Bosá Alenka zasyčala a opäť rozbila Japoncov granátmi:
  Stojí za to prejaviť takéto milosrdenstvo?
  Natasha stlačila bosé prsty na tlačidlách joysticku a prikývla:
  "Naozaj, prečo to potrebujeme? Môžeme chytiť mikádo!
  Margaret sa zasmiala.
  - Som na tebe ako vo vojne! A vo vojne ako na vás!
  Medvedev odpovedal stroho:
  - Musíte poznať mieru! Nie sme náhodné hity! My sme tí, ktorí vážne a vedome menia dejiny! Takže treba ukázať cit, vrátane opatrení!
  Bosá Alenka vystrelila a zaspievala:
  - Ach, merajte, merajte! Čo je cholera!
  Supertank bol aktívny. Viac ako stodvadsaťpäťtisíc Japoncov už bolo zničených. Ostala polovica.
  Natasha spievala s úsmevom:
  - Zničíme celý svet násilia,
  Na dno a potom
  Vybudujeme nový cool svet,
  Aby nepoznali problémy, problémy!
  Bosá Alenka strieľajúca veľmi smrtiaci oheň zasyčala:
  - Za dobrého a spravodlivého kráľa!
  Margaret navrhla:
  "Možno by sme mohli chytiť pár trofejných sudov saké?"
  Bosá Alenka sa jedovato uškrnula:
  - Čo chcete piť?
  Margarita negatívne pokrútila hlavou.
  - Športovci nepijú!
  Bosá Alyonka, ktorá vyhodila do vzduchu ďalšiu batériu, sa zachichotala:
  - Z malých riadov!
  Natasha navrhla:
  - Poďme piť palmové pivo. Je to užitočnejšie!
  A zostrelil ďalšieho Japonca.
  Medvedev odpovedal:
  Najprv biznis, potom zábava!
  Či je úradujúcim prezidentom, nie je známe. Nebol celý čas v pôrodoch a starostiach?
  Áno, jedným z prvých dekrétov úradujúceho prezidenta Medvedeva bolo trojnásobné zvýšenie platov poslancov Štátnej dumy. A čo poslanci? Odložili prezidentské voľby. Medvedev teda v Rusku pomerne dlho pôsobil ako úradujúci prezident.
  A dokonca sa z toho stala jedinečná situácia. Keď hlava štátu koná tak dlho. A zmeny neprichádzajú. Presnejšie, všetko sa zmenilo pod vedením Medvedeva k horšiemu. Akoby sa majetok, ktorý tak miloval Putina, rozhodol pomstiť jeho nástupcovi. No čo je s ním!
  Modernizovaný tank T-95 pokračoval v exponenciálnom vyhladzovaní samurajov. Tento stroj ukázal svoju účinnosť. A negatívna sila zúrivosti množiacej sa kvázi hmoty.
  Polonahá Alenka strieľajúca do Japoncov logicky poznamenala:
  - Napriek tomu to nie je celkom správne. Ukazuje sa, že bez superzbrane nič nezmôžeme!
  Bosá Nataša nahnevane odpovedala:
  - Niektoré vyššie mocnosti zabránili Rusku vyhrať vojnu s Japonskom. Bola však naplánovaná dobrá vec, evanjelizácia Číny. A nevyšlo to príliš pekne!
  Margarita položila očividnú otázku:
  "Ale čo potom Boh?" Prečo nepomohol pravosláviu?
  Takmer nahá Alenka, posielajúca mušľu za mušľou, poznamenala:
  - To je všetko! V skutočnosti dovoľte víťazstvo Japoncov nad pravoslávnou krajinou. To je vlastne taká zrada ruskej viery!
  Natasha, liala oheň na Japoncov, nahnevane poznamenala:
  - Imperiálne náboženstvo by nemalo byť pacifistické. Je možné stať sa veľkou krajinou, ak žijete podľa prikázania: udreli vás po pravom líci - otočte sa doľava!
  Cool Alenka s tým ochotne súhlasila a rozdrvila Japoncov:
  - Určite! Nepotrebujeme pacifizmus! Milujte svojho nepriateľa! Je to prikázanie?
  Margarita spievala s nadšením:
  Každý, kto je muž, sa rodí ako bojovník,
  Tak sa aj stalo - gorila vzala kameň.
  Keď sú živí odsúdení na boj,
  A v srdci horí horúci plameň!
  
  Chlapec vidí vo svojich snoch samopal,
  Predsa len, tank je mu milší ako limuzína.
  Kto chce premeniť cent na cent -
  Od narodenia chápe - moc vládne!
  Natasha zvolala so zúrivosťou bublajúcej sopky, ktorá zaplavila Japoncov ohňom:
  Áno, automaticky! A sila je kľúčová! Musíme vyhrať!
  Bosá Alenka šialene a zúrivo zasyčala a vykopla Japoncov:
  - Som to, čo sa narodilo, aby som víťazil! A nič menej. Naše víťazstvo bude naše!
  Natasha súhlasila a stlačila tlačidlá joysticku holými prstami na svalnatých nohách:
  - To by bolo najlepšie! Vládli sme a vždy budeme vládnuť! Myslím Rusko!
  Bosá Alenka , vyradila Japoncov, propilikal:
  - Nebudem sa pretvarovať, chcem vládnuť! Nie však hrdzavým strojom, ale celou silou!
  A dievča zmietlo poslednú batériu krajiny vychádzajúceho slnka. Je taká kráska, že by mala byť majsterkou sveta. A nikdy nepodľahnite slabosti a bojazlivosti.
  Natasha, strieľajúca, zamrmlala:
  - Budem kráľovnou! Alebo ešte lepšie, cisárovná!
  Bosonohá Alenka pokračovala:
  - A čo je vojna, a čo je vojna, zlá teta a tá je sviňa! Ale produkuje krásnych chlapov, rozkazuje - zabiješ zbabelca v sebe!
  Margaret súhlasne prikývla.
  - Správne, zabite toho zbabelca v sebe! Myslím, že ak sa Mikuláš II. vzdal trónu, nebolo to vôbec kvôli zbabelosti!
  Polonahá Alenka rezolútne vyhlásila:
  - Teraz sa nevzdá! Posilníme kráľovský trón, aby stál po stáročia!
  Natasha zvolala:
  - Buďte veľkým cárom Mikulášom II. Podporujeme vás! Nebude žiadna revolúcia - bude veľké Rusko!
  Nakoniec bojovníci skončili s vyhladzovaním armády krajiny vychádzajúceho slnka. Zničených viac ako dvestopäťdesiattisíc vojakov a dôstojníkov. Tak boli zničené takmer všetky pozemné sily Japonska. Rovnako ako námorníctvo prestalo existovať.
  Bosá Alyonka s úškrnom poznamenala:
  - A stálo to za to motať sa okolo? Myslím, myslel som vystrašiť? Nie príliš dlho odolávať armáde, ktorá dokázala prekonať Rusko!
  Natasha sebavedomo vyhlásila:
  - Rusko prehralo iba kvôli piatej kolóne. Inak by sme vyhrali aj tak!
  Margarita sa spýtala úradujúceho prezidenta:
  - Čo budeme robiť? Vrátime sa alebo budeme pokračovať?
  Medvedev stratil energiu, zapol počítač a povedal:
  - Teraz nám bude poskytnutá prognóza ďalšieho vývoja cárskeho Ruska. Ak všetko pôjde dobre, vrátime sa.
  Ozval sa príjemný ženský hlas;
  Po úplnom zničení japonských pozemných síl a námorníctva Mikado ponúklo mier. USA a Británia sa dohodli, že budú pôsobiť ako sprostredkovatelia.
  Podmienky boli pre Rusko priaznivé. Krajina dostala hrebeň Kuril a Taiwan.
  Rovnako ako kontrola nad Mandžuskom, Kóreou, Mongolskom. Okrem toho Japonsko vyplatilo aj odškodné dvestopäťdesiat miliónov zlatých ruských rubľov.
  Vzrástla autorita cára Mikuláša II. a došlo k poklesu revolučného cítenia. Krajina začala rýchle hospodárske oživenie. Vznikla Zheltorossia. Časť Číny sa dobrovoľne stala súčasťou Ruska, rovnako ako Kórea a Mongolsko. Cárska ríša sa zväčšovala, jej populácia rástla. Ekonomický rast začal skôr ako v reálnej histórii a bol silnejší.
  Štátna duma neexistovala a cárska vláda sa mohla lepšie pripraviť na prvú svetovú vojnu. V Rusku sa objavili prvé ľahké tanky na svete "Luna"-2 v sériovej výrobe a štvormotorové bombardéry "Ilya Muromets" a "Svyatogor". Prvá svetová vojna stále začala, ale bola úspešnejšia pre Rusko.
  Odkedy mal kráľ viac obyvateľstva, hospodárstva a armády. Áno, a vnútorná pozícia je silnejšia. Neexistuje žiadna Štátna duma - ohnisko vzbury a vojenského prevratu.
  S rôznym úspechom, ale vo všeobecnosti z iniciatívy Ruska a víťazstva vo väčšine bitiek, vojna skončila 7. novembra 1915 kapituláciou Nemecka. Rakúsko-Uhorsko sa rozpadlo a bolo rozdelené. Halič a Bukovina sa stali ruskými provinciami. Krakov a okolité krajiny vstúpili do Poľského kráľovstva, rovnako ako Poznaň, Danzig, časť Východného Pruska. A Klajpeda sa pripojila k pobaltskej provincii. Československo vzniklo ako kráľovstvo v Rusku.
  Rumunsko anektovalo Sedmohradsko. Uhorsko sa stalo samostatným kráľovstvom, ale pod záštitou Ruska a cára Mikuláša spoluvládcu. Rakúsko sa stalo veľmi malou krajinou. Vznikla Juhoslávia, tiež pod záštitou Ruska a za spoluvládcu Mikuláša II.
  Türkiye zmizlo z politickej mapy sveta. Irak a Palestína sa stali súčasťou Británie, Sýria sa stala súčasťou Francúzska, Malá Ázia a Istanbul sa stali ruskými provinciami. Rusko tak opäť zväčšilo svoje územie. Tým to ale neskončilo. Potom bol spolu s Francúzmi a Britmi dobytý Saudský polostrov. A potom si Rusko a Británia rozdelili Irán a Afganistan. Sever a stred sa stali ruskými provinciami a juh britskou kolóniou.
  Svet sa zdal byť stabilný. Vojna pokračovala iba v Číne. Ale v roku 1929 vypukla vážna hospodárska kríza, ktorá viedla k Veľkej hospodárskej kríze.
  V Rusku opäť narastali revolučné nálady. Vypukli štrajky a protesty. Kríza však nebola príliš silná. Najmä v roku 1931 opäť vypukla vojna s Japonskom.
  Samuraj sa chcel pomstiť. Ale táto ruská armáda bola vo všetkých ohľadoch silnejšia. A admirál Kolchak je skvelý námorný veliteľ.
  Japonsko bolo nielen porazené, ale aj zajaté. Cár Mikuláš II bol vo februári 1932 oficiálne korunovaný ako japonský cisár Mikado. Rusko tak expandovalo ešte viac. A anektoval takmer celú Čínu.
  Pokiaľ ide o obyvateľstvo aj územie Ruska, neexistovali rovní. Britské impérium navyše slablo. Hitler sa dostal k moci v Nemecku v roku 1933, ale čo mohol robiť proti Rusku. Nevadí. Cár Mikuláš II zomrel v roku 1937, keď preukázal veľmi úspešnú vládu, druhú najdlhšiu po Ivanovi Hroznom. A s rekordnými dobytiami čo do rozlohy a počtu obyvateľov.
  V osobnom živote kráľa však nie všetko fungovalo. Dedič Alexej zomrel mladý. Mladší brat Michail bol v dôsledku nerovného manželstva zbavený práva na trón Ruska.
  Korunu vystriedal Kirill Romanov, ktorý zomrel v roku 1938 skôr, ako žil rok. A novým kráľom sa stal jeho syn Vladimír Tretí. Bol korunovaný a panovník vládol šťastne až do roku 1992. A Rusko najprv vzalo kolónie Francúzsku a Británii spolu s Nemeckom. Potom dobyla Nemecko. A potom celý svet. Skrátka, nový cár Juraj Prvý sa v roku 1992 stal svetovým cisárom.
  Medvedev dokončil recenziu a povedal:
  - Zdá sa, že je to dosť pre tento vesmír! Sme späť!
  A všetci štyria kričali:
  - Sláva cárovi Mikulášovi II.
  . STREDNÝ EPILOG
  Medvedev sa zobudil z hovoru... Bol informovaný, že Zelenskyj bol už inaugurovaný za prezidenta Ruska a Ukrajiny. A že, ako sa hovorí, Dmitrij Anatoljevič, je čas opustiť kanceláriu.
  Medvedev neochotne vyhovel. Pred odchodom von sa oholil a okúpal.
  Potom z kancelárie odišiel. Odviezli ho na špeciálnom vozidle. Cestou si povedali, že pre Medvedeva bude najlepšie letieť na Kanárske ostrovy, aby si tam oddýchol.
  A Zelenskij zinscenoval ďalšiu šou zo svojej inaugurácie. Ako obvykle pestré s ohňostrojom a skokmi. V deň inaugurácie sa Vitalij Kličko na štadióne v Kyjeve pobil s Michaelom Tysonom. Významný americký boxer súhlasil so zápasom pre veľké problémy s peniazmi. Kličko ovládol všetkých dvanásť kôl, no Tysona diplomaticky nevyradil.
  Formálne sa hrala jedna z menších verzií majstra sveta.
  Potom bol Vitali Klitschko ocenený diamantovým pásom.
  Volodymyr Zelenskyy prijímal gratulácie zo všetkých krajín sveta vrátane Číny. Navyše v Nebeskej ríši zosilneli ľudové nepokoje. Nielen chlebom žije človek. Ľudia chceli demokraciu a slobodu. Despotizmus Čínskej komunistickej strany je unavený, každý chcel slobodu.
  Zelenskyj sa stal práve takým symbolom. Symbol demokratickej sily, po páde diktatúry tajných služieb za Putina.
  Zelenskyj veľa hovoril o zmenách, ekonomike a nových úspechoch. V Rusku už bol konkurz na post premiéra. Záujemcov bolo niekoľko tisíc. Proces výberu bol veľmi náročný. A vyzeralo to skvele.
  Doteraz išlo všetko celkom hladko. Zelenskyj pri svojej inaugurácii dokonca urobil salto. Prerušil potlesk. Potom preukázal svoje znalosti cudzích jazykov. Pôsobil veľmi aktívne a svižne.
  Nakoniec Zelenskyj vzal a predniesol niekoľko ďalších prejavov.
  Ďalej po inaugurácii nasledovali personálne rozhodnutia. Veľa zmien a nové tváre vo vláde.
  Bol tam skutočný výber "komisárov železných ľudí". V Rusku prebiehala personálna revolúcia.
  Zelenskyj vydal mnoho dekrétov hneď v prvých dňoch. Povolený nočný predaj alkoholu a cestovanie. Zaviedol nové dane pre bohatých. Zbavil imunity poslancov a sudcov. Zvýšený výkon. Zavedené clá na obchod s Čínou.
  V Bielorusku sa uskutočnilo referendum o zjednotení s Ruskom. A to aj zásluhou Zelenského. Väčšina Bielorusov podporovala zjednotenie s Ruskom.
  Zelenskyj sa sťažoval, že Medvedev zvýšil záplaty príliš vysoko, ale sľúbil, že inflácia sa upokojí. A že sa nič zlé nestane.
  Rast cien sa totiž čoskoro zastavil. A ruská ekonomika išla hore. A na Kaukaze vystúpenia militantov akosi utíchli. Stalo sa to oveľa pokojnejšie.
  Zelenskyj napokon navrhol kandidáta na post predsedu vlády Ruska. Stala sa ňou tridsaťdvaročný doktor vied Alexej Bolšakov. Súťaž vyhral celkom suverénne. A stal sa premiérom, najmladším v histórii Ruska.
  Medvedev odletel na dovolenku na Kanárske ostrovy a poberal dôchodok bývalého prezidenta a len sa zabával. Doteraz nemal žiadne problémy. Ale Šojgu bol zatknutý, obvinený z pokusu o prevrat. čo chcel?
  Existovalo aj množstvo iných riešení... V Amerike vyhrala štyridsaťjedenročná demokratka. Moc sa teda zmenila. A k moci sa dostala žena a najmladšia kandidátka v histórii Spojených štátov. Trumpova éra sa skončila . Ale priateľstvo s Ruskom len začalo prekvitať. Prirodzene, proti diktátorskej Číne boli teraz Spojené štáty americké a nové ruské impérium priateľmi.
  Zelenskyj dokonca usporiadal referendum a zaviedol iný názov: namiesto toho Rusko - Kyjevská Rus. Čo tiež veľa napovedalo. Bielorusko vstúpilo do federácie. A začala obroda impéria... Na demokratickom základe.
  Nová prezidentka Spojených štátov zdedila Trumpov odpor k Číne a oddala sa budovaniu koalície. Kyjevská Rus sa za Zelenského úspešne rozvíjala. Rusko trochu brzdilo Čínu. Potom vstúpila do NATO. Čoskoro sa v Kazachstane dostala k moci proruská vláda a vznikol zväzový štát. Strednú Áziu vytlačili Rusi z Číny. Konfrontácia narastala.
  Zelenskyj viedol kampaň proti Stalinovi a Putinovi. Zbavil Stalina a Putina všetkých vyznamenaní, ktoré im Medvedev udelil.
  Všetko však prebehlo pokojne. Aj keď komunisti protestovali. Chodili na mítingy.
  A tam Lenina konečne vyviedli z mauzólea. Pre mnohých taká radosť. A pravoslávna cirkev kanonizovala Alexandra II. a Ivana Hrozného, ruských cárov, za svätých. Zvýšil sa aj počet pamätníkov Mikuláša II.
  Cárizmus a westernizmus sa stali akosi módnymi. Zblížili sa s Európou, cudzinci začali dostávať veľa postov. Rusko sa stalo súčasťou západného sveta a po Trumpovom odchode sa proces globalizácie zintenzívnil. A Čína sa dostala do izolácie a čelila vnútorným nepokojom.
  Zelenskyj zároveň zvýšil pôrodnosť v slovanskej ríši. Konečne sa uskutočnil dlho sľubovaný let na Mesiac. A všetko dopadlo akosi úžasne.
  Spojenecké vzťahy boli nadviazané medzi Ruskom a USA, presnejšie medzi Kyjevskou Rusou a Amerikou.
  A konfrontácia je preč. Svet sa stal čoraz globálnejší a bezpečnejší. Aj keď boli vojny. Kyjevská Rus spolu so Spojenými štátmi uskutočnili operáciu v Líbyi, kde skoncovali s islamistami. Potom sme vytriedili Blízky východ a vytvorili sme tam základne spolu s Amerikou. Kyjevská Rus a Spojené štáty začali spoločne nakláňať svet a vytláčať Čínu z Afriky. A tu sa bez vojen nezaobídeme. A tiež pozemné operácie.
  A letecké útoky Kyjevskej Rusi a Spojených štátov boli vykonané spoločne.
  Postupne boli Číňania vytlačení z celého sveta. A Nebeská ríša upadla do hlbokej hospodárskej a politickej krízy.
  A Kyjevská Rus prekvitala čoraz viac.
  Rusko nikdy predtým nepoznalo také tempo hospodárskeho rastu. A že sa Čína zrútila - vzrástla Kyjevská Rus. A rýchlo rástla.
  Železnica na Čukotku bola postavená v rekordnom čase. Čo je samo o sebe veľmi cool.
  A vykopali tunel pod Aljaškou. Američania začali stavať aj železnicu na spojenie s Ruskom. Stavala sa aj železnica do Dillí... Zároveň sa zo Sibíri kopali kanály na zavlažovanie Strednej Ázie.
  Spojené štáty americké a Kyjevská Rus uskutočnili spoločnú operáciu proti Iránu. A nastolil sa zdravý sekulárny režim. Potom začali kopať kanál z Kaspického mora do Perzského zálivu.
  NATO sa rozšírilo o arabské krajiny. Saudská Arábia má parlament. Ženy začali sťahovať závoj. Začalo sa budovanie sekulárneho štátu.
  V ruských médiách všetci nadávali Putinovi za extrémizmus a liali na neho blato za to, že z Ruska takmer urobili kolóniu Číny, no chvalabohu včas zomrel. Hovorili aj tvrdšie slová. Medvedev však stále podal trestné oznámenie. A nie jeden.
  Stalina vyniesli z kremeľského múru. Lenin oveľa skôr z mauzólea.
  Veľa sa zmenilo a štátne symboly. Existuje niekoľko nových typov vlajok. K ruskej vlajke pridal žltú a modrú nahradila modrá.
  Toto bolo tiež zaujímavé. Zmenil sa erb ... Prebehla aj menová reforma. Peniaze si vymieňali podľa pomeru: jedna ku tisícke. Objavil sa zlatý štandard rubľa Kyjevskej Rusi. V tom istom čase sa objavili nové, staré peniaze - groš - pol groša a groš - štvrť groša.
  Všetko v poriadku...
  Začali sa oživovať aj tituly... Objavili sa kniežatá, baróni, grófi, markízi, ba aj vojvodovia. Najmä Zelenskyj sa stal vojvodom. Súčasťou Kyjevskej Rusi sa stalo aj Moldavsko. O voľbe kráľa už bola reč.
  Zelenskyj však povedal, že prezidenta Kyjevskej Rusi budú voliť len ľudia. A nie viac ako dve volebné obdobia.
  Zelenskyj navyše skrátil funkčné obdobie ruského prezidenta zo šiestich rokov na päť. Pravda, Zelenskyj strávil svoje prvé funkčné obdobie šesť rokov.
  Do tejto doby dokončil pripojenie Strednej Ázie k Rusku. A obnovil hranice ZSSR. Neokupované zostali len pobaltské štáty.
  Američania to ale ešte nechceli vzdať. A tak rozdali Strednú Áziu a Kaukaz.
  Na Kaukaze vypukla nová vojna medzi Arménskom a Azerbajdžanom. A kráčala veľmi tvrdo. Takže Rusko mohlo okupovať tieto republiky a usporiadať referendá o ich pristúpení.
  Zelenskyj tak znovu získal Kaukaz a rozšíril Kyjevskú Rus. Veľký povedzme, že je dobyvateľ. Navyše, demokrat ... Jeho ríša sa ďalej rozširovala ...
  Afganistan je teda už počas druhého funkčného obdobia vlády a časť Iránu sa stala súčasťou Ruska.
  V Spojených štátoch sa prezidentka uchádzala aj o druhé funkčné obdobie. Doteraz sa jej v ekonomike darilo a hlavne sa jej podarilo vyradiť Čínu. Aké veľké víťazstvo. Áno, a Kyjevská Rus je teraz spojencom na čele so Zelenským.
  Ale, samozrejme, moc Ruska rastie príliš rýchlo. Sever Iraku už k sebe pripojila.
  Borzo sa správa. Kyjevská Rus z hľadiska rastu prvá krajina na svete! A v počte obyvateľov predbehla Spojené štáty. A už v Amerike s napätím sledujú, či Rusko príliš nezosilnelo?
  Navyše, ríša Kyjevskej Rusi sa rozširuje. Teraz boli pobaltské štáty pod jeho kontrolou. Áno, toto je pre Američanov naozaj veľký problém. Zelenskyj už zhromaždil všetky bývalé územia ZSSR.
  A pokračuje, podobne ako ruský cár, expanzia na juh. Irán a Irak sa už stali úplne súčasťou Kyjevskej Rusi. A na druhé volebné obdobie bol Zelenskyj zvolený ľahko a v prvom kole.
  Hoci bolo veľa prezidentských kandidátov, voľby boli demokratické.
  Zelenskyj povedal, že nebude nasledovať príklad Lukašenka a vládnuť doživotne. Navyše okolnosti Lukašenkovho zmiznutia nie sú objasnené. Možno sa stal jednoducho nepotrebným pre Rusko aj Západ. A zmizol ... Ale Zelenskyj len naberá na sile. Jeho vláda totiž z hľadiska úspechu zatieňuje svojich predchodcov a Petra Veľkého.
  V skutočnosti nie každý je schopný obnoviť územie ZSSR, plus Afganistan, Irán, Irak.
  Zelenskij však nekončí. Teraz sú pod zbraňou aj Poľsko aj Fínsko - veď aj oni boli kedysi súčasťou cárskej ríše. V týchto krajinách sa totiž konajú referendá a dobrovoľne vstupujú na Kyjevskú Rus.
  Pokrok sa dosiahol aj vo vedeckej oblasti. Dlho očakávaný let na Mars uplynul. Pristáli tam ruskí kozmonauti. Vzali pôdu a opustili vlajku, čo bol veľký triumf.
  V tom istom čase Kyjevská Rus vzala z Číny rodový Port Arthur. A využili skutočnosť, že v Číne začala občianska vojna, vzali pod svoju ochranu aj Mandžusko.
  V tom istom čase si Kyjevská Rus anektovala časť Turecka k sebe. Tie krajiny, ktoré boli postúpené Rusku podľa Versaillskej zmluvy. Čo bol tiež veľmi silný ťah. Zelenskyj ďalej rozširoval Kyjevskú Rus ako ríšu. A čo sa týka ekonomiky, vyšlo to na vrchol - predbehlo Spojené štáty.
  Nuž, Čína je ponorená do nočnej mory občianskej vojny a už sa začala deliť.
  Kyjevská Rus sa stala mocnou krajinou. A Zelenského popularita v krajine vzrástla natoľko, že ľudia sa začali na kolenách modliť k Vladimírovi, aby neodchádzal. Zišli sa státisíce ľudí.
  Zelenskyj ako výnimka usporiadal referendum, ktoré mu umožnilo uchádzať sa o ďalšie tretie funkčné obdobie na čele Kyjevskej Rusi.
  USA majú nového lídra. Stali sa republikánmi. A už nie taký mladý - starší ako Zelensky. Vzťahy medzi Kyjevskou Rusou a Spojenými štátmi sa teda opäť začali zhoršovať. Už to bolí Rusko pod Zelenským zosilnelo. Pripomenuli, že spolu s ukrajinskou vládou je to Zelenského štvrté funkčné obdobie.
  Hovorí sa, že právomoci ruského prezidenta neboli znížené. Jediné, čo Zelenskij urobil, bola novelizácia ústavy, podľa ktorej má Štátna duma právo odvolať jednotlivého ministra dvojtretinovou väčšinou hlasov, alebo jednoduchou väčšinou, keď mu dvakrát vysloví nedôveru.
  A ani potom táto novela nie je taká významná, keďže prezidentovi zostalo právo menovať všetkých ministrov a určovať štruktúru vlády. A v Štátnej dume majú Zelenského priaznivci ústavnú väčšinu.
  Významnejšie bolo zavedenie priamych volieb do Rady federácie, ako aj umožnenie voliť väzňom.
  Ale vo všeobecnosti to bol koniec obmedzenia prezidentových právomocí. Právo odvolať guvernérov bolo zachované. A v legislatívnej sfére dokonca rozšírená.
  V Spojených štátoch začali Zelenského obviňovať z autoritárstva a toho, že strana Sluha ľudu ovláda takmer všetky posty v štáte. Liberálnodemokratická strana a Komunistická strana Ruskej federácie prestali existovať. Zľava bola párty - "Spravodlivý svet". Namiesto Liberálno-demokratickej strany sa objavili patrioti Ruska. Ale strana Sluha ľudu totálne dominovala.
  Isté reformy sa dotkli aj cirkvi. Ortodoxia legalizovala právo mať štyri manželky, čím sa priblížila k islamu. Trochu sa zmenil prístup k ikonám, zblíženie s protestantizmom. Začali hovoriť viac: že Boh je jeden a že obyčajní smrteľníci uctievania Boha nie sú hodní.
  Zároveň bola trojica zrušená ako nebiblický symbol a pre obyčajných smrteľníkov nepochopiteľný.
  A predstavili: že Boh je jeden, Boh Otec. A výraz Boh Syn sa v Biblii nenachádza. A ešte viac tam nie je výraz: Boh je Duch Svätý. Tak prečo nezjednodušiť náboženstvo.
  Navyše, boh, ktorý visí na kríži, nevzbudzuje dôveru. Ak sa nedokázal ochrániť sám, ako môže ochrániť ľudí? Skrátka prešli na monoteizmus. A samotná Biblia bola zmiešaná so starými slovanskými mýtmi. Objavilo sa Velesovo evanjelium.
  Zintenzívnil sa aj ateizmus - hovorí sa, prestaňte sa unášať ľudskými rozprávkami. Máme jednu planétu a tá nepotrebuje ľudí, aby verili v zázrak a najmä v koniec sveta.
  Koniec sveta nebude a ani by nemal byť. A ľudstvo by sa malo stať vesmírnym impériom a dostať sa až na samý okraj galaxie. A čo galaxie? Skôr vesmír. A keď ste dosiahli okraj vesmíru, prejdite do inej časti vesmíru. Veď vesmírov je nespočetné množstvo. A tak môžete lietať z jedného vesmíru do druhého. A časom sa naučte tvoriť sami seba! A budú tu nové, nezmerateľné vesmíry, prakticky po celom vesmíre.
  A planéta Zem je len kolískou ľudstva. A v budúcnosti bude existovať impérium pre sextilión v šesťmiliónovom stupni vesmírov a bez zastavenia ďalšieho rozširovania a dobývania vesmíru.
  A hlava a prezident Kyjevskej Rusi Vladimir Zelenskyj stúpa nad planétou ako jasné slnko nádeje!
  A jeho budúcnosť a budúcnosť Kyjevskej Rusi - nech je svetlá!
  
  MAJOR, KEĎ ZSSR BOJIL BEZ Spojencov
  A tak nastúpil neodolateľný vplyv, ktorý od 1. januára 1943 odstavil spojenecké sily. Rommelov zbitý zbor sa zastavil na hraniciach s Líbyou. A všetko bombardovanie nacistického Nemecka sa zastavilo. Pokusy letieť smerom na Londýn sa tiež zmenili na neúspechy. Nemecké lietadlá sa nezrútili, ale boli odhodené späť. Stal sa dovtedy nevídaný zázrak, rozdelenie sveta teomagickou mocou.
  Nemcom to však spočiatku príliš nepomohlo. Stalingrad, respektíve zoskupenie Paulusa v ňom sa už snáď nepodarilo zachrániť. A sovietske jednotky s istotou postupovali vpred. Ofenzíva pozdĺž Voroneža a inými smermi bola úspešne vykonaná. Takmer ako v skutočnosti Červená armáda oslobodila Kursk, Belgorod, Charkov.
  Po presune zocelených Rommelových oddielov z Afriky a tých síl, ktoré boli v reálnej histórii tiež zbytočne vrhnuté do alžírskych a tuniských púští, však slávny Mainsteinov protiútok citeľne nabral na sile. Keďže sa na ňom zúčastnilo oveľa viac nemeckých síl, najmä letectva.
  Áno, a tridsať úplne nových "tigrov", ktoré bezvýsledne uviazli na Sahare, sa ukázalo ako zbytočné.
  Tu nastal prvý významný nesúlad so skutočnou históriou. Mainstein spustil protiútok o štyri dni skôr a s oveľa väčšou silou postupoval rýchlejšie. Charkov bol dobytý o deväť dní skôr, Belgorod o dvanásť dní a na cestách, a čo je najdôležitejšie, bol dobytý Kursk, ktorý v reálnej histórii nepodľahol Fritzovi.
  Počet nemeckých síl sa ukázal ako významný. Nemci využili aj presunuté zálohy z Francúzska, prakticky všetky bojaschopné tankové jednotky a hlavné letectvo. Či sa nám to páči alebo nie, ale takmer polovica Luftwaffe bola rozptýlená západným frontom, takže k nepriateľovi pribudli značné sily vo vzduchu. A povedal to o priebehu nemeckej protiofenzívy, ktorá vyzerala ako kosák.
  Áno, a Mainstein v reálnej histórii prevýšil sovietskych generálov, ale tu má o dvadsať divízií viac pozemných síl a s prihliadnutím na koncentráciu zdrojov aj trikrát viac lietadiel. A Focke-Wulf nie je so správnym používaním vôbec zlý: rýchlosť je vysoká, zbrane sú silné. Dôležité je, že F-190 je efektívnejší s numerickou prevahou. Keďže jeho silné zbrane vám umožňujú zostreliť lietadlo na jeden beh a on sám môže uniknúť vďaka vysokej rýchlosti ponoru.
  Sovietske jednotky utrpeli taktickú porážku a opustili Kursk, mnoho vojakov a dôstojníkov bolo obkľúčených. Čiastočne niektorí zomreli, iní, hoci menšina z nich bola zajatá, mnohí utiekli a stratili pravdu o svojom vybavení.
  Sovietske jednotky utrpeli obrovské škody a ich ofenzíva bola zastavená. Nemecké tanky však nemohli nadviazať na úspech kvôli jarnému topeniu.
  Nastala dočasná rovnováha síl.
  Do vojny však mohla vstúpiť aj nová sila: Japonsko. Ruky mali rozviazané aj samuraji. Amerika nie je dostupná, ale ani neútočí. Pravda, zatiaľ čo silná japonská pozemná armáda vyvíja tlak na Čínu. Tu sa Čankajšek ocitol vo veľmi ťažkej pozícii. Alebo sa pokúste vyjednávať s Japoncami alebo bojovať, ale už nedostávate podporu peniazmi a zbraňami zo Spojených štátov, Británie a iných krajín.
  Nemci prirodzene túžili po otvorení druhého frontu, aby odvrátili časť nepriateľských síl z východu. Napriek tomu utrpeli citeľné straty. Hlavne Stalingrad zobral veľa síl. O veľa prišli aj sovietske vojská a časť jednotiek skončila v Charkovskom a Kurskom vrecku.
  Nacisti zvýšili výrobu zbraní. Vďaka absencii bombardovania mohli Fritz zvýšiť výrobu tankov o väčšie číslo, ako aj lietadiel. Bombardovanie prekážalo nacistom viac, ako sa bežne verí. Navyše, v reálnej histórii Nemecko zvýšilo výrobu zariadení najmä vďaka reštrukturalizácii ekonomiky na vojnovom základe a čoraz aktívnejšiemu využívaniu otrockej práce, a nie preto, že boli slabo bombardované.
  Nemci počkali a postavili nové tanky, vycvičili posádky, spoliehali sa na moderné technológie. Zároveň zostala otvorená otázka, kde začať ofenzívu? Kurský výbežok už nebol. A toto je prirodzený háčik. A tak samotní Nemci a Hitler zaváhali. Bol tu nápad vziať Leningrad útokom. Aj keď v tomto prípade by bolo potrebné preraziť mocné opevnenia.
  Nemeckí generáli nechceli ísť znova do Stalingradu. Ale výber, úprimne povedané, nie je široký. Ide o útok na samotnú Moskvu. Medzi fašistickými vodcami vznikli vážne nezhody. Mainstein, Guderian a Rommel sa dokonca vyjadrili v tom zmysle, že je lepšie neútočiť vôbec, ale nechať sa Rusom pchať a nalákať ich do pasce.
  Alternatívny plán predpokladal začatie ofenzívy z Tamanského polostrova az Rostova na Done, toto dobre opevnené mesto bránil Fritz, ktorý presunul posily z balkánskej skupiny a nahradil ich okupačné jednotky bulharskými a talianskymi.
  Führer, ktorému sa páčila operácia, keď sa jednotky prebíjajú v zbiehajúcich sa smeroch, bol tomuto plánu čoraz viac naklonený, no váhal s jeho realizáciou. Najmä tank Panther sa ukázal byť rozmarný a často sa pokazil, takže bolo potrebné ho vylepšiť. Nechajte ďalšie školenie posádky. A Fuhrer chcel vyraziť viac "tigrov".
  Stalina to nakoniec omrzelo. Z obavy, že druhý front otvorí Japonsko, ktoré urobilo veľký pokrok v južnej Číne, ktorého pozemná armáda už prekročila sedem miliónov vojakov a údaje o rastúcom vojenskom potenciáli Tretej ríše, sám nariadil ofenzívu v Kursku a Pokyny na Donbas. Hitlerovo váhanie, Führerova túžba vytvoriť divízie so stovkami "tigrov" a "panterov" viedli k preempcii.
  Sovietske jednotky, ktoré začali ofenzívu 7. júla 1943, však sami nemali rozhodujúcu silu. Proti 6,6 miliónom sovietskych vojakov a dôstojníkov zasiahlo 5,56 milióna nemeckých vojakov, asi milión dvestopäťdesiattisíc satelitných vojakov. Mussolini po zmiznutí hrozby ofenzívy zo západu a juhu značne zvýšil počet talianskych jednotiek na východe. Zvýšil sa aj počet španielskych jednotiek. Poslal oddiel "dobrovoľníkov" a Salazara. Bojovali aj francúzske légie, Rumuni, aktívnejšie Maďari, Albánci a z celej Európy zahraničné divízie v SS.
  Sovietska armáda teda nemala prevahu, ale heterogenita koalície znižovala kvalitu nepriateľských síl. V tankoch a delostrelectve má Červená armáda určitú početnú prevahu. Ale zatiaľ sa možno "Tigre" a "Panteri" ešte nevyrovnali svojmu súperovi v palebnej sile a brnení. Áno, a T-4 získal prevahu v palebnej sile pištole nad T-34-76. Ale na druhej strane, ZSSR má raketové delostrelectvo a Nemci, napriek prítomnosti vývoja v konkrétnych plynových odpaľovacích zariadeniach, toto nie je dobre vyvinuté.
  V letectve približná číselná parita. Nemecké stíhačky ME-109 "G", Focke-Wulf sú však silnejšie ako sovietske lietadlá vo výzbroji a rýchlosti, ale o niečo slabšie v manévrovateľnosti. A Nemecko, žiaľ, má skúsenejšie a produktívnejšie esá. Bombardér Yu-188 je z hľadiska letových vlastností možno lepší ako PE-2 a TU-3. A Yu-288 začal vstúpiť do služby. Je pravda, že práve začal zakoreniť, ako ME-309.
  V každom prípade však Červená armáda nemala žiadnu výhodu v sile a začala ofenzívu proti pripravenej obrane nepriateľa. A stretol sa s tvrdohlavým odporom. Ale sovietske jednotky sú v ofenzíve asertívne, bez ohľadu na straty stúpali dopredu. Hoci priemerná rýchlosť postupu bola nízka a jeden-dva kilometre za deň. Nepriateľ praskol a opäť sa mu podarilo prekopať. Tempo napriek tomu pokračovalo v heroickom napredovaní. Do polovice augusta sovietske jednotky za cenu veľkých strát postúpili až o sto kilometrov, priblížili sa ku Kursku, rozpútali tvrdohlavé boje o samotné mesto a priblížili sa aj k Belgorodu.
  19. augusta 1943 Japonsko po prekonaní váhania otvorilo front na Ďalekom východe. V tom čase, keď utrpel sériu porážok, režim Čankajška prešiel k mieru priaznivému pre samurajov. Japonci získali kontrolu nad dôležitými komunikáciami a zbavili sa potreby viesť ťažkú partizánsku vojnu so slabo organizovanými, no veľmi početnými čínskymi jednotkami. Čankajškovi však bola prisľúbená podpora vo vojne s Červenou armádou Mao Ce-tunga. Japonsko už má všetky prostriedky na vedenie vojny so ZSSR. A rozhodli sa nečakať na daždivú jeseň a krutú sibírsku zimu. Nehovoriac o tom, že Hitler vyhlásil vojnu USA už v roku 1941, no samuraj ho nepodporil. Otvorenie druhého frontu v roku 1942 mohlo zachrániť nacistov pred zdrvujúcou porážkou pri Stalingrade.
  Rozhodnutie Japonska bolo celkom očakávané. Pri útoku na Vladivostok však samuraj dosiahol taktické prekvapenie a spôsobil vážne škody sovietskej tichomorskej flotile.
  Nemci sa koncom augusta pokúsili o protiútok s využitím množstva najnovších tankov. Ale ich južný protiútok bol schopný dosiahnuť len relatívny úspech. Sovietske velenie už takúto možnosť predvídalo, stiahlo jednotky na štartovacie čiary. Do kotla padla iba 31. kombinovaná armáda a z väčšej časti bola zničená.
  Sovietske jednotky však nedosiahli svoj cieľ a utrpeli veľmi značné straty, keď sa im nepodarilo znovu dobyť územie. Mimoriadne sa stratilo viac ako šesť a pol tisíc tankov proti asi osemsto nemeckým. V tankparku prešla početná prevaha na nacistov. V septembri dokázali Nemci dobehnúť ZSSR vo výrobe stoviek lietadiel denne a v novembri, približne v autách, zvýšili produkciu Pantherov na 650-700 tankov mesačne. Tu zohralo veľkú úlohu využitie zdrojov okupovaných krajín, predovšetkým Francúzska, ale aj Belgicka a Holandska, kde bola zavedená pracovná služba.
  Trochu neskoro, v septembri Nemci spustili dlho plánovanú ofenzívu z Rostova na Done a polostrova Taman. A narazili na tvrdohlavú sovietsku obranu. A Japonsko postupovalo na Mongolsko a dobylo Ulanbátar a Primorye. Tam sa však dosiahol malý pokrok.
  To odklonilo značné zálohy a po mesiaci a pol urputných bojov sa nemecké skupiny spojili. Straty Fritza sa však tiež ukázali ako veľmi významné a boli nútení zastaviť. Tento taktický úspech však vyprovokoval vstup Turecka do vojny a otvorenie tretieho frontu v Zakaukazsku.
  Teraz som sa v tomto smere musel brániť.
  Do zimy by sa mala frontová línia na Ďalekom východe stabilizovať. Japonci postúpili v oblasti Primorye z päťdesiatich na stodvadsať kilometrov, zajali väčšinu Mongolska spolu s Ulanbátarom, ale ich ofenzíva bola zastavená. Turci sa priblížili k Jerevanu a zaútočili na Batumi, posledné mesto sa im podarilo dobyť o dve tretiny. Samotní Nemci na jeseň veľmi nepostúpia. A zatiaľ neprevzali iniciatívu.
  Vojna sa stávala čoraz viac pozičnou a zdĺhavou. Do vyčerpania a technologickej prevahy. V roku 1943 ZSSR zvýšil výrobu lietadiel jedenapolkrát z 25 000 na 37 000. Nacistické Nemecko z vyše 15 tisíc na 32 tisíc, teda viac ako dvojnásobok. V posledných mesiacoch roka Nemci vyrovnali svoje výkony s výsledkami sovietskej výroby v lietadlách. A tiež v tankoch a samohybných delách - s kvalitatívnou prevahou. ZSSR sa však stále musí brániť Japonsku. Okrem toho sa množstvo lietadiel a tankov vyrába v Taliansku a v iných satelitných krajinách Tretej ríše. Nech nie príliš veľa. Navyše Nemci, ktorí využili absenciu vojny, začali ťažiť a dodávať ropu z Líbye pre svoje potreby.
  Takže postupne sa nedostatok energie v Tretej ríši oslaboval. Okrem toho africké francúzske majetky sľubovali, že sa stanú dobrým zdrojom surovín.
  Aby sa nacisti mohli dostatočne dobre zásobovať. Červení dizajnéri ako odpoveď pripravili pre Stalina nové typy tankov s 85 mm a 122 mm kanónmi. Nemci trochu spomalili práce na "Panter" -2. Nie je ľahké získať tank s výkonnými zbraňami, silným pancierom a relatívne mobilným. A "Kráľovský tiger" sa ukázal byť príliš ťažký s hmotnosťou 68 ton. Len modernizácia Panthera sľubovala, že bude relatívne úspešná. A tank T-4 zjavne vyčerpal svoje schopnosti. Postupne od nového roku 1944 začala výroba tohto stroja upadať. V apríli úplne prestať.
  Sovietske velenie podniklo v zime niekoľko útočných operácií. A polostrov Taman a v strede av smere na Leningrad a neďaleko Kurska. Nikde sa však nedosiahol výrazný úspech. Nepriateľ už mal početnú prevahu v živej sile v tankoch aj v letectve. Iba strach z počasia prinútil Fritz dodržiavať obrannú taktiku.
  Negatívnu úlohu zohral aj zvýšený počet dezertérov a zradcov, ako aj to, že Nemci vyvinuli výškové letectvo, ktoré sa efektívnejšie venovalo prieskumu zo vzduchu.
  Sovietske velenie navyše pristúpilo k procesu koncentrácie síl trochu nesprávne. Najmä samotná taktika začatia ďalšej operácie v inom sektore pred dokončením predchádzajúcej dávala pri početnej prevahe zmysel. Ako v prvej svetovej vojne ťahali Nemci. Ale ak vás nepriateľ prevyšuje, potom vám to zabránilo dosiahnuť prevahu v silách v samostatnom sektore.
  Ak by sa Stalinovi podarilo vytvoriť prevahu v oddelenom úseku frontu v pomere približne tri ku jednej, možno by sa dosiahol taktický úspech.
  A tak v jednom sektore prebieha ofenzíva, v inom sa pripravujú, no v skutočnosti je pre Nemcov a ich spojencov ľahšie odraziť. Navyše Fritz už mal vysokorýchlostné prieskumníky s vynikajúcou optikou, čo umožňovalo sledovať pohyb vojsk. A v zime je to ťažšie zamaskovať a noc nie je všeliekom, takže nemeckí spravodajskí dôstojníci dostali dobré nočné videnie.
  "Royal Tiger" ako plánovaný prielomový tank sa oneskoril so sériovou výrobou a nebol celkom úspešný. "Panther" -2, ktorý Hitler nariadil posilniť pancierovaním proti nepriepustnosti IS-2 a nainštalovať motor s výkonom 900 koní, vážil 51 ton, a to aj s prihliadnutím na inštaláciu duralového plášťa, ktorý ušetril 800 kilogramov. Na druhej strane bolo možné zosilniť bočný pancier až na 82 milimetrov pri racionálnom sklone. Vďaka tomu nebol nemecký tank taký zraniteľný zo strán ako predchádzajúce modely. Ale opäť, "Panther" -2 a "Lion" -2 v pokročilejšej schéme rozloženia je stále len v procese vývoja.
  Počas zimy však Nemci úplne ovládli francúzske majetky v Afrike vrátane Nigerskej slučky. A je tu ropa, plyn, bauxity a dokonca aj veľké zásoby uránu, najmä v Kongu. De Gaulle bol chytený - bez pomoci spojencov nestál za nič a Scorreli pracoval čisto a zručne.
  Do mája 1944 boli teda problémy s ropou z veľkej časti vyriešené. Dodávky už prichádzali z Líbye a ostávalo už len vŕtať nové a nové studne.
  Ale v máji Nemci stále neboli pripravení zaútočiť. Okrem "Tigra", zastaraného v dizajne, nemali vážny prielomový tank. Pravda, "Tiger" bol už sériovo vyrábaný a vďaka vysokej kvalite pancierovania a hrúbke bokov, ako aj rýchlo strieľajúcemu presnému kanónu mohol hrať rolu, ak nie priam ideálnu. ale viac-menej znesiteľný tank narúšajúci obeh vojsk ZSSR .
  Nemecké velenie sa po sérii sporov vrátilo k predchádzajúcemu plánu z roku 1942. Totiž začať ofenzívu na bokoch. Vezmite Leningrad v dvojitom kruhu a prelomte sa do Stalingradu. Navyše, keď Wehrmacht opustil rímsu Rzhev-Vyazemsky, stratil sa vhodný odrazový mostík pre útok na Moskvu. Hlavné mesto je teda pomerne ďaleko.
  Plán nacistov tiež nie je optimálny, ale... Vo Švédsku sa konali predčasné parlamentné voľby, kde nacisti dosiahli impozantné víťazstvo. Krajina s ôsmimi miliónmi obyvateľov as rozvinutým hospodárstvom bola pripravená ísť do vojny proti ZSSR. Najpopulárnejšou postavou bol Karol Dvanásty. Švédi túžili po pomste za predchádzajúce porážky a poníženia počas vojen, ktoré prehrali s Petrom Prvým a Alexandrom Prvým. Takto už bola celá Európa vo vojne proti ZSSR. Okrem toho sa Franco a Salazar rozhodli oficiálne vstúpiť do vojny, aby získali svoj podiel na koristi. Formálne neutrálne zostalo len jedno Švajčiarsko, ktoré však vyslalo aj oddiel dobrovoľníkov.
  Ukázalo sa, že početná prevaha bola na strane nacistickej koalície. Okrem toho v polovici mája 1944 mali Nemci v prevádzke už asi tisíc prúdových lietadiel ME-262. Samotné auto je celkom vydarené, no s nedokončenými motormi. Postupne sa však motory sprísnili, stali sa výkonnejšími, spoľahlivá spotreba paliva klesla.
  Ofenzíva začala na juhu. Fritz sa pokúsil zopakovať plán, ktorý vypracovalo OKW pre operáciu Modrá v januári 1942, ale potom ho svojvoľne zmenil Hitler. Keď postupujete na Stalingrad z juhu aj zo severu, v zbiehajúcich sa smeroch. Tu sa však najskôr museli Nemci prebiť k Donu. Fašistické "tigre" prešli do útoku, ale čelili silnej obrannej línii. Postup Fritzov sa ukázal byť pomalý, uviazli v obrane v hĺbke sovietskych vojsk. Po prejdení prvých desiatich dní len 35-40 kilometrov v smere na Voronež.
  Potom za dva týždne tvrdohlavých bojov postúpili nacisti len o tucet kilometrov a vzhľadom na veľké straty boli nútení zastaviť.
  Úspešnejšie sa rozvíjala ofenzíva na juhu. Je tam menej sovietskych vojsk a je ťažšie brániť sa. Početné "Pantery", "Tigre", "Ferdinandy" (tieto samohybné delá sa ukázali byť masívnejšie kvôli nedostatku strategického bombardovania!) A prvé modely "Jagdtigr" a obzvlášť účinný "Sturmtigr". Nemcom sa podarilo prelomiť prvé obranné línie a vstúpiť do operačného priestoru.
  V rovnakom čase prešla do ofenzívy aj japonská armáda. Samurajovia zvýšili počet tankovej flotily a ich nové stredne ťažké vozidlá prakticky neboli horšie vo výzbroji a jazdných výkonoch ako T-34-76 a dokonca prekonali čelné pancierovanie, aj keď horšie v ochrane zo strán. .
  Japonsko začalo ofenzívu v Mongolsku, kde je oveľa ťažšie udržať obranu. Sovietske velenie čelilo nedostatku záloh, bojovalo na všetkých troch frontoch. A personálne straty počas zimnej ofenzívy boli dosť veľké.
  Útok Nemcov na Tikhvin a Fínov a Švédov zo strany Bielomorského kanála bol ťažko odrazený. Nacisti postupovali pomaly, ale takmer nepretržite. V polovici júna na juhu vtrhli Mainsteinove jednotky do Stalingradu. Začala sa druhá bitka o Stalingrad. A začiatkom júla, po páde Tichvina a Volchova, sa Fíni, Švédi a Nemci spojili a vytvorili druhý kruh okolo mesta Lenin.
  Pre sovietske vojenské sily sa tak vyvinula mimoriadne zložitá situácia.
  Stalingrad ale Mainsteinovi nepodľahol. A to Nemcom bránilo rozvíjať ofenzívu inými smermi. Na juhu, ako v roku 1942, dosiahli iba bránu Terek: uviazli pri Groznom a Ordzhonikidze. Na Voronežskom smere pokračovali ťažké boje. V septembri boli sovietske jednotky nútené stiahnuť sa za Don. Tu je irónia osudu, že koncom októbra sa frontová línia na juhu zopakovala v roku 1942 v čase najväčšieho postupu nacistov.
  Horšie to bolo na severe, kde bol Leningrad v kruhu totálnej blokády. Navyše Nemci, Fíni a Švédi dokázali preseknúť obranu Červenej armády na Karelskom polostrove a odrezať Murmansk od hlavnej časti ZSSR po súši.
  Asi štyridsať sovietskych divízií bolo izolovaných. Ich počet však nebol ani zďaleka normálny. Švédsko postavilo asi dvadsaťpäť pomerne dobre vybavených divízií. Spolu s otužilými Fínmi a nemeckými jednotkami boli v presile. A preniesť rezervy na Karelský polostrov je mimoriadne ťažké.
  Červená armáda vo všeobecnosti nemohla získať potrebné posily, takže Japonci sa ukázali ako nečakane silní, ich počet spolu s bábkovými jednotkami presiahol päť miliónov a ide vlastne o plnohodnotný druhý front. Takže sme sa museli len brániť proti Nemcom a ich spojencom.
  Postupne sa zmenšovala zóna kontroly sovietskych vojsk v Karélii a Murmansk bol úplne zablokovaný a v podstate odsúdený na zánik. Nepriateľská flotila a najmä ponorky teda dominovali na mori, takže nebolo čo zakladať zásoby.
  Bohužiaľ, v novembri 1944 ZSSR nemal rezervy na zopakovanie zlomového roku 1942. Takmer všetko sa minulo na to, aby sa zabránilo strate Kaukazu. Navyše Nemci viedli útok na Stalingrad profesionálnejšie a zálohy sa tam museli neustále presúvať, akoby do lievika Tartaru. Stalin nariadil udržať mesto na Volge za každú cenu. Ale v podmienkach dominancie nepriateľských lietadiel vo vzduchu sa cena ukázala ako neuveriteľne vysoká.
  Mainstein sa navyše na rozdiel od Paulusa nikam neponáhľal a postaral sa o vojakov. V dôsledku toho pomer strát nebol v prospech Červenej armády.
  Hitler uponáhľal Mainsteina, ale prefíkaný poľný maršal vedel uhnúť a vydržať tlak.
  Jedným z najsilnejších typov zbraní sa stali "Sturmtigers". Mali mimoriadne silné bombardéry vrhajúce projektily s hmotnosťou tristodvadsať kilogramov. Okrem toho sú náboje reaktívne a oveľa silnejšie ako húfnice. Môžete ich nazvať dôstojnou odpoveďou na "Katyusha", aj keď na tratiach. Okrem toho boli niektoré bombardéry inštalované aj na nákladné autá, s dlhším dostrelom.
  Nemci používali aj plynové vrhače. A samozrejme prúdové bombardéry.
  V decembri Japonci dobyli takmer celé Mongolsko a priblížili sa k Vladivostoku, čiastočne obsadili Primorye a Chabarovsk. Ale generál Frost ich prinútil zastaviť.
  Červená armáda to využila a zorganizovala sériu protiútokov na nemecké boky, ktorými sa pokúsila dobyť to, čo zostalo zo Stalingradu. Čo keď malá časť mesta sa konala začiatkom roku 1945. Nemci dosiahli istý úspech v roku 1944, ale nepodarilo sa im dobyť ani Kaukaz a získať ropu z Baku. Pravda, pre vlastnú potrebu mali ešte dosť rumunčiny, maďarčiny, líbyjčiny a kamerunčiny a nigérijčiny.
  Leningrad bol stále pod blokádou. Boli v ňom vopred vytvorené veľké zásoby potravín a munície, aby mesto prežilo túto zimu a pokračovalo vo zväzovaní významných síl Wehrmachtu a jeho spojencov.
  Sovietskemu vedeniu sa podarilo v meste Lenin urobiť strategické zásoby surovín na výrobu zbraní. Takže zatiaľ čo nacisti nedali príliš veľa.
  Murmansk bol ale úplne zablokovaný. Z desiatich transportov smerujúcich do mesta Fritz vypil deväť.
  V januári sa sovietske velenie pokúsilo otestovať silu Nemcov v centre. Nebolo však možné poraziť veľmi výkonnú a vykonštruovanú obranu. Maximálny predstih bol päť alebo šesť, v lepšom prípade nie viac ako osem kilometrov. A straty sovietskych divízií boli veľmi citeľné. Vo väčšine častí do polovice zloženia.
  Časť nemeckých síl však bola odklonená, čo im umožnilo držať Stalingrad... V marci sami Nemci začali ofenzívu na brány Terek. Podarilo sa im prelomiť líniu sovietskej obrany a obkľúčiť Groznyj a Ordžonikidze, ale pri Fritz narazili na líniu Vedeno, Šali a ďalej cez mestá.
  Samotné mesto Groznyj vydržalo až do mája v úplnej blokáde. Stalingrad napokon padol v máji. Z mesta a jeho predmestí, ako aj z továrne na tanky nezostali dokonca prakticky žiadne ruiny.
  Nemecká koalícia tiež padala, ale Fuhrer chcel víťazstvo. V januári prebehli prvé úspešné testy kotúčového lietadla, ktoré dosahovalo rýchlosť až dvoch rýchlostí zvuku a stúpalo do výšky 18 kilometrov. V máji už disk-lietadlo vyvinulo štyri rýchlosti zvuku a vyskočilo do výšky 30 kilometrov.
  Ukázalo sa však, že nové auto so všetkými svojimi silnými a dokonca jedinečnými letovými vlastnosťami je náchylné na streľbu z ručných zbraní a je drahé. Problém so zraniteľnosťou bol čoskoro vyriešený spustením laminárneho pluhu, čo však zvýšilo spotrebu paliva a skrátilo dobu letu stroja. A samotná disketa v laminárnom "kožušine" nedokázala viesť účinnú paľbu.
  Ale začiatok éry "lietajúcich tanierov" bol položený. Nemci navyše získali silný tromf: tanky novej generácie triedy "E". Líšia sa hmotnosťou podobnú "Royal Tiger" a "Panther" v oveľa hustejšom a dokonalejšom rozložení, nízkej siluete a hrubom pancieri.
  V sériovej výrobe a na bojiskách sa slušne ukázali Panther-2 a Tiger-2 a potom Tiger-3. Posledné auto s hustejším usporiadaním a malou vežou malo silné pancierovanie a motor s výkonom 1080 koní. "Myši" si nikdy nezvykli. Ale modifikácia "Panther" - "F" sa prejavila slušne.
  Pre nedostatok legujúcich prvkov nemali sovietske tanky príliš kvalitné pancierovanie a zatiaľ si Panther aj so 75-mm kanónom robil celkom dobre. A 120 mm šikmý čelný pancier celkom spoľahlivo chránil 85 mm sovietsky kanón T-34-85. Možno sa však sovietska samohybná zbraň SU-100 ukázala ako dôstojný súper Panthera, ktorý posilnil pancier. T-4 už bol mimo výroby. A z produkčných tankov sa Panther ukázal ako najľahší.
  Prvým pokrokovým vo svojom usporiadaní bol produkčný tank "Lev". Veža tohto tanku bola posunutá dozadu a prevodovka, motor a prevodovka boli umiestnené v jednom bloku vpredu. V dôsledku toho sa silueta auta ukázala ako nízka a pancier so silným 105 mm kanónom je porovnateľný s "King Tiger" a čelo veže je ešte silnejšie.
  Posun veže dozadu dal "levovi" aj tú výhodu, že pri pohybe lesom sa ústie jeho dela s dlhou hlavňou až tak nelepilo na kmene stromov.
  Nacisti skúšali aj iné schémy a tiež bombardovali sovietske pozície silnými lietadlami.
  O postup sa pokúsilo aj Japonsko a napokon odrezalo Vladivostok od pevniny.
  Nemci sa v júni a júli pokúsili preraziť do Moskvy. Sovietska obranná línia sa však ukázala ako veľmi silná a nacisti utrpeli kolosálne straty. Ani tank "Lev" nie je celkom adekvátny v ofenzíve, predovšetkým kvôli nedostatočnému pokrytiu bokov.
  Sovietske velenie čoraz aktívnejšie využívalo kanón kalibru 100 milimetrov. Je jasné, že ZSSR nemá prostriedky na to, aby porazil nepriateľské tanky rovnakými tankami, ale protitankové delostrelectvo môže byť masívne použité.
  E-100 v pôvodnom modeli sa ukázal byť príliš ťažký so 140 tonami as bočným pancierom 120 milimetrov (čelo 240 milimetrov!), aj keď pod uhlom. Toto už nestačilo. Nehovoriac o tom, že "myši" sú vo svojom rozložení beznádejne pozadu.
  V skutočnosti tank "Lev" a samohybné delá - E-10, E-25 boli pokročilé nemecké vozidlá, kde bolo kombinované umiestnenie motora, prevodovky a prevodovky. Nemci však vyrábali veľa zaostávajúcich zariadení. Napríklad "Panteri", "Tigre", "Jagdtigers", "Jagdpanthers" s pomerne vysokými siluetami zaostávajúcimi vo vývoji.
  "E"-70 tiež nebolo celkom úspešné. Ukázalo sa, že vozidlo má výkonný 128 mm kanón a pokročilé usporiadanie, ale kvôli túžbe udržať bojovú súpravu najmenej 80 výstrelov a nepresahujúce 70 ton sa jeho pancierová ochrana ukázala ako porovnateľná s "kráľom". Tiger" - model z roku 1944 a nedostatočný na prelom. "Tiger" -3 je lepšie chránený. Ale na E-70 bol úspešne otestovaný preplňovaný motor s výkonom 1200 koní, ktorý umožnil tanku vyvinúť rýchlosť 60 kilometrov za hodinu na diaľnici.
  V každom prípade nemecké tanky utrpeli veľké straty, rovnako ako pechota. Zahraničné divízie aj satelity Tretej ríše stratili veľa.
  Do polovice augusta Nemci postúpili iba 40-50 kilometrov v strede a nemohli vstúpiť do operačného priestoru. A straty boli obrovské. V septembri začali nacisti na juhu novú ofenzívu... Za mesiac a pol najťažších bojov sa nepriateľ prebil ku Kaspickému moru a odrezal Kaukaz od pevniny.
  Sovietskemu veleniu sa však podarilo zabezpečiť zásobovanie po mori, avšak za cenu obrovských škôd. V novembri Fritz za cenu obrovského úsilia a veľkých škôd dosiahol deltu Volhy. V decembri sa frontová línia stabilizovala. Priepasť medzi frontami na Kaukaze a hlavným sovietskym územím sa zväčšovala. Okrem toho sa Japoncom podarilo odrezať Vladivostok, čím sa sovietske mesto dostalo do obkľúčenia.
  Murmansku sa napriek blokáde podarilo hrdinsky vydržať až do decembra 1945. Ale aj tak padol...
  V roku 1946 bojové akcie pokračovali ... Postavenie sovietskej armádnej skupiny na Kaukaze sa ukázalo ako mimoriadne ťažké. Sú odrezaní od zeme a hrozí konečná strata Baku.
  Stalin pociťoval extrémnu nervozitu a fyzické vyčerpanie. V smere na Tikhvin sa rozvinuli kruté boje. Došlo k pokusu zachrániť obkľúčený Leningrad. V samotnom meste už zostali zásoby jedla na necelý polrok a stravné karty sa opäť škrtali.
  Najprv sovietske jednotky prelomili frontovú líniu, ale potom sa nepriateľovi, ktorý početne prevýšil počet tankov, podarilo vykonať protiútok a dokonca odrezať časť sovietskych vojsk. Február prešiel krutými bojmi na severe aj na juhu, kde sovietske jednotky skúšali nepriateľa a pokúšali sa dobyť Stalingrad. A to posledné sa čiastočne podarilo. Sovietske tanky vtrhli do mesta, no, žiaľ, nedokázali odtiaľ nacistov vyhnať.
  Ale vypukla tretia bitka o Stalingrad. Sovietske jednotky dosiahli pri Voroneži pomerne veľké úspechy. Ale aj tam Fritz pomocou veľkého počtu tankových jednotiek a ich technologickej prevahy dokázal obnoviť situáciu. V marci sa na nepriateľských akciách začali zúčastňovať vrtuľníky v tvare disku a lietadlá v tvare disku. Nemci trochu vylepšili lietajúce taniere a mohli s nimi podnikať raketové útoky na sovietske pozície. No v praxi disketa ako zázračná zbraň nesplnila očakávania.
  Rovnako ako von Braun balistická strela sa ukázala byť príliš drahá a s nízkou presnosťou na to, aby sa ospravedlnila jej aktívne využitie v bojových operáciách.
  Ale Nemci mali bezchvostové prúdové bombardéry schopné niesť až desať ton nákladu, letieť na vzdialenosť až 16-tisíc kilometrov (!).
  Bohužiaľ, sovietske prúdové letectvo stále zaostávalo a nepriateľ takmer úplne ovládol vzduch. V každom prípade vrtuľové lietadlá v zásade nemôžu prekonať prúdové lietadlá v letových vlastnostiach. A náš vlastný vývoj bol príliš neskoro. A prechod z vrtuľového na prúdové lietadlo je príliš bolestivý.
  A treba preškoliť pilotov, predĺžiť pristávacie dráhy a pripraviť špeciálny druh paliva. No, samotné motory sa ešte len otestujú a odladia!
  Nemcov odklonili na Stalingrad... Napodiv, Tretej ríši a celej koalícii došla para a Červená armáda bola ako vták Fénix. Apríl aj máj prešli krutými bojmi pri Stalingrade. A dokonca aj v júni sa Červená armáda stále snažila postúpiť a zaťať nepriateľa. V júli sa však nacisti napriek horúčavám presunuli pozdĺž pobrežia Kaspického mora v smere na Baku. Pokrok bol mimoriadne pomalý. V priemere 1,5 kilometra za deň. Dagestan praskol... Sovietske jednotky rozdrvili Fritza a ich spojencov vo všetkých azimutoch.
  Porazili nepriateľa v strede aj na severe. Do Archangeľska ich nepustili... Ale v septembri sa tempo nemeckého postupu na Kaukaze zrýchlilo. Sily kaukazského zoskupenia boli značne vyčerpané a more desiatich transportérov sa plavilo v podmienkach dominancie nepriateľských lietadiel vo vzduchu v sile dvoch alebo troch. Koncom októbra nacisti napriek tomu vstúpili do Azerbajdžanu. A v novembri postúpili do Baku. A začiatkom decembra sa Fritz spojil s Turkami v Gruzínsku ...
  Ešte pred marcom došlo k bitkám na Kaukaze a Jerevan vo všeobecnosti vydržal až do júna 1947.
  Celá zima sa Červená armáda neúnavne snažila o postup. Silne potľapkali koalíciu. Hoci Japonci nakoniec v apríli obsadili Vladivostok, umožnilo to ZSSR len pevnejšie sa usadiť za Amurom.
  Červená armáda síce so svojimi útokmi v zime a v marci nedosiahla hmatateľné úspechy, no koalícia dostala spravodlivú lekciu. Vo vnútri krajín nemeckých satelitov sa situácia stále viac vyhrocovala. Ľudské zdroje boli vyčerpané a straty boli obrovské. Ekonomická záťaž začínala byť neúnosná. Aj úspechy na frontoch potešili Európana na ulici čoraz menej. Túžba po mieri bola čoraz silnejšia.
  Ale Hitler tvrdohlavo chcel skoncovať so ZSSR. Aj keď kalkulácie, že Červená armáda po strate Baku stratí bojovú efektivitu, sa nenaplnili. V roku 1946 vyrobil ZSSR rekordný počet zbraní - asi 60 tisíc lietadiel a 40 tisíc tankov a samohybných zbraní, 250 tisíc zbraní a mínometov. Áno, sovietske letectvo je hlavne stíhačka Jak-9, útočné lietadlo IL-2, ktoré ešte nebolo ukončené. Jak-3 a LA-7 sa vyrábali v malých množstvách. Stále vo výrobe PE-2 a TU-3. Áno, letectvo možno považovať za zastarané proti nepriateľským tryskovým monštrám, ale je to tak. Rovnako ako T-34-85, IS-3 a SU-100, zvyšok vozidiel je v malom množstve.
  A v roku 1947 začal T-54 vstúpiť do služby, čo malo ukončiť kvalitatívnu prevahu nemeckej techniky. Samozrejme, T-54 s hmotnosťou 36 ton nemohol byť silnejší ako všetky nepriateľské tanky, ale mohol dobre konkurovať Pantherom a Tigrom.
  Hlavný nemecký tank bol "E" -50, nazývaný "Lev" -3. Auto podobné "levu", ale so silnejším motorom s výkonom 1200 koní a hrubým pancierom. S hmotnosťou 75 ton sa hrúbka bočného panciera nemeckého tanku zvýšila na 140 mm a čelo bolo 240 mm s kanónom 105 mm a dĺžkou hlavne 100 el. Tým hlavným by sa malo stať nové nemecké auto. Vo výzbroji a pancierovaní prevyšuje Sovietsky, ale je viac ako dvakrát ťažší.
  T-54 sa však len začína vyrábať.
  Ale leto 1947 je ešte horúcejšie. Nemci sa opäť pokúšajú zaútočiť na Moskvu. Prebijú sa aj do Saratova. Boje sa vlečú až do neskorej jesene. Fritzovi sa stále darí dobyť Saratov. No v Moskovskej oblasti sa im podarilo postúpiť maximálne na šesťdesiat až sedemdesiat kilometrov. Ržev aj Vjazma, hoci bola z polovice obkľúčená, zostali v ZSSR.
  Moskva nie je dobytá a nacisti a ich brutalizovaná koalícia musia čeliť zime v zákopoch. Tentoraz sovietske velenie zachraňuje ľudí a hromadí sily. Najmä tank T-54. A 31. decembra 1947 bol úspešne otestovaný MIG-15, ktorý by mal ukončiť nemecký monopol na prúdové lietadlá vo vzduchu.
  Pravda, vo februári 1948 Leningrad padol po dlhodobom obliehaní. Veľmi ťažký úder pre prestíž sovietskej moci.
  Postavenie ZSSR v máji 1948 sa beznádejne preskupuje. Nemci a ich koalície ovládajú Kaukaz, potom Volgu po Saratov a Tambov s Voronežom. Potom na východ od Orla, takmer vedľa Tuly, potom vo Vjazme a blízko Sama Rževa, až po Archangeľsk.
  Čo iné sa teda v takejto situácii dá robiť? Navyše Japonci kontrolujú celé Primorye pozdĺž rieky Amur a zajali jediného spojenca: Mongolsko.
  A počas siedmich rokov vojny prišli o pozemky, na ktorých pred okupáciou žila minimálne polovica obyvateľov ZSSR a možno aj viac. Počas siedmich rokov vojny stratila Červená armáda nenávratne najmenej dvadsať miliónov vojakov a dôstojníkov. Nepočítajúc tých, ktorí sa stali zranenými alebo zmrzačenými. Nepočítajúc obrovské straty a z masívneho bombardovania, ostreľovania a hladovania.
  Aj keď vezmeme do úvahy evakuované rodiny, Stalin nemal pod kontrolou viac ako sto miliónov pracovnej sily, pravdepodobne, možno menej. Z nich je každý piaty povolaný do armády. Asi dvadsať miliónov rôznych vojakov. K automatom bolo povolené dávať deti od piatich rokov, dôchodcov a invalidov prvej a druhej skupiny.
  Krajina je mimoriadne mobilizovaná. Uvoľňovanie zbraní v roku 1947 sa len mierne znížilo ... Takže na skoncovanie s krajinou Sovietov je zatiaľ veľmi skoro!
  Sám Stalin si to v žiadnom prípade nemyslel. Áno, a Hitler chcel tiež pritlačiť Rusko - dostať všetko naraz! Kompromis teda nebol.
  Nemci v lete spustili novú ofenzívu proti Moskve. Stále dúfali, že dokážu rozbiť hlavné mesto a ukončiť ZSSR. Zo strany Červenej armády pokrývali Moskvu viac ako tri milióny vojakov a milícií. Boli vyzbrojení dvanástimi tisíckami tankov a samohybnými delami. Je pravda, že T-54 je len asi päťsto, bojovali najmä T-34-85 a SU-100. IS-3 už bol v tom čase vyradený z výroby. Tankov IS-4 sa vyrába veľmi málo kvôli technologickej nespoľahlivosti tohto mastodonta. Bolo vyrobených šesť tankov IS-7, ale toto vozidlo sa nedostalo do sériovej výroby. Aj keď, asi márne. So svojím 130 mm kanónom mohla preniknúť 240 mm pancier zo 75 tonového Lion-3. Je pravda, že Nemci mali pokročilejší tank "Royal Lion" s hmotnosťou 100 ton s motorom s výkonom 1800 koní a 128 mm s veľmi dlhou hlavňou s počiatočnou rýchlosťou projektilu 1260 metrov za sekundu.
  Ale Stalin nejako vychladol na ťažké vybavenie a uprednostnil: ešte lepšie, malé, ale vzdialené.
  Ale na druhej strane štyria bojovníci: Zoya, Victoria, Elena, Nadezhda si to nemysleli. A práve dostali tank IS-7 pod svoju kontrolu. Navyše a na čísle sedem. Štvorica si teda toto auto vyrobila na vlastné náklady. Dievčatá našli zlaté tehličky na Sibíri a darovali ich do fondu ministerstva obrany. A teraz si chceli vystreliť z tohto nádherného stroja.
  A práve prichádzal významný deň 22. júna 1948. Hitlerove vojská práve viedli obyvateľstvo, snažili sa obísť a obkľúčiť sovietske mesto Ržev.
  A štyri dcéry ruských bohov Demiurga sa ako vždy v kritickej chvíli pre Rusko rozhodli zasiahnuť! Svoju vlasť, Rus, predsa zachránia vždy v správnom čase a na správnom mieste!
  
  
  
  
  AK NEEXISTOVALA OCEĽOVÁ SPOJKA
  Vo všeobecnosti, napodiv, ale vo väčšine paralelných vesmírov bol priebeh druhej svetovej vojny a Veľkej vlasteneckej vojny pre Rusko ešte horší ako realita. Možno preto, že fašistický režim, ktorý ovládol Európu, mal oveľa väčší potenciál, než bol schopný realizovať. Kombinácia brutálnej totality a trhových prvkov ekonomiky je efektívnejšia ako liberálny kapitalizmus Západu a centralizovaný, byrokratický stalinský model. Našťastie z viacerých dôvodov, objektívnych aj subjektívnych. Vrátane veľkého šťastia nemohli nacisti použiť svoje tromfy.
  Toľko nemeckých špiónov zlyhalo len preto, že Nemci používali v dokumentoch škrabku z nehrdzavejúcej ocele a Rusi používali jednoduché železo? A ako taká maličkosť rozhodujúcim spôsobom ovplyvnila priebeh vojny?
  V každom prípade existoval paralelný vesmír, kde už v októbri 1941 jeden veľmi korozívny spravodajský dôstojník náhodou objavil túto skutočnosť. Pravé sovietske dokumenty a falošné nemecké zvlhli a ... Na sovietskych dokumentoch je sponka zhrdzavená a je to vidieť, ale nie na nemeckých.
  Tu je maličkosť a jej vplyv na priebeh Veľkej vlasteneckej vojny sa ukázal byť veľmi významný.
  Keď sa vyhli zlyhaniam a pracovali pod kontrolou nemeckých agentov, objavili významné dôkazy o tom, že sovietske jednotky pripravovali ofenzívu pri Stalingrade. Až tak presvedčivo, že tvrdohlavý Adolf Hitler s tým súhlasil a dal rozkaz na preskupenie nacistických jednotiek stojacich na Volge. A na tom záležalo.
  Ak počas operácie Rzhev-Sychov nedokázala Červená armáda, ktorá mala viac ako dvakrát toľko síl ako Wehrmacht, preraziť nemeckú obranu, potom pri Stalingrade bola rovnováha síl pre nacistov priaznivejšia.
  A počasie 19. novembra 1942 útočným operáciám neprialo. Letectvo, najmä útočné lietadlá, nemohlo vzlietnuť a delostrelecká príprava mala len mimoriadne obmedzený vplyv na rozvinutú obranu nepriateľa. Sovietske jednotky idúce do ofenzívy uviazli. Ani uvedenie tankových zborov do prevádzky nedokázalo prelomiť dieru v nacistickej obrane.
  V smere Ržev-Sychovskij sa odohrali prudké boje. Pokračovali aj v novom roku. Až potom, keď utrpeli vážne straty, sovietske jednotky v oboch smeroch prerušili ofenzívu. Hitler sa držal na Volge, no Nemcov začali v Afrike biť. Churchill nazval Montgomeryho ofenzívu v Egypte: koniec začiatku. Povedal tiež, že teraz spojenci iba vyhrajú.
  Rommel totiž aj napriek prebiehajúcemu presunu veľkých síl do Afriky nemal šťastie a jeho armáda trpela porážkou za porážkou. Na zabezpečenie vedenia vojny na dvoch frontoch musela Tretia ríša vo februári 1943 vyhlásiť úplnú mobilizáciu.
  Navyše hlavné ciele operácie Blau neboli naplnené. V zime 1942-1943 sa však Wehrmachtu na rozdiel od reálnej histórie podarilo vyhnúť vážnej porážke na východe. Koncom januára sovietske jednotky obnovili ofenzívu v centre: tretia operácia Ržev-Sychov a neďaleko Stalingradu. Ale preraziť nepriateľa sediaceho v pevnej obrane nie je dobrý nápad. Boje pripomínali prvú svetovú vojnu. Zdĺhavé, polohové. Keď ten, kto útočil, stratil viac ako ten, kto sa bránil.
  Operácia "Iskra" na deblokáciu Leningradu bola odložená. Stalin chcel čo najrýchlejšie odrezať rímsu Ržev a poraziť nepriateľa pri Stalingrade. Nemci, pamätajúc si poučenia z minulej zimy, sa aktívne bránili. A zatiaľ sa im darí odraziť nápor sovietskych vojsk. Ako sa ukázalo, keď sú Fritz pripravení, nie je ľahké prelomiť ich obranu. A kvalita nemeckých ozbrojených síl je stále na vrchole.
  Ofenzíva sovietskych vojsk trvala do konca februára, no neuspela.
  Začiatkom marca sa sovietske velenie pokúsilo o ofenzívu vo Voronežskom smere. Po počiatočných úspechoch sa Červená armáda dostala do protiútoku Mainsteina. Veľké sovietske sily boli obkľúčené a boli nútené ustúpiť v boji. Straty, najmä v technike, sa ukázali ako veľké a Nemci so svojimi spojencami sa v tomto smere dokázali presadiť a úplne dobyli Voronež a jeho predmestia.
  Pri Mainsteinovom protiútoku sa do bitky prvýkrát zapojili "panteri" a masívne "tigre". Nové tanky čiastočne odôvodňovali nádeje vkladané do seba. Pri správnom použití prevyšovali sovietske vozidlá v blížiacej sa bitke.
  Prišlo jarné topenie a na východnom fronte zavládol pokoj. V Tunisku prepukli kruté boje.
  Fuhrer sa snažil za každú cenu udržať oporu v Afrike. K tomu sa nacisti dokonca rozhodli pre bezprecedentný krok. Dali Francovi ultimátum: buď nechá ísť nemecké jednotky na Gibraltár, alebo bude zvrhnutý, ako vláda Vichy. Generalissimus sa zľakol a súhlasil. Zároveň sa obrátil na vlády Británie a Spojených štátov s plačlivou prosbou: nevyhláste vojnu Španielsku, pretože sa tak nestalo z jeho vôle!
  15. apríla 1943 Nemci spustili útok na Gibraltár a hodili tam najnovších "Tigrov" s "Pantermi". Pevnosť padla pod údermi stoviek tankov za dva dni. Útoku velil Paulus, odvolaný z východného frontu. Je iróniou, že Nemci boli schopní dobyť posledné štvrte, domy v Stalingrade a továrne v Stalingrade, až 1. apríla 1943. Paulus sa tak čiastočne rehabilitoval a dostal hodnosť poľného maršala a meče k dubovým listom rytierskeho kríža navyše.
  Dobytie Gibraltáru zablokovalo Britom a Američanom prístup zo západu do Stredozemného mora. A okrem toho sami nacisti dokázali na najkratšiu vzdialenosť vtrhnúť do Maroka a odkloniť tak časť spojeneckých síl z Tuniska.
  Nápor na tuniské predmostie zoslabol a potom bol Rommel opäť prevelený. Hitler sa rozhodol predbežne zmraziť vojenské operácie na východe a pokúsiť sa ovládnuť Stredozemné more.
  Vyčkávaciu taktiku začalo dodržiavať aj sovietske velenie. Tak to robil aj Stalin v reálnej histórii, preto sa rozhodol konať teraz. Nech si kapitalisti vykrvácajú, hlupáci. Nech sa navzájom mlátia a my naberieme silu a udrieme, keď nám konečne dôjde para.
  Nemci stále držali sever Tuniska a jednotky pod velením nového poľného maršala Paulusa postupovali na Casablancu. Američania čelili Tigers a Panthers. Ukázalo sa, že ich Sherman bol proti takýmto tankom slabý, rovnako ako modernizovaný T-4.
  A Churchill po troch mesiacoch váhania napriek tomu vyhlásil Španielsku vojnu. Avšak v tom čase už Nemci zajali celé Maroko a napadli Alžírsko. Básnik pre Franca nebol šokom. 25. júla nemecké jednotky dobyli hlavné mesto Alžíru a uštedrili Britom zdrvujúcu porážku. K úspechu prispel protiútok od Rommela a náhla porážka a vylodenie Kissilringu na Malte.
  Východný front bol stabilný a pokojný. Stalin, ktorého jednotky utrpeli v predchádzajúcich bitkách veľké straty, doplnil Červenú armádu. Nemci vytvorili aj nové divízie a preniesli ich cez Gibraltársky prieliv do Stredozemného mora.
  Činnosť nemeckých ponoriek viedla k tomu, že tonáž americkej a britskej flotily začala klesať. A to tiež neprispelo k úspechu v bojoch o najväčšie južné more v Európe.
  Hrozivá situácia v Stredozemnom mori viedla k tomu, že sa Churchill 6. augusta rozhodol pristáť vo Francúzsku. No operácia prebiehala za nepriaznivých poveternostných podmienok a bola zle pripravená.
  10. augusta sa Rommel a Paulus spojili a vytvorili mohutný kotol na východe Alžírska. A 19. augusta už Mainstein, zákerný majster pascí, odrezal spojenecké jednotky od pobrežia.
  K úspechu Fritza prispela nerozhodnosť Američanov, ktorí považovali vylodenie vo Francúzsku v roku 1943 za predčasné, a akútny nedostatok pristávacích lodí. Pokojne na východnom fronte. Navyše, uvoľnenie letectva v roku 1943 v Nemecku sa viac ako zdvojnásobilo, prekročilo tridsaťdvatisíc lietadiel ročne - našťastie mali Nemci viac pracovnej sily a kontrolovaného územia, než bola realita. A nové vozidlá Focke-Wulf so silným pancierom a zbraňami, ako aj 30 mm kanóny spôsobili spojeneckému letectvu príliš veľké škody.
  Katastrofa v Alžírsku a vo Francúzsku urobila z augusta 1943 skutočne čierny rok pre spojencov.
  Stalin bol dokonca potešený takýmito úspechmi. Churchillovi však praskla trpezlivosť. Na východe prakticky ustali aj letecké boje a aktivita partizánov sa znížila. Nemci tvorili stále viac zborov z bývalých sovietskych občanov a dokonca vytvárali akési bábkové samosprávy. Takže v Afrike už bojovali samostatné brigády miestnych nacionalistov z východu.
  Bulharský cár Boris tiež poslal do Tuniska tri najlepšie oddiely, zjavne dúfajúc, že získa nejaké kolónie na čiernom kontinente.
  V septembri Rommel spustil veľkú ofenzívu v Egypte. S využitím kvantitatívnej a kvalitatívnej prevahy síl sa mu týždeň po signále na útok podarilo dobyť Tripolis.
  Briti a Američania utrpeli porážku za porážkou v Líbyi. Za týchto podmienok Churchill oznámil pozastavenie dodávok akejkoľvek pomoci boľševickému ZSSR a požadoval okamžité zintenzívnenie nepriateľských akcií. Stalin predstieral, že ignoruje ultimáta. Aj keď sa samozrejme vykonávali prípravy na útočné operácie. Ale Koba bol prefíkaný a dokonca sa pokúsil otestovať pôdu na separátny mier. Jeden do konca septembra Nemci obsadili celú Líbyu vrátane Tolbuku a dokonca prenikli do Egypta do Alexandrie.
  Paulusovi sa podarilo obísť, najdôležitejší anglický opevnený bod, a ísť na juh k Nílu. V skutočnosti to znamenalo katastrofu pre Britániu v Egypte. Ďalej mohli Nemci ísť do Suezského prieplavu a ísť do Iraku a tam to nebolo ďaleko do Baku.
  Oneskorenie sa stalo nebezpečným a Stalin vydal rozkaz obnoviť útok na Rzhev, ako aj dobyť Stalingrad a zároveň rozdrviť nepriateľa na severnom Kaukaze.
  To znamená, že v októbri sa okamžite obnovili bojové akcie v troch smeroch. A v novembri aj na Leningradskom.
  Nebolo však ľahké preraziť nepriateľa, ktorý bol dobre zakopaný a mal silné ťažké tanky "Panther" a "Tiger". Sovietske jednotky čelili hlbokej pozičnej obrane. A v obrane dobre fungovali nové nemecké tanky a samohybné delá.
  V októbri a novembri teda nenastali žiadne výrazné pokroky. Ibaže by nemeckú ofenzívu úspešne zastavili na Suezskom prieplave. A potom len dočasne... Paulus a Rommel však obrátili svoje jednotky na Sudán. A začali ovládnuť Afriku.
  Wehrmacht ešte nie je pripravený zaútočiť v zime.
  Okrem toho Fritz vkladal veľké nádeje do "Pantera" -2 ako pokročilejšieho stroja a do "Tigra" -2 a "Leva".
  Winter prekonal pokusy Červenej armády prelomiť obranu Fritza. Nikde však nebolo možné dosiahnuť väčšie úspechy. Ak aj došlo k prielomu, nepriateľ protiútokom obnovil situáciu.
  A situácia sa zhoršila. V Británii na pozadí vojenských porážok vznikla politická kríza. Churchillov kabinet vyslovil nedôveru. Ale ako by to mohlo byť inak, keby múdrejší Paulus vyradil Anglicko zo Sudánu a Etiópie.
  Nová vláda ponúkla Nemecku separátny mier. Vzhľadom na väčšie straty USA z nemeckej ponorkovej flotily to nevadilo ani Rooseveltovi. Navyše jeho pozícia v Amerike bola otrasená. Áno, a Japoncom sa podarilo vyhrať pár malých víťazstiev, čím sa spomalil americký postup. Tak, že hľadisko - naša chata triumfovala na kraji.
  Hitler však spočiatku navrhoval prehnané podmienky. Potom sa francúzske krajiny a Egypt stali kompromisom, ako aj to, čo predtým patrilo Taliansku. Sudán sa tiež dostáva do vlastníctva Tretej ríše, ale Suezský prieplav je prevádzkovaný spoločne.
  Po rozviazaní rúk na Západe hodil Fuhrer všetky svoje sily na Východ. Nacistická ofenzíva proti Moskve sa začala v máji. Líbya už mala vďaka francúzskym a britským kolóniám dostatok ropy a Hitler chcel čo najrýchlejšie vyhrať.
  Navyše, Türkiye otvorilo aj druhý front.
  Červená armáda však už v bitkách o sovietske hlavné mesto preukázala neuveriteľnú výdrž a hrdinstvo. Tempo nemeckého postupu v priemere nepresiahlo jeden kilometer za deň. Do konca augusta dokázali nacisti postúpiť maximálne o sto kilometrov so šírkou prielomu niečo vyše tristo.
  Priblížili sa k Moskve, ale narazili na obrannú líniu Mozhaisk. Boli to skromné výsledky. Okrem toho sovietske vojská neustále útočili na nepriateľa. Do bojov sa zapojili nové sovietske tanky T-34-85 a IS-2. Nedá sa povedať, že Nemci úplne stratili svoje výhody, ale Červená armáda nezostala stáť na mieste, rovnako ako veda!
  Objavili sa nové sovietske stíhačky Jak-3 a LA-7, schopné konkurovať nemeckým vrtuľovým lietadlám. Je pravda, že nepriateľ má na oplátku veľmi silné reaktívne tromfy. ME-262 a HE-162 nemali vo svete obdoby. Hitler sa tiež rozhodol zakázať výrobu a vývoj tankov ľahších ako päťdesiat ton. V dôsledku toho sa T-4 a Panther vzdali. Ukázalo sa, že "Panther" -2 má hmotnosť 50,2 tony a výkonnú zbraň s motorom s výkonom 900 koní. "Kráľovský tiger" a "lev" a úplne mávali príšery pod 70 ton. Sovietske autá podľa straníckeho dekrétu nepresiahli hmotnosť 47 ton.
  Keďže nacisti nedokázali dobyť Moskvu, obrátili svoju pozornosť na Leningrad. Toto mesto si ich veľmi získalo. Masívne ostreľovanie začalo v septembri. Zúčastnili sa ich aj delá kalibru 1000 milimetrov a okrídlené projektilové roboty.
  Hitler nariadil dobyť Leningrad za každú cenu.
  Mestu sa v septembri v októbri podarilo odraziť tri útoky. Nemci však dokázali postúpiť z desiatich na dvadsať kilometrov a dobyť aj predmostie Peterhofu. Miestami sa ich jednotky dostali do mesta, čím sa zhoršila operačná situácia skupiny. V novembri 1944 po víťazstve nacistov v parlamentných voľbách vstúpilo do vojny proti ZSSR aj Švédsko.
  Aktívne propagovalo heslo: Pomsta za porážky od Petra Veľkého a Alexandra. Na front dorazili nové švédske oddiely a spolu s Fínmi podnikli útok na mesto zo severu. A nacisti obnovili útoky okrem iného pomocou Sturmtigerov a ešte výkonnejších Sturmausov, ako aj tanku E-100, prvého sériovo vyrábaného monštra na svete presahujúceho sto ton.
  Napriek masívnemu hrdinstvu a odolnosti sovietskych vojakov a milícií, ako aj zúfalej diverznej protiofenzíve proti Novgorodu sa im nepodarilo mesto zachrániť. Posledný štvrťrok však pripadol až na 27. januára 1945, čo ukázal príklad bezhraničnej húževnatosti. A samotné mesto vydržalo celý blok: 1270 dní! Pravdepodobne najdlhšia blokáda mesta v moderných vojnách.
  Hoci Nemci a ich spojenci utrpeli obrovské straty, cieľ sa čiastočne podarilo splniť. Druhé najväčšie a najdôležitejšie sovietske mesto padlo a najsilnejšiemu nepriateľskému zoskupeniu sa rozviazali ruky.
  V zime boli boje kruté. Nemci používali so silou a hlavnými sériové, prúdové lietadlá. Proti nim ZSSR nemal paritnú moc. To sťažilo dosiahnutie výhody vo vzduchu. Naopak, nepriateľ tam dominoval. Rovnako ako doteraz si nemecké tanky zachovali svoje prednosti. A dokonca ich zvýšil s príchodom série "E".
  V porovnaní s "Tigromi" a "Pantermi" mali tanky série "E" hustejšie usporiadanie, nízku siluetu a v dôsledku toho oveľa hrubšie pancierovanie pod uhlom.
  Odpoveďou sovietskej vedy bol doteraz iba IS-3, silnejšia ochrana čela veže. T-54 sa stále vyvíjal a T-44 už nebol úspešnejší.
  V máji 1945 však Hitler zmenil svoje plány. A obmedzujúc sa na individuálne útoky vykonal hlavnú ofenzívu na Kaukaze. Tam bolo pohodlnejšie bojovať. Takže po zajatí Stalingradu sa ukázalo, že zásobovanie sovietskeho zoskupenia je ťažké. Vo februári navyše sovietske vojská uštedrili Osmanom ťažkú porážku v Zakaukazsku, prinútili Turkov utiecť z Jerevanu a oslobodili región Kars.
  Nemci prelomili obranu a prechádzajúc pozdĺž Volhy sa dostali ku Kaspickému moru. Groznyj padol 15. júna po tvrdohlavých bojoch, Suchumi 23. júna, Zugdidi 29. júna toho istého mesiaca. Tbilisi bolo dobyté koncom júla spolu s Kutaisi. V auguste fašistické supy konečne dobyli Dagestan, ako aj Poti a vydali sa zo severu do Arménska. V septembri sa spojili s Turkami a začal sa útok na Baku. Kľúčové mesto vydržalo do 6. novembra 1945. Samostatné boje v horách, najmä v Jerevane, sa vliekli až do konca decembra.
  Tvrdé boje prebiehali aj v centre. Nemci sa dokázali priblížiť k Tule a dokonca dobyť Kalinina, no potom ich zastavili. Napriek tomu sa frontová línia približovala a od hlavného mesta už miestami nebolo viac ako osemdesiat kilometrov.
  Rok 1946 začal horúcou zimou. Sovietske velenie, ktoré chcelo predísť nemeckej ofenzíve, sa zúfalo vrhlo na nepriateľa.
  Bohužiaľ, vo vzduchu sa výhoda nepriateľa len zvýšila. Prúdové lietadlá Luftwaffe, bohužiaľ, všetko bolo vylepšené. Objavili sa nové modifikácie ME-262, vrátane ultra-vysokorýchlostnej. Tiež silná prúdová stíhačka TA-183, pokročilejšia so šípovými krídlami NE-262 a skutočné majstrovské dielo konštrukcie lietadla ME-1010 s ovládanými šikmými krídlami.
  A v ZSSR zostal Yak-9 hlavným bojovníkom. Kedysi nový, no dnes už jednoznačne zastaraný stroj.
  Ale Luftwaffe má aj Yu-287 a objavil sa prúdový bombardér Yu-387, TA-400, TA-500. A prúdové útočné lietadlá. A HE-377 je reaktívny a HE-477 je tiež reaktívny a viacúčelový.
  A séria E-70 s tankami vážiacimi ako King Tiger, ale s oveľa silnejšou ochranou.
  A pyramídový tank zobrazený v kovu na narodeniny Fuhrera 20. apríla 1946 sa stal skutočným majstrovským dielom. Hitler mu osobne dal meno "Imperiálny lev".
  Auto malo tvar predĺženej sploštenej pyramídy s malými valčekmi pokrývajúcimi celé dno nádrže. Nemal teda paletu, čo výrazne zvýšilo priechodnosť. Okrem toho tank nemal strechu a jeho pancier zo všetkých uhlov mal vysoký uhol racionálneho sklonu. Automobil s hmotnosťou 99 ton bol vyzbrojený 128 mm protilietadlovým kanónom s dlhou hlavňou 100 EL, mal motor s výkonom 1800 koní a čelný pancier 300 milimetrov. Okrem toho sú dosky vo veľkých uhloch racionálneho sklonu, v prvej prednej polovici a 250 milimetrov v druhej naklonenej polovici. Ukázalo sa teda, že je to najsilnejší tank na svete, nepreniknuteľný zo všetkých palebných miest a pri útoku bombami zhora.
  Fuhrer okamžite nariadil, aby bol čo najskôr uvedený do výroby a zároveň bola vytvorená útočná modifikácia s húfnicou a odpaľovačom bômb.
  Nacisti sa teda zásobili, mali byť porazení. Ale, bohužiaľ, bol chytený veľmi tvrdohlavý a technicky silný nepriateľ. A koncom mája, podľa tradície, keď cesty vyschnú, začala ofenzíva.
  Fritz sa pokúsil obísť Moskvu a Tulu. Boje boli v plnom prúde bezprecedentného napätia a rozsahu. Ale sovietske jednotky si zaslúžili byť nazývané neporaziteľnými. Počas troch mesiacov nepretržitých bojov boli nacisti schopní iba obkľúčiť Tulu a ísť do Kašiny a priblížiť sa k Moskve zo severu, pričom čiastočne prerušili komunikáciu. V uliciach samotného mesta sa už bojovalo.
  Stalin opustil hlavné mesto a evakuoval sa do Kuibysheva. Nacisti však v júli spustili ofenzívu proti Saratovovi. Toto mesto padlo 8. augusta. Keďže Kuibyshev bol teraz nebezpečne blízko frontu, tento najvyšší veliteľ presunul svoje veliteľstvo do Sverdlovska. Boje v Moskve pokračovali až do septembra. Kashira padol 18. Začiatkom októbra bolo hlavné mesto ZSSR takmer obkľúčené a 29. po tvrdohlavých bojoch padol aj Kujbyšev. Okrem toho Nemci zajali Guryev a Uralsk.
  November prešiel strašnými bojmi. 7. novembra Fritz prerazil ku Kremľu, ale bol zahnaný späť zúfalým protiútokom. A počas tejto bitky zomrel úradujúci veliteľ Moskvy, maršal Rokossovsky!
  A slávny sovietsky pilot Kozhedub zostrelil 100. nemecké lietadlo, čím sa stal prvým sovietskym človekom, ktorý získal štyrikrát titul Hrdina ZSSR. A tiež 7. novembra 1946.
  4. decembra sa blokádový okruh okolo Moskvy definitívne uzavrel. No hlavné mesto a zvyšky jeho hrdinskej posádky bojovali až do pravoslávnych Vianoc 7. januára 1947.
  Útok na hlavné mesto viedol Mainstein. Za to mu bol po Hermannovi Goeringovi udelený druhý Rad veľkého kríža Železného kríža.
  Ale vojna sa ešte neskončila. Stalin zo Sverdlovska prisľúbil pokračovať v boji. Nemci boli tiež dosť vyčerpaní. Na juhu sa ich jednotky priblížili k Penze a Uljanovsku a zastavili sa. V marci začali Sovieti protiútoky. Ale v apríli boli stále nútení opustiť Riazan. A v máji nacisti obkľúčili mesto Gorkij a prerazili na juh do Kazane. V júni dobyli Fritz Orenburg a priblížili sa k Ufe. Odpor Červenej armády zoslabol, morálka upadla a začali sa masové dezercie. Tie však boli vždy, no po páde hlavného mesta mnohonásobne zosilneli. Nikto už netúži zomrieť za Stalina. Ale na druhej strane ľudia bojovali proti fašizmu za svoju vlasť.
  Padla aj autorita sovietskej vlády. V júli vtrhli Nemci do Sverdlovska. Stalin a jeho družina išli do Novosibirska. Na Urale boli boje v plnom prúde až do augusta ... Nemcom prekážala dĺžka komunikácie a aktívna akcia partizánov. Ale ďalšia vojna už stratila zmysel.
  Stalin však stále v niečo dúfal. Nemci vtrhli do Tobolska v septembri. Zdržali ich ale prívalové jesenné dažde. Prichádzajúca zima zastavila ofenzívu na Sibíri, no nacistom sa podarilo dobyť celú Strednú Áziu. V zime sa neodvážili ísť do Novosibirska. Ale ochorel aj Stalin, ktorý sa presťahoval do teplejšieho Vladivostoku.
  Prišiel rok 1948. Nacisti už boli vyzbrojení disketami. Okrem toho sa objavili kompaktnejšie nádrže na prúdových motoroch. V skutočnosti po oteplení zostáva pohybovať sa vo víťaznom pochode a obsadzovať mestá.
  Ale Berija otrávil už ťažko chorého Stalina a ponúkol Tretej ríši kapituláciu, pod podmienkou zachovania sovietskej moci na Sibíri.
  Hitler, ktorý sám bol vojnou sakramentsky unavený, takmer súhlasil, ale na začiatok dobyl Novosibirsk v máji 1948. A kapitulácia bola podpísaná 22. júna 1948 v symbolický dátum - presne sedem rokov od útoku na ZSSR. Tak skončila druhá svetová vojna. Spojené štáty porazili Japonsko v roku 1945 a otestovali atómovú bombu. Takže Fuhrer nemá čo zasahovať cez oceán.
  Berija však nevládal dlho. Najslávnejšie sovietske eso, letecký maršál, sedemnásobný hrdina ZSSR Kožedub bude môcť uskutočniť vojenský prevrat a zvrhnúť nepopulárneho predsedu GKO. Berija a niekoľko jeho komplicov boli zastrelení. V samotnej Tretej ríši v marci 1953 vlastenci zabili Hitlera. A Goering zomrel na zneužívanie drog o niečo skôr, zatiaľ čo Himmler bol zastrelený pre podozrenie zo sprisahania.
  Medzi SS vedenými Schellenbergom a ozbrojenými silami s Generalissimom Mainsteinom sa rozpútal krutý boj. Všetko sa zmenilo na občiansku vojnu. V dôsledku toho sa Tretia ríša zrútila. A oklieštený ZSSR začal postupne obnovovať svoj vplyv. História sa opäť točila po špirále. Fantastický vzostup Nemecka, ktorý sa náhle zväčšil ako ríša Džingischána, potom smrť hlavného vodcu - chaos a zánik.
  A postupným zhromažďovaním kniežatstiev sa hlavným mestom stalo iba mesto Bajkalsk. ZSSR, rozdelený na mnoho provincií s bábkovými provinciami stanovenými Nemcami, sa opäť zjednotil. Najväčším víťazstvom bola anexia Moskvy, ktorá zhodila nacistické jarmo. Pravdaže, Ukrajina, Bielorusko a pobaltské štáty, ako aj Gruzínsko, Arménsko a Azerbajdžan si zachovali svoju suverenitu. Po páde Tretej ríše sa svetovým hegemónom stali Spojené štáty americké. Aj v Číne vznikla proamerická vláda.
  Ale postupne sa Nebeská ríša stávala stále viac nezávislou. V ZSSR bola po skutočnej diktatúre Kožeduba ustanovená v podstate prezidentská ústava, ale s obmedzením moci na dva volebné obdobia. Voľby sa konali na alternatívnej báze a post prezidenta sa volal inak: ľudový predseda.
  Krajina mala zmiešanú a prosperujúcu ekonomiku.
  Ale takto sa zmenila história z jednej kancelárskej sponky. Prehrali druhú svetovú vojnu, hoci bojovali statočne. A výsledok bol katastrofálny. Navyše Nemecko dokázalo získať veľkosť len na chvíľu.
  Áno, a USA postupne strácali vplyv, svet sa stával multipolárnym, čo znamená, že je v ňom čoraz väčší chaos. Na druhej strane je tu menší poriadok. A rovnako ako v súčasnom dvadsiatom prvom storočí.
  Prečo ľudstvo tak priťahuje fragmentácia a chaos?
  
  
  TROTSKY MIESTO STALINA
  Tuchačevského ťaženie proti Varšave sa ukázalo ako neúspešné, predovšetkým vinou Stalina - ktorý namiesto toho, aby kryl južný krídlo červených vojsk postupujúcich na Varšavu. obrátil 1. jazdeckú armádu do Galície. Navyše, napriek veľkým silám, ktoré boli pod velením Jozefa, sa mu podarilo poraziť ho Poliaci. Červená armáda prehrala aj bitku pri Varšave. Poliaci začali protiofenzívu, obsadili územie vrátane Slutska a na niekoľko dní dokonca obsadili Minsk.
  Západ sa však potom neodvážil financovať ďalšiu krvavú bitku s boľševikmi. Varšava uzavrela mier a občianska vojna sa rýchlo skončila.
  Existuje však aj alternatívny chod dejín a jeden z mnohých paralelných vesmírov. Tam Lenin nariadil odstránenie Stalina, ktorý nebol príliš nadaný vo vojenských záležitostiach a vrtošivý, z velenia na južnom krídle a nastolil jednotu velenia Tuchačevského pri zachovaní Buďonného prvej kavalérie.
  V tomto prípade nevyšiel pokus o protiútok z juhu Varšavy a inšpirovaná Červená armáda v urputnom boji zvíťazila. Hlavné mesto Poľska padlo. Potom, čo v ňom chvíľu stál a učil ďalšie posily, sa Tukhačevskij presťahoval do Ľvova a Krakova.
  Ešte nejaký čas prebiehali boje proti Wrangelovi a s ďalšou ofenzívou na Krym. Potom Červená armáda obsadila pobaltské štáty na severe a oslobodila Azerbajdžan, Arménsko a Gruzínsko na juhu. Nastal dočasný pokoj. Sovietske Rusko potrebovalo odpočinok a dočasný oddych, ktorým sa stal NEP. Ale Trockij stále trval na návrate všetkých krajín cárskeho Ruska. Výsledkom bolo, že v lete 1921 Červená armáda so súhlasom Západu obsadila aj Fínsko.
  V roku 1922 bolo znovu dobyté aj Primorye, vtedajší severný Sachalin. Trockému, ktorého autorita ako predsedu Vojenskej revolučnej rady bola značne posilnená, sa podarilo zaujať Leninovo miesto a zatlačiť Stalina, ktorý bol odsunutý do vedľajších úloh.
  Aj keď sa to môže zdať zvláštne, s posilňovaním osobnej moci sa v ekonomike čoraz viac posilňovali prvky kapitalizmu.
  Sám Trockij sa stal ľavičiarom najmä kvôli túžbe stať sa svätejším ako pápež alebo radikálnejším ako Stalin. Keď sa však mimoriadne talentovaný Žid dostal k moci, rozšíril vyváženú zahraničnú politiku. Bez opustenia komunistických ideí sa zároveň snažil vštepiť trhové prvky a zabezpečiť dobré vzťahy s ostatnými kapitalistickými krajinami sveta.
  Hitlerov nástup k moci v Nemecku nepriniesol zásadné zmeny vo svetovej politike. Fuhrer bol rýchlo nasmerovaný na miesto - zakázal akékoľvek zrušenie obmedzení Versailles alebo obnovenie všeobecnej brannej povinnosti a vojenskej moci. Rovnako ako nacisti mali zakázané zavádzať antisemitské zákony a oveľa viac.
  Jediná vec je, že za Hitlera sa nemecká ekonomika dostala z krízy, ale fašizmus nikdy nenadobudol radikálne formy, zostal umierneným nacionalizmom s istými autoritárskymi črtami, univerzálnymi mládežníckymi organizáciami ako Hitlerjugend.
  ZSSR sa pod vedením Leona Trockého stal ekonomicky bohatou veľmocou s rozvinutým ťažkým priemyslom.
  Ekonomika ZSSR bola viac trhovo orientovaná ako Stalinova, no obsahovala aj prvky plánovania v podobe päťročných plánov. Pôrodnosť je vysoká, najmä preto, že Trockij zakázal aj potraty - vraj je v Rusku toľko prázdnych území a nie je tam nič, z čoho by mohli zívať ako diery.
  Keďže veľkosť nemeckej armády zostala obmedzená na 100 tisíc a Poľsko sa už zmenilo na sovietsku, socialistickú republiku, nebolo by veľmi s kým bojovať. Moldavsko bolo vrátené Rusku v roku 1921 - zhromaždenie kráľovských pozemkov späť.
  Sám Trockij trochu podporoval svetovú internacionálu, ale cieľ svetovej revolúcie sa začal utajovať. Čiastočne ako za Stalina.
  Ale vojna predsa len prišla z východu. Japonsko začalo vojenskú akciu proti Mongolsku. Krajina vychádzajúceho slnka sa spolu s Talianskom stala hlavnými svetovými útočníkmi. Pravda, Mussolini bol nútený obmedziť svoje ambície na dobytie Etiópie - jedinej krajiny v Afrike, ktorá nebola niečím kolóniou. Japonsko, ktoré sa tiež ešte neodvážilo bojovať osamote s Britániou a ešte viac so Spojenými štátmi, vliezlo do Číny. A dostával sa sem stále viac a viac.
  Číňanov je veľa a napriek všetkej roztrieštenosti sú vážnym protivníkom. A potom sa samuraj dostal do Mongolska ... Na jar 1941 sa tam odohrali vážne bitky.
  Trockij sa rozhodol, že ZSSR je už dosť silný na to, aby viedol rozsiahlu vojnu proti samurajom. Sovietsky diktátor sa navyše chcel pomstiť za porážku z rokov 1904-1905. Na súši je Červená armáda jednoznačne silnejšia ako Japonci, najmä v tankoch. Na mori však tichomorská flotila ešte nedosiahla paritu. Ale Lev Davydovič sa nemohol vzdať Mongolska.
  Červená armáda najprv zastavila postup samurajov. 20. augusta 1941 sa uskutočnila ofenzíva na Khalkhin Gol, ktorá sa skončila víťazstvom Červenej armády. Potom Trockij požadoval, aby Japonsko vrátilo Južný Sachalin a Kurily.
  Prirodzene, nasledovalo odmietnutie a začala sa rozsiahla vojna. Len na rozdiel od Veľkej vlasteneckej vojny sa bojovalo na cudzom území. Aj keď sa to s malou krvou povedať nedá.
  Bitky boli v plnom rozsahu a Japonci tvrdo odolávali, nevzdali sa. Ale takmer všetky operácie sovietskych vojsk boli úspešné. Obrana po silnej delostreleckej príprave prerazila a tanky, vrátane najnovšieho silného T-34, LT (ťažký Lev Trockij!), prekonali divokú priekopu mŕtvol a kovu.
  Najprv boli z Mandžuska vyhnaní bojovníci z Krajiny vychádzajúceho slnka. Uskutočnilo sa niekoľko po sebe nasledujúcich operácií, ktoré trvali deväť mesiacov od novembra 1941 do augusta 1942. Sovietske vojská vstúpili do Severnej Kórey... Bojovalo sa aj na Sachaline. Japonci sa dokonca pokúsili postúpiť - postúpili tridsať kilometrov, ale boli zastavení a zadusení krvou.
  V septembri 1942 došlo k útoku na Port Arthur. Japonci sa pomocou podpory z mora snažili udržať líniu. Sovietske jednotky prerazili front, ale nepriateľovi sa podarilo zastaviť postup zhodením jednotiek.
  Ale samuraj nemohol dlho ťahať odpor. Sovietske letectvo prevzalo a bombardovalo lode. Japonci sa navyše k ich životu stavajú príliš odmietavo - do boja nevzali ani padáky. Kvôli čomu po smrti hlavných leteckých elít odpor samurajov na oblohe citeľne zoslabol. A sovietske letectvo začalo vyhrávať oveľa sebavedomejšie.
  Navyše, nový vývoj sovietskych konštruktérov postupne anuloval prevahu japonských stíhačiek v manévrovateľnosti. V decembri 1942, po ďalšom krutom útoku, bol dobytý Port Arthur a Soul padol v tom istom mesiaci.
  Ďalší mesiac roku 1943 sa začal januárovou ofenzívou v Južnej Kórei a dobytím prístavu Pusan.
  Japonsko prehrávalo pozemné bitky a utrpelo čoraz väčšie škody na oblohe a na mori. Vo februári 1943 obsadili Peking sovietske vojská. A v marci, po krutých bojoch, bol Južný Sachalin oslobodený. Apríl a máj sa niesli v znamení nových víťazstiev sovietskych zbraní na mori... Efektívnou bola najmä zvýšená ponorková flotila, lietadlá a lode, ktoré sa približovali od Baltu.
  V júni 1943 vyhnali sovietske vojská Japoncov aj zo Šanghaja. Po vytvorení vlastnej okupačnej zóny.
  V júli, auguste parašutisti a námorníci oslobodili hrebeň Kuril od nepriateľa. Japonsko sa ocitlo v mimoriadne ťažkej situácii. Sovietske letectvo zvýšilo svoju údernú silu a bombardovalo stále viac a námorníctvo Krajiny vychádzajúceho slnka sa roztápalo. V októbri 1943 sa Trockij rozhodol: zaútočiť na Okinawu - generálku pred bitkou o samotnú japonskú metropolu. Boje boli kruté a samuraji masívne používali zbrane: piloti kamikadze.
  Epická bitka pokračovala dva mesiace a týždeň, čo sa napokon skončilo pádom Okinawy. A v januári 1944 bol oslobodený aj Taiwan.
  Japonsko bolo teraz na pokraji úplnej vojenskej katastrofy. Hirohito mohol rátať len so vstupom do vojny na jeho strane USA a Británie, fašistické Nemecko bolo v tom čase ešte vojensky príliš slabé a Mussolinimu nebolo také ľahké dostať Trockého do Tichého oceánu.
  USA a Británia však naznačili, ale so vstupom do vojny sa neponáhľali. Najmä v Indii vypuklo masívne protibritské povstanie. Umierneného Gándhího odsunuli nabok radikálnejší nacionalisti a ľavica. V dôsledku toho sa tam začala skutočná vojna. Churchill, ktorý nahradil Chamberlaina, bol tvrdohlavý a snažil sa udržať Pakistan a Indiu pod svojou kontrolou za každú cenu. Čo viedlo k zdĺhavej a trpkej vojne, ktorá spútala britské sily.
  Američania sa v zahraničnej politike správali pasívne: moja chata je na kraji!
  V marci 1944 sa sovietske jednotky, napriek tomu, že počasie ešte nebolo príliš priaznivé, vylodili na Hokkaide. Tri týždne bojov trvali a skončili sa porážkou Japoncov. Tento úspech otriasol cisárovou dôverou v nedobytnosť metropoly.
  Boje na súši aj na mori pokračovali až do 11. mája 1944, kedy sa vyčerpané Japonsko konečne vzdalo.
  Boje za účasti sovietskych vojsk trvali od 10. apríla 1941 do 11. mája 1944 a trvali tri roky a niečo viac ako mesiac. Straty sovietskej armády zabitých a mŕtvych na zranenia predstavovali 960 tisíc vojakov a dôstojníkov. Zomrelo aj niečo vyše šesťdesiattisíc mierumilovných sovietskych občanov. Od ostreľovania, bojov na Sachaline a na hraniciach v Primorye. A zranených bolo asi tri milióny ľudí, z toho štyristotisíc sa stalo invalidmi.
  Vo všeobecnosti ZSSR vyhral veľké víťazstvo a podarilo sa mu nastoliť prosovietske režimy v Číne a Kórei a obsadiť svojimi jednotkami všetky majetky krajiny vychádzajúceho slnka.
  Autorita súdruha Trockého sa ďalej posilnila v rámci krajiny aj na medzinárodnej scéne.
  V roku 1946 bola v ZSSR vypustená prvá umelá družica. A v roku 1950 vyslali prvého sovietskeho kozmonauta okolo zemegule. V Rumunsku kráľ Micheáš súhlasil s uzavretím vojenského a ekonomického spojenectva so ZSSR. Čoskoro sa v Maďarsku zmenila vláda. A v Česko-Slovensku už dávno vládnu, aj keď nie celkom komunisti, ale ľavicové prosovietske sily.
  V roku 1951 vypukla vojna medzi Tureckom a ZSSR. V tom čase ešte ani USA, ani Británia nemali atómovú bombu a začať skutočný masaker s takým mocným nepriateľom, akým je ZSSR a jeho spojenci, bola pre Západ samovražda.
  Sovietska armáda porazila Turecko za menej ako mesiac. Vidieť, že reakcia Západu je extrémne pomalá... Britaya dlho bojovala s Indiánmi, ale nakoniec stratila státisíce vojakov a stratila kontrolu nad svojou najväčšou kolóniou. V USA je hospodárska kríza a černosi sa búria.
  Trockij sa rozhodne: do dvoch mesiacov Červená armáda prevezme kontrolu nad celým Blízkym východom a Iránom a v Egypte sa k moci dostane prosovietska vláda. Briti a Francúzi dostávajú po zuboch. A Hitler sa postaví na stranu ZSSR a za to dostane príležitosť k rakúskemu anšlusu.
  De Gaulle sa dostáva k moci vo Francúzsku. Je veľmi nespokojný so sovietskou expanziou a hovorí o križiackej výprave na východ, proti boľševizmu. Trockij, naopak, sníva o expanzii do Európy, situácia sa vyhrotí.
  Adolf Hitler, využívajúc skutočnosť, že ZSSR je teraz v aliancii, začína militarizáciu Nemecka. A v Alžíri a Maroku proti Francúzsku vypukne veľké povstanie.
  De Gaulle zúri, požaduje, aby Nemecko zastavilo vojenské prípravy. V reakcii na to Fuhrer požaduje obnovenie hraníc z roku 1914 a hrozí, že vrhne milíciu proti nepriateľovi.
  Obe strany likvidujú hrozby a sťahujú jednotky k hraniciam. Prefíkaný Trockij nevstupuje do vojny, ale predáva tanky a lietadlá Nemecku na úver. Rozpúta sa bitka medzi nacistami a Francúzmi. Belgicko vstupuje do vojny, ale to len zhoršuje postavenie Francúzska, ktoré je spútané rebéliou v kolóniách a aktivitou komunistov na rôznych frontoch. Nemci však nedosahujú rýchle víťazstvo, ale uviaznu na Mangiovej čiare, následne však obsadia Belgicko. Po roku a pol vojny sa nacisti priblížili k Parížu.
  De Gaulle ide podpísať mier a vráti Nemcom Elsarza a Lorraine. S časťou svojho územia sa rozdelilo aj Belgicko. Fuhrer posilňuje svoj vplyv. V roku 1955 ZSSR testuje jadrovú bombu. Trockij zahŕňa Československo do ZSSR. Nemci naozaj odchádzajú zo Sudet, ale oveľa menej etnických hraníc. Ale nemajú čo rozhádzať...
  Hitler je nútený pokoriť svoje ambície a tešiť sa, že sa mu podarilo expandovať na Západ a na úkor Rakúska. Nacisti tiež napadli Dánsko a tiež obnovili hranice z roku 1914 a sever svojej ríše.
  Trockij zomrel v roku 1960, keď oslávil osemdesiate narodeniny. Bez zlých návykov a udržiavania fyzickej formy si predseda ZSSR až do posledných záležitostí zachoval jasnosť myslenia.
  Post predsedu odovzdal synovi Davidovi a založil tak prvú komunistickú dynastiu na svete. V tom čase ZSSR zažil zvýšenú centralizáciu a ústavné zmeny zakazujúce odchod z neho. Hitler tiež preniesol moc na jedného zo svojich synov získaných v dôsledku umelého oplodnenia, ale na konkurenčnom základe.
  Syn je však ešte príliš malý a po smrti Hitlera sa nacisti rozdelili a čoskoro sa k moci dostalo ľavé krídlo. Svet sa stal bezpečnejším, ale kolaps koloniálneho systému vyvolal novú vojnu nestability. Východiskom bolo vytvorenie komunistickej koalície. Uskutočňovala sa v ňom vzájomná pomoc a pokusy o vybudovanie socializmu v podmienkach čierneho kontinentu.
  Svetový komunizmus sa však vyznačoval veľkým počtom trhových prvkov a bol kombinovaným systémom.
  Vo vnútri ZSSR medzitým narastali rozpory. Politická dominancia jednej strany už nevyhovovala rastúcej oligarchii. Podnikatelia z červenej vlny chceli zmenu a politickú moc. Doterajšie úspechy plánovaného hospodárstva a politických akvizícií čiastočne kompenzovali opozičné nálady. Ale veci sa zmenili v USA. Objavil sa nový vodca, ktorý po porušení monopolu dvoch strán: demokratickej a republikánskej vytvoril tretiu - vlasteneckú.
  A keď sa dostal k moci, nastolil autokraciu. Zároveň začína krížovú výpravu proti komunizmu. David zomrel a potom sa začala celá séria sprisahaní a frakčných bojov. V dôsledku toho bola krajina otrasená. Teraz sa však boj medzi frakciami skončil zabavením funkcie predsedu ZSSR a ľudia sa na to upokojili.
  Došlo k aktívnemu rozširovaniu priestoru. V roku 2015 sa Pluto stalo poslednou planétou, na ktorú vkročil ľudský astronaut. Na krátky čas mohli ľudia navštíviť povrch Jupitera. Pravda, museli ležať v špeciálnych vonných kúpeľoch.
  V rámci ZSSR sa kapitalistické živly ešte viac posilnili. Došlo k stratifikácii na chudobných a bohatých. Boli tam skutoční miliardári a zároveň členovia politbyra. Komunizmus sa stále viac a viac spájal s oligarchiou financií a čoraz menej sa odlišoval od kapitalizmu. Dokonca aj daň z príjmu sa v ZSSR stala lineárnou a zaviedlo sa jednotné percento. To, samozrejme, viedlo k nejasnej nespokojnosti a viedlo k malým nepokojom.
  Zatiaľ sa však situácia nevymkla spod kontroly. Ale v skutočnosti s vonkajšími atribútmi komunizmu boli sociálne záruky stále viac a viac oklieštené. Najmä medicína a vzdelávanie sa stali čiastočne platené, objavili sa nezamestnaní a výmeny práce.
  Viktória sa dostala do Vilna a prestala si spomínať na paralelný svet. Teraz musela pokračovať vo vedení ruskej armády.
  Hlavné mesto Litovského veľkovojvodstva Vilna padlo, ale čakalo ho ťaženie ďalej do Grodna a Brestu.
  Bielorusi sa ochotne pridali k ruskej armáde. Spadol, aj keď sneh a presun stredovekej armády sa stali zložitejšími. Napriek tomu veľkovojvoda Vasilij nariadil obsadiť Grodno a prezimovať tam. Viktória behala po okolitých hradoch a hľadala niekoho iného, koho by rozsekala alebo vyhubila.
  Vrel v nej najdivokejší smäd po vyhladení, no čoraz častejšie sa súperi vzdávali bez boja.
  
  
  ORACLES Z TEMNÉHO PEKLA
  Existujú, samozrejme, rôzne prediktory, užitočné aj nebezpečné.
  Ale v jednej z alternatívnych realít sa našiel čarodejník, ktorý povedal nacistom, ako obnoviť silu na prerozprávanie diablovho zrkadla. Na reflexnú plochu dopadali kvapôčky šarlátovej krvi nevinného dieťaťa. A oni boli okamžite pohltení a samotné zrkadlo sa rozsvietilo a znovu našlo svoje dary. A Fuhrer sa vtedy veľa naučil.
  Ale ani poznanie budúcnosti nie je vždy možné napraviť. V Afrike však Nemci preskupili svoje jednotky a podarilo sa im odraziť ofenzívu, ktorú začal Montgomery 23. októbra.
  Aj keď s veľkými ťažkosťami, zastavili vojská, ktoré početne prevyšovali živú silu a techniku. Znalosť miesta a času úderu však pomohla Rommelovi racionálne rozdeliť svojich pár jednotiek a odraziť ofenzívu. Briti utrpeli značné straty a po dvoch týždňoch bojov boli nútení zastaviť.
  A nemecká ponorková flotila bola schopná spôsobiť veľké škody a potopiť tucet lodí s výsadkovými silami, ktoré plánovali pristáť v Casablance a na pobreží Maroka. Američania, vidiac nedostatok úspechu v Egypte a aktivitu "nemeckých vlčích svoriek", opustili operáciu Torch.
  Nemci sa zasa pokúsili preskupiť svoje jednotky pri Stalingrade, aby odrazili bočné útoky sovietskych vojsk, a pripravili sa tak, že sa zavŕtali do obrany v strede.
  V dôsledku nepriaznivého počasia 19. novembra 1942 sovietske jednotky nedokázali efektívne využívať letectvo vrátane lietadiel na pozemné útoky a delostrelecká príprava dosiahla mimoriadne obmedzené úspechy. Po preskupení síl boli Nemci a ich spojenci schopní odraziť ofenzívu sovietskych vojsk. Je pravda, že to odvrátilo pozornosť nacistov od samotného Stalingradu a poskytlo sovietskym vojakom, ktorí boli hrdinami v meste, oddych. Aj keď pod kontrolou Červenej armády zostalo len veľmi málo domov.
  Fritz odolal aj v centre... Bitka pri Stalingrade pokračovala až do konca decembra. Keď sa nepodarilo preraziť front, Červená armáda sa zastavila. Ale ani Nemci to nemali ľahké. Pri útoku na mesto stratili príliš veľa a hoci sa zdá, že pomer strát v obrane je v ich prospech, jednotky sú stále vyčerpané.
  V januári napriek predpovedi orákula Nemci počas operácie Iskra nevydržali na severe. Pravda, boje trvali viac ako tri týždne a stáli Červenú armádu veľké straty, no podarilo sa im preraziť k Stalingradu po súši.
  Nemci, varovaní zrkadlom Iblis, však dokázali odraziť ofenzívu pri Voroneži, čím posilnili svojich slabých spojencov: Talianov a Rumunov. Inak by tam obrana bola prelomená.
  A tretia operácia Ržev-Sychov bola neúspešná. Nemci opäť, aj keď nie bez problémov, odrazili sovietsku ofenzívu. V samotnom Stalingrade bolo dusno, v januári boli bitky. Paulusa nahradil Mainstein a tomuto sofistikovanejšiemu poľnému maršálovi sa podarilo dobyť citadelu do 12. februára. Ale Nemci za to opäť zaplatili obrovskú cenu. Vo februári 1943 sa musel zhromaždiť Reichstag a bola vyhlásená totálna vojna. Predĺžte si pracovný deň a využívajte otrockú prácu aktívnejšie ako doteraz.
  Vyhlásenie totálnej vojny umožnilo zvýšiť výrobu zbraní a sformovať nové divízie. Vrátane zahraničných a hivi.
  Nemci, ktorí vedeli, kedy Briti a Američania plánujú vystrčiť nosy v Maroku, zasadili pomocou svojej početnej ponorkovej flotily bolestivé údery pristávajúcim lodiam - narúšali jedno pristátie za druhým. To umožnilo nacistom lokalizovať vojenské operácie proti Západu a sústrediť všetky hlavné sily na východe.
  Postavenie Rommelovho zboru zostalo ťažké, ale vďaka zrkadlu začalo efektívnejšie fungovať fašistické letectvo a konvoje zlepšili zásobovanie africkej skupiny.
  Montgomeryho nová ofenzíva v marci 1943 sa ukázala ako neúspešná. Tentoraz už Rommel, ktorý získal presné údaje pomocou diabolskej mágie, nalákal Britov do pasce a podarilo sa mu uštedriť im zdrvujúcu porážku! Je pravda, že kvôli numerickej prevahe a prevahe nepriateľa vo vzduchu nebolo možné úplne poraziť Montgomeryho, ale porážka Británie sa ukázala byť hmatateľnou. Stratilo sa najmä veľa tankov a značné množstvo vozidiel bolo zajatých ako trofeje.
  Briti ustúpili do niekoľkých obranných línií a priblížili sa k Alexandrii. Rommel potreboval nové zálohy a nacisti plánovali pokračovať v ofenzíve južným smerom. Stalingrad padol a po Volge sa dalo postupovať ďalej.
  V máji 1943 sa Fritz presunul do operácie Dolphin. Ich jednotky napriek pomoci orákula čelili veľmi silnému odporu Červenej armády. Pokrok bol pomalý za cenu veľkých strát. Pravda, pomoc prediktora ovplyvnila priebeh vojny. Wehrmacht predvídal protiútoky a odmeňoval stále viac kotlov. V polovici júna sa nacisti už priblížili k delte Volhy a dostali sa ku Kaspickému moru.
  Situáciu sovietskych vojsk na Kaukaze zhoršil vstup Turecka do vojny 22. júna 1943. A to vlastne predurčilo výsledok bitky o ropu z Baku.
  Spojenci neboli odhodlaní. Montgomery prešiel do aktívnej obrany a na ofenzívu už nemyslel a vylodenie v Maroku zostalo nereálne.
  10. júla 1943 sa Churchill pokúsil pristáť vo Francúzsku, aby odvrátil časť nemeckých síl z východu. Nedostatočne pripravené vylodenie spolu s americkou nerozhodnosťou a faktom, že Nemci vďaka orákulu poznali všetky detaily, však vyústili len do najhoršej porážky Angličanov a Američanov na súši v histórii.
  Zajatí boli len väzni, viac ako šesťstopäťdesiattisíc ľudí a množstvo techniky. To však, žiaľ, nezabránilo ofenzíve nacistov na juhu. V auguste Nemci dobyli celý Dagestan, Turci takmer celé Arménsko spolu s Jerevanom a 27. dňa sa nacisti a Osmani zjednotili a roztrhli zakaukazský front na dve časti.
  A opäť pokusy o ofenzívu sovietskych síl na iných sektoroch frontov skončili neúspechom. Nepriateľ si bol príliš dobre vedomý plánov sovietskeho velenia.
  Špeciálne oddelenie v Červenej armáde zúrilo, vykonávali sa represie a masové čistky. Dokonca bolo zastrelených niekoľko desiatok generálov a maršal delostrelectva Kulik.
  Ale pokiaľ mal nepriateľ diabolskú zbraň, nič proti nemu nepomohlo.
  Mesiac september prešiel ťažkými bojmi, nacisti a Osmani sa priblížili k Baku. A v októbri vypukli boje aj v samotnom meste.
  Pobrežné mesto bolo zásobované cez more a zúfalo sa ho snažili udržať. Boje sa vliekli a do 7. novembra, ako bolo naplánované, Fritz zlyhal. Ale všetky ostatné mestá na Kaukaze už boli v tom čase stratené. A v decembri za cenu kolosálnych strát padlo legendárne mesto.
  Ukázalo sa, že Kaukaz je úplne stratený, rovnako ako najväčšie, v tom čase rozvinuté ropné pole v ZSSR. Je pravda, že keďže všetky ropné vrty boli vyhodené do vzduchu a zničené, samotní nacisti nemohli túto výhodu čoskoro využiť.
  Na východnom fronte nastal útlm. Veľké nemecké pozemné sily sa presunuli do Iraku a ďalej do Palestíny a Suezského prieplavu, aby pomohli Rommelovi. Sovietske vedenie sa však rozhodlo pauzu využiť . Ropné polia už boli vyvinuté na iných miestach, vrátane Sibíri. A sovietski dizajnéri pracovali na nových tankoch. IS-2 a T-34-85 mali byť odpoveďou na nemecké Panthery a Tigre.
  Uvoľňovanie zbraní v nacistickom Nemecku bolo vyššie ako v reálnej histórii. Je jasné, že nacisti a otroci majú viac zdrojov a bombardovanie demoralizovanými spojencami je slabšie. To znamená, že by mohli produkovať viac železa a lepšiu kvalitu kovu ako v skutočnosti. Preto bol plán na výrobu 600 "Panterov" mesačne dosiahnutý a dokonca prekročený. Ale boli tu aj ďalšie obmedzenia: čas výcviku pre nové posádky. Okrem toho mal Panther so všetkými jeho nepochybnými výhodami: delo s vysokou prieraznosťou a rýchlosťou streľby, vynikajúcou viditeľnosťou a optikou, ako aj dobrou čelnou ochranou a dobrým jazdným výkonom slabú bočnú ochranu a stupňovité usporiadanie valcov. .
  Pokročilejším a sľubnejším vývojom bol "Panther" -2. Vďaka oveľa hustejšej schéme usporiadania s mierne väčšou hmotnosťou 47 ton mal Panther-2 silný 88-milimetrový kanón s dĺžkou hlavne 71 EL a pancierovanie 120 milimetrov na prednej časti korby, 60 strán pod uhlom , a 150 na čele veže, s motorom s výkonom 900 koní v duralovom plášti.
  Takýto stroj sa začal vyrábať od novembra 1943 spolu s "Tigrom" -2. Nemci však práve točili svoje auto. A zaútočili na Blízky východ.
  V marci 1944 Nemci dobyli aj Kuvajt a dosiahli Suezský prieplav.
  Bolo treba rozbiť orákulum, aby fašisti nemali výhody. Dievčatá v tomto prípade mali túžbu urobiť to skoro, ale ovplyvnili to obmedzenia vplyvu.
  Napríklad teraz sa namiesto dievčat plných mágie, 1. apríla 1944, pohybovali po fronte dve pekné krásky. Bohužiaľ, s veľmi priemernými schopnosťami - ovplyvnil obmedzovač skokov. Bola zima aj pre bosé nohy, keď chodili po jarnej zemi, ledva holé od snehu. Naľavo od dievčat je tečúca Volga, severne od Kamyšinu a ak pôjdete ďalej, dostanete sa k nemeckým pozíciám pri Stalingrade. A úlohou bojovníčok je stať sa takmer obyčajnými dievčatami a po strate nadľudských schopností zneškodniť nenávidené orákulum... Ani to však teraz nemusí stačiť. Koniec koncov, ZSSR stratil územie, na ktorom žila polovica obyvateľstva pred vojnou, a významnú časť priemyselného potenciálu, vrátane predovšetkým ropy, ktorá bola vhodná na ťažbu.
  Samozrejme, existuje mnoho ďalších vkladov, ale na to, aby fungovali v plnej sile, je potrebný čas aj peniaze. To znamená, že situácia je taká, že aj keď je Hitler zbavený moci zrkadla Iblisa, môže sa to ukázať ako bolestne malé. Navyše medzi spojencami zosilneli separatistické nálady. Najmä Američania. Roosevelt je chorý, Gallen jednoznačne inklinuje k ľavicovému pacifizmu a vyhliadky na nové voľby nie sú príliš veselé.
  Ponorková vojna pre spojencov sa nevyvíja práve najlepšie. Počet nemeckých ponoriek sa neustále zvyšuje a ich bojové vlastnosti sa zvyšujú. Už sa objavili torpety vyvolané teplom a ponorky peroxidom vodíka. A flotila spojencov sa stenčuje a slabne, najmä odkedy sa technotronické žraloky Fritz naučili nevynárať sa a neprezrádzať sa.
  Aktivita nacistickej ponorkovej flotily je navyše vyššia ako v reálnej histórii: s palivom to išlo ľahšie, z líbyjských polí prilietajú dokonca aj tankery. Bombardovanie Rumunska je navyše oveľa slabšie. A produkcia syntetického paliva je vyššia.
  Spojenci sú v šoku a majú nepriaznivé zarovnanie. Najmä vnútropolitické.
  Rovnováha síl na východnom fronte 1. apríla 1944: ZSSR 6,3 milióna vojakov a dôstojníkov a asi 5,3 tisíc tankov a samohybných diel, 95 tisíc zbraní a mínometov, 7,7 tisíc lietadiel. Veľké straty v zimných bitkách pri pokuse poraziť nepriateľa. Nemci, berúc do úvahy satelity, zahraničné divízie, hivi pechotu, nazhromaždili viac ako 7,2 milióna, tanky a samohybné delá už 8,8 tisíc, zbrane a mínomety asi 100 tisíc, letectvo 16,5 tisíc vozidiel. Vzhľadom na to, že nové tanky IS-2 a T-34-85 ešte len začali nastupovať do služby Červenej armády, je prevaha nepriateľa z hľadiska vybavenia významná. Takže výroba "Panterov" a "Tigrov" už bola propagovaná a tvoria viac ako polovicu nemeckej tankovej flotily.
  V letectve nie sú hodnotenia kvality také jednoznačné. Nemecké vozidlá sú lepšie ako sovietske v rýchlosti a výzbroji, ale horšie v horizontálnej manévrovateľnosti a zároveň sú lepšie vo vertikálnej. Ale čo je najdôležitejšie, vo Fritz sa objavili prúdové lietadlá, predovšetkým ME-262. Z vrtuľových stíhačiek sa ukázali ako veľmi účinné najvýkonnejšie z hľadiska výzbroje a rýchlosti: ME-309 a TA-152. Yu-488 a ešte skôr Yu-288 vstúpili do sériovej výroby. Tieto bombardéry nemali obdobu z hľadiska letových vlastností, pri vysokom zaťažení.
  V každom prípade, ak vezmeme do úvahy rovnováhu síl, tak nepriateľa treba uznať za mocnejšieho. Navyše v prípade dokončenia operácie na Blízkom východe nacisti ešte zosilnia. A pred ich konečným víťazstvom zostával menej ako mesiac. Takže...
  Technologicky zdatná Elena si ťažko povzdychla a zaspievala:
  - Nie je tu žiadna sila, žiadna sila... Leshy zjavne príliš veľa pil! Len hučiaca pílená kôra, jačal mat!
  Zoya, ktorá si zachovala svoju kultúru aj v skromných dedinských šatách, potriasla prstom svojmu priateľovi:
  - Nebuďme vulgárne... Dyke si radšej vypracuje akčný plán!
  Elena pokrčila plecami. Je chudšia ako predtým a nie je taká atletická. Aj keď možno mnohým mužom by sa zdala ešte krajšia ako predtým. Dievčenské šaty sú jednoduché, ľanové, biele a čisté. Trochu kratšie, ako je u sedliackych žien zvykom, odhaľujúce opálené nohy nad kolená. Dievčatám nezostali žiadne zbrane ani šperky. Nie sú tam ani hodiny.
  Teraz sú také rustikálne, príliš opálené na mesiac apríl, ale nie také rýchle a silné. Nohy kráčajú po hlinenej ceste vysypanej kamienkami. Holé podrážky, ako u dedinských žien, sú drsné a pri pichaní na nich sa cítite pohodlne. Pri chôdzi nefúka taká zima. Ranná mráz po mrazoch topí a nohy nie sú také stvrdnuté a boľavé.
  Vo svojom bývalom tele bojovníka vo všeobecnosti aj na Antarktíde bez problémov. A teraz sú nohy červené od zimy a vyhrievajúce sa pod ranným slnkom nechutne bolia.
  Elena, ktorá už stihla zabudnúť, že ľudské telo môže pociťovať nepohodlie z chladu a únavy, nahnevane povedala:
  - Úprimne, nevidím zmysel v takejto výprave. Uvrhli nás do tohto pekla, zbavili nás silnej mágie... Nechali nás bosých a v jednoduchých sedliackych šatách a zároveň nás zaviazali zachrániť ľudstvo pred fašizmom!
  Zoja na podobnú pasáž logicky odpovedala:
  - Ale v tom je tá krása! Aby to nebolo príliš jednoduché, keď sme pomocou zázračných schopností obsadili Vilnu a ďalšie mestá Litvy. Oveľa zaujímavejšie a hlavne vyžaduje predstavivosť, aby ste porazili nepriateľa v jednoduchých telách a bez superschopností!
  Elena zvyčajne kopla bosou nohou do veľkého dlažobného kameňa, ktorý trčal z hliny uprostred cesty. Ale namiesto toho, aby kameň vyletel z úderu, zostal na mieste a Múdre dievča kričalo od bolesti. Stále dlhé, ladné prsty okamžite opuchli a zmodreli. A Zoya ich dokonca musela pár upraviť. Falangy, ktoré sa zmenili na fialové, zapadli na svoje miesto a Elena zo seba striasla slzu, ktorá sa jej objavila na líci. Musíš byť taký hlúpy.
  Belobogova dcéra v sebe pocítila nával sympatií, zaplavila ju vlna empatie. A zároveň tam bol aj pocit vlastnej slabosti a zraniteľnosti. Necht pod Eleniným modrastým mäsom popraskal a aj noha bola skutočne dojemne poškodená a zraniteľná.
  Múdry v súcite so sebou, poznamenal:
  - Toto znamená telo bez superschopností... Jednoducho sa stanete nikým!
  Zoya naštvane poznamenala:
  - Nohy sa ti zahoja... Nejako budeš žiť!
  Dievčatá opäť vyrazili po ceste. Už nemali svoju bývalú bezohľadnú veselosť. Navyše, čím dlhšie kráčali, tým silnejší bol hlad. Objavili sa zberné polia... Práca na nich už bola v plnom prúde.
  Mužov však nevidno, len ženy a deti boli zapriahnuté, niektorí do pluhu, niektorí okopávali. Ľudia sú tu strašne chudí, s vyčerpanými tvárami. Pravdaže, chlapci, vidiac krásne dievčatá, usmievali sa a mávali na nich, vítajúc ich mozoľnatými, vystretými rukami.
  Zoya ponúkla Elene pomoc pri práci roľníkov. Svarogova dcéra neochotne súhlasila. Osobne chcela výkony zbraní a nie veľký podiel kolektívnej farmy. Ale potom, čo narazila nohou na dlažobnú kocku, militantná nálada razom zmizla. Okrem toho by ste sa mali zamyslieť nad vlastnou legalizáciou. Napokon, nech si niekto povie čokoľvek, skončili v rovnakých šatách a bez farárov.
  Áno, NKVD ich môže kedykoľvek vyhlásiť za špiónov a prekrútiť ich. A tak sa z nich stanú len utečenci, ktorí prišli o všetko vrátane dokladov. Ich šaty nie sú príliš nové a štýl s kratšou sukňou je typický pre boľševickú dedinu. Môžete dúfať, že uveríte!
  Zoya sa narodila na dedine a jej ruky a telo sú veľmi šikovné. Elena je mestská dáma, navyše Moskovčanka. Je pravda, že má skúsenosti s prácou na ornej pôde v rodnoverskej komunite. Ale napriek tomu pohyby nie sú také ľahké a známe ako Zoyine. Áno, a zbité prsty na studenej zemi hnusne kňučia.
  Mladé ženy, chlapci a dievčatá sú však všetci bosí, aj keď v noci mrzlo a riskujete, že sa takmer prechladnete. Len staršie ženy a starenky v lykových topánkach. V dohľade nie sú žiadni muži a predovšetkým najstarší je víriaci sa ryšavý tínedžer, ktorý nevyzerá na viac ako pätnásť rokov, vo veľmi usporiadaných nohaviciach, no s veľmi výrazným vzhľadom a mužnou bradou. Toto dieťa s komsomolským odznakom je najstarším medzi chlapcami a rozkazuje každému.
  To, že sa k nim pridali dve krásky, mladý veliteľ nijako nekomentoval. Je to tak, samozrejme. Klíma regiónu Volga je mierna a siatie je v plnom prúde, tu pár rúk navyše neublíži.
  Elenu čoskoro bolel chrbát a požiadala o pluh. Takže pre pomerne silné dievčenské telo je to jednoduchšie, ale stačí jemne zapiť pätami do voľnej zeme, aby vás tak neboleli prsty. Ale na druhej strane tlak na hrudník ide pod iný sklon a chrbát, nezaťažený, necíti bolesť.
  Dievča si pomyslelo, ale koľko má v skutočnosti rokov? Už viac ako sto! Vtipné! Je jednou z najstarších žien v modernom Rusku a zároveň je plná sily a zdravá. Ale po tom, čo ich zbavili magických schopností, sa z nich mohli stať takí čudáci!
  Z tejto myšlienky je Elenina koža chodec ...
  Všetci pracovali s nadšením a bez prestávky na obed. Alebo až keď sa úplne zotmelo, pristúpili k ohňu, aby sa občerstvili. V blízkosti rieky Volga a v kotli bola ryba. Ale chlieb je krátky a akosi nie celkom čistý, s nečistotami. Viac cibuľovej chuti.
  Jedlo je obyčajné a nie príliš veľa, pre hladné žalúdky sa javí ako pochúťka. Strážkyne sa už roky necítili tak unavené. Nie, koniec koncov, byť mužom bez superschopností je veľmi bolestivé. A ty sa unaví ako... somár!
  Ale je dobré, že organizmy sú mladé a zdravé. Dievčatá zaspávali s ostatnými ženami v maštali na sebe. Jeden z chlapcov si položil hlavu na Zoeinu vysokú hruď. Dievčina-hájnik hladil jeho svetlovlasé víry... A pocítil silnú melanchóliu. Dostali všetko od života a od svojho patróna Bohov-demiurgov: večnú mladosť, moc, možnosť mať bohatstvo, moc, česť a úctu, ale... Aby mohli otehotnieť, musia spať s mužom-človekom, ktorý je im rovnocenný. . A to nie je ľahké nájsť.
  A ak sú takí chlapi, tak sú už na inej úrovni a v inom vesmíre. Elena si spomenula na pieseň o Gagarinovi a po nej túžila ešte viac;
  Vieš aký to bol chlap...
  Celý svet ho nosil na rukách!
  URČENIE KRÁĽOVHO BRATA ZACHRAŇTE RÍŠU
  Brat cára Mikuláša II., Michael, na rozdiel od skutočného príbehu konal rozhodne. Imperiálna garda spustila paľbu na rebelov, ktorí sa pokúšali zaútočiť na Zimný palác. Potom vstúpili do bitky kozáci, s ktorými panovník zaobchádzal láskavo, a šľachtické pluky.
  Niekoľko stoviek rebelov bolo zabitých, iní utiekli. Polícia aktívne zajala rebelov a ich vodcov. Predstavitelia Štátnej dumy, kniežacie rodiny, obchodníci a príslušníci finančnej elity sa ponáhľali prisahať cárovi Mikulášovi vernosť a prisahali mu vernosť. Počas bitky bolo zabitých viac ako šesťsto rebelov a jeden a pol tisíc bolo zranených. Gardisti prišli o dvadsať mŕtvych, kozáci o ďalších päťdesiat.
  Vážna zrážka, ale autokracia odolala. Konšpirátori na vrchole nemali jednotný názor, ani jedného lídra. A vo všeobecnosti mnohí z nich verili, že počas vojny nebolo možné zmeniť formu vlády.
  Je veľa nespokojných s cárom Mikulášom II., ale je ťažké ponúknuť alternatívu k cisárskemu režimu. O to viac sa boháči vážne obávajú, že republikánska forma vlády sa ukáže byť príliš slabá a uvoľnená na to, aby ochránila kapitalistov pred hladným a rebelujúcim proletariátom a vlastníkov pôdy pred roľníkmi.
  A samo o sebe ľudia nezabezpečia vážnu revolúciu. Boľševici sú stále príliš slabí a je ich málo, eseri si väčšinou myslia, že revolúcia je dobrá, ale je lepšie najprv vyhrať svetovú vojnu.
  Skrátka došlo k rozruchu a celé to vyšlo! Zopakovalo sa isté zdanie krvavého vzkriesenia... A ticho!
  Nicholas II vyznamenal svojho brata za jeho rozhodnosť Rádom Juraja prvého stupňa a povýšil ho do hodnosti vrchného generála, pričom Michaila vymenoval za velenie na západnom fronte. A južný a rumunský front boli podriadené Brusilovovi.
  Počet ruskej armády narástol na takmer desať miliónov ľudí a jej údržba bola pre ríšu veľkou záťažou. Mal prísť.
  Len čo cesty vyschli, cárske vojsko udrelo v Haliči. Početná prevaha bola na strane ruských jednotiek. Rakúšania morálne slabli a pluky pozostávajúce zo Slovanov masívne dezertovali alebo sa vzdali. Nemeckých jednotiek nebolo dosť na to, aby zadržali nepriateľa.
  Aby toho nebolo málo, Spojené štáty v apríli vstúpili do vojny proti centrálnym mocnostiam. A tak bol výsledok konfliktu už vopred daný. Nemci sa snažili zvýšiť svoje sily na Západe, aby porazili spojencov a neboli schopní poskytnúť Rakúsko-Uhorsku výraznejšiu pomoc.
  Ruské jednotky obsadili Ľvov a niekoľko miest v Haliči. Vzniklo dokonca niekoľko malých kotlov. Rakúsky, prepletený a rozbitý front sa rútil príliš rýchlo, takže Nemci sa museli presunúť na západ do hluchej obrany a vrhnúť jednotky do medzier, ktoré sa vytvorili.
  Rusi, ktorí dosiahli úspech, sa priblížili k Przemyslu a dokonca mesto obkľúčili. Ale problémy so zásobovaním a zavedenie bojaschopnejších nemeckých jednotiek do boja spomalili postup. Na druhej strane prešiel do útoku rumunský front a po nejakom čase aj západný front. Ten čelil ťažkej úlohe: prelomiť silnú, hlboko zakorenenú nemeckú obranu.
  Cárov brat Michail to nepovažoval za hanebné, poučil by sa od Brusilova a použil podobnú taktiku. Začal pripravovať ofenzívu na dvanástich rôznych miestach naraz, aby Nemci nevedeli určiť smer hlavného útoku. Okrem toho v noci aktívne využívali dymovú oponu a ofenzívu.
  Ruské jednotky na juhu oslobodili Bukurešť a útok v strede sa skončil prielommi južne od Vilny.
  Nemci museli opäť posilniť svoje južné krídlo. Pod hrozbou obkľúčenia blokovali nemecké jednotky Rigu. Za týchto podmienok urobil cisár ťažké rozhodnutie opustiť pobaltské štáty a stiahnuť jednotky do pruskej obrannej línie.
  Nevyšlo to, záležitosti spojencov a Turecka. Rusi a Angličania postupovali v Malej Ázii, Francúzi drvili v Sýrii a Palestíne. Osmani slabli a ich pád nebol ďaleko. Bulhari sa navyše zmenili. Uvedomujúc si, že Prusi už vojnu prehrali a ruské jednotky, ktoré oslobodili väčšinu Rumunska, dosiahli hranice, slovanský kráľ vyhlásil vojnu Rakúsku, Turecku a Nemecku.
  Samozrejme, že to Nemcom pridalo bolesť hlavy. Už nedokázali udržať frontovú líniu na východe a boli nútení ustúpiť k Visle. Očakávajúc, že prirodzená vodná bariéra zdrží ruské jednotky.
  Spojenec na západe dosiahol len čiastkové úspechy, hoci tanky už boli aktívnejšie využívané. Ale kým Nemecko držalo front, aj keď bolo nútené posunúť sa trochu dozadu. Južná časť si vyžiadala veľa úsilia.
  No a na jeseň a v zime cárske Rusko presunulo ťarchu bojov na Osmanskú ríšu.
  Útok na Konštantínopol z pevniny aj z mora sa skončil triumfom ruských zbraní. Turecko padlo a s ním Rusko dostalo veľké územia, Cargrad a úžiny s prístupom k Stredozemnému moru.
  Pravda, v roku 1917 nebolo možné ukončiť vojny, ale dych víťazstva už pocítili všetci, a to v oveľa väčšej miere ako v roku 1916.
  Zima prešla v Rusku malými štrajkmi a protestmi, ale napriek vojenským ťažkostiam nedošlo k žiadnym vážnym stretom. Pokiaľ sa rubeľ príliš neznehodnotil, ale hovoriť o hlade je predčasné.
  Je však čas ukončiť vojnu a všetci to pochopili. Brusilov, ktorý bol povýšený na poľného maršala, navrhol zasadiť hlavný úder na juhu, kde je nepriateľ slabší, a potom sa obrátiť na sever.
  Nemci už mali prvé tanky. Ale ich počet je príliš malý na to, aby mal významný vplyv na priebeh vojny. Rusko má tiež svoje vlastné vozidlá, najmä Mendelejevove tanky. Ale opäť, cársky priemysel stále nemôže ťahať sériovú výrobu.
  Hromadnú výrobu tankov však založili Briti, Američania a Francúzi. To znamená, že sa objavil nový, silný prostriedok na prelomenie obrany, ktorý by mal preraziť nemecké pozície.
  Spojenci chcú tiež čo najskôr ukončiť ničivú vojnu. A od konca marca začali z ich strany pokusy o prelomenie nemeckej obrany do hĺbky.
  Ofenzíva ruských vojsk sa začala hneď, ako na juhu vyschli cesty. Ruské jednotky sa po predchádzajúcich víťazstvách vzchopili a Rakúšania sa ledva držali. Budapešť sa ukázala byť obkľúčená už začiatkom mája. Potom bol pohyb načrtnutý smerom k Viedni a obchádzaním rieky Visly.
  Do ofenzívy prešli aj Taliani. Dokonca aj Japonsko vyslalo do Európy expedičné sily. Nemci sa tlačili zo všetkých strán.
  Keď sa už ruské jednotky priblížili k Viedni, Rakúsko-Uhorsko kapitulovalo. Posledný spojenec Nemecka konečne padol. Na Západe, využívajúc taktiku úderov na rôzne časti frontu, spojenci pomaly, ale isto postupovali. A ruské jednotky išli z juhu do zadnej časti nemeckého frontu pokrývajúceho Vislu.
  Za týchto podmienok kancelár Wilhelm, uvedomujúc si úplnú, beznádejnú situáciu Nemecka, oznámil 22. júna 1918 zastavenie všetkých nepriateľských akcií. V skutočnosti Nemci kapitulovali.
  Rakúsko-Uhorsko prestalo existovať. Rusko dostalo Halič, Krakovskú oblasť, Bukovincu, časť východného Slovinska a Maďarsko. Rumunsko Transylvánia. Z Rakúsko-Uhorska bolo len malé Rakúsko a silne oklieštené Maďarsko. Československo vzniklo pod záštitou Ruska.
  Cárska ríša dostala od Nemecka Klaipedu, Poznaň a prístup k moriam, čím odrezala Východné Prusko od samotnej metropoly cez Danzig.
  Nemecko muselo vrátiť Dánsku a Francúzsku, ktoré bolo predtým dobyté v 19. storočí. Každý rok bola odsúdená na obrovské reparácie a obmedzila vojenský potenciál na stotisíc ľudí.
  A samozrejme, ako v skutočnej histórii, demilitarizovanú zónu.
  Cárske Rusko rozšírilo svoje majetky aj na juhu. Osmanská ríša, podobne ako rakúsky štát, prestala existovať. Británia dobyla Irak, Francúzsko, Sýriu a spolu s Britmi aj Palestínu. Rusko dostalo Arménsko, Malú Áziu a Konštantínopol.
  Blízky východ a Irán boli tiež rozdelené do sfér vplyvu. Cárske Rusko tak dosiahlo významné materiálne akvizície.
  Ale vojna stála životy viac ako dva a pol milióna vojakov, nepočítajúc mŕtve civilné obyvateľstvo, obrovské výdavky. Financie sa dostali do rozkladu a krajina sa zadĺžila.
  Je pravda, že spojenci blahosklonne súhlasili s odpísaním úrokov z pôžičiek, ale aj tak sa ukázalo, že dlh je dosť veľký - asi desať miliárd zlatých rubľov.
  Bolo však možné znárodniť podniky, ktoré predtým vlastnili Nemci.
  Politická situácia v cárskom Rusku sa stabilizovala a autorita cisára rástla.
  Nicholas II to využil a zrušil svoj vlastný manifest o Štátnej dume. Autokracia bola opäť obnovená a zákonodarná moc prešla v plnom rozsahu na cára.
  To vyvolalo len nesmelé protesty. Krajina bola príliš unavená vojnou a nechcela nové prevraty.
  A ekonomika začala rýchle, povojnové zotavovanie! V priemere bol rast okolo deväť percent ročne a bol vyšší ako v USA.
  Vznikali nové vyspelé priemyselné odvetvia, rozvíjalo sa strojárstvo. Mzdy išli hore.
  Trvanie pracovného dňa bolo zákonom kráľa skrátené z 11,5 hodiny na 10,5 hodiny. Pred sviatkami a pred víkendmi do 9. hodiny. Taktiež sa pracovný deň skrátil na deväť hodín, ak aspoň jeho časť pripadla na noc.
  Po výmene peňazí sa obnovil celý zlatý zostatok rubľa. Do roku 1929 mzda robotníka dosiahla 50 rubľov mesačne, zatiaľ čo cena vodky bola 25 kopejok za fľašu. To je 200 fliaš mesačne. A ak to vezmete v ekvivalente zlata, je to až 37 gramov čistého zlata.
  Krajina sa z hľadiska priemyselnej výroby umiestnila na druhom mieste za Spojenými štátmi. Vyhliadky na impérium vyzerali veľmi ružovo, ale .... zasiahla depresia, veľká depresia.
  Kolaps postihol celý svet a Rusko tiež. Pravda zo všetkého najviac upustila Nemecko a Spojené štáty. Ale aj cárske Rusko bolo príliš závislé od vonkajších pôžičiek, a preto sa nemohlo vyhnúť prevratom a recesii.
  Boľševická strana v dvadsiatych rokoch bola v kríze. Lenin sa v skutočnosti vzdialil od praktického, revolučného boja tým, že sa ponoril do teórie... a napísal fantastické diela.
  Vladimír Iľjič sa stretol v Británii a Herbert Wales, pocítil v sebe chuť sci-fi. Najmä z pera Vladimíra Iľjiča vyšiel veľký, futuristický román: "Komunizmus - cesta šťastia"! A množstvo ďalších diel. Lenin už zarábal pekné peniaze na fantastických dielach.
  Boľševici sa rozdelili na trockistov a stalinistov. Stalin sa rozhodol vrátiť k taktike individuálneho teroru charakteristickej pre Vôľu ľudu. Trockij zaujal umiernenejší postoj.
  Sociálni revolucionári sú stále aktívni, hoci v dvadsiatych rokoch nedošlo k žiadnym významným politickým vraždám. Pozície republikánov a kadetov sa postupne posilňovali. Skutočne, absolútna monarchia sa každému zdala zastaranou relikviou. Takže opäť začali nepokoje, štrajky, demonštrácie a kráľovský trón sa potácal.
  Panovníkovi sa dalo veľa zapamätať...
  Vláda Mikuláša II. našla cestu von... vo vojne! Navyše generáli túžili po pomste za porážku z Japonska. A je to pochopiteľné...
  Po prvej svetovej vojne cárske Rusko uskutočnilo niekoľko malých vojenských kampaní. Na Blízkom východe, kde spolu so svojimi spojencami dokončili arabský svet. V Afganistane .... Tam sa vojna odohrala spolu s Britániou. Rusko prevzalo severné oblasti Afganistanu obývané najmä Uzbekmi a Tadžikmi, ako aj Herat. Angličania si po brutálnych vojnách napriek tomu podrobili juh. Samospráva zostala v centre Afganistanu.
  Irán si stále zachovával zdanie suverenity, no jeho rozdelenie tiež nebolo ďaleko.
  Ale hlavný stret záujmov padol na Japonsko. Okrem toho v roku 1931 Japonci vytvorili bábkovú vládu v Mandžusku a začali ofenzívu v Číne.
  To bol dôvod novej vojny.
  Do tejto doby sa ruskej armáde podarilo aktualizovať svoju tankovú flotilu a vytvoriť veľmi silné letectvo. Vo vzduchu bolo Japonsko výrazne horšie a pozemná armáda Ruska je oveľa početnejšia a možno aj bojaschopná.
  Tichomorskej flotile velil legendárny admirál Kolčak. Veliteľ Rádu svätého Ondreja I. Brusilova už v tom čase zomrel, no jeho zdatní žiaci zostali.
  Od samého začiatku bola vojna pre Japonsko neúspešná. Ruskí generáli: Denikin, Wrangel, Kaleidin pod generálnym velením cárovho brata Michaila Romanova - pôsobili energicky a obratne. Skúsenosti z prvej svetovej vojny zapôsobili, počítalo sa s chybami v konflikte z rokov 1904-1905.
  Celkom dobre sa ukázali aj Prochorovove ľahké tanky, ktoré sú v manévrovej vojne jednoducho nenahraditeľné. V každom prípade to už bola iná ruská armáda, a úplne iná vojna.
  Avšak aj počas prvej bitky so samurajmi, keby namiesto Kuropatkina bol talentovanejší a rozhodnejší veliteľ, výsledok vojny by bol, samozrejme, úplne iný.
  V každom prípade, po dvoch mesiacoch bol Port Arthur obliehaný ruskými jednotkami a Japonci boli porazení. O dva mesiace neskôr bola oslobodená celá Kórea a citadela bola dobytá búrkou.
  Na mori boli tiež bitky v plnom prúde s rôznym úspechom. Až kým sa nepriblížili eskadry z Baltského a Čierneho mora. Krajina vychádzajúceho slnka bola úplne porazená a dokonca vylodili jednotky na Hokkaido. Japonsko bolo nútené podpísať pre seba ponižujúci mier. Vráťte Mandžusku, Port Arthur, niektoré majetky dobyté od Nemcov, južný Sachalin a hrebeň Kuril. A zároveň zaplatiť odškodné, čistú sumu - miliardu zlatých rubľov.
  Víťazstvo dočasne posilnilo pozíciu autokracie a potom Veľká hospodárska kríza ustúpila rýchlemu hospodárskemu rozmachu.
  V Nemecku sa tak ako v skutočnej histórii dostal k moci Hitler, no nesmel sa príliš túlať. Najmä pokus o obnovenie všeobecnej brannej povinnosti čelil tvrdému odporu Ruska a Francúzska. Hoci boli urobené malé ústupky z hľadiska vojenského potenciálu. Veľkosť armády sa mohla zvýšiť zo stotisíc na dvestopäťdesiat. Okrem toho Hitler vrátil kontrolu nad demilitarizovanou zónou Nemecku.
  A cárskemu Rusku sa schyľovali dynastické problémy. Následník trónu Carevič Alexej zomrel... Cárovmu bratovi Michailovi Romanovovi odobrali právo dediť. A skutočným dedičom bol Kirill Vladimirovič Romanov. Ale tento typ je utopený v opilstve a zhýralosti. Úplne zdegradovaný...
  Kto sa teda stane nástupcom cára Mikuláša II.? Cárov brat Michael po víťazstve nad Japonskom dostal hodnosť generalissima a bol veľmi obľúbený. Stal sa prvým členom kráľovskej rodiny v histórii cisárskeho Ruska, ktorý získal takú vysokú hodnosť. A mnohí ho chceli vidieť na kráľovskom tróne.
  Je pravda, že sám Nicholas II - nepil, bez zlých návykov, pravidelne cvičil gymnastiku, bol stále dosť silný a zdalo sa, že jeho vláda bude najdlhšia v ruskej histórii. Stalin však vymyslel najveľkolepejší pokus o atentát od čias Alexandra II. Hoci sa to zdalo, aký to má zmysel?
  V každom prípade sa rok 1937 ukázal ako hrozivý. Zahynul cár Mikuláš II., spolu s ním zomreli aj dvaja ministri, tri desiatky dvoranov a zrútila sa časť Zimného paláca.
  Teroristi použili kanalizáciu na ťažbu a nasadili viac ako tonu aminolonu.
  Do priebehu dejín tak zasiahla agresívna náhoda. Tak sa skončila vláda cára Mikuláša II. Panovník, ktorý sa nestal prezývkou, veľkým ani impozantným. Tí, ktorí cisára nemilovali, ho nazývali krvavým, lebo v jeho kráľovstve sa prelialo veľa krvi. Kto sa správal s úctou - Dobyvateľ. Takže počet pozemkov pod ním, na Rusi, sa zvýšil. V Číne bola dokonca veľká provincia: Zheltorossia.
  A celé kráľovstvo trvalo 43 rokov. Iba dlhšie pravidlá a nominálne Ivan Hrozný. Ale vzhľadom na to, že nastúpil na trón na tri roky, skutočné funkčné obdobie bolo kratšie.
  A legitímny dedič Kirill Vladimirovič Romanov napriek tomu nastúpil na trón. Vládol krátko - asi rok, ale podarilo sa mu trochu ovplyvniť chod dejín. Predovšetkým umožnil Adolfovi Hitlerovi vykonať rakúsky anšlus. Údajne sa odvoláva na právo národov na sebaurčenie a vraj bude väčší poriadok. Súhlasil s anšlusom Rakúska a Mussoliniho.
  Nemecko sa tak rozšírilo a jeho populácia presiahla osemdesiat miliónov. Nehovoriac o tom, že Hitler podporoval plodnosť. Za Adolfa Besnovatého vyrástla jedenapolkrát.
  V Španielsku vypukla občianska vojna, ktorá sa však skončila oveľa rýchlejšie, pretože neexistoval Sovietsky zväz, ktorý poskytoval pomoc ľavicovej koalícii v Madride.
  Ale Franco sa stal spojencom Fuhrera. A nový cár Vladimír Tretí čelil Británii.
  Situácia je skutočne neprehľadná. Puzzle plné druhej svetovej vojny. A nové kolo konfrontácie. Irán nie je rozdelený a toto je vlastne posledná islamská krajina, formálne nezávislá. A Rusko má na to názory a Británia. Na Blízkom východe sú veci veľmi komplikované. Územia Ruska, Francúzska, Británie sú zmiešané a nie je ľahké ich spravovať.
  Anglicko ekonomicky stále viac zaostáva za Ruskom aj Nemeckom, ktoré sa dostáva k moci. A najväčšie kolónie sú stále Britské. Sila koruny leva ale slabne, Kanada je takmer samostatná. Južná Afrika je tiež panstvo, ako Austrália. V Indii sa britská pozícia oslabuje. Samozrejme, existuje túžba tlačiť leva.
  Hitler sa snaží hrať na dvoch frontoch. Alebo získajte podporu Francúzska, Británie, Talianska a Japonska. Všetkým nahromadiť cárske Rusko a rozdeliť jeho obrovské majetky.
  Alebo hľadať územné akvizície na Západe, ale už v spojenectve s Ruskom.
  Hitler je podlý a bezzásadový človek a vo všeobecnosti je mu jedno, s kým uzavrie koalíciu, pokiaľ je to pre neho výhodné.
  Nový mladý cár Vladimír tiež sníva o tom, že sa zapíše do histórie ako veľký dobyvateľ a chce získať kolónie z Británie a Francúzska. Nemcom už vlastne nie je čo vziať. Takže koalícia s Nemeckom je celkom logická.
  Taliansko dobylo Etiópiu a chce tiež nové činy. Mussolini je mimoriadne ambiciózny. Je mu jedno, kam pôjde na východ alebo na západ. Ale vo Francúzsku nie je medzi ľuďmi veľká túžba bojovať. Vládne tam pacifizmus a volí sa vláda. Nie je teda potrebné získavať takého silného spojenca. A cárske Rusko s tradične vysokou pôrodnosťou a neustále klesajúcou úmrtnosťou je veľmi silný protivník. Počet obyvateľov cárskeho Ruska rastie ročne asi o tri percentá. Detská úmrtnosť sa znížila, no zatiaľ móda pre mnohodetné rodiny neprešla a dokonca aj rodiny robotníkov sú plodné. Ak vezmeme do úvahy územné akvizície, vrátane husto osídlenej Číny, riedko osídleného Mongolska a Európy a Turecka, počet obyvateľov cárskeho Ruska v roku 1940 prekročil 400 miliónov v porovnaní s rokom 1913, keď to bolo 180 miliónov. A toto je kontinentálna veľmoc... Británia a Francúzsko v samotných materských krajinách majú menej ako 50 miliónov plus ďalšie kolónie. Ale koloniálne jednotky sú slabé v morálke a majú malú bojovú schopnosť. Pozemné sily Západu sú teda oveľa slabšie.
  Fuhrer volí spojenectvo s Ruskom proti Západu.
  V roku 1939 došlo k rozdeleniu Československa. K Nemecku patrili aj Sudety. Nemci posilnili armádu, vytvorili tankové kolóny. Cárske Rusko tiež nestálo na mieste, malo päťmiliónovú mierovú armádu a päťsto personálnych divízií.
  V cárskom Rusku sa už dlho vyrábajú ťažké tanky a strategické letectvo vrátane lietadiel s ôsmimi motormi. Francúzsko má len asi tridsať ťažkých tankov a tie sú zastarané. Británia nemá ťažké stroje. No, Nemecko tiež, nikto nie je ťažší ako dvadsať ton. USA majú niečo vyše štyristo tankov.
  Hitler sa rozhodol, že sa neoplatí ťahať a 15. mája 1940 udrel. Hneď ako bude priaznivé počasie a všetko bude pripravené. Alebo viac-menej hotovo.
  Cárske Rusko začalo ofenzívu proti Indii a iným koloniálnym majetkom. Úder ruskej armády dopadol na zle bránené pozície. Vojská, ktoré tvoria samotní etnickí Briti a Francúzi, je relatívne málo a koloniálne jednotky nie sú príliš ochotné zomrieť za nápad alebo im cudziu ríšu. V skutočnosti, kto sú pre nich Briti? Vykorisťovatelia, zotročovatelia, lupiči či neveriaci. Je nepravdepodobné, že by Rusi boli oveľa horší ako oni, aby zomreli v prospech ríše leva alebo kohúta.
  Cárske jednotky teda postupujú, prekonávajú pomalý, ohniskový odpor. Nemci však dokázali poraziť francúzske, britské, belgické a holandské jednotky za mesiac a pol.
  Churchill tak stratil podporu svojich hlavných spojencov. Očakávanie, že Spojené štáty vstúpia do vojny, sa nenaplnilo. Roosevelt sa vo všeobecnosti nevyznačoval rozhodnosťou Stenky Razinovej. A potom by také sily išli proti Amerike.
  Ruské jednotky postupovali cez Afriku a Áziu v pochodoch, viac problémov prichádzalo z terénu a naťahovanej komunikácie ako od nepriateľských jednotiek. Postihnutý bol aj nedostatok ciest najmä v Afrike. Nenáročný ruský vojak však hrdinsky a stoicky prekonáva všetky ťažkosti.
  Nemci môžu presúvať jednotky do Afriky len s ťažkosťami. Postup na Gibraltár zdržal Francov tvrdohlavý odpor. A sily museli preniesť po mori. Rusi sa prebili do Afriky, cez Egypt a je to pre nich oveľa jednoduchšie. Taliansko tiež chytí všetko, čo môže chytiť, a v tejto veci má Mussolini úchop boa constrictor.
  Samotné pristátie na metropole v roku 1940 sa nekonalo. Vo vzdušnom boji, predovšetkým kvôli pasivite Ruska, Británia obstála. Musím však povedať, že múdry cár Vladimir Kirillovič nechcel, aby Británia kapitulovala vopred, ale celkom racionálne sa chystal zajať všetky jej ázijské a africké kolónie.
  Kam ide Británia? Koniec koncov, nemá žiadne rezervy, bez kolónií a surovín - pád je otázkou času.
  V zime a v marci 1941 sa ruské jednotky konečne dostali do Južnej Afriky a porazili posledný africký Dominion. Pokus Britov vysedávať na Madagaskare tiež zlyhal a v máji 1941 sa uskutočnilo obojživelné pristátie s následným víťazstvom.
  Japonsko konalo vo vojne na strane Ruska a podarilo sa mu niečo uchmatnúť v Tichom oceáne. Leto 1941 bolo obdobím veľkého leteckého útoku na britskú materskú krajinu.
  Ruské a nemecké lietadlá žehlili Londýn a ďalšie mestá Britského impéria. A 8. novembra, v deň výročia mníchovského prevratu, sa pristátie konečne uskutočnilo.
  Boje trvali šestnásť dní a skončili víťazstvom ruských a nemeckých jednotiek.
  Tým sa vlastne skončila druhá svetová vojna. Ukázalo sa, že je to menej krvavé a zdĺhavé ako v skutočnej histórii. A veľmi výrazne posilnil a rozšíril ruské majetky. Najmä v Afrike a Ázii.
  Nastalo relatívne pokojné obdobie. Rusko a Nemecko trávili svoje územné zisky. Tretia ríša zahŕňala do svojho zloženia: Belgicko, Holandsko, takmer polovicu Francúzska, ako aj Maroko, časť Alžírska a centrálne majetky. Je pravda, že kvôli pozícii Franca a určitej nerozhodnosti Hitlera Nemci nemali čas postúpiť do rovníkových majetkov Francúzska a išli k ruským jednotkám.
  Napriek tomu Nemecko stále dostalo dobrý kus africkej pôdy, ktorá svojou rozlohou presahovala jeho vlastné územie. Rozloha Tretej ríše, berúc do úvahy európske akvizície, sa viac ako strojnásobila. A ak počítame od hraníc od roku 1937, berúc do úvahy Rakúsko, Sudety a Českú republiku zoči-voči protektorátu, tak štyrikrát.
  Takže Nemci ako celok mali dosť na strávenie, zvládnutie a asimiláciu. Rusko tým viac rozširovalo svoje koloniálne majetky a len ťažko to všetko mohlo kontrolovať.
  A Taliansko dostalo veľa: napríklad väčšinu Sudánu, Somálska, Ugandy a niektoré ďalšie akvizície, najmä Tunisko.
  Tým je prerozdelenie sveta nateraz ukončené. Ale ako sa hovorí, časom sa začínajú prejavovať ambície.
  Spojené štáty nezačali seriózne pracovať na jadrovom projekte. Vo fašistickom Nemecku a Rusku sa tiež ukázalo, že postoj bol v pohode. Japonsko ešte nie je dostatočne rozvinuté, aby ho ťahalo, a Británia a Francúzsko sa stali vazalskými krajinami Tretej ríše a Ruska.
  Ukázalo sa teda, že objavenie sa jadrových zbraní sa na nejaký čas oneskorilo.
  Pokrok je však, samozrejme, neúprosný. Fyzici pracujú, teória sa vyvíja, rovnako ako laboratórne experimenty. Ale jadrový projekt potrebuje vôľu štátu. Cárske Rusko má starosti nad hlavu a náklady na komunikáciu s rozširovaním svojho územia. A Hitler mal z nejakého dôvodu zášť proti takýmto myšlienkam jadrového programu a veril, že atómový projekt pohltí len obrovské množstvo peňazí za nič.
  Navyše, ruské pozemné armády a letectvo boli najsilnejšie a najpočetnejšie na svete a aj flotila, najmä z ekonomického rastu, sa stiahla.
  Cárski generáli a maršali radšej rozvíjali stavbu tankov, stavali lietadlá, lietadlové lode a bojové lode. A načo im treba nejaké rozprávky - o jadrových bombách? To znamená, že Nemcom aj Rusom bol tento problém ľahostajný.
  Surovinových zdrojov bolo navyše dosť na to, aby sme sa v žiadnom prípade v blízkej budúcnosti nemuseli báť o nosiče energie.
  Takže napriek všetkému chladu Pentagonu a Bieleho domu iniciatíva nedobrovoľne prešla na Spojené štáty. A tu nejde len o strach, že Rusi alebo Nemci pôjdu ďalej a budú tlačiť na Nový svet, ale aj o ekonomiku.
  Keďže Spojené štáty stratili možnosť získavať ropu z Ázie, Afriky a Stredného východu, stále mali svoje vrty v Texase na Floride a začali sa rozvíjať na Aljaške.
  Populácia USA však rástla. V Rusku imigrácia neprekážala a populácia naďalej rýchlo pribúdala. Najmä černochom a Arabom dovolili odísť do USA.
  Aj americká ekonomika rástla, čoraz viac áut pribúdalo.
  A začalo sa hľadanie jadrového paliva a atómovej reakcie, ktorá by mohla poskytnúť kolosálnu energiu.
  Od konca druhej svetovej vojny uplynulo desať rokov. Hitlerovské Nemecko malo novú zbraň: diskety schopné nielen lietať veľkou rýchlosťou, ale aj prakticky zostať nezraniteľné pre ručné zbrane.
  Okrem toho sa Nemcom podarilo vypustiť nad obežnú dráhu umelú družicu a čo je najdôležitejšie, v júni 1951 prvého človeka do vesmíru.
  Cárske Rusko trochu meškalo a naplno pokročilo až v auguste tohto roku. Vo fašistickom Taliansku v tom istom roku nastali zmeny. Benedito Mussolini, uchádzač o titul Július Caesar, zomrel. Vo všeobecnosti bol taliansky diktátor vo vládnutí úspešný. Ak vezmeme do úvahy výboje v Afrike, vrátane Etiópie, územie kontrolované Talianskom sa za jeho vlády rozrástlo takmer tri a pol krát. Okrem toho sa Beneditovi v Európe podarilo odrezať časť Francúzska spolu s Toulonom.
  Ale nedovolili mu ísť do Albánska a Grécka - to sú územia zahrnuté do sféry vplyvu Ruskej ríše.
  Benedita by sa, samozrejme, dal nazvať velikánom a dobyvateľom, hoci talianska armáda sa svojimi vykorisťovaniami príliš nežiarila. Ale jeho syn a dedič sa nepovažoval za horšieho ako jeho otec.
  A vzal jeseň 1951 a napadol Albánsko a Grécko... Niet divu, že sa hovorí, že všetky veľké vojny sa začínajú náhle.
  Vladimír Tretí bol z tejto príležitosti dokonca nadšený. Majetky Talianska v Afrike sú veľké, dokonca rozsiahlejšie ako nemecké. Tak prečo si ich nevyzdvihnúť, keď je na to dobrý dôvod?
  Ruské jednotky začali nepriateľstvo 7. novembra 1951 a zaútočili na Etiópiu, Líbyu a Sudán. Ruské jednotky sú silnejšie, početnejšie a bojaschopnejšie ako talianske.
  Začali teda rýchlo rozbíjať armádu cestovín... Nikto však nečakal, že bez akéhokoľvek varovania sa Adolf Hitler postaví na stranu Mussoliniho mladšieho.
  Hoci ak sa na to pozriete, nebolo nič viac ako neočakávané.
  Nemecko prehralo prvú svetovú vojnu s Ruskom a stratilo najviac územia v Rusku. A ak sa Nemcom podarilo pomstou vrátiť to, čo sa stratilo na Západe, potom im na východe, úprimne povedané, zostal triviálne nos.
  Hitler teda naozaj počítal so svojimi novými zbraňami, najmä disketami a lietajúcimi taniermi. Okrem toho Fuhrer veril, že tentoraz bude ľahšie bojovať s Ruskom ako v prvej svetovej vojne, pretože Nemecko a Taliansko budú viesť spoločnosť bez druhého frontu.
  Počítalo sa aj s tým, že Rusmi urazené Japonsko tiež vstúpi do vojny na Ďalekom východe a zviaže tam nepriateľa. Možno sa Portugalsko a Španielsko pripoja ku koalícii, ako Británia a Francúzsko? Majú oveľa bližšie k Nemecku ako k Rusku. A nejaké nádeje sa vkladali do USA!
  Okrem toho Amerika vybudovala impozantné námorníctvo, mnoho lietadlových lodí a zmodernizovala svoju tankovú flotilu - aj keď bola kvantitou a kvalitou stále nižšia ako stroje armády Starého sveta.
  Sociálny systém v cárskom Rusku zostal autokratický a absolútna monarchia. Cár a cisár celej Rusi mali plnú moc: výkonnú, zákonodarnú a súdnu. Parlament chýbal. Existovala Štátna rada osôb menovaných cisárom, ktorá však mala len poradné právo. Zákony vydával sám kráľ, ako aj dekréty. Mal aj právo na popravu a milosť, aj keď, samozrejme, existoval aj súd. Porotné procesy boli po zavraždení Mikuláša II. zrušené, takže súdnictvo menoval a odvolával aj cár alebo úradníci menovaní cisárom.
  Tento systém mal svoje výhody aj nevýhody. Na jednej strane mohol cisár rýchlo vyriešiť ten či onen problém bez akýchkoľvek sporov a dohôd, no na druhej strane prílišná koncentrácia moci v jednej ruke potláčala iniciatívu a dávala veľké možnosti byrokracii. Zrodila rôznych obľúbencov a obľúbencov. Vladimír sa nevyznačoval prílišným pokrytectvom a manželskou vernosťou. Hoci ženy na jeho politiku veľký vplyv nemali.
  V oblasti stavby tankov malo cárske Rusko mnoho silných a ťažkých vozidiel. Skúsenosti z vojenských operácií v Afrike však ukázali, že jazdný výkon tanku je mimoriadne dôležitý. Výsledkom bolo, že hlavný ruský tank neprekročil hranicu štyridsaťpäť ton. Kedze porodila vacsiu vahu aj so sirokymi stopami problemy s priechodnostou.
  Cár miloval ťažké tanky, no cisárovi poradcovia ich odhovárali, aby ich pustili do sériovej výroby. Ale šesťdesiattonový stroj bol dostupný v dvoch tisíckach exemplárov. A najmasívnejší tank "Nikolai" - 3, bol zvyčajne vyrobený v šesťdesiatich troch tisícoch.
  A stroj je - hmotnosť je štyridsaťpäť ton a pištoľ má kaliber 122 mm. Predný pancier dvesto milimetrov, korma a boky 120 milimetrov, rozloženie je klasické.
  Hitler mal vážne rád ťažké stroje. A chcel som mať prevahu nad Nikolajom v sériovom tanku. Nemecké auto narástlo do hmotnosti 75 ton a to už bol limit, pretože veľká hmota sa po koľajniciach prepravuje mimoriadne ťažko.
  Nemecké auto bolo vyzbrojené 128 mm zbraňami, malo predné pancierovanie 250 mm, bočné a kormové pancierovanie 180 mm.Rozloženie sa tiež približuje klasickému.
  Početne bol nemecký tankový tank trikrát nižší ako sovietsky. Nehovoriac o ťažkostiach pri používaní príliš ťažkých strojov.
  Ruská technika je však roztrúsená v širokých oblastiach a na európskom sektore frontu je približná rovnosť v počte vozidiel a pechoty. Hoci vo všeobecnosti je ruská armáda oveľa početnejšia ako nemecká. A Rusko má obrovskú populáciu: zahŕňa Indiu, Čínu, väčšinu Afriky, Blízky východ, Perziu, Indočínu a mnoho ďalších.
  Samozrejme, Hitlerovo rozhodnutie zaútočiť na cárske Rusko, aj keď vezmeme do úvahy, že Japonsko a Taliansko, a možno aj Francúzsko a Británia, sú na jeho strane, je kolosálnym dobrodružstvom. Ale Fuhrer je obrovský dobrodruh.
  Treba poznamenať, že diskety, do ktorých Tretia ríša vkladala také veľké nádeje, nie sú v praxi veľmi účinné. Vytvorenie silného laminárneho prúdu viedlo k obrovskej spotrebe paliva a čas letu lietajúcich tanierov sa ukázal byť relatívne krátky. Mohli teda konať, a to aj s prihliadnutím na obrovskú rýchlosť na nie príliš výrazné vzdialenosti. Laminárna prúdnica navyše chránila disk pred ručnými zbraňami, ale zase bránila streľbe z lietajúceho taniera.
  Nemci teda mohli zo svojich diskov zhadzovať iba rádiom riadené rakety a potom pod úzkym uhlom alebo vypnutím laminárneho prúdu, ale v tom čase sa stali zraniteľnými.
  Ale v každom prípade sa Hitler rozhodol zaútočiť na Rusko a hodil svoje karty do hry. Okrem toho sa fašista obával, že v prípade porážky Talianska ho prevezmú. Nikomu s fúzmi neveril.
  Spočiatku nacisti dosahovali úspechy vďaka prekvapeniu zo štrajku a lepšej organizácii svojich jednotiek. Ale čas na ofenzívu bol zvolený zle. Napadol sneh a tanky sa šmýkali. Fritz mohol dobyť časť Poľska vrátane Krakova, ale uviazol pri Varšave.
  Ruská vojnová mašinéria sa roztáčala... Japonsko, ako Fuhrer očakával, vstúpilo do vojny, ale jeho flotila nemala prevahu nad ruskou tichomorskou flotilou a bitky boli približne vyrovnané. A Japonsko prakticky neodvrátilo pozornosť pozemných síl od západného dejiska operácií. Okrem toho boli samuraji vo vzduchu podriadení Rusom, čo do počtu aj kvality. A Krajina vychádzajúceho slnka dokázala zachytiť len niekoľko malých ostrovov.
  Opatrní Franco a Salazar sa so vstupom do vojny neponáhľali. Rusko je veľmi silný nepriateľ. Musíte sa pozerať a čakať. V reálnej histórii sa Franco obmedzil na vyslanie modrej divízie fašistických dobrovoľníkov počas druhej svetovej vojny.
  Teraz vyzeralo usporiadanie síl úplne nerovnomerne, najmä v Afrike.
  Taliansko rýchlo prišlo o svoje majetky na čiernom kontinente.
  Na jar 1952 začala cárska armáda ofenzívu vo Východnom Prusku a dokázala do hĺbky prelomiť obranu nepriateľa. Nacisti takmer neopustili postup cárskej armády pri Koenigsbergu, no na druhej strane začali cisárske vojská postupovať na Sudety a Krakov.
  Ukázalo sa, že svižnejšie ruské tanky boli celkom schopné bojovať s ťažkým, ale menej obratným nepriateľom. Dobre sa ukázali aj čínske divízie pod velením ruských generálov.
  Nemci boli nútení opustiť Krakov... A potom, kvôli hrozbe obkľúčenia, začali ustupovať od Visly k Odre.
  Nie, posadnutý Fuhrer nečakal takýto priebeh vojny. Ale on za to môže. Navyše Francúzi a Briti, ktorí zacítili fašistickú okupáciu, sa vôbec nesnažili zomrieť pre Fuhrera. Takže doplnenie zlyhalo a vazalské krajiny chceli triviálne sedieť.
  A horšie to bolo pre Nemcov na fronte.
  Do zimy Nemci prišli o všetok svoj majetok v Afrike. A cez zimu sa do jari úplne odvalili späť do Odry. Ruské jednotky oslobodili Prahu a Sudety , priblížili sa k Viedni. Okrem toho porazili Taliansko a obsadili Rím, Neapol, Sicíliu. Jar 1953 teda pre nacistov neveštila nič dobré. 8. apríla 1953 však Hitler náhle zomiera. Nové vedenie Nemecka zúfalo žiada mier.
  Vladimir Kirillovič Romanov veľkoryso súhlasil. Nemci za to ale draho zaplatili. Nová hranica teraz prechádzala pozdĺž Odry: Belgicko, Holandsko, Dánsko získali suverenitu, ale v rámci vazala Ruskej ríše. Francúzsko získalo späť svoje predtým stratené majetky, no stalo sa ešte viac závislé od Ruska.
  Taliansko a Nemecko prišli o všetky svoje kolónie, ktoré sa teraz stali majetkom kráľovskej koruny. Samotné Taliansko tiež dostalo štatút ruského vazala a Sicília a Sardínia sa priamo stali súčasťou impéria Vladimíra Tretieho.
  Nemecko tiež stratilo veľkú časť svojej nezávislosti a platilo veľké reparácie.
  Japonsko tiež stratilo všetok svoj majetok okrem vlastného územia a bolo nútené stať sa vazalským štátom. A cár Vladimir Kirillovič Romanov dostal aj titul cisára Japonska.
  Samozrejme, pod kontrolu Ruska sa dostala aj tá časť Austrálie, ktorá predtým patrila do krajiny vychádzajúceho slnka.
  V auguste 1953 bola v USA konečne otestovaná atómová bomba. O osem rokov neskôr, ale jadrový džin bol z fľaše von. V každom prípade pokrok nemožno zastaviť. A vzhľad atómovej bomby je nevyhnutný. V najextrémnejšom scenári by sa jadrové zbrane mohli objaviť maximálne o dvadsať rokov neskôr ako v skutočnosti.
  S určitým oneskorením začala cárska vláda vyvíjať vlastnú reakciu.
  Spojené štáty sa doteraz nemohli rozhodnúť ísť do vojny s takou mocnou ríšou. Navyše nie je také ľahké dostať hlavné ruské priemyselné a ekonomické centrá spoza oceánu.
  A výroba jadrových náloží si vyžadovala čas aj peniaze! Spojené štáty mali finančné prostriedky, ale čas sa krátil. Cárske Rusko so svojimi zdrojmi a silným intelektuálnym potenciálom veľmi rýchlo vyrovnalo medzeru v tejto oblasti. A v roku 1956 sa atómová bomba objavila aj vo Vladimírovi III.
  Kapitalistické a demokratické USA, výrazne podradné Ruskom, pokiaľ ide o počet obyvateľov a zdrojov, postupne stratili svoje tromfy.
  Jediné, čo mohli urobiť, bolo použiť jadrové zbrane ako odstrašujúci prostriedok a pokúsiť sa podkopať cárske Rusko zvnútra. Zatiaľ sa im však nič nepodarilo.
  Vladimir Kirillovič nemal mužského potomka od svojej prvej manželky a znova sa oženil. A rozmnožil dediča a dal mu meno George.
  Cárske Rusko uskutočnilo expanziu vesmíru. V roku 1959 sa asi rok pred Američanmi uskutočnil let človeka na Mesiac. Potom v roku 1971 na Mars. V alternatívnom svete sa to stalo bezpečnejším ako v skutočnosti.
  V roku 1975 pristál muž na Venuši. V roku 1980 na Merkúre. V roku 1981 na jednom z mesiacov Jupitera. A v roku 1992, práve v roku smrti Vladimíra Kirilloviča Romanova, ruský kozmonaut hrdo vystúpil na Pluto.
  George prvý sa stal nástupcom koruny vo veku osemnástich rokov. A vo všeobecnosti môžeme povedať, že Vladimír Tretí - Veľký strávil svoju 54-ročnú vládu veľmi úspešne. A potom pokračovala dynastia Romanovcov.
  
  
  
  MIKULÁŠ DRUHÝ, NAJSLÁVNEJŠÍ Z KRÁĽOV!
  Povedzme, že cár Alexander Tretí, naopak, zomrel skôr: v roku 1987 na pokus o atentát, ktorý zorganizoval Leninov starší brat Alexander.
  Zdalo by sa to oveľa horšie. Ale nie naozaj. Nicholas II sa stal cárom skôr a oženil sa skôr: v prípade, že sa niečo stane, dosadí na trón svojho syna. A jeho manželka je už iná a dedič je zdravý a Rasputin rozhodne nie. A tak najprv všeobecne, ako v reálnej histórii: TRANSIB sa buduje, ekonomika je na vzostupe - expanzia do Číny. Pravda, lode sa v Baltskom mori stavajú o rok skôr. A trochu viac pozdvihnutia, kvôli skoršiemu vzostupu Witteho finančného génia.
  Vojna s Japonskom nezačala príliš dobre, no Varjagom sa podarilo utiecť a admirál Makarov nezomrel. Príbeh sa trochu posunul a všetko ide trochu inak. Ale v skutočnej histórii, a v skutočnosti, Varjagovi zostávalo trochu uniknúť a smrť admirála Makarova bola vo všeobecnosti náhodná a nepravdepodobná.
  Ruská flotila pod vedením admirála Makarova si počínala celkom obratne a potopila japonské lode. A potom, keď boli dve japonské bojové lode vyhodené do vzduchu, Makarov zaútočil na samurajov a potopil ďalších pätnásť lodí.
  To znamená, že všetko dobre dopadlo. A Japonsko stratilo nadvládu na mori.
  A na súši boli samuraji slabší. Kuropatkin odrazil všetky pokusy Japoncov o útok a spôsobil im ťažké škody. Nekonal však príliš rozhodne. Čoskoro však z Baltského mora dorazili ruské lode a nakoniec Makarov prevzal všetky vody pod kontrolu.
  Rusi dokonca začali vyloďovať jednotky na Taiwane a potom na hrebeni Kuril.
  Až kým do toho nevstúpil Theodore Roosevelt a neponúkol mu sprostredkovanie. Rusko dostalo Mandžusko, Kóreu, Mongolsko, Kurilský reťazec a Taiwan.
  Objavila sa aj Zheltorossia. Tak vznikla nová ríša.
  Avšak, zatiaľ čo kráľ nie je veľmi drzý. V roku 1914 vypukla druhá svetová vojna. Rusko je na túto vojnu lepšie pripravené: ekonomika je silnejšia a územie a populácia sú väčšie a myšlienka neprekáža. Navyše nedošlo k recesii spôsobenej nepokojmi a takzvanou revolúciou.
  Prvá svetová vojna pokračovala s rôznym úspechom. Chyby robili ruskí generáli a úspechy. No v roku 1915 sa Nemcom podarilo dosiahnuť menší úspech, preto bola cárska armáda početnejšia a lepšie zásobená. Ale aj tak Rusko stratilo polovicu Poľska a Halič. Nemci však nemohli vstúpiť do Bieloruska a pobaltských štátov - frontová línia prechádzala pozdĺž Visly.
  A v šestnástom roku už cárska armáda dosiahla veľké úspechy proti Rakúsku a Turecku. Osmani boli takmer úplne porazení. Podobne ako Rakúšania dobyli Przemysl a Krakov. Nemecko sa stalo nemým. Na jar sedemnásteho ročníka obsadili Rusi Istanbul. Významné úspechy dosiahlo cárske Rusko aj počas letnej ofenzívy proti Rakúsku a Nemecku. A na jeseň, keď cárske vojská už dorazili k Odre, Nemecko kapitulovalo. Nasledovalo rozdelenie Rakúsko-Uhorska a Turecka. Rusko dostalo Malú Áziu, severný Irak, Istanbul. Halič, Bukovina, Československé a Uhorské kráľovstvo a Krakov. Plus Danzig, časť východného Pruska, región Klaipeda. Rusko tak mnohonásobne posilnilo. A Nemecko zaplatilo aj obrovské reparácie.
  Cár Mikuláš II sa neponáhľal vziať všetko a všetko. Ale Rusi, Briti a Francúzi si rozdelili Saudský polostrov. Potom si Briti a Rusi rozdelili Irán a Afganistan. Dokončené prerozdelenie sveta.
  Do roku 1929 bol celý svet na vzostupe, kým neprepukla Veľká hospodárska kríza. V roku 1931 Japonsko začalo vojnu proti Rusku. A bola rýchlo porazená a spolu so všetkým tichomorským majetkom bola obsadená. A potom nasledovalo referendum a začlenenie do Ruska.
  Cár Nicholas II využil oslabenie Británie, Francúzska a Spojených štátov zachvátených Veľkou hospodárskou krízou a viedol vojny, aby sa zmocnil Číny. A to sa stalo jeho veľkým víťazstvom.
  Aby sa trochu urýchlila rusifikácia, Nicholas II urobil nenáročné rozhodnutie - oficiálne zaviedol polygamiu v Rusku - zmenil teológiu a dogmy pravoslávnej cirkvi. Reforma bola teda prijatá.
  A kráľ si vzal druhú manželku. Rusi boli povzbudzovaní, aby si vzali cudzie ženy a mali veľa detí. Aj obrovská Čína musela byť rusifikovaná. A aký je najlepší spôsob, ako to urobiť? Vydaj sa za Číňana!
  Hitler sa v Nemecku nedostal k moci. V tomto príbehu mu málo stačilo. Škoda extrémistu. Hlavným dráždidlom bol fašista Mussolini, ktorý dobyl Etiópiu. A snívanie o tom, že sa stanete novým Caesarom a Trojanom, sa zlúčilo do jedného.
  V roku 1937 v máji vypukla vojna medzi Ruskom a Talianskom. Ako sa ukázalo, Mussolini mal samovraždu. Ruské jednotky za dva mesiace dobyli celé Taliansko a za tri ďalšie všetky kolónie veľmoci. K cárskemu Rusku napokon patrilo aj Rumunsko a Juhoslávia a o niečo neskôr Bulharsko. Po dokončení anexie území. Nicholas II zomrel na jeseň 1939. A novým kráľom sa stal jeho dedič, celkom zdravý Alexej II.
  V tomto prípade Nicholas II opravil päťdesiatdva rokov - prekonal výsledok Ivana Hrozného. A jeho vláda sa ukázala ako najúspešnejšia v histórii Ruska a dobytia sú jednoducho rekordné. Žiadny iný kráľ neukoristil toľko. Rusko sa nakoniec usadilo v Číne a posilnilo sa vo všetkých smeroch.
  Potom však za Alexeja II. nastalo dlhé obdobie mieru. Francúzsko, Británia, USA nechceli vojnu. A Nemecko bolo odzbrojené a nemalo žiadne sily. Takže nastala taká situácia, že sa to upokojilo.
  Koloniálne ríše naďalej existovali. Rusko zostalo najväčšou krajinou, ale Británia bola formálne druhou veľmocou a v oblasti o niečo nižšia ako cárske impérium. Austrália, Južná Afrika a Kanada však boli takmer nezávislé panstvá. A v Indii... V roku 1968 vypuklo v Indii veľké povstanie a po dvoch rokoch vojny boli Angličania vyhnaní. Ale cárska armáda vstúpila na územie Indie, potlačila prejavy. Potom Británia túto kolóniu stratila a Rusko ju získalo. Čoskoro Rusko obsadilo aj juh Iránu.
  Po Alexejovi II. v roku 1969 nastúpil na trón Mikuláš III. Kráľovská ríša bola na vzostupe. Francúzsko tak v roku 1979 stratilo kontrolu nad Indočínou a Thajskom. A tam prišli aj kráľovské vojská.
  A v osemdesiatych a deväťdesiatych rokoch sa Afrika dostala pod kontrolu cárskeho Ruska. Po roku 2001 nastúpil na ruský trón Peter, štvrtý syn Alexeja II.
  Dovtedy cárske Rusko pohltilo takmer celú Afriku, Áziu a zabralo kolónie iných krajín vrátane Indonézie. Ale samozrejme, že to nešlo proti Austrálii.
  Nastalo obdobie pokoja. USA, Británia a Francúzsko mali jadrové zbrane, Nemecko malo ekonomickú moc. Rusko a hospodárska sila, jadrové zbrane a najväčšia armáda na svete a počet obyvateľov. A stále absolútna autokratická monarchia bez parlamentu. Američania, ktorí sú druhou mocnosťou, či dokonca superveľmocou, to vkladajú do tvrdenia Ruska.
  Absencia demokracie však nebránila rozvoju pokroku. Najmä v roku 1943 v cárskom Rusku letel do vesmíru prvý človek. A v roku 1961 na Mesiac. Let na Mars sa uskutočnil v roku 1974. A do roku 2000 boli navštívené takmer všetky planéty slnečnej sústavy. Pripravovala sa veľká výprava ku hviezdam. Vyštartovala v roku 2018 a vrátila sa do Alpha Centauri.
  Takže cárizmus vôbec nebránil vede v pohybe. Peter Štvrtý z dynastie Romanovcov dokonca vyhlásil, že lepší je osvietený absolutizmus.
  Najmä na pozadí tých škandálov, ktoré neustále otriasali administratívou Donalda Trumpa.
  Za najväčšieho kráľa všetkých čias a národov bol stále považovaný Mikuláš II. Cárske Rusko na koni a svetový hegemón. Okraje a kolónie sa postupne rusifikujú. Impérium naberá na obrátkach. A celý svet sa zlepšil.
  A prečo? Vďaka Alexandrovi Uljanovovi, Leninovmu bratovi, ktorý bol popravený za samovraždu. Lenin sám zostal v zahraničí. Stretol sa s Walesom a začal sa zaujímať aj o písanie sci-fi, na ktorom veľmi zbohatol a získal si meno. A tak sa stal slávnym, stal sa slávnym a slávnym a bol preložený do mnohých jazykov. Na druhej strane Stalin zomrel vo väzení na tuberkulózu a vo všeobecnosti zostal známy iba odborníkom. Trockij sa čoskoro vzdal revolučnej činnosti a urobil dobrú kariéru úradníka, až sa dostal do hodnosti skutočného tajného radcu a námestníka ministra. Voznesensky sa stal ministrom za cára a dosiahol veľa. Chruščov zostal drobným obchodníkom a nezískal slávu. Brežnev postúpil do hodnosti plukovníka. Andropov slúžil v polícii a stal sa tiež plukovníkom. Gorbačov sa stal veľkým podnikateľom a šoumenom. Jeľcin zostal obchodníkom. Putin postúpil do hodnosti plukovníka tajnej polície a odišiel do čestného dôchodku. Medvedev je drobný úradník. Žirinovskij, zakladateľ novín a šoumen. Zjuganov sa pokúsil pôsobiť v podzemí proti cárovi. Dostal termín a potom sa stal informátorom Okhrany. Do dôchodku odišiel s hodnosťou kapitána. Žukov sa dostal iba do hodnosti majora. Vasilevskij sa stal generálporučíkom, Šapošnikov generálporučíkom. Kolčak bol veľkoadmirál a držiteľ mnohých rádov. Makarov sa tiež stal veľkoadmirálom, keď sa mu podarilo bojovať v prvej svetovej vojne. Nie však v prvej, ale jedinej svetovej vojne, keďže druhá svetová vojna nebola. Stal sa slávnym... Brusilov sa stal poľným maršalom a nositeľom Rádu svätého Ondreja I. povolaného. Denikin, Wrangel, Kornilov a Kuropatkin sa stali poľnými maršalmi.
  A za kráľov sa žilo dobre. A ceny nerástli už viac ako sto rokov. A rubeľ mal stabilné zlato, 0,77 gramu. A mnohé národy žili pod kráľom dobre.
  Všetci mali rovnaké práva a mnohí sa nazývali Rusmi, dokonca aj Afričanmi. Stalo sa to dobré pre všetkých pod kráľom. Požiadavka pobytu zostala len pre neortodoxných Židov . Tých však bolo čoraz menej.
  Za kráľa však nastali nejaké problémy. Jedna z nich, vysoká pôrodnosť s nízkou úmrtnosťou, viedla k preľudneniu. Ale to sa malo vyriešiť expanziou vesmíru. Okrem toho rozvoj vedy a poľnohospodárstva umožnil vyriešiť problém hladu. Jedla bolo dosť pre všetkých. Ale rast populácie v ríši je viac ako tri percentá ročne. A to hrozilo v budúcnosti problémy.
  Cárska vláda našla východisko v expanzii vesmíru. A zdalo sa to rozumné. A stavali sa nové vesmírne lode a robil sa výskum nadsvetelnými rýchlosťami.
  
  
  
  55 ROKOV ALEXANDRA VEĽKÉHO!
  Pokus o atentát na Alexandra II v roku 1866 bol úspešný. V dôsledku toho zomrel Cár osloboditeľ. A na trón nastúpil Alexander Tretí. Výhodou bolo, že sa im nepodarilo predať Aljašku a nový ruský cisár nebol naklonený dať aspoň nejakú pôdu. Aj keď sú vzdialené a zatiaľ nie veľmi cenné.
  Navyše, ešte skôr sa začalo s výstavbou cesty na Sibír do Vladivostoku. A malo sa to dostať na Čukotku!
  Cár Alexander Tretí bol silný, rozhodný, so silnou vôľou, zdravý a fyzicky veľmi silný. Vládol pevnou rukou a pod ním Rusko vstúpilo do obdobia veľkého rozkvetu a úspechov!
  Je teda dobré, že veľký cisár začal vládnuť o pätnásť rokov skôr ako v skutočnej histórii!
  Najprv tvrdo potlačil všetky prejavy revolucionárov a ľudovú vôľu. Potom začal reformovať armádu a námorníctvo. S objednávkou.
  Kráľ dosiahol veľa. Stavali sa cesty, mosty, továrne, v krajine sa rýchlo rozvíjal kapitalizmus. Pri zachovaní autokracie. Cárska vláda viedla malé vojny, presúvala sa cez Strednú Áziu a rozširovala tam svoj vplyv.
  V roku 1977 vypukla veľká vojna s Tureckom. Išla ešte lepšie, rýchlejšie, víťaznejšie s menšími prehrami ako v reálnej histórii. Zažiarilo v plnom svetle - génius Skobeleva!
  Ruské jednotky porazili Turkov s menšími škodami pre seba. A okamžite sa mu podarilo dobyť Istanbul. Keďže tam dorazili skôr ako anglická eskadra. Táto vojna bola taká úspešná, že cár-otcovia pomenovali Víťazného Alexandra! A Skobelev sa stal najmladším poľným maršálom v histórii Ruska.
  Türkiye bolo rozdelené. Angličania obsadili Egypt a Sudán. Rusko zabralo Irak, Palestínu, Sýriu a časť Saudskej Arábie, Malú Áziu, celé Arménsko a Balkán!
  Alexander Tretí tak celkom rýchlo a pomerne ľahko dobyl veľké územie. A pokračoval v expanzii na juh. Presun cez Irán, Turkménsko a ďalej do Afganistanu!
  Cárska armáda zamierila na Indiu! Briti boli pripravení bojovať. Vznikla aliancia Ruska, Nemecka, Rakúsko-Uhorska proti Francúzsku a Británii.
  Nemecko v roku 1992 prešlo do ofenzívy proti republike kohúta. Británia vyhlásila vojnu Nemcom a Rusku. Rakúsko-Uhorsko dostalo Bosnu a Hercegovinu a zaútočilo na Taliansko.
  Rusko začalo ťaženie proti Indii, francúzskym majetkom a Indočíne. Tak začala prvá svetová vojna. Ale už sú Rusko a Nemci spolu!
  Rusko postúpilo aj na Egypt.
  Cárske vojská s podporou miestneho obyvateľstva obsadzujú Indiu a Irán. Vstúpte ďalej do Indočíny. A Prusi opäť porazili Francúzov a obkľúčili Paríž.
  Okrem toho sa republikáni odmietajú vzdať. A Paríž je napadnutý, ťažko zničený. Nemci obsadili aj Belgicko a Holandsko.
  Británia ešte nejaký čas pokračuje vo vojne. Ruské jednotky okupujú Egypt a Sudán. Na mori je vojna. Ruská armáda sa presúva cez Afriku. Až do Južnej Afriky. A zbiera kolónie pre seba. Niečo berú aj Nemci.
  Ale Rakúsko-Uhorsko uviazlo vo vojne s Talianskom. Pravda, v roku 1894 prišli Rakúšanom na pomoc Nemci. A dokončiť dobytie Talianska.
  Potom sa krajina pomarančov rozdelí medzi sebou.
  Vojna sa presúva k moru. A tu sa ukazuje genialita námorného veliteľa admirála Makarova. Ktorý dosahuje množstvo skvelých víťazstiev. Nútiť pani morí kapitulovať.
  Rusko ovládlo Indiu, Indočínu, väčšinu Afriky a tiež Austráliu a vyradilo odtiaľ Britov. Ruské jednotky opustili Britániu a Kanadu. Založil tam aj kolóniu. Británia tak stratila takmer všetky svoje kolónie, kým Rusko ich získalo. K ovládnutiu Kanady pomohla pokračujúca ruská kontrola Aljašky. A prítomnosť veľmi výkonnej flotily. A génius admirála Makarova a Roždestvenského.
  No to nie je všetko. Rusko sa presťahovalo do Číny. Tiež veľmi úspešné. A v roku 1904 začala vojna s Japonskom.
  Ale na rozdiel od skutočnej histórie sa táto vojna ukázala ako nie ťažká, ale skôr rýchla. Japonská flotila bola navyše dosť slabá, zatiaľ čo ruská bola naopak veľmi silná. Po porážke Japoncov ruské jednotky obsadili Tokio. A potom sa konalo referendum a veľká väčšina Japoncov hlasovala za pripojenie k Rusku.
  Cár Alexander Tretí získal nové víťazstvo. Potom prišlo dobrovoľno-povinné pristúpenie Číny. Takže región za regiónom, provincia za provinciou. Kráľovská ríša dosiahla obrovské rozmery. Z USA, celej Kanady a Aljašky, celej Ázie, Rakúska, tichomorskej oblasti. Do Južnej Afriky a nemeckých majetkov v západnej Afrike.
  Plus Rakúsko-Uhorsko. Taká je obrovská sila.
  Ale, samozrejme, Nemci a Rakúšania chceli viac. Francúzsko je stále okupované Nemeckom. Británia, urazená Ruskom, tiež chce vojnu.
  Kaiserovi sa podarilo zostaviť koalíciu: Španielsko, Portugalsko, Nemecko, Rakúsko-Uhorsko a Švédsko proti obriemu Rusku. Predtým sa Nemcom podarilo počas vojny s Britániou dobyť aj Dánsko a Nórsko. Vytvorila sa silná koalícia.
  A vojna začala 1. augusta 1917. Práve v tom momente, keď zomrel Alexander III. a na trón nastúpil Mikuláš II. Urobil sa výpočet, že bez takého veľkého panovníka, akým bol Alexander Tretí, ktorý opravil päťdesiatjeden rokov, by Rusko určite prehralo.
  Ale Nicholas II mal silnú a silnú moc. Bez Rasputina a chorého dediča. Mohol teda bojovať s koalíciou.
  A vojna začala... Nemci šliapali ako tajfún. Ruské jednotky im čelili silnými protiútokmi. Nastal veľký a urputný boj.
  Nicholas II, vo všeobecnosti, spoliehajúc sa na reťaz pevností, dôkladne vyčerpal nemecké a rakúske jednotky. A potom prešiel do protiofenzívy. A v Afrike ruské jednotky s použitím prvých ľahkých terénnych vozidiel na svete úplne porazili Rakúšanov a Nemcov. A vyčistili čierny kontinent.
  Švédsko aj Nórsko boli rýchlo dobyté.
  Vojna trvala rok a pol a skončila sa tým, že početnejšie a silnejšie tanky ruskej armády dobyli celú Európu. Potom Británia padla. Rusko konečne nastolilo nadvládu nad východnou pologuľou.
  A veľkým dobyvateľom sa stal aj cár Mikuláš II. Mier vládol až do roku 1929, kedy vypukla Veľká hospodárska kríza. Všeobecná hospodárska kríza viedla k tomu, že v roku 1931, práve 1. mája, vypukla vojna medzi Ruskom a poslednou veľkou superveľmocou, USA!
  Na hranice Ameriky vstúpila cárska armáda Mikuláša II. Sily boli nerovnomerné. Američan nemal takmer žiadne tanky a bol zle vycvičený. A Rusko mnohonásobne prevyšovalo USA. Lepší boli aj velitelia cárskej ríše. Vojna teda od samého začiatku išla do jednej brány. Rusko vyhralo a postúpilo. A teraz, 30. septembra, po dobytí New Yorku a Washingtonu, Spojené štáty americké kapitulovali. Obrátila sa tak ďalšia stránka v histórii. V roku 1934 spustil Nicholas II inváziu do Mexika a potom až do Latinskej Ameriky, pričom dobyl latinské štáty. Až do pádu poslednej samostatnej republiky Čile v decembri 1936.
  Príbeh tak nakoniec dokončil Nicholas II. Cárske Rusko zjednotilo všetky krajiny a národy planéty Zem.
  7. novembra 1937 sa Mikuláš Veľký, cisár všetkých planét, zrútil v lietadle. A jeho vláda sa skončila. Kráľom sa stal Alesei II. Zdravý, mladý dedič - asi tridsaťtri. Pod ním prebehla expanzia vesmíru. Nové hranice a nové lety. Monarchia bola neotrasiteľná. Ľudstvo je zjednotené a dobýva vesmír.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  Veliteľ Port Arthuru zomrel, skutočne v reálnej histórii bol zranený do hlavy, ale niekoľko milimetrov úlomku išiel bližšie k mozgu. Stručne povedané, zradca, ktorý sa vzdal citadely, zomrel a na jeho miesto nastúpil Kondratenko, hrdina obrany Port Arthuru.
  Nový veliteľ, aby posilnil obranu pevnosti, odpísal všetkých námorníkov a lodné delostrelectvo na breh a odzbrojil eskadru, ale opevnil Port Arthur.
  V dôsledku toho bola citadela dôkladne chránená, plus šikovné akcie veliteľa Kondratenka. Obrana obstála dobre. Kondratenko včas posilnil obranu pevnosti Vysoky a Japonci to nezvládli.
  Do konca decembra boli samuraji pri útokoch vyčerpaní. V januári nastal útlm spôsobený Kuropatkinovým pokusom o uvoľnenie blokády, no nie veľmi úspešný.
  Vo februári bol útok opäť a opäť odrazený s veľkými stratami pre Japoncov.
  Pri obrane sa chlapec Oleg Rybachenko správal hrdinsky. V čase začiatku obliehania mal tento chatár iba desať rokov. Dieťa bojovalo na rovnakej úrovni ako dospelí a išlo na prieskum.
  Ukázal sa ako veľmi odvážny a bojovný. A obrana vydržala. Marec už prišiel... Japonci opäť ustúpili. Krvavá nedeľa sa v Rusku nestala, keďže cár Mikuláš, keďže sa držal Port Arthur, mal dobrú náladu a vyšiel medzi ľudí. Ruská armáda bola doplnená a bola stále viac a viac. Koncom marca sa Japonci pokúsili o postup, ale Kuropatkinove sily mali priveľkú početnú prevahu a odrazili všetky útoky.
  Ešte lepšie bolo, že jednotky generála Nogiho uviazli pri obliehaní Port Arthuru. Po ťažkých stratách Japonci ustúpili. Ale Kuropatkin opäť zaváhal.
  Koncom apríla nasledovalo nové napadnutie, ktoré však bolo tiež odrazené.
  A Oleg Rybačenko, tento statočný chlapec, dokonca zajal japonského plukovníka, samozrejme s pomocou pasce.
  Začiatkom mája došlo len k menším potýčkam a 25. Roždestvenského eskadra konečne vstúpila do Port Arthuru. Slávny admirál previezol päťdesiatjeden lodí naraz cez tri oceány!
  Potom obrana získala posily. A začiatkom júna nasledoval posledný útok na Port Arthur. Útok je zúfalý a prudký. A opäť bol odrazený s obrovskými stratami pre Japoncov. Cár nakoniec Kuropatkina odstránil a vymenoval Lineviča. V polovici júla 1905 boli Japonci definitívne porazení. A hrdinská obrana Port Arthuru, ktorá trvala viac ako rok, sa skončila.
  Kondratenkovi bol udelený Rád svätého Ondreja prvého povolaného. A získal hodnosť poľného maršala. Potom eskadra Rozhdestvensky spolu s Port Arthurom porazila Japoncov na mori. Navyše v boji zomrel aj samotný admirál Togo.
  Japonsko bolo donútené uzavrieť mier s Ruskom, sprostredkovaný Spojenými štátmi.
  Musel som sa vzdať Kurilských ostrovov a Taiwanu. Rusko si zabezpečilo protektorát nad Kóreou, Mandžusko, kontrolu nad Port Arthurom. Okrem toho Japonsko cárskemu Rusku vyplatilo obrovské odškodné vo výške miliardy zlatých jenov.
  Víťazstvo upevnilo pozíciu cára Mikuláša II. Rusko rozšírilo svoje územia a Želtorossija sa začala formovať na úkor dobrovoľného pripojenia sa k čínskym regiónom. Žiadna Štátna duma - Rusko zostalo absolútnou monarchiou bez parlamentu.
  Samozrejme, vďaka víťazstvu a politickej stabilite pokračoval ekonomický rast skôr ako v reálnej histórii a bol silnejší.
  Prvá svetová vojna začala ako v skutočných dejinách. Pre Rusko to však pokračovalo úspešnejšie. V ktorej bola armáda väčšia a lepšia, a to aj vďaka reformám poľného maršala Kondratenka, a ekonomika je silnejšia a autorita cára je vyššia.
  Vojna trvala niečo vyše roka a skončila sa rozpadom Rakúsko-Uhorska a kapituláciou Osmanskej ríše a Nemecka. A Bulharsko, keď videlo, ako to vonia, sa postavilo na stranu Srbska a Ruska, ako, mimochodom, Taliansko a Japonsko.
  Poľný maršal Kondratenko dostal najvyššiu hodnosť - generalissimo. A stal sa držiteľom takmer všetkých rádov, ako Suvorov. Brusilov sa stal poľným maršálom. Admirál Kolčak urobil kariéru a Kornilov, Denikin. Cárske Rusko k sebe pripojilo: Halič, Bukovinu, Krakovské vojvodstvo, Poznaňskú oblasť, Klajpedu. Súčasťou Ruskej ríše sa stalo aj Československo. A Malá Ázia s Konštantínopolom. A severný Irak.
  Celkovo to dopadlo dobre. Japonci si rozdelili nemecké kolónie s Ruskom v Tichom oceáne.
  Potom bola Saudská Arábia rozdelená medzi Rusko, Francúzsko a Britániu. Ďalej, po krátkej vojne si Rusko a Británia rozdelili Irán.
  A potom Afganistan. Pravda, bola tam malá vojna. A Briti spočiatku príliš šťastie nemali.
  Svet našiel stabilitu a prosperitu. Až do Veľkej hospodárskej krízy v roku 1929. Do krízy sa po rýchlom raste dostalo aj Rusko.
  V roku 1931 Japonsko zaútočilo na Rusko v snahe pomstiť sa za minulé porážky.
  Tentoraz to však bola samovražda. Cárske vojská porazili Japoncov. Admirál Kolčak ešte nie je vôbec starý, ukázal svoju genialitu, porovnateľnú s Ushakovom. Krajina vychádzajúceho slnka bola úplne rozbitá do mora a potom obsadená. Nasledovalo referendum, v ktorom väčšina Japoncov hlasovala za pripojenie k Rusku.
  Takže cár Mikuláš II posilnil svoju moc v Tichom oceáne. Rusko pokračovalo v pohybe cez Čínu. Británia, Francúzsko a Spojené štáty, oslabené krízou, nezasahovali do prevzatia kontroly nad Nebeskou ríšou.
  V roku 1933 sa v Nemecku dostal k moci Hitler. Začal obnovovať bývalú moc bývalej ríše. A samozrejme sa snažil nehádať sa s Ruskom.
  Mussolini v Taliansku mal priateľstvo s Ruskom. A úskočne dobyli Etiópiu a rozšírili svoje kolónie. Hovorilo sa o vytvorení Triple Alliance.
  Cárske Rusko chcelo anektovať všetky kolónie slabnúceho Anglicka a Francúzska. No, Nemci a Taliani sú tiež pochopiteľné. USA mali svoje vlastné plány.
  V roku 1937 sa Nemecko spojilo s Rakúskom, čím vznikol anšlus. A v novembri 1937 lietadlo havarovalo s Nikolaevom ako druhé. Kráľovstvo skončilo veľmi úspešne. Nicholas II dosiahol kolosálne dobytie v štyridsiatich troch rokoch svojej vlády.
  Volali ho Mikuláš Veľký! A dokonca aj Najväčší, stali sa vyššími ako Peter Veľký.
  Za Mikuláša II. sa pracovný deň skrátil na desať hodín, sedem rokov vzdelávania sa stalo povinným a bezplatným. Priemerný plat v krajine dosiahol 75 rubľov mesačne s nulovou infláciou a zlatom krytím rubľa. Kráľovská mena bola najtvrdšia a najkonvertibilnejšia na svete.
  Rusko malo najväčšiu pozemnú armádu na svete a veľkosťou flotily predbehlo Britániu aj Spojené štáty.
  Ruské tanky boli najlepšie na svete, rovnako ako lietadlá. A vrtuľníky boli v tom čase prakticky jediné na planéte Zem. Najpočetnejšia a najkvalitnejšia ponorková flotila. Najlepšie delostrelectvo. Pokročilé technológie v televízii a videu. V cárskom Rusku sa začal nakrúcať aj prvý farebný film na svete. Vrátane vďaka vášni cára Mikuláša II pre fotografovanie.
  Po pripojení k Číne sa Rusko dostalo na prvé miesto vo svete z hľadiska počtu obyvateľov a predbehlo Britániu so všetkými svojimi kolóniami.
  Cár Mikuláš II. reformoval pravoslávie a legalizoval mnohoženstvo. Tento múdry suverén dokázal veľa vecí. A nezomrel, nepľul , neprenasledoval, nestratil Rusko, ale veľký. A práve niekoľkomilimetrový posun fragmentov ovplyvnil dejiny Ruska takýmto spôsobom. A vraj v histórii nie sú žiadne nehody! Stále takí, akí sú. Ukázal to tak Mikuláš II., ako aj fenomén Generalissimo Kondratenko.
  No po smrti cára Mikuláša nastal dočasný skok. Najprv zomrel panovník Alexej II. skôr, ako mohol byť korunovaný. Potom zomrel aj ďalší dedič Kirill Vladimirovič Romanov. A Vladimír Tretí nastúpil na trón v roku 1938. Kráľ je mladý, ale vo všeobecnosti nie hlúpy a dosť silný a ambiciózny.
  No, pustil sa do práce! Rusko, Taliansko, Nemecko, Británia, Francúzsko a v budúcnosti aj Spojené štáty. Tu je, samozrejme, Triple Alliance oveľa silnejšia.
  V máji 1940 Nemecko zaútočilo na Francúzsko, Belgicko, Holandsko a Britániu. Rusko zaútočilo na francúzske, anglické a holandské kolónie. Začalo sa bezradné zaberanie území.
  Briti a Francúzi nedokázali odolať ruskej armáde. A Nemci porazili a prinútili kapitulovať Francúzsko, Belgicko a Holandsko za mesiac a pol.
  Potom Fuhrer obsadil Španielsko aj Portugalsko a zajal Dánsko a Nórsko. Rusko obsadilo Švédsko.
  Vojna bola takmer v jednej bráne. S podporou miestneho obyvateľstva Rusko dobylo Indiu, Indočínu, južný Afganistan, južný Irán, Blízky východ a vstúpilo do Egypta.
  Samozrejme, koloniálne jednotky nedokázali odolať cárskej armáde a vlastne ani nechceli. Zachytenie Afriky sa trochu oneskorilo kvôli nedostatku ciest a zdĺhavej komunikácii. Nemci postupovali cez Afriku cez Gibraltár a Maroko, Rusi cez Egypt a ďalej Sudán.
  Viac ako odpor britských či francúzskych jednotiek však prekážal terén. Bolo ich málo a sú slabo vyzbrojení a väčšinou pochádzajú od miestnych domorodcov. Kto nevedel ako a nechcel bojovať.
  V roku 1940 sa Hitler neodvážil pristáť v Británii. Zahájil vzdušnú ofenzívu, spočiatku nie veľmi úspešnú. Ale na jar 1941 vstúpili do bitky ruské lietadlá a Británia začala byť utláčaná k smrti.
  A v auguste nasledovalo vylodenie spoločných nemecko-ruských jednotiek a po dvoch týždňoch tvrdohlavých bojov dobytie Londýna.
  Potom sa celá východná pologuľa vrátane Austrálie a Nového Zélandu stala ruskou, nemeckou a talianskou.
  Ale stále tu boli USA.
  Cár Vladimír sa rozhodol zaútočiť aj na Ameriku. Hitler a Mussolini ho v tomto rozhodnutí podporili. Tretia ríša presunula jednotky na Island a ďalej do Grónska a Kanady a cárske Rusko sa presunulo na Aljašku. Sily sú, samozrejme, nerovnaké. Spojené štáty americké majú pomerne slabú tankovú flotilu a oveľa menšiu populáciu ako Rusko, spolu so všetkými jeho kolóniami. Aj keď ekonomika je rozvinutá. Ale takémuto monštru sa nedá odolať.
  Po začatí ofenzívy v roku 1943 ruská armáda v dvoch zimných mesiacoch rýchlo obsadila Aljašku. A na jar spolu s Nemcami dobyla takmer celú Kanadu.
  Brazília, Venezuela, Mexiko a ďalšie krajiny vyhlásili vojnu USA.
  Začal sa pohyb ruských vojsk v severných štátoch Ameriky. Sily sú, samozrejme, nerovnaké. Rusko a Nemecko sú lepšie v kvalite aj kvantite.
  Dievčatá Natasha, Zoya, Aurora a Svetlana bojujú na najlepšom tanku sveta "Kondratenko"-3, pojazdnom vozidle s dlhou hlavňou a rýchlopalným delom. Veľmi obratný, s nízkou siluetou.
  Hmotnosť tanku Kondratenko-3 je asi štyridsať ton a je dobre chránená. A zbraň, napriek malému kalibru 76 mm, s veľkou úsťovou rýchlosťou.
  Shermani, tento tank sa nedá preniknúť zo žiadneho uhla. Takže...
  Dievčatá, bojujúce bosé a v bikinách, len vyhladiť Američanov a veľa sa smejú.
  Najmä Natasha ... A holými prstami stlačí joystick a hovorí:
  - Sláva mojej Rusi!
  Zoya strieľa tiež. Robí to holými prstami, stláčaním tlačidiel joysticku a kričiacim:
  - A celá naša rodná zem!
  Aurora strieľa ďalej. Zaútočí na nepriateľa a vycerí zuby:
  - A vyššie sily sú za nami!
  A tiež dievča veľmi ohnivo žmurká! Holými prstami na nohách stláča ako tlačidlá na joysticku.
  A potom Svetlana vystrelí. Také múdre a odvážne dievča. Vyžaruje z úst slnečné lúče. A tiež spieva:
  - Som svetová hviezda! Bežím rýchlejšie ako Satan!
  S takýmito dievčatami nie je sám diabol strašný. Mlátia Američanov, tesne obklopujú Chicago.
  A nikoho odtiaľ nepustiť. Hromia, povedzme, triviálne. Toto sú dievčatá.
  A teraz chicagská posádka kapituluje. Poznaj naše!
  A ruské tanky sa už blížia k New Yorku. Cár Vladimír si spokojne mädlí ruky. Zašli niekedy Rusi tak ďaleko?
  Dievčatá a vo vzduchu bojujú statočne. Napríklad roztomilý pár: Mária a Mirabela.
  Dostávajú svoje účty, bosé a bikini krásky. Doslova nemajú čo oponovať. Takéto dievčatá sú tu krásne a oslnivo agresívne a dobre mierené.
  Maria vystrelila, zostrelila tucet lietadiel v jednej dávke a spievala:
  - Sláva ti, naša rodná zem! V mene Ruska!
  Mirabela tiež vystrelila a revala:
  - Ale je tu vodca s veľkou silou,
  Povolá Slovanov do boja ...
  Neviem si poradiť s Ruskom
  Keď je Vladimír kráľom!
  
  Od pevného, silného, so železnou vôľou,
  Vyzerá ako rezanie kovu...
  Rusi nepotrebujú lepší podiel -
  O takom niečom snívali len ľudia!
  Áno, tieto dievčatá bojujú a spievajú majstri ...
  Mimochodom, uprostred útoku na New York prvý ruský kozmonaut letel do vesmíru, preletel okolo planéty Zem. A to je ďalší úspech cárskeho Ruska z dynastie Romanovcov.
  A potom newyorská posádka kapitulovala a Washington čoskoro padol. A 3. septembra 1943 Spojené štáty americké úplne kapitulovali. Tak sa skončila druhá svetová vojna, ktorá sa začala 15. mája 1940. Vojna je pre Rusko slávna a víťazná.
  Samozrejme, Hitler aj Mussolini touto vojnou veľa získali. Obaja diktátori dostali majetky v Afrike, niektorí v Európe a USA. Európa bola nakoniec rozdelená medzi krajiny. A Bulharsko sa po referende stalo Bulharským kráľovstvom ako súčasťou Ruska.
  Zdalo by sa, že svet sa opäť prerozdelil a kolónie sa dajú stráviť. Ale Hitler by, samozrejme, nebol Hitlerom, keby nechcel viac. Najmä poraziť Rusko. A prevziať jeho územia.
  A samozrejme Nemci silne rátali s novými, silnejšími zbraňami. Tanky radu "E" a balistické rakety a špeciálne pre lietajúce taniere.
  Cárske Rusko však výrazne predbehlo Tretiu ríšu v balistických raketách a dokonca 12. apríla 1951 letelo na Mesiac.
  A tanky série "E" nemali kvalitatívnu prevahu nad ruskými.
  A iba lietajúce taniere boli záhadou. Vďaka laminárnemu prúdu sa ukázalo, že sú úplne nezraniteľné pre akýkoľvek typ ručných zbraní. Ale zároveň oni sami nemohli strieľať.
  Mussolini zomrel a na trón nastúpil jeho syn. Hitler naňho vyvíjal tlak a mladík súhlasil, že bude bojovať s Ruskom. 20. apríla 1955 sa začala nová, tretia svetová vojna. Na strane Hitlera boli: Taliansko, Brazília, Argentína, Čile, Mexiko, skrátka celá Latinská Amerika, okrem Kuby, ktorá podporovala Rusko. A na svete už nebolo iných krajín! Tretia svetová vojna sa začala 20. apríla 1955. A cár Vladimír stál pred najväčšou výzvou svojej vlády.
  Jediná vec, ktorá ho môže utešiť, je, že táto vojna bude poslednou v histórii vojen na planéte Zem. Keďže sa ho zúčastňujú všetky krajiny sveta!
  Nuž, keď už vojna začala, treba ju viesť! Hitlerov útok nebol zvláštnym prekvapením. Maďarsko, Juhoslávia, časť Ruska s obmedzenou autonómiou, ich cár Vladimír Tretí. Albánsko je okupované Talianskom. Všetko poradie po objednávke. Nemci sa snažia postupovať z východného Pruska, Rakúska, Talianska z juhu. A boje prebiehajú v Afrike. Koalícia latinských krajín v Spojených štátoch. Ale nie sú tam veľmi aktívni. Práve vyhlásili vojnu.
  A Hitler medzitým presunul hlavné sily v Európe.
  A vypukla pekelná vojna. Posledná veľká vojna v dejinách ľudstva.
  Nemci zasadili hlavný úder v Maďarsku smerom na Budapešť. Bojoval tam Oleg Rybachenko. Stále vyzeral ako asi desaťročný chlapec. Je pravda, že je veľmi fyzicky silný, svalnatý, rýchly a hlavne ako nesmrteľný horolezec. Áno, spisovateľ a básnik Oleg Rybachenko dostal nesmrteľnosť, ale pod podmienkou, že sa stane desaťročným chlapcom a bude slúžiť Rusku v detskom, ale veľmi silnom a rýchlom tele. A od 1. januára 1904 je dieťaťom. Keď sa usadil v Port Arthure ako chatár. No on a chlapec nie sú najmenší, ale od začiatku silní a rýchli a zobrali ho na loď.
  Navyše, keď pochybovali, či nie je príliš malý, Oleg Rybachenko ohol prstami medený groš na odvážke. Potom ho bez rozhovoru odviedli na loď.
  Chlapec získal veľa ocenení, zúčastnil sa všetkých vojen. Stal sa dôstojníkom. Ale vyzeral ako dieťa. Preto, hoci dostal ocenenia za početné výkony, večného chlapca nad kapitánom si neprivlastnili. A teraz je Oleg Rybachenko v armáde viac ako pol storočia. Dôstojnícky dôchodok som si už dávno zaslúžil, ale ak máte železné zdravie, tak načo odchádzať zo služby.
  Navyše bez počítačov, herných konzol je televízia akosi nudná. A v armáde ste kapitán, ktorý aspoň vozí vojakov. Áno, čas stále plynie.
  Generalissimus Kondratenko zomrel. Zomrel aj veľkoadmirál Kolčak, ktorý prekonal Ušakova. Mnohí, s ktorými Oleg Rybachenko začínal, tam už nie sú.
  Presnejšie, od obliehania Port Arthur takmer všetci veteráni zomreli. Zostal len Vovka. Aj on bol vtedy chatár a teraz je z neho už sivovlasý dedko. Pravda stále funguje. A je prekvapený, že Oleg zostáva tým istým chlapcom, ktorý nemá na tele jedinú jazvu. Taký je jav známy v celej ruskej, cárskej armáde. Pravda bojuje veľmi cool.
  Chlapec Oleg je bosý, takže je príjemnejší a šikovnejší. Mieri zbraň za zbraňou a strieľa na nemecké tanky série "E". Stroje nacistov sú jednoducho obrovské. A zdá sa, že im v tom nič nebráni.
  Ale večný chlapec udrie tak dobre, že to prerazí kov. Maľuje Fritz, búra veže a spieva.
  - cár Vladimír, ruský cár...
  Ortodoxný suverén!
  Čoskoro dobyjeme svet,
  veď nad nami je cherubín!
  Hitler skončí
  A kto počúval - dobre!
  A chlapec, ako keby hádzal granát, bosý, s detskou nohou. Greybeards Vovka len krúti hlavou.
  Spisovateľ a básnik Oleg Rybachenko prežil v 20. storočí viac ako päťdesiat rokov detstva. A musím priznať, že som toho videl veľa. Keďže bol nesmrteľný, už dávno stratil pocit strachu. A vojna mu pripomenula počítačovú stratégiu.
  Bolo ľahké a zábavné hrať. A tiež bolo pekné bojovať. Je dobré, keď je ranná rosa pod tvojimi bosými nohami, a ty si večný chlapec, ktorý sa kúpe, a nefunkčne oblečený v šortkách!
  Oleg Rybachenko môže behať v šortkách a naboso. V Port Arthure ma to dieťa naučilo chodiť bez topánok, dokonca aj v mraze. Nesmrteľné telo predsa nemôže prechladnúť ani ochorieť, no rýchlo si zvyknete na chlad, ktorý neškodí. Presne ako Peter Pan. A behať naboso po snehu je takmer príjemné. V pohybe chlad prakticky necítiť, len keď pokojne sedíte, bosé nohy mierne opálené! Ale pre chlapca je to maličkosť.
  Ale sú tu aj čarodejnice Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! Zúčastňujú sa aj vojny. Ale nie stále, ale epizódy. Pomohol udržať Mount High, keď to bolo najťažšie. Bojovali tam bosé krásky a v bikinách. Nohy hádzali holými prstami, ostro vybrúsenými kotúčmi.
  A sekať mečmi. A Oleg Rybachenko potom vypichol z guľometu - starší súdruhovia boli zabití. A ako výsledok, útok samurajov uviaznul a Mount High sa ukázal byť neotrasiteľný!
  A dievčatá ukázali svoju najvyššiu triedu a akrobaciu Valkýr.
  A teraz sú Nemci v defenzíve. Cárska armáda je pripravená na vojnu. Führerovi sa nepodarilo dosiahnuť taktické prekvapenie.
  A ruské jednotky odvážne bojujú. Zdá sa, že Hitler si za rozpútanie takejto vojny bude viackrát nadávať. Navyše, napriek tomu, že Fuhrer má v zbrani dve tretiny Európy a tretinu Afriky, ale stále
  nie je súperom Ruska.
  A tiež počet vojakov. A talianske jednotky sú slabé. Krajiny Latinskej Ameriky sa zúčastňujú vojny len pomaly. A ich armády nie sú technicky a organizačne veľmi dobré.
  Takže Rusko stále drží nepriateľa v obrane do hĺbky.
  Tank "Kondratenko"-6 je celkom dobrý spôsob, ako bojovať s touto sériou. Áno, a "Nikolay" -4 je ťažší, ukazuje sa ako veľmi silný stroj.
  Rusi dokážu bojovať s ťažšími nemeckými monštrami.
  Najmä na "Nikolay"-4, kde je posádka Alenka, dievčatá veľmi krásne a v bikinách.
  Pištoľ v kalibri 130 mm. Ako zasiahnuť fašistov. Márne Hitler narážal na cárske Rusko. Tu to pre neho nie je ľahká prechádzka, ale výprask.
  Anyuta stlačila tlačidlo joysticku holými prstami a spievala:
  - Za Rusko a slobodu až do konca!
  A ako sa bude kráska smiať!
  A potom Augustín vystrelí na nepriateľa projektil. Rozbite kov a spievajte:
  Poďme, aby naše srdcia bili jednotne!
  A tlačidlá joysticku stláča aj holými prstami. Toto je naozaj skvelé dievča!
  A tu je Mária ako lupanet. A rozdelili fašistov. A zničiť nepriateľa.
  Pri používaní holých prstov. A tiež spievať:
  - V mene našej vlasti, svätý! Nech je bojovník jednoducho cool!
  A vybuchol do smiechu a ukázal zuby!
  A potom olympiáda s ťažkým projektilom lupanet. Koniec koncov, ona je presne to, čo potrebujete - najšťavnatejší jablkový džús!
  A opäť dievčatá prerazili E-50, vyrazili vežu a smejú sa.
  Alenka vyslala projektil, rozdrvil E-100, prerazil ho skrz naskrz. A pomocou holých prstov na nohách. Prečo dievča spievalo:
  - Zlomte nepriateľa!
  A Anyuta sa búcha, používa bosé nohy a škrípe:
  - Fritz kaput!
  A potom udrel Augustína. Tiež veľmi vhodne a s použitím holých prstov na nohách, vŕzganie:
  - Koniec Hitlera!
  A potom Mária veľmi agresívne pridá. Rozdrvte fašistov a pisknite::
  - A kto počúval, dobre!
  A ukáž jazyk!
  A potom Olympias vyšle projektil, ktorý zabije protivníkov.
  A tiež bosé nohy pri púšťaní a spievaní:
  - Celkom vypredané!
  A opäť dievča vezme jazyk a ukáže ho.
  Tak rezali...
  Nemci po mesiaci bojov od začiatku ofenzívy postúpili z päťdesiatich na sto kilometrov, utrpeli ťažké, ba obrovské straty. A Taliani v Afrike skončili v kotli a obkľúčení. Ich jednotky sú triviálne porazené.
  Adolf Hitler tu 21. mája nariadil povolať armádu, všetci schopní nosiť zbrane od pätnásť do šesťdesiatpäť. Cárska armáda ťahala zálohy.
  Ako sa ukázalo, nemecké disky nie sú v praxi také hrozné. Pravda, ruské lietadlá môžu útočiť baranidlom. Ale z toho sa dá ujsť, vďaka vysokej manévrovateľnosti strojov cárskej armády.
  A Hitlerov výpočet pre nezraniteľnú zázračnú zbraň sa vôbec nenaplnil.
  Cárska armáda bola stále v defenzíve. Silné obranné línie vykopané vopred, silná obrana. Nechajte Hitlera dýchať. Ale v Afrike môžete vyvíjať tlak na slabšieho, talianskeho spojenca.
  Ak by sa Fuhrer nerozhodol ísť do vojny s cárskym Ruskom, nepochybne by sa zapísal do dejín ako veľký a dokonca najväčší vodca Nemecka. A tak chcel démon ovládnuť svet a čo z toho vzišlo?
  Ruské dievčatá sú predsa tie najlepšie na svete.
  Oleg Rybachenko je ako vždy v čele bitky. Neberie ho ani guľka, ani úlomky. Je to zúfalý a cool chlap.
  Chlapec v krátkych nohaviciach a bosý, proti nacistom. A hádže na nich granáty a beží v olovenom daždi.
  Áno, škoda, že tu nie je geniálny Kondratenko, ale sú tu mladí a schopní velitelia. Najmä poľný maršál Vasilevskij, ktorý vynikal už počas prvej svetovej vojny. A velí energicky a zručne.
  A Fritz, ktorý naráža na tvrdú obranu, sa v nej beznádejne zamotá. Ale stále sa snažia preraziť.
  Oleg Rybačenko, tento večný chlapec sa smeje, vyceňuje zuby a spieva:
  - Moja vlasť! Moja svätá vlasť!
  A tiež ako hádže bosými nohami granát.
  A tu je Natasha, Zoya, Aurora a Svetlana vstúpili do bitky. Sú to večné dievčatá-čarodejnice služobníka posvätného Boha Roda. Nie vždy nebojujú, inak by Rusko dobylo celý svet. Ale vždy je to efektné a úderné.
  Dievčatá milujú zabíjanie: toto sú dievčatá!
  A ako budú chodiť po nacistoch a ako sa začlenia ...
  A holými prstami budú hádzať disky, čím zabíjajú Fritza.
  Nacisti sú uviaznutí a trpia čoraz väčšími stratami. Veľký stratég Vasilevskij navrhuje rozbiť nacistov a Talianov v Afrike. Sú tu teda obratnejšie a s lepšou manévrovateľnosťou budú mať ruské tanky výhodu. A v Európe nechaj náckov šantiť. Aby svoje zdroje úplne vyčerpali.
  Cár Vladimír prijal takýto plán. A nové sily boli presunuté do Afriky.
  Elizabeth a jej posádka bojovali v Líbyi a odrezali talianske jednotky. Je tam horúco a dievča je pekné v bikinách. Majú najnovší tank "Kondratenko"-6, na ktorom bojovníci obchádzajú pozície Talianov a Fritza a sebavedomo ich rozbíjajú.
  Elizabeth strieľa na tank z impéria Mussolini Jr. a hovorí:
  - Na moriach, na vlnách, kožuch a prechádzka kaftanom!
  A používa, samozrejme, holé prsty na nohách.
  Ekaterina strieľa ďalšia. Udiera do nemeckého auta a reve:
  -V Rusku je cár Vladimír hrdina!
  Elena ju udrie, udrie do samohybnej pištole Fritza a zacvrliká:
  - Za vlasť zabijete Hitlera!
  A nakoniec olympiáda vypustí projektil. Rozdrviť Fritza, rozdrviť ich a škrípať:
  - Výsledok bude vynikajúci!
  A používa aj obnažené prsty detských nôh.
  V Afrike koncom mája a začiatkom júna dosiahli ruské jednotky významný úspech. Boje sa presunuli na územie Líbye a Etiópie. 12. júna padol Tripolis. A 15. júna bolo hlavné mesto Etiópie vzaté do pohybu. Vojaci Mussoliniho mladšieho teda padli. Bohužiaľ, nedokázal podporovať svojho otca.
  A jeho sláva ako dobyvateľa tiež. Ale Mussolini, ktorý prevzal časť anglických a francúzskych kolónií, sa považoval za Caesara. Ale prekonať Caesara, to sa zdá byť nad jeho sily.
  Oleg Rybačenko bojoval vo vedení batérie. A to tak udatne, že Nemci z jeho paľby denne prichádzali o desiatky tankov. Jeho chlapca dokonca ocenili ďalším zlatým krížom. A nakoniec im bola udelená dlho zaslúžená hodnosť majora.
  Predtým nebol privlastnený, pretože vyzerá ako dieťa. Ale chlapec ukázal vynikajúce hrdinstvo. A schopnosť bojovať.
  22. júna 1955 ruské jednotky v Afrike konečne dobyli talianske Somálsko. A 25. júna 1955 kapitulovali zvyšky talianskych jednotiek v Etiópii.
  Cisárska armáda suverénne zvíťazila. Mainstein, ktorý bol považovaný za najlepšieho veliteľa Tretej ríše, si do denníka napísal:
  - Zobudili sme pekelného medveďa! Teraz nás trhajú!
  Do konca júna utrpeli Nemci také veľké straty, že boli nútení prerušiť ofenzívu v Európe.
  Cár Vladimír nariadil zvýšiť tlak v Afrike. Najprv čierny kontinent, potom všetko ostatné - povedal vynikajúci panovník! 1. júla 1955 sa Nemci pokúsili o postup v Škandinávii. A ponáhľali sa do Štokholmu, ale narazili na veľmi hustú obranu. A utrpeli obrovské škody.
  Začiatkom júla 1955 vstúpili ruské jednotky do nemeckého Alžírska.
  Líbya už bola pod kontrolou cárskeho Ruska. Nechýbala ofenzíva a kľučky Nigeru.
  Posádka tanku Elizabeth bojuje proti nacistom. Je veľmi teplo a dievčatá si dokonca vyzliekli podprsenku a teraz majú na sebe len nohavičky v tanku Kondratenko-6. Presne strieľajú na nacistov.
  A chcú veľké veci.
  Cárske Rusko je stále autokratická krajina. A to ešte nemá parlament. A že sa revolúcia nestala a Duma nebola založená. Samotní králi sa nechcú obmedzovať v moci. A Fuhrer a Duce sú diktátori. To znamená, že existuje vojna dvoch systémov s autoritárskymi režimami.
  Ale pre cárske Rusko je to prirodzenejšie. A je tu tvrdohlavý a neúprosný boj.
  Elizabeth holými prstami na nohách stlačí tlačidlo joysticku a vystrelí projektil. Pradie pre seba:
  Rozbime fašistov na kusy!
  Ekaterina tiež stlačila tlačidlo joysticku holými prstami a vypustila vraha, mrnčala:
  Zničme Hitlera!
  A Elena tiež bije, vyraďuje náckov a piští:
  - Ja to roztrhnem!
  A tiež ako sa usmievať! A holými nohami bude stláčať tlačidlá joysticku.
  A potom olympiáda ako to dopadne, a ako lupaen. Všetkých to rozdrví a zabúcha:
  - Pekelná pasáž a posádka!
  Nezabudnite stlačiť tlačidlá joysticku holými prstami na nohách. A zasiahnuť nepriateľa.
  Bojovníci sú skutočne veľmi odvážni a majú iskrivý charakter.
  Oleg Rybachenko medzitým odrazil ďalší útok Fritza a spieval:
  - Za vlasť a Vladimíra cára - hurá!
  Áno, v reálnej histórii bol taký samozvaný cisár Ruska Vladimír Tretí, hlava dynastie Romanovcov. A skutočne začal formálne vládnuť v roku 1938. A potom sa ukázal Vladimír - skutočný kráľ a dokonca veľký! Vladimir Kirillovič Romanov je cár, ktorý má všetky šance stať sa cisárom celej Zeme!
  Po víťazstve, respektíve odraze útoku si Oleg Rybachenko vymenil karty so svojimi podriadenými. Chlapec v šortkách, blond, veľmi svalnatý a vyrysovaný, sa hral so sivovlasými bojovníkmi. Dokonca prekvapivo je Oleg starší ako oni všetci. Ale tento chlapec sa poreže.
  Spomienka na Port Arthur, hrdinskú obranu, z ktorej pochádzala sláva Ruska. Veľká sláva zároveň...
  Nesmrteľný chlapec poznamenal:
  - Takto riešime všetky naše problémy! Čoskoro príde chvíľa, keď sa ľudia nikdy nezabijú!
  Vojaci a dôstojníci sa zhodli:
  - Samozrejme, major! Nezabijú!
  Oleg sa pozrel na stuhu so svojimi mnohými medailami. Áno, už teraz je toľko príkazov, málo generálov. A bolo by pekné získať titul pre seba. Princ, gróf, vojvoda!
  Vojvoda Rybachenko - to znie nádherne!
  A chlapec vyskočil vyššie a točil sa v točni.
  Nemci sa pokúsili zaútočiť, ale boli opäť odrazení a utrpeli kolosálne nenapraviteľné škody.
  V júli dosiahla ruská armáda v Afrike nové, veľké úspechy. Kým krutosť útoku cárskej armády bola tam. Alžírsko má veľa najlepších ruských zbraní. A do konca mesiaca sú Nemci obkľúčení a zničení v kotli.
  V auguste ruské jednotky prerazili aj Maroko. Zúfalo bojovali, dievčatá na tanku "Kondratenko" -6, prerazili do jeho hlbín.
  Z času na čas sa objavili správy o vzdávajúcich sa Nemcoch o dobytých mestách.
  V Nigérii a na rôznych miestach došlo k bojom. Rusi brali aj v počte aj mobilnejších technikov a s podporou miestneho obyvateľstva, ktoré si rasistickí fašisti proti sebe postavili.
  Afrika sa skutočne ukázala ako slabý článok v stratégii Hitlera a Mussoliniho ml.
  Rusko tam zvíťazilo... A v septembri sa sily pomaly sťahovali do Nórska. Nacisti utrpeli obrovské straty. A Alenka so svojou posádkou jazdila na tanku. Najnovší tank "Nikolay" -5 ťažký, sa ukázal byť pokročilejší ako séria E.
  Aj taký výkonný tank ako E-200 si razil cestu cez delá cárskeho stroja.
  Alyonka, stláčajúc tlačidlá joysticku holými prstami, si spokojne šúchala ruky:
  - Som niečo, čo môže zlomiť Wehrmacht!
  Anyuta tiež stlačila tlačidlo holými prstami, prerazila nemecké auto a potvrdila:
  - Wehrmacht utrieme na prach! Za moc cárizmu!
  Cool Augustine vystrelil a zakričal:
  - A budeme žiť za komunizmu!
  Mária s tým ochotne súhlasila:
  -Áno, za cárskeho komunizmu!
  A holými prstami stláčala tlačidlá joysticku. A zároveň ako lupanet a rozdrviť nepriateľa.
  A tu Marusya zaškrípe:
  - Na plný stupeň!
  A tiež holými prstami na nohách stlačí tlačidlo joysticku.
  Ruské jednotky už Oslo obkľúčili. Boje sa vedú o každý krík a dom.
  V strede cárska armáda opäť odráža nemeckú ofenzívu. Oleg Rybachenko je ako vždy v popredí a suverénne bojuje. Ruské delostrelectvo funguje ako hodinový strojček.
  Všetko presné a správne...
  V októbri ruskí vojaci konečne odrezali Afriku od zásobovania pevninou, čím oslobodili Maroko. Nacisti sa ocitli v akomsi kotli.
  Aj na čiernom kontinente. Hitler sa triasol od zlosti, ale nemohol nič jesť.
  Áno, strčil sa do Rusovho... Zima sa blížila. Oleg Rybachenko, napriek tomu, že začalo snežiť, stále behá naboso a v šortkách. No chlapče - čo si vezmeš! A celkom nebojácny chlapec.
  A hádže granáty holými prstami.
  A spieva:
  - Nechajte bežať nemotorne,
  Obrnené tanky v kalužiach...
  A na streche je guľomet -
  kanonier Cheburashka,
  Strelec krokodílov!
  Shakoklyak je v útoku!
  Chlapec terminátor hodil granát holými prstami, trhal nacistov a spieval:
  - A hrám sa s dynamitom,
  Pred očami okoloidúcich!
  Ako sa Fritzove kúsky budú vyhýbať!
  Všetci klamú a ja idem!
  A ten chlapec je naozaj vtipný! Ale už v armáde viac ako päťdesiat rokov. A len diabol! Dokonca aj blond!
  Oleg Rybachenko opäť hádže bosou nohou granát a reve:
  - Sláva cárovi a Mikulášovi a Vladimírovi tretiemu!
  A ja som si myslel, že nech si nemýlia Vladimíra Kirilloviča Romanova s Vladimírom Putinom! Romanovskí veľkí cári sú úžasná rodina! Tí, ktorí urobili z Ruska najväčšie impérium!
  A nie tak rozmaznaný šťastím ako Putin!
  Teraz však ruské jednotky odrážajú ďalší útok.
  Prichádza november. Nacisti si vydýchli. Do boja sa však vrhajú nové zálohy. V Afrike ich už dokončujú. Pre fašistov je to ťažké.
  A tak si vybíjajú hnev na väzňoch. Tu dostali krásnu Nicolettu. Vyzliekli ju až do nohavičiek a viedli čerstvým novembrovým snehom.
  Dievča so zviazanými rukami, takmer nahé, prechádza závejmi a zanecháva holé, pôvabné stopy. Je taká krásna. A za ňou idú Nemci, bičujúc ju bičmi. A bijú sa krásavci, bijú sa. Z rozrezaného chrbta mu kvapká krv.
  Nicoletta len zaťala zuby. A hrdo dvíha hlavu. A jej medenočervené vlasy vlajú ako proletárska zástava.
  A jej bosé nohy sa tiež zmenili na šarlátovú farbu, ale dievča ani nedvihne obočie.
  Akú má fenomenálnu odvahu.
  Hoci ho už nacisti vzali a vložili si ho s fakľou do holej hrude. Ale aj vtedy sa dievča len triaslo, ale nevykríklo.
  Má takú veľkú vieru...
  Dievča je vytiahnuté na stojane, má skrútené kĺby. Potom sa pod bosými nohami zapáli oheň. Olizuje kráske bosé nohy. A rozžeravenými reťazami bičujú obnažené telo krásky.
  Nicoletta ako odpoveď zaspievala;
  Som Černobog, zlá Božia dcéra,
  Vytváram chaos, sejem deštrukciu...
  Moja veľkosť sa nedá prekonať,
  Len zúrivá pomsta horí v duši!
  
  Ako dieťa som chcel dobré dievča,
  Písala poéziu a kŕmila mačky...
  Vstal skoro ráno
  Nad tým sa trepotali krídla cherubínov!
  
  Ale teraz už viem, čo je zlo
  Čo robí tento svet nešťastným...
  A čo hovoríš dobre?
  Tu je deštrukcia vášnivo milovaná!
  
  A ukázala svoju dievčenskú horlivosť,
  Akou trblietavou Božou dcérou sa stala...
  Podmaníme si priestory vesmíru,
  Ukážme silu, veľmi mocnú!
  
  Veľký otec tento Černobog,
  Prináša do vesmíru chaos, vojny...
  Modlíš sa k Svarogovi, aby ti pomohol,
  V skutočnosti dostanete odmenu!
  
  Tak som povedal, zachráň Pána,
  Nechajte v srdci vrieť hnev...
  Vybudujeme šťastie, verím v krv,
  Nech je lono naplnené až po okraj!
  
  Milujem prefíkanosť, podlosť a podvod,
  Ako oklamať tyrana Stalina...
  Nedá sa zahanbiť
  A koľko hmly je na svete!
  
  Tu som navrhol urobiť rázny krok,
  Jedna rana na zničenie zla...
  Ale veľmi čierny Boh sa zamiloval,
  Vo všetkých veciach, v týchto aj v posmrtnom živote!
  
  Ako sa ukázalo, že som zvyknutý na zlo,
  A v srdci hnevu, zúrivo živený ...
  Zmizla túžba po radosti, dobrote,
  Len čo hnev prenikol z piedestálu!
  
  A čo Stalin - je tiež zlý,
  O Hitlerovi, takže niet pochýb...
  Džingischán bol taký cool bandita
  A koľko duší sa mu podarilo ochromiť!
  
  Tak hovorím, prečo sa zachovať dobre,
  Ak v tom nie je najmenší záujem ...
  Keď si ďateľ - tvoja myseľ je sekáč,
  A zmizol, keď hlúpe myšlienky!
  
  Tak hovorím sebe a ostatným,
  Podávajte silu ako čierny atrament...
  Potom dobyjeme vesmír,
  Vlny prerazia vesmír!
  
  Urobíme zlo takým silným
  Dá hnevu nesmrteľnosť,
  Tí, ktorí sú slabí v duchu, už boli odfúknutí,
  A my sme najsilnejší ľudia, ktorí tomu veria!
  
  Skrátka, všade sa staneme silnejšími,
  Zdvihnite meč krvi nad vesmír...
  A náš hnev bude s ňou tiež,
  Dostaneme povolanie plné osudu!
  
  Stručne povedané, som verný Černobogu,
  Slúžim tejto temnej sile celým svojím srdcom...
  Moja duša je ako krídla orla
  Tí, ktorí sú s Černobohom, sú neporaziteľní!
  Vojna medzi Ruskom a Hitlerovou koalíciou pokračovala. V decembri ruské jednotky konečne dobili Talianov, čím ich prinútili kapitulovať v Afrike a takmer tam dobili Nemcov. Bolo vyčistené od Fritz a Nórska.
  Teraz cárska armáda prešla 25. decembra do ofenzívy. Rozpútali sa tvrdé boje. V zime boli ruské tanky jednoznačne silnejšie. A prebodnutý cez obranu nepriateľa.
  Oleg Rybačenko, tento večný chlapec, behal bosý a v šortkách po snehu a spieval:
  - Toto je naša posledná a rozhodujúca bitka! Zomrime za vlasť - vojaci sú za mnou!
  Ruské tanky sú na motoroch s plynovou turbínou veľmi obratné. A nacisti ich nedokážu tak ľahko zastaviť.
  Tu dopredu sa ponáhľa "Nikolay" -5. Má päť dievčat, ktoré horlivo spievajú:
  - Nikto nás nezastaví, ruský svet nemožno poraziť!
  A z dela, ako sa rúti! V skutočnosti to dopadne jednoducho skvele! Dievčatá napriek chladu, v bikinách a naboso. A oni sa zastrelia a nemyslia na to, aby prestali.
  Sú to len divoké, frenetické sily.
  Alyonushka miluje nielen strieľať, hoci stlačila tlačidlo joysticku holými prstami a zasiahla Nemca, ale aj skladanie príbehov.
  Napríklad napísala, ako dievča odišlo do vzdialených krajín, aby zachránilo mačiatko. Tridsaťtri dní som kráčal bosý po kamenistej ceste a zrážal som si jemné nohy do krvi.
  A predsa sa mi podarilo nájsť to zviera. Za to víla splnila svoje želanie a dievča sa vydala za princa.
  Alyonushka si však pomyslela, prečo potrebuje manžela pre dôstojníka ruskej armády? Je lepšie mať veľa milencov. A viac peňazí a viac zábavy. Koniec koncov, muži sú tak odlišní. A s nimi, samozrejme, prežívate rozkoš rôznymi spôsobmi. A čo manžel? Rýchlo sa s ním omrzí a omrzí!
  Oveľa zaujímavejší je však mladík, ktorý len začína objavovať svet dospelých.
  A Alenka opäť strieľa a zasiahne nemeckú E-100.
  A pohybuje svojimi veľmi krásnymi nohami ako starogrécka bohyňa.
  A potom Anyuta strieľa. Tiež odhalené prsty na nohách. A rozbije nemecké delo.
  Potom dievča hovorí:
  - V Rusku je veľa šikovných ľudí, ale cár Vladimír je najlepší z kráľov!
  Augustín poznamenal:
  - A Nicholas II nebol zlý! Ach, nevedeli sme oceniť kráľov!
  Mária spievala, strieľala na nacistov pomocou holých prstov na nohách a usmievala sa:
  - Rusov treba poslúchať, s čistým srdcom a múdrejšie! A na slávu Mikuláša je to veľký kráľ kráľov!
  A Marusya niečo spievala ... A tiež sa hrá s bosými nohami ...
  Ruské jednotky postupujú. Bojuje aj Oleg Rybačenko. Je to stále desaťročný chlapec. Taká je cena nesmrteľnosti. Áno, ale ako dobre a veselo sa cíti! Má toľko energie a kypiaci tok sily.
  Chlapec hodí granát bosou nohou a zaškrípe:
  - Som tiger, nie mačka, teraz žije vo mne, nie Leopold, ale Leopard!
  Chlapec major, ako vždy, je v iskrivom údere. Nezastavujte nacistov.
  Tu už ruské jednotky 1. januára úplne vyčistili svoje územie od vojsk Nemecka a Talianska a vstúpili do držby Tretej ríše.
  V rovnakom čase ruské jednotky vstúpili do Mexika. Prišiel nový rok 1956.
  Pre Rusov to začalo novými víťazstvami. 7. januára sa vzdali zvyšky nemeckých jednotiek v Afrike. A celý čierny kontinent sa stal ruským.
  Teraz si démonom posadnutý Fuhrer uvedomil, že bol úplne pokažený. A ponúkol Rusku rokovania.
  Na čo cár Vladimír odpovedal:
  - Budeme hovoriť len o bezpodmienečnej kapitulácii Tretej ríše a Talianska!
  Aké múdre slová! A vojna pokračuje. Na hrote útoku je samozrejme Oleg Rybačenko. Ruské jednotky vstúpili do Východného Pruska. Obranné línie sú tu silné. Musíte sa preraziť bitkami a nepostúpite rýchlo.
  Jedným z prostriedkov prelomu boli samohybné delá s bombardérom Alexander-4. Veľmi silný a smrtiaci.
  A tiež krásne dievčatá, ako sa tu oslavuje. Vystreľujú projektily pomocou holých prstov na nohách stlačením tlačidiel joysticku. A zničte škatuľky a škatuľky nepriateľa.
  Dievčatá smelo behajú po snehu - na to sú ruské ženy. A do boja ho vrhajú Indovia a Číňania. Títo už svojimi mŕtvolami doslova zapĺňajú prístupy k zákopom. Ale napriek tomu sa im to podarí.
  Ruská armáda sa sťahuje.
  Hlavný úder však stratég Vasilevskij prenáša na Taliansko - ktoré je oveľa slabšie. A teraz ruskí vojaci vyhrávajú jedno víťazstvo za druhým.
  Január bol veľmi úspešný. Ruské jednotky prevrátili Talianov a osedlali Alpy. A vo februári obsadili Benátky. A vstúpili do Lorbandinie. Vzali aj Poznaň. Nemci ustúpili. 2. marca padla Klajpeda. Ruské jednotky postupovali cez Východné Prusko v pomalej, príliš hustej obrane. Cesto som musel doslova vypáliť mušľami.
  Ale v Taliansku sa zrútil front cestovín. A ruské jednotky sa ponáhľali do Ríma. 30. marca 1956 začal útok na hlavné mesto Talianska. Ľudia teda doplatili na ambície Mussoliniovcov.
  Rím, hlavné mesto Talianska, je pod útokom. Boje sú kruté. Aj keď Taliani sa čoraz viac vzdávajú. Tu dievčatá bojujú veľmi krásne a v bikinách a naboso. Bojovníci hádžu granáty nohami a vyraďujú Mussoliniho bojovníkov.
  Sú tu krásne dievčatá a samozrejme veľmi sexy. A so svalmi titánov. A to, ako hádžu granáty bosými nohami, je jednoducho úžasné.
  Natashka ide dopredu a strieľa, zatiaľ čo vrčí:
  - Pre vlasť krásnu v srdci, môj žiarivý oheň horí!
  Zoya, strieľa, spieva:
  - Otvorme dvere k úspechom! Naša viera a kráľ je monolit!
  A potom je tu Aurora, ako holé prsty, ryšavá sučka vypustí kotúče. A porezaní Taliani padajú.
  A potom Svetlana agresívne spieva a vyceňuje zuby:
  - Zabijeme všetkých! Rozdrvíme všetkých!
  Hádžu kotúče bosými nohami a melú fašistov. Mussolini sa teda dostal pod rozoberanie dievčat. Aprílový útok v roku 1956 bol krutý a veľmi nápaditý.
  A tu jazdia tanky, z ich kmeňov vychádzajú pekelné stĺpy ohňa.
  Dievčatá postupujú a hádžu granáty bosými nohami. A ako vypľúvajú niečo krvavé.
  A smejú sa...
  Natasha vrúcne spievala:
  -Cár Vladimír, dajte Hitlerovi do očí!
  A žmurkol svojimi zafírovými očami. Také úžasné dievča.
  Dievčatá sa ponáhľajú s divokou zúrivosťou. Strieľajú zo samopalov. Nepriateľa kosili, nacistov rozprášili. A potom je tu olympiáda. A v rukách mocnej ženy-hrdinky drží plameňomet. A on to vezme a udrie, ale ako to bude mlátiť.
  Čipy lietajú od nacistov na všetky strany. A bojovníci tiež, ako sa chcú smiať.
  Potom bude spievať:
  - Mussolini bude bitý! Naše priateľstvo je monolit!
  A opäť so zafírovými očami žmurká! A zasiahol nacistov.
  A čo si chcel? Rím bol svojho času dobytý Slovanmi pod vedením Attilu. A teraz to preberajú Rusi.
  Olympias, smažiaci protivníkov zaživa vrhačom lúčov, spieval:
  - Jasné slnko nádeje
  Opäť stúpa nad krajinou..
  Rusove víťazstvá ako predtým -
  Bojovníci Wehrmachtu bije!
  
  Ruský orol nad planétou
  Krídla, rozprestreté, vzlietnuť...
  Nepriateľ bude braný na zodpovednosť -
  Bude porazený - zlomený!
  Po páde Ríma sa talianske jednotky začali hromadne vzdávať. Mussoliniho ríša, tento mladší vojenský partner Tretej ríše, horela.
  Ruské jednotky obsadili Neapol takmer bez odporu a vylodili sa na Sicílii. Aj tam sa nekládol takmer žiadny odpor. A Hitler bol hysterický.
  Koncom mája bolo Taliansko hotové. Boli vedené státisíce väzňov.
  Ruské dievčatá ich položili na kolená a prinútili sa bozkávať ich bosé nohy. Poslušne sa zachichotali. Niektorí, najmä mladí muži, to robili s nadšením.
  Dievčatá pekne stonali.
  Večný chlapec Oleg Rybačenko nútil zajatcov bozkávať ich bosé, detské nohy.
  Urobili to dostatočne dobrovoľne. Chlapci boli veľmi pekní, svalnatí a blond. Je pravda, že bol ešte príliš malý a nechcel s dámami robiť niečo vážnejšie. Ale keď drsné päty šteklia jazyk - je to pekné!
  Oleg Rybachenko zajal generála a dostal ďalší rozkaz. Na čo bol veľmi hrdý.
  Mussoliniho mladšieho zradilo jeho vlastné okolie a cárske Rusko sa dočkalo ďalšieho víťazstva. A Benedito Mussolini starší sa svojej hanby a kolapsu fašizmu v Taliansku nedožil. Rovnaký osud však čakal aj nacistov v Nemecku. Ruské jednotky sa presunuli začiatkom júna 1956 do ofenzívy. Hlavným cieľom bolo Rakúsko.
  Elizaveta a jej posádka na "Nikolay" -5 sa pohli proti Nemcom. Ruské jednotky sa snažili obkľúčiť Viedeň.
  Fuhrer sa, samozrejme, ocitol v ťažkej situácii. Majetok Nemcov v Afrike, Škandinávii a väčšine USA je stratený. A teraz sa boje už odohrávajú výlučne na území Tretej ríše. Čo je, samozrejme, pre Nemcov červenšie nepríjemné. Ruské jednotky vstúpili aj do Mexika. Lady Grey de Monca velí posádke tanku v tejto krajine.
  A Elizabeth vedie "Nikolay" -5 po Viedni. Jeho hlavným protivníkom je E-50, ktorý cársky stroj prepichne ako pijavica.
  Elizabeth vystrelila holými prstami na nohách a stlačila tlačidlá na joysticku.
  Zasiahli nemecký tank a zaštebotali:
  - Za svätého Mikuláša Rusi dáme svoje srdcia!
  Ekaterina vystrelila aj holými prstami a napravila svojho partnera:
  - Pravdepodobne je však správnejšie povedať Vladimír!
  Elizabeth opäť vystrelila holými prstami na nohách a štebotala:
  - Ale napriek tomu to bol cisár Nicholas, ktorý nám dal obyvateľstvo Číny a urobil Rusko neporaziteľným!
  Skutočne, v pechote, ktorá bola vyslaná na útok na nemecké pozície, boli Číňania úplne vpredu. Doslova hádzali mŕtvoly. Ale prerazili.
  Zvyčajne Rusi bojovali v lietadlách a tankoch. Pechota od Číňanov, Indov, Ázijcov. Číňanov je veľa. Okrem toho, svetlá hlava Nicholas II zaviedol pri reforme pravoslávia mnohoženstvo a do boja sú vyslaní ďalší Číňania. A Rusi si berú za manželky vdovy a nevydaté Číňanky.
  Prefíkaná stratégia.
  A Číňania vyliezli na útok, zomreli a prelomili obranu Nemcov.
  Elena holými prstami stlačí tlačidlá joysticku a znova udrie do Fritza.
  A spieva:
  - Za Svätú Rus budeme bojovať statočne!
  Potom to dievča vezme a žmurkne. A odhalil svoje biele zuby! A je taká agresívna.
  A takto dopadne olympiáda. A tiež mláti holými prstami a drví.
  Potom bude kričať:
  - Som smrteľná kobra!
  Treba si uvedomiť, že tank E-50 môže byť nebezpečný. Jeho 88 mm kanón s 100 EL hlavňou je rýchlo strieľajúci, dvanásť rán za minútu a veľmi presný. Často zasiahne brnenie a môže spôsobiť poškodenie.
  Preto sa dievčatá snažia udržať hlavný nemecký tank mimo cesty. Najmä blízko, jeho penetračná schopnosť sa dramaticky zvyšuje. A Nemci majú jadro v plášti buď z uránu alebo volfrámu. Pravda, po strate Afriky a uránových ložísk v Kongu začala sila nemeckých jednotiek vysychať.
  A dievčatá sú také krásne a bosé a v pohode.
  Tu si s nadšením spievajú:
  - Svieti ako hviezda nad celým svetom,
  Cez temnú tmu...
  Veľký hrdina cár Vladimír,
  Nepozná bolesť ani strach!
  
  Nepriatelia pred vami ustúpia
  Dav jasá...
  Rusko ťa prijíma -
  Mocná ruka vládne!
  Bojujúce dievčatá, proti nim nemôžete nič povedať. A ich nohy sú také holé a vytesané. Keď ich zajatí Nemci bozkávajú, je jasné, že sa to páči dievčatám aj mužom. A bojovníci dosť piští.
  A odhalili svoje perleťové zuby.
  Sú to skvelé dievčatá. A s holými prstami je ďalší fašista knokautovaný Elizabeth.
  Potom, ako sa hovorí:
  - Sláva veľkej vlasti!
  A tak bude Catherine strieľať. Narazí do nepriateľského tanku, namočí Fritza a zaškrípe:
  - Smrť nepriateľom!
  A tam sa Elena tiež bije, používa holé prsty na nohách a stláča ich na tlačidlách joysticku. A cvrliká:
  - Za vlasť vo veľkosti!
  A potom sa spustí projektil a vynikajúca olympiáda - tiež blondínka. A ako cvrliká:
  - Za veľké Rusko!
  A dievčatá sú plné totálneho nadšenia.
  Tu prichádza tank E-75. Jeho delo je silnejšie: 128 mm a môže spôsobiť väčšie poškodenie. Okrem toho má tento tank lepšiu ochranu a hrubšie pancierovanie.
  Ale Elizabeth je ako blázon. A vypustí niečo smrteľné, prenikajúce z diaľky. A z Nemca zostali len kusy roztrhaného kovu.
  A dievča bude spievať:
  - Svätá krása a veľký sen!
  Potom ukáže jazyk.
  Nemecké tanky E-75 sú v poslednej dobe masívnejšie. Majú dlhšiu zbraň, ktorá vám umožní vysporiadať sa s ruskými tankami, najmä s tými, ktoré sú jednoduchšie. A to robí Fritz nebezpečnejším.
  Ale sovietske dievčatá nie sú v rozpakoch. A rozdrvia Fritza.
  A samotné bojovníčky sú ešte viac v horúčave v bikinách a naboso. A bojujú veľmi sebavedomo.
  Vyhrávajú v drvivej väčšine.
  Catherine strieľala na nacistov a spievala:
  - Ale aby som bol úprimný! Rozdrvím všetkých Fritzov bez výnimky!
  Elena tiež vystrelila holými prstami na nohách a štebotala:
  - Vyhráme všetkých a, samozrejme!
  Olympiáda porazila aj nacistov bez zľutovania. Je to taká neporaziteľná sviňa.
  A to aj pomocou odhalených prstov na nohách.
  Natasha a jej tím bojujú na tanku Kondratenko-6. Toto auto je o niečo ľahšie, ale mobilnejšie ako Nikolai. Samozrejme, s menšou hmotnosťou je kaliber menší a pancier je trochu tenší. A to znamená, že riziko úmrtia je oveľa väčšie.
  Ale musím povedať, že dievčatá sa vôbec nehanbia. A bojujú ako obri v boji.
  Natasha spieva, aktívne strieľa:
  - Bude to naše víťazstvo!
  A stláča tlačidlá joysticku holými prstami.
  Zoya tiež strieľa s pomocou holých nôh a škrípa:
  - Cár Vladimír vpred!
  A všetky dievčatá zborovo štekali:
  - Sláva padlým hrdinom!
  Potom Aurora vystrelila, otočila nemecký tank a vydala:
  - Nikto nás nezastaví! Nikto nás neporazí!
  Potriasla aj bosými nohami.
  A potom sa Svetlana podvolila, holými prstami na nohách a zavrčala z plných pľúc:
  - Rusi zúrivo bojujú!
  A všetky dievčatá zborovo zvolali:
  - Silná päsť vojaka!
  A opäť sa krásky ponáhľajú do boja. Strieľajte presne a presne!
  Prichádzajú Janine posádky a zasahujú Mexičanov. Je to tiež veľmi múdra a krásna žena.
  A dievčatá v jej koči - bosé a v bikinách. Bojujú so sebou divokou a pokojnou zúrivosťou.
  Potom Gertrúda vystrelila holými prstami na nohách a štebotala:
  - Som dievča, ktoré zničí každého v zlomku sekundy!
  A tu je Malanya ako lupanet. A rozbite latinský tank na diaľku.
  A tam ju Matilda s pomocou holých prstov udrie.
  A smej sa:
  - Mám super dievča!
  A bojovníci najvyššieho a zúrivého rádu. Necítia sa slabí ani nahnevaní.
  Ako súlož, súlož.
  A veľmi suverénne bojuje aj Alyonka.
  Do konca júna je Viedeň obkľúčená. Nemecko a jeho prestíž utrpeli zdrvujúci úder. Ruské jednotky zároveň postupujú smerom k Odre. Do boja hádžu Číňanov, Indov, Arabov. A prelomte obranu Fritza.
  Hitler je už, samozrejme, v panike. Ako ho dievčatá na tankoch a lietadlách tlačili.
  Tu sú Albina a Alvina, dvaja ruskí piloti. Tiež bosí a v bikinách zrážajú náckov ako hrušky palicou z konára. A vo dvojici robia takéto zázraky doslova.
  Albina zostrelila päť lietadiel jednou dávkou zo svojej stíhačky "Peter Veľký" a spievala:
  - Sme medvede z neba!
  Alvina zostrelila šesť lietadiel jednou dávkou zo svojho vojnového orla a štebotala:
  - A všetkých rozdrvíme!
  Na oblohe bol tento pár už legendárny!
  Dievčatám bolo udelených sedem stupňov svätojurského kríža: strieborný kríž, strieborný kríž s mašľou, zlatý kríž, zlatý kríž s brvnom. Rovnako ako zlatý kríž s diamantmi a zlatý kríž s diamantmi a mašľou. A najvyšším stupňom je zlatá krížová hviezda s lukom z diamantov. Nedávno bolo zriadené vyššie ocenenie - veľká hviezda zlatého kríža s diamantmi a mašľou.
  Dievčatá teda mohli byť na svoje úspechy právom hrdé. A vždy, aj v mrazoch, bojovali len v bikinách a výlučne naboso.
  Také úžasné dievčatá.
  Albina vystrelila a zaspievala:
  - Pre naše najlepšie víťazstvá!
  Alvin pokračoval:
  Nech sú na nás naši vnúčatá a starí otcovia hrdí!
  Bojovníci a v skutočnosti - dievčatá kolosálnej triedy!
  Bijú nacistov na oblohe a spievajú:
  - Sláva Rusku, sláva! Náš cár Vladimír je hrdina! Na úsvite bude sila! Pochovajte Hitlera do zeme!
  Samozrejme, Vladimír Kirillovič Romanov môže byť so svojimi bojovníkmi veľmi spokojný.
  Ak bojujú, potom takým spôsobom, že proti nim nemôžete zdvihnúť oštep!
  Vladimir Kirillovič Romanov je cár, ktorý má všetky šance raz a navždy ukončiť vojny!
  A fašisti sa trasú pod údermi cárskej armády ...
  Obkľúčená Viedeň rýchlo padla. Do polovice júla vyšli vojská cárskej ríše na široký front k Odre. A Koenigsberg bol úplne zablokovaný.
  A Nemci ustúpili za Odru. A snažili sa tam vytvoriť obrannú líniu. Kapitálne brániť. No v druhej polovici júla začali ruské jednotky ofenzívu proti Hamburgu... Nacisti sa pomaly, ale isto vzdávali.
  Boje boli veľmi kruté. Niektoré obce niekoľkokrát zmenili majiteľa. Do bojov sa zapojili aj nové nemecké tanky pokročilejšej série AG, pyramídové. Vyznačovali sa dobrou ochranou zo všetkých uhlov. Ale cárska armáda ich početne prevýšila.
  A veľké množstvo ázijských pešiakov zomrelo na frontoch. Ale nechajú vás pohybovať sa.
  Nemci boli na druhej strane aj ochudobnení o ľudské zdroje. Do konca augusta bol obkľúčený Hamburg a zablokovaný Mníchov.
  Nemci prišli o významné územie. A nemali čo držať svoje pozície.
  Oleg Rybachenko bojoval v popredí na území samotného Nemecka. A večný chlapec sa neustále usmieval a vyceňoval svoje perleťové zuby.
  A tam hádzal granáty s holými, detskými nohami. Je dobré byť dieťaťom - aké prirodzené je byť v teple len v šortkách. A keďže ste nesmrteľný, môžete byť aj v zime polonahý bez rizika prechladnutia.
  Chlapec teda spieval:
  - Naboso, len naboso,
  Pod júlovým hromom a pod zvukom príboja!
  Naboso, len naboso
  Pre chlapca je ľahké byť skvelým kovbojom!
  A dieťa-major týchto fašistov sa naďalej ničí. A zúfalo vyrážajú do protiútoku.
  Už je september... Začína pršať... Cárske vojská, plniace sa mŕtvolami Číňanov, dobyli Mníchov a Hamburg a postupujú smerom k Porúrie. Najdôležitejšie v nemeckom priemysle.
  A Nemci sa zúfalo bránia.
  Natasha bojuje na svojom tanku a vrčí:
  - Fašisti budú mimoriadne utiahnutí!
  A s holými prstami, keď stláča tlačidlá joysticku. A bude strieľať náboje na nacistov.
  A potom je tu Zoya, aká facka. A to aj pomocou odhalených prstov na nohách.
  A tiež spievať:
  - Rus je to, čo je proti Hitlerovi!
  A potom je tu Aurora, urobí agresívne správanie. A tiež pomocou holých prstov:
  - Na ruský spôsob!
  A za nimi je Svetlana, ktorá vypustí aj smrtiaci projektil. Prepichnite nemecký tank a zapišťajte:
  - Za cára Vladimíra Kirilloviča!
  A ukáže aj jazyk.
  Dievčatá sa tu vybláznili.
  Alenka na ťažkom tanku drví aj nacistov. A bije ich na diaľku.
  Bojovník spieval:
  - Prsiami som si podrobil polovicu sveta!
  A Alenkine prsia so šarlátovými bradavkami.
  A potom je Anyuta ako výbuch s holými prstami na nohách. Narazí do fašistického tanku a bude kričať:
  - Som dievča superstar! V rozprávkových knihách!
  A usmievaj sa...
  A potom Augustín vypustí vražedný projektil. Rozdrvte nacistov a zasmejte sa:
  - Nech je naša armáda najsilnejšia!
  A tiež hýbe nohami ...
  A po nich Mária zoberie a vypichne nacistov. Twist sám, agresívne ochabnutý:
  - Sme veľké agresívne dievčatá!
  A potom Marusya vydá svoju extrémne smrtiacu, ničivú zbraň proti nacistom. A to pomocou holých, dievčenských nôh.
  A potom spievaj:
  - Sme totálna porážka nepriateľov!
  September prešiel veľmi krutými bojmi. Nemci sa zúrivo bránili. Ale v októbri, keď dažde silnejšie liali, cárska armáda opäť získala výhodu. A začala sa pohybovať smerom k Ruru. Po prudkom útoku Koenigsberg padol. Nacisti dostali ďalšiu facku.
  A na juhu Francúzska kráľovské jednotky obkľúčili Toulon. Takže nacisti mali mimoriadne zlé obdobie.
  Hitler zúril, ale kým bol v Berlíne. Jeho pozícia bola slabá.
  Je jasné, že nikto nechcel počúvať rokovania. Ale nacisti sa zasekli ako muchy.
  Vojská cárskej armády v novembri bitkami obsadili väčšinu Porúria, čím pripravili Nemecko o hlavnú výrobnú základňu.
  A v decembri cárska armáda obsadila celý juh Francúzska a vstúpila do Španielska. A na nemeckom fronte sa napokon zmocnila Porúria. Okrem toho boli zajaté aj ďalšie krajiny Nemecka. A cárska armáda sa vylodila aj v Dánsku.
  Hitler zúril ako čert v klietke, no nemohol si pomôcť.
  Na katolícke Vianoce sa cárske vojská pohli smerom k Parížu. Napriek snehu a mrazu bola Natašina posádka bosá a v bikinách.
  Nemci sa vzdávali čoraz častejšie. A Francúzi vôbec nechceli bojovať s Rusmi.
  Po rozbití nemeckej batérie Natashka poznamenala:
  - Tak s čím vlastne posadnutý Adolf počítal, keď s nami začal vojnu?
  Zlatovlasá Zoya logicky poznamenala:
  - Pravdepodobne skutočnosť, že keď sme padli pod tlakom, vypadneme ako mince z dierovaného vrecka!
  Aurora rozdrvila orech holými prstami. Potom si ho vložila do úst a racionálne poznamenala:
  - História učí, že nič nenaučí!
  Svetlana stlačila nahé prsty na pákovom ovládači. Vyradila ďalšie nemecké delo a odpovedala:
  Buďme veľkí bojovníci!
  Zdá sa, že bojovníčky sú v skutočnosti odhodlané bojovať a vyhrať.
  Oleg Rybachenko je bosý chlapec, ktorý preteká v šortkách a s nahým, svalnatým trupom. Dokonca sa kýve a reve:
  - Poďme poraziť Fritza! Poďme poraziť Fritza! A poraziť vedrá!
  A ten chlapec má také biele, perleťové zuby! Len mladý a nepružný terminátor.
  Oleg Rybachenko strieľa v úniku. Zabíja fašistov a spieva:
  - Ruský duch je sila kráľov, zlomte Fritza!
  Chlapec hodil granát bosou nohou a spieval:
  - Ruský valčík, úsvit vstáva - v sláve kráľa!
  Chlapec sa skutočne ukázal ako veľmi bojovný. A vydrbte nacistov hneď na prvom čísle.
  A dievčatá tvrdo bojujú. Tu je Mirabela... Tiež pilot najvyššej triedy. Nikto ju nemôže zastaviť. Zrazí Fritza a spieva, vyceňujúc zuby:
  - Šialené dievča! Tu je jej štítok!
  A vezme a odpáli raketu!
  Áno, sú tu ženy! Keď ruské dievčatá bojujú, žiadna sila im nemôže odolať.
  Mirabela zostrelila sedem nemeckých lietadiel jednou dávkou z piatich vzduchových kanónov a štebotala:
  -Cár Vladimír Kirillovič je náš Boh!
  A dievča búcha bosými nohami o sklo.
  A tiež Albina a Alvina bojujú na oblohe.
  Sú to také úžasné krádeže. Pribúdajú ďalšie a ďalšie účty. A keď spievajú:
  - Na oblohe sme dokonalosť! Esá sme dokonalosť! Od úsmevu po gesto - nad chválu!
  Albina zostrelila štyri nemecké lietadlá jedným výbuchom a zakričala:
  - Ach, aká blaženosť! Čo je dokonalosť v boji!
  Alvina prerušila päť nemeckých lietadiel a pokračovala:
  - Poznať dokonalosť v boji! A super ideál!
  Bojovníci zborovo spievali a rúcali nacistov:
  - Dievčatá! Ťažšie dievčatá! Dievčatá! Ťažšie dievčatá!
  Ukázali svoju agresívnu poistku. Netlačili na zostup v skutočnosti na žiadne z nacistických es.
  Ale nacisti, samozrejme, pod divokým tlakom.
  Hitler je v bunkri v Berlíne a bombardujú ho ako šváb. čo chcel? Hotový fašista číslo jeden! Odišiel do cárskeho Ruska a teraz je sám drvený ako šváb.
  Cár Vladimír Kirillovič momentálne odpočíva od zimy na brehoch Indického oceánu. Pred ním tancujú krásne dievčatá rôznych rás a národností.
  Kráľovi však neprekáža sledovať zápasy gladiátorov. Tu napríklad dve dievčatá proti dvom kráskam.
  Bojujú plastovými mečmi, aby sa navzájom nezmrzačili. Zúfalo však bojujú.
  Toto sú bojovníci. Nastáva zúrivá výmena úderov. Dve blondínky a dve červenovlásky...
  Cár Vladimír sa opýtal poľného maršala Vasilevského:
  - Čo je najťažšie na vojne s Nemcami?
  Poľný maršál úprimne odpovedal:
  - Získajte sebavedomie! Len na samom začiatku, keď nepriateľ začal postupovať, som sa cítil nepríjemne. A teraz sme začali vyhrávať a v nepriateľoch je všetko jasné! - Poľný maršál Vasilevič, tento hlavný stratég, pil víno.
  Vladimir Kirillovič logicky poznamenal:
  - Je mimoriadne ťažké neustále vyhrávať! Ale ukázali sme, že dokážeme veľa! A teraz bude čas a celý svet bude pokojný!
  Poľný maršal Vasilevskij potvrdil:
  - Verím tomu!
  Dievčatá si napchávali nahé telá modrinami a vyzerali mimoriadne nervózne.
  Bojovali, samozrejme, nie ako za čias starovekého Ríma - snažili sa nespôsobiť si veľa škody. Ale boli aktívni.
  Boje medzitým pokračovali. V januári cárske jednotky dobyli Paríž v pohybe. Obsadené bolo aj hlavné mesto Dánska Kodaň. Nemecké jednotky slabli. Rusi pokračovali v postupe cez samotné Nemecko. Fritz zúfalo bojoval, ale ich sila bola zlomená.
  Oleg Rybachenko, tento nesmrteľný chlapec skákal bosý do snehu a rútil sa pred všetkými do útoku, úplne bez strachu z ohňa. A pri pískaní:
  - Kto je zvyknutý bojovať o víťazstvo,
  Jednoznačne poraziť nepriateľa...
  Veselo sa smeje a veľa dosiahne,
  A Hitler bude tvrdo bitý!
  A bosou nohou chlapca hodí granát! A odhalil svoje perleťové, veľké zuby presahujúce jeho roky. Áno, už má tlamu ako vlk. Prehryzie každé hrdlo.
  A dievčatá v tankoch sa presúvajú z juhu na sever Nemecka. Tu vychádzajú na more. A Fritzovi zostanú len krajiny pri Berlíne a Pomoransku.
  Natashka, ktorá vyradila fašistické tanky, poznamenala:
  - A vo vojne je to svojím spôsobom zábava!
  Zoya, ktorá narážala na nacistov, súhlasila:
  - Tak dobre ako sa len dá! Hlavne keď vyhráme!
  Aurora strieľala holými prstami a povedala:
  - Všetko nemožné je vo vesmíre možné, aj keď len trochu...
  A ryšavé dievča sa smeje!
  Bojovníčky sa trhajú v šialenej radosti a zlosti. A rozdrvia Nemcov.
  V tom istom čase cárske vojská postupujú cez Španielsko a už sa blížia k Seville.
  Oľga v obrnenom transportéri strieľa na Nemcov a policajné jednotky.
  Miestni Španieli len ťažko odolávajú. Pod sekerou Ruska padá ďalšia krajina.
  Oleg vystrelil a zaspieval:
  - Letecká akrobacia, bude šmrnc!
  A jej partnerka Alice štebotala:
  - Planéta uznala veľkosť Rusov,
  Fašizmus bol rozdrvený úderom meča...
  Sme milovaní a oceňovaní všetkými národmi sveta,
  Stojme veľké posvätné cárstvo!
  A dievčatá budú fackovať a stláčať joystick holými prstami.
  Vojna medzi cárskym impériom Vladimíra Kirilloviča Romanova a nacistickým Nemeckom pokračuje.
  Ruské jednotky takmer úplne oslobodili Francúzsko od nacistických hord. Február 1957... Cárska armáda oslobodzuje Portugalsko.
  23. februára sa spojili ruské jednotky z Dánska a Nemecka.
  Oleg Rybačenko, tento večný chlapec, sa prediera blatom bosými nohami. Hlavné dieťa kričí z plného hrdla:
  - Sláva ruskému cárovi Vladimírovi Tretiemu! Budem rúbať Hitlera, merať bičom!
  A chlapec bude znova kričať a holými prstami bude hádzať ostro nabrúsený kotúč. A udrel fašistu do krku. A potom s holou, detskou nohou hodí bumerang a vzápätí podreže hrdlo piatim Fritzom.
  Áno, Hitlerov zlý nápad zaútočiť na takúto ríšu.
  Natasha a jej tím dobiehajú posledné Nemky v Portugalsku. Ich tank je neúprosný v ničení.
  A tiež stláčajú tlačidlá joysticku holými prstami, čím spôsobujú zúrivé ničenie.
  Zoja vystrelila, rozbila nemecké delo a zaspievala:
  - Za Rusko a slobodu až do konca!
  Aurora s pomocou holých prstov kopala do nacistu a sebaisto zaštebotala:
  - Boh ochraňuj kráľa!
  Svetlana tiež kopla, stláčala tlačidlá joysticku prstami nahých nôh a zaškrípala:
  - Silný suverén!
  Dievčatá zlomili nacistov. Potom sa však objavil nový nacistický tank "Maus" -4. Veľmi výkonný model - hmotnosť tristo ton a pištoľ 310 milimetrov. Dokáže preniknúť na veľkú vzdialenosť a sám má také hrubé pancierovanie, že ho tank Kondratenko-6 nezoberie zo žiadneho uhla.
  Natasha prikazuje:
  - Dievčatá, musíme sa priblížiť a tlačiť do spodnej časti strany, medzi klziská - toto je naša jediná šanca!
  Zoya búchala do nemeckého dela holými prstami a spievala:
  - Osud vám dáva poslednú šancu, ale ponáhľajte sa! V daždi, krupobití a snehu!
  Augustín tiež mlátil a štebotal:
  - Posledná šanca, osud ti dáva! Nech žije chôdza a každodenný beh!
  A aj s holými prstami, ale ako sa bude krútiť. A zničte fašistov.
  Svetlana revala:
  - Pre nové hranice a brilantné víťazstvá!
  Ruský tank vzlietol a nabral rýchlosť. A dievčatá to vezmú a spievajú:
  - Silný panovník, najslávnejší vo veku, pravoslávny cár, kraľujte na slávu, na slávu nám!
  A opäť zrýchlili, vzdialili sa od ťažkého projektilu vyslaného z pištole, ktorú mal nemecký Maus-4. Dievčatá kričali:
  - Neohýbajte sa do baracieho rohu! Takže ty Hitler - zomrieš!
  A ich nádrž zrýchľuje. Ako keď malý boxer útočí na veľkého. Ale šance sú, samozrejme, fifty-fifty.
  Natasha, ktorá sledovala pohyb tanku, si spomenula, ako boxovala s mužom v ringu. Chýbali jej údery a bola zbitá, ale držala sa. A potom sebavedomo praskol. A zachytila pohyb nepriateľa a do brady. Knokautovaný!
  Dostal tisíc zlatých rubľov. Toto je bojové dievča. Ak to urobí, tak to urobí!
  Natasha potriasla holou nohou a spievala:
  - Toto nie je posledný boj, ale je tu rozhodujúci! Na slávu vlasti, za vlasť a česť!
  A teraz ich tank prekĺzne popri boku a vystrelí projektil... Zoya tiež používala holé prsty na nohách, také zlatovlasé dievča a obratné ako opica. A Maus-4 začal praskať. Očividne mal odpálené náboje. A ako potom odtrhne veže a vyletí vysoko do vzduchu!
  Dievčatá jednohlasne kričia:
  - Víťazstvo! Skvelá výhra!
  A ďalší tank na ich zozname!
  1. marca 1957 začali ruské jednotky prekračovať Labe. Vyzerá to, že Hitlerovi šliapli do krku.
  Chlapec Oleg Rybačenko hodil granát holou, detskou nohou, potopil fašistický tank a kričal:
  - Za nové, nepružné hranice!
  Posádka tanku Alenka sa stáča na východ. Západné Nemecko a Francúzsko už boli oslobodené. Pod kontrolou nacistov zostali len územia medzi Odrou a Labe. No aj Británia a Írsko. Tam sú posledné sily nacistov.
  Alenka strieľajúca do fašistických batérií hovorí:
  - Tsesarevich Nicholas,
  Ak musíte vládnuť...
  Nikdy nezabudnúť -
  Slávne armáda bojuje!
  A tu bol opäť vyslaný ďalší projektil s bosými nohami. A zasiahnite pištoľ Fritza.
  Strieľa s holými prstami a Anyuta. Zasiahne fašistu a zareve z plných pľúc:
  - Ja som také dievča - že Hitler zvracia!
  Ďalej ohnivé Augustínske nechty. Tiež dobre mierený diabol a reve:
  - K bráne pekla!
  A používa bosé nohy.
  Mária strieľa za ňou. Rovnakým spôsobom berie, udiera a kričí:
  -Mne nikto nezastaví tigrice, nikto nikde nezastaví bosé dievča a bude bitý!
  A ako potom sekne olympiáda. A vyradí nemecký tank a strhne z neho vežu ako hubovú čiapku.
  A chichotá sa:
  - Pre nové, strmé hranice!
  A opäť ukáže svoje jazyky!
  Dievčatá sú na seba také tvrdé a zúfalo útočia. A nacisti sa topia pod ich údermi.
  2. marca 1957 sa posledné nacistické sily v Portugalsku vzdali. Bolo jasné, že nastáva úsvit fašizmu. Presnejšie, úsvit? Nočná mora západ slnka!
  A ruské jednotky postupujú. Nemci čoraz viac zhadzujú zbrane a vzdávajú sa.
  Padajú na kolená. A ruské a čínske dievčatá si bozkávajú bosé nohy.
  Vyzerá to tak cool a skvelé. A nacisti sú skartovaní a skartovaní.
  Natašina posádka je už vo vlaku, ktorý ide bojovať na sever s Fritzom.
  Dievčatá sedia vo svojom kupé. Hrajú karty s holými prstami.
  Natasha poznamenala:
  - To je zaujímavé, keď si vezmeme Berlín, čo bude ďalej?
  Zoya sebavedomo odpovedala:
  - Ďalší bude Londýn!
  Ohnivá Aurora sa zachichotala a znova sa spýtala:
  - A potom?
  Zoya dôrazne povedala:
  - Latinská Amerika bude naša! Nebudeme stáť na ceremónii s nacistami!
  Svetlana s tým súhlasila:
  - Samozrejme, že nebudeme! Ovládnime celý svet!
  Natasha nadšene potvrdila:
  - A potom bude mier na celom svete!
  Dievčatá spievali jednohlasne, skladali za pochodu;
  Sláva veľkému Rusku cárizmu,
  Kde Vladimír sedí na tróne ...
  Rozdrvíme hordy zlého fašizmu -
  Sláva armáde a sme monolit!
  
  Vo viere veľkých sŕdc sa zmiernili,
  Naša vlasť z celého srdca...
  Sme synovia cára Mikuláša
  A nezomreli pre neho nadarmo!
  
  Naša vlasť si vzácnejšia ako čokoľvek iné,
  Pozdvihnime okrídlený nebeský pozdrav ...
  Bojujete aj proti vlasti,
  Nuž, nech všetci nacisti vymrú!
  
  Hitler chcel získať naše krajiny,
  A zlý pes sa pokúsil na kráľa ...
  Ale my sa rútime, neprijmeme to,
  Takže fašizmus sa na nás rútil márne!
  
  Kráľ je láskavý a múdry vládca,
  Letí ako horský orol nad planétou...
  Vladimír bude pánom hordy,
  Naše priateľstvo je ako oceľový monolit!
  
  Fritzovi zrazíme oporu z nôh,
  necháme Hitlera udusiť sa v slučke ...
  Zradíme popravy krutým, na hanbu,
  Kto sa na Zemi správa ako zlo!
  
  Kráľovská moc a kráľovská múdrosť,
  Budú fašisti, rozdrviť bez miery ...
  Hitler ver mi, urobil skvelú hlúposť,
  A teraz je jeho život ako niť!
  
  Takže rešpektujte veľkých kráľov
  Na Zemi nie je chladnejší ako Romanovci ...
  V bitke nacistov zasiahnite srdcia,
  Otvoriť cestu k úspechom, snom!
  
  
  Peter Veľký nás vzal k moru,
  Alexander dobyl Paríž...
  Áno, niekedy sa stal smútok,
  Ale Rusko podržal cherubín!
  
  U nás je všetko krásne
  A dievčatá a chlapci veria...
  Kráľ vládne, viete správne
  Hoci na prahu reve zlá beštia!
  
  Neexistuje žiadny limit, verte v dokonalosť
  Komunizmus bude mať čoskoro kráľov...
  Otvoríme dvere blaženosti,
  Prekliaty fašizmus je zničený!
  
  Pre Rusko nebola stanovená hranica,
  Verte nám, porazíme nepriateľa ...
  Bosé dievčatá ako v Sparte,
  No náš cár Vladimír je jeden!
  
  Veríme v Roda - Veľkého Boha,
  Čo vytvorilo dokonalých Slovanov...
  Bojujeme za česť a slobodu
  Zaútočme na nacizmus!
  
  Ste najväčšia rodina Romanovcov,
  Bude vládnuť Rusku navždy...
  Veľký kráľ, najvyšší let,
  Satan orla nezlomí!
  
  Pre veľkú lásku k Rusku,
  Posielame bojovníkov do boja...
  Svätí z ikon oslavujú tváre,
  Každý bojovník je predsa aj kráľ!
  
  Naše srdce horí pre vlasť,
  Sme skvelé dievčatá v boji...
  Otvoríme sa trochu do vesmíru, poznáme dvere,
  Zabijem Adolfa ako sviňu!
  
  Už len kúsok do Berlína,
  Vstúpime nesúc slávu kráľov...
  Staroba nás dievčatá neohrozuje,
  My, verte mi, vodu nerozlievame!
  
  Pochovajme toho, kto je zlý a podlý,
  Drak bude famózne porazený...
  A máme zlaté ikony,
  Rodnovectvo je večný zákon!
  
  
  
  
  Türkiye VSTÚPILO DO DRUHEJ SVETOVEJ VOJNY
  1. septembra 1942 vstúpilo Türkiye do vojny proti ZSSR. Dôvod je pochopiteľný - smäd po pomste za predchádzajúce porážky a túžba zachytiť Baku. Okrem toho svoju úlohu zohrala aj nemecká diplomacia, ktorá Osmanom sľubovala hory zlata. V každom prípade sa Turci rozhodli, že už nemá zmysel čakať a že nie sú mrchožrútmi, ale môžu mať čas aj bojovať.
  V dôsledku toho zasiahlo sovietske Zakaukazsko tridsať tureckých divízií.
  V priebehu niekoľkých dní dobyli Batumi a dokázali obkľúčiť Jerevan.
  V reakcii na to bol Stalin nútený stiahnuť časť vznikajúcich rezerv a presunúť ich na Zakaukazsko.
  Sovietske velenie bolo nútené odložiť ofenzívu pri Stalingrade. Nemci zase dokázali dosiahnuť viac na kaukazskom smere a zaujať Ordzhonikidze a Groznyj. A len ustupovaním do hôr, sovietske jednotky boli schopné zastaviť nacistov.
  V rovnakom čase Briti odložili operáciu Torch, pretože sa báli zapojiť Turecko do nepriateľských akcií proti Británii.
  Do konca decembra 1942 nacisti napriek tomu dobyli Stalingrad. Usadili sa tam. Sovietske jednotky postupovali, ale bez úspechu v strede - operácia Ržev-Sychov sa ukázala byť príliš nákladná. Fuhrer však napriek tomu vyhlásil totálnu vojnu, takže v Tretej ríši nebolo dostatok zdrojov.
  Vo februári si Červená armáda vybudovala silu a pokúsila sa zaútočiť na Nemcov z bokov Stalingradu. Ale nacisti už stihli preskupiť svoje sily a boli pripravení odraziť údery.
  Vo februári sa začala aj operácia Torch. Pripravení boli aj Nemci, ktorí po dvoch týždňoch urputných bojov zastavili Angličanov.
  Američania ešte nepristáli v Casablance a Tunisku. Boje v Afrike opäť ustali.
  Hitler stále hromadil sily ... V marci Červená armáda už tretíkrát uskutočnila operáciu Ržev-Sychov, boje trvali celý mesiac, bez väčšieho úspechu.
  V júni nacisti ušetrili svoje sily a presunuli sa pozdĺž Volhy, snažiac sa odrezať sovietske sily na Kaukaze a dostať sa ku Kaspickému moru.
  V bitkách sa zúčastnili nové nemecké tanky: "Tiger", "Panther", "Lev".
  Rovnako ako samohybné delá "Ferdinand".
  Nemci boli silnejší ako skutočná história, neboli porazení a s čerstvými jednotkami.
  Spojené štáty prakticky nebombardovali Tretiu ríšu, čo umožnilo zvýšiť produkciu tankov a samohybných zbraní. A tiež spustiť v sérii "Lion". Tank sa však ukázal byť príliš drahý a ťažký, často sa pokazil a zasekol. Ale jeho hrubé 100-milimetrové šikmé bočné pancierovanie urobilo z auta dobrý únikový nástroj. Výhodou tanku "Lion" bola výkonná zbraň, ale mínus deväťdesiat. Čo znížilo pohyblivosť auta.
  Boje ukázali, že tento tank na rovinatom teréne ešte niečo dokáže.
  Bočné pancierovanie Panthera sa ukázalo byť dosť slabé, čo zvýšilo straty. Tiger ukázal najúčinnejší prielomový tank. Jeho boky boli pokryté pancierovaním 82 mm, vďaka čomu bola štyridsaťpäťka bezmocná.
  Nemci postupovali pomerne pomaly. Sovietske vedenie ako celok očakávalo práve takúto možnosť a pripravilo sa na stiahnutie jednotiek.
  Pravda, na rozdiel od Kursk Bulge sú nacisti oveľa silnejší a sebavedomejší.
  A terén je vhodnejší na ofenzívu ako obranu. A Fritz má tiež viac lietadiel a tankov a pechoty. A nie je ľahké zásobovať sovietske jednotky cez Volhu.
  Takže nacisti, ktorí prelomili obranné línie, postupovali ďalej. Dosahovali úspech za úspechom.
  Po troch mesiacoch tvrdohlavých bojov sa dostali ku Kaspickému moru.
  Stalin, ktorý sa ocitol v ťažkej situácii, chcel začať mierové rokovania. Keďže sa ukázalo, že Kaukaz nemožno udržať. Ale dohodnúť sa s Hitlerom je mimoriadne ťažké. Fašisti požadujú príliš veľa. A ak sa im podvolíte, zožerú vás sami. A prímerie? Tu Hitler nechce. A samozrejme spojenci sú pasívni. Obávajú sa stiahnuť extra divíziu.
  Fritz sa sem a tam pohyboval pozdĺž pobrežia Kaspického mora. A nakoniec sa spojili s Turkami. Radosť, to bolo ono!
  Krásne nemecké dievčatá boli nútené bozkávať bosé nohy sovietskymi väzňami. Poctivo to urobili. A smekal na holých opätkoch.
  Tak došlo k zachyteniu. A Nemci odzbrojili sovietske jednotky.
  Potom Stalin ponúkol mier Fuhrerovi - súhlasil s tým, že sa vzdá celého Kaukazu a dokonca aj Leningradu a Karélie. Navyše zaplatiť storočné reparácie.
  Fuhrer po krátkom premýšľaní ponuku prijal a 7. decembra 1943 bol uzavretý mier.
  Spojenci to brali ako zradu! A uvalil sankcie na Stalina a ZSSR!
  A sovietska propaganda prezentovala skutočnú kapituláciu ako veľké víťazstvo. Hovoria, že keď ich spojenci opustili, zachránili sovietsky štát a Moskva nikdy nebola dobytá.
  A nacisti, samozrejme, spustili ofenzívu z Kaukazu na Blízky východ a posilnili Rommelovo zoskupenie. Do konca marca 1943 bol celý Blízky východ a Egypt zajatý nadradenými nacistickými silami. Okrem toho bitky ukázali, že Panther úspešne bojuje s anglickými Churchillmi a Cromwellmi, no ten druhý ním nedokázal preniknúť do čela.
  Nemci boli navyše zocelení v bojoch s Rusmi a koloniálne anglické jednotky boli ľahko porazené.
  V apríli sa nacisti presťahovali do Sudánu. A nakoniec obsadili Gibraltár a pokračovali v okupácii Maroka. Churchill sa tiež pokúsil otestovať pôdu pre mier. Ale Hitler, ktorý si na východe rozviazal ruky, povedal nie!
  A nacisti sa presúvali cez Afriku. Viac ich zdržiavala dĺžka komunikácií, zlé cesty alebo ich úplná absencia, drsné podnebie a obrovské vzdialenosti.
  Nemci však postupovali. A presťahoval sa na čierny kontinent. Aj keď, samozrejme, ich tanky, najmä "Tiger" -2 a "Lev", v džungli veľmi skĺzli. Mimochodom, Nemci sa objavili v sérii a ľahký "Panther" s hmotnosťou dvadsaťšesť ton, ktorý je veľmi potrebný pre vojnu v Afrike.
  Ako ukázali boje, takýto tank však nemal na T-4 žiadne zásadné výhody, okrem výkonnejšieho motora, ale aj šikmých pancierových plátov.
  Koncom roku 1944 Nemci dostali samohybné delá E-10, ktoré vážili dvanásť ton, s veľmi nízkou siluetou a veľmi šikmým pancierom. Takýto stroj je pre Afriku skutočne nevyhnutný.
  Najmä ak na ňom bojujú dievčatá. A dievčatá sú vo všeobecnosti super a triedne.
  Gerda a Charlotte jazdia džungľou a vyhladzujú Britov a Američanov. Toto dievčatá naozaj potrebujú! Chladnejšie ich nenájdete ani na najbližších stovkách kilometrov územia. Dievčatá milujú zabíjanie - to je skvelé dievčatá!
  Chytili čiernych bitkárov a nútili ich bozkávať bosé nohy krások. Aj to je hneď vidieť - vážni zlodeji! A bojujú sami za seba, búšia do anglických áut z veľkej diaľky.
  Ich samohybné delo sa už blíži k Pretórii, hlavnému mestu Juhoafrickej republiky. Dievčatá sa zastrelia, prepichnú volfrámové jadro Churchill projektilom a spievajú:
  - Afrika má žraloky, Afrika má gorily, Afrika má viac krokodílov! Budú vás hrýzť, biť a uraziť! Nechoďte deti do Afriky na prechádzku! V Afrike lupič, v Afrike darebák, v Afrike strašný Barmaley! Bude vás hrýzť, biť a urážať! A jeho dievčatá musia byť roztrhané!
  Vo februári 1945 padla posledná bašta Britov v Afrike na ostrove Madagaskar.
  Takže teraz Británia stratila pôdu pod nohami aj tam. V tom istom čase Nemci zajali Irán aj Indiu. Ukázali svoju fenomenálnu silu.
  A v máji 1945 nacisti vykonali pristátie v Británii. Po troch týždňoch tvrdých bojov Londýn padol. O mesiac neskôr bolo zajaté Írsko.
  Na súši bol dočasný pokoj, ale vojna pokračovala na mori. USA zostali osamotené proti Tretej ríši, jej spojencom a Japonsku. Ale kým je Amerika za oceánom, tak ľahko to nepreberiete.
  V Tretej ríši bola zavedená všeobecná pracovná služba, začala sa zvyšovať výroba lietadiel a lodí.
  Stavali sa aj bojové lode a lietadlové lode. A samozrejme, ponorková vojna bola v plnom prúde. A potom nebolo zľutovania pre nikoho z amerických lodí.
  Na jeseň, presnejšie v novembri štyridsiateho piateho roku, Nemci odvážne zajali Island a potom vytvorili predmostia v Argentíne. Vojna na mori však trvala dlho. Do Ameriky bolo treba veľa pristávacích lodí. A lode sa nestavajú tak rýchlo. Ale nech je to ako chce, Tretia ríša naberala na sile. Uplynul štyridsiaty šiesty rok vo výmene úderov na mori. A v štyridsiatom siedmom roku už Nemci preniesli nepriateľské akcie do Grónska a zajali ho. Odtiaľ to už nie je ďaleko do Kanady!
  Fašisti plánovali kolosálne výboje pre seba. A v roku 1948 sa začala ofenzíva na Kanadu a od Brazílie po Venezuelu spolu s Japoncami. Boje sa ukázali byť veľmi kruté.
  Nemci postupovali pomaly, ale isto. Ich tanky série "E" boli vyspelejšie ako americké a ukázali svoju výhodu na bojisku. Ale mimochodom, Yankees nie sú takí jednoduchí a vzdorovali veľmi tvrdohlavo. A nesnažili sa vzdať.
  Aj keď sa, samozrejme, stali aj kotly. Američania sa do nich pustili. Potom to vzdali. A väzni bozkávali árijské dievčatá ich bosé, zaprášené nohy.
  Čoskoro padli Quebec a Toronto, potom ďalšie mestá. Nemci od mája do decembra 1948 dobyli takmer celú Kanadu, ako aj Venezuelu, Nikaraguu a väčšinu Mexika. Ide o mimoriadne zložitú situáciu. Začiatkom roku 1949 Nemci vzali Spojené štáty v oceľových kliešťach. Potom 11. januára sa Američania prvýkrát v histórii pokúsili použiť jadrové zbrane. A celkom sa im to nepodarilo. Z piatich bômb štyri zahynuli v lietadlách zostrelených nemeckými lietadlami a jedna explodovala bez toho, aby nemeckým jednotkám spôsobila vážne škody.
  V reakcii na to Fritz zintenzívnil bombardovanie amerických miest a vojenských zariadení.
  Bitka teda pokračovala s neustálym úspechom v prospech Wehrmachtu. Ktorá mala lepšie vybavenie a výcvik vojsk. Áno, a veľké množstvo. Boje boli veľmi kruté. Začiatkom roku 1949 nemecké, zahraničné a japonské divízie obsadili zvyšky Mexika a zo severu vstúpili do USA. Ameriku poriadne vyžmýkali. A ukázalo sa, že veci v Spojených štátoch sú zlé. A do konca leta už bola zachytená polovica územia ríše orlov, ako aj Aljaška.
  Nemci dobyli Washington a New York do 8. novembra 1949. A 7. decembra 1949 kapitulovali zvyšky americkej armády. Tak skončila druhá svetová vojna. Najkrvavejšia zo všetkých vojen a trvala viac ako desať rokov!
  Zdalo sa, že prišiel dlho očakávaný mier. Ale Hitler sa nechcel zmieriť s tým, že hegemóniu treba zdieľať s Japonskom. A 20. apríla 1953 Tretia ríša zaútočila na Zem vychádzajúceho slnka. Vypukla nová vojna. Za svetovú hegemóniu.
  Kvantitatívna prevaha je na strane Tretej ríše, rovnako ako kvalitatívna. Ale Japonci bojujú s veľkou zúrivosťou a masovým hrdinstvom.
  Nacisti však stále prevládajú. Vojna však trvala takmer rok. ZSSR zostáva neutrálny. Stalin tam zomrel a je tu vážny boj o moc.
  Nakoniec je Japonsko okupované Wehrmachtom. O niekoľko mesiacov neskôr nacisti dobyli aj krajiny Latinskej Ameriky. Zakladajú svetovú hegemóniu.
  V samotnej Tretej ríši prebiehajú reformy. Namiesto kresťanstva sa zavádza nové náboženstvo. Nie je v ňom žiadna Trojica, iba jeden najvyšší Boh a jeho posol - Adolf Hitler. Pečiatka jednej meny, jeden subjekt. Rovnako ako nábožensky zasvätená mnohoženstvo. A genetický výber je stále aktívny. Dochádza k zlepšeniu ľudskej rasy.
  ZSSR stále existuje v oklieštenej podobe a vzdáva hold nacistom. Vládne tam Nikita Chruščov, ktorý sa snaží nešikanovať zver. Napriek tomu si Hitler už podmanil celý svet. A na Rusko sa pozerá ako na červenú škvrnu. Ale človek navrhuje a Boh sa riadi 20. apríla 1957 sa Fuhrer, práve v deň svojich narodenín, stal obeťou pokusu o atentát. A presne v šesťdesiatich ôsmich rokoch bola vláda divokého tyrana prerušená. Ktorá si podmanila takmer celý svet a 22. júna chcela opäť zaútočiť na ZSSR.
  Ale ako vidno, nevyšlo to...
  Hitlera vystriedal Schellenberg. Hermann Göring zomrel na zneužívanie drog a prejedanie sa. Himmler upadol do hanby a Hitler mu prestal dôverovať a potom ho odstránil. Schellenberg nahradil Himmlera a získal post nástupcu. Okrem toho Hitler nechal deti získať umelým oplodnením. Najstarší z nich však ešte nemal štrnásť rokov.
  Takže potomkovia Fuhrera nemali čas dediť. Hitler sa tak stal cisárom, no bez dynastie. Schellenberg sa neodvážil zabiť Fuhrerove deti, ale zbavil ich moci. A on sám sa stal Fuhrerom a diktátorom.
  Boj o moc trval niekoľko rokov.
  A 1. mája 1961 nacistické Nemecko napriek tomu zaútočilo na ZSSR. Bol tu pokus dosiahnuť: jedna planéta - jedno impérium!
  A Schellenbergove jednotky ešte dokázali dobyť Moskvu. Sovietska armáda bola príliš horšia v množstve a kvalite vojenského vybavenia. Zachytenie veľkých miest ZSSR sa kvôli veľkým vzdialenostiam ťahalo šesť mesiacov. A potom ďalších desať rokov trvala partizánska vojna.
  Čoskoro sa však veci upokojili. Schellenberg viedol pomerne liberálnu politiku a v roku 1981 všetci Rusi dostali občianstvo Tretej ríše. Postupne došlo k liberalizácii. Schellenberg čoskoro zomrel. A rozpútal sa vážny boj o moc. Potom bola ako kompromis obnovená monarchia a na trón nastúpil priamy potomok cisára Fridrich IV. V roku 2001 sa konalo referendum, v ktorom bolo udelené občianstvo a formálne rovnaké práva všetkým obyvateľom planéty Zem. A v roku 2017 boli zrušené posledné obmedzenia pre Židov a Rómov.
  Éra národného socializmu sa skončila. Ľudstvo je však v jedinej ríši, federálnej a monarchickej. Skúma vesmír.
  V nej sú si všetci formálne rovní a je tu senát a Bundestag, kde poslancov volí celé obyvateľstvo Tretej ríše. A nad nimi je cisár, cisár celej planéty Zem.
  Žiť vo všeobecnosti z materiálneho hľadiska nie je zlé. Prísna disciplína, rozvoj vedy a techniky s vynikajúcou nemeckou organizáciou dávali výsledky. Poľnohospodárstvo je na vrchole, nie je hlad a potravín je dostatok aj v chudobných oblastiach Afriky. Každý má prácu, každý dostáva plat a dôchodky. Vzdelanie a medicína sú zadarmo. Podobne bezplatné jasle a škôlky. Jedlo stojí cent a ceny všetkých produktov sú dlhé roky zmrazené. Všade, aj v Afrike, cesty, skoro každý má buď samostatný byt alebo dom. Všetci novomanželia okamžite dostanú najmenej tri izby apartmán so všetkým komfortom. Môžete si požičať auto alebo čokoľvek iné. Mnohí majú dokonca osobné helikoptéry.
  Internet je dostupný, všetci majú televízory a počítače, pracovný deň je len štyri hodiny. Všetky športové sekcie sú bezplatné, dokonca sa za ich návšteva platí.
  Každé dieťa dostane veľký príspevok. Inžinierske siete a verejná doprava sú zadarmo. Všetko je tak upratané a upratané. Ulice sú čisté, je tu veľa roboty a automatizácie. vzorný poriadok. Cigarety sú zakázané, alkohol sa však stále predáva a pivo rôznych druhov je takmer zadarmo. Deti vo verejnom stravovaní majú tiež stravu zadarmo.
  Veľa voľných jázd a počítačových miestností.
  Ľudské sídla už existujú na Mesiaci, Marse, Venuši, Merkúre a mesiacoch Jupitera.
  Ľudia sa pripravujú na skok ku hviezdam. Veľa vecí už bolo vymyslených.
  Vo všeobecnosti to dopadlo skrátka dobre. A nemuselo to byť také ťažké.
  AK BY ZYUGANOV PREUKAZOVAL VIAC ODVAHY PREVÍDZAJÚCEHO
  V máji 1999 sa Zjuganov rozhodol neschváliť Stepashinovu kandidatúru, ale ísť do predčasných volieb do Dumy. Komunisti a ich spojenci urobili konsolidované rozhodnutie hlasovať proti Stepashinovi. Navyše boli urazení a zbavení funkcie vo vláde. Takéto rozhodnutie by bolo najpravdepodobnejšie v histórii, keby Zjuganov nebol trójskym koňom v tábore komunistov, ktorí podkopávali a kompromitovali ľavicové myšlienky.
  Predčasné parlamentné voľby sľubovali komunistom mnohé výhody, okrem iného aj kvôli menšiemu počtu konkurentov a imidžu mučeníkov.
  Áno, a to ukázalo, že komunisti sa vôbec nedržia svojich stoličiek, ale zásadovejších.
  Druhýkrát Jeľcin opäť priviedol Stepašina a potom tretíkrát zobral Aksenenka. Duma to opäť neschválila a vzali ju a rozpustili. Nové voľby boli naplánované na september.
  Tvrdohlavosť parlamentu trochu zmenila chod dejín. Bombardovanie Juhoslávie trvalo dlhšie - keďže Miloševič dúfal v pomoc z Ruska. A rozpustenie parlamentu dávalo šance na víťazstvo opozície.
  Komunistom sa podarilo dať opäť hlasovať o odvolaní Jeľcina.
  A opäť to nestačilo, tentoraz len dva hlasy. Poslancov znepokojila blízkosť parlamentných volieb a nebezpečenstvo, že nimi neprejdú.
  Duma bola rozpustená a Jeľcin schválil za premiéra málo známeho Aksenenka.
  Celkovo boli Zjuganovove nádeje, že sa voľby budú konať, oprávnené. Chorý a oslabený prezident nešiel proti ústave. A neodvážil sa, keďže mal dvojpercentné hodnotenie, aby prekročil svoju právomoc. Primakov, keď videl, že jeho koalícia sa nestihla sformovať a zaregistrovať, súhlasil so spojenectvom s komunistami. Do volieb išli Yabloko a Liberálnodemokratická strana. Blok Unity sa nestihol sformovať a NDR sa oslabila.
  Je tu aj invázia militantov do Dagestanu a nerozhodnosť bezpečnostných síl počas volieb.
  Komunisti spolu s Primakovom a Lužkovom dosiahli kolosálne víťazstvo. Získal viac ako päťdesiatpäť percent hlasov. Druhým bol blok Yabloko, ktorý si tiež počínal dôstojne a ukoristil pätnásť percent. Nečakane dobre sa darilo aj Liberálno-demokratickej strane, ktorá zinkasovala viac ako dvanásť percent. NDR neprekonala päťpercentnú prekážku - totálne prepadnutie! Žirinovskij sa stal jediným prokremeľským lídrom v Dume. Skutočná konkurencia bola slabá. Podľa nového zákona sa strany musia preregistrovať najneskôr rok pred voľbami a mnohé nestihli.
  V parlamente opäť dominovala ľavá opozícia a Jabloko s poslancami s jedným mandátom a LDPR v menšine.
  A samozrejme, vznikol konflikt... Bojoval som po zvolení predsedu Štátnej dumy, hlasovalo sa o vyslovení nedôvery vláde. A opäť sa hovorilo o impeachmente. Tentoraz dve tretiny, bolo by ľahké zbierať!
  Jeľcin sa po určitom váhaní rozhodol vrátiť do kresla premiéra Primakova a prvého podpredsedu vlády Masľukova.
  Ľavicová koalícia s tým súhlasila, ale prezidentove právomoci boli dočasne obmedzené. A pred novými voľbami takmer nič. Po rokovaniach v rámci koalície sa rozhodlo o nominácii Primakova za prezidenta. Lužkov sa stal premiérom. A Zjuganov dostal post šéfa zákonodarného zboru! To je Superskipper! Čo sa týka nového, mali sa dokonca prijať dodatky k ústave.
  Militanti boli vyhnaní z Dagestanu. Do Čečenska však nešli. Rozpútala sa tam občianska vojna. Rusko podporilo Maschadova a Kadyrova, proti Basajevovi a Raduevovi.
  Primakov dokázal vyhrať prezidentské voľby v Rusku už v prvom kole. Vláda však získala ďalšie právomoci. Ako zákonodarný zbor pod kontrolou komunistov.
  V Rusku pokračovalo hospodárske oživenie, ceny ropy a plynu vzrástli a priemysel ožil.
  Američania sa vo všeobecnosti, ako aj v skutočnosti, po útokoch z 11. septembra dostali do Afganistanu a uviazli v Iraku. Primakov bol ľahko zvolený na druhé funkčné obdobie. Ale v roku 2008 ustúpil veľmi úspešnému premiérovi Jurijovi Lužkovovi.
  Nový prezident pokračoval v starej politike spojenectva s komunistami. Zjuganov sa stal premiérom.
  V zahraničnej politike nejaký čas existovalo partnerstvo so Západom a priateľstvo s Čínou. Janukovyčov režim na Ukrajine zosilnel. Lužkov teda na rozdiel od Putina presadzoval skôr proukrajinskú politiku a vážil si spojenie slovanských štátov. Ukrajina dokonca v roku 2016 vstúpila do Euroázijskej únie. Lužkov slúžil dve funkčné obdobia a odišiel do dôchodku. Prezidentom sa napokon stal Zjuganov, ktorý tiež pomerne ľahko vyhral voľby. Žirinovskij sa zúčastnil siedmy raz, celkovo od roku 1991 a opäť prehral.
  Na jeseň 2015 Rusko vstúpilo do vojny v Sýrii a bombardovalo tam. Trump sa dostal k moci v USA. Zjuganov, napriek formálnemu komunizmu, pokračoval v rovnakom kurze ekonomiky. Rusko napriek formálnej dominancii komunistickej strany zostalo trhovou, demokratickou a mierne autoritatívnou krajinou.
  Partnerstvo so Západom a mierna konkurencia. S Ukrajinou a Bieloruskom, a Kazachstan, spojenectvo, ale tiež nie príliš blízko. V roku 2020 bol Zjuganov zvolený na druhé funkčné obdobie. Vo všeobecnosti mierne zníženie výsledku na hranici druhého kola. A na Ukrajine po odchode Janukovyča nečakane vyhral nesystémový Zelenskyj. Odišiel aj Nazarbajev.
  Zjuganov povedal, že nebude meniť ústavu a odíde po druhom volebnom období.
  Vodcovi komunistickej strany sa teda stále darilo riadiť Rusko, pričom prejavil trochu viac odvahy. A svet sa ukázal byť bezpečnejší a pokojnejší ako v skutočnosti.
  A kto je Putin? Ako sa vyvíjala jeho kariéra? Potom, čo sa stal premiérom Primakov, Putina odvolali, pretože mal príliš blízko k Jeľcinovi. Obviňujúc najmä to, že FSB zmeškala inváziu militantov do Dagestanu. Putin je v politike už nejaký čas. Neúspešne kandidoval do Štátnej dumy. Potom primátorovi Petrohradu.
  Potom však odišiel z politiky a pridal sa k bezpečnostnej službe súkromnej spoločnosti. Tak málo ľudí si ho pamätá.
  Žirinovskij v roku 2020 už po ôsmykrát išiel do prezidentských volieb a opäť prehral so skromným výsledkom. Ale stále má frakciu v Štátnej dume. A dokonca aj Zjuganov mu po voľbách v roku 2020 udelil hodnosť generálmajora. Donald Trump nečakane prehral voľby s mladým demokratickým rivalom. Merkelová odišla do predčasného dôchodku. A Lukašenkov zdravotný stav sa prudko zhoršil.
  V roku 2021 konečne ruskí kozmonauti leteli na Mesiac. A vyvesili červenú vlajku! Zjuganov oznámil Afonina ako svojho oficiálneho nástupcu. Vo všeobecnosti sa život opäť krútil v kruhu.
  Ako vidno, kolaps Ruska nenastal ani bez Putina. A svet sa neprevrátil.
  
  
  
  
  
  
  AK BY ZABILI MENSHIKOV V ČASE MIKULÁŠA
  . V ktorej cárske Rusko vyhralo krymskú vojnu. Iba Menshikov zomrel na zatúlanú guľku a na jeho miesto nastúpil schopnejší veliteľ. To znamená, že sa stala nehoda a zmenila chod dejín.
  Opak toho s Makarovom. Francúzi a Briti boli rozdelení na časti. A Rusko, ktoré zajalo obrovské množstvo väzňov a trofejí, znovu dobylo Krym.
  Türkiye bolo porazené v Zakaukazsku. Dal Rusku Kars, Erzurum a takmer celé Arménsko. Ruské jednotky obsadili Rumunsko. V ofenzíve však nebolo treba pokračovať. Sultán požiadal o mier. V tom istom čase Rakúsko obsadilo Bosnu a Hercegovinu.
  Turci súhlasili s udelením autonómie Srbsku, Bulharsku, Čiernej Hore a Rumunsko sa stalo ruským vazalom. Zároveň si Rusko vzalo Arménsko pre seba: Kars, Erzurum, Tanrog a rozšírilo svoje majetky na juhu.
  Vo Francúzsku vypukli nepokoje a občianska vojna a ona už nemohla poslať vojakov. Z konfliktu sa stiahla aj Británia. Oslabené a sardínske kráľovstvo. Posilnené Rakúsko. Rakúšania si čoskoro podmanili Sardínské kráľovstvo, čím si upevnili nadvládu nad Talianskom.
  Čoskoro bol chytený aj Šamil, čím sa skončila vojna na Kaukaze. Rusko uzavrelo priaznivý mier s Čínou a odobralo ešte viac územia ako v skutočnej histórii, takže autorita ruských zbraní bola vyššia.
  Mikuláš Prvý nepodporoval sever vo vojne proti juhu. Naopak, rozhodol sa pomôcť južanom spolu s Britániou, aby posilnil svoju pozíciu na Aljaške.
  Na území Ameriky začalo Rusko stavať mestá a pevnosti. Existovali dokonca projekty na železnicu na Čukotku. Cár Mikuláš plánoval veľa. Ruské jednotky dobyli strednú Áziu. Tento panovník zomrel v roku 1867. Opúšťať Rusko mocným a prosperujúcim. Jeho syn Alexander nezrušil poddanstvo, ale pokračoval v sťahovaní na juh. Viedol najmä víťaznú vojnu s Tureckom, pripojil Konštantínopol k Rusku . Potom Mezopotámia.
  Opäť vojna s Britániou a porážka Angličanov v Ázii. Alexander Druhý opravil trochu dlhšie, bez toho, aby urobil významné reformy, s výnimkou súdnictva, a trochu zlepšil systém riadenia.
  Zrušenie poddanstva nenasledovalo. Ale Rusko anektovalo Irán. Cár zomrel presne dvadsať rokov po Mikulášovi I. v roku 1887. Alexander Tretí vládol veľmi krátko, do roku 1894, no podarilo sa mu prakticky celú Indiu pripojiť k Rusku. A Nicholas II pokračoval v sťahovaní do Indočíny a do samotnej Číny.
  Bola vojna s Japonskom. Vo všeobecnosti víťazný. A úplné dobytie Číny a Indočíny. A prienik až do Austrálie. Ale v Európe sa ukázalo, že zarovnanie je trochu iné.
  Rakúske cisárstvo anektovalo juh Francúzska. A potom porazila Prusko a dobyla juh Nemecka. Práve Rakúsko sa stalo svetovým hegemónom. Francúzsko bolo značne oslabené občianskou vojnou. Prusko sa nedokázalo zjednotiť. Nakoniec Rakúšania obsadili a zajali celé Prusko, ako aj časť východného Francúzska. Vznikla veľká ríša, ktorá sa vyšplhala do Afriky. Čoskoro Rakúšania dobyli aj Belgicko, Holandsko a veľa pôdy v Afrike. Potom bola vojna Rakúska a Ruska proti Británii. Skončilo sa to rozdelením Afriky medzi Rakúšanov a Rusov.
  Cisár Franz sa skutočne stal najväčším panovníkom, ktorý prekonal Napoleona Bonaparta dobytím takmer polovice Afriky a väčšiny Európy. Francúzsko bolo čoskoro úplne zajaté spolu so Španielskom a Portugalskom. Áno, všetko dobre dopadlo, ale...
  Dedič cisára Františka chcel pripojiť Srbsko k sebe! A v roku 1920 sa začala veľká vojna medzi Ruskom Mikuláša II. a Rakúskou Veľkou ríšou.
  Celá Európa je na strane Rakúska. Okrem Británie, ktorá nie je taká silná ako v skutočnej histórii, a takmer polovice Afriky. Navyše, Švédsko bolo proti Rusku. A Nórsko a Dánsko boli zajaté cisárom Franzom.
  To bola tiež polovica problémov. USA zostali, rozdelené a vedľajšia moc. Británia však stále kontrolovala Kanadu a Rakúsko. A po prvých dvoch mesiacoch váhania vstúpila do boja aj na strane Rakúska.
  Rozpútala sa teda veľká vojna. Rakúsko a Anglicko proti Rusku.
  Samozrejme, Oleg Rybachenko je práve tam. A bojuje ako skutočný a neochvejný hrdina.
  Chlapec čmára zo samopalu na cudzieho ratiho a spieva:
  - Hymna vlasti spieva v našich srdciach,
  V celom vesmíre niet krajšej ženy...
  Stlačte silnejšiu rytiersku zbraň -
  Zomri za Rusko dané Bohom!
  A bije sa, drví samopalom armádu z celej Európy a čiastočne aj z Afriky.
  A chlapec sa sám sebe nevzdáva. Tu hádže holými prstami na nohách granát a škrípe:
  Nevzdáme sa a nevzdáme sa!
  A dieťa opäť vypustí smrtiacu a ničivou dávku. Nechce podľahnúť protivníkovi.
  A spieva si:
  - Nikto nás nezastaví! Ani lev nemôže vyhrať!
  Chlapec je skutočný stalker. Nerozbitný a neporaziteľný. Rytier viery! Nemusí byť kresťan!
  A teraz je rakúsky útok odrazený.
  Rakúšania a Angličania majú tanky, ale aj Rusko má mastodontov.
  Nicholas II má stále oveľa väčšiu populáciu, berúc do úvahy kolónie. Zoberme si celú Áziu, východ Európy, časť Balkánu, viac ako polovicu Afriky.
  Rusko teda prevyšuje pechotu. A vojaci bojujú veľmi statočne...
  A Rakúšania neodolali, z Varšavy ich vyhodili späť. Potom ruské jednotky postúpili k Odre a dobyli Východné Prusko. Pala a Halič, s Ľvovom. Obliehali Przemysl. Oslobodený Krakov.
  Ukázalo sa, že Slovania nechceli bojovať s Rusmi a hromadne sa vzdávali.
  Boje tiež ukázali, že ľahšie a obratnejšie ruské tanky boli efektívnejšie ako ťažšie a nemotornejšie nemecké. A v letectve je cárske Rusko vo všeobecnosti rádovo silnejšie ako kvalita Britov a Rakúšanov.
  Ruské jednotky po prestávke obnovili ofenzívu. Brali do počtu aj zručnosti.
  Budapešť bola teda obkľúčená a dobytá. Na mori admirál Kolchak porazil Britov a zajal Austráliu. Na súši ruské jednotky obkľúčili a dobyli Berlín. A potom Viedeň.
  Rakúske cisárstvo prehrávalo aj bitku v Afrike. Porazený bol aj anglický zbor. Áno, záležitosti cisára Adolfa boli nepríjemné.
  Vystrčil hlavu nesprávnym smerom a začal úplne strácať. Kde môže odolať takej sile.
  Po páde Viedne začal byť ťažiskový odpor Rakúšanov. A čoskoro Rusi obsadili celú Európu a Afriku. V tom istom čase začal útok na Kanadu z Aljašky. Prehrali aj Briti.
  Británia bola izolovaná a pokúsila sa vysedávať na ostrove.
  Ale je jasné, že Rusko zvíťazí spustením leteckej ofenzívy.
  A bombardovali takmer všetko, čo bolo na povrchu. A potom sa na súši vylodili výsadkové sily, čo viedlo Britániu k podriadeniu.
  Ruskou sa tak stala celá východná pologuľa, ako aj Aljaška a Kanada.
  Vo všeobecnosti je to úžasné! Nicholas II urobil dočasnú pauzu a strávil majetok. Spojené štáty sú stále rozdelené a nie príliš silné, ako iné štáty závislé od Ruska.
  V roku 1937 v lietadle havaroval cár Mikuláš II. Na trón nastúpil Alexej II. Na rozdiel od skutočného príbehu bol dedič celkom zdravý a energický. A v roku 1941 sa rozhodol dobyť všetko, čo jeho predkovia nestihli zachytiť.
  Počnúc planétou bude Zem už jednou ríšou. A ruská armáda sa najskôr presunula do severných štátov Ameriky a potom na juh. Spojené štáty americké neboli silné, rýchlo ich zajali. A ukázalo sa, že Mexiko sa dá ľahšie dobyť. Potom sa posuňte nahor. Jeden po druhom, zachytávajúc jednu krajinu za druhou. Najväčšia a najmocnejšia Brazília. Ale trvalo to aj necelý mesiac.
  A tak dobyli Latinskú Ameriku a Nový Zéland. Alesei II sa zapísal do histórie ako finalista všetkých výbojov Ruska. A už v roku 1947 vstúpili ruskí kozmonauti na Mesiac. A v roku 1958 na Mars! V roku 1961 na Venuši. V roku 1972 na Merkúr a v roku 1973 na mesiace Jupitera. Alexy II zomrel v roku 1975 vo veku 71 rokov. Prezývaný Finisher. A kráľom sa stal jeho syn Mikuláš III. V roku 1980 vstúpil človek na poslednú, najvzdialenejšiu planétu slnečnej sústavy - Pluto. Vládol Mikuláš Tretí nie je príliš dlhý. Zomrel v roku 1985. A na trón nastúpil jeho syn Alexander štvrtý. Asi dvadsaťsedemročný mladý kráľ. A kráľ nariadil pripraviť sa na skok mimo slnečnej sústavy. A začali stavať hviezdne lode a fotónovú raketu. A napokon v roku 2017 odštartovala prvá medzihviezdna expedícia.
  
  CÁR MIKULÁŠ II. JE ŠŤASTÍM PREZIDENTA PUTINA
  Slávny spisovateľ a básnik Oleg Rybachenko cítil, že vo svete niečo nie je v poriadku. Ľudstvo, aké bolo, zostáva roztrieštené. Počet krajín na planéte Zem sa len zvyšuje. A ak niekto pridá na vplyve, tak jedine totalitná, diktátorská Čína. A Rusko sa po skončení vlády Vladimíra Putina ponorilo do hlbokej krízy. Vojna na Kaukaze opäť horí, ľavičiari a nacionalisti sa búria. Ekonomika je opäť v recesii, kriminalita stúpa. A Rusko sa začína rozpadať.
  Napriek fenomenálnemu šťastiu Vladimír Putin nikdy nedokázal vytvoriť solídny, stabilný politický systém a stabilnú a rýchlo rastúcu ekonomiku. Nevyriešili sa ani mnohé sociálne a medzietnické problémy. Zriedkavé šťastie umožnilo Putinovi zachovať si zdanie prosperity. No len čo odišiel, všetky nezahojené abscesy sa razom otvorili.
  Áno, a hrozí nukleárna vojna! Svet je v chaose, Rusko sa valí do rozsiahlej občianskej vojny! Toto je potrebné urýchlene napraviť.
  Chlapec sa v knihe dočítal, že môžete zmeniť osudy ľudí a zmeniť ich miesta! A je tu jeden mocný cigán, ktorý to dokáže s každým.
  Tak prečo si nevymeniť šťastie a šťastie Putina a Mikuláša II.
  Navyše, ak bude Mikuláš II. taký fenomenálny úspech ako Putin, potom sa priebeh dejín zmení. A v dvadsiatom prvom storočí budú v Rusku vládnuť Romanovci. To znamená, že Putin nepotrebuje šťastie. Alebo aspoň Putinovo šťastie pre Rusko.
  A v dvadsiatom storočí je šťastie cárskeho Ruska veľmi potrebné.
  Slávny spisovateľ sa rozhodol ísť k cigánovi. Našťastie jej adresa bola na internete a jej rozvinutá intuícia spisovateľke a básnikovi napovedala, že toto vôbec nie je šarlatán.
  Cigán skutočne nezaháľa. Býva v kaštieli v Moskve a vyzerá asi na dvadsať rokov, hoci to tušil už od sovietskych čias. Okamžite môžete vidieť večné dievča s čiernymi kučeravými vlasmi - je tu vynikajúce!
  Oleg Rybachenko sa jej opýtal:
  - Urob dobrý skutok! Zmeňte šťastie Vladimíra Putina a Mikuláša II.
  Večne mladá cigánka sa pozrela na Olega Rybačenka a odpovedala:
  - Dobre, že nie si egoista a neodídeš kvôli sebe, ale do krajiny Ruska! A ešte lepšie je, že máte bohatú energiu a bezprecedentnú, neuveriteľnú, nadľudskú fantáziu!
  Cigán žmurkol a pokračoval:
  Ani pre mňa nie je ľahké tak veľmi zmeniť históriu! Ale ty, majiteľ najsilnejšej a najbohatšej fantázie na svete, mi môžeš pomôcť!
  Oleg Rybačenko súhlasne prikývol:
  - Som pripravený na všetko! A splním akúkoľvek požiadavku!
  Mladý cigán prikývol a povedal:
  - Urobím z teba dvanásťročného chlapca a budeš rásť extrémne pomaly a nikdy nebudeš starší ako štrnásť. Pošlem ťa do paralelného sveta, kde sa najprv staneš otrokom!
  Oleg Rybachenko podľa hodu:
  - Som pripravený!
  Cigán prikývol a pokračoval:
  - Budete mi musieť zohnať deväť artefaktových kameňov: čierny, biely, červený, oranžový, žltý, zelený, modrý, modrý, fialový. A okrem toho desiaty artefakt - Koshcheiova koruna!
  Je to ťažké, ale budete mať večne mladistvé, rýchle, silné a vytrvalé telo chlapca-bojovníka. A navyše vynikajúci intelekt a fenomenálny dar predstavivosti. Skôr či neskôr pozbierate artefakty a vrátite sa späť do svojho sveta. A navždy budeš v tele fenomenálne silného a rýchleho štrnásťročného chlapca a nebude možné ťa zabiť. To znamená, že za odmenu dostanete aj nesmrteľnosť!
  Oleg Rybačenko súhlasne prikývol:
  - O tom môžete len snívať!
  Navždy mladá čarodejnica poznamenala:
  - Ale desať artefaktov je mojich a iba mojich! Dajú mi takú moc, že si nesmrteľnosť viac než zaslúžiš! Zatiaľ ťa uspím a zobudíš už ako otroka v kameňolomoch. A potom vám vaša vynaliezavosť povie, ako sa z toho dostať!
  Keď sa pohnete, potom môžem zmeniť osud, šťastie a šťastie prezidenta Putina a cára Mikuláša II. Budete pre mňa zbierať artefakty z rôznych svetov a medzitým od začiatku dvadsiateho storočia pôjde história Ruska inak. To znamená, že aj keď nezbierate artefakty - deväť kameňov a korunu Koshchei, aj tak ruský cár Nicholas II dostane šťastie, osud a šťastie ruského prezidenta Vladimira Vladimiroviča Putina!
  Oleg Rybachenko sa široko usmial a odpovedal:
  -Toto je dobré! V novom svete budem pokojný, že konečne sa príbeh zmenil k lepšiemu! A že Rusko dokáže nastoliť poriadok vo svete a stane sa hegemónnou krajinou! A absolútny hegemón!
  Večne mladý cigán si objednal:
  - Choď na gauč!
  Oleg Rybačenko si ľahol.
  Čarodejnica vrčala:
  - Teraz spi! Zobudíš sa v inom svete.
  Oleg Rybachenko zatvoril oči a takmer okamžite upadol do sna.
  Cigánka naopak vytiahla zo zásuviek ingrediencie, ktoré mala vopred uložené, a začala pripravovať elixír. Zapla plyn pod kotlíkom vopred pripraveným na mágiu. A začala tam hádzať veci a čarovať. Zároveň večné dievča vytiahlo z vrecka balíček kariet a spievalo:
  - Ach, osud, osud pomôž Nicholasovi! Veľa šťastia od Putina, príďte k cárovi Romanovovi!
  Nech Romanov vyhrá
  Pravidlá ako Džingischán...
  Nech to bije v šťastí
  Putin kradne darček!
  
  Pre Rusko je to lepšie
  Mikuláš Veľký cár...
  Džingischán bude chladnejší
  Ako sa stať Vladimírom Putinom!
  Kotol sa varil a elixír v ňom bublal. Cigán urobil rozloženie kariet, začaroval a vrhol balíček do vriaceho oparu... Zažiaril superjasný záblesk, ako z tisícky bleskov. Spiaci Oleg Rybachenko zmizol ... A potom, rozsvietený, kotol zmizol.
  V priestrannej hale, kde veľká čarodejnica čarovala, bolo prázdno a ticho!
  Večne mladá čarodejnica povedala:
  - No! Zmenil som chod dejín a je to super! A ak bude mať tento idealista šťastie a bude zbierať artefakty, stanem sa takým mocným, že mi bude závidieť aj samotný Satan!
  A cigánska čarodejnica zažiarila smaragdovými očami!
  A stal sa zázrak!
  Čo skutočne čakalo Mikuláša II... Naozaj, veľa sa zmenilo. Počas korunovácie nedošlo k žiadnej krvavej bitke. A expanzia do Číny bola úspešná. Vojna s Japonskom, samozrejme, nastala. Vo všeobecnosti to bolo historicky nevyhnutné. Je jasné, že bolo potrebné odzbrojiť a zničiť monštrum tvárou v tvár samurajovi. A z toho už nie je kam ísť. Nebezpečenstvo nemôžete nechať na svojich hraniciach.
  Ako prvé začalo vojnu Japonsko, ale jeho pokus zaútočiť na ruské lode bol neúspešný. Rusi neutrpeli výrazné škody a tucet torpédoborcov Krajiny vychádzajúceho slnka bolo potopených.
  Z obkľúčenia sa podarilo ujsť aj "Varyagovi". Čo sa ukázalo ako veľký úspech. Áno, a admirál Makarov čoskoro dorazil na more a zničme Japoncov. A generál Kuropatkin porazil samurajov na súši a úplne obsadil celý Kórejský polostrov.
  A tak sa aj cár Mikuláš II. rozhodol: pred Japonskom musíte byť navždy v bezpečí! Ale ako? Áno, vylodiť vojská a úplne pripojiť Rusko ako provinciu.
  A tak sa na mori odohrala rozhodujúca bitka, kde japonskú flotilu napokon ukončil admirál Makarov.
  Do bitky sa zapojili aj štyri dievčatá! Naboso a v bikinách!
  Nataša, Zoja, Aurora, Svetlana. Štyri krásky, ktoré mávajúc šabľami nastupujú na najväčšiu loď samurajov.
  Natasha sekne Japonca a kričí:
  - Budeš rozmazaný s prižmúrenými očami!
  Zoya skolila ďalšieho samuraja a poznamenala:
  - A ty máš zafírové oči!
  Natasha po spustení mlyna potvrdila:
  - Samozrejme áno! Samozrejme áno!
  A potom to vzala Aurora a posunula obnaženú pätu k Japoncom do brady. Zlomila mu čeľusť a zarevala:
  - Za vlasť Hurá!
  Svetlana to vzala, odrezala hlavu samurajovi a zakričala:
  - Za cára Mikuláša II.
  Samozrejme, veľa závisí od šťastia. Najmä admirál Makarov zostal nažive. A ukázal sa ako druhý Ushakov. Ako dobre rozkazuje. Sám na pojazdnom krížniku všade drží tempo. A Japonci, ktorí, mimochodom, nemali veľkú výhodu v zbraniach, sú bití po častiach a takticky.
  Umenie veliteľa alebo námorného veliteľa zaberá malú početnú výhodu.
  Navyše v tom čase boli Japonci aj počtom slabší. Makarov ich teda rozbije. Zavádza boj zblízka, kde sú ruské lode s pancierovými granátmi oveľa silnejšie.
  A Japonci sú porazení. A dievčatá zajmú ďalšiu, samurajskú loď. A na ňom veje vlajka cárskej ríše!
  Čo sú Japonci? Nemáte s vami veľa šťastia? Nicholas II dostal šťastie od Vladimíra Putina a všetko mu išlo tak dobre!
  A dievčatá? Štyri krásky v bikinách sú rodnověrské čarodejnice, ktoré sa rozhodnú bojovať za kráľa, hoci im na tomto svete väčšinou nezáleží.
  Ale v tomto prípade je potrebné pomôcť ruskému ľudu. A to vďaka Putinovmu šťastiu. Nikdy by nebol dobyl Krym bez výstrelu, nebyť tých istých štyroch čarodejníc. Pomohli urobiť zázrak. Či však Rusko potrebovalo vziať Krym bratskému ľudu, je iná otázka. Ale pripojiť Čínu k Ruskej ríši je skvelý nápad! Predstavte si, koľko subjektov bude mať ruský cár - áno, môžete rozdrviť celý svet!
  Dievčatá tu skrátka nestrácajú čas. A už sa rúti nová bojová loď.
  A opäť ho chytili. A šable v rukách krások sa len mihajú a ešte k tomu ostré. A tak sa miešalo veľa Japoncov.
  Bitka na mori sa skončila definitívnym potopením japonskej eskadry a zajatím admirála Toga.
  A pristátie začalo. Parníkov a transportov nebolo dosť. Používali sa dlhé člny, ktoré sa prepravovali na krížnikoch a bojových lodiach a robili veľa iných vecí. Kráľ pri vylodení nariadil použitie obchodnej flotily.
  Ruské jednotky porazili nápor samurajov, ktorí sa ich pokúsili zhodiť z predmostia. Ale cárska armáda obstála odvážne. A masívny útok bol odrazený s veľkými stratami.
  Počas útoku čarodejnice sekali šabľami a hádzali na nepriateľa granáty bosými nohami.
  Určite sú na tých najnebezpečnejších miestach. A ako začali strieľať guľomety. Každá guľka je na cieľ.
  Natasha vystrelila, hodila granát holými prstami na nohách a štebotala:
  - Nie, som chladnejší!
  Zoya, ktorá mlátila samopalom, hodila dar smrti holými prstami na nohách a zaškrípala:
  - Za cára Mikuláša II.
  Aurora pokračuje v streľbe z guľometov a vyskočí, keď praskne a vydá:
  - Pre veľkého Rusa!
  Svetlana, ktorá pokračovala v lámaní nepriateľov, agresívne vyšla, odhalila zuby a hodila granát holou pätou:
  - Za kráľovskú ríšu!
  Bojovníci pokračovali v bití a mlátení. Majú taký výbuch energie. Zastrelia sa a rozdrvia postupujúcich samurajov.
  Ním zabitých Japoncov sú už tisíce, desaťtisíce.
  A zlomení samuraji bežia... Dievčatá sú proti nim veľmi smrtiace.
  A Rusi s bajonetmi rozdrvia samurajov ...
  Búrka odrazená. A na pobreží pristávajú nové ruské jednotky. Platforma sa rozširuje. Áno, nie je to zlé, samozrejme, pre cársku ríšu. Jedno víťazstvo za druhým. A zo zbraní pomôže aj admirál Makarov. Zametanie Japoncov.
  A teraz sa ruské jednotky už presúvajú cez Japonsko. A ich lavína sa nedá zastaviť. Roztrhajú nepriateľa a bodajú bajonetmi.
  Natasha, ktorá útočí na samurajov a seká ich šabľami, spieva:
  - Bieli vlci sa k sebe túlia! Len tak rodina prežije!
  A ako hádže granát holými prstami!
  Zoya spieva so zúrivou agresiou. A tiež hádzanie bosými nohami, niečo jedinečné, smrteľné:
  Slabí zahynú, sú zabití! Chráňte posvätné telo!
  Augustína, strieľajúca na nepriateľa, sekajúca šabľami a hádzajúca granátové nohy holými prstami, kričí:
  - V bujnom lese prebieha vojna, hrozby prichádzajú odvšadiaľ!
  Svetlana, strieľajúca a hádzajúca darčeky smrti bosými nohami, vzala to a zakričala:
  - Ale vždy porazíme nepriateľa! Bieli vlci pozdravujú hrdinov!
  A dievčatá v zbore, vyhladzujúce nepriateľa, spievajú a hádžu smrteľne bosými nohami:
  - Svätá vojna! Tam bude naše víťazstvo! Cisárska vlajka vpred! Sláva padlému hrdinovi!
  A opäť dievčatá strieľajú a spievajú ohlušujúco zavýjajúc:
  - Nikto nás nezastaví! Nikto nás neporazí! Bieli vlci rozdrvia nepriateľa! Bieli vlci - pozdrav hrdinom!
  Dievčatá idú a utekajú... A ruská armáda sa pohybuje smerom k Tokiu. A Japonci zahynú sami pre seba a sú kosení. Ruská armáda sa pohybuje. A jedno víťazstvo za druhým.
  Cár Mikuláš naozaj vytiahol šťastný lístok. Teraz ruské jednotky začínajú zaútočiť na japonskú metropolu. A je to všetko také skvelé.
  Dievčatá sú tu, samozrejme, pred všetkými a ich tlak a vykorisťovanie sú vo vysokej nadmorskej výške.
  Najmä keď hádžu granáty bosými nohami. To vo všeobecnosti spôsobuje šok a úctu medzi samurajmi.
  A tu lezú po stene japonskej metropoly. A krájali ľudí a kone do kapusty. Rozdrvil protivníkov na kusy. Dievčatá prichádzajú s krikom a smiechom! A s holými opätkami, ako sa budú biť do brady. Japonci lietajú hore nohami. A padnúť na ich stávky.
  A bojovníci mávajú šabľami ešte silnejšie.
  A samuraj trpí porážkou za porážkou. Tu ruské jednotky obsadili Tokio.
  Mikado v strachu beží, no nemôže sa nikde skryť. A teraz ho dievčatá vezmú do zajatia a zviažu!
  Veľkolepé víťazstvo! Japonský cisár podpisuje abdikáciu v prospech Mikuláša II. Titul ruského cára sa výrazne predlžuje. Kórea, Mongolsko, Mandžusko, Kurily, Taiwan a samotné Japonsko sa stávajú ruskými provinciami. Japonsko má síce malú, obmedzenú autonómiu. Ale jeho cisárom je Rus, autokratický cár!
  Nicholas II zostáva absolútnym panovníkom, ktorý nie je ničím obmedzený. Je to autokratický cár!
  A teraz aj cisár Japonska, Zheltorossia, Bogdykhan, Khan, Kagan, a tak ďalej, tak ďalej, tak ďalej...
  Áno, viac šťastia. Všimnite si šťastie, Putin dovolil, koľko vyhrať! Dvadsiate prvé storočie, bohužiaľ, nie je príliš vhodné na zachytávanie!
  A načo je Rusku to, že Putinov nepriateľ McCain zomrel na rakovinu mozgu? Šťastie je, samozrejme, kolosálne, ani si to nedokážete zámerne predstaviť - aby váš nepriateľ zomrel takou zlou a nepríjemnou smrťou!
  Ale návratnosť Ruska je konkrétna nula.
  Ale pre Nicholasa II sa také šťastie a šťastie Putina zmenilo na veľké územné akvizície. Ale v skutočnosti, prečo by šťastie malo dávať dary Putinovi. No z toho, že Sobčak zomrel tak včas a nemusel mu dať funkciu šéfa ústavného súdu, aký dobrý je Rusko?
  A cár celej Rusi, Mikuláš II., je vynikajúca osobnosť. Prirodzene, po takom veľkom víťazstve sa jeho moc a autorita posilnili. To znamená, že je možné vykonať určité reformy. Najmä v pravoslávnej cirkvi! Umožnite šľachticom mať štyri manželky, ako v islame. A tiež dať právo na druhú manželku vojakom ako odmenu za skutky a vernú službu.
  Dobrá reforma! Keďže počet pohanov a cudzincov v ríši vzrástol, musí sa zvýšiť počet Rusov. A ako na to? Na úkor žien iných národov. Veď ak si Rus vezme tri Číňanky, tak z nich bude mať deti a koho budú tieto deti podľa národnosti?
  Samozrejme ruština na otca! A je to skvelé! Nicholas II, ktorý mal pokrokovú myseľ, bol viac náboženský vo vzhľade ako vo svojej duši. A samozrejme, dajte náboženstvo do služieb štátu a nie naopak!
  Nicholas II tak posilnil svoju autoritu v elite. To je to, čo muži už dávno chcú. A urýchlil rusifikáciu periférií.
  No ani kňazom to nevadilo. Navyše viera v dvadsiatom storočí zoslabla. A náboženstvo slúžilo kráľovi, v skutočnosti neverilo v Boha!
  A vojenské víťazstvá urobili Nikolaja populárnym medzi ľuďmi a tí, ktorí boli zvyknutí na autoritárstvo, nechceli veľkú zmenu. Inú moc Rusi nepoznali!
  A ekonomika je na vzostupe, rastú platy. Každý rok sa zvyšuje o desať percent. Naozaj, prečo meniť?
  V roku 1913, na tristoročnicu Romanovcov, cár Nikolaj opäť skrátil pracovný deň na 10,5 hodiny a v sobotu a predsviatočné dni dokonca na 8 hodín. Zvýšil sa aj počet víkendov a sviatkov. Začal sa oslavovať ako deň voľna a dátum kapitulácie Japonska. A narodeniny kráľa a narodeniny kráľovnej a deň korunovácie.
  Po tom, čo sa ukázalo, že následník trónu je chorý na hemofíliu, si cár Mikuláš zobral druhú manželku. Tým bola vyriešená otázka nástupníctva na trón.
  Prichádzala však veľká vojna. Nemecko snívalo o prerozdelení sveta. Cárske Rusko však bolo pripravené na vojnu.
  V roku 1910 Rusi anektovali Peking a rozšírili ríšu. Británia s tým súhlasila výmenou za spojenectvo proti Nemecku.
  Cárska armáda bola najväčšia a najsilnejšia. Jej mierová sila dosiahla tri milióny a tisíc plukov. Nemecko malo v čase mieru len šesťstotisíc. Plus Rakúsko-Uhorsko, ale jeho jednotky nie sú bojaschopné!
  Nemci však stále plánujú bojovať proti Francúzsku a Británii. A kde môžu ťahať dva fronty?
  Rusi majú v sériovej výrobe prvé ľahké tanky Luna-2 na svete. A štvormotorové bombardéry "Ilya Muromets" a stíhačky s guľometmi "Alexander" a oveľa viac. A samozrejme výkonnú flotilu.
  Nemecko nemá rovnaké sily.
  A Nemci sa stále rozhodli zaútočiť na Belgicko a obísť Paríž. Nebolo pre nich vôbec nič.
  Ale vojna stále začala. Nemecko urobilo svoj osudný krok. A jej jednotky sa presunuli do Belgicka. Len tu sú sily nerovnaké. Ruské jednotky v Prusku a Rakúsko-Uhorsku sa už presúvajú. A tank Luna-2 s rýchlosťou 40 kilometrov je už kolosálna sila.
  Navyše, majte na pamäti, šťastie cára Mikuláša je, že vojna začala. Samotný cár by na Nemecko nezaútočil. A tak je na strane Rusov veľká, drvivá prevaha v silách, tankoch, prevaha v delostrelectve a najlepšie letectvo v kvantite a kvalite. A silnejšia ekonomika, keďže sa vyhla recesii spôsobenej revolúciou a porážkou vo vojne. A tak neustále stúpanie a úspech za úspechom.
  Je zrejmé, že Nemci boli pod útokom. A potom oni sami vyliezli s hlavnými silami proti Francúzsku a Británii. A kde sú!
  Vezmite Taliansko a vyhláste vojnu Rakúsko-Uhorsku! Jediným plusom je, že Türkiye vstúpil do vojny proti Rusku. Ale to je pre kráľa ešte lepšie, konečne si môžete vziať Konštantínopol a úžiny pre seba! Takže...
  A tiež štyri čarodejnice, večne mladé domorodkyne Nataša, Zoja, Aurora, Svetlana v boji! A už sa rúcajú! Zasiahnu teda Nemcov aj Turkov!
  Spisovateľ a básnik Oleg Rybachenko sa prebudil. Mladá čarodejnica navždy splnila svoj sľub a dala Nicholasovi II šťastie Vladimíra Putina a teraz musí splniť svoje Oleg Rybačenko. Prebudenie nebolo ľahké. Chlapcovo telo zasiahol tvrdý bič. Chlapec vyskočil. Áno, Oleg Rybachenko je teraz svalnatý chlapec spútaný za ruky a nohy. Je vidieť opálené do černa, suché a šľachovité telo s odľahčenými svalmi. Naozaj silný a húževnatý otrok, so silnou kožou, ktorá je už tak stvrdnutá, že ju dozorca nemôže rozrezať. Bežíte spolu s ostatnými chlapcami na raňajky, vstávate zo štrku, kde mladí otroci spia úplne nahí a bez prikrývok. Pravda, je tu teplo, podnebie ako v Egypte. A chlapec je celý nahý, iba reťaze. Sú však dosť dlhé a prakticky nezasahujú do chôdze, ani do práce. Veľký krok v nich ale neurobíte.
  Pred jedlom si opláchnite ruky v potoku. Dostanete prídely: mávajúcu ryžu a zhnité kúsky rýb. Hladnému otrokárovi to však pripadá ako lahôdka. A potom idete do bane. Ráno ešte nevyšlo slnko a je celkom príjemne.
  Chlapčekove bosé nohy sú zhrubnuté, zrohovatené natoľko, že ostré kamienky vôbec nebolia, dokonca príjemne šteklia.
  Kameňolomy, kde pracujú deti do šestnásť rokov. Samozrejme majú menšie autá a náradie. Ale musíte pracovať pätnásť, šestnásť hodín ako dospelí.
  Smrdí, takže potreba sa uľaví priamo na tvárach. Práca je jednoduchá, narezať kamene krompáčmi, potom ich nosiť v košíkoch, prípadne na nosidlách. Niekedy musíte tlačiť aj vozík. Väčšinou ju chlapci tlačia po dvoch a po troch. Ale Oleg Rybachenko je osamotený, takže je veľmi silný. A krompáč má v rukách ako dospelý. Má viac práce ako ktokoľvek iný.
  Pravdaže, dávajú čoraz častejšie. Trikrát denne, nie dva.
  Chlapec-otrok, v ktorého tele sa Oleg Rybačenko nasťahoval, je tu už viac ako rok. Poslušný, usilovný, všetky pohyby vypracované do automatizácie. Naozaj prekliato silný, odolný a prakticky nepozná únavu. Zároveň však chlapec takmer nerastie a teraz nevyzerá viac ako dvanásť, s priemernou výškou pre tento vek.
  Ale na druhej strane sila... Pre viacerých dospelých. Mladý hrdina. Ktorý sa však zrejme nikdy nestane dospelým a nenarastie mu brada.
  A vďaka Bohu! Ako spisovateľ a básnik sa Oleg Rybachenko nerád holil. Pracuješ pre seba a lámeš kamene, drvíš ich. A do vozíka. Potom ho prenesiete do vozíka. Tlačiť ju je ťažké a deti sa v tom striedajú.
  Chlapci sú tu takmer čierni, ale rysy sú buď európske, alebo indické alebo arabské. Navyše tých európskych je oveľa viac.
  Oleg sa na nich pozrie. Otroci nesmú rozprávať, bijú sa bičom.
  Oleg Rybačenko zatiaľ tiež mlčí. A študuje. Tu sú okrem mužských dozorcov aj ženy. Sú tiež krutí a bijú bičom.
  A nie všetci chlapci majú takú pevnú kožu ako Oleg. Mnohé prasknú a krvácajú. A stráže môžu ubiť k smrti. Práca je veľmi ťažká a chlapci, najmä keď vychádza slnko, sa začínajú veľmi potiť.
  A tu slnko nie je jedno, ale dve. A deň je veľmi dlhý. A veľa práce. Chlapci nemajú čas spať a oddychovať. Pre nich je to veľká bolesť.
  Oleg Rybachenko pracoval pre seba, mechanicky sekal a nakladal. Namiešal som si sám...
  A predstavil si obraz toho, čo sa stalo po tom, čo Mikuláš II. získal majetok ruského prezidenta Vladimira Putina.
  Natasha, Zoya, Aurora a Svetlana útočia na Rakúšanov v Przemysli. Ruské jednotky okamžite dobyli Ľvov. A zaútočte na najsilnejšiu pevnosť.
  Ulicami mesta sa preháňajú bosé dievčatá v bikinách.
  Rakúšanov rúbu a bosými nohami hádžu malé kotúče.
  Zároveň dievčatá spievajú:
  - Cár Mikuláš je náš mesiáš,
  Impozantný vládca mocného Ruska...
  Celý svet sa trasie - kam to pôjde -
  Pre Nikolaja s piesňou vpred!
  Natasha rúbe Rakúšanov, holými prstami na nohách hodí granát a spieva:
  - Pre Rusa!
  Zoya tiež drví nepriateľov a spieva spolu so sebaistotou:
  - Za kráľovskú ríšu!
  A granát hodený jej bosou nohou letí! Toto je zabijácke dievča. Dokáže rozdrviť čeľusť a vypiť more!
  A Aurora tiež s holými prstami hodí disk, rozhádže Rakúšanov a zaškrípe:
  - Za veľkosť Ruska!
  A odhalí svoje veľmi ostré zuby! Tá iskra ako tesáky.
  Svetlana sa tiež nezabudne vzdať a reve:
  - Rus svätého a neporaziteľného Mikuláša II.
  Dievča preukazuje kolosálne vzrušenie. A bosými nohami zhadzuje všetko a zhadzuje darčeky!
  Natasha, strieľajúca a sekajúca a hádzajúca smrtiace veci bosými nohami, škrípe:
  - Milujem svojho Rusa! Milujem svojho Rusa! A ja vás všetkých podrežem!
  A Zoya tiež strieľa a vyje, pričom holými prstami na nohách hádže niečo výbušné:
  - Veľký Mikuláš cár! Nech mu patria hory a moria!
  Aurora, kričiaca divokým, šialeným hnevom a hádzajúca darčeky holými prstami na nohách, zavýja:
  - Nikto nás nezastaví! Nikto nás neporazí! Šikovné dievčatá drvia nepriateľov bosými nohami, holými opätkami!
  A opäť sú dievčatá v divokom tlaku. Chytajú Przemysla v pohybe a spievajú, skladajú za pochodu;
  Naša svätá Rus je oslávená,
  Má veľa budúcich víťazstiev...
  Dievča beží naboso
  A nie je krajšia na svete!
  
  Zničíme rodnoverov,
  Čarodejnice, ktoré sú vždy bosé...
  Dievčatá veľmi milujú chlapcov,
  Z jeho zúrivej krásy!
  
  Nikdy sa nevzdáme
  Nepodľahnime svojim nepriateľom...
  Aj keď máme bosé nohy,
  Bude veľa modrín!
  
  Dievčatá milujú beh
  Bosý v mraze...
  Sme naozaj vlci
  Môžeme udrieť!
  
  Nemôže nás zastaviť
  Fritzova impozantná horda...
  A nenosíme topánky
  Satan sa nás bojí!
  
  Dievčatá slúžia Bohu rodiny,
  Co je samozrejme super...
  Sme za slávu a slobodu,
  Tam bude odporný beat Kaiser!
  
  Pre Rusko, ktoré je krajšie ako všetko,
  Bojovníci vstávajú...
  Jedli sme mastnú kašu
  Neochvejní bojovníci!
  
  Nikto nás nezastaví
  Sila dievčat je obrovská...
  A nevyroní ani slzu
  Pretože sme talent!
  
  Žiadne dievča sa nemôže ohnúť,
  sú vždy silné ...
  Urputne bojujú za vlasť,
  Nech sa sen stane skutočnosťou!
  
  Vo vesmíre bude šťastie
  Slnko bude nad zemou...
  So svojou nehynúcou múdrosťou,
  Bajonet cisár!
  
  Na ľudí vždy svieti slnko
  Nad najpriestrannejšou krajinou,
  V šťastí, dospelí a deti,
  A každý bojovník je hrdina!
  
  Veľa šťastia nie je
  Aby sme mali šťastie, verte nám...
  Nechajte zlé počasie rozptýliť -
  Hanba nepriateľom!
  
  Náš láskavý Boh je taký najvyšší,
  Nie je nič krajšie ako On...
  Vstaneme v duchu
  Na zlomyseľnosť všetci zvracali!
  
  Porazte nepriateľov, verím
  Bely, ruský Boh je s nami...
  Bude to radosť
  Nenechajte zlo na prahu!
  
  No skrátka Ježiš,
  Buďme vždy verní...
  On je ruský Boh, počúvaj
  Klamstvá, že je Žid Satan!
  
  Nie, Bože všemohúci,
  Nás Najsvätejšia hlavná tyč...
  Aký spoľahlivý je On strecha,
  A jeho Syn-Boh Svarog!
  
  Stručne povedané, Rusko,
  Nie je hanba zomrieť...
  A dievčatá sú krajšie ako všetky
  Silou ženy ako medveď!
  
  
  PLÁNY SA NEMENILI
  Hitler jednoducho nezmenil plán OKW a útok na Stalingrad uskutočnili zo severu aj z juhu skupiny armád A a B. A útok bol zverený Mainsteinovi . Výsledkom bolo, že Stalingrad padol za desať dní útoku zo všetkých strán. A sovietske jednotky boli úplne obkľúčené. Potom sa Wehrmacht presunul pozdĺž pobrežia Volhy do Kaspického mora. Ako reagovala Červená armáda? Ofenzíva v strede sa príliš nevydarila.
  Japonsko navyše vyhralo aj bitku pri Midway, hoci neotvorilo druhý front, ale dobylo Havajské ostrovy. A zároveň sa pozemné jednotky samurajov presunuli do Indie. Aby si Británia udržala túto kolóniu, musela stiahnuť časť jednotiek z Egypta, čím opustila operáciu Torch.
  Na východnom fronte držali iniciatívu Nemci. Rýchle dobytie Stalingradu zrútilo južné krídlo. Fritz skĺzol ku Kaspickému moru a odrezal Kaukaz po súši. A potom Türkiye vstúpil do vojny. Jej armáda, aj keď nie je príliš silná, je pomerne početná a schopná statočne bojovať.
  Už v prvých dňoch Turci obsadili Batumi a obkľúčili Jerevan. Áno, ich úspechy sú slušné, keďže Červenú armádu drží nemecký front.
  Treba si uvedomiť, že nacisti využili, že sovietske vojská vstúpili do boja priamo z ešalónov a porazili ich kus po kuse. To sa samozrejme negatívne odrazilo na priebehu vojny.
  Stalin bol tiež nervózny a hysterický - požadoval udržať Kaukaz za každú cenu.
  Heroická obrana Stalingradu skrátka nevyšla a všetko padlo. A nepomohla ani absencia japonských divízií na Ďalekom východe.
  Nemci sa presunuli pozdĺž pobrežia Kaspického mora do Dagestanu. Zastavte ich hromadenie prachu - sily sú však nerovnaké, navyše Červená armáda mala veľké ťažkosti so zásobovaním. A ochabnutý. A Fritz aktívne bombardoval.
  Spojené štáty sa takmer nedotkli Tretej ríše, rozptýlené víťazstvami Japonska. Británia trochu oslabila a tiež sa nevyšplhala na besnenie! Teraz mali Nemci príliš veľa lietadiel a mohli skutočne tlačiť.
  Na druhej strane Stalin ukázal svoje najhoršie vlastnosti a príliš často narážal a kričal, ale nerobil najlepšie rozhodnutia.
  Strata Kaukazu sa tak stala nevyhnutnou.
  Na hraniciach s Azerbajdžanom už prebieha bitka.
  Sovietske dievčatá zúfalo bojujú. Tu sú tie krásky, ktoré zúfalo bojujú.
  A nevzdávajú sa a nevzdávajú sa. A plazia sa po chrbte.
  Nataša, Zoja, Augustín a Svetlana ťahali zozadu nemeckého generála. Toto je super. Dievčatá ho položili na kolená a prinútili ho bozkávať bosé nohy. Napálil ich s veľkým nadšením! A oblizoval dievčatám päty.
  Bojovníci sú vo všeobecnosti také sexi a očarujúce. Potom dali Fritzovi bitku.
  Natasha sekla výbuchom a odrezala nacistov. Bosou nohou hodila granát a štebotala:
  - Na veľkú slávu!
  Zoya tiež vystrelila a zaškrípala:
  - Za vlasť a Stalina!
  Vzala ho a holými prstami hodila granát. Rozprášila nacistov a zaškrípala:
  - Za ZSSR!
  Dievčatá sú také krásne a úžasné.
  Augustína hodila bosou nohou aj granát, vycenila zuby, vzala ho a zasyčala:
  - Tak bojujem! Ako terminátor!
  A aj Svetlana s holými prstami spustí takú zabijácku a ničivú vec. A znova spievaj:
  - Naše priateľstvo je monolit, a to je to, čo znamená!
  Štyri, áno, tak sa bijú - to sú dievčatá! Vtipné krásky a v odpovedi ukazujú svoje dlhé jazyky.
  Bojovníci najvyššieho rádu. A ako sa mlátia a ako kričia.
  Nemcov drvia lisom ako bobule.
  Natasha vystrelila, hodila granát bosou nohou a spievala:
  - Sme bojovníci svetla a červeného praporu!
  Zoya tiež spustila vraha holými prstami na nohách a skríkla:
  - A budeme bojovať za Lenina!
  A potom Augustína zaťala a odhalila zuby:
  - V mene veľkej radosti!
  A potom vystrelila aj Svetlana, vystrelila granáty bosými nohami a revala:
  - Vezmeme to a otočíme to!
  Štvorica aktívne pracuje a strieľa. No stále sú to dievčatá, ktoré vedia veľa o vyhladzovaní. A oni sa tak nebijú.
  A ako by mali skutoční terminátori ... Vysoko lietajúci bojovníci. A majú vášeň ničenia.
  Natasha opäť hodila granát bosou nohou a zasyčala:
  - Dokonale chápem tento svet ako zhoršenie triedneho boja!
  Zoe zasyčala tiež a holými prstami na nohách hodila smrtiaci granát, ktorý trhal mäso.
  - Ktorý dom bude mať červenú vlajku!
  A potom prišiel na rad Augustín. Pokosila nacistov a bosou nohou hodila granát - zasyčala:
  - Skvelý priestor, toto je naša zem a my všetci!
  Bojovníci a skutočne schopní roztrhnúť aj vyhrievaciu podložku.
  A potom Svetlana, akoby bosou nohou šúchala granát, vybuchla a zúrivo vydala:
  - Oheň zúri a kôň sa vzpiera!
  Dievčatá, samozrejme, budú nadšené. A zadok.
  A zo strany Nemcov bojuje posádka Gerd na T-4. Opäť, keď sa rozbehne, nezahrejete sa a nepotlačíte taký tlak. V očiach dievčat je taký pekelný plameň.
  Zastrelia sa a nedajú šancu na útek. A neodolať ich bielym perleťovým zubom.
  Bojovníci sú agresívni a vyjú:
  - Divoká chuť! Všetkých nepriateľov pošleme do pekla!
  Gerda vystrelí, zasiahne tridsiatku a zaškrípe:
  - Budúce víťazstvá!
  Charlotte stlačí spúšť holými prstami na nohách a zachraptí:
  - Ja to roztrhnem!
  Magda tiež vystrelila, rozbila T-26 a vydala:
  - Otvorme to.
  A potriasla jej holými prstami.
  A Christina tiež stlačí bosé nohy do pedálov a zasyčí:
  - Hurá na našu párty!
  Dievčatá samozrejme a takmer nahé v bikinách a bosé. A zároveň mimoriadne sexi.
  A útočia na ich nie príliš dokonalé, ale účinné T-4. A strieľať na nepriateľa. V ničom sa takýmto dievčatám nepoddajte! A ako sa usmievajú. A ako krútia tvárami!
  Gerda reve pre seba a strieľa holými prstami:
  - Gerda miluje zabíjanie, tohto Gerda!
  A opäť strieľa projektily.
  A potom Charlotte striedavo vystrelí a zareve, pričom vyradí tridsaťštyri:
  - Podrežem im brucho!
  A s bosými nohami začne znova.
  A tu pridá aj Christina Killer. Aj za pomoci odhalených prstov na nohách.
  A rev:
  - Som stelesnením agresivity!
  A aký má pás, a reliéfny lis!
  A potom to Magda vezme a vlupit a reve:
  - Banzai!
  A ešte má aj bosé nohy, a dláto!
  Štyria Nemci lezú sami a naozaj vyhrávajú. Má toľko agresivity a vitality.
  Bojovníci sa držia pri sebe a strieľajú. Nedávajte zostup Červenej armády.
  A na oblohe tiež bojujú piloti a to sa ukazuje. Že ich duch je nezmerateľný.
  Tu je najnovší nemecký Focke-Wulf. Má Gertrúdu. A toto dievča ukazuje, že je chladnejšie ako muži. Takže fašisti mlátia. Nedáva im žiadne zľutovanie. Skutočný boj začala Gertrúda.
  A zrazí sovietsky Jak a zakričí:
  - Mám super dievča!
  Potom vezme a ukáže jazyk. A opäť zaberie totálne vyhladenie. Tu je dievča. A tiež naboso a v bikinách. A potom LAGG zostrelil a znova zareval:
  - Pilotný strelec!
  A bude sa smiať z plných pľúc. A potom to vezme a zostrelí PE-2. Také dievča, najskvelejšieho rozsahu a triedy. Potom opäť manévrovala a rozdrvila Jaka zo vzduchových kanónov. A bude sa snažiť.
  - Som vlčica z neba!
  A ako cerí zuby! A ako sa dostať von! No, babička! Všetkým ženám, žene!
  Ale, samozrejme, nacisti sa stále pokúšajú útočiť na juhu.
  Tam bojuje najmä pilotka Helga na ME-109. A to tak úspešne, že od Britov odlietajú úlomky.
  Dievča z Mustangu zrazilo a spievalo:
  - Nad nami sa vznáša orgovánová hmla!
  Vo všeobecnosti, aké dobré je bojovať naboso a v bikinách. Aké je to praktické! A veľmi pohodlné.
  Helga je pilotka. Fuhrer bol dosť chytrý na to, aby počúval rady a umožnil dievčatám ísť do tankov, lietadiel a do armády. A o čo lepšie išlo Fritzovi.
  Sami nečakali, že ženské telá sú také účinné. Tu Helga famózne naberá na sile a účty.
  Dievča s bosými nohami stláča pedály a reve:
  - Som taká rozkošná - krava!
  Helga zostrelí ďalšie dve britské lietadlá a zaškrípe:
  - Za mnou nemeckí vojaci v rade!
  A zostrelili bombardér! Tu je dievča! Všetky dievčatá majú veľkého a chladného bojovníka. Ak vyhubí, tiež bez akéhokoľvek obradu a súcitu.
  Dievčatá sú tu také sexi!
  A Rommelove jednotky sa rútia púšťou bez toho, aby čakali na príchod ďalších síl. Musíme vyhrať, teda musíme. Legendárny veliteľ "Púštnej líšky" je už zvyknutý bojovať s presilami. A takí sú aj jeho vojaci. Tu je napríklad vybraná spoločnosť bojovníčok z SS. Presunuli ich začiatkom decembra, keď front praskal, Nemci ustúpili a Briti naopak prerazili, prepustili Tolbuk a hrozili, že Wehrmacht vyhodia z africkej pôdy.
  Potom démonický Führer navrhol: premiestnite ženský prápor tigrice. Nie preto, že by dámy zmenili pomer síl, ale preto, aby sa páni, najmä Taliani, hanbili a bojovali by oveľa agresívnejšie a šikovnejšie. Koniec koncov, ak sú elitné dievčatá zocelené tvrdým tréningom, budú vpredu, potom sa roľníci budú veľmi hanbiť.
  Bojovníci bojovali v jedných bikinách a na ochranu používali špeciálne krémy. Na šesť mesiacov ich obnažené, dievčenské nohy tak zrohovateli, že sa nebáli piesku horúceho ako panvica a po spálení od slnka ich pokožka získala farbu tmavej čokolády. A mnohí už majú za plecami viac ako tucet mŕtvol.
  Margot a Schella, dve veľmi mladé, ale už zocelené Árijky v bitkách. V rote sú najmladší, ale za pol roka si už stihli vyslúžiť Železný kríž I. triedy (druhú triedu už mali všetci v prápore), bezohľadní a milí.
  Margot mala vlasy farby ohňa a Shelley bola snehobiela blondínka s prímesou medu. Tu bojujú a odrážajú nápor útočiacich britských tankov. "Matildas" so svojím silným brnením postupujú vpred. Ďalej prejazdný "Cromwell" s vysoko výbušnými nábojmi a ľahšími autami. Dievčatá sa zahrabali do piesku. Na takéto tanky je zbytočné strieľať do čela. Je potrebné, aby si ich nevšimli, a potom ...
  "Matilda" a "Cromwell" vážia asi tridsať ton, a keď prejdú cez zákopy vykopané v ílovitom piesku, začne to byť desivé. Zhora sa leje na obnažené, opálené krky, cítite na sebe strašnú ťarchu, bastard stroje. Tu je rovnaký "Cromwell", typické železo so 70 mm šikmým pancierom, ktoré ani 88 mm kanón nemôže vždy zniesť. Vonia britským, veľmi štipľavým benzínom a motorovým olejom. Dievčatá majú svoje vlastné prekvapenia, ľahké bez spätného rázu. Úplne prvé modely Faustpatronov. Keďže muži, ako to už býva zvykom, nechávajú dámy ísť dopredu, a tak testujú najnovšie a podľa očakávania aj sľubné zbrane.
  Ale aj dievčatá, v rozpore s pokryteckým sloganom nacizmu: "Vojna je mužská záležitosť, mier pre ženy!", umiestnili do úzadia.
  Pechota však zaostávala, čo znamená, že existuje šanca vysedávať v zákopoch a vyhrať.
  Shella šeptom vyhlási, že sa bojí kýchnuť z upchania nozdier piesku padajúceho z priekopy:
  - Len starnutie na bojovom poli vám umožní vyhnúť sa kvaseniu víťazného šampanského zhnitého zo zmeškaných termínov!
  Margot súhlasila:
  - Kto nemá vytrvalosť, potom bude kyslé víno porážok a trpká nádielka prehier!
  Teraz sú však už za nimi Matildy, Cromwellovci a tucet ľahkých Mongoose. Teraz je čas zberu.
  Shella, ktorej kedysi perleťové vlasy zošediveli prachom a obnažené päty spočíva v horúcom piesku, sa v duchu mení na Pannu Máriu a iných svätých, hovorí sa, nesklam ma. Prst hladko stlačí západku tak, aby tvarovaná nálož smerovala priamo do plynovej nádrže.
  Margo stlačí spúšť so sebou, tiež pokojne. Potom sa obe dievčatá fackujú rukami. Nálože zasiahli priamo kormu, po ktorej explodovali plynové nádrže. Vzduchom striekajú oranžové plamene ako penové vlny, ozývajú sa niečie kliatby.
  Potom sa krátke ústia britských tankov zvinú do akýchsi rúrok od nárazov.
  A dievčatá tigrice statočne hádžu na nepriateľov granáty. A úlomky lietajú na všetky strany a trhajú ako labka ohnivej mačky, brnenie, ničivý prúd kumulatívnych častíc.
  Tu je to ženská zúrivosť, ktorá hovorí, že Nemci sa v žiadnom prípade nevyznačujú vyrovnanosťou. A vedia bojovať... A nech sa útok udusí.
  Je oveľa jednoduchšie odraziť nápor pechoty pozostávajúcej spravidla z Arabov a černochov naverbovaných nájazdmi alebo rôznymi sľubmi. Keď videli, že tanky boli vyradené a pred nimi bol vážny odpor, pri prvých stratách sa už vrátili späť.
  Potom sa úplne zmenia na všeobecný let. Keďže takým štýlom - urážajte slabých, tak potvorám!
  Keď útok konečne vyšiel a dievčatá večer pokračovali v behu púšťou, viedli rozhovor na cestách. Shella sa spýtala Margot:
  - Myslíš, že budeme v Alexandrii?
  Ohnivý bojovník sebavedomo odpovedal:
  - Myslím si, že najneskôr v novembri alebo možno v októbri konečne obsadíme Egypt.
  Shella logicky a ignorujúc svrbenie mozoľnatých chodidiel od horúceho piesku navrhla:
  - Keď porazia tento klinec v našom podhubí, základňu na Malte, zásobovanie sa zlepší, akonáhle prídu nové jednotky, nepriateľ už nebude mať šancu.
  Margot sa obzrela, aby zistila, koľko času zostávalo slnku do západu. Aby si konečne ľahol a poriadne sa vyspal. Blízkosť červenajúceho sa svetla k obzoru bojovníka upokojila. Lenivo poznamenala:
  - Myslím, že Fuhrer nebude chýbať po Peru-Habor a Midway, aby zopakoval nádherné pristátie na Kréte. Len tentoraz bude Malta skutočne zdemolovaná.
  Shella zakričala do neba s kliatbou:
  - Nech Všemohúci premení všetky základne Britov na peklo.
  Slnko sa konečne schovalo za obzor, skončil sa najchladnejší deň v roku 21. októbra. A tým sa začala operácia Ľadový medveď. Prečo práve biela? Prefíkaná dezinformácia, aby si mysleli, že hovoríme o severe, no v skutočnosti o zdrvujúcom švihu boxera na juhu.
  Najväčšia britská základňa naozaj vyzerala ako peklo. Dopadlo naň viac ako tisíc bombardérov zhromaždených z celého východného frontu, ktorí získali slušné bojové skúsenosti, spolu so sprievodnými stíhačkami. Angličania, samozrejme, bojovali už dlho, ale neočakávali taký silný masívny úder. Vskutku, kto uverí, že sa Fritz rozhodne odkryť front, aj keď je nepriateľ dočasne ticho. Ale britskí bojovníci sú teraz nemilosrdne bití. Napríklad ich lode napadne Yu-87, slávna "vec". Nie príliš rýchlo, ale majú najvyššiu (na svoju dobu) presnosť bombardovania a trápia britskú flotilu číhajúcu v zálivoch. Nezaostáva ani modernejší Focke-Wulf, medzi nimi aj samotný legendárny von Rudel, kráľ útočných lietadiel. Známy potopením najmocnejšej sovietskej bojovej lode, bojovej lode Marat.
  Tu napríklad desiatnik Richard vidí supy kotúľajúce sa z kopca ako sane. Ako dravé ryby sa z diery vynárajú početné nemecké bombardéry. Už starý Angličan od strachu vyhodí telefón. Taký hrozný pohľad ešte nevidel. Sirény zavýjajú veľmi neskoro, po výbuchu bômb. Tlaková vlna vyvrhuje britských vojakov, odtrhnuté ruky a nohy lietajú rôznymi smermi. Tu sa jedna zo železných prilieb rozpálila a zasiahla dôstojníka do tváre. A ako kričí:
  - Churchill kaput! Hitler je cool!
  Britské protilietadlové delá nezačali strieľať okamžite, ale až vtedy, keď naraz pršali tisíce bômb. Nepriateľ vypočítal všetko správne: ani jedna bomba by sa nemala minúť. Takže rozdrviť nepriateľa a poraziť. Všetky sektory sú na mape vopred označené. Navyše, drzí Briti sa ani poriadne nepretvarovali. Mnohé z ich protilietadlových zbraní stoja na viditeľnom mieste a sú zmietnuté v prvom rade.
  Tu je hlaveň 85-milimetrového 32-stopového protilietadlového dela vyhodená a ohnutá vo vzduchu ako šiška. Potom sa zrútila a rozdrvila piatich Angličanov. Tu sa jednému černochovi roztrhlo brucho a vypadli črevá.
  A bomby pršali a všetko bolo v plameňoch, skladisko paliva zaburácalo, začali vybuchovať, náboje rozmetali takmer po celej kostre, potom bol odpálený ďalší sklad. K tomu všetkému zavýjali sirény inštalované v kapotážach Yu-87 a sirény Focke-Wulf, čo spôsobilo divokú hrôzu medzi černochmi a Arabmi spomedzi koloniálnych jednotiek. Ale zdá sa, že bieli sa neboja menej.
  Tu sa napríklad zrazili dve britské fregaty, až hrkotali kotly. A dokonca aj úlomky fregát, ktoré vzlietli, sa trhali vo vzduchu ako zamínované polia a krížnik si jednoducho sadol na dno.
  Anglický tank Cromwell s krátkou tlamou, ale so slušnou rýchlosťou a silným čelným pancierovaním v panike zrýchlil a vrazil do vlastného skladu, pričom cestou rozdrvil aj tucet vlastných rozrušených vojakov. Chaos narastal. Aj tu sa anglická lietadlová loď začala prehýbať a silný dreadnought spustil paľbu ... na pobrežie, kde sa rojili ich vlastní vojaci.
  A v tomto pekle zostali dvaja ľudia úplne nevyrušení. Jeden z nich bol Ind, ktorý si odmerane zapaľoval fajku, a druhá bola žena, zjavne arabského pôvodu, no vo vojenskej uniforme. Spoločne nedávajú pozor na rýchlu smrť. Do nie celkom obyčajnej kartovej hry sa rozsekala skôr celá horda jazdcov zániku. Išlo o hru päťdesiatich dvoch kariet so žolíkmi a dokonca podľa pravidiel, ktoré vymyslel sám červenokožec.
  Arabka povedala:
  - Veľa hluku! A aký zmysel má panikáriť?
  Jeden z vojakov s chrbtom porezaným šrapnelom takmer narazil na Indiána, no ten ho potom ležérne odhodil ako mačiatko. Kvapky krvi padali na tvár červenokožky a s úsmevom si ju zlízali. Potom si všimol:
  - Robiť hluk je veľa slabých bledých tvárí. My Apači si to myslíme - žiadny nepriateľ nie je dobrý, objavil sa nepriateľ - ešte lepší!
  Tmavá žena poznamenala:
  - Toto je typická slabosť tých, ktorí vyznávajú Kristovu vieru. Radi hovoria o obetovaní, ale neobetujú sa.
  Ind rýchlo prikývol.
  - Poriadok je postavený na základe, kde cement je viera a piesok je vôľa! Viera je srdce zo zlata a vôľa je železná päsť! Len bledé tváre nemajú ani jedno ani druhé.
  . KAPITOLA #5
  A na nemeckom bombardéri je aj dievča. V tomto prípade Viola. Veľmi krásna blondínka a je spárovaná s Nicolettou. A obe dievčatá sú veľmi sexi. Zhodenie bomby zhora. A tiež bojovníci naboso a v bikinách.
  Dievčatá zavýjajú samy pre seba:
  - Máme takú krádež, že superman!
  Nicoletta tiež chrlí bomby z trupu lietadla. A rozdrví nepriateľa. Angličania to tak berú.
  Viola tiež spustí zhora smrtiacu bombu. A zabite bojovníkov Levej ríše.
  A ako to prebieha:
  - V Británii vyvolávam strach!
  A potriasť jeho bosou nohou. A pop:
  Porazme Churchilla!
  Dievčatá z Yu-188 sú veľmi dobré v hádzaní bômb. Ich auto je najnovšie a najlepšie. Má veľmi rýchlo strieľajúcu zbraň.
  Tu boli zostrelené dievčatá a anglický bojovník.
  Ich lietadlo je dostatočne rýchle. Bojovníci opäť s pomocou bosých nôh strieľajú skazu.
  Viola reve:
  - Zaháňam všetkých nepriateľov do rakvy!
  Nicoletta zavýja:
  - A hodím nepriateľa!
  A ako bude brať a trepať bosými nohami!
  Tu sú dievčatá a ako mlátia nepriateľov. A neprestávaj. Autentickí Árijci.
  A keď sa krútia a trasú holé prsia.
  A znova zhadzujú bomby.
  A tu sú dievčatá v iných lietadlách. Tu je Eva zhadzujúca bomby. Drtí Angličanov a spieva:
  - Som taký super!
  A Eva šlape aj bosými nohami.
  Ale Viola znova zhodí bombu a zareve:
  - Som divoké dievča, chcem desať mužov naraz za hodinu, čo je veľmi cool a úžasné!
  Niekoľko horiacich britských vojakov sa vrhlo do vody, aby zmyli plamene. Od vstupu do vody to dokonca vrelo, bolo počuť krik a divoké stonanie. A po morskej pene sa plazili krvavé kruhy, najprv husté, potom sa rozptýlili a postupne bledli. A bojovníci kedysi najväčšej a najrozsiahlejšej ríše na Zemi strácali ľudskú podobu. Arab si pohŕdavo odfrkol:
  - A títo muži nás nútia nosiť závoj!
  Červený muž potutelne prižmúril oči a poznamenal:
  - Očividne sa boja, tvoj impozantný pohľad!
  Arabka vycenila šibalsky zuby a povedala:
  - Mäkkosť ženy je podobná húževnatosti brnenia, len oveľa smrteľnejšia a všestrannejšia v obrane!
  Nemci radšej okamžite zasadili zo všetkých síl, taktiku boxera, ktorý počítajúc s nepripravenosťou nepriateľa sa okamžite rúti zo všetkých síl na nepriateľa. Keď na letiskách horia desiatky nepriateľských lietadiel, nie sú schopné vzlietnuť. Keď ich vlastné bomby vybuchnú vo vnútri Lancasterov a zničia všetko okolo a všetko. Tvrdá, ale účinná taktika. Takže symfónia podsvetia dosiahla vrchol svojej sily a potom začala ustupovať.
  Tým sa ale vec samozrejme neskončila, do kurzu vstúpila výsadková divízia. Kým Briti po takejto liečbe, absolútne žiadny z nich nemožno brať vlažne. Našťastie už boli vyrobené pristávacie vetrone v požadovaných množstvách a odladené spôsoby ich ťahania. Dnes asi najlepší na svete.
  Takže lietajú, nie ako šarkani - pomalšie, ale dostatočne rýchlo, a dokonca v sprievode hudby Wagnera - Hitlerovho obľúbeného majstrovského diela. Kto iný zo živých si pamätal film "Apocalypse", kde práve túto hudbu použili Američania pri útoku na Vietnamcov. Ako ich to vystrašilo. Takže tu Wagner, a burcujúce motívy, cez zosilňovače. Parašutisti si natreli tváre fosforom a namaľovali, strašne sa podobajú na démonov ich podsvetia. Aj výpočet psychologického efektu. Okrem toho boli do fosforu pridané nejaké činidlá a niektoré horčíkové čipy, aby spôsobili žiaru aspoň na krátky čas. Tak strašidelné, najmä na pozadí dymovej žiary, početné požiare. Majú dokonca aj guľomety, tiež maskované v podobe dračích úst. Vtedy už bijú melodické nemecké a ukoristené samopaly. A pokosené, ošúchané čiary padajú do čižiem víťazov. A mnohí sa jednoducho radšej vzdajú, napriek tomu, že Britov je oveľa viac ako Nemcov.
  Ind a Arabka sa ukryli v malej, starostlivo zamaskovanej diere. Červenovláska poznamenala:
  - No, my sme ich orali!
  Čiernovlasá žena bola prekvapená:
  - Hovoríš, že my? Možno myslíš nás?
  Indián pokrútil hlavou.
  - Nie! Palefaces porážajú Angličanov a to je dobré znamenie! A bude čas, potom príde naša dovolenka! Keď Indiáni oslobodia svoj kontinent!
  Arab si pohŕdavo odfrkol:
  - A ty si náhodou nárokuješ moc nad svetom?
  Ind sa láskavo, akoby vysvetľoval mentálne retardovanému dieťaťu, uškrnul:
  - Kto chce získať priveľa - zvyčajne skončí s ničím! Takže veľká lyžica - trhanie úst!
  Fuhrer, samozrejme, nevidel, čo robia jeho sokoly a jastraby, ale v zásade tušil, že nemecká vojnová mašinéria všetko jasne vyrieši. Vo všeobecnosti sa nemecké vojenské útočné operácie až po Kursk Bulge vykonávali na vysokej profesionálnej úrovni. Niektorí ich dokonca nazývajú benchmarky. Je dokonca zvláštne, že sa takýto stroj zastavil a potom sa úplne rozpadol.
  A dievčatá vidia podobný sen, akúsi prorockú víziu, prerušenú tvrdým príkazom - vstaň!
  
  
  CÁR MICHAEL II
  Nicholas II sa stal obeťou pokusu o atentát v Japonsku. Aj vtedy zomrel, keď bol následníkom trónu. Slávny pokus o atentát, ktorý sa stal v reálnej histórii. Tsarevich Nicholas bol zranený, ale zázračne prežil.
  Ale zázrak sa nestal. Toto šťastie pre najnešťastnejšieho cára v celej histórii Ruska. Nikolaj zomrel... A s ním zomrel aj veľký stroskotanec, ktorý, samozrejme, nechtiac, ale aj tak zruinoval cársku ríšu a dynastiu.
  A v roku 1894, vo veku pätnástich rokov, nastúpil na trón Michal II. Brat cára Mikuláša. Človek vo všeobecnosti nie je hlúpy, skôr tvrdý a odvážny. Michail Alexandrovič Romanov velil počas prvej svetovej vojny divokej divízii, ktorá sa vyznamenala v bitkách. Vo všeobecnosti bol muž tvrdší ako Nikolaj, vyšší, výraznejšia tvár. Bol múdrejší? Nicholas II nie je hlúpy, talentovaný človek. Ale stále nie dosť húževnatý, silný a narodený ako kráľ. Plus, samozrejme, problémy Mikuláša II., najmä s manželkou.
  Michail nie je hlúpejší ako jeho brat, a čo je najdôležitejšie, je úspešnejší ... No, Nikolai, meno je však pre kráľov akosi zlé. A ako prvý zlyhal Nicholas. Od samého začiatku vzbura dekabristov. Potom neúspešný začiatok vojny s Iránom. Víťazstvo bolo vybojované, ale nie toľko výbojov. Áno, a Irán a priori nie je súperom Ruska. Vojna s Tureckom. Na začiatku tiež nie príliš dobré. A víťazstvo stálo veľa krvi. A málo výdobytkov.
  A potom vojna na Kaukaze takmer štyridsať rokov so Šamilom. A to je zlé, expanzia zamrzla. A nakoniec porážka v Krymskej vojne. A podľa povestí ako prvý spáchal samovraždu cár Mikuláš.
  Áno, ten kráľ mal smolu. Michal Prvý ... Vládol v čase problémov. Zachránené Rusko. Málo, dobytých miest z Poľska. pokročil na Sibíri. Žil však nestačí. Ale kráľ bol vo všeobecnosti normálny. A to bez vážnych defektov.
  Politika Michaila Romanova bola ako politika Mikuláša II.: expanzia do Číny a na východ. Výstavba Port Arthur. Diplomacia s Nemeckom, príprava na vojnu s Japonskom. Samozrejme, bolo zrejmé, že vojna s Krajinou vychádzajúceho slnka bola nevyhnutná. Bolestne bola aktívne ozbrojená. A mladý cár chcel slávu, chcel výboje, chcel vytvoriť Žlté Rusko. Okrem toho bolo zrejmé, že Čína sľúbila, že sa v budúcnosti stane kolosálnou veľmocou, a je lepšie ju teraz rozdeliť. Pokiaľ je to rozbité.
  Japonsko zaútočilo na ruskú eskadru v Port Arthur.
  Potom bol vyslaný admirál Makarov. Tentoraz nebola žiadna smrť. Čiastočne preto, že Michail nedovolil Tsarevičovi Kirillovi zasahovať do Makarova a nebol na lodi. A to trochu zmenilo trasu.
  Admirál Makarov trénoval letku. Potom, keď Japoncov chytili míny, bol schopný zaútočiť na flotilu Toga.
  Námorná bitka sa skončila presvedčivým víťazstvom ruskej flotily. Neskôr však Japonci stále obliehali Port Arthur. Nie však dlho. Michail odvolal Kuropatkina a vymenoval veliteľa mladšieho a schopnejšieho. A opäť sa víťazstvá získavali na súši.
  Japonsko vo všeobecnosti rozbilo more. A potom sa pristálo aj pristátie.
  Samuraj sa vzdal. Rusko získalo späť Kurily, dobylo Taiwan a Kóreu.
  Neskôr sa k impériu dobrovoľne pripojilo množstvo čínskych provincií, ktoré vytvorili Zheltorossia. Kráľovská ríša sa rozširovala a prekvitala.
  Žiadna myšlienka, žiadna nadbytočná demokracia. Nie život, ale milosť! Rýchly rozvoj krajiny. Ale prvá svetová vojna bola samozrejme nevyhnutná. A teraz prišla hodina draka.
  Ale v tom čase už Rusko malo ľahké tanky "Luna" -2, ťažké: "Peter prvý", ktoré navrhol syn Mendelejeva a najsilnejšie bombardéry na svete: "Svyatogor" a "Ilya Muromets". Taká bola sila!
  A ruská armáda od prvých dní začala vyhrávať. A počet cárskych vojsk, vzhľadom na faktor už napoly pripojenej Číny, bol veľký.
  Ruské jednotky porazili Nemcov vo východnom Prusku a obkľúčili Koenigsberg. Okamžite vzali Ľvov aj Przemysl. Rusko malo príliš veľa vojakov a veľké množstvo ľahkých mobilných tankov. Ktorý nemal páru a ukázal impozantnú silu. Padla jedna armáda za druhou.
  Ruskí rati už dobyli Budapešť.
  Nemecko bolo v ťažkej situácii. Ruské jednotky sa už blížili k Odre. Taliansko vyhlásilo vojnu aj Rakúsku. Pravda, Osmanská ríša vstúpila do vojny proti Rusku. Tento sa však zmenil iba na porážku a porážku na všetkých frontoch.
  Ruské jednotky už prekročili Odru. A v zime začali zaútočiť na Berlín. Mesto nebolo čím udržať. Takže Nemci majú na Západe stále veľa síl spútaných.
  A Wilhelm a jeho štáb narýchlo vyhlásili mier, či skôr kapituláciu.
  Vojna trvala iba šesť mesiacov. Ruské jednotky obsadili Istanbul. A Türkiye obsadila armáda cára Michala II.
  Potom bol v Peterhofe uzavretý mier. Rakúsko-Uhorsko sa zrútilo a prestalo existovať. Halič a Bukovina sa stali ruskými provinciami. Česko a Slovensko sa stali kráľovstvami na čele s cárom Michalom II. Uhorsko uznalo za svojho panovníka aj ruského cára.
  Krakov a ďalšie krajiny vstúpili do Poľského kráľovstva. Východné Prusko bolo odrezané, Danzig sa stal ruským mestom. Malá Ázia a väčšina Iraku s Bagdadom sa stali ruskými. Briti dostali iba provinciu Basra a Palestínu, zatiaľ čo Francúzsko dostalo južnú Sýriu.
  Vzniklo aj kráľovstvo Juhoslávie, v ktorom sa stal spoluvládcom Michal II. Trochu som chytil, ja a Taliansko. Rusko sa tak mohlo stať hlavným dobyvateľom. A utrpel malé straty za zanedbateľné náklady. Nemecko však aj tak muselo zaplatiť Rusku väčšinu reparácií. Pôsobivé víťazstvo!
  . KAPITOLA 2
  Potom bolo ešte niekoľko malých vojen. Rusko dobylo väčšinu Afganistanu - juh pripadol Británii a dve tretiny Iránu - juh je tiež Brit. Potom kráľovské, francúzske a anglické jednotky konečne rozdelili Saudský polostrov. Objavila sa hegemónia. Japonsku sa tiež podarilo zmocniť sa niektorých nemeckých majetkov.
  Do roku 1929 bol ekonomický rast pozorovaný na celom svete - najsilnejší v Rusku. Nasledovala však Veľká hospodárska kríza. To prinieslo Hitlera k moci v Nemecku.
  Aj v Rusku vzrástli revolučné a štrajkové nálady. Ale v roku 1931 došlo k novej vojne s Japonskom o Čínu. Rusko bolo silnejšie a dôstojný nástupca admirála Makarova, admirál Kolčak, velil flotile.
  Víťazstvo, vylodenie a Japonsko so všetkým tichomorským majetkom sa stalo provinciou Ruska. A cár Michal II. a tiež japonský cisár. Áno, vyšlo to tak dobre. Ale boj o svetovládu sa neskončil.
  Hitler budoval svoje sily. A vznikla koalícia: Nemecko, Taliansko, Rusko, proti Británii, Francúzsku, Holandsku, Belgicku a USA.
  Cárska armáda v roku 1940 skutočne dokončila dobytie Číny a narazila na francúzske, holandské a britské majetky.
  22. júna 1941 začal Hitler vojnu napadnutím Francúzska. Fuhrer mal vynikajúci plán a génia Mainsteina. Rusko začalo ofenzívu proti britským a francúzskym kolóniám v Ázii a Afrike. Toto je taká brutálna vojna.
  Z hľadiska počtu obyvateľov už Rusko obsadilo prvé miesto na svete, jeho armáda bola vybavená najlepšími a najmodernejšími tankami a lietadlami. Vrtuľníky, stíhačky, útočné lietadlá, bombardéry, vrátane prúdových, sú už v sériovej výrobe! Vo všeobecnosti všetko ide skvele.
  Hitler za mesiac a pol obsadil Francúzsko, Belgicko, Holandsko a Dánsko! Cárske Rusko obsadilo Nórsko a Švédsko. Rovnako ako India, Indočína, južný Irán, Saudský polostrov a vstúpili do Egypta.
  Koloniálne anglické a francúzske jednotky sa vyznačovali nízkou bojovou schopnosťou a mali veľmi nízkeho vojenského ducha - vzdávali sa prakticky bez odporu.
  Hitler sa chcel presťahovať do Afriky, ale Španielsko sa postavilo Nemecku. Potom nacisti zaútočili na Francov režim a porazili ho. A potom Portugalsko. Po prudkom útoku dobyli Gibraltár!
  Potom Rusko a Nemecko napadli Afriku. Veľké priestory, džungle, púšte a absencia ciest tu zasahovali viac ako odpor slabých a zmätených koloniálnych jednotiek Británie, Francúzska a Portugalska.
  Došlo k zabratiu území. Epizodické bitky, ohniskový odpor. Ruské tanky sú stále najlepšie a s dobrou manévrovateľnosťou, najmä ten stredný: "Nikolaj", ktorý dostal meno po Carevičovi Nikolajovi, ktorého zabili Japonci.
  Keby ste však vedeli, pred akým zlým osudom zachránil samuraj Tsuda Sanzo , Rusko, potom by mu bol prestavaný pamätník z Eiffelovej veže v Petrohrade. Alebo možno ste po ňom pomenovali tank.
  V každom prípade bol "Nikolay" -3 pomerne ľahký - pod tridsať ton, pojazdná cisterna s naftovým motorom. Mal vyššiu rýchlosť ako legendárna tridsiatka a hrubší a šikmejší čelný pancier a nižšiu siluetu a dlhší kanón, hoci podobný v kalibri 76 milimetrov.
  Čokoľvek to bolo, Rusko dobylo viac ako dve tretiny Afriky, zvyšok išiel do Nemecka a Talianska. A po masívnom bombardovaní v máji 1942 nasledovalo spoločné ruské a nemecké vylodenie jednotiek v Británii. Boje trvali len dva týždne a Anglicko a Írsko boli obsadené.
  O mesiac neskôr obsadili Írsko.
  Amerika sa správala skôr pasívne a bála sa vstúpiť do takejto nebezpečnej vojny, ale Británia stále pomáhala so zdrojmi. Preto sa Hitler, Mussolini a Nicholas II rozhodli skoncovať s ekonomicky najsilnejšou mocnosťou.
  Že Rusko má spoločnú hranicu s Amerikou pozdĺž Aljašky. A už postavili železnicu na Čukotku - čo sa na vojnu veľmi hodí!
  A teraz sa ruská, cárska armáda pohne ... A vstúpi na Aljašku. A americké tanky proti Rusom a nevalcujú. Takto to dopadlo.
  Ruské jednotky sa začali vyloďovať na Aljaške 1. septembra 1942 ... A postupovali veľmi úspešne.
  Rýchlo sa rozširujúca opora. A v bitkách sa ako vždy zúčastňujú krásne ruské dievčatá.
  Sú na najnovšom tanku "Nikolay" -4. Bojovníci naboso, v jedných bikinách. A majú výkonnejšiu 85mm pištoľ s dlhou hlavňou: Sherman thunderstorm.
  Už je november, napadol sneh, no krásne dievčatá: Nataša, Mária, Aurora a Svetlana nepoznajú žiadne oblečenie a bojujú takmer nahé.
  Tu bojovníci strieľajú a rozbíjajú presným zásahom projektilu Sherman. Vycenili zuby. Natasha vystrelila a zarevala:
  - Pre kráľa som všetkých bil!
  A ako strieľa!
  Potom Maria vystrelila a to tak presne, že odtrhla Shermanovu vežu.
  Vzal som si to a zaštebotal:
  - Som dievča, ktoré reže kov!
  A potom Aurora vystrelí projektil. A tiež presné a jasné.
  Bojovník škrípe:
  - Najvyššia akrobacia!
  A potom, ako to Svetlana bude kopať, so všetkou svojou šialenou silou. Ničiteľ blondínok. A kričať:
  - Som pekelný démon!
  A celá štvorica si to odnesie pri pohybe po juhu Aljašky.
  A tu je tank Alexander-4, tiež najnovší model s krásnymi dievčatami. Výkonný 130-milimetrový kanón s dlhou hlavňou a až osem guľometov a posádka piatich krásnych dievčat v bikinách.
  Chodia aj strieľať, vyraďujú Američanov, prebíjajú Shermanov.
  Alenka vystrelila projektil pomocou holých prstov na nohách a spievala:
  - Na slávu cára Michala!
  Počas streľby Anyuta podporoval a kosil Američanov:
  - Veľký kráľ!
  Augustín tiež rozbil, prerazil Sherman a zasyčal:
  - Za mier, prácu, impérium!
  Mirabela začala strieľať. Zlomila aj brnenie nepriateľa a zasyčala:
  - Za nový ruský poriadok!
  A potom Olimpiada vystrelila projektil ako lupanet a zarevala:
  - Som taká sila a bolesť pre nepriateľa!
  Dievčatá idú dobre a strieľajú. V ich smaragdových a zafírových očiach plamene podsvetia.
  A najnovší, zo všetkých uhlov nepreniknuteľný tank "Alexander" -4, ide do seba a mláti Američanov. Taká je reprezentácia a bezpodmienečné zničenie.
  A dievčatá sú čo, mráz, a sú v rovnakých bikinách a takmer nahé - krása! Berieme so sebou našu mačku!
  Alenka ako vystreliť náboj na americké auto. Ako ju vraziť a spievať:
  - Som svetová hviezda!
  A potom to Anyuta vezme a pustí, porazí nepriateľa a zasyčí:
  - A sláva ríše!
  A potom bude Augustína búšiť projektilom, kosiť nepriateľa, rozbíjať nepriateľovu zbroj a škrípať:
  - Som ryšavé a nehanebné dievča!
  A potom je Mirabela ako sandále. A vystrelte na nepriateľa smrtiaci projektil. Odtrhnite vežu a zakričte:
  - Baran z barana!
  A potom sa krásny hrdina dostane na olympiádu. Uvoľní najsmrteľnejšiu zo škrupín. Rozbite nepriateľský tank a zakričte:
  - Všetko zametajte!
  Tu prichádza tank vážiaci sedemdesiat ton a rozbíja nepriateľské pevnôstky. A zároveň sa ľahko pohybuje na snehu - najnovším motorom je plynová turbína! Takéto auto nezastavíš.
  Alenka spieva:
  - Nikto nás nezastaví! Nikto nás neporazí! Ruskí vlci trhajú nepriateľa! Ruskí vlci - pozdrav hrdinom!
  A opäť, pomocou holých prstov, stlačením spúšte zasiahne nepriateľa. Tu je dievča!
  Anyuta tiež spadla holými nohami a zakričala:
  - Som skvelý!
  A potom Augustín vystrelí projektil a zavýja:
  - Som divoké dievča!
  A Mirabela vypustí niečo úplne smrteľné a zareve:
  - Na nové, nepružné hranice!
  A ukáže svoj jazyk taký ružový a dlhý.
  A potom olympiáda rozbije a rozbije Američanov a urobí to veľmi cool.
  Vo všeobecnosti je viditeľné jasné víťazstvo. Táto bitka je vyhraná a ruské, cárske jednotky idú vpred.
  Koncom decembra 1942 už bola celá Aljaška dobytá cárskou armádou a boje prebiehali v Kanade.
  Okrem tankov bojujú aj piloti na prúdových lietadlách. Spojené štáty americké majú veľa letectva, ale jeho kvalita je veľmi slabá. Neporovnávajte s ruskými prúdovými strojmi. Ktoré rozdrvia nepriateľa intenzitou terminátorov.
  A dievčatá Anastasia a Margarita na svojich lietadlách "Ekaterina" -6, ako efektívne skórujú.
  Anastasia zostrelila osem amerických lietadiel jednou dávkou piatich leteckých zbraní a zakričala:
  "Som len bojovník supertriedy!"
  A bosými nohami bude tlačiť do pedálov.
  Margarita zostrelí desať amerických lietadiel naraz a zaškrípe:
  - A to som ešte o triedu vyššie!
  Anastasia s holými prstami na nohách, ako keby stlačila spúšte, a zapálila na nepriateľa. Zrazí sedem vozidiel americkej armády a zaškrípe:
  - Som taký bojovník, že kráľa obdivuje!
  Margarita tiež pustí vraha a zaškrípe:
  - A nielen kráľ! Sme veľmi krásne!
  Dievčatá bojujú a narážajú do rôznych áut. Nepriateľa hádžu ako mŕtve myši do lapača. A zničiť americké lietadlá.
  Anastasia zostrelila niekoľko ďalších lietadiel a zavrčala:
  - Pre dvojhlavého kráľovského orla!
  Margarita odhalila tesáky a zaštebotala:
  - Za toto a super!
  A zasiahla aj tucet ďalších amerických áut. Tu sú dievčatá. Dievčatá milujú zabíjanie. A roztrhajte to!
  A táto dvojica funguje...
  Pohybuje sa na pozemné ciele. A poďte so Shermanmi, predierajte sa cez nich. Ako kovová ihla. A štiepanie najsilnejšieho železa a ocele. Tak ich vzala zrážka.
  Anastasia prepichne niekoľko Shermanov a zakričí si pre seba:
  - Som dievča, ktoré dokáže veľa!
  Margarita tiež mláti Američanov na súši a škrípe:
  Nič ma nemôže zastaviť a nikdy nezastavilo!
  Anastasia drví nepriateľa, zráža tanky a kričí:
  - Pre kráľa, ktorý nie je múdrejší a chladnejší!
  Dievčatá sú úplne úžasné! A hlavne len v jedných bikinách! A neporaziteľný!
  Žiadne dievčatá nemôžu vyhrať a zastaviť sa!
  Anastasia, strieľajúca, kričí z plných pľúc:
  - Som dievča, ktoré láme oceľ!
  Margarita pokračuje v streľbe a dodáva:
  - A akýkoľvek kov!
  Dievčatá lietajú k sebe a strieľajú ... Síce mráz a zima, ale to ich nezastaví. V Kanade sú boje v plnom prúde.
  Anastasia znova vystrelí a zareve:
  - Som ako chlapec!
  Marguerite aktívne potvrdzuje a bije s zúrivosťou pantera:
  - Som ten, kto je zábavnejší a chladnejší ako všetci!
  Zdá sa, že dievčatá naozaj počítajú veľké a neopísateľné šťastie!
  Získavanie polonahých účtov! A smútok neviem, niet pochýb! Majú veľa rôznych názorov!
  Ale skrátka šťastné krásky. Vzali a leteckým úderom zasypali generála so štyrmi hviezdami. Veľkolepé krásky. Ako súlož, súlož!
  A opäť sa po Kanade presúvajú ruské a nemecké tanky.
  Tu je posádka Gerdy na nemeckom T-4. Úprimne povedané, auto je na pozadí sovietskych automobilov dosť slabé. Ale na druhej strane, dievčatá to nemajú ľahké - bojujú bosé a v bikinách v mraze. A to o niečom hovorí!
  Takíto bojovníci, úprimne povedané, sú cool! Nepoznaj pochybnosti a slabosť! V ich očiach horia zafíry a diamanty! Takéto krásky neprinesú nepriateľovi ani centimeter zeme! Sú svätí a zlomyseľní zároveň.
  Pohybujú sa s obrovskou energiou.
  A tak-tak rozdrviť Američanov.
  Gerda vystrelila holými prstami a štebotala:
  - Som divoké dievča! A už vôbec nie panna!
  A potom, ako sa smiať.
  Charlotte tiež vystrelila z dela. Nech nie príliš silný, ale rýchly:
  - Som ako rozpálená a štípajúca včela!
  Potom si kráska vezme a ukáže svoj dlhý jazyk!
  A potom Christina pleskne a zaškrípe:
  - A moje vokály! Úder tesákom!
  A tiež zuby vlka budú odhalené a revať:
  - Bude nové víťazstvo!
  Bojovníci sú naozaj tvrdí a agresívni. A majú toľko svalovej sily a násilnej zúrivosti.
  A Magda dá aj nepriateľovi facku. Z diaľky rozbije Shermana, zasiahne veľmi presne od konca ku koncu a zareve:
  - Som taký cool Nemec!
  Štvorka napriek tomu, že auto nie je najlepšie, úspešne bojuje.
  A prečo? Pretože na sebe nemajú takmer žiadne oblečenie! A bojovníci veľmi krásne ničia nepriateľa.
  Gerda hrdo poznamenáva:
  - Sme hodní Fuhrera!
  Potom kráska opäť vystrelí a odhalí svoju roztomilú tvár.
  Bojovníci sú tu árijského ducha. A neboja sa ani chladu. Hoci zima v západnej Kanade je stále veľmi studená.
  Ale nič - iba bosý a takmer nahý. Potom bude šťastie a víťazstvo!
  Sú to bojovníci plní hrdého ducha.
  A teraz sa Árijci nevyrovnajú vo vytrvalosti. Okrem ruských dievčat.
  Ale Natasha na "Nikolay" -3, tiež v bikinách a bosá, strieľala, krútila sa a chodila. Jej tank je však lepší ako nemecký T-4. Súboje sú tu tvrdé a veľmi agresívne.
  Yankees sa pokúšajú zlomiť. Ale tu Natasha vyrazila "čarodejnicu" a zasyčala s úškrnom perlových zubov:
  - Som také dievča, že nikto nevstane!
  A Maria presne strieľala na americké tanky. Prerazí ich a zasyčí so škrípaním zubov:
  - Žiadna sila nás nezoberie!
  A teraz bude postupne strieľať aj Aurora. Sherman bol zničený. Áno dievča, čo potrebuješ.
  A potom Svetlana prispeje ... Ako to bude bolieť Američanov.
  Sú tu aj bitky na mori. Ruská flotila obsadila Filipíny.
  A tu tiež tím: bosé námorníčky. Také takmer nahé krásky, v bikinách. Pravda, na Filipínach je aj v zime nádherné počasie - teplo, veď je takmer rovník.
  A dievčatá sa rady bijú a strieľajú. A obuté blikajúce holé, okrúhle opätky. Tieto dievčatá sú jednoducho rozkošné. Najviac, že ani jedno nie je - super!
  Mimochodom, väzni milujú byť znásilňovaní! Zviažu sa a potom na nich jazdia. Áno, dokonca tak, že väzni stratia vedomie! A zariaďujú úplné vyhladenie pre seba - alebo skôr nie pre seba, ale pre svojich nepriateľov.
  Také cool crews polonahých dievčat. A nie je čo zastaviť a rozdrviť ich!
  Bojovníci nastupujú na americký krížnik. Skáču takmer nahí, bosí, so svalmi, ktoré sa váľajú pod opálenou pokožkou. A zúrivo rúbať Američanov. A nedávať ani najmenšiu šancu na prežitie.
  A tu môžete vidieť krásnu Stellu a jej partnera Mashu. Obe dievčatá sú vysoké, svalnaté blondínky, ako každého rúbajú. Čo nie je rana, potom sekanie a trhanie tiel!
  Dievčatá kráčajú po americkej lodi. Mávanie doprava - ulica, mávanie doľava - pruh!
  A dievčatá nezastavia nikah! Nenechajte svojim súperom šancu! A ak budú revať, a začnú triasť svaly!
  A opäť nad sebou mávajú mečmi a zavýjajú:
  - Sme dievčatá, čo je pre kráľa, vlasť a Michaila Romanova!
  A sekajú ako samurajská kapusta. Tu to vzala Stella a bosou nohou pohla amerického dôstojníka v slabinách. Vyletí vyššie a skočí cez palubu.
  Blond terminátor vydá ako:
  - Za moje údery platia poplatky!
  A opäť odhalí svoje zuby a zaskvie sa perlovými zubami! Tu je dievča! Najviac šťavy a chuti!
  A dievčatá sa ponáhľajú k sebe. A prejsť ako príliv tornáda. Nedajte nepriateľovi šancu. Majú obrovskú silu. Temnota tých diablov a tisíce tisíc anjelov.
  A tu je Máša, ako keby sekal a dvoma šabľami naraz odstrelí tri hlavy! Toto je dievča - dievča všetkým dievčatám!
  Obe krásky sekajú, akoby zabíjali klince mečmi. A v ich čine nie je žiadna slabosť ani pochybnosti. Napredujú bez toho, aby ustúpili alebo sa vzdali. Spravodlivosť si vyžaduje zjednotenie ľudstva. Jedna ríša, jedna koruna, jeden cieľ a expanzia do vesmíru.
  Práve v tomto čase prebieha štart prvého umelého satelitu Zeme na obežnú dráhu. Tu to lieta po celej zemeguli.
  A ruské dievčatá v bikinách bojujú samy za seba. A neustupujte nepriateľovi. A Američania strihaní kráskami padajú. Napriek tomu dievčatá najvyššej triedy a zručnosti.
  Raz sa im podarilo rozpútať vojnu v Japonsku. Bojovali aj na špici. Sám cisár bol zajatý. Ukázali svoju obrovskú zručnosť. Majú také vzrušenie a toľko svalovej sily. Samozrejme, takéto dievčatá sú zázrakom zázrakov!
  V paláci vyrúbali samurajov. A tiež boli takmer nahí a bosí. Dievčatá, ktoré dokázali veci, ktoré prekvapili ich nepriateľov.
  A nasekali akékoľvek mäso a predviedli svoje umenie. Bojovníci, ktorí nepoznajú pochybnosti, postupujú.
  Tu je americký admirál, ktorý mu odsekol hlavu šabľou. A ako sa budú krásky smiať, odhaľujúc svoje tesáky.
  A opäť v ofenzíve a sekli sa. Takíto bojovníci sú skutočné monštrá. A cár Michael je na tróne. Syn Alexandra III., ale nie ten. Úspešnejší , odhodlanejší, pevnejší a tiež talentovaný vládca.
  Ale, samozrejme, záleží na šťastí plus ešte väčšia strnulosť - Michail viedol nekompromisný boj proti korupcii, čo malo na armádu pozitívny vplyv. Najefektívnejším know-how je však využitie dievčat v bikinách na vojenské účely. A dievčatá sú veľmi krásne, keď sú takmer nahé a bosé.
  Tu sú bitky s rôznym úspechom. A krásne bojovníčky strieľajú veľmi presne, lepšie ako muži. A čo je najdôležitejšie, keď sú dievčatá takmer nahé, sú prakticky nezraniteľné. Nezaberajú ich guľky a náboje. Veľmi silná armáda bojovníkov. To je v pohode. Takáto myšlienka cára Michaela - používať dievčatá takmer nahé a bosé, a to prinieslo víťazstvo.
  A dievčatá v bitkách hádzali granáty a dýky aj holými prstami. A ukázali svoju divokú zúrivosť.
  Dievčatá sú veľmi odvážne. A veľmi krásny, šmrncovný a uletený. Nikto ich nemohol držať.
  Bojovníci sú veľmi chrti ... Bosé dievčenské nohy sú veľmi účinnou zbraňou. Ale čo môžu robiť? Veľa vecí. Samotné holé chodidlá prijímali energiu zo zeme a bojovníci krásy boli šmrncovní.
  Musím povedať, že dievčatá sú najkrajšie na svete, čo je úžasné aj so zúrivosťou kobry!
  Americký krížnik zajatý. Zajatí muži padli na tvár. Potom boli nohy bojovníkov vrazené do ich tvárí. A prinútený sa bozkávať. A dievčatá vrčali a ich obnažené chodidlá, keď sa ligotali, boli príjemné a šteklivé.
  Krásky si ale užívali, že ich bosé nohy zasypali bozkami a bozkávali päty.
  Potom sa dievčatá smejú. A škrípanie zubami!
  Ale už sa to zlepšilo, dievčatá sa opaľovali trochu vyzlečené a nakúpili. Takí krásni bojovníci. A ako vziať takú nohu a bozk. A olízať si každý prst.
  Dievčatá sú skvelé.
  Tu opäť tank "Alexander" -4 v boji. Pret k sebe a už ide február. Vojaci idú ďalej. Stále bližšie k územiu USA. Dievčatá sú také skvelé.
  Tu Natasha strieľa presne. A trafí veľmi presne.
  Dievča strieľa mimoriadne presne a kričí:
  Rozdrvíme nepriateľa!
  Mária strieľa ďalej. Vzal a porazil nepriateľa:
  - Som super!
  Mária je veľmi pekné dievča a veľmi aktívne.
  A jej bosé nohy sú vo svojej erotike veľmi krásne a elegantné:
  Zničíme nepriateľa!
  A Aurora je také dievča, super v jej bruchu a prsiach, a také šarlátové bradavky nafúknuté:
  - Prelomím nepriateľov a urobím to super!
  A ako si trasie ryšavé vlasy!
  A opäť bude búšiť holými, dlátovými nohami. Takíto bojovníci sú veľmi cool!
  A potom Svetlana vezme a porazí nepriateľa:
  - Milujem kráľa a zavesím slučku na krk nepriateľom!
  Tu sa dievčatá smejú. Ako sa z nich stali chrti a cool.
  Američania utekajú pred dievčatami. Alebo sa vzdať. Alebo zomrú. Bojovníčky sú také krásne a veľmi bosé a dievčatá sú také úžasné. A v jedných bikinách je boj príjemný a efektívny. Bojovníci sú tak úžasní.
  Natasha znova vystrelí na Američanov a zasyčí:
  Ty si môj brat a ja som tvoj brat! Presnejšie, moja sestra!
  A znova, pokiaľ hýbe jazykom. Povedzme agresívny bojovník a krása!
  A tu Anyuta trasie obnaženými prsiami. A kričať a usmievať sa. A škrupina pošle Američanom. A zoberie a jebne.
  - Kráska to sfúkla! A škrípe:
  - Som také super dievča!
  Krásne dievča a miluje sex. A je to pekné!
  A dievča to vzalo a zmlátilo - zavrčalo:
  - Porazíme a rozbijeme nepriateľa!
  A tu je Aurora mlátenie a mlátenie:
  - Som kráľ a tvrdé dievča!
  Žena-bojovníčka môže byť celkom greyhound.
  Dievčatá sa smejú samy sebe.
  Ale Svetlana to vzala a je to veľmi cool. A dal také poplatky za zničenie nepriateľa a pobozkal diablov:
  - To je taká totalitná akrobacia!
  Tank je veľmi obratný a smrtiaci. Porazí slabého a vysokého Shermana. Tu sú boje v prospech cárskeho Ruska.
  Natasha opäť vystrelí. A vŕzganie:
  - Pre tvoj idol!
  Mária začala strieľať. Dievča je veľmi pekné a má zlaté vlasy. Podľa výzoru.
  Dievča koplo, holými prstami mierilo a škrípalo:
  - Toto je vražda pre kráľa!
  A tu je Aurora kurva Američan. A to dievča je, povedzme, naozaj extrémne agresívne a ukričané:
  - Na poriadny nástup!
  A dievča sa ukázalo naozaj silné.
  A Svetlana je agresívna a bojovná. Udrela holou nohou a roztrhala nepriateľa na kusy.
  A štebotala a vyceňovala zuby:
  - Som dáma, ktorá lieta s orlom!
  Dievčatá teda začali kopať divokou silou. A nezastavujte takú agresiu krás. Neustupovať a neohýbať sa.
  Natasha znova vystrelila a zasyčala:
  Až do úplného zničenia!
  A Márii sa bez klincov podarilo oveľa viac zničiť svojich nepriateľov a začala lámať svojich protivníkov.
  A potom to vzala Aurora a ako buchne na nepriateľa z dela. A veľmi úspešne, s kolosálnou sebadôverou. A rozdrviť, rozdrviť nepriateľa. A roztavené trosky lietajú zo Shermana na všetky strany.
  A Svetlana bude tiež strieľať a ako bude spievať:
  - Som dievča veľkých snov a veľkej krásy!
  Bojovníci v skutočnosti preukazujú úžasnú vôľu víťaziť.
  Niet divu, že sa ríša stala chladnou a skvelou. Mohol by prekonať úspechy Džingischána.
  Bojovníci sa pohybujú k sebe... A strieľajú, strieľajú a rozbíjajú nepriateľské pozície, akoby ich roztrhávali nožom. Alebo skôr veľmi ostrá a tvrdená dýka. A teraz sú ruské jednotky už naozaj neporaziteľné. A kráľovstvo veľkej ríše.
  Ak sa na to pozriete, potom v histórii Ruska bolo veľa vojen a ťažkých období. Ale Nicholas II mal z väčšej časti jednoducho smolu! Ukázalo sa, že zlyhal. Ale taktika je veľmi dôležitá. Čo ukázal veľký ruský šachista Alekhin. Keď začal hrať namiesto súpera, otočil šachovnicu a vyhral. Génius je génius.
  So všetkými problémami cárskeho Ruska veľa vyriešil samotný faktor nahých dievčat.
  Bojov sa zúčastňujú aj vrtuľníky. Bojové vozidlá, ale aj posádky s dievčatami v bikinách a naboso. Aká je kvalita armády dievčat? Najvýraznejšie. Nič nemôže zastaviť a poraziť takúto armádu.
  Takže v tejto armáde sú bosé a takmer nahé dievčatá. Posádka vrtuľníka kapitána Varvara. Nie je to zázrak! More sa víri! A ako zasiahnu letecké delá. A potom sú tu rakety. Tieto dievčatá sú skutočné hurikány typu tornáda.
  V ničom nie sú podriadení nepriateľovi. Ruská armáda je pripravená na bitky a veľké úspechy.
  Varvara je krásne dievča s blond vlasmi a je takmer nahá. Ako revať z plných pľúc:
  - Nepriatelia neprejdú! A neutečú!
  A on to vezme a uvoľní smrtiaci výboj zo všetkých trysiek svojho najlepšieho auta. A poraziť nepriateľa. A on to vezme, pokosí to ničivým oblúkom.
  Ale skromná Olga vzala a vystrelila raketu na pozície Američanov a zasyčala:
  - Bojoval som nie lykovými topánkami, ale bosý!
  A žmurkol svojimi zafírovými očami. Áno, toto sú dievčatá - taká neuveriteľne nádherná akrobacia. S ním môžete vyliezť na horu pitnej vody a zložiť nahého draka.
  A nohy sú také elegantné a jedinečné! A pás je tenký a telo je veľmi svalnaté.
  Barbara bude biť a vyť:
  - Môžem urobiť dieru do zemegule pre kráľa!
  A odhalí svoju tvár a žmurkne očami.
  Bojovníci sú špičkoví. Tu je Tatyana tiež dievča v bikinách, keď si ich vezme a zakričí:
  - Nech je kráľ nad celou zemou!
  A bude sa trblietať svojimi perleťovými zubami. A z helikoptéry smrtiaci ako klinec. A bude to smrteľné. A poriadne vyprážať kov. A to spôsobí zničenie bunkra.
  Tu sú dievčatá - všetky dievčatá! A potom, keď sú väzni privedení, tie dievčatá sa bozkávajú a olizujú ich bosé nohy. Toto je vo všeobecnosti najsofistikovanejší spôsob, ako ponížiť aj povzbudiť.
  
  NEPOHRANIČNÝ ROMMEL
  V ňom dokázala Rommelova armáda v novembri, decembri 1941 v Afrike zvíťaziť. Stalo sa tak aj preto, že partnerka geniálneho Rommela sa nedopustila tých hrubých chýb, aké sa stali v reálnej histórii.
  V dôsledku toho Nemci porazili postupujúcich Britov a držali ich územie. Spočiatku to neovplyvnilo priebeh bojov, takže na východnom fronte boli Nemci porazení pri Moskve.
  Neskôr sa však Fuhrerove plány zmenili. Rommel v tomto bode dokázal dobyť Tolbuk a presťahoval sa do Egypta. Hitler sa rozhodol prejsť na dočasnú obranu na východnom fronte a svoje úsilie zatiaľ sústrediť do Afriky a na Blízky východ.
  Keďže však ofenzíva v Afrike vyžadovala menej síl, nacisti vykonali niekoľko operácií na východe. Porazené sovietske jednotky v Kerči. Obklopený neďaleko Charkova. Smerom na Smolensk vytiahli triesku . Porážkou sa skončila aj ofenzíva druhej šokovej armády generála Vlasova pri Leningrade.
  Padol po obliehaní a útoku na Sevastopoľ. A Fritz posilnil. Boje sa rozvinuli na rímse Rževského. Tu sa nacistom podarilo odolať.
  V Egypte však Rommel, ktorý dostal posily, vyhral drvivé víťazstvo. Nemci, ktorí dosiahli úspech, prešli Palestínou, zajali Irak a Kuvajt. A potom celý Blízky východ - keď získal prístup k rope.
  Potom sa nacisti obrátili na Sudán a pokúsili sa dobyť celú Afriku.
  Súčasne nasledoval útok na Gibraltár a prenikanie nemeckých jednotiek do Maroka a ďalej do afrických oblastí.
  Ale úspech Nemcov prispel k energickej práci v tyle. Kde je aj Hitler, čo dokázal šikovnejšie ako v reálnej histórii.
  Terminátor Hitlera zobudil s dievčatami kúpeľ, naraňajkoval sa so šalátom, karfiolovou kašou a nejakou inou zeleninou, pridal nízkotučný vrstvený kozí syr a kaviár. Potom zavolal Speera a oficiálne odovzdal novému cisárskemu ministrovi dokument s podpísaným zákonom o mimoriadnych právomociach. Adolf posadnutý bol veľmi žieravý:
  - Uvoľňovanie zbraní v Tretej ríši je extrémne nízke! Zaostávame nielen za bojujúcou Britániou, ale aj za totalitným ZSSR. A potrebujeme vzdušnú nadvládu a zvýšením výroby starých zbraní musíme prejsť na nové. Najmä nádejné prúdové bombardéry. Koniec koncov, ich obrovská rýchlosť a vysoký horný strop umožňujú takmer beztrestne ničiť britské mestá!
  Speer vyžaroval optimizmus:
  - V Nemecku a Poľsku s prebytkom uhlia, vo Francúzsku železnej rudy a máme dostatok zariadení na výrobu mnohých áut. Veď vyrábame viac hliníka a duralu ako všetky krajiny sveta dokopy!
  Démonický Adolf prikývol.
  - Zatiaľ! Británia a USA tiež zvyšujú produkciu a musíme chrániť každý gram kovu. Nech zbierajú kov aj školáci a ostatné deti od piatich rokov. Okrem toho, prečo vyrábať krídla a trup celé z duralu. Môžete použiť drevo aj plátno. Napríklad na výrobu monoblokových krídel. A čo? Potrebujeme novú prúdovú stíhačku s hmotnosťou nie väčšou ako dve tony, jednoduchou lietaním, jednoduchou výrobou a lacnou! Počet montážnych dielov by sa mal zredukovať na minimum, ako aj nájsť spôsoby, ako minimalizovať hmotnosť lietadla a zlepšiť jeho aerodynamické vlastnosti. Teraz, mimochodom, prídu leteckí konštruktéri, zaučíme ich.
  Speer sa usmial.
  - Samozrejme, môj Führer. Pokiaľ som pochopil, chystáte sa vrátiť všetkých vysokokvalifikovaných pracovníkov z armády?
  Posadnutý Adolf potvrdil:
  - Len s vysokou kvalifikáciou prijmeme jednoduchých robotníkov z radov cudzincov. Takže bude lepšie mať menej flákačov, a teda partizánov. Samozrejme znížime počet pozemných síl, ak nebude vojna so ZSSR, tak nepotrebujeme toľko pešiakov, ale ... Nie radikálne, takže v najbližších mesiacoch plánujem poraziť Gibraltár a Maltu , obsadiť celý sever Afriky a ďalej na Blízky východ. Stále potrebujeme pozemné jednotky. Okrem toho je potrebné vybudovať ďalšie lodenice v samotnom Nemecku, ako aj vo Francúzsku, Belgicku, Holandsku a Nórsku. Potrebujeme lietadlové lode, bojové lode a transportéry. A Stredozemné more sa zmení na vnútronemecké jazero. Rozumieš?
  Speer sa uklonil.
  - Áno, môj Führer! Už som dal pokyn na vytvorenie stavebného programu ...
  Prefíkaný Adolf dodal:
  - Pracovná doba sa môže predĺžiť až na 16 hodín, ak to vyžadujú naše núdzové plány. Produkcia lietadiel by sa mala dostať až na sto lietadiel denne už za deväť mesiacov... Viac ako trojnásobok oproti súčasnej a v žiadnom prípade nie je fakt, že to bude stačiť!
  Speer sa ponáhľal povzbudiť Fuhrera:
  - Naši piloti sú nad britskou triedou, takže nie o všetkom rozhoduje počet. A nájdeme nové spôsoby, ako premeniť radlice na meče. Pokiaľ viem, čo je pre nás prioritou letectvo?
  Fuhrer zaťal päsť pevnejšie:
  - Prioritou pre nás sú prúdové, bombardovacie a potom stíhacie lietadlá, plus uvoľnenie nového vybavenia a vývoj zázračných zbraní! Avšak nielen v oblasti letectva, ale aj tankov, delostrelectva, primárne raketového delostrelectva ... O tom si povieme podrobnejšie.
  Bolo počuť volanie a do miestnosti vstúpili poprední leteckí konštruktéri Tretej ríše.
  Messerschmitt, pomerne mladý s vysokým čelom, Heinkel už postarší, ale veľmi obratný, športovo stavaný Tank, Lippisch a pár menej známych.
  Adolf ich ukázal na stoličky a prikázal im rozložiť kresby na stôl:
  - Vašou úlohou je vytvoriť novú, veľmi silnú a modernú zbraň. V Nemecku je viac aerodynamických tunelov ako v ktorejkoľvek inej krajine na svete a technológia mnohých lietadiel je veľmi zaostalá. Ale iba v Yu-88 môžete výrazne zvýšiť rýchlosť tým, že autu poskytnete efektívnejšie tvary. Najmä kokpit by mal dostať vypuklý tvar v tvare kvapky, čo zlepší viditeľnosť a pilot bude priestrannejší a pridá na rýchlosti zlepšením aerodynamiky o dobrých päť kilometrov. Navyše je potrebné dať efektívny tvar palebným bodom pre bombardér aj pre stíhačky, stojany na bomby, vzduchové brzdy vo vypnutej polohe.
  Napíš, čo ti poviem!
  Dizajnéri jednohlasne prikývli:
  - Tak presne ten veľký Fuhrer!
  Adolf pokračoval:
  - XE-129 - by mal byť prerobený tak, aby samotná zbraňová schránka dostala aerodynamický tvar a na ochranu pred útokmi zo zadnej a dolnej pologule bola nainštalovaná pohyblivá letecká zbraň. Okrem toho by toto útočné lietadlo malo byť vybavené systémom posilňovania motora. Spolu s reštrukturalizáciou je potrebné zvýšiť výrobu takýchto útočných lietadiel. Ich ničivé letecké útoky paralyzujú aktivitu Britov. Okrem toho by sa v Británii mal používať strmhlavý bombardér Yu-87. Dáme zastarané autá do úderníka ...
  Adolf sa odmlčal. Dizajnéri mlčali. Fuhrer poznamenal:
  Mám veľké pochybnosti o F -190. Auto sa ukázalo byť ťažké a nedostatočne manévrovateľné, navyše nemá systém plnenia nádrží inertnými plynmi, ktoré nahrádzajú vyhorené palivo. Kvôli čomu sa dá toto auto dokonca vyradiť jednou zápalnou guľkou. Čo na to povie Tank?
  Slávny dizajnér SS, ktorý sa natiahol do pozornosti, poznamenal:
  - Toto je náš defekt, veľký Fuhrer. Aj keď umiestnenie tankov treba uznať ako celkom úspešné, sú menej zraniteľné nepriateľskou paľbou a zároveň chránia pilota. Pokiaľ ide o manévrovateľnosť, potom ... Jedno brnenie váži 120 kilogramov a nie je pre nás také ľahké ho odľahčiť ...
  Posadnutý Adolf navrhol:
  - Pokúste sa zvýšiť aerodynamické vlastnosti Focken-Wulfa. V prvom rade znížením hmotnosti, pričom je potrebné ohnúť konce krídel, aby sa zvýšila ovládateľnosť a manévrovateľnosť stroja. Okrem toho nainštaluje ochranu pre zadnú pologuľu... Čo sa týka umiestnenia motora pred kokpitom, toto chráni pilota, ale vyžaduje vybavenie stroja katapultovacím zariadením. Mimochodom, samotný tvar motora môže byť zjednodušený, čo by naši priemyselníci určite mali vziať do úvahy. Mimochodom, ako je to s prácou na ME-309?
  Messerschmit bol trochu otrasený:
  - Pracujeme na tomto veľkom Fuhrerovi. Dizajnové charakteristiky sľubujú zvýšenie rýchlosti auta až na 740 kilometrov za hodinu, keď je vyzbrojený siedmimi palebnými stanovišťami! Toto bude najsilnejšia smrť pre Britov...
  Adolf prerušil:
  - Dokončenie by malo byť rýchlejšie. A ty, Speer, urýchliš vývoj nového rýchlopalného leteckého dela ráže 30 milimetrov. Tiež ho bude možné veľmi úspešne použiť ako na streľbu na pozemné ciele, tak aj proti nepriateľským lietadlám! Nový ME-309 by mal nahradiť starý ME-109. Pokiaľ ide o váš prúdový stroj ME-262, bohužiaľ, má veľa nedostatkov: veľkú hmotnosť, nízku prevádzkovú spoľahlivosť, nadmernú nehodovosť .... Sám načrtnem prúd, ktorý potrebujeme.
  Adolf Hitler sa pustil do kreslenia auta s využitím svojich vedomostí o moderných prúdových stíhačkách. Nie však najmodernejšie, ale asi päťdesiate roky, aby sa prispôsobili súčasnej úrovni výroby a technológií. Špeciálnu pozornosť venoval technológii zmeny zmetania krídla. Vysvetlenie všetkých výhod takéhoto dizajnu:
  - Počas pristávania a štartu sa posun zníži a počas letu sa zvýši. Len vďaka tomu bude stíhačka s moderným motorom ME-262 schopná zrýchliť na 1100 kilometrov za hodinu. Áno, a hmotnosť bude výrazne nižšia.
  Messerschmit sa pozrel na diagram, zvraštil svoje vysoké čelo ustupujúcou líniou vlasov a vytlačil:
  - Skvelé! Ale môj Fuhrer, kde si získal také hlboké znalosti o aerodynamike?
  Posadnutý Adolf prefíkane prižmúril oči:
  - A čo len v aerodynamike? Nadaný človek je zvyčajne nadaný vo všetkom! A priemernosť a priemernosť v Afrike! Čo sa deje s bombardérom Arado? Ukázať diagram?
  Führer-popadanets krátko pozrel a negatívne pokrútil hlavou:
  - Nie, to nebude stačiť! Nápad s vozíkom nie je dobrý, kvôli nemu sa lietadlo neotočí a zrúti sa. Potrebujeme konvenčný zaťahovací podvozok. Zvážte niekoľko dizajnových zmien pre lepšiu aerodynamiku. Bez prílišnej fikcie, ale s vynaliezavosťou.
  Adolf, ktorý stratil strechu, urobil ešte niekoľko poznámok:
  - Lietadlo "Griffin" Xe-177 má mimoriadne nespoľahlivú elektráreň. Okamžite ho treba vymeniť, najnovšie piestové motory, najskôr štyri samostatne stojace. Potom k najmodernejším motorom s výkonom 2950 koní. Čo sa týka schopnosti udrieť z veľkej výšky a pri strmhlavom skoku, tak... Začnite s vývojom Xe-277, tento stroj sa tiež stane nepriateľskou zbraňou. Ale hlavnou vecou sú prúdové bombardéry. Toto je úloha najvyššej priority. Tu by mal byť napríklad Yu-287 takto.
  Fuhrer opäť urobil náčrt so spätne zahnutými krídlami a vysvetlil dizajnérom určité nuansy. Adolf bol vážne unesený a ukázal určité schémy. Najmä bezchvostý bombardér. A že schéma lietajúceho krídla prúdového stroja je viac než sľubná. A zároveň je stroj schopný bombardovať aj územie Spojených štátov. Priamo upozornil, že do práce by sa mali zapojiť dizajnéri z celej Európy a dokonca aj Židia. Nakoniec si uvedomil, že dizajnéri už toho naložili dosť, milostivo ich pustil a zostal len Lippisch. Fuhrer zakričal:
  - A ty, Alexander, ťa žiadam, aby si zostal! Budete mať za úlohu vytvoriť nové, mimoriadne účinné zbrane.
  Lippisch bol prekvapený:
  - Budem ti vďačný, Fuhrer!
  Terminátor Hitler začal vysvetľovať:
  - Samozrejme, poznáte teóriu Wieselsbergera, ktorý bol svojho času asistentom profesora Prandtla v Göttingene. Ako prvý rozvinul teóriu vplyvu obrazovky na podkladový povrch...
  Lippisch sa usmial a prikývol:
  - Dobre poznáš môjho Führera! Áno, poznám túto teóriu!
  Démonický Adolf pokračoval:
  - Je potrebné vytvoriť ekranoplán - akýsi hybrid torpédového člna a hydroplánu. Naozaj lieta oveľa nižšie, nejakých 20-40 centimetrov od vody. V tomto prípade sa vzduchová hmota nesúca loď ekranoplan skladá z dvoch častí. Jedným je zamrznutý potok pod krídlom; druhý - dosť nevýznamný - vychádza spod krídla v oblasti odtokovej hrany a neustále sa dopĺňa vzduchom zhora, od špičky krídla.
  Lippisch ľahko potvrdil:
  - Naozaj, môj Fuhrer!
  Démonický Adolf pokračoval:
  - Hlavná masa vzduchu však zostáva pod nosnou plochou a vytvára tam tlak, ktorý sa takmer rovná dynamickému tlaku. Zohráva úlohu akéhosi vzdušného klziska, po ktorom sa loď ekranoplan "kotúľa" ako hodinky! Prvý, kto to použil v praxi, bol fínsky inžinier Kaario, vyvinul jednoduché obdĺžnikové krídlové sane, ktoré sa pomocou sita kĺzali po snehu a dokonca na to dostal patent. Bohužiaľ, armáda takýto objav včas neocenila. Hovorí sa, že podobné experimenty vykonal aj ruský profesor Levkov ... To znamená, že sa môže stať novou zázračnou zbraňou schopnou dodávať bomby, torpéda, pristávať na pobrežie Británie, rýchlosťou lietadla a súčasne pre radar neviditeľný. Plus ďalšie zdrvujúce údery na anglických lodiach! súhlasíte?
  Lippisch sa prehrabával rukou, ochotné čašníčky mu nalievali džús... Keď sa dizajnér trochu napil, poznamenal:
  - Áno, je to bohatý nápad, aj keď sa vyskytnú nejaké technické problémy. Napríklad odolnosť...
  Posadnutý Adolf priateľsky prikývol:
  - Načrtnem vám približnú schému, je lepšie to urobiť, a vy sami vyleštíte drobné technické detaily. Telo by malo byť dlhé, vyzerať ako trup dopravného lietadla, premeniť sa na delfíny nos kokpitu, vyduté čelné sklá a prúdové motory .... Aj keď je to možné u prvých modelov piestových. A keď tento kolos vtiahnu do čistej vody, motory ohlušujúco zaburácajú a úzke dravé telo vybuchne ako veľryba, ktorá vyvrhne oblak spreja. Všimnite si, že tento kolos sa dokáže rútiť ako stíhačka niekoľko metrov od hladiny.
  Lippisch zapískal s nefalšovaným obdivom:
  - Máš bohatú predstavivosť Fuhrer!
  Dashing Adolf bol ešte viac inšpirovaný:
  - Samozrejme, bola by to zázračná zbraň. Ekranoplány sa totiž žiadnej búrky neboja. Ľadu sa neboja - lietajú nad nimi. Nehrozia im bažinaté ústia riek a pobrežné kamene, o ktoré môžu naraziť bežné lode, ale celkovo plytčiny ako detské jazierko. Sú schopní vylodiť jednotky všade: od afrického pobrežia Skeletons s jeho diabolskými útesmi po obe pobrežia Spojených štátov, arktické krajiny Kanady a Aljašky. Takýchto strojov by bolo niekoľko stoviek a Británia by za dva mesiace padla.
  Lippisch nesmelo poznamenal:
  - A čo míny?
  Fuhrer sa zasmial:
  - To sú bane! Nehrozia ani pod hladinou vôd, ani na plytčine! Rovnako ako torpéda z ponoriek. A on sám je ideálnou zbraňou na boj s najvyspelejšími ponorkami a zabíja ich hĺbkovými náložami. Okrem toho môžu ekranolietadlá zasiahnuť nepriateľské lode raketami a mínami. Áno, samozrejme, predstavím dizajn riadených bômb. A samozrejme vylodenie... Ideálne dodávkové vozidlo na vylodenie nielen s pechotou, ale aj s tankami! Potom sa razom zmení celý charakter vojny! Rozumel Lippisch, akým obchodom vás Fuhrer poveruje?
  Dizajnér sa spýtal komerčnejšie:
  - A čo ocenenia?
  Vážny Adolf potvrdil:
  - Samozrejme najštedrejší, železný kríž s diamantmi, pozemky, kolónie, poddaní! Ak dobyjeme celú Afriku, potom bude dosť pôdy pre všetkých!
  Lippisch uviedol:
  - Ak sa dajú peniaze a prostriedky, ekranoplán bude hotový, ale ... mám aj projekty na stíhačku bez chvosta.
  Fuhrer-terminátor sa ponáhľal, aby uistil vynálezcu:
  - Bezchvostový prúdový bombardér, už som ho načrtol, postarajú sa oň iní. Ako mimochodom, a bojovník! WIG je dôležitejšia, keďže ide o zásadne novú zbraň ... Spoločnosť Gotha má navyše veľmi talentovaných dizajnérov, ktorí si s tým poradia. A zatiaľ čo pracujete na ekranoplánoch. Vo všeobecnosti mám teraz veľa naliehavých záležitostí, stále potrebujem hovoriť s generálmi tankov ... Príkaz vám bude vydaný ...
  Lippisch zanechal Fuhrera veľmi nadšený. Adolf si myslel, že možno by bolo lepšie porozprávať sa najskôr s jadrovými fyzikmi o vytvorení atómovej a v budúcnosti aj vodíkovej bomby, no rozhodol sa nerobiť príliš veľa a naložiť naraz seba aj iných ľudí.
  Bolo tu niekoľko dizajnérov, vrátane tých najznámejších: Porsche a Aders. Vo všeobecnosti, ak v letectve a v ponorkovej flotile mali Nemci kvalitatívnu prevahu nad Sovietmi (hoci nie každý to uznáva!), potom tanková flotila na panzvale výrazne zaostávala. Najmä sovietske vozidlá KV, T-28, T-34 prevyšovali nemecké v pancierovaní a výzbroji a T-34 prevyšovali aj jazdné výkony. Delá nemeckých tankov však nie sú dostatočne silné pre britské Matildy a Cromwelly, a ešte viac pre Churchillov a Challenger, ktoré už konštruktéri vyvíjajú. Nehovoriac o slabosti pancierovania nemeckých vzorov ...
  Fuhrer vyzval hostí, aby si sadli, a začal recitovať morálku:
  - Žiaľ, Nemecko v súčasnosti nemá spoľahlivé protitankové delo... Vybavené 50-milimetrovým kanónom T-3, môžu hladiť iba pancier Matilda alebo KV.... Ale "Matilda" vstúpila do služby s Britániou ešte pred začiatkom druhej svetovej vojny. Sami sme zajali Matildu, ktorej čelný pancier nemožno preniknúť. No sovietske KV nedokážu preraziť ani bok či trup. Maximálne, čo náš stroj dokáže, je rozbiť húsenicu! Totiž, vy konštruktéri ste nás postavili do takej pozície, že nepriateľské tanky sú pre nás oveľa silnejšie v rezervácii a nové americké "Granty" a "Shermany", ktoré sú pripravené na sériovú výrobu, sú tiež lepšie vo výzbroji. Nehovoriac o ruských vozidlách so 76mm kanónmi. A ako vykonávate úlohu vytvorenia nových tankov, najmä s 88 mm kanónom.
  Porsche odpovedalo zmätene:
  - Samozrejme, vyvíjame takýto vývoj, skvelý Fuhrer. 26. mája nám Ordnance Department dalo objednávku na 45-tonový tank ViK -4501. Malo by to byť presne takto, s 88mm protilietadlovým delom prerobeným na tankovú vežu. Už máme predbežné nákresy. Môžete sa s nimi zoznámiť najviac.
  Fuhrer sa spýtal:
  - Vy ste Aders?
  Erwin prikývol.
  vk -3001 úspešne testovaný . Nový ťažký stroj so 75 mm kanónom. Máme podobnú zbraň v protitankovom modeli, ale ešte nezaradenú do sériovej výroby. Okrem toho sa vykonali práce na vytvorení T-6 s hmotnosťou až 65 ton. A ľahší model 36 ton. Skúšame veľkého Fuhrera.
  Adolf, ktorý si o sebe predstavoval vševedúceho, začal rýchlo skúmať kresby. Tu sú prvé náčrty impozantného "Tigra" najslávnejšieho nemeckého tanku druhej svetovej vojny. Toto auto sa preslávilo počas Kursk Bulge. V sovietskych časoch boli tigre spravidla pokarhané, potom sa postoj k tomuto autu stal objektívnejším. Na svoju dobu tento tank, samozrejme, nebol zlý. Pri prvej väčšej potýčke s našimi KV - tri "tigre" vyradili desať sovietskych vozidiel a oni sami odišli bez poškodenia. Hlavnou výhodou tohto stroja bol výkonný 88 mm kanón, ktorý už dlho nemal dôstojného súpera. Na Bulge Kursk však napriek kvalitatívnej prevahe v technike boli nacisti stále porazení ... Štatistiky bojového použitia tohto stroja, ako aj pomer strát vo všeobecnosti o ňom hovoria ako o jednom z najlepšie stroje druhej svetovej vojny. Ale nedostatky sú viditeľné voľným okom. Veľká hmotnosť 56 ton, pri rezervácii iba 100 milimetrov (iba 80 strán!), Veľká výška, nedostatok uhlov racionálneho sklonu pancierovania a slabý jazdný výkon. Vo všeobecnosti bol tank IS-2, vážiaci o desať ton menej, lepší ako tiger v pancierovaní aj vo výzbroji ... Tento tank sa však objavil až vo februári 1944. "Kráľovský tiger" vo všeobecnosti vážil 68 ton, s čelným pancierom 180 milimetrov... Samozrejme, takýto tank nebol vhodný na vojnu v Afrike, na púšti, na pristátie, je to stroj ako ucho. hlinené nohy. Nie, samozrejme, na svoju dobu bol "Royal Tiger" veľmi efektívny, v bitke dokázal zničiť niekoľko nepriateľských tankov a raz za hodinu vyradil dvadsaťpäť "Shermanov". Zdá sa, že existovali informácie o dvadsiatich troch tankoch T-34 zničených Tigerom počas jednej bitky. Ale v každom prípade je tento tank jednoducho stelesnením iracionálneho využívania sily a hmoty. A tu napríklad sovietsky tank T-54 ... Akési stelesnenie úspešného racionálneho využitia prakticky predchádzajúcich technológií druhej svetovej vojny.
  Führer dôrazne vyhlásil:
  - Nie Pane! Tento projekt nefunguje! Vyrobiť päťdesiatšesťtonové auto len so 100 milimetrovým pancierom... Kde je tá naša vychvaľovaná nemecká efektivita a racionalita.
  Aders nesmelo poznamenal:
  - Francúzsky S-2 s hmotnosťou 70 ton mal pancier 45 milimetrov ...
  Fuhrer Terminátor nahnevane prerušil:
  - Je to tank z prvej svetovej vojny. Ale ruský KV-2 mal 152 mm húfnicu s hmotnosťou 52 ton. Ale toto je 152 - milimetrov, nie 88.
  Preto vám dávam za úlohu 88-mm kanón kalibru 71, pre tank s hmotnosťou nie väčšou ako štyridsať ton a čelným pancierom aspoň 180-milimetrov, boky a trup 150-milimetrový, motor šesťsto, sedemsto koní. A tento tank by sa mal dostať do sériovej výroby čo najskôr, do šiestich mesiacov.
  Nemeckí dizajnéri zbledli a ruky sa im triasli. Alexander sa na nich posmešne pozrel. Úloha bola skutočne najťažšia; výzbroj a pancier sú typické pre "Royal Tiger" z roku 1944, ale musíte splniť hmotnosť o 28 ton menej! Adolf to však považoval za celkom reálne a dokonca priateľsky potľapkal Porsche po pleci:
  - Nebojte sa, sám vám nakreslím optimálnu schému, v ktorej si vystačíte s takouto relatívne malou hmotnosťou. Nie som tyran, ale racionalista. Len treba veľa prestavať. Umiestnite najmä prevodovku a motor spolu.
  Aders smutne poznamenal:
  - To nám spôsobí problémy. Najmä v takomto usporiadaní budú nasledujúce nevýhody ....
  Tvrdý Adolf prerušil:
  - Samozrejme, nejaké problémy sa vyskytnú, ale v zásade sa dajú ľahko odstrániť. Najmä po technickej stránke. Ale je možné umiestniť motor oveľa kompaktnejšie, posunúť odpruženie a ... Výška nádrže musí byť znížená na dva metre a posádka by mala byť umiestnená v ľahu, potom bude všetko oveľa racionálnejšie.
  Fuhrer začal robiť skicu, akúsi kresbu, v štýle najmasívnejšieho sovietskeho tanku povojnového obdobia, T-54. Tento stroj bol taký úspešný, že bol použitý aj počas bojov v Afganistane s Talibanom, ktorý sa začal vyrábať už v roku 1947, iracké jednotky na nich bojovali s americkou armádou počas Púštnej búrky a operácie Shock and Awe or Iraqi Freedom" . Celkovo bolo vyrobených viac ako 70 tisíc týchto tankov. A že auto bolo veľmi úspešné. S hmotnosťou 36 ton, čelným pancierom 200 milimetrov a kanónom kalibru 100 milimetrov. Tento typ úspešne bojoval s americkými "Patonmi" a "Pershingmi" počas kórejskej vojny. Takže pre túto technologickú úroveň je model veľmi vhodný a reálny na realizáciu. A celkom jednoduché na výrobu - lacné... Čo sa týka nemeckého 88-milimetrového kanóna 71 el, ten bol celkom priebojný pre všetky tanky druhej svetovej vojny (s výnimkou čelného panciera IS-3, ktorý vstúpil do služby v máji 1945!). Čo je IS-3? Tank je veľkolepý, čo sa týka pancierovania, aj veže, ktorá dostala tvar šťuky. Je pravda, že jazdné vlastnosti boli slabé a čoskoro bol odstránený z výroby. Potom bolo niekoľko ďalších modelov, IS-4, a tak ďalej, až kým sa neusadili na IS-10, premenovanom po smrti Stalina na T-10. A ukázalo sa, že je to posledný sovietsky ťažký tank. Chruščov zakázal všetok vývoj ťažkých strojov a jeho nástupcovia ho nezačali revidovať!
  Ale vo všeobecnosti, potrebujú Nemci tank ťažší ako štyridsať ton, ak sa dá na stredný tank nainštalovať delo, ktoré prenikne 193 milimetrovým pancierom na vzdialenosť 1000 metrov?
  Američania rýchlo opustili ťažké tanky a hmotnosť Pershingu nepresiahla 42 ton a Sherman celkovo 32. No po tom, čo bolo zrejmé, že môže vypuknúť vojna so ZSSR, objavilo sa monštrum s kalibrom 120 milimetrov. pištole a úsťovej rýchlosti takmer 1000 metrov za sekundu. Američania sa však z tohto tanku čoskoro rozčarovali. Pred príchodom IS-10 bol najmasívnejší povojnový tank IS-4, s čelným pancierom 250 milimetrov a palubným pancierom 170 ... Spoľahlivý stroj, hoci vážil viac ako 60 ton . V každom prípade je potrebné zveriť Nemecku vytvorenie ťažkého tanku, ale nie viac ako 50 ton. Napríklad IS-10 vážil len 50 ton, mal čelný pancier 290 milimetrov a kanón 125 milimetrov ... Mimochodom, aký kaliber je najúspešnejší? Počas vojny mali najpopulárnejšie modely Sherman a Churchill pancier 100 a 152 mm (čelný). No, čo sa s tým "Royal Tigers" vyrovnalo celkom dobre ... Ale "Panther" začal mierne zaostávať za kalibrom 75 - milimetre, dokonca aj pri vysokej počiatočnej rýchlosti strely, sa stali nedostatočnými. Preto sa "Panteri" objavili v 88 mm delách, hoci až na konci vojny, a nebolo ich veľa. Ale skutočnosť, že Wehrmacht nemal v pláne prevybaviť tanky a protitankové delá veľkým kalibrom, naznačuje, že tento stav vyhovoval všetkým. Pravda, samohybné delá Yagdtigr mali 128-milimetrový kanón a 250-milimetrový čelný pancier, no vyrobilo sa ich len 71 kusov a v takom mizernom množstve nemohli ovplyvniť priebeh vojny. Mimochodom, zaujímavé je, že v čase, keď sa Jagdtigery vzdali, zostalo v službe ďalších 43 kusov, čo naznačuje extrémnu životnosť takéhoto stroja.
  Mimochodom, Stalin nariadil, aby bol IS-2 okamžite vyzbrojený 122-milimetrovým kanónom, hoci jeho priebojnosť bola pre nemecké tanky nadmerná (okrem Royal Tiger, ale takýchto tankov bolo vyrobených len 458). Mnohí radili diktátorovi, aby sa obmedzil na hlaveň 100 mm. V skutočnosti sa samohybné delá T-100 ukázali ako najlepšie z hľadiska celkových bojových vlastností. Veď čím väčší kaliber, tým menšia zásoba nábojov, tým nižšia rýchlosť streľby, počiatočná rýchlosť strely, dostrel a presnosť streľby... A Nemci mali najmasívnejší tank T-4, a samohybné delá na jeho základe vážili iba 22-24 ton. Samohybné delá Panzer však boli veľmi úspešné: výzbroj a čelné pancierovanie Panthera boli takmer rovnaké ako jej, s takou nízkou hmotnosťou a výškou. Na uvedenie do výroby bude potrebné objednať viac jednoduchých a lacných Panzerov.
  A čo kaliber zbrane, čo potom? Pre protitankové delá je kaliber 128 milimetrov príliš veľký, je lepšie ho použiť ako útočnú zbraň a zvoliť medziľahlých 105 milimetrov.
  Adolf ukázal nemeckým dizajnérom schému:
  - Toto je naša nová tajná zbraň! V najbližších mesiacoch by mala byť nádrž otestovaná. Jeho bojové využitie bude v roku 1943. Medzitým stále máte projekt na vytvorenie ťažkého tanku so 105 mm delami. Rovnako ako ľahké samohybné delá. Takže do práce páni.
  Aders nesmelo namietal:
  - Dizajn, ktorý ste navrhli, vyzerá atraktívne, ale to je problém - tento tank nie je v duchu našich tradícií ... A posádka bude nepríjemná ...
  Adolf namiesto odpovede vypil džús a navrhol:
  "Možno budeme mať obed, súdruhovia." Vo všeobecnosti môže byť tento tank vyrazený vo veľkých množstvách a nemyslím si, že Američania a Briti budú mať pred koncom vojny niečo lepšie. Áno, a dnes bude možné jesť trochu mäsa ...
  Dievčatá rýchlo pripravili stôl. Alexander, ktorý si uvedomil, že Fuhrerov žalúdok, odstavený od mäsa, môže ochorieť, rozhodol sa zostať verný sám sebe a zjedol len trochu jesetera, pričom si pamätal Sobakeviča na ich mŕtve duše. No vyzerá to tak, že robí všetko správne. Stavia ekonomiku na vojenský základ, vyhlasuje totálnu vojnu, prijíma zákony, ktoré mali byť prijaté už v roku 1939... Hitlerova pomalosť s militarizáciou viedla k nedostatku zbraní, a to práve z kvantitatívneho hľadiska... A okrem toho slávny samopal MP-44 zbraň... Vynikajúca vo svojich bojových vlastnostiach, v niektorých smeroch dokonca lepšia ako prvé modely Kalašnikov. Je to len trochu ťažké ... Možno je naozaj možné vziať ako základ útočnú pušku AKM? Oh, bolo by pekné vytvoriť zbraň, ktorá kombinuje presnosť americkej M-16 s rýchlosťou streľby a spoľahlivosťou AKM. Vo všeobecnosti sa pokrok vyvíja nerovnomerne. Napríklad motory v tankoch veľa energie nepridali, ale počítač sa stal všeobecne nedostupným. Ale tu má vedomosti o budúcnosti, ale čo môže ponúknuť napríklad za náhradu ropy. Doteraz sa ani v Amerike nenaučili efektívne vyrábať benzín z uhlia! Napriek rastúcim cenám ropy. No čo iné môže ponúknuť. Dynamická ochrana, turbogenerátorové motory... A bude, ale trochu neskôr, aby som sa neponáhľal s vykladaním tromfov. Sedemdesiat rokov pokrok išiel ďaleko dopredu, ale kým nie je porazená staroba, aj choroby a človek nie je Boh! Navyše v niektorých smeroch dokonca dochádza k regresii... Napríklad k rastu religiozity najmä v Rusku a postsovietskom priestore, ako aj v islamských krajinách. Ale veľkí myslitelia renesancie a modernej doby predpovedali, že náboženstvo postupne vymrie!
  Ale akokoľvek sa to môže zdať zvláštne, náboženský extrémizmus rastie... A kňazi sa čoraz viac zapájajú do politiky štátu. A v tejto situácii je politika úradov nepochopiteľná, vážne veria, že pravda je v pravoslávnosti alebo islame? Všetci tí vzdelaní a múdri ľudia? Ak nie, aký má potom zmysel opustiť sekulárny model štátnosti? V záujme efektívneho hromadného riadenia? Ale je to práve pravoslávie, ktoré preukázalo svoju neúčinnosť ako štátne náboženstvo... Faktom je, že pravoslávie, formálne vychádzajúce z kresťanstva a predovšetkým z Nového zákona, má ako základ pacifistické učenie: nebráňte sa zlu a miluj svojho nepriateľa! Ale zároveň je skutočná politika impéria agresívna a vyžaduje si násilie a dobývanie. Z toho, čo vyvoláva rozpor medzi formou a podstatou. Aj keď tomu veľa ľudí vedome nerozumie, podvedome to cítia!
  Z tohto dôvodu je pravoslávne učenie neúčinné, bez logiky a snaží sa byť zároveň cisárskym aj kresťanským. A kresťan znamená Žid a pacifista! Koniec koncov, Bibliu takmer celú napísali Židia a možno dokonca celú, pretože apoštol Pavol hovorí, že Židia majú veľkú výhodu, pretože im je zverené slovo Božie! To znamená, že Rusi by nemali veriť Biblii! To znamená, že je potrebná iná viera, ale už nie založená na židovskom písme... Čo? Mali by ho vyvinúť skúsení odborníci a psychológovia pod vedením FSB! Potom sa mnohé rozpory úspešne vyriešia...
  Musím povedať, že z dieťaťa, ktoré číta evanjelium, sa nikdy nestane silný, odvážny, krutý bojovník, ktorý miluje Rusko! A ktorá krajina je známa v Biblii? Izrael!
  Je pravda, že on sám je posadnutý Adolf, tento hráč, ktorý je na mieste Hitlera, vôbec nebude sprísňovať prenasledovanie Židov. Naopak, užitoční Židia si budú užívať výhody a pracovať pre Tretiu ríšu. Nebude taký nezmysel strieľať židovských vedcov alebo ľudí umenia! Nateraz je však predčasné rušiť antisemitské zákony. Po prvé, ľudia to môžu zle pochopiť a po druhé, toto je zdroj bohatstva a veľmi solídny zdroj! Ale, samozrejme, je možné zmierniť antisemitskú politiku výmenou za podporu Židov.
  A čo pápež? Vzťahy s Vatikánom nie sú ani zďaleka ideálne, ale otvorená vojna v tejto fáze prinesie len škody. Treba teda hľadať podporu vo Vatikáne, no zároveň trvať na svojich záujmoch... Ideálne je postaviť svoju bábku na Petrov trón a postupne reformovať náboženstvo...
  Porsche prerušilo Adolfove myšlienky:
  - Sme veľmi spokojní s vašou večerou Fuhrer!
  Posadnutý Adolf sa láskavo usmial:
  - No, kým sa stretnem s Himmlerom a potom nech príde Heinseberg. A vy sa pozrite: termíny sú pre vás veľmi ťažké!
  Führerova armáda sa pohybovala cez Afriku. A proti ZSSR držal obranu.
  V zime spustila Červená armáda ofenzívu na Rževskom výbežku, no nacisti tam čakali a úder dokázali odraziť. Na juhu kládli odpor aj Nemci, ktorí sa držali na smeroch Orjol a Charkov. A len v blízkosti Leningradu boli sovietske jednotky schopné vykonať operáciu "Iskra", ale boje trvali takmer mesiac a víťazstvo bolo kúpené za mimoriadne vysokú cenu.
  Fritz nejako prežil zimu štyridsaťdva - štyridsaťtri.
  No na jar je už nimi dobytá väčšina Afriky. A Fuhrer skúma pôdu mieru s Britániou.
  Churchill je v tomto trochu chladný. Hoci Británia trpí porážkou za porážkou.
  S Japonskom to tiež nie je jednoznačné - bitku o Midway prehrala Amerika a zatiaľ čo samuraji po častiach porážajú početnú yankeeskú flotilu. A Amerika nemôže ťažiť zo svojej početnej prevahy na mori a vo vzduchu.
  Hitler na druhej strane chce zaútočiť na ZSSR, ale aj po vyhlásení všeobecnej, totálnej mobilizácie má na to príliš málo síl. Keďže Fritz sú roztrúsení po celej Afrike.
  V lete je na postup pripravená aj samotná Červená armáda. Nacisti však po dobytí Afriky vytvorili koloniálne jednotky. A získajte viac zdrojov.
  Používajú sa na výrobu nádrží "Lion", "Tiger", "Panther". Údaje o monštre sa však ukázali ako nie celkom úspešné. Príliš drahé, príliš ťažké. Pravda, na obranu "Pantera", dobrého stíhača tankov, s rýchlopalným kanónom.
  Ale najviac nešťastný bol "Lev", ťažký, drahý, ale nie veľmi účinný. Pištoľ je príliš silná proti sovietskym tridsiatimštyričkám a ľahkým tankom a rýchlosť streľby je oveľa nižšia ako u Panthera a Tigra. A brnenie je však lepšie ako brnenie "Tigra" a dokonca aj pri racionálnych sklonoch. "Lev" sa ukázal ako veľký "Panther" s hmotnosťou deväťdesiat ton a motorom s výkonom osemsto koní. O niečo rýchlejšie ako v skutočnej histórii však Tiger-2 vstúpil do série o dvadsaťdva ton ľahší. Blízko z hľadiska ochrany k "Levovi", ale mobilnejšiemu, ľahšiemu. Zbraň je však kalibru 88 milimetrov - proti 105, ale úplne postačuje na zničenie všetkých sovietskych tankov. A čo je podstatné - rýchlejšia streľba - osem rán proti piatim.
  Takže "Lev" je dieťaťom nemeckého, pochmúrneho génia nezapustil korene.
  Nemci cez leto dobyli celú Afriku vrátane Madagaskaru. Stalin čakal príliš dlho.
  Možno sám očakával, že Nemci začnú ofenzívu. Najmä vidieť, ako prichádzajú tanky "Lev", "Tiger", "Panter". Fritz však stále riešili problémy na čiernom kontinente.
  Stalin premeškal túto chvíľu. Ofenzíva sovietskych vojsk začala v smere na Orel a Charkov. Práve tam, kde boli Nemci dobre pripravení. A nebolo možné dosiahnuť taktické prekvapenie. Hneď prvé súboje ukázali, že "Panther" sa v obrane ukazuje dobre. Nie je to zlé a Ferdinandy. Sú tiež dobré.
  Áno, a "Tiger", nádrž je produktívna. A boduje dobre. Nemci sa aktívne bránia. A držať údery nepriateľa. Červená armáda za tri mesiace veľmi tvrdohlavých bojov postúpila len o pätnásť kilometrov. A jej strata bola citeľná.
  Dva tucty anglických lietadiel preleteli nad maskovanými dievčatami, pravdepodobne si nič nevšimli a už sa začali rozplývať za horizontom, keď sa zrazu ozvali nové podozrivé zvuky. Madeleine prikázala:
  Všetci si ľahnite a nehýbte sa!
  Dievčatá stuhli, na niečo čakali. A potom sa spoza duny objavili ľahké transportéry a nákladné autá. Súdiac podľa dizajnu, anglickej a americkej produkcie. Pomaly sa presúvali smerom k hlavnému mestu Tuniska. Madeleine to trochu zaskočilo. Verila, že frontová línia je ešte ďaleko, čo znamená, že Briti sa ešte nestihnú objaviť. Alebo skôr by sa nemali objavovať. A potom je tu celý stĺpec. Aj keď možno menej ako prápor... Kto sú oni, akási bojová skupina, ktorá obchádza púšte v žiadnom prípade súvislý front, sa chce prehrabávať vzadu. Zdá sa to byť logické, hoci s technológiou ich v púšti ľahko spozorujete. V každom prípade musíte vysielať do svojho rádia, ale nespúšťajte paľbu. Navyše je ich len sto a Angličanov je viac ako tristo!
  Gerda zašepkala Charlotte:
  - Sú to Angličania! Toto je prvýkrát, čo ich vidím zblízka!
  Červenovlasý priateľ, tiež dosť nervózny, odpovedal:
  - Nič zvláštne! A je medzi nimi toľko černochov!
  V skutočnosti najmenej polovica Britov boli černosi. A kolóna sa pomaly pohybovala a černosi stále niečo zavýjali ... Sú stále bližšie a bližšie ...
  Potom to nervy jednej z dievčat nevydržali a udrela samopalom. V tej istej sekunde ostatní bojovníci spustili paľbu a Madeleine oneskorene zaštekala:
  - Pli!
  Naraz bolo kosených niekoľko desiatok Angličanov, jeden z nákladiakov začal horieť. Zvyšok Britov spustil paľbu bez rozdielu. Madeleine využila moment a zakričala:
  - Hádzajte spolu útočné granáty!
  Dievčatá z elitného práporu SS "Vlčice" hádžu granáty ďaleko a presne. A že sú trénovaní od detstva a prešli aj špeciálnou technikou. To je, keď cvičíte s prúdom, malé zdržanie s hodom a vy s výbojom. Darčeky hodili aj Gerda a Charlotte. A britské salto hore nohami... Je to smiešne. Strieľajú náhodne a černosi stále kričia v nezrozumiteľnom jazyku. Tu je pár šmejdov...
  A Gerda strieľa a hádže a zároveň spieva:
  - V žiakoch SS je nočná mora! Jeden skok, jeden zásah! Sme vlci - naša metóda je jednoduchá! Neradi ťaháme mačku za chvost!
  Charlotte tiež zavrčí ako odpoveď. Guľky, ktoré vystrelila, sa roztrieštia na úlomky lebky. A vypichnú oči. Tu je jeden vystrašený černoch, ako nabodne svoju blonďavú partnerku do boku. Ako odpoveď bude pľuvať krv. Charlotte spieva spolu:
  - Anjeli hviezdneho ponurého pekla! Zdá sa, že všetko vo vesmíre bude zničené! Je potrebné letieť do neba s rýchlym sokolom! Na ochranu pred smrťou duše!
  Briti konajú neorganizovane, väčšina z nich sú koloniálni vojaci: černosi a Indovia, Arabi. Buď padnú, zamrznú, alebo naopak prudko vyskočia a začnú sa ponáhľať ako šialené zajace. Dievčatá však strieľajú presne a granáty síce úlomky nelietajú ďaleko, ale husto! Teraz zostáva len málo nepriateľov. Madeleine kričí po anglicky, jej hlas je taký ohlušujúci, že nepotrebujete ani náustok:
  - Vzdaj sa a ušetríme tvoje životy! V zajatí budete mať dobré jedlo, víno a sex!
  Fungovalo to okamžite a keďže sa už vzdávajú ... Ruky hore a ...
  Zhromaždilo sa 50 väzňov, z ktorých polovica bola zranená. Madeleine prikázala:
  - Zabite ranených!
  Vlčice bez obradu vystrelili guľky do chrámov tých, ktorí sa nemohli postaviť na nohy, a zvyšok naložili do áut a odviezli na najbližšiu základňu.
  Po horúcom piesku púšte je pre Gerdiny holé nohy veľmi príjemné cítiť mäkkú gumu. Dokonca blažene narieka... Americké kamióny sú veľmi pohodlné a počas cesty sa netrasú. Po výhre sú dievčatá veselé. Charlotte sa spýtala Gerdy:
  - Koľko ste zabili?
  Dievča zmätene myklo plecami.
  - Neviem? Nebol som jediný, kto strieľal... Ale myslím, že veľa!
  Charlotte vypočítala:
  - Je nás sto, zabitých asi tristo, čiže traja na brata, teda na sestru! Pôsobivý začiatok vojny!
  Gerda odmietavo mávla rukou.
  - Na mne nezáleží! Hlavná vec je, že nezomrela ani jedna priateľka. Aj keď je to samozrejme štatistika, tristo nepriateľov bolo zničených a na našej strane boli ľahko zranení iba dvaja vlčí bojovníci. Dokonca sa čudujem, ako sme ešte úplne nezajali Afriku s takými bojovníkmi.
  Charlotte okamžite pokazila náladu:
  - Tak sme predsa prehrali s týmito nešťastnými bojovníkmi v osemnástom!
  Gerda nahnevane pokrútila blond hlavou, akoby ju posypal novoročný sneh:
  - Je to kvôli zrade! Ale v skutočnosti sme boli bližšie ako kedykoľvek predtým k víťazstvu a bolo to zrejmé každému, kto nie je slepý! Bohužiaľ, boli sme prerušení!
  Charlotte súhlasila a šikovne sa prstami poškrabala bosými nohami za ľavým uchom.
  - Áno, zrada, sabotáž, priemernosť armády .... Ale aj tak sme Rusov zlomili a prinútili sme ich vzdať sa v osemnástom roku! Ach, bolo by pekné prejsť sa po rozlohách Ruska, je tam pohoda, ale tu je horúco!
  Gerda sa veselo zachichotala.
  - Ale v Rusku sú také kruté mrazy ... Ale keď som bežal bosý po snehu v horách, viem, čo je to za múku.
  Charlotte odhalila zuby.
  - Malá Gerda behá bosá po horiacom snehu ... Je to symbolické ako v rozprávke ... Príbehy čistého, stále detského a vôbec nie sebeckého ...
  Gerda vrúcne žmurkla na svojho priateľa:
  - Je to niečo ako keby sme museli mať Fuhrera?
  Charlotte potvrdila:
  - Takmer! Len jazdíme, nie beháme naboso po horúcom púštnom piesku. Áno, aj po víťazstve.
  Zviazaný černoch zamrmlal po nemecky:
  - Hrozní anjeli, som pripravený vám slúžiť! Ty si bohyňa, ja som tvoj otrok!
  Charlotte pohladila mierne drsné chodidlo po hnedých kučeravých vlasoch čiernej zajatkyne.
  -Vy černosi ste od prírody otroci! To je, samozrejme, na jednej strane dobré, niekto musí tvrdo pracovať od úsvitu do mrku, robiť podradné práce... Ale otrok od prírody, podlá povaha je zradca a nedá sa mu veriť so zbraňami. My Nemci sme zasa najkultúrnejší a najorganizovanejší národ na Zemi. Veľký národ bojovníkov a nie nadarmo slúžili nemeckí žoldnieri vo všetkých európskych armádach a dokonca aj v Rusku a najčastejšie na veliteľských pozíciách!
  Gerda surovo hodila:
  - Áno, budeš nám slúžiť ako otrok. Máme špeciálny zverinec pre černochov. A zostáva vám...
  Charlotte navrhla:
  Nechajte ho bozkávať naše nohy. Koniec koncov, bude to pre nás príjemné a Niger sa poníži.
  Gerda energicky pokrútila hlavou.
  "Neviem, ako sa máš, ale je nechutné, ak sa čistá pokožka Árijcov dotkne pier zapáchajúceho Nigeru." Takže...
  Charlotte nesúhlasila.
  - Nie naozaj! Naopak, páčilo by sa mi to. No pozri...
  Ohnivá ryšavá kráska strčila do černocha nôžku. Nadšene začal bozkávať dlhé, hladké, vytesané prsty bohyne. A dievča sa v odpovedi len jemne usmialo, hrubé pery černocha šteklia opálenú pokožku. Tu jazyk väzňa kráčal po elastickej, mierne zaprášenej nohe dievčaťa. Napriek tomu je fajn, keď ponížite silného, takmer dvojmetrového muža.
  Gerda bola prekvapená:
  - Je to zvláštne, ale čo ty, nie je to hnusné?
  Charlotte sa usmiala.
  - Nie naozaj! Prečo by som mal byť znechutený?
  Gerda radšej mlčala: prečo by mala zasahovať do záležitostí svojho priateľa. V skutočnosti boli vychovávaní tak, že Nemka má byť nielen bojovníčkou, ale aj milujúcou, nežnou manželkou a zdravou matkou. Ale ona sama ešte nemyslela na chlapcov, možno kvôli ťažkej fyzickej námahe, alebo jednoducho ešte nenašla svojho partnera. Zdá sa však, že Charlotte je z toho unavená. Udrela černocha členkom do nosa, až z toho yushka tiekla a navrhla Gerde:
  - Môžeme spievať?
  Gerda prikývla.
  - Samozrejme, že budeme spievať! Inak to bude smutné!
  Dievčatá spievali a ich priateľky sa jednohlasne pridali, takže pieseň tiekla ako vodopád:
  Ideme s pekným malým z húštiny,
  Držanie nadpozemského smútku!
  A chlad, pálivý chlad,
  Prepichnutý zlomený motív!
  
  Bosé nohy v snehu
  Prichádzajú malé biele dievčatá!
  Búrlivé fujavice ako vlci sú zlé,
  Trhanie kŕdľov vtákov pichug!
  
  Ale dievča nepozná strach
  Je to bojovníčka mocných síl!
  Košeľa ledva zakrývala mäso,
  Určite vyhráme!
  
  Náš bojovník je najskúsenejší,
  Neohýbajte ho kladivom!
  Tu sa javory jemne pohybujú,
  Snehové vločky padajú!
  
  Nie je našim zvykom báť sa,
  Neopovážte sa triasť sa od zimy!
  Nepriateľ je tučný s býčím krkom,
  Je to lepkavé, škaredé ako lepidlo!
  
  Taká je sila ľudí
  Čo urobil svätý obrad!
  Viera a príroda sú pre nás,
  Výsledok bude víťazný!
  
  Kristus inšpiruje vlasť,
  Hovorí nám, aby sme bojovali až do konca!
  Aby sa z planéty stal raj
  Všetky srdcia budú statočné!
  
  Ľudia budú čoskoro šťastní
  Nech je život niekedy ťažkým krížom!
  Brutálne smrtiace guľky
  Ale ten, kto padol, už vstal!
  
  Veda nám dáva nesmrteľnosť
  A myseľ padlých sa vráti do radov!
  Ale ak sa bojíme, veríte
  Nepriateľ okamžite pokazí skóre!
  
  Modlite sa teda k Bohu
  Netreba makať, lenivosť preč!
  Všemohúci sudca je veľmi prísny,
  Aspoň niekedy to môže pomôcť!
  
  Vlasť je mi drahšia ako čokoľvek iné,
  Svätá, múdra krajina!
  Drž nášho vodcu silnejšie ako opraty,
  Blossom Fatherland sa rodí!
  Krásne spievali dievčatá z elitného práporu SS "Wolves", slová boli úprimné. Vo všeobecnosti existoval stereotyp, že esesák znamená kat! Ale nie je. Existovali, samozrejme, špeciálne trestné jednotky, najčastejšie ako súčasť bezpečnostných divízií, ktoré vykonávali špeciálne operácie, ale väčšina divízií SS boli jednoducho elitné stráže Wehrmachtu. Vo všeobecnosti treba povedať, že červená, totalitná propaganda nie je najspoľahlivejším zdrojom informácií o druhej svetovej vojne. Je predsa jasné, že komunistickí pohlavári Agitpropu nemohli byť nezaujatí a objektívne pokrývať udalosti. Je teda spoľahlivo ťažké posúdiť, kde bola skutočná pravda, o zverstvách nacistov a kde je fikcia. V každom prípade tí, ktorí sa vážne zaoberajú historickým výskumom, sú nútení priznať, že nie každý vojak SS je kat a monštrum. Navyše pred útokom na ZSSR; nacisti sa ako celok na okupovaných územiach správali tolerantne, západné zdroje neuvádzajú žiadne masové zverstvá a masakry.
  A teraz dievčatá pomohli zajatcom vystúpiť z áut; priateľsky potľapkali po širokých pleciach nesmelých mužov. Potom boli dievčatá pozvané, aby sa osviežili ...
  Večera bola skromná, no na druhej strane sa na púšti zastrelila zebra a každé dievča dostalo ražniči varený po arabsky. Vo všeobecnosti boli Arabi, aspoň navonok, priateľskí a tí, ktorí vedeli po nemecky, sa dokonca snažili vtipkovať, prípadne dievčatá jemne hladkať po nohách.
  Gerda odstrčila lepkavého Araba a povedala:
  - Nie som pre teba!
  Charlotte nasledovala príklad:
  - Zaobstarajte si hárem!
  Gerda sa usmiala a navrhla:
  - Ale povedz Charlotte, čo by si robila, keby si sa stala manželkou sultána?
  Červenovlasý priateľ pochybovačne poznamenal:
  - Toto je vlastne kontroverzné šťastie ... Aj keď to závisí od manželky toho sultána. Ak by bola veľká Osmanská ríša v rozkvete, tak ... Bolo by to dokonca veľmi dobré ... zreformoval by som tureckú armádu, vylepšil zbrane ... A asi by som najskôr obrátil oči na východ.
  Gerda súhlasila.
  - Správny! Ale tu je hanba pre Turecko, že ani v časoch najväčšej slávy nedokázalo dobyť Irán. Bolo to celkom reálne, najmä preto, že perzská armáda bola zaostalá. Zaujímalo by ma, veľký Fuhrer, aké rozhodnutie urobí, dobyť Turecko, alebo ešte začleniť do svojej koalície, hodiť kosť Osmanom, vrátane niektorých nie veľmi cenných krajín Iránu?
  Charlotte zmätene pokrčila plecami.
  - Neviem! V skutočnosti sa v poslednej dobe šuškalo, že zaútočíme na ZSSR... Hovorí sa, že ruské bohatstvo a tučné územia Ukrajiny sú veľmi potrebné!
  Gerda prstami bosej nohy zdvihla hrnček s čajom, šikovne si ho zdvihla k brade a naliala do seba hnedú tekutinu. Zároveň sa dievčaťu podarilo hovoriť:
  - Na Ukrajine sú veľmi bohaté, tučné krajiny. Pod múdrym nemeckým vedením a s našou vysokou poľnohospodárskou kultúrou budú produkovať rekordnú úrodu. A potom máme chlieb, bude lacnejší ako voda. A budú z toho profitovať aj samotní Ukrajinci, pretože sovietska vláda ich jednoducho okráda a núti hladovať!
  Charlotte prikývla.
  - Týchto Slovanov naučíme našej veľkej nemeckej kultúre! Poďme ich osvietiť!
  Tu rozhovor prerušili hrubé výkriky, oddychový čas sa skončil.
  Ale po večeri boli dievčatá opäť zoradené a nútené vykonať nútený pochod púšťou. Po jedle sa ťažko bežalo a dievčatá aj trochu stonali, kým sa však ich telá nezahriali. A tak sa ponáhľali ako jerboy.
  Toto je virtuálna bitka ... A Afrika sa stáva nemeckou ... A sovietsko-nemecký front ...
  V zime prešla Červená armáda opäť do ofenzívy. Prebiehajú ťažké boje.
  Christina, Magda, Margaret a Schella bojujú v Pantherovi. Stroj, aj keď nie ideálny, ale s rýchlopalným, ďalekonosným kanónom, stredne obratným a dobrým čelným pancierom.
  Nemecké dievčatá sú napriek chladu bosé a v bikinách. A vedú manévrovací boj.
  Tu Christina vystrelí... Guľa zasiahne vežu T-34-76 a prerazí ju. Sovietske tankové zastávky vyradené.
  Dievčatá kričia z plných pľúc:
  - Náš odber!
  Potom Magda strieľa. Kráska so zlatými vlasmi tiež mlátila.
  Áno, takže veža bola odtrhnutá na tridsiatich štyroch.
  Tigrované dievčatá sa striedajú v streľbe. A veľmi výstižne. Tu zasiahli ďalší sovietsky tank.
  Nasledovala Margaret. A zasiahli samohybné delá SU-76. Šikovne posratý. A spievala:
  - Naše pekelné Nemecko je silné, chráni svet!
  A ako ukáže jazyk!
  Potom vystrelila z dela Shell. Zasiahol sovietsky tank KV-1S. Dievča tiež odviedlo dobrú prácu.
  Áno, štyri bojovníčky v bikinách sa bijú a zimy sa neboja. Keď sa ženy začali biť, pre Tretiu ríšu to išlo oveľa lepšie.
  Tu sú piloti Albina a Alvina na oblohe. Obe krásky v bikinách aj naboso. Na Focke-Wulfoch bojujú sami za seba. A toto auto je veľmi vážne.
  Albina, strieľajúca zo vzduchových kanónov, hovorí:
  - Aktívny kroket! Neľutujte to slovo!
  A ako sa blýska oslnivým úsmevom! A zostrelí dve sovietske lietadlá naraz.
  Alvina tiež zoťala troch vzduchovými delami a zachichotala:
  - Môj záznam bude smrteľný a nudný!
  Potom dievča odhalilo zuby a ukázalo svoje zuby! Je šarmom sama o sebe a je plná fenomenálneho šarmu.
  Albina odreže ďalšie lietadlo Jak-9 a zaškrípe:
  - Prečo potrebujeme sovietskych pilotov?
  Alvina zostrelí LAGG-5 a sebavedomo hovorí:
  - Aby sme my Nemci spísali účty!
  Nádherný pár dievčat. Ako sa pustili do zbierania ocenení pre seba. Proti takým kráskam sa naozaj nedá namietať. Zostreľujú lietadlá a vyceňujú zuby.
  A hlavné tajomstvo je v chlade, dievčatá musia byť bosé a v bikinách. Potom prídu účty.
  A nikdy sa neobliekaj. A potraste si nahou hruďou, a vždy bude vo veľkej úcte!
  Albina odrezala ďalšie lietadlo Červenej armády a spievala:
  - Vo veľkých výškach a hviezdnej čistote!
  A žmurkla, vyskočila, trhla bosými nohami a revala:
  - V morskej vlne a zúrivom ohni! A v zúrivom a zúrivom ohni!
  A opäť dievča zostrelí lietadlo energickým prístupom.
  A potom Alvina zaútočí na nepriateľa. Urobí to obratom, vycerí zuby a zaškrípe:
  - Budem super majster sveta!
  A auto, ktoré zrazilo dievča, opäť spadne. Áno, Červená armáda je na tom dosť zle.
  A Albina reve divokou extázou:
  - Teraz som kat, nie pilot!
  Zostrelí ďalšie sovietske lietadlo a zasyčí:
  - Skláňam sa nad zameriavačom a rakety sa rútia na cieľ, pred nami je ďalší beh!
  Bojovník je mimoriadne agresívny.
  Tu sú obe dievčatá útočiace na pozemné ciele. Albina udrie tridsaťštyri a zakričí:
  - Toto bude koniec!
  Alvina narazí na SU-76 a zašepká:
  - Na úplné zničenie!
  A ako trasie bosou nohou!
  V zime sa Červenej armáde nepodarilo dosiahnuť výrazný úspech. Len v oblasti Rževa sa im podarilo trochu zakliniť, no zavedením záloh Nemci situáciu obnovili. Fritz sú naozaj silní.
  A v máji 1944, keď doplnili svoje jednotky o nové tanky, vrátane pokročilejších a lepšie chránených Panther-2, prešli do ofenzívy v regióne Kursk a Rostov na Done.
  Všetko by nebolo také zlé, keby sa do ofenzívy nezapojilo veľké množstvo Arabov a černochov. A čo je najdôležitejšie, do vojny vstúpilo aj Türkiye. Situácia je teda mimoriadne znepokojujúca.
  A Červená armáda, ktorá utrpela ťažké straty, ustúpila pred nadradenými silami Wehrmachtu.
  Ale šesť statočných dievčat na čele s Alenkou zúrivo bojovalo s Fritzom. A sily boli zjavne nevyrovnané.
  Alenka bojovala o Kursk, ktorý prepadli nacisti. Zúfalá kráska hodila holými prstami na nohe granát a štebotala:
  - Sláva Rusovi a rodnej strane!
  Potom Natashka vystrelila holými prstami na nohách granát a zasyčala:
  - Chránime dievča bosé!
  Potom, čo Anyuta tiež prstami na holých nohách poslala dar smrti a zatrúbila:
  - Bude to úžasná rana!
  Červenovlasá Augustína vzala a poslala dar anihilácie holou dolnou končatinou a zaškrípala:
  - Nasmerujte radar na oblohu!
  A potom zlatovlasá Mária holými nohami dala smrť nacistom.
  A spievala:
  - Na Madagaskare, v púšti a na Sahare! Všade bolo, videl som biele svetlo!
  A teraz Marusya s holými chodidlami hodí celú partiu a spieva:
  - Vo Fínsku, Grécku a v Austrálii vo Švédsku vám povedia, že niet krajších dievčat!
  Áno, šesť dievčat bojovalo veľmi dobre. Ale Fritz aj tak vzal Kursk ...
  Nie, nevzdorovať takým presile. Fašisti sa držia seba a prútu.
  A čo ovplyvňuje prípravu monštier.
  Adolf Hitler bol jednoducho blázon: cítil sa ako skutočný despota, ktorého všetci poslúchajú a trasú sa. Áno, ak chcete stalinistické úspechy, potom musíte byť ako Stalin, bez zľutovania a náročných na druhých aj na seba (presne takto v tejto sekvencii uvažoval Iosif Vissarionovič!). Teraz je šelest decentný a auto sa dá do pohybu. Vo všeobecnosti má Nemecko s prihliadnutím na satelity obrovskú výhodu oproti ZSSR v množstve priemyselných zariadení, v kvalifikovanej pracovnej sile a v počte inžinierov na všetkých úrovniach. To je fakt, ale výroba zbraní stále nie je na úrovni! Nemecko zaostávalo za ZSSR počas celej vojny, napriek všetkému ničeniu v Rusku. a z čoho? Samozrejme, kvôli určitému neporiadku, ktorý vládol v rôznych rezortoch a najmä vo vojenskom priemysle. Negatívnu úlohu navyše zohral nedostatok surovín, ako aj podcenenie potenciálu nepriateľa. Najmä v roku 1940 bola výroba zbraní v Nemecku nižšia ako v roku 1939 (ak počítame šachtu, berúc do úvahy strelivo), a to aj napriek tomu, že vojna už prebiehala a Tretia ríša ovládla veľké územia s obrovskými rezervami výrobnej kapacity. No, čo môžeme povedať o organizačných schopnostiach Hitlera? Nie príliš, potom sa blysol v oblasti vojenského priemyslu.
  Führer v dlhom prejave vyhlásil:
  - Vo veci dozoru nad letectvom sú Sauerovi zverené núdzové právomoci. Bude pozorne sledovať množstvo vyrobených zariadení a nemenej dôležité aj kvalitu. Navyše mnohí z vašich priateľov Goering, hoci boli kedysi dobrými esami, nie sú schopní viesť prácu. Nie každý dobrý vojak je aj vynikajúci generál, a tak namiesto obeseného Erica povedie technickú sféru človek z radov profesionálnych podnikateľov, ktorý dokáže zreformovať a prezbrojiť letectvo. Británia predsa nespí, zvyšuje kvantitu aj kvalitu svojich ozbrojených síl a najmä letectva. Musíme byť pred nepriateľom o dve hlavy, o tucet krokov, inak úplne stratíme prevahu nad nepriateľom. A preto sú potrebné kvalitné kroky.
  Goering nesmelo namietal:
  - Moji priatelia, osvedčení ľudia, ktorí preukázali svoju bojovú účinnosť a profesionalitu.
  Démonský diktátor sa rozzúril:
  - Alebo som možno podľa vás zabudol, kto prehral bitku o Britániu? Alebo kto nezvládol štvorročný plán rozvoja národného hospodárstva. Alebo sa chcete aj vy bičovať a ešte k tomu na verejnosti. Tak zavri ústa a buď ticho, kým ťa nenapichnú na kôl!
  Goering sa dokonca v strachu posadil. Žiaľ, s Fuhrerom si netreba zahrávať. Potom bolo počuť hluk znova, k oblohe vzlietlo ďalšie prúdové lietadlo ME-262. Auto bolo masívne a malo až dva motory. Krídla sú mierne pozametané, samotná stíhačka vyzerá dosť hrozivo. Jeho rýchlostné charakteristiky pre rok 1941 sú vo všeobecnosti slušné a podľa svetových štandardov dokonca rekordné. Je pravda, že samotný stroj ešte nie je úplne spoľahlivý a vyžaduje ladenie. Fašistický diktátor však už dal vlastnosti nových, vyspelejších stíhačiek... ME-262 váži viac ako šesť ton, čo je nejaké preťaženie. Stíhačka by mala byť malá, lacná a svižná. V tomto ohľade by ME-163 mohol byť celkom dobrý, ale jeho raketový motor je príliš nútený a funguje len šesť minút (alebo skôr bude fungovať!), čo znamená, že dolet je len v okruhu sto kilometrov. . Ako bombardér v štýle blesku alebo ako krycí bojovník pri útokoch armády na Anglicko to, samozrejme, nie je dobré.
  Ale ME-262 môže niesť tonu bômb, teda toľko ako sovietske frontové lietadlá Pe-2. To znamená, že je to vynikajúce riešenie pre stíhačky aj pre podporu jednotiek. Prečo však nevytvoriť stíhačku v štýle ME-163 Comet, ale bez raketového motora, ale s prúdovým motorom? Snažili sa vylepšiť Kométu a zdalo sa, že čas letu stiahli na 15 minút (to je dolet až 300 kilometrov), čo je pre bitku o Britániu všeobecne prijateľné. Z Normandie sa ešte dá dostať do Londýna... Hoci nie je všetko také samozrejmé, treba aj bombardovať a vrátiť sa späť a pätnásť minút nebolo v tak nútenom režime. V budúcnosti boli raketové a prúdové stíhačky uznané ako slepá ulička v letectve. Ale dizajn "Comet" je veľmi zaujímavý pre jeho malé rozmery a ľahkosť, čo znamená lacnosť a manévrovateľnosť.
  Okrem toho stále existujú veľmi perspektívne stíhačky s celkovou hmotnosťou 800 kilogramov, také vetrone, ktoré sa dajú použiť vo vzdušných súbojoch. Je pravda, že kvôli krátkemu doletu sa na nich dá bojovať iba v obranných bitkách, alebo sa dopravia do Londýna na ... Transporty a potom sa zavesia späť k pilotom. Toto je miesto, kde musíte premýšľať. V reálnej histórii vetrone nemali čas viesť vojnu a z nejakého dôvodu sa sovietski generáli letectva neodvážili vyskúšať tento nápad v Kórei. Vo všeobecnosti to nie je smutné, ale počas kórejskej vojny bol americký pilot prvým, kto otvoril účet víťazstiev. Yankees teda netreba podceňovať.
  Po skončení letu vyskočilo z kokpitu mladé svetlovlasé dievča a rozbehlo sa plnou rýchlosťou k Fuhrerovi.
  Posadnutý nacista číslo jeden jej podal ruku na bozk. Čo je pekné, keď vás dievčatá milujú a zdá sa, že Fuhrera celkom úprimne zbožňujú všetci Nemci, alebo skôr takmer všetci okrem niekoľkých väzňov koncentračných táborov. Pilot s nadšením povedal:
  - Je to nádherné lietadlo, má takú rýchlosť a silu. Roztrhnime všetky mláďatá ako vyhrievaciu podložku od náhrady!
  Fuhrer schválil dievčenský impulz:
  - Samozrejme, že to rozbijeme, ale ... Ladenie stroja by sa malo vykonávať rýchlejším tempom, a to platí najmä pre motory. Tu budú samozrejme potrebné radikálne opatrenia na ich zlepšenie, ale ak pomôže vodca-dizajnér!
  Všetci zborovo štekali:
  - Sláva veľkému Fuhrerovi! Nech nám Prozreteľnosť pomáha!
  Začala hrať hymna Tretej ríše a kolóna mladých bojovníkov z Hitlerjugend sa pohla ďalej. Chlapci od štrnásť do sedemnásť rokov išli pod bubon v špeciálnej zostave. A potom tu bola najzaujímavejšia vec: pochodovali dospievajúce dievčatá zo zväzu žien Nemecka. Boli v krátkych sukniach, obnažené bosé nohy krások priťahovali pohľady mužov. Dievčatá sa pokúsili zdvihnúť nohy vyššie, ale zároveň potiahli palec, opatrne položili pätu. Zábavné predstavenie krások s dokonalými postavami ... Pravda, tváre boli rôzne a niektoré mladé fašistické ženy boli trochu hrubé, takmer mužské a okrem toho ich prekrúcali. Najmä, keď spojili svoje obočie.
  Esthete Adolf poznamenal:
  - Je potrebné, aby chlapci a dievčatá masívnejšie dostávali telesnú prípravu. A viem, že pri tejto príležitosti sa robí veľa, najmä v Jungvolku, ale je potrebná inkluzívnosť a prijatie sparťanských metód. Samozrejme okrem povzbudzovania ku krádežiam... Naši mladí muži a ženy by mali vyrastať ako slušní a zároveň bezohľadní ľudia.
  Najvyšší veliteľ sa odmlčal. Generáli mlčali, pravdepodobne sa báli namietať, ale nechceli potvrdiť zjavné. Fuhrer pokračoval:
  - Vojna nie je vtip, ale bezohľadnosť voči nepriateľom musí byť spojená so vzájomnou pomocou a zmyslom pre bratstvo voči súdruhom. Toto musíme vštepovať každému... Nový nadčlovek je nemilosrdný k ostatným, no v ešte väčšej miere musí byť nemilosrdný k sebe. Lebo menejcennosť musí byť najprv vykorenená vo vašej duši a potom povstane slabé, ľudské telo!
  Ďalšia pauza ... Generáli a konštruktéri si zrazu uvedomili a začali energicky tlieskať. Zdalo sa, že Fuhrer bol spokojný:
  - Už je to lepšie, ale teraz by som rád videl imitáciu vzdušného boja. Taká impozantná a všetko ničiaca...
  Heinkel sa nesmelo opýtal:
  - S ostrou muníciou alebo nábojmi, môj Fuhrer?
  Nacistický číslo jeden prikývol.
  - Samozrejme s bojom. Okrem toho by som rád zvážil fungovanie vyhadzovacieho zariadenia. Koniec koncov, pracujete na tom ... - Fuhrer potriasol päsťami. - Keď to konečne bude hotové a uvedené do sériovej výroby. Skúsený pilot je predsa skúsený pilot, ktorého treba chrániť pre budúce boje!
  Fuhrer-terminátor sa napriek tomu rozhodol ukázať konštruktérom modernejšiu schému vyhadzovacieho zariadenia. Tento systém by mal byť menej ťažkopádny, jednoduchší a ľahší. To, že lacná a už ovládaná nemeckou lahôdkou je na tento účel celkom vhodná.
  Musel som kresliť diagram za pochodu, ale Hitler bol naozaj dobrý umelec a kreslil jasne, rýchlo, čiary diagramov a zákruty boli rovnomerné a jasné bez akýchkoľvek pravítok a kružidla. Terminátor-popadanets si myslel, že je samozrejme zvláštne, že Nemci, ktorí majú vo všeobecnosti takú silnú a do istej miery vyspelú ideológiu ako národný socializmus a totalitný systém, prezradili vojnu Rusom. Možno je to spôsobené tým, že ruskí vojaci boli silnejší a vytrvalejší ako nemeckí a naučili sa bojovať rýchlejšie.
  Vo všeobecnosti, ak sa pozriete na priebeh vojny ako celok, tak áno, Rusi, alebo skôr sovietska armáda, sa naučili bojovať a Nemci akoby zabudli, ako ... Ich velenie rozhodovalo o úroveň prvákov a možno ešte nižšia, ak má prvák skúsenosti s vedením vojenských operácií v stratégiách v reálnom čase . A že niekedy deti vo veku šesť rokov už tak obratne vedú virtuálne armády, potom nie je hriech, aby sa oni a Žukov a Mainstein učili. Niektorí vedci však považujú Žukova aj Mainsteina za priemerných. Existujú tiež rozpory týkajúce sa počtu zariadení, najmä zajatých, francúzskych. Hitlerova pamäť (dobrá pamäť, najmä keď bol ešte zdravý!), naznačovala, že bolo 3600 ukoristených tankov od Francúzov, čo je veľmi pôsobivé číslo... Niektoré modely, ako napríklad SiS -35, boli lepšie ako T- 34 v brnení, hoci len v čelnom pancieri . Takže tento tank je možné vyrábať aj vo francúzskych továrňach, s výnimkou výmeny 47-milimetrovej zbrane za 75-milimetrovú hlaveň. V skutočnosti to nemusí stačiť. Británia a Spojené štáty vo všeobecnosti vždy najviac oceňovali pancier na svojich tankoch. Tu mal napríklad štyridsaťtonový Churchill rezervu 152 - milimetrov verzus 120 - pre ťažký tank IS-2.
  Fuhrer povedal dizajnérom niečo iné:
  - Máme pomerne dosť aerodynamických tunelov, takže hľadajte optimálnejší model lietadla a vytvorte efektívne formy bez toho, aby ste ho museli priviesť na drahé testy, kde zahynú aj naše najlepšie esá. Napríklad model lietadla s lietajúcim krídlom je veľmi efektívny, najmä ak by sa dala meniť hrúbka a uhol sklonu. Nákres som vám už dal, takže bezchvost by mal byť hotový. Jeho odhadovaná rýchlosť bude aj s motorom Yumo až 1100 kilometrov za hodinu. Tak do toho, ale nechoď!
  Adolf Popadanets tiež radil, ako zvýšiť rýchlosť fúkania fajky. V názoroch dizajnérov zachytil slabo skrytú iróniu: ako sa hovorí, že jednoduchý desiatnik vie tak veľa. Neveria vo Führerovu genialitu? Na čo prídeme ... či nie, na to neprídeme, ale dokážeme im vzdelanie.
  Nasledoval obed pod holým nebom, slúžky rozložili stoly a stoličky. Krásne... Ale aké reformy v národnom socializme urobiť? Ako minimalizovať počet nepriateľov a získať priateľov. Tu napríklad nevyvyšujte nemeckú rasu na každom kroku a možno dokonca prestaňte rozdeľovať národy do tried. Formálne však delenie národov na menejcenné a árijské ešte nebolo uzákonené. Tým sa veci zjednodušujú. Vo všeobecnosti Hitler začal s masovým vyvražďovaním Židov práve po útoku na ZSSR. Prečo by mal skoky? Možno dúfal, že svetový sionizmus ho požehná za vojnu proti boľševizmu a Západ ho podporí. A potom, keď Británia a Spojené štáty rozhodne povedali nie Wehrmachtu, Fuhrer sa rozzúril? Začal sa mstiť tým Židom, ktorých mohol osloviť? Hitler je samozrejme idiot, ktorý zinscenoval holokaust a tým zdiskreditoval myšlienku národného socializmu. Teraz sa slovo nacista a kat stali synonymami. Mnohí si tiež zamieňajú nacionalizmus a fašizmus, možno pre súzvuk slova nacistický. To ale vôbec nie je pravda. Fašizmus v zásade nemá nič spoločné s národným socializmom. Vo svojom jadre pojem fašizmus vznikol vo Francúzsku v devätnástom storočí a mal úplne iný význam.
  Akási podstata doktríny fašizmu v pôvodnom znení bola zredukovaná na nastolenie korporátneho ducha, zmyslu pre kamarátstvo medzi kapitalistami. Potom Mussolini predstavil učenie fašizmu do svojich Blackshirts. Nuž, nacistov najprv ich nepriatelia a politickí konkurenti nazvali fašistami. Úprimne povedané, nacisti konali kruto, takže fašista nadobudol urážlivý, negatívny význam. V Rusku svojho času zažili nacionalisti určitý vzostup, najmä začiatkom deväťdesiatych rokov, pričom maximum dosiahli v rokoch 93-94. Potom vojna v Čečensku viedla k nárastu pacifistických nálad v spoločnosti a dočasnému poklesu nacionalizmu. Vojna v Juhoslávii a bombardovanie Srbska viedli k dočasnému nárastu vlastenectva, ale potom k rozkolu v národnom hnutí. V Rusku mali nacionalisti problém s vodcami... Nemali vlastného Führera... Pravda, Žirinovského porovnávali s Hitlerom a dokonca v niektorých smeroch predčil Adolfa. Napríklad v rýchlosti politického rozbehu štyri roky po založení strany obsadiť prvé miesto v parlamentných voľbách. Žirinovskij sa však správal nerozumne a nedokázal nielen rozvinúť úspech, ale ani udržať to, čo dosiahol. Tu treba povedať, v prvom rade to bola jeho osobná chyba. Nedisciplinovanosť v strane, škandály, do ktorých sa dostal. Ale skutočný Hitler v Reichstagu vôbec nesedel a jeho filmové vyčíňanie nikto nedával v televízii. A nebola tam žiadna televízia. Hoci úspech Žirinovského vo voľbách v roku 1993 je zásluhou jeho úspešnej práce s televíznym publikom.
  Krásne dievča zo služobníctva sa posadilo k Fuhrerovi a položilo mu ruku na holé koleno. Cooed:
  - Myslíš na niečo, môj Fuhrer?
  Nacistický diktátor a zároveň virtuálny hráč sa rozbehol. Všimol si, že nedojedol zeleninovú polievku a ovocný šalát. Fuhrer pobozkal dievča na pery, cítil jej mladistvú, sladkú vôňu a vyhlásil:
  - Budeš so mnou jazdiť v aute. A všetci sa pustite do práce, čas na jedenie sa skončil.
  A opäť sa začali točiť ozubené kolesá štátu, nie celkom, však dobre naolejovaný mechanizmus. Na spiatočnej ceste sa Fuhrer s kráskou miloval a dokonca sa čudoval, odkiaľ berie toľko energie a sily. Koniec koncov, povedali, že Fuhrer bol impotentný a vo všeobecnosti údajne invalidný, ktorý bol chorý na syfilis (lož) a kastrovaný (vo všeobecnosti fikcia!). Pravda, Hitlerovi sa nepodarilo získať potomstvo... No, zajtra sa bude touto záležitosťou zaoberať on sám... Alebo nie, stále musíte pozvať Himmlera. Vo všeobecnosti v reálnej histórii Fuhrer dramaticky zvýšil úlohu SS. V tejto alternatíve bude zrejme musieť ísť touto cestou. A že podriadenosť kriminálnej polície štruktúre SS ako celku je rozumná, teraz sa všetky dáta a kartotéky spoja do jedného zdroja. Okrem toho používanie mučenia proti zločincom a tie pokročilé metódy vypočúvania, ktoré sú charakteristické pre gestapo a iné štruktúry tajnej polície, výrazne zvýšia mieru odhalenia.
  Je pravda, že počet nevinných obetí sa môže zvýšiť, ale ... Drvivá väčšina esesákov sú slušní ľudia a skúsený vyšetrovateľ spravidla okamžite vidí: človek klame alebo hovorí pravdu a zriedka robí chyby. Že to možno posúdiť podľa mnohých kriminálnych kroník.
  Po vyriešení niekoľkých ďalších aktuálnych záležitostí a pozvaní dvoch úplne nových dievčat, aby si zohriali posteľ, Fuhrer, položil hlavu na krásnu nahú nádhernú hruď, zaspal ...
  Tentoraz sa vrátil k snu, ktorý predtým prerušil, o veľkej vesmírnej bitke. Opäť vo svojej priehľadnej stíhačke, zatiaľ čo nepriateľ sa snaží zaútočiť na rady armády Veľkého Ruska. A hit v hre Fuhrer of the Hypernet a jeho partnerka, nafúkaná, no zároveň svalnatá blondínka, sa snažia konať, synchrónne si pomáhajú. Škaredí nepriateľskí bojovníci, ktorí sa snažia získať číslo, využívajúc svoju číselnú prevahu. Disharmónia bojových armád Shitmanov je čoraz evidentnejšia. Ich lode sa zdajú byť stále ohavnejšie. Kapitán Vladislav pomocou techniky "vedra" celkom úspešne odrezal auto vo forme skrútenej topánky a položil ho:
  - Čo nie bez dôvodu, že Hitler aj Stalinov otec bol obuvník!
  V reakcii na to jeho blonďavá partnerka blysla holými ružovými podpätkami:
  - Nepotrebujem čižmy ani inú obuv. S mojimi bosými nohami cítim oveľa lepšie najmenšie zakrivenie vákua alebo vibrácie vesmíru! Ó môj Fuhrer, chcel by si byť dievčaťom?
  Vladislav sa zasmial:
  - Na krátky čas by to bolo zaujímavé. Každý hovorí, že ženy majú orgazmus oveľa silnejší a dlhší ako muži, tak som si naozaj chcel overiť, či je to naozaj tak?
  Blondínka sa zachichotala.
  - Pokrok vám môže dať príležitosť zažiť aj toto... Ak, samozrejme, neprehráme veľkú vesmírnu bitku. Nepriateľov je priveľa. Cisár Almaztigr 13, ktorý sa ešte nenarodil, ale už nám velí, môže zomrieť.
  Hit vo Fuhrerovi poznamenal:
  - Veľký veliteľ, vo vojne ako hlava, čím väčšia veľkosť, tým ťažšia strata!
  Blondínka namiesto odpovede začala vykrúcať svojho bojovníka. Hneď, ako sa vzdialila od barana, vypila praclík a potom veľmi presne vystrelila späť. Nepriateľovo auto vzbĺklo a začalo sa štiepiť a na veľmi malé kúsky, ako zrnko maku, horiace kúsky. Dievča, ktoré holými prstami nabralo žuvačku a hádzalo ju tak obratne, že ju trafilo priamo do vyplazeného jazyka:
  - Krásne! Keď budete žuť, potom jedzte!
  Ale chladný bojovník nemal také šťastie, zasiahli ho znova, aj keď na tangente, a kapitán-bojovník zareval:
  - Ako som dostal tieto ženské mŕtvice!
  Blondínka prevrátila očami.
  - Nie ste spokojný s hladkaním? Chcete niečo vážnejšie? To je to, čo vy všetci muži ste netrpezliví, náchylní na zradu!
  Vladislav sa zasmial a takmer prehltol drsnú odpoveď spomedzi bojovníkov Shitmenstanu. Obraz bitky sa trochu zmenil. Nepriateľ sa zdal nevyčerpateľný a do boja zavádzal stále nové a nové sily. Obzvlášť nebezpečné boli ultrabojové lode, obrovské ako asteroidy, pomaly sa zdalo, že sú natreté sympatickým atramentom (ktorý sa ukázal, keď na ne zasvietite lampou), ktorý sa objavil z vákua. Shitman sa najprv pokúsil ohnúť boky, urobiť obvodový manéver, pravdepodobne aby vytvoril kotol v priestore.
  Veľkoruské jednotky bojovali odvážne a zároveň sa nevyhýbali manévrom. Použila sa teda metóda, mobilná obrana, ako aj odvážne manévre a ponory. Napríklad bojové krížniky a drapáky vesmírnej armády Veľkého Ruska buď zmizli, alebo sa naopak objavili v tyle strašidelného protivníka. Pripomínalo to lov rýb v ľadovej diere - vynorili sa, chytili korisť (nejaký zimný hmyz, a ak bol lovcom sumec, tak vták!) A opäť do diery. V tomto prípade sa lode Dermostanu okamžite stratili, začali sa k sebe túliť a dokonca na seba spustili paľbu. Vtipná plazmová erupcia so spaľovaním hviezdnych lodí. Napríklad aj ultrabojová loď, ktorá dostala niekoľko zásahov termopreónových rakiet, plápolala modrými a zelenými plameňmi. Potom veľký bojovník (pokračujúci v ničení tých svinstiev ľudí, ktorí sa lepili ako list z kúpeľa!) Priateľ uvidel obrázok v horiacej ultrabojovej lodi. A aký impozantný kolos, posádka až dva milióny vojakov a päťdesiat miliónov robotov!
  Bojovníci vo vnútri lode sú rôzne druhy šmejdov: trollovia, škriatkovia a niekoľko hybridných typov, napríklad najmasívnejší: zmes kliešťov a cigariet, alebo skôr dokonca ohorkov cigariet! No strašidelné bytosti ako z hororu, ktorý nakreslil narkoman.
  Tvorovia chcú zúfalo utiecť, no zároveň sa navzájom zrážajú, bodajú, rezajú, hryzú. Tu sa objavil šermiarsky stroj špeciálne navrhnutý pre boj na palube. A je vyzbrojená: kvázi plazmovými mečmi a nie rovnými, ale zakrivenými na rôzne manévre. Tu sa prvý šermiarsky stroj zarezal do živého neporiadku tých, ktorí vytekali z obrovskej lode planúcej ohňom. Okamžite sa na všetky strany rozleteli útržky nasekaného mäsa a zuhoľnatené telá. Za ňou sa objavila kamarátka, vyzerala ako pavúk, len končatina mala aspoň tridsať a boli v podobe anihilačných prúdov schopných rozsekať aj dinosaura na polovicu.
  Jeden z dôstojníkov Shitmen kričal:
  - Oh, nerež ma! Pešiak zjedol kráľovnú!
  Ale nemal šťastie, ohorok cigarety s labkami kliešťov, len ohavnejší, narazil na anténu a visel na nej prepichnutý. To, ako piští, však už nebolo počuť v tej najdivokejšej, stále rastúcej kakofónii. Jazyky plazmových plameňov princeps, prevažne modré a oranžové, sa prehnali cez vydesených bojovníkov Shittonu a spôsobili, že sa smažili. A šermiarske stroje zúrili vo vnútri ultrabojovej lode. V ich programe bolo zrejme jasne vtlačené: zabíjať, zabíjať a ešte raz zabíjať! A kto ich v skutočnosti nezaujíma. A chodby boli hlučné hrozné giperrubka.
  Teraz sa však ultraplameň dostal už aj k šermiarskym strojom, ako aj k mnohým goblinom a pazúry - ohorky cigariet sa už rozpadli na fotóny. Ultrabojová loď sa teda začala postupne rozpadať na niekoľko častí. Hoci schizma postupovala pomaly, vôbec nepôsobila menej hrozivo. Najmä na pozadí mnohých ďalších, buď blikajúcich miniatúrnych supernov, alebo naopak, vráskavých hviezdnych lodí. Bohužiaľ, nielen Dermostan, ale aj Veľké Rusko.
  Napríklad krížnik s emblémom kosáka a kladiva stratil kontrolu a vrazil do nepriateľského dreadnoughtu. Keď sa dve hmoty zrazia subluminálnou rýchlosťou, je to ekvivalentné narážaniu anihilačnej rakety. Slzy s ohromujúcou silou (ak sa to tak dá, samozrejme). Výbuch rozkvitol ako tulipán s rôznofarebnými okvetnými lístkami a zrazu pohltil všetko, čo existuje okolo tucta ďalších kilometrov. Vladislav-Adolf povedal:
  - A zdá sa, že naši chlapi sú už v nebi!
  Blondínka filozoficky poznamenala:
  - Nebo je jediné dobré miesto, kam sa nikto neponáhľa, aj keď je v pekle!
  Úderník v Hitlerovi súhlasil:
  - Toto sú paradoxy vesmíru. Nechceme sa dostať na dobré miesto, ale to zlé samo o sebe je návykové! Nie je teda ani jasné, čo je lepšie, či život alebo smrť.
  Dievča filozoficky poznamenalo:
  - Život je vždy lepší ako smrť. Niet divu, že si to myslia takmer všetci ľudia. Názor ľudí, ako všetko ostatné v našom svete, je však relatívny.
  Fuhrer po vykonaní ďalšej pomerne prefíkanej otočky, ktorá mu umožnila zostreliť dvojmiestne lietadlo, čo znamená oveľa drahšiu a bohatšie vyzbrojenú stíhačku (ako nádherne vybuchla, ako sa rozhorel ohňostroj zložitých kombinácií pyrotechnických materiálov), perly rozštiepenej hmoty rozptýlené vo vákuu. Vladislav-Adolf poznamenal:
  - Predstavy ľudí, ako o prírode, tak aj o Bohu, sú veľmi rozporuplné. Vo všeobecnosti dokonca existuje pojem reaktívnej, teda až deštruktívnej mysle, ktorý človeka núti viesť vôbec tak, ako by mu mali prikazovať pragmatické inštinkty a úvahy o účelnosti.
  Blondínka s ťažkosťami vychádzajúcimi z krutého ponoru (a tiež robiť, keď sa na vás rúti sedem bojovníkov naraz), povedala:
  - Vzdajte sa pragmatiky - zapnite matematiku!
  - Nie je vtipné! - odsekol Vladislav.
  Zrazu sa pred kapitánom námorného letectva objavil obraz veliteľského stanovišťa armády Veľkého Ruska. Vskutku, toto je, samozrejme, dar, schopnosť preniknúť do svätyne svätých a dokonca rozpoznať, aj keď nie zámery niekoho iného, ale vlastný príkaz.
  Tu je to vlajková loď bojovej lode s impozantným priemerom sto kilometrov, vlajková loď vesmírnej armády Veľkého Ruska. A táto loď, samozrejme, aj bojuje, pretože desaťtisíce silných delostreleckých sudov nemožno odsúdiť na nečinnosť. Vlajková ultrabojová loď sa však snaží konať synchronizovane s ostatnými hlavnými loďami. Je nemožné, aby nepriateľ dal najmenšiu šancu na zničenie vlajkovej lode, kde sa nachádza hlavné velenie letky vesmírnej armády Veľkého Ruska.
  Dokonca prekvapivo, generálny veliteľ a panovník je len plod ležiaci v maternici. Samotná matka je ponorená do stavu spánku, akým je pozastavená animácia, pretože inak by bol výkon jej povinností príliš bolestivý. A fungovanie už dostatočne vyvinutého, ktorý má končatiny a čo je najdôležitejšie, pomerne veľký mozog embryo-monarcha, zabezpečujú početné kybernetické jednotky. Samotný zárodok, ktorý vládne Veľkej ruskej ríši, sa cíti celkom pohodlne.
  Áno, samozrejme, a je zaťažený potrebou, už rok je vo vnútri matky. O behaní, pohybe akejkoľvek veci môže človek len snívať. A to sú bolestivé sny, pretože narodenie znamená okamžité zmiznutie. Plod komunikuje s vonkajším svetom pomocou skenerov. Samozrejme, neukazujú skutočný vzhľad veliteľského zárodku, ale obraz schopnejší vzbudiť dôveru. Objavuje sa najmä pohľadný mladík v podobe neurodzeného kráľa. Jasným, veliteľským hlasom dáva jednotkám rozkazy:
  - Využite princíp elastickej obrany. Rovnako ako pred tisíckami rokov, slabé sily, čo do počtu menejcenné, využívali nepopierateľný fakt, že menšia hmota je oveľa mobilnejšia ako veľká. Keďže úbohá hmota sa vyznačuje nepatrnou zotrvačnosťou!
  Dievčenská maršalka potvrdila:
  - Samozrejme... Schopnosť armády manévrovať je kľúčom k víťazstvu. Samozrejme, treba sa vyhýbať extrémom. Mravec predsa nie je kráľom zvierat!
  Warlord embryí sa uškrnul.
  - Najsmrteľnejšími tvormi sú baktérie. Aj keď nie, možno ani vírusy! Síce primitívny organizmus, ale účinný! Tu nepriateľ zhromaždil obrovské sily, takmer z celého vesmíru, čo znamená, že obnažil zvyšok oblastí.
  Elfský maršál Fego s fialovými a oranžovými vrkôčikmi poznamenal:
  "Niekedy stačí zdanlivo nevýznamná výhoda na víťazstvo na obmedzenom úseku prednej časti. Taká je zvláštna axióma mnohých bitiek, rôznych civilizácií!
  Fetus Emperor sa zachichotal cez skenery.
  - V tomto prípade vidíte koreň.
  Medzitým sa armáda Dermostanu pokúsila preskupiť v pohybe. Zozadu sa k nim priblížila veľmi značná rezerva. Pomocou zvonovej formácie vzlietli tisíce veľkých hviezdnych lodí a milióny menších lodí. V dôsledku toho sa palebná sila parazitov výrazne zvýšila. Maršálska dievčina vzrušene povedala:
  - Tu je ďalší tromf, ktorý hodil ten bastardský protivník. Napriek tomu naše spravodajstvo nebolo celkom na úrovni, možnosť zaviesť také obrovské množstvo síl nebola zabezpečená.
  Hologram cisára v podobe chlapca kopol do meča. Projektil narazil do brány. Vybuchol takmer okamžite. Najprv záblesk, ktorý vypichne oči, a potom rast fialovej huby, ktorá zničí všetko v dosahu pištole bojovej lode. Chlapec s hologramom povedal:
  - Tu je to fenomenálne bodovanie lôpt! No nech si súperi vyložia. Mám pre neho prekvapenie.
  Elf Fego hľadel na obraz bitky s určitými pochybnosťami. Armáda Dermostanu vyzerala bolestne hrozivo. Najmä ultrabojové lode, ktorých priemery dosahovali dvestopäťdesiat kilometrov. Elf si zrazu spomenul na svoju rodnú planétu... Má tam idylickú povahu, nie je tam ani krvilačný hmyz. A levy... No, nie celkom levy, ale hybridy s chrpami. Vo všeobecnosti je to krásna šelma: telo nevädze a zlatá hriva sa rozvíja vo vetre. Navyše chrpy menia svoj odtieň ... Úprimná škaredosť je okamžite namierená proti ľuďom aj proti elfom.
  Blond maršal povedal:
  "Nevieme, koľko záloh má nepriateľ, ale zdá sa mi, že je čas presunúť náš prepadový pluk.
  Zárodočný cisár odpovedal:
  - Teraz nie je čas ukázať karty!
  Maršalské dievča sa pokúsilo argumentovať:
  - Ak naši ľudia zomrú, nebude s kým bojovať!
  A potom sa našlo veliteľské embryo:
  - Nemôžete vyhrať vojnu bez obetí. V šachu môžete, ale v skutočnej bitke nie! Neľútostný zákon vojny - prehry sú ako dážď zavlažujúci výhonky víťazstva, len treba dbať na to, aby straty neprerástli do lejaku, ktorý výhonky zmyje! - Potom sa z hologramu vyslaného z lona zrazu stala láskavejšia tvár. - Ale nemyslite si, že aby ste znížili straty, najmä z paľby ultrabojových lodí, nechajte vesmírne lode Veľkého Ruska odlietať po špirále.
  Elfský maršál podporil hlavného veliteľa embryí:
  - Presne tak, len tak. Zatiaľ nie je známe, koľko síl sa nepriateľovi podarí z podsvetia vyhodiť.
  Vskutku, vesmírne lode Shitton sa pokúšali pohybovať v hustom kŕdli. Zároveň vôbec nešetrili muníciou, hádzali rakety do miliónov, pričom sa ani nestarali o presnosť zásahu. Zdalo sa, že cez vákuum udreli miliardy zápaliek, aby vzplanuli hyperplazmou, spálili všetko živé a pohybujúce sa a potom zhasli. Ruskí bojovníci strieľajú oveľa presnejšie, tu zaburácal nepriateľov veľký dreadnought a rozhadzoval úlomky ako konfety ako petarda. Smrteľné konfety, ktoré zostrelili niekoľko Shittonových lodí. A počet zničených fregát civilizácie bastardov nie je vôbec vyčísliteľný. Pravda, aj ruské lode umierajú. Tu sa poškodený krížnik v zúfalstve rútil ako ruský tank na Kursk Bulge a vrazil do nepriateľskej ultrabojovej lode. Naraz boli prerušené státisíce životov a horelo, pričom ako keby plynové potrubie vyhodilo do vzduchu gigantické potrubie.
  Trpasličí maršál zachmúrene poznamenal:
  - Ohýbajú nás, ale my sa nevzdávame! - Štvorcový veliteľ si všimol (alebo skôr jeho holografický obraz, samotný trpaslík bol na inej lodi triedy Gross-dreadnought!). - Bolo by potrebné podniknúť aspoň nejaké protiútoky na nepriateľské komunikačné a zásobovacie línie.
  Fetus Emperor sa uškrnul cez svoje chlapčenské hologramy.
  - Čo si myslíš, že som - hlupák!
  Gnómsky maršál zavrčal a roztiahol laby:
  "Ale oni vôbec nešetria muníciou." To znamená, že sú dosť. Nie je to tak, môj pane?
  Emperor embryí namietal:
  - Nie takto nie! Veľký veliteľ je cennejší ako hlava, preto mu prilba opatrnosti a maskovanie prefíkanosti neublížia! Nepriateľ je skrátka stále v sladkej ilúzii, že je s ním všetko v poriadku, no v skutočnosti je naše víťazstvo už blízko! Nečakaný úder sa rovná nahradeniu päste mečom z legovanej ocele!
  
  
  WITTMAN ŽIJE
  Malá zmena v histórii spojená s veľkým úspechom nacistov počas ofenzívy v Ardenách. Nacisti postupovali rýchlejšie, dokázali prejsť cez mosty a dobyť sklady so zbraňami, muníciou a palivom. K úspechu prispela aj Wittmannova účasť na štrajku, ktorý na rozdiel od skutočného príbehu nezomrel! A čo? Skutoční hrdinovia neumierajú a sú nesmrteľní! Wittmann pokračoval v boji a skóroval. Po zničení 200. tanku sa stal prvým a zatiaľ jediným tankistom oceneným Rytierskym krížom Železného kríža s dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Wittmannov génius trochu posunul chod dejín. A Nemci sa ukázali byť o niečo úspešnejší, rýchlejší, efektívnejší. A podarilo sa im to, čo sa takmer stalo v reálnej histórii, ale doslova pár hodín nestačilo. A tak boli sklady dobyté a nemecká armáda získala drvivú silu. V dôsledku toho bol Brusel dobytý a státisíce britských a amerických vojakov boli zajaté.
  Stalin sa s útokom neponáhľal, chcel, aby boli spojenci na Západe silnejšie rozdrvení.
  Bitky ukázali, že "Tiger" -2 je veľmi účinná zbraň so zbraňami aj čelným pancierom. Nemci, ktorí videli, že Červená armáda je na východe pasívna, nasadili do boja ďalšie jednotky a začali dosahovať úspechy. Fritz tiež dostal najnovšie samohybné delá E-25, ktoré mali malú veľkosť a hmotnosť, ale silné zbrane a dobré brnenie, a čo je najdôležitejšie, mobilitu.
  Výsledkom sú nové víťazstvá... Fritz sú už v Paríži. Opäť berú francúzske hlavné mesto.
  A Stalin chce toto - aby boli spojenci zabití a potom celá Európa odíde do ZSSR.
  Prefíkaný lišiak Stalin... Ale ani Churchill nie je idiot. Keď Roosevelt zomrel, spolu s Trumanom uzavreli a uzavreli prímerie s Treťou ríšou. Zároveň sťahovanie zvyškov porazených vojsk z Francúzska. A samozrejme s úplnou výmenou vojnových zajatcov a dokonca aj s dodávkami paliva a zásob do Tretej ríše.
  V reakcii na to Nemecko zrušilo antisemitské zákony. Židia však zostali v táboroch, neboli však upaľovaní, ale iba nútení pracovať, zatiaľ čo Američania posielali do táborov konzervy a obilniny.
  Nemci si rozviazali ruky vo Francúzsku a Taliansku. Teraz to bol Stalin, kto navrhol separátny mier. Hitler však odmietol. V júni začala Fritzova ofenzíva. Do série vstúpili prvé tanky E-50. Ako sa však ukázalo, auto nebolo úplne úspešné. Jeho hmotnosť zostala vysoká, takmer 65 ton, so skutočne nižšou siluetou ako Tiger-2, ale pancier mal rovnakú hrúbku, zjavne nedostatočnú, najmä po stranách. O niečo lepšia bola pištoľ 88 mm a dĺžka hlavne 100 EL. Strieľala dvanásť rán za minútu.
  Jazdnému výkonu pridal výkonnejší motor, akcelerujúci až na 1200 koní. Všeobecne platí, že tank, samozrejme, pridal v porovnaní s "Tiger" -2 a mal trochu racionálnejší sklon pancierovania, ale zostal zraniteľný zo strán.
  E-100 bol lepšie chránený, ale jeho veľká hmotnosť sťažovala prepravu a bojové použitie. Samohybné delá E-25 sa ukázali ako najúspešnejšie, s veľmi nízkou siluetou čelného panciera 120 mm s veľkým sklonom a palubným pancierom 82 a pištoľou pre Tiger-2. bolo najlepšie samohybné delá Wehrmachtu a druhej svetovej vojny. Zrýchlil na sedemdesiat kilometrov za hodinu - motor s výkonom 700 koní a dokonca aj náboje IS-2 sa odrazili do čela.
  Nemci zasadili hlavný úder z Maďarska a snažili sa zachrániť stále obkľúčenú Budapešť. Boje boli mimoriadne tvrdé.
  Ofenzíva začala 22. júna a obrana Červenej armády bola veľmi silná. Nemci majú stále málo tankov série E, len samohybné delá E-25 v dosť veľkom počte - je to celkom jednoduché na výrobu a lacné. Tu v ňom ležia dve dievčatá v bikinách. Auto je o necelého jeden a pol metra nižšie a vďaka tomu je tak dobre chránené a vyzbrojené relatívne malou hmotnosťou.
  Dve ležiace dievčatá Charlotte a Gerda strieľali zo sovietskych zbraní. Pred nimi sa pohybovali rozpadnuté autá, riadené rádiom, a čistili mínové polia.
  Červená Charlotte vystrelila z dela. Premohla sovietsku zbraň a potriasla hrudníkom, sotva pokrytým tenkým pásikom látky. A zakričala:
  - Hyperplazma besného ohňa!
  A potom jej dá aj Gerda facku, pričom použije holé prsty na nohách. A cvrliká:
  - Som veľmi cool dievča a nie zlé...
  Samohybná zbraň sa pohybuje sama. A z času na čas sa zastaví. Jej predný pancier je silne naklonený a to poskytuje dobrú ochranu. V sovietskych zbraniach sú náboje citlivé na odrazy. A takejto samohybnej pištoli v čele nič nehrozí. Tu môžu ešte preraziť dosku. Dievčatá sa však nikam neponáhľajú. Účinné samohybné delo predčí SU-100 v priebojnosti brnenia a je tiež lepšie chránené, mobilnejšie a zároveň ľahšie.
  A Červená armáda má málo sušičiek. V podstate tank T-34-85, ktorý nie je dostatočne výkonný s pištoľou a pancierovanie je dosť slabé. A nemecká samohybná zbraň E-25 je mimochodom ľahšia, oveľa silnejšia v brnení a zbraniach.
  Dievčatá bojujú... Veľmi krásne a mladé. A ich samohybné delá bombardujú a hádžu...
  Fritzovi sa nakoniec podarilo preraziť do Budapešti. Sovietske jednotky obkľúčili presvedčivé víťazstvo. Mnohí boli zajatí a zabití.
  Pravda, straty nacistov sú citeľné. A nie toľko sily. No, ak sa zariadenie stále vyrába, ľudské zdroje nestačia.
  A armáda vyzýva deti a ženy. Alebo cudzinci, ale tí nie sú dostatočne spoľahliví.
  Boje však pokračujú... Červená armáda vzdoruje veľmi tvrdohlavo, existuje veľa obranných línií. Nemci postupujú ďalších sto kilometrov a zastavujú. Nedostatočná sila. A samotná Červená armáda ide do útoku. No tiež sa mu veľmi nedarí a mierne odsúva Nemcov.
  Kým nepríde zima... Frontová línia sa stabilizuje. Červená armáda v januári 1946 bude pokračovať v postupe vo východnom Prusku a Poľsku, ale postupuje mierne.
  Nemci v zime loď nerozkývajú. Bitky sú krvavé. Ale predná línia je neaktívna...
  A prichádza obdobie charakteristické pre prvú svetovú vojnu. Predná línia sa stáva neaktívnou. V lete postupujú Nemci a zahraničné divízie, v zime Červená armáda. A nikto nemôže dosiahnuť významný úspech.
  Vojna pokračuje rok čo rok. Nemci vo vývoji prúdových lietadiel trochu predbiehajú ZSSR. V ZSSR sa MIG-15 objavil v sériovej výrobe až v roku 1949. Ale na druhej strane, Nemci v tom čase mali ME-462 a XE-362. A hlavne diskotéky, ktoré sa nedajú zostreliť z výkonnej laminárnej trysky ručnými zbraňami.
  V tankoch nemecká séria "E" ... Naproti tomu sa objavili T-54 a IS-7. Ale Nemci potom nasadili sériu AG - dokonalejšiu pyramídovú.
  Nikto však nemal výhodu. Predná línia stojí.
  Až do smrti Stalina v marci 1953...
  A potom, keď Nemci využili istý zmätok vo vedení strany a boj o moc, dokázali uspieť. Ale potom, po zatknutí a poprave Beria, vymenovanie Vasilevského, veľkého stratéga, za najvyššieho veliteľa a posilnenie vedúceho Výboru pre obranu štátu Malenkova. Frontová línia sa stabilizovala v rámci hraníc Európy.
  Nemci, kým bolo obdobie boja o moc v ZSSR, dokázali dosiahnuť Neman a znovu dobyť Balkán, Rumunsko, Bulharsko, Slovensko, Grécko, Albánsko a znovu získať plnú kontrolu nad Európou.
  Ale frontová línia sa opäť stabilizovala už na hraniciach ZSSR v roku 1941 ...
  A potom december 1955 ... Červená armáda v zime podľa tradície opäť napreduje. Koľko rokov trvá vojna? Horor štrnásť a pol! A koniec je v nedohľadne!
  Kým bude Hitler nažive, vojna sa neskončí. Malenkov sa do 22. júna 1941 prikláňa k mieru v bývalých hraniciach. Hitler je však tvrdohlavý a chce vyhrať za každú cenu!
  Červená armáda postupuje. Najnovší tank IS-12 ide do boja. Stroj s pištoľou v kalibri 203 milimetrov. Veľký, s desiatimi guľometmi. A šesť dievčat - členov posádky. Skúšajú úplne prvý model tanku. Je príliš veľký a ťažký. Je auto efektívne? Dievčatá napriek Vianociam 25. decembra a mrazu v jedných bikinách. Je pravda, že nádrž má najnovší motor s plynovou turbínou a je v nej teplo. Navyše ani samotná šestica dievčat nie je jednoduchá.
  Bojujú od štyridsiateho prvého roku. A býval takmer nahý za každého počasia. V skutočnosti, keď ste celý čas v bikinách, už prestávate mrznúť. A pokožka sa stáva elastickou a silnou.
  Holé dievčatá riadia stroj na zabíjanie. Sú naozaj milé a krásne.
  Alenka je tu hlavná a veliteľka posádky. Čo len dievča za štrnásť a pol roka vojny nevidelo. Kde ešte nebola. Prešlo frontom od Brestu po Stalingrad, od Stalingradu po Vislu a teraz postupujú v oblasti Bialystoku. Samotný Bialystok stále držia Nemci. Predná línia sa tvorila stabilne. A kopali zákopy slušne.
  Takže v skutočnosti je vojna nekonečná... A môže trvať viac ako jeden rok. A čo chce tento tvrdohlavý Hitler?
  Aj tu USA a Británia nechcú mier medzi ZSSR a Treťou ríšou. Chcú, aby sa obe strany navzájom úplne vyhladili.
  Dievčatá na IS-12 idú vpred. Predný pancier tanku je pod uhlom 450 mm. Projektily sa odrážajú. A dievčatá strieľajú späť.
  Ale zatiaľ je v ZSSR iba jeden takýto tank. IS-10 je už v sérii, ale váži päťdesiat ton. IS-7 sa stále vyrába ako T-54. Medzi sériovo vyrábanými sa objavil aj T-55, no zatiaľ len vstupuje do série. Nemci majú pyramídové tanky. Tiež veľmi silné a dokonalé. A vysokotlakové pištole s krátkymi hlavňami.
  Boj bude teda najvážnejší. Natasha a Anyuta strieľajú zo silnej lodnej pištole a škrípu:
  - Nad Berlínom bude naša vlajka!
  A odhalili svoje biele perleťové zuby. A nezastavujte dievčatá mínami.
  Dve strely zasiahli predný pancier... Odrazia sa. Nie, IS-12 je vážne auto a nie je také ľahké ho vziať.
  Zdá sa však, že IS-7, ktorý sa pohybuje napravo od dievčat, dostal z vysokotlakového dela, zasiahol a zastavil sa. Poškodil krásu.
  Alenka hrajúca sa s brušnými svalmi spieva:
  - Všetko nemožné je v našom svete možné, Newton zistil, že dvakrát dva sú štyri!
  Boje stále pokračujú v nezmenšenej miere. Sovietsky kanón zasiahne Nemcov. Veľká Marusya vkladá mušle do záveru. Taký je život a osud dievčat. A spievajú:
  Nikto nás nezastaví, nikto nás neporazí! Ruskí vlci rozdrvia nepriateľa, ruskí vlci pozdravujú hrdinov!
  Augustín čmárajúci zo samopalov hovorí:
  - Svätá vojna! Tam bude naše víťazstvo! Vlajka Ruska vpred, sláva padlým hrdinom!
  A smrtiace delo znova zarachotí a znie:
  Nikto nás nezastaví, nikto nás neporazí! Ruskí vlci drvia nepriateľa, viete, že majú chladnú ruku!
  Mária, toto dievča so zlatými vlasmi riadi tank a škrípe:
  - Rozdrvme fašistov!
  Nemci to majú ťažké, boje sú v plnom prúde aj na oblohe. Ale zatiaľ je MIG-15 v rýchlosti a výzbroji horší ako nemecké značky. Bitka je pre básnika nerovná.
  Huffman, toto pozoruhodné eso pilota urobilo počas vojnových rokov dobrú kariéru. Skôr úžasné a fantastické. Po dosiahnutí tristo lietadiel získal Rytiersky kríž Železného kríža so striebornými dubovými listovými mečmi a diamantmi. Po dosiahnutí štyroch stoviek zostrelených lietadiel dostal Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi. Za päťsto lietadiel dostal Rád nemeckého orla s diamantmi a po tisícke Rytiersky kríž Železného kríža s platinovými dubovými listami, mečmi a diamantmi. A keď dosiahol dvetisíc lietadiel, dostal Veľký kríž Rytierskeho kríža.
  Jedinečný pilot dokázal dosiahnuť veľa vzdušných víťazstiev. A kým ešte žil. Huffmana nedávno povýšili do hodnosti generála. Ale stále lietal ako obyčajný pilot.
  Ako sa hovorí, nehorí v ohni a nepotápa sa vo vode. Počas mnohých rokov vojny získal Huffman inštinkt lovca. Stal sa super legendárnym pilotom a veľmi populárnym. Mal ale silného konkurenta - Agáve, ktoré prekročilo aj číslo dvetisíc zrazených áut. A dohonil Huffmana. Ale je ešte veľmi mladá a ešte nestratila ani jedného bojovníka.
  Dievča stlačilo pedály holými, vytesanými nohami a vystrelilo zo vzduchovky. A tu sú zostrelené štyri sovietske vozidlá MIG-15.
  Agáve sa smeje a hovorí:
  Do istej miery sme všetci mrchy! Ale ja mám nervy z ocele!
  A dievča sa znova otočí. Raz zostrelí sedem sovietskych lietadiel - šesť MiGov a jeden TU-4 a zaškrípe:
  - Vo všeobecnosti, ak nie super, tak hyper!
  Agáve je samozrejme sviňa. Pilot od Lucifera. Veľmi krásna medová blond.
  Tu dá ďalšiu dávku a zostrelí osem sovietskych lietadiel MIG-15 naraz a zaškrípe:
  - Som najkreatívnejší a najreaktívnejší!
  Dievča naozaj nie je hlúpe. Všetko je možné a všetko je možné. Nenazývaj ju súkromnou.
  A nohy sú tak opálené, také elegantné ...
  Ale Mirabela proti nej bojuje ... Kozhedub bol dlho najlepším sovietskym esom. Zostrelil šesť zlatých hviezd hrdinu ZSSR, keď zostrelil sto šesťdesiatsedem lietadiel. Potom však zomrel. Potom už nikto nedokázal prekonať jeho rekord. A len nedávno Mirabela prekonala Kozheduba. A po zostrelení viac ako sto osemdesiatich lietadiel sa stala sedemnásobnou hrdinkou ZSSR.
  Toto je terminátorka! Ako napríklad zastaví cválajúceho koňa a vojde do horiacej chatrče.
  A ešte tvrdšie.
  Mirabela mala ťažký osud. Skončil som v detskej, pracovnej kolónii. Bosá a v sivom rúchu rúbala drevo a pílila kmene. Bola taká silná a zdravá. Vo veľkých mrazoch chodila bosá a vo väzenskom pyžame. A aspoň raz by kýchol.
  Samozrejme, takýto jav bol zaznamenaný aj na frontoch. Mirabela dlho bojovala v pechote a potom sa stala pilotkou. Mirabela dostala svoj prvý krst ohňom v bitke pri Moskve, kam išla hneď po kolónii. A tam sa ukázal v pohode.
  Bojovala bosá a takmer nahá v treskúcom mraze, ktorý doslova paralyzoval Wehrmacht. Bolo to také prekliate a neporaziteľné dievča. A podarilo sa jej to masívne.
  Mirabela verila v skoré víťazstvo ZSSR. Ale čas plynie. Obetí je stále viac, no víťazstvo neprichádza. A začína to byť naozaj desivé.
  Mirabela sníva o víťazstvách a úspechoch. Má sedem hviezd ZSSR - to je viac ako ktokoľvek iný! A sakra, zaslúži si svoje ocenenia! A ponesie zbrojný kríž a ešte ďalej. Aj keby Stalin zomrel, jeho vec žije ďalej!
  Dievča vojde a zamrzne ... Zrazí nemeckú XE-362 a zaškrípe:
  - Letecká akrobacia! A prekliato nová posádka!
  Naozaj, je to skvelé dievča. Skutočná kobra je tiež schopná veľa.
  Mirabela je nová hviezda....
  Boje pokračujú niekoľko dní, kým príde nový rok ... Sovietsky IS-12 dostal poškodenie valcov a pásov - opravuje sa. Áno, taká krutá a nemilosrdná vojna. A ako dlho to vydrží?
  A to všetko vďaka tomu, že Wittmann prežil boje na Západe.
  Wittmann sám bojoval nejaký čas v posádke tanku. Po odovzdaní účtu na tristo vozidiel, nepočítajúc zbrane, mínomety, nákladné autá, motocykle a iné veci, dostal: Rytiersky kríž Železného kríža so zlatými dubovými listami, mečmi a diamantmi a bol povýšený na generála.
  Potom už nebojoval. Ale na druhej strane velil šiestej, tankovej armáde SS.
  Kurt Knipsel sa stal najproduktívnejším tankovým esom Wehrmachtu. Ale až päťsto zničených tankov dostalo Rytiersky kríž Železného kríža.
  Nejako zbavené sa ukázali byť ocenenia. Je pravda, že keď dosiahol tisíc tankov, nakoniec dostal: Rytiersky kríž Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Kurt Knipsel je veľmi efektívny bojový stroj. Bojovalo sa na rôznych tankoch. Bol strelcom aj veliteľom. Dlho bez konkurencie predbiehal všetkých.
  Ale tu je kráska Gerda, už ho dokázala dobehnúť. Dievčatá dobre bojovali. Potom však mali prestávku. Všetky štyri krásky otehotneli a narodil sa im pár: syn a dcéra. Po prestávke sa však rýchlo chytili.
  A teraz Gerda obišla Kniesela.
  Ako sa tomu môžu vyhnúť? Bojujú naboso a v bikinách. Dievčatá si dali ďalšiu prestávku, keď opäť porodili deti. A teraz sa blížili k číslu dvetisíc zničených tankov. A mohli rátať s nevídanou odmenou: hviezdou Rytierskeho kríža Železného kríža so striebornými dubovými listami, mečmi a diamantmi.
  Tu sú dievčatá!
  Gerda strieľa na sovietske auto. Odtrhne vežu a kričí:
  - Som prekliata vec!
  A znova strieľa. Preniká T-54. A škrípe:
  - Vlasť Nemecko!
  Dievča sebou trhne. A je veľmi aktívna... Áno, má takú strategickú sériu. Už je rok 1956... Vojna pokračuje a pokračuje... Nechce sa zastaviť. Červená armáda sa snaží postupovať na rôznych miestach. Ale radšej opatrne, keďže zostáva málo ľudských zdrojov.
  A Rusko krváca.
  Červená armáda sa snaží postúpiť smerom k Rumunsku. A potom silná delostrelecká príprava, streľba a zabíjanie.
  Ale nepriateľ čaká. Nemci majú najmasívnejší tank AG-50. Prevyšuje T-54 v ochrane, najmä na bokoch a možno aj v prepichovaní pištole, ale je ťažší. Je pravda, že rýchlosť Nemca je vďaka motoru s plynovou turbínou vyššia.
  Nemecký tank strieľa a skóruje.
  Margaretina posádka bojuje. Bojuje v pohode. Nemecké dievčatá zostrelili sovietsky tank. A pišťajú od rozkoše.
  Áno, a neexistuje spôsob, ako ...
  Na oblohe sa točí kotúčové lietadlo, ktoré ovládajú Albina a Alvina. Dve blonďavé dievčatá zostreľujú sovietske autá. A robia to majstrovsky. Úplne nezraniteľné diskové barany Migi a Tu. Jatočné auto. A bojovníci sa tlačia holými prstami na nohách. A nedajte Červenej armáde na oblohe šancu.
  Disketa je niečo, čo vedci ZSSR nedokážu skopírovať. To je niečo, na čo sa nenašlo žiadne protijed. A Nemci vo vzduchu sa cítia veľmi sebavedomo. A bojujú sami so sebou ako čarodejníci čarovným prútikom.
  Albina mieriac disketou na nepriateľa zaškrípala:
  - Ak teda existuje Boh, potom je Nemec!
  Alvina, ktorá rozdrvila nepriateľa, potvrdila:
  - Určite Nemec!
  A dievča sa zasmialo ... Vo všeobecnosti bola tiež unavená z nekonečnej vojny. No Nemci a Rusi sa zabíjajú. Presnejšie Červená armáda a Wehrmacht. A predná línia je stále nehybná... A koniec je v nedohľadne.
  Vojna... Toto je už realita. Bojovníci narodení po vypuknutí vojny už bojujú na nebi aj na zemi.
  Napríklad Hans Feuer. Najmladší nositeľ Rádu Železného kríža I. triedy. A potom sa stal najmladším oceneným za zajatie sovietskeho generála Rádom rytierskeho kríža Železného kríža.
  Áno, toto je vlastne celkom fajn.
  Hans Feuer je zúfalý bojovník. Chlapec bojuje ako obr, a je mu zima, v zime sám v šortkách.
  Toto je naozaj skvelé!
  Hans sa stal slávnym po stáročia!
  A vo všeobecnosti tu prebieha taká neuveriteľná a napätá vojna ... Akákoľvek AI sa vytratí.
  A v Rumunsku nemôže Červená armáda preniknúť cez nemeckú obranu. Obe strany utrpeli straty. Prichádza január... A každým dňom viac a viac zabitých a zranených.
  Šialenstvo nemá začiatok ani koniec.
  Agáve je späť na oblohe a zostreľuje sovietske autá. Je to lovec a dravec. Udrie na nepriateľa.
  Autá, do ktorých narazila, padajú. A potom dievča strieľa na pozemné sily. Zničí IS-7. A on chce:
  - Som najlepší! Som dievča, ktoré zabíja nepriateľov!
  A opäť sa prenáša na vzdušné ciele. Toto je stíhač tankov a všetky stroje, ktoré lietajú a strieľajú.
  No na frontoch to tak vrie. A vedci sa snažia vytvoriť niečo smrteľné v zadnej časti. Aj keď to nedopadne dobre.
  Ale tu je malý tank AG-5. Stroj vážiaci sedem ton. Absolvovanie bojových testov. A hlodá a hlodá nepriateľa.
  A je čas spievať - nikto nás nezastaví a nikto nevyhrá!
  AG-5 sa ponáhľa k sebe a strieľa na cestách. A nezastavujte taký tank. A mušle sa odrážajú.
  A vo vnútri stroja sedí desaťročný chlapec Friedrich a škrípe:
  - A budem skutočný super bojovník!
  A ešte raz, ako strieľal... A zasiahol samotný stred veže. A jeho smrteľná sila, hoci malého kalibru, je kolosálna.
  A na oblohe bojuje Helga. Bosé dievča v bikinách vytáča účty. A raduje sa zo svojich fantastických úspechov.
  A Agáve ťahá dopredu ... A tiež bojuje.
  Už je február 1956... Červená armáda nedokázala nikde dosiahnuť úspech. Nemci však tiež nemôžu postúpiť. Do boja idú impozantné podzemné tanky. Ale sú čisto taktické.
  Dievčatá sa prehnali pod zemou, zabili batériu sovietskych zbraní a vrátili sa späť.
  Zároveň zajali pár priekopníkov. Dievčatá, ktoré chlapcov chytili, boli vyzlečené a mučené. Pionierov mlátili drôtom a potom im opiekli holé päty na ohni. Potom si začali lámať prsty na nohách rozžeravenými kliešťami. Chlapci zavýjali v ukrutnej bolesti. Dievčatá si nakoniec rozžeraveným železom vypálili hviezdy na hrudi a čižmami rozdrvili mužské dokonalosti. Poslední priekopníci skončili a boli zohnutí od bolestivého šoku.
  Dievčatá skrátka ukázali extratriedu. Nemci však opäť nič výrazné nedosiahli.
  Výkonné samohybné delá: "Sturmmaus", strieľali na sovietske pozície. Bolo tam veľa ničenia a ničenia. Sovietske útočné lietadlo však vyradilo jedno z vozidiel a Fritz sa vrátil.
  Nacisti sa pokúšali pomocou diskiet rozdrviť sovietske batérie. Boli proti nim použité ježkovia a výbušniny. Došlo k totálnej výmene úderov.
  Tu opäť Albina a Alvina na svojom lietajúcom tanieri. Ukazujú pomocou holých prstov, stláčaním tlačidiel joysticku a robia to mimoriadne obratne.
  Dievčatá, samozrejme, predvádzajú najvyššiu akrobaciu. Tu vytiahli svoju disketu a zostrelili tucet sovietskych lietajúcich strojov.
  Albina cvrliká:
  - Zúrivý stavebný tím! Bude hviezdopád!
  A znova otočí svoje auto. A dievčatá drvia Červenú armádu. Navyše, hlavný...
  Alvina tiež zrazila tucet sovietskych lietadiel a zaškrípala:
  - Šialené dievčatá a už vôbec nie panny!
  Správne o tom poslednom. Ich pár sa vybral s mužmi na prechádzku. A čo práve nevstal. Dievčatá milovali mužov - je to pre nich pekné! A hlavne ak pracujete s jazykom.
  Dievča najvyššieho postavenia... Tu mučili priekopníka... Najprv ho vyzliekli a naliali mu do hrdla pár vedier vody. Potom sa na opuchnutý žalúdok prinieslo horúce železo. A ako horeli! Priekopník kričal od divokej bolesti... Páchlo to pálenie.
  Alvina ho trafil do boku rozžeraveným drôtom. A ako sa chcete smiať ... Je to veľmi zábavné.
  Potom spievala:
  - Už ma nebaví drásať zadok - chcem si dráždiť šťastie!
  A ako sa smeje! A odhalil svoje perleťové zuby! Dievča miluje zabíjanie, to je dievča!
  A dievčenské nohy sú celé holé a elegantné. Veľmi rada chodí bosá po uhlíkoch. A voziť zajatých pionierov. Toľko piští, keď sa im smažia päty. Dokonca aj Alvina je veľmi vtipná. A Albina je tiež dievča, úprimne povedané - super! Ako presunúť nepriateľa lakťom k brade. A škrípať:
  - Som dievča z najvyššej triedy!
  A odhalil svoje perleťové zuby. Ktoré sa lesknú ako ubité. Bojovník je úžasný! Môže to byť niečo, čo sa nedá povedať v rozprávke, ani opísať perom!
  Obe bojovníčky sú zrazené na oblohe sovietskymi Migimi. Krásky sú aktívne. Niet v nich najmenších pochýb. A taká divoká a frenetická krása.
  Bojovníčky ovládajú joystick holými prstami a útočia na ruské autá. Keď sa rozdrvia, rozdrvia aj bojovníkov, ako palica na krištáli. Dievčatá sú nemilosrdné a nemilosrdné. Majú silu hnevu a plameň vášne. A sebavedomie vyhrať. Aj keď vojna trvá už pätnásť rokov. Ale nechce skončiť. Albina a Alvina sú na vrchole svojej popularity. A nechcú sa ani na chvíľu stiahnuť alebo zastaviť. A presunú sa k sebe a nabijú nepriateľa.
  Albina, ktorá zráža sovietske lietadlá, kričí:
  - Už ma nebaví dievča plakať, najradšej by som utopil lykové topánky!
  A ako sa usmieva a žiari perlovými zubami. A teraz chce muža. Miluje znásilňovanie mužov. Toto je pre ňu veľmi príjemné. Tu bude brať a znásilňovať.
  Albina reve:
  Sexuálne dievča je sex
  Pre veľký spevácky pokrok!
  A bojovník vybuchne od smiechu... A poďme znova zabiť všetkých našich nepriateľov. Má veľa energie. A plná svalová sila.
  A Alvina ako revať:
  - Rozbime nepriateľa na kopy!
  A bojovník sa začne aktívne smiať! A predstavovala si, ako jej chlapi labkujú. Ale je to prinajmenšom pekné.
  Marec je za rohom... Slnko svieti čoraz viac. V prvý jarný deň ruskí chlapci behajú bosí po roztopenom snehu. Smejú sa sami sebe, odhaľujú tváre a ukazujú Nemcom figy.
  Priekopníci s červenými kravatami, s krátkymi účesmi, niektorí dokonca až na nulu. Bežia skákať. Ich bosým nohám nie je takmer nikdy zima. Veľmi drzý. Dievčatá tiež behajú, tiež bez topánok. Z ružových sa na slnku lesknú okrúhle podpätky. Úžasné sovietske dievčatá. Štíhly, vyšportovaný, zvyknutý robiť malé veci.
  A všetci sa škeria a ceria zubami ... Prvý jarný deň je skutočná radosť a smäd po svetle a stvorení!
  A na oblohe letecká bitka. Mirabela, toto je sovietsky pilot číslo jeden, ktorý zostrelil ďalšie nemecké lietadlo. A ako vždy v jedných bikinách. Navždy mladý a nikdy neblednúci. Taká je sila jej duše.
  Mirabela však miluje aj dotyky mužov. Toto sa jej naozaj páči. Preto je pilotkou... Keď mužské ruky zvrásnia obnažené, svalnaté telo dievčaťa - to je skutočný pôžitok. A skvelá zábava!
  Mirabela zrazí ďalšie nacistické auto a zasyčí:
  - Som obrnená sviňa!
  Dievča dokonca udrie do ovládacieho panela holými, okrúhlymi podpätkami. Je nádherná. A nenapodobiteľné.
  Mirabella je skrútená. A Agáve letí smerom k nej. Tu sa konečne stretli dve najproduktívnejšie bojovníčky-pilotky. Strieľajú po sebe zozadu. Snažia sa to získať na diaľku. Ale príliš to nefunguje. Obe krásky vyletia z palebnej čiary. A agresívne odhaľujú zuby. Nuž, ženy sú mrchy. Tvrdo si hľadia do očí. Presnejšie hlava na hlave a znova strieľať. Nemecký ME-562 je stále lepšie vyzbrojený ako MIG-15 a sovietske vozidlo bolo zostrelené ...
  Mirabele sa však podarí katapultovať a po prvý raz vo svojej leteckej kariére lietadlo stratí. Najnepriaznivejšie na tom je, že skončila na nepriateľskom území. A to je zle. Áno, také sú jedinečné zvraty osudu. A 1. marca 1956 sa svet mení, ale vláda Fuhrera v kybernetickej hre zostáva.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"