Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Putin Ide K Hitleru

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Dogodilo se da se ruski predsjednik Vladimir Putin nakon njegove smrti u kolovozu 2023. preselio u tijelo Hitlera. Štoviše, tako je cool da je Veliki Domovinski rat u punom jeku na kalendaru 1. studenog 1941. godine. I ne možete to popraviti. Što učiniti ako i Staljin i Churchill ne žele čuti za mir? Tada ih Vladimir Putin odluči sve dobro kazniti!

  PUTIN IDE K HITLERU
  ANOTACIJA
  Dogodilo se da se ruski predsjednik Vladimir Putin nakon njegove smrti u kolovozu 2023. preselio u tijelo Hitlera. Štoviše, tako je cool da je Veliki Domovinski rat u punom jeku na kalendaru 1. studenog 1941. godine. I ne možete to popraviti. Što učiniti ako i Staljin i Churchill ne žele čuti za mir? Tada ih Vladimir Putin odluči sve dobro kazniti!
  . PROLOG.
  Dugotrajni rat s Ukrajinom nije bio previše zanimljiv za ruskog predsjednika. Pa, što je Ukrajina za Rusiju? Mislilo se da će je obasuti šeširima i zauzeti Kijev na tri dana. Ali nije išlo. Ovo je druga godina rata. A predsjednički izbori u Rusiji su doslovno na nosu. I Vladimir Putin je imao problema sa zdravljem. Može se vidjeti kako su pogođena prokletstva milijuna ljudi gotovo diljem svijeta. Ljudska krv nije voda. A koliko je krvi već prolio Vladimir Putin? Možda je samo Staljin bio krvaviji u povijesti Rusije. Ukrajinci provode uspješnu ofenzivu, te su preoteli većinu anektiranih teritorija od ruske vojske i raznih privatnih formacija. Štoviše, talibani su napali Tadžikistan i tamošnju rusku bazu u svibnju 2023. I otvorili su drugu frontu, zadajući glavobolju predsjedniku Rusije. Ispostavilo se da su Tadžici pokazali nizak moral, pa je njihova vojska dijelom pobjegla, a dijelom je zarobljena. I Rusija se morala boriti s njima. Tako su rusku vojnu bazu opkolili talibani, a veliki broj vojnika je poginuo, a neki su i zarobljeni.
  I morali su odgovarati. I opet objaviti mobilizaciju da se zakrpe rupe već na jugu.
  I u vrijeme kada je Vladimir Putin umro 5. kolovoza 2023., mnogi su ga Rusi već mrzili, a da ne spominjemo zapadne zemlje. I predsjednik Rusije je umro u mukama, i bez časti. Njegova se pratnja nije ni posebno rastužila. Ali ipak su odlučili veličanstveno pokopati. I dajte počasti.
  Iako su, naravno, mnogi govorili da bi Putin, da je umro prije napada na Ukrajinu, ušao u povijest kao jedan od najboljih ruskih vladara.
  Pa možda je to upravo slučaj kada čovjek žali što mu Bog ranije nije poslao smrt.
  U svakom slučaju, u kolovozu 2023. Vladimir Putin je umro, a o njegovoj sudbini trebao je odlučiti sud.
  I nebeski sud! Ali hirovita Boginja-demijurg Emmanuel uzela je i ukrala dušu Vladimira Putina iz pakla, te ga odvela u svoj svemir.
  Tamo je uzela i usadila ruskog diktatora u tijelo Adolfa Hitlera. Najveći zločinac svih vremena i naroda.
  I to u trenutku kada su njemačke trupe blizu Moskve. Da, smislila je takvu kaznu za predsjednika Caina. Ili možda čak i nagradu, jer se seliš iz tijela nekoga tko je u tom trenutku skoro dvadeset godina mlađi od tebe, a na samom vrhu uspjeha i slave.
  A sada je Vladimir Putin dobio novo tijelo, nove prilike, u svijetu koji kao dvije kapi vode podsjeća na Zemlju dvadesetog stoljeća. A najzanimljivije je što će se dogoditi. Moć ubojice-predsjednika nad svijetom ili sramotno samoubojstvo? Ili možda oboje, ili nešto između!?
  . POGLAVLJE 1
  Vladimir Putin se maglovito sjećao svog kratkog boravka u paklu. Još mu nije suđeno. Duša je bila u nekoj vrlo velikoj, svijetloj sobi. I potpuno si bestežinski, i visiš u zraku, kao što je to često slučaj u snu, posebno u djetinjstvu.
  Nema mučenja, nema paklene vatre. Ali to je bilo vrlo kratko razdoblje postojanja kao čistog duha, bez tijela. I samo lepršaš kao u snu, i dobro ti je i lagano, i ne sjećaš se dobro što je okolo.
  A onda ćete nakon suđenja za većinu ljudi biti raspoređeni ili u raj, ili u pakao, ili u čistilište.
  Ali sada se Vladimir Putin osjetio u novom tijelu. Ne mlado tijelo, ali ni staro.
  A bivši predsjednik Rusije već zna da je sada Hitler u tijelu.
  Zahvaljujući vegetarijanskoj prehrani i odsutnosti loših navika, Führer, star pedeset godina, u prilično je pristojnoj formi. Njegova psiha još nije preopterećena nizom sramotnih poraza. Dakle, osjećate se sasvim podnošljivo bolje nego na mjestu predsjednika Rusije. Koji nije doživio ni sedamdeset i jednu godinu.
  Međutim, vladari Rusije koji su doživjeli takvo vrijeme mogu se nabrojati na prste.
  U svakom slučaju, čini se da je Hitler tijelom i zdraviji i krepkiji i mlađi, pa se sudbini nema što prigovoriti.
  Sve bi bilo ništa, ali na kalendaru 01.11.1941. To znači da više neće biti moguće zaustaviti Fuhrera na kobnoj liniji i ne napasti SSSR. I naizgled morate djelovati, ali kako ...
  Prata i generali željeli su, naravno, nastavak banketa i da im Fuhrer da svoje mudre upute.
  Međutim, što učiniti kad ste već do ušiju u govnima. I u prošlom životu i u ovom.
  Vladimir-Adolf je najavio da treba biti sam i malo razmisliti i odmoriti se. Istodobno je tražio kavu s narančastom kavom i operativnu kartu, kao i europski dio SSSR-a i Afriku.
  Poslovi Nijemaca općenito su išli prilično dobro. Uspio iako je ofenziva u listopadu potpuno uništila šest sovjetskih armija, a nekoliko djelomično. Zarobljeno je više od šest stotina trideset tisuća vojnika i časnika neprijatelja.
  A u smjeru Lenjingrada, trupe Wehrmachta kreću se prema Tikhvinu. A na jugu su već zauzeli Harkov i dio Donbasa. Na Krimu su se približili Sevastopolju i zauzeli Kerč. Pa ovo još nije vrhunac uspjeha. Nijemci još moraju zauzeti Tihvin, Kerč, neke gradove u Donbasu i Rostov na Donu, a maksimum će postići do kraja studenog. A onda se čak približiti Moskvi doslovno na nekoliko kilometara.
  I tada će se dogoditi čudo. I neviđeni mrazevi, od kojih se smrzavao čak i njemački benzin iz ugljena, a oprema je otkazala, a sami njemački vojnici su se živi smrznuli.
  Vladimir Putin je u novom tijelu počeo u sebi osjećati sjećanje na Hitlera. S jedne strane, ovo je čak i dobro. Nećete biti uhvaćeni u čudnom ponašanju i neznanju. Zapravo, vrag ga zna kako izgledaju njemački generali i ministri. Čini se da je Speer smatran najtalentiranijim od njih.
  Ali Hitlerovo sjećanje sugeriralo je da Speer još nije dobio mjesto ministra naoružanja i streljiva Reicha. A možda - to je bio jedan od glavnih razloga poraza nacističke Njemačke. Da je tako energičan ministar energetike postavljen ranije, tijek ratova bio bi drugačiji.
  Međutim, Hitler nije samo u tome uspio dati zastoj. Na primjer, zaustavio je njemačke tenkove kod Dukera, a kao rezultat toga, četiri stotine tisuća Britanaca i sto tisuća Francuza uspjelo je pobjeći u Britaniju. A ako je te trupe zarobio Hitler, onda je možda čak i Churchill morao ići na mir. Općenito, naravno, odluka o borbi protiv Njemačke, koja je preuzela kontrolu nad gotovo cijelom kontinentalnom Europom, bila je idiotska.
  Ali upravo je Churchill spasio Rusiju ili SSSR.
  Bez druge fronte, Staljinove šanse protiv Trećeg Reicha i njegovih satelita bile bi gotovo ravne nuli.
  Dakle... Putin je psovao. Nije volio Churchilla. Možda je čak postojala i skrivena zavist prema ovom vođi. Uostalom, nakon svega, Churchill je ostao u povijesti legenda i gospodin.
  A predsjednik Rusije se zove: Vovka-Kain! On se stvarno u povijesti Rusije i svijeta sada pamti ružnom riječju. Da, oslobodio se - nije izdržao iskušenje i započeo je veliki rat. Najveća greška, prije svega moralna: ovo je kampanja protiv Kijeva. Svojedobno, dok je bio rat u Gruziji, diktator je htio napasti Tbilisi. Ali formalni predsjednik Rusije i vrhovni zapovjednik Dmitrij Medvedev izjasnio se kategorički protiv toga. I morao sam se prestati boriti. Završio je petodnevni rat, jedan od najkraćih u svjetskoj povijesti, a možda i najbrži u ruskoj povijesti. Izgubljeno je sto šest vojnika, Gruzijci su izgubili nešto više. Postojao je tada osjećaj ljutnje što nisu iskoristili priliku za okupaciju Gruzije. Ali Dmitrij Medvedev sasvim je logično objasnio da čak i ako uspiju brzo zauzeti teritorij kavkaske republike, ruska vojska će se suočiti s gerilskim ratom. Štoviše, već mi je bio pred očima primjer Iraka, koji su Amerikanci zauzeli za tri tjedna, ali su se suočili s takvom strančarenjem da su bili prisiljeni otići odande, izgubivši pet tisuća samo poginulih.
  Da, i Afganistan je isti ... Osim toga, Gruzija je planinska zemlja, i tamo stvarno možete partizanirati od i do. Osim toga, čečenski otpor još nije prestao. Doku Umarov je još bio živ, a gerilski rat trajao je ne samo u Čečeniji, već i na gotovo cijelom Sjevernom Kavkazu. A u slučaju okupacije Gruzije, Kavkazancima bi pomogao cijeli kolektivni Zapad. I islamisti bi također počeli dobivati pomoć i dizati glave.
  Dakle, Dmitrij Medvedev je u to vrijeme pokazao zdrav razum. I možda je to bila jedna od rijetkih mudrih odluka koje je donio.
  Ali i rat s Ukrajinom činio se relativno lakim. Tako su se trupe slavenskog brata vrlo loše pokazale u bitkama 2014. i zime 2015., i naravno, dojam je bio da je neprijatelj nulti ratnik.
  Pa, naprotiv, o ruskoj vojsci, posebno nakon Sirije, pretjerane ideje. Kao, mi smo tehnološki najmoćniji na svijetu. I svima baciti kapu.
  Čini se da bi mnogi tako mislili da su na Putinovom mjestu. I vjerojatno Amerikanci nisu bili lukavi kada su rekli da ruska vojska može zauzeti Kijev za tri dana. Također su očito smatrali da je Rusija prejaka, a Ukrajina slaba. Ali... Već u prvim danima odabrane ruske postrojbe pretrpjele su velike gubitke i postalo je jasno da je blitzkrieg propao.
  Rat je tekao, ne kako je on htio. Možda je trebalo sklopiti mir, pogotovo u prvom mjesecu rata, kada su bili najveći uspjesi. Ali, naravno, želio sam više. Tada su gubici porasli. A onda su krajem kolovoza i jeseni Ukrajinci postigli opipljive uspjehe na ratištima. Izbacili su ruske trupe iz regije Harkova i djelomično Luganska te ponovno zauzeli Herson i područje s onu stranu Dnjepra. Ukrajinci tada nisu htjeli drugi svijet, neki poput povratka na granice iz 1991. godine.
  Morao sam proglasiti mobilizaciju i prebaciti dodatne trupe. A zimi opet pokušati, napredovati...
  Vladimir Putin je tvrdoglava osoba. Iako povijest uči da tvrdoglavost može biti izuzetno opasna. Primjerice, Hitler je mogao barem djelomično sačuvati svoj režim, a možda i vlastitu kožu, da je ranije otišao u mir. Ovdje je Hirohito uspio spasiti svoj život, pa čak i svoju carsku titulu, čak i ako je izgubio stvarnu moć. I opsjednuti Fuhrer izgubio je sve. Možete se sjetiti Ivana Groznog! Koji je, ponudio svijetu, i dio Livonije, uključujući Narvu i Derpt. Ali Ivan Grozni želio je Livoniju u cijelosti. I nastavio rat sa Švedskom i Commonwealthom. Pa, morao sam odbiti i napade krimskog kana. Ukratko, izgubio je sve što je osvojio, a morao je i vratiti nešto od svog. A rat je trajao dvadeset i pet godina. Da, dogodila se avantura.
  Međutim, je li Putin sav u prošlosti i o prošlosti? Trebate odlučiti što ćete učiniti u sadašnjosti? Ili nastaviti rat sa SSSR-om, s obzirom na prethodne pogreške Trećeg Reicha. Ili ipak pokušati sklopiti mir sa Staljinom. Ipak, dalje ubijati svoje pretke nije baš ugodno. Ali kad bi se mogli ujediniti s komunistima, protiv mrske Britanije i Amerike, bilo bi cool!
  Zapravo, Putin, boreći se godinu i pol dana, nije mogao pobijediti Ukrajinu, štoviše, ondje je trpio poraze, a čak su i talibani otvorili drugu frontu na jugu. I evo prilike! Možete postići puno. A možda čak postanete i vladar svijeta!
  Vladimir Vladimirovič se nasmija i naceri u svoje kratke brkove. Što god pričali o Hitleru, on je u dva mjeseca osvojio gotovo cijelu Europu. Poljska, u to vrijeme usporediva po broju stanovnika i teritoriju s Ukrajinom, poražena je u dva tjedna. I za mjesec i pol poražene su trupe Francuske, Britanije, Belgije, Nizozemske. Samo je zarobljeno više od četiri milijuna ljudi. Evo postignuća.
  Da, i SSSR je pretrpio ogromne gubitke i bio gotovo poražen. Ali to je to, skoro. Onda će u prosincu doći do prekretnice. I moramo brzo sklopiti mir sa Staljinom. Ali pitanje je kako se opravdati vlastitoj okolini? Uostalom, čini se da je pobjeda u Rusiji tako blizu, a odjednom svijet?
  Kako to objasniti svojima? Osim toga, još se ne zna hoće li Staljin prihvatiti mirovni prijedlog. Pogotovo ako se od njega traže teritorijalni ustupci. Svijet bez aneksija i odšteta zvuči lijepo, ali nakon što je Njemačka toliko toga osvojila, pa čak i dala nešto zemlje svom savezniku, to će izgledati kao izdaja ustupka upravo tako.
  Ovdje, naravno, nastaju ozbiljni problemi. Bilo bi puno lakše Hitlera udariti malo ranije, prije napada na SSSR. Tada je plan Barbarossa mogao biti otkazan, a umjesto toga mogla se izvesti operacija Morski lav, zarobljavanje Britanije, a zatim Ikar, zarobljavanje Islanda. Malo ljudi zna da je Fuhrer imao planove i za ovo. S jedne strane, čini se da Treći Reich ne treba Island, ali s druge strane, glavni cilj je bio zaštititi se od napada iz Sjedinjenih Država. Hitler je u ovom slučaju, međutim, riskirao da zaglavi u ratu s Amerikom na duže vrijeme.
  Evo, usput, drugo pitanje je da li je Staljin namjeravao udariti na Treći Reich 1941.? Ili čak u četrdeset i dvije bolje pripremljen.
  Tu je poznata tetralogija Suvorov-Rezun, gdje dokazuje i pokušava logično opravdati Staljinov napad na Treći Reich. Pa, Putin, naravno, u prošlom životu nije imao vremena pročitati ovo djelo u cijelosti. Ali to mu je nakratko prikazano. Glavni argumenti Suvorova-Rezuna i komentari na njih.
  Na primjer, SSSR je doista premjestio trupe bliže svojoj zapadnoj granici. I stvarno je imao prednost u broju tenkova. Istina, ne osam puta kako piše Rezun, nego otprilike četiri puta. Na štetu kvalitete automobila također nije tako jasno. Otprilike dvije tisuće sovjetskih tenkova bili su jači od njemačkih: to su KV-1, KV-2, T-34, T-28 i T-35. Posebno moćan bio je KV-2 s haubicom od 152 mm. A njemački tenkovi ga nisu mogli probiti sa svih strana i uglova, kao KV-1.
  Ali ovo nije tako jasno. Na primjer, KV-2 ispalio je samo jedan hitac svake dvije minute i pokušao pogoditi okretni njemački tenk. I mogao je dobro oštetiti valjke, a sovjetski stroj je bio imobiliziran. U praktičnom smislu, T-34 je dobar. Ne može ga njemački tenk probiti u čelo, osim možda u bok.
  Ali i probleme. Optika i preglednost su loši, mjenjač se kvari i teško se šalju. T-28 je već moralno zastario tenk, iako je s dva topa gori od oklopne tridesetčetvorke. A ovaj zaštićeni spremnik nije baš dobar u vožnji. T-35 je pravo čudovište - tri topa, sedam mitraljeza, pet tornjeva. Ali ovaj se tenk ne može okrenuti. A oklop od čak pet tornjeva je nevažan.
  Tenkovi serije BT - s jedne strane, čini se da su dobri: brzina je gotovo sto kilometara na sat na autocesti. Ali u pravoj bitci kolona tenkova ipak neće moći ići. I oklop je slab, pa čak i protutenkovske puške mogu probiti takav stroj. Osim toga, tenk još uvijek ima velike spremnike benzina, može se izbaciti iz akcije hicima iz teškog mitraljeza. Da, ne baš ovaj auto. Najmasovniji tenk T-26 s topom od 45 mm bio je lošiji od njemačkog T-3 i po naoružanju i oklopu, a bio mu je blizu po voznim svojstvima.
  U cjelini, naravno, SSSR je možda bio jači u tenkovima, ali proizvodnja najnovijih automobila i zrakoplova tek se promicala, a oni su jedva počeli ulaziti u trupe. Najnovija avijacija još nije bila ovladana, kao ni tenkovi. Štoviše, tehnička dokumentacija za najnovije sovjetske tenkove nije izdana zapovjednicima. Kao rezultat toga, prije rata vozila KV i T-34 nisu uhodana. A Nijemci nekako nisu primijetili nove tridesetčetvorke. Prvi put je tenk T-34, prema Guderianovim memoarima, primijećen tek u listopadu 1941. godine. A gdje je prije nestalo tisuću ovih automobila?
  Štoviše, tijekom rata kvaliteta proizvedenih tridesetčetvorki ne samo da nije rasla, nego je čak i pala. Uključujući i kvalitetu oklopa. Da, i sovjetski piloti nisu imali vremena trenirati kako koristiti sovjetsku tehnologiju. Da, a univerzalna vojna služba uvedena je tek u jesen trideset devete godine.
  Osim toga, staljinističke represije oslabile su vojsku, izbacile iskusno i obrazovano osoblje.
  Plus set granata, posebno za najnovije tenkove. Pa ima još mnogo usporedbi. Doista, SSSR ima više tenkova i zrakoplova od Trećeg Reicha. No, s druge strane, Nijemci već sada imaju više nego dvostruko više automobila i motocikala. A Wehrmacht ima više puškomitraljeza. Plus njena privremena nadmoć u pješaštvu. To je istina, jer je Njemačka prije toga provela opću mobilizaciju. Ali i dalje napadati Treći Reich, gubeći u ljudstvu? Ovo je idiotski!
  Istina, Putin je upravo to učinio s Ukrajinom. Ali možda je zato zabrljao.
  Ali ovdje postoje dvije velike razlike. Ukrajinsku vojsku, koja 2014. godine nije mogla poraziti neke milicije, nitko nije smatrao ozbiljnom borbenom silom - čak ni Amerikanci. A Wehrmacht je osvojio Europu u dva mjeseca - velika je razlika. Čak vrlo velika razlika.
  Autoritet ukrajinske vojske je prije rata bio vrlo nizak i možda se zato inače oprezni Vladimir Putin odlučio na ovu avanturu. Osim toga, Kina je tajno dala zeleno svjetlo. Ali već prvih dana postalo je jasno da blitzkrieg nije prošao. A gubici su, pogotovo u elitnim postrojbama, ogromni.
  Doista, postoji neka nevidljiva sila koja uništava sva carstva. Od vremena kralja Xerxesa, vjerojatno prvo pravo, ogromno carstvo antičkog svijeta. Velika sila Aleksandra Velikog također se pokazala kratkotrajnom. Dapače, raspao se nekoliko godina nakon smrti ovog kralja.
  I ranije je Egipat vodio osvajačke ratove, ali i gubio posjede. Možete se sjetiti Asirije. To je također bila prilično velika moć. Pa Babilon iz vremena Nabukodonozora, iako ne zadugo. Rimsko Carstvo je trajalo dugo. Čak iu školskim udžbenicima povijesti tome je posvećena gotovo polovica vremena antike.
  Ali i ona je dotrajala i propala. Ovdje se mogu navesti mnogi primjeri. Postojalo je carstvo Karla Velikog - podijeljeno odmah nakon smrti kralja osvajača. Nastao je arapski kalifat - teritorijalno najveće carstvo, od Francuske do Indije, ali je i ono propalo. I Osmansko Carstvo se, doduše sporije, raspadalo. Samo carstvo Džingis-kana najveća je kopnena sila čovječanstva. Ali Džingis-kan je umro, a njezini sinovi i unuci počeli su je gnječiti. A onda, stigavši do Afrike do Beča, Mongolo-Tatari su se iznemogli i ponovno su se raspali. Tamerlan je pokušao obnoviti ovo carstvo ognjem i mačem, ali čim je umro, njegovo Timuratovo veče palo je u blaženstvo bez traga.
  Najveće po broju stanovnika i teritoriju u povijesti čovječanstva bilo je, možda, Britansko Carstvo s kolonijama i dominionima. Ali i to se prilično brzo raspalo. A postojalo je i španjolsko kolonijalno carstvo, koje se još ranije raspalo.
  Carska Rusija, koja je svoj vrhunac dosegla za vrijeme vladavine Nikole II., sudarila se s Japanom. I kao da potvrđuje činjenicu da postoji antiimperijalna sila, carske su trupe izgubile ovaj rat. I kao da ih je zla kob progonila. Bilo je toliko neuspjeha i loše sreće u tom ratu, od početka do kraja. Zato ne vjerujte nakon toga u sudbinu svih sila.
  Zatim, u Prvom svjetskom ratu, nije bilo baš sreće, pa je došlo do vojnog, pa čak i državnog udara. Nakon toga je na vlast došla nelegitimna privremena vlada.
  Pa, a onda boljševici s građanskim ratom. Pa da, pod Staljinom je došlo do novog uspona carstva, ali pod cijenu golemog krvoprolića. A nakon smrti vođe, došlo je do dvadesetog kongresa i kolapsa kulta. A SSSR je već pod Hruščovom počeo gubiti svoje pozicije.
  A onda je Gorbačov uzeo i dokrajčio sovjetsko carstvo. Štoviše, ne može se reći da je Mihail Sergejevič to učinio namjerno. Tada je sve zahvatilo bjesnilo perestrojke. I osobno se Vladimir Putin, iako KGB-ovac, prometnuo u gorljivog demokrata. I on je bio protiv GKChP-a, a također se radovao kolapsu CPSU-a. I postao je Sobchakova desna ruka. I aktivno podržavao Jeljcina. Uključujući i listopad 1993. Da, raspad SSSR-a je bio, ali većina ljudi, a posebno elita, radovali su se!
  Ili, u svakom slučaju, narodu nije smetalo, ali eliti je bilo doista drago. Pogotovo u središnjoj Aziji, gdje su se svi jako dobro sjećali kako je KGB progonio lokalne magnate u poslu s pamukom.
  Ukratko, tada je devedeset prve SSSR počivao na Boseu. A možda je samo Vladimir Žirinovski malo gunđao, onako za pokazivanje. Ili možda svira za publiku ili se želi istaknuti.
  Tada je bila Jeljcinova vladavina. Vrijeme velikih prilika za jedne, a neimaštine i strašnih problema za druge. Sam Jeljcin nije niti pokušao zalijepiti carstvo SSSR-a, već samo vratiti Čečeniju pod kontrolu. I kakav je to žestok otpor izazvalo. Uključujući i unutar zemlje. A protiv toga se izjasnio čak i Gajdarov Izbor Rusije. Kao i komunisti. Samo je Žirinovski podržavao ovaj rat. No, možda je zato potkopao vlastiti rejting i lišio se šanse da postane novi ruski car.
  Žirinovski je, naravno, bio karizmatičan vođa. Ali nije mu nedostajalo ni hrabrosti ni volje. Konkretno, nije bilo potrebno nagrizati trbuh kako-tako kada značajan dio ljudi gladuje. I dijeta i vježbanje.
  Pa dobro, Žirinovski je mrtav. I kralj je izgubio svoju omiljenu šalu. Što je bilo tako smiješno i smiješno. Zabavljao je i uzdizao. Ali od toga je bilo malo pravog smisla i koristi. Prije, naprotiv, Žirinovski je bio previše radikalan patriot, možda čak i karikatura. I kao da je ismijavao domoljublje. Pa, kao dobri vojnik Švejk, i on je bio karikatura domoljuba Austro-Ugarske.
  I bilo je smiješno, ali prilično štetno za stvar. Ali svejedno, kralju nije dobro i dosadno mu je bez šaljivdžije. Ovdje Dmitrija Medvedeva ova uloga očito ne privlači.
  Vladimir Putin, u Hitlerovu tijelu, teško je uzdahnuo. Još se nije navikao na novo tijelo i živio je u sjećanjima na prošlost. I to je bilo dvosmisleno, pogotovo posljednjih godina. Međutim, naravno da je Putin bio sretan vladar. Na primjer, tako rijedak dar sreće kao što je teroristički napad 11. rujna. Ovo je doista veliki uspjeh. Umjesto da se sami bore protiv talibana, Amerikanci su uvučeni u masakr nepotreban Sjedinjenim Državama.
  To je, na primjer, isto da je Hitler ratovao dvadeset godina s Britanijom i Jenkijima nego da je napao SSSR. I sam Staljin je u ovom slučaju mogao izabrati trenutak kada će udariti. I nemojte sami pasti pod strašni udarac.
  Ali Hitler je uspio preduhitriti Staljina. I evo rezultata - Nijemci pod Moskvom. A da je zima bila blaža i suša, možda bismo bili u samom glavnom gradu.
  Da, Staljin je tu imao sreće. Iako s druge strane, dobro, zašto su najuspješniji vladari, oni koji su tako okrutni? Ovdje je on Vladimir Putin, naravno, a ne Staljin. Ali možda mu zato Ukrajina nije dana?
  Što se može reći o Hitleru? S jedne strane imao je fenomenalne uspjehe, ali s druge strane katastrofalne neuspjehe. Neka vrsta sreće nasmijala se Adolfu - dala mu povjerenje u sebe. Ali onda je napuštena i uokvirena. A bilo je toliko žrtava i gubitaka s obje strane.
  SSSR nije mnogo dobio pobjedom u ovom ratu. Teritorijalne stečevine bile su male. Štoviše, Staljin je besplatno i ne pitajući Poljsku dao dio regije Brest i regije Bialystok. I nisu dobili puno. Bilo bi bolje da ovog rata nema. Stanovništvo SSSR-a smanjilo se na 170 milijuna. A pod carem-ocem Nikolom II., 1914. već je iznosio 180 milijuna ljudi. Tako se car-otac Rus povećao, a Staljin prorijedio.
  A Nijemci su mnogo izgubili pod Hitlerom. Iako je zauzimanje Europe i Poljske koštalo samo trideset tisuća ubijenih. Staljin je u ratu s Finskom izgubio 126 tisuća, što je puno značajnije. Da, ovako je ispalo gallimo.
  Bilo je dobro ući u Staljinovo tijelo prije napada na SSSR od strane nacističke Njemačke. I učini nešto. Stvarno, što je točno? Udari se, kako je savjetovao Suvorov-Rezun? Ovo ima svoje prednosti i mane.
  Loša strana je posebice ta što sovjetske trupe nisu sasvim spremne za napad. Konkretno, ni novi tenkovi ni zrakoplovi nisu bili dobro ovladani od strane trupa. Dobra vijest je da Nijemci ne očekuju preventivni napad. I mogu biti iznenađeni. Da, a sovjetske su trupe bile puno veće i bolje su ih naučile napadati nego braniti. Inače, stvarna praksa je pokazala da su nacisti puno bolji u napadu nego u obrani.
  Na primjer, ako su nacisti veličanstveno napredovali i do pada četrdeset i dva zauzeli teritorij usporediv s dvama Rimskim Carstvima. Tada su se u obrani brzo spojili.
  Računajući od Kurske izbočine, gdje su Nijemci posljednji put pokušali pokrenuti veliku stratešku ofenzivu i preokrenuti tok rata preuzimanjem inicijative, Staljinu je trebalo samo devet mjeseci da ponovno zauzme Ukrajinu i Krim. Pa, ako računate Galiciju, onda možete dodati još par. A ukupno Nijemci nisu izdržali dvije godine nakon bitke kod Kurska.
  Da, slabi su, bili su u defenzivi. A Fuhrer? A što je s Fuhrerom, on se ustrijelio. I onda kažu da nije bilo dovoljno hrabrosti, da to učinite sami - pomogli su!
  Vladimir Putin se stresao. Tijelo je doista gotovo dvadeset godina mlađe nego prije, što je sjajno. Adolf Hitler je nizak. Baš kao i sam Vladimir Putin. A to vam omogućuje da se brže naviknete na novo tijelo.
  I naravno da ima veliki potencijal. Pogotovo ako se boriš sa Staljinom.
  To je ono što se brkatom vragu može zamjeriti što nije održao osobni sastanak s Hitlerom u jesen 1940. godine. Možda bi u ovom slučaju oba diktatora toliko šarmirala jedan drugoga da bi umjesto rata sklopili savez. Evo primjera kako imaju s C. Iako se Do Xi dobro slagao i s drugim kineskim predsjednicima. No ipak, lakše je izaći na kraj s vršnjakom nego sa starijim ili mlađim vođom. Na primjer, Lukašenko i Medvedev se nisu slagali. Imali su razliku u godinama i odgoju. Medvedev je sin profesora - intelektualca, a Lukašenka je sin kolhoznika i nitko ne zna koga.
  Putinu, čiji je otac bio običan radnik i volio piti, također je bilo lakše s Lukašenkom. Možda bi bilo teže s drugim vođom. Pogotovo ako je mlad i inteligentan. Kao što, primjerice, Putinov odnos s Macronom nije uspio.
  I Hitlerov i Staljinov otac bili su pijanice, a oba diktatora proživljavala su siromaštvo, poniženja i bila u zatvoru. Tako da se moglo dogovoriti na osobnom sastanku. Ali iz nekog razloga Staljin to nije želio. Možda nije želio imati posla s tako mrskom osobom kao što je Hitler, ali nije li i sam Staljin bio mrska osoba? A u to vrijeme, vođa SSSR-a, i Fuhrer Njemačke, bio je mnogo krvaviji.
  Da, Staljinove ruke bile su krvave do lakata. A u Trećem Reichu Židovi još nisu masovno ubijani, a kaznene akcije velikih razmjera nisu provedene.
  Stoga nije bilo posebnog razloga za izbjegavanje osobnog susreta. Ali rat dva totalitarna carstva mogao se itekako spriječiti. I možda bi svijet na planeti Zemlji bio drugačiji.
  SSSR, Njemačka, Italija i Japan mogli su podijeliti cijeli svijet. A s obzirom da osvojenim treba dugo gospodariti, možda u povijesti čovječanstva ne bi bilo ratova, barem sljedećih sto godina.
  Međutim, sada Putin u tijelu Hitlera ima priliku osobno se sastati sa Staljinom i razgovarati. Naravno, bit će problema, ali oni će se vjerojatno riješiti.
  Iako je pitanje koliko zemlje tražiti od Staljina? Jednostavno je nemoguće i nerealno ići na nulu kad si već toliko toga uspio zgrabiti.
  Druga točka - odmah proglasiti primirje ili prvo postići nove uspjehe? Još uvijek nije vrhunac. Na Krimu još nije zauzet Kerč, a na jugu Rostov na Donu. I nije cijeli Donbas još uvijek pod kontrolom Nijemaca. I tako dalje...
  A usput, tu je i Afrika. Čini se da će Britanci uskoro pokrenuti ofenzivu protiv tamošnjih Rommelovih trupa? Na i taj smjer hitno ojačati. Uostalom, boriti se protiv Britanije za Putina veliko je zadovoljstvo. Za početak, treba vidjeti kakve rezerve Njemačka ima. Možda se nešto može uzeti s područja Francuske, pa i Balkana. Zapravo, ako bugarski car Boris ne želi ratovati sa SSSR-om, onda neka se bori protiv partizana barem u Jugoslaviji. I također u Grčkoj i Albaniji. I bit će izuzetno cool.
  Osim toga, Njemačkoj treba objaviti totalni rat. I aktivnije privlačiti strane radnike. Već nešto, ali Treći Reich ima dovoljno ljudstva. I, naravno, tinejdžere treba regrutirati u vojsku. Ne bore se ništa gore od odraslih, a njihova radna snaga nije baš dobra. Dakle, postoji još mnogo toga što se može učiniti. Pa formirati strane divizije od dobrovoljaca. To su činili Nijemci, ali već kad su počeli gubiti rat. Naravno, sve je manje onih spremnih boriti se za beznadnu stvar. U tom smislu, naravno, Hitler je postupio nerazborito. Općenito, naravno, Treći Reich i Fuhrer osobno bili su puni grešaka koje su ga spriječile da pobijedi u Drugom svjetskom ratu. Jedna od njih je, dakako, činjenica da nije aktivno koristio Poljake u ratu s Rusijom. Ali antiruski osjećaji u Poljskoj su jaki i tradicija su stoljećima.
  Ovdje se Vladimir Putin uhvatio za ono što misli kao poboljšani Hitler. I uopće ga nije briga za patnju ruskog naroda.
  Da, ovdje zapinje.
  Međutim, gledajući unatrag, čovjek je jak. Na primjer, kada pogledate partiju amatera u šahu u blic tempu, tada se čini da su greške partnera vrlo jasno vidljive. Ali ovdje sjedite za pločom.
  I igrati ulogu. Ali u svakom slučaju, trebalo bi izvršiti sljedeća imenovanja: postaviti Speera na čelo Ministarstva naoružanja i streljiva i dati izvanredne ovlasti. Povećati duljinu radnog dana i prebaciti tvornice na tri smjene. Regrutirajte tinejdžere i neudate djevojke u vojsku. Formirajte strane odjele. Aktivnije mobilizirajte Hivu. Povećati proizvodnju naoružanja i vađenje sirovina. Pa, i još mnogo toga za učiniti.
  Osobito žene - one su također dobri borci. I zašto ih ne koristiti iu bitkama i kao nadzornike stranih radnika. Da, i tinejdžeri, posebno oni najmlađi, također su se mogli okušati u ulozi čuvara. A odrasli muškarci naprijed. Ima još dosta rezervi.
  Žene piloti nisu loše i dobre su kao snajperisti. I u tenkovima, lijepi spol nije loš, pogotovo ako je sudbina takva da su žene obično manje od muškaraca, a spretnije i opreznije.
  Da, i tinejdžeri u tenkovima dobro se bore. Moramo napraviti njemačke automobile bržima i kompaktnijima. Dakle, zapravo još nema "Pantera"? Zašto se njemački tenk pokazao tako teškim, s općenito ne previše moćnim oružjem i slabim bočnim oklopom? To je nered, ovdje morate izgrditi dizajnere.
  A posada T-4 i T-3 trebala bi se smanjiti s pet ljudi na četiri. Možete kombinirati dužnosti zapovjednika i radiooperatera. Negdje je čuo takav savjet o tenkovskim trupama. Pa, što drugo ... Onda se možete sjetiti.
  Trebalo bi napraviti i neke promjene u zapovjednoj strukturi. Da zapovjednici grupa armija imaju više ovlasti, da bude manje frke i koordinacije. Također, treba promovirati i Mainsteina, ovog velikog stratega, kao i Guderiana, koji je po mnogočemu bio u pravu. Pogotovo u činjenici da će se udarac u Bjelorusiji zadati s operativnog balkona.
  Putin je nazvao tajnicu. Utrčala je lupkajući visokim potpeticama. Novopečeni Fuhrer je progunđao nešto ne previše razgovjetno i počeo diktirati naredbe.
  
  UHIĆENJE I PRETRAGA ROSE LUXEMBOURG
  ANOTACIJA
  Uhićena je i privedena poznata revolucionarka Rosa Luxembourg. U ženskom zatvoru mora izdržati pedantne pretrage, druge postupke, poniženja i ozbiljna iskušenja.
  . POGLAVLJE 1
  Mlada žena, Rosa Luxembourg, uhićena je po osobnom nalogu Kaisera Wilhelma.
  Stavili su joj lisice na ruke i izveli su je iz kuće. Ljudi su zabezeknuto gledali plavokosog revolucionara, starog tridesetak godina, vitke figure, koju je policija izvela.
  Rose je gazila kožne čizme po ožujskom snijegu koji se otapao i pokušavala zadržati miran izraz lica, blijeda od straha.
  Kako bi razveselio i ne odao uzbuđenje, marksist je pjevao;
  U svijetu hladnoće - snježne padavine,
  Prosjak i bogat!
  Đavoli vladaju planetom
  Pretvorio Zemlju u pakao!
  
  Ako želiš živjeti u radosti,
  Tako da sreća dolazi svima u kuću!
  Pokidajte lance ropstva kao nit
  Tada će torba biti puna!
  
  Postoji zemlja koja je primjer svima,
  Jak ratnik je pionir!
  Mač svoje svete domovine,
  Da zli Gospodin ne brblja!
  
  Njemačka dekret svim svjetovima,
  Snaga najmudrijih svjetiljki!
  Bez ikakvog, reći ćemo uljepšavanja,
  Svevišnji nam je pokazao put!
  
  Nećemo znati za riječ kukavica,
  Vojnik neće šapnuti - bojim se!
  čista pravoslavna vjera,
  Bože blagoslovi Isusa!
  
  Nema mira u srcima bez Krista,
  Sjajni vodi u bitku!
  Bez vjere, rat je ispraznost,
  Izgubimo bijesan rezultat!
  
  Vrag će iskušavati
  Lažite svoje - ispit petica!
  Ali ne vjeruj zlima
  Nema razloga za izdaju!
  
  Zakletvi smo vjerni do groba,
  Prostor potomaka čeka - vjerujte mi!
  Zbacimo sinove Sotone
  Neće moći zarobiti Zemlju!
  
  Stoga, sreća čeka
  Tko je jak - Gospodin će ga spasiti!
  Bog voli njemački narod,
  Plamen u venama topi led!
  
  Dođimo do beskrajnih granica -
  Pokažimo svemiru naš put!
  Ne padajte do nas pravoslavnih,
  Ne savijaj nečista u rog!
  Usput su policajci dlanom lupali ružu po leđima - kažu, nema se što pjevati kad kajzerova Njemačka gubi rat. I kada su trupe carske Rusije već ušle u Varšavu, što označava prekretnicu rata. A ova kučka zna sama pjevati.
  Rose je odvedena u zgradu središnjeg berlinskog zatvora. Sve je više-manje čisto i uredno na njemačkom. Rose se smirila. U njemačkom zatvoru bit će čisto, i najvjerojatnije samica bez stjenica i štakora, s lemljenjem propisanim zakonom. I tamo će Njemačka za nekoliko mjeseci kapitulirati i bit će oslobođena. A možda i u novoj vladi dobije mjesto ministrice.
  Rose je, lupkajući petama svojih čizama, pjevala:
  - Neka živiš kao domar,
  Ponovo ćeš se roditi kao predradnik...
  A onda ćeš od predradnika izrasti u ministra,
  Ali ako si glup kao drvo -
  Rodit ćeš se kao baobab
  I bit ćeš baobab
  Sto stoljeća dok ne umreš!
  Rose je tako, ne obazirući se na zatvorske hodnike, rešetke, brave, bodljikavu žicu, hodala poput kraljice. Zamišljala je kako se o njoj snimaju filmovi, a kako o boljševičkom mučeniku. A koliko je od toga postala popularna i kul - ne može se opisati riječima, samo bajka.
  Pa, kako u ovoj situaciji ne uzeti i ne pjevati. Evo ti u zatvor - kao na praznik.
  A Rosa, ne stideći se, zapjeva naglas, kao da je prava kraljica koja je uzdignuta na prijestolje;
  Ja sam hrabri komsomolac u zarobljeništvu,
  Tamo se pokazala vrlo žestokom u borbi ...
  Oj domovino, znaj da ću ti dug vratiti,
  Napunit ću kuću udobnošću i udobnošću!
  
  Znao sam malo - ništa,
  I bosu su me vodili na ispitivanje,
  Fašizam je totalno sranje.
  Fritz me žestoko pretukao bičem!
  
  Skinut, polugol na snježnom nanosu,
  I tako su se vozili kroz sela u pisugama ...
  Da, da dobiješ svoj Fuhrerov lijes,
  A komunizam ćemo vidjeti u daljini!
  
  Bolje da ne očekujemo milost
  A nacistima neću reći ni riječi!
  Uzalud sam mislio u divljem bijesu,
  Kakav komsomolac plaha ovca!
  
  Neprijatelji su me osudili,
  Pod petama vatre zapaljene ...
  I čujem bitku - ti si pori žica,
  Ja sam put tuge užarenih milja!
  
  Nema priznanja i struja nije strašna,
  Izdržat ću svaki izazov...
  Neka to bude šok za naciste
  A meni svaka prašina patnje!
  
  Sve ću to proći, izdržat ću, vjeruj mi
  Pošto je moja domovina Rusija...
  I bit će pokopana zvijer fašizma,
  Krist će doći i Crvena misija!
  
  Da, znam, znam, petlja me čeka,
  Možda će biti i gorih pogubljenja!
  Morat ćemo pokrenuti državu od nule,
  Jer bilo je puno ispada!
  
  A onda je došao veliki komunizam,
  Na Marsu smo, igrajući se, trčali ...
  Neka u svijetu trijumfuje humanizam,
  Za tako jaku borbu!
  
  Ti ćeš biti svemir, znaj moj
  Takve beskrajne blistave zvijezde ...
  Orao koji je nekada bio vrabac,
  Svatko od nas s priznanjem umjetnika!
  Rosa u svom ponosu nije ni primijetila kako je dovedena u sobu na pretres. I tri su je čuvarice počele svlačiti svojim spretnim, uobičajenim pokretima profesionalaca. I ponosna nebeska Rosa Luxembourg pokazala se potpuno gola pred trojicom čuvara, koji su dosta nalikovali gorilama.
  Tek bolno štipanje velikom šapom po golim prsima uz riječi: "Oh, kakve sise" raspršilo je Rosino glavno raspoloženje, a ona se sramežljivo pokrila i uzviknula:
  - Što radiš!?
  Rose je, pogotovo gola, izgledala vrlo mladoliko, struk joj je bio tanak, a figura besprijekorna.
  Stoga se matrona nasmiješila i odgovorila:
  - Ništa posebno djevojko! Teta će te sad pipati za zabranjeno - ubadanje, rezanje, kemijanje! Pa tajne bilješke!
  Rose, bezuspješno pokušavajući rukama prikriti svoju golotinju, odgovori:
  - Nemam ništa, a to je ponižavajuće i degutantno!
  Matrona s oficirskim epoletama se nasmijala i odlučno odgovorila:
  - Ne miči se! Inače će boljeti!
  A krupne ruke u tankim gumenim rukavicama počele su besceremonijalno čeprkati po Roseinu finom, lijepom, zavodljivom tijelu. Druga dva stražara, također muževna i visoka, čvrsto su držala mladu, figurastu ženu za ruke, ne dopuštajući joj da svojima prekrije svoja sramotna mjesta.
  Krupna gospođa povukla je Rosu za uši, opipala je i zavirila joj u nosnice. Zatim je posegnula u usta prstima u rukavici. I bilo je jako odvratno, Rose je osjetila mučninu od dodira gume. Osim toga, pojavila se misao da to možda nisu rukavice za jednokratnu upotrebu, a ona ih je koristila ranije, penjući se u intimna mjesta žena. I od tih misli, Rose je skoro povratila. Samo golemi napor volje i nespremnost da pokaže svoju slabost omogućili su Rosi da obuzda ispuštanje bljuvotine.
  I prsti su joj došli do samih krajnika, bili pod jezikom, opipali nebo, iza obraza, au ustima joj je ostao vrlo odvratan okus gume. Nakon što je završila s čekom u ustima, matrona je ponovno počela gnječiti Rosina prsa. Na njezin grubi dodir, grimizne bradavice mlade žene nabrekle su i otvrdnule.
  Stražari su se nasmiješili i promrmljali:
  - Dobro? Kao? Vidim da te moje milovanje uzbuđuje!
  Rosa Luxembourg je zarežala:
  - Kučko jedna! Ponašaj se tako!
  Oficirka je kao odgovor uklonila mladog revolucionara u lice i primijetila:
  - Znaj svoje mjesto kao buntovnik! Inače ću te poslati u ledenu ćeliju - golu!
  Zatim je nastavila besramno čeprkati po zatvorenikovu tijelu.
  Njezini snažni prsti pritisnuli su joj pupak, zbog čega je Rosa Luxembourg kriknula od boli. Tada su vrlo grubo i bolno pipali ispod pazuha jedne revolucionarke.
  Ali najgrublje i najponižavajuće tek je dolazilo. Matrona je naredila:
  - Raširi noge šire!
  Rose ga je nevoljko poslušala. A čuvarica je grubo stavila svoju veliku šapu u vaginu. Palčevi u rukavicama, skliski od sline koja je bila u ružinim ustima, ušli su duboko u ženinu utrobu. Stijenke vagine snažno su se razdvojile i postalo je nevjerojatno bolno.
  Rose je vrisnula i trzala se, pokušavajući se osloboditi. No moćni čuvari, koji su imali poprilično iskustva u potrazi, čvrsto su je držali. Tamničarevi prsti doprli su do same maternice i nastavili brati. Bilo je i bolno i krajnje ponižavajuće.
  A muškobanjasti gorila upravitelj nastavio je vrtjeti. Napokon, nakon još jednog okretanja goleme šape, revolucionarka je smrtno problijedila i dašćući se ugasila. Njezina glava s plavom kosom padala je ustranu.
  Tamničar s desne strane je primijetio:
  - Šokirana je!
  Krupna matrona vrlo je vješto tapšala Rosine obraze, masirala joj vrat, grubo je štipajući. Žena je došla k sebi. U očima su joj bile suze od boli i poniženja. Od zatvora je očekivala sve, ali nije mislila da će je dočekati ovako, grubo, kao da nije osoba, nego manje od životinje.
  Glavna matrona je ljubazno rekla:
  - Pa, ne bojte se! Sada se sagni, teta će ti osjetiti dupe i najgore će biti prošlo!
  Rose je drhtavim glasom pustivši suzu na pod rekla:
  - Možda ne bismo trebali!
  Upravitelj gorila je zarežao.
  - Ne! To je upravo ono što vam treba! Nagnimo je!
  Moćni tamničari grubo su izvrtali Rosine ruke, zbog čega je hripala od boli i savijala se. Djevojka je bila u pozi raka. A njezino nago tijelo sjalo je od znoja, kao nauljeno.
  I gorila upraviteljica joj je bez ceremonije gurnula svoja dva velika, dugačka prsta u anus. I to vrlo duboko, do samog debelog crijeva zapeo. Rose je vrištala od boli i srama. Vrlo jake tamničarke su je čvrsto držale i nisu joj dale da pobjegne. A nadzornikova se moćna ruka rojila u guzici lijepe i zavodljive revolucionarke.
  Rose je zastenjala, a njezine su se gole grudi podigle i pale. I suze su tekle niz njegovo iscrpljeno, blijedo lice. Potraga je bila poput torture, moralne i fizičke.
  Osjetila je koga stariji upravnik želi maksimalno poniziti i zato joj se nije žurilo.
  Rose je pjevala svojim plavim zubima, tresući obraze od suza boli i poniženja:
  Pobjeda čeka, pobjeda čeka
  Oni koji čeznu da raskinu okove!
  Pobjeda čeka, pobjeda čeka
  Moći ćemo slomiti Wilhelma!
  Gorila čuvar se nasmijao i odgovorio:
  - A ti si hrabra djevojka!
  I opet se iskrivila, zadajući jake bolove u guzici, da bi na kraju izvukla šapu u rukavici, koja je bila prekrivena krvlju.
  Napravila je grimasu poput razbojnika i bacila uništenu rukavicu u urnu, uzviknuvši:
  - Provjerite joj noge, potraga je gotova!
  Opipavanje golih tabana i ispitivanje između nožnih prstiju nije nimalo ponižavajuće kao prije, kada se šapa-kutljača penjala u vaginu i anus. Dakle, ovo već možete doživjeti bez suza.
  Završili su s pretresom Rose i takvu je, golu i bosu, odveli u susjednu sobu.
  Tamo je i fotografirana. Dali su mi tablicu s brojem i stavili je uz bijeli zid. Klikali su u profilu, anfas, polustrano i straga. Zatim su snimili akt u punoj veličini, također sprijeda, straga, sa strane i polubočno. A i fotograf je bio muškarac, što je sve činilo još ponižavajućim.
  Tada je Rosa stavljena na vagu. Izvagao, izmjerio i visinu, a zatim stajao uza zid i opseg njezinih ruku. Zatim sam zabilježio duljinu stopala i veličinu cipele. Ne boli, ali je vrlo ponižavajuće. Posebno u prostoriji nisu bile samo žene, nego i muškarci.
  Ovdje su muškarac i dvije žene u bijelim kutama iznijeli Rosu na svjetlo i počeli je pažljivo pregledavati, zapisujući u dnevnik sve madeže, ožiljke, opekotine i posebne znakove.
  Rose je postala grimizna od srama i ljutnje. Kako je ponižavaju i je li doista moguće tako se ponašati prema mladoj ženi koja je već postala prava legenda. No, možda se zato prema njoj tako i ponašaju kako bi ponizili čelnika njemačke ljevice.
  Vrijeme je polako prolazilo, a Rose je počela pjevati:
  Uništit ćemo cijeli svijet nasilja,
  Do dna i onda...
  Gradit ćemo novi, novi svijet,
  Tko je bio ništa, postat će sve!
  Žena u bijeloj kuti oštro je primijetila:
  - Evo sad si nitko - samo zarobljenik!
  Uštipnula je Rose za golu bradavicu. Rose je stajala blijeda i oblivena hladnim znojem, pjevajući:
  - Ovo nam je zadnje
  I odlučujuća bitka...
  Bez ikakve sumnje -
  Dečki, slijedite me!
  Konačno je gotovo prepisivanje znakova. I odvedena je u susjednu sobu. Tamo je žena u uniformi naredila da ispruži dlanove. A Rosine ruke bile su umrljane crnom bojom. Nakon toga prvo je otisnut cijeli dlan, a zatim svaki prst pojedinačno. Potom su namazane i Rosine uši - prvo desne, a potom i lijeve. I to je također tiskano. Zatim usne. Što je prilično odvratno. Kad su ti usne namazane tamnim i oštrim mirisom. I nanesena na list bijelog papira.
  Na kraju su uzeli otiske s bosih stopala lijepe žene. Jedan po jedan. Nije više tako odvratno.
  Potplate su obrisali posebnom spužvom tako da nije bilo tragova.
  Zatim je Rosa ponovno vođena. Gubila se u nagađanju što bi još pedantni i pedantni njemački tamničari učinili s njom.
  Ovaj put su je odveli u sobu za rendgen. I snimili su želudac i crijeva, što se općenito može razumjeti, ima skrovišta. A provjerili su i nosnice na slici. Tako su ponekad skrivali kapsule s otrovom ili dragim kamenjem.
  Kad je sve bilo gotovo, Rosa je u sebi osjetila olakšanje. U svakom slučaju, nije boljelo. I navikneš se nekako hodati ovako gol.
  No, na kraju krajeva, i Eva se razgolitila, i imala je komplekse, pa nije osjetila priliku. A ona kao da se ništa neće dogoditi.
  Prije bi procedure završile. I tako je doista odvedena ispod dugačkog hodnika do kupaonice. Tamo se, pod nadzorom stražara, Rosa konačno oprala. Voda je bila topla, ugodna, ispiraš moralnu i fizičku prljavštinu sa sebe. Pa čuvari su joj dali i službeni sapun.
  Rose se čak razveselila: besplatno se pere sapunom. Onda će joj besplatno dati krov nad glavom, a i zatvorski obrok. Naravno, neugodno je što je čuvari tako gledaju, ali prelijepa je i nema se čega sramiti.
  Žena je oprala svoje bose noge od crne boje. Ima vrlo dobru figuru zahvaljujući svom sportskom načinu života - poput mlade djevojke čvrstih grudi, ali na licu joj se vidi da je puno starija. Međutim, ne više od trideset u izgledu. Rosa je bila ponosna što izgleda tako dobro.
  Pa se umila, viknu joj:
  - Dosta, stani!
  Izašla je. I upraviteljica je stavila prste u usta, kao da Rosa može nešto odnijeti ili ukrasti. A druga tamničarka i dalje gura šapu u njedra i anus. Što je bilo ponižavajuće i odvratno. I vjerojatno ne samo Rosa, pa se upraviteljica penjala golih prstiju ne potrudivši se staviti rukavice na ruke.
  Rose je izdržala, iako je bila ponižavajuća, posramljena, pa čak i povrijeđena. Matronini nokti jako su grebali njezina nježna, intimna mjesta u maternici i petoj točki.
  Ali konačno su završili mučni sati ionako potpuno nepotrebne potrage.
  A Rozi su stavili lisice i opet je vodili. Jedna je mlada žena čak iznenađeno pomislila: hoće li je doista zatvoriti i ćeliju golu? Ali ne može biti. Zatvorenici zakonski ne smiju biti goli. Da, barem neke cipele koje je dužna dati.
  Ali stvarno su je odveli u svlačionicu. Gdje bi trebali izdati službenu odjeću, ako nema dopuštenja, nosite svoju. Rose je dobila samo prugastu haljinu na golo tijelo. Na haljini su umjesto prezimena bili ušiveni brojevi.
  Rosa je upitala:
  - A gaćice i grudnjak?
  Matrona je strogo odgovorila:
  - Postoji posebna naredba komandanta, ne dajte vam službene gaće i grudnjak!
  Rose iznenađeno upita:
  - Zašto je to?
  Tamničar je strogo odgovorio:
  - Možeš se objesiti o njih!
  Mlada revolucionarka raširi ruke:
  - Zašto sam budala da se objesim? Najviše za nekoliko mjeseci bit ću pušten!
  Matrona je ljutito kimnula.
  - Svi tako govore, ali sjede godinama!
  Rosa je sada bila samo u prugastoj haljini iznad koljena i s bosim, bosim nogama.
  Mlada je žena pogledala policu. Bilo je mnogo različitih cipela, ne baš privlačnog izgleda. Ali njezine su bose noge bile hladne. Šokirat će je poniženje pretresa i drugih postupaka, nije se obazirala na hladan, vlažan, betonski pod zatvora. Ali sada se samo trese.
  Rosa je zastenjala žalobnim tonom:
  - Noge su mi hladne, daj mi bar cipele!
  Tamničar je oštro odgovorio:
  - Zapovjednikova posebna naredba! Zbog posebne opasnosti političkog zatvorenika, u pritvoru je zabranjeno nositi cipele jer ih možete koristiti kao vojno oružje ili bacanje predmeta!
  Rose je s uzdahom primijetila:
  Ali u zatvoru je tako hladno! Mogu se prehladiti i razboljeti!
  Matrona ju je umirila:
  - Imamo dobru ambulantu! I u svakom slučaju, prestanite se svađati. I dobro će te batinati!
  Revolucionar je bio iznenađen:
  - Zar batine nisu otkazane?
  Tamničar kimne.
  - Tijekom rata su ponovno uvedeni! Zato se ponizi, ljepotice - bit ćeš cjelovitija! A na račun bosih nogu, zatvorenici se brzo naviknu na to. A uskoro će vani postati toplije, već je proljeće i osjećat ćete se bolje. A ako imate prijatelje u divljini, neka pošalju više obroka. Dakle, samo manji dio stiže do zatvorenika!
  Rose je energično kimnula.
  - Znam! Korupcija će uništiti Njemačku!
  Tamničar je promrmljao:
  - Kao Rusija!
  Mladoj su ženi ponovno vezali lisice na zapešća i proveli je bosu, u zatvorskoj kratkoj haljini, poput robinje iz doba Spartaka po zatvorskim hodnicima.
  Kamera je sada čekala Rose. Štoviše, radije bi zajedničku nego jednu. U zajedničkoj ćeliji je toplije i ima s kim razgovarati. Štoviše, žene mirišu mnogo ugodnije od muškaraca, i njoj bi bilo dobro s njima.
  Da bar malo pridigne pale od bola, poniženja, hladnoće u bosim, ženskim nogama koje se smrzavaju od hladnog, betonskog poda, Rose je zapjevala:
  Zima već nestaje
  Evo proljetnog sunca...
  Mudrost je pobijedila prirodu,
  U znanstvenoj potrazi i pješačenju!
  
  Potoci zvone - snježni nanosi se tope,
  Gdje je srebrni tepih potok.
  Karanfili bujno cvjetaju u svibnju,
  I naše prijateljstvo se ne prosipa!
  
  Volimo kćeri prirode
  Kad gljive rastu u proljeće...
  Ne, znaš loše vrijeme
  Kako kiši milost Kristova!
  
  Priroda oživljava u proljeće
  Kristalni led je pukao.
  Planeta će postati, vjerujem, raj,
  Neka zli oganj ne zapali svijet!
  
  Uostalom, svaki cvijet je svemir,
  Buba također želi živjeti.
  Bolja je sudbina svih - stvaranje,
  Ali jadni zeko, ti si igra.
  
  Kako se pokazalo, postoji mnogo straha,
  Puno je patnje s ljepotom...
  Ponekad stenjući molimo Boga -
  Pomozi nam sa srećom i snom!
  
  Ali što je ljutnja na svijetu,
  Što nas je počelo uvijati kao tornado,
  Ali Bog je odgovorio - ovo je da,
  Nisi postao lijen kao medvjed!
  
  Uostalom, ako je banana sama otpala,
  Nećeš ni plug upregnuti.
  Lica svetaca sa ikona klimaju glavom,
  Nema ananasa - sijte raž!
  
  Pa, taj rad vodi do uspjeha,
  On će našu rasu učiniti jačom!
  A prosperitetu se ne žuri,
  Nema potrebe za škrtošću mačaka!
  
  Nagrada će doći - bit će snage,
  A mi ćemo uskrsnuti one koji su pali u boju!
  Stići će kazna, znaj Juda,
  Laži i prijevare bit će osvećene!
  Rosa je konačno dovedena do masivnih vrata na kojima je bio izbočen zloslutni broj "13". Lisice su joj skinute, a mlada je žena osjetila olakšanje dok je trljala svoja iscrpljena, natučena zapešća. Da, s lisicama na rukama i bolno i ponižavajuće u isto vrijeme.
  Odveli su je u ćeliju. Unutra je bilo malo toplije nego vani, bilo je grijanja. Pokazalo se da je ćelija dvostruka i da je u njoj bila djevojka crvene kose. Prilično lijepa, i spavala je s dekom. Probudivši se, okrene nježno lice i upita:
  - Nova djevojka?
  Tamničar kimne.
  - Politički! Mislim da ćete vas dvoje biti mnogo zanimljiviji!
  Rose je primijetila:
  - Nemam posteljinu?
  Matrona se nasmijala.
  - Kako biste bili susretljiviji i što prije svjedočili, uskraćeni ste za jastuke, deke i madrac. Leći ćeš na gole daske, smrzavat ćeš se, a prije ćeš svjedočiti protiv svojih suučesnika i pomagača!
  Rosa je ljutito lupnula bosom nogom i zarežala:
  - Nemoj čekati!
  Teška, masivna vrata ćelije zalupila su se za njom uz škripu.
  
  SVIJET BEZ DRUGOG SVJETSKOG RATA
  ANOTACIJA
  Chamberlain se nije usudio objaviti rat Trećem Reichu nakon napada na Poljsku, Francuska također nije ušla sama u sukob. Nakon poraza Poljske i njezine podjele između SSSR-a i nacističke Njemačke, počelo je dugo razdoblje mira, razvoj čovječanstva krenuo je drugim putem.
  . POGLAVLJE 1
  Poseban svijet iz alternativne povijesti. U njemu je Chamberlain imao smisla ne objaviti rat Njemačkoj koja je napala Poljsku. I naravno, Francuska nije ušla u rat bez Engleske.
  Hitler i Staljin podijelili su Poljsku. Zatim je došlo do podjele baltičkih država i potpisivanja sporazuma o prijateljstvu i granicama.
  Bio je pravi rat s Finskom. SSSR je uz velike gubitke ipak uspio zauzeti dio teritorija, probiti crtu obrane i zauzeti Vyborg.
  Do sada je sve išlo dobro. Ali pokušaj preuzimanja Moldavije od Rumunjske naišao je na Hitlerov otpor. Kao, zar Staljin ne želi previše?
  Ali Hitler i Staljin su se osobno sastali i dogovorili da će SSSR-u dati Moldaviju, i ovaj dio je završen.
  Zatim je došlo dugo razdoblje mira. Japan se nije usudio boriti sam sa SAD-om i Britanijom. A Hitler je još probavljao Poljsku, čiji je značajan dio postao dijelom Trećeg Reicha. Ni Staljin, proširivši carstvo i imajući iskustvo teškog rata s Finskom, nije se nigdje popeo.
  U SSSR-u je treći petogodišnji plan službeno ispunjen i preispunjen. Zatim su se uhvatili četvrtog. I bila je preispunjena. I u petoj petogodišnjici počeli su smanjivati cijene i podizati životni standard.
  Staljin je umro u ožujku 1953. godine... Prema nekim izvješćima, možda je bio otrovan. Nakon intriga, vlast je preuzeo Nikita Hruščov. Onda je bio dvadeseti kongres i razotkrivanje kulta ličnosti. I ideja da se izgradi komunizam do 1980.
  U to se vrijeme nuklearno oružje pojavilo u Njemačkoj, Sjedinjenim Državama, Britaniji i SSSR-u.
  Hitler je ostao zapisan u povijesti kao sasvim normalan vođa bez holokausta. Postojali su samo neki zakoni koji su ograničavali prava Židova. I Poljaci su postupno dobivali njemačko državljanstvo i jednaka prava. U pedeset i petoj godini, varšavsko namjesništvo izravno je ušlo u Treći Reich. Godine 1960. i Česi i Poljaci dobili su njemačko državljanstvo. Njemačka je prva u svijetu lansirala satelit u nebo i poslala čovjeka u svemir.
  A 20. travnja 1961. započeo je prvi let ljudske posade na Mjesec. Ovo je sjajan događaj.
  Treći Reich je velika država, možda najveća u Europi. Uključuje i Češku, i Sudete, i Austriju, i Poljsku. Osim toga, Nijemci su uz novčanu naknadu stekli dio Danske bez rata u granicama iz 1914. godine. Onda je bio referendum. Referendumi su održani i u Poljskoj i Češkoj. Nastala je gospodarski razvijena i jaka sila. Osim toga, Britanija je također pristala vratiti Namibiju Nijemcima u Africi, i to uz novčanu naknadu.
  Gotovo bez ikakvih ratova, osim sukoba s Poljskom, Hitler je proširio Treći Reich. Jedini problemi su bili samo s Francuskom. Ovdje je, pak, manji dio Lorrainea, naseljen uglavnom Nijemcima, nakon referenduma vraćen Njemačkoj. Ali granice iz 1914. godine nisu vraćene. I to je mnoge Nijemce zasmetalo.
  Ali Francuzi su sklopili vojni savez sa SSSR-om iu tom slučaju bi se išli boriti na dva fronta. Crveno Carstvo, izbjegavši Drugi svjetski rat, bilo je ekonomski vrlo snažno, usporedivo s SAD-om i Njemačkom, te brojno stanovništvo. Stoga je opasno boriti se s njom.
  Osim toga, Britanija je također imala sporazum s Francuskom. Koja je, za razliku od stvarne povijesti, zadržala svoje kolonije i bila vojno vrlo moćna.
  Ali Kina je ostala rascjepkana i slaba, zapravo podijeljena na sfere utjecaja vodećih svjetskih sila. Japan se dugo borio u Kini i uspio je zadržati dio pod svojom kontrolom. Druge su zemlje tamo imale svoj kapital. SSSR je zadržao kontrolu nad Mongolijom, koja je čisto formalno zadržala svoju neovisnost.
  Hitler je još živ. Ima sedamdeset i dvije godine. Ne puši, ne pije alkohol, vegetarijanac je i još uvijek vježba na simulatorima. Fuhrer je opsjednut svojim zdravljem. Ima i sinove i kćeri - doduše, dobivene umjetnom oplodnjom. Nekih sinova ima više od stotinu. Najstariji od njih već ima sedamnaest godina. Teško je napraviti dostojan izbor nasljednika. Dakle, Fuhrer je još uvijek zainteresiran za vlastiti život. I u Trećem Reichu se radi na produljenju života diktatora.
  Sedamdeset i dvije godine sigurno nisu duboki starci. Dakle, Fuhrer također voli zabavu. Na primjer borbe bez pravila.
  Tamo se, naravno, ne bore do smrti - Treći Reich je relativno civiliziran i čudan. A Hitlera uopće ne percipiraju kao čudovište, iako je vođa svakako autoritaran.
  Uspio je poraziti Poljsku gotovo bez gubitaka i proširiti teritorije s malo ili nimalo rata. Narod Njemačke ga obožava, a narodi drugih zemalja ga poštuju. Čak se i Nikita Hruščov prema njemu odnosi s poštovanjem. Štoviše, SSSR je zaostao u svemirskoj utrci.
  Staljin je bio ravnodušan prema raketama, a Nikita Hruščov je dosad uspio poslati samo pilota u svemir.
  I sad Nijemci lansiraju raketu na Mjesec. I tu su dvije djevojčice i jedan dječak. I to je super.
  U čast Fuhrerova rođendana i lansiranja rakete organizirane su svečanosti diljem zemlje.
  Ogromni stadion u Berlinu je pun ljudi. Dolaze razna sportska natjecanja. I naravno borbe bez pravila. Što Hitler toliko voli.
  Fuhrer je, naravno, ostario, ali i dalje manje-više izgleda, iako je sijed i lijepa ćelava mrlja mu se probila na glavi. I brkovi su osijedjeli, a lik se malo pogrbio. Führer je na vlasti dvadeset osam godina. S njim Njemačka ima jedno od prvih gospodarstava svijeta, a možda i prvo. SSSR, SAD i Treći Reich sada su vrlo blizu u pogledu nacionalnog dohotka. Da, Britanija je još uvijek jaka zahvaljujući kolonijama. Japan se počeo uzdizati - dugotrajni rat s Kinom iscrpio ju je. Ali svijet je multipolaran.
  Hitler je velik, ali ne i sam vrh. U Sjedinjenim Američkim Državama sada je novi, mladi predsjednik John F. Kennedy, u Francuskoj i Britaniji također su na vlasti prilično mladi vladari. Nikita Hruščov je samo jadna sjena na pozadini Staljina, iako govori o komunizmu.
  Možda je od svih svjetskih vođa Hitler najlegendarniji, najpopularniji, karizmatični i veliki, unatoč godinama, koji još nije izgubio sjaj i energiju.
  Upravo sada gleda borbe kroz poseban ekran. A odozgo monitori u boji prikazuju sliku Koloseuma.
  Izlazi u borbu lijep, plavokos dječak od dvanaest-trinaest godina. Reljefnih je mišića, u nekim sportskim hlačicama i bos. Dječak nosi rukavice. I ide na glazbu.
  Kao u davna vremena, u Trećem Reichu nema borbi na mačevima. Jer zemlja nije pala u barbarstvo.
  Dapače, naprotiv, Njemačka je postala zemlja uzorno uređene, s najnižom stopom kriminala na svijetu i nultom stopom nezaposlenosti. I nekako joj je neugodno ubijati ljude u ringu.
  Dječak je bio u plavim kratkim hlačama, klanjao se Fuhreru i njegovoj sviti i na sve četiri strane stadiona. Publika mu je navijala.
  Spiker je najavio:
  - Šampion Berlina, zvani "Miš", borit će se za naslov prvaka Trećeg Reicha među djecom do dvanaest godina.
  Vidi se da je dečko jako dobar.
  Sada se ponovno čuje glazba i izlazi još jedan borac. Također dječak otprilike iste visine i težine kao on. I također svijetlokos, i vrlo mišićav. Samo mu je trenirka crvena, a lice mu je ukočenije. Naravno, oba dječaka su golih prsa i bosi. Borit će se po pravilima francuskog boksa i rukama i nogama.
  Oglasio se drugi dječak:
  - Viceprvak Trećeg Reicha u borbama bez pravila do dvanaest godina.
  Dječak se također poklonio Fuhreru, i to na sve četiri strane stadiona. Nadimak "aligator".
  Sudac je bila krupna i visoka žena u kožnom odijelu. Borba je bila prvenstvena i trajala je petnaest rundi po tri minute. Ali obično prije završi.
  Djeca su se klanjala jedno drugome. A svita i sam Hitler su se kladili. Naravno, tajna je koga Fuhrer postavlja, inače će svi učiniti isto što i on. Ili obrnuto...
  Sjedi i umorni Adolf gleda kroz dalekozor. Jako voli mišićave dječake, pa se činilo da oni mogu vratiti snagu oronulom tiraninu. Fuhrer čak spava u krevetu s posebnim oblikom svastike. A oko njega su četiri mlade atletske djevojke i četiri tinejdžera - vrlo mišićavi i snažni. A Hitler u snu, takoreći, nabijen je energijom. Osim toga, ostarjeli diktator kupa dojenčad u mliječnim kupkama.
  S vremena na vrijeme Fuhreru se daje i transfuzija mlade krvi - od dječaka, najjačih sportaša Trećeg Reicha.
  Hitler ne želi umrijeti. A ima još nekih planova. Loše je što su SSSR i Francuska u savezu s Britanijom. Borba na dva fronta previše je avanturistička i samoubilačka. Njemačka je već izgubila jedan takav rat na dva fronta. Dakle, nema smisla stati na iste grablje kao Wilhelm II.
  Želio bih se dogovoriti o ratu na jednoj fronti. Ili sa Zapadom protiv SSSR-a ili sa SSSR-om protiv Zapada. Ali tako da dvije fronte ne vise na vratu.
  Ali Nikita Hruščov nije želio savezništvo s Hitlerom. U Francuskoj također ne žele savez s autoritarnim diktatorom, budući da postoji demokracija i promjena vlasti.
  I Hitleru je bilo teško. Život prolazi, a ti još nisi pobijedio ni Francuze, ni Ruse, ni ikoga ozbiljnog.
  Iako je, s druge strane, Treći Reich podjarmio gotovo sve zemlje u kojima su živjeli ljudi njemačkog govornog područja. A sada je Njemačka sve veća i veća nego što je bila prije svjetskog rata. Svijet je, pa drugoga još nije bilo.
  Dječaci su se na znak gonga počeli tući. Udarali su rukama u rukavicama i bosim nogama. Fuhreru se jako sviđalo kada su dječaci ne stariji od petnaest godina i djevojčice bili bosi. To se okomilo na diktatora.
  Dječaci imaju takve okrugle, ružičaste pete i gracioznu krivulju potplata. Atletski su građeni, a mišići divljači tako su reljefni i vene su vidljive. Fuhrer gleda noge dječaka u krupnom planu i navija. Ovo je stvarno super. Preplanuli su, koža im se sjaji, mišići im se valjaju, divno.
  A dečki se udaraju. A gole noge polete i udare ili u obranu ili u glavu. Vidi se da dečki imaju lijepe konope. Trbušnjaci su naslagani čokoladnim pločicama, grudi su poput štitova, a mišići dječaka su u pokretu. To je očaravajuće.
  Hitler je uzdahnuo. U selu je još uvijek bio vođa i kolovođa, ali u gimnaziji su ga drugi momci uhvatili u koštac. I budućem Fuhreru je bilo teško i doslovno je pobjegao odatle.
  Ali unatoč tome, Hitler je volio djecu. Ovi dečki su tako lijepi. I njihova trenirana tijela su vrlo mišićava, a reljef mišića je fantastičan.
  Šteta što se moraju međusobno mlatiti. Evo, prvi krug je prošao - dečki su se razišli.
  Hitler je smatrao da bi bilo lijepo organizirati borbu, pa da to bude mačevima. I tako da su borci rezali i krv tekla kao potok.
  Ovo je ispalo stvarno super. A onda, kad dječak padne, spalit će mu golu petu užarenim željezom.
  Fuhrer je u svojim fantazijama često zamišljao mučenje. Pogotovo kad bose noge momaka i djevojaka gore vatrom.
  Čak je i slikao takve slike u tajnosti. Ali on zapravo nikoga nije mučio. Šefu države nije se činilo da se gat, jedan od najvećih na svijetu, spušta na takvu razinu.
  Ali filmovi su snimani u njegovoj režiji. Evo primjera svjetskog rata. Rusi su uhvatili njemačku djevojku na istočnom frontu. I naravno, skinuli su je samo u gaćicama i grudnjaku i vozili bosu po snijegu.
  Fuhreru se svidio ovaj film. Čak i nakon toga, njemačka Gerda je bičevana i odgajana.
  Da, bio je to prekrasan film. Međutim, Fuhrer je snimao i filmove temeljene na alternativnoj povijesti. Tamo su dečki iz Hitlerove mladeži zarobljeni u SSSR-u. A četrnaestogodišnjaci sami u kratkim hlačama vozili su se po snijegu i mrazu. A čak su se i polijevali ledenom vodom po golom torzu od čega su pocrvenjeli.
  Hitleru se to svidjelo. Da, kad dječake muče i ponižavaju, ovo je kolovođa skrivenog sadiste. Pod Fuhrerom ljudi nisu spaljivani u pećnicama, barem na ovom svijetu, ali je uživao u mučenju i poniženju.
  Štoviše, Fuhrerovo tijelo je već oronulo. A energija nije ista. I treba ti nešto za uzdržavanje.
  Fuhrer opet gleda borbu. Tijela dječaka sjaje se od znoja, a reljef mišića zagrijanih u borbi još je oštriji.
  Borba je gotovo ravnopravna. Oba dječaka su iste težine i visine. Dječak aligator više napada, ali pogađa uglavnom u blokovima. I Mouse ponekad ide u kontru.
  Hitler misli kako je ipak dobro biti dječak. Stalno se veselo cerekaju. Ova su djeca uvijek nasmijana i smiju se iz bilo kojeg razloga. A sada se naučio smijati.
  O, ova prokleta starost, kad sve radiš na silu. I nema više nekadašnje radosti života. Čak su i gladijatorske borbe zamorne.
  Druga su stvar svježi dojmovi iz mladosti. Fuhrer ima milijune djevojaka koje su spremne dati, ali želje gotovo da nema. Samo ako date injekciju testosterona, tada dolazi do navale snage i hormona. U Njemačkoj nema razvijene medicine. Evo, na primjer, kakve su divne zube napravili Fuhreru - samo biserni sjaj.
  A postoje i razne vrste anabolika. Hitler još uvijek očekuje da će doživjeti dvadeset i prvo stoljeće. Ono što Njemačkoj prije svega treba. A onda će se možda odrediti i nasljednik. Ili će možda znanstvenici pronaći način da i njega samog učine besmrtnim.
  Laboratoriji već rade na tome. Hitler zrači samopouzdanjem i strahom.
  Ovdje je Churchill stariji od njega, ali još uvijek živ, iako ne sasvim zdrav. Roosevelt i Staljin su već mrtvi, a Roosevelt je dosta davno. Chamberlain je simpatizirao Njemačku. Iako je prijetio otvaranjem druge fronte u slučaju napada na Poljsku, nije se usudio. Zauzvrat, Fuhrer nije krenuo u rat sa SSSR-om. Iako je bilo prilika. Ali SSSR je imao prejake tenkove. Sa samo šest divizija s lakim tenkovima, Fuhrer se nije usudio tamo boriti protiv čudovišta.
  Iako su pripreme za rat bile u tijeku. U četrdeset trećoj godini, "Panthers" su se pojavili u Njemačkoj. Auto nije loš, ali pretežak i skup. U SSSR-u je postojala serija KV. Hitler se tada nije usudio boriti. U Trećem Reichu pojavili su se mlazni zrakoplovi i FAA rakete. Ali u čemu je problem. Nakon Chamberlainove smrti pojavio se Churchill koji je otišao na zbližavanje sa Staljinom. Da, iu Francuskoj je vlada bila sklona savezu s crvenim carstvom.
  Velike nade u Trećem Reichu vezane su uz diskoteke.
  Ali zapravo se nisu opravdali. Ispostavilo se da su vozila preskupa i ranjiva na vatru iz malog oružja. U neprijateljstvima nisu mogli napraviti prekretnicu.
  U četrdeset petoj godini pojavio se "Panther" -2. Ona je u to vrijeme bila vrlo dobar tenk. Top je 88 mm i 71 duljina cijevi, a čeoni oklop trupa je 100 mm koso čelo, 60 mm stranice sa kosinama, a čelo tornja 120 mm s maskom 150, a ima i šezdeset stranica. . Cijeli je težak pedeset tri tone, a motor ima 850 konjskih snaga. Automobil se pokazao kao najmoćniji srednji tenk na svijetu. Iako koliki je prosjek ako je težina veća od pedeset tona?
  Hitler je bio djelomično zadovoljan ovim strojem. Ali nije bilo moguće dobiti jamstva ni od SSSR-a ni od Francuske. Štoviše, Zapad je napravio ustupke i za novac prepustio dio Danske, manji dio Francuske i bivšu njemačku koloniju Namibiju. To je zadovoljilo njemački narod. Ojačao je i SSSR. Umjesto serije KV, tenkovi su se pojavili napredniji iz serije IS.
  Hitler je stalno odgađao novi rat. U Sjedinjenim Državama su sporo radili na atomskoj bombi. Ni u Njemačkoj se nije žurilo, a ni u SSSR-u.
  Ali tehnologija je evoluirala.
  Panther-3 bio je još jedan tenk iz zastarjele serije. U njemu je top bio još jači od 105 mm 70 EL, a prednji oklop tornja bio je 185 mm, a trup je bio 150 mm s kosinama, a stranice su bile 62 mm. Težina strojeva dosegla je šezdeset jednu tonu. Što je, međutim, nadoknađeno snažnijim motorom od 1200 konjskih snaga. Ovako je auto ispao. Ušao u proizvodnju 1947. Definitivno dobar tenk. Ali SSSR je također dobio T-54, koji je težio samo trideset šest tona, i bio je malo inferioran njemačkom u oklopu i naoružanju. Prednji oklop tornja bio je još deblji - čak 200 mm. I top je malo slabiji sa 100 milimetara i 900 metara u sekundi, početnom brzinom projektila. Nijemac, međutim, ima nešto veći kalibar - 1000 metara u sekundi.
  A onda rata više nije bilo.
  Panther-4 pojavio se u pedeset prvoj godini. Ona je već bila drugačija shema rasporeda. Motor i mjenjač su u jednom bloku, a mjenjač je na motoru. Visina spremnika se smanjila. I ispalo je automobil težak 70 tona, plinski turbinski motor od 1500 konjskih snaga, prednji oklop od 250 mm i bočni oklop od 170 mm, s topom od 105 mm i duljinom cijevi od 100 EL. Taj je stroj već zapravo bio težak i vrlo moćan... Samo se sovjetski IS-7, tenk koji se proizvodio u vrlo malim količinama, mogao boriti s njim. I T-54 je bio puno slabiji.
  A krajem pedeset osme godine pojavio se "Panther" -5. Po debljini je bio usporediv s Pantherom-4 u smislu debljine oklopa i naoružanja, ali s većim kutovima nagiba i manjom težinom od šezdeset tri tone, s snažnijim motorom od 1800 konjskih snaga. Tenk je bio okretniji i manevarskiji.
  Ovo je glavni njemački automobil. U SSSR-u je IS-7 prekinut. Samo je T-10 ostao jednako težak, ali težak pedesetak tona. A osim T-54, pojavio se samo T-55, malo jači u naoružanju.
  O tehnologiji možete pričati dugo. Hitler se osobno angažirao u usvajanju određenih vrsta oružja. Nikita Hruščov bio je više zainteresiran za rakete. U Njemačkoj su se pojavili i raketni tenkovi. Vrlo su jaki poput sovjetskih. Hitler se stvarno želio pridružiti ratu. Vodikova bomba još nije stvorena, a atomskih bombi ima relativno malo. A možete riskirati i ući u sukob.
  Hitler se stvarno želi boriti na istoku. Italija je spremna suprotstaviti se SSSR-u. Njome vlada Mussolinijev sin, ali Benedito je mrtav. A njegov sin, gorljivi antikomunist i ideološki fašist, spreman je zajedno s Njemačkom ratovati protiv SSSR-a, ali pod uvjetom. da će Francuska i Britanija pokazati neutralnost.
  A Japan također može otvoriti frontu na istoku. A Njemačka još može spojiti Finsku, Mađarsku, Rumunjsku, Slovačku. Možda i Bugarska s Jugoslavijom, pa čak i Švedska.
  Ovdje takvi mogu biti saveznici. Hitler prvo mora uvjeriti Francuze da im se ne miješaju. Ali lakše je dogovoriti se s Britanijom. Kažu i da nema komunizma. A u SAD-u, Kennedy je mračni konj.
  Hitler još nije izgubio žar. Ali ići u rat je moralno teško.
  Evo dečki već bore trinaestu rundu. Djeca su bila umorna i pokreti su im postali usporeniji.
  Fuhrer uzdiše. S godinama se sve teže odlučujemo na rat. Djeca su agresivna i tuku se. Ali njihovi udarci su lagani i zabavni. Šamarali su se i pobjegli.
  Ali to nije slučaj s odraslima. Hitler je dobio samo jedan rat s Poljskom na ovom svijetu. A to je malo za dvadeset i osam godina vlasti.
  No, s druge strane, Nijemci su izbjegli gubitke i štetu.
  Ali Njemačka je gusto naseljena. Visok natalitet i puno djece.
  Momci se bore. I vidi se da djeca teško dišu.
  Führer je ponovno razmišljao, ovaj put o zrakoplovima. Mlazna vojska u Trećem Reichu vrlo je razvijena. Postoje čak i prilično dobri razvoji i proizvodnja zrakoplova. Posebno ME-462. Avion je također vrlo moćan i razoran.
  I raketni bacači. Također je vrlo moćan stroj.
  Pojavili su se i helikopteri u obliku diska. Vrlo su pokretljivi i okretni.
  Razvio ih je dizajner Tank. Posjeduje i lovce TA-383, koji su vrlo dobra borbena vozila. Nijemci također imaju bombardere bez repa koji su sposobni bombardirati čak i američki teritorij.
  Djeca su završila s borbama. Tako da nitko nije pao.
  Na bodove su pobjedu dodijelili viceprvaku Aligatoru.
  Dečki su se razbježali. Nakon što su se djevojke pojavile u boksačkim rukavicama. Bile su bose i u bikinijima.
  Bila je to i zanimljiva borba rukama i nogama.
  Hitler je želio da Treći Reich ima čudesno oružje. Ali dosad nije sve išlo. Njemačka raketna tehnologija najbolja je na svijetu. Tu su i razvoji hidrogenske bombe. Još nije stvoreno ni u jednoj zemlji na svijetu, ali oružje je užasno.
  Sam Fuhrer je u mladosti čitao Wales i želio je da Treći Reich ima toplinske zrake ili lasere.
  Ali do sada nije bilo moguće stvoriti učinkovitu borbenu instalaciju. Osim možda da zaslijepi protivnike, ali i to je preglomazno. Također u Trećem Reichu razvijali su se leteći tanjuri. Uređaji u obliku diska nisu pokazali svoju borbenu učinkovitost. Ali postojala je ideja da ih se umota u laminarni mlaz koji bi raznio granate i krhotine u stranu.
  Tako će disketa biti potpuno neranjiva.
  Djevojke su se počele udarati bosim nogama. Također su atletski građeni i mišićavi. I udarati prilično aktivno.
  A onda je jedna držala trojku šakama, druga joj je odgovorila. Ovo je stvarno super.
  Hitler se nasmijao:
  - Nisam ja bijedni kukac - superčudovišna kornjača.
  I zamišljao je kako užareno željezo prži djevojčinu golu, okruglu petu. Bitke nisu poprimile razmjere Drugog svjetskog rata, ali su pokazale svoju razinu.
  Djevojke su ovdje tako divne - jednostavno sjajne. Najviše su klase.
  Führer je kao rezultat došao s pjesmama;
  O ovoj bosonogoj djevojci
  Nisam mogla zaboraviti..
  Činilo se kamenje na pločniku,
  Mučite kožu nježnih nogu!
  Da, zanimljive su djevojke.
  Ovdje su u jednom filmu prikazali kako je Ivana Orleanska bila mučena. Inače je glumila šarmantnu plavušu. A mučenje je bilo prirodno. I bose noge djevojke svjetlucanjem gorjele.
  Hitleru se to jako svidjelo. Jeanne je hrabro stajala na polici. A njezine su se gole pete žuljale. A po leđima i zadnjici tu i tamo bič padao.
  Zatim je uhvatiše kliještima za grimizne bradavice njezinih grudi. Što je apsolutno sjajno. Kako je to napalilo Hitlera.
  Na primjer, uzeli su golu djevojku i povukli je na stalak. I ogolimo se šibama. A ratnik je još bio spaljen užarenim željezom. I jako boli. Ali u isto vrijeme, djevojka je također zadovoljna kada je muči.
  Pogotovo kad vruće željezo pogladi golu petu.
  Ovo je stvarno zanimljivo.
  Djevojke su se borile. A jedan od njih je plavušu udario drugom bosom nogom u bradu. Crvenokosa ljepotica se srušila. Sudac je počeo brojati.
  Crvenokosa se napela i naporom volje poskočila.
  Borba se opet nastavila.
  Adolf Hitler je prosiktao:
  - Još malo, još malo,
  Zadnja borba je najteža!
  I želim osvojiti cijeli svijet,
  Planeta koja će Njemačku učiniti majkom!
  Fuhrer to nije učinio baš najbolje, a glas mu je promukao. Ali u svakom slučaju, smaknuće diktatora.
  A djevojke se bore, mišićava tijela im blistaju od znoja. Divne krađe.
  Fuhrer je pomislio, što žena osjeća kad je silovana? Bol ili orgazam ili oboje?
  Postanite žena! I idite na panel!
  Čak je i smiješno!
  Ako odete na panel
  Ti si zvijezda, bit ćeš kao Emmanuel!
  I općenito super!
  Krilati aforizmi skakali su u Fuhrerovoj glavi;
  Ako je granica dosegnuta - idite u kaos!
  Savjest je najskuplja roba od onih koje nisu na prodaju - iako su mnogi spremni dodatno platiti da se riješe te vrijednosti!
  U ljubavi samo pjesnici daju korisne savjete!
  Ljubav je takva igra - gdje je treći višak!
  Kako se ljubav razlikuje od prijateljske zabave - treći nikada neće biti pozvan!
  Broj tri simbolizira sklad - ali ne u obiteljskom životu!
  Ljubomora je osjećaj inferiornih ljudi - oni su slabi u svojim umovima, čak i žale siromahe!
  Lakše je sagraditi snjegovića u paklu nego pronaći nesebičnog svećenika!
  Iskreni pop ko - bijeli proklet!
  Crkva je kao dućan - ne ulazi bez novaca!
  Bez obzira kolika je šaka, lisice će i dalje odgovarati!
  Bolje jednom pogoditi nego recimo sto puta!
  Najčešće unovčavaju nezainteresiranost!
  Na pohlepnim ustima - brnjica je!
  Tko voli seks, ima bistar um i dobro srce - spreman je podijeliti užitak s partnerom!
  Rat je škola života - koju je bolje preskočiti!
  Većina žrtava - zahtijeva vojno umijeće!
  Krista su razapeli svećenici - zli psi cijene samo motku!
  Vjera je svakako lagana, ali umjesto moljaca privlači novčanice!
  Ako želiš biti bogat, otvori banku, ako želiš postati najbogatiji, stvori učenje!
  Filozofija je kao mreža za hvatanje zlatnih ribica!
  Politika je umjetnost obmane!
  Političar se od ubojice razlikuje - samo po visini honorara!
  Stubište od leševa najvjerojatnije vodi gore!
  Rat je natjecanje ubojica i dželata milosrđa!
  Vjera jedne čini čistijima, druge bogatijima!
  Političar je gori od votke - košta više, a glava ti odmah puca.
  Političarka, kao i prostitutka, radi jezikom, ali pruža manje zadovoljstva!
  Političar se stalno daje, ali nikome ne udovoljava!
  Lijepe riječi - plašt tiranina!
  Kad se država pretvori u krvnika, zove se sveta domovina!
  Ako se političar puno križa, znači da njegova ruka traži vaš novčanik!
  Političar: legaliziran džeparoš!
  Razlika između političara i džeparoša je u tome što prvi stvara puno veću buku tijekom krađe!
  Povijest kršćanstva, pa i svake religije, pokazuje da nema dobrog fanatizma!
  Odbiti slušati je ubiti u dušu!
  Voli bližnjega svoga, a ne njegovu ženu i novčanik!
  Rob se toliko navikao na njegov ovratnik da se, dobivši slobodu, počeo gušiti!
  Šake dobra prebrzo rastu!
  Tko sije sjeme razdora, iznjedrit će katastrofu!
  Ako želiš spasiti svoju dušu, razapni sebičnost!
  Razlika između praznog novčanika i srca bez duše je u tome što je ovo drugo teže nositi!
  Ima mnogo bogova, ali nema nikoga da islije dušu!
  Koja je razlika između zvijezde na nebu i estradne zvijezde - u tome što se estradna zvijezda jednom kaldrmom može ugasiti!
  Krist voli sve ljude - čak i grijesima, a većinu svojih sadašnjih slugu - samo novčanicima!
  Ako se želiš približiti Bogu, skrati svoju pohlepu!
  Čak iu prividnoj ravnodušnosti Svevišnjeg leži ljubav - uostalom, djeca prije svega žele pobjeći ispod brige svojih roditelja!
  Bog odgađa kaznu zla da bi dao priliku grešniku!
  Talent i marljivost muža i žene rađaju uspjeh samo u paru!
  Čak je i med gorak - ako se u njemu utopiš!
  Prijevara je poput vina i mučna i slatka i teško ju je zaustaviti!
  Ljubav je kao rasprskavajući projektil - lomi srce, trese mozak, izvrće džepove, ide u stranu!
  Čovjek je na neki način jednak Bogu - Svevišnji je stvorio svemir, a čovjek je iznjedrio glupost: i jedno i drugo je beskrajno!
  Uspjeh koji gradi na krvi - čeka sudbina ubodene svinje. Pojest će svoje suborce - tužan je rezultat ljutnje!
  Ponekad je najbolji način za održavanje reputacije omča oko vrata! U svakom slučaju, ne dopustite da padne!
  Ne možete dugo ležati pod medvjedom - zdrobit će vas!
  Ponekad je žena poput mamuta umjesto pokrivača!
  Pisac koji teži žeti novčanice - neće sijati dobro, vječno!
  Država bez zakona je kao tijelo bez kostura! Samo da ne bi okoštali - potrebni su izbori!
  Ako želite stvoriti remek-djelo - zaboravite na naknadu!
  Najvještija prevara je kada ne lažeš, ali ti nitko ne vjeruje!
  Naravno, poraz obećava velike nevolje, ali to je samo odraz buduće pobjede!
  U bitci donosi pobjedu - hrabrost i dobru inteligenciju.
  Da biste pobijedili, prvo morate vidjeti gdje!
  Izviđač je kovač pobjede!
  Svaka budala može osakatiti - ne može svaka pametna izliječiti!
  Mnogo bezobraznih krvnika - malo doktora!
  Kome su doktori, a kome krvnici!
  Bez boli nema hrabrosti - bez hrabrosti nema pobjede!
  Ideje komunizma su granica idiotizma: ako se vruće glave i hladna srca prihvate da ih provedu!
  Komunizam je lak, ali oni koji su preuljeni spaljuju!
  Ako nemate strpljenja, pjevanje pomaže!
  Narod je kao željezo - dok se ne ohladi daj mu željeni oblik!
  Ako želite postati popularni - češće koristite silu!
  Ocjena je kao paklena trava - raste kad je zalijevaš suzama i krvlju!
  Narod je kao korov - što više gaziš, to se više proteže!
  Zajedništvo je ključ pobjede!
  Disciplina je alat za pobjedu! Um igra na to!
  Jedinstvo, hrabrost, nesebičnost - ključevi pobjede, slobode, sreće! Bez stege nema vojske, a bez vojske se ne može naći sloboda!
  Rad nas je ojačao, pomnožen umom dat će slobodu, a zajedno sa srećom donijeti sreću!
  Zapovjednik je poput vrha piramide - mora biti samo jedan, inače će se i ovako čvrsta građevina srušiti!
  Plemenitost obitelji ima isti odnos prema hrabrosti, kao duljina kose prema umu!
  Nikakva hrabrost predaka neće pomoći kukavici!
  Oštrica od najjačeg čelika hrđa u rukama brbljivca i kukavice!
  Najstrašnije oružje je Biblija u rukama nitkova!
  Glavno bogatstvo čovjeka: potencija, to je i glavni uzrok propasti!
  Najbolja profesija je prostitucija, spajate posao s užitkom i svaki put novi partner - nema rutine!
  Pedigre heroja - možete se pohvaliti stoljećem, ali je dobio na bojnom polju - kukavički juri unatrag!
  Boca votke je poput granate - sruši te, razbije ti mozak, slomi ti utrobu!
  
  SMRT LJUBAVNI TROKUT
  ANOTACIJA
  Vrlo lijepa žena, Helena Ambrams, tridesetogodišnjakinja, starija milijarderka od preko osamdeset godina. Ona mrzi svog muža, pogotovo jer ima neobično zgodnog mladog ljubavnika od osamnaest godina Vjačeslava Kotovskog. Strašno se zaljubila u njega i više ne može trpjeti svog ružnog, ali čudovišno bogatog starca. Želi se riješiti muža i postati udovica kako bi se udala za divnog mladića Vjačeslava. Ali nije to tako jednostavno. Milijarder ima jako osiguranje, a i sam starac želi dobiti novu ženu, ali samo kako ne bi izgubio novac u razvodu. Intriga je sve jača i jača.
  . PROLOG.
  Milijarderova supruga, Elena Ambrams, mrzila je svog muža i jako je željela da umre. Starac je već imao preko osamdeset godina, ćelav, naboran, ali još prilično snažan. A ni on neće umrijeti. A ti imaš skoro trideset, napisana ljepotica-plavuša. A snažno tijelo želi ljubav i seks.
  Elena s velikim zadovoljstvom posjećuje striptiz barove za žene. Tamo plešu mišićavi, lijepi, poslušni muškarci s velikim članovima. I voli to gledati. Zaista, glazba svira, a dečki se skidaju, a ti to gledaš sa žudnjom.
  Elena je u mladosti radila kao noćna vila. I jako joj se svidjelo. Čak je i putovala u Europu s Natashom. Tamo su imali klijente: i muškarce i žene, a ponekad čak i životinje.
  Koliko je sve ovo osvojilo djevojke. Postoji mišljenje da prostitutke ne vole svoju profesiju. Ali ovisno o kome. Elena i Natasha bile su vrlo drage kradljivke.
  Voljeli su mijenjati dečke kao rukavice, a ne prezirati djevojke. Bili su zadubljeni u svoju novu ulogu.
  Muškarci su svi različiti, a različitost je bila tako inspirativna, pa se tako napalila djevojke. I voljeli bi se seksati samo zbog užitka i orgazama. I onda za ovo uzimate novac od muškaraca i žena, i to mnogo novca!
  Elena je imala zabavan život: puno seksa, najskuplji restorani, saune, kozmetički saloni, solariji, bazeni, putovanja po zemljama. Sve je bilo puno zabave i zabave. Elena ne samo da se nije bojala egzotičnih vrsta seksa, već su je, naprotiv, palile. Jako je voljela eksperimentirati. A bila je veličanstvena prostitutka i na svom mjestu.
  Ali sada je njezinoj sreći kraj. Godine prolaze, a prostitutka će prije ili kasnije izgubiti svoju svježinu i privlačnost. I rado je prihvatila prijedlog da se uda za Mosesa Abramsa, starca u osamdesetima, koji, prema glasinama, još uvijek boluje od raka. Očekivala je da će postati udovica i najbogatija žena na svijetu. Štoviše, zakoniti Mojsijev sin počinio je samoubojstvo. Onaj drugi je poludio. I moja kći je uspjela dobiti sidu, također je bila lijepa kurva.
  Dakle nema izravnih nasljednika. A Elena bi mogla očekivati da će naslijediti najveće bogatstvo!
  Ali tu je problem, muž nije umro. Ali, naravno, više nije imao snage.
  Elena je sanjala o seksu. Mojsije joj reče: - Možeš li, mlada, i prošetati. Ali da novinari ne doznaju, i tako odmah razvod!
  Ideja je, naravno, dobra.
  Elena nosi masku u striptiz baru. Još bolje, jer ima savršenu figuru. Nije bilo djece, a ona se bavi fitnesom. Za nju možete iznajmiti i muškarca za malo novca. Ali to više nije tako zanimljivo. Alphonse, ovo je tvoja igračka, a puno je ljepše kad si kurva. I tako, ako muškarac radi ono što ti želiš, nije tako uzbudljivo.
  Ali sada pleše pridošlica. Vrlo zgodan mladić. Polako je i graciozno ogoljen na pozornici. Da, doista, kakav zgodan muškarac. Kosa je zlatna, a iskusna Elena vidi, a ne farbanu, pravu boju kose. Lice je vrlo nježno i lijepo, kao u djevojke. A koža je tako glatka, čista, preplanula. Ovdje je izložen do samog dna. Mišići su mu vrlo istaknuti i lijepi. Nisu masivni, ali imaju tako elegantan i skladan crtež da vas naprosto izludi!
  Žene različite dobi doslovno urlaju. I stavili su mu novac u kupaće gaće. I diže se muško savršenstvo mladeži, ima tako veliku.
  Elena je odmahnula rukom.
  - On je moj! Želim to za sebe!
  Pratilac je primijetio:
  - Ovo mu je prvi nastup u striptiz baru. I po običaju, igrat će se na dražbi, a žena će ga kupiti za noć. Jeste li spremni izdvojiti?
  Elena je kimnula.
  Hoće li čovjek biti prodan na aukciji? Ovo je super! Naravno da sam spreman!
  . POGLAVLJE 1
  Striptiz bar je imao jedan plus, u njega su smjele samo žene. I striptizete su unajmljivale žene za novac. Stoga je bilo puno ljudi koji su htjeli raditi u njemu. Zaista, za muškarca, pogotovo mladog, kad hormoni sviraju, pleše, skida se sa ženama, pa i seksa se s njima i za to uzima novac, prava je bajka!
  Slavka je bila nesvakidašnje zgodna, a bavila se i borilačkim vještinama. A tijelo mu je bilo jednostavno savršeno i okretno. Znao je dobro plesati, kretati se, izvrsno se istezati. Baš savršen tip za striptiz bar.
  No, Slavka je dobro studirala na institutu i računala na karijeru. I nije imao osobitu želju biti žigolo. Ali njegov otac duguje mnogo novca mafiji. A trebalo je doći do pravog iznosa i to brzo. Inače će osveta razbojnika biti strašna.
  I Slavka je odlučila pokušati zaraditi u striptiz baru. Štoviše, svi su rekli da je njegova ljepota i lica i tijela nevjerojatna.
  Voditeljica striptiz bara bila je crvenokosa žena koja je izgledala kao da ima tridesetak godina. Prilično slatko. Izabrala je među brojnim kandidatima. Točnije, primarni je odradio pomoćnik. Odmah se dvadesetak muškaraca koji su željeli postati striperi morali razodjenuti uz glazbu. I gotovo svi su odmah bili isplijevljeni.
  Glory joj se odmah svidjela. Vrlo zgodan mladić. A kako se graciozno kreće i lijepo izloženo, prosto čudo. Ipak, crni pojas u karateu, a znaš se kretati i održavati ravnotežu.
  Sama pomoćnica nedavno je bila prostitutka, naslikana, nije jasno koje dobi. I obožavao slatke mlade.
  Slavka je samo pitala:
  - Imaš li osamnaest?
  Kimnuo je glavom.
  - Baš se jučer dogodilo!
  Naslikana žena je primijetila:
  - Izgledaš kao tinejdžer! Ovo je, naravno, čak i dobro! Mnoge žene, pogotovo one starije, obožavaju mlade. Ali s nama može biti problema s policijom... - Lupnula je petom. - Hajde, pokaži mi putovnicu.
  Slava je izdržao. Žena je, pogledavši datum rođenja, cmoknula usnom i odgovorila:
  - Divno! Skupit ćete veliki novac. Dvadeset pet posto zarade vama, ostatak nama.
  Mladić zacvili:
  - Nedovoljno!
  Žena je promrmljala:
  - To su ipak dobri uvjeti. Imamo cijelu palaču. Osim toga, ovdje su najbogatije žene u Moskvi. Znaju li koliko vam novca daju žigolima? Stoga ne uzrujavajte se!
  Slavka se nakloni. Žena mu je pritrčala i gurnula mu ruku u gaće. Od dodira prstiju predstavnika suprotnog spola muško savršenstvo mladića odmah je nabujalo. I postajao je sve veći i jači.
  Žena se nasmiješila:
  - Ti si temperamentan pastuh. Mislim da ćete uživati u uspjehu kod nježnijeg spola.
  Slava je kimnuo. I osjetila sam želju. Mlado, zdravo tijelo doslovno je puno hormona. Čak i ako ova žena nije baš ugodna za gledati. Ali član je kao prut i želi ga podmetnuti.
  Nasmiješila se i kimnula.
  - Vodit ćemo ljubav s tobom, ljepotane!
  Potom je Slavka sama zaplesala pred crvenokosom voditeljicom. Gledala je kako se mladić, plešući, svlači. Da, stvarno je uzbudljivo.
  Zatim, kada je mladić ostao u kupaćim hlačama i također uzbuđen, ona je skočila do njega. Zgrabila je savršenstvo rukom i zgnječila ga prstima. Lijepom muškarcu bilo je vruće i teško.
  Crvenokosa je kimnula i primijetila:
  - Dobro! Sada se skini u kupaći kostim.
  Jako zgodan i mišićav, reljefni tip sada je stajao potpuno gol pred njom. I štap mu je nabrekao. Warbler je u sebi osjetio mješavinu srama i snažnog uzbuđenja. I kako je bio zgodan.
  Crvenokosa žena je oblizala usne. Osjetila je navalu tako snažne želje da se više nije mogla nositi. Počela je trgati odjeću sa sebe.
  I bila je gola.
  Pomalo punašna, ali u samom soku dosta snažna i mišićava žena. A grudi su joj velike i čvrste. Za mladića koji ima vrhunac hiperseksualnosti to je, naravno, veliko iskušenje.
  Warbler je zakoračio prema njoj i gotovo odmah ušao. Nije bio iskusan ljubavnik i ponašao se mladenački grubo. Ne gubite vrijeme na naklonost.
  Ali crvenokosa ljubavnica već je bila uzbuđena, a nakon samozadovoljavanja njedra su joj se smočila. Stoga je lako ušao veliki, vrući štap.
  I bilo je jako lijepo, stenjala je crvenokosa žena u ekstazi. Slavka ju je počela žustro kljucati. Više je puta vodio ljubav s djevojkama.
  Ali oni su uglavnom bili neiskusni i sami mladi. Ali za odraslu ženu poučavati umijeće ljubavi.
  Ipak, mladić je rukama gladio pune grudi crvenokose žene i intuitivno birao pravi ritam. Crvenokosa je došla uz divlji jauk. Tada je u mlazu bijele kaše izbio lijep, lijep momak. A Red je još jednom doživio orgazam od gorućeg sjemena.
  Slavin penis je još stajao, ali odmah nakon erupcije glavić počinje svrbjeti od dodira.
  Šef striptiz kluba je kimnuo.
  - A ti si dobar! Samo još neiskusni, ali mi ćemo vas naučiti! Jeste li ikada zadovoljili djevojku svojim jezikom?
  Glory je odmahnuo glavom.
  - Ne!
  Crvenokosi se nasmijao.
  - I treba znati kako! Mnoge žene jako vole kunilingus! Ne zaboravite da vas oni plaćaju i imaju pravo tražiti ono što im donosi zadovoljstvo!
  Slavka se trgnula:
  - Odvratno je!
  Žena se nasmijala.
  - Pa, hoćeš li ti popušiti? I mnoge žene muškarcima puše sa zadovoljstvom! Zato poližimo moj klitoris odmah i to vješto!
  Mladić napravi grimasu.
  - Ili možda bolje bez toga!
  Crvenokosi se namrštio.
  - Onda te neću zaposliti! I to vrlo isplativo, a rijetko koji muškarac ga može nabaviti. Pa dobro, dat ću ti još sto dolara!
  I žena izvadi novčanicu od sto dolara. I dodao:
  - Često ćeš morati raditi s jezikom, zato uči đače!
  Glory je molećivo upitao:
  - Pa, barem se operi ...
  Crvenokosi kimne.
  - U REDU! Samo za tvoju mladost i jer je ovo prvi put. Ali zapamtite, ako vas žena traži i plati, ispunite joj sve želje i to bez ikakvih hirova.
  A ona gola, zaobljena i krupna približila se duši. Uzela je kišu u ruku i pustila toplu vodu. Osjetila sam kako se sperma ispire iz vagine. I bila je jako zadovoljna.
  Sada moramo naučiti vrlo zgodnog, ali neiskusnog mladića umijeću žigola i kako pružiti zadovoljstvo ženama.
  I ovo također treba znati. Previše muškaraca se gadi raditi svojim jezikom u ženskoj utrobi. Za njih se čak smatra zapadnim. Iako jezik čovjeka izaziva prilično zadovoljstvo.
  Neke su zbog toga čak odbile raditi kao striptizete. A što misle ovi mužjaci koji samo zabijaju štap u njedra, i glade bradavice mladih djevica.
  Ne, a mladi moraju služiti starici za novac i ispunjavati sve želje mušterija. Naravno, puno mladih žena ide u striptiz barove, ili su sredovječne u dobroj formi. Starice nisu česte mušterije, želja već nestaje s godinama, a moral babe je jači. Ali s njima bi trebale raditi i striptizete.
  I naravno, njihov glavni zadatak će pružiti zadovoljstvo ne sebi, već ženi. Tako da ju je ponovno naručila i platila. I tu je, naravno, žigolima potrebna vještina.
  Možda i više, ženskim prostitutkama na panelu. I treba shvatiti da su predstavnici lijepog spola suptilna stvorenja, a ponekad ih morate privući svojim umom i nastaviti razgovor. Neki se, primjerice, i sami vole osjećati mužjacima. A neki od njih mogu biti pretučeni bičem, ili ... Pa, kako ne bi osakatili.
  A druga žena neće imati seks, samo mora razgovarati od srca do srca. A neke žene vole napiti muškarca, uz cviljenje svinje, pa se i same napiju.
  Da, i nema klijenata. Ali njezini muškarci imaju jedan plus: samo sa ženama. A u drugim bordelima, Slavka bi, valjda, za te pare naredila da i guzicu i usta zamijene muškima! I tako će raditi mirne savjesti. I uživa u tome. Ovo je gotovo djevica, što na poseban način uzbuđuje pohotnu ženu.
  Crvenokosa voditeljica bordela legla je na kauč i raširila noge. Maca joj je bila glatko obrijana. Mahnula je Slavi:
  - Pa dođi ovamo zgodni!
  Taj goli, mišićavi, zgodni muškarac na prstima joj je prišao.
  Koža mu je preplanula, a kosa svijetlozlatna, a sam mladić baš sladak, kakav zgodan muškarac. Evo mužjaka!
  Crvenokosi ga je uzeo i kimnuo.
  - Pa da se ližemo!
  Mladi i vrlo zgodni, goli žigolo je kleknuo. I lice mu se približilo njedrima. Slavka je prvi put vodila ljubav sa ženom na ovaj način, a njega je bilo jako sram. Ali u isto vrijeme sram je izazvao i uzbuđenje. I opet se muško savršenstvo diglo kao kolac.
  Domaćica bordela progunđa:
  - Hajde, ne boj se!
  Warbler je zabio lice i usnama oprezno dodirnuo njezin klitoris. Ugodan je bio miris svježeg, još mladog i snažnog ženskog tijela. I više uzbuđuje nego odbija. I sama maca je bila obrijana, kao vrlo mlada djevojka.
  I tako je mladić otvorio usta i iščupao jezik. Pažljivo dodirnuo ulaz u špilju. Vrhom sam osjetio blago slanu površinu. Bila je skliska, ulaštena.
  Mladić se bojažljivo obliznuo. Nije se dogodilo ništa strašno.
  Crvenokosa žena je klicala:
  - Budi hrabriji, budi hrabriji! Liži kao što si lizao sladoled.
  Cvrčak je opet lizao. I odjednom sam osjetila mučninu. Zapravo, postoji lizanje od žene. Blizu sramotnih mjesta.
  Crvenokosa je primijetila:
  - Neka vam ne bude neugodno! Na istoku su se i sultani tako ulizivali ženama! Onda ću ti popušiti!
  Obećanje pušenja djelovalo je na Slavku. I uzbuđenje je pobijedilo napadaj mučnine i povraćanja. Ponovno je polizao, još jednom. I osjećao sam se nadahnuto poput umjetnika koji je počeo dobivati moždane udare.
  I jezik mu je energično zaradio. Osjetio je kako klitoris i utroba Venere postaju mokri. Ali ova vlaga je bila dobrog okusa. I bilo ga je poput meda upiti.
  Slavka je radila i uzbuđivala se. Evo mu penisa, toliko napuhanog da ga je čak počelo boljeti.
  I jezik je radio mehanički, i energično. Crvenokosa žena je glasno zastenjala. Doživljavala je još jedan orgazam, i to tako snažan. To je izazvalo veliko divljenje.
  A Slava je bio silno uzbuđen. Sada je muška prostitutka. To je neugodno, au isto vrijeme i jako napaljuje.
  Mladić je bio oduševljen. Čak i kad je gazdarica bordela završila uz divlji plač i poprskala ga tekućinom u lice.
  Zatim se, održavši riječ, i sama sagnula i uzela u usta njegovo mlado, veliko savršenstvo.
  Crvenokosa je radila na panelu. A to je morala često činiti. Ako je klijent čist i ne smrdi, onda nema ništa loše u pušenju. Naprotiv, ugodno je osjetiti jezik vrućeg, pulsirajućeg člana. A njegov miris čak ženu uzbuđuje i pali!
  Pa, zašto mnoge pripadnice lijepog spola ne vole voditi ljubav na ovaj način?
  Zbog predrasuda, naravno. Kod nas u Indiji i na Istoku to je sasvim normalan i uobičajen oblik seksa. Što nije u redu s nama?
  Voditeljica bordela žustro je lizala penis zgodnog mladića. Slavkine su oči zakolutale od uzbuđenja i čuđenja. I opet je završio i njegova se slatka kaša izlila u ženinu obitelj.
  Domaćica bordela primijetila je da je mladićeva sperma vrlo ukusna i slatka. I tako ju je ugodno gutati, a ona to čini čak i uživajući u njoj.
  I kako je sve to ukusno.
  Čak je i sjeme zgodnog muškarca zadržala u ustima motajući ga ispod obraza.
  Pa ovo je dobro!
  Domaćica bordela zapovjedi:
  - Bravo, poliži me još malo!
  Mladić je revno kimnuo. I počeo je to činiti s još većim entuzijazmom. Općenito, sigurno nije sanjao o karijeri žigola. Bilo je i drugih ideja i snova.
  Konkretno, čak je napisao fantastične priče. Recimo čak i ovo.
  Svemirski pirati doletjeli su na Zemlju na letećem tanjuru. I odlučili su pomoći Hitleru u Drugom svjetskom ratu. I kao rezultat toga pokazalo se da su nacisti pobijedili. I sami svemirski pirati dobili su položaje guvernera na okupiranim teritorijima.
  I činilo se da im je sve dobro. Ali Hitler je umro, a njezin nasljednik, najpodmukliji Schellenberg, odlučio se riješiti zvjezdanih gostiju.
  Ali to nije bilo moguće učiniti tiho i počeo je novi veliki rat.
  Prilično duga priča bila je uspješna i popularna, ali nije donijela novac.
  I općenito, takva su vremena prošla da se ne može zaraditi za književnost.
  Zlatne godine za pisce bile su možda devedesete. Interneta još nije bilo, cenzura je bila ukinuta, a pišite što hoćete.
  A ljudi još uvijek nisu zaboravili čitati.
  A sada? Pokušajte zaraditi.
  Cvrčica, na primjer, sada radi jezikom, a žena opet svršava. Zatim ponovno počinje lizati pulsirajuću šipku od žada.
  Mladić završi... Da, lijepo je. Pa, koliko se Alphonse zabavlja.
  I vodopad je opet buknuo.
  Telefon je zazvonio, a crvenokosa žena ga je nevoljko prekinula.
  Kako se pokazalo, Slavka je, čini se, imala sreće. Primili su ga u striptiz klub. Sada mora plesati za žene i služiti im.
  Najneugodniji su bili ostali muški striperi. Gotovo svi su stariji od Slavke, mišićavi sportaši. Iz nekog razloga, žene privlače mišići i počinju plesati ambal.
  Ismijavali su Slavka, što je kod mladića izazvalo neugodu.
  Ali kad je na podiju toliko žena, to pali i uzbuđuje. A mladih i lijepih dama ima mnogo.
  Čak se pitate zašto takve ljepotice plaćaju žigole ako i same mogu pristojno zaraditi na panelu?
  Cvrčica u plesu bila je polako i seksualno razotkrivena. Izuo je čizme, a noge su mu tako gracioznog oblika, poput mlade djevojke, ali u isto vrijeme snažne i preplanule.
  Skinuvši se u kupaće hlače, prišao je ženama. Opipali su ga i stavili mu novac u kupaće gaćice. Jedna je čak desnom rukom uhvatila mladićev kurac, nagnula se i nekoliko puta pomaknula jezik. Slavka se jedva suzdržala da ne završi.
  Žene ga šapaju kao kurvu. I to uzbuđuje i izaziva sram.
  Još ju je jedan škakljao po peti, a drugi ju je ljubio u dupe. Da, ovdje je super.
  Većina žena je vau i nabrijana.
  Prema običaju striptiz bara, svaka se pridošlica smatra nevinom i preko noći se prodaje na dražbi ženama s novcem. To je vrlo isplativo za ustanovu.
  Štoviše, kada se cjenka, to se toliko okrene nježnom spolu da daju jednostavno apsurdne svote novca po noći.
  To je već postala tradicija, i to dobra tradicija.
  Pevač se nakon plesa brčkao u malom bazenu. Zatim je namazan uljem i pokriven dekama.
  Crvenokosa voditeljica također je naredila da nosi visoke čizme do koljena. A naslovnice su bile takve da su razotkrivale mladića u dijelovima. Dakle, paljenjem žena možete prikupiti maksimalan iznos novca.
  Warbler, poput skupog roba, prodan je na aukciji. I izgledalo je ukusno. Obično se, uostalom, žene tako prodaju, a evo jednog jako zgodnog momka, nježnog lica zgodne djevojke.
  Da, bio je još jedan spektakl.
  Elena se također pripremala za nagodbu. Morala je platiti gotovinom u dolarima, a s kartice je skinula cijelu vreću zelenih novčanica.
  Jako joj se svidio ovaj slatki dječak. I odlučila je da će pod svaku cijenu provesti noć s njim. Iako bi je to moglo skupo stajati. A što ako stariji muž sazna?
  Elena je otpjevala s uzdahom:
  Kako je umoran prljavi muž
  Starac je ćelav i smrdi...
  Trpe djevojke znaju sudbinu
  Uvijek su oblaci na horizontu!
  
  Ali naravno da je bogat,
  Ima milijarde...
  I samo ukrasti talent
  On je lopov u ovom poslu!
  A mlada se nasmijala ne baš veseloj pjesmi. Iako joj s druge strane mnogi zavide. I da ima malo muškaraca?
  Elena je bila toliko promiskuitetna i navikla na seks da ju je neprestano svrbjelo između nogu.
  Čak ni vibrator nije pomogao. Takva je ona kurva i ponosna je na to.
  Elena je osjetila kako joj prorez gori. I jako je željela. Prisjetila se kako je vodila ljubav s Afrikancem. Imao je tako veliko savršenstvo. I doslovno ga je nasadio kao na ražanj.
  Elena je tada doživjela nekoliko snažnih orgazama i dobila još novca.
  Pa je pomislila kako je dobro biti prostitutka. Toliko zabave i prihoda. I tako je bilo super s muškarcima.
  S njima si kao mačka, a mačka je jako divlja.
  Elena je bila vrlo lijepa i stasita kurva, krupna, mišićava, razvijenih oblika.
  Imala je mnogo klijenata. Za profesiju prostitutke potreban je poziv. Ne vole je sve žene. Ali Elena je imala prirodni instinkt i vještinu. Činila je čuda u krevetu.
  A jezik joj je također vrlo spretan! Čak i sada snima muškarce i sigurno će ih polizati da završe u ustima, i dobiti više zadovoljstva, i stvarno uzeti i paliti.
  Inače, Elena je također nekoliko puta prodana na aukciji muškarcima ispod čekića.
  I svukli su je pred svima, a onda preko noći odveli. Nažalost, prerano je izgubila nevinost i nije ga mogla staviti na prodaju. Ali kako je to stajati gol na peronu, a stotine muškaraca zure u vas gladnim očima.
  Oh, kako je to uzbudljivo! I ovako osjećate zadovoljstvo i zadovoljstvo.
  Elena je uvijek željela muškarce, a još rjeđe žene. Jako joj se svidjela ljubavna igra. I voljela je seks.
  Ali nije poznavala takvu ljubav kao u filmovima ili fikcijskim romanima. Nije imala romantičnu ljubav, samo životinjsku, pokvarenu požudu.
  Ali ovaj mladić je bio nešto posebno. Iako je bio mnogo mlađi od nje, imao je intelekt.
  I po prvi put, Elena je u sebi osjetila nešto drugo osim zvjerskog instinkta pohotne ženke.
  I ovo nešto mi je srce uznemireno zakucalo, a u sebi sam osjetio neko posebno raspoloženje.
  Elena je pjevala:
  Moja sudbina, ne žali za dobrim,
  Budi lijepa, pa budi mudra...
  Zagrli mladića
  Nek se ne prekine djevičanska mlada nit!
  Silno je željela seks, a žigola je nazvala pametnim telefonom prebacivši novac na račun ustanove.
  Prišao joj je mladić od dvadesetak godina, naočit i oblina.
  Elena je spustila gaćice i raširila nogu. Kleknuo je i entuzijastično počeo jezikom raditi između njezinih nogu.
  Elena ga je gladila po kosi i snažnom vratu, stenjući od zadovoljstva. Alphonse je bio iskusan i radio je profesionalno. Činilo se da se i njemu sviđa, što više žena je mlada i lijepa.
  Elena je zastenjala i uzela bananu u usta. Počeo sam ga gristi zajedno s kožom, što je divno.
  Da, prilično je lijepa.
  Elena se prisjetila kako su joj se, tijekom prostitucije, ulizivali i klijenti. Da bilo je.
  I platili su novac i pružili veliko zadovoljstvo. Što ju je iznimno razveselilo.
  Dobro je biti prostitutka. Ovo je posao koji zahtijeva talent i maštu. I jako veliki um. A Elena je vrlo izvanredna djevojka u smislu inteligencije.
  I jako voli seks. A Alphonseov jezik tjera vas da sladostrasno stenjete. Ovo je stvarno gušt.
  Elena se nasmiješila i začulo se još jedno duboko stenjanje, a tijelo se treslo od orgazma, nakon čega je uslijedilo opuštanje.
  Da, to je čar...
  Milijarderka je rukama uhvatila žigola za penis. I snažno ga je stisnula za jaja, tjerajući ga da zastenje od boli.
  I gugutala je:
  Seks djevojka je seks
  Kako te je sramota...
  Nikada se ne dosađuj
  Nikad se ne sramite!
  Ali ipak, kad vam se plaća, bolje je nego kad sami sebi plaćate. Nema se tu što reći.
  A možete i lizati člana ...
  I pogodila je Alphonsea petom u jaja. Vrisnuo je i skočio.
  Mlada žena se nasmijala i odgovorila:
  - Pa, kako ti se sviđa pas?
  Kimnuo je glavom.
  - Vi ste dražesna gospođo!
  Elena je kimnula.
  - Onda skini hlače!
  Alphonse je poslušao. Njegovo muško savršenstvo bilo je prilično veliko i izgledalo je privlačno.
  Milijarderova žena je kimnula.
  - A sad meni!
  Prišao joj je. A Elena je usnama pohlepno uhvatila kurac. Nije bez razloga profesionalka i zna se ulizivati. I što je najvažnije, jako joj se sviđa.
  I hajdemo vješto raditi s pulsirajućom jezgrom žigola. Prilično se nasmijao.
  Žene često muškarcima ližu muda, pa čak i plaćaju pušenje. Za njih je to veliko zadovoljstvo. A tko ovo ne zna.
  A žigolo prima novac i napuši se. I jako je cool. Ovdje je profesija. A ti imaš lijepe žene i valutu. Pa kako ne živjeti ovdje i ne veseliti se.
  Mladić je pjevao:
  Bilo koja braća, bilo koja
  Volite braćo da živite...
  Alphonse ne mora tugovati s djevojkama!
  Elena je kimnula.
  - Imaš dobro savršenstvo! I jako sam zadovoljan. I želite nešto drugo!
  S osmijehom je pjevao:
  Alphonse je uvijek zdrav,
  Alphonse je spreman na sve!
  Mnogo smo mi kulaci!
  Ne brojite dugove!
  Elena je potvrdila:
  - Da, spremni ste! I spreman sam!
  Lijepo je lizati član mladog, zgodnog, mišićavog muškarca. I Elena je radila, prisjećajući se Emmanuelle, kojoj je to također bilo drago. I učinila je to s velikim entuzijazmom. I kako je super, jako je fin i dovodi žene do orgazma!
  A onda je muškarac završio, a mlaz sperme izlio se u usta mlade žene.
  Elena je pohlepno progutala i bilo je jako ukusno.
  Zatim je pustila Alphonsea. Malo se smirilo.
  Bližilo se vrijeme dražbe, kada je na dražbu trebao biti stavljen vrlo zgodan mladić, koji ga je postupno razotkrivao.
  I ovo je jako dobro. Trgovat će drugim pohotnim rovkama.
  To su ponekad strastvene i zgodne žene.
  Elena je smatrala da je biti žena nekako bolje nego biti muškarac. Recimo, lakše je iščupati lovu od čovjeka i zaraditi na panelu. I lakše je, naravno, ženi se udati za milijardera nego muškarcu za milijardera.
  Da, ona ima vrlo bogatog muža - neka uskoro umre! A njezin život je tako dobar i cool!
  Elena je pjevala:
  Dobro je imati milijarde
  I znajte plivati u novcu...
  Ali ponekad krajnici otkazuju,
  A Alphonse je bez posla!
  A ona će to uzeti i nasmijati se.
  
  DJEVOJČICA I NINJA MRAV
  ANOTACIJA
  Bosonoga djevojka ušla je u svijet u kojem magija djeluje i koji je pun bajkovitih, nevjerojatnih stvorenja. Da bi zaslužila vječnu mladost, djevojka se morala boriti s mravom Ninljom. I proći kroz mnoge druge testove.
  . POGLAVLJE 1
  Ovdje je bere bobice u šumi. Gotovo je kao šuma. Osim ako u dnu debla nema drveća nalik violinama. Ali i ovo je zanimljivo.
  Albina je prošla rukom po takvoj žici. Začulo se škripanje, a onda se pojavio patuljak.
  Djevojka je zacvilila:
  - Vau!
  Patuljak je bio visok kao vjeverica, sasvim malen. No, istovremeno je u rukama držao čarobni štapić.
  Pogledao je visoku, bosonogu djevojku u jednostavnoj bijeloj seljačkoj haljini i upitao:
  - Što želiš, djevojko?
  Albina je izlanula:
  - Želim postati carica cijele Rusije!
  Gnom se nasmijao i promrmljao:
  - Oh, to je ono što želite! Dobra ambicija!
  Djevojka kimne.
  - A ako cijeli svijet, onda još bolje!
  Gnom je zazviždao:
  - Tako? Sjećate li se priče o starcu i starici i zlatnoj ribici?
  Albina se uvrijedila:
  - Uopće nisam star. Tek mi je petnaest godina.
  Čovječuljak s kapom kimne i upita:
  - Jesi li završio školu?
  Djevojka je uzdahnuvši odgovorila:
  - Ne još!
  Patuljak opet klimne kapom:
  - I ti želiš vladati svijetom?
  Albina je primijetila:
  - Imam dečka. On je pravi genije. Neka on bude car, a ja carica.
  Gnom je upitao:
  - Također dječak?
  Djevojka heroj kimne.
  - Da, dečko. Ali tako veliki genij da mu u povijesti čovječanstva nije bio ravan.
  Čovječuljak je kimnuo.
  - Da znam! Lomio je takva drva u povijesti, hladnije od Džingis-kana. I boljet će još više ako to ne prestaneš.
  Albina je logično primijetila:
  - Za planet je bolje imati jednog velikog diktatora za sve nego dvjesto manjih despota u raznim zemljama!
  Gnom je kimnuo.
  - Može biti! Barem jedan kralj neće ukrasti sam sebe i neće dopustiti da se pokrene nuklearni rat među državama koji će uništiti cijelu Zemlju.
  Složi se junačka djevojka:
  - Vidiš, razumiješ. Pa daj nam vlast nad planetom Zemljom!
  Čovječuljak s kapom je primijetio:
  "Zahtijeva puno, bolje rečeno, ogromnu magičnu moć. A ja sam samo mali patuljak. Samo najviši Bogovi Demijurzi mogu vam dati takvu moć.
  Albina je promrmljala:
  - Vodi nas do ovih bogova.
  Gnom je primijetio:
  - Dug je put do njih, djevojko. A ne činjenica da će ispuniti vaš zahtjev. Svjetska moć mora biti dostojna. A vi, samo razigrani tinejdžeri koji još nisu završili školu. Kako vam se može dati tako kolosalna odgovornost?
  Djevojčica je duboko udahnula i odgovorila:
  - Ne znam! Ali nitko nije bolji od nas. A Vitalij Akulov je takav genij. Siguran sam da svoju moć nad planetom može koristiti za dobro. I odvesti čovječanstvo do zvijezda.
  Gnom je kimnuo.
  - Za sada ću odletjeti do zrcala istine, pa ću izbliza pogledati kakav je Vitalij Akulov. A ti, uberi veće i slađe bobice da me počastiš!
  Albina kimne.
  - Stiže! Napravit ću tako.
  Nakon toga, gnom je mahnuo štapićem i nestao.
  I bosa, lijepa djevojka u jednostavnoj seljačkoj haljini počela je brati bobice. Učinila je to svojim nježnim, ali istovremeno dugim i gracioznim prstima.
  Zatim je bosim djevojačkim nogama pokušala ubrati bobice. Ali to je teže i nezgodnije.
  Djevojčica je radila i veselo pjevala:
  maline,
  Zvao me u daljinu...
  Sve do zore jeseni
  Čekanje u zlatu...
  Kako su ove svjetlucale?
  Iskre u zoru
  Ah, kakva slatka malina!
  Djevojčica je brala bobice u košari. Štoviše, ne maline, nego nešto poput jagoda, samo svjetlije i izgledaju kao pupoljci ruže. Da, ovo je prekrasna bobica.
  Djevojka je pomislila, zašto joj treba moć nad svijetom? Toliko briga i nevolja, ni trenutka slobodnog. I premda te milijuni blagoslivljaju, ali te milijuni proklinju! I što je najvažnije, kod svake praktične odluke ima žrtava i nezadovoljnika.
  Na primjer, što je s alkoholom? S jedne strane, to je štetno, ali s druge strane, mnogima je votka jedino veselje u životu! Iako je ogorčena i gadna.
  Albina je, naravno, vidjela svašta u životu, ali votka je toliko odvratnog okusa da je nemoguće razumjeti odrasle koji piju takve odvratne stvari. No, cigareta je još odvratnija, a mnoge djevojke puše. Kažu da žele biti vitkiji.
  Ali Albina je mesnata, mišićava djevojka, poput čistokrvnog konja. Zašto bi bila mršava? I baš joj stoji.
  Stvarno, što, djevojka bi trebala biti kostur? A pritom nema sala, samo mišiće!
  Djevojka je brala bobice i opet pjevala:
  Kalinka, Kalinka, Kalinko moja,
  Malino moja, malino moja!
  Skupio sam cijelu vreću malina,
  I od ove težine poderao bačvu!
  Nakon toga, kako uzeti i nasmijati se. Da, ovo izgleda izuzetno smiješno.
  A htjela je i da neki frajer pogladi njezine snažne, mišićave noge. I bilo je lijepo, kao mačka.
  Gnom je konačno stigao. A košara je već bila puna. Dovela je patuljka. Pored njega se pojavila vrlo lijepa, ali mala djevojčica s krilima.
  Zatresla je čarobnim štapićem, iz njega su poletjele iskre i zacvrkutala:
  - Bok dušo!
  Albina kimne.
  - Zdravo! A tko si ti?
  Krilata djevojka odgovori:
  - Ja sam vila!
  Herojska djevojka kimne.
  - I mislio sam! Što kažete na Petra Pana?
  Vila je odmahnula glavom.
  - Ne! Drugačiji sam! Ali i vrlo jak, i mogu ti dati sposobnost letenja. Ili vječna mladost!
  Albina je zazviždala:
  - Vječna mladost je super, ali što je s moći nad svijetom?
  Vila se nasmiješi i odgovori:
  - I ti ćeš biti kraljica?
  Djevojka se ispravila
  - Carice!
  Vila je slegnula ramenima.
  - Teško je to postići. Bolje traži vječnu mladost. To je ono što su žene u svim vremenima željele više od svega, više od moći.
  Albina kimne.
  - Dobro! Od tebe ću uzeti vječnu mladost. I tražit ću od drugih vila ili čarobnjaka vlast nad svijetom!
  Vila zaleprša krilima i reče:
  - Još moraš zaslužiti vječnu mladost. Na primjer, što možete učiniti?
  Djevojka je ponosno ispravila leđa rekla:
  - Imam crni pojas u taekwondou! I pomogao sam Vitaliku da učini prava čuda.
  Vila s osmijehom kimnu glavom i upita:
  - Što više voliš, dvoboj mačevima ili intelektualnu borbu?
  Albina je slegnula ramenima i odgovorila:
  - Boriti se mačevima, ovo je Kendo! Znam ga samo takvog, povlađujućeg. Iako je pametna ratnica. A na račun pameti, ne budala! Dakle, spremni za oboje!
  Vila se nasmiješi i reče:
  - Što kažeš na borbu s naježenim ninđom na mačevima?
  Djevojka se počešala po glavi i primijetila:
  - Ninja-Goosebump, zvuči nekako prijeteće! Nisam baš voljan stupiti u kontakt. Može li bolje mjeriti inteligenciju?
  Vila reče:
  - A ako se ninja naježi ne na mačevima, već golim rukama i nogama?
  Albina kimne.
  - U borbi sam zvijer! Sasvim spreman za borbu, čak i naježen, ako je bez oružja!
  Vila s krilima je kimnula.
  - Hajde, onda se bori!
  I mala čarobnica zamahne štapićem. I pred djevojkom se pojavio vrlo borbeni nindža. Točnije, veličinom je bio za glavu niži od Albine. I stvarno je izgledao kao mrav, samo u maski. I odmah ima šest udova u kojima drži mačeve i bodeže.
  Vila je cvrkutala:
  - Spusti oružje! Borimo se golim rukama!
  Goosebump Ninja je spustio svoje mačeve i bodeže, primjećujući:
  - Nekako je nezgodno da se slavni ratnik bori s bosonogom djevojkom!
  Vila je kimnula u znak slaganja.
  - Razumijem! Ali ova djevojka želi biti zauvijek mlada i lijepa. I tek tako, ništa se na ovom svijetu, a ni na bilo kojem drugom, ne može dobiti. Dakle, uz to, ona vas mora pobijediti i, naravno, odgovoriti na tri pitanja.
  Albina je ljutito rekla:
  - Što, još moram odgovarati na pitanja?
  Vila kimne s osmijehom.
  - Sigurno! Ali na kraju krajeva, nećete steći samo vječnu mladost, nego i ... Ako vam se nešto odsiječe, onda će se sve to s lakoćom vratiti. I nitko te nikada ne može povrijediti. I to je već cool.
  Albina se složila:
  - Da super. Za ovo se možete oznojiti.
  Krilata čarobnica objasnila je pravila borbe:
  - Imat ćete šest rundi. Nokaut, kao u klasičnom, profesionalnom boksu. Kada je srušen, dok sudac ne prebroji, pomaknite se u kut. U slučaju da nitko ne ispadne u šest rundi, pobjedu će odrediti bodovi.
  Goosebump Ninja je primijetio:
  - Onda je bolje imati dvanaest rundi odjednom, kao profesionalci! Borimo se stvarno i stvarno!
  Vila je klimnula glavom.
  - Možda dvanaest! Ali nadam se da će biti nokauta!
  I ponovno zamahnula čarobnim štapićem.
  Odmah je uslijedio ring sa konopcima, a sudac - djevojka u trenirci.
  Albina je skinula seljačku haljinu da ne smeta u borbi.
  Nakon toga je ostala samo u jednom bikiniju. Mišići su joj se sada vrlo dobro vidjeli. Tako su reljefne, a sama djevojka je lijepa i divna plavuša.
  Ona je, moram reći, općenito jednostavno nezamislivo veličanstvenog šarma.
  I lice i, u isto vrijeme, nježna, gotovo dječja, djevojčica, ali s hrabrom bradom.
  Oba borca su se poklonila jedan drugome. Začuo se gong i znak za početak bitke.
  Albina je već bila sofisticirani borac, koja se borilačkim vještinama bavila od svoje treće godine. I vidjela je da je neprijatelj inferioran u visini, a još više u duljini udova, pa, što možete uzeti od mrava.
  Međutim, mravi su vrlo snažni i okretni insekti. I treba ih držati na distanci.
  A djevojka je bosom nogom natovarila ninja mrava u želudac. I on, primivši udarac, stade. Zatim je dojurio do Albine.
  Djevojka junačka dočeka ga udarcem gole potkoljenice. Kukac ninja bio je prekriven hitinskim oklopom i stoga jaki udarci obučene djevojke praktički nisu djelovali na njega.
  Albina je nekoliko puta zaustavljala nindže naježene udarcima u napadu, a držala je i trojku šakama u glavu. I do sada se nije dala uhvatiti.
  Prva runda je završila, a oba protivnika su otišla u kutove.
  Vila sa smiješkom primijeti:
  - Zašto joj dopuštaš da te prebije!?
  Ninja Goosebump je odgovorio:
  - Samo je gledam!
  Začuo se gong i borci su se ponovno počeli približavati. A onda je naježeni nindža odjednom naglo ubrzao i šapama udario Albina u prsa. Djevojka je poletjela s nogu. Pala je na leđa, a gole su joj pete bljesnule u zraku.
  Sudac je počeo odbrojavati nokdaun. Albina je, međutim, odmah skočila. I požurio se nadoknaditi s bijesom. Njezine gole, preplanule, mišićave noge vrtjele su se poput propelera.
  Ali naježeni ninja ih je uzeo šapama na blok. Odbijeni napadi. A onda je naglo ubrzao. I opet su njegove šape udarile djevojku po trbuhu i prsima. Ostavljajući modrice i ogrebotine. A onda udarac glavom u nos. I tekla je niz lice Albine Juške. I djevojka je sama pala.
  Istina se digla, ali sudac je ipak počeo brojati nokdaun.
  Da, Albinini su poslovi bili nevažni.
  Vila je cvrkutala mašući čarobnim štapićem:
  - Bravo naježeni ninja! Preuzeli ste inicijativu!
  Ninja borac ponovno je ubrzao. I opet srušio Albina. Udario ju je prilično snažno, a djevojka je pala i skočila, uzvraćajući udarac.
  Goosebump Ninja je prosiktao:
  - Bilo da si na konju, bilo da si pješice,
  Super Šampion...
  Goblin će te pregaziti,
  Ratyu milijunti!
  Albina je pojurila da se vrati, ali je naišla na jake blokove. I njen napad je odbijen. A oštar kraj šape pogodio je djevojčicu po golom tabanu od čega je natekao žulj.
  Začuo se gong za kraj runde.
  Djevojka se, šepajući i teturajući, povukla u svoj kut. Da, dobro je i žestoko pretučena.
  Albina je pala na stolicu. I teško je disala. Hmmm, nikad nije imala takvog protivnika. A neprijatelj nije čovjek, već nindža mrav. Što je vrlo ozbiljno.
  Evo opet gonga i nova runda!
  Albina opet pokušava dobiti udarac. Ali neprijatelj, budući da je insekt, brži je od čovjeka. I tu se opet probija kratkim šapama, zgrabi djevojčicu za bosu nogu i povuče je, bacajući je kao lutku.
  Albina se diže, ali opet je slijedi snažan udarac ravno u prsa. I tu su modrice, djevojka pada.
  Ustaje i opet dobiva šakom u lice. I to je također bolno.
  Albina je osjetila modricu ispod oka.Da, dvoboj je ispao vrlo težak.
  Ninja kornjača jasno dominira i vodi u bodovima. I opet je naplatio djevojku lijepog lica.
  Albina je pala, a znak gonga je najavio kraj runde.
  Djevojka se doslovno uvukla u svoj kut.
  Vila doleti do nje i upita:
  Razumijete li zašto gubite?
  Albina odgovori uzdahnuvši:
  Zato što je insekt!
  Vila je kimnula i upitala:
  - Želite li postati dvostruko brži?
  Djevojka je potvrdila:
  - Naravno da želim!
  Krilata djevojka reče:
  - Odgovorite točno na pitanje. I tada ćete biti stvarno dobri!
  Albina je uz osmijeh odgovorila:
  - Pa, spreman sam!
  Vila je cvrkutala:
  - Zašto Bog ima mnogo dana!?
  Junačka djevojka raširi oči i promrmlja:
  - Nu i pitanje? Nisam razumio njegovo značenje.
  Vila reče odlučno:
  - I ne trebaš razumjeti značenje. Ti samo uzmi i odgovori kako znaš i razumiješ!
  Albina se naceri, a zatim, nadahnuto, reče:
  - Jer Bog bi mogao puno dana!
  Čarobna djevojka kimne.
  - Dobro napravljeno! Ovaj put je odgovorila točno. I vaša brzina se udvostručila.
  Vila je mahnula čarobnim štapićem. I, doista, Albinine mišiće ispunila je fenomenalna snaga.
  I tako je krenula u bitku. I bljesnula su joj bosa stopala. A onda je udarac pao u trbuh naježenog ninje. Čak je i ona sama, uvježbana Albina, cijenila brzinu i snagu kojom je zadat ovaj udarac i potres mozga koji ju je proboo.
  Albina progunđa od bijesa:
  - Uzmi fašističku granatu,
  Pjevajte serenadu!
  Goosebump Ninja ju je pokušao napasti. Ali sada su Albinine noge, koje su postale brže, uspjele dočekati njega. I pogodili hitinsku ljusku.
  Bilo je jasno da je naježenom neugodno zbog ovih udaraca, ali nisu mu ozbiljno oštetili. I djevojka je pobijedila, ali je bila ispred neprijatelja, a sada je već vodila po bodovima. Točnije, ova runda je ostala za nju.
  Albina je na kraju čak izvela low kick i srušila svoju kolegicu.
  Razdvojili su se u kutovima, a ninja-goosebumps već su izgledali zgužvani.
  Vila je opet doletjela do herojske djevojke i primijetila:
  "Sada ti ide prilično dobro." Ali želite ponovno udvostručiti svoju brzinu i snagu?
  Albina je kimnula u znak slaganja.
  - Naravno da želim! Što treba učiniti?
  Čarobna djevojka reče uz smiješak:
  - Odgovori na još jedno pitanje.
  Junačka djevojka samouvjereno odgovori:
  - Spreman sam!
  Vila je gugutala:
  - Zašto je zimi mraz, štipa djecu za nos!
  Albina se naceri i odgovori:
  - To je pitanje! Ali to je besmisleno i dopušta puno odgovora.
  Čarobna djevojka odgovori:
  - A ovo je samo za humor. Evo pokušaj, daj odgovor duhovit.
  Djevojka heroj izdala je:
  "Jer je zimi hladno, klincima štipa nos, jer nije dovoljno staro da otkine nos iz korijena!"
  Vila kimne.
  - da može se računati! A vaša brzina i snaga sada će se ponovno udvostručiti.
  I čarobna djevojka zatrese čarobnim štapićem.
  I Albina je osjetila novi, nevjerojatan nalet snage i energije.
  S bijesom je utrčala u ring. I nasrnuo na naježenog ninju.
  I pobijedimo ga. Što nije udarac, ko maljem tučen. I borac protiv insekata počeo je padati i padati vrlo teško.
  Albina je pobijedila neprijatelja, a on je teško pao, ali je ustao. No, cijelu je rundu diktirala djevojka.
  Zatim je ponosno skočila natrag u kut.
  Vila nasmiješeno upita:
  - Želite više udvostručene brzine i snage?
  Albina kimne.
  - U REDU! hajmo!
  Čarobna djevojka ponovno je postavila zagonetku:
  - Od čega i zašto, vukovi zavijaju na mjesec!
  Albina se nasmijala i samouvjereno odgovorila:
  - Vukovi zavijaju jer ne mogu pojesti mjesec!
  Vila je sa smiješkom rekla:
  - Ti si stvarno genije. Mislim puno da se zavrijedim!
  I čarobna djevojka opet zavrti svoj čarobni štapić.
  Albina je doslovno odletjela u zrak. Toliko je sada postalo nevjerojatna snaga i energija.
  I tako je jurnula na naježenog ninju. I tako je pomaknula njegovu golu, okruglu petu na bradu. I insekt borac pao je u nokaut.
  Sudac je izbrojao do deset i objavio:
  - Borkinja Albina pobijedila je nokautom! Dobro napravljeno!
  Podigla je ruku na djevojku.
  Albina je pjevala:
  - Djevojka se ne boji ni smrti,
  Njena horda se ne boji nikoga...
  Žena će se herojski boriti s neprijateljem,
  A i kad umre, on će pobijediti!
  Vila je svečano objavila:
  - Budući da je Albina pobijedila moćnog borca i odgovorila točno i, što je najvažnije, duhovito na sve tri zagonetke, daruje joj se vječna mladost i apsolutna regeneracija tkiva.
  A čarobna djevojčica je čarobnim štapićem napravila osmicu. A onda se dogodilo čudo, Albina je stekla stvarnu besmrtnost.
  I pjevala junačka djevojka:
  Ništa na Zemlji ne prolazi nezapaženo
  A mladost koja je otišla još uvijek je besmrtna...
  Kako smo bili mladi,
  Kako iskreno voljen!
  Vrhovi su osvojeni
  Usprkos oluji sudbine!
  
  PUGAČEV CAR RUSKI
  Emeljan Pugačov je opkolio Orenburg. Pobunjenicima nije išlo dobro. Približavali su se kraljevski pukovi. Samozvani car nije želio povući opsadu iz Orenburga, ali je bilo riskantno razdvojiti trupe. U stvarnoj povijesti, pobunjenici su se još uvijek dijelili i bili potučeni dio po dio. Prvo kod Tatiščeva, a zatim kod Beloozerska. Ova se odluka pokazala pogrešnom.
  Ali dječak Oleg Ribačenko stigao je u kamp Emeljanu Pugačevu. Unatoč tome, još je bilo snijega, a bio je kraj veljače - dječak je bio bos i u kratkim hlačama.
  Doveli su ga Jemeljanu Pugačevu. Dječak je koračao samouvjereno. Trčanje bosih nogu po snijegu više je zabavno nego mučenje. Pogotovo u besmrtnom tijelu.
  Dječak je Emeljanu Pugačevu predložio plan:
  - Uzmimo odoru carskih vojnika, a takvih odora imamo dosta, presvući ćemo buntovnike i kozake. Igrajmo se bitke - poput pucanja. A onda ćemo zarobljene Pugačevce otjerati u grad. Oni će misliti da su to kraljevske trupe i pustit će nas u utvrdu, a mi ćemo ih tamo napasti!
  Emelyan Pugachev je odobrio:
  - Pa ti daj golu! Pa glava! Dajem ti titulu Jesaula!
  Oleg se naklonio i odgovorio, pjevajući sa smiješkom:
  - Esaule, Esaule, da si ostavio konja! Ruka se nije digla da puca!
  Kozački car kimne i odgovori:
  - Bit ćeš moj ađutant! Vaša uniforma i čizme će poslužiti!
  Oleg je skromno primijetio:
  - A bos je spretniji! I nije mi hladno golih prsa!
  postao je Emelyan Pugachev. Bio je srednje visine, širokih ramena, i iako je Oleg bio visine standardnog dječaka od oko dvanaest godina u dvadeset i prvom stoljeću, dakle metar i pol, car kozaka nije bio puno viši. Za to vrijeme Oleg je već bio tinejdžer i mogao se boriti ravnopravno s odraslima i biti časnik.
  Emelyan je naredio...
  - Pa, pripremite ovu provokaciju vrlo tajno!
  I kako je vješto zeznuo znanstvenu riječ.
  Kozaci su se spremali... Postavili su straže da nitko živa duša ne zna. I spremala se lukava zamka.
  Ali neprijatelj je još uvijek napredovao, ali još je bilo vremena, mali odredi pobunjenika su ga napali. Točnije, prilično brojne, ali ne baš organizirane gužve.
  Emelyan Pugacheva imao je blizu Orenburga gotovo dvadeset tisuća vojnika spremnih za borbu. U stvarnoj povijesti bila je podijeljena. Deset tisuća Pugačevaca borilo se protiv sedam tisuća carskih vojnika pod Tatiščem. Neprijatelj je nadmašio Pugačevljevu vojsku u topovima i broju pušaka, kao i u organizaciji. Ali pobjeda je došla skupo! Osim toga, ni sam Pugačov nije postupio baš hrabro, napustivši bojno polje prije kraja bitke.
  Sada su Pugačevci imali povijesnu priliku za sjajnu pobjedu.
  Ovdje su obukli formu više od dvije tisuće odabranih boraca. Natjerali su ih da se obriju. A da se uniforme nose, to je prirodno. I mnogo više. Pugačevci su također imali zastave u prethodno zarobljenim bitkama, i bubnjeve, i tako dalje.
  Predstava je planirana da igra kao podmazana. Emelyan je imao gotovo stotinu pušaka u Berdu, iako polovica njih nije bila važna. Ali postoji nešto za organizirati pucanj.
  Imati izgled prave bitke. Dok Pugačov nije tako loš. Polovica uralskih tvornica je pod njegovom kontrolom. Chelyabinsk je zastrašujuće do sada, blizu Ufe Chika čvrsto sjedi. Još je kraj veljače, ishod rata nije jasan, a Golicinove su snage daleko od Orenburga. A u stvarnoj povijesti za mjesec dana bit će bitka kod Tatiščeva, a u njoj i poraz seljačke vojske. Što će dovesti do masovnog dezertiranja pobunjenika.
  Oleg još uvijek bos iu kratkim hlačama naređuje i daje savjete. Njegovog gotovo preplanulog, ali plavokosog dječaka slušaju bradati stričevi.
  Pobunjenici već pucaju. Oružje tutnji, darovi smrti se bljuju... Pravo uništenje je na putu.
  Oleg pokazuje zube i urla:
  - Slava našoj svetoj domovini! Bit će generacija pjesnika! Emeljane veliki, dragi - tvoji će se podvizi pjevati!
  I dižu se oblaci dima. Imitacija je ozbiljna bitka. Ovdje je, naravno, potrebno pokazati sve uvjerljivo. Pogotovo u opsadi, naravno, čekaju oslobađanje!
  Pucaju, naravno, u prazno, kako bi sačuvali topovska zrna i sačmu. I barut se lošije koristi.
  Emelyan Pugachev je još uvijek dovoljno jak da zauzme Orenburg - ali tvrđava je jaka! I tu je potrebna lukavost.
  Ratnici i Kozaci, općenito, spremni su ... Više od dvije tisuće prerušenih pješaka i konjanika i preko tri tisuće navodno zarobljenika. Dovoljno da odjednom preuzme grad.
  Oleg je išao ispred zarobljenika. Od dugotrajnog bosog trčanja po veljačkom snijegu, njegove dječačke noge bile su lagano ukočene. Štoviše, već se navikao na vrućinu. Ali ništa, neće se smrznuti prsti besmrtnog dječaka.
  I jako je dobro ispalo.
  Oleg se smiješi, ostavlja otiske golih stopala na bijeloj pozadini. Djeluje dirljivo. Nekoliko dječaka iz seljačkih obitelji također je trčalo bosih nogu. Dosta su otvrdnuli, iako na snijegu obično nose batine.
  Dakle, ova će vojska poraziti Pugačevce do Orenburga. I čak pjevaju koračnicu.
  Doista, prijevara je jednostavna, ali učinkovita. Vrata se otvaraju pred njima, a armada Pugačeva ulazi u glavni grad ovoga kraja. Vidi se tamo da su previše sigurni da glupi seljak ništa ne razumije, a razbio se.
  Ovdje su pobunjenici bili potpuno uvučeni. Slijedi signal, i oni jure na branitelje.
  Oleg sabljom siječe dva časnika odjednom. A dječak očajnički vrišti:
  - Odustati! Zakoniti kralj je s nama!
  Branitelji su zbunjeni. Vojnici ne pružaju gotovo nikakav otpor. Uglavnom se bore časnici, trgovačka milicija, bogati kozaci.
  Borba je teška, ali žarišna. Sve više i više pukova provaljuje u grad. I Kozaci, i seljaci s kolcima, i Tatari s Baškirima. Bitka je teška.
  Oleg Rybachenko također reže i viče:
  - Odustati! Svi ćete imati milosti, puno novaca i slobode!
  Vidi se da snaga braniča rapidno opada, kao i želja za borbom. Čak i časnici odustaju. Kozaci ne žele ni umrijeti.
  Matjuši Boronu, Oleg je prerezao grkljan, bacivši bodež golim nožnim prstima.
  Bitka je gotovo odmah utihnula. Trgovci su padali na koljena i molili za milost. Odvukli su i guvernera od Nijemaca i komandanta tvrđave. Yemelyan Pugachev je naredio da ih objese.
  Zarobljeni vojnici položili su prisegu, časnicima je ponuđen izbor: ili služenje caru Petru Trećem, ili smrtna kazna. Podijeljen otprilike na pola. Neki su pogubljeni. Part se zakleo na vjernost Jemeljanu.
  U samom gradu zaplijenjena je bogata riznica i mnogo dragocjenosti, kao i gotovo devedeset topova, te velike zalihe baruta, bombi i topovskih zrna.
  Kolosalna tvrđava je konačno pala nakon duge opsade. Vojska Pugačova se znatno popunila. A sada je bilo moguće otići do Tatiščeva i dati bitku Golicinu s nadmoćnijim snagama.
  I sam Oleg otišao je Chiki po pomoć. Bilo je potrebno hakirati Mikelsona kako bi ga spriječili da porazi pobunjenike u blizini Ufe.
  Dječak je trčao bos u kratkim hlačama kroz snijeg. Pridružila mu se i Margarita. Djevojka je na sebi imala samo tuniku, a naravno i bez cipela. Lijepa, sa zlatnim kovrčavim, iako prašnjavim od rada u kamenolomima.
  Margarita je lijepa, ali još dijete.
  Oleg ju je upitao:
  - Još nisi bila starica ... Ne žališ što si dugo postala djevojka!
  Margarita je sa smiješkom odgovorila:
  - I nisi bio star, nego si skoro zauvijek postao dječak! Za besmrtnost morate platiti, a to plaćanje nije pretjerano!
  Oleg se složio s tim:
  - Ropstvo neko vrijeme, ali život vječni zauvijek! Osim toga, tako smo brzi, ne trebaju nam konji!
  Margarita se nasmijala i primijetila:
  - Sigurno! Brži smo i od najčistokrvnijih pastuha. Besmrtno tijelo je posebno, i ugodnije mu je u kamenolomima, pod nadglednikovim bičem, nego u normalnom tijelu na perjanici!
  Oleg Rybachenko je kimnuo u znak slaganja:
  - S tim se ne može raspravljati! Pa živimo vječno!
  I djeca terminator su ubrzala tempo. Oleg je, naravno, bio vrlo zadovoljan. On je sjajno dijete.
  Iako su se ponekad sumnje uvukle u dušu: je li moguće ubiti časnike ruske vojske? Najvjerojatnije je pogrešno! Ali zadatak vještice mora biti izvršen. Promijenila je povijest Rusije, dala vječno, besmrtno tijelo, čak i dječje, ali izuzetno snažno i brzo. A za ovo treba platiti i služiti.
  A kako možete znati ako Pugačov pobijedi, Rusija će samo pobijediti?
  Dječak i djevojčica otprilike su znali gdje se nalazi odred carskih trupa u koji je trebao stići Michelson.
  Chika ima dvanaest tisuća organiziranih vojnika u blizini Ufe. I bio je blizu zauzimanja ovog grada, ali dva puta mu je nedostajalo malo sreće i discipline.
  Naravno, Michelson ima nekoliko puta manje snage, ali u stvarnoj povijesti ipak je pobijedio. Dakle... Potrebno je uhvatiti ili ubiti ovog vrlo talentiranog zapovjednika.
  A onda će se vidjeti. Bez Michelsona, vjerojatno, trupe na Chiki neće krenuti. I tu je Oleg Rybachenko imao plan. Porazite Golicina i idite u Ufu. Zauzmite ovaj grad, pošaljite pojačanje na Ural i Sibir, a sami se preselite u Kazan. Tada će pobunjenici dobiti prednost.
  I trupe kraljice potući će se u dijelovima. Osim toga, u svakoj revoluciji postoje takvi učinci, što je više pobjeda, to je više pristaša, a slabiji je otpor neprijatelja.
  Tako će svakim korakom ustanak samo jačati. Oleg je bio siguran u to.
  A s njim je i Margarita, djevojka koja trči brže od trkaćeg konja, i zajedno će sasjeći neprijatelje.
  Mladi ratnici su zauzeli svoje mjesto u zasjedi. Mikhelson s malim pratećim odredom trebao je stići u svoju pukovniju. Ovdje su ga već čekala djeca terminatora.
  Oleg i Margarita, zamahujući sabljama, napali su pratnju. Sasjekli su nekoliko husara odjednom. Ostali su pokušali pucati, ali meci nisu pogodili besmrtnu djecu. I sasjekoše neprijatelje mahnitim bijesom. A Oleg Rybachenko čak je nožnim prstima bacao oštre diskove. I Margarita je ovo pokušala bosim nogama i uspjela je.
  Dječak i djevojčica su, bez daljnjega, ubili neprijatelja. Mikhelson je pokušao odjahati, ali su ga Oleg i Margarita sustigli. Bacili su Michelsona i vezali ga.
  Oleg je stavio potpukovnika na ramena i odnio ga Čiki na suđenje.
  Besmrtna djeca razasula su i položila pedeset husara, pokazujući da su u zamjenu za vječno djetinjstvo dobili vrlo cool sposobnosti.
  Oleg je, vukući Michelsona na ramenima, primijetio:
  - Što sam, međutim, jak postao!
  Margaret je primijetila:
  - Da, ovo još jednom potvrđuje da smo napravili pravi izbor! A besmrtnost vrijedi raditi!
  Oleg se složio s tim:
  - Puno je zanimljivije boriti se nego ići u kamenolome. U ovom tijelu nije teško, već dosadno!
  Margaret se složila:
  - Rutina ubija!
  U Chikinom logoru dvoje bosonoge djece, odnosno, po mjerilima ovog vremena, kad su ljudi manji od nekoliko tinejdžera, nisu izazvali veliku sumnju. Ako si bos po snijegu, znači da si siromah i na strani seljačkog kralja.
  Chika je nagradio zarobljenika Michelsona, dajući djeci carski - petnaest zlatnih rubalja.
  Samom Michelsonu ponuđeno je: ili služiti kralju ili vješala!
  Michelson je više volio omču. Ali Oleg je ponudio da ovaj zapovjednik razmisli. Uostalom, uvijek imaju vremena za druženje. I Michelson može biti od velike pomoći.
  Chika se složio.
  - Vrijeme trpi!
  Oleg je također predložio:
  - Potrebno je zarobiti carski puk bez zapovjednika! Da se zaštitite.
  Chika se složio.
  - Udri dok je željezo vruće!
  I pobunjenici su napali kraljevske trupe. Napali su noću, Oleg i Margarita pažljivo su uklonili stražare.
  Borba je bila relativno kratka. Oleg je, bacajući disk domaće izrade iz slomljene kose, ubio pukovnika koji je obnašao dužnost zapovjednika, a bez njega moral je pao. Osim toga, pobunjenika je bilo previše, a to je stvaralo pritisak na psihu vojnika, ali i mnogih časnika.
  A tko zna, možda je ovo pravi car Petar Treći. I njegov je legitimitet viši od Katarine II.
  Veći dio pukovnije je zarobljen. Zarobljeni su topovi i puške.
  Potpuna pobjeda, nespremni odbiti napad trupa.
  I naravno trijumf Chica.
  Ali djeca se, naravno, vraćaju Pugačevu. Morat će se boriti protiv sedam tisuća vojnika, uključujući dvije tisuće konjanika kneza Golicina. Pugačov je svakako brojniji, ali ima šaroliku vojsku. Mnogi bivši vojnici koji su nepouzdani, slabo naoružani i obučeni seljaci, Tatari i Baškiri i Kalmici.
  Najjača jezgra su Yaik Kozaci. Ali ti Kozaci nisu najbrojniji. Tu su i iletski kozaci, i orenburški i drugi.
  Oni već trče prema tvrđavi Tatishchevo, gdje se okupila znatna vojska seljačkog cara.
  Sam Emelyan Pugachev obilazi položaje na bijelom konju. Oleg Rybachenko pažljivo gleda ovog vođu. Emelyan Pugachev ima izgled majstora. Visina je otprilike prosječna, ali na konju se čini višim zbog kratkih nogu i širokih ramena. Fizički je vođa pobunjenika jak. Moglo se vidjeti kako siječe i snagu udarca u borbi.
  Općenito, sasvim je prikladan za ulogu poglavice. A za ulogu kralja? Moguće je i to.
  Pugačovljeva vojska je velika. Iz obrane Iletska stigao je osuđenik Khlopusha, okupivši još tisuću i pol ljudi. Sada Yemelyan ima više od dvadeset tisuća boraca. Teško im je smjestiti se i u tvrđavu. Broji tri puta više trupa od Golicyna, i sve više ih dolazi.
  A Pugačov ima dvostruko više oružja. Ima dosta zaliha baruta i jezgri.
  Možete se boriti ... Ali vojska je šarolika. Ima ljudi s kopljima, i Baškira, i Tatara, i Kalmika, i Kirgiza i Kazaha. I također puno bivših vojnika iz različitih garnizona koji nisu posve pouzdani. Tu su i uralski radnici i sibirski strijelci. Kozaci - koji su najvažnija jezgra vojske.
  Velika vojska, ali previše šarena. Neki od vojnika i časnika nedavno su zarobljeni u Orenburgu.
  Neki dijelovi su od čovjeka, koji se mogu koristiti samo u borbi prsa u prsa. I horda Azijata, ne previše discipliniranih, i često ne znaju ruski jezik.
  Dakle, formalno imajući puno više trupa, pa čak i oružja, Emelyan Pugachev je inferioran neprijatelju u kvaliteti borbene snage. Dakle, ishod bitke uopće nije tako jasan kao što se čini na temelju čisto formalnog odnosa snaga.
  Oleg Rybachenko to razumije. Pugačovu je to vjerojatno jasno. Čika je pobijedio jer je iznenadio neprijatelja. A u stvarnoj povijesti, Michelson je upravo pobijedio, koji je mogao napasti ispred veće Chikine vojske.
  Što učiniti sada? Tvrđava je bila dobro utvrđena i polivena vodom, pa su padine postale ledene i skliske. Ali ne možete dugo ostati u defanzivi.
  Oleg je predložio Emeljanu:
  - Hajdemo car-oče sami napasti neprijatelje!
  Emelyan je logično primijetio:
  "Zar nas neće pokriti oružjem?"
  Oleg je predložio:
  - Ja ću s Margaritom izvidjeti neprijatelja, a pogodit ćemo baš tamo gdje se najmanje nada!
  Seljački kralj je odobrio:
  - To je dobra ideja!
  I Oleg, s Margaritom, uzevši ruksak s granatama i par oštrih sablji pojurio je prema neprijatelju.
  Djeca su trčala gotovo gola, dječak u kratkim hlačama, a djevojčica u tunici. Oleg se sjetio Yanovog Spartaka. Bio je tu i dječak Gita. I žena u otrcanoj tunici, plesačica opaljena suncem. Dječak je bio vrlo tvrdoglav. Vjerojatno nije nasljedni rob. Možda je zarobljen . Zatim su se odvezli u Italiju, skinuli i dali na aukciju. Iako pogrešna Gita, budući da je bio brončani od opeklina, tada su ga, najvjerojatnije, odvezli golog na cjenkanje. I hodao je tako gol, koračajući bos po kamenitim cestama Italije. Gorjeli su ga goli tabani, listovi su ga boljeli. Ali dječak nije spustio glavu.
  I kupac je počeo opipati dječaka, njegove prirodno razvijene mišiće, vidi se gad iz glatke kože. Zatim je stavio svoje prljave prste u usta. A Gita nije izdržala i ugrizla ga je.
  Nakon toga je došlo do tučnjave. Da, Gita, bio je to dječak kojeg je sam Oleg zamijenio za Spartak u djetinjstvu. Ali ne, to je još uvijek sporedni lik.
  Pitam se bi li Rimljani odlučili mučiti Gitu? Uostalom, zarobljeni robovi se ispituju pod mučenjem?
  I vruće bi željezo dotaklo golu petu dječaka roba. Gita je zavijala i ponavljala isto:
  - Robovi se razbježe, i ne žele da se bore!
  Spalili su drugu petu radi simetrije i pustili ga. Dječak je prisiljen stati na prste, a to jako boli. Ali Gita je ipak uspjela pobjeći tijekom nereda.
  Možda je dječak prije radio u kamenolomima. Vukao je teško kamenje, obliven znojem, histerično disao. Šibao ga je bič nadglednika. Jako je teško u prvim danima rada, kad vam svjetlo nije lijepo. I onda se navikneš. Teško postaje navika, a navika postaje lako. Ali ipak, mnogi robovi umiru. I Gita se pretvorila u malog vuka.
  Oleg je mislio da je možda dječak iz knjige "Spartacus" zarobljen nakon poraza pobunjenika. A kako je još dijete, u lancima su ga poslali u rudnike. Da umire polako. Ili mučen, spaljujući mišićavo tijelo dječaka užarenom šipkom. Zatim su posuli sol na opekotine i slomili nožne prste na bosim nogama mladog roba. Iskrivili su zglobove. Svi su se raspitivali gdje je Spartak sakrio zlato. Gita šuti škrgućući zubima. Naglo se podiže i spušta povlačenjem užeta.
  A žile pucaju od divlje boli. I dječak gubi svijest. Polijevaju ga ledenom vodom, oživljavaju. I liječnik opipa puls kako bi utvrdio može li se nastaviti s mučenjem ili je potrebno izmučenom dati odmor, kako bi kasnije opet mučio mlado tijelo.
  Gitu teško i dugo muče. Na rane se sipa papar, udara se užarenom žicom, zabadaju se iglama u završetke živaca, a pod dječakovim bosim nogama gori vatra. I krvnik grablja žar na stalak. I jak miris paljevine, i vadi svaku venu.
  I sada užareno željezo dodiruje dječakove gole grudi, i on gubi svijest od divlje boli. Ponovno ga polijevaju vodom i uvode u sebe. Krvnik stiska testise pincetom, dječak se preokreće od divlje patnje i opet se gasi.
  Gita pod torturom... Netko je dojavio da je ovo Spartakov ljubimac i zna se gdje je zakopao blago. A Rimljani muče... Dječaku nije ostala ni jedna cijela nespaljena ili isječena koža. Ali on šuti. I Rimljani se čude njegovoj upornosti.
  Krasova žena je prisutna mučenju. Ona željno promatra kako muče zgodnog i plavokosog dječaka. To je uzbudljivo. I tako je nakon još jednog mučenja naredila da joj donesu Gitu i polože je na postelju. Stvarno želi to učiniti sama.
  Još sasvim mlada i snažna žena galopirala je na muškom savršenstvu mlade robinje. Gita je prvi put postala muškarac. Zatim joj je morao jezikom lizati utrobu. Što je malo degutantno, ali i neobično.
  I tako je Crassusova žena naredila da se prekine s mučenjem, a dječaka, koji je tijekom ustanka već bio donekle odrastao, počeli su bolje hraniti. I vodila je ljubav s njim.
  Rane i opekline na Giti su zacijelile kao na psu. I pošto je ojačao, dječak je sklupčao požudnu Crassusovu ženu i pobjegao s njezina imanja. Nakon toga se sakrio u planine, i tamo napravio svoju bandu odbjeglih robova. Na kraju je sve dobro završilo. Crassus je umro tijekom rata. A Gita je ostala uz Julija Cezara, napravila dobru karijeru, udala se i rodila hrpu djece. A sudbina Spartaka je nepoznata. Tijelo nije pronađeno. A da li je umro ili se spasio, robovi nisu znali.
  Ali vjerovali su da je, naravno, njihov otkupitelj živ.
  Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova, koji su nekada bili odrasli, a sada vječna, besmrtna djeca, približili su se Golicinovom taboru. Ovdje su tri generala. I trupe su uklonjene s rusko-švedske granice.
  Dok carska Rusija ratuje s Turskom, pobunjenici su mirniji. Ako Golicin bude poražen, Pugačevci će konačno moći preuzeti inicijativu. Pa čak i uzeti Samaru.
  Oleg i Margarita hodali su oko stražara ... Pada snijeg i nije baš jasno vidjeti.
  Dječak je pomislio da bi možda mogao dokrajčiti tri generala i pukovnika Bibikova, obezglaviti carsku vojsku. Ali teško je to učiniti.
  Dječak i djevojčica oprezno koračaju po snijegu. Nastoje ne ostaviti tragove. Još su djeca. Pažljivo priđite kolicima. Pištolj se nalazi negdje odvojeno. Vojska u pohodu. Nema više jakih mrazeva - ožujak. Ali snijega još ima. Bose noge mladih ratnika gotovo ne osjećaju hladnoću, pogotovo u pokretu. Brzo se naviknu na hladnoću.
  No, mnoga djeca bez supermoći trče bosa po snijegu, pogotovo u ova teška vremena.
  Oleg je mislio da dugo nije gledao TV i da se nije igrao na računalu. I da je bez igrica nekako glupo.
  Momci su se prikrali karagonu, a Margarita je predložila:
  - A ako zapalite skladišta s barutom?
  Oleg se namršti i upita:
  - Misliš li da je to dobra ideja?
  Djevojka je logično primijetila:
  - Bez baruta vojska nije vojska!
  Oleg je kimnuo u znak slaganja.
  - Pokušajmo!
  I dječak u kratkim hlačama pojuri prema kolicima. Zajedno s djevojkom ubili su tri stražara sabljama i kremenom, polažući sijeno, zapalili konvoj, barutom.
  Rasplamsao se, a crni oblak počeo se dizati nebom. Barut je počeo prskati...
  Dječak i djevojčica sakrili su se u logor. Zavladala je panika. Iskočio je i Golicin s dva generala. On je bio taj princ koji srceparajuće viče i pokazuje prstima.
  Oleg je golim nožnim prstima bacio disk i on se, zviždući, zabio Golicinu ravno u vrat. Princ, raširivši ruke, pade. General Mansurov pojuri k njemu. Ali već koristeći gole nožne prste, Margarita je upotrijebila oružje. I drugi zapovjednik se srušio.
  Treći je bio Fairman, onaj koji se borio protiv pobunjenika zajedno s generalom Karom. S njima je i pukovnik Bibikov, rođak generala Bibikova. Vidljivi su oštrim vidom besmrtne djece po epoletama, unatoč snježnim padalinama.
  Oleg i Margarita ponovno su bacali diskove golim nožnim prstima - njihova besmrtna tijela imala su takvu sposobnost, poput junaka stripova.
  I oba su poglavice ubijena, glave im raznešene.
  Nakon toga su dječak terminator i djevojka rendžer počeli bacati diskove na policajce. Na sreću, nakon smrti zapovjednika, počela je panika, svima se činilo da su Pugačevci napali logor.
  No, i dvoje djece je kolosalna sila. A časnike ubijaju bacanjem oštro brušenih diskova. I lome im grkljane, pucaju arterije i vene.
  Djecu je teško prepoznati u snijegu, au snježnim nanosima savršeno se kamufliraju.
  Ali carskim trupama je teško. Oleg Rybachenko, bacajući diskove, kaže:
  - Slava velikoj Rusiji!
  I opet leti disk bačen dječakovim bosim prstima.
  Margaret čini isto, golim prstima baca oštro nabrušenu napravu i agresivno zavija:
  - Za Emeljana Pugačova!
  I ta djeca rade vrlo aktivno i učinkovito. Sjeku sabljama. A časnici su izabrani.
  Oleg Rybachenko pjeva:
  - Bijeli vukovi se skupljaju!
  Margarita, bosim prstima bacajući diskove na protivnike, pjeva:
  - Samo će tako obitelj opstati!
  Dječak, nastavljajući vjetar, kosi neprijatelja:
  Slabi ginu, ginu!
  Djevojka, bacajući diskove i ubijajući policajce, sikće:
  - Čišćenje svete krvi!
  Mladi ratnici djeluju na vrlo raznolik način, bacajući granate na neprijatelje.
  U tom trenutku pobunjenička konjica napada logor. Ispostavilo se da je Emelyan Pugachev odlučio prvi napasti i pokrenuo svoju brojnu konjicu za djecom.
  A udarac je bio iznenadan i u pravo vrijeme. Stepe su obasule vojnike strijelama, Kozaci su sjekli sablje, konjanici su ih stavili na rogove.
  Volja carske vojske bila je potkopana, a zapovjednici ubijeni. Ovdje Emeljan Pugačov osobno sabljom siječe posljednjeg pukovnika i viče:
  - Djeco moja, priznajete li zakonitog suverena?
  Stotine vojnika, pa čak i mnogi časnici padaju na koljena i viču:
  - Priznajemo! Kako da to priznamo!
  Otpor opada. Pješaštvo se gotovo u cijelosti predaje, osim nekih časnika. Konjica je odolijevala nešto duže. Ima mnogo plemića. Ali i obični konjanici bacaju oružje.
  Oleg i Margarita konjanike sabljama sijeku, golim prstima bacaju oštre diskove i škripe:
  - Veliki ljudi u svakom trenutku,
  Veliki ljudi - u slavu Petrovu!
  I dječak i djevojčica aktivniji su u sjeckanju i bacanju. Topništvo je već zarobljeno. I kako će pogoditi jahače sačmom. Padaju na desetke. Nastaje totalni masakr.
  Oleg je sa smiješkom zapjevao:
  - Care veliki Petre prvi, budi nam uvijek uzor!
  A i njega će uzeti i sa dvije sablje sasjeći, petorici odmah glave odsjeći.
  Margaret je, odsijecajući protivnike, cvrkutala:
  - Moji glasovi, a ja sam lijepa!
  I također kako će uzeti i rezati.
  Dječak i djevojčica samo su utjelovljenje uništenja. I rade kao električne pletenice.
  Ovdje pada još jedan časnik ... Čuje se jak glas Emeljana Pugačova:
  - Tko će me služiti, dobit će nagradu, a ostali će propasti.
  Sada su stigli muškarci s pletenicama. I dobro se bore protiv konjice. A konjski potoci se prorjeđuju ...
  Predaju se i preživjeli jahači. Bitka je ponovno dobivena ... Pugačev trijumfira!
  Sada zarobljenike vode i odvode na zakletvu. Vojnici se, u pravilu, klanjaju varalici. Časnici su različiti. Tko bira omču, a tko priseže na vjernost novom kralju. Štoviše, tko zna, možda i pravi monarh.
  Izgled Emeliana Pugacheva vrlo je moćan. Vidi se da je riječ o klincu naviknutom na zapovijedanje. I doslovno se svi klanjaju pred njim.
  Nakon što je zabavio one koji su odbili položiti zakletvu, Emelyan je napravio reviziju.
  Zarobljeno je 75 topova - što je u ono doba bilo mnogo. I tako je mnogo Golicinove vojske regrutirano iz tvrđava. Jezgre i sačma su također na mjestu, ali većina baruta je izgorjela. Ali to nije problem.
  Više od pet i pol tisuća zatvorenika. Vojska je narasla.
  Kralj seljaka dodijelio je Olegu čin pukovnika za njegove podvige, a kapetanu Margaritu.
  I također je odobrio tri stotine rubalja.
  Da, dečko je nastavio dobru karijeru. Možeš i odrasti do feldmaršala.
  A Emelyan je za početak priredio gozbu...
  I na gozbi su raspravljali o pitanju što dalje. Općenito, bilo je potrebno ojačati njihovu pozadinu. Obavezno zauzmite Ufu, a prije toga tvrđavu Verkhoyaitskaya, koja se još uvijek držala. Također pošaljite pojačanje u Kungur i Beloborodovu. I uzmite sve uralske tvornice. Nabavka topništva i zaliha, kao i oružja.
  Općenito, atamani su se s tim složili. I nakon što zauzmete Ufu, idite u Kazan.
  Drugo je pitanje što učiniti s gradom Yaik? Na juriš, ili zasad ostaviti u blokadi?
  Emelyan Pugachev želio je neko vrijeme ostati sa svojom mladom ženom Ustinyom i uzevši dio konjice otišao je u grad. Ataman Ovchinnikov je privremeno ostao na čelu. Morao je otići do tvrđave Vernekhneyaitskaja, istodobno okupljajući snage stepa. Na Ural su poslana pojačanja. Čak je trebalo zauzeti i Tobolsk. Okupile su se značajne snage.
  Kralj kozaka s konjicom je galopirao u Yaitsk. Htjeli mi to ili ne, ali ovaj grad je simboličan. Ali najviše od svega, Emelyan je želio sebe učiniti nasljednikom prijestolja. Uostalom, rat je rat. A ako ubijaju, onda će barem imati tko nastaviti trku.
  Oleg i Margarita, zajedno s glavnom vojskom, koja se kreće prema tvrđavi Verkhneyaitskaya.
  Dječak i djevojčica trče sebi i jako su veseli...
  Čak i oštro na putu.
  Razmjenjuju aforizme;
  Oleg kaže skočivši, a Margarita mu odgovori;
  Kralj nije jak krunom, već krunom uspjeha!
  Čovjek nije vuk, ali mu je čopor još potrebniji!
  Pij, ali se ne napij, a ako se napiješ, onda nemoj da te uhvate!
  Govor tiranina je med, kao čičak za muhe!
  Tko kljuca slatke govore, pametan je ko muha!
  Tiranin gorak u djelima, ali sladak u govorima!
  Tko ne želi mir, neće vidjeti gozbe!
  Čovjek je velik samo ako sebe ne mijenja za male stvari!
  Budite strpljivi, ali nemojte biti strpljivi!
  Ako želiš osvojiti adute, nemoj biti Jack!
  Jedan udarac bolji je od tisuću psovki, a jedan šamar bolji je od stotine udaraca!
  Kralj koji svlači svoje podanike uvijek je gol!
  Cipela obično za izuvanje!
  Krađom puniš džepove, ali prazniš dušu!
  Tiranin voli moć, ali mrzi onoga nad kojim vlada!
  Krvnik je ponekad potrebno zanimanje, ali čovjek s glavom je nevoljen!
  Tiranina se može ubiti, ali ne i okrijepiti!
  Čovjek voli crvenu riječ, ali ponekad podrigne krv!
  Tko gleda u prošlost uvijek kasni!
  Budućnost je u magli, ali nije daleko!
  Ne pljujte u prošlost, pljuvat će u budućnost!
  Tiranin je, naime, vampir, a govor mu je crven!
  Ako zlorabite slatki san, život neće biti med!
  Slatki snovi vode u gorka buđenja!
  Prečestim točenjem meda iz usta privlačite medvjede!
  Tiranin voli krv i crvene govore, ali uvijek teži bijelu!
  Ljudi se boje promjena, ali status quo nikad ne odgovara!
  Ako želiš postati Bog, ne biraj primata za mentora!
  Ovcama treba mudar pastir, a ne glupi ovan!
  Sveto mjesto nikad nije prazno, ali svetost može biti prazna!
  Čovjek je, kao i Bog, kreator, i kao i vrag, sam sebi stvara probleme!
  Tiranin, kao i osa, ima žalac, ali ne može ni sam sebe nadahnuti!
  Političar je lisica, ne budite glasači kao vrane koje gube kruh svoj!
  Ima li čovjek i sedam pedalja na čelu, ali tvrdoglavost će od njega napraviti makaka!
  Bog ima sve, čovjek nema osjećaj za mjeru!
  Lako je moliti, teško moliti!
  Imati fantaziju je dobro - biti sanjar je loše!
  Imajući Božju moć, ne spuštaj se pred ambicije primata!
  Majmun oponaša, čovjek kreativno oponaša!
  Budućnost nije za visokim planinama, već za velikim stvarima!
  Mladost u srcu je vječna, ali starost je dosadna!
  Ne podvijaj rep ko lisica, bolje grudi drži kolom!
  Muškarci sazrijevaju u ratu, ali ne možete ubijati bez razloga!
  Rat će smanjiti zdravlje, ali dodati inteligenciju!
  Zlatnici imaju žutilo veleizdaje!
  I krvnik ima srce, ali tvrdoće sjekire!
  Da se boriš, a ne da umreš, možeš čekati stoljeće!
  Bog je u svakom srcu, ali ne u svakoj glavi!
  Velika ambicija smanjuje sreću!
  Tko želi previše, ima snagu balona!
  Carstvo je kao kuća, potrebna je ljubav i proračun prilikom gradnje, inače će krov prokrvariti!
  Dobrih stvari nikad dosta, ali ipak se ne treba prejedati!
  Isplativo je biti bogat, jedino je neugodno kad te svi muzu!
  Ako želiš biti jak, nemoj oslabiti svoj um!
  Mišići od stezanja postaju jači, a birokracija učinkovitija!
  Političari vole raditi jezikom, pogotovo za stolom!
  Nema većeg lažova od političara fanatično uvjerenog u vlastitu ispravnost!
  Bog je stvorio ženu za muškarca, ali Sotona je dodao još jednu punicu!
  Lopov treba biti u zatvoru, ali najveći lopov dobiva tron!
  Tko je ukrao kunu, taj je kriminalac, tko je milijardu, veliki je financijer!
  S bešćutnom dušom ne možeš svježim kruhom nahraniti gladnog!
  Što je više ukrao, to je manja kazna, ali ne na onom svijetu!
  Ne puštajte ga na pomak, to ne znači držati u omči!
  Banka može podržati, ali kao obješenu omču!
  Tko nema podršku, stisnut je uza zid!
  Točnost je odlika kraljeva, ali kraljevske lude su posebno prikladne!
  Političar je često lakrdijaš, ali rijetko govori istinu!
  Šaljivdžija voli rezati istinu, ali često riskira da bude izboden!
  Tko voli votku, mrzi svoje zdravlje i razum!
  Vodka je prozirna, ali zamagljuje mozak!
  Pijanom moru do koljena, ali on sam uvijek na koljenima!
  Birajte trijezne glave, a da se ne opijate slatkim vinom iz usta političara!
  Glasajući za pobjednika izbora, uvijek ćete se razočarati, glasati za gubitnika je uvijek dosadno!
  Tko god nije izabran, uvijek će postojati osjećaj pogreške i razočaranja!
  Glasati za istog političara, kao violinist koji zvecka po istoj žici!
  Političare na tronu treba mijenjati, ne zato što je novo jelo bolje, nego u svakom slučaju svježe!
  Glasajte za mlade, i sami ćete postati mlađi, ako ne tijelom, onda novim poslom!
  Tko dugo sjedi na prijestolju postaje hemoroid za svoje podanike!
  Ma kako bodljikavi bajuneti, ali najdulje vrijeme tiranin uspijeva sjediti na njima!
  Mudar tiranin neće podmetnuti neprijatelje više nego što će prevariti prijatelje!
  Tko pozdravlja tiranina, vječno će hodati u formaciji!
  Demokracija je dobra za pametne, prosjek za glupe, ali tiranija je dobra samo za tiranine!
  Djeca su smislila nekoliko aforizama. Zatim su napali mali odred husara. Dio nasjeckan, a zatim uhvaćen.
  Tvrđava Verkhneyaitskaja. Vrlo moćna citadela i, unatoč tome što su je opkolili pobunjenici, nikada nije zauzeta.
  Djeca trče do nje, usput su sastavila još nekoliko aforizama.
  Tiranin je uvijek slab u zapovijedanju: vuk voli ovce i dršće pred lavovima!
  Svećenik laže radi istine, političar radi profita, a pijanica radi čašice!
  Sreća ne dolazi uvijek kroz poštenje i marljivost, ali uvijek odlazi kroz nemar i lijenost!
  Dobro je imati snagu slona, njegova spretnost je lošija, mudrost je još gora, a pretilost je apsolutno loša!
  Sve je na svijetu relativno, osim što je čovjek pupak svijeta!
  Želju za postizanjem Božje moći ne treba spajati s moralom gorile!
  Znanstvenici razvijaju napredak, ali potiču lijenost!
  Ako želiš biti zdrav, bježi, ako ne želiš biti bogalj, bježi!
  Čovjekova snaga je u umu, a slabost je u jeziku!
  Političar je kao voće, što sjajnije, to otrovnije!
  Političar je kao udav, samo što puno češće otvara usta i guta!
  Tiranin ima mnogo lukavstva, ali malo pristojnosti!
  Ako želiš postati viši od Boga, potonut ćeš niže od bajaga!
  Nitko nije vječan, čak ni bogovi žive samo dok postoji čovječanstvo!
  Političari žele vječno vladati, ali ne žele cmoknuti ni par minuta!
  Ne vjerujte političarima i provjerite čvrstoću vrata!
  No, nije sve zlato što sja, ali sve što sja može biti umotano u zlatni tok u džepu!
  I jedan ratnik u polju, kad ima puno hrabrosti!
  Izdržljivost jaka, najbolje obuzdava uzbuđenje nemoćnog bijesa neprijatelja!
  Možeš zeznuti sve u životu, ne možeš živjeti samo kao žabokrečina!
  Lukavstvo je majka pobjede, ako ima i sretnu priliku!
  Rat je vječna djevica - ne može završiti bez krvi!
  Rat s pohlepnim zahvatom bludnice - nikada ne daje pobjedu za ništa!
  Svaka je osoba poput zrna pijeska u pustinji, ali za razliku od najveće pustinje s rubovima, ovo zrno pijeska nema granica za samopoboljšanje!
  Kad se bogovi smiju, smrtnici plaču, kad smijeh bogova postane gromoglasan, kraj slabih ljudi je mrtav!
  Najsavršenija tehnika nemoćna je svojom primitivnom uporabom i sofisticiranim nedjelovanjem!
  Što može otrgnuti zvjezdani tepih sa šarki? Asteroid ljudske gluposti!
  Bez biča represije nemoguć je skok do postignuća koja donose oslobođenje cijelom čovječanstvu!
  Što su mozgovi hladniji, to ih je više sile izokrenula!
  Nije siromah onaj ko je gol tijelom, nego ko nije gazda duhom!
  Nesklonost seksu rađa nezdrav moral!
  Pogrebni humor prikladan je kao balska haljina u rovu!
  Tko bije kante neće uspjeti, tko razbije iluziju, postigne istinu! Pobjednik je uvijek u pravu, čak i ako se uspjeh postiže lijevim metodama!
  Najbolji poklon od neprijatelja kada daje vlast idiotu!
  Tko izdrži ovratnik, nikada neće postati pastuh kojeg žene vole!
  Sloboda je dvostruko privlačnija onima koji su uspjeli porobiti vlastiti osjećaj lijenosti i neodgovornosti!
  Tko često podcjenjuje sposobnost neprijatelja da uzvrati udarac, a priliku da ubere vrijednu pobjedu rijetko će dobiti!
  Tko voli pljuvati, sitna je stvar natjerati ga na pljuvanje!
  O Bogu možete pričati puno besplodnih fraza, ali iz ovoga će proizaći korisna djela s gugulkinim nosom koji neće rasti od zalijevanja riječi rijekom!
  Pobjednici se sude prema postignućima i trofejima...gubitnici se samo sude! Pobjednik ima suca, a gubitnik kriminalca! Možete propitivati vrijednost i nužnost pobjede, ali poraz uvijek i nepobitno nikome ne koristi!
  Jedina korist od poraza je ta što te nauči izvući pouke i uzgojiti sjetvu uspjeha iz prolivenih suza gorkih pogrešaka!
  Ako želiš prevariti neprijatelja, budi zagonetka svojim prijateljima!
  Ako je plan neprijateljskog zapovjednika poput otvorene knjige, onda će njegove stranice neizbježno zaprljati krvlju vaše drugove!
  Momak i djevojka još su se šalili razgledavajući čvrstu tvrđavu.
  Pobjednici, sude sami sebi, udružujući i tužitelja i odvjetnika, samo što presudu ipak ne donose oni, nego povijest!
  Što je trik jednostavniji, to se neprijatelju teže izvući od posljedica njegove uporabe!
  Trenutak udara, poput note u melodiji, zazvonit će malo prije ili kasnije, i bit će lažan! Samo se iz groba ne čuje ni zvižduk razočarane javnosti!
  Kad znaš tko ti je neprijatelj, onda ne moraš poznavati svoje prijatelje u nevolji!
  Ne gubite inicijativu, izgubit ćete slatki med pobjede, a steći ćete gorčinu gubitka! Kad boksač zatetura, mora se još jače tući, inače će mu udovi popustiti!
  Neprijatelj plovi, vjetar uništenja je u njegovim jedrima!
  Tko će se, plivajući u boju, utopiti u lokvi i izgorjeti na trsu!
  Prljava magija, kao pjena od sapunice, bode oči, ali ne neprijatelju!
  Korovi dobro rastu i kad loše rastu uz smanjenje glupih predrasuda vrtlara!
  Najugodniji proces učenja je seks! I što je najvažnije, nitko neće odbiti drugo ponovno polaganje!
  Seks je jedina tema u kojoj svi teže staviti više uloga!
  Zajedničko između seksa i učenja je da je trojka bolja od dvojke!
  I samo solidan broj jedinica je najzadovoljavajuća ocjena!
  Ko stoji kad treba naprijed, taj neće stajati i spavati u tabutu kaburskom!
  Mat bljuje, onaj koji je uvijek u životnoj pat poziciji!
  Ide prvi s adutima, on je samo predmet ruganja!
  Tko želi stići na vrijeme za podjelu nagrada, sam mora velikodušno poslati darove u obliku manžeta!
  Vakum neće prsnuti, sunce neće prdnuti!
  Nije metak budala, nego budala koja kad puca, pogodi!
  Tko odbija pomoći ljudima, gubi vrijeme koje je Gospodin odredio za okajanje grijeha i pokajanje!
  Smrt nikad ne zaboravlja, čak i ako povremeno zaboravlja!
  Jak ratnik, čak i sam, korisniji je od čopora slabića, kao što jedan oštar srp posiječe cijelo polje klasova!
  Ali ponekad, čak i među klasićima slabog rata, srp-batyr može naići na kaldrmu neugodne iznimke!
  Ako je mir, onda velikodušna gozba, ako je rat, onda neka pobjednička čaša vina!
  Tko je nespretan u vojnim poslovima, nespretan mrtvac u krevetu!
  - Dobar ratnik je upravo onoliko špijun koliko pomaže u vezi i pobjeđivanju! Dobar špijun je u tolikoj mjeri ratnik, pa vas to ne sprječava da ubijate i izbjegavate gubitak!
  Lako je pasti u žar borbe kada izgubite hladnokrvnost u vježbama!
  Moguće je pobijediti grubom silom, ali bez fine diplomacije nećete zadržati plodove pobjede!
  Dva su problema u ratu, pronaći skrivenog neprijatelja i izbjeći iskušenje da sami zabijete glavu u pijesak!
  Ne sjedaj prosjaku u kraljevsku kočiju, ne daj tisuću s ramom da odgovoriš!
  Okrutnost je potrebna da bi bilo rezultata - ne štedite neprijatelja, ma koliko slab bio!
  Bolje je preživjeti ne znajući previše nego umrijeti, naučivši nešto što ti ionako neće biti potrebno!
  Čovjek voli sve staviti na hrpu, osim onih nevolja na koje je spreman zaboraviti! No, najčešće se nevolje gomilaju upravo na zaboravnima!
  Kad kažu da im se sviđa, ne treba žuriti, odlučite odmah, inače vas grlo može zagušiti!
  Treba znati i izgubiti, ali posebno je potrebno ne znati izgubiti!
  Napad je kao povoljan vjetar u jedra, samo se pojačava, lomi tuđe jarbole!
  Život ne možeš kupiti kapitulacijom, a sramotna egzistencija bit će ti ionako dana besplatno!
  Tko je okrutan prema ljudima, sam će postati mliječ koju proždiru đavoli u paklu!
  Precizan snajperski pilot, najčešće promašuje pri slijetanju na najširi aerodrom podzemlja!
  Napad je uvijek učinkovitiji od obrane, jer njuška iz šake je loš blok!
  Brzo ide do sreće, tko ne oklijeva uzvratiti!
  Zabava je najbesmislenija i najrasipnija stvar, ali ako za nju nema vremena, naplata za korisna djela već prelazi razumne granice!
  Najbesmislenija stvar u životu je zabava, ali bez zabave život nema smisla!
  Pastir mora razumjeti ovce, ali ne misliti kao ovce!
  Vladar mora biti svoj za dobro svojih podanika, ali stran od slabosti i praznovjerja gomile!
  Svi padaju - samo se duhovno uzdižu!
  Tko granate ne broji, taj u bitku leti!
  Svaki hitac se broji, sreća zna u visokom poštovanju!
  Djetinjstvo je poput otvora u šahovskoj partiji koji oblikuje igru u cjelini, ali za razliku od šaha, svatko se želi vratiti i nikad više ne napustiti otvor!
  Hladnoća nije strašna ako srce gori, au glavi vlada ledeni mir!
  Možeš preživjeti zamrzavajući probleme ili emocije, ali ne možeš živjeti ako su se osjećaji ohladili!
  Šakal može pobijediti tigra ako je šakal u borbi, tigar u izboru protivnika!
  Dječak i djevojčica završili su pjevajući aforizme.
  Oni su, međutim, primili vještičji nalog da nešto učine i ovaj put su privremeno otišli.
  Oleg Rybachenko našao se tijekom bitke s nacistima u paralelnom svijetu, gdje je Rusima najteže.
  Pored njega je Margarita, također djevojka spremna za borbu protiv nacista.
  Djeca se neko vrijeme pripremaju za bitku. Oboje su pionir i pionir.
  Kakav je osjećaj nositi crvene kravate oko vrata.
  A bos je već poznat i čak prihvatljiv ... Moramo se pripremiti za odbijanje napada nacista i njihovih pomagača.
  Uključujući i Amerikance. Na što trebate biti spremni. Znajte da su snage nejednake i potrebna vam je domišljatost.
  Djeca se spremaju, kopaju zamke i užurbano izmišljaju stvari.
  Oleg i Margarita su u prirodnom svijetu i doživljavaju ih kao svoje.
  Dječak priprema razna iznenađenja za naciste. Zabava s drugom djecom.
  Zajedno s Margaritom osjećaju se potpuno slobodno u društvu žena i djece.
  Oleg je čak duhovito primijetio:
  Junaštvo nema starosti, a podvig daje mladost duši!
  Margarita se složila:
  - Godine za podvig nikad dosta, a stoljeća sjećanja su uvijek puno!
  Dječak je pomogao, djevojčica se sprema odbiti obranu. Moramo se boriti.
  Tu stupaju fašisti. Istina, Margarita je neočekivano napustila položaj. Budući da je djevojčica, poslana je na prvu liniju kao glasnik.
  Djevojke još uvijek izazivaju manje sumnje od dječaka. Štoviše, Margarita je svijetle kose i njezino lice ulijeva veće povjerenje.
  
  Uglavnom su to žene ratnice. Pioniri im pružaju ruku pomoći, a polja su mirna, a momci sa šiljastim curama sami mole da pomognu svojoj starijoj braći. Čak i previše revno rade, pokušavaju učiniti više, ne računajući na dječju snagu. Tako su strahovito nabreknule njihove vene i naglo, poput bakrene žice, izbile su vene na preplanulim žuljevitim rukama i bosim, tako surovo da dođeš da plačeš, oborenim nogama djece heroja. Pritom još uvijek uspijevaju pjevati;
  Moja domovina je Staljingrad,
  U njemu cvjeta dop - dijamant rose!
  Bit će, vjerujem - vesela parada,
  U svijetu bez rata - rajska ljepota!
  
  Čovjek će čovjeku postati brat,
  Djevojka iz snova doći će svima ...
  Ako je teško, sami ste krivi
  Slatka će rijeka biti puna vode!
  
  Fritz je gurnuo njušku - nasmiješi se,
  On je fašist koji urla - sve ću vas pobiti!
  Ali kao odgovor čekao ga je udarac -
  Mi znamo pobijediti bez velikih uljepšavanja!
  
  Pionir nas je pozdravio velikim pozdravom
  Pokazao je da je pravi tigar!
  A sada Fritzovi borci snažno udaraju,
  Za nas je prošlo vrijeme dječjih igara!
  
  Sam Gospod Hristos je u šali zapovedio -
  Imat ćete sudbinu - utjelovljenje snova!
  Čovjek u srcu je samo dijete,
  Tuga mu je u duši kao vijenac od ruža!
  
  Kišne kapi - tu su morski biseri,
  Odraz u njima, zvijezde na nebu!
  Smrt nam oštrom kosom prijeti,
  A podmukli vuk - s kostima u šumama!
  
  Ali znaj pionira - kravata je krv,
  Samo crvena boja - svetost stoljećima!
  Svarog će donijeti - vjeruj nam ljubavi,
  Milost neba - znaj velika!
  
  U Berlinu smo bosi korak,
  Pioneer vodi tisuće boraca!
  I neprijatelj posta - pod magarećim jarmom,
  Cijeli svemir je svjetlost - naši sugrađani!
  Djevojčica Alena dodala je kratku rečenicu;
  Gori na nebu,
  Zle oči Luftwaffea!
  Kao da su govorili
  Opet nevrijeme nad svijetom!
  A oluja se doista sprema, čak i sunce koje se spušta do horizonta naoblači mješavinu oblaka i jetka dima koji grizu oči.
  Čuje se daleka tutnjava tenkova koji se približavaju, a avioni zuje na nebu. Prvo vise poznati okviri, a zatim Arado-8 mlazni supovi. Opasni višenamjenski bombarderi. Ili vrlo manevarski Yu-287 s obrnutim krilima. A silna opsadna oruđa već tutnje. Od pogodaka visokoeksplozivnih granata visoko u nebo bacaju se grumenje zemlje i rastopljeni travnjak. I još gore, snažni nevođeni projektili ispaljeni iz Arado-Supera koji paraju rovove... A tu su i jurišni zrakoplovi Focke-Wulf, sposobni izgladiti svaku obranu. Ovdje ona čita bitku. Major, sofisticiran unatoč mladosti, Andrej Matrosov, u rukama drži dalekozor s oštrom optikom, promatrajući približavanje čelične fašističke lavine. Nacista je mnogo i neobično su jaki. Čak i pješaštvo na kotačima i oklopna vozila, izbjegavajući granatiranje iz pješačkog naoružanja. Pokušavaju otjerati vrijedne pionire u začelje, ali oni ne žele otići i traže puške u ruke za borbu.
  Nema dovoljno oružja za sve, iako su domaća poletna djeca i hrtovi ponijela lovačke puške, pa čak i sportske lukove. Plavooki i svijetlokosi dječak Oleg Ribačenko čak je napravio remen punjen domaćim granatama s originalnim punjenjem. On je snažan izumitelj. A sama remen nije jednostavna, već od raznih debla - prava "Katyusha" u drvenoj izvedbi pionirskih ruku. Inovativni momci kuhali su eksploziv na zanatski način, a napravili su čak i neke protuavionske naprave. Svi se žele hrabro boriti i pobijediti. I neće uspjeti umrijeti s posljednjom mišlju o svetoj i nezamjenjivoj domovini.
  Bojnik Andrej Matrosov izdaje zapovijed:
  - Ne otvaraj vatru bez zapovijedi!
  Doista, za cijeli bataljun imaju samo još tri prijeratna izdanja "četrdeset petice" (Sva najnovija oružja hitno se prebacuju u smjeru Moskve, ovdje je samo ono što su uspjeli isklesati prema rezidualnom principu), što znači da je jedina šansa pustiti Fritza bliže.
  Ispred, kao što je uobičajeno među nacistima, najzaštićeniji automobili; tenkovi "Kraljevski tigar", "Lav" i samohotke "Ferdinand" -2 s topom 128 mm. Tipična taktika još od srednjeg vijeka je pustiti najjače i najsloženije vitezove na rub klina. I ne može se reći da su Nijemci bili loši ratnici. Čak je nekako općeprihvaćeno Nijemce smatrati rođenim ratnicima. I vrhunski tehničari uništavanja. Ovdje su njihovi potomci - strojevi koji se mogu probiti samo u stranu kalibra od najmanje 85 mm. "Ferdinand" -128 bio je po ukusu novog vršitelja dužnosti Fuhrera Goeringa, a puštanje ovog stroja stavljeno je u promet. I to ne samo u modifikaciji razarača tenkova, već i s jurišnom puškom. Istina, još uvijek se promovira proizvodnja probojnih tenkova. Trebali bi ustupiti mjesto lakšim vozilima i malo od glavnine zaostalog pješaštva.
  Automobili i motocikli nacista tu i tamo usporavaju, bojeći se probiti se naprijed ....
  Ali bosonogi pionir Oleg Rybachenko dokazuje da nisu uzalud ostali ovdje. Prvo, remen koji su izradili prijatelji pioniri prema crtežima briljantnog djeteta. U ovom slučaju pokazalo se dovoljno dalekometnim, kumulativni eksplozivni paketi, poput klizaljki, cijepali su oklop i istiskivali razbijena tijela nacista spljoštenih šljemova i iskrivljenih mitraljeza. A za teža vozila ima puške i naglo! Oskudna protutenkovska mina, namazana domaćim ljepilom, a povrh travnjaka koji je uz pomoć žice čini nevidljivom, kreće se između panjeva, točno ispod gusjenice Kraljevskog lava. Ovaj tenk čak i izgleda jako zastrašujuće, tako veliki top od 128 mm, a na tornju s obje strane oslikane su grabežljive, bijesne njuške. Očito Nijemci računaju na zastrašivanje sovjetskih vojnika.
  Čelične ploče gusjenice uz škripu padaju na smrtonosnu sadašnjost. Eksplozija se ne čini prejakom, ali gusjenica je otkinuta, a nacistički tenk počinje se dimiti poput dimnjaka i, brzinom neočekivanom za takvo čudovište, vrti se poput goleme kule s deblom balvana.
  Drugi, pioniri, koriste slične naprave, kao i eksplozive vlastitog podrijetla, zavarene prema inovativnom receptu Olega Ribačenka. Budući da je njemačko pješaštvo kukavica, a tenkovi i samohodne puške su bespomoćni ispred, onda će biti kažnjeni za to.
  Evo, na primjer, teški "Ferdinand" -128 najbolje je pokrivati iz katapulta, jer ništa ne može probiti oklop od 200 mm. I uzet će slabiji krov s garancijom. Štoviše, briljantni Rybachenko smislio je kako eksploziju učiniti režiranom. Da biste to učinili, dovoljno je upotrijebiti učvršćenje od obične žarulje sa žarnom niti. Tada će vakuum usisati udarni val, a sva energija otići će u jednu točku. Ova inovacija, uz poseban eksploziv skuhan s dodatkom ljekovitog bilja i suhih gljiva, omogućuje ozbiljna razaranja čak i malim paketom eksploziva. A dječaci i djevojčice za gađanje čeličnih kreatura Wehrmachta koriste najobičnije, samo trostrune lukove i praćke. Tako su "Kraljevskog tigra" razbile gusjenice i on, grabežljivac, ranjen, bijesno pucketao motorom i gotovo naslijepo izbacio projektil.
  Poznati "Vukodlak", niske siluete i snažnog oklopa, izgleda poput spljoštene kornjače. Ova samohodna puška pojavila se nedavno na sovjetsko-njemačkom frontu. Zbog dobrih voznih sposobnosti, prodora top-haubice na pristojnoj udaljenosti i sposobnosti preživljavanja u borbi, Vukodlak je odmah postao parabola u jezicima.
  Ali njegove gusjenice su i dalje obične, iako široke ... Međutim, još je bolje potkopati dno automobila i natjerati ga da ispljune unutrašnjost rezervnim dijelovima.
  Onda je ovo već kornjača, koju je s vrha planine bacio moćni, ruski orao. Iz kojeg puze razbijena crijeva i puze samljevene kosti ubijenih članova nacističke posade.
  Lyubov Markovna preferira pogoditi "Kraljevski tigar" iz podcijevnog bacača granata - mete gusjenice, a kako bi tenk izgubio sposobnost kretanja, pogon valjaka bi trebao biti prekinut. Plavokosa komsomolka blago plavkaste kose, uvijajući se uvojke, vrtjela je oružje u rukama i režala:
  - Ispeci se u štruci za večeru!
  Evo još jednog uništenog Vukodlaka, poput gusarske fregate sa slomljenim kormilom, već klizi u stranu. Probija oklop i sudara se s "Kraljevim tigrom". I oba čelična lijesa na gusjenicama počinju svijetliti, a nakon nekoliko trenutaka eksplodiraju od detonirajućeg streljiva. Nekoliko lakih transportera prevrnulo se zbog pukotine, a mitraljezi su se gušili, puneći se patronama i granatama. Zatim se ti izrešetani leševi prevrću.
  Alesya Muravyova, koja je upravo natjerala Pantheru koja je skočila naprijed da se prevrne, također vješto presjekavši klizalište, lijepo je to rekla:
  - Nije snaga u mišićima laži, nego u mozgu gdje miševi ne šuškaju!
  Ljubov Markovna, puneći bacač granata i važući ga u rukama, uznemirena je. Streljiva je malo, a neprijatelj jak, ali ipak ne gubeći optimizam kaže:
  - Hrastova glava i um od lijevanog željeza znak su trulog panja posječenog u boju!
  I dodaje:
  -I tijelo hrastovo, skraćene pameti, samo je panj, pod tuđom klupom!
  Za paklenih desetak samo su teški strojevi stali. Slomljeni i bespomoćni spremnici, koji mirišu na stare vulkane, uopće nisu strašni. Zmaj je ostao bez glave, a njegova oklopna koža bit će prodana za suvenire.
  Ali iza njih ostali rod, osobito brojni oklopnici. Herojski pioniri su oduševljeni, neće se razbježati... Ovdje samohodni top "Ferdinand"-128 dodaje brzinu i... Pada uz veliki prasak u prikrivenu jamu. Deblo debla je slomljeno, a samo široke gusjenice strše odozgo i bespomoćno se kreću. A iza njega se okretna Pantera oslobodila. Njegova ružna, preduga tvornica se iskrivila i iznutra, kao da bi eksplodirao oklopni projektil. A onda će i sam toranj biti otkinut ... Poput nevidljive ženske noge, agresivno je šutnuo loptu. Jedan od ogromnih njemačkih tankera bio je rastrgan na pola ... Odletjela je čizma s monogramom od dvije srebrne munje - karakteristično za SS. Pao metar od Olega Ribačenka. Pionir ga je podigao i primijetio:
  - Korisno za samovar, a mi smo prekaljeni mladi lenjinisti - nema se čime trgati cipele. - I uz urlik, oponašajući odraslu osobu, dodao je. - Bolje da razbijemo tenkove!
  Evo još jednog iznenađenja i obična tračnica odlomila se od željeznog lonca guranog u paru u rasplamsanoj bahatosti i poput praska zapalila čak tri transporta odjednom.
  Alesya Muravyova, čija zlatna kosa ne biva dosadna od prašine, vikala je:
  - Ali passaran (legendarni slogan španjolskih komunista - neće proći!)!
  Pioniri se raduju i, unatoč svoj tragičnosti situacije, smiju se. Ponegdje je u iskopanim jamama skriven eksploziv kućne izrade. Izrađuje se na starinski, zanatski način. Naravno, malo slabiji od dinamita, ali za onesposobljavanje podvozja je dovoljno. A osim toga, bosonogi genijalni dječak Oleg Rybachenko smislio je način kako napraviti destruktivnu mješavinu obične piljevine, stajnjaka i sijena. Jeftino je i veselo! A kako eksplodira, onda bi Nobelu iskočile oči od iznenađenja!
  Fritz trpi velike gubitke, oklopni transporteri otkazuju, neki prolaze kroz opasne zone, ali ih dočekuju bacanjem granata i eksploziva.
  Ovdje su čak i pioniri opasniji od odraslih. Budući da su brzopleti, mladi borci izgradili male parne baliste koje bacaju smrtonosne "darove" brzinom bliskom mitraljezu. Sam princip je klipni, ali motor okreće lopatice katapulta koji velikom početnom brzinom izbacuju darove smrti. Izbacuju posebne vrećice destiliranog drvenog alkohola pomiješanog s domaćim eksplozivnim elementima - gotovo jednake ubojite snage kao nitroglicerin.
  Kada su pogođeni, tanji oklop nacističkih transportera popušta, zbog čega posada bukti plavim plamenom. Izluđeni od boli, Fritz viče srceparajuće i razbježe se lica iskrivljenih od užasa.
  Neki od njih čak napuštaju svoju opremu...
  Jedina šteta je što ima puno neprijatelja, izgleda da je von Bock ovdje odlučio zadati glavni udarac. Trpeći osjetne gubitke - neki transporteri, uglavnom američki ili francuski - zasipajući sve mitraljeskom vatrom, približavaju se rovovima.
  I spotiču se o ježeve... Alena je, pak, laka, režira četrdeset i pet. Naravno, ne možete uzeti "Kraljevskog tigra", pa čak ni poboljšanu "Panteru", a još više "Kraljevsku panteru", na čelu, ali možete isprobati strane. Štoviše, "Panther" na brodu je slab, ali zbog brzine pokušava se probiti brže ... Ovako tuku njemački mitraljezi, pokušavajući zastrašiti. O oklopnim transporterima nema se što govoriti. Sve će nakaze biti probušene i natjerane da pljuju krv po podovima užarenim metalom!
  Ljubov Markovna, bacajući granatu na gusjenicu, viče:
  - Sokolovima kljucamo hijene!
  Pištolj malog kalibra ima mnoge prednosti u odnosu na veliki - brzinu paljbe, lakoću kamuflaže. I znaju birati golove.
  Čak i hvaljeni i naizgled dobro zaštićeni od malokalibarskih topova "Kraljevski lav" - stroj koji je postao noćna mora za Ruse na Saratovskoj izbočini, može se pogoditi ako se kupole i trupovi precizno bočno udare kundakom. Tu mu je najslabija točka. A ako uđe u borbeni paket, onda ... Fritz će se loše provesti!
  Alesja Muravjova im viče:
  - Bit će vam Staljingrada! I to sto puta gore od Staljingrada!
  Nacisti reže, divljački poput hijena. I među sovjetskim momcima ima mrtvih i ranjenih. Posebno je tragično kada umiru mladi borci koji su tek počeli živjeti. Ovdje je vrlo mala, ali hrabra pionirka, jedva podigavši eksplozivni paket, juri s njim ispod gusjenica srednjeg tenka T-4 "L" (ova nakaza je još uvijek sačuvana u redovima! Dakle, s povećanom masom i jači motor). Šteta djevojke, ali ona više mrzi fašizam nego voli život. Pionirka čvrsto zna da je njezin čin herojski i da će Gospodin Isus rado otvoriti vrata raja onima koji su umrli za domovinu. Ružna kutija s dugim, ali naizgled tankim deblom s ogromnom maskom skoči i s nje otkine četvrtasti toranj.
  I borci su opet bacali granate, a vješto maskirani mitraljezi počeli su pribijati motocikle koji su puzali u odmazdu. A glave nacističkih vojnika pucale su kao zrele trešnje koje je oborila tuča. I još više krvi teče nego sok od zdrobljenih sočnih bobica.
  Polugoli Oleg Rybachenko, dječak izumitelj, zviždao je kroz nosnice...
  - Vrijeme je za skupljanje kamenja od nečega što ni sekundu ne baca u vjetar!
  Ovo nije prvi put da svoje trikove iskušava na nacistima. Na primjer, automobilski motori usisavaju zrak za motore, ali postoji li mješavina sortiranog ugljena i nekoliko miješanih vrlo jetkih i bodljikavih biljaka s detonatorom praha?
  A spremnici plina velikih motocikala eksplodiraju, izbacujući bujice silovite vatre. Čini se kao da se događa pobuna paklenih džina. Evo i nekih oklopnih transportera koji se pridružuju svojim nesretnim kolegama. A od njih fragmenti oklopa lete stotinama metara daleko, nalazeći sve više i više žrtava.
  Alyonushka, pokazujući na "Vukodlaka", cilja u donji dio tijela. Teško je doći tamo, ali ovo je jedina prilika da se probijete kroz nemilosrdnu samohotku. Glatko kretanje prsta, a zatim okrenite.
  Puška lagano trza i fašistički se stroj raspada na pola. U krvavo blato pada otkinuta crvena zastava s crnom svastikom na bijeloj pozadini.
  Alyonushka šapuće mudre misli:
  - Pravda zahtijeva žrtvu, dobrotvorne priloge i uspjeh pravedne žrtve!
  Alesya Muravyova, dodajući tešku granatu na bok Panthere, dodaje:
  - Samo će neizbježne žrtve u ratu pomoći da se izbjegnu neumoljive žrtve predaje!
  Oleg Ribačenko , ispustivši još jedan oblak prašine iz baliste, što ga je natjeralo da se ljutito nakašlje, a zatim od istog kašlja eksplodiraju i popucaju motori, povika:
  - Predaja se mora dati protivniku, ali nemoguće je predati se predajom neprijatelju!
  Okret, djevojka topnik odmara gole, lijepe noge kako bi bolje osjetila bioritam Zemlje, a dah trave tabanima i ponovno puca, pogađajući podmukli T-4 točno kraj u kraj.
  Lijepa komsomolka se smiješi i viče:
  - Idi dovraga stari!
  A onda su samo dva sovjetska sjedokosa djeda bila presječena mitraljeskim rafalom. I bile su krvave hrpe u šupljini. Još jedan starac, umotan u hrpu granata, srušio se ispod gusjenica tenka Panther. Na rastanku je viknuo:
  - Slava Staljinu!
  Alyoshka Muravyova je nastavila s pritiskom:
  - Slava herojima!
  Lyubov Markova, bacajući granatu svojom vrlo fleksibilnom nogom, zaglušujuće je vikala:
  - Mrtva čast!
  Oleg Rybachenko, cereći se bijelih zuba, dodao je:
  - A pametan, čast za života!
  Zaista se pokušajte oduprijeti takvoj sili. Ovdje, na primjer, možda još nema "Kraljevskog miša" - relativno novog tenka, a što je s "Leopardom" na kugli E-25. Ali Sherman žuri ... U ovom slučaju, iz nekog razloga, malo je američkih i britanskih tenkova, iako je svejedno von Bock dobio stranu opremu u velikim količinama ... Snalažljivi dječak Oleshka pomislio je da mora biti problema s razvojem posada ili s opskrbom.
  S druge strane, mnogo je lakše preokrenuti Shermana... Visoka zveckarica prelazi preko glinene posude s eksplozivnom smjesom i... Samo snažan potres mozga prevrće dobro oklopljenog gada.
  A iza njega kosi drugi američki tenk, riječ vodi paklenu kušnju konoplje pod udarom srpa. U trećem, zbog inercije, pogađa oštećene kolege i gusjenica, također poražena, podiže durenje gusjenice.
  Dječak-genij Oleg viče:
  - Samo tako nastavi i guraj!
  Ovo je zaista ruska junačka snaga!
  Po povratku morate opravdati svoje dugo odsustvo.
  I za početak, uzeli su jezik. Lasom su uhvatili jednog od časnika tvrđave te ga svezali i odvukli u stožer.
  Seljački je kralj očito znao neku tajnu kako brzo napraviti dijete mladoj ženi i njegovoj ženi, te se uspio vratiti na vrlo živahnom konju. Topništvo je zapelo u proljetnom snijegu koji se topi, i dok se vojsci nije žurilo, bez vatrene bitke napasti prilično veliku tvrđavu.
  Emeljan Pugačov strogo je upitao zatvorenika:
  - Tko sam ja? Koga poštuje?
  Zatvorenik je hrabro odgovorio:
  - Ti si lopov i varalica!
  Kozački car suho reče:
  - Poklopi!
  Shcherbatov je predložio:
  - Ili možda ispitivati sa sklonošću?
  Pugačov je zarežao:
  - Glumi!
  Zarobljenog časnika odvukli su u kolibu za mučenje. Međutim, što je mogao znati? Zar tu skrivaju vojnu blagajnu. A možda i podzemni prolaz kao znak!
  Ipak, mučenje je tako-tako....
  Pugačov ima više od dvije stotine dobrih pušaka, a ona, naravno, želi stvar riješiti granatiranjem, a ne samo jurišom. A onda Ufa i put u Kazan.
  Bivši robijaš Khlopusha poslan je s ruljom i topovima na Ural. Kralj je još pun posla.
  Povukavši topništvo, Pugačovljeva vojska počela je granatirati. Tutnjalo je teško oružje. Topovske kugle su pucale i snaga topa je prštala.
  Dva zida su se već srušila ... I Pugačevci su krenuli u napad. Snage su bile nejednake i garnizon gotovo nije pružao otpor. Samo časnici, a ni tada nisu svi pokušali pucati i bili su posječeni. Oleg Rybachenko srušio je glave pukovnika i kapetana. Vojnici su pred nadmoćnijim neprijateljem bacili oružje i pali na koljena.
  Pugačov je izvojevao još jednu, relativno jednostavnu pobjedu i prošao dalje. Njegova vojska je brzo rasla, iako ima puno prljavštine kada se snijeg otopi. Općenito, kašnjenje kod Orenburga imalo je učinka.
  Međutim, pad ovog pokrajinskog središta podigao je autoritet Pugačova, pa mu se sada pridružio još spremnije. Osobito je dotrčalo mnogo stepskih ljudi.
  I golema horda, i nebrojeno konjaništvo. Ima mnogo tisuća boraca, samo Emeljan Ivanovič ima više od trideset tisuća, plus još petnaest tisuća od Chike i drugih zapovjednika seljačkog cara.
  Pugačov je i sam posjetio grad Yaik, u slatkom zagrljaju svoje mlade supruge Ustinije. Napravio joj je dijete, po mogućnosti sina. Budući da trebaš nasljednika, nikad ne znaš što se može dogoditi u ratu. Od zalutalog metka ili jezgre, nitko nije zajamčen. I tako ima tko produljiti utrku. Međutim, Pugačev već ima djecu od bivše supruge Sofije.
  U samom gradu Yaik čvrsto sjede Kozaci. Neprijateljski pokušaj bijega je odbijen. Zarobljeno je nekoliko boraca, koji su potvrdili da u tvrđavi vlada glad, te će se ubrzo predati ili izumrijeti. Dakle, nema smisla jurišati.
  I Yemelyan je bez puno žaljenja napustio grad na svom žustrom, čistokrvnom pastuhu.
  Pobunjenici su čvrsto sjedili u Čeljabinsku. Zapovjednik sibirskog korpusa Decolong, saznavši za pad Orenburga, žurno se povukao iz grada. Općenito je bio kukavica, napustio je ovaj centar kada su ga opkolili pobunjenici.
  Iako je u isto vrijeme upravo Decolong u stvarnoj povijesti Pugačovu nanio poraz, pa i iznenadio. Vojska seljačkog kralja tada je izgubila četiri tisuće poginulih i isto toliko zarobljenih. Ali sada se Decolong povlači, a njegovi vojnici sve češće dezertiraju.
  Ali dok se Kungur čvrsto brani, a kako bi što prije zauzeo ovaj grad od velike strateške važnosti, Emeljan Pugačov je poslao k njemu pukovnika Olega Ribačenka i jesaula Margaritu Koršunovu.
  Dječak i djevojčica, kao i uvijek, bosi i gotovo goli trče kroz proljetni snijeg koji se topi.
  Brži su od najhitrenijih konja u galopu, a što je najvažnije izdržljiviji. Mogu trčati mnogo sati bez usporavanja, a ni sjene umora - tijela su besmrtna i stoga neranjiva.
  Oleg Rybachenko je, naravno, sumnjao je li ispravno pomoći Pugachevu, ali trebao je razraditi svoje vječno, neranjivo tijelo. Čak i da je Katarina II bila dobra kraljica.
  Osvojila je puno, uključujući Krim i Bjelorusiju s dijelom Ukrajine.
  Ali tko zna, možda će Rusija postići još više ako Yemelyan pobijedi.
  Iako je to šok za carstvo usporediv s listopadskim pučem Lenjina i građanskim ratom koji je uslijedio. Što su malo već sasjekli ruski narod? Ajme, smijesi građanskog rata.
  Oleg Rybachenko, zajedno s Margaritom, trči u Kungur i razmišlja u sebi.
  Ipak, naravno, puno ovisi o sreći, a sreća svakog čak i prosječnog vladara može biti velika.
  I da je Nikolaj II svojim sposobnostima i talentom očito nadmašio Vladimira Putina. Ali potonji je imao fenomenalnu sreću, ne inferiorni od Genghis Khana.
  Jedna sreća vodi drugoj i obrnuto. Dječak terminator trčao je i razmišljao.
  Primjerice, hvatanje Salmana Radueva, pa čak i uoči predsjedničkih izbora u Rusiji, vrlo je malo vjerojatan događaj. Pa, zapravo, kakve su šanse za to, pogotovo jer je riječ o rijetkom ološu. Niti jedan poznati vođa militanata nakon toga nije živ zarobljen. Svi su umrli. Štoviše, Shamil Basayev prilično je slučajan. Doista, ako je ruta kretanja terorista broj jedan bila toliko poznata da je ispod nje bila postavljena mina, što je onda spriječilo da jednostavno bude pokrivena zračnim udarom? Bilo bi puno pouzdanije! Ili čak isključiti plin i onda napraviti veliki show od suđenja Basajevu?
  Ne, najvjerojatnije je Putin iu ovom slučaju imao sreće, pa je Šamil Basajev umro sasvim slučajno.
  Ali recimo da Salman Raduev umre tijekom pritvora ili potpuno izbjegne zamku. Putinu nedostaje nekoliko postotaka glasova, a izbori se održavaju u dva kruga. Ovo je već poraz neprikosnovenog favorita i trijumf Zjuganova.
  A još se ne zna kako bi se razvio drugi krug. U svakom slučaju, formirala bi se protestna biračka tijela, a Putin teško da bi pobijedio previše uvjerljivo. Ali glavno je da bi inauguracija bila mjesec dana kasnije. A Putin ne bi imao vremena predložiti reformu Vijeća Federacije na proljetnom zasjedanju. A na jesen bi se protiv njega stvorila ozbiljna koalicija oporbenih snaga.
  Komunisti, agrari, Savez desničarskih snaga, OVR, Yabloko imali bi većinu i blokirali reformu Vijeća Federacije. Protivili bi se i nacionalizaciji NTV-a.
  Kao i kod Jeljcina, ponovio bi se teški sukob između Dume i aktualnog predsjednika. I u takvim uvjetima Putin možda nije imao hrabrosti uhititi Hodorkovskog i zadati snažan udarac komunistima i Uniji desnih snaga i Jabloku. Štoviše, pomicanje povijesti puno utječe. I da se situacija malo promijenila, onda se teroristički napad 11. rujna ne bi dogodio. I onda bi Putin ušao u rat u Afganistanu, a moguće je da bi izdržao samo jedan mandat.
  I hvaljeni diktator bi otišao popljuvan i s nultim rejtingom, kao Jeljcin.
  Tako to biva, ponekad i malim slučajem. Ali taj isti Nikola II nije ubio admirala Makarova, bila bi pobjeda nad Japanom. I tada bi cijela Kina sigurno postala Ruska! I tada bi Njemačka i Austro-Ugarska bile poražene.
  Da, može se vidjeti kako jedan neuspjeh povlači drugi.
  Djeca Terminatora su trčala, bosa gazila kroz snijeg. A Oleg Rybachenko, osjetivši nadahnuće, entuzijastično je počeo pjevati, skladajući u hodu;
  Borimo se za bolju sudbinu
  Kako bismo ljudima olakšali život...
  I slomiti prokletu hordu
  Da bude manje zlih protivnika!
  
  Iznad nas je zlatokrili kerubin,
  Za slavu naše majke Rusije...
  Narod Rusije vjeruje da je nepobjediv,
  I učini sve na Zemlji ljepšim!
  
  Dato nam je da se borimo za domovinu,
  Štiteći veličinu domovine ...
  A ponekad je život samo film
  Iako bi trebao biti odraz raja!
  
  Svi ljudi trebaju ostvariti san,
  Razumno vjerovati komunizmu...
  Da na Zemlji bude više sreće,
  A vatre revanšizma nisu stigle!
  
  Naš car, veliki genije Pugačov,
  Podigao je seljake na svetu borbu ...
  Bilo koji posao bit će na ramenu,
  I voli djevojku bosonoga momka!
  
  Postat ćemo jači i od đavla
  Kada pomaknemo horizonte znanosti...
  Spljošten pod kopitima zlikovca,
  Iako krv šiklja iz razderane aorte!
  
  Da, to su naši pravi prijatelji,
  Možemo učiniti domovinu sretnijom ...
  Ljudi vjeruju da su svi jedna obitelj,
  Velika blistava Rusija!
  
  Gledajte ljudi hrabro u horizont,
  Ne dopustite da zli oblaci prekriju nebo...
  Dat ćemo neprijatelju pobjednički rezultat,
  I bit ćeš, sretan junak u boju!
  
  Ne znam za riječ kukavica
  Mi Rusi uopće nismo inferiorni ...
  Mi Svarog imamo Bijelog Isusa,
  I zauvijek će uživati u svibnju!
  
  Djevojke i dječaci u kolu,
  Ulazimo mi bosonoge djevojke...
  Za nas, uostalom, svemogući Bog Rod,
  Ne budi dječak papagaj bez mozga!
  
  I Lenjin nas je nadahnuo da se borimo,
  Mudri Staljin je blagoslovio podvig ...
  Moćni će kerubin raširiti svoja krila,
  A naši mišići su jednostavno od čelika!
  
  Veličanstvo domovine bit će tu
  Da smo takvi ratnici s Bogom...
  Ovdje ćemo potvrditi slavu čeličnim mačem,
  Koji je štit iskovan kod Svaroga!
  
  Ukratko, budite vjerni Gospodinu,
  U slavu presvetle Rusije...
  Mi samo znamo vitezove orlove,
  Iza nas je Bijeli Bog Krist Mesija!
  Djeca su lijepo pjevala, glasovi su im bili tako bogati i čisti. A u isto vrijeme snažan, veličanstven poput opere. Nekoliko vukova pokušalo je slijediti dečke, ali su brzo zaostali. Besmrtni momci žure prebrzo. Ne poznaju slabost ili sumnju. Iako ne, ovo drugo je možda poznato. U samom Olegu Ribačenku, snažno je sumnjao je li vrijedno mijenjati Catherine, ali sposobnog, ali nepismenog kozaka. Međutim, šalite se s njim. Djeca su, kako bi se omesti, jer je put dugačak, u bijegu počela sastavljati krilate aforizme. I učinili su to vrlo mudro i lijepo.
  Evo djece;
  Rat je kao igra domina, samo se slomljene kosti više ne mogu skupiti - zemlja drži!
   Sreća je nagrada za hrabrost, a kazna za nesmotrenost!
  Bik je jak, magarac tvrdoglav, lav plemenit, a lisica lukava, ali ljudi su majstori za sve!
  Tiranin voli spletke, ali ne voli spletke na izborima!
  Političar voli vladati, ali voli raditi pravu stvar!
  Da biste zauzeli mjesto lava, morate biti lisica do mjesta!
  Ne budi magarac - naćulit će ti uši!
  Čovjek nije muha, ali je i pohlepan na slatki govor!
  Dobro je imati šake od lijevanog željeza - gore od hrastove glave!
  Najnemoralniji političar - voli čitati moral!
  Med iz usta političara nagriza čelični plug!
  Nije rat loš, nego poraz je loš!
  Rat ne donosi radost, ali pobjeda donosi trofeje!
  Tiranin je često milozvučan, ali život s njim nije med!
  Na visoko prijestolje se penje uz pomoć baznih trikova!
  Što viši položaj, to je niži način dobivanja!
  Slatki govor političara, odiše gorčinom razočarenja!
  Iskrenost zapovjednika - ide u stranu!
  Najkrhkija pozicija je ona s hrastovom glavom!
  Cipele za ostaviti gole!
  Političar previše priča, a velike se stvari rade u tišini!
  Lisica će nadmudriti lava, ali neće nahraniti miša!
  Diktator želi biti orao, bez krila u svojim snovima!
  Čovjeku novac, kao mlijeko od krave, ukiseli od škrtosti, nestane od velikodušnosti!
  Obećanja bez poteškoća, istina je, da! Ali onda, s kakvim poteškoćama sve čini nakon toga!
  Politiku s hrastovom glavom čeka sudbina klade!
  Što veći lopov to manja kazna!
  Političar ne prezire ništa osim života po savjesti!
  Političar ima malo savjesti, ali ogromne ambicije!
  Progon pretvara ratnika u krvnika, kukavicu u hrabrog čovjeka, poniznog čovjeka u drskog čovjeka!
  Fantazija je natjecanje apsurda i apsurda! Pritom nema znanstvenog i logičnijeg žanra!
  U ratu, kao u operi - svatko pjeva svoje, samo sufler može biti špijun!
  Moderne žene muškarcu opraštaju sve - osim siromaštva!
  Znate li razliku između špijuna i izviđača?
  Znam! Imamo samo izviđače - stranci imaju solidne špijune!
  Što je bolje s praznom glavom ili praznim novčanikom? Naravno s praznom glavom - ne toliko uočljivo!
  Um je najbolji sakupljač bogatstva!
  Um i sreća: zaljubljeni par - rodite uspjeh, bogatstvo, položaj, ali brzo se raspršite!
  Ponosnim muškarcima lakše je poslušati savjete kada ih daje žena - osim ako se radi o ženi!
  Mudra žena vrijedi bogatstvo! I poduzetna supruga ga može tužiti!
  Tko u čovjeku cijeni osobnost, a tko gotovinu!
  Čovječanstvo mogu uništiti dvije stvari - računala i informatičari. Prvi će atrofirati um, drugi to neće moći iskoristiti!
  Ratni drug i granata!
  Općenito, šipak koji priča viceve je kao Fabergeovo jaje kojim se razbijaju orasi!
  Talent je kao duša: nemoguće ga je oduzeti, ali se može uništiti!
  Osveta nije vrijedna časti - odmazda pristojnosti!
  Zavist je klica zločina, korist napaja, nerad hrani!
  Lijenost je najgori od svih zločina!
  Bolje je dostojanstveno umrijeti s mačem - nego živjeti bičem tjeran vol u štalu!
  U ratu, hrabrost može pobijediti lukavstvo, ali lukavstvo nikada ne može pobijediti hrabrost!
  Rat čini život strašnim, a smrt dostojnim i lijepim!
  Skromnost je rijetka osobina za zapovjednika, ali to je čini još vrijednijom!
  - Šakal je suglasno s riječi izmet!
  Lav ima samo jednu prednost u odnosu na šakala - sposobnost dostojanstvene smrti!
  Tehnika je krvnik hrabrosti!
  - Ali nije istina! Zapravo, što je viša razina tehnologije, to je više inteligencije i snalažljivosti potrebno na bojnom polju!
  Gdje počinju interesi domovine, prestaje osobno blagostanje!
  Sloboda se mora kombinirati s disciplinom. Anarhija je suprotnost slobodi!
  Jaka memorija je najbolji mentor! Uopće, sloboda se može osvojiti mačem, ali se samo uz pomoć razuma može zadržati!
  - Kad jaki ratnik spasi drugoga, za to ne treba posebna čast!
  Uostalom, kad u srcu tvome gori hrabrost, podići ćeš štit u obranu robova!
  Podlost gada nije opravdanje za poštenog, jer prisutnost prljavštine ne opravdava prljavog!
  Ljubav nikad nije jeftina - pogotovo ako ne plaćate novčanikom, već dušom!
  Jedino što može opravdati prolivenu krv je ako zbog toga suze prestanu teći!
  Oni koji služe za novac nikada se neće moći u borbi mjeriti s onima koje pokreće hrabro srce i želja za slobodom!
  Suza djeteta je opasna jer se pretvara u bijesan potok koji ispire civilizacije!
  Mjesto zapovjednika nije dodatno lemljenje, već dodatna odgovornost i težak teret!
  Ne zna se što je važnije - nahraniti sve gladne ili obrisati suzu jednom djetetu!
  Zlato je mekše od čelika, ali više pogađa u srce!
  Nije oružje ono što čini vojnika jakim, već vojnikovo oružje!
  Stvarno dug razgovor s mitraljezom dovodi do činjenice da počinje pucati u uho!
  Seks je najrazornije oružje, posebno opasno zbog svoje dostupnosti!
  Učinkovitost svakog oružja ovisi o odabranoj žrtvi, a još više o seksu!
  Seks je najhumanije oružje, za razliku od ostalih smrtonosnih oružja, on daje život!
  Ljubav rijetko ubija, ali često boli!
  Tko dugo gleda u gola prsa, zaboravi obrise grba!
  Bolje bicikl sa pedalama nego mercedes bez motora!
  Staro oružje je kao štaka, pouzdano, ali bez manevra!
  Pješačenje nije brže, nego jeftinije - posebno ćete uštedjeti na doktorima!
  Novac je kao laksativ - poštenje i hrabrost ostavljaju čovjeka bez sebe!
  Bolje je izgubiti dan izviđanja nego umrijeti u sekundi!
  U ratu je jurnjava u grob!
  Većina zatvorenika je mnogo svjetlije duše i čistijeg srca od onih koji ih čuvaju! Lanac ne može biti moralniji od zatvorenika!
  Malo tijelo je kao oštar nož, samo se ne može naoštriti!
  Ženske su suze bolje od bisera, svaka kap je zlatnik!
  Uz dobro srce mora se vezati kamena sjekira i atomska energija!
  Nema potrebe da se stidite siromaštva ako imate bogatu dušu i zlatno srce!
  Napredak pokriva praznovjerje!
  Točnost ubojičine pristojnosti i arogancija zajmodavca!
  Jedan stražar ne košta više od vrtnog strašila!
  U ratu, popuniti zapovjednika je jednako pobjedi!
  Nedovršeni neprijatelj je kao neliječena bolest - očekujte komplikacije!
  Plemenita mudrost je kao skupo vino - bolje ju je sakriti od nižih!
  Ako su vam ispala dva novčića, prije svega pokupite ne onaj koji je veći, već onaj koji je skuplji! Ostalo dajte siromasima!
  Poraz je uvijek tuga, osim ako moru ne daš novac zauzvrat!
  Samo nepopravljivi romantičar može umrijeti od ruke ljupke dame!
  Pragmatičar radije rađa novi život!
  Hrabrost može nadoknaditi nedovoljan trening, ali trening nikada ne nadoknađuje hrabrost!
  Talent može zamijeniti obrazovanje, ali obrazovanje nikada neće zamijeniti talent!
  Uzbuđenje i bijes, to su samo proteze hrabrosti i hrabrosti!
  Sreća, poput pčele, sigurno će letjeti tamo gdje sazrijeva nektar mudrosti i marljivosti!
  Crv, za razliku od orla, lako nestaje. Nisko je uvijek skriveno, a visoko ranjivo!
  Ne drži toliko lanac u ropstvu, koliko strah - slabost makar jedne karike daje hrabrost!
  Čast je umrijeti za domovinu, ženu, roditelje, ali još je bolje živjeti za ovo!
  U ratu je lakše steći prednost nego je ostvariti! Ovo posljednje je slično lovu na muhe koje su se zalijepile oko poraženog lava!
  Jezik je, unatoč svojoj maloj veličini, najjači dio tijela. On pokreće milijunske vojske i smiruje bebu. Sposoban uništiti i spasiti.
  Borac bez rane je kao bogataš bez džepa!
  Muškarcu je potrebna snaga da živi, a ženi da preživi!
  Među ovcama se čak i ovan može uzdići, ali pokušajte postati vođa među lavicama!
  Život je previše vrijedan da bi se njime trgovalo!
  Čelik je oštar, ali je ženski jezik mnogo oštriji!
  Djeluj hrabro ako ne možeš vješto!
  Dodati odredu jednog civila, ja jednako oduzimam dva vojnika!
  Jedan amater će svojom glupošću blokirati dobrobit deset specijalista!
  Velika obitelj je raj za srce, čistilište za novčanik, pakao za neprijatelje!
  Rastaviti kavez ponekad je teže nego otjerati okrutnog vlasnika!
  Za ruski narod votka je gora od tuceta Hitlera!
  San izdaje stvarnost!
  Bilo bi razloga za ubijanje, ali uvijek stavite na prtljažnik!
  Vodka je legalizirani terorist!
  Alkohol je najveći serijski ubojica! Zato pijmo, ali tako da nas ubiju samo alkoholom!
  Koliko god elektronički čip bio malen, ali u njega se s ispruženom rukom popeo propovjednik!
  Automatika je najbolji argument za pokajanje!
  Pravi muškarac mora biti hrabar u borbi, odlučan u ljubavi, duhovit u svađi!
  Nedovršena votka, poput nezadovoljne žene, glavobolja se ne može izbjeći, pa je bolje podleći!
  Rat je najuzbudljivija igra, broj sudionika je neograničen, ali se stalno smanjuje!
  U ratu je, za razliku od boksa, pobjeda na bodove slična izdaji, ali sudac se ne potkupljuje!
  Šah je logika i poezija utjelovljena u jednostavnim figurama!
  Sloboda je kao pokvarena djevojka, samo što je ne plaćaju novcem, već krvlju!
  Mladost je sestra oholosti, oholost je sestra hrabrosti, ali samo zbližavanjem sa iskustvom starca može se roditi pobjeda!
  Kad je zapovjedniku svijetla glava, neprijatelju se mrači na oči!
  Osjećaj za vrijeme neizostavna je osobina zapovjednika, nije uzalud kazaljka za minute ima oštar kraj, udara jače od naoštrenog damast čelika!
  Zadovoljstvo i bol su suprotnosti, ali za neke je nanošenje boli najveći užitak!
  Rat i seks su užitak, ali ne u mješavini, preubojita četka!
  Što je komad u zamci deblji, zubi bi trebali biti oštriji!
  Teže je sustići zeca nego ubiti mamuta!
  Lijepo ubijaš, krvave mrtve prirode stvaraš, samo znalci prebrzo odlaze u grob!
  Umjerenost je dobra osobina, ako se ne odnosi na prihod! Težak novčanik uvijek je lagan!
  Kada žena kaže istinu, strast počinje da blijedi, a kada laže, izdaja cvjeta!
  Nježni zagrljaji jače guše, nema ništa neumoljivije od nježne omče!
  Dug je težak teret, pogotovo ako se nema čime platiti osim životom. Ne možete ga posuditi, zauzvrat!
  Smrtni san je najdublji, ali ne i najslađi, pogotovo za one koji su griješili!
  Jurnjava je kruna pobjede, a bez krune nema pobjedničkog kraja!
  Tko zaostane, stići će ga jedan otkucaj srca za cijeli život!
  Neispaljeni vojnik, kao zeleno vino, bit će snagu u bitkama, ali zapovjednik koji ne želi učiti je kao gnoj - neće sazrijeti, već samo perepere!
  Loš zapovjednik uspijeva spasiti vlastitu kožu, dobar spašava svoje vojnike od smrti!
  Debi u bitci je važan jer, izgubivši, nećete govoriti na bis!
  Ako drug umre, ne uzrujavajte se, nebo je obogaćeno dobrim čovjekom!
  Što ako je loše? Tada je postalo lakše živima na zemlji.
  Istina je jedna, a vjera je mnogo, što znači da vjernik ima veće šanse pogriješiti nego ateist!
  Ateista, ako je i u pravu, njegova istina mu neće donijeti korist, ali vjernik, ako je i u zabludi, dočekat će sretan život i dostojanstvenu smrt!
  Postati ateist je kao ukrasti svoju dušu!
  Vjera je poput odjeće, teško ju je nositi i ne možete biti goli! Možete ga promijeniti samo pranjem i odabirom modernog stila! Općenito, religija, kao i žena, smeta, i strašno je promijeniti se!
  Vjera kao šiljati tučak je samo jedna i samo joj se budale smiju!
  Sreća je izbirljiva mladoženja koja ide u par samo sa slobodom!
  Što hoćeš zmiju na srce - otvori vrata podzemlja!
  To je zato što pijuk i mišićave ruke trebaju glavu!
  Zapovjednik je poput glumca, samo ponavljanja za bis prolamaju ne pljesak, nego šamare, zabijanje u zemlju!
  Ljubav je kao oblak, hirovima podložna i suze lije!
  Milosrđe je osobina jakih, okrutnost se rađa iz nesigurnosti, a nesigurnost je slabost!
  Kažnjavanje zla je najvrednija vrsta dobra, zahtijeva duhovnu čistoću i snagu!
  Odlučnost je neizostavna osobina vladara, plahost uništava države i ostavlja narode siročad!
  Čiji bi blaster zacvilio, a tvoj šutio!
  Ljubav traži žrtvu, ništa manje od mržnje!
  - Vjera na prvom mjestu treba biti moralna, učiti dobroti i poslušnosti! Samo nemojte ljude pretvarati u stado i odvikavati ih od razmišljanja!
  Revolucija ne treba mijenjati vrstu ropstva, njen cilj je duhovna sloboda s jednim stavom - činiti dobro!
  Ništa ne ujedinjuje čovječanstvo kao istinska religija utemeljena na dobroti i zdravom razumu!
  - Samo konačna pobjeda najviše istine može opravdati laž! Baš kao što stvar mira zahtijeva nasilje, lakše je mač uzvratiti mačem nego štitom!
  - Istina je uvijek u manjini, a manjina može pobijediti samo uz pomoć pameti i lukavstva! To znači lukavstvo i pamet, pravi drugovi istine!
  Rob je prije svega kukavica, boji se da ne izgubi lanac!
  Tiranin ima tri svojstva insekata: ubod škorpiona, šape ljepljive muhe, mrežu krvopije, ali nije mu suđeno da postane krilat!
  Ljepotu duše, čistoću srca, snagu ljubavi - ne treba uprljati pretjeranom odmazdom!
  Ako si u pravu, pravda opravdava okrutnost, ali samo do mjere da žrtvu ne pretvori u krvnika!
  Najvrjednija osobina zapovjednika je dostojanstveno prihvatiti poraz i učiti iz njega!
  U modernom ratovanju pobjeđuje tko leti, a ono što puže biva neprijatelj!
  Uvreda je oružje nitkova i kukavice, u želji da druge ponizi, on sebe snižava!
  Samo mrtvi ne griješe, osim, naravno, ako ne računate mjesto raja!
  Praksa je majka vještine, u kombinaciji s talentom!
  Od poraza će imati više koristi oni koji žele učiti - nego pobjeda samozadovoljni bahati!
  Bolje je lijepo umrijeti nego ružno živjeti!
  Za lijenčinu su sva vremena loša, osim spavanja!
  U ratu je prerana radost sestra izdaje!
  Najsavršenija oštrica - kose ruke kvare!
  Vrijeme u ratu je kao voda, iscrpljuje dobrotu i ljudskost!
  Ratnik koji sjedi u zasjedi je poput pljačkaša, samo što želi svoj život, a ne novčanik.
  Za dobrog zapovjednika važnije je spasiti svoje nego ubijati tuđe!
  Velik broj grobarskih vještina i junaštva! Ako želiš postati heroj, ne hodaj krotko!
  Laž je kao zmija na mjestu psa čuvara - kad jednom ugrize neprijatelja, drugi će te sigurno ubosti u slabo mjesto!
  Vitez može prepustiti sve dami, osim prava da prvi umre!
  Ruski vojnik može biti ubijen, ali ne i poražen!
  Div nije onaj koji je velik rastom, nego koji ima opseg misli, do neba!
  Nasilje rađa vanjsku poslušnost i raspiruje pobunu u duši!
  Zatočeništvo je kao užarena kovačnica, stvrdne ako se nakon njega zaroni u ledeni potok oslobođenja!
  Pravda je ponekad surova, ali uvijek blaža od samovolje!
  Sada bosonoga djeca trče do Kungura, moćne tvrđave, u kojoj je šest stotina vojnika i još jedna milicija. Uplašeni približavanjem bojnika Vereščagina s dvjesto redovnih vojnika, gomila od dvije tisuće Pugačevaca podigla je opsadu i povukla se.
  
  
  Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova stigli su pobunjenicima. Isprva su bili skeptični prema dječaku u kratkim hlačama i djevojčici u tunici. Ali dekret s pečatom suverena uvjerio ih je da poslušaju pukovnika. Ali postalo je još pouzdanije kad je Oleg, zavezavši čavle golim nožnim prstima, bacio na atamana koji je počeo izranjati i prikovao ga čavlom za vrata.
  Osim toga, već su stigle glasine o dječaku koji se ne boji hladnoće, a trči brže i od najvećeg hrta vuka.
  Dječak je primljen za zapovjednika. A onda je smislio plan. Oni zajedno s Margaritom prodiru u Kungur, pobijaju sve časnike, a onda horda provaljuje i dokrajčuje garnizon.
  što je rado prihvaćeno.
  I dječak i djevojčica, ova djeca terminatori pohrlili su u Kungur. A veliki odred pobunjenika krenuo je za njima.
  Oleg i Margarita su se, bez daljnjega, pomaknuli do zida. Odsjekli su nekoliko stražara. A časnike posjecimo. Počela je panika. Bojnik Vereščagin pojurio je u bitku i među prvima je poginuo. Ubijena su i tri kapetana.
  Djeca su bacala oštro brušene diskove i rezala sabljama od kaljenog čelika. Bacali su i ručne, ali vrlo snažne granate. Od koje je neprijatelj odletio uvis i bio rastrgan. I dobio od ove djece-terminatora.
  A onda su pobunjenici krenuli u bitku. I također kako su počeli sjeckati i drobiti. I već zbunjeni i obezglavljeni garnizon predaje se vojsci Pugačovljevih izaslanika.
  Djeca su izvršila zadatak. I zauzevši Kungur, požurili su natrag, blizu Ufe, gdje se približila ogromna vojska Emeljana Pugačova.
  Momak i djevojka trčali su k sebi i pjevali;
  U Otadžbini slavuji pjevaju psalam;
  U njemu blistavo sunce zori ...
  Donosi milost - mir, utjehu,
  I otvara oči - svjetlo Gospodnje!
  
  Gdje su đurđice, a gdje rojevi tratinčica,
  I stogovi sijena se toče medom ...
  Postat ćeš stvaran - upoznaj heroja -
  Slomi oštre rogove demona!
  
  Sad trčiš bos po poljima,
  Sasvim mali dječak - teška strojnica!
  I hladne pete pod rosom -
  Spremni staviti protivnika - šah-mat!
  
  Demijurg će isklesati prirodu,
  Stvorite uzorke u olujnom sjaju...
  Jao, mali strogi Bog je kirurg -
  Što neće staviti samo pet!
  
  Mi ljudi smo također moćni kreatori -
  Sposoban prihvatiti svoj novi svijet!
  Ne treba pokazivati sramotu ovce -
  Onda će se odmah okupiti da vojsku grdi!
  
  Dječak pionir je sada u zarobljeništvu,
  Krvnik ga je podigao na stalak, dao ga bičem ...
  Ali ljudi ne proklinju Sotonu -
  Jer i kušnje su dar!
  
  Za svemir - ceste su sve u bojama,
  Imaju ekstazu čistog potoka...
  I moramo prevladati naš podli strah -
  Ne skriva se u kutiji s agilnošću jegulje!
  
  Jao, cijeli je svijet pun lijesova
  Čak iu tamnici imaju fetiš show ...
  Vidjet ćemo to u Edenu -
  Uostalom, pred Bogom - heroj-beba!
  
  Ali čovjek je u biti i Bog,
  On je okretan div s intelektom...
  Brod napušta veličanstvenu špilju,
  Narod i vođa bez straha su jedno!
  
  Karizma je također kapital,
  Neka se ne pusti samo u opticaj...
  I ako je itko imao iluzije,
  Lopov ga je već zakucao pajserom!
  
  Kada naš um poraste do vrhunca,
  A znanstveni potez će uskrsnuti mrtve...
  Prekrit će led cvjetnim tepihom,
  A mi smo u maršu u druge svemire!
  Oleg Rybachenko i Margarita usput su sustigli divlju svinju. Ubili su ga i pojeli meso sirovo. A što je, uostalom, jeo Tarzan i zašto su oni gori.
  I meso su ponijeli sa sobom.
  Oleg je trčao i razmišljao:
  Ono što je bilo fora je serija o Tarzanu. Ali je i bolje napisao. Ovo je zanimljivo djelo o džungli i divljim majmunima. Ali recimo s djevojkom?
  Još je nevjerojatnije...
  Nadalje, zajedno s Margaritom, sastavio je male aforizme da bi bilo zabavnije;
  Za političara su svi putevi krivi, ali vode pravo do cilja!
  Zlato je mekano, ali ima moć drobljenja!
  Teški metal je zlato, ali zlato je lagano!
  Iako je zlato teški metal, ali u velikim količinama čini vas nepotopivim!
  Krvnik radi rukama, ali proizvod se nosi naprijed nogama!
  Ako želiš zauzeti prijestolje, imaj kralja u glavi!
  Ako hoćeš, zauzmi mjesto lava, budi lisica u lukavstvu, a hijena u podlosti!
  Najuspješniji političar je lukava lisica i grabežljivi tigar, kao i majmun u korištenju tuđih trikova!
  Tko u politici nije lisica, u životu je magarac!
  Laskava lisica ima vučje navike!
  Ratna lukavština nije protivna časti, osim kad se okrene protiv tebe!
  U ratu je nemar kao katran u medu, samo krvari!
  Manevar izbjegavanja nalikuje udici, ne samo oblikom, već i rezultatom!
  Koliko god ruke bile jake, bez glave ne vrijede više od lutke!
  Ingenuity se može usporediti s trećom rukom, samo s puno većim zamahom!
  Revolucija krvari, koja vodi boljitku naroda, tjera mast, koja obnavlja elitu!
  Najveću dividendu od ulaganja dobit će oni koji ne štede majčino mlijeko za djecu!
  Laži za dobro, ovo je istina, izrečena na novi način!
  Žena je blago koje može podmititi najbogatijeg i oružje koje može srušiti najjačeg!
  Problemi su vječni pojam, čak ih i smrt prebacuje samo na rodbinu pokojnika!
  Sreća je cvijet koji se kostima oplođuje i krvlju zalijeva!
  - Temelj, pomiješan s krvlju, vrlo je nepostojan, pa samo u živom tijelu krv ima moć!
  Sve je podložno promjenama, osim osjećaja odgovornosti i dužnosti!
  Loše je izgubiti život, ali je mnogo gore izgubiti besmrtnost!
  Bolje letjeti jedan sat nego puzati sto godina!
  Snaga je sinonim za slobodu, sloboda je sinonim za dužnost, dužnost zahtijeva samoprijegor i odricanje!
  Junak slabe glave razlikuje se od manekena po tome što sam sebe osakati!
  Psihologija je ključ pobjede, samo trebate znati odabrati pravu bravu!
  Srce se ne šalje pameti, a glava se ne siječe!
  Brzina rađa pobjedu, brzina donosi sreću, brzina je druga sreća!
  Brzina rađa pobjedu, brzina donosi sreću, brzina je druga sreća!
  Ledeni dah smrti tjera srce da drhti, a kukavici izvija utrobu. Ali hrabar iz blizine koščate starice s naoštrenom kosom: stječe oštrinu reakcije, smirenost u borbi, skida višak sala!
  Temperament kod žena često koegzistira sa skromnošću - kao i hrabrost kod muškaraca!
  Tehnika je dvosjekli pojam - ne trpi glupost!
  Najslađe voće najteže je ubrati!
  Lakomislenost je suprotna hrabrosti, hrabrost i proračunatost samo u paru izrodit će pobjedu! Čaša pobjede je kao boca votke, da ne bi bilo nevolja, potrebno je troje: Sreće, pameti i hrabrosti!
  Smrt nije privremena, ali život je trajan!
  Ne postoji takva religija koja logično objašnjava postojeće stanje stvari i prisutnost razuma!
  Ovdje je tako, ali sam ljudski um nije najlogičniji u našem svijetu. Ponekad se čak čini da ništa nije iracionalnije od logike!
  Rat bez krvi je kao život bez boli!
  Sposobnost da sam preživi važnija je za ratnika nego ubiti neprijatelja! Svaki rat završava mirom, a život završava sprovodom!
  Tinejdžerska ljubav je poput stakla: previše krhka, lako se lomi i boli!
  Rob i kralj izlaze iz iste utrobe, ako su isti prije rođenja, zašto ne bi bili jednaki i poslije!
  Znanstveni napredak bez razvoja morala je ravan pokušaju dima iz nuklearne eksplozije!
  Nemar u ratu, majka zločina i sestra izdaje!
  , Ratni kruh je najgorči: natopljen krvlju braće i suzama majki!
  Rađati djecu puno je ugodnije nego rađati leševe - iako i jedno i drugo zahtijeva vještinu i uzbuđenje!
  Robovanje počinje ne željom za učenjem i razmišljanjem!
  Mudre riječi su dobre - dobra djela su bolja!
  Život je uvijek briljantan, a smrt osrednja!
  Znanost nije sve, najnaprednije oružje zahtijeva vješte ruke i fleksibilan um! Duh pobjeđuje materiju!
  Svaki trenutak prestaje biti divan, čim se smrzne, smrzne se kao santa leda!
  Kretanje je prava sreća!
  Domovina je nešto najdragocjenije što čovjek ima, bez nje život nema smisla!
  Čovjek bez domovine je kao tijelo bez duše!
  Religija je utjeha slabima - svaka nesreća izgleda beznačajna ako je prolazna!
  Ako je tehnika anđeo čuvar, onda je borbeni duh bog rata!
  Lakše je zagrabiti more žlicom nego raspravljati s ateistom!
  Računalo poput djevojke voli mlade i tvrdoglave!
  Smrt se razlikuje od voljene po tome što uvijek pokušavaju odgoditi susret s njom!
  Smrt se od voljene razlikuje po tome što uvijek dolazi u krivo vrijeme, ali nitko joj ne zamjera što je zakasnila!
  Tko štedi na sigurnosti - pukne na sprovodu!
  Dobro hranjena vojska je ključ prosperiteta!
  U ratu je dobra priprema kao zrak u plućima, loša mješavina plinova sakati i ubija!
  Kada si osoba umjetno daje zastrašujući izgled, to je siguran znak duhovne slabosti.
  Strašni vuk u janjećoj koži, a ne ovca u vučjoj koži!
  Za čovjeka nema ništa važnije od vojnog umijeća - ono je sinonim za dostojno postojanje! Smrt tigra bolja je od života psa!
  Smrt u ratu opravdana je samo kad je neprijatelj skupo kupi, a davanje darova neprijatelju ravno je izdaji.
  Izviđeni neprijatelj je gotovo poražen, samo ne trebaš sam pustiti da šanse odu u vjetar!
  Leš neprijatelja je skup, ali živ će ipak koštati više!
  Pobjednik Stealth kvalitete!
  Općenito, život bez poteškoća je poput juhe bez začina, puno - gorko, ne - ne penje se u grlo!
  Čovjek bi trebao barem jednom u životu nekoga ubiti i spasiti! A ako se prvi posreći, onda je drugi neizostavan test hrabrosti!
  Kompjuter je bolji od atomske bombe, to je najsigurniji način da osvojite narode i natjerate ih da rade za pobjednika! Osim toga, ne bojim se iskušenja! Svaka vjera onda vrijedi ako se zna braniti!
  U mladosti krv brže teče, a "kućar" kuha vrelije!
  Spor magarac, gori od svinje, i smrdi, ali ne daje mesa!
  Automatska paljba i grmljavina granate - najbolje od svega otkucaju dobro sjećanje!
  Vjera bez dokaza: da soko bez krila može grebati, ali ne da da se uzdigne!
  Vjerska rasprava je najjalova - jer obojica koji se svađaju nemaju pojma o temi o kojoj raspravljaju!
  U utrci između znanstveno-tehnološkog napretka i morala, potonji je osuđen na autsajder! Iako čovječanstvo riskira pad u ponor između znanosti i morala!
  Tko štedi na nauci, pljačka svoje potomke, a tko pljačka svoje potomke, zauvijek će ostati prosjak!
  Pljačkajući potomke možete steći kapital, ali se ne možete obogatiti!
  ! Politika je prljav posao koji se radi u čistim odijelima!
  Istina je uvijek višestrana, ali zabluda je jednolična!
  Ljepota je dijalektički pojam - samo je ružnoća univerzalna!
  Moderno oružje, za razliku od vina, voli mladost!
  Poštedite neprijatelja, što sjediti na bodežu - čelik ne poznaje osjećaj empatije!
  Najbolje oružje je domišljatost, ne zahtijeva troškove, ali je skupo!
  Kada je broj leševa veći od jednog, oni se pretvaraju iz tragedije u statistu!
  Ubojstvo je kao prvi put izgubiti nevinost i boli, a svakim novim činom sve više i više užitka!
  Loš je onaj izviđač koji ne može predvidjeti izlaz u slučaju neuspjeha!
  U svakom drugom području pogreška vas može koštati života, zdravlja, a samo zavaravanjem vjere riskirate gubitak besmrtnosti!
  Zvijer ima očnjake, čovjek ima pušku, životinja se oslanja na mišiće, a čovjek na razum! Testovi otupljuju zube, ali izoštravaju um - zato je um besmrtan, napredak će, poput perpetuum mobile, dovesti do blagostanja!
  Čak i najstrašnije vijesti opetovanim ponavljanjem postaju uobičajene!
  Kad agent radi za dvije inteligencije, ugovarajući dijete koje mu pokušava strpati dvije bradavice u usta, riskira da si razdere usta!
  Pokret je kiša pod kojom raste cvijeće zdravlja, a motika koja čupa korov bolesti!
  Slijepac od slijepaca okom ne vidi - ide kuda hoće!
  Ne može iznijeti slijepi - dragi vjerni kontrolni punkt!
  Putnik koji vidi ne vuče - pomozi slijepim jadnicima!
  Čovjek se lako lomi, teško pokorava, a vrlo rijetko postiže ljubav od prirode!
  U kartama sreća dolazi bistroj glavi, spretnim prstima i mirnom srcu!
  Općenito, zločin nije čokolada, pokvarivši slatki život nećete, ali sigurno ćete dobiti pretilost srca!
  Manjak snage može nadoknaditi višak inteligencije, ali nikakav višak snage ne može nadoknaditi manjak inteligencije!
  Talent može zamijeniti nedostatak obrazovanja, ali nikakvo obrazovanje ne može zamijeniti nedostatak talenta!
  Dijamant je dragulj bez poliranja, ali nikakvo poliranje neće pretvoriti ugljen u dijamant!
  Tuđa smrt je zabavna, ali od svoje smrti srce pukne i duša u petama!
  Novac se lijepi za krvave ruke i skliske duše poput zemlje!
  Od svih oblika fanatizma, religiozni je najiracionalniji i najsebičniji, dakle usmjeren prvenstveno na postizanje osobne besmrtnosti!
  Ljubav se od silovanja razlikuje samo u obliku plaćanja - u naturi za posljednju radnju!
  Bolje je izgubiti na pravednosti nego dobiti na grijehu!
  Gubitak pravednika je dobitak na nebu, dobitak grešnika je pljačka duše!
  Negirajući Boga, komunisti su stavili nerazuman teret na ljudska pleća! Želeći zauzeti mjesto Svevišnjeg, čovjek nije mogao podnijeti bol Golgote i đavolska iskušenja!
  Ne posjedujući Isusovu snagu, ljudi su, umjesto da grade kraljevstvo dobra i pravde, upali u baru poroka!
  Bezbrojna blaga u duši čovjeka, samo ako ih počnete opljačkati, brzo će nestati, a da vam ne donesu bogatstvo!
  Svaki seksualni čin, dragulj koji dijelite za dvoje i ni jedan lopov vam ga neće ukrasti iz srca!
  Svaki čovjek ima nešto zajedničko s primatom, dobro je ako je to potencija, ali češće inteligencija!
  Bilo bi smiješno da nije istina!
  Nažalost, kod nas je više živih viceva nego poštenih ljudi i poštenih političara!
  Tko svoju dušu proda, uvijek ostaje na gubitku - daje besmrtno za smrtno!
  Pobjeda nad jakim protivnikom obično košta više, ali nećete je dati ni za što!
  Ubojstvom se ne može opravdati osobni interes i profit - samo čast, sloboda i Domovina su zagovornici nasilja!
  Dobro bi trebalo biti s pištoljem,
  Udari poput bijesnog čelika!
  Krvariti kao vodopad
  Zlo ne štedi svakoga ubij!
  Od svih umjetnina upravo su vojna remek-djela najčvršće urezana u ljudskom sjećanju i izazivaju najviše suza!
  - Slika ispisana krvlju: svjetlija od ulja i blijedi mnogo sporije!
  Postojan čovjek pravdu stavlja iznad obiteljskih i prijateljskih odnosa! Zakon za neprijatelje i prijatelje treba biti isti kao muž ženi!
  Prisutnost različitih zakona pretvara pravdu u prostitutku!
  Jak protivnik kali tijelo i volju, čini te jačim - slab kvari dušu i slabi tijelo, čini te slabijim!
  Dakle, teži način daje mnogo lakšu pobjedu!
  Ruke vojnika su date da pucaju, a mozak da stane na vrijeme!
  Ubiti budalu: to je isto kao ubosti iglom, gađati pametnog - što tući projektilom!
  Priroda je majka čovjeka, a majka velikog izumitelja ne može biti potpuna budala! Iako joj nedostaje praktične domišljatosti!
  Metak je najučinkovitija odgojna metoda u radu s mladima, ali i sa starijima!
  Samo učinkovitost utjecaja pada! Često će vjerodostojnost pasti, a ako stignete tamo, morat ćete odgajati zombije!
  Religija ponosnog čovjeka spušta na razinu životinje - dajući izbor između ovce i koze!
  Bolje je dati svoju kožu ljudima kao ovci nego vječno siktati kao zmija!
  Općenito, koncept rada s glavom ne može se tumačiti samo doslovno, čak i kada je riječ o borilačkim vještinama!
  Ako se želiš obogatiti - pokrsti se kao Židov, ako želiš bankrotirati, uzmi kredit od Židova!
  Olovo pomaže probavi, pogotovo ako je tableta u obliku uloška!
  Službenik koji ne prima mito je kao djevica prostitutka!
  Obično, da biste spasili jednog, morate ubiti drugog! Ovo je nedvojbeno okrutan zakon, ali on uspostavlja prirodnu ravnotežu vrsta!
  Nema boljeg borca na svijetu - od ruskog vojnika, ni većeg tiranina - od ruskog generala!
  Pretjerana raskoš znak je lakomislenosti, lakomislenost je vjesnik skore propasti!
  Mudre riječi iz usana gada su kao fontana iz gomile smeća!
  Vi imate prednost u dužini, ali ja imam u vidu!
  Ponekad možeš ubiti, ali nikad ne možeš oduzeti nadu!
  U ratu ako propustiš sekundu - možeš izgubiti vječnost!
  Običan toranj je jadan među neboderima, ali veličanstven među kolibama!
  Čovjek se pokorava sili, poštuje okrutnost, prezire blagost i ne cijeni dobrotu!
  Seks je najbolji lijek za sve duševne bolesti, ali nažalost skup i teško dostupan!
  Tko ne voli sex, ne voli život, i ne cijeni tjelesne radosti!
  Poeziji je zajedničko s vinom to što joj vrijednost s vremenom raste, ali ni stoljeća ne dopuštaju da stihovi istrunu i iskre ugase!
  Vojnik je kao kompjuter - broji jedan-nula, a ratnik je prijatelj-neprijatelj!
  Čovjek se od životinje razlikuje po humanizmu, te sposobnosti da djeluje suprotno nagonima!
  Od nasilja nad ženom ponekad se pojave zdrava djeca, a od nasilja nad prirodom samo čudovišta!
  Ako je majka okrutna, okrutna su i djeca! Kakva je priroda takav joj je potomak - čovjek!
  Prijateljstvo se traži od jakih, hrana od bogatih, a odanost se pokazuje neustrašivima!
  Napad je najbolji način za neutraliziranje brojčane nadmoći neprijatelja - natjerati ih da uzvrate udarac je kao odsjeći pola ruku!
  .Za ženu je ljubav zadovoljstvo i zarada, za muškarca zadovoljstvo i trošak!
  Izmisliti novo oružje za nemoralnu osobu je kao prepiliti noge stolice kad se uže prebaci preko vrata!
  Po dolasku u blizinu Ufe, dečki su izvijestili o zadatku Pugačevu.
  Seljački kralj je bio iznenađen što su djeca tako brzo radila. I naravno da ih je nagradio. Predao je srebrni križ. I po dvjesto rubalja.
  Zatim je uslijedio napad na Ufu. Margarita i Oleg, kao i uvijek, u prvim su redovima i brzo napadaju.
  Sabljama sijeku neprijatelje i bacaju bombe.
  Garnizon Ufe već je oslabio od gladi, ali je pobjeda pobunjenika slomila njihov duh.
  Osim toga, kralj Kozaka ima gotovo pedeset tisuća vojnika - golemu silu ...
  Nakon što je Oleg Ribačenko nasjeknuo zapovjednika na smrt, ostali vojnici su se predali.
  Prisegnuli su, šišali pletenice, kozački šišali. Neki časnici odlučili su se pridružiti Pugačevu. A koja je petlja bolja?
  Ukratko, Ufa je lako zauzeta. Čak je i kozački car žalio što nije jurišao na grad Yaitsky.
  Općenito, stvari su krenule bolje za Pugacheva. Sada se više trupa može poslati u uralske tvornice. I naredi Beloborodovu da zauzme sve gradove i Tobolsk.
  Definitivno je odlučeno da odem u Kazanj, a zatim u Moskvu. Emelyan Pugachev je čak izvijestio da se njegov sin carević Pavel sam pridružio kampanji i da će prijestolje predati svom ocu. U svakom slučaju, mnogi su vjerovali u to.
  Pugačovljeva vojska nastavila je rasti. Stigle su vijesti o zauzimanju još nekoliko Uralskih tvornica, te novim topovima, zalihama i barutu.
  Nakon toga je ogromna vojska krenula u pohod. Kretala se duž rijeke, duž obje obale do Volge.
  Car Emeljan Pugačev bio je veseo i zadovoljan. Zasad mu stvari idu jako dobro. Općenito, pobunjenici nikada nisu bili teže potučeni. I ugled novog ruskog cara raste. Svaki dan mu se pridružuju tisuće novih ratnika.
  Samoproglašeni kralj ima mnogo konjičkih trupa. I sve miriše na pravu pobjedu.
  Djeca rendžeri trče ispred ostatka vojske. Duhoviti su i puno se smiju.
  Ovdje mladi ratnici napadaju patrolu husara. Kratko obaranje, nekoliko bacanja prstima bosih nogu granatama. I borci su uništeni.
  Slijedi tvrđava Osa. U stvarnoj povijesti, predala se bez borbe. Dakle, dečki još nisu jurišali i nikoga nisu ubili.
  Čak im je malo i dosadilo... Dečki su pjevali;
  Spartak je podigao podvige robova,
  Zbaciti jaram mrskih prinčeva...
  Nesretnike je pretvorio u roj orlova -
  Poziv je jednostavan - razdvojite svoje snove!
  
  Izvadite mač hrvanjem
  I nemilosrdno sjeći zle neprijatelje ...
  Ti, na sreću, otvaraš put kao borac,
  Pokojnici će vječno živjeti u granitu!
  
  Dobit ćemo ga s neba, zero treba mjesec,
  Otvorit ćemo prostranstva Marsa kao kapiju,
  I slavno vjerujem u Veneru, ja ću doći ...
  Cijeli Mliječni put - pod mač će ići junaku!
  
  Ima zvijezda na nebu i očiju djevojaka -
  Safiri, rubini svjetlucaju...
  I moje nasilne misli lete -
  Kad je naš predak tukao Mamaju!
  
  Smrtnik Chelubey je uzviknuo u bijelu kuglu -
  Ta Rusija će umrijeti pod kopitom vihora...
  Odd cry insane - ubij sve:
  Utihnu taj smijeh i zvonke pjesme!
  
  Odgovor iz Peresveta je glasno dat,
  Udarac koplja i neprijatelj u košmarnom paklu...
  Neće čekati ratnika Zindana -
  Pobijedit ćemo, ljudi vjerujte u to!
  
  Podmukla stijena - ima dana u oblacima,
  Nije svaki put sreća i trofeji...
  A naši gradovi su vatra, svjetla,
  Vidimo, također, u bitci nije sazrio!
  
  Ali znaj mjesto ruske pobjede
  Naš predak Cezar, strašni Makedonac ...
  Planeti će se uskoro pretvoriti u raj
  Vrlo ukusan Poshekhonsky sir s čajem!
  
  
  
  SPEER MIJENJA POVIJEST
  Speer, taj genij organizacije, uspio je uvjeriti Fuhrera da hitno razvije i pusti u seriju lagani, jeftini, upravljivi borbeni avion sa samo dva zračna topa, ali najbolji na svijetu po letnim karakteristikama.
  Dakle, HE-162 je rođen i to ne 6. prosinca 1944., kada je prvi put poletio, ali već je bilo prekasno, nego 20. travnja 1943., kada je Treći Reich još bio pun snage, a ovo je moglo imati utjecaj na tok rata. Srećom, mlazni motor Yummo već je bio spreman za masovnu proizvodnju. Avion je gotovo u cijelosti bio izrađen od drveta, a oklop je na čelu imao samo pedesetak kilograma. Ali automobil je lagan, jeftin i vrlo okretan, lako ga je kontrolirati. Brzina mu je prelazila 900 kilometara na sat, a težina praznog lovca bila je samo 1600 kilograma. U početku su naoružanje bila dva zrakoplovna topa od 20 milimetara - jači od onog kod Yak-9 i usporediv s LAGG-5.
  Stroj prilično jednostavan za rukovanje. Ukratko, narodni borac. Jeftiniji od ME-109 i lakši za proizvodnju, ali mnogo učinkovitiji.
  HE-162 se pokazao kao učinkovito oružje. Već tijekom bitke kod Kurska njemački su asovi na njoj stjecali račune. Posebno je briljirao Huffman.
  Hitler je, naravno, bio zadovoljan i naredio da se proizvodnja automobila dovede na pet tisuća mjesečno. Ta se brojka nije mogla dostići, ali do kraja 1943. proizvodilo se više od dvije tisuće automobila mjesečno.
  NE-162 stvarao je probleme SSSR-u u zraku i donekle usporavao napredovanje sovjetskih trupa. Na Kurskoj izbočini gubici njemačkih tenkova bili su manji nego u stvarnoj povijesti, oboreno je mnogo IL-2.
  Nijemci su uspjeli ojačati otpor i Kharkov i Orel su pali mjesec dana kasnije nego u stvarnoj povijesti.
  No ipak je Crvena armija napredovala, iako sporije nego u stvarnoj povijesti. Zahvaljujući tome, Nijemci su se uspjeli učvrstiti iza Dnjepra i tamo stvoriti snažnu obranu. A onda su stigle samohotke E-10, vrlo uspješan razarač tenkova.
  Nijemci su uspjeli stabilizirati front na istoku. Zimi sovjetske trupe nisu mogle prijeći Dnjepar. Nijemci su pružili otpor i kod Lenjingrada.
  Iako su saveznici napredovali u Italiji. Ali po vrlo visokoj cijeni.
  Ne uspjevši probiti naciste, Crvena armija je krenula na Krim. I ovdje su bitke trajale duže nego u stvarnoj povijesti, ali su završile porazom.
  Savezničko iskrcavanje u Normandiji završilo je porazom Britanije i Sjedinjenih Država. Dana 22. lipnja sovjetske su trupe udarile u središte. Ali Nijemci su uspjeli odbiti juriš sovjetskih snaga. Dijelom zbog uspješne i jeftine samohodne puške E-10. Uz težinu od dvanaest tona, ovaj je stroj imao prednju rezervu od 82 milimetra na nagibu od 45 stupnjeva, neprobojan za sovjetske trideset i četiri i pištolj poput T-4. Ovaj je stroj čak mogao probiti čelo IS-2 iz neposredne blizine, s dobrim izgledima da se odbije od nagnutog oklopa.
  Nova njemačka tehnologija dobra je u obrani. I Fritzovi ga koriste. Ali sovjetski automobili još uvijek nisu tako uspješni. T-34-85 ima dosta slabo naoružanje i zaštitu, a visina je prevelika. I IS-2 je ranjiv u čeonom dijelu tornja i donjem dijelu trupa.
  Nijemci su se uspjeli održati tako što su unaprijed koncentrirali snage u središtu i pogodili glavni smjer udara.
  Nakon poraza saveznika u Normandiji, u SAD-u i Britaniji jačaju antiratni osjećaji. Štoviše, Amerikanci nisu imali sreće, kada su se pokušali iskrcati na Filipinima, njihove transporte napali su japanski bojni brodovi. I bili su potopljeni. Poginulo je mnogo vozila i vojnika.
  To je također ostavilo snažan dojam na američki narod.
  Nijemci su odbili napad u centru, prebacili dio trupa u Italiju i tamo pokrenuli ofenzivu.
  Panther-2 je sudjelovao u borbama. Nijemci su uspjeli izdržati težinu od pedeset tona, napravivši top 88 mm i 71 EL cijev, a sam automobil 150 mm debeo prednji oklop pod padinama.
  Panther-2, budući da je bio lakši, ali s snažnijim motorom, pokazao se izvrsnim razaračem tenkova.
  Nijemci su uspjeli ponovno zauzeti Napulj i zarobiti mnoge zarobljenike i trofeje. Saveznici su pobjegli natrag na Siciliju. Tamo su se htjeli skloniti koristeći flotu.
  Njemački dizajneri lansirali su E-25 u seriju. Sovjetske su trupe ponovno pokušale napasti u blizini Lenjingrada. Ali Nijemci su bili spremni. Općenito, njemačka obavještajna služba je dobro radila, posebno zračna, budući da je Fritz imao mlazne strojeve koji su letjeli na velikim visinama i bili su apsolutno neranjivi za sovjetsku protuzračnu obranu.
  Zimi su sovjetske trupe opet udarile u centar, ali su njihovi napadi bili predvidljivi. I u zraku su nacisti preuzeli potpunu prevlast. Mnogo su izgubili i saveznički zrakoplovi.
  U veljači su nacisti izveli operaciju na Siciliji i zarobili više od dvjesto tisuća britanskih i američkih vojnika. A u ožujku Nijemci su udarili na jug. Probili su obranu, napredujući noću, i napravili nekoliko kotlova.
  Sovjetske trupe počele su se kretati.
  Nakon Rooseveltove smrti, Truman je ponudio Hitleru primirje. Fašist broj jedan se složio. No u zamjenu je tražio opskrbu naftnim derivatima i povratak zarobljenika. Truman i Churchill su se s tim složili.
  Nijemci su odriješili ruke na istoku. Dobili su i novi tenk E-75. Gušći raspored - motor i prijenos zajedno, te poprečni raspored omogućili su smanjenje visine stroja. Tako je izgledao kao dosta narastao "Tigar" -2, ali s puno nižom siluetom.
  S mnogo debljim, zakošenijim oklopom, E-75 je stao u težinu od 75 tona, s motorom od 1250 konjskih snaga. Što ga je učinilo prilično mobilnim i pouzdanim. Britanski tenk je imao dvije vrste topova. Top od 105 mm 100 EL za borbu protiv neprijateljskih tenkova i top od 128 mm 55 EL, svestraniji top. Kupola je imala prednji kosi oklop debljine 252 mm, a bočni, krmeni oklop debljine 170 mm također je bio kos. Trup je imao 200 mm oklopa na vrhu pod nagibom od 45 stupnjeva, te 160 mm na dnu pod nagibom od 45 stupnjeva. Bokovi trupa 120 mm i još 90 mm štitovi.
  Tako su Nijemci s težinom od 75 tona stvorili stroj koji nije inferioran Mausu u oklopu i naoružanju, iako s jednim pištoljem.
  E-75 nije bio probijen sovjetskim protutenkovskim topovima, čak ni u bok, i nedvojbeno je dobio Hitlerov prioritet nad svim ostalim tenkovima serije E.
  Do sada je SSSR dobio samo IS-3, koji je bolje zaštićen u čeonom dijelu tornja, ali ga je teže proizvesti. Stoga je Staljin naredio da se IS-2 i T-34-85 zasad ne povlače iz proizvodnje.
  U ljeto su se njemački tenkovi E-75 prvi put pojavili na fronti. Pokazali su se kao vrlo učinkoviti strojevi.
  U isto vrijeme nacisti su imali lako vozilo ME-1010 s krilima koja su mijenjala zamah, napredniji model ME-262 X, te jače naoružano i brže i okretnije vozilo XE-262. Narodni borac zaslužio je sve pohvale dizajnera. I također mlazni bombarder Yu-287, koji je pokazao kolosalnu akrobatiku. Kao i brend Arado.
  Nijemci su uspjeli napredovati u ljeto u Ukrajini, ponovno zauzeli Donbas. Zatim su u jesen zauzeli Kursk i približili se Voronježu. Sovjetske trupe povukle su se s onu stranu Dona i tamo pokušale uspostaviti obranu. Zima je dolazila.
  Njemački diplomati nastojali su uključiti Tursku u rat.
  Ovdje su kružili i obećavali zlatne planine.
  Staljin, osjećajući da se SSSR-u teško oduprijeti novoj njemačkoj tehnologiji, a stvaranje novog tenka T-54 naišlo je na određene poteškoće, ponudio je nacistima primirje.
  Hitler je kao odgovor zahtijevao predaju Lenjingrada i Krima, kao i besplatnu opskrbu kruhom, uljem i drugim sirovinama! I vratiti ratne zarobljenike i prebaciti dio zlata u SSSR.
  Staljin je pristao na sve osim na predaju Lenjingrada.
  Nacisti su zimi napredovali na Krimu. Zauzeli su gotovo cijeli poluotok, osim Sevastopolja. Crvena armija je pokušala napredovati u središtu i na sjeveru, ali opet bez uspjeha, pretrpjevši velike gubitke.
  U ožujku 1946. Fuhrer je konačno pristao na primirje na razdoblje od tri godine. SSSR je, naravno, opskrbljivao Treći Reich besplatnim sirovinama, a prenio je i dio opreme vojnih tvornica.
  I nacisti su se okrenuli Zapadu. Atomska bomba još nije bila stvorena, a Japan se očajnički držao protiv Amerike. Za svaki otok u Tihom oceanu vodila se žestoka bitka.
  Za početak, Hitler se složio s Francom i njemačke su trupe iznenadnom olujom zauzele Gibraltar. Zatim su ušli u Maroko. Britanska baza na Malti je poražena i zauzeta iskrcavanjem. Nacisti su napali Afriku.
  Vrlo jaki i njihovi piloti postali su: Albina i Alvina. Djevojke su uspjele prestići Huffmana i prve prevladati barijeru od pet stotina oborenih zrakoplova na istočnoj fronti.
  A na Zapadu su potpuno goli vragovi u bikiniju postali oluja za američke i britanske automobile.
  A Gerda se sa svojom tenkovskom posadom, na E-75, vozila kroz Alžir. Djevojke su rekorderke po broju uništenih vozila na istočnoj fronti, ispred Wittmanna.
  Ratnici su se počeli boriti s Kurske izbočine i pokazali svoju klasu. Iako ne baš pametan Hitler je sumnjao da su žene sposobne za borbu. Ali Gerda, Charlotte, Christina i Magda učinile su čuda na Pantheri. Bili su druga tenkovska posada nakon Wittmanna koja je dobila visoko priznanje: Viteški križ Željeznog križa s hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima. Također i križ za vojne zasluge u zlatu i dijamantima.
  Djevojke idu k sebi i pjevaju:
  - Uništit ćemo cijeli svijet bez Reicha,
  Do dna i onda...
  Gradit ćemo novi, novi svijet,
  Tko je bio nitko, postat će sve!
  U isto vrijeme, ratnici se također hihoću, pokazujući zube. I opet se upucaju...
  Onesvirali engleski tenk, a oni urlaju:
  - Super smo!
  Gerda bosim prstima pritišće gumb joysticka, kida kupolu sa Shermana i viče:
  - Ja sam buduća boginja!
  Tada Christina bosim prstima sruši tenk i zacvili:
  - Imam i ja super curu!
  Zatim je pucala, razbila Charlottein auto i zacvilila:
  - Ali Pasaran!
  I sljedeća granata dokrajčila je Engleza Magdu. Djevojke su stvarno supermeni.
  I da budem iskren, svi pobjeđuju bez iznimke. Koristi se za smočenje svih neprijatelja, i mjesto u paklu i, naravno!
  Ratnici rade za sebe i pucaju. Ne dajte milosti svojim protivnicima.
  Predalo se nekoliko tisuća Britanaca i Amerikanaca. Muškarci padaju na koljena i ljube djevojke u bosa, prašnjava stopala.
  Ovako ide borba... Alžir je pao, a Nijemci su već u Libiji. Naravno, pobjeđuju igrajući. Za njih nema prepreka.
  Nijemci su tijekom ljeta 1946. zauzeli cijeli sjever Afrike i izašli na Sueski kanal. Fašisti imaju strašno oružje: disk avione koji se ne mogu oboriti. I Britanci i Amerikanci su se slomili pod ovim.
  U jesen se Wehrmacht preselio u Sudan i na Bliski istok. Britanci i Amerikanci pali su kao razbijeni orasi.
  Potajno su pokušali pregovarati sa Staljinom. Kao, otvoriti drugi front.
  Crveni diktator je odgovorio izbjegavajući... Tijekom jeseni Nijemci su zauzeli cijeli Bliski istok, i veći dio Afrike, dopirući do Kameruna. A zimi su njemačke trupe krenule u Iran i dalje u Indiju. Zemlja slonova je osvojena. A onda su nacisti u proljeće napredovali do južne Afrike i konačno preuzeli kontrolu nad crnim kontinentom.
  U lipnju 1947. uslijedilo je iskrcavanje u Britaniji ... U borbama su sudjelovale odabrane snage Wehrmachta.
  Prvi put je testiran piramidalni tenk koji je pokazao izvrsnu zaštitu iz svih kutova, te veliku brzinu.
  U njemu se borila posada tenka Gerda. Djevojke su ispale izuzetno cool i hrtovi ....
  Spakirali su hrpu tenkova i pušaka.
  Gerda je zapucala, oborila engleski top i zapjevala:
  - Neprijatelji nas neće zaustaviti!
  I kako se smije!
  Charlotte također pokazuje zube i škripi:
  - Osvojit ćemo naslovnicu svemira!
  I spremnik će također biti pometen.
  Zatim će Christina pljusnuti, bijesno režeći:
  - Čizme svjetlucaju u maršu!
  I također pomesti toranj!
  Zatim, dok je Magda pucala, oborila je englesku haubicu i graknula:
  - Instant let!
  Ratnici na kolosalnoj visini.
  A Albina i Alvina jure u nebo i dokrajčuju englesku i američku opremu. Golim, isklesanim nogama gnječe Fritza i pjevaju u sebi:
  - Afrika je opasna, da, da, da!
  Afrika je strašna - da, da, da!
  Ne idite djeco! Hodajte Afrikom!
  Tako je mlatio, za jednu bitku pedeset aviona za dva.
  Tako ratnici neprijatelja tada samouvjereno lome.
  Britanija je pala za dva tjedna. I londonski garnizon je kapitulirao. Tako je Treći Reich slomio svog opasnog protivnika.
  Ali Sjedinjene Države i dalje ostaju ... Ujedinivši se s Japancima i imajući puno resursa, Nijemci počinju pritiskati Amerikance ... U kolovozu 1947. nacisti su se iskrcali na Island i zauzeli ovaj otok, približavajući se Americi.
  Doći do SAD-a nije lako. Ali fašisti su uspostavili uporište u Latinskoj Americi i jačaju svoje snage. Ali rat se dugo oteže. Zimi su se vodile borbe na moru i u zraku. I u proljeće 1948. Nijemci su pokušali doći do Grenlanda. I uspjeli su ... Ljeti su nacisti već zagospodarili Kanadom. Ali borba je bila žestoka...
  Sve bliže i bliže SAD-u. Ali tada su sovjetske djevojke na oprezu.
  Pet djevojčica Natasha, Mirabela, Angelica, Svetlana, Olympias stigle su u Ameriku kako bi se kao dobrovoljke borile protiv hordi Trećeg Reicha. Svih pet djevojaka su jako lijepe i znaju engleski. Staljin-Putin je odbio poslati cijeli ženski bataljun, jer bi to bilo protivno odredbama mira sklopljenog s fašističkim carstvom. SSSR je pod svaku cijenu trebao kupiti vrijeme dok su nacisti napadali SAD.
  Pet djevojaka su dragovoljci: prošli su cijeli rat, od Bresta i Buga do Orenburga. A oni se bore protiv nacista na drugoj strani Zemlje u glavnom gradu Hondurasa.
  Tegucigalpa je jedno od glavnih obrambenih uporišta, suprotstavljajući se šarolikoj hordi. I japanske i azijske horde popele su se na divljanje. Sami Nijemci borili su se samo u tenkovima, a pješaštvo je bilo u potpunosti iz nearijskih naroda. Azijati, crnci, Arapi bili su potjerani naprijed.
  Natasha je zapucala, presjekla dvojicu Afrikanaca i zacvrkutala:
  - Samo horda Džingis-kana!
  Zlatokosa Mirabela, nakon što je automatskim rafalom pokosila tri Indijanca, podigla je svoje gole, preplanule noge do vrha. A ona je rekla:
  - Mi meljemo topovsko meso!
  Odletjela je krhotina granate i pljesnula Mirabela-Zoju po goloj, okrugloj peti. Djevojke se tradicionalno bore u bikinijima i bose. A kad oštro udari o grubi, djevojački potplat, boli.
  Ljepotica je namignula i ponovno zapalila... Mirabela je vrlo vitka, srednje visine i savršene figure.
  Nataša je viša, s činom bojnice, pa čak i heroja Sovjetskog Saveza. Ali i gotovo goli, jedva prekriveni bikini. Vrlo preplanula, ali joj je kosa bijela. A Natasha puca vrlo precizno. I voli bacati granate bosim nogama.
  Lijepa Angelica puca rafalom srušivši četiri Arapa. Kosa joj je crvena, bolje rečeno bakrenocrvena, poput proleterskog barjaka. A kad pušu vjetrovi, to je kao zastava revolucije. Djevojka blista svojim smaragdnim očima, poput zvijezda. I brutalno čisti neprijatelje.
  Svetlana je također plavuša. I pucanje iz mitraljeza. Djevojka je oslonila bose noge i okrenula se. Pet odabranih boraca je bačeno uvis, i izletjelo je iz grudi i želuca protivnika, grimizni izvori krvi.
  Svetlana je, oblizujući pune usne, cvrkutala:
  -Rat je zrak za pluća...
  Djevojka, ležeći, bosom nogom baca granatu. Čuju se eksplozije. Nekoliko militanata odleti u različitim smjerovima.
  Olympias je veća i snažnija djevojka. Kosa joj je svijetlosmeđa. Tipična seoska, mlada, krv i mlijeko žena. Fizički vrlo jak i dobro puca.
  Ovdje opet daje red. I padaju mrtvi fašistički plaćenici.
  Olympias shooting, kaže:
  - Dobro, dobro, gdje si bio? Od bake! - pucala je djevojka, položivši tri bradata naci-borca i dodala. - Što su jeli - žgance! Što su pili? Brazhka!
  Djevojke su u obrani. Ne daju nacistima naprijed. I ore prijateljske pjesme:
  - Uništit ćemo cijeli svijet nasilja,
  Do dna i onda...
  Sagradit ćemo novi, nebeski svijet -
  Tko je bio nitko, postat će sve!
  Natasha opet baca granatu bosom nogom. Diže u zrak pješake koji napreduju. Postaje vruće. Dolazi notorni "Lav" -2. A do njega je napredniji E-50. Projektili izbijaju. Otkinuo je glavu crnoj Amerikanki, a ona se otkotrljala.
  Mirabela je zakoračila na goruću ploču, a njezina otvrdla stopala jedva da su osjetila toplinu plamena.
  Zlatokosa ljepotica zapalila je i predla:
  - A tko će zaustaviti tok krvavih ludih rijeka ...
  Mirabela je ponovno zapucala, srušila Afrikanca s oklopa E-50 i zacvrkutala.
  - Zraka iz blastera će pogoditi sljepoočnicu, čovjek je nestao u zlom bljesku!
  Djevojka je opet opalila. Zabljesnula je svojom golom, preplanulom, gracioznom nogom kroz zrak. Prema njoj je poletjela granata. Zlatokosa ljepotica spretno je potukla sadašnjost svojim golim potplatima gotovo bez prašine. Granata je odletjela natrag. Ušao u redove militanata Trećeg Reicha. Činilo se da lubenice padaju iz kamiona koji se razbija. Toliko je krvi teklo.
  Mirabella je tvitala:
  - Cura je pala na ispitu, a došao je prokleti Reich. Hitler je očito bio umoran od života, a njegova je ljepota slavno pojela!
  Angelica je također ratnica, a ne gospođica. Čvrlja u sebi iz mitraljeza i reče, razbacujući leševe:
  - Za maminu žlicu! Za tatinu žlicu! I za Koba kašičicu! I u krevetu na bure!
  Ljepotica bakrenocrvene kose lansira drveni avion bosom nogom. Leti ravno na masivni, njemački tenk "Lav". Sjednite na cijevi topa od 105 mm i on će eksplodirati. Oružje nije u funkciji.
  Nijemac se okrene i prisiljen je sramotno pobjeći. Anđelika, trljajući nogu o komad zgrade, kaže:
  - Nema snage - treba pameti! Morate stvarati buku!
  I opet, djevojka puca vrlo precizno. Njezina crvena kosa je poput plamena olimpijske baklje. Atraktivna djevojka. U američkoj vojsci već se uspjela istaknuti, pokazujući bijesan temperament. Posebno je dobro bilo započeti trikove s Afroamerikancima. Tako su neobične i lijepe.
  Angelica, međutim, uništava i crnce koji se bore u vojsci Trećeg Reicha. Što je Njemačka osvojila cijelu Afriku. Pokušajte zaustaviti takvu moć.
  E-50 je najnoviji tenk, s plinskoturbinskim motorom, debelim bočnim i čeonim oklopom. Ne može se uzeti s granatom. Angelica je bosom nogom bacila dar, srušila nekoliko pješaka i zacvrkutala:
  - Eh, ti si pouzdan tenkovski oklop, od nekoga tko namjerava ugristi ... Samo ti znaš snagu ... nja, samo čeličnim konjićem možeš šutnuti!
  Svetlana je također pucala vrlo precizno. A granate je najradije bacala nogama. Njezini goli prsti također su zakrenuli čelični disk. Vrh je preletio i prerezao grkljan dvojici fašističkih militanata. Bacili su mitraljez i sada je debeo rafal velikog kalibra probio okove horde. Cijeli niz stranih boraca regrutiranih prepadima u vojsku Trećeg Reicha.
  Svetlana je tvitala:
  - Sreća je nagrada za hrabrost! Dovoljna je jedna pjesma! Da pjevam samo o kući!
  Ali do sada ljepotica nije imala vremena za nedostajanje doma. Iako je u američkoj vojsci vrlo malo sovjetskih dobrovoljaca. Staljin-Putin nije htio blistati, kako kasnije ne bi Hitleru dao povoda da optuži Rusiju za kršenje uvjeta Slamnatog mira.
  Pet djevojaka - najboljih u ženskom bataljunu, upozoreno je da će ih se Domovina, ako budu zarobljene, morati odreći. A cure bi u ovom slučaju trebale kositi oko trivijalnih plaćenika koji su unajmljeni za novac.
  I Svetlana i Natasha, i druge djevojke shvaćaju da ih, ako budu zarobljene, čekaju strašna mučenja. Stoga su odlučili da ih u svakom slučaju ne daju žive nacistima.
  Njemački jurišni zrakoplovi nadlijeću položaje američkih trupa. Ne očekujući da će ih takav tvrdoglavi otpor dočekati u glavnom gradu Hondurasa, nacisti su bili pomalo iznervirani.
  Jaka je reaktivna, napadna avijacija. Projektili lete, topovi rade.
  Američki vojnici umiru. Olimpiada je također pogođena gelerom u njegovo mesnato rame. Potekla je krv. Djevojka heroj izvadila je zubima komad čelika, ispljunula krv. A onda opet udario iz glomaznog automata. Padaju strani plaćenici. Ovdje su gotovo svi domaći, samo su im zapovjednici Nijemci, pa i to ne uvijek. Istina, na najmodernijem tenku E-50 posade su potpuno njemačke. Automobil ima pristojnu brzinu i upravljivost. Pa, ovo još nije najsavršenija modifikacija - teška je sedamdeset pet tona. Zidovi se ruše pod tračnicama. Obično se ovaj izrađuje u tri verzije s topom 105 mm, s jurišnim topom 180 mm i bacačem raketa 400 mm.
  I svaka modifikacija ima svoj zadatak. Evo ovog tenka s jurišnom puškom, pogodnijeg za napad na gradove. I nije ga tako lako uništiti. Olimpijada se križa i golim prstima svojom velikom, ali gracioznom, lijepo oblikovanom nogom grabi protutenkovsku granatu. Sada morate baciti poklon ravno u cijev da onesposobite mastodontovo oružje . Pet mitraljeza pokriva njemački, moderni tenk, a nije mu se tako lako približiti.
  Olympias je vrlo jaka, a njezine konjske noge bacaju granatu daleko. Ali to nije uvijek točno. U svakom slučaju pogoditi takav cilj kao što je cijev topa od 180 mm. Herojska djevojka sumnja. I odjednom promašiti.
  Oh, da je s njima njihov dugogodišnji partner Oleg Rybachenko, onda bi ovaj hrabri pionir nešto smislio.
  Ali dječak je poginuo u borbama za Voronjež. Djevojke nisu znale njegovu buduću sudbinu. Ali sudbina pionira izumitelja doista se pokazala nezavidnom. U početku je Oleg Rybachenko bio brutalno mučen, pokušavajući ugrabiti tajne. Nakon mučenja jedanaestogodišnji dječak završio je u rudniku. Posao je užasan i izuzetno težak. Ali sovjetski pionir, mali, ali žilav, pokazao se upornim.
  Uspio je preživjeti, a čak i kroz labirinte rudnika odlučio je pobjeći. I Oleg Rybachenko uspio se izvući. Dječak je neko vrijeme lutao po Balkanu, sve dok nije stupio u lokalni partizanski odred. Tu je postao veza i diverzant.
  Na Balkanu je još bio dosta razvijen partizanski pokret. Dijelom i zato što su okupatorsku službu vršili Talijani, Rumunji, Bugari, Albanci - koji nisu tako borbeno spremni kao regularne jedinice Wehrmachta.
  Ali partizani su ipak puno ginuli. Pogotovo od zračnih napada. A domoljubi Jugoslavije prisiljeni su skrivati se po planinama, šumama ili u najboljem slučaju malim selima. Veliki broj zapovjednika je već poginuo. Situaciju je pogoršao i mir potpisan sa SSSR-om. Sada su na Balkan počele pristizati nove kaznene divizije, koje su izvodile masovne pljačke i vršile čišćenje područja.
  Oleg Rybachenko morao se zajedno s partizanima popeti dublje i dalje u planine.
  Olympias je, iako nije znala sudbinu njihove sveopće miljenice, teško uzdahnula. Zatim je prstima svojih bosih, djevojačkih stopala čvršće stisnula granatu i svom snagom bacila je na neprijateljski tenk. E-50 je upravo ispalio hitac, ispalivši smrtonosni projektil.
  Olympias se čak zatresla i pala na koljena. U glavu mu je udarila kaldrma otkinuta s pločnika, a golu mu je petu opekao užareni metal. Djevojka je protrljala zaprepaštenu glavu prašnjave kose.
  Granata je proletjela, gotovo dotaknuvši cijev, i udarila u nagnuto čelo automobila. Došlo je do eksplozije ... Ali naravno, 250 mm prednjeg oklopa, pa čak ni pod kutom, ne može probiti granatu.
  Olympias je udarila šakom u prašinu, podigavši cijeli oblak pijeska. Zatim je uzviknula:
  - Ubij, ubij! Zabio si gol u vrata!
  Djevojka je lupkala potkoljenicom po ispucalom asfaltu. Fragment je bio zabijen u žuljeve pete. Koža na djevojčinim tabanima bila je debela poput nilskog konja. Živjela je u siromašnoj obitelji i gotovo nikad nije obuvala cipele od rođenja. Međutim, njezine noge iz ovoga nisu djelovale nimalo grubo, već su bile preplanule, graciozne, zavodljive.
  Olimpije su, međutim, pomalo plašile muškarce svojim sazhen rastom, snažnim mišićima, kao i šakama s izbočenim zglobovima prstiju. Ali lik djevojke-junaka je najljubazniji, a široki bokovi kombinirani su s relativno tankim strukom i reljefnom prešom. Samo u odjeći, zbog velikih prsa, Olimpijada se mogla činiti debelom. U bikiniju izgleda poput prsate sportašice.
  Iznervirana, djevojka je ponovno bacila granatu, ovaj put ciljajući u tračnice. Ali smrtonosna sadašnjost udarila je u debeli, oklopljeni štit - koji je prekrivao valjke.
  Olympias se iznervirano gurne šakom u bradu. Zbog toga ju je boljela čeljust. A junak djevojka proklinje:
  - Kosim ko kosom!
  Svetlana je također pokušala pogoditi opasni tenk, ali je granata koju je bacila djevojčina noga malo promašila. I plavuša se počela skupljati u autu. Ali onda su se pojavila još dva tenka - "Lev" i "Pantera" -2, gađali su sve prilaze mitraljezima. Morao sam biti izuzetno oprezan.
  Američki Sherman pokušao se približiti njemačkim vozilima. Imao je priliku pogoditi "Panther" -2, samo na brodu. Ali Nijemca nije tako lako prevariti. Štoviše, visoka silueta Shermana čini ga uočljivim iz velike udaljenosti.
  "Pantera" -2 ispljunula je granatu i pala Amerikancu ravno na čelo. Visoki automobil se prepolovio. I zasvijetlio kao božićna svijeća.
  Svetlana je ljutito rekla:
  - Joj, kako su ti slabi tenkovi... Bolje da budeš tehničar, postat ćeš Jenkiji!
  Ali Natasha, najiskusnija ratnica, uspjela se približiti Pantheri. Bacila je granatu ... I dugačka njuška njemačkog automobila iskrivila se u ovnujski rog.
  Tenk "Panther"-2, lansiran u seriju 1943. U najnovijoj najmasovnijoj modifikaciji ima čeoni oklop od 150 mm, bočni oklop od 82 mm pod kutom i top od 88 mm s duljinom cijevi 71EL. Od nove 1945. godine trebao se ukinuti u korist naprednijeg i bolje zaštićenog modela E- 50. Ali za sada se ovaj tenk bori. Uz težinu od 51 tone, automobil ima motor od 900 konjskih snaga, što mu osigurava dobre vozne karakteristike.
  I sada, nakon što je dobio štetu, Panther -2 se okreće i odlazi. Natashka uspijeva baciti još jednu granatu bosom nogom. Razbio valjke. I brzina njemačkog automobila osjetno je usporila.
  Nataša radosnog pogleda kaže:
  - To je pogodak! Moj udarac je Božji dar!
  I djevojka je Nijemcima pokazala nos. Ali rafali iz mitraljeza sipali su iz E-50. A meci su zviždali po Nataškinoj bijeloj, pomalo zaprljanoj kosi. Jedan od metaka je čak odrezao i pramen kose. Većnica se čak osjećala malo škakljivo.
  Nataša je zacvrkutala:
  - Ako hoćeš da budeš kao slon, daj razbojnika u ludnicu!
  Djevojka je podigla svoj odrezani pramen nožnim prstima. Natashina kosa je svilenkasta, boje bisera, ali pomalo prašnjava. A opet tako mekan. Djevojčica je njima prešla preko tabana. Pomalo škakljivo i ugodno.
  Natashka se sjetila kako ju je tip milovao. Ruke su mu također krenule od tabana, podižući se sve više do bokova i najosjetljivijeg mjesta. Kad te pomazi zgodan mladić, to je jako ugodno. Natasha ga je gotovo voljela. Svidjela joj se ljubavna igra, a uzbuđivao je dodir mišićavog muškog tijela. Ali pravu, romantičnu ljubav, kad poludiš za muškarcem, Nataša nije imala. Promijenila je već puno dečkiju. Mnogi njezini ljudi poginuli su u borbi.
  Čak je i ovo bilo prokletstvo rata. A ovdje u Americi ima mišićavih, crnih momaka. A kod njih je sve tako neobično.
  Natasha je pucala, pucala u crnca. Malo mi je žao afričkog dječaka. Ubila je čovjeka boreći se za njemu tuđe interese. Uostalom, Nijemci su rasisti. Gledaju crnce, kao robove. Ali u isto vrijeme, Afrikanci su zabilježeni u stranim divizijama nabujalog Wehrmachta.
  Natasha je golim prstima napravila neku vrstu smokve i pokazala je nacistima. Da, sama nacija Nijemaca tu ne snosi štetu. Tenkovi su predebeli oklop da bi ih probila granata ili bazuka. Ali domaće jedinice umiru.
  Natasha baca granatu na E-50. Zamahnula je golom, preplanulom nogom i pojurila, izvijajući bokove. I granata je poletjela u visokom luku. Goli nožni prsti ostavljali su osjećaj dodirivanja metala. A onda je eksplodirala granata.
  Nataša šapne:
  - Bog nas blagoslovi!
  Vruć vjetar puhao je na djevojku, kao da ga je dodirnuo lijep muškarac. Nataška je čitala knjigu o Tarzanu i jako je željela da se baš taj muškarac igra s njom. Snažnim bih rukama gladila svoja gola prsa.
  Granata je pogodila cijev, ali je kasno eksplodirala, odletjevši od metala. Krhotine su zveckale poput zrna graška o oklop. Ostale su samo ogrebotine!
  Natasha je izvadila još jednu granatu. Ali vidio sam da je protupješadija. I one protutenkovske su gotove.
  Djevojka je ozlojeđeno zarežala. Ali da ne gubi vrijeme, stavila ju je u gole prste. Rasklopila je nogu, savila torzo, zatim ga ispravila i bacila na pješaštvo.
  Pola tuceta naoružanih ljudi poletjelo je poput loptica za stolni tenis. Jednoj od njih je odletjela čaša, a krhotine su odletjele nekoliko stotina metara, hodale po Nataškinim leđima. Grudnjak je puknuo, a prekrasne grudi velike djevojke su bile otkrivene.
  Djevojka je automatski prekrila bradavicu jagodama. Ali onda je shvatila koga se boji. I ponovno je odmahnula pištoljem. Okrenula se i malo odmaknula.
  Američki pješak pucao je iz bazuke. Granata je pogodila njemački tenk s nagnute strane, ali je 160 mm oklopa preživjelo, odražavajući razornu energiju. Nijemac je uzvratio. Njegov top velikog kalibra razbio je zid.
  Natasha je pokušala vezati naramenice grudnjaka. Djevojka je pomislila da se Zoya Kosmodemyanskaya vjerojatno vozila samo u kratkim hlačama po hladnoći. Bilo je to u sovjetskom filmu da je prikazana u košulji ili čak u obliku haljine. Jedan je samo danak licemjerju. Naime, nacisti su je, kako bi još više ponizili zarobljenu djevojku, vjerojatno skinuli do gola. Da, i gladni njemački vojnici vjerojatno su željeli vidjeti golu lijepu i zaobljenu djevojku.
  Dakle, u stvarnoj priči, djevojka junakinja nije mogla pokriti prsa, pa su joj ruke bile vezane na leđima. Ali nije se sramila i izgledala je ponosno. Nataška je dobro znala kako je hodati bosa po snijegu. Bila je okorjela i voljela je bosim tabanima dodirivati snijeg. Nataši se to svidjelo i uživala je u tome. Ali to je već otežano godinama rata. A za mladu i urbanu Zoe ovo je očito bolno. Tabani su poput užarenog ugljena.
  Iznervirana Nataška je odbacila grudnjak i viknula:
  - Sramota je buržoaski pojam! Sovjetska žena se ničega ne boji i ne srami!
  Djevojka je ponovno počela zabijati iz mitraljeza, točnije automata. Metal se zagrijao, ipak je Honduras tropi, tamo u veljači zna biti jako vruće. Natashini prsti postaju vrući. Moram se pojaviti. Danas je 23. veljače. Dan je sovjetske armije i to zahtijeva borbu sa svim mirom i razumnim bijesom.
  Nataška je mecima pokosila još pet, a obraz je slučajno opekla na užarenom zatvaraču mitraljeza. Neugodno je, naravno, natekao žulj.
  Nataša je opsovala:
  - Pa, Bože, zašto si napravio tolike probleme meni i mojoj zemlji!
  Žulj je zasvrbio... Djevojčin obraz je vrlo osjetljivo mjesto. Djevojčica je pokušala pronaći nešto hladno čime bi nanijela nabreklu loptu. Ali pokušajte pronaći barem nešto cool. U ovom vrućem gradu Štoviše, vrijeme je vedro, a puhalo je jugo.
  Nataši očito nije po volji. Olympias baca granatu iz velike udaljenosti, ali opet neuspješno. A stormtrooperi već lete nebom. Njemačka vozila imaju jak oklop i veliku brzinu.
  Mlazni avioni dolaze u valovima i kao da režu trake lana.
  Natasha se sakrila u pukotinu. Raskošne rakete plamtjele su odozgo. Djevojčica je osjetila komade šljunka koji su iglicama padali odozgo. Škakljao ju je po golom vratu. Ljepotici su se nabuckale i bradavice.
  Nataša je šapnula:
  - Ovo je masaža ... Ali ne korsaž!
  Djevojčica je osjetila koliko je bolno češati tijelo gotovo do glave. I tako je vruće, a rasprskavanje mlaznih raketa dodatno pojačava vrućinu. A je li to kupka?
  Nataška se sjetila prirodne ruske kupelji, sa smrekovim metlama. Kako je tada djevojka mlatila.
  Ovdje su se pojavile takve egzotične senzacije.
  Nataša je, da se razveseli, zapjevala:
  - Ljubav i smrt! Dobro i zlo! Što je sveto, što je grešno! Suđeno nam je da razumijemo!
  Djevojka je ustala, otresla svu tu ljepljivu prljavštinu i ostatke.
  Natasha je zarežala:
  - Oh, dobit ćeš Hitlera u rogove!
  A bojnica je pucala iz stroja na pješake koji su se pokušavali dići u napad. Nekoliko militanata regrutiranih skupljanjem je palo. Nataška je obrisala svoje prljavo lice, oči su je pekle. Ratnica je pljunula i prekrižila se.
  Ponovno su otvorili vatru iz mitraljeza, militanti su puzali. Crvenokosa Angelica također je bacila granatu golom nogom. Sadašnji je skočio i udario naciste. Ubijeno je deset ljudi.
  Crvenokosa je pjevala:
  - Ima puno dobra na svijetu, samo je snijegom pokriven!
  A djevojka je otvorila vatru iz puškomitraljeza, samo ne rukama, već spretnim prstima, bosih nogu.
  Angelica je precizno pucala i urlala:
  -Pogoditi! Pogoditi! Još jedan pogodak! Još jedan udarac i evo... Moćni demon, Božji dar, pravi aperkat!
  I rukama je djevojka bacala krhotine stakla. Udarila je naciste i cvrkutala:
  - A za one koji ne žele živjeti u miru ... Pravimo im hara-kiri!
  Japanci su se stvarno pokazali. Ovi uskooki borci. Pa, kako ne napraviti takav hara-kiri.
  Ispraznivši okvir strojnice, Angelica je podigla granatu golim prstima i bacila je na samuraja. Dobili su poklon, nekoliko unakaženih Japanaca, odletjeli su u različitim smjerovima.
  Anñelika je isplazila jezik i promrmljala:
  - Ja sam super ratnik! I neprijatelj je ubio hiper!
  Kinezi, koje su Japanci regrutirali u okupiranim regijama Nebeskog Carstva, krenuli su u bitku. Kineski ratnici hodali su neustrašivo, a djevojke su, nakon što su ispraznile svoje puškomitraljeze, bile prisiljene uzmaknuti.
  Mirabella metalni bosi ulomci gipsa i stakla. Ostale su djevojke učinile isto. Postalo je jako teško.
  Pojavio se Shturmlev, snažan stroj s mlaznim bombarderom. Evo kao što je dolbanet - neće se činiti dovoljno.
  Odjeknuo je prvi hitac ... Svetlanu, Angelicu i Olympias izbacio je eksplozivni val, poput fontane golemog kita. Djevojke su preletjele nekoliko desetaka metara i bosim nogama udarile pravo u vatru.
  Odande su djevojke iskočile opaljene i opržene. Lupali su golim tabanima po ugljenu.
  Anñelika ozlojeđeno zasikta:
  - Bik je prvo pod sjekirom, a onda su sprženi! I bili smo prvo sprženi, a onda pod sjekirom!
  I komsomolka se nasmijala! Ali onda se rastužila. Sjetio sam se da je njezin prijatelj bio u zarobljeništvu. Nijemci su skinuli mladu djevojku i počeli joj prinositi vatru na gola prsa. Tako užasna bol. Djevojka je vrisnula, a nježna koža je bila ugljenisana. Ovi fašisti su ispali velikodušni. Nisu ni postavljali pitanja, nego su dodatno ložili vatru, pod bosim nogama zarobljenika. Komsomolac na kraju nije izdržao torturu i umro je od bolnog šoka.
  Anñelika, sjetivši se toga, pljesne po užarenom ugljenu. Olimpijske igre su pred njom. Ova seoska djevojka ima preplanulu kožu i ne možete je uhvatiti puhaljkom. Zašto ne Superman djevojka? Olympias vidi bazuku s granatom koju je ispustio mrtvi američki vojnik. Podiže ga nogom, baca u naručje. I odasvud je sadio.
  Projektil leti i pogađa isforsiranog Kineza. Puno vriske i jauka. Masa leševa. I odsječenih udova.
  Olimpijada je pjevala drevnu pjesmu:
  - I samuraj je poletio na zemlju! Pod pritiskom čelika i vatre!
  Djevojkama je konačno ponestalo ugljena. Njihove graciozne, bose noge su to dobile.
  Svetlana se, kao najnježnija od njih, trzala i trljala gole tabane pokušavajući ublažiti svrbež.
  Olympias, koja je od ranog djetinjstva trčala bosa po snijegu, nije obraćala pažnju na takvu sitnicu.
  Junačka djevojka je pjevala:
  - A vi zamislite da smo zaronili u svježe mlijeko.. Nagrada je stvar koja dolazi s vremenom!
  I ratnica je svojom nogom uzela okrnjeni, i vrlo težak komad pločice. Držeći ga grčevito golim, djevojačkim prstima, zavrtjela ga je i bacila prema neprijatelju. Troje Kineza bili su žrtve sadašnjosti smrti, smrskane su im glave.
  Anñelika reče zadovoljna pogleda, pucajući u neprijatelja:
  Mi smo cool žene!
  Svetlana je, da bi malo ublažila svrbež u opečenim, odnosno sprženim nogama, zapjevala:
  - U našoj domovini ima žena,
  Što voze,šala avion....
  Za njih je čast vrednija od života,
  Bit će lako ubiti protivnika!
  
  Oni su rođeni da pobjeđuju
  Slaviti Rusiju u vijekovima!
  Uostalom, naši pradjedovi -
  Za njih je skupio vojsku odjednom!
  A Svetlana je črčkala iz mitraljeza. I učinila je to vrlo vješto. Da svi osjete - ovo je ratnik od Boga! Ako ne od Svevišnjeg, onda od Marsa sigurno!
  Pucala je i Natasha. Zajedno s Mirabelom, bili su prisiljeni uzmaknuti, pokupivši isječke s mrtvih američkih vojnika. Djevojke su padale na leđa i gađale nogama - tako su to bolje radile. I to su uredno odradili. Mješavina kineskih i afričkih trupa napredovala je prema djevojkama. I ratnici su se mlatili.
  Nataša je pjevala:
  - Svijet nije šahovska ploča...
  Mirabela je pokupila ovaj odlomak, istrijebivši žute i crne plaćenike.
  - A brojke nisu okrugla nula!
  Natasha je dodala liniju žute i crne:
  - Muka nas napada!
  Mirabela je pucala preciznošću Robina Hooda i cvrkutala:
  - I konj juri u vatru!
  Djevojke su se, uzvraćajući vatru, povukle iza minskog polja. Kineski i afrički borci naletjeli su na darove. Počeli su potkopavati, skočili su, rastrgali ih, i krvavi metež.
  U daljini se pojavilo nekoliko tenkova Panther-2. Pucaju, a boje se probiti nos. "Lav" -2 kreće naprijed, također bljuje iskru. A evo i tenka za bacače plamena "Rhino", slini, sa snopovima plamena.
  Ali najstrašniji je Shturmlev. Njegov raketni bacač nije baš brz, ali je vraški razoran.
  Nataša šapne:
  - Rusi, Rusi - nije mirna sudbina! Pa zašto da budemo jači - treba nam nevolja!
  Doista, bore se daleko od Rusije. Ali jasno je da će se Wehrmacht, nakon što je osvojio Sjedinjene Države, vratiti pritisnuti SSSR. A Amerikanci za cure su tako slatki i dragi.
  Nataška opet zabija, od njezinih hitova tikve i glave kao da pucaju pod lopatama. Djevojka dobije krhotinu na nozi. Posjekotina natekne na potkoljenici. Ljepotica je slomila kost i zacvrkutala:
  - Ne, budni neće izblijediti,
  Pogled sokola, orla...
  Glas naroda je zvonak -
  Šapat će zgnječiti zmiju!
  
  Vjerujem da će se cijeli svijet probuditi
  Doći će kraj fašizmu...
  I sunce će sjati
  Put, osvjetljavanje komunizma!
  U tom trenutku Olimpijada je svom snagom bacila granatu na Shturmlev. I sovjetske su djevojke napokon imale sreće. Oklopna kapa pala je unatrag, sovjetski je dar odletio točno u široku njušku. Na sekundu se sve zaledilo. A onda kako je eksplodiralo. Bilo je to kao da su bacili atomsku bombu. I njemački tenkovi su se razbježali u različitim smjerovima.
  Nacisti su zauzeli Toronto, a ipak su u jesen uspjeli ući na taj američki teritorij sa sjevera.
  Amerikanci su pokleknuli polako ali sigurno. Često su se predavali i pokušavali zadržati svoje položaje.
  Ali Nijemci su ih tukli i na kopnu i na moru.
  Već u kasnu jesen Nijemci opkoljavaju Philadelphiju. Osvajajte jednu pobjedu za drugom i urlajte kao vrag.
  Gerda sa svojom tenkovskom posadom, kao i uvijek na vrhu. I ogolivši zube, razbijajući američke tenkove, pjeva:
  - Kandže tigra, moć čelika,
  Erupcija...
  Vidimo nacizam dat,
  Iz Europe Džingis-kana!
  I s golim prstima, kako pritisnuti joystick. I opet pucati na Amerikance.
  Sljedeća je opalila Charlotte, a njeni precizni udarci. I Magda ju je slijedila, s Christinom.
  Tako je Philadelphia pala. Nijemci idu naprijed i do zime su stigli do New Yorka. A tamo, kako će tući neprijatelja. A s TA-500 ispuštat će se bombe teške deset tona.
  Truman nakon što su Nijemci opkolili New York i Washington je ponudio mir. Kao odgovor, zahtjev za bezuvjetnu predaju.
  U siječnju je uslijedio napad na Washington. Borili su se njemački piramidalni tenkovi.
  Četvrtog dana napada garnizon je kapitulirao. A pet dana kasnije SAD su kapitulirale.
  Tako je završio rat na zapadu... Točnije, skoro je završio. Nijemci su nastavili napredovati dok nisu zauzeli cijelu Latinsku Ameriku ...
  Sa SSSR-om je još uvijek vladalo primirje. Treći Reich je probavio plijen, formirao nove divizije. Staljin je još uvijek obnavljao uništeno gospodarstvo i prikupljao snagu.
  Na području izgradnje tenkova SSSR nije previše uspio, stvorivši samo vozilo T-54 i mali broj tenkova IS-4. Dugo vremena nije bilo moguće dobiti pristojan automobil. A 20. travnja 1953., iskoristivši činjenicu da je Staljin umro 5. ožujka, Hitler je ponovno napao SSSR. Učinjen je pokušaj svjetske hegemonije.
  Bez Staljina, sovjetske trupe pružale su prilično slab otpor. A snage su bile nejednake. Osim toga, i Japan i Turska su ušli u rat.
  Mjesec dana kasnije, njemački piramidalni tenkovi opkolili su Moskvu i zauzeli Kavkaz. I tri mjeseca kasnije već smo bili na Uralu. Jao, previše nejednake snage. Štoviše, postoje nesuglasice u vodstvu SSSR-a.
  Ukratko, nakon pet mjeseci rata, SSSR su konačno okupirali Treći Reich i Japan.
  Nadalje, činilo se da je čovječanstvo konačno pronašlo jedinstvo. Ali na svijetu postoje dvije supersile - Treći Reich i Japan. A Hitler 20. travnja 1956. započinje još jedan rat. Napada Japan.
  I djevojke sudjeluju u borbi. Gerda je vještica koja napada samuraje.
  I djevojke iz Crvene armije. Natasha, Alenka, Mirabela, Maria, Olimpijada, Svetlana, Augustin, Aurora. I to dalje. Svim ovim djevojkama zajedničko je - bose se bose iu bikiniju.
  I rade to vrlo učinkovito. Lome Japan... Pod udarcima njemačkog i koalicijskog kluba, samuraji bježe i povlače se.
  Gerda i Charlotte zajedno se bore na piramidalnom tenku. Djevojke pucaju na Japance, razbijaju aute i pjevaju:
  - Mi smo super, super prvaci! I zdrobit ćemo sve kukce!
  Gerda je bosim nožnim prstima pritisnula dugme joysticka, srušila japanski auto i šapnula:
  - Ja sam ratnik koji ima kompjuter u glavi!
  Charlotte je također zapucala, presjekla auto samuraja i zaškripala:
  - A moja pratnja, neka bude najsvjetlija i najhladnija!
  A i kako će uzeti i pokazati jezik!
  Djevojke uništavaju Japan... Samuraji gube svoje kolonije, brodove i tenkove.
  Japanska tehnologija ne može se uspoređivati s njemačkom. A nacisti imaju više vojnika. Dakle, vrlo su uspješni. A samuraji rade samo ono čemu se raduju i pokažu zube. Točnije, tužni su, ali zubi i dalje goli zube.
  Nekoliko mjeseci borbe, i Kina, Indokina i druge zemlje su ponovno zarobljene. Nacisti su se iskrcali u samom Japanu.
  Tamo se odvijala bitka, a nacisti su upotrijebili nuklearno oružje. I toliko razaranja i razaranja.
  Da, samuraji nisu imali sreće! Pod takvu toljagu su pali. Potpuni kraj!
  I općenito, sve izgleda vrlo smiješno.
  Sovjetske djevojke stavljaju samuraje na koljena i tjeraju ih da im ljube bose noge.
  Ljepotice se sjećaju kako su ih nacisti iznevjerili. I jako je cool.
  Alenka i Nataša pjevaju:
  - Uništavanje je strast, bez obzira na snagu! Vlast je uvijek tuđu krv pila! Pa ljubav u srcu vlada!
  I također kako će pogoditi samuraja. I kako pritiskaju, i iz mitraljeza će pokositi liniju.
  Ali Tokio je već pao... Rat je trajao šest mjeseci i završio pobjedom Wehrmachta.
  A 1. siječnja 1957. Nijemci su napali Tursku i porazili je i nju. Nakon toga, sve ostale zemlje svijeta uključene su u Treći Reich.
  Dovršeno je formiranje jedinstvenog carstva. Već 1947. Nijemci su letjeli u svemir, a 1958., 20. travnja, sletjeli su na Mjesec. Tako je započela era svemirske ekspanzije. Hitler je umro 1959., dva dana prije svog sedamdesetog rođendana.
  Neposredno prije toga održan je referendum o uspostavi monarhije, a Fuhrer je uspio imenovati svog nasljednika. Postali su jedni od brojnih Hitlerovih sinova dobivenih umjetnom oplodnjom.
  Fašistički režim je bio okrutan, ali je uveo red na Zemlji. Postupno je sve više ljudi dobivalo državljanstvo carstva.
  Planski se razvijajući, koristeći dostignuća znanosti, Zemlja je postupno rješavala problem gladi, epidemija i nezaposlenosti.
  Natalitet se kontrolirao, protiv kriminala se uspješno borilo. Godine 1974. ljudi su letjeli na Mars. I godinu dana kasnije, na Veneru. Godine 1979. na Merkuru. Godine 1980. na Jupiterove mjesece. A 1987. sletjeli su na najudaljeniji planet Pluton. Bilo je istraživanja svemira.
  Godine 2000. car Njemačke i cijele planete Zemlje, Fridrik Treći i Hitlerov sin, dao je državljanstvo Trećeg Reicha svim ljudima na planeti Zemlji. I najavljena je formalna ravnopravnost svih rasa i naroda.
  A 2017. započela je prva međuzvjezdana ekspedicija na druge svjetove.
  Godine 2019. Fridrik Treći je ubijen, a Franz je postao novi car. Njegova je vladavina bila kratka. Dvije godine kasnije dogodio se vojni udar i konačno je pala dinastija Hitler. I republikanci su došli na vlast.
  Najavljen je preporod demokracije i višestranačja. Nacizam je postupno izumro.
  Godine 2030. zatražio je izbor vrhovnog koordinatora ljudske države. Postale su Alenka, vještica ratnica, koja je već imala više od sto godina. Ali djevojka uopće nije starila i nije se mijenjala s godinama. Cijelo vrijeme mišićav i mladolik, svjež i lijep.
  Naredila je uništenje svih spomenika Adolfu Hitleru i spaljivanje njegovih portreta.
  Nakon toga Alenka je nastavila svoju ekspanziju svemirom... Stotinjak godina ljudi su se naselili u pola galaksije.
  Onda je izbio rat, a civilizacija je udisala fluor. Ali nije sve tako strašno. Pobijedili su Zemljani s naprednijom tehnologijom.
  I nakon nekoliko stoljeća, cijela galaksija je već postala ljudska i nekoliko susjednih.
  I evo još stotinu godina, i otkrili su način kretanja u vremenu. I izvući ljude iz prošlosti prije nego što umru. A zatim ih zamijenite bio-modelima.
  Tako je Hitler uklonjen prije smrti i prebačen u budućnost. Bilo je suđenje najvećem diktatoru svih vremena i naroda. Odlučili su ga proglasiti krivim za monstruozne zločine i osuditi na milijardu godina zatvora, jer smrtna kazna ne može biti u humanoj supercivilizaciji.
  Hitler je pomlađen, pretvoren u dječaka od trinaest godina i poslan u koloniju gdje su bili zatvoreni i drugi nacistički zločinci, koji su također postali djeca.
  Tamo su studirali, radili, živjeli iza rešetaka.
  Onima koji su se dobro ponašali olakšali su uvjeti pritvora: vodili su ih na izlete, davali su im raskošne obroke. Mladi su osuđenici imali dobar život: odvojene ćelije s gravitacijskim kamerama, kupaonice i računala, teretane i slobodno vrijeme.
  Istina, malo je slobodnog vremena i morala sam raditi fizički - radna terapija za kriminalce. Ali to nije strašno u mladim tijelima.
  Adolf Hitler je bio dječak i nije odrastao. Ali u isto vrijeme, fizički zdrav, osjećao sam se odlično, odličan stol. I zatvorenici imaju ljudska prava.
  S vremena na vrijeme, zbog dobrog ponašanja, bivši Fuhrer je odveden na zvjezdane brodove i dopušteno mu je posjetiti druge svjetove.
  S vremenom se smanjivala radna terapija, a povećavalo vrijeme za zabavu i igru.
  Prošla su stoljeća. Čovječanstvo se proširilo cijelim svemirom. A onda je, konačno, uslijedila amnestija i Fuhrer je pušten. Nije uopće patio, za razliku od svojih brojnih žrtava. Upravo je započeo novi veliki rat s civilizacijom leptira iz drugog svemira, a bivši Fuhrer dobrovoljno se prijavio u vojsku. A zapovjednicom nad njim postade dražesna Gerda, koja je, kao i svi stanovnici ljudskog, univerzalnog carstva, bila besmrtna i vječno mlada.
  
  
  GLAVNI TAJNIK ŠELEPIN
  Priča se malo pomaknula, a atentat na Leonida Iljiča Brežnjeva dogodio se 1965. godine i pokazao se uspješnim. Mladi predsjednik KGB-a Shelepin postao je glavni tajnik. Dok je Kosigin ostao premijer. Šelepin se dao zategnuti šarafe i dovesti stvari u red. Produljen je radni dan, uvedene su strože kazne, uključujući zatvor za kašnjenje na posao i nepoštivanje standarda rada.
  Staljin je rehabilitiran i obnovljen je kult ličnosti. I mnoštvo drugih primjera zatezanja vijaka. Borba protiv pijanstva i Kosiginova reforma.
  A onda reforma cijena.
  SSSR se razvijao još brže nego u stvarnoj povijesti pod Brežnjevom, a Šelepin je, kombinirajući elemente tržišne ekonomije i tvrdog staljinističkog biča, postigao značajne rezultate. Uz to, s obzirom na pad nataliteta, Šelepin je uveo drakonske poreze na neženje, obitelji bez djece i obitelji s jednim djetetom. Pobačaji su bili zabranjeni, a kontraceptivi se praktički nisu prodavali.
  Povećani su dječji dodaci.
  To je dovelo i do veće stope nataliteta, posebno u ruskim regijama SSSR-a. Porast stanovništva bio je puno veći nego u stvarnoj povijesti.
  Šelepin je također izgradio vojni potencijal, pretekavši Sjedinjene Države u nuklearnoj moći, i da, u konvencionalnom oružju. A tu je bio i Vijetnam... Pao je autoritet SAD-a u svijetu, unutar zemlje su bile kolosalne poteškoće.
  Počela je politika detanta... Praćena je bržim gospodarskim rastom SSSR-a. Šelepinovo oštro upravljanje dalo je bolji povrat od Brežnjevljevog tromog stila. I stanovništvo je raslo brže...
  SSSR je sve aktivnije prodirao u Afriku, a 1979. poslao je trupe u Afganistan.
  A Olimpijada u Moskvi 1980. bila je kolosalan trijumf! Više od stotinu i pedeset sovjetskih olimpijaca nagrađeno je zlatom.
  A onda je napala sovjetska vojska, pa Iran, gdje je Homeni preuzeo vlast.
  Porazili su Irance prilično brzo, ali istina su pretrpjeli neke gubitke.
  Dio Irana ušao je u sastav SSSR-a. Gdje god su živjeli etnički Azerbajdžanci, pridružili su se Azerbajdžanu. Turkmenistan je dobio dio, a Kurdi su referendumom postali sovjetska socijalistička republika.
  SSSR je proširio svoje granice prvi put od 1945. Dio Irana postao je irački, a Sadam Husein se pridružio Varšavskom paktu.
  Tada je sjever Afganistana s Uzbecima i Tadžicima ušao u SSSR.
  Tada je bio rat s Pakistanom - SSSR-om i Indijom. Uslijedilo je zauzimanje velikog teritorija.
  Nekoliko godina kasnije održani su referendumi, a Pakistan, kao i jug Irana i Afganistan, ušli su u sastav SSSR-a.
  U Jugoslaviji je izbio građanski rat te su je također okupirale sovjetske trupe, a potom i Albanija. Nakon toga su i te zemlje ušle u Varšavski pakt.
  SAD je bio u krizi, posebno pod Reaganom. Nestali su masovni nemiri crnaca i drugih obojenih ljudi. Ekonomija je dodatno pala.
  Godine 1977. u SSSR-u je donesen novi ustav, koji je oblik vlasti učinio autoritarnijim u osobi mjesta predsjednika SSSR-a. I zabranjeno je odvajanje republika od Unije.
  A 1988. održani su prvi predsjednički izbori u povijesti sovjetskog carstva!
  Naravno, Šelepin ih je osvojio ... Dobivši gotovo stopostotni dobitak. SSSR je dosegao vrhunac razvoja. Godine 1990. iračke trupe zauzele su Kuvajt, Saudijsku Arabiju, Bruneje, Ujedinjene Arapske Emirate, Oman...
  Cijene nafte skočile u nebo...
  Kriza je eskalirala u Sjedinjenim Državama. Novi predsjednik Bush doslovce je teturao pod udarcima sudbine. Crnci su se pobunili... A nakon izbora Billa Clintona 1992. SAD se potpuno rascjepka...
  Počeo je građanski rat i pokolj.
  Šelepin je 1993. ponovno pobijedio na predsjedničkim izborima u SSSR-u.
  Godine 1995. sovjetske su trupe okupirale Aljasku i mjesec dana kasnije tamo održale referendum o pridruživanju SSSR-u...
  Tako je još jedan san utjelovljen u stvarnost - vratiti se u Rusiju, naravno, glupo prodanu Aljasku.
  Činilo se da sve ide po planu... Godine 1997. sovjetske trupe okupirale su Finsku i tamo održale referendum o uključenju u SSSR. Tako je organizirana još jedna sovjetska republika.
  Iako je bilo grubo!
  Daljnje borbe još su trajale u Saudijskoj Arabiji kada je izbila islamistička pobuna, ali su brzo ugušene.
  Godine 1998. Šelepin je izabran na treći mandat.
  SSSR je napao Tursku, pogotovo nakon raspada NATO-a. I dodao ju je u svoj tim.
  Godine 2000. konačno je umro Šelepin, koji je živio dug i bogat život, vladajući SSSR-om 35 godina - nadmašivši prethodni rezultat Staljina.
  Sustav vlasti bio je prilično stabilan i autoritaran. Potpredsjednik je naslijedio ovlasti do novih izbora. I postali su Genadij Zjuganov. Koji je napravio dobru hardversku karijeru.
  SSSR neko vrijeme nije izvodio nikakve zapljene... Nakon krize, Europa se sama pridružila CMEA-u i Varšavskom paktu.
  Ali odnosi s Kinom su se pogoršali. Suparništvo je postajalo sve jače.
  U samom SSSR-u, zahvaljujući demografskoj politici, natalitet je ostao vrlo visok. Ali to je dovelo do prenapučenosti i nestašice hrane.
  Plansko gospodarstvo uvijek je nedostajalo. I premda je u industriji razvoj tehnologije i izgradnja novih tvornica omogućio da se nekako nosi s nedostatkom robe, u poljoprivredi je puno teže povećati količine prisilom i traktorima. Nije tako lako podići poljoprivredu.
  Na izborima 2003. Zjuganov je izabran - s devedeset devet posto i konjskim repom. Ali bilo je problema... Pogotovo s hranom.
  A nema se gdje kupiti - Europa je postala socijalistička, SAD je zahvatio građanski rat. U Brazilu i Argentini ne možete puno dobiti. Naravno, problemi.
  SSSR se našao u maloj prehrambenoj krizi. Što je ubrzo poprimilo kroničan karakter, ali je 2008. Zyuganov ponovno izabran za predsjednika. Pokazalo se da je položaj diktatora stabilan. Ali nestašice hrane postale su sve akutnije ... U 2011. dječji doplatak je smanjen u SSSR-u, a pobačaji su ponovno legalizirani.
  Počeli su se boriti s vrlo visokim natalitetom, posebno u muslimanskim regijama SSSR-a. Istodobno je sovjetski vojni stroj ratovao u Africi i potisnuo Nebesko Carstvo iz Indokine. Godine 2013. Zyuganov je ponovno reizabran.
  Ali ovaj put postotak je bio nešto manji. Unutar SSSR-a jačala je težnja za demokracijom. Ljudi su željeli više slobode. Zyuganov je predložio:
  - Riješimo par partija!
  I doista još dva registrirana: LDPSS i SDPSS. Počeli su glumiti privid demokracije. Zjuganov je dao malo više slobode medijima.
  Na izborima 2018. protiv Zjuganova su se borila dva kandidata: Ksenija Sobčak i Vladimir Žirinovski. Izbori su prvi put održani na alternativnoj osnovi. I neočekivano, Zyuganov je zamalo izgubio od mlade Ksenije Sobchak - koja je osvojila dvadeset i devet posto glasova - što je umalo izazvalo drugi krug.
  Nakon toga svi su bili uvjereni da u SSSR-u postoji demokracija. Na televizijskim ekranima pojavile su se gole djevojke i krvavi akcijski filmovi.
  U vanjskoj politici zaoštrili su se odnosi s jedinim pravim konkurentom SSSR-a - Kinom. A koje se dvije ptice na jednom planetu ne mogu slagati!
  SAD je u dubokom padu i ne može igrati istaknutu ulogu. A Aljaska je sovjetska. Sve je tako obješeno...
  SSSR je još uvijek u deficitu i prehrambenoj krizi, iako vojno-industrijski kompleks radi vrlo dobro.
  A sada, 2023. godine, u Rusiji se održavaju novi predsjednički izbori ... Još demokratskiji, a oni neočekivano pobjeđuju ... svjetskog boksačkog prvaka Sergeja Kovaljeva. Ali to je druga priča!
  
  
  
  
  
  
  ZJUGANOV JE PREDSJEDNIK RUSIJE
  U jednoj od opcija alternativnog razvoja povijesti, na izborima 1996., treće mjesto nije zauzeo Lebed, već Vladimir Žirinovski. Pa, u principu, u stvarnoj povijesti, to je ono što su svi očekivali.
  Tko bi rekao nakon neuspjeha na izborima za parlament KRO-a, na čijem je čelu Lebed, da će tako snažno nastupiti na predsjedničkim izborima u Rusiji? Ali Žirinovski je, ipak, u uvjetima žestoke konkurencije tada zauzeo drugo mjesto, a imao je najmanje deset posto. Dakle... U svakoj pobjedi i porazu postoji element slučajnosti i sreće.
  Poput trijumfa Zelenskog u Ukrajini, Lukašenka u Bjelorusiji i Putina u Rusiji. Poput uspjeha samog Žirinovskog 1993.
  Ali ovdje je trebalo, i pod srećom Lebeda. Osim toga, Žirinovski je oštro govorio na televizijskim debatama, prijetio Jeljcinu vješanjem i rekao da će Duma slušati samo njega. I prilično se povoljno uspoređivao s Hitlerom - podsjećajući na postignuća ovog velikog diktatora!
  Kako je u sedam godina gospodarstvo poraslo dva i pol puta, nezaposlenost je nestala, a natalitet porastao jedan i pol puta. Kriminal se smanjio za tri puta. I tako će biti pod Žirinovskim! Što se svega ostalog tiče, Žirinovski neće organizirati genocid i neće se boriti sa Sjedinjenim Državama! A nuklearno oružje će zaštititi od svake agresije!
  Sve je uspjelo i Žirinovski je postigao petnaest posto, zauzevši treće mjesto s velikom razlikom.
  A u redovima Jeljcina panika: pogrešno izračunati. Što uraditi? Pokušali su pridobiti Žirinovskog na svoju stranu. Ali komunisti su Vladimiru Volfoviču obećali puno više: njemu osobno mjesto tajnika Vijeća sigurnosti i pomoćnika predsjednika za vojna pitanja te još pet mjesta u vladi. Uključujući i ministra vanjskih poslova za Mitrofanova, i mjesto ministra unutarnjih poslova za Abaltseva.
  Naravno, Jeljcin nije mogao toliko obećati. Previše postova je već plaćeno.
  U Jeljcinov tim pozvan je samo Lebed, koji je zauzeo peto mjesto, ali Javlinski je bio protiv oba predsjednička kandidata.
  A onda je Jeljcin dobio srčani udar od preopterećenosti duševnim nemirom. Nema snage da se digne i izvede državni udar.
  Ukratko, Zjuganov je pobijedio u drugom krugu i došlo je do promjene vlasti. A inauguracija se poklopila s napadom Čečena na glavni grad republike, Grozni.
  Ali tada su militanti bili zarobljeni. Većina ih je uništena tijekom napada na Grozni. Nakon toga su militanti, predvođeni Yandarbiyevom, ponovno zatražili milost. Ali Žirinovski je inzistirao na nastavku rata. I Zjuganov je to odobrio. Gerilski rat trajao je nekoliko godina, ali onda je teroristima postupno ponestalo snage. U Rusiji je pod komunistima počeo uspon, gospodarstvo se počelo naglo razvijati.
  Kombinacija planiranih metoda i tržišnih elemenata dala je impresivne rezultate. I gospodarstvo je brzo raslo. Zjuganov je s lakoćom izabran na još jedan mandat, a potom je izmijenio ustav, što mu je omogućilo da se neograničeni broj puta kandidira za predsjednika. To je potvrđeno na referendumu. A 2004. Žirinovski je uhićen, a njegova stranka zabranjena. Zjuganov se obračunao sa svojim političkim protivnicima. Odnosi sa Zapadom prilično su napeti. A 2014. Rusija je također zauzela Krim. Kao rezultat toga, Hladni rat je nastavljen . I Rusija je pala pod sankcije. Ali Zjuganov je uključio u sastav Rusije i jugoistok Ukrajine. I proširio carstvo. Što je uzrokovalo sudare. Nakon što je Trump došao na vlast, situacija se dodatno zakomplicirala. Rusija je vodila rat u Siriji i uspostavila bazu u Venezueli. Situacija je bila na rubu nuklearnog rata. Tada je Zapad predložio opciju svrgavanja komunista s vlasti.
  Međutim, jednostavno uklanjanje Zjuganova nema velike koristi. Morate staviti svog čovjeka. A onda je Natasha Sokolova predložena za predsjedničke izbore 2020.!
  Natasha Sokolovskaya je takva djevojka da može pobijediti svakog protivnika. I nikada ne odustaj. Da je neki stari Zjuganov protiv nje. Koji je očito bolestan i već dvadeset i pet godina govori isto.
  I tu je intriga. Štoviše, Natasha je četrdeset godina mlađa od Zyuganova i vrlo je lijepa!
  A rusko gospodarstvo je opet u krizi i proizvodi se puno nepotrebne robe. Natasha je također heroj Ruske Federacije, kao ratnik. Ona se, naravno, može mjeriti sa starim, bolesnim, umornim diktatorom. Štoviše, Zyuganov je postao previše konzervativan i toliko je stisnuo privatnog trgovca, tako da je došlo do nestašice mnogih stvari. Pogotovo kad je privatna trgovina bila ugušena. Čak su i ulje i sapun postali rijetkost, ponovno su se pojavili kuponi za mnoge proizvode. Ostarjeli Zyuganov sve je više postajao vatreni neprijatelj kapitalizma.
  I tražio više socijalizma!
  Natasha Sokolovskaya obećala je vratiti robno obilje po niskim cijenama, konkurenciji i privatnom vlasništvu. I općenito, vratiti pravu demokraciju, uključujući i prijenos lutke! Što je s ljudima, umornim od nedostatka tiranije cenzure, kontroliranih od strane medija, sve to žestoko podržava. A Natasha lako skupila dva milijuna potpisa! Krenuo u borbu pod sloganom: "Budi slobodan i obogati se!"
  Djevojka je bila vrlo borbena, a na skup je došla samo u bikiniju i bosa.
  Ljepotica je treperila golim petama zacvrkutala:
  - Maknimo komesare iz tvornica! Neka svaka tvornica pripada radnicima! I zemlja za seljake!
  I ona je djevojka s vrlo oblinama! A mišići su joj poput lijevanog čelika.
  A kako pjevati;
  Ja sam sokol mira i rata
  Rođen pod najsjajnijom zvijezdom...
  Vjerni sinovi domovine -
  Ljubav - velika, prava!
  
  Stvorit ćemo prekrasan svijet
  U kojoj će sada biti sreća ...
  Neka kerubinsko sunce sja
  Sveta, uzvišena Rusija!
  
  Ostvarit ćemo svoje snove
  Neće biti ljepše u svemiru!
  Podigni mač dječak i ti
  Neka sreća bude tvoje mjesto!
  
  I ljepota u svemiru
  Vrijeme je da zasvijetlim za svoju veliku domovinu!
  Iako djevojka trči bosa
  Uskoro ćemo živjeti vjerujte u komunizmu!
  
  Veličanstvo ljepote visokih planina,
  I zlatne stepe s mirisnim tepihom!
  Pomesti ćemo smeće iz svemira
  Vjerujte da nećete požaliti život!
  
  I sve će biti dobro na svijetu,
  Komunizam će trijumfirati posvuda!
  Tko je u rukama dlijeto u srcu,
  Tko voli mitraljez i metke!
  
  Ono što radimo bit će zauvijek
  Gradimo gradove, šalimo se na Marsu!
  Slaveni, na kraju krajeva, moć je strahovito velika -
  Reći ćemo ljudima svijeta - zdravo!
  
  Krv koja se lije je za sjetvu,
  Na kojoj sjeme ljubavi raste!
  Neka svima bude dobro u sublunaru,
  Da nisi samo papagaj vitez!
  Nakon takvih pjesama možete plesati, skakati i poskakivati bosim nogama. A djevojka je općenito divna i super klasa! Golim nožnim prstima poderala je portret Zjuganova.
  Komunisti urlaju, a narod likuje: svi hoće promjene! I u gospodarstvu i u politici i više demokracije.
  Pa da se medijski sprdate s diktatorima i financijskim asovima. Komunistička partija također je postala omražena među ljudima. S nostalgijom su se prisjetili vremena Jeljcina, kada su trgovine bile pune robe, a na televiziji prikazivane gole žene i zanimljive političke emisije. Dakle, bilo je dobro!
  Mnogi su se prisjetili zanimljive politike i burnog sabora. Ne kao sada - kad su u Dumi samo komunisti i stalno glasaju za!
  Svima je dosta Zyuganova i ljudi koji su živjeli sve gore i gore htjeli su promjene!
  Lijepa Natasha Sokolova je ovo obećala! Da će biti promjena i novih postignuća. Da će Rusi ne samo prvi letjeti na Mars, nego će i živjeti bolje nego u SAD-u. I da će ona pomicati planine! I planine će se otopiti i šume će izgorjeti!
  Ali predizborna kampanja je već u tijeku. Djevojka uzima maha. Pa čak i škripi:
  - Bit ću kao Gagarin! I obećava zlatne planine!
  I kako počinje skakati. Ukratko, izbori su završili i Natasha Sokolovskaya postala je nova predsjednica!
  Zjuganov je imao srčani udar! A Natasha je predložila:
  - Stvorimo jedinstvenu državu s Amerikom!
  I referendumi su održani, i zajedničko carstvo nastalo!
  Ovdje bajka završava, a tko je slušao bravo!
  CAR ALEKSEJ NIKOLAJEVIČ - VELIKI
  Drugi AI, kada je 5. siječnja 1905. godine pokušan atentat na cara Nikolu II. A samo nekoliko centimetara nije bilo dovoljno da car bude pogođen sačmom. Ali ako samo malo... Car je umro i nominalno je njegov sin Aleksej Nikolajevič Romanov postao monarh. I Nikolaj Aleksandrovič Romanov imenovan je regentom pod njim. Čovjek izvanrednog uma, tvrd i jake volje.
  Prvi koraci novog cara bili su zamjena Kuropatkina Brusilovom, a Roždestvenskog Nebogatovom.
  Položaj Rusije u ratu s Japanom bio je težak. Port Arthur je već pao. Ali snage su još uvijek značajne u Mandžuriji. Osim toga, kvaliteta ruskih trupa je porasla dolaskom odabranih pukovnija iz europskog dijela Rusije.
  A Japanci su, naprotiv, položili svoje najbolje pukovnije u prethodnim bitkama, i to u blizini Port Arthura.
  Tako je Kuropatkin imao sve šanse u bitci kod Mukenda. Samo je sam Kuropatkin bio nevažan zapovjednik.
  Ali Brusilov, ovo je stvarno veliki vojni talent. I spreman je boriti se s neprijateljem približno jednake snage. I puška ruskih vojnika bolja je od japanske, a i same će trupe biti bolje.
  Brusilov se dobro pripremio za bitku. Pokrio bokove, postao defanzivan. I ojačao. Njegov plan za bitku bio je jednostavan: iscrpiti Japance u defenzivi, a onda, kad im ponestane snage, riješiti stvar jednim protunapadom.
  Brusilov je, naravno, strateg, ali Kuropatkin nije.
  A bitka je počela u veljači i trajala je dva tjedna. Između ostalog, Brusilov je imao know-how, cijeli bataljun lijepih djevojaka. Na brzinu je regrutiran među samicama i mladim ljepoticama, treniran mjesec dana i bačen u bitku.
  Najzanimljivije je bilo to što su sve djevojke bile bose. I to im je dalo snagu od Majke Zemlje, i učinilo ih neranjivima na metke i granate.
  Djevojkama je zapovijedala Anastasia Orlova i četiri njezine pomoćnice: Natasha, Zoya, Augustina i Svetlana.
  Nakon što su preuzeli obranu i izvukli rovove, djevojke čekaju Japance ... A sada samuraji puze u debelim lancima. Topništvo počinje pucati.
  I djevojke su uzele Mosinovu pušku u ruke. I pucajmo iz daljine na Japance.
  Oni su dobro ciljani ratnici, mnogi od njih su sibirski lovci. Bore se golih nogu, unatoč veljači, u kratkim suknjama i otvorenog trbuha.
  Pucaju i pjevaju za sebe:
  - Rusija je stoljećima slavna kao svetinja,
  Naš veliki kralj je jednostavno Aleksej,
  Ti si vrijedan sin, znaj Nicholas,
  A srce je još vjernije razumu!
  Ratnice pucaju precizno i iz daljine nokautiraju Japanke.
  Palit Anastasia i kaže:
  - Za domovinu, divan san!
  Tada Natasha puca, nokautira Japanca i viče:
  - Za našu svetu Rusiju!
  Palit Zoya, obarajući neprijatelja i sikćući:
  - Ne, neprijatelj ima šanse!
  Precizno puca, a Augustina:
  - Za buduće generacije!
  Lupit i Svetlana, srušili dva Japanca:
  - Za sveta imena!
  Warriors, svakako: stvarno cool!
  I Japanci puze uz teške gubitke. Iako su sve bliže. Ali cure pucaju precizno i bez prestanka. Pucaj i pucaj. Pucaj i pucaj. I ne odustaju. A kad se samuraj približio, djevojke su bosim nogama počele bacati granate. I demonstriraju svoju nefleksibilnost.
  I bose noge bacaju ubojito oružje na samuraje. A sada Japanci prorjeđuju redute. Slabi njihov impuls. A u samom prilazu dočekuju ih ratnici sabljama i bajunetama. Dokrajči posljednjeg samuraja.
  I pjevaju vrlo entuzijastičnog izgleda.
  Iscrpivši Japance u obrani, ruske trupe, predvođene Brusilovim, pokrenule su odlučnu ofenzivu i otjerale Japance na jug. Brusilov je, čudan Kuropatkinu, djelovao odlučno i otjerao samuraja bez zaustavljanja. I uspio je odmah zauzeti Port Arthur, ravno na ramenima neprijatelja.
  Bosonoge djevojke bataljuna orlova Anastazije Orlove upali su u grad.
  Jurili su oko Port Arthura i bosim prstima pucali i bacali granate na neprijatelja.
  A Japance su sabljama razbili. I što su mislili da su Port Arthur zauzeli izdajom? A evo vraga dva! Ruski vojnici ponovno osvajaju ovaj grad.
  A ako se naše žene bore! To općenito znači da se neće spustiti!
  I posjekli su Japance.
  A zatvorenici su prisiljeni kleknuti i ljubiti gole, prašnjave tabane ženskih stopala.
  Oni poslušni postaju i čak im se to sviđa.
  Natasha, jedan samuraj ne samo da je lizao svoje tabane jezikom do sjaja, već se i podigao više. Djevojka mu je dopustila da jezikom obradi dijamant ženstvenosti.
  Zatim je predla poput mačke.
  Ratnici su odradili odličan posao. I sad se tjeraju kolone zarobljenika. Gdje je nestao japanski moral?
  Port Arthur je pao. A onda se ruska vojska Brusilova preselila u Koreju.
  A Anastazijin bataljun trči naprijed. Hvataju samuraje na putu, a djevojke ih stavljaju na koljena.
  I ljube im prašnjave potpetice i preplanule potkoljenice.
  Borbeni ratnici. I smiješno.
  Anastasia, poskakujući i bacajući diskove golim prstima, upita Natashu:
  Je li dobro boriti se?
  Plavokosa djevojka je iskreno odgovorila:
  - Bolje ne može?
  Anastasia je namignula.
  - A kad je jezik u pički kao?
  Nataša je iskreno odgovorila:
  - Jednostavno super!
  Ovdje su razbili još jedan japanski bataljon. Sakupili su zarobljenike.
  Nakon toga su prstima bosih nogu napravili pristojne šljive na nosu!
  A djevojke razbijaju samuraje i Brusilovljevu vojsku, sve ide i traje i završava se.
  Ovdje je ruska vojska stigla do samog juga Koreje. I osvojio Poluotok.
  Dio ruske eskadre potopljen je u Port Arthuru. I ruski inženjeri počeli su podizati brodove i obnavljati ih.
  Unatoč potpunom porazu samuraja na kopnu, rat se nastavio. Na moru su Japanci bili jači. Ali onda je došao Nebogatov. Usput je vještije vodio eskadru u Port Arthur. A sada je ruska armada ojačana. Ovdje je također otišla eskadra s Crnog mora.
  Nebogatov je bio inferioran Japancu u snazi, ali ne previše. U stvarnosti, kvaliteta ruskih brodova nije lošija. Nekoliko ih je manje brojčano. Ali granate su više oklopne.
  Nebogatov je otišao na more. Dao je bitku Togu. Ali pokazalo se da daleko od svih ruskih granata eksplodira - barut je sirov! Vlažnost je povišena.
  Ali Nebogatov je vratio eskadru natrag u Port Arthur na vrijeme i nije izgubio niti jedan brod.
  Morao sam potrošiti vrijeme na zamjenu školjki i nadopunjavanje snaga. Sve dok eskadra ne dođe s Crnog mora.
  Rat se oduljio kao i njegovi troškovi. Obje strane htjele su se pomiriti. Ali Japanci još uvijek dominiraju morem.
  Ali sada su granate zamijenjene, a Crnomorska flota je podignuta. A pritom su se bosonoge djevojke pridigle.
  I brod s djevojkama krenuo je u bitku punom brzinom. Djevojke golih nogu u bikinijima skakale su i kružile oko oružja. Uperili su puške i zapucali.
  Ljepotice su pucale, a njemački brodovi su bili presječeni. Učinili su to s divljim bijesom. Ratnice su bile vrlo seksi i mišićave. Ništa se ne može usporediti s njima. Japanci nisu dobri u borbi s takvim curama.
  I granatama oborene cijevi padaju.
  A ratnici skoče sami sebi i zacvile:
  - Mi smo super klase cure!
  I pokažite jezike! I pucaju sami, ne dajući samuraju okidač. Odgovaraju agresivno. Ali dobivaju odgovor od ljepotica. Japanska krstarica već tone. A djevojke skaču i tresu se bosim nogama. Oni su tako veliki lopovi. Koju ništa neće zaustaviti.
  Ratnici se bore i skaču. I obaraju samurajske granate. A ipak cvile.
  Natasha vrišti:
  - Car veliki Aleksej! Bit će vrlo mudro!
  Zoja je, cereći se i pucajući, dodala:
  On je najmudriji na svijetu! Bit će jako čudno!
  Ovdje je Augustin, pucajući na Japance, pjevao:
  - Najviše će biti mudro!
  Tada je Svetlana zapucala, zgnječila neprijatelje i režala:
  - Alexey je super!
  Anastasia je zapucala i rekla:
  - Za Svetu Rusiju!
  I također lupanet! Djevojke su tako nevjerojatno cool. I mlati samuraje u čips!
  A sada je japanski bojni brod potopljen. I samuraj je postao jako glup.
  A djevojke trče gotovo gole i bose. I trepere svojim lijepim nogama. Općenito su divni lopovi.
  I izgledaju najzdravije i preplanule.
  Samuraji prose za sebe...
  Još jedan armadilo također napada. Vrlo koristan za flotu Toga, vrlo tijesan. I crnomorski brodovi su se zaustavili. Baciti projektil na neprijatelja.
  Ovdje su Natasha i Zoya donijele oružje od dvanaest inča. I kako pucaju divljim bijesom. A bojni će brod primiti jedan udarac i čak se rascijepiti.
  Nataška i Zoja skaču, tresu bosim nogama i urlaju:
  - Mi smo vještice i ljepše ljepotice i ne!
  I cure pokazuju jezik. I kako zajebano, što postaje jako bolno.
  Ovdje su pucali na brod Togo, oklop mu je pukao, kao da je čelik kuhao.
  I tako je brod uzeo i potonuo.
  Nataša i Zoja su pjevale:
  - Rus' se smijao i plakao i pjevao! Zato je ona Sveta Rus'!
  I opet će cure uzeti i skočiti!
  A onda će Augustin i Svetlana biti udareni poput puške od dvanaest inča. Tako će brod uzeti iz Toga, razdvojiti se i potonuti!
  Djevojke pokazuju nos. To je ono što je Togo uhvaćen. I tjerali su lijepe djevojke da im ljube bosa, isklesana stopala. Togo je udario ratnike po golim petama i oblizao usne. Očito mu se svidjelo...
  Pa cure su super!
  I općenito štruca najviše klase! A oni namignu neprijatelju, kažu, nemamo ništa protiv i učinimo nešto ozbiljnije!
  Japanska flota je potopljena. A Brusilov i njegov tim počeli su slijetati u sam Japan.
  Tako će Rusija imati još jednu veliku pokrajinu na otocima. I sam ruski vladar također će postati japanski mikado.
  Istovremeno, prijetnja iz zemlje izlazećeg sunca bit će zauvijek eliminirana. A carska će vojska biti popunjena ratobornim i hrabrim vojnicima.
  Dakle, postojao je razlog - potpuno osvojiti Japan. I trupe su prebačene u metropolu.
  Djevojke i njihov bataljun krenuli su u bitku sa samurajima na kopnu. Djevojke su dočekale samuraje dobro naciljanim hicima, sabljama i bacanjem granata bosim nogama.
  Lijepa Nataška bosom nogom bacila limun i zacvrčala:
  - Za kralja i domovinu!
  I pucao na Japance.
  Prekrasna Zoya također je bacila granatu golim nožnim prstima i zacvilila:
  - Za prvozvanu Rusiju!
  A zakucala je i samuraja.
  Ovdje je crvenokosi Augustin mlatio i škripao:
  - Slava majci kraljici!
  I također probio neprijatelja.
  Puknula je i Anastasia koja je bosim nogama ispalila cijelu bačvu eksploziva i rastjerala Japance daleko:
  - Slava Velikog Ruskog Carstva!
  I Svetlana je mlatila. Pomela je Japance i golim petama podlegla razornom limunu.
  Uzviknula je iz sveg glasa:
  - Za nove granice!
  Natasha je zakucala Japanca i zacvilila:
  - Za vječnu Rusiju!
  I još je zasjekla samuraja:
  Izvrsno je Zoya uzela, pogodila Japanca. Bosom nogom bacila je granatu na neprijatelja i ciknula:
  - Za jedinstveno i nedjeljivo carsko carstvo!
  I djevojka je zazviždala. Bilo je vidljivo da je tinejdžerka postala znatno veća, prsa su joj bila visoka, struk uzak, bokovi mesnati. Imala je već figuru odrasle, mišićave i zdrave i snažne žene. A lice je tako mlado. S mukom je djevojka potisnula želju za vođenjem ljubavi. Neka se samo maze. I bolje je s drugom djevojkom, barem joj neće oduzeti djevičanstvo.
  Cool Zoya vrlo vješto bosim nogama baca granate na Japance. I radi vrlo uspješno.
  Augustina je vrlo crvena i također vrlo lijepa. I općenito, takve djevojke u bataljonu su divne, samo najveći gušt.
  Augustina bosom nogom baca granatu i cvrkuće:
  - Neka je slavna Velika Rusija!
  I također kako se vrti.
  Pa cure, pa ljepotice!
  Rides i Anastasia. Takva djevojka je velika - visoka dva metra i teška sto trideset kilograma. U isto vrijeme, ne debeo, s lijevanim mišićima i sapima teglećeg konja. Jako voli muškarce. Snovi o djetetu. Ali dosad nije išlo. Mnogi ljudi ga se jednostavno boje. I vrlo agresivna djevojka.
  Ne traže njezini muškarci, nego ona sama drsko traži. Bez srama i srama.
  I ona to voli. Budite aktivna stranka.
  Istodobno, Anastasia je prekrasan ratnik. I postigla je mnoge velike stvari. Anastasia zapovijeda njihovim bataljunom.
  I on bosom nogom baca granatu i viče:
  - Bit će svjetlost nad zemljom!
  Svetlana bosom nogom baca limun i šapće:
  - Slava Velikog Ruskog Carstva!
  Prekrasna Zoya također baca svoje gole prste i urla:
  - Za slavu domovine sveca!
  Augustin vrišti:
  - S nezemaljskom tugom!
  A leti i dar bačen bosom nogom.
  Tada Anastasia zavija. Također bosim nogama baca čitavu hrpu granata.
  A junačka djevojka urla:
  - U ime Bijeloga Boga!
  Natasha je također poslala granatu golim nožnim prstima i viknula:
  - U ime Krista!
  I ispalio nekoliko hitaca.
  I Anastasia je počela šarati iz mitraljeza. Bila je jako dobra u tome.
  Ukratko, cura je zvijer.
  Natasha golih nogu zacvili s aplombom:
  - Ja sam zapravo Superman!
  I bacila granatu bosom nogom.
  Pucala je i golonoga Zoya. Ubio Japance.
  Tvitnuo:
  - Slava Rusiji!
  I bosom nogom ispalila granatu.
  Augustin je također škripao:
  - Za svetu Rusiju!
  Anastasia je lansirala cijelu kutiju na Japance. I uzela ga je, urlajući od mahnitog bijesa:
  - Za Svaroga!
  Nataša ga je uzela i zacvilila:
  - Za novi sustav!
  I bacila je granatu bosom nogom!
  Svetlana je zablejala:
  - Za čelične mišiće!
  A također je lansirala granatu golim nožnim prstima.
  Uzela ga je i golonoga Zoja i zacvilila:
  - Za ljubav i magiju!
  I bose noge u pokretu.
  Augustina, crvenokosa vragica, uzela je i bacila kutiju s granatama i zacvilila:
  - Izvan granica na Marsu!
  Anastasia će također baciti bure dinamita i promrmljati:
  - Za svjetski poredak Rusije.
  A Nataša kako laje:
  - Za novi put do sreće!
  Nakon toga, djevojke se obje zajedno smiju.
  I tako je super! Cure su divne!
  Trupe carske Rusije kretale su se u pravcu Tokija.
  Ruska vojska je napala Tokio.
  Ispred su išli dječak i djevojčica: Oleg i Margarita.
  Djeca su istrijebila Japance i napredovala prema carskoj palači. Mikado je svečano objavio da neće napustiti glavni grad i da će ondje ostati zauvijek.
  Oleg je ispalio rafal u samuraja i bosom nogom bacio granatu, škripajući u sebi:
  - Rus' se nikada neće predati!
  I Margarita je golom nožicom bacila limun i graknula, pokazujući zube:
  - Pobijedi ili umri!
  I bataljun djevojaka probija se do mikado palače. Sve su djevojke bile u uniformama, ostale su samo gaćice. I takvi se skoro goli ljudi bore kao heroine.
  Anastazija bosom nogom baca granatu i škripi:
  - Nikolaj, ti si mikado!
  Nataška je također golim udom lansirala dar smrti i zacvrkutala, pokazujući zube:
  Naš kralj je najbolji!
  I kako blista poput bisera! I tako zadivljujuća djevojka.
  I bosonoga Zoya cvrkuće od oduševljenja i bosom nogom baca granatu:
  - Ja sam pobjednik psihologije!
  I pokazala je jezik.
  Sruši samuraja.
  Puca i Augustine, ova crvenokosa vražica. I čini to tako dobro. Ubija Japance.
  I urla iz sveg glasa:
  - Slava mojoj svetoj zemlji!
  I pokazuje zube!
  I Svetlana je junakinja jer uzima i baca cijelu kutiju eksploziva.
  A Japanci su se razletjeli na sve strane.
  Djevojke kreću u ofenzivu, razbijaju protivnice. Postizanje opipljivog uspjeha. Osjećaju ogromnu milost, neumoran pritisak i odsutnost slabosti. A gole grudi najbolja su garancija nepobjedivosti i nepotopivosti.
  Anastasia, prekidajući Japance, cvrkuće:
  - Ruke od hrastovine, glava od olova!
  I baca granatu bosom nogom. Raspršuje samuraje.
  Puca i polugola Nataška.
  Sruši Japance. I razbija ih na komade.
  Sve bliže i bliže palači. I bosa noga baca granatu.
  Preplašeni Japanci se predaju. Raspadanje.
  Djevojka Terminator kaže:
  - Perun budi s nama!
  Golonoga Zoya, prelijepa djevojka terminator, puca u sebe i uništava militariste. Pokazala je zube.
  Djevojka je graknula:
  - Mi smo heroji najveće Rusije!
  Djevojka je bosom nogom bacila granatu. Rastjerao neprijatelja.
  Cool Zoya ju je uzela i ponovno zapjevala:
  - Naučio Suvorova da gleda naprijed! I ako ustaneš, stoj do svoje smrti!
  I nacerila se.
  Vatreni Augustin također je pjevao i lajao:
  - Za nove granice!
  I dodao sa smiješkom:
  - I uvijek smo ispred!
  I Svetlana, junačka djevojka, udarila je na neprijatelja. Rastjerala je carsku stražu i zacvilila:
  - Za dostignuća epohe!
  I opet lete granate bačene bosim nogama.
  Djevojke pritiskaju neprijatelja. Sjećaju se herojske obrane Port Arthura koja se neće zaboraviti stoljećima.
  Eh, kako bi takva vojska mogla izgubiti u stvarnoj povijesti, pa još od Japanaca?
  Sramota.
  Anastazija bosom nogom baca granatu i zviždi:
  - Za rusku granicu!
  Nataška je također bosom nogom lansirala nešto ubojito i očajnički zacvilila, pokazujući zube:
  - Za nove uspjehe!
  I okrenuo se Japancima.
  I ovdje, s golim petama, Zoya također podiže i pogađa. A onda ju je primila bosom nogom i ispalila granatu.
  A onda je zapjevala:
  - Nećemo podleći neprijateljskoj diktaturi!
  I otkrila lice!
  Lijepa vrlo mlada djevojka s figurom sportaša. I vrlo hrabar.
  A Augustin je kao prasak Japancima. Zgnječi ih, a bosom nogom vrlo vješto baca granatu.
  I raspršuje neprijatelje, kao da su boce odletjele s lopte.
  Djevojka urla:
  - Čokolada, naša je!
  Augustine jako voli čokolade. I pod kraljem su tržnice pune robe. Što reći o caru Nikoli? Sada se car-gubitnik pred našim očima pretvara u velikana. Točnije, kralj je umro, ali njegov sin, Aleksej, postaje veliki! A za to je potrebno samo da se djevojke bore na frontovima.
  I nekoliko djece heroja koji su spriječili Japance da zauzmu Mount High. Kad je odlučena sudbina Port Arthura.
  Tako se raspalo Rusko Carstvo.
  Svetlana je također lansirala bure ubojstva i mitraljezima srušila vanjski zid carske palače.
  Sada već djevojke trče po sobama. Ovdje će doći kraj rata.
  Anastasia oduševljeno kaže:
  - Vjerujem, sreća me čeka!
  I opet baca granatu bosom nogom.
  Natashka, vodi smrtonosnu vatru. Vezenje protivnika, tvitovi:
  - Ja sam definitivno sretnik!
  I opet leti granata ispaljena bosom nogom.
  A tu je i bosonoga Zoya, kao da puca s parom vezanih bombi koje bacaju njezine bose noge. I uništiti protivnike.
  Zatim prasnu u smijeh:
  - Ja sam djevojka komet.
  I opet izbacuje ognjene jezike smrti.
  A onda već žuri Augustin, ova terminatorica. Kako je sve uzimala i mazala. Jednostavno vrhunski.
  Ratnik koji je pravi demijurg bitke.
  I škripi u sebi:
  - Naša posado, tu je najveća hrabrost!
  A onda se pojavila Svetlana. Tako cool i nervozan. Svojom mahnitom energijom zarazi sve. Sposoban poraziti gotovo svakog neprijatelja.
  I ratnica ogoli svoje biserne zube. I veći su od konja. Evo djevojke.
  Svetlana se zahihoće i zaurla:
  - Za patlidžane s crnim kavijarom!
  A djevojke su horski viknule iz sveg glasa:
  - Jabuke će cvjetati na Marsu!
  Mikado se nije usudio napraviti harakiri i potpisao je predaju. Novim carem Japana proglašen je car Aleksej II. Istodobno se u Zemlji izlazećeg sunca priprema referendum o dobrovoljnom pristupanju Rusiji.
  Rat je praktički završio. Posljednji pododjeli sređuju oružje.
  Bojna djevojaka je postrojila zarobljenike. Muškarci bi trebali kleknuti i ljubiti bose noge djevojaka. A Japanci to rade s velikim entuzijazmom. Ovo im također godi.
  Naravno da su ljepotice. A ništa što su im noge malo prašnjave. Tako još ugodnije, a i prirodnije. Pogotovo kad su preplanuli. I tako grubo.
  Japanci ljube gole tabane i oblizuju usne. I djevojka to voli.
  Anastasia s patosom primjećuje:
  - A tko je rekao da rat nije za žene?
  Natasha se nasmijala kao odgovor.
  - Ne, nama je rat najslađi od svih predijskih vremena!
  I pokazala je jezik. Stvarno je super kad te tako ponizeni poljube.
  Ljube se u golu, okruglu petu i Zoju. Djevojka s oduševljenjem kaže, cvileći:
  - Dakle, super je! Htio bih nastaviti!
  Crvenokosi Augustin upozorio je:
  - Sačuvaj nevinost do braka! I bit ćete sretni s njim!
  Zoja se golih nogu zahihotala i rekla:
  - Neka je slavljena moja sveta zemlja! A nevinost samo boli!
  Djevojka je otkrila lice.
  Svetlana je ponosno primijetila:
  - Prije sam radio u bordelu. A ja ne želim djevičanstvo!
  Golonoga Zoja je hihoćući upitala:
  - Kako ti se svidjelo?
  Svetlana je iskreno, odlučno izjavila:
  - Vjerojatno, bolje ne ide!
  Polugola Zoja je iskreno rekla:
  - Svake noći sanjam kako me neki muškarac preuzima. Tako je cool i lijepo. I ne želim ništa drugo.
  Svetlana je predložila djevojci:
  - Nakon rata možete otići u najprestižniji bordel u Moskvi ili St. Vjerujte mi, svidjet će vam se tamo!
  Polugola Zoya prasnula je u smijeh i primijetila:
  - Trebao bi razmisliti o tome!
  Natasha je predložila:
  - Možemo li silovati zarobljenike?
  Djevojke su se nasmijale ovoj šali.
  Općenito, ljepotice su ovdje temperamentne. I voljeti zastrašujuće. Rat čini djevojke agresivnima. Žene ratnice nastavile su zabijati svoja bosa, prašnjava stopala u zarobljenike radi poljubaca. Svidjelo mi se.
  Zatim su krenuli zanimljiviji nastupi. Posebno je u nebo ispaljen vatromet. Vatromet je eksplodirao. I bilo je jako zabavno. Glazba je svirala, bubnjevi su udarali.
  Carska Rusija je osvojila Japan. Što su, uglavnom, svi očekivali. Autoritet ruske vojske bio je vrlo visok. Puno pjevanja i plesa golih Japanki.
  Sve je lijepo i bogato ... U samoj Rusiji također se likuje pobjedi. Naravno, nisu svi bili sretni. Za marksiste je ovo porazan udarac. Ojačao je autoritet kralja. I šanse su mu veće. Podrška u zajednici je ogromna.
  Nakon osvajanja Japana, Rusija je nastavila politiku ekspanzije prema Kini. Dobrovoljno su kineske regije održale referendume i pridružile se carstvu. Regent Nikolaj Romanov vodio je vrlo uspješnu politiku širenja Rusije na jugoistok. Kina je postupno progutana.
  Gospodarstvo carskog carstva, izbjegavši revolucionarne prevrate, doživjelo je brzi gospodarski uspon. U njemu su izgrađene ceste, tvornice, tvornice, mostovi i još mnogo toga. Zemlja je prodavala kruh i mnoge proizvode.
  Proizvela je najmoćnije na svijetu: bombardere "Ilja Muromets", "Svjatogor", te najbrže lake tenkove "Luna" -2. A postojala je ogromna vojska od tri milijuna vojnika - mirnodopska vojska pet puta veća od njemačke.
  Ali Kaiser Wilhelm je ipak uzeo i promolio glavu. Štoviše, ubojstvo austrijskog prijestolonasljednika u Sarajevu postalo je povod za rat.
  A onda su Nijemci odlučili boriti se na dva fronta.
  Kraljevska vojska je krenula prema njima. Zbog kineskih regija, smanjenja mortaliteta uz zadržavanje najveće stope nataliteta, carska je Rusija imala ogromno stanovništvo. I mogao bi mobilizirati kolosalnu vojsku.
  Štoviše, populacija je pretežno mlada i agresivna.
  Austro-Ugarska, pogođena udarima, odmah je pukla. Carske su trupe lako porazile brojčano nadjačane Nijemce i zauzele Istočnu Prusku i opsjele Koenigsberg.
  Hindenburg je pokušao udarcem pobijediti Ruse, ali se brojčana nadmoć carske vojske pokazala prevelikom. Osim toga, mitraljez, laki tenkovi "Luna" -2 pokazali su se vrlo učinkovitim oružjem za protunapade.
  Poraženi, Hindenburg je pobjegao. I ruske su trupe požurile do Odre. Na jugu su odmah zauzeti Lvov i Przemysl. Carska vojska je napredovala, a Austrijanci su se u panici razbježali i predali.
  Nijemcima je ulazak Turske u rat učinio malo. Iako su neke snage rastresene. Ali Rusi su nastavili napredovati u Austriji. A Nijemci su također potučeni kod Pariza.
  Tek u području rijeke Odre, nakon što su ozbiljno oslabili svoje trupe na zapadu, Nijemci su uspjeli zaustaviti ofenzivu ruskih pukova.
  Ali na jugu je carska vojska protjerala neprijatelja. Feldmaršal Brusilov je, kao i uvijek, na vrhu.
  A sada je Budimpešta opkoljena... Bratislava i Krakov su zauzeti. I ruske trupe približavaju se Pragu.
  Na jugu je zauzeta Mala Azija, Bagdad je pao, Rusi su zauzeli Istanbul.
  Car Franz obratio se Wilhelmu sa zahtjevom za postizanje mira. Štoviše, Italija je već napala Austrijance i otvorila drugu frontu.
  Ali ruske trupe se ne mogu zaustaviti. Tako je zauzet Prag. A zimi su se carske pukovnije preselile preko leda u Berlin. A u veljači su dovršili okruženje glavnog grada Njemačke. I provalili su u Beč, Austrougarska se raspala i poražena.
  23. veljače 1915. Njemačka je kapitulirala. Ruske trupe ponovno su ušle u Berlin.
  Prvi svjetski rat je završio. Rusija je dobila mnogo teritorija. Granica je prolazila duž Odre. Rusija je u svoj sastav uključila Zemlju uz Alpe. Dio Austro-Ugarske anektirao je Italiju na jugu. I postojala je vazalna Rusiji Jugoslavija. Kraljevina Ugarska i Češka ušle su u sastav Rusije. Poljsko kraljevstvo uključivalo je Krakov i postalo ogromno. Koenigsberg je postao dio ruskih provincija, poput Galicije i Bukovine. Transilvanija je postala rumunjska. Turska u Egipat, a zajedno s Irakom, Sirijom i arapskim zemljama u Meki postala je ruski teritorij. Samo je Basra uspjela zarobiti Britance.
  Saudijsku Arabiju ubrzo su potpuno okupirale ruske trupe. A Njemačkoj su nametnute ogromne reparacije.
  Tako je nastala ruska hegemonija u Euroaziji. Nekoliko godina nije bilo velikih ratova. Rusija i Britanija dovršile su podjelu Irana, uključujući u njegov sastav: sjever i središte Rusije, jug Britancima. Zatim Afganistan. Također sjever i središte Rusije, jug Britanije.
  Carsko je carstvo postalo moćno, ali Britanija je još uvijek jaka. Rusi su krenuli preko Kine, dovršavajući njezino zarobljavanje.
  Ekonomije cijelog svijeta bile su u procvatu ... Ali onda je 1929. godine izbila Velika depresija.
  Na prijestolju u Rusiji vlada car Aleksej II. Prerastao je bolest i dosta je fizički jak. Novi kralj vlada državom s deset milijuna vojnika u mirnodopskim uvjetima i gotovo je progutao Kinu. I gospodarstvo, koje je tijekom depresije stradalo manje od ostalih, prestiglo je Sjedinjene Države.
  I onda se ruski car odlučio obračunati s Amerikom? Zašto su za peni oduzeli Aljasku carstvu? Je li to pošteno? Možda je ovo pljačka?
  Ukratko, car cijele Rusije Aleksej II., koji je već 1933. nazvan velikim, 5. siječnja, baš na dan atentata na svog oca Nikolaja II., započeo je novi rat. Protiv, naravno, Amerike koja je u depresiji dosegla vrhunac.
  A ostale zemlje još nisu mogle smetati Rusiji. Kao, Amerikanci su prevarili i za to moraju odgovarati.
  I tako je počeo napad na Aljasku. Upravo u to vrijeme puštena je u rad željeznica koju su izgradili ruski inženjeri do Čukotke.
  I ruski rati kretali su se kroz snijeg i snježne nanose.
  Uključujući pet vječnih djevojaka: Anastaziju, Natašu, Zoju, Augustinu i Svetlanu. Uostalom, one nisu obične djevojke, već rodnoverske vještice. I zato ne stari, nego vječno mlad i besmrtan. A budući da su čarobnice, zimi, u polarnoj noći iu divljem mrazu, bore se samo bosi i u bikiniju.
  Ove djevojke trče k sebi, bacaju bose granate i pjevaju:
  - Veliki car Aleksej,
  Ti si najmudriji na svijetu!
  A onda Anastasia bosom nogom baca granatu. Amerikanci dolijeću iz tore.
  A djevojka črčka iz mitraljeza i viče:
  - U ime Rusije!
  A onda puca i Natasha, također izbacujući dar smrti i zacvileći golim nožnim prstima:
  - Ostvari se, veliki san!
  I on će također uzeti i pokazati svoje zube.
  A onda golonoga Zoya... Potpetice su joj grimizne od snježnih nanosa Aljaske. Djevojka vrišti iz sveg glasa:
  - Jer će velika Rusija samo pobijediti!
  A leti i bosom nogom bačena granata.
  Slijedi Augustin. Jenkije razbija mitraljezima, a granate baca golim nožnim prstima.
  I također urla:
  - Veliki car Aleksej je ruski car!
  A onda Svetlana puca ... I bosim nogama baca i škripi na Amerikance:
  - Sve će biti super!
  Pet djevojaka juri gotovo gole Aljaskom i tako mlati Amerikance. A evo i tenkova u pokretu: Nikolaj-4, novi model s topom i šest mitraljeza. A Amerikanci su pokošeni temeljito. A iza njih su i "Aleksandre" -3, koje su vrlo moćne i ubojite. I deset mitraljeza.
  A djevojke su ispred cijele vojske, a polugole su i lijepe. Žure sebi i pjevaju:
  - U ime svete Rusije careve, svi će biti sretniji - mudriji!
  A sada će samljeti još jednu bateriju Amerikanaca - bacajući na nju granate bosim nogama.
  Sve više i više Aljaske zauzimaju carske trupe. Zaista se nema što prevariti i grabiti takav teritorij za džabe.
  A ratnici se bore za sebe i zadiru duboko u neprijateljsku obranu. I lome neprijatelja, lome jako!
  Anastazija čak urla:
  - Neka nam zemlja bude velika i čista!
  I opet će bosom nogom baciti granatu!
  A onda je Natasha došla na red i prosiktala:
  - Da, naš cool Rus' je poznat!
  I također kako će uzeti i istući neprijatelje.
  I limun bačen golim nožnim prstima leti.
  A onda Zoya rafalno prekida Amerikance i uzdiše:
  - Da, budućnost će biti bedlam!
  I također lansiran bosim nogama djevojke, dar smrti eksplodira!
  A onda će Augustin pucati iz mitraljeza. I pokosit će red, i kako će iz sveg grla zacvrčati:
  - Od zore do mraka!
  A onda agresivna Svetlana opali. Također koristi gole nožne prste i aktivno črčka:
  - Ludo Carstvo je naše!
  I opet, djevojko, uvrni neprijatelje! Pozdrav heroini.
  A kada su zarobljeni Amerikanci zarobljeni, moraju ljubiti pete djevojkama na koljenima. A gdje će otići? Pusa i pusa. I još se ližu.
  Pa još uvijek žele...
  A gdje ćeš gaziti protiv cura? Pustili su vojnike da se skinu i siluju. Dakle, vještice su željele seks. A užitak je velik i nabiješ se energijom. Postanite mađioničari. I to super klasa!
  Pa, djevojke vole ubijati, ovo su djevojke. I vole silovati muškarce, to je kao da bi vještica trebala.
  A vještice su cool cure. I vole da ih se liječi. I vole to.
  Carska vojska već je zauzela Aljasku. I nije stala, već je ušla u Kanadu. Što je ovdje na ceremoniji? Kanada je formalno britanski dominion. Pa, ne poštuje baš pravila, propušta američke trupe kroz sebe.
  Dakle, ima razloga za štrajk. A ruskom flotom zapovijeda Kolčak. A Amerikance je već izbacio s Filipina i Havajskog otočja. I tamo je zauzeo svoje baze.
  Pa jenkiji pritišću more. A na brodovima ima tako lijepih djevojaka. I što je najvažnije, ratnici su gotovo goli. I tako je lijepo. Ako su djevojke u kratkim hlačama, onda je općenito super!
  Tako je lijepo vidjeti ove djevojke. I kad otimaju brodove Amerikanaca i Kanađana, pa tresu golim grudima. To je općenito super!
  A djevojke šljapkaju bosim nogama po vrućim palubama, sijeku sabljama Amerikance.
  Protiv takvih djevojaka svako sredstvo je nemoćno. Uostalom, to su djevojke o kojima muškarci sanjaju. A što ćeš protiv ljepotice čije su grudi potpuno gole?
  Uostalom, to su takve djevojke da ćete satima buljiti u njih. I ne okreći glavu. I hvataju zatvorenike i tjeraju ih da rade jezicima, ugađajući pohotnim matericama.
  I tako je lijepo i ugodno! Ne možete pogriješiti s ovim djevojkama! Odsjeći će glavu i prorezati sve vene.
  Evo trke pet po Kanadi. Kraj je travnja i sve je u cvatu. A djevojke su tako lijepe. I sasjekli Amerikance njihovim čarobnim mačevima. I bacaju diskove golim prstima.
  I zvižde u sebi:
  - Nema ljepše domovine Rusije,
  Bori se za nju i ne boj se...
  Nema ljepše zemlje u svemiru -
  Cijeli svemir je baklja svjetla Rus!
  Pa cure, pa supermeni! I baciti pretučene neprijatelje na koljena. I onda te tjeraju da ljubiš gole i prašnjave tabane. Ove djevojke su apsolutno nevjerojatne!
  Krajem svibnja ruske su trupe, nakon što su zauzele veći dio Kanade, ušle na teritorij SAD-a. Borbe su se odvijale na samom američkom teritoriju.
  A pet djevojaka napalo je Amerikance, brutalno ih pritiskajući. Porazivši cijeli bataljun, ljepotice su se počele igrati sa zarobljenicima. Kad su se s njim dobro zabavili, priredili su sebi roštiljanje.
  Jeli su svježe meso i pjevušili za sebe.
  Mnogo je loših cesta na svijetu,
  Kao od cigankine kose - gomila staza!
  Juriti ćelave - daleko preko praga,
  Kao gladno dijete - zlotvor!
  
  Mnoga račvanja, ponor, jaruga:
  Kao vrag na svakom putu!
  Ne znaš ni prijatelja ni neprijatelja
  Svijet je podijeljen na pola!
  
  Dječak hoda po hladnoći bos,
  Glad se utažuje snježnim nanosom...
  Ali vjeruješ siromahu s torbom,
  Bolje bogati uživajte u svibnju!
  
  Djetelina raste, znaju svi na zemlji
  Kao što maslačak u proljeće postaje zlatan...
  Ako si ljubazan - bajka je svuda,
  Međutim, Predator misli da si ti zečić!
  
  Ljudi nas bacaju novčićima
  Grla paraju - ovo je jasna milost!
  Najjači od svih za nas udarac iz ruke,
  Da otvorim drugi dah!
  
  Ljeto je gotovo, jesen dolazi
  Ima veliku toplinu, plamen i kišu!
  Vidi se da nam je Uzvišeni objavio,
  A umjetnik je skicirao kartu svijeta!
  
  Vidim brezu u haljini kraljeva,
  Zlato, svijetle boje rubina...
  Ako vi ljudi imate dobro srce.
  I tek tada ćeš postati div!
  
  Sirotinja je morala puno gaziti,
  Opet mećava i svaki prst gori...
  Neka mi los pomogne da se ugrijem,
  Kako je pomodrio promrzli dječak!
  
  Zašto nitko nije otvorio vrata?
  Ali zašto si tako izbezumljen...
  Jadno dijete smrzlo se pod snijegom ...
  Vjerujem da će anđeli rastjerati mećave!
  
  Kerubini će te odvesti u raj
  Sam Isus će prihvatiti s nježnošću u svoje ruke!
  Bit će, vjeruj u vječnu sreću djeteta,
  Uostalom, Bog je zbog njega otišao na raspelo!
  Djevojke pjevale, jele i opet u boj. Oni su ratnici takvog čeličnog praga.
  I uništiti Amerikance. Bacanje bosih nogu i diskova i granata.
  Već je kraj lipnja i ruske trupe su opkolile Philadelphiju. Već je trećina kontinentalnog dijela SAD-a pod kontrolom ruske, carske vojske.
  I već se u mnogim gradovima vijore zastave Ruskog Carstva. I bore se bataljoni lijepih djevojaka carske vojske!
  A djevojke su stvarno tako divne i brze. I opet su pobijedili sve svoje protivnike. I Amerikanci padaju.
  A evo i tenka: "Aleksandar"-4 je najnoviji! A ispred njega protivnici uzimaju ispod vizira. I djevojke također idu u spremnik: Elizabeth, Catherine, Elena, Aurora. I udaraju Amerikancima u rogove.
  Kako pucaju, kako ih tjeraju u lijes! Nijednom borcu neće se činiti dovoljno!
  Samo dignite ruke i predajte se!
  A djevojke gnječe neprijatelje gusjenicama. A Elizabetin tenk se kreće ...
  A ispod je kao masa krvi, mesa, kostiju.
  A djevojke se gaze, lome protivnice i pjevaju:
  - Car mudro vlada Rusijom,
  Izdavanje dekreta, suđenje slugama...
  Prijestolje ne trpi galamu i lavež,
  A ne metoda za obuzdavanje straha!
  Ovako se djevojke kreću u borbi. A njihov borbeni entuzijazam, nije to sjekirom ispod klupe!
  Elizabeta je ljutito rekla:
  - Za ruski prijesto!
  I kako puca! I poslažite brdo leševa!
  Evo djevojaka koje ne žele stati. I pobijedili su svoje neprijatelje i slomili Sjedinjene Države.
  I sada carska vojska vodi kolonu zarobljenika. Te ruke iza vrata, i spuštene glave.
  U međuvremenu je Hitler došao na vlast u Njemačkoj. Ali on je još uvijek preslab da predstavlja ozbiljnu opasnost za Rusiju. Ozbiljnija prijetnja je Mussolinijeva Italija. Ali s takvim čudovištem kao što je Rusija, ona se neće usuditi ući u rat.
  Dakle, za sada ruske trupe preuzimaju Ameriku i ostatke Kanade.
  Djevojke bose iu bikinijima voze bojni tenk. Vrlo su strašni i jaki.
  Elizabeth je sažela:
  - Tko nam s čim dođe, od toga će i umrijeti!
  Elena je potvrdila:
  - Definitivno!
  I poslao granatu u američku bateriju. Takva djevojka sa zamahom.
  A tu je i Aurora, koja izbacuje projektil i progovara:
  - Želim živjeti za Rusiju!
  I udario još jednog Amerikanca. To su stvarno djevojke o koje će se spotaknuti svaki agresor.
  A Britanija se, unatoč zarobljavanju Kanade, ne usuđuje ući u rat s Rusijom - shvaća da je ovo carstvo za nju preteško. A ako uđe, onda će Rusi definitivno uzeti i lako sve američke kolonije. Zato je bolje ne maltretirati se s Rusijom, gdje vlada Aleksej II!
  Kralj je postao potpuno zdrav i pokazao se izvanrednim osvajačem.
  I tako je Philadelphia pala... A sredinom srpnja ruski tenkovi već su se približavali Washingtonu.
  Elizabeta je također djevojka vještica, koja se borila još iz vremena rusko-turskog rata iz vremena Aleksandra II. A ova djevojka važnog pogleda kaže:
  - Na čemu je stajala Rus'!
  Elena je pucala na američki, primitivni tenk i odgovorila:
  - O hrabrosti ruskih vojnika!
  Cool Aurora potvrdila:
  - Da, upravo na ovome! Plus, na izvanrednoj hrabrosti i organizaciji herojske pozadine!
  Ekaterina gorljivo odgovori:
  - Slava herojima Rusije! Slava caru Alekseju!
  I opet je djevojka vrlo precizno pucala na neprijatelja.
  Ratnici su neponovljivi!
  I opet pucaju zbog svih svojih lijepih članica. Da, za takve djevojke se definitivno može reći da su vodile carsku Rusiju u pobjedu.
  U njima sunce svibnja i svitanje ljubavi.
  A kad bosim nogama pritiskaju pedale, onda je to skroz lijepo.
  Takve djevojke stvarno žele voljeti i maziti! Oni su jednostavno blistavo sunce nade. I imaju poezije i hrabrosti u slikama glazbe i lirskih žica.
  Ovdje se američka baterija predala. A djevojke su prisiljavale američke vojnike da im ne ljube čak ni noge, već tragove bosih stopala na pločniku. A muškarci nisu učinili ništa - gdje da pobjegnu od toga?
  A ratnici su djelovali hrabrije i bistrije.
  Ni Anastasia s partnerima nije zadrijemala. Kako pucati, kako istrčati. I sabljama sasjekli Amerikance. Uostalom, ona je jednostavno iskričava djevojka i kreće s pola okreta.
  Ali Amerikanci su se loše ponijeli. Uhvatili su ruskog obavještajca i počeli ga mučiti. Skinut, vezan za drvo i bakljom spaljen nago tijelo tinejdžera.
  Dječak je pokušao suspregnuti jauk. Ali na kraju je vrisnuo... Dječak je bio teško opečen.
  Djevojke su odgovorile okom za oko. A krvnike su polili benzinom i zapalili. Da, ruske ljepotice su strašne u svom bijesu. I ne zadirkuj ruskog medvjeda.
  Postoje i bitke na nebu. Dva ruska pilota: Albina i Alvina slome i istrijebe sve. Imaju vrlo moćne letjelice. Sa zrakoplovnim topovima sposobnim jednim pogotkom srušiti Amerikanca. I ovi ratnici doista pokazuju tako nešto. Što ne reći u bajci, ne opisati perom.
  Albina daje zaokret, a desetak američkih zrakoplova biva oboreno. Ratnik je također gotovo gol u samim gaćicama, cvili:
  - Neka je carska Rusija velika!
  I mlati doslovno sve borce redom. Evo djevojke.
  A Alvina nije inferiorna. I ruši desetak aviona odjednom. Sjeckao ih je i pjevao:
  - Za najveće zdravice!
  I također kako jebeno! Ova djevojka ne radi gluposti! Ovo su borbe za sve borbe.
  Usput, kako bi ubrzao probavu Kine i drugih zemalja podređenih Rusiji, mladi car Aleksej uspostavio je poligamiju u Rusiji! A ovo je jak potez! Sada ruski ratnici uzimaju Kineskinje za žene i prave lijepu, bijelu djecu!
  Ovdje je Albina uz osmijeh primijetila:
  - A zašto muškarac može imati četiri žene, a žena ne može imati četiri muža?
  I obori još jedan američki avion.
  Alvina logično odgovara:
  - Zato što je ženi teže hraniti tolike parazite!
  I obje se djevojke smiju. One su tako divne i prekrasne ljepotice.
  I očistiti nebo od američkih aviona.
  Dijelovi ruske carske vojske već okružuju New York. Prisiliti Amerikance da izađu i predaju se. Cure su jako vesele i vesele.
  Tenk "Aleksandar" -4 uništio je američku bateriju. Reproducirao je mnoge leševe.
  Elizabeth je progunđala iscerivši zube:
  - Mi smo ratnici koji savršeno služe caru i domovini!
  Elena je pucala na neprijatelja i izdala:
  - Uskoro će biti ruske zlatne rublje!
  I djevojka se smije!
  I zubi su joj biserni. A onda je i Aurora prasnula u smijeh. Djevojke su silno uzbuđene, a njihova ljepota je takva da se riječima ne može opisati.
  I oni prisiljavaju garnizon Washingtona na predaju!
  Ratnici su tako nepobjedivi! A njihov će tenkovski odred zdrobiti čak i tavu.
  Djevojke se bore za sebe i pjevaju;
  Slavna je ruska zemlja,
  Komunizam vlada svijetom...
  Polja posuta zlatom
  Idemo ravno gore, ne dolje!
  
  Naša srca gore za domovinu,
  Mi smo cure - nema ljepšeg svemira...
  Borit ćemo se protiv naših neprijatelja do kraja
  Naša će vjera ustati u Rodnoverie!
  
  Jača od svih crvenih na svijetu, Rusa,
  Ona sija kao sunce u svemiru...
  Bori se za nju i ne boj se,
  Neka su na slavu odrasli i djeca!
  
  Rusija je najveća država
  Kad domovinom vlada Leshka ...
  Takva je sudbina data sovjetskom narodu,
  Neka naš junak bude iskusan u borbi!
  
  U domovini, svaki heroj je sada,
  U stanju učiniti domovinu ljepšom ...
  U ime naše svete majke,
  Bezgranična ruska strana Rusije!
  
  Učinit ćemo svakoga tko je tiranin,
  Neće biti diktature u zemlji...
  Neka se podnesu milijuni zemalja
  I ubijmo predsjednika Roosevelta!
  
  Neka vlada bijesni zmaj
  On misli da može zapaliti Rusiju...
  Ali nacisti čekaju žestoki poraz,
  Otkako vitez zna, sasvim je svemoćan!
  
  Nikad se nećemo pokoriti Fritzu,
  Rusi i Kinezi neće prevladati...
  Nad nama sjajna zvijezda sja
  Za Uskrs farbamo uskrsne kolače i jaja!
  
  Možete postići puno boraca,
  Nešto što ne može biti gore...
  Naši ponosni očevi ponosni su na nas,
  Jer mi gradimo mjesto u raju!
  
  Bose djevojke trče kroz snijeg
  Oni ne poznaju strah i prijekor ...
  Ja sam bosonogi komsomolac,
  Jer nema prepreka, a nema ni roka!
  
  Zato nikada nemojmo popustiti djevojke
  Ne saginimo glave pod sjekirama...
  Kad dođe nevolja u domovinu,
  Zgazimo ga bosi!
  
  Voli sestre, ti si uzrok mača,
  A Aleksej - čast Isusu ...
  Ne treba sjeći borce s ramena,
  Ako samo trebate trčati bosi!
  
  
  Mi cure velika smo horda,
  Volimo se boriti i ne povlačimo se ...
  Iako je hodanje ponekad podla glasina,
  Pobjeda će biti u blistavom svibnju!
  
  I vjerujte da će komunizam doći sa snom,
  I na Zemlji neće biti moći novca ...
  Dajemo sudbini grubi račun,
  Bez imalo nasilja i lijenosti!
  
  Ukratko, uskoro ćemo letjeti do zvijezda,
  I podići ćemo rusku zastavu nad svemirom ...
  Raširi krila, crveni kerubine,
  U ime obitelji - Gospodar Rusije!
  Dok su djevojke pjevale, gotovo svi Amerikanci su već bili pobijeni, a Washingtonski garnizon počeo je izbacivati bijele zastave.
  Djevojke su iskočile iz tenka i počele plesati, šljakajući golim, isklesanim nogama kroz lokve. A njihove grive kose raznio je vjetar. Djevojke su tako divne ljepotice.
  Upravo sada su priredili zabavu povodom zauzimanja glavnog grada Amerike. Roštiljajte, pijte vino.
  Djevojke u isto vrijeme jedu ukusno. I zvižde svakakve pjesme. Takvi su divni ratnici, za njih se može reći - supermeni u gaćicama.
  I ruski vojnici ljube koljena i stopala. A cure se vuku i cvile od orgazama.
  A oni cvile i skaču. Imaju takvo uzbuđenje i pametnu ljepotu zadivljujuće moći.
  Ali ratnici su vodili ljubav i s crnim zarobljenicima, i to se svidjelo objema stranama.
  Ali sada je praznik gotov i ruski tenkovi ponovno kreću prema jugu. Pao je i New York...
  Amerikanci se povlače. Prodaje se u milijunima. Roosevelt trči. Sada govorimo o predaji. Ruski narod pokazuje svoju veličinu.
  Posebno lijepe djevojke s plavom i crvenom kosom.
  I zarobljenike stavljaju na koljena, i jako im je milo kad im djevojke iz golih prstiju pipkaju i hvataju nos i muško savršenstvo.
  Ratnici ruske vojske su zaista nepobjedivi!
  I evo borbe za Atlantu.
  Po prvi put djevojke na "Aleksandri" -4 vide ogromni američki tenk "Washington". Stroj težak sto sedamdeset tona, na gusjenicama. Što bi s takvom borbom bilo dvostruko časno.
  A cure pucaju iz daljine i pogađaju prednjim oklopom. I debeli sloj metala izdrži.
  Elizabeta ljutito kaže:
  - Da, upali smo u nevolju!
  Elena je kao utjehu primijetila:
  - Ali neprijatelj nas neće uzeti!
  A poslala je i projektil na neprijatelja.
  A onda Aurora kao da puca. I vrlo precizno pogađa metu. I okrenuti neprijatelja.
  I provjerila je:
  - Ja sam najteži protivnik!
  Stvarno pogodio cijev američkog tenka. A sada lupež može gađati samo s osamnaest svojih mitraljeza. A "Aleksandar" -4 kako jurišati na neprijatelja. I kako počinje ubrzavati, zveckajući gusjenicama.
  Takvog diva nitko nikada neće zaustaviti.
  Njegova atletska moć je bez premca.
  Catherine je pjevala:
  - Akrobatika, moja smrtonosna posado!
  A također kako će uzeti i pljusnuti neprijatelja.
  A djevojke su ovdje poletne.
  Amerikanac je, na kraju, dobio udarac sa strane. I divovski tenk se zapalio i njegove granate su počele pucati.
  A kako će borbeni komplet izdubiti! I oklop i sve ostalo će otpasti ...
  A djevojke su horski uzviknule:
  - Za ruski način!
  I smiju se, pokazujući zube!
  Stiže Atlanta. A 7. rujna 1933. kapitulirali su ostaci američkih vojski. I završio je još jedan rat, pobjednički za Rusiju. I kako je to doista divno!
  Nakon pobjede, carsko carstvo održalo je referendume na teritoriju SAD-a i Kanade o priključenju carskom Ruskom carstvu. I kraljevska zemlja se proširila. Općenito, dobro je kad vlada autokracija i apsolutna monarhija. Pred kraljem su svi jednaki i nema pričaonice - parlamenta.
  A carska Rusija je snažno i stabilno carstvo - jedinstveno u svojoj biti.
  U međuvremenu je u Njemačkoj ojačao nacistički režim, koji je zacrtao smjer stvaranja Wehrmachta i jake vojske. Istina, Hitler je stalno isticao svoju naklonost carskoj Rusiji, iako je ona od Njemačke odsjekla većinu teritorija.
  Ali ovdje je bio, dao, sklopio vojni savez: Italija, Njemačka i Rusija. I ne samo to, car Aleksej je pristao na pripojenje Austrije Trećem Reichu.
  Budući da je Britanija ekonomski oslabila, a i Francuska, carska se vlada ozbiljno zagledala u kolonije Francuske, Britanije i Nizozemske. U čisto vojnom smislu, ruska vojska postala je najbrojnija - dvadeset milijuna u mirnodopskim uvjetima. I ogroman broj najboljih svjetskih tenkova, helikoptera, pa čak i mlaznih zrakoplova. Ruska flota također je bila jača i brojnija od britanske, jer oslabljena Engleska nije mogla konkurirati ekonomski najmoćnijem carskom carstvu.
  Tako je sada veliki car Aleksej htio oduzeti sve kolonije svojim dojučerašnjim saveznicima.
  I što? Javit će se!
  15. svibnja 1940. počeo je Drugi svjetski rat. Carska Rusija premjestila je trupe na jug Irana, Indije, Indokine, Egipta. A Wehrmacht je napao Francusku, Belgiju i Nizozemsku. Italija je prethodno zauzela Etiopiju, napala Britansku Somaliju i premjestila pukovnije u južnu Francusku.
  Evo djevojaka vještica koje se kreću na jugu Irana. Anastasia i njene četiri prijateljice.
  Cure kao i uvijek, mlade i bose. Godine prolaze, a ljepotice samo cvjetaju i ni jedne jedine bore ili pukotine na koži i ni jedne kapi sala na izlivenim tijelima.
  Tako su počeli uništavati britanske kolonijalne trupe i to s velikim entuzijazmom.
  Anastazija, bacajući bosom nogom granatu na Perzijance, urla:
  - Ratnici neizmjerne moći!
  I Natasha ispaljuje rafal iz automata, dodaje granatu golim nožnim prstima i viče:
  I nikada nećemo odustati!
  Tada puca Zoja, kosi i Engleze i Perzijance i viče:
  - Pusti nas da vladamo!
  A onda Aurora, kao tresak, pa bosom nogom namaže neprijatelja i izda:
  - Uspon naših snaga!
  I opet zviždi!
  A onda Svetlana, dok daje, i udara iz mitraljeza. I također će golim nožnim prstima poslati granatu na neprijatelja.
  I vrisnuti:
  - Za profinjene manire!
  A u Egiptu djevojke iz posade Elizabete napreduju na tenku. On je na najnovijem teškom tenku "Aleksandar" -6. Stroj ima nisku siluetu i teži šezdeset pet tona. I puca s bombarderom. Pogodniji za borbu protiv neprijateljskih utvrda.
  Britanska tenkovska flota je relativno slaba. I najbolji auto "Matilda" -2. Ali "Nikolay" -7 se bori s njom.
  Ima savršenu protutenkovsku pušku. To pogađa s velike udaljenosti.
  Djevojke djeluju brzo i lukavo. A njihov tenk puzi kroz pustinju. I puca u sebe. I bacač bombi tutnji vrlo intenzivno.
  Djevojčice se smiju i cvrkuću:
  - Vrlo dobro na prijestolju! Mi smo supermeni!
  I opet će pucati i razbiti još jedan bunker, ili utvrđenu točku Britanije.
  Britanci popuštaju i popuštaju...
  Pred djevojkama se već pojavljuju egipatske piramide. Vide ih i namignu. Je li doista moguće zaustaviti takve ljepotice?
  Ali na nebu se Albina i Alvina bore nad Sredozemnim morem. Oni također pokazuju svoje biserne zube. I zvižde pjesme. Ove djevojke imaju borbenu crtu.
  Ratnici, međutim, odlučni boriti se kao i uvijek u istim gaćicama i golih prsa.
  I pokazuju svoju kolosalnu borbenu klasu. Pucaju sami po sebi i pucaju iz zračnih topova. I tako djevojke ništa ne može zaustaviti. Međutim, bitka se nastavlja, a Britanci bježe od ljepotica. Ne zaustavljajte takve agresivne osobe.
  A cure u jednom rafalu obore desetak aviona i smiju se same sebi.
  Ovdje lete i lete. A paljba ne prestaje.
  Albina cvrkuće kroz smijeh:
  - Ja sam nepokoren u svakom trenutku!
  Alvina nastavlja paljbu i dodaje:
  - Pod Petrovom zastavom!
  Ratnici skaču i istovremeno obaraju neprijatelja.
  Egiptom se već voze kolone britanskih i domaćih zarobljenika.
  Carske trupe su puno jače, a pobjeđuju kolonijalne, koje nemaju borbenog duha.
  Aleksandrija je pala. I to vrlo jednostavno. A sada se ruske trupe susreću s talijanskim.
  zajednički mimohod. Vatromet, šarene povorke. I burni izrazi odanosti i prijateljstva.
  Vole ga i Talijani. Pogotovo kada ruske djevojke trče bose po vrućoj pustinji...
  A na drugom mjestu Alenka je sa svojim djevojačkim pukom ušla u Delhi. Osjeća se da se sepoji ne žele boriti s ruskim pukovima. I da je britanska kolonijalna sila poražena na ovom indijanskom teritoriju.
  Mnoge tamnopute djevojke okružuju ruske vojnike i pozdravljaju ih cvijećem.
  Kako je ovdje sve lijepo. I puno cvijeća. I sve se događa vrlo lijepo i pristojno.
  Ruske trupe već se približavaju Bombaju i zauzimaju ga bez većeg otpora.
  Alenka je vrlo aktivna i bezobrazna. Ona baca granate golim nožnim prstima i škripi:
  - Ja sam samo supermen u bikiniju!
  A kako je curama dobro trčati polugole i u bikiniju. Izgledaju tako sjajno.
  U kolonijama je britanski otpor slab. Lokalne trupe ne mogu dati žestoku bitku.
  U međuvremenu Nijemci uspješno napreduju. Prvo su namamili Britance u Belgiju. A onda su bacanjem kroz planine Ardena uspjeli odsjeći engleske i francuske jedinice. Time je izvojevana impresivna pobjeda.
  I Belgija je zarobljena. A 22. lipnja, nakon zauzimanja Pariza, kapitulirala je Francuska, a nešto ranije i Nizozemska. Time je izvojevana impresivna pobjeda. I Nijemci su bili primjetno ponosni. A ruska vojska je zauzela i Indiju i jug Irana i Burmu i Bangladeš. Kao i cijela Indokina.
  Neprijatelj je očito gubio. I Nijemci su provalili u Španjolsku i Portugal.
  Ruske trupe bile su poput Južne Afrike. Nije ih sputavao toliko otpor Britanije, koliko istezanje komunikacija i opskrbnih linija. Kao i nedostatak cesta u Africi i neprohodna džungla.
  Ali carska je vojska ipak prošla kroz sve. I kretao se poput klizališta od titana. A neprijatelj je sve češće odustajao i padao na koljena.
  Pukovi djevojaka kretali su se, u pravilu, bosi i prisiljavali zatvorenike da im ljube noge. Ponekad su djevojke dopuštale zarobljenicima da im obasipaju grudi poljupcima.
  Ali onda su Anastasia, Natashka, Zoya, Augustina, Svetlana ušle u Australiju. Marširanje do glavnog grada Sydneya. I pjevaju:
  - Rus', gdje svi imaju puno žena,
  Gdje je lijep poziv dopušten ...
  Gdje je bilo tko kao brat,
  Naš simbol, naš simbol - Kolovrat!
  I opet bacaju granate bosim nogama - rastjerujući Britance i domaće.
  Anastazija je britanskom generalu sabljom odsjekla glavu i zacvrkutala:
  - Za slavu domovine!
  A Natasha je zamahom bose noge razdvojila spremnik. I pjevaj:
  - Zavijaj ime Rus' Svarog!
  A cure se kreću, Zoja ispaljuje rafal iz mitraljeza, spušta Engleze i cvili:
  - Za novi ruski poredak!
  Evo cura! Vole ubijati! I neće stati! A lica ljepotica blistaju!
  I tu Augustin kao puca. Kako kosi Engleze i škripi:
  - Za Rus' Rod dan!
  A iza noktiju i Svetlana. I bosom nogom baca smrtonosnu i smrtonosnu granatu.
  I također škripi:
  - Moja velika Rus'!
  I opet daje red... Kosi Nijemce, ubija ih bez ikakve ceremonije.
  Sada se Sydney predaje bez borbe. I vade građane i vojne ključeve. I proglašavaju cara Alekseja svojim kraljem i carem.
  I ovaj kontinent se predaje...
  I ruski brodovi slijeću na Novi Zeland. U isto vrijeme laki tenkovi "Petar" -8 ulaze u Pretoriju. I Južna Afrika također pada. Bataljun bosonogih djevojaka iskrcao se na Madagaskar.
  I vrlo lijepe djevojke bacaju granate golim nogama i slijeću na neprijatelja. Madagaskar pada. I veći dio Afrike osvojili su ruski vojnici.
  Carska Rusija i Treći Reich i Italija zamalo su pobijedili. Ali ostale su samo Britanija i Irska. I došla je jesen, pa zima. Nijemci i ruski zrakoplovi bombardirali su Britance, pretvorili njihove gradove u ruševine. Ali Churchill je tvrdoglavo odbijao kapitulirati.
  Uslijedilo je amfibijsko iskrcavanje u svibnju 1941. godine. Prve su sletjele bosonoge djevojke iz divizije Tigress. I neka unište engleske trupe. I bacajte ih prstima bosih nogu.
  Britance su bombardirale polugole djevojke samo u gaćicama i drhtavim grudima. I bilo je stvarno super.
  A borili su se tenkovi "Petar", "Nikolaj", "Aleksandar", "Ivan" koji su doslovno zgnječili protivnike.
  A evo i najnovijeg tenka "Alesya" -1 piramidalnog oblika. Koji ima racionalne kutove nagiba iz svih kutova i nećete ga probiti.
  U njemu se, zavaljena, Elizabeth i njezin tim djevojaka nalaze gotovo goli u samim gaćicama.
  Četiri prelijepe ratnice, gotovo gole, pucaju na engleske topove i doslovno ih prevrće u vatru. A djevojke se pucaju, i pune ih olovom iz mitraljeza. I stotine Engleza padaju na sebe.
  A borbene ljepotice pokosit će neprijatelja i pustiti svoj tenk doslovno preko leševa. I prostiru se tepisi ubijenih Engleza. A cure se voze u tenku. Oni sebi nose Matilde i Churchille. Posljednji tenk može samo ogrebati auto carske vojske.
  I jedna ruska pobjeda slijedi drugu. I Nijemci dolaze. Ali njihovi tenkovi T-3 i T-4 su tako slabi u usporedbi s ruskim vozilima. I dalje mali primitivac. I visok ... I tenkovi carske vojske su zdepasti. I sama šipka, ne obraćajući pozornost na snimke.
  Evo Britanaca i izbacuju bijele zastave. Nekoliko tisuća odabranih tenkova Rusije iskrcalo se u prvim satima, doslovno razbivši obranu.
  Anastazija je dobila metak u golu petu i nasmijala se:
  - Maser!
  Potom je golim nožnim prstima uhvatila generala za nos i bacila ga preko sebe. Preletio je i tresnuo se trbuhom na bajunete. A toliko je krvi proliveno.
  Anastasia je srcedrapajuće vrisnula:
  - Slava caru Alekseju!
  I Nataša, kako će micati potkoljenicu protivnika i kako će urlati:
  - Za novi slavenski poredak!
  I pomaknut će neprijateljsku glavu. I razbiti mu lubanju. I vrisnuti:
  - Cool cure, ljubiteljice slobode - borimo se za novi poredak!
  A onda Zoya već puca iz dva mitraljeza odjednom i bosim nogama baca grašak s eksplozivom.
  I ide Britancu pod prvim brojem. I primivši, borci carstva maglovitog Albiona bacaju svoje oružje i izravno u zarobljeništvo.
  Evo Aurore. Uništava neprijatelja oružjem. Ona ima specijalnu strojnicu s trasirajućim mecima. Mlati Engleze kao snop nunčaka.
  I evo Svetlane koja puca. I slama neprijatelja.
  Puca smrtonosnom masom ... I pokazuje zube.
  I urla iz sveg glasa:
  - Ja sam žena, što je općenito prava super!
  A on skoči i bosom nogom baci granatu. I razbit će se u sve dijelove i krhotine.
  I vrisnuti:
  - Ja sam Superman golih prsa!
  A sada djevojke napreduju ... Sve dublje i dublje ulaze na teritorij Britanije.
  Oleg Ribačenko, u tijelu dječaka ne starijeg od jedanaest godina, ali s majorskim epoletama, iako je sam bos iu kratkim hlačama, kosi Britance. I djeluje s mahnitim bijesom.
  Pali vatru i pjeva:
  - Doživljavamo zoru i najvišu boju.
  A s njim i djevojčica Margarita, koja nikad nije postala punoljetna. Dobro za nju da bar nije postala starica!
  A ovo je puno gore nego biti djevojka!
  Okružite London. I sad prijete da će ga uzeti. I masa neprijatelja se predaje. Jedino se kraljevi gardisti ne popuštaju i ne predaju. Ali oni su nemilosrdno uništeni. I vode totalno, neljudsko istrebljenje. Ovo je potpuno uništenje koje se događa. A strojevi su vrlo aktivni.
  A na nebu Albina i Alvina skupljaju račune. Djevojčica je već primila svih sedam stupnjeva križa Svetog Jurja. Prvi stupanj: Jurjevski križ, drugi - Jurjevo s lukom! Treći je zlatni križ. Četvrti je zlatni križ s lukom. Peti je zlatni križ s dijamantima. Šesti je zlatni križ s dijamantima i lukom. A sedma je zvijezda zlatnog križa u luku i dijamanata!
  Ove cure su oborile pedeset automobila u jednoj borbi i pjevaju same sebi:
  - Mi smo takve ljepotice koje su baš super i hiper, i općenito divne ljepotice!
  I namignuti sa smiješkom očnjaka.
  To su djevojke - Albina i Alvina ... I one vole silovati muškarce. A ni njima samima ne smeta da rade jezikom kad vide privlačno muško savršenstvo.
  I da su djevojke samo utjelovljenje požude i ljubavi i strasti!
  Kako vole pulsirajuće šipke od žada.
  Ratnici visoke klase...
  Evo Churchilla kako bježi iz okruženog Londona. Pa su ga jako udarili po rogovima.
  I odvukla noge, žureći u Brazil ... Ali londonski garnizon je kapitulirao. A ruske su trupe zauzele Irsku gotovo bez otpora. Britanci su se već predali bubnjanju ...
  Drugi svjetski rat završio je u roku od godinu dana pobjedom sila Osovine. Većina Afrike je ruska. Ipak, i Njemačka i Italija mogle su nešto zgrabiti.
  Osim toga, Treći Reich također je uključivao Španjolsku i Portugal.
  A u Britaniji su vladale ruske snage i car Aleksej je također postao britanski monarh. Rusija je također gotovo bez otpora okupirala Švedsku, a Njemačka Norvešku i još prije Dansku.
  Hitler je okupirao veliki dio Europe. Stvaranjem entiteta poput Trećeg Reicha s protektoratom. A Rusija je ponovno stvorila carstvo i uključila ga u svoj sastav.
  Nastala je privremeno krhka mirovna situacija. Što je trajalo neko vrijeme.
  Carska Rusija i Njemačka probavile su svoje stečevine. Naseljene kolonije.
  Car Aleksej je još bio prilično mlad i nije mogao žuriti da osvoji cijeli svijet.
  Ali Hitler nekako nije mogao odoljeti. Činilo mu se da je dobio premalo zemlje u Africi, da je Rusija prevelika. I zajedno sa sinom Mussolinija mlađeg započeli su rat protiv Rusije. Borbe su počele 20. travnja 1955., na dan Fuhrerovog pedesetog i šestog rođendana.
  Nijemci su razvili cijelu seriju tenkova za rat s carskom Rusijom i očito su na to jako računali.
  Panther-5 postao je glavni tenk dizajniran za rat s Rusijom.
  S težinom od 75 tona, ovaj je automobil bio cool.
  I općenito, pištolj od 128 milimetara u 100EL-u stvarno je nevjerojatna snaga. A ako pobijedi, onda se ni carska vojska neće činiti dovoljnom.
  A postoji još snažniji tenk: "Tigar" -5, koji je još jače oklopljen. A težak je stotinu tona!
  A u Rusiji, glavni tenk "Aleksej" -4 težak je samo pedeset tona i top kalibra samo 105 mm. Ali puno savršeniji, piramidalni i s plinskoturbinskim motorom od 1800 konjskih snaga, odnosno vrlo pokretljiv.
  Njemački je masivniji i moćniji. Posebno strašni "Lavovi" -5 teški dvjesto tona. Što, međutim, ne povećava previše Hitlerove šanse. Dakle, superteški tenkovi su preskupi i teški za transport. Iako postoje neke prednosti u uporabi i primjeni.
  U svakom slučaju, Hitler nije izdržao i pojurio je u carsku Rusiju. I izbila je borba.
  Snažni utvrđeni sastavi ruske vojske zaustavili su napredovanje neprijatelja. I Nijemci su zapeli. I carska vojska krenula je u ofenzivu u Africi, gdje je imala mnogo više snaga. I Talijani su osjetili prve udarce. Njihove trupe su preslabe i s niskom disciplinom, s mnogo zaostalijom opremom da se odupru Rusiji.
  Nakon tri tjedna borbi, carska vojska istjerala je Talijane iz Somalije i Etiopije.
  Uvažene djevojke Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana. Oni su još uvijek mladi kao što su bili prije pedeset godina kada su se borili protiv Japana. Aleksej Car već ima unuke, a djevojčice su i dalje hrtovi, žilavi, agresivni i hrabri.
  I za pedeset godina rata djevojke su ostale mlade. I nemaju niti jednu boru niti jednu pukotinu na koži. Tako su lijepe i svježe kao cvijeće.
  A Oleg Rybachenko i njegova partnerica Margarita još su djeca - uopće nisu sazreli. Barem izvana. Ali trče brže od geparda. I ne nosi ih ni bajunet ni metak.
  Ova djeca jako vole bacati oštre diskove bosim nogama. Oni su veliki borci!
  I svaka će vlast biti bačena na koljena!
  Anastazija, Nataša, Zoja, Augustin, Svetlana također su se borile s Turcima pod Aleksandrom II. I tako su stari preko sto godina. Ali one ne stare zbog vještica. I zato što su besmrtni, u vlasti Rodnoverie.
  I predstavnici cara u Etiopiji trče k sebi, a Talijani već sijeku.
  I opet ih tjeraju da im ljube bose noge. A djevojke su, naravno, neopisive ljepote, s žarkom strašću u duši. Ne mogu se umanjiti. Oni su ono što izgleda kao veličina zemlje. I pobjeđuju s velikim jamstvom.
  Rusko carsko carstvo uglavnom je kontinentalno i jedinstveno za ruski narod. Ruska nacija, miješana od mnogih naroda, i melting pot tipa Rusije, može progutati druge narode, postupno ih asimilirajući, a ne tlačeći ih. Zato je raslo carsko carstvo. Polako, kraljevstvo za kraljevstvom... I sada je ostalo vrlo malo do svjetske hegemonije. Rusija ima mnogo više stanovnika nego Treći Reich i Italija.
  Tako da ima sve šanse uhvatiti i probaviti. Pogotovo kada se uzme u obzir da su protivnici slabiji. I nisu svi zadovoljni režimom Hitlera i Mussolinija.
  Tako u Africi mnoga lokalna plemena i kolonijalne jedinice podržavaju Ruse. Dakle, ruska oprema za džunglu je prikladnija.
  Borbe su pokazale da Nijemci imaju problema i s Pantherom -5, a ne samo s Tigrom -5. Da, Fritz je primjetno prošao. Nakon što je carska vojska prošla Etiopiju i udarila u Libiju, isplovile su i njemačke jedinice. U bitkama na nebu, međutim, njemački razvoj iznenadio je kraljevske asove - posebno s uređajima u obliku diska. A ruski automobili su zdrobljeni mahnitim bijesom.
  Ali brojčano Nijemci, naravno, nisu suparnici. Da, i diskoteke su preskupe i ima ih relativno malo. I oni sami su neranjivi, ali ne mogu ni pucati, već samo nabijaju laminarnim mlazom. I manevarska ruska vozila mogu otići.
  Kraljevska vojska na nebu je, međutim, jaka. A na moru još jače. Iako Treći Reich nije slab. Ali ipak su snage nejednake.
  I po broju stanovnika i gospodarskom potencijalu, Treći Reich se neće nositi s Rusijom.
  A ako su cure jako jake i lijepe, bore se, onda je totalna blokada.
  Elizabeth i njezin tim bore se s njemačkim čudovištima i čak uspijevaju pobijediti. I nije im neugodno što nacisti imaju puno veća i teža vozila.
  Ovdje djevojke zaobilaze neprijateljske tenkove i zabijaju se ravno u bok. I nemaju problema s neprijateljem. Razbijaju neprijatelja i pjevaju:
  - Bijesni građevinski tim! Bijesni graditelj!
  Hitler će matirati! Hitler će matirati!
  I razbijaju neprijatelja s ogromnom lakoćom. A cure se ne mogu suzdržati od smijeha.
  Ali nacisti, nakon što su ih primili za vrat, odlaze. Već u Libiji nekoliko se talijanskih divizija predaje gotovo bez borbe. A vojnici carske vojske napreduju. Ovdje je Fritz iz Alpa izbačen snažnim udarcem, a carske trupe marširaju Italijom. Bosonoge djevojke iz vojske Mussolinija mlađeg pozdravljaju obojene ratiste carske vojske. Milijuni vojnika svih nacionalnosti ispunjavaju Italiju. I deset tisuća mobilnih tenkova "Aleksej" -4, koji su s težinom od pedeset tona gotovo neprobojni kada se puca iz svih kutova.
  Italija, kao slabija karika u koaliciji, vrlo brzo umire... 30. svibnja carske trupe zauzele su Rim gotovo bez borbe. I glavni grad Mussolinijevog carstva je pao.
  I opet su djevojke iz ruske vojske natjerale svoje prašnjave, bose noge da ljube neprijatelja. Uostalom, oni razumiju da neprijatelju treba pokazati njegov pravi status.
  Albina i Alvina, birajući račune, prisjetile su se kako su se s Japancima borile protiv vještica još dok je Aleksej ležao u kolijevci. A bilo je i vrlo smiješno.
  Djevojkama još nije dosta rata i obaraju Nijemce u zraku. Albina je čak primijetila:
  - Ovdje ćemo pobijediti naciste, i što onda?
  Alvina je samouvjereno izjavila:
  - Osvojite Latinsku Ameriku!
  Albina sumnjičavo primijeti:
  - Pa to su još dva-tri mjeseca! I onda?
  Alvina se zahihotala i odgovorila:
  - Juha s mačkom!
  Albina je ljutito izjavila:
  - Ne, mora postojati neki realniji plan za život!
  Alvina je s entuzijazmom rekla:
  - Pa rađamo hrpu djece!
  Albina je to odobravala:
  - Ovo je već bolje!
  Italija je već zapravo zarobljena. Mussolini mlađi bježi u Francusku... Ruske trupe zauzimaju Siciliju. Sva zaliha tjestenine u Africi već je izgubljena. Ostale su samo njemačke enklave, ali je i na njih nadirala carska vojska. Prijetnja potpunog gubitka Afrike, u borbi s jačim neprijateljem.
  Nijemci kao da nisu proračunali svoje snage. I sada plove pod udarcima carskih trupa.
  A deseci tisuća tenkova već su na jugu Francuske i zauzeli su Toulon... Djevojke u bikinijima skaču po gradu i bacaju naciste na koljena. Prisiljavaju se da ljube svoje gole pete i smiju se.
  I ovdje možete poljubiti djevojku u prsa - nije joj žao!
  Toliko uspjeha. I na jugu Njemačke probijaju se i ruske divizije. I već su zauzeli Beč. I napadaju München. Nacisti podlegnu udarcima i dižu ruke uvis. I prepustite se sebi!
  Oleg Rybachenko je, naravno, među onima koji se bore u prvim redovima.
  A dječak osobno zarobljava trojicu njemačkih generala. Za što dobiva posebnu nagradu od monarha.
  Pritom je vječni dječak bos i u kratkim hlačama.
  Car Aleksej se raduje pobjedama. I što se dogodilo? Sam se demon Hitler popeo u omču. Njegovi tenkovi E-serije ni po čemu se ne mogu usporediti s piramidalnim tenkovima.
  Car Aleksej nagrađuje heroje i heroine. I to radi s velikim entuzijazmom.
  Takav otac kralj može se samo voljeti i poštovati. Ruske trupe već su istjerale Nijemce iz Maroka. A gotovo cijela Afrika je ruski teritorij. I što? Pa je postalo bolje!
  Car Aleksej nagradio je Albina i Alvina najboljim asovima Rusije novom nagradom. Zvijezda platinastog George Crossa s mašnom i dijamantima.
  Ratnici to uistinu zaslužuju. I imaju takvu moć. I pobijediti naciste. I otići do cilja. Carska vojska već se približava Ruhrskoj oblasti i tamo bjesne žestoke bitke. Ne žele se pokoriti nacistima. A u Francuskoj već okružuju Pariz. Domaće stanovništvo pozdravlja carsku vojsku i neće stati.
  Možete reći da je neprijatelj na razini predaje. Hitler juri, a već je sredina srpnja. I položaj Nijemaca je gotovo beznadežan.
  To je ono što znači kontaktirati tako cool kralja kao što je Aleksej II, ili veliki.
  Konačno, ostaci trupa Wehrmachta u Africi već su se predali. Ruske trupe su marširale kroz Pariz. Situacija je za Nijemce postajala kritična.
  Do kraja srpnja, Ruhr je potpuno ponovno osvojen. I ruske trupe se približavaju Baltičkom moru.
  Hitler bježi iz Berlina u Latinsku Ameriku. Kraljevske jedinice stupaju u Dansku, a Norveška je oslobođena, još ranije. Pal i Lisabon. U kolovozu je uslijedio juriš na Berlin. I glavni grad Trećeg Reicha je zauzet. Nadalje, carska vojska, nastavljajući ofenzivu, oslobađa Madrid.
  Tvrđava Gibraltar zauzeta je posljednji put u rujnu. Srušili su citadelu... I još jedan rat je bio skoro gotov. Ispalo je nekako iznenađujuće kratko i lagano.
  Car Aleksej dobio je titulu najvećeg osvajača svih vremena i naroda.
  Ali Hitler je još uvijek živ i uspio je pobjeći. Što učiniti s ovim čudovištem? Čudno, ali Latinska Amerika nije htjela izručiti ovog tiranina. A onda je 1. svibnja 1957. započeo posljednji pohod na Latinsku Ameriku i posljednji rat u povijesti planeta Zemlje. Postrojbe su napredovale bez problema. Lokalne snage bile su vojno preslabe i nisu se mogle oduprijeti ruskim trupama.
  Elizabeth i njezin tim upravo su pucali u bateriju, sada na putu neprijatelji samo predaju.
  Djevojka je kroz smijeh rekla:
  - Ovo je rat!
  Catherine je sa smiješkom rekla:
  - Posljednji rat u povijesti čovječanstva!
  Elena je predložila:
  - Pa nazdravimo svijetu! I buduće stvaranje!
  A djevojke su se čak od oduševljenja ljubile u gole tabane.
  Eto, tako stvari dobro idu...
  Anastasia i njezin tim trče k sebi i bosim nožnim prstima bacaju granate na protivnike. Kidanje neprijatelja i cerenje zuba.
  Nataša je pjevala:
  - Ja sam djevojka kolosalnih snova!
  I kako ispaliti smrtonosnu granatu. Da, s takvim djevojkama ne možete biti slabi. Oni to neće oprostiti.
  I sami će napasti, ne dajući nacistima milosti. Neka u ovom slučaju nisu baš fašisti.
  Zoja također bosom nogom baca granatu i sikće:
  - Za pobjedu nad neprijateljem!
  A onda Augustina, pucajući iz mitraljeza, i bacajući granatu bosom nogom.
  I škripi:
  - Očajnički udarac!
  A onda će Svetlana pritisnuti svoje protivnice i proždrijeti ih u tijesto.
  Evo djevojaka.
  I viče:
  - Car Aleksej je naš idol!
  Mexico City je zauzet, a Kuba zarobljena. Ruske trupe kreću se od sjevera prema jugu. I rade to vrlo uspješno. Nećete se miješati u njih. I bit će velika pobjeda.
  A Albina i Alvina u zračnoj bitci vrlo uspješno stječu račune. Oni su ratnici koji ne trebaju pokazati slabost. Oni obaraju avione koji su po svojoj razini daleko iza ruskih. I što je najvažnije, na čelu su bosonoge djevojke u bikinijima. Da sve mlatiju. I obaraju sve koji se upuste u borbu.
  Već prošao Nikaragvu. Ne zaustavljajte armadu automobila carske vojske. I ruske trupe dolaze. I sve više protivnika se predaje. I tjeraju neprijatelje kolonama zarobljenika. I baciti neprijatelja na koljena.
  Anastasia trči k sebi i tjera protivnike da se prostrju i ljube joj gole pete.
  Toliko se neprijatelja predalo. I mnogi od njih kapituliraju pred udarcima bubnjeva. I podignu šape.
  Ruske trupe već su se uvukle u Venezuelu. Situacija se sve više smiruje.
  Brazil je najveći protivnik, relativno ga je lako slomiti. I prisiljena je kapitulirati.
  Djevojke hodaju Rio de Janeirom, a dječaci im ljube otiske golih stopala.
  Nataša uz smijeh primjećuje:
  - Živi još dobro!
  Zoja je sa sumnjom primijetila:
  - Kad spavaš s nogama uza zid, nije tako loše!
  A djevojke će se smijati. Oni su, zapravo, smješniji nego ikad. Ali što ćete s njima...
  Tu je i dječak koji se bori protiv Oleg Rybachenko. Više od pedeset godina služio je u carskoj vojsci. Dogurao je do čina pukovnika, ima mnogo odlikovanja, a još uvijek izgleda kao jedanaestogodišnjak. A s njim i vječna djevojka Margarita. Bila je odrasla žena i jako se bojala starenja. I kao rezultat toga, zauvijek je ostala djevojka. Međutim, postali su djeca za sto godina. A onda im se obećava da će narasti do šesnaest godina - što je, općenito, dobro! Dječak se, na primjer, neće morati brijati!
  Dječak i djevojčica bosim nogama bacaju granate na neprijatelje i pjevaju:
  - Radost pobjeda se širi,
  Hitlera čekaju vješala!
  Ovdje je posljednje uporište protivnika Rusije - Argentina. Tu se sakrio Hitler.
  A u srpnju ruske trupe ulaze na teritorij Argentine. Otpor je bio mjestimičan. I tako je glavni grad pao gotovo bez borbe. I sam Hitler pronađen je u kolovozu 1957. godine ... kako visi u omči. Očito su uzeli svoje i objesili ih.
  Kapitulirao je i Čile. Tako je završio posljednji rat u ljudskoj povijesti.
  Dvanaest djevojaka vještica - koje posjeduju vječnu mladost slavile su pobjedu. No čini se da je još jedan dječak, Oleg Rybachenko, bio vrlo zadovoljan. Konačno, možete živjeti za svoje zadovoljstvo koliko je godina proveo u vojsci.
  A Rusi su već išli u svemir 1947., a 1954. letjeli su na Mjesec. I 1967. na Mars. I dalje nova postignuća. Sunčev sustav postupno je pokoren. Godine 1975. Aleksej II., koji je bio na vlasti sedamdeset godina, srušio se u zrakoplovu. I tako je završila vladavina najvećeg monarha svih vremena i naroda.
  I njegov sin postao je novi kralj: Mihael II. I Rusija je krenula u svemirsku ekspanziju.
  Oleg Rybachenko i Margarita hodaju po Marsu 2005. Dječak primjećuje:
  "Prošlo je stotinu godina otkako sam postao dijete. I nije li vrijeme da odrastem do šesnaeste?
  Margarita, koja također izgleda kao djevojčica, odgovara:
  - I ja moram odrasti pod ugovor! Ali zašto smo još uvijek djeca?
  Oleg je slegnuo ramenima... Pred njima se iznenada pojavila slika anđela-demijurga s krilima.
  Prelijepo stvorenje reče:
  Završili ste dio svoje misije.
  Ali sada vas čeka prostor! I svemirski svjetovi! Zato živi i bori se!
  Oleg Rybachenko upitao je s osmijehom:
  - Obećao si nam tijela u šesnaest!
  Anđeo je kimnuo s osmijehom.
  - A što želiš s Margaret?
  Margarita je odmahnula glavom u znak slaganja.
  - Još više?
  Anđeo je kimnuo s osmijehom bisernih zuba.
  - Bit ćeš ti! Ali porasti do šesnaest godina, bit ćeš star tisuću godina! I tada ćeš zauvijek ostati u mladosti!
  Oleg i Margarita zacvile u jedan glas:
  - Nije pošteno!
  Angela je sa smiješkom primijetila:
  - Tolika je cijena besmrtnosti! Ali pristani da budeš besmrtna djeca puno bolje nego smrtni starci!
  S tim su se složili dječak i djevojčica:
  - Da, puno bolje!
  I smijte se naglas!
  Doista, koji su to smrtni ljudi? Otišao je i najveći car svih vremena i naroda Aleksej. A pred njima je vječnost puna blistavih avantura.
  
  
  
  NAPOLEON NIJE IŠAO U RUSIJU!
  . Alternativna povijest, gdje veliki car nije otišao u Rusiju, nego je preselio pukove u ... Tursku! Pa naravno, zašto ne? Zašto ne osloboditi Balkan od osmanske vlasti?
  A neprijatelj, naravno, nije prejak. Da, i prije toga su ga tukli Rusi.
  I Napoleonova vojska krenula je u usiljeni marš. I hodala je gotovo bez otpora od Bosne do Istanbula. Jedna prepreka - planine, rijeke, tvrđave... I epizodni otpor. A stanovništvo dočekuje Francuze i Europljane kao osloboditelje.
  Napoleon je zauzeo Istanbul 1812. Zatim je ratovao u Maloj Aziji. Stigao je do Indijskog okeana i Meke. Nakon toga su Francuzi i njihovi plaćenici krenuli u Egipat.
  Do sada Napoleon nije išao na Rusiju, već je osvojio osmanske posjede. Možda su ga neke gatare upozorile na mogući neuspjeh u slučaju rata s carskim carstvom.
  Britanci su se 1814. pokušali iskrcati u Španjolskoj. Napoleon se vratio u Pariz. I skupivši snagu, brzo se preselio u Španjolsku i tamo porazio Britance. Nakon toga su se Francuzi donekle učvrstili u Pirinejima.
  Njihove trupe stigle su do Maroka i zauzele cijeli sjever Afrike i Sudan.
  Time su uspostavili univerzalnu prevlast u Sredozemlju. Zauzeli su i Gibraltar. I oni su također ojačali. Rat s Britanijom nastavio se s mješovitim uspjehom. Obje su strane umorne od čarki na moru. Napoleon je, međutim, htio uzeti broj. I gradilo se sve više novih brodova, obučavali mornari. Postupno je počela utjecati brojčana nadmoć Francuza s velikim ljudskim i teritorijalnim resursima.
  I iscrpljeni Britanci počeli su popuštati. Napokon je 1825. godine došlo do amfibijskog iskrcavanja. I Napoleon je konačno zauzeo London. Tako je rat završio. I već je stariji car odlučio odmoriti se i baviti se mirnom gradnjom. Jedino što su se Francuzi nastavili kretati Afrikom i osvajati njen jug. Nikola I je došao na vlast u Rusiji. Rusi su ratovali s Iranom, no unatoč pobjedama nisu ga osvojili, već su se ograničili na umjerena teritorijalna stjecanja. Zatim se Rusija suočila sa Šamilovim ratom na Kavkazu i njime je dugo bila vezana.
  Napoleon je vladao do 1837. godine i umro je u šezdesetosmoj godini. Naslijedio ga je sin Napoleon II. Mladi dvadesetšestogodišnji plavokosi car, prije toga bio je kralj Italije i Rimskog Carstva. Naravno, želio je nadmašiti slavu svog oca Napoleona Prvog.
  I Napoleon II napravio je svoj prvi pohod na Iran, i dalje u Indiju. Naravno, najveća i najorganiziranija vojska na svijetu je relativno brzo osvojila i Iran i Indiju. Dovršeno je i osvajanje Afrike. Francuska je vodila ratove u Latinskoj Americi, nastojeći preuzeti kontrolu nad kolonijama Španjolske i Portugala. Nekako nije bilo do Rusije. Ali Francuzi su se nakon dugih ratova konačno učvrstili u Latinskoj Americi. Napoleon II umire 1856., a na prijestolje dolazi njegov sin Napoleon III. Imao je tada samo šesnaest godina. A 1858. Napoleon III je započeo kampanju protiv Rusije.
  Odlučio je nadmašiti svog pradjeda. A u Rusiji još postoji kmetstvo. I zemlja je, naravno, neusporediva u borbenoj snazi s napoleonskom Francuskom.
  Napoleon III je računao na pobjedu. I dva milijuna vojnika kretalo se po Rusiji. Išli su u tri kolone: u Kijev, Moskvu i Petrograd. Ali Rusija nije imala svog Kutuzova.
  I car Aleksandar II bio je prisiljen pobjeći u Kazan. Moskva i Petrograd i Kijev su zauzeti. Protiv Rusije su bile trupe iz cijelog svijeta, i naprednije oružje. Još u vojsci Napoleona III pojavili su se prvi laki tenkovi.
  Da, ne možete odoljeti takvoj moći. Car Aleksandar II ponudio je mir Francuzima. Ali Napoleon Treći je izjavio da mu treba Rusija kao cjelina.
  Ukratko, počeo je gerilski rat. Ali u Napoleonu ima mnogo vojske. Osim toga, Napoleon III je najavio ukidanje kmetstva. I to se dio naroda priklonio njegovoj strani. Rat je bjesnio nekoliko godina, a Napoleonove trupe stigle su do Tihog oceana.
  Na kraju je pronađen kompromis. Napoleon III oženio je kćer Aleksandra II i bio okrunjen. I Rusija je, kao dio golemog carstva, dobila određenu autonomiju.
  Napoleon Treći još se borio u Kini, njegove su trupe stigle do Australije i osvojile Indokinu. A 1877. je umro, a na prijestolje je stupio Napoleon Četvrti. Mladić od četrnaest godina. Praunuk Napoleona I. i potomak ruskih careva po majci. Napoleon Četvrti dovršio je osvajanje svijeta - osvojivši Sjedinjene Države i sve druge otoke ... Nastalo je svjetsko carstvo. Tada je preostalo samo jurišati na svemir.
  Ali tuge nije bilo, nego su vragovi cinkarili. Napoleon IV je umro 1894. Točnije, stradao je u lovu u Africi. A njegovo je prijestolje zauzeo dječak Napoleon Peti, star četiri godine.
  Nekako, Napoleonovi potomci nisu bili baš uporni. I, naravno, počela je zbrka. Sad u Latinskoj Americi, čas u Kini, čas u Rusiji.
  Ali trupe su suzbile nemire i separatiste. Napoleon Peti je odrastao i odlučno počeo gušiti pobune. Nakon toga se planeta Zemlja nekako smirila. A 1914. prvi čovjek poletio u svemir! Godine 1917. ljudi su sletjeli na Mjesec.
  Postupno je čovječanstvo steklo stabilnost. A sada širenje u svemir. Do 1935. godine ljudi su posjetili sve planete u Sunčevom sustavu, a na Mjesecu se pojavilo naselje. Napoleon Peti vladao je do 1960. - šezdeset šest godina - rekord među Bonapartama, i umro je u slavi. Prijestolje je dobio Napoleon VI. U to vrijeme već su se počeli provoditi uspješni eksperimenti pomlađivanja ljudi. A 2000. godine ljudi su počeli prodirati u susjedne zvijezde. Do 2020. stvorena su prva naselja ljudi izvan planete Zemlje.
  
  IVAN STRAŠNI SE NE OTROVA
  Taj Ivan Grozni nije otrovan 1584. godine (zašto su uopće pomislili da je otrovan?), nego je živio još neko vrijeme. Oženjen engleskom princezom. I u isto vrijeme osvojio je Sibir, izgradio tamo gradove. Godine 1590. engleska princeza rodila mu je sina Aleksandra. Godine 1591. umro je sin Dmitrij, ali su Rusi Šveđanima preoteli svoje godine. Godine 1592. zauzeli su Narvu.
  Zajednički rat Poljske i Rusije protiv Švedske završio je 1593. zauzimanjem Vyborga. I poraz švedskog rata 1594.
  Rusija je tako povratila gradove na baltičkoj obali i učvrstila se u Narvi, kao i u Vyborgu. Godine 1595. Ivan Grozni naredio je izgradnju grada na ušću Neve. Dakle, Aleksandrovsk je nastao više od sto godina ranije. Imenovana godina u čast sina Ivana Groznog i engleske princeze.
  Tada se Ivan Grozni nastavio kretati Sibirom. Njegovi ratnici napredovali su do rijeke Amur. Godine 1598., ispravivši šezdeset i pet godina - rekord za Rusiju i jedno od najdužih trajanja kraljevstva u povijesti planeta Zemlje, umire Ivan Grozni. S njim je godinu dana umro i nasljednik Fedot. I Aleksandar Prvi je postao kralj. U trenutku kada je stupio na prijestolje imao je samo osam godina. Ali Boris Godunov postao je regent. I sve je išlo više-manje. Istina, bilo je gladnih godina. Zatim rat s Poljskom 1605. god. Tada je prvi put sam Aleksandar zapovijedao vojskom. Poljaci su pokušali opkoliti Smolensk, ali su bili potpuno poraženi. Rusi su krenuli u ofenzivu - zauzeli su Kijev i Polock. Poljaci su lijevoj obali Ukrajine ustupili zemlju uz Berezinu i Kijev.
  Neko je vrijeme vladala tišina. Rusija je napredovala na istoku. Stigla je do Tihog oceana i tamo osnovala nove gradove.
  Zatim je uslijedio pohod na Krim, koji je koincidirao sa slabljenjem Turske. Rusija je također osvojila Krimski kanat, zajedno s Azovom.
  Tako je nastalo veliko carstvo. Onda opet rat s Poljacima. Aleksandar je proglasio - vratit ćemo zemlje cijele Kijevske Rusije.
  I dogodilo se. Ruske trupe, predvođene carem i velikim zapovjednikom Skopin-Šujskim, ipak su uspjele poraziti Poljake i čak zauzeti Varšavu.
  Nakon nekoliko sporova, Poljska je prihvatila Aleksandra Prvog za cara. Nakon toga nastala je velika moć Slavena. Rusija se 1630. okrenula prema jugu. Zaratio s Turskom. Osmansko Carstvo je bilo u padu i gubilo je.
  Rusija je ponovno zauzela Balkan, pa čak i ušla u Carigrad. Osmansko prijestolje preneseno je na cara Aleksandra. A sada su ruski pukovi stigli do Egipta. A 1640. osvojili su i Mekku i Irak s Kuvajtom. Izgradite ogromno carstvo. Godine 1645.-1647. vodio se rat s Iranom. I Perzija se također pokorila Rusiji. Rat s Mandžurskim carstvom završio je zauzimanjem sjeverne Kine.
  Car Aleksandar je, s obzirom na povećanje broja neruskog stanovništva, čak sazvao ekumenski sabor. U pravoslavlju je napravljena promjena koja dopušta imati četiri žene.
  Što je bila posljedica želje da se muslimanima olakša primanje pravoslavlja, te da se ubrza rusifikacija novoosvojenih zemalja.
  Godine 1658. umro je prvi car Aleksandar, koji je vladao šezdeset godina i postao veliki Rurikovič.
  Mihajlo Prvi, sin Aleksandra Prvog, postao je novi car. Novi kralj imao je već četrdeset godina. I nastavio je agresivnu politiku svog oca. Ruske trupe su se preselile u Indiju. Bilo je ratova.
  Što je završilo tamošnjom uspostavom ruske dominacije. Tada je bio veliki rat s Kinom. Michael je umro 1671. A rat je nastavio njegov sin Aleksej prvi Rurikovič. Mladi kralj od tridesetak godina zapovijedao je energično i postigao velike pobjede. Kina je nakon nekoliko godina rata osvojena.
  Nadalje, Rusija se nastavila kretati na istok i jug, osvajajući i Indokinu. Sve dok nismo stigli u Singapur. Godine 1701. umire i Aleksej, a njegov sin Petar počinje graditi veliku flotu. Rusija se kretala kroz otoke u Tihom oceanu i iskrcala se u Australiji.
  Istovremeno je postojala želja za širenjem u Europu. A 1715. počeo je rat s Austrijom. Nadmoćne ruske trupe brzo su osvojile Austriju. Tada je Njemačka preuzeta. Stigli smo do Rajne. A 1721. osvojili su Italiju. Tako je Petar Veliki prorezao prozor u Europu. Zajedno s Egiptom. U isto vrijeme Rusi su preko Aljaske okupirali Kanadu. Godine 730. umire Petar Veliki i prijestolje nasljeđuje njegov unuk Petar Drugi - Rurikovič.
  Njegova se vladavina pokazala aktivnom, mladić je započeo rat s Francuskom i osvojio Kanadu, a ruske trupe, koje su imale veću brojčanu nadmoć, zauzele su Pariz. Osvojena je i Nizozemska. Iako se tamo otegla gerila. Ali na kraju je bila shrvana.
  A kasnije 1745., i Španjolska i Portugal su pale. No, nekoliko godina se vodio i gerilski rat. Godine 1753., nakon smrti Petra Drugog, na prijestolje je stupio sin Petra Drugog, Petar Treći. Novi kralj se nastavio kretati Afrikom i Amerikom. Rat je izbio 1761. s posljednjom velikom silom, Britanijom. Rusija u početku nije bila baš uspješna na moru.
  Ali tada su Britanci poraženi brojčanom nadmoći i iskusnim zapovjednicima. I došlo je do slijetanja. London je pao 1767.
  A 1780. umire i Petar Treći. Na prijestolje je stupio njegov dvadesetosmogodišnji sin Pavao Prvi. Rusija više nije imala ozbiljnih protivnika i kretala se po Africi i Latinskoj Americi. Do 1820. godine, kada je Pavao Prvi umro u dobi od šezdeset osam godina, Rusija je dovršila osvajanje cijelog svijeta. I Ivan Peti, četrdeset i dvije godine, stupi na prijestolje.
  Nije se imao s kim boriti. A znanost još nije stigla do osvajanja svemirskih prostranstava. Ipak, Ivan je naredio letove na Mjesec. Kao, carstvo treba ići dalje. A 1833. godine čovjek je prvi put poletio u svemir. A 1845. Rusi su konačno sletjeli na Mjesec.
  Car Ivan Peti umro je 1847. Prijestolje je naslijedio Aleksandar II. Širenje u svemir se nastavlja. Slijetanje na Mars 1861. A zatim i na svim planetima Sunčevog sustava.
  A onda su odletjeli do drugih zvijezda ...
  
  DONALD TRUMP NA ROOSEVELTOVOM MJESTU
  Ovdje je Donald Trump bio je na mjestu Roosevelta tijekom Drugog svjetskog rata. Ovo je zapravo velika prilika! Učite na greškama svojih prethodnika. I prva greška: pustili su SSSR da se uzdigne i postane velesila.
  Donald Trump shvatio je kao nitko drugi: Rusiji se ne smije dopustiti da pobijedi u Drugom svjetskom ratu. Međutim, brza pobjeda Trećeg Reicha također je neisplativa za Ameriku.
  Najbolja opcija: neka se ubijaju što duže i što više.
  Pa, naravno, Donald Trump je malo pomogao Rusiji, prije Staljingrada ... I nije bilo nekih posebnih razlika s poviješću. I istjerao Treći Reich iz Afrike.
  A onda je Hitleru ponudio primirje u zamjenu za ukidanje antisemitskih zakona.
  Nakon Staljingrada, Nijemci su shvatili da bi itekako mogli izgubiti drugi svjetski rat i složili su se s Trumpom. Židovi neće biti progonjeni, ali... Trgovina se nastavlja...
  I zarobljenici su razmijenjeni. Sam Trump pravi atomsku bombu i dokrajčuje Japan. I Nijemci, nakon prestanka bombardiranja svog teritorija i zatvaranja druge fronte, gomilaju snagu.
  Fuhrer je nekoliko puta odgađao operaciju Citadela. A ni u srpnju nije krenuo u ofenzivu, pa je htio isprobati Tiger-2, čudovišni tenk, a misli na Lava i Miša u borbi. Osim toga, Nijemci su počeli formirati divizije od stranaca i gomilati snagu.
  Da, i Trump je savjetovao Fuhreru da ne žuri, budući da su planovi za njemačku ofenzivu na Kursku izbočinu već poznati sovjetskom zapovjedništvu, a nema ništa gluplje napadati kada neprijatelj zna za to.
  Fuhrer je bio dovoljno pametan da posluša Trumpov mudar savjet. I krenuo je u defenzivu.
  Crvena armija je 30. kolovoza konačno prešla u ofenzivu. I zaglibio u dubinsku obranu neprijatelja. Borbe su pokazale da je Panther vrlo dobar u obrani, sa svojim brzometnim topom, koji pogađa na velikoj udaljenosti.
  I "Tigar" nije loš, pa čak ni "Ferdinand". Posljednji samohodni top u obrani je dovoljno jak. I savršeno odbija napade protivnika. I Ferdinand radi vrlo aktivno. Dok udara iz daljine, nećete moći ispraviti leđa.
  Nijemci su još uvijek, barem polako, ali na Orjolskoj ivici pokleknuli. Ali sovjetska avijacija više nije dominirala nebom. Bez zapadne fronte, Fritz je bio jak. Među njemačkim asovima istaknuo se Marseille.
  Nije poginuo nesretnim slučajem u Sredozemnoj bitci. I sad se kao as broj jedan borio na istoku. A taj ponajbolji as Luftwaffea, koji je u kratkom vremenu postavio rekord na zapadnoj bojišnici, koji nitko u pravoj povijesti nije oborio, sada se borio na istoku.
  Marcel je mlatio iz daljine i nije se dao uštipnuti i srušiti. Postao je legenda među njemačkim i sovjetskim pilotima.
  I to bez imalo pretjerivanja. Oborio je i jurišne zrakoplove i lovce.
  Nagrađen je za stotinu i pedeset zrakoplova Viteškim križem Željeznog križa sa srebrnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima. Kad je napravio dvjestotinjak letjelica, odlikovan je Ordenom njemačkog orla s dijamantima. Dostigavši tri stotine zrakoplova, dobio je za njega posebno ustanovljenu nagradu: Viteški križ željeznog križa sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima. Nakon što je oborio četiri stotine zrakoplova, dobio je zlatni i dijamantni vojni križ i zlatni i dijamantni pehar Luftwaffea. Marseille je jesenas oborio dvjestotinjak aviona nad Sredozemljem. Tijekom zime i ožujka srušio je još gotovo stotinjak automobila, te je prebačen na istočni front. Tamo je premašio u svibnju 1943. tri stotine automobila.
  Tada je u rujnu 1943. dosegla brojku od četiri stotine automobila. I čak je postavio rekord nokautirajući četrnaest automobila u jednoj borbi.
  Naravno, s takvim asom Nijemci na nebu osjećali su se više nego sigurni.
  I mogli su zadržati napad Crvene armije, povlačeći snage unaprijed. Ipak, sovjetske trupe su napredovale, iako vrlo sporo.
  Krajem listopada Crvena armija se približila Orelu. Fritz je nastojao zadržati ovaj grad pod svaku cijenu.
  U borbama je prvi put korišten tenk Tiger-2. Ovaj se automobil, međutim, dobro pokazao u obrani, ali se često kvario. Još je gori Leo. Slično odraslom "Tigru" -2, poznatijem kao kraljevski tigar, "Lav" je imao snažniji top, koji je, međutim, bio nepotreban. Budući da je sovjetsko trideset i četiri tenka već zauzelo njemačko oružje. A "Lav", težak devedeset tona, nije imao prednosti u odnosu na "Tigar" u pogledu oklopa, ali je koštao više, bio je manje pouzdan, a snažniji pištolj bio je inferioran u brzini paljbe.
  Jedino pri paljbi na daljinu "Lav" je imao prednosti, ali od toga je bilo malo koristi, pa je gotovo nemoguće da tridesetčetvorka u hodu pogodi iz daljine gdje je "Lav" imao prednosti.
  Borbe su pokazale da "Lav" nema nikakve prednosti u zaštiti bokova, a čelo trupa nad "Tigrom" -2, a deblji oklop čela tornja samo usporava njegovu rotaciju.
  Odnosno, pokazalo se da je "Lav" u praksi još gori od "Tigra" -2. I za ono što se ispostavilo, dizajnirano je.
  Unatoč tome, Tiger-2 je bio relativno dobro zaštićen, također je bio neprobojan sa strane za T-34-76, te se stoga pokazao učinkovitim, iako nespretnim strojem.
  U isto vrijeme, dva pilota su se dobro pokazala u bitkama: Albina i Alvina. Koja se cijelo vrijeme borila bosa u bikinijima. I učinili su to vrlo učinkovito.
  Tako Albina stavlja bose noge na okidače i obara sovjetskog pilota.
  A onda će pritisnuti Alvina, također golih isklesanih nogu. I opet srušiti neprijatelja.
  Djevojke su radile aktivno i panterski. Iako ratnici početnici. Ali njihova tajna je da se bore u bikiniju i bose, tada ih nitko neće srušiti!
  Bitka za Orla trajala je do kraja studenoga. Nijemci su držali grad, a Crvena armija je tvrdoglavo jurišala. Sam Staljin pokazao je tvrdoglavost u ovom pitanju. Fritz je grad temeljito utvrdio i nije dopuštao da bude opkoljen.
  Do početka prosinca došlo je do privremenog zatišja, samo su se bitke vodile na nebu. Marseille je premašio broj srušenih zrakoplova i bio drugi u Trećem Reichu nakon Goeringa koji je odlikovan Velikim križem Željeznog križa.
  Crvena armija je stala. Ali krajem prosinca nastavila je ofenzivu. Nakon tvrdoglavih borbi Orel je ipak uspio opkoliti. I onda uzmi. Nijemci su bili malo više pritisnuti u centru. No, zimu su dočekali spremni i žestoko su se borili.
  Fritz je još uvijek uspio odbiti ofenzivu u blizini Lenjingrada. Dijelom i zbog upozorenja Trumpa koji se jako bojao poraza nacista.
  Nakon što su odbili ofenzivu na sjeveru, nacisti su nekako odbili juriš i preživjeli zimu ... A u proljeće su počeli gomilati snagu.
  Gubitke je pretrpjela i Crvena armija. Ali dobila je IS-2 i T-34-85. Počela je razmjena udaraca, a Crvena armija je 22. lipnja 1944. pokrenula veliku ofenzivu u centru.
  Nijemci su pokleknuli, ali polako ... Sovjetske trupe napredovale su pedeset kilometara u mjesec i pol dana na prilično širokom dijelu fronte . Nacisti su općenito donekle promijenili svoju taktiku, te su nastojali očuvati snagu nenapredovanjem.
  Ovdje je ulogu odigrao Trump koji nije želio pobjedu ni Rusije ni Njemačke. Ali bojao se da će Rusi ipak pobijediti, te je savjetovao Fuhreru da izgradi obrambeni rat kako bi iscrpio resurse boljševika.
  Hitler je, uza svu svoju agresivnost, ipak krenuo u gluhu obranu. Štoviše, njemački tenkovi su nesavršeni. I "Miš" također nije opravdao očekivanja, a tek u obrani se više-manje iskazao u kratkim kontranapadima.
  Nijemci još nisu uspjeli na pravi način uspjeti u tehnologiji. Još nije bilo moguće napraviti Panther-2 snažnijim u naoružanju i oklopu, ali ne težim od pedeset tona. Focke-Wulf je bio inferioran u manevarskim sposobnostima i nedovršen.
  Pokazalo se da je Me-309 moćan u naoružanju i velikoj brzini, ali lošiji u manevarskim sposobnostima. TA-152 bio je bolji od Focke-Wulfa u letnim karakteristikama i snažno naoružan, ali se pokazao i težim. Istina, Marseille je razvio dobru taktiku za zrakoplove koji su bili teži, ali jače naoružani i bolje zaštićeni.
  Nijemci do sada ne samo da su zadržali prednost na nebu, već su je i povećali zbog broja vozila. Iako je i SSSR imao Yak-3 i LAGG-7. Ali to još nije bila prednost.
  Ali Nijemci su imali ME-262. Do lipnja je Luftwaffe već imao tisuću ovih mlaznih strojeva s četiri zrakoplovna topa od 30 mm. Ali u borbi se ME-262 pokazao nedovoljno okretnim i učinkovitim. Uključujući i zbog velike brzine. Jedino što je ME-262 jako teško oboriti, oklopljen je i žilav, teško ga je pogoditi zbog velike brzine, ali se sam ruši zbog ne baš pouzdanog motora.
  Tako su Nijemci do sada relativno uspješno primili samo TA-152 i imali su modernizirani ME-109 "K", najmasovniji lovac Drugog svjetskog rata.
  Povećao se i broj proizvedenih zrakoplova, što je omogućilo održavanje nadmoći nad sovjetskim markama. Štoviše, njemački su automobili bili znatno jači u naoružanju i snazi motora.
  Njemački Yu-288 pokazao se prilično uspješnim, koji je kombinirao veliku brzinu i veliko opterećenje bombom. I prvi serijski četveromotorni bombarder Yu-488, sposoban za bombardiranje na velikim udaljenostima. Njegov vrhunac bila je relativno mala površina krila, koja je davala brzinu do 700 kilometara na sat, što je bilo puno za to vrijeme i bombarder.
  Nijemci nisu bili baš uspješni na području izgradnje tenkova. Maus je dobar u obrani, ali još uvijek ranjiv iz zraka i težak za transport. Jagdpanther se pokazao uspješnijim . Proizvodio se u sve većim količinama i stekao dobru reputaciju.
  Ovdje su, naravno, Nijemci skoro dovršili automobil, ali u svakom slučaju, dobro se pokazao.
  Povećala se glavna količina njemačke opreme, što je omogućilo uspješniji otpor sovjetskim napadima. Uključujući ofenzivu u kolovozu na jugu.
  Došla je jesen 1944., sovjetske trupe nisu ni zauzele Harkov, a još uvijek stoje u centru.
  Fritz se osjećao malo sigurnije ... Staljin je nastavio kljucati, ali bez pomoći Sjedinjenih Država nije mogao pobijediti u tehnološkoj utrci protiv Njemačke.
  Sa stranim divizijama i mnogim hiwijima, plus satelitima i bivšim sovjetskim građanima, Treći Reich mogao je više-manje popuniti svoje snage i ostati u obrani. Strani radnici i robovski rad omogućili su proizvodnju mnogo opreme. I prije svega, mlazni zrakoplovi.
  Projekt projektila V-1 i V-2 je ograničen u korist mlaznih zrakoplova i pojavljuju se bombarderi Arado. Koji je dobro bombardirao. A sovjetski ih avioni nisu mogli ni sustići.
  Hitler se sve više oslanjao na zračnu ofenzivu. Fritz se borio i zimi... Crvena armija je uspjela napredovati u centru tijekom zime.
  Ovdje su Nijemci, iako su očekivali ofenzivu, bili šokirani radom topništva, posebno mlažnjaka Andryusha. Ali tada su brojne njemačke tenkovske divizije uspjele zaustaviti sovjetske trupe.
  Posebno su se učinkovitima pokazali novi njemački samohodni topovi E-10 i E-25, mali, ali okretni.
  Pojavio se i "Tigar" -2 s užim i manjim tornjem te snažnim motorom od 1000 konjskih snaga, koji se pokazao kao praktičniji stroj.
  Ukratko, rat je počeo sa menažerijom koja je bila povoljnija za Nijemce.
  Hitler je računao na tenkove serije "E", kao naprednije i niske siluete. U E-50, visina je uglavnom bila metar niža od visine "Tigra" -2, što je omogućilo, uz jednak oklop, smanjiti težinu tenka na pedeset tona s motorom od 1200 konjskih snaga tijekom forsiranja. , pištolj koji probija oklop i precizniji je.
  Ovo je ispalo super! Stroj je dobio na brzini i brzini proboja. I djevojke se tuku na njemu. I to naravno bosa i u bikiniju.
  Borbe su se intenzivirale, osobito u proljeće, u svibnju. Nijemci su pokušali napasti. Ali mogli su samo ponovno zauzeti Belgorod, koji su ranije zauzele sovjetske trupe. Borbe su trajale dugo. U borbi je sudjelovao i tenk E-100. Ovaj stroj, vrlo dobro zaštićen i sa snažnim naoružanjem, postao je veliki problem za sovjetske trupe.
  Nakon pojave SU-100, Staljin je neočekivano odlučio promijeniti doktrinu u izgradnji tenkova. I ove samohodne puške počele su se proizvoditi u sve većim količinama.
  Privlači ga jednostavnost samohodnih topova u proizvodnji i snažniji top. A također i činjenica da je Staljin počeo razmišljati o spašavanju vojnika. U svakom slučaju, samo su Nijemci u ljeto 1945. napredovali. Uspjeli su samo okružiti Rostov na Donu i Oryol, ali to je bilo ograničeno na uspjeh ... U jesen, Fritz je sjedio u obrani, a Crvena armija je napredovala. I zimi, također ... I samo je Belgorod uspio uzvratiti.
  Tako su obje armade usporile...
  Došla je 1946. godina. Nijemci su pokušali napasti ljeti, koristeći tenkove E-50 i E-100, te E-75. Staljin je protiv njih imao samohotke SU-100, koje su praktički zamijenile sve druge vrste oružja. Nijemci su puhali, ali gotovo da nisu napredovali ... A u jesen i zimu Crvena armija je već napredovala ...
  Ali opet ništa od toga.
  Već je 1947. Nijemci pritiskaju i napreduju, Rusi pritiskaju i napreduju. Ništa nije uspjelo.
  Dolazi 1948. Pojavio se T-54, koji međutim nije postao masovan. SU-100 je još uvijek u službi. Istina, ovaj ACS je pomalo zastario. Nijemci su na prvom mjestu u seriji iznad E-75 s plinskoturbinskim motorom. I već je bio dobro zaštićen sa strane ...
  Ali Nijemci još uvijek nisu mogli postići pobjedu. SSSR je proizvodio IS-7. koji se uspješno borio protiv Nijemaca.
  Zatim 1949. ... Linija bojišnice je nepomična, dolazi do razmjene udaraca. Boksači se zamahuju i uništavaju jedni druge.
  Dakle, 1950. linija bojišnice lagano varira. Ali ništa značajno se ne događa.
  I ide do 1951., ista stvar. Nema promjena na istočnom frontu. Obje su strane bile prilično iscrpljene.
  Otišao i 1952. god. Posljednja puna godina Staljinove vladavine. Jedino što su Nijemci imali diskove neranjive za malo oružje. SSSR ima najmasovniji stroj: SU-122 s dugom cijevi, koji se i danas vodi kao najbolji.
  I konačno, 1953... Staljin umire, i onda ovo počinje. U Moskvi se vodi borba za vlast, a iskorištavajući to, Nijemci prelaze u ofenzivu.
  I oni napreduju na Kavkazu. Konačno, Turska ulazi u rat.
  Zauzimam cijeli Kavkaz u proljeće, ljeto i jesen i dobivam prednost ...
  Ali tu Trump intervenira. A 1. siječnja 1954. Sjedinjene Države počinju nuklearno bombardiranje teritorija Trećeg Reicha i ... Rusije.
  Kao ovo! Trump je intervenirao u Drugom svjetskom ratu.
  I ispada da je sve vrlo cool na svoj način! I na neki način je cool!
  Trump samouvjereno pobjeđuje svoje neprijatelje! A ovo mu je pakleni PR!
  Ovaj američki diktator čak skače od sreće!
  
  LIJEPE DJEVOJKE RADE POVIJEST
  Alternativna priča u kojoj je Hitler ipak odlučio da prvo treba dokrajčiti Britaniju, a tek onda napasti SSSR. Jedan od tih koraka bio je nakon zauzimanja Krete i napada na Maltu. Potonji je bio prilično uspješan i Fuhrerove trupe su porazile Britance. Hitler je donio odluku dokinuti Britaniju i tek onda otići u SSSR.
  Ovdje su na njega utjecale četiri djevojke vještice. Arijevske ljepotice: Gerda, Charlotte, Christina, Magda - uvjerile su Fuhrera da još ne ide u Rusiju! Čak su kleknuli i zakleli se da 41 nije vrijeme za to. Osim djevojke, bosi su trčali po žeravici i izveli ritual kojim potvrđuju da je bolje ne ići u Rusiju. A četiri ljepotice uvjerile su Fuhrera da je potrebno da se i djevojke bore u Africi. Na što su pristali.
  Britansku bazu napada Fritz armada;
  Najveća britanska baza doista je izgledala kao pakao. Više od tisuću bombardera okupljenih s cijele istočne fronte i stekli pristojno borbeno iskustvo, zajedno s pratećim lovcima, palo je na njega. Britanci su se, naravno, dugo borili, ali nisu očekivali tako snažan masivan udarac. Doista, tko će vjerovati da su Fritz odlučili otkriti frontu, čak i ako je neprijatelj privremeno miran. Ali britanske ratnike sada nemilosrdno tuku. Recimo, njihove brodove napada Yu-87, famozna "stvar". Ne prebrzi, ali s najvećom (za svoje vrijeme) preciznošću bombardiranja, muče britansku flotu koja vreba u zaljevima. Ne zaostaju ni moderniji Focke-Wulf, među njima čak ni sam legendarni von Rudel, kralj jurišnih zrakoplova. Poznat po potapanju najmoćnijeg sovjetskog bojnog broda, bojnog broda Marat.
  Ovdje, na primjer, kaplar Richard vidi lešinare kako se kotrljaju niz brdo poput saonica. Poput riba grabežljivaca, brojni njemački bombarderi izlaze iz rupe. Već stari Englez od straha baca slušalicu. Nikada nije vidio tako strašan prizor. Sirene zavijaju vrlo kasno, nakon što su bombe eksplodirale. Eksplozivni val izbacuje britanske vojnike, otkinute ruke i noge lete u različitim smjerovima. Ovdje se jedna od željeznih kaciga zagrijala i pogodila časnika u lice. I kako cvili:
  - Churchill kaput! Hitler je cool!
  Britanski protuavionski topovi nisu odmah počeli pucati, nego tek kad su odjednom zapljusnule tisuće bombi. Neprijatelj je sve dobro izračunao: nijedna bomba ne smije biti izgubljena. Tako slomiti neprijatelja i pobijediti. Svi sektori su unaprijed označeni na karti. Štoviše, drski Britanci, čak ni kako treba, nisu se maskirali. Mnogi od njihovih protuavionskih topova stoje pred očima i uopće su pometeni.
  Ovdje je cijev 85 milimetara dugačke protuavionske puške od trideset i dvije stope bačena uvis i savijena u zraku poput krafne. Zatim se srušila i zgnječila pet Engleza. Ovdje je jednom od crnaca bio rasporen trbuh i ispala su crijeva.
  I bombe su pljuštale, sve je gorjelo, skladište goriva je tutnjalo, počele su eksplodirati, rasipajući granate gotovo po cijelom kosturu, zatim je minirano još jedno skladište. Povrh svega, sirene ugrađene u oplate Yu-87 i sirene Focke-Wulf zavijale su izazivajući divlji užas crnaca i Arapa iz redova kolonijalnih trupa. No, čini se da se bijelci ne boje ništa manje.
  Evo, recimo, sudarile su se dvije britanske fregate, toliko da su kotlovi tutnjali. Čak su i krhotine fregata koje su poletjele rastrgane u zraku, poput miniranih polja, a krstarica je jednostavno sjela na dno.
  Engleski Cromwell tenk kratke cijevi, ali pristojne brzine i snažnog prednjeg oklopa, panično je ubrzao i zabio se u vlastito skladište, a usput zgnječio i desetak vlastitih izbezumljenih vojnika. Kaos je rastao. I ovdje je engleski nosač zrakoplova počeo popuštati, a moćni drednout otvorio je vatru ... na obalu, gdje su se rojili njihovi vojnici.
  I u ovom paklu dvoje ljudi ostalo je potpuno nepomućeno. Jedan od njih bio je Indijac koji je odmjereno palio lulu, a druga je bila žena, očito arapskog porijekla, ali u vojnoj uniformi. Zajedno ne obraćaju pažnju na prebrzu smrt. Dapače, cijela horda jahača uništenja urezala se u ne baš običnu kartašku igru. Bila je to igra od pedeset i dvije karte s džokerima, pa čak i po pravilima koja je izmislio sam Crvenokožac.
  Arapkinja reče:
  - Puno buke! I čemu paničariti?
  Jedan od vojnika, s leđima izrezanim gelerima, zamalo je naletio na Indijanca, ali ga je onda ležerno odbacio kao mače. Kapljice krvi pale su na lice crvenokošca i oni su ga lizali smiješeći se. Zatim je primijetio:
  - Praviti buku je sudbina slabih blijedih lica. Mi Apači tako mislimo - nijedan neprijatelj ne valja, pojavio se neprijatelj - još bolji!
  Tamnoputa žena primijeti:
  - To je tipična slabost onih koji ispovijedaju Kristovu vjeru. Vole pričati o žrtvi, ali se ne žrtvuju.
  Indijanac je brzo kimnuo.
  - Red se gradi na temelju gdje je cement vjera, a pijesak volja! Vjera je srce od zlata, a volja je željezna šaka! Samo blijedoliki nemaju ni jedno ni drugo.
  Nekoliko zapaljenih britanskih vojnika bacilo se u vodu kako bi isprali plamen. Čak je i kuhalo od ulaska u vodu, čuli su se vrisci i divlji jauci. A krvavi krugovi puzali su po morskoj pjeni, isprva gusti, a onda su se raspršili postupno blijedeći. A ratnici nekada najvećeg i najprostranijeg carstva na Zemlji gubili su svoj ljudski oblik. Arapin je prezrivo frknuo:
  - A ovi ljudi nas tjeraju da nosimo veo!
  Crvenokožac lukavo zaškilji i primijeti:
  - Očito su uplašeni, vaš strahoviti pogled!
  Arapkinja je lukavo pokazala zube i rekla:
  - Mekoća žene slična je čvrstoći oklopa, samo mnogo ubojitija i svestranija u obrani!
  Nijemci su radije odmah podmetnuli svom snagom, taktiku boksača koji, računajući na nespremnost neprijatelja, odmah juriša svom snagom na neprijatelja. Kada deseci neprijateljskih zrakoplova gore na aerodromima, oni ne mogu poletjeti. Kada njihove vlastite bombe eksplodiraju unutar Lancastera, uništavajući sve oko sebe i sve. Teška, ali učinkovita taktika. Tako je simfonija podzemlja dosegla vrhunac svoje snage, a zatim počela jenjavati.
  Ali to, naravno, nije završilo stvar, zračno-desantna divizija ušla je u tečaj. Dok se Britanci nakon takvog tretmana, apsolutno nitko od njih ne može uzeti mlak. Na sreću, jedrilice za slijetanje već su napravljene u potrebnim količinama i otklonjene su greške u metodama njihove vuče. Danas vjerojatno najbolji na svijetu.
  Dakle, lete, ne kao zmajevi - sporije, ali dovoljno brzo, pa čak i uz glazbu Wagnera - Hitlerovog omiljenog remek-djela. Tko se još od živih sjetio filma "Apokalipsa", gdje su Amerikanci koristili baš ovu glazbu kada su napadali Vijetnamce. Kako ih je to uplašilo. Dakle, ovdje Wagner, i tutnjavi motivi, kroz pojačala. Padobranci su namazali lica fosforom, i ofarbani, užasno liče na demone svog podzemlja. Također i izračun psihološkog učinka. Plus, u fosfor su dodani neki reagensi, a neki komadići magnezija, kako bi barem nakratko izazvali sjaj. Tako jezivo, posebno u pozadini dimnog sjaja, brojnih požara. Imaju čak i mitraljeze, također kamuflirane u obliku zmajevih usta. Tada već tuku milozvučni njemački i zarobljeni automati. I pokošeni, poderani konopci padaju na čizme pobjednika. A mnogi se jednostavno radije predaju, unatoč činjenici da Britanaca ima mnogo više nego Nijemaca.
  Indijka i Arapkinja sakrile su se u malu, pažljivo kamufliranu rupu. Crvenokosa je primijetila:
  - Pa mi smo ih preorali!
  Crnokosa žena se iznenadila:
  - Kažete mi? Možda misliš na nas?
  Indijanac je odmahnuo glavom.
  - Ne! Bljedoliki pobjeđuju Engleze i to je dobar znak! A bit će vremena, doći će i naš praznik! Kad Indijanci oslobode svoj kontinent!
  Arapin je prezrivo frknuo:
  - A prisvajate li slučajno vlast nad svijetom?
  Indijanac se nježno, kao da objašnjava mentalno retardiranom djetetu, naceri:
  - Tko želi dobiti previše - obično na kraju ostane bez ičega! Dakle, velika žlica - trganje usta!
  Fuhrer, naravno, nije vidio što rade njegovi sokoli i jastrebovi, ali je načelno slutio da će njemački ratni stroj sve jasno razraditi. Općenito, njemačke vojne ofenzivne operacije do Kurske izbočine izvedene su na visokoj profesionalnoj razini. Neki ih čak nazivaju mjerilima. Čak je čudno da je takav stroj zastao, a zatim se potpuno raspao.
  I sama četvorka je uzela i sudjelovala u iskrcavanju na Maltu.
  Četiri djevojke bile su samo u bikinijima. I već u zraku su bosim nogama bacali granate na Britance. I jako je lijepa. Takve su djevojke.
  I u letu, dok se oštro brušeni diskovi bacaju. I odjednom se otvorilo desetak vratova. Jednom riječju - ljepotice super klase. I vrlo seksi i mišićav. Takvi su ratnici. I jednim udarcem cijepaju metal i cigle. Imaju tako mahnitu, uzavrelu moć. I neka golim petama skoče u bradu engleskih vojnika. Tako zajebano.
  I krv leti, i prska na sve strane.
  Zatim su djevojke upotrijebile svoje mačeve. I počeli su uništavati engleske redove. I dok pjeva:
  - Bijeli vukovi se skupljaju! Samo tako će obitelj opstati! Slabi propadaju - ubijaju se, čisteći svetu krv!
  Tako cool djevojke ovdje. Jednostavno super!
  I svakog su engleskog vojnika sasjekli s dva mača. I bosim nogama bacaju kukaste križeve ubijajući borce. I takvi vatreni ratnici ...
  A zračni napad na Maltu je vrlo snažan. Fuhrer je okupio avijaciju s istočnog fronta. I Yu-88 su se pokazali u svom sjaju. A, naravno, korišteni su i Yu-87 koji su se, unatoč nadmoći lovaca u zraku, pokazali vrlo učinkovitima.
  A Fritz je jako teško pobijedio Britance. A bosonoge Terminatorice još su jače. A ratnici su ovdje jednostavno klasa!
  Pa, kako se ne diviti takvim djevojkama. Ne djevojke - nego jednostavno pantere!
  Uništavaju svoje protivnike. I pjevaju:
  - Nitko nas neće zaustaviti! Nitko nas neće pobijediti! Zli vuci razdiru neprijatelja!
  Zli vukovi - pozdrav herojima!
  I opet su posjekli ... Međutim, Britanci se već predaju. I dižu ruke.
  Gerda urla na engleskom:
  - Na koljena! I ljubi mi noge!
  Muškarci padaju ničice i ljube djevojčine bose, pomalo prašnjave noge.
  Tada su prisiljeni ljubiti noge i Charlotte, crvenokosu zvijer. Kako je lijepa.
  Na vjetru joj se bakrenocrvena kosa vijori kao bojni, proleterski stijeg.
  I muškarci, a posebno mladići, udaraju božicu po okruglim štiklama. I ližu ogrubjela stopala ljepotice.
  I Christinu i Magdu poljubili su na bose noge. Također akrobatike djevojke.
  A takvi su ratnici jaki i mišićavi. I što je najvažnije bosa, slatka.
  I vitke figure, i ploče tiska! I divne su, i borbene i lijepe.
  I svaki mišić igra, a klupko mišića kotrlja se pod preplanulom kožom.
  Ove cure su super cool! Imaju moć gnjeva i plamen strasti! I samopouzdanje za pobjedu.
  A Britanci svoje gole, graciozne noge obasipaju poljupcima!
  Malta je pala i postalo je mnogo lakše prebaciti trupe u Afriku. Fuhrer je postao mudriji, i što je najvažnije, pala mu je na pamet logična misao: SSSR je totalitarna država, što znači da je jaka. Skoro dvjesto milijuna ljudi je zalemljeno komunističkom ideologijom i to je vlast!
  Ali u isto vrijeme, SSSR ima dovoljno zemlje i neće nikoga napasti.
  Dakle, da biste napali Rusiju, trebali biste se pripremiti.
  A kakve tenkove Njemci imaju? Iskreno slabo! I Rusi su na prvomajskoj paradi viđeni s topovima od 152 mm, KV-1 s topovima od 76 mm i T-34, također okretni tenkovi, s topovima koji probijaju Nijemce.
  A Fuhrer je naredio: stvoriti vlastita čudovišta kao protutežu ruskim tenkovima. Konkretno, "Panthers", "Tigrovi", "Lions" i "Mouses". Dobri auti za svoje vrijeme, ali preteški.
  I skupo i radno intenzivno! S druge strane, njemačka tehnologija bi se u ovom slučaju mogla natjecati sa sovjetskom.
  Osim toga, Nijemci su se nadali da će uskoro imati cijelu Afriku, te da će moći osvojiti važne resurse svijeta. I bit će robova, i trupa, i borbenih jedinica ...
  Općenito, vojnici Wehrmachta su jaki ...
  I cure su super... I super kradljivci!
  Na Malti su hodali i bili poznati po mučenju muškaraca. Žestoki ratnici. Dečke su skidali, a cure silovale! A što nije zabava.
  Ratnici su mnogo pjevali i vikali:
  - Nitko nas neće zaustaviti, ni vrag nas neće pobijediti!
  Gerda i njezin tim također su napali englesku krstaricu. Sa sabljama su djevojke po njoj hodale, i sve posjekle. A pritom su bosim nogama bacali i naoštrene diskove.
  Brzi, takvi su ratnici koje nije moguće zaustaviti lako i bez problema. Odlaze sebi i zgnječe mornare. I mašu sebi objema rukama. Bile su takve četiri vještice. A Vještice nemilosrdne, apsolutno ubojite.
  Trče preko palube, trepćući okruglim, ružičastim potpeticama i mašu mačevima poput lopatica propelera. Režu Engleze i pjevuše sebi u bradu cereći se.
  - Nismo patetične cure, glas je tako zvonak! Slavno zgazimo Britance, da kod nas nije mirno!
  A kako će se jezici pokazati! Ovo su cure za sebe... Pravi terminatori!
  I golim nožnim prstima, kako bacaju diskove za sebe, i kako nokautiraju neprijatelje.
  Čine ga vrlo krvavim. I grkljani su im bili prerezani. I toliko se grla otvorilo.
  Agresivni momci.
  I točnije, djevojke, s mišićima divljih životinja. I nitko ih ne može obuzdati - takav element.
  Djevojke su poletne i gotovo gole. Pa čak su i grudi bile izložene kako bi izgledale ljepše.
  Gerda je pjevala:
  - I kruzer će biti zarobljen - poletne djevojke! Kakav element, takav element!
  Djevojke su stvarno lijepe u tolikoj mjeri da ih ne možete zaustaviti jednim zamahom.
  Prepuni su nasilne, uzavrele energije. A to je samo tako agresivan uragan i obilje plamena i topline.
  Ratnici su stvarno divni. I mogu pomaknuti šaku u čeljusti.
  Imaju tako agresivne skokove djevojčica koje su rođene s krilima i očnjacima ...
  Charlotte prekine Engleze i zakriješti u sebi:
  - U borbi se nitko s nama ne može mjeriti! Ja sam vuk, cool vuk!
  A crvenokosa zvijer kao mlaćenje i rezanje mačem ...
  Tako je engleski admiral pao pod račun djevojaka. Što je zapravo htio? Kome ste se obratili?
  Ratnici su ga uzeli i rasjekli na komade!
  Christina je sa zadovoljstvom pjevala:
  - Bit će šiš ćevap rifljen!
  I pokazala je jezik.
  A onda je bosom nogom bacila disk s oštrim rubovima. I odmah zaklao pet Engleza.
  Magda je udarila golom petom, a tri su Engleza preletjela preko palube. Evo je djevojka - samo divljakinja!
  I sva četvorica će uzviknuti:
  - Slava našim bogovima!
  I opet reže ... Već su stotine Engleza sasječeni. A preživjeli padaju na koljena i ljube lijepe djevojke, njihova snažna, isklesana, bosa stopala.
  
  
  RUSKI PREDSJEDNIK VLADIMIR ZELENSKI
  Volodimir Zelenski je nakon inauguracije najavio raspuštanje Rade i održavanje prijevremenih parlamentarnih izbora. To je općenito očekivano. Međutim, odnosi s Rusijom ostali su zategnuti. Vladimir Putin nije čestitao Zelenskom na pobjedi i nije priznao predsjedničke izbore u Ukrajini. Ali to je čak išlo u korist novom mladom vođi. Nacionalisti, koji su ga sumnjičavo gledali, prepoznali su ga među svojima. I Zapad je shvatio da je Putin stvarno agresor. I pojačana podrška Ukrajini. Tako je počelo za zdravlje, a završilo za mir. Zelenski je to preuzeo i pokazao se iznimno snažno na novim izborima za Radu. Uspio dobiti parlamentarnu većinu. I onda održao nekoliko referenduma. Uključujući ustavnu reformu.
  Ovlasti predsjednika bile su znatno proširene. A Rada je, naprotiv, ograničena. Nakon toga Zelenski je krenuo odlučno u reforme i modernizaciju.
  Istovremeno, u Donbasu je izmišljen lukav potez. Ratnici Anastasiji Orlovoj ponuđena je zanimljiva opcija. Ona će, uz potporu Ukrajine i zapadnih obavještajnih službi, postati guverner Luganske i Donjecke regije. Tada će imati formalno članstvo u Ukrajini i novac za obnovu i veliku osobnu moć. Pa čak i svoju vojsku. Odnosno opcija Kadirov. Kada je Rusija zapravo dala neovisnost Čečeniji, samo formalno zadržavši kontrolu nad njom.
  Anastasia Orlova, koja ima utjecaj među terenskim zapovjednicima, prihvatila je ovu opciju. Moram reći da je ova žena bila vrlo lijepa, plava, i obično je, čak i zimi, trčala bosa po hladnoći.
  Anastazija je objavila rat "kradljivom" vodstvu Nove Rusije. Vrlo je borbena i autoritativna djevojka. A u Novoazovsku je osnovala svoju rezidenciju. Podržavao ju je dio naroda i milicija.
  Anastazije je s bataljunom bosonogih djevojaka izvršio nekoliko pohoda i zauzeo nekoliko gradova. Razvile su se lokalne bitke. Došlo je do natezanja konopa.
  Anastasia je glumila prilično vješto, a dobivala je novac iz inozemstva. Osim toga, imala je podršku u Rusiji. Uključujući i od žena. Uspjehu je pridonijela i činjenica da se Putin razbolio. Vidi se da se ambiciozni predsjednik Rusije prenapregao. I pod tim je uvjetima vodstvo u Rusiji bilo podijeljeno. Anastazije je to iskoristio i zauzeo Donjeck. Dobijte ozbiljnu podršku.
  Rat je počeo s Luganskom. Ali ne previše energično. Milicije se zapravo nisu htjele međusobno ubijati.
  Na kraju su održani predsjednički izbori u Novorosiji, a Anastasia je pobijedila. Odmah su ga priznale Sjedinjene Države i Kijev. A onda i druge zemlje Zapada, pa i cijeloga svijeta!
  Zelenski je održao svoju riječ, dajući Novorusiji poseban status unutar Ukrajine. A u Donjecku se opet zavijorila žuto-plava zastava.
  Došao je dugo očekivani mir.
  Zelenski se aktivno borio protiv korupcije, pa je čak uveo i smrtnu kaznu za gospodarski kriminal. Čvrsto i vješto upravljajući, oformivši profesionalni tim, Volodymyr Zelensky je Ukrajini osigurao visoke stope rasta. Država se uzdizala, a moć novog vođe jačala. Odnosi s Rusijom su se poboljšali. Što je pridonijelo moždanom udaru koji je zgrabio Putina i učinio ga manje ambicioznim i agresivnim.
  U Rusiji je popularnost Zelenskog rasla. Bio je snažan govornik, šarmantan čovjek, populist. I ne komunist, ali ni antikomunist. Popularan, kako među ljevičarima tako i među ruskim oligarsima. Vrlo popularan među ruskom omladinom. Intelektualka i dečko. Čini se da je inteligentan, ali je zauzeo solidnu moć. Da, svakako lider, ali u isto vrijeme i gospodin! Visoka kultura, ali razumljiva i omiljena u narodu. Pravi talent za upravljanje. I odličan organizator.
  A kada je prošlo pet godina prosperiteta i uspona Ukrajine, a vlast Zelenskog konačno ojačala, uslijedio je senzacionalan prijedlog.
  Naime, ujediniti se s Rusijom. Stvorite jedinstvenu državu unije sa zajedničkim predsjednikom s velikom moći. Naravno, narodno izabrani.
  A u Rusiji je elita bila u šoku. Evo poteza! Do tog vremena Putin je oslabio od teške bolesti i izgubio popularnost. Dakle, nije se mogao boriti, u svakom slučaju, u potpunosti. A sam Medvedev, općenito, nije borac i neomiljen u narodu.
  A ovdje Zelensky očito želi postati predsjednik savezne države i ... Njegove su šanse stvarne! Prvo, Zapad bi želio vidjeti Vladimira Zelenskog kao predsjednika Rusije i Ukrajine! Pokazao se kao prilično prozapadni političar i Europljanin. Drugo, Zelenski je popularan u Rusiji, a posebno u Ukrajini. Treće, nema konkurenata na vidiku. Putin je teško bolestan, Medvedev je slab i nije popularan, Zjuganov i Žirinovski su prestari. Drugih vođa nema na vidiku. Štoviše, četvrto, i pripazite na oligarhe Rusije i Zelenskog, postoji podrška.
  Da, jasno je da se radi o vrlo ozbiljnom kandidatu za predsjednika Rusije. Ima snagu i karizmu, te izvanredan govornički dar. I također podršku i zapadnih i ruskih medija. Plus, popularnost novog u ruskoj politici, pod starim i dosadnim vođama.
  Ukratko, nezgodno je odbiti, a strašno prihvatiti ponudu. Putin je imao drugi moždani udar. Medvedev je postao vršitelj dužnosti predsjednika Rusije.
  Naravno, daleko je od toga da će Zelenski sigurno pobijediti. A ja stvarno želim pripojiti Ukrajinu. Medvedev ima želju nadmašiti Putina! Ali isplati li se riskirati poput izbora sa Zelenskim?
  Međutim, narod Rusije podržao je ideju ujedinjenja s Ukrajinom. Stotine tisuća ljudi izašlo je na ulice - tražeći: jedinstvo slavenske braće. Prosvjednici su se sukobili s policijom u Moskvi. Mnogo je ljudi ozlijeđeno. Počeo se dizati val protesta.
  S komunistima je Zjuganov konačno stigao, bolje reći istrunuo, a mlađe vodstvo je počelo izvoditi narod na ulice. Zahtijevanje promjene režima.
  Povukli su se i nacionalisti koji su imali svoje snažne i ambiciozne vođe. Majdan je postajao sve više moderan. Na policiju je bačeno kamenje i molotovljevi kokteli. Nezadovoljstvo naroda, koje se dugo gomilalo, počelo se sve jače manifestirati.
  Medvedev je održao vijeće sigurnosti.
  Većina članova bila je za ujedinjenje - navodeći činjenicu da vrag nije tako strašan kako ga se prikazuje. A administrativni resurs i propaganda je ogromna snaga! I tom se narodu može dobro isprati mozak, pa će uglavnom glasati za vladajuću stranku.
  Ruski milijarderi također su se zaklinjali u Medvedeva, koji je bio predvidljiv, dugo na vlasti i više-manje svima odgovarao.
  Milijarder Deribasco je logično primijetio:
  - Potrebno je voditi izbornu kampanju u stilu: Medvedev je danas Putin i nikakvi Zelenski nam nisu opasni!
  Roman Abramovič je autoritativno primijetio:
  - Jeljcina smo izvukli iz izborne rupe od četiri posto rejtinga, a još više ćemo izvući i vas! Naš novac i medijska jamčevina!
  Prokhorov je potvrdio:
  - Ne želimo tako visoke poreze na bogate kao u Ukrajini, a mi ćemo stajati sve za vas!
  Dmitrij Medvedev udari šakom po stolu i objavi:
  - Onda prihvaćamo prijedlog integracije i ujedinjenja!
  Potpisan je sporazum o ujedinjenju Ukrajine i Rusije. Odmah se promijenila ravnoteža snaga. Predsjednički izbori trebali bi se održati u roku od tri mjeseca.
  Za registraciju za predsjednika dovoljno je prikupiti sto tisuća potpisa ili položiti devedeset tisuća dolara jamčevine koja će se vratiti tek ako uđe u drugi krug. To su smiješna pravila. Djelomično preuzeto iz ruskog, a dijelom iz ukrajinskog zakonodavstva.
  Naravno, bit će puno predsjedničkih kandidata, Medvedevljev tim je očito smatrao da će im to biti još isplativije! Kažu da će mobilnost biračkog tijela vlasti dati prednost u prvom krugu. A u drugom će svi podržati Medvedeva. U svakom slučaju, na to je računao v.d. I počelo je...
  Anastazija Orlova, ova bosonoga Kleopatra, rekla je da bi Zelenski bio protiv čitave stotine. I da je Lancelot protiv zmaja Putina i Medvedeva.
  Razvili su se žestoki napadi u tisku. Neki su bili na strani Zelenskog, drugi na strani Medvedeva.
  Počeo je rok za prijavu kandidata. Rusija je bila nemirna. Sin Džohara Dudajeva pojavio se na Kavkazu i proglasio džihad. I dobio široku podršku u islamskim regijama. Mnogi su stručnjaci ovdje posumnjali na uši CIA-e. Štoviše, Trumpovo predsjedništvo je na izmaku i moramo izvojevati barem neke pobjede. A Zelenski na ruskom tronu je velika pobjeda! Iako, postoje skeptici koji tvrde da Zelenski može Rusiju učiniti velikom zemljom, mnogo jačom, posebno ekonomski, nego što je bila pod Putinom.
  Dakle, na Zapadu je mišljenje podijeljeno. Jedinstvena ukrajinsko-ruska država je, naravno, moćna asocijacija i nije nikakva šala. Ovo bi stvarno moglo biti čudovište. Naravno, ujedinjenje su podržale i ruske snage sigurnosti. Ta Anastasia je cool žena. Ona je s bataljunom djevojaka, i sve ljepotice, bosa i u bikiniju srušila i porazila ruske specijalce. Kad oni skupljaju prašinu da svrgnu previše gorljivog obožavatelja Zelenskog.
  Ovdje su djevojke pokazale da se bose fantastično bose iu bikiniju! Ispostavilo se da je posebna skupina Vympel poražena od vrućih žena. Kao rezultat toga, a odlučeno je da se ne miješa, više proukrajinskog vodstva došlo je na vlast u Novorosiji.
  Anastasia je vodila kampanju za Zelenskog. Djevojka u borbi znala je bosim nogama bacati oštre, tanke diskove, i bumerange, i granate. Ratnice u bikinijima postale su legenda. Cijeli puk djevojaka, svaka od njih vrijedi cijelu diviziju. Ovo je ogromna moć!
  Anastasia je jurila kroz snijeg, bljesnule su joj crvene gole pete. Djevojka je pjevala:
  U beskraju svemira, vjeruj mi, postoji san,
  Ona je kao tračak sunca na nebu...
  U očima Svaroga mir i čistoća,
  On je za nas, kao što je Isus uskrsnuo!
  
  Rodit ćemo blistavu sudbinu,
  Ona će sjati kao sunce u svibnju ...
  Ali koliko nemrtvih može ne razumijem
  Kako se zao rock igra s nama!
  
  Čuvaj domovinu viteže,
  Neka zvijezda nebeska sja...
  Čuvamo prostranstvo naše rodne zemlje,
  Neka planeta postane vječni raj!
  
  Ali što može strašni komunizam,
  On će zastavu domovine učiniti svemoćnom ...
  A bijesni fašizam propast će u paklu,
  Neprijatelja ćemo probosti vrlo jakim udarcem!
  
  Daješ srca našoj domovini,
  Plamtjeti jakom vrelinom...
  Ići ćemo kroz našu bitku do kraja,
  I Fuhrer će biti zbrisan jednim udarcem!
  
  Drug Staljin mu je zamijenio oca,
  Mi smo djeca različitih generacija...
  U geheni će horda gnjevno propasti,
  A genijalni Lenjin pokazat će put u Eden!
  
  U Rusiji je svaki dječak div,
  A djevojke su obučene za borbu...
  Gospodin Svemogući Rod imamo jednog,
  Mi Rusi smo se uvijek znali boriti!
  
  Stići ćemo, vjerujem uskoro, mi smo sve,
  Činjenica da u svemiru ne postoji viši ...
  Komsomolac je podigao, znaj veslati,
  I udario Fuhrera na krov!
  
  Nema više komunizma, upoznajte ideje
  Lijepe su i donijet će sreću!
  A Fuhrer je jednostavno zlikovac,
  Vrlo podmuklo, vrlo crno odijelo!
  
  Ja sam djevojka - veličina borca,
  Bosi su hrabro trčali kroz mraz ...
  Moja debela pletenica od zlata
  Konstruirao brzu ružu!
  
  Ideja može biti milijardu
  Kako urediti domovinu u komunizmu...
  Ako vidiš Fritza, udari jako,
  Da Adolf prokleti ne sjedne na prijestolje!
  
  Vadi fašiste šakom,
  I bolje da krenete na njih maljem ...
  Vozimo se Volgom uz povjetarac,
  Nama jednostavno nije žao gnječiti koze!
  
  Odgajat ćemo vojnike za domovinu,
  Djevojke su u napadu...
  Nanišan mitraljezom ljepote,
  Odmazda će pogoditi Hitlera!
  
  Nitko ne može pobijediti Ruse
  Iako je vuk fašizma, onda je i vrag iskusan...
  Ali ipak jači od svog medvjeda,
  Kakav red gradi novi!
  
  Za domovinu, trčanje za Staljina,
  Komsomolke jure bose ...
  Nacisti su bili isječeni kipućom vodom,
  Jer Velikorusi su najcool!
  
  Ući će u Berlin ponosne djevojke,
  Ostavite otiske bosih stopala...
  Iznad njih je zlatokrili kerubin,
  I srebrni kao osi biseri!
  Djevojka tada pjeva, ali kako se bori! Uostalom, upravo je ona, s četiri partnera, svojedobno spasila milicije od potpunog poraza kod Iolaiska.
  Tada je ušlo pet djevojaka u bikinijima i bosih nogu s cijelom vojskom.
  Da, bio je to spektakl.
  Anastasia je dala puno iz mitraljeza, odsijecajući redove neprijatelja, a zatim je golim nožnim prstima bacila nekoliko tankih diskova odjednom. Te glave su odsječene.
  A Anastazija pjeva:
  - Za svetu Rusiju!
  Natasha je također pucala, sasjekla neprijatelje i kako škripi, bacajući granatu bosom nogom, srušivši tenk:
  - Za Svaroga!
  A onda se okreće zlatokosa Zoya. I on baca bosom nogom dar smrti i viče:
  - Za budući Rodnovery!
  A iza njih će i Aurora popustiti. I golom će petom osloboditi dar smrti, vičući:
  - Za velike granice!
  A onda će Svetlana posaditi. Okrenut će se, a zatim iz mitraljeza, golim nožnim prstima, poslati uništenje ...
  A golonoga ljepotica će viknuti:
  - Za povratak Romanovih!
  Da, Anastasia je bila obožavateljica obnove carskog carstva. Dapače, u Rusiji je car ionako zapravo na vlasti. Pa zašto ne izdati legitimnu monarhiju. Štoviše, u venama Romanovih teče krv mnogih generacija kraljeva Europe. Je li to njihov pedigre? A kojeg je spola Putin, a pogotovo Lukašenko? Tko su oni da budu kraljevi? Ali Romanovi su božji pomazanici!
  Anastasia je sa svojim djevojkama u bikinijima napravila mnoga čuda. Borila se kao vrag. No, tada se posvađala s Putinom, te stala na stranu Zelenskog. Općenito, Anastasia je vidjela da je Ukrajina uvrijeđena i s pojačanim osjećajem za pravdu stala je na stranu slabih!
  Anastasia i njezina petorica odbili su napad na Novoazovsk kada su je pokušali uhititi kao pobunjenicu. Cijela kolona vladinih snaga bila je odsječena i razoružana.
  Nakon toga zarobljenici padoše ničice, ljubljahu bose prašnjave noge Anastazije i druge djevojke.
  Djevojka je filozofski rekla zarobljenim borcima Novorosije:
  - Ne želim te ubiti! Vi ste moja braća! I bit ću tvoja kraljica!
  Općenito, Novorossia je prihvatila Anastasia bez veće štete i velikih gubitaka. Istina, plavokosi terminator odsjekao je glavu guverneru Donjecke Republike i ubio njegove čuvare, koji su se uglavnom sastojali od bijelaca.
  Anastazija je odavno legenda. Na Krimu je činila takva čuda da je dobila zvijezdu heroja Ruske Federacije. Bez nje, s partnerima u bikinijima, nije išlo tako glatko. Ali tada je Anastasia odvedena i lišena svih ruskih nagrada. Uključujući i za ubojstvo ruskih specijalaca u borbi, kada su ih pokušali ukloniti. Čak je pokrenut i kazneni postupak.
  Ali nisu se usudili započeti veliki rat s de facto neovisnom Novorusijom. Štoviše, Putin se razbolio, a bez njega nitko nije htio preuzeti odgovornost.
  Pogotovo Medvedev, koji općenito duhom i duhom nije lider. Ali upravo je to Medvedey odgovarao ruskim oligarsima i Putinovom okruženju - njime se lako može manipulirati.
  Bilo kako bilo, ogromna propagandna mašinerija digla se protiv Zelenskog. Počeli su kriviti sve. I da je kao da je narkoman, i lopov, i izvlačio milijarde preko offshore kompanija, i da je općenito gay.
  Provincija je otišla pisati. A bilo je naravno i svjedoka, i uvjeravanja raznih vrsta. Uključujući i optužbe za homoseksualnost. Još čim je počela registracija kandidata, a prljavština se već izlila.
  Broj onih koji su željeli sudjelovati na izborima, kako Ukrajinaca, tako posebno Rusa, pokazao se golemim. Penjali su se i komunisti i nacionalisti. Neočekivano je čak i stari i bolesni Zjuganov promolio glavu u izbore. Iako je već napustio mjesto predsjednika Komunističke partije. Na izbore su izašli i Afonin, Udalcov i Grudinin. I općenito, tu je još hrpa lijevih kandidata, malo poznatih, ali hrtova. A toliko se ljudi koji žele biti predsjednik popeo! Što je s devedeset tisuća dolara? Je li to tako velik iznos za standarde Rusije?
  Kao tenkovi voljni penjali. I biznismeni, i umjetnici, i estradni umjetnici, i književnici. Da, i pisci su aktivni. Napravite sebi reklamu. A devedeset tisuća dolara i nije tako puno. Tako su se stotine prijava slijevale u CIK.
  Pa izbori! Pa, predstava je ispala! Čak je i Alla Pugachev promolila glavu u predsjedništvo. Zašto ne? Alka se počela zaboravljati, tu može podsjetiti na sebe! Od starih, Jurij Lužkov se popeo na mjesto predsjednika. I ja sam se htio podsjetiti.
  Pa, naravno, takva emisija nije mogla bez Vladimira Volfoviča. Ali ovaj put su na izborima sudjelovali njegov sin Igor Lebedev i njegova desna ruka Degtyarev. Na izbore su također izašli u tri kolone.
  Krenuli su i nacionalisti. Naravno, i legendarni Demuškin, koji je odležao u zatvoru, i što je zanimljivo, Spider, vođa Metalne korozije i šef rock grupe Kolovrat, otišli su u predsjednika i mnogi drugi.
  Pa naravno, pop pjevači su krenuli u pohod. Ovdje su Philip Kirkorov i Nikolai Baskov. Oni također nemaju što izgubiti uglavnom. Takva borbena garda raspoređena.
  I Timothy i Vitas, i općenito mnogi su krenuli u pohod.
  Naravno ne slučajno! Medvedevov plan je bio nominirati ogroman broj kandidata koji bi mu morali preći glasove u drugom krugu. Cjelokupni plan je zanimljiv. Medvedevljev rejting je inicijalno niži od Zelenskog. A nemoguće je pobijediti bez lukavstva!
  Ali Jeljcin je ipak imao nulti rejting, ali je uspio pobijediti Zjuganova. Istina, potonji je vodio izbore kao invalid: gubi namjerno!
  I u ovom slučaju, Medvedevu se suprotstavlja izvanredna i vrlo talentirana osoba.
  Dakle, ovdje se puno toga događa. U emisiji su Solovjova Zelenskog stalno polivali blatom. Istina, tada je jedna djevojka prstima bosih nogu bacila Solovjovu sladoled u lice. I iskopala joj oko. Nakon toga je postalo jasno da nije sigurno bacati blato na Zelenskog! Kao, ovaj tip je ukrajinski orao!
  Općenito, u ruskom društvu nije bilo jedinstva. Mnogi, mnogi su podržali Zelenskog. Kao, stvarno mlada krv i bio u mogućnosti podići Ukrajinu bez visoke cijene nafte i plina! A što je s Medvedevom? Zemlja se doslovno guši u dolarima za naftu i plin, a gospodarstvo je u potpunoj stagnaciji. Rasta nema, samo raste nezaposlenost.
  Medvedev općenito ima najveći anti-rejting među svim političarima. Iako je upravo to ono što je korisno za oligarhe. Ovisniji o njima, upravljiviji. Ruska vlada počela je žurno dizati plaće i mirovine svima. I mnogo puta...
  I ne samo to, Medvedev je čak predložio smanjenje dobi za odlazak u mirovinu za dvije godine. Kao, sve je za dobro naroda. Išli su amandmani na povećanje mirovina i uračunavanje radnog staža nakon odlaska u mirovinu.
  Medvedev nije zaboravio ni dužnosnike. Da ustanu i glasaju za njega. Konkretno, ukinuto je javno prijavljivanje prihoda, a bilo je dopušteno primati darove do tisuću dolara. Što se, naravno, službeniku svidjelo. Tako i dopuštenje posjedovanja nekretnina u inozemstvu, kao i računa.
  Kako bi privukli pušače na svoju stranu, zakon o zabrani pušenja značajno je ublažen. Dopuštena je prodaja alkohola noću, a legalizirana je čak i kockarska djelatnost. Potonji su oligarsi pozdravili, zapravo, čemu gubiti toliki prihod i odvlačiti ga u podzemlje.
  Vratio se transfer "Lutkica". Počeli su prikazivati više erotike na televiziji.
  Medvedev je također najavio amnestiju, čak je naredio da se zatvorenicima isplati novac za podizanje. I to je također značajan postotak glasova. I sami osuđenici i njihove obitelji.
  Općenito, Medvedev je iznio slogan: više slobode! Doista, Rusija je umorna od Putinovog despotizma. Kad golu ženu nećete vidjeti ni na TV-u!
  I naravno pokušalo se pokazati: život je postao slobodniji, život je postao zabavniji!
  Medvedev je također snizio cijene alkohola i dopustio reklamiranje piva na televiziji. Zapravo, zašto ići predaleko.
  Ali rat je izbio na Kavkazu. Nakon Putinova odlaska, gorštaci su počeli tražiti još više privilegija i prava. A ambicije su im samo rasle. Štoviše, Turska je počela aktivno vršiti pritisak na Kavkaz, njihove ambicije su rasle, posebno u Siriji, Erdogan je prema njegovom mišljenju dobio premalo. Situaciju je pogoršao pad cijena nafte, a posljedično i plina. Neposredno nakon svrgavanja Madurovog režima, Venezuela je povećala proizvodnju. SAD i Iran konačno su se pomirili, a u Libiji je uspostavljena jedinstvena vlast.
  Pad cijena nafte srušio je rusku rublju, potaknuo inflaciju i obezvrijedio rast plaća i mirovina.
  A sve veća aktivnost militanata na Kavkazu igrala je protiv Medvedeva.
  Govorilo se da nije sposoban očuvati Putinovu ostavštinu. I što je, kao što često biva: superzvijezda si je odredila slabog nasljednika.
  I Sjedinjene Države i arapske zemlje, pa čak i Iran, raspirivali su separatizam na Kavkazu. I među snagama sigurnosti bilo je nesuglasica. Neki su ipak htjeli vidjeti dugogodišnjeg Putinova partnera Medvedeva kao predsjednika! A drugi su namjeravali staviti mnogo popularnijeg Sergeja Šojgua.
  Ali potonje nisu podržali oligarsi i industrijalci. Smatrali su ga previše ljevičarskim, a milijarderi su bili umorni od diktature jedne osobe. Svi su željeli liberala na prijestolju i pomirenje sa Zapadom. Medvedev je, čekajući da završi razdoblje registracije predsjedničkih kandidata, uzeo i otpustio Šojgua. Što je izazvalo nemire u vojsci.
  . 2. POGLAVLJE
  Tada je Medvedev Šojguu dodijelio dugo obećani čin maršala i dao mu mjesto počasnog potpredsjednika vlade. Također populistički potez. No, u svakom slučaju, predizborna svrstavanja nisu išla u prilog v.d.
  Zelenski, koji je bio mlađi, uspješniji, elokventniji, poentirao je. Čak i kada je registriran, više od dvjesto predsjedničkih kandidata zadržalo je neprikosnoveno vodstvo. Ali Medvedev se morao boriti za drugo mjesto. Neočekivano, Alla Pugacheva postala mu je konkurentica za drugi krug. Primadona, koja je ostarjela i dugo nije glumila, nije baš željna PR-a, odjednom je skočila u rejtingu.
  Možda je to bila reakcija na dosadne političare. Žirinovski i Zjuganov su, naprotiv, naglo pali u rejtingu. Oba ova političara su užasno umorni od naroda. Štoviše, na njihovom izbornom polju pojavili su se mlađi i originalniji lideri.
  Vidljivo je dodao Demushkin, koji je u zatvoru dobio sliku mučenika. Suraikin još uvijek nije mogao zabiti, ali drugi član njegove družine, Sergej Kovaljov, najbolji ruski profesionalni boksač, također je počeo osvajati bodove.
  Općenito, Sergey Kovalev pokazao se zanimljivim tipom. Kandidirao se za mjesto gradonačelnika Moskve i, neočekivano za sve, postao drugi. Pridružio se Komunističkoj partiji Rusije. I također je počeo dodavati ocjenu.
  Treba napomenuti da je Sergey Kovalev vrlo sjajan boksač - najbolji među Rusima, čak je nadmašio Kostyu Tszyu.
  Sergej Kovaljov je tako terminator i opasno se približio Medvedevu.
  Istina, većina ruskih anketnih službi ima ocjenu i. O. predsjednik je bio precijenjen. Ali promocija je bila kapitalna. Međutim, Medvedev nije imao previše sreće. Nakon Putina, nekako je bogatstvo postalo škrtije. Cijene nafte su nastavile padati, tečaj rublje je također pao, cijene su brzo rasle. Kavkaz je gorio sve aktivnije. Čak su se i kadirovci počeli boriti na strani militanata. Nastala je takva situacija. A onda su talibani udarili i na ruske trupe na granici s Tadžikistanom.
  I kako se pokazalo, ruske trupe nisu bile spremne. Medvedev je ponovno pojačao. Osim toga, otkriven je skandal s malverzacijama u Ministarstvu obrane i Ministarstvu financija. Pala je sjena na stare prijatelje Medvedeva. Bilo je i dvojbi oko toga tko je Rusiji ukrao stotine milijardi dolara. Također sumnja. I mediji su se naljutili...
  Zelenski je, s druge strane, predizbornu kampanju vodio mirno, profesionalno, kao predstavu. Žirinovski je, kao i uvijek, više radio za vlasti nego za sebe. Zyuganov je izviždan i gađan pokvarenim jajima. Onda još incidenata...
  Naravno, Ksenia Sobchak je sudjelovala na izborima i nije mogla pomoći, a da ne izbaci konicu. Uzela ga je i bacila tortu Žirinovskom u lice. I privukao pažnju. Također je bilo prilično epsko.
  Na izborima je sudjelovao i Alexander Povetkin. Ruski boksač, nakon poraza od Joshue, dugo se nije mogao vratiti, zatim je imao nekoliko borbi s prolaznim protivnicima, a slomio se na ozbiljnijoj. Nakon završetka karijere, krenuo je u politiku, počeo stvarati nacionalističku stranku.
  Za sada bez većeg uspjeha.
  Povetkin je, međutim, tijekom televizijske debate svog protivnika udario šakom u lice. Briljirao je i to mu je malo podiglo rejting.
  Općenito, izbori su se odvijali histerično.
  Održali su televizijske debate: dali su trideset sekundi da odgovore, a rezultat je bila svađa. Zabave, tučnjave, skandali. Cijela hrpa.
  Medvedev je besramno promoviran, ali njegov rejting praktički nije rastao. I dalje je neizvjestan izlazak u drugi krug.
  Zelenski je prošao velikom razlikom. I nije ni čudo! Vladimir je u pet godina uspio stati na kraj nezaposlenosti i obnoviti sve pogone i tvornice te izgraditi nove.
  Jedno od postignuća Zelenskog bio je razvoj poljoprivrede i alternativnih izvora energije.
  U Ukrajini su se posebno pojavile elektrane koje rade i pune se iz atmosferskih razlika u tlaku. Kao i geotermalne elektrane. I mnogo više. Uključujući korištenje energije ionosfere. Dogodilo se da je znanost krenula protiv nafte i plina.
  Prava senzacija bila je pojava u Ukrajini tvornice koja proizvodi sintetičku hranu i isporučuje je u Kinu. I Rusija je smanjila izvoz hrane.
  Nominiranih je bilo i među Ukrajincima. Posebno Vladimir Kličko. Slavni boksač imao je tešku karijeru. Vratio se u ring: porazio Charra i Tysona Furyja. Ali treći revanš protiv Joshue ipak je opet izgubljen, ali je zaradio mnogo novca. I najavio konačno povlačenje iz boksa.
  Ali onda se opet vratio. Borio se u Kijevu s Gassijevim i pobijedio. Nakon toga je imao još jednu borbu i osvojio naslov redovitog svjetskog prvaka - konačno oborivši i Foremanov rekord i rekord Joea Louisa. Nakon toga je najavio nominaciju za predsjednika ujedinjene Rusije i Ukrajine. I moram reći da je Vladimir Kličko među Ukrajincima drugi iza samog Zelenskog. I unatoč solidnoj boksačkoj dobi, Wladimir Klitschko je već tijekom predizborne kampanje održao obaveznu obranu protiv dvadesetak godina mlađeg boksača. I opet pobijedio nokautom.
  Nakon toga je Vladimiru Kličku skočio rejting, približio se Medvedevu i dobio šanse za drugi krug.
  Općenito, ovi su izbori imali jednog neupitnog favorita: Zelenskog, a za drugo mjesto vodila se vrlo tijesna borba. Alla Pugacheva, koja je nakratko nadmašila Medvedeva u borbi za drugo mjesto, počela je odstupiti. U principu, nije ništa svijetlo i nije svijetlio. A drugoplasirani je Vladimir Kličko. Ali njegovo biračko tijelo nije baš stabilno. U ringu se borio i Sergej Kovalev, koji je nakon tri poraza uspio otići i pokupiti sva četiri pojasa u poluteškoj kategoriji, te ponovno osvojio naslov prvaka.
  I opet mu je porasla gledanost. Mogao bih proći i u drugi krug. Ostali ukrajinski boksači: Usyk i Lomachenko podržali su Zelenskog, a predsjednici se nisu popeli. Iako oboje još nisu završili karijeru. A zašto bi završili? Usyk je pobijedio Joshuu na bodove i postao neprikosnoveni prvak svijeta u teškoj kategoriji. Lomachenko luta iz jedne u drugu težinsku kategoriju, a plaća mu se tako velikim honorarima da nerado završava karijeru.
  U SAD-u također predizborna kampanja. Donald odlazi nakon dva mandata, a nije baš zdrav da se popne u treći. Mladi se kandidiraju za predsjednika. Iz redova demokrata, vrlo lijepa guvernerica od trideset i devet godina - vjerojatno najmlađa dama od predsjedničkih kandidata. Od republikanaca, također od mladih generala-heroja rata protiv Irana.
  Generacija političara u SAD-u se promijenila.
  U Rusiji je Putin mogao i mogao pobijediti Zelenskog, ali očito je izgorio na poslu. Prenapon je uzeo danak! A što je htio - precijenio je svoju snagu, nije vjerovao okolini. A možda čak i ovisna. Nakon odlaska Nazarbajeva u ZND je krenuo još jedan val - demokratizacija. Kazahstan je postao parlamentarna republika. Lukašenko je nekako sumnjivo nestao u Bjelorusiji. A predsjednik je također postao figura.
  Došao je još jedan val. Parlament se već u Turskoj digao protiv Erdogana. Visak se okrenuo na drugu stranu.
  Zelenski jeste promijenio ustav u korist više autokracije, ali na Zapadu ga doživljavaju kao svog čovjeka! Da, referendumi se održavaju stalno. A tu je prava sloboda govora.
  U svakom slučaju, zasad nema posebnih problema da Zelenski pobijedi u drugom krugu. Najvjerojatnije će Medvedev ući u drugi krug - administrativni resurs može pobijediti nisku popularnost i ne baš uspješno pravilo. Mnogi su primijetili i sličnosti s izborima u Ukrajini - mnogo predsjedničkih kandidata, vodstvo Zelenskog, niske ocjene vlasti i visoke antirejtinge.
  Drugo je pitanje bi li Zelenski mogao pobijediti Putina, ali Medvedev očito nije povlačio za ulogom vođe nacije. A demokracija je ovdje već igrala protiv vlasti.
  Medvedev se nije mogao posebno prilagoditi borbi. On nema takav karakter. Nije pravi borac!
  Ali problem svih autokracija je taj što nasljednici nisu baš dobri! Obično diktator postavlja slabića iza sebe - da ne svrgne! Kao što je, primjerice, Nazarbajevljev nasljednik bio ograničen na vlasti. I ne smeta mu - mekana!
  A Vladimir Zelenski je, u svakom slučaju, došao na vlast iz opozicije i nije slabić.
  Mora se reći da su i Putina smatrali mekušcem i slabašom, pa je i imenovan predsjednikom, nakon bučnog Jeljcina. Ali kako se pokazalo, u tihoj močvari ima đavola!
  A onda se pokazalo da to i nije bila takva močvara i tišina. Ali Medvedev, čini se, nije vuk u janjećoj koži, već prava ovca. I ne može skupiti snagu.
  Žirinovski je vrijeđao Zelenskog psovkama i kažnjen je. Nekoliko desetaka predsjedničkih kandidata povuklo se u korist Medvedeva, ali to nije učinilo gotovo ništa. Od poznatih koji su glumili, bio je boksač Denis Lebedev. Tehnički je stvarno napredovao. A bilo je i gospodarstvenika, malih kulturnjaka. Od pisaca samo je Sergej Lukjanenko glumio u korist Medvedeva. Ostali su htjeli biti unaprijeđeni. I svi su vjerovali u sreću.
  Medvedev je prilično porastao. Ali postojala je nada da će vojska, zatvor i policija glasati kako je naređeno. Plus potkupljivanje birača. I naravno prijevremeno glasovanje. I ovdje već postoje svi izgledi za uspjeh.
  Da, to je ono što je potaknulo pojačanu aktivnost vlasti. Dajte prijevremeno glasanje. I naravno postoje lažnjaci. I želja da se glasa srcem.
  Za razliku od izbora 1996., Medvedev nije uspio povećati svoj rejting. Mora se reći da je i Jeljcin imao sreće. Konkretno, Džohar Dudajev je slučajno umro. Kakva ga je muha ugrizla, ne poduzimajte uobičajene mjere opreza tijekom poziva. Uostalom, da se ovo dogodilo malo ranije, ne bi imali vremena za štrajk. A malo kasnije, samo bi pokrili antenu, a sam Dzhokhar bi bio na sigurnoj udaljenosti. Takva sreća u ratu i za propagandu.
  I tu ne možete završiti Dudajeva. A nema Radueva, koji je tako glupo uhvaćen uoči predsjedničkih izbora u Rusiji. Ali Dudajev mlađi ne želi umrijeti tijekom izbora. I općenito, očito je trijumvirat nasljednika: Jeljcin, Putin, Medvedev - prekinut ...
  Pokušaji kupnje birača su procurili i izazvali daljnji skandal. Patrijarh nije podržao nikoga, tvrdeći: Božje je Božje, a ćesarovo je ćesarevo. Općenito, pod Jeljcinom je nekako bilo lakše. I Pravoslavna crkva je iz nekog razloga stala na stranu Jeljcina, koji se već činio potpuno beznadnim. I industrijski krugovi.
  A sada su ruski oligarsi počeli koketirati sa Zelenskim. Očigledno, Medvedev se ne može podići.
  I raspoloženje u medijima počelo se mijenjati. Sve je više hvaljen Zelenski. Već je Žirinovski počeo govoriti da je njegov imenjak zapravo dijamantni čovjek.
  Medvedev je ponovno udvostručio plaće i mirovine. Ali rubalja je potpuno kolabirala. I krenula je inflacija. I tarife su porasle.
  Čak i morao, traži kredit od MMF-a. A nafta i plin su sve jeftiniji.
  Iran, Venezuela, Libija, Saudijska Arabija povećavaju izvoz. A također je u SAD-u uvedena nova metoda iskopavanja škriljevca. Trošak je naglo pao.
  A onda dolazi ekonomska recesija i nemiri u Kini. Pa razumljivo je - umorni od dominacije komunističke partije. A Kinezi žele slobodu i višestranačje!
  Vlada se malo promijenila u Indiji. Došlo je do pokušaja državnog udara i uspostave diktature.
  Konfrontacija na Kavkazu je naglo porasla. Nemiri su počeli i u Sibiru. Osobito su se intenzivirali separatisti.
  U Britaniji je na izborima pobijedila stranka: "Renesansa", međutim, u koaliciji s laburistima. Kraljica Elizabeta je još uvijek živa, ali je obećala da će otići za svoju stotu obljetnicu, nakon čega će se održati referendum o ukidanju monarhije. I osnivački ured predsjednika Britanije.
  Francuska je nemirna. Umjesto Macrona pobijedila je Mary Lipen, te se pokušala uspostaviti diktatura. Ali ni sami Francuzi ne znaju što hoće, priredili su novi Majdan. Da, bez presedana u razmjerima. I Mary je bila prisiljena napustiti svoje radikalne planove da protjera Arape i druge. Onda je još gore, vrhovni sud poništio je predsjedničke izbore, a Mary je uhićena.
  I u Francuskoj su najavljeni prijevremeni izbori. Odnosno, kao i uvijek svugdje nered.
  U Bjelorusiji su, opijeni Lukašenkovom tiranijom, održali referendum i općenito eliminirali mjesto predsjednika. Republika je postala parlamentarna, a novi premijer je rekao da bi moglo doći do pridruživanja Rusiji. Ali nakon predsjedničkih izbora tamo. Zelenski je vrlo popularan u Bjelorusiji.
  U Kazahstanu su se odnosi između predsjednika i parlamenta pogoršali. Postojala je prijetnja opozivom. No, brzo su se dogovorili, ali je vlast državnog poglavara bila još ograničenija.
  Medvedev je postajao sve nervozniji. Bližili su se izbori, a rejting Zelenskog bio je nekoliko puta veći. Istina, ne pobjeđuje u prvom krugu, ali u svakom slučaju Medvedev prolazi. Postoji samo kalkulacija prevariti ili nokautirati.
  Održano je tajno vijeće. Okupio milijardere Rusije.
  Medvedev je otvoreno izjavio:
  - Želite li da strani Ukrajinac dobije ogromnu moć predsjednika carstva?
  Deribasko je logično primijetio:
  - Htjeli mi to ili ne, sa svakom vlašću moramo izaći na kraj! Zelenski nije komunist, i ... Ovo nije Zjuganov, koji nam nikako nije odgovarao!
  Medvedev je suho rekao:
  - Porez na dohodak u Ukrajini je puno veći nego u Rusiji!
  Roman Abramovič se zahihotao i primijetio:
  - A tko zna i smatra naše prihode! Osim toga, tamo su nedavno smanjeni i gotovo izjednačeni s našima!
  Prohorov je sa smiješkom odgovorio:
  - Vlade se mijenjaju. Ostajemo! Što možete preporučiti?
  Medvedev je graknuo od bijesa:
  - Ne vjerujem da je Jeljcin pobijedio pošteno!
  Deribasco je hladno odgovorio:
  - Da Zjuganov nije Jeljcinov suparnik, onda bi Borik zaista imao male šanse. Ali ljudi su se ipak predobro sjećali "čari" komunističke vlasti. Naime: prazne police, kartice, kuponi, posjetnice, dugi redovi, plaća od pet dolara mjesečno. Naravno, nitko se nije želio vratiti u ova paklena vremena. Da, čak i izgubiti spektakl, i političke emisije, kao i filmove sa seksom, i još mnogo toga. Narod je želio slobodu. I nisu glasali za Jeljcina, nego protiv Strašila Zjuganova. A Zelenski neće plašiti narod. Za razliku od Putina, on neće ugasiti Kukly show i neće stavljati ljude na karte. Samo se devedeset šesta godina ne može ponoviti. Jeljcin je ukrao pet-šest posto, ali je dobio za trinaest! Tako skoro pošteno!
  A Zelensky ide s takvom razlikom da ga ne možete pobijediti!
  Medvedev je viknuo:
  - Bacili su me! urotio se!
  Roman Abramov je primijetio:
  - Iako će nam sankcije biti skinute! A ti si Medvjed... Već si zaradio mirovinu!
  Medvedev je prosiktao:
  - Gorjeti u paklu!
  Prohorov je logično primijetio:
  - Nema pakla! Postoji samo strašilo, za skupljanje novca!
  Medvedev je zbunjeno upitao:
  - Da? I da Boga nema?
  Prohorov se nasmiješio i odgovorio:
  -Koji Bog? Oni to drugačije predstavljaju!
  Roman Abramovič je predložio:
  - Može napraviti novu vjeru! Tko je bogat, njega Bog voli! Tko je najbogatiji od svih, Bog ga najviše voli!
  Medvedev je kimnuo.
  - Logično! Ali što će narod reći?
  Roman Abramovič se zahihotao:
  - Ti možeš obrazovati narod!
  Medvedev je progunđao:
  Nadam se da ćemo ostati prijatelji!
  Zatim je izašao iz sobe...
  Kaleidoskop događaja nastavio je bjesnjeti svijetom. U ring se vratio i Vitalij Kličko koji se borio na stadionu u Kijevu. Borio se protiv Michaela Tysona. Dva starca, vrlo poznata i popularna. Pa, zaradili su mnogo novca. Michael Tyson je, naravno, pristao na borbu, jer je bio gotovo prosjak.
  Iako mlađi i što je najvažnije u puno boljoj formi, Vitalij Kličko ga je doslovno pobijedio. Wladimir Klitschko rekao je kako i dalje želi osvojiti naslov apsolutnog svjetskog prvaka i boriti se s Usykom. Nakon toga će oboriti sve rekorde postavši najstariji apsolutni prvak svijeta... I može se smiriti. Što još može pobijediti? Joe Louis je već pobijeđen, a Foreman je pobijeđen i osvojio je naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji četiri puta.
  Vitalij Kličko je od borbe zaradio mnogo novca, napunio riznicu i slavu, a imao je relativno laku borbu.
  Zelenski je odlikovao Vitalija Klička Zlatnim ordenom Ilje Muromca. I to je izazvalo dodatne simpatije.
  Općenito u svijetu politike boksači su postali popularni. Floyd Maweiser kandidirao se za predsjednika Sjedinjenih Država. formalno neovisna. I to s pristojnom ocjenom. A što je s milijarderom, i nepobjedivim boksačem, i crncem. Zašto ne natjecatelj?
  Floyd Maweiser podržao je Zelenskog na predsjedničkim izborima i obećao prijateljstvo.
  Malo je Floyda koji su željeli revanš s Pacquiom, a skupili su dosta novca za to.
  Medvedev je očito gubio tlo pod nogama. Kako bi stvorio nečuveno stanje, imenovao je Anatolija Kašpirovskog za ministra zdravstva u rangu potpredsjednika vlade. Što je, naravno, jak potez, ali nedovoljno. Inače, Anatolij Kašpirovski postao je najstariji ministar i vicepremijer u povijesti Rusije. Da, rekorder! Dmitrij Medvedev također je odlikovao englesku kraljicu Ordenom svetog Andrije Prvozvanog, čak je Šojguu predao zvijezdu heroja. I Gorbačovu je oduzeo najviši orden. Što, općenito, i nije tako lijepo.
  Također je uzeo i vratio Beriji čin maršala. možda privući
  na njihovoj strani staljinista. I Boris Njemcov posthumno je odlikovan Ordenom zasluga za domovinu prvog stupnja. Nadalje, preimenovao je Volgograd svojim dekretom u Staljingrad. Također koketiranje sa staljinistima. Ali isto tako i liberali. Novodvorska posthumno nagrađena titulom Heroja Rusije i ... Staljina!
  Medvedev je posthumno uručio i Orden svetog Andrije Prvozvanog Juriju Gagarinu. I vratio je Orden pobjede Leonidu Ilji Brežnjevu. Neočekivano, Medvedev je zlatnu zvijezdu heroja Rusije uručio i Gariju Kasparovu.
  Također koketiranje s liberalima. I s komunistima. I vaše i naše.
  Medvedev je papi Franji Prvom uručio i Orden svetog Andrije Prvozvanog.
  Također vrlo velikodušni darovi "velikog vladara"! Osim toga, Medvedev je iznenada ponovno spustio dobnu granicu za odlazak u mirovinu za muškarce i žene na pedeset pet godina. Što se pokazalo senzacijom. I opet povećane mirovine.
  Što radite uoči izbora.
  Osim toga, vršitelj dužnosti predsjednika dodijelio je Vladimiru Žirinovskom čin general-pukovnika. Kao, za vjernu službu, uzmi ga s gospodarevog ramena. A za ministra vanjskih poslova, umjesto starog i na Zapadu nevoljenog Lavrova, neočekivano je imenovan njegov sin Igor Lebedev.
  Medvedev je Demuškinu ponudio i mjesto šefa ministarstva unutarnjih poslova, ali je autoritativni nacionalist to odbio. Od novih imenovanja senzacija je bilo imenovanje Ksenije Sobčak za ministricu kulture. Ona je, vidjevši da joj je rejting prilično mali, pristala. Ali tražila je i mjesto potpredsjednice premijera. Medvedev je pristao na to.
  Yavlinsky je također sudjelovao na izborima, ali se potpuno razbolio i povukao iz zdravstvenih razloga.
  Vršitelj dužnosti predsjednika dodijelio mu je i zvijezdu heroja Rusije.
  Mihail Kasjanov dobio je Orden zasluga za domovinu prvog stupnja i dužnost počasnog gospodarskog savjetnika. Zbog čega se povukao u korist Medvedeva. Ali to su vrlo mali djelići postotka.
  Sergeju Kovalevu ponuđeno je mjesto ministra sporta, ali njemu se to nije učinilo dovoljnim.
  Došlo je do sukoba s predsjednikom Ustavnog suda. Zorkin je konačno otišao. Ali kome dati takav položaj? Po mogućnosti žena! I ponudili su Allu Pugačevu.
  No poznata pjevačica je to odbila, navodeći da to nije za nju. Medvedev joj je ipak uručio zvijezdu heroja Rusije. Iako je Alla odbila djelovati u njegovu korist.
  Ali tko će biti predsjednik Ustavnog suda? Položaj je zapeo. Odbio je i Šojgu - ne njegov profil!
  Dima Bilan se neočekivano složio. Iako naravno još nije činjenica da je to njegov profil! I naravno, biti pjevač isplativije je i puno zabavnije nego biti predsjednik Ustavnog suda.
  Medvedev se, u svakom slučaju, brzo uhvatio za to i predao zvijezdu heroja Rusije.
  Dima Bilan je, međutim, rekao da je to samo šala. No, uz opće odobravanje, Lyudmila Putina imenovana je predsjednicom Ustavnog suda. Bio je to snažan potez, s obzirom na Putinovu popularnost u Rusiji, ali je već bio pomalo zakašnjeo i nije mogao spasiti Medvedeva.
  Iako su napori bili titanski. Ali cijene su rasle, rubalj je padao, talibani su napredovali u Tadžikistanu, a glasača nije bilo čime uvjeriti.
  Gennady Zyuganov je u posljednjem trenutku imenovan prvim potpredsjednikom vlade zaduženim za socijalni blok. Ali ovo je već oblog za mrtve.
  A sam Zjuganov već je potpuno izgubio biračko tijelo.
  Uoči glasovanja, Degtyarev je imenovan glavnim tužiteljem. Također predsjednički kandidat iz Liberalno demokratske stranke.
  Medvedev se uskomešao i tražio nove načine. Jedan od spektakularnih predizbornih poteza bilo je uručenje posebne zlatne medalje Žukovljevog imena svim veteranima Velikog domovinskog rata. I milijun ruskih rubalja k tome. Ali ostalo je vrlo malo veterana Velikog Domovinskog rata.
  Medvedev je Tereškovoj dodijelio i Orden svetog Andrije Prvozvanog. Dok postoji prilika, zašto ne nagraditi? Dakle, Anatolij Karpov može biti heroj Rusije. On je odličan šahist! I Aljehin, i Botvinik, i Tal i Spaski, Tigran - posthumno će uručiti nagrade - uopće nije loše!
  Zvijezde heroja Rusije - to je cool!
  Lijepo je nagrađivati i dijeliti medalje. A ako uspostavite i red nazvan po Putinu. Cijela četiri stupnja: četvrti - bronca, treći - srebro, drugi - zlato, prvi - zlato s dijamantima!
  To je ono što je Medvedev izumitelj.
  Međutim, ni to nije dovoljno. Zelenski također uspostavlja nove poretke. Red, na primjer Taras Ševčenko. Ili Taras Buljba! Ili Gogolja! A što sitničariti. I red nazvan po Kozhedubu! Ovo je snažan potez Zelenskog da se dodvori lijevim snagama. Općenito, naravno, Zelensky nije komunist, pa čak ni ljevičar. Pa bi mogao biti u nevolji. Ali komunisti u Rusiji nisu našli vođu.
  I što više, Andrej Navalni? Nekako su ga svi zaboravili. Zar se nije kandidirao za predsjednika? Ali Andrej Navalni već dugo radi u timu Zelenskog i već je učinio mnogo u borbi protiv korupcije u Ukrajini.
  Dakle, nitko još nije umro! A u tijeku je proces spajanja dva bratska naroda i opći izbor vođe nacije.
  Andrey Navalny također će oprati Zelenskog ... On je, kao i obično, u igri.
  I energično djeluje bjesomučnim pritiskom.
  I pritom vrlo suptilno, da ne preplaši birače. Uopće nije u Trumpovom stilu.
  A u svijetu dolaze nova vremena - sigurnija i mirnija. U Saudijskoj Arabiji započinju demokratske i sekularne reforme, a vjerski ekstremizam općenito je na izdisaju. Uistinu, mnogi se na Internetu mogu osvrnuti na proturječnosti između Kur'ana i znanosti i pomisliti: zašto to rade? Koji su razlozi za razmatranje Kurana i Biblije kao riječi Božje?
  Kad ljudi počnu razmišljati i postavljati pitanja, više nisu tako nepromišljeni. Zapravo, zašto nastaje stoljeće? Više kao strah od smrti! I tako se malo ljudi boji umrijeti dok se ne razboli!
  Medvedev je uoči izbora podigao isplate bolničkih listova i naknada za invalide. Također je povećana proizvodnja tenkova ...
  Medvedev je, kako bi se pokazao domoljubom, značajno podigao ljestvicu vojnih izdataka. Tenk Medved, najteži među čudovištima, težak više od stotinu tona i s nuklearnim reaktorom umjesto motora, pušten je u masovnu proizvodnju.
  Projekt "Medvjed" razvijen je pod Putinom, po njegovom osobnom nalogu. Trebalo je stvoriti čudovišni tenk za zastrašivanje. Automobil se pokazao vrlo teškim i skupim, s višeslojnim oklopom i dva bombardera na raketni pogon u službi.
  Značajka automobila bila je njegova brzina veća od stotinu kilometara na sat, težina od stotinu i pedeset tona i ogromna rezerva snage zahvaljujući nuklearnom reaktoru.
  Istina, tijekom trčanja dogodio se još jedan nesretan slučaj - pukla je gusjenica. I opet je dojam pokvaren. Medvedeva su doslovno ismijali.
  A onda se vd predsjedniku dogodila još jedna epizoda - ne možete zamisliti namjerno. Kada je Medvedev pokušao srušiti drvo pred drvosječama, ono je palo ravno na svečani stol s hranom. Tako se nesretni privremeni šef Rusije opet osramotio.
  Da, Medvedev stvarno nije imao sreće. Takvo je bogatstvo hirovito: jednoga daruje, drugoga vrijeđa. Je li doista tako loše, na primjer, bio je Nikolaj II, ali su ga više sile stvarno uvrijedile. Dakle, Medvedevu, općenito inteligentnoj osobi, sve je doslovno ispalo iz ruke.
  Pokušaji da se nešto učini nailazili su na otpor i nešto tvrdoglavo.
  Medvedev kao da se trzao u tavi. A onda je bilo i drugih problema. U korupcijskom skandalu pojavio se i v.d.
  I ovdje, naravno, Andrej Navalni nije mogao bez. Ovaj tip će uvijek odgovarati!
  Dobio je takav ubojiti kompromitirajući materijal o Medvedevu i njegovoj pratnji - skandal je ispao nevjerojatan. Ukratko, i Navalni i oni koji su pali pod njegovim razornim udarom postali su slavni.
  Ali Medvedev se morao opravdati i obrisati pljuvačku. I što se samo nije izlilo na njega. Nisu izbori, nego jednostavno užas.
  Na dan glasanja Medvedev je stigao pod stražom. Vidjelo se da je mrk i nesiguran. Ruke drhte kad je uzeo listić. Svojom posljednjom naredbom vd predsjednika utrostručio je plaće vojsci i policiji. I to pet puta veću mirovinu!
  Anastasia Orlova, međutim, duhovito je zadirkivala kandidatkinju za ulogu diktatora:
  - Teško je sjediti na bajonetima! Ovdje stavlja novčani jastuk!
  Nakon terminatora djevojka je uzela i pokazala figu, uz pomoć golih nožnih prstiju.
  Anastasia je, naravno, djevojka, koja, jednom riječju, neće stati u džep. Duhovit, snažan, cool, karizmatičan.
  I toliko se muškaraca zaljubilo u nju. Štoviše, Anastasia je vrlo temperamentna plavuša i ne ide u krevet a da ne izabere novog muškarca za noć. Naravno, bira ljepše, atletski građene, napuhane muškarce, ponekad i vrlo mlade. Ali definitivno drugačije. Čini se da je pod naponom. I nitko ne smatra ovog strašnog ratnika kurvom.
  Naprotiv, za tako snažnu i mišićavu ženu to se čini vrlo cool.
  Anastasia je također glasala i uzela listić golim prstima svojih gracioznih nogu, a ovo je cijeli rol, gdje je teško naći prezime, a sebe staviti bez suvišnih predrasuda. Pa jasno je za koga!
  Nakon toga, golim nožnim prstima, pokazala je bujnu figuru!
  Volodimir Zelenski je na glasanje došao biciklom. Skakao, uvijao se. Kao i uvijek, borben je i temperamentan. Pravi Napoleon Bonaparte.
  I naravno glasovao očekivano žustro.
  Vladimir Kličko nije odustao od izbora. A glasao je i za sebe i stiskao šakom Medvedeva.
  Nikolaj Valuev je u posljednjem trenutku od Medvedeva dobio zvijezdu Heroja Rusije i mjesto ministra unutarnjih poslova. Jedva se uspio povući. Iako je odbio reći za koga je glasao.
  Ovdje su glasali mnogi: i Alla Pugacheva i Suraykin...
  Žirinovski to, naravno, nije mogao ne primijetiti. Uzeo je i poderao portret Volodimira Zelenskog na samom biračkom mjestu i obećao da će ga, kad dođe na vlast, sigurno strijeljati.
  Dima Bilan pjevao je tijekom glasovanja:
  - Sve nemoguće, možda znam sigurno! Bilan će biti izabran, on je neporočan vitez!
  Zatim su se pojavile druge zvijezde.
  Gari Kasparov je rekao da se vlast mijenja, da će Medvedev otići i da će s njim konačno završiti Putinova era.
  Istodobno, bivši svjetski prvak rekao je kako nije protiv nastavka šahovske karijere. I oboriti Steinitzov dobni rekord. I da će Rusija uskoro dobiti dostojnog i demokratskog vođu, a doba careva konačno će potonuti u prošlost.
  I da je Gari Kasparov izmislio svoj šah, koji će uskoro postati popularan u cijelom svijetu.
  I pokazao mi je stoćelijsku ploču. Ima nove brojke. Po dva šaljivdžija: uz kralja i kraljicu. Štoviše, šaljivdžija hoda kao kraljica, ali bije samo kao vitez. I dva strijelca na rubu umjesto pješaka. Strijelci se kreću kao pijuni, ali udaraju ukoso cijela dva polja. Istina, zbog činjenice da su na samom rubu ploče, vrijednost im je nešto smanjena. Ali također se mogu pretvoriti u bilo koji oblik.
  Šah Garija Kasparova nedvojbeno je privukao pozornost ljudi i novinara.
  Navalni je obećao da će Kasparov sigurno postati ministar.
  Glasao je i Anatolij Karpov. Ali on je već stari bivši prvak, pa je obećao samo savjetovati. I rekao je da, najvjerojatnije, dolaze velike promjene. A što će biti bolje sutra nego jučer!
  Medvedev je na dan izbora najavio da će se duljina minimalnog godišnjeg odmora u Rusiji povećati na trideset radnih dana, a da će sve žene koje su rodile desetero ili više djece od njega dobiti nagradu: zvijezdu Heroja Ruske Federacije .
  Novi populistički potez, moram reći dosta jak. Ali prekasno. Pogotovo na dan izbora jasno je da je to samo posao za javnost.
  Medvedev je očito gubio tlo pod nogama... Njegovoj nesmjenjivoj vlasti sve je jako dojadilo.
  Narod je želio izaći iz Putinove kolotečine, a žeđ za promjenama bila je sazrela. Osim toga, Medvedevljeva očita nesposobnost da bude jaka osobnost pokazala se očitom.
  Zelenski je, skupljajući bodove i djelujući bez nepotrebnog populizma i obećanja, samouvjereno krenuo naprijed.
  S obzirom na izlazne ankete, govorili su da je izraziti favorit. Ali hoće li Medvedev proći u drugi krug, drugo je pitanje! Zasad su s njim ovo mjesto mogli osporiti Wladimir Klitschko i Sergei Kovalev, kao i Grudinin.
  Zjuganov je glasao posljednji. Stari, bolesni, bivši predsjednik Komunističke partije Ruske Federacije naškrabao je Grudinovo ime i uzdahnuo. Da, nije lako biti prvi vicepremijer Rusije u gotovo osamdeset godina. Treba li mu?
  A Zjuganov je, teško dišući, graknuo:
  Ići ćemo opet u bitku
  Za vlast sovjeta...
  I kao jedan umiremo
  U borbi za to!
  I teturajući izašao iz kabine. Ne, on će dati ostavku što je prije moguće.
  Vrijeme se bližilo, a stizali su i prvi podaci o predsjedničkim izborima. Rusija je bila na pragu velikih promjena. U Bjelorusiji je također bilo skupova i zahtjeva za savez s Rusijom. Sve je postajalo sve žešće i uzbudljivije.
  Odaziv na predsjedničke izbore u Rusiji dosegao je rekordnu razinu u povijesti alternativnih izbora od gotovo devedeset posto.
  I upravo su objavili da su glasačke kutije otvorene, te je počelo prebrojavanje glasova s Dalekog istoka.
  . POGLAVLJE #3
  Rezultati prvog kola pristigli su s Dalekog istoka. Kao što su sve ankete govorile, Zelenski je sigurno vodio. Medvedev nije bio ni drugi. Za drugo mjesto borili su se Grudinin i Vladimir Kličko. Na listi je bilo još dvjestotinjak kandidata pa su rasuli glasove. No, Zelensky je u Sibiru postigao gotovo pedeset posto i čak je mogao računati na pobjedu već u prvom kolu.
  Medvedev je u srcu rekao:
  - Htjeli su najbolje, a glasali su za zabavu!
  Zelenski je bio lakonski:
  Istina je pobijedila!
  Izborni podaci stalno su se mijenjali, ali prvo mjesto Zelenskog s velikom razlikom ostalo je nepromijenjeno. Druga je stvar što su Grudinin i Kličko lagano potonuli. I Medvedev je počeo zauzimati drugo mjesto, međutim, s više nego trostrukom razlikom od lidera. Najviše od svega, vršitelj dužnosti predsjednika dobio je u Čečeniji, u vojsci, istražni zatvor. Pa jasno je. Pogotovo u zatvoru. Tamo je teže pratiti prebrojavanje glasova.
  Medvedev je, međutim, oslobodio mnoge zatvorenike i porast nije bio toliko značajan koliko je očekivao.
  Ali teškom mukom uspjeli smo ući u drugi krug. Iako je Zelenski ukupno uzeo gotovo četrdeset posto, Medvedev jedva da je skupio trinaest. Da, čak i uz podmićivanje birača, i prekršaje. Da, pokazalo se da je Dmitrij Anatoljevič prilično slab. Treći je bio Vladimir Kličko. Kakva mala senzacija, četvrti Grudinin. Peti, koji je također neočekivano prošao Dima Bilan. Šesti je bio Sergey Kovalev, iako je njegova ocjena bila visoka. Žirinovski ovaj put nije ni ušao među prvih deset. Istina, Medvedev mu je odmah dodijelio čin general-pukovnika za njegovu vjernu službu i zvijezdu heroja Rusije.
  Takva utješna nagrada njegovom vjernom sluzi. Nadalje, Dima Bilan dobio je zvijezdu heroja Rusije i Orden zasluga za domovinu prvog stupnja.
  Ali Dima je rekao da svejedno neće podržati Medvedeva. No, na račun Zelenskog, pozicija je također nejasna. Otvoreno u korist Zelenske, samo je Vladimir Kličko pozvao na glasanje. Štoviše, ovaj boksač je rekao da će se boriti u Moskvi, s olimpijskim pobjednikom 2020. godine. I da mu razlika u godinama ne smeta. Da je Vladimir jak i motiviran kao i uvijek.
  Medvedev je pak zvijezdu heroja Rusije uručio Vladimiru Kličku i Vitaliju Kličku. Kao, on je pošten tip. Vi ste braćo puno učinili za boks, pogotovo Vladimir.
  Vitalij je rekao da je najgora stvar u vezi s Maidanom to što zbog njega nije srušio Holmesov rekord. I tako je imao sve šanse!
  I odjednom je Vitalij poželio upoznati Gassieva u Kijevu. Što je izazvalo određeno uzbuđenje. A zašto ne pokušati?
  Sergej Kovaljov također je želio nastaviti karijeru, podsjetivši da je Hoppins osvojio svjetske prvake i objedinjene naslove u starijoj dobi. I da zasad ni Zelesky ni Medvedev ne planiraju raditi u vladi. I želi se boriti.
  Dečki su bili stvarno motivirani. Od ostalih boksača želju za borbom protiv Kovaleva izrazio je Dima Bivol.
  Medvedev je pregovarao s Grudinom. Obećao mu je zlatne planine. Grudinin nije želio ništa manje od mjesta premijera. Neočekivano, stariji Zjuganov podržao je Medvedeva i pozvao Grudinina da se pridruži timu v.d. No tada su nastali problemi i raskol u redovima komunista. Što se obojici kandidata nije svidjelo.
  Ali Sergej Udalcov je zastupio Zelenskog. Kao, od dva zla, moramo izabrati ono za koje još nismo znali!
  Nikolaj Valujev ponudio je Zelenskom i Medvedevu savez: Zelenski predsjednik - Medvedev premijer. Što se svidjelo oligarsima! Štoviše, podsjetili su da postoji neizgovorena točka ujedinjenja: da će različite zemlje imati premijere i predsjednike od svojih.
  A budući da Zelenski pobjeđuje na predsjedničkim izborima, onda bi predstavnik Rusije trebao postati premijer. Ali Medvedev je još uvijek u drugom krugu.
  Zelenski je pak rekao da će premijer biti iz Rusije, ali ne i Medvedev! Jer Rusima je dosta njegovog upravljanja. I što treba, sposobniji u gospodarstvu i s uspješnim, a ne neuspješnim iskustvom poput Medvedeva!
  Podaci ankete pokazali su da većina Rusa ne želi vidjeti Medvedeva kao premijera. Točnije, gotovo devedeset posto bilo je protiv.
  Rogozin se neočekivano vratio iz političkog nepostojanja, te se počeo razmatrati kao mogući premijer. Također, mnogi Rusi htjeli su vidjeti Andreja Navaljnog kao svog premijera.
  Tako se kotač povijesti okretao sve brže i brže.
  U svijetu je, naravno, Zapad podržao Zelenskog, Kina je ostala neutralna. Većina zemalja podržava i Zelenskog, koji se smatrao demokratom i zapadnjakom. Ali Medvedev je tako dugo bio Putinov partner. Govorilo se čak i o tandemu dvojice voditelja. I jasno je da Medvedev uopće nije tako bijel i čupav kakvim se želi prikazati. I u SAD-u su izbori. Natjecanje između mladog republikanca i mlade demokratske žene. I šansa pedeset-pedeset. Promjene su moguće i u Kini Lider Xi ima zdravstvenih problema. A čini se da postoji šansa da ga naslijedi demokratskiji vođa.
  Općenito, kineska oligarhija želi više slobode i demokracije, ali narod se ne zabavlja dovoljno. I kakvi izbori, kad se njihov ishod unaprijed zna?
  Moda diktature počela je nestajati. Svi su htjeli nešto više od toga da budu zupčanici.
  Zelenski je personificirao nove i promjene, i to uspješne. I u Rusiji je to percipirano pozitivno. Ljudi nisu htjeli zatvore, logore, opći strah.
  Smijenila se generacija, svi su željeli promjene. Čak i na Kubi, gdje je posrnuo omraženi Castrov režim. Pa makar vlada bila pod drugim imenom. U Sjevernoj Koreji, također, žeđ za promjenama. Štoviše, Korejci su često govorili: monarhija nije za komunizam! I da debeli diktator mora otići!
  Želja za promjenama u svijetu je rasla, a Zelenski je bio u tom valu. I uspješno napredovao!
  I u Sjevernoj Koreji došlo je do protestnih demonstracija. Koje je diktatorski režim pucao iz mitraljeza. Što je bio još jedan pokazatelj barbarstva koje je vladalo na kontinentu.
  Trump je rekao da SAD može, da će riješiti problem ove diktature silom. I da ih nuklearna bomba neće prestrašiti. Nadalje, Trump je rekao da Sjedinjene Države već testiraju takvo oružje da nikakva termonuklearna punjenja neće biti strašna.
  Ali Trumpovo vrijeme ističe. I tako je on najstariji od predsjednika. Štoviše, nakon Carterove smrti, čak je postao i najstariji među bivšim predsjednicima. Wow! A sreća voli mladost! Da je Trump za protukandidata imao mlađu ženu, teško da bi je uopće porazio!
  Vidi se zakon karme kaže: put i sa srećom mladima! Pa makar se Ronald Reagan pokazao iznimkom od pravila!
  A relativno mladi Gorbačov pokazao se kao promašaj. Čak i ako netko kaže da je Mihail Sergejevič pogriješio? Prvi vladar SSSR-a koji je govorio ljudskim jezikom. I nije bio shvaćen od strane ljudi! Ili možda čak ne narod, nego elita!
  O ta sreća! Koliko je Vladimir Vladimirovič Putin imao sreće i koliko je postigao?
  A da je Nikolaj II imao malo više sreće - na primjer, da je admiral Makarov ostao živ, koliko bi onda Rusija bila velika i moćna. Bi li Kina postala Zheltorossiya i cijeli bi svijet bio savijen!
  I tako je samo Krim sam zauzet i uvučen u obračun sa cijelim svijetom!
  A Nikola II, kao suptilan diplomat, uspio je sa saveznicima pogoditi Carigrad i Malu Aziju.
  Pa dobro, sad je fenomenalni Zelensky sve aktivniji. I drugi izbori ovdje se približavaju.
  U Ukrajini je sve više likovanja i optimizma. Medvedev je prirodno predložio televizijske debate. Iako ima malo smisla. Pozicije vršitelja dužnosti predsjednika Rusije nisu previše jake. I nema se čime pohvaliti. Ni u gospodarstvu, ni u politici i u ratu. Situacija se čak pogoršala na Kavkazu. I ništa se ne može učiniti. Ne uzimaju ni sila ni diplomacija. Odnosi s Medvedevljevim okruženjem postaju sve neprijateljskiji. Kralja ovdje nitko ne shvaća ozbiljno. Iako je kralj još uvijek na prijestolju.
  Oligarsi, općenito, nisu protiv Zelenskog. Nezadovoljni su samo zaštitari, točnije neki od njih!
  Tajno je Medvedev sazvao vijeće sigurnosti. U razgovoru je bilo riječi o tome treba li otkazati drugi krug. Na primjer, je li bilo prekršaja? Naravno da jesu! I tome možete zamjeriti, pa poništiti rezultate izbora. A zašto i to potvrditi preko Vrhovnog suda. Ideja se činila sasvim razumnom.
  Dmitrij Anatoljevič Medvedev prisjetio se da je svojedobno u svibnju 1999. Jeljcin raspravljao o planu vojnog udara i rasturanja Državne dume!
  I zamalo se dogodilo. Istina, ni tada sigurnosne snage nisu imale jedinstvo. Neki su rekli da je meka opcija bolja: Vrhovni sud odbija proceduru opoziva, jer ne postoji zakon o smjeni ruskog predsjednika. I dok se ovaj zakon usvoji, a to je ustavni zakon, moraju se okupiti dvije trećine parlamenta i tri četvrtine Vijeća federacije. I isteći će moći misli, a tamo i predsjednik.
  Snage sigurnosti tada su doista obećale da će surađivati s Vrhovnim sudom i riješiti problem mirnim putem. Jeljcin nije baš htio ići na vojni udar s dva posto rejtinga i pet srčanih udara. I snage nisu iste, ni podrška nije ista. Osobito 1993. još uvijek je postojala podrška ljudi tog tečaja. A 1999. je nestalo. A nije moglo s ovakvim rezultatima.
  Pa prođi kroz proces opoziva, najvjerojatnije bi završio bez pucnjave.
  Medvedev je podnio žalbu Vrhovnom sudu da poništi izbore.
  Ali tu su, naravno, suci počeli prigovarati. Da će se, kažu, izbori i poništiti, ipak morati ponoviti. A Medvedevu će se šanse samo smanjivati. I da, bit će građanskih nemira.
  Zato je, kažu, Dmitriju bolje prihvatiti da Zelenski postane predsjednik Rusije. I pokušaj pronaći svoje mjesto.
  Štoviše, mnogi su rekli da ovaj klaun u Ukrajini neće uspjeti. I sigurno je upalilo! I ne pravite tragediju nego od muhe slona.
  Medvedev je nakon razgovora sa sucima i službenicima sigurnosti donio odluku: ipak izaći na izbore. I druga runda. I stvarno postoji način na koji to funkcionira. Možda se dogodi čudo. Ali ne? Pa ga neće strpati u zatvor.
  Sa sastanka milijardera također je poručeno da nisu protiv demokracije. I taj Zelenski nije ljevičar i odgovara im. I nadalje, da će se, konačno, sve zapadne sankcije ukinuti i da će se Rusija konačno vratiti u svjetsku zajednicu.
  Zadnje što sada preostaje je održati televizijsku debatu. Zelenski je pristao, ali samo na stadionu Lužnjiki. Naravno da je prihvaćeno. To je jako podsjećalo na već prijeđenu etapu s Porošenkom. Štoviše, razlika u prvom kolu bila je i veća. A Medvedevljev antirejting je kolosalan.
  Ali televizijske debate - davljenik se hvata za slamku. Posljednji sastanak je u petak, a izbori su u nedjelju.
  Medvedev se, općenito, pripremao. Ali činjenice nisu na njegovoj strani. I Porošenkovo iskustvo pokazalo je da samo retorikom ne možete promijeniti činjenice. Baš kao i gradonačelnik Lužkov, nisu mogli pobijediti, jedini put u povijesti Moskve, kada su središnji televizijski kanali radili protiv sadašnjeg šefa grada.
  Ali propaganda nije mogla nadmašiti postignuća u gospodarstvu gradonačelnika Moskve. Da, i ne glasajte za Kirijenka, autora zadanog! No najviše je promoviran upravo on. Vjerojatno najneuspješniji kandidat protiv gospodarstvenika bio je potisak.
  Međutim, ruski mediji sada su više vodili kampanju za Zelenskog. Medvedevu nitko nije vjerovao. Čak ni Vrhovni sud nije htio razmatrati slučaj poništenja izbora.
  Dok je bit i slučaj, stadion se okupio do vrha. Doslovno popunjena.
  I bilo je jasno da slijedi ozbiljna polemika. Međutim, na Medvedevljevom se licu vidjelo da se gotovo pomirio s porazom. Ali posljednji korak mora biti napravljen.
  Uoči rasprave Medvedev je imenovao Vladimira Žirinovskog ministrom unutarnjih poslova. Ovo je posljednja gesta očaja. Ali Žirinovski, znajući da je više od osamdeset posto birača spremno glasati za Zelenskog, uopće nije bio željan svađe s budućim šefom države. Iako je, naravno, shvatio da je malo vjerojatno da će naći mjesto u timu Zelenskog.
  Da, stari Vladimir Volfovič. Međutim, Anatolij Kašpirovski stariji je čak i od ministra zdravstva i potpredsjednika vlade. Ali on također nije posebno revnosan za kampanju za Medvedeva. Ipak, ima šanse ostati u momčadi. Godine su velike i znače iskustvo. I fizička forma je jednostavno vrlo dobra.
  Nije ni čudo fenomen Kašpirovskog.
  Rasprava na stadionu započela je razmjenom pozdrava. I duhovite primjedbe. Ali Zelenski je izgledao svježije, sigurnije, uvjerljivije i profesionalnije.
  Medvedev je, s druge strane, bio jako nervozan i rasplakao se. Nije uspio biti uvjerljiv. Da, i stvari su vrlo loše u zemlji. Narod jasno podržava Zelenskog. Ovdje je sve tako razvikano.
  Svaku riječ Zelenskog prati pljesak, a Medvedeva izviždaju. To jest, postoji pravi neuspjeh kontroverze.
  Medvedev se trza i kaže:
  - Imam iskustva!
  Zelenski uz osmijeh odgovara:
  - S takvim iskustvom idite samo u domare!
  Medvedev je odgovorio:
  - Uzeli smo Krim s Putinom!
  Zelenski je duhovito odgovorio:
  - Lopovski stisak i kratke ruke!
  I tako dalje, bilo je rasprava, ali Zelenski je očito pobjeđivao. Bio je puno duhovitiji i uvjerljiviji od Medvedeva, a dvorana je likovala.
  Odmah nakon televizijske debate, vršitelj dužnosti predsjednika Rusije dekretom je povećao plaće pet puta, a mirovine sedam puta! Ali to je već izgledalo kao šala.
  Narod se Medvedevu samo smijao. Iako je bilo jasno da su uoči izbora radili nešto drugo!
  Medvedev je također odlučio dodijeliti Orden svetog Andrije Prvozvanog i Staljinu i Lenjinu. Takva je odluka, mora se reći, prilično mudra, ali zakašnjela. Dmitrij Medvedev očito je želio pridobiti komuniste. A posebno staljinisti. Ali istodobno je uzeo i dodijelio zvijezdu heroja Tuhačevskog. Također izvanredan potez i pokušaj koketiranja s liberalima.
  Medvedev se uglavnom trudio ugoditi i našim i vašima. Odlikovao je i patrijarha i papu i čelnike kršćanskih denominacija. Prvenstveno protestanti. Čak su i Jehovinim svjedocima vraćena njihova prava, ali od toga nije bilo nikakve koristi. Svejedno im je zabranjeno glasati i općenito ova organizacija umire!
  Medvedev je nagradio i muftije i lame. Pokušao je pridobiti sve na svoju stranu. Pljusak medalja i ordena bio je nesvakidašnji. Istodobno, vršitelj dužnosti predsjednika uručio je svim zastupnicima Državne dume bonus od po milijun dolara. Međutim, to je ljude više plašilo nego privlačilo.
  Nadalje, Medvedev je pokušao uspostaviti nekoliko novih ordena: Orden Petra Velikog, Orden Ivana Groznog, Orden Aleksandra Oslobodioca, Orden Nikole II i Red Brusilova. Vraćeni su i ordeni "Lenjina" i "Staljina".
  Medvedev je na ovaj način nastojao privući raznoliko biračko tijelo. I to po principu: i vaši i naši! Ali u ovom slučaju svejednost je iznjedrila nepovjerenje naroda - kažu, politička prostitutka. Ljudi kao da su zaboravili da je i Putin na ovaj način koketirao i s ljevicom i s desnicom. A pokušao je biti i svejed.
  Međutim, što je dopušteno Jupiteru, nije dopušteno biku! Putin je nekako od samog početka, unatoč tragu nasljednika omraženog naroda Jeljcina, uživao simpatije i naroda i elite. Čak su mu se i komunisti bojali suprotstaviti, te su bez borbe i cjenkanja izglasali odobrenje za mjesto premijera.
  Ali Medvedev nikada nije uživao posebnu ljubav. Očito je bio preinteligentan i u sjeni Putina. Nitko ga nije doživljavao kao pravog borca i vladara. Općenito, nakon Putina nekako je svaki nasljednik izgledao kao politički patuljak i bio nešto drugo. A Zelenskog su doživljavali kao karizmatičnog, poput princa iz bajke. I to više ne svinja u džaku, već uspješan vladar koji je izvukao Ukrajinu iz močvare, bolje rečeno iz jame.
  Naravno, prije svega Ukrajina je patila zbog prekida veza s Rusijom. I tu Porošenko možda i nije toliko kriv. Da se to dogodilo u Bjelorusiji, to bi bio generalni promašaj. Što se tiče profesionalizma, ukrajinska vlada je jaka! U Bjelorusiji, naprotiv, postoje samo ulizice i jedači. Putinov tim ponekad je nailazio na jake ličnosti - poput Rogozina ili Tkačeva, ali su brzo uklanjani.
  Medvedev je, u svakom slučaju, bio čovjek koji nije izgledao kao rođeni vladar, pa stoga ni ovaj car nije bio baš pravi car.
  Na neki je način sličio Gorbačovu, kojeg su obični ljudi na Zapadu voljeli, ali ga oni sami nisu voljeli. Dijelom su, naravno, počeli mrziti Gorbačova zbog njegove borbe s pijanstvom. Alkoholičari i pijanice, naravno, nisu opraštali nestašicu votke. Dolaze vinske pobune. A onda su cigarete nestale.
  Nema Gorbačova, jasno je da ga nisu voljeli ne samo zbog ćelavosti. Medvedev se kao premijer pokazao kao vrlo slab ekonomist. Čak i bez Zelenskog, imao bi problema s ponovnim izborom.
  Jednom je Putin povukao Medvedeva za uši.
  Ali sada je Putin ispao iz igre - narušio je svoje zdravlje, ručnom vožnjom i pretjeranim radom s hokejom. I je li bilo potrebno popeti se na led u tako respektabilnoj dobi. Pogotovo što nije imao vještine u mladosti?
  Putin je izgorio, prenapregnuo se. A bez njega Zelenskog nema tko zaustaviti. Štoviše, sam Putin vodio je kadrovsku politiku na način da mu nije ostao dostojni nasljednik. Kao Staljin, koji je Hruščova naslijedio, a bankrotirao. I tu Medvedev uopće nije adekvatan vođa Ruskog carstva.
  U subotu uoči izbora na svim ruskim TV kanalima prikazan je film o Zelenskom. Naravno u svrhu diskreditacije. Ali izneseno je malo činjenica. I propaganda je pokazala svoju nemoć. Da, i mnogi su kanali komentirali film.
  Medvedev je odlikovao mnoge generale. Opet organiziranje zvjezdana.
  Neočekivano je ustanovio i novi Botvinikov red, tri stupnja: brončani, srebrni i zlatni. I također Orden Aljehina. I također bronca, srebro i zlato.
  Medvedev je tada dekretom najavio da će Rusija u roku od četiri godine prijeći na profesionalnu vojsku. A vijek trajanja je smanjen na šest mjeseci.
  Nadalje, vršitelj dužnosti predsjednika najavio je da ratni veterani i oni koji su služili na vrućim točkama dobivaju zvijezdu heroja Ruske Federacije. Ono što je postalo korak bez premca.
  Medvedev je očito tražio mjesto u povijesti. Nadalje, vršitelj dužnosti predsjednika Vladimira Vladimiroviča Putina posthumno je odlikovao Ordenom pobjede i Ordenom svetog Andrije Prvozvanog te novoustanovljenom velikom dijamantnom zvijezdom Heroja Ruske Federacije.
  Ovo je već bio posljednji pokušaj da se igra na rejtingu bivšeg ruskog idola. Kao, ja sam Medvedev toliko godina zajedno s Putinom - volite me svim srcem i dušom!
  Ali jasno je da ljudi nisu previše željni ljubavi prema ovom kandidatu za diktaturu.
  A u noći sa subote na nedjelju, Dmitrij Anatoljevič Medvedev čak je objavio posthumnu dodjelu Vladimiru Vladimiroviču Putinu - titule generalissimo!
  Ovo je bilo stvarno jako super! Kao, dajem titulu idolu prethodnih godina!
  Međutim, hoće li to pomoći Medvedevu? Samo veličanjem bivših idola i dodjeljivanjem ordena teško je uvjeriti čovjeka da glasa za sebe. Koliko god vas nagrada obasulo, Putina nećete vratiti. I jasno je da je bivši car otišao, a novi car dolazi iz Kijeva.
  Međutim, Zelensky nije zadrijemao, a također je nagradio Papu. Stariji Franjo Prvi blagoslovio je predsjednika Ukrajine za nova postignuća.
  A u Bjelorusiji je proruska koalicija stranaka već završila prikupljanje potpisa za referendum o ujedinjenju s Rusijom. Očekuje se glasovanje o tome. Međutim, za to nije zaslužan Medvedev. I ovdje je glavna inicijativa došla od Zelenskog - ovog idola milijuna.
  Sada je Vladimir Zelenski ulazio u domaći meč...
  U Sibiru je počelo glasovanje. Odaziv je bio visok od samog početka. Ljudi su izašli na izbore i nasmijani. Bilo je jasno da idu na promjenu. A ono što žele je novo. Staro je umorno i dosadno.
  Čak je i pjesma zvučala ujutro:
  Naša srca zahtijevaju promjenu
  Naše oči trebaju promjenu.
  U našem smijehu i u našim suzama,
  I to u pulsacijama vena!
  Promjena, čekamo promjenu!
  Izbori su protekli mirno, ali uz veliku izlaznost. Ljudi su u krdima odlazili na izbore. Među prvima je glasao Nikolaj Valujev. Ubacio je listić u glasačku kutiju i rekao:
  - Glasajte za novog!
  Sljedeći se pojavio Alexander Povetkin. I ja sam glasao, i izdao svoje:
  - Za ruske bogove!
  Slijedilo je glasovanje. Ubacili su listiće u biračke kutije. I Dima Bilan, i Alla Pugacheva. Javio se i Lev Leščenko, koji je najavio:
  - Glasajte za novog!
  Nikolaj Baškov je pjevao:
  - Ruski valcer, krila lebdi! Proljeće dolazi!
  I također je spustio list u urnu.
  Zatim su se pojavili drugi dečki ... Zelenski je došao glasati na skuteru i napravio salto - razbio aplauz. Glasovao čak i recitirao:
  Poznaj pulsiranje srca i vena,
  Suze naše djece, majki...
  Kažu da želimo promjene
  Zbaci sa sebe jaram teških okova!
  I gromoglasan pljesak! Iako pjesme nisu njegove, već slavnog pjesnika i pisca Olega Ribačenka. No sam se Oleg Rybachenko pretvorio u dječaka i sada putuje u drugi svijet.
  Zatim su glasali ostali boksači: Sergey Kovaley, Denis Lebedev. Posljednji se, nakon prekida, pokušao vratiti. Ali dobio je batine i konačno otišao.
  Sofia Rotaru glasala je u Kijevu. I puno se nasmijao...
  Došao je i Vladimir Žirinovski. On je viknuo:
  - Za novi put!
  I bljesnuo je epoletama general-pukovnika. Zjuganov je na izbore došao u invalidskim kolicima. A on je cijelo vrijeme šutio.
  Grudinin je glasao nasmijan...
  Garry Kasparov održao je simultanku i također dao svoj glas. Štoviše, rekao je da će odigrati meč s Carlesonom. Tako je Anatolij Karpov održao simultanku.
  Inače, Karpov je već odlikovan Zlatnim ordenom Mihaila Botvinika.
  Pa je drugo pitanje tko je glavni i najbolji od svjetskih prvaka.
  Svakako da se puno toga promijenilo...
  A Dmitrij Anatoljevič Medvedev opet je sve iznenadio. Priopćeno je iz ustanove, red nazvan po "Oleg Rybachenko". Štoviše, postoje četiri stupnja odjednom: četvrti stupanj je bronca, treći stupanj je srebro, drugi stupanj je zlato, a prvi stupanj je zlato s dijamantima!
  Evo kako je cool ispalo!
  Luciferov Armagedon već je izašao u kina, a Avatar i Ratovi zvijezda već su oborili rekorde. Oleg Rybachenko postaje prava književna superzvijezda!
  Medvedev je utemeljio i književnu nagradu Oleg Rybachenko - s nagradnim fondom deset puta većim od Nobelove nagrade.
  I ovo je općenito vrlo cool!
  Nadalje, sve više i više Medvedev je radio u nedjelju. Olega Ribačenka odlikovao je Ordenom Svetog Andrije Prvozvanog i Zvijezdom Heroja Rusije, te velikim dijamantom sa Zvijezdom Heroja Rusije, Ordenom Pobjede. Ovo je bio pokušaj da se promijeni tijek povijesti.
  Mazit ću Olega Ribačenka i sve će biti super! Ujedno ću njemu i maršalu dati titulu Ruske Federacije!
  A stiže i nedjelja... Već su poznati prvi podaci izlaznih anketa koji kažu da Zelensky ima preko osamdeset posto.
  A protok informacija neće stati...
  Medvedev još ne ide na izbore. Djela. Ovdje izdaje naredbu o dodjeli Vladimiru Volfoviču čina generala vojske. Kao, budi mi vjeran.
  Iako se čini da je Žirinovski već prebjegao na drugu stranu.
  Lev Leščenko postao je ministar bez portfelja. Ali to više nije važno.
  Nemiri u Kini. Narod želi demokraciju - umoran od despotizma! Ne živi čovjek samo o kruhu!
  Želim reći ne vlastima! I koliko dugo možete držati disciplinu palice u dvadeset i prvom stoljeću!
  Nije baš dobro u Kini. Nemoguće je u nedogled ići tračnicama komunizma i graditi kapitalizam. Potrebne su neke promjene. Da, i menadžment je previše konzervativan.
  Osim toga, nova buržoazija želi demokraciju i kraj policijske brutalnosti.
  Utjecalo je i iscrpljivanje staromodnih metoda rada! Ne želeći biti kotačići u sustavu. Da, u Kini nedjeljom žestoki neredi potresaju sustav.
  I u SAD-u žena ima najveće šanse da postane predsjednica. Međutim, popularnost Floyda Mayweathera počela je naglo rasti. Ovaj neporaženi boksač već se popeo na prve vrhove gledanosti.
  Očito su Sjedinjene Države propustile nove pobjede, a na prijestolju nisu željele ni republikanca ni demokrata. Floyd je također super!
  I onda opet televizijske debate.
  Već je nedjelja navečer. Biračka mjesta se uskoro zatvaraju.
  Napokon se u zadnji čas pojavio Medvedev. Na brzinu ubacio bilten u glasačku kutiju i otišao bez riječi. Sat je otkucao - glasanje je završeno.
  Do sada je predsjednik Medvedev napustio Kremlj i otišao u rezidenciju u blizini Moskve.
  S njim su u taksiju dvije djevojke. Svaka vrsta zabave.
  Natasha, koja je sjedila s desne strane, upita:
  - Pa, što je s Dimom? Sada će objaviti tvoj konačni neuspjeh!
  Medvedev je primijetio:
  - Još su dva mjeseca do inauguracije. Dakle, za sada sam još uvijek sve, a Zelenski je samo predsjednik Ukrajine!
  Aljonka, koja je sjedila s desne strane, primijeti:
  - A inauguracija se može ubrzati! Tvojoj moći, Dmitrije Anatoljeviču, kraj je!
  Medvedev je molećivo upitao:
  Ali vi djevojke to možete!
  Nataša se namrštila i upitala:
  - Što možemo?
  Medvedev je samouvjereno izjavio:
  - Spriječiti inauguraciju!
  Nataša se nasmijala i odgovorila:
  - I kako?
  Odrješito je odgovorio v.d.
  - Kao da ni sam ne znaš!
  Nataša je ljutito odgovorila:
  - Nećemo ubiti Zelenskog!
  Medvedev se odmah usprotivio:
  - Pa što je to ubiti! Pazi samo da sam odbije krunu!
  . POGLAVLJE #4
  Cure su se jednoglasno hihotale...
  Alenka nasmiješeno upita:
  - Što predlažete korištenje hipnoze?
  Dmitrij Anatoljevič kimne glavom:
  - To je to! Možeš ti to!
  Natasha je odgovorila umjesto svoje prijateljice:
  Možemo, ali ne želimo!
  Medvedev je bio iznenađen:
  - Zašto je to?
  Nataša je iskreno odgovorila:
  - Zelenski izabran! A ti, Dmitrije Anatoljeviču, nisi sposoban upravljati zemljom!
  Alenka zlobno doda:
  - I to nam je svima sasvim očito!
  Medvedev je s bijesom primijetio:
  - Zar ne shvaćate da ćemo postati kolonija Zapada?
  Alenka je samouvjereno odgovorila:
  - Nego će Zapad postati naša kolonija!
  Nataša je sarkastično dodala:
  - A s tobom, Miša, Rusija ionako neće biti velika!
  Medvedev je progunđao:
  - Dat ću vam, prema Ordenu pobjede, prema Ordenu svetog Andrije Prvozvanog, prema Ordenu Nikole II, i zlatnu zvijezdu u dijamantima ...
  Nataša se nasmijala i rekla:
  - Ili možda sami postanemo predsjednici, trista reda da se objesimo?
  Alenka je rekla:
  - Možemo te hipnotizirati i postati generalisimus.
  Natasha se zahihotala i primijetila:
  - Ili možda supergeneralisimus!
  Cure su se smijale...
  Alenka je pjevala:
  - Čak je i neprijatelj ponekad vikao,
  Skrivajući strah - da sam ja kralj!
  Nataša je pokazala zube i zacvrkutala:
  - Ne volim kazališta i arene,
  Tamo se milijun mijenja za rublju ...
  Iako su pred nama velike promjene
  Volim Beloboga sa Staljinom!
  A djevojka je to primila golim nožnim prstima kao da će predsjednika gubitnika stisnuti za nos.
  Brojke su već najavljivane s Dalekog istoka. Za Zelenskog 91 posto, za Medvedeva 7,5 posto, uvjereno je vodstvo ukrajinskog predsjednika.
  Aljonka je također bosim prstima povukla Medvedeva za uho i prosiktala:
  - Pa dobro, a bivši predsjednik, jesu li vam pomogle nagrade?
  Medvedev je prisilno izdao:
  - Nisam još bivša! Prije inauguracije real!
  Djevojka je vrisnula:
  - Slava novom kralju!
  Djevojke vještice, posljednji adut, odbile su pomoći Medvedevu. I sada je v.d. pokušavao pronaći izlaz iz bezizlazne situacije.
  Možda utjecati na Vrhovni sud da poništi rezultate predsjedničkih izbora u Rusiji? Izgledalo je kao veliko iskušenje. Ali u stvarnosti, šanse su izgledale sklisko.
  A što ako izdamo dekret i svakom sucu ponudimo milijardu dolara? Ipak je on predsjednik i ima vlast o kojoj kraljevi nisu ni sanjali! Točnije, v.d. I doista, ako ponudite cijelu milijardu dolara, suci neće odoljeti.
  A što se tu ima sitničariti.
  Podaci su se prenosili radiom. Dok je Zelenski imao preko devedeset posto, plus u Ukrajini, očekivalo se da će uopće dobiti gotovo sto posto. Možda u području crvenog pojasa, zbog koketiranja Medvedeva s komunistima, bude malo više, bilo je nekih šansi na Kavkazu. Istina, čini se da je Ramzan Kadirov odlučio stati na stranu pobjednika. Još uvijek možete završiti u vojsci, iako vojska nema posebne želje služiti, nema predsjednika koji pada.
  Općenito, nakon prvog kruga Medvedeva je oslabila moć. I ako je još mogao dijeliti nagrade, onda su ga inače sve više ignorirali.
  Dmitrij Medvedev stigao je u svoj ured i pokušao kontaktirati središnju banku. Dežurni ga je nevoljko spojio.
  V.d. je tražio da mu se da novac za hitne potrebe.
  Šef Centralne banke je odgovorio:
  - Neću učiniti ništa dok ne dobijem potvrdu od novog predsjednika Zelenskog.
  Medvedev je urlao:
  - Jesi li poludio! Ja do predsjednika pa inauguracija novog! A ako je tako, onda poslušaj, dužan si mi!
  Šef središnje banke je primijetio:
  - Po ustavu vas ne slušam! I uopće, zašto ti treba novac?
  Medvedev je uz smiješak odgovorio:
  - Trebate li hitno države?
  Čelnik središnje banke odgovorio je oštrim tonom:
  - Hoćeš li pobjeći?
  Medvedev je zalajao:
  - Sad ću te uhapsiti! Imam vojsku! Sa mnom je vjerni Žirinovski!
  Čelnik Centralne banke je istaknuo:
  - Ovaj uvijek uzima pod vizir! A u Moskvi je više od devedeset posto za Zelenskog. Tvoja je moć nad Mishom!
  Medvedev je urlao:
  - A tvoja nije krenula!
  I spustio slušalicu. Sada je situacija postajala strašna. Tako je, a sigurnosne snage će odbiti poslušnost. Da, Žirinovski, on je još uvijek lisac. Treba li ga imenovati ministrom unutarnjih poslova? Dajte zapovijedi specijalcima. Ili pokušati i dalje koristiti Državnu dumu?
  Jasno je da će Zelenski održati nove izbore, a mnogi zastupnici neće brojati svoje mandate. Točnije, gotovo sve.
  Ovdje je potrebno nešto drugo. Ali Državna duma vjerojatno neće ići protiv naroda. A vojska neće podržati izravni vojni udar. Nema takvih generala u Rusiji da idu u građanski rat.
  Ostaje još samo jedno - sudskim putem poništiti predsjedničke izbore. Ovo je jedina legitimna prilika da produžite svoju agoniju. Ali najvjerojatnije samo produžiti. Malo je vjerojatno da Medvedev ima stvarnu priliku biti reizabran. Zapravo, njegov anti-rejting je kolosalan, gori čak i od onog Petra Porošenka.
  Medvedev je razmišljao o drugoj mogućnosti. Evo, na primjer, fizički eliminirati Zelenskog? Ali ovo je čisti kriminal. Do ovoga? Tim više što će to razljutiti Medvedeva. I u najboljem će slučaju dati odgodu. Budući da narod Medvedevu neće oprostiti takav kolosalan neuspjeh na izborima.
  Ne, Dmitrij Anatoljevič neće uspjeti. Bez da skupi i deset posto glasova na izborima, sigurno neće ostati na vlasti.
  Medvedev je otišao do šanka. Otvorio je, izvadio bocu, natočio si konjak.
  Skupi - "Napoleon", s izlaganjem dvjesto godina!
  Čašicu je popio v.d. Onda je drugi, pojeo limun.
  U želucu je postalo toplije, a misli su brže skakale. Nakon treće čaše Medvedev se nasmiješio i sjeo u fotelju. Malo se razveselio. Zapravo, zašto mu treba ta moć? Odgovornost je potpuna. Ni minute slobodnog vremena, ni sekunde mira. Sve vrijeme u pokretu, pod nadzorom video kamera. Bojite se reći previše.
  Puno posla, ali nimalo zabave.
  I želim leći u krevet s djevojkom. Igrajte na računalu u ratu.
  Zapravo, evo ti si predsjednik, a da počneš pravi rat tri puta ćeš razmisliti. Ovako se strašni Trump nije usudio napasti Iran.
  O ratu se može puno pričati, ali odlučiti se o njemu zapravo nije lako!
  Ali igra se bori, sam, bori se!
  Medvedev je sjeo za računalo. Uključio moj omiljeni Drugi svjetski rat. Dugo nije igrao. Ovdje, da se ne naprežete previše, koristite šifru prevaranta. Kao ovo...
  A onda tehnologiju pokrećete uraganskom brzinom. I već imate IS-7, koje lansirate u pukovnije, samo T-1 kod Nijemaca. Primjetna razlika u snazi i sredstvima.
  Medvedev, koji gotovo nikad nije pio, vidno se razvedrio zbog lošeg zdravlja.
  Tako se neprijatelju baca najskuplji i najteži tenk Drugog svjetskog rata IS-7. I slomite ga bez većih poteškoća. Rat ide lako i pobjedonosno. Zauzmite grad za gradom.
  Općenito, naravno, Staljin je dobro vodio zemlju, i uspio je poraziti Treći Reich u manje od četiri godine. Putin se duže borio protiv ISIS-a. Ali Nijemci imaju vrlo cool tehniku.
  Ovdje u igrici, na primjer, njemački tenk E-75, protiv njega se može ravnopravno boriti samo sovjetski IS-7, svi ostali tenkovi popuštaju. E E-75 je vrlo jak oklop. Čak i superiorniji od sovjetskog IS-7, top je blizu ubojite snage.
  A Nijemci su ovaj tenk planirali učiniti svojim glavnim četrdeset pete godine. Što je s našim?
  Medvedev je uzdahnuo... IS-7 nikada nije pušten u masovnu proizvodnju u poslijeratnom razdoblju. Tako je rat trajao duže, ne zna se tko je još pobijedio.
  Dmitrij Anatoljevič Zahmeljev, pjevao je:
  - Ljubav braćo, ljubav! Živjela braćo! A naš ataman ne mora tugovati.
  Medvedev je zaspao dok je svirao. Opuštajuće je...
  A sutradan su postali poznati konačni rezultati predsjedničkih izbora.
  Za Zelenskog zajedno s Ukrajinom glasovalo je gotovo 92 posto birača, za Medvedeva 6,7 posto. Tako se dogodila trijumfalna pobjeda Zelenskog.
  Počelo je slavlje i veselje u zemlji. Konačno je došao novi, kako se mnogima činilo, svijetli život.
  Do sada je istina o inauguraciji vršitelj dužnosti predsjednika Dmitrij Anatoljevič Medvedev.
  I čestitao je, naravno, pobjedniku. A kamo ideš. A šest posto nije za računati.
  Ministar unutarnjih poslova Vladimir Žirinovski ipak je posjetio Medvedeva i utješio ga:
  - Glasao sam za tebe Dmitry Anatolyevich!
  V.d. je tiho odgovorio:
  - Hvala vam!
  Žirinovski je predložio:
  - Možda bi te trebalo staviti na premijere?
  Medvedev je odmahnuo naslikanom glavom.
  - Mislim da mi nakon ovakvog poraza u drugom krugu neće dati premijera. Neće više biti politički korektno.
  Žirinovski je logično primijetio:
  - Svejedno bi netko iz Rusije trebao biti na vašem mjestu. Pa tko ako ne ti?
  Medvedev je predložio:
  - Najvjerojatnije Andrej Navalni!
  Žirinovski se nacerio i zarežao:
  - Andrej Navaljni? Neka se to ne dogodi!
  Medvedev je slegnuo ramenima i zbunjeno primijetio:
  - Gdje ideš?
  Žirinovski je viknuo:
  Da, sve ću ih uhititi!
  Medvedev je odmahnuo rukom:
  - Dovoljno! Čini se da je naše vrijeme prošlo! Idem na odmor na Kanarske otoke. Što ćeš učiniti?
  Žirinovski je lukavo suzio oči i odgovorio:
  - Lobirajte za interese svojih prijatelja! Sve dok Zelenski nije preuzeo dužnost predsjednika Rusije i Ukrajine!
  Medvedev je tužno primijetio:
  - Ajme, nije to tako jednostavno ... Onda će ti tri kože skinuti!
  Žirinovski, lukavo suzivši oči, upita:
  - Učinite me, molim vas, maršalom Ruske Federacije! Pa što vrijediš!
  Medvedev je razmišljao nekoliko sekundi, a onda je rekao:
  - Dobro! Ne samo da ću te učiniti maršalom, nego ću vratiti Beriji čin maršala! Bit će pošteno!
  Žirinovski je kimnuo u znak slaganja:
  - U odnosu na Beriju, da!
  Medvedev je stisnuo oči i upitao:
  - A u odnosu na tebe?
  Žirinovski je iskreno odgovorio:
  - I u odnosu na mene kraljevski! Koga hoću, nagrađujem!
  Medvedev je kimnuo u znak slaganja.
  - Da, neka tako bude!
  I naredio je da se pripreme oba dekreta o dodjeli činova maršala.
  Vršitelj dužnosti predsjednika Rusije se razveselio. Misleći da sada može u potpunosti uživati u računalnim igrama.
  I jako ih je zabavno igrati...
  I stvarno, zašto bi predsjednica radila išta drugo? Sada se tehnologija toliko razvila da možete biti bilo tko. Čak i Gospodin Bog. A posebno u igri za stvaranje svemira.
  Na primjer, u uredu vršitelja dužnosti predsjednika postoji veliki broj različitih igara, uključujući i one najmodernije.
  Medvedev odlučuje igrati strategiju u stvarnom vremenu. Njemačka 1939. godine. Pa, zašto koristite lažni kod. Dodaj sebi pet tisuća Pantera, tri tisuće Tigrova i deset tisuća Focke-Wulfova. I rasporedite te snage protiv neprijatelja. A vi napadate Poljsku koja nema ni deseti dio takvih snaga.
  A rat ide, kako hoćete, na jedna vrata i pobjednički. Medvedev je, iskreno govoreći, ovdje veliki osvajač. Lomi neprijatelja, kao da gnječi šljive prešom.
  Poljska je sravnjena lako i brže nego u stvarnoj povijesti. Napad na Francusku. Na njega lansirate deset tisuća tenkova E-75 uz pomoć šifre prevaranta. Veličanstveni automobili, u najmanju ruku. Koji su potpuno neranjivi za francusko oružje, ali smrtonosni za velike udaljenosti. Srušite neprijateljska vozila.
  Medvedev čak skače od sreće. Kako se brzo kreće u igri, a već uzima Pariz ... I zašto onda gubiti vrijeme na sitnice? Uzmimo ujedno i Španjolsku, da se Franco ne uzbuđuje previše.
  A za napad na Gibraltar koristimo mlazne zrakoplove. Kamo idu Britanci?
  Naravno, istovremeno koristimo sredstva za izgradnju bojnih brodova i nosača zrakoplova. Tada će Britanija biti u nevolji. Ovdje je stotinu nosača zrakoplova i dvjesto bojnih brodova. Bit će to kolosalna sila.
  A tu su i desantne letjelice. Također proizvodite tenkove E-U serije, daljnju evoluciju E. Ovdje se baca tenk "E"-50-U, takav stroj da se ne može probiti iz više kutova.
  I neka muči Britance. Evo dvije lijepe djevojke unutar takvog tenka koje namiguju vršitelju dužnosti predsjednika Rusije.
  Medvedev im uzvraća poljubac.
  Ovako mi igramo...
  I najnoviji tenkovi se približavaju Londonu. I bez ceremonije zauzimaju glavni grad Engleske.
  Medvedev je pjevao:
  - Svijet je dosadan! Svi ćemo pojesti mačku!
  Naravno, igra je zabavna i laka za igranje. Uzeo sam šifru prevaranta i izbacite što god želite. Ovdje uhvatiš Balkan i odeš u Afriku. Vi također žigosate, a također i pješaštvo. Napraviš vojsku, bilo bi para. I osvojeni teritorij također daje novac. Pa probaj, prošetaj po Africi.
  SSSR i dalje otvara front. Trideset i četiri protiv serije E-50-U, koju sam žigosao još deset tisuća. Ako je oklopno vozilo E-50 približno isto kao i "Tigar" -2, samo je racionalni nagib veći, a naoružanje malo jače, a motor snažniji. Taj E-50-U, jednakom težinom, usporediv je sa sovjetskim T-64, čak ima i snažniji plinskoturbinski motor.
  Da, snage nisu jednake. Ovdje se bore različite generacije tenkova.
  I Medvedev, naravno, juri na crnom konju.
  Snage, naravno, nisu usporedive. Također možete dodati E-75-U, ovo je stroj za ubijanje u čučnju, neprobojan čak ni brodskim topovima.
  I kako sebe zgaziti. Ništa za zaustavljanje.
  Medvedev igra kao mali dječak. Pa dobro, kako je. I nitko ga ne želi primiti. Izgubio je, a zaboravljen je v.d.
  Svi vole samo pobjednike.
  Dmitrij Anatoljevič je pjevao:
  I prkosimo olujama
  Od čega i zašto...
  Živi u svijetu bez iznenađenja
  Nemoguće za bilo koga
  Neka je sreća, neuspjeh,
  Svi skokovi, pa gore, pa dolje,
  Samo tako, nikako drugačije,
  Samo tako, nikako drugačije!
  Živjelo iznenađenje!
  Iznenađenje! Iznenađenje!
  Živjelo iznenađenje!
  Iznenađenje! Iznenađenje!
  Živjelo iznenađenje!
  I Medvedevu je postalo zabavnije. Ovdje su njegove trupe okupirale Ukrajinu, Bjelorusiju i neumoljivo se približavaju Moskvi!
  Bivši predsjednik Rusije kaže:
  - Da je naš život igra!
  I osvaja glavni grad SSSR-a na juriš. Naravno, protiv vojske četrdeset prve godine ima tenkove karakteristika šezdesetih, pa i sedamdesetih, i što je najvažnije, da ih ima puno.
  Medvedev namiguje sebi... Glavni grad Moskva je zauzet. A sada možete uhvatiti Kavkaz ... I u isto vrijeme očistiti južnu Afriku za sebe. I otići u Argentinu.
  I odatle napasti Sjedinjene Države. On je težak zapovjednik. Neprijatelj zaostaje i količinom i kvalitetom trupa.
  Medvedev oduševljeno pjeva:
  - Hrabro ćemo ići u boj! Za vlast Sovjeta! I sve ćemo zbrisati u govno u borbi za to!
  Medvedev je privremeno povučen iz igre. Javio se ruski ministar obrane, koji je zamijenio Šojgua Trubeckoja. Pitao je još uvijek v.d.
  - Kada ćemo položiti prisegu novom vođi?
  Medvedev je kratko odgovorio:
  - Gdje i treba, na inauguraciji!
  Trubetskoy je primijetio:
  - Novi predsjednik ujedinjene zemlje želi održati inauguraciju sljedeći tjedan. Da nema vremena za pljačku!
  Medvedev je zalajao:
  - To nije po našem ustavu i zakonima!
  Trubetskoy je primijetio:
  - I Jeljcin je ovaj ustav donio ne po zakonu i po starom ustavu. Dapače, mnogi su mislili da će Putin predložiti novi ustav, ali nekako nisu dočekali!
  Medvedev je primijetio:
  - Nije baš najbolje da svaki novi predsjednik donosi novi ustav!
  Trubetskoy je odgovorio:
  - I Putin bi mogao! Bio je hladniji od Jeljcina, a ti Dmitrij Anatoljevič!
  Medvedev je kimnuo i složio se:
  - Hladniji i što je najvažnije sretniji! Bez Putina je sve krenulo naopako, a Zelenski je preuzeo vlast u Rusiji.
  Trubetskoy je primijetio:
  - I Lukašenko je imao priliku, samo je propustio svoje vrijeme. Trebao sam krenuti brže!
  Medvedev je logično primijetio:
  - Lukašenko se bojao konkurentskih izbora u Rusiji. Da, i Zelenski ne bi riskirao da Putinovo srce to ne može podnijeti. Toliko zemlje za upravljanje u ručnom načinu rada - izgorjelo! Putin je definitivno izgorio na poslu!
  Trubetskoy je predložio:
  - Pa dobro, što brže prihvatiti inauguraciju ili ne?
  Medvedev je hrabro odgovorio:
  - Kako hoćeš, tako i radi! Ne marim više! Povući ću se i uživati u životu. Možda ću proputovati svijet! Već sam bio i predsjednik i uopće premijer, rekordan mandat za Rusiju! Koliko dugo se možete držati prijestolja?
  Trubetskoy se složio:
  - Pa ako je tako, onda neka dođu promjene! A što učiniti sa Šojguom?
  Medvedev je hladno odgovorio:
  - Neka se odmori! Maršalova mirovina je velika. Neka putuje svijetom. Dao sam ti dozvolu da imaš imovinu u inozemstvu!
  Trubetskoy je kimnuo i primijetio:
  - Putin je izolirao Rusiju od svijeta! Riječima, tugujući u dubini duše, radovali smo se njegovoj smrti! Što se Zelenskog tiče, vidjet ćemo! Mnogi od nas htjeli su redove kao na Zapadu. Primati kao u SAD-u, ali raditi ... Kao u SSSR-u!
  Medvedev je primijetio:
  - Pa pod Staljinom su službenici intenzivno orali! Nemojte misliti da su bili čvrsti med!
  Trubetskoy je upitao:
  - A što ćeš učiniti?
  Medvedev se prisjetio:
  - Bio sam predsjednik, ići ću u predsjedničku mirovinu. Velik je... I uživat ću u životu! Zašto bih i dalje radio!
  Trubetskoy se prisjetio:
  - Zelenski ti može dati mjesto savjetnika kod njega!
  Medvedev je mahnuo:
  - Ai! Dovoljno je pametan i bez mog savjeta! Ukratko - održati inauguraciju! Dmitrij Anatoljevič poslao je svoje!
  Trubetskoy se složio:
  - Inauguracija da!
  Medvedev je spustio slušalicu. Odlučio igrati igru. Nešto čega nikad prije nije bilo dovoljno. I barem mentalno slomiti Sjedinjene Države.
  Ili bolje rečeno u igri. Međutim, protiv E-75-U, američki Sherman je slab. Ali Sjedinjene Države imaju puno zrakoplova, čak i ako nisu tako jaki kao njemački mlazni.
  Ali kvaliteta, naravno, nije ista! Fritzovi intenzivno naplaćuju račune. Posebno piloti: Albina i Alvina! A to su djevojke koje se odlikuju ogromnim fitiljem.
  Medvedev napreduje prema Americi s juga. A u isto vrijeme, njegovi tenkovi se kreću Sibirom. Zabavlja se. Usput, zašto još ne osvojiti Japan? U ovoj igri možete smočiti svoje saveznike. Napredna strategija. Koristite lažni kod i bit ćete jači od neprijatelja i brojem i kvalitetom. Nije rat, nego čisto zadovoljstvo. Ovdje su mlazni automobili bez repa, Amerikanci ih ne mogu ni dostići.
  Točnije, i dobiti. I koristite radio-upravljane projektile! A na Amerikance šugani. Medvedevu se ova igra jako sviđa. I pomaknite trupe. Ovdje je Meksiko. Američki gradovi padaju jedan po jedan. Kakvo zadovoljstvo.
  A na istoku tenkovi serije E-U ulaze u Indiju. Ali što im Britanci mogu suprotstaviti. Štoviše, Treći Reich je već dobio resurse i proizvodi najmoderniju tehnologiju bez lažnog koda.
  Ali Medvedev je odlučio pumpati malo "Panther". Ovdje je prva obična "Pantera" - čeoni oklop 80 - 110 milimetara, bočni 50 milimetara, i top 75 mm sa cijevi dužine 70EL, motor od 650 konjskih snaga. Ovdje je "Panther" -2 prednji oklop od 120 do 150 milimetara, bokovi topa od 60 mm 88 mm s duljinom cijevi od 71 EL i motorom od 850 konjskih snaga. Da, ozbiljan auto. I ne teži četrdeset pet, nego pedeset tona i niže u silueti.
  Ali "Pantera" -3. Prednji oklop od 150 do 200 milimetara, stranice od 82 - milimetra, top od 88 milimetara s cijevi duljine 100 EL i motorom od 1200 konjskih snaga - težina 55 tona. Slažem se da je takav stroj općenito super protiv Shermana.
  Ali postoji "Panther" -4. Ima čeoni oklop od 200 do 250 mm pod kosinama, te bočni oklop od 160 mm. top 105 mm s cijevi duljine 100 EL. Ovo je već čudovište teško 65 tona i niske siluete. Plinski turbinski motor 1500 konjskih snaga. Naravno, odličan serijski razvoj, sposoban za borbu čak i sa sovjetskim IS-7. Štoviše, IS-7 nije bio serijski.
  Ali postoje strojevi i jači. Progonka "Pantera" -5, prednji oklop 250 trupa pod kutom od 45 stupnjeva, 300 mm čelo tornja pod kutom, bok 210 pod kutom, top 128 mm u 100 EL, težina naprednijeg tenka je 75 tona, motor od 2000 konjskih snaga plinska turbina snage . Stroj koji nadmašuje sve sovjetske i američke modele. Sposoban probiti IS-7 iz borbenog dometa i izdržati čeone pogotke. "Panther" -5 je općenito super tehnologija. SSSR nema ništa jače od IS-7. A Nijemci također imaju pet vrsta Tigrova.
  Medvedev je odlučio, nakon što je zauzeo veći dio teritorija Sjedinjenih Država, istjerati "Tigra". Pa, "Tigar" je prvi svima poznat. Čeoni oklop je 100-110 mm gotovo bez nagiba, a bočni 82 mm bez nagiba. A 88-milimetarski top 56 EL duljine cijevi - tenk stvarno urla. Za razliku od Panthera, gdje se zapravo borila samo prva serija i bilo je uzoraka druge. Tenk "Tigar"-2, poznatiji kao "Kraljevski tigar".
  Čeoni oklop 120-150 mm na čelu trupa u nagibu od 50 stupnjeva, 185 mm na čelu tornja u blagom nagibu, te 82 mm na boku, u nagibu od 60 stupnjeva. Čelo dobro zaštićen, bok malo bolje od "Tigra" i top od 88 mm sa cijevi dužine 71 EL. Od serijskih tenkova Drugog svjetskog rata, najbolji u naoružanju i prednjoj zaštiti, težina 68 tona, motor 700 konjskih snaga - prilično slabe vozne karakteristike.
  Dizajn stroja "Tigar" -3. Prednji oklop je nagnut 150-200 mm s čeonim dijelom trupa pod nagibom od 45 stupnjeva, a čelo kupole je nagnuto 240 mm. Stranice od 160 - milimetara sa štitovima pod kutom. Tri vrste različitog oružja 88 mm top 100 EL, 105 mm top 70 EL i 105 mm top 100 EL s motorom od 1000 do 1200 konjskih snaga. S gušćim rasporedom i težinom od 75 tona. Da, auto je ozbiljan i vrlo opasan. I još snažniji "Tigar" -4 prednji oklop 250 - trup pod kutom od 45 stupnjeva, čelo 300 milimetara pod kutom, bokovi 210 milimetara, top 128 milimetara na 100 EL duljine cijevi, odnosno 150 milimetara duljine cijevi na 56 EL , težina 85 tona, plinski turbinski motor 1500 konjskih snaga. Vrlo moćan tenk.
  Ali još hladniji je "Tigar" -5. Čeoni oklop: čelo trupa je 350 mm u nagibu od 45 stupnjeva, čelo tornja je 400 mm u nagibu od 50 milimetara. Stranice od 300 mm nagnute. Top od 150 mm u 100 EL, ili 174 mm u 70 EL, ili 210 mm u 38 EL. Težina 100 tona, plinski turbinski motor 2500 konjskih snaga. Najjači stroj čak ni IS-7 i gospina trava neće prodrijeti u stranu. Evo jednog koji se može pokrenuti protiv Amerike. Iako moram reći da "Tigar" -5 u stvarnoj povijesti nije bio ni u projektima. Ali nitko nije kriv što je rat tako brzo završio.
  Ali u virtualnoj igri tenkovi se mogu izvući.
  Medvedev je započeo juriš na američki glavni grad Washington i najveći grad New York. Ovdje stvarno možete raditi i pobjeđivati.
  Čak i ako je virtualno. Washington gori, a njime se voze njemački tenkovi. I nitko ne može zaustaviti Tigrove-5.
  Medvedev završava tvrdoglavi napad na američke prijestolnice i čini se da je to već pobjeda. Ali pred nama je još Japan.
  . POGLAVLJE #5
  Što još voziti u igrici. Ali obitelj tenkova Lev, koja nikada nije postala serijska. Evo pravih čudovišta. Ali u Drugom svjetskom ratu ti su strojevi kasnijih serija čak i suvišni. A još više protiv Japana s njegovim malim i srednjim tenkovima.
  No Dmitrij Medvedev odlučio je i njih malo otjerati.
  Ovdje je prvi tenk "Lav" koji postoji samo u projektima, a samo je djelomično utjelovljen u metalu. Čeoni oklop trupa je 120 mm pod kutom od 45 stupnjeva, čeoni oklop kupole je 240 mm pod kutom, bokovi 82 mm, top 105 mm, duljina cijevi 70 EL, cijeli je 80 tona, motor je 800 konjskih snaga. Općenito, automobil koji se već mogao pojaviti zajedno s Tigrovima i Pantherama na Kurskoj izbočini. S vrlo moćnim oružjem za svoje vrijeme i izvrsnom čeonom zaštitom tornja. Ali srećom nije se pojavilo. Stroj projekta "Lav" -2. Čelo trupa je nagnuto 250 milimetara, čelo tornja je nagnuto 300 milimetara. Stranice od 200 - milimetara pod padinama. Top ili 128 mm 100 EL ili 210 mm 38 EL. Težina 100 tona, motor 1800 konjskih snaga. Nema mu premca u njegovoj moći. Nadmašuje IS-7, koji je može pogoditi samo u bok. Ali onda vozite dalje, i pojavljuje se "Lion" -3, također trčanje čudovišta. Čeoni oklop trupa je 350 mm, kupole su 450 mm pod nagibom boka, 300 mm pod nagibima, top je 150 mm u 100 EL, odnosno 175 mm u 70 EL, odnosno 210 u 56 EL, odn. mlazni bombarder od 400 -milimetara. Težina 120 tona, motor 2500 konjskih snaga.
  Da, to je ogromna sila.
  Tenk "Lion"-4 je još jedno superčudovište. Prednji oklop trupa je 450 mm, prednji oklop kupole 500 mm. Bokovi trupa i kupole su nagnuti 400 milimetara. Top 175 mm u 100 EL, 210 mm u 70 EL, raketni bacač 500 mm. Težina stroja je 150 tona, motor je plinska turbina od 3500 konjskih snaga. S velike udaljenosti probija sve tenkove, uključujući i američki T-93 IS-7. A ni brodski topovi ga ne mogu probiti. Ovo je moćan stroj i s viškom pištolja.
  Ali još moćniji "Lav" -5 je kralj tenkova. Čeoni oklop trupa je 600 mm pri nagibu od 45 stupnjeva, kupole su široke 800 mm, bokovi su nagnuti 550 mm. Top 210 mm u 100 EL, 300 mm u 70 EL, raketni bacač 600 mm. Težina stroja je 200 tona, plinski turbinski motor je 5000 konjskih snaga. Neprobojni su za gotovo sve vrste oružja, osim za projektile velike snage, posebno za topove velikog kalibra i bombe. Sposoban pucati na bojne brodove i nosače zrakoplova. Zaista super tenk.
  Pa, ukratko, ima se što igrati. Medvedev pritiska Japan.
  Ali opet biva prekinut.
  Direktor FSB-a zove i kaže:
  - Dmitrij Anatoljevič, hoćete li održati konferenciju za novinare?
  Medvedev je odlučno izjavio:
  - Ne još!
  - Zašto?
  V.D. je odgovorio:
  - Imam pravo davati intervjue i ne davati! Pa sam odlučio ne dati!
  Direktor FSB-a je kimnuo.
  - Za sada možete biti mirni! Intervju neće nestati! Ali potražit ćemo drugo mjesto!
  Medvedev je primijetio:
  - Svi su se uklopili! Ako ništa, onda tvoj general ima veliku mirovinu! Može se živjeti i bez rada!
  Ravnatelj FSB-a iznenađeno upita:
  - Nije li šteta rastati se s tako velikom moći?
  Medvedev je iskreno odgovorio:
  - Šteta, naravno, ali čovjek se pokorava neizbježnom!
  Medvedev se ponovno vratio u igru. Bivši predsjednik najveće i prirodnim resursima najbogatije zemlje svijeta napokon je posegnuo. A zašto ne igrati ako sada mogu bez toga. Iako je vršitelj dužnosti šefa države.
  Ali kako u takvoj igri izbjeći iskušenje da se porežete. Pa, ovdje su njemačke trupe stigle do Čukotke. Srećom, u igrici je mnogo lakše premještati opremu nego u stvarnosti. I odlaze u Kinu. I tu su ušli u bitku s Japancima. Naravno, uz pomoć cheat koda, Medvedev je žigosao tenkove Lev-5 i bacio ih protiv samuraja. A ovo su stvarno auti super klase.
  Kako su samuraji shrvani. Ali još uvijek nije granica savršenstva.
  Ali zašto, dok Drugi svjetski rat ne završi, kroz razine ne voziti najteži njemački tenk "Maus"?
  Ovo je doista redistribucija savršenstva i kruna ljepote. Točnije, što se može dogoditi ako dođe do evolucije gigantomanije.
  Medvedev je počeo tjerati Miševe.
  Tenk "Maus", tenk koji stvarno postoji u metalu, najteži od onih koji su stvarno utjelovljeni u metalu, vozio se i čak borio. Prednji oklop miša je 150 mm na dnu trupa, 200 mm na vrhu trupa, 250 mm na čelu kupole i 210 mm na bokovima. Kao što vidite, tenk je čak iu svojoj prvoj verziji neprobojan za sve serijske sovjetske tenkove u čelo, pa čak iu bok. IS-2 i SU-100 nisu mogli probiti ovaj tenk ni iz jednog kuta. Samo je IS-7 mogao stvarati probleme Mausu i stvarno se boriti protiv ovog tenka. Ali IS-7 pojavio se tek nakon rata i nikada nije postao serijski. A miševi su se već mogli boriti na fronti u četrdeset trećoj godini. Ovaj tenk ima dva topa: 75 mm kratke cijevi i 55 EL od 128 mm, koji mogu probiti sve sovjetske tenkove osim IS-7 u čelo. Štoviše, IS-2 s velike udaljenosti. Tu je bio i top od 150 mm.
  "Maus" je bio težak 188 tona, a imao je motor od 1250 konjskih snaga, što je ipak nedovoljno. Općenito, stroj je najjači za svoje vrijeme i bez premca.
  Dizajn stroja "Maus" -2. Savršeniji. U stvarnoj povijesti automobil je trebao učiniti nižom siluetom i lakšim. Ali u igri je, naravno, automobil postao savršeniji, niže siluete, gušćeg rasporeda, ali još teži. Prednji oklop trupa Maus iznosi 2350 mm. Prednji oklop tornja je 450 mm. Daske 300 mm. Topovi 75 mm duge cijevi i 150 mm 70 EL, ili haubica 210 mm, ili raketni bacač 400 mm. Težina 200 tona. Plinskoturbinski motor 2000 - konjskih snaga.
  Maus-3 je igraći stroj. Također savršeno. Prednji oklop trupa je 600 mm, kupole 800 mm, bokovi 550 mm. Topovi 88 mm 100 EL, za borbu protiv neprijateljskih tenkova, i 210 mm 70EL. Ili raketni bacač 550 mm. Težina tenka je 250 tona, plinski turbinski motor snage 4000 konjskih snaga. Tenk je gotovo neprobojan za gotovo sva oružja, osim za posebno moćna.
  Maus-4 je nova evolucija gigantomanije i savršenija. Prednji oklop trupa je 1000 mm nagnut pod 45 stupnjeva, prednji oklop kupole je 1200 mm nagnut. Daske u 850 mm pod kutom. Naoružanje: top 105 mm 10EL za borbu protiv neprijateljskih tenkova i sasvim je dovoljno protiv gotovo svih vrsta vozila. 300 mm oružje u 70 EL, za uništavanje utvrda i viškova za tenkove. Ili umjesto njega, mlazni bombarder od 750 milimetara.
  Masa vozila je 350 tona, što nije toliko za takav oklop i naoružanje. Čak ni topovi bojnog broda ne mogu probiti takav stroj u čelo. Samo izravan pogodak snažnog krstarećeg projektila ili vrlo velike bombe može uništiti takav stroj. Iz svih kutova neprobojna je za sve tenkove i samohodne topove Drugog svjetskog rata. Plinski turbinski motor od 6000 konjskih snaga.
  Pa, "Maus" -5 je najviša razina ove serije. Prednji oklop čela trupa je 1600 mm pod kutom, čelo kupole je 2000 mm, stranice su 1500 mm pod kutom.
  Top 128 mm sa 100 EL za borbu protiv svih tenkova, sasvim dovoljan protiv svih marki uključujući IS-7 i raketni bacač 900 mm. Drugo oružje je neprikladno. Desetak pušaka. Težina tenka je 500 tona. Plinski turbinski motor od 10.000 konjskih snaga. Recimo samo da je auto savršenstvo. Nemojte bušiti čelo gotovo ničim. Tenk super...
  Međutim, ako netko misli da je hladniji od "Mausa" -5 i da se ništa ne može izmisliti, onda to uopće nije tako. Fantazija autora dobre igre o Drugom svjetskom ratu je neograničena.
  Na primjer, postoji i "Štakor". Ovaj tenk u stvarnoj povijesti je prvak u veličini među svim projektnim vozilima, a čak je djelomično utjelovljen u metalu.
  Tenk "Rat" prednji oklop od 400 milimetara, kao i bočni oklop, također, pod blagim nagibom. Naoružanje četiri topa 210 mm, odnosno jedan 800 mm i dvije haubice 150 mm, jedanaest protuavionskih topova. Težina 2000 tona, dizel motori ukupne snage 10.000 konjskih snaga.
  Tenk "Štakor" -2 je evolucija dizajna vozila s naprednijim rasporedom. Prednji i bilo koji oklop od 800 mm, s velikim kutom racionalnog nagiba. Naoružan je jednim topom od 1000 mm i četiri haubice od 150 mm, šesnaest protuzračnih topova koji mogu gađati ciljeve na zemlji iu zraku. Težina 3.000 tona, plinski turbinski motori, ukupna snaga 20.000 konjskih snaga.
  "Štakor" -3 još snažniji i savršeniji stroj. Oklop 1200 - milimetara pod kutom. Naoružanje je jedan top 1250 mm i šest haubica 150 mm. Dvadeset protuzračnih topova sposobnih za gađanje i zračnih i kopnenih ciljeva. Težina 4.000 tona, plinski turbinski motori, ukupna snaga 35.000 konjskih snaga.
  "Štakor"-4 je još snažniji i savršeniji stroj Oklop od 1600 mm pod kutom. Naoružanje - jedan top od 1600 mm i devet haubica od 150 mm, dvadeset i pet protuzračnih topova sposobnih za gađanje zračnih i kopnenih ciljeva. Težina 5000 tona, plinski turbinski motori, poboljšana ukupna snaga 50 000 konjskih snaga.
  "Rat" -5 je najcool tenk. Oklop 2500 - milimetara sa svih strana. Naoružanje je jedan top od 2500 mm. I petnaest haubica od 150 mm. Četrdeset protuzračnih topova sposobnih za gađanje zračnih i kopnenih ciljeva. Težina 10.000 tona. Nuklearni reaktor kao motor, snage preko 100.000 konjskih snaga.
  Tenk je zapravo najcool u igri. I što se tiče težine i ostalih karakteristika.
  Pa, možete uputiti "Štakora" -5 da juriša na Tokio. Istina, toliko je skupo da nekoliko puta morate pokrenuti lažni kod.
  Ali u cjelini, Medvedev može biti zadovoljan. Igrao je jako.
  I konačno sam pogledao "Rat" -5 u virtualnom stroju. Kako je dobro igrati nepošteno.
  Ali ovdje opet zovu Medvedeva.
  Ovaj put prvi potpredsjednik vlade i vršitelj dužnosti premijera Siluanov.
  Rekao je tužnim tonom:
  - Izgubili smo Dmitrija Anatoljeviča! Skoro svi glasački listići su prebrojani!
  Medvedev je mudro primijetio:
  Bolje dobro izgubiti nego loše pobijediti!
  Siluanov se iznenadio:
  - A kako to?
  Medvedev je objasnio:
  - Da je Vitalij Kličko od prvog puta izabran za gradonačelnika Kijeva, ne bi se vratio u ring. Umjesto velikog prvaka, bio bi gradonačelnik koji se smiješi!
  S tim se složio i Siluanov:
  - Da, u pravu ste Dmitrije Anatoljeviču! Kličko je imao korist od poraza... Ali nažalost ti nisi imao ni takvu korist!
  Medvedev je odgovorio:
  - Slobodan sam, kao ptica na nebu,
  Slobodan sam, zaboravljam sta strah znaci...
  Slobodan sam s divljim vjetrom u ravni,
  Slobodan sam na javi, a ne u snu!
  Siluanov je gunđao:
  - Da, ti si izravno pjesnik Dmitrij Anatoljevič! O tebi se mogu pisati stihovi!
  Medvedev je ozbiljno odgovorio:
  - U svakom slučaju, sada mogu mirno raditi svoju omiljenu stvar - igrati računalne igrice! A prije toga sam si dvadeset godina ovo mogao priuštiti samo na mahove!
  Siluanov je tupo progunđao:
  - U igrama?
  Medvedev je potvrdio:
  - To je to u igri! A bilo ti je od koristi proučiti koju vojno-ekonomsku strategiju!
  Prvi potpredsjednik Vlade nevoljko je primijetio:
  - Više volim praksu!
  Medvedev je prosiktao:
  - Zla stvarnost prokleta, može te izluditi!
  Siluanov je hladno odgovorio:
  - Želite li pobjeći od stvarnosti sa svijetom igrica? Pohvalno!
  Bilo je ironije u riječima v.d.
  Medvedev je rekao:
  - Da i tebi objesim zvijezdu heroja Rusije!
  Siluanov je savjetovao:
  - Objesite se gospodine predsjedniče!
  Medvedev se nasmijao i odgovorio:
  - Možda je to dobra ideja! A onda je Putin samo posthumno nagrađen!
  V.d.premijer je odgovorio:
  Hvala gospodine predsjedniče!
  Medvedev je pjevušno nastavio:
  - Za glupe prazne oči...
  Siluanov je pjevao:
  Jer sve je moguće...
  Medvedev je završio:
  - Ne možeš živjeti!
  V.d.premijer je odgovorio:
  - Ozbiljno, najvjerojatnije će me maknuti! Čini se da ćete se morati požuriti!
  Medvedev je hladno odgovorio:
  - Ima mnogo mjesta na Zemlji!
  Siluanov je kimnuo i progunđao:
  - Ukratko, gospodine predsjedniče, obećali ste mi zvijezdu heroja!
  Medvedev je viknuo iz sveg glasa:
  - Pripremite dekret!
  Donio je još jedan nagradni papir. Kao, napiši v.d.
  Istovremeno, Medvedev joj je dodijelio hrpu ljudi. Znaj naše!
  Eh, već je jako kasno, a vd predsjednika Rusije je zaspao.
  Sanjao je o drugoj alternativnoj povijesti. Carska vojska, predvođena Kuropatkinom, bori se za deblokadu Port Arthura. Ali onda se pojavio sam Medvedev na borbenom robotu, s laserima i termokvark projektilima veličine makova zrna, ali smrtonosnima poput bombi bačenih na Hirošimu.
  I kako se Medvedev može boriti protiv Japanaca iz svog borbenog robota. Kako su samuraji bili rastrgani, na tisuće. I kako su laseri i blasteri krenuli u akciju.
  I rezati Japance, konkretno rezati. I raspilom na komade. I opustošio njihove redove.
  Medvedev, koji je izgubio prijestolje, pronašao je zanos u borbi. On pokosi ove samuraje koji su se usudili uzdrmati sveto kraljevsko prijestolje.
  Ali je li doista loše reći, iskreno, bilo je to pod kraljem?
  Ne daj Bože svakoj zemlji takvog kralja kao što je Nikola II. Uostalom, ovo je pravi primjer inteligentnog vladara, a ujedno i intelektualca.
  Šteta što ga je takva ništarija kao Kuropatkin iznevjerila. I sad se Medvedev uhvatio Japanaca. I premlatimo ih. I vrlo je teško to učiniti.
  A laserske zrake pokosile su tisuće samuraja. Još nekoliko minuta borbe i
  Nema japanske vojske.
  Što su jela gospoda samuraji? A sada se možda pozabavite svojim brodovima.
  Medvedev je podigao borbenog robota u zrak i pojurio prema položajima flote Toga. Što on misli da može podnijeti ruski vitez?
  A toliko brzo juri robot termokvark. Evo ga preko mora. I potopimo flotu Toga. Režite armadilose, krstarice i ostala živa bića.
  Ovako... Što ako smo bacili i mini-termokvark bombu?
  I baca svog novog heroja. Val se diže i potapa brodove zemlje izlazećeg sunca.
  Medvedev viče iz sveg glasa:
  - Za Rusiju Nikola,
  Uništit ću sve Japance!
  I opet vršitelj dužnosti ruskog predsjednika ulazi u ekstazu.
  Da, super je boriti se s takvim robotom.
  Utopimo se samuraji ... I neće biti Tsushime, Japanci se neće imati na čemu boriti.
  Sada tonu posljednji samurajski brodovi. Kakva pobjeda!
  Ali još uvijek postoje dijelovi Zemlje izlazećeg sunca koji blokiraju Port Arthur. Stvarno ih moramo uhvatiti u koštac. Da riješi sve protivnike carstva cara Nikole.
  Medvedev oduševljeno pjeva:
  - I samuraj je poletio na zemlju,
  Pod pritiskom čelika i vatre!
  I uništimo trupe koje su prekrile Port Arthur. Doista se dogodilo da je pala moćna tvrđava. I Rusija je dobila šamarčinu. I što je najvažnije, bilo je gore od Krimskog rata. Tu je carstvo cara Nikole II izgubilo od koalicije Engleske, Francuske, Turske i Kraljevine Sardinije. I izgubila je časno. A onda neki Japan, kojeg nitko nije smatrao ozbiljnim suparnikom.
  Neka Rusija ne trpi poniženje. Možda je zato Staljin, tako oprezan i suzdržan u vanjskoj politici, otvorio drugu frontu na Dalekom istoku protiv Japana. Doista, samuraji su previše ponizili carsku Rusiju.
  Za to uništite sićušnim termokvark bombama i spalite laserima.
  Da se ne usude pobijediti Rusiju! O, daj Bože da Zelenski bude uspješan kralj.
  Ponovno su Rusi i Ukrajinci ujedinjeni, a uskoro će im se pridružiti i Bjelorusi.
  I bit će trojstvo Slavena!
  Medvedev je dokrajčio Japance kod Port Arthura i pojurio dalje ... Rusija je porazila Japan. Zauzela je Koreju, Mandžuriju, Kurilske otoke i Tajvan. I također prisiljeni platiti Japancima i veliku odštetu.
  Car Nikola II ojačao je svoje pozicije, revolucija i nepotrebne misli nisu se pojavile.
  Carska Rusija nastavila se kretati preko Kine. I njegovo širenje na istok.
  Ali Kaiserova Njemačka, unatoč tome što je carska Njemačka postajala velika sila i rasla još brže i više nego u stvarnoj povijesti, ipak ju je uzela i popela se u Prvi svjetski rat.
  Da, na dva fronta.
  Pa, što je sad Medvedev preuzeo uništavanje Nijemaca. Nemaju što zamjeriti kralju-ocu.
  I kako laseri pogađaju neprijatelje. I omlatimo ih u istočnoj Pruskoj orkanskim redom. Medvedev puca na njemačke trupe koristeći lasere i gravitacijske energetske zrake.
  U isto vrijeme pojavile su se i djevojke. Naravno u bikiniju. Alenka i Nataša. I neka Fritz sječe svjetlosnim mačevima.
  Da, car Nikolaj Veliki, nacisti nisu ni sanjali takvo što. A što planiraju protiv vas, očevi?
  Medvedev agresivno pjeva:
  - dinje, lubenice, pšenične rolnice,
  Velikodušna, prosperitetna zemlja ...
  I sjedi na prijestolju u Petrogradu,
  Oče Care Nikolaje!
  Datum inauguracije je pomaknut. A Medvedev je bio potpuno prepušten sam sebi. Kao, dok se zabavljate s djetetom.
  Medvedev je također posthumno odlikovao Andropova Zvijezdom heroja Rusije. Što je vjerojatno trebalo učiniti ranije. I izdao je dekret o izgradnji spomenika Andropovu.
  Istodobno, vršitelj dužnosti predsjednika vratio je Yezhova i Yagodu u njihove redove. Što se tu ima slaviti.
  Zatim je uspostavio novi red nazvan po Bobbyju Fischeru. A da je bio odličan šahist, ne može se ništa reći. I ne samo sjajno, nego i skandalozno. Želio je biti iznad svih, ne samo u šahu.
  I također tri stupnja: bronca, srebro i zlato!
  I naravno, prije svega, Dmitrij Medvedev dodijelio je ovaj orden: Gariju Kasparovu, Anatoliju Karpovu i ... braći Kličko!
  I u isto vrijeme, Dmitrij Medvedev je uspostavio Orden Vladimira Klička. Također zanimljiv potez. Tri stupnja: bronca, srebro, zlato.
  A tu je i Svyatogor Order, briljantna odluka.
  Medvedev vozi i pedalira. I opet ga izmišlja. Ovdje je medvjed. Svi medvjedi nose.
  I ima nove ideje. Na primjer, svakom Rusu poklonite novi automobil.
  U međuvremenu, uzmi i igraj na računalu. Ono što je Medvedev najviše želio. Stoga je sada uključio novu strategiju. Rat na različitim razinama. To je predsjednik htio glumiti, pa makar i bivši.
  Počinjete s pet radnika i po tisuću jedinica: ugljen, željezo, kamenje, nafta, hrana, zlato.
  I izgradimo prvo javni centar za proizvodnju novih radnika. Zatim počinjete razvijati rudnike i poljoprivredu.
  Prije svega, naravno, vađenje hrane kako bi se što više namjestilo radnika.
  Medvedev ima najmoćnije, najmodernije računalo. I možete žigosati mnogo jedinica.
  Gradite grad i nova središta trgovine. Novac je, naravno, isprva problem. Dok ne izgradite kovnicu novca, tržnicu, akademiju znanosti i tako dalje.
  Ali Medvedev zna univerzalan način da se obogati. Napravite više poljoprivrednih radnika i iskopajte resurse za kruh. Tržište je vrlo jeftino za izgradnju. A onda ste uštedjeli, kupili akademiju, napravili pilanu i napravili nove rudnike. A onda još jedan... I poteče zlato - najskuplji proizvod. Pogotovo kad je to učinila menta. A onda će biti moguće poboljšati bunare. Eto koliko zabavnije teče novac. Može se koristiti za poboljšanje. Nove pile, novi poljoprivredni alati, melioracija, istraživanje gnojiva. Nova vrsta pluga...
  Daljnje produbljivanje bušotina, ubrizgavanje novih radnika tamo. Nove farme. Proizvodnja mesa. Izgradnja kuća. Do kuća liječnika, policajaca, bunara, bazara, arhitekata, vatrogasaca. I tako dalje... Ubiranje poreza. Nova poboljšanja u rudarenju zlata. I razvoj novih prostora i radnih zgrada.
  A novca je već sve više... Ima viškova i možete početi graditi vojarne.
  Igra je zanimljiva i izazovna. Grad raste. Sve dok nema rata. Ovdje možete uspostaviti mirnodopsko vrijeme, a odabrati slabijeg neprijatelja... Dapače, Medvedev još uvijek gomila snagu u vojno-ekonomskoj strategiji.
  Izgrađena je vojna akademija. I počnete formirati trupe. Konjica, pješaštvo, bacači plamena, minobacači i druge snage. Naravno , artiljerija. Ili čak još jednom poboljšanjem bunara rezervoarskog postrojenja. Prvi su strojevi, naravno, lagani i primitivni, ali ih se može otjerati.
  Medvedev se zanio.
  Igra je progutala predsjednika. Gradite sebi sve više i više novih kuća. Njima i škole pisara, i knjižnica, zabava raznih razina. Bilo da se radi o glazbenicima, plesačima, žonglerima, sviračima seneta, zoološkim vrtovima. Ili čak kasino.
  I, naravno, hramovi raznim bogovima.
  Da, postoji mnogo različitih religija u carstvu. Hramove je najbolje graditi na različite načine.
  A ovdje je sve drugačije. I džamije, crkve, molitvene kuće, budistički hramovi, stupe, poganski bogovi.
  Da, najbogatija misija. Gradiš mostove i prelaziš rijeku.
  Puno posla. Također organizirajte festivale za različite religije kako se bogovi ne bi uvrijedili.
  I tako bez prekida. I rad u akademiji znanosti ide dalje, sad jedan napredak, pa drugi. Znači protiv glodavaca, pa protiv insekata - što podiže poljoprivredu, onda se pojavljuju traktori.
  A onda bogovi pošalju dobre žetve. Tako se tenkovi mogu istjerati i tvornice za proizvodnju zrakoplova. Počevši od lakih zrakoplova, a možete sustići i atomske bombardere. A broj jedinica stalno raste. Već je dosegla 100.000.
  Medvedev igra i navija nove tehnologije. Sve dok nema straha. Ne treba se boriti, možete svom narodu podići indeks blagostanja i kulture. I to je također važno. A sada ima dovoljno novca i sredstava.
  Sve više dobro u igri: bunari nisu iscrpljeni. Uvijek možete rudariti resurse.
  I gradite nove gradove na karti ... Ili se čak prepustite piramidi ili nekom drugom svjetskom čudu.
  Medvedev također gradi nove vojarne. Istina, brojnost vojske smanjuje indeks prosperiteta. Ovdje, naravno, postoji problem. Ali zasad se nema s kim boriti ... Ali možete uvesti nove tehnologije kako bi tenkovi i avioni bili brži. I povucite teške bombardere.
  Međutim, zašto, već imajući srednje tenkove, ne uhvatiti neprijatelja na razini srednjeg vijeka?
  A Medvedev, uštapkavši više tenkova, u isto vrijeme i poboljšavši im parametre, žustro napada susjednu zemlju.
  Kao i avioni odozgo. I bombardirajmo neprijatelja iz sve snage. Bacaš napalm na njega.
  I to ne po pravilima igre.
  Medvedev je uživao u razaranju srednjovjekovnog grada. A onda cijela država sa svojom primitivnom vojskom. Uživao je i pobijedio, iako su njegovi avioni i tenkovi zadobili manja oštećenja. Ispalo je tako relativno lako hvatanje. I onda opet gradite grad na osvojenom teritoriju...
  A vaši spremnici su već teški. Moguće je pričvrstiti i protunuklearnu zaštitu i aktivni oklop.
  Medvedev je već deset sati u igri i oči su mu umorne i počele su se lijepiti. Zaspao je v.d.
  Isprva se Medvedev vrtio u nečem neodređenom. Ali nije dugo trajalo. A onda je ultramoderni tenk T-95 poletio uz brdo. Bila je već kasna jesen, a kapci kiše udarali su o oklop.
  Medvedev je rekao:
  - Odlučujući dan bitke za Mount High! Ta planina koja je ključ cjelokupne obrane Port Arthura. Danas samo 21. studenog, odnosno 4. prosinca po novom stilu. - Profesor je silovito lupio šakom po oklopu i uzviknuo. - Ali neće biti zauzimanja Visoke planine! Pacifička eskadrila će biti živa!
  Japanci su skoro zauzeli planinu Vysokaya. Puzali su kao mravi, u gustim potocima sa svih strana. T-95 je otvorio vatru iz brzometnog topa kalibra 152 milimetra.
  Alenka je pritisnula gumb joysticka, a automat je Japanca pogodio kao protuavionski top. Snažne visokoeksplozivne fragmentacijske granate nokautirale su stotine Japanaca jednim hicem.
  Natasha je zauzvrat ispalila osam teških mitraljeza. A također sam radije koristio joystick.
  Medvedev je vozio tenk, superauto se samouvjereno penjao uz strmine, a gusjenice su zgnječile ratnike Zemlje izlazećeg sunca.
  Margarita je zazviždala i rekla:
  - Mi stvaramo povijest!
  Vršitelj dužnosti predsjednika bijesno je potvrdio:
  - Sigurno! Ni u kojem slučaju nećemo dopustiti da se Port Arthur preda!
  Alenka je, pucajući iz pištolja, ispalila dvadesetak hitaca u minuti, ispljunuvši projektil povećane ubojite snage težak pedeset kilograma. U jednoj minuti točno je eruptirala tona metala i eksploziva.
  A djevojka je tukla vrlo prikladno.
  I strojnice, svaka je ispaljivala pet tisuća metaka u minuti. Ili četrdeset tisuća velikih metaka, u kratkom vremenu. A kako su se obračunali sa samurajem. Kako su bili pritisnuti.
  Alenka je čak zapjevala:
  - I neprijateljsko jato poleti na zemlju, pod pritiskom čelika i olova!
  Ruski tenk djelovao je agresivno. Ovdje je odsjekao tisuću Japanaca, evo drugog. Uklanjajući ih u slojevima.
  Nataša se hihotala i pjevala:
  - Za slavu Rusije! Nikad nećemo zaboraviti domovinu!
  I opet puca iz mitraljeza smrtonosnog kalibra. I tisuće Japanaca padaju mrtvi.
  Medvedev ga je uzeo i prosiktao:
  - Car Nikola! Bit ćeš super.
  I zgnječimo nedovršene samurajske gusjenice.
  Margarita je logično primijetila:
  - Nikola II bi mogao biti najveći od svih kraljeva. Imao je sve šanse da od Kine napravi rusku provinciju - Zheltorossia!
  Medvedev je udario samuraje, pregazio ih gusjenicama i rekao:
  - Neka bude tako!
  Projektil je slijedio projektil. Umnožavali su se poput kvazi-materije, što zahtijeva mnogo manje energije od stvarnog prirasta atoma i molekula.
  Alenka je, pritišćući svojim dražesnim prstima gumbe joysticka, čak uzviknula:
  - U ime ruskih careva!
  . POGLAVLJE #6
  Pištolj je tutnjao i tutnjao. Doduše, ne tako glasno, ali prigušeno, moglo se razgovarati.
  Margarita je upitala v.d.
  - A što, broj školjki je beskonačan?
  Medvedev je odgovorio:
  - Kvazimaterija ne zahtijeva puno energije za stvaranje. A punjenje fuzijskog reaktora vodom jednostavno je kao guljenje krušaka!
  Margarita je zazviždala:
  - Da, sjajno je! Dakle, možete napraviti sladoled od čokolade!
  Medvedev je uz uzdah odgovorio:
  - Ne još, ali vrlo brzo, da! Šteta što se do sada dobiva samo kvazimaterija!
  Aljonka je golim prstima pritiskala gumbe joysticka, smiješeći se krupnim zubima tigrice, primijetila je:
  - Ova sposobnost stvaranja materije također je kvazibožanska!
  Medvedev se nasmijao. Oko planine je bilo sve manje Japanaca, a sve više leševa. Samuraji su pokušali pucati na tenk, ali uzalud. Granate su se odbijale od oklopa poput kapi kiše.
  V.d. predsjednika je primijetio:
  - Čovjek je stvoren na sliku i priliku Božju.
  Alenka je, ispaljujući ubojite granate, primijetila:
  - Ako, još stvoreno. Možda smo ljudi, postoji najinteligentnije, najjače i najmoćnije biće u svemiru!
  Medvedev je logično predložio:
  - Utoliko je potrebnija konsolidacija čovječanstva! Trebali bismo se ujediniti! Tada nećemo znati za tugu i poraz!
  Natasha je samouvjereno izjavila:
  - Kraljevsko carstvo je u stanju ujediniti sve! I okupite sve bez iznimke u monolit!
  I djevojka je opet udarila iz mitraljeza. Popunjavajući Japance, pokušavajući ići s lijevog boka. Granate nisu oštetile tenk T-95. A topovi, također iz daljine, ili su promašivali ili su njihove granate bile neučinkovite. Štoviše, ni u jednoj zemlji na svijetu još nema oružja za probijanje oklopa. Da, i takav tenk i nećete se tako lako probiti. Obrana mu je vrhunska.
  I mitraljezi kose, a granate čiste. I sve rade konkretno, i to vrlo ubojito.
  Nataša se nasmijala i rekla:
  - Japanci neće nabrojati mnogo!
  S tim se složila i Alenka:
  - Jako puno!
  I blistala safirnim očima. A toliko je različitih stvari u djevojci, pravoj terminatorici.
  Ratnici pucaju. I samuraji krvare. Četrdeset tisuća metaka i tona granata u minuti, to je vrlo velika smrtonosna sila.
  Natasha napominje:
  - Mi smo ratnici koji donose tešku smrt!
  S tim se složila i Alenka:
  - I ne samo smrt, nego izvor snage u cijelom svemiru!
  Margarita je razborito primijetila:
  - Ako carska Rusija osvoji cijeli svijet, tada će svi ratovi u povijesti čovječanstva biti jednom zauvijek gotovi!
  S time se složio i Medvedev:
  - Naravno dušo! Nitko ne želi ratove! Ali čovječanstvo mora postati jedno!
  Natasha je prosiktala s radošću pantera koji je ubio bika:
  - Kad smo složni, nepobjedivi smo!
  I pusti mi iskre iz očiju! Evo djevojke! Sadrži plamen vatre, te led i čelik.
  Ali sada posljednji Japanci umiru. I nema tko drugi jurišati na planinu. Pod Visokom planinom ostalo je više od pedeset tisuća ubijenih ratnika zemlje izlazećeg sunca.
  Bitka je gotova.
  Četvorica su zauzela mjesto na brdu, a Medvedev je primijetio:
  "Bolje da još ne razgovaramo s garnizonom." Uglavnom, što ćemo učiniti?
  Elena je predložila:
  - Ima još mnogo Japanaca. Uništimo cijelu vojsku Stopala.
  Margarita se spremno složila s tim:
  - To je to! Smrvit ćemo sve samuraje! I bit će super!
  Medvedev se nasmiješio i primijetio:
  - A naš tenk još uvijek može plivati pod vodom i ispaljivati granate. Potopimo japansku flotu!
  Nataša je radosno vrisnula:
  - To je to! Tako je, uzmimo i izbrišemo sve samuraje na moru.
  Upravo je japanska eskadrila započela svoje sljedeće bombardiranje. Letjele su granate, uključujući i one iz topova od jedanaest i dvanaest inča. A ovo je, vidite, ozbiljno.
  Tenk je pojurio prema obali. Alenka je lupkajući prstima po karoseriji auta primijetila:
  - Dobro, na more. Ali kako bismo mogli prepustiti inicijativu Japancima na kopnu?
  Margarita, koja je nešto znala o ratu, prisjetila se:
  - Imali smo mitraljeze, a Mošinova puška puno je pouzdanija i učinkovitija od japanske. A ako na moru nije sve uspjelo, onda na kopnu samuraji nisu imali šanse!
  Alenka je ljutito micala bosom nogom po podu i mrmljala:
  - Izdaja! Beznačajna izdaja!
  Natasha je predložila:
  - Sve ćemo objesiti!
  Cisterna je ušla u vodu. Sa strane su se pojavili vijci koji su kontrolirali stroj. Evo prve mete: japanski razarač. Natasha je svojim tankim prstima pritisnula gumbe joysticka.
  I projektil je smrtonosnom snagom pogodio samo dno broda. Uništio oklop.
  Razarač je dobio još jednu granatu. Natasha je ponovno pritisnula nožni prst.
  I sad se Japanac davi.
  Alena se zahihotala.
  - Idemo se redom utapati! Strojnice pod vodom nisu baš učinkovite!
  I djevojka je pritisnula joystick, ovaj put poslala projektil u dno razarača.
  Margarita je sa smiješkom odgovorila:
  - Pa imamo dame!
  Nataša je opet poslala projektil i viknula:
  - U ime Rusa neka bude pobjeda!
  Aljonka je ispljunula školjke. Prerezala je dno broda zemlje izlazećeg sunca i primijetila:
  - Ipak, kraljevska vlast u Rusiji nije bila tako loša kao što je tvrdila propaganda.
  Margarita se s tim složila i spremno govorila, tim više što on ionako nije imao što raditi.
  - Za vrijeme cara Nikole II Rusija je uvela zlatni standard novca. Valuta carstva postala je najčvršća i najstabilnija na svijetu. Cijene, također, praktički nisu rasle. A pod carom Nikolom, plaća je dosegla trideset sedam rubalja mjesečno. Zapravo, Rusija je postala jedna od vodećih zemalja u svijetu po životnom standardu. Industrijska proizvodnja postala je četvrta u svijetu.
  Dmitrij Anatoljevič Medvedev, nakon spavanja, počeo se igrati na računalu. U ovom slučaju, presjekao je nastavak strategije. Ojačana vlast vršila je zapljene. Vršitelj dužnosti predsjednika Rusije bacio je tenkove u bitku.
  I težak.
  Još uvijek je dobro igrati. Malo sam se vozio i dobio tenkove teže od sto tona. Kad je bio predsjednik, Medvedev je želio razviti tenkove teže od sto tona. Ali tada Putin nije dao. Ali ideja je izgledala primamljivo. Super teški strojevi. I šest vrsta automobila. Preko pet i sto tona.
  Ali sada Medvedev u bitku baca tenkove na nuklearni pogon. I razbija obranu zemalja srednje razine. I opet hvata. Da, super... Da vam bude lakše, spojite vojnog savjetnika. I zajedno s njim vodite uništavanje neprijatelja. I njegovo zarobljavanje.
  Ovdje osvajate drugo carstvo... Ovdje je rat ozbiljniji, ali ga vodi vojni savjetnik razine Napoleona. Dakle, možete samo gledati i staviti svoje carstvo na ekonomista razine Stolypina.
  A Medvedev je, nakon što je nekoliko sati sjedio za računalom s golemim ekranom, počeo hrkati.
  Predugo je imao nedostatak sna.
  Aljonka je pucala na Japance. Potopivši ovaj put krstaricu, zapjevala je:
  - Mi smo najjači na svijetu,
  Sve ćemo neprijatelje potopiti u WC.
  Domovina suzama ne vjeruje,
  A mi ćemo zlim oligarsima dati u mozak!
  I djevojka se nasmijala. A zubi su joj blistali kao biseri!
  Medvedev je predložio:
  - Budući da će rat s Japanom završiti pobjedom, gospodarski rast Rusije bit će još veći! I carsko će carstvo postati najbogatija zemlja!
  Aljonka je potopila još jedan razarač i prosiktala:
  Uvijek smo bili bogati! Nema dovoljno reda!
  Natasha je pogodila bojni brod Zemlje izlazećeg sunca i primijetila:
  - Ni u čemu nismo bili inferiorni Nijemcima u Prvom svjetskom ratu. Ali zbog pete kolone izmakla im je pobjeda!
  I Alenka je poslala još jednu granatu u trbuh armadila i rekla:
  - Sigurno! Za sve je kriva peta kolona. Tijekom Prvog svjetskog rata Nijemci se nisu mogli ni približiti Minsku i bili su potučeni u Galiciji. A pod Staljinom su već vidjeli Kremlj kroz dalekozor. Što kaže?
  Natasha je ispalila još jednu granatu u dno armadila i progunđala:
  - Izdaja! Promakla nam je takva pobjeda!
  Margarita je također smatrala potrebnim podsjetiti:
  - Da nije bilo izdaje, tada bismo dobili u posjed Carigrad i Malu Aziju, kao i izlaz na Sredozemno more. A toliko smo izgubili zbog izdaje i pete kolone!
  Alenka je ispalila još jedan projektil:
  - Da, ovo je peta kolona! Koliko nevolja zbog nje! Rusko Carstvo je jedinstvena tvorevina koja se mogla proširiti do granica cijelog svijeta i učiniti čovječanstvo jednim!
  Natasha je agresivno progunđala:
  - Sigurno! Mogla sam i bila bih sve! I budite čovječanstvo ujedinjeno i nepobjedivo!
  Djevojka je poslala još jednu granatu, nakon čega se bojni brod konačno razdvojio. I Japanci su se utopili.
  Margarita, uznemireno u glasu, primijeti:
  - Vidite što se sada događa u svijetu? Rusija i SAD su na rubu rata. A Kina je prenapučena i totalitarna. U svijetu nema reda i blagostanja!
  Natasha je poslala novi projektil, ovaj put na krstaricu, i pristala:
  - Nema reda na svijetu! Treba nam jedinstveno upravljanje!
  Alenka je ispalila projektil i kimnula u znak slaganja:
  - I carsko bi carstvo moglo postati takvom vladom! Autokracija Rusije je jamac svjetske stabilnosti i prosperiteta!
  A djevojka je poslala još jednu granatu, koja je konačno razdvojila krstaricu.
  Japanci su očito bili poludjeli. Pucali su neselektivno, ne shvaćajući tko ih davi.
  Valja napomenuti da na kopnu Japan nije imao veliku brojčanu prednost. Pa čak i u stvarnoj povijesti izgubila je mnogo više ubijenih i ranjenih od Rusije.
  Ali na moru su brodovi Zemlje izlazećeg sunca, proizvedeni u Britaniji i SAD-u, bili nešto bolji od ruskih, uglavnom domaće proizvodnje.
  Ali čak i ovdje je kvalitativna superiornost Japanaca prilično beznačajna. A Rusi pucaju, možda, preciznije.
  Natasha je, ispalivši i potopivši još jedan razarač, ljutito primijetila:
  - Ovdje je, doista, Rusija pobijedila i jače protivnike. Kao Napoleon!
  Alenka je, šaljući granatu u oklopni krstaš, dodala:
  - O da! Napoleon je bio genije! I bio je jači, ali smo ga pobijedili!
  Margarita je teško uzdahnula i progunđala:
  - Izgubiti od Japanaca. Ovo je tako neugodno i neugodno!
  S tim se složila i Alenka:
  - Veoma naporan! Nažalost, zbog toga je završila era dinastije Romanov. Doba je slavno, herojsko, s osvajanjima i pobjedama. I premda nismo imali svog Džingis-kana, dižemo se od vremena Ivana Kalite.
  A djevojka je poslala još jedan, vrlo smrtonosan projektil. I oklopni krstaš se raspao na dva dijela.
  Nataša je nastavila i jednom granatom potopila drugi razarač. I samuraji imaju puno razarača.
  Ratnik upita momke:
  - Ali pitam se zašto u povijesti svijeta niti jedno od carstava nije doseglo apsolutnu moć?
  Alenka je opet poslala granatu u trbuh drugog razarača i rekla:
  - Da, stvarno, zašto? Svi su pali. I Perzijsko carstvo, i Aleksandar Veliki, i Rimski. Zašto nitko nije ujedinio čovječanstvo?
  Natasha je iznervirano lupnula nogom. Potopio drugi brod i rekao:
  - To je to! Genghis Khan je stvorio carstvo koje je moglo slomiti cijeli svijet pod sobom. No nakon njegove smrti, sinovi i unuci su se obračunali i rasparčali carstvo. Jedino je carska Rusija sa svojim unitarnim uređenjem bila takva država da je mogla stoljećima postojati i širiti se dok nije progutala cijelu zemaljsku kuglu!
  Alenka je bljesnula očima i izjavila nakon što je potopila još jedan razarač:
  - Slava velikom carstvu cara Nikole! Nećemo dati vlast nelegitimnim boljševicima i privremenoj vladi!
  Natasha je također poslala granatu u brod. Utopila je Japance i zapjevala:
  - Bože čuvaj kralja
  Jaki suveren
  Na slavu vladaj,
  na slavu nam!
  Vladajte u strahu od neprijatelja -
  Pravoslavni kralj!
  Vladajte za slavu
  Slava nam!
  Čini se da su djevojke jako napaljene. Pa su zdrobili samuraja, divit ćete se. A Medvedev je vozio svoj smrtonosni, podvodni tenk. Općenito, ovo je super oružje koje ima. Potopio je cijelu japansku flotu. Ali ovo je velika moć.
  Dvanaest, samo velikih oklopnih brodova, deseci manjih, uključujući krstarice. Nekih razarača više od šezdeset. Treba vremena da se sve uništi.
  Nataša je, dovršavajući još jedan brod, upitala Medvedeva:
  - Mislite li da postoji Bog?
  Policajac se nasmiješi i odgovori:
  - U kojem smislu?
  Natasha je poslala novi projektil, dokrajčivši razarač, i zabilježila:
  - Da, postoji mnogo verzija religija! Ima i poganskih i monoteističkih! Tada počneš razmišljati o tome. I sumnjate ima li Boga kad je takav nered u učenjima!
  Alenka je odvojila još jedan razarač i hihoćući primijetila:
  - Da, u tom pogledu teško je vjerovati u Bibliju. Da se jedini Bog tako ponaša. Pa čak i napravili kućne ljubimce!
  Natasha je kimnula u znak slaganja.
  - To je to. Vjerovati da je bilo koji narod Božji narod? Ovo je očito nedostojno višeg uma!
  Nakon toga, djevojka je počela potapati bojni brod velike tonaže. Ratnik je radio.
  Ali Margarita je izrazila svoje mišljenje:
  - Još uvijek je neshvatljivo kako je moguće da dragi Bog toliko unakazi žene!
  Nataša se iznenadila:
  - Kako se unakažava?
  Margarita je iskreno odgovorila:
  - Da, pretvara ih u starice! A što može biti odvratnije od starice!
  Alenka je ispalila granatu u utrobu kruzera i rekla:
  - Po zemlji iz nekog razloga hodaju vrlo podle starice, što je i glupo i užasno ružno!
  Nataša je odmahnula glavom i podržala:
  - I nesimpatičan! I nije estetski!
  Djevojka ratnica se nasmijala i namignula svom partneru. Ona je tako cool i agresivna.
  Medvedev je ozbiljno primijetio:
  - Zapravo, starost je jako loša. Ljude čini ružnima, slabima, ranjivima. Ali ima, s gledišta evolucije, neke pluseve!
  Elena je bila iznenađena. Pogodivši drugi razarač, upitala je:
  - A koji mogu biti plusevi u ovoj odvratnoj državi?
  Medvedev je ozbiljno odgovorio:
  - Potiče razvoj znanosti i inteligencije. Kad čovjek ne bi osjećao umor, onda ne bi trebao izmišljati automobil. Isto tako , slabost kandži i očnjaka dovela je do izuma noža. Hladna vremena i ledenjak učili su zapaliti vatru. Bolesti su potaknule razvoj medicine. - v.d. pogledala je kako je Alenka lukavo poslala još jedan japanski brod na dno, pa nastavila. - Ljudske su slabosti u mnogočemu potaknule znanost. Nismo znali letjeti, ali smo stvorili avione. I to je napredak!
  Natasha je poslala još jedan projektil i zabilježila:
  - Napredak. Ali svejedno, kad pogledaš staricu, postaje tako odvratno. Je li doista nemoguće bez ljudske ružnoće?
  S tim se složila i Alenka:
  - I mladi mogu izmisliti avion. Zašto puniti prokletu starost! To je užasno i odvratno!
  Margarita je neumjesno zapjevala:
  - Neću se rastati od Komsomola! Bit ću zauvijek mlad!
  I djevojka, dok je micala šakom po metalu.
  U međuvremenu je još jedan bojni brod tonuo.
  Podmornica je nastavila potapati japansku flotu. Admiral Togo je i sam završio u vodi, te je bio prisiljen pobjeći na brodu. Japan je imao veliku flotu, ali se suočio s potpuno novim oružjem. A sada je bila potpuno poražena.
  Alenka je, nastavljajući potapati japanske brodove, pokazujući svoje zube, koje ima vrlo velike i oštre, predložila:
  - To je ono što ja mislim. Naravno, mora postojati i estetika tijela. I nemoguće je da žene postanu ružne, mlohave kože i povijenih tijela.
  Natasha, lansiravši još jedan razarač na dno, vrlo se rado složila s ovim:
  - Naravno! Na tome znanost radi!
  Oba su se ratnika pokazala vrlo vesela. Uostalom, uspješno potapaju neprijateljsku flotu.
  Agresivne djevojke sposobne su za velike pothvate.
  Margarita je u međuvremenu izrazila svoje mišljenje:
  - I religije su nastale zbog slabosti čovjeka. Da je čovjek jači, onda ne bi bilo religija. I naravno, smrt i strah od smrti dovodi do toga da čovjek traži utjehu!
  Alenka je podsjetila:
  - Sudjelovao sam na seansi i vidio sam nešto nevjerojatno. Dakle, postoje duhovi!
  Natasha je lukavim glasom primijetila:
  - Ne postoji ništa iznenađujuće u postojanju duhova! Uostalom, letimo u snu. Dakle, postoji duša, i kao uspomena na letenje!
  Medvedev je kimnuo u znak slaganja.
  Da, postoji duša! U tom smislu, osoba je jedinstvena! A sada se možemo malo zabaviti!
  Japanska flota se topila. Podvodni spremnik odigrao je ulogu ubojice. Marguerite je bila malo tužna. Ona je, prvo, bila u ulozi statiste. I drugo, što je iritantno, nije baš sve jasno vidljivo kada ste pod vodom. Općenito, na račun Boga, Petar je imao jake sumnje. Zapravo, zašto su se na njih, nakon što su Rusi primili kršćanstvo, sručile razne nevolje. I mongolsko-tatarska invazija, a prije toga feudalna rascjepkanost prinčeva. Ratovi između ruskih naroda.
  Tada je konačno, od vremena Ivana Kalite, počeo preporod Rusije,
  Moskovija je jačala. Dok, primjerice, pod Ivanom Trećim nije konačno postala jedinstvena, centralizirana država. I zbacio tatarski jaram.
  Da, naravno, Rusija se dizala. Sve dok se nisam spotaknuo o Japan.
  Time je prekinuta povijest monarhije i dinastije Romanov.
  No, monarhije više nema, ali autoritarizma ostaje.
  Margarita je nježno pogladila Alenku po leđima. Djevojka je prilično predla. Činilo se da uživa u tome.
  Medvedev je logično primijetio:
  - Nema ništa loše u tome što muškarac voli djevojku, a djevojka voli muškarca, nema. Ovo je sasvim prirodno. Ali u isto vrijeme, ljudi moraju poštovati pristojnost.
  Margarita je s negodovanjem prigovorila:
  Nemojmo čitati moral. Ne sviđa mi se ovo!
  Vršitelj dužnosti predsjednika se nasmijao.
  - A tko voli! Ali morate se suočiti s istinom. Ljudi se po tom pitanju znatno razlikuju od životinja!
  Margaret je kimnula u znak slaganja.
  - Da, među nama je veliki jaz!
  Alenka je sarkastično odgovorila:
  - I znaš, između tebe i majmuna, ne primjećujem veliku razliku!
  Margaret se nasmijala. Alenka je u međuvremenu potopila posljednji od dvanaest japanskih oklopnih brodova. Nakon toga djevojka je primijetila:
  - Skoro smo završili s neprijateljskom flotom!
  Medvedev se lukavo nasmiješio:
  - Da, dobri ste radnici! A zapravo, sposobni su za puno! Općenito, volim žene ratnice - to je tako seksi!
  Margarita je izvijala tijelo i pjevala:
  - Djelujem seksi, ja sam kao procesor! A ja se krećem kao robot - zvučni agresor!
  Nakon toga student je malo hrabrije pogladio Alenku. Djevojka je dugim prstima pritiskala gumbe joysticka i izgledala šarmantno.
  Kako su njeni pokreti graciozni.
  Marguerite je zamislila princezu kako bosa hoda do odra. Ovo je tako romantično. A princeza je tako crvena. S nje su skinuli sav nakit i skupu haljinu. Ostavili su samo kostrijet. Ali zatvorska halja još više naglašava čar slatkog, ugodnog, svježeg, poput ruže lica. I vatrena kosa. Kako je lijepa princeza koja ide na pogubljenje.
  I tamo se utapaju tisuće ljudi. Brodovi se raspadaju, stihija bjesni.
  A Japan doživljava kolosalan, jedinstven poraz. Dakle, samuraji se, očito, moraju pokajati za svoje grijehe.
  Margarita je pomislila, u što Japanci vjeruju? Koja je njihova vjera? Oni su pogani. Ali su porazili pravoslavnu Rusiju. Nakon toga razmislite čiji je Bog jači!
  I Mongoli su bili pogani, ali koliko su teritorija zauzeli.
  Margarita upita Alenku:
  - Reci mi, ljepotice, kako ti se sviđa Rodnoverie?
  Djevojčica se široko nasmiješila i, potapajući još jedan razarač, odgovorila:
  - Vrlo dobra religija! Ima tako lijepih priča!
  Margarita je zahvalno upitala:
  - Misliš li na bajke? Ili možda, zapravo, svi ti ruski bogovi postoje?
  Elena je slegnula ramenima i odgovorila:
  - Možda postoje i vilenjaci i patuljci! Sve je moguće u našem svijetu. I teško je reći što zapravo postoji, a što ne!
  Medvedev je logično primijetio:
  - Sve u našem svijetu donekle postoji. Sve naše misli, snovi, želje, ono što ostavljamo iza sebe. Ovdje imam vrlo zanimljivu teoriju Hipernoosfere, u kojoj postoji apsolutno sve što su ljudi ikada izmislili. To jest, postoji misao zauvijek. A ona ostaje u nekim drugim, paralelnim svjetovima.
  Dmitrij Medvedev je izašao iz sna. I opet se prihvatio svog temeljnog djela, odnosno izgradnje carstva.
  I opet osvajanje...
  Prvo sastavite novi tenk težak tisuću tona i lansirajte ga na neprijateljske položaje. Ne, naravno, ne jedan, nego veliki broj.
  I kreću se na stranom teritoriju. A odozgo su i avioni s atomskim bombama. A što ako se bombe otjeraju? I napraviti anihilaciju?
  Dmitrij Medvedev je u ažuru kao i svi ostali.
  A sada je još jedna zemlja pala u čizme diktatora. A tu su i osvajanja. Ali ovdje je još jedan neprijatelj. I to je velika zemlja... Možete čak i programirati. Evo SSSR-a 1941... Dolazi do invazije. Jedinice u Medvedevu za mnoge sate igre automatski se množe, a on ima populaciju veću od milijardu. Naspram 196 milijuna kuna. I modernija tehnologija. A vojnicima se može žigosati vojarna ad infinitum.
  Srećom, elektronički izvori su neiscrpni. I pritiskaj neprijatelja, pritiskaj.
  A tenkovi teški tisuću tona idu sami na nuklearne reaktore preko Rusije izravno u Moskvu.
  I praktički ih je nemoguće ostaviti - ništa ne uzima!
  Medvedev dirigira strategijom i pjeva sebi u bradu... Onda zaustavlja tenkove na nuklearni pogon. I baca u bitku "Panther" -2. Automobil koji, međutim, još uvijek može pobijediti tridesetčetvorku.
  Medvedev igra za sebe učitavajući razne parametre bolida ... "Pantera" -2 ... Kako mlati iz daljine. I probušiti sovjetski tenk.
  Ne tako da ćete ga slomiti! Pogotovo na čelu, ali na brodu možete. Pucnjava je masovna. A tridesetčetvorke hrle sebi ... I ginu pod udarima topova ...
  Vojska se opet kreće ... A pojavili su se i borbeni roboti. Hodaju sami sebi. A projektili obaraju lasere. I rade to vrlo pametno.
  A virtualne djevojke napadaju.
  Medvedev pohlepno gleda na strategiju. Uzbudljiva bitka. Opet igrate sebe ili to proslijedite vojnom savjetniku. I pogledajte napredak bitke.
  Vodite njihove tenkove u ofenzivu.
  Ovdje možete kretati naprijed piramidalne tenkove, manje ranjive i neprobojne iz svih kutova. Kreću se poput valjka.
  A cure trče bose... I pucaju usput.
  Još jedan rat. Prava igračka. A novac dolazi iz zlatnih izvora, a ne presušuje. Ovo je kao u igrici, sve je po planu, bez promašaja i bez recesije prirode.
  Sve ne presušuje, a resursi se ne smanjuju. Ipak, ne čini se baš vjerojatnim.
  Medvedeva je prekinuo poziv. Vršitelj dužnosti predsjednika podigao je slušalicu.
  - Zdravo!
  Šef predsjedničke administracije rekao je:
  - Jeste li još u uredu Dmitrija Anatoljeviča?
  Medvedev je oštro odgovorio:
  - Da! Još uvijek sam predsjednik!
  Šef uprave je rekao:
  - Zelenski zahtijeva da napustite rezidenciju nakon inauguracije.
  Medvedev je trgnuto upitao:
  - A gdje ću ja živjeti?
  Šef uprave je odgovorio:
  - U mom stanu! Vaša moć je gotova i morate napustiti sve prostorije!
  Medvedev je šapnuo:
  - Imam molbu novom predsjedniku - neka mi ostavi računalo!
  Šef uprave je pitao:
  - Dajte mi red "Andrije Prvozvanog" i tražit ću od Zelenskog računalo za vas!
  Medvedev je kimnuo u znak slaganja.
  - Pa moguće je!
  . POGLAVLJE #7
  I pozvao je svog pomoćnika da pripremi dekret. O zadaci voditelja uprave Reda sv. Andrije Prvozvanog. Predložak je spreman i za sada I. Potpisao sam obvezu.
  Tada je Medvedev ponovno počeo igrati.
  Sada se njegovi virtualni tenkovi približavaju Moskvi i započinju napad. Ovaj grad napadaju strojevi teški dvije tisuće tona.
  Međutim, Medvedev baca "Štakora" -5 u napad, ovo je čudovište, a ne tenk. Deset tisuća tona!
  Trupe se približavaju Kremlju... Dakle, Staljin bježi. A hvataju ga bosonoge djevojke u bikinijima. Uhvatite nos golim prstima. I tjeraju Staljina da mu ljubi gole pete.
  Ovdje trupe virtualnog carstva zaobilaze Moskvu i idu na Ural ...
  Uhvatite i njega...
  Medvedev opet počinje kimati glavom i sanjati.
  Margarita je sarkastično upitala:
  - A što je s, primjerice, klasičnijom podjelom: na raj i pakao?
  Medvedev je turobno primijetio:
  - Ovo je najvjerojatnije primitivna ideja starih o odmazdi nakon smrti. Zapravo, najvjerojatnije je sve nešto kompliciranije!
  Natasha je oduševljeno uzviknula dok je potapala jedan od posljednjih japanskih brodova:
  - Proklet i prastar,
  Neprijatelj opet psuje
  trljaj me
  Samljeti u prah.
  Ali anđeo ne spava
  I sve će uspjeti. I sve će dobro završiti!
  Djevojke su dokrajčile neprijateljsku flotu. Medvedev je ubrzao tenk, jureći samuraja. Da, ovdje su napravili dobar posao. Zanimljivo je kako se povijest može ispraviti. Carska Rusija bila je moćna država koja se uzdigla u visine. Iako nisu svi ljudi dobro živjeli.
  Ali zemlja se dizala. Radni dan je bio skraćen. Stižu novi praznici. Stvorena je lokalna samouprava. Povećane plaće uz stabilne cijene. Otvarale su se škole. Za vrijeme cara Nikole II. izdaci za obrazovanje porasli su više od šest puta. Osnovno obrazovanje postalo je obvezno.
  Da, nije se sve dovoljno brzo promijenilo na bolje, ali koliko je zemlja izgubila zbog revolucije i građanskog rata. Koliko je pametnih ljudi umrlo i napustilo domovinu? A sada, u ovom dijelu svemira, postoji šansa da se to spriječi.
  Spremnik je, aerodinamičan, brzo i nečujno plivao pod vodom. I sada je posljednji razarač Zemlje izlazećeg sunca potopljen.
  Nataša je oduševljeno rekla:
  - Eto kako sam mlad!
  Alenka je ispravila djevojku, precizirajući:
  - Što smo ovdje svi dobri momci! Borite se kao lavice!
  Margarita je ozlojeđeno primijetila:
  - Ništa posebno! Upravo smo imali bolju tehnologiju!
  Alenka se zahihotala i odgovorila:
  - Ali mi smo sami pucali iz topova!
  Nataša je podržala prijateljicu:
  - A i sami smo se vodili! A to je oštro oko...
  Margarita se javila:
  - Kose ruke!
  Nataša se nasmijala i odgovorila:
  - A ti si dražesna djevojka!
  Margarita je iskreno izjavila:
  - Žao mi je Japanaca. Rade sjajne crtiće. Posebno volim hentai!
  Alenka je prasnula u smijeh i zavrtjela nogom u zraku:
  - Hentai je super! Čak vrlo cool!
  Nataša je uz osmijeh djevojke koja je probala džem predložila:
  - I hajdemo, možda čak i razbiti naciste!
  Medvedev je kimnuo s osmijehom:
  - Dobra ideja. Ali hajde da prvo dokrajčimo japanske kopnene snage. Pomozimo da rat brže završi. Da se fašizam ne pojavi u ovom svemiru.
  Djevojke su jednoglasno odgovorile:
  - I neće se pojaviti, a Kina će biti naša!
  Nakon što je japanska flota potopljena, supertenk T-95 izronio je na površinu.
  Onda je Medvedev počeo sanjati razno smeće.
  Ratnica Alenka stala je u obranu Ryazana. Natasha je bila s njom.
  Obje djevojke su u lakim oklopima, sa sabljom u svakoj ruci. A pod nogama su posebni, tanki diskovi.
  Ogromna vojska Mongol-Tatara popela se na napad.
  Mnoge duge stepenice odjednom su prekrile zidove. Bile su različite: spojene od korijenskih rupa, oborene borove šume s poprečnim gredama. Također su korištene teške ljestve s redovima balvana. Bedemi su se, zahvaljujući ubrzanom tempu izgradnje, pokazali višim nego što su Tatari očekivali, mnoge stepenice nisu dosegle vrh. Ispred su Mongoli tjerali nekoliko zarobljenih Urusa. Ruski narod je više volio smrt nego sramotu zatočeništva.
  Ali Mongoli su bili neumoljivi.
  Nemilosrdno gurajući uperenim kopljima, iznureni narod je izbacivan, računajući da će se ruski narod, ne želeći ubijati svoje, predati. Ili, pod okriljem zatvorenika, prodrijeti u ledeni bedem. Neki od zarobljenika vrišteći jurnuše dolje, kotrljahu se po smrznutom ledu, obarahu mrske nukere, istrgaše im mačeve iz ruku i odmah popadaše posječeni. Ljudi su se brzo popeli stepenicama, ne razumijete kakvog i plemena?
  Polugoli, u dronjcima, s toljagom u rukama, s krvavim leđima. Seljak Vaula, odjeven u oklop, već je podigao ogromnu sjekiru, kad su odozdo očajnički vrisnuli:
  -Ne uništavaj nas, viteže, svoji smo, Ruse!
  Vojvoda Dikoros je skočio do zida i viknuo:
  -Osjećam miris, naš!
  Očajnički krik je to potvrdio:
  -Čekaj, reži svoje! Među nama nema Mughlana!
  Vrlo pametna Alenka je viknula:
  -Tko se pravilno prekriži, svoj je!
  - Kršteni pravoslavci!
  Strahovitim glasom, koliko su milju dalje konji bježali, urlao je div Vaula-Morovin.
  Branitelji Ryazana odobrili su:
  -Pravo! Pravi!
  Zajedno su pokupili sve zidove:
  - Pa, braćo, prekrižite se!
  Stotine odrpanih, plavih zarobljenika, penjući se preko bedema, padali su nastavljajući mehanički se križati. Neki su odmah pokupili unaprijed složeno kamenje i mahnito ga bacili na Mongole. Mnogi su Rjazanci po prvi put vidjeli Tatare, čak i mnogi tradicionalni protivnici, isti Kipčaki, odjeveni na mongolski način.
  Neprijatelji su bili u dugim bundama, toliko dugim da su se petljale u porub. Odabrani nukeri imali su na prsima obješene bakrene i željezne ploče, leđa su im bila otvorena. Kako bi zastrašili Uruse, mnogi su svoja ionako opaka, ženstvena lica obojali krvlju.
  Ali Urusi nisu ustuknuli, susrećući neprijatelja mačevima i sjekirama. Od snažnog oštrog udarca Vaule, pet Mongola je ubijeno odjednom, drugi udarac, i još tri! Drugi ratnici nisu bili ništa gore izrezani. Tatari su se nespretno penjali po skliskoj osovini, nisu se mogli pravilno pokriti štitovima, sječeni sabljama. Kada je, uz goleme gubitke, mongolska vojska stigla do vrha, na njih se izlila kipuća voda i strašno oružje: gorući katran.
  Čak su i žene i mala djeca polijevali zapaljenom vodom, bacali kamenje i blokove. Posebno su učinkovite bile male praćke s otrovnim strijelama, iz njih je moglo pucati čak i petogodišnje dijete koje još nije moglo svojim malim rukama povući zategnutu tetivu luka. A promašiti, pucajući u tako gustu masu, puno je teže nego pogoditi. Napad je očito bio zagušljiv, unakažena tijela kotrljala su se u velikim količinama.
  Kroz dalekozor koji su vješto izradili Kinezi, Guyuk Khan je pomno pratio bitku. Lizao je usne i cmoknuo, tu i tamo namještajući svoju zlatnu, krznom obrubljenu kacigu, tvrdoglavo se i dosadno penjajući na čelo. Zatim je u ljutnji ispustio lulu.
  Naši vojnici ginu! Burundai i Žuta zmija meni!
  Turgauds je žurno požurio izvršiti nalog nasljednog kagana. Guyuk se spremao sjesti na stolicu izrezbarenu od bjelokosti, kad mu je nečija ruka nježno ležala na ramenu:
  - Ne brini, veliki! Smiri svoj pogled divlji!
  Predo je dugotrajnu melodiju koja je zvučala poput ženskog glasa.
  Guyuk Khan osjećao se pospano, jedva se držao na nogama. Da je. Opet se pred njim pojavila Žuta zmija - najstrašnija osoba u njegovoj vojsci, pakleni demon iz dalekog i neosvojivog Japana.
  -Vas!
  Nasljednik vrhovnog kagana glupo upro prstom! Žuti zmaj se nastavio razlijevati, povećavajući se ili, naprotiv, smanjujući:
  -Ja! I vidim kroz tebe! Vrijeme je da ublažite tjelesni gnjev! Pa, točnije, uvedite sve rezerve u bitku što prije! A ja ću vam pomoći braćo, takvo ću iznenađenje neprijatelju podmetnuti! Krunski potez, vjerujte mi, bit će istinit!
  - Dze, dze, dze! Poslat ću odabrani tumen pod zapovjedništvom Burundaija u bitku! Zajedno ćete voditi napad!
  Japanac je bljesnuo očima, otkrivajući svoje velike žute zube:
  -Nema bijelih demona, hoću da ubijem sebi ravne! Kao pravi ninja!
  Žuti zmaj bljesnuo je poput talismana, u ustima se neprimjetno pojavio zvižduk, začula se preljevna melodija.
  Guyuk je mislio da ga netko maltretira, ali nije imao ni snage ni želje raspravljati s nindžom čarobnjakom. U ovom trenutku, turgaudi su grubo gurnuli Burundaija, Guyuk Khanu se nije svidio ovaj poslušni Subudai-Bagaturov poslušnik.
  - Ti, mješine za vodu! Zar ne vidiš da najbolji ratnici umiru pod zidinama glavnog grada Urua. Uzmi, odmah tumen "Berkutov" i, prešavši rijeku, sasjeci Uruse udarcem ispod desnog zida.
  Iskusni Burundai se usudio prigovoriti:
  - Led još nije čvrst, pod udarcima tisuća kopita jednostavno će puknuti.
  Neočekivano, zastrašujući Japanac je odgovorio umjesto Guyuka.
  Vaša je briga za pohvalu. Ali vaš trud je uzaludan! Čarobni prah kovao je led na rijeci jači od vojnog čelika! Pa, samo naprijed, naručili smo vas!
  -Veliki ninja-batyr zna o čemu govori! Jaši brže, ako svladaš tuču, dat ću ti jato konja za nagradu!
  Vikao je, tresući prstima Guyuk Khan. Burundai se više nije usudio proturječiti - to je prepuno smrti. Mongol s jatom krznenih konjanika nestao je s vidika. Odjednom se pojavila sjena, začulo se šuštanje iznad glave, od snažnog zračnog vala odletjela je kaciga s krunskog kagana:
  - Harakiri! Evo leptira! Sad će se "liti" za Uruse.
  Iznad površine lebdio je golemi zmaj, čija su zlatna krila raznosila snježne nanose, a iz njegove tri grabežljive ralje izlazili su vatreni jezici.
  - Glupi mungos!
  Guyuk nije imao vremena ni da se uplaši:
  -U stanju je spaliti cijeli Ryazan.
  - Ne sve, ali zapalit će zid. Idi, moja mala Godzila!
  Medvedevljev veličanstveni san se nastavio. Vršitelj dužnosti predsjednika imao je kolosalnu maštu.
  Moćni zmaj, raspona krila od pedeset metara, vinuo se uvis. Mongoli i šamani koji su ih pratili bijesno su zavijali. Tumen, pod zapovjedništvom Burundaija, slavno je izletio na led, nekoliko konja je posrnulo, odmah ih je zajedno s jahačima zgazila silovita željezna masa. U međuvremenu se troglavo čudovište glatko spustilo na zid. Dikoroš je prije ostalih shvatio opasnost od zračnog napada. Pa, nisam htio, naravno, otkrivati svoje adute prije vremena, ali da bismo spasili grad, morali bismo upotrijebiti do tog dana nepoznato oružje. Krilato čudovište suočilo se s mehaničkim čudovištem koje je nejasno izgledalo kao mješavina pauka i čelične stonoge. Iz parnog kotla već se dizao dim. Bravo omladinci što su bacili ugljen unaprijed.
  Parni katapult majstorska je kombinacija tehnologije lokomotive, vitla, višekrakih balista, pa čak i... glazbene tabakere. A ova zvijer, iskovana od kaljenog čelika, mogla je baciti gotovo brzinom mitraljeza, na udaljenost do dvije milje, bilo što udarno. Djevojke ratnice prve su se u svijetu dosjetile prilagoditi klipni motor za bacanje naboja. Divlja gromada je osobno okrenula polugu i fino iskovana vrpca lanaca počela se pomicati, ubacujući kamenje u oštrice koje se brzo okreću.
  Budući da su Tatari jurili u gustom hrpu, promašaja gotovo da i nije bilo, naprotiv, svaka teška kaldrma, odbijajući se, srušila je nekoliko jahača koji su se gurali. Jedna stvar je loša, ljestvica ciljanja je prilično slaba, još uvijek možete pogoditi Mongole, ali pokušajte pogoditi letećeg zmaja! Troglavo čudovište okrenulo je glavu i otvorilo široka, očnjaka, usta u obliku dijamanta.
  Izbačeni plamen preletio je okno i pogodio kuće. Čuli su se jauci i jauci, nekoliko poluslijepih žena trčalo je ulicom, kuće su gorjele neprirodnom brzinom. Srećom, bačve s pijeskom i teškom vodom, kao i vatrogasci, bili su na oprezu. Dio koliba, posebno uza zid, bio je prekriven vatrootpornim azbestom. Pod prijateljskim pritiskom, grabežljivi vulkan je problijedio i, izgubivši snagu, pretvorio se u pramenove blijedog dima.
  Ali zmaj očito nije htio odustati, izašavši iz poniranja, okrenuo se gracioznošću pretovarenog jurišnog zrakoplova i ponovno spustio struje vatrenog vihora. Tatari su već uspjeli doći do zida, pa je bijesni plamen i njih zahvatio. Strašni Burundai bio je među žrtvama, njegova raskošna odjeća se zapalila, a on je pojurio natrag uz riku ranjenog vepra. Dobili su ga i ruski vojnici, a dio leda se primjetno otopio, ogolivši tlo i balvane. Odjeća na Dikorosu je tinjala, ali borac Antonov, koji je stajao na zidu, uspio je izliti kantu vode na njega, a iz užarenog verižnjača pokuljala je para.
  - Kakva đavolska opsjednutost, šteta što nas ne vidi cool Aljonka!
  Zmaj se ponovno okrenuo i pokušao ući u treći krug. Čarobnjak Saveliy udario je prstima, uspio je pokrenuti malu vatrenu kuglu, udarac je pao na srednju glavu zmaja. Mala eksplozija nije nanijela nikakve posebne gubitke troglavom čudovištu, ali ga je malo izbacila s putanje, uslijed čega je zmaj ispalio prije vremena, vatreni vihor pogodio je nagomilane redove nuklearnih bombi. I opet bjesomučni urlici, dio Tatara se zavalio. Tada je Dikoros primijetio mladu visoku djevojku koja je slavno mahala s dva dvosjekla mača. Neljudskom brzinom komadala je svoje protivnike u kupus, zadavala strahovite udarce nogama, laktovima, pa čak i glavom, lepršajući poput leptira.
  Samo jedan, ili bolje rečeno, dvoje ljudi može proizvesti takvo razaranje:
  -Julijana! Crveni anđeo, jesi li to ti?!
  - Pomiriši cvijeće nosom! Sa tri metra visine!
  Elena je uz smijeh odgovorila. Djevojka ratnica, brzinom ludog geparda, poletjela je na bedem, ostavljajući jedva primjetne krvave tragove na zidu.
  - Ne govori, i tako je sve jasno! Moramo ugasiti krilatu baklju!
  Alenka, divljački je zviždala, zmaj je izravnavši let ušao u četvrti krug. Ratnik koji je stajao u blizini rekao joj je:
  -Upotrijebi katapult, Alenka, sruši ga kamenom.
  Djevojka ratnica je prijeteći zalajala.
  -Ja bolje znam što treba koristiti!
  Alenka je odmah uzela tri vješto iskovana lančića. Bila je to, također ideja njihovih djevojaka ratnica, spojiti dva ili tri mala kamena, pucati iz dvije ili više balista i pokositi, osakatiti cijeli red. Nakon što je aktivirala parni katapult, Alenka je skočila na oštricu i nogom udarila polugu. Bila je odbačena visoko, već u letu, djevojka ratnica je mahala rukama, majstorski vrteći mačeve, upravljajući svojim brzim pokretom, uspjela sletjeti na leđa zmaja načičkanog šiljcima. Čudovište je zadrhtalo, pokušalo zbaciti drsku jahačicu, ali vješto upleteni lanci prebacili su se preko ogromnih usta - strašno čudovište bilo je potpuno osedlano.
  Zašto su vam potrebne tri glave? Nedostaje li jedan? Leaky, pa ću ih okovati da zadnji mozak ne izleti!
  Djevojka ratnica nasmijala se svojoj nespretnoj šali. Zmaj je naglo dobio visinu, zatim je reproducirao Nesterovljevu petlju, mišići pod kožom su drhtali, čudovište je očajnički pokušavalo zbaciti nepozvanog jahača. Vruće struje zraka prohujale su preko golemog tijela, zmaj je jurio poput kamena ispuštenog iz katapulta ili, najvjerojatnije, meteora. Atmosferski val izbacio je Tatare iz kolotečine.
  Alenka je gugutala:
  -Nije impresivno!
  Još je trajao san v.d. Gospodin Medvedev se malo rastajao, možda i od tuge.
  Uistinu, što je zmaj koji se trza za djevojku terminatoricu kad je prošla prekomjerna opterećenja u dvanaest promjenjivih ravnina, ubrzala do sto pedeset zemaljske gravitacije i odmah zaronila u bestežinsko stanje, pa opet dosegla granicu subletalnog opterećenja. Svaki predstavnik flore i faune je crv pred ovim proizvodom genetskog inženjeringa.
  Čudovište je pokušalo okrenuti glavu, strahovito zveckajući svojom ogromnom čeljusti. Djevojka ratnica je legendarnim mačem zarezala svom snagom, ciljala je u najosjetljivije mjesto - nosnicu. Prvi udarac bio je ravan, iz nozdrva su izletjela srebrna zrnca, zaiskrila kao biser na suncu:
  - Imaš lijepe šmrlje, jel tako, kažu da zmaj može vršiti nuždu od zlata.
  Zmija je opalila. Kao odgovor, lijepa i okretna Alenka zasjekla je oštrim šiljkom, udarac je bio oštar i točan, oštrica je lagano pocrvenjela, a iz golemog nosa izbile su kapljice rose boje boje trešnje. Smrznuli su se u hodu, ispreplićući se u neobičan ukras.
  Djevojka se nasmijala.
  -Razrede, hajde, ponovi trik!
  Čudovište se već trzalo, ali je nastavilo dobivati na visini, glavni grad Ryazan postajao je sve manji. Evo ga u kotaču, sad u tanjuriću, a evo ga s makovnjakom, konačno se sakrio iza oblaka. Nebo je bljeskalo crno, u sjajnim zvijezdama, penjale su se u stratosferu, postalo je teško disati, puhala je hladnoća vakuuma. Iako legendarna Alenka nije obična osoba, nikako ne može bez zraka. Ali, očito, i zmaja žulja, gmaz se grči, guši, pa moraš smanjiti visinu. Ponavljati podvig Ruslana tri dana i tri noći, a Černomorec mu drži bradu, očito nije lov. Fraza s dječje stranice treperi joj kroz glavu, iz nekog razloga stvarno je želi ponoviti.
  A djevojka ratnica kaže:
  Mi smo iste krvi, ti i ja!
  Zmaj kao da je shvatio, zadrhtao je i zaustavio let. Onda je počeo polako propadati.
  Lijepa i mišićava ratnica je progovorila:
  Dobro misliš, moj krilati brate! S vama ćemo imati rezultate!
  Dolje se odvijala prava bitka, Mongoli su se već otkotrljali sa zidina, a veličanstvena Nataša odlučila je da je došao najbolji trenutak za udar. Bravo, hrabra cura, odmah se vidi gdje je otišla, ostaje krvava, debelo popločana staza sa leševima. Ne samo noge i ruke, Natashine dvije izdužene kose bodu bodežima od kaljenog čelika upletenim u lance.
  Aljonka je rekla u sebi lupajući nogom:
  - Svakako ću napraviti takve osobne stvari! Sada, zagrijmo Mughlane!
  Divlji plamen izbio je poput trostrukog vulkana iz konzerviranih grla, Tatari su se stisnuli pretijesno, i jednostavno ih je na stotine ispeklo, iz usta im izlila paklena vatra. Konji su bili posebno uplašeni, međutim, većina konja je već bila odbijena iznenadnim udarcem u leđa, samo je Guyuk Khanova osobna straža tisuća ostala pod sedlom. Erupcija se nastavila, bacivši stotine i stotine boraca u vatreni uragan jednim salvom. Žuta zmija je stisnutih očiju promatrala povratak svog malog zmaja.
  Borac s istoka zaurla:
  -Izdajnik! Ovdje ste svi predstavnici zmajeve obitelji, uvijek izdajte i služite onome tko je jači!
  Bijesan, ninja čarobnjak pokušao je srušiti prkosnog jahača, bacajući pulsare brzinom mitraljeza. Mlada ratnica Alena se nacerila i glasno zapjevala:
  - Vatrenom vodom - srušiti staklo! Ti si cool stranac - bljuješ vatru!
  Ovo je djevojka - vesela, s humorom. I ne boji se pulsara iz vatre.
  Alena ih je lako srušila, koristeći legendarno oružje i, s vremena na vrijeme, usmjeravajući zvijer na neprijateljske jedinice. Takav bacač plamena za višekratnu upotrebu s krilima, bolje, stotinu mehaničkih na konjsku vuču.
  Možda je i ovo hladnije od jurišnog zrakoplova, a odakle mu toliko goriva, zar ne ističe fitilj? Bit će potrebno proučiti čudovište u slobodno vrijeme i stvoriti novo, dosad neviđeno oružje! Strijele, poput prosa, odbijaju se od debele, preljevne, svjetlucave svim duginim bojama, oklopljene kože. Hitovi, samo na trenutak promijenite boju Rubin crvena postaje lila ljubičasta. Lila-safir, naprotiv, pretvara se u grimizno-narančastu, zlatno žutu, smaragdno zelenu. Vrlo je lijepo, šteta što u žaru krvave bitke nema vremena za uživanje u nevjerojatnom spektaklu.
  Ruski ratnici i vojnici Bijele legije, formirani od djevojaka, u međuvremenu su već posjekli većinu mongolskih ratova. Postalo je posebno strašno kada su u igru ušli mehanički bacači plamena, nijedna vojska nije mogla izdržati takav dvostruki udarac. Još jedna minuta i započet će kaotičan let. Žuta zmija je na trenutak oklijevala.
  Razumljiva je Batuova zapovijed, da se nasljedni kagan ubije krišom, ali plaća je premala. Ne, kasnije će ga ubiti, ali za sada će ga izvesti ispod razornih ruskih mačeva:
  -Idemo, kagane, ja ću te pokrivati!
  Što je s troglavim mungosom? Neću mu dopustiti da muči moju vojsku!
  Ninja je pucnuo prstom, frcale su iskre:
  -Mogu pročitati složenu čaroliju, i on će se vratiti u svoj svijet, ali onda ga neću moći prizvati sedam godina! Iako postoji opcija! Čarolija razine Hale!
  -Kako je to?
  Guyukovo debelo i podbuhlo lice protezalo se iznad njegovih godina. Ninja Killer je objasnio:
  -Da! Ako ubijem njegovog bijelog mungosa, onda će moj zmaj biti, ako ubije mene, onda će biti njegov!
  Japanski čarobnjak šapnuo je dugu mantru, a talisman je svjetlucao jače od sunca. Ponesena uzbuđenjem istrebljenja, bosonoga Aljonka iznenada osjeti kako pod njom nestaju gipka uglačana leđa moćnog i već poslušnog čudovišta. Bila je u zraku, letjela prema dolje brzinom kamena. Pad nije bio ugodan, ali ni koban. Probivši metar dug snježni nanos, bijesom ranjenog vepra, ratnik terminator obrušio se na Mongole. Pao je posljednji organizirani otpor, jadni ostaci goleme vojske jurnuli su u opći bijeg.
  Najljepše djevojke, golonoge Alenka i Natasha, doslovno su se natjecale u istrebljivanju dezorijentiranih nukera. Guyuk Khan je u međuvremenu postao gotovo nevidljiv, njegov hrt potukao je sve rekorde hipodroma, nasljedni kagan mislio je samo na vlastitu kožu.
  Ne, nije samuraj! Jadna kukavica. Poslužite takav mikado u gadu!
  Ninja je zalajao.
  Žuta zmija izvadila je dvije moćne katane, prekrižila ih i oštro trznula, svjetlucava ružičasta kugla odvojila se od oštrica. Čarobni samonavodni pulsar brzo je poletio prema lijepoj, polugoloj Alenki.
  Ratnik terminator uspio je primijetiti pokret, u hodu je sasjekao vatreni ugrušak, mala eksplozija raspršila se poput munje, raspršila desetak ili dva Mongola:
  - To je vrag! Samuraj podzemlja!
  Vikala je Žuta zmija. Ninja se već spremao pojuriti u susret krvavoj bosonogoj Alyonki, kad mu je u glavu pala elementarna misao. "Da ako odmah ne ubije ovu najjaču borkinju, tada će joj se pridružiti plavokosa terminatorica Natasha, a onda će posljedice biti katastrofalne. Štoviše, ona je pokorila zmaja, a samo vrlo moćan ratnik može pokoriti veliku zmiju. "
  Ninja je graknuo:
  - Ispirem ptice! Odlazim da se vratim!
  Žuti zmaj, razgrnuvši svoj bijeli plašt, ukopa se u snijeg. Zatim je, gušeći se, počeo šaptati čaroliju pokreta.
  Golih nogu Alenka nastavila je bijesnu potjeru, a cool Natasha nije zaostajala. Uz svu žestinu borbe, ni na trenutak nisu ispustili iz vida kraljevski šator nasljednog kagana.
  - Pobjeći će, stići ćemo vođu!
  - predložila je golonoga Alenka. Bacajući disk bosom nogom, Natasha je ležerno odgovorila, nastavljajući brzim zamasima sravnjivati Mongole koji su bježali.
  -Za što! Donijet ćemo dodatnu radost Batygi, a ovo je previše humano. Mač lako ubija, ali džihangir će ga jednostavno oderati.
  Aljonka je, odsjekavši četiri jednim potezom, prasnula u smijeh.
  -Ako on sam ne odlomi Batuove rogove! Hoćemo li ih voziti sve do kampa ili što?
  Nataša se nasmijala i rekla:
  -Baty ga je lijepo stavio u svoje hlače, i što manje Mughlana preživi, to bolje!
  Djevojke terminatorice su ubrzale korak, bilo je to kao igra sustizanja, nukeri su očajnički šibali svoje konje, parajući im bokove do krvi. Uz očajnički napor, uspjeli su se malo otrgnuti od Uru jahača, ali ne možete pobjeći od onih koji su dizajnirani brže od geparda!
  Probudivši se, Dmitrij Anatoljevič Medvedev je radio vježbe i uključio TV. U povodu pobjede Zelenskog održano je svenarodno veselje i veselje. Ljudi su se iskreno radovali promjenama.
  Svi su htjeli živjeti na novi način, slobodnije. Bližila se inauguracija i Zelenski će dobiti punu vlast. A također je izazvalo entuzijazam i inspiraciju. Kao, sve će se promijeniti, i bit će bolje nego jučer. I Slaveni će steći jedinstvo i Hladni rat će završiti. Kao autoritarna noćna mora Putinovog razdoblja.
  A o Zelenskom su se već pjevale lijepe pjesme ... Svi su htjeli nešto novo i lijepo.
  Sam Zelenski najavio je da će ukinuti zastupnički imunitet svojim prvim dekretom, a i počistiti perje s oligarhom. Zelenski je obećao značajno povećanje poreza za bogate. Kao, nema što da se debljaju!
  Općenito, puno toga se planiralo napraviti. Uključujući i grandioznu izgradnju željeznice: Arhangelsk - Čukotka, a potom i podzemni tunel ispod Aljaske.
  Zašto Zelenski nije car? Njegovi projekti su super. A u SAD-u će se vlast uskoro promijeniti i bit će druga generacija političara. koji također žele promjenu.
  A sada se Zelenski odmotava ...
  Dok nije oduzet kompjuter, u igru je ušao Medvedev ...
  Već nakon osvajanja SSSR-a moguće je uhvatiti se u koštac sa SAD-om. Ali prvo, istjerajmo laserski raketni obrambeni sustav, ovdje carstvo ima takve mogućnosti. Rat protiv SAD-a - 2008! Invazija počinje od Čukotke do Aljaske.
  Vodi se prava borba.
  Borba "Abrams" protiv tenka "Panther" -7. Novi stroj nije toliko težak koliko savršen. I pokazuje svoju apsolutnu klasu.
  A Jenkiji se sami uništavaju... Medvedevu je rat pomalo dosadio, pa je kontrolu predao vojnom savjetniku iz klase Rokossovski. I počeo je upravljati ...
  Na primjer, izgraditi nešto... Nove hramove, svaki sa sedam religija. Ili čak novi TV tornjevi. Da, izgradnja piramide bi bila cool. Visok kilometar i pol. Da, to bi bilo stvarno sjajno!
  Medvedev u isto vrijeme podiže razinu blagostanja. Ne samo zato što vojne tvornice pečat.
  Također možete proizvoditi televizore, hladnjake, računala, prijenosna računala. I izgraditi proizvodnju, i napumpati borbene mišiće. Ali Sjedinjene Države su već nadmoćne ... Carstvo već ima više od dvije i pol milijarde stanovnika i rat protiv Sjedinjenih Država prilično povlači. Medvedev pokazuje zube i pjeva:
  - Ja sam pravi orkan svih stoljeća! Onaj koji će donijeti mnogo smrti!
  I opet pritišće Ameriku. Već postoji razmjena nuklearnih udara. Ova bitka raste.
  . POGLAVLJE #8
  Eh, ajmo opet gurati jedinice. I te kako smo pogodili! Dolaze djevojke pješadije. Sve bose i u bikinijima. I kako Jenkiji bodu bajunetama, i kako bacaju granate bosim nogama. Prava energija je u njima. I sve svjetluca kao kuglice žive pod preplanulom kožom. Djevojke vole ubijati - ovo su djevojke!
  I pjevaju u sebi:
  Mi smo poletne komsomolke,
  Mi smo car Medvedev, vrlo mudar car...
  I naravno imamo zvonak glas,
  Bilo kakav posao za svađu - samo naprijed!
  I opet kako je bacao granate golim nožnim prstima. Ove djevojke su doslovno nevjerojatne. A Yankeeji ruše, osvajaju Aljasku. I pjevaju u sebi:
  - Zli vukovi se zbijaju u čopor! Samo tako će obitelj opstati! Slabi ginu, ubijaju se - čisteći svetu krv!
  A djevojke jurnu u napad pokazujući zube. Ali protiv Amerikanaca, tu su i "Tigrovi" -7, kakva nevjerojatna snaga. I ne zaustavljajte takva čudovišta!
  "Tigar"-7 je specijalni visokotlačni top s početnom brzinom projektila od 2500 metara u sekundi. A kako lupanet, onda je ništa neće spasiti. I trče na sve strane "Ambramsa". I srušiti kulu od njih.
  A djevojka tjera vojnike da kleknu i ljube im bose noge.
  Amerikanci se opet predaju. A trupe Medvedevljeve vojske približavaju se New Yorku. I grad je napadnut. Hvataju ga bez ceremonije.
  Medvedev sebe smatra velikim zapovjednikom: ipak je zauzeo New York.
  I možete reći da je on najveći od osvajača. A onda Washington.
  I Amerikanci se predaju. Predsjednik Sjedinjenih Država pao je ničice i počeo ljubiti bosa stopala djevojaka. Prvo jedan, pa drugi redom.
  Tako izljubio cijeli bataljon bosih djevojaka. Ovo je velika bitka!
  Medvedev se smije... Pa zarobio je Ameriku. Ali Putin to nije mogao učiniti!
  Ovo je stvarno bitka - super! A onda u Meksiko.
  I opet zahvati... I Meksikanke ih stavljaju na koljena, a oni im ljube gole pete. I urlaju:
  - Slava ljepotice!
  Da, računalo može prikazati velike slike u boji djevojaka s golim petama koje zatvorenici ljube. I to je takvo uzbuđenje.
  Ovdje opet vode zatvorenike - ovaj put crnce. A ljube i bose noge djevojaka.
  A također i piramidalni tenkovi puze ...
  Djevojke se sele i ima ih puno... Uostalom, iz resursa možeš izbaciti mladu. I odaberite da sve jedinice budu djevojke u bikinijima. I tako je lijepo.
  Uglavnom su crvenokose i plavuše.
  I preuzimati jednu zemlju za drugom. Tako cool ratnici. Carstva padaju pod njihovim bosim nogama.
  Medvedev igra sa zadovoljstvom... I još nešto zvižduće ispod glasa.
  Kako eksplodira hidrogenska bomba? Monstruozno barbarstvo! A cijeli grad, ko krava jezikom polizala. I koliko više zračenja. I bosonoge djevojke trče kroz radioaktivnu prašinu. I njihove gole pete se opeku.
  Medvedev, s druge strane, igra kao da piton guta drugi teritorij.
  Evo još jedne moći osvojene u virtualnom svijetu, a zastava je spuštena.
  Tenkovi su sada novi s aktivnim oklopom i keramikom. Višeslojno i učinkovito.
  I nosači aviona su moderni, a i prilično neumjesni. I kako ih avioni počnu udarati.
  Medvedev je, kao što vidimo, vrlo pametan predsjednik.
  Dakle, sada razvoj dronova. I super je. I također, zrakoplov u obliku diska. Evo, NLO-i već kreću u borbu. A onda, piramidalni tenkovi.
  Američki predsjednik Trump, bistra glava, naredio je da automobil bude neranjiv i neprobojan iz svih kutova. I tako se mastodont pojavio u obliku niske piramide. I takav je stroj pokazao izvrsnu zaštitu. Pogotovo protiv kinetičkih projektila.
  I sada se ovaj tenk pokazao toliko uspješnim da ga se ne može probiti i još uvijek je u službi Sjedinjenih Država. Čak su ga tako i nazvali: Trumpov tenk.
  I ludilo ponekad obuzme ljude kad vide da je auto neprobojan.
  Medvedev vodi neravnopravnu bitku, a njegovi su strojevi već zauzeli drugu virtualnu prijestolnicu, pretvorivši je u hrpu ruševina i uzavrele lijevka.
  Ali ova djevojka-robot nije dovoljna. Ona kreće u razvoj nove generacije oružja: bombe za uništavanje. A ova bomba je četiri stotine puta jača od hidrogenske bombe. Dakle, ako pogodi, onda nećete skupljati pepeo!
  A rat se već seli u svemir.
  Medvedev koristi brodove izrađene od nove legure jače i lakše od titana. I svemirski brodovi lete u svemir, i borbeni roboti se bore. U podzemnim tvornicama već postoji mnogo različitih modela.
  I tako pada posljednje carstvo na planetu. I što? Sada u svemir!
  Počinje doba Ratova zvijezda.
  Medvedev se nosi s tim i snažno pritišće tipkovnicu. I možete voziti prstima, ili kontrolirati svoje misli.
  Vršitelj dužnosti predsjednika postupa razumno i gradi si svemirsku flotu. I borba se nastavlja.
  Još snažnija anihilacijska termokvark bomba se razvija. I to je sto tisuća puta snažnije od uništenja.
  A onda se brodovi dižu u nebo. I uhvatite satelite planeta. A onda i susjedni sustavi. Oni to rade vrlo brzo.
  A vd predsjednika proizvodi terminatore u igri. Evo heroja terminatora. Ovdje je putovanje kroz vrijeme, čak i ako je ograničeno.
  Medvedev je zakriještao:
  - Ljudi lupaju nogama o zemlju, što čizmama! Što je glupo i užasno ružno!
  I Medvedev je postao mnogo zabavniji. Hej djeco, tako ste dobri. Pogotovo ako postanu svemirski ratnici.
  Ovdje se odvija zvjezdana bitka. I ozbiljne razmjene udaraca, kad trivijalno pogađaju u trbuh. Točnije, to je figurativno mišljenje.
  Medvedev nastavlja s napadima:
  - Moji zvjezdani brodovi su smrtonosni!
  I postavlja nove svemirske zapovjednike umjesto sebe. A kakva tučnjava, ima tučnjave.
  Ovdje zapovijeda Medvedev sa svojim zapovjednicima. Ovdje neprijateljska koalicija dolazi do toga. Kad se približi takva bezbrojna armada, to je strašno, izdaleka se činilo da gmiže raznobojna, svjetlucava maglica. Štoviše, svaka iskra je demon prizvan magijom nekromanta čarobnjaka. Više od dvanaest i pol milijuna vojnih svemirskih letjelica glavnih klasa i beskrajne male "jame komaraca", uzimajući u obzir pojačanja koja su tu i tamo pristizala, njihov se broj približavao dvjestotinjak milijuna. Prednja strana se protezala na nekoliko parseka, u takvom mjerilu čak i vodeći ultra-bojni brodovi izgledaju kao zrnca pijeska u Sahari.
  Bliži se opća bitka: Vojska Medvedevljevog svemirskog carstva protiv mnogostrane "Koalicije potpunog spasa" koja je odlučila, umjesto stalne taktike vječno zakašnjele obrane, udariti samu flotu okrutnog agresora.
  Ovdje ima toliko mnogo brodova, s nevjerojatnom raznolikošću, iako u većini slučajeva samo ometa učinkovitu borbu. Pa, na primjer, zvjezdani brod u obliku čembala, ili, s dugim njuškama umjesto žica, harfa, pa čak i kontrabas s tenkovskom kupolom iz Drugog svjetskog rata. Ovo može impresionirati i doista impresionira one sa slabim srcem, ali vjerojatnije je da će izazvati smijeh nego strah.
  Njihov protivnik je carstvo koje tvrdi da je univerzalna sila. Medvedevljev veliki svemirski emirat, gdje je sve stavljeno u službu rata, glavna parola je učinkovitost i ekspeditivnost.
  Za razliku od koalicije, brodovi v. d. predsjednika razlikuju se samo po veličini. A oblik je gotovo isti, dubokomorska riba vrlo grabežljivog izgleda. Možda, uz jednu iznimku, izgledaju kao debeli, čelično lijevani bodeži - hvataljke.
  Zvijezde u ovom dijelu svemira nisu pregusto razbacane po nebu, ali su šarene, osebujne u svom rasponu svjetlosti.
  Iz nekog razloga, gledajući ove svjetiljke, postoji tužan osjećaj, kao da gledate u oči anđela, da oni osuđuju živa bića svemira zbog njihovog podlog, zaista divljačkog ponašanja.
  Vojska vršitelja dužnosti predsjednika nije žurila u susret, samo su odvojeni pokretni odredi brzo, koristeći svoju nadmoćnu brzinu, napali neprijatelja, nanijeli štetu i povukli se. Kao odgovor pokušali su ih dočekati baražnom vatrom, no spretniji i uz savršenu zaštitu djelovali su mnogo učinkovitije.
  Eksplodirale su, kao u detonaciji mina, koje se čine male u svemirskim razmjerima, krstarice i razarači. Ali ovdje je bilo moguće izbaciti i veliku igru. Jedan od golemih bojnih brodova koalicije bio je pogođen, gusto se dimio, iskrivio, a panika je planula na palubi golemog zvjezdanog broda, poput požara u suhoj šumi.
  Vanzemaljci, slični jerboima samo s pandžama umjesto repa, razbježe se od straha, vrišteći i srcedrapajuće skačući. Između njih susreću se manji tipovi, koji izgledaju kao hibridi medvjeda i patke. Kljunovi od divljeg užasa se krive, čuju se pucketanja, razlijeću se, ovdje svijetli perje. Ovdje je jedna od pataka medvjeda okrenuta naopačke, omotana glavom u vatrogasnu cijev. Tamo joj je pjena udarila ravno u grlo, trbuh joj se istog trena izbočio, a ptičji leš je prsnuo, poprskavši krv s ostacima mesa koje je izviralo iz djeteta.
  Jerboi se pale, jure prema modulima za spašavanje, ali čini se da je sustav koji daje sablasnu nadu za preživljavanje beznadno oštećen. Njihov general, Žoharov Rep histerično cvili:
  - O bogovi kvadrata univerzalnog kruga, po ....
  Nije se moglo završiti, plamen je pokrio njegovu nesretnu preuzvišenost. Meso inteligentnog glodavca raspalo se u elementarne čestice.
  Bojni brod je izgorio, izbacujući mjehuriće zraka u vakuum, a zatim je eksplodirao, razbivši se na mnogo fragmenata.
  Medvedev je, nakon što je dovoljno igrao, naredio još nekoliko naloga. Također je posthumno nagradio Novodvorskaju zvijezdom Heroja Rusije. Naredio je da se Olega Ribačenka nagradi svim ordenima i medaljama koje ima u Rusiji. I uručio orden svetog Andrije Prvozvanog i Donalda Trumpa. Nakon toga je Medvedev ponovno zaspao ... Nitko ga još nije gnjavio.
  Nakon takvog podviga Alenka se primjetno oraspoložila. Kao i njezin tim.
  Margarita je prva uzela riječ:
  - Završimo s Japanom na moru, dokrajčimo ih na kopnu!
  Alenka je toplo podržala ovu ideju:
  - Sigurno! Zašto dopustiti smrt novih ruskih vojnika!
  Natasha je također rekla:
  - Kuropatkin je previše neodlučan zapovjednik. Dakle, nije činjenica da će moći pobijediti, čak i uzimajući u obzir slabljenje Japanaca tijekom napada na Port Arthur!
  Medvedev je odlučno sažeo:
  - Dolazimo! Ovo je naša šansa i šansa Rusije!
  Nakon toga krenuo je snažan i ultramoderan tenk. Da, Japan ima loš dan. I često će proklinjati trenutak kad im je palo na pamet da se bore s Rusijom.
  Tenk se kretao prema japanskim trupama. Alenka je oduševljeno rekla:
  - I sanjala sam tako nevjerojatan san. Kao da Natasha i ja branimo Ryazan od hordi Batu Khana.
  Margarita je živnula:
  - Jesam li bio u snu?
  Elena je negativno odmahnula glavom.
  - Ne! Jednostavno nisi postojao!
  Djevojka je ozlojeđeno zastenjala:
  - Kakva šteta!
  Golonoga Alenka nasmijala se i primijetila:
  - Mogli ste nam se samo umiješati! Ali Natasha i ja smo bili tako cool!
  Plavokosa djevojka iznenađeno upita:
  - Jesu li bili cool?
  Bosa Alenka je spremno potvrdila:
  - Da, vrlo cool! Čak sam i osedlao zmaja!
  Nataša se nasmijala i odgovorila:
  - Na zmaju si bila jako lijepa!
  Alenka je spremno potvrdila:
  - To je kao iz bajke! Tamo gdje su zmajevi, i vilenjaci, i sve te glamurozne stvari!
  Margarita odgovori s iskrenim osjećajem:
  - Jako si lijepa i bez zmaja! Samo vila, i čudo nad čudima!
  Alenka je samouvjereno izjavila:
  - Pobijedit ću sve! I sa zmajevima i bez zmajeva!
  I ratnica je pokazala šaku.
  Prvi ruski tenk napao je Japance koji su stajali na zidinama Port Arthura. Bilo ih je još dosta. Pucalo je topništvo. Kao odgovor, top je gađao tenk od 152 milimetra, kao i osam smrtonosnih mitraljeza. I opet su stotine samuraja počele kositi.
  Mitraljezi - "Zmajevi", vrlo ubojita stvar. Pet tisuća metaka u minuti - samo nekakva životinja.
  Japanci su pali probodeni, rastrgani na komade, smrskanih lubanja. Trbusi su im se rasprsnuli, a tijela poskočila, izbačena uvis razornim udarcima vatre.
  Također pucaju fragmentacijske čahure s kumulativnom ispunom. Bili su izvrsni i za gađanje pješaštva i za probijanje dna brodova.
  Ovo su djevojke terminatorice, a profesorica je pravi genijalac. Tako su počeli mlatiti samuraje.
  Golonoga Aljonka je uzviknula:
  - Da, ruski duh je poznat!
  Natasha je bosim nožnim prstima pritiskala tipku joysticka, poslala kišu metaka, nastavila je:
  - I naš car, Nikola II!
  Golonoga Alenka nastavila je slati granatu za granatom. Svake tri sekunde izletio je jedan smrtonosni. I japanske baterije su utihnule. A žutoputi vojnici ginuli su u velikom broju.
  Natasha je, nakon što je pokosila nekoliko redova samuraja, podržala:
  - Himna se pjeva u našim srcima.
  Golonoga Alenka, nastavivši da bljuje školjke sa smrtonosnim punjenjem, a one su puno moćnije od plastida, nastavila je:
  - U cijelom svemiru nema ljepšeg od njega.
  Natasha je nemilosrdno pucala u Japance, uz pomoć golih nožnih prstiju, dodala je:
  - Stisni jače vitešku strojnicu.
  Bosa Alenka, zgnječivši samuraja, završi:
  - Umri za Bogom danu Rusiju!
  Djevojke su stvarno, stvarno super! Veličanstvene ljepote. Pogledajte ih i divite im se. No Japancima je to čista smrt. Tenk je prošao kroz baterije. Onesposobljeni oružnici. Učinio je to vrlo, vrlo brzo. Zatim je prošao kroz rovove. Također pokosio mnoge. Točnije, ne puno, ali gotovo sve. Istrebljenje je bilo totalno. Ovdje je, naravno, sve ispalo automatski. Ovako su Japanci uništeni.
  Alenka je kroz smijeh primijetila, pritišćući golim prstima preplanulih nogu tipke joysticka:
  Više smo krvnici nego ratnici!
  Nataša se zahihotala i složila se:
  - Sloboda, genije i slava krvnici!
  I opet puca. I nokautira samuraja divljom snagom.
  Margarita, koja je također precizno pucala bosim nogama, racionalno je primijetila:
  - Bit će manje plavog, u Japanu će faliti muškaraca!
  Golonoga Aljonka prasnula je u smijeh i opet pogodila granatom:
  - Čuvaj se žena! Žene, oprez!
  Ovo je, doista, takva djevojka da se od nje odbijaju i granate, i krhotine, i svaki metak. Svejedno, djevojka je pravi terminator.
  Nataša ga je uzela i zapjevala:
  Legije marširaju
  Njihovi bajuneti sjaje.
  Milijuni iza nas
  O ruski pukovi!
  Nitko neće stati
  Nitko neće pobijediti...
  Kretanje se otvara novim,
  Letimo brže!
  I opet, kao kiša na neprijatelja. I ne daje im pad za stoti dio ampera.
  Golonoga Alenka, bacajući školjke monotonijom djetlića, siktala je, samo podrugljivo pjevajući:
  - Jedan, napadač, dva napadača, on tetura.
  Natasha pucajući, potvrdila pjesmu:
  - Jedan udarač, dva udarača, leži!
  Cool Alenka je energično podržala:
  - Jednom daska, dvije daske - lijes se gradi.
  Natasha je golih nogu, nastavljajući pucati i nokautirati neprijatelja mitraljeskim rafalima, prosiktala:
  - Jedna lopatica, dvije lopatice - rupa se kopa!
  A djevojka ratnica je namignula svojim safirnim očima. Stvarno je takva ljepotica.
  Golih nogu Aljonka pogledala je položaje. Tenk je brzo djelovao, a od vojske generala Nogija nije ostalo praktički ništa. Izgleda da je i sam zapovjednik ubijen. Dokrajčimo posljednjeg Japanca iz opsadne armije.
  Medvedev je logično primijetio:
  - Eto do čega je tehnologija došla! Četvero ljudi u nekoliko sati uništilo je više od osamdeset pet tisuća Japanaca.
  Polugola Alenka je, ljutito se cereći, primetila:
  - Moramo uništiti ostatak! Ne ostavljaj nikoga!
  Natasha je pjevala dok je pucala u posljednju tisuću samuraja:
  - Ne, neće biti zlatne planine, uskoro ćemo pobiti sve neprijatelje Rusa!
  Cool Margarita je dodala:
  - Ne, ne hemoroidi, ti si protivnik, a hura!
  Nakon što su pokosile cijelu vojsku generala Noga, terminatorice su privremeno izašle iz tenka i bose trčale po snijegu. Pa već je zima.
  Već jednim pješaštvom istrijebili su više od stotinu i pedeset tisuća. I plus japanska flota. Ipak, više od dvjesto pedeset tisuća Japanaca stoji protiv vojske generala Kuropatkina.
  Medvedev je nakon spavanja izašao s hrastovom glavom. Malo je sličilo. Onda sam se opet igrao na kompjuteru... Star Wars je super... Ali nešto nije išlo...
  Medvedev je počeo ponavljati novu strategiju. Uključio sam povijesnu igru: Rusija za vrijeme Nikole II. I rat s Japanom. Ovo je tako brutalan rat. Možete razviti strategiju i odrediti snage na računalu.
  Medvedev je igrao na laganoj razini, ali je promašio injekciju Japanca i pretrpio velike gubitke. Da, nije potrebno graditi previše aktivno. Idemo ponovno pokrenuti.
  I opet igraš za sebe... Kako se pokazalo na Kuropatkinovom mjestu, vd predsjednika ne blista previše... Stalno ima nekakvih promašaja, grešaka.
  Medvedev se tada okomio na vojnog savjetnika, i sve je išlo glatko... A on sam je uzeo i zadrijemao u fotelji.
  Lijepa Alenka , udarajući bosim nogama, upita Natašu:
  - A što osjećaš, ubijajući toliko ljudi?
  Plavokosa djevojka je iskreno odgovorila:
  - Ne znam! Čini se kao da je računalna igra! Ne osjećate nikakav bijes, ljutnju ili posebnu radost!
  Golonoga Alenka se iznervirano zahihotala:
  - Ovo je rat!
  Nat asha se izvrnula u salto. Njezine crvene, okrugle pete bljesnule su. Općenito, ona je divna djevojka, sposobna postići jako puno bez puno truda. I to ne pranjem, dakle klizanjem.
  Djevojke su trčale kroz snijeg. Tijela su im vrlo izražajna. Prsa su velika, bokovi su luksuzni, poput žitarica konja, mišići su reljefni. Takve su ljepotice-junaci. Imaju najstvarniju žensku snagu. Toliko milosti. A noge - kuglice mišića kotrljaju se pod preplanulom kožom.
  Ovdje su sreli tri japanska izviđača.
  Djevojke su se izvijale u salto. I kako će gole pete pogoditi samuraja u bradu. I stvarno su slomili čeljusti. I izbio sve zube. Zatim su djevojke zapjevale:
  - Veličinu Rusa priznao je planet,
  Samopouzdano idemo naprijed.
  Vole nas i cijene svi narodi svijeta,
  Narod cijele zemlje maršira prema komunizmu!
  I opet su ljepotice namigivale svojim smaragdnim očima. Izgledaju tako borbeno. Ratnici su aktivni. I još jedno trčanje.
  Golonoga Aljonka skoči. Okrenula je gramofon u zraku i primijetila:
  - Baš smo cool. Možemo osvojiti cijeli svijet!
  Nataša se zahihotala i odgovorila:
  - Carica planete Zemlje -
  Vrlo je cool!
  Obje su djevojke namignule jedna drugoj. Zatim su pojurili natrag. Zapravo, svaki ratni dan preskup je za blagajnu carske Rusije. I vrijeme je da završimo s Japancima.
  Medvedev je dočekao djevojke sa blistavim osmijehom:
  - Pa, kako si trčao?
  Golonoga Alenka cereći se rekla je:
  - Trčite i spremni za bitku!
  Natasha je agresivno primijetila:
  - Sve ćemo ih pobijediti!
  Medvedev je odmahnuo rukom i naredio:
  - Onda idemo!
  Golonoga Alenka se nasmijala i odgovorila:
  - Naša četiri su najsmrtonosnija na svijetu!
  Nataša se tome usprotivila lupajući bosom nogom:
  - Ne u svijetu, nego u svemiru!
  A moćan, agresivan i ubojit tenk vozio je svim brzinama. Više od dvjesto pedeset tisuća Japanaca ispred. Ali bit će dovoljno granata za milijardu vojnika!
  Djevojke, profesorica i studentica - to je ekipa koja će sve zgaziti i uviti u ovnujski rog. I tenk leti prema japanskim trupama. Prijeteći se juri. Želi sve uništiti.
  Golonoga Alenka oduševljeno je zapjevala:
  Prostranstva Rusije - lijepa, draga,
  Gdje su snježni biseri, rijeke bezgraničnog kristala,
  A ruski vojnik i general su jedno.
  Svet je simbol sile - pravoslavni orao, naš kralj!
  A onda je brzi tenk stvarno poletio. Trčao je poput borbenog zrakoplova. I završio ispred Japanaca. Univerzalni top i dragon mitraljezi ponovno su proradili. Djevojke su se vrlo revno prihvatile posla. Bez dodatnih ceremonija.
  Alenka je pucala golim nožnim prstima iz pištolja, nokautirala Japance i pjevala:
  - Budi slavna moja Rus', Staljin i Lenjin, jedna obitelj!
  A crvenokosi vrag blista smaragdnim očima. I kako samuraj guge. Zaljubit ćeš se.
  A ni Natasha nije inferiorna. Mlaćenje Japanaca.
  I pjeva:
  - Ne usporavajte u zavojima. Naša sudbina, djevojke za pobjedu!
  Ratnik je bio u punom ažuru. I tako brz, u sipanju vatre na neprijatelja.
  I bosi nožni prsti pritisnuti tipku joysticka.
  Polugola Alenka puca, primijeti:
  - Dvije su nevolje u Rusiji...
  Margaret ju je ovdje prekinula:
  - Kad bi samo dvije!
  Golonoga Alenka je pucajući sa zadovoljstvom pristala:
  - Da, kad bi samo dva!
  Natasha je, pucajući, položila Japance na stotine, uzela ih i zapjevala:
  - U dvije, u dvije zime. U dva, u dva proljeća!
  Golih nogu Alenka je pucajući dodala:
  - Ubijte Japance i vratite se!
  Nataša se zahihotala i odgovorila:
  - Port Arthur je naš! I nikome nećemo dopustiti da nam uzme Mandžuriju!
  I ratnik je opet mlatio samuraja. Rusi neće izgubiti od Japanaca. Ovo još jednom dokazuje koliko je Rusija nepobjediva!
  Aljonka je golih nogu razbila bateriju i gugutala:
  - Budi poznat po Rusiji u najudaljenijim zemljama i stoljećima!
  Natasha je također graknula:
  "I ništa nas neće zaustaviti!"
  I uništio još nekoliko tisuća samuraja. Zatim je tenk krenuo naprijed i žetva je nastavljena.
  Margarita je, gledajući ovo, izrazila svoje mišljenje:
  - Ako je rat tako briljantno dobiven, što će onda Rusija učiniti sljedeće?
  Medvedev je pogledao kako su djevojke slavno pokosile Japance i predložio:
  - Bit će rata, ili s Nijemcima, ili s Britancima! Ali u svakom slučaju, bitka sa Zemljom izlazećeg sunca nije posljednja!
  Alena je, razbijajući još jednu bateriju, rekla:
  - Evo mi ćemo Nijemcima dati toliko, dobro, dat ćemo im toliko da se neće činiti dovoljno!
  Natasha je slomila samuraja i dodala:
  - A Hitlera neće imati tko vrbovati u Wehrmacht!
  Aljonka je bosim nožnim prstima pritiskala gumbe joysticka, agresivno izjavila:
  - Ali šteta za arijevce. Toliko lijepih bijelih momaka je umrlo!
  Nataša se s tim složila tužno kimajući glavom:
  Da, toliko je dobrih ljudi umrlo! I za što!
  Djevojka je udarila Japanca i primijetila.
  - A Japanci su dobra nacija, a mi smo prisiljeni boriti se s njima! Iako ni to nije previše dobro!
  Margarita je logično primijetila:
  - A životinje? Zar se ne ubijaju? Čovjek je samo životinja najvišeg reda!
  Medvedev se nasmijao i usprotivio se:
  - Čovjek, za razliku od životinje, ima dušu! A duša mu je doista jedinstvena i besmrtna! Dakle, mi i životinje, cijeli ponor!
  Margaret je na to odgovorila:
  - A majmuni? Također imaju visoku razinu inteligencije. Evo jedan od njih zna tri i pol tisuće riječi!
  V.D. je odgovorio:
  Ali oni su nam rođaci!
  Golih nogu Aljonka je pucala u Japance i pjevala:
  - Ja sam majmun! Također ljudski!
  Natasha je, koseći samuraja, gugutala:
  - Ne hodajte kao majmuni jedno stoljeće!
  Supertenk je nastavio kositi Japance. Zašto ne? On je stvarno luda životinja
  koji izbacuje četrdeset tisuća metaka u minuti. A njegov oklop je neprobojan, za gotovo svaki projektil. I ne samo početak dvadesetog stoljeća.
  Golonoga Alenka, pucajući, agresivno je izjavila:
  - Za Rusiju je car Nikolaj učinio mnogo, ali je ostao necijenjen i podcijenjen!
  Natasha, sipajući vatru na Japance, složila se:
  - To je u redu! Kralj je ubijen. Natjerali su oca da siđe s prijestolja! Što je bilo bolje?
  Golonoga Aljonka opali iz topa i doda:
  - Postalo je još gore! I došli na vlast, još podliji ljudi!
  Nataša se zahihotala, udarila Japanca i rekla:
  Borimo se za bolju budućnost! I za slobodu Rusije!
  Polugola Alenka je pucajući rekla:
  - Za promjenu i pobjedu!
  Zatim je pokazala šaku. Ona je djevojka koja to može. Da onda samuraj neće biti odvezan. I oružje radi. Svi kosi i kosi.
  Oni, zapravo, preoru čitave redove leševa. I ubojica očisti prostor.
  General Kuropatkin je obaviješten da se nešto čudno događa među Japancima. Pucnjava, eksplozije, netko ih je napao.
  . POGLAVLJE #9
  Medvedev je, nakon što je malo odspavao, ponovno uzeo računalo. Nije se ni obrijao. I opet je počeo svirati.
  Napad na Japan nakon lažnog koda tenkovima i zrakoplovima. Uključujući najbolji bombarder Prvog svjetskog rata "Ilya Muromets". Što se vrlo glasno deklariralo. I udarao je Japance kao gumeno veslo po muhama.
  Napred za Tokio...
  Dmitrij Medvedev, nakon što je osvojio Japan, nazvao se carem Mikada.
  A onda novi ratovi...
  Ovdje, na primjer, možete igrati u alternativnoj povijesti. Aleksandar II rekao je Bismarcku 1875. da su njegove razlike s Francuskom unutarnja stvar Njemačke i Francuza. Bismarck je preuzeo vlast i napao Francusku 1876. U početku su Prusi imali sreće i stigli su do Pariza. Ali onda su usporili. I Britanija je ušla u rat ... Sve bi bilo u redu, ali Britanci su dali bitku Njemačkoj i poraženi. Tada su Prusi povukli svoje snage.
  Rat na Zapadu se odužio. Francuzi su se očajnički branili. Engleska je prebacivala sve više i više novih snaga ...
  U međuvremenu je Rusija osvojila Tursku i Istanbul. Britanija, Francuska i Njemačka su se otegle u ratu. I carstvo cara Aleksandra pripojilo je mnoge zemlje, uključujući Irak, idući do Indijskog oceana. I Palestina, i zemlja do Egipta. I tako su ruske trupe, predvođene Skobeljevom, osvojile Mekku, Medinu i druge gradove Saudijske Arabije.
  I formiran je južni dio Ruskog Carstva. I Aleksandar II je postao veliki kralj. A rat Njemačke protiv Francuske i Britanije trajao je deset godina.
  I završilo remijem.
  Aleksandar II je vladao do 1887. i bio je žrtva atentata koji je predvodio Aleksandar Uljanov, Lenjinov brat. Svršeno je njegovo slavno kraljevstvo, pod kojim je Rusija izgradila mnoge ceste, osvojila mnoge zemlje i oslobodila seljake.
  Po ovoj alternativi igra se. Aleksandar Treći je zajedno sa zapovjednikom Skobeljevim osvojio i Iran i Pakistan. Ali i on je umro - bistra glavica. Pod Nikolom II., Rusija je ratovala s Japanom, koji je već imao flotu u Indijskom oceanu, koja je vrlo brzo stigla u pomoć Pacifiku. Rusi su samuraje porazili relativno brzo, a imali su mnogo više snaga i na kopnu i na vodi.
  Osim toga, briljantni ministar obrane Skobelev zapovijedao je ruskom vojskom. A Rusija ne samo da je pobijedila, nego je i uspjela pokoriti Japan. Štoviše, Sjedinjene Države još se nisu popele dalje od zapadne hemisfere, a Britanija nije bila tako jaka. Štoviše, Rusija je bila u savezu s Njemačkom. Potonja je zaostajala za Britanijom i Francuskom u borbi za Afriku. Carska Rusija je, nakon aneksije Japana, te dijela Kine, još više ojačala. Gradila se cesta Delhi-Moskva.
  Kao što se iz ovoga vidi, planovi carske Rusije za širenje u Indiju i Kinu uspješno su provedeni. Car Nikolaj II je odabrao stranu Njemačke tijekom Prvog svjetskog rata. Nijemci su porazili Francusku, okupirali Belgiju, Nizozemsku, Dansku i Norvešku. Rusija je zauzela Egipat, veći dio Afrike i Indokine. A također i pacifičke posjede Britanije. I čak je sletio u Australiju. I Australija je preuzeta.
  Nakon toga rat je završio iskrcavanjem i okupacijom Britanije. Prvi svjetski rat je završio. Ali Kaiseru Wilhelmu se činilo da je Rusija već osvojila previše zemlje, čak i bez posebnog naprezanja. I sanjao je revanš. Rusija je zaista osvojila ogromne prostore - Australiju, cijelu Aziju, veći dio Afrike, Nijemci nisu toliko odgrizli, a još više od Portugala i Španjolske koje su okupirali. Austro-Ugarska je stavila pod kontrolu Italiju i Libiju. Rusija je oko tri četvrtine Afrike, a onda je nešto kasnije zauzela Etiopiju. Maroko je uspio odsjeći Nijemce.
  Naravno, Njemačkoj se to nije činilo dovoljno. Iako je uzela Francusku, Belgiju, Nizozemsku i Norvešku, a Rusija je pokorila Švedsku.
  Wilhelm se počeo pripremati za novi rat s Rusijom. Kriza 1929. pogoršala je situaciju. Austro-Ugarska i Njemačka kontrolirale su gotovo cijelu Europu. I dio Afrike... I Britanija. Ali tu su još bile Sjedinjene Države i Kanada. Wilhelm i Nikola II još se nisu usudili međusobno ratovati. Štoviše, Rusija se najmanje od svega željela boriti, probavljajući ogromne teritorije. Kako bi ubrzao njihovu asimilaciju, car Nikola II čak je dopustio Rusima da imaju četiri žene. Što je utvrđeno na osmom ekumenskom saboru.
  Slična odluka donesena je 1925. godine. A 1926. Nikolaj II uzeo je drugu ženu. Ispostavilo se da je to bila glupa odluka. Godine 1929. caru se rodila još jedna kći. I 25. studenog 1932. napokon je rođen zdrav sin. Njegov drugi Nikola po imenu Petar. U čast Petra Velikog.
  A 1933. godine, 15. svibnja, počeo je novi rat. Njemačka je objavila rat Kanadi. kao dominion Britanije. Dva mjeseca kasnije Sjedinjene Američke Države, predvođene Rooseveltom, unatoč gospodarskoj krizi, ulaze u rat s Njemačkom. Nisu se htjeli odreći Kanade.
  Već sredovječni, ali agresivni Wilhelm, isprva se pokušao boriti sam, bez potrebe za pomoći Rusije. Očekivao je da će sve učiniti sam. Ali nije tako lako osvojiti teritorij odvojen oceanom. Štoviše, Sjedinjene Države brzo su izgradile tenkove i vojsku. I formirali su pukovnije... Rat je trajao cijelu godinu bez većeg uspjeha za Nijemce. Koja je uspjela zauzeti samo Island i Grenland. A u Kanadi se nisu mogli uhvatiti.
  Wilhelm se obratio caru Nikoli II.: pomozite kolegi. Ti si moj bratić i brat. Sam Nikolaj II imao je pogled na Aljasku i Kanadu. Pa, odlučio sam - nisu bogovi ti koji oblikuju lonce. I uzeo ga je i 25. lipnja 1934. objavio rat Sjedinjenim Državama i Kanadi. Njegove trupe kretale su se Aljaskom, preko Sjedinjenih Država.
  Do tada je željeznica do Čukotke već bila izgrađena, a ruske trupe su uspješno napredovale. Na njihovoj strani bila je brojčana nadmoć i najbolji tenkovi na svijetu, i laki i teški i srednji.
  Tako se Amerika morala nositi s nejednakim snagama.
  A Nikola II je, kao što vidimo, stvarno na bijelom konju. I jedna pobjeda za drugom. Ruske trupe marširaju Aljaskom. I zauzimaju grad za gradom, selo za selom.
  Nijemci se pokušavaju iskrcati na Kubu. Rat raste. Kaiser Wilhelm piše Nikoli II.
  - Bili smo i uvijek ćemo biti složni s Rusima. I nikad se ne svađamo. Pa neka Amerika bude dokrajčena.
  Zbog duljine komunikacije promocija je tekla nešto sporije od planiranog. No ruske, carske trupe, ipak su u pet mjeseci borbi zauzele cijelu Aljasku i ušle u Kanadu.
  Roosevelt je čak ponudio mir Rusiji, obećavši da će se odreći Aljaske, ali bilo je prekasno. Rat se nastavio žestokim tempom.
  U zimi 1935., unatoč teškim vremenskim uvjetima, ruske trupe stigle su do američkih granica na sjeveru. Borbe su se nastavile u proljeće ... Ruske trupe izvodile su jednu operaciju za drugom, a do kraja srpnja zauzele su gotovo cijelu Kanadu. A u kolovozu su opkolili Philadelphiju.
  SAD su se našle u vrlo teškoj situaciji. Ali oni su se očajnički borili ... Međutim, do kraja 1935., više od trećine američkog teritorija već je bilo zarobljeno. A zimi je uspjeh cara bio još veći ... Početkom ožujka 1936. približili su se Washingtonu i New Yorku.
  I u travnju su oba grada zauzeta ... Rat je još trajao do kolovoza, dok cijeli teritorij Sjedinjenih Država nije bio okupiran.
  Zatim je uslijedila ofenziva u Meksiku i tako redom kroz teritorij.
  Wilhelm je ponudio Nikoli II da dovrši cijeli svijet. Nikolaj II se složio.
  Tijekom 1937. cijelu Latinsku Ameriku zauzele su ruske trupe. Tako je Nikola II dovršio podjelu svijeta s Nijemcima. I ostala su samo tri carstva: najveće: Rusko, pa Njemačko i još dalje Austro-Ugarsko.
  Rusija je tako postala svjetski hegemon, ali... Nikola II je i dalje veliki car, ali smrtnik. Umro je u kolovozu 1939. A ostarjeli Wilhelm napao je Rusiju 1. rujna 1939. godine. Odlučio je iskoristiti činjenicu da je Petar četvrti još uvijek dječak koji nema ni sedam godina. I odlučio je da je najbolje udarati dok regenti vladaju Rusijom. Dva dana kasnije u rat je ušla i Austro-Ugarska. Sve zemlje svijeta bile su uvučene u sukob. Počeo je posljednji rat u povijesti planeta Zemlje.
  Carskoj vojsci nije bilo premca po broju i kvaliteti oružja. Ruski tenkovi i avioni su i dalje najbolji na svijetu.
  I borbe su to pokazale. Kao i novi talentirani zapovjednici.
  Ali Austro-Ugarska se od samog početka pokazala kao slaba karika. I izgubio gotovo od prvog dana. Carska vojska porazila je Austrijance, zauzela Lvov, a zatim Peremyl. Tek uklanjanjem dijela svojih snaga iz Poljske, Nijemci su spasili Austrijance od potpunog poraza. Ali i od toga je bilo malo koristi. Pokušaj Kajzerove vojske da zauzme Varšavu sramno je propao. A ruske trupe su ih silom potisnule više od dvjesto kilometara.
  Nijemci su uz velike poteškoće zaustavili ruske trupe. Cijelu zimu proveli su u borbama. I u proljeće su borbe bile u punom jeku. Ruske su trupe postupno preuzimale inicijativu. Imali su nekoliko puta više vojnika, pa su do ljeta uspjeli Nijemce u međusobnim okršajima toliko iscrpiti da su se počeli predavati. Istodobno je započela ofenziva na Austro-Ugarsku. Budimpešta je bila opkoljena u jesen. Osim toga, carska je vojska zauzela njemačke posjede u Kanadi. A u zimi 1940.-1941., carska je vojska također odsjekla Istočnu Prusku. I do travnja 1941. stigla je do Odre.
  Položaj Nijemaca postao je izuzetno težak. Beč je pao u svibnju 1941. A preko ljeta su Rusi stigli do Alpa i oslobodili Veneciju. Ušli su u južne regije Njemačke.
  A u jesen su konačno zauzeli Italiju. Zimska ofenziva na Berlin završila je njegovim zauzimanjem 30. siječnja 1942. godine. Nakon toga je oslabio otpor Nijemaca koji su već bili izgubili sve svoje posjede u Africi. Rusi su do travnja stigli do Rajne. Nakon toga, 22. travnja, kapitulirali su ostaci njemačkih snaga.
  Tako je završio posljednji rat na planeti Zemlji. Završio je pobjedom i uspjehom carske Rusije.
  Sljedeće je bilo osvajanje svemira. Davne 1936. godine prvi ruski čovjek poletio je u svemir. Letjeli oko planete Zemlje. A 1945., 9. svibnja, Rusi su se spustili na Mjesec.
  Na Mars su letjeli 1967. Na Veneru 1969. Na Merkuru 1972. A na Jupiterove satelite 1973. Na najudaljeniji planet Pluton čovjek je sletio već 1980. godine. A 2003. godine dogodio se prvi let izvan Sunčevog sustava u povijesti čovječanstva. Ruski brod odletio je u Alaf Centauri i vratio se 2018.
  Rusijom za 2020. i dalje vlada Petar Četvrti, koji zahvaljujući dostignućima moderne medicine nije nimalo dubok starac. Petar Četvrti vlada osamdeset jednu godinu i njegova je vladavina najduža u povijesti svijeta. Gdje su poznati, naravno, točni datumi vladavine.
  U međuvremenu je u svijetu sve mirno kao i uvijek. Pa čak i pomalo dosadan... Ljudi dobro žive. Istina, ima problema s prenapučenošću. Ali već postoje ograničenja nataliteta.
  Pravoslavlje je modernizirano. Svećenici su bili obrijani i odjeveni u odore s naramenicama.
  Razvoj tehnologije stvorio je veliku nezaposlenost. Ali i ovaj problem je riješen. Hypernet je evoluirao.
  Istraživanja su u tijeku, a već su stvoreni svemirski brodovi koji se mogu kretati brže od brzine svjetlosti. Da, to je dobro za carsku Rusiju i cijeli svijet pod kontrolom Romanovih. Ova najslavnija dinastija u povijesti čovječanstva.
  Otac car Nikolaj. Izgradite raj na planeti Zemlji!
  Dmitrij Medvedev odbacio je strategiju. Osvojio je cijeli svijet za ruske careve. Pokazao je svoje strateško razmišljanje. Postigao je veliki uspjeh i ponovno zaspao, obučen kao prije i sanjao je.
  Kuropatkin je rekao:
  - Smiri se! Samo smirenost!
  General Linevich je zabrinuto primijetio:
  - Vaša ekscelencijo, možemo li sada štrajkati?
  General-ađutant Kuropatkin izjavio je:
  - Ne! Naravno da ne! To bi mogla biti japanska zamka!
  General Linevich je bojažljivo primijetio:
  - Ovo je naša prilika da konačno dobijemo ovaj rat!
  Kuropatkin izjavi drhtavim glasom:
  - Strpljenje, strpljenje i još strpljenja!
  Linevich se još ljutije usprotivio:
  - Ali Aleksandar Suvorov je rekao: trenutak daje pobjedu!
  Kuropatkin suho promrmlja:
  - Ja sam ovdje glavni! A prvo moramo spasiti vojsku. I općenito, Japan će uskoro ostati bez snage!
  Linevich je predložio:
  "Možda bismo trebali malo izvidjeti?"
  Kuropatkin se nevoljko složio:
  - Možeš, samo pazi!
  Linevich je agresivno progunđao:
  - U ime Cara i Otadžbine!
  A supertenk je u međuvremenu čistio Japance. Nokautirao ih, strijeljao na razne načine.
  Golonoga Alenka, nemilosrdno pucajući, upitala je v.d.
  - Je li ovo naša zadnja operacija?
  Medvedev je s osmijehom upitao:
  - Zašto to misliš?
  Crvenokosa je primijetila:
  - Japanci više nemaju velikih veza!
  Zabijajući i pucajući u samuraje, složila se i Natasha:
  - Ali, zapravo, Japan se više nema s čime boriti!
  Medvedev je odgovorio pomalo nesigurnim pogledom:
  - Japan može skupiti više trupa i kupiti nove brodove od Amerike i Britanije. Dakle, rat, priznajmo, još nije sasvim gotov!
  Polugola Alenka, pucajući u samuraja, primijeti:
  - A ako Rusija Japanu ponudi mir pod umjerenim uvjetima? Uzet ćemo samo Kurilski greben, a sve ostalo će ostati kao prije rata?
  Složio se i v.d.
  - U ovom slučaju, najvjerojatnije, bit će mir!
  Margarita je ljutito primijetila:
  - Da nije bilo revolucije, Japanci bi ionako bili poraženi. Oni ne bi nigdje otišli!
  Bosonoga Natasha, sipajući vatru na samuraja, spremno se složila:
  - Sigurno! Oni ne bi nigdje otišli!
  Cool Alenka, kidajući Japance granatama, predložila je:
  - I uhvatimo mikado!
  Nataša je agresivno skočila:
  - Zarobiti Mikado? I što zanimljivo!
  Margarita je sa smiješkom primijetila:
  - Ne bi li to bilo pretjerano?
  Medvedev je također izrazio svoje sumnje:
  - Nije li to previše? Uostalom, jedna je stvar braniti svoje, a druga je stvar popeti se u Japan, koji se, priznajmo, također ne bori na izvornim ruskim zemljama!
  Golonoga Alenka je prosiktala, opet razbijajući Japance granatama:
  Isplati li se pokazati takvo milosrđe?
  Natasha je bosim nožnim prstima pritiskala gumbe joysticka i kimnula:
  "Stvarno, zašto nam ovo treba? Možemo uhvatiti Mikado!
  Margaret se nasmijala.
  - Na tebe sam, kao u ratu! I u ratu, kao na tebi!
  Medvedev je strogo odgovorio:
  - Treba znati mjeru! Nismo nasumični udarci! Mi smo ti koji ozbiljno i svjesno mijenjamo povijest! Dakle, treba pokazati osjećaj, uključujući mjere!
  Golonoga Alenka je pucala i pjevala:
  - O, mjeri, mjeri! Što je kolera!
  Supertenk je bio aktivan. Više od stotinu dvadeset pet tisuća Japanaca već je uništeno. Pola lijevo.
  Nataša je sa smiješkom zapjevala:
  - Uništit ćemo cijeli svijet nasilja,
  Do dna i onda
  Izgradit ćemo novi cool svijet,
  Tako da ne znaju nevolje, probleme!
  Alenka golih nogu, ispaljujući vrlo ubojitu vatru, prosiktala je:
  - Za dobrog i pravednog kralja!
  Margaret je predložila:
  "Možda možemo uzeti nekoliko trofejnih bačava sakea?"
  Golonoga Alenka se otrovno nacerila:
  - Što želite popiti?
  Margarita je negativno odmahnula glavom.
  - Sportaši ne piju!
  Golonoga Aljonka, raznijevši još jednu bateriju, zahihotala se:
  - Od malih jela!
  Natasha je predložila:
  - Idemo popiti palmino pivo. Korisnije je!
  I oborio sljedećeg Japanca.
  Medvedev je odgovorio:
  Prvo posao, poslije zabava!
  Je li on v.d., ne zna se. Nije li cijelo vrijeme bio u trudovima i brigama?
  Da, jedna od prvih dekreta vršitelja dužnosti predsjednika Medvedeva bila je povećanje plaća zastupnika Državne dume tri puta. A što je sa zastupnicima? Odgodili su predsjedničke izbore. Tako je u Rusiji Medvedev dosta dugo bio vd predsjednika.
  I to je čak postala jedinstvena situacija. Kad je šef države tako dugo v.d. A promjene ne dolaze. Točnije, pod Medvedevom se sve promijenilo nagore. Kao da je bogatstvo koje je toliko voljelo Putina odlučilo osvetiti se njegovom nasljedniku. Pa što mu fali!
  Nadograđeni tenk T-95 nastavio je eksponencijalno istrebljivati samuraje. Ovaj stroj pokazao je svoju učinkovitost. I negativna sila bijesa umnažanja kvazimaterije.
  Polugola Alenka, pucajući po Japancima, logično je primijetila:
  - Ipak, nije baš u redu. Ispada da bez superoružja ne možemo ništa!
  Golonoga Nataša je ljutito odgovorila:
  - Neke više sile spriječile su Rusiju da dobije rat s Japanom. Ali planirana je dobra stvar, evangelizacija Kine. I nije ispalo baš lijepo!
  Margarita je postavila očito pitanje:
  "Ali što je onda s Bogom?" Zašto nije pomogao pravoslavlju?
  Gotovo gola Alenka, šaljući granat za granatom, zabilježila je:
  - To je to! Zapravo, dopustiti pobjedu Japanaca nad pravoslavnom zemljom. To je zapravo takva izdaja ruske vjere!
  Natasha, sipajući vatru na Japance, ljutito je primijetila:
  - Carska religija ne bi trebala biti pacifistička. Može li se postati velika država ako se živi po zapovijedi: udare te po desnom obrazu - okreni lijevi!
  S tim se spremno složila i cool Alenka koja je slomila Japance:
  - Sigurno! Pacifizam nam ne treba! Voli svog neprijatelja! Je li ovo zapovijed?
  Margarita je oduševljeno zapjevala:
  Svatko tko je muškarac rođen je kao ratnik,
  Tako se i dogodilo - gorila je uzela kamen.
  Kad je živi osuđen na borbu,
  A u srcu žarki plamen bukti!
  
  Dječak u snovima vidi mitraljez,
  Uostalom, tenk mu je ljepši od limuzine.
  Tko želi pretvoriti peni u peni -
  Od rođenja razumije - vlast vlada!
  Natasha je uzviknula, bijesom pjenušavog vulkana, zasipajući Japance vatrom:
  Da, automatski! A snaga je ključna! Moramo pobijediti!
  Golonoga Alenka izbezumljeno i bijesno zasikta izbacivši Japanca:
  - Ja sam ono što je rođeno da pobjeđuje! I ništa manje od toga. Naša će pobjeda biti naša!
  Natasha se složila, pritišćući gumbe joysticka golim prstima mišićavih nogu:
  - To bi bilo najbolje! Vladali smo, i uvijek ćemo vladati! Mislim na Rusiju!
  Golonoga Alenka , nokautirala Japanku, propilila:
  - Neću se pretvarati, ja želim vladati! Ali ne zahrđalim strojem, nego čitavom snagom!
  I djevojka je pomela posljednju bateriju zemlje izlazećeg sunca. Tolika je ljepotica da bi trebala biti svjetska prvakinja. I nikada ne podliježite slabosti i plašljivosti.
  Natasha je pucajući promrmljala:
  - Bit ću kraljica! Ili, još bolje, carica!
  Golonoga Alenka je nastavila:
  - A što je rat, a što je rat, loša teta i kučka je! Ali proizvodi lijepe dečke, naređuje - ubij kukavicu u sebi!
  Margaret je kimnula u znak slaganja.
  - Tako je, ubijte kukavicu u sebi! Mislim da ako se Nikola II odrekao prijestolja, to uopće nije bilo zbog kukavičluka!
  Polugola Alenka rezolutno je izjavila:
  - Sada neće odustati! Učvrstit ćemo kraljevsko prijestolje da stoji stoljećima!
  Nataša je uzviknula:
  - Budi veliki car Nikola II! Podržavamo vas! Neće biti revolucije - bit će velike Rusije!
  Konačno, ratnici su završili s istrebljenjem vojske zemlje izlazećeg sunca. Uništeno više od dvjesto pedeset tisuća vojnika i časnika. Tako su gotovo sve kopnene snage Japana uništene. Baš kao što je mornarica prestala postojati.
  Golih nogu Aljonka je sa smiješkom primijetila:
  - A je li se isplatilo petljati? Mislim, jesam li mislio poludjeti? Ne tako dugo otpor vojsci koja je uspjela savladati Rusiju!
  Natasha je samouvjereno izjavila:
  - Rusija je izgubila isključivo zbog pete kolone. Inače bismo ionako pobijedili!
  Margarita je upitala v.d.
  - Što ćemo učiniti? Hoćemo li se vratiti ili nastaviti?
  Gubeći struju, Medvedev je uključio kompjuter i rekao:
  - Sada ćemo dobiti prognozu daljnjeg razvoja carske Rusije. Ako sve bude u redu, vratit ćemo se.
  Začuo se ugodan ženski glas;
  Nakon potpunog uništenja japanskih kopnenih snaga i mornarice, Mikado je ponudio mir. SAD i Britanija pristale su djelovati kao posrednici.
  Uvjeti su bili povoljni za Rusiju. Zemlja je dobila Kurilski greben i Tajvan.
  Kao i kontrolu nad Mandžurijom, Korejom, Mongolijom. Osim toga, Japan je također platio odštetu od dvjesto pedeset milijuna zlatnih ruskih rubalja.
  Autoritet cara Nikole II je rastao, a došlo je do opadanja revolucionarnog raspoloženja. Zemlja je započela brzi ekonomski oporavak. Nastala je Zheltorossia. Dio Kine dobrovoljno je postao dio Rusije, kao i Koreja i Mongolija. Carsko je carstvo postalo veće, stanovništvo mu je raslo. Gospodarski rast započeo je ranije nego u stvarnoj povijesti i bio je snažniji.
  Nije bilo Državne dume, a carska se vlada mogla bolje pripremiti za Prvi svjetski rat. U Rusiji su se pojavili prvi laki tenkovi na svijetu "Luna"-2 u masovnoj proizvodnji i četveromotorni bombarderi "Ilja Muromets" i "Svjatogor". Prvi svjetski rat je ipak počeo, ali je bio uspješniji za Rusiju.
  Budući da je kralj imao više stanovništva, gospodarstva i vojske. Da, i unutarnji položaj je jači. Nema Državne dume - legla pobune i vojnog udara.
  S promjenjivim uspjehom, ali, općenito, na inicijativu Rusije i pobjedom u većini bitaka, rat je završio 7. studenoga 1915. predajom Njemačke. Austro-Ugarska se raspala i podijelila. Galicija i Bukovina postale su ruske pokrajine. Krakov i okolne zemlje ušle su u kraljevstvo Poljsku, kao i Poznanj, Danzig, dio Istočne Pruske. I Klaipeda se pridružila baltičkoj pokrajini. Čehoslovačka je nastala kao kraljevina unutar Rusije.
  Rumunjska je anektirala Transilvaniju. Ugarska je postala neovisno kraljevstvo, ali pod okriljem Rusije, a car Nikola suvladar. Austrija je postala vrlo mala zemlja. Nastala je Jugoslavija, također pod okriljem Rusije i pod suvladarom Nikolom II.
  Turska je nestala s političke karte svijeta. Irak i Palestina postali su dio Britanije, Sirija je postala dio Francuske, Mala Azija i Istanbul postali su ruske provincije. Tako je Rusija ponovno povećala svoj teritorij. Ali tu nije bio kraj. Tada je zajedno s Francuzima i Britancima osvojen Saudijski poluotok. A onda su Rusija i Britanija podijelile Iran i Afganistan. Sjever i centar postali su ruske provincije, a jug je postao britanska kolonija.
  Činilo se da je svijet stabilan. Rat se nastavio samo u Kini. Ali 1929. godine izbila je ozbiljna ekonomska kriza koja je dovela do Velike depresije.
  U Rusiji su ponovno rasla revolucionarna osjećanja. Izbili su štrajkovi i prosvjedi. Ali kriza nije bila prejaka. Osobito 1931. ponovno je izbio rat s Japanom.
  Samuraj je želio osvetu. Ali ova ruska vojska bila je jača u svim pogledima. A admiral Kolchak je briljantan pomorski zapovjednik.
  Japan nije samo poražen, nego i zarobljen. Car Nikolaj II u veljači 1932. službeno je okrunjen kao japanski car Mikado. Tako se Rusija još više proširila. I pripojio gotovo cijelu Kinu.
  I u pogledu stanovništva i teritorija Rusiji nije bilo ravnih. Štoviše, Britansko Carstvo je slabilo. Hitler je došao na vlast u Njemačkoj 1933., ali što je mogao protiv Rusije. Nema veze. Car Nikola II umro je 1937. godine, nakon što je pokazao vrlo uspješnu vladavinu, drugu najdužu nakon Ivana Groznog. I to s rekordnim osvajanjima po površini i broju stanovnika.
  Međutim, u osobnom životu kralja nije sve uspjelo. Nasljednik, Aleksej, umro je mlad. Mlađi brat Mihail, zbog nejednakog braka, lišen je prava na prijestolje Rusije.
  Krunu je naslijedio Kirill Romanov, koji je umro 1938. godine prije nego što je poživio godinu dana. A njegov sin Vladimir Treći postao je novi kralj. Bio je okrunjen, a monarh je vladao sretno do kraja života, sve do 1992. godine. A Rusija je prvo uzela kolonije od Francuske i Britanije, zajedno s Njemačkom. Zatim je osvojila Njemačku. A onda i cijeli svijet. Ukratko, novi car Juraj Prvi 1992. postao je svjetski car.
  Medvedev je završio pregled i rekao:
  - Čini se da je dovoljno za ovaj svemir! Vratili smo se!
  I sva četvorica povikaše:
  - Slava caru Nikolaju II!
  . MEĐU EPILOG
  Medvedev se probudio od poziva ... Obavijestili su ga da je Zelenski već inauguriran za predsjednika Rusije i Ukrajine. I to, kažu, Dmitrije Anatoljeviču, vrijeme je da napustite ured.
  Medvedev je nevoljko pristao. Obrijao se i okupao prije izlaska.
  Zatim je napustio ured. Odvezen je specijalnim vozilom. Putem su rekli da bi bilo najbolje da Medvedev odleti na Kanarske otoke kako bi se tamo odmorio.
  A Zelenski je priredio još jednu predstavu sa svoje inauguracije. Kao i obično šareno uz vatromet i skokove. Na dan inauguracije Vitalij Kličko na stadionu u Kijevu borio se s Michaelom Tysonom. Ugledni američki boksač pristao je na borbu zbog velikih novčanih problema. Kličko je dominirao svih dvanaest rundi, ali nije diplomatski nokautirao Tysona.
  Formalno se igrala jedna od minornih verzija svjetskog prvaka.
  Nakon toga, Vitaliju Kličku dodijeljen je dijamantni pojas.
  Volodimir Zelenski primio je čestitke iz svih zemalja svijeta, uključujući Kinu. Štoviše, u Nebeskom Carstvu intenzivirali su se narodni nemiri. Ne živi čovjek samo o kruhu. Ljudi su htjeli demokraciju i slobodu. Despotizam kineske komunističke partije je umoran, svi su htjeli slobodu.
  Zelenski je postao upravo takav simbol. Simbol demokratske snage, nakon pada diktature tajnih službi pod Putinom.
  Zelenski je puno govorio o promjenama, ekonomiji i novim postignućima. U Rusiji je već bio natječaj za mjesto premijera. Bilo je nekoliko tisuća prijavljenih. Proces odabira bio je vrlo intenzivan. I izgledalo je super.
  Do sada je sve išlo prilično glatko. Zelenski je čak napravio salto na svojoj inauguraciji. Slomio je aplauz. Potom je pokazao svoje znanje stranih jezika. Djelovao je vrlo aktivno i žustro.
  Na kraju je Zelensky održao još nekoliko govora.
  Nadalje, nakon inauguracije, uslijedila su kadrovska rješenja. Mnogo promjena i novih lica u Vladi.
  Bila je prava selekcija "željeznih narodnih komesara". U Rusiji se odvijala kadrovska revolucija.
  Zelenski je već u prvim danima izdao mnoge dekrete. Dopuštena prodaja alkohola noću i na putnim mjestima. Uveo nove poreze za bogate. Skinut imunitet zastupnicima i sucima. Povećana proizvodnja. Uvedene carine na trgovinu s Kinom.
  Bjelorusija je održala referendum o ujedinjenju s Rusijom. I to je također otišlo u zaslugu Zelenskog. Većina Bjelorusa podržala je ujedinjenje s Rusijom.
  Zelenski je požalio što je Medvedev previsoko podigao zakrpe, ali je obećao da će se inflacija smiriti. I da se ništa loše neće dogoditi.
  Doista, rast cijena ubrzo je prestao. I rusko gospodarstvo je krenulo gore. I na Kavkazu su nastupi militanata nekako utihnuli. Postalo je mnogo mirnije.
  Zelenski je konačno predložio kandidata za mjesto premijera Rusije. Postala je tridesetdvogodišnji doktor znanosti Aleksej Bolšakov. Natjecanje je dobio dosta samouvjereno. I postao je premijer, najmlađi u povijesti Rusije.
  Medvedev je odletio na odmor na Kanarske otoke i primio mirovinu bivšeg predsjednika, samo se zabavljajući. Do sada nije imao nikakvih problema. Ali Shoigu je uhićen, optužen za pokušaj državnog udara. Što je htio?
  Bilo je i drugih rješenja na pretek... U Americi je pobijedila četrdesetjednogodišnja demokratkinja. Dakle, vlast se promijenila. A na vlast je došla žena i najmlađi kandidat u povijesti Sjedinjenih Država. Trumpova era je gotova . Ali prijateljstvo s Rusijom tek je počelo cvjetati. Naravno, protiv diktatorske Kine, Sjedinjene Države i novo Rusko Carstvo sada su bili prijatelji.
  Zelenski je čak održao referendum i uveo drugačiji naziv: umjesto toga Rusija - Kijevska Rus. Što je također puno reklo. Bjelorusija se pridružila federaciji. I počelo je oživljavanje carstva ... Na demokratskim osnovama.
  Nova predsjednica Sjedinjenih Država naslijedila je Trumpovu nesklonost Kini i posvetila se izgradnji koalicije. Kijevska Rus se gospodarski uspješno razvijala pod Zelenskim. Rusija je donekle zadržala Kinu. Zatim je ušla u NATO. Ubrzo je u Kazahstanu na vlast došla proruska vlada i formirana je savezna država. Srednju Aziju su Rusi istisnuli iz Kine. Konfrontacija je rasla.
  Zelenski je vodio kampanju protiv Staljina i Putina. Staljinu i Putinu oduzeo sve nagrade koje im je Medvedev dodijelio.
  Ali sve je prošlo mirno. Iako su se komunisti bunili. Išli su na mitinge.
  I tamo je Lenjin konačno iznesen iz Mauzoleja. Takva radost, za mnoge. A Pravoslavna crkva je kanonizirala Aleksandra II i Ivana Groznog, ruske careve, kao svece. Povećao se i broj spomenika Nikoli II.
  Carizam i zapadnjaštvo ušli su nekako u modu. Postali su bliži Europi, stranci su počeli dobivati mnoga mjesta. Rusija je postala dio zapadnog svijeta, a nakon Trumpova odlaska intenzivirao se proces globalizacije. I Kina je pala u izolaciju i suočila se s unutarnjim previranjima.
  U isto vrijeme Zelenski je povećao natalitet u slavenskom carstvu. Napokon se dogodio dugo obećavani let na Mjesec. I sve je ispalo nekako divno.
  Uspostavljeni su saveznički odnosi između Rusije i SAD-a, točnije Kijevske Rusije i Amerike.
  I sukob je nestao. Svijet postaje sve globalniji i sigurniji. Iako je bilo ratova. Kijevska Rus je zajedno sa Sjedinjenim Američkim Državama izvela operaciju u Libiji, gdje je stala na kraj islamistima. Zatim smo sredili Bliski istok, zajedno s Amerikom tamo napravili baze. Kijevska Rusija i Sjedinjene Države zajedno su počele naginjati svijet i potiskivati Kinu iz Afrike. A tu ne možemo bez ratova. I kopnene operacije također.
  I zračni udari Kijevske Rusi i Sjedinjenih Država izvedeni su zajednički.
  Postupno su Kinezi bili istjerani sa svih strana svijeta. I Nebesko Carstvo zapalo je u duboku ekonomsku i političku krizu.
  A Kijevska Rus je sve više cvjetala.
  Rusija nikad prije nije poznavala takve stope gospodarskog rasta. I ta Kina je propala - Kijevska Rus se uzdigla. I brzo je rasla.
  Pruga do Čukotke izgrađena je u rekordnom roku. Što je samo po sebi jako cool.
  I iskopao tunel ispod Aljaske. Amerikanci su također počeli graditi željeznicu za povezivanje s Rusijom. Gradila se i željeznica do Delhija ... Istovremeno su se iz Sibira kopali kanali za navodnjavanje središnje Azije.
  Izvedena je zajednička operacija Sjedinjenih Država i Kijevske Rusije protiv Irana. I uspostavljen je zdrav sekularni režim. Nakon toga počeli su kopati kanal od Kaspijskog jezera do Perzijskog zaljeva.
  NATO se proširio na arapske zemlje. Saudijska Arabija ima parlament. Žene su počele skidati veo. Počela je izgradnja sekularne države.
  Svi su u ruskim medijima kudili Putina za ekstremizam i polijevali ga blatom da je umalo od Rusije napravio kinesku koloniju, ali hvala Bogu na vrijeme je umro. Govorili su i oštrije riječi. Ali Medvedev je ipak pokrenuo kazneni postupak. I to ne jedan.
  Staljin je iznesen sa zidina Kremlja. Lenjin mnogo ranije iz mauzoleja.
  Mnogo se promijenilo i državni simboli. Postoji nekoliko novih vrsta zastava. Dodao je žutu na rusku zastavu, a plava je zamijenila plavu.
  Ovo je također bilo zanimljivo. Promijenio se grb ... Provedena je i monetarna reforma. Novac su mijenjali prema omjeru: jedan prema tisuću. Pojavio se zlatni standard rublje Kijevske Rusije. U isto vrijeme pojavio se novi, stari novac - peni - pola penija, a peni - četvrt penija.
  Sve po redu...
  Počele su se oživljavati i titule ... Pojavili su se prinčevi, baruni, grofovi, markizi, pa čak i vojvode. Konkretno, Zelenski je postao vojvoda. Moldavija je također postala dijelom Kijevske Rusije. O izboru kralja već je bilo govora.
  Ali Zelenski je rekao da će samo narod izabrati predsjednika Kijevske Rusije. I ne više od dva mandata.
  Štoviše, Zelenski je skratio mandat ruskog predsjednika sa šest na pet godina. Istina, Zelenski je svoj prvi mandat proveo šest godina.
  Do tog je vremena dovršio pripajanje srednje Azije Rusiji. I obnovio granice SSSR-a. Samo su baltičke države ostale neokupirane.
  Ali Amerikanci još nisu htjeli odustati od toga. I tako su dali središnju Aziju i Kavkaz.
  Na Kavkazu je izbio novi rat između Armenije i Azerbajdžana. I hodala je jako teško. Dakle, Rusija je mogla okupirati te republike i održati referendume o njihovom pristupanju.
  Tako je Zelenski vratio Kavkaz, proširivši Kijevsku Rusiju. Veliki, recimo samo da je osvajač. Štoviše, demokrat ... Njegovo se carstvo dalje širilo ...
  Tako je Afganistan već tijekom drugog mandata vlasti, a dio Irana postao je dijelom Rusije.
  U SAD-u se također žena predsjednica kandidirala za drugi mandat. Do sada je bila uspješna u gospodarstvu, a što je najvažnije uspjela je nokautirati Kinu. Kakva velika pobjeda. Da, i Kijevska Rus je sada saveznik predvođen Zelenskim.
  Ali, naravno, moć Rusije raste prebrzo. Već je sebi pripojila sjeverni dio Iraka.
  Borzo se ponaša. Kijevska Rus po rastu prva država na svijetu! I prestigla je Sjedinjene Države po broju stanovnika. A već u Americi zabrinuto prate nije li Rusija previše ojačala?
  Štoviše, carstvo Kijevske Rusije se širi. Sada su baltičke države bile pod njegovom kontrolom. Da, ovo je stvarno veliki problem za Amerikance. Zelenski je već prikupio sve bivše teritorije SSSR-a.
  I nastavlja, poput ruskog cara, ekspanziju prema jugu. Iran i Irak već su u potpunosti postali dio Kijevske Rusije. I za drugi mandat Zelenski je izabran lako i u prvom krugu.
  Iako je bilo puno predsjedničkih kandidata, izbori su bili demokratski.
  Zelenski je rekao da neće slijediti primjer Lukašenka i vladati doživotno. Štoviše, okolnosti Lukašenkova nestanka nisu razjašnjene. Možda je jednostavno postao nepotreban i Rusiji i Zapadu. I on je nestao ... Ali Zelensky samo dobiva snagu. Doista, njegova vladavina zasjenjuje svoje prethodnike, i Petra Velikog, u smislu uspjeha.
  Zapravo, nije svatko u stanju obnoviti teritoriju SSSR-a, plus Afganistan, Iran, Irak.
  Ali Zelenski tu ne staje. Sada su i Poljska i Finska na udaru - naposljetku, i one su nekada bile dio carskog carstva. Dapače, u tim se zemljama održavaju referendumi, a one dobrovoljno ulaze u Kijevsku Rusiju.
  Postoje i pomaci na znanstvenom frontu. Dugo očekivani let na Mars je prošao. Tamo su sletjeli ruski kozmonauti. Uzeli su zemlju i ostavili zastavu, što je bio veliki trijumf.
  U isto vrijeme, Kijevska Rus je od Kine preuzela pradjedovsku Port Arthur. I iskoristivši činjenicu da je u Kini počeo građanski rat, uzeli su pod svoju zaštitu i Mandžuriju.
  Istodobno je Kijevska Rusija sebi pripojila dio Turske. One zemlje koje su Versailleskim ugovorom ustupljene Rusiji. Što je također bio vrlo jak potez. Zelenski je dalje proširio Kijevsku Rusiju kao carstvo. I što se tiče gospodarstva, izbila je na prvo mjesto - prestigavši Sjedinjene Države.
  Pa, Kina je uronjena u noćnu moru građanskog rata i već se počela dijeliti.
  Kijevska Rusija postala je moćna država. A popularnost Zelenskog u zemlji toliko je porasla da su ljudi počeli na koljenima moliti Vladimira da ne ode. Okupile su se stotine tisuća ljudi.
  Zelenski je, kao iznimku, održao referendum koji mu je omogućio da se kandidira za još jedan treći mandat na čelu Kijevske Rusije.
  SAD ima novog vođu. Postali su republikanci. I ne više tako mlad - stariji od Zelenskog. Tako su se odnosi između Kijevske Rusije i Sjedinjenih Država ponovno počeli pogoršavati. To već boli Rusija pod Zelenskim se pojačala. Podsjetili su da je, uz ukrajinsku vladavinu, Zelenskom ovo četvrti mandat.
  Da, kažu, nisu smanjene ovlasti ruskog predsjednika. Jedino što je Zelenski učinio je izmjena ustava prema kojoj Državna duma ima pravo smijeniti pojedinog ministra dvotrećinskom većinom glasova ili jednostavnom većinom izglasavanjem dva puta nepovjerenja.
  A ni tada ovaj amandman nije toliko značajan, budući da je predsjednik zadržao pravo imenovanja svih ministara i utvrđivanja sastava vlade. A u Državnoj dumi pristaše Zelenskog imaju ustavnu većinu.
  Značajnije je bilo uvođenje izravnih izbora za Vijeće Federacije, kao i dopuštanje glasovanja zatvorenicima.
  No, generalno gledano, to je bio kraj ograničavanja predsjedničkih ovlasti. Sačuvano je pravo smjenjivanja namjesnika. A u zakonodavnoj sferi čak i proširena.
  U SAD-u su Zelenskog počeli optuživati za autoritarizam, te da stranka Sluga naroda kontrolira gotovo sve funkcije u državi. Liberalno-demokratska partija i Komunistička partija Ruske Federacije prestale su postojati. Bila je partija - "Pravedni svijet" s lijeva. Umjesto Liberalno-demokratske stranke pojavili su se Domoljubi Rusije. Ali stranka Sluga naroda totalno je dominirala.
  Određene reforme zahvatile su i crkvu. Pravoslavlje je legaliziralo pravo na četiri žene, približavajući se islamu. Pristup ikonama se donekle promijenio, približavanje protestantizmu. Počeli su još više govoriti: da je Bog jedan i da obični smrtnici nisu dostojni obožavanja Boga.
  U isto vrijeme, Trojstvo je poništeno kao nebiblijski simbol i neshvatljiv običnim smrtnicima.
  I uveli su: da je Bog Jedan, Bog Otac. A termin Bog Sin ne nalazi se u Bibliji. I još više nema pojma: Bog je Duh Sveti. Pa zašto ne pojednostaviti religiju.
  Štoviše, bog koji visi na križu ne ulijeva povjerenje. Ako nije mogao zaštititi sebe, kako može zaštititi ljude? Ukratko, prešli su na monoteizam. I sama Biblija bila je pomiješana s drevnim slavenskim mitovima. Pojavilo se Velesovo jevanđelje.
  Pojačao se i ateizam - kažu, prestanite se zanositi ljudskim bajkama. Imamo jedan planet i ne treba da ljudi vjeruju u čudo, a pogotovo u smak svijeta.
  Smaka svijeta neće biti i ne treba ga biti. A čovječanstvo bi trebalo postati svemirsko carstvo, i doći do samog ruba galaksije. Što je s galaksijama? Više kao svemir. I stigavši do ruba svemira, idite u drugi dio svemira. Uostalom, postoji nebrojeno mnogo svemira. I tako možete letjeti iz jednog svemira u drugi. I s vremenom naučite stvarati sebe! I postojat će novi, neizmjerni svemiri, praktički po svemiru.
  A planet Zemlja je samo kolijevka čovječanstva. I postojat će u budućnosti carstvo za sextillion u sextillion stupnju svemira, i bez prestanka daljeg širenja i osvajanja prostora.
  A poglavar i predsjednik Kijevske Rusije, Vladimir Zelenski, izlazi kao jarko sunce nade nad planetom!
  A njegova budućnost i budućnost Kijevske Rusije - neka bude svijetla!
  
  VELIKA SILA KADA JE SSSR ratovao BEZ SAVEZNIKA
  I tako je nastupio neodoljiv utjecaj koji je od 1. siječnja 1943. odvratio savezničke snage. Rommelov potučeni korpus zaustavio se na granici s Libijom. I sva su bombardiranja nacističke Njemačke prestala. Pokušaji leta prema Londonu također su završili neuspjehom. Njemački avioni se nisu srušili, već su bili odbačeni. Dogodilo se dotad neviđeno čudo, podjela svijeta teomagijskom silom.
  No, u početku Nijemcima to nije previše pomoglo. Staljingrad, odnosno Paulusova grupacija u njemu, možda se više nije mogla spasiti. I sovjetske trupe samouvjereno su napredovale. Ofenziva uz Voronjež i u drugim smjerovima uspješno je izvedena. Gotovo kao u pravom smislu, Crvena armija je oslobodila Kursk, Belgorod, Harkov.
  No, nakon prebacivanja okorjelih Rommelovih divizija iz Afrike i onih snaga koje su u stvarnoj povijesti također beskorisno bačene u alžirske i tuniske pustinje, poznati Mainsteinov protunapad osjetno je dobio na snazi. Budući da je u njemu sudjelovalo mnogo više njemačkih snaga, posebice avijacije.
  Da, i trideset potpuno novih "Tigrova", koji su se bezuspješno zaglavili u Sahari, pokazalo se da uopće nisu suvišni.
  Ovdje je došlo do prvog značajnog odstupanja sa stvarnom poviješću. Mainstein je četiri dana ranije krenuo u protunapad i, s puno više snage, brže napredovao. Harkov je ponovno zauzet devet dana ranije, Belgorod dvanaest, au pokretu, i što je najvažnije, zauzet je Kursk, koji u stvarnoj povijesti nije podlegao Fritzu.
  Pokazalo se da je broj njemačkih snaga značajan. Nijemci su koristili i prebačene rezerve iz Francuske, praktički sve borbeno spremne tenkovske jedinice i glavno zrakoplovstvo. Htjeli mi to ili ne, ali gotovo polovica Luftwaffea bila je ometena Zapadnom frontom, tako da su neprijatelju dodane značajne snage u zraku. I to je rekao u tijeku njemačke protuofenzive, koja je izgledala kao srp.
  Da, i Mainstein je nadigrao sovjetske generale u stvarnoj povijesti, ali ovdje ima dvadeset divizija više kopnenih snaga i, uzimajući u obzir koncentraciju resursa, tri puta više zrakoplova. A Focke-Wulf nije nimalo loš uz pravilnu upotrebu: brzina je velika, oružje moćno. Ono što je značajno jest da je F-190 učinkovitiji s brojčanom nadmoći. Budući da njegovo snažno oružje omogućuje vam da srušite zrakoplov u jednoj vožnji, a on sam može pobjeći zbog velike brzine ronjenja.
  Sovjetske trupe pretrpjele su taktički poraz i napustile Kursk, mnogi vojnici i časnici bili su opkoljeni. Djelomično, neki su umrli, drugi, iako je manjina od njih bila zarobljena, mnogi su pobjegli, izgubivši istinu svoju opremu.
  Sovjetske trupe su pretrpjele kolosalnu štetu i njihova ofenziva je zaustavljena. Ali njemački tenkovi nisu mogli graditi na uspjehu zbog proljetnog otapanja.
  Došlo je do privremene ravnoteže snaga.
  No, u rat bi mogla ući i nova sila: Japan. I samurajima su bile odriješene ruke. Amerika nije dostupna, ali ni ne napada. Istina, dok jaka kopnena vojska Japana vrši pritisak na Kinu. Ovdje se Chiang Kai-shek našao u vrlo teškom položaju. Ili pokušati pregovarati s Japancima, ili se boriti, ali više ne primati potporu novcem i oružjem iz Sjedinjenih Država, Britanije i drugih zemalja.
  Naravno, Nijemci su željeli otvoriti drugu frontu kako bi odvratili dio neprijateljskih snaga s istoka. Ipak, pretrpjeli su opipljive gubitke. Pogotovo je Staljingrad oduzeo mnogo snage. Puno su izgubile i sovjetske trupe, a dio trupa završio je u Harkovskom i Kurskom džepu.
  Nacisti su povećali proizvodnju oružja. Zbog izostanka bombardiranja, Fritz je uspio povećati proizvodnju tenkova za veću brojku, kao i zrakoplova. Bombardiranje je omelo naciste više nego što se obično vjeruje. Štoviše, Njemačka je u stvarnoj povijesti povećala proizvodnju opreme ponajviše zahvaljujući restrukturiranju gospodarstva na ratnim temeljima i sve aktivnijem korištenju robovske radne snage, a ne zato što su je slabo bombardirali.
  Nijemci su čekali i gradili nove tenkove, obučavali posade, oslanjajući se na modernu tehnologiju. Pritom je ostalo otvoreno pitanje odakle krenuti u ofenzivu? Izbočine Kursk više nije bilo. A ovo je prirodna udica. I tako su sami Nijemci, a i Hitler oklijevali. Postojala je ideja da se Lenjingrad zauzme na juriš. Iako bi u ovom slučaju bilo potrebno probiti moćne utvrde.
  Njemački generali nisu više htjeli u Staljingrad. Ali izbor, iskreno, nije širok. Je li to napad na samu Moskvu. Među fašističkim vođama došlo je do ozbiljnih nesuglasica. Mainstein, Guderian i Rommel su čak govorili u smislu da je bolje uopće ne napadati, nego pustiti Ruse da se zabadaju i namame u zamku.
  Alternativni plan predviđao je pokretanje ofenzive s Tamanskog poluotoka i iz Rostova na Donu, ovaj dobro utvrđeni grad branio je Fritz, prebacivši pojačanja iz balkanske skupine, zamijenivši svoje okupatorske trupe bugarskim i talijanskim.
  Führer, koji je volio operaciju, kada se trupe probijaju u smjerovima koji se približavaju, bio je sve skloniji ovom planu, ali je oklijevao provesti ga. Konkretno, tenk Panther se pokazao hirovitim i često se kvario, pa ga je trebalo poboljšati. Neka dodatna obuka posade. A Fuhrer je htio žigosati još "Tigrova".
  Staljinu je to na kraju dosadilo. U strahu da će drugu frontu otvoriti Japan, koji je jako napredovao u južnoj Kini, čija je kopnena vojska već premašila brojku od sedam milijuna vojnika i podatke o rastućem vojnom potencijalu Trećeg Reicha, sam je naredio ofenzivu u Kursku i Donbas pravci. Hitlerovo oklijevanje, Fuhrerova želja da formira divizije sa stotinama "Tigrova" i "Pantera" doveli su do prevencije.
  Međutim, sovjetske trupe, pokrenuvši ofenzivu 7. srpnja 1943., same nisu imale odlučujuću prednost u snazi. Protiv 6,6 milijuna sovjetskih vojnika i časnika djelovalo je 5,56 milijuna njemačkih vojnika, oko milijun dvjesto pedeset tisuća satelitskih vojnika. Mussolini je, nakon što je nestala opasnost od ofenzive sa zapada i juga, znatno povećao broj talijanskih trupa na istoku. Povećao se i broj španjolskih jedinica. Poslao diviziju "dobrovoljaca" i Salazara. Borile su se i francuske legije, rumunjske, još aktivnije mađarske, albanske, a iz cijele Europe strane divizije u SS-u.
  Dakle, sovjetska vojska nije imala brojčanu nadmoć, ali je heterogenost koalicije smanjila kvalitetu neprijateljskih snaga. U tenkovima i topništvu Crvena armija ima određenu brojčanu nadmoć. Ali do sada, možda, "Tigrovi" i "Panteri" još nisu izjednačili svog protivnika u pogledu vatrene moći i oklopa. Da, i T-4 je stekao superiornost u vatrenoj moći pištolja nad T-34-76. No, s druge strane, SSSR ima raketno topništvo, a Nijemci, unatoč prisutnosti razvoja u određenim plinskim bacačima, nisu dobro razvijeni.
  U zrakoplovstvu, približan brojčani paritet. Njemački lovci ME-109 "G", Focke-Wulf jači su od sovjetskih zrakoplova u naoružanju i brzini, ali nešto slabiji u manevarskim sposobnostima. A Njemačka, nažalost, ima iskusnijih i produktivnijih asova. Bombarder Yu-188 je po letnim karakteristikama možda bolji od PE-2 i TU-3. I Yu-288 je počeo ulaziti u službu. Istina, tek je počeo puštati korijenje, poput ME-309.
  Ali u svakom slučaju, bez prednosti u snazi, Crvena armija je pokrenula ofenzivu protiv pripremljene obrane neprijatelja. I naišao na tvrdoglav otpor. Ali sovjetske trupe su uporne u ofenzivi, bez obzira na gubitke, penjale su se naprijed. Iako je prosječna brzina napredovanja bila mala i jedan ili dva kilometra dnevno. Neprijatelj je puknuo i uspio se ponovno ukopati. Tempo se ipak herojski napredak nastavio. Do sredine kolovoza, pod cijenu velikih gubitaka, sovjetske su trupe napredovale do stotinu kilometara, približile se Kursku, pokrenule tvrdoglave bitke za sam grad, a također su se približile Belgorodu.
  19. kolovoza 1943. Japan je, prevladavajući oklijevanje, otvorio frontu na Dalekom istoku. Do tog vremena, pretrpjevši niz poraza, režim Chiang Kai-sheka otišao je do povoljnog mira za samuraje. Japanci su stekli kontrolu nad važnim komunikacijama, te se oslobodili potrebe vođenja teškog gerilskog rata sa slabo organiziranim, ali vrlo brojnim kineskim trupama. Ali Čang Kai Šeku je obećana podrška u ratu s Crvenom armijom Mao Zedonga. Japan već ima sva sredstva da vodi rat sa SSSR-om. I odlučili su ne čekati kišnu jesen i oštru sibirsku zimu. Da ne spominjemo činjenicu da je Hitler SAD-u objavio rat još 1941. godine, ali ga samuraji nisu podržali. Otvaranje druge fronte 1942. moglo je spasiti naciste od poraznog poraza kod Staljingrada.
  Odluka Japana bila je sasvim očekivana. Međutim, u napadu na Vladivostok, samuraji su postigli taktičko iznenađenje i nanijeli ozbiljnu štetu sovjetskoj pacifičkoj floti.
  Nijemci su krajem kolovoza pokušali izvršiti protunapad, koristeći mnogo najnovijih tenkova. Ali njihov južni protunapad uspio je postići samo relativan uspjeh. Sovjetsko zapovjedništvo već je predvidjelo takvu mogućnost, povuklo trupe na početne crte. Samo je 31. armija pala u kotao i najvećim dijelom uništena.
  Međutim, sovjetske trupe nisu postigle svoj cilj, pretrpjele su vrlo značajne gubitke, ne uspjevši ponovno zauzeti teritorij. Posebno je izgubljeno više od šest i pol tisuća tenkova, protiv oko osam stotina njemačkih. U parku tenkova, brojčana prednost je prešla na naciste. U rujnu su Nijemci uspjeli sustići SSSR u proizvodnji stotina zrakoplova dnevno, au studenom, otprilike u automobilima, povećavši proizvodnju Panthera na 650-700 tenkova mjesečno. Tu je veliku ulogu odigralo korištenje resursa okupiranih zemalja, prvenstveno Francuske, kao i Belgije i Nizozemske, gdje je uvedena radna služba.
  Pomalo zakašnjelo, u rujnu su Nijemci pokrenuli dugo planiranu ofenzivu iz Rostova na Donu i Tamanskog poluotoka. I naišli su na tvrdoglavu sovjetsku obranu. A Japan je napredovao prema Mongoliji, zauzimajući Ulaanbaatar i Primorye. Ali tu je postignut mali napredak.
  To je odvuklo značajne rezerve i nakon mjesec i pol dana žestokih borbi njemačke skupine su se ujedinile. Ali gubici Fritza također su se pokazali vrlo značajnim, pa su bili prisiljeni prestati. Ali ovaj taktički uspjeh izazvao je ulazak Turske u rat i otvaranje treće fronte u Zakavkazju.
  Sada sam se morao boriti u ovom smjeru.
  Do zime bi se linija bojišnice na Dalekom istoku trebala stabilizirati. Japanci su u Primorju napredovali od pedeset do sto dvadeset kilometara, zauzeli veći dio Mongolije zajedno s Ulan Batorom, ali je njihova ofenziva zaustavljena. Turci su se približili Erevanu i napali Batumi, uspjeli su zauzeti posljednji grad za dvije trećine. Sami Nijemci neće puno napredovati na jesen. I još nisu preuzeli inicijativu.
  Rat je postajao sve više pozicioniran i dugotrajan. Do iznemoglosti, a do tehnološke nadmoći. Godine 1943. SSSR je povećao proizvodnju zrakoplova za jedan i pol puta s 25.000 na 37.000. Nacistička Njemačka s preko 15 tisuća na 32 tisuće, više nego dvostruko. U posljednjim mjesecima godine Nijemci su izjednačili svoje rezultate sa sovjetskim proizvodnim rezultatima u zrakoplovima. I u tenkovima i samohodnim topovima također - s kvalitativnom nadmoći. Ali SSSR još uvijek mora uzvratiti udarac Japanu. Osim toga, određeni broj zrakoplova i tenkova proizvodi se u Italiji i drugim satelitskim zemljama Trećeg Reicha. Neka ne previše. Osim toga, Nijemci su, iskoristivši odsutnost rata, počeli vaditi i isporučivati naftu iz Libije za svoje potrebe.
  Tako je postupno manjak energije u Trećem Reichu oslabio. Osim toga, posjedi afričke Francuske obećavali su da će postati dobar izvor sirovina.
  Kako bi se nacisti mogli dovoljno dobro opskrbiti. Kao odgovor, crveni dizajneri pripremili su nove tipove tenkova za Staljina s topovima 85 mm i 122 mm. Nijemci su donekle usporili rad na "Panther" -2. Nije lako dobiti tenk s moćnim oružjem, jakim oklopom i relativno pokretljivim. I "Kraljevski tigar" se pokazao preteškim sa 68 tona. Samo je modernizacija Panthera obećala biti relativno uspješna. I tenk T-4 je, očito, iscrpio svoje mogućnosti. Postupno, od nove 1944., proizvodnja ovog stroja počela je opadati. Da bi u travnju potpuno prestala.
  Sovjetsko zapovjedništvo poduzelo je nekoliko ofenzivnih operacija tijekom zime. I Tamanski poluotok, i u središtu, i u smjeru Lenjingrada, i blizu Kurska. Ali nigdje nije postignut značajan uspjeh. Neprijatelj je već imao brojčanu nadmoć u ljudstvu i u tenkovima i u zrakoplovstvu. Samo je strah od vremena prisilio Fritze da se pridržavaju obrambene taktike.
  Negativnu ulogu odigrao je i povećani broj dezertera i izdajnika, kao i činjenica da su Nijemci razvili visinsko zrakoplovstvo, koje se učinkovitije bavilo izviđanjem iz zraka.
  Osim toga, sovjetsko zapovjedništvo donekle je pogrešno pristupilo procesu koncentracije snaga. Konkretno, sama taktika započinjanja sljedeće operacije na drugom sektoru prije završetka prethodne imala je smisla u uvjetima brojčane nadmoći. Kao u Prvom svjetskom ratu, povlačeći Nijemce. Ali ako vas neprijatelj brojčano nadmaši, to vas je spriječilo da postignete nadmoć u snagama u zasebnom sektoru.
  Da je Staljin uspio stvoriti premoć na posebnom dijelu bojišnice u omjeru otprilike tri prema jedan, tada bi možda bio postignut taktički uspjeh.
  I tako na jednom sektoru ide ofenziva, na drugom se sprema, ali u stvarnosti je Nijemcima i njihovim saveznicima lakše odbiti. Štoviše, Fritz je već imao izviđače za velike visine i velike brzine s izvrsnom optikom, što je omogućilo praćenje kretanja trupa. A zimi je teže maskirati se, a noć nije lijek, pa su njemački obavještajci dobili dobre uređaje za noćno gledanje.
  "Kraljevski tigar" kao planirani tenk za proboj kasnio je s masovnom proizvodnjom i nije bio posve uspješan. "Pantera" -2, za koju je Hitler naredio da se ojača oklopom za neprobojnost IS-2, te da se ugradi motor od 900 konjskih snaga, bila je teška 51 tonu, čak i ako se uzme u obzir ugradnja duraluminijske oplate koja je uštedjela 800 kilograma. S druge strane, postalo je moguće ojačati bočni oklop do 82 milimetra pri racionalnom nagibu. To je učinilo njemački tenk manje ranjivim sa strane kao prethodni modeli. Ali opet, "Panther" -2 i "Lion" -2 u naprednijoj shemi izgleda još su samo u procesu razvoja.
  No tijekom zime Nijemci su u potpunosti preuzeli kontrolu nad francuskim posjedima u Africi, uključujući i Nigersku petlju. A ima i nafte, i plina, i boksita, pa i velikih zaliha urana, posebno u Kongu. De Gaulle je uhvaćen - bez pomoći saveznika nije vrijedio ništa, a Scorreli je radio čisto i vješto.
  Tako su do svibnja 1944. problemi s naftom uglavnom riješeni. Iz Libije su već stizale isporuke, a preostalo je samo bušenje novih i novih bušotina.
  Ali u svibnju Nijemci još nisu bili spremni za napad. Osim "Tigra", zastarjelog dizajna, nisu imali ozbiljan tenk za proboj. Istina, "Tigar" je već bio serijski proizveden i zahvaljujući visokoj kvaliteti oklopa i debljini bokova, kao i brzometnom, preciznom topu, mogao je imati ulogu, ako ne i idealnog, ali više-manje podnošljiv tenk koji je razbio cirkulaciju trupa SSSR-a .
  Njemačko se zapovjedništvo, nakon niza sporova, vratilo na prethodni plan iz 1942. godine. Naime, krenuti u ofenzivu po bokovima. Zauzeti Lenjingrad u dvostrukom obruču i probiti se do Staljingrada. Štoviše, nakon što je Wehrmacht napustio rub Rzhev-Vyazemsky, izgubljena je zgodna odskočna daska za napad na Moskvu. Dakle, glavni grad je relativno daleko.
  Plan nacista također nije optimalan, ali... U Švedskoj su održani prijevremeni parlamentarni izbori na kojima su nacisti ostvarili impresivnu pobjedu. Zemlja s osam milijuna stanovnika, s razvijenim gospodarstvom, bila je spremna za rat protiv SSSR-a. Najpopularnija figura bio je Karlo Dvanaesti. Šveđani su čeznuli za osvetom za svoje prijašnje poraze i poniženja tijekom ratova izgubljenih od Petra Prvog i Aleksandra Prvog. Tako je cijela Europa već bila u ratu protiv SSSR-a. Štoviše, Franco i Salazar odlučili su službeno ući u rat kako bi preuzeli svoj dio plijena. Samo je jedna Švicarska ostala formalno neutralna, ali je i ona poslala diviziju dobrovoljaca.
  Pokazalo se da je brojčana nadmoć na strani nacističke koalicije. Osim toga, do sredine svibnja 1944. Nijemci su već imali oko tisuću mlaznih zrakoplova ME-262 u službi. Sam automobil je prilično uspješan, ali s nedovršenim motorima. Ali postupno su se motori zatezali, postajali snažniji, pouzdana potrošnja goriva se smanjivala.
  Ofenziva je počela na jugu. Fritz je pokušao ponoviti plan koji je razvio OKW za operaciju Plavo u siječnju 1942., ali ga je Hitler tada proizvoljno promijenio. Kada napredujete prema Staljingradu i s juga i sa sjevera, u smjerovima koji se spajaju. Ali prvo su se ovdje Nijemci morali probiti do Dona. Fašistički "Tigrovi" krenuli su u napad, ali su se suočili sa jakom linijom obrane. Pokazalo se da je napredovanje Fritza sporo, zaglavili su se u dubini obrane sovjetskih trupa. Nakon što sam prvih deset dana prošao samo 35-40 kilometara u smjeru Voronježa.
  Tada su nacisti u dva tjedna tvrdoglavih borbi napredovali samo desetak kilometara i, s obzirom na velike gubitke, bili prisiljeni stati.
  Uspješnije razvijena ofenziva na jugu. Tamo ima manje sovjetskih trupa i teže se braniti. Brojni "Panthers", "Tigrovi", "Ferdinands" (ovo se samohodno oružje pokazalo masivnijim zbog nedostatka strateškog bombardiranja!) I prvi modeli "Jagdtigra" i posebno učinkovitog "Sturmtigra". Nijemci su uspjeli probiti prve crte obrane i ući u operativni prostor.
  Istodobno je i japanska vojska krenula u ofenzivu. Samuraji su povećali broj svoje tenkovske flote, a njihova nova vozila srednje težine praktički nisu bila inferiorna u naoružanju i voznim svojstvima od T-34-76, pa su čak i nadmašila prednji oklop, iako su bila inferiorna, međutim, u zaštiti s boka. .
  Japan je pokrenuo ofenzivu u Mongoliji, gdje je mnogo teže održati obranu. Sovjetsko zapovjedništvo bilo je suočeno s nedostatkom pričuva, uzvraćajući otpor na sve tri fronte. I gubici u ljudstvu tijekom zimske ofenzive bili su prilično veliki.
  Ofenziva Nijemaca na Tihvin, te Finaca i Šveđana sa strane Bijelomorskog kanala, teško je odbijena. Nacisti su napredovali sporo, ali gotovo neprekidno. Sredinom lipnja na jugu su Mainsteinove trupe probile Staljingrad. Počela je druga bitka za Staljingrad. A početkom srpnja, nakon pada Tikhvina i Volkhova, Finci, Šveđani i Nijemci su se ujedinili - formirajući drugi prsten oko grada Lenjina.
  Tako je nastala izuzetno teška situacija za sovjetske vojne snage.
  Ali Staljingrad nije podlegao Mainsteinu. I to je spriječilo Nijemce da razviju ofenzivu u drugim smjerovima. Na jugu su, kao i 1942., stigli samo do Terečkih vrata: zaglavili su se blizu Groznog i Ordžonikidzea. Nastavljene su teške borbe u smjeru Voronježa. Do rujna su se sovjetske trupe bile prisiljene povući s onu stranu Dona. Eto ironije sudbine krajem listopada prva linija bojišnice na jugu ponovila se 1942. u vrijeme najvećeg napredovanja nacista.
  Gore je bilo na sjeveru, gdje je Lenjingrad bio u obruču totalne blokade. Osim toga, Nijemci, Finci i Šveđani uspjeli su probiti obranu Crvene armije na Karelijskom poluotoku, kopnom odsjekavši Murmansk od glavnog dijela SSSR-a.
  Četrdesetak sovjetskih divizija bilo je izolirano. Međutim, njihov broj je bio daleko od uobičajenog. Švedska je postavila oko dvadeset pet prilično dobro opremljenih divizija. Zajedno s okorjelim Fincima i njemačkim trupama, bili su brojčano nadjačani. I iznimno je teško prebaciti rezerve na Karelijski poluotok.
  Općenito, Crvena armija nije mogla dobiti potrebna pojačanja, pa su se Japanci pokazali neočekivano jakim, njihov broj, zajedno s marionetskim trupama, premašio je pet milijuna, a ovo je zapravo punopravna druga fronta. Tako da smo samo morali uzvratiti Nijemcima i njihovim saveznicima.
  Postupno se smanjivala zona kontrole sovjetskih trupa u Kareliji, a Murmansk je bio potpuno blokiran i, zapravo, osuđen na propast. Dakle, neprijateljska flota, a posebno podmornice, dominirale su morem, pa se nije imalo čime uspostaviti opskrba.
  Nažalost, u studenom 1944. SSSR nije imao rezervi da ponovi prekretnicu iz 1942. godine. Gotovo sve je potrošeno da se spriječi gubitak Kavkaza. Osim toga, Nijemci su napad na Staljingrad vodili profesionalnije, a pričuve su se tamo morale stalno prebacivati, kao u lijevak Tartara. Staljin je naredio da se pod svaku cijenu zadrži grad na Volgi. Ali u uvjetima dominacije neprijateljskih zrakoplova u zraku, cijena se pokazala nevjerojatno visokom.
  Štoviše, Mainstein se, za razliku od Paulusa, nije žurio i pobrinuo se za vojnike. Kao rezultat toga, omjer gubitaka nije bio u korist Crvene armije.
  Hitler je požurivao Mainsteina, ali lukavi feldmaršal znao se izmicati i izdržati pritisak.
  Jedna od najjačih vrsta oružja postala je "Sturmtiger". Imali su izuzetno snažne bombardere koji su bacali projektile teške tristo dvadeset kilograma. Štoviše, granate su reaktivne i puno jače od haubica. Možete ih nazvati dostojnim odgovorom na "Katyusha", iako na stazama. Osim toga, neki su bombarderi ugrađeni i na kamione, s većim dometom gađanja.
  Nijemci su koristili i plinske bacače. I naravno mlazni bombarderi.
  U prosincu su Japanci zauzeli gotovo cijelu Mongoliju i približili se Vladivostoku, djelomično zauzevši Primorye i Khabarovsk. Ali general Frost ih je prisilio da stanu.
  Iskoristivši to, Crvena armija je organizirala niz protunapada na njemačka krila kako bi pokušala zauzeti ono što je ostalo od Staljingrada. Što je ipak manji dio grada održan početkom 1945. Nijemci su 1944. postigli neke uspjehe, ali nisu uspjeli čak ni osvojiti Kavkaz i doći do bakuske nafte. Istina, za vlastite potrebe imali su još dovoljno rumunjskog, mađarskog, libijskog te kamerunskog i nigerijskog.
  Lenjingrad je i dalje bio pod blokadom. U njemu su unaprijed stvorene velike zalihe hrane i streljiva, kako bi grad mogao preživjeti ovu zimu, nastavljajući vezati značajne snage Wehrmachta i njegovih saveznika.
  Sovjetsko vodstvo uspjelo je napraviti strateške zalihe sirovina u gradu Lenjinu, za proizvodnju oružja. Dakle, dok nacisti nisu dali previše.
  Ali Murmansk je bio potpuno blokiran. Od deset prijevoza koji su išli u grad, Fritz je popio devet.
  U siječnju je sovjetsko zapovjedništvo pokušalo testirati snagu Nijemaca u centru. Međutim, nije bilo moguće pobijediti vrlo moćnu i projektiranu obranu. Maksimalno napredovanje bilo je pet-šest, u najboljem slučaju ne više od osam kilometara. A gubici sovjetskih divizija bili su vrlo opipljivi. U većini dijelova do polovice sastava.
  Ali dio njemačkih snaga je preusmjeren, što im je omogućilo da zadrže Staljingrad ... U ožujku su Nijemci sami pokrenuli ofenzivu na Terečka vrata. Uspjeli su probiti liniju sovjetske obrane i opkoliti Grozni i Ordžonikidze, ali su kod Fritza naletjeli na liniju Vedeno, Šali i dalje kroz gradove.
  Sam grad Grozni održao se do svibnja u potpunoj blokadi. Staljingrad je konačno pao u svibnju. Od grada i njegovih predgrađa, kao i tvornice tenkova, nije ostalo gotovo nikakvih ruševina.
  Njemačka koalicija se također raspadala, ali je Fuhrer želio pobjedu. U siječnju su održana prva uspješna testiranja disk-aviona koji je postigao brzinu do dvije brzine zvuka i popeo se do 18 kilometara visine. U svibnju je disk-avion već razvio četiri brzine zvuka i skočio na visinu od 30 kilometara.
  Ali pokazalo se da je novi automobil, sa svim svojim snažnim, pa čak i jedinstvenim letnim karakteristikama, ranjiv na vatru iz malog oružja i skup. Problem ranjivosti ubrzo je riješen pokretanjem laminarnog pluga, no to je povećalo potrošnju goriva i smanjilo vrijeme leta stroja. A sama disketa u laminarnom "krznenom kaputu" nije mogla voditi učinkovitu vatru.
  Ali početak ere "letećih tanjura" je bio položen. Osim toga, Nijemci su dobili jak adut: tenkove nove generacije klase "E". Razlikovali su se po težini sličnoj "Kraljevskom tigru" i "Panteri" u mnogo gušćem i savršenijem rasporedu, niskoj silueti i debelom oklopu.
  U masovnoj proizvodnji i na bojnim poljima, Panther-2 i Tiger-2, a potom i Tiger-3, pokazali su se pristojno. Posljednji automobil s gušćim rasporedom i malom kupolom imao je snažan oklop i motor od 1080 konjskih snaga. "Miševi" se nikad nisu navikli. Ali modifikacija "Panther" - "F" pokazala se pristojno.
  Zbog nedostatka legirajućih elemenata, sovjetski tenkovi nisu imali vrlo kvalitetan oklop, a do sada je Panther, čak i s topom od 75 mm, prilično dobro obavljao svoj posao. A kosi prednji oklop od 120 mm prilično je pouzdano štitio sovjetski top T-34-85 od 85 mm. No, možda se sovjetski samohodni top SU-100 pokazao dostojnim protivnikom Panthera, koji je ojačao oklop. T-4 je već bio van proizvodnje. A od proizvodnih tenkova, Panther se pokazao najlakšim.
  Prvi napredni u svom rasporedu bio je proizvodni tenk "Lev". Kupola ovog tenka pomaknuta je unatrag, a prijenos, motor i mjenjač smješteni su u jednom bloku ispred. Kao rezultat toga, silueta automobila pokazala se niskom, a oklop sa snažnim topom od 105 mm usporediv je s "King Tigrom", a čelo tornja je još snažnije.
  Pomicanje tornja unatrag dalo je "Lavu" i prednost da se, dok se kreće kroz šumu, cijev njegove duge cijevi nije toliko držala za debla.
  Nacisti su isprobali i druge sheme, a također su bombardirali sovjetske položaje snažnim zrakoplovima.
  Japan je također pokušao napredovati i konačno odsjeći Vladivostok od kopna.
  Nijemci su se u lipnju i srpnju pokušali probiti do Moskve. Ali pokazalo se da je sovjetska linija obrane bila vrlo jaka, a nacisti su pretrpjeli kolosalne gubitke. Čak ni tenk "Lev" nije sasvim adekvatan u ofenzivi, prvenstveno zbog nedovoljnog pokrivanja bokova.
  Sovjetsko zapovjedništvo sve je aktivnije koristilo topove kalibra 100 milimetara. Jasno je da SSSR nema resurse da istim tenkovima tuče neprijateljske tenkove, ali se protutenkovsko topništvo može masovno koristiti.
  E-100 u izvornom modelu pokazao se preteškim sa 140 tona, i s bočnim oklopom od 120 milimetara (čelo 240 milimetara!), čak i pod kutom. Ovo više nije bilo dovoljno. Da ne spominjemo činjenicu da su "Miševi" beznadno zaostali u svom rasporedu.
  U stvarnosti, tenk "Lev" i samohodni topovi - E-10, E-25 bili su napredna njemačka vozila, gdje je lokacija motora, prijenosa i mjenjača kombinirana. Međutim, Nijemci su proizveli mnogo zaostale opreme. Na primjer "Panthers", "Tigers", "Jagdtigros", "Jagdpanthers" s prilično visokim siluetama koje zaostaju u razvoju.
  Ni "E"-70 nije bio baš uspješan. Ispostavilo se da vozilo ima snažan top od 128 mm i napredni raspored, ali zbog želje da zadrži borbeni komplet od najmanje 80 metaka i da ne prelazi 70 tona, njegova oklopna zaštita pokazala se usporedivom s "King Tiger" - model iz 1944. i neadekvatan za proboj. "Tigar" -3 je bolje zaštićen. Ali na E-70 uspješno je testiran motor s turbopunjačem snage 1200 konjskih snaga, što je tenku omogućilo da razvije brzinu od 60 kilometara na sat na autocesti.
  U svakom slučaju, njemački tenkovi pretrpjeli su velike gubitke, kao i pješaštvo. Mnogo su izgubile i strane divizije i sateliti Trećeg Reicha.
  Do sredine kolovoza Nijemci su u središtu napredovali samo 40-50 kilometara i nisu mogli ući u operativni prostor. A gubici su bili ogromni. U rujnu su nacisti pokrenuli novu ofenzivu na jugu... U mjesec i pol najžešćih borbi neprijatelj se probio do Kaspijskog jezera, kopnom presjekavši Kavkaz.
  Ali sovjetsko je zapovjedništvo uspjelo uspostaviti opskrbu morem, međutim, po cijenu goleme štete. U studenom je Fritz, uz goleme napore i veliku štetu, stigao do delte Volge. U prosincu se linija bojišnice stabilizirala. Jaz između fronta Kavkaza i glavnog sovjetskog teritorija je rastao. Osim toga, Japanci su uspjeli odsjeći Vladivostok, uzevši sovjetski grad pod opsadu.
  Murmansk se uspio, unatoč blokadi, herojski održati do prosinca 1945. Ali ipak je pao...
  Godine 1946. neprijateljstva su se nastavila ... Položaj sovjetske armijske grupe na Kavkazu pokazao se izuzetno teškim. Odsječeni su kopnom, a prijeti i konačni gubitak Bakua.
  Staljin je osjećao krajnju živčanu i fizičku iscrpljenost. Žestoke borbe vodile su se u smjeru Tihvina. Pokušalo se spasiti opkoljeni Lenjingrad. U samom gradu zaliha hrane ostalo je već za manje od pola godine, a ponovno su srezane prehrambene kartice.
  Prvo su sovjetske trupe probile liniju bojišnice, ali je onda neprijatelj, brojčano nadjačavši tenkove, uspio izvesti protunapad i čak odsjeći dio sovjetskih trupa. Veljača je prošla u žestokim borbama i na sjeveru i na jugu, gdje su sovjetske trupe iskušale neprijatelja i pokušale ponovno zauzeti Staljingrad. I ovo drugo je djelomično uspjelo. Sovjetski tenkovi provalili su u grad, ali, nažalost, nisu mogli istjerati naciste odatle.
  Ali izbila je treća bitka za Staljingrad. Sovjetske su trupe postigle relativno velike uspjehe kod Voronježa. Ali čak i tamo su Fritz, koristeći veliki broj tenkovskih jedinica i svoju tehnološku nadmoć, uspjeli vratiti situaciju. U ožujku su u neprijateljstvima počeli sudjelovati helikopteri u obliku diska i zrakoplovi u obliku diska. Nijemci su donekle poboljšali leteće tanjure, te su s njima mogli izvoditi raketne napade na sovjetske položaje. Ali u praksi, disketa nije opravdala očekivanja kao čudesno oružje.
  Baš kao što se balistička raketa von Braun pokazala preskupom i slabom preciznošću da bi opravdala svoju aktivnu upotrebu u borbenim dejstvima.
  Ali Nijemci su imali mlazne bombardere bez repa koji su mogli nositi do deset tona tereta, leteći na udaljenosti do 16 tisuća kilometara (!).
  Nažalost, sovjetsko mlazno zrakoplovstvo još je zaostajalo, a neprijatelj je gotovo potpuno zagospodario zrakom. U svakom slučaju, propelerski zrakoplovi u letnim karakteristikama načelno ne mogu nadmašiti mlazne zrakoplove. A naš vlastiti razvoj je zakasnio. A prijelaz s propelerskih na mlazne zrakoplove previše je bolan.
  I pilote treba prekvalificirati, i piste treba produžiti, i pripremiti posebnu vrstu goriva. Pa, same motore tek treba testirati i otkloniti pogreške!
  Nijemci su preusmjereni na Staljingrad... Začudo, Treći Reich i cijela koalicija su ostali bez snage, a Crvena armija je bila poput ptice Feniks. I travanj i svibanj prošli su u žestokim borbama kod Staljingrada. Čak iu lipnju, Crvena armija je još uvijek pokušavala napredovati, obuzdavajući neprijatelja. Ali u srpnju, unatoč vrućini, nacisti su se ipak kretali duž obale Kaspijskog mora u smjeru Bakua. Napredak je bio izuzetno spor. U prosjeku 1,5 kilometara dnevno. Dagestan je puknuo... Sovjetske trupe su razbile Fritz i njihove saveznike u svim azimutima.
  Tukli su neprijatelja i u centru i na sjeveru. Nije im bilo dopušteno otići u Arkhangelsk... Ali u rujnu se tempo njemačkog napredovanja na Kavkazu ubrzao. Snage kavkaske grupacije bile su ozbiljno iscrpljene, a more od deset transportera plovilo je u uvjetima dominacije neprijateljskih zrakoplova u zraku u snazi od dva ili tri. Krajem listopada nacisti su ipak ušli u Azerbajdžan. A u studenom su napredovali do Bakua. A početkom prosinca, Fritz se ujedinio s Turcima, u Gruziji ...
  I prije ožujka vodile su se bitke na Kavkazu, a Yerevan se općenito održao do lipnja 1947.
  Cijelu zimu Crvena armija je neumorno pokušavala napredovati. Snažno su tapšali po koaliciji. Iako su Japanci na kraju zauzeli Vladivostok u travnju, to je samo omogućilo SSSR-u da se čvršće smjesti iza Amura.
  Iako Crvena armija nije postigla opipljiv uspjeh svojim napadima zimi i u ožujku, koalicija je održala poštenu lekciju. Unutar zemalja njemačkih satelita situacija se sve više zaoštravala. Ljudski resursi bili su iscrpljeni, a gubici ogromni. Gospodarski teret postajao je nepodnošljiv. Čak su se i uspjesi na frontama sve manje sviđali europskom običanu. Želja za mirom postajala je sve jača.
  Ali Hitler je tvrdoglavo želio dokrajčiti SSSR. Iako se nisu obistinile kalkulacije da će Crvena armija nakon gubitka Bakua izgubiti borbenu učinkovitost. Godine 1946. SSSR je proizveo rekordan broj oružja - oko 60 tisuća zrakoplova i 40 tisuća tenkova i samohodnih topova, 250 tisuća topova i minobacača. Da, sovjetsko zrakoplovstvo je uglavnom lovac Jak-9, jurišni zrakoplov IL-2 koji još nije ukinut. Yak-3 i LA-7 proizvedeni su u malim količinama. Još u proizvodnji PE-2 i TU-3. Da, zrakoplovstvo se može smatrati zastarjelim protiv neprijateljskih mlaznih čudovišta, ali jest. Kao i T-34-85, IS-3 i SU-100, ostala vozila su u malim količinama.
  A 1947. T-54 je počeo ulaziti u službu, što je trebalo stati na kraj kvalitativnoj superiornosti njemačke tehnologije. Naravno, T-54, težak 36 tona, nije mogao biti jači od svih neprijateljskih tenkova, ali se mogao natjecati s Pantherama i Tigrovima.
  Glavni njemački tenk bio je "E" -50, nazvan "Lav" -3. Automobil sličan "Lavu", ali sa snažnijim motorom od 1200 konjskih snaga, i debelim oklopom. Uz težinu od 75 tona, debljina bočnog oklopa njemačkog tenka povećala se na 140 mm, a čelo je bilo 240 mm s pištoljem od 105 mm i duljinom cijevi od 100 el. Novi njemački automobil trebao bi postati glavni. Nadmoćniji je od sovjetskog u naoružanju i oklopu, ali više nego dvostruko teži.
  Međutim, T-54 tek počinje ulaziti u proizvodnju.
  Ali ljeto 1947. još je toplije. Nijemci ponovno pokušavaju napasti Moskvu. Probijaju se i do Saratova. Borbe se razvlače do kasne jeseni. Fritzovi ipak uspijevaju zauzeti Saratov. Ali u moskovskoj regiji uspjeli su napredovati do najviše šezdeset do sedamdeset kilometara. I Ržev i Vjazma, iako je potonji bio napola opkoljen, ostali su uz SSSR.
  Moskva nije osvojena, a nacisti i njihova okrutna koalicija moraju dočekati zimu u rovovima. Ovaj put sovjetska komanda spašava ljude i gomila snagu. Konkretno, tenk T-54. A 31. prosinca 1947. uspješno je testiran MIG-15, koji bi trebao prekinuti njemački monopol nad mlaznim zrakoplovima u zraku.
  Istina, u veljači 1948. Lenjingrad je pao nakon dugotrajne opsade. Vrlo težak udarac za prestiž sovjetske vlasti.
  Položaj SSSR-a u svibnju 1948. preuređuje se beznadno. Nijemci i njihove koalicije kontroliraju Kavkaz, zatim Volgu do Saratova, te Tambov s Voronježom. Zatim istočno od Orela, gotovo pored Tule, zatim u Vjazmi i kod Sam Rževa, sve do Arhangelska.
  Dakle, što se još može učiniti u takvoj situaciji? Osim toga, Japanci kontroliraju cijelo Primorje duž rijeke Amur i zauzeli su jedinog saveznika: Mongoliju.
  A tijekom sedam godina rata izgubljene su zemlje na kojima je prije okupacije živjela najmanje polovica stanovništva SSSR-a, a možda i više. Tijekom sedam godina rata Crvena armija nepovratno je izgubila najmanje dvadeset milijuna vojnika i časnika. Ne računajući one koji su bili ranjeni ili obogaljeni. Ne računajući ogromne gubitke i od masovnog bombardiranja, granatiranja i gladovanja.
  Čak i uzimajući u obzir evakuirane obitelji, Staljinu je pod kontrolom ostalo ne više od stotinu milijuna ljudi, vjerojatno, možda i manje. Od toga svaki peti bude pozvan u vojsku. Oko dvadeset milijuna različitih vojnika. Dopušteno je na aparate stavljati djecu od pet godina, umirovljenike i invalide prve i druge skupine.
  Država je izuzetno mobilizirana. Puštanje oružja 1947. samo se malo smanjilo ... Dakle, za sada je vrlo rano stati na kraj zemlji Sovjeta!
  Sam Staljin, u svakom slučaju, nije tako mislio. Da, i Hitler je htio pritisnuti Rusiju - dobiti sve odjednom! Dakle, kompromisa nije bilo.
  U ljeto su Nijemci pokrenuli novu ofenzivu na Moskvu. I dalje su se nadali da mogu slomiti glavni grad i okončati SSSR. Sa strane Crvene armije, Moskvu je pokrivalo više od tri milijuna vojnika i milicija. Bili su naoružani s dvanaest tisuća tenkova i samohodnih topova. Istina, T-54 je samo oko pet stotina, uglavnom su se borili T-34-85 i SU-100. IS-3 je u to vrijeme već bio izbačen iz proizvodnje. Tenkova IS-4 proizvodi se vrlo malo zbog tehnološke nepouzdanosti ovog mastodonta. Proizvedeno je šest tenkova IS-7, ali ovo vozilo nije ušlo u masovnu proizvodnju. Iako, vjerojatno uzalud. Svojim topom od 130 mm mogla je probiti 240 mm oklop Lion-3 od 75 tona. Istina, Nijemci su imali napredniji tenk "Kraljevski lav" težak 100 tona s motorom od 1800 konjskih snaga i 128 mm s topom vrlo duge cijevi s početnom brzinom projektila od 1260 metara u sekundi.
  Ali Staljin se nekako ohladio prema teškoj opremi i preferirao: još bolju, malu, ali udaljenu.
  No, s druge strane, četiri ratnice: Zoya, Victoria, Elena, Nadezhda nisu mislile tako. I upravo su pod svoju kontrolu dobili tenk IS-7. Štoviše, i na broju sedam. Tako je četvorica napravila ovaj auto o svom trošku. Djevojke su u Sibiru pronašle zlatne poluge i donirale ih u fond Ministarstva obrane. A sada su se htjeli upucati iz ovog divnog stroja.
  A tek je dolazio značajan dan 22. lipnja 1948. godine. Hitlerove trupe upravo su predvodile stanovništvo, pokušavajući zaobići i okružiti sovjetski grad Ržev.
  A četiri kćeri ruskih Bogova Demijurga, kao i uvijek, u kritičnom trenutku za Rusiju, odlučile su intervenirati! Uostalom, svoju domovinu Rusiju uvijek spašavaju u pravo vrijeme i na pravom mjestu!
  
  
  
  
  DA NIJE BILO ČELIČNE KLIP
  Općenito, čudno, ali u većini paralelnih svemira tijek Drugog svjetskog rata i Velikog domovinskog rata za Rusiju je bio još gori od stvarnosti. Možda zato što je fašistički režim koji je preuzeo kontrolu nad Europom imao mnogo više potencijala nego što je mogao realizirati. Kombinacija brutalnog totalitarizma i tržišnih elemenata ekonomije učinkovitija je od liberalnog kapitalizma Zapada i centraliziranog, birokratskog staljinističkog modela. Srećom, iz više razloga, objektivnih i subjektivnih. Uz veliku sreću, nacisti nisu mogli iskoristiti svoje adute.
  Toliko je njemačkih špijuna propalo samo zato što su Nijemci u dokumentima koristili strugalicu od nehrđajućeg čelika, a Rusi obično željezo? I kako je takva sitnica presudno utjecala na tijek rata?
  U svakom slučaju, postojao je paralelni svemir, gdje je već u listopadu 1941. jedan vrlo korozivni obavještajac slučajno otkrio tu činjenicu. Pravi sovjetski dokumenti i lažni njemački smočili su se i ... Na sovjetskim dokumentima je spajalica zahrđala i to se primijeti, ali ne i na njemačkim.
  Ovdje je sitnica, a njezin utjecaj na tijek Velikog Domovinskog rata pokazao se vrlo značajnim.
  Izbjegavši neuspjehe i radeći pod kontrolom njemačkih agenata, otkrili su značajne dokaze da sovjetske trupe pripremaju ofenzivu kod Staljingrada. Toliko uvjerljivo da se tvrdoglavi Adolf Hitler složio s tim i izdao zapovijed da se pregrupiraju nacističke trupe koje su stajale na Volgi. I to je stalo.
  Ako tijekom operacije Rzhev-Sychov Crvena armija, koja je imala više nego dvostruko više snaga od Wehrmachta, nije uspjela probiti njemačku obranu, tada je kod Staljingrada odnos snaga bio povoljniji za naciste.
  I vrijeme 19. studenoga 1942. nije bilo pogodno za napadna djelovanja. Zrakoplovstvo, posebno jurišni zrakoplovi, nisu mogli poletjeti, a topnička priprema imala je samo krajnje ograničen utjecaj na razvijenu neprijateljsku obranu. Sovjetske trupe, krenuvši u ofenzivu, zaglavile su se. Čak ni puštanje u rad tenkovskih korpusa nije moglo probiti rupu u nacističkoj obrani.
  Žestoke bitke odvijale su se u smjeru Rzhev-Sychovsky. Nastavili su i u Novu godinu. Tek tada, pretrpjevši ozbiljne gubitke, sovjetske su trupe u oba smjera obustavile svoju ofenzivu. Hitler se držao Volge, ali Nijemce su počeli tući u Africi. Churchill je Montgomeryjevu ofenzivu u Egiptu nazvao: kraj početka. Također je rekao da će sada saveznici samo dobiti.
  Doista, Rommel, unatoč stalnom prebacivanju velikih snaga u Afriku, nije imao sreće i njegova je vojska trpjela poraz za porazom. Kako bi osigurao vođenje rata na dva fronta, Treći Reich je u veljači 1943. morao proglasiti potpunu mobilizaciju.
  Štoviše, glavni ciljevi operacije Blau nisu ispunjeni. Međutim, u zimi 1942.-1943., Wehrmacht je, za razliku od stvarne povijesti, uspio izbjeći ozbiljan poraz na istoku. Krajem siječnja sovjetske su trupe nastavile ofenzivu u središtu: treća Rževsko-Sičovska operacija i kod Staljingrada. Ali probiti se kroz neprijatelja koji sjedi u čvrstoj obrani nije dobra ideja. Borbe su podsjećale na Prvi svjetski rat. Dugotrajno, položajno. Kad je više izgubio onaj koji je napadao nego onaj koji se branio.
  Operacija "Iskra" za deblokadu Lenjingrada je odgođena. Staljin je želio što prije odsjeći Rževsku ivicu i poraziti neprijatelja kod Staljingrada. Nijemci su se, sjećajući se lekcija prošle zime, aktivno branili. I do sada su uspjeli odbiti juriš sovjetskih trupa. Kako se pokazalo, kada su Fritzovi spremni, nije lako probiti njihovu obranu. A kvaliteta njemačkih oružanih snaga i dalje je na vrhu.
  Ofenziva sovjetskih trupa trajala je do kraja veljače, ali nije uspjela.
  Početkom ožujka sovjetsko je zapovjedništvo pokušalo ofenzivu u smjeru Voronježa. Nakon početnih uspjeha, Crvena armija se našla u protunapadu Mainsteina. Velike sovjetske snage bile su opkoljene i prisiljene na povlačenje u borbi. Gubici, posebno u tehnologiji, pokazali su se velikima, a Nijemci sa svojim saveznicima uspjeli su se učvrstiti u tom smjeru i potpuno zauzeli Voronjež i njegova predgrađa.
  Tijekom Mainsteinovog protunapada, "Panthers" i masovno "Tigrovi" prvi su put sudjelovali u bitci. Novi tenkovi djelomično su opravdali nade koje su polagali na sebe. Uz pravilnu upotrebu, nadmašili su sovjetska vozila u nadolazećoj bitci.
  Došlo je proljetno otopljenje i zatišje je zavladalo na istočnoj fronti. U Tunisu su grmjele žestoke borbe.
  Fuhrer je pod svaku cijenu pokušao zadržati uporište u Africi. Da bi to učinili, nacisti su se čak odlučili na korak bez presedana. Postavili su Francu ultimatum: ili će pustiti njemačke trupe na Gibraltar ili će biti svrgnut, poput vichyjevske vlade. Generalisimus se uplašio i pristao. Istodobno se obratio vladama Britanije i Sjedinjenih Država sa suznom molbom: nemojte objaviti rat Španjolskoj, jer to se nije dogodilo njegovom voljom!
  Dana 15. travnja 1943. Nijemci su započeli napad na Gibraltar, bacajući tamo najnovije "Tigrove" s "Panterama". U dva dana tvrđava je pala pod udarima stotina tenkova. Paulus, opozvan s istočnog fronta, zapovijedao je napadom. Ironično, Nijemci su uspjeli zauzeti posljednje četvrti, kuće Staljingrada i staljingradske tvornice, tek do 1. travnja 1943. Time se Paulus djelomično rehabilitirao i uz to dobio čin feldmaršala i mačeve na hrastovom lišću viteškog križa.
  Zauzimanje Gibraltara blokiralo je britanski i američki pristup sa zapada Sredozemnom moru. Osim toga, sami nacisti uspjeli su upasti u Maroko na najkraćoj udaljenosti, odvrativši dio savezničkih snaga od Tunisa.
  Napad na tuniski mostobran je oslabio, a zatim je Rommel ponovno prebačen. Hitler je odlučio zasad zamrznuti vojne operacije na Istoku i pokušati preuzeti kontrolu nad Sredozemnim morem.
  Sovjetsko zapovjedništvo također se počelo pridržavati taktike čekanja. Tako je Staljin radio u stvarnoj povijesti, pa je odlučio djelovati sada. Neka se kapitalisti raskrvare budalama. Neka se oni tuku, a mi ćemo skupiti snagu i udariti kad se konačno iscrpimo.
  Nijemci su i dalje držali sjever Tunisa, a trupe pod zapovjedništvom novog feldmaršala Paulusa napredovale su prema Casablanci. Amerikanci su se suočili s Tigrovima i Pantherama. Pokazalo se da je njihov Sherman slab protiv takvih tenkova, kao i nadograđeni T-4.
  A Churchill je nakon tri mjeseca oklijevanja ipak objavio rat Španjolskoj. Međutim, u to vrijeme Nijemci su već zauzeli cijeli Maroko i napali Alžir. Pjesnik za Franca nije bio šok. Dana 25. srpnja njemačke su trupe zauzele glavni grad Alžir i nanijele porazan poraz Britancima. Uspjeh je olakšan Rommelovim protunapadom, te iznenadnim porazom i iskrcavanjem Kissilringa na Malti.
  Istočna fronta bila je stabilna i mirna. Staljin, čije su trupe pretrpjele teške gubitke u prethodnim bitkama, popunio je Crvenu armiju. Nijemci su formirali i nove divizije i prebacili ih preko Gibraltarskog tjesnaca u Sredozemno more.
  Aktivnost njemačkih podmornica dovela je do činjenice da je tonaža američke i britanske flote počela opadati. I to također nije pridonijelo uspjehu u borbama za najveće južno more u Europi.
  Prijeteća situacija u Sredozemnom moru dovela je do činjenice da je 6. kolovoza Churchill odlučio iskrcati se u Francuskoj. Ali operacija se odvijala pod nepovoljnim vremenskim uvjetima i bila je loše pripremljena.
  Dana 10. kolovoza, Rommel i Paulus su se ujedinili, formirajući veliki kotao na istoku Alžira. A 19. kolovoza već je Mainstein, podmukli majstor zamki, odsjekao savezničke trupe od obale.
  Uspjehu Fritza olakšala je neodlučnost Amerikanaca, koji su iskrcavanje u Francuskoj 1943. smatrali preuranjenim, te akutni nedostatak desantnih brodova. Zatišje na istočnom frontu. Osim toga, puštanje zrakoplovstva u 1943. u Njemačkoj se više nego udvostručilo, premašivši trideset i dvije tisuće zrakoplova godišnje - srećom Nijemci su imali više radne snage i kontroliranog teritorija nego što je to bilo u stvarnosti. A nova vozila Focke-Wulf s jakim oklopom i naoružanjem, kao i topovima od 30 mm, nanijela su preveliku štetu savezničkom zrakoplovstvu.
  Katastrofa u Alžiru i Francuskoj učinila je kolovoz 1943. zaista crnom godinom za Saveznike.
  Staljin je čak bio zadovoljan takvim uspjesima. Ali Churchillovo je strpljenje puklo. Na Istoku su čak i zračne borbe praktički prestale, a aktivnost partizana se smanjila. Nijemci su formirali sve više korpusa bivših sovjetskih građana i čak stvorili neku vrstu marionetskih lokalnih vlasti. Dakle, zasebne brigade lokalnih nacionalista s istoka već su se borile u Africi.
  Bugarski car Boris također je poslao tri najbolje divizije u Tunis, očito se nadajući da će dobiti neke kolonije na crnom kontinentu.
  U rujnu je Rommel pokrenuo veliku ofenzivu u Egiptu. Uspio je, koristeći se kvantitativnom i kvalitativnom nadmoćnošću snaga, tjedan dana nakon signala za napad, zauzeti Tripoli.
  Britanci i Amerikanci su u Libiji trpjeli poraz za porazom. Pod tim uvjetima, Churchill je najavio obustavu pružanja bilo kakve pomoći boljševičkom SSSR-u i zahtijevao trenutačno intenziviranje neprijateljstava. Staljin se pretvarao da ignorira ultimatume. Iako su, naravno, izvršene pripreme za napadne operacije. Ali Koba je bio lukav i čak je pokušao ispitati teren za separatni mir. Jednom do kraja rujna Nijemci su u cijelosti zauzeli Libiju, uključujući i Tolbuk, pa su se čak probili u Egipat do Aleksandrije.
  Paulus je uspio zaobići, najvažniju englesku utvrđenu točku, i otići na jug do Nila. Zapravo, ovo je značilo katastrofu za Britaniju u Egiptu. Dalje, Nijemci su mogli do Sueskog kanala i do Iraka, a tamo do Bakua nije bilo daleko.
  Odgoda je postala opasna, a Staljin je izdao naredbu da se nastavi napad na Ržev, kao i da se ponovno zauzme Staljingrad, a u isto vrijeme razbije neprijatelja na Sjevernom Kavkazu.
  Odnosno, u listopadu su neprijateljstva odmah nastavljena u tri smjera. A u studenom i na Lenjingradskom.
  No, nije bilo lako probiti neprijatelja koji je bio dobro ukopan i raspolagao je moćnim teškim tenkovima "Panther" i "Tigar". Sovjetske su se trupe suočile s dubokom obranom položaja. I u obrani su novi njemački tenkovi i samohodne puške dobro djelovale.
  Dakle, u listopadu i studenom nije bilo značajnijih pomaka. Osim ako njemačka ofenziva nije uspješno zaustavljena na Sueskom kanalu. I tada samo privremeno... Ipak, Paulus i Rommel okrenuli su svoje trupe prema Sudanu. I počeli su osvajati Afriku.
  Wehrmacht još nije spreman za napad zimi.
  Osim toga, Fritz je polagao velike nade u "Panther" -2 kao napredniji stroj te "Tigar" -2 i "Lion".
  Zima je prošla u pokušajima Crvene armije da probije obranu Fritza. Ali nigdje nije bilo moguće postići veće uspjehe. Ako je i došlo do proboja, neprijatelj je protunapadom uspostavio stanje.
  I situacija se pogoršavala. U Britaniji je, u pozadini vojnih poraza, nastala politička kriza. Churchillov kabinet izglasao je nepovjerenje. Ali kako bi moglo biti drugačije, ako je mudriji Paulus izbacio Englesku iz Sudana i Etiopije.
  Nova vlada ponudila je Njemačkoj separatni mir. S obzirom na veće gubitke SAD-a od njemačke podmorničke flote, Rooseveltu to nije smetalo. Štoviše, njegov položaj u Americi bio je uzdrman. Da, i Japanci su uspjeli izboriti nekoliko malih pobjeda, usporavajući američko napredovanje. Tako da je točka gledišta - naša koliba trijumfirala na rubu.
  Hitler je, međutim, isprva iznio pretjerane uvjete. Tada su Francuske zemlje i Egipat postale kompromis, kao i da je vraćeno nekadašnje vlasništvo Italiji. Sudan također prelazi u posjed Trećeg Reicha, ali Sueskim kanalom upravljaju zajednički.
  Tako je Fuhrer, odriješivši ruke na Zapadu, sve svoje snage bacio na Istok. U svibnju je započela nacistička ofenziva na Moskvu. Zahvaljujući francuskim i britanskim kolonijama, Libija je već imala dovoljno nafte, a Hitler je želio što prije pobijediti.
  Osim toga, Turska je također otvorila drugu frontu.
  Međutim, Crvena armija je već pokazala nevjerojatnu izdržljivost i junaštvo u borbama za sovjetsku prijestolnicu. U prosjeku tempo njemačkog napredovanja nije prelazio jedan kilometar dnevno. Do kraja kolovoza nacisti su uspjeli napredovati najviše sto kilometara uz širinu proboja od nešto više od tri stotine.
  Približili su se Moskvi, ali su naletjeli na liniju obrane Mozhaiska. Bili su to skromni rezultati. Osim toga, sovjetske su trupe neprestano protunapadale neprijatelja. U borbama su sudjelovali novi sovjetski tenkovi T-34-85 i IS-2. Ne može se reći da su Nijemci potpuno izgubili svoje prednosti, ali Crvena armija nije mirovala, baš kao ni znanost!
  Pojavili su se novi sovjetski lovci Yak-3 i LA-7, sposobni za natjecanje s njemačkim propelerskim zrakoplovima. Istina, neprijatelj zauzvrat ima vrlo jake reaktivne adute. ME-262 i HE-162 nisu imali analoge u svijetu. Hitler je također odlučio zabraniti proizvodnju i razvoj tenkova lakših od pedeset tona. Zbog toga se odustalo od T-4 i Panthere. Ispostavilo se da je "Panther" -2 težak 50,2 tone i snažan pištolj s motorom od 900 konjskih snaga. "Kraljevski tigar" i "Lav" i potpuno mahala čudovišta ispod 70 tona. Sovjetski automobili, prema partijskom dekretu, nisu prelazili težinu od 47 tona.
  Pošto nisu uspjeli zauzeti Moskvu, nacisti su svoju pozornost usmjerili na Lenjingrad. Ovaj grad ih je dobio jako puno. U rujnu je počelo masovno granatiranje. Također su im prisustvovale puške kalibra 1000 milimetara i roboti s krilatim projektilima.
  Hitler je naredio zauzimanje Lenjingrada pod svaku cijenu.
  Grad je u rujnu i listopadu uspio odbiti tri napada. Međutim, Nijemci su uspjeli napredovati od deset do dvadeset kilometara, a također su zauzeli peterhofski mostobran. Mjestimično su njihove jedinice ulazile u grad, pogoršavajući operativnu situaciju grupe. U studenom 1944., nakon pobjede nacista na parlamentarnim izborima, Švedska je također ušla u rat protiv SSSR-a.
  Aktivno je reklamirao slogan: osveta za poraze od Petra Velikog i Aleksandra. Nove švedske divizije stigle su na frontu i zajedno s Fincima krenule u napad na grad sa sjevera. A nacisti su obnovili napade koristeći, između ostalog, Sturmtiger i još moćniji Sturmaus, kao i tenk E-100, prvu masovnu proizvodnju čudovišta u svijetu koja je premašila sto tona.
  Unatoč ogromnom junaštvu i otpornosti sovjetskih vojnika i milicija, kao i očajničkoj diverzantskoj protuofenzivi protiv Novgoroda, nisu uspjeli spasiti grad. Međutim, posljednji kvartal pao je tek 27. siječnja 1945., pokazujući primjer bezgranične otpornosti. A sam grad izdržao je u cijelom bloku: 1270 dana! Vjerojatno najduža blokada grada u modernim ratovima.
  Iako su Nijemci i njihovi saveznici pretrpjeli ogromne gubitke, cilj je djelomično postignut. Pao je drugi po veličini i značaju sovjetski grad, a najmoćnijoj neprijateljskoj grupi odriješene su ruke.
  Zimi su borbe bile žestoke. Nijemci su snažno koristili serijske, mlazne zrakoplove. Nasuprot njima SSSR nije imao paritetnu moć. To je otežavalo postizanje prednosti u zraku. Naprotiv, tu je neprijatelj dominirao. Kao i do sada, njemački tenkovi zadržali su svoje prednosti. I čak ih je povećao dolaskom serije "E".
  U usporedbi s "Tigrovima" i "Panterama", tenkovi serije "E" imali su gušći raspored, nisku siluetu, a kao rezultat toga, znatno deblji oklop pod kutom.
  Odgovor sovjetske znanosti dosad je bio samo IS-3, jača čeona zaštita tornja. T-54 se još uvijek razvijao, a ni T-44 nije bio uspješniji.
  Međutim, u svibnju 1945. Hitler je promijenio svoje planove. I ograničivši se na pojedinačne napade, izveo je glavnu ofenzivu na Kavkazu. Tamo je bilo zgodnije boriti se. Dakle, nakon zauzimanja Staljingrada, opskrba sovjetske skupine pokazala se teškom. Osim toga, u veljači su sovjetske trupe nanijele težak poraz Osmanlijama u Zakavkazju, natjeravši Turke u bijeg iz Erevana i oslobodivši područje Karsa.
  Nijemci su probili obranu i, prolazeći duž Volge, stigli do Kaspijskog jezera. Grozni je pao 15. lipnja, nakon tvrdoglavih borbi, Suhumi 23. lipnja, Zugdidi 29. lipnja istog mjeseca. Tbilisi je zauzet krajem srpnja zajedno s Kutaisijem. U kolovozu su fašistički lešinari konačno zauzeli Dagestan, kao i Poti, i izašli sa sjevera na Armeniju. U rujnu su se ujedinili s Turcima i počeo je napad na Baku. Ključni grad održao se do 6. studenoga 1945. Odvojene bitke u planinama, posebno u Erevanu, vukle su se do kraja prosinca.
  I u centru su se vodile žestoke borbe. Nijemci su se uspjeli približiti Tuli i čak zauzeti Kalinjin, ali tada su zaustavljeni. Ipak, linija fronte se približila, a od glavnog grada na mjestima već nije bilo više od osamdeset kilometara.
  1946. započela je vrućom zimom. Sovjetsko zapovjedništvo, želeći spriječiti njemačku ofenzivu, očajnički je jurišalo na neprijatelja.
  Jao, u zraku se prednost neprijatelja samo povećavala. Mlazni zrakoplov Luftwaffea, nažalost, sve je poboljšan. Pojavile su se nove modifikacije ME-262, uključujući i onu ultra-brze. Također jaki mlazni lovac TA-183, napredniji sa zakretnim krilima NE-262, te pravo remek djelo konstrukcije zrakoplova ME-1010 s kontroliranim zamahom krila.
  A u SSSR-u je Yak-9 ostao glavni lovac. Nekada novi, a sada očito zastarjeli stroj.
  Ali Luftwaffe ima i Yu-287, a pojavio se i mlazni bombarder Yu-387, TA-400, TA-500. I mlazni jurišni zrakoplovi. I HE-377 je reaktivan i HE-477 je također reaktivan i višenamjenski.
  I serija E-70 s tenkovima težine kao King Tiger, ali s puno jačom zaštitom.
  A piramidalni tenk prikazan u metalu za Fuhrerov rođendan 20. travnja 1946. postao je pravo remek-djelo. Hitler mu je osobno dao ime "Carski lav".
  Automobil je bio u obliku izdužene spljoštene piramide, s malim valjcima koji su pokrivali cijelo dno spremnika. Dakle, nije imao paletu, što je značajno povećalo propusnost. Osim toga, tenk nije imao krov, a njegov je oklop iz svih kutova imao visok kut racionalnog nagiba. Uz težinu od 99 tona, automobil je bio naoružan protuavionskim topom od 128 mm s dugom cijevi od 100 EL, imao je motor od 1800 konjskih snaga i prednji oklop od 300 milimetara. Štoviše, ploče su pod velikim kutovima racionalnog nagiba, u prvoj čeonoj polovici i 250 milimetara u drugoj kosoj polovici. Tako se pokazalo da je to najmoćniji tenk na svijetu, neprobojan sa svih paljbenih točaka i na napad bombama odozgo.
  Fuhrer je odmah naredio da se što prije pusti u proizvodnju i da se istovremeno izradi jurišna modifikacija s haubicom i bacačem bombi.
  Dakle, nacisti su se opskrbili, trebali su biti poraženi. Ali, nažalost, vrlo tvrdoglav i tehnički jak neprijatelj je uhvaćen. A krajem svibnja, po tradiciji, kad se ceste osuše, počela je ofenziva.
  Fritz je pokušao zaobići Moskvu i Tulu. Bitke su bile u punom jeku bez presedana po napetosti i obimu. Ali sovjetske su trupe bile dostojne nazivati nepobjedivima. Za tri mjeseca neprekidnih borbi nacisti su uspjeli samo opkoliti Tulu i otići do Kašine te prići Moskvi sa sjevera, djelomično presjeći komunikacije. Borbe su se već vodile na ulicama samog grada.
  Staljin je napustio glavni grad i evakuirao se u Kujbišev. Ali nacisti su u srpnju pokrenuli ofenzivu na Saratov. Ovaj grad je pao 8. kolovoza. Budući da je Kujbišev sada bio opasno blizu fronte, taj vrhovni zapovjednik premjestio je svoj stožer u Sverdlovsk. Borbe u Moskvi nastavile su se u rujnu. Kašira je pala 18. Početkom listopada glavni grad SSSR-a bio je gotovo opkoljen, a 29., nakon tvrdoglavih borbi, pao je i Kuibyshev. Osim toga, Nijemci su zauzeli Gurjev i Uralsk.
  studenog prošao u strašnim borbama. Dana 7. studenog, Fritz se probio do Kremlja, ali ih je očajnički protunapad odbacio. I tijekom ove bitke poginuo je vršitelj dužnosti zapovjednika Moskve, maršal Rokossovski!
  A slavni sovjetski pilot Kozhedub oborio je 100. njemački zrakoplov, postavši prva sovjetska osoba koja je četiri puta dobila titulu Heroja SSSR-a. I također 07.11.1946.
  Dana 4. prosinca konačno se zatvorio obruč blokade oko Moskve. Ali glavni grad i ostaci njegovog herojskog garnizona borili su se do pravoslavnog Božića 7. siječnja 1947. godine.
  Napad na glavni grad predvodio je Mainstein. Za to je odlikovan drugim Redom Velikog križa željeznog križa nakon Hermanna Goeringa.
  Ali rat još nije završio. Staljin je iz Sverdlovska obećao nastavak borbe. Nijemci su također bili prilično iscrpljeni. Na jugu su se njihove trupe približile Penzi i Uljanovsku i zaustavile se. U ožujku su Sovjeti pokrenuli protunapade. Ali u travnju su ipak bili prisiljeni napustiti Ryazan. A u svibnju su nacisti opkolili grad Gorki i probili se na jug do Kazana. U lipnju je Fritz zauzeo Orenburg i približio se Ufi. Otpor Crvene armije je oslabio, moral je pao i počela su masovna dezertiranja. Njih je, doduše, bilo oduvijek, ali su se nakon pada prijestolnice višestruko pojačali. Nitko više nema želju umrijeti za Staljina. Ali s druge strane, ljudi su se borili protiv fašizma za svoju domovinu.
  Pao je i autoritet sovjetske vlasti. U srpnju su Nijemci provalili u Sverdlovsk. Staljin i njegova pratnja otišli su u Novosibirsk. Na Uralu su bitke bile u punom jeku do kolovoza ... Nijemce je ometala duljina komunikacija i aktivna djelovanja partizana. Ali daljnji rat već je izgubio smisao.
  Staljin se ipak nečemu nadao. Nijemci su u rujnu provalili u Tobolsk. No odgodile su ih obilne jesenje kiše. Približavanje zime zaustavilo je ofenzivu u Sibiru, ali su nacisti uspjeli zauzeti cijelu središnju Aziju. Zimi se nisu usudili otići u Novosibirsk. Ali i Staljin se razbolio, te se preselio u topliji Vladivostok.
  Došla je 1948. Nacisti su već bili naoružani disketama. Osim toga, pojavili su se kompaktniji tenkovi na turbomlaznim motorima. Naime, nakon što zatopli, preostaje krenuti u pobjednički marš i zauzimati gradove.
  Ali Berija je otrovao već teško bolesnog Staljina i ponudio Trećem Reichu kapitulaciju, uz uvjet očuvanja sovjetske vlasti u Sibiru.
  Hitler, koji je i sam bio vraški umoran od rata, gotovo je pristao, ali za početak je u svibnju 1948. zauzeo Novosibirsk. A predaja je potpisana 22. lipnja 1948., na simboličan datum - točno sedam godina od napada na SSSR. Tako je završio Drugi svjetski rat. Sjedinjene Države porazile su Japan 1945. i testirale atomsku bombu. Dakle, Fuhrer se nema što petljati preko oceana.
  Berija, međutim, nije dugo vladao. Najpoznatiji sovjetski as, maršal zrakoplovstva, sedmerostruki heroj SSSR-a Kozhedub moći će izvesti vojni udar i svrgnuti nepopularnog predsjednika GKO-a. Berija i brojni njegovi suučesnici su strijeljani. U samom Trećem Reichu u ožujku 1953. domoljubi su ubili Hitlera. I Goering je nešto ranije umro od zlouporabe droga, dok je Himmler strijeljan zbog sumnje u zavjeru.
  Razvila se žestoka borba između SS-a, predvođenog Schellenbergom, i oružanih snaga s generalisimusom Mainsteinom. Sve se pretvorilo u građanski rat. Kao rezultat toga, Treći Reich je propao. I krnji SSSR počeo je postupno vraćati svoj utjecaj. Povijest je opet krenula spiralom. Fantastičan uspon Njemačke, naglo nabujao od carstva Džingis-kana, zatim smrt glavnog vođe - kaos i izumiranje.
  I postupnim okupljanjem kneževina, samo je grad Baikalsk postao glavni grad. SSSR, podijeljen na mnoge pokrajine s marionetskim pokrajinama koje su postavili Nijemci, ponovno se ujedinio. Najveća pobjeda bila je aneksija Moskve, čime je zbačen nacistički jaram. Istina, Ukrajina, Bjelorusija i baltičke države, kao i Gruzija, Armenija, Azerbajdžan zadržale su svoj suverenitet. Nakon sloma Trećeg Reicha, Sjedinjene Države postale su svjetski hegemon. I u Kini je uspostavljena proamerička vlada.
  Ali postupno je Nebesko Carstvo postajalo sve neovisnije. U SSSR-u je nakon stvarne Kožedubove diktature uspostavljen u biti predsjednički ustav, ali s ograničenjem vlasti na dva mandata. Izbori su se održavali na alternativnoj osnovi, a mjesto predsjednika zvalo se drugačije: narodni predsjednik.
  Zemlja je imala mješovitu ekonomiju u usponu.
  Ali evo kako se povijest promijenila od jedne spajalice. Izgubili su Drugi svjetski rat, iako su se hrabro borili. A rezultat je bio katastrofalan. Štoviše, Njemačka je uspjela steći veličinu samo neko vrijeme.
  Da, i SAD su postupno gubile utjecaj, svijet je postajao multipolaran, što znači da je u njemu sve više kaosa. S druge strane, manje je reda. I baš kao u sadašnjem dvadeset i prvom stoljeću.
  Pa, zašto je čovječanstvo toliko privučeno fragmentacijom i kaosom?
  
  
  TROCKI UMJESTO STALJINA
  Kampanja Tuhačevskog protiv Varšave pokazala se neuspješnom, prvenstveno krivnjom Staljina - koji je, umjesto da pokriva južno krilo crvenih trupa koje su napredovale prema Varšavi. okrenuo Prvu konjaničku vojsku prema Galiciji. Štoviše, unatoč velikim snagama koje su bile pod zapovjedništvom Josipa, uspio je biti poražen od strane Poljaka. Crvena armija izgubila je i bitku za Varšavu. Poljaci su pokrenuli protuofenzivu, zauzeli teritorij, uključujući i Slutsk, pa čak i nekoliko dana okupirali Minsk.
  Međutim, Zapad se tada nije usudio financirati daljnju krvavu bitku s boljševicima. Varšava je sklopila mir, a građanski rat je brzo završio.
  Ali postoji i alternativni tok povijesti i jedan od mnogih paralelnih svemira. Tamo je Lenjin naredio uklanjanje Staljina, koji nije bio previše nadaren za vojne poslove i hirovit, sa zapovjedništva nad južnim krilom i uspostavio jedinstvo zapovijedanja Tuhačevskog, a zadržao Budjonijevu Prvu konjicu.
  U ovom slučaju pokušaj protunapada južno od Varšave nije prošao, a nadahnuta Crvena armija je u žestokoj borbi izvojevala pobjedu. Glavni grad Poljske je pao. Nakon što je neko vrijeme stajao u njemu i podučavao dodatna pojačanja, Tukhachevsky se preselio u Lvov i Krakow.
  Neko su vrijeme još trajale borbe protiv Wrangela, a uz daljnju ofenzivu na Krim. Zatim je Crvena armija okupirala baltičke države na sjeveru, a oslobodila Azerbajdžan, Armeniju i Gruziju na jugu. Nastupilo je privremeno zatišje. Sovjetskoj Rusiji bio je potreban odmor i privremeni predah, što je postao NEP. Ali Trocki je i dalje inzistirao na povratku svih zemalja carske Rusije. Kao rezultat toga, u ljeto 1921., Crvena armija je uz dopuštenje Zapada okupirala i Finsku.
  Godine 1922. ponovno je zauzeto i Primorje, zatim sjeverni Sahalin. Trocki, čiji je autoritet predsjednika Vojnog revolucionarnog vijeća bio znatno ojačan, uspio je zauzeti Lenjinovo mjesto i potisnuti Staljina, koji je bio potisnut u sporedne uloge.
  Koliko god to bilo čudno, kako je jačala osobna moć, tako su u gospodarstvu sve više jačali elementi kapitalizma.
  Sam Trocki postao je ljevičar uglavnom zbog želje da postane svetiji od pape ili radikalniji od Staljina. Međutim, jednom kada je došao na vlast, iznimno talentirani Židov vodio je uravnoteženu vanjsku politiku. Ne odustajući od komunističkih ideja, on je istodobno nastojao usaditi tržišne elemente i osigurati dobre odnose s drugim kapitalističkim zemljama svijeta.
  Hitlerov uspon na vlast u Njemačkoj nije proizveo temeljne promjene u svjetskoj politici. Fuhreru je brzo ukazano na mjesto - zabranjujući bilo kakvo ukidanje versailleskih ograničenja ili obnovu općeg vojnog roka i vojne moći. Kao što je nacistima bilo zabranjeno uvoditi antisemitske zakone i još mnogo toga.
  Jedino što je pod Hitlerom njemačko gospodarstvo izašlo iz krize, ali fašizam nikada nije poprimio radikalne oblike, ostao je umjereni nacionalizam s nekim autoritarnim obilježjima, univerzalne organizacije mladih poput Hitlerove mladeži.
  SSSR je pod vodstvom Lava Trockog postao ekonomski bogata sila s razvijenom teškom industrijom.
  Gospodarstvo SSSR-a bilo je više tržišno orijentirano nego Staljinovo, ali je sadržavalo i elemente planiranja u obliku petogodišnjih planova. Natalitet je velik, tim više što je i Trocki zabranio abortuse - kažu da je toliko prazne zemlje u Rusiji i nema što zjapiti kao rupe.
  Budući da je veličina njemačke vojske ostala ograničena na 100 tisuća, a Poljska se već pretvorila u sovjetsku, socijalističku republiku, ne bi se imalo puno boriti ni s kim. Moldavija je vraćena Rusiji još 1921. godine - prikupivši natrag kraljevsku zemlju.
  Trocki je i sam pomalo podržavao svjetsku internacionalu, ali se cilj svjetske revolucije počeo prešućivati. Djelomično, kao pod Staljinom.
  Ali rat je ipak došao s Istoka. Japan je započeo vojnu akciju protiv Mongolije. Zemlja izlazećeg sunca, uz Italiju, postala je glavni svjetski osvajač. Istina, Mussolini je bio prisiljen ograničiti svoje ambicije na zauzimanje Etiopije - jedine zemlje u Africi koja nije bila nečija kolonija. Japan, također se još ne usuđujući boriti sam s Britanijom, a još više sa Sjedinjenim Državama, popeo se u Kinu. I ulazio ovamo sve više i više.
  Ima mnogo Kineza i oni su, unatoč svoj svojoj rascjepkanosti, ozbiljan protivnik. A onda su samuraji ušli u Mongoliju ... Ozbiljne bitke tamo su se odvijale u proljeće 1941.
  Trocki je zaključio da je SSSR već dovoljno jak da vodi potpuni rat protiv samuraja. Osim toga, sovjetski diktator želio se osvetiti za poraz 1904.-1905. Na kopnu je Crvena armija očito jača od Japanaca, posebno u tenkovima. Ali na moru, Pacifička flota još nije dosegla paritet. Ali Lev Davidovich se nije mogao odreći Mongolije.
  Crvena armija je prva zaustavila napredovanje samuraja. Dana 20. kolovoza 1941. dogodila se ofenziva na Khalkhin Gol, koja je završila pobjedom Crvene armije. Nakon toga je Trocki zahtijevao da Japan vrati Južni Sahalin i Kurile.
  Naravno, uslijedilo je odbijanje i počeo je veliki rat. Samo što se, za razliku od Velikog Domovinskog rata, vodio na stranom teritoriju. Iako se ne može reći da s malo krvi.
  Bitke su bile velike, a Japanci su se žestoko opirali, nisu se predavali. Ali gotovo sve operacije sovjetskih trupa bile su uspješne. Obrana je, nakon snažne topničke pripreme, probijena, a tenkovi, uključujući i najnoviji moćni T-34, LT (teški Lav Trocki!), svladali su žestoki jarak leševa i metala.
  Prvo su ratnici Zemlje izlazećeg sunca istjerani iz Mandžurije. Izvedeno je nekoliko uzastopnih operacija, koje su trajale devet mjeseci od studenog 1941. do kolovoza 1942. Sovjetske trupe ušle su u Sjevernu Koreju ... Bilo je i bitaka na Sahalinu. Japanci su čak pokušali napredovati - napredovali su trideset kilometara, ali su zaustavljeni i ugušeni u krvi.
  U rujnu 1942. došlo je do napada na Port Arthur. Japanci su uz potporu s mora pokušali zadržati liniju. Sovjetske trupe probile su front, ali je neprijatelj uspio zaustaviti napredovanje izbacivanjem trupa.
  Ali samuraji nisu mogli dugo izdržati otpor. Sovjetska avijacija preuzela je i bombardirala brodove. Osim toga, Japanci su previše prezirni prema svojim životima - nisu čak ni uzeli padobrane u bitku. Zbog čega je, nakon smrti glavnih zračnih elita, otpor samuraja na nebu osjetno oslabio. I sovjetsko zrakoplovstvo počelo je pobjeđivati mnogo sigurnije.
  Osim toga, novi razvoj sovjetskih dizajnera postupno je poništio superiornost japanskih lovaca u manevarskim sposobnostima. U prosincu 1942., nakon još jednog žestokog napada, zauzet je Port Arthur, a istog mjeseca pao je i Seul.
  Sljedeći mjesec 1943. započeo je siječanjskom ofenzivom u Južnoj Koreji i zauzimanjem luke Pusan.
  Japan je gubio kopnene bitke i trpio sve više i više štete na nebu i moru. U veljači 1943. godine Peking su zauzele sovjetske trupe. A u ožujku, nakon žestokih borbi, Južni Sahalin je oslobođen. Travanj i svibanj bili su obilježeni novim pobjedama sovjetskog oružja na moru ... Povećana podmornička flota, zrakoplovi i brodovi koji su se približavali s Baltika bili su posebno učinkoviti.
  U lipnju 1943. sovjetske su trupe istjerale Japance i iz Šangaja. Tako formiravši vlastitu okupacijsku zonu.
  U srpnju, kolovozu padobranci i mornari oslobodili su Kurilski greben od neprijatelja. Japan se našao u izuzetno teškom položaju. Sovjetska avijacija povećavala je svoju udarnu moć, sve više bombardirala, a mornarica Zemlje izlazećeg sunca se topila. U listopadu 1943. Trocki je donio odluku: napasti Okinawu - generalnu probu prije bitke za samu japansku metropolu. Borbe su bile žestoke, a samuraji su masovno koristili oružje: pilote kamikaze.
  Epska bitka trajala je dva mjeseca i tjedan dana, a konačno je završila padom Okinawe. A u siječnju 1944. oslobođen je i Tajvan.
  Japan je sada bio na rubu potpune vojne katastrofe. Hirohito je mogao računati samo na ulazak u rat na svojoj strani SAD-a i Britanije, fašistička Njemačka je tada još bila vojno preslaba, a Mussoliniju nije bilo tako lako dobiti Trockog na Tihom oceanu.
  Ali SAD i Britanija su davale nagovještaje, ali nisu žurile ući u rat. Posebno je u Indiji izbio veliki antibritanski ustanak. Umjerenog Gandhija potisnuli su radikalniji nacionalisti i ljevica. Zbog toga je tamo počeo pravi rat. Churchill, koji je zamijenio Chamberlaina, bio je tvrdoglav i pod svaku je cijenu nastojao zadržati Pakistan i Indiju pod svojom kontrolom. Što je dovelo do dugotrajnog i žestokog rata koji je okovao britanske snage.
  Amerikanci su se vanjskopolitički pasivizirali: moja je koliba na rubu!
  U ožujku 1944. sovjetske trupe, unatoč činjenici da vrijeme još nije bilo previše povoljno, iskrcale su se na Hokkaidu. Borbe su trajale tri tjedna i završile su porazom Japanaca. Ovaj uspjeh poljuljao je carevo povjerenje u neosvojivost metropole.
  Borbe na kopnu i na moru trajale su do 11. svibnja 1944., kada se konačno iscrpljeni Japan predao.
  Borbe u kojima su sudjelovale sovjetske trupe trajale su od 10. travnja 1941. do 11. svibnja 1944. i trajale su tri godine i nešto više od mjesec dana. Gubitak sovjetske vojske ubijenih i umrlih od rana iznosio je 960 tisuća vojnika i časnika. Umrlo je i nešto više od šezdeset tisuća mirnih sovjetskih građana. Od granatiranja bombardiranja, borbi na Sahalinu i na granici u Primorju. A ozlijeđeno je oko tri milijuna ljudi, od kojih je četiristo tisuća ostalo invalidno.
  Općenito, SSSR je izvojevao veliku pobjedu i uspio instalirati prosovjetske režime u Kini i Koreji te okupirati sa svojim trupama sve posjede zemlje izlazećeg sunca.
  Autoritet druga Trockog dodatno je ojačao kako unutar zemlje tako i na međunarodnoj sceni.
  Godine 1946. u SSSR-u je lansiran prvi umjetni satelit. A 1950. poslali su prvog sovjetskog kozmonauta oko svijeta. U Rumunjskoj je kralj Micah pristao sklopiti vojni i gospodarski savez sa SSSR-om. Ubrzo se u Mađarskoj promijenila vlast. A u Čehoslovačkoj već dugo vladaju, doduše ne baš komunisti, nego lijeve prosovjetske snage.
  Godine 1951. izbio je rat između Turske i SSSR-a. U to vrijeme ni SAD ni Britanija još nisu imale atomsku bombu, a započeti pravi masakr s tako moćnim neprijateljem kao što je SSSR i njegovi saveznici bilo je samoubojstvo za Zapad.
  Sovjetska vojska porazila je Tursku za manje od mjesec dana. Budući da je reakcija Zapada izuzetno spora ... Britaya se dugo borila s Indijancima, ali je na kraju izgubila stotine tisuća vojnika i izgubila kontrolu nad svojom najvećom kolonijom. U SAD je ekonomska kriza i crnci se bune.
  Trocki donosi odluku: u roku od dva mjeseca Crvena armija preuzima kontrolu nad cijelim Bliskim istokom i Iranom, a prosovjetska vlada dolazi na vlast u Egiptu. Britanci i Francuzi dobivaju po zubima. A Hitler staje na stranu SSSR-a i za to dobiva priliku za anschluss Austrije.
  De Gaulle dolazi na vlast u Francuskoj. Vrlo je nezadovoljan sovjetskom ekspanzijom i govori o križarskom ratu na Istok, protiv boljševizma. Trocki, naprotiv, sanja o ekspanziji u Europu, situacija se zahuktava.
  Adolf Hitler, koristeći činjenicu da je SSSR sada u savezu, počinje militarizaciju Njemačke. A u Alžiru i Maroku protiv Francuske izbija veliki ustanak.
  De Gaulle je bijesan, zahtijeva da Njemačka prekine vojne pripreme. Kao odgovor, Fuhrer zahtijeva vraćanje granica iz 1914. i prijeti da će baciti miliciju protiv neprijatelja.
  Obje strane gase prijetnje i povlače trupe na granice. Lukavi Trocki ne ulazi u rat, nego prodaje tenkove i zrakoplove Njemačkoj na kredit. Bitka se odvija između nacista i Francuza. Belgija ulazi u rat, ali to samo pogoršava položaj Francuske, koja je sputana pobunom u kolonijama i djelovanjem komunista na raznim frontama. Nijemci, međutim, ne ostvaruju brzu pobjedu, već zapinju na liniji Mangio, ali tada zauzimaju Belgiju. Nakon godinu i pol rata, nacisti su se približili Parizu.
  De Gaulle odlazi potpisati mir i vraća Nijemcima Elsarz i Lorraine. Belgija se također odvojila od dijela svog teritorija. Fuhrer jača svoj utjecaj. Godine 1955. SSSR testira nuklearnu bombu. Trocki uključuje Čehoslovačku u SSSR. Nijemci doista odstupaju od Sudeta, ali mnogo manje od etničkih granica. Ali nemaju što ljuljati...
  Hitler je prisiljen poniziti svoje ambicije, i radovati se što se uspio proširiti na Zapad i na račun Austrije. Također, nacisti napadaju Dansku i također vraćaju granice iz 1914. i sjever svog carstva.
  Trocki je umro 1960., proslavivši svoj osamdeseti rođendan. Bez loših navika i održavanja fizičke forme, predsjednik SSSR-a, sve do posljednjih poslova, zadržao je jasnoću misli.
  Mjesto predsjednika prepustio je svom sinu Davidu i tako osnovao prvu svjetsku komunističku dinastiju. Do tog vremena SSSR je doživio povećanu centralizaciju i ustavne izmjene koje zabranjuju izlazak iz njega. Hitler je također prenio moć na jednog od svojih sinova dobivenih umjetnom oplodnjom, ali na natjecateljskoj osnovi.
  No, sin je još premlad, a nakon Hitlerove smrti dolazi do razlaza nacista i ubrzo na vlast dolazi ljevica. Svijet je postao sigurniji, ali kolaps kolonijalnog sustava izazvao je novi rat nestabilnosti. Izlaz je bio stvaranje komunističke koalicije. U njoj se vršila međusobna pomoć i pokušavalo izgraditi socijalizam u uvjetima crnog kontinenta.
  Ali svjetski komunizam odlikovao se velikim brojem tržišnih elemenata i bio je kombinirani sustav.
  U međuvremenu su unutar SSSR-a rasla proturječja. Rastućoj oligarhiji više nije odgovarala politička dominacija jedne stranke. Poslovni ljudi crvenog vala željeli su promjene i političku moć. Dosadašnji uspjesi planske ekonomije i političke akvizicije djelomično su kompenzirale oporbeno raspoloženje. Ali stvari su se promijenile u SAD-u. Pojavio se novi vođa koji je, razbivši monopol dviju stranaka: demokratske i republikanske, stvorio treću - domoljubnu.
  A dolaskom na vlast uspostavio je autokraciju. U isto vrijeme započinju križarski rat protiv komunizma. David je umro, a nakon toga je započeo čitav niz zavjera i frakcijskih borbi. Kao rezultat toga, zemlja je bila uzdrmana. Ali sada je borba između frakcija završila oduzimanjem mjesta predsjednika SSSR-a, a ljudi su se na to smirili.
  Došlo je do aktivnog širenja prostora. Godine 2015. Pluton je postao posljednji planet na koji je kročio ljudski astronaut. Nakratko su ljudi mogli posjetiti površinu Jupitera. Istina, morali su ležati u posebnim mirisnim kupkama.
  Unutar SSSR-a kapitalistički elementi su još više ojačali. Došlo je do raslojavanja na siromašne i bogate. Bilo je pravih milijardera, a ujedno i članova Politbiroa. Komunizam se sve više spajao s financijskom oligarhijom i sve manje se razlikovao od kapitalizma. Čak je i porez na dohodak u SSSR-u postao linearan i uveden je jedan postotak. To je, naravno, dovelo do nejasnog nezadovoljstva i dovelo do sitnih nereda.
  No, situacija zasad nije izmakla kontroli. Ali u stvarnosti, s vanjskim atributima komunizma, društvena su jamstva bila sve više i više sužena. Osobito su medicina i obrazovanje postali djelomično plaćeni, a pojavili su se nezaposleni i burze rada.
  Victoria je stigla do Vilne i prestala se sjećati paralelnog svijeta. Sada je morala nastaviti voditi rusku vojsku.
  Glavni grad Velike kneževine Litve, Vilna, je pao, ali predstoji pohod dalje na Grodno i Brest.
  Bjelorusi su se rado pridružili ruskoj vojsci. Tumbled, iako snijeg i kretanje srednjovjekovne vojske postalo je teže. Ipak, veliki knez Vasilij naredio je zauzeti Grodno i tamo provesti zimu. Victoria je trčala po okolnim dvorcima u potrazi za nekim drugim koga bi nasjekla ili istrijebila.
  U njoj je ključala najdivlja žeđ za istrebljenjem, ali su se protivnici sve češće predavali bez borbe.
  
  
  PROROČILA IZ MRAČNOG PAKLA
  Postoje, naravno, različiti prediktori, korisni i opasni.
  Ali u jednoj od alternativnih stvarnosti pronađen je čarobnjak koji je nacistima rekao kako vratiti moć prepričavanja Đavoljeg ogledala. Kapljice grimizne krvi nevinog djeteta pale su na reflektirajuću površinu. I oni su istog trena bili apsorbirani, a samo ogledalo je zasvijetlilo, pronalazeći ponovno svoje darove. I Fuhrer je tada mnogo naučio.
  Ali čak i poznavajući budućnost nije je uvijek moguće popraviti. U Africi su Nijemci ipak pregrupirali svoje trupe i uspjeli odbiti ofenzivu koju je Montgomery pokrenuo 23. listopada.
  Iako teškom mukom, zaustavili su postrojbe koje su brojčano nadmašivale broj ljudstva i tehnike. Međutim, znanje o mjestu i vremenu udara pomoglo je Rommelu da racionalno rasporedi svoje malobrojne jedinice i odbije ofenzivu. Britanci su pretrpjeli značajne gubitke i nakon dva tjedna borbe bili su prisiljeni prekinuti.
  I njemačka podmornička flota uspjela je nanijeti veliku štetu, potopivši desetak brodova s desantnim snagama koje su planirale iskrcati se u Casablanci i na obali Maroka. Amerikanci su, vidjevši neuspjeh u Egiptu i aktivnost "njemačkih vučjih čopora" - odustali od operacije Baklja.
  Nijemci su zauzvrat pokušali pregrupirati svoje trupe u blizini Staljingrada kako bi odbili bočne napade sovjetskih trupa, i pripremili su se ukopavajući se u obranu u centru.
  Zbog lošeg vremena 19. studenoga 1942. sovjetske trupe nisu mogle učinkovito koristiti zrakoplovstvo, uključujući kopnene jurišne zrakoplove, a topnička priprema postigla je krajnje ograničen uspjeh. Dakle, regrupiranjem snaga, Nijemci i njihovi saveznici uspjeli su odbiti ofenzivu sovjetskih trupa. Istina, to je odvratilo naciste od samog Staljingrada, dajući sovjetskim vojnicima koji su bili heroji u gradu da predahnu. Iako je pod kontrolom Crvene armije ostalo vrlo malo kuća.
  Fritz je pružao otpor iu središtu... Bitka kod Staljingrada trajala je do kraja prosinca. Ne uspjevši probiti front, Crvena armija je stala. Ali ni Nijemcima nije bilo lako. U jurišu na grad izgubili su previše, a iako se čini da je omjer gubitaka u obrani u njihovu korist, trupe su još uvijek iscrpljene.
  U siječnju, unatoč predviđanju proročišta, Nijemci se nisu mogli održati na sjeveru tijekom operacije Iskra. Istina, bitke su trajale više od tri tjedna i koštale su Crvenu armiju velikih gubitaka, ali su se kopnom uspjeli probiti do Staljingrada.
  Međutim, Nijemci, upozoreni Iblisovim ogledalom, uspjeli su odbiti ofenzivu kod Voronježa, ojačavši svoje slabe saveznike: Talijane i Rumunje. Inače bi obrana tamo bila probijena.
  I treća operacija Rzhev-Sychov bila je neuspješna. Nijemci su ponovno, iako ne bez poteškoća, odbili sovjetsku ofenzivu. U samom Staljingradu bilo je sparno, u siječnju su se vodile bitke. Paulusa je zamijenio Mainstein, a ovaj sofisticiraniji feldmaršal uspio je zauzeti gradsku citadelu do 12. veljače. Ali opet, Nijemci su za to platili veliku cijenu. U veljači 1943. trebalo je okupiti Reichstag i objaviti potpuni rat. Produžiti radni dan i koristiti robovski rad aktivnije nego prije.
  Objava totalnog rata omogućila je povećanje proizvodnje oružja i formiranje novih divizija. Uključujući strane i hivi.
  Znajući kada su Britanci i Amerikanci planirali zabadati nos u Maroko, Nijemci su svojom brojnom podmorničkom flotom zadavali bolne udarce desantnim brodovima - prekidajući jedno iskrcavanje za drugim. To je omogućilo nacistima da lokaliziraju vojne operacije protiv Zapada i koncentriraju sve glavne snage na istoku.
  Položaj Rommelovog korpusa ostao je težak, ali zahvaljujući zrcalu, fašistička avijacija počela je djelovati učinkovitije, a konvoji su poboljšali opskrbu afričke skupine.
  Nova Montgomeryjeva ofenziva u ožujku 1943. pokazala se neuspješnom. Ovaj put je već Rommel, dobivši točne podatke uz pomoć đavolske magije, namamio Britance u zamku i uspio im nanijeti poraz! Istina, zbog brojčane nadmoći i dominacije neprijatelja u zraku nije bilo moguće potpuno poraziti Montgomeryja, ali poraz Britanije pokazao se opipljivim. Izgubljeno je posebno mnogo tenkova, a znatan broj vozila zarobljen je kao trofeji.
  Britanci su se povukli na nekoliko obrambenih linija i približili se Aleksandriji. Rommel je trebao nove rezerve, a nacisti su planirali nastaviti ofenzivu u južnom smjeru. Staljingrad je pao i bilo je moguće dalje napredovati duž Volge.
  U svibnju 1943. Fritz je prešao na operaciju Dolphin. Njihove su se trupe, unatoč pomoći proročišta, suočile s vrlo jakim otporom Crvene armije. Napredak je bio spor po cijenu velikih gubitaka. Istina, pomoć prediktora utjecala je na tijek rata. Wehrmacht je predvidio protunapade i nagrađivao sve više i više kotlova. Sredinom lipnja nacisti su se već približili delti Volge i stigli do Kaspijskog jezera.
  Situacija sovjetskih trupa na Kavkazu pogoršana je ulaskom Turske u rat 22. lipnja 1943. godine. I to je zapravo unaprijed odredilo ishod bitke za bakusku naftu.
  Saveznici nisu bili odlučni. Montgomery je prešao na aktivnu obranu i više nije razmišljao o ofenzivi, a iskrcavanje u Maroku ostalo je nerealno.
  Dana 10. srpnja 1943. Churchill se pokušao iskrcati u Francuskoj kako bi odvratio dio njemačkih snaga s istoka. No, neadekvatno pripremljen desant, uz američku neodlučnost i činjenicu da su Nijemci zahvaljujući proročištu znali sve detalje, rezultirali su tek najgorim porazom Britanaca i Amerikanaca na kopnu u povijesti.
  Zarobljeni su samo zarobljenici, više od šesto pedeset tisuća ljudi i mnogo opreme. Ali to, nažalost, nije spriječilo ofenzivu nacista na jugu. U kolovozu su Nijemci zauzeli cijeli Dagestan, Turci su zauzeli gotovo cijelu Armeniju, zajedno s Erevanom, a 27. su se ujedinili nacisti i Osmanlije, rascijepivši transkavkasku frontu na dva dijela.
  I opet su pokušaji ofenzive sovjetskih snaga na drugim sektorima fronta završili neuspjehom. Neprijatelj je bio predobro svjestan planova sovjetskog zapovjedništva.
  Bjesnio je poseban odjel u Crvenoj armiji, provodile su se represije i masovne čistke. Strijeljano je čak nekoliko desetaka generala i maršal artiljerije Kulik.
  Ali dok god je neprijatelj imao đavolsko oružje, ništa protiv njega nije pomoglo.
  Mjesec rujan prošao je u teškim borbama, nacisti i Osmanlije su se približili Bakuu. A u listopadu su izbile borbe i u samom gradu.
  Primorski grad opskrbljivao se preko mora, a oni su ga očajnički pokušavali zadržati. Borbe su se otegle i do 7. studenoga, kako je planirano, Fritz nije uspio zauzeti. Ali svi ostali gradovi na Kavkazu do tada su već bili izgubljeni. A u prosincu, po cijenu kolosalnih gubitaka, pao je legendarni grad.
  Ispostavilo se da je Kavkaz potpuno izgubljen, kao i najveće u to vrijeme razvijeno naftno polje u SSSR-u. Istina, budući da su sve naftne bušotine dignute u zrak i uništene, sami nacisti nisu mogli uskoro iskoristiti ovu prednost.
  Na istočnom frontu je vladalo zatišje. Velike njemačke kopnene snage krenule su u Irak i dalje prema Palestini i Sueskom kanalu kako bi pomogle Rommelu. Sovjetsko je vodstvo ipak odlučilo iskoristiti stanku. Naftna polja već su razvijena na drugim mjestima, uključujući Sibir. A sovjetski dizajneri radili su na novim tenkovima. IS-2 i T-34-85 trebali su biti odgovor na njemačke Panthere i Tigrove.
  Puštanje oružja u nacističkoj Njemačkoj bilo je veće nego u stvarnoj povijesti. Jasno je da nacisti i robovi imaju više resursa, a bombardiranje demoraliziranih saveznika je slabije. To znači da bi mogli proizvesti više željeza i bolju kvalitetu metala nego u stvarnosti. Dakle, plan proizvodnje od 600 "pantera" mjesečno je ostvaren, pa čak i premašen. Ali postojala su i druga ograničenja: vrijeme obuke za nove posade. Štoviše, Panther, uz sve svoje nedvojbene prednosti: top visoke probojnosti oklopa i brzine paljbe, izvrsnu vidljivost i optiku, kao i dobru prednju zaštitu i dobre vozne karakteristike, imao je slabu bočnu zaštitu i stepenasto postavljene valjke .
  Napredniji i obećavajući razvoj bio je "Panther" -2. Zahvaljujući puno gušćem rasporedu s nešto većom masom od 47 tona, Panther-2 je imao snažan top od 88 milimetara u duljini cijevi 71 EL i oklop od 120 milimetara na prednjem dijelu trupa, 60 strana pod kutom , a 150 na čelu kupole, s motorom od 900 konjskih snaga u kućištu od duralumina.
  Takav se stroj počeo proizvoditi od studenog 1943., zajedno s "Tigrom" -2. Međutim, Nijemci su samo vrtjeli kola. I napali su Bliski istok.
  U ožujku 1944. Nijemci su zauzeli i Kuvajt i došli do Sueskog kanala.
  Trebalo je razbiti proročište kako fašisti ne bi imali prednosti. Djevojke su u ovom slučaju imale želju to učiniti rano, ali ograničenja u utjecaju su utjecala.
  Primjerice, sada su se umjesto djevojaka punih magije, 1. travnja 1944. frontom kretale dvije zgodne ljepotice. Nažalost, s vrlo osrednjim sposobnostima - ograničenje skoka je pogođeno. Bilo je hladno čak i bosim nogama hodati po proljetnom tlu, jedva bez snijega. Lijevo od djevojaka je puna Volga, sjeverno od Kamišina, a ako idete dalje, doći ćete do njemačkih položaja kod Staljingrada. A zadatak ratnica je postati gotovo obične djevojke i izgubivši nadljudske sposobnosti neutralizirati omraženo proročište... No, ni to sada možda neće biti dovoljno. Uostalom, SSSR je izgubio teritorij na kojem je prije rata živjela polovica stanovništva i značajan dio industrijskog potencijala, uključujući, prije svega, naftu koja je bila pogodna za vađenje.
  Naravno, postoje i mnogi drugi depoziti, ali da bi oni radili punom snagom potrebno je i vrijeme i novac. Odnosno, situacija je takva da čak i ako Hitler bude lišen moći Iblisovog ogledala, to se može pokazati bolno malim. Štoviše, među saveznicima su se pojačali separatistički osjećaji. Pogotovo Amerikanci. Roosevelt je bolestan, Gallen očito naginje ljevičarskom pacifizmu, a izgledi za nove izbore nisu baš veseli.
  Podmornički rat za saveznike ne razvija se na najbolji način. Broj njemačkih podmornica se stalno povećava, a njihove borbene kvalitete rastu. Već su se pojavili torpeti inducirani toplinom i podmornice vodikovim peroksidom. A flota saveznika se prorjeđuje i slabi, pogotovo otkako su tehnotronički morski psi Fritz naučili ne izranjati i ne otkrivati se.
  Osim toga, aktivnost nacističke podmorničke flote veća je nego u stvarnoj povijesti: postalo je lakše s gorivom, čak i tankeri stižu s libijskih polja. Osim toga, bombardiranje Rumunjske je znatno slabije. I proizvodnja sintetičkog goriva je veća.
  Saveznici su u šoku, a imaju nepovoljan raspored. Pogotovo unutarnjopolitički.
  Odnos snaga na istočnoj fronti 1. travnja 1944.: SSSR 6,3 milijuna vojnika i časnika, te oko 5,3 tisuće tenkova i samohodnih topova, 95 tisuća topova i minobacača, 7,7 tisuća zrakoplova. Veliki gubici u zimskim bitkama pri pokušaju poraza neprijatelja. Nijemci su, uzimajući u obzir satelite, strane divizije, hivi pješaštvo, nakupili više od 7,2 milijuna, tenkova i samohodnih topova već 8,8 tisuća, topova i minobacača oko 100 tisuća, avijacije 16,5 tisuća vozila. S obzirom da su novi tenkovi IS-2 i T-34-85 tek počeli ulaziti u službu Crvene armije, nadmoć neprijatelja u pogledu opreme je značajna. Tako je već promovirana proizvodnja "Pantera" i "Tigrova", a oni čine više od polovice njemačke tenkovske flote.
  U zrakoplovstvu ocjene kvalitete nisu tako jednoznačne. Njemačka vozila su superiornija od sovjetskih u brzini i naoružanju, ali su inferiorna u horizontalnoj upravljivosti, au isto vrijeme su superiornija u okomitoj. Ali što je najvažnije, u Fritzu su se pojavili mlazni zrakoplovi, prvenstveno ME-262. Od propelerskih lovaca vrlo učinkovitima su se pokazali najjači po naoružanju i brzini: ME-309 i TA-152. Yu-488 i još ranije Yu-288 ušli su u masovnu proizvodnju. Ovi bombarderi bili su bez premca po letnim karakteristikama, pod velikim opterećenjem.
  U svakom slučaju, ako uzmemo u obzir ravnotežu snaga, onda se neprijatelj mora prepoznati kao moćniji. Osim toga, u slučaju završetka operacije na Bliskom istoku, nacisti će se još više intenzivirati. A do njihove konačne pobjede ostalo je manje od mjesec dana. Tako...
  Tehnički potkovana Elena teško je uzdahnula i zapjevala:
  - Nema snage, nema snage... Leshy je očito previše popio! Samo rika pili koru, viče mat!
  Zoja, koja je iu skromnoj seoskoj nošnji sačuvala svoju kulturu, odmahnula je prstom na prijateljicu:
  - Nemojmo vulgarnosti... Dyke bolje napravi plan akcije!
  Elena je slegnula ramenima. Mršavija je nego prije i nije tako atletski građena. Iako bi je možda mnogi muškarci smatrali još ljepšom nego prije. Djevojačka je haljina prosta, platnena, bijela i čista. Malo kraće nego što je uobičajeno za seljanke, otkrivajući preplanule noge iznad koljena. Djevojkama nije ostalo ni oružja ni nakita. Nema čak ni sata.
  Sada su tako rustikalni, preplanuli za mjesec travanj, ali ne tako brzi i jaki. Stopala hodaju glinenom cestom posutom kamenčićima. Goli tabani, poput onih seoskih žena, grubi su i ugodno je kad se stane na bodljikave. Kad hodaš, ne puše tako hladno. Jutarnje se inje nakon mraza otopi, a stopala nisu tako otvrdnula i bolna.
  U svom bivšem tijelu ratnika općenito, čak i na Antarktici bez problema. A sada su noge crvene od hladnoće, a zagrijavajući se pod jutarnjim suncem, odvratno bole.
  Elena, koja je već uspjela zaboraviti da ljudsko tijelo može doživjeti nelagodu od hladnoće i umora, rekla je ljutito:
  - Iskreno, ne vidim smisao takve ekspedicije. Bacili su nas u ovaj pakao, lišivši nas snažne čarolije... Ostavivši nas bose i u jednostavnoj seljačkoj nošnji, a ujedno nas obvezujući da spasimo čovječanstvo od fašizma!
  Zoya je na sličan odlomak logično odgovorila:
  - Ali u tome je ljepota! Kako ne bi bilo lako kada bismo, koristeći čudesne sposobnosti, zauzeli Vilnu i druge gradove Litve. Mnogo zanimljivije i što je najvažnije zahtijeva maštu da se porazi neprijatelj u jednostavnim tijelima i bez supermoći!
  Elena je po navici bosom nogom udarala u veliku kaldrmu koja je stršala iz gline nasred ceste. Ali umjesto da odleti od udarca, kamen je ostao na mjestu, a Mudra djevojka je vrisnula od boli. Još uvijek dugi, graciozni prsti odmah su natekli i pomodrili. A Zoya je čak morala prilagoditi nekoliko njih. Falange, koje su postale ljubičaste, sjele su na svoje mjesto, a Elena je otresla suzu koja joj se pojavila na obrazu. Moraš biti tako glup.
  Kći Beloboga osjetila je u sebi val suosjećanja, preplavio ju je val suosjećanja. A u isto vrijeme postojao je i osjećaj vlastite slabosti i ranjivosti. Nokat pod Eleninim plavkastim mesom je pukao, a i noga je postala doista dirljivo oštećena i ranjiva.
  Mudar u samoosjećanju, primijetio je:
  - Eto što znači tijelo bez supermoći... Jednostavno postaješ nitko!
  Zoja je ozlojeđeno primijetila:
  - Ozdravit će ti noge... Živjet ćeš već nekako!
  Djevojke su ponovno krenule niz cestu. Nisu više imali nekadašnju bezobzirnu veselost. Osim toga, što su duže hodali, glad se osjećala sve jače. Pojavila su se kolektivna polja... Na njima se već radilo punom parom.
  Muškarci se, međutim, ne vide, samo su žene i djeca bili upregnuti, neki u plug, neki u motiku. Ljudi su ovdje užasno mršavi, iscrpljenih lica. Istina, momci su se, ugledavši lijepe djevojke, nasmiješili i mahnuli im, pozdravljajući ih žuljevitim, raširenim rukama.
  Zoya je ponudila Eleni pomoć u seljačkom radu. Svarogova kći je nevoljko pristala. Ona je osobno željela podvige, a ne težak udio u kolektivnoj farmi. Ali nakon što je udarila nogom o kaldrmu, militantno raspoloženje je odmah nestalo. Osim toga, valja razmisliti o vlastitoj legalizaciji. Uostalom, kako god se govorilo, završile su u istim haljinama i bez župnika.
  Da, u svakom trenutku ih NKVD može proglasiti špijunima i izvrnuti ih. I tako će ispasti samo izbjeglice koje su izgubile sve, uključujući i dokumente. Haljine im nisu baš nove, a stil s kraćom suknjom tipičan je za boljševičko selo. Možete se nadati da vjerujete!
  Zoja je rođena na selu i ruke i tijelo su joj vrlo spretni u hodu. Elena je gradska dama, štoviše, Moskovljanka. Istina, ona ima iskustva u obradi polja u zajednici Rodnover. Ali ipak, pokreti nisu tako laki i poznati kao Zoyini. Da, i pretučeni prsti na hladnoj zemlji odvratno cvile.
  Međutim, mlade žene, mladići i djevojke su svi bosi, čak i ako je noću mraz i riskirate da se skoro ohladite. Samo starije žene i starice u cipelama. Muškarca nema na vidiku, a najstariji iznad svih je vrckavi, crvenkasti tinejdžer, koji ne izgleda stariji od petnaest godina, u natjeranim hlačama, ali vrlo izražajnog pogleda i muževne brade. Ovaj klinac s komsomolskom značkom je najstariji među dječacima i svima naređuje.
  Činjenicu da su im se pridružile dvije ljepotice, mladi zapovjednik nije komentirao nikako. Tako je, naravno. Klima regije Volga je blaga i sjetva je u punom jeku, ovdje dodatni par ruku neće škoditi.
  Elenu su ubrzo zaboljela leđa i zatražila je plug. Dakle, lakše je za tijelo prilično jake djevojke, ali samo trebate nježno zariti pete u labavu zemlju kako vas prsti ne bi toliko boljeli. No, s druge strane, pritisak na prsa ide pod drugačijim nagibom, a leđa, neopterećena, ne osjećaju bol.
  Djevojka se ovdje zamislila, ali koliko ona zapravo ima godina? Već više od stotinu! smiješno! Ona je jedna od najstarijih žena u modernoj Rusiji, au isto vrijeme puna snage i zdrava. Ali nakon što su ih lišili čarobnih sposobnosti, mogli bi postati takvi čudaci!
  Od ove misli, Elenina koža je hodalica ...
  Svi su radili s entuzijazmom i bez pauze za ručak. Ili su tek kad se potpuno smračilo prilazili vatri da se okrijepe. U blizini rijeke Volge i bila je riba u kotlu. Ali kruh je kratak, i nekako nije baš čist, s nečistoćama. Više okusa luka.
  Hrana je obična, ne premasna, za gladne želuce djeluje kao delicija. Rendžerice se godinama nisu ovako umorile. Ne, na kraju krajeva, biti čovjek bez supermoći vrlo je bolno. I umoriš se ko ... magarac!
  Ali dobro je da su organizmi mladi i zdravi. Djevojke su same zaspale s drugim ženama u staji. Jedan od dječaka naslonio je glavu na Zoeina visoka prsa. Djevojka-rendžerica je pogladila njegove svijetlokose vihorove... I osjetila snažnu melankoliju. Dobile su sve od života i od svojih zaštitnika Bogova-demijurga: vječnu mladost, moć, priliku za bogatstvo, moć, čast i poštovanje, ali ... Da bi zatrudnjele, moraju spavati s muškarcem - muškarcem jednakim njima po sposobnostima . A to nije lako pronaći.
  A ako postoje takvi dečki, onda su oni već na drugoj razini iu drugom svemiru. Elena se sjetila pjesme o Gagarinu i od toga je još više čeznula;
  Znate kakav je on tip bio...
  Cijeli svijet ga je nosio na rukama!
  ODLUČNOST KRALJEVA BRATA SPASITI CARSTVO
  Brat cara Nikole II, Mihael, za razliku od stvarne priče, djelovao je odlučno. Carska garda otvorila je vatru na pobunjenike koji su pokušavali upasti u Zimski dvorac. Tada su u bitku ušli kozaci, ljubazno tretirani od strane suverena, i plemićke pukovnije.
  Nekoliko stotina pobunjenika je ubijeno, dok su ostali pobjegli. Policija je aktivno hvatala pobunjenike i njihove vođe. Predstavnici Državne dume, kneževskih obitelji, trgovaca i članova financijske elite požurili su se zakleti na vjernost caru Nikoli, i prisegnuli na lojalnost. Tijekom bitke ubijeno je više od šest stotina pobunjenika, a tisuću i pol je ranjeno. Gardisti su izgubili dvadeset mrtvih, kozaci još pedeset.
  Ozbiljan sukob, ali je autokracija izdržala. Urotnici na vrhu nisu imali jedinstveno mišljenje, niti jednog vođu. I općenito, mnogi od njih smatrali su da je nemoguće promijeniti oblik vlasti tijekom rata.
  Mnogo je nezadovoljnih carem Nikolom II., ali teško je ponuditi alternativu carskom režimu. Tim više, bogati se ozbiljno boje da će se republikanski oblik vladavine pokazati preslabim i labavim da zaštiti kapitaliste od gladnog i pobunjenog proletarijata, a zemljoposjednike od seljaka.
  I sam po sebi, narod neće organizirati ozbiljnu revoluciju. Boljševici su još uvijek preslabi i malobrojni, eseri većinom misle da je revolucija dobra, ali da je bolje prvo dobiti svjetski rat.
  Ukratko, došlo je do pobune i cijela je izašla na vidjelo! Ponovio se određeni privid krvavog uskrsnuća ... I tišina!
  Nikola II nagradio je svog brata za njegovu odlučnost Ordenom Jurja prvog stupnja i unaprijedio ga u čin vrhovnog generala, postavljajući Mihaila za zapovjednika zapadnog fronta. A južni i rumunjski front bili su podređeni Brusilovu.
  Brojnost ruske vojske narasla je na gotovo deset milijuna ljudi, a njezino je održavanje bilo težak teret za carstvo. Trebalo je doći.
  Čim su se putevi osušili, carska je vojska udarila u Galiciju. Brojčana nadmoć bila je na strani ruskih trupa. Moral Austrijanaca je oslabio, a pukovnije, sastavljene od Slavena, masovno su dezertirale ili se predavale. Nije bilo dovoljno njemačkih jedinica da obuzdaju neprijatelja.
  Povrh svega, Sjedinjene Države ušle su u rat protiv Centralnih sila u travnju. I stoga je ishod sukoba već bio neodređen. Nijemci su pokušali povećati svoje snage na zapadu kako bi porazili saveznike i nisu mogli pružiti značajniju pomoć Austro-Ugarskoj.
  Ruske trupe zauzele su Lavov i niz gradova u Galiciji. Čak je formirano nekoliko malih kotlova. Austrijska, šarena, razbijena fronta prebrzo se urušavala, pa su Nijemci morali krenuti prema zapadu u gluhu obranu, a trupe bacati u nastale procjepe.
  Razvijajući uspjeh, Rus se približio Przemyslu, pa čak i opkolio grad. Ali problemi s opskrbom i uvođenje borbeno spremnijih njemačkih jedinica u bitku usporili su napredovanje. S druge strane, u ofenzivu je krenula rumunjska fronta, a nakon nekog vremena i zapadna fronta. Potonji se suočio s teškim zadatkom: probiti moćnu, duboko razgranatu njemačku obranu.
  Carev brat Mihail to nije smatrao sramotnim, učio bi od Brusilova i koristio sličnu taktiku. Počeo je pripremati ofenzivu na dvanaest različitih mjesta odjednom, tako da Nijemci nisu mogli odrediti smjer glavnog napada. Osim toga, aktivno su koristili dimnu zavjesu i ofenzivu noću.
  Ruske trupe na jugu oslobodile su Bukurešt, a napad u središtu završio je probojima južno od Vilne.
  Nijemci su morali ponovno ojačati svoje južno krilo. Njemačke trupe koje su blokirale Rigu bile su pod prijetnjom okruženja. U tim uvjetima, Kaiser je donio tešku odluku da napusti baltičke države i povuče trupe na prusku obrambenu liniju.
  Nije išlo, poslovi saveznika i Turske. Rusi i Britanci su napredovali u Maloj Aziji, Francuzi su razbijali Siriju i Palestinu. Osmanlije su slabile, a njihov pad nije bio daleko. Osim toga, Bugari su se promijenili. Uvidjevši da su Prusi već izgubili rat, a ruske trupe, oslobodivši veći dio Rumunjske, stigle do granice, slavenski je kralj objavio rat Austriji, Turskoj i Njemačkoj.
  Naravno, to je Nijemcima zadalo glavobolju. Više nisu mogli držati liniju bojišnice na istoku i bili su prisiljeni povući se do Visle. Očekujući da će prirodna vodena barijera odgoditi ruske trupe.
  Saveznik na zapadu postigao je samo djelomične uspjehe, iako su se tenkovi već aktivnije koristili. Ali dok je Njemačka držala frontu, iako je bila prisiljena malo se povući. Južni dio je zahtijevao dosta truda.
  Pa, u jesen i zimu, carska je Rusija težište borbi prebacila na Osmansko Carstvo.
  Juriš na Carigrad, s kopna i s mora, završio je trijumfom ruskog oružja. Turska je pala, a s njom je Rusija dobila velike teritorije, Cargrad i tjesnace s izlazom na Sredozemno more.
  Istina, ratove nije bilo moguće završiti 1917. godine, ali dah pobjede već se osjećao kod svih, u mnogo većoj mjeri nego 1916. godine.
  Zima je u Rusiji prošla uz manje štrajkove i prosvjede, ali nije bilo ozbiljnijih sukoba, unatoč vojnim poteškoćama. Osim ako rublja nije previše deprecirala, ali o gladi je prerano govoriti.
  Međutim, vrijeme je da se završi rat i svi su to shvatili. Brusilov, koji je promaknut u feldmaršala, predložio je da se glavni udarac zada na jugu, gdje je neprijatelj slabiji, a zatim da se okrene na sjever.
  Nijemci su već imali svoje prve tenkove. Ali njihov je broj premali da bi značajno utjecao na tijek rata. Rusija također ima svoja vozila, posebno Mendeljejevljeve tenkove. Ali opet, carska industrija još uvijek ne može pokrenuti serijsku proizvodnju.
  Ali masovnu proizvodnju tenkova uspostavili su Britanci, Amerikanci i Francuzi. To znači da se pojavilo novo, snažno sredstvo proboja obrane koje bi trebalo probiti njemačke položaje.
  Saveznici također žele što prije okončati razorni rat. A od kraja ožujka s njihove strane počinju pokušaji dubinskog proboja njemačke obrane.
  Ofenziva ruskih trupa počela je čim su se ceste na jugu osušile. Ruske su trupe, nakon prethodnih pobjeda, živnule, a Austrijanci su se jedva zadržali. Pokazalo se da je Budimpešta opkoljena već početkom svibnja. Zatim je zacrtano kretanje prema Beču i zaobilaženje rijeke Visle.
  I Talijani su krenuli u ofenzivu. Čak je i Japan poslao ekspedicione snage u Europu. Nijemci su pritiskali sa svih strana.
  Kad su se ruske trupe već približile Beču, Austro-Ugarska je kapitulirala. Posljednji njemački saveznik konačno je pao. Na zapadu, koristeći taktiku udara na različitim dijelovima bojišnice, saveznici su polako ali sigurno napredovali. I ruske su trupe otišle s juga u pozadinu njemačkog fronta pokrivajući Vislu.
  U tim uvjetima, kancelar Wilhelm, uviđajući potpunu, bezizlaznu situaciju Njemačke, 22. lipnja 1918. godine objavljuje prekid svih neprijateljstava. Zapravo, Nijemci su kapitulirali.
  Austro-Ugarska je prestala postojati. Rusija je dobila Galiciju, Krakovsku oblast, Bukovincu, dio istočne Slovenije i Mađarsku. Rumunjska Transilvanija. Od Austro-Ugarske postojala je samo mala Austrija i jako okrnjena Mađarska. Čehoslovačka je nastala pod okriljem Rusije.
  Carsko je carstvo dobilo od Njemačke Klaipedu, Poznan i pristup moru, odsjekavši Istočnu Prusku od same metropole preko Danziga.
  Njemačka je morala vratiti Danskoj i Francuskoj prethodno osvojene još u 19. stoljeću. Osuđena je na plaćanje ogromne odštete svake godine, a vojni potencijal ograničio je na sto tisuća ljudi.
  I naravno, kao u stvarnoj povijesti, demilitarizirana zona.
  Carska Rusija proširila je svoje posjede i na jugu. Osmansko Carstvo je, kao i Austrijska država, prestalo postojati. Britanija je zauzela Irak, Francusku, Siriju i, zajedno s Britancima, Palestinu. Rusija je dobila Armeniju, Malu Aziju i Carigrad.
  Bliski istok i Iran također su bili podijeljeni na sfere utjecaja. Time je carska Rusija postigla značajne materijalne stečevine.
  Ali rat je koštao života više od dva i pol milijuna vojnika, ne računajući poginulo civilno stanovništvo, ogromne troškove. Financije su pale u haos, a zemlja se zadužila.
  Istina, saveznici su snishodljivo pristali otpisati kamate na zajmove, ali dug se ipak pokazao prilično velikim - oko deset milijardi zlatnih rubalja.
  Ali bilo je moguće nacionalizirati poduzeća koja su prethodno bila u vlasništvu Nijemaca.
  Politička situacija u carskoj Rusiji se stabilizirala, a autoritet cara rastao.
  Nikolaj II je to iskoristio poništivši vlastiti manifest o Državnoj dumi. Ponovno je obnovljena autokracija, a zakonodavna vlast u potpunosti je prešla na cara.
  To je izazvalo samo stidljive proteste. Zemlja je bila previše umorna od rata i nije željela nove potrese.
  I gospodarstvo je krenulo u brzi, poslijeratni oporavak! U prosjeku je rast iznosio oko devet posto godišnje i bio je veći nego u SAD-u.
  Stvorene su nove napredne grane industrije, razvilo se strojarstvo. Plaće su rasle.
  Trajanje radnog dana smanjeno je kraljevim zakonom s 11,5 sati na 10,5 sati. Predblagdane i pred vikende do 9 sati. Također, radni dan je smanjen na devet sati, ako je barem dio padao na noć.
  Nakon zamjene novca, cijela zlatna bilanca rublje je obnovljena. Do 1929. plaća radnika dosegla je 50 rubalja mjesečno, dok je cijena votke bila 25 kopejki po boci. To je 200 boca mjesečno. A ako se uzme u zlatnoj protuvrijednosti, to je čak 37 grama čistog zlata.
  Zemlja je došla na drugo mjesto, odmah iza Sjedinjenih Država u smislu industrijske proizvodnje. Izgledi za carstvo izgledali su vrlo ružičasto, ali .... nastupila je depresija, velika depresija.
  Kolaps je zadesio cijeli svijet pa i Rusiju. Istina je najviše od svih ispala Njemačka i SAD. Ali i carska je Rusija bila previše ovisna o vanjskom zaduživanju i stoga nije mogla izbjeći preokrete i recesiju.
  Boljševička partija dvadesetih godina bila je u krizi. Lenjin se zapravo udaljio od praktične, revolucionarne borbe uronivši u teoriju...i pišući fantastična djela.
  Vladimir Iljič upoznao je u Britaniji i Herberta Walesa, osjetio u sebi ukus za znanstvenu fantastiku. Konkretno, iz pera Vladimira Iljiča izašao je veliki, futuristički roman: "Komunizam - put sreće"! I niz drugih radova. Lenjin je već dobro zarađivao na fantastičnim djelima.
  Boljševici su se podijelili na trockiste i staljiniste. Staljin se odlučio vratiti taktici individualnog terora karakterističnoj za Narodnu volju. Trocki je zauzeo umjereniju poziciju.
  Socijalni revolucionari su još uvijek aktivni, iako dvadesetih godina nije bilo velikih političkih ubojstava. Postupno su jačale pozicije republikanaca i kadeta. Doista, apsolutna monarhija svima se činila zastarjelim reliktom. Tako su ponovno počeli nemiri, štrajkovi, demonstracije, a kraljevsko prijestolje se zateturalo.
  Monarhu se mnogo toga moglo prisjetiti ...
  Vlada Nikole II pronašla je izlaz ... u ratu! Štoviše, generali su bili željni osvete za poraz od Japana. I razumljivo je...
  Nakon Prvog svjetskog rata carska je Rusija održala nekoliko manjih vojnih pohoda. Na Bliskom istoku, gdje su oni i njihovi saveznici dovršili arapski svijet. U Afganistanu... Tamo se ratovao zajedno s Britanijom. Rusija je preuzela sjeverne regije Afganistana naseljene uglavnom Uzbecima i Tadžicima, kao i Herat. Britanci su nakon brutalnih ratova ipak pokorili jug. U središtu Afganistana ostala je samouprava.
  Iran je još uvijek zadržao privid suvereniteta, ali ni njegova podjela nije bila daleko.
  Ali glavni sukob interesa pao je na Japan. Štoviše, 1931. Japanci su stvorili marionetsku vladu u Mandžuriji i pokrenuli ofenzivu u Kini.
  To je bio povod za novi rat.
  Do tog je vremena ruska vojska uspjela ažurirati svoju tenkovsku flotu i stvoriti vrlo jaku avijaciju. U zraku je Japan bio osjetno inferioran, a ruska kopnena vojska mnogo je brojnija i, možda, spremnija za borbu.
  Pacifičkom flotom zapovijedao je legendarni admiral Kolčak. Zapovjednik Reda svetog Andrije Prvozvanog Brusilova već je umro u to vrijeme, ali ostali su njegovi sposobni učenici.
  Od samog početka rat je za Japan bio neuspješan. Ruski generali: Denikin, Vrangel, Kaleidin pod generalnim zapovjedništvom careva brata Mihaila Romanova - djelovali su energično i vješto. Iskustvo Prvog svjetskog rata imalo je učinka, uzete su u obzir pogreške u sukobu 1904.-1905.
  Dosta dobri su se pokazali i Prohorovljevi laki tenkovi koji su u manevarskom ratu jednostavno nezamjenjivi. U svakom slučaju, to je već bila druga ruska vojska, i sasvim drugi rat.
  Međutim, već tijekom prve bitke sa samurajima, da je umjesto Kuropatkina talentiraniji i odlučniji zapovjednik, ishod rata bi, naravno, bio potpuno drugačiji.
  U svakom slučaju, nakon dva mjeseca, Port Arthur su opkolile ruske trupe, a Japanci su potučeni. Dva mjeseca kasnije, cijela Koreja je oslobođena, a gradska citadela zauzeta je na juriš.
  Na moru su bitke također bile u punom jeku s različitim uspjehom. Sve dok se nisu približile eskadre s Baltičkog i Crnog mora. Zemlja izlazećeg sunca bila je potpuno poražena, a čak su iskrcali trupe na Hokkaido. Japan je bio prisiljen potpisati za sebe ponižavajući mir. Vratite Mandžuriju, Port Arthur, neke posjede osvojene od Nijemaca, južni Sahalin i Kurilski greben. I u isto vrijeme platiti odštetu, urednu svotu - milijardu zlatnih rubalja.
  Pobjeda je privremeno ojačala položaj autokracije, a onda je Velika depresija ustupila mjesto brzim gospodarskim uzletima.
  U Njemačkoj je, kao i u stvarnoj povijesti, Hitler došao na vlast, ali nije smio previše lutati. Konkretno, pokušaj vraćanja općeg vojnog roka naišao je na žestok otpor Rusije i Francuske. Iako su napravljeni mali ustupci u smislu vojnog potencijala. Dopušteno je povećanje vojske sa sto tisuća na dvjesto pedeset. Osim toga, Hitler je Njemačkoj vratio kontrolu nad demilitariziranom zonom.
  A za carsku su se Rusiju spremali dinastički problemi. Prijestolonasljednik carević Aleksej je umro... Carev brat Mihail Romanov lišen je prava nasljedstva. A pravi nasljednik bio je Kiril Vladimirovič Romanov. Ali ovaj je tip zaglibio u pijanstvu i razvratu. Totalno degradirano...
  Pa tko će naslijediti cara Nikolu II? Carev brat Michael, nakon pobjede nad Japanom, dobio je čin generalissimusa i bio je vrlo popularan. Postao je prvi član kraljevske obitelji u povijesti carske Rusije koji je dobio tako visok čin. I mnogi su ga htjeli vidjeti na kraljevskom prijestolju.
  Istina, sam Nikolaj II - nepijenac, bez loših navika, redovito se bavio gimnastikom, bio je još prilično jak i činilo se da će njegova vladavina biti najduža u ruskoj povijesti. Ali Staljin je osmislio najgrandiozniji pokušaj atentata od vremena Aleksandra II. Iako se činilo, u čemu je smisao?
  U svakom slučaju, 1937. se pokazala kao zlokobna godina. Ubijen je car Nikola II, a s njim su poginula i dva ministra, tri desetine dvorjana, a srušio se i dio Zimskog dvorca.
  Teroristi su koristili kanalizaciju za rudarenje i zasadili više od tone aminolona.
  Dakle, agresivna slučajnost intervenirala je u tijek povijesti. Tako je završila vladavina cara Nikole II. Monarh koji nije dobio nadimak, veliki ili strašan. Oni koji nisu voljeli cara zvali su ga krvavim, jer je mnogo krvi proliveno u njegovom kraljevstvu. Koji se odnosio s poštovanjem - Osvajač. Tako se povećao broj zemalja pod njim u Rusiji. U Kini je postojala čak i velika pokrajina: Zheltorossia.
  I cijelo je kraljevstvo trajalo 43 godine. Samo duže vladavine, a nominalno Ivan Grozni. No s obzirom da je na prijestolju bio tri godine, stvarni mandat bio je kraći.
  A zakoniti nasljednik, Kiril Vladimirovič Romanov, ipak je stupio na prijestolje. Vladao je kratko - oko godinu dana, ali je uspio izvršiti određeni utjecaj na tijek povijesti. Posebno je dopustio Adolfu Hitleru da provede anschluss Austrije. Navodno misleći na pravo naroda na samoopredjeljenje i bit će, kažu, više reda. Pristao na anschluss Austrije i Mussolinija.
  Tako se Njemačka proširila i njezino stanovništvo premašilo je osamdeset milijuna. Da ne spominjemo da je Hitler poticao plodnost. Pod Adolfom Besnovatyjem porastao je jedan i pol puta.
  U Španjolskoj je izbio građanski rat, ali je završio puno brže, jer nije bilo Sovjetskog Saveza koji je pomagao lijevoj koaliciji u Madridu.
  Ali Franco je postao Fuhrerov saveznik. I novi car Vladimir Treći suočio se s Britanijom.
  Situacija je doista zbunjujuća. Zagonetka prepuna Drugog svjetskog rata. I nova runda sukoba. Iran nije podijeljen i ovo je zapravo posljednja islamska država, formalno nezavisna. I Rusija ima stavove o tome, i Britanija. Stvari su vrlo komplicirane na Bliskom istoku. Teritori Rusije, Francuske, Britanije su mješoviti i njima nije lako upravljati.
  Engleska ekonomski sve više zaostaje i za Rusijom i za Njemačkom koja sve više jača. A najveće kolonije su i dalje britanske. Ali moć lavlje krune slabi, Kanada je gotovo neovisna. Južna Afrika je također dominion, poput Australije. U Indiji britanska pozicija slabi. Naravno, postoji želja da se gurne lav.
  Hitler pokušava igrati na dva fronta. Ili pridobiti potporu Francuske, Britanije, Italije i Japana. Da se svi zajedno nagrnu na carsku Rusiju i podijele njezine goleme posjede.
  Ili tražiti teritorijalne akvizicije na Zapadu, ali već u savezu s Rusijom.
  Hitler je podla i neprincipijelna osoba, i općenito mu je svejedno s kim će sklopiti koaliciju, sve dok mu je to od koristi.
  Novi mladi car Vladimir također sanja da uđe u povijest kao veliki osvajač i želi preuzeti kolonije Britaniji i Francuskoj. Nijemcima se zapravo više nema što uzeti. Tako da je koalicija s Njemačkom sasvim logična.
  Italija je zauzela Etiopiju i također želi nove podvige. Mussolini je iznimno ambiciozan. Svejedno mu je kamo će na istok ili zapad. Ali u Francuskoj nema velike želje među ljudima za borbom. Tamo vlada pacifizam, a vlast se bira. Dakle, nije potrebno steći tako jakog saveznika. A carska Rusija s tradicionalno visokim natalitetom i konstantnim padom mortaliteta vrlo je jak protivnik. Stanovništvo carske Rusije raste oko tri posto godišnje. Smrtnost djece se smanjila, ali do sada nije prošla moda za velike obitelji, pa su čak i obitelji radnika plodne. Uzimajući u obzir teritorijalne akvizicije, uključujući i gusto naseljenu Kinu, i rijetko naseljenu Mongoliju, te u Europi i Turskoj, stanovništvo carske Rusije 1940. premašilo je 400 milijuna u usporedbi s 1913., kada je bilo 180 milijuna. A ovo je kontinentalna sila... Britanija i Francuska u samim matičnim zemljama imaju manje od 50 milijuna, plus više kolonija. Ali kolonijalne trupe su slabog morala i imaju male borbene sposobnosti. Dakle, kopnene snage Zapada su puno slabije.
  Fuhrer odabire savez s Rusijom protiv Zapada.
  Godine 1939. Čehoslovačka je podijeljena. Njemačka je također uključivala Sudete. Nijemci su ojačali vojsku, formirali tenkovske kolone. Carska Rusija također nije mirovala, imajući pet milijuna mirnodopske vojske i pet stotina divizija osoblja.
  U carskoj Rusiji dugo su se proizvodili teški tenkovi i strateško zrakoplovstvo, uključujući zrakoplove s osam motora. Francuska ima samo tridesetak teških tenkova, i to zastarjelih. Britanija nema teške strojeve. Pa i Njemačka, nijedna teža od dvadeset tona. SAD ima nešto više od četiri stotine tenkova.
  Hitler je odlučio da se ne isplati povlačiti i udario je 15. svibnja 1940. godine. Čim bude povoljno vrijeme i sve bude spremno. Ili više-manje gotovo.
  Carska Rusija pokrenula je ofenzivu protiv Indije i drugih kolonijalnih posjeda. Udarac ruske vojske pao je na slabo branjene položaje. Samih trupa koje se sastoje od etničkih Britanaca i Francuza relativno je malo, a kolonijalne jedinice nisu previše spremne umrijeti za ideju ili carstvo koje im je strano. Zapravo, tko su za njih Britanci? Eksploatatori, porobljivači, pljačkaši ili nevjernici. Malo je vjerojatno da su Rusi mnogo gori od njih, da bi umrli za carstvo Lava ili Pijetla.
  Dakle, carske trupe napreduju, svladavajući trom, žarišni otpor. Ali Nijemci su uspjeli poraziti francuske, britanske, belgijske i nizozemske trupe u mjesec i pol dana.
  Tako je Churchill izgubio podršku svojih glavnih saveznika. Očekivanja da će SAD ući u rat nisu se ostvarila. Roosevelt se općenito nije odlikovao odlučnošću Stenke Razina. I onda bi takve snage krenule protiv Amerike.
  Ruske trupe napredovale su kroz Afriku i Aziju u marševima, više problema dolazilo je od terena i razvučenih komunikacija nego od neprijateljskih trupa. Utjecao je i nedostatak cesta, osobito u Africi. Ali nepretenciozni ruski vojnik herojski i stoički svladava sve poteškoće.
  Nijemci samo teško mogu prebaciti trupe u Afriku. Napredovanje prema Gibraltaru odgođeno je Francovim tvrdoglavim otporom. I oni su morali prebaciti snage morem. Rusi su se probili do Afrike, preko Egipta, i njima je puno lakše. I Italija grabi sve što može zgrabiti, a po tom pitanju Mussolini ima udavaški stisak.
  Do samog desanta na metropolu 1940. nije došlo. U zračnoj borbi, prvenstveno zbog pasivnosti Rusije, Britanija je izdržala. Ali moram reći da mudri car Vladimir Kirilovič nije želio da Britanija kapitulira prije vremena, već je sasvim racionalno namjeravao zauzeti sve njezine azijske i afričke kolonije.
  Kamo ide Britanija? Uostalom, ona nema rezervi, bez kolonija i sirovina - pad je pitanje vremena.
  U zimu iu ožujku 1941. ruske su trupe konačno stigle do Južne Afrike i porazile posljednju afričku dominiju. Pokušaj Britanaca da odsjednu na Madagaskaru također nije uspio, au svibnju 1941. izvršeno je amfibijsko iskrcavanje s naknadnom pobjedom.
  Japan je u ratu djelovao na strani Rusije i uspio se dočepati nečega u Tihom oceanu. Ljeto 1941. bilo je razdoblje velikog zračnog napada na britansku matičnu zemlju.
  Ruski i njemački zrakoplovi ispeglali su London i druge gradove Britanskog Carstva. I 8. studenoga, na dan godišnjice puča u Münchenu, desant se napokon dogodio.
  Borbe su trajale šesnaest dana i završile su pobjedom ruskih i njemačkih trupa.
  Time je, zapravo, završio Drugi svjetski rat. Ispalo je manje krvavo i dugotrajno nego u stvarnoj povijesti. I vrlo zamjetno ojačao i proširio ruske posjede. Pogotovo u Africi i Aziji.
  Uslijedilo je relativno mirno razdoblje. Rusija i Njemačka probavljale su vlastite teritorijalne dobitke. Treći Reich uključivao je u svoj sastav: Belgiju, Nizozemsku, gotovo polovicu Francuske, kao i Maroko, dio Alžira i središnje posjede. Istina, zbog položaja Franca i određene neodlučnosti Hitlera, Nijemci nisu imali vremena napredovati u ekvatorijalne posjede Francuske, pa su otišli na ruske trupe.
  Unatoč tome, Njemačka je još uvijek dobila dobar komad afričke zemlje, koji je površinom premašivao njezin teritorij. Površina Trećeg Reicha, uzimajući u obzir europske akvizicije, više se nego utrostručila. A ako računamo od granica od 1937. godine, uzimajući u obzir Austriju, Sudete i Češku u licu protektorata, onda četiri puta.
  Tako su Nijemci kao cjelina imali dovoljno za probaviti, svladati i asimilirati. Rusija je, tim više, širila svoje kolonijalne posjede, a sve to teško mogla kontrolirati.
  A Italija je dobila mnogo: na primjer, većinu Sudana, Somalije, Ugande i još neke akvizicije, posebice Tunis.
  Time je preraspodjela svijeta zasad završena. Ali kako kažu, s vremenom se počinju manifestirati ambicije.
  Sjedinjene Države nisu počele ozbiljno raditi na nuklearnom projektu. I u fašističkoj Njemačkoj i Rusiji stav se pokazao hladnim. Japan još nije dovoljno razvijen da to povuče, a Britanija i Francuska su postale vazalne zemlje Trećeg Reicha i Rusije.
  Tako se pokazalo da je pojava nuklearnog oružja odgođena neko vrijeme.
  Ali napredak je, naravno, neumoljiv. Fizičari rade, teorija se razvija, kao i laboratorijski pokusi. Ali za nuklearni projekt treba volja države. Carska Rusija ima preko glave briga i troškova komunikacije sa širenjem teritorija. A Hitler je iz nekog razloga imao kiv prema takvim idejama nuklearnog programa i vjerovao je da će atomski projekt apsorbirati ogromne količine novca za ništa.
  Osim toga, ruska kopnena vojska i zrakoplovstvo bili su najjači i najbrojniji na svijetu, a i flota je, posebice gospodarskim rastom, povukla.
  Carski generali i maršali radije su razvijali izgradnju tenkova, gradili zrakoplove, nosače zrakoplova i bojne brodove. I zašto im trebaju neke bajke - o nuklearnim bombama? Odnosno, i Nijemci i Rusi bili su ravnodušni prema ovom problemu.
  Osim toga, bilo je dovoljno sirovinskih resursa da se u bliskoj budućnosti ni u kojem slučaju ne treba brinuti o nositeljima energije.
  Dakle, unatoč svoj hladnoći Pentagona i Bijele kuće, inicijativa je nehotice prešla na Sjedinjene Države. I ovdje nije stvar samo u strahu da će Rusi ili Nijemci otići dalje i pritisnuti Novi svijet, nego i u ekonomiji.
  Izgubivši mogućnost primanja nafte iz Azije, Afrike, Bliskog istoka, Sjedinjene Države su i dalje imale svoje bušotine u Teksasu, Floridi, a počele su razvijati i na Aljasci.
  Ali stanovništvo SAD-a je raslo. U Rusiji imigracija nije smetala, a stanovništvo se nastavilo brzo povećavati. Crncima i Arapima posebno je rado dopuštan odlazak u SAD.
  Američko gospodarstvo je također raslo, postajalo je sve više automobila.
  I počela je potraga za nuklearnim gorivom i atomskom reakcijom koja bi mogla dati kolosalnu energiju.
  Prošlo je deset godina od završetka Drugog svjetskog rata. Hitlerova Njemačka imala je novo oružje: diskete koje su sposobne ne samo letjeti velikom brzinom, već i praktički ostati neranjive za malo oružje.
  Osim toga, Nijemci su uspjeli u orbitu lansirati umjetni satelit, a što je najvažnije, u lipnju 1951. i prvog čovjeka u svemir.
  Carska je Rusija malo zakasnila, a puni napredak učinila tek u kolovozu ove godine. U fašističkoj Italiji iste godine dolazi do promjena. Preminuo je Benedito Mussolini, kandidat za titulu Julija Cezara. Općenito, talijanski je diktator bio uspješan u vladanju. Uzimajući u obzir osvajanja u Africi, uključujući Etiopiju, teritorij pod kontrolom Italije narastao je gotovo tri i pol puta tijekom njegove vladavine. Osim toga, Benedito je u Europi uspio odsjeći dio Francuske zajedno s Toulonom.
  Ali nisu ga pustili u Albaniju i Grčku - to su teritorije uključene u sferu utjecaja Ruskog Carstva.
  Benedito bi se, naravno, mogao nazvati velikanom i osvajačem, iako talijanska vojska nije previše blistala svojim podvizima. Ali njegov sin i nasljednik sebe nije smatrao gorim od svog oca.
  I uzeo je jesen 1951. i napao Albaniju i Grčku... Nije ni čudo što kažu da svi veliki ratovi počinju iznenada.
  Vladimir Treći je čak bio oduševljen ovom prigodom. Talijanski su posjedi u Africi veliki, čak i opsežniji od njemačkih. Pa zašto ih ne pokupiti kad postoji dobar razlog?
  Ruske trupe započele su neprijateljstva 7. studenog 1951., napadajući Etiopiju, Libiju i Sudan. Ruske jedinice su jače, brojnije i borbeno spremnije od talijanskih.
  Pa su počeli brzo razbijati tjesteninu vojsku ... Ali nitko nije očekivao da će Adolf Hitler bez ikakvog upozorenja stati na stranu Mussolinija Jr.
  Iako ako pogledate ovo, nije bilo ništa više od neočekivanog.
  Njemačka je izgubila prvi svjetski rat od Rusije i izgubila najviše teritorija u Rusiji. I ako su Nijemci na Zapadu uspjeli osvetnički vratiti izgubljeno, onda su na Istoku, ruku na srce, trivijalno ostali bez nosa.
  Tako je Hitler doista računao na svoje novo oružje, posebice na diskete i leteće tanjure. Osim toga, Fuhrer je vjerovao da će ovaj put biti lakše boriti se s Rusijom nego u Prvom svjetskom ratu, jer će Njemačka i Italija voditi tvrtku bez druge fronte.
  Računalo se i da će Japan, uvrijeđen Rusima, također ući u rat na Dalekom istoku i tamo vezati neprijatelja. Možda će Portugal i Španjolska ući u koaliciju, poput Britanije i Francuske? Mnogo su bliži Njemačkoj nego Rusiji. I neke su se nade polagale u SAD!
  Štoviše, Amerika je izgradila impresivnu mornaricu, mnoge nosače zrakoplova i modernizirala svoju tenkovsku flotu - iako je još uvijek bila inferiorna u količini i kvaliteti od strojeva vojske Starog svijeta.
  Društveni sustav u carskoj Rusiji ostao je autokratski i apsolutna monarhija. Car i car cijele Rusije imao je punu vlast: izvršnu, zakonodavnu i sudsku. Sabor je bio odsutan. Postojalo je Državno vijeće od osoba koje je imenovao car, ali je ono imalo samo savjetodavno pravo. Zakone je izdavao sam kralj, kao i uredbe. Imao je i pravo pogubljenja i pomilovanja, iako je, naravno, postojao i sud. Porotna su suđenja ukinuta nakon atentata na Nikolu II., tako da je i sudce postavljao i smjenjivao car ili dužnosnici koje je imenovao car.
  Ovaj sustav je imao i svojih prednosti i nedostataka. S jedne strane, car je mogao brzo riješiti ovaj ili onaj problem bez ikakvih sporova i dogovora, ali s druge strane, prevelika koncentracija moći u jednoj ruci potiskivala je inicijativu i davala velike mogućnosti birokraciji. Iznjedrilo je razne favorite i miljenike. Vladimir se nije razlikovao od pretjeranog licemjerja i bračne vjernosti. Iako žene nisu imale veliki utjecaj na njegovu politiku.
  U području izgradnje tenkova, carska Rusija je imala mnogo moćnih i teških vozila. Međutim, iskustvo vojnih operacija u Africi pokazalo je da su vozne karakteristike tenka iznimno važne. Kao rezultat toga, glavni ruski tenk nije prelazio četrdeset pet tona. Budući da je rodila veću težinu, čak i sa širokim gusjenicama, problemi s prohodnošću.
  Car je volio teške tenkove, ali su ih carevi savjetnici odvraćali od toga da ih puste u masovnu proizvodnju. Ali stroj od šezdeset tona bio je dostupan u dvije tisuće primjeraka. A najmasovniji tenk "Nikolaj" - 3, općenito je napravljen u šezdeset i tri tisuće.
  A stroj je - težak četrdeset pet tona, a pištolj kalibra 122 mm. Prednji oklop dvjesto milimetara, krma i bokovi 120 milimetara, raspored je klasičan.
  Hitler je ozbiljno volio teške strojeve. I htio sam imati nadmoć nad Nikolajem u serijskom tenku. Njemački automobil je nabujao u težini do 75 tona i to je već bila granica, jer je veliku masu izuzetno teško prevoziti željezničkim tračnicama.
  Njemački automobil bio je naoružan oružjem od 128 mm, imao je prednji oklop od 250 mm, te bočni i krmeni oklop od 180 mm.Raspored je također blizak klasičnom.
  Brojčano, njemački tenk je bio tri puta lošiji od sovjetskog. Da ne spominjemo poteškoće u korištenju pretjerano teških strojeva.
  Međutim, ruska tehnika je raštrkana na širokim prostorima, a na europskom sektoru fronte postoji približna jednakost u broju vozila i pješaštva. Iako je općenito ruska vojska mnogo brojnija od njemačke. A Rusija ima ogromno stanovništvo: uključuje Indiju, Kinu, većinu Afrike, Bliski istok, Perziju, Indokinu i još mnogo toga.
  Naravno, Hitlerova odluka da napadne carsku Rusiju, čak i ako se uzme u obzir da su na njegovoj strani Japan i Italija, a možda i Francuska i Britanija, kolosalna je avantura. Ali Fuhrer je veliki pustolov.
  Valja napomenuti da diskete u koje je Treći Reich polagao tako velike nade nisu baš učinkovite u praksi. Stvaranje snažnog laminarnog mlaza dovelo je do velike potrošnje goriva, a vrijeme leta letećih tanjura pokazalo se relativno kratkim. Tako su mogli djelovati, čak i uzimajući u obzir ogromnu brzinu na ne osobito značajnim udaljenostima. Osim toga, laminarni mlaz štitio je disk od malog oružja, ali je zauzvrat spriječio ispaljivanje iz letećeg tanjura.
  Dakle, Nijemci su mogli samo ispuštati radio-upravljane rakete sa svojih diskova, i to pod uskim kutem, ili isključivanjem laminarnog mlaza, ali su tada postali ranjivi.
  Ali, u svakom slučaju, Hitler je odlučio napasti Rusiju i ubacio svoje karte u igru. Osim toga, fašist se bojao da će ga u slučaju poraza Italije preuzeti. Nikome s brkovima nije vjerovao.
  Nacisti su u početku postigli uspjeh zahvaljujući iznenađenju udara i boljoj organizaciji svojih trupa. Ali vrijeme za ofenzivu je loše odabrano. Snijeg je pao, a tenkovi su proklizali. Fritz je mogao zauzeti dio Poljske, uključujući Krakov, ali je zapeo blizu Varšave.
  Ruski ratni stroj se vrtio ... Japan je, kao što je Fuhrer i očekivao, ušao u rat, ali njegova flota nije imala nadmoć nad ruskom pacifičkom flotom, a bitke su bile približno jednake. A Japan praktički nije odvratio kopnene snage od zapadnog kazališta operacija. Osim toga, samuraji su bili inferiorni u odnosu na Ruse u zraku, i brojem i kvalitetom. A Zemlja izlazećeg sunca uspjela je zauzeti samo nekoliko malih otoka.
  Oprezni Franco i Salazar nisu žurili ući u rat. Rusija je vrlo jak neprijatelj. Morate gledati i čekati. U stvarnoj povijesti, Franco se ograničio na slanje plave divizije fašističkih dragovoljaca tijekom Drugog svjetskog rata.
  Sada je raspored snaga izgledao potpuno neravnopravan, posebno u Africi.
  Italija je brzo izgubila svoje posjede na crnom kontinentu.
  U proljeće 1952. godine carska je vojska započela ofenzivu u Istočnoj Pruskoj i uspjela dubinski probiti neprijateljsku obranu. Nacisti jedva da su napustili napredovanje carske vojske kod Koenigsberga, ali s druge strane, carske su trupe počele napredovati prema Sudetima i Krakovu.
  Ispostavilo se da su spretniji ruski tenkovi bili sasvim sposobni boriti se protiv teškog, ali manje spretnog neprijatelja. Kineske divizije pod zapovjedništvom ruskih generala također su se dobro pokazale.
  Nijemci su bili prisiljeni napustiti Krakov ... A onda su se, zbog prijetnje okruženja, počeli povlačiti od Visle do Odre.
  Ne, opsjednuti Fuhrer nije očekivao takav tijek rata. Ali on je kriv. Štoviše, Francuzi i Britanci, nakon što su namirisali fašističku okupaciju, uopće nisu željeli umrijeti za Fuhrera. Dakle, nadopunjavanje nije uspjelo, a vazalne zemlje htjele su beznačajno odsjesti.
  A najgore je bilo Nijemcima na fronti.
  Do zime Nijemci su izgubili sve svoje posjede u Africi. A preko zime, do proljeća, potpuno su se vratili na Odru. Ruske trupe su oslobodile Prag i Sudete , približile se Beču. Uz to su porazili Italiju i zauzeli Rim, Napulj, Siciliju. Dakle, proljeće 1953. nije obećavalo dobro za naciste. Međutim, 8. travnja 1953. Hitler iznenada umire. Novo vodstvo Njemačke očajnički traži mir.
  Vladimir Kirilovič Romanov se velikodušno složio. Ali Nijemci su to skupo platili. Nova granica sada je prolazila duž Odre: Belgija, Nizozemska, Danska su dobile suverenitet, ali u okviru vazala Ruskog Carstva. Francuska je vratila svoje ranije izgubljene posjede, ali je postala još ovisnija o Rusiji.
  Italija i Njemačka izgubile su sve svoje kolonije, koje su sada postale vlasništvo kraljevske krune. Sama Italija također je dobila status ruskog vazala, a Sicilija i Sardinija izravno su postale dio carstva Vladimira Trećeg.
  Njemačka je također izgubila velik dio svoje neovisnosti i plaćala je velike odštete.
  Japan je također izgubio sve svoje posjede, osim vlastitog teritorija, te je bio prisiljen postati vazalna država. A car Vladimir Kirilovič Romanov dobio je i titulu japanskog cara.
  Naravno, pod kontrolu Rusije došao je i onaj dio Australije koji je ranije pripadao zemlji izlazećeg sunca.
  U kolovozu 1953. u Sjedinjenim Državama konačno je testirana atomska bomba. Osam godina kasnije, ali nuklearni duh je izašao iz boce. U svakom slučaju napredak se ne može zaustaviti. A pojava atomske bombe je neizbježna. U najekstremnijem scenariju, nuklearno oružje moglo bi se pojaviti najviše dvadesetak godina kasnije nego u stvarnosti.
  S određenim zakašnjenjem, carska je vlada počela razvijati vlastiti odgovor.
  Do sada se Sjedinjene Države nisu mogle odlučiti na rat s tako moćnim carstvom. Štoviše, nije tako lako doći do glavnih ruskih industrijskih i gospodarskih središta s druge strane oceana.
  A proizvodnja nuklearnih punjenja zahtijevala je i vrijeme i novac! Sjedinjene Države imale su sredstva, ali vrijeme je istjecalo. Carska je Rusija svojim resursima i snažnim intelektualnim potencijalom vrlo brzo nadoknadila zaostatak na tom području. A 1956. godine pojavila se i atomska bomba u Vladimiru III.
  Značajno inferiorniji od Rusije u pogledu stanovništva i resursa, kapitalistički i demokratski SAD postupno su izgubili svoje adute.
  Jedino što su mogli učiniti je koristiti nuklearno oružje kao sredstvo odvraćanja i pokušati potkopati carsku Rusiju iznutra. Ali do sada nisu uspjeli ništa učiniti.
  Vladimir Kirilovič nije imao muškog potomka prve žene i ponovno se oženio. I reproducirao je nasljednika, nazvavši ga George.
  Carska Rusija izvršila je svemirsku ekspanziju. Godine 1959. let s ljudskom posadom na Mjesec dogodio se oko godinu dana prije Amerikanaca. Zatim 1971. na Mars. U alternativnom svijetu postalo je sigurnije nego u stvarnosti.
  Godine 1975. čovjek je sletio na Veneru. Godine 1980. na Merkuru. Godine 1981. na jednom od Jupiterovih mjeseca. A 1992. godine, baš u godini smrti Vladimira Kiriloviča Romanova, ruski kozmonaut ponosno je kročio na Pluton.
  George I prvi je naslijedio krunu s osamnaest godina. I općenito, možemo reći da je Vladimir Treći - Veliki proveo svoju 54-godišnju vladavinu vrlo uspješno. A onda se nastavila dinastija Romanov.
  
  
  
  NIKOLA DRUGI, NAJSLAVNIJI OD KRALJEVA!
  Recimo, car Aleksandar Treći je, naprotiv, umro ranije: 1987. od pokušaja atentata koji je organizirao Lenjinov stariji brat: Aleksandar.
  Činilo bi se puno gore. Ali ne baš. Nikolaj II je postao car ranije, i oženio se ranije: u slučaju da se nešto dogodi, postavio bi svog sina na prijestolje. I žena mu je već drugačija, i nasljednik je zdrav, a Rasputin definitivno nije. I tako isprva, općenito, kao u stvarnoj povijesti: TRANSIB se gradi, gospodarstvo u usponu - širenje na Kinu. Istina, brodovi se u Baltičkom moru grade godinu dana ranije. I malo više uzleta, zbog ranijeg uspona Witteovog financijskog genija.
  Rat s Japanom nije počeo dobro, ali je Varjag uspio pobjeći, a admiral Makarov nije poginuo. Priča se malo pomaknula i sve ide malo drugačije. Ali u stvarnoj povijesti, i zapravo, Varjagu je još malo ostalo da pobjegne, a smrt admirala Makarova bila je uglavnom slučajna i malo vjerojatna.
  Ruska flota, predvođena admiralom Makarovim, postupila je prilično vješto i potopila japanske brodove. A onda, kada su dva japanska bojna broda dignuta u zrak na hrpi mira, Makarov je napao samuraje i potopio još petnaest brodova.
  Odnosno, sve je dobro prošlo. I Japan je izgubio prevlast na moru.
  I na kopnu su samuraji bili slabiji. Kuropatkin je odbio sve pokušaje Japanaca da napadnu i nanio im veliku štetu. Ipak, nije djelovao previše odlučno. Ali ubrzo su stigli ruski brodovi iz Baltičkog mora, i konačno je Makarov preuzeo sve vode pod kontrolu.
  Rusi su čak počeli iskrcavati trupe u Tajvanu, a potom i na Kurilskom grebenu.
  Sve dok se Theodore Roosevelt nije ubacio i ponudio posredovanje. Rusija je dobila Mandžuriju, Koreju, Mongoliju, Kurilski lanac i Tajvan.
  Pojavila se i Zheltorossia. Tako je formirano novo carstvo.
  Međutim, dok kralj nije baš drzak. Godine 1914. izbio je Drugi svjetski rat. Rusija je bolje pripremljena za ovaj rat: gospodarstvo je jače, a teritorij i stanovništvo veći, a misao se ne miješa. Štoviše, nije bilo recesije uzrokovane nemirima i tzv. revolucijom.
  Prvi svjetski rat tekao je s različitim uspjehom. Pogriješili su ruski generali i uspjesi. No 1915. godine Nijemci su uspjeli postići manje uspjeha, pa je carska vojska bila brojnija i bolje opskrbljena. Ali ipak je Rusija izgubila pola Poljske i Galiciju. Ali Nijemci nisu mogli ući u Bjelorusiju i baltičke države - linija bojišnice prolazila je duž Visle.
  A u šesnaestoj godini već je carska vojska postigla velike uspjehe protiv Austrije i Turske. Osmanlije su gotovo potpuno poražene. Kao i Austrijanci, zauzeli su Przemysl i Krakow. Njemačka je zanijemila. U proljeće sedamnaeste godine Rusi su zauzeli Istanbul. Carska Rusija postigla je značajan uspjeh i tijekom ljetne ofenzive protiv Austrije i Njemačke. A u jesen, kada su carske trupe već stigle do Odre, Njemačka je kapitulirala. Uslijedila je podjela Austro-Ugarske i Turske. Rusija je dobila Malu Aziju, sjeverni Irak, Istanbul. Galiciji, Bukovini, Čehoslovačkom i Ugarskom kraljevstvu i Krakovu. Plus Danzig, dio istočne Pruske, regija Klaipeda. Rusija je, dakle, višestruko ojačala. I Njemačka je također platila ogromne reparacije.
  Car Nikolaj II nije se žurio uzeti sve i svašta. Ali Rusi, Britanci i Francuzi podijelili su Saudijski poluotok. Tada su Britanci i Rusi podijelili i Iran i Afganistan. Dovršena preraspodjela svijeta.
  Sve do 1929. cijeli je svijet bio u usponu, sve dok nije izbila Velika depresija. Godine 1931. Japan je započeo rat protiv Rusije. I ona je brzo poražena i, zajedno sa svim pacifičkim posjedima, okupirana. A onda je uslijedio referendum i uključenje u Rusiju.
  Iskoristivši slabljenje Britanije, Francuske i Sjedinjenih Država zahvaćenih Velikom depresijom, car Nikola II poveo je ratove za osvajanje Kine. I to je postalo njegovo veliko osvajanje.
  Kako bi donekle ubrzao rusifikaciju, Nikola II je donio nepretencioznu odluku - službeno je uveo poligamiju u Rusiji - promijenivši teologiju i dogme Pravoslavne crkve. Dakle, reforma je usvojena.
  I kralj uze svoju drugu ženu. Ruse su poticali da se žene strankinjama i da imaju mnogo djece. Ogromna Kina također je morala biti rusificirana. I koji je najbolji način za to? Udaj se za Kineskinju!
  Hitler nije došao na vlast u Njemačkoj. U ovoj priči njemu malo nije bilo dovoljno. Šteta ekstremista. Glavni iritant bio je fašist Mussolini, koji je zarobio Etiopiju. I san o tome da postanem novi Cezar i Trojanac spojeni u jedno.
  Godine 1937. u svibnju je izbio rat između Rusije i Italije. Ispostavilo se da je Mussolini bio suicidalan. Ruske su trupe za dva mjeseca zauzele cijelu Italiju, a za još tri sve kolonije sile. U sastav carske Rusije konačno su ušle i Rumunjska i Jugoslavija, a nešto kasnije i Bugarska. Dovršivši aneksiju teritorija. Nikola II je umro u jesen 1939. A njegov nasljednik, sasvim zdravi Aleksej II, postao je novi kralj.
  U ovom slučaju, Nikolaj II ispravio je pedeset i dvije godine - nadmašivši rezultat Ivana Groznog. I njegova se vladavina pokazala najuspješnijom u povijesti Rusije, a osvajanja su jednostavno rekordna. Nijedan drugi kralj nije toliko zarobio. Rusija se konačno smjestila u Kini, te ojačala u svim smjerovima.
  Međutim, tada je pod Aleksejem II nastupilo dugo razdoblje mira. Francuska, Britanija, SAD nisu željele rat. A Njemačka je bila razoružana i nije imala snage. Tako da je došlo do takve situacije da se smirilo.
  Kolonijalna carstva nastavila su postojati. Rusija je ostala najveća država, ali je Britanija formalno bila druga sila i malo inferiorna po površini od carskog carstva. Međutim, Australija, Južna Afrika i Kanada bile su gotovo neovisne dominije. A u Indiji... Godine 1968. u Indiji je izbio veliki ustanak, a nakon dvije godine rata Britanci su protjerani. Ali carska vojska je ušla na teritorij Indije, potisnula govore. Nakon toga, Britanija je izgubila ovu koloniju, a Rusija ju je stekla. Ubrzo je Rusija zauzela i jug Irana.
  Nakon Alekseja II 1969. godine, na prijestolju je naslijedio Nikola III. Kraljevsko carstvo bilo je u usponu. Tako je Francuska 1979. izgubila kontrolu nad Indokinom i Tajlandom. A tamo su također došle kraljevske trupe.
  A osamdesetih i devedesetih Afrika je došla pod kontrolu carske Rusije. Nakon 2001. na rusko je prijestolje stupio Petar, četvrti sin Alekseja II.
  Do tog je vremena carska Rusija progutala gotovo cijelu Afriku, Aziju i pokupila kolonije drugih zemalja, uključujući Indoneziju. No, naravno, nije išlo protiv Australije.
  Došlo je razdoblje mira. SAD, Britanija i Francuska imale su nuklearno oružje, Njemačka je imala ekonomsku moć. Rusija i ekonomska moć, i nuklearno oružje, i najveća vojska na svijetu i broj stanovnika. I dalje apsolutna autokratska monarhija bez parlamenta. Amerikanci, kao druga sila, ili čak supersila, to stavljaju u tvrdnju Rusije.
  Međutim, nedostatak demokracije nije spriječio razvoj napretka. Konkretno, davne 1943. godine u carskoj je Rusiji prvi čovjek poletio u svemir. I 1961. na Mjesec. Let na Mars dogodio se 1974. godine. A do 2000. godine posjećeni su gotovo svi planeti Sunčevog sustava. Spremao se veliki pohod na zvijezde. Lansirana je 2018. i vratila se na Alpha Centauri.
  Dakle, carizam uopće nije spriječio kretanje znanosti. Petar Četvrti iz dinastije Romanov čak je izjavio da je prosvijećeni apsolutizam bolji.
  Pogotovo u pozadini onih skandala koji su neprestano potresali administraciju Donalda Trumpa.
  Najvećim kraljem svih vremena i naroda i dalje se smatrao Nikola II. Carska Rusija na konju i svjetski hegemon. Predgrađa i kolonije postupno se rusificiraju. Carstvo uzima sve više maha. I cijeli je svijet postao bolji.
  I zašto? Zahvaljujući Aleksandru Uljanovu, Lenjinovom bratu, koji je pogubljen zbog kraljeubojstva. Sam Lenjin ostao je u inozemstvu. Upoznao je Walesa i zainteresirao se za pisanje znanstvene fantastike, na čemu se jako obogatio i stekao ime. I tako se proslavio, postao poznat i slavan, te je preveden na mnoge jezike. Staljin je, pak, umro u zatvoru od tuberkuloze i općenito ostao poznat samo stručnjacima. Trocki je ubrzo odustao od revolucionarne aktivnosti i napravio dobru karijeru kao službenik, popevši se do čina pravog tajnog savjetnika i zamjenika ministra. Voznesenski je postao ministar pod carem i postigao je mnogo. Hruščov je ostao sitni trgovac i nije stekao slavu. Brežnjev je napredovao do čina pukovnika. Andropov je služio u policiji, a postao je i pukovnik. Gorbačov je postao veliki biznismen i showman. Jeljcin je ostao trgovac. Putin je napredovao do čina pukovnika tajne policije i časno umirovljen. Medvedev je mali službenik. Žirinovski, osnivač novina i showman. Zjuganov je pokušao ilegalno raditi protiv cara. Dobio mandat, a zatim postao doušnik za Okhranu. Umirovljen je s činom satnika. Žukov je dospio samo do čina majora. Vasilevski je postao general-pukovnik, Šapošnjikov general-pukovnik. Kolčak je bio veliki admiral i nositelj mnogih ordena. Makarov je također postao veliki admiral, nakon što je uspio voditi Prvi svjetski rat. Doduše, ne u prvom, nego u jedinom svjetskom ratu, jer drugog svjetskog rata nije bilo. Postao je poznat ... Brusilov je postao feldmaršal i nositelj Ordena svetog Andrije Prvozvanog. Denikin, Vrangel, Kornilov i Kuropatkin postali su feldmaršali.
  I pod kraljevima se dobro živjelo. A cijene nisu rasle više od sto godina. I rubalj je imao stabilnu zlatnu podlogu, 0,77 grama. I mnogi su narodi dobro živjeli pod kraljem.
  Svi su imali jednaka prava i mnogi su se nazivali Rusima, čak i Afrikancima. Svima je pod kraljem postalo dobro. Samo za neortodoksne Židove ostao je uvjet prebivališta. Ali ovih je postajalo sve manje.
  Međutim, pod kraljem je bilo problema. Jedna od njih, visoka stopa nataliteta uz nisku stopu smrtnosti, dovela je do prenaseljenosti. Ali to će se riješiti svemirskim širenjem. Osim toga, razvoj znanosti i poljoprivrede omogućio je rješavanje problema gladi. Hrane je bilo dovoljno za sve. Ali rast stanovništva u carstvu iznosi više od tri posto godišnje. I prijetilo je budućim nevoljama.
  Carska vlada pronašla je izlaz u svemirskom širenju. I činilo se razumnim. Izgrađeni su novi svemirski brodovi i provedena su istraživanja nadsvjetlosnih brzina.
  
  
  
  PEDESET GODINA ALEKSANDRA VELIKOG!
  Pokušaj atentata na Aleksandra II 1866. bio je uspješan. Kao rezultat toga, Car Osloboditelj je umro. I na prijestolje je stupio Aleksandar Treći. Prednost je bila u tome što nisu uspjeli prodati Aljasku, a novi ruski car nije bio sklon dati barem nešto zemlje. Čak i ako su daleki i još nisu jako vrijedni.
  Štoviše, izgradnja ceste u Sibir do Vladivostoka počela je još ranije. I trebalo je stići do Čukotke!
  Car Aleksandar Treći bio je snažan, odlučan, jake volje, zdrav i fizički vrlo snažan. Vladao je čvrstom rukom i pod njim je Rusija ušla u razdoblje velikog prosperiteta i uspjeha!
  Pa dobro je da je veliki car počeo vladati petnaest godina ranije nego u stvarnoj povijesti!
  U početku je oštro gušio sve govore revolucionara i narodne volje. Zatim je počeo reformirati vojsku i mornaricu. Uz red.
  Kralj je postigao mnogo. Izgrađene su ceste, mostovi, tvornice, zemlja je ubrzano razvijala kapitalizam. Zadržavši autokraciju. Carska vlada vodila je male ratove, krećući se preko središnje Azije i tamo šireći svoj utjecaj.
  Veliki rat s Turskom izbio je 1977. godine. Išla je još bolje, brže, pobjednički s manje gubitaka nego u stvarnoj povijesti. Zasjao je u punom svjetlu - genij Skobeljeva!
  Ruske trupe su porazile Turke uz manju štetu za sebe. I odmah uspio zauzeti Istanbul. Pošto su tamo stigli prije engleske eskadre. Ovaj rat je bio toliko uspješan da su carevi-oci prozvali Pobjedničkim Aleksandrom! I Skobelev je postao najmlađi feldmaršal u povijesti Rusije.
  Turska je bila podijeljena. Britanci su okupirali Egipat i Sudan. Rusija je uzela Irak, Palestinu, Siriju i dio Saudijske Arabije, Malu Aziju, cijelu Armeniju i Balkan!
  Tako je prilično brzo i relativno lako Aleksandar Treći zauzeo veliki teritorij. I nastavio se širiti prema jugu. Kretanje kroz Iran, Turkmenistan, pa do Afganistana!
  Carska vojska se okomila na Indiju! Britanci su bili spremni za borbu. Postojao je savez Rusije, Njemačke, Austro-Ugarske protiv Francuske i Britanije.
  Njemačka je 1992. krenula u ofenzivu protiv republike pijetla. Britanija je objavila rat Nijemcima i Rusiji. Austro-Ugarska je dobila Bosnu i Hercegovinu, a napala Italiju.
  Rusija je započela kampanju protiv Indije, te francuskih posjeda i Indokine. Tako je počeo Prvi svjetski rat. Ali već su Rusija i Nijemci zajedno!
  Rusija je također napredovala prema Egiptu.
  Carske trupe uz potporu lokalnog stanovništva zauzimaju Indiju i Iran. Uđite dalje u Indokinu. I Prusi ponovno pobjeđuju Francuze i okružuju Pariz.
  Nadalje, republikanci se odbijaju predati. I Pariz je napadnut, teško uništen. Nijemci također zauzimaju Belgiju i Nizozemsku.
  Britanija još neko vrijeme nastavlja rat. Ruske trupe okupirale Egipat i Sudan. Na moru je rat. Ruska vojska kreće se Afrikom. Sve do Južne Afrike. I skuplja kolonije za sebe. Nešto uzimaju i Nijemci.
  Ali Austro-Ugarska je zaglibila u ratu s Italijom. Istina, 1894. Nijemci su priskočili u pomoć Austrijancima. I dovršiti osvajanje Italije.
  Nakon toga se zemlja naranči međusobno podijeli.
  Rat se seli na more. I ovdje se pokazuje genij pomorskog zapovjednika admirala Makarova. Koji, ostvaruje niz briljantnih pobjeda. Prisiliti gospodaricu mora na kapitulaciju.
  Rusija je preuzela kontrolu nad Indijom, Indokinom, većim dijelom Afrike, a također i Australijom, nokautirajući Britance odatle. Ruske trupe napustile su Britaniju i Kanadu. Tu je osnovao i koloniju. Tako je Britanija izgubila gotovo sve svoje kolonije, a Rusija ih je dobila. Preuzimanje Kanade potpomognuto je kontinuiranom kontrolom Rusije nad Aljaskom. I prisutnost vrlo moćne flote. I genij admirala Makarova i Roždestvenskog.
  Pa to nije sve. Rusija se preselila u Kinu. Također vrlo uspješno. A 1904. počeo je rat s Japanom.
  No, za razliku od stvarne povijesti, ovaj se rat pokazao ne teškim, već prilično brzim. Štoviše, japanska flota bila je prilično slaba, dok je ruska, naprotiv, bila vrlo jaka. Porazivši Japance, ruske trupe su zauzele Tokio. A onda je održan referendum i velika većina Japanaca glasala je za pripajanje Rusiji.
  Car Aleksandar Treći izvojevao je novu pobjedu. Zatim je došlo dobrovoljno-prisilno pristupanje Kine. Tako regija za regijom, pokrajina za pokrajinom. Kraljevsko carstvo je poprimilo goleme razmjere. Iz SAD-a, cijele Kanade i Aljaske, cijele Azije, Austrije, pacifičke regije. U Južnu Afriku i njemačke posjede u zapadnoj Africi.
  Plus Austro-Ugarska. Takva je golema moć.
  Ali, naravno, Nijemci i Austrijanci htjeli su više. Francuska je još uvijek okupirana od strane Njemačke. Britanija, uvrijeđena Rusijom, također želi rat.
  Kaiser je uspio okupiti koaliciju: Španjolska, Portugal, Njemačka, Austro-Ugarska i Švedska protiv divovske Rusije. Prije toga, Nijemci su također uspjeli zauzeti Dansku i Norvešku tijekom rata s Britanijom. Formirana je moćna koalicija.
  A rat je počeo 1. kolovoza 1917. godine. Upravo u trenutku kada je Aleksandar III umro, a Nikola II stupio na prijestolje. Računalo se da bi bez tako velikog monarha kao što je Aleksandar Treći, koji je ispravio pedeset i jednu godinu, Rusija sigurno izgubila.
  Ali Nikolaj II imao je jaku i jaku moć. Bez Rasputina i bolesnog nasljednika. Pa se mogao boriti s koalicijom.
  I počeo je rat... Nijemci su gazili kao tajfun. Ruske trupe su ih dočekale snažnim protunapadima. Došlo je do velike i žestoke borbe.
  Nikola II je općenito, oslanjajući se na lanac tvrđava, temeljito iscrpio njemačke i austrijske jedinice. A onda je krenuo u protuofenzivu. A u Africi su ruske trupe, koristeći prva laka terenska vozila na svijetu, potpuno porazile Austrijance i Nijemce. I očistili Crni kontinent.
  I Švedska i Norveška brzo su osvojene.
  Rat je trajao godinu i pol dana i završio je činjenicom da su brojniji i jači tenkovi ruske vojske osvojili cijelu Europu. Onda je Britanija pala. Rusija je konačno uspostavila dominaciju nad istočnom hemisferom.
  A car Nikola II postao je i veliki osvajač. Mir je vladao do 1929. godine, kada je izbila Velika depresija. Opća kriza gospodarstva dovela je do toga da je 1931. godine, baš na 1. svibnja, izbio rat između Rusije i posljednje velike velesile, Sjedinjenih Država!
  Carska vojska Nikole II ušla je u granice Amerike. Snage su bile nejednake. Amerikanac gotovo da nije imao tenkove, a bio je i slabo obučen. A Rusija je višestruko nadmašila Sjedinjene Države. Bolji su bili i zapovjednici carskog carstva. Dakle, rat je od samog početka ušao na jedna vrata. Rusija je pobijedila i napredovala. I sada, 30. rujna, nakon zauzimanja New Yorka i Washingtona, SAD su kapitulirale. Time je okrenuta još jedna stranica u povijesti. Godine 1934. Nikola II je pokrenuo invaziju na Meksiko, a potom i na Latinsku Ameriku, osvajajući latinske države. Sve dok posljednja neovisna republika Čile nije pala u prosincu 1936.
  Tako je Nikola II konačno dovršio priču. Carska Rusija je ujedinila sve zemlje i narode planete Zemlje.
  Dana 7. studenog 1937. Nikola Veliki, car svih planeta, srušio se u zrakoplovu. I njegova je vladavina završila. Alesei II je postao kralj. Zdrav, mlad nasljednik - oko trideset tri. Pod njim je krenula svemirska ekspanzija. Nove granice i novi letovi. Monarhija je bila nepokolebljiva. Čovječanstvo je ujedinjeno i osvaja kozmos.
  GENERALISIM KONDRATENKO
  Zapovjednik Port Arthura je umro, dapače, u stvarnoj povijesti, bio je ranjen u glavu, ali nekoliko milimetara krhotina se približila mozgu. Ukratko, izdajica koji je predao citadelu je umro, a na njegovo mjesto došao je Kondratenko, heroj obrane Port Arthura.
  Novi zapovjednik, kako bi ojačao obranu tvrđave, otpisao je sve mornare i brodsko topništvo na obalu, razoružao eskadru, ali je utvrdio Port Arthur.
  Kao rezultat toga, citadela je bila temeljito zaštićena, plus vješte radnje zapovjednika Kondratenka. Obrana se dobro držala. Kondratenko je na vrijeme ojačao obranu tvrđave Visoki i Japanci je nisu mogli zauzeti.
  Do kraja prosinca samuraji su bili iscrpljeni u napadima. U siječnju je uslijedio zatišje uzrokovano pokušajem Kuropatkina da oslobodi blokadu, ali ne baš uspješnim.
  U veljači je napad ponovno bio i ponovno odbijen uz teške gubitke za Japance.
  Tijekom obrane dječak Oleg Rybachenko ponašao se herojski. U vrijeme početka opsade ovaj je kolibar imao samo deset godina. Dijete se borilo ravnopravno s odraslima i otišlo u izviđanje.
  Pokazao se kao vrlo hrabar i borben. I obrana je izdržala. Ožujak je već došao ... Japanci su se opet povukli. Krvava nedjelja se nije dogodila u Rusiji, jer je car Nikolaj, otkad se Port Arthur držao, bio dobro raspoložen i izašao u narod. Ruska vojska se nadopunila, i postajala je sve veća. Krajem ožujka Japanci su pokušali napredovati, ali su Kuropatkinove snage imale preveliku brojčanu nadmoć te su odbile sve napade.
  Još bolje, jedinice generala Nogija bile su prikovane opsadom Port Arthura. Nakon velikih gubitaka, Japanci su se povukli. Ali opet je Kuropatkin oklijevao.
  Krajem travnja uslijedio je novi juriš koji je, međutim, također odbijen.
  A Oleg Rybachenko, ovaj hrabri dječak zarobio je čak i japanskog pukovnika, uz pomoć zamke, naravno.
  Početkom svibnja došlo je samo do manjih okršaja, a 25. eskadra Roždestvenskog konačno je ušla u Port Arthur. Slavni admiral preveo je pedeset i jedan brod preko tri oceana odjednom!
  Nakon toga obrana je dobila pojačanje. A početkom lipnja uslijedio je posljednji juriš na Port Arthur. Napad je očajnički i žestok. I opet je odbijen uz ogromne gubitke za Japance. Car je konačno smijenio Kuropatkina i postavio Lineviča. Sredinom srpnja 1905. Japanci su konačno poraženi. I završila je herojska obrana Port Arthura, koja je trajala više od godinu dana.
  Kondratenko je odlikovan Ordenom svetog Andrije Prvozvanog. I dobio čin feldmaršala. Tada je eskadra Roždestvenskog, zajedno s Port Arthurom, porazila Japance na moru. Štoviše, i sam admiral Togo poginuo je u borbi.
  Japan je bio prisiljen sklopiti mir s Rusijom uz posredovanje Sjedinjenih Država.
  Morao sam prepustiti Kurilske otoke i Tajvan. Rusija je osigurala protektorat nad Korejom, Mandžurijom, kontrolu nad Port Arthurom. Osim toga, Japan je carskoj Rusiji platio golemu odštetu od milijardu zlatnih jena.
  Pobjeda je ojačala položaj cara Nikole II. Rusija je proširila svoje teritorije, a Zheltorossiya se počela formirati na račun dobrovoljnog pridruživanja kineskim regijama. Nema Državne dume - Rusija je ostala apsolutna monarhija, bez parlamenta.
  Naravno, zahvaljujući pobjedi i političkoj stabilnosti, gospodarski rast se nastavio ranije nego u stvarnoj povijesti i bio je snažniji.
  Prvi svjetski rat počeo je kao u stvarnoj povijesti. Ali za Rusiju je to bilo uspješnije. U kojoj je vojska bila veća i bolja, između ostalog i zahvaljujući reformama feldmaršala Kondratenka, a ekonomija jača, a autoritet cara veći.
  Rat je trajao nešto više od godinu dana i završio je slomom Austro-Ugarske i predajom Osmanskog Carstva i Njemačke. A Bugarska je, vidjevši na što miriše, stala na stranu Srbije i Rusije, kao, usput, Italija i Japan.
  Feldmaršal Kondratenko dobio je najviši čin - Generalissimo. I postao je nositelj gotovo svih ordena, poput Suvorova. Brusilov je postao feldmaršal. Admiral Kolčak napravio je karijeru, a Kornilov, Denjikin. Carska Rusija sebi je pripojila: Galiciju, Bukovinu, Krakovsko vojvodstvo, Poznansku oblast, Klaipedu. Čehoslovačka je također postala dijelom Ruskog Carstva. I Malu Aziju s Carigradom. I sjeverni Irak.
  Sve u svemu dobro je ispalo. Japanci su podijelili njemačke kolonije s Rusijom u Tihom oceanu.
  Tada je Saudijska Arabija podijeljena između Rusije, Francuske i Britanije. Nadalje, nakon kratkog rata, Rusija i Britanija podijelile su Iran.
  A onda Afganistan. Istina, bilo je malo rata. A Britanci isprva nisu imali previše sreće.
  Svijet je pronašao stabilnost i prosperitet. Sve do Velike depresije 1929. I Rusija je nakon brzog rasta zapala u krizu.
  Godine 1931. Japan je napao Rusiju, tražeći osvetu za prošle poraze.
  Ali ovaj put je to bilo samoubojstvo. Carske su trupe porazile Japance. Admiral Kolčak još nije nimalo star, pokazao je svoju genijalnost, usporedivu s Ušakovom. Zemlja izlazećeg sunca potpuno je razbijena u more, a potom i okupirana. Potom je uslijedio referendum na kojem se većina Japanaca izjasnila za pripajanje Rusiji.
  Tako je car Nikola II ojačao svoju moć u Tihom oceanu. Rusija se nastavila kretati kroz Kinu. Oslabljene krizom, Velika Britanija, Francuska i Sjedinjene Države nisu se miješale u preuzimanje kontrole nad Nebeskim Carstvom.
  Godine 1933. Hitler je došao na vlast u Njemačkoj. Počeo je obnavljati nekadašnju moć bivšeg carstva. I naravno, trudio se ne svađati se s Rusijom.
  Mussolini je u Italiji imao prijateljstvo s Rusijom. I krišom su zarobili Etiopiju, šireći svoje kolonije. Govorilo se o stvaranju Trojnog pakta.
  Carska Rusija htjela je pripojiti sve kolonije sve slabije Engleske i Francuske. Pa i Nijemci i Talijani su razumljivi. SAD su imale svoje planove.
  Godine 1937. Njemačka se pridružila Austriji, stvarajući Anschluss. A u studenom 1937. avion se srušio s Nikolaevom drugi. Kraljevstvo je završilo vrlo uspješno. Nikola II je u četrdeset i tri godine svoje vladavine postigao kolosalna osvajanja.
  Zvali su ga Nikola Veliki! Pa čak i najveći, postali su viši od Petra Velikog.
  Pod Nikolom II., radni dan smanjen je na deset sati, sedmogodišnje obrazovanje postalo je obvezno i besplatno. Prosječna plaća u zemlji dosegnula je 75 rubalja mjesečno uz nultu inflaciju i zlatnu podlogu rublje. Kraljevska valuta bila je najteža i najkonvertibilnija na svijetu.
  Rusija je imala najveću kopnenu vojsku na svijetu, a veličinom flote pretekla je i Britaniju i Sjedinjene Države.
  Ruski tenkovi su bili najbolji na svijetu, kao i zrakoplovi. A helikopteri su u to vrijeme bili praktički jedini na planeti Zemlji. Najbrojnija i najkvalitetnija podmorska flota. Najbolja artiljerija. Napredne tehnologije u televiziji i videu. U carskoj Rusiji počeo se snimati i prvi svjetski film u boji. Uključujući i zahvaljujući strasti cara Nikole II prema fotografiji.
  Nakon što se pridružila Kini, Rusija je izbila na prvo mjesto u svijetu po broju stanovnika, pretekavši Britaniju sa svim svojim kolonijama.
  Car Nikola II reformirao je pravoslavlje i ozakonio poligamiju. Ovaj mudri suveren uspio je puno toga učiniti. I otišao je ne popljuvan, ne progonjen, ne izgubivši Rusiju, nego velik. I samo nekoliko milimetara pomaka fragmenata utjecalo je na takav način na povijest Rusije. A kažu da u povijesti nema nesreća! Ipak kakvi su. To su pokazali i Nikola II i fenomen generalisimusa Kondratenka.
  Ali nakon smrti cara Nikole, došlo je do privremenog skoka. Prvo je monarh Aleksej II umro prije nego što je mogao biti okrunjen. Zatim je umro i drugi nasljednik, Kiril Vladimirovič Romanov. A Vladimir Treći je stupio na prijestolje 1938. godine. Kralj je mlad, ali općenito nije glup i prilično jake volje i ambiciozan.
  Pa se bacio na posao! Rusija, Italija, Njemačka, protiv Britanije, Francuske i, u budućnosti, Sjedinjenih Država. Tu je, naravno, Trojni savez mnogo jači.
  U svibnju 1940. Njemačka je napala Francusku, Belgiju, Nizozemsku i Britaniju. Rusija je napala francuske, engleske i nizozemske kolonije. Počelo je besceremonijalno otimanje teritorija.
  Britanci i Francuzi nisu se mogli oduprijeti ruskoj vojsci. A Nijemci su u mjesec i pol porazili i natjerali na kapitulaciju Francusku, Belgiju i Nizozemsku.
  Zatim je Fuhrer okupirao i Španjolsku i Portugal, te zauzeo Dansku i Norvešku. Rusija je okupirala Švedsku.
  Rat je bio gotovo na jedna vrata. Uz podršku lokalnog stanovništva Rusija je zauzela Indiju, Indokinu, južni Afganistan, južni Iran, Bliski istok i ušla u Egipat.
  Naravno, kolonijalne trupe nisu se mogle oduprijeti carskoj vojsci, a zapravo to i nisu željele. Zauzimanje Afrike donekle je odgođeno zbog nedostatka cesta i dugotrajnih komunikacija. Nijemci su se kretali Afrikom preko Gibraltara i Maroka, Rusi preko Egipta i dalje Sudana.
  Međutim, više je smetao teren nego otpor britanskih ili francuskih trupa. Bilo ih je malo, slabo su naoružani i uglavnom su bili domaći starosjedioci. Koji se nije znao i nije htio boriti.
  Godine 1940. Hitler se nije usudio iskrcati u Britaniji. Pokrenuo je zračnu ofenzivu, isprva ne baš uspješnu. Ali u proljeće 1941. ruski zrakoplovi ušli su u bitku, a Britanija je počela biti pritisnuta do smrti.
  A u kolovozu je uslijedilo iskrcavanje združenih njemačko-ruskih trupa i nakon dva tjedna tvrdoglavih borbi zauzimanje Londona.
  Nakon toga je cijela istočna polutka, uključujući Australiju i Novi Zeland, postala ruska, njemačka i talijanska.
  Ali tu je još bio SAD.
  Car Vladimir je odlučio napasti i Ameriku. Hitler i Mussolini su ga podržali u ovoj odluci. Treći Reich je prebacio trupe na Island, pa dalje na Grenland i Kanadu, a carska Rusija na Aljasku. Snage su, naravno, nejednake. Sjedinjene Američke Države imaju prilično slabu tenkovsku flotu i puno manje stanovnika od Rusije, zajedno sa svim svojim kolonijama. Iako je gospodarstvo razvijeno. Ali takvom čudovištu se ne može odoljeti.
  Pokrenuvši ofenzivu 1943. godine, ruska vojska brzo je zauzela Aljasku u dva zimska mjeseca. A u proljeće, zajedno s Nijemcima, zarobila je gotovo cijelu Kanadu.
  Brazil, Venezuela, Meksiko i druge zemlje objavile su rat SAD-u.
  Započelo je kretanje ruskih trupa u sjevernim državama Amerike. Snage su, naravno, nejednake. Rusija i Njemačka su bolje i kvalitetom i kvantitetom.
  Djevojčice Natasha, Zoya, Aurora i Svetlana bore se na najboljem tenku na svijetu "Kondratenko"-3, mobilnom vozilu s dugocijevnim i brzometnim topom. Vrlo okretan, niske siluete.
  Po težini tenk Kondratenko-3 težak je četrdesetak tona i dobro je zaštićen. I pištolj, unatoč malom kalibru od 76 mm, s velikom brzinom cijevi.
  Shermans, ovaj tenk se ne može probiti ni iz kojeg kuta. Tako...
  Djevojke, koje se bore bose iu bikinijima, samo istrebljuju Amerikance i puno se smiju.
  Posebno Natasha ... I golim prstima pritišće joystick, govoreći:
  - Slava mojoj Rus'!
  Puca i Zoya. On to čini bosim nožnim prstima, pritišće gumbe joysticka i viče:
  - I svu našu domovinu!
  Aurora puca dalje. Ona udari neprijatelja i kaže, pokazujući zube:
  - I više sile su iza nas!
  I također djevojka namiguje vrlo vatreno! S golim nožnim prstima pritišće poput gumba na joysticku.
  A onda Svetlana opali. Tako pametna i odlučna djevojka. Iz usta emitira sunčeve zrake. I još pjeva:
  - Ja sam svjetska zvijezda! Trčim brže čak i od Sotone!
  S takvim djevojkama ni sam vrag nije strašan. Oni mlati Amerikance, čvrsto okružujući Chicago.
  I ne puštajući nikoga odande. Grme, recimo, trivijalno. Ovo su djevojke.
  A sada je čikaški garnizon kapitulirao. Znaj naše!
  A ruski tenkovi već se približavaju New Yorku. Car Vladimir zadovoljno trlja ruke. Jesu li Rusi ikada otišli tako daleko?
  Djevojke iu zraku se hrabro bore. Na primjer, slatki par: Maria i Mirabela.
  Dobivaju svoje račune, bose i ljepotice u bikiniju. Oni se doslovno nemaju čemu suprotstaviti. Takve djevojke ovdje su lijepe i blistavo agresivne i dobro naciljane.
  Marija je pucala, srušila desetak aviona, jednim rafalom i pjevala:
  - Slava ti, rodna zemljo naša! U ime Rusije!
  Opalila je i Mirabela i zaurlala:
  - Ali postoji vođa u velikoj snazi,
  Pozvat će Slavene u boj ...
  Ne mogu se nositi s Rusijom
  Kad je Vladimir kralj!
  
  Od čvrste, snažne, željezne volje,
  Izgled kao rezanje metala...
  Rusima ne treba bolji udio -
  Tako nešto samo su ljudi sanjali!
  Da, ove djevojke se bore i pjevaju majstori ...
  Usput, u jeku juriša na New York, prvi ruski kozmonaut odletio je u svemir, obletio planetu Zemlju. I to je još jedno postignuće carske Rusije dinastije Romanov.
  A onda je njujorški garnizon kapitulirao, a ubrzo je pao i Washington. A 3. rujna 1943. Sjedinjene Države potpuno su kapitulirale. Time je završio Drugi svjetski rat koji je započeo 15. svibnja 1940. godine. Rat je slavan za Rusiju i pobjednički.
  Naravno, i Hitler i Mussolini su ovim ratom puno dobili. Oba diktatora dobili su posjede u Africi, nešto u Europi i SAD-u. Europa je konačno podijeljena među državama. A Bugarska je nakon referenduma postala kraljevina Bugarska kao dio Rusije.
  Čini se da je svijet opet preraspodijeljen i da se kolonije mogu probaviti. Ali Hitler, naravno, ne bi bio Hitler da nije želio više. Konkretno, poraziti Rusiju. I zauzeti njegove teritorije.
  I naravno, Nijemci su uvelike računali na nova, snažnija oružja. Tenkovi serije "E" i balistički projektili i posebno za leteće tanjure.
  Međutim, carska je Rusija znatno nadmašila Treći Reich u balističkim projektilima i čak je odletjela na Mjesec 12. travnja 1951. godine.
  I tenkovi serije "E" nisu imali kvalitativno superiornost nad ruskim.
  A samo su leteći tanjuri bili misterij. Zahvaljujući laminarnom mlazu pokazalo se da su potpuno neranjivi za bilo koju vrstu malog oružja. Ali u isto vrijeme, oni sami nisu mogli pucati.
  Mussolini je umro i njegov sin je naslijedio prijestolje. Hitler je izvršio pritisak na njega i mladić je pristao boriti se s Rusijom. 20. travnja 1955. počeo je novi, treći svjetski rat. Na strani Hitlera bili su: Italija, Brazil, Argentina, Čile, Meksiko, ukratko, cijela Latinska Amerika, osim Kube, koja je podržavala Rusiju. I nije više bilo drugih zemalja na svijetu! Treći svjetski rat počeo je 20. travnja 1955. godine. A car Vladimir se suočio s najvećim izazovom svoje vladavine.
  Jedino što bi ga moglo tješiti je da će ovaj rat biti posljednji u povijesti ratova na planeti Zemlji. Budući da u njemu sudjeluju sve zemlje svijeta!
  Pa kad je rat počeo, onda ga treba i voditi! Hitlerov napad nije bio posebno iznenađenje. Mađarska, Jugoslavija, dio Rusije s ograničenom autonomijom, njihov car Vladimir Treći. Albanija je okupirana od strane Italije. Sve red po red. Nijemci pokušavaju napredovati iz Istočne Pruske, Austrije, Italije s juga. A borbe se vode u Africi. Koalicija latinskih zemalja protiv Sjedinjenih Država. Ali tamo nisu baš aktivni. Upravo najavljen rat.
  A Hitler je u međuvremenu pokrenuo glavne snage u Europi.
  I nastao je pakleni rat. Posljednji veliki rat u povijesti čovječanstva.
  Nijemci su glavni udar zadali u Mađarskoj u pravcu Budimpešte. Tamo se borio Oleg Rybachenko. I dalje je izgledao kao dječak od desetak godina. Istina, fizički je vrlo jak, mišićav, brz, i što je najvažnije, poput besmrtnog planinara. Da, pisac i pjesnik Oleg Rybachenko dobio je besmrtnost, ali pod uvjetom da postane dječak od deset godina, i služi Rusiji u djetinjastom, ali vrlo snažnom i brzom tijelu. I on je dijete od 1. siječnja 1904. godine. Kad se skrasio u Port Arthuru kao kabinski dječak. Dobro, on i dječak nisu najmanji, nego jaki i brzi od samog početka, a uzeli su ga i na brod.
  Štoviše, kad su posumnjali je li premalen, Oleg Ribačenko prstima je savio bakreni novčić. Nakon toga je bez razgovora odveden na brod.
  Dječak je stekao mnogo nagrada, sudjelujući u svim ratovima. Postao časnik. Ali izgledao je poput djeteta. Stoga, iako je nagrađivan za brojne pothvate, vječnog dječaka iznad kapetana nisu prisvojili. A sada je Oleg Rybachenko u vojsci više od pola stoljeća. Odavno sam zaslužio časničku mirovinu, ali ako imate željezno zdravlje, zašto onda napuštati službu.
  Štoviše, bez računala, igraćih konzola, televizija je nekako dosadna. A u vojsci si kapetan bar vozi vojnike. Da, vrijeme još uvijek prolazi.
  Generalisimus Kondratenko je umro. Veliki admiral Kolčak, koji je nadmašio Ušakova, također je umro. Mnogi s kojima je Oleg Rybachenko počeo, usluga više nije tu.
  Točnije, od opsade Port Arthura gotovo svi veterani su umrli. Ostao je samo Vovka. I on je tada bio kabinski momak, a sada je već sijedi djed. Istina i dalje djeluje. I iznenađen je što je Oleg ostao isti dječak, koji nema niti jedan ožiljak na tijelu. Takav je fenomen poznat u cijeloj ruskoj, carskoj vojsci. Istina se bori vrlo cool.
  Dječak Oleg je bos pa je ugodniji i spretniji. Nišani pušku za puškom i puca na njemačke tenkove serije "E". Strojevi nacista jednostavno su ogromni. I čini se da ih ništa ne može zaustaviti.
  Ali vječni dječak tako dobro pogađa da probija metal. Slika Fritz, ruši tornjeve i pjeva.
  - Car Vladimir, ruski car...
  pravoslavni suverenu!
  Uskoro ćemo osvojiti svijet,
  Uostalom, nad nama je kerubin!
  Hitler će završiti
  A tko je slušao - bravo!
  A dječak, kao da baca granatu, bos, dječjom nogom. Sjedobradi Vovka samo odmahuje glavom.
  Više od pedeset godina djetinjstva, pisac i pjesnik Oleg Rybachenko proveo je u dvadesetom stoljeću. I moram priznati da sam puno toga vidio. Budući da je bio besmrtan, odavno je izgubio svaki osjećaj straha. A rat ga je podsjetio na kompjutorsku strategiju.
  Bilo je lako i zabavno igrati. A bilo je lijepo i boriti se. Dobro je kad ti je jutarnja rosa pod bosim nogama, a ti si vječni dječak koji se kupa, a obučen bez reda u kratke hlače!
  Oleg Rybachenko smije trčati u kratkim hlačama i bos. U Port Arthuru, klinac me naučio hodati bez cipela, čak i po hladnoći. Uostalom, besmrtno tijelo ne može se prehladiti ili razboljeti, ali se brzo naviknete na hladnoću, koja ne uzrokuje štetu. Baš kao Petar Pan. I gotovo je ugodno trčati bos po snijegu. U pokretu se hladnoća praktički ne osjeća, samo kada mirno sjedite, bose noge lagano preplanule! Ali za dječaka je to sitnica.
  Ali tu su i djevojke vještice Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! Sudjeluju i u ratu. Ali ne cijelo vrijeme, nego epizode. Pomogao održati Mount High kad je bilo najteže. Tamo su se borile bosonoge ljepotice, i to u bikinijima. Zabacivali su noge golim prstima, oštro izbrušenim diskovima.
  I sjeći mačevima. A Oleg Ribačenko je tada pucao iz mitraljeza - stariji drugovi su ubijeni. I kao rezultat toga, napad samuraja je zaglavio, a Mount High se pokazao nepokolebljivim!
  A djevojke su pokazale svoju najvišu klasu i akrobatike Valkyries.
  I sad su Nijemci u defanzivi. Carska vojska je spremna za rat. Führer nije uspio postići taktičko iznenađenje.
  A ruske trupe se hrabro bore. Čini se da će Hitler sam sebe više puta prokleti što je započeo takav rat. Štoviše, unatoč činjenici da Fuhrer ima dvije trećine Europe i trećinu Afrike pod oružjem, ali ipak
  on nije suparnik Rusiji.
  I broj vojnika također. I talijanske trupe su slabe. Zemlje Latinske Amerike u ratu sudjeluju tromo. A njihove vojske tehnički i organizacijski nisu baš dobre.
  Dakle, Rusija i dalje dubinski drži neprijatelja u obrani.
  Tenk "Kondratenko"-6 prilično je način borbe s ovom serijom. Da, i "Nikolay" -4 je teži, pokazuje se kao vrlo jak stroj.
  Rusi se mogu boriti protiv težih njemačkih čudovišta.
  Pogotovo na "Nikolay"-4 gdje je ekipa Alenka, djevojke su jako lijepe iu bikiniju.
  Pištolj kalibra 130 mm. Kako udariti fašiste. Uzalud je Hitler napadao carsku Rusiju. Ovdje mu nije lak hod, nego batina.
  Anyuta je bosim nožnim prstima pritisnula gumb joysticka i zapjevala:
  - Za Rusiju i slobodu do kraja!
  A kako će se ljepotica nasmijati!
  A onda će Augustin ispaliti projektil na neprijatelja. Razbijte metal i pjevajte:
  Učinimo da naša srca kucaju složno!
  A također pritišće gumbe joysticka bosim nožnim prstima. Ovo je stvarno cool djevojka!
  A tu je Marija ko lupanet. I razdvojiti fašiste. I uništiti neprijatelja.
  Dok koristite gole nožne prste. I također pjevajte:
  - U ime naše Domovine, svetice! Neka borac bude jednostavno cool!
  I prasne u smijeh, i pokaže zube!
  A onda Olimpijada s teškim projektilom lupanet. Uostalom, ona je upravo ono što vam treba - najsočniji sok od jabuke!
  I opet su cure probile E-50, izbacile toranj i smiju se.
  Alenka je poslala projektil, smrvivši E-100, probušivši ga skroz i skroz. I koristeći gole nožne prste. Zašto je djevojka pjevala:
  - Slomi neprijatelja!
  A Anyuta mlatara uokolo, bosim nogama i škripi:
  - Fritz kaput!
  A onda udario po Augustinu. Također vrlo prikladno i koristeći gole nožne prste, gugućući:
  - Kraj Hitleru!
  A onda će Maria vrlo agresivno dodati. Zdrobi fasiste i cvili::
  - A tko je slušao, bravo!
  I pokazi jezik!
  A onda Olympias šalje projektil, ubijajući protivnike.
  I također bosih nogu tijekom puštanja i pjevanja:
  - Totalno rasprodano!
  I opet će djevojka uzeti jezik i pokazati ga.
  Pa su rezali...
  Nijemci su nakon mjesec dana borbi od početka ofenzive napredovali od pedesetak do stotinu kilometara, te pretrpjeli velike, čak ogromne gubitke. I Talijani su u Africi završili u kotlu i okruženi. Njihove trupe su trivijalno poražene.
  Ovdje je 21. svibnja Adolf Hitler naredio da se pozovu u vojsku svi sposobni za nošenje oružja od petnaeste do šezdeset pete godine. Carska vojska je skupljala rezerve.
  Kako se pokazalo, njemački diskovi u praksi nisu tako strašni. Istina, ruski avioni mogu napasti ovnom. Ali možete pobjeći od ovoga, zahvaljujući visokoj manevarskoj sposobnosti strojeva carske vojske.
  A Hitlerov proračun za neranjivo čudotvorno oružje uopće se nije ostvario.
  Carska vojska je i dalje bila u defenzivi. Moćne linije obrane unaprijed iskopane, jaka obrana. Neka Hitler diše. Ali u Africi možete izvršiti pritisak na slabijeg, talijanskog saveznika.
  Da se Fuhrer nije odlučio na rat s carskom Rusijom, nedvojbeno bi ušao u povijest kao veliki, pa i najveći vođa Njemačke. I tako je demon htio zavladati svijetom, i što je od toga ispalo?
  Ruskinje su ipak najcool na svijetu.
  Oleg Rybachenko je, kao i uvijek, na čelu bitke. Ne nose ga ni metak ni krhotine. On je očajan i kul tip.
  Dječak u kratkim hlačama i bos, protiv nacista. I baca granate na njih, i trči po olovnoj kiši.
  Da, šteta je što nema briljantnog Kondratenka, ali ima mladih i sposobnih zapovjednika. Konkretno, feldmaršal Vasilevski, koji se istaknuo već tijekom Prvog svjetskog rata. I zapovijeda energično i vješto.
  A Fritz, koji naleti na čvrstu obranu, beznadno se zaglavi u njoj. Ali ipak se pokušavaju probiti.
  Oleg Rybachenko, ovaj vječni dječak smije se, pokazuje zube i pjeva:
  - Moja domovina! Moja sveta domovina!
  I također kako baca granatu bosim nogama.
  I ovdje su Natasha, Zoya, Aurora i Svetlana ušle u bitku. One su vječne djevojke-vještice sluge svetoga Boga Roda. Ne bore se uvijek, inače bi Rusija osvojila cijeli svijet. Ali uvijek je učinkovit i upečatljiv.
  Djevojke vole ubijati: ovo su djevojke!
  I kako će gaziti po nacistima, i kako će ugrađivati...
  I golim nožnim prstima bacat će diskove, ubijajući Fritza.
  Nacisti su zaglibili i trpe sve veće gubitke. Vasilevsky, veliki strateg, predlaže razbiti naciste i Talijane u Africi. Dakle, ima okretnijih, a s boljom manevarskom sposobnošću ruski tenkovi će biti u prednosti. A u Europi neka nacisti divljaju. Kako bi potpuno iscrpili svoje resurse.
  Car Vladimir prihvatio je takav plan. I nove snage su prebačene u Afriku.
  Elizabeta i njezina posada borile su se u Libiji, odsjekavši talijanske jedinice. Tamo je vruće i djevojka je zgodna u bikiniju. Imaju najnoviji tenk "Kondratenko"-6, na kojem ratnici zaobilaze položaje Talijana i Fritza i samouvjereno ih razbijaju.
  Elizabeth puca na tenk iz carstva Mussolinija Jr. i kaže:
  - Po morima, po valovima, šeta bunda i kaftan!
  I koristi, naravno, gole nožne prste.
  Sljedeća puca Ekaterina. Udara njemački auto i urla:
  - U Rusiji je car Vladimir heroj!
  Elena je udara, lupa samohotkom Fritza i cvrkuće:
  - Za domovinu, ubijte Hitlera!
  I konačno, Olimpijada će ispustiti projektil. Zgnječi Fritza, zdrobi ih i cvrči:
  - Rezultat će biti odličan!
  A koristi i bose prste dječjih nogu.
  U Africi su krajem svibnja i početkom lipnja ruske trupe postigle značajan uspjeh. Borbe su se preselile na područje Libije i Etiopije. Dana 12. lipnja pao je Tripoli. A 15. lipnja, glavni grad Etiopije je preuzet u pokretu. Tako su pali vojnici Mussolinija mlađeg. Nažalost, nije uspio uzdržavati svog oca.
  I njegova slava kao osvajača također. Ali Mussolini se, nakon što je preuzeo dio engleskih i francuskih kolonija, smatrao Cezarom. Ali nadmašiti Cezara, čini se da je izvan njegove snage.
  Oleg Rybachenko borio se kao zapovjednik baterije. I to tako hrabro da su Nijemci svaki dan gubili desetke tenkova od njegove vatre. Njegov dječak čak je nagrađen još jednim zlatnim križem. Pa čak im je, konačno, ipak dodijeljen davno zasluženi čin bojnika.
  Prethodno nije prisvojeno jer izgleda kao dijete. Ali dječak je pokazao iznimno junaštvo. I sposobnost borbe.
  22. lipnja 1955. ruske trupe u Africi konačno su zauzele talijansku Somaliju. A 25. lipnja 1955. kapitulirali su ostaci talijanskih trupa u Etiopiji.
  Carska vojska je samouvjereno pobijedila. Mainstein, koji se smatrao najboljim zapovjednikom Trećeg Reicha, zapisao je u svom dnevniku:
  - Probudili smo paklenog medvjeda! Sada nas kidaju!
  Do kraja lipnja Nijemci su pretrpjeli tako velike gubitke da su bili prisiljeni obustaviti svoju ofenzivu u Europi.
  Car Vladimir je naredio da se pojača pritisak u Africi. Prvo Crni kontinent, pa sve ostalo - rekao je izvanredni monarh! 1. srpnja 1955. Nijemci su pokušali napredovati u Skandinaviji. I jurili su na Stockholm, ali su naletjeli na vrlo gustu obranu. I pretrpjeli su ogromnu štetu.
  Početkom srpnja 1955. ruske su trupe ušle u njemački Alžir.
  Libija je već bila pod kontrolom carske Rusije. Došlo je do ofenzive i petlji Nigera.
  Posada tenka Elizabeth se bori protiv nacista. Jako je vruće i djevojke su čak skinule grudnjake i sada u tenku Kondratenko-6 nose samo gaćice. Precizno pucaju na naciste.
  I žele velike stvari.
  Carska Rusija je još uvijek autokratska država. I još uvijek nema parlament. I da se revolucija nije dogodila, a Duma nije uspostavljena. Sami kraljevi ne žele se ograničavati u vlasti. A Fuhrer i Duce su diktatori. Odnosno, vodi se rat dvaju sustava s autoritarnim režimima.
  Ali za carsku Rusiju to je prirodnije. I tu je tvrdoglava i nepopustljiva bitka.
  Elizabeth golim nožnim prstima pritišće gumb joysticka i ispaljuje projektil. Predući u sebi:
  Razbijmo fašiste u paramparčad!
  Ekaterina je također pritisnula gumb joysticka golim nožnim prstima i pustila ubojicu, predući:
  Srušimo Hitlera!
  I Elena također tuče, nokautira naciste i škripi:
  - Rastrgat ću ga!
  I još kako se smiješiti! I golim nogama pritiskat će gumbe joysticka.
  A onda Olimpijada kako će ispasti, i kako lupaen. Zgnječit će sve i grkljati:
  - Pakleni prolaz i posada!
  Ne zaboravite pritisnuti gumbe joysticka golim nožnim prstima. I udari neprijatelja.
  Ratnici su doista vrlo hrabri i iskričavog karaktera.
  Oleg Rybachenko je u međuvremenu odbio još jedan napad Fritza i zapjevao:
  - Za domovinu i Vladimira cara - ura!
  Da, u stvarnoj povijesti postojao je takav samoproglašeni car Rusije, Vladimir Treći, glava dinastije Romanov. A stvarno je formalno počeo vladati 1938. godine. A onda je Vladimir ispao - pravi kralj, pa čak i veliki! Vladimir Kirilovič Romanov je car koji ima sve šanse da postane car cijele Zemlje!
  Nakon pobjede, odnosno odraza napada, Oleg Ribačenko razmijenio je karte sa svojim podređenima. Dječak u kratkim hlačama, plavokos, vrlo mišićav i isklesan igrao je sa sjedokosim borcima. Čak i iznenađujuće, Oleg je stariji od svih njih. Ali ovaj dječak se porezao.
  Sjećanje na Port Arthur, herojsku obranu iz koje je potekla slava Rusije. Velika slava u isto vrijeme...
  Besmrtni dječak je primijetio:
  - Ovako rješavamo sve probleme! Uskoro će doći trenutak kada se ljudi nikada neće međusobno ubijati!
  Vojnici i časnici su se složili:
  - Naravno, bojnice! Neće ubiti!
  Oleg je pogledao vrpcu sa svojim brojnim medaljama. Da, već ima toliko narudžbi, malo koji general ima. I bilo bi lijepo dobiti titulu za sebe. Knez, grof, vojvoda!
  Duke Rybachenko - zvuči prekrasno!
  A dječak je skočio više i zavrtio se u gramofonu.
  Nijemci su pokušali napasti, ali su ponovno odbijeni i pretrpjeli su kolosalnu nepopravljivu štetu.
  U srpnju je ruska vojska postigla nove velike uspjehe u Africi. Dok je bila žestina napada carske vojske. Alžir ima puno najboljeg ruskog oružja. I do kraja mjeseca Nijemci su opkoljeni i uništeni u kotlu.
  U kolovozu su se ruske trupe probile i kroz Maroko. Očajnički su se borile djevojke na tenku "Kondratenko" -6, probijajući se u sam vrh.
  Tu i tamo su dolazili izvještaji o predaji Nijemaca o zauzetim gradovima.
  Bilo je borbi u Nigeriji i na različitim mjestima. Rusi su uzeli i brojčano i više pokretne tehnike, a uz potporu lokalnog stanovništva koje su rasistički fašisti okrenuli protiv sebe.
  Afrika se doista pokazala kao slaba karika u strategiji Hitlera i Mussolinija Jr.
  Rusija je tamo prevladala ... A u rujnu, polako se povlačeći, snage su krenule u Norvešku. Nacisti su pretrpjeli ogromne gubitke. A Alenka i njezina posada jahali su tenk. Najnoviji tenk "Nikolay" -5 teški, pokazao se naprednijim od serije E.
  Čak je i tako moćan tenk kao što je E-200 prošao kroz puške carskog stroja.
  Aljonka je bosim nožnim prstima pritiskala gumbe džojstika i zadovoljno trljala ruke:
  - Ja sam nešto što može slomiti Wehrmacht!
  Anyuta je također pritisnula dugme bosim prstima, probila njemački auto i potvrdila:
  - Wehrmacht ćemo zbrisati u prah! Za vlast carizma!
  Cool Augustine je opalio i povikao:
  - A mi ćemo živjeti u komunizmu!
  Marija se spremno složila s tim:
  - Da, pod carskim komunizmom!
  I bosim nožnim prstima pritiskala je gumbe joysticka. I u isto vrijeme, kao lupanet, i slomiti neprijatelja.
  I ovdje će Marusya škripati:
  - Na punom stupnju!
  I također će bosim nožnim prstima pritisnuti tipku joysticka.
  Ruske trupe su već opkolile Oslo. Borbe idu za svaki grm i kuću.
  U središtu carska vojska ponovno odbija njemačku ofenzivu. Oleg Rybachenko je, kao i uvijek, u prvim redovima i samouvjereno se bori. Ruska artiljerija radi kao sat.
  Sve točno i korektno...
  U listopadu su ruske trupe konačno odsjekle Afriku od opskrbe kopnom, oslobodivši Maroko. Nacisti su se našli u svojevrsnom kotlu.
  Čak i na crnom kontinentu. Hitler se tresao od bijesa, ali nije mogao ništa jesti.
  Da, zabio se u Rus' ... Bližila se zima. Oleg Rybachenko, unatoč tome što je počeo padati snijeg, i dalje trči bos iu kratkim hlačama. Pa, dečko - što ćeš uzeti! I prilično neustrašiv dječak.
  I baca granate golim nožnim prstima.
  I pjeva:
  - Neka trči nespretno,
  Oklopni tenkovi u lokvama...
  A na krovu je mitraljez -
  Čeburaška topnik,
  Krokodil topnik!
  Shakoklyak je u napadu!
  Dječak terminator bacao je granatu golim nožnim prstima, trgao naciste i pjevao:
  - I igram se s dinamitom,
  Pred prolaznicima!
  Kako će Fritzovi komadi stidjeti!
  Svi lažu, a ja idem!
  A dječak je stvarno smiješan! Ali već u vojsci više od pedeset godina. A tek vrag! Čak i plavuša!
  Oleg Ribačenko opet baca granatu bosom nogom i urla:
  - Slava caru i Nikoli i Vladimiru Trećem!
  I mislio sam neka ne brkaju Vladimira Kiriloviča Romanova s Vladimirom Putinom! Veliki carevi Romanovih su nevjerojatna obitelj! Oni koji su Rusiju učinili najvećim carstvom!
  I ne tako razmažen srećom kao Putin!
  Ali sada ruske trupe odbijaju još jedan napad.
  Dolazi studeni. Nacisti su ostali bez daha. Ali u bitku se bacaju nove rezerve. U Africi ih već dokrajčuju. Teško fašistima.
  Tako svoj bijes iskaljuju na zatvorenicima. Ovdje su dobili prelijepu Nicolettu. Skinuli su je do gaćica i poveli kroz svježi studeni snijeg.
  Djevojka zavezanih ruku, gotovo gola, hoda kroz snježne nanose ostavljajući bose, graciozne tragove. Ona je tako lijepa. A Nijemci je prate, šibaju je bičevima. I tepaju sebi ljepoticu, tuku. Krv mu curi s prerezanih leđa.
  Nicoletta je samo škrgutala zubima. I ponosno diže glavu. A njezina bakrenocrvena kosa vijori se kao proleterska zastava.
  I njezine su bose noge također postale grimizne, ali djevojka čak ni obrvu ne podiže.
  Kakvu fenomenalnu hrabrost ona ima.
  Iako su ga nacisti već uzeli i bakljom stavili u svoja gola prsa. Ali i tada je djevojka samo zadrhtala, ali nije uzviknula.
  Ima tako veliku vjeru...
  Djevojka je podignuta na stalku, zglobovi su joj uvrnuti. Zatim se loži vatra pod bosim nogama. Ljepotici liže bosa stopala. I užarenim lancima šibaju golo tijelo ljepotice.
  Nicoletta je zapjevala kao odgovor;
  Ja sam Černobog, kći zla Boga,
  Stvaram kaos, sijem uništenje...
  Moja veličina se ne može nadvladati,
  Samo bijesna osveta gori u duši!
  
  Kao dijete, želio sam dobru djevojčicu,
  Pisala je poeziju i hranila mačke...
  Ustao rano ujutro
  Iznad njega su lepršala, krila kerubina!
  
  Ali sada znam što je zlo
  Što ovaj svijet čini nesretnim...
  I što kažeš dobro?
  Ovdje je uništenje strastveno voljeno!
  
  I pokazala svoj djevojački žar,
  Kakva je blistava Božja kći postala...
  Osvojit ćemo prostranstva svemira,
  Pokažimo snagu, vrlo moćnu!
  
  Veliki Otac ovaj Černobog,
  On donosi kaos, ratove u svemir...
  Moliš se Svarogu da pomogne,
  Zapravo, dobivate nagradu!
  
  Pa rekoh, spasi Gospoda,
  Neka bijes ključa u srcu...
  Sreću ćemo graditi, vjerujem u krvi,
  Neka se utroba napuni do vrha!
  
  Volim lukavstvo, podlost i prijevaru,
  Kako prevariti Staljina tiranina...
  Ne može se posramiti
  A koliko je magle na svijetu!
  
  Ovdje sam predložio da napravimo snažan potez,
  Jedan udarac za uništenje zla...
  Ali vrlo crni Bog se zaljubio,
  U svim stvarima, i ovim i onostranim!
  
  Kako sam se pokazao navikao na zlo,
  I u srcu bijesa, bijesno hranjenog ...
  Nestala je žudnja za radošću, dobrotom,
  Čim je gnjev prodro s pijedestala!
  
  A što je sa Staljinom - i on je zao,
  Što se tiče Hitlera, nema govora...
  Genghis Khan je bio tako cool bandit
  A koliko je duša uspio osakatiti!
  
  Pa kažem zašto zadržati dobro,
  Ako u tome nema ni najmanje osobnog interesa...
  Kad si djetlić - um ti je dlijeto,
  I nestao kad glupe misli!
  
  Pa kažem sebi i drugima,
  Služi moć kao crna tinta...
  Tada ćemo osvojiti prostranstvo svemira,
  Valovi će probiti svemir!
  
  Učinit ćemo zlo tako jakim
  Dat će bijesu besmrtnost,
  Oni koji su slabi duhom već su se raznijeli,
  I mi smo najjači ljudi koji vjeruju u ovo!
  
  Ukratko, postat ćemo jači posvuda,
  Podigni mač krvi nad svemirom...
  I naš će bijes biti s njom,
  Dobit ćemo zvanje puno sudbine!
  
  Ukratko, vjeran sam Černobogu,
  Služim ovoj mračnoj sili svim srcem...
  Duša mi je poput krila orla
  Nepobjedivi su oni koji su uz Crnoboga!
  Rat između Rusije i Hitlerove koalicije se nastavio. Do prosinca su ruske trupe konačno dokrajčile Talijane, prisilivši ih na kapitulaciju u Africi, i gotovo dokrajčile Nijemce tamo. Očišćen je od Fritza i Norveške.
  Sada je carska vojska 25. prosinca krenula u ofenzivu. Izbile su žestoke borbe. Zimi su ruski tenkovi bili očito jači. I probio obranu neprijatelja.
  Oleg Rybachenko, ovaj vječni dječak, trčao je bos i u kratkim hlačama kroz snijeg, pjevajući:
  - Ovo je naša zadnja i odlučujuća bitka! Umrimo za domovinu - vojnici su iza mene!
  Ruski tenkovi su vrlo okretni na plinskoturbinskim motorima. A nacisti ih ne mogu tako lako zaustaviti.
  Ovdje naprijed juri "Nikolay" -5. Ima pet djevojaka koje gorljivo pjevaju:
  - Nitko nas neće zaustaviti, ruski svijet se ne može pobijediti!
  A iz topa kako se prevrne! Zapravo ispada super! Djevojke usprkos hladnoći, u bikinijima i bose. I pucaju u sebe, i ne pomišljaju prestati.
  Oni su samo divlja, frenetična snaga.
  Alyonushka voli ne samo pucati, iako je golim nožnim prstima pritisnula gumb joysticka i pogodila Nijemca, već i sastavljati priče.
  Na primjer, napisala je kako je djevojka otišla u daleke krajeve spasiti mače. Trideset i tri dana hodao sam bos po kamenitom putu, oborivši svoje nježne noge u krv.
  A ipak sam uspio pronaći životinju. Zbog toga joj je vila ispunila želju i djevojka se udala za kraljevića.
  Alyonushka je, međutim, pomislila, zašto joj treba muž za časnika ruske vojske? Bolje je imati hrpu ljubavnika. I više novca i više zabave. Uostalom, muškarci su toliko različiti. I s njima, naravno, zadovoljstvo doživljavate na različite načine. Što je s mužem? Brzo će vam dosaditi s njim i dosaditi!
  Ali mladić koji tek počinje otkrivati svijet odraslih puno je zanimljiviji.
  A Alenka opet puca, pogađa njemačku E-100.
  I pomiče svoje vrlo lijepe noge, poput onih starogrčke božice.
  A onda Anjuta puca. Također goli nožni prsti. I razbije njemački top.
  Tada djevojka kaže:
  - U Rusiji ima mnogo pametnih ljudi, ali car Vladimir je najbolji među kraljevima!
  Augustin je primijetio:
  - A Nikola II nije bio loš! O, nismo znali cijeniti kraljeve!
  Maria je pjevala, pucajući na naciste golim nožnim prstima i cerekala se:
  - Treba se pokoriti Rusima, čista srca i mudrije! I na slavu Nikole, on je veliki kralj nad kraljevima!
  I Marusya je nešto pjevala ... I također svira bosim nogama ...
  Ruske trupe napreduju. Oleg Rybachenko također se bori. On je još desetogodišnji dječak. Tolika je cijena besmrtnosti. Da, ali kako se dobro i veselo osjeća! Ima toliko energije i uzavrelog protoka snage.
  Dječak baca bosom nogom granatu i škripi:
  - Ja sam tigar, a ne mačka, sada u meni živi ne Leopold, nego Leopard!
  Dječak major, kao i uvijek, u sjajnom je udaru. Ne zaustavljajte naciste.
  Ovdje su ruske trupe 1. siječnja već potpuno očistile svoj teritorij od trupa Njemačke i Italije i ušle u posjed Trećeg Reicha.
  Istovremeno su ruske jedinice ušle u Meksiko. Došla je nova 1956. godina.
  Za Ruse je počelo novim pobjedama. 7. siječnja predali su se ostaci njemačkih trupa u Africi. I cijeli Crni kontinent postao je ruski.
  Sada je demonski opsjednuti Fuhrer shvatio da je potpuno sjeban. I ponudio je Rusiji pregovore.
  Na to je car Vladimir odgovorio:
  - Govorit ćemo samo o bezuvjetnoj predaji Trećeg Reicha i Italije!
  Kakve li mudre riječi! I rat se nastavlja. Oleg Rybachenko je, naravno, u prvim redovima napada. Ruske trupe ušle su u Istočnu Prusku. Ovdje su linije obrane jake. Morate se probijati bitkama, a nećete brzo napredovati.
  Jedno od sredstava proboja bile su samohodne puške s bombarderom Alexander-4. Vrlo moćan i smrtonosan.
  I također lijepe djevojke ovdje kako slaviti ovdje. Projektile lansiraju bosim nožnim prstima pritiskom na gumbe joysticka. I uništiti pillboxes i pillboxes neprijatelja.
  Djevojke hrabro trče kroz snijeg - za to služe Ruskinje. A u boj ga bacaju Indijci i Kinezi. Ovi već svojim leševima doslovno zatrpavaju prilaze rovovima. Ali ipak ga uspijevaju uzeti.
  Ruska vojska ulazi.
  Ipak, strateg Vasilevsky glavni udarac prebacuje na Italiju - koja je puno slabija. I sada ruski vojnici osvajaju jednu pobjedu za drugom.
  Siječanj je bio vrlo uspješan. Ruske trupe su svladale Talijane i osedlale Alpe. A u veljači su zauzeli Veneciju. I ušli su u Lorbandiniju. Zauzeli su i Poznanj. Nijemci su se povukli. 2. ožujka pala je Klaipeda. Ruske su trupe napredovale kroz Istočnu Prusku u sporoj, pregustoj obrani. Morao sam doslovno paliti put granatama.
  Ali u Italiji je front tjestenine doživio kolaps. I ruske su trupe požurile u Rim. 30. ožujka 1956. započeo je napad na glavni grad Italije. Tako je narod platio ambicije obitelji Mussolini.
  Rim, glavni grad Italije, je napadnut. Borbe su žestoke. Iako Talijani sve više odustaju. Ovdje se djevojke bore vrlo lijepe iu bikinijima i bose. Ratnici bacaju granate nogama i nokautiraju Mussolinijeve ratnike.
  Lijepe djevojke ovdje, i naravno vrlo seksi. I s mišićima titana. A kako bacaju granate bosim nogama je jednostavno nevjerojatno.
  Nataška ide naprijed i puca, dok reži:
  - Za domovinu u srcu lijepu, moj žarki oganj gori!
  Zoya, pucajući, pjeva:
  - Otvorimo vrata postignućima! Naša vjera i kralj je monolit!
  A tu je i Aurora, kao goli prsti, crvenokosa kuja će pustiti diskove. I posječeni Talijani padaju.
  A onda Svetlana agresivno pjeva, otkrivajući zube:
  - Sve ćemo pobiti! Smlatit ćemo sve!
  Bacaju diskove bosim nogama i melju fašiste. Tako je Mussolini dobio pod rastavljanjem djevojaka. Travanjski juriš 1956. bio je žestok i vrlo maštovit.
  A evo tenkovi voze, iz debla im izbijaju pakleni vatreni stupovi.
  Djevojke napreduju i bacaju granate bosim nogama. I kako pljuju nešto krvavo.
  I smiju se...
  Nataša je gorljivo zapjevala:
  - Care Vladimire, daj Hitleru u lice!
  I namiguje svojim safirnim očima. Tako divna djevojka.
  Djevojke jure s divljim bijesom. Pucaju iz mitraljeza. Pokosili su neprijatelja, raspršili su naciste. A tu su i Olimpijske igre. A u rukama moćne žene-heroja drži bacač plamena. I on će ga uzeti i udariti, ali kako će mlatiti.
  Čipsi lete od nacista na sve strane. I ratnici također kako se žele smijati.
  Zatim će zapjevati:
  - Mussolini će dobiti batine! Naše prijateljstvo je monolit!
  I opet safirnim očima namiguje! I udario na naciste.
  A što ste htjeli? Rim su svojedobno zauzeli Slaveni pod vodstvom Atile. A sada Rusi preuzimaju.
  Olimpijada, pržeći žive protivnike bacačem grede, pjevala je:
  - Jarko sunce nade
  Opet se diže nad zemljom..
  Rus' pobjeđuje kao i prije -
  Otkucaji ratnika Wehrmachta!
  
  Ruski orao nad planetom
  Krila, širenje, poletanje...
  Neprijatelj će biti pozvan na odgovornost -
  Bit će poražen - slomljen!
  Nakon pada Rima talijanske trupe su se počele masovno predavati. Mussolinijevo carstvo, taj mlađi vojni partner Trećeg Reicha, gorjelo je do temelja.
  Ruske trupe zauzele su Napulj gotovo bez otpora i iskrcale se na Siciliji. I tu nije bilo gotovo nikakvog otpora. I Hitler je bio histeričan.
  Do kraja svibnja Italija je bila gotova. Vodili su stotine tisuća zarobljenika.
  Ruske djevojke su ih stavljale na koljena i prisiljavale se da im ljube bosa stopala. Poslušno su se nasmijali. Neki, posebno mladići, radili su to s entuzijazmom.
  Djevojke su prilično stenjale.
  Vječni dječak Oleg Rybachenko tjerao je zarobljenike da im ljube bosa, dječja stopala.
  Učinili su to svojevoljno. Dečki su bili vrlo zgodni, mišićavi i plavokosi. Istina, bio je još premali, a nije htio raditi nešto ozbiljnije s damama. Ali kad hrapave pete škakljaju jezikom - lijepo je!
  Oleg Rybachenko zarobio je generala i dobio još jednu naredbu. Na što je bio jako ponosan.
  Mussolinija mlađeg izdala je vlastita svita, a carska je Rusija dočekala još jednu pobjedu. A Benedito Mussolini stariji nije doživio svoju sramotu, i slom fašizma u Italiji. Međutim, ista je sudbina čekala naciste u Njemačkoj. Ruske trupe su početkom lipnja 1956. krenule u ofenzivu. Austrija je bila glavna meta.
  Elizaveta i njezina posada na "Nikolaju" -5 krenuli su protiv Nijemaca. Ruske su trupe nastojale opkoliti Beč.
  Fuhrer se, naravno, našao u teškoj situaciji. Izgubljeni su posjedi Nijemaca u Africi, Skandinaviji i većem dijelu SAD-a. I sada se bitke već odvijaju isključivo na teritoriju Trećeg Reicha. Što je, naravno, Nijemcima crvenije neugodno. Ruske su trupe također ušle u Meksiko. Lady Gray de Monca zapovijeda tenkovskom posadom u ovoj zemlji.
  A Elizabeta vodi "Nikolaja" -5 po Beču. Njegov glavni protivnik je E-50, koji caristički stroj buši kao upijač.
  Elizabeth je pucala bosim nožnim prstima, pritiskajući tipke na joysticku.
  Pogodio njemački tenk i zacvrkutao:
  - Srce ćemo dati za Svetog Nikolu Rusa!
  I Ekaterina je pucala golim prstima i ispravljala partnera:
  - Vjerojatno je svejedno, pravilnije je reći Vladimir!
  Elizabeth je ponovno pucala golim nožnim prstima i cvrkutala:
  - Ali ipak je car Nikolaj, davši nam stanovništvo Kine, učinio Rusiju nepobjedivom!
  Dapače, u pješaštvu koje je poslano u juriš na njemačke položaje, Kinezi su bili u potpunosti ispred. Doslovno su bacali leševe. Ali su se probili.
  Obično su se Rusi borili u zrakoplovima i tenkovima. Pješaštvo od Kineza, Indijaca, Azijata. Ima mnogo Kineza. Osim toga, bistra glava Nikolaj II uveo je poligamiju prilikom reforme pravoslavlja, a dodatni Kinezi šalju se u bitku. A Rusi uzimaju za žene udovice i neudane Kineskinje.
  Lukava strategija.
  A Kinezi se penju na juriš, ginu i probijaju obranu Nijemaca.
  Elena, bosim nožnim prstima, pritišće gumbe joysticka i ponovno udara Fritza.
  I pjeva:
  - Za Svetu Rusiju hrabro ćemo se boriti!
  Nakon toga, djevojka će ga uzeti i namignuti. I pokazao svoje bijele zube! I tako je agresivna.
  A evo kako će Olimpijske igre puknuti. A mlati i golim nožnim prstima, i gnječi.
  Tada će viknuti:
  - Ja sam smrtonosna kobra!
  Treba napomenuti da tenk E-50 može biti opasan. Njegov top od 88 mm s cijevi od 100 EL brzo puca, dvanaest metaka u minuti i vrlo je precizan. Često pogađa oklop i može uzrokovati štetu.
  Stoga djevojke pokušavaju zadržati glavni njemački tenk podalje. Osobito blizu, njegova sposobnost prodiranja dramatično se povećava. A Nijemci imaju jezgru u ljusci ili od urana ili od volframa. Istina, nakon gubitka Afrike i naslaga urana u Kongu, snaga njemačkih trupa počela je presušivati.
  A cure su tako lijepe i bose i cool.
  Ovdje pjevaju za sebe s entuzijazmom:
  - Sja kao zvijezda nad cijelim svijetom,
  Kroz tamnu tamu...
  Veliki junak car Vladimire,
  Ne poznaje bol, ne poznaje strah!
  
  Neprijatelji se povlače pred vama
  Publika navija...
  Rusija te prihvata -
  Moćna ruka vlada!
  Borbene cure, ne možeš im ništa zamjeriti. A noge su im tako bose i isklesane. Kad ih zarobljeni Nijemci ljube, jasno je da se to sviđa i djevojkama i muškarcima. I ratnici poprilično ciče.
  I otkrili svoje biserne zube.
  To su super cure. I bosih nožnih prstiju, Elizabeth je nokautirala još jednog fašistu.
  Zatim, kako kaže:
  - Slava velikoj domovini!
  I tako će Catherine pucati. Naletjet će na neprijateljski tenk, natopiti Fritza i zaškripati:
  - Smrt neprijateljima!
  I tamo Elena također mlati, koristeći svoje gole nožne prste, pritišćući ih na gumbe joysticka. I cvrkuće:
  - Za domovinu u veličini!
  A onda će projektil lansirati i izvanrednu Olimpijadu - također plavušu. I dok cvrkuće:
  - Za veliku Rusiju!
  A cure su pune totalnog entuzijazma.
  Evo dolazi tenk E-75. Njegov top je jači: 128 mm, i može nanijeti više štete. Osim toga, ovaj tenk ima bolju zaštitu i deblji oklop.
  Ali Elizabeth je poput budale. I pustit će nešto smrtonosno, prodirući iz daljine. A od Nijemca su ostali samo komadi otrgnutog metala.
  A djevojka će pjevati:
  - Sveta ljepota i veliki san!
  Nakon toga će pokazati jezik.
  Njemački tenkovi E-75 nedavno su postali masivniji. Imaju duži pištolj, što vam omogućuje da se nosite s ruskim tenkovima, posebno onima koji su lakši. A to čini Fritza opasnijim.
  Ali sovjetskim djevojkama to nije neugodno. I zdrobili su Fritza.
  A same ratnice još više su po vrućini u bikiniju, i to bose. I bore se vrlo samouvjereno.
  Pobjeđuju nadmoćno.
  Catherine je pucala na naciste i pjevala:
  - Ali da budem iskren! Zdrobim sve Fritze bez iznimke!
  Elena je također pucala golim nožnim prstima i cvrkutala:
  - Dobit ćemo sve i, naravno!
  Olimpijada je također pobijedila naciste bez milosti. Ona je tako nepobjediva kučka.
  I također uz pomoć golih nožnih prstiju.
  Natasha i njezin tim bore se na tenku Kondratenko-6. Ovaj auto je malo lakši, ali mobilniji od Nikolaja. Naravno, s manjom težinom, kalibar je manji, a oklop je malo tanji. A to znači da je rizik od smrti puno veći.
  Ali djevojkama, moram reći, uopće nije neugodno. I bore se kao divovi bitke.
  Natasha pjeva, aktivno puca:
  - Bit će to naša pobjeda!
  I bosim nožnim prstima pritišće gumbe joysticka.
  Zoya također puca, uz pomoć golih nogu i cvili:
  - Car Vladimir naprijed!
  I sve su djevojke u zboru zalajale:
  - Slava palim junacima!
  Nakon toga Aurora je zapucala, okrenula njemački tenk i izdala:
  - Nitko nas neće zaustaviti! Nitko nas neće pobijediti!
  Zatresla je i bosim nogama.
  A onda je Svetlana popustila bosim nožnim prstima i zarežala iz sveg glasa:
  - Rusi se bijesno bore!
  I sve su djevojke u zboru uzviknule:
  - Čvrsta vojnička šaka!
  I opet ljepotice hrle u boj. Pucajte točno i precizno!
  Stižu Janeine ekipe, pogađaju Meksikance. Ona je također vrlo pametna i lijepa dama.
  I djevojke u njenoj kočiji - bose iu bikinijima. Bore se sami sa sobom divljim i mirnim bijesom.
  Tada je Gertrude zapucala golim nožnim prstima i zacvrkutala:
  - Ja sam djevojka koja će sve uništiti u djeliću sekunde!
  A tu je Malanja ko lupanet. I razbiti latinski tenk iz daljine.
  I tamo će je Matilda, uz pomoć golih nožnih prstiju, udariti.
  I nasmijati se:
  - Imam super curu!
  I ratnici najvišeg i bijesnog reda. Ne osjećaju se slabo ili ljuto.
  Kako se zajebu, zajebu se.
  A Alyonka se također bori vrlo samouvjereno.
  Do kraja lipnja Beč je opkoljen. Zadat je snažan udarac Njemačkoj i njenom prestižu. U isto vrijeme ruske trupe napreduju prema Odri. U boj bacaju Kineze, Indijce, Arape. I probiti obranu Fritza.
  Hitler je, naravno, već u panici. Kako su ga cure na tenkovima i avionima pritiskale.
  Ovdje su Albina i Alvina, dvije ruske pilotkinje. Također bosi i u bikiniju obaraju naciste kao kruške motkom s grane. I za par, oni doslovno čine takva čuda.
  Albina je jednim rafalom iz svog lovca "Petar Veliki" oborila pet aviona i zapjevala:
  - Mi smo medvjedi nebeski!
  Alvina je jednim rafalom oborila šest aviona iz svog ratnog orla i zacvrkutala:
  - I sve ćemo zdrobiti!
  Na nebu je ovaj par već bio legendaran!
  Djevojke su dobile sedam stupnjeva Jurjevskog križa: srebrni križ, srebrni križ s lukom, zlatni križ, zlatni križ s bankom. Kao i zlatni križ s dijamantima, te zlatni križ s dijamantima i mašnom. A najviši stupanj je zlatna križna zvijezda, s lukom od dijamanata. Nedavno je ustanovljeno i više priznanje - velika zvijezda zlatnog križa, s dijamantima i lukom.
  Tako da su djevojke s pravom mogle biti ponosne na svoje uspjehe. I uvijek, čak i po hladnoći, borile su se samo u bikiniju i isključivo bose.
  Tako divne djevojke.
  Albina je pucala i pjevala:
  - Za naše najbolje pobjede!
  Alvin je nastavio:
  Neka naši unuci i djedovi budu ponosni na nas!
  Ratnice i zapravo - djevojke kolosalne klase!
  Tuku naciste na nebu i pjevaju:
  - Slava Rusiji, slava! Naš car Vladimir je heroj! Bit će snage u zoru! Zakopajte Hitlera u zemlju!
  Naravno, Vladimir Kirilovič Romanov može biti vrlo zadovoljan svojim ratnicima.
  Ako se i bore, onda tako da se na njih ne može koplje dići!
  Vladimir Kirilovič Romanov je car koji ima sve šanse jednom zauvijek prekinuti ratove!
  A fašisti drhte pod udarcima carske vojske ...
  Opkoljeni Beč brzo je pao. Do sredine srpnja trupe carskog carstva izašle su na široku frontu do Odre. I Koenigsberg je bio potpuno blokiran.
  I Nijemci su se povukli iza Odre. I tu su pokušali napraviti liniju obrane. Kapitalno braniti. Ali u drugoj polovici srpnja ruske su trupe pokrenule ofenzivu na Hamburg... Nacisti su polako ali sigurno popuštali.
  Borbe su bile vrlo žestoke. Neka su sela više puta prelazila iz ruke u ruke. U borbama su sudjelovali i novi njemački tenkovi naprednije serije AG, oni piramidalni. Odlikovali su se dobrom zaštitom iz svih kutova. Ali carska ih je vojska brojčano nadjačala.
  I veliki broj azijskih pješaka poginuo je na frontama. Ali dopuštaju ti da se krećeš.
  Nijemci su, s druge strane, također bili iscrpljeni ljudskim resursima. Krajem kolovoza Hamburg je bio opkoljen, a München blokiran.
  Nijemci su izgubili značajan teritorij. I nisu imali čime držati svoje pozicije.
  Oleg Rybachenko borio se u prvim redovima na području same Njemačke. A vječni dječak neprestano se smiješio i otkrivao svoje biserne zube.
  I tamo je bacao granate golim, dječjim nogama. Dobro je biti dijete - kako je prirodno biti na vrućini samo u kratkim hlačama. A budući da ste besmrtni, možete i zimi biti polugoli bez rizika da se prehladite.
  Pa je dječak zapjevao:
  - Bosa, samo bosa,
  Pod srpanjskom grmljavinom i pod šumom valova!
  Bosi, samo bosi
  Lako je dječaku biti cool kauboj!
  A dijete-major ovih fašista nastavlja se uništavati. I očajnički krenu u protunapad.
  Već je rujan... Počinje padati kiša... Carske trupe, pune leševa Kineza, zauzele su München i Hamburg, i napreduju prema Ruhrskoj oblasti. Najvažniji u njemačkoj industriji.
  A Nijemci očajnički uzvraćaju.
  Natasha se bori na svom tenku i reži:
  - Fašisti će biti izuzetno čvrsti!
  I to golim nožnim prstima dok pritišće gumbe joysticka. I ispaljivat će granate na naciste.
  A tu je i Zoya, kako ošamarena. I također uz pomoć golih nožnih prstiju.
  I također pjevajte:
  - Rus' je ono što je protiv Hitlera!
  A onda je tu Aurora, ona će biti agresivna. I također uz pomoć golih prstiju:
  - Za ruski način!
  A iza njih je Svetlana, koja će također ispustiti smrtonosni projektil. Probuši njemački tenk i zaškripi:
  - Za cara Vladimira Kiriloviča!
  A pokazat će i jezik.
  Djevojke su ovdje poludjele.
  Alenka na teškom tenku također slama naciste. I tuče ih iz daljine.
  Ratnik je pjevao:
  - Pola svijeta sam pokorila svojim grudima!
  I Alenkine grudi s grimiznim bradavicama.
  A tada je Anyuta poput eksplozije s golim nožnim prstima. Naletjet će na fašistički tenk i brbljati:
  - Ja sam djevojka superzvijezda! U knjigama priča!
  I nasmiješiti se...
  A onda će Augustin ispustiti ubojiti projektil. Slomi naciste i nasmij se:
  - Neka nam je vojska najjača!
  I on također pomiče noge ...
  A nakon njih, Maria će uzeti i udariti po nacistima. Sam Twist, agresivno mlitav:
  - Mi smo velike agresivne cure!
  A onda će Marusya osloboditi svoje iznimno smrtonosno, razorno oružje protiv nacista. I to uz pomoć golih, djevojačkih nogu.
  A onda pjevaj:
  - Mi smo totalni poraz neprijatelja!
  Rujan je prošao u vrlo žestokim borbama. Nijemci su žestoko uzvratili. Ali u listopadu, kad je kiša pljuštala jače, carska je vojska opet stekla prednost. I počela se kretati prema Ruruu. Nakon žestokog napada, Koenigsberg je pao. Nacisti su dobili još jedan šamar.
  A na jugu Francuske kraljevske su trupe opkolile Toulon. Dakle, nacisti su se iznimno loše proveli.
  Hitler je bjesnio, ali dok je bio u Berlinu. Njegov je položaj bio slab.
  Jasno je da nitko nije htio slušati pregovore. Ali nacisti su zapeli kao muhe.
  U studenom su trupe carske vojske borbama zauzele veći dio Ruhrske regije, čime su Njemačku lišile glavne proizvodne baze.
  A u prosincu je carska vojska zauzela cijeli jug Francuske i ušla u Španjolsku. A na njemačkom frontu konačno je zauzela Ruhr. Štoviše, ostale zemlje Njemačke također su bile zarobljene. A carska se vojska iskrcala i u Danskoj.
  Hitler je bjesnio kao vrag u kavezu, ali nije mogao pomoći.
  Na katolički Božić, carske su trupe krenule prema Parizu. Unatoč snijegu i mrazu, Natashina ekipa bila je bosa iu bikiniju.
  Nijemci su se sve češće predavali. A Francuzi se uopće nisu htjeli boriti protiv Rusa.
  Razbijajući njemačku bateriju, Nataška je primijetila:
  - Pa na što je, zapravo, računao opsjednuti Adolf kad je s nama započinjao rat?
  Zlatokosa Zoja je logično primijetila:
  - Vjerojatno, to što ćemo mi, pavši pod pritiskom, padati kao novčići iz rupavog džepa!
  Aurora je zgnječila orah golim nožnim prstima. Zatim ju je stavila u usta i razumno primijetila:
  - Povijest uči da ničemu ne uči!
  Svetlana je bosim nožnim prstima pritisnula gumb joysticka. Onesposobila je još jedan njemački top i odgovorila:
  Budimo veliki borci!
  Čini se da su ratnice zapravo odlučne boriti se i pobijediti.
  Oleg Rybachenko bosonog je dječak koji se utrkuje u kratkim hlačama i s golim, mišićavim torzom. Čak se njiše i urla:
  - Pobijedimo Fritza! Pobijedimo Fritza! I tuci kante!
  A dječak ima tako bijele, biserne zube! Samo mladi i nepopustljivi terminator.
  Oleg Rybachenko puca u trku. Ubija fašiste i pjeva:
  - Ruski duh je moć kraljeva, slomi Fritza!
  Dječak je bosom nogom bacao granatu i pjevao:
  - Ruski valcer, zora sviće - u slavu kralja!
  Doista, dječak se pokazao vrlo borbenim. I nabijte naciste na prvom broju.
  A cure se jako bore. Ovdje je Mirabela... Također vrhunski pilot. Nitko je ne može zaustaviti. Ona sruši Fritza i zapjeva, pokazujući zube:
  - Luda cura! Evo njezine etikete!
  A on će uzeti i lansirati raketu!
  Da, ovdje ima žena! Kad se ruske djevojke tuku, onda im nikakva sila ne može odoljeti.
  Mirabela je jednim rafalom iz pet zračnih topova oborila sedam njemačkih aviona i cvrkutala:
  - Car Vladimir Kirilovič je naš Bog!
  A djevojka lupi bosim nogama po staklu.
  A također se Albina i Alvina bore na nebu.
  To su tako divne krađe. Sve više i više računa dobiva. I dok pjevaju:
  - Na nebu smo savršenstvo! Asovi mi smo savršenstvo! Od osmijeha do geste - za svaku pohvalu!
  Albina je jednim rafalom oborila četiri njemačka aviona i cvrkutala:
  - Ah, koje blaženstvo! Što je savršenstvo u borbi!
  Alvina je presjekla pet njemačkih aviona i nastavila:
  - Spoznati savršenstvo u borbi! I cool idealno!
  Ratnici su u zboru pjevali koseći naciste:
  - Djevojke! Žešće cure! cure! Žešće cure!
  Pokazali su svoj agresivni fitilj. Nisu pritiskali spust, zapravo, nikome od nacističkih asova.
  Ali nacisti, naravno, pod divljim pritiskom.
  Hitler je u bunkeru u Berlinu i bombardiraju ga kao žohara. Što je htio? Gotovi fašisti broj jedan! Otišao je u carsku Rusiju, a sada njega samog lome kao žohara.
  Car Vladimir Kirilovič trenutno se odmara od zime na obalama Indijskog oceana. Pred njim plešu lijepe djevojke različitih rasa i nacionalnosti.
  Međutim, kralj nema ništa protiv gledanja gladijatorskih borbi. Evo, na primjer, dvije djevojke protiv dvije ljepotice.
  Bore se plastičnim mačevima da ne osakate jedni druge. Međutim, oni se očajnički bore.
  Ovo su ratnici. Dolazi do bijesne razmjene udaraca. Dvije plavuše i dvije crvenokose...
  Car Vladimir upita feldmaršala Vasilevskog:
  - Što je najteže u ratu s Nijemcima?
  Feldmaršal je iskreno odgovorio:
  - Steknite samopouzdanje! Tek na samom početku, kad je neprijatelj počeo napredovati, osjećao sam se nelagodno. A sada smo počeli pobjeđivati i kod neprijatelja je sve jasno! - Feldmaršal Vasiljevič, ovaj veliki strateg, pio je vino.
  Vladimir Kirilovič je logično primijetio:
  - Iznimno je teško stalno pobjeđivati! No, pokazali smo da smo sposobni za mnogo! A sada će biti vremena, i cijeli će svijet postati miran!
  Feldmaršal Vasilevski potvrdio je:
  - Vjerujem u to!
  Djevojke su na golim tijelima nabijale modrice, a izgledale su izuzetno nervozno.
  Borili su se, naravno, ne kao u danima starog Rima - pokušavali su ne uzrokovati mnogo štete sebi. Ali bili su aktivni.
  U međuvremenu su se borbe nastavile. U siječnju su carske trupe u pokretu zauzele Pariz. Glavni grad Danske, Kopenhagen, također je zauzet. Njemačke trupe su slabile. Rusi su nastavili napredovati kroz samu Njemačku. Fritz se očajnički borio, ali njihova je snaga bila slomljena.
  Oleg Rybachenko, ovaj besmrtni dječak skočio je bos u snijeg i pojurio ispred svih u napad, potpuno bez straha od vatre. I dok zviždi:
  - Tko se navikao boriti za pobjedu,
  Definitivno poraziti neprijatelja...
  Veselo se smije i puno postiže,
  A Hitler će dobiti žestoke batine!
  I bosom nogom dječaka će baciti granatu! I otkrio je svoje biserne, velike zube iznad svojih godina. Da, već ima usta kao vuk. Pregristi će svako grlo.
  A djevojke u tenkovima kreću se s juga na sjever Njemačke. Ovdje izlaze na more. I samo će zemlje u blizini Berlina i Pomeranije ostati s Fritzom.
  Nataška je, nokautirajući fašističke tenkove, primijetila:
  - I u ratu je zabavno na svoj način!
  Zoja je, lupajući po nacistima, pristala:
  - Bolje ne može! Pogotovo kad pobjeđujemo!
  Aurora je, pucajući golim prstima, rekla:
  - Sve nemoguće moguće je u svemiru, samo malo....
  A crvenokosa djevojka se smije!
  Žene se ratnice trzaju od mahnite radosti i bijesa. I slome Nijemce.
  U isto vrijeme, carske trupe napreduju preko Španjolske i već se približavaju Sevilli.
  Olga u oklopnom transporteru puca na Nijemce i policajce.
  Lokalni Španjolci jedva odolijevaju. Još jedna zemlja pada pod sjekirom Rusije.
  Oleg je pucao i pjevao:
  - Aerobatika, bit će bah na bah!
  A njezina partnerica Alice je zacvrkutala:
  - Veličinu Rusa prepoznala je planeta,
  Fašizam je slomljen udarcem mača...
  Vole nas i cijene svi narodi svijeta,
  Stojmo veliko sveto carstvo!
  A cure će bosim nožnim prstima lupkati i pritiskati joystick.
  Rat između carskog carstva Vladimira Kiriloviča Romanova i nacističke Njemačke se nastavlja.
  Ruske su trupe gotovo u potpunosti oslobodile Francusku od nacističkih hordi. Veljača 1957.... Carska vojska oslobađa Portugal.
  Dana 23. veljače ujedinile su se ruske jedinice iz Danske i Njemačke.
  Oleg Rybachenko, ovaj vječni dječak, bosim nogama šljapka po blatu. Čedo-major viče iz sveg grla:
  - Slava ruskom caru Vladimiru Trećem! Sjeći ću Hitlera, mjerit ću bičem!
  I dječak će opet vrisnuti i golim prstima baciti oštro izbrušeni disk. I udario fašistu u grlo. A onda će golom, djetinjastom nogom baciti bumerang, i smjesta zaklati pet Fritza.
  Da, Hitlerova loša ideja da napadne takvo carstvo.
  Natasha i njezin tim dokrajče posljednje Nijemce u Portugalu. Njihov je tenk nemilosrdan u uništavanju.
  A također golim nožnim prstima pritišću gumbe joysticka, prave bijesnu destrukciju.
  Zoja je pucala, razbijala njemački top i pjevala:
  - Za Rusiju i slobodu do kraja!
  Aurora je bosim nožnim prstima nogom udarila nacistu i cvrkutala s aplombom:
  - Bože čuvaj kralja!
  Svetlana je također udarila nogom, prstima golih nogu pritiskala gumbe joysticka i zacvilila:
  - Jaki suveren!
  Cure razbijaju naciste. Ali onda se pojavio novi nacistički tenk "Maus" -4. Vrlo moćan model - težak tri stotine tona i pištolj od 310 milimetara. Može prodrijeti na veliku udaljenost, a on sam ima toliko debeo oklop da ga tenk Kondratenko-6 neće odnijeti ni iz kojeg kuta.
  Nataša zapovijeda:
  - Djevojke, trebamo se približiti i ugurati u donji dio boka, između klizališta - to nam je jedina šansa!
  Zoja je bosim nožnim prstima udarala njemački top i pjevala:
  - Sudbina ti daje posljednju šansu, ali požuri! Po kiši i tuči i snijegu!
  Augustin je također mlatio i cvrkutao:
  - Posljednju priliku, sudbina ti daje! Živjelo hodanje, i svakodnevno trčanje!
  I to s golim nožnim prstima, ali kako će se uvrnuti. I uništiti fašiste.
  Svetlana je urlala:
  - Za nove granice i strmoglave pobjede!
  Ruski tenk je poletio, ubrzavajući. A djevojke će uzeti i zapjevati:
  - Jaki vladaru, najslavniji u vijeku, pravoslavni caru, na slavu nam vladaj, na slavu nam!
  I opet su ubrzali, udaljavajući se od teškog projektila poslanog iz pištolja koji je imao njemački Maus-4. Djevojke su vrisnule:
  - Ne savijaj se u ovnujski rog! Pa da ti Hitler - crkneš!
  A njihov tenk ubrzava. Kao mali boksač koji napada velikog. Ali šanse su, naravno, pola-pola.
  Natasha se, prateći kretanje tenka, sjetila kako je boksala s muškarcem u ringu. Promašivali su joj udarci, bila je i pretučena, ali je izdržala. A onda samouvjereno puknuo. I uhvatila neprijateljev met pokret, i to u bradu. Nokautiran!
  Dobio tisuću zlatnih rubalja. Ovo je borbena djevojka. Ako hoće, onda hoće!
  Nataša je tresla golom nogom i pjevala:
  - Ovo nije posljednja borba, ali ima odlučujuća! Za slavu domovine, za domovinu i čast!
  I sad im tenk promakne uz bok, i pošalje projektil... Zoya je također koristila gole prste, tako zlatokosa djevojka, a spretna kao majmun. I Maus-4 je počeo pucati. Očito je dao detonirati granate. I kako će onda otkinuti tornjeve, pa će poletjeti visoko u zrak!
  Djevojke jednoglasno viču:
  - Pobjeda! Cool pobjeda!
  I još jedan tenk na njihovom popisu!
  1. ožujka 1957. ruske trupe počele su prelaziti Elbu. Čini se da su Hitleru nagazili u grlo.
  Dječak Oleg Ribačenko bacio je granatu bosom djetinjom nogom, potopio fašistički tenk i vikao:
  - Za nove, nefleksibilne granice!
  Alenkina posada tenka skreće na istok. Zapadna Njemačka i Francuska već su oslobođene. Samo su zemlje između Odre i Labe ostale pod kontrolom nacista. Pa, također Britanija i Irska. Tamo posljednje snage nacista.
  Alenka, pucajući po fašističkim baterijama, kaže:
  - Tsesarevich Nicholas,
  Ako moraš vladati...
  Nikad ne zaboravi -
  Slavno se vojska bori!
  I tu je opet drugi projektil poslan bosim nogama. I pogodio Fritzov pištolj.
  Puca golim prstima i Anyuta. Udari fašistu i urla iz sveg glasa:
  - Ja sam takva cura - da Hitler bljuje!
  Dalje, vatreni Augustin pribija. Također dobro nanišan đavo, i urliče:
  - Na vrata pakla!
  I koristi se bosim nogama.
  Maria puca za njom. Na isti način na koji uzima i udara, i škripi:
  - Nitko me neće zaustaviti tigrica, nitko nigdje neće zaustaviti bosonogu djevojku i dobiti batine!
  A kako će onda Olimpijada rezati. I on će nokautirati njemački tenk, otkinuvši s njega toranj kao kapu gljive.
  I kikoće se:
  - Za nove, strme granice!
  I opet će pokazati jezik!
  Djevojke su tako stroge prema sebi i očajnički napadaju. A nacisti se dave pod njihovim udarima.
  Dana 2. ožujka 1957. predale su se posljednje nacističke snage u Portugalu. Postalo je jasno da zora fašizma zalazi. Točnije, zora? Zalazak sunca iz noćne more!
  A ruske trupe napreduju. Nijemci sve više bacaju oružje i predaju se.
  Padaju na koljena. A ruske i kineske djevojke ljube im bosa stopala.
  Izgleda tako cool i sjajno. A naciste šljakaju i šišaju.
  Natashina ekipa već je u vlaku i ide u borbu na sjever, s Fritzom.
  Djevojke sjede u svom kupeu. Igraju karte golim nožnim prstima.
  Natasha je primijetila:
  - To je zanimljivo, kad zauzmemo Berlin, što je sljedeće?
  Zoya je samouvjereno odgovorila:
  - Sljedeći će biti London!
  Vatrena Aurora se zahihotala i ponovo upitala:
  - I onda?
  Zoya je odlučno rekla:
  - Latinska Amerika će biti naša! Nećemo se ceremonijati s nacistima!
  S tim se složila i Svetlana:
  - Naravno da nećemo! Osvojimo cijeli svijet!
  Nataša je oduševljeno potvrdila:
  - I onda će biti mir, u cijelom svijetu!
  Djevojke su pjevale jednoglasno, skladajući u hodu;
  Slava Velikoj Rusiji carizma,
  Gdje Vladimir sjedi na prijestolju ...
  Slomit ćemo horde zlog fašizma -
  Slava vojsci a mi smo monolit!
  
  U vjeri su velika srca bila prekaljena,
  Domovino naša svim srcem...
  Mi smo sinovi cara Nikole
  I nisu uzalud ginuli za njega!
  
  Domovino naša ti si vrednija od svega,
  Podignimo krilati, nebeski pozdrav ...
  I ti se boriš protiv domovine,
  Pa neka svi nacisti crknu!
  
  Hitler je želio dobiti naše zemlje,
  I zli pas je napao kralja ...
  Ali mi smo drski, nećemo to prihvatiti,
  Pa fašizam se uzalud obrušio na nas!
  
  Kralj je dobar i mudar vladar,
  Lebdi poput planinskog orla nad planetom...
  Vladimir će biti gospodar horde,
  Naše prijateljstvo je kao čelični monolit!
  
  Izbijemo oslonac iz Fritzovih nogu,
  pustimo Hitlera da se uguši u omči ...
  Izdat ćemo pogubljenja žestokima, na sramotu,
  Tko se ponaša kao zlo na Zemlji!
  
  Kraljevska moć i kraljevska mudrost,
  Bit će fašista, gazi bez mjere...
  Hitler vjeruj mi, napravio je super glupost,
  A sada mu je život kao konac!
  
  Zato poštujte velike kraljeve
  Nema hladnijeg od Romanovih na Zemlji ...
  U bitci nacista, pogodi srca,
  Otvoriti put do ostvarenja, snova!
  
  
  Petar Veliki poveo nas je na more,
  Aleksandar je osvojio Pariz...
  Da, ponekad se dogodila tuga,
  Ali Rusiju je čuvao kerubin!
  
  Kod nas je sve lijepo
  I djevojke i momci vjeruju...
  Kralj vlada, dobro znaš
  Premda zla zvijer na pragu riče!
  
  Nema ograničenja, vjerujte u savršenstvo
  Komunizam će uskoro imati kraljeve...
  Otvorit ćemo vrata blaženstvu,
  Prokleti fašizam je uništen!
  
  Za Rusiju granica nije postavljena,
  Mi ćemo, vjerujte nam, pobijediti neprijatelja ...
  Djevojke bose, kao u Sparti,
  Pa naš car Vladimir je jedan!
  
  Vjerujemo u Roda - Velikog Boga,
  Što je stvorilo savršene Slavene ...
  Borimo se za čast i slobodu
  Udarimo na nacizam!
  
  Vi ste najveća obitelj Romanov,
  Vladat će Rusijom zauvijek...
  Veliki kralj, najviši let,
  Sotona neće slomiti orla!
  
  Za veliku ljubav prema Rusiji,
  Šaljemo borce u borbu...
  Sveci sa ikona slave lica,
  Uostalom, svaki ratnik je i kralj!
  
  Naše srce gori za domovinu,
  Mi smo cool djevojke u borbi ...
  Otvorit ćemo se malo u svemir, znati vrata,
  Ubit ću Adolfa kao kučku!
  
  Još samo malo do Berlina,
  Ući ćemo noseći slavu kraljeva...
  Nama djevojkama starost ne prijeti,
  Mi, vjerujte mi, ne prolijevamo vodu!
  
  Pokopajmo tko je zao i gadan,
  Zmaj će biti slavno poražen ...
  I imamo zlatne ikone,
  Rodnoverstvo je vječni zakon!
  
  
  
  
  Türkiye JE UŠLA U DRUGI SVJETSKI RAT
  1. rujna 1942. Turska je ušla u rat protiv SSSR-a. Razlog je razumljiv - žeđ za osvetom za prethodne poraze i želja za zauzimanjem Bakua. Osim toga, svoju je ulogu odigrala i njemačka diplomacija, koja je Osmanlijama obećavala brda zlata. U svakom slučaju, Turci su zaključili da više nema smisla čekati, te da nisu strvinari, već da imaju vremena i za borbu.
  Kao rezultat toga, trideset turskih divizija pogodilo je sovjetski Zakavkaz.
  U roku od nekoliko dana zauzeli su Batumi i uspjeli opkoliti Erevan.
  Kao odgovor, Staljin je bio prisiljen povući dio nastalih rezervi i prebaciti ih u Zakavkazje.
  Sovjetsko zapovjedništvo bilo je prisiljeno odgoditi ofenzivu kod Staljingrada. Nijemci su zauzvrat uspjeli postići više u kavkaskom smjeru i zauzeti Ordžonikidze i Grozni. I tek povlačeći se u planine, sovjetske trupe su uspjele zaustaviti naciste.
  U isto vrijeme, Britanci su odgodili operaciju Baklja, bojeći se uključivanja Turske u neprijateljstva protiv Britanije.
  Do kraja prosinca 1942. nacisti su ipak zauzeli Staljingrad. Tu su se smjestili. Sovjetske trupe su napredovale, ali bez uspjeha u središtu - operacija Rzhev-Sychov pokazala se preskupom. Međutim, Fuhrer je ipak objavio totalni rat, tako da u Trećem Reichu nije bilo dovoljno resursa.
  U veljači je Crvena armija ojačala i pokušala napasti Nijemce s bokova Staljingrada. Ali nacisti su već uspjeli pregrupirati svoje snage i bili su spremni odbiti udarce.
  U veljači je započela i operacija Baklja. Spremni su bili i Nijemci koji su nakon dva tjedna žestokih borbi zaustavili Britance.
  Amerikanci se još nisu iskrcali u Casablanci i Tunisu. Borbe u Africi ponovno su prestale.
  Hitler je još skupljao snagu ... U ožujku je Crvena armija po treći put izvela operaciju Rzhev-Sychov, bitke su trajale cijeli mjesec, bez većeg uspjeha.
  U lipnju su nacisti skupili svoje snage i krenuli duž Volge, pokušavajući odsjeći sovjetske snage na Kavkazu i doći do Kaspijskog jezera.
  U borbama su sudjelovali novi njemački tenkovi: "Tigar", "Panther", "Lion".
  Kao i samohodne puške "Ferdinand".
  Nijemci su bili jači od stvarne povijesti, neporaženi i sa svježim trupama.
  Sjedinjene Države praktički nisu bombardirale Treći Reich, što je omogućilo povećanje proizvodnje tenkova i samohodnih pušaka. I također lansirati u seriji "Lion". Međutim, pokazalo se da je tenk preskup i težak, često se kvario i zaglavljivao. Ali njegov debeli bočni oklop od 100 milimetara učinio je automobil dobrim alatom za proboj. Prednost tenka "Lion" bila je moćna puška, ali manja težina od devedeset. Što je smanjilo pokretljivost automobila.
  Borbe su pokazale da ovaj tenk na ravnom terenu ipak može nešto učiniti.
  Pokazalo se da je bočni oklop Panthera prilično slab, što je povećalo gubitke. Tiger je pokazao najučinkovitiji tenk za proboj. Bokovi su mu bili prekriveni oklopom od 82 mm, što je četrdeset peticu činilo nemoćnom.
  Nijemci su napredovali relativno sporo. Sovjetsko vodstvo u cjelini očekivalo je upravo takvu opciju i pripremilo se, povuklo trupe.
  Istina, za razliku od Kurske izbočine, nacisti su mnogo jači i samouvjereniji.
  A teren je pogodniji za ofenzivu nego za obranu. A Fritz također ima više zrakoplova, tenkova i pješaštva. A opskrbljivati sovjetske trupe preko Volge nije lako.
  Tako su nacisti, probijajući linije obrane, napredovali. Nizali su uspjeh za uspjehom.
  Nakon tri mjeseca tvrdoglavih borbi stigli su do Kaspijskog jezera.
  Staljin je, našavši se u teškoj situaciji, želio započeti mirovne pregovore. Pošto je postalo očito - Kavkaz se ne može zadržati. No s Hitlerom se iznimno teško složiti. Fašisti traže previše. A ako im se prepustiš, požderat će te samog. A primirje? Ovdje Hitler ne želi. I naravno da su saveznici pasivni. Boje se povući dodatnu podjelu.
  Fritz se tu i tamo kretao duž obale Kaspijskog mora. I na kraju su se ujedinili s Turcima. Joy, to je ono!
  Sovjetski zarobljenici su lijepe njemačke djevojke tjerali da im ljube bosa stopala. Oni su to poslušno učinili. I udario po golim petama.
  Tako je izvršeno hvatanje. I Nijemci su razoružali sovjetske jedinice.
  Tada je Staljin ponudio mir Fuhreru - pristajući da se odrekne cijelog Kavkaza, pa čak i Lenjingrada i Karelije. Plus, platite stotinu godina odštete.
  Fuhrer je nakon kraćeg razmišljanja prihvatio ponudu i 7. prosinca 1943. sklopljen je mir.
  Saveznici su to shvatili kao izdaju! I uveo sankcije Staljinu i SSSR-u!
  A sovjetska propaganda je stvarnu predaju predstavljala kao veliku pobjedu. Kažu, budući da su ih saveznici napustili, spasili su sovjetsku državu i Moskva nikada nije zauzeta.
  A nacisti su, naravno, pokrenuli ofenzivu od Kavkaza do Bliskog istoka i ojačali Rommelovu grupaciju. Do kraja ožujka 1943. cijeli Bliski istok i Egipat zauzele su nadmoćne nacističke snage. Osim toga, bitke su pokazale da se Panther uspješno bori protiv engleskih Churchilla i Cromwella, ali potonji ga nije mogao probiti u čelo.
  Osim toga, Nijemci su bili prekaljeni u borbama s Rusima, a kolonijalne engleske trupe lako su potučene.
  U travnju su se nacisti preselili u Sudan. I konačno su zauzeli Gibraltar, nastavivši s okupacijom Maroka. Churchill je također pokušao ispitati teren za mir. Ali Hitler je, pošto mu je na istoku odvezao ruke, rekao ne!
  I nacisti su se kretali Afrikom. Više ih je odgađala duljina komunikacija, loši putovi ili njihov potpuni nedostatak, surova klima i velike udaljenosti.
  Međutim, Nijemci su napredovali. I preselio se na Crni kontinent. Iako su, naravno, njihovi tenkovi, posebno "Tigar" -2 i "Lav", u džungli vrlo klizali. Inače, Nijemci su se u seriji pojavili i laki "Panther" težak dvadeset i šest tona, koji je prijeko potreban za rat u Africi.
  Kako su borbe pokazale, takav tenk, međutim, nije imao temeljnih prednosti u odnosu na T-4, osim snažnijeg motora, ali i kosih oklopnih ploča.
  Krajem 1944. godine Nijemci su dobili samohodne topove E-10, teške dvanaest tona, vrlo niske siluete i vrlo nagnutog oklopa. Takav stroj je doista neophodan za Afriku.
  Pogotovo ako se na njemu tuku djevojke. A cure su općenito super i klase.
  Gerda i Charlotte jašu kroz džunglu i istrebljuju Britance i Amerikance. Ovo je stvarno ono što djevojkama treba! Nećete ih pronaći ni hladnije u sljedećih stotinu milja teritorija. Djevojke vole ubijati - to je cool djevojke!
  Uhvatili su crne borce i natjerali ih da ljube bosa stopala ljepotica. I to se odmah vidi - teški lopovi! I bore se za sebe, probijaju engleska kola iz velike udaljenosti.
  Njihova samohotka već se približava Pretoriji, glavnom gradu Južne Afrike. Djevojke pucaju u sebe, probijaju projektilom Churchillovu jezgru od volframa i pjevaju:
  - Afrika ima morske pse, Afrika ima gorile, Afrika ima više krokodila! Ugristi će te, istući i uvrijediti! Ne idite djecu u Afriku u šetnju! U Africi razbojnik, u Africi zlikovac, u Africi strašni Barmalej! Ugristi, pretući i uvrijediti vas! I njegove cure moraju biti rastrgane!
  U veljači 1945. posljednje uporište Britanaca u Africi palo je na otok Madagaskar.
  Dakle, sada je Britanija i tamo izgubila svoje uporište. U isto vrijeme Nijemci su zauzeli i Iran i Indiju. Pokazali su svoju fenomenalnu snagu.
  A u svibnju 1945. nacisti su izvršili desant u Britaniji. Nakon tri tjedna teških borbi, London je pao. Mjesec dana kasnije, Irska je zarobljena.
  Na kopnu je došlo do privremenog zatišja, ali se rat nastavio na moru. SAD su ostale same protiv Trećeg Reicha, njegovih saveznika i Japana. Ali dok je Amerika preko oceana, nećete to tako lako primiti.
  U Trećem Reichu uvedena je opća radna obveza, a počela se povećavati proizvodnja zrakoplova i brodova.
  Izgrađeni su i bojni brodovi i nosači zrakoplova. I naravno, podmornički rat bio je u punom jeku. I tada nije bilo milosti ni za koga s američkih brodova.
  U jesen, točnije u studenom četrdeset pete godine, Nijemci su hrabro zauzeli Island, a zatim stvorili mostobran u Argentini. Međutim, rat na moru trajao je još dugo. Bilo je potrebno mnogo desantnih brodova da se stigne do Amerike. A brodovi se ne grade tako brzo. Ali bilo kako bilo, Treći Reich je jačao. Prošla je četrdeset i šesta godina u razmjeni udaraca na moru. A u četrdeset sedmoj godini, Nijemci su već prenijeli neprijateljstva na Grenland, zarobili ga. Odatle do Kanade nije daleko!
  Fašisti su za sebe planirali kolosalna osvajanja. A 1948. počela je ofenziva na Kanadu, pa od Brazila do Venezuele, zajedno s Japancima. Borbe su se pokazale vrlo žestoke.
  Nijemci su napredovali polako ali sigurno. Njihovi tenkovi serije "E" bili su napredniji od američkih i pokazali su svoju prednost na bojnom polju. Ali usput, Jenkiji nisu tako jednostavni, i odupirali su se vrlo tvrdoglavo. I nisu pokušali odustati.
  Iako su se, naravno, dogodili i kotlovi. U njih su se uvalili Amerikanci. Onda su odustali. A zatvorenici su arijevskim djevojkama ljubili njihova bosa, prašnjava stopala.
  Ubrzo su pali Quebec i Toronto, a zatim i drugi gradovi. Nijemci su od svibnja do prosinca 1948. zauzeli gotovo cijelu Kanadu, kao i Venezuelu, Nikaragvu i veći dio Meksika. Ovo je izuzetno teška situacija. Do početka 1949. Nijemci su čeličnim klještima zauzeli Sjedinjene Države. Potom su 11. siječnja Amerikanci prvi put u povijesti pokušali upotrijebiti nuklearno oružje. I nisu baš uspjeli. Od pet bombi, četiri su poginule u zrakoplovima koje su oborili njemački zrakoplovi, a jedna je eksplodirala bez ozbiljne štete njemačkim vojnicima.
  Kao odgovor, Fritz je pojačao bombardiranje američkih gradova i vojnih objekata.
  Tako se bitka nastavila s konstantnim uspjehom u korist Wehrmachta. Koja je imala bolju opremljenost i uvježbanost trupa. Da, i to veliki broj. Borbe su bile vrlo žestoke. Početkom 1949. njemačke, strane i japanske divizije okupirale su ostatke Meksika i ušle u SAD sa sjevera. Ameriku su stisnuli do temelja. I postalo je jasno da stvari u Sjedinjenim Državama stoje loše. I do kraja ljeta, polovica teritorija carstva orlova, kao i Aljaska, već je bila zarobljena.
  Nijemci su zauzeli Washington i New York do 8. studenog 1949. godine. A 7. prosinca 1949. kapitulirali su ostaci američke vojske. Tako je završio Drugi svjetski rat. Najkrvaviji od svih ratova i trajao je više od deset godina!
  Činilo se da je došao dugo očekivani mir. Ali Hitler se nije htio pomiriti s činjenicom da se hegemonija mora dijeliti s Japanom. A 20. travnja 1953. Treći Reich napao je Zemlju izlazećeg sunca. Izbio je novi rat. Za svjetsku hegemoniju.
  Kvantitativna nadmoć je na strani Trećeg Reicha, kao i kvalitativna. Ali Japanci se bore velikom žestinom i masovnim junaštvom.
  Međutim, nacisti još uvijek pobjeđuju. Međutim, rat je trajao gotovo godinu dana. SSSR ostaje neutralan. Staljin je tamo umro i vodi se ozbiljna borba za vlast.
  Na kraju, Japan je okupiran od strane Wehrmachta. Nekoliko mjeseci kasnije, nacisti su zauzeli i zemlje Latinske Amerike. Uspostavljaju svjetsku hegemoniju.
  U samom Trećem Reichu odvijaju se reforme. Umjesto kršćanstva uvodi se nova religija. U njoj nema Trojstva, samo jedan vrhovni Bog i njegov glasnik - Adolf Hitler. Žig jedinstvene valute, jedan entitet. Kao i vjerski posvećena poligamija. A genetska selekcija je još uvijek aktivna. Dolazi do poboljšanja ljudske rase.
  SSSR još uvijek postoji u krnjem obliku i plaća danak nacistima. Ondje vlada Nikita Hruščov, koji se trudi ne maltretirati zvijer. Ipak, Hitler je već pokorio cijeli svijet. A na Rusiju gleda kao na crvenu mrlju. Ali čovjek predlaže, a Bog raspolaže 20. travnja 1957. Fuhrer je, baš na svoj rođendan, postao žrtvom pokušaja atentata. I točno u šezdeset i osmoj godini prekinuta je vladavina divljeg tiranina. Koja je pokorila gotovo cijeli svijet, a ponovno je htjela napasti SSSR 22. lipnja.
  Ali kao što vidite, nije išlo...
  Hitlera je naslijedio Schellenberg. Hermann Göring umro je od zlouporabe droga i prejedanja. Himmler je pao u nemilost, a Hitler mu je prestao vjerovati, a zatim ga je smijenio. Schellenberg je naslijedio Himmlera i dobio mjesto nasljednika. Osim toga, Hitler je imao djecu dobivenu umjetnom oplodnjom. Ali najstariji od njih još nije imao četrnaest godina.
  Dakle, Fuhrerovi potomci nisu imali vremena naslijediti. Hitler je tako postao car, ali bez dinastije. Schellenberg se nije usudio ubiti Fuhrerovu djecu, već ih je uklonio s vlasti. I sam je postao Fuhrer i diktator.
  Borba za vlast trajala je nekoliko godina.
  A 1. svibnja 1961. nacistička Njemačka je ipak napala SSSR. Pokušalo se postići: jedan planet - jedno carstvo!
  I Schellenbergove trupe su ipak uspjele zauzeti Moskvu. Sovjetska vojska je bila previše inferiorna u količini i kvaliteti vojne opreme. Zauzimanje velikih gradova SSSR-a, zbog velikih udaljenosti, oteglo se šest mjeseci. A onda je još deset godina trajala gerila.
  No, stvari su se ubrzo smirile. Schellenberg je vodio relativno liberalnu politiku, a 1981. svi su Rusi dobili državljanstvo Trećeg Reicha. Postupno je došlo do liberalizacije. Schellenberg je ubrzo nakon toga umro. I izbila je ozbiljna borba za vlast. Zatim je, kao kompromis, obnovljena monarhija i izravni potomak Kaisera, Friedrich IV., zasjeo je na prijestolje. Godine 2001. održan je referendum na kojem su državljanstvo i formalno jednaka prava dobili svi stanovnici planete Zemlje. A 2017. ukinuta su posljednja ograničenja za Židove i Rome.
  Era nacionalsocijalizma je došla kraju. Međutim, čovječanstvo je u jednom carstvu, federalnom i monarhijskom. Istražuje svemir.
  U njemu su svi formalno jednaki, a postoji i senat i Bundestag, gdje zastupnike bira cjelokupno stanovništvo Trećeg Reicha. A iznad njih je Kaiser, car cijele planete Zemlje.
  Živjeti, općenito, u materijalnom smislu nije loše. Stroga disciplina, razvoj znanosti i tehnologije uz izvrsnu njemačku organizaciju dali su rezultate. Poljoprivreda je na vrhuncu, nema gladi, a hrane ima u izobilju čak iu siromašnim krajevima Afrike. Svi imaju posao, svi primaju plaću i mirovinu. Obrazovanje i medicina su besplatni. Slično besplatnim jaslicama i vrtićima. Hrana košta lipe, a cijene svih proizvoda zamrznute su dugi niz godina. Svugdje, pa i u Africi, ceste, gotovo svatko ima ili zaseban stan ili kuću. Svi mladenci odmah dobivaju najmanje tri sobe apartman sa svim sadržajima. Možete posuditi auto ili bilo što. Mnogi čak imaju i osobne helikoptere.
  Internet je dostupan, svi imaju televizore i kompjutere, radni dan je samo četiri sata. Sve sportske sekcije su besplatne, a čak se i plaća za njihovo pohađanje.
  Svako dijete dobiva veliki džeparac. Režije i javni prijevoz su besplatni. Sve je tako uredno i uredno. Ulice su čiste, ima mnogo robota i automatike. uzoran red. Cigarete su zabranjene, alkohol se ipak prodaje, a pivo raznih vrsta je gotovo besplatno. Djeca u javnoj prehrani također se hrane besplatno.
  Puno besplatnih vožnji i računalnih soba.
  Ljudska naselja već postoje na Mjesecu, Marsu, Veneri, Merkuru i Jupiterovim mjesecima.
  Ljudi se spremaju za skok do zvijezda. Mnogo toga je već izmišljeno.
  Ukratko, generalno je dobro ispalo. I nije moralo biti tako teško.
  KADA BI ZJUGANOV POKAZAO VIŠE HRABROSTI PROVIĐANJA
  U svibnju 1999. Zyuganov je odlučio ne odobriti Stepashinovu kandidaturu, već je ići na prijevremene izbore za Dumu. Komunisti i njihovi saveznici donijeli su konsolidiranu odluku da glasaju protiv Stepašina. Štoviše, uvrijeđeni su i lišeni položaja u vladi. Takva bi odluka bila najizglednija u povijesti da Zyuganov nije bio trojanski konj u taboru komunista, koji je potkopavao i kompromitirao lijeve ideje.
  Prijevremeni parlamentarni izbori obećavali su mnoge pogodnosti za komuniste, između ostalog i zbog manjeg broja konkurenata i slike mučenika.
  Da, i to je pokazalo da se komunisti uopće ne drže svojih fotelja, nego više principijelnih.
  Drugi put je Jeljcin opet doveo Stepašina, a onda treći put uzeo Aksenenka. Duma opet nije odobrila, a oni su je uzeli i raspustili. Novi izbori bili su zakazani za rujan.
  Tvrdoglavost Sabora donekle je promijenila tijek povijesti. Bombardiranje Jugoslavije trajalo je duže - jer se Milošević nadao pomoći Rusije. A raspuštanje parlamenta dalo je šanse za pobjedu opozicije.
  Komunisti su ponovno uspjeli staviti Jeljcinov opoziv na glasovanje.
  I opet nije nedostajalo baš malo, ovoga puta samo dva glasa. Zastupnike je zabrinjavala blizina parlamentarnih izbora i opasnost da ne prođu.
  Duma je raspuštena, a Jeljcin je odobrio malo poznatog Aksenenka za premijera.
  U cjelini, Zjuganovljeva nada da će se izbori održati bila je opravdana. Bolesni i oslabljeni predsjednik nije išao protiv ustava. I nije se usudio s dva posto rejtinga prekoračiti ovlasti. Primakov je, vidjevši da njegova koalicija nije imala vremena za formiranje i registraciju, pristao na savez s komunistima. Jabloko i Liberalno-demokratska partija izašli su na izbore. Blok Jedinstvo nije imao vremena da se formira, a NDR je oslabio.
  Tu je i invazija militanata u Dagestan, te neodlučnost snaga sigurnosti tijekom izbora.
  Komunisti su zajedno s Primakovim i Lužkovim ostvarili kolosalnu pobjedu. Osvojio je više od pedeset pet posto glasova. Drugi je bio blok Yabloko, koji se također pokazao vrijedno, osvojivši petnaest posto. Neočekivano, dobro je prošla i Liberalno-demokratska stranka koja je skupila više od dvanaest posto. NDR nije prošao granicu od pet posto - potpuni poraz! Žirinovski je postao jedini prokremaljski čelnik u Dumi. Istinska konkurencija bila je slaba. Stranke se prema novom zakonu moraju preregistrirati najkasnije godinu dana prije izbora, a mnoge nisu imale vremena.
  U parlamentu je ponovno dominirala lijeva oporba, te Yabloko s jednomandatnim zastupnicima, a LDPR u manjini.
  I naravno, došlo je do sukoba ... Borio sam se nakon izbora za predsjednika Državne dume, glasalo se o nepovjerenju vladi. I opet se pričalo o opozivu. Ovaj put dvije trećine, lako bi se skupilo!
  Jeljcin je nakon izvjesnog oklijevanja odlučio vratiti premijera Primakova i prvog potpredsjednika vlade Masljukova na fotelju.
  Ljeva koalicija je na to pristala, ali su predsjedniku privremeno sužene ovlasti. A pred nove izbore gotovo ništa. Nakon pregovora unutar koalicije odlučeno je da se za predsjednika kandidira Primakov. Lužkov je postao premijer. I Zyuganov je dobio mjesto šefa zakonodavnog tijela! To je Superskipper! Što se tiče novog, čak su se trebali usvojiti amandmani na ustav.
  Militanti su istjerani iz Dagestana. Ali nisu otišli u Čečeniju. Tamo je izbio građanski rat. Rusija je podržala Mashadova i Kadirova, protiv Basajeva i Radujeva.
  Primakov je uspio pobijediti na predsjedničkim izborima u Rusiji u prvom krugu. Vlada je, međutim, dobila dodatne ovlasti. Kao zakonodavna vlast pod kontrolom komunista.
  U Rusiji se nastavio gospodarski oporavak, porasle su cijene nafte i plina, oživjela je industrija.
  Amerikanci su, općenito, kao i u stvarnosti, nakon napada 11. rujna ušli u Afganistan i zaglibili u Iraku. Primakov je lako izabran za drugi mandat. Ali 2008. ustupio je mjesto vrlo uspješnom premijeru Juriju Lužkovu.
  Novi predsjednik nastavio je staru politiku savezništva s komunistima. Zjuganov je postao premijer.
  Neko je vrijeme postojalo partnerstvo sa Zapadom i prijateljstvo s Kinom u vanjskoj politici. U Ukrajini je ojačao Janukovičev režim. Tako je Lužkov, za razliku od Putina, vodio više proukrajinsku politiku i cijenio uniju slavenskih država. Ukrajina se čak 2016. pridružila Euroazijskoj uniji. Lužkov je odslužio dva mandata i otišao u mirovinu. Zyuganov je konačno postao predsjednik, također vrlo lako pobijedivši na izborima. Žirinovski je sudjelovao sedmi put, sve od 1991. godine i ponovno izgubio.
  U jesen 2015. Rusija je ušla u rat u Siriji i tamo bombardirala. Trump je došao na vlast u SAD-u. Zjuganov je, unatoč formalnom komunizmu, nastavio isti kurs u gospodarstvu. Rusija je, unatoč formalnoj dominaciji Komunističke partije, ostala tržišna, demokratska i umjereno autoritarna zemlja.
  Partnerstvo sa Zapadom i umjerena konkurencija. S Ukrajinom i Bjelorusijom, i Kazahstanom, savezništvo, ali također ne previše blisko. Godine 2020. Zyuganov je izabran za drugi mandat. Uglavnom, blago snižavanje rezultata na pragu drugog kruga. A u Ukrajini je nakon odlaska Janukoviča neočekivano pobijedio nesistemski Zelenski. Otišao je i Nazarbajev.
  Zjuganov je rekao da neće mijenjati ustav i da će otići nakon drugog mandata.
  Tako je čelnik Komunističke partije ipak uspio upravljati Rusijom, pokazavši malo više hrabrosti. I svijet se pokazao sigurnijim i mirnijim nego u stvarnosti.
  A tko je Putin? Kako se razvijala njegova karijera? Nakon što je Primakov postao premijer, Putin je odbačen kao preblizak Jeljcinu. Optužujući posebno da je FSB promašio invaziju militanata u Dagestanu. Putin je već neko vrijeme u politici. Neuspješno se kandidirao za Državnu dumu. Zatim gradonačelniku Sankt Peterburga.
  No, tada je napustio politiku i zaposlio se u zaštitarskoj službi jedne privatne tvrtke. Tako ga se malo ljudi sjeća.
  Žirinovski je 2020. po osmi put izašao na predsjedničke izbore i ponovno izgubio skromnim rezultatom. Ali još uvijek ima frakciju u Državnoj dumi. Čak mu je i Zjuganov nakon izbora 2020. dodijelio čin general bojnika. Donald Trump neočekivano je izgubio izbore od mladog demokratskog suparnika. Merkel je otišla u prijevremenu mirovinu. I Lukašenkovo zdravlje se naglo pogoršalo.
  Ruski kozmonauti konačno su 2021. odletjeli na Mjesec. I postavili su crvenu zastavu! Zjuganov je proglasio Afonina svojim službenim nasljednikom. Pa, općenito, život se ponovno vrtio u krug.
  Kao što vidite, raspad Rusije nije se dogodio ni bez Putina. I svijet se nije prevrnuo.
  
  
  
  
  
  
  DA BI MENŠIKOV U NIKOLAJEVO VRIJEME BIO UBIJEN
  . U kojem je carska Rusija pobijedila u Krimskom ratu. Samo je Menjšikov poginuo od zalutalog metka, a na njegovo mjesto došao je sposobniji zapovjednik. Odnosno, dogodila se nesreća i promijenila tijek povijesti.
  Naličje onog s Makarovim. Francuzi i Britanci bili su podijeljeni na dijelove. A Rusija je, zarobivši ogroman broj zarobljenika i trofeja, ponovno zauzela Krim.
  Turska je poražena u Zakavkazju. Rusiji je dao Kars, Erzurum i gotovo cijelu Armeniju. Ruske trupe su okupirale Rumunjsku. Međutim, nije bilo potrebe za nastavkom ofenzive. Sultan je tražio mir. U isto vrijeme Austrija je okupirala Bosnu i Hercegovinu.
  Turci su pristali dati autonomiju Srbiji, Bugarskoj, Crnoj Gori, a Rumunjska je postala ruski vazal. U isto vrijeme, Rusija je preuzela Armeniju za sebe: Kars, Erzurum, Tanrog, proširujući svoje posjede na jugu.
  U Francuskoj su izbili nemiri i izbio građanski rat, a ona više nije mogla slati vojsku. Britanija se također povukla iz sukoba. Oslabljeno i Sardinsko kraljevstvo. Ojačala Austrija. Austrijanci su ubrzo osvojili Kraljevinu Sardiniju, učvrstivši svoju prevlast nad Italijom.
  Ubrzo je i Šamil uhvaćen, čime je okončan rat na Kavkazu. Rusija je sklopila povoljan mir s Kinom, oduzevši još više teritorija nego u stvarnoj povijesti, pa je autoritet ruskog oružja bio veći.
  Nikola Prvi nije podržao sjever u ratu protiv juga. Naprotiv, odlučio je pomoći južnjacima zajedno s Britanijom kako bi ojačao svoj položaj na Aljasci.
  Na području Amerike Rusija je počela graditi gradove i tvrđave. Bilo je čak i projekata za željeznicu do Čukotke. Car Nikola je mnogo planirao. Ruske su trupe osvojile središnju Aziju. Ovaj monarh je umro 1867. Ostavljajući Rusiju moćnom i naprednom. Njegov sin Aleksandar nije ukinuo kmetstvo, već je nastavio seliti prema jugu. Konkretno , vodio je pobjedonosni rat s Turskom, pripojivši Carigrad Rusiji. Zatim Mezopotamija.
  Opet rat s Britanijom i poraz Britanaca u Aziji. Aleksandar Drugi korigirao je malo duže, bez značajnih reformi, osim pravosuđa, i donekle poboljšanja sustava upravljanja.
  Nije uslijedilo ukidanje kmetstva. Ali Rusija je anektirala Iran. Car je umro točno dvadeset godina nakon Nikole I. 1887. Aleksandar Treći je vladao vrlo kratko, do 1894. godine, ali je uspio praktično cijelu Indiju pripojiti Rusiji. I Nikolaj II je nastavio da se seli u Indokinu, iu samu Kinu.
  Bio je rat s Japanom. Općenito pobjednički. I potpuno osvajanje Kine i Indokine. I prodor sve do Australije. Ali u Europi se ispostavilo da je raspored nešto drugačiji.
  Austrijsko Carstvo pripojilo je jug Francuske. A onda je porazila Prusku, zauzevši jug Njemačke. Austrija je postala svjetski hegemon. Francuska je bila znatno oslabljena građanskim ratom. Pruska se nije mogla ujediniti. U konačnici, Austrijanci su zauzeli i zarobili cijelu Prusku, kao i dio istočne Francuske. Formirano je veliko carstvo, koje se popelo u Afriku. Ubrzo su Austrijanci osvojili i Belgiju, Nizozemsku i dosta zemlje u Africi. Zatim je došlo do rata Austrije i Rusije protiv Britanije. Završilo je podjelom Afrike između Austrijanaca i Rusa.
  Car Franz doista je postao najveći monarh, nadmašivši Napoleona Bonapartea osvojivši gotovo pola Afrike i veći dio Europe. I Francuska je ubrzo potpuno zarobljena, zajedno sa Španjolskom i Portugalom. Da, sve je prošlo dobro, ali...
  Nasljednik cara Franje htio je sebi pripojiti Srbiju! A 1920. počeo je veliki rat između Rusije Nikole II i Austrijskog Velikog Carstva.
  Cijela Europa je na strani Austrije. Osim Britanije, koja nije jaka kao u stvarnoj povijesti, i skoro pola Afrike. Plus, Švedska je bila protiv Rusije. A Norveška i Danska bile su zarobljene pod carem Franjom.
  To je također bilo pola problema. SAD je ostao, podijeljen i manja sila. Ali Britanija je još uvijek kontrolirala Kanadu i Austriju. A nakon prva dva mjeseca oklijevanja i ona je ušla u borbu na strani Austrije.
  Tako je izbio veliki rat. Austrija i Engleska protiv Rusije.
  Naravno, Oleg Rybachenko je u pravu. I bori se kao pravi, nepokolebljivi heroj.
  Dječak črčka po strani rati iz mitraljeza i pjeva:
  - Himna domovine pjeva u našim srcima,
  Nema ljepše žene u cijelom svemiru...
  Stisni jače Knight Ray Gun -
  Umri za Bogom danu Rusiju!
  I sam sebe bije, mitraljezom ruši vojsku iz cijele Europe i dijelom iz Afrike.
  A dječak se ne da na sebe. Ovdje baca granatu golim prstima i škripi:
  Ne damo se i nećemo odustati!
  I opet klinac ispušta smrtonosni i razorni rafal. Ne želi podleći protivniku.
  I pjeva za sebe:
  - Nitko nas neće zaustaviti! Ni lav ne može pobijediti!
  Dječak je pravi stalker. Nesalomljiv i nepobjediv. Vitez vjere! Možda nije kršćanin!
  I sada je austrijski napad odbijen.
  Austrijanci i Englezi imaju tenkove, ali i Rusija ima mastodonte.
  Nikola II ipak ima mnogo više stanovnika, uzimajući u obzir kolonije. Uzmite u obzir cijelu Aziju, istok Europe, dio Balkana, više od pola Afrike.
  Dakle, Rusija brojčano nadmašuje pješaštvo. A vojnici se bore vrlo hrabro...
  A Austrijanci nisu mogli odoljeti, odbačeni su iz Varšave. Zatim su ruske trupe napredovale do Odre i zauzele Istočnu Prusku. Pala i Galicija, sa Lvovom. Postavili su opsadu Przemysla. Oslobođen Krakov.
  Pokazalo se da se Slaveni nisu htjeli boriti s Rusima te su se masovno predavali.
  Borbe su također pokazale da su lakši i okretniji ruski tenkovi bili učinkovitiji od težih i nespretnijih njemačkih. A u zrakoplovstvu je carska Rusija općenito za red veličine jača od kvalitete Britanaca i Austrijanaca.
  Ruske trupe su nakon stanke nastavile ofenzivu. Uzeli su i brojem i vještinom.
  Tako je Budimpešta opkoljena i zauzeta. Na moru je admiral Kolčak porazio Britance i zauzeo Australiju. Na kopnu su ruske trupe opkolile i zauzele Berlin. A onda Beč.
  Austrijsko Carstvo je gubilo bitku iu Africi. Poražen je i engleski korpus. Da, poslovi cara Adolfa bili su neugodni.
  Gurio je glavu u krivom smjeru i počeo se potpuno gubiti. Gdje da odoli takvoj sili.
  Nakon pada Beča, otpor Austrijanaca postaje žarišni. I ubrzo su Rusi okupirali cijelu Europu i Afriku. Istodobno je s Aljaske krenuo napad na Kanadu. Izgubili su i Britanci.
  Britanija je bila izolirana i pokušala je ostati na otoku.
  Ali jasno je da će Rusija prevladati pokretanjem zračne ofenzive.
  I bombardirali gotovo sve što je bilo na površini. A onda je desantna snaga iskrcana na kopno, što je dovelo Britaniju do pokornosti.
  Tako je cijela istočna hemisfera, kao i Aljaska i Kanada, postala ruska.
  Ovo je, općenito, divno! Nikola II je napravio privremenu stanku, probavljajući imovinu. Sjedinjene Države su još uvijek podijeljene i ne previše jake, kao druge države ovisne o Rusiji.
  Godine 1937. car Nikola II srušio se u zrakoplovu. Prijestolje je naslijedio Aleksej II. Za razliku od prave priče, nasljednik je bio prilično zdrav i snažan. I 1941. odlučio je osvojiti sve što njegovi preci nisu stigli zarobiti.
  Počevši od planete, Zemlja će već biti jedno carstvo. I ruska vojska se prvo preselila u sjeverne države Amerike, a zatim na jug. Sjedinjene Države nisu bile jake, brzo su zarobljene. I pokazalo se da je Meksiko lakše osvojiti. Zatim se pomaknite prema gore. Jedan po jedan, osvajajući jednu zemlju za drugom. Najveći i najmoćniji Brazil. Ali i to je trajalo manje od mjesec dana.
  I tako su osvojili Latinsku Ameriku i Novi Zeland. Alesej II ušao je u povijest kao finalist svih osvajanja Rusije. A već 1947. ruski kozmonauti kročili su na Mjesec. I 1958. na Mars! Godine 1961. Veneri. Godine 1972. Merkuru, a 1973. Jupiterovim mjesecima. Aleksij II je umro 1975. u dobi od 71 godine. Nadimak Finišer. A njegov sin Nikola III postao je kralj. Godine 1980. čovjek je ušao na posljednji, najudaljeniji planet Sunčeva sustava - Pluton. Vladao je Nikola Treći nije predugo. Umro 1985. godine. A njegov sin Aleksandar četvrti stupio je na prijestolje. Mladi kralj od oko dvadeset i sedam godina. I kralj je naredio da se pripreme za skok izvan Sunčevog sustava. I počeli su graditi zvjezdane brodove i fotonsku raketu. I konačno, 2017. godine krenula je prva međuzvjezdana ekspedicija.
  
  CAR NIKOLA II JE SREĆA PREDSJEDNIKA PUTINA
  Slavni pisac i pjesnik Oleg Rybachenko osjetio je da u svijetu nešto nije u redu. Čovječanstvo, kakvo je bilo, ostaje rascjepkano. Broj zemalja na planeti Zemlji samo se povećava. A ako itko pridodaje utjecaj, onda samo totalitarna, diktatorska Kina. A Rusija je nakon završetka vladavine Vladimira Putina zapala u duboku krizu. Rat na Kavkazu opet bukti, ljevičari i nacionalisti se bune. Opet je gospodarstvo u recesiji, kriminal raste. I Rusija se počinje raspadati.
  Unatoč fenomenalnoj sreći, Vladimir Putin nikada nije uspio stvoriti čvrst, stabilan politički sustav te stabilno i brzo rastuće gospodarstvo. Nisu riješeni ni mnogi socijalni i međunacionalni problemi. Rijetka sreća omogućila je Putinu da zadrži privid blagostanja. Ali čim je otišao, odmah su se otvorili svi nezacijeljeni apscesi.
  Da, i prijeti opasnost od nuklearnog rata! Svijet je u kaosu, Rusija se kotrlja u građanski rat velikih razmjera! Ovo treba hitno ispraviti.
  Dječak je pročitao u knjizi da možete promijeniti sudbinu ljudi i promijeniti joj mjesta! A postoji jedan moćni Ciganin koji to može učiniti sa svakom osobom.
  Pa zašto ne zamijeniti sreću i sreću Putina i Nikolaja II?
  Štoviše, ako Nikolaj II bude fenomenalno uspješan kao Putin, tada će se tijek povijesti promijeniti. A u dvadeset i prvom stoljeću u Rusiji će vladati Romanovi. To znači da Putinu ne treba sreća. Ili barem Putinova sreća za Rusiju.
  A u dvadesetom stoljeću sreća carske Rusije itekako je potrebna.
  Slavna spisateljica odlučila je otići kod Cigana. Srećom, njezina je adresa bila na internetu, a njezina razvijena intuicija govorila je spisateljici i pjesnikinji da se ne radi o nikakvom šarlatanu.
  Doista, Ciganin nije besposlen. Živi u vili u Moskvi i izgleda kao da ima dvadesetak godina, iako se nagađa još iz sovjetskih vremena. Odmah se vidi vječna djevojka crne kovrčave kose - postoji jedna izvanredna!
  Oleg Rybachenko ju je upitao:
  - Učini dobro djelo! Promijenite sreću Vladimira Putina i Nikolaja II!
  Zauvijek mlada Ciganka pogleda Olega Ribačenka i odgovori:
  - Dobro je da nisi egoista i nećeš otići zbog sebe, nego zbog zemlje Rusije! A još je bolje što imate bogatu energiju i neviđenu, nevjerojatnu, nadljudsku fantaziju!
  Ciganin namigne i nastavi:
  Ni meni nije lako toliko mijenjati povijest! Ali vi, vlasnik najjače i najbogatije fantazije na svijetu, možete mi pomoći!
  Oleg Rybachenko je kimnuo u znak slaganja:
  - Spreman sam na sve! I ispunit ću svaki zahtjev!
  Mladi Ciganin kimne i reče:
  - Pretvorit ću te u dječaka od dvanaest godina, a ti ćeš rasti izuzetno sporo i tjelesno nikada nećeš postati stariji od četrnaest. Poslat ću te u paralelni svijet gdje ćeš prvo postati rob!
  Oleg Rybachenko je prema bacio:
  - Spreman sam!
  Ciganin kimne i nastavi:
  - Morat ćete mi nabaviti devet artefaktnih kamenova: crni, bijeli, crveni, narančasti, žuti, zeleni, plavi, plavi, ljubičasti. A osim ovoga, deseti artefakt - Koščejeva kruna!
  Teško je, ali imat ćete vječno mlado, brzo, snažno, izdržljivo tijelo dječaka ratnika. I plus izvanredan intelekt, i fenomenalan dar mašte. Prije ili kasnije, skupit ćete artefakte i vratiti se u svoj svijet. I zauvijek ćeš biti u tijelu fenomenalno snažnog i brzog dječaka od četrnaest godina i bit će te nemoguće ubiti. Odnosno, dobit ćete i besmrtnost kao nagradu!
  Oleg Rybachenko je kimnuo u znak slaganja:
  - O tome možete samo sanjati!
  Vječno mlada vještica je primijetila:
  - Ali deset artefakata su moji, i samo moji! Dat će mi takvu moć da ćeš više nego zaslužiti besmrtnost! U međuvremenu ću te uspavati, a ti ćeš se već probuditi kao rob u kamenolomima. A onda će vam vaša domišljatost reći kako da se izvučete iz ovoga!
  Kad se pomaknete, tada mogu promijeniti sudbinu, sreću i sreću predsjednika Putina i cara Nikolaja II. Skupljat ćeš mi artefakte iz različitih svjetova, a u međuvremenu, od početka dvadesetog stoljeća, povijest Rusije će ići drugačije. Odnosno, čak i ako ne skupljate artefakte - devet kamenova i Koščejevu krunu, ipak će ruski car Nikolaj II dobiti sreću, sudbinu i sreću ruskog predsjednika Vladimira Vladimiroviča Putina!
  Oleg Rybachenko se široko nasmiješio i odgovorio:
  -Ovo je dobro! U novom svijetu ću biti miran da se priča konačno promijenila na bolje! I da će Rusija moći zavesti red u svijetu i postati hegemonistička zemlja! I apsolutni hegemon!
  Vječno mlada Ciganka poručila:
  - Lezi na kauč!
  Oleg Rybachenko je legao.
  Djevojčica čarobnica je predla:
  - Sad spavaj! Probudit ćeš se u drugom svijetu.
  Oleg Ribačenko je zatvorio oči i gotovo odmah je utonuo u san.
  Ciganka je, pak, iz ladica izvadila sastojke koje je unaprijed spremila i počela pripremati napitak. Upalila je plin ispod unaprijed pripremljenog kotla za magiju. I počela je tamo bacati stvari, čarati. Pritom je vječna djevojka iz džepa izvadila špil karata i zapjevala:
  - Oh, sudbo, sudbo pomozi Nikoli! Sretno od Putina, dođi caru Romanovu!
  Neka Romanov pobijedi
  Vlada kao Džingis-kan...
  Neka bije u sreći
  Putin krade poklon!
  
  To je bolje za Rusiju
  Nikola veliki car...
  Genghis Khan će postati hladniji
  Kako postati Vladimir Putin!
  Kotao je prokuhao, a napitak je u njemu zakukirio. Ciganka je napravila raspored karata, bacila čaroliju i bacila špil u uzavrelu izmaglicu... Zabljesnuo je supersjajni bljesak, kao od tisuću foto bljeskova. Spavanje Oleg Rybachenko nestao ... A onda, osvijetljen, kotao je nestao.
  U prostranoj dvorani u kojoj je velika čarobnica dočaravala, postalo je prazno i tiho!
  Vječno mlada vještica je rekla:
  - Dobro! Promijenio sam tijek povijesti i to je cool! A ako ovaj idealist bude imao sreće i skuplja artefakte, tada ću postati toliko moćan da će mi i sam sotona zavidjeti!
  A ciganska čarobnica bljesnula je smaragdnim očima!
  I dogodilo se čudo!
  Ono što je stvarno čekalo Nikolu II ... Doista, puno se toga promijenilo. Tijekom krunidbe nije bilo krvave tučnjave. I širenje na Kinu je bilo uspješno. Rat s Japanom se, naravno, dogodio. To je općenito bilo povijesno neizbježno. Jasno je da je bilo potrebno razoružati i uništiti čudovište u lice samuraja. I nema kamo otići od ovoga. Ne možete ostaviti opasnost na svojim granicama.
  Japan je prvi započeo rat, ali je njegov pokušaj napada na ruske brodove bio neuspješan. Rusi nisu pretrpjeli značajniju štetu, a potopljeno je desetak razarača Zemlje izlazećeg sunca.
  "Varjag" je također uspio pobjeći iz okruženja. Što se pokazalo velikim uspjehom. Da, i admiral Makarov je ubrzo stigao na more i uništimo Japance. A general Kuropatkin porazio je samuraje na kopnu i potpuno okupirao cijeli Korejski poluotok.
  I tako je čak i car Nikola II donio odluku: morate biti sigurni od Japana zauvijek! Ali kao? Da, iskrcati trupe i potpuno se pripojiti Rusiji, kao pokrajina.
  I tako je došlo do odlučujuće bitke na moru, gdje je japansku flotu konačno dokrajčio admiral Makarov.
  U borbi su sudjelovale i četiri djevojke! Bosa i u bikiniju!
  Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana. Četiri ljepotice koje se, mašući sabljama, ukrcavaju na najveći brod samuraja.
  Nataša reže Japanca i viče:
  - Bit ćeš razmazan uskooki!
  Zoya je sasjekla još jednog samuraja i primijetila:
  - A ti imaš safirne oči!
  Natasha je nakon pokretanja mlina potvrdila:
  - Naravno da! Naravno da!
  A onda ju je Aurora uzela i pomaknula golu petu Japancu u bradu. Slomila mu je vilicu i zaurlala:
  - Za domovinu Ura!
  Svetlana ga je uzela, odsjekla glavu samuraju i viknula:
  - Za cara Nikolu II!
  Naravno, puno ovisi o sreći. Konkretno, admiral Makarov ostao je živ. I pokazalo se da je on drugi Ushakov. Kako dobro zapovijeda. I sam na mobilnom kruzeru, posvuda drži korak. A Japance, koji, usput rečeno, nisu imali veliku prednost u oružju, tuku po dijelovima i taktički.
  Umijeće zapovjednika ili mornaričkog zapovjednika preuzima malu brojčanu prednost.
  Štoviše, u to su vrijeme Japanci također bili brojčano slabiji. Dakle, Makarov ih razbija. Nameće blisku borbu, gdje su ruski brodovi s oklopnim granatama mnogo jači.
  I Japanci su poraženi. A djevojke zarobe još jedan, samurajski brod. A na njemu se vijori zastava carskog carstva!
  Što su Japanci? Nemate baš sreće s vama? Nikola II je dobio sreću Vladimira Putina i sve mu je išlo tako dobro!
  A djevojke? Četiri ljepotice u bikiniju rodnoverske su vještice koje se odlučuju boriti za kralja, iako ih obično nije briga za ovaj svijet.
  Ali u ovom slučaju potrebno je pomoći ruskom narodu. I to zahvaljujući Putinovoj sreći. Nikada ne bi zarobio Krim bez pucnjave da nije bilo iste četiri djevojke vještice. Pomogli su napraviti čudo. Ali je li Rusiji trebalo bratskom narodu oduzeti Krim, drugo je pitanje. Ali pripojiti Kinu Ruskom Carstvu je izvrsna ideja! Zamislite koliko će podanika imati ruski car - da, možete slomiti cijeli svijet!
  Ukratko, djevojke ovdje ne gube vrijeme. I već se juriša na novi bojni brod.
  I opet ga zarobe. A sablje u rukama ljepotica samo trepere, pa još tako oštre. I toliko Japanaca pomiješano.
  Bitka na moru završila je konačnim potapanjem japanske eskadre i zarobljavanjem admirala Toga.
  I počelo je slijetanje. Nije bilo dovoljno parobroda i transporta. I dugi čamci su se koristili, i prevozili su se na kruzerima i bojnim brodovima, i radili su još puno toga. Kralj je naredio korištenje trgovačke flote tijekom iskrcavanja.
  Ruske trupe su odbile juriš samuraja koji su ih pokušali zbaciti s mostobrana. Ali carska vojska se hrabro držala. I masovni napad je odbijen uz velike gubitke.
  Za vrijeme juriša djevojke vještice sjekle su sabljama i bosim nogama bacale granate na neprijatelja.
  Svakako su na najopasnijim mjestima. I kako su mitraljezi počeli pucati. Svaki metak je na meti.
  Nataša je zapucala, bacila granatu golim nožnim prstima i cvrkutala:
  - Ne, ja sam cooler!
  Zoja je, mlatarajući mitraljezom, bosim nožnim prstima bacila dar smrti i ciknula:
  - Za cara Nikolu II!
  Aurora nastavlja pucati iz mitraljeza i skače, dok puca i izdaje:
  - Za veliku Rusiju!
  Svetlana, koja je nastavila da napada neprijatelja, agresivno se izdala, pokazujući zube, bacajući granatu golom petom:
  - Za kraljevsko carstvo!
  Ratnici su nastavili tući i mlatiti. Imaju takav nalet energije. Pucaju u sebe i slome samuraje koji napreduju.
  Japanci koje je on ubio već su tisuće, deseci tisuća.
  A slomljeni samuraji trče ... Djevojke su vrlo smrtonosne protiv njih.
  A Rusi bajonetima rasturaju samuraje...
  Oluja odbijena. I nove ruske trupe iskrcavaju se na obalu. Platforma se širi. Da, nije loše, naravno, za carsko carstvo. Jedna pobjeda za drugom. I admiral Makarov će također pomoći iz oružja. Čisteći Japance.
  I sada se ruske trupe već kreću Japanom. I njihova se lavina ne može zaustaviti. Neprijatelja sjeckaju, bodu bajunetima.
  Nataša, koja napada samuraje i sječe ih sabljama, pjeva:
  - Bijeli vukovi se skupljaju! Samo tako će obitelj opstati!
  A kako baca granatu golim nožnim prstima!
  Zoya pjeva zajedno, s bijesnom agresijom. I također bacanje bosih nogu, nešto jedinstveno, smrtonosno:
  Slabi ginu, ginu! Štitimo sveto meso!
  Augustina, pucajući na neprijatelja, i sijekući sabljama, i bacajući golim prstima noge granate, cvili:
  - Rat se vodi u bujnoj šumi, prijetnje stižu odasvud!
  Svetlana, pucajući i bosim nogama bacajući darove smrti, uzela ga je i zacvilila:
  - Ali mi uvijek pobjeđujemo neprijatelja! Bijeli vukovi pozdravljaju heroje!
  A djevojke u zboru, istrebljujući neprijatelja, pjevaju, bacajući smrtonosne bose noge:
  - Sveti rat! Bit će naša pobjeda! Carska zastava naprijed! Slava palom heroju!
  I opet djevojke pucaju i zaglušujuće zavijaju:
  - Nitko nas neće zaustaviti! Nitko nas neće pobijediti! Bijeli vukovi slomiti neprijatelja! Bijeli vukovi - slava herojima!
  Djevojke idu i trče... A ruska vojska kreće prema Tokiju. I Japanci ginu za sebe, i pokošeni su. Ruska vojska kreće. I jedna pobjeda za drugom.
  Car Nikola je zaista izvukao sretnu kartu. Sada ruske trupe počinju jurišati na japansku prijestolnicu. I sve je tako super.
  Djevojke su ovdje, naravno, ispred svih i njihov pritisak i podvizi su na visokoj visini.
  Pogotovo kad bacaju granate bosim nogama. To općenito izaziva šok i strahopoštovanje među samurajima.
  I evo ih kako se penju na zid japanske prijestolnice. A ljude i konje režu u kupus. Razbio protivnike u komadiće. Djevojke dolaze, uz vrisku i smijeh! I s golim petama kao da će se zabiti u brade. Japanci lete naglavce. I pasti na njihove uloge.
  A ratnici još jače mašu sabljama.
  I samuraji trpe poraz za porazom. Ovdje su ruske trupe zauzele Tokio.
  Mikado od straha bježi, ali se ne može nigdje sakriti. A sada ga djevojke zarobe i vežu!
  Veličanstvena pobjeda! Japanski car potpisuje abdikaciju u korist Nikole II. Titula ruskog cara znatno je produljena. Koreja, Mongolija, Mandžurija, Kurili, Tajvan i sam Japan postaju ruske provincije. Iako Japan ima malu, ograničenu autonomiju. Ali njen car je ruski, car samodržavni!
  Nikola II ostaje apsolutni monarh, ničim ograničen. On je autokratski car!
  A sada i car Japana, Zheltorossia, Bogdykhan, Khan, Kagan, i tako dalje, tako dalje, tako dalje...
  Da, više sreće. Primjetite sreću, Putin je dopustio koliko dobiti! Dvadeset i prvo stoljeće, nažalost, nije previše pogodno za hvatanje!
  A kakva korist Rusiji od činjenice da je Putinov neprijatelj McCain umro od raka mozga? Sreća je, naravno, ogromna, ne možete ni zamisliti namjerno - da vaš neprijatelj umre tako gadnom i neugodnom smrću!
  Ali uzvrat za Rusiju je konkretna nula.
  Ali za Nikolu II takva sreća i Putinova sreća pretvorila se u velike teritorijalne akvizicije. Ali zapravo, zašto bi bogatstvo darivalo Putina. Pa, s obzirom na to da je Sobčak umro tako na vrijeme i da mu nisu morali dati mjesto šefa ustavnog suda, koliko je Rusija dobra?
  A car cijele Rusije, Nikolaj II., izvanredna je ličnost. Naravno, nakon tako velike pobjede njegova moć i autoritet su ojačali. To znači da se neke reforme mogu provesti. Posebno u pravoslavlju! Dozvolite plemićima da imaju četiri žene, kao u islamu. I također dajte pravo na drugu ženu vojnicima kao nagradu za podvige i vjernu službu.
  Dobra reforma! Budući da je porastao broj pogana i stranaca u carstvu, mora se povećati i broj Rusa. A kako to učiniti? Na račun žena drugih naroda. Uostalom, ako Rus oženi tri Kineskinje, onda će imati djecu od njih, a tko će ta djeca biti po nacionalnosti?
  Naravno ruski na ocu! I super je! Nikola II, koji je posjedovao progresivan um, bio je religiozniji izgledom nego dušom. I naravno, staviti vjeru u službu države, a ne obrnuto!
  Nikola II je tako ojačao svoj autoritet u eliti. Ovo je ono što muškarci odavno žele. I ubrzao je rusifikaciju periferije.
  Pa ni svećenicima to nije smetalo. Štoviše, vjera je u dvadesetom stoljeću oslabila. A vjera je služila kralju, ne vjerujući baš u Boga!
  A vojne pobjede učinile su Nikolaja popularnim u narodu, a oni koji su navikli na autoritarizam nisu htjeli puno promjena. Drugu vlast Rusi nisu poznavali!
  A gospodarstvo je u usponu, plaće rastu. Deset posto povećanja svake godine. Stvarno, čemu promjena?
  Godine 1913., na tristotu obljetnicu Romanovih, car Nikolaj ponovno je skratio radni dan na 10,5 sati, a subotom i predblagdanskim danima čak na 8 sati. Povećan je i broj vikenda i praznika. Počeo se slaviti kao neradni dan i datum predaje Japana. I rođendan kralja, i rođendan kraljice, i dan krunidbe.
  Nakon što se ispostavilo da je prijestolonasljednik bolestan od hemofilije, car Nikolaj je uzeo svoju drugu ženu. Time je riješeno pitanje nasljeđivanja prijestolja.
  Ali dolazio je veliki rat. Njemačka je sanjala o preraspodjeli svijeta. Međutim, carska Rusija bila je spremna za rat.
  Godine 1910. Rusi su anektirali Peking i proširili carstvo. Britanija je pristala na to u zamjenu za savez protiv Njemačke.
  Carska vojska bila je najveća i najjača. Njezina mirnodopska snaga dosezala je tri milijuna i tisuću pukovnija. Njemačka je u mirno doba imala samo šest stotina tisuća. Plus Austro-Ugarska, ali njene trupe nisu borbeno spremne!
  Ali Nijemci se još uvijek planiraju boriti protiv Francuske i Britanije. A gdje mogu povući dva fronta?
  Rusi imaju prve svjetske lake tenkove Luna-2 u serijskoj proizvodnji. I četveromotorni bombarderi "Ilya Muromets" i lovci s mitraljezima "Alexander" i još mnogo toga. I naravno moćna flota.
  Njemačka nema jednake snage.
  I Nijemci su ipak odlučili napasti, na Belgiju i zaobići Pariz. Za njih nije bilo ama baš ništa.
  Ali rat je ipak počeo. Njemačka je napravila svoj kobni potez. I njezine trupe su se preselile u Belgiju. Samo su tu snage nejednake. Ruske trupe u Pruskoj i Austro-Ugarskoj već se kreću. A tenk Luna-2 s brzinom od 40 kilometara već je kolosalna sila.
  Štoviše, pazite, sreća cara Nikole je što je rat počeo. Sam car ne bi napao Njemačku. I tako, na strani Rusa je velika, nadmoćna nadmoć u snagama, tenkovima, nadmoć u topništvu i najbolja avijacija u količini i kvaliteti. I jače gospodarstvo, jer je izbjegnuta recesija izazvana revolucijom i porazom u ratu. I tako cijelo vrijeme uspon i uspjeh za uspjehom.
  Nijemci su očito bili napadnuti. A onda su se sami popeli s glavnim snagama, protiv Francuske i Britanije. A gdje su!
  Zauzeti Italiju i objaviti rat Austro-Ugarskoj! Jedini plus je što je Turska ušla u rat protiv Rusije. Ali ovo je još bolje za kralja, konačno možete uzeti Carigrad i tjesnace za sebe! Tako...
  I također četiri vještice, zauvijek mlade izvorne vjernice Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana u borbi! I već se ruše! Pa udarit će i na Nijemce i na Turke!
  Probudio se pisac i pjesnik Oleg Rybachenko. Zauvijek je mlada vještica-čarobnica ispunila svoje obećanje, dajući Nikoli II sreću Vladimira Putina, a sada Oleg Rybachenko mora ispuniti svoje. Buđenje nije bilo lako. Dječakovo tijelo pogođeno je jakim bičem. Dječak je skočio. Da, Oleg Rybachenko sada je mišićav dječak okovan lancima za ruke i noge. Vidi se preplanulo do crnila, suho i žilavo tijelo, s reljefnim mišićima. Zaista snažan i izdržljiv rob, s čvrstom kožom, koja je već toliko otvrdla da je ne može nadzornik rezati. Trčite zajedno s ostalim dječacima na doručak, ustajući sa šljunka, gdje mladi robovi spavaju potpuno goli i bez pokrivača. Istina, ovdje je toplo, klima je kao u Egiptu. A dječak sav gol, samo lanci. Međutim, oni su prilično dugi i praktički ne ometaju hodanje, kao ni rad. Ali u njima se ne može napraviti veliki korak.
  Isperite ruke u mlazu prije jela. Dobivate obroke: mahnutu rižu i pokvarene komade ribe. Međutim, gladnom dječaku-robu to se čini kao poslastica. I onda ideš u rudnik. Ujutro sunce još nije izašlo i sasvim je ugodno.
  Dječakova su bosa stopala ogrubjela, orožnjavala toliko da oštri kamenčići uopće ne bole, čak i ugodno škakljaju.
  Kamenolomi u kojima rade djeca mlađa od šesnaest godina. Naravno da imaju manje automobile i alate. Ali morate raditi petnaest, šesnaest sati kao odrasli.
  Smrdi, pa se potreba gasi odmah na licima. Posao je jednostavan, pijucima sjeći kamenje, pa ga nositi u košarama ili na nosilima. Ponekad morate gurati i kolica. Obično je dečki guraju u dvoje i troje. Ali Oleg Rybachenko je stavljen sam, tako da je vrlo jak. A u rukama ima pijuk kao odrastao čovjek. Ima više posla nego bilo tko drugi.
  Istina, daju sve češće. Tri puta dnevno, ne dva.
  Dječak-rob u čije se tijelo uselio Oleg Rybachenko ovdje je više od godinu dana. Poslušan, vrijedan, svi pokreti razrađeni do automatizma. Stvarno vraški jak, izdržljiv i praktički ne poznaje umor. Ali u isto vrijeme, dječak gotovo ne raste, a sada ne izgleda više od dvanaest, s prosječnom visinom za ovu dob.
  Ali s druge strane, snaga ... Za nekoliko odraslih osoba. Mladi heroj. Koji, međutim, po svemu sudeći nikada neće postati punoljetan, a neće mu pustiti ni brada.
  I hvala Bogu! Kao pisac i pjesnik, Oleg Rybachenko nije se volio brijati. Radiš za sebe i lomiš kamenje, mrviš ga. I do kolica. Onda ga nosite do kolica. Gurati ju je teško i djeca to rade naizmjence.
  Dječaci su ovdje gotovo crnci, ali crte su ili europske, indijske ili arapske. Štoviše, europskih je puno više.
  Oleg ih gleda. Robovi ne smiju govoriti, tuku ih bičem.
  Oleg Rybachenko također zasad šuti. I studira. Ovdje, osim muških nadglednika, ima i žena. Također su okrutni i tuku bičem.
  A nemaju svi dječaci tako jaku kožu kao Olegova. Mnogi pucaju i krvare. I stražari mogu pretući na smrt. Posao je vrlo težak, a dječaci se, pogotovo kad sunce izađe, počnu jako znojiti.
  A ovdje sunce nije jedno, nego dva. A dan je jako dug. I puno posla. Dečki nemaju vremena za spavanje i odmor. Za njih je ovo velika muka.
  Oleg Rybachenko radio je za sebe, mehanički sjeckani i utovareni. Pomiješao sam se...
  I zamislio je sliku onoga što se dogodilo nakon što je Nikola II stekao bogatstvo ruskog predsjednika Vladimira Putina.
  Natasha, Zoya, Aurora i Svetlana napadaju Austrijance u Przemyslu. Ruske su trupe odmah zauzele Lvov. I napasti najjaču tvrđavu.
  Ulicama grada jure djevojke golih nogu u bikinijima.
  Sjeku Austrijance i bacaju diskove bosim nogama.
  U isto vrijeme djevojke pjevaju:
  - Car Nikola je naš mesija,
  Strašni vladar moćne Rusije...
  Cijeli svijet se trese - kuda će...
  Za Nikolaja s pjesmom naprijed!
  Nataša siječe Austrijance, a bosim prstima baca granatu i pjeva:
  - Za Rusiju!
  Zoya također slama neprijatelje i pjeva s punim srcem:
  - Za kraljevsko carstvo!
  I granata bačena njenom bosom nogom leti! Ovo je djevojka ubojica. Može zgnječiti čeljust i popiti more!
  A i Aurora će bosim nožnim prstima baciti disk, raspršiti Austrijance i zacvileti:
  - Za veličinu Rusije!
  I pokazat će svoje vrlo oštre zube! To svjetluca poput očnjaka.
  Svetlana također ne zaboravlja popustiti i riče:
  - Rus' Svetog i nepobjedivog Nikolaja II!
  Djevojka pokazuje kolosalno uzbuđenje. I bosih nogu sve baca, i darove baca!
  Nataša, pucajući i sijekući, bacajući bosim nogama smrtonosne stvari, škripi:
  - Volim svoju Rus'! Volim svoju Rusiju! I sve ću vas izrezati!
  I Zoya također puca i zavija, bacajući nešto eksplozivno golim prstima:
  - Veliki Nikola car! Neka mu pripadnu planine i mora!
  Aurora, vrišteći od divljeg, mahnitog bijesa i bacajući darove golim nožnim prstima, zavija:
  - Nitko nas neće zaustaviti! Nitko nas neće pobijediti! Prsne djevojke lome neprijatelje bosim nogama, golim petama!
  I opet su djevojke pod divljim pritiskom. Oni hvataju Przemysla u pokretu i pjevaju, skladajući u hodu;
  Proslavljena je naša sveta Rusija,
  Ima puno budućih pobjeda...
  Djevojka trči bosa
  A nije ljepša na svijetu!
  
  Mi smo poletni Rodnoveri,
  Vještice koje su uvijek bose...
  Djevojke jako vole dečke,
  Od svoje bijesne ljepote!
  
  Nikada nećemo popustiti
  Ne podlegnimo našim neprijateljima...
  Iako smo bosi,
  Bit će puno modrica!
  
  Djevojke vole trčati
  Bosi po hladnoći...
  Mi smo doista vukovi
  Možemo udarati!
  
  Ne možete nas zaustaviti
  Fritz strašna horda...
  I ne nosimo cipele
  Sotona nas se boji!
  
  Djevojke služe Bogu obitelji,
  Što je naravno super...
  Mi smo za slavu i slobodu,
  Bit će podli udarac Kaisera!
  
  Za Rusiju, koja je ljepša od svih,
  Borci ustaju...
  Jeli smo masnu kašu
  Nepokolebljivi borci!
  
  Nitko nas neće zaustaviti
  Snaga djevojaka je ogromna...
  I neće suzu pustiti
  Jer mi smo talent!
  
  Nijedna djevojka se ne može saviti,
  one su uvijek jake ...
  Žestoko se bore za domovinu,
  Neka se san ostvari!
  
  U svemiru će biti sreće
  Sunce će biti iznad zemlje...
  Svojom neprolaznom mudrošću,
  Bajonet Kaiser!
  
  Sunce uvijek sja ljudima
  Nad najprostranijom zemljom,
  U sreći, odrasli i djeca,
  A svaki borac je heroj!
  
  Nema puno sreće
  Imati sreće vjerujte nam...
  Neka loše vrijeme rastjera -
  Sramite se neprijatelji!
  
  Naš ljubazni Bog je tako uzvišen,
  Nema ništa ljepše od Njega...
  Uzdignut ćemo se duhom
  Da se zlobno sve ispovraća!
  
  Porazite neprijatelje, vjerujem
  Bely, ruski Bog je s nama ...
  Bit će to radostan pothvat
  Ne puštaj zlo na prag!
  
  Pa, ukratko, Isuse,
  Budimo uvijek vjerni...
  On je ruski Bog, slušajte
  Laži da je Židov Sotona!
  
  Ne, Bože svemogući,
  Nas Presveti Glavni Rod ...
  Koliko je On pouzdan krov,
  I njegov Sin-Bog Svarog!
  
  Pa, ukratko za Rusiju,
  Nije sramota umrijeti...
  A cure su ljepše od svih
  Snagom žena kao medvjed!
  
  
  PLANOVI SE NEMIJENJAJU
  Hitler jednostavno nije mijenjao plan OKW-a, a napad na Staljingrad izvodile su i sa sjevera i s juga, grupe armija A i B. A juriš je povjeren Mainsteinu . Kao rezultat toga, Staljingrad je pao u deset dana napada sa svih strana. I sovjetske su trupe bile potpuno opkoljene. Nakon toga, Wehrmacht se preselio duž obale Volge do Kaspijskog jezera. Kako je Crvena armija odgovorila? Ofenziva na centar nije bila baš uspješna.
  Osim toga, Japan je također dobio bitku kod Midwaya, iako nije otvorio drugu frontu, ali je zauzeo Havajsko otočje. U isto vrijeme, kopnene jedinice samuraja preselile su se u Indiju. Kako bi zadržala ovu koloniju, Britanija je morala povući dio trupa iz Egipta, napuštajući operaciju Baklja.
  Nijemci su držali inicijativu na istočnom frontu. Brzo zauzimanje Staljingrada srušilo je južno krilo. Fritz je dospio do Kaspijskog jezera i kopnom presjekao Kavkaz. A onda je Turska ušla u rat. Njezina vojska, iako ne baš jaka, prilično je brojna i sposobna se hrabro boriti.
  Već prvih dana Turci su zauzeli Batumi i opkolili Erevan. Da, njihova su postignuća pristojna, budući da je Crvena armija priklještena njemačkim frontom.
  Valja napomenuti da su nacisti iskoristili činjenicu da su sovjetske trupe ušle u bitku izravno iz ešalona i tukli ih dio po dio. To se, naravno, negativno odrazilo na tijek rata.
  Staljin je također bio nervozan i histeričan - zahtijevao je da se zadrži Kavkaz pod svaku cijenu.
  Ukratko, herojska obrana Staljingrada nije uspjela i sve je propalo. Čak ni odsutnost japanskih divizija na Dalekom istoku nije pomogla.
  Nijemci su krenuli uz obalu Kaspijskog jezera, do Dagestana. Zaustavite ih da skupljaju prašinu - ali snage su nejednake, osim toga, Crvena armija je imala velikih poteškoća s opskrbom. I sagnuo. I Fritz je aktivno bombardirao.
  Sjedinjene Države gotovo nisu dotakle Treći Reich, ometene pobjedama Japana. Britanija donekle oslabila, a također se nije popela na divljanje! Sada su Nijemci imali previše aviona i stvarno su mogli pritiskati.
  Staljin je, s druge strane, pokazao svoje najgore kvalitete te je prečesto napadao i galamio, ali nije donosio najbolje odluke.
  Tako je gubitak Kavkaza postao neizbježan.
  Na granici s Azerbajdžanom već se vodi bitka.
  Sovjetske djevojke se očajnički bore. Ovdje se ljepotice očajnički bore.
  I ne odustaju i ne odustaju. I gmižu im po stražnjici.
  Natasha, Zoya, Augustine i Svetlana vukle su njemačkog generala sa začelja. Ovo je cool. Djevojke su ga stavile na koljena i prisilile da mu ljubi bosa stopala. Udarao ih je s velikim entuzijazmom! I lizao pete djevojkama.
  Ratnici su općenito tako seksi i šarmantni. Zatim su se potukli s Fritzom.
  Natasha je rafalno zasjekla, presjekla naciste. Bacila je granatu bosom nogom i cvrkutala:
  - Za veliku slavu!
  Zoja je također opalila i zacvilila:
  - Za domovinu i Staljina!
  Uzela ju je i golim nožnim prstima bacila granatu. Rastjerala je naciste i zacvilila:
  - Za SSSR!
  Djevojke su tako lijepe i nevjerojatne.
  Augustina je također bosom nogom bacila granatu i, pokazujući zube, uzela je i prosiktala:
  - Baš se borim! Kao terminator!
  I Svetlana će golim nožnim prstima lansirati takvu ubojitu i destruktivnu stvar. I opet pjevaj:
  - Naše prijateljstvo je monolit, i to je ono što predstavlja!
  Četiri, da, tuku se tako - to su cure! Smiješne ljepotice i kao odgovor pokazuju svoje duge jezike.
  Ratnici najvišeg reda. I kako mlatiju, i kako viču.
  Prešom gnječe Nijemce kao bobice.
  Nataša je pucala, bosom nogom bacala granatu i pjevala:
  - Mi smo ratnici svjetla i crvenog barjaka!
  I Zoya je bosim nožnim prstima gađala ubojicu i viknula:
  - I borit ćemo se za Lenjina!
  A onda je Augustina zarezala, pokazujući zube:
  - U ime velike radosti!
  A onda je i Svetlana zapucala, i bosim nogama bacala granate, urlajući:
  - Uzet ćemo ovo i okrenuti!
  Četvorica aktivno rade i snimaju. Pa, još uvijek djevojke znaju puno o istrebljenju. I ne tuku se tako.
  A kako bi pravi terminatori... Visokoleteći ratnici. I oni imaju strast uništavanja.
  Nataša je opet bosom nogom bacila granatu i prosiktala:
  - Savršeno shvaćam ovaj svijet, kao zaoštravanje klasne borbe!
  Zasiktala je i Zoe, bacivši golim nožnim prstima smrtonosnu granatu koja para meso.
  - Koja će kuća imati crvenu zastavu!
  A onda je Augustin dao red. Pokosila je naciste, a bosom nogom bacila granatu - sikćući:
  - Super prostor, ovo je naša zemlja i svih nas!
  Ratnici i doista sposobni rastrgati čak i jastučić za grijanje.
  A onda bi Svetlana, kao da bosom nogom drma granatu, rafala i bijesno izdahnula:
  - Vatra bijesna, a konja konja!
  Djevojke će se, naravno, oduševiti. I udaraju.
  A sa strane Nijemaca, Gerdova posada se bori na T-4. Opet, kako se pokreće, nećete se zagrijati i potisnuti takav pritisak. U očima djevojaka je tako pakleni plamen.
  Pucaju u sebe i ne daju priliku za bijeg. I ne odoljeti njihovim bijelim, bisernim zubima.
  Ratnici su agresivni i zavijaju:
  - Divlji okus! Poslat ćemo sve neprijatelje u pakao!
  Gerda će opaliti, pogoditi tridesetčetvorku i zaškripati:
  - Buduće pobjede!
  Charlotte pritišće okidač golim nožnim prstima i grgolji:
  - Rastrgat ću ga!
  Pucala je i Magda, razbila T-26 i izdala:
  - Otvorimo.
  I zatresla golim prstima.
  I Christina će bosim nogama pritiskati pedale i siktati:
  - Hura za našu zabavu!
  Djevojke naravno i gotovo gole u bikinijima i bose. I iznimno seksi u isto vrijeme.
  I napadaju na svoj ne previše savršen, ali učinkovit T-4. I pucati na neprijatelja. Ne popuštajte takvim djevojkama ni u čemu! I kako se smiju. I kako iskrivljuju lica!
  Gerda urla u sebi, pucajući golim nožnim prstima:
  - Gerda voli ubijati, ovaj Gerd!
  I opet ispaljuje projektile.
  A onda Charlotte puca redom i urla, nokautirajući tridesetčetvorku:
  - Prerezat ću im trbuhe!
  I s bosim nogama će početi iznova.
  A ovdje će se dodati i Christina killer. Također uz pomoć golih nožnih prstiju.
  I urlati:
  - Ja sam utjelovljenje agresivnosti!
  I kakav struk ima, i reljefni tisak!
  A onda će Magda uzeti i vlupiti, i zaurlati:
  - Banzai!
  A ima i bose noge, i to klesane!
  Četiri Nijemca sama se penju i stvarno pobjeđuju. Ima toliko agresije i vitalnosti.
  Ratnici drže do sebe i pucaju. Ne dajte silazak Crvene armije.
  I na nebu se piloti bore, i to se prikazuje. Da je njihov duh neizmjeran.
  Evo najnovijeg njemačkog Focke-Wulfa. Ima Gertrude. I ova djevojka pokazuje da je cooler od muškaraca. Pa fašisti mlati. Ne daje im milosti. Pravu borbu započela je Gertruda.
  I sruši sovjetski jak i zacvili:
  - Imam super curu!
  Onda će uzeti i pokazati jezik. I opet će krenuti u potpuno istrebljenje. Evo djevojke. I to bosa i u bikiniju. A onda je LAGG pucao i ponovno zaurlao:
  - Pilot topnik!
  I smijat će se na sav glas. A onda će ga uzeti i oboriti PE-2. Takva djevojka, vrhunskog opsega i klase. Zatim je opet manevrirala i zgnječila Jaka iz zračnih topova. I pokušat će.
  - Ja sam vučica s neba!
  I kako samo pokazuje zube! I kako se izvući! Pa bako! Za sve žene, žena!
  Ali, naravno, nacisti i dalje pokušavaju napadati na jugu.
  Tamo se konkretno bori pilotkinja Helga na ME-109. I to tako uspješno da fragmenti odlijeću s Britanaca.
  Djevojka Mustang je oborila i zapjevala:
  - Nad nama lebdi magla jorgovana!
  Općenito, kako je dobro boriti se bos iu bikiniju. Kako je to praktično! I vrlo povoljno.
  Helga je pilot. Fuhrer je bio dovoljno pametan da posluša savjete i dopusti djevojkama da idu u tenkove, avione i u vojsku. I koliko su bolje stvari išle za Fritza.
  Ni same nisu očekivale da su ženska tijela tako učinkovita. Ovdje Helga slavno dobiva zamah i račune.
  Djevojka bosa pritišće pedale i urla:
  - Tako sam divan - kravo!
  Helga ruši još dva britanska aviona i škripi:
  - Iza mene njemački vojnici u redu!
  I oborio bombarder! Evo djevojke! Sve djevojke imaju velikog i cool ratnika. Ako i istrijebi, također bez ikakve ceremonije i sažaljenja.
  Djevojke su ovdje tako seksi!
  A Rommelove trupe jure kroz pustinju, ne čekajući pristup dodatnih snaga. Moramo pobijediti, pa moramo. Legendarni zapovjednik "Pustinjske lisice" već je navikao na borbu s nadmoćnijim snagama. A takvi su i njegovi vojnici. Evo, na primjer, odabrane čete ratnica iz SS-a. Prebačeni su početkom prosinca, kada je fronta pucala, Nijemci se povukli, a Britanci su se, naprotiv, probili, oslobodili Tolbuka i zaprijetili da će Wehrmacht izbaciti s afričkog tla.
  Tada je demonski Führer predložio: prebacite ženski bataljun tigrica. Ne zato da bi dame promijenile odnos snaga, nego da bi se muškarci, pogotovo Talijani, posramili i borili puno agresivnije i vještije. Uostalom, ako očvrsle teškim treningom, elitne djevojke budu ispred, tada će seljaci biti vrlo posramljeni.
  Ratnice su se borile u jednom bikiniju, koristeći posebne kreme za zaštitu. Tijekom šest mjeseci njihove su gole, djevojačke noge toliko orožene da se nisu bojale pijeska vrelog poput tave, a od opeklina od sunca koža im je poprimila boju tamne čokolade. A mnogi već imaju više od desetak leševa iza svojih ramena.
  Margot i Schella, dvije vrlo mlade, ali već prekaljene Arijevke u bitkama. Najmlađi su u četi, ali su za pola godine već uspjeli zaslužiti Željezni križ prve klase (druge klase, već su svi u bataljunu imali), nemilosrdni i ljubazni.
  Margot je imala kosu boje vatre, a Shelley je bila snježnobijela plavuša s primjesom meda. Ovdje se bore, odbijajući juriš protunapadajućih britanskih tenkova. "Matilde" sa svojim moćnim oklopom kreću naprijed. Dalje prohodan "Cromwell" s visokoeksplozivnim granatama i lakšim automobilima. Djevojke su se zakopale u pijesak. Takvim tenkovima je beskorisno pucati u čelo. Potrebno je da se ne primijete, a onda ...
  "Matilda" i "Cromwell" teški su tridesetak tona, a kad prođu preko rovova iskopanih u glinastom pijesku, postaje jezivo. Odozgo se slijeva na gole, preplanule vratove, osjećaš užasnu težinu na sebi, gadovi strojevi. Evo istog "Cromwella", tipičnog željeza s nagnutim oklopom od 70 mm, koji čak ni top od 88 mm ne može uvijek izdržati. Miriše na britanski, vrlo oštar benzin i motorno ulje. Djevojke imaju svoja iznenađenja, lagani bez trzaja. Prvi modeli Faustpatrona. Budući da su muškarci, po običaju, pustili dame naprijed, pa testiraju najnovije i, očekivano, perspektivno oružje.
  Ali su i djevojke, suprotno licemjernom sloganu nacizma: "Rat je muški posao, mir za žene!", stavili u sam vrh.
  Međutim, pješaštvo je zaostalo, što znači da postoji šansa da ostane u rovovima i pobijedi.
  Shella izgovara šapatom, bojeći se kihnuti da joj ne začepi nosnice pijesak koji pada iz rova:
  - Samo starenje na bojnom polju omogućit će vam da izbjegnete fermentaciju pobjedničkog šampanjca pokvarenog zbog propuštenih rokova!
  Margot se složila:
  - Tko nema izdržljivosti, bit će mu kiselo vino od poraza, a gorko od gubitaka!
  Ali sada su Matilde, Cromwelli i desetak lakih Mongosa već iza njih. Sada je vrijeme žetve.
  Shella, čija je nekada biserna kosa posijedjela od prašine, a gole pete naslanja na vrući pijesak, mentalno se pretvara u Djevicu Mariju i druge svece, kažu, nemoj me iznevjeriti. Prst glatko pritišće papučicu tako da oblikovano punjenje ide ravno u spremnik plina.
  Margo povlači okidač zajedno s njom, također ležerno. Nakon toga se obje djevojke šamaraju rukama. Naboji pogađaju točno u krmu, nakon čega eksplodiraju spremnici plina. Narančasti plamen pršti kao valovi pjene zrakom, čuju se nečije psovke.
  Zatim se kratke cijevi britanskih tenkova od udara smotaju u svojevrsne cijevi.
  A djevojke tigrice hrabro bacaju granate na neprijatelje. A krhotine lete na sve strane, trgajući, poput šape vatrene mačke, mrlju oklopa, razornu struju kumulativnih čestica.
  Ovdje je riječ o ženskom bijesu, koji kaže da Nijemce nikako ne karakterizira smirenost. I oni se znaju boriti... I neka napad guši.
  Puno je lakše odbiti juriš pješaštva koje se u pravilu sastoji od Arapa i crnaca regrutiranih prepadima ili raznim obećanjima. Vidjevši da su tenkovi izbačeni, a ispred njih postoji ozbiljan otpor, već su se povukli pri prvim gubicima.
  Pa, nakon toga se potpuno pretvaraju u opći bijeg. Budući da je takav stil - uvrijediti slabe, neka bude i čudovištima!
  Kad je napad konačno propao i djevojke su nastavile trčati pustinjom u večernjim satima, razgovarale su u hodu. Shella je upitala Margot:
  - Misliš li da ćemo biti u Aleksandriji?
  Vatreni ratnik samouvjereno odgovori:
  - Mislim da ćemo najkasnije u studenom, ili možda u listopadu, konačno okupirati Egipat.
  Shella je logično, ne obazirući se na svrbež žuljevitih tabana od vrućeg pijeska, predložila:
  - Kad sruše ovaj čavao u našem podzemlju, bazu na Malti, opskrba će postati bolja, čim uđu nove jedinice, neprijatelj više neće imati šanse.
  Margot je pogledala oko sebe da vidi koliko je suncu ostalo do zalaska. Da konačno legnem i dobro se naspavam. Blizina crvenila svjetla horizontu umirila je ratnika. Lijeno je primijetila:
  - Mislim da Fuhrer neće propustiti nakon Peru-Habora i Midwaya ponoviti veličanstveno iskrcavanje na Kreti. Samo što će ovaj put Malta stvarno biti srušena.
  Shella je uz kletvu viknula u nebo:
  - Neka Svevišnji sve britanske baze pretvori u pakao.
  Sunce se konačno sakrilo iza horizonta, došao je kraj najsvježijem danu u godini 21. listopada. I time je započela operacija Polarni medvjed. Zašto baš bijela? Lukava dezinformacija kako bi pomislili da je riječ o sjeveru, a zapravo je porazan zamah boksača na jugu.
  Najveća britanska baza doista je izgledala kao pakao. Više od tisuću bombardera okupljenih s cijele istočne fronte i stekli pristojno borbeno iskustvo, zajedno s pratećim lovcima, palo je na njega. Britanci su se, naravno, dugo borili, ali nisu očekivali tako snažan masivan udarac. Doista, tko će vjerovati da su Fritz odlučili otkriti frontu, čak i ako je neprijatelj privremeno miran. Ali britanske ratnike sada nemilosrdno tuku. Recimo, njihove brodove napada Yu-87, famozna "stvar". Ne prebrzi, ali s najvećom (za svoje vrijeme) preciznošću bombardiranja, muče britansku flotu koja vreba u zaljevima. Ne zaostaju ni moderniji Focke-Wulf, među njima čak ni sam legendarni von Rudel, kralj jurišnih zrakoplova. Poznat po potapanju najmoćnijeg sovjetskog bojnog broda, bojnog broda Marat.
  Ovdje, na primjer, kaplar Richard vidi lešinare kako se kotrljaju niz brdo poput saonica. Poput riba grabežljivaca, brojni njemački bombarderi izlaze iz rupe. Već stari Englez od straha baca slušalicu. Nikada nije vidio tako strašan prizor. Sirene zavijaju vrlo kasno, nakon što su bombe eksplodirale. Eksplozivni val izbacuje britanske vojnike, otkinute ruke i noge lete u različitim smjerovima. Ovdje se jedna od željeznih kaciga zagrijala i pogodila časnika u lice. I kako cvili:
  - Churchill kaput! Hitler je cool!
  Britanski protuavionski topovi nisu odmah počeli pucati, nego tek kad su odjednom zapljusnule tisuće bombi. Neprijatelj je sve dobro izračunao: nijedna bomba ne smije biti izgubljena. Tako slomiti neprijatelja i pobijediti. Svi sektori su unaprijed označeni na karti. Štoviše, drski Britanci, čak ni kako treba, nisu se maskirali. Mnogi od njihovih protuavionskih topova stoje pred očima i uopće su pometeni.
  Ovdje je cijev 85 milimetara dugačke protuavionske puške od trideset i dvije stope bačena uvis i savijena u zraku poput krafne. Zatim se srušila i zgnječila pet Engleza. Ovdje je jednom od crnaca bio rasporen trbuh i ispala su crijeva.
  I bombe su pljuštale, sve je gorjelo, skladište goriva je tutnjalo, počele su eksplodirati, rasipajući granate gotovo po cijelom kosturu, zatim je minirano još jedno skladište. Povrh svega, sirene ugrađene u oplate Yu-87 i sirene Focke-Wulf zavijale su izazivajući divlji užas crnaca i Arapa iz redova kolonijalnih trupa. No, čini se da se bijelci ne boje ništa manje.
  Evo, recimo, sudarile su se dvije britanske fregate, toliko da su kotlovi tutnjali. Čak su i krhotine fregata koje su poletjele rastrgane u zraku, poput miniranih polja, a krstarica je jednostavno sjela na dno.
  Engleski Cromwell tenk kratke cijevi, ali pristojne brzine i snažnog prednjeg oklopa, panično je ubrzao i zabio se u vlastito skladište, a usput zgnječio i desetak vlastitih izbezumljenih vojnika. Kaos je rastao. I ovdje je engleski nosač zrakoplova počeo popuštati, a moćni drednout otvorio je vatru ... na obalu, gdje su se rojili njihovi vojnici.
  I u ovom paklu dvoje ljudi ostalo je potpuno nepomućeno. Jedan od njih bio je Indijac koji je odmjereno palio lulu, a druga je bila žena, očito arapskog porijekla, ali u vojnoj uniformi. Zajedno ne obraćaju pažnju na prebrzu smrt. Dapače, cijela horda jahača uništenja urezala se u ne baš običnu kartašku igru. Bila je to igra od pedeset i dvije karte s džokerima, pa čak i po pravilima koja je izmislio sam Crvenokožac.
  Arapkinja reče:
  - Puno buke! I čemu paničariti?
  Jedan od vojnika, s leđima izrezanim gelerima, zamalo je naletio na Indijanca, ali ga je onda ležerno odbacio kao mače. Kapljice krvi pale su na lice crvenokošca i oni su ga lizali smiješeći se. Zatim je primijetio:
  - Praviti buku je sudbina slabih blijedih lica. Mi Apači tako mislimo - nijedan neprijatelj ne valja, pojavio se neprijatelj - još bolji!
  Tamnoputa žena primijeti:
  - To je tipična slabost onih koji ispovijedaju Kristovu vjeru. Vole pričati o žrtvi, ali se ne žrtvuju.
  Indijanac je brzo kimnuo.
  - Red se gradi na temelju gdje je cement vjera, a pijesak volja! Vjera je srce od zlata, a volja je željezna šaka! Samo blijedoliki nemaju ni jedno ni drugo.
  . POGLAVLJE #5
  A na njemačkom bombarderu je i djevojka. U ovom slučaju Viola. Vrlo lijepa plavuša, a u paru je s Nicolettom. I obje djevojke su jako seksi. Bacanje bombe odozgo. I također ratnici bosi i u bikinijima.
  Djevojke urlaju u sebi:
  - Imamo takve pokradene supermene!
  Nicoletta također izbacuje bombe iz trupa. I slama neprijatelja. Englezi to tako shvaćaju.
  Viola će također lansirati smrtonosnu bombu odozgo. I ubiti borce Lavljeg carstva.
  I kako to ide:
  - Izazivam strah u Britaniji!
  I protresi njegovu bosu nogu. I pop:
  Pobijedimo Churchilla!
  Djevojke iz Yu-188 su vrlo dobre u bacanju bombi. Njihov auto je najnoviji i najbolji. Ima vrlo brz dizajn pištolja.
  Ovdje su oborene djevojke i engleski lovac.
  Njihov avion je dovoljno brz. Ratnici opet uz pomoć bosih nogu pucaju u destrukciju.
  Viola urla:
  - Sve neprijatelje tjeram u lijes!
  Nicoletta zavija:
  - A ja bacam neprijatelja!
  A kako će uzeti i tresti bosim nogama!
  Evo djevojaka i kako mlati neprijatelje. I nemoj stati. Autentični Arijevci.
  I kad se uvijaju i tresu golim sisama.
  I opet bacaju bombe.
  A ima i djevojaka ovdje, u drugim avionima. Evo Eve koja baca bombe. Lomi Engleze i pjeva:
  - Ja sam takav super!
  A Eva također pedala bosa.
  Ali Viola će opet baciti bombu i zaurlati:
  - Ja sam divlja djevojka, želim deset muškaraca odjednom u sat vremena, što je jako cool i nevjerojatno!
  Nekoliko zapaljenih britanskih vojnika bacilo se u vodu kako bi isprali plamen. Čak je i kuhalo od ulaska u vodu, čuli su se vrisci i divlji jauci. A krvavi krugovi puzali su po morskoj pjeni, isprva gusti, a onda su se raspršili postupno blijedeći. A ratnici nekada najvećeg i najprostranijeg carstva na Zemlji gubili su svoj ljudski oblik. Arapin je prezrivo frknuo:
  - A ovi ljudi nas tjeraju da nosimo veo!
  Crvenokožac lukavo zaškilji i primijeti:
  - Očito su uplašeni, vaš strahoviti pogled!
  Arapkinja je lukavo pokazala zube i rekla:
  - Mekoća žene slična je čvrstoći oklopa, samo mnogo ubojitija i svestranija u obrani!
  Nijemci su radije odmah podmetnuli svom snagom, taktiku boksača koji, računajući na nespremnost neprijatelja, odmah juriša svom snagom na neprijatelja. Kada deseci neprijateljskih zrakoplova gore na aerodromima, oni ne mogu poletjeti. Kada njihove vlastite bombe eksplodiraju unutar Lancastera, uništavajući sve oko sebe i sve. Teška, ali učinkovita taktika. Tako je simfonija podzemlja dosegla vrhunac svoje snage, a zatim počela jenjavati.
  Ali to, naravno, nije završilo stvar, zračno-desantna divizija ušla je u tečaj. Dok se Britanci nakon takvog tretmana, apsolutno nitko od njih ne može uzeti mlak. Na sreću, jedrilice za slijetanje već su napravljene u potrebnim količinama i otklonjene su greške u metodama njihove vuče. Danas vjerojatno najbolji na svijetu.
  Dakle, lete, ne kao zmajevi - sporije, ali dovoljno brzo, pa čak i uz glazbu Wagnera - Hitlerovog omiljenog remek-djela. Tko se još od živih sjetio filma "Apokalipsa", gdje su Amerikanci koristili baš ovu glazbu kada su napadali Vijetnamce. Kako ih je to uplašilo. Dakle, ovdje Wagner, i tutnjavi motivi, kroz pojačala. Padobranci su namazali lica fosforom, i ofarbani, užasno liče na demone svog podzemlja. Također i izračun psihološkog učinka. Plus, u fosfor su dodani neki reagensi, a neki komadići magnezija, kako bi barem nakratko izazvali sjaj. Tako jezivo, posebno u pozadini dimnog sjaja, brojnih požara. Imaju čak i mitraljeze, također kamuflirane u obliku zmajevih usta. Tada već tuku milozvučni njemački i zarobljeni automati. I pokošeni, poderani konopci padaju na čizme pobjednika. A mnogi se jednostavno radije predaju, unatoč činjenici da Britanaca ima mnogo više nego Nijemaca.
  Indijka i Arapkinja sakrile su se u malu, pažljivo kamufliranu rupu. Crvenokosa je primijetila:
  - Pa mi smo ih preorali!
  Crnokosa žena se iznenadila:
  - Kažete mi? Možda misliš na nas?
  Indijanac je odmahnuo glavom.
  - Ne! Bljedoliki pobjeđuju Engleze i to je dobar znak! A bit će vremena, doći će i naš praznik! Kad Indijanci oslobode svoj kontinent!
  Arapin je prezrivo frknuo:
  - A prisvajate li slučajno vlast nad svijetom?
  Indijanac se nježno, kao da objašnjava mentalno retardiranom djetetu, naceri:
  - Tko želi dobiti previše - obično na kraju ostane bez ičega! Dakle, velika žlica - trganje usta!
  Fuhrer, naravno, nije vidio što rade njegovi sokoli i jastrebovi, ali je načelno slutio da će njemački ratni stroj sve jasno razraditi. Općenito, njemačke vojne ofenzivne operacije do Kurske izbočine izvedene su na visokoj profesionalnoj razini. Neki ih čak nazivaju mjerilima. Čak je čudno da je takav stroj zastao, a zatim se potpuno raspao.
  I djevojke vide sličan san, neku vrstu proročke vizije, prekinute oštrom zapovijedi - ustani!
  
  
  CAR MIHAILO II
  Nikola II je bio žrtva atentata u Japanu. Čak i tada je umro dok je bio prijestolonasljednik. Čuveni pokušaj atentata koji se dogodio u stvarnoj povijesti. Carević Nikolaj je bio ranjen, ali je čudom preživio.
  No, čudo se nije dogodilo. Ova sreća, za najnesretnijeg cara u cijeloj povijesti Rusije. Nikolaj je umro... A s njim je umro i veliki gubitnik, koji je, naravno, nehotice, ali ipak uništio carsko carstvo i dinastiju.
  A 1894. godine, u dobi od petnaest godina, Michael II je stupio na prijestolje. Brat cara Nikole. Osoba uglavnom nije glupa, nego čvrsta i hrabra. Mihail Aleksandrovič Romanov zapovijedao je divljom divizijom tijekom Prvog svjetskog rata, istaknuo se u bitkama. Bio je, općenito, čovjek čvršći od Nikolaja, viši, izražajnijeg lica. Je li bio pametniji? Nikolaj II nije glupa, talentirana osoba. Ali još uvijek nedovoljno jak, jake volje i rođen da bude kralj. Plus, naravno, problemi Nikole II, posebno sa suprugom.
  Mihail nije gluplji od svog brata, i što je najvažnije, uspješniji je ... Pa, Nikolaj, ipak, ime je nekako loše za kraljeve. A Nicholas je prvi zakazao. Od samog početka, pobuna dekabrista. Zatim neuspješan početak rata s Iranom. Pobjeda je izvojevana, ali ne toliko osvajanja. Da, a Iran nije suparnik Rusiji a priori. Rat s Turskom. Ni na prvu nije previše dobro. A pobjeda je bila vrijedna puno krvi. I nekoliko osvajanja.
  A onda rat na Kavkazu gotovo četrdeset godina sa Šamilom. I to je loše, ekspanzija je zamrznuta. I konačno, poraz u Krimskom ratu. A prema glasinama, car Nikola je prvi počinio samoubojstvo.
  Da, taj je kralj bio nesretan. Mihael Prvi ... On je vladao u vrijeme nevolje. Spasio Rusiju. Nekoliko osvojenih gradova iz Poljske. napredovao u Sibiru. Živio, međutim, nedovoljno. Ali kralj je, generalno, bio normalan. I to bez ozbiljnih uboda.
  Politika Mihaila Romanova bila je kao politika Nikole II.: ekspanzija u Kinu i na Istok. Izgradnja Port Arthura. Diplomacija s Njemačkom, priprema za rat s Japanom. Naravno, bilo je očito da je rat sa Zemljom izlazećeg sunca neizbježan. Bolno, bila je aktivno naoružana. A mladi je car htio slavu, želio je osvajanja, želio je stvoriti Žutu Rusiju. Osim toga, bilo je očito da je Kina obećala postati kolosalna sila u budućnosti i bolje ju je sada podijeliti. Sve dok je pokvaren.
  Japan je napao rusku eskadru u Port Arthuru.
  Tada je poslan admiral Makarov. Ovaj put nije bilo smrti. Djelomično zato što Mihail nije dopustio careviću Kirilu da ometa Makarova, a on nije bio na brodu. I ovo je malo promijenilo rutu.
  Admiral Makarov je obučavao eskadrilu. Zatim, kada su Japanci bili uhvaćeni na minama, uspio je napasti flotu Toga.
  Pomorska bitka završila je uvjerljivom pobjedom ruske flote. Međutim, kasnije su Japanci ipak opkolili Port Arthur. Ali ne zadugo. Mihail je smijenio Kuropatkina, imenovavši mlađeg i sposobnijeg zapovjednika. I opet su pobjede izvojevane na kopnu.
  Japan je, općenito, slomljen morem. A onda je i slijetanje bilo prizemljeno.
  Samuraj se predao. Rusija je povratila Kurile, zauzela Tajvan i Koreju.
  Kasnije su se brojne kineske provincije dobrovoljno pridružile carstvu, formirajući Zheltorossia. Kraljevsko se carstvo širilo i cvjetalo.
  Nema misli, nema suvišne demokracije. Ne život, nego milost! Brz razvoj zemlje. Ali naravno da je Prvi svjetski rat bio neizbježan. A sada je došao čas zmaja.
  Ali u to vrijeme Rusija je već imala lake tenkove "Luna" -2, teške: "Petar Prvi", dizajniran od strane sina Mendeljejeva i najmoćnije bombardere na svijetu: "Svyatogor" i "Ilya Muromets". Takva je bila moć!
  I ruska vojska je od prvih dana počela pobjeđivati. A brojnost carskih trupa, zbog faktora već napola priključene Kine, bila je velika.
  Ruske trupe porazile su Nijemce u Istočnoj Pruskoj i opkolile Koenigsberg. Odmah su zauzeli i Lvov i Przemysl. Rusija je imala previše vojnika, i veliki broj lakih, mobilnih tenkova. Koji nije imao premca i pokazao je ogromnu moć. Jedna vojska je padala za drugom.
  Ruski rati već su zauzeli Budimpeštu.
  Njemačka je bila u teškom položaju. Ruske trupe već su se približavale Odri. Italija je također objavila rat Austriji. Istina, Osmansko Carstvo je ušlo u rat protiv Rusije. No, ovaj se pretvorio samo u bijeg i poraz na svim frontama.
  Ruske trupe su već prešle Odru. A zimi su počeli jurišati na Berlin. Ništa nije moglo zadržati grad. Dakle, Nijemci još uvijek imaju mnogo snaga okovanih na Zapadu.
  I Wilhelm i njegovo osoblje žurno su proglasili mir, odnosno predaju.
  Rat je trajao samo šest mjeseci. Ruske trupe zauzele su Istanbul. A Tursku je okupirala vojska cara Mihajla II.
  Nakon toga sklopljen je mir u Peterhofu. Austro-Ugarska se raspala i prestala postojati. Galicija i Bukovina postale su ruske pokrajine. Češka i Slovačka postale su kraljevine na čelu s carom Mihajlom II. Mađarska je također priznala ruskog cara za svog monarha.
  Krakov i druge zemlje ušle su u Kraljevinu Poljsku. Istočna Pruska je odsječena, Danzig je postao ruski grad. Mala Azija, te veći dio Iraka s Bagdadom postali su ruski. Britanci su dobili samo pokrajinu Basru i Palestinu, dok je Francuska dobila južnu Siriju.
  Formirana je i Kraljevina Jugoslavija u kojoj je suvladar postao Mihajlo II. Ugrabio malo, sebe i Italiju. Tako je Rusija mogla postati veliki osvajač. I pretrpjeli male gubitke uz beznačajne troškove. No, Njemačka je Rusiji ipak morala platiti najveći dio odštete. Impresivna pobjeda!
  . 2. POGLAVLJE
  Nakon toga je bilo još nekoliko manjih ratova. Rusija je zauzela veći dio Afganistana - jug je pripao Britaniji, i dvije trećine Irana - jug je također britanski. Tada su kraljevske, francuske i engleske trupe konačno podijelile Saudijski poluotok. Pojavila se hegemonija. Japan je također uspio zgrabiti neke njemačke posjede.
  Sve do 1929. gospodarski rast bio je u cijelom svijetu - najjači u Rusiji. No uslijedila je Velika depresija. Time je Hitler došao na vlast u Njemačkoj.
  I u Rusiji je došlo do porasta revolucionarnih i štrajkačkih raspoloženja. Ali 1931. došlo je do novog rata s Japanom zbog Kine. Rusija je bila jača, a flotom je zapovijedao dostojni nasljednik admirala Makarova, admiral Kolčak.
  Pobjeda, iskrcavanje i Japan sa svim svojim pacifičkim posjedima postao je provincija Rusije. I car Mihajlo II. i također japanski car. Da, tako je dobro ispalo. Ali borba za svjetsku dominaciju nije završila.
  Hitler je jačao svoje snage. I nastala je koalicija: Njemačka, Italija, Rusija, protiv Britanije, Francuske, Nizozemske, Belgije i SAD-a.
  Carska je vojska 1940. zapravo dovršila osvajanje Kine i zaletjela se u francuske, nizozemske i britanske posjede.
  22. lipnja 1941. Hitler je započeo rat invazijom na Francusku. Fuhrer je imao izvrstan plan i Mainsteinov genij. Rusija je pokrenula ofenzivu protiv britanskih i francuskih kolonija u Aziji i Africi. Ovo je tako brutalan rat.
  Po broju stanovnika Rusija je već bila na prvom mjestu u svijetu, njena vojska je bila opremljena najboljim i najnaprednijim tenkovima i zrakoplovima. Helikopteri, lovci, jurišni zrakoplovi, bombarderi, uključujući i mlazne, već su u masovnoj proizvodnji! Općenito nekako sve ide super.
  Hitler je u mjesec i pol dana okupirao Francusku, Belgiju, Nizozemsku i Dansku! Carska Rusija je okupirala Norvešku i Švedsku. Kao i Indija, Indokina, južni Iran, Saudijski poluotok i ušao u Egipat.
  Kolonijalne engleske i francuske trupe odlikovale su se niskom borbenom sposobnošću i vrlo niskim vojnim duhom - predavale su se praktički bez otpora.
  Hitler se htio preseliti u Afriku, ali se Španjolska usprotivila Njemačkoj. Tada su nacisti napali Francov režim i porazili ga. A onda Portugal. Nakon žestokog juriša zauzeli Gibraltar!
  Tada su Rusija i Njemačka napale Afriku. Ovdje su veliki prostori, džungle, pustinje i nepostojanje cesta smetali više od otpora slabih i zbunjenih kolonijalnih trupa Britanije, Francuske i Portugala.
  Došlo je do otimanja teritorija. Epizodne bitke, žarišni otpor. Ruski tenkovi su i dalje najbolji i sa dobrim manevarskim sposobnostima, posebno srednji: "Nikolaj", koji je dobio ime po careviću Nikolaju, kojeg su ubili Japanci.
  No, da znate od kakve je zle sudbine spasio samuraj Tsuda Sanzo , Rusiju, onda bi mu spomenik s Eiffelovog tornja u Sankt Peterburgu bio ponovno podignut. Ili ste možda tenk nazvali po njemu.
  U svakom slučaju, "Nikolay" -3 bio je relativno lagan - ispod trideset tona, mobilni tenk s dizelskim motorom. Imao je veću brzinu od one legendarne tridesetčetvorke i deblji i nakošeniji prednji oklop i nižu siluetu, te duži top, iako sličan u kalibru od 76 milimetara.
  Kako god bilo, Rusija je zauzela više od dvije trećine Afrike, ostatak je otišao Njemačkoj i Italiji. A nakon masivnog bombardiranja u svibnju 1942. uslijedilo je zajedničko rusko i njemačko iskrcavanje trupa u Britaniji. Borbe su trajale samo dva tjedna, a Engleska i Irska su bile okupirane.
  Mjesec dana kasnije okupirali su Irsku.
  Amerika se ponašala prilično pasivno bojeći se ući u tako opasan rat, ali Britanija je ipak pomogla resursima. Tako su Hitler, Mussolini i Nikola II odlučili dokrajčiti ekonomski najjaču silu.
  Da Rusija ima zajedničku granicu s Amerikom duž Aljaske. I već su izgradili željeznicu do Čukotke - što je vrlo korisno za rat!
  I sada će ruska, carska vojska krenuti ... I ući na Aljasku. A američki tenkovi protiv ruskih i ne valjaju. Ovako je ispalo.
  Ruske trupe počele su se iskrcavati na Aljasku 1. rujna 1942. ... I vrlo su uspješno napredovale.
  Uporište koje se brzo širi. A u borbama, kao i uvijek, sudjeluju lijepe ruske djevojke.
  Oni su na najnovijem tenku "Nikolay" -4. Ratnici bosi, u jednom bikiniju. A imaju i moćniji top od 85 mm s dugom cijevi: Sherman thunderstorm.
  Već je studeni, pao je snijeg, ali prekrasne djevojke: Natasha, Maria, Aurora i Svetlana, ne prepoznaju odjeću i bore se gotovo gole.
  Ovdje ratnici pucaju i razbijaju točnim pogotkom Sherman projektila. Iskažu zube. Nataša je zapucala i urlala:
  - Sve sam pobijedio za kralja!
  I kako puca!
  Tada bi Maria pucala, i to tako precizno da je otkinula kupolu Shermana.
  Uzeo sam ga i cvrkutao:
  - Ja sam djevojka koja reže metal!
  A onda će Aurora ispaliti projektil. A također precizan i jasan.
  Ratnik škripi:
  - Najviša akrobatika!
  A onda, kao što će Svetlana žvakati, svom svojom mahnitom snagom. Plavokosa djevojka razarač. I vrisnuti:
  - Ja sam pakleni demon!
  I cijela četvorka će ga uzeti dok se bude kretala južnom Aljaskom.
  A evo i tenka Alexander-4, također najnoviji model s lijepim djevojkama. Moćan top duge cijevi od 130 milimetara, te čak osam mitraljeza i posada od pet lijepih djevojaka u bikinijima.
  I oni idu i pucaju, nokautiraju Amerikance, probijaju Shermane.
  Alenka je golim nožnim prstima ispalila projektil i zapjevala:
  - U slavu cara Mihajla!
  Dok je pucala, Anyuta je podržavala, koseći Amerikance:
  - Veliki kralju!
  Augustin je također razbio, probio Sherman, sikćući:
  - Za mir, rad, carstvo!
  Mirabela je zatim otvorila vatru. Razbila je i oklop neprijatelja i siktala:
  - Za novi ruski poredak!
  A onda Olimpijada ispali projektil, kao lupanet i zaurla:
  - Tolika sam sila i bol za neprijatelja!
  Djevojke idu dobro i vatre. U njihovim smaragdnim i safirnim očima plamen podzemlja.
  I najnoviji, neprobojan sa svih strana tenk "Aleksandar" -4, ide sam sebi i mlati Amerikance. Takva je reprezentacija i bezuvjetna destrukcija.
  A cure su ono, mraz, i one u istom bikiniju i skoro gole - ljepota! Sa sobom dovodimo našu mačku!
  Alenka kako ispaliti granatu na američki auto. Kako je nabiti i pjevati:
  - Ja sam svjetska zvijezda!
  A onda će ga Anyuta uzeti i pustiti, sasjeći neprijatelja i siknuti:
  - I slava carstva!
  A onda će Augustina lupiti projektilom, pokositi neprijatelja, razbiti neprijateljski oklop i zaškripati:
  - Ja sam crvenokosa i besramna djevojka!
  I onda je Mirabela kao sandala. I ispali smrtonosni projektil na neprijatelja. Otkini toranj i zacvili:
  - Ovan od ovna!
  A onda će lijepi junak uzeti Olimpijadu. Pustit će najsmrtonosnije granate. Razbijte neprijateljski tenk i vičite:
  - Sve počistiti!
  Evo tenk težak sedamdeset tona dolazi i razbija neprijateljske redute. A pritom se lako kreće po snijegu - najnoviji motor je plinska turbina! Ne možeš zaustaviti ovakav auto.
  Alenka pjeva:
  - Nitko nas neće zaustaviti! Nitko nas neće pobijediti! Ruski vukovi rastrgaju neprijatelja! Ruski vukovi - slava herojima!
  I opet, uz pomoć golih prstiju, pritiskom na okidač, pogađa neprijatelja. Evo djevojke!
  Anyuta je također pala koristeći gole noge i zacvili:
  - Ja sam velik!
  A onda Augustin ispaljuje projektil i urla:
  - Ja sam divlja djevojka!
  A Mirabela će pustiti nešto sasvim ubojito i zaurlati:
  - Do novih, nefleksibilnih granica!
  I pokazat će jezik tako ružičast i dugačak.
  A onda će Olimpijske igre potući, i razbiti Amerikance, i to vrlo cool.
  Pa, općenito, vidljiva je čista pobjeda. Ova bitka je dobivena i ruske, carske trupe idu naprijed.
  Do kraja prosinca 1942. cijelu je Aljasku već zauzela carska vojska, a borbe su se vodile u Kanadi.
  Osim tenkova bore se i piloti na mlaznim avionima. Sjedinjene Države imaju mnogo zrakoplovstva, ali je njegova kvaliteta vrlo loša. Ne uspoređujte se s ruskim mlaznim strojevima. Koji slamaju neprijatelja žestinom terminatora.
  A djevojke Anastasia i Margarita u svojim avionima "Ekaterina" -6 koliko učinkovito zabijaju.
  Anastazija jednim rafalom iz pet zrakoplovnih topova obara osam američkih aviona i ciči:
  "Ja sam samo ratnik super klase!"
  I bosim nogama će pritiskati pedale.
  Margarita u jednom rafalu obori deset američkih aviona i zacvili:
  - I još sam klasu više!
  Anastazija s bosim nožnim prstima, kao da će pritisnuti obarače, i rasplamsati se na neprijatelja. Srušit će sedam vozila američke vojske i zaškripiti:
  - Ja sam takav ratnik da je kralj u divljenju!
  Margarita će također pustiti ubojicu i zakriještati:
  - I ne samo kralj! Jako smo lijepi!
  Djevojke se tuku i udaraju u različite automobile. Bacaju neprijatelja kao mrtve miševe u smetlar. I uništiti američke zrakoplove.
  Anastazija je oborila još nekoliko aviona i zarežala:
  - Za dvoglavog kraljevskog orla!
  Margarita je, ogolivši očnjake, zacvrkutala:
  - Za ovo i cool!
  A udarila je i u još desetak američkih automobila. Evo djevojaka. Djevojke vole ubijati. I raskomadati ga!
  I ovaj par radi...
  Kreće se prema ciljevima na zemlji. I hajde sa Shermanima, probijaj se kroz njih. Kao metalna igla. I cijepanje najjačeg željeza i čelika. Tako ih je krah odnio.
  Anastasia probuši nekoliko Shermana i zacvili u sebi:
  - Ja sam djevojka koja je sposobna za puno!
  Margarita također mlati Amerikance na kopnu i škripi:
  Ništa me ne može zaustaviti i nikada nije!
  Anastasia slama neprijatelja, obara tenkove i cvili:
  - Za kralja, koji nije mudriji i hladniji!
  Djevojke su apsolutno nevjerojatne! I što je najvažnije, samo u jednom bikiniju! I nepobjediv!
  Nijedna djevojka ne može pobijediti i zaustaviti se!
  Anastazija, pucajući, cvili iz sveg glasa:
  - Ja sam djevojka koja lomi čelik!
  Margarita, nastavljajući snimanje, dodaje:
  - I bilo koji metal!
  Djevojke lete sebi i pucaju ... Iako mraz i zima, ali to ih ne zaustavlja. U Kanadi su borbe u punom jeku.
  Anastasia opet opali i zaurla:
  - Ja sam kao dječak!
  Marguerite aktivno potvrđuje i mlati s bijesom pantere:
  - Ja sam taj koji je zabavniji i cooler od svih!
  Čini se da djevojke stvarno računaju veliku i neopisivu sreću!
  Dobivanje polugolih računa! A tuga ne zna, bez sumnje! Imaju puno različitih mišljenja!
  Ali, ukratko, sretne ljepotice. Uzeli su i zračnim udarom pokrili generala s četiri zvjezdice. Veličanstvene ljepote. Dok jebe, jebe se!
  I opet se ruski i njemački tenkovi kreću Kanadom.
  Ovdje je posada Gerde, na njemačkom T-4. Automobil je iskreno prilično slab na pozadini sovjetskih automobila. No, s druge strane, djevojkama nije lako - bose se bose i u bikiniju na hladnoći. I to nešto govori!
  Takvi su ratnici, iskreno, cool! Ne poznaj sumnju i slabost! U očima im gore safiri i dijamanti! Takve ljepotice neprijatelju neće dati ni pedalj zemlje! Oni su sveti i opaki u isto vrijeme.
  Kreću se s ogromnom energijom.
  I tako-tako razbiti Amerikance.
  Gerda je pucala golim nožnim prstima i cvrkutala:
  - Ja sam divlja djevojka! I uopće nije djevica!
  A nakon toga kako se smijati.
  Charlotte je također opalila iz topa. Neka nije previše snažan, ali brz:
  - Ja sam kao užarena i ujedajuća pčela!
  Nakon toga, ljepotica će uzeti i pokazati svoj dugi jezik!
  A onda Christina šamara i škripi:
  - I moj vokal! Udar očnjacima!
  I zubi vuka će ogoliti i rikati:
  - Bit će nove pobjede!
  Ratnici su stvarno čvrsti i agresivni. I imaju toliko snage mišića i nasilnog bijesa.
  A Magda će još i šamarati neprijatelja. Razbit će Sherman iz daljine, udarajući vrlo precizno kraj u kraj i urlajući:
  - Ja sam tako cool Nijemac!
  Četvorka se, unatoč činjenici da auto nije najbolji, uspješno bori.
  I zašto? Jer nemaju gotovo nikakvu odjeću! I ratnici vrlo lijepo uništavaju neprijatelja.
  Gerda ponosno primjećuje:
  - Dostojni smo Fuhrera!
  Nakon toga, ljepotica će ponovno pucati i otkriti svoje slatko lice.
  Ratnici su ovdje arijevskog duha. I ne boje se hladnoće. Iako je zima u zapadnoj Kanadi još uvijek vrlo hladna.
  Ali ništa - samo bosi, i gotovo goli. Onda će biti sreće i pobjede!
  To su ratnici puni ponosnog duha.
  A sada Arijcima nema ravne u ustrajnosti. Osim ruskih djevojaka.
  Ali Natasha na "Nikolaju" -3, također u bikiniju i bosa, pucala je, uvijala se i hodala. Njezin je tenk ipak bolji od njemačkog T-4. Borbe su ovdje teške i vrlo agresivne.
  Yankeeji pokušavaju puknuti. Ali ovdje je Natasha nokautirala "Vješticu" i zasiktala sa smiješkom bisernih zuba:
  - Ja sam takva cura da se nitko neće dići!
  I Maria je precizno pucala na američke tenkove. Probit će se kroz njih i zasiktati uz cerek zubima:
  - Nikakva nas sila neće uzeti!
  A sada će i Aurora pucati redom. Sherman je uništen. Da curo što ti treba.
  A onda će Svetlana dati svoj doprinos ... Kako će to povrijediti Amerikance.
  Vode se i bitke na moru. Ruska flota osvaja Filipine.
  A i ovdje ekipa: bosonoge mornarice. Također gotovo gole ljepotice, u bikiniju. Istina, na Filipinima je i zimi prekrasno vrijeme - toplo, jer je gotovo ekvator.
  A cure se vole tući i pucati. I iznošene treperave gole, okrugle pete. Ove djevojke su jednostavno preslatke. Najviše što niti je - super!
  Inače, zatvorenici vole biti silovani! Vežu se, a onda jašu na njima. Da, čak i tako da zatvorenici izgube svijest! I organiziraju potpuno istrebljenje za sebe - ili bolje rečeno, ne za sebe, već za svoje neprijatelje.
  Takve cool ekipe polugolih djevojaka. I nema ih što zaustaviti i zgaziti!
  Ratnici se ukrcavaju na američku krstaricu. Uskaču gotovo goli, bosi, s mišićima koji se kotrljaju ispod preplanule kože. I bijesno sasjekli Amerikance. I ne daju ni najmanju šansu za preživljavanje.
  A ovdje možete vidjeti prelijepu Stellu i njenu partnericu Mašu. Obje djevojke su visoke, mišićave plavuše, kao da se svi šišaju. Što nije udarac, to sjeckanje, i komadanje tijela!
  Djevojke šetaju američkim brodom. Mahanje desno - ulica, mahanje lijevo - traka!
  A djevojke neće zaustaviti nikah! Ne ostavljajte protivnicima priliku! A ako zaurlaju, i počnu tresti mišiće!
  I opet mašu mačevima prema sebi i urlaju:
  - Mi smo djevojke ono što je za kralja, domovinu i Mihaila Romanova!
  I sjeckaju kao samurajski kupus. Ovdje ga je Stella uzela i bosom nogom pomaknula američkog časnika u prepone. Odletjet će više i skočiti u more.
  Plavokosi terminator će se oglasiti kao:
  - Za moje udarce plaćaju honorare!
  I opet će ogoliti zube, i zablistati bisernim zubima! Evo djevojke! Najviše soka i okusa!
  I djevojke žure sebi. I proći poput tornada. Ne daj neprijatelju priliku. Imaju ogromnu moć. Mrak ti đavoli i tisuće tisuća anđela.
  A evo Maše, ko da siječe, pa će s dvije sablje odjednom tri glave raznijeti! Ovo je djevojka - djevojka svim djevojkama!
  Obje ljepotice sjeku kao da mačevima zakucavaju čavle. I nema nikakve slabosti ili sumnje u njihove postupke. Idu naprijed bez povlačenja ili odustajanja. Pravda zahtijeva ujedinjenje čovječanstva. Jedno carstvo, jedna kruna, jedan cilj i širenje u svemir.
  Upravo u ovo vrijeme odvija se lansiranje prvog umjetnog Zemljinog satelita u orbitu. Ovdje leti oko svijeta.
  A Ruskinje u bikinijima bore se za sebe. I ne popuštaj neprijatelju. A Ameri krojeni ljepoticama padaju. Ipak, djevojke najviše klase i umijeća.
  Jednom su uspjeli zaratiti u Japanu. Borili su se i na vrhu. I sam car je bio zarobljen. Pokazali su svoje ogromno umijeće. Imaju takvo uzbuđenje i toliku snagu mišića. Naravno, takve djevojke su čudo nad čudima!
  Sasjekli su samuraje u palači. A bili su i gotovo goli i bosi. Djevojke koje su mogle učiniti stvari koje su iznenadile njihove neprijatelje.
  I sjeckali su bilo koje meso, i pokazali svoje umijeće. Ratnici koji ne znaju za sumnje, napreduju.
  Ovdje je američki admiral sabljom odrubio glavu. I kako će se ljepotice smijati, otkrivajući svoje očnjake.
  I opet u ofenzivu i rezali se. Takvi ratnici su prava čudovišta. A car Mihael je na prijestolju. Sin Aleksandra III, ali ne taj. Uspješniji , odlučniji, snažnije volje, a također i talentirani vladar.
  Ali, naravno, bitna je sreća, plus još veća krutost - Mihail je vodio beskompromisnu borbu protiv korupcije, što je imalo pozitivan učinak na vojsku. Ali najučinkovitiji know-how je koristiti djevojke u bikinijima u vojne svrhe. A djevojke su jako lijepe kad su gotovo gole i bose.
  Ovdje su bitke s različitim uspjehom. A lijepe ratnice pucaju vrlo precizno, bolje od muškaraca. I što je najvažnije, kada su djevojke gotovo gole, one su praktički nepovredive. Njih ne nose meci i granate. Vrlo jaka vojska ratnika. To je super. Takva ideja cara Mihajla - koristiti djevojke gotovo gole i bose, i to je donijelo pobjedu.
  I djevojke su u borbama bacale i granate i bodeže golim nožnim prstima. I oni su pokazali svoj divlji bijes.
  Djevojke su vrlo poletne. I vrlo lijepa, živahna i brza. Nitko ih nije mogao zadržati.
  Ratnici su vrlo hrtovi ... Bosonoge djevojačke noge vrlo su učinkovito oružje. Ali što oni mogu učiniti? Puno stvari. Sami goli tabani dobivali su energiju iz zemlje, a ratnici ljepote bili su živahni.
  Moram reći da su djevojke najljepše na svijetu, što je i divno i kao kobre!
  Američka krstarica zarobljena. Zarobljeni ljudi padali su ničice. Nakon toga, ratnicima su noge gurnute u lice. I prisiljena na poljubac. I cure su gugutale, a goli su im tabani, kad su jezikom lizali, bili ugodni i škakljivi.
  No, ljepotice su uživale u tome što su njihova gola stopala obasuta poljupcima, a ljubile su im se i pete.
  Zatim se djevojke smiju. I iskeženih zuba!
  No, krenulo je na bolje, cure su se sunčale malo gole i kupile. Tako lijepi ratnici. I kako uzeti takvu nogu i poljubiti. I polizati svaki prst.
  Djevojke su super.
  Ovdje opet tenk "Aleksandar" -4 u borbi. Pret sebi i već ide veljača. Vojnici idu dalje. Sve bliže i bliže teritoriju SAD-a. Cure su tako cool.
  Ovdje Natasha precizno puca. I pogađa vrlo precizno.
  Djevojka puca izuzetno precizno i viče:
  Razbit ćemo neprijatelja!
  Slijedeća puca Marija. Uzeo i porazio neprijatelja:
  - Super sam!
  Maria je vrlo lijepa djevojka i vrlo aktivna.
  A njena bosa stopala su vrlo lijepa i elegantna u svojoj erotičnosti:
  Uništit ćemo neprijatelja!
  A Aurora je takva cura, i super u njoj i goli trbusi i grudi, i takve grimizne bradavice napuhane:
  - Probit ću se kroz neprijatelje i učiniti ga super!
  I kako trese svojom crvenom kosom!
  I opet će lupati svojim golim, isklesanim nogama. Takvi ratnici su jako cool!
  A onda će Svetlana uzeti i pobijediti neprijatelja:
  - Volim kralja i vješam omču oko vrata neprijateljima!
  Ovdje se djevojke smiju. Kako su postali hrtovi i cool.
  Amerikanci bježe od djevojaka. Ili odustati. Ili umiru. Žene ratnice su tako lijepe, i vrlo vrlo bose, a djevojke su tako divne. A u jednom bikiniju borba je ugodna i učinkovita. Ratnici su tako nevjerojatni.
  Natasha opet puca po Amerikancima i sikće:
  Ti si moj brat i ja sam tvoj brat! Točnije, moja sestra!
  I opet, sve dok miče jezikom. Recimo agresivni ratnik i ljepotica!
  I ovdje Anyuta trese golim grudima. I vrišti i ceri se. I granatu će poslati Amerikancima. A on će uzeti i pojebati.
  - Ljepotica je uprskala! I škripi:
  - Ja sam tako super djevojka!
  Lijepa djevojka i voli seks. I lijepo je!
  A djevojka ga uzme i istrese - zareži:
  - Pobijedit ćemo i razbiti neprijatelja!
  A Aurora tuče i mlati:
  - Ja sam kralj i teška djevojka!
  Žena ratnica može biti pravi hrt.
  Djevojke se smiju same sebi.
  Ali Svetlana ga je uzela i jako je cool. I dao je takve naknade za uništenje neprijatelja, i poljubio đavole:
  - Ovo je takva totalitarna akrobatika!
  Tenk je vrlo okretan i ubojit. Pobjeđuje slabog i visokog Shermana. Ovdje su bitke u korist carske Rusije.
  Natasha ponovno puca. I gugućući:
  - Za svog idola!
  Maria je počela pucati. Djevojka je jako lijepa i ima zlatnu kosu. Po izgledu.
  Djevojka se ritnula, a golim nožnim prstima cilja i cvili:
  - Ovo je ubojstvo za kralja!
  I evo Aurore koja jebe Amerikanca. A djevojka je, ajmo reći, stvarno izrazito agresivna i ciknula je:
  - Za pravi ukrcaj!
  A djevojka se pokazala stvarno jakom.
  A Svetlana je agresivna i borbena. Golom nogom udarila, neprijatelja rastrgala.
  I zacvrkutala je, pokazujući zube:
  - Ja sam dama koja leti kao orao!
  Tako su djevojke počele gurati divljom snagom. I ne zaustavljajte takvu agresiju ljepotica. Ne povlačeći se i ne savijajući se.
  Natasha je opet opalila i prosiktala:
  Do potpunog uništenja!
  A Maria je, bez ijednog čavla, uspjela mnogo više uništiti svoje neprijatelje, a počela je lomiti svoje protivnike.
  A onda je Aurora uzela i kako iz topa gađa neprijatelja. I to vrlo uspješno, s kolosalnim aplombom. I slomiti, slomiti neprijatelja. A otopljeni krhotine lete sa Shermana na sve strane.
  A Svetlana će također pucati i kako će pjevati:
  - Ja sam djevojka velikih snova i velike ljepote!
  Ratnici, naime, pokazuju divnu volju za pobjedom.
  Nije ni čudo da je carstvo postalo cool i veliko. Mogao bi nadmašiti postignuća Džingis-kana.
  Ratnici se sele k sebi... I pucaju, pucaju i razbijaju neprijateljske položaje, kao da nožem paraju. Ili bolje rečeno, vrlo oštar i prekaljen bodež. A sada su ruske trupe već stvarno nepobjedive. I kraljevstvo velikog carstva.
  Ako pogledate, onda je u povijesti Rusije bilo mnogo ratova i teških razdoblja. Ali Nikolaj II, uglavnom, jednostavno nije imao sreće! Ispao je promašaj. Ali taktika je od velike važnosti. Što je pokazao veliki ruski šahist Aljehin. Kada je počeo igrati umjesto protivnika, okrenuo ploču i pobijedio. Genij je genij.
  Uz sve probleme carske Rusije, sam faktor golih djevojaka puno je toga rješavao.
  U borbama sudjeluju i helikopteri. Borbena vozila, a također i posade s djevojkama u bikinijima i bosim nogama. Kakva je kvaliteta vojske djevojaka? Najistaknutiji. Takvu vojsku ništa ne može zaustaviti i poraziti.
  Tako u ovoj vojsci ima bosih i gotovo golih djevojaka. Posada na helikopteru kapetana Varvare. Nije li to čudo! More se uzburkalo! I kako će zrakoplovni topovi pogoditi. A tu su i rakete. Ove djevojke su pravi uragani tipa tornada.
  Ni u čemu nisu inferiorni od neprijatelja. Ruska vojska spremna je za bitke i velika postignuća.
  Varvara je lijepa djevojka plave kose i gotovo je gola. Kako urlati iz sveg glasa:
  - Neprijatelji neće proći! I neće pobjeći!
  I uzet će ga, ispustiti smrtonosni iscjedak iz svih mlaznica svog najcool auta. I pomesti preko neprijatelja. I on će ga uzeti, pokositi ga razornim zavojem.
  Ali skromna Olga, uzela je i ispalila raketu na položaje Amerikanaca i sikće:
  - Borio sam se, ne u cipelama, nego bos!
  I namiguje svojim safirnim očima. Da, ovo su djevojke - tako nevjerojatno divna akrobatika. S njim se možete popeti na planinu pitke vode i srušiti golog zmaja.
  A noge su tako graciozne i jedinstvene! I struk je tanak, a tijelo vrlo mišićavo.
  Barbara će lupati i urlati:
  - Mogu napraviti rupu na globusu za kralja!
  I otkrit će lice i namignuti očima.
  Ratnici su vrhunski. Ovdje je Tatyana također djevojka u bikiniju, dok ga uzima i vrisne:
  - Neka bude kralj nad cijelom zemljom!
  I zasjat će svojim bisernim zubima. A iz helikoptera smrtonosan kao nokat. I to će biti smrtonosno. I stvarno spržiti metal. I uzrokovat će uništenje bunkera.
  Ovdje su djevojke - sve djevojke djevojke! I onda kada dovedu zatvorenike, te djevojke se onda ljube i ližu na bosa stopala. Ovo je općenito najsofisticiraniji način kako poniziti tako i ohrabriti.
  
  NEPOBJEDIVI ROMMEL
  U njemu je Rommelova vojska u studenom, prosincu 1941. uspjela pobijediti u Africi. To se dogodilo i zato što partner briljantnog Rommela nije činio one grube pogreške koje su se događale u stvarnoj povijesti.
  Kao rezultat toga, Nijemci su porazili Britance u napredovanju i zadržali njihov teritorij. U početku to nije utjecalo na tijek bitaka, pa su na istočnoj fronti Nijemci poraženi blizu Moskve.
  Međutim, kasnije su se Fuhrerovi planovi promijenili. Rommel je u ovom trenutku uspio zauzeti Tolbuk i preselio se u Egipat. Hitler je odlučio prijeći na privremenu obranu na istočnoj bojišnici, a zasad koncentrirati svoje napore u Africi i na Bliskom istoku.
  Međutim, budući da je ofenziva u Africi zahtijevala manje snaga, nacisti su izveli nekoliko operacija na istoku. Poražene sovjetske trupe u Kerču. Opkoljen kod Harkova. Izvukli su krhotinu u smjeru Smolenska. Ofenziva druge udarne armije generala Vlasova kod Lenjingrada također je završila porazom.
  Pao nakon opsade i napada na Sevastopolj. I Fritz je ojačao. Borbe su se odvijale na izbočini Rževskog. Ovdje su se nacisti uspjeli oduprijeti.
  Ali u Egiptu je Rommel, nakon što je dobio pojačanje, odnio uvjerljivu pobjedu. Razvijajući uspjeh, Nijemci su prošli kroz Palestinu, zauzeli Irak i Kuvajt. A onda i cijeli Bliski istok - dobivši pristup nafti.
  Nakon toga su se nacisti okrenuli prema Sudanu, te pokušali zauzeti cijelu Afriku.
  Istodobno je uslijedio juriš na Gibraltar, te prodor njemačkih trupa u Maroko i dalje u afrička prostranstva.
  Ali uspjeh Nijemaca pridonio je energičnom radu u pozadini. Gdje je i Hitler, što je napravio vještije nego u stvarnoj povijesti.
  Probudivši Hitlera, terminator se okupao s djevojkama, doručkovao sa salatom, kašom od cvjetače i još nekim povrćem, dodajući nemasni slojeviti kozji sir i kavijar. Nakon toga je pozvao Speera, službeno uručivši novom carskom ministru dokument s potpisanim zakonom o izvanrednim ovlastima. Adolf Opsjednuti, bio je vrlo korozivan:
  - Puštanje oružja u Trećem Reichu je izuzetno malo! Zaostajemo ne samo za zaraćenom Britanijom, nego i za totalitarnim SSSR-om. I treba nam prevlast u zraku, a povećanjem proizvodnje starog oružja treba prijeći na novo. Posebno obećavajući mlazni bombarderi. Uostalom, njihova enormna brzina i visoki gornji strop omogućuju uništavanje britanskih gradova gotovo nekažnjeno!
  Speer je odisao optimizmom:
  - U Njemačkoj i Poljskoj s viškom ugljena, u Francuskoj željezne rude, a imamo dovoljno opreme za proizvodnju mnogo automobila. Uostalom, proizvodimo više aluminija i duraluminija nego sve zemlje svijeta zajedno!
  Demonski Adolf je kimnuo.
  - Za sada! Britanija i SAD također pojačavaju proizvodnju, a mi moramo zaštititi svaki gram metala. Neka i školarci i druga djeca od pet godina skupljaju metal. Osim toga, zašto bi krila i trup u potpunosti bili od duraluminija. Možete koristiti i drvo i platno. Na primjer, za proizvodnju monoblok krila. I što? Trebamo novi mlazni lovac težak ne više od dvije tone, lak za letenje, jednostavan za proizvodnju i jeftin! Broj montažnih dijelova treba svesti na minimum, kao i pronaći načine da se minimizira težina zrakoplova i poboljšaju njegova aerodinamička svojstva. Sada će, usput, doći dizajneri zrakoplova, mi ćemo ih naučiti.
  Speer se nasmiješio.
  - Naravno moj Fuhreru. Koliko sam shvatio, sve VKV radnike ćete vratiti iz vojske?
  Opsjednuti Adolf je potvrdio:
  - Samo s visokim kvalifikacijama regrutirat ćemo jednostavne marljive radnike među strancima. Tako da će biti bolje da bude manje lokavaca, a samim time i partizana. Naravno, smanjit ćemo broj kopnenih snaga, ako ne bude rata sa SSSR-om, onda nam ne treba toliko pješaštva, ali ... Ne radikalno, tako da planiram poraziti Gibraltar i Maltu u narednim mjesecima , zauzeti cijeli sjever Afrike i dalje do Bliskog istoka. Još uvijek trebamo kopnene jedinice. Osim toga, potrebno je graditi dodatna brodogradilišta kako u samoj Njemačkoj, tako iu Francuskoj, Belgiji, Nizozemskoj i Norveškoj. Trebaju nam nosači zrakoplova, bojni brodovi i transportna sredstva. A Sredozemno more pretvorit će se, takoreći, u unutarnjemačko jezero. Da li razumiješ?
  Speer se naklonio.
  - Da, moj Fireru! Već sam dao upute za izradu programa izgradnje ...
  Lukavi Adolf je dodao:
  - Radno vrijeme može se produžiti do 16 sati ako to zahtijevaju naši planovi za hitne slučajeve. Proizvodnja zrakoplova trebala bi se u samo devet mjeseci dovesti do stotinjak letjelica dnevno... Više od tri puta u odnosu na sadašnju, a nipošto nije činjenica da će to biti dovoljno!
  Speer je požurio razveseliti Fuhrera:
  - Naši piloti su iznad britanske klase, tako da ne odlučuje sve brojnost. I naći ćemo nove načine da raonike pretvorimo u mačeve. Koliko sam shvatio, ono što je nama prioritet je zrakoplovstvo?
  Fuhrer je čvršće stisnuo šaku:
  - Prioritet su nam mlazni, bombarderski, pa borbeni, plus izlazak nove opreme i razvoj čudotvornog oružja! No, ne samo u području zrakoplovstva, nego i u tenkovima, topništvu, prvenstveno raketnom topništvu... O tome ćemo detaljnije.
  Začuo se poziv i u sobu su ušli vodeći konstruktori zrakoplova Trećeg Reicha.
  Messerschmitt, relativno mlad s visokim čelom, Heinkel već ostarjeli, ali vrlo okretni, atletski građen Tank, Lippisch i još par manje poznatih.
  Adolf im je pokazao na stolice i naredio im da poslagaju crteže na stol:
  - Vaš zadatak je stvoriti novo, vrlo moćno i moderno oružje. U Njemačkoj postoji više zračnih tunela nego u bilo kojoj drugoj zemlji na svijetu, a tehnologija mnogih zrakoplova vrlo je zaostala. Ali samo u Yu-88 možete značajno povećati brzinu dajući automobilu modernije oblike. Konkretno, kokpit bi trebao dobiti kapljičasti, konveksni oblik, čime će se poboljšati preglednost, a pilotu će biti prostranije, te će povećati brzinu, poboljšavši aerodinamiku za dobrih pet kilometara. Osim toga, potrebno je dati aerodinamični oblik vatrenim točkama, kako za bombarder tako i za lovce, nosače za bombe, zračne kočnice u isključenom položaju.
  Zapiši što ti kažem!
  Dizajneri su unisono kimnuli:
  - Dakle upravo veliki Fuhrer!
  Adolf je nastavio:
  - XE-129 - treba redizajnirati tako da se samom sanduku za oružje da aerodinamičan oblik i da se ugradi pomični zrakoplovni top za zaštitu od napada sa stražnje i donje hemisfere. Osim toga, ovaj bi jurišni zrakoplov trebao biti opremljen sustavom za pojačavanje motora. Uz restrukturiranje potrebno je povećati proizvodnju takvih jurišnih zrakoplova. Njihovi razorni zračni napadi paraliziraju aktivnost Britanaca. Osim toga, u Britaniji bi se trebao koristiti ronilački bombarder Yu-87. U štrajk ćemo staviti zastarjele automobile...
  Adolf je zastao. Dizajneri su šutjeli. Fuhrer je primijetio:
  Jako sumnjam u F -190. Automobil se pokazao teškim i nedovoljno okretnim, osim toga nema sustav za punjenje spremnika inertnim plinovima koji zamjenjuju potrošeno gorivo. Zbog čega se ovaj automobil čak može nokautirati jednim zapaljivim metkom. Što će Tank reći na ovo?
  Poznati SS dizajner, rastežući se na pozornost, primijetio je:
  - To je naš nedostatak, veliki Fireru. Iako se smještaj tenkova mora priznati kao prilično uspješan, oni su manje ranjivi na neprijateljsku vatru, a istovremeno štite pilota. Što se tiče manevriranja, onda ... Jedan oklop je težak 120 kilograma, a nama ga nije lako olakšati ...
  Opsjednuti Adolf je predložio:
  - Pokušajte podići aerodinamičke kvalitete Focken-Wulfa. Prije svega, smanjenjem težine, a potrebno je saviti vrhove krila kako bi se povećala upravljivost i manevarska sposobnost stroja. Osim toga, ugradit će zaštitu za stražnju polukuglu ... Što se tiče položaja motora ispred kokpita, to štiti pilota, ali zahtijeva opremanje stroja uređajem za izbacivanje. Usput, sam oblik motora može se učiniti modernijim, što bi svakako trebali uzeti u obzir naši industrijalci. Usput, što je s radom na ME-309?
  Messerschmit je bio malo potresen:
  - Radimo na ovom velikom Fuhreru. Karakteristike dizajna obećavaju povećanje brzine automobila, do 740 kilometara na sat, kada je naoružan sa sedam vatrenih točaka! Ovo će biti najjača smrt za Britance...
  Adolf ga je prekinuo:
  - Dovršavanje bi trebalo biti brže. A ti, Speer, ubrzaj razvoj novog brzometnog zrakoplovnog topa od 30 milimetara. Također će se moći vrlo uspješno koristiti kako za gađanje zemaljskih ciljeva tako i protiv neprijateljskih zrakoplova! Novi ME-309 trebao bi zamijeniti stari ME-109. Što se tiče vašeg mlaznog stroja ME-262, nažalost, on ima mnogo nedostataka: veliku težinu, nisku radnu pouzdanost, pretjeranu stopu nezgoda .... Sam ću skicirati avion koji nam treba.
  Adolf Hitler krenuo je s crtanjem automobila koristeći svoje znanje o modernim mlaznim lovcima. Doduše, ne najmoderniji, već pedesetih godina, kako bi se prilagodio sadašnjoj razini proizvodnje i tehnologije. Posebnu pozornost posvetio je tehnologiji promjene zamaha krila. Objašnjavajući sve prednosti takvog dizajna:
  - Tijekom slijetanja i lansiranja, zamah će se smanjivati, a povećavati tijekom leta. Samo zahvaljujući tome, lovac s modernim motorom ME-262 moći će ubrzati do 1100 kilometara na sat. Da, i težina će biti znatno manja.
  Messerschmit je pogledao dijagram, naborao svoje visoko čelo s opuštenom linijom kose i iscijedio:
  - Briljantno! Ali moj Fuhreru, odakle ti tako duboko znanje o aerodinamici?
  Opsjednuti Adolf lukavo je stisnuo oči:
  - A što samo u aerodinamici? Darovit čovjek je obično darovit u svemu! A prosječnost i prosječnost u Africi! Što je s Arado bombašem? Pokažite dijagram?
  Führer-popadanets je kratko pogledao, negativno odmahnuo glavom:
  - Ne, to neće uspjeti! Ideja s kolicima nije dobra, zbog njih se avion neće okrenuti i srušit će se. Trebamo konvencionalni uvlačivi stajni trap. Razmotrite neke promjene u dizajnu radi bolje aerodinamike. Bez previše fikcije, ali s domišljatošću.
  Adolf, bez krova, dao je još nekoliko primjedbi:
  - Zrakoplov "Griffin" Xe-177 ima krajnje nepouzdan agregat. Treba ga odmah zamijeniti, najnoviji klipni motori, prvo četiri stoje zasebno. Zatim do najsuvremenijih motora snage 2950 konjskih snaga. Što se tiče sposobnosti udaranja s velike visine i u ronjenju, onda ... Počnite razvijati Xe-277, ovaj će stroj također postati neprijateljsko oružje. Ali glavna stvar su mlazni bombarderi. Ovo je zadatak od najvećeg prioriteta. Evo, na primjer, Yu-287 bi trebao biti ovakav.
  Fuhrer je ponovno napravio skicu s obrnutim krilima, objašnjavajući određene nijanse dizajnerima. Adolf je bio ozbiljno zanesen, pokazujući određene sheme. Pogotovo bombarder bez repa. I da je shema letećeg krila mlaznog stroja više nego obećavajuća. U isto vrijeme, stroj je sposoban bombardirati čak i teritorij Sjedinjenih Država. Izravno je istaknuo kako bi se u posao trebali uključiti dizajneri iz cijele Europe, pa čak i Židovi. Napokon shvativši da su dizajneri već dovoljno natovarili, ljubazno ih je pustio, ostavljajući samo Lippischa. Fuhrer je povikao:
  - A tebe, Aleksandra, molim te da ostaneš! Bit ćete zaduženi za stvaranje novih, iznimno učinkovitih oružja.
  Lippisch je bio iznenađen:
  - Bit ću vam zahvalan Fuhreru!
  Hitler terminator je počeo objašnjavati:
  - Naravno, znate teoriju Wieselsbergera, koji je svojedobno bio asistent profesora Prandtla u Göttingenu. Prvi je razvio teoriju o utjecaju ekrana na podlogu...
  Lippisch se nasmiješio i kimnuo:
  - Vi dobro znate mog Fuhrera! Da, znam ovu teoriju!
  Demonski Adolf je nastavio:
  - Potrebno je izraditi ekranoplan - svojevrsni hibrid torpednog čamca i hidroaviona. Doista leti puno niže, nekih 20-40 centimetara od vode. U ovom slučaju, masa zraka koja podupire čamac ekranoplan sastoji se, takoreći, od dva dijela. Jedan je zaleđeni potok pod krilom; drugi - prilično beznačajan - izlazi ispod krila u području stražnjeg ruba i stalno se nadopunjuje zrakom koji dolazi odozgo, od vrha krila.
  Lippisch je spremno potvrdio:
  - Zaista, moj Fuhreru!
  Demonski Adolf je nastavio:
  - Međutim, glavna masa zraka ostaje ispod nosive površine i tamo stvara tlak koji je gotovo jednak dinamičkom tlaku. Igra ulogu svojevrsnog zračnog klizališta, na kojem se ekranoplan "kotrlja" kao sat! Prvi koji je to upotrijebio u praksi bio je finski inženjer Kaario, on je razvio jednostavne pravokutne saonice s krilima koje su klizile po snijegu uz pomoć zaslona i za to je čak dobio patent. Nažalost, vojska nije na vrijeme cijenila takvo otkriće. Kažu da je ruski profesor Levkov također provodio slične pokuse ... Odnosno, može postati novo čudesno oružje koje može isporučiti bombe, torpeda, sletjeti na obalu Britanije, brzinom aviona, au isto vrijeme nevidljiv radaru. Plus još razornih udaraca na engleske brodove! Slažem se?
  Lippisch je čeprkao rukom, uslužne konobarice su mu točile sok... Popivši malo, dizajner je primijetio:
  - Da, to je bogata ideja, iako će biti tehničkih problema. Na primjer, otpornost...
  Opsjednuti Adolf je prijateljski kimnuo:
  - Skicirat ću vam približnu shemu, bolje je da to učinite, a vi ćete sami ispolirati male tehničke detalje. Tijelo bi trebalo biti dugačko, izgledati poput trupa putničkog aviona, pretvarati se u delfinski nos kokpita, izbočena vjetrobranska stakla i turbomlazni motori .... Iako je moguće da će u prvim modelima poslužiti i klipni. A kad se ovaj kolos odvuče u čistu vodu, motori će zaglušujuće zabrujati, a usko predatorsko tijelo eksplodirati poput kita koji izbacuje oblak prskanja. Primijetite da ovaj kolos može juriti poput borca nekoliko metara od površine vode.
  Lippisch je zazviždao u iskrenom divljenju:
  - Imate bogatu maštu Fuhreru!
  Dashing Adolf bio je još inspiriraniji:
  - Naravno da bi to bilo čudotvorno oružje. Uostalom, ekranoplani se ne boje nikakvih oluja. Ne boje se leda - lete preko njih. Ne prijete im močvarna ušća i obalno kamenje, na koje se znaju razbiti obični brodovi, nego općenito plićaci poput dječjeg ribnjaka. Oni su sposobni iskrcati trupe posvuda: od afričke obale Kostura s njenim đavolskim grebenima, do obje obale Sjedinjenih Država, arktičkih zemalja Kanade i Aljaske. Bilo bi nekoliko stotina takvih strojeva, a Britanija bi pala za dva mjeseca.
  Lippisch je bojažljivo primijetio:
  - Što je s rudnicima?
  Fuhrer se nasmijao:
  - To su rudnici! Ne prijete ni ispod površine vode ni u plićaku! Kao i torpeda s podmornica. I on sam je idealno oružje za borbu protiv najnaprednijih podmornica, udarajući ih dubinskim bombama. Osim toga, ekranoplani mogu gađati neprijateljske brodove raketama i minama. Da, naravno, predstavit ću dizajn navođenih bombi. I naravno desant... Idealno dostavno vozilo za desant, ne samo s pješaštvom, već i s tenkovima! Tada će se cijeli karakter rata odjednom promijeniti! Je li Lippisch razumio kakav vam posao Fuhrer povjerava?
  Dizajner je upitao merkantilnije:
  - Što je s nagradama?
  Ozbiljni Adolf je potvrdio:
  - Naravno najdarežljiviji, željezni križ s dijamantima, zemljama, kolonijama, podanicima! Ako osvojimo cijelu Afriku, tada će biti dovoljno zemlje za sve!
  Lippisch je izjavio:
  - Ako se da novac i sredstva, ekranoplan će biti gotov, ali ... imam projekte i za bezrepi lovac.
  Fuhrer-terminator požurio je uvjeriti izumitelja:
  - Mlazni bombarder bez repa, već sam ga skicirao, drugi će se pobrinuti za njega. Kako usput, i borac! WIG je važniji, jer je to fundamentalno novo oružje ... Osim toga, tvrtka Gotha ima vrlo talentirane dizajnere koji će se time baviti. I dok radite na ekranoplanovima. Općenito, sada imam puno hitnih poslova, još moram razgovarati s tenkovskim generalima ... Zapovijed će vam biti dana ...
  Lippisch je otišao od Fuhrera vrlo ushićen. Adolf je pomislio da bi možda bilo bolje prvo razgovarati s nuklearnim fizičarima o stvaranju atomske, au budućnosti i hidrogenske bombe, ali je odlučio da ne radi previše, da optereti i sebe i druge ljude.
  Bilo je nekoliko dizajnera, uključujući najpoznatije: Porsche i Aders. Općenito, ako su u zrakoplovstvu i podmorničkoj floti Nijemci imali kvalitativnu nadmoć nad Sovjetima (iako to ne priznaju svi!), Tada je tenkovska flota u panzvaleu primjetno zaostajala. Konkretno, sovjetska vozila KV, T-28, T-34, bila su superiornija od njemačkih u oklopu i naoružanju, a T-34 je također bio superiorniji u voznim svojstvima. Međutim, topovi njemačkih tenkova nisu dovoljno jaki za britanske Matilde i Cromwelle, a još više za Churchillove i Challengere koje već razvijaju dizajneri. Da ne spominjemo slabost oklopa njemačkih dizajna ...
  Pozvavši goste da sjednu, Fuhrer je počeo recitirati pouku:
  - Njemačka trenutno, nažalost, nema pouzdan protutenkovski top... Opremljeni topom T-3 od 50 milimetara, mogu samo gađati oklop Matildu ili KV.... Ali "Matilda" je ušla u službu Britanije i prije početka Drugog svjetskog rata. Mi sami smo zarobili Matildu, čiji se prednji oklop ne može probiti. Pa, sovjetski KV ne mogu probiti ni bok ni trup. Maksimalno što naš stroj može učiniti je razbiti gusjenicu! Odnosno, vi ste nas konstruktori doveli u takvu poziciju da su neprijateljski tenkovi za nas mnogo jači u rezervaciji, a novi američki "Grantovi" i "Šermani" koji su spremni za serijsku proizvodnju također su superiorniji u naoružanju. O ruskim vozilima sa topovima od 76 mm da i ne govorimo. I kako izvršavate zadatak stvaranja novih tenkova, posebno s topom od 88 mm.
  Porsche je zbunjeno odgovorio:
  - Naravno, mi razvijamo takav razvoj, veliki Fuhreru. 26. svibnja Odjel za oružništvo dao nam je narudžbu za tenk ViK -4501 od 45 tona. Trebao bi biti upravo takav, s protuavionskim topom od 88 mm pretvorenim u kupolu tenka. Već imamo preliminarne nacrte. Možete se upoznati s njima najvećim.
  Fuhrer je upitao:
  - Jeste li vi Aders?
  Erwin je kimnuo.
  VK -3001 je uspješno testiran . Novi teški stroj, s topom 75 mm. Imamo slično oružje u protuoklopnom modelu, ali još nije pušteno u masovnu proizvodnju. Osim toga, radilo se na stvaranju T-6, mase do 65 tona. I lakši model od 36 tona. Pokušavamo velikog Fuhrera.
  Adolf, koji je sebe zamišljao kao sveznalicu, počeo je brzo pregledavati crteže. Ovdje su prve skice strašnog "Tigra" najpoznatijeg njemačkog tenka Drugog svjetskog rata. Ovaj je automobil postao poznat tijekom Kurske izbočine. U sovjetskim vremenima Tigrovi su se u pravilu grdili, tada je stav prema ovom automobilu postao objektivniji. Za svoje vrijeme ovaj tenk, naravno, nije bio loš. Tijekom prvog većeg okršaja s našim KV - tri "Tigra" izbacila su iz stroja deset sovjetskih vozila, a sami su otišli bez oštećenja. Glavna prednost ovog stroja bio je snažan top od 88 mm, koji dugo nije imao dostojnog protivnika. Međutim, na Kurskoj izbočini, unatoč kvalitativnoj nadmoći u tehnologiji, nacisti su ipak poraženi ... Statistika borbene uporabe ovog stroja, kao i omjer gubitaka, općenito, govore o njemu kao jednom od najbolji strojevi Drugog svjetskog rata. Ali nedostaci su vidljivi golim okom. Velika težina od 56 tona, pri rezervaciji samo 100 milimetara (samo 80 strana!), Velika visina, nedostatak kutova racionalnog nagiba oklopa i loše vozne karakteristike. Općenito, tenk IS-2, težak deset tona manje, bio je bolji od tigra iu oklopu iu naoružanju ... Ali ovaj se tenk pojavio tek u veljači 1944. "Kraljevski tigar" općenito je težio 68 tona, s prednjim oklopom od 180 milimetara ... Naravno, takav tenk nije bio pogodan za rat u Africi, u pustinji, za desant, to je samo stroj poput uha na glinene noge. Ne, naravno, za svoje vrijeme, "Kraljevski tigar" je bio vrlo učinkovit, mogao je uništiti nekoliko neprijateljskih tenkova u borbi, a jednom je izbacio dvadeset pet "Shermana" u roku od sat vremena. Čini se da je postojala informacija o dvadeset i tri tenka T-34 koje je Tiger uništio tijekom jedne bitke. Ali u svakom slučaju, ovaj tenk je jednostavno utjelovljenje iracionalnog korištenja snage i mase. A ovdje je, na primjer, sovjetski tenk T-54 ... Neka vrsta utjelovljenja uspješne racionalne uporabe gotovo prethodnih tehnologija Drugog svjetskog rata.
  Führer je odlučno izjavio:
  - Ne gospodine! Ovaj projekt ne funkcionira! Napraviti auto od pedeset i šest tona sa samo 100 milimetara oklopa... Gdje je tu naša hvaljena njemačka učinkovitost i racionalnost.
  Aders je bojažljivo primijetio:
  - Francuski S-2, težak 70 tona, imao je oklop od 45 milimetara...
  Fuhrer Terminator ga je ljutito prekinuo:
  - To je tenk iz Prvog svjetskog rata. Ali ruski KV-2 imao je haubicu od 152 mm i težinu od 52 tone. Ali ovo je 152 milimetra, a ne 88.
  Stoga vam dajem zadatak top od 88 mm kalibra 71, za tenk težine ne više od četrdeset tona i čeonim oklopom od najmanje 180 milimetara, bokovima i trupom 150 milimetara, motorom od šest stotina, sedam stotina konjskih snaga. I ovaj bi tenk trebao biti pušten u masovnu proizvodnju što je prije moguće, za šest mjeseci.
  Njemački dizajneri su problijedili, a ruke su im se tresle. Aleksandar ih je podrugljivo pogledao. Zadatak je doista bio najteži; naoružanje i oklop tipični su za "Kraljevski tigar" modela iz 1944., ali morate zadovoljiti težinu od 28 tona manje! Međutim, Adolf je to smatrao sasvim stvarnim, pa je čak prijateljski udario Porschea po ramenu:
  - Ne brinite, ja ću vam sam nacrtati optimalnu shemu u kojoj možete proći s tako relativno malom težinom. Nisam tiranin, već racionalist. Samo morate puno toga obnoviti. Posebno postavite prijenos i motor zajedno.
  Aders je tužno primijetio:
  - To će nam stvoriti probleme. Posebno će u takvom rasporedu postojati sljedeći nedostaci ....
  Teški Adolf ga prekine:
  - Naravno da će biti nekih problema, ali u principu se lako otklanjaju. Osobito u tehničkom smislu. Ali moguće je puno kompaktnije smjestiti motor, pomaknuti ovjes i... Visinu tenka treba spustiti na dva metra, a posadu postaviti ležeći, tada će sve biti puno racionalnije.
  Fuhrer je počeo raditi skicu, neku vrstu crteža, u stilu najmasovnijeg sovjetskog tenka poslijeratnog razdoblja, T-54. Ovaj stroj je bio toliko uspješan da je korišten i tijekom borbi u Afganistanu s Talibanima, koji su se počeli proizvoditi još 1947. godine, iračke trupe su se na njima borile s američkom vojskom tijekom Pustinjske oluje i Operacije Šok i strahopoštovanje ili Iračka sloboda" . Ukupno je proizvedeno više od 70 tisuća ovih tenkova. I da je auto bio vrlo uspješan. S težinom od 36 tona, prednjim oklopom od 200 milimetara i topom kalibra 100 milimetara. Ovaj tip se uspješno borio s američkim "Patonima" i "Pershingima" tijekom Korejskog rata. Dakle, za ovu tehnološku razinu model je vrlo prikladan i realan za implementaciju. I prilično jednostavan za proizvodnju - jeftin ... Što se tiče njemačkog 88-milimetarskog topa 71 el, bio je prilično prodoran za sve tenkove Drugog svjetskog rata (s izuzetkom prednjeg oklopa IS-3, koji je ušao u službu svibnja 1945!). Što je IS-3? Tenk je veličanstven što se tiče oklopa i kupole koja je dobila oblik štuke. Istina, vozne karakteristike bile su loše i ubrzo je uklonjen iz proizvodnje. Zatim je bilo još nekoliko modela, IS-4, i tako sve dok se nisu zaustavili na IS-10, preimenovanom nakon Staljinove smrti u T-10. I pokazalo se da je to posljednji sovjetski teški tenk. Hruščov je zabranio sav razvoj teških strojeva, a njegovi nasljednici to nisu počeli revidirati!
  Ali općenito, treba li Nijemcima tenk teži od četrdeset tona, ako se na srednji tenk može postaviti top koji probija 193 milimetra oklopa na udaljenosti od 1000 metara?
  Amerikanci su brzo odustali od teških tenkova, a težina Pershinga nije prelazila 42 tone, a Shermana općenito 32. No nakon što je postalo očito da bi mogao izbiti rat sa SSSR-om, pojavilo se čudovište s kalibrom 120 milimetara. puškom i brzinom cijevi od gotovo 1000 metara u sekundi. Međutim, Amerikanci su se ubrzo razočarali u ovaj tenk. Prije pojave IS-10, najmasovniji poslijeratni tenk bio je IS-4, s prednjim oklopom od 250 milimetara i ugrađenim oklopom od 170 ... Pouzdan stroj, iako je težio više od 60 tona . U svakom slučaju, potrebno je povjeriti stvaranje teškog tenka za Njemačku, ali ne više od 50 tona. Na primjer, IS-10 je težio samo 50 tona, imao je prednji oklop od 290 milimetara i top od 125 milimetara ... Usput, koji je kalibar najuspješniji? Tijekom rata najpopularniji modeli Sherman i Churchill imali su oklop od 100 i 152 mm (frontalno). Pa, što su se "Kraljevski tigrovi" prilično dobro nosili s tim ... Ali "Panther" je počeo lagano zaostajati za kalibrom od 75 - milimetri, čak i uz veliku početnu brzinu projektila, postali su nedostatni. Stoga su se "Panthere" pojavile u topovima od 88 mm, ali tek na kraju rata, i nije ih bilo puno. Ali činjenica da Wehrmacht nije imao planove za ponovno opremanje tenkova i protutenkovskih topova velikim kalibrom sugerira da je takvo stanje svima odgovaralo. Istina je da su samohotke Yagdtigr imale top od 128 milimetara i prednji oklop od 250 milimetara, no proizvedeno ih je samo 71 i u tako maloj količini nisu mogli utjecati na tijek rata. Inače, zanimljivo je da su do predaje Jagdtigera u službi ostala još 43 komada, što ukazuje na izuzetnu sposobnost preživljavanja ovakvog stroja.
  Uzgred, Staljin je naredio da se IS-2 odmah naoruža topom od 122 milimetra, iako je njegova probojna moć bila prevelika za njemačke tenkove (osim Royal Tiger, ali je proizvedeno samo 458 takvih tenkova). Mnogi su savjetovali diktatoru da se ograniči na bačvu od 100 mm. Doista, samohodni topovi T-100 pokazali su se najboljima u pogledu ukupnih borbenih karakteristika. Uostalom, što je veći kalibar, to je manja zaliha granata, manja je brzina paljbe, početna brzina projektila, domet i točnost paljbe... A Nijemci su imali najmasovniji tenk T-4, i samohodne puške temeljene na njemu, težile su samo 22-24 tone. Međutim, samohodni topovi Panzer bili su vrlo uspješni: naoružanje i prednji oklop Panthera bili su gotovo isti kao i njezini, uz tako malu težinu i visinu. Bit će potrebno naručiti jednostavnije i jeftinije pancere za puštanje u proizvodnju.
  A što je s kalibrom pištolja, što onda? Za protutenkovske topove kalibar od 128 milimetara je prevelik, bolje ga je koristiti kao jurišni top, a odabrati srednji 105 milimetara.
  Adolf je njemačkim dizajnerima pokazao shemu:
  - Ovo je naše novo tajno oružje! U narednim mjesecima tenk bi trebao biti testiran. Njegova borbena uporaba bit će 1943. U međuvremenu, još uvijek imate projekt stvaranja teškog tenka s topovima od 105 mm. Kao i laki samohodni topovi. Dakle, za posao gospodo.
  Aders se bojažljivo usprotivio:
  - Dizajn koji ste predložili izgleda privlačno, ali to je problem - ovaj tenk nije u duhu naše tradicije ... I posadi će biti neugodno ...
  Adolf je umjesto odgovora popio sok i predložio:
  "Možda ćemo ručati, drugovi." Općenito, ovaj se tenk može tiskati u velikim količinama i ne vjerujem da će Amerikanci i Britanci imati nešto bolje prije kraja rata. Da, i danas će biti moguće jesti malo mesa ...
  Djevojke su brzo postavile stol. Aleksandar, shvativši da bi se Fuhrerov želudac, odviknut od mesa, mogao razboljeti, odlučio je ostati vjeran sebi i pojeo je samo malo jesetre, prisjećajući se Sobakeviča njihovih Mrtvih duša. Pa, izgleda da sve radi kako treba. Postavlja ekonomiju na vojne temelje, objavljuje totalni rat, donosi zakone koji su trebali biti doneseni još 1939. godine... Hitlerova sporost s militarizacijom dovela je do nestašice oružja, i to upravo u kvantitativnom smislu... A osim toga, famozni automat MP-44 pištolj... Izvrsna stvar po svojim borbenim karakteristikama, na neki način čak i bolja od prvih modela Kalašnjikova. Samo je malo težak ... Možda je stvarno moguće uzeti AKM jurišnu pušku kao osnovu? Oh, bilo bi lijepo stvoriti oružje koje kombinira točnost američkog M-16, s brzinom paljbe i pouzdanošću AKM-a. Općenito, napredak se razvija neravnomjerno. Na primjer, motori u tenkovima nisu dodavali puno snage, ali je računalo postalo općenito nedostupno. Ali ovdje ima znanje o budućnosti, ali što može ponuditi u smislu, primjerice, zamjene za ulje. Do sada ni u Americi nisu naučili kako učinkovito proizvesti benzin iz ugljena! Unatoč rastu cijena nafte. Pa, što drugo može ponuditi. Dinamička zaštita, turbogeneratorski motori... I bit će, ali malo kasnije, da ne žurimo s izlaganjem aduta. Sedamdeset godina napredak ide daleko naprijed, ali dok se ne pobijedi starost, i bolesti, a čovjek nije Bog! Štoviše, na neki način postoji čak i regresija ... Na primjer, rast religioznosti, posebno u Rusiji i postsovjetskom prostoru, kao i islamskim zemljama. Ali veliki mislioci renesanse i modernog doba predviđali su da će religija postupno izumrijeti!
  No, koliko god to bilo čudno, vjerski ekstremizam raste... A svećenici se sve više upliću u politiku države. I u ovoj situaciji neshvatljiva je politika vlasti, zar oni ozbiljno vjeruju da je istina u pravoslavlju ili islamu? Svi ti obrazovani i pametni ljudi? Ako nije, kakav je onda smisao napuštanja sekularnog modela državnosti? Radi učinkovitog upravljanja masom? Ali upravo je pravoslavlje dokazalo svoju neučinkovitost kao državna vjera... Činjenica je da, formalno utemeljeno na kršćanstvu i prije svega Novom zavjetu, pravoslavlje ima za svoju osnovu pacifističko učenje: ne opiri se zlu i voli svog neprijatelja! Ali u isto vrijeme stvarna politika carstva je agresivna i zahtijeva nasilje i osvajanje. Iz onoga što rađa proturječnost između forme i suštine. Iako mnogi ljudi to ne razumiju svjesno, podsvjesno osjećaju!
  Zbog toga je pravoslavno učenje neučinkovito, lišeno logike, pokušava biti i carsko i kršćansko u isto vrijeme. A kršćanin znači Židov i pacifist! Uostalom, Bibliju su gotovo u cijelosti napisali Židovi, a možda i u cijelosti, jer apostol Pavao kaže da su Židovi velika prednost jer im je povjerena riječ Božja! To znači da Rusi ne bi trebali vjerovati Bibliji! To znači da je potrebna druga vjera, ali ne više temeljena na židovskim spisima ... Što? Trebaju ga razviti iskusni stručnjaci i psiholozi pod vodstvom FSB-a! Tada će mnoge proturječnosti biti uspješno riješene...
  Moram reći da dijete koje čita Evanđelje nikada neće postati snažan, hrabar, okrutni ratnik koji voli Rusiju! A koja je zemlja poznata u Bibliji? Izrael!
  Istina, on sam je Adolf Opsjednuti, ovaj igrač, budući da je na Hitlerovom mjestu, uopće neće pooštriti progon Židova. Naprotiv, korisni Židovi će uživati povlastice i raditi za Treći Reich. Neće biti takve gluposti da pucaju u židovske znanstvenike ili ljude od umjetnosti! Ali za sada je preuranjeno ukidati antisemitske zakone. Prvo, ljudi bi mogli krivo razumjeti, a drugo, ovo je izvor bogatstva i to vrlo solidan izvor! Ali, naravno, moguće je ublažiti antisemitsku politiku u zamjenu za potporu Židova.
  A što je s Papom? Odnosi s Vatikanom su daleko od idealnih, ali otvoreni rat u ovoj fazi će donijeti samo štetu. Dakle, trebate tražiti potporu Vatikana, ali u isto vrijeme inzistirati na vlastitim interesima ... Idealno, postavite svoju marionetu na Petrovo prijestolje i postupno reformirajte religiju ...
  Porsche je prekinuo Adolfove misli:
  - Vrlo smo zadovoljni vašom večerom Fuhreru!
  Opsjednuti Adolf se ljubazno nasmiješio:
  - Pa dok se nađem s Himmlerom, a onda neka dođe Heinseberg. A vi dečki pogledajte: rokovi su za vas vrlo teški!
  Fuhrerova vojska kretala se Afrikom. I protiv SSSR-a držao je obranu.
  Zimi je Crvena armija pokrenula ofenzivu na Rževskom rubu, ali nacisti su tamo čekali i uspjeli odbiti udarac. Na jugu su Nijemci također pružali otpor, držeći se orlovskog i harkovskog pravca. I tek u blizini Lenjingrada, sovjetske trupe su uspjele izvesti operaciju "Iskra", ali borbe su trajale gotovo mjesec dana, a pobjeda je kupljena izuzetno visokom cijenom.
  Fritz je nekako preživio zimu četrdeset druge - četrdeset treće.
  Ali u proljeće, većina Afrike već je osvojena od njih. A Fuhrer ispituje tlo mira s Britanijom.
  Churchill je pomalo hladan u vezi s tim. Iako Britanija trpi poraz za porazom.
  S Japanom također nije jednoznačno - bitku kod Midwaya izgubila je Amerika, a dok samuraji tuku brojnu flotu Jenkija u dijelovima. A Amerika ne može imati koristi od svoje brojčane nadmoći na moru i u zraku.
  Hitler, s druge strane, želi napasti SSSR, ali i nakon objave opće, totalne mobilizacije, za to ima premalo snage. Pošto su Fritzovi raštrkani po Africi.
  U ljeto je i sama Crvena armija spremna za napredovanje. Nacisti, međutim, nakon što su osvojili Afriku, formiraju kolonijalne trupe. I dobiti više resursa.
  Koriste se za proizvodnju tenkova "Lav", "Tigar", "Pantera". Međutim, pokazalo se da podaci čudovištu nisu bili posve uspješni. Preskupo, preteško. Istina, za obranu "Pantera", dobar razarač tenkova, s brzometnim topom.
  Ali najnesretniji je bio "Lav", težak, skup, ali ne baš učinkovit. Top je previše moćan, protiv sovjetskih tridesetčetvorki i lakih tenkova, a brzina paljbe je mnogo niža od one kod Panthere i Tigera. A oklop je, međutim, bolji nego kod "Tigra", pa čak i pod racionalnim sklonostima. "Lav" je ispao poput velike "pantere" težine devedeset tona i motora od osamsto konjskih snaga. Ipak, nešto brži nego u stvarnoj povijesti, Tiger-2 ušao je u seriju dvadeset i dvije tone lakši. Blizu zaštite u odnosu na "Lava", ali mobilniji, laganiji. Top je doduše kalibra 88 milimetara - naspram 105, ali je sasvim dovoljan da uništi sve sovjetske tenkove. I što je bitno - više brzometnih - osam metaka protiv pet.
  Dakle, "Lav" je dijete njemačkog, sumorni genij nije se ukorijenio.
  Nijemci su tijekom ljeta osvojili cijelu Afriku, uključujući Madagaskar. Staljin je predugo čekao.
  Možda je i sam očekivao da će Nijemci pokrenuti ofenzivu. Pogotovo gledajući kako stižu tenkovi "Lav", "Tigar", "Panter". Ali Fritzovi su i dalje rješavali probleme na crnom kontinentu.
  Staljin je propustio trenutak. Počela je ofenziva sovjetskih trupa u smjeru Orela i Harkova. Baš tamo gdje su Nijemci bili dobro pripremljeni. I nije bilo moguće postići taktičko iznenađenje. Već prve bitke pokazale su da se "Panther" dobro pokazuje u obrani. Nije loš i Ferdinand. I oni su dobri.
  Da, i "Tigar", tenk je produktivan. I postiže dobre rezultate. Nijemci se aktivno brane. I držati udarce neprijatelja. Crvena armija je u tri mjeseca vrlo tvrdoglavih borbi napredovala samo petnaestak kilometara. A njezin je gubitak bio opipljiv.
  Dva tuceta engleskih zrakoplova preletjelo je prerušene djevojke, vjerojatno nisu ništa primijetile i već su se počele rastvarati iza horizonta, kad su se odjednom začuli novi sumnjivi zvukovi. Madeleine je zapovjedila:
  Lezite svi i ne mičite se!
  Djevojke su se ukočile, nešto su čekale. A onda su se iza dine pojavili laki transporteri i kamioni. Sudeći po dizajnu, engleska i američka proizvodnja. Polako su krenuli prema glavnom gradu Tunisa. Madeleine je bila malo zatečena. Vjerovala je da je linija bojišnice još daleko, što znači da se Britanci još neće imati vremena pojaviti. Ili bolje rečeno, ne bi se trebali pojaviti. A onda je cijela kolona. Iako, možda, manje od bataljuna... Tko su oni, nekakva borbena grupa, zaobilazeći pustinje, nimalo neprekidnu frontu, želi čeprkati po pozadini. Čini se logičnim, iako ih je s tehnologijom lako uočiti u pustinji. U svakom slučaju, morate prenijeti svojima na radiju, ali ne otvarati vatru. Štoviše, samo ih je stotinjak, a Engleza je više od tri stotine!
  Gerda je šapnula Charlotte:
  - Oni su Englezi! Ovo je prvi put da ih vidim izbliza!
  Crvenokosi prijatelj, također prilično nervozan, odgovori:
  - Ništa posebno! A među njima ima toliko crnaca!
  Doista, barem polovica Britanaca bili su crnci. A kolona se polako kretala, a crnci su još nešto zavijali... Sve su bliže i bliže...
  Tada živci jedne od djevojaka nisu izdržali, pa je udarila puškomitraljezom. Iste sekunde ostali su ratnici otvorili vatru, a Madeleine je kasno zalajala:
  - Pli!
  Nekoliko desetaka Engleza je pokošeno odjednom, jedan od kamiona se zapalio. Ostatak Britanaca otvorio je neselektivnu vatru. Madeleine je iskoristila trenutak i viknula:
  - Zajedno bacajte napadne granate!
  Djevojke iz elitnog SS bataljona "Vučice" daleko i precizno bacaju granate. I da su trenirani od djetinjstva, a prošli su i posebnu tehniku. To je kad treniraš s strujom, malo kašnjenje s izbacivanjem i ti s pražnjenjem. Gerda i Charlotte također su bacile svoje darove. A britanski salto i naopako ... Smiješno je. Pucaju nasumice, a crnci i dalje viču na nerazumljivom jeziku. Evo nekih bitangi...
  A Gerda puca i baca, a pritom pjeva:
  - U zjenicama SS-a je noćna mora! Jedan skok, jedan pogodak! Mi smo vučice - naša metoda je jednostavna! Ne volimo vući mačku za rep!
  Charlotte također reži kao odgovor. Meci koje je ispalila razbijaju se u komadiće lubanje. I vade oči. Evo jednog prestrašenog crnca kako će bajunetom u bok nabiti plavokosog partnera. On će pljuvati krv kao odgovor. Charlotte pjeva:
  - Anđeli zvjezdanog tmurnog pakla! Čini se da će sve u svemiru biti uništeno! Treba brzom sokolom u nebo poletjeti! Za zaštitu od smrti duše!
  Britanci djeluju neorganizirano, većinom su kolonijalni vojnici: crnci i Indijci, Arapi. Ili padaju, smrzavajući se, ili, naprotiv, naglo skoče i počnu juriti poput bijesnih zečeva. Međutim, djevojke pucaju precizno, a granate, iako fragmenti ne lete daleko, ali gusto! Sada je ostalo malo neprijatelja. Madeleine vrišti na engleskom, glas joj je toliko zaglušujuće glasan da vam ni piska ne treba:
  - Predajte se i poštedit ćemo vam živote! U zatočeništvu ćete imati dobru hranu, vino i seks!
  Upalilo je odmah i pošto već odustaju ... Ruke gore i ...
  Skupilo se pedesetak zarobljenika, od kojih je polovica bila ranjena. Madeleine je zapovjedila:
  - Ubijte ranjenike!
  Vukice su bez ceremonije ispalile metke u sljepoočnice onima koji nisu mogli stajati na nogama, a ostale su ukrcali u automobile i odvezli u najbližu bazu.
  Nakon vrućeg pustinjskog pijeska, Gerdinim golim nogama vrlo je ugodno osjetiti meku gumu. Čak i blaženo stenje... Američki kamioni su vrlo udobni i ne tresu se tijekom putovanja. Nakon pobjede djevojke su vesele. Charlotte upita Gerdu:
  - Koliko ste ih ubili?
  Djevojka je zbunjeno slegnula ramenima.
  - Ne znam? Nisam bio jedini koji je pucao... Ali mislim puno!
  Charlotte je izračunala:
  - Ima nas stotinjak, ubijenih tristotinjak, znači po tri po brata, odnosno po sestru! Impresivan početak rata!
  Gerda je prezirno odmahnula rukom.
  - Nije mi važno! Glavno je da nijedna djevojka nije umrla. Iako je ovo naravno statistika, uništeno je tri stotine neprijatelja, a s naše strane samo su dva vukova ratnika lakše ozlijeđena. Čak se pitam kako još nismo u potpunosti osvojili Afriku, s takvim ratnicima.
  Charlotte je odmah pokvarila raspoloženje:
  - Pa ipak smo izgubili od ovih nesretnih ratnika u osamnaestoj!
  Gerda je ljutito odmahnula svojom plavom glavom, kao da je poprskana novogodišnjim snijegom:
  - To je zbog izdaje! Ali zapravo, bili smo bliže pobjedi nego ikad i to je bilo vidljivo svakome tko nije slijep! Jao, bili smo prekinuti!
  Charlotte se složila, vješto nožnim prstima češkajući svoje bose noge iza lijevog uha.
  - Da, izdaja, sabotaža, mediokritetstvo vojske.... Ali ipak smo razbili Ruse, prisilivši ih na predaju u osamnaestoj godini! Oh, bilo bi lijepo prošetati prostranstvima Rusije, tamo je cool, ali ovdje je vruće!
  Gerda se veselo zahihotala.
  - Ali u Rusiji su tako jaki mrazevi ... Ali kad sam trčao bos po snijegu u planinama, znam o kakvom se brašnu radi.
  Charlotte je pokazala zube.
  - Mala Gerda trči bosa po snijegu koji gori... Simbolično je kao u bajci... Priče čiste, još djetinje i nimalo sebične...
  Gerda je vatreno namignula svojoj prijateljici:
  - To je kao da moramo do Fuhrera?
  Charlotte je potvrdila:
  - Skoro! Samo jašemo, a ne trčimo bosi po vrućem pustinjskom pijesku. Da, čak i nakon pobjede.
  Vezani crnac promrmlja na njemačkom:
  - Strašni anđeli, spreman sam vam služiti! Ti si boginja, ja sam tvoj rob!
  Charlotte je pogladila svoje malo grubo stopalo po smeđoj kovrčavoj kosi crnog zarobljenika.
  - Vi ste crnci po naravi robovi! To je, naravno, dobro s jedne strane, netko mora naporno raditi od zore do mraka, raditi mučki posao... Ali rob po prirodi, podla priroda je izdajica i ne može mu se povjeriti oružje. Mi Nijemci smo pak najkulturniji i najorganiziraniji narod na Zemlji. Velika ratnička nacija, a nisu uzalud njemački plaćenici služili u svim europskim vojskama, pa čak i u Rusiji, i to najčešće na zapovjednim položajima!
  Gerda divljački dobaci:
  - Da, služit ćeš nam kao rob. Imamo posebne menažerije za crnce. I ostaje vam...
  Charlotte je predložila:
  Neka nam ljubi noge. Uostalom, nama će biti ugodno, a Niger se ponizio.
  Gerda je energično odmahnula glavom.
  "Ne znam kako si, ali odvratno je ako čista koža Arijevca dotakne usne smrdljivog Nigera." Tako...
  Charlotte se nije složila.
  - Ne baš! Naprotiv, svidjelo bi mi se. Pa gledaj...
  Vatrena crvenokosa ljepotica gurnula je svoju nožicu u crnca. Oduševljeno je počeo ljubiti duge, glatke, isklesane prste božice. A djevojka se kao odgovor samo nježno nasmiješila, debele usne crnca golicaju preplanulu kožu. Ovdje je jezik zatvorenika hodao po elastičnom, blago prašnjavom stopalu djevojke. Ipak, lijepo je kad poniziš snažnog, gotovo dva metra dugog čovjeka.
  Gerda se iznenadila:
  - Čudno, ali što je s tobom, zar nije odvratno?
  Charlotte se nasmiješila.
  - Ne baš! Zašto bih se zgražao?
  Gerda je radije šutjela: zašto bi se miješala u poslove svoje prijateljice. Zapravo, odgojeni su da Njemica ne treba biti samo ratnik, već i nježna žena puna ljubavi i zdrava majka. Ali ona sama još nije razmišljala o dečkima, možda zbog velikog fizičkog napora ili jednostavno još nije našla svog partnera. Međutim, Charlotte je, čini se, to umorilo. Udarila je crnca gležnjem po nosu, tako da je juška potekla i predložila Gerdi:
  - Možemo li pjevati?
  Gerda kimne.
  - Naravno da ćemo pjevati! Inače postaje tužno!
  Djevojke su pjevale, a njihove djevojke su se složno pridružile, tako da je pjesma tekla kao slap:
  Idemo s lijepom malom iz šipražja,
  Nosi nezemaljsku tugu!
  I hladnoća, goruća jeza,
  Probušen slomljen motiv!
  
  Bose noge u snijegu
  Dolaze male bijele djevojčice!
  Ričući kao vukovi, mećave su zlo,
  Rušenje jata pichug ptica!
  
  Ali djevojka ne poznaje strah
  Ona je borac moćnih sila!
  Majica je jedva pokrivala meso,
  Sigurno ćemo pobijediti!
  
  Naš ratnik je najiskusniji,
  Nemojte ga savijati maljem!
  Ovdje se javori lagano kreću,
  Pahulje padaju!
  
  Kod nas nije običaj da se bojimo,
  Da se nisi usudio drhtati od hladnoće!
  Neprijatelj je debeo s volovskim vratom,
  Ljepljivo je, gadno poput ljepila!
  
  Takva je snaga naroda
  Što je učinio sveti obred!
  Vjera i priroda su za nas,
  Rezultat će biti pobjednički!
  
  Krist nadahnjuje domovinu,
  Govori nam da se borimo do kraja!
  Da planeta bude raj
  Sva će srca biti hrabra!
  
  Ljudi će uskoro biti sretni
  Neka život ponekad bude težak križ!
  Brutalni smrtonosni meci
  Ali onaj koji je pao već je uskrsnuo!
  
  Znanost nam daje besmrtnost
  I pamet palih će se vratiti u redove!
  Ali ako se bojimo, vi vjerujete
  Neprijatelj će odmah zeznuti rezultat!
  
  Zato se moli Bogu
  Nema potrebe za zabrljati, lijenost daleko!
  Svemogući sudac je vrlo strog,
  Bar ponekad može pomoći!
  
  Domovina mi je draža od svega,
  Sveta, mudra zemljo!
  Drži našeg vođu jače od uzdi,
  Procvjetala domovina je rođena!
  Djevojke iz elitnog SS bataljona "Vukovi" su lijepo pjevale, a riječi su bile iskrene. Općenito, postojao je stereotip da SS-ovac znači krvnik! Ali nije. Postojale su, naravno, posebne kaznene jedinice, najčešće u sastavu sigurnosnih divizija, koje su izvodile specijalne operacije, ali većina SS divizija bila je jednostavno elitna garda Wehrmachta. Općenito, mora se reći da crvena, totalitarna propaganda nije najpouzdaniji izvor informacija o Drugom svjetskom ratu. Uostalom, jasno je da komunistički čelnici Agitpropa nisu mogli ne biti nepristrani i objektivno pratiti događaje. Dakle, pouzdano je teško prosuditi gdje je bila prava istina, o zlodjelima nacista, a gdje fikcija. U svakom slučaju, oni koji se ozbiljno bave povijesnim istraživanjem prisiljeni su priznati da nije svaki SS vojnik krvnik i čudovište. Osim toga, prije napada na SSSR; Nacisti su se u cjelini na okupiranim područjima ponašali tolerantno, zapadni izvori ne ukazuju na masovne zločine i pokolje.
  I sada su djevojke pomogle zarobljenicima da izađu iz automobila; prijateljski su tapšali široka ramena plahih muškaraca. Nakon toga su djevojke pozvane na osvježenje...
  Večera je bila skromna, ali s druge strane, zebra je snimljena u pustinji, a svaka djevojka dobila je šiš kebab na arapskom. Općenito, Arapi su, barem izvana, bili prijateljski raspoloženi, a oni koji su znali njemački čak su se pokušavali šaliti ili nježno milovati djevojke po nogama.
  Gerda je odgurnula ljepljivog Arapa i rekla:
  - Nisam ja za tebe!
  Charlotte je slijedila primjer:
  - Nabavi sebi harem!
  Gerda se nasmiješila i predložila:
  - Ali reci Charlotte, što bi učinila da postaneš supruga sultana?
  Crvenokosi prijatelj je sumnjičavo primijetio:
  - Ovo je zapravo kontroverzna sreća... Iako ovisi o čijoj je sultanskoj ženi. Da je veliko Otomansko Carstvo bilo na vrhuncu, onda... Bilo bi čak i jako dobro... Reformirao bih tursku vojsku, poboljšao oružje... I vjerojatno bih prvo okrenuo pogled prema istoku.
  Gerda se složila.
  - Točno! Ali eto, šteta je za Tursku što ni u doba svog procvata nije mogla osvojiti Iran. To je bilo sasvim realno, pogotovo jer je perzijska vojska bila zaostala. Pitam se, veliki Fuhrer, kakvu će odluku donijeti, osvojiti Tursku, ili ipak uključiti u svoju koaliciju, bacajući kost Osmanlijama, uključujući i neke od ne baš vrijednih zemalja Irana?
  Charlotte je zbunjeno slegnula ramenima.
  - Ne znam! Zapravo, u posljednje vrijeme kruže glasine da ćemo napasti SSSR ... Kažu da su ruska bogatstva i masna zemlja Ukrajine prijeko potrebna!
  Gerda je podigla šalicu čaja prstima svoje bose noge i prilično je vješto podigla do brade, ulijevajući smeđu tekućinu u sebe. U isto vrijeme, djevojka je uspjela progovoriti:
  - U Ukrajini ima vrlo bogate, masne zemlje. Pod mudrim njemačkim vodstvom i uz našu visoku poljoprivrednu kulturu, ostvarit će rekordne žetve. A onda imamo i kruha, bit će jeftiniji od vode. A od toga će profitirati i sami Ukrajinci, jer ih sovjetska vlast jednostavno pljačka, tjerajući ih da gladuju!
  Charlotte je kimnula.
  - Mi ćemo te Slavene naučiti našoj velikoj njemačkoj kulturi! Prosvijetlimo ih!
  Ovdje su razgovor prekinuli grubi povici, vrijeme odmora je završilo.
  Ali nakon večere, djevojke su ponovno postrojene i prisiljene na prisilni marš kroz pustinju. Nakon jela bilo je teško trčati, a djevojke su čak malo i stenjale, dok im se tijelo nije zagrijalo. I tako su odjurili kao žerbosi.
  Ovo je virtualna bitka ... I Afrika postaje Njemačka ... I sovjetsko-njemački front ...
  Zimi je Crvena armija ponovno krenula u ofenzivu. Vode se teške bitke.
  Christina, Magda, Margaret i Schella bore se u Pantheru. Stroj, iako ne idealan, ali s brzom paljbom, dalekometnim topom, umjereno okretan i dobrim prednjim oklopom.
  Njemačke djevojke su bose iu bikinijima unatoč hladnoći. I oni vode manevarsku bitku.
  Ovdje Christina puca... Granata pogađa kupolu T-34-76 i probija je. Sovjetski tenk zaustavlja izbačen.
  Djevojke vrište iz sveg glasa:
  - Naš uzeo!
  Tada Magda puca. Ljepotica zlatne kose također je potukla.
  Da, dakle kula je otkinuta u trideset i četvrtoj.
  Tigrice se izmjenjuju u pucanju. I vrlo prikladno. Ovdje su pogodili još jedan sovjetski tenk.
  Sljedeća je došla Margaret. I pogodili samohodne topove SU-76. Vješto sjeban. I pjevala je:
  - Jaka je naša paklena Njemačka, ona štiti svijet!
  A kako će jezik pokazati!
  Zatim je zapucala iz Shellovog topa. Pogodio je sovjetski tenk KV-1S. I djevojka je dobro obavila posao.
  Da, četiri ratnice u bikinijima se bore i ne boje se hladnoće. Nakon što su se žene počele boriti, stvari su krenule puno bolje za Treći Reich.
  Ovdje su piloti Albina i Alvina na nebu. Obje ljepotice u bikiniju i bose. Bore se za sebe na Focke-Wulfovima. A ovaj auto je vrlo ozbiljan.
  Albina pucajući iz zračnih topova kaže:
  - Aktivni kroket! Ne žalite za riječ!
  I kako ona blješti blistav osmijeh! I oborit će dva sovjetska zrakoplova odjednom.
  Alvina je također troje sasjekla zračnim topovima i zacvrkutala:
  - Moj će ulazak biti smrtonosan i dosadan!
  Tada je djevojka ogolila zube i pokazala zube! Ona je sama po sebi šarm, i puna fenomenalnog šarma.
  Albina prekida drugi avion Jak-9 i zaškripi:
  - Zašto su nam potrebni sovjetski piloti?
  Alvina obara LAGG-5 i samouvjereno kaže:
  - Pa da mi Nijemci pobijemo račune!
  Predivan par djevojaka. Kako su krenuli skupljati nagrade za sebe. Ovakvim ljepotama se stvarno ne može prigovoriti. Ruše avione i pokazuju zube.
  A glavna tajna je na hladnoći, djevojke moraju biti bose iu bikiniju. Tada će doći računi.
  I nikad se ne oblači. I zatresi svojim golim prsima, i uvijek će biti visoko cijenjen!
  Albina je presjekla još jedan avion Crvene armije i zapjevala:
  - U velikim visinama i zvjezdanoj čistoći!
  I namignula je, skočila i trzala bosim nogama, urlajući:
  - U morskom valu i bijesnoj vatri! I to u bijesnoj i bijesnoj vatri!
  I opet djevojka energičnim pristupom ruši avion.
  A onda Alvina napada neprijatelja. On to čini okretanjem, pokazuje zube i škripi:
  - Bit ću superprvak svijeta!
  I opet automobil koji je udarila djevojka pada. Da, Crvena armija postaje prilično loša.
  A Albina urla od divljeg zanosa:
  - Sada sam krvnik, a ne pilot!
  Obara još jedan sovjetski avion i sikće:
  - Sagnem se nad nišan i projektili jure prema meti, čeka nas još jedno trčanje!
  Ratnik je izrazito agresivan.
  Ovdje su obje djevojke koje napadaju mete na zemlji. Albina udari tridesetčetvorku i zacvili:
  - Ovo će biti kraj!
  Alvina udara u SU-76 i šapće:
  - Do potpunog uništenja!
  A kako trese bosom nogom!
  Zimi Crvena armija nije uspjela postići značajan uspjeh. Samo su se u području Rževa uspjeli malo zabiti, ali uvođenjem rezervi Nijemci su vratili situaciju. Fritzovi su stvarno jaki.
  A u svibnju 1944., popunivši svoje trupe novim tenkovima, uključujući i napredniji i bolje zaštićeni Panther-2, krenuli su u ofenzivu u regiji Kursk i Rostovu na Donu.
  Ne bi sve bilo tako loše da u ofenzivi nije sudjelovao veliki broj Arapa i crnaca. I što je najvažnije, Turska je također ušla u rat. Dakle, situacija je izuzetno uznemirujuća.
  I Crvena armija, pretrpjevši velike gubitke, povukla se pred nadmoćnijim snagama Wehrmachta.
  Ali hrabrih šest djevojaka, predvođenih Alenkom, bijesno se borilo s Fritzom. A snage su očito bile nejednake.
  Alenka se borila za Kursk, koji su nacisti zauzeli. Očajna ljepotica bacila je granatu golim nožnim prstima i zacvrkutala:
  - Slava Rusiji i rodnoj stranci!
  Tada je Nataška bosim nožnim prstima ispalila granatu i prosiktala:
  - Djevojku štitimo bosi!
  Nakon što je i Anjuta prstima golih nogu poslala smrtni dar i puhnula:
  - Bit će to divan udarac!
  Crvenokosa Augustina golim donjim udom primi i pošalje dar uništenja i zacvili:
  - Usmjerite radar u nebo!
  A onda je zlatokosa Marija golim nogama dala smrt nacistima.
  I pjevala je:
  - Na Madagaskaru, u pustinji i Sahari! Svugdje sam bio, vidio sam bijelu svjetlost!
  A sada će Marusya bosih stopala baciti cijelu hrpu i pjevati:
  - U Finskoj, Grčkoj, a u Australiji, Švedskoj reći će vam da nema ljepših djevojaka!
  Da, šest djevojaka se jako dobro borilo. Ali Fritz je ipak zauzeo Kursk...
  Ne, ne oduprijeti se takvim nadmoćnim snagama. Fašisti drže do sebe i šipke.
  A što utječe na pripremu čudovišta.
  Adolf Hitler bio je jednostavno lud: osjećao se kao pravi despot, kojemu se svi pokoravaju i drhte. Da, ako želite staljinističke uspjehe, onda morate biti poput Staljina, bez sažaljenja i zahtjevnosti prema drugima i sebi (upravo tako je Josif Vissarionovich razmišljao u ovom nizu!). Sada je šuštanje pristojno i auto će se početi kretati. Općenito, Njemačka, uzimajući u obzir satelite, ima ogromnu prednost u odnosu na SSSR u količini industrijske opreme, u kvalificiranoj radnoj snazi iu broju inženjera na svim razinama. To je činjenica, ali proizvodnja oružja još uvijek nije na razini! Njemačka je zaostajala za SSSR-om tijekom cijelog rata, unatoč svim razaranjima u Rusiji. A od čega? Naravno, zbog određenog nereda koji je vladao u raznim resorima, a posebno u vojnoj industriji. Osim toga, negativnu ulogu igrao je nedostatak sirovina, kao i podcjenjivanje neprijateljskih potencijala. Konkretno, 1940. proizvodnja oružja u Njemačkoj bila je manja nego 1939. (ako računamo osovinu, uzimajući u obzir streljivo), i to unatoč činjenici da je rat već trajao, a Treći Reich je preuzeo kontrolu nad velike teritorije s ogromnim rezervama proizvodnih kapaciteta. Pa, što možemo reći o Hitlerovim organizacijskim sposobnostima? Ne previše, tada je bljesnuo, na području vojne industrije.
  Führer je u dugom govoru izjavio:
  - Što se tiče nadzora zrakoplovstva, izvanredne ovlasti dane su Saueru. Pomno će pratiti količinu proizvedene opreme i, ne manje važno, kvalitetu. Osim toga, mnogi vaši prijatelji Goering, iako su nekoć bili dobri asovi, nisu sposobni voditi posao. Nije svaki dobar vojnik i izvanredan general, pa će umjesto obješenog Erica tehničku sferu voditi osoba iz redova profesionalnih poduzetnika koja je u stanju reformirati i ponovno opremiti zrakoplovne snage. Uostalom, Britanija ne spava, povećava i kvantitetu i kvalitetu svojih oružanih snaga, a posebno zrakoplovstva. Moramo biti ispred neprijatelja za dvije glave, za desetak koraka, inače ćemo potpuno izgubiti nadmoć nad neprijateljem. I zato su potrebni kvalitetni koraci.
  Goering se bojažljivo usprotivio:
  - Moji prijatelji, provjereni ljudi koji su dokazali svoju borbenu učinkovitost i profesionalnost.
  Demonski diktator se razbjesnio:
  - Ili sam možda ja, po vašem mišljenju, zaboravio tko je izgubio bitku za Britaniju? Ili tko je podbacio četverogodišnji plan razvoja nacionalne ekonomije. Ili i ti želiš biti bičevan, pa čak i javno. Zato začepi i šuti dok te ne nabiju na kolac!
  Goering je čak sjeo u strahu. Nažalost, s Fuhrerom se ne treba šaliti. Zatim se opet začula buka, još jedan ME-262 avion poletio je u nebo. Auto je bio masivan i imao je čak dva motora. Krila su blago zamašena, sam lovac izgleda prilično prijeteće. Njegove brzinske karakteristike, za 1941. godinu, uglavnom su pristojne, pa čak i rekordne za svjetske standarde. Istina, sam stroj još nije potpuno pouzdan i zahtijeva uklanjanje pogrešaka. Fašistički diktator je, međutim, već dao karakteristike novim, naprednijim lovcima... ME-262 teži više od šest tona, što je neka vrsta preopterećenja. Mlazni lovac trebao bi biti malen, jeftin i okretan. Što se toga tiče, ME-163 bi mogao biti dosta dobar, ali mu je raketni motor previše forsiran i radi samo šest minuta (točnije, još će raditi!), što znači da je domet samo u radijusu od sto kilometara. . Kao bombaš u stilu munjevitosti ili kao lovac za masku za armadne napade na Englesku, to, naravno, nije dobro.
  Ali ME-262 može ponijeti tonu bombi, odnosno koliko i sovjetski frontovski zrakoplov Pe-2. Odnosno, izvrsno rješenje i za lovce i za potporu postrojbama. Međutim, zašto ne stvoriti lovac tipa ME-163 Comet, ali bez raketnog motora, ali s turbomlaznim motorom? Pokušali su poboljšati Comet i činilo se da su doveli vrijeme leta na 15 minuta (ovo je domet do 300 kilometara), što je općenito prihvatljivo za Bitku za Britaniju. Iz Normandije se ipak može dobiti London... Iako nije sve tako očito, treba i bombardirati i vratiti se, a petnaestak minuta nije bilo u tako forsiranom režimu. U budućnosti su raketni i mlazni lovci prepoznati kao slijepa ulica u zrakoplovstvu. Ali dizajn "Kometa" je vrlo zanimljiv, zbog svoje male veličine i lakoće, što znači jeftinost i manevriranje.
  Osim toga, još uvijek postoje vrlo perspektivni lovci ukupne težine 800 kilograma, takve jedrilice da se mogu koristiti u zračnim borbama. Istina, zbog malog dometa, letovi na njima mogu se voditi samo u obrambenim borbama, ili se mogu isporučiti u London na ... Transportima, a zatim se prikačiti natrag na pilote. Ovdje trebate razmisliti. U stvarnoj povijesti, jedrilice nisu imale vremena za rat, a iz nekog razloga sovjetski zrakoplovni generali nisu se usudili isprobati ovu ideju u Koreji. Općenito, nije tužno, ali tijekom Korejskog rata američki pilot prvi je otvorio račun pobjeda. Tako da Yankeese ne treba podcijeniti.
  Nakon završetka leta, mlada svijetlokosa djevojka iskočila je iz pilotske kabine i punom brzinom potrčala prema Fuhreru.
  Opsjednuti nacist broj jedan pružio joj je ruku na poljubac. Što je lijepo kad te djevojke vole, a Fuhrera, čini se, sasvim iskreno obožavaju svi Nijemci, točnije, gotovo svi osim nekoliko zatvorenika koncentracijskih logora. Pilot je s entuzijazmom rekao:
  - To je jednostavno veličanstvena letjelica, ima takvu brzinu i snagu. Otrgnimo sve mladunce kao grijač od surogata!
  Fuhrer je odobrio djevojčin impuls:
  - Naravno da ćemo ga razbiti, ali ... Otklanjanje grešaka na stroju treba provoditi bržim tempom, a to se posebno odnosi na motore. Ovdje će, naravno, biti potrebne radikalne mjere za njihovo poboljšanje, ali ako voditelj-dizajner pomogne!
  Svi su zalajali u zboru:
  - Slava velikom Fuhreru! Neka nam je Providnost u pomoći!
  Zasvirala je himna Trećeg Reicha i kolona mladih boraca Hitlerjugenda krenula je dalje. Pod bubanj su u posebnoj formaciji išli dječaci od četrnaest do sedamnaest godina. A onda je došlo ono najzanimljivije: marširale su tinejdžerice iz Saveza žena Njemačke. Bile su u kratkim suknjicama, gole, bose noge ljepotica mamile su poglede muškaraca. Djevojke su pokušale podići noge više, ali su u isto vrijeme povukle nožni prst, pažljivo stavile petu. Zabavan spektakl ljepotica s besprijekornim figurama ... Istina, lica su bila drugačija, a neke od mladih fašističkih žena bile su pomalo grube, gotovo muževne, a osim toga su ih uvrnule. Pogotovo kad su spojile obrve.
  Esteta Adolf je primijetila:
  - Potrebno je da se dječaci i djevojčice masovnije tjelesno pripremaju. I znam da se puno radi u ovoj prigodi, posebno u Jungvolku, ali ono što je potrebno je uključenost i usvajanje spartanskih metoda. Naravno, uz poticanje na krađu... Naši mladići i djevojke trebaju odrastati kao pristojni, au isto vrijeme nemilosrdni ljudi.
  Vrhovni zapovjednik je zastao. Generali su šutjeli, vjerojatno u strahu od prigovora, ali nisu htjeli potvrditi očito. Fuhrer je nastavio:
  - Rat nije šala, ali nemilosrdnost prema neprijateljima mora biti spojena s međusobnim pomaganjem i bratskim osjećajem prema suborcima. To je ono što moramo usaditi u sve ... Novi nadčovjek je nemilosrdan prema drugima, ali u još većoj mjeri mora biti nemilosrdan prema sebi. Jer inferiornost se najprije mora iskorijeniti u vašoj duši, a onda će slabo, ljudsko tijelo ustati!
  Još jedna stanka ... Generali i dizajneri su odjednom shvatili i počeli snažno pljeskati. Fuhrer je djelovao zadovoljno:
  - Već je bolje, ali sad bih volio vidjeti imitaciju zračne borbe. Tako zastrašujuće i sverazarajuće ...
  Heinkel je bojažljivo upitao:
  - Bojevom municijom ili granatama, moj Fireru?
  Nacist broj jedan kimne.
  - Naravno uz borbu. Osim toga, želio bih razmotriti rad uređaja za izbacivanje. Uostalom, radite na tome... - Fuhrer je odmahnuo šakama. - Kada će, konačno, biti gotov i pušten u masovnu proizvodnju. Uostalom, iskusan pilot je iskusan pilot kojeg treba zaštititi za buduće bitke!
  Fuhrer-terminator je ipak odlučio pokazati dizajnerima moderniju shemu uređaja za izbacivanje. Ovaj sustav bi trebao biti manje glomazan, jednostavniji i lakši. Da je jeftina i već ovladana njemačka industrija šiba sasvim prikladna za ovu svrhu.
  Dijagram sam morao crtati u hodu, ali Hitler je bio jako dobar umjetnik, crtao je jasno, brzo, linije dijagrama i zavoji bili su ravni i jasni bez ikakvih ravnala i šestara. Terminator-popadanec je smatrao da je, naravno, čudno da su Nijemci, koji imaju, općenito, tako jaku i donekle naprednu ideologiju kao što je nacionalsocijalizam i totalitarni sustav, prepustili rat Rusima. Možda je to zbog činjenice da su ruski vojnici bili jači i izdržljiviji od njemačkih i brže su se naučili boriti.
  Općenito, ako pogledate tijek rata u cjelini, onda da, Rusi, odnosno sovjetska vojska, naučili su se boriti, a Nijemci su, takoreći, zaboravili kako ... Njihovo zapovjedništvo donosilo je odluke na razini učenika prvog razreda, a možda i niže ako učenik prvog razreda ima iskustva u vođenju vojnih operacija u strategijama u stvarnom vremenu . A da ponekad djeca od šest godina već tako vješto vode virtualne vojske, onda nije grijeh naučiti i njih i Žukova i Mainsteina. Međutim, neki istraživači smatraju i Žukova i Mainsteina osrednjim. Također postoje kontradikcije u pogledu broja opreme, posebno zarobljene, francuske. Hitlerovo pamćenje (dobro sjećanje, pogotovo dok je još bio zdrav!), sugeriralo je da je bilo 3600 zarobljenih tenkova od Francuza, vrlo impresivna brojka ... Neki modeli, poput SiS-35, bili su superiorniji od T-a 34 u svom oklopu, iako samo u prednjem oklopu . Dakle, ovaj se tenk može proizvoditi i u francuskim tvornicama, osim zamjenom oružja od 47 milimetara sa cijevi dugom 75 milimetara. Zapravo, ovo možda neće biti dovoljno. Velika Britanija i SAD općenito uvijek su najviše cijenili oklop kod svojih tenkova. Evo, na primjer, Churchill od četrdeset tona imao je rezervu od 152 milimetra - naspram 120 - za teški tenk IS-2.
  Fuhrer je još nešto rekao dizajnerima:
  - Aerodinamičkih tunela imamo sasvim dovoljno, pa tražite optimalniji model letjelice i stvarajte aerodinamične forme, a da je ne nosite na skupa testiranja, gdje stradaju i naši najbolji asovi. Na primjer, model letjećeg krila je vrlo učinkovit, pogotovo ako se može promijeniti debljina i kut nagiba. Već sam ti dao crtež, tako da bi bezrepi trebao biti spreman. Procijenjena brzina će mu biti ravnomjerna s Yumo motorom do 1100 kilometara na sat. Zato samo naprijed, ali nemoj ići!
  Adolf the Popadanets također je savjetovao kako povećati brzinu puhanja u lulu. U pogledima dizajnera uhvatio je slabo skrivenu ironiju: kako, kažu, običan kaplar toliko zna. Ne vjeruju li u Fuhrerov genij? Što ćemo shvatiti... ili ne, nećemo shvatiti, ali ćemo im dokazati svoju naobrazbu.
  Uslijedio je ručak na otvorenom, a sluškinje su postavile stolove i stolice. Lijepo... Ali kakve reforme u nacionalsocijalizmu napraviti? Kao što je smanjenje broja neprijatelja i stvaranje prijatelja. Evo, na primjer, nemojte na svakom koraku uzdizati njemačku rasu i možda čak prestanite dijeliti narode na klase. Međutim, formalno, podjela naroda na inferiorne i arijske još nije legalizirana. Ovo pojednostavljuje stvari. Općenito, Hitler je započeo masovno istrebljenje Židova upravo nakon napada na SSSR. Zašto bi imao skokove? Možda se nadao da će ga svjetski cionizam blagosloviti za rat protiv boljševizma, a Zapad podržati. A onda, kada su Britanija i Sjedinjene Države odlučno rekle, ne Wehrmachtu, Fuhrer je pobjesnio? Počeo se osvećivati onim Židovima do kojih je mogao doći? Hitler je, naravno, idiot koji je inscenirao holokaust i time diskreditirao ideju nacionalsocijalizma. Sada su riječi nacist i krvnik postale sinonimi. Mnogi također brkaju nacionalizam i fašizam, možda zbog suzvučja riječi nacist. Ali to uopće nije istina. Fašizam u principu nema nikakve veze s nacionalsocijalizmom. U svojoj srži, koncept fašizma nastao je u Francuskoj u devetnaestom stoljeću i imao je potpuno drugačije značenje.
  Svojevrsna bit doktrine fašizma u izvornoj verziji bila je svedena na uspostavljanje korporativnog duha, osjećaja druženja među kapitalistima. Tada je Mussolini svojim crnokošuljašima unio učenje fašizma. Pa fašistima su naciste prvi prozvali njihovi neprijatelji i politički konkurenti. Istini za volju, nacisti su postupili okrutno, pa je fašist dobio pogrdno, negativno značenje. U Rusiji su svojedobno nacionalisti doživjeli određeni uzlet, osobito početkom devedesetih, dosegnuvši maksimum 93.-94. Zatim je rat u Čečeniji doveo do porasta pacifističkog raspoloženja u društvu i privremenog pada nacionalizma. Rat u Jugoslaviji i bombardiranje Srbije doveli su do privremenog porasta patriotizma, ali potom do raskola u nacionalnom pokretu. U Rusiji su nacionalisti imali problema s vođama... Nisu imali svog Fuhrera... Istina, Žirinovskog su uspoređivali s Hitlerom, a on je u nečemu i nadmašio Adolfa. Primjerice, po brzini političkog uzleta, četiri godine nakon osnutka stranke, zauzimaju prvo mjesto na parlamentarnim izborima. Ali Žirinovski se ponašao nerazumno i nije uspio ne samo razviti uspjeh, nego čak ni zadržati ono što je postigao. Ovdje se mora reći, prije svega, da je to bila njegova osobna krivnja. Nedisciplina u stranci, afere u koje je upadao. Ali pravi Hitler uopće nije sjedio u Reichstagu i nitko nije prikazivao njegove filmske napade bijesa na televiziji. A televizije nije bilo. Iako je uspjeh Žirinovskog na izborima 1993. zasluga njegova uspješnog rada s televizijskom publikom.
  Lijepa djevojka među slugama sjela je do Fuhrera i stavila mu ruku na njezino golo koljeno. gugućući:
  - Razmišljate li o nečemu, moj Fuhreru?
  Pokrenuo se nacistički diktator i ujedno virtualni igrač. Primijetio je da nije pojeo juhu od povrća i voćnu salatu. Fuhrer je poljubio djevojku u usne, osjetivši njezin mladenački slatki miris, i izjavio:
  - Vozit ćeš se u autu sa mnom. A vi svi na posao, vrijeme jela je prošlo.
  I opet su se zupčanici državnog, ne sasvim, međutim, dobro podmazanog mehanizma počeli okretati. Na povratku je Fuhrer vodio ljubav s ljepotom, pa se čak pitao odakle mu tolika energija i snaga. Uostalom, rekli su da je Fuhrer bio impotentan i, općenito, navodno invalid, koji je bio bolestan od sifilisa (laž) i kastriran (općenito izmišljotina!). Istina, Hitler nije uspio steći potomstvo ... Pa, sutra će se on sam pozabaviti ovom stvari ... Ili ne, ipak morate pozvati Himmlera. Općenito, u stvarnoj povijesti, Fuhrer je dramatično povećao ulogu SS-a. Očito će u ovoj alternativi morati proći ovuda. I da je podređenost kriminalističke policije SS strukturi kao cjelini razumna, sada će se svi podaci i ormarići datoteka stopiti u jedan izvor. Osim toga, primjena torture protiv kriminalaca i onih naprednih metoda ispitivanja koje su karakteristične za Gestapo i druge tajne policijske strukture, značajno će povećati stopu razotkrivanja.
  Istina, broj nevinih žrtava može se povećati, ali ... Velika većina SS-ovaca su pristojni ljudi, a iskusni istražitelj u pravilu odmah vidi: osoba laže ili govori istinu i rijetko griješi. O tome mogu suditi mnoge kriminalne kronike.
  Nakon što je riješio još nekoliko tekućih poslova i pozvao dvije potpuno nove djevojke da zagriju krevet, Fuhrer je, položivši glavu na gole raskošne grudi ljepotice, zaspao ...
  Ovaj put se vratio ranije prekinutom snu o velikoj svemirskoj bitci. Opet u svom prozirnom lovcu, dok neprijatelj pokušava napasti redove vojske Velike Rusije. I hit u igri Fuhrer of the Hypernet, i njegova partnerica, napuhana, ali u isto vrijeme mišićava plavuša, pokušavaju glumiti, sinkrono pomažući jedno drugom. Ružni neprijateljski borci, pokušavajući uzeti broj, koristeći svoju brojčanu nadmoć. Nesklad borbenih armada Shitmana sve je očitiji. Brodovi im se čine sve odvratnijima. Kapetan Vladislav je tehnikom "kante" prilično uspješno odrezao automobil u obliku iskrivljene cipele i stavio ga:
  - Što nije bez razloga i Hitlerov i Staljinov otac bio postolar!
  Kao odgovor, njegova plavokosa partnerica bljesnula je svojim golim, ružičastim štiklama:
  - Ne trebaju mi čizme ni druga obuća. Sa svojim bosim nogama puno bolje osjećam i najmanju zakrivljenost vakuuma, odnosno vibracije prostora! O moj Fireru, bi li volio biti djevojka?
  Vladislav se na to nasmijao:
  - Bilo bi zanimljivo nakratko. Svi kažu da žene imaju puno jači i duži orgazam od muškaraca, pa sam baš htjela provjeriti je li to stvarno tako?
  Plavuša se zahihotala.
  - Napredak vam može dati priliku da i ovo iskusite... Osim, naravno, ako ne izgubimo veliku svemirsku bitku. Ima previše neprijatelja. Car Almaztigr 13, koji još nije rođen, ali nam već zapovijeda, može umrijeti.
  Hit u Fuhreru je primijetio:
  - Veliki zapovjednik, u ratu kao glava, što veća veličina, to teži gubitak!
  Plavuša je, umjesto odgovora, počela uvijati borac. Popila je perec čim se udaljila od ovnura, a onda vrlo precizno uzvratila. Neprijateljska kola su planula i počela se cijepati, i to na vrlo male komadiće, poput makova zrna, plamene komade. Djevojčica, podižući žvakaću gumu bosim nožnim prstima i bacajući je tako vješto da ju je pogodila pravo u isplaženi jezik:
  - Lijepo! Kad žvačeš, onda jedi!
  Ali hladni ratnik nije bio te sreće, opet su ga udarili, iako tangentno, a ratnik-kapetan je zaurlao:
  - Kako sam dobio ove ženske udarce!
  Plavuša je zakolutala očima.
  - Niste zadovoljni milovanjem? Želite li nešto ozbiljnije? Eto što ste svi vi muškarci nestrpljivi, skloni izdaji!
  Vladislav se nasmijao i gotovo progutao oštri odgovor šitmenstanskih boraca. Slika bitke se donekle promijenila. Neprijatelj se činio neiscrpnim, uvodeći sve nove i nove snage u bitku. Posebno su opasni bili ultra-bojni brodovi, golemi poput asteroida, polako su izgledali kao da su obojeni simpatičnom tintom (koja se pokazala kad ih upalite lampom) koja se pojavila iz vakuuma. Shitman je pokušao prije svega saviti bokove, napraviti obimni manevar, vjerojatno stvoriti kotao u svemiru.
  Trupe Velike Rusije borile su se hrabro, a u isto vrijeme nisu bježale od manevara. Tako je korištena metoda, mobilna obrana, kao i odvažni manevri i zaroni. Na primjer, bojne krstarice i hvataljke svemirske vojske Velike Rusije ili su nestale ili su se, naprotiv, pojavile u pozadini strašnog protivnika. To je podsjećalo na lov ribe u ledenoj rupi - izronile su, zgrabile plijen (nekakav zimski kukac, a ako je lovac bio som, onda ptica!) I opet u rupu. U ovom slučaju, brodovi Dermostana su se odmah izgubili, počeli su se skupljati, pa čak i otvorili vatru jedni na druge. Smiješna erupcija plazme sa spaljivanjem zvjezdanih brodova. Na primjer, čak je i ultra-bojni brod, primivši nekoliko pogodaka termopreonskih projektila, planuo plavim i zelenim plamenom. Tada je veliki ratnik (nastavljajući uništavati usrane ljude koji su se lijepili poput lišća za kupanje!) prijatelj vidio sliku unutar gorućeg ultra-bojnog broda. I kakav impresivan kolos, posada od čak dva milijuna vojnika i pedeset milijuna robota!
  Borci unutar broda su različite vrste ološa: trolovi, goblini i nekoliko hibridnih vrsta, na primjer najmasovniji: mješavina krpelja i cigareta, točnije čak i opušaka! Pa strašna bića, kao iz horor filma koje je nacrtao narkoman.
  Stvorenja očajnički žele pobjeći, ali se u isto vrijeme sudaraju jedno s drugim, bodu, režu, grizu. Ovdje se pojavio stroj za mačevanje posebno dizajniran za borbu s ukrcajem. I naoružana je: kvazi-plazma mačevima, i to ne ravnim, već zakrivljenim za razne manevre. Ovdje se prvi stroj za mačevanje usjekao u živi nered onih koji su istjecali iz golemog broda koji je plamtio vatrom. Smjesta su komadi nasjeckanog mesa i pougljenjena tijela poletjeli na sve strane. Iza nje se pojavio prijatelj, izgledala je poput pauka, samo je ud imao najmanje trideset, a bili su u obliku anihilacijskih potoka koji su mogli prepoloviti i dinosaura.
  Jedan od šitmenskih časnika je povikao:
  - Oh, nemoj me rezati! Pješak je pojeo kraljicu!
  Ali nije imao sreće, opušak sa šapicama krpelja, samo još odvratniji, naletio je na antenu i visio probušen na njoj. Međutim, kako on cvili, više se nije čulo u toj najluđoj, sve većoj kakofoniji. Jezici plamena princeps plazme, pretežno plavi i narančasti, preplavili su prestravljene borce Shittona, uzrokujući da se sprže. A strojevi za mačevanje divljali su unutar ultra-bojnog broda. Očito je u njihovom programu jasno utisnuto: ubij, ubij i još jednom ubij! I za koga ih, zapravo, nije briga. I hodnici su bili bučni strašna giperrubka.
  Međutim, sada je ultraplamen već stigao do strojeva za mačevanje, kao i do mnogih goblina, a pandže - opušci već su se raspali u fotone. Tako se ultra-bojni brod počeo postupno raspadati na nekoliko dijelova. Iako je raskol tekao sporo, nije nimalo izgledao manje zloslutno. Osobito u pozadini velikog broja drugih, bilo blještavih minijaturnih supernova, ili obrnuto, naboranih zvjezdanih brodova. Nažalost, ne samo Dermostan, nego Velika Rusija.
  Na primjer, krstarica s amblemom srpa i čekića izgubila je kontrolu i zabila se u neprijateljski drednot. Kada se dvije mase sudare subluminalnom brzinom, to je jednako udaru rakete za uništavanje. Suze s ogromnom snagom (ako se tako može izraziti, naravno). Eksplozija je procvjetala poput tulipana raznobojnih latica, iznenada progutavši sve što postoji oko desetak drugih kilometara. Vladislav-Adolf je rekao:
  - A naši kao da su već u raju!
  Plavuša je filozofski primijetila:
  - Raj je jedino dobro mjesto gdje se nikome ne žuri, pa makar bio i u paklu!
  Udarnik u Hitleru se složio:
  - To su paradoksi svemira. Ne želimo doći na dobro mjesto, ali loše samo po sebi stvara ovisnost! Tako da nije ni jasno što je bolje, život ili smrt.
  Djevojka je filozofski primijetila:
  - Život je uvijek bolji od smrti. Nije ni čudo što gotovo svi ljudi tako misle. Međutim, mišljenje ljudi je, kao i sve ostalo u našem svijetu, relativno.
  Fuhrer, izvevši još jedan prilično lukav zaokret, koji mu je omogućio da obori dvosjed, što znači mnogo skuplji i bogatije naoružani lovac (kako je samo lijepo eksplodirao, kao da je planuo vatromet složenih kombinacija pirotehničkih materijala), biseri rascijepljene materije rasuti po vakuumu. Vladislav-Adolf je primijetio:
  - Ideje ljudi, i o prirodi i o Bogu, vrlo su kontradiktorne. Općenito, postoji čak i pojam reaktivnog, odnosno čak destruktivnog uma, koji tjera čovjeka da uopće vodi onako kako bi pragmatični instinkti i promišljanja svrsishodnosti trebali nalagati.
  Plavuša koja je teško izašla iz okrutnog poniranja (a to se radi i kad sedam boraca jurne na vas odjednom), reče:
  - Okani se pragmatike - uključi matematiku!
  - Nije smiješno! - uzvratio je Vladislav.
  Odjednom je pred kapetanom mornaričkog zrakoplovstva isplivala slika zapovjednog mjesta vojske Velike Rusije. Doista, to je, dakako, dar, sposobnost prodiranja u svetinju nad svetinjama, pa čak i prepoznavanja, makar i ne tuđih namjera, nego vlastite zapovijedi.
  Ovdje je to zastavni bojni brod, promjera impresivnih sto kilometara, zastavni brod svemirske vojske Velike Rusije. I ovaj se brod, naravno, također bori, jer deseci tisuća snažnih topničkih cijevi ne mogu biti osuđeni na neaktivnost. Međutim, vodeći ultra-bojni brod pokušava djelovati sinkronizirano s drugim kapitalnim brodovima. Neprijatelju je nemoguće dati i najmanju šansu da uništi zastavni brod, gdje se nalazi glavno zapovjedništvo eskadrile svemirske vojske Velike Rusije.
  Čak i iznenađujuće, glavni zapovjednik i monarh samo je fetus koji leži u maternici. Sama majka uronjena je u stanje sna kao što je suspendirana animacija, jer bi inače obavljanje njezinih dužnosti bilo previše bolno. A funkcioniranje već dovoljno razvijenog, s udovima i, što je najvažnije, prilično velikog mozga embrija-monarha osiguravaju brojne kibernetičke jedinice. Sama klica, koja vlada velikim ruskim carstvom, osjeća se prilično ugodno.
  Da, naravno, i on je opterećen potrebom, već je godinu dana unutra u mami. O trčanju, pomicanju bilo čega može se samo sanjati. A to su bolni snovi, jer rođenje znači trenutni nestanak. Fetus komunicira s vanjskim svijetom pomoću skenera. Naravno, oni ne pokazuju stvarni izgled zapovjednog embrija, već sliku koja više može pobuditi povjerenje. Konkretno, naočit mladić pojavljuje se u liku nerođenog kralja. Izdaje zapovijedi vojnicima jasnim, zapovjednim glasom:
  - Koristiti princip elastične obrane. Baš kao i tisućama godina prije, slabe sile, brojčano inferiorne, koristile su se nepobitnom činjenicom da je manja masa mnogo pokretljivija od velike. Budući da oskudnu masu karakterizira beznačajna tromost!
  Djevojka maršal je potvrdila:
  - Naravno ... Sposobnost vojske da manevrira ključ je pobjede. Naravno, treba izbjegavati krajnosti. Uostalom, mrav nije kralj zvijeri!
  Embrio Warlord se nacerio.
  - Najsmrtonosnija stvorenja su bakterije. Iako ne, možda čak ni virusi! Iako primitivan organizam, ali učinkovit! Ovdje je neprijatelj okupio goleme snage, iz gotovo cijelog svemira, što znači da je izložio ostatak područja.
  Vilenjački maršal Fego s ljubičastim i narančastim kiticama primijetio je:
  "Ponekad je naizgled beznačajna prednost dovoljna za pobjedu na ograničenom dijelu fronte. Takav je čudan aksiom mnogih bitaka, raznih civilizacija!
  Fetus Emperor se nasmijao kroz skenere.
  - U ovom slučaju vidite korijen.
  U međuvremenu, armade Dermostana pokušale su se pregrupirati u pokretu. S pozadine im je prišla vrlo znatna pričuva. Tisuće velikih zvjezdanih brodova i milijuni manjih brodova poletjeli su koristeći formaciju zvona. Kao rezultat toga, vatrena moć parazita je značajno porasla. Maršalka je uzbuđeno rekla:
  - Evo još jednog aduta koji je bacio protivnik gad. Ipak, naša inteligencija nije bila na visini, nije bila predviđena mogućnost uvođenja tako velikog broja snaga.
  Hologram cara u obliku dječaka koji je šutnuo mač. Projektil se zabio u vrata. Eksplodiralo je gotovo odmah. Prvo, bljesak koji vadi oči, a zatim rast ljubičaste gljive, uništavajući sve u dometu topova bojnog broda. Dječak hologram je rekao:
  - Evo, fenomenalno zabijanje lopti! Pa neka se protivnici izleže. Imam iznenađenje za njega.
  Vilenjak Fego je s izvjesnom sumnjom gledao sliku bitke. Armada Dermostana izgledala je bolno zastrašujuće. Posebno ultra-bojni brodovi, čiji su promjeri dosezali dvjesto pedeset kilometara. Vilenjak se odjednom sjetio svog rodnog planeta... Ondje ima idiličnu prirodu, nema čak ni insekata krvopiju. A lavovi... Pa ne baš lavovi, nego hibridi s različkom. Općenito, ovo je prekrasna zvijer: tijelo cvijeta različka, a zlatna griva razvija se na vjetru. Štoviše, različak mijenja svoju sjenu ... Odmah je iskrena ružnoća usmjerena i protiv ljudi i protiv vilenjaka.
  Plavokosi maršal reče:
  "Ne znamo koliko neprijatelj ima rezervi, ali čini mi se da je vrijeme da premjestimo našu pukovniju iz zasjede.
  Car klica je uzvratio:
  - Sad nije vrijeme za pokazivanje karata!
  Maršalka se pokušala raspravljati:
  - Ako naši poginu, neće se imati tko boriti!
  A onda je pronađen zapovjednik-embrij:
  - Ne možete dobiti rat bez žrtava. U šahu se može, ali u pravoj borbi ne može! Nemilosrdno ratno pravo - gubici su kao kiša koja natapa izdanke pobjede, samo treba paziti da gubici ne prerastu u pljusak koji spere izdanke! - Tada je hologram poslan iz maternice odjednom postao ljubaznije lice. - Ali zar ne mislite, da bi se smanjili gubici, posebno od vatre ultra-bojnih brodova, neka svemirski brodovi Velike Rusije odlaze u spirali.
  Vilenjački maršal podržao je vrhovnog zapovjednika Embrija:
  - Točno, samo tako. Još se ne zna koliko će snaga neprijatelj moći izbaciti iz podzemlja.
  Doista, svemirski brodovi Shittona pokušali su se kretati u gustom jatu. Istodobno, uopće nisu štedjeli streljivo, bacajući projektile na milijune, ne mareći ni za točnost pogotka. Činilo se da milijarde žigica pale po vakuumu da se rasplamsaju hiperplazmom, spale sve živo i pokretno, a zatim se ugase. Ruski ratnici pucaju mnogo preciznije, ovdje je neprijateljski veliki drednot tutnjao, raspršujući krhotine poput konfeta poput petarde. Smrtonosni konfeti koji su oborili nekoliko brodova Shittona. A broj uništenih fregata bastardne civilizacije nije nimalo izračunljiv. Istina, ginu i ruski brodovi. Ovdje je oštećena krstarica u očaju jurnula poput ruskog tenka na Kursku izbočinu i zabila se u neprijateljski ultra-bojni brod. Stotine tisuća života prekinuto je odjednom, a ono je gorjelo, a kao da je plinovod raznio ogromnu cijev.
  Patuljasti maršal turobno primijeti:
  - Savijaju nas, ali mi ne odustajemo! - Primijetio je kvadratni zapovjednik (ili bolje rečeno, njegova holografska slika, sam patuljak je bio na drugom brodu klase Gross-dreadnought!). - Bilo bi potrebno nanijeti barem neke protunapade na neprijateljske komunikacije i linije opskrbe.
  Fetus Emperor se nasmiješio kroz svoje dječačke holograme.
  - Što misliš da sam ja - naivčina!
  Gnom maršal je zagunđao i raširio šape:
  "Ali oni uopće ne štede streljivo. To znači da su dovoljni. Nije li tako, gospodaru?
  Car Embrion se usprotivio:
  - Ne, ne ovako! Veliki zapovjednik vredniji je od glave, pa mu kaciga opreza i kamuflaža lukavstva neće škoditi! Ukratko, neprijatelj je još uvijek u slatkoj iluziji da je s njim sve u redu, ali zapravo je naša pobjeda već blizu! Neočekivano udariti jednako je zamjeni šake mačem od legure čelika!
  
  
  WITTMAN JE ŽIV
  Mala promjena u povijesti povezana s velikim uspjehom nacista tijekom ofenzive u Ardenima. Nacisti su se kretali brže, uspjeli su prijeći mostove i zauzeti skladišta s oružjem, streljivom i gorivom. Uspjehu je pridonijelo i Wittmannovo sudjelovanje u štrajku, koji za razliku od stvarne priče nije umro! I što? Pravi heroji ne umiru i besmrtni su! Wittmann se nastavio boriti i zabijati. Nakon uništenja 200. tenka postao je prvi i do sada jedini tenkist odlikovan Viteškim križem željeznog križa s hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  Wittmannov genij malo je pomaknuo tijek povijesti. A Nijemci su ispali malo uspješniji, brži, učinkovitiji. I uspjelo im je ono što se zamalo dogodilo u stvarnoj povijesti, ali doslovno par sati nije bilo dovoljno. I tako su skladišta zarobljena, a njemačka vojska je stekla poraznu moć. Kao rezultat toga, zauzet je Bruxelles, a stotine tisuća britanskih i američkih vojnika zarobljene su.
  Staljin se nije žurio s napadom, želeći da se saveznici na Zapadu snažnije slome.
  Borbe su pokazale da je "Tigar" -2 vrlo učinkovito oružje i s oružjem i s prednjim oklopom. Nijemci su, vidjevši da je Crvena armija pasivna na istoku, rasporedili dodatne jedinice u borbu i počeli nizati uspjehe. Fritz je također dobio najnovije samohodne topove E-25, koji su imali malu veličinu i težinu, ali snažno oružje i dobar oklop, i što je najvažnije, pokretljivost.
  Kao rezultat, nove pobjede... Fritzovi su već u Parizu. Ponovno zauzimaju glavni grad Francuske.
  A Staljin to želi - da se pobiju saveznici, a onda će cijela Europa otići u SSSR.
  Lukavi lisac Staljin... Ali ni Churchill nije idiot. Kad je Roosevelt umro, oni su zajedno s Trumanom uzeli i sklopili primirje s Trećim Reichom. Istodobno, povlačeći ostatke poraženih trupa iz Francuske. I naravno uz kompletnu razmjenu ratnih zarobljenika, pa čak i uz opskrbu gorivom i potrepštinama Trećeg Reicha.
  Kao odgovor, Njemačka je ukinula antisemitske zakone. Međutim, Židovi su ostali u logorima, ali nisu spaljivani, već samo tjerani na rad, dok su Amerikanci u logore slali konzerviranu hranu i žitarice.
  Nijemci su sebi odvezali ruke u Francuskoj i Italiji. Sada je Staljin bio taj koji je predložio separatni mir. Ali Hitler je odbio. U lipnju je započela Fritzova ofenziva. Prvi tenkovi E-50 ušli su u seriju. Ali kako se pokazalo, automobil nije bio posve uspješan. Njegova težina ostala je visoka na gotovo 65 tona, s pravom nižom siluetom od Tiger-2, ali je oklop bio iste debljine, očito nedovoljan, osobito duž bokova. Nešto bolji bio je top 88 mm i duljine cijevi 100 EL. Ispalila je dvanaest metaka u minuti.
  Voznim performansama dodao je snažniji motor, ubrzavajući do 1200 konjskih snaga. Općenito, tenk je, naravno, dodao u usporedbi s "Tigrom" -2 i imao je nešto racionalniji nagib oklopa, ali je ostao ranjiv sa strane.
  E-100 je bio bolje zaštićen, ali je njegova velika težina otežavala transport i borbenu uporabu. Samohodni topovi E-25 pokazali su se najuspješnijima, s vrlo niskom siluetom prednjeg oklopa od 120 mm s velikim nagibom i ugrađenim oklopom od 82, a top za Tiger-2, bio najbolji samohodni top Wehrmachta i Drugog svjetskog rata. Ubrzao je do sedamdeset kilometara na sat - motor od 700 konjskih snaga, a čak su i granate IS-2 odbijale u čelo.
  Nijemci su glavni udar zadali iz Mađarske, pokušavajući spasiti još uvijek okruženu Budimpeštu. Borbe su bile izuzetno žestoke.
  Ofenziva je započela 22. lipnja, a obrana Crvene armije bila je vrlo snažna. Nijemci još uvijek imaju malo tenkova E-serije, samo samohodne topove E-25 u prilično velikom broju - prilično su jednostavne za proizvodnju i jeftine. Ovdje u njemu leže dvije djevojke u bikinijima. Automobil je niži od manje od jednog i pol metra i zahvaljujući tome tako je dobro zaštićen i naoružan relativno malom težinom.
  Dvije djevojčice Charlotte i Gerda, ležeći, pucale su na sovjetske puške. Ispred njih su se kretali raspali automobili na radio-upravljanje i čistili minska polja.
  Crvena Charlotte je opalila iz topa. Svladala je sovjetski pištolj i zatresla prsa, jedva prekrivena tankom trakom tkanine. I gugutala je:
  - Bijesna vatrena hiperplazma!
  A onda će i nju Gerda ošamariti, koristeći gole nožne prste. I cvrkuće:
  - Ja sam jako cool djevojka i nisam loša ...
  Samohodni top se sam pomiče. I stane s vremena na vrijeme. Prednji oklop joj je jako nagnut, što daje dobru zaštitu. U sovjetskim topovima granate su osjetljive na rikošet. I ništa ne prijeti takvoj samohotki u čelo. Ovdje još mogu probiti ploču. Ali djevojkama se ne žuri. Učinkovit samohodni top nadmašuje SU-100 u probijanju oklopa, a također je bolje zaštićen, mobilniji i istovremeno lakši.
  A Crvena armija ima malo sušilica. Uglavnom, tenk T-34-85, koji nije dovoljno moćan s topom, a oklop je prilično slab. A njemački samohodni top E-25, usput, lakši je, puno jači u oklopu i topovima.
  Djevojke se svađaju... Vrlo lijepe i mlade. A njihovi samohodni topovi bombardiraju i bacaju ...
  Fritz se na kraju uspio probiti do Budimpešte. Uvjerljiva pobjeda, sovjetske jedinice opkoljene. Mnogi su zarobljeni i ubijeni.
  Istina, gubici nacista su opipljivi. I ne toliko snage. Pa ako se oprema još proizvodi, onda ljudski resursi nisu dovoljni.
  A vojska poziva djecu i žene. Ili stranci, ali oni nisu dovoljno pouzdani.
  Ipak, borbe se nastavljaju... Crvena armija se vrlo tvrdoglavo odupire, ima mnogo obrambenih linija. Nijemci napreduju još stotinjak kilometara i staju. Nema dovoljno snage. I sama Crvena armija kreće u ofenzivu. Ali ni on nije baš uspješan i lagano gura Nijemce unatrag.
  Dok ne dođe zima... Linija bojišnice se stabilizira. Crvena armija u siječnju 1946. nastavit će napredovati u Istočnoj Pruskoj i Poljskoj, ali lagano napreduje.
  Nijemci ne ljuljaju brod zimi. Bitke su krvave. Ali prva linija je neaktivna...
  I dolazi razdoblje karakteristično za Prvi svjetski rat. Prednja linija postaje neaktivna. Nijemci i strane divizije napreduju ljeti, a Crvena armija zimi. I nitko ne može postići značajan uspjeh.
  Godina za godinom rat traje. Nijemci su nešto ispred SSSR-a u razvoju mlaznih zrakoplova. U SSSR-u se MIG-15 pojavio u masovnoj proizvodnji tek 1949. godine. Ali s druge strane, Nijemci su u to vrijeme imali ME-462 i XE-362. I što je najvažnije, diskoteke koje se ne mogu oboriti iz snažnog laminarnog mlaza streljačkim oružjem.
  U tenkovima, njemačka serija "E" ... Za razliku od njih, pojavili su se T-54 i IS-7. No, Nijemci su tada postavili AG seriju - savršeniju piramidalnu.
  Ali nitko nije bio u prednosti. Linija bojišnice stoji.
  Sve dok Staljin nije umro u ožujku 1953.
  A onda su Nijemci, iskoristivši neku zbrku u stranačkom vodstvu i borbu za vlast, uspjeli. Ali onda nakon uhićenja i smaknuća Berije, imenovanja Vasilevskog, velikog stratega, za vrhovnog zapovjednika i jačanja čelnika Državnog odbora za obranu Malenkova. Linija bojišnice se stabilizirala unutar granica Europe.
  Nijemci su, dok je trajalo razdoblje borbe za vlast u SSSR-u, uspjeli doći do Njemana, povratiti Balkan, Rumunjsku, Bugarsku, Slovačku, Grčku, Albaniju i povratiti punu kontrolu nad Europom.
  Ali linija bojišnice ponovno se stabilizirala već na granicama SSSR-a 1941.
  A onda prosinac 1955. ... Crvena armija zimi, prema tradiciji, ponovno napreduje. Koliko godina traje rat? Horor četrnaest i pol! I tome se ne nazire kraj!
  Sve dok je Hitler živ, rat neće prestati. Malenkov naginje miru u bivšim granicama do 22. lipnja 1941. godine. Ali Hitler je tvrdoglav i želi pobijediti pod svaku cijenu!
  Crvena armija napreduje. Najnoviji tenk IS-12 kreće u borbu. Stroj s puškom kalibra 203 milimetra. Veliki, s deset mitraljeza. I šest djevojaka - članica posade. Isprobali su prvi model tenka. Je li prevelik i težak. Je li auto učinkovit? Cure, unatoč Božiću 25. prosinca i mrazu, u jednom bikiniju. Istina, spremnik ima najnoviji plinski turbinski motor i u njemu je toplo. Osim toga, šest djevojaka nije jednostavno.
  Bore se od četrdeset i prve godine. I bio je gotovo gol po svakom vremenu. Zapravo, kad ste stalno u bikiniju, već se prestanete smrzavati. A koža postaje elastična i jaka.
  Djevojke golih nogu voze stroj za ubijanje. Stvarno su slatki i lijepi.
  Alenka je ovdje glavni i zapovjednik posade. Što samo djevojka nije vidjela u četrnaest i pol godina rata. Gdje nije bila. Prošla je frontu od Bresta do Staljingrada, od Staljingrada do Visle, a sada napreduju u području Bjalistoka. Sam Bialystok još uvijek drže Nijemci. Linija bojišnice formirana je stabilno. I pristojno iskopali rovove.
  Dakle, zapravo, rat je beskrajan ... I više od jedne godine može trajati. A što hoće ovaj tvrdoglavi Hitler?
  Ovdje također SAD i Britanija ne žele mir između SSSR-a i Trećeg Reicha. Žele da se obje strane potpuno unište.
  Djevojke na IS-12 idu naprijed. Prednji oklop tenka je pod kutom 450 mm. Projektili se odbijaju. A djevojke uzvraćaju vatru.
  Ali do sada postoji samo jedan takav tenk u SSSR-u. IS-10 je već u seriji, ali težak pedeset tona. IS-7 se još uvijek proizvodi kao T-54. Među serijskim se pojavio i T-55, ali zasad tek ulazi u seriju. Nijemci imaju piramidalne tenkove. Također vrlo jak i savršen. I visokotlačne puške s kratkim cijevima.
  Tako da će borba biti najozbiljnija. Natasha i Anyuta pucaju iz moćnog brodskog topa i škripe:
  - Bit će naša zastava nad Berlinom!
  I otkrili svoje bijele, biserne zube. I ne zaustavljajte djevojke s minama.
  Dvije granate pogodile su prednji oklop... Rikošetirale su. Ne, IS-12 je ozbiljan automobil i nije ga tako lako uzeti.
  Ali IS-7 koji se kreće desno od djevojaka, čini se, dobio ga je visokotlačni top, pogodio i zaustavio. Oštećena ljepota.
  Alenka, igrajući se trbušnim mišićima, pjeva:
  - Sve nemoguće moguće je u našem svijetu, Newton je otkrio da dvaput dva čini četiri!
  Borbe i dalje traju nesmanjenom brzinom. Sovjetski top pogađa Nijemce. Velika Marusya umeće školjke u stražnjicu. Takav je život i sudbina djevojaka. I pjevaju:
  Nitko nas neće zaustaviti, nitko nas neće pobijediti! Ruski vukovi slamaju neprijatelja, ruski vukovi pozdravljaju heroje!
  Augustin škrabajući iz mitraljeza kaže:
  - Sveti rat! Bit će naša pobjeda! Naprijed zastava Rusije, slava palim herojima!
  I opet tutnji smrtonosni top i čuje se:
  Nitko nas neće zaustaviti, nitko nas neće pobijediti! Ruski vukovi slamaju neprijatelja, znate da imaju hladnu ruku!
  Maria, ova djevojka zlatne kose, usmjerava rezervoar i škripi:
  - Slomimo fašiste!
  Nijemcima je teško, bitke su u punom jeku i na nebu. Ali do sada je MIG-15 inferioran u brzini i naoružanju njemačkim markama. Bitka je za pjesnika neravnopravna.
  Huffman, ovaj izvanredni pilotski as napravio je dobru karijeru tijekom ratnih godina. Više kao nevjerojatno i fantastično. Nakon što je dosegao tri stotine zrakoplova, primio je Viteški križ željeznog križa sa srebrnim mačevima od hrastovog lista i dijamantima. Došavši do četiri stotine oborenih zrakoplova, primio je Viteški križ Željeznog križa sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima. Za pet stotina aviona dobio je Orden njemačkog orla s dijamantima, a nakon tisuću Viteški križ Željeznog križa s platinastim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima. I dostigavši dvije tisuće zrakoplova, primio je Veliki križ Viteškog križa.
  Jedinstveni pilot uspio je ostvariti mnoge zračne pobjede. I dok je još bio živ. Huffman je nedavno promaknut u čin generala. Ali svejedno je letio kao običan pilot.
  Kako kažu, ne gori u vatri i ne tone u vodi. Tijekom mnogih godina rata Huffman je stekao instinkt lovca. Postao je super-legendarni pilot, i vrlo popularan. No, imao je jakog konkurenta - Agavu, koja je također premašila brojku od dvije tisuće srušenih automobila. I sustigao Huffmana. Ali ona je još jako mlada i još nije izgubila nijednog borca.
  Djevojka je pritiskala pedale svojim golim, isklesanim nogama, ispalila rafal iz zračnih pušaka. A evo i četiri oborena sovjetska MIG-15.
  Agava se zahihoće i kaže:
  Do neke mjere, sve smo mi kuje! Ali ja imam čelične živce!
  I opet se djevojka okrene. U jednom rafalu obara sedam sovjetskih letjelica - šest MiG-ova i jedan TU-4, i škripi:
  - Općenito, ako ne super, onda hiper!
  Agava je, naravno, kuja. Pilot iz Lucifera. Vrlo lijepa medena plavuša.
  Ovdje daje još jedan rafal i odjednom obara osam sovjetskih MIG-15 i zaškripi:
  - Ja sam najkreativniji i najreaktivniji!
  Cura stvarno nije glupa. Sve se može, i sve se može. Ne zovi je privatno.
  A noge su tako preplanule, tako graciozne ...
  Ali Mirabela se bori protiv nje ... Kozhedub je dugo bio najbolji sovjetski as. Prikupio je šest zlatnih zvjezdica heroja SSSR-a, srušivši sto šezdeset sedam zrakoplova. Ali onda je umro. Tada nitko nije mogao oboriti njegov rekord. I tek nedavno je Mirabela nadmašila Kozheduba. I srušivši više od sto osamdeset zrakoplova, postala je sedmostruki heroj SSSR-a.
  Ovo je djevojka terminator! Takvi poput nje zaustavit će konja u galopu i ući u goruću kolibu.
  I još čvršći.
  Mirabela je imala tešku sudbinu. Završio sam u dječjoj, radnoj koloniji. Bosa i u sivom ogrtaču cijepala je drva i pilila debla. Bila je tako jaka i zdrava. Po jakim mrazevima išla je bosa i u zatvorskoj pidžami. I barem jednom bi kihnuo.
  Naravno, takva je pojava zabilježena i na frontovima. Mirabela se dugo borila u pješaštvu, a zatim postala pilot. Prvo vatreno krštenje Mirabela je primila u bitci kod Moskve, kamo je otišla odmah nakon kolonije. I tu se pokazao cool.
  Borila se bosa i gotovo gola po velikoj hladnoći, koja je doslovno paralizirala Wehrmacht. Bila je takva prokleta i nepobjediva djevojka. I u tome je silno uspjela.
  Mirabela je vjerovala u skoru pobjedu SSSR-a. Ali vrijeme prolazi. Žrtava je sve više, ali pobjeda ne dolazi. I postaje stvarno jezivo.
  Mirabela sanja o pobjedama i postignućima. Ima sedam zvjezdica SSSR-a - to je više nego bilo tko drugi! I dovraga, ona zaslužuje svoje nagrade! I nosit će križ i dalje. Čak i da je Staljin umro, njegova stvar živi!
  Djevojka ulazi i smrzava se ... Obara njemački XE-362 i škripi:
  - Akrobatika! I prokleto nova ekipa!
  Stvarno, ona je super cura. Prava kobra također je sposobna za mnogo.
  Mirabela je nova zvijezda....
  Borbe traju nekoliko dana, dok ne dođe nova godina ... Sovjetski IS-12 je oštećen na valjcima i gusjenicama - popravlja se. Da, tako okrutan i nemilosrdan rat. I koliko će trajati?
  A sve zbog činjenice da je Wittmann preživio bitke na Zapadu.
  Wittmann se neko vrijeme borio u posadi tenka. Izvodeći račun na tri stotine vozila, ne računajući topove, minobacače, kamione, motocikle i drugo, odlikovan je: Viteškim križem Željeznog križa sa zlatnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima, te promaknut u generala.
  Nakon toga se više nije borio. No, s druge strane, zapovijedao je šestom, SS tenkovskom armijom.
  Kurt Knipsel postao je najproduktivniji tenkovski as Wehrmachta. Ali tek nakon što je pet stotina uništenih tenkova dobilo Viteški križ Željeznog križa.
  Nekako su zakinute ispale nagrade. Istina, dostigavši tisuću tenkova, konačno je dobio: Viteški križ željeznog križa sa srebrnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  Kurt Knipsel je vrlo učinkovit borbeni stroj. Borio se na različitim tenkovima. Bio je i topnik i zapovjednik. Dugo je bio ispred svih bez konkurencije.
  Ali ovdje je ljepotica Gerda, već ga je uspjela sustići. Djevojke su se dobro borile. Ali onda su imali pauzu. Sve četiri ljepotice zatrudnjele su i rodile par: sina i kćer. No, nakon pauze su se brzo uhvatili.
  A sada je Gerda zaobišla Kniesel.
  Kako to mogu izbjeći? Bore se bose iu bikiniju. Djevojke su ponovno napravile pauzu, ponovno rađajući djecu. A sada su se približavali brojci od dvije tisuće uništenih tenkova. I mogli su računati na nagradu bez presedana: zvijezdu Viteškog križa željeznog križa sa srebrnim hrastovim lišćem, mačevima i dijamantima.
  Evo cura!
  Gerda puca na sovjetski automobil. Skida kulu i cvili:
  - Ja sam vražja stvar!
  I opet puca. Probija T-54. I škripi:
  - Domovina Njemačka!
  Djevojka se trza. I vrlo je aktivna... Da, ima takvu stratešku crtu. Već je 1956... Rat traje i traje... Ne želeći stati. Crvena armija pokušava napredovati na različitim mjestima. Ali prilično pažljivo, jer je ostalo malo ljudskih resursa.
  A Rusija krvari.
  Crvena armija pokušava napredovati prema Rumunjskoj. A onda snažna topnička priprema, pucnjava i ubojstva.
  Ali neprijatelj čeka. Nijemci imaju najmasovniji tenk AG-50. Nadmašuje T-54 u zaštiti, posebno na bokovima i, možda, u probijanju oklopa pištolja, ali je teži. Istina, brzina Nijemca zbog plinskoturbinskog motora je veća.
  Njemački tenk puca i pogađa.
  Margaretina posada se bori. Borbe cool. Njemačke djevojke obaraju sovjetski tenk. I cvile od zadovoljstva.
  Da, i nema šanse...
  Na nebu se vrti disk avion kojim upravljaju Albina i Alvina. Dvije plavokose djevojke obaraju sovjetske automobile. I rade to maestralno. Potpuno neranjivi disk-avion gađa Migija i Tua. Auto za klanje. A ratnici se tiskaju golim nožnim prstima. I ne dajte priliku Crvenoj armiji na nebu.
  Disketa je nešto što znanstvenici SSSR-a ne mogu kopirati. To je nešto za što nije pronađen protuotrov. I Nijemci se u zraku osjećaju vrlo samouvjereno. I bore se sami sa sobom kao vračevi čarobnim štapićem.
  Albina, uperivši disketu u neprijatelja, zacvili:
  - E sad, ako postoji Bog, onda je on Nijemac!
  Alvina, slamajući neprijatelja, potvrdi:
  - Definitivno Nijemac!
  A djevojka se nasmijala ... Općenito, također je bila umorna od beskrajnog rata. Pa Nijemci i Rusi se ubijaju. Točnije, Crvena armija i Wehrmacht. A linija bojišnice je i dalje nepomična... I tome se ne nazire kraj.
  Rat... Ovo je već stvarnost. Ratnici rođeni nakon izbijanja rata već se bore na nebu i na zemlji.
  Na primjer, Hans Feuer. Najmlađi dobitnik Ordena željeznog križa I. reda. A onda je postao najmlađi nagrađen za zarobljavanje sovjetskog generala Ordenom Viteškog križa Željeznog križa.
  Da, ovo je zapravo prilično cool.
  Hans Feuer je očajan borac. Dječak se bori kao div, a hladno je, zimi u kratkim hlačama.
  Ovo je stvarno jako super!
  Hans je postao slavan stoljećima!
  I općenito, ovdje se odvija tako nevjerojatan i napet rat ... Svaki AI blijedi.
  A u Rumunjskoj Crvena armija ne može probiti njemačku obranu. Obje su strane pretrpjele gubitke. Ide siječanj... I svakim danom sve više ubijenih i ranjenih.
  Ludilu nema početka ni kraja.
  Agave se vraća na nebo i ruši sovjetske automobile. Ona je lovac i grabežljivac. Udara neprijatelja.
  Automobili koje je udarila padaju. A onda djevojka puca na kopnene snage. Onesposobljava IS-7. I želi:
  - Ja sam najbolji! Ja sam djevojka koja ubija neprijatelje!
  I opet se prenosi na zračne ciljeve. Ovo je razarač tenkova i svi strojevi koji lete i pucaju.
  Pa tako vrije na frontama. I znanstvenici pokušavaju stvoriti nešto smrtonosno straga. Iako ne ide dobro.
  Ali ovdje je mali tenk AG-5. Stroj težak sedam tona. Polaganje borbenih testova. I grize i grize neprijatelja.
  I vrijeme je da zapjevamo - nitko nas neće zaustaviti, i nitko neće pobijediti!
  AG-5 žuri sebi i puca u hodu. I nemojte zaustavljati takav tenk. I granate se odbijaju.
  A unutar stroja sjedi desetogodišnji dječak Friedrich i cvili:
  - I bit ću pravi super borac!
  I opet kako je pucao... I pogađa u samo središte tornja. A njegova ubojita snaga, iako malog kalibra, kolosalna je.
  A na nebu se Helga bori. Bosa djevojka u bikiniju okreće račune. I raduje se njegovim fantastičnim uspjesima.
  A Agave vuče naprijed ... I također se bori.
  Već je veljača 1956. godine... Crvena armija nigdje nije uspjela. Ali ni Nijemci ne mogu napredovati. Strašni podzemni tenkovi kreću u bitku. Ali oni su čisto taktički.
  Djevojke su pomele pod zemlju, ubile bateriju sovjetskih pušaka i vratile se natrag.
  Ujedno su zarobili par pionira. Djevojke koje su uhvatile dječake su skinuli i mučili. Pionire su tukli žicom, pa su im gole pete pekli vatrom. Zatim su im užarenim kliještima počeli lomiti nožne prste. Dječaci su zavijali od nesnosne boli. Djevojke su na kraju užarenim željezom spaljivale zvijezde na prsima, a čizmama zgnječile muška savršenstva. Završili su posljednji pioniri koji su se savili od bolnog šoka.
  Djevojke su, ukratko, pokazale ekstra klasu. Ali Nijemci opet nisu postigli ništa značajno.
  Snažni samohodni topovi: "Sturmmaus", pucali su na sovjetske položaje. Bilo je puno razaranja i razaranja. Ali sovjetski jurišni zrakoplov izbacio je jedno od vozila i Fritz se vratio.
  Nacisti su disketama pokušali uništiti sovjetske baterije. Protiv njih su korišteni ježevi i eksploziv. Došlo je do totalne razmjene udaraca.
  Evo opet Albina i Alvina na svom letećem tanjuru. Pokazuju golim nožnim prstima, pritišćući gumbe joysticka i čine to iznimno spretno.
  Djevojke, naravno, pokazuju najvišu akrobaciju. Ovdje su izvukli svoju disketu i oboreno je desetak sovjetskih letećih strojeva.
  Albina cvrkuće:
  - Bijesni građevinski tim! Bit će zvjezdopada!
  I opet okrene auto. A djevojke slamaju Crvenu armiju. Štoviše, glavni...
  Alvina također sruši desetak sovjetskih aviona i zaškripi:
  - Lude djevojke, a nikako djevice!
  Točno u vezi zadnjeg. Njihov par prošetao je s muškarcima. I što samo nije ustao. Djevojke su voljele muškarce - lijepo im je! A pogotovo ako radite s jezikom.
  Djevojka najvišeg ranga... Ovdje su mučili jednog pionira... Najprije su ga svukli, i izlili mu par kanti vode u grlo. Zatim se nabreklom želucu prinese vruće željezo. I kako su gorjeli! Pionir je urlao od divlje boli... Smrdjelo je na paljevinu.
  Alvina ga je udarila užarenom žicom po boku. I kako se želite smijati ... Vrlo je smiješno.
  Zatim je zapjevala:
  - Umoran sam od drljanja stražnjice - hoću da zadirkujem svoju sreću!
  I kako se smije! I ogoli svoje biserne zube! Djevojka voli ubijati, to je djevojka!
  A djevojčine su noge sve gole i graciozne. Voli hodati bosa po ugljenu. I voziti zarobljene pionire. Toliko cvile kad im se pete prže. Čak je i Alvina vrlo duhovita. A i Albina je cura, iskreno - super! Kako pomaknuti neprijatelja laktom u bradu. I škripa:
  - Ja sam djevojka iz najviše klase!
  I ogoli svoje biserne zube. Koje svjetlucaju kao prebijene. Ratnik je nevjerojatan! Može biti nešto što se u bajci ne može reći, niti perom opisati!
  Obje ratnice su srušene na nebu od strane sovjetskih Migija. Ljepotice su aktivne. U njih nema ni trunke sumnje. I tako divlja i frenetična ljepota.
  Žene ratnice upravljaju joystickom golim nožnim prstima i napadaju ruske automobile. Dok budu slamali, zdrobit će i borce, kao toljagu o kristal. Djevojke su nemilosrdne i nemilosrdne. Imaju snagu gnjeva i plamen strasti. I samopouzdanje za pobjedu. Čak i ako rat traje već petnaest godina. Ali on ne želi završiti. Albina i Alvina su na vrhuncu popularnosti. I ne žele se povući ili zaustaviti ni na trenutak. I pomaknu se sebi, i nabiju neprijatelja.
  Albina, obarajući sovjetske avione, cvili:
  - Dosta mi je da djevojka plače, najradije bih utopio opanke!
  I kako se ceri, i blista bisernim zubima. A sada želi muškarca. Ona voli silovati muškarce. Ovo joj je jako ugodno. Ovdje će uzeti i silovati.
  Albina urla:
  Seks djevojka je seks
  Za veliki pjevački napredak!
  I ratnik će prasnuti u smijeh... I opet pobijmo sve naše neprijatelje. Ona ima puno energije. I puna snaga mišića.
  A Alvina kako urla:
  - Razbijmo neprijatelja do humki!
  I ratnik će se početi aktivno smijati! I zamislila je kako njezini dečki šapaju. Ali je u najmanju ruku lijepo.
  Ožujak je pred vratima... Sunce sve više sja. Na prvi dan proljeća ruski dječaci trče bosi po otopljenom snijegu. Smiju se sami sebi, razgolićuju lica, a Nijemcima pokazuju fige.
  Pioniri s crvenim kravatama, kratko ošišani, neki i do nule. Trče skačući. Njihovim bosim nogama gotovo nikad nije hladno. Vrlo nepristojno. Trče i djevojke, također bez cipela. Od ružičaste, okrugle štikle svjetlucaju na suncu. Prekrasne sovjetske djevojke. Vitak, atletski građen, naviknut na male stvari.
  I svi se cere i cere na zube... Prvi dan proljeća je prava radost i žeđ za svjetlom i stvaranjem!
  A na nebu zračna bitka. Mirabela, ovo je sovjetski pilot broj jedan koji je oborio još jedan njemački avion. I kao uvijek u jednom bikiniju djevojka. Zauvijek mlad i nikad ne blijedi. Takva je snaga njezine duše.
  Mirabela, međutim, voli i dodire muškaraca. Ovo joj se stvarno sviđa. Zato je pilotkinja... Kad djevojačko golo, mišićavo tijelo naboraju muške ruke - to je pravi gušt. I super zabava!
  Mirabela sruši još jedan nacistički auto i sikće:
  - Ja sam oklopljena kučka!
  Djevojka čak udara u kontrolnu ploču svojim golim, okruglim petama. Predivna je. I neponovljiv.
  Mirabella je uvrnuta. I Agava leti prema njoj. Ovdje su se konačno susrele dvije najproduktivnije ratnice-piloti. Pucaju jedni na druge s leđa. Pokušavaju to dobiti iz daljine. Ali ne radi previše dobro. Obje ljepotice lete s vatrene linije. I agresivno pokazuju zube. Pa žene su kučke. Čvrsto se zagledaju u oči. Točnije glava u glavu i opet pucati. Njemački ME-562 još uvijek je bolje naoružan od MIG-15, a sovjetsko vozilo je oboreno ...
  Ali Mirabela se uspjeva katapultirati, izgubivši zrakoplov po prvi put u svojoj letačkoj karijeri. Najgnusnije je što je završila na neprijateljskom teritoriju. I to je loše. Da, takvi su jedinstveni zaokreti sudbine. I 1. ožujka 1956. svijet se mijenja, ali vladavina Fuhrera u kibernetičkoj igri ostaje.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"