Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

פוטין הולך להיטלר

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    קרה שאחרי מותו באוגוסט 2023 נכנס נשיא רוסיה ולדימיר פוטין לגופו של היטלר. יתר על כן, זה כל כך מגניב שהמלחמה הפטריוטית הגדולה נמצאת בעיצומה בלוח השנה ב-1 בנובמבר 1941. ואתה לא יכול לתקן את זה. מה לעשות אם גם סטלין וגם צ'רצ'יל לא רוצים לשמוע על שלום? ואז ולדימיר פוטין מחליט להעניש את כולם היטב!

  פוטין הולך להיטלר
  הערה
  קרה שאחרי מותו באוגוסט 2023 נכנס נשיא רוסיה ולדימיר פוטין לגופו של היטלר. יתר על כן, זה כל כך מגניב שהמלחמה הפטריוטית הגדולה נמצאת בעיצומה בלוח השנה ב-1 בנובמבר 1941. ואתה לא יכול לתקן את זה. מה לעשות אם גם סטלין וגם צ'רצ'יל לא רוצים לשמוע על שלום? ואז ולדימיר פוטין מחליט להעניש את כולם היטב!
  . פּרוֹלוֹג.
  המלחמה הממושכת עם אוקראינה לא הייתה מעניינת במיוחד עבור נשיא רוסיה. ובכן, מה זה אוקראינה עבור רוסיה? חשבו שירעיפו עליה כובעים ויקחו את קייב לשלושה ימים. אבל זה לא הסתדר. זו השנה השנייה למלחמה. והבחירות לנשיאות ברוסיה ממש על האף. ולוולדימיר פוטין היו בעיות בבריאותו. ניתן לראות את הקללות של מיליוני אנשים כמעט בכל העולם שנפגעו. דם אנושי אינו מים. וכמה דם כבר שפך ולדימיר פוטין? אולי רק סטלין היה עקוב מדם בהיסטוריה של רוסיה. האוקראינים מנהלים מתקפה מוצלחת, וכבשו מחדש את רוב השטחים שסופחו מידי הצבא הרוסי ומהרכבים פרטיים שונים. יתרה מכך, הטליבאן תקף את טג'יקיסטן ואת הבסיס הרוסי שם במאי 2023. והם פתחו חזית שנייה והוסיפו כאב ראש לנשיא רוסיה. כפי שהתברר, הטג'יקים הפגינו מורל נמוך, וצבאם בחלקו ברח, ובחלקו נתפס. ורוסיה נאלצה להילחם איתם. אז הבסיס הצבאי הרוסי היה מוקף על ידי הטליבאן, ומספר רב של חיילים נהרגו, וחלקם נשבו.
  והם היו צריכים לענות. ושוב להכריז על גיוס על מנת לסתום את הפערים כבר בדרום.
  וכשוולדימיר פוטין מת ב-5 באוגוסט 2023, רוסים רבים כבר שנאו אותו, שלא לדבר על מדינות מערביות. ונשיא רוסיה מת בייסורים, וללא כבוד. הפמליה שלו אפילו לא נעשתה עצובה במיוחד. אבל בכל זאת הם החליטו לקבור בצורה מפוארת. ולתת כבוד.
  אם כי, כמובן, רבים אמרו שאם פוטין היה מת לפני המתקפה על אוקראינה, הוא היה נכנס להיסטוריה כאחד השליטים הרוסיים הטובים ביותר.
  ולכן אולי זה בדיוק המקרה כאשר אדם מתחרט על כך שה' לא שלח לו את המוות קודם לכן.
  בכל מקרה, באוגוסט 2023 מת ולדימיר פוטין, וגורלו היה אמור להיקבע על ידי בית המשפט.
  ושיפוט שמימי! אבל האלה-דמיורג גחמני עמנואל לקח וגנב את נשמתו של ולדימיר פוטין מהגיהנום, ולקח אותו ליקום שלה.
  שם היא לקחה והחדירה את הדיקטטור הרוסי בגופו של אדולף היטלר. הפושע הגדול ביותר בכל הזמנים והעמים.
  וברגע שבו החיילים הגרמנים נמצאים ליד מוסקבה. כן, היא המציאה עונש כזה לנשיא קין. או אולי אפילו פרס, כי אתה זז מגופו של מישהו שצעיר ממך באותה תקופה כמעט בעשרים שנה, ועל פסגת ההצלחה והתהילה.
  ועכשיו ולדימיר פוטין קיבל גוף חדש, הזדמנויות חדשות, בעולם כמו שתי טיפות מים המזכירות את כדור הארץ של המאה העשרים. והדבר הכי מעניין הוא מה יקרה. כוחו של נשיא הרוצח על העולם, או התאבדות מבישה? או אולי שניהם, או משהו באמצע!?
  . פרק 1
  ולדימיר פוטין זכר במעורפל את שהותו הקצרה בגיהנום. הוא עדיין לא נשפט. הנשמה הייתה באיזה חדר גדול ומואר מאוד. ואתה חסר משקל לחלוטין, ואתה תלוי באוויר, כפי שקורה לעתים קרובות בחלום, במיוחד בילדות.
  בלי עינויים, בלי אש גיהנום. אבל זו הייתה תקופה קצרה מאוד של קיום כרוח טהורה, ללא גוף. ואתה פשוט מרפרף כמו בחלום, ואתה מרגיש טוב וקליל, ואתה לא זוכר היטב מה יש מסביב.
  ואז לאחר המשפט, אתה תוקצה לגן עדן, או לגיהנום, או לטהרה עבור רוב האנשים.
  אבל עכשיו ולדימיר פוטין הרגיש את עצמו בגוף חדש. לא גוף צעיר, אבל גם לא ישן.
  ונשיא רוסיה לשעבר כבר יודע שעכשיו הוא היטלר על בשרו.
  הודות לתזונה צמחונית והיעדר הרגלים רעים, הפיהרר, בן חמישים, במצב די הגון. הנפש שלו עדיין לא עמוסה בשורה של תבוסות מבישות. אז אתה מרגיש די נסבל טוב יותר מאשר במקומו של נשיא רוסיה. שלא חי מספיק זמן כדי להיות בן שבעים ואחת.
  עם זאת, שליטי רוסיה שחיו עד תקופה כזו ניתן לספור על האצבעות.
  בכל מקרה, נראה שהיטלר בגופו ובריא יותר ונמרץ וצעיר יותר, כך שאין מה להתלונן על הגורל.
  הכל יהיה כלום, אבל בלוח השנה 1 בנובמבר 1941. המשמעות היא שלא ניתן יהיה עוד לעצור את הפיהרר בקו הקטלני ולא לתקוף את ברית המועצות. וכנראה שאתה צריך לפעול, אבל איך...
  הפמליה והגנרלים רצו, כמובן, את המשך המשתה, ושהפירר ייתן להם את הוראותיו החכמות.
  עם זאת, מה לעשות כשאתה כבר עד האוזניים בחרא. גם בחיים קודמים וגם בחיים האלה.
  ולדימיר-אדולף הכריז שעליו להיות לבד ולחשוב קצת ולנוח. במקביל ביקש קפה עם קפה כתום ומפה מבצעית, וכן את החלק האירופי של ברית המועצות ואפריקה.
  ענייני הגרמנים, בכלל, התנהלו יפה. הצליח למרות שהמתקפה באוקטובר השמידה לחלוטין שישה צבאות סובייטים, וכמה חלקית. יותר משש מאות ושלושים אלף חיילים וקציני האויב נפלו בשבי.
  ובכיוון לנינגרד, חיילי הוורמאכט נעים לעבר טיקווין. ובדרום כבר כבשו את חרקוב וחלק מהדונבאס. בחצי האי קרים הם התקרבו לסבסטופול והסתערו על קרץ'. ובכן, זה עדיין לא שיא ההצלחה. הגרמנים עדיין צריכים לקחת את טיקווין, קרץ', כמה ערים בדונבאס ורוסטוב-על-דון כדי להגיע למקסימום עד סוף נובמבר. ואז אפילו להתקרב למוסקבה ממש עד כמה קילומטרים.
  ואז יקרה נס. וכפור חסר תקדים, שממנו קפא אפילו בנזין גרמני מפחם, והציוד כשל, והחיילים הגרמנים עצמם קפאו בחיים.
  בגוף החדש, ולדימיר פוטין התחיל להרגיש את הזיכרון של היטלר בעצמו. מצד אחד, זה אפילו טוב. לא תיתפס בהתנהגות מוזרה ובורות. למעשה, השטן יודע איך נראים הגנרלים והשרים הגרמנים. נראה ששפר נחשב למוכשר שבהם.
  אבל זיכרונו של היטלר העלה ששפר עדיין לא קיבל את תפקיד שר החימוש והתחמושת של הרייך. ואולי - זו הייתה אחת הסיבות העיקריות לתבוסה של גרמניה הנאצית. אילו נתמנה שר כה נמרץ קודם לכן, מהלך המלחמות היה שונה.
  עם זאת, היטלר לא רק הצליח לתת משקוף בכך. למשל, הוא עצר טנקים גרמניים ליד דוקר, ובעקבות כך הצליחו ארבע מאות אלף בריטים ומאה אלף צרפתים להימלט לבריטניה. ואם החיילים הללו נתפסו על ידי היטלר, אז אולי אפילו צ'רצ'יל היה צריך ללכת לשלום. באופן כללי, כמובן, ההחלטה להילחם בגרמניה, שהשתלטה כמעט על כל יבשת אירופה, הייתה אידיוטית.
  אבל צ'רצ'יל הוא שהציל את רוסיה או ברית המועצות.
  ללא חזית שנייה, סיכוייו של סטלין מול הרייך השלישי והלוויינים שלו היו כמעט אפסיים.
  אז... פוטין קילל. הוא לא אהב את צ'רצ'יל. אולי אפילו הייתה קנאה נסתרת כלפי המנהיג הזה. אחרי הכל, אחרי הכל, צ'רצ'יל נשאר בהיסטוריה אגדה וג'נטלמן.
  ולנשיא רוסיה קוראים: וובקה-קין! הוא באמת בהיסטוריה של רוסיה והעולם נזכר כעת במילה לא יפה. כן, הוא השתחרר - הוא לא עמד בפיתוי ופתח במלחמה גדולה. הטעות הכי גדולה, וקודם כל מוסרית: מדובר בקמפיין נגד קייב. פעם, כשהייתה מלחמה בגאורגיה, הרודן רצה לתקוף את טביליסי. אבל הנשיא הפורמלי של רוסיה והמפקד העליון דמיטרי מדבדב התבטאו נגדה באופן מוחלט. והייתי צריך להפסיק להילחם. מלחמת חמשת הימים, אחת הקצרות בהיסטוריה העולמית, ואולי המהירה בהיסטוריה הרוסית, הסתיימה. מאה ושישה חיילים אבדו, הגיאורגים הפסידו קצת יותר. הייתה אז תחושת רוגז שלא ניצלו את האירוע לכיבוש גיאורגיה. אבל דמיטרי מדבדב הסביר באופן הגיוני שגם אם יצליחו לכבוש במהירות את שטח הרפובליקה הקווקזית, הצבא הרוסי יעמוד בפני מלחמת גרילה. יתרה מכך, הדוגמה של עיראק כבר עמדה לנגד עיניי, שאותה כבשו האמריקאים תוך שלושה שבועות, אך התמודדו עם מפלגנות כזו שהם נאלצו לעזוב משם, לאחר שאיבדו חמשת אלפים הרוגים בלבד.
  כן, ואפגניסטן זה אותו דבר... בנוסף, ג'ורג'יה היא מדינה הררית, ושם אפשר ממש לפרגן מ-ואלה. בנוסף, ההתנגדות הצ'צ'נית עדיין לא הסתיימה. דוקו אומרוב עדיין היה בחיים, ומלחמת הגרילה התנהלה לא רק בצ'צ'ניה, אלא גם כמעט בכל צפון הקווקז. ובמקרה של כיבוש גאורגיה, כל המערב הקולקטיבי יעזור לקווקזים. וגם האיסלאמיסטים היו מתחילים לקבל עזרה ולהרים את ראשם.
  אז דמיטרי מדבדב באותה תקופה הראה שכל ישר. ואולי זו הייתה אחת ההחלטות החכמות הבודדות שקיבל.
  אבל גם המלחמה עם אוקראינה נראתה קלה יחסית. אז החיילים של האח הסלאבי הראו את עצמם גרוע מאוד בקרבות 2014 ובחורף 2015, וכמובן, הרושם היה שהאויב הוא לוחם אפס.
  ובכן, להיפך, על הצבא הרוסי, במיוחד אחרי סוריה, רעיונות מוגזמים. כאילו, מבחינה טכנולוגית אנחנו החזקים ביותר בעולם. ולזרוק כובעים על כולם.
  נראה שרבים היו חושבים כך אילו היו פוטין. וכנראה שהאמריקאים לא היו ערמומיים כשאמרו שהצבא הרוסי יכול לכבוש את קייב תוך שלושה ימים. הם גם חשבו כנראה שרוסיה חזקה מדי, ואוקראינה חלשה. אבל... כבר בימים הראשונים ספגו יחידות רוסיות נבחרות אבדות כבדות והתברר כי מלחמת הבזק נכשלה.
  המלחמה נמשכה, לא כפי שהוא רצה. אולי היה צריך לעשות שלום, במיוחד בחודש הראשון של המלחמה, כשהיו ההצלחות הגדולות ביותר. אבל, כמובן, רציתי יותר. ואז ההפסדים גדלו. ואז בסוף אוגוסט ובסתיו, האוקראינים השיגו הצלחות מוחשיות בשדות הקרב. הם הפילו חיילים רוסים מאזור חרקוב ובחלקו לוגנסק וכבשו מחדש את חרסון ואת השטח שמעבר לדנייפר. באותה תקופה, האוקראינים לא רצו עולם אחר, חלקם כמו חזרה לגבולות 1991.
  הייתי צריך להכריז על גיוס ולהעביר כוחות נוספים. ובחורף לנסות שוב, להתקדם...
  ולדימיר פוטין הוא אדם עקשן. למרות שההיסטוריה מלמדת שעקשנות יכולה להיות מסוכנת ביותר. לדוגמה, היטלר יכול היה לשמר לפחות חלקית את משטרו, ואולי את עורו שלו, אם היה הולך לשלום מוקדם יותר. כאן הצליח הירוהיטו להציל את חייו, ואפילו את התואר הקיסרי שלו, גם אם איבד כוח אמיתי. ופיהרר הדיבוק איבד הכל. אתה יכול לזכור את איבן האיום! אשר, הציע לעולם, וחלק מליבוניה, כולל נרווה ודרפט. אבל איוון האיום רצה את ליבוניה בשלמותה. והוא המשיך במלחמה עם שוודיה ועם חבר העמים. ובכן, הייתי צריך גם להדוף את הפשיטות של חאן קרים. בקיצור, הוא הפסיד את כל מה שזכה, ונאלץ להחזיר חלק משלו. והמלחמה נמשכה עשרים וחמש שנים. כן, הייתה הרפתקה.
  עם זאת, האם פוטין הוא על העבר ועל העבר? צריך להחליט מה לעשות בהווה? או להמשיך במלחמה עם ברית המועצות, לאור הטעויות הקודמות של הרייך השלישי. או בכל זאת לנסות לעשות שלום עם סטלין. ובכל זאת, להרוג את אבותיך הלאה זה לא נעים במיוחד. אבל אם תוכל להתאחד עם הקומוניסטים, נגד בריטניה ואמריקה השנואות, זה יהיה מגניב!
  למעשה, פוטין, שנלחם במשך שנה וחצי, לא הצליח להביס את אוקראינה, יתרה מכך, הוא ספג שם תבוסות, ואפילו הטליבאן פתח חזית שנייה בדרום. והנה הזדמנות! אתה יכול להשיג הרבה. ואולי אפילו להפוך לשליט העולם!
  ולדימיר ולדימירוביץ' צחק וחייך לתוך שפמו הקצר. לא משנה מה יגידו על היטלר, הוא כבש כמעט את כל אירופה תוך חודשיים. פולין, שהייתה דומה באותה תקופה מבחינת אוכלוסייה ושטח לאוקראינה, הובסה תוך שבועיים. ובתוך חודש וחצי הובסו חיילי צרפת, בריטניה, בלגיה, הולנד. יותר מארבעה מיליון בני אדם נלקחו בשבי בלבד. הנה ההישג.
  כן, וברית המועצות ספגה אבדות אדירות וכמעט הובסה. אבל זהו, כמעט. ואז בדצמבר תהיה נקודת מפנה. ועלינו לעשות שלום במהירות עם סטלין. אבל השאלה היא איך להצדיק את עצמך כלפי הסביבה שלך? אחרי הכל, נראה שהניצחון ברוסיה כל כך קרוב, ופתאום העולם?
  איך אתה יכול להסביר את זה לעצמך? בנוסף, עדיין לא ידוע אם סטלין יקבל את הצעת השלום. במיוחד אם דורשים ממנו ויתורים טריטוריאליים. עולם ללא סיפוחים ופיצויים נשמע יפה, אבל אחרי שגרמניה זכתה בכל כך הרבה, ואפילו נתנה קצת אדמה לבת בריתה, זה ייראה כמו בגידה בוויתור סתם כך.
  כאן, כמובן, מתעוררות בעיות חמורות. יהיה הרבה יותר קל לפגוע בהיטלר קצת קודם, לפני ההתקפה על ברית המועצות. אז ניתן היה לבטל את תוכנית ברברוסה, ובמקום זאת ניתן היה לבצע את מבצע אריה ים, לכבוש את בריטניה, ולאחר מכן את איקרוס, לכבוש את איסלנד. מעטים יודעים שגם לפיהרר היו תוכניות לזה. מצד אחד, נראה שהרייך השלישי לא צריך את איסלנד, אבל מצד שני, המטרה העיקרית הייתה להגן על עצמו מפני התקפות מארצות הברית. אולם, היטלר במקרה הזה הסתכן בהסתכן במלחמה עם אמריקה במשך זמן רב.
  כאן, אגב, שאלה נוספת היא האם סטלין עומד לפגוע ברייך השלישי ב-1941? או אפילו בארבעים ושתיים מוכן טוב יותר.
  יש את הטטרלוגיה המפורסמת של סובורוב-רזון, שבה הוא מוכיח ומנסה להצדיק באופן הגיוני את ההתקפה של סטלין על הרייך השלישי. ובכן, פוטין, כמובן, בחיים קודמים לא הספיק לקרוא את העבודה הזו בשלמותה. אבל זה הוצג לו בקצרה. הטיעונים העיקריים של סובורוב-רזון והערות עליהם.
  למשל, ברית המועצות אכן קירבה את הכוחות לגבולה המערבי. ובאמת היה לו יתרון במספר הטנקים. נכון, לא שמונה פעמים כמו שכותב רזון, אלא בערך ארבע פעמים. על חשבון איכות המכוניות גם לא כל כך ברור. כאלפיים טנקים סובייטים היו חזקים יותר מהגרמנים: אלו הם ה- KV-1, KV-2, T-34, T-28 ו-T-35. חזק במיוחד היה ה-KV-2 עם הוביצר 152 מ"מ. וטנקים גרמניים לא יכלו לחדור אליו מכל הצדדים והזוויות, כמו ה-KV-1.
  אבל זה לא כל כך ברור. לדוגמה, ה-KV-2 ירה רק ירייה אחת כל שתי דקות, וניסה לפגוע בטנק גרמני זריז. והוא יכול היה להזיק לגלילים, והמכונה הסובייטית הייתה משותקת. מבחינה מעשית, ה-T-34 טוב. לא ניתן לנקב אותו במצח על ידי טנק גרמני, אלא אולי בצד.
  אבל גם בעיות. האופטיקה והראות גרועות, תיבת ההילוכים מתקלקלת וקשה להחלפה. ה-T-28 הוא כבר טנק מיושן מבחינה מוסרית, אם כי עם שני תותחים, הוא גרוע יותר משלושים וארבעה בשריון. והמיכל הממוגן הזה לא טוב במיוחד בביצועי הנהיגה. T-35 הוא מפלצת אמיתית - שלושה תותחים, שבעה מקלעים, חמישה מגדלים. אבל הטנק הזה לא יכול להסתובב. והשריון של עד חמישה מגדלים אינו חשוב.
  טנקים מסדרת BT - מצד אחד נראה שהם טובים: המהירות היא כמעט מאה קילומטרים לשעה בכביש המהיר. אבל בקרב אמיתי, טור של טנקים עדיין לא יוכל ללכת. והשריון חלש, ואפילו תותחים נגד טנקים יכולים לחדור למכונה כזו. בנוסף, במיכל יש עדיין מיכלי בנזין גדולים, ניתן להוציאו מכלל פעולה על ידי יריות של מקלע כבד. כן, לא באמת המכונית הזו. טנק ה-T-26 המאסיבי ביותר עם תותח 45 מ"מ היה נחות מה-T-3 הגרמני הן בחימוש והן בשריון, והיה קרוב בביצועי הנהיגה.
  בסך הכל, כמובן, ברית המועצות הייתה אולי חזקה יותר בטנקים, אבל ייצור המכוניות והמטוסים העדכניים ביותר רק מקודם, והם בקושי התחילו להיכנס לכוחות. תעופה האחרונה עדיין לא הייתה שליטה, וגם טנקים. יתרה מכך, התיעוד הטכני של הטנקים הסובייטיים האחרונים לא הונפק למפקדים. וכתוצאה מכך, לפני המלחמה לא הופעלו רכבי ה-KV ו-T-34. והגרמנים איכשהו לא שמו לב לשלושים וארבע החדשות. לראשונה, טנק T-34, על פי זיכרונותיו של גודריאן, הובחן רק באוקטובר 1941. ולאן נעלמו לפני כן אלף שלם מהמכוניות האלה?
  יתרה מכך, במהלך המלחמה, איכות המיוצרים שלושים וארבע לא רק שלא גדלה, אלא אף ירדה. כולל איכות השריון. כן, ולטייסים סובייטים לא היה זמן לאמן כיצד להשתמש בטכנולוגיה הסובייטית. כן, והשירות הצבאי האוניברסלי הוכנס רק בסתיו של השנה השלושים ותשע.
  בנוסף, הדיכוי הסטאליניסטי החליש את הצבא, דפק כוח אדם מנוסה ומשכיל.
  בנוסף סט פגזים, במיוחד עבור הטנקים האחרונים. ובכן, יש עוד הרבה השוואות. ואכן, לברית המועצות יש יותר טנקים וכלי טיס מאשר הרייך השלישי. אבל מצד שני, לגרמנים כבר יש יותר מפי שניים מכוניות ואופנועים. ולוורמאכט יש יותר תת-מקלעים. בנוסף עליונותה הזמנית בחי"ר. זה נכון, כי גרמניה ביצעה בעבר גיוס כללי. אבל עדיין לתקוף את הרייך השלישי, להפסיד בכוח אדם? זה אידיוטי!
  נכון, פוטין עצמו עשה בדיוק את זה עם אוקראינה. אבל אולי בגלל זה הוא פישל.
  אבל יש כאן שני הבדלים גדולים. הצבא האוקראיני, שלא הצליח להביס כמה מיליציות ב-2014, לא נחשב לכוח לוחם רציני על ידי אף אחד - אפילו האמריקאים. והוורמאכט כבש את אירופה תוך חודשיים - יש הבדל גדול. אפילו הבדל גדול מאוד.
  הסמכות של הצבא האוקראיני הייתה נמוכה מאוד לפני המלחמה, ואולי בגלל זה החליט ולדימיר פוטין הזהיר בדרך כלל על ההרפתקה הזו. בנוסף, סין נתנה את האישור בחשאי. אבל כבר בימים הראשונים התברר שמלחמת הבזק לא חלפה. וההפסדים, בעיקר ביחידות המובחרות, עצומים.
  אכן, יש איזה כוח בלתי נראה שהורס את כל האימפריות. מאז תקופת המלך קסרקסס, כנראה האימפריה האמיתית והענקית הראשונה של העולם העתיק. גם כוחו הגדול של אלכסנדר מוקדון התברר כקצר מועד. במקום זאת, הוא התפרק כמה שנים לאחר מותו של המלך הזה.
  עוד קודם לכן ניהלה מצרים מלחמות כיבוש, אך גם איבדה את הרכוש. אתה יכול לזכור את אשור. זה גם היה כוח די גדול. ובכן, בבל של תקופת נבוכדנצר, אם כי לא לאורך זמן. האימפריה הרומית נמשכה זמן רב. אפילו בספרי ההיסטוריה של בתי הספר, כמעט מחצית מזמן העת העתיקה מוקדש לכך.
  אבל גם הוא התקלקל והתמוטט. ניתן לתת כאן דוגמאות רבות. הייתה אימפריה של קרל הגדול - מחולקת מיד לאחר מותו של המלך הכובש. קמה הח'ליפות הערבית - האימפריה הגדולה ביותר מבחינת שטח, מצרפת ועד הודו, אך גם היא קרסה. גם האימפריה העות'מאנית, אם כי לאט יותר התפוררה. האימפריה של ג'ינגיס חאן עצמה היא המעצמה היבשתית הגדולה ביותר בתקופת האנושות. אבל ג'ינגיס חאן מת, ובניה ונכדיה החלו למחוץ אותה. ואז, לאחר שהגיעו מאפריקה לווינה, נגמרו הקיטור של המונגולים-טטרים והתפרקו שוב. טמרלן ניסה לשקם את האימפריה הזו עם אש וחרב, אבל ברגע שהוא מת, ערב טימוראט שלו נפל לאושר ללא עקבות.
  הגדולה ביותר במונחים של אוכלוסיה וטריטוריה בהיסטוריה של האנושות הייתה, אולי, האימפריה הבריטית עם מושבות ושליטה. אבל זה גם התפרק די מהר. והייתה גם האימפריה הקולוניאלית הספרדית, שהתפוררה עוד קודם לכן.
  רוסיה הצארית, לאחר שהגיעה לשיאה תחת שלטונו של ניקולאי השני, התנגשה ביפן. וכאילו כדי לאשר את העובדה שיש כוח אנטי-אימפריאלי, החיילים הצארים הפסידו במלחמה הזו. וכאילו הגורל הרע רודף אחריהם. היו כל כך הרבה כישלונות ומזל רע במלחמה ההיא, מההתחלה ועד הסוף. אז אל תאמין לאחר מכן בגורל כל המעצמות.
  אז, במלחמת העולם הראשונה, זה לא היה בר מזל, והיה צבא, וליתר דיוק אפילו הפיכה של ארמון. לאחר מכן עלתה לשלטון ממשלת ביניים לא לגיטימית.
  ובכן, ואז הבולשביקים עם מלחמת האזרחים. ובכן, כן, תחת סטלין הייתה עלייה חדשה של האימפריה, אבל במחיר של שפיכות דמים ענקית. ואחרי מותו של המנהיג, התרחש הקונגרס העשרים והתמוטטות הכת. וברית המועצות החלה לאבד את עמדותיה כבר תחת חרושצ'וב.
  ואז גורבצ'וב לקח וגמר את האימפריה הסובייטית. יתר על כן, לא ניתן לומר שמיכאיל סרגייביץ' עשה זאת בכוונה. ואז כולם נבלעו בטירוף הפרסטרויקה. ובאופן אישי, ולדימיר פוטין, למרות שהוא קצין ק.ג.ב, הפך לדמוקרט נלהב. והוא היה נגד ה-GKChP, וגם שמח על קריסת ה-CPSU. והוא הפך ליד ימינו של סובצ'ק. ותמך באופן פעיל בילדצין. כולל באוקטובר 1993. כן, קריסת ברית המועצות הייתה, אבל רוב האנשים ובעיקר האליטה שמחו!
  או, בכל מקרה, לאנשים לא היה אכפת, אבל האליטה הייתה ממש מרוצה. בייחוד במרכז אסיה, שם כולם זכרו היטב כיצד ה-KGB רדף אילנים מקומיים בעסקי הכותנה.
  בקיצור, אז בברית המועצות התשעים ואחת נחה על הבוס. ואולי רק ולדימיר ז'ירינובסקי רטן קצת, ככה לראווה. או אולי לנגן עבור הקהל או לרצות להתבלט.
  אז היה שלטונו של ילצין. תקופה של הזדמנויות גדולות עבור חלק, ומחסור, ובעיות איומות עבור אחרים. ילצין עצמו אפילו לא ניסה להדביק את האימפריה של ברית המועצות, אלא רק להחזיר את צ'צ'ניה לשליטה. ואיזו התנגדות עזה זה גרם. כולל בתוך הארץ. ואפילו הבחירה ברוסיה של גיידר התבטאה נגדה. כמו גם הקומוניסטים. רק ז'ירינובסקי תמך במלחמה זו. אבל אולי זו הסיבה שהוא ערער את הדירוג שלו ושלל מעצמו את ההזדמנות להיות הצאר הרוסי החדש.
  ז'ירינובסקי, כמובן, היה מנהיג כריזמטי. אבל לא חסר לו אומץ ולא רצון. במיוחד, לא היה צורך לשאוב את הבטן כך או כך כאשר חלק ניכר מהאנשים גוועים ברעב. וגם דיאטה ופעילות גופנית.
  ובכן, בסדר, ז'ירינובסקי מת. והמלך איבד את הליצן האהוב עליו. מה שהיה כל כך מצחיק ומצחיק. הוא בידר ומרומם. אבל לא היה הרבה הגיון ותועלת מזה. להיפך, ז'ירינובסקי היה פטריוט רדיקלי מדי, אולי אפילו קריקטורה. ונראה היה שהוא לעג לפטריוטיות. ובכן, כמו החייל הטוב שווייק, גם הוא היה קריקטורה של הפטריוט של אוסטריה-הונגריה.
  וזה היה מצחיק, אבל די מזיק למטרה. אבל בכל זאת, המלך לא טוב ומשועמם בלי ליצן. כאן דמיטרי מדבדב ברור שלא נמשך לתפקיד הזה.
  ולדימיר פוטין, בגופו של היטלר, נאנח בכבדות. הוא עדיין לא התרגל לגוף החדש, וחי בזיכרונות העבר. וזה היה מעורפל, במיוחד בשנים האחרונות. עם זאת, כמובן שפוטין היה שליט בר מזל. למשל, מתנת הון נדירה כמו מתקפת הטרור ב-11 בספטמבר. זו אכן הצלחה גדולה. במקום להילחם בטליבאן עצמם, האמריקנים נגררו לטבח מיותר עבור ארצות הברית.
  זה, למשל, זהה אם היטלר נלחם במשך עשרים שנה עם בריטניה והינקי מאשר לתקוף את ברית המועצות. וסטלין עצמו יכול היה לבחור במקרה הזה את הרגע שבו להכות. ואל תיפול בעצמך למכה איומה.
  אבל היטלר הצליח למנוע את סטלין. והנה התוצאה - הגרמנים ליד מוסקבה. ואם החורף היה מתון ויבש יותר, אז אולי היינו בבירה עצמה.
  כן, לסטלין היה מזל כאן. למרות שמצד שני, ובכן, מדוע השליטים המצליחים ביותר הם אלה שכל כך אכזריים? הנה הוא ולדימיר פוטין, כמובן, לא סטלין. אבל אולי בגלל זה אוקראינה לא ניתנה לו?
  מה אפשר להגיד על היטלר? מצד אחד היו לו הצלחות פנומנליות, אבל מצד שני היו לו כישלונות קטסטרופליים. סוג של הון צחק על אדולף - נתן לו ביטחון בעצמו. אבל אז היא נטשה והוסגרה. והיו כל כך הרבה נפגעים ואובדות משני הצדדים.
  ברית המועצות לא הרוויחה הרבה מהניצחון במלחמה זו. הרכישות הטריטוריאליות היו קטנות. יתרה מכך, סטלין נתן חלק מאזור ברסט ומאזור ביאליסטוק בחינם ובלי לבקש מפולין. והם לא קיבלו הרבה. מוטב אם המלחמה הזו לא הייתה קיימת. אוכלוסיית ברית המועצות ירדה ל-170 מיליון. ותחת האב-הצאר ניקולאי השני, בשנת 1914 זה כבר הסתכם ב-180 מיליון איש. אז הרוסי האב-הצאר גדל, וסטלין דלל.
  והגרמנים הפסידו הרבה תחת היטלר. אמנם לכידת אירופה ופולין עלתה רק שלושים אלף הרוגים. סטלין במלחמה עם פינלנד הפסיד 126 אלף, וזה הרבה יותר משמעותי. כן, ככה זה יצא gallimo.
  היה טוב להיכנס לגופו של סטלין לפני ההתקפה על ברית המועצות על ידי גרמניה הנאצית. ותעשה משהו. באמת, מה זה בדיוק? הכה את עצמך, כפי שיעץ סובורוב-רזון? יש לזה יתרונות וחסרונות.
  החיסרון, במיוחד, הוא שהחיילים הסובייטיים לא ממש מוכנים לתקוף. בפרט, גם הטנקים וגם המטוסים החדשים לא השתלטו כראוי על ידי הכוחות. החדשות הטובות הן שהגרמנים לא מצפים למכת מנע. ואפשר להפתיע אותם. כן, והחיילים הסובייטיים היו הרבה יותר גדולים ולימדו טוב יותר לתקוף מאשר להגן. אגב, תרגול אמיתי הראה שהנאצים הרבה יותר טובים בתקיפה מאשר בהגנה.
  לדוגמה, אם הנאצים התקדמו בצורה מפוארת, ובנפילת ארבעים ושתיים שטחים שנכבשו בדומה לשתי אימפריות רומיות. ואז בהגנה הם התמזגו במהירות.
  בספירה מבליטת קורסק, שבה ניסו הגרמנים בפעם האחרונה לפתוח במתקפה אסטרטגית גדולה ולהפוך את גל המלחמה על ידי ניצול היוזמה, לקח לסטלין רק תשעה חודשים לכבוש מחדש את אוקראינה ואת קרים. ובכן, אם אתה סופר את גליציה, אז אתה יכול להוסיף עוד כמה. ובסך הכל, הגרמנים לא החזיקו מעמד שנתיים לאחר קרב קורסק.
  כן, הם חלשים, הם היו במגננה. והפיהרר? ומה לגבי הפיהרר, הוא ירה בעצמו. ואז אומרים שהאומץ לא הספיק, לעשות את זה בעצמך - הם עזרו!
  ולדימיר פוטין ניער את עצמו. הגוף אכן צעיר בכמעט עשרים שנה מבעבר, וזה נהדר. אדולף היטלר נמוך. בדיוק כמו ולדימיר פוטין עצמו. וזה מאפשר לך להתרגל לגוף החדש מהר יותר.
  וכמובן שיש לו פוטנציאל גדול. במיוחד אם אתה נלחם עם סטלין.
  זה מה שאפשר להאשים את השטן המשופם שלא ערך פגישה אישית עם היטלר בסתיו 1940. אולי, במקרה הזה, שני הדיקטטורים היו כל כך מקסים זה את זה עד שהייתה כורמת ברית במקום מלחמה. הנה דוגמה לאופן שבו יש להם עם C. אם כי דו שי גם הסתדר היטב עם נשיאים סינים אחרים. אבל עדיין, קל יותר להתמודד עם בני גילך מאשר עם מנהיג מבוגר או צעיר יותר. לדוגמה, לוקשנקה ומדבדב לא הסתדרו זה עם זה. היה להם הבדל בגיל ובחינוך. מדבדב הוא בנו של פרופסור - אינטלקטואל, ולוקשנקה הוא בנו של חקלאי קיבוצי ואף אחד לא יודע מי.
  גם לפוטין, שאביו היה עובד פשוט ואהב לשתות, היה קל יותר עם לוקשנקה. אולי זה היה קשה יותר עם מנהיג אחר. במיוחד אם הוא היה צעיר ואינטליגנטי. כמו, למשל, מערכת היחסים של פוטין עם מקרון לא הצליחה.
  גם היטלר וגם אבותיהם של סטלין היו שיכורים, ושני הדיקטטורים חוו עוני, השפלה וישבו בכלא. אז זה בהחלט יכול היה להסכים בפגישה אישית. אבל מסיבה כלשהי סטלין לא רצה בכך. אולי הוא לא רצה להתמודד עם אדם כל כך נתעב כמו היטלר, אבל האם גם סטלין עצמו לא היה אדם נתעב? ובאותו זמן, זה היה מנהיג ברית המועצות, והפירר של גרמניה, שהיה הרבה יותר עקוב מדם.
  כן, ידיו של סטלין היו מכוסות בדם עד המרפק. וברייך השלישי עדיין לא נהרגו יהודים בצורה מאסיבית, ולא בוצעו פעולות ענישה רחבות היקף.
  אז לא הייתה סיבה מיוחדת להימנע ממפגש אישי. אבל בהחלט ניתן היה למנוע את מלחמתן של שתי אימפריות טוטליטריות. ואולי העולם על כדור הארץ יהיה שונה.
  ברית המועצות, גרמניה, איטליה ויפן עלולות לחלק את העולם כולו. ובהתחשב בכך שהנכבשים צריכים להשתלט לאורך זמן, אולי לא יהיו מלחמות בהיסטוריה של האנושות, לפחות במאה השנים הבאות.
  עם זאת, כעת לפוטין בגופו של היטלר יש הזדמנות להיפגש באופן אישי עם סטלין ולדבר. כמובן שיהיו כמה בעיות, אבל סביר להניח שהן ייפתרו.
  למרות שהשאלה היא, כמה קרקעות לדרוש מסטאלין? זה פשוט בלתי אפשרי ולא ריאלי ללכת לאפס כשכבר הצלחת לתפוס כל כך הרבה.
  הנקודה השנייה - להכריז על הפסקת אש מיידית, או קודם כל להשיג הצלחות חדשות? עדיין לא השיא. בחצי האי קרים, קרץ' עדיין לא נלקח, ובדרום רוסטוב-על-דון. ולא כל דונבאס עדיין בשליטת הגרמנים. וכולי...
  ודרך אגב, יש גם את אפריקה. נראה שהבריטים יפתחו בקרוב במתקפה נגד חיילי רומל שם? על והכיוון בדחיפות לחזק. אחרי הכל, הלחימה בבריטניה למען פוטין היא תענוג גדול. בתור התחלה, כדאי לראות אילו עתודות יש לגרמניה. אולי אפשר לקחת משהו משטחה של צרפת, והבלקן. למעשה, אם הצאר של בולגריה בוריס לא רוצה להילחם עם ברית המועצות, אז תן לו להילחם בפרטיזנים לפחות ביוגוסלביה. וגם ביוון ובאלבניה. וזה יהיה מגניב במיוחד.
  בנוסף, יש להכריז מלחמה מוחלטת בגרמניה. ומשוך עובדים זרים באופן פעיל יותר. כבר משהו, אבל לרייך השלישי יש מספיק כוח אדם. וכמובן שצריך לגייס בני נוער לצבא. הם נלחמים לא יותר ממבוגרים, וכוח העבודה שלהם לא טוב במיוחד. אז יש עוד הרבה שאפשר לעשות. ובכן, להקים מחלקות זרות ממתנדבים. זה מה שעשו הגרמנים, אבל כבר כשהחלו להפסיד במלחמה. מטבע הדברים, אלה שמוכנים להילחם למען מטרה חסרת סיכוי פחתו. בהקשר זה, כמובן, היטלר פעל בצורה לא חכמה. באופן כללי, כמובן, הרייך השלישי והפיהרר באופן אישי היו מלאים בטעויות שמנעו ממנו לנצח במלחמת העולם השנייה. אחד מהם, כמובן, הוא העובדה שהוא לא השתמש, בכל מקרה, באופן פעיל בפולנים במלחמה עם רוסיה. אבל הרגשות האנטי-רוסים בפולין הם חזקים והם מסורת במשך מאות שנים.
  כאן ולדימיר פוטין תפס את עצמו על מה שהוא חושב כהיטלר משופר. ולא אכפת לו בכלל מהסבל של העם הרוסי.
  כן, כאן זה נתקע.
  עם זאת, בדיעבד, האיש חזק. לדוגמה, כאשר אתה מסתכל על משחק החובבים בשחמט בקצב בזק, אז נראה שהטעויות של השותפים נראות בבירור מאוד. אבל כאן אתה יושב ליד ההנהלה.
  ולשחק חלק. אבל בכל מקרה צריך לעשות את המינויים הבאים: להעמיד את שפיר בראש משרד החימוש והתחמושת, ולתת סמכויות חירום. להגדיל את אורך יום העבודה ולהעביר מפעלים לשלוש משמרות עבודה. מתגייסים בני נוער ונערות רווקות לצבא. יוצרים חטיבות זרות. לגייס את החיווה בצורה אקטיבית יותר. להגביר את ייצור החימוש ומיצוי חומרי גלם. ובכן, ועוד הרבה מה לעשות.
  בפרט, נשים - הן גם לוחמות טובות. ולמה לא להשתמש בהם גם בקרבות וגם בתור משגיחים על עובדים זרים. כן, ובני נוער, במיוחד הצעירים שבהם, יכולים גם לנסות את עצמם בתפקיד השומרים. וגברים בוגרים לחזית. יש עדיין הרבה עתודות.
  טייסות הן לא רעות והן טובות כצלפים. וגם בטנקים, המין ההוגן לא רע, במיוחד אם הגורל הוא שבדרך כלל נשים קטנות מגברים, וזריזות וזהירות יותר.
  כן, ובני נוער בטנקים נלחמים היטב. אנחנו צריכים להפוך את המכוניות הגרמניות למהירות יותר וקומפקטיות יותר. אז, למעשה, אין עדיין "פנתר"? מדוע התברר שהטנק הגרמני כל כך כבד, עם נשק לא חזק מדי ושריונות צד חלשים? זה בלאגן, כאן צריך לתת למעצבים נזיפה.
  ויש לצמצם את הצוות של ה-T-4 וה-T-3 מחמישה אנשים לארבעה. ניתן לשלב בין תפקידי מפקד ורדיו. איפשהו הוא שמע עצות כאלה לגבי חיילי טנק. ובכן, מה עוד... אז אתה יכול להיזכר.
  יש לבצע גם כמה שינויים במבנה הפקודה. כדי שלמפקדי קבוצות צבא יהיה יותר כוח, כדי שיהיה פחות מהומה ותיאום. כמו כן, צריך לקדם גם את מיינסטין, האסטרטג הדגול הזה, כמו גם את גודריאן, שצדק בהרבה נושאים. במיוחד בעובדה שהמכה תימסר בבלארוס מהמרפסת המבצעית.
  פוטין התקשר למזכיר. היא רצה פנימה, רקיעה בנעלי העקב שלה. הפיהרר האפוי הטרי רטן משהו לא מובן מדי והחל להכתיב פקודות.
  
  מעצר וחיפוש אחר רוזה לוקסמבורג
  הערה
  המהפכנית המפורסמת רוזה לוקסמבורג נעצרה ונלקחה למעצר. בכלא הנשים היא נאלצת לסבול חיפושים מדוקדקים, הליכים אחרים, השפלות ומשפטים חמורים.
  . פרק 1
  אישה צעירה, רוזה לוקסמבורג, נעצרה בהוראתו האישית של הקייזר וילהלם.
  היא נכבלה באזיקים והוצאה מהבית. אנשים נראו בתמיהה כמהפכן בלונדיני, כבן שלושים עם גזרה דקיקה, הובל החוצה על ידי המשטרה.
  רוז רקעה את מגפי העור שלה על השלג הנמס של מרץ, וניסתה לשמור על הבעה רגועה על פניה, חיוורת מפחד.
  על מנת לעודד ולא להפיץ התרגשות, שר המרקסיסט;
  בעולם של קור - שלג,
  קבצן אפילו שהוא עשיר!
  שדים שולטים בכדור הארץ
  הפך את כדור הארץ לגיהנום!
  
  אם אתה רוצה לחיות בשמחה,
  אז האושר מגיע לכולם בבית!
  לשבור את שלשלאות העבדות כחוט
  אז התיק יהיה מלא!
  
  יש מדינה שהיא דוגמה לכולם,
  לוחם חזק הוא חלוץ!
  חרב מולדתו הקדושה,
  כדי שהאדון הרשע לא יחטוף!
  
  צו גרמניה לכל העולמות,
  כוחם של המאורות החכמים ביותר!
  בלי שום דבר, נגיד קישוט,
  הקב"ה הראה לנו את הדרך!
  
  לא נכיר את המילה פחדן,
  החייל לא ילחש - אני חושש!
  אמונה אורתודוקסית טהורה,
  אלוהים יברך את ישוע!
  
  אין שלום בלבבות בלי המשיח,
  הזוהר מוביל לקרב!
  ללא אמונה, מלחמה היא הבל,
  בואו נאבד את הציון המשתולל!
  
  השטן יפתה
  שקר לעצמך - בחינה חמישית!
  אבל אל תאמין לרשעים
  אין סיבה לבגוד!
  
  אנו נאמנים לשבועה לקבר,
  מרחב הצאצאים מחכה - תאמינו לי!
  בואו נשליך את בני השטן
  לא יצליח לכבוש את כדור הארץ!
  
  לכן, המזל מחכה
  מי חזק - ה' יציל!
  אלוהים אוהב את העם הגרמני,
  הלהבה בוורידים ממיסה את הקרח!
  
  בואו נגיע לגבולות חסרי הגבולות -
  בואו נראה ליקום את דרכנו!
  אל תיפול לנו האורתודוכסים,
  אל תכופף את הטמא בקרן!
  בדרך, השוטרים הטיחו בכפות הידיים את הוורד על הגב - הם אומרים, אין מה לשיר שירים כשגרמניה של הקייזר מפסידה במלחמה. וכאשר חיילי רוסיה הצארית כבר נכנסו לוורשה, מה שמסמל את נקודת המפנה של המלחמה. והכלבה הזו יודעת את עצמה שרה.
  רוז נלקחה לבניין הכלא המרכזי בברלין. הכל פחות או יותר נקי ומסודר בגרמנית. רוז נרגעה. בכלא גרמני הוא יהיה נקי, וככל הנראה תא בודד ללא פשפשים וחולדות, עם הלחמה שנקבעה בחוק. ושם גרמניה תיכנע בעוד כמה חודשים ותשתחרר. ואולי אפילו בממשלה החדשה היא תקבל את תפקיד השרה.
  רוז, רקיעה את עקבי מגפיה, שרה:
  תן לך לחיות בתור שוער,
  אתה תיוולד מחדש כמנהל עבודה...
  ואז תגדל ממנהל עבודה לשר,
  אבל אם אתה מטומטם כמו עץ -
  אתה תיוולד באובב
  ואתה תהיה באובב
  מאה מאות שנים עד שתמות!
  רוז, אז, לא שמה לב למסדרונות הכלא, הסורגים, המנעולים, התיל, הלכה כמו מלכה. היא דמיינה כיצד נוצרו עליה סרטים, וכיצד נוצרו סרטים על השהיד הבולשביקי. וכמה פופולרית ומגניבה היא הפכה מזה - אי אפשר לתאר במילים, רק אגדה.
  נו, איך במצב הזה לא לקחת ולא לשיר. כאן אתה הולך לכלא - כאילו בחג.
  ורוזה, לא נבוכה, שרה בקול, כאילו הייתה מלכה אמיתית שהועלתה לכס המלכות;
  אני חבר קומסומול אמיץ בשבי,
  שם היא התבררה כחושה מאוד בקרב ...
  הו מולדת, דע לך שאני אחזיר לך את החוב,
  אני אמלא את הבית בנוחות ונעימות!
  
  ידעתי קצת - כלום,
  והם לקחו אותי יחף לחקירה,
  פאשיזם זה קשקוש מוחלט.
  הפריץ היכה אותי קשות בשוט!
  
  מפושט, עירום למחצה על סחף שלג,
  וכך הם נסעו דרך הכפרים בפיסוגאס...
  כן, להשיג את ארון הקבורה לפיהרר שלך,
  ונראה את הקומוניזם מרחוק!
  
  מוטב שלא נצפה לרחמים
  ואני לא אגיד מילה לנאצים!
  לשווא חשבתי בכעס פרוע,
  איזה חבר קומסומול הוא כבשה ביישנית!
  
  אויבים העלו אותי על המדף,
  מתחת לעקבי השריפות התלקחו...
  ואני שומע את הקרב - אתה חוט פורי,
  אני שביל הצער של גחלים לוהטות קילומטרים!
  
  אין הכרה והזרם אינו נורא,
  אני אעמוד בכל אתגר...
  תן לזה להיות הלם לנאצים
  ובשבילי, כל אבק של סבל!
  
  אני אעבור את הכל, אני אקח את זה, תאמין לי
  מכיוון שמולדתי היא רוסיה...
  וחיית הפשיזם תקבר,
  המשיח יבוא והשליחות האדומה!
  
  כן, אני יודע, אני יודע, לולאה מחכה לי,
  אולי יהיו הוצאות להורג גרועות יותר!
  נצטרך להתחיל את המדינה מאפס,
  כי היו הרבה זעם!
  
  ואז הגיע הקומוניזם הגדול,
  על מאדים, אנחנו, משחקים, רצנו...
  תן להומניזם לנצח בעולם,
  על שנלחמת כל כך קשה!
  
  אתה תהיה היקום, דע את שלי
  כוכבים זוהרים אינסופיים כאלה...
  נשר שהיה פעם דרור,
  כל אחד מאיתנו עם הכרה של האמן!
  רוזה אפילו לא הבחינה בגאווה כיצד הוכנסה לחדר לחיפוש. ושלוש שומרות החלו להפשיט אותה בעזרת תנועותיהן המיומנות והרגילות של אנשי מקצוע. ורוזה לוקסמבורג השמימית הגאה התגלתה כעירומה לגמרי מול שלושה שומרים, שנראו כמו גורילות.
  רק צביטה כואבת עם כפה גדולה על החזה החשוף עם המילים: "אוי, איזה ציצים" פיזרה את מצב הרוח הגדול של רוזה, והיא כיסתה את עצמה בבושה וקראה:
  - מה אתה עושה!?
  רוז, במיוחד בעירום, נראתה צעירה מאוד, מותניה היו דקים וגזרתה הייתה ללא דופי.
  אז המטרונית חייכה והשיבה:
  - שום דבר מיוחד ילדה! דודה תרגיש עכשיו את האסור - דקירה, חיתוך, כימיה! ובכן, הערות סודיות!
  רוז, שניסתה ללא הצלחה לכסות את עירומה בידיה, ענתה:
  - אין לי כלום, וזה משפיל ומגעיל!
  המטרונית עם כותפות הקצין צחקה וענתה בנחישות:
  - אל תזוז! אחרת זה יכאב!
  וידיים גדולות בכפפות גומי דקות החלו לחטט בלי טקס סביב גופה היפה, היפה והמפתה של רוז. שני שומרים אחרים, גם הם גבריים וגבוהים, החזיקו בחוזקה את האישה הצעירה והדמות בידיים, ולא אפשרו לה לכסות את מקומותיה המבישים במו ידיה.
  המטרונית הגדולה משכה את אוזניה של רוזה, חשה בה והציצה לתוך נחיריה. ואז היא הושיטה את ידה לתוך פיה באצבעותיה הכפופות. וזה היה מאוד מגעיל, רוז הרגישה בחילה ממגע הגומי. בנוסף, עלתה המחשבה שאולי לא מדובר בכפפות חד פעמיות, והיא השתמשה בהן קודם לכן, וטיפסה למקומות האינטימיים של נשים. וממחשבות אלו, רוז כמעט הקיאה. רק מאמץ מטורף של רצון, וחוסר נכונות להראות את חולשתה, אפשרו לרוסה לרסן את שחרור הקאות.
  ואצבעותיה הגיעו לשקדים ממש, היו מתחת ללשון, חשו בשמים, מאחורי הלחיים, וטעם מגעיל מאוד של גומי נשאר בפיה. לאחר שסיימה עם הסימון בפיה, המטרונית החלה ללוש שוב את החזה של רוזה. למגע הגס שלה, פטמותיה האדומות של הצעירה התנפחו והתקשות.
  השומרים חייכו ומלמלים:
  - נו? כמו? אני רואה שהליטופים שלי מרגשים אותך!
  רוזה לוקסמבורג נהמה:
  - כלבה שכמותך! תתנהג ככה!
  הקצינה בתגובה הסירה את המהפכן הצעיר בפניו וציינה:
  - דע את מקומך כמורד! אחרת אשלח אותך לתא הקרח - עירום!
  אחר כך המשיכה לחטט בלי בושה בגופת האסיר.
  אצבעותיה החזקות נלחצו על הטבור שלה, וגרמו לרוזה לוקסמבורג לזעוק מכאב. ואז הם הרגישו מאוד גס וכואב מתחת לבתי השחי של אישה מהפכנית.
  אבל הגס והמשפיל ביותר עוד לא הגיע. המטרונית הורתה:
  - פרש את הרגליים רחב יותר!
  רוז צייתה באי רצון. והסוהרת הכניסה בגסות את כפה הגדולה שלה לתוך הנרתיק. אגודלי הכפפות, חלקלקים מהרוק שהיה בפיה של הוורד, נכנסו עמוק מאוד לרחם האישה. קירות הנרתיק נפרדו בחוזקה, וזה הפך לכאוב להפליא.
  רוז צרחה והתעוותה, מנסה להשתחרר. אבל השומרים החזקים, שהיה להם ניסיון רב בחיפושים, אחזו בה בחוזקה. אצבעותיו של הסוהר הגיעו לרחם ממש, והמשיכו לקטוף. זה היה גם כואב וגם משפיל מאוד.
  ושומר הגורילות הגברי המשיך להסתובב. לבסוף, לאחר סיבוב נוסף של כפה ענקית, האישה המהפכנית החווירה עד מוות, ומתנשפת, היא כבתה. ראשה עם שיער בלונדיני נפל הצידה.
  הסוהר מימין העיר:
  - היא בהלם!
  המטרונית הגדולה טפחה במיומנות רבה על לחייה של רוזה, עיסה את צווארה, צבטה אותה בגסות. האישה התעשתה. בעיניה היו דמעות מכאב והשפלה. היא ציפתה להכל מהכלא, אבל היא לא חשבה שיפגשו אותה ככה, בגסות, כאילו היא לא אדם, אלא פחות מחיה.
  המטרונית הראשית אמרה בחביבות:
  - ובכן, אל תפחד! עכשיו התכופף, דודה שלך תרגיש את התחת שלך והגרוע מכל ייגמר!
  ורד בקול רועד, שמט דמעה על הרצפה, אמרה:
  אולי לא כדאי לנו!
  מנהל הגורילות נהם.
  - לא! זה בדיוק מה שאתה צריך! בואו נטה אותה!
  סוהרים רבי עוצמה עיקמו בגסות את זרועותיה של רוזה, וגרמו לה לצרוח מכאב ולהתכופף. הילדה הייתה במצב של סרטן. וגופה העירום זרח מזיעה, כאילו משומן.
  ומנהלת הגורילות, ללא טקס, תחב את שתי אצבעותיה הגדולות והארוכות לתוך פי הטבעת. ועמוק מאוד, עד למעי הגס מאוד תקוע. רוז צרחה מכאב ובושה. סוהרות חזקות מאוד החזיקו אותה בחוזקה ולא נתנו לה לברוח. וידו החזקה של המשגיח שרפה בתחת של מהפכן יפהפה ומפתה.
  רוז גנחה, ושדיה החשופים התרוממו ונפלו. ודמעות זלגו על פניו התשושות והחיוורות. החיפוש היה כמו עינויים, מוסרי ופיזי כאחד.
  היא הרגישה את מי שהסוהרת הבכירה רוצה להשפיל אותה למקסימום, ולכן לא מיהרה.
  רוז שרה בשיניה הכחולות, מנענעת את לחייה מדמעות של כאב והשפלה:
  הניצחון מחכה, הניצחון מחכה
  אלה שכמהים לשבור את הכבלים!
  הניצחון מחכה, הניצחון מחכה
  נוכל לשבור את וילהלם!
  שומר הגורילה צחק וענה:
  - ואת ילדה אמיצה!
  והיא שוב התפתלה, גרמה לכאבים עזים בתחת, ולבסוף, היא שלפה את כפה בכפפה, שהייתה מכוסה בדם.
  היא העווה את פניה כמו בריון וזרקה את הכפפה ההרוסה לתוך הכד, וקוראת:
  - בדוק את רגליה, החיפוש הסתיים!
  להרגיש את הסוליות החשופות ולבחון בין אצבעות הרגליים זה בכלל לא משפיל כמו שהיה קודם, כשהמצקת-כפה טיפסה לתוך הנרתיק ופי הטבעת. אז אתה כבר יכול לחוות את זה בלי דמעות.
  הם סיימו לחפש את רוזה, וככה, עירומה ויחפה, הובילו אותה לחדר הסמוך.
  שם היא צולמה. הם נתנו לי שולחן עם מספר והעמידו אותו על קיר לבן. הם לחצו בפרופיל, פנים מלאות, חצי צד ומאחור. אחר כך הם צילמו עירום באורך מלא, גם מלפנים, מאחור, מהצד וחצי הצידה. והצלם היה אדם, מה שהפך את זה למשפיל עוד יותר.
  ואז רוזה הונחה על המאזניים. נשקללה, נמדדה וגובהה, ולאחר מכן עומדת כנגד הקיר והיקף זרועותיה. לאחר מכן, רשמתי את אורך כף הרגל, ואת מידת הנעל. זה לא כואב, אבל זה מאוד משפיל. במיוחד בחדר היו לא רק נשים, אלא גם גברים.
  כאן גבר ושתי נשים במעילים לבנים הכניסו את רוזה לאור והחלו לבחון אותה היטב, לרשום ביומן את כל השומות, הצלקות, הכוויות והסימנים המיוחדים.
  רוז הפכה לארגמן מבושה וכעס. איך משפילים אותה, והאם באמת אפשר להתייחס ככה לצעירה שכבר הפכה לאגדה של ממש. אולם, אולי בגלל זה הם מתייחסים אליה כך כדי להשפיל את מנהיג השמאל הגרמני.
  הזמן חלף לאט, ורוז התחילה לשיר:
  נהרוס את כל עולם האלימות,
  למטה לתחתית ואז...
  נבנה עולם חדש, חדש,
  מי שהיה כלום יהפוך להכל!
  האישה בחלוק הלבן העירה בחומרה:
  - הנה אתה עכשיו אף אחד - רק אסיר!
  היא צבטה את הפטמה החשופה של רוז. רוז עמדה חיוורת ונוצצת מזיעה קרה, שרה:
  - זה האחרון שלנו
  וקרב מכריע...
  ללא כל ספק -
  חבר'ה עקבו אחרי!
  לבסוף, שכתוב הסימנים הסתיים. והיא נלקחה לחדר הסמוך. שם, אישה במדים הורתה למתוח את כפות ידיה. וידיה של רוזה היו מרוחות בצבע שחור. לאחר מכן, תחילה הוטבעה כל כף היד, ולאחר מכן כל אצבע בנפרד. אחר כך נמרחו גם אוזניה של רוזה - קודם ימין, ואחר כך שמאל. וזה גם הודפס. ואז השפתיים. וזה די מגעיל. כאשר השפתיים שלך מרוחות בריח כהה ובעל ריח חד. ומורח על גיליון נייר לבן.
  בסוף הם לקחו הדפסים מכפות רגליה היחפות של אישה יפה. אחד אחד. זה כבר לא כל כך מגעיל.
  הם ניגבו את הסוליות עם ספוג מיוחד כדי שלא יהיו סימנים.
  ואז רוזה הובלה שוב. היא אבדה בניחוש מה עוד היו עושים איתה הסוהרים הגרמנים הקפדנים והפדנטיים.
  הפעם היא נלקחה לחדר רנטגן. וצילמו את הבטן והמעיים, שבאופן כללי אפשר להבין, יש מקומות מסתור. וגם בדקו את הנחיריים בתמונה. אז הם החביאו לפעמים כמוסות עם רעל או אבנים יקרות.
  כשהכל נגמר, רוזה הרגישה הקלה מסוימת בעצמה. זה לא כאב, בכל מקרה. ואתה מתרגל איכשהו ללכת ככה עירום.
  אבל אחרי הכל, אווה גם הלכה עירומה, והיו לה קומפלקסים, אז היא לא הרגישה את האירוע. והיא כאילו כלום לא יקרה.
  במקום זאת, ההליכים היו מסתיימים. וכך היא באמת נלקחה מתחת למסדרון ארוך לחדר המקלחת. שם, בהשגחת השומרים, רוזה לבסוף שטפה את עצמה. המים היו חמימים, נעימים, ואתה שוטף מעצמך לכלוך מוסרי ופיזי. ובכן, השומרים גם נתנו לה סבון רשמי.
  רוז אפילו התעודדה: בחינם היא שוטפת עם סבון. ואז יתנו לה קורת גג בחינם, וגם מנת כלא. כמובן, זה לא נעים שהשומרים מסתכלים עליה ככה, אבל היא יפהפיה ואין לה במה להתבייש.
  האישה שטפה את רגליה היחפות בצבע שחור. יש לה גזרה טובה מאוד הודות לאורח החיים האתלטי שלה - כמו בחורה צעירה עם חזה מוצק, אבל פניה מראים שהיא מבוגרת הרבה יותר. עם זאת, לא יותר משלושים במראה. רוזה הייתה גאה להיראות כל כך טוב.
  אז היא שטפה את עצמה, הם צעקו לה:
  - די, תפסיק!
  היא יצאה החוצה. והסוהרת הכניסה את אצבעותיה לפיה, כאילו רוזה יכולה לסחוב משהו או לגנוב משהו. והסוהרת האחרת עדיין כפה בחיק ובפי הטבעת. מה שהיה משפיל ומגעיל. וכנראה לא רק רוזה, אז הסוהרת טיפסה באצבעותיה החשופות מבלי לטרוח לשים כפפות על הידיים.
  רוז החזיקה מעמד, למרות שהייתה משפילה, מתביישת ואפילו פגועה. ציפורניה של המטרונית שרטו מאוד את המקומות הרכים והאינטימיים שלה ברחם ובנקודה החמישית.
  אבל סוף סוף הסתיימו השעות המייסרות של חיפוש מיותר לחלוטין.
  ורוזה נכבלה באזיקים והובלה שוב. אישה צעירה אפילו חשבה בהפתעה: האם באמת יסגרו אותה ואת התא עירום? אבל זה לא יכול להיות. אסור על פי חוק להחזיק אסירים עירומים. כן, לפחות כמה נעליים שהיא מחויבת לתת.
  אבל הם באמת לקחו אותה לחדר ההלבשה. היכן שהם צריכים להנפיק בגדים רשמיים, אם אין רשות, תלבשו משלכם. רוז קיבלה רק שמלת פסים על גוף עירום. על השמלה נתפרו מספרים במקום שם המשפחה שלה.
  רוזה שאלה:
  - מה עם תחתונים וחזייה?
  המטרונית ענתה בחומרה:
  - יש פקודה מיוחדת של הקומנדנט, אל תתן לך תחתונים רשמיים וחזייה!
  רוז שאלה בהפתעה:
  - למה?
  הסוהר ענה בחומרה:
  - אתה יכול לתלות את עצמך עליהם!
  המהפכנית הצעירה פרשה את ידיה:
  - למה אני טיפש לתלות את עצמי? לכל היותר, בעוד כמה חודשים אשתחרר!
  המטרונית הנהנה בכעס.
  - כולם אומרים כך, אבל הם יושבים שנים!
  רוזה הייתה עכשיו רק בשמלת פסים מעל הברכיים, וברגליים חשופות ויחפות.
  הצעירה הביטה על המדף. היו הרבה נעליים שונות, לא מאוד אטרקטיביות במראה. אבל רגליה היחפות היו קרות. היא תזדעזע מההשפלה של החיפוש והנהלים האחרים, היא לא שמה לב לרצפת הבטון הקרה והלחה של הכלא. אבל עכשיו היא רק רועדת.
  רוזה נאנקה בטון מתלונן:
  - קרות לי הרגליים, תן לי לפחות כמה נעליים!
  הסוהר ענה בחומרה:
  - פקודה מיוחדת של המפקד! בשל הסכנה המיוחדת של אסיר פוליטי, נאסר עליך לנעול נעליים בזמן המעצר, שכן אתה יכול להשתמש בהן כנשק צבאי, או השלכת חפצים!
  רוז העירה באנחה:
  אבל כל כך קר בכלא! אני יכול להצטנן ולהיות חולה!
  המטרונית הרגיעה אותה:
  - יש לנו מרפאה טובה! ובכל מקרה, תפסיק להתווכח. והם יתנו לך מכות טובות!
  המהפכן הופתע:
  - לא מבטלים מכות?
  הסוהר הנהן.
  - בזמן המלחמה החזירו אותם! אז השפיל את עצמך, יופי - אתה תהיה שלמה יותר! ועל חשבון רגליים יחפות, האסירים מתרגלים לזה במהירות. ובקרוב יתחמם בחוץ, כבר אביב ואתה תרגיש טוב יותר. ואם יש לך חברים בטבע, תן להם לשלוח עוד מנות. אז רק חלק קטן מגיע לאסירים!
  רוז הנהנה במרץ.
  - אני יודע את זה! השחיתות תהרוס את גרמניה!
  הסוהר מלמל:
  - כמו רוסיה!
  הצעירה נכבלה שוב באזיקים על פרקי ידיה והם האמינו לה יחפה, בשמלה קצרה בכלא, כמו שפחה מתקופת ספרטקוס לאורך מסדרונות הכלא.
  המצלמה חיכתה כעת לרוז. יתר על כן, היא תעדיף אחד משותף מאשר אחד בודד. בתא משותף חם יותר ויש עם מי לדבר. יתרה מכך, נשים מריחות הרבה יותר נעים מגברים, והיא תהיה בסדר איתן.
  כדי לפחות להרים מעט את הנופלים מכאב, השפלה, קור בכפות הרגליים החשופות והנשיות הקופאות מרצפת הבטון הקרה, רוז שרה:
  החורף כבר מתפוגג
  הנה מגיעה שמש האביב...
  החוכמה כבשה את הטבע,
  בחיפוש מדעי ובטיול!
  
  נחלים מצלצלים - שלג נמס,
  איפה שטיח הכסף הוא נחל.
  ציפורנים פורחות בשפע בחודש מאי,
  והחברות שלנו לא נשפכת!
  
  אנחנו אוהבים את בנות הטבע
  כאשר פטריות גדלות באביב...
  לא, אתה יודע מזג אוויר גרוע
  איך חסד המשיח יורד גשם!
  
  הטבע מתעורר לחיים באביב
  הקרח הקריסטל נסדק.
  כדור הארץ יהפוך, אני מאמין, לגן עדן,
  תן לאש הרעה לא להצית את העולם!
  
  אחרי הכל, כל פרח הוא יקום,
  גם הבאג רוצה לחיות.
  הגורל של כולם טוב יותר - יצירה,
  אבל ארנב מסכן, אתה משחק.
  
  כפי שהתברר, יש הרבה פחד,
  יש הרבה סבל עם יופי...
  לפעמים נאנק אנחנו מבקשים מאלוהים -
  עזרו לנו באושר ובחלום!
  
  אבל מה זה כעס בעולם,
  מה שהתחיל לסובב אותנו כמו טורנדו,
  אבל אלוהים ענה - זה כדי,
  לא הפכת עצלן כמו דוב!
  
  אחרי הכל, אם הבננה עצמה נפלה,
  אתה אפילו לא תרתום את המחרשה.
  פני הקדושים מהסמלים מהנהנים,
  בלי אננס - לזרוע שיפון!
  
  ובכן, העבודה הזו מובילה להצלחה,
  הוא יחזק את הגזע שלנו!
  והשגשוג אינו ממהר,
  אין צורך בקמצנות של חתולים!
  
  השכר יבוא - יהיה כוח,
  ונקים לתחייה את הנופלים בקרב!
  עונש יפול, דע יהודה,
  שקרים ורמאות ינקום!
  רוזה הובאה לבסוף אל הדלת המסיבית, שעליה נדפק המספר המבשר רעות "13". האזיקים הוסרו ממנה, והצעירה חשה הקלה כשהיא שפשפה את פרקי ידיה התשושים והחבולים. כן, אזוק וכואב ומשפיל בו זמנית.
  היא נלקחה לתא. בפנים היה קצת יותר חם מאשר בחוץ, היה חימום. התא התברר ככפול והיתה בו ילדה עם שיער אדום. די יפה, והיא ישנה עם שמיכה. כשהתעוררה, היא סובבה את פניה העדינות ושאלה:
  - ילדה חדשה?
  הסוהר הנהן.
  - פוליטי! אני חושב ששניכם יהיו הרבה יותר מעניינים!
  רוז העירה:
  - אין לי מצעים?
  המטרונית צחקה.
  - על מנת שתהיו יותר מפרגנים ותעידו כמה שיותר מהר, מונעים מכם כריות, שמיכות ומזרן. תשכבו על הקרשים החשופים, תקפאו, ותעידו מוקדם יותר נגד שותפיכם ושותפיכם!
  רוזה רקעה בכעס ברגלה היחפה ונהמה:
  - אל תחכה!
  דלת התא הכבדה והמסיבית נטרקה מאחוריה בחריקה.
  
  עולם ללא מלחמת העולם השנייה
  הערה
  צ'מברליין לא העז להכריז מלחמה על הרייך השלישי לאחר ההתקפה על פולין, גם צרפת לא נכנסה לבדה לסכסוך. לאחר תבוסת פולין וחלוקתה בין ברית המועצות לגרמניה הנאצית, החלה תקופה ארוכה של שלום, התפתחות האנושות עברה דרך אחרת.
  . פרק 1
  עולם מיוחד מהיסטוריה אלטרנטיבית. בו היה לצ'מברליין שכל שלא להכריז מלחמה על גרמניה שתקפה את פולין. וכמובן, צרפת לא נכנסה למלחמה בלי אנגליה.
  היטלר וסטלין חילקו את פולין. אחר כך הייתה חלוקת המדינות הבלטיות וחתימה על הסכם על ידידות וגבולות.
  הייתה מלחמה אמיתית עם פינלנד. ברית המועצות, במחיר אבדות כבדות, הצליחה בכל זאת לכבוש חלק מהשטח, לפרוץ את קו ההגנה ולכבוש את ויבורג.
  עד כה הכל הלך כשורה. אבל ניסיון לקחת את מולדובה מרומניה נתקל בהתנגדותו של היטלר. כאילו, האם סטאלין לא רוצה יותר מדי?
  אבל היטלר וסטלין נפגשו באופן אישי והסכימו שברית המועצות תינתן למולדביה, והקטע הזה הושלם.
  ואז הגיעה תקופה ארוכה של שלום. יפן לא העזה להילחם לבד עם ארה"ב ובריטניה. והיטלר עדיין עכל את פולין, שחלק נכבד ממנה הפך לחלק מהרייך השלישי. גם סטלין, לאחר שהרחיב את האימפריה, והתנסות במלחמה קשה עם פינלנד, לא טיפס לשום מקום.
  בברית המועצות, תוכנית החומש השלישית התגשמה באופן רשמי והתגשמה יתר על המידה. ואז הם לקחו על עצמם את הרביעי. וזה התמלא יתר על המידה. ובתכנית החומש החמישית החלו להוריד מחירים ולהעלות את רמת החיים.
  סטלין מת במרץ 1953... לפי כמה דיווחים, ייתכן שהוא הורעל. לאחר תככים, ניקיטה חרושצ'וב תפס את השלטון. אחר כך היה הקונגרס העשרים וחשיפת פולחן האישיות. והרעיון לבנות קומוניזם עד 1980.
  בשלב זה הופיעו נשק גרעיני בגרמניה, ארצות הברית, בריטניה וברית המועצות.
  היטלר נשאר בהיסטוריה כמנהיג נורמלי לחלוטין ללא השואה. היו רק כמה חוקים שהגבילו את זכויות היהודים. גם הפולנים קיבלו בהדרגה אזרחות גרמנית ושוויון זכויות. בשנה החמישים וחמש נכנסה מושל ורשה ישירות לרייך השלישי. ב-1960 קיבלו גם צ'כים וגם פולנים אזרחות גרמנית. גרמניה הייתה הראשונה בעולם ששיגרה לוויין לשמיים ושלחה אדם לחלל.
  וב-20 באפריל 1961 החלה הטיסה המאוישת הראשונה אי פעם לירח. זהו אירוע נהדר.
  הרייך השלישי היא מדינה גדולה, אולי הגדולה באירופה. היא כוללת את צ'כיה, ואת חבל הסודטים, ואוסטריה ופולין. בנוסף, הגרמנים רכשו חלק מדנמרק ללא מלחמה בגבולות 1914 תמורת פיצוי כספי. אז היה משאל עם. משאל עם נערכו גם בפולין ובצ'כיה. קם כוח מפותח וחזק מבחינה כלכלית. בנוסף, בריטניה הסכימה גם להחזיר את נמיביה לגרמנים באפריקה, וגם תמורת פיצוי כספי.
  כמעט ללא מלחמות מלבד הסכסוך עם פולין, הרחיב היטלר את הרייך השלישי. הבעיות היחידות היו רק עם צרפת. אולם כאן, חלק קטן מלוריין, המאוכלס בעיקר בגרמנים, הוחזר לגרמניה לאחר משאל עם. אבל גבולות 1914 לא שוחזרו. וזה הרגיז הרבה גרמנים.
  אבל הצרפתים חתמו על ברית צבאית עם ברית המועצות, ובמקרה כזה היא הייתה יוצאת להילחם בשתי חזיתות. האימפריה האדומה, לאחר שברחה ממלחמת העולם השנייה, הייתה חזקה מאוד מבחינה כלכלית, דומה לארה"ב וגרמניה, והייתה בה אוכלוסייה גדולה. אז זה מסוכן לריב איתה.
  בנוסף, לבריטניה היה גם הסכם עם צרפת. אשר, בניגוד להיסטוריה האמיתית, שמרה על המושבות שלה והייתה חזקה מאוד מבחינה צבאית.
  אבל סין נותרה מפוצלת וחלשה, למעשה מחולקת לתחומי השפעה על ידי המעצמות המובילות בעולם. יפן לחמה בסין זמן רב, והצליחה לשמור על חלק ממנה בשליטתה. למדינות אחרות הייתה בירתם שם. ברית המועצות שמרה על השליטה במונגוליה, ששמרה באופן רשמי על עצמאותה.
  היטלר עדיין חי. הוא בן שבעים ושתיים. הוא לא מעשן, לא שותה אלכוהול, צמחוני ועדיין מתאמן על סימולטורים. הפיהרר אובססיבי לבריאותו. יש לו גם בנים ובנות - למרות שהם הושגו בהזרעה מלאכותית. יש בנים שהם יותר ממאה. המבוגר שבהם כבר בן שבע עשרה. קשה לעשות בחירה ראויה של יורש. אז הפיהרר עדיין מעוניין לחיות בכוחות עצמו. וברייך השלישי פועלים להארכת חייו של הדיקטטור.
  שבעים ושתיים שנים זה בהחלט לא זקן עמוק. אז הפיהרר גם אוהב בידור. למשל קרבות ללא חוקים.
  שם, כמובן, לא נלחמים עד מוות - הרייך השלישי יחסית מתורבת ומוזר. והיטלר כלל לא נתפס כמפלצת, למרות שהמנהיג בהחלט סמכותי.
  הוא הצליח להביס את פולין כמעט ללא הפסד ולהרחיב את השטחים עם מעט או ללא מלחמה. אנשי גרמניה מעריצים אותו, ואומות מדינות אחרות מכבדות אותו. אפילו ניקיטה חרושצ'וב מתייחסת אליו בכבוד. יתרה מכך, ברית המועצות פיגרה מאחור במירוץ החלל.
  סטלין היה אדיש לרקטות, וניקיטה חרושצ'וב הצליח רק לשלוח טייס לחלל עד כה.
  ועכשיו הגרמנים משגרים רקטה לירח. ויש שתי בנות ובן אחד. וזה נהדר.
  לכבוד יום הולדתו של הפיהרר ושיגור הרקטה, אורגנו חגיגות ארציות.
  האצטדיון הענק בברלין מלא באנשים. סוגים שונים של תחרויות ספורט מגיעות. וכמובן קרבות בלי חוקים. מה שהיטלר כל כך אוהב.
  הפיהרר, כמובן, הזדקן, אבל עדיין נראה פחות או יותר, למרות שהוא אפרפר וחלקה קרחת נאה עשתה את דרכו על ראשו. והשפם האפיר, והדמות הייתה כפופה מעט. הפיהרר בשלטון כבר עשרים ושמונה שנה. איתו יש לגרמניה את אחת הכלכלות הראשונות בעולם, ואולי אפילו הראשונה. ברית המועצות, ארה"ב והרייך השלישי קרובים מאוד כעת מבחינת ההכנסה הלאומית. כן, בריטניה עדיין חזקה בגלל המושבות. יפן החלה להתרומם - מלחמתה הממושכת עם סין התישה אותה. אבל העולם הוא רב קוטבי.
  היטלר הוא גדול, אבל לא ממש העליון. בארה"ב יש כיום נשיא חדש וצעיר, ג'ון קנדי, בצרפת ובבריטניה נמצאים גם שליטים צעירים למדי בשלטון. ניקיטה חרושצ'וב הוא רק צל מעורר רחמים על רקע סטלין, למרות שהוא מדבר על קומוניזם.
  אולי מכל מנהיגי העולם, היטלר הוא האגדי, הפופולרי, הכריזמטי והגדול ביותר, למרות גילו, שעדיין לא איבד את הברק והאנרגיה שלו.
  כרגע הוא מסתכל על הקרבות דרך מסך מיוחד. ומלמעלה, צגים צבעוניים מראים תמונה של הקולוסיאום.
  ילד נאה ובהיר שיער בן שתים עשרה או שלוש עשרה יוצא להילחם. הוא עם שרירי הקלה, בכמה מכנסי ספורט קצרים ויחף. הילד לובש כפפות. והוא הולך למוזיקה.
  כמו בימי קדם, ברייך השלישי אין קרבות על חרבות. כי המדינה לא נפלה לברבריות.
  להיפך, גרמניה הפכה למדינה של סדר למופת, עם שיעור הפשיעה הנמוך בעולם ואפס אבטלה. וזה איכשהו לא נוח לה להרוג אנשים בזירה.
  הילד היה במכנסיים קצרים כחולים, והשתחווה לפיהרר ולפמלייתו ולכל ארבעת צידי האצטדיון. הקהל הריע לו.
  הכרוז הודיע:
  - אלוף ברלין, המכונה "עכבר", ייאבק על תואר אלוף הרייך השלישי בקרב ילדים מתחת לגיל שתים עשרה.
  אפשר לראות שהילד טוב מאוד.
  ועכשיו המוזיקה נשמעת שוב ולוחם נוסף יוצא. גם ילד בערך באותו גובה ומשקל כמוהו. וגם בהיר שיער, ושרירי מאוד. רק מכנסי הטרנינג שלו אדומים, ופניו נוקשות יותר. כמובן, שני הבנים חשופי חזה ויחפים. הם ילחמו לפי כללי האגרוף הצרפתי ובידיים ורגליים.
  הילד השני הוכרז:
  - סגן אלוף הרייך השלישי בקרבות ללא חוקים עד שתים עשרה שנים.
  הילד גם השתחווה לפיהרר, ולכל ארבעת צידי האצטדיון. מכונה "אליגטור".
  השופטת הייתה אישה גדולה וגבוהה בחליפת עור. הקרב היה אליפות חמישה עשר סיבובים של שלוש דקות. אבל בדרך כלל זה נגמר מוקדם יותר.
  הילדים השתחוו זה לזה. והפמליה והיטלר עצמו עשו הימורים. כמובן, מי שמה הפיהרר הוא סוד, אחרת כולם יעשו כמוהו. או להפך...
  אדולף אפור שיער ועייף מביט במשקפת. הוא אוהב מאוד נערים שריריים, כך שנראה היה שהם מסוגלים להחזיר כוח לעריץ המרושל. הפיהרר אפילו ישן במיטה בעלת צורת צלב קרס מיוחדת. ומסביבו ארבע נערות אתלטיות צעירות, וארבעה בני נוער - שרירית וחזקת מאוד. והיטלר בחלום, כביכול, טעון באנרגיה. בנוסף, הדיקטטור הקשיש עושה אמבטיות חלב לתינוקות.
  מדי פעם נותנים לפיהרר גם עירוי דם צעיר - מבנים, הספורטאים החזקים של הרייך השלישי.
  היטלר לא רוצה למות. ויש לו עוד כמה תוכניות. זה רע שברית המועצות וצרפת בברית עם בריטניה. לחימה בשתי חזיתות היא הרפתקנית ומתאבדת מדי. גרמניה כבר הפסידה מלחמה אחת כזו בשתי חזיתות. אז זה לא הגיוני לדרוך על אותה מגרפה כמו וילהלם השני.
  אני רוצה להסכים על מלחמה בחזית אחת. או עם המערב נגד ברית המועצות או עם ברית המועצות נגד המערב. אבל כדי ששתי חזיתות לא יתלו על הצוואר.
  אבל ניקיטה חרושצ'וב לא רצה ליצור ברית עם היטלר. בצרפת גם לא רוצים ברית עם דיקטטור אוטוריטרי, שכן יש דמוקרטיה וחילופי כוח.
  ולהיטלר היה קשה. החיים חולפים, ועדיין לא ניצחת את הצרפתים, או הרוסים, או מישהו רציני.
  אמנם, מצד שני, הרייך השלישי הכניע כמעט את כל הארצות בהן גרו אנשים דוברי גרמנית. ועכשיו גרמניה גדולה יותר ויותר ממה שהייתה לפני מלחמת העולם. זה העולם, אז השני עדיין לא היה.
  הנערים החלו להילחם בסימן הגונג. הם הכו בשתי ידיים עם כפפות וברגליים יחפות. הפיהרר מאוד אהב את זה כשבנים לא מעל חמש עשרה ובנות היו יחפים. זה הדליק את הדיקטטור.
  לבנים יש עקבים ורודים ועגולים כאלה וקימור חינני של הסוליה. הם אתלטיים ושרירי המשחק כל כך מוטבעים והוורידים נראים לעין. הפיהרר מסתכל על רגליהם של הבנים בתקריב ומתפתל. זה באמת נהדר. הם שזופים, עורם מבריק, השרירים מתגלגלים, נפלאים.
  והבנים מכים זה את זה. ורגליים יחפות ממראות ופוגעות או בהגנה או בראש. ניתן לראות שלבנים יש חבלים יפים. שרירי הבטן מוערמים באריחי שוקולד, השדיים הם כמו מגנים, ושרירי הבנים בתנועה. זה מהפנט.
  היטלר נאנח. בכפר הוא עדיין היה מנהיג ומנהיג, אבל בגימנסיה חברו אחרים לקחו עליו. ולפיהרר העתידי היה קשה, והוא ממש ברח משם.
  אבל למרות זאת, היטלר אהב ילדים. הבנים האלה כל כך יפים. והגוף המאומן שלהם שרירי מאוד, וההקלה על השרירים היא נפלאה.
  חבל שהם צריכים לחבוט אחד בשני. כאן עבר הסיבוב הראשון - הבנים התפזרו.
  היטלר חשב שיהיה נחמד לארגן קרב, כך שיהיה עם חרבות. וכדי שהלוחמים חתכו ודם זרם כנחל.
  זה התברר כממש נהדר. ואז, כשהילד נופל, הם ישרפו את העקב החשוף שלו עם ברזל לוהט.
  הפיהרר דמיין לעתים קרובות עינויים בפנטזיות שלו. במיוחד כשהרגליים היחפות של בנים ובנות בוערות באש.
  ואפילו צייר תמונות כאלה בסתר. אבל הוא לא באמת עינה אף אחד. הרציף לא נראה לראש המדינה, מהגדולים בעולם, ככפוף לרמה כזו.
  אבל סרטים נוצרו בהנחייתו. הנה דוגמה למלחמת העולם. הרוסים תפסו בחורה גרמנייה בחזית המזרחית. וכמובן, הם הפשיטו אותה מהיציאה רק בתחתונים וחזיות ונסעו יחפים בשלג.
  הפיהרר אהב את הסרט הזה. גם לאחר מכן גרדה הגרמנית הולקה וגדלה.
  כן, זה היה סרט יפה. עם זאת, הפיהרר גם יצר סרטים המבוססים על היסטוריה אלטרנטיבית. שם נתפסו הנערים מהנוער ההיטלראי בברית המועצות. וילדים בני ארבע עשרה במכנסיים קצרים לבדם נסעו בשלג ובכפור. והם אפילו שפכו מי קרח על גופם העירום, מה שגרם להם להסמיק.
  היטלר אהב את זה. כן, כשנערים מעונים ומשפילים, זה המנהיג של סדיסט נסתר. תחת הפיהרר, אנשים לא נשרפו בתנורים, לפחות בעולם הזה, אבל הוא זכה להנאה מעינויים והשפלה.
  יתר על כן, גופתו של הפיהרר כבר מרושלת. והאנרגיה לא זהה. ואתה צריך משהו שיפרנס את עצמך.
  הפיהרר צופה שוב בקרב. גופם של הנערים מבריק מזיעה, וההקלה על השרירים שהתחממו מהקרב התחדדה עוד יותר.
  הקרב כמעט שווה. שני הבנים באותו משקל וגובה. נער התנין תוקף יותר, אבל הוא פוגע בעיקר בחסימות. ומאוס לפעמים מתקפת נגד.
  היטלר חושב כמה טוב להיות ילד בכל זאת. הם כל הזמן מחייכים עליזים. הילדים האלה תמיד מחייכים וצוחקים מכל סיבה שהיא. ועכשיו הוא למד לצחוק.
  הו, הזקנה הארורה הזו, כשאתה עושה הכל בכוח. ואין עוד שמחת חיים לשעבר. ואפילו קרבות גלדיאטורים מעייפים.
  רשמים טריים של נעורים הם עניין אחר. לפיהרר יש מיליוני בנות שמוכנות לתת את עצמו, אבל אין כמעט חשק. רק אם אתה נותן זריקת טסטוסטרון, אז יש עלייה בכוח והורמונים. אין רפואה מפותחת בגרמניה. הנה, למשל, איזה שיניים נפלאות עשו לפיהרר - פשוט ברק פנינה.
  ויש סוגים שונים של אנבולים. היטלר עדיין מצפה שהוא יחיה עד המאה העשרים ואחת. מה שגרמניה צריכה קודם כל. ואז אולי ייקבע יורש. או אולי מדענים ימצאו דרך להפוך אותו לאלמוות בעצמו.
  המעבדות כבר עובדות על זה. היטלר מקרין ביטחון ופחד.
  כאן צ'רצ'יל מבוגר ממנו, אבל עדיין חי, גם אם לא ממש בריא. רוזוולט וסטלין כבר מתים ורוזוולט כבר די מזמן. צ'מברליין הזדהה עם גרמניה. למרות שאיים לפתוח חזית שנייה במקרה של התקפה על פולין, הוא לא העז. בתורו, הפיהרר לא יצא למלחמה עם ברית המועצות. למרות שהיו הזדמנויות. אבל לברית המועצות היו טנקים חזקים מדי. עם שש דיוויזיות בלבד עם טנקים קלים, הפיהרר לא העז להילחם שם במפלצת.
  למרות שההכנות למלחמה היו בעיצומן. בשנה הארבעים ושלוש הופיע "פנתרים" בגרמניה. המכונית לא רעה, אבל כבדה ויקרה מדי. בברית המועצות הייתה סדרה של KV. היטלר לא העז אז להילחם. ברייך השלישי הופיעו מטוסי סילון ורקטות של ה-FAA. אבל מה הבעיה. לאחר מותו של צ'מברליין הופיע צ'רצ'יל שהלך להתקרבות לסטלין. כן, ובצרפת, הממשלה נטתה לברית עם האימפריה האדומה.
  תקוות גדולות ברייך השלישי היו קשורות לדיסקוטקים.
  אבל למעשה, הם לא הצדיקו את עצמם. כלי הרכב התבררו כיקרים מדי ופגיעים לירי מנשק קל. בפעולות האיבה, הם לא היו יכולים לעשות נקודת מפנה.
  בשנה הארבעים וחמש הופיע "פנתר" -2. היא הייתה באותה תקופה טנק טוב מאוד. אורך התותח 88 מ"מ ו-71 קנה, והשריון הקדמי של הגוף הוא מצח משופע של 100 מ"מ, צדדים של 60 מ"מ עם שיפועים, ומצח המגדל הוא 120 מ"מ עם מסכה של 150, ויש גם שישים צדדים. . כולו חמישים ושלושה טון, והמנוע הוא 850 כוחות סוס. המכונית התבררה כטנק הבינוני החזק ביותר בעולם. אמנם מה הממוצע אם המשקל הוא מעל חמישים טון?
  היטלר היה מרוצה חלקית מהמכונה הזו. אבל לא ניתן היה לקבל ערבויות לא מברית המועצות ולא מצרפת. יתרה מכך, המערב עשה ויתורים ויתר על חלק מדנמרק, חלק קטן מצרפת והמושבה הגרמנית לשעבר נמיביה תמורת כסף. זה סיפק את העם הגרמני. גם ברית המועצות התחזקה. במקום סדרת KV, טנקים נראו מתקדמים יותר מסדרת IS.
  היטלר המשיך לדחות מלחמה חדשה. בארצות הברית עבדו לאט על פצצת האטום. גם בגרמניה לא מיהרו, וגם בברית המועצות.
  אבל הטכנולוגיה התפתחה.
  פנתר-3 היה טנק נוסף מהסדרה המיושנת. בו התותח היה חזק אפילו יותר מה-105 מ"מ 70 EL, והשריון הקדמי של המגדל היה 185 מ"מ, והגוף היה 150 מ"מ עם שיפועים, והצדדים היו 62 מ"מ. משקל המכונות הגיע לשישים ואחד טון. אשר, לעומת זאת, קוזז על ידי מנוע חזק יותר של 1200 כוחות סוס. כך יצאה המכונית. נכנס לייצור ב-1947. בהחלט טנק טוב. אבל ברית המועצות קיבלה גם את ה-T-54, ששקל שלושים ושישה טון בלבד, והיה נחות מעט מהגרמני בשריון ובנשק. השריון הקדמי של המגדל היה עבה אף יותר - עד 200 מ"מ. והאקדח קצת יותר חלש ב-100 מילימטר, ו-900 מטר לשנייה, המהירות ההתחלתית של הקליע. לגרמני, לעומת זאת, יש קליבר קצת יותר גדול - 1000 מטר לשנייה.
  ואז המלחמה לא התקיימה שוב.
  פנתר-4 הופיע בשנה החמישים ואחת. היא כבר הייתה תוכנית פריסה אחרת. המנוע וההילוכים נמצאים בבלוק אחד ותיבת ההילוכים על המנוע. גובה המיכל ירד. והתברר מכונית במשקל 70 טון, ומנוע טורבינת גז של 1500 כוחות סוס, ושריון חזיתי של 250 מ"מ ושריון צד של 170 מ"מ, עם אקדח של 105 מ"מ ואורך קנה של 100 אל. המכונה הזו כבר הייתה למעשה כבדה וחזקה מאוד... רק ה-IS-7 הסובייטי, טנק שיוצר בכמויות קטנות מאוד, יכול היה להילחם בה. וה-T-54 היה הרבה יותר חלש.
  ובסוף השנה החמישים ושמונה הופיע "פנתר" -5. זה היה דומה בעובי לפנתר-4 מבחינת עובי שריון וחימוש, אבל עם זוויות נטייה גדולות יותר, ומשקל קל יותר של שישים ושלושה טון, עם מנוע חזק יותר של 1800 כוחות סוס. הטנק היה זריז יותר וניתן לתמרון.
  זו המכונית הגרמנית העיקרית. בברית המועצות הופסק ה-IS-7. רק ה-T-10 נשאר כבד, אבל במשקל חמישים טון. ומלבד ה-T-54, הופיע רק ה-T-55, קצת יותר חזק בחימוש.
  אפשר לדבר על טכנולוגיה הרבה זמן. היטלר עסק באופן אישי באימוץ סוגים מסוימים של נשק. ניקיטה חרושצ'וב התעניין יותר ברקטות. טנקי רקטות הופיעו גם בגרמניה. הם חזקים מאוד כמו הסובייטים. היטלר באמת רצה להצטרף למלחמה. פצצת המימן טרם נוצרה, ויש מעט יחסית פצצות אטום. ואפשר לקחת סיכון ולהיכנס לסכסוך.
  היטלר באמת רוצה להילחם במזרח. איטליה מוכנה להתנגד לברית המועצות. הוא נשלט על ידי בנו של מוסוליני, אבל בנדיטו מת. ובנו, אנטי-קומוניסט ואידיאולוגי נלהב, יחד עם גרמניה, מוכן להילחם בברית המועצות, אבל בתנאי. שצרפת ובריטניה יפגינו נייטרליות.
  ויפן יכולה לפתוח חזית גם במזרח. וגרמניה עדיין יכולה לחבר בין פינלנד, הונגריה, רומניה, סלובקיה. אולי גם בולגריה עם יוגוסלביה ואפילו שוודיה.
  כאן כאלה יכולים להיות בעלי ברית. היטלר צריך קודם כל לשכנע את הצרפתים לא להתערב בהם. אבל קל יותר להסכים עם בריטניה. הם גם אומרים שאין קומוניזם. ובארה"ב, קנדי הוא סוס אפל.
  היטלר עדיין לא איבד את הלהט שלו. אבל היציאה למלחמה היא קשה מבחינה מוסרית.
  כאן הבנים כבר נלחמים בסיבוב השלושה עשר. הילדים היו עייפים ותנועותיהם נעשו איטיות יותר.
  הפיהרר נאנח. עם הגיל, קשה יותר ויותר להחליט על מלחמה. ילדים אגרסיביים ונלחמים. אבל האגרופים שלהם קלים ומהנים. הם סטר זה לזה וברחו.
  אבל זה לא המקרה עם מבוגרים. היטלר ניצח רק במלחמה אחת עם פולין בעולם הזה. וזה לא מספיק לעשרים ושמונה שנות שלטון.
  אך מצד שני, הגרמנים נמנעו מהפסדים ונזקים.
  אבל גרמניה מאוכלסת בכבדות. שיעור ילודה גבוה והרבה ילדים.
  הבנים נלחמים. ורואים שהילדים נושמים חזק.
  הפיהרר חשב שוב, הפעם על מטוסים. צבא הסילון ברייך השלישי מפותח מאוד. יש אפילו פיתוחים ומטוסי ייצור טובים למדי. במיוחד ME-462. המטוס גם מאוד חזק והרסני.
  ומשגרי רקטות. זו גם מכונה מאוד חזקה.
  הופיעו גם מסוקים בצורת דיסק. הם מאוד ניידים וזריזים.
  הם פותחו על ידי המעצב טנק. בבעלותו גם מטוסי קרב סילון מסוג TA-383 שהם כלי רכב קרביים טובים מאוד. לגרמנים יש גם מפציצים חסרי זנב המסוגלים להפציץ אפילו את שטח ארה"ב.
  הילדים סיימו להילחם. אז אף אחד לא נפל.
  בנקודות, הם נתנו את הניצחון לסגנית האלופה אליגטור.
  הבנים התפזרו. לאחר שהבנות הופיעו בכפפות אגרוף. הם היו יחפים ובביקיני.
  זה היה גם קרב מעניין עם ידיים ורגליים.
  היטלר רצה שלרייך השלישי יהיה נשק נס. אבל עד כה לא הכל הסתדר. טכנולוגיית הטילים הגרמנית היא הטובה בעולם. יש גם פיתוחים של פצצת המימן. זה עדיין לא נוצר באף מדינה בעולם, אבל הנשק הוא נורא.
  הפיהרר עצמו קרא את וויילס בצעירותו ורצה שלרייך השלישי יהיו קרני חום או לייזרים.
  אך עד כה, לא ניתן היה ליצור מתקן קרבי יעיל. אולי למעט יריבים עיוורים, אבל גם זה מסורבל מדי. גם ברייך השלישי פעלו פיתוח צלחות מעופפות. מכשירים בצורת דיסק לא הראו את יעילות הלחימה שלהם. אבל היה רעיון לעטוף אותם בסילון למינרי שיעיף פגזים ושברים לצדדים.
  אז הדיסקט יהיה בלתי פגיע לחלוטין.
  הבנות התחילו להכות זו את זו ברגליים יחפות. הם גם אתלטיים ושריריים. ובעט די אקטיבי.
  ואז אחת מהן החזיקה משולש באגרופיה, השנייה ענתה לה. זה באמת נהדר.
  היטלר ציחקק:
  - אני לא חרק אומלל - צב מפלצת-על.
  והוא דמיין איך ברזל לוהט שורף את עקבה החשוף והעגול של הילדה. הקרבות לא לקחו את היקף מלחמת העולם השנייה, אבל הם הראו את רמתם.
  הבנות כאן כל כך נפלאות - פשוט נהדרות. הם מהמעמד הגבוה ביותר.
  הפיהרר הגה שירים כתוצאה מכך;
  על הילדה היחפה הזו
  לא יכולתי לשכוח..
  זה נראה כמו אבני המדרכה,
  לייסר את עור הרגליים העדינות!
  כן, הן בנות מעניינות.
  כאן בסרט אחד הראו איך ג'ואן ד'ארק עונתה. היא גילמה אגב בלונדינית מקסימה. והעינוי היה טבעי. וכפות רגליה היחפות של הילדה בערו בניצוץ.
  היטלר אהב את זה מאוד. ז'אן עמדה על המדף באומץ. והעקבים החשופים שלה היו שלפוחיות. ועל הגב והישבן מדי פעם נפל השוט.
  אחר כך תפסו אותה במלקחיים על פטמות חזה הארגמן. וזה נהדר לחלוטין. איך זה הדליק את היטלר.
  לדוגמה, הם לקחו ילדה עירומה ומשכו אותה על מתלה. ובואו נתפשט בשוטים. והלוחם עדיין נשרף עם ברזל לוהט. וזה כואב מאוד. אבל באותו זמן, הילדה גם מרוצה כשהיא מתייסרת.
  במיוחד כאשר ברזל חם מלטף את העקב החשוף.
  זה באמת מעניין.
  הבנות נלחמו. ואחד מהם היכה את הבלונדינית עם עוד רגל יחפה בסנטר. היופי הג'ינג'י התמוטט. השופט התחיל לספור.
  הג'ינג'י נמתח וקפץ ממקומו במאמץ של רצון.
  הקרב נמשך שוב.
  אדולף היטלר סינן:
  - עוד קצת, עוד קצת,
  הקרב האחרון הוא הקשה ביותר!
  ואני רוצה לכבוש את כל העולם,
  פלנטה כדי להפוך את גרמניה לאמא!
  הפיהרר לא עשה את זה כל כך טוב, וקולו צרוד. אבל בכל מקרה, הוצאה להורג של דיקטטור.
  והבנות נלחמות, גופן השרירי נוצץ מזיעה. חטיפות נפלאות.
  הפיהרר חשב, מה מרגישה אישה כשהיא נאנסת? כאב או אורגזמה או שניהם?
  להיות אישה! ולך לפאנל!
  זה אפילו מצחיק!
  אם תלך לפאנל
  אתה כוכב, אתה תהיה כמו עמנואל!
  ובסך הכל מעולה!
  פרשיות מכונפות קפצו בראשו של הפיהרר;
  אם הגבול הגיע - לכו לכאוס!
  המצפון הוא המצרך היקר ביותר מבין אלה שאינם למכירה - אם כי רבים מוכנים לשלם תוספת כדי להיפטר מהערך הזה!
  באהבה, רק משוררים נותנים עצות מועילות!
  אהבה היא משחק כזה - איפה התוספת השלישית!
  במה שונה אהבה ממסיבה ידידותית - שליש לעולם לא ייקרא!
  המספר שלוש מסמל הרמוניה - אבל לא בחיי המשפחה!
  קנאה היא הרגשה של אנשים נחותים - הם חלשים בנפשם, אפילו מרחמים על העניים!
  קל יותר לבנות איש שלג בגיהנום מאשר למצוא כומר חסר אנוכיות!
  פופ ישר כמו - לבן לעזאזל!
  הכנסייה היא כמו חנות - אל תיכנסו בלי כסף!
  לא משנה כמה גדול האגרוף, האזיקים עדיין יתאימו!
  עדיף להכות פעם אחת מאשר לומר מאה פעמים!
  לרוב מרוויחים מחוסר עניין!
  על הפה החמדן - יש לוע!
  מי שאוהב סקס, בעל מוח בהיר ולב טוב - כיוון שהוא מוכן לחלוק את התענוג עם בן זוג!
  מלחמה היא בית הספר של החיים - שעדיף לדלג עליו!
  רוב הקורבנות - דורש אומנות צבאית!
  ישו נצלב על ידי כמרים - כלבים מרושעים מעריכים רק מקל!
  אמונה היא בהחלט קלה, אבל במקום עש היא מושכת שטרות כסף!
  אם אתה רוצה להיות עשיר, פתח בנק, אם אתה רוצה להיות העשיר ביותר, צור הוראה!
  פילוסופיה היא כמו רשת ללכידת דגי זהב!
  פוליטיקה היא אמנות ההונאה!
  פוליטיקאי שונה מרוצח - רק בגודל האגרה!
  סביר להניח שגרם מדרגות של גופות מוביל למעלה!
  מלחמה היא תחרות של רוצחים ותליין של רחמים!
  אמונה הופכת חלק לטהור יותר - אחרים לעשירים יותר!
  פוליטיקאי יותר גרוע מוודקה - זה עולה יותר, והראש שלך מתחיל להיסדק מיד.
  פוליטיקאית, כמו זונה, עובדת עם הלשון שלה, אבל מספקת פחות הנאה!
  הפוליטיקאי נתון כל הזמן, אבל לא מספק אף אחד!
  מילים יפות - מעטה של עריץ!
  כשהמדינה הופכת לתליין, היא נקראת המולדת הקדושה!
  אם פוליטיקאי מצטלב הרבה, זה אומר שהיד שלו מחפשת את הארנק שלך!
  פוליטיקאי: כייס חוקי!
  ההבדל בין פוליטיקאי לכייס הוא שהראשון יוצר הרבה יותר רעש במהלך הגניבה!
  ההיסטוריה של הנצרות, ובעצם של כל דת, מראה שאין קנאות טובה!
  לסרב להקשיב זה להרוג בנשמה!
  אהב את השכן שלך, לא את אשתו וארנקו!
  העבד כל כך התרגל לצווארון שלו, עד שזכה לחופש, הוא החל להיחנק!
  אגרופי הטוב צומחים מהר מדי!
  מי שזורע את זרעי המחלוקת יצמיח אסון!
  אם אתה רוצה להציל את נשמתך, צלוב אנוכיות!
  ההבדל בין ארנק ריק ללב חסר נשמה הוא שהאחרון קשה יותר לסחוב!
  יש הרבה אלים, אבל אין מי שישפוך את הנשמה!
  מה ההבדל בין כוכב בשמיים לכוכב פופ - בכך שאפשר לכבות כוכב פופ באבן מרצפת אחת!
  המשיח אוהב את כל האנשים - אפילו עם חטאים, ואת רוב משרתיו הנוכחיים - רק עם ארנקים!
  אם אתה רוצה להתקרב לאלוהים, קצר את תאוות הבצע שלך!
  גם באדישות לכאורה של הקב"ה טמונה אהבה - הרי ילדים רוצים קודם כל לפרוץ מתחת להשגחת הוריהם!
  אלוהים מעכב את עונשו של הרוע כדי לתת הזדמנות לחוטא!
  כישרון וחריצות כבעל ואישה מולידים הצלחה רק בזוגות!
  אפילו דבש הוא מר - אם תטבע בו!
  הונאה היא כמו יין ומחליא ומתוקה וקשה לעצור אותה!
  אהבה היא כמו קליע פיצול - היא שוברת את הלב, מרעידה את המוח, מוציאה כיסים, הולכת הצידה!
  האדם שווה במובנים מסוימים לאלוהים - הקב"ה ברא את היקום, והאדם הוליד טיפשות: שניהם אינסופיים!
  הצלחה שבונה על דם - מחכה לגורלו של חזיר דוקר. הם יאכלו את החברים לנשק - התוצאה של הכעס היא עצובה!
  לפעמים הדרך הטובה ביותר לשמור על מוניטין היא חבל על הצוואר! בכל מקרה, אל תיתן לזה ליפול!
  אתה לא יכול לשכב מתחת לדוב במשך זמן רב - זה ירסק אותך!
  לפעמים אישה היא כמו ממותה במקום שמיכה!
  סופר ששואף לקצור שטרות - לא יזרע טוב, נצח!
  מדינה ללא חוק היא כמו גוף ללא שלד! רק כדי לא להתאבן - צריך בחירות!
  אם אתה רוצה ליצור יצירת מופת - תשכח מהתשלום!
  ההונאה הכי מיומנת היא כשאתה לא משקר, אבל אף אחד לא מאמין לך!
  כמובן, תבוסה מבטיחה צרות גדולות, אבל זה רק שיקוף של ניצחון עתידי!
  בקרב, זה מביא ניצחון - גבורה ואינטליגנציה טובה.
  כדי לנצח, תחילה עליך לראות היכן!
  הצופים הוא הנפח של הניצחון!
  כל טיפש יכול לנתק - לא כל חכם יכול לרפא!
  הרבה תליינים גסים - מעט רופאים!
  למי רופאים ולמי תליין!
  בלי כאב אין גבורה - בלי גבורה אין ניצחון!
  רעיונות הקומוניזם הם גבול הטמטום: אם ראשים חמים ולב קר יתחייבו ליישם אותם!
  קומוניזם הוא קליל, אבל מי שמנוני מדי נשרף!
  אם אין לך סבלנות, שירה עוזרת!
  האנשים הם כמו ברזל - עד שהוא מתקרר, תנו לו את הצורה הרצויה!
  אם אתה רוצה להיות פופולרי - השתמש בכוח לעתים קרובות יותר!
  דירוג הוא כמו דשא גיהנום - הוא גדל כאשר אתה משקה אותו בדמעות ודם!
  האנשים הם כמו עשבים שוטים - ככל שאתה רומס יותר, כך הוא נמתח גבוה יותר!
  אחדות היא המפתח לניצחון!
  משמעת היא כלי לניצחון! המוח משחק על זה!
  אחדות, אומץ, חוסר אנוכיות - המפתחות לניצחון, חופש, אושר! בלי משמעת אין צבא, ובלי צבא אי אפשר למצוא חופש!
  העבודה הפכה אותנו לחזקים יותר, מוכפלת במוח תיתן חופש, ויחד עם מזל טוב תביא אושר!
  המפקד הוא כמו ראש פירמידה - חייב להיות רק אחד, אחרת אפילו מבנה מוצק כזה יקרוס!
  לאצולת המשפחה יש אותו יחס לאומץ, כמו אורך השיער לנפש!
  שום גבורה של האבות לא תעזור לפחדן!
  להב עשוי מפלדה החזקה ביותר מחליד בידיים של מדבר ופחדן!
  הנשק הנורא ביותר הוא התנ"ך בידיו של נבל!
  העושר העיקרי של גבר: עוצמה, זה גם הגורם העיקרי להרס!
  המקצוע הטוב ביותר הוא זנות, משלבים עסקים עם הנאה ובכל פעם בן זוג חדש - אין שגרה!
  אילן היוחסין של הגיבור - אתה יכול להתפאר במשך מאה שנה, אבל הגיע לשדה הקרב - פחדן ממהר לאחור!
  בקבוק וודקה הוא כמו רימון - הוא מפיל אותך, דופק לך את המוח, מועך את הפנימיות שלך!
  
  משולש אהבת מוות
  הערה
  אישה יפה מאוד, הלנה אמברמס, אישה כבת שלושים, מיליארדרית קשישה מעל שמונים. היא שונאת את בעלה, במיוחד מכיוון שיש לה מאהב צעיר ונאה בצורה יוצאת דופן של שמונה עשרה שנים ויאצ'סלב קוטובסקי. היא התאהבה בו נורא, ואינה יכולה לסבול עוד את הזקן המכוער, אך העשיר להפליא שלה. היא רוצה להיפטר מבעלה ולהיות אלמנה כדי להינשא לצעיר הנפלא ויאצ'סלב. אבל זה לא כל כך פשוט. למיליארדר יש ביטחון חזק, והזקן עצמו רוצה להשיג אישה חדשה, אבל רק כדי לא להפסיד כסף בגירושים. התככים הולכים ומתחזקים.
  . פּרוֹלוֹג.
  אשתו של המיליארדר, אלנה אמברמס, שנאה את בעלה ומאוד רצתה שהוא ימות. הזקן כבר היה מעל גיל שמונים, קירח, מקומט, אבל עדיין די חזק. והוא גם לא הולך למות. ואת כמעט בת שלושים, כתובה ביופיה-בלונדינית. וגוף חזק רוצה חיבה וסקס.
  אלנה מבקרת בברים של חשפנות לנשים בהנאה רבה. רוקדים שם גברים שריריים, יפים וצייתנים עם חברים גדולים. והיא אוהבת לצפות בזה. אכן, מתנגנת מוזיקה, והחבר'ה מתפשטים, ואתה מסתכל על זה בתאווה.
  אלנה עבדה בתור פיית לילה בצעירותה. והיא מאוד אהבה את זה. היא אפילו עשתה טיול לאירופה עם נטשה. שם היו להם לקוחות: גם גברים וגם נשים, ולפעמים אפילו חיות.
  כמה כל זה כבש את הבנות. יש דעה שהזונות לא אוהבות את המקצוע שלהן. אבל תלוי מי. אלנה ונטשה היו גונבות אוהבות מאוד.
  הם אהבו להחליף בחורים כמו כפפות, ולא לזלזל בבנות. הם היו שקועים בתפקידם החדש.
  גברים כולם שונים, והגיוון היה כל כך מעורר השראה, וכל כך עורר את הבנות. והם ישמחו לקיים יחסי מין רק בשביל ההנאה והאורגזמות. ואז אתה לוקח כסף מגברים ונשים בשביל זה, והרבה כסף!
  לאלנה היו חיים מהנים: הרבה סקס, המסעדות היקרות ביותר, סאונות, מכוני יופי, סולריום, בריכות שחייה, טיולים ברחבי המדינות. הכל היה מלא בכיף ובידור. אלנה לא רק שלא פחדה מסוגי מין אקזוטיים, אלא להיפך, הם הדליקו אותה. היא מאוד אהבה להתנסות. והיא הייתה זונה מפוארת ובמקומה.
  אבל עכשיו האושר שלה נגמר. שנים חולפות, ובמוקדם או במאוחר הזונה תאבד את הרעננות והאטרקטיביות שלה. והיא קיבלה בשמחה את ההצעה להינשא למשה אברמס, זקן בשנות השמונים לחייו, שלפי השמועות עדיין חולה בסרטן. היא ציפתה להפוך לאלמנה ולאישה העשירה בעולם. יתרה מכך, בנו הלגיטימי של משה התאבד. השני השתגע. והבת שלי הצליחה לחלות באיידס, היא גם הייתה זונה יפה.
  אז אין יורשים ישירים. ואלנה יכלה לצפות לרשת את ההון הגדול ביותר!
  אבל כאן הבעיה, הבעל לא מת. אבל, כמובן, כבר לא היה לו כוח.
  אלנה חלמה על סקס. אמר לה משה: - תוכלי, צעירה, ולטייל. אבל כדי שהעיתונאים לא יקבלו רוח, וכך מיד גט!
  הרעיון הוא, כמובן, רעיון טוב.
  אלנה לובשת מסיכה בפס בר. זה אפילו יותר טוב, כי יש לה גזרה מושלמת. לא היו ילדים, והיא עוסקת בכושר. אתה יכול גם לשכור גבר תמורת מעט כסף עבורה. אבל זה כבר לא כל כך מעניין. אלפונס, זה הצעצוע שלך, וזה הרבה יותר נחמד כשאתה זונה. ולכן, אם גבר עושה מה שאתה רוצה, זה לא כל כך מרגש.
  אבל עכשיו עולה חדש רוקד. בחור צעיר ונאה מאוד. הוא עירום לאט ובחן על הבמה. כן, באמת, איזה גבר חתיך. השיער זהוב, ואלנה המנוסה רואה, לא צבועה, את צבע השיער האמיתי. הפנים מאוד עדינות ויפות, כמו של ילדה. והעור כל כך חלק, נקי, שזוף. כאן הוא נחשף לתחתית מאוד. השרירים שלו מאוד בולטים ויפים. לא מסיבי, אבל יש להם ציור כל כך אלגנטי והרמוני שהוא פשוט משגע אותך!
  נשים בגילאים שונים ממש שואגות. והם שמו כסף בבגדי השחייה שלו. והשלמות הגברית של הנוער עולה, יש לו כזו גדולה.
  אלנה הניפה את ידה.
  - הוא שלי! אני רוצה את זה לעצמי!
  המלווה העיר:
  - זו ההופעה הראשונה שלו בסטריפ-בר. ולפי המנהג, ישחקו במכירה פומבית, והאשה תקנה אותו ללילה. האם אתה מוכן להפגיז?
  אלנה הנהנה.
  האם האיש יעבור למכירה פומבית? זה נהדר! ברור שאני מוכן!
  . פרק 1
  לבר החשפנות היה פלוס אחד, רק נשים הורשו להיכנס אליו. וחשפניות גברים נשכרו על ידי נשים תמורת כסף. לכן, היו הרבה אנשים שרצו לעבוד בה. ואכן, עבור גבר, במיוחד צעיר, כאשר הורמונים משחקים, רוקדים, מתערימים עבור נשים, ואפילו מקיימים איתן יחסי מין ולוקחים כסף עבור זה, זו אגדה!
  סלאבקה הייתה נאה בצורה יוצאת דופן, ועסקה גם באומנויות לחימה. והגוף שלו היה פשוט מושלם במבנה הגוף, וזריז. הוא ידע לרקוד טוב, לזוז, מתיחות מצוינות. פשוט הבחור המושלם לסטריפ בר.
  עם זאת, סלבקה למדה היטב במכון וסמכה על קריירה. ולא היה לו שום רצון מיוחד להיות ג'יגולו. אבל אביו חייב הרבה כסף למאפיה. והיה צורך לקבל את הכמות הנכונה ובמהירות. אחרת, נקמת השודדים תהיה נוראית.
  וסלבקה החליטה לנסות להרוויח כסף בבר חשפנות. יתר על כן, כולם אמרו שהיופי שלו הן בפנים והן בגוף מדהים.
  ראש הסטריפ בר הייתה אישה אדומה שנראתה בשנות השלושים לחייה. די חמוד. היא בחרה מבין מועמדים רבים. ליתר דיוק, הפריימריז עשה את העוזר. מיד עשרים גברים שרצו להיות חשפנים נאלצו להתפשט לצלילי המוזיקה. וכמעט כולם נכשו מיד.
  תהילה מיד היא אהבה. בחור צעיר ונאה מאוד. וכמה בחינניות מרגש וחשוף יפה, פשוט נס. בכל זאת, חגורה שחורה בקראטה, ואתה יודע לזוז ולשמור על שיווי משקל.
  הסייעת עצמה הייתה לאחרונה זונה, צבועה, לא ברור מאיזה גיל. והעריץ צעירים חמודים.
  היא רק שאלה את סלאבקה:
  - אתה בן שמונה עשרה?
  הוא הנהן.
  - זה קרה רק אתמול!
  האישה המצוירת העירה:
  - אתה נראה כמו נער! זה, כמובן, אפילו טוב! הרבה נשים, במיוחד מבוגרות, מעריצות צעירים. אבל אולי יש צרות עם המשטרה איתנו... - היא רקעה בעקב. קדימה, תראה לי את הדרכון שלך.
  סלבה החזיק מעמד. האישה, הביטה בתאריך הלידה, חבטה בשפתיה וענתה:
  - נפלא! אתה תאסוף כסף גדול. 25 אחוז מההכנסות לך, השאר אלינו.
  הצעיר צחק:
  - לא מספיק!
  האשה מלמלה:
  - אלה עדיין תנאים טובים. יש לנו ארמון שלם. בנוסף, הנה הנשים העשירות ביותר במוסקבה. האם הם יודעים כמה כסף הם נותנים לך ג'יגולו? אז אל תדאג!
  סלאבקה השתחווה. האישה רצה אליו ודחפה את ידה לתוך תחתוניו. ממגע האצבעות של נציג מהמין השני, השלמות הגברית של הצעיר התנפחה מיד. וזה נעשה גדול יותר והתחזק.
  האישה חייכה:
  - אתה סוס בעל טמפרמנט. אני חושב שתהנה מהצלחה עם המין ההוגן.
  סלבה הנהן. והרגשתי תשוקה. גוף צעיר ובריא ממש מלא בהורמונים. גם אם האישה הזו לא מאוד נעימה למראה. אבל האיבר הוא כמו מוט, והוא רוצה לשתול אותו.
  היא חייכה והינהנה.
  - נתעלס איתך, חתיך!
  ואז סלבקה רקדה לבדה מול המארחת האדמונית. היא התבוננה בגבר הצעיר, רוקד, מתפשט. כן, זה ממש מרגש.
  ואז, כשהצעיר נשאר בבגדי שחייה וגם התרגש, היא קפצה אליו. היא תפסה את השלמות בידה ומחצה אותה באצבעותיה. היה חם וקשה לגבר החתיך.
  הג'ינג'י הנהן וציין:
  - טוב! עכשיו תוריד את בגד הים.
  בחור נאה ושרירי מאוד, מובלט, עמד עכשיו עירום לגמרי מולה. והמקל שלו התנפח. וורבלר חש בעצמו תערובת של בושה והתרגשות חזקה. וכמה חתיך הוא היה.
  האישה האדומה ליקקה את שפתיה. היא הרגישה פרץ של תשוקה כל כך חזקה שלא יכלה יותר להתמודד. היא התחילה לקרוע את בגדיה.
  והיא הייתה עירומה.
  אישה שמנמנה משהו, אבל די חזקה ושרירית במיץ עצמו. והשדיים שלה גדולים ומוצקים. לגבר צעיר שיש לו שיא ההיפר-מיניות, זהו כמובן פיתוי גדול.
  וורבלר צעד לעברה, ונכנס כמעט מיד. הוא לא היה מאהב מנוסה, והתנהג בגסות נעורים. אל תבזבז זמן על חיבה.
  אבל המאהבת האדמונית כבר התרגשה, ואחרי האוננות נרטב חזה. לכן, מוט גדול וחם נכנס בקלות.
  וזה היה נחמד מאוד, גנחה האישה הג'ינג'ית באקסטזה. סלאבקה החלה לנקר אותה במרץ. הוא התעלס עם בנות יותר מפעם אחת.
  אבל הם היו בעיקר חסרי ניסיון וצעירים בעצמם. אבל לאישה בוגרת ללמד את אמנות האהבה.
  אף על פי כן, הצעיר ליטף בידיו את שדיה המלאים של האישה הג'ינג'ית ובחר באופן אינטואיטיבי את הקצב הנכון. הג'ינג'י הגיע בגניחה פרועה. ואז בחור נאה וחתיך התפרץ בזרם של דייסה לבנה. ואדום חווה שוב אורגזמה מזרע בוער.
  איבר מינו של סלבה עדיין עמד, אבל מיד לאחר ההתפרצות, הראש מתחיל לגרד מהמגע.
  ראש מועדון החשפנות הנהן.
  - ואתה טוב! רק עדיין חסר ניסיון, אבל אנחנו נלמד אותך! האם אי פעם סיפקת בחורה עם הלשון שלך?
  גלורי הניד בראשו.
  - לא!
  הג'ינג'י ציחקק.
  - ואתה צריך לדעת איך! נשים רבות מאוד אוהבות cunnilingus! אל תשכח שהם משלמים לך ויש להם את הזכות לדרוש את מה שמסב להם הנאה!
  סלאבקה התכווצה:
  - זה דוחה!
  האישה צחקה.
  - ובכן, אתה רוצה לעשות מציצה? ונשים רבות נותנות לגברים מציצה בהנאה! אז בואו ללקק את הדגדגן שלי עכשיו ונעשה זאת במיומנות!
  הצעיר העווה את פניו.
  - או אולי עדיף בלעדיו!
  הג'ינג'י קימט את מצחו.
  "אז אני לא אשכור אותך!" וזה מאוד רווחי, ולעתים רחוקות כל אדם יכול להשיג את זה. ובכן, בסדר, אני אתן לך עוד מאה דולר!
  והאישה הוציאה שטר של מאה דולר. והוסיף:
  - לעתים קרובות תצטרך לעבוד עם הלשון, אז למד תלמיד!
  תהילה שאלה בתחינה:
  - טוב, לפחות תשטוף...
  הג'ינג'י הנהן.
  - בסדר! רק לנוער שלך ובגלל שזו הפעם הראשונה. אבל זכור, אם אישה שואלת אותך ומשלמת לך, תמלא את כל משאלותיה וללא גחמות.
  והיא עירומה, מפותלת ונעימה התקרבה אל הנשמה. היא לקחה את הגשם בידה והפעילה את המים החמים. הרגשתי איך הזרע נשטף מהנרתיק. והיא הייתה מאוד מרוצה.
  כעת עלינו ללמד צעיר נאה מאוד, אך חסר ניסיון, את אמנות הג'יגולו וכיצד להעניק הנאה לנשים.
  וגם את זה צריך לדעת. יותר מדי גברים נגעלים מלעבד את לשונם ברחם של אישה. עבורם, זה אפילו נחשב zapadlo. אמנם הלשון של אדם גורמת להנאה ניכרת.
  חלקם אפילו סירבו לעבוד כחשפניות בגלל זה. ומה חושבים הזכרים האלה שהם רק תוקעים את החכה שלהם לחיק, ומלטפים את פטמותיהן של בתולות צעירות.
  לא, ועל הנוער לשרת את הזקנה תמורת כסף, ולהגשים את כל משאלות הלקוחות. כמובן, הרבה נשים צעירות הולכות לברים של חשפנות, או שהן בגיל העמידה בכושר טוב. נשים זקנות אינן לקוחות תכופות, החשק כבר נעלם עם הגיל, והמוסר של הסבתא חזק יותר. אבל גם חשפניות צריכות לעבוד איתם.
  וכמובן, המשימה העיקרית שלהם תיתן הנאה לא לעצמם, אלא לאישה. אז היא הזמינה אותו שוב ושילמה. וכאן, כמובן, הג'יגולו זקוקים למיומנות.
  אולי אפילו יותר, לזונות בפאנל. וצריך להבין שנציגי המין ההוגן הם יצורים עדינים, ולפעמים אתה צריך למשוך אותם עם המוח שלך ולשמור על השיחה. חלקם, למשל, אוהבים להרגיש גברים בעצמם. ואת חלקם אפשר להכות בשוט, או... ובכן, כדי לא לנכה.
  והאישה השנייה לא תקיים יחסי מין, היא רק צריכה לדבר מלב אל לב. ויש נשים שאוהבות להשתכר גבר, לצווחת חזיר, ולהשתכר בעצמן.
  כן, ואין לקוחות. אבל לגברים שלה יש יתרון אחד: רק עם נשים. ובבתי בושת אחרים, סלבקה, אני מניח, תמורת הכסף שהיו מזמינים להחליף גם את התחת וגם את הפה, לזכר! וכך הוא יעבוד במצפון טוב. והיא נהנית מזה. זו כמעט בתולה, שבאופן מיוחד מרגש נקבה תאוותנית.
  המארחת ג'ינג'ית של בית הבושת נשכבה על הספה ופרשה את רגליה. הכוס שלה היה מגולח למשעי. היא אותתה לסלבה:
  - נו, בוא הנה יפה תואר!
  הגבר העירום, השרירי והחתיך הזה ניגש אליה על קצות האצבעות.
  עורו שזוף, ושערו זהוב בהיר, והצעיר עצמו פשוט מתוק, איזה גבר נאה. הנה זכר!
  הג'ינג'י לקח את זה והנהן.
  - ובכן, בואו ללקק!
  צעיר ונאה מאוד, ג'יגולו עירום כרע ברך. ופניו התקרבו אל החיק. סלאבקה התעלס עם אישה באופן הזה בפעם הראשונה, והוא התבייש מאוד. אבל במקביל, הבושה גם גרמה להתרגשות. והשלמות הגברית שוב עלתה כמו יתד.
  מארחת בית הבושת נאמנה:
  - קדימה, אל תפחד!
  וורבלר תקע את פניו ונגע בזהירות בדגדגן שלה בשפתיו. ריח של גוף נשי רענן, עדיין צעיר וחזק היה נעים. וזה מרגש ולא דוחה. והכוס עצמו היה מגולח למשעי, כמו ילדה צעירה מאוד.
  וכך פתח הצעיר את פיו ושלף את לשונו. נגע בזהירות בכניסה למערה. הרגשתי משטח מעט מלוח עם הקצה. היא הייתה חלקה, מצוחצחת.
  הצעיר ליקק בביישנות. שום דבר נורא לא קרה.
  האישה הג'ינג'ית הריעה:
  - תהיה יותר נועז, תהיה יותר נועז! ללקק כמו שליקקת גלידה.
  וורבל ליקק שוב. ופתאום הרגשתי בחילה. למעשה, יש ליקוק מאישה. קרוב למקומות מבישים.
  ג'ינג'י ציין:
  - אל תהיה נבוך! במזרח אפילו הסולטאנים ליקקו נשים ככה! ואז, אני אתן לך מציצה!
  ההבטחה למציצה השפיעה על סלאבקה. וההתרגשות ניצחה את התקף הבחילות וההקאות. הוא ליקק שוב, שוב. והרגשתי השראה כמו אמן שהתחיל לקבל שבץ.
  ולשונו הרוויחה במרץ. הוא הרגיש את הדגדגן והרחם של ונוס נרטבים. אבל הלחות הזו הייתה טעימה. וזה היה כמו דבש לספוג את זה.
  סלאבקה עבדה והתרגשה. הנה איבר מינו, כל כך נפוח עד שהוא אפילו התחיל לכאוב.
  והשפה עבדה בצורה מכנית, ואנרגטית. האישה האדומה גנחה בקול. היא חוותה אורגזמה נוספת, וחזקה כל כך. זה גרם להערצה גדולה.
  וסלאבה התרגש בטירוף. כעת הוא זונה גבר. זה מביך, ויחד עם זאת זה סיבוב גדול.
  הצעיר היה מאושר. גם כשגברת בית הבושת סיימה בזעקה פרועה והתיזה נוזל על פניו.
  ואז, כשעמדה במילתה, היא עצמה התכופפה ולקחה את השלמות הצעירה והגדולה שלו אל פיה.
  הג'ינג'י עבד בעבר על הפאנל. והיא נאלצה לעשות זאת לעתים קרובות. אם הלקוח נקי ואינו מסריח, אז אין שום דבר רע במציצה. להיפך, נעים להרגיש את לשונו של איבר לוהט ומפעים. והריח שלו אפילו מרגש אישה ומדליק אותה!
  ובכן, למה הרבה מהמין ההוגן לא אוהבים לעשות אהבה בצורה כזו?
  בגלל דעות קדומות כמובן. כאן בהודו ובמזרח, זוהי צורת מין רגילה ונפוצה לחלוטין. מה לא בסדר איתנו?
  מארחת בית הבושת ליקקה במרץ את איבר מינו של צעיר נאה. עיניה של סלאבקה התגלגלו לאחור בהתרגשות ובהשתאות. והוא סיים שוב ודייסה המתוקה שלו נשפכה למשפחת האישה.
  מארחת בית הבושת ציינה כי הזרע של הצעיר טעים ומתוק מאוד. וזה כל כך נעים לבלוע את זה, והיא עושה את זה אפילו מתענגת על זה.
  וכמה הכל טעים.
  היא אפילו שמרה את זרע הגבר החתיך בפיה על ידי גלגולו מתחת ללחיים.
  ובכן, זה טוב!
  מארחת בית הבושת פקדה:
  - כל הכבוד, ללקק אותי עוד קצת!
  הצעיר הנהן בשקיקה. והוא התחיל לעשות זאת בהתלהבות גדולה עוד יותר. בכלל, הוא בהחלט לא חלם על קריירה של ג'יגולו. היו עוד רעיונות וחלומות.
  במיוחד, הוא אפילו כתב סיפורים פנטסטיים. בואו אפילו נגיד את זה.
  שודדי החלל טסו לכדור הארץ על צלחת מעופפת. והם החליטו לעזור להיטלר במלחמת העולם השנייה. ובעקבות כך התברר שהנאצים ניצחו. ושודדי החלל עצמם קיבלו את עמדות המושלים בשטחים הכבושים.
  והכל נראה היה טוב עבורם. אבל היטלר מת, ויורשו, שלנברג הערמומי ביותר, החליט להיפטר מהאורחים הכוכבים.
  אבל אי אפשר היה לעשות זאת בשקט, והחלה מלחמה גדולה חדשה.
  סיפור ארוך למדי היה מוצלח ופופולרי, אבל לא הביא כסף.
  ובכלל, עברו זמנים כאלה שאי אפשר להרוויח כסף על ספרות.
  שנות הזהב לסופרים היו אולי שנות התשעים. עדיין לא היה אינטרנט, הצנזורה בוטלה, ותכתוב מה שאתה רוצה.
  ואנשים עדיין לא שכחו איך לקרוא.
  ועכשיו? תנסה להרוויח.
  וורבל, למשל, עובדת כעת עם הלשון, והאישה שוב גומרת. ואז שוב הוא מתחיל ללקק את מוט הירקן הפועם.
  הבחור הצעיר מסתיים... כן, זה מקסים. ובכן, כמה כיף לאלפונס.
  והמפל התפרץ שוב.
  הטלפון צלצל, והאישה הג'ינג'ית קטעה בחוסר רצון.
  כפי שהתברר, נראה היה שלסלאבקה יש מזל. הוא התקבל למועדון חשפנות. כעת עליו לרקוד עבור הנשים ולשרת אותן.
  הדבר הכי לא נעים היה החשפניות הגברים האחרות. כמעט כולם מבוגרים מסלבקה, ג'וקים שריריים. מסיבה כלשהי, נשים נמשכות לשרירים ולוקחות לרקוד אמבלים.
  הם לעגו לסלאבקה, מה שגרם למבוכה אצל הצעיר.
  אבל על הפודיום כשיש כל כך הרבה נשים בסביבה, זה נדלק ומרגש. ויש הרבה נשים צעירות ויפות.
  אתה אפילו תוהה למה יפהפיות כאלה משלמות לג'יגולו אם הן בעצמן יכולות להרוויח כסף הגון בפאנל?
  הוורבל בריקוד נחשף לאט ומינית. הוא הוריד את המגפיים, והרגליים שלו כל כך חינניות בצורתן, כמו נערה צעירה, אבל בו זמנית חזקות ושזומות.
  לאחר שהתפשט לבגדי שחייה, הוא ניגש אל הנשים. הם הרגישו בו והכניסו כסף לבגדי השחייה שלו. אחת אפילו תפסה את הזין של הצעירה בידה הימנית, רכנה והזיזה את לשונה מספר פעמים. סלאבקה בקושי התאפק מלסיים.
  נשים מכפות אותו כמו זונה. וזה מרגש וגורם לבושה.
  אחד נוסף דגדג לה בעקב, והשני נישק לה את ישבנה. כן, זה נהדר כאן.
  רוב הנשים וואו ובמיץ מלא.
  לפי מנהג הסטריפ בר, כל עולה חדש נחשב בתול ונמכר במכירה פומבית בן לילה לנשים שקיות. זה מאוד משתלם למוסד.
  יתרה מכך, כשיש מיקוח, זה מדליק את המין ההוגן עד כדי כך שהם נותנים סכומי כסף פשוט אבסורדיים ללילה.
  זה כבר הפך למסורת, ומסורת טובה.
  וורבל התיז בבריכה קטנה לאחר הריקוד. אחר כך הוא נמרח בשמן וכוסה בשמיכות.
  המארחת ג'ינג'ית הורתה גם לנעול מגפיים גבוהות עד הברך. והעטיפות היו כאלה שחשפו את הצעיר בחלקים. אז על ידי הפעלת נשים, אתה יכול לאסוף את הסכום המקסימלי של כסף.
  וורבלר, כמו עבד יקר, נמכר במכירה פומבית. וזה נראה טעים. בדרך כלל, אחרי הכל, נשים נמכרות ככה, והנה בחור נאה מאוד, עם פנים עדינות של בחורה יפה.
  כן, היה עוד מחזה.
  אלנה גם התכוננה לעסקה. היא נאלצה לשלם במזומן בדולרים, והיא הסירה שקית שלמה של שטרות ירוקים מהכרטיס.
  היא מאוד אהבה את הילד החמוד הזה. והיא החליטה שבכל מחיר היא תבלה איתו את הלילה. למרות שזה עלול לעלות לה ביוקר. ומה אם הבעל הקשיש יגלה?
  אלנה שרה באנחה:
  כמה עייף הבעל המזוהם
  הזקן קירח ומסריח...
  בנות סובלות יודעות את הגורל
  תמיד יש עננים באופק!
  
  אבל כמובן שהוא עשיר,
  יש לו מיליארדים...
  ופשוט לגנוב את הכישרון
  הוא הנוכל בעסק הזה!
  והצעירה צחקה מהשיר הלא כל כך משמח. למרות שמצד שני, רבים מקנאים בה. וכי יש לה מעט גברים?
  אלנה הייתה כל כך מופקרת ורגילה למין שהיא כל הזמן גירוד בין רגליה.
  ואפילו הוויברטור לא עזר. ככה היא זונה וגאה בזה.
  אלנה הרגישה את החריץ שלה בוער. והיא באמת רצתה. היא נזכרה איך התעלסה עם אפריקאי. הייתה לו שלמות כל כך גדולה. והוא ממש שתל אותו כמו על שיפוד.
  אלנה חוותה אז כמה אורגזמות חזקות וקיבלה יותר כסף.
  אז היא חשבה כמה טוב להיות זונה. כל כך הרבה כיף והכנסה. אז זה היה נהדר עם גברים.
  אתה כמו חתול איתם, והחתול פראי מאוד.
  אלנה הייתה זונה מאוד יפה ודמות, גדולה, שרירית, בעלת צורות מפותחות.
  היו לה הרבה לקוחות. מקצוע של זונה דורש ייעוד. לא כל הנשים אוהבות אותה. אבל לאלנה היו אינסטינקט ומיומנות טבעית. היא חוללה פלאים במיטה.
  וגם השפה שלה מאוד זריזה! גם עכשיו היא מצלמת גברים והיא בהחלט תלקק אותם כדי לגמור בפה, ותיהנה יותר, וממש תיקח ותדליק.
  אגב, אלנה גם נמכרה כמה פעמים במכירה פומבית לגברים מתחת לפטיש.
  והיא התפשטה לעיני כולם, ואז נלקחה משם בן לילה. אבוי, היא איבדה את תמימותה מוקדם מדי, ולא יכלה להעמיד אותה למכירה. אבל איך זה לעמוד עירום על הרציף, ומאות גברים בוהים בך בעיניים רעבות.
  אוי כמה שזה מרגש! וכך מרגישים עונג ועונג.
  אלנה תמיד רצתה גברים ואף פחות לעתים קרובות נשים. היא מאוד אהבה את משחק האהבה. והיא אהבה סקס.
  אבל היא לא הכירה אהבה כמו בסרטים או רומנים בדיוניים. לא הייתה לה אהבה רומנטית, רק תאווה חייתית ומושחתת.
  אבל הצעיר הזה היה משהו מיוחד. למרות שהוא היה הרבה יותר צעיר ממנה, היה לו שכל.
  ובפעם הראשונה, אלנה הרגישה בעצמה משהו אחר מלבד האינסטינקט החייתי של נקבה תאוותנית.
  והמשהו הזה גרם ללב שלי לפעום בחרדה, והרגשתי מצב רוח מיוחד בעצמי.
  אלנה שרה:
  גורלי, אל תתחרט על הטוב,
  תהיה יפה, אז תהיה חכם...
  תן לגבר הצעיר חיבוק
  שלא ייקטע החוט הצעיר של הבתולה!
  היא מאוד רצתה סקס, והיא התקשרה לג'יגולו בסמארטפון, והעבירה כסף לחשבון המוסד.
  גבר צעיר בשנות העשרים לחייו, נאה ומפותל, ניגש אליה.
  אלנה הורידה את התחתונים ופשטה את רגלה. הוא כרע ברך והחל בהתלהבות לעבוד בין רגליה עם הלשון שלו.
  אלנה ליטפה את שערו ואת צווארו העוצמתי, נאנקת בהנאה. אלפונס היה מנוסה ועבד בצורה מקצועית. נראה שהוא גם אהב את זה, ככל שהאישה צעירה ויפה יותר.
  אלנה נאנחה ולקחה בננה לפיה. התחלתי לכרסם אותו יחד עם העור, וזה מקסים.
  כן, זה די יפה.
  אלנה זכרה איך, בזמן הזנות, היא גם ליקקה על ידי לקוחות. כן זה היה.
  והם שילמו כסף ועשו תענוג גדול. מה ששימח אותה מאוד.
  זה טוב להיות זונה. זו עבודה שדורשת כישרון ודמיון. ומוח גדול מאוד. ואלנה היא בחורה מאוד יוצאת דופן מבחינת אינטליגנציה.
  ואוהב סקס כל כך. והשפה של אלפונס גורמת לך לגנוח בחושניות. זו ממש התענגות.
  אלנה חייכה, והייתה עוד גניחה עמוקה, וגוף רעד מאורגזמה, ואחריו רגיעה.
  כן, זה קסם...
  המיליארדרית תפסה את הג'יגולו בידיה באיבר המין. והיא לחצה אותו בחוזקה בביצים, ואילצה אותו לגנוח מכאב.
  והיא השתוללה:
  ילדת סקס זה סקס
  כמה מביך אותך...
  לעולם אל תשתעמם
  לעולם אל תתבייש!
  אבל עדיין, כאשר משלמים לך כסף, זה עדיף מאשר כאשר אתה משלם לעצמך. אין מה להגיד כאן.
  ואתה יכול ללקק גם חבר...
  והיא הכתה את אלפונס עם העקב בביצים. הוא צרח וקפץ ממקומו.
  הצעירה צחקה והשיבה:
  - נו, איך אתה אוהב את הכלב?
  הוא הנהן.
  - את גברתי מקסימה!
  אלנה הנהנה.
  - אז תוריד את המכנסיים!
  אלפונס ציית. השלמות הגברית שלו הייתה די גדולה ונראתה מעוררת תיאבון.
  אשתו של המיליארדר הנהנה.
  - ועכשיו אלי!
  הוא ניגש אליה. ואלנה תפסה בחמדנות את הזין שלה בשפתיה. היא לא בכדי אשת מקצוע ויודעת ללקק. והכי חשוב, היא מאוד אוהבת את זה.
  ובואו נעבוד במיומנות עם הליבה הפועמת של הג'יגולו. הוא די ציחקק.
  נשים לעתים קרובות ללקק ביצים של גברים ואף משלמות עבור מציצות. עבורם זה תענוג גדול. ומי שלא יודע זאת.
  והג'יגולו מקבל כסף ומתגבר. וזה מאוד מגניב. הנה מקצוע. ויש לך נשים יפות ומטבע. ובכן, איך אפשר שלא לחיות כאן ולא לשמוח.
  הצעיר שר:
  כל אחים, כל
  אוהבים אחים לחיות...
  אלפונס לא צריך להתאבל עם בנות!
  אלנה הנהנה.
  - יש לך שלמות טובה! ואני מאוד מרוצה. ואתה רוצה משהו אחר!
  הוא שר בחיוך:
  אלפונס תמיד בריא,
  אלפונס מוכן לכל דבר!
  אנחנו הרבה קולאקים!
  לא סופרים חובות!
  אלנה אישרה:
  - כן, אתה מוכן! ואני מוכן!
  זה נחמד ללקק חבר של גבר צעיר, נאה ושרירי. ואלנה עבדה, נזכרת בעמנואל, שגם היא חיבבה את זה. והיא עשתה זאת בהתלהבות רבה. וכמה זה נהדר, נחמד מאוד והופך נשים לאורגזמה!
  ואז האיש סיים, וזרם זרע נשפך לפיה של אישה צעירה.
  אלנה בלעה בחמדנות וזה היה טעים מאוד.
  ואז היא שחררה את אלפונס. נרגע מעט.
  זמן המכירה הפומבית התקרב, כאשר יש להעמיד נער נאה מאוד למכירה פומבית, תוך חשיפתו בהדרגה.
  וזה טוב מאוד. היא תסחור בשאר שרצים תאוותניים.
  אלו לפעמים נשים נלהבות וחמות.
  אלנה חשבה שלהיות נקבה זה איכשהו טוב יותר מאשר להיות זכר. למשל, קל יותר לקרוע כסף מגבר ולהרוויח כסף בפאנל. וקל יותר, כמובן, לאישה להתחתן עם מיליארדר מאשר לגבר למיליארדר.
  כן, יש לה בעל עשיר מאוד - שימות במהרה! והחיים שלה כל כך טובים ומגניבים!
  אלנה שרה:
  זה טוב שיש מיליארדים
  ולדעת לשחות בכסף...
  אבל לפעמים השקדים נכשלים,
  ואלפונס נגמר העסק!
  והיא תיקח את זה ותצחק.
  
  ילדה ונמלה נינג'ה
  הערה
  ילדה יחפה נכנסה לעולם שבו קסם פועל והוא מלא ביצורים מדהימים, מדהימים. כדי לזכות בנעורים נצחיים, הנערה נאלצה להילחם בנמלת הנינליה. ותעבור מבחנים רבים אחרים.
  . פרק 1
  הנה היא קוטפת פירות יער ביער. זה כמעט כמו יער. אלא אם כן יש עצים הדומים לכינורות תקועים בתחתית הגזע. אבל זה גם מעניין.
  אלבינה העבירה את ידה לאורך חוט כזה. נשמעה חריקה, ואז הופיע גמד.
  הילדה צרחה:
  - וואו!
  הגמד היה גבוה כמו סנאי, די קטן. אבל במקביל, הוא החזיק בידיו שרביט קסמים.
  הוא הביט בנערה גבוהה ויחפה בשמלת איכרים לבנה פשוטה ושאל:
  - מה את רוצה, ילדה?
  אלבינה פלטה:
  - אני רוצה להיות הקיסרית של כל רוסיה!
  הגמד ציחקק ומלמל:
  - הו, זה מה שאתה רוצה! אמביציה טובה!
  הילדה הנהנה.
  - ואם כל העולם, אז עוד יותר טוב!
  הגמד שרק:
  - זה איך? אתה זוכר את הסיפור על הזקן והזקנה ודג הזהב?
  אלבינה נעלבה:
  - אני לא זקן בכלל. אני רק בן חמש עשרה.
  האיש הקטן עם הכובע הנהן ושאל:
  - סיימת בית ספר?
  הילדה ענתה באנחה:
  - עדיין לא!
  הגמד הנהן שוב בכובעו:
  - ואתה רוצה לשלוט בעולם?
  אלבינה העירה:
  - יש לי חבר. הוא גאון אמיתי. תן לו להיות הקיסר, ואני הקיסרית.
  הגמד שאל:
  - גם בן?
  הנערה הגיבורה הנהנה.
  - כן ילד. אבל גאון כל כך גדול שהוא מעולם לא היה שווה בהיסטוריה של האנושות.
  האיש הקטן הנהן.
  - כן אני יודע! הוא שבר עצי הסקה כאלה בהיסטוריה, קריר יותר מג'ינגיס חאן. וזה יכאב עוד יותר אם לא תפסיק את זה.
  אלבינה ציינה באופן הגיוני:
  - עדיף לכדור הארץ להיות דיקטטור אחד גדול לכל ממאתיים עריצים קטנים יותר במדינות שונות!
  הגמד הנהן.
  - אולי! מלך אחד, לפחות, לא יגנוב מעצמו, ולא יאפשר למלחמה גרעינית בין מדינות להשתחרר, שתהרוס את כל כדור הארץ.
  הילדה הגיבורה הסכימה:
  אתה מבין, אתה מבין. אז תן לנו כוח על כדור הארץ!
  האיש הקטן בכובע העיר:
  "זה דורש הרבה, או יותר נכון, כוח קסום עצום. ואני רק גמד קטן. רק האלים הדמיורגים הגבוהים ביותר יכולים לתת לך כוח כזה.
  אלבינה מלמלה:
  אז תוביל אותנו לאלים האלה.
  הגמד העיר:
  הדרך ארוכה אליהם, ילדה. ולא העובדה שהם ימלאו את בקשתך. הכוח העולמי חייב להיות ראוי. ואתם, סתם בני נוער שובבים שעדיין לא סיימו בית ספר. איך אפשר לתת לך אחריות כל כך עצומה?
  הילדה נשמה נשימה עמוקה והשיבה:
  - לא יודע! אבל אף אחד לא יותר טוב מאיתנו. וויטלי אקולוב הוא כזה גאון. אני בטוח שהוא יכול להשתמש בכוחו על הפלנטה לתמיד. ולהוביל את האנושות לכוכבים.
  הגמד הנהן.
  - לעת עתה אעוף אל מראת האמת, ואעיין מקרוב במה הוא ויטלי אקולוב. ואתה, בחר פירות יער גדולים ומתוקים יותר לפנק אותי!
  אלבינה הנהנה.
  - זה מגיע! אני אעשה זאת.
  לאחר מכן, הגמד הניף את שרביטו ונעלם.
  וילדה יחפה ויפה בשמלת איכרים פשוטה התחילה לקטוף פירות יער. היא עשתה זאת באצבעותיה הרכות, אך בו זמנית, ארוכות וחינניות.
  אחר כך ניסתה לקטוף את הגרגרים ברגליים ילדותיות חשופות. אבל זה יותר קשה ולא נוח.
  הילדה עבדה ושרה בעליזות:
  פטל,
  הפנה אותי למרחוק...
  עד שחר הסתיו
  מחכה בזהב...
  איך אלה נצצו?
  ניצוצות עם עלות השחר
  אה, איזה פטל מתוק!
  הילדה קטפה פירות יער בסלסלה. יתר על כן, לא פטל, אלא משהו כמו תותים, רק בהיר יותר, ונראה כמו ניצני ורדים. כן, זה פירות יער יפה.
  הילדה חשבה, למה היא צריכה כוח על העולם? כל כך הרבה דאגות וצרות, אף רגע אחד פנוי. ולמרות שמיליונים מברכים אותך, אבל מיליונים מקללים אותך! והכי חשוב, בכל החלטה מעשית, יש קורבנות ולא מרוצים.
  למשל, מה לגבי אלכוהול? מצד אחד, זה מזיק, אבל מצד שני, עבור אנשים רבים, וודקה היא השמחה היחידה בחיים! למרות שהיא מרירה ומגעילה.
  אלבינה, כמובן, ראתה הרבה בחייה, אבל לוודקה יש טעם כל כך מגעיל שאי אפשר להבין מבוגרים ששותים דברים מגעילים כאלה. עם זאת, סיגריה היא אפילו יותר מגעילה, ובנות רבות מעשנות. הם אומרים שהם רוצים להיות רזים יותר.
  אבל אלבינה היא ילדה בשרנית ושרירית, כמו סוס גזע. למה שהיא תהיה רזה? וזה מתאים לה בסדר גמור.
  באמת, מה, הילדה צריכה להיות שלד? ויחד עם זאת אין לה שומן, רק שרירים!
  הילדה קטפה פירות יער ושרה שוב:
  קלינקה, קלינקה, הקלינקה שלי,
  פטל שלי, פטל שלי!
  אספתי שקית שלמה של פטל,
  ומהמשקל הזה קרע את החבית!
  אחרי זה, איך לקחת ולצחוק. כן, זה נראה מאוד מצחיק.
  והיא גם רצתה איזה בחור ילטף את רגליה החזקות והשריריות. וזה היה נחמד, כמו חתול.
  סוף סוף הגמד הגיע. והסל כבר היה מלא. היא הביאה את הגמד. ילדה יפה מאוד אבל קטנה עם כנפיים הופיעה לידו.
  היא נענעה את שרביט הקסמים שלה, ניצוצות עפו ממנו וצייצה:
  - שלום מותק!
  אלבינה הנהנה.
  - שלום! ומי אתה?
  הנערה המכונפת השיבה:
  - אני פיה!
  הנערה הגיבורה הנהנה.
  - חשבתי כך! אז מה עם פיטר פן?
  הפיה הנידה בראשה.
  - לא! אני שונה! אבל גם חזק מאוד, ואני יכול לתת לך את היכולת לעוף. או נעורים נצחיים!
  אלבינה שרקה:
  - נעורי נצח זה נהדר, אבל מה עם הכוח על העולם?
  הפיה חייכה והשיבה:
  - ואת תהיי מלכה?
  הילדה תיקנה
  - קיסרית!
  הפיה משכה בכתפיה.
  - קשה להשיג. מוטב לבקש נעורים נצחיים. זה מה שיותר מכל דבר אחר, יותר מכוח, נשים רצו בכל עת.
  אלבינה הנהנה.
  - בסדר גמור! ממך אקח נעורי נצח. ואני אבקש מפיות או קוסמים אחרים כוח על העולם!
  הפיה נפנפה בכנפיה והעיר:
  - אתה עדיין צריך להרוויח נעורי נצח. למשל, מה אתה יכול לעשות?
  הילדה, שיישרת את גבה בגאווה, אמרה:
  - יש לי חגורה שחורה בטאקוונדו! ועזרתי לוויטליק לעשות ניסים אמיתיים.
  הפיה הנהנה בחיוך ושאלה:
  - מה אתה מעדיף, דו-קרב עם חרבות, או קרב אינטלקטואלי?
  אלבינה משכה בכתפיה וענתה:
  - להילחם בחרבות, זה קנדו! אני מכיר אותו רק ככה, מתפנק. למרות שהיא לוחמת חכמה. ועל חשבון האינטליגנציה, לא טיפש! אז, מוכנים לשניהם!
  הפיה חייכה והעיר:
  - מה דעתך על קרב עם נינג'ה מעור אווז על חרבות?
  הילדה גירדה את ראשה והעיר:
  - Ninja-Bump, נשמע איכשהו מאיים! לא מאוד מוכן ליצור קשר. האם עדיף למדוד אינטליגנציה?
  פיה אמרה:
  - ואם עם עור אווז נינג'ה לא על חרבות, אלא עם ידיים ורגליים חשופות?
  אלבינה הנהנה.
  - בקרב, אני בהמה! די מוכן להילחם, אפילו עם עור אווז, אם בלי נשק!
  הפיה עם הכנפיים הנהנה.
  - קדימה, אז תילחם!
  והמכשפה הקטנה הניפה את שרביטה. ונינג'ה לוחם מאוד הופיע מול הילדה. ליתר דיוק, הוא היה קצר יותר מגודלו של אלבינה בראש. והוא באמת נראה כמו נמלה, רק במסכה. ומיד יש לו ששה איברים שבהם הוא מחזיק חרבות ופגיונות.
  פיה צייצה:
  - הנח את הנשק שלך! בואו להילחם בידיים חשופות!
  הנינג'ה מעור האווז הניח את חרבותיו ופגיונותיו, תוך שהוא מעיר:
  - זה לא נוח איכשהו ללוחם מפורסם להילחם עם ילדה יחפה!
  הפיה הנהנה בהסכמה.
  - אני מבין! אבל הבחורה הזו רוצה להיות צעירה ויפה לנצח. ובדיוק ככה, שום דבר בעולם הזה, ובשום אחר, לא ניתן להשיג. אז לצד זה, היא צריכה לנצח אותך וכמובן לענות על שלוש שאלות.
  אלבינה אמרה בטינה:
  - מה, אני עדיין צריך לענות על שאלות?
  הפיה הנהנה בחיוך.
  - בוודאי! אבל אחרי הכל, אתה לא רק תרכוש נעורים נצחיים, אלא גם ... אם משהו ינותק ממך, אז הכל ישוחזר בקלות. ואף אחד לא יכול לפגוע בך לעולם. וזה כבר מגניב.
  אלבינה הסכימה:
  - כן מגניב. בשביל זה, אתה יכול להזיע.
  הקוסמת המכונפת הסבירה את כללי הלחימה:
  - יהיו לך שישה סיבובים. נוקאאוט, כמו באגרוף קלאסי ומקצועי. כשמופלים, עד שהשופט סופר, עוברים לפינה. במקרה שאף אחד לא הודח בשישה סיבובים, הניצחון ייקבע לפי נקודות.
  נינג'ה עור אווז העיר:
  - אז עדיף שתים-עשרה סיבובים בבת אחת, כמו המקצוענים! בואו להילחם על אמת ועל אמת!
  הפיה הנהנה בראשה.
  - אולי שתים עשרה! אבל אני מקווה שיהיה נוקאאוט!
  ושוב הניפה את שרביט הקסמים שלה.
  מיד הייתה טבעת עם חבלים, והשופט - ילדה באימונית.
  אלבינה פשטה את שמלת האיכרים שלה כדי שלא תפריע לקרב.
  לאחר מכן, היא נשארה רק בביקיני אחד. השרירים שלה נראו עכשיו היטב. הם כל כך מובלטים, והילדה עצמה יפהפייה ובלונדינית מענגת.
  היא, אני חייב לומר, היא בדרך כלל קסם מפואר בלתי נתפס.
  והפנים ובו בזמן הרכות, כמעט ילדותיות, הילדה, אבל עם סנטר אמיץ.
  שני הלוחמים השתחוו זה לזה. הגונג נשמע והאות להתחיל את הקרב.
  אלבינה כבר הייתה לוחמת מתוחכמת, שעסקה באומנויות לחימה מגיל שלוש. והיא ראתה שהאויב נחות בגובהו, ועוד יותר באורך הגפיים, נו, מה אפשר לקחת מנמלה.
  עם זאת, נמלים הן חרקים חזקים וזריזים מאוד. וצריך לשמור אותם במרחק.
  והילדה בכף רגלה היחפה העמיסה את נמלת הנינג'ה בבטן. והוא, לאחר שקיבל מכה, הפסיק. ואז הוא מיהר לאלבינה.
  הנערה הגיבורה פגשה אותו במכה משוקה החשופה. נינג'ה החרקים היה מכוסה במעטפת קיטנית, ולכן, המכות החזקות של הילדה המאומנת כמעט ולא השפיעו עליו.
  אלבינה עצרה את צמרמורת הנינג'ה מספר פעמים עם בעיטות בהתקפה, וגם החזיקה שלשה באגרופים בראש. ועד כה, היא לא נתנה לעצמה להיתפס.
  הסיבוב הראשון הסתיים, ושתי היריבות יצאו לקרן.
  הפיה העירה בחיוך:
  - למה אתה נותן לה להרביץ לך!?
  Ninja Goosebump השיב:
  - אני רק מסתכל עליה!
  הגונג נשמע, ושוב החלו הלוחמים להתקרב. ואז הנינג'ה מעור האווז האיץ לפתע בחדות ובעט באלבינה בחזה עם כפותיו. הילדה עפה מהרגליים. היא נפלה על גבה, והעקבים החשופים שלה הבזיקו באוויר.
  השופט החל לספור את ההפלה. אולם אלבינה קפצה מיד. ומיהר להחזיר בזעם. רגליה החשופות, השזופות והשריריות הסתובבו כמו מדחף.
  אבל הנינג'ה מעור האווז לקח אותם עם כפותיו על הבלוק. הדף התקפות. ואז זה האיץ בחדות. ושוב כפותיו פגעו בילדה בבטן ובחזה. משאירים חבורות ושפשופים. ואז כת ראש באף. וזרם על פניה של אלבינה יושקה. והילדה עצמה נפלה.
  האמת עלתה, אבל השופט עדיין התחיל לספור את ההפלה.
  כן, ענייניה של אלבינה לא היו חשובים.
  הפיה צייצה, מניפה את שרביט הקסמים שלה:
  - כל הכבוד נינג'ה צמרמורת! תפסת את היוזמה!
  לוחם הנינג'ה האיץ שוב. ושוב הפילו את אלבינה. הוא היכה אותה די חזק, והילדה נפלה וקפצה, נלחמת בחזרה.
  נינג'ה עור אווז סינן:
  - בין אם אתה רכוב על סוסים, בין אם אתה ברגל,
  אלוף על...
  הגובלין ידרוס אותך,
  Ratyu המיליון!
  אלבינה מיהרה להחזיר, אך נתקלה בחסימות חזקות. והתקפה שלה נהדפה. והקצה החד של הכפה פגע בילדה בסוליה החשופה, מה שגרם להתנפחות שלפוחית.
  הגונג נשמע כדי לסיים את הסיבוב.
  הילדה, צולעת ומתנודדת, נסוגה לפינתה. כן, היא קיבלה מכות חזקות.
  אלבינה נפלה על כיסא. והיא נשמה בכבדות. הממ, מעולם לא הייתה לה יריב כזה. והאויב הוא לא אדם, אלא נמלת נינג'ה. וזה חמור מאוד.
  הנה שוב הגונג וסיבוב חדש!
  אלבינה שוב מנסה להשיג בעיטות. אבל האויב, בהיותו חרק, מהיר יותר מאדם. והנה הוא שוב פורץ דרך בכפות קצרות, תופס את הילדה ברגל היחפה ומושך אותה, זורק אותה כמו בובה.
  אלבינה קמה, אבל שוב מכה קשה עוקבת אחריה ממש בחזה. ויש חבורות, הילדה נופלת.
  הוא קם ומקבל שוב אגרוף בפניו. וגם זה כואב.
  אלבינה הרגישה חבורה מתנפחת מתחת לעין כן, הדו-קרב התברר כקשה מאוד.
  צב הנינג'ה שולט בבירור ומוביל בנקודות. ושוב הוא האשים את הילדה בפנים יפות.
  אלבינה נפלה, ואות הגונג הכריז על סיום הסיבוב.
  הילדה ממש זחלה לפינה שלה.
  הפיה עפה אליה ושאלה:
  אתה מבין למה אתה מפסיד?
  אלבינה ענתה באנחה:
  כי זה חרק!
  הפיה הנהנה ושאלה:
  - האם אתה רוצה להיות מהיר פי שניים?
  הילדה אישרה:
  - כמובן שאני עושה!
  הילדה המכונפת אמרה:
  - ענה נכון על השאלה. ואז אתה תהיה ממש טוב!
  אלבינה ענתה בחיוך:
  - ובכן, אני מוכן!
  פיה צייצה:
  - למה יש לה' ימים רבים!?
  הילדה הגיבורה פתחה את עיניה ומלמלה:
  - נו ושאלה? לא הבנתי את המשמעות שלו.
  הפיה אמרה בהחלטיות:
  - ואתה לא צריך להבין את המשמעות. אתה פשוט לוקח את זה ועונה כפי שאתה יכול ותבין!
  אלבינה חייכה, ואז, בהרגשה השראה, אמרה:
  - כי אלוהים יכול היה לעשות הרבה ימים!
  הילדה הקסומה הנהנה.
  - כל הכבוד! הפעם היא ענתה נכון. והמהירות שלך הוכפלה.
  הפיה הניפה את שרביט הקסמים שלה. ואכן, השרירים של אלבינה התמלאו בכוח פנומנלי.
  וכך היא יצאה לקרב. וכפות רגליה היחפות הבזיקו. ואז נפלה המכה בבטן הנינג'ה של עור האווז. אפילו היא עצמה, אלבינה המאומנת, העריכה את המהירות והעוצמה שבה ספגה המכה הזו ואת זעזוע המוח שפילר אותה.
  אלבינה נאמנה מזעם:
  - קח רימון פאשיסטי,
  לשיר סרנדה!
  הנינג'ה ניסתה לתקוף אותה. אבל עכשיו רגליה של אלבינה, שהפכו מהירות יותר, הצליחו לפגוש אותו. והם פגעו בקונכיית הכיטין.
  היה ברור שלעור האווז לא נוח מהמכות הללו, אך הן לא גרמו לו נזק חמור. והילדה ניצחה, אבל היא הקדימה את האויב, ועכשיו היא כבר הובילה בנקודות. ליתר דיוק, הסיבוב הזה הושאר לה.
  בסופו של דבר, אלבינה אפילו ביצעה בעיטה נמוכה והפילה את מקבילה.
  הם נפרדו בפינות, וכבר הנינג'ה-עור האווז נראו מקומטים.
  הפיה שוב עפה אל הילדה הגיבורה וציינה:
  "עכשיו אתה מסתדר די טוב." אבל אתה רוצה להכפיל את המהירות והכוח שלך שוב?
  אלבינה הנהנה בהסכמה.
  - כמובן שאני עושה! מה צריך לעשות?
  הילדה הקסומה אמרה בחיוך:
  - ענה על שאלה נוספת.
  הילדה הגיבורה ענתה בביטחון:
  - אני מוכן!
  הפיה צרחה:
  - למה זה כפור בחורף, צובט אפים של ילדים!
  אלבינה חייכה והשיבה:
  - זאת השאלה! אבל זה חסר משמעות ומאפשר הרבה תשובות.
  הילדה הקסומה ענתה:
  - וזה רק בשביל הומור. הנה נסה, תן את התשובה שנונה.
  נערת הגיבורה הוציאה:
  "בגלל שקר בחורף, זה צובט את האף של הילדים, כי הוא לא מספיק מבוגר כדי לחתוך את האף מהשורשים!"
  הפיה הנהנה.
  - כן. אפשר לספור! והמהירות והכוח שלך יוכפלו כעת שוב.
  והילדה הקסומה נענעה את שרביט הקסמים שלה.
  ואלבינה הרגישה גל חדש, מדהים של כוח ואנרגיה.
  היא רצה לזירה בזעם. והתנפל על הנינג'ה של עור האווז.
  ובואו ננצח אותו. מה זה לא מכה, כאילו הוכה בפטיש. ולוחם החרקים התחיל ליפול וליפול חזק מאוד.
  אלבינה היכה את האויב, והוא נפל ובקושי, אבל קם. עם זאת, כל הסיבוב הוכתב על ידי הילדה.
  ואז היא קפצה בחזרה לפינה בגאווה.
  הפיה שאלה בחיוך:
  - רוצה יותר הכפלת מהירות וכוח?
  אלבינה הנהנה.
  - בסדר! בואו!
  הילדה הקסומה שאלה שוב את החידה:
  - ממה ולמה, זאבים מייללים על הירח!
  אלבינה צחקה וענתה בביטחון:
  - זאבים מייללים כי הם לא יכולים לאכול את הירח!
  פיה אמרה בחיוך:
  - אתה באמת גאון. אני חושב הרבה כדי להיות ראוי!
  והילדה הקסומה סובבה שוב את שרביט הקסמים שלה.
  אלבינה ממש עפה לאוויר. כל כך הרבה עכשיו זה הפך לכוח ואנרגיה מדהימים.
  וכך היא מיהרה לעבר הנינג'ה של עור האווז. וכך היא העבירה את עקבו החשוף והעגול אל הסנטר. ולוחם החרקים נפל בנוקאאוט.
  השופט ספר עד עשר והודיע:
  - הלוחמת אלבינה ניצחה בנוקאאוט! כל הכבוד!
  היא הרימה את ידה אל הילדה.
  אלבינה שרה:
  הילדה אפילו לא מפחדת מהמוות,
  ההמון שלה לא מפחד מאף...
  אישה תילחם בגבורה עם האויב,
  וגם כשימות, הוא ינצח!
  הפיה הכריזה חגיגית:
  - מאחר שאלבינה ניצחה לוחם רב עוצמה וענתה נכון והכי חשוב, שנונה על כל שלוש החידות, היא זוכה לנעורים נצחיים ולהתחדשות רקמות מוחלטת.
  והילדה הקסומה עשתה דמות שמונה עם שרביט קסמים. ואז קרה נס, אלבינה זכתה לאלמוות ממש.
  והילדה הגיבורה שרה:
  שום דבר על פני כדור הארץ לא נעלם מעיניהם
  והנוער שנעלם עדיין בן אלמוות...
  כמה צעירים היינו,
  כמה אהובים בכנות!
  הפסגות נכבשו
  למרות סערת הגורל!
  
  צאר פוגצ'וב מרוסיה
  אמיליאן פוגצ'וב כיתרה על אורנבורג. הדברים לא הלכו כשורה עבור המורדים. הגדודים המלכותיים התקרבו. הצאר בנוסח עצמו לא רצה להסיר את המצור מאורנבורג, אבל היה מסוכן להפריד בין הכוחות. בהיסטוריה האמיתית, המורדים עדיין התפצלו והוכו חתיכה אחר חתיכה. תחילה ליד טטישצ'בו, ואחר כך ליד בלוזרסק. החלטה זו התבררה כשגויה.
  אבל הילד אולג ריבצ'נקו הגיע למחנה לאמליאן פוגצ'וב. למרות זאת, עדיין היו שלגים, וזה היה בסוף פברואר - הילד היה יחף ולבש מכנסיים קצרים.
  הוא הובא לימליאן פוגצ'וב. הילד הלך בביטחון. לרוץ יחף בשלג זה יותר כיף מעינויים. במיוחד בגוף אלמוות.
  הילד הציע לאמליאן פוגצ'וב תוכנית:
  - ניקח את מדי החיילים הצארים, ויש לנו הרבה מדים כאלה, נחליף בגדים של המורדים והקוזקים. בואו נשחק קרב - כמו ירי. ואז נסייע את הפוגאצ'וויטים שנלכדו לעיר. הם יחשבו שאלו הם הכוחות המלכותיים ויכניסו אותנו לביצור, ושם נתקוף אותם!
  אמיליאן פוגצ'וב אישר:
  - ובכן, אתה נותן עירום! ובכן, הראש! אני מעניק לך את התואר ישאול!
  אולג קדה וענה, שר בחיוך:
  - עשו, עשו, כי נטשת את סוסך! היד לא קמה כדי לירות!
  הצאר הקוזק הינהן וענה:
  - אתה תהיה אדיוטנט שלי! המדים והמגפיים שלך יעשו את העבודה!
  אולג העיר בצניעות:
  - ויחפה יותר זריזה! ולא יהיה לי קר מדי בחזה חשוף!
  אמיליאן פוגצ'וב הפך. הוא היה בגובה בינוני, רחב בכתפיים, ולמרות שאולג היה גובהו של ילד סטנדרטי בן שתים עשרה בערך במאה העשרים ואחת, כלומר מטר וחצי, הצאר של הקוזקים לא היה גבוה בהרבה. במשך הזמן הזה, אולג כבר היה נער, ויכול היה להילחם על בסיס שווה עם מבוגרים ולהיות קצין.
  אמיליאן הורה...
  - ובכן, הכינו את הפרובוקציה הזו בסתר רב!
  ואיזה דפוק בחוכמה את המילה המדעית.
  הקוזקים התכוננו... הם הציבו שומרים כדי שאף נפש חיה לא תדע. ומלכודת ערמומית הוכנה.
  אבל האויב עדיין התקדם, אבל היה עוד קצת זמן, יחידות קטנות של מורדים תקפו אותו. ליתר דיוק, המונים רבים למדי, אבל לא מאוד מאורגנים.
  לאמליאן פוגצ'בה היו כמעט עשרים אלף חיילים מוכנים לקרב ליד אורנבורג. בהיסטוריה האמיתית היא הייתה מחולקת. עשרת אלפים פוגאצ'וויטים נלחמו נגד שבעת אלפים חיילים צארים תחת טטישצ'ה. האויב עלה על צבאו של פוגצ'וב בתותחים ובמספר הרובים, כמו גם בארגון. אבל לניצחון היה מחיר יקר! בנוסף, פוגצ'וב עצמו לא פעל באומץ רב, ועזב את שדה הקרב לפני סוף הקרב.
  כעת הייתה לפוגאצ'וויטים סיכוי היסטורי לניצחון מהדהד.
  כאן הם התלבשו בדמותם של יותר מאלפיים לוחמים נבחרים. הם גרמו להם להתגלח. ושהמדים לובשים, זה טבעי. ועוד הרבה. לפוגאצ'וויטים היו גם דגלים בקרבות שנתפסו בעבר, ותופים וכו'.
  ההופעה תוכננה להתנגן כמו שעון. לאמליאן היו כמעט מאה רובים בברד, אם כי מחציתם לא היו חשובים. אבל יש מה לארגן זריקה.
  לקבל מראה של קרב אמיתי. בעוד פוגצ'וב לא כל כך גרוע. מחצית ממפעלי אוראל נמצאים בשליטתו. צ'ליאבינסק מפחיד עד כה, ליד אופה צ'יקה יושבת בתקיפות. זה עדיין סוף פברואר, ותוצאות המלחמה אינן ברורות, וכוחותיו של גוליצין רחוקים מאורנבורג. ובהיסטוריה האמיתית, בעוד חודש יהיה קרב ליד טטישצ'בו, ובו תבוסת צבא האיכרים. מה שיוביל לעריקה המונית של המורדים.
  אולג עדיין יחף ובמכנסיים קצרים נותן פקודות ונותן עצות. לילדו הכמעט שזוף, אך בלונדיני שיער, מצייתים דודים מזוקנים.
  המורדים כבר יורים. רובים רועמים, מתנות מוות יורקות... הרס אמיתי בדרך.
  אולג חושף שיניים ושואג:
  - תהילה למולדתנו הקדושה! יהיה דור של משוררים! אמיליאן הגדולה, יקירתי - מעלליך יושרו!
  וענני עשן עולים. חיקוי הוא קרב רציני. כאן, כמובן, יש צורך להראות הכל בצורה משכנעת. במיוחד במצור מחכים כמובן לשחרור!
  הם יורים, כמובן, בבטלה, כדי להציל את כדורי התותח ואת הכדורים. ואבק שריפה משמש יותר גרוע.
  אמלין פוגצ'וב עדיין חזק מספיק כדי לקחת את אורנבורג - אבל המבצר חזק! וכאן יש צורך בערמומיות.
  לוחמים וקוזקים, בכלל, מוכנים... יותר מאלפיים חיילי רגלים ופרשים מחופשים, ויותר משלושת אלפים אסירים כביכול. מספיק כדי להשתלט פתאום על העיר.
  אולג הלך לפני האסירים. מריצה יחפה במשך זמן רב בשלג בפברואר, רגליו הנעריות היו מעט נוקשות. יתר על כן, הוא כבר רגיל לחום. אבל כלום, אצבעותיו של ילד אלמוות לא יקפאו.
  וזה הסתדר ממש טוב.
  אולג מחייך, משאיר עקבות חשופות על רקע לבן. זה נראה נוגע ללב. גם כמה נערים ממשפחות איכרים רצו יחפים. הם די קשוחים, למרות שהם בדרך כלל נועלים נעלי באסט בשלג.
  אז הצבא הזה הולך להביס את הפוגאצ'וויטים לאורנבורג. והם אפילו שרים מצעד.
  אכן, ההטעיה פשוטה, אך יעילה. השערים נפתחים לפניהם, והארמדה של הפוגאצ'וויטים נכנסת לעיר המרכזית של אזור זה. אפשר לראות שם שהם יותר מדי בטוחים שהאיכר הטיפש לא מבין כלום, והוא נופץ.
  כאן נמשכו המורדים לחלוטין. האות מגיע, והם ממהרים אל המגינים.
  אולג כורת שני שוטרים בבת אחת עם חרב. והילד צורח נואשות:
  - לוותר! המלך החוקי איתנו!
  המגינים מבולבלים. החיילים כמעט ולא מתנגדים. נלחם בעיקר בקצינים, מיליציות סוחרים, קוזקים עשירים.
  הקרב קשה, אבל ממוקד. עוד ועוד גדודים פורצים לעיר. וקוזקים, ואיכרים עם יתדות, וטטרים עם בשקירים. הקרב קשה.
  גם אולג ריבצ'נקו חותך וצועק:
  - לוותר! כולכם ירחמו, הרבה כסף וחופש!
  ניתן לראות שכוחם של המגנים יורד במהירות, וכך גם הרצון להילחם. אפילו השוטרים מוותרים. הקוזקים אפילו לא רוצים למות.
  מתיושה בורון, אולג חתך את גרונו, זרק פגיון באצבעותיו החשופות.
  הקרב נדם כמעט מיד. סוחרים נפלו על ברכיהם והתחננו לרחמים. הם גררו גם את המושל מהגרמנים וגם את מפקד המבצר. ימליאן פוגצ'וב הורה לתלות אותם.
  החיילים השבויים הושבעו, לקצינים הוצעה בחירה: או לשרת את הצאר פיטר השלישי, או עונש מוות. מחולקים בערך לחצי. חלקם הוצאו להורג. חלק נשבע אמונים לתימליאן.
  בעיר עצמה נתפס אוצר עשיר, וחפצי ערך רבים, וכן כמעט תשעים תותחים, ומאגרים גדולים של אבק שריפה, פצצות וכדורי תותח.
  המבצר האדיר נפל לבסוף לאחר מצור ארוך. צבא פוגצ'וב התחדש באופן ניכר. ועכשיו אפשר היה ללכת לטטישצ'בו ולתת קרב לגוליצין בכוחות עליונים.
  ואולג עצמו הלך לצ'יקה לעזרה. היה צורך לפרוץ למיכלסון כדי למנוע ממנו להביס את המורדים ליד אופה.
  הילד רץ יחף במכנסיים קצרים דרך השלג. גם מרגריטה הצטרפה אליו. הילדה לבשה רק טוניקה, וכמובן גם בלי נעליים. יפה, עם מתולתל זהוב, אם כי מאובק מעבודה במחצבות.
  מרגריטה יפה, אבל עדיין ילדה.
  אולג שאל אותה:
  - עוד לא היית זקנה... אינך מתחרטת שהפכת לנערה זמן רב!
  מרגריטה ענתה בחיוך:
  - ולא היית זקן, אלא הפכת לנער כמעט לנצח! אתה צריך לשלם על אלמוות, והתשלום הזה לא מוגזם!
  אולג הסכים עם זה:
  - עבדות לזמן מה, אבל חיי נצח לנצח! חוץ מזה, אנחנו כל כך מהירים, אנחנו לא צריכים סוסים!
  מרגריטה צחקה והעיר:
  - בוודאי! אנחנו מהירים יותר מהסטונים הגזעיים ביותר שרצים. הגוף האלמותי הוא מיוחד, והוא נוח יותר במחצבות, מתחת לשוט של המשגיח, מאשר בגוף רגיל על מיטת נוצות!
  אולג ריבצ'נקו הנהן בהסכמה:
  - אי אפשר להתווכח עם זה! אז בואו נחיה לנצח!
  וילדי הטרמינטור הגבירו את הקצב. אולג, כמובן, היה מאוד מרוצה. הוא ילד נהדר.
  למרות שלפעמים התגנבו לנפש ספקות: האם אפשר להרוג קצינים של הצבא הרוסי? סביר להניח שזה לא בסדר! אבל המשימה של המכשפה חייבת להתבצע. היא שינתה את ההיסטוריה של רוסיה, ונתנה גוף נצחי, אלמוות, אפילו ילדותי, אבל חזק ומהיר במיוחד. ועל זה צריך לשלם ולשרת.
  ואיך אפשר לדעת אם פוגצ'וב ינצח, רוסיה רק תנצח?
  הילד והילדה ידעו בקירוב היכן נמצא גזרת הכוחות הצאריים, שאליו אמור להגיע מיכלסון.
  לצ'יקה יש שנים עשר אלף חיילים מאורגנים ליד אופה. והוא היה קרוב לכבוש את העיר הזאת, אבל פעמיים חסר לו קצת מזל ומשמעת.
  כמובן שלמיכלסון יש פי כמה פחות כוח, אבל בהיסטוריה האמיתית הוא עדיין ניצח. אז... יש צורך ללכוד או להרוג את המפקד המוכשר הזה.
  ואז זה ייראה. בלי מיכלסון, כנראה, החיילים בצ'יקה לא יזוזו. ושם, לאולג ריבצ'נקו הייתה תוכנית. הבס את גוליצין ולך לאופה. קח את העיר הזאת, שלח תגבורת לאורל ולסיביר, ועבר לקאזאן בעצמך. אז המורדים ישיגו את העליונה.
  וחיילות המלכה יכו בחלקים. בנוסף, בכל מהפכה יש השפעות כאלה, ככל שיותר ניצחונות, יותר תומכים, וההתנגדות של האויב נחלשת.
  אז עם כל צעד, ההתקוממות רק תתחזק. אולג היה בטוח בזה.
  ומרגריטה, הילדה שרצה מהר יותר מסוס מירוץ, נמצאת איתו, ויחד הם יקצצו את האויבים.
  הלוחמים הצעירים תפסו את מקומם במארב. מיכלסון עם מחלקת ליווי קטנה היה אמור להגיע לגדוד שלו. כאן כבר חיכו לו ילדי המחסל.
  אולג ומרגריטה, מניפים את הצברים שלהם, תקפו את המלווה. הם כרתו כמה הוסרים בבת אחת. השאר ניסו לירות, אך הכדורים לא פגעו בילדי האלמוות. והם כרתו את האויבים בזעם מטורף. ואולג ריבצ'נקו אפילו זרק דיסקים חדים עם בהונותיו. ומרגריטה ניסתה את זה ברגליים יחפות והיא הצליחה.
  הנער והילדה, ללא עיכובים נוספים, הרגו את האויב. מיכלסון ניסה לרכוב משם, אבל אולג ומרגריטה השיגו אותו. הם זרקו את מיכלסון וקשרו אותו.
  אולג הניח את סגן אלוף על כתפיו ונשא אותו לצ'יקה למשפט.
  ילדים בני אלמוות התפזרו והשכיבו חמישים הוסרים, והראו שבתמורה לילדות נצחית הם קיבלו יכולות מגניבות מאוד.
  אולג, גורר את מיכלסון על כתפיו, העיר:
  - מה שאני, לעומת זאת, התחזקתי!
  מרגרט העירה:
  - כן, זה שוב מאשר שבחרנו נכון! ואלמוות שווה להתאמן!
  אולג הסכים עם זה:
  - הרבה יותר מעניין להילחם מאשר ללכת למחצבות. שם בגוף הזה לא קשה, אבל משעמם!
  מרגרט הסכימה:
  - הורג שגרתי!
  במחנה של צ'יקה, שני ילדים יחפים, או ליתר דיוק, בסטנדרטים של התקופה הזו, שבה אנשים קטנים מכמה בני נוער, לא עוררו חשד גדול. אם אתה יחף בשלג, זה אומר שאתה עני, ובצד של מלך האיכרים.
  צ'יקה תגמל את מיכלסון השבוי, והעניק לילדים אימפריאל - חמישה עשר רובל זהב.
  למיכלסון עצמו הוצע: או לשרת את המלך או את הגרדום!
  מיכלסון העדיף את הלולאה. אבל אולג הציע לתת למפקד הזה לחשוב. אחרי הכל, תמיד יש להם זמן לתלות. ומיכלסון יכול לעזור מאוד.
  צ'יקה הסכים.
  - הזמן סובל!
  אולג הציע גם:
  - יש צורך ללכוד את הגדוד של הצאר ללא מפקד! כדי להגן על עצמך.
  צ'יקה הסכים.
  - להכות בברזל בעודו חם!
  והמורדים תקפו את כוחות המלוכה. הם תקפו בלילה, אולג ומרגריטה הסירו בזהירות את השומרים.
  הקרב היה קצר יחסית. אולג, זרק דיסק תוצרת בית מחרמש שבור, הרג את הקולונל ששימש כמפקד, ובלעדיו נפל המורל. בנוסף, היו יותר מדי מורדים, וזה הפעיל לחץ על נפש החיילים, וקצינים רבים.
  ומי יודע, אולי זה הצאר האמיתי פטר השלישי. והלגיטימיות שלו גבוהה יותר מקתרין השנייה.
  רוב הגדוד נפל בשבי. תותחים ורובים נתפסו.
  ניצחון מוחלט, לא מוכן להדוף את התקפת החיילים.
  וכמובן הניצחון של צ'יקה.
  אבל מטבע הדברים הילדים רצים בחזרה לפוגאצ'ב. הוא יצטרך להילחם נגד שבעת אלפים חיילים, כולל אלפיים פרשים של הנסיך גוליצין. פוגצ'וב בהחלט מספר רב יותר, אבל יש לו צבא סבוך. הרבה חיילים לשעבר שאינם אמינים, חמוש גרוע ומאומן, טטרים ובשקירים וקלמיקים.
  הליבה החזקה ביותר היא הקוזאקים של יאיק. אבל הקוזקים האלה אינם הרבים ביותר. יש גם קוזאקים של אילטסק, ואורנבורג ואחרים.
  הם כבר רצים עד למבצר טטישצ'בו, שם התאסף צבא לא מבוטל של הצאר האיכרים.
  אמיליאן פוגצ'וב עצמו מסתובב בעמדות על סוס לבן. אולג ריבצ'נקו מסתכל בקפידה על המנהיג הזה. לאמליאן פוגצ'וב יש מראה של מאסטר. הגובה הוא בערך ממוצע, אבל על סוס הוא נראה גבוה יותר בגלל רגליים קצרות וכתפיים רחבות. מבחינה פיזית, מנהיג המורדים חזק. אפשר היה לראות איך הוא חותך, ואת עוצמת המכה בקרב.
  באופן כללי, הוא די מתאים לתפקיד המפקד. ולתפקיד המלך? ייתכן שגם זה.
  הצבא של פוגצ'וב נהדר. מההגנה של אילצק הגיע המורשע חלופושה, לאחר שאסף עוד אלף וחצי איש. כעת יש לימליאן יותר מעשרים אלף לוחמים. קשה להם להכיל אפילו במבצר. ספור פי שלושה חיילים מגוליצין, ועוד ממשיכים להגיע.
  ולפוגצ'וב יש פי שניים יותר רובים. יש די הרבה מלאי של אבק שריפה וליבות.
  אתה יכול להילחם... אבל הצבא ססגוני. יש אנשים עם חניתות, ובשקירים, וטטרים, וקלמיקים, וקירגיזים וקזחים. וגם הרבה חיילים לשעבר מחיל מצבים שונים שהם לא לגמרי אמינים. יש גם פועלי אוראל ויורים סיביריים. קוזקים - שהם הגרעין החשוב ביותר של הצבא.
  צבא גדול, אבל צבעוני מדי. חלק מהחיילים והקצינים נתפסו לאחרונה באורנבורג.
  חלקים מסוימים הם מאדם, שניתן להשתמש בהם רק בקרב יד ביד. ועוד המון אסייתים, לא ממושמעים מדי, ולעתים קרובות לא יודעים את השפה הרוסית.
  אז, רשמית עם הרבה יותר חיילים ואפילו רובים, אמיליאן פוגצ'וב נחות מהאויב באיכות כוח הלחימה. אז תוצאת הקרב כלל לא ברורה כפי שהיא נראית, מבוססת על מאזן כוחות פורמלי גרידא.
  אולג ריבצ'נקו מבין זאת. כנראה, זה ברור לפוגאצ'וב. צ'יקה ניצח כי הוא תפס את האויב בהפתעה. ובהיסטוריה האמיתית, מיכלסון פשוט ניצח, שהיה מסוגל לתקוף לפני הצבא הגדול יותר של צ'יקה.
  מה לעשות עכשיו? המבצר היה מבוצר היטב, ושפך במים, מה שהפך את המדרונות לקפואים וחלקלקים. אבל אתה לא יכול להישאר בהגנה לאורך זמן.
  אולג הציע לאמליאן:
  - הבה נתקוף אבי הצאר את האויבים בעצמנו!
  אמיליאן העיר בהגיון:
  "לא יכסו אותנו ברובים?"
  אולג הציע:
  - אני אסייר את האויב עם מרגריטה, ואנחנו נפגע בדיוק היכן שהוא הכי פחות מצפה!
  מלך האיכרים אישר:
  - זה רעיון טוב!
  ואולג, עם מרגריטה, לוקח תרמיל עם רימונים, וזוג צברים חדים מיהרו אל האויב.
  הילדים רצו כמעט עירומים, הילד במכנסיים קצרים והילדה בטוניקה. אולג זכר את ספרטק של יאן. גם הילד גיטה היה שם. ואישה בטוניקה מרופטת, רקדנית שרופה שמש. הילד היה מאוד עקשן. כנראה לא עבד תורשתי. אולי הוא נתפס . אחר כך הם נסעו לאיטליה, התפשטו והעמידו למכירה פומבית. אמנם גיטה הלא נכונה, מכיוון שהוא היה ברונזה מכווית שמש, אז, סביר להניח, הסיעו אותו עירום למציאה. והוא הלך כל כך עירום, צועד יחף לאורך הדרכים הסלעיות של איטליה. סוליותיו החשופות בערו, שוקיים כאבו. אבל הילד לא הוריד את ראשו.
  והקונה התחיל להרגיש את הילד, את השרירים המפותחים באופן טבעי, אתה יכול לראות את הממזר מעור חלק. ואז הוא הכניס את אצבעותיו המלוכלכות לתוך פיו. וגיטה לא עמדה בזה ונשכה אותו.
  לאחר מכן, התפתחה תגרה. כן, גיטה, זה היה ילד שאוליג עצמו חשב שהוא ספרטק בילדותו. אבל לא, זה עדיין דמות משנית.
  מעניין אם הרומאים היו מחליטים לענות את הגיטה? הרי עבדים שבויים נחקרים בעינויים?
  וברזל לוהט היה נוגע בעקב החשוף של העבד. גיטה יללה וחזרה על אותו הדבר:
  - עבדים מתפזרים, ואינם רוצים להילחם!
  הם שרפו את העקב השני לסימטריה ושחררו אותו. הילד נאלץ לדרוך על בהונותיו, וזה די כואב. אבל גיטה בכל זאת הצליחה לברוח במהלך הבלגן.
  אולי הילד עבד בעבר במחצבות. הוא גרר אבנים כבדות, שטוף זיעה, נשם בהיסטריה. השוט של המשגיח הצליף בו. זה מאוד קשה בימים הראשונים לעבודה, כשהאור לא נעים לך. ואז מתרגלים לזה. קשה הופך להרגל, והרגל הופך להיות קל. אבל עדיין, עבדים רבים מתים. וגיטה הפכה לגור זאב קטן.
  אולג חשב שאולי הילד בספר "ספרטקוס" נתפס לאחר תבוסת המורדים. ומכיוון שהוא עדיין ילד, הוא נשלח בשלשלאות למכרות. כדי שהוא ימות לאט. או מעונה, שורף את גופו השרירי של הילד עם מוט לוהט. אחר כך שפכו מלח על הכוויות, ושברו את אצבעות רגליו היחפות של העבד הצעיר. הם עיקמו את המפרקים. כולם שאלו איפה ספרטק החביא את הזהב. גיטה שותקת, חורקת שיניים. הוא מורם מעלה ומוריד בחדות על ידי משיכת החבל.
  והוורידים נסדקים מכאב פראי. והילד מאבד את הכרתו. הוא נשפך במי קרח, מתעורר לחיים. והרופא מרגיש את הדופק לקבוע אם אפשר להמשיך את העינוי, או שיש צורך לתת מנוחה למעונה, כדי לייסר את הגוף הצעיר שוב אחר כך.
  גיטה עוברת עינויים קשים ולאורך זמן. יוצקים פלפל על הפצעים, מכים אותם בחוט לוהט, דוקרים אותם במחטים לתוך קצות העצבים, ואש בוערת מתחת לרגליו היחפות של הילד. והתליין גורף את החום על המתלה. וריח חזק של שריפה, ושולפים כל וריד.
  ועכשיו הברזל הלוהט נוגע בחזה החשוף של הילד, והוא מאבד את הכרתו מכאב פראי. הוא שוב שוטף במים ומובל לתוך עצמו. התליין לוחץ את האשכים במלקחיים, הילד מתחלף מסבל פראי, ושוב נכבה.
  גיטה תחת עינויים... מישהו דיווח שזו הייתה חיית המחמד של ספרטק, ויודע היכן קבר את האוצר. והרומאים מענים... לילד לא נותר אף אזור עור שלם שלא שרוף או חתוך. אבל הוא שותק. והרומאים מתפעלים מעקשנותו.
  אשתו של קראסוס נוכחת בעינויים. היא מתבוננת בשקיקה כיצד נער נאה ובלונדיני מתענה. זה מרגש. וכך, לאחר עינוי נוסף, ציוותה להביא אליה את גיטה ולהשכיב אותה על מיטה. היא באמת רוצה לעשות את זה בעצמה.
  אישה צעירה וחזקה למדי דהרה על השלמות הגברית של שפחה צעירה. גיטה הפכה לגבר בפעם הראשונה. ואז הוא נאלץ ללקק את רחמה בלשונו. וזה קצת מגעיל, אבל גם יוצא דופן.
  וכך פקדה אשתו של קראסוס להפסיק את העינויים, והילד, שכבר גדל במקצת במהלך המרד, החל להאכיל טוב יותר. והיא התעלסה איתו.
  פצעים וכוויות על גיטה נרפאו כמו על כלב. ולאחר שהתחזק, הילד סלסל את אשתו התאוותנית של קראסוס, וברח מאחוזתה. לאחר מכן, הוא הסתתר בהרים, ועשה שם את כנופיית העבדים שלו שנמלטו. בסופו של דבר הכל נגמר בטוב. קראסוס מת במהלך המלחמה. וגיטה דבקה ביוליוס קיסר, ועשתה קריירה טובה, התחתנה וילדה חבורה של ילדים. וגורלו של ספרטקוס אינו ידוע. הגופה לא נמצאה. ואם מת או ניצל, העבדים לא ידעו.
  אבל הם האמינו שכמובן, הגואל שלהם חי.
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה, שהיו פעם מבוגרים, וכיום ילדים נצחיים, בני אלמוות, התקרבו למחנה של גוליצין. יש כאן שלושה גנרלים. והחיילים הוצאו מהגבול הרוסי-שוודי.
  בעוד שרוסיה הצארית נמצאת במלחמה עם טורקיה, המורדים רגועים יותר. אם גוליצין יובס, אז הפוגאצ'וויטים יוכלו סוף סוף לתפוס את היוזמה. ואפילו קח את סמארה.
  אולג ומרגריטה הסתובבו בין הזקיפים... יורד שלג, וזה לא מאוד ברור לראות.
  הילד חשב שאולי יוכל לסיים את שלושת הגנרלים ואת הקולונל ביביקוב, לערוף את ראשו של הצבא הצארי. אבל קשה לעשות זאת.
  ילד וילדה צועדים בזהירות על פני השלג. הם מנסים לא להשאיר סימנים. הם עדיין ילדים. ניגש בזהירות לעגלות. האקדח ממוקם איפשהו בנפרד. צבא בצעד. אין כפור חמור יותר - מרץ. אבל השלג עדיין שם. הרגליים היחפות של לוחמים צעירים כמעט ואינן מרגישות את הקור, במיוחד בתנועה. הם מתרגלים מהר לקור.
  עם זאת, ילדים רבים ללא כוחות על רצים יחפים בשלג, במיוחד בזמנים קשים אלה.
  אולג חשב שהוא לא צפה בטלוויזיה הרבה זמן ולא שיחק במחשב. ושבלי משחקים זה איכשהו מטומטם.
  החבר'ה התגנבו לרכבת הקרון, ומרגריטה הציעה:
  - ואם תצית מחסנים עם אבק שריפה?
  אולג קימט את מצחו ושאל:
  - אתה חושב שזה רעיון טוב?
  הילדה ציינה בהיגיון:
  - בלי אבק שריפה, הצבא אינו צבא!
  אולג הנהן בהסכמה.
  - בואו ננסה את זה!
  והילד במכנסיים קצרים מיהר אל העגלות. יחד עם הילדה הם הרגו שלושה זקיפים בצברים ובאמצעות צור, הנחת חציר, הציתו את השיירה, עם אבק שריפה.
  הוא בער, וענן שחור החל לעלות לשמיים. אבק שריפה התחיל להתפוצץ...
  הילד והילדה התחבאו במחנה. הפאניקה החלה. גם גוליצין קפץ החוצה עם שני גנרלים. הוא היה הנסיך הזה שצועק ומצביע באצבעותיו.
  אולג זרק דיסק באצבעותיו החשופות, והיא, בשריקה, חדרה ישר לתוך צווארו של גוליצין. הנסיך, פרש את זרועותיו, נפל. הגנרל מנסורוב מיהר אליו. אבל כבר כשהיא משתמשת בהונות חשופות, מרגריטה השתמשה בנשק. והמפקד השני התמוטט.
  השלישי היה פיירמן, זה שנלחם במורדים יחד עם הגנרל קאר. איתם קולונל ביביקוב, קרוב משפחה של האלוף ביביקוב. ניתן לראות אותם עם ראייתם החדה של ילדים בני אלמוות ליד הכותפות שלהם, למרות השלג.
  אולג ומרגריטה שוב זרקו דיסקים בבהונותיהם החשופות - לגופם האלמותי הייתה יכולת כזו, כמו גיבורי קומיקס.
  ושני המפקדים נהרגו, ראשיהם עקרו.
  לאחר מכן החלו נער המחסל ונערת הריינג'ר לזרוק דיסקים לעבר השוטרים. למרבה המזל, לאחר מות המפקדים החלה בהלה, לכולם נדמה היה שהפוגצ'וויטים תקפו את המחנה.
  עם זאת, שני ילדים הם גם כוח אדיר. והם הורגים שוטרים על ידי זריקת דיסקים מושחזים בחדות. והם שוברים את הגרון, פורצים עורקים וורידים.
  קשה לזהות ילדים בשלג, והם מוסווים בצורה מושלמת בסחף שלג.
  אבל לכוחות הצארים קשה. אולג ריבצ'נקו, זורק דיסקים, אומר:
  - תהילה לרוסיה הגדולה!
  ושוב עף הדיסק שנזרק על ידי אצבעותיו החשופות של הילד.
  מרגרט עושה את אותו הדבר, מעיפה את המכשיר המושחז בחדות באצבעותיה החשופות ומייללת באגרסיביות:
  - לאמליאן פוגצ'וב!
  והילדים האלה עובדים בצורה מאוד אקטיבית ויעילה. הם חותכים עם סברס. והקצינים נבחרים.
  אולג ריבצ'נקו שר:
  - זאבים לבנים מצטופפים יחד!
  מרגריטה, זורקת דיסקים על יריביה באצבעות רגליה החשופות, שרה:
  - רק אז המשפחה תשרוד!
  הילד, ממשיך לרוח, מכסח את האויב:
  החלשים מתים, הם נהרגים!
  הילדה, זורקת דיסקים והורגת שוטרים, לוחשת:
  - ניקוי הדם הקדוש!
  לוחמים צעירים פועלים בצורה מאוד מגוונת, זורקים רימונים על אויבים.
  ברגע זה פושטים פרשי המורדים על המחנה. מסתבר שאמליאן פוגצ'וב החליט לתקוף ראשון והעביר את הפרשים הרבים שלו אחרי הילדים.
  והמכה הייתה פתאומית ובזמן הנכון. הערבות הרעיפו חיצים על החיילים, הקוזקים קצצו בצברים, הפרשים שמו אותם על קרניים.
  רצונו של הצבא הצארי התערער, והמפקדים נהרגו. כאן אמלין פוגצ'וב חותך באופן אישי את הקולונל האחרון בצבר וצועק:
  - ילדים שלי, אתם מכירים בריבון הלגיטימי?
  מאות חיילים ואפילו קצינים רבים נופלים על ברכיהם וצועקים:
  - אנחנו מודים בזה! איך נכיר בזה!
  ההתנגדות יורדת. חיל הרגלים נכנע כמעט לחלוטין, למעט כמה קצינים. הפרשים התנגדו עוד קצת. יש בו הרבה אצילים. אבל גם פרשים רגילים מפילים את נשקם.
  אולג ומרגריטה כורתים את הפרשים בצבריהם, וזורקים דיסקים חדים באצבעותיהם החשופות, וחורקים:
  - אנשים נהדרים בכל עת,
  אנשים נהדרים - בתהילה של פיטר!
  גם הילד וגם הילדה פעילים יותר בחיתוך ובזריקה. ארטילריה כבר נתפסה. ואיך הם יפגעו ברוכבים בכדור. הם נופלים בתריסר. יש טבח מוחלט.
  אולג שר בחיוך:
  - הצאר הגדול פיטר הראשון, היה תמיד דוגמה עבורנו!
  וכן יקח אותו וחתך אותו בשני חרבים, מיד כרת ראשי חמשה.
  מרגרט, שניתקה יריבים, צייצה:
  - הקולות שלי, ואני יפה!
  וגם איך הוא ייקח וחתוך.
  ילד וילדה הם רק התגלמות ההשמדה. והם עובדים כמו צמות חשמליות.
  כאן נופל קצין אחר... קולה הרם של אמלין פוגצ'וב נשמע:
  - מי ישרת אותי, יקבל שכר, והשאר יאבדו.
  עכשיו הגיעו הגברים עם הצמות. והם נלחמים היטב נגד הפרשים. וזרמי הסוסים מתדלדלים...
  גם הרוכבים ששרדו נכנעים. הקרב ניצח שוב ... פוגצ'וב מנצח!
  כעת האסירים מובלים ונלקחים לשבועה. חיילים, ככלל, משתחוים בפני המתחזה. השוטרים שונים. מי בוחר בלולאה, ומי נשבע אמונים למלך החדש. יתר על כן, מי יודע, אולי מונרך אמיתי.
  הופעתה של אמיליאן פוגצ'וב היא מאוד מרשימה. ניתן לראות שמדובר בילד שרגיל לפקד. וממש כולם משתחווים לפניו.
  לאחר ששעשע את מי שסירב להישבע, אמלין ערך ביקורת.
  נתפסו שבעים וחמישה תותחים - מה שהיה הרבה באותם ימים. וכל כך הרבה חיילים של גוליצין גויסו מהמבצרים. גם הליבות והזרם נמצאים במקום, אבל רוב אבק השריפה נשרף. אבל זו לא בעיה.
  יותר מחמשת וחצי אלף אסירים. הצבא גדל.
  מלך האיכרים העניק לאולג דרגת קולונל על מעלליו, ולקפטן מרגריטה.
  וכן העניק שלוש מאות רובל.
  כן, הילד המשיך בקריירה טובה. אתה יכול, ותגדל לשדה מרשל.
  ואמליאן עשתה סעודה בתור התחלה...
  ובסעודה דנו בשאלה מה לעשות הלאה. באופן כללי, היה צורך לחזק את העורף שלהם. הקפידו לקחת את אופה, ולפני כן, את מבצר Verkhoyaitskaya, שעדיין החזיק מעמד. שלח גם תגבורת לקונגור ולבלובורודובה. וקחו את כל מפעלי אוראל. רכישת ארטילריה ואספקה, כמו גם רובים.
  באופן כללי, האטמאנים הסכימו עם זה. ואחרי שאתה לוקח את אופה, לך לקאזאן.
  שאלה נוספת היא מה עושים עם העיר יאיק? להשתלט בסערה, או לעזוב בינתיים במצור?
  אמיליאן פוגצ'וב רצה להישאר עם אשתו הצעירה אוסטיניה לזמן מה, ולקחת חלק מהפרשים יצאה לעיר. אתאמאן אובצ'יניקוב נשאר באופן זמני בפיקוד. הוא נאלץ ללכת למבצר Vernekhneyaitskaya, באותו זמן לאסוף את כוחות הערבות. תגבורת נשלחה לאורל. זה אפילו היה אמור לקחת את טובולסק. כוחות משמעותיים נאספו.
  מלך הקוזקים עם פרשים דהר אל יאיצק. תרצו או לא תרצו, אבל העיר הזו היא סמלית. אבל יותר מכל, אמיליאן רצה להפוך את עצמו ליורש העצר. אחרי הכל, מלחמה היא מלחמה. ואם הם הורגים, אז לפחות יהיה מי שימשיך את המירוץ.
  אולג ומרגריטה, יחד עם הצבא הראשי, שנע לכיוון מבצר Verkhneyaitskaya.
  ילד וילדה רצים לעצמם ועליזים מאוד...
  אפילו חד בדרך.
  הם מחליפים אפוריזמים;
  אומר אולג, קופץ, ומרגריטה בתגובה;
  המלך חזק לא על ידי הכתר, אלא על ידי הכתרת ההצלחה!
  אדם הוא לא זאב, אבל הוא צריך להקה אפילו יותר!
  שתה, אבל אל תשתכר, ואם אתה משתכר, אז אל תיתפס!
  הדיבור של העריץ הוא דבש, כמו סקוטש לזבובים!
  מי שמנקר בנאומים מתוקים, הוא חכם כמו זבוב!
  עריץ מר במעשים, אבל מתוק בדיבור!
  מי שלא רוצה שלום לא יראה את המשתה!
  אדם גדול רק אם הוא לא מחליף את עצמו בדברים קטנים!
  היה סבלני, אבל אל תהיה סבלני!
  אם אתה רוצה לזכות בקלפי מנצח, אל תהיה ג'ק!
  מכה אחת עדיפה על אלף קללות, וסטירת לחי אחת עדיפה על מאות חבטות!
  המלך שמפשיט את נתיניו הוא תמיד עירום!
  נעל בדרך כלל להתפשט!
  בגניבה אתה ממלא את הכיסים שלך, אבל אתה מרוקן את נשמתך!
  עריץ אוהב כוח, אבל שונא את זה שהוא שולט עליו!
  תליין הוא לפעמים מקצוע הכרחי, אבל אדם עם ראש לא אהוב!
  עריץ אפשר להרוג, אבל לא לטייח!
  גבר אוהב את המילה האדומה, אבל לפעמים מגהק דם!
  מי שמתבונן לעבר תמיד מאחר!
  העתיד בערפל, אבל לא רחוק!
  אל תירקו בעבר, הם ירקקו בעתיד!
  העריץ הוא, למעשה, ערפד, והדיבור שלו אדום!
  אם אתה מתעלל בשינה מתוקה, אז החיים לא יהיו דבש!
  חלומות מתוקים מובילים להתעוררות מרה!
  על ידי שפיכת דבש מהפה שלך לעתים קרובות מדי, אתה מושך דובים!
  העריץ אוהב נאומים של דם ואדום, אבל תמיד שואף לטייח!
  אנשים מפחדים משינוי, אבל הסטטוס קוו אף פעם לא מתאים!
  אם אתה רוצה להיות אלוהים, אל תבחר פרימט כמנטור שלך!
  כבשים צריכים רועה חכם, לא איל טיפש!
  מקום קדוש לעולם אינו ריק, אבל הקדושה יכולה להיות ריקה!
  האדם, כמו אלוהים, הוא בורא, וכמו שטן, יוצר לעצמו בעיות!
  לרודן, כמו לצרעה, יש עוקץ, אבל לא יכול אפילו לעורר את עצמו!
  פוליטיקאי הוא שועל, אל תהיו בוחרים כמו עורבים המאבדים את לחמם היומי!
  אם אדם אפילו שבעה טפחים על מצחו, אבל העקשנות תעשה ממנו מקוק!
  לאלוהים יש הכל, לאדם אין חוש פרופורציה!
  קל להתפלל, קשה להתחנן!
  להיות בעל פנטזיה זה טוב - להיות חולם זה רע!
  בעל כוחו של אלוהים, אל תתכופף לשאיפותיו של פרימט!
  קוף מחקה, האדם מחקה בצורה יצירתית!
  העתיד הוא לא להרים גבוהים, אלא לדברים גדולים!
  נעורים בלב הם נצחיים, אבל זקנה משעממת!
  אל תסובב את הזנב כמו שועל, עדיף להחזיק את החזה עם גלגל!
  גברים מתבגרים במלחמה, אבל אתה לא יכול להרוג ללא סיבה!
  מלחמה תפחית את הבריאות, אבל תוסיף אינטליגנציה!
  למטבעות זהב יש צהבהב של בגידה גבוהה!
  גם לתליין יש לב, אבל עם קשיות של מטחנת גרזן!
  להילחם, לא למות, אתה יכול לחכות מאה שנה!
  אלוהים נמצא בכל לב, אבל לא בכל ראש!
  שאפתנות גדולה מפחיתה את האושר!
  מי שרוצה יותר מדי, יש לו את כוח הבועה!
  אימפריה היא כמו בית, יש צורך באהבה וחישוב במהלך הבנייה, אחרת הגג ידמם!
  דברים טובים אף פעם לא מספיקים, אבל עדיין לא כדאי לאכול יותר מדי!
  משתלם להיות עשיר, זה לא נעים רק כשכולם חולבים אותך!
  אם אתה רוצה להיות חזק, אל תחליש את דעתך!
  שרירים מהתכווצות מתחזקים, והביורוקרטיה יעילה יותר!
  פוליטיקאים אוהבים לעבוד עם הלשון שלהם, במיוחד ליד השולחן!
  אין שקרן גדול יותר מפוליטיקאי המשוכנע בקנאות בצדקתו!
  אלוהים ברא אישה לגבר, אבל השטן הוסיף עוד חמות!
  גנב צריך להיות בכלא, אבל הגנב הגדול ביותר מקבל את כס המלוכה!
  מי שגנב אגורה הוא פושע, מי הוא מיליארד, איש כספים גדול!
  עם נשמה קשוחה אי אפשר להאכיל את הרעבים בלחם טרי!
  ככל שהוא גנב יותר, העונש קטן יותר, אבל לא בעולם הבא!
  אל תתנו לזה להיסחף, זה לא אומר לשמור על לולאה!
  הבנק יכול לתמוך, אבל כמו חבל תלייה!
  מי שאין לו תמיכה נלחץ לקיר!
  הדיוק הוא באדיבותם של מלכים, אבל ליצן מלכותי מתאימים במיוחד!
  הפוליטיקאי הוא לעתים קרובות ליצן, אבל רק לעתים רחוקות אומר את האמת!
  הליצן אוהב לחתוך את האמת, אך לעתים קרובות מסתכן בדקירה!
  מי שאוהב וודקה שונא את הבריאות וההיגיון שלו!
  וודקה היא שקופה, אבל היא מערפלת את המוח!
  הים השיכור הוא עד הברכיים, אבל הוא עצמו תמיד על ברכיו!
  בחרו בראש מפוכח, בלי להשתכר מהיין המתוק מפי הפוליטיקאים!
  מצביעים למנצח בבחירות, תמיד תתאכזבו, הצבעה למפסיד תמיד מעצבנת!
  מי שלא נבחר, תמיד תהיה תחושה של טעות ואכזבה!
  מצביעים לאותו פוליטיקאי, כמו כנר שמקשקש על אותו מיתר!
  צריך לשנות את הפוליטיקאים על כס המלכות, לא את העובדה שהמנה החדשה טובה יותר, אבל בכל מקרה טרי!
  הצביעו לצעירים, אתם בעצמכם תהפכו צעירים יותר, אם לא בגוף, אז בעסק חדש!
  מי שיושב על כס המלכות זמן רב הופך לטחור לנתיניו!
  לא משנה כמה כידונים קוצניים, אבל הזמן הארוך ביותר שהצורר מצליח לשבת עליהם!
  עריץ חכם לא ישתול אויבים יותר מאשר יטעה חברים!
  מי שמצדיע לעריץ ילך לנצח בגיבוש!
  דמוקרטיה טובה לחכמים, ממוצעת לטיפשים, אבל עריצות טובה רק לרודן!
  הילדים המציאו כמה פרשיות. אחר כך הם תקפו מחלקת הוסרים קטנה. חלק קצוץ, ואז נלכד.
  מבצר Verkhneyaitskaya. מצודה חזקה מאוד, ולמרות היותה מוקפת במורדים, מעולם לא נכבשה.
  ילדים רצים אליה, בדרך חיברו עוד כמה פרשיות.
  העריץ תמיד חלש בפיקוד: הזאב אוהב את הכבשים ורועד לפני האריות!
  כומר משקר למען האמת, פוליטיקאי למטרות רווח, ושיכור לכוס!
  מזל טוב לא תמיד מגיע דרך הגינות וחריצות, אבל הוא תמיד עוזב ברשלנות ועצלנות!
  טוב שיש כוח של פיל, מיומנותו גרועה יותר, החוכמה גרועה עוד יותר, והשמנה היא רעה לחלוטין!
  כל דבר בעולם הוא יחסי, אלא שהאדם הוא הטבור של העולם!
  אין לשלב את הרצון להשיג את כוחו של אלוהים עם המוסר של גורילה!
  מדענים מפתחים התקדמות, אך מעוררים עצלות!
  אם אתה רוצה להיות בריא, רוץ, אם אתה לא רוצה להיות נכה, ברח!
  כוחו של אדם הוא בנפש, והחולשה בלשון!
  פוליטיקאי הוא כמו פרי, כמה שיותר מבריק, יותר רעיל!
  פוליטיקאי הוא כמו מכווץ בואה, רק שהוא פותח את הפה שלו ובולע הרבה יותר!
  לרודן יש הרבה ערמומיות, אבל מעט הגינות!
  אם אתה רוצה להיות גבוה יותר מאלוהים, אתה תשקע נמוך יותר מבוגר!
  אף אחד אינו נצחי, אפילו האלים חיים רק כל עוד האנושות קיימת!
  פוליטיקאים רוצים לשלוט לנצח, אבל הם לא רוצים לחבוט אפילו לכמה דקות!
  אל תסמכו על פוליטיקאים, ובדקו את חוזק הדלת!
  עם זאת, לא הכל זהב שמנצנץ, אבל כל מה שנוצץ אפשר לעטוף בזרם זהוב בכיס!
  ולוחם אחד בשטח, כשיש לו הרבה אומץ!
  סיבולת החזק, והכי מעכבת את התרגשות זעמו האין-פוטנטי של האויב!
  אתה יכול לדפוק הכל בחיים, אתה לא יכול לחיות רק ככרפד!
  ערמומיות היא אם הניצחון, אם יש לה גם אירוע משמח!
  מלחמה היא בתולה נצחית - היא לא יכולה להסתיים בלי דם!
  מלחמה עם אחיזה חמדנית של זונה - לעולם לא נותנת ניצחון לחינם!
  כל אדם הוא כמו גרגר חול במדבר, אבל בניגוד למדבר העצום ביותר עם קצוות, לגרגר החול הזה אין גבול לשיפור עצמי!
  כשהאלים צוחקים, בני תמותה בוכים, כשצחוק האלים הופך לרועם, הסוף של האנשים החלשים מת!
  הטכניקה המושלמת ביותר היא חסרת אונים עם השימוש הפרימיטיבי וחוסר המעש המתוחכם שלה!
  מה יכול לקרוע שטיח כוכב מהצירים שלו? אסטרואיד של טיפשות אנושית!
  בלי שוט ההדחקה, קפיצה להישגים שמביאים שחרור לכל האנושות בלתי אפשרית!
  ככל שה"פעמונים והשריקות" של המוח קרירים יותר, כך הם מתפתלים יותר מכוח עליון!
  העני הוא לא זה שחשוף בגופו, אלא מי אינו הבוס ברוחו!
  חוסר חיבה למין מוליד מוסר לא בריא!
  הומור הלוויה מתאים כמו שמלת נשף בתעלה!
  מי שמכה בדלי לא יצליח, מי שובר את האשליה, משיג את האמת! המנצח תמיד צודק, גם אם ההצלחה מושגת בשיטות שמאל!
  המתנה הכי טובה מהאויב כשהוא נותן כוח לאדיוט!
  מי שיסבול קולר לעולם לא יהפוך לסוס אהוב על נשים!
  החופש מושך כפליים למי שהצליחו לשעבד את תחושת העצלות וחוסר האחריות של עצמם!
  מי לעתים קרובות מזלזל ביכולת של האויב להשיב מלחמה, ואת ההזדמנות לקצור ניצחון יקר רק לעתים רחוקות יקבל!
  מי שאוהב לירוק, זה עניין פעוט לגרום לו לירוק!
  אתה יכול לדבר הרבה ביטויים עקרים על אלוהים, אבל מעשים מועילים יבואו מזה עם אף גוגולקין שלא יצמח מהשקיית מילים עם נהר!
  הזוכים נשפטים לפי הישגים וגביעים...מפסידים פשוט נשפטים! למנצח יש שופט, למפסיד יש פושע! אתה יכול לפקפק בערכו ובנחיצותו של הניצחון, אבל תבוסה תמיד וללא ספק אינה מועילה לאף אחד!
  היתרון היחיד בתבוסה הוא שהיא מלמדת אותך ללמוד לקחים ולהצמיח את זריעת ההצלחה מתוך דמעות של טעויות מרות!
  אם אתה רוצה להונות את האויב, היה חידה לחבריך!
  אם התוכנית של מפקד האויב היא כמו ספר פתוח, אז הדפים שלו בהכרח יכתימו את חבריך בדם!
  הילד והילדה עדיין התבדחו כשהם הסתכלו סביב המבצר החזק.
  הזוכים, הם שופטים בעצמם, בשילוב של התובע ועורך הדין גם יחד, רק שפסק הדין עדיין מתקבל לא על ידם, אלא על ידי ההיסטוריה!
  ככל שהטריק פשוט יותר, כך קשה יותר לאויב לצאת מההשלכות של השימוש בו!
  רגע ההשפעה, כמו תו במנגינה, יצלצל מעט מוקדם יותר או מאוחר יותר, והוא יהיה שקרי! רק שאפילו שריקת ציבור מאוכזב לא נשמעת מהקבר!
  כשאתה יודע מי האויב שלך, אז אתה לא צריך להכיר את החברים שלך בצרות!
  אל תאבד את היוזמה, אתה תאבד את הדבש המתוק של הניצחון, ואתה תרכוש את מר ההפסד! כאשר המתאגרף מתנודד, יש להכות אותו ביתר שאת, אחרת איבריו יפנו!
  האויב מפליג, רוח השמד במפרשיו!
  מי, שוחה בקרב, יטבוע בשלולית ויישרף על הגפן!
  קסם מלוכלך, כמו קצף סבון, צורב בעיניים, אבל לא לאויב!
  עשבים שוטים גדלים היטב כשהם גדלים רע עם הפחתת הדעות הקדומות המטופשות של הגננים!
  תהליך הלמידה המהנה ביותר הוא סקס! והכי חשוב, אף אחד לא יסרב לביצוע חוזר שני!
  סקס הוא הנושא היחיד שבו כולם שואפים לשים יותר סיכון!
  הדבר המשותף בין סקס ללימודים הוא ששלושה עדיפה על שתיים!
  ורק ספירת יחידות מוצקה היא ההערכה המספקת ביותר!
  מי שעומד כשצריך להתקדם, לא יעמוד ויישן בארון הקבר!
  מאט פולט, אחד שתמיד נמצא בקיפאון בחיים!
  הוא הולך ראשון עם קלפי מנצח, הוא רק צחוק של אנשים!
  מי שרוצה להגיע בזמן לחלוקת פרסים, הוא עצמו חייב לשלוח מתנות בנדיבות בצורת חפתים!
  הוואקום לא יתפוצץ, השמש לא תפליץ!
  הכדור הוא לא טיפש, אלא הטיפש שפוגע בו בזמן הירי!
  מי שמסרב לעזור לאנשים מבזבז את הזמן שהוקצב על ידי ה' לכפרת החטאים והתשובה!
  המוות לעולם לא שוכח, גם אם מדי פעם נשכח!
  לוחם חזק, אפילו לבדו, שימושי יותר מחבורת חלשים, בדיוק כפי שמגל חד אחד חותך שדה שלם של דוקרנים!
  אבל לפעמים, אפילו בין קוצים של קצב חלש, מגל יכול להיתקל באבן מרצפת של יוצא מן הכלל לא נעים!
  אם שלום, אז משתה נדיב, אם מלחמה, אז תן את כוס היין המנצחת!
  מי מגושם בענייני צבא, גופה מגושמת במיטה!
  - לוחם טוב הוא מרגל בדיוק כמו שהוא עוזר לרקום ולנצח! מרגל טוב הוא כל כך לוחם, אז זה לא מונע ממך להרוג ולהימנע מהפסד!
  קל ליפול לחום הקרב כשאתה מאבד את קור רוחך בתרגילים!
  אפשר לנצח בכוח גס, אבל בלי דיפלומטיה משובחת לא תשמרו על פירות הניצחון!
  יש שתי בעיות במלחמה, למצוא את האויב הנסתר ולהימנע מהפיתוי לטמון בעצמך את הראש בחול!
  אל תשב קבצן בכרכרה המלכותית, אל תיתן לך אלף עם מתלה לענות!
  יש צורך באכזריות כדי שתהיה תוצאה - אל תחסוך על האויב, לא משנה כמה הוא חלש!
  עדיף לשרוד בלי לדעת יותר מדי מאשר למות, לאחר שלמדת משהו שבכל מקרה לא יהיה הכרחי עבורך!
  אדם אוהב לשים הכל בערימה, חוץ מהצרות האלה שהוא מוכן לשכוח מהן! עם זאת, לרוב הצרות נערמות בחבורה דווקא על השכחנים!
  כשהם אומרים שהם אוהבים את זה, אין צורך למהר, תחליטו מיד, אחרת הגרון שלכם עלול להיחנק!
  אתה גם צריך להיות מסוגל להפסיד, אבל זה הכרחי במיוחד כדי לא להפסיד!
  התקפה היא כמו רוח יפה במפרש, רק מתעצמת, היא שוברת תרנים של אחרים!
  אתה לא יכול לקנות חיים בכניעה, וממילא קיום מביש יינתן לך בחינם!
  מי שמתאכזר לאנשים יהפוך בעצמו לג'לי נטרף על ידי שדים בגיהנום!
  טייס צלפים מדויק, לרוב מפספס כאשר נוחת בשדה התעופה הרחב ביותר של העולם התחתון!
  התקפה תמיד יעילה יותר מהגנה, כי הלוע מהאגרוף הוא חסימה גרועה!
  הולך במהירות למזל, מי לא מהסס להשיב מלחמה!
  בידור זה הדבר הכי חסר טעם ובזבזני, אבל אם אין זמן בשבילם, התשלום עבור מעשים שימושיים כבר חורג מהגבולות הסבירים!
  הדבר הכי חסר משמעות בחיים הוא בידור, אבל בלי בידור, לחיים אין משמעות!
  רועה צאן חייב להבין את הכבשה, אבל לא לחשוב כמו כבשה!
  השליט חייב להיות שלו לטובת נתיניו, אבל זר לחולשות ולאמונות טפלות של ההמון!
  כולם נופלים - רק העלייה המרוממת רוחנית!
  מי שלא סופר את הפגזים, הוא עף בקרב!
  כל זריקה נספרת, המזל יודע בהערכה רבה!
  ילדות היא כמו פתח במשחק שח המעצב את המשחק כמכלול, אבל בניגוד לשח, כולם רוצים לחזור ולעולם לא לצאת יותר מהפתיחה!
  הקור אינו נורא אם הלב בוער, ורוגע קפוא שולט בראש!
  אתה יכול לשרוד על ידי הקפאת בעיות או רגשות, אבל אתה לא יכול לחיות אם הרגשות התקררו!
  תן יכול להביס נמר אם הוא תן בקרב, נמר בבחירת היריב שלו!
  הילד והילדה סיימו לשיר פרשיות.
  הם, לעומת זאת, קיבלו את הפקודה של המכשפה לעשות משהו ועזבו זמנית הפעם.
  אולג ריבצ'נקו מצא את עצמו במהלך הקרב עם הנאצים בעולם מקביל, שבו לרוסים קשה יותר.
  מרגריטה לידו, גם היא ילדה שמוכנה להילחם בנאצים.
  הילדים מתכוננים לקרב לזמן מה. הם גם חלוצים וגם חלוצים.
  איך ההרגשה לענוד עניבות אדומות על הצוואר.
  ויחפים זה כבר מוכר ואפילו מקובל... עלינו להתכונן להדוף את התקפת הנאצים ושותפיהם.
  כולל האמריקאים. למה אתה צריך להיות מוכן. דעו שהכוחות אינם שווים ואתם צריכים כושר המצאה.
  הילדים מתכוננים וחופרים מלכודות וממציאים דברים בחיפזון.
  אולג ומרגריטה נמצאים בעולם הטבע, והם נתפסים כשלהם.
  הילד מכין הפתעות שונות לנאצים. כיף עם ילדים אחרים.
  יחד עם מרגריטה הם מרגישים חופשיים לחלוטין בחברת נשים וילדים.
  אולג אפילו העיר בשנון:
  לגבורה אין גיל, והישג נותן נעורים לנשמה!
  מרגריטה הסכימה:
  - שנים להישג אף פעם לא מספיקים, ומאות שנים של זיכרונות הם תמיד הרבה!
  הילד עזר, הילדה מתכוננת להדוף את ההגנה. אנחנו צריכים להילחם.
  כאן נכנסים לתמונה הפשיסטים. נכון, מרגריטה עזבה את התפקיד באופן בלתי צפוי. מכיוון שהיא ילדה, היא נשלחה לקו החזית כשליח.
  בנות עדיין גורמות פחות לחשדנות מאשר בנים. יתרה מכך, מרגריטה בהירת שיער ופניה מעוררות ביטחון מוגבר.
  
  זה בעיקר לוחמות. החלוצים נותנים להם יד מסייעת, בעוד השדות רגועים והחבר'ה עם בנות מחודדות בעצמם התחננו לעזור לאחיהם הגדולים. הם אפילו עובדים בקנאות מדי, מנסים לעשות יותר, לא בונים על כוחם של הילדים. ככה נורא התנפחו הוורידים שלהם ובפתאומיות, כמו חוט נחושת, הוורידים על הידיים השזופות היבלות והיחפות, באכזריות כל כך שרוצים לבכות, יצאו רגליים מופלות של ילדים גיבורים. יחד עם זאת, הם עדיין מצליחים לשיר;
  המולדת שלי היא סטלינגרד,
  בו פרחים סמים - יהלום של טל!
  יהיה, אני מאמין - מצעד משמח,
  בעולם ללא מלחמה - יופי שמימי!
  
  אדם יהפוך לאח לאדם,
  נערת חלומות תגיע לכולם...
  אם זה קשה, אתה אשם
  הנהר המתוק יהיה מלא מים!
  
  פריץ תקע את חוטמו - מחייך את החיוך שלו,
  הוא פאשיסט שואג - אני אהרוג את כולכם!
  אבל בתגובה, חיכתה לו מכה -
  אנחנו יודעים לנצח בלי קישוטים גדולים!
  
  החלוץ נתן לנו הצדעה גדולה
  הוא הראה שהוא נמר אמיתי!
  ועכשיו לוחמי פריץ מכים חזק,
  הזמן למשחקי ילדים נגמר לנו!
  
  האדון המשיח עצמו ציווה בצחוק -
  יהיה לך גורל - התגלמות החלומות!
  גבר בלב הוא רק ילד,
  צער בנפשו הוא כמו זר שושנים!
  
  טיפות גשם - יש פניני ים,
  השתקפות בהם, הכוכבים בשמים!
  המוות מאיים עלינו בחרמש חד,
  והזאב הערמומי - עם עצמות ביערות!
  
  אבל דע את החלוץ - עניבה היא דם,
  רק צבע אדום - קדושה במשך מאות שנים!
  Svarog יביא - תסמוך עלינו אהבה,
  חסד שמים - יודע נהדר!
  
  בברלין אנחנו צעד יחפים,
  פיוניר מובילה אלפי לוחמים!
  ויהי האויב - תחת עול החמור,
  היקום כולו הוא אור - חברינו!
  הילדה אלנה הוסיפה משפט קצר;
  בוער בשמיים,
  עיני הלופטוואפה המרושעות!
  כאילו הם אומרים
  שוב סופת רעמים על העולם!
  והסערה אכן מגיעה, אפילו השמש יורדת לאופק עננים תערובת של עננים ועשן קאוסטי נושך את העיניים.
  יש רעש רחוק של טנקים מתקרבים, ומטוסים מזמזמים בשמיים. הפריימים המפורסמים תלויים ראשונים, ואחריהם נשרי הסילון Arado-8. מפציצים רב תכליתיים מסוכנים. או Yu-287 מאוד מתמרן עם כנפי סוויפ לאחור. ונשקי המצור האדירים כבר שואגים. מפגיעות של פגזים עתירי נפץ, גושים של אדמה ודשא מותך נזרקים גבוה לשמיים. וחמור מכך, טילים חזקים לא מונחים שנורו מהאראדו-סופר שקורעים את התעלות... ואז יש מטוסי תקיפה של פוק-וולף, המסוגלים להחליק כל הגנה. הנה היא קוראת את הקרב. המייג'ור, המתוחכם למרות נעוריו, אנדריי מטרושוב, מחזיק בידיו משקפת עם אופטיקה חדה, צופה בהתקרבות מפולת שלגים פשיסטית מפלדה. יש הרבה נאצים והם חזקים בצורה יוצאת דופן. אפילו חי"ר על גלגלים וכלי רכב משוריינים, הימנעות מהפגזות מנשק קל. הם מנסים להסיע את החלוצים החרוצים לעורף, אבל הם לא רוצים לעזוב ומבקשים רובים בידיהם כדי להילחם.
  אין מספיק כלי נשק לכולם, למרות שילדי הטירוף והגרייהאונד המקומיים הביאו רובי ציד ואפילו קשתות ספורט. הילד כחול העיניים ובהיר השיער אולג ריבצ'נקו אפילו הכין קלע ממולא ברימונים תוצרת בית במילוי מקורי. הוא ממציא חזק. והמתלה עצמה לא פשוטה, אלא ממגוון גזעים - "קטיושה" אמיתית בביצוע עץ בידיים חלוצות. חבר'ה חדשניים בישלו חומרי נפץ בצורה אומנותית, ואפילו ייצרו כמה מכשירים נגד מטוסים. כולם רוצים להילחם באומץ ולנצח. וזה לא יעבוד למות עם המחשבה האחרונה על המולדת הקדושה והבלתי ניתנת להחלפה.
  רס"ן אנדריי מאטרוסוב נותן את הפקודה:
  - אין לפתוח באש ללא פקודה!
  ואכן, עבור כל הגדוד יש להם רק עוד שלושה שחרורים לפני המלחמה של "ארבעים וחמישה" (כל הנשק האחרון מועבר בדחיפות לכיוון מוסקבה, הנה רק מה שהם הצליחו לגזור על פי העיקרון השיורי). מה שאומר שהסיכוי היחיד הוא לתת לפריץ להתקרב.
  לפנים, כמקובל בקרב הנאצים, המכוניות המוגנות ביותר; טנקים "רויאל טייגר", "אריה" ותותחים מתנייעים "פרדיננד" -2 עם תותח 128 מ"מ. טקטיקה אופיינית מאז ימי הביניים היא לתת לאבירים החזקים והבעלי מרקם להיכנס לקצה הטריז. ואי אפשר לומר שהגרמנים היו לוחמים רעים. זה אפילו איכשהו מקובל לראות את הגרמנים כלוחמים נולדים. וטכנאים מושלמים של הרס. הנה צאצאיהם - מכונות שניתן לחדור אל הצד רק בקליבר של לפחות 85 מ"מ. "פרדיננד" -128 היה לטעמו של הפיהרר גרינג המשחק החדש, והשחרור של מכונה זו הועלה לאוויר. ולא רק בשינוי של משחתת הטנקים, אלא עם אקדח סער. נכון, ייצור טנקים פורצי דרך עדיין מקודמים. הם צריכים לפנות את מקומם לכלי רכב קלים יותר וקצת מחלק הארי של חיל הרגלים בפיגור.
  מכוניות ואופנועים של הנאצים מאטים מדי פעם, מחשש לפרוץ קדימה....
  אבל הילד החלוץ היחף אולג ריבצ'נקו מוכיח שהם לא נשארו כאן סתם. ראשית, קלע שנעשה על ידי חברים חלוצים לפי ציורים של ילד מבריק. התברר שזה מספיק לטווח ארוך במקרה הזה, חבילות נפץ מצטברות, כמו גלגיליות על קרח, פיצלו את השריון וסחטו החוצה את גופותיהם השבורות של הנאצים עם קסדות פחוסות ומקלעים מעוותים. ולכלי רכב כבדים יותר, יש רובים ועוד בפתאומיות! מוקש נ"ט נדיר, מרוח בדבק תוצרת בית, ועל גבי הדשא שהופך אותו לבלתי נראה בעזרת חוט, נע בין הגדמים, ממש מתחת לזחל של האריה המלכותי. הטנק הזה אפילו נראה מאוד מפחיד, תותח כל כך גדול של 128 מ"מ, ולוע טורף וזעם מצוייר על המגדל משני הצדדים. כנראה שהגרמנים סומכים על הפחדה של החיילים הסובייטים.
  לוחות הפלדה של הזחל עם צרחה נופלים על ההווה הקטלני. הפיצוץ לא נראה חזק מדי, אבל הזחל נתלש, והטנק הנאצי מתחיל לעשן כמו ארובה ובמהירות בלתי צפויה למפלצת כזו, מסתובב כמו מגדל ענק עם גזע עץ.
  נערים חלוצים אחרים משתמשים במכשירים דומים, כמו גם בחומרי נפץ ממוצאם, מרותכים לפי המתכון החדשני של אולג ריבצ'נקו. מכיוון שחיל הרגלים הגרמני פחדן, והטנקים והתותחים המתנייעים חסרי הגנה מלפנים, אז הם ייענשו על כך.
  כאן, למשל, עדיף לכסות את ה"פרדיננד" -128 הכבד מעוטה, מכיוון ששום דבר לא יכול לחדור שריון של 200 מ"מ. וייקח גג חלש יותר בערבות. יתר על כן, Rybachenko המבריק הבין כיצד להפוך את הפיצוץ לכיוון. כדי לעשות זאת, זה מספיק כדי להשתמש במתקן של נורת ליבון רגילה. ואז הוואקום ישאב את גל הפיצוץ, וכל האנרגיה תלך לנקודה אחת. חידוש זה, יחד עם חומר נפץ מיוחד שנרקח בתערובת של עשבי תיבול ופטריות מיובשות, מאפשר לייצר הרס רציני גם עם אריזת נפץ קטנה. והבנים והבנות משתמשים בקשתות ובקלעים הרגילים ביותר, רק שלושה מיתרים, לירי לעבר יצורי הפלדה של הוורמאכט. אז ה"נמר המלכותי" נופץ על ידי הזחלים והוא, הטורף, נפצע, התפצפץ בזעם מהמנוע וזרק קליע כמעט בעיוורון.
  "איש הזאב" המפורסם, עם צללית נמוכה ושריון חזק, נראה כמו צב פחוס. תותחים מתנייע זה הופיע לאחרונה בחזית הסובייטית-גרמנית. בשל ביצועי נהיגה טובים, חודר הוביצר-תותח למרחק הגון והישרדות בקרב, הפך איש הזאב מיד למשל בלשונות.
  אבל הזחלים שלו עדיין רגילים, אם כי רחבים... עם זאת, עדיף אפילו לערער את החלק התחתון של המכונית ולגרום לה לירוק את החלק הפנימי שלה עם חלקי חילוף.
  אז זה כבר צב, שנזרק מראש ההר על ידי נשר אדיר ורוסי. מהם זוחלים מעיים שבורים ועצמות הקרקע של הנרצחים בצוות הנאצי זוחלות החוצה.
  ליובוב מרקובנה מעדיף לפגוע ב"נמר המלכותי" ממשגר רימוני גג - מטרת הזחל, ועל מנת שהטנק יאבד את יכולת התנועה שלו, יש לשבור את הנעת הגלילים. חברת קומסומול בלונדינית עם שיער כחלחל מעט, תלתלים מתפתלים, סובבה את הנשק בידיה ונהמה:
  - אפו את עצמכם בכיכר לארוחת ערב!
  הנה עוד איש זאב הרוס, כמו פריגטה פיראטית עם הגה שבור, כבר מחליק הצידה. תוקע שריון ומתנגש עם "המלך טייגר". ושני ארונות הפלדה על זחלים מתחילים לזהור, ואחרי כמה רגעים מתפוצצים בגלל תחמושת מפוצצת. כמה שילוחים קלים התהפכו בגלל פער, והמקלעים נחנקו, התמלאו במחסניות ופגזים. אחר כך הופכים את הגופות החדות האלה.
  אלסיה מוראביובה, שזה עתה גרמה לפנתר שקפץ קדימה להתהפך, גם חתכה בזריזות את המשטח, ניסחה את זה יפה:
  - הכוח הוא לא בשרירים השוכבים, אלא במוח שבהם אין עכברים מרשרשים!
  ליובוב מרקובנה, טוענת מחדש את מטול הרימונים ושוקלת אותו בזרועותיה, נבהלת. התחמושת קטנה, והאויב חזק, אבל עדיין בלי לאבד אופטימיות, הוא אומר:
  - ראש אלון ומוח מברזל יצוק הם סימן לגדם רקוב שנכרת בקרב!
  ומוסיף:
  -אפילו גוף של אלון, עם מוח מקוצר, הוא רק גדם, מתחת למושב של מישהו אחר!
  לעזאזל תריסר רק מכונות כבדות עצרו. טנקים שבורים וחסרי אונים, עם ריח של הרי געש מיושנים, אינם מפחידים כלל. הדרקון איבד את ראשיו ועורו המשוריין יימכר למזכרות.
  אבל מאחוריהם שאר המוט, במיוחד המשוריינים הרבים. החלוצים הגיבורים מתמוגגים, הם לא יתפזרו... כאן התותחים המתנייעים "פרדיננד"-128 מוסיפים מהירות ו... נופלים במפץ גדול לתוך בור מוסווה. תא המטען שבור, ורק הזחלים הרחבים מבצבצים מלמעלה ונעים בחוסר אונים. ומאחוריו, פנתר זריז השתחרר. הלוע המכוער והארוך מדי שלו התפתל ובתוכו, כמו קליע חודר שריון יתפוצץ. ואז המגדל עצמו ייקרע... כמו רגל נקבה בלתי נראית, הוא בעט בכדור באגרסיביות. אחת מהמכליות הגרמניות הענקיות נקרעה לשניים... מגף עם מונוגרמה של שני ברקים כסופים עף - אופייני ל-SS. נפל במרחק של מטר מאולג ריבצ'נקו. הילד החלוץ הרים אותו והעיר:
  - שימושי לסמובר, והקשחנו צעירים לנינים - אין מה לקרוע נעליים. - ובשאגה, מחקה מבוגר, הוסיף. - כדאי שנשבור את הטנקים!
  הנה עוד הפתעה ומסילה רגילה נשברה מסיר ברזל יצוק שנדחף בזוגות ביהירות יוקדת וכמו פיצוץ הצית לא פחות משלוש טרנספורטים בבת אחת.
  אלסיה מוראביובה, ששערה הזהוב לא מתעמעם מהאבק, צעקה:
  - אבל פסראן (הסיסמה האגדית של הקומוניסטים הספרדים - הם לא יעברו!)!
  חלוצים שמחים ולמרות כל הטרגדיה של המצב, צוחקים. במקומות מסוימים מסתתרים חומרי נפץ תוצרת בית בבורות חפורים. הוא עשוי בצורה מיושנת, אומנותית. כמובן, קצת יותר חלש מדינמיט, אבל על מנת לנטרל מספיק הגרסא. וחוץ מזה, הילד הגאון היחף אולג ריבצ'נקו מצא דרך להכין תערובת הרסנית של נסורת רגילה, זבל וחציר. זה זול ועליז! וכשהוא מתפוצץ, אז העיניים של נובל היו קופצות בהפתעה!
  פריץ סובל אבדות כבדות, נושאות משוריינים נכשלות, חלקם עוברים באזורים מסוכנים, אך הם נתקלים בזריקת רימונים וחומרי נפץ.
  כאן אפילו חלוצים מסוכנים יותר ממבוגרים. מאז שהלוחמים הצעירים מהירי התבונה בנו בליסטות קיטור קטנות שזורקות "מתנות" קטלניות במהירות קרובה למקלע. העיקרון עצמו הוא בוכנה, אבל המנוע מסובב את להבי הבליסטראות, שזורקים מתנות מוות במהירות התחלתית גבוהה. הם זורקים החוצה שקיות מיוחדות של רוח עץ מזוקקת מעורבת עם יסודות נפץ תוצרת בית - כמעט שווה בכוח הקטלני לניטרוגליצרין.
  כאשר נפגע, השריון הדק יותר של הטרנספורטים הנאצים מפנה את מקומו, וגורם לצוותים להתלקח בלהבות כחולות. כועס מכאב, הפריץ צועק קורע לב ומתפזר עם פרצופים מעוותים באימה.
  חלקם אפילו נוטשים את הציוד שלהם...
  החבל היחיד הוא שיש הרבה אויבים, נראה שפון בוק החליט להכות כאן את המכה העיקרית. סובלים מהפסדים מוחשיים - כמה שילוחים, בעיקר אמריקאים או צרפתיים - מציפים הכל באש מקלעים, הם מתקרבים לתעלות.
  והם נתקלים בקיפודים... אלנה, בינתיים, קלה, מביימת ארבעים וחמש. כמובן, אתה לא יכול לקחת את "הנמר המלכותי" ואפילו את ה"פנתר" המשופר, ועוד יותר את "הפנתר המלכותי", על המצח, אבל אתה יכול לנסות את הצדדים. יתר על כן, ה"פנתר" על הסיפון חלש, אבל בגלל המהירות הוא מנסה לפרוץ מהר יותר... כך היכו מקלעים גרמניים, מנסים להפחיד. על משוריינים אין מה לומר. כל הפריקים יחוררו ויאלצו לירוק דם על הרצפות עם מתכת לוהטת!
  ליובוב מרקובנה, זורק רימון לעבר הזחל, צועק:
  - אנחנו מנקרים צבועים עם בזים!
  לאקדח קליבר קטן יש יתרונות רבים על פני גדול - קצב אש, קלות הסוואה. והם יודעים לבחור מטרות.
  אפילו המהוללים והמוגנים לכאורה מפני תותחים בעלי קליבר קטן "אריה מלכותי" - מכונה שהפכה לסיוט עבור הרוסים בבליטה של סרטוב, יכולים להיפגע אם הצריחים והסופים תקועים בדיוק מהצד. שם נמצאת הנקודה החלשה ביותר שלו. ואם זה ייכנס לחבילה הקרבית, אז... לפריץ יהיה זמן רע!
  אלסיה מוראביובה צועקת להם:
  - תהיה סטלינגרד בשבילך! ופי מאה יותר גרוע מסטלינגרד!
  הנאצים נוהמים, בפראות כמו צבועים. ובין החבר'ה הסובייטים יש הרוגים ופצועים. זה טרגי במיוחד כאשר מתים לוחמים צעירים שזה עתה התחילו לחיות. הנה נערה חלוצה קטנה מאוד, אך אמיצה, שכמעט לא הרימה חבילת נפץ, ממהרת איתה מתחת לפסים של טנק בינוני T-4 "L" (הפריק הזה עדיין שמור בשורות! אז עם מסה מוגברת ו מנוע חזק יותר). חבל על הילדה, אבל היא שונאת פאשיזם יותר מאשר היא אוהבת את החיים. החלוצה יודעת היטב שמעשהה הוא גבורה והאדון ישוע יפתח בשמחה את דלתות גן העדן לאלה שמתו למען המולדת. קופסה מכוערת עם גזע ארוך אך דק לכאורה עם מסכה ענקית קופצת ותולשת ממנה מגדל מרובע.
  והלוחמים שוב זורקים רימונים, ומכונות ירייה מוסוות באומנות החלו לנעוץ את האופנועים הזוחלים כדי לגמול. וראשי החיילים הנאצים פרצו כמו דובדבנים בשלים שהופלו ברד. ואפילו יותר דם זורם ממיץ מפירות יער עסיסיים מרוסקים.
  אולג ריבצ'נקו העירום למחצה, הילד הממציא, שרק דרך נחיריו...
  - הגיע הזמן לאסוף אבנים ממשהו שלא זורק אפילו שנייה לרוח!
  זו לא הפעם הראשונה שהוא בוחן את הטריקים שלו על הנאצים. לדוגמה, מנועי מכוניות שואבים אוויר למנועים, אך האם יש תערובת של פחם מדורג ומעט עשבים מאכלים ודוקרניים מעורבבים עם נפץ אבקה?
  ומכלי הגז של אופנועים גדולים מתפוצצים, וזורקים החוצה זרמי אש אלימה. זה מרגיש כאילו מתרחשת מהומה של ג'יני תופת. הנה כמה נושאות משוריינים שהצטרפו גם הם לעמיתיהם האומללים. ומהם שברי שריון עפים במרחק מאות מטרים, ומוצאים את עצמם עוד ועוד קורבנות.
  Alyonushka, מצביעה על "איש הזאב", מכוונת לחלק התחתון של הגוף. קשה להגיע לשם, אבל זו ההזדמנות היחידה לפרוץ את האקדח המתנייע חסר הרחמים. תנועה חלקה של האצבע, ולאחר מכן סובב.
  האקדח נותן רתיעה רכה, והמכונה הפאשיסטית מתפצלת לשניים. דגל אדום קרוע עם צלב קרס שחור על רקע לבן נופל לתוך הבוץ המדמם.
  אליונושקה לוחשת מחשבות חכמות:
  - צדק דורש הקרבה, תרומות צדקה והצלחת מטרה צודקת של הקרבה!
  אלסיה מוראביובה, מוסיפה רימון כבד לצד הפנתר, מוסיפה:
  - רק הקורבנות הבלתי נמנעים במלחמה יעזרו להימנע מהקורבנות הבלתי נמנעים של כניעה!
  אולג ריבצ'נקו , משחרר ענן אבק נוסף מהבליסטה, שגרם לו להשתעל בכעס, ואז מאותו שיעול התפוצץ והתפוצץ המנועים צעקו:
  - יש לתת כניעה ליריב, אך אי אפשר להיכנע בכניעה לאויב!
  בסיבוב, הנערה התותחנית מניחה את רגליה החשופות והיפות כדי להרגיש טוב יותר את הביוריתמוסים של כדור הארץ, ואת נשימת הדשא עם סוליותיה ויורה שוב, ופוגעת ב-T-4 הערמומי בדיוק מקצה לקצה.
  חבר קומסומול היפה מחייך וצועק:
  - לך לעזאזל זקן!
  ואז רק שני סבים סובייטים אפורים שיער נחתכו על ידי פרץ מקלע. והם היו ערמות עקובות מדם בשקע. זקן אחר, עטוף בחבורת רימונים, התמוטט מתחת לפסיו של טנק הפנתר. בפרידה הוא צעק:
  - תהילה לסטלין!
  אליושקה מוראביובה המשיכה בלחץ:
  - תהילה לגיבורים!
  ליובוב מרקובה, שזרקה רימון ברגלה הגמישה מאוד, צעקה מחריש אוזניים:
  - כבוד מת!
  אולג ריבצ'נקו, מחייך לבן שיניים, הוסיף:
  - וחכם, כבוד במהלך החיים!
  באמת לנסות להתנגד לכוח כזה. כאן, למשל, אולי אין עדיין "עכבר רויאל" - טנק חדש יחסית, ומה דעתך על ה"נמר" בכדור E-25. אבל השרמן ממהר... במקרה הזה, משום מה, יש מעט טנקים אמריקאים ובריטים, אם כי בדיוק אותו הדבר, פון בוק קיבל ציוד זר בכמויות גדולות... הילד בעל התושייה אולשקה חשב שבטח היו בעיות עם פיתוח של צוותים או עם אספקה.
  מצד שני, הרבה יותר קל להפוך את השרמן... מלכודת רעשנית גבוהה רצה על סיר חרס עם תערובת נפיצה ו... סתם זעזוע מוח חזק דופק ממזר משוריין היטב.
  ומאחוריו משופע הטנק האמריקני השני, המילה מובילה את פיתוי התופת של המפ תחת מכת מגל. בשלישית, בגלל האינרציה, הוא פוגע בעמיתים פגומים והזחל, גם הוא מובס, מרים את זרבובית הזחל.
  הילד הגאון אולג צועק:
  - המשיכו כך ותמשיכו לדחוף!
  זה באמת כוח הרואי רוסי!
  עם החזרה, אתה צריך להצדיק את היעדרותך הארוכה.
  בתור התחלה, הם לקחו את השפה. הם תפסו את אחד מקציני המבצר עם לאסו וקשרו אותו וגררו אותו למפקדה.
  מלך האיכרים כנראה ידע סוד מסוים כיצד לעשות ילד לאישה צעירה ולאשתו במהירות, והצליח לחזור על סוס פעיל מאוד. ארטילריה נתקעה בשלג האביב הנמס, ובעוד הצבא לא מיהר, ללא קרב לוהט להסתער על מבצר גדול למדי.
  אמיליאן פוגצ'וב שאל בחומרה את האסיר:
  - מי אני? את מי הוא מכבד?
  האסיר ענה באומץ:
  - אתה גנב ומתחזה!
  הצאר הקוזק אמר ביובש:
  - לנתק!
  שצ'רבטוב הציע:
  - או אולי לחקור בנטייה?
  פוגצ'וב נהם:
  - פעולה!
  הקצין שנתפס נגרר לצריף עינויים. עם זאת, מה הוא יכול לדעת? האם שם מחביאים את אוצר הצבא. ואולי מעבר תת קרקעי לציון!
  עם זאת, עינויים זה כך-כך....
  לפוגאצ'וב יש יותר ממאתיים רובים טובים, והיא, כמובן, רוצה לפתור את העניין בהפגזה, ולא רק בסערה. ואז אופה וטיול לקאזאן.
  המורשע לשעבר חלופושה נשלח עם המון ותותחים לאורל. המלך עדיין מלא בדברים לעשות.
  משך ארטילריה, צבאו של פוגצ'וב החל להפגיז. אקדחים כבדים שאגו. כדורי תותח נורו וכוחו של התותח פלט.
  שני קירות כבר קרסו... והפוגצ'וויטים יצאו לתקיפה. הכוחות לא היו שווים וחיל המצב כמעט ולא התנגד. רק השוטרים, וגם אז לא כולם ניסו לירות ונחתכו. אולג ריבצ'נקו הרס את הקולונל ואת ראשי הקפטן. החיילים השליכו את נשקם מול האויב העליון ונפלו על ברכיהם.
  פוגאצ'ב זכה בניצחון נוסף, פשוט יחסית, והמשיך הלאה. הצבא שלו גדל במהירות, למרות שיש הרבה לכלוך כשהשלג נמס. בכלל, העיכוב ליד אורנבורג השפיע.
  עם זאת, נפילתו של מרכז פרובינציאלי זה העלתה את סמכותו של פוגצ'וב, וכעת הצטרף אליו ביתר רצון. במיוחד הרבה אנשי ערבות באו בריצה.
  ועוד עדר עצום, ואינספור פרשים. ישנם אלפים רבים של לוחמים, רק לאמליאן איבנוביץ' עצמו יש יותר משלושים אלף, ועוד חמישה עשר אלף נוספים מצ'יקה ומפקדים אחרים של הצאר האיכרים.
  פוגצ'וב עצמו ביקר בעיירה יאיק, בחיבוק המתוק של אשתו הצעירה, אוסטיניה. הוא עשה לה ילדה, רצוי בן. מכיוון שאתה צריך יורש, אתה אף פעם לא יודע מה יכול לקרות במלחמה. מכדור תועה או מליבה, אף אחד לא מובטח. ולכן יש מי שיאריך את המירוץ. עם זאת, לפוגאצ'ב יש כבר ילדים מאשתו לשעבר סופיה.
  בעיירה יאיק עצמה הקוזקים יושבים איתן. ניסיונו של האויב לברוח נהדף. כמה לוחמים נלקחו בשבי, אשר אישרו כי יש רעב במבצר, והוא ייכנע בקרוב או יגווע. אז זה לא הגיוני להסתער.
  ותימליאן, בלי הרבה חרטה, עזב את העיר על סוסתו הגזעית והגזעית.
  המורדים ישבו איתן בצ'ליאבינסק. מפקד החיל הסיבירי, דקולונג, לאחר שנודע על נפילת אורנבורג, נסוג במהירות מהעיר. הוא היה בדרך כלל פחדן, ועזב את המרכז הזה כשהיה מוקף במורדים.
  למרות שבמקביל היה זה דקולונג שהנחיל לפוגאצ'וב תבוסה בהיסטוריה האמיתית, ואף הפתיע אותו. צבאו של מלך האיכרים איבד אז ארבעת אלפים הרוגים ואותו מספר נשבה. אבל עכשיו דקולונג נסוג, וחייליו נוטשים לעתים קרובות יותר ויותר.
  אבל בזמן שקונגור מגן בתקיפות, וכדי לקחת את העיר בעלת החשיבות האסטרטגית הגדולה הזו בהקדם האפשרי, שלח אליו אמלין פוגצ'וב את קולונל אולג ריבאצ'נקו וישאול מרגריטה קורשונובה.
  הילד והילדה, כמו תמיד, רצים בשלג האביב הנמס יחפים, וכמעט התפשטו.
  הם מהירים יותר מהסוסים העשויים ביותר בדהירה, והכי חשוב עמידים יותר. הם יכולים לרוץ שעות רבות מבלי להאט, ולא צל של עייפות - הגופים הם אלמוות, ולכן בלתי פגיעים.
  אולג ריבצ'נקו, כמובן, פקפק אם זה נכון לעזור לפוגאצ'וב, אבל הוא היה צריך לעבוד על הגוף הנצחי והבלתי פגיע שלו. גם אם קתרין השנייה הייתה מלכה טובה.
  היא ניצחה הרבה, כולל קרים ובלארוס עם חלק מאוקראינה.
  אבל מי יודע, אולי אם תימליאן תנצח, אז רוסיה תשיג אפילו יותר.
  למרות שזהו הלם עבור האימפריה בהשוואה להפיכת לנין באוקטובר, ולמלחמת האזרחים שבאה בעקבותיה. איזה מעט הם כבר חתכו את העם הרוסי? אבוי, חיוכים של מלחמת האזרחים.
  אולג ריבצ'נקו, יחד עם מרגריטה, רץ לקונגור וחושב לעצמו.
  עדיין, כמובן, הרבה תלוי במזל, והמזל של כל שליט ממוצע יכול להיות גדול.
  וכי ניקולאי השני, ביכולותיו ובכישרונו, עלה בבירור על ולדימיר פוטין. אבל לאחרון היה מזל פנומנלי, לא נחות מג'ינגיס חאן.
  מזל אחד מוביל למשנהו ולהיפך. נער המחסל רץ וחשב.
  לדוגמה, לכידתו של סלמאן ראדוייב, ואפילו ערב הבחירות לנשיאות ברוסיה, היא אירוע מאוד לא סביר. ובכן, בעצם, מה הסיכויים לכך, במיוחד מכיוון שאנחנו מדברים על חלאה נדירה. אף מנהיג ידוע אחד של החמושים לא נתפס לאחר מכן בחיים. כולם מתו. יתר על כן, שמיל בסייב הוא די מקרי. ואכן, אם נתיב התנועה של מחבל מספר 1 היה ידוע עד כדי כך שתחתיו הונח מוקש, אז מה מנע ממנו פשוט להיות מכוסה במתקפה אווירית? זה יהיה הרבה יותר אמין! או אפילו לסגור את הגז ואז לעשות הצגה גדולה מהמשפט של בסייב?
  לא, סביר להניח שלפוטין היה מזל גם במקרה הזה, אז שמיל בסייב מת לגמרי במקרה.
  אבל נניח שסלמאן ראדויב מת במהלך המעצר, או נמנע לחלוטין מהמלכודת. לפוטין חסרים אחוזים בודדים מהקולות, והבחירות נערכות בשני סיבובים. זו כבר התבוסה של הפייבוריט הבלתי מעורער והניצחון של זיוגנוב.
  ועדיין לא ידוע כיצד היה מתפתח הסיבוב השני. בכל מקרה, נבחרי המחאה היו נוצרים, ופוטין בקושי היה מנצח בצורה משכנעת מדי. אבל העיקר שהחנוכה תתקיים כעבור חודש. ולפוטין לא היה זמן להציע רפורמה במועצת הפדרציה במושב האביב. ובסתיו הייתה מתגבשת נגדו קואליציה רצינית של כוחות אופוזיציה.
  לקומוניסטים, אגררים, איגוד הכוחות הימניים, OVR, יבלוקו יהיה רוב ויחסמו את הרפורמה במועצת הפדרציה. הם גם יתנגדו להלאמה של NTV.
  כמו עם ילצין, עימות קשה בין הדומא לנשיא המכהן יחזור על עצמו. ובתנאים כאלה אולי לא היה לפוטין האומץ לעצור את חודורקובסקי ולהנחית מכה חזקה לקומוניסטים ולאיגוד כוחות הימין ויבלוקו. יתרה מכך, עקירת ההיסטוריה משפיעה רבות. ואם המצב השתנה מעט, אז מתקפת הטרור ב-11 בספטמבר לא הייתה מתרחשת. ואז פוטין היה נכנס למלחמה באפגניסטן, וייתכן שהוא היה מחזיק מעמד רק קדנציה אחת.
  והרודן המהולל היה עוזב, ירק עליו ובדירוג אפס, כמו ילצין.
  ככה זה קורה, לפעמים בתאונה קטנה. אבל אותו ניקולאי השני לא הרג את האדמירל מקרוב, היה ניצחון על יפן. ואז כל סין בהחלט תהפוך לרוסית! ואז גרמניה ואוסטריה-הונגריה היו מובסות.
  כן, ניתן לראות זאת ככישלון אחד מושך אחר.
  ילדי קטלנית רצו, יחפים רוקעים בשלג. ואולג ריבצ'נקו, שחש השראה, החל לשיר בהתלהבות, והלחין תוך כדי תנועה;
  אנחנו נלחמים למען גורל טוב יותר
  כדי להקל על חייהם של אנשים...
  ותמחץ את החבורה הארורה
  כדי שיהיו פחות יריבים מרושעים!
  
  מעלינו כרוב בעל כנפי זהב,
  לתפארת אמנו רוסיה...
  אנשי רוס מאמינים בלתי מנוצחים,
  ולהפוך את כולם על פני כדור הארץ ליפים יותר!
  
  ניתן לנו להילחם למען המולדת,
  הגנה על גדולתה של המולדת...
  ולפעמים החיים הם רק סרט
  למרות שזה צריך להיות השתקפות של גן עדן!
  
  כל האנשים צריכים להגשים חלום,
  סביר להאמין לקומוניזם...
  כדי שיהיה יותר אושר על פני כדור הארץ,
  ושריפות ההתחדשות לא באו!
  
  הצאר שלנו, הגאון הגדול פוגצ'וב,
  הוא העלה את האיכרים למאבק הקדוש...
  כל עסק יהיה על הכתף,
  ואוהבים את הילדה היחפה!
  
  נהיה אפילו יותר חזקים מהשטן
  כאשר אנו משנים את אופקי המדע...
  שטוח מתחת לפרסות הנבל,
  למרות שדם זורם מאבי העורקים קרוע!
  
  כן, אלה החברים הנכונים שלנו,
  אנחנו יכולים לעשות את המולדת מאושרת יותר...
  אנשים מאמינים לכל משפחה אחת,
  רוסיה הזוהרת הגדולה!
  
  הסתכל אנשים באומץ אל האופק,
  אל תתנו לעננים מרושעים לכסות את השמים...
  אנו ניתן לאויב ציון מנצח,
  ואתה תהיה, גיבור בר מזל בקרב!
  
  אני לא מכיר את המילה פחדן
  אנחנו הרוסים לא נחותים בכלל...
  לנו סווארוג יש ישו לבן,
  ולנצח תהנה מאי!
  
  בנות ובנים בריקוד עגול,
  אנחנו הבנות היחפות נכנסות...
  בשבילנו, אחרי הכל, האל הכל יכול רוד,
  אל תהיה ילד תוכי חסר מוח!
  
  ולנין נתן לנו השראה להילחם,
  סטלין החכם בירך את ההישג...
  כרוב חזק יפרוש כנפיים,
  והשרירים שלנו פשוט עשויים מפלדה!
  
  מלכות המולדת תהיה בפנים
  שאנחנו כאלה לוחמים עם אלוהים...
  כאן נאשר את התהילה בחרב פלדה,
  איזה מגן חושל ב-Svarog!
  
  בקיצור, היו נאמנים לה',
  לתפארת רוסיה הזוהרת ביותר...
  אנחנו רק מכירים נשרים אבירים,
  מאחורינו האל הלבן המשיח המשיח!
  הילדים שרו יפה, קולם היה כל כך עשיר וצלול. ובו בזמן חזק, מפואר כמו אופרה. כמה זאבים ניסו לעקוב אחר החבר'ה, אך הם פיגרו במהירות. בחורים אלמוות ממהרים מהר מדי. הם לא יודעים חולשה, או ספק. למרות שלא, האחרון אולי ידוע. באולג ריבצ'נקו עצמו, הוא פקפק מאוד אם כדאי לשנות את קתרין, אבל קוזאק מוכשר אך אנאלפבית. עם זאת, תתבדח איתו. ילדים, כדי להסיח את דעתם, כי הדרך ארוכה, החלו לחבר פרשיות מכונפות במנוסה. והם עשו זאת בחכמה וביופי רב.
  הנה הילדים;
  מלחמה היא כמו משחק דומינו, רק עצמות שבורות כבר אי אפשר לאסוף - האדמה מחזיקה!
   מזל טוב הוא הפרס לאומץ, והעונש על פזיזות!
  השור חזק, החמור עקשן, האריה אציל, והשועל ערמומי, אבל האנשים הם מושבעים!
  העריץ אוהב לסקרן, אבל לא אוהב תככים בבחירות!
  פוליטיקאי אוהב לשלוט, אבל הוא אוהב לעשות את הדבר הנכון!
  כדי לתפוס את מקומו של האריה אתה צריך להיות שועל למקום!
  אל תהיה תחת - הם יעקרו לך את האוזניים!
  אדם הוא לא זבוב, אבל הוא גם חמדן לדיבור מתוק!
  טוב שיש אגרופים מברזל יצוק - גרוע יותר מראש עץ אלון!
  הפוליטיקאי הכי לא מוסרי - אוהב לקרוא מוסר!
  דבש מפיו של פוליטיקאי משחית מחרשת פלדה!
  לא מלחמה זה רע, אבל תבוסה זה רע!
  מלחמה לא מביאה שמחה, אבל ניצחון מביא גביעים!
  עריץ הוא לעתים קרובות מיותר, אבל החיים איתו הם לא דבש!
  אחד מטפס לכס המלכות הגבוה בעזרת טריקים בסיסיים!
  ככל שהפוסט גבוה יותר כך שיטת ההשגה נמוכה יותר!
  נאומו המתוק של פוליטיקאי, משדר את מרירות האכזבה!
  ישרות המפקד - הולכת הצידה!
  העמדה השברירית ביותר היא זו עם ראש אלון!
  נעליים להשאיר עירומים!
  הפוליטיקאי מדבר יותר מדי, אבל דברים גדולים נעשים בשתיקה!
  השועל יעלה על האריה, אבל הוא לא יאכיל את העכבר!
  הרודן רוצה להיות נשר, חסר כנפיים בחלומותיו!
  עבור אדם, כסף, כמו חלב מפרה, הופך חמוץ מרוב קמצנות, נעלם מנדיבות!
  מבטיח ללא קושי, זה נכון, כן! אבל אז, באיזה קושי עושה הכל אחר כך!
  פוליטיקה עם ראש אלון מחכה לגורלו של בול עץ!
  ככל שהגנב גדול יותר, העונש קטן יותר!
  פוליטיקאי אינו מזלזל בשום דבר מלבד חיי מצפון!
  לפוליטיקאי יש מעט מצפון, אבל שאיפות ענקיות!
  רדיפה הופכת לוחם לתליין, פחדן לאיש אמיץ, אדם צנוע לחצוף!
  פנטזיה היא תחרות של אבסורד ואבסורד! יחד עם זאת, אין יותר ז'אנר מדעי והגיוני!
  במלחמה, כמו באופרה - כל אחד שר את שלו, רק פרומפטור יכול להיות מרגל!
  נשים מודרניות סולחות לגבר הכל - מלבד עוני!
  האם אתה יודע מה ההבדל בין מרגלים לצופים?
  אני יודע! יש לנו רק צופים - לזרים יש מרגלים מוצקים!
  מה עדיף עם ראש ריק או ארנק ריק? כמובן עם ראש ריק - לא כל כך מורגש!
  המוח הוא האספן הטוב ביותר של עושר!
  שכל ומזל: זוג מאוהב - מולידים הצלחה, עושר, עמדה, אבל מתפזרים במהירות!
  לגברים גאים קל יותר להקשיב לעצות כשהן ניתנות על ידי אישה - אלא אם כן מדובר באישה!
  אישה חכמה שווה הון! ואישה יוזמת יכולה לתבוע אותו!
  מי מעריך אישיות באדם, ומי מעריך מזומן!
  האנושות יכולה להיהרס על ידי שני דברים - מחשבים ומדעני מחשב. הראשונים יננו את המוח, השניים לא יוכלו לנצל זאת!
  חבר למלחמה ורימון!
  באופן כללי, רימון שמספר בדיחות הוא כמו ביצת פברז'ה המשמשת לפיצוח אגוזים!
  כישרון הוא כמו נשמה: אי אפשר לקחת אותו, אבל אפשר להרוס אותו!
  נקמה לא שווה כבוד - גמול הגינות!
  קנאה היא חיידק הפשע, האינטרס האישי משקה, הבטלה מאכילה!
  עצלות היא הגרוע מכל הפשעים!
  עדיף למות בחרב בכבוד - מאשר לחיות שור מונע בשוט לתוך דוכן!
  במלחמה, אומץ יכול לנצח את הערמומיות, אבל הערמומיות לעולם לא יכולה לנצח את האומץ!
  מלחמה הופכת את החיים לנוראים, והמוות ראוי ויפה!
  צניעות היא תכונה נדירה עבור מפקד, אבל זה עושה את זה אפילו יותר יקר!
  - התן תואם את המילה צואה!
  לאריה יש רק יתרון אחד על פני התן - היכולת למות בכבוד!
  הטכניקה היא התליין של חיל!
  - אבל זה לא נכון! למעשה, ככל שרמת הטכנולוגיה גבוהה יותר, כך נדרשים יותר אינטליגנציה ותושייה בשדה הקרב!
  היכן שמתחילים האינטרסים של המולדת, מסתיימת הרווחה האישית!
  יש לשלב חופש עם משמעת. אנרכיה היא ההפך מחופש!
  זיכרון חזק הוא המנטור הטוב ביותר! באופן כללי, חופש ניתן לזכות בחרב, אך רק בעזרת ההיגיון ניתן לשמור עליו!
  - כאשר לוחם חזק מציל אחר, אין צורך בכבוד מיוחד בשביל זה!
  אחרי הכל, כשגבורה תבער בלבך, תרים את מגןך להגנת העבדים!
  רשעותו של ממזר אינה תירוץ לישר, שכן נוכחות של לכלוך אינה מצדיקה מלוכלך!
  אהבה היא אף פעם לא זולה - במיוחד אם אתה משלם לא עם הארנק שלך, אלא עם הנשמה שלך!
  הדבר היחיד שיכול להצדיק דם שנשפך הוא אם הדמעות יפסיקו לזרום כתוצאה מכך!
  מי שמשרת תמורת כסף לעולם לא יוכל להשתוות בקרב עם מי שמונע על ידי לב אמיץ ורצון לחופש!
  דמעה של ילד מסוכנת כי היא הופכת לזרם גועש ששוטף ציוויליזציות!
  תפקיד המפקד אינו הלחמה נוספת, אלא אחריות נוספת ונטל כבד!
  לא ידוע מה יותר חשוב - להאכיל את כל הרעבים או לנגב דמעה לילד אחד!
  זהב רך יותר מפלדה, אלא מכה בלב!
  זה לא הנשק שהופך את החייל לחזק, אלא הנשק של החייל!
  שיחה ממש ארוכה עם מקלע מובילה לעובדה שהוא מתחיל לירות באוזן!
  סקס הוא הנשק ההרסני ביותר, מסוכן במיוחד בגלל זמינותו!
  היעילות של כל נשק תלויה בקורבן הנבחר, ועוד יותר מכך במין!
  סקס הוא הנשק ההומני ביותר, בניגוד לכלי נשק קטלניים אחרים, הוא נותן חיים!
  אהבה רק לעתים רחוקות הורגת, אבל לעתים קרובות כואבת!
  מי שמביט בחזה חשוף זמן רב, שוכח את קווי המתאר של הסמל!
  עדיף אופניים עם דוושות מאשר מרצדס ללא מנוע!
  נשק ישן הוא כמו קב, אמין, אבל ללא תמרון!
  הליכה לא מהירה יותר, אבל זולה יותר - תחסכו במיוחד ברופאים!
  כסף הוא כמו משלשל - כנות ואומץ משאירים את האדם איתו!
  עדיף להפסיד יום בסקאוטינג מאשר למות בשנייה!
  במלחמה, הבלאגן הוא ריצה לתוך הקבר!
  רוב האסירים הרבה יותר בהירים בנפשם וטהורים יותר בלב מאלה ששומרים עליהם! השרשרת לא יכולה להיות מוסרית יותר מהאסיר!
  גוף קטן הוא כמו סכין חדה, רק שאי אפשר לחדד אותו!
  דמעות של נשים עדיפות על פנינים, כל טיפה היא מטבע זהב!
  גרזן אבן ואנרגיה אטומית חייבים להיות מחוברים ללב טוב!
  אין צורך להתבייש בעוני אם יש לך נשמה עשירה ולב זהב!
  הקידמה מכסה אמונות טפלות!
  דיוק הנימוס של הרוצח והיהירות של המלווה!
  זקיף אחד עולה לא יותר מדחליל גן!
  במלחמה, למלא מפקד זה בגדר ניצחון!
  אויב לא גמור הוא כמו מחלה לא מטופלת - צפו לסיבוכים!
  חוכמה נעלה היא כמו יין יקר - עדיף להסתיר אותה מהתחתונים!
  אם הפלת שני מטבעות, קודם כל תרים לא את המטבעות הגדולים יותר, אלא את היקרים יותר! את השאר תן לעניים!
  תבוסה היא תמיד צער, אלא אם כן אתה נותן לים כסף בתמורה!
  רק רומנטיקן חסר תקנה שמח למות בידיה של גברת מקסימה!
  הפרגמטיסט מעדיף ללדת חיים חדשים!
  אומץ יכול לפצות על אימונים לא מספקים, אבל אימון אף פעם לא מפצה על אומץ!
  כישרון יכול להחליף חינוך, אבל חינוך לעולם לא יחליף כישרון!
  התרגשות וזעם, אלו רק תותבות של גבורה ואומץ!
  מזל טוב, כמו דבורה, בוודאי יטוס למקום שבו מבשיל צוף החוכמה והחריצות!
  התולעת, בניגוד לנשר, נעלמת בקלות. הנמוך תמיד נסתר, והגבוה פגיע!
  לא כל כך השרשרת מחזיקה בעבדות, אלא הפחד - חולשתה של חוליה אחת לפחות נותנת אומץ!
  זה כבוד למות למען המולדת, האישה, ההורים, אבל עדיף אפילו לחיות בשביל זה!
  במלחמה קל יותר להשיג יתרון מאשר לממש אותו! האחרון דומה לציד אחר זבובים שנתקעו סביב אריה מובס!
  הלשון, למרות גודלה הקטן, היא האיבר החזק ביותר בגוף. הוא מזיז צבאות של מיליונים ומרגיע את התינוק. מסוגל להרוס ולהציל.
  לוחם בלי פצע הוא כמו עשיר בלי כיס!
  גבר צריך כוח כדי לחיות, ואישה כדי לשרוד!
  בין הכבשים, אפילו איל יכול לקום, אבל נסו להפוך למנהיג בין הלביאות!
  החיים יקרים מכדי לסחור בהם!
  פלדה היא חדה, אבל הלשון של אישה היא הרבה יותר חדה!
  פעל באומץ אם אתה לא יכול במיומנות!
  הוסף אזרח אחד לגזרה, אני לוקח שני חיילים באותה מידה!
  חובבן אחד עם טיפשותו יחסום את התועלת של עשרה מומחים!
  משפחה גדולה היא גן עדן ללב, מצרף לארנק, גיהנום לאויבים!
  פירוק כלוב הוא לפעמים קשה יותר מהרחקת בעלים אכזר!
  עבור העם הרוסי, וודקה גרועה מתריסר היטלר!
  חלום מסגיר את המציאות!
  תהיה סיבה להרוג, אבל תמיד תלבש את תא המטען!
  וודקה היא טרוריסט חוקי!
  אלכוהול הוא הרוצח הסדרתי הגדול ביותר! אז בואו נשתה, אבל כדי שיהרגו אותנו רק עם אלכוהול!
  לא משנה כמה קטן השבב האלקטרוני, אבל מטיף טיפס לתוכו ביד מושטת!
  אוטומטי הוא הטיעון הטוב ביותר לחזרה בתשובה!
  גבר אמיתי חייב להיות נועז במאבק, אסרטיבי באהבה, שנון במחלוקת!
  וודקה לא גמורה, כמו אישה לא מרוצה, אי אפשר להימנע מכאב ראש, אז עדיף להיכנע!
  מלחמה הוא המשחק המרגש ביותר, מספר המשתתפים הוא בלתי מוגבל, אך הולך ופוחת כל הזמן!
  במלחמה, בניגוד לאיגרוף, זכייה בנקודות דומה לבגידה, אבל השופט לא מקבל שוחד!
  שחמט הוא היגיון ושירה מגולמים ביצירות פשוטות!
  חופש הוא כמו ילדה מושחתת, רק שהם משלמים על זה לא בכסף, אלא בדם!
  הנעורים הם אחות היוהרה, יהירות היא אחותו של האומץ, אבל רק על ידי יצירת קשר לחוויה של זקן יכול להיוולד ניצחון!
  כאשר למפקד יש ראש מואר, מחשיך בעיני האויב!
  תחושת זמן היא תכונה הכרחית של מפקד, לא בכדי לחוג הדקות יש קצה חד, היא מכה חזק יותר מפלדת דמשק מושחזת!
  עונג וכאב הם הפכים, אבל עבור חלק, גרימת כאב היא ההנאה הגבוהה ביותר!
  מלחמה ומין הם תענוג, אבל לא בתערובת, מברשת קטלנית מדי!
  ככל שהחתיכה במלכודת שמנה יותר, כך השיניים צריכות להיות חדות יותר!
  קשה יותר להדביק ארנבת מאשר להרוג ממותה!
  הורג יפה, אתה יוצר טבע דומם עקוב מדם, רק אניני טעם עולים לקבר מהר מדי!
  מתינות היא איכות טובה, אם היא לא חלה על הכנסה! ארנק כבד הוא תמיד קל!
  כשאישה אומרת את האמת, התשוקה מתחילה לדעוך, וכשהיא משקרת, הבגידה פורחת!
  חיבוקים עדינים נחנקים חזק יותר, אין דבר יותר בלתי נמנע מלולאת חיבה!
  חוב הוא נטל כבד, במיוחד אם אין מה לשלם חוץ מהחיים. אתה לא יכול לשאול אותו, בתורו!
  שנת המוות היא העמוקה ביותר, אך לא המתוקה ביותר, במיוחד עבור אלה שחטאו!
  הרדיפה היא כתר הניצחון, ובלי כתר אין סוף מנצח!
  מי שייפול מאחור ישיג פעימת לב אחת לכל החיים!
  חייל שלא יורה, כמו יין ירוק, יתחזק בקרבות, אבל מפקד שלא רוצה ללמוד הוא כמו זבל - הוא לא יבשיל, אלא רק ימשיך!
  מפקד רע מצליח להציל את עורו, טוב מציל את חייליו ממוות!
  הבכורה בקרב חשובה כי לאחר שהפסיד, לא תדבר בשביל הדרן!
  אם חבר מת, אל תתעצבן, גן עדן התעשר באדם טוב!
  מה אם זה רע? ואז זה נעשה קל יותר עבור החיים על פני האדמה.
  האמת היא אחת, אבל יש הרבה דתות, מה שאומר שלמאמין יש סיכוי גדול יותר לטעות מאשר לאתאיסט!
  אתאיסט, גם אם הוא צודק, האמת שלו לא תיתן לו רווח, אבל מאמין, גם אם הוא טועה, יזכה לחיים מאושרים ולמוות בכבוד!
  להיות אתאיסט זה כמו לגנוב את הנשמה שלך!
  אמונה היא כמו בגדים, קשה ללבוש אותה ואי אפשר להיות עירום! אתה יכול לשנות את זה רק על ידי כביסה, ובחירת סגנון מודרני! בכלל, הדת, כמו אישה, מטרידה, וזה מפחיד לשנות!
  אמונה כעלית מצביע היא רק טיפשים אחד ויחיד צוחקים עליה!
  האושר הוא חתן בררן שהולך לזוג רק בחופש!
  מה אתה רוצה לשים נחש ללב שלך - פתח את הדלת לעולם התחתון!
  זה בגלל שמכוש וזרועות שריריות צריך ראש!
  המפקד דומה לשחקן, רק חזרות להפסקת הדרן לא מחיאות כפיים, אלא סטירות לחי, נוסעות באדמה!
  אהבה היא כמו ענן, נתון לגחמות ולהזיל דמעות!
  רחמים היא תכונה של החזק, אכזריות נולדת מחוסר ביטחון, וחוסר ביטחון הוא חולשה!
  עונשו של הרוע הוא הסוג היקר ביותר של טוב, הוא דורש טוהר רוחני וחוזק!
  החלטיות היא תכונה הכרחית של שליט, ביישנות הורסת מדינות ומשאירה עמים יתומים!
  של מי הפלאסטר היה צווח, אבל שלך ישתוק!
  אהבה דורשת הקרבה, לא פחות משנאה!
  - הדת מלכתחילה צריכה להיות מוסרית, ללמד טוב וצייתנות! רק אל תהפוך אנשים לעדר ותגמל אותם כדי לחשוב!
  המהפכה לא צריכה לשנות את סוג העבדות, המטרה שלה היא חופש רוחני עם גישה אחת - לעשות טוב!
  שום דבר לא מאחד את האנושות כמו דת אמיתית המבוססת על טוב לב ושכל ישר!
  - רק הניצחון הסופי של האמת העליונה יכול להצדיק שקר! כמו שסיבת השלום דורשת אלימות, קל יותר להכות חרב בחרב מאשר במגן!
  - האמת היא תמיד במיעוט, והמיעוט יכול לנצח רק בעזרת תבונה וערמומיות! זה אומר ערמומיות ואינטליגנציה, חברי אמת אמיתיים!
  עבד הוא קודם כל פחדן, הוא מפחד לאבד את השרשרת שלו!
  לצורר שלוש תכונות של חרקים: עוקץ של עקרב, כפות של זבוב דביק, רשת של מוצץ דם, אבל הוא לא נועד להיות בעל כנף!
  יפי הנשמה, טהרת הלב, כוחה של האהבה - אין לטמא בגמול יתר!
  אם אתה צודק, הצדק מצדיק אכזריות, אבל רק במידה שלא הופכת את הקורבן לתליין!
  התכונה היקרה ביותר של מפקד היא לקבל את התבוסה בכבוד וללמוד ממנה!
  בלוחמה המודרנית, מי שטס מנצח, ומה שזוחל מוכה על ידי האויב!
  עלבון הוא נשקו של נבל ופחדן, במאמץ להשפיל אחרים, הוא משפיל את עצמו!
  רק המתים אינם טועים, אלא אם כן, כמובן, סופרים את מיקומו של גן העדן!
  התרגול הוא אם המיומנות, בעלות ברית עם כישרון!
  מי שרוצה ללמוד ירוויח יותר מתבוסה - מאשר יהיר מרוצה מניצחון!
  עדיף למות יפה מאשר לחיות מכוער!
  עבור אדם עצלן, כל הזמנים רעים, חוץ משינה!
  במלחמה, שמחה מוקדמת היא אחות הבגידה!
  הלהב המושלם ביותר - ידיים אלכסוניות מתקלקלות!
  זמן במלחמה הוא כמו מים, הוא שוחק חסד ואנושיות!
  לוחם שיושב במארב הוא כמו שודד, רק שהוא רוצה לקבל את חייו, לא ארנק.
  עבור מפקד טוב, הצלת משלך חשובה יותר מהרג זרים!
  מספר רב של כישורי קברן ותעוזה! אם אתה רוצה להיות גיבור, אל תלך בצניעות!
  שקר הוא כמו נחש במקומו של כלב שמירה - ברגע שהוא נושך את האויב, הבא בוודאי יעקוץ אותך בנקודת תורפה!
  אביר יכול לוותר על הכל לגברת, מלבד הזכות למות ראשון!
  חייל רוסי אפשר להרוג, אבל לא להביס אותו!
  הענק הוא לא זה שגדול בצמיחה, אלא שיש לו מרחב מחשבה, לשמים!
  אלימות מולידה ציות חיצוני ומעוררת מרד בנפש!
  השבי הוא כמו מחשלת לוהטת, מתקשה אם אחריו צוללים לזרם הקפוא של השחרור!
  הצדק לפעמים קשה, אבל תמיד רך יותר מאשר שרירותיות!
  כעת רצים ילדים יחפים אל קונגור, מבצר רב עוצמה, שבו יש שש מאות חיילים ועוד מיליציה. מבוהל מהתקרבותו של רס"ן ורשצ'אגין עם מאתיים חיילים בסדיר, הרים קהל של אלפיים פוגצ'וויים את המצור ונסוג.
  
  
  אל המורדים הגיעו אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה. בהתחלה הם היו סקפטיים לגבי ילד במכנסיים קצרים וילדה בטוניקה. אבל הגזירה עם חותמת הריבון שכנעה אותם לציית לקולונל. אבל זה הפך לאמין עוד יותר כאשר אולג, לאחר שקשר את הציפורניים באצבעותיו החשופות, זרק אותן לעבר האטאמאן שהחל להגיח, וסמר אותו לדלת במנעול הקדמי.
  בנוסף, כבר הגיעו שמועות על ילד שלא מפחד מהקור, ורץ מהר יותר מהזאב הכי גרייהאונד.
  הילד התקבל כמפקד. ואז הוא הגה תוכנית. הם, יחד עם מרגריטה, חודרים לתוך קונגור, הורגים את כל הקצינים, ואז ההמון פורץ פנימה ומסיים את חיל המצב.
  שהתקבל בשמחה.
  וילד וילדה, ילדי הטרמינטור האלה מיהרו לקונגור. ויחידה גדולה של מורדים נעה אחריהם.
  אולג ומרגריטה, ללא הילוך נוסף, עברו אל הקיר. הם ניתקו כמה זקיפים. ובואו נגזור את השוטרים. החלה הפאניקה. רב סרן ורשצ'אגין מיהר לקרב והיה מהראשונים שנהרגו. כמו כן נהרגו שלושה קברניטים.
  ילדים זרקו דיסקים מושחזים בחדות וחתכו עם חרבות פלדה מוקשות. הם גם השליכו רימונים תוצרת בית, אבל חזקים מאוד. שממנו עף האויב גבוה יותר ונקרע לגזרים. וקיבל מהילדים-המחסלים האלה.
  ואז המורדים יצאו לקרב. וגם איך הם התחילו לקצוץ ולמעוך. וחיל המצב שכבר מבולבל וערוף ראשו נכנע לצבא שליחי פוגצ'וב.
  הילדים השלימו את המשימה. ולקחו את קונגור, הם מיהרו בחזרה, ליד אופה, שם התקרב הצבא העצום של אמלין פוגצ'וב.
  הילד והילדה רצו לעצמם ושרו;
  בארץ המולדת, זמירים שרים מזמור;
  בו, השמש הזוהרת שחר...
  מביא חסד - שלום, נחמה,
  ופוקח את העיניים - אור ה'!
  
  איפה חבצלות העמק, ואיפה נחילי חינניות,
  וערימות שחת נשפכות בדבש...
  אתה תהפוך לאמיתי - תכיר את הגיבור -
  לשבור את הקרניים החדות של השדים!
  
  עכשיו אתה רץ יחף בשדות,
  ילד קטן למדי - מקלע כבד!
  ועקבים קרים מתחת לטל -
  מוכן לשים את היריב - שח-מט!
  
  הדמיורג' יפסל את הטבע,
  צור דפוסים בפאר סוער...
  אבוי, אלוהים קצת קפדן הוא מנתח-
  מה שלא ישים רק חמש!
  
  אנחנו האנשים גם יוצרים אדירים -
  מסוגל לאמץ את העולם החדש שלך!
  אין צורך להראות את הבושה של כבשה -
  ואז מיד הוא יתכנס לנזוף בצבא!
  
  הילד החלוץ נמצא כעת בשבי,
  התליין הרים אותו על המתלה, נתן אותו בשוט...
  אבל אנשים לא מקללים את השטן -
  כי גם נסיונות הם מתנה!
  
  בשביל החלל - הכבישים כולם בצבעים,
  יש להם אקסטזה של זרם טהור...
  ואנחנו צריכים להתגבר על הפחד השפל שלנו -
  לא מתחבא בקופסה בזריזות של צלופח!
  
  אבוי, כל העולם מלא בארונות קבורה
  אפילו בצינוק יש להם מופע פטיש...
  נראה את זה בעדן -
  הרי לפני אלוהים - גיבור-תינוק!
  
  אבל האדם הוא בעצם גם אלוהים,
  הוא ענק זריז עם שכל...
  הספינה עוזבת את המערה המפוארת,
  העם והמנהיג ללא פחד הם אחד!
  
  כריזמה היא גם הון,
  שלא יגרמו לזה רק למחזור...
  ואם למישהו היו אשליות,
  הגנב כבר סימן אותו עם ברזל!
  
  כשהמוח שלנו צומח לשיא,
  והמהלך המדעי יחיה את המתים...
  יכסה את הקרח בשטיח פרחים,
  ואנחנו בצעד אל יקומים אחרים!
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה השיגו חזיר בר בדרך. הם הרגו אותו ואכלו את הבשר נא. ומה בכל זאת אכל טרזן, ולמה הם יותר גרועים.
  והם לקחו איתם את הבשר.
  אולג רץ וחשב:
  מה שהיה מגניב זו הסדרה על טרזן. אבל הוא גם כתב טוב יותר. זוהי עבודה מעניינת על הג'ונגל ועל קופי הבר. אבל נגיד עם בחורה?
  זה אפילו יותר מדהים...
  יתר על כן, יחד עם מרגריטה, הוא חיבר פרשיות קטנות כדי לעשות את זה יותר כיף;
  עבור פוליטיקאי, כל הדרכים עקומות, אבל הן מובילות ישר קדימה אל המטרה!
  זהב הוא רך, אבל יש לו כוח ריסוק!
  מתכת כבדה היא זהב, אבל זהב הוא קל!
  אמנם זהב הוא מתכת כבדה, אבל בכמויות גדולות הוא הופך אותך לבלתי ניתן לטביעה!
  התליין עובד עם הידיים, אבל המוצר נישא קדימה ברגליו!
  אם אתה רוצה לתפוס את כס המלכות, יהיה לך מלך בראש!
  אם אתה רוצה, קבל את מקומו של אריה, תהיה שועל בערמומיות, וצבוע ברשלנות!
  הפוליטיקאי המצליח ביותר הוא שועל ערמומי ונמר טורף, כמו גם קוף בשימוש בתחבולות של אחרים!
  מי שלא שועל בפוליטיקה הוא תחת בחיים!
  לשועל המחמיא יש הרגלי זאב!
  ערמומיות של מלחמה אינה מנוגדת לכבוד, אלא כאשר היא פונה נגדך!
  במלחמה, רשלנות היא כמו זפת בדבש, היא רק מדממת החוצה!
  תמרון ההתחמקות מזכיר קרס, לא רק בצורה, אלא גם בתוצאה!
  לא משנה כמה חזקות הידיים, בלי ראש הן שוות לא יותר מבובה!
  אפשר להשוות כושר המצאה ליד שלישית, רק עם תנופה הרבה יותר גדולה!
  המהפכה מדממת, שמביאה לשיפור העם, מונעת שומן, מה שמחדש את האליטה!
  את הדיבידנדים הגדולים ביותר על השקעות יקבל מי שלא חוסך חלב אם לילדים!
  שקרים לטובה, זו האמת, נאמרת בצורה חדשה!
  אישה היא אוצר שיכול לשחד את העשירים ביותר ונשק שיכול להפיל את החזקים ביותר!
  בעיות הן מושג נצחי, אפילו המוות רק מעביר אותן לקרובים של הנפטר!
  אושר הוא פרח שמופרה בעצמות ומשקה בדם!
  - היסוד, המעורב בדם, הוא מאוד לא יציב, ולכן רק בגוף חי, לדם יש כוח!
  הכל נתון לשינוי, למעט תחושת האחריות והחובה!
  זה רע לאבד חיים, אבל הרבה יותר גרוע לאבד את האלמוות!
  עדיף לטוס לשעה מאשר לזחול מאה שנים!
  חוזק הוא שם נרדף לחופש, חופש הוא שם נרדף לחובה, חובה דורשת הקרבה עצמית וויתור!
  גיבור עם ראש חלש שונה מבובה בכך שהוא נכה את עצמו!
  פסיכולוגיה היא המפתח לניצחון, אתה רק צריך להיות מסוגל לבחור את המנעול הנכון!
  הלב לא נשלח למודיעין, והראש לא קוצץ!
  זריזות מולידה ניצחון, מהירות מביאה מזל טוב, מהירות היא האושר השני!
  זריזות מולידה ניצחון, מהירות מביאה מזל טוב, מהירות היא האושר השני!
  נשימת המוות הקפואה גורמת ללב לרעוד, ומעוותת את קרביו של פחדן. אבל אמיץ מקרבה של זקנה גרומה עם חרמש מושחז: זוכה לחדות תגובה, קור רוח במאבק, להיפטר מעודפי שומן!
  טמפרמנט אצל נשים מתקיים לעתים קרובות לצד צניעות - כמו גם אומץ אצל גברים!
  טכניקה היא מושג דו צדדי - היא לא סובלת טיפשות!
  הפרי הכי מתוק הוא הכי קשה לקטוף!
  פזיזות היא ההיפך מאומץ, אומץ וחישוב רק בזוגות יולידו ניצחון! כוס ניצחון היא כמו בקבוק וודקה, כדי שלא יהיו צרות, זה דורש שלושה אנשים: מזל טוב, אינטליגנציה ואומץ!
  המוות אינו זמני, אבל החיים הם קבועים!
  אין דת כזו שההסבר ההגיוני של מצב העניינים הקיים ונוכחות ההיגיון!
  כאן זה נכון, אבל המוח האנושי עצמו הוא לא הכי הגיוני בעולם שלנו. לפעמים אפילו נדמה ששום דבר אינו יותר רציונלי מהיגיון!
  מלחמה ללא דם היא כמו חיים ללא כאב!
  היכולת לשרוד בעצמך חשובה יותר ללוחם מאשר להרוג את האויב! כל מלחמה מסתיימת בשלום, והחיים מסתיימים בלוויה!
  אהבתו של מתבגר היא כמו זכוכית: שברירית מדי, היא נשברת בקלות וכואבת!
  עבד ומלך יוצאים מאותו רחם, אם הם זהים לפני הלידה, אז למה לא להיות שווים אחרי!
  התקדמות מדעית ללא פיתוח מוסר שקול לניסיון לעשן מפיצוץ גרעיני!
  רשלנות במלחמה, אם הפשע ואחות הבגידה!
  , לחם המלחמה הוא המר ביותר: ספוג בדם אחים ודמעות אמהות!
  ללדת ילדים זה הרבה יותר נעים מאשר ללדת גופות - למרות ששניהם דורשים מיומנות והתרגשות!
  השעבוד מתחיל לא הרצון ללמוד ולחשוב!
  דברי חכמים טובים - מעשים טובים טובים יותר!
  החיים תמיד מבריקים, והמוות הוא בינוני!
  מדע זה לא הכל, כלי הנשק המתקדמים ביותר דורשים ידיים מיומנות ונפש גמישה! הרוח מנצחת את החומר!
  כל רגע מפסיק להיות מענג, ברגע שהוא קופא, קופא כמו גושית קרח!
  תנועה היא אושר אמיתי!
  ארץ מולדת היא הדבר היקר ביותר שיש לאדם, בלעדיה אין משמעות לחיים!
  אדם ללא מולדת הוא כמו גוף ללא נשמה!
  דת היא נחמתם של החלשים - כל חוסר מזל נראה חסר משמעות אם הם זמניים!
  אם הטכניקה היא המלאך השומר, אז רוח הלחימה היא אל המלחמה!
  קל יותר לגרוף את האוקיינוס עם כף מאשר להתווכח עם אתאיסט!
  מחשב כמו ילדה אוהב צעיר ועקשן!
  המוות שונה מהאהובה בכך שהם תמיד מנסים לדחות את הפגישה איתה!
  המוות שונה מהאהובה בכך שהוא תמיד מגיע בזמן הלא נכון, אבל אף אחד לא גוער בה על איחור!
  מי שחוסך בבטיחות - ללכת שבור בהלוויה!
  צבא מאוכל היטב הוא המפתח לשגשוג!
  במלחמה, הכנה טובה היא כמו אוויר לריאות, תערובת רעה של גזים משתקת והורגת!
  כאשר אדם נותן לעצמו באופן מלאכותי מראה אדיר, זהו סימן בטוח לחולשה רוחנית.
  זאב נורא בבגדי כבשים, לא כבשה בבגדי זאב!
  לגבר, אין דבר חשוב יותר מאמנות צבאית - זוהי מילה נרדפת לקיום ראוי! מוות של נמר טוב יותר מחיי כלב!
  מוות במלחמה מוצדק רק כאשר האויב קונה אותו במחיר מופרז, ומתנות לאויב זה בגדר בגידה.
  האויב הנודע כמעט מובס, אתה רק צריך לא לתת לסיכויים ללכת לרוח בעצמך!
  גופה של אויב היא יקרה, אבל חיה עדיין תעלה יותר!
  זוכה באיכות התגנבות!
  בכלל, החיים ללא קשיים הם כמו מרק ללא תיבול, הרבה - מר, לא - לא מטפס לגרון!
  גברים צריכים לפחות פעם אחת בחייהם להרוג ולהציל מישהו! ואם לראשון יש מזל, אז השני הוא מבחן הכרחי של אומץ!
  המחשב טוב יותר מפצצת האטום, זו הדרך הבטוחה לכבוש את האומות ולגרום להן לעבוד עבור המנצח! חוץ מזה, אני לא מפחד מפיתויים! אז כל אמונה שווה משהו אם היא יודעת להגן על עצמה!
  בצעירות הדם זורם מהר יותר, וה"באולר" מבשל חם יותר!
  חמור איטי, גרוע מחזיר, גם מסריח, אבל לא נותן בשר!
  אש אוטומטית ושאגת פגז - והכי טוב מנצחים זיכרון טוב!
  אמונה ללא ראיות: שבז, ללא כנפיים, יכול להתגרד, אבל לא ייתן לו להמריא!
  הדיון הדתי הוא הכי עקר - שכן לשני המתווכחים אין מושג לגבי הנושא עליו הם מתווכחים!
  במרוץ בין הקידמה המדעית והטכנולוגית לבין המוסר, נגזר על האחרון להיות אאוטסיידר! למרות שהאנושות מסתכנת ליפול לתהום שבין מדע למוסר!
  מי שחוסך במדע שודד את צאצאיו, ומי שגוזל את צאצאיו יישאר לנצח קבצן!
  על ידי שוד צאצאים, אתה יכול לעשות הון, אבל אתה לא יכול להתעשר!
  ! פוליטיקה היא עסק מלוכלך שנעשה בחליפות נקיות!
  האמת היא תמיד רב צדדית, אבל טעות היא אחידה!
  יופי הוא מושג דיאלקטי - רק כיעור הוא אוניברסלי!
  כלי נשק מודרניים, בניגוד ליין, אוהבים נעורים!
  חסוך מהאויב, מה לשבת על פגיון - פלדה לא מכירה את תחושת האמפתיה!
  הנשק הטוב ביותר הוא כושר המצאה, אינו דורש עלויות, אבל הוא יקר!
  כאשר מספר הגופות הוא יותר מאחת, הן הופכות מטרגדיה לתוספת!
  רצח זה כמו לאבד את הבתולים בפעם הראשונה וזה כואב, ואז עם כל מעשה חדש יותר ויותר הנאה!
  הצופית הזו היא רעה שלא יכולה לחזות מוצא במקרה של כישלון!
  בכל תחום אחר, טעות עלולה לעלות בחיים, בבריאות, ורק בהשלה את עצמך בדת, אתה מסתכן באובדן אלמוות!
  לחיה יש ניבים, לאדם יש אקדח, החיה מסתמכת על השרירים, ולאדם על המוח! בדיקות קהות את השיניים, אך מחדדות את הנפש - לכן הנפש היא אלמוות, התקדמות, כמו מכונת תנועה תמידית, תוביל לשגשוג!
  אפילו החדשות הנוראיות ביותר מחזרות חוזרות ונשנות הופכות לדבר שבשגרה!
  כאשר סוכן עובד עבור שתי אינטליגנציות, חוטף ילד שמנסה לדחוף לו שתי פטמות לפיו, הוא מסתכן בקריעת פיו!
  תנועה היא הגשם שתחתיו צומחים פרחי הבריאות, והמעדר העוקר את עשבי המחלה!
  עיוורים של עיוור לא רואים את העין - הם הולכים לאן שהם רוצים!
  לא מצליח להוציא את העיוור - מחסום נאמן יקר!
  נוסע רואה אל תמשוך - עזרו לעיוורים המסכנים!
  אדם נשבר בקלות, מכניע בקושי, ולעתים רחוקות מאוד משיג אהבה מהטבע!
  בקלפים, המזל מגיע לראש בהיר, אצבעות זריזות ולב רגוע!
  באופן כללי, פשע הוא לא שוקולד, לאחר שפישלתם חיים מתוקים, לא תצליחו, אבל בטוח תקבלו השמנת לב!
  חוסר כוח יכול לפצות על עודף אינטליגנציה, אבל שום עודף כוח לא יכול לפצות על חוסר אינטליגנציה!
  כישרון יכול להחליף חוסר חינוך, אבל שום כמות של חינוך לא יכולה להחליף חוסר כישרון!
  יהלום הוא אבן חן ללא ליטוש, אבל שום ליטוש לא יהפוך פחם ליהלום!
  מוות של מישהו אחר הוא כיף, אבל מהמוות שלך הלב שלך מתפוצץ והנשמה שלך הולכת לעקבים!
  כסף נדבק לידיים עקובות מדם ונשמות חלקלקות כמו לכלוך!
  מכל צורות הפנאטיות, הדתי הוא הכי לא רציונלי ואנוכי, ולכן מכוון בעיקר להשגת אלמוות אישית!
  אהבה שונה מאונס רק בצורת תשלום - תשלום בעין עבור הפעולה האחרונה!
  עדיף להפסיד בצדקה מאשר להרוויח בחטא!
  הפסד של צדיק הוא רווח בשמים, רווח של חוטא הוא גזל נפש!
  בהכחשת אלוהים, הקומוניסטים הטילו נטל בלתי סביר על כתפי האדם! ברצון לתפוס את מקומו של הכול יכול, האדם לא יכול היה לעמוד בכאב של גולגותא ובפיתויים של השטן!
  אנשים שלא היו בעלי כוחו של ישוע, במקום לבנות ממלכה של טוב וצדק, התמוטטו לתוך מאגר של רעים!
  אינספור אוצרות בנפשו של אדם, רק אם תתחילו לשדוד אותם, ייגמרו במהירות מבלי להביא עושר!
  כל אקט מיני, התכשיט שאתה חולק לשניים ואף גנב לא יגנוב לך אותו מהלב!
  לכל אדם יש משהו במשותף עם פרימט, זה טוב אם זה כוח, אבל לעתים קרובות יותר אינטליגנציה!
  זה יהיה מצחיק אם זה לא היה נכון!
  למרבה הצער, יש לנו יותר בדיחות חיות מאשר גברים הגונים ופוליטיקאים ישרים!
  מי שמוכר את נשמתו תמיד נשאר אובד עצות - הוא נותן את האלמותי עבור בן התמותה!
  ניצחון על יריבה חזקה בדרך כלל עולה יותר, אבל אתה לא תוותר על כלום!
  רצח לא יכול להצדיק אינטרס אישי ורווח - רק כבוד, חופש ומולדת הם חסידי אלימות!
  טוב צריך להיות עם אקדח,
  מכה כמו פלדה זועמת!
  לדמם כמו מפל
  הרוע אל תחסוך מכולם להרוג!
  מכל יצירות האמנות, יצירות מופת צבאיות הן שהן מקובעות הכי חזק בזיכרון של אנשים וגורמות להכי הרבה דמעות!
  - ציור כתוב בדם: בהיר יותר משמן ודוהה הרבה יותר לאט!
  אדם הגון שם צדק - מעל משפחה ויחסי ידידות! החוק לאויבים ולחברים צריך להיות זהה לבעל לאישה!
  נוכחותם של חוקים שונים הופכת את הצדק לזונה!
  יריב חזק מחכך את הגוף ואת הרצון, מחזק אותך - חלש משחית את הנשמה ומחליש את הגוף, מחליש אותך!
  אז הדרך הקשה נותנת ניצחון הרבה יותר קל!
  ידיו של חייל ניתנות לירות, והמוח לעצור בזמן!
  להרוג טיפש: זה אותו דבר כמו לדקור במחט, לירות בחכם - במה להכות עם קליע!
  הטבע הוא אמו של האדם, ואמו של ממציא גדול לא יכולה להיות טיפשה מוחלטת! למרות שהיא חסרה כושר המצאה מעשית!
  הכדור הוא השיטה החינוכית היעילה ביותר בהתמודדות עם צעירים, כמו גם עם קשישים!
  רק יעילות ההשפעה נופלת! לעתים קרובות האמינות תיפול, ואם תגיע לשם, תצטרך להעלות זומבים!
  הדת מורידה אדם גאה לרמה של חיה - נותנת בחירה בין כבש לעז!
  עדיף לתת את עורך לאנשים כמו כבשה מאשר לשרוק לנצח כמו נחש!
  באופן כללי, הרעיון של עבודה עם הראש מספק לא רק פרשנות מילולית, גם כשמדובר באומנויות לחימה!
  אם אתה רוצה להתעשר - תטבל כיהודי, אם אתה רוצה לפשוט רגל, קח הלוואה מיהודי!
  עופרת מסייעת לעיכול, במיוחד אם הגלולה היא בצורת מחסנית!
  פקיד שאינו לוקח שוחד הוא כמו זונה בתולה!
  בדרך כלל, כדי להציל אחד, אתה צריך להרוג את השני! זהו ללא ספק חוק אכזרי, אך הוא משחזר את האיזון הטבעי של המינים!
  אין לוחם טוב יותר בעולם - מחייל רוסי, ועריץ גדול יותר - מגנרל רוסי!
  מותרות מופרזת היא סימן של קלות דעת, קלות דעת היא מבשר של חורבן קרוב!
  דברי חכמים משפתיו של ממזר הם כמו מזרקה מערימת אשפה!
  יש לך יתרון באורך, אבל יש לי בראש!
  לפעמים אתה יכול להרוג, אבל אתה לעולם לא יכול לקחת ממך תקווה!
  במלחמה, חסר שנייה - אתה יכול לאבד את הנצח!
  מגדל רגיל הוא פתטי בין גורדי שחקים, אבל מלכותי בין צריפים!
  האדם נכנע לכוח, מכבד אכזריות, מתעב עדינות ואינו מעריך חסד!
  סקס הוא התרופה הטובה ביותר לכל מחלות הנפש, אך למרבה הצער יקר וקשה למצוא!
  מי שלא אוהב סקס לא אוהב את החיים, ולא מעריך את שמחות הבשר!
  לשירה יש במשותף ליין שערכו גדל עם הזמן, אבל אפילו מאות שנים לא מאפשרות לקווים להירקב ולניצוצות לכבות!
  חייל הוא כמו מחשב - הוא סופר אחד-אפס, ולוחם הוא חבר-אויב!
  האדם נבדל מהחי בהומניזם, וביכולת לפעול בניגוד לאינסטינקטים!
  מאלימות כלפי אישה מופיעים לפעמים ילדים בריאים ומאלימות כלפי הטבע רק מפלצות!
  אם האמא אכזרית, גם הילדים אכזריים! מה טיבו של כזה הוא צאצאיה - גבר!
  ידידות מבקשים מהחזקים, הזנה מהעשירים, ומתמסרת לחסרי פחד!
  לתקוף היא הדרך הטובה ביותר לנטרל את העליונות המספרית של האויב - לגרום להם להילחם בחזרה זה כמו לחתוך חצי מהזרועות!
  .עבור אישה, אהבה היא הנאה והכנסה, עבור גברים, הנאה והוצאות!
  המצאת נשק חדש לאדם לא מוסרי זה כמו ניסור רגלי כיסא כאשר חבל נסחף על הצוואר!
  בהגיעם ליד אופה, החבר'ה דיווחו על המשימה לפוגאצ'וב.
  מלך האיכרים הופתע מכך שהילדים עבדו כל כך מהר. וכמובן הוא פרס אותם. הוא מסר צלב כסף. ומאתים רובל כל אחד.
  אחר כך בעקבות ההתקפה על אופה. מרגריטה ואולג, כמו תמיד, נמצאים בחזית ותוקפים במהירות.
  הם חותכים אויבים עם סברס וזורקים פצצות.
  חיל המצב של אופא כבר נחלש מרעב, אבל ניצחון המורדים שבר את רוחם.
  בנוסף, למלך הקוזקים יש כמעט חמישים אלף חיילים - כוח עצום ...
  לאחר שאולג ריבצ'נקו פרץ למוות את הקומנדנט, נכנעו שאר החיילים.
  הם נשבעו, חתכו את הצמות שלהם, גזזו כמו קוזקים. כמה קצינים בחרו להצטרף לפוגאצ'וב. ומה הלופ יותר טוב?
  בקיצור, אופה נלקחה בקלות. ואפילו הצאר הקוזק הצטער על שלא הסתער על העיירה יאיצקי.
  באופן כללי, העניינים הלכו טוב יותר עם פוגצ'וב. כעת ניתן לשלוח חיילים נוספים למפעלי אוראל. ומורה לבלובורודוב לקחת את כל הערים ואת טובולסק.
  בהחלט הוחלט לנסוע לקאזאן, ולאחר מכן למוסקבה. אמיליאן פוגצ'וב אף דיווח כי בנו צרביץ' פאבל עצמו הצטרף לקמפיין וימסור את כס המלוכה לאביו. בכל מקרה, רבים האמינו בזה.
  צבאו של פוגצ'וב המשיך לגדול. הגיעו ידיעות על לכידת עוד כמה מפעלי אורל, ותותחים, אספקה ואבק שריפה חדשים.
  לאחר מכן יצא צבא ענק למערכה. היא נעה לאורך הנהר, לאורך שתי הגדות עד לוולגה.
  הצאר אמיליאן פוגצ'וב היה עליז ומרוצה. עד כה, הדברים הולכים לו טוב מאוד. באופן כללי, המורדים מעולם לא הוכו קשות. והמוניטין של הצאר הרוסי החדש עולה. ובכל יום מצטרפים אליו לוחמים חדשים באלפים.
  למלך שהוכרז על עצמו יש חיילי פרשים רבים. והכל מריח כמו ניצחון אמיתי.
  שומרי הילדים רצים לפני שאר הצבא. הם מצחיקים וצוחקים הרבה.
  כאן תוקפים הלוחמים הצעירים את סיירת ההוסרים. נפילה קצרה, כמה זריקות עם אצבעות רימוני רגליים יחפות. והלוחמים מושמדים.
  בהמשך שוכן מבצר אוסה. בהיסטוריה האמיתית, היא נכנעה ללא קרב. אז החבר'ה עדיין לא הסתערו ולא הרגו אף אחד.
  הם אפילו השתעממו קצת... החבר'ה שרו;
  ספרטקוס העלה את מעללי העבדים,
  לזרוק את עול הנסיכים השנואים...
  הוא הפך את האומללים לנחיל של נשרים -
  השיחה פשוטה - הזיזו את החלומות שלכם זה מזה!
  
  הוצא את החרב על ידי היאבקות בה
  ולחתוך ללא רחם אויבים מרושעים...
  אתה, למרבה המזל, פותח את הדרך כלוחם,
  הנפטר יחיה לנצח בגרניט!
  
  נשיג את זה מהשמיים, אפס צריך את הירח,
  נפתח את מרחבי מאדים כמו שער,
  ובאופן מפורסם מאמינים בנוגה, אני אבוא...
  כל שביל החלב - מתחת לחרב ילך לגיבור!
  
  יש כוכבים בשמיים ועיני בנות -
  ספיר, אודם נוצץ...
  והמחשבות האלימות שלי עפות -
  כאשר אבינו פגע במאמאיה!
  
  צ'לובי בן התמותה קרא בכדור הלבן -
  שרוס' ימות מתחת לפרסה של מערבולת...
  מוזר לבכות מטורף - להרוג את כולם:
  שהצחוק והשירים הקוליים שככו!
  
  התשובה מפרסבת ניתנת בקול רם,
  מכת חנית והאויב בתופת מסויטת...
  לא יחכה ללוחם זינדאן -
  אנחנו ננצח, אתם מאמינים בזה!
  
  סלע ערמומי - יש ימים בעננים,
  לא בכל פעם מזל וגביעים...
  והערים שלנו הן אש, אורות,
  אנחנו יכולים לראות, גם בקרב לא הבשיל!
  
  אבל דע את המקום הרוסי בניצחון
  קיסר אבינו, המקדוני האדיר...
  כוכבי הלכת יהפכו בקרוב לגן עדן
  גבינת פושחונסקי טעימה מאוד עם תה!
  
  
  
  SPEER משנה היסטוריה
  שפר, גאון הארגון הזה, הצליח לשכנע את הפיהרר לפתח בדחיפות ולהכניס לסדרה, מטוס קרב סילון קל, זול, מתמרן עם שני תותחי אוויר בלבד, אבל הטוב בעולם מבחינת מאפייני הטיסה.
  אז ה-HE-162 נולד ולא ב-6 בדצמבר 1944, כשהמריא לראשונה, אבל זה כבר היה מאוחר מדי, אלא ב-20 באפריל 1943, כשהרייך השלישי עדיין היה מלא בכוח, ויכול להיות לזה השפעה על מהלך המלחמה. למרבה המזל, מנוע הסילון Yummo כבר היה מוכן לייצור המוני. המטוס היה עשוי כמעט כולו מעץ, והשריון היה רק חמישים קילוגרמים על המצח. אבל המכונית קלה, זולה ומאוד ניתנת לתמרון, קלה לשליטה. מהירותו עלתה על 900 ק"מ לשעה, ומשקלו של קרב ריק עמד על 1,600 ק"ג בלבד. בתחילה, החימוש היה שני תותחי מטוסים בקוטר 20 מילימטר - חזק יותר מזה של ה-Yak-9, וניתן להשוואה ל-LAGG-5.
  מכונה די קלה לתפעול. בקיצור, לוחם העם. זול יותר מ-ME-109 וקל יותר לייצור, אבל הרבה יותר יעיל.
  ה-HE-162 הוכיח את עצמו כנשק יעיל. כבר במהלך הקרב על קורסק, האסים הגרמנים זכו לחשבונות עליו. האפמן הצטיין במיוחד.
  היטלר, כמובן, היה מרוצה והורה להביא את ייצור המכונית לחמשת אלפים בחודש. לא ניתן היה להגיע לנתון זה, אך עד סוף 1943 יוצרו יותר מאלפיים מכוניות בחודש.
  NE-162 יצר בעיות לברית המועצות באוויר, והאט במקצת את התקדמות הכוחות הסובייטים. בבליטת קורסק, האבדות של הטנקים הגרמניים היו קטנים יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית, מטוסי IL-2 רבים הופלו.
  הגרמנים הצליחו להדק את ההתנגדות וחארקוב ואוראל נפלו חודש מאוחר יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית.
  אבל בכל זאת, הצבא האדום התקדם, אם כי לאט יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית. הודות לכך הצליחו הגרמנים לתפוס דריסת רגל מאחורי הדנייפר וליצור שם הגנה חזקה. ואז הגיעו התותחים המתנייעים E-10, משחתת טנקים מוצלחת מאוד.
  הגרמנים הצליחו לייצב את החזית במזרח. בחורף לא הצליחו הכוחות הסובייטים לחצות את הדנייפר. הגרמנים התנגדו גם ליד לנינגרד.
  אמנם בעלות הברית התקדמו באיטליה. אבל במחיר מאוד גבוה.
  לאחר שלא הצליח לפרוץ את הנאצים, הצבא האדום נע בחצי האי קרים. גם כאן הקרבות נמשכו זמן רב יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית, אך הסתיימו בתבוסה.
  נחיתת בעלות הברית בנורמנדי הסתיימה בתבוסתן של בריטניה וארצות הברית. ב-22 ביוני תקפו כוחות סובייטים במרכז. אבל הגרמנים הצליחו להדוף את מתקפת הכוחות הסובייטיים. בין היתר בגלל התותח העצמי המוצלח והזול E-10. עם משקל של שנים עשר טון, למכונה הזו הייתה שמורה חזיתית של 82 מילימטרים בשיפוע של 45 מעלות, בלתי חדירה לשלושים וארבע סובייטיות ואקדח כמו ה-T-4. מכונה זו יכולה אפילו לחדור למצחו של ה-IS-2 מטווח קרוב, עם סיכוי טוב להתאושש משיריון משופע.
  הטכנולוגיה הגרמנית החדשה טובה בהגנה. והפריץ משתמש בזה. אבל מכוניות סובייטיות עדיין לא כל כך מוצלחות. ל-T-34-85 יש נשק והגנה חלשים למדי, והגובה גדול מדי. וה-IS-2 פגיע במצח המגדל, ובחלק התחתון של גוף הספינה.
  הגרמנים הצליחו להחזיק מעמד על ידי ריכוז כוחות מראש במרכז, וניחוש הכיוון העיקרי של המכה.
  לאחר תבוסת בעלות הברית בנורמנדי, התגברה הרגשות האנטי-מלחמתיים בארצות הברית ובבריטניה. יתרה מכך, לאמריקאים לא היה מזל, כאשר ניסו לנחות בפיליפינים, הותקפו המשלוחים שלהם על ידי אוניות קרב יפניות. והם היו שקועים. כלי רכב וחיילים רבים נהרגו.
  זה גם עשה רושם חזק על העם האמריקאי.
  הגרמנים הדפו את המתקפה במרכז, העבירו חלק מהכוחות לאיטליה ופתחו בה מתקפה.
  הפנתר-2 השתתף בקרבות. הגרמנים הצליחו לעמוד במשקל של חמישים טון, מה שהפך את התותח ל-88 מ"מ וקנה 71 EL, ואת המכונית עצמה לשריון קדמי בעובי 150 מ"מ מתחת למדרונות.
  הפנתר-2, בהיותו קל יותר אך בעל מנוע חזק יותר, התגלה כמשחתת טנקים מצוינת.
  הגרמנים הצליחו לכבוש מחדש את נאפולי, וללכוד שבויים רבים וגביעים. בעלות הברית ברחו בחזרה לסיציליה. שם רצו לתפוס מחסה באמצעות הצי.
  מעצבים גרמנים השיקו את ה-E-25 לסדרה. כוחות סובייטים ניסו שוב לתקוף ליד לנינגרד. אבל הגרמנים היו שם מוכנים. באופן כללי, המודיעין הגרמני עבד היטב, במיוחד המודיעין האווירי, שכן לפריץ היו מכונות סילון שטסו בגובה רב, ובלתי פגיעות לחלוטין להגנה האווירית הסובייטית.
  בחורף שוב פגעו כוחות סובייטים במרכז, אך התקפותיהם היו צפויות. ובאוויר תפסו הנאצים דומיננטיות מוחלטת. גם מטוסי בעלות הברית איבדו הרבה.
  בפברואר ביצעו הנאצים פעולה בסיציליה ולקחו בשבי יותר ממאתיים אלף חיילים בריטים ואמריקאים. ובמארס הכו הגרמנים בדרום. הם פרצו דרך ההגנות, התקדמו בלילה ויצרו כמה דוודים.
  כוחות סובייטים החלו לנוע.
  לאחר מותו של רוזוולט, טרומן הציע להיטלר הפסקת אש. הפשיסט מספר אחד הסכים. אבל בתמורה הוא דרש אספקת מוצרי נפט והחזרת אסירים. טרומן וצ'רצ'יל הסכימו לכך.
  הגרמנים התירו את ידיהם במזרח. הם קיבלו גם טנק E-75 חדש. פריסה צפופה יותר - המנוע ותיבת ההילוכים יחד, והסידור הרוחבי אפשרו להקטין את גובה המכונה. אז זה נראה כמו "טייגר" -2 בוגר מאוד, אבל עם צללית נמוכה בהרבה.
  עם שריון הרבה יותר עבה וזוויתי, ה-E-75 השתלב במשקל של 75 טון, עם מנוע של 1250 כוחות סוס. מה שהפך אותו לנייד ואמין למדי. לטנק הבריטי היו שני סוגי תותחים. רובה 105 מ"מ 100 EL למלחמה בטנקים של האויב, ו-128 מ"מ 55 EL, תותח רב תכליתי יותר. לצריח היה שריון משופע חזיתי בעובי של 252 מ"מ, ושריון ירכתיים באורך 170 מ"מ היה גם משופע. לגוף הספינה היו 200 מ"מ של שריון בחלק העליון בשיפוע של 45 מעלות, ו-160 מ"מ בתחתית בשיפוע של 45 מעלות. דפנות גוף ב-120 מ"מ ועוד מגנים של 90 מ"מ.
  כך, במשקל של 75 טון, יצרו הגרמנים מכונה שאינה נחותה מהמאוס בשריון ובחימוש, אם כי עם אקדח אחד.
  ה-E-75 לא חדרו תותחי נ"ט סובייטיים, אפילו אל הצד, וללא ספק קיבל עדיפות של היטלר על פני כל שאר הטנקים מסדרת E.
  עד כה, ברית המועצות קיבלה רק את IS-3, שמוגן טוב יותר במצח המגדל, אך קשה יותר לייצור. אז סטלין הורה שלא להוציא את ה-IS-2 ו-T-34-85 מהייצור לעת עתה.
  בקיץ הופיעו לראשונה טנקי E-75 גרמניים בחזית. הם התגלו כמכונות יעילות מאוד.
  במקביל, לנאצים היה רכב קל ME-1010 עם כנפיים ששינו תנופה, דגם ME-262 X מתקדם יותר ורכב XE-262 חמוש יותר ומהיר יותר וניתן לתמרון. לוחם העם היה ראוי לכל שבחיהם של המעצבים. וגם מפציץ הסילון Yu-287, שהראה אווירובטיקה ענקית. כמו גם המותג Arado.
  הגרמנים הצליחו להתקדם בקיץ באוקראינה, כבשו מחדש את הדונבאס. ואז, בסתיו, הם לקחו את קורסק, והתקרבו לוורונז'. הכוחות הסובייטים נסוגו מעבר לדון וניסו לבסס שם הגנה. החורף הגיע.
  דיפלומטים גרמנים עשו מאמצים לכלול את טורקיה במלחמה.
  כאן חגו והבטיחו הרים של זהב.
  סטלין, שהרגיש שקשה לברית המועצות להתנגד לטכנולוגיה הגרמנית החדשה, ויצירת טנק T-54 חדש עמדה בפני קשיים מסוימים, הציע לנאצים הפסקת אש.
  היטלר בתגובה דרש למסור את לנינגרד ואת קרים, וכן לספק לחם, שמן וחומרי גלם אחרים בחינם! ולהחזיר שבויי מלחמה ולהעביר חלק מהזהב לברית המועצות.
  סטלין הסכים להכל מלבד כניעת לנינגרד.
  הנאצים התקדמו בחצי האי קרים בחורף. הם כבשו כמעט את כל חצי האי, מלבד סבסטופול. הצבא האדום ניסה להתקדם במרכז ובצפון, אך שוב ללא הצלחה, לאחר שספג אבדות אדירות.
  במרץ 1946 הסכים הפיהרר לבסוף לשביתת נשק לתקופה של שלוש שנים. ברית המועצות, כמובן, סיפקה לרייך השלישי חומרי גלם חינם, והעבירה חלק מהציוד של מפעלים צבאיים.
  והנאצים פנו למערב. פצצת האטום עדיין לא נוצרה, ויפן החזיקה מעמד נואשות נגד אמריקה. על כל אי באוקיינוס השקט, קרב עז היה בעיצומו.
  מלכתחילה, היטלר הסכים עם פרנקו והחיילים הגרמנים כבשו את גיברלטר בסערה מפתיעה. אחר כך הם נכנסו למרוקו. הבסיס הבריטי במלטה הובס ונכבש בנחיתה. הנאצים פלשו לאפריקה.
  חזקים מאוד והטייסים שלהם הפכו: אלבינה ואלווינה. הבנות הצליחו לעקוף את האפמן ולהיות הראשונות להתגבר על המחסום של חמש מאות מטוסים שהופלו בחזית המזרחית.
  ובמערב, הם לגמרי שטנים חשופות רגליים בביקיני הפכו לסופת רעמים עבור מכוניות אמריקאיות ובריטיות.
  וגרדה עם צוות הטנק שלה, על ה-E-75, נסעה דרך אלג'יריה. הבנות הן מחזיקות השיא במספר כלי הרכב ההרוסים בחזית המזרחית, לפני ויטמן.
  הלוחמים החלו להילחם מבליטת קורסק, והראו את המעמד שלהם. למרות שלא חכם במיוחד היטלר הטיל ספק בכך שנשים מסוגלות להילחם. אבל גרדה, שרלוט, כריסטינה ומגדה חוללו פלאים על הפנתר. הם היו צוות הטנק השני אחרי ויטמן שקיבל פרס גבוה: צלב האבירים של צלב הברזל עם עלי אלון, חרבות ויהלומים. וגם צלב הצטיינות צבאי בזהב ועם יהלומים.
  הבנות הולכות לעצמן ושרות:
  אנחנו נשמיד את כל העולם בלי הרייך,
  למטה לתחתית ואז...
  נבנה עולם חדש, חדש,
  מי שלא היה אף אחד, הוא יהפוך להכל!
  במקביל, גם הלוחמים מצחקקים, חושפים שיניים. ולירות בעצמם שוב...
  הם הפילו טנק אנגלי, והם שואגים:
  - אנחנו סופר!
  גרדה לוחצת על כפתור הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות, קורעת את הצריח מהשרמן וצועקת:
  - אני אלה לעתיד!
  ואז כריסטינה מפילה את הטנק באצבעותיה החשופות וצווחת:
  - גם לי יש סופר ילדה!
  ואז היא יורה, מרסקת את המכונית של שרלוט וצרחה:
  - אבל פסארן!
  והפגז הבא גמר את מגדה האנגלית. בנות הן באמת סופרמן.
  ולמען האמת, כולם מנצחים ללא יוצא מן הכלל. נהג להרטיב את כל האויבים, ומקום בגיהנום וכמובן!
  לוחמים עובדים בשביל עצמם ויורים. אל תרחם על היריבים שלך.
  כמה אלפי בריטים ואמריקאים נכנעו. הגברים נופלים על ברכיהם ומנשקים את הבנות על רגליהן היחפות והמאובקות.
  כך מתנהל המאבק... אלג'יריה נפלה, והגרמנים כבר בלוב. כמובן, הם מנצחים במשחק. אין להם מכשולים.
  הגרמנים כבשו במהלך קיץ 1946 את כל צפון אפריקה, והלכו לתעלת סואץ. לפשיסטים יש נשק אדיר: מטוסי דיסק שאי אפשר להפיל. גם הבריטים וגם האמריקנים נשברו תחת זה.
  בסתיו עבר הוורמאכט לסודן ולמזרח התיכון. הבריטים והאמריקאים נפלו כמו אגוזים סדוקים.
  בסתר הם ניסו לנהל משא ומתן עם סטלין. כאילו, פתח חזית שנייה.
  הדיקטטור האדום ענה בהתחמקות... במהלך הסתיו כבשו הגרמנים את כל המזרח התיכון, ואת רוב אפריקה, והגיעו עד קמרון. ובחורף עברו כוחות גרמנים לאיראן והלאה להודו. ארץ הפילים נכבשה. ואז הנאצים התקדמו לדרום אפריקה באביב, ולבסוף השתלטו על היבשת השחורה.
  ביוני 1947, נחתה בבריטניה בעקבות... הכוחות הנבחרים של הוורמאכט השתתפו בקרבות.
  לראשונה נבדק מיכל פירמידלי שהראה הגנה מעולה מכל הזוויות ומהירות גבוהה.
  צוות הטנק של גרדה נלחם בו. הבנות התגלו כמגניבות במיוחד וכלביות גרייהאונד....
  הם ארזו חבורה של טנקים ורובים.
  גרדה ירתה, הפילה את התותח האנגלי ושרה:
  - אויבים לא יעצרו אותנו!
  וכמה שהוא צוחק!
  גם שרלוט חושפת שיניים וחורקת:
  - נכבוש את כיסוי היקום!
  וגם הטנק ייסחף.
  לאחר מכן, כריסטינה תטפח, נוהמת בזעם:
  - מגפיים נוצצים בצעדה!
  וגם לטאטא את המגדל!
  ואז, כשמגדה ירתה, היא הפילה הוביצר אנגלי וקרקרה:
  - טיסה מיידית!
  לוחמים בגובה אדיר.
  ואלבינה ואלווינה ממהרים לשמיים ומסיימים את הציוד האנגלי והאמריקאי. הם מרסקים את הפריץ בעזרת רגליים חשופות ומסותתות ושרים לעצמם:
  - אפריקה מסוכנת, כן, כן, כן!
  אפריקה היא נוראית - כן, כן, כן!
  אל תלכו ילדים! לטייל באפריקה!
  אז הוא חבט, לקרב אחד חמישים מטוסים לשניים.
  כך לוחמי האויבים מוחצים אז בביטחון.
  בריטניה נפלה תוך שבועיים. וחיל המצב הלונדוני נכנע. אז הרייך השלישי ריסק את יריבו המסוכן.
  אבל ארצות הברית עדיין נשארת... לאחר שהתאחדה עם היפנים ובעלת משאבים רבים, הגרמנים מתחילים ללחוץ על האמריקאים... באוגוסט 1947 נחתו הנאצים באיסלנד וכבשו את האי הזה, כשהם מתקרבים לאמריקה.
  להשיג את ארה"ב זה לא קל. אבל הפשיסטים ביססו דריסת רגל באמריקה הלטינית ובונים את כוחותיהם. אבל המלחמה נמשכת זמן רב. בחורף התנהלו קרבות בים ובאוויר. ובאביב 1948 ניסו הגרמנים להגיע לגרינלנד. והם הצליחו... בקיץ כבר שלטו הנאצים בקנדה. אבל הלחימה הייתה עזה...
  מתקרבים יותר ויותר לארה"ב. אבל אז הבנות הסובייטיות נמצאות בכוננות.
  חמש בנות נטשה, מירבלה, אנג'ליקה, סבטלנה, אולימפיאס הגיעו לאמריקה כדי להילחם כמתנדבות נגד המוני הרייך השלישי. כל חמש הבנות מאוד יפות ויודעות אנגלית. סטלין-פוטין סירב לשלוח את כל גדוד הנשים, כיוון שהדבר יהיה מנוגד לתנאי השלום שנחתמו עם האימפריה הפשיסטית. ברית המועצות הייתה צריכה לקנות זמן בכל מחיר בזמן שהנאצים תקפו את ארצות הברית.
  חמש הבנות הן מתנדבות: הן עברו את כל המלחמה, מברסט ובאג ועד אורנבורג. והם נלחמים בנאצים בצד השני של כדור הארץ בבירת הונדורס.
  טגוסיגלפה הוא אחד ממעוזי ההגנה העיקריים, בניגוד להמון ססגוני. גם ההמון היפני וגם האסייתי טיפסו על ההשתוללות. הגרמנים עצמם לחמו רק בטנקים, וחיל הרגלים היה כולו מעמים לא-אריים. אסייתים, שחורים, ערבים נדחקו קדימה.
  נטשה ירתה, כרתה שני אפריקאים וצייצה:
  - רק עדר של ג'ינגיס חאן!
  מירבלה הזהובה, לאחר שגזרה שלושה אינדיאנים בפרץ אוטומטי, הרימה את רגליה החשופות והשזומות למעלה. והיא אמרה:
  - אנחנו טוחנים בשר תותחים!
  שבר מרימון עף וסטר למירבלה-זויה על עקבה החשוף והעגול. בנות נלחמות באופן מסורתי בביקיני ויחפות. וכשהיא פוגעת בחדות בסוליה מחוספסת וילדותית, זה כואב.
  היפהפייה קרצה וירה שוב... מירבלה רזה מאוד, בגובה בינוני עם גזרה מושלמת.
  נטשה גבוהה יותר, בעלת דרגת רב סרן, ואפילו גיבורת ברית המועצות. אבל גם ביקיני כמעט עירום, בקושי מכוסה. שזופה מאוד, אבל שערה לבן. ונטאשה יורה בצורה מאוד מדויקת. והוא אוהב לזרוק רימונים ברגליו היחפות.
  אנג'ליקה היפה יורה, מפילה ארבעה ערבים במתפרץ. שערה אדום, או ליתר דיוק אדום נחושת, כמו כרזה פרולטרית. וכשהרוחות נושבות, זה כמו דגל המהפכה. הילדה נוצצת בעיניה האזמרגד, כמו כוכבים. וסוחף באכזריות אויבים.
  סבטלנה גם בלונדינית. ויורים במקלע. הילדה הניחה את רגליה היחפות, ונתנה סיבוב. חמישה לוחמים שונים הושלכו, ועפו מתוך החזה והבטן של יריבים, מזרקות דם ארגמן.
  סבטלנה, ליקקה את שפתיה המלאות, צייצה:
  מלחמה היא אוויר לריאות...
  הילדה, שוכבת, זורקת רימון ברגל יחפה. יש פיצוצים. כמה חמושים עפים לכיוונים שונים.
  אולימפיאס היא ילדה גדולה יותר וחזקה יותר. שיערה חום בהיר. אישה כפרית, צעירה, טיפוסית עם דם וחלב. חזק מאוד פיזית ויורה טוב.
  כאן שוב נותן את התור. ושכירי החרב הפשיסטים המתים נופלים.
  ירי אולימפיאס, אומר:
  - בסדר, בסדר, איפה היית? מאת סבתא! - ירתה הילדה, משכיבה שלושה לוחמים נאצים מזוקנים והוסיפה. - מה אכלו - דייסה! מה הם שתו? ברז'קה!
  הבנות במגננה. הם לא נותנים לנאצים להתקדם. ושירים ידידותיים שואגים:
  - נהרוס את כל עולם האלימות,
  למטה לתחתית ואז...
  נבנה עולם חדש, שמימי -
  מי שלא היה אף אחד, הוא יהפוך להכל!
  נטשה שוב זורקת רימון ברגל יחפה. מפוצץ חיילים רגליים מתקדמים. זה נעשה חם יותר. הנה מגיע ה"אריה" הידוע לשמצה -2. ולידו E-50 מתקדם יותר. קליעים מתפרצים. תלשה את ראשה של אמריקאית שחורה, והיא התגלגלה.
  מירבלה עלתה על הקרש הבוער, וכפות רגליה הקשוחות בקושי חשו את חום הלהבה.
  היפהפייה הזהובת ירה וגרגרה:
  - ומי יעצור את זרימת הנהרות המטורפים...
  מירבלה ירה שוב, הפילה את האפריקאי מהשריון של ה-E-50 וצייצה.
  - האלומה מהפוצץ תפגע במקדש, אדם נעלם בהבזק מרושע!
  הילדה ירתה שוב. היא הבזיקה את רגלה החשופה, השזופה והחיננית באוויר. רימון עף לעברה. היפהפייה זהובת השיער הביטה בזריזות את ההווה בסוליותיה החשופות, כמעט ללא אבק. הרימון עף אחורה. מיהר בשורות החמושים של הרייך השלישי. נראה היה שאבטיחים נופלים מהמשאית הנשברת. כל כך הרבה דם זרם.
  מירבלה צייצה:
  - הילדה נכשלה בבחינה, והרייך הארור בא. להיטלר כנראה נמאס לחיות, והיופי שלו אכל באופן מפורסם!
  אנג'ליקה היא גם לוחמת, לא פספוס. הוא משרבט לעצמו ממכונות ירייה, ומשפטים, מפזר גופות:
  - לכף של אמא! לכף של אבא! ובשביל קובה סקופ! ובמיטה על החבית!
  יפהפייה עם שיער אדום-נחושת משגרת מטוס עץ ברגל יחפה. הוא טס ישר לטנק הגרמני המאסיבי "אריה". שבו על לוע של תותח 105 מ"מ והוא מתפוצץ. הנשק לא תקין.
  הגרמני מסתובב ונאלץ לזרום בבושת פנים. אנג'ליקה, משפשפת את רגלה בשבר מבנה, אומרת:
  - אין כוח - אתה צריך שכל! אתה חייב לעשות רעש!
  ושוב, הילדה יורה בצורה מדויקת מאוד. שערה האדום הוא כמו להבה של לפיד אולימפי. בחורה מושכת. בצבא האמריקני היא כבר הצליחה להבחין בעצמה, כשהיא מציגה מזג זועם. זה היה טוב במיוחד להתחיל טריקים עם אפרו-אמריקאים. הם כל כך יוצאי דופן ויפים.
  אנג'ליקה, לעומת זאת, משמידה גם שחורים הנלחמים בצבא הרייך השלישי. מה כבשה גרמניה את כל אפריקה. נסו לעצור כוח כזה.
  ה-E-50 הוא הטנק האחרון, עם מנוע טורבינת גז, ושריון צד וחזית עבה. אי אפשר לקחת את זה עם רימון. אנג'ליקה זרקה מתנה בכף רגלה היחפה, הפילה כמה חיילי רגלים וצייצה:
  - אה, אתה שריון טנק אמין, ממישהו שמתכוון לנשוך... רק אתה יודע את הכוח... נייה, אתה יכול לבעוט רק עם סוס פלדה!
  גם סבטלנה ירה בצורה מדויקת מאוד. והיא העדיפה לזרוק רימונים ברגליים. גם אצבעותיה החשופות עיקמו את דיסק הפלדה. העצה התעופפה וחתכה את גרונם של שני חמושים פשיסטים. הם הפילו את המקלע, ועכשיו פרץ עבה של קליבר גדול חתך דרך שלשלאות ההמון. שורה שלמה של לוחמים זרים שגויסו בפשיטות לצבא הרייך השלישי.
  סבטלנה צייצה:
  - המזל הוא הפרס לאומץ! שיר אחד מספיק! לשיר רק על הבית!
  אבל עד כה, היפהפייה לא הספיקה להתגעגע הביתה. אמנם יש מעט מאוד מתנדבים סובייטים בצבא האמריקאי. סטלין-פוטין לא רצה לזרוח, כדי לא לתת להיטלר אחר כך סיבה להאשים את רוסיה בהפרת תנאי שלום הקש.
  חמש בנות - הטובות ביותר בגדוד הנשים, הוזהרו שאם ייתפסו, אזי המולדת תצטרך לוותר עליהן. והבנות צריכות במקרה זה לכסח על שכירי החרב הטריוויאליים שנשכרו תמורת כסף.
  גם סבטלנה וגם נטשה, וגם בנות אחרות מבינות שאם הן ייתפסו, מחכים להן עינויים נוראים. אז הם החליטו בכל מקרה לא לתת להם חיים לנאצים.
  מטוסי תקיפה גרמניים טסים מעל עמדות החיילים האמריקאים. לא ציפו שהתנגדות עיקשת כזו תפגוש אותם בבירת הונדורס, הנאצים קצת התעצבנו.
  תעופה תגובתית ותקיפה חזקה. טילים עפים, רובים פועלים.
  חיילים אמריקאים מתים. אולימפיאדה נפגע גם מרסיסים בכתפו הבשרנית. יצא דם. הנערה הגיבורה חילצה פיסת פלדה עם שיניה, ירקה דם. ואז שוב נחבט מתת מקלע מגושם. נופלים שכירי חרב זרים. כמעט כל הילידים כאן, רק המפקדים שלהם הם גרמנים, וגם אז לא תמיד. נכון, בטנק ה-E-50 המודרני ביותר, הצוותים הם לגמרי גרמניים. לרכב יש מהירות ותמרון נאותים. ובכן, זה לא השינוי המושלם ביותר עד כה - הוא שוקל שבעים וחמישה טון. הקירות מתפוררים מתחת למסילה. בדרך כלל זה עשוי בשלוש גרסאות עם תותח 105 מ"מ, עם אקדח סער 180 מ"מ ומשגר רקטות בקוטר 400 מ"מ.
  ולכל שינוי יש משימה משלו. הנה הטנק הזה עם אקדח סער, מתאים יותר לתקיפת ערים. וזה לא כל כך קל להרוס אותו. אולימפיאדה עושה את אות הצלב, ובאצבעותיו החשופות תופס רימון נ"ט עם רגלו הגדולה, אך החיננית, בעלת הצורה היפה. עכשיו אתה צריך לזרוק את המתנה ישר לתוך הקנה כדי להשבית את הנשק של המסטודון . חמישה מקלעים מכסים טנק גרמני ומודרני, ולא כל כך קל להתקרב אליו.
  אולימפיאס חזקה מאוד, ורגליה דמויות הסוס משליכות רימון רחוק. אבל זה לא תמיד מדויק. בכל מקרה, לפגוע במטרה כמו קנה של תותח 180 מ"מ. לילדה הגיבורה יש ספקות. ופתאום מתגעגע.
  הו, אם השותף הוותיק שלהם אולג ריבצ'נקו היה איתם, אז החלוץ האמיץ הזה היה מעלה משהו.
  אבל הילד נספה בקרבות על וורונז'. הבנות לא ידעו את גורלו העתידי. אבל גורלו של הממציא החלוץ באמת התברר כבלתי מעורר קנאה. בתחילה, אולג ריבצ'נקו עונה באכזריות, בניסיון לחטוף סודות. לאחר העינויים, ילד בן אחת עשרה הגיע למכרות. העבודה איומה, וקשה ביותר. אבל החלוץ הסובייטי, קטן אך חוצץ, התגלה כעקשן.
  הוא הצליח לשרוד, ואפילו דרך מבוך המוקשים החליט להימלט. ואולג ריבצ'נקו הצליח לצאת. הילד הסתובב זמן מה בבלקן, עד שהצטרף למחלקת הפרטיזנים המקומית. שם הפך לקשר ולחבלן.
  עדיין הייתה תנועת פרטיזנים מפותחת למדי בבלקן. בין השאר גם בגלל ששירות הכיבוש בוצע על ידי איטלקים, רומנים, בולגרים, אלבנים - שאינם מוכנים לקרב כמו היחידות הרגילות של הוורמאכט.
  אבל הפרטיזנים עדיין מתו הרבה. במיוחד מתקיפות אוויריות. והפטריוטים של יוגוסלביה נאלצים להסתתר בהרים, ביערות, או במקרה הטוב בכפרים קטנים. מספר רב של מפקדים כבר מתו. גם השלום שנחתם עם ברית המועצות החמיר את המצב. כעת החלו להגיע לבלקן אוגדות ענישה חדשות, שביצעו סידורים מסיביים וביצעו טיהור של האזור.
  אולג ריבצ'נקו נאלץ לטפס עמוק יותר ויותר אל ההרים יחד עם הפרטיזנים.
  אולימפיאס, למרות שלא ידעה את גורלה של האהובה האוניברסלית שלהם, נאנחה בכבדות. אחר כך לחצה את הרימון חזק יותר באצבעות רגליה החשופות והנערות, ובכל כוחה השליכה אותו לעבר טנק האויב. E-50 בדיוק ירה ירייה, ירה טיל קטלני.
  אולימפיאס אפילו רעדה, והיא נפלה על ברכיה. אבן מרצפת שנקרעה מהמדרכה פגעה בראשו, והעקב החשוף נשרף ממתכת לוהטת. הילדה שפשפה את ראשה ההמום, בשיער מאובק.
  הרימון עף, כמעט נגע בקנה, ופגע במצח הנטוי של המכונית. היה פיצוץ... אבל כמובן, 250 מ"מ של שריון חזיתי, ואפילו בזווית, לא יכול לחדור לרימון.
  אולימפיאס ריסקה את אגרופה לתוך האבק והעלתה ענן שלם של חול. ואז היא שאגה:
  - הרוג אותו, הרוג אותו! אתה מבקיע שער בשער!
  הילדה טפחה על השוק שלה על האספלט הסדוק. שבר נתקע ביבלות העקב. העור על סוליות הנערה היה עבה כמו היפופוטם. היא חיה במשפחה ענייה, וכמעט מעולם לא נעלה נעליים מלידה. עם זאת, רגליה מזה לא נראו מחוספסות כלל בצורתן, אלא היו שזופות, חינניות, מפתות.
  האולימפיאס, לעומת זאת, הפחידו מעט את הגברים עם הצמיחה הסאז'נית שלהם, והשרירים החזקים, כמו גם באגרופים עם פרקי אצבע בולטים. אבל דמותה של הילדה-גיבורה היא החביבה ביותר, וירכיים רחבות שולבו עם מותניים דקות יחסית, ולחיצת הקלה. רק בבגדים, בגלל החזה הגדול, האולימפיאדה יכולה להיראות עבה. בביקיני היא נראית כמו ספורטאית עם חזה.
  עצבנית, הילדה זרקה שוב את הרימון, הפעם מכוונת לעבר הפסים. אבל ההווה הקטלני פגע במגן עבה ומשוריין - מכסה את הגלילים.
  אולימפיאס בעצבנות דחפה את עצמה באגרופה אל הסנטר. זה גרם ללסת שלה לכאוב. והילדה הגיבורה קיללה:
  - אני מכסח כמו חרמש!
  גם סבטלנה ניסתה לפגוע בטנק המסוכן, אך הרימון שנזרק ברגל של הילדה פספס קלות. והבלונדינית התחילה להרים במכונית. אבל אז הופיעו שני טנקים נוספים - "לב", ו"פנתר" -2, הם ירו על כל הגישות במקלעים. הייתי צריך להיות זהיר במיוחד.
  שרמן האמריקאי עשה ניסיון להתקרב לכלי הרכב הגרמניים. הייתה לו הזדמנות לפגוע ב"פנתר" -2, רק על הסיפון. אבל את הגרמני לא קל כל כך להונות. יתר על כן, הצללית הגבוהה של השרמן גורמת לו להבחין ממרחק רב.
  "פנתר" -2 ירק פגז, ונחת ישירות על מצחו של האמריקאי. המכונית הגבוהה נשברה לשניים. ונדלק כמו נר חג המולד.
  סבטלנה אמרה בעצבנות:
  - הו, כמה חלשים הטנקים שלך... עדיף להיות יותר טכניים, תהפכו ליאנקים!
  אבל נטשה, הלוחמת המנוסה ביותר, הצליחה להתקרב לפנתר. היא זרקה רימון... ולוע הארוך של מכונית גרמנית התפתל לצופר של איל.
  טנק "פנתר"-2, שוגר בסדרה ב-1943. בשינוי המאסיבי האחרון, יש לו שריון קדמי של 150 מ"מ, שריון צד של 82 מ"מ בזווית, ותותח 88 מ"מ עם אורך קנה של 71EL. משנת 1945 החדש היה אמור להפסיק את ייצורו לטובת דגם E- 50 מתקדם ומוגן יותר. אבל לעת עתה הטנק הזה נלחם. עם משקל של 51 טון, למכונית מנוע של 900 כוחות סוס המספקים לה ביצועי נהיגה טובים.
  ועכשיו, לאחר שקיבל נזק, הפנתר -2 מסתובב ועוזב. נטשקה מצליחה לזרוק עוד רימון ברגל יחפה. שברו את הגלילים. ומהירות המכונית הגרמנית האטה בצורה ניכרת.
  נטשה אומרת במבט משמח:
  - זה להיט! הבעיטה שלי היא מתנת אלוהים!
  והילדה הראתה לגרמנים את אפה. אבל פרצי אש מקלעים זרמו מה-E-50. והכדורים שרקו על שערה הלבן, המלוכלך משהו, של נטשקה. אחד הכדורים אפילו חתך קווצת שיער. הבחורה הגדולה אפילו הרגישה קצת מתקתקה.
  נטשה צייצה:
  - אם אתה רוצה להיות כמו פיל, קבל שודד בבית משוגעים!
  הילדה הרימה את הגדיל החתוך שלה עם בהונותיה. שערה של נטשה משיי, בצבע פנינה, אך מעט מאובק. ובכל זאת כל כך רך. הילדה דרסה אותם על סוליותיה. קצת מתקתק ונעים.
  נטשקה נזכרה איך הבחור ליטף אותה. הידיים שלו התחילו גם מהסוליות, עולות גבוה יותר עד הירכיים, והמקום הרגיש ביותר. כשגבר צעיר ונאה מלטף אותך, זה מאוד נעים. נטשה כמעט אהבה אותו. היא אהבה את משחק האהבה, ועוררה מגע של גוף גברי שרירי. אבל אהבה אמיתית ורומנטית, כשאתה משתגע מגבר, לנטשה לא הייתה. היא כבר שינתה הרבה חברים. רבים מאנשיה מתו בקרב.
  אפילו זו הייתה קללת המלחמה. וכאן באמריקה, יש בחורים שריריים ושחורים. ואיתם הכל כל כך יוצא דופן.
  נטשה ירתה, ירתה בשחור. מעט מצטער עבור הילד האפריקאי. היא הרגה אדם שנלחם למען אינטרסים זרים לו. אחרי הכל, הגרמנים הם גזענים. הם מסתכלים על שחורים, כמו עבדים. אבל במקביל, אפריקאים נרשמים בדיוויזיות הזרות של הוורמאכט הנפוח.
  נטשה הכינה מעין תאנה באצבעותיה החשופות והראתה אותה לנאצים. כן, אומת הגרמנים עצמה אינה נושאת כאן נזק. טנקים הם שריון עבה מכדי לחדור אליהם רימון או בזוקה. אבל היחידות הילידים גוססות.
  נטשה זורקת רימון לעבר ה-E-50. היא הניפה את רגלה החשופה והשזופה וזינקה וסובב את ירכיה. והרימון עף בקשת גבוהה. בהונות חשופות השאירו תחושה של נגיעה במתכת. ואז הרימון התפוצץ.
  נטשה לוחשת:
  - אלוהים יברך אותנו!
  רוח לוהטת נשבה על הילדה, כאילו גבר יפה תואר נגע בה. נטשקה קראה ספר על טרזן, והיא באמת רצתה שהאיש הספציפי הזה ישחק איתה. הייתי מלטף את החזה החשוף שלי בידיים חזקות.
  הרימון פגע בלוע, אך התפוצץ באיחור ועף מהמתכת. השברים נקשו כמו אפונה על שריון. נשארו רק שריטות!
  נטשה הוציאה רימון נוסף. אבל ראיתי שזה אנטי-כוח אדם. והנגמ"שים נגמרו.
  הילדה נהמה ברוגז. אבל כדי לא לבזבז זמן, היא הניחה אותו באצבעותיה החשופות. היא פתחה את רגלה, כופפה את פלג גופה, ואז יישרה אותו וזרקה אותו לעבר חיל הרגלים.
  חצי תריסר חמושים עפו למעלה כמו כדורי פינג-פונג. הכוסות של אחת מהן עפו, והשברים עפו כמה מאות מטרים, הלכו לאורך גבה של נטשקה. החזייה התפוצצה, ושדיה היפים של הנערה הגדולה נחשפו.
  הילדה כיסתה אוטומטית את תותי הפטמה שלה. אבל אז היא הבינה ממי היא מפחדת. והיא נענעה שוב את האקדח שלה. היא נתנה סיבוב ונסוגה מעט לאחור.
  חייל רגלים אמריקאי ירה בזוקה. הפגז פגע בטנק הגרמני בצד המשופע, אך 160 מ"מ של שריון שרדו, שמשקפים את האנרגיה ההרסנית. הגרמני ירה בחזרה. תותח הקליבר הגדול שלו בקע את החומה.
  נטשה ניסתה לקשור את רצועות החזייה שלה. הילדה חשבה שכנראה זויה קוסמודמיאנסקאיה נהגה רק במכנסיים קצרים בקור. בסרט הסובייטי היא צוירה בחולצה או אפילו בדמות שמלה. האחד הוא רק מחווה לצביעות. למעשה, הנאצים, כדי להשפיל יותר את הילדה השבויה, כנראה הפשיטו אותה. כן, והחיילים הגרמנים הרעבים כנראה רצו לראות בחורה יפה ומפותלת עירומה.
  אז בסיפור האמיתי, הילדה הגיבורה לא יכלה לכסות את החזה שלה, אז ידיה היו קשורות מאחורי גבה. אבל היא לא התביישה והסתכלה בגאווה. נטשקה ידעה היטב מה זה ללכת יחפה בשלג. היא הייתה מוקשה, ואהבה לגעת בשלג בסוליותיה החשופות. נטשה אהבה את זה ונהנתה. אבל זה כבר מוקשה על ידי שנים של מלחמה. ולזואי הצעירה והעירונית, כנראה שזה כואב. הסוליות הן כמו גחלים בוערות.
  נטשקה עצבנה זרקה את החזייה וצעקה:
  - בושה היא מושג בורגני! האישה הסובייטית לא מפחדת מכלום ואינה מתביישת!
  הילדה שוב החלה למסמר ממקלע, או יותר נכון תת-מקלע. המתכת התחממה, אחרי הכל, הונדורס היא האזור הטרופי, שם, בפברואר, יכול להיות חם מאוד. האצבעות של נטשה מתחממות. חייב להופיע. היום 23 בפברואר. זה היום של הצבא הסובייטי וזה מצריך להילחם בכל שקט וזעם סביר.
  נטשקה חתכה חמישה נוספים בכדורים, ובטעות שרפה את לחיה על העכבר האדום הלוהט של המקלע. באופן לא נעים, כמובן, שלפוחית התנפחה.
  נטשה קיללה:
  - נו, אלוהים, מדוע יצרת לי ולמדינתי כל כך הרבה בעיות!
  השלפוחית גירדה... הלחי של הילדה היא מקום מאוד רגיש. הילדה ניסתה למצוא משהו קר למרוח על הכדור הנפוח. אבל נסה למצוא לפחות משהו מגניב. בעיר הלוהטת הזו יתרה מכך, מזג האוויר בהיר, והרוח הדרומית נשבה.
  ברור שנטשה לא רגועה. אולימפיאס זורקת רימון ממרחק רב, אך שוב ללא הצלחה. וכוחות הסער כבר עפים בשמיים. לכלי רכב גרמניים יש שריון חזק ומהירות גבוהה.
  מטוסי סילון מגיעים בגלים, וזה כאילו הם כורתים רצועות פשתן.
  נטשה התחבאה בסדק. רקטות פיצול פרצו מלמעלה. הילדה הרגישה חתיכות חצץ נופלות מלמעלה עם מחטים. זה דגדג את צווארה החשוף. גם פטמותיה של היפהפייה נדקרו.
  נטשה לחשה:
  - זה עיסוי... אבל לא קוסאז'!
  הילדה הרגישה כמה כואב לגרד את גופה כמעט עד הראש. וזה כל כך חם, ורקטות סילון מתפוצצות מוסיפות לחום. והאם זה אמבטיה?
  נטשקה זכרה אמבטיה רוסית טבעית, עם מטאטאי אשוח. איך דחסו אז את הילדה.
  כזה כאן אקזוטי הופיעו תחושות.
  נטשה, כדי להתעודד, שרה:
  - אהבה ומוות! טוב ורע! מה קדוש, מה חוטא! נגזר עלינו להבין!
  הילדה קמה, התנערה מכל הלכלוך והפסולת הדביקים האלה.
  נטשה נהמה:
  - הו, אתה תקבל את היטלר בקרניים!
  והרב-סרן ירתה קו לעבר חיילי הרגלים שניסו להתרומם להתקפה. כמה חמושים שגויסו בגיוס נפלו. נטשקה ניגבה את פניה המלוכלכים, עיניה צרבו. הלוחמת ירקה והצטלבה.
  שוב פתחו באש ממכונות ירייה, החמושים זחלו. גם אנג'ליקה האדומה זרקה רימון ברגל יחפה. ההווה קפץ ופגע בנאצים. עשרה בני אדם נהרגו.
  הג'ינג'י שר:
  - יש הרבה טוב בעולם, רק שהוא מכוסה בשלג!
  והילדה פתחה באש מתת-מקלע, רק כשהיא לא משתמשת בידיה, אלא באצבעותיה המיומנות, ברגליים יחפות.
  אנג'ליקה ירתה במדויק ויללה:
  -מכה! מכה! עוד להיט! עוד מכה והנה... שד אדיר, מתנת אלוהים, עושה חתך עליון!
  ובידיה זרקה הילדה רסיסי זכוכית. היא הכתה את הנאצים וצייצה:
  - ולמי שלא רוצה לחיות בשלום... אנחנו עושים להם חרא-קירי!
  היפנים באמת הופיעו. הלוחמים צרי העין האלה. ובכן, איך לא לעשות כזה הרא-קירי.
  אנג'ליקה פרקה את הקליפ של המקלע, הרימה את הרימון באצבעותיה החשופות וזרקה אותו לעבר הסמוראי. הם קיבלו מתנה, כמה יפנים מרוטשים, עפו לכיוונים שונים.
  אנג'ליקה הוציאה את לשונה ומלמלה:
  - אני לוחם על! והאויב הרג היפר!
  הסינים, שגויסו על ידי היפנים באזורים הכבושים של האימפריה השמימית, יצאו לקרב. לוחמי סין הלכו ללא חת, והבנות, לאחר שפרקו את תת המקלעים שלהן, נאלצו לסגת.
  שברי מתכת מיראבלה ברגליים יחפות של גבס וזכוכית. שאר הבנות עשו את אותו הדבר. זה נעשה קשה מאוד.
  הופיע השטורמלב, מכונה חזקה עם מפציץ סילון. הנה כגון dolbanet - זה לא ייראה מספיק.
  הירייה הראשונה רעמה ... סבטלנה, אנג'ליקה ואולימפיאס הושלכו על ידי גל נפץ, כמו מזרקה של לוויתן ענק. הבנות עפו כמה עשרות מטרים, ונתקעו ברגליהם היחפות היישר לתוך האש.
  משם, הבנות קפצו החוצה צרובות וחרוכות. הם הטיחו את סוליותיהם החשופות על הגחלים.
  אנג'ליקה סיננה בעצבנות:
  - השור קודם מתחת לגרזן, ואחר כך מטגנים אותם! וקודם כל טיגנו אותנו, ואחר כך מתחת לגרזן!
  ונערת קומסומול צחקה! אבל אז היא נעשתה עצובה. נזכרתי שחברתה הייתה בשבי. הגרמנים הפשיטו את הילדה הצעירה, והחלו להעלות אש על חזה העירום. כאב נורא כזה. הילדה צרחה, והעור העדין היה חרוך. הפשיסטים הללו התגלו כגזענים. הם אפילו לא שאלו שאלות, אלא בנוסף הציבו שריפה, מתחת לרגליו היחפות של השבוי. חבר הקומסומול, בסופו של דבר, לא עמד בעינויים ומת מהלם כואב.
  אנג'ליקה, שנזכרה בזה, סטרה על גחלים לוהטות. האולימפיאדה עוד לפניה. לילדת הכפר הזו יש עור שזוף, ואתה לא יכול לקחת אותה עם מפוח. למה לא ילדת סופרמן? אולימפיאס רואה בזוקה עם פגז שהופל על ידי חייל אמריקאי מת. הוא מרים אותו ברגל, זורק אותו לזרועותיו. ומכל מקום נטע.
  הקליע עף ופוגע בסיני הכפוי. הרבה צרחות וגניחות. מסה של גופות. וגפיים כרותות.
  אוליפיאדה שרה שיר עתיק:
  - והסמוראי עף ארצה! תחת לחץ פלדה ואש!
  לבסוף נגמרו הגחלים לבנות. רגליהם החינניות והיחפות קיבלו את זה.
  סבטלנה, כהרכה מביניהם, התעוותה ושפשפה את סוליותיה החשופות, בניסיון להקל על הגירוד.
  אולימפיאס, שרצה יחפה בשלג מאז ילדותה המוקדמת, לא שמה לב לזוט כזה.
  הילדה הגיבורה שרה:
  - ואתם מתארים לעצמכם ששקענו בחלב טרי.. הפרס הוא דבר שבא עם הזמן!
  והלוחמת לקחה עם רגלה חתיכת אריח סדוקה וכבדת משקל. אוחזת בו בעקשנות באצבעותיה החשופות והנערות, היא סובבה אותו ושגרה אותו לעבר האויב. שלושה סינים היו קורבנות של הווה של המוות, ראשיהם נמחצו.
  אנג'ליקה אמרה במבט מרוצה, ויורה לעבר האויב:
  אנחנו נשים מגניבות!
  סבטלנה, כדי להקל מעט על הגירוד ברגליה השרוף, או ליתר דיוק החרוכה, שרה:
  -יש נשים במולדתנו,
  מה הם נוהגים, מטוס מתלוצץ....
  עבורם, הכבוד יקר יותר מהחיים,
  זה יהיה קל להרוג את היריב!
  
  הם נולדו לנצח
  לפאר את רוס במשך מאות שנים!
  אחרי הכל, הסבים הגדולים שלנו -
  עבורם הוא אסף צבא מיד!
  וסבטלנה שרבטה מהמקלע. והיא עשתה את זה במיומנות רבה. שכולם ירגישו - מדובר בלוחם מאלוהים! אם לא מהכל יכול, אז בטוח ממאדים!
  גם נטשה ירתה. יחד עם מירבלה, הם נאלצו לסגת, והרימו קטעים מהחיילים האמריקאים ההרוגים. הבנות נפלו על הגב וירו בחזרה ברגליים - כך עשו את זה טוב יותר. והם עשו את זה בצורה מסודרת. תערובת של חיילים סינים ואפריקאים התקדמה לעבר הבנות. והלוחמים חבטו.
  נטשה שרה:
  - העולם אינו לוח שחמט...
  מירבלה הרימה את הקטע הזה, והשמידה את שכירי החרב הצהובים והשחורים.
  - והנתונים אינם עגולים אפס!
  נטשה הוסיפה לשורת הצהוב והשחור:
  - ייסורים תוקפים אותנו!
  מירבלה ירתה בדיוק של רובין הוד וצייצה:
  - והסוס ממהר אל תוך האש!
  הבנות, תוך ירי לאחור, נסוגו אל מאחורי שדה המוקשים. לוחמים סינים ואפריקאים נתקלו במתנות. הם התחילו לערער, הם קפצו ממקומם, קרעו אותם, ובלגן עקוב מדם.
  מספר טנקים של פנתר-2 הופיעו מרחוק. הם יורים, והם מפחדים לדחוף את האף. "אריה" -2 נע קדימה, גם יורק ניצוץ. והנה מיכל הלהביור "קרנף", מזיל ריר, עם קורות להבה.
  אבל האימתני ביותר הוא שטורמלב. משגר הרקטות שלו לא יורה מהר במיוחד, אבל הוא הרסני לעזאזל.
  נטשה לוחשת:
  - רוסים, רוסים - לא גורל רגוע! ובכן, למה להיות חזקים יותר - אנחנו צריכים צרות!
  ואכן, הם נלחמים הרחק מרוסיה. אבל ברור שהוורמאכט, לאחר שכבש את ארצות הברית, יחזור כדי ללחוץ על ברית המועצות. ואמריקאים לבנות הם כל כך מתוקים ויקרים.
  נטשקה שוב מסמרה, מהלהיטים שלה נדמה שהדלעות והראשים מתפרצים מתחת לאתים. הילדה מקבלת שבר על הרגל. חתך מתנפח ברגל התחתונה. היופי סדק את עצמותה וצייצה:
  - לא, המשמר לא יתפוגג,
  מבטו של בז, נשר...
  קול העם קולני -
  הלחישה תמחץ את הנחש!
  
  אני מאמין שכל העולם יתעורר
  יהיה סוף לפשיזם...
  והשמש תזרח
  הדרך, המאירה את הקומוניזם!
  באותו רגע זרקה אולימפיאדה, בכל כוחה, רימון לעבר שטרמלב. ולבנות הסובייטיות היה סוף סוף מזל. הכובע המשוריין נפל לאחור, המתנה הסובייטית עפה ישר לתוך הלוע הרחב. לשנייה הכל קפא. ואז איך זה התפוצץ. זה היה כמו הטלת פצצת אטום. והטנקים הגרמנים התפזרו לכיוונים שונים.
  הנאצים כבשו את טורונטו ובכל זאת הצליחו להיכנס לשטח ארה"ב מצפון בסתיו.
  האמריקאים נכנעו לאט אבל בטוח. לעתים קרובות הם נכנעו, וניסו להחזיק בעמדותיהם.
  אבל הגרמנים הכו אותם גם ביבשה וגם בים.
  כבר בסוף הסתיו, הגרמנים מקיפים את פילדלפיה. זכו בניצחון אחד אחרי השני ושאגו כמו לעזאזל.
  גרדה עם צוות הטנק שלה, כמו תמיד בראש. וחשף את שיניו, שובר טנקים אמריקאים, הוא שר:
  - ציפורני הנמר, כוחה של פלדה,
  הִתפָּרְצוּת...
  אנו רואים את הנאציזם נתון,
  מאירופה של ג'ינגיס חאן!
  ובאצבעות רגליים חשופות, איך ללחוץ על הג'ויסטיק. ושוב לירות על האמריקאים.
  שרלוט יורה לאחר מכן, והזריקות המדויקות שלה. ומגדה הלכה אחריה, עם כריסטינה.
  אז פילדלפיה נפלה. הגרמנים מתקדמים ובחורף הגיעו לניו יורק. ושם, איך הם ינצחו את האויב. ופצצות במשקל עשרה טון יוטלו מה-TA-500.
  טרומן לאחר שהגרמנים כיתרו את ניו יורק וושינגטון הציע שלום. בתגובה, הדרישה לכניעה ללא תנאי.
  בינואר, בעקבות ההתקפה על וושינגטון. טנקים פירמידליים גרמניים נלחמו.
  ביום הרביעי לתקיפה, חיל המצב נכנע. וחמישה ימים לאחר מכן, ארצות הברית נכנעה.
  כך הסתיימה המלחמה במערב... ליתר דיוק, היא כמעט הסתיימה. הגרמנים המשיכו להתקדם עד שכבשו את כל אמריקה הלטינית...
  עדיין הייתה הפסקת אש עם ברית המועצות. הרייך השלישי עכל שלל, יצר חטיבות חדשות. סטלין עדיין שיקם את הכלכלה ההרוסה וצבר כוח.
  בתחום בניית הטנקים, ברית המועצות לא הצליחה יותר מדי, ויצרה רק את רכב ה-T-54 ומספר קטן של טנקי IS-4. במשך זמן רב לא ניתן היה להשיג רכב הגון. וב-20 באפריל 1953, תוך ניצול העובדה שסטלין מת ב-5 במרץ, היטלר שוב תקף את ברית המועצות. נעשה ניסיון להגמוניה עולמית.
  ללא סטלין, הכוחות הסובייטים התנגדו די חלש. והכוחות לא היו שווים. בנוסף, גם יפן וגם טורקיה נכנסו למלחמה.
  חודש לאחר מכן, טנקים פירמידליים גרמנים כיתרו את מוסקבה וכבשו את הקווקז. ושלושה חודשים אחר כך כבר היינו באוראל. אבוי, כוחות לא שווים מדי. יתר על כן, יש חילוקי דעות בהנהגת ברית המועצות.
  בקיצור, לאחר חמישה חודשי מלחמה, ברית המועצות נכבשה סוף סוף על ידי הרייך השלישי ויפן.
  יתר על כן, נראה היה שהאנושות מצאה סוף סוף אחדות. אבל יש שתי מעצמות בעולם - הרייך השלישי ויפן. והיטלר ב-20 באפריל 1956 מתחיל במלחמה נוספת. תוקף את יפן.
  והבנות משתתפות בקרב. גרדה היא מכשפה שתוקפת סמוראים.
  ובנות מהצבא האדום. נטשה, אלנקה, מירבלה, מריה, אולימפיאדה, סבטלנה, אוגוסטינוס, אורורה. וזה עוד. המשותף לכל הבנות הללו - הן נלחמות יחפות ובביקיני.
  והם עושים את זה ביעילות רבה. הם דורסים את יפן... תחת מכות המועדונים הגרמניים והקואליציוניים, הסמוראים בורחים ונסוגים.
  גרדה ושרלוט נלחמות יחד על טנק פירמידלי. הבנות יורות על היפנים, מרסקות מכוניות ושרות:
  - אנחנו סופר, סופר אלופים! ואנחנו נמחץ את כל החרקים!
  גרדה לחצה על כפתור הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות, הפילה מכונית יפנית ולחשה:
  - אני לוחם שיש לו מחשב בראש!
  גם שרלוט ירתה, חתכה את המכונית של הסמוראי וצרחה:
  - והפמליה שלי, שתהיה הכי מבריקה ומגניבה!
  וגם איך ייקח ויראה את לשונו!
  הבנות הורסים את יפן... הסמוראים מאבדים את המושבות, הספינות והטנקים שלהם.
  אי אפשר להשוות טכנולוגיה יפנית לגרמנית. ולנאצים יש יותר חיילים. אז הם מאוד מוצלחים. והסמוראים עושים רק מה שהם שמחים ומראים שיניים. ליתר דיוק, הם עצובים, אבל השיניים שלהם עדיין חושפות שיניים.
  מספר חודשים של לחימה, וסין, הודו-סין ואדמות אחרות נכבשו מחדש. הנאצים נחתו ביפן עצמה.
  שם התפתח הקרב, והנאצים השתמשו בנשק גרעיני. וכל כך הרבה הרס והרס.
  כן, לא היה מזל לסמוראים! מתחת למועדון כזה הם נפלו. סוף שלם!
  ובכלל, הכל נראה מאוד מצחיק.
  בנות סובייטיות מניחות סמוראים על ברכיהן וגורמות להן לנשק את רגליהן היחפות.
  היפים זוכרים איך הנאצים אכזבו אותם. וזה מאוד מגניב.
  אלנקה ונטשה שרות:
  - הרס הוא תשוקה, לא משנה איזה כוח! כוח תמיד שתה דם של מישהו אחר! ובכן, האהבה שולטת בלב!
  וגם איך הם יפגעו בסמוראי. ואיך הם מפעילים לחץ, וממקלעים, הם יכסחו את הקו.
  אבל טוקיו כבר נפלה... המלחמה נמשכה שישה חודשים והסתיימה בניצחון הוורמאכט.
  וב-1 בינואר 1957, הגרמנים תקפו את טורקיה והביסו גם אותה. לאחר מכן, כל שאר מדינות העולם נכללו ברייך השלישי.
  הושלמה הקמתה של אימפריה מאוחדת. כבר ב-1947 טסו הגרמנים לחלל, וב-1958, ב-20 באפריל, הם נחתו על הירח. כך החל עידן הרחבת החלל. היטלר מת ב-1959, יומיים קצרים ליום הולדתו השבעים.
  זמן קצר לפני כן נערך משאל עם על הקמת המלוכה, והפירר הצליח למנות את יורשו. הם הפכו לאחד מבניו הרבים של היטלר שהושגו בהזרעה מלאכותית.
  המשטר הפשיסטי היה אכזרי, אבל הביא סדר בכדור הארץ. בהדרגה יותר ויותר אנשים קיבלו את אזרחות האימפריה.
  כדור הארץ, התפתח בהתאם לתוכנית, ושימוש בהישגי המדע, פתר בהדרגה את בעיית הרעב, המגיפות והאבטלה.
  שיעור הילודה נשלט, הפשע נלחם בהצלחה. בשנת 1974, אנשים טסו למאדים. ושנה לאחר מכן, לנוגה. בשנת 1979 על מרקורי. בשנת 1980 לירחי צדק. ובשנת 1987 הם נחתו על הפלנטה הרחוקה ביותר פלוטו. היה חקר חלל.
  בשנת 2000, קיסר גרמניה וכדור הארץ כולו, פרידריך השלישי ובנו של היטלר, העניק אזרחות של הרייך השלישי לכל האנשים על כדור הארץ. וזה הוכרז על השוויון הפורמלי של כל הגזעים והעמים.
  ובשנת 2017 החלה המשלחת הבין-כוכבית הראשונה לעולמות אחרים.
  בשנת 2019, פרידריך השלישי נרצח ופרנץ הפך לקיסר החדש. שלטונו היה קצר. שנתיים לאחר מכן התרחשה הפיכה צבאית ושושלת היטלר נפלה לבסוף. והרפובליקנים עלו לשלטון.
  הוכרז על תחיית הדמוקרטיה ומערכת רב-מפלגתית. הנאציזם גווע בהדרגה.
  ב-2030 הוא ביקש לבחור את הרכז העליון של מדינת האדם. הם הפכו לאלנקה, לוחמת מכשפות, שכבר הייתה בת יותר ממאה שנים. אבל הילדה לא הזדקנה כלל, ולא השתנתה עם השנים. כל הזמן שרירי וצעיר, רענן ויפה.
  היא הורתה על השמדת כל האנדרטאות לאדולף היטלר ועל שריפת דיוקנאותיו.
  לאחר מכן, אלנקה המשיכה בהתרחבותה לחלל... במשך מאה שנים התיישבו אנשים בחצי מהגלקסיה.
  ואז פרצה מלחמה, כשהציוויליזציה נושמת פלואור. אבל זה לא כל כך מפחיד. בני כדור הארץ, בעלי טכנולוגיות מתקדמות יותר, ניצחו.
  ואחרי כמה מאות שנים, הגלקסיה כולה כבר הפכה לאנושית וכמה שכנות.
  והנה עוד מאה שנים, והם גילו דרך לנוע בזמן. ולחלץ אנשים מהעבר לפני שהם מתים. ואז להחליף אותם עם ביו-מודלים.
  אז היטלר הודח לפני מותו, והועבר לעתיד. היה משפט של הדיקטטור הגדול בכל הזמנים והעמים. הם החליטו למצוא אותו אשם בפשעים מפלצתיים ולגזור עליו מיליארד שנות מאסר, שכן עונש מוות לא יכול להיות בתרבות-על הומאנית.
  היטלר התחדש, הפך לילד כבן שלוש עשרה, ונשלח למושבה שבה נכלאו פושעים נאצים אחרים, שהפכו גם הם לילדים.
  שם למדו, עבדו, חיו מאחורי סורג ובריח.
  על מי שהתנהג יפה הקלו תנאי המעצר: לקחו אותם לטיולים, ניתנו להם ארוחות מפנקות. לנידונים הצעירים היו חיים טובים: תאים נפרדים עם צילומי כבידה, חדרי שירותים ומחשבים, חדרי כושר ופנאי.
  נכון, יש מעט זמן פנוי והייתי צריך לעבוד פיזית - ריפוי בעיסוק לעבריינים. אבל זה לא מפחיד בגוף צעיר.
  אדולף היטלר היה ילד, ולא גדל. אבל יחד עם זאת, בריא פיזית, הרגשתי מצוין, שולחן מצוין. גם לאסירים יש זכויות אדם.
  מפעם לפעם, למען התנהגות טובה, הפיהרר לשעבר נלקח על ספינות כוכבים והורשה לבקר בעולמות אחרים.
  עם הזמן, ריפוי בעיסוק צומצם, וזמן הבידור והמשחקים גדל.
  חלפו מאות שנים. האנושות התפשטה בכל היקום. ואז, לבסוף, באה חנינה והפיהרר שוחרר. הוא לא סבל כלל, בניגוד לקורבנותיו הרבים. רק התחילה מלחמה גדולה חדשה עם ציוויליזציה של פרפרים מיקום אחר, והפיהרר לשעבר התנדב לצבא. וגרדה המקסימה הפכה למפקדת עליו, שכמו כל תושבי האימפריה האנושית, האוניברסלית, הייתה בת אלמוות וצעירה לנצח.
  
  
  המזכיר הכללי שלפין
  הסיפור השתנה מעט, והניסיון על ליאוניד איליץ' ברז'נייב התרחש ב-1965, והתברר כמוצלח. היו"ר הצעיר של הקג"ב, שלפין, הפך למזכיר כללי. בעוד קוסיגין נשאר ראש ממשלה. שלפין התחיל להדק את הברגים ולסדר את הדברים. יום העבודה הוארך, הוכנסו עונשים חמורים יותר, כולל מאסר בגין איחור לעבודה ואי עמידה בתקני עבודה.
  סטלין שוקם ופולחן האישיות הוחזר. ועוד שלל דוגמאות להידוק הברגים. המאבק בשכרות, ורפורמת קוסיגין.
  ואז רפורמת המחירים.
  ברית המועצות התפתחה אפילו מהר יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית תחת ברז'נייב, ושלפין, בשילוב אלמנטים של כלכלת שוק ושוט סטליניסטי קשה, השיג תוצאות משמעותיות. בנוסף, לאור שיעור הילודה היורד, שלפין הנהיג מסים דרקוניים על רווקים, משפחות נטולות ילדים ומשפחות עם ילד אחד. הפלות נאסרו, ואמצעי מניעה כמעט לא נמכרו.
  קצבאות הילדים גדלו.
  זה גם הוביל לשיעור ילודה גבוה יותר, במיוחד באזורים הרוסיים של ברית המועצות. גידול האוכלוסייה היה גבוה בהרבה מאשר בהיסטוריה האמיתית.
  שלפין גם בנה פוטנציאל צבאי, עוקף את ארצות הברית בכוח גרעיני, וכן, גם בנשק קונבנציונלי. והייתה גם וייטנאם... סמכותה של ארה"ב בעולם נפלה, היו קשיים עצומים בתוך המדינה.
  מדיניות הדטנט החלה... היא לוותה בצמיחה כלכלית מהירה יותר בברית המועצות. הניהול הקשוח של שלפין נתן תשואה טובה יותר מהסגנון האיטי של ברז'נייב. והאוכלוסייה גדלה מהר יותר...
  ברית המועצות חדרה יותר ויותר באופן פעיל לאפריקה, ובשנת 1979 שלחה חיילים לאפגניסטן.
  והאולימפיאדה במוסקבה 1980 הייתה ניצחון אדיר! יותר ממאה וחמישים אולימפיים סובייטים זכו בזהב.
  ואז הצבא הסובייטי תקף, ואת איראן, שם תפס הומאני את השלטון.
  הם הביסו את האיראנים די מהר, אבל האמת ספגה כמה הפסדים.
  חלק מאיראן הפך לחלק מברית המועצות. בכל מקום שבו חיו אזרבייג'נים אתניים, הם הצטרפו לאזרבייג'ן. טורקמניסטן קיבלה חלק, והכורדים הפכו לרפובליקה סוציאליסטית סובייטית בתחום משאל עם.
  ברית המועצות הרחיבה את גבולותיה לראשונה מאז 1945. חלק מאיראן הפך לעיראקי, וסדאם חוסיין הצטרף לברית ורשה.
  ואז צפון אפגניסטן עם אוזבקים וטג'יקים נכנס לברית המועצות.
  אז הייתה מלחמה עם פקיסטן - ברית המועצות והודו. לאחר מכן לכבוש שטח גדול.
  כמה שנים מאוחר יותר נערכו משאלי עם ופקיסטן, כמו גם דרום איראן ואפגניסטן, הפכו לחלק מברית המועצות.
  מלחמת אזרחים פרצה ביוגוסלביה והיא נכבשה גם על ידי חיילים סובייטים, ולאחר מכן אלבניה. לאחר מכן, גם מדינות אלו נכנסו לברית ורשה.
  ארה"ב הייתה במשבר, במיוחד תחת רייגן. נעלמה התסיסה ההמונית של שחורים ואנשים צבעוניים אחרים. הכלכלה ירדה עוד יותר.
  עוד בשנת 1977, אומצה חוקה חדשה בברית המועצות, שהפכה את צורת הממשל לסמכותית יותר בדמות תפקיד יושב ראש ברית המועצות. וההתנתקות של הרפובליקות מהאיחוד אסורה.
  ובשנת 1988 נערכו הבחירות הראשונות לנשיאות בתולדות האימפריה הסובייטית!
  כמובן, שלפין ניצח אותם... צובר כמעט מאה אחוז. ברית המועצות הגיעה לשיא התפתחותה. בשנת 1990, כוחות עיראקים כבשו את כווית, ערב הסעודית, ברוניי, איחוד האמירויות הערביות, עומאן...
  מחירי הנפט זינקו...
  המשבר הסלים בארצות הברית. הנשיא החדש בוש ממש התנודד תחת מכות הגורל. שחורים מרדו... ואחרי בחירתו של ביל קלינטון ב-1992, ארצות הברית התפצלה לחלוטין...
  התחילה מלחמת אזרחים וטבח.
  בשנת 1993 זכה שלפין שוב בבחירות לנשיאות בברית המועצות.
  בשנת 1995 כבשו הכוחות הסובייטים את אלסקה וחודש לאחר מכן ערכו שם משאל עם על הצטרפות לברית המועצות...
  כך, חלום נוסף התגלם במציאות - לחזור לרוסיה, כמובן, מכר בטיפשות את אלסקה.
  נראה היה שהכל הולך לפי התוכנית... ב-1997 כבשו הכוחות הסובייטים את פינלנד וערכו שם משאל עם על ההכללה בברית המועצות. כך התארגנה רפובליקה סובייטית נוספת.
  למרות שזה היה קשה!
  קרבות נוספים עדיין התנהלו בסעודיה כאשר המרד האיסלאמיסטי פרץ, אך הם דוכאו במהירות.
  ב-1998 נבחר שלפין לכהונה שלישית.
  ברית המועצות תקפה את טורקיה, במיוחד מאז קריסת נאט"ו. והוא צירף אותה לצוות שלו.
  בשנת 2000, סוף סוף, מת שלפין, לאחר שחי חיים ארוכים ומלאי אירועים, ששלט בברית המועצות במשך 35 שנה - לאחר שניצח את התוצאה הקודמת של סטלין.
  מערכת הכוח הייתה יציבה וסמכותית למדי. סגן היו"ר ירש את הסמכויות עד לבחירות חדשות. והם הפכו לגנאדי זיוגנוב. מי עשה קריירת חומרה טובה.
  ברית המועצות לא ביצעה שום תפיסה במשך זמן מה... לאחר המשבר, אירופה עצמה הצטרפה ל-CMEA ולברית ורשה.
  אבל היחסים עם סין הידרדרו. היריבות התחזקה.
  בברית המועצות עצמה, הודות למדיניות הדמוגרפית, שיעור הילודה נותר גבוה מאוד. אבל זה הוביל לאוכלוסיות יתר ולמחסור במזון.
  הכלכלה המתוכננת הייתה תמיד במחסור. ולמרות שבתעשייה התפתחות הטכנולוגיה ובניית מפעלים חדשים אפשרו להתמודד איכשהו עם המחסור בסחורות, בחקלאות הרבה יותר קשה להגדיל את ההיקפים בכפייה ובטרקטורים. לא כל כך קל לגדל חקלאות.
  בבחירות 2003 נבחר זיוגנוב - עם תשעים ותשעה אחוזים ועם קוקו. אבל היו כמה בעיות... במיוחד עם אוכל.
  ואין איפה לקנות - אירופה הפכה לסוציאליסטית, ארה"ב שרויה במלחמת אזרחים. אי אפשר להשיג הרבה בברזיל ובארגנטינה. כמובן, בעיות.
  ברית המועצות נקלעה למשבר מזון קטן. מה שלבש עד מהרה אופי כרוני, אבל ב-2008 שוב נבחר זיוגנוב לנשיא. עמדתו של הדיקטטור התבררה כיציבה. אבל המחסור במזון נעשה חריף יותר... בשנת 2011 הופחתו קצבאות הילדים בברית המועצות, והפלות שוב אושרו.
  הם החלו להיאבק בשיעור ילודה גבוה מאוד, במיוחד באזורים המוסלמיים של ברית המועצות. במקביל, המכונה הצבאית הסובייטית לחמה באפריקה ודחקה את האימפריה השמימית מהודו-סין. בשנת 2013, שוב נבחר זיוגאנוב מחדש.
  אבל הפעם האחוז היה מעט נמוך יותר. בתוך ברית המועצות התגברה החתירה לדמוקרטיה. אנשים רצו יותר חופש. זיוגנוב הציע:
  - בואו נפתור כמה מסיבות!
  ואכן עוד שניים רשומים: LDPSS, ו-SDPSS. הם התחילו לשחק את מראית העין של דמוקרטיה. זיוגנוב נתן קצת יותר חופש לתקשורת.
  בבחירות 2018 נלחמו שני מועמדים נגד זיוגנוב: קסניה סובצ'ק ולדימיר ז'ירינובסקי. הבחירות נערכו לראשונה על בסיס חלופי. ובאופן בלתי צפוי, זיוגנוב כמעט והפסיד לקסניה סובצ'ק הצעירה - שזכתה בעשרים ותשעה אחוזים מהקולות - וכמעט גרם לסיבוב שני.
  לאחר מכן, כולם היו משוכנעים שיש דמוקרטיה בברית המועצות. נערות עירומות וסרטי אקשן עקובים מדם הופיעו על מסכי הטלוויזיה.
  במדיניות החוץ, היחסים הוחמרו עם המתחרה האמיתית היחידה של ברית המועצות - סין. ואיזה שתי ציפורים על כוכב אחד לא יכולות להסתדר!
  ארה"ב נמצאת בדעיכה עמוקה ואינה יכולה למלא תפקיד בולט. ואלסקה היא סובייטית. הכל כל כך תלוי...
  ברית המועצות עדיין נמצאת בגירעון ובמשבר מזון, למרות שהמתחם הצבאי-תעשייתי עובד טוב מאוד.
  ועכשיו, בשנת 2023, מתקיימות בחירות חדשות לנשיאות ברוסיה... דמוקרטיות עוד יותר, והן זוכות במפתיע... אלוף העולם באגרוף סרגיי קובלב. אבל זה כבר סיפור אחר!
  
  
  
  
  
  
  ZYUGANOV הוא הנשיא של רוסיה
  באחת האפשרויות לפיתוח אלטרנטיבי של ההיסטוריה, בבחירות 1996, לא לבד תפס את המקום השלישי, אלא ולדימיר ז'ירינובסקי. ובכן, באופן עקרוני, בהיסטוריה האמיתית, זה מה שכולם ציפו.
  מי היה מאמין לאחר הכישלון בבחירות לפרלמנט של ה-KRO, בראשות לבד, שהוא יופיע כל כך חזק בבחירות לנשיאות ברוסיה? אבל ז'ירינובסקי, בכל זאת, בתנאים של תחרות עזה, לקח אז את המקום השני, ולפחות היו לו עשרה אחוזים. אז... בכל ניצחון ותבוסה יש אלמנט של סיכוי ומזל.
  כמו הניצחון של זלנסקי באוקראינה, לוקשנקו בבלארוס ופוטין ברוסיה. כמו הצלחתו של ז'ירינובסקי עצמו ב-1993.
  אבל כאן זה לקח, ותחת מזלו של לבד. בנוסף, ז'ירינובסקי התבטא בחריפות בוויכוחים בטלוויזיה, ואיים לתלות את ילצין, ואמר שהדומא תציית רק לו. והוא השווה את עצמו בצורה חיובית למדי להיטלר - נזכר בהישגיו של הדיקטטור הגדול הזה!
  איך בשבע שנים המשק צמח פי שניים וחצי, האבטלה נעלמה ושיעור הילודה גדל פי אחד וחצי. הפשע ירד בשלוש פעמים. וכך יהיה תחת ז'ירינובסקי! לגבי כל השאר, ז'ירינובסקי לא יארגן רצח עם ולא יילחם עם ארצות הברית! ונשק גרעיני יגן מפני כל תוקפנות!
  הכל הסתדר, וז'ירינובסקי קלע חמישה עשר אחוז, ולקח את המקום השלישי בפער גדול.
  ובשורות הבהלה של ילצין: בטעות בחישוב. מה לעשות? הם ניסו לנצח את ז'ירינובסקי לצדם. אבל הקומוניסטים הבטיחו לוולדימיר וולפוביץ' הרבה יותר: לו אישית את תפקיד מזכיר מועצת הביטחון ועוזר הנשיא בנושאים צבאיים, ועוד חמישה תפקידים בממשלה. כולל שר החוץ עבור מיטרופנוב, ותפקיד שר הפנים עבור אבאלטסב.
  כמובן, ילצין לא יכול היה להבטיח כל כך הרבה. יותר מדי פוסטים כבר שולמו.
  רק לבד, שתפס את המקום החמישי, הוזמן לנבחרת של ילצין, אבל יבלינסקי היה נגד שני המועמדים לנשיאות.
  ואז ילצין קיבל התקף לב מהעומס של אי-שקט נפשי. אין כוח להתרומם ולבצע הפיכה.
  בקיצור, זיוגאנוב ניצח בסיבוב השני, והיה שינוי כוח. והחנוכה חלה במקביל להסתערות הצ'צ'נים על בירת הרפובליקה, גרוזני.
  אבל אז, החמושים נלכדו. רובם הושמדו במהלך ההסתערות על גרוזני. לאחר מכן, החמושים, בראשות יאנדרבייב, ביקשו שוב רחמים. אבל ז'ירינובסקי התעקש להמשיך במלחמה. וזיוגנוב אישר זאת. מלחמת הגרילה נמשכה מספר שנים, אבל אז אט אט נגמרו הקיטור של המחבלים. ברוסיה, תחת הקומוניסטים, החלה עלייה, הכלכלה החלה להתפתח במהירות.
  השילוב של שיטות מתוכננות ומרכיבי שוק הניב תוצאות מרשימות. והכלכלה צמחה במהירות. זיוגנוב נבחר בקלות לכהונה נוספת, ולאחר מכן תיקן את החוקה, שאפשרה לו להתמודד לנשיאות מספר בלתי מוגבל של פעמים. זה אושר במשאל העם. ובשנת 2004 נעצר ז'ירינובסקי ומפלגתו נאסרה. זיוגנוב תקף את יריביו הפוליטיים. היחסים עם המערב מתוחים למדי. ובשנת 2014 כבשה רוסיה גם את קרים. כתוצאה מכך, המלחמה הקרה התחדשה . ורוסיה נפלה בסנקציות. אבל Zyuganov נכלל בהרכב של רוסיה ודרום מזרח אוקראינה. והרחיב את האימפריה. מה גרם להתנגשויות. לאחר עליית טראמפ לשלטון, המצב הסתבך עוד יותר. רוסיה ניהלה מלחמה בסוריה והקימה בסיס בוונצואלה. המצב היה על סף מלחמה גרעינית. ואז המערב הציע את האפשרות להפיל את הקומוניסטים מהשלטון.
  עם זאת, הסרת Zyuganov פשוט אינה מועילה. אתה צריך לשים את הגבר שלך. ואז נטשה סוקולובה הוצעה לבחירות לנשיאות 2020!
  נטשה סוקולובסקיה היא ילדה כזו שהיא יכולה להביס כל יריב. ולעולם אל תוותר. שאיזה זיוגנוב זקן נגדה. שברור שהוא חולה ואומר אותו דבר כבר עשרים וחמש שנה.
  והנה התככים. יתר על כן, נטשה צעירה בארבעים שנה מזיוגנוב ויפה מאוד!
  והכלכלה הרוסית שוב במשבר ומייצרים הרבה סחורות מיותרות. נטשה היא גם גיבורה של הפדרציה הרוסית, כלוחמת. היא, כמובן, יכולה להתחרות בדיקטטור הזקן, החולה והעייף. יתר על כן, זיוגנוב נעשה שמרן מדי וכך סחט את הסוחר הפרטי, כך שהיה מחסור בדברים רבים. במיוחד כשהמסחר הפרטי נמחץ. אפילו שמן וסבון הפכו לדבר נדיר, קופונים למוצרים רבים הופיעו שוב. זיוגנוב המזדקן הפך יותר ויותר לאויב נלהב של הקפיטליזם.
  ודרש יותר סוציאליזם!
  נטשה סוקולובסקיה הבטיחה להחזיר שפע סחורות במחירים נמוכים, תחרות ורכוש פרטי. ובכלל להחזיר את הדמוקרטיה האמיתית כולל העברת הבובה! מה עם האנשים, עייפים מהיעדר עריצות הצנזורה, נשלטת על ידי התקשורת, כל זה נתמך בחירוף נפש. ונטאשה אספה בקלות שני מיליון חתימות! עבר לקרב תחת הסיסמה: "תהיה חופשי והתעשר!"
  הילדה הייתה מאוד קרבית, והגיעה לעצרת רק בביקיני ויחפה.
  היופי, מרצד עם עקבים חשופים, צייץ:
  - הבה נוציא את הקומיסרים מהמפעלים! שכל מפעל יהיה שייך לעובדים! ואדמה לאיכרים!
  והיא ילדה מאוד מפותלת! והשרירים שלה כמו פלדה יצוקה.
  ואיך לשיר;
  אני בז של שלום ומלחמה
  נולד תחת הכוכב הבהיר ביותר...
  בני המולדת הנאמנים -
  אהבה - נהדר, אמיתי!
  
  ניצור עולם יפה
  שבו יהיה האושר עכשיו...
  תן לשמש הכרובים לזרוח
  רוסיה הקדושה, הנשגבת!
  
  נגשים את החלומות שלנו
  זה לא יהיה יותר יפה ביקום!
  הרם את נער החרב ואתה
  תן לאושר להיות המקום שלך!
  
  ויופי ביקום
  הגיע הזמן להאיר עבור ארץ המולדת הגדולה שלי!
  למרות שהילדה רצה יחפה
  בקרוב נחיה מאמינים תחת הקומוניזם!
  
  הוד היופי של הרים גבוהים,
  וערבות זהובות עם שטיח ריחני!
  נטאטא את המלטה מהיקום
  תאמיני שלא תצטער על החיים!
  
  והכל יהיה בסדר בעולם,
  הקומוניזם ינצח בכל מקום!
  מי בידי אזמל בלב,
  מי אוהב מקלע וכדורים!
  
  מה שנעשה יהיה לנצח
  בואו נבנה ערים, בצחוק על מאדים!
  הסלאבים, אחרי הכל, הכוח הוא נורא גדול -
  נגיד לאנשי העולם - שלום!
  
  הדם שנשפך נועד לזריעה,
  שאליו צומחים זרעי האהבה!
  שיהיה טוב בתת הירח לכולם,
  אם לא היית רק אביר תוכי!
  אחרי שירים כאלה אפשר לרקוד, לקפוץ ולקפץ ברגליים יחפות. והילדה בכלל נפלאה וסופר קלאסה! היא קרעה את דיוקנו של זיוגנוב באצבעותיה החשופות.
  הקומוניסטים שואגים, והעם צוהל: כולם רוצים שינוי! ובכלכלה ובפוליטיקה ועוד דמוקרטיה.
  כדי שתוכלו לצחוק על דיקטטורים ואסים פיננסיים בתקשורת. גם המפלגה הקומוניסטית הפכה לשנואה על ידי אנשים. הם נזכרו בנוסטלגיה בתקופות של ילצין, כשהחנויות היו מלאות בסחורה, והוקרנו בטלוויזיה נשים עירומות ותוכניות פוליטיות מעניינות. אז זה היה טוב!
  רבים זכרו פוליטיקה מעניינת ופרלמנט סוער. לא כמו עכשיו - כשיש רק קומוניסטים בדומא והם מצביעים כל הזמן בעד!
  לכולם נמאס מזיוגנוב ואנשים שחיו גרוע יותר ויותר רצו שינוי!
  נטשה סוקולובה היפה הבטיחה את זה! שיהיו שינויים והישגים חדשים. שהרוסים לא רק יהיו הראשונים לטוס למאדים, אלא שהם גם יחיו טוב יותר מאשר בארה"ב. ושהיא תזיז הרים! וההרים יימסו והיערות ישרפו!
  אבל מערכת הבחירות כבר בעיצומה. הילדה צוברת תאוצה. ואפילו חריקות:
  - אני אהיה כמו גגרין! ומבטיח הרים של זהב!
  ואיך זה מתחיל לקפוץ. בקיצור, הבחירות הסתיימו ונטאשה סוקולובסקיה הפכה לנשיא החדש!
  זיוגנוב עבר התקף לב! ונטאשה הציעה:
  - בואו ניצור מדינה אחת עם אמריקה!
  ונערכו משאלי עם, וקמה אימפריה משותפת!
  כאן נגמרת האגדה, ומי הקשיב כל הכבוד!
  הצאר אלקסי ניקולאביץ' - הגדול
  בינה מלאכותית נוספת, כאשר ב-5 בינואר 1905 התרחש ניסיון התנקשות בצאר ניקולאי השני. ורק סנטימטרים ספורים לא הספיקו כדי שהקיסר ייפגע ביריות. אבל אם רק קצת... הצאר מת ובנו אלכסיי ניקולאביץ' רומנוב הפך למלך. וניקולאי אלכסנדרוביץ' רומנוב מונה ליורש העצר תחתיו. אדם בעל שכל יוצא דופן, וקשוח ובעל רצון חזק.
  הצעדים הראשונים של הקיסר החדש היו להחליף את קורופטקין בברוסילוב, ואת רוז'דסטבנסקי בנבוגאטוב.
  מעמדה של רוסיה במלחמה עם יפן היה קשה. פורט ארתור כבר נפלה. אבל הכוחות עדיין משמעותיים במנצ'וריה. בנוסף, איכות החיילים הרוסים גדלה עם הגעתם של רגימנטים נבחרים מהחלק האירופי של רוסיה.
  והיפנים, להיפך, הניחו את מיטב הגדודים שלהם בקרבות קודמים, וליד פורט ארתור.
  אז לקורופטקין היו כל סיכוי בקרב מוקנד. רק קורופטקין עצמו היה מפקד חסר חשיבות.
  אבל ברוסילוב, זה באמת כישרון צבאי גדול. והוא מוכן להילחם עם אויב בעל עוצמה שווה בערך. והרובה של החיילים הרוסים טוב יותר מהיפני, והחיילים עצמם יהיו טובים יותר.
  ברוסילוב התכונן היטב לקרב. כיסה את האגפים, הפך למגננה. והתחזק. התוכנית שלו לקרב הייתה פשוטה: תשחוק את היפנים במגננה, ואז, כשיגמר להם הקיטור, פתור את העניין בהתקפת נגד אחת.
  ברוסילוב, כמובן, הוא אסטרטג, אבל קורופטקין לא.
  והקרב החל בפברואר ונמשך שבועיים. בין השאר היה לברוסילוב ידע, גדוד שלם של בנות יפות. הוא גויס בחיפזון מרווקים ויפות צעירות, התאמן במשך חודש והושלך לקרב.
  הדבר המעניין ביותר היה שכל הבנות היו יחפות. וזה נתן להם כוח מאמא אדמה, והפך אותם לבלתי פגיעים לכדורים ופגזים.
  על הבנות פיקד אנסטסיה אורלובה, וארבע מעוזרותיה: נטשה, זויה, אוגוסטינה וסבטלנה.
  לאחר שנטלו את ההגנה ושלפו את השוחות, הבנות מחכות ליפנים... ועכשיו הסמוראים זוחלים בשלשלאות עבות. ארטילריה מתחילה לירות.
  והבנות לקחו את רובה מוסין בידיהן. ובואו נירה מרחוק ביפנים.
  הם לוחמים מכוונים היטב, רבים מהם ציידים סיביריים. הם נלחמים ברגליים חשופות, למרות פברואר, בחצאיות קצרות ובטן פתוחה.
  הם יורים ושרים לעצמם:
  - רוסיה הייתה מפורסמת במשך מאות שנים כקדושה,
  המלך הגדול שלנו הוא פשוט אלכסיי,
  אתה בן ראוי, תדע את ניקולס,
  והלב עוד יותר נכון לנפש!
  הלוחמות יורות בצורה מדויקת ומפילות את היפנים מרחוק.
  פאלית אנסטסיה ואומרת:
  - עבור המולדת, חלום נפלא!
  ואז נטשה יורה, דופקת את היפנים וצועקת:
  - למען רוסנו הקדוש!
  פאלית זויה, מפילה את האויב ולוחשת:
  - לא, לאויב יש סיכוי!
  יורה במדויק, ואוגוסטינה:
  - לדורות הבאים!
  לופיט וסבטלנה, מפילים שני יפנים:
  - לשמות קדושים!
  לוחמים, מה שבטוח: ממש מגניב!
  והיפנים זוחלים למעלה עם אבדות כבדות. למרות שהם מתקרבים. אבל הבנות יורים בצורה מדויקת וללא הפסקה. לירות ולירות. לירות ולירות. והם לא מוותרים. וכשהסמוראי התקרב מאוד, החלו הבנות לזרוק רימונים ברגליהם היחפות. והם מפגינים את חוסר הגמישות שלהם.
  ורגליים יחפות זורקות נשק רוצח על הסמוראי. ועכשיו היפנים מדללים צרות. מחליש את הדחף שלהם. ובעצם ההתקרבות פוגשים אותם הלוחמים בצברים ובכידונים. סיימו את הסמוראי האחרון.
  והם שרים במבט מאוד נלהב.
  לאחר שהתישו את היפנים בהגנה, פתחו הכוחות הרוסיים, בראשות ברוסילוב, במתקפה מכרעת והדיחו את היפנים דרומה. ברוסילוב, מוזר לקורופטקין, פעל בנחישות והסיע את הסמוראי בלי לעצור. והוא הצליח לכבוש את פורט ארתור מיד, ממש על כתפי האויב.
  גדוד הנערות היחפות של הנשרים אנסטסיה אורלובה פרץ לעיר.
  הם דהרו סביב פורט ארתור וירו והשליכו רימונים לעבר האויב באצבעות רגליהם החשופות.
  והם מחצו את היפנים בצברים. ומה חשבו שכבשו את פורט ארתור בבגידה? והנה השטן שני! החיילים הרוסים כובשים מחדש את העיר הזו.
  ואם הנשים שלנו נלחמות! זה בדרך כלל אומר שהם לא יתנו ירידה!
  והם הורידו את היפנים.
  והאסירים נאלצים לכרוע ברך ולנשק את כפות רגליהן החשופות והמאובקות של נשים.
  אלה הופכים בצייתנות והם אפילו אוהבים את זה.
  נטשה, סמוראי אחד לא רק ליקק את סוליותיו בלשונו כדי לזרוח, אלא גם התרומם גבוה יותר. הילדה אפשרה לו לעבד את יהלום הנשיות בלשונה.
  ואז ממש כמו חתול שגרגר.
  הלוחמים עשו עבודה נהדרת. ועכשיו טורי האסירים מונעים. לאן נעלם המורל של יפן?
  פורט ארתור נפל. ואז הצבא הרוסי של ברוסילוב עבר לקוריאה.
  והגדוד של אנסטסיה רץ קדימה. הם תופסים סמוראים בדרך, והבנות מורחות אותם על הברכיים.
  והם מנשקים את עקביהם המאובקים ואת השוקיים השזופים.
  לוחמים לוחמים. ומצחיק.
  אנסטסיה, מקפצת וזורקת דיסקים באצבעותיה החשופות, שאלה את נטשה:
  האם זה טוב להילחם?
  הילדה הבלונדינית ענתה בכנות:
  - הכי טוב שיש?
  אנסטסיה קרצה.
  - וכשהלשון בכוס היא כמו?
  נטשה ענתה בכנות:
  - פשוט מעולה!
  כאן הם ריסקו עוד גדוד יפני. הם אספו את האסירים.
  לאחר מכן, הם הכינו שזיפים הגונים על אפם באצבעות רגליהם היחפות!
  והבנות מרסקות את הצבא של הסמוראי והברוסילוב, הכל ממשיך ונמשך ומתקלקל.
  כאן הגיע הצבא הרוסי לדרום קוריאה. וכבש את חצי האי.
  חלק מהטייסת הרוסית הוטבע בפורט ארתור. ומהנדסים רוסים החלו להעלות ספינות ולשקם אותן.
  למרות התבוסה המוחלטת של הסמוראים ביבשה, המלחמה עדיין נמשכה. בים, היפנים היו חזקים יותר. אבל אז הגיע נבוגאטוב. בדרך הוא הוביל את הטייסת לפורט ארתור בצורה מיומנת יותר. ועכשיו הארמדה הרוסית התחזקה. גם כאן יצאה טייסת מהים השחור.
  נבוגאטוב היה נחות מהיפנים בכוחו, אבל לא יותר מדי. במציאות, איכות הספינות הרוסיות אינה גרועה יותר. כמה מהם פחות במספר. אבל הפגזים יותר חודרי שריון.
  נבוגאטוב הלך לים. הוא נתן קרב לטוגו. אבל התברר שרחוק מכל הפגזים הרוסים מתפוצצים - אבק השריפה גולמי! הלחות מוגברת.
  אבל נבוגאטוב החזיר את הטייסת לפורט ארתור בזמן ולא איבד אף ספינה.
  נאלצתי להשקיע זמן בהחלפת פגזים ובחידוש כוחות. עד שהטייסת מגיעה מהים השחור.
  המלחמה נמשכה כמו העלויות שלה. שני הצדדים רצו להתפייס. אבל היפנים עדיין שולטים בים.
  אבל עכשיו הפגזים הוחלפו, וצי הים השחור הועלה. ובאותו הזמן, בנות יחפות משכו את עצמן.
  והספינה עם הבנות יצאה לקרב במלוא המהירות. ילדות חשופות רגליים בביקיני קפצו והסתובבו סביב הרובים. הם כיוונו את רוביהם וירו.
  היפות ירו, והספינות הגרמניות נחתכו. הם עשו את זה בזעם פראי. הלוחמות היו מאוד סקסיות ושריריות. שום דבר לא משתווה אליהם. היפנים לא טובים בלריב עם בחורות כאלה.
  וצינורות שהופלו על ידי פגזים נופלים.
  והלוחמים קופצים לעצמם וצווחים:
  - אנחנו בנות כיתה על!
  ולהראות לשונות! והם יורים בעצמם, לא נותנים טריגר לסמוראים. הם מגיבים באגרסיביות. אבל הם מקבלים בתגובה מהיפות. סיירת יפנית כבר שוקעת. והבנות קופצות ומנערות את רגליהן היחפות. הם כל כך גנבים גדולים. ששום דבר לא יעצור.
  לוחמים נלחמים וקופצים. והם מורידים פגזי סמוראים. ובכל זאת הם צווחים.
  נטשה צורחת:
  - הצאר הגדול אלכסיי! יהיה חכם מאוד!
  זויה, מחייכת ויורה, הוסיפה:
  הוא הכי חכם בעולם! זה יהיה מאוד מוזר!
  כאן אוגוסטינוס, שירה לעבר היפנים, שר:
  - הכי יהיה חכם!
  ואז סבטלנה ירתה, מחצה את האויבים ונהמה:
  אלכסיי מגניב!
  אנסטסיה ירתה ואמרה:
  - למען רוסיה הקדושה!
  וגם לופאנט! הבנות כל כך מגניבות להפליא. ודש סמוראי לצ'יפס!
  ועכשיו ספינת הקרב היפנית הוטבעה. והסמוראי נעשה מאוד מטומטם.
  והבנות מתרוצצות כמעט עירומות ויחפות. ומרצדים עם רגליהם היפות. הם בדרך כלל גנבים נפלאים.
  והם נראים הכי בריאים ושזופים.
  הסמוראים מתחננים על עצמם...
  ארמדיל אחר תוקף גם הוא. שימושי מאוד לצי של טוגו, צמוד מאוד. וספינות הים השחור נעצרו. לזרוק קליע על האויב.
  הנה נטשה וזויה הביאו נשק בגודל 12 אינץ'. ואיך הם יורים בטירוף פראי. וספינת הקרב תקבל מכה אחת ואפילו תתפצל.
  נטשקה וזויה קופצות ומנערות את רגליהן היחפות ושואגות:
  - אנחנו מכשפות ועוד יפהפיות יפות ולא!
  והבנות מראות את לשונן. וכמה דפוק, שהופך להיות מאוד כואב.
  כאן ירו לעבר ספינת טוגו, השריון שלו פרץ, כאילו פלדה רתחה.
  וכך לקחה הספינה וטבעה.
  נטשה וזויה שרו:
  - רוס' צחק ובכה ושר! זו הסיבה שהיא של רוסיה הקדושה!
  ושוב הבנות ייקחו את זה ויקפצו!
  ואז אוגוסטין וסבטלנה יטופלו כמו אקדח 12 אינץ'. אז הספינה תיקח מטוגו, תתפצל ותטבע!
  הבנות מראות את אפן. זה מה שטוגו נתפסה. והם הכריחו בנות יפות לנשק את רגליהן החשופות והמסותתות. טוגו הכה את הלוחמים על עקביהם החשופים וליקק את שפתיו. כנראה שהוא אהב את זה...
  ובכן, הבנות נהדרות!
  ובכלל הכיכר הכי גבוהה שיש! והם קורצים לאויב, הם אומרים, לא אכפת לנו ועושים משהו יותר רציני!
  הצי היפני טובע. וברוסילוב וצוותו החלו לנחות ביפן עצמה.
  אז לרוסיה יהיה עוד מחוז אחד גדול באיים. והשליט הרוסי עצמו יהפוך גם למיקאדו היפני.
  במקביל, האיום ממדינת השמש העולה יתבטל לנצח. והצבא הצארי יתמלא בחיילים לוחמים ואמיצים.
  אז הייתה סיבה - לכבוש את יפן לחלוטין. והחיילים הועברו למטרופולין.
  הבנות והגדוד שלהן יצאו לקרב עם הסמוראים ביבשה. הבנות פגשו את הסמוראי ביריות מכוונות היטב, בצברים וזריקת רימונים ברגליהם היחפות.
  נטשקה היפה זרקה לימון ברגל יחפה וצרחה:
  - למען המלך והמולדת!
  וירה לעבר היפנים.
  זויה המהממת גם זרקה רימון באצבעות רגליה החשופות וצרחה:
  - לראשון שנקרא רוס'!
  והיא גם צלחה את הסמוראי.
  הנה אוגוסטין הג'ינג'י חבט וחרק:
  - תהילה לאמא המלכה!
  וגם פילח את האויב.
  גם אנסטסיה פוצצה, שיגרה חבית שלמה של חומר נפץ ברגליה היחפות, ופיזרה את היפנים רחוק:
  - תהילת האימפריה הרוסית הגדולה!
  וסבטלנה חבטה. היא סחפה את היפנים ונכנעה ללימון ההורס בעקביה החשופים.
  היא קראה בשיא ריאותיה:
  - לגבולות חדשים!
  נטשה תפסה את היפנים וצרחה:
  - למען רוס הנצחי'!
  והיא גם חתכה את הסמוראי:
  זויה המצוינת לקחה את זה, פגע ביפנים. היא השליכה רימון על האויב ברגל יחפה וצרחה:
  - לאימפריה צארית יחידה ובלתי ניתנת לחלוקה!
  והילדה שרקה. ניכר היה שהמתבגרת גדלה בהרבה, החזה שלה גבוה, המותניים שלה צרים, ירכיה היו בשרניות. כבר הייתה לה דמות של אישה בוגרת, שרירית ובריאה וחזקה. והפנים כל כך צעירות. בקושי דיכאה הילדה את הרצון לעשות אהבה. תן להם רק ללטף. ועדיף עם בחורה אחרת, לפחות היא לא תמנע ממנה את בתוליה.
  זויה המגניבה זורקת בזריזות רבה רימונים על היפנים ברגליה היחפות. וזה עובד בהצלחה רבה.
  אוגוסטינה מאוד אדומה וגם מאוד יפה. ובכלל, בנות כאלה בגדוד הן נפלאות, פשוט מתענגות הכי גבוה.
  אוגוסטין זורקת רימון ברגל יחפה ומצייצת:
  - תן לרוסיה הגדולה להיות מפורסמת!
  וגם איך זה מסתובב.
  ובכן, בנות, ובכן, יפות!
  רוכבים ואנסטסיה. ילדה כזו גדולה - גובה שני מטרים ומשקלה מאה ושלושים קילוגרמים. יחד עם זאת, לא שמן, עם שרירי גבס, וגבעול של סוס טיוטה. הוא מאוד אוהב גברים. חולמת ללדת. אבל עד כה זה לא עבד. אנשים רבים פשוט מפחדים מזה. ובחורה מאוד תוקפנית.
  לא הגברים שלה שואלים, אלא היא עצמה מבקשת בחוצפה. בלי בושה ומבוכה.
  והיא אוהבת את זה. תהיה צד פעיל.
  יחד עם זאת, אנסטסיה היא לוחמת נפלאה. והיא השיגה הרבה דברים גדולים. אנסטסיה היא הפיקוד על הגדוד שלהם.
  הוא גם זורק רימון ברגל יחפה וצועק:
  - יהיה אור על הארץ!
  סבטלנה זורקת לימון בכף רגלה היחפה ולוחשת:
  - תהילת האימפריה הרוסית הגדולה!
  זויה המהממת גם זורקת את אצבעותיה החשופות ושאגות:
  - לתפארת מולדתו של הקדוש!
  אוגוסטינוס צורח:
  - בעצבות לא ארצית!
  וגם מתנה שנזרקת ברגל יחפה עפה.
  ואז אנסטסיה מייללת. הוא גם זורק חבורה שלמה של רימונים ברגליו היחפות.
  והילדה הגיבורה שואגת:
  - בשם האל הלבן!
  נטשה גם שלחה רימון באצבעותיה החשופות וצעקה:
  - בשם המשיח!
  וירה כמה יריות.
  ואנסטסיה התחילה לשרבט ממכונת ירייה. היא הייתה מאוד טובה בזה.
  בקיצור, הילדה היא בהמה.
  נטשה חשופה צרחה באדישות:
  - אני בעצם סופרמן!
  וזרקה רימון ברגל יחפה.
  גם זויה חשופה ירתה. הרג את היפנים.
  צייץ:
  - תהילה לרוסיה!
  ובכף רגלה היחפה היא שיגרה רימון.
  אוגוסטין גם צחק:
  - למען רוס הקדוש!
  אנסטסיה השיקה קופסה שלמה אצל היפנים. והיא לקחה אותו, שאגה בזעם מטורף:
  - בשביל סווארוג!
  נטשה לקחה אותו וצרחה:
  - למערכת חדשה!
  והיא זרקה רימון ברגל יחפה!
  סבטלנה קילפה:
  - לשרירי הפלדה!
  והיא גם שיגרה רימון באצבעות רגליה החשופות.
  גם זויה חשופה לקחה אותו וצרחה:
  - לאהבה ולקסם!
  ורגליים יחפות בתנועה.
  אוגוסטינה, השטן האדמונית, לקחה ושגרה קופסת רימונים וצרחה:
  - מחוץ לתחום במאדים!
  אנסטסיה תשיק גם חבית של דינמיט ומלמול:
  - למען הסדר העולמי של רוסיה.
  ונטשה איך נובחת:
  - לדרך חדשה אל האושר!
  לאחר מכן, הבנות צוחקות יחד.
  וזה כל כך נהדר! בנות הן נפלאות!
  חיילי רוסיה הצארית נעו לכיוון טוקיו.
  הצבא הרוסי הסתער על טוקיו.
  ילד וילדה הלכו מלפנים: אולג ומרגריטה.
  הילדים השמידו את היפנים והתקדמו לעבר הארמון הקיסרי. המיקאדו הודיע חגיגית שהוא לא יעזוב את הבירה ויישאר שם לנצח.
  אולג ירה צרור לעבר הסמוראי וזרק רימון ברגל יחפה, חורק לעצמו:
  - רוס' לעולם לא ייכנע!
  מרגריטה גם השיקה לימון עם רגלה הקטנה החשופה וקרקרה, חושפת את שיניה:
  - תנצח או תמות!
  וגדוד של בנות פורץ דרך לארמון המיקאדו. כל הבנות היו במדים, נשארו רק תחתונים. ואנשים כאלה כמעט עירומים נלחמים כמו גיבורות.
  אנסטסיה זורקת רימון ברגל יחפה וחורקת:
  - ניקולאי, אתה מיקאדו!
  נטשקה גם השיקה מתנת מוות באיבר החשוף וצייצה, חושפת שיניים:
  המלך שלנו הוא הטוב ביותר!
  ואיך זה נוצץ כמו פנינים! ובחורה כל כך מהממת.
  גם זויה היחפה מצייצת בהנאה ומשגרת רימון ברגל יחפה:
  - אני זוכה בפסיכולוגיה!
  והיא הראתה את לשונה.
  מועך את הסמוראי.
  יורה ואוגוסטינוס, היא-השטן האדמונית הזו. וזה עושה את זה כל כך טוב. הורג את היפנים.
  ושאג בשיא ריאותיו:
  - תהילה לארצי הקדושה!
  וחושף שיניים!
  גם סבטלנה היא אישה גיבורה, כשהיא לוקחת אותה ומשגרת קופסה שלמה של חומרי נפץ.
  והיפנים עפו לכל הכיוונים.
  הבנות יוצאות להתקפה, מוחצות יריבים. השגת הצלחה מוחשית. הם מרגישים חסד אדיר, ולחץ בלתי נלאה, והיעדר חולשות. ושדיים חשופים הם הערובה הטובה ביותר לבלתי מנוצח וחוסר טביעה.
  אנסטסיה, מנתקת את היפנים, מצייצת:
  - ידיים של אלון, ראש עופרת!
  וזורק רימון ברגל יחפה. מפזר סמוראים.
  גם נטשקה עירומה למחצה יורה.
  מרסק את היפנים. ושובר אותם לחתיכות.
  יותר ויותר קרוב לארמון. ורגל יחפה זורקת רימון.
  כניעה יפנים מפוחדים. נשבר לחלקים.
  Terminator Girl אומר:
  - פרון תהיה איתנו!
  זויה חשופה רגליים, נערת קטלנית מדהימה, יורה בעצמה והורסת את המיליטריסטים. היא חשפה שיניים.
  הילדה קרקרה:
  - אנחנו הגיבורים של רוסיה הגדולה ביותר!
  הילדה השליכה רימון ברגל יחפה. פיזר את האויב.
  זויה המגניבה לקחה את זה ושרה שוב:
  - לימד את סובורוב להסתכל קדימה! ואם תעמוד, תעמוד על מוותך!
  והיא חייכה.
  גם אוגוסטינוס הלוהט שר ונבח:
  - לגבולות חדשים!
  והוסיף בחיוך:
  - ואנחנו תמיד קדימה!
  סבטלנה, הנערה הגיבורה, פגעה גם באויב. היא פיזרה את המשמר הקיסרי וצרחה:
  - להישגי התקופה!
  ושוב עפים הרימונים שנזרקים ברגליים יחפות.
  בנות לוחצות על האויב. הם זוכרים את ההגנה ההרואית של פורט ארתור, שלא תישכח במשך מאות שנים.
  אה, איך יכול צבא כזה להפסיד בהיסטוריה האמיתית, ואפילו ליפנים?
  חבל.
  אנסטסיה זורקת רימון ברגל יחפה ושורקת:
  - לגבול הרוסי!
  נטשקה גם שיגרה משהו קטלני ברגל יחפה וצרחה נואשות וחשפה שיניים:
  - להישגים חדשים!
  ונתן תור ליפנים.
  והנה, עם עקבים חשופים, זויה גם מרימה וחובטת. ואז היא לקחה אותו ברגל יחפה ושגרה רימון.
  ואז היא שרה:
  - לא ניכנע לדיקטטורה של האויב!
  וחשפה את פניה!
  ילדה צעירה מאוד יפה עם דמות של ספורטאית. ואמיצה מאוד.
  ואוגוסטינוס הוא כמו חבטה על היפנים. הוא מועך אותם, ומשליך רימון בזריזות רבה ברגל היחפה.
  ומפזר אויבים, כאילו הבקבוקים עפו מהכדור.
  ילדה שואגת:
  - שוקולד, זה שלנו!
  אוגוסטין מאוד אוהב שוקולדים. ותחת המלך, השווקים מתמלאים בסחורה. מה אפשר לומר על הצאר ניקולס? כעת, הצאר-לוזר הופך לגדול לנגד עינינו. ליתר דיוק, המלך מת, אבל בנו, אלכסיי, הופך להיות גדול! וכל מה שצריך בשביל זה זה שהבנות ילחמו בחזיתות.
  וזוג ילדים גיבורים שמנעו מהיפנים לכבוש את הר גבוה. כאשר נחרץ גורלה של פורט ארתור.
  כך התפרקה האימפריה הרוסית.
  סבטלנה גם שיגרה חבית של רצח וקרסה את החומה החיצונית של הארמון הקיסרי במקלעים.
  עכשיו הבנות כבר רצות בחדרים. כאן יגיע סוף המלחמה.
  אנסטסיה אומרת בהתלהבות:
  - אני מאמין, המזל מחכה לי!
  ושוב הוא זורק רימון ברגל יחפה.
  נטשקה, מובילה שריפה קטלנית. רוקמים יריבים, ציוצים:
  - אני בהחלט בר מזל!
  ושוב רימון ששוגר ברגל יחפה זבוב.
  ואז יש את זויה היחפה, כאילו היא מתפוצצת בזוג פצצות קשורות ששוגרו על רגליה היחפות. ולהרוס את היריבים.
  ואז פרץ בצחוק:
  - אני ילדת שביט.
  ושוב הוא זורק את לשונות המוות הלוהטות.
  ואז אוגוסטין כבר ממהר, נערת המחסל הזו. איך היא לקחה את כולם ומרחה. פשוט מעולה.
  לוחם שהוא דמורג אמיתי של קרב.
  וחורק לעצמו:
  - הצוות שלנו, שם האומץ הגבוה ביותר!
  ואז הופיעה סבטלנה. כל כך מגניב ועצבני. הוא מדביק את כולם באנרגיה המטורפת שלו. מסוגל להביס כמעט כל אויב.
  והלוחמת חושפת את שיני הפנינה שלה. והם גדולים יותר מסוס. הנה הילדה.
  סבטלנה מצחקקת ושאגה:
  - לחצילים עם קוויאר שחור!
  והבנות צעקו על ראש ריאותיהן במקהלה:
  - עצי תפוח יפרחו על מאדים!
  מיקאדו לא העז לעשות חרא-קירי וחתם על כניעה. הצאר אלכסיי השני הוכרז כקיסר החדש של יפן. במקביל, נערך משאל עם על הצטרפות מרצון לרוסיה בארץ השמש העולה.
  המלחמה כמעט הסתיימה. תת-המחלקות האחרונות מסדרות את הנשק שלהן.
  גדוד הבנות העמיד את השבויים בשורה. הגברים צריכים לכרוע ברך ולנשק את הרגליים היחפות של הבנות. והיפנים עושים את זה בהתלהבות רבה. זה משמח אותם גם כן.
  כמובן שהם יפים. ושום דבר שהרגליים שלהם קצת מאובקות. אז אפילו יותר נעים, ויותר טבעי. במיוחד כשהם שזופים. וכל כך מחוספס.
  היפנים מנשקים סוליות חשופות ומלקקים את שפתיהם. והילדה אוהבת את זה.
  אנסטסיה מעירה בפאתוס:
  - ומי אמר שמלחמה היא לא לנשים?
  נטשה ציחקקה בתגובה.
  - לא, המלחמה עבורנו היא המתוקה מכל זמני ההקדמה!
  והיא הראתה את לשונה. זה ממש נהדר כשאתה מקבל נשיקה ממש מושפלת ככה.
  הם מתנשקים על העקב החשוף והעגול וזויה. הילדה אומרת בהנאה וצווחת:
  - אז זה נהדר! הייתי רוצה להמשיך!
  אוגוסטינוס הג'ינג'י הזהיר:
  - שמרו על בתוליכם עד הנישואין! ואתה תהיה מאושר עם זה!
  זויה חשופה ציחקקה ואמרה:
  - תתפאר אדמתי הקדושה! והתמימות רק כואבת!
  הילדה חשפה את פניה.
  סבטלנה ציינה בגאווה:
  - עבדתי בבית בושת. ואני לא רוצה בתולים!
  שאלה זויה חשופה, מצחקקת:
  - איך אהבת את זה?
  סבטלנה אמרה בכנות, בהחלטיות:
  - כנראה, זה לא משתפר!
  זויה עירומה למחצה אמרה בכנות:
  - כל לילה אני חולם על איך גבר משתלט עליי. זה כל כך מגניב ונחמד. ואני לא רוצה שום דבר אחר.
  סבטלנה הציעה לילדה:
  - לאחר המלחמה, אתה יכול ללכת לבית הבושת היוקרתי ביותר במוסקבה או בסנט פטרסבורג. תאמין לי, אתה תאהב את זה שם!
  זויה חצי עירומה פרצה בצחוק והעיר:
  - כדאי שתחשוב על זה!
  נטשה הציעה:
  - האם אנחנו יכולים לאנוס את השבויים?
  הבנות צחקו מהבדיחה הזו.
  באופן כללי, יפהפיות הן טמפרמנטיות כאן. ואוהב מפחיד. מלחמה הופכת בנות לתוקפנות. הלוחמות המשיכו לדחוף את רגליהן החשופות והמאובקות לתוך השבויים לנשיקות. אהבתי את זה.
  ואז, החלו הופעות מעניינות יותר. במיוחד נורו זיקוקים לשמיים. זיקוקים התפוצצו. וגם היה ממש כיף. מוזיקה התנגנה, תופים הלמו.
  רוסיה הצארית כבשה את יפן. מה שבאופן כללי, היה צפוי על ידי כולם. סמכותו של הצבא הרוסי הייתה גבוהה מאוד. הרבה נשים יפניות יחפות שרות ורוקדות.
  הכל יפה ועשיר... ברוסיה עצמה יש גם צהלות על הניצחון. כמובן, לא כולם היו מרוצים. עבור המרקסיסטים זו מכה מוחצת. סמכותו של המלך התחזקה. והסיכויים שלו עלו. התמיכה בקהילה היא עצומה.
  לאחר כיבוש יפן המשיכה רוסיה במדיניות ההתרחבות שלה לסין. מרצונם, קיימו האזורים הסיניים משאלי עם והצטרפו לאימפריה. יורש העצר ניקולאי רומנוב ניהל מדיניות מוצלחת מאוד של הרחבת רוסיה בדרום מזרח. סין נבלעה בהדרגה.
  כלכלת האימפריה הצארית, לאחר שנמנעה מתהפוכות מהפכניות, חוותה עלייה כלכלית מהירה. נבנו בה כבישים, מפעלים, מפעלים, גשרים ועוד. בארץ מכרה לחם ומוצרים רבים.
  הוא ייצר את החזקים ביותר בעולם: מפציצים "Ilya Muromets", "Svyatogor", ואת הטנקים הקלים המהירים ביותר "Luna" -2. והיה צבא ענק של שלושה מיליון חיילים - צבא בזמן שלום גדול פי חמישה מזה הגרמני.
  אבל הקייזר וילהלם עדיין לקח את ראשו ודחף אותו. יתרה מכך, רצח יורש העצר האוסטרי בסרייבו הפך לעילה למלחמה.
  ואז החליטו הגרמנים להילחם בשתי חזיתות.
  הצבא המלכותי נע לעברם. בשל האזורים הסיניים, הירידה בתמותה תוך שמירה על שיעור הילודה הגבוה ביותר, לרוסיה הצארית הייתה אוכלוסייה עצומה. ויכול לגייס צבא אדיר.
  יתרה מכך, האוכלוסייה היא בעיקר צעירה ואגרסיבית.
  אוסטריה-הונגריה, שנפגעה ממכות, פרצה מיד. הכוחות הצאריים מחצו בקלות את הגרמנים שמספרם היה גדול יותר וכבשו את פרוסיה המזרחית והטילו מצור על קניגסברג.
  הינדנבורג ניסה להכות את הרוסים במכה, אך העליונות המספרית של הצבא הצארי התבררה כגדולה מדי. בנוסף, מקלעים, טנקים קלים "לונה" -2 הוכיחו את עצמם כנשק יעיל מאוד להתקפות נגד.
  מובס, הינדנבורג ברח. והחיילות הרוסים מיהרו לאודר. בדרום נלקחו לבוב ופשמישל מיד. הצבא הצארי התקדם, והאוסטרים נמלטו בבהלה ונכנעו.
  כניסתה של טורקיה למלחמה עשתה מעט לגרמנים. למרות שחלק מהכוחות מוסחים. אבל הרוסים המשיכו להתקדם באוסטריה. וגם הגרמנים הוכו ליד פריז.
  רק באזור נהר אודר, לאחר שהחלישו ברצינות את חייליהם במערב, הצליחו הגרמנים לעצור את המתקפה של הגדודים הרוסיים.
  אבל בדרום, הצבא הצארי הסיע את האויב. פילדמרשל ברוסילוב, כמו תמיד, בראש.
  ועכשיו בודפשט מוקפת... וברטיסלבה וקרקוב נלקחות. וחיילים רוסים מתקרבים לפראג.
  בדרום נכבשה אסיה הקטנה, בגדד נפלה, הרוסים כבשו את איסטנבול.
  הקיסר פרנץ פנה אל וילהלם בבקשה להשיג שלום. יתרה מכך, איטליה כבר תקפה את האוסטרים ופתחה חזית שנייה.
  אבל אי אפשר לעצור את החיילים הרוסים. אז פראג נלקחה. ובחורף עברו הגדודים הצארים על פני הקרח לברלין. ובפברואר הם השלימו את כיתור בירת גרמניה. והם פרצו לווינה, אוסטריה-הונגריה התפרקה והובסה.
  ב-23 בפברואר 1915 נכנעה גרמניה. כוחות רוסים נכנסו שוב לברלין.
  מלחמת העולם הראשונה הסתיימה. לרוסיה יש הרבה שטחים. הגבול עבר לאורך האודר. רוסיה כללה בהרכבה את כדור הארץ לאורך האלפים. חלק מאוסטריה-הונגריה סיפחה את איטליה בדרום. והיה וסאל של רוסיה יוגוסלביה. ממלכת הונגריה וצ'כיה הפכו לחלק מרוסיה. הממלכה הפולנית כללה את קרקוב והפכה לעצומה. קניגסברג הפך לחלק מהמחוזות הרוסיים, כמו גליציה ובוקובינה. טרנסילבניה הפכה לרומנית. טורקיה למצרים, ויחד עם עיראק, סוריה ואדמות ערב במכה הפכו לשטח רוסי. רק בצרה הצליחה ללכוד את הבריטים.
  עד מהרה נכבשה סעודיה לחלוטין על ידי חיילים רוסים. ופיצויי ענק הוטלו על גרמניה.
  כך נוצרה ההגמוניה הרוסית באירואסיה. במשך כמה שנים לא היו מלחמות גדולות. רוסיה ובריטניה השלימו את חלוקת איראן, לרבות בהרכבה : צפון רוסיה ומרכזה, הדרום עד הבריטים. ואז אפגניסטן. גם צפון ומרכז רוסיה, דרום בריטניה.
  האימפריה הצארית הפכה לחזקה, אבל בריטניה עדיין חזקה. הרוסים עברו על פני סין, והשלימו את לכידתה.
  הכלכלות של העולם כולו פרחו... אבל אז ב-1929 פרץ השפל הגדול.
  הצאר אלכסיי השני שולט על כס המלכות ברוסיה. הוא התגבר על מחלתו והוא די חזק פיזית. המלך החדש שולט במדינה עם עשרה מיליון חיילים בזמן שלום וכמעט בלע את סין. והכלכלה, שבתקופת השפל סבלה פחות מהאחרות, ועקפה את ארצות הברית.
  ואז הקיסר של רוסיה החליט להתמודד עם אמריקה? למה הם לקחו את אלסקה מהאימפריה תמורת אגורה? האם זה הוגן? אולי זה שוד?
  בקיצור, הקיסר של כל רוסיה, אלכסיי השני, שכבר נקרא גדול ב-1933 ב-5 בינואר, בדיוק ביום ההתנקשות באביו ניקולאי השני, החל במלחמה חדשה. מול, כמובן, אמריקה, שהגיעה לשיאה בדיכאון.
  ושאר המדינות עדיין לא יכלו להפריע לרוסיה. כאילו, האמריקאים רימו וחייבים לענות על זה.
  וכך החלה המתקפה על אלסקה. בדיוק בזמן הזה הושקה מסילת הברזל שבנו מהנדסים רוסים לצ'וקוטקה.
  והראטי הרוסי נע דרך השלג והשלג.
  כולל חמש בנות נצחיות: אנסטסיה, נטשה, זויה, אוגוסטינה וסבטלנה. אחרי הכל, הן לא בנות רגילות, אלא מכשפות רודנובר. ולכן לא מזדקן, אלא צעיר ואלמוות לנצח. ומכיוון שהן מכשפות, אז בחורף, בליל קוטב, ובכפור פראי, הן נלחמות רק יחפות ובביקיני.
  הבנות האלה רצות לעצמן, זורקות רימונים ברגליים יחפות ושרות:
  - הצאר הגדול אלכסיי,
  אתה הכי חכם בעולם!
  ואז אנסטסיה זורקת רימון ברגל יחפה. האמריקאים עפים מהקרע.
  והילדה משרבטת ממכונת ירייה וצועקת:
  - בשם רוס!
  ואז גם נטשה יורה, גם זורקת את מתנת המוות וצווחת באצבעותיה החשופות:
  - התגשם, חלום גדול!
  וגם יקח ויחשוף את שיניו.
  ואז זויה חשופה... העקבים שלה הם ארגמן מהשלג של אלסקה. הילדה צורחת בקצה ריאותיה:
  - כי רוסיה הגדולה רק תנצח!
  וגם רימון שנזרק ברגל יחפה עף.
  הבא מגיע אוגוסטינוס. הוא מועך את היאנקים במקלעים, וזורק רימונים באצבעותיו החשופות.
  וגם שואג:
  - הצאר הגדול אלכסיי הוא הצאר הרוסי!
  ואז סבטלנה יורה... וברגליים יחפות היא זורקת וחורקת לעבר האמריקאים:
  - הכל יהיה נהדר!
  חמש בנות ממהרות כמעט עירומות ברחבי אלסקה ומכות את האמריקנים כך. והנה הטנקים זזים: ניקולאי-4, דגם חדש עם תותח ושישה מקלעים. והאמריקאים מכסחים ביסודיות. ומאחוריהם גם "אלכסנדרה" -3, שהם מאוד חזקים וקטלניים. ועשרה מקלעים.
  והבנות מקדימות את כל הצבא, והן חצי ערומות ויפות. הם ממהרים לעצמם ושרים:
  - בשם רוסיה הקדושה של הצארים, כולם יהיו מאושרים יותר - חכמים יותר!
  ועכשיו הם יטחנו עוד סוללה של אמריקאים - יזרקו עליה רימונים בעזרת רגליים יחפות.
  יותר ויותר מאלסקה נכבשת על ידי כוחות הצאר. אין באמת מה לרמות, ותפוס טריטוריה כזו לחינם.
  והלוחמים נלחמים בעצמם ונעים עמוק לתוך ההגנות של האויב. והם מוחצים את האויב, הם מוחצים חזק!
  אנסטסיה אפילו שואגת:
  - תהיה אדמתנו גדולה ונקייה!
  ושוב יזרוק רימון ברגל יחפה!
  ואז נטשה נתנה את התור, ולחשה:
  - כן, הרוס המגניב שלנו מפורסם!
  וגם איך הוא ייקח וירביץ את האויבים.
  ולימון שנזרק באצבעות רגליים חשופות עף.
  ואז זויה מנתקת את האמריקאים בפרץ ונאנחת:
  - כן, העתיד יהיה נבדל!
  וגם הושקה על ידי הרגליים היחפות של הילדה, מתנת המוות מתפוצצת!
  ואז אוגוסטין יירה ממקלעים. ויכסח את השורה, וכיצד יחרק בראש ריאותיו:
  - מזריחה ועד שקיעה!
  ואז סבטלנה האגרסיבית יורה. והוא גם משתמש בהונות חשופות, ומשרבט באופן פעיל:
  - האימפריה המטורפת היא שלנו!
  ושוב, ילדה, סובב את האויבים! מצדיע לגיבורה.
  וכאשר אמריקאים שבויים נתפסים, הם צריכים לנשק את עקבי הבנות על ברכיהן. ולאן הם ילכו? נשיקה ונשיקה. והם עדיין מלקקים.
  אז הם עדיין רוצים...
  ואיפה תדרסו את הבנות? נתנו לחיילים להתפשט ולאנוס. אז המכשפות רצו סקס. וההנאה גדולה ואתה טעון באנרגיה. הפכו לקוסמים. ושיעור סופר כזה!
  ובכן, בנות אוהבות להרוג, אלו בנות. והם אוהבים לאנוס גברים, זה כמו שמכשפה צריכה.
  ומכשפות הן בנות מגניבות. והם אוהבים שמתייחסים אליהם. והם אוהבים את זה.
  הצבא הצארי כבר כבש את אלסקה. והיא לא עצרה, אלא נכנסה לקנדה. מה יש כאן בטקס? קנדה היא רשמית שליטה בריטית. ובכן, הוא לא ממש ממלא אחר הכללים, הוא נותן לחיילים אמריקאים לעבור אותו.
  אז יש סיבה לשבות. ועל הצי הרוסי מפקד קולצ'אק. והוא כבר העיף את האמריקנים מהפיליפינים ומאיי הוואי. ושם הוא כבש את הבסיסים שלו.
  ובכן, היאנקים לוחצים על הים. ועל הספינות יש בנות כל כך יפות. והכי חשוב, הלוחמים כמעט עירומים. וזה כל כך יפה. אם הבנות במכנסיים קצרים, אז זה בכלל סופר!
  זה כל כך נחמד לראות את הבנות האלה. וכשהם תופסים את ספינותיהם של האמריקאים והקנדים, ומנערים את שדיהם החשופים. זה בכלל נהדר!
  והבנות מטירות את רגליהן היחפות על הסיפונים הלוהטים, וחותכות את האמריקנים בצברים שלהן.
  נגד בנות כאלה, כל אמצעי חסר אונים. אחרי הכל, אלו הבנות שגברים חולמים עליהן. ומה תעשה נגד יפיפייה ששדיה עירומים לגמרי?
  הרי מדובר בבנות כאלה שתבהה בהן שעות. ואל תפנה את הראש. והם תופסים אסירים ומכריחים אותם לעבוד בלשונות, מנעימים רחמים תאוותניים.
  וזה כל כך יפה ונעים! אתה לא יכול להשתבש עם הבנות האלה! הם כרתו את הראש וינסרו דרך כל הוורידים.
  הנה ריצת חמש ברחבי קנדה. זה סוף אפריל והכל פורח. והבנות כל כך יפות. ולחתוך את האמריקנים עם החרבות הקסומות שלהם. והם זורקים דיסקים בבהונותיהם החשופות.
  והם שורקים לעצמם:
  - אין ארץ מולדת יפה יותר של רוסיה,
  תילחם בשבילה ואל תפחד...
  אין ארץ יפה יותר ביקום -
  היקום כולו הוא לפיד של אור רוס!
  ובכן, בנות, ובכן, סופרמנים! ולהביא אויבים מוכים על ברכיהם. ואז הם גורמים לך לנשק את הסוליות החשופות והמאובקות שלך. הבנות האלה מדהימות לחלוטין!
  בסוף מאי, חיילים רוסים, לאחר שכבשו את רוב קנדה, נכנסו לשטח ארה"ב. הלחימה התנהלה בשטח אמריקאי ממש.
  וחמש בנות תקפו את האמריקאים, לחצו עליהם באכזריות. לאחר שהביסו גדוד שלם, החלו היפות לשחק עם השבויים. כשהם הרבה להשתולל איתו, הם ארגנו לעצמם מסיבת ברביקיו.
  הם אכלו בשר טרי וזמזמו לעצמם.
  יש הרבה כבישים גרועים בעולם,
  כאילו משערה של צוענייה - ערימת שבילים!
  רודפים אחרי גברים קירחים - הרחק מעל הסף,
  כמו ילד רעב - נבל!
  
  מזלגות רבים, תהום, גיא:
  כמו אימפקט בכל דרך!
  אתה אפילו לא מכיר חבר או אויב
  העולם חולק לשניים!
  
  הילד הולך בקור יחף,
  אחד משביע רעב עם סחף שלג...
  אבל אתה מאמין לעניים עם שקית,
  עדיף לבסות עשיר במאי!
  
  תלתן גדל, יודע לכולם עלי אדמות
  כשהשן הארי מזהיב באביב...
  אם אתה אדיב - אגדה נמצאת בכל מקום,
  עם זאת, הטורף חושב שאתה ארנב!
  
  אנשים זורקים עלינו ניקל
  גרונות נקרעים - זה רחמים ברורים!
  החזק מכולם עבורנו מכות מהיד,
  לפתוח את הנשימה השנייה!
  
  הקיץ נגמר, הסתיו מגיע
  יש בו חום נהדר, להבה וגשם!
  ניתן לראות שהקב"ה גילה לנו,
  והאמן שרטט מפת העולם!
  
  אני רואה עץ ליבנה בלבוש של מלכים,
  זהב, צבעים עזים של אודם...
  אם יש לכם לב טוב.
  ורק אז תהפוך לענק!
  
  העניים נאלצו לדרוך הרבה,
  שוב סופת שלגים, וכל אצבע נשרפת...
  תן לאייל לעזור לי להתחמם,
  כמה כחול הפך הילד הכפור!
  
  למה אף אחד לא פתח את הדלת?
  אבל למה אתה כל כך מבוהל...
  הילד המסכן קפא תחת השלג...
  אני מאמין שהמלאכים יפזרו את סופות השלגים!
  
  כרובים יקחו אותך לגן עדן
  ישוע עצמו יקבל בעדינות בזרועותיו!
  זה יהיה, תאמין באושר הנצחי של הילד,
  הרי ה' הלך בשבילו לצלוב!
  הבנות שרו, אכלו ושוב נכנסו לקרב. הם לוחמים של סף פלדה כזה.
  ולהרוס את האמריקאים. זריקת רגליים יחפות ודיסקים ורימונים.
  זה כבר סוף יוני וחיילים רוסים כיתרו את פילדלפיה. כבר שליש ממדינות יבשת ארצות הברית נמצא בשליטה של הצבא הרוסי, הצאר.
  וכבר בערים רבות מתנוססים דגלי האימפריה הרוסית. וגדודים של בנות יפות של הצבא הצארי נלחמים!
  והבנות באמת כל כך נפלאות ומהירות. ושוב הם ניצחו את כל היריבים שלהם. והאמריקאים נופלים.
  והנה מגיע הטנק: "אלכסנדר"-4 הוא החדש ביותר! ולפניו, המתנגדים לוקחים אותו מתחת למגן. וגם הבנות הולכות לטנק: אליזבת, קתרין, אלנה, אורורה. והם בועטים בקרניים של אמריקאים.
  איך הם יורים, איך הם דוחפים אותם לארון הקבורה! לא מספיק לא ייראה לאף לוחם!
  רק להרים ידיים ולהיכנע!
  והבנות מרסקות את האויבים בזחלים. והטנק של אליזבת זז...
  ומתחתיו כמו מסה של דם, בשר, עצמות.
  והבנות דורכות על עצמן, מרסקות את יריביהן ושרות:
  - הצאר שולט בחוכמה ברוסיה,
  מוציא גזירות, שופט משרתים...
  כס המלכות אינו סובל מהומה ונביחות,
  ולא שיטה להכניע את הפחד!
  כך נעות בנות בקרב. והתלהבות הלחימה שלהם, זה לא כמו להשתמש בגרזן מתחת לספסל!
  אליזבת יצאה בזעם:
  - למען כס המלכות הרוסי!
  ואיך זה יורה! ופרש הר של גופות!
  הנה הבנות שלא רוצות להפסיק. והם מכים את אויביהם ומוחצים את ארצות הברית.
  ועכשיו הצבא הצארי מוביל טור של שבויים. הידיים האלה מאחורי הצוואר, והורידו את ראשיהם.
  בינתיים, היטלר עלה לשלטון בגרמניה. אבל הוא עדיין חלש מכדי להוות סכנה רצינית לרוסיה. איום חמור יותר הוא איטליה של מוסוליני. אבל עם מפלצת כמו רוסיה, היא לא תעז להיכנס למלחמה.
  אז לעת עתה, החיילים הרוסיים משתלטים על אמריקה ועל שרידי קנדה.
  הבנות יחפות ובביקיני נוהגות בטנק קרב. הם מאוד אדירים וחזקים.
  אליזבת סיכמה:
  - מי שיבוא אלינו במה, הוא ימות מזה!
  אלנה אישרה:
  - בהחלט!
  ושלח פגז לתוך הסוללה האמריקאית. ילדה כזו עם נדנדה.
  ואז יש את אורורה, כשהיא זורקת את הקליע ומדברת:
  - אני רוצה לחיות למען רוסיה!
  ופגע באמריקאי אחר. אלו באמת בנות שכל תוקפן יתקל בהן.
  ובריטניה, למרות לכידת קנדה, לא מעזה להיכנס למלחמה עם רוסיה - היא מבינה שהאימפריה הזו קשה מדי בשבילה. ואם הוא ייכנס, אז הרוסים בהחלט יקחו משם ובקלות את כל המושבות בארה"ב. אז עדיף לא להציק עם רוסיה, שם אלכסיי השני שולט!
  המלך נעשה בריא לחלוטין והתברר ככובש מצטיין.
  וכך פילדלפיה נפלה... ובאמצע יולי כבר התקרבו טנקים רוסיים לוושינגטון.
  אליזבת היא גם ילדת מכשפה, שנלחמה עוד מתקופת המלחמה הרוסית-טורקית בתקופתו של אלכסנדר השני. והבחורה הזו עם מבט חשוב אומרת:
  - על מה עמד של רוס!
  אלנה ירתה לעבר טנק אמריקאי ופרימיטיבי והשיבה:
  - על גבורה של חיילי רוסיה!
  אורורה מגניבה אישרה:
  - כן, בדיוק על זה! בנוסף, על האומץ והארגון יוצאי הדופן של העורף ההרואי!
  יקטרינה ענתה בלהט:
  - תהילה לגיבורי רוסיה! תהילה לצאר אלכסיי!
  ושוב, הילדה ירתה בדיוק רב באויב.
  לוחמים הם בלתי ניתנים לחיקוי!
  ושוב הם מפטרים בגלל כל החברים היפים שלהם. כן, בהחלט אפשר לומר שבנות כאלה מובילות את רוסיה הצארית לניצחון.
  בהם שמש מאי ושחר האהבה.
  וכשהם מפעילים לחץ על הדוושות ברגליים יחפות, אז זה לגמרי מקסים.
  בנות כאלה באמת רוצות לאהוב וללטף! הם פשוט שמש זוהרת של תקווה. ויש להם שירה ואומץ בדימויים של מוזיקה ומיתרים ליריים.
  כאן נכנעה הסוללה האמריקאית. והבנות אילצו את חיילי ארה"ב לנשק אפילו לא את רגליהם, אלא את עקבות הרגליים היחפות על המדרכה. והגברים לא עשו כלום - היכן יוכלו להתרחק מזה?
  והלוחמים פעלו נועזים ומבריקים יותר.
  גם אנסטסיה ושותפיה לא נמנמו. איך לירות, איך לברוח. ולחתוך את האמריקנים עם סברס. אחרי הכל, היא פשוט ילדה נוצצת ומתחילה עם חצי סיבוב.
  אבל האמריקאים התנהגו רע. הם תפסו נער מודיעין רוסי והחלו לענות אותו. פשט, נקשר לעץ ושרף גופה עירומה של נער עם לפיד.
  הילד ניסה לעצור את גניחותיו. אבל בסוף הוא צרח... הילד נכווה קשות.
  הבנות הגיבו בעין תחת עין. והתליינים נשטפו בבנזין והוצתו. כן, יפהפיות רוסיות נוראיות בכעסן. ואל תקניט את הדוב הרוסי.
  יש גם קרבות בשמיים. שני טייסים רוסים: אלבינה ואלווינה מוחצים ומחסלים את כולם. יש להם מטוסים חזקים מאוד. עם תותחי מטוסים שמסוגלים להפיל אמריקאי במכה אחת. והלוחמים האלה באמת מראים משהו כזה. מה לא לומר באגדה, לא לתאר בעט.
  אלבינה נותנת תור, ותריסר מטוסים אמריקאים מופלים. הלוחם גם כמעט עירום רק בתחתונים, צווח:
  - יהי רצון של רוס הצארית!
  ודוש ממש את כל הלוחמים ברצף. הנה הילדה.
  ואלווינה לא נחותה. ומפיל תריסר מטוסים בבת אחת. קרע אותם ושר:
  - לטוסטונים הגדולים ביותר!
  וגם איזה פאקינג! הבחורה הזאת לא עושה דברים טיפשים! אלו קרבות לכל הקרבות.
  אגב, כדי לזרז את עיכול סין וארצות אחרות הכפופות לרוסיה, הקים הצאר אלכסיי הצעיר פוליגמיה ברוסיה! וזה מהלך חזק! עכשיו לוחמים רוסים לוקחים נשים סיניות כנשות ומולידות ילדים יפים ולבנים!
  כאן העירה אלבינה בחיוך:
  - ומדוע יכול להיות לגבר ארבע נשים, אבל לאישה לא יכולים להיות ארבעה בעלים?
  ומפילה עוד מטוס אמריקאי.
  אלווינה עונה בהגיון:
  - כי יותר קשה לאישה להאכיל כל כך הרבה טפילים!
  ושתי הבנות צוחקות. הן יפות כל כך נפלאות ומדהימות.
  ולנקות את השמיים ממטוסים אמריקאים.
  כבר חלקים מהצבא הצארי הרוסי מקיפים את ניו יורק. מכריחים את האמריקאים לצאת ולהיכנע. הבנות מאוד עליזות ומאושרות.
  טנק "אלכסנדר" -4 הרס את הסוללה האמריקאית. הוא העתיק גופות רבות.
  אליזבת רטנה בחיוך של שיניים:
  - אנחנו לוחמים המשרתים את הצאר ואת המולדת בצורה מושלמת!
  אלנה ירתה לעבר האויב והוציאה:
  - בקרוב יהיה רובל זהב רוסי!
  והילדה צוחקת!
  והשיניים שלה פנינה. ואז גם אורורה פרצה בצחוק. הבנות מתרגשות בטירוף והיופי שלהן כזה שמילים לא יכולות לתאר.
  והם מכריחים את חיל המצב של וושינגטון להיכנע!
  לוחמים הם כל כך בלתי מנוצחים! וניתוק הטנק שלהם ירסק אפילו מחבת.
  בנות נלחמות על עצמן ושרות;
  הארץ הרוסית מפורסמת,
  הקומוניזם שולט בעולם...
  שדות זרועים זהב
  בוא נלך ישר למעלה, לא למטה!
  
  הלב שלנו בוער עבור המולדת,
  אנחנו בנות - אין יקום יפה יותר...
  נילחם באויבינו עד הסוף
  אמונתנו תעלה ברודנוברי!
  
  חזק יותר מכל האדומים בעולם, רוס',
  היא זורחת כמו השמש ביקום...
  אתה נלחם בשבילה ואל תפחד,
  שהמבוגרים והילדים יהיו בתפארת!
  
  רוסיה היא הגדולה במדינות
  כאשר המולדת נשלטת על ידי לשקה ...
  גורל כזה ניתן לעם הסובייטי,
  שהגיבור שלנו יהיה מנוסה בקרב!
  
  בארץ המולדת, כל גיבור נמצא עכשיו,
  מסוגל להפוך את המולדת ליפה יותר ...
  בשם אימנו הקדושה,
  הצד הרוסי חסר הגבולות של רוסיה!
  
  אנחנו נהפוך את כל מי שהוא עריץ,
  לא תהיה דיקטטורה על המדינה...
  תן למיליוני מדינות להגיש
  ובואו נהרוג את הנשיא רוזוולט!
  
  שהדרקון המשתולל ימלוך
  הוא חושב שהוא יכול לשרוף את רוסיה...
  אבל הנאצים מחכים לתבוסה זועמת,
  מאז האביר יודע, זה די כל יכול!
  
  לעולם לא ניכנע לפריץ,
  הרוסים והסינים לא יתגברו...
  כוכב בהיר זורח מעלינו
  לקראת חג הפסחא, אנו מציירים עוגות וביצים לפסחא!
  
  אתה יכול להשיג הרבה לוחמים,
  משהו שלא נהיה יותר גרוע...
  אבותינו הגאים גאים בנו,
  כי אנחנו בונים מקום בגן עדן!
  
  ילדות יחפות רצות בשלג
  הם לא יודעים פחד ותוכחה...
  אני חבר קומסומול יחף,
  כי אין מחסומים, ואין דדליין!
  
  אז בואו לעולם לא ניכנע בנות
  בואו לא נרכין את ראשנו מתחת לצירים...
  כשהצרות מגיעות לארץ המולדת,
  בואו נרמוס אותו ברגליים יחפות!
  
  אהבו את האחיות, אתם הסיבה לחרב,
  ואלכסיי - כבד את ישוע...
  אין צורך לחתוך את הלוחמים מהכתף,
  אם אתה רק צריך לרוץ יחף!
  
  
  אנחנו הבנות עדר גדול,
  אנחנו אוהבים להילחם ולא נסוגים...
  למרות שהליכה היא לפעמים שמועה נבזית,
  הניצחון יהיה במאי הזוהר!
  
  ותאמין שהקומוניזם יבוא עם חלום,
  ועל כדור הארץ לא יהיה כוח של כסף...
  אנחנו נותנים לגורל דין וחשבון גס,
  בלי שום אלימות ועצלנות!
  
  בקיצור, בקרוב נטוס לכוכבים,
  ואנחנו נרים את הדגל הרוסי מעל היקום...
  פרוש כנפיים, כרוב אדום,
  בשם המשפחה - אדון רוסיה!
  בזמן שהבנות שרו, כמעט כל האמריקאים כבר נהרגו, וחיל המצב בוושינגטון החל לזרוק דגלים לבנים.
  הבנות קפצו מהטנק והחלו לרקוד, ניתזו את רגליהן החשופות והמסותתות דרך השלוליות. ורעמות שערם נשפו ברוח. הבנות הן כל כך יפהפיות.
  כרגע הם ארגנו מסיבה לרגל כיבוש בירת אמריקה. ברביקיו, שתו יין.
  בנות באותו הזמן אוכלות את זה טעים. והם שורקים כל מיני שירים. כאלה הם הלוחמים הנפלאים, אפשר לומר עליהם - סופרמנים בתחתונים.
  וחיילים רוסים מתנשקים על הברכיים והרגליים. והבנות משתרכות ומייבבות מאורגזמות.
  והם צווחים וקופצים. יש להם כל כך התרגשות ויופי חכם של כוח כובש.
  אבל הלוחמים התעלסו גם עם שבויים שחורים, ושני הצדדים אהבו את זה.
  אבל עכשיו החג הסתיים והטנקים הרוסים שוב נעים דרומה. גם ניו יורק נפלה...
  האמריקאים נסוגים. מוכר במיליונים. רוזוולט רץ. עכשיו אנחנו מדברים על כניעה. האומה הרוסית מוכיחה את גדולתה.
  בנות יפות במיוחד עם שיער בלונדיני ואדום.
  והם מניחים את השבויים על ברכיהם, והם מאוד מרוצים כשהבנות מהמגששות ותופסות את אפן ואת השלמות הגברית בבהונותיהן החשופות.
  הלוחמים של הצבא הרוסי הם באמת בלתי מנוצחים!
  והנה המאבק על אטלנטה.
  בפעם הראשונה, הבנות על ה"אלכסנדרה" -4 רואות טנק אמריקאי ענק "וושינגטון". מכונה במשקל מאה ושבעים טון, על פסים. מה עם מאבק כזה יהיה מכובד כפול.
  והבנות יורות מרחוק ופוגעות בשריון חזיתי. ושכבה עבה של מתכת עמידה.
  אליזבת אומרת בכעס:
  - כן, נתקלנו בצרות!
  אלנה העירה כנחמה:
  - אבל האויב לא יקח אותנו!
  והיא גם שלחה טיל לעבר האויב.
  ואז יש אורורה כאילו יורה. וזה פוגע במטרה בצורה מאוד מדויקת. ולהפוך את האויב.
  והיא בדקה:
  - אני היריב הכי קשה!
  באמת פגע בקנה של טנק אמריקאי. ועכשיו הבריון יכול לפגוע רק בשמונה עשר מהמקלעים שלו. ו"אלכסנדר" -4 איך למהר אל האויב. ואיך זה מתחיל להאיץ, זחלים מקשקשים.
  אף אחד לעולם לא יעצור ענק כזה.
  הכוח האתלטי שלו הוא שאין שני לו.
  קתרין שרה:
  - אווירובטיקה, הצוות הקטלני שלי!
  וגם איך ייקח ויטפח על האויב.
  והבנות כאן מתרוצצות.
  האמריקאי, בסופו של דבר, נפגע בצד. והטנק הענק עלה באש ופגזיו החלו להתפוצץ.
  ואיך ערכת הלחימה תנקר! והשריון וכל השאר יירדו...
  והבנות קראו במקהלה:
  - לדרך הרוסית!
  ולצחוק, חושפים שיניים!
  הנה באה אטלנטה. וב-7 בספטמבר 1933 נכנעו שרידי הצבאות האמריקאים. ומלחמה נוספת, מנצחת לרוסיה, הסתיימה. וכמה זה באמת נפלא!
  לאחר הניצחון קיימה האימפריה הצארית משאלי עם על שטח ארצות הברית וקנדה על הצטרפות לאימפריה הרוסית הצארית. וארץ המלוכה התרחבה. באופן כללי, זה טוב כאשר אוטוקרטיה ומונרכיה מוחלטת שולטים. כולם שווים בפני המלך ואין חנות מדברת - פרלמנט.
  ורוסיה הצארית היא אימפריה חזקה ויציבה - ייחודית במהותה.
  בינתיים התחזק המשטר הנאצי בגרמניה, מה שקבע את המסלול ליצירת הוורמאכט וצבא חזק. נכון, היטלר הדגיש ללא הרף את הידידותיות שלו לרוסיה הצארית, אם כי היא ניתקה את רוב השטחים מגרמניה.
  אבל הנה, נתן, חתמה ברית צבאית: איטליה, גרמניה ורוסיה. לא רק זה, הצאר אלכסיי הסכים לסיפוח אוסטריה לרייך השלישי.
  מכיוון שבריטניה נחלשה מבחינה כלכלית, וגם צרפת, הממשל הצאר הסתכל ברצינות על המושבות של צרפת, בריטניה והולנד. במונחים צבאיים גרידא, הצבא הרוסי הפך למספר הרב ביותר - עשרים מיליון בזמן שלום. ומספר עצום של הטנקים, המסוקים, ואפילו מטוסי הסילון הטובים בעולם. הצי הרוסי היה גם חזק ורובה יותר מהבריטים, שכן אנגליה מוחלשת לא יכלה להתחרות באימפריה הצארית החזקה ביותר מבחינה כלכלית.
  אז עכשיו רצה הקיסר הגדול אלכסיי לקחת את כל המושבות של בני בריתו של אתמול.
  ומה? יאסוף!
  ב-15 במאי 1940 החלה מלחמת העולם השנייה. רוסיה הצארית העבירה כוחות לדרום איראן, הודו, הודו, מצרים. והוורמאכט תקף את צרפת, בלגיה והולנד. איטליה כבשה בעבר את אתיופיה, תקפה את סומליה הבריטית, והעבירה גדודים לדרום צרפת.
  הנה בנות המכשפות נעות בדרום איראן. אנסטסיה וארבעת חבריה.
  בנות כמו תמיד, צעירות ויחפות. שנים חולפות, והיפות רק פורחות ואף לא קמט או סדק אחד על העור ואף לא טיפת שומן אחת על גופי הגבס.
  אז הם מתחילים להשמיד את הכוחות הקולוניאליים הבריטיים ועושים זאת בהתלהבות רבה.
  אנסטסיה, זורקת רימון על הפרסים ברגלה יחפה, שואגת:
  - לוחמים בעלי כוח לאין שיעור!
  נטשה גם יורה צרור מהמקלע שלה, מוסיפה רימון באצבעות רגליה החשופות וצועקת:
  ולעולם לא נוותר!
  ואז זויה יורה, מכסחת גם את האנגלים והפרסים, וצועקת:
  - הבה נמלוך!
  ואז יש את אורורה, כמו חבטה, והיא מורחת את האויב ברגלה היחפה ומתמסרת:
  - עליית כוחותינו!
  ושוב לשרוק!
  ואז סבטלנה, כפי שהיא נותנת, וחובטת ממכונת ירייה. וגם בבהונות חשופות הוא ישלח רימון לעבר האויב.
  וצווח:
  - על נימוסים מעודנים!
  ובמצרים, בנות מהצוות של אליזבת מתקדמות על טנק. הוא על הטנק הכבד החדש ביותר "אלכסנדר" -6. למכונה יש צללית נמוכה ומשקלה שישים וחמישה טון. והוא יורה עם מפציץ. מתאים יותר ללחימה בביצורי האויב.
  צי הטנקים של בריטניה חלש יחסית. והמכונית הטובה ביותר "מטילדה" -2. אבל "ניקולאי" -7 נלחם איתה.
  יש לו את האקדח המושלם נגד טנקים. זה פוגע ממרחק רב.
  בנות פועלות במהירות ובערמומיות. והטנק שלהם זוחל במדבר. והוא יורה בעצמו. ומשגר הפצצות רועם בעוצמה רבה.
  הבנות צוחקות ומצייצות:
  - טוב מאוד על כס המלכות! אנחנו סופרמנים!
  ושוב הם יירו וינפצו עוד בונקר, או נקודה מבוצרת של בריטניה.
  הבריטים נכנעים ונכנעים...
  פירמידות מצריות כבר מופיעות מול הבנות. הם רואים אותם וקורצים. האם באמת אפשר לעצור יפות כאלה?
  אבל בשמים אלבינה ואלווינה נלחמות על הים התיכון. הם גם חושפים את שיני הפנינה שלהם. והם שורקים שירים. לבנות האלה יש רצף קרבות.
  אולם לוחמים קבעו להילחם כמו תמיד באותם תחתונים וחשופי חזה.
  והם מראים את מעמד הלחימה העצום שלהם. הם יורים על עצמם ויורים בעצמם מתותחי אוויר. וכך אי אפשר לעצור את הבנות בשום דבר. עם זאת, הקרב נמשך, והבריטים בורחים מהיפות. אל תעצרו אנשים תוקפניים כאלה.
  והבנות מפילות תריסר מטוסים בפרץ אחד וצוחקות לעצמן.
  הנה הם עפים ועפים. והירי לא מפסיק.
  אלבינה מצייצת בצחוק:
  - אני לא נכבש בכל עת!
  אלווינה, ממשיכה לירות, מוסיפה:
  - תחת דגלו של פיטר!
  לוחמים קופצים ובו זמנית מפילים את האויב.
  עמודים של אסירים בריטים ומקומיים כבר מונעים ברחבי מצרים.
  הכוחות הצארים חזקים הרבה יותר, והם מביסים את הקולוניאליים, שאין להם רוח לחימה.
  אלכסנדריה נפלה. וזה מאוד פשוט. ועכשיו החיילים הרוסים נפגשים עם האיטלקים.
  מצעד משותף. זיקוקים, תהלוכות צבעוניות. וביטויים סוערים של מסירות וידידות.
  גם האיטלקים אוהבים את זה. במיוחד כשבנות רוסיות רצות יחפות על פני המדבר הלוהט...
  ובמקום אחר נכנסה אלנקה עם גדוד העלמות שלה לדלהי. התחושה היא שהספואים לא רוצים להילחם עם הגדודים הרוסיים. ושהמעצמה הקולוניאלית הבריטית הובסה בטריטוריה ההודית הזו.
  בנות שחורות רבות מקיפות את החיילים הרוסים ומברכות אותם בפרחים.
  כמה יפה הכל כאן. והרבה פרחים. והכל קורה בצורה די יפה ומעוצבת.
  כוחות רוסים כבר מתקרבים לבומביי וכובשים אותה ללא התנגדות רבה.
  אלנקה מאוד פעילה וחצופה. היא זורקת רימונים באצבעותיה החשופות וחורקת:
  - אני רק סופרמן בביקיני!
  וכמה טוב לבנות לרוץ חצי עירומות ובביקיני. הם נראים כל כך נהדר.
  במושבות ההתנגדות הבריטית חלשה. חיילים מקומיים לא יכולים לתת קרב עז.
  בינתיים, הגרמנים מתקדמים בהצלחה. ראשית, הם פיתו את הבריטים לבלגיה. ואז עם זריקה דרך הרי הארדנים, הם הצליחו לנתק את היחידות האנגליות והצרפתיות. כך הושג ניצחון מרשים.
  ובלגיה נכבשה. וב-22 ביוני, לאחר כיבוש פריז, נכנעה צרפת, וקצת קודם לכן, הולנד. כך הושג ניצחון מרשים. והגרמנים היו גאים בעליל. והצבא הרוסי כבש גם את הודו וגם את דרום איראן ואת בורמה ובנגלדש. כמו גם כל הודו-סין.
  ברור שהאויב הפסיד. והגרמנים פרצו לספרד ולפורטוגל.
  החיילים הרוסיים היו כמו דרום אפריקה. הם נפגעו לא כל כך על ידי התנגדות בריטניה, אלא על ידי מתיחה של קווי תקשורת ואספקה. כמו גם המחסור בכבישים באפריקה, והג'ונגל הבלתי חדיר.
  אבל הצבא הצארי עדיין עבר הכל. וזז כמו משטח החלקה מטיטניום. והאויב יותר ויותר התייאש ונפל על ברכיו.
  גדודים של בנות נעו, ככלל, יחפים, ואילצו את האסירים לנשק את רגליהם. לפעמים הבנות אפשרו לשבויים להרעיף נשיקות על שדיהן.
  אבל אז אנסטסיה, נטשקה, זויה, אוגוסטינה, סבטלנה נכנסו לאוסטרליה. צועדים לבירה סידני. והם שרים:
  - רוס', שם לכולם יש הרבה נשים,
  היכן שמותר להתקשר יפה...
  איפה כל אדם הוא כמו אח,
  הסמל שלנו, הסמל שלנו - קולוברט!
  ושוב הם זורקים רימונים ברגליים יחפות - מפזרים את הבריטים והמקומיים.
  אנסטסיה חתכה את ראשו של הגנרל של בריטניה בצבר וצייצה:
  - לתפארת המולדת!
  ונטשה, בזריקת רגלה היחפה, פיצלה את הטנק. ו שיר:
  - יילל את שמו של סווארוג של רוס!
  והבנות זזות, זויה יורה צרור ממקלע, מניחה את האנגלים וחורקת:
  - לצו רוסי חדש!
  הנה הבנות! הם אוהבים להרוג! והם לא יפסיקו! והפנים של היפות זורחות!
  וכאן אוגוסטינוס הוא כמו ירי. איך הוא מכסח את האנגלית וחורק:
  - עבור רוד של רוס נתון!
  ומאחורי הציפורניים שלה וסבטלנה. ובכף רגלו היחפה הוא זורק רימון קטלני וקטלני.
  וגם חריקות:
  - רוס הגדול שלי!
  ושוב הוא נותן תור... הוא מכסח את הגרמנים, הורג אותם ללא שום טקס.
  כעת סידני נכנעת ללא קרב. והם מוציאים אזרחים ומפתחות צבאיים. והם מכריזים על הצאר אלכסיי כמלך וכקיסר שלהם.
  גם היבשת הזו נכנעת...
  וספינות רוסיות נוחתות על ניו זילנד. במקביל טנקים קלים "פיטר" -8 נכנסים לפרטוריה. וגם דרום אפריקה נופלת. גדוד של נערות יחפות נחת במדגסקר.
  ובנות מאוד יפות זורקות רימונים ברגליהם החשופות, ונוחתות נגד האויב. מדגסקר נופל. ורוב אפריקה נכבשה על ידי חיילים רוסים.
  רוסיה הצארית והרייך השלישי ואיטליה כמעט ניצחו. אבל רק בריטניה ואירלנד נשארו. והסתיו הגיע, ואז החורף. הגרמנים וכלי הטיס הרוסיים הפציצו את הבריטים, הפכו את עריהם להריסות. אבל צ'רצ'יל סירב בעקשנות להיכנע.
  נחיתה אמפיבית לאחר מכן במאי 1941. בנות יחפות מחטיבת טיגרס היו הראשונות לנחות. ותנו להם להשמיד את החיילים האנגלים. וזרוק אותם באצבעות רגליים יחפות.
  הבריטים הופצצו על ידי נערות עירומות למחצה רק בתחתונים ושדיים רועדים. וזה היה ממש מעולה.
  והטנקים "פיטר", "ניקולאי", "אלכסנדר", "איבן" נלחמו, מה שממש מחץ את היריבים.
  והנה הטנק החדש ביותר "Alesya" -1 צורה פירמידלית. שיש לו זוויות נטייה רציונליות מכל הזוויות ואתה לא תפרוץ את זה.
  בה, בשכיבה, אליזבת וצוות הבנות שלה ממוקמות כמעט עירומות בתחתונים בלבד.
  ארבע לוחמות יפות, כמעט עירומות, יורות לעבר התותחים האנגלים, והן ממש מופלות לתוך האש. והבנות יורות בעצמן, וממלאות אותן בעופרת ממקלעים. ומאות אנגלים נופלים על עצמם.
  והיפות הלוחמות יכסחו את האויב, ויתנו לטנק שלהן ממש מעל הגופות. והשטיחים של האנגלים ההרוגים פרוסים. והבנות נוסעות בטנק. הם נושאים לעצמם את מטילדס וצ'רצ'ילים. הטנק האחרון יכול רק לשרוט את המכונית של הצבא הצארי.
  וניצחון רוסי אחד עוקב אחריו. והגרמנים באים. אבל טנקי ה-T-3 וה-T-4 שלהם כל כך חלשים בהשוואה לכלי רכב רוסיים. ועדיין פרימיטיבי קטן. וגבוה... והטנקים של הצבא הצארי גוץ. והמוט עצמו, לא שם לב לזריקות.
  הנה הבריטים וזורקים דגלים לבנים. כמה אלפי טנקים נבחרים של רוסיה נחתו כבר בשעות הראשונות, ממש שברו את ההגנה.
  אנסטסיה קיבלה כדור בעקב החשוף וצחקה:
  - מעסה!
  אחר כך תפסה באפו של הגנרל באצבעותיה החשופות והשליכה אותו מעליה. הוא עף והתכופף בטן על הכידונים. וכל כך הרבה דם נשפך.
  אנסטסיה צרחה בלב קורע:
  - תהילה לצאר אלכסיי!
  גם נטשה, איך היא תזיז את השוק של יריבתה, ואיך היא תשאג:
  - לסדר סלאבי חדש!
  ויזיז את ראש האויב. ולשבור לו את הגולגולת. וצווח:
  - בנות מגניבות, חובבות חופש - אנחנו נלחמים על סדר חדש!
  ואז זויה כבר יורה משני מקלעים בבת אחת, וזורקת אפונה עם חומר נפץ ברגליה היחפות.
  והולך לבריטים תחת המספר הראשון. ולאחר שקיבלו, לוחמי האימפריה של אלביון הערפילית זורקים את נשקם ישירות לשבי.
  הנה מגיעה האורורה. מוחץ אויב עם נשק. יש לה מקלע מיוחד עם כדורי מעקב. הוא דופק את האנגלים כמו אלומה של נונצ'אקים.
  והנה סבטלנה יורה. ומרסק את האויב.
  הוא יורה במסה קטלנית... וחושף שיניים.
  ושאג בשיא ריאותיו:
  - אני אישה, שזה בכלל סופר אמיתי!
  והוא קופץ וזורק רימון ברגל יחפה. וזה יתנפץ לכל החלקים והשברים.
  וצווח:
  - אני סופרמן חשוף חזה!
  ועכשיו הבנות מתקדמות את עצמן... עמוק יותר ויותר הן נכנסות לשטחה של בריטניה.
  אולג ריבצ'נקו, בגופו של ילד בן לא יותר מאחת עשרה, אבל עם כותפות של רב סרן, למרות שהוא עצמו יחף ובמכנסיים קצרים, מכסח את הבריטים. ומתנהג בזעם מטורף.
  מוביל אש ושר:
  - אנו חווים את השחר ואת הצבע הגבוה ביותר.
  ואיתו, הילדה מרגריטה, שמעולם לא התבגרה. טוב לה שלפחות היא לא הפכה לאישה זקנה!
  וזה הרבה יותר גרוע מלהיות ילדה!
  להקיף את לונדון. ועכשיו הם מאיימים לקחת את זה. והמוני האויבים נכנעים. רק שומרי המלך אינם נכנעים לעצמם ואינם נכנעים. אבל הם נהרסים ללא רחמים. והם מובילים השמדה מוחלטת ובלתי אנושית. זה ההרס המוחלט שמתרחש. והמכונות פעילות מאוד.
  ובשמיים, אלבינה ואלווינה אוספות שטרות. הילדה כבר קיבלה את כל שבעת התארים של צלב ג'ורג' הקדוש. תואר ראשון: צלב סנט ג'ורג', שני - סנט ג'ורג' עם קשת! השלישי הוא צלב זהב. הרביעי הוא צלב זהב עם קשת. החמישי הוא צלב זהוב עם יהלומים. השישי הוא צלב זהוב עם יהלומים וקשת. והשביעי הוא הכוכב של צלב זהב בקשת ויהלומים!
  הבנות האלה הפילו חמישים מכוניות בקרב אחד ושרות לעצמן:
  - אנחנו יפות כאלה שהן פשוט סופר והיפר, ובאופן כללי יפות נפלאות!
  ולקרוץ בחיוך של ניבים.
  אלו הבנות - אלבינה ואלווינה... והן אוהבות לאנוס גברים. ולהם עצמם לא אכפת, לעבוד עם הלשון שלהם כשהם רואים שלמות גברית מושכת.
  ושבנות הן רק התגלמות של תאווה ואהבה ותשוקה!
  איך הם אוהבים מוטות ירקן פועמים.
  לוחמים ברמה גבוהה...
  הנה צ'רצ'יל בורח מלונדון המוקפת. אז הם הכו אותו חזק בקרניו.
  ומשכה את רגליה משם, ממהרת לברזיל... אבל חיל המצב הלונדוני נכנע. וכוחות רוסים כבשו את אירלנד כמעט ללא התנגדות. הבריטים כבר נכנעו למכת התופים...
  מלחמת העולם השנייה הסתיימה תוך שנה עם ניצחון מעצמות הציר. רוב אפריקה היא רוסית. עם זאת, גם גרמניה וגם איטליה הצליחו לתפוס משהו.
  בנוסף, הרייך השלישי כלל גם את ספרד ופורטוגל.
  ובבריטניה שלטו כוחות רוסים וגם הצאר אלכסיי הפך למלך הבריטי. גם רוסיה כבשה את שוודיה כמעט ללא התנגדות, וגרמניה כבשה את נורבגיה ועוד קודם לכן את דנמרק.
  היטלר כבש חלק גדול מאירופה. על ידי יצירת ישות כמו הרייך השלישי עם מדינת חסות. ורוסיה שיחזרה את האימפריה וכללה אותה בהרכבה.
  נוצר מצב שלום שברירי זמנית. מה שנמשך בינתיים.
  רוסיה הצארית וגרמניה עיכלו את רכישותיהן. מושבות התיישבו.
  הצאר אלכסיי היה עדיין צעיר למדי ולא יכול היה למהר לכבוש את כל העולם.
  אבל היטלר איכשהו לא יכול היה להתאפק. נדמה היה לו שקיבל פחות מדי אדמה באפריקה, שרוסיה גדולה מדי. ויחד עם בנו של מוסוליני הבן, הם פתחו במלחמה נגד רוסיה. הלחימה החלה ב-20 באפריל 1955, ביום הולדתו החמישים והשישי של הפיהרר.
  הגרמנים פיתחו סדרה שלמה של טנקים למלחמה עם רוסיה הצארית, וכנראה שהם סמכו על זה מאוד.
  פנתר-5 הפך לטנק הראשי שנועד למלחמה עם רוסיה.
  עם משקל של 75 טון, המכונית הזו הייתה מגניבה.
  ובכלל, אקדח 128 מילימטר ב-100EL הוא ממש כוח ריסוק. ואם הוא ירביץ, אז אפילו הצבא הצארי לא ייראה מספיק.
  ויש טנק חזק עוד יותר: "טייגר" -5, שהוא אפילו יותר משוריין. והוא שוקל מאה טון!
  וברוסיה, הטנק הראשי "אלכסי" -4 שוקל רק חמישים טון ואקדח בקליבר של 105 מ"מ בלבד. אבל הרבה יותר מושלם, פירמידלי ועם מנוע טורבינת גז של 1800 כוחות סוס, כלומר נייד מאוד.
  הגרמני יותר מאסיבי וחזק. "אריות" נוראיים במיוחד -5 במשקל מאתיים טון. מה, לעומת זאת, לא מגדיל יותר מדי את סיכוייו של היטלר. אז טנקים סופר כבדים הם יקרים מדי וקשים להובלה. למרות שיש כמה יתרונות בשימוש וביישום.
  בכל מקרה, היטלר לא עמד בכך ומיהר לרוסיה הצארית. והלחימה פרצה.
  הלהקות המבוצרות החזקות של הצבא הרוסי עצרו את התקדמות האויב. והגרמנים נתקעו. והצבא הצארי יצא למתקפה באפריקה, שם היו לו הרבה יותר כוחות. והאיטלקים הרגישו את המכות הראשונות. החיילים שלהם חלשים מדי ובעלי משמעת נמוכה, עם ציוד הרבה יותר לאחור כדי להתנגד לרוסיה.
  לאחר שלושה שבועות של לחימה, הצבא הצארי גירש את האיטלקים מסומליה ואתיופיה.
  בנות נכבדות אנסטסיה, נטשה, זויה, אוגוסטינה, סבטלנה. הם עדיין צעירים כמו לפני חמישים שנה כשנלחמו ביפן. לאלקסי צאר כבר יש נכדים, והבנות עדיין כלבי גרייהאונד, קשוחות, תוקפניות ואמיצות.
  ובמשך חמישים שנות מלחמה, הבנות נשארו צעירות. ואין להם קמט אחד וסדק אחד על העור. הם כל כך יפים ורעננים כמו פרחים.
  ואולג ריבצ'נקו ובת זוגו מרגריטה עדיין ילדים - הם לא התבגרו כלל. לפחות מבחינה חיצונית. אבל הם רצים יותר מהר מצ'יטות. ולא כידון ולא כדור לוקחים אותם.
  ילדים אלה אוהבים מאוד לזרוק דיסקים חדים ברגליהם היחפות. הם לוחמים גדולים!
  וכל כוח יובא על ברכיו!
  אנסטסיה, נטשה, זויה, אוגוסטינוס, סבטלנה גם נלחמו עם הטורקים תחת אלכסנדר השני. וכך הם בני למעלה ממאה שנים. אבל הם לא מזדקנים בגלל מכשפות. ובגלל שהם בני אלמוות, בכוחה של רודנוברי.
  ונציגי הצאר באתיופיה רצים לעצמם, והאיטלקים כבר קוצצים.
  ושוב הם גורמים להם לנשק את רגליהם היחפות. והבנות, כמובן, בעלות יופי בל יתואר, ועם תשוקה לוהטת בנפשן. אי אפשר להמעיט בהם. הם מה שנראה כמו גדולתה של המדינה. והם מנצחים עם ערבות גדולה.
  האימפריה הצארית הרוסית היא בעיקרה יבשתית, וייחודית לאומה הרוסית. האומה הרוסית, מעורבת של עמים רבים, וסוג של כור היתוך של רוסיה, יכולה לבלוע עמים אחרים, להטמיע אותם בהדרגה ולא לדכא אותם. לכן צמחה האימפריה הצארית. לאט לאט, ממלכה אחר ממלכה... ועכשיו נותר מעט מאוד להגמוניה העולמית. ברוסיה יש אוכלוסייה גדולה בהרבה מהרייך השלישי ומאיטליה.
  אז יש לה כל סיכוי ללכוד ולעכל. במיוחד כשחושבים שהיריבות חלשות יותר. ולא כולם מרוצים מהמשטר של היטלר ומוסוליני.
  אז באפריקה, שבטים מקומיים ויחידות קולוניאליות רבות תומכים ברוסים. אז ציוד רוסי לג'ונגל מתאים יותר.
  הקרבות הראו שלגרמנים היו בעיות אפילו עם הפנתר -5, ולא רק עם הנמר -5. כן, הפריץ עבר באופן ניכר. לאחר שהצבא הצארי עבר באתיופיה ופגע בלוב, הפליגו גם היחידות הגרמניות. בקרבות בשמיים, לעומת זאת, ההתפתחויות הגרמניות הפתיעו את האסים המלכותיים - במיוחד עם מכשירים בצורת דיסקו. ומכוניות רוסיות נמחצו בזעם מטורף.
  אבל במספרים, כמובן, הגרמנים אינם יריבים. כן, ודיסקוטקים יקרים מדי ויש יחסית מעט מהם. והם עצמם בלתי פגיעים, אבל הם גם לא יכולים לירות, הם רק דופקים עם סילון למינרי. וכלי רכב רוסיים ניתנים לתמרון יכולים לצאת.
  הצבא המלכותי בשמיים, לעומת זאת, חזק. ובים אפילו חזק יותר. למרות שהרייך השלישי אינו חלש. אבל עדיין הכוחות לא שווים.
  ומבחינת אוכלוסייה ופוטנציאל כלכלי, הרייך השלישי לא יתמודד עם רוסיה.
  ואם הבנות מאוד חזקות ויפות, הן נלחמות, אז יש חסימה מוחלטת.
  אליזבת והצוות שלה נלחמים במפלצות גרמניות, ואפילו מצליחים לנצח. והם לא נבוכים מהעובדה שלנאצים יש רכבים הרבה יותר גדולים וכבדים.
  כאן הבנות עוקפות את טנקי האויב וחודרות ישר לצד. ואין להם בעיות עם האויב. הם מרסקים את אויבם ושרים:
  - צוות בנייה זועם! בנאי זועם!
  היטלר יעשה שח-מט! היטלר יעשה שח-מט!
  והם מרסקים את האויב בקלות עצומה. והבנות לא יכולות שלא לצחוק.
  אבל הנאצים, לאחר שקיבלו על עורף, עוזבים. כבר בלוב, כמה דיוויזיות איטלקיות נכנעות כמעט ללא קרב. וחיילי הצבא הצאר מתקדמים. כאן נדפקים הפריץ מהאלפים במכה חזקה, והחיילים הצארים צועדים ברחבי איטליה. בנות יחפות מצבא מוסוליני הבן מברכות את הראטיס הצבעוני של צבא הצאר. מיליוני חיילים מכל הלאומים ממלאים את איטליה. ועשרת אלפים טנקים ניידים "Aleksey" -4, אשר, במשקל של חמישים טון, הם כמעט בלתי חדירים כאשר יורים מכל הזוויות.
  איטליה, בתור החוליה החלשה יותר בקואליציה, מתה מהר מאוד... ב-30 במאי כבשו הכוחות הצאריים את רומא כמעט ללא קרב. ובירת האימפריה של מוסוליני נפלה.
  ושוב, בנות מהצבא הרוסי הכריחו את רגליהן המאובקות והיחפות לנשק את האויב. הרי הם מבינים שצריך להראות לאויב את מעמדו האמיתי.
  אלבינה ואלווינה, שחייגו את השטרות, נזכרו כיצד הם נלחמו במכשפות עם היפנים גם כאשר אלכסיי שכב בעריסה. וגם זה היה מאוד מצחיק.
  הבנות עוד לא הספיקו מהמלחמה ומפילות את הגרמנים באוויר. אלבינה אפילו העירה:
  - כאן אנחנו מביסים את הנאצים, ואז מה?
  אלווינה אמרה בביטחון:
  - לכבוש את אמריקה הלטינית!
  אלבינה העירה בספק:
  - ובכן, זה עוד חודשיים-שלושה! ואז?
  אלווינה צחקקה והשיבה:
  - מרק עם חתול!
  אלבינה הכריזה בכעס:
  - לא, חייבת להיות איזו תוכנית מציאותית יותר לחיים!
  אלווינה אמרה בהתלהבות:
  - אז אנחנו מביאים לעולם חבורה של ילדים!
  אלבינה אישרה את זה:
  - זה כבר יותר טוב!
  איטליה כבר באמת נכבשה. מוסוליני הבן בורח לצרפת... חיילים רוסים כובשים את סיציליה. כל החזקות הפסטה באפריקה כבר אבדו. נותרו רק המובלעות הגרמניות, אבל גם הצבא הצארי התקדם אליהן. האיום של אובדן מוחלט של אפריקה, בקרב עם אויב חזק יותר.
  נראה היה שהגרמנים לא חישבו את כוחותיהם. ועכשיו הם מפליגים תחת מכות הכוחות הצארים.
  ועשרות אלפי טנקים כבר נמצאים בדרום צרפת והם כבשו את טולון... בנות בביקיני קופצות ברחבי העיר ומעמידות את הנאצים על ברכיהן. הם מכריחים את עצמם לנשק את עקביהם החשופים ולצחוק.
  וכאן אתה יכול לנשק בחורה על החזה - היא לא מרחמת!
  כל כך הרבה הצלחות. ובדרום גרמניה פורצות גם דיוויזיות רוסיות. והם כבר כבשו את וינה. והם תוקפים את מינכן. הנאצים נכנעים למכות ומרימים ידיים למעלה. ולהתמסר לעצמך!
  אולג ריבצ'נקו, כמובן, הוא בין הנלחמים בחזית.
  והילד לוקח בשבי שלושה גנרלים גרמנים. על כך הוא מקבל פרס מיוחד מהמלך.
  יחד עם זאת, הילד הנצחי יחף ומכנסיים קצרים.
  הצאר אלכסיי שמח בניצחונות. ומה קרה? היטלר השד עצמו טיפס לחבל. הטנקים מסדרת ה-E שלו לא מושכים נגד טנקים פירמידליים בשום צורה.
  הצאר אלכסיי מתגמל גיבורים וגיבורות. והוא עושה את זה בהתלהבות רבה.
  אב מלך כזה אפשר רק לאהוב ולכבד. חיילים רוסים כבר גירשו את הגרמנים ממרוקו. וכמעט כל אפריקה היא שטח רוסי. ומה? אז זה השתפר!
  הצאר אלכסיי העניק לאלבינה ואלווינה את האסים הטובים ביותר של רוסיה עם פרס חדש. כוכב הפלטינה ג'ורג' צלב עם קשת ויהלומים.
  הלוחמים באמת ראויים לכך. ויש להם כוח כזה. ולהכות את הנאצים. ולך לקו הסיום. הצבא הצארי כבר מתקרב לאזור הרוהר, וקרבות עזים משתוללים בו. הם לא רוצים להיכנע לנאצים. ובצרפת כבר מקיפים את פריז. האוכלוסייה המקומית מברכת על הצבא הצארי ולא תפסיק.
  אפשר לומר שהאויב ברמת כניעה. היטלר ממהר, וכבר אמצע יולי. ועמדתם של הגרמנים כמעט חסרת סיכוי.
  זה מה שזה אומר ליצור קשר עם מלך מגניב כמו אלכסיי השני, או הגדול.
  לבסוף, שרידי חיילי הוורמאכט באפריקה כבר נכנעו. חיילים רוסים צעדו דרך פריז. המצב נעשה קריטי עבור הגרמנים.
  עד סוף יולי, הרוהר נכבש מחדש לחלוטין. וכוחות רוסים מתקרבים לים הבלטי.
  היטלר בורח מברלין לאמריקה הלטינית. יחידות מלכותיות צועדות רגל בדנמרק, ונורבגיה משוחררת, אפילו מוקדם יותר. פאל וליסבון. באוגוסט הגיעה ההסתערות על ברלין. ובירת הרייך השלישי נלקחת. יתר על כן, הצבא הצארי, ממשיך במתקפה, משחרר את מדריד.
  מבצר גיברלטר נכבש לאחרונה בספטמבר. הם הפילו את המצודה... ועוד מלחמה כמעט הסתיימה. התברר שהוא איכשהו קצר וקליל בצורה מפתיעה.
  הצאר אלכסיי קיבל את התואר הכובש הגדול ביותר בכל הזמנים והעמים.
  אבל היטלר עדיין חי והצליח להימלט. מה לעשות עם המפלצת הזו? באופן מוזר, אבל אמריקה הלטינית לא רצתה להסגיר את העריץ הזה. ואז, ב-1 במאי 1957, החלה המערכה האחרונה נגד אמריקה הלטינית והמלחמה האחרונה בהיסטוריה של כדור הארץ. הכוחות התקדמו ללא בעיות. הכוחות המקומיים היו חלשים מדי מבחינה צבאית, ולא יכלו להתנגד לכוחות הרוסים.
  אליזבת והצוות שלה זה עתה ירו בסוללה, כעת בדרכם האויבים אינם עושים דבר מלבד להיכנע.
  הילדה אמרה בצחוק:
  - זאת מלחמה!
  קתרין אמרה בחיוך:
  - המלחמה האחרונה בתולדות האנושות!
  אלנה הציעה:
  - אז בואו נסכים לעולם! ויצירה עתידית!
  והבנות אפילו נישקו זו את זו בהנאה על כפות רגליהן החשופות.
  ובכן, ככה הדברים הולכים טוב...
  אנסטסיה והצוות שלה רצים לעצמם וזורקים רימונים לעבר היריבים בבהונותיהם החשופות. קורעים אויבים ומחייכים שיניים.
  נטשה שרה:
  - אני ילדה של חלומות ענקיים!
  ואיך לשגר רימון קטלני. כן, עם בנות כאלה אתה לא יכול להיות חלש. הם לא יסלחו על זה.
  והם יתקפו את עצמם, לא יתנו רחמים על הנאצים. בואו במקרה הזה זה לא בדיוק פשיסטים.
  זויה גם זורקת רימון ברגל יחפה ולוחשת:
  - לניצחון על האויב!
  ואז אוגוסטינוס, יורה ממכונת ירייה וזורקת רימון ברגל יחפה.
  וחורק:
  - מכה נואשת!
  ואז סבטלנה תפעיל לחץ על יריביה ותטרוף אותם לבצק קרוע.
  הנה הבנות.
  וצועק:
  - הצאר אלכסיי הוא האליל שלנו!
  מקסיקו סיטי נכבשה, וקובה נכבשה. כוחות רוסים נעים מצפון לדרום. והם עושים את זה בהצלחה רבה. אתה לא תפריע להם. ויהיה ניצחון גדול.
  ואלבינה ואלווינה בקרב האוויר מצליחים מאוד להשיג חשבונות. הם לוחמים שלא צריכים להראות חולשה. הם מפילים מטוסים שנמצאים הרחק מאחורי הרוסים מבחינת רמתם. והכי חשוב, בנות יחפות בביקיני עומדות בראש. שהם דוחסים את כולם. והם מפילים את כל מי שנכנס לקרב.
  כבר עבר את ניקרגואה. אל תעצרו את ארמדה המכוניות של הצבא הצארי. והחיילים הרוסים באים. ועוד ועוד מתנגדים נכנעים. והם מסיעים את האויבים עם טורים של שבויים. ולהביא את האויב על ברכיהם.
  אנסטסיה רצה לעצמה ומאלצת את היריבים להשתטח ולנשק את עקביה החשופים.
  כל כך הרבה אויבים נכנעו. ורבים מהם נכנעים לקצב התופים. ולהרים את כפותיהם.
  חיילים רוסים כבר התגנבו לוונצואלה. המצב נהיה יותר ויותר רגוע.
  ברזיל היא היריבה הכי גדולה, שקל יחסית לשבור. והיא נאלצת להיכנע.
  בנות מסתובבות בריו דה ז'נרו ובנים מנשקים את עקבותיהם החשופות.
  נטשה מעירה בצחוק:
  - עדיין חי טוב!
  זויה העירה בספק מסוים:
  - כשאתה ישן עם הרגליים על הקיר, זה לא כל כך נורא!
  והבנות הולכות לצחוק. הם, למעשה, מצחיקים מתמיד. אבל מה עושים איתם...
  יש גם ילד שנלחם באולג ריבצ'נקו. יותר מחמישים שנה הוא משרת בצבא הצאר. הוא עלה לדרגת קולונל, יש לו פרסים רבים, והוא עדיין נראה בן אחת עשרה. ואיתו הילדה הנצחית מרגריטה. היא הייתה אישה בוגרת ופחדה מאוד להזדקן. וכתוצאה מכך, היא נשארה לנצח ילדה. עם זאת, הם הפכו לילדים במשך מאה שנים. ואז מבטיחים להם שהם יגדלו עד גיל שש עשרה - וזה, באופן כללי, טוב! הילד, למשל, לא יצטרך להתגלח!
  ילד וילדה זורקים רימונים על האויבים ברגליהם היחפות ושרים:
  - שמחת הניצחונות מתרחבת,
  הגרדום מחכה להיטלר!
  הנה המעוז האחרון של יריבותיה של רוסיה - ארגנטינה. היטלר התחבא שם.
  וביולי נכנסים חיילים רוסים לשטח ארגנטינה. ההתנגדות הייתה חלקית. וכך נפלה הבירה כמעט ללא קרב. והיטלר עצמו נמצא באוגוסט 1957 ... תלוי בחבל. כנראה שלקחו את שלהם ותלו אותם.
  גם צ'ילה נכנעה. בכך הסתיימה המלחמה האחרונה בתולדות האנושות.
  שתים עשרה בנות מכשפות - בעלות נעורים נצחיים חגגו את הניצחון. אבל ילד אחר, אולג ריבצ'נקו, נראה היה מרוצה מאוד. לבסוף, אתה יכול לחיות להנאתך כמה שנים הוא בילה בצבא.
  והרוסים כבר יצאו לחלל ב-1947, וב-1954 הם טסו לירח. ו-1967 למאדים. ועוד הישגים חדשים. מערכת השמש הוכפפה בהדרגה. בשנת 1975, אלכסיי השני, לאחר שהיה בשלטון שבעים שנה, התרסק במטוס. וכך הסתיימה שלטונו של המלך הגדול ביותר בכל הזמנים והעמים.
  ובנו נעשה המלך החדש: מיכאל השני. ורוסיה עברה להתרחבות החלל.
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה הולכים על מאדים ב-2005. הילד מעיר:
  "עברו מאה שנים מאז שהפכתי לילד. והאם לא הגיע הזמן שאגדל עד גיל שש עשרה?
  מרגריטה, שגם נראית כמו ילדה, עונה:
  - וגם אני חייב להתבגר לפי החוזה! אבל למה אנחנו עדיין ילדים?
  אולג משך בכתפיו... תמונה של מלאך-דמיורג עם כנפיים הופיעה לפתע לפניהם.
  יצור יפה אמר:
  השלמת חלק מהמשימה שלך.
  אבל עכשיו החלל מחכה לך! ועולמות חלל! אז תחיו ותלחמו!
  אולג ריבצ'נקו שאל בחיוך:
  - הבטחת לנו גופות בשש עשרה!
  המלאך הנהן בחיוך.
  - ומה אתה רוצה עם מרגרט?
  מרגריטה הנידה בראשה בהסכמה.
  - אפילו יותר?
  המלאך הנהן בחיוך של שיני פנינה.
  - זה יהיה אתה! אבל תגדל עד גיל שש עשרה, אתה תהיה בן אלף! ואז תישאר בצעירותך לנצח!
  אולג ומרגריטה צווחו פה אחד:
  - זה לא הוגן!
  אנג'לה העירה בחיוך:
  - כזה הוא המחיר לאלמוות! אבל תסכימו להיות ילדים בני אלמוות הרבה יותר מזקנים בני תמותה!
  הילד והילדה הסכימו עם זה:
  - כן, הרבה יותר טוב!
  ולצחוק בקול רם!
  ואכן, מה הם בני התמותה האלה? אפילו הצאר הגדול בכל הזמנים והעמים, אלכסיי, נעלם. ולפניהם נצח מלא בהרפתקאות זוהרות.
  
  
  
  נפוליאון לא נסע לרוסיה!
  . היסטוריה חלופית, שבה הקיסר הגדול לא נסע לרוסיה, אלא העביר את הגדודים ל... טורקיה! ובכן, כמובן, למה לא? למה לא לשחרר את הבלקן מהשלטון העות'מאני?
  והאויב, כמובן, לא חזק מדי. כן, ולפני כן מוכה על ידי רוסים.
  וצבא נפוליאון יצא לצעדה כפויה. והיא הלכה כמעט בלי לפגוש התנגדות מבוסניה לאיסטנבול. מכשול אחד - הרים, נהרות, מבצרים... והתנגדות אפיזודית. והאוכלוסייה מברכת את הצרפתים והאירופים כמשחררים.
  נפוליאון כבש את איסטנבול ב-1812. אחר כך לחם באסיה הקטנה. הוא הגיע לאוקיאנוס ההודי ולמכה. לאחר מכן, הצרפתים ושכירי החרב שלהם עברו למצרים.
  עד כה, נפוליאון לא נסע לרוסיה, אלא כבש את הרכוש העות'מאני. אולי כמה מגידי עתידות הזהירו אותו מפני כישלון אפשרי במקרה של מלחמה עם האימפריה הצארית.
  הבריטים בשנת 1814 ניסו לנחות בספרד. נפוליאון חזר לפריז. ולאחר שאסף כוח, הוא עבר במהירות לספרד והביס שם את הבריטים. לאחר מכן, הצרפתים התבצרו במקצת בפירנאים.
  כוחותיהם הגיעו למרוקו וכבשו את כל צפון אפריקה וסודאן.
  כך, הם ביססו דומיננטיות אוניברסלית בים התיכון. הם גם כבשו את גיברלטר. והם גם התחזקו. המלחמה עם בריטניה נמשכה בהצלחה מעורבת. לשני הצדדים נמאס מהתכתשויות בים. נפוליאון, לעומת זאת, רצה לקחת את המספר. ונבנו עוד ועוד ספינות חדשות, הוכשרו מלחים. בהדרגה החלה להשפיע עליונותם המספרית של הצרפתים בעלי משאבים אנושיים וטריטוריאליים גדולים.
  והבריטים המותשים החלו להיכנע. לבסוף, בשנת 1825, התקיימה נחיתה אמפיבית. ונפוליאון כבש לבסוף את לונדון. כך הסתיימה המלחמה. וכבר החליט הקיסר הקשיש לנוח ולעסוק בבנייה שלווה. הדבר היחיד הוא שהצרפתים המשיכו לנוע ברחבי אפריקה ולכבוש את דרומה. ניקולאי הראשון עלה לשלטון ברוסיה. הרוסים היו במלחמה עם איראן, אך למרות הניצחונות הם לא כבשו אותה, אלא הגבילו את עצמם לרכישות טריטוריאליות מתונות. אז התמודדה רוסיה עם מלחמת שמיל בקווקז והייתה כבולה בה במשך זמן רב.
  נפוליאון שלט עד 1837 ומת בן שישים ושמונה. ירש אותו בנו נפוליאון השני. קיסר בלונדיני צעיר בן עשרים ושש, לפני כן היה מלך איטליה והאימפריה הרומית. כמובן, הוא רצה להתעלות על תהילת אביו נפוליאון הראשון.
  ונפוליאון השני ערך את המערכה הראשונה שלו לאיראן, ובהמשך להודו. כמובן, הצבא הגדול והמאורגן ביותר בעולם כבש את איראן והודו במהירות יחסית. גם כיבוש אפריקה הושלם. צרפת ניהלה מלחמות באמריקה הלטינית, בניסיון להשתלט על מושבות ספרד ופורטוגל. איכשהו זה לא היה תלוי ברוסיה. אבל הצרפתים, לאחר מלחמות ארוכות, התבססו לבסוף באמריקה הלטינית. נפוליאון השני מת ב-1856, ובנו נפוליאון השלישי עלה לכס המלכות. הוא היה אז רק בן שש עשרה. ובשנת 1858 החל נפוליאון השלישי במערכה נגד רוסיה.
  החליט להתעלות על סבא רבא שלו. וברוסיה עדיין יש צמיתות. והמדינה, כמובן, אינה דומה בכוח הלחימה לצרפת הנפוליאונית.
  נפוליאון השלישי סמך על ניצחון. ושני מיליון חיילים עברו ברחבי רוסיה. הם הלכו בשלושה טורים: לקייב, מוסקבה וסנט פטרבורג. אבל לרוסיה לא היה קוטוזוב משלה.
  והצאר אלכסנדר השני נאלץ לברוח לקאזאן. מוסקבה וסנט פטרבורג וקייב נתפסו. נגד רוסיה היו חיילים מכל העולם, ונשק מתקדם יותר. אפילו בצבאו של נפוליאון השלישי הופיעו הטנקים הקלים הראשונים.
  כן, אתה לא יכול לעמוד בפני כוח כזה. הצאר אלכסנדר השני הציע שלום לצרפתים. אבל נפוליאון השלישי הכריז שהוא זקוק לרוסיה כולה.
  בקיצור, החלה מלחמת גרילה. אבל יש הרבה חיילים בנפוליאון. בנוסף, הכריז נפוליאון השלישי על ביטול הצמיתות. גם זה חלק מהעם השתחווה לצדו. המלחמה השתוללה כמה שנים, וחייליו של נפוליאון הגיעו לאוקיינוס השקט.
  בסופו של דבר נמצאה פשרה. נפוליאון השלישי התחתן עם בתו של אלכסנדר השני והוכתר. ורוסיה, כחלק מאימפריה עצומה, קיבלה אוטונומיה מסוימת.
  נפוליאון השלישי עדיין לחם בסין, חייליו הגיעו לאוסטרליה וכבשו את הודו. ובשנת 1877 הוא מת, ונפוליאון הרביעי עלה לכס המלכות. בחור צעיר בן ארבע עשרה. נינו של נפוליאון הראשון וצאצא אימהי של צארים רוסים. נפוליאון הרביעי השלים את כיבוש העולם - לאחר שכבש את ארצות הברית, וכל שאר האיים... קמה אימפריה עולמית. ואז כל מה שנותר היה להסתער על החלל.
  אבל לא היה עצב, אבל השדים חרפו. נפוליאון הרביעי מת ב-1894. ליתר דיוק, הוא מת בציד באפריקה. ואת כסאו כבש הנער נפוליאון החמישי, בן ארבע.
  איכשהו, צאצאיו של נפוליאון לא היו עקשנים במיוחד. וכמובן התחיל הבלבול. עכשיו באמריקה הלטינית, עכשיו בסין, עכשיו ברוסיה.
  אבל הכוחות דיכאו את התסיסה ואת הבדלנים. נפוליאון החמישי גדל והחל בנחישות לדכא את המרידות. לאחר מכן, איכשהו כדור הארץ נרגע. ובשנת 1914, האדם הראשון טס לחלל! בשנת 1917 נחתו אנשים על הירח.
  בהדרגה השיגה האנושות יציבות. ועכשיו ההתרחבות לחלל. עד 1935, בני האדם ביקרו בכל כוכבי הלכת במערכת השמש, והופיע יישוב על הירח. נפוליאון החמישי שלט עד 1960 - שישים ושש שנים - שיא בקרב הבונפרטים, ומת בתהילה. כס המלוכה ניתן לנפוליאון השישי. בשלב זה, כבר החלו לבצע ניסויים מוצלחים על התחדשות של אנשים. ובשנת 2000, אנשים החלו לחדור אל הכוכבים השכנים. עד 2020, יישובי האנשים הראשונים נוצרו מחוץ לכדור הארץ.
  
  איוואן האיום אינו מורעל
  איוואן האיום הזה לא הורעל ב-1584 (למה הם קיבלו את הרעיון שהוא בכלל מורעל?), אלא חי עוד זמן מה. נשוי לנסיכה אנגלייה. ובאותו זמן הוא כבש את סיביר, בנה בה ערים. בשנת 1590 נולד בנו אלכסנדר לנסיכה אנגלייה. בשנת 1591 מת הבן דמיטרי, אך הרוסים כבשו את שנותיהם מהשוודים. בשנת 1592 הם לקחו את נרווה.
  המלחמה המשותפת של פולין ורוסיה נגד שוודיה הסתיימה ב-1593 עם כיבוש ויבורג. והתבוסה של מלחמת שוודיה ב-1594.
  רוסיה, אם כן, החזירה לעצמה את הערים על החוף הבלטי והתבססה בנרווה, כמו גם בוויבורג. בשנת 1595 הורה איוון האיום לבנות עיר בשפך הנבה. כך, אלכסנדרובסק קם יותר ממאה שנים קודם לכן. נקראת שנה לכבוד בנו של איוון האיום והנסיכה האנגלית.
  ואז איבן האיום המשיך לנוע ברחבי סיביר. לוחמיו התקדמו לנהר עמור. בשנת 1598, לאחר שתיקן שישים וחמש שנים - שיא עבור רוסיה ואחד מהמשכים הארוכים ביותר של הממלכה בהיסטוריה של כדור הארץ, מת איוון האיום. מת איתו בשנה אחת ועם היורש פדו. ואלכסנדר הראשון הפך למלך. הוא היה רק בן שמונה בעת עלייתו לכס המלכות. אבל בוריס גודונוב הפך לעוצר. והכל הלך פחות או יותר. נכון, היו שנים רעבות. ואז המלחמה עם פולין ב-1605. ואז בפעם הראשונה אלכסנדר עצמו פיקד על הצבא. הפולנים ניסו לצור על סמולנסק, אך הובסו לחלוטין. הרוסים יצאו למתקפה - הם לקחו את קייב ופולוצק. הפולנים ויתרו על אדמות לאורך ברזינה וקייב לגדה השמאלית של אוקראינה.
  במשך זמן מה השתררה דממה. רוסיה התקדמה במזרח. היא הגיעה לאוקיינוס השקט, ושם ייסדה ערים חדשות.
  לאחר מכן התרחש מערכה בחצי האי קרים, שחפף עם היחלשותה של טורקיה. רוסיה כבשה גם את חאנת קרים, יחד עם אזוב.
  כך קמה אימפריה גדולה. ואז שוב המלחמה עם הפולנים. אלכסנדר הכריז - נזכה בחזרה את אדמות כל רוסיה קייב.
  וזה קרה. הכוחות הרוסיים, בראשות הצאר והמפקד הגדול סקופן-שויסקי, עדיין הצליחו להביס את הפולנים ואף כבשו את ורשה.
  לאחר כמה מחלוקות קיבלה פולין את אלכסנדר הראשון כצאר. לאחר מכן, עלה כוחם הגדול של הסלאבים. רוסיה בשנת 1630 פנתה דרומה. יצא למלחמה עם טורקיה. האימפריה העות'מאנית הייתה בדעיכה והייתה מפסידה.
  רוסיה כבשה מחדש את הבלקן, ואף נכנסה לקונסטנטינופול. כס המלכות העות'מאני הועבר לידי הצאר אלכסנדר. ועתה הגיעו הגדודים הרוסיים למצרים. ובשנת 1640 הם כבשו גם את מכה וגם את עיראק עם כווית. בנה אימפריה ענקית. בשנים 1645-1647 הייתה מלחמה עם איראן. וגם פרס נכנעה לרוסיה. המלחמה עם האימפריה המנצ'ורית הסתיימה עם כיבוש צפון סין.
  הצאר אלכסנדר, לאור הגידול במספר האוכלוסייה הלא רוסית, אף כינס מועצה אקומנית. באורתודוקסיה נעשה שינוי המאפשר להחזיק ארבע נשים.
  מה הייתה התוצאה של הרצון להקל על אימוץ האורתודוקסיה על ידי המוסלמים, ולהאיץ את הרוסיפיקציה של הארצות החדשות שנכבשו.
  בשנת 1658 נפטר הצאר אלכסנדר הראשון, ששלט שישים שנה, וגם הפך לרוריקוביץ' הגדול.
  מיכאל הראשון, בנו של אלכסנדר הראשון, הפך לצאר החדש. המלך החדש כבר היה בן ארבעים שנה. והוא המשיך במדיניות התוקפנית של אביו. כוחות רוסים עברו להודו. היו מלחמות.
  מה שהסתיים בביסוס השליטה הרוסית שם. אז הייתה מלחמה גדולה עם סין. מייקל מת ב-1671. ואת המלחמה המשיך בנו אלכסיי הרוריקוביץ' הראשון. המלך הצעיר כבן שלושים פיקד במרץ, והשיג ניצחונות גדולים. סין לאחר מספר שנים של מלחמה נכבשה.
  יתרה מכך, רוסיה המשיכה לנוע מזרחה ודרומה, וכבשה גם את הודו. עד שהגענו לסינגפור. בשנת 1701 מת גם אלכסיי, ובנו פיטר החל לבנות צי גדול. רוסיה עברה דרך האיים באוקיינוס השקט, ונחתה באוסטרליה.
  במקביל, היה רצון להתרחב לאירופה. ובשנת 1715 החלה המלחמה עם אוסטריה. הכוחות הרוסיים העליונים כבשו את אוסטריה במהירות. ואז נכבשה גרמניה. הגענו לנהר הריין. ובשנת 1721 הם כבשו את איטליה. אז פיטר הגדול חתך חלון לאירופה. ביחד עם מצרים. במקביל, הרוסים כבשו את קנדה דרך אלסקה. בשנת 730 מת פטר הגדול ואת כס המלוכה ירש נכדו פטר השני - רוריקוביץ'.
  שלטונו התברר כפעיל, הצעיר פתח במלחמה עם צרפת וכבש את קנדה, והחיילים הרוסים, בעלי עליונות מספרית יותר, כבשו את פריז. גם הולנד נכבשה. למרות שמלחמת הגרילה נמשכה שם. אבל בסופו של דבר היא נמחצה.
  ומאוחר יותר ב-1745 נפלו גם ספרד וגם פורטוגל. אבל הייתה גם מלחמת גרילה במשך כמה שנים. ב-1753, לאחר מותו של פיטר השני, עלה לכס המלכות בנו של פיטר השני, פיטר השלישי. המלך החדש המשיך לנוע ברחבי אפריקה ואמריקה. מלחמה פרצה ב-1761, עם המעצמה הגדולה האחרונה, בריטניה. רוסיה לא הצליחה במיוחד בים בהתחלה.
  אבל אז הובסו הבריטים על ידי עליונות מספרית ומפקדים מנוסים. והייתה נחיתה. לונדון נפלה ב-1767.
  ובשנת 1780 מת גם פיטר השלישי. בנו פול הראשון בן העשרים ושמונה עלה לכס המלכות. לרוסיה כבר לא היו מתנגדים רציניים והיא נעה ברחבי אפריקה ואמריקה הלטינית. עד שנת 1820, כשפול הראשון מת בגיל שישים ושמונה, השלימה רוסיה את כיבוש העולם כולו. ואיבן החמישי, בן ארבעים ושתיים, עלה לכס המלכות.
  לא היה עם מי לריב. והמדע עדיין לא הגיע לכיבוש מרחבי החלל. אף על פי כן, איבן הזמין טיסות לירח. כאילו, האימפריה צריכה להמשיך הלאה. ובשנת 1833, אדם טס לראשונה לחלל. ובשנת 1845, הרוסים סוף סוף נחתו על הירח.
  הקיסר איוון החמישי מת ב-1847. את כס המלוכה ירש אלכסנדר השני. ההתרחבות לחלל נמשכת. נחיתה על מאדים בשנת 1861. ואז בכל כוכבי הלכת של מערכת השמש.
  ואז הם טסו לכוכבים אחרים...
  
  דונאלד טראמפ במקומו של רוזוולט
  הנה הוא דונלד טראמפ היה במקומו של רוזוולט במהלך מלחמת העולם השנייה. זו בעצם הזדמנות מצוינת! למד מהטעויות של קודמך. והטעות הראשונה: נתנו לברית המועצות להתרומם ולהפוך למעצמת על.
  דונלד טראמפ הבין כמו אף אחד אחר: אסור לאפשר לרוסיה לנצח במלחמת העולם השנייה. עם זאת, גם הניצחון המהיר של הרייך השלישי אינו רווחי עבור אמריקה.
  האפשרות הטובה ביותר: לתת להם להרוג אחד את השני כמה שיותר זמן וכמה שיותר.
  ובכן, כמובן, דונלד טראמפ עזר קצת לרוסיה, לפני סטלינגרד... ולא היו הבדלים מיוחדים עם ההיסטוריה. וגרש את הרייך השלישי מאפריקה.
  ואז הוא הציע להיטלר הפסקת אש בתמורה לביטול החוקים האנטישמיים.
  אחרי סטלינגרד, הגרמנים הבינו שהם באמת יכולים להפסיד במלחמת העולם השנייה, והסכימו עם טראמפ. יהודים לא יירדוף, אבל... המסחר מתחדש...
  והאסירים מתחלפים. טראמפ עצמו מכין פצצת אטום ומסיים את יפן. והגרמנים, לאחר הפסקת הפצצת שטחם וסגירת החזית השנייה, צוברים כוח.
  הפיהרר דחה את מבצע המצודה מספר פעמים. ואפילו ביולי הוא לא פתח במתקפה, אז הוא רצה לבחון את טייגר-2, טנק המפלצת, והוא מתכוון לאריה ועכבר בקרב. בנוסף, החלו הגרמנים ליצור דיוויזיות מזרים, ולצבור כוחות.
  כן, וטראמפ יעץ לפיהרר לא למהר, שכן התוכניות למתקפה הגרמנית על בליטת קורסק כבר ידועות לפיקוד הסובייטי, ואין דבר טיפשי יותר לתקוף כשהאויב יודע על כך.
  הפיהרר היה חכם מספיק כדי להקשיב לעצות החכמות של טראמפ. והוא נכנס למגננה.
  הצבא האדום ב-30 באוגוסט סוף סוף יצא למתקפה. ונתקע בהגנת האויב לעומק. הקרבות הראו שהפנתר טוב מאוד בהגנה, עם תותח הירי המהיר שלו, שפוגע למרחקים ארוכים.
  ו"נמר" לא רע, ואפילו "פרדיננד". האקדח המתניע האחרון בהגנה חזק מספיק. ומנצח בצורה מושלמת את ההתקפות של היריבים. ופרדיננד עובד מאוד פעיל. כשהיא פוגעת מרחוק, לא תוכל ליישר את הגב.
  הגרמנים עדיין, לפחות לאט, אבל על מדף אוריול נכנעו. אבל התעופה הסובייטית כבר לא שלטה בשמיים. ללא חזית מערבית, הפריץ היו חזקים. מרסיי בלטה בין האסים הגרמנים.
  הוא לא מת בתאונה בקרב הים התיכון. ועכשיו, בתור אס, מספר אחד נלחם במזרח. והאס הטוב ביותר הזה של הלופטוואפה, שבתוך זמן קצר קבע שיא בחזית המערבית, שאיש בהיסטוריה האמיתית לא שבר, נלחם כעת במזרח.
  מרסל חבט מרחוק ולא הרשה לצבוט ולהפיל את עצמו. הוא הפך לאגדה בקרב טייסים גרמנים וסובייטים.
  ובלי שום הגזמה. הפיל גם מטוסי תקיפה וגם מטוסי קרב.
  הוא זכה בפרס על מאה וחמישים מטוסים עם צלב האבירים של צלב הברזל עם עלי אלון כסף, חרבות ויהלומים. כשייצר מאתיים מטוסים, הוענק לו מסדר הנשר הגרמני עם יהלומים. כשהגיע לשלוש מאות מטוסים, הוא קיבל עבורו פרס שהוקם במיוחד: צלב האבירים של צלב הברזל עם עלי אלון מוזהבים, חרבות ויהלומים. לאחר שהפיל ארבע מאות מטוסים, הוא קיבל צלב צבאי זהב ויהלום וגביע לופטוואפה מזהב ויהלום. מרסיי הפילה בסתיו מאתיים מטוסים מעל הים התיכון. במהלך החורף ומרץ הוא הפיל כמעט מאה מכוניות נוספות, והועבר לחזית המזרחית. שם הוא עלה במאי 1943 על שלוש מאות מכוניות.
  ואז, בספטמבר 1943, הוא הגיע למספר של ארבע מאות מכוניות. והוא אפילו קבע שיא בכך שדפק ארבע עשרה מכוניות בקרב אחד.
  כמובן, עם אס כזה, הגרמנים בשמיים הרגישו יותר מאשר בטוחים.
  והם יכלו לעצור את ההסתערות של הצבא האדום, ולהרים כוחות מראש. אף על פי כן, הכוחות הסובייטים התקדמו, אם כי באיטיות רבה.
  בסוף אוקטובר ניגש הצבא האדום לאורל. פריץ ניסה לשמור על העיר הזו בכל מחיר.
  בקרבות שימש לראשונה הטנק טייגר-2. מכונית זו, לעומת זאת, הראתה את עצמה היטב בהגנה, אך לעתים קרובות התקלקלה. עוד יותר גרוע הוא ליאו. בדומה ל"טייגר" -2 הגדל, הידוע יותר בשם הנמר המלכותי, ל"אריה" היה אקדח חזק יותר, אשר, עם זאת, היה מיותר. מאז סובייטים שלושים וארבעה טנקים כבר נלקחו על ידי נשק גרמני. ול"אריה", במשקל תשעים טון, לא היו יתרונות על פני ה"נמר" מבחינת שריון, אבל עלה יותר, היה פחות אמין, ואקדח חזק יותר היה נחות בקצב האש.
  רק בעת ירי למרחק רב, ל"אריה" היו יתרונות, אך הוא הועיל מעט, ולכן כמעט בלתי אפשרי ששלושים וארבע יפגעו בתנועה ממרחק שבו היו ל"אריה" יתרונות.
  הקרבות הראו של"אריה" אין יתרונות כלשהם בהגנה על הצדדים, והמצח של גוף הספינה על ה"נמר" -2, והשריון העבה יותר של מצח המגדל רק מאט את סיבובו.
  כלומר, התברר שה"אריה", בפועל, אפילו יותר גרוע מה"נמר" -2. ולמה שמתברר, הוא תוכנן.
  אף על פי כן, הטיגר-2 היה מוגן יחסית היטב, הוא גם היה בלתי חדיר מהצד עבור ה-T-34-76, ולכן הוכיח את עצמו כמכונה יעילה, אם כי מגושמת.
  במקביל, שני טייסים הראו את עצמם היטב בקרבות: אלבינה ואלווינה. מי שנלחם כל הזמן יחף בביקיני. והם עשו את זה ביעילות רבה.
  כך אלבינה מניחה את רגליה היחפות על ההדקים, ומפילה טייס סובייטי.
  ואז הוא ילחץ על אלווין, גם הוא ברגליים חשופות מסותתות. ושוב להפיל את האויב.
  הבנות עבדו באופן פעיל ובקנה מידה פנתר. למרות לוחמים מתחילים. אבל הסוד שלהם הוא להילחם בביקיני ויחפים, אז אף אחד לא יפיל!
  הקרב על הנשר נמשך עד סוף נובמבר. הגרמנים החזיקו בעיר, והצבא האדום הסתער עליה בעקשנות. סטלין עצמו גילה עקשנות בעניין זה. העיר התבצרה ביסודיות על ידי הפריץ ולא אפשרה להקיף אותה.
  בתחילת דצמבר הייתה רגיעה זמנית, רק קרבות התרחשו בשמיים. מרסיי עלתה על מספר המטוסים שהופלו והייתה השנייה ברייך השלישי אחרי גרינג שזכה בצלב הגדול של צלב הברזל.
  הצבא האדום נעצר. אבל בסוף דצמבר היא חידשה את המתקפה. לאחר לחימה עיקשת, אוראל עדיין הצליח להקיף. ואז לקחת. הגרמנים נלחצו קצת יותר במרכז. אבל הם היו מוכנים לחורף ונלחמו קשה.
  הפריץ עדיין הצליחו לנצח את ההתקפה ליד לנינגרד. בין היתר בגלל האזהרה של טראמפ, שחשש מאוד מתבוסת הנאצים.
  לאחר שהדפו את המתקפה בצפון, דחפו הנאצים איכשהו את ההסתערות ושרדו את החורף... ובאביב החלו לצבור כוחות.
  גם הצבא האדום ספג אבדות. אבל היא קיבלה את IS-2 ו-T-34-85. החלו חילופי מהלומות, וב-22 ביוני 1944 פתח הצבא האדום במתקפה גדולה במרכז.
  הגרמנים נכנעו, אבל לאט לאט... הכוחות הסובייטים התקדמו חמישים קילומטרים בחודש וחצי על קטע רחב למדי של החזית. הנאצים שינו במידת מה את הטקטיקה שלהם, וניסו לשמר את כוחם בכך שלא התקדמו.
  כאן שיחק טראמפ את התפקיד, שלא רצה בניצחון של רוסיה או גרמניה. אבל הוא חשש שהרוסים ינצחו בכל מקרה, ויעץ לפיהרר לבנות מלחמה בהגנה כדי למצות את משאבי הבולשביקים.
  היטלר, למרות כל האגרסיביות שלו, בכל זאת נכנס להגנה חירשת. יתר על כן, הטנקים הגרמניים אינם מושלמים. וגם "עכבר" לא עמד בציפיות, ורק בהגנה, פחות או יותר הראה את עצמו בהתקפות נגד קצרות.
  הגרמנים עדיין לא הצליחו להצליח כראוי בטכנולוגיה. עדיין לא ניתן היה להפוך את הפנתר-2 לחזק יותר בחימוש ובשריון, אך לא יותר מחמישים טון. הפוק-וולף היה נחות ביכולת התמרון והיה לא גמור.
  Me-309 התגלה כחזק בחימוש ובמהירות גבוהה, אך גרוע יותר ביכולת התמרון. ה-TA-152 היה טוב יותר מהפוקה-וולף במאפייני הטיסה וחמוש בעוצמה, אך גם התברר ככבד יותר. נכון, מרסיי פיתחה טקטיקה טובה למטוסים שהיו כבדים יותר, אבל חמושים יותר ומוגנים יותר.
  עד כה, הגרמנים לא רק שמרו על יתרון בשמיים, אלא אף הגדילו אותו בשל מספר כלי הרכב. למרות שבברית המועצות היו גם Yak-3 ו-LAGG-7. אבל זה עדיין לא היה יתרון.
  אבל לגרמנים היה ה-ME-262. ביוני כבר היו ללופטוואפה אלף ממכונות סילון אלה עם ארבעה תותחי מטוסים בקוטר 30 מ"מ. אבל בלחימה, ה-ME-262 הוכיח את עצמו כבלתי מספיק לתמרון ויעיל. כולל בגלל המהירות הגבוהה. הדבר היחיד הוא שקשה מאוד להפיל את ה-ME-262, הוא משוריין ועיקש, קשה לפגוע בו בגלל המהירות הגבוהה, אבל הוא מתרסק מעצמו בגלל המנוע הלא אמין במיוחד.
  אז הגרמנים עד כה קיבלו רק את ה-TA-152 בהצלחה יחסית והיה להם ME-109 "K", מטוס הקרב האדיר ביותר של מלחמת העולם השנייה.
  גם מספר המטוסים שיוצרו גדל, מה שאפשר לשמור על עליונות על מותגים סובייטים. יתרה מכך, מכוניות גרמניות היו חזקות משמעותית בחימוש ובכוח המנוע.
  ה- Yu-288 הגרמני התברר כמוצלח למדי, ששילב מהירות גבוהה ועומס פצצות גדול. והמפציץ הסדרתי הראשון בעל ארבעה מנועים Yu-488, המסוגל להפציץ למרחקים ארוכים. גולת הכותרת שלו הייתה השטח הקטן יחסית של הכנפיים, שנתן מהירות של עד 700 קילומטרים לשעה, וזה היה הרבה לאותה תקופה ומפציץ.
  הגרמנים לא הצליחו במיוחד בתחום בניית הטנקים. המאוס טוב בהגנה, אבל עדיין פגיע מהאוויר, וקשה לשינוע. ה-Jagdpanther התברר כמוצלח יותר . הוא יוצר בכמויות הולכות וגדלות, וזכה למוניטין טוב.
  כאן, כמובן, הגרמנים כמעט השלימו את המכונית, אבל בכל מקרה, היא הסתובבה היטב.
  הכמות העיקרית של הציוד הגרמני גדלה, מה שאפשר להתנגד להתקפות סובייטיות בצורה מוצלחת יותר. כולל התקפה באוגוסט בדרום.
  הסתיו של 1944 הגיע, הכוחות הסובייטים אפילו לא כבשו את חרקוב, והם עדיין עומדים במרכז.
  פריץ הרגיש קצת יותר בטוח בעצמו... סטלין המשיך לנקר, אך ללא עזרתה של ארצות הברית, הוא לא יכול היה לנצח במירוץ הטכנולוגי מול גרמניה.
  עם דיוויזיות זרות והווי רבים, פלוס לוויינים, ואזרחים סובייטים לשעבר, הרייך השלישי יכול פחות או יותר לחדש את כוחותיו ולהישאר במגננה. עובדים זרים ועבודת עבדים אפשרו לייצר ציוד רב. וקודם כל, מטוסי סילון.
  הפרויקט של טילי V-1 ו-V-2 צומצם לטובת מטוסי סילון והופיעו מפציצי ארדו. שהפציץ היטב. ומטוסים סובייטים אפילו לא הצליחו להדביק אותם.
  היטלר הסתמך יותר ויותר על מתקפה אווירית. הפריץ נלחם גם בחורף... הצבא האדום הצליח להתקדם במרכז במהלך החורף.
  כאן הגרמנים, למרות שציפו למתקפה, היו המומים מעבודת הארטילריה, בעיקר מטוס האנדריה. אבל אז הצליחו דיוויזיות טנקים גרמניות רבות לעצור את הכוחות הסובייטים.
  התותחים הגרמניים המתנייעים החדשים E-10 ו-E-25, קטנים אך זריזים, התגלו כיעילים במיוחד.
  ה"טייגר" -2 הופיע גם עם מגדל צר וקטן יותר ומנוע חזק של 1000 כוחות סוס, שהתגלה כמכונה מעשית יותר.
  בקיצור, המלחמה התחילה עם מנה טובה יותר לגרמנים.
  היטלר סמך על הטנקים של סדרת "E", כמתקדמים יותר ובעלי צללית נמוכה. ב-E-50, הגובה היה בדרך כלל נמוך במטר מזה של ה"טייגר" -2, מה שאיפשר, בשריון שווה, להפחית את משקל הטנק לחמישים טון עם מנוע 1200 כוחות סוס בזמן כפייה. , אקדח חודר שריון ומדויק יותר.
  זה יצא מעולה! המכונה צברה מהירות ומהירות פריצת דרך. ובנות נלחמות על זה. וכמובן יחפה ובביקיני.
  הלחימה הפכה לפעילה, במיוחד באביב, בחודש מאי. הגרמנים ניסו לתקוף. אבל הם יכלו רק לכבוש מחדש את בלגורוד, שנכבשה על ידי חיילים סובייטים קודם לכן. הלחימה נמשכה זמן רב. ובקרב, השתתף גם טנק ה-E-100. מכונה זו, מוגנת היטב ועם נשק רב עוצמה, הפכה לבעיה גדולה עבור הכוחות הסובייטים.
  לאחר הופעת ה-SU-100, סטלין החליט במפתיע לשנות את הדוקטרינה בבניית טנקים. והתותחים המתנייעים האלה התחילו להיות מיוצרים בכמויות הולכות וגדלות.
  נמשך על ידי הפשטות של רובים מתנייעים בייצור ואקדח חזק יותר. וגם העובדה שסטלין התחיל לחשוב על הצלת חיילים. בכל מקרה, רק הגרמנים התקדמו בקיץ 1945. הם הצליחו רק להקיף את רוסטוב על הדון ואוריול, אבל זה היה מוגבל להצלחה... בסתיו ישב הפריץ במגננה, והצבא האדום התקדם. וגם בחורף... ורק בלגורוד הצליח להחזיר.
  אז שתי הארמדות האטו...
  שנת 1946 הגיעה. הגרמנים ניסו לתקוף בקיץ, תוך שימוש בטנקים E-50 ו-E-100, ו-E-75. נגדם היו לסטלין תותחים מתנייעים SU-100, שהחליפו למעשה את כל סוגי הנשק האחרים. הגרמנים התנפחו, אך כמעט לא התקדמו... ובסתיו ובחורף כבר התקדם הצבא האדום...
  אבל שוב, לא יצא מזה כלום.
  זה כבר 1947. הגרמנים לוחצים ומתקדמים, הרוסים לוחצים אחורה ומתקדמים. שום דבר לא הצליח.
  הנה מגיעה 1948. ה-T-54 הופיע, אשר, עם זאת, לא הפך מסיבי. ה-SU-100 עדיין בשירות. נכון, ה-ACS הזה קצת מיושן. הגרמנים נמצאים במקום הראשון בסדרה מעל ה-E-75 עם מנוע טורבינת גז. והוא כבר היה מוגן היטב מהצדדים...
  אבל הגרמנים עדיין לא הצליחו להשיג ניצחון. ברית המועצות ייצרה את IS-7. שנלחם בהצלחה בגרמנים.
  ואז 1949 ... הקו הקדמי ללא תנועה, ויש חילופי מהלומות. מתאגרפים מתנדנדים והורסים זה את זה.
  אז ב-1950 קו החזית משתנה מעט. אבל שום דבר משמעותי לא קורה.
  והולך ל-1951, אותו דבר. אין שינוי בחזית המזרחית. שני הצדדים היו די מותשים.
  הלך ו-1952. השנה המלאה האחרונה של שלטונו של סטלין. הדבר היחיד שהיה לגרמנים דיסקים בלתי פגיעים לנשק קל. לברית המועצות יש את המכונה המאסיבית ביותר: SU-122 עם חבית ארוכה, שעדיין מופיעה בתור הטובה ביותר.
  ולבסוף, 1953... סטלין מת, ואז זה מתחיל. במוסקבה יש מאבק על השלטון, ומנצלים זאת הגרמנים יוצאים למתקפה.
  והם מתקדמים בקווקז. לבסוף, טורקיה נכנסת למלחמה.
  אני לוכד את כל הקווקז באביב, בקיץ ובסתיו, ומקבל יתרון...
  אבל כאן טראמפ מתערב. וב-1 בינואר 1954, ארצות הברית מתחילה בהפצצות גרעיניות על שטח הרייך השלישי ו...רוסיה.
  ככה! טראמפ אכן התערב במלחמת העולם השנייה.
  ומסתבר שהכל מאוד מגניב בדרכו שלו! ובמובן מסוים זה מגניב!
  טראמפ מביס בביטחון את אויביו! וזה יחסי הציבור המחורבנים שלו!
  הדיקטטור האמריקאי הזה אפילו קופץ משמחה!
  
  בנות יפות עושות היסטוריה
  סיפור חלופי שבו היטלר בכל זאת החליט שעליו לגמור תחילה את בריטניה, ורק אז לתקוף את ברית המועצות. אחד הצעדים הללו היה לאחר כיבוש כרתים, וההתקפה על מלטה. האחרון הצליח למדי וחיילי הפיהרר הביסו את הבריטים. היטלר קיבל את ההחלטה לחסל את בריטניה ורק אז ללכת לברית המועצות.
  כאן הוא הושפע מארבע בנות מכשפות. היפות האריות: גרדה, שרלוט, כריסטינה, מגדה - שכנעו את הפיהרר לא לנסוע לרוסיה עדיין! הם אפילו ירדו על ברכיהם ונשבעו שגיל 41 זה לא הזמן לזה. בנוסף לילדה, הם רצו יחפים על הגחלים וערכו טקס שאישר שעדיף לא לנסוע לרוסיה. וארבעת היפות שכנעו את הפיהרר שיש צורך שגם בנות ילחמו באפריקה. לזה הם הסכימו.
  הבסיס הבריטי מותקף על ידי ארמדה פריץ;
  הבסיס הבריטי הגדול ביותר באמת נראה כמו גיהנום. למעלה מאלף מפציצים שהתאספו מכל רחבי החזית המזרחית ולאחר שקיבלו ניסיון קרבי ראוי, יחד עם לוחמי ליווי, נפלו עליו. הבריטים, כמובן, נלחמו כבר זמן רב, אבל הם לא ציפו למכה כה חזקה. אכן, מי יאמין שהפריץ מחליט לחשוף את החזית, גם אם האויב שקט זמנית. אבל לוחמים בריטים מוכים כעת ללא רחמים. לדוגמה, ספינותיהם מותקפות על ידי Yu-87, ה"דבר" המפורסם. לא מהר מדי, אבל עם דיוק ההפצצות הגבוה ביותר (לזמנם), הם מייסרים את הצי הבריטי האורב במפרצים. פוק-וולף המודרני יותר לא רחוק מאחור, ביניהם אפילו פון רודל האגדי בעצמו, מלך מטוסי התקיפה. ידועה בהטבעת ספינת הקרב הסובייטית החזקה ביותר, ספינת הקרב Marat.
  כאן, למשל, רב-טוראי ריצ'רד רואה נשרים מתגלגלים במורד גבעה כמו מזחלת. כמו דגים טורפים, מפציצים גרמנים רבים יוצאים מהחור. כבר אנגלי זקן מרים את הטלפון בפחד. הוא מעולם לא ראה מראה כל כך נורא. הסירנות מייללות מאוחר מאוד, לאחר התפוצצות הפצצות. גל הפיצוץ מעלה חיילים בריטים, קרועים ידיים ורגליים עפות לכיוונים שונים. כאן התחממה אחת קסדות הברזל ופגעה בפניו של השוטר. ואיך הוא צווח:
  - צ'רצ'יל קפוט! היטלר מגניב!
  תותחי הנ"מ הבריטיים לא החלו לירות מיד, אלא רק כאשר ירדו גשם של אלפי פצצות בבת אחת. האויב חישב הכל נכון: אסור לבזבז אף פצצה אחת. אז למחוץ את האויב ולהכות. כל המגזרים מסומנים מראש במפה. יתרה מכך, הבריטים החצופים, אפילו כראוי, לא התחפשו. רבים מתותחי הנ"מ שלהם עומדים לעיניהם ונסחפים מלכתחילה.
  הנה קנה של תותח נ"מ באורך 85 מילימטר באורך של שלושים ושניים רגל מושלך ומכופף באוויר כמו סופגנייה. ואז היא התרסקה, מחצה חמישה אנגלים. כאן נקרעה בטנו של אחד השחורים והמעיים נפלו.
  והפצצות ירדו, והכל עלה באש, מחסן הדלק רעם, הם התחילו להתפוצץ, פיזרו פגזים כמעט על כל השלד, ואז פוצץ מחסן נוסף. לסיום הכל, הסירנות שהותקנו בפירורי ה-Yu-87 וה-Focke-Wulf צפירות יללו, וגרמו לאימה פרועה בקרב הכושים והערבים מקרב הכוחות הקולוניאליים. אבל נראה שלבנים לא פחות מפחדים.
  כאן, למשל, התנגשו שתי פריגטות בריטיות, עד כדי כך שהדודים רעמו. ואפילו שברי הפריגטות שהמריאו נקרעו באוויר, כמו שדות ממוקשים, והסיירת פשוט התיישבה על הקרקעית.
  טנק קרומוול האנגלי עם לוע קצר, אך עם מהירות הגונה ושריון חזיתי רב עוצמה, האיץ בבהלה ונגח במחסן משלו, ואף ריסק תריסר חיילים מבולבלים משלו בדרך. הכאוס הלך וגדל. גם כאן החלה נושאת המטוסים האנגלית לצנוח, ודרדנוט עוצמתי פתח באש... על החוף, שם רוחשים החיילים שלהם.
  ובגיהנום הזה, שני אנשים נשארו ללא הפרעה. אחד מהם היה אינדיאני, מדליק את המקטרת שלו, והשני היה אישה, כנראה ממוצא ערבי, אבל במדי צבא. יחד הם לא שמים לב למוות הדוהר. במקום זאת, עדר שלם של רוכבי השמדה, חתכו את עצמם למשחק קלפים לא ממש רגיל. זה היה משחק של חמישים ושניים קלפים עם ג'וקרים, ואפילו לפי הכללים שהמציא העור האדום עצמו.
  האישה הערבייה אמרה:
  - הרבה רעש! ומה הטעם להיכנס לפאניקה?
  אחד החיילים, עם חתך בגב עם רסיסים, כמעט נתקל באינדיאני, אבל אז הוא זרק אותו כלאחר יד כמו חתלתול. טיפות דם נפלו על פניו של העור האדום והם ליקקו אותו בחיוך. ואז הוא שם לב:
  - רעש הוא חלקם של פנים חיוורות חלשות. אנחנו האפצ'ים חושבים כך - אף אויב אינו טוב, אויב הופיע - אפילו טוב יותר!
  האישה הכהה העירה:
  - זוהי חולשה אופיינית של מי שמצהיר על אמונת המשיח. הם אוהבים לדבר על הקרבה, אבל הם לא מקריבים את עצמם.
  ההודי הנהן במהירות.
  - סדר בנוי על יסוד שבו מלט הוא אמונה, וחול הוא רצון! אמונה היא לב זהב, והרצון הוא אגרוף ברזל! רק לחיוורי הפנים אין אף אחד מהם.
  כמה חיילים בריטים בוערים השליכו עצמם למים כדי לשטוף את הלהבות. הוא אפילו רתח מלהיכנס למים, נשמעו צרחות וגניחות פראיות. ועיגולים עקובים מדם זחלו לאורך קצף הים, בהתחלה עבים, ואז הם התפזרו בהדרגה והחווירו. והלוחמים של האימפריה הגדולה והענפה של פעם על פני כדור הארץ איבדו את צורתם האנושית. הערבי נחר בבוז:
  - והגברים האלה גורמים לנו ללבוש רעלה!
  האיש אדום העור פזל בערמומיות והעיר:
  - כנראה שהם מפחדים, המראה האדיר שלך!
  האישה הערבייה חשפה את שיניה בערמומיות ואמרה:
  - הרכות של אישה דומה לקשיחות של שריון, רק הרבה יותר קטלנית ורב-תכליתית בהגנה!
  הגרמנים העדיפו לשתול מיד בכל הכוח, טקטיקה של מתאגרף, שבסומכים על חוסר המוכנות של האויב, ממהר מיד בכל כוחו לעבר האויב. כאשר עשרות מטוסי אויב בוערים בשדות תעופה, הם אינם מסוגלים להמריא. כשהפצצות שלהם מתפוצצות בתוך הלנקסטר, והורסות את כל מה שמסביב והכל. טקטיקה קשה אך יעילה. אז הסימפוניה של השאול הגיעה לשיא כוחה, ואז החלה לשקוע.
  אבל זה כמובן לא הסתיים העניין, האוגדה המוטסת נכנסה לקורס. בעוד הבריטים לאחר טיפול כזה, אף אחד מהם לא יכול להילקח פושר. למרבה המזל, רחפני נחיתה כבר יוצרו בכמויות הנדרשות ושיטות לגרירתם בוצעו באגים. כנראה הטוב בעולם כיום.
  אז הם עפים, לא כמו עפיפונים - לאט יותר, אבל מספיק מהר, ואפילו בליווי המוזיקה של וגנר - יצירת המופת האהובה על היטלר. מי עוד מהחיים זכר את הסרט "אפוקליפסה", שבו השתמשו האמריקאים במוזיקה הספציפית הזו כשהם תקפו את הוייטנאמים. כמה זה הפחיד אותם. אז הנה ואגנר, ומניעים רועמים, דרך מגברים. הצנחנים מרחו את פניהם בזרחן, וציירו, הם נראים נורא כמו השדים של העולם התחתון שלהם. גם חישוב ההשפעה הפסיכולוגית. בנוסף, נוספו כמה ריאגנטים לזרחן, וכמה שבבי מגנזיום, על מנת לגרום לזוהר לפחות לזמן קצר. כל כך מפחיד, במיוחד על רקע זוהר מעושן, שריפות רבות. יש להם אפילו מקלעים, גם הם מוסווים בצורה של פיות דרקון. אז כבר מכים תת-מקלעים גרמניים ומתנגנים שבויים. וקווים מכוסים ומרופטים נופלים למגפיים של הזוכים. ורבים פשוט מעדיפים להיכנע, למרות העובדה שיש הרבה יותר בריטים מגרמנים.
  הודית וערביה התחבאו בחור קטן והוסווה בקפידה. ג'ינג'י ציין:
  - ובכן, חרשנו אותם!
  האישה שחורת השיער הופתעה:
  אתה אומר שאנחנו? אולי אתה מתכוון אלינו?
  ההודי נענע בראשו.
  - לא! פליפייס מנצחים את האנגלים וזה סימן טוב! ויהיה זמן, אז החג שלנו יגיע! כשהאינדיאנים משחררים את היבשת שלהם!
  הערבי נחר בבוז:
  - ואתה במקרה תובע שלטון על העולם?
  ההודי בחיבה, כאילו הסביר לילד עם פיגור שכלי, גיחך:
  - מי שרוצה לקבל יותר מדי - בדרך כלל מסיים בלי כלום! אז כפית גדולה - קורעת את הפה!
  הפיהרר, כמובן, לא ראה מה עושים הבזים והנציים שלו, אבל באופן עקרוני הוא ניחש שמכונת המלחמה הגרמנית תסדר הכל בצורה ברורה. ככלל, פעולות התקפיות של צבא גרמניה עד לבליטת קורסק בוצעו ברמה מקצועית גבוהה. חלקם אפילו קוראים להם אמות מידה. זה אפילו מוזר שמכונה כזו נתקעה, ואז התפרקה לגמרי.
  והארבעה עצמם לקחו והשתתפו בנחיתה במלטה.
  ארבע בנות היו רק בביקיני. וכבר באוויר השליכו רימונים על הבריטים ברגליהם היחפות. וזה מאוד יפה. כאלה הן הבנות.
  ובמעוף, כמו נזרקים דיסקים מושחזים בחדות. ובבת אחת נחתכו תריסר צווארים. מילה אחת - יפהפיות סופר קלאס. ומאוד סקסי ושרירי. כאלה הם הלוחמים. ובמכה אחת הם פיצלו מתכת ולבנים. יש להם כוח כל כך מטורף, רותח. ותן להם עקבים חשופים בקפיצה לתוך סנטריהם של חיילים אנגלים. כל כך דפוק.
  ודם עף, ומתיז לכל הכיוונים.
  ואז הבנות השתמשו בחרבותיהן. והם התחילו להרוס את השורות האנגליות. ותוך כדי שירה:
  - זאבים לבנים מצטופפים יחד! רק אז המשפחה תשרוד! החלשים מתים - הם נהרגים, מטהרים את הדם הקדוש!
  בנות כל כך מגניבות כאן. פשוט סופר!
  והם חתכו כל חייל אנגלי בשתי חרבות. והם זורקים צלבי קרס ברגליהם היחפות, והורגים את הלוחמים. ולוחמים נלהבים כאלה...
  והתקיפה האווירית על מלטה היא חזקה מאוד. הפיהרר אסף תעופה מהחזית המזרחית. ויו-88 הראו את עצמם בתפארתם. וכמובן, נעשה שימוש גם במטוסי יו-87, שלמרות הדומיננטיות של הלוחמים באוויר, הוכיחו את עצמם כיעילים מאוד.
  והפריץ היכה את הבריטים חזק מאוד. ובנות טרמינטור יחפות הן אפילו חזקות יותר. והלוחמים כאן הם פשוט קלאסה!
  ובכן, איך לא להעריץ בחורות כאלה. לא בנות - אלא פשוט פנתרים!
  הם מרסקים את יריביהם. והם שרים:
  - אף אחד לא יעצור אותנו! אף אחד לא יביס אותנו! זאבים מרושעים קורעים את האויב!
  זאבים מרושעים - מצדיעים לגיבורים!
  ושוב כרתו... אולם הבריטים כבר נכנעים. והם מרימים ידיים.
  גרדה שואגת באנגלית:
  - על הברכיים! ונשק לי את הרגליים!
  גברים נופלים על פניהם ומנשקים את רגליה החשופות והמעט מאובקות של הילדה.
  ואז הם נאלצים לנשק את הרגליים ואת שרלוט, חיה אדומה. כמה יפה היא.
  ברוח, שערה האדום-נחושת מתנופף כמו דגל קרב, פרולטארי.
  גם גברים ובעיקר צעירים מכים את האלה על עקבים עגולים. והם מלקקים את רגליו הגסות של היופי.
  הם נישקו את כריסטינה וגם את מגדה ברגליהם היחפות. גם בנות אירובטיקה.
  ולוחמים כאלה הם חזקים ושריריים. והכי חשוב יחפה, חמוד.
  ודמויות דקות, וצלחות העיתונות! והם נפלאים, ונלחמים ויפים.
  וכל שריר משחק, וכדורי שרירים מתגלגלים מתחת לעור השזוף.
  הבנות האלה סופר מגניבות! יש להם כוח של כעס ושלהבת תשוקה! והביטחון לנצח.
  והבריטים מרעיפים נשיקות על רגליהם החשופות והחינניות!
  מלטה נפלה, והיה הרבה יותר קל להעביר חיילים לאפריקה. הפיהרר הלך והתחכם, והכי חשוב, עלתה במוחו מחשבה הגיונית: ברית המועצות היא מדינה טוטליטרית, מה שאומר שהיא חזקה. כמעט מאתיים מיליון איש נלחמים על ידי אידיאולוגיה קומוניסטית וזה כוח!
  אבל יחד עם זאת, לברית המועצות יש מספיק קרקעות והיא לא מתכוונת לתקוף אף אחד.
  אז כדי לתקוף את רוסיה, כדאי להתכונן.
  ואיזה טנקים יש לגרמנים? למען האמת חלש! והרוסים במצעד בראשון במאי נראו KV-2 עם תותחי 152 מ"מ, ו-KV-1 עם תותחי 76 מ"מ, ו-T-34, גם טנקים זריזים, עם תותחים שחודרים את הגרמנים.
  והפירר הורה: ליצור מפלצות משלו כדי לאזן את הטנקים הרוסיים. בפרט, "פנתרים", "טיגריסים", "אריות" ו"עכברים". מכוניות טובות לתקופתן, אבל כבדות מדי.
  ויקר ועתיר עבודה! מצד שני, הטכנולוגיה הגרמנית יכולה להתחרות במקרה הזה בזו הסובייטית.
  בנוסף, הגרמנים קיוו שבקרוב תהיה להם את כל אפריקה, והם יוכלו לתפוס את המשאבים החשובים של העולם. ויהיו עבדים וחיילים ויחידות קרביות...
  באופן כללי, חיילי הוורמאכט חזקים...
  והבנות נהדרות... וגונבים נהדרים!
  במלטה הם טיילו, ונודע בעינויים של גברים. לוחמים אכזריים. בנים התפשטו ובנות אנסו אותם! ומה זה לא בידור.
  הלוחמים שרו וצעקו הרבה:
  - איש לא יעצור אותנו, אפילו השטן לא יביס אותנו!
  גרדה וצוותה תקפו גם את הסיירת האנגלית. עם חרבות הלכו הבנות לאורכו, וכרתו את כולם. ובמקביל גם זרקו דיסקים מושחזים ברגליהם היחפות.
  מהירים כאלה הם הלוחמים שלא ניתן לעצור בקלות וללא בעיות. הם הולכים לעצמם ומוחצים את המלחים. והם מנופפים לעצמם בשתי ידיים. היו ארבע מכשפות כאלה. ומכשפות חסרות רחמים, רצחניות לחלוטין.
  הם רצים על הסיפון, מהבהבים עקבים ורודים ועגולים, ומנופפים בחרבותיהם כמו להבי מדחף. הם חותכים את האנגלים ומזמזמים לעצמם תוך כדי חיוך.
  - אנחנו לא בנות פתטיות, הקול כל כך קולני! אנחנו מוחצים את הבריטים בצורה מפורסמת, כדי שלא יהיה שקט כאן!
  ואיך יראו הלשונות! אלו הבנות לעצמן... מסיימים ממש!
  ובאצבעות רגליים חשופות, איך הם זורקים לעצמם דיסקים, ואיך הם דופקים אויבים.
  הם עושים את זה מאוד מדמם. וגרונם נחתך. וכל כך הרבה גרונות נפתחו.
  חבר'ה אגרסיביים.
  וליתר דיוק, בנות, עם שרירים של חיות בר. ואף אחד לא יכול לרסן אותם - אלמנט כזה.
  הבנות נוצצות וכמעט עירומות. ואפילו השדיים נחשפו למראה יפה יותר.
  גרדה שרה:
  - והסיירת תתפס - בנות מזעזעות! אלמנט כזה, כזה אלמנט!
  הבנות ממש יפות בקנה מידה כזה שאי אפשר לעצור אותן במכה.
  הם שופעים באנרגיה אלימה ורותחת. וזו פשוט הוריקן כל כך אגרסיבי ושפע של להבות וחום.
  לוחמים הם באמת פשוט מקסימים. והם יכולים להזיז אגרוף בלסת.
  יש להם קפיצות אגרסיביות כל כך של בנות שנולדו עם כנפיים וניבים...
  שרלוט מקצצת את האנגלים וחורקת לעצמה:
  - בקרב, איש אינו יכול להשתוות אלינו! אני זאב, זאב מגניב!
  והחיה אדומת השיער כמו חבטה וחותכת בחרב...
  אז האדמירל האנגלי נפל בחשבון של הבנות. מה הוא באמת רצה? למי פנית?
  הלוחמים לקחו וחתכו אותו לחתיכות!
  כריסטינה שרה בהנאה:
  - יהיה שיש קבב מרוקן!
  והיא הראתה את לשונה.
  ואז בכף רגלה היחפה היא זרקה דיסק עם קצוות חדים. ומיד שחט חמישה אנגלים.
  מגדה בעטה בעקב החשוף, ושלושה אנגלים עפו מעל הסיפון. הנה היא ילדה - פשוט פראית!
  וכל הארבעה יקראו:
  - תהילה לאלוהינו!
  והוא חותך שוב... כבר נקטעו מאות אנגלים. והשורדים נופלים על ברכיהם ומנשקים בנות יפות, רגליהן החזקות, המסותתות והיחפות.
  
  
  הנשיא הרוסי ולאדימיר זלנסקי
  וולודימיר זלנסקי, לאחר ההשבעה, הודיע על פירוק הראדה ועל קיום הבחירות לפרלמנט המוקדמות. זה צפוי בדרך כלל. היחסים עם רוסיה, לעומת זאת, נותרו מתוחים. ולדימיר פוטין לא בירך את זלנסקי על ניצחונו ולא הכיר בבחירות לנשיאות באוקראינה. אבל זה אפילו הועיל למנהיג הצעיר החדש. הלאומנים, שהביטו בו בחשדנות, זיהו אותו כאחד משלהם. והמערב הבין שפוטין הוא באמת תוקפן. וחיזוק התמיכה באוקראינה. אז זה התחיל בשביל הבריאות והסתיים בשביל השלום. זלנסקי לקח את זה והופיע חזק מאוד בבחירות החדשות לראדה. הצליח להשיג רוב פרלמנטרי. ואז ערכו כמה משאלי עם. כולל רפורמה חוקתית.
  סמכויותיו של הנשיא הורחבו משמעותית. והראדה, להיפך, מוגבלת. לאחר מכן, החל זלנסקי לשאוף בנחישות אחר רפורמות ומודרניזציה.
  במקביל, הומצא מהלך ערמומי בדונבאס. ללוחמת אנסטסיה אורלובה הוצעה אפשרות מעניינת. היא, בתמיכת אוקראינה ושירותי הביון המערביים, תהפוך למושל של אזורי לוהנסק ודונייצק. אז תהיה לו חברות רשמית באוקראינה וכסף לשיקום וכוח אישי גדול. ואפילו הצבא שלו. כלומר, אופציית קדירוב. כאשר רוסיה למעשה נתנה עצמאות לצ'צ'ניה, רק שמרה על השליטה בה באופן רשמי.
  אנסטסיה אורלובה, בעלת השפעה בקרב מפקדי שטח, קיבלה את האפשרות הזו. אני חייב לומר שהאישה הזו הייתה מאוד יפה, בלונדינית, ובדרך כלל, אפילו בחורף, היא רצה יחפה בקור.
  אנסטסיה הכריזה מלחמה על ההנהגה ה"גונבת" של רוסיה החדשה. היא ילדה מאוד לוחמת וסמכותית. ובנובואזובסק היא ייסדה את מגוריה. חלק מהאנשים והמיליציות תמכו בה.
  אנסטסיה, עם גדוד של נערות יחפות, ביצעה כמה פשיטות וכבשה כמה ערים. קרבות מקומיים התפתחו. הייתה משיכת חבל.
  אנסטסיה פעלה במיומנות רבה וקיבלה כסף מחו"ל. בנוסף, הייתה לה תמיכה ברוסיה. כולל מנשים. גם העובדה שפוטין חלה תרמה להצלחה. ניתן לראות שהנשיא השאפתני של רוסיה התאמץ יתר על המידה. ובתנאים אלה, ההנהגה ברוסיה הייתה מפולגת. אנסטסיה ניצלה זאת וכבשה את דונייצק. קבל תמיכה רצינית.
  המלחמה החלה עם לוהנסק. אבל לא יותר מדי אנרגטי. המיליציות לא באמת רצו להרוג אחת את השנייה.
  בסופו של דבר התקיימו הבחירות לנשיאות בנובורוסיה, ואנסטסיה ניצחה. הוא הוכר מיד על ידי ארצות הברית וקייב. ואחר כך מדינות אחרות במערב, ובאמת של העולם כולו!
  זלנסקי עמד במילתו, והעניק לנובורוסיה מעמד מיוחד באוקראינה. ובדונייצק שוב התנוסס הדגל הצהוב-כחול.
  השלום המיוחל הגיע.
  זלנסקי נאבק באופן פעיל בשחיתות, ואף הנהיג עונש מוות על פשעים כלכליים. ניהול קשוח ומיומן, לאחר שהקים צוות מקצועי, וולודימיר זלנסקי הבטיח שיעורי צמיחה גבוהים לאוקראינה. המדינה עלתה, וכוחו של המנהיג החדש התחזק. היחסים עם רוסיה השתפרו. מה תרם לשבץ שתפס את פוטין והפך אותו לפחות שאפתני ואגרסיבי.
  ברוסיה גדלה הפופולריות של זלנסקי. הוא היה נואם חזק, איש מקסים, פופוליסט. ולא קומוניסט, אבל גם לא אנטי-קומוניסט. פופולרי, הן בקרב השמאל והן בקרב האוליגרכים הרוסים. פופולרי מאוד בקרב הנוער הרוסי. אינטלקטואל וחבר. זה נראה אינטליגנטי, אבל תפס כוח מוצק. כן, בהחלט מנהיג, אבל באותו הזמן ג'נטלמן! תרבות גבוהה, אבל מובנת ואהובה על האנשים. כישרון אמיתי בניהול. ומארגן מעולה.
  וכשחלפו חמש שנים של שגשוג ועלייתה של אוקראינה, וכוחו של זלנסקי סוף סוף התחזק, באה הצעה מרעישה.
  כלומר, להתאחד עם רוסיה. ליצור מדינת איחוד אחת עם נשיא משותף עם כוח רב. כמובן, נבחרים עממיים.
  וברוסיה, האליטה הייתה בהלם. הנה המהלך! בשלב זה, פוטין נחלש ממחלה קשה, ואיבד פופולריות. אז הוא לא יכול היה להילחם, בכל מקרה, באופן מלא. ומדבדב עצמו, באופן כללי, אינו לוחם ולא אהוב על העם.
  והנה ברור זלנסקי רוצה להיות נשיא מדינת האיחוד ו... סיכוייו אמיתיים! ראשית, המערב היה רוצה לראות את ולדימיר זלנסקי כנשיא רוסיה ואוקראינה! הוא הראה את עצמו כפוליטיקאי פרו-מערבי ואירופאי למדי. שנית, זלנסקי פופולרי ברוסיה ובמיוחד באוקראינה. שלישית, אין מתחרים באופק. פוטין חולה קשה, מדבדב חלש ולא פופולרי, זיוגנוב וז'ירינובסקי זקנים מדי. אין מנהיגים אחרים באופק. יתרה מכך, רביעית, והיזהר מהאוליגרכים של רוסיה וזלנסקי, יש תמיכה.
  כן, ברור שמדובר במועמד רציני מאוד לנשיאות רוסיה. יש לו כוח וכריזמה, ומתנה אורטורית יוצאת דופן. וגם תמיכת התקשורת המערבית והרוסית כאחד. בנוסף, הפופולריות של החדש בפוליטיקה הרוסית, תחת המנהיגים הישנים והמשעממים.
  בקיצור, זה לא נוח לסרב, ומפחיד לקבל הצעה. פוטין עבר אירוע מוחי שני. מדבדב הפך לנשיא בפועל של רוסיה.
  כמובן, רחוק מלהיות בטוח שזלנסקי בהחלט ינצח. ואני באמת רוצה לספח את אוקראינה. למדבדב יש רצון להתעלות על פוטין! אבל האם כדאי לקחת סיכון כמו בחירות עם זלנסקי?
  עם זאת, תושבי רוסיה תמכו ברעיון האיחוד עם אוקראינה. מאות אלפי אנשים יצאו לרחובות - בדרישה: את אחדות האחים הסלאבים. המפגינים התעמתו עם המשטרה במוסקבה. אנשים רבים נפצעו. גל מחאה החל לעלות.
  עם הקומוניסטים, זיוגאנוב הגיע לבסוף, או יותר נכון נרקב, וההנהגה הצעירה החלה להוציא את האנשים לרחובות. דורשים שינוי משטר.
  גם הלאומנים נעצרו, עם מנהיגים חזקים ושאפתנים משלהם. מידן הפכה ליותר ויותר אופנתית. אבנים ובקבוקי תבערה הושלכו לעבר השוטרים. חוסר שביעות הרצון של האנשים, שהצטבר זמן רב, החל להתבטא חזק יותר ויותר.
  מדבדב ערך מועצת ביטחון.
  רוב החברים היו בעד איחוד - בטענה שהשטן אינו נורא כמו שהוא מצויר. והמשאב המנהלי והתעמולה הם כוח עצום! ושאנשים יכולים לעבור שטיפת מוח ביסודיות, והם בדרך כלל יצביעו למפלגת השלטון.
  מיליארדרים רוסים גם נשבעו אמונים למדבדב, שהיה צפוי, בעל כוח רב, והתאים פחות או יותר לכולם.
  המיליארדר דריבסקו ציין בהיגיון:
  - יש צורך לנהל מערכת בחירות בסגנון: מדבדב הוא פוטין היום, ואין זלנסקים שמסוכן לנו!
  רומן אברמוביץ' העיר בסמכותיות:
  - שלפנו את ילצין מהחור האלקטורלי של ארבעה אחוזים מהרייטינג, ועוד יותר נמשוך אותך! הכסף והערבות התקשורתית שלנו!
  פרוחורוב אישר:
  - אנחנו לא רוצים מסים כל כך גבוהים על העשירים כמו באוקראינה, ואנחנו נעמוד הכל בשבילכם!
  דמיטרי מדבדב הטיח באגרופו על השולחן והכריז:
  - אז אנחנו מקבלים את ההצעה לשילוב ואיחוד!
  נחתם הסכם איחוד בין אוקראינה לרוסיה. מיד התחלפו מאזן הכוחות. הבחירות לנשיאות אמורות להתקיים תוך שלושה חודשים.
  כדי להירשם לנשיאות, מספיק או לאסוף מאה אלף חתימות, או להפקיד תשעים אלף דולר בערבות, שיוחזר רק אם יגיע לסיבוב השני. אלה כמה חוקים מצחיקים. חלקו נלקח מרוסית וחלקו מהחקיקה האוקראינית.
  מטבע הדברים, יהיו מועמדים רבים לנשיאות, הצוות של מדבדב כנראה חשב שזה יהיה אפילו יותר רווחי עבורם! אומרים שניידות של בוחר השלטון תיתן יתרון בסיבוב הראשון. ובשנייה, כולם יתמכו במדבדב. בכל מקרה, הנשיא בפועל סמך על כך. וזה התחיל...
  אנסטסיה אורלובה, קליאופטרה היחפה הזו, אמרה שזלנסקי יהיה נגד מאה שלמה. ושהוא לנסלוט נגד הדרקון של פוטין ומדבדב.
  התגלו התקפות אלימות בעיתונות. חלקם היו בצד של זלנסקי, אחרים של מדבדב.
  תקופת הרישום למועמדים החלה. רוסיה הייתה חסרת מנוחה. בנו של דז'וקר דודייב הופיע בקווקז והכריז על ג'יהאד. וקיבל תמיכה רחבה באזורים האסלאמיים. מומחים רבים חשדו באוזני ה-CIA כאן. יתרה מכך, נשיאות טראמפ אוזלת, ואנחנו צריכים לזכות לפחות בכמה ניצחונות. וזלנסקי על כס המלכות הרוסי הוא ניצחון גדול! אמנם, ישנם ספקנים הטוענים שזלנסקי יכול להפוך את רוסיה למדינה נהדרת, הרבה יותר חזקה, במיוחד מבחינה כלכלית, ממה שהייתה תחת פוטין.
  אז הדעות חלוקות במערב. מדינה אוקראינית-רוסית אחת היא, כמובן, אגודה חזקה ואינה בדיחה כלל. זו באמת יכולה להיות מפלצת. מטבע הדברים, גם כוחות הביטחון הרוסיים תמכו באיחוד. כי אנסטסיה היא אישה מגניבה. היא, יחד עם גדוד של בנות, וכל היפות, היו יחפות ובביקיני, הפילה והביסה את הכוחות המיוחדים הרוסים. כאשר אלו האוספים אבק כדי להפיל את המעריץ הנלהב מדי של זלנסקי.
  כאן הבנות הראו שהן נלחמות בצורה מדהימה יחפות ובביקיני! והקבוצה המיוחדת של וימפל התבררה כמובסת על ידי נשים לוהטות. כתוצאה מכך, והוחלט לא להתערב, עלתה לשלטון בנובורוסיה עוד מנהיגות פרו-אוקראינית.
  אנסטסיה עשתה קמפיין למען זלנסקי. הילדה בקרב ידעה לזרוק ברגליה היחפות דיסקים חדים ודקים, ובומרנגים ורימונים. לוחמים בביקיני הפכו לאגדה. גדוד שלם של בנות, כל אחת מהן שווה חטיבה שלמה. זהו כוח עצום!
  אנסטסיה מיהרה דרך השלג, עקביה האדומים והחשופים הבליחו. הילדה שרה:
  במרחב העצום של החלל, תאמין לי, יש חלום,
  היא כמו קרן שמש בשמיים...
  בעיני סווארוג, שלום וטוהר,
  הוא בשבילנו, כשישוע קם!
  
  נביא לעולם גורל זוהר,
  היא תזרח כמו השמש במאי...
  אבל כמה אל-מתים יכולים אני לא מבין
  כמה רוק מרושע משחק איתנו!
  
  הגן על המולדת שלך, אביר,
  תן לכוכב השמים להאיר...
  אנו מגנים על המרחב של ארץ מולדתנו,
  תן לכוכב להפוך לגן עדן נצחי!
  
  אבל מה יכול קומוניזם אדיר,
  הוא יהפוך את דגל המולדת לכל יכול...
  והפשיזם הזועם יגווע בגיהנום,
  ננקב את האויב במכה חזקה מאוד!
  
  אתה נותן לבבות למולדתנו,
  להתלקח בחום בהיר מאוד...
  נעבור את הקרב שלנו עד הסוף,
  והפיהרר ייסחף במכה אחת!
  
  החבר סטלין החליף את אביו,
  אנחנו ילדים מדורות שונים...
  בגהינה ימותו ההמון בזעם,
  ולנין הגאון יראה את הדרך לעדן!
  
  ברוסיה, כל ילד הוא ענק,
  ובנות מאומנות להילחם...
  האדון הכל יכול מוט יש לנו אחד,
  אנחנו הרוסים תמיד הצלחנו להילחם!
  
  נגיע, בקרוב אני מאמין, אנחנו הכל,
  העובדה שביקום אין גבוה יותר...
  חבר הקומסומול הרים, דע את המשוט,
  והכה את הפיהרר על הגג!
  
  לא עוד קומוניזם, מכיר את הרעיונות
  הם יפים ויביאו אושר!
  והפיהרר הוא פשוט נבל,
  מאוד ערמומי, חליפה שחורה מאוד!
  
  אני ילדה - גדולתו של לוחם,
  יחפים רצו באומץ דרך הכפור...
  צמת הזהב העבה שלי
  בנה ורד מהיר!
  
  יכולים להיות מיליארד רעיונות
  איך לארגן מולדת בקומוניזם ...
  אם אתה רואה את פריץ, הכה חזק,
  כדי שאדולף בלאדי לא ישב על כס המלכות!
  
  תוציא את הפשיסטים באגרוף,
  וכדאי שתעבור עליהם עם פטיש...
  בואו ניסע לאורך הוולגה בבריזה,
  אנחנו פשוט לא מרחמים על ריסוק עיזים!
  
  נגדל חיילים למען המולדת,
  הבנות בהתקפה...
  מכוון על ידי מקלע היופי,
  גמול יפגע בהיטלר!
  
  אף אחד לא יכול לנצח את הרוסים
  למרות הזאב של הפשיזם, אז השטן מנוסה...
  אבל עדיין חזק מהדוב שלו,
  איזה סדר בונה חדש!
  
  למען המולדת, בריצה למען סטלין,
  בנות קומסומול ממהרות יחפות...
  הנאצים נחתכו במים רותחים,
  כי הרוסים הגדולים הם הכי מגניבים!
  
  בנות גאות ייכנסו לברלין,
  השאר הדפסים של רגליים יחפות...
  מעליהם כרוב בעל כנפי זהב,
  וכסף כמו פניני צרעה!
  הילדה אז שרה, אבל איך היא נלחמת! אחרי הכל, היא, עם ארבעה שותפים, היא שהצילה בעת ובעונה אחת את המיליציות מתבוסה מוחלטת ליד Iolaisk.
  ואז נכנסו חמש בנות בביקיני ויחפות עם צבא שלם.
  כן, זה היה מחזה.
  אנסטסיה נתנה הרבה מהמקלע, ניתקה את שורות האויב, ואז, באצבעותיה החשופות, היא זרקה כמה דיסקים דקות בבת אחת. הראשים האלה נחתכים.
  ואנסטסיה שרה:
  - למען רוס הקדוש!
  נטשה גם ירתה, קיצצה את האויבים, ואיך היא חורקת, זורקת רימון ברגל יחפה, מפילה טנק:
  - בשביל סווארוג!
  ואז זויה זהובת השיער נותנת תור. וגם הוא זורק מתנת מוות ברגל יחפה, וצועק:
  - לעתיד רודנוברי!
  ומאחוריהם, אורורה תיכנע גם כן. ובעקבו החשוף הוא ישחרר את מתנת המוות, כשהוא צועק:
  - לגבולות הגדולים!
  ואז סבטלנה תשתול. הוא ייתן תור, ואז מהמקלע, ובאצבעותיו החשופות, הוא ישלח הרס...
  והיופי החשוף יצעק:
  - לשובם של הרומנובים!
  כן, אנסטסיה הייתה מעריצה של שיקום האימפריה הצארית. ואכן, ברוסיה הצאר בעצם ממילא בשלטון. אז למה לא להוציא מונרכיה לגיטימית. יתר על כן, דמם של דורות רבים של מלכי אירופה זורם בעורקי הרומנובים. זה אילן היוחסין שלהם? ומה המינו של פוטין, ובמיוחד של לוקשנקו? מי הם שיהיו מלכים? אבל הרומנובים הם המשוחים של אלוהים!
  אנסטסיה עם החברות שלה בביקיני חוללה ניסים רבים. היא נלחמה כמו שטן. אבל אז היא הסתכסכה עם פוטין, ועמדה לצד זלנסקי. באופן כללי, אנסטסיה ראתה שאוקראינה נעלבת, ובעלת תחושת צדק מוגברת, היא לקחה את הצד של החלשים!
  אנסטסיה וחמשתה הדפו את המתקפה על נובואזובסק כשניסו לעצור אותה כמורדת. טור שלם של כוחות ממשלה נותק ופורק מנשקו.
  לאחר מכן, השבויים נפלו על פניהם, ונישקו את הרגליים היחפות והמאובקות של אנסטסיה והילדה השנייה.
  הילדה אמרה פילוסופית ללוחמים השבויים של נובורוסיה:
  - אני לא רוצה להרוג אותך! אתם אחים שלי! ואני אהיה המלכה שלך!
  באופן כללי, נובורוסיה קיבלה את אנסטסיה ללא נזק רב והפסדים כבדים. נכון, המחסל הבלונדי כרת את ראשו של מושל הרפובליקה של דונייצק, והרג את שומריו, שהורכבו בעיקר מקווקזים.
  אנסטסיה כבר מזמן אגדה. בקרים היא עשתה ניסים כאלה שקיבלה את הכוכב של גיבור הפדרציה הרוסית. בלעדיה, עם שותפים בביקיני, זה לא הסתדר כל כך חלק. אבל אז אנסטסיה נלקחה ונשללה ממנה כל הפרסים הרוסיים. כולל על רצח כוחות מיוחדים רוסיים בקרב, כשניסו לסלק אותם. אפילו תיק פלילי נפתח.
  אבל הם לא העזו לפתוח במלחמה גדולה עם נובורוסיה עצמאית בפועל. יתרה מכך, פוטין חלה, ובלעדיו איש לא רצה לקחת אחריות.
  במיוחד מדבדב, שבדרך כלל אינו מנהיג ברוח וברוח. אבל זה בדיוק מה שמדודי התאים לאוליגרכים הרוסים ולפמלייתו של פוטין - אפשר לתמרן אותו בקלות.
  כך או כך, מכונת תעמולה ענקית קמה נגד זלנסקי. הם התחילו להאשים הכל. ושזה כאילו נרקומן, וגנב, ומשך מיליארדים דרך חברות חוץ, ושהוא בכלל הומו.
  המחוז הלך לכתוב. וכמובן שהיו עדים, ובטחונות למיניהם. כולל האשמות על הומוסקסואליות. גם ברגע שהחל רישום המועמדים, והלכלוך כבר נשפך.
  מספר המבקשים להשתתף בבחירות, הן אוקראינים ובעיקר רוסים, התברר כעצום. גם קומוניסטים וגם לאומנים טיפסו. באופן בלתי צפוי, אפילו זיוגנוב הזקן והחולה תקע את ראשו לבחירות. למרות שהוא כבר עזב את תפקיד יו"ר המפלגה הקומוניסטית. גם אפונין, אודלצוב וגרודינין הלכו לקלפיות. ובכלל, עדיין יש חבורה של מועמדי שמאל, מעט ידועים, אבל כלבי גרייהאונד. וכל כך הרבה אנשים שרוצים להיות נשיא טיפסו! מה עם תשעים אלף דולר? האם מדובר בכמות כה גדולה בסטנדרטים של רוסיה?
  כמו טנקים מוכנים טיפסו. ואנשי עסקים, ואמנים, ואמני פופ, וסופרים. כן, גם סופרים פעילים. עשה לעצמך פרסומת. ותשעים אלף דולר זה לא כל כך הרבה. אז מאות פניות זרמו ל-CEC.
  ובכן, בחירות! ובכן, ההצגה יצאה! אפילו אללה פוגצ'וב דחפה את ראשה לנשיאות. ולמה לא? אלקה התחילה לשכוח, שם היא יכולה להזכיר את עצמה! מהזקנים, יורי לוז'קוב טיפס לנשיאות. רציתי גם להזכיר לעצמי.
  ובכן, כמובן, מופע כזה לא יכול היה להסתדר בלי ולדימיר וולפוביץ'. אבל הפעם בנו איגור לבדב ויד ימינו דגטיארב השתתפו בבחירות. הם גם הלכו לקלפי בשלושה טורים.
  גם הלאומנים זזו. כמובן, גם דמושקין האגדי, שריצה בכלא, וגם מה שמעניין, ספיידר, מנהיג מטאל קורוזין, וראש קבוצת הרוק קולובראט, הלכו לנשיאות ורבים אחרים.
  ובכן, כמובן, זמרי הפופ יצאו לקמפיין. פיליפ קירקורוב וניקולאי בסקוב נמצאים כאן. גם להם אין מה להפסיד בגדול. משמר לוחם כזה נפרס.
  וטימותי וויטאס, ובכלל רבים מאוד יצאו לקמפיין.
  כמובן שלא במקרה! התוכנית של מדבדב הייתה למנות מספר עצום של מועמדים שיצטרכו להעביר לו את הקולות בסיבוב השני. התוכנית הכוללת מעניינת. הדירוג של מדבדב נמוך בתחילה מזה של זלנסקי. ואי אפשר לנצח בלי ערמומיות!
  אבל אחרי הכל, לילצין היה דירוג אפס, אבל הוא הצליח לנצח את זיוגנוב. נכון, האחרון הוביל את הבחירות כמו נכה: מפסיד בכוונה!
  ובמקרה הזה, מדבדב מתנגד לאדם מצטיין ומוכשר מאוד.
  אז יש פה הרבה דברים. בתוכנית, סולוביוב זלנסקי נשפך כל הזמן בבוץ. נכון, אז ילדה השיקה גלידה לפנים של סולוביוב באצבעות רגליה היחפות. ועקרה את עינה. לאחר מכן התברר כי לא בטוח לזרוק בוץ על זלנסקי! כאילו, הבחור הזה הוא נשר אוקראיני!
  באופן כללי, לא הייתה אחדות בחברה הרוסית. רבים, רבים תמכו בזלנסקי. כאילו, דם צעיר באמת והצליח להעלות את אוקראינה ללא מחירי נפט וגז גבוהים! ומה עם מדבדב? המדינה ממש נחנקת מדולרים לנפט וגז, והכלכלה בסטגנציה מוחלטת. אין צמיחה, רק האבטלה עולה.
  למדבדב יש בדרך כלל את האנטי-רייטינג הגבוה ביותר מבין כל הפוליטיקאים. למרות שדווקא זה מועיל לאוליגרכים. יותר תלוי בהם, יותר ניתנים לניהול. ממשלת רוסיה החלה להעלות בחופזה משכורות ופנסיה לכולם. והרבה פעמים...
  לא רק זה, מדבדב אף הציע להוריד את גיל הפרישה בשנתיים. כאילו, הכל לטובת העם. ובוצעו תיקונים להגדלת הפנסיה ולספור ניסיון בעבודה לאחר פרישה.
  מדבדב לא שכח גם את הפקידים. שיקומו ויצביעו לו. במיוחד בוטלו הצהרות הכנסה פומביות, והותר לקבל מתנות עד אלף דולר. מה, כמובן, הפקיד אהב. כך גם ההיתר להחזיק במקרקעין בחו"ל, וכן חשבונות.
  על מנת למשוך מעשנים לצידם, הוקל משמעותית החוק נגד עישון. מכירת אלכוהול בלילה מותרת, ואפילו עסקי ההימורים עברו לגליזציה. זה האחרון התקבל בברכה על ידי האוליגרכים, למעשה, מדוע לאבד הכנסה כזו ולהביא אותה למחתרת.
  ההעברה של "בובות" חזרה. הם התחילו להראות יותר אירוטיקה בטלוויזיה.
  מדבדב גם הודיע על חנינה, ואף הורה לשלם לאסירים לגייס כסף. וזה גם אחוז ניכר מהקולות. והמורשעים עצמם ומשפחותיהם.
  באופן כללי, מדבדב הציג את הסיסמה: יותר חופש! ואכן, לרוסיה נמאס מהרודנות של פוטין. כשאתה אפילו לא תראה אישה עירומה בטלוויזיה!
  וכמובן שהיה ניסיון להראות: החיים הפכו חופשיים יותר, החיים הפכו למהנים יותר!
  מדבדב גם הוריד את מחיר האלכוהול ואיפשר פרסום בירה בטלוויזיה. בעצם, למה ללכת רחוק מדי.
  אבל המלחמה פרצה בקווקז. לאחר עזיבתו של פוטין החלו אנשי הרמה הגבוהים לדרוש עוד יותר זכויות יתר וזכויות. והשאיפות שלהם רק גדלו. יתר על כן, טורקיה החלה להפעיל לחץ באופן פעיל על הקווקז, השאיפות שלהם גדלו, במיוחד בסוריה, ארדואן קיבל מעט מדי לדעתו. המצב הוחמר בעקבות ירידת מחירי הנפט ובעקבות כך גם מחירי הגז. רגע לאחר הפלת משטר מדורו, הגדילה ונצואלה את הייצור. ארצות הברית ואיראן התפייסו סוף סוף, וממשלה אחת הוקמה בלוב.
  ירידת מחירי הנפט הפילה את הרובל הרוסי, העלתה את האינפלציה ופיחתה את העלייה בשכר ובפנסיה.
  והפעילות הגוברת של חמושים בקווקז שיחקה נגד מדבדב.
  אמרו שהוא אינו מסוגל לשמר את מורשתו של פוטין. ומה זה, כפי שקורה לא פעם: כוכב העל מינה את עצמו ליורש חלש.
  גם ארצות הברית וגם מדינות ערב ואפילו איראן הזינו את הבדלנות בקווקז. והיו חילוקי דעות בין כוחות הביטחון. חלקם עדיין רצו לראות את שותפו הוותיק של פוטין, מדבדב, כנשיא! ואחרים התכוונו להדביק את סרגיי שויגו הפופולרי הרבה יותר.
  אבל זה האחרון לא נתמך על ידי האוליגרכים והתעשיינים. הם חשבו שזה שמאלני מדי, ולמיליארדרים נמאס מהדיקטטורה של אדם אחד. כולם רצו ליברל על כס המלכות ופיוס עם המערב. מדבדב, לאחר שחיכה לתקופת הרישום של המועמדים לנשיאות, לקח ופיטר את שויגו. מה גרם לתסיסה בצבא.
  . פרק 2
  ואז מדבדב העניק לשויגו את דרגת מרשל שהובטחה זה מכבר, והעניק לו את תפקיד סגן ראש הממשלה של כבוד. גם מהלך פופוליסטי. אבל בכל מקרה, המערך לפני הבחירות לא היה לטובת הנשיא בפועל.
  זלנסקי, שהיה צעיר יותר, מצליח יותר, רהוט יותר, קלע נקודות. וגם כשהיא נרשמה, יותר ממאתיים מועמדים לנשיאות שמרו על ההנהגה הבלתי מעורערת. אבל מדבדב נאלץ להילחם על המקום השני. באופן בלתי צפוי, אלא פוגצ'בה הפך למתחרה שלו לסיבוב השני. הפרימהדונה, שהזדקנה ולא פעלה הרבה זמן, לא מאוד להוטה ביחסי ציבור, קפצה לפתע בדירוג.
  אולי זו הייתה תגובה לפוליטיקאים המעצבנים. ז'ירינובסקי וזיוגנוב, להיפך, ירדו בחדות ברייטינג שלהם. לשני הפוליטיקאים האלה נורא נמאס מהעם. יתרה מכך, מנהיגים צעירים ומקוריים יותר הופיעו בשדה הבחירות שלהם.
  דמושקין הוסיף בעליל, שקיבל את דמותו של קדוש מעונה בכלא. סוראיקין עדיין לא הצליח להבקיע, אבל חבר אחר במפלגה שלו, סרגיי קובלב, המתאגרף המקצועי הרוסי הטוב ביותר, התחיל לצבור נקודות גם הוא.
  באופן כללי, סרגיי קובלב התברר כבחור מעניין. הוא התמודד על תפקיד ראש עיריית מוסקבה ובאופן בלתי צפוי לכולם הפך לשני. הצטרף למפלגה הקומוניסטית של רוסיה. וגם התחיל להוסיף רייטינג.
  יש לציין שסרגיי קובלב הוא מתאגרף גדול מאוד - הטוב ביותר מבין הרוסים, אפילו עלה על קוסטיה צ'יו.
  סרגיי קובלב הוא אפוא קטלנית והתקרבה למדבדב בצורה מסוכנת.
  נכון, לרוב שירותי הסקרים הרוסיים יש דירוג ו. O. הנשיא הוערך יתר על המידה. אבל הקידום היה הון. עם זאת, למדבדב לא היה מזל גדול. אחרי פוטין, איכשהו המזל נעשה קמצני יותר. מחירי הנפט המשיכו לרדת, גם שער הרובל ירד, המחירים עלו במהירות. הקווקז עלה באש יותר ויותר באופן פעיל. ואפילו הקדירובים החלו להילחם בצד החמושים. נוצר מצב כזה. ואז הטליבאן פגע גם בחיילים רוסים בגבול עם טג'יקיסטן.
  וכפי שהתברר, החיילים הרוסים לא היו מוכנים. מדבדב עלה שוב. בנוסף, נחשפה שערורייה עם מעילה במשרד הביטחון ובמשרד האוצר. צל נפל על חבריו הוותיקים של מדבדב. היו גם ספקות מי גנב מאות מיליארדי דולרים מרוסיה. גם חשד. והתקשורת התעצבנה...
  זלנסקי, לעומת זאת, ניהל את מערכת הבחירות ברוגע, מקצועי, כמו הצגה. ז'ירינובסקי, כמו תמיד, עבד יותר עבור השלטונות מאשר עבור עצמו. זיוגנוב זכה לשריקות בוז והפילו ביצים רקובות. ואז עוד תקריות...
  כמובן, קסניה סובצ'ק השתתפה בבחירות, והיא לא יכלה שלא לזרוק את החרוט. היא לקחה אותו וזרקה עוגה בפניו של ז'ירינובסקי. ומשך תשומת לב. זה גם היה די אפי.
  בבחירות השתתף גם אלכסנדר פובטקין. המתאגרף הרוסי, לאחר שהפסיד ליהושע, לא יכול היה לחזור במשך זמן רב, ואז היו לו כמה קרבות עם יריבים חולפים, ונשבר לקרב רציני יותר. לאחר שסיים את הקריירה, הוא נכנס לפוליטיקה, החל ליצור מפלגה לאומנית.
  עד כה ללא הצלחה יתרה.
  פובטקין, לעומת זאת, במהלך הדיון בטלוויזיה היכה את יריבו באגרופו בפניו. הוא הצטיין וזה העלה מעט את הדירוג שלו.
  בכלל, הבחירות התנהלו בהיסטריה.
  הם ערכו דיונים בטלוויזיה: הם נתנו שלושים שניות לענות, והתוצאה הייתה ריב. מסיבות, מריבות, שערוריות. חבורה שלמה.
  מדבדב הועלה ללא בושה, אבל הדירוג שלו כמעט לא גדל. עדיין בספק היציאה לסיבוב השני.
  זלנסקי עבר בפער גדול. ואין פלא! ולדימיר הצליח לשים קץ לאבטלה תוך חמש שנים ולשקם את כל המפעלים והמפעלים, ולבנות חדשים.
  אחד מהישגיו של זלנסקי היה פיתוח חקלאות ומקורות אנרגיה חלופיים.
  באוקראינה, במיוחד, הופיעו תחנות כוח הפועלות ונטענות מהפרשי לחץ אטמוספריים. כמו גם תחנות כוח גיאותרמיות. ועוד הרבה. כולל שימוש באנרגיה של היונוספירה. כך קרה שהמדע יצא נגד נפט וגז.
  סנסציה אמיתית הייתה הופעתו באוקראינה של מפעל המייצר מזון סינטטי ומספק אותו לסין. ורוסיה צמצמה את יצוא המזון.
  גם בין האוקראינים היו מועמדים. בפרט ולדימיר קליצ'קו. המתאגרף המפורסם עבר קריירה קשה. חזר לזירה: מנצח את צ'אר וטייסון פיורי. אבל הגומלין השלישי מול יהושע עדיין הפסיד שוב, אבל הרוויח הרבה כסף. והוא הודיע על פרישה סופית מאיגרוף.
  אבל אז הוא חזר שוב. הוא נלחם בקייב עם גאסייב וניצח. לאחר מכן, הוא ניהל קרב נוסף וזכה בתואר אלוף העולם הקבוע - סוף סוף שבר גם את השיא של פורמן וגם את השיא של ג'ו לואיס. לאחר מכן, הוא הכריז על המועמדות לנשיאות רוסיה ואוקראינה המאוחדות. ואני חייב לומר וולדימיר קליצ'קו מבין האוקראינים הוא שני רק לזלנסקי עצמו. ולמרות גיל האיגרוף האיתן, ולדימיר קליצ'קו כבר במהלך מסע הבחירות החזיק בהגנה חובה נגד מתאגרף שהיה צעיר ממנו בעשרים שנה. ושוב ניצח בנוקאאוט.
  לאחר מכן, הרייטינג של ולדימיר קליצ'קו קפץ, והוא ניגש למדבדב, מקבל הזדמנויות לסיבוב השני.
  באופן כללי, לבחירות הללו היה פייבוריט אחד שאין עוררין עליו: זלנסקי, והיה מאבק צמוד מאוד על המקום השני. אללה פוגצ'בה, שבמשך זמן קצר התעלה על מדבדב במאבק על המקום השני, החלה להתפטר. באופן עקרוני, זה לא בהיר ולא נדלק. ולדימיר קליצ'קו הגיע למקום השני. אבל קהל הבוחרים שלו לא יציב במיוחד. סרגיי קובלב, שהצליח ללכת אחרי שלוש תבוסות ולאסוף את כל ארבע החגורות במשקל קל, נלחם גם הוא בזירה ושוב זכה בתואר האלופה.
  והרייטינג שלו עלה שוב. אני יכול גם להגיע לסיבוב השני. מתאגרפים אוקראינים נוספים: אוסיק ולומאצ'נקו תמכו בזלנסקי והנשיאים לא טיפסו. למרות ששניהם עדיין לא סיימו את הקריירה שלהם. ולמה הם צריכים לסיים? אוסיק ניצח את ג'ושוע בנקודות והפך לאלוף העולם הבלתי מעורער במשקל כבד. לומצ'נקו נודד מקטגוריית משקל אחת לאחרת, ומשלמים לו עמלות כה גבוהות עד שהוא לא שש לסיים את הקריירה.
  גם בארה"ב מערכת הבחירות. דונלד עוזב אחרי שתי קדנציות, והוא לא בריא במיוחד לטפס אל השלישית. צעירים רצים לנשיאות. מהדמוקרטים, מושלת יפה מאוד בת שלושים ותשע בערך - כנראה הגברת הצעירה ביותר מבין המועמדים לנשיאות. מהרפובליקנים, גם מהגנרלים הצעירים-גיבורי המלחמה נגד איראן.
  דור הפוליטיקאים בארה"ב השתנה.
  ברוסיה, פוטין יכול ויכול היה לנצח את זלנסקי, אבל ברור שהוא נשרף בעבודה. מתח יתר עשה את שלו! ומה שרצה - העריך יתר על המידה את כוחו, לא סמך על הסביבה. ואולי אפילו מכור. לאחר עזיבתו של נזרבייב, גל נוסף עבר לחברה העמים - דמוקרטיזציה. קזחסטן הפכה לרפובליקה פרלמנטרית. לוקשנקה איכשהו נעלמה באופן חשוד בבלארוס. והנשיא גם הפך לדמות דמות.
  גל נוסף הגיע. כבר בטורקיה קם הפרלמנט נגד ארדואן. המטוטלת התנדנדה לכיוון השני.
  זלנסקי אמנם שינה את החוקה לטובת יותר אוטוקרטיה, אבל במערב הוא נתפס כאיש שלו! כן, משאלי עם מתקיימים כל הזמן. ויש חופש ביטוי אמיתי.
  בכל מקרה, עד כה אין בעיות מיוחדות לזלנסקי לנצח בסיבוב השני. סביר להניח, זה מדבדב שייכנס לסיבוב השני - המשאב המנהלי יכול לנצח את הפופולריות הנמוכה והכלל הלא מוצלח במיוחד. רבים ציינו גם קווי דמיון עם הבחירות באוקראינה - מועמדים רבים לנשיאות, מנהיגותו של זלנסקי, דירוג נמוך של הרשויות ואנטי-רייטינג גבוה.
  האם זלנסקי יכול להביס את פוטין היא שאלה אחרת, אבל מדבדב ברור שלא משך לתפקיד מנהיג האומה. והדמוקרטיה כאן כבר שיחקה נגד השלטונות.
  מדבדב לא יכול היה להתאים במיוחד לקרב. אין לו את האופי הזה. לא לוחם אמיתי!
  אבל הבעיה עם כל האוטוקרטיות היא שהממשיכים לא טובים במיוחד! בדרך כלל רודן שם חלש אחריו - כדי לא להפיל! כמו, למשל, יורשו של נזרבייב היה מוגבל בכוחו. ולא אכפת לו - רך גוף!
  ולדימיר זלנסקי, בכל מקרה, עלה לשלטון מהאופוזיציה, ואינו חלש.
  יש לומר שגם פוטין נחשב לרך גוף וחלש, ולכן מונה לנשיא, אחרי ילצין הרועש. אבל כפי שהתברר, יש שדים בביצה שקטה!
  ואז התברר שזה לא כזה ביצה ושקט. אבל מדבדב, כך נראה, אינו זאב בבגדי כבשים, אלא באמת כבשה טבעית. ואי אפשר לצבור כוחות.
  ז'ירינובסקי העליב את זלנסקי בשפה גסה ונקנס. כמה עשרות מועמדים לנשיאות פרשו לטובת מדבדב, אבל זה לא עשה כלום. מהמפורסמים שכיכב, היה המתאגרף דניס לבדב. הוא ממש התקדם טכנית. והיו גם אנשי עסקים, אנשי תרבות קטנים. מבין הכותבים, רק סרגיי לוקיאננקו כיכב לטובת מדבדב. השאר רצו להתקדם. וכולם האמינו במזל.
  מדבדב גדל לא מעט. אבל הייתה תקווה שהצבא, הכלא והמשטרה יצביעו לפי הפקודה. בנוסף, שוחד לבוחרים. וכמובן הצבעה מוקדמת. גם כאן יש כבר כל סיכוי להצלחה.
  כן, זה מה שגרם להגברת הפעילות של הרשויות. תן הצבעה מוקדמת. וכמובן שיש זיופים. והרצון להצביע עם הלב.
  בניגוד לבחירות 1996, מדבדב לא הצליח להעלות את הרייטינג שלו. גם על ילצין יש לומר שיש לו מזל. בפרט, דז'וקר דודייב מת בטעות. איזה זבוב נשך אותו, אל תנקוט באמצעי הזהירות הרגילים במהלך השיחה. הרי אם זה היה קורה קצת קודם, לא היה להם זמן לשבות. וקצת אחר כך, הם רק יכסו את האנטנה, ודז'וחאר עצמו יהיה במרחק בטוח. מזל כזה במלחמה ולתעמולה.
  וכאן אי אפשר לסיים את דודייב. ואין ראדוייב, שנתפס בצורה כל כך טיפשית ערב הבחירות לנשיאות ברוסיה. אבל דודייב הבן לא רוצה למות במהלך הבחירות. ובכלל, כנראה שלישיית היורשים: ילצין, פוטין, מדבדב - נקטע ...
  ניסיונות רכישת בוחרים הודלפו וגרמו לשערורייה נוספת. הפטריארך לא תמך באיש, וטען: של אלוהים הוא של אלוהים, ושל קיסר הוא של קיסר. באופן כללי, תחת ילצין איכשהו זה יצא קל יותר. והכנסייה האורתודוקסית נקטה משום מה את הצד של ילצין, שכבר נראה חסר תקווה לחלוטין. וחוגי תעשייה.
  ועכשיו האוליגרכים הרוסים החלו לפלרטט עם זלנסקי. כנראה שאי אפשר לגדל את מדבדב.
  ומצב הרוח בתקשורת החל להשתנות. יותר ויותר זלנסקי זכה לשבחים. כבר ז'ירינובסקי התחיל לומר ששמו הוא בעצם איש יהלומים.
  מדבדב הכפיל שוב את השכר והפנסיה. אבל הרובל קרס לחלוטין. והאינפלציה נכנסה. גם התעריפים עלו.
  אפילו היה צריך, מבקש הלוואה מקרן המטבע. והנפט והגז נעשים זולים יותר ויותר.
  איראן, ונצואלה, לוב, ערב הסעודית כולן מגדילות את היצוא שלהן. וגם בארה"ב הוכנסה שיטה חדשה לכריית פצלים. העלות ירדה בחדות.
  ואז יש מיתון כלכלי ואי שקט בסין. ובכן, זה מובן - נמאס מהשליטה של המפלגה הקומוניסטית. והסינים רוצים חופש ומערכת רב-מפלגתית!
  הממשלה השתנתה מעט בהודו. היה ניסיון הפיכה והקמת דיקטטורה.
  העימות בקווקז גדל בחדות. אי שקט החלו גם בסיביר. במיוחד התגברו הבדלנים.
  בבריטניה זכתה המפלגה בבחירות: "רנסנס", לעומת זאת, בקואליציה עם המעבדים. המלכה אליזבת עדיין בחיים, אך הבטיחה שתעזוב לרגל יום הולדתה המאה, ולאחר מכן יתקיים משאל עם לביטול המלוכה. והמשרד המייסד של נשיא בריטניה.
  צרפת חסרת מנוחה. במקום מקרון ניצחה מרי ליפן, והיה ניסיון להקים דיקטטורה. אבל הצרפתים עצמם לא יודעים מה הם רוצים, הם העלו מיידאן חדש. כן, חסר תקדים בקנה מידה. ומרי נאלצה לנטוש את תוכניותיה הרדיקליות לגרש את הערבים ואחרים. ואז אפילו גרוע מכך, בית המשפט העליון ביטל את הבחירות לנשיאות, ומרי נעצרה.
  גם בצרפת הוכרזו בחירות מוקדמות. כלומר, כמו תמיד בכל מקום בלגן.
  בבלארוס, לאחר שתו מעריצותו של לוקשנקה, הם ערכו משאל עם ובאופן כללי חיסלו את תפקיד הנשיא. הרפובליקה הפכה לפרלמנטרית, וראש הממשלה החדש אמר כי יכולה להיות הצטרפות לרוסיה. אבל אחרי הבחירות לנשיאות שם. זלנסקי פופולרי מאוד בבלארוס.
  בקזחסטן היחסים בין הנשיא לפרלמנט הידרדרו. היה איום בהדחה. אבל הם הסכימו במהירות, אבל כוחו של ראש המדינה היה מוגבל עוד יותר.
  מדבדב נעשה עצבני יותר ויותר. הבחירות התקרבו, והרייטינג של זלנסקי היה גבוה פי כמה. נכון, הוא לא מנצח בסיבוב הראשון, אבל בכל מקרה מדבדב עובר. יש רק חישוב לרמות או לדפוק.
  נערכה מועצה חשאית. אספו מיליארדרים של רוסיה.
  מדבדב הצהיר בבוטות:
  - אתה רוצה שאוקראיני זר יקבל את כוחו העצום של נשיא האימפריה?
  דריבסקו ציין בהגיון:
  - בין אם נרצה ובין אם לא, עלינו להסתדר עם כל כוח! זלנסקי אינו קומוניסט, ו... זה לא זיוגנוב, שבכל מקרה לא התאים לנו!
  מדבדב הצהיר ביובש:
  - מס הכנסה באוקראינה הוא הרבה יותר גבוה מאשר ברוסיה!
  רומן אברמוביץ' ציחקק והעיר:
  - ומי יודע ומתחשב בהכנסה שלנו! בנוסף, לאחרונה הם הצטמצמו שם וכמעט השוו לשלנו!
  פרוחורוב ענה בחיוך:
  - ממשלות משתנות. אנחנו נשארים! על מה אתה יכול להמליץ?
  מדבדב קרקר בזעם:
  - איני מאמין שילצין ניצח ביושר!
  דריבסקו ענה בקרירות:
  - אם זיוגאנוב לא היה יריבו של ילצין, אז לבוריק באמת היה סיכוי קטן. אבל אנשים עדיין זכרו טוב מדי את "קסמי" הכוח הקומוניסטי. כלומר: מדפים ריקים, כרטיסים, קופונים, כרטיסי ביקור, תורים ארוכים, משכורת של חמישה דולר לחודש. כמובן שאף אחד לא רצה לחזור לתקופות הגיהנומיות האלה. כן, אפילו לאבד את המחזה, ותוכניות פוליטיות, כמו גם סרטים עם מין, ועוד הרבה יותר. העם רצה חופש. והם הצביעו לא בעד ילצין, אלא נגד דחליל זיוגנוב. וזלנסקי לא יפחיד את העם. בניגוד לפוטין, הוא לא יסגור את המופע של קוקלי, והוא לא ישים אנשים בקלפים. רק את השנה התשעים ושש אי אפשר לחזור. ילצין גנב חמישה או שישה אחוזים, אבל ניצח בשלושה עשר! אז כמעט הוגן!
  וזלנסקי הולך בפער כזה שאי אפשר לנצח אותו!
  מדבדב צעק:
  - הם זרקו אותי! קשר קשר!
  רומן אברמוב העיר:
  - אמנם הסנקציות יוסרו מאיתנו! ואתה דוב ... כבר הרווחת את הפנסיה שלך!
  מדבדב סינן:
  - תישרף בגיהינום!
  פרוחורוב העיר בהיגיון:
  - אין גיהנום! יש רק דחליל, כדי לאסוף כסף!
  מדבדב שאל בבלבול:
  - כן? וכי אין אלוהים?
  פרוחורוב חייך וענה:
  -איזה אלוהים? הם מייצגים את זה אחרת!
  רומן אברמוביץ' הציע:
  - יכול ליצור אמונה חדשה! מי עשיר, אלוהים אוהב אותו! מי שעשיר מכולם, אלוהים אוהב אותו יותר מכולם!
  מדבדב הנהן.
  - באופן הגיוני! אבל מה יגידו העם?
  רומן אברמוביץ' ציחקק:
  - אתה יכול לחנך את האנשים!
  מדבדב גרגר:
  אני מקווה שנישאר חברים!
  ואז הוא יצא מהחדר...
  הקליידוסקופ של האירועים המשיך להשתולל בעולם. גם ויטלי קליצ'קו חזר לזירה ונלחם באצטדיון בקייב. הוא נלחם במייקל טייסון. שני זקנים, מפורסמים מאוד ופופולריים. ובכן, הם הרוויחו הרבה כסף. מייקל טייסון, כמובן, הסכים לקרב, מכיוון שהיה כמעט קבצן.
  גם אם הצעיר והכי חשוב בכושר הרבה יותר טוב, ויטלי קליצ'קו ממש ניצח אותו. ולדימיר קליצ'קו אמר שהוא עדיין רוצה לזכות בתואר אלוף העולם המוחלט ולהילחם עם אוסיק. לאחר מכן, הוא ישבור את כל השיאים בכך שיהפוך לאלוף העולם המוחלט המבוגר ביותר... והוא יכול להירגע. מה עוד הוא יכול לנצח? ג'ו לואיס כבר הוכה, ופורמן הוכה, וזכה בתואר העולם במשקל כבד ארבע פעמים.
  ויטלי קליצ'קו הרוויח הרבה כסף מהקרב, החזיר את האוצר והתהילה, וערך קרב קל יחסית.
  זלנסקי העניק לוויטלי קליצ'קו את מסדר הזהב של איליה מורומטס. וזה זכה לאהדה נוספת.
  בעולם הפוליטיקה בכלל, מתאגרפים הפכו פופולריים. פלויד מאווייזר מתמודד על הנשיאות של ארצות הברית. עצמאי רשמית. ועם דירוג הגון. ומה עם מיליארדר, ומתאגרף בלתי מנוצח, וגבר שחור. למה לא מתמודד?
  פלויד מאווייזר תמך בזלנסקי בבחירות לנשיאות והבטיח ידידות.
  מעטים פלויד רצו קרב חוזר עם פאקיו, והם גייסו הרבה כסף בשביל זה.
  ברור שמדבדב איבד קרקע מתחת לרגליו. כדי ליצור קצת שערורייה הוא מינה את אנטולי קשפירובסקי לשר הבריאות בדרגת סגן ראש הממשלה. וזה כמובן מהלך חזק, אבל לא מספיק. אגב, אנטולי קשפירובסקי הפך לשר וסגן ראש הממשלה הוותיק ביותר בתולדות רוסיה. כן, בעל שיא! דמיטרי מדבדב גם העניק למלכת אנגליה את מסדר אנדרו הקדוש הראשון, אפילו מסר את כוכב הגיבור לשויגו. והוא שלל מגורבצ'וב את דרגתו הגבוהה ביותר. מה שבאופן כללי לא כל כך יפה.
  וכן לקח והחזיר את בריה לדרגת מרשל. אולי כדי למשוך
  בצד שלהם של הסטליניסטים. ולבוריס נמצוב הוענק לאחר מותו אות הצטיינות למולדת, תואר ראשון. יתר על כן, הוא שינה את שמו של וולגוגרד על ידי צוו סטלינגרד. גם מפלרטט עם הסטליניסטים. אבל כך גם ליברלים. Novodvorskaya הוענק לאחר מותו בתואר גיבור רוסיה ו... סטלין!
  לאחר מותו, מדבדב גם העניק את מסדר אנדרו הקדוש הראשון ליורי גגרין. והוא החזיר את מסדר הניצחון לליאוניד איליה ברז'נייב. באופן בלתי צפוי, מדבדב העביר את כוכב הזהב של גיבור רוסיה גם לגארי קספרוב.
  גם מפלרטט עם ליברלים. ועם הקומוניסטים. גם שלך וגם שלנו.
  מדבדב גם העניק את מסדר אנדרו הקדוש הראשון לאפיפיור פרנציסקוס הראשון.
  גם מתנות נדיבות מאוד של "השליט הגדול"! בנוסף, מדבדב הוריד לפתע שוב את גיל הפרישה של גברים ונשים כאחד לחמישים וחמש. מה שהתברר כסנסציה. ושוב קצבאות מוגדלות.
  מה עושים ערב הבחירות.
  בנוסף, הנשיא בפועל העניק לוולדימיר ז'ירינובסקי דרגת לוטננט גנרל. כאילו, לשירות נאמן, קבל את זה מכתפו של המאסטר. ובנו איגור לבדב מונה במפתיע לשר החוץ, במקום הזקן והלא אהוב במערב לברוב.
  מדבדב גם הציע לדמושקין את תפקיד ראש משרד הפנים, אך הלאומן הסמכותי סירב. מבין המינויים החדשים, הסנסציה הייתה מינויה של קסניה סובצ'ק לשרת התרבות. היא, כשראתה שהדירוג שלה די קטן, הסכימה. אבל היא דרשה גם את תפקיד המשנה לראש הממשלה. מדבדב הסכים לכך.
  גם יבלינסקי השתתף בבחירות, אך חלה לחלוטין ופרש מסיבות בריאותיות.
  הנשיא בפועל גם העניק לו את הכוכב של גיבור רוסיה.
  מיכאיל קסיאנוב קיבל את מסדר ההצטיינות למולדת, תואר ראשון, ואת תפקיד היועץ הכלכלי של כבוד. על כך פרש לטובת מדבדב. אבל אלה הם חלקים קטנים מאוד של אחוז.
  לסרגיי קובלב הוצע לשר הספורט, אבל זה נראה לו לא מספיק.
  היה סכסוך עם יושב ראש בית המשפט לחוקה. זורקין לבסוף עזב. אבל למי לתת פוסט כזה? רצוי אישה! והם הציעו לאלה פוגצ'בה.
  אבל הזמרת המפורסמת סירבה, בטענה שזה לא בשבילה. מדבדב בכל זאת העניק לה את הכוכב של גיבור רוסיה. למרות שאלה סירב לפעול לטובתו.
  אבל מי יהיה יושב ראש בית המשפט לחוקה? העמדה תקועה. גם שויגו סירב - לא הפרופיל שלו!
  דימה בילן הסכים במפתיע. למרות שכמובן עדיין לא עובדה שזה הפרופיל שלו! וכמובן שלהיות זמר זה יותר רווחי ומהנה הרבה יותר מאשר להיות יושב ראש בית המשפט לחוקה.
  מדבדב, בכל מקרה, תפס זאת במהירות ומסר את כוכבו של גיבור רוסיה.
  דימה בילן, לעומת זאת, אמר שזו רק בדיחה. עם זאת, לאישור הכללי, לודמילה פוטינה מונתה ליושב ראש בית המשפט לחוקה. זה היה מהלך חזק, בהתחשב בפופולריות של פוטין ברוסיה, אבל זה כבר היה באיחור מסוים, וזה לא יכול היה להציל את מדבדב.
  למרות שהמאמצים נעשו טיטאניים. אבל המחירים עלו, הרובל ירד, הטליבאן התקדמו בטג'יקיסטן, ולא היה מה לשכנע את הבוחר.
  ברגע האחרון מונה גנאדי זיוגנוב לסגן ראש הממשלה הראשון הממונה על הגוש החברתי. אבל זו כבר כריכה מתה.
  וזיוגנוב עצמו כבר איבד לחלוטין את קהל הבוחרים שלו.
  ערב ההצבעה מונה דגטיארב לתובע הכללי. גם מועמד לנשיאות מהמפלגה הליברל-דמוקרטית.
  מדבדב התרגש וחיפש דרכים חדשות. אחד המהלכים המרהיבים שלפני הבחירות היה הצגת מדליית זהב מיוחדת על שם ז'וקוב לכל ותיקי המלחמה הפטריוטית הגדולה. ומיליון רובל רוסי לאתחול. אבל נותרו מעט מאוד ותיקי המלחמה הפטריוטית הגדולה.
  מדבדב גם העניק את מסדר אנדרו הקדוש הראשון לטרשקובה. שאמנם יש הזדמנות, למה לא לתגמל? אז אפשר לתת לאנטולי קרפוב גיבור של רוסיה. הוא שחקן שחמט מעולה! ואלכין, ובוטביניק, וטל וספאסקי, טיגראן - יעניקו לאחר מותו פרסים - לא רע בכלל!
  כוכבים של גיבור רוסיה - זה מגניב!
  זה נחמד לתת פרסים ולחלק מדליות. ואם גם תקים סדר על שם פוטין. ארבע מעלות שלמות: הרביעית - ברונזה, השלישית - כסף, השנייה - זהב, הראשונה - זהב עם יהלומים!
  זה מה שממציא מדבדב.
  עם זאת, גם זה לא מספיק. זלנסקי גם מקים הזמנות חדשות. להזמין, למשל טאראס שבצ'נקו. או טאראס בולבה! או גוגול! ומה לזלזל. והסדר על שם קוז'דוב! זהו מהלך חזק של זלנסקי לרצות את כוחות השמאל. בכלל, כמובן, זלנסקי אינו קומוניסט, ואפילו לא שמאלני. אז יכול להיות שהוא בצרות. אבל הקומוניסטים ברוסיה לא מצאו מנהיג.
  ומה עוד, אנדריי נבלני? איכשהו כולם שכחו ממנו. הוא לא התמודד לנשיאות? אבל אנדריי נבלני עובד בצוות של זלנסקי כבר זמן רב וכבר עשה הרבה במאבק בשחיתות באוקראינה.
  אז אף אחד לא מת עדיין! ותהליך מיזוג שני העמים האחים והבחירה הכללית של מנהיג האומה יוצא לדרך.
  גם אנדריי נבלני ישטוף את זלנסקי... הוא, כרגיל, בגלגול.
  ופועל אנרגטי בלחץ תזזיתי.
  ויחד עם זאת בעדינות רבה, כדי לא להפחיד את הבוחרים. לא בסגנון טראמפ בכלל.
  וזמנים חדשים מגיעים לעולם - בטוחים ורגועים יותר. רפורמות דמוקרטיות וחילוניות מתחילות בסעודיה, והקיצוניות הדתית בדרך כלל בדעיכה. ואכן, רבים יכולים לנוח באינטרנט על הסתירות בין הקוראן למדע ולחשוב: מדוע הם עושים זאת? מהן הסיבות להתייחסות בקוראן ובתנ"ך כדבר האל?
  כשאנשים מתחילים לחשוב ולשאול שאלות, הם כבר לא כל כך פזיזים. למעשה, מדוע קמה המאה? יותר כמו פחד מוות! וכל כך מעט אנשים מפחדים למות עד שהם יחלים!
  מדבדב, ערב הבחירות, העלה את התשלומים עבור עלוני מחלה וקצבאות לנכים. וגם ייצור הטנקים הוגדל ...
  מדבדב, כדי להראות את עצמו פטריוט, העלה משמעותית את רף ההוצאות הצבאיות. טנק מדבד, הכבד מבין המפלצות, במשקל של יותר ממאה טון ועם כור גרעיני במקום מנוע, הושק לייצור המוני.
  הפרויקט "דוב" פותח תחת פוטין, בהוראתו האישית. זה היה אמור ליצור טנק מפלצתי להפחדה. המכונית התבררה ככבדה ויקרה מאוד, עם שריון רב שכבתי ושני מפציצים מונעי רקטות בשירות.
  תכונה של המכונית הייתה מהירותה של יותר ממאה קילומטרים לשעה, עם משקל של מאה וחמישים טון, ומאגר כוח אדיר הודות לכור גרעיני.
  נכון, עוד אירוע מצער קרה במהלך הריצה - הזחל פרץ. ושוב הרושם התקלקל. מדבדב ממש זכה ללעג.
  ואז קרה עוד פרק לנשיא הפועל - אתה לא יכול לדמיין את זה בכוונה. כשמדבדב ניסה להפיל עץ מול חוטבי העצים, הוא נפל ממש על השולחן החגיגי עם אוכל. אז ראש רוסיה הזמני חסר המזל שוב ביז את עצמו.
  כן, למדבדב היה ממש חסר מזל. הון כזה הוא גחמני: הוא מעניק לאחד, פוגע בשני. האם זה באמת כל כך גרוע, למשל, היה ניקולאי השני, אבל הוא באמת נעלב מכוחות עליונים. אז עם מדבדב, באופן כללי, אדם אינטליגנטי, הכל יצא ממש משליטה.
  ניסיונות לעשות משהו נתקלו בהתנגדות ובמשהו עקשן.
  נראה היה שמדבדב מתעוות במחבת. ואז היו בעיות אחרות. גם ממלא מקום ראש הממשלה הופיע בשערוריית שחיתות.
  וכאן, כמובן, אנדריי נבלני לא יכול היה בלעדיו. הבחור הזה תמיד יתאים!
  הוא קיבל חומר פשרני רוצח על מדבדב ופמלייתו - השערורייה התבררה כמדהימה. בקיצור, גם נבלני וגם אלו שנפלו במכתו המוחצת התפרסמו.
  אבל מדבדב נאלץ לתרץ ולנגב את היריקה. ומה שפשוט לא נשפך עליו. לא בחירות, אלא פשוט זוועה.
  ביום ההצבעה הגיע מדבדב תחת שמירה. ניכר היה שהוא קודר ולא בטוח. ידיים רועדות כשלקח את ההצבעה. בהוראה האחרונה שלו, הנשיא בפועל שילש את שכרם של הצבא והמשטרה. ופי חמש מהפנסיה!
  אנסטסיה אורלובה, לעומת זאת, הקניטה בשנינות את המבקש לתפקיד הדיקטטור:
  - קשה לשבת על כידונים! הנה הוא שם כרית מזומנים!
  אחרי שהנערה קטלנית והראתה תאנה, בעזרת בהונות חשופות.
  אנסטסיה, כמובן, היא ילדה, שבמילה אחת, לא תכנס לכיס שלה. שנון, חזק, מגניב, כריזמטי.
  וכל כך הרבה בחורים התאהבו בה. יתר על כן, אנסטסיה היא בלונדינית מאוד טמפרמנטית, ולא הולכת לישון בלי לבחור גבר חדש ללילה. כמובן, היא בוחרת גברים יפים יותר, אתלטיים, מנופחים, לפעמים אפילו צעירים מאוד. אבל בהחלט שונה. נראה נמרץ. ואף אחד לא מחשיב את הלוחם האדיר הזה לזונה.
  להיפך, לאישה כל כך חזקה ושרירית זה נראה מאוד מגניב.
  גם אנסטסיה הצביעה ולקחה את ההצבעה באצבעותיה החשופות של רגליה החינניות, וזהו גליל שלם, שבו קשה למצוא שם משפחה, ולהעמיד את עצמה בלי דעות קדומות מיותרות. ובכן, ברור למי!
  אחרי זה, עם בהונות חשופות, היא הראתה דמות גדולה!
  וולודימיר זלנסקי בא להצביע על אופניים. קפץ, התפתל. כמו תמיד, הוא נלחם ובעל טמפרמנט. נפוליאון בונפרטה האמיתי.
  וכמובן הצביעו כצפוי בזריזות.
  ולדימיר קליצ'קו לא פרש מהבחירות. והוא גם הצביע בעד עצמו וטלטל את אגרופו לעבר מדבדב.
  ניקולאי ואלייב ממש ברגע האחרון קיבל את הכוכב של גיבור רוסיה מדבדב ואת תפקיד שר הפנים. בקושי הצליח לסגת. למרות שסירב לומר למי הצביע.
  רבים הצביעו כאן: גם אללה פוגצ'בה וגם סוראיקין...
  ז'ירינובסקי, כמובן, לא יכול היה שלא לשים לב. הוא לקח וקרע את דיוקנו של וולודימיר זלנסקי ממש בקלפי והבטיח שאחרי שעלה לשלטון, הוא בהחלט יירה בו.
  דימה בילן שר במהלך ההצבעה:
  - כל הבלתי אפשרי, אולי אני יודע בוודאות! בילן ייבחר, הוא אביר ללא רבב!
  ואז הופיעו כוכבים אחרים.
  גארי קספרוב אמר שהכוח משתנה, ושמדבדב יעזוב ועידן פוטין סוף סוף יסתיים איתו.
  במקביל, אלוף העולם לשעבר אמר שהוא לא מתנגד לחידוש קריירת השחמט שלו. ולשבור את שיא הגיל של שטייניץ. ושרוסיה תקבל בקרוב מנהיג ראוי ודמוקרטי, ועידן הצארים ישקע סוף סוף אל העבר.
  ושגארי קספרוב המציא את השחמט שלו, שבקרוב יהפוך לפופולרי בכל העולם.
  והוא הראה לי לוח של מאה תאים. יש לו נתונים חדשים. שני ליצן כל אחד: ליד המלך והמלכה. יתר על כן, הליצן הולך כמו מלכה, אבל מכה רק כמו אביר. ושני קשתים על הקצה במקום פיונים. קשתים נעים כמו פיונים, אבל הם מכים באלכסון במשך שני ריבועים שלמים. נכון, בגלל העובדה שהם ממש בקצה הלוח, הערך שלהם ירד במקצת. אבל הם יכולים גם להפוך לכל צורה.
  השחמט של גארי קספרוב ללא ספק משך את תשומת הלב של אנשים ועיתונאים.
  נבלני הבטיח שקספרוב בהחלט יהפוך לשר.
  גם אנטולי קרפוב הצביע. אבל הוא כבר אלוף לשעבר ותיק, אז הוא הבטיח רק לייעץ. והוא אמר שככל הנראה, שינויים גדולים מגיעים. ומה יהיה יותר טוב מחר מאתמול!
  מדבדב הודיע ביום הבחירות כי אורך חופשת המינימום ברוסיה יגדל לשלושים ימי עבודה, וכי כל הנשים שילדו עשרה ילדים או יותר יקבלו ממנו פרס: כוכב גיבור הפדרציה הרוסית. .
  מהלך פופוליסטי חדש, ואני חייב לומר די חזק. אבל מאוחר מדי. במיוחד ביום הבחירות ברור שזו רק עבודה למען הציבור.
  מדבדב איבד בבירור קרקע מתחת לרגליו... כוחו הבלתי ניתן להסרה היה עייף מאוד מהכל.
  האנשים רצו לרדת מתלומו של פוטין, והצימאון לשינוי בשל. בנוסף, חוסר היכולת הברור של מדבדב להיות אישיות חזקה התברר כמובן מאליו.
  זלנסקי, שכבש נקודות, ופעל ללא פופוליזם והבטחות מיותר, התקדם בביטחון.
  בהתחשב בסקרי היציאה, הם אמרו שהוא הפייבוריט המובהק. אבל האם מדבדב יגיע לסיבוב השני זו שאלה אחרת! עד כה, ולדימיר קליצ'קו וסרגיי קובלב, כמו גם גרודינין, יכלו לאתגר את המקום הזה איתו.
  זיוגנוב הצביע אחרון. היו"ר הזקן, החולה, לשעבר של המפלגה הקומוניסטית של הפדרציה הרוסית שרבט את שמו של גרודין ונאנח. כן, זה לא נטל קל להיות סגן ראש הממשלה הראשון של רוסיה מזה כמעט שמונים שנה. האם הוא צריך את זה?
  וזיוגנוב, נושם בכבדות, קרקר:
  נצא שוב לקרב
  על כוחם של הסובייטים...
  וכאחד אנחנו מתים
  במאבק על זה!
  והתנודד החוצה מהתא. לא, הוא יתפטר בהקדם האפשרי.
  הזמן התקרב, והנתונים הראשונים על הבחירות לנשיאות עומדים להתחיל להגיע. רוסיה הייתה על סף שינויים עצומים. בבלארוס התקיימו גם עצרות ודרישות לברית עם רוסיה. הכל נעשה יותר ויותר זועם ומרגש.
  אחוז ההצבעה בבחירות לנשיאות ברוסיה הגיע לשיא בהיסטוריה של בחירות אלטרנטיביות של כמעט תשעים אחוז.
  ורק הודיעו שהקלפיות נפתחו, והחלה ספירת הקולות מהמזרח הרחוק.
  . פרק 3
  תוצאות הסיבוב הראשון זרמו מהמזרח הרחוק. כפי שאמרו כל הסקרים, זלנסקי היה בביטחון בראש. מדבדב אפילו לא היה שני. על המקום השני נאבקו גרודינין ולדמיר קליצ'קו. ברשימה עדיין היו כמאתיים מועמדים, אז הם פיזרו את קולותיהם. עם זאת, זלנסקי קלע כמעט חמישים אחוז בסיביר ואף יכול היה לסמוך על ניצחון כבר בסיבוב הראשון.
  מדבדב אמר בלבו:
  - הם רצו את הטוב ביותר, אבל הם הצביעו בשביל הכיף!
  זלנסקי היה לקוני:
  האמת ניצחה!
  נתוני הבחירות היו משתנים ללא הרף, אך מקומו הראשון של זלנסקי בפער גדול נותר ללא שינוי. דבר נוסף הוא שגרודינין וקליטצ'קו שקעו מעט. ומדבדב החל לתפוס את המקום השני, עם זאת, עם יותר מפי שלושה הפרש מהמנהיג. יותר מכל, הנשיא בפועל קיבל בצ'צ'ניה, בצבא, בית מעצר לפני משפט. ובכן זה ברור. במיוחד בכלא. יותר קשה לעקוב אחרי ספירת הקולות שם.
  מדבדב, לעומת זאת, שחרר אסירים רבים והגידול לא היה משמעותי כפי שציפה.
  אבל בקושי רב הצלחנו לעלות לסיבוב השני. למרות שזלנסקי לקח כמעט ארבעים אחוז בסך הכל, מדבדב בקושי אסף שלושה עשר. כן, גם עם שוחד לבוחרים, והפרות. כן, דמיטרי אנטולייביץ' התברר כחלש למדי. השלישי היה ולדימיר קליצ'קו. איזו תחושה קטנה, גרודינין רביעית. חמישי, שגם עבר במפתיע את דימה בילן. השישי היה סרגיי קובלב, אם כי הרייטינג שלו היה גבוה. ז'ירינובסקי אפילו לא נכנס לעשירייה הראשונה הפעם. נכון, מדבדב העניק לו מיד את דרגת הקולונל הכללי על שירותו הנאמן וכוכבו של גיבור רוסיה.
  פרס ניחומים כזה למשרתו הנאמן. יתר על כן, דימה בילן קיבל את הכוכב של גיבור רוסיה ואת מסדר ההצטיינות למולדת התואר הראשון.
  אבל דימה אמר שהוא לא יתמוך במדבדב בכל מקרה. עם זאת, על חשבון זלנסקי, גם העמדה מעורפלת. בגלוי לטובת זלנסקאיה, רק ולדימיר קליצ'קו קרא להצביע. יתר על כן, המתאגרף הזה אמר שהוא יילחם במוסקבה, עם האלוף האולימפי ב-2020. ושהפרש הגילאים שלו לא מפריע. שוולדימיר חזק ומלא מוטיבציה כתמיד.
  מדבדב, לעומת זאת, מסר את הכוכב של גיבור רוסיה לוולדימיר קליצ'קו וויטלי קליצ'קו. כאילו, הוא בחור הוגן. האחים אתם עשיתם הרבה בשביל אגרוף, במיוחד ולדימיר.
  ויטלי אמר שהדבר הגרוע ביותר במיידאן הוא שבגללו הוא לא שבר את השיא של הולמס. וכך הייתה לו כל סיכוי!
  ופתאום ויטלי רצה לפגוש את גאסייב בקייב. מה שעורר קצת התרגשות. ולמה לא לנסות?
  גם סרגיי קובלב רצה להמשיך את הקריירה שלו, ונזכר שהופינס זכה באלופי עולם ובתארים מאוחדים בגיל מבוגר יותר. ושעד כה לא זלסקי ולא מדבדב מתכננים לעבוד בממשלה. והוא רוצה להילחם.
  לחבר'ה היה ממש מוטיבציה. מבין המתאגרפים האחרים, דימה ביבול הביע רצון להילחם בקובליב.
  מדבדב ניהל משא ומתן עם גרודין. הוא הבטיח לו הרים של זהב. גרודינין לא רצה פחות מתפקיד ראש הממשלה. באופן בלתי צפוי, זיוגנוב הקשיש תמך במדבדב וקרא לגרודינין להצטרף לצוות בפועל של הנשיא. אבל אז התעוררו בעיות ופיצול בשורות הקומוניסטים. מה ששני המועמדים לא אהבו.
  אבל סרגיי אודלטסוב דיבר בשם זלנסקי. כאילו, משתי רעות, עלינו לבחור מה שלא ידענו עדיין!
  ניקולאי ואלייב הציע לזלנסקי ולמדבדב ברית: נשיא זלנסקי - ראש ממשלת מדבדב. מה אהבו האוליגרכים! יתרה מכך, הם הזכירו שיש נקודת איחוד לא מדוברת: שלמדינות שונות יהיו ראשי ממשלה ונשיאים משלהן.
  ומכיוון שזלנסקי מנצח בבחירות לנשיאות, אז נציג רוסיה צריך להיות ראש הממשלה. אבל מדבדב עדיין בסיבוב השני.
  אולם זלנסקי אמר שראש הממשלה יהיה מרוסיה, אבל לא מדבדב! כי לרוסים נמאס מהניהול שלו. ומה שצריך, יותר מסוגל במשק ועם חווית כישלון מוצלחת ולא כמו של מדבדב!
  נתוני הסקר הראו שרוב הרוסים לא רצו לראות את מדבדב כראש ממשלה. ליתר דיוק, כמעט תשעים אחוז היו נגד.
  רוגוזין חזר במפתיע מאי-קיום פוליטי, והחל להיחשב כראש ממשלה אפשרי. כמו כן, רוסים רבים רצו לראות את אנדריי נבלני כראש הממשלה שלהם.
  אז גלגל ההיסטוריה הסתובב מהר יותר ויותר.
  בעולם, כמובן, המערב תמך בזלנסקי, סין נשארה ניטרלית. רוב המדינות תומכות גם בזלנסקי, שנחשב לדמוקרטי ולמערבי. אבל מדבדב היה שותפו של פוטין במשך זמן כה רב. הם אפילו דיברו על הטנדם של שני המנהיגים. וברור שמבדב בכלל לא לבן ורך כמו שהוא רוצה להיראות. יש גם בחירות בארה"ב. תחרות בין צעירה רפובליקאית לאישה דמוקרטית צעירה. וסיכוי של חמישים וחמישים. שינויים אפשריים גם בסין. למנהיג שי יש בעיות בריאותיות. ונראה שיש סיכוי שמנהיג דמוקרטי יותר יירש אותו.
  באופן כללי, האוליגרכיה הסינית רוצה יותר חופש ודמוקרטיה, אבל האנשים לא נהנים מספיק. ואיזה סוג בחירות, כאשר תוצאותיהן ידועות מראש?
  אופנת הדיקטטורה החלה להיעלם. כולם רצו משהו יותר מסתם גלגלי שיניים.
  זלנסקי גילם את החדש ואת השינויים, ואת המוצלחים. וברוסיה זה נתפס בצורה חיובית. אנשים לא רצו בתי סוהר, מחנות, פחד כללי.
  הדור התחלף, וכולם רצו שינוי. אפילו בקובה, שם התנודד משטר קסטרו השנוא. גם אם הממשלה הייתה תחת שם אחר. גם בצפון קוריאה הצמא לשינוי. יתר על כן, קוריאנים אמרו לעתים קרובות: המלוכה היא לא למען קומוניזם! וכי הדיקטטור השמן חייב ללכת!
  הרצון לשינוי ברחבי העולם גדל, וזלנסקי היה בגל הזה. והתקדם בהצלחה!
  ובצפון קוריאה הייתה הפגנת מחאה. שהמשטר הדיקטטורי ירה ממכונות ירייה. מה היה עוד אינדיקטור לברבריות ששלטה ביבשת.
  טראמפ אמר שארה"ב יכולה, תפתור את בעיית הדיקטטורה הזו בכוח. ושפצצה גרעינית לא תפחיד אותם. יתר על כן, טראמפ אמר כי ארצות הברית כבר בוחנת נשק כזה ששום מטענים תרמו-גרעיניים לא יהיו נוראים.
  אבל זמנו של טראמפ אוזל. ולכן הוא המבוגר מבין הנשיאים. יתרה מכך, לאחר מותו של קרטר, הוא אפילו הפך להיות המבוגר ביותר אפילו בין הנשיאים לשעבר. וואו! והמזל אוהב נעורים! אם לטראמפ הייתה אישה צעירה יותר בתור יריב, הוא בקושי היה מביס אותה בכלל!
  ניתן לראות את חוק הקארמה אומר: הדרך ובהצלחה לצעירים! גם אם רונלד רייגן התברר כחריג לכלל!
  וגורבצ'וב הצעיר יחסית התברר ככישלון. גם אם מישהו יגיד שמיכאיל סרגייביץ' טעה? השליט הראשון של ברית המועצות שדיבר בשפה אנושית. ולא הובן לעם! או אולי אפילו לא האנשים, אלא האליטה!
  אוי המזל הזה! כמה מזל היה לוולדימיר ולדימירוביץ' פוטין, וכמה הוא השיג?
  ואם לניקולאי השני היה קצת יותר מזל - למשל, אם אדמירל מקרוב נשאר בחיים, אז כמה גדולה וחזקה תהיה רוסיה. האם סין הייתה הופכת לז'לטרוסיה וכל העולם יהיה כפוף!
  וכך רק קרים לבדה נלקחה ונגררה לעימות עם כל העולם!
  וניקולאי השני, כדיפלומט מתוחכם, הצליח להתמקח בין קונסטנטינופול ואסיה הקטנה עם בעלות הברית.
  טוב, בסדר, עכשיו זלנסקי הפנומנלי הופך ליותר ויותר פעיל. והבחירות השניות כאן מתקרבות.
  יש יותר ויותר צהלות ואופטימיות באוקראינה. מדבדב הציע כמובן דיונים בטלוויזיה. למרות שזה לא הגיוני. עמדותיו של הנשיא בפועל של רוסיה אינן חזקות מדי. ואין מה להתפאר. לא בכלכלה, לא בפוליטיקה ובמלחמה. המצב אף החמיר בקווקז. ואי אפשר לעשות כלום. לא כוח ולא דיפלומטיה לוקחים. היחסים נעשים עוינים יותר ויותר עם הפמליה של מדבדב. אף אחד כאן לא לוקח את המלך ברצינות. למרות שהמלך עדיין על כס המלכות.
  האוליגרכים, באופן כללי, לא נגד זלנסקי. רק כוחות הביטחון, ליתר דיוק, חלקם לא מרוצים!
  בחשאי כינס מדבדב מועצת ביטחון. השיחה נגעה בשאלה האם לבטל את הסיבוב השני. למשל, האם היו הפרות? ברור שהם היו! ואתה יכול למצוא בזה פגם, ולבטל את תוצאות הבחירות. ולמה ולאשר זאת באמצעות בית המשפט העליון. הרעיון נראה הגיוני למדי.
  דמיטרי אנטולייביץ' מדבדב נזכר שבזמן מסוים במאי 1999, ילצין דן בתוכנית להפיכה צבאית ופיזור הדומא הממלכתית!
  וזה כמעט קרה. נכון, גם אז לכוחות הביטחון לא הייתה אחדות. היו שאמרו כי עדיפה אופציה רכה: בית המשפט העליון דוחה את הליך ההדחה, בשל היעדר חוק להדחת נשיא רוסיה. ובעוד שהחוק הזה אומץ, וזהו חוק חוקתי, חייבים להתכנס שני שלישים מהפרלמנט ושלושה רבעים ממועצת הפדרציות. ותפקעו סמכויות מחשבה, ושם וגם הנשיא.
  כוחות הביטחון הבטיחו אז באמת לעבוד עם בית המשפט העליון ולפתור את הבעיה בדרכי שלום. ילצין לא באמת רצה לצאת להפיכה צבאית עם שני אחוזי רייטינג וחמישה התקפי לב. והכוחות אינם זהים, והתמיכה אינה זהה. במיוחד ב-1993, עדיין הייתה תמיכה מאנשי הקורס הזה. ובשנת 1999 זה נעלם. וזה לא יכול להיות עם תוצאות כאלה.
  אז עברו את תהליך ההדחה, סביר להניח שהוא היה מסתיים ללא ירי.
  מדבדב ערער לבית המשפט העליון בבקשה לפסול את הבחירות.
  אלא שכאן, כמובן, החלו השופטים להתנגד. כי, לדבריהם, גם אם הבחירות יבוטלו, עדיין יהיה צורך לחזור על כך. והסיכויים של מדבדב רק יצטמצמו. וכן, תהיה תסיסה אזרחית.
  אז, הם אומרים, דמיטרי עדיף לקבל שזלנסקי יהפוך לנשיא רוסיה. ותנסה למצוא את מקומך.
  יתרה מכך, רבים אמרו שהליצן הזה באוקראינה לא יצליח. וזה בטח עבד! ואל תעשה טרגדיה, אלא מזבוב של פיל.
  מדבדב, לאחר שדיבר עם שופטים וגורמי ביטחון, קיבל החלטה: ללכת לקלפי בכל זאת. וסיבוב שני. ובאמת יש איך זה עובד. אולי יקרה נס. אבל לא? אז הם לא יכניסו אותו לכלא.
  בפגישת המיליארדרים נאמר גם שהם לא נגד הדמוקרטיה. ושזלנסקי אינו שמאלני ומתאים להם. ועוד, שסוף סוף כל הסנקציות המערביות יוסרו ורוסיה תחזור סוף סוף לקהילה העולמית.
  הדבר האחרון שנותר כעת הוא לקיים דיון בטלוויזיה. זלנסקי הסכים, אבל רק באצטדיון לוז'ניקי. כמובן שזה התקבל. זה מאוד הזכיר את השלב שעבר כבר עם פורושנקו. יתרה מכך, ההפרש בסיבוב הראשון היה גדול עוד יותר. והאנטי-רייטינג של מדבדב הוא אדיר.
  אבל דיונים בטלוויזיה - טובע לופת קשיות. הישיבה האחרונה היא ביום שישי, והבחירות ביום ראשון.
  מדבדב, באופן כללי, התכונן. אבל העובדות אינן לצידו. והניסיון של פורושנקו הראה שאי אפשר לשנות את העובדות ברטוריקה בלבד. בדיוק כמו ראש העיר לוז'קוב, הם לא יכלו לנצח, בפעם היחידה בתולדות מוסקבה, כאשר ערוצי הטלוויזיה המרכזיים פעלו נגד ראש העיר הנוכחי.
  אבל התעמולה לא יכלה לגבור על ההישגים בכלכלת ראש עיריית מוסקבה. כן, ואל תצביע עבור Kiriyenko, מחבר ברירת המחדל! אבל זה הוא שקודם הכי הרבה. כנראה המועמד הכי לא מוצלח נגד המנהל העסקי היה דחף.
  עם זאת, התקשורת הרוסית פעלה כעת יותר למען זלנסקי. אף אחד לא האמין במדבדב. אפילו בית המשפט העליון לא רצה לדון במקרה של ביטול הבחירות.
  בעוד המהות והמקרה, האצטדיון התאסף עד אפס מקום. ממש התמלא.
  והיה ברור שבאה מחלוקת רצינית. עם זאת, היה ברור מפניו של מדבדב שהוא כמעט התפטר כדי להביס. אבל צריך לעשות את המהלך האחרון.
  ערב הדיון מינה מדבדב את ולדימיר ז'ירינובסקי לשר הפנים. זו המחווה האחרונה של הייאוש. אבל ז'ירינובסקי, ביודעו שיותר משמונים אחוז מהמצביעים היו מוכנים להצביע עבור זלנסקי, לא היה להוט כלל לריב עם ראש המדינה העתידי. אם כי, כמובן, הוא הבין שספק אם ימצא מקום בצוות זלנסקי.
  כן, ולדימיר וולפוביץ' הזקן. עם זאת, אנטולי קשפירובסקי מבוגר אפילו יותר משר הבריאות וסגן ראש הממשלה. אבל הוא גם לא להוט במיוחד לעשות קמפיין למען מדבדב. עם זאת, יש לו סיכוי להישאר בקבוצה. הגיל גדול ומשמעותו ניסיון. והצורה הפיזית פשוט טובה מאוד.
  לא פלא שתופעת קשפירובסקי.
  הדיון באצטדיון החל בחילופי ברכות. והערות שנונות. אבל זלנסקי נראה רענן יותר, בטוח יותר, משכנע יותר ומקצועי יותר.
  מדבדב, לעומת זאת, היה מאוד עצבני ופרץ בבכי. הוא לא הצליח לשכנע. כן, והמצב רע מאוד בארץ. העם תומך בבירור בזלנסקי. הכל כל כך בהילוך כאן.
  כל מילה של זלנסקי מלווה במחיאות כפיים, ומדבדב זוכה בוז. כלומר, יש כשל אמיתי של המחלוקת.
  מדבדב מתעוות ואומר:
  - יש לי ניסיון!
  זלנסקי עונה בחיוך:
  - עם ניסיון כזה, לך רק לשרתים!
  מדבדב בתגובה:
  - לקחנו את קרים עם פוטין!
  זלנסקי השיב בשנון:
  - אחיזת גנבים וזרועות קצרות!
  וכן הלאה היו ויכוחים, אבל ברור שזלנסקי ניצח. הוא היה הרבה יותר שנון ומשכנע מדבדב, והאולם שמח.
  מיד לאחר הדיון בטלוויזיה, הוציא הנשיא בפועל של רוסיה צו העלאת המשכורות חמש פעמים, והפנסיה שבע פעמים! אבל זה כבר נראה כמו בדיחה.
  האנשים רק צחקו על מדבדב. למרות שהיה ברור שבערב הבחירות הם עושים משהו אחר!
  מדבדב גם החליט להעניק את מסדר אנדרו הקדוש הראשון גם לסטלין ולנין. החלטה כזו, יש לומר, נבונה למדי, אך מאוחרת. דמיטרי מדבדב רצה בבירור לנצח את הקומוניסטים. ובמיוחד הסטאליניסטים. אבל באותו זמן, הוא לקח והעניק את כוכבו של הגיבור טוכצ'בסקי. גם מהלך יוצא דופן וניסיון לפלרטט עם ליברלים.
  מדבדב ניסה בדרך כלל לרצות גם את שלנו וגם את שלך. הוא העניק גם את הפטריארך וגם את האפיפיור ואת מנהיגי העדות הנוצריות. בעיקר פרוטסטנטים. ואפילו עדי יהוה החזירו את זכויותיהם, אבל זה לא היה מועיל. בכל זאת, אסור להם להצביע, ובכלל הארגון הזה גוסס!
  מדבדב תגמל גם מופתי וגם לאמות. הוא ניסה להביא את כולם לצדו. מטר המדליות וההזמנות היה יוצא דופן. במקביל, הנשיא בפועל העניק לכל סגני דומא המדינה בונוס של מיליון דולר כל אחד. עם זאת, זה דווקא הפחיד מאשר משך אליו אנשים.
  יתר על כן, מדבדב ניסה להקים מספר מסדרים חדשים: מסדר פיטר הגדול, מסדר איוואן האיום, מסדר אלכסנדר המשחרר, מסדר ניקולאי השני ומסדר ברוסילוב. גם סדרי "לנין" ו"סטלין" שוחזרו.
  מדבדב ביקש למשוך בדרך זו קהל בוחרים מגוון. ופועלים על פי העיקרון: גם שלך וגם שלנו! אבל במקרה הזה, אומניבוריות הולידה חוסר אמון באנשים - הם אומרים, זונה פוליטית. נראה שאנשים שכחו שפוטין פלירטט בצורה כזו גם עם השמאל וגם עם הימין. והוא גם ניסה להיות אוכל כל.
  אולם מה שמותר ליופיטר אסור לשור! פוטין איכשהו מההתחלה, למרות שובל של יורש לעם השנוא של ילצין, נהנה מהאהדה הן של העם והן של האליטה. אפילו הקומוניסטים פחדו להתנגד לו, והצביעו בעד אישור לתפקיד ראש הממשלה ללא מאבק או מיקוח.
  אבל מדבדב מעולם לא נהנה מאהבה מיוחדת. כנראה שהוא היה אינטליגנטי מדי ובצילו של פוטין. איש לא תפס אותו כלוחם ושליט אמיתי. באופן כללי, אחרי פוטין, איכשהו כל יורש נראה כמו גמד פוליטי והיה משהו אחר. וזלנסקי נתפס כריזמטי, כמו נסיך מהאגדות. ולא עוד חזיר בתנופה, אלא שליט מצליח שמשך את אוקראינה מהביצה, או יותר נכון מהבור.
  כמובן שקודם כל אוקראינה סבלה בגלל ניתוקי הקשר עם רוסיה. וכאן פורושנקו אולי לא כל כך אשם. אילו זה היה קורה בבלארוס, זה היה כשל באופן כללי. מבחינת מקצועיות, ממשלת אוקראינה חזקה! בבלרוס, להיפך, יש רק סיקופנטים ואוכלי מנות. הצוות של פוטין נתקל לפעמים באישיות חזקה - כמו רוגוזין או טקצ'ב, אבל הם הוסרו במהירות.
  מדבדב, בכל מקרה, היה אדם שלא נראה היה שליט מלידה, ולכן הצאר הזה לא היה ממש צאר אמיתי.
  במובנים מסוימים, הוא דומה לגורבצ'וב, שאנשים רגילים במערב אהבו, אך לא אהבו אותו. באופן חלקי, כמובן, הם החלו לא לאהוב את גורבצ'וב בגלל מאבקו בשכרות. אלכוהוליסטים ושותים, כמובן, לא סלחו על המחסור בוודקה. יש מהומות יין. ואז הסיגריות נעלמו.
  אין גורבצ'וב, ברור שלא אהבו אותו לא רק בגלל הקרחת שלו. מדבדב, כראש ממשלה, הראה את עצמו כלכלן חלש מאוד. וגם בלי זלנסקי, יהיו לו בעיות להיבחר מחדש.
  פעם אחת, פוטין משך את מדבדב באוזניים.
  אבל עכשיו פוטין נשר מהמשחק - הוא ערער את בריאותו, נהג ידנית ועבד יותר מדי עם הוקי. והאם היה צורך לטפס על הקרח בגיל כה מכובד. במיוחד שאין לו כישורים בצעירותו?
  פוטין נשרף, התאמץ יותר מדי. ובלעדיו, אין מי שיעצור את זלנסקי. יתרה מכך, פוטין עצמו הוביל את מדיניות כוח האדם באופן שלא נותר לו יורש ראוי. כמו סטלין, שגרם לחרושצ'וב לרשת אותו, ופשט רגל. וכאן מדבדב כלל אינו מנהיג הולם של האימפריה הרוסית.
  בשבת שלפני הבחירות הוקרן סרט על זלנסקי בכל ערוצי הטלוויזיה הרוסיים. מטבע הדברים במטרה להכפיש. אך מעט עובדות הוצגו. והתעמולה הראתה את חוסר האונים שלה. כן, וערוצים רבים הגיבו על הסרט.
  מדבדב העניק פקודות לגנרלים רבים. שוב מסדרים שיח.
  באופן בלתי צפוי, הוא גם הקים מסדר בוטביניק חדש, שלוש דרגות: ברונזה, כסף וזהב. וגם מסדר אלכין. וגם ברונזה, כסף וזהב.
  מדבדב הודיע אז בצו כי רוסיה תעבור לצבא מקצועי תוך ארבע שנים. וחיי השירות מצטמצמים לשישה חודשים.
  בנוסף, הנשיא בפועל הודיע כי ותיקי מלחמה ואלה ששירתו במקומות חמים זוכים לכוכב של גיבור הפדרציה הרוסית. מה שהפך לצעד שאין שני לו.
  מדבדב חיפש בבירור מקום בהיסטוריה. יתר על כן, הנשיא בפועל העניק לוולדימיר ולדימירוביץ' פוטין לאחר מותו את מסדר הניצחון ומסדר אנדרו הקדוש הראשון ולכוכב היהלומים הגדול שהוקם לאחרונה של גיבור הפדרציה הרוסית.
  זה כבר היה הניסיון האחרון לשחק על הרייטינג של האליל הרוסי לשעבר. כאילו, אני מדבדב כל כך הרבה שנים יחד עם פוטין - תאהבו אותי מכל הלב והנשמה!
  אבל ברור שאנשים לא להוטים מדי לאהוב את המועמד הזה לדיקטטורה.
  ובלילה משבת לראשון, דמיטרי אנטולייביץ' מדבדב אפילו הכריז על המשימה שלאחר המוות לוולדימיר ולדימירוביץ' פוטין - התואר גנרליסימו!
  זה היה ממש ממש מגניב! כאילו, אני נותן את התואר לאליל השנים הקודמות!
  עם זאת, האם זה יעזור למדבדב? קשה לשכנע אדם להצביע עבור עצמו רק על ידי שבח לאלילים לשעבר והענקת פקודות. לא משנה כמה פרסים תרעיפו, לא תחזירו לפוטין. וברור שהצאר לשעבר איננו והצאר החדש מגיע מקייב.
  עם זאת, זלנסקי לא נמנם, וגם העניק את האפיפיור. פרנסיס הראשון הקשיש בירך את נשיא אוקראינה על הישגים חדשים.
  ובבלרוס, קואליציה פרו-רוסית של מפלגות כבר השלימה את איסוף החתימות, במסגרת משאל עם, על איחוד עם רוסיה. צפויה הצבעה בנושא. עם זאת, מדבדב אינו זוכה לזכותו. וכאן עיקר היוזמה באה מזלנסקי - אליל המיליונים הזה.
  אז עכשיו ולדימיר זלנסקי נכנס למגרש הביתי...
  ההצבעה החלה בסיביר. אחוז ההצבעה היה גבוה מההתחלה. אנשים הלכו לקלפי וחייכו. היה ברור שהם הולכים לשינוי. ומה שהם רוצים זה חדש. הישן עייף ומשעמם.
  אפילו השיר נשמע בבוקר:
  הלב שלנו דורש שינוי
  העיניים שלנו זקוקות לשינוי.
  בצחוק שלנו ובדמעות שלנו,
  ובפעימות הוורידים!
  שינוי, אנחנו מחכים לשינוי!
  הבחירות התנהלו ברוגע, אך עם אחוז הצבעה עצום. אנשים פרלי לבחירות בעדרים. ניקולאי ואלייב היה מהראשונים שהצביעו. הוא השליך את הפתק לקלפי ואמר:
  - הצביעו לחדש!
  אלכסנדר פובטקין הופיע לאחר מכן. גם אני הצבעתי, והוצאתי משלי:
  - לאלים הרוסים!
  לאחר מכן הגיעה ההצבעה. הם זרקו פתקים לקלפיות. ודימה בילן, ואללה פוגצ'בה. לב לשצ'נקו הופיע גם הוא, הודיע:
  - הצביעו לחדש!
  ניקולאי בסקוב שר:
  - ואלס רוסי, כנפיים ממריאים! האביב מגיע!
  והוא גם הפיל את העלה לתוך הכד.
  ואז הופיעו חבר'ה אחרים... זלנסקי בא להצביע על קטנוע ועשה סלטות - שבר את מחיאות הכפיים. הצביעו אפילו דקלמו:
  דע את פעימות הלב והוורידים,
  דמעות של הילדים, האמהות שלנו...
  אומרים שאנחנו רוצים שינוי
  השלך את עול השלשלאות הכבדות!
  ומחיאות כפיים סוערות! אמנם השירים אינם שלו, אלא המשורר והסופר המפורסם אולג ריבצ'נקו. אבל אולג ריבצ'נקו עצמו הפך לילד, ועכשיו הוא מטייל בעולם אחר.
  אחר כך הצביעו מתאגרפים אחרים: סרגיי קובאלי, דניס לבדב. האחרון, אחרי ההפסקה, ניסה לחזור. אבל הוא הוכה, ולבסוף עזב.
  סופיה רוטארו הצביעה בקייב. וחייך הרבה...
  גם ולדימיר ז'ירינובסקי הגיע. הוא צעק:
  - לדרך חדשה!
  והוא הבזיק את הכותפות של קולונל-גנרל. זיוגנוב הגיע לקלפי בכיסא גלגלים. והוא שתק כל הזמן.
  גרודינין הצביע מחייך...
  גארי קספרוב נתן סשן משחק סימולטני וגם הצביע. יתר על כן, הוא אמר שהוא ישחק משחק עם קרלסון. אז אנטולי קרפוב נתן סשן משחק סימולטני.
  אגב, לקרפוב כבר הוענק מסדר הזהב של מיכאיל בוטביניק.
  אז שאלה נוספת היא מיהו הראשי והטוב ביותר של אלופי העולם.
  אין ספק שהרבה השתנה...
  ודמיטרי אנטולייביץ' מדבדב שוב הפתיע את כולם. הוכרז מהמוסד, הצו על שם "אולג ריבצ'נקו". יתרה מכך, ישנן ארבע מעלות בבת אחת: המעלה הרביעית היא ברונזה, המעלה השלישית היא כסף, המעלה השנייה היא זהב, והמעלה הראשונה היא זהב עם יהלומים!
  ככה זה יצא מגניב!
  הארמגדון של לוציפר כבר יצא לאקרנים בבתי הקולנוע, ושיאי אווטאר ומלחמת הכוכבים כבר נשברו. אולג ריבצ'נקו הופך לסופרסטאר ספרותי אמיתי!
  מדבדב גם הקים את פרס אולג ריבצ'נקו לספרות - עם קרן פרסים גדולה פי עשרה מפרס נובל.
  וזה בדרך כלל מאוד מגניב!
  יותר ויותר מדבדב עבד ביום ראשון. הוא העניק לאולג ריבצ'נקו את מסדר אנדרו הקדוש הראשון, ואת כוכב גיבור רוסיה, ויהלום גדול עם כוכב גיבור רוסיה, מסדר הניצחון. זה היה ניסיון לשנות את מהלך ההיסטוריה.
  כאילו, אני אלטף את אולג ריבצ'נקו, והכל יהיה סופר! במקביל, אתן לו ולמרשל את התואר של הפדרציה הרוסית!
  וראשון מגיע... כבר ידועים הנתונים הראשונים של סקרי יציאה, שאומרים שלזלנסקי יש למעלה משמונים אחוז.
  וזרימת המידע לא תיעצר...
  מדבדב עדיין לא מתכוון להצביע. עובד. כאן הוא מוציא פקודה להעניק לוולדימיר וולפוביץ' דרגת גנרל בצבא. כאילו, תהיה נאמן לי.
  למרות שנדמה שז'ירינובסקי כבר ערק לצד השני.
  לב לשצ'נקו הפך לשר ללא תיק. אבל זה כבר לא משנה.
  אי שקט בסין. העם רוצה דמוקרטיה - נמאס מהעריצות! האדם אינו חי על לחם בלבד!
  אני רוצה להגיד לא לרשויות! וכמה זמן אתה יכול לשמור על משמעת מקלות במאה העשרים ואחת!
  לא ממש טוב בסין. אי אפשר לעקוב אחר פסי הקומוניזם ולבנות קפיטליזם ללא הגבלת זמן. יש צורך בכמה שינויים. כן, והניהול שמרני מדי.
  בנוסף, הבורגנות החדשה רוצה דמוקרטיה והפסקת האכזריות המשטרתית.
  גם למיצוי שיטות העבודה המיושנות הייתה השפעה! לא רוצה להיות גלגלי שיניים במערכת. כן, בסין בימי ראשון, מהומות כבדות מטלטלות את המערכת.
  ובארצות הברית, לאישה יש את הסיכוי הגדול ביותר להיות נשיאה. עם זאת, הפופולריות של פלויד מייוות'ר החלה לגדול פתאום. המתאגרף הבלתי מנוצח הזה כבר טיפס לפסגות הראשונות של הרייטינג.
  ככל הנראה, ארצות הברית החמיצה ניצחונות חדשים, ולא רצתה לא רפובליקני ולא דמוקרט לכס המלכות. פלויד גם מדהים!
  ואז שוב דיונים בטלוויזיה.
  זה כבר יום ראשון בערב. הקלפיות נסגרות בקרוב.
  לבסוף, מדבדב הופיע ברגע האחרון. זרק בחיפזון את העלון לקלפי ויצא בלי לומר מילה. השעון צלצל - ההצבעה הסתיימה.
  עד כה, הנשיא מדבדב עזב את הקרמלין והלך למעון ליד מוסקבה.
  יש שתי בנות איתו במונית. כל סוג של בידור.
  נטשה, שישבה מימין, שאלה:
  - נו, מה עם דימה? עכשיו הם יכריזו על הכישלון האחרון שלך!
  מדבדב העיר:
  - יש עוד חודשיים לפני ההשבעה. אז בינתיים, אני עדיין הכל, וזלנסקי הוא רק נשיא אוקראינה!
  אליונקה, שישבה על יד ימין, העירה:
  - ואפשר לזרז את ההשבעה! הכוח שלך, דמיטרי אנטולייביץ', נגמר!
  מדבדב שאל בתחינה:
  אבל אתן יכולות לעשות את זה!
  נטשה קימטה את מצחה ושאלה:
  - מה אנחנו יכולים?
  מדבדב אמר בביטחון:
  - מנע את ההשבעה!
  נטשה צחקה והשיבה:
  - ואיך?
  הנשיא בפועל הגיב בתוקף:
  - כאילו אתה בעצמך לא יודע!
  נטשה ענתה בכעס:
  - לא נהרוג את זלנסקי!
  מדבדב התנגד מיד:
  - נו, מה זה להרוג! רק תוודא שהוא מסרב לכתר בעצמו!
  . פרק 4
  הבנות ציחקקו פה אחד...
  אלנקה שאלה בחיוך:
  - מה אתה מציע להשתמש בהיפנוזה?
  דמיטרי אנטולייביץ' הנהן:
  - זהו זה! אתה יכול לעשות את זה!
  נטשה ענתה לחברתה:
  אנחנו יכולים, אבל אנחנו לא רוצים!
  מדבדב הופתע:
  - למה?
  נטשה ענתה בכנות:
  - זלנסקי נבחר! ואתה, דמיטרי אנטולייביץ', אינך מסוגל לשלוט במדינה!
  אלנקה הוסיפה בזדון:
  - וזה די ברור לכולנו!
  מדבדב ציין בזעם:
  - אתה לא מבין שנהפוך למושבה של המערב?
  אלנקה ענתה בביטחון:
  - אדרבה, המערב יהפוך למושבה שלנו!
  נטשה הוסיפה בציניות:
  - ואתך, מישה, ממילא לא תהיה רוסיה גדולה!
  מדבדב גרגר:
  - אני אתן לך, לפי מסדר הניצחון, לפי מסדר אנדרו הקדוש הראשון, לפי מסדר ניקולאי השני, וכוכב זהב ביהלומים ...
  נטשה צחקה והעיר:
  - או אולי אנחנו בעצמנו הופכים לנשיאים, שלוש מאות צווים לתלות את עצמנו?
  אלנקה אמרה:
  - נוכל להפנט אותך ולהפוך לגנרליסימו.
  נטשה ציחקקה והעיר:
  - או אולי supergeneralissimo!
  הבנות צחקו...
  אלנקה שרה:
  - ואפילו האויב צעק לפעמים,
  מסתיר את הפחד - שאני המלך!
  נטשה חשפה שיניים וצייצה:
  - אני לא אוהב תיאטראות וזירות,
  שם, מיליון מוחלפים לרובל ...
  למרות שיש שינויים גדולים לפנינו
  אני אוהב את בלובוג עם סטלין!
  והילדה לקחה אותו באצבעותיה החשופות כאילו היא תלחץ את הנשיא המפסיד באף.
  כבר הוכרזו נתונים מהמזרח הרחוק. עבור זלנסקי 91 אחוז, עבור מדבדב 7.5 אחוז, ההנהגה הבוטחת של נשיא אוקראינה.
  אליונקה גם משכה את מדבדב באוזן באצבעותיה החשופות ולחשה:
  - נו, מה עם הנשיא לשעבר, הפרסים שלך עזרו לך?
  מדבדב הוציא בכפייה:
  - אני עדיין לא אקס! לפני חנוכת הריאל!
  הילדה צרחה:
  - תהילה למלך החדש!
  בנות המכשפות, הקלף המנצח האחרון, סירבו לעזור למדבדב. ועכשיו הנשיא בפועל ניסה למצוא דרך לצאת ממצב חסר סיכוי.
  אולי להשפיע על בית המשפט העליון לבטל את תוצאות הבחירות לנשיאות ברוסיה? זה נראה כמו פיתוי גדול. אבל במציאות, הסיכויים נראו חלקלקים.
  ומה אם נוציא צו ונציע לכל שופט מיליארד דולר? אחרי הכל, הוא הנשיא ויש לו כוח שהמלכים לא חלמו עליו! ליתר דיוק, הנשיא בפועל. ואכן, אם תציע מיליארד דולר שלם, השופטים לא יתנגדו.
  ומה יש למעט.
  הנתונים הועברו ברדיו. בעוד שלזלנסקי היו מעל תשעים אחוז, פלוס באוקראינה, היה צפוי שהוא יקבל כמעט מאה אחוז בכלל. אולי באזור החגורה האדומה, בגלל הפלירטוט של מדבדב עם הקומוניסטים, יהיו עוד קצת, היו כמה סיכויים בקווקז. נכון, נראה שרמזן קדירוב החליט לקחת את הצד של המנצח. אתה עדיין יכול לגמור בצבא, למרות שלצבא אין רצון מיוחד לשרת, אין נשיא נופל.
  בכלל, אחרי הסיבוב הראשון, כוחו של מדבדב נחלש. ואם הוא עדיין יכול היה לחלק פרסים, אז אחרת, התעלמו ממנו יותר ויותר.
  דמיטרי מדבדב הגיע למשרדו וניסה ליצור קשר עם הבנק המרכזי. המלווה חיבר אותו באי רצון.
  הנשיא בפועל דרש לתת לו כסף לצרכים דחופים.
  ראש הבנק המרכזי השיב:
  - לא אעשה דבר עד שאקבל אישור מהנשיא החדש זלנסקי.
  מדבדב שאג:
  - אתה משוגע! אני עד הנשיא אז ההשבעה של החדש! ואם כן, אז ציית, אתה חייב לי!
  ראש הבנק המרכזי העיר:
  - לפי החוקה אינני מציית לך! ובכלל, למה אתה צריך כסף?
  מדבדב ענה בחיוך:
  - אתה צריך מדינות בדחיפות?
  ראש הבנק המרכזי הגיב בנימה חריפה:
  - אתה רוצה לברוח?
  מדבדב נבח:
  - אני אעצור אותך עכשיו! יש לי צבא! ז'ירינובסקי הנאמן איתי!
  ראש הבנק המרכזי ציין:
  - זה תמיד לוקח מתחת למגן! ובמוסקווה, יותר מתשעים אחוז הם לזלנסקי. הכוח שלך הוא על מישה!
  מדבדב שאג:
  - ושלך לא התחיל!
  וניתק את השיחה. עכשיו המצב נעשה חמור. זה נכון, וכוחות הביטחון יסרבו לציית. כן ז'ירינובסקי, הוא עדיין שועל. האם צריך למנות אותו לשר הפנים? תן פקודות ל-SWAT. או לנסות עדיין להשתמש בדומא הממלכתית?
  ברור שזלנסקי יקיים בחירות חדשות, וסגנים רבים לא יספרו את המנדטים שלהם. ליתר דיוק, כמעט הכל.
  צריך פה משהו אחר. אבל לא סביר שדומא המדינה תצא נגד העם. והצבא לא יתמוך בהפיכה צבאית מוחלטת. לא גנרלים כאלה ברוסיה לצאת למלחמת אזרחים.
  נותר רק דבר אחד - לבטל את הבחירות לנשיאות בבית המשפט. זו ההזדמנות הלגיטימית היחידה להאריך את ייסוריך. אבל סביר להניח רק כדי להאריך. לא סביר שלמדבדב יש הזדמנות אמיתית להיבחר מחדש. למעשה, האנטי-רייטינג שלו הוא אדיר, אפילו גרוע מזה של פטרו פורושנקו.
  מדבדב חשב על אפשרות אחרת. כאן, למשל, לחסל את זלנסקי פיזית? אבל זו עבריינות מוחלטת. על זה? על אחת כמה וכמה, זה יעצבן את מדבדב. ובמקרה הטוב זה ייתן דחייה. מאחר שהעם לא יסלח למדבדב על כישלון כה ענק בבחירות.
  לא, דמיטרי אנטולייביץ' לא יצליח. בלי לאסוף אפילו עשרה אחוזים מהקולות בבחירות, הוא בהחלט לא יישאר בשלטון.
  מדבדב הלך לבר. הוא פתח אותו, הוציא בקבוק, מזג לעצמו קוניאק.
  יקר - "נפוליאון", בחשיפה של מאתיים שנה!
  הנשיא בפועל שתה כוס. ואז השני, אכל לימון.
  זה נעשה חם יותר בבטן, והמחשבות קפצו מהר יותר. אחרי הכוס השלישית, מדבדב חייך והתיישב על כורסה. התעודד מעט. בעצם, למה הוא צריך את הכוח הזה? האחריות מלאה. לא דקה של זמן פנוי, לא שנייה של שלווה. כל הזמן בתנועה, בפיקוח מצלמות וידאו. אתה מפחד להגיד יותר מדי.
  הרבה עבודה, אבל לא כיף.
  ואני רוצה לשכב במיטה עם בחורה. לשחק במחשב במלחמה.
  למעשה, הנה אתה הנשיא, וכדי להתחיל מלחמה אמיתית תחשוב שלוש פעמים. כך טראמפ האימתני לא העז לתקוף את איראן.
  אפשר לדבר הרבה על המלחמה, אבל בעצם ההחלטה עליה לא קלה!
  אבל המשחק להילחם, בעצמך, להילחם!
  מדבדב התיישב ליד המחשב. הפעיל את מלחמת העולם השנייה האהובה עלי. הוא לא שיחק הרבה זמן. כאן, כדי לא להתאמץ יותר מדי, אתה משתמש בקוד הנוכל. ככה...
  ואז אתה נוהג בטכנולוגיה בקצב הוריקן. וכבר יש לך IS-7, שאתה משגר בגדודים, רק T-1 לעבר הגרמנים. הבדל ניכר בחוזק ובאמצעים.
  מדבדב, שכמעט מעולם לא שתה, התבהר בעליל בשל בריאות לקויה.
  כך אתה זורק את הטנק היקר והכבד ביותר של מלחמת העולם השנייה IS-7 על האויב. ואתה שוברת את זה בלי הרבה קושי. המלחמה נמשכת בקלות ובניצחון. להשתלט על עיר אחר עיר.
  באופן כללי, כמובן, סטאלין הנהיג היטב את המדינה, והצליח להביס את הרייך השלישי תוך פחות מארבע שנים. פוטין נלחם בדאעש זמן רב יותר. אבל לגרמנים יש טכניקה מאוד מגניבה.
  כאן במשחק, למשל, הטנק הגרמני E-75, רק ה-IS-7 הסובייטי יכול להילחם בתנאים שווים נגדו, כל שאר הטנקים נכנעים. E E-75 הוא שריון חזק מאוד. אפילו עדיף על IS-7 הסובייטי, התותח קרוב בכוח קטלני.
  והגרמנים תכננו להפוך את הטנק הזה לעיקרי שלהם בשנה הארבעים וחמש. מה עם שלנו?
  מדבדב נאנח... ה-IS-7 מעולם לא הוכנס לייצור המוני בתקופה שלאחר המלחמה. אז המלחמה נמשכה יותר זמן, לא ידוע מי עוד ניצח.
  דמיטרי אנטולייביץ' זקמלב, שר:
  - אהבו אחים, אהבה! אוהבים לחיות אחים! והעתמן שלנו אינו חייב להתאבל.
  מדבדב נרדם תוך כדי משחק. זה מרגיע...
  ולמחרת נודעו התוצאות הסופיות של הבחירות לנשיאות.
  כמעט 92% מהמצביעים הצביעו לזלנסקי יחד עם אוקראינה, 6.7% למדבדב. כך התרחש ניצחון הניצחון של זלנסקי.
  חגיגות ושמחות החלו בארץ. לבסוף, חיים חדשים בהירים, כפי שנראו לרבים, הגיעו.
  עד כה, האמת של ההשבעה היא הנשיא בפועל דמיטרי אנטולייביץ' מדבדב.
  והוא בירך, כמובן, את הזוכה. ולאן אתה הולך. ושישה אחוז אין מה לספור.
  שר הפנים ולדימיר ז'ירינובסקי, לעומת זאת, ביקר את מדבדב וניחם אותו:
  - הצבעתי לך דמיטרי אנטולייביץ'!
  הנשיא בפועל השיב בשקט:
  - תודה!
  ז'ירינובסקי הציע:
  - אולי צריך להכניס אותך לבכורות?
  מדבדב הניד בראשו הצבוע.
  - אני לא חושב שאחרי תבוסה כזו בסיבוב השני יתנו לי את ראש הממשלה. זה לא יהיה פוליטיקלי קורקט יותר.
  ז'ירינובסקי העיר בהגיון:
  - בכל זאת, מישהו מרוסיה צריך להיות במקומך. אז מי אם לא אתה?
  מדבדב הציע:
  - סביר להניח, אנדריי נבלני!
  ז'ירינובסקי חייך ונהם:
  -אנדריי נבלני? שזה לא יקרה!
  מדבדב משך בכתפיו והעיר בבלבול:
  - לאן אתה הולך?
  ז'ירינובסקי צעק:
  כן, אני אעצור את כולם!
  מדבדב הניף את ידו:
  - מספיק! נראה שזמננו נגמר! אני נוסע לחופשה באיים הקנריים. מה אתה הולך לעשות?
  ז'ירינובסקי, צמצם את עיניו בערמומיות, השיב:
  - לדול למען האינטרסים של חבריך! עד שזלנסקי קיבל על עצמו את תפקידו של נשיא רוסיה ואוקראינה!
  מדבדב העיר בצער:
  - אוי ואבוי, זה לא כל כך פשוט... אז ירדו ממך שלושה עורות!
  ז'ירינובסקי, מצמצם את עיניו בערמומיות, שאל:
  - עשה אותי, בבקשה, מרשל הפדרציה הרוסית! ובכן, מה אתה שווה!
  מדבדב חשב כמה שניות, ואז הכריז:
  - בסדר גמור! אני לא רק אעשה אותך מרשל, אלא אחזיר את בריה לדרגת מרשל! זה יהיה הוגן!
  ז'ירינובסקי הנהן בהסכמה:
  - ביחס לבריה, כן!
  מדבדב צמצם את עיניו ושאל:
  - וביחס אליך?
  ז'ירינובסקי ענה בכנות:
  - וביחס אלי במלכות! מי שאני רוצה, אני מתגמל!
  מדבדב הנהן בהסכמה.
  - כן, כך יהיה!
  והוא ציווה להכין את שתי הגזירות על הענקת דרגות המרשלים.
  הנשיא בפועל של רוסיה התעודד. במחשבה שעכשיו הוא יכול ליהנות לגמרי ממשחקי מחשב.
  והם מאוד כיף לשחק...
  ובאמת, למה הנשיא צריך לעשות משהו אחר? עכשיו הטכנולוגיה התפתחה כל כך הרבה שאתה יכול להיות כל אחד. אפילו יהוה אלוהים. ובמיוחד במשחק ליצור יקומים.
  לדוגמה, בלשכת הנשיא בפועל יש מספר רב של משחקים שונים, כולל המודרניים ביותר.
  מדבדב מחליט לשחק אסטרטגיה בזמן אמת. גרמניה בשנת 1939. ובכן, למה אתה משתמש בקוד הנוכל. אתה מוסיף לעצמך חמשת אלפים פנתרים, שלושת אלפים טייגרים ועשרת אלפים פוק-וולפים. ולהפעיל את הכוחות האלה נגד האויב. ואתה תוקף את פולין, שאין לה אפילו עשירית מכוחות כאלה.
  והמלחמה ממשיכה, כמו שאתה רוצה, בשער אחד ובניצחון. מדבדב, למען האמת, הוא כובש ענק כאן. מועך את האויב, כאילו כותש שזיפים במכבש.
  פולין משוטחת בקלות ובמהירות יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית. לתקוף את צרפת. אתה משגר אליו עשרת אלפים טנקי E-75 בעזרת קוד נוכל. מכוניות מפוארות, בלשון המעטה. שאינם פגיעים לחלוטין לתותחים צרפתיים, אך קטלניים למרחקים ארוכים. להפיל רכבי אויב.
  מדבדב אפילו קופץ משמחה. איך הוא זז מהר במשחק, וכבר לוקח את פאריס... ואז למה לבזבז זמן על זוטות? בואו ניקח את ספרד במקביל, כדי שפרנקו לא יתרגש יותר מדי.
  ובשביל ההתקפה על גיברלטר, אנחנו משתמשים במטוסי סילון. לאן הולכים הבריטים?
  כמובן שבמקביל אנו משתמשים בכספים לבניית ספינות קרב ונושאות מטוסים. אז בריטניה תהיה בצרות. הנה מאה נושאות מטוסים ומאתיים אוניות קרב. זה יהיה כוח אדיר.
  ואז יש את כלי הנחיתה. אתה גם מייצר טנקים מסדרת E-U, אבולוציה נוספת של ה-E. כאן אתה זורק את טנק "E"-50-U, מכונה כזו שאתה לא יכול לפרוץ דרכה מיותר מזווית אחת.
  ותן לה לענות את הבריטים. הנה שתי בחורות יפות בתוך טנק כזה קורצות לנשיא הפועל בפועל של רוסיה.
  מדבדב מחזיר להם נשיקה.
  ככה אנחנו משחקים...
  והטנקים החדשים ביותר מתקרבים ללונדון. ובלי טקס הם לוקחים את בירת אנגליה.
  מדבדב שר:
  - העולם משעמם! כולנו נאכל את החתול!
  כמובן, המשחק מהנה וקל לשחק. לקחתי את הקוד של הנוכל והוצאתי מה שאתה רוצה. כאן תופסים את הבלקן ונוסעים לאפריקה. אתה גם חותמת, וגם חיל רגלים. אתה עושה חיילים, יהיה כסף. וגם השטח שנכבש נותן כסף. ובכן, נסה את זה, הסתובב באפריקה.
  ברית המועצות עדיין פותחת את החזית. שלושים וארבע נגד סדרת ה-E-50-U, שהחתמתי עליה עוד עשרת אלפים. אם הרכב המשוריין E-50 זהה בערך ל"טייגר" -2, רק השיפוע הרציונלי גדול יותר, והחימוש קצת יותר חזק והמנוע חזק יותר. ה-E-50-U הזה, עם משקל שווה, דומה ל-T-64 הסובייטי, יש אפילו מנוע טורבינת גז חזק יותר.
  כן, הכוחות לא שווים. כאן נלחמים דורות שונים של טנקים.
  ומדבדב, כמובן, דוהר על סוס שחור.
  הכוחות, כמובן, אינם ברי השוואה. אתה יכול גם להוסיף את ה-E-75-U, זוהי מכונת הרג סקוואט, בלתי חדירה אפילו על ידי רובי ספינה.
  ואיך לרמוס את עצמך. אין מה לעצור.
  מדבדב משחק כמו ילד קטן. נו טוב, איך זה. ואף אחד לא משתוקק לקבל אותו. הוא הפסיד, והנשיא בפועל נשכח.
  כולם אוהבים רק זוכים.
  דמיטרי אנטולייביץ' שר:
  ואנחנו מתריסים נגד הסערות
  ממה ולמה...
  לחיות בעולם ללא הפתעות
  בלתי אפשרי לאף אחד
  שיהיה בהצלחה, כישלון,
  כל הקפיצות, ואז למעלה, ואז למטה,
  רק בדרך זו, ולא אחרת,
  רק כך, ולא אחרת!
  תחי ההפתעה!
  הַפתָעָה! הַפתָעָה!
  תחי ההפתעה!
  הַפתָעָה! הַפתָעָה!
  תחי ההפתעה!
  וזה נעשה יותר כיף למדבדב. כאן כבשו חייליו את אוקראינה, בלארוס, ומתקרבים ללא רחם למוסקבה!
  נשיא רוסיה לשעבר אומר:
  - שהחיים שלנו הם משחק!
  וכובש בסערה את בירת ברית המועצות. כמובן שנגד צבא השנה הארבעים ואחת יש לו טנקים במאפיינים של שנות השישים ואפילו השבעים, והכי חשוב שיש הרבה כאלה.
  מדבדב קורץ לעצמו... הבירה מוסקבה נכבשה. ועכשיו אתה יכול לכבוש את הקווקז ... ובמקביל לנקות לעצמך את דרום אפריקה. ולך לארגנטינה.
  ומשם לתקוף את ארצות הברית. הוא מפקד קשוח. האויב מפגר מאחור הן בכמות והן באיכות הכוחות.
  מדבדב שר בהתלהבות:
  - נצא באומץ לקרב! על כוחם של הסובייטים! ואנחנו נמחק את כולם לחרא במאבק על זה!
  מדבדב הודח זמנית מהמשחק. שר ההגנה הרוסי, שהחליף את שויגו טרובצקוי, התקשר. הוא שאל את הנשיא שעדיין פועל:
  - מתי נשבע למנהיג החדש?
  מדבדב ענה בתמציתיות:
  - איפה זה צריך להיות, בטקס ההשבעה!
  טרובצקוי העיר:
  - הנשיא החדש של מדינה מאוחדת רוצה לערוך השבעה בשבוע הבא. כדי שלא יהיה זמן לבזוז!
  מדבדב נבח:
  - זה לא לפי החוקה והחוקים שלנו!
  טרובצקוי העיר:
  - וילצין אימץ חוקה זו שלא לפי החוק והחוקה הישנה. למעשה, רבים חשבו שפוטין יציע חוקה חדשה, אבל איכשהו הם לא חיכו!
  מדבדב העיר:
  - זה לא הרעיון הטוב ביותר עבור כל נשיא חדש לאמץ חוקה חדשה!
  טרובצקוי השיב:
  - ופוטין יכול היה! הוא היה מגניב יותר מילצין, ואתה דמיטרי אנטולייביץ'!
  מדבדב הנהן והסכים:
  - מגניב יותר והכי חשוב יותר מזל! בלי פוטין הכל השתבש, וזלנסקי תפס את השלטון ברוסיה.
  טרובצקוי העיר:
  - וללוקשנקה היה סיכוי, רק שהוא החמיץ את זמנו. הייתי צריך לזוז מהר יותר!
  מדבדב העיר בהגיון:
  - לוקשנקה פחד מבחירות תחרותיות ברוסיה. כן, וזלנסקי לא היה מסתכן אם לבו של פוטין לא היה יכול לעמוד בזה. כל כך הרבה מדינה לנהל במצב ידני - נשרפה! אין ספק שפוטין נשרף בעבודה!
  Trubetskoy הציע:
  - נו, אז מה לקבל את ההשבעה בזמן מהיר יותר או לא?
  מדבדב ענה באומץ:
  - כמו שאתה רוצה, תעשה את זה! לא אכפת לי יותר! אני אפרוש ויהנה מהחיים שלי. אולי אני אטייל בעולם! כבר הייתי גם נשיא וגם ראש ממשלה בכלל, כהונת שיא לרוסיה! כמה זמן אתה יכול לדבוק בכס המלכות?
  טרבטסקוי הסכים:
  - ובכן, אם כן, אז שיגיעו השינויים! ומה לעשות עם שויגו?
  מדבדב ענה בקרירות:
  - תן לו לנוח! הפנסיה של המרשל גדולה. תן לזה לנסוע מסביב לעולם. נתתי לך רשות להחזיק רכוש בחו"ל!
  טרובצקוי הנהן והעיר:
  - פוטין בודד את רוסיה מהעולם! במילים, מתאבלים בנבכי נפשנו, שמחנו על מותו! לגבי זלנסקי, נראה! רבים מאיתנו רצו הזמנות כמו במערב. לקבל כמו בארה"ב, אבל לעבוד... כמו בברית המועצות!
  מדבדב העיר:
  - ובכן, תחת סטאלין פקידים חרשו באינטנסיביות! אל תחשוב שהם היו דבש מוצק!
  טרובצקוי שאל:
  - ומה תעשה?
  מדבדב נזכר:
  - הייתי הנשיא, ואני אצא לפנסיה נשיאותית. זה גדול... ואני אהנה מהחיים! למה אני עדיין צריך לעבוד!
  טרובצקוי נזכר:
  - זלנסקי יכול לתת לך את תפקיד היועץ אצלו!
  מדבדב נופף:
  - איי! הוא מספיק חכם בלי עצתי! בקיצור - תחזיקו את ההשבעה! דמיטרי אנטולייביץ' שלח את שלו!
  טרבטסקוי הסכים:
  - חנוכה כן!
  מדבדב ניתק. החליט לשחק את המשחק. משהו שמעולם לא הספיק בעבר. ולפחות לרסק נפשית את ארצות הברית.
  או יותר נכון במשחק. עם זאת, מול ה-E-75-U, שרמן האמריקאי חלש. אבל לארצות הברית יש הרבה מטוסים, גם אם לא חזקים כמו מטוסים גרמניים.
  אבל האיכות, כמובן, אינה זהה! בני הזוג פריץ אוספים חשבונות אינטנסיביים. במיוחד הטייסים: אלבינה ואלווינה! ואלה בנות שהן נבדלות בפתיל אדיר.
  מדבדב מתקדם לאמריקה מדרום. ובמקביל, הטנקים שלו נעים ברחבי סיביר. כיף לו. אגב, למה לא לכבוש עדיין את יפן? במשחק הזה, אתה יכול להרטיב את בעלי הברית שלך. אסטרטגיה מתקדמת. השתמש בקוד הנוכל ותהיה חזק יותר מהאויב הן במספר והן באיכות. לא מלחמה, אלא הנאה צרופה. הנה מכוניות סילון חסרות זנב, האמריקאים אפילו לא יכולים להדביק את הפער.
  ליתר דיוק, וקבל. ולהשתמש בטילים מבוקרים רדיו! ועל האמריקאים שוגאני. מדבדב מאוד אוהב את המשחק הזה. ולהזיז את הכוחות. הנה מקסיקו. ערים אמריקאיות נופלות אחת אחת. כזה תענוג.
  ובמזרח, הטנקים מסדרת E-U נכנסים להודו. אבל למה הבריטים יכולים להתנגד להם. יתרה מכך, הרייך השלישי כבר צבר משאבים ומייצר את הטכנולוגיה המודרנית ביותר ללא קוד נוכל.
  אבל מדבדב החליט לשאוב קצת "פנתר". הנה ה"פנתר" הרגיל הראשון - שריון חזיתי של 80 - 110 מילימטר, שריון צד של 50 מילימטר, ותותח 75 מ"מ באורך קנה של 70EL, מנוע של 650 כוחות סוס. הנה השריון הקדמי של "פנתר" -2 מ-120 עד 150 מילימטרים, דפנות של תותח 60 מ"מ 88 מ"מ באורך קנה של 71 EL, ומנוע של 850 - כוחות סוס. כן, מכונית רצינית. וכבד יותר לא בארבעים וחמש, אלא בחמישים טון ומטה בצללית.
  אבל "פנתר" -3. שריון חזיתי מ-150 עד 200 מילימטרים, צדדים של 82 - מילימטרים, אקדח של 88 מילימטרים באורך קנה של 100 EL ומנוע של 1200 כוחות סוס - משקל 55 טון. מסכים שמכונה כזו היא בכלל סופר נגד השרמנים.
  אבל יש "פנתר" -4. יש לה שריון חזיתי מ-200 עד 250 מ"מ מתחת למדרונות, ושריון צד של 160 מ"מ. תותח 105 מ"מ באורך קנה של 100 EL. זו כבר מפלצת במשקל 65 טון ובעלת צללית נמוכה. מנוע טורבינת גז 1500 כוחות סוס. כמובן, פיתוח סדרתי מצוין, המסוגל להילחם אפילו עם IS-7 הסובייטי. יתר על כן, ה-IS-7 לא היה סדרתי.
  אבל יש מכונות וחזקות יותר. פרוגונקה "פנתר" -5, שריון חזיתי 250 גוף בזוית של 45 מעלות, 300 מ"מ מצח המגדל בזווית, צד 210 בזווית, אקדח של 128 מ"מ ב-100 EL, משקל טנק מתקדם יותר הוא 75 טון, מנוע של 2000 כוח סוס הספק טורבינת גז . מכונה שעולה על כל הדגמים הסובייטים והאמריקאים. מסוגל לחדור ל-IS-7 מטווח לחימה, ולעמוד במכות חזיתיות. "פנתר" -5 היא בדרך כלל טכנולוגיית על. לברית המועצות אין דבר חזק יותר מה-IS-7. ולגרמנים יש גם חמישה סוגים של נמרים.
  מדבדב החליט, לאחר שתפס את רוב שטחה של ארצות הברית, לגרש את ה"נמר". ובכן, "טייגר" הוא הראשון שידוע לכולם. השריון הקדמי הוא 100-110 מ"מ כמעט ללא שיפוע, ושריון הצד הוא 82 מ"מ ללא שיפוע. וה-88 מילימטר תותח באורך קנה 56 EL - הטנק ממש מיילל. בניגוד לפנתרים, שם רק הסדרה הראשונה ממש נלחמה והיו דגימות מהשנייה. טנק "טייגר"-2, הידוע יותר בשם "הנמר המלכותי".
  שריון חזיתי 120-150 מ"מ במצח הגוף בשיפוע של 50 מעלות, 185 מ"מ במצח המגדל בשיפוע קל ו-82 מ"מ בצד, בשיפוע של 60 מעלות. מוגן היטב במצח, קצת יותר טוב מה"טייגר" בצד, ותותח של 88 מ"מ באורך קנה של 71 EL. מבין הטנקים הסדרתיים של מלחמת העולם השנייה, הטובים ביותר בחימוש והגנה חזיתית, משקל 68 טון, מנוע 700 כוחות סוס - ביצועי נהיגה חלשים למדי.
  מכונת עיצוב "טייגר" -3. השריון הקדמי משופע 150-200 מ"מ עם גוף מצח של 45 מעלות ומצח הצריח משופע ב-240 מ"מ. צדדים של 160 - מילימטרים עם מגנים בזווית. שלושה סוגים של כלי נשק שונים 88 מ"מ אקדח 100 EL, 105 מ"מ אקדח 70 EL, ו-105 מ"מ אקדח 100 EL עם מנוע 1000 עד 1200 כוחות סוס. עם פריסה צפופה יותר ומשקל מ-75 טון. כן, המכונית רצינית ומסוכנת מאוד. ועוד יותר חזק "טייגר" -4 שריון חזיתי 250 - גוף בזוית של 45 מעלות, מצח 300 מילימטר בזווית, צדדים 210 מילימטר, אקדח של 128 מילימטר באורך 100 EL קנה, או 150 מילימטר אורך קנה ב-56 EL , משקל 85 טון, מנוע טורבינת גז 1500 כוחות סוס. טנק חזק מאוד.
  אבל אפילו יותר מגניב הוא "טייגר" -5. שריון חזיתי: מצח הגוף הוא 350 מ"מ בנטייה של 45 מעלות, מצח המגדל הוא 400 מ"מ בשיפוע של 50 מילימטר. צדדים בשיפוע של 300 מ"מ. אקדח של 150 מ"מ ב-100 EL, או 174 מ"מ ב-70 EL, או 210 מ"מ ב-38 EL. משקל 100 טון, מנוע טורבינת גז 2500 כוחות סוס. המכונה החזקה ביותר אפילו ה-IS-7 וה-St. John's wort לא תחדור אל הצד. הנה אחד שאפשר להפעיל נגד אמריקה. למרות שאני חייב לומר "טייגר" -5 בהיסטוריה האמיתית אפילו לא היה בפרויקטים. אבל זו לא אשמתו של אף אחד שהמלחמה הסתיימה כל כך מהר.
  אבל במשחק וירטואלי, ניתן למשוך טנקים.
  מדבדב פתח במתקפה על בירת ארה"ב וושינגטון והעיר הגדולה ביותר בניו יורק. כאן אתה באמת יכול לעבוד ולנצח.
  גם אם זה וירטואלי. וושינגטון בוערת וטנקים גרמניים נוסעים לאורכה. ואף אחד לא יכול לעצור את טייגרס-5.
  מדבדב משלים מתקפה עיקשת על בירות ארה"ב וזה נראה כבר ניצחון. אבל עדיין יש את יפן לפניה.
  . פרק 5
  מה עוד לנהוג במשחק. אבל משפחת הטנקים לב, שמעולם לא הפכה לסדרתית. הנה המפלצות האמיתיות. אבל במלחמת העולם השנייה, המכונות האלה מהסדרה המאוחרת יותר אפילו מיותרות. ועוד יותר נגד יפן עם הטנקים הקטנים והבינוניים שלה.
  אבל דמיטרי מדבדב החליט להרחיק גם אותם קצת.
  הנה הטנק הראשון "אריה" שקיים רק בפרויקטים, והוא מגולם רק בחלקו במתכת. השריון הקדמי של גוף הספינה הוא 120 מ"מ בזווית של 45 מעלות, השריון הקדמי של הצריח הוא 240 מ"מ בזווית, הצדדים 82 מ"מ, האקדח 105 מ"מ, אורך הקנה 70 EL, כולו הוא 80 טון, המנוע הוא 800 כוחות סוס. בכלל, מכונית שיכולה הייתה להופיע כבר יחד עם הנמרים והפנתרים על בליטה של קורסק. עם נשק חזק מאוד לתקופתו והגנה מעולה על המצח של המגדל. אבל למרבה המזל זה לא הופיע. מכונת פרויקט "אריה" -2. המצח של גוף הספינה משופע ב-250 מילימטרים, מצח המגדל משופע ב-300 מילימטרים. צלעות של 200 - מילימטר מתחת למדרונות. תותח או 128 מ"מ 100 EL או 210 מ"מ 38 EL. משקל 100 טון, מנוע 1800 כוחות סוס. אין אח ורע בכוחו. מתעלה על ה-IS-7, שיכול לפגוע בה רק בצד. אבל אז אתה נוסע הלאה, ו"אריה" -3 מופיע, גם ריצת מפלצת. השריון הקדמי של גוף הספינה הוא 350 מ"מ, הצריחים הם 450 מ"מ מתחת לשיפוע הצד, 300 מ"מ מתחת למדרונות, התותח הוא 150 מ"מ ב-100 אל, או 175 מ"מ ב-70 אל, או 210 ב-56 אל, או מפציץ סילון ב-400 מילימטרים. משקל 120 טון, מנוע 2500 כוחות סוס.
  כן, זה כוח אדיר.
  טנק "אריה"-4 הוא עוד מפלצת על. השריון הקדמי של הספינה הוא 450 מ"מ, השריון הקדמי של הצריח הוא 500 מ"מ. צידי הגוף והצריח משופעים ב-400 מילימטרים. תותח 175 מ"מ ב-100 אל, 210 מ"מ ב-70 אל, משגר רקטות 500 מ"מ. משקל המכונה הוא 150 טון, המנוע הוא 3500 כוחות סוס טורבינת גז. ממרחק רב הוא חודר לכל הטנקים, כולל ה-T-93 IS-7 האמריקאי. וגם רובי ספינות לא יכולים לחדור אליו. זו מכונה אדירה, ועם עודף אקדח.
  אבל אפילו יותר חזק "אריה" -5 הוא מלך הטנקים. השריון הקדמי של הגוף הוא 600 מ"מ בשיפוע של 45 מעלות, הצריחים ברוחב 800 מ"מ, הדפנות משופעות ב-550 מ"מ. תותח 210 מ"מ ב-100 אל"מ, 300 מ"מ ב-70 אל, משגר רקטות 600 מ"מ. משקל המכונה הוא 200 טון, מנוע טורבינת הגז הוא 5000 כוחות סוס. הם בלתי חדירים כמעט לכל סוגי הנשק, למעט טילים בעלי עוצמה גבוהה, במיוחד רובים ופצצות בקליבר גדול. מסוגל לירות לעבר ספינות קרב ונושאות מטוסים. באמת סופר טנק.
  ובכן, בקיצור, יש מה לשחק. מדבדב לוחץ על יפן.
  אבל שוב מפריעים לו.
  מנהל ה-FSB מתקשר ואומר:
  - דמיטרי אנטולייביץ', תיתן כנס לעיתונאים?
  מדבדב קבע בנחרצות:
  - עדיין לא!
  - למה?
  הנשיא בפועל השיב:
  - זכותי להתראיין ולא לתת! אז החלטתי לא לתת!
  מנהל ה-FSB הנהן.
  - אתה יכול להיות רגוע לעת עתה! הראיון לא ייעלם! אבל נחפש מקום אחר!
  מדבדב העיר:
  - כולם משתלבים! אם כבר, אז לגנרל שלך יש פנסיה גדולה! אתה יכול לחיות בלי לעבוד!
  מנהל ה-FSB שאל בהפתעה:
  - לא חבל להיפרד מכוח עצום כזה?
  מדבדב ענה בכנות:
  - חבל כמובן, אבל אדם מציית לבלתי נמנע!
  מדבדב חזר שוב למשחק. הנשיא לשעבר של המדינה הגדולה והעשירה בעולם במשאבי טבע סוף סוף הגיע. ולמה לא לשחק אם עכשיו הם מסתדרים בלעדיו. למרות שהוא ממלא מקום ראש המדינה.
  אבל איך להימנע מהפיתוי לחתוך את עצמך במשחק כזה. ובכן, כאן הגיעו הכוחות הגרמנים לצ'וקוטקה. למרבה המזל, במשחק הרבה יותר קל להעביר ציוד מאשר במציאות. והם נוסעים לסין. ושם הם נכנסו לקרב עם היפנים. כמובן שבעזרת קוד הצ'יט מדבדב החתים את טנקי לב-5 והשליך אותם על הסמוראים. ואלה באמת מכוניות סופר קלאס.
  איך הסמוראים נמחצים. אבל עדיין לא גבול השלמות.
  אבל למה, עד שמלחמת העולם השנייה תסתיים, לא להסיע את הטנק הגרמני הכבד ביותר "מאוס" דרך המפלסים?
  זו באמת חלוקה מחדש של השלמות וכתר היופי. ליתר דיוק, מה יכול לקרות אם תהיה אבולוציה של ג'ינטומאניה.
  מדבדב החל לגרש את העכברים.
  טנק "מאוס", טנק שבאמת קיים במתכת, הכבד מבין אלו שבאמת התגלמו במתכת, נהג ואף נלחם. השריון הקדמי של העכבר הוא 150 מ"מ בחלק התחתון של גוף הספינה, 200 מ"מ בחלק העליון של הגוף, 250 מ"מ על המצח של הצריח, ו-210 מ"מ בצדדים. כפי שניתן לראות, הטנק, אפילו בגרסתו הראשונה, בלתי חדיר לכל הטנקים הסובייטיים הסדרתיים במצח ואפילו בצד. ה-IS-2 וה-SU-100 לא יכלו לחדור לטנק הזה מכל זווית. רק ה-IS-7 יכול ליצור בעיות עבור המאוס ולהילחם באמת בטנק הזה. אבל ה-IS-7 הופיע רק לאחר המלחמה, ומעולם לא הפך לסדרתי. והעכברים יכלו להילחם בחזית כבר בשנה הארבעים ושלוש. לטנק זה שני תותחים: קצר קנה 75 מ"מ ו-128 מ"מ 55 EL, המסוגל לחדור את כל הטנקים הסובייטיים מלבד IS-7 במצח. יתר על כן, ה-IS-2 ממרחק רב. היה גם תותח 150 מ"מ.
  "מאוס" שקל 188 טון, והיה לו מנוע של 1250 כוחות סוס, וזה עדיין לא מספיק. באופן כללי, המכונה היא החזקה ביותר לזמנה, ואין דומה לה.
  מכונת עיצוב "מאוס" -2. יותר מושלם. בהיסטוריה האמיתית, זה היה אמור להפוך את המכונית לנמוכה יותר בצללית וקלה יותר. אבל במשחק, כמובן, המכונית הפכה מושלמת יותר, צללית נמוכה יותר, פריסה צפופה יותר, אבל אפילו כבדה יותר. השריון הקדמי של גוף המאוס הוא 2,350 מ"מ. השריון הקדמי של המגדל הוא 450 מ"מ. לוחות 300 מ"מ. רובים 75 מ"מ ארוכי קנה ו-150 מ"מ 70 EL, או הוביצר 210 מ"מ, או משגר רקטות 400 מ"מ. משקל 200 טון. מנוע טורבינת גז 2000 - כוחות סוס.
  Maus-3 היא מכונת משחקים. גם מושלם. השריון הקדמי של הגוף הוא 600 מ"מ, הצריח הוא 800 מ"מ, הצדדים הם 550 מ"מ. רובים 88 מ"מ 100 EL, למלחמה בטנקים של האויב, ו-210 מ"מ 70EL. או משגר רקטות 550 מ"מ. משקל המיכל הוא 250 טון, מנוע טורבינת הגז הוא 4000 כוחות סוס. הטנק כמעט בלתי חדיר כמעט לכל כלי הנשק, למעט חזקים במיוחד.
  Maus-4 הוא אבולוציה חדשה של ג'ינטומאניה ומושלם יותר. השריון הקדמי של הספינה נוטה ב-1000 מ"מ ב-45 מעלות, השריון הקדמי של הצריח משופע ב-1200 מ"מ. לוחות ב-850 מ"מ בזווית. חימוש: תותח 105 מ"מ 10EL למלחמה בטנקים של האויב והוא מספיק כמעט כנגד כל סוגי הרכבים. נשק 300 מ"מ ב-70 א"ל, להשמדת ביצורים ועודף לטנקים. או במקום זה, מפציץ סילון 750 מילימטר.
  משקל הרכב הוא 350 טון, וזה לא כל כך עבור שריון וכלי נשק כאלה. אפילו הרובים של ספינת קרב לא יכולים לחדור למכונה כזו במצח. רק פגיעה ישירה של טיל שיוט חזק, או פצצה גדולה מאוד, יכולה להרוס מכונה כזו. מכל הזוויות הוא בלתי חדיר לכל הטנקים והתותחים המתנייעים של מלחמת העולם השנייה. מנוע טורבינת גז 6000 כוחות סוס.
  ובכן, "מאוס" -5 היא הרמה הגבוהה ביותר של הסדרה הזו. השריון הקדמי של מצח הגוף הוא 1600 מ"מ בזווית, מצח הצריח הוא 2000 מ"מ, הצדדים הם 1500 מ"מ בזווית.
  תותח 128 מ"מ עם 100 EL להילחם נגד כל הטנקים, די מספיק מול כל המותגים כולל IS-7 ומשגר רקטות 900 מ"מ. רובים אחרים אינם מתאימים. תריסר רובים. משקל המיכל הוא 500 טון. מנוע טורבינת גז של 10,000 כוחות סוס. בוא נגיד שהמכונית היא שלמות. אל תנקב את המצח כמעט בלי כלום. טנק סופר...
  עם זאת, אם מישהו חושב שזה יותר מגניב מ"מאוס" -5 ואי אפשר להמציא שום דבר, אז זה בכלל לא המקרה. הפנטזיה של מחברי משחק טוב על מלחמת העולם השנייה היא בלתי מוגבלת.
  למשל, יש גם את ה"עכברוש". הטנק הזה בהיסטוריה האמיתית הוא האלוף בגודלו מבין כל רכבי הפרויקט, ואף התגלם בחלקו במתכת.
  טנק "ראט" שריון חזיתי של 400 מילימטרים, כמו גם שריון צד, גם, בשיפוע קל. חימוש ארבעה תותחים 210 מ"מ, או 800 מ"מ אחד ושני הוביצרים 150 מ"מ, אחד עשר תותחי נ"מ. משקל 2000 טון, מנועי דיזל בהספק כולל של 10,000 כוחות סוס.
  טנק "ראט" -2 הוא אבולוציה של הרכב העיצובי עם פריסה מתקדמת יותר. חזיתית וכל שריון של 800 מ"מ, עם זווית גדולה של נטייה רציונלית. הוא חמוש בתותח אחד בקוטר 1000 מ"מ ובארבעה הוביצרים בקוטר 150 מ"מ, שישה עשר תותחים נגד מטוסים המסוגלים לירות לעבר מטרות קרקע ואוויר. משקל 3,000 טון, מנועי טורבינת גז, הספק כולל 20,000 כוחות סוס.
  "עכברוש" -3 מכונה חזקה ומושלמת אפילו יותר. שריון 1200 - מילימטרים בזווית. החימוש הוא תותח אחד בקוטר 1250 מ"מ ושישה הוביצרים בקוטר 150 מ"מ. עשרים תותחים נגד מטוסים המסוגלים לירות הן לעבר מטרות אוויריות וקרקעיות. משקל 4,000 טון, מנועי טורבינת גז, הספק כולל 35,000 כוחות סוס.
  "Rat"-4 הוא שריון מכונה חזק ומושלם עוד יותר של 1600 מ"מ בזווית. חימוש - תותח אחד 1600 מ"מ ותשעה הוביצרים 150 מ"מ, עשרים וחמישה תותחי נ"מ המסוגלים לירות לעבר מטרות אוויר וקרקע. משקל של 5000 טון, מנועי טורבינת גז, הספק כולל משופר של 50,000 כוחות סוס.
  "עכברוש" -5 הוא הטנק הכי מגניב. שריון ב-2500 - מילימטרים מכל עבר. חימוש הוא תותח אחד של 2500 מ"מ. וחמישה עשר הוביצרים 150 מ"מ. ארבעים תותחים נגד מטוסים המסוגלים לירות לעבר מטרות אוויר וקרקע. משקל 10,000 טון. כור גרעיני כמנוע, הספק מעל 100,000 כוחות סוס.
  הטנק הוא למעשה הכי מגניב במשחק. ומבחינת משקל ושאר מאפיינים.
  ובכן, אתה יכול להורות ל"עכברוש" -5 להסתער על טוקיו. נכון, זה כל כך יקר שכמה פעמים צריך להריץ את הקוד הנוכל.
  אבל בסך הכל, מדבדב יכול להיות מרוצה. הוא שיחק חזק.
  ולבסוף הסתכלתי על "עכברוש" -5 במכונה הוירטואלית. כמה טוב לשחק לא ישר.
  אבל כאן שוב קוראים למדובב.
  הפעם, סגן ראשון לראש הממשלה וממלא מקום ראש הממשלה סילואנוב.
  הוא אמר בטון עצוב:
  - איבדנו את דמיטרי אנטולייביץ'! כמעט כל הקלפיות נספרו!
  מדבדב ציין בחוכמה:
  עדיף להפסיד טוב מאשר לנצח רע!
  סילואנוב הופתע:
  - ואיך זה?
  מדבדב הסביר:
  - אם ויטלי קליצ'קו היה נבחר לראשות עיריית קייב מהפעם הראשונה, הוא לא היה חוזר לזירה. במקום אלוף גדול, יהיה ראש עיר מגוחך!
  סילואנוב הסכים עם זה:
  - כן, אתה צודק דמיטרי אנטולייביץ'! לקליטצ'קו היה היתרון להפסיד ... אבל למרבה הצער אפילו לא הייתה לך יתרון כזה!
  מדבדב שר בתגובה:
  אני חופשי, כמו ציפור בשמיים,
  אני חופשי, שוכח מה המשמעות של פחד...
  אני חופשי עם הרוח הפרועה בשוויון,
  אני חופשי במציאות, לא בחלום!
  סילואנוב רטן:
  - כן, אתה ישירות משורר דמיטרי אנטולייביץ'! אתה יכול לכתוב עליך פסוקים!
  מדבדב ענה ברצינות:
  - בכל מקרה, עכשיו אני יכול לעשות ברוגע את הדבר האהוב עלי - לשחק משחקי מחשב! ולפני כן, במשך עשרים שנה יכולתי להרשות לעצמי את זה רק בהתקפים!
  סילואנוב רטן בעייפות:
  - במשחקים?
  מדבדב אישר:
  - זהו זה במשחק! והיה שימושי עבורך ללמוד איזו אסטרטגיה צבאית-כלכלית!
  סגן ראש הממשלה הראשון העיר באי רצון:
  - אני מעדיף תרגול!
  מדבדב סינן בחזרה:
  - המציאות הרעה ארורה, יכולה לשגע אותך!
  סילואנוב ענה בקרירות:
  - רוצים לברוח מהמציאות עם עולם המשחקים? ראוי לשבח!
  הייתה אירוניה בדבריו של ממלא מקום ראש הממשלה.
  מדבדב אמר:
  - תן לי לתלות גם לך את הכוכב של גיבור רוסיה!
  סילואנוב ייעץ:
  - תלה את עצמך אדוני הנשיא!
  מדבדב ציחקק והשיב:
  - אולי זה רעיון טוב! ואז פוטין זכה רק לאחר מותו!
  ממלא מקום ראש הממשלה השיב:
  תודה אדוני הנשיא!
  מדבדב המשיך בשירה:
  - לעיניים ריקות מטופשות...
  סילואנוב שר:
  כי הכל אפשרי...
  מדבדב סיים:
  - אתה לא יכול לחיות!
  ממלא מקום ראש הממשלה השיב:
  - ברצינות, סביר להניח שיסירו אותי! נראה שתצטרך להתאמץ!
  מדבדב ענה בקרירות:
  - יש הרבה מקומות על פני כדור הארץ!
  סילואנוב הנהן וגרגר:
  - בקיצור, אדוני הנשיא, הבטחת לי כוכב גיבור!
  מדבדב צעק בשיא קולו:
  - הכן את הגזירה!
  הוא הביא נייר פרס נוסף. כאילו, תכתוב נשיא בפועל.
  במקביל, מדבדב העניק לה חבורה של אנשים. הכירו את שלנו!
  אה, זה כבר מאוחר מאוד, והנשיא בפועל של רוסיה נרדם.
  הוא חלם על היסטוריה חלופית אחרת. הצבא הצארי, בראשות קורופטקין, נלחם כדי לבטל את החסימה של פורט ארתור. אבל אז מדבדב עצמו הופיע על רובוט קרבי, עם לייזרים, וקליעי תרמוקוורק בגודל של זרע פרג, אבל קטלני כמו הפצצות שהוטלו על הירושימה.
  ואיך מדבדב יכול להילחם ביפנים מהרובוט הקרבי שלו. איך הסמוראים נקרעו, באלפים. ואיך הלייזרים והבלסטרים נכנסו לפעולה.
  ולחתוך את היפנים, במיוחד לחתוך. ומנסר לגזרים. והרס את שורותיהם.
  מדבדב, שאיבד את כסאו, מצא התלהבות בקרב. הוא מכסח את הסמוראים האלה שהעזו לזעזע את כס המלוכה הקדוש.
  אבל האם זה באמת רע לומר בכנות, בכנות, זה היה תחת המלך?
  חלילה לכל מדינה מלך כזה כמו ניקולאי השני. אחרי הכל, זו דוגמה אמיתית לשליט אינטליגנטי, ובו בזמן לאינטלקטואל.
  חבל שחסרון כזה כמו קורופטקין איכזב אותו. ועכשיו מדבדב לקח על עצמו את היפנים. ובואו נסחף אותם. וזה מאוד מסובך לעשות זאת.
  וקרני לייזר מכסחות סמוראים באלפים. עוד כמה דקות של לחימה, ו
  אין צבא יפני.
  מה אכלו האדונים הסמוראים? ועכשיו אולי קח על הספינות שלך.
  מדבדב הרים את הרובוט הקרבי לאוויר ומיהר לעמדות הצי של טוגו. מה הוא חושב שהוא יכול להתמודד עם האביר הרוסי?
  וככה מהר רובוט התרמוקוורק ממהר. הנה הוא מעל הים. ובואו להטביע את הצי של טוגו. חתוך ארמדיל, סיירות ויצורים חיים אחרים.
  ככה... מה אם נפיל גם את פצצת המיני-תרמוקוורק?
  וזורקת את הגיבור החדש שלה. גל עולה ומטביע את ספינות ארץ השמש העולה.
  מדבדב צועק בשיא ריאותיו:
  - עבור רוסיה ניקולס,
  אני אשמיד את כל היפנים!
  ושוב, הנשיא הרוסי בפועל נכנס לאקסטזה.
  כן, זה נהדר להילחם עם רובוט כזה.
  בואו נטביע את עצמכם סמוראים... ולא תהיה צושימה, ליפנים לא יהיה על מה להילחם.
  עכשיו טובעות ספינות הסמוראים האחרונות. איזה ניצחון!
  אבל עדיין יש חלקים מארץ השמש העולה שחוסמים את פורט ארתור. אנחנו באמת צריכים לקחת אותם על עצמנו. לפתור את כל מתנגדי האימפריה של הצאר ניקולאי.
  מדבדב שר בהתלהבות:
  והסמוראי עף לארץ,
  תחת לחץ פלדה ואש!
  ובואו נשמיד את החיילים שציפו על פורט ארתור. באמת קרה שמבצר חזק נפל. ורוסיה קיבלה סטירת לחי. והכי חשוב, זה היה גרוע יותר ממלחמת קרים. שם הפסידה האימפריה של הצאר ניקולאי השני לקואליציה של אנגליה, צרפת, טורקיה וממלכת סרדיניה. והיא הפסידה בכבוד. ואז קצת יפן, שאף אחד לא ראה בה יריבה רצינית.
  שרוסיה לא תסבול השפלה. אולי בגלל זה סטלין, הזהיר והמאופק כל כך במדיניות החוץ, פתח חזית שנייה במזרח הרחוק נגד יפן. ואכן, הסמוראים השפילו את רוסיה הצארית יותר מדי.
  בשביל זה, להשמיד עם פצצות טרמוקוורק זעירות, ולשרוף עם לייזרים.
  לא להעז להביס את רוסיה! אוי, חלילה שזלנסקי יהיה מלך מצליח.
  שוב רוסים ואוקראינים מאוחדים, ובקרוב יצטרפו אליהם בלארוסים.
  ויהיה שילוש של סלאבים!
  מדבדב סיים את היפנים בפורט ארתור, ומיהר הלאה... רוסיה ניצחה את יפן. היא לקחה את קוריאה, מנצ'וריה, איי קוריל וטייוואן. וגם נאלץ לשלם ליפנים ושיפוי גדול.
  הצאר ניקולאי השני חיזק את עמדותיו, מהפכה ומחשבות מיותרות לא הופיעו.
  רוסיה הצארית המשיכה לנוע ברחבי סין. והתרחבותו במזרח.
  אבל גרמניה של קייזר, למרות העובדה שגרמניה הצארית הפכה למעצמה גדולה וצמחה אפילו מהר יותר ויותר מאשר בהיסטוריה האמיתית, בכל זאת לקחה אותה וטיפסה למלחמת העולם הראשונה.
  כן, בשתי חזיתות.
  ובכן, מה שעכשיו מדבדב לקח את השמדת הגרמנים. אין להם מה לפגוע במלך-אב.
  ואיך לייזרים פוגעים באויבים. ובואו נדרש אותם בפרוסיה המזרחית בסדר הוריקן. מדבדב יורה לעבר חיילים גרמנים באמצעות לייזרים ואלומות אנרגיה כבידה.
  במקביל הופיעו הבנות. כמובן בביקיני. אלנקה ונטשה. ותן לפריץ לקצוץ עם חרבות אור.
  כן, הצאר ניקולאי הגדול, הנאצים מעולם לא חלמו על דבר כזה. ומה הם מתכננים נגדכם, אבות?
  מדבדב שר באגרסיביות:
  - מלונים, אבטיחים, לחמניות חיטה,
  אדמה נדיבה ומשגשגת...
  ויושב על כס המלכות בסנט פטרבורג,
  האב הצאר ניקולס!
  תאריך ההשבעה נדחה אחורה. ומדבדב נשאר לגמרי לעצמו. כאילו, בזמן שאתה נהנה עם ילד.
  מדבדב גם העניק לאנדרופוב לאחר מותו את הכוכב של גיבור רוסיה. מה שכנראה היה צריך להיעשות מוקדם יותר. והוא הוציא צו על בניית אנדרטה לאנדרופוב.
  במקביל, הנשיא בפועל החזיר לשורותיהם את יז'וב ויגודה. מה יש לעמוד על הטקס.
  אחר כך הקים מסדר חדש על שם בובי פישר. ושהוא היה שחקן שחמט גדול, אי אפשר להגיד כלום. ולא רק נהדר, אלא גם שערורייתי. הוא רצה להיות מעל כולם, לא רק בשחמט.
  וגם שלוש דרגות: ברונזה, כסף וזהב!
  וכמובן, קודם כל, דמיטרי מדבדב העניק את הצו הזה ל: גארי קספרוב, אנטולי קרפוב ו...האחים קליצ'קו!
  ובמקביל, דמיטרי מדבדב הקים את מסדר ולדימיר קליצ'קו. גם מהלך מעניין. שלוש דרגות: ברונזה, כסף, זהב.
  ואז יש את מסדר Svyatogor, החלטה מבריקה.
  מדבדב כוננים ודוושים. והוא ממציא את זה שוב. הנה דוב. כל הדובים דובים.
  ויש לו רעיונות חדשים. למשל, תנו לכל רוסי מכונית חדשה.
  בינתיים קח ותשחק במחשב. מה שמדבדב רצה יותר מכל. אז הוא כלל כעת אסטרטגיה חדשה. מלחמה ברמות שונות. זה מה שהנשיא רצה לשחק, גם אם הראשון.
  אתה מתחיל עם חמישה פועלים ואלף יחידות כל אחד: פחם, ברזל, אבנים, שמן, מזון, זהב.
  ובואו נבנה קודם כל מרכז ציבורי לייצור עובדים חדשים. לאחר מכן, אתה מתחיל לפתח מכרות וחקלאות.
  קודם כל, כמובן, מיצוי מזון על מנת להקים עובדים יותר.
  למדבדב יש את המחשב החזק והמודרני ביותר. ואתה יכול להחתים הרבה יחידות.
  אתה בונה עיר ומרכזי מסחר חדשים. כסף, כמובן, הוא בעיה בהתחלה. עד שתבנה מנטה, שוק, אקדמיה למדעים וכו'.
  אבל מדבדב יודע דרך אוניברסלית להתעשר. צור יותר עובדים חקלאיים וחפור משאבים ללחם. השוק מאוד זול לבנייה. ואז חסכת, קנית אקדמיה, בנית מנסרה, ויצרת מכרות חדשים. ואז עוד... וזהב זרם - המוצר היקר ביותר. במיוחד כשהמנטה עשתה זאת. ואז אפשר יהיה לשפר את הבארות. ככה הרבה יותר כיף כסף זורם. יכול לשמש לשיפור. מסורים חדשים, כלים חקלאיים חדשים, טיוב קרקע, חקר דשנים. סוג חדש של מחרשה...
  העמקה נוספת של בארות, הזרקת עובדים חדשים לשם. חוות חדשות. ייצור בשר. בניית בתים. לבתי רופאים, שוטרים, בארות, בזארים, אדריכלים, כבאים. וכן הלאה... גביית מיסים. שיפורים חדשים בכריית זהב. ופיתוח חלל חדש ומבני עבודה.
  וכבר יש עוד ועוד כסף... יש עודפים ואפשר להתחיל לבנות צריפים.
  המשחק מעניין ומאתגר. העיר צומחת. כל עוד אין מלחמה. כאן אפשר להקים זמן שלום, ולבחור באויב חלש יותר... ואכן מדבדב עדיין צובר כוח באסטרטגיה הצבאית-כלכלית.
  האקדמיה הצבאית נבנתה. ואתה מתחיל להקים כוחות. פרשים, חיל רגלים, להביורים, מרגמות וכוחות אחרים. כמובן , ארטילריה. או אפילו פעם נוספת על ידי שיפור בארות מפעל המיכלים. המכונות הראשונות, כמובן, קלות ופרימיטיביות, אבל אפשר להרחיק אותן.
  מדבדב נסחף.
  המשחק כילה את הנשיא. אתה בונה לעצמך עוד ועוד בתים חדשים. להם, ובתי ספר של סופרים, וספרייה, בידור ברמות שונות. בין אם זה מוזיקאים, רקדנים, להטוטנים, נגני סנט, גני חיות. או אפילו קזינו.
  וכמובן, מקדשים לאלים שונים.
  כן, יש הרבה דתות שונות באימפריה. מקדשים עדיף לבנות בדרכים שונות.
  וכאן הכל שונה. ומסגדים, כנסיות, בתי תפילה, מקדשים בודהיסטים, סטופות, אלים פגאניים.
  כן, המשימה העשירה ביותר. אתה בונה גשרים וחוצה את הנהר.
  הרבה עבודה. גם לארגן פסטיבלים לדתות שונות כדי שהאלים לא ייעלבו.
  וכך ללא הפרעה. והעבודה באקדמיה למדע נמשכת, עכשיו שיפור אחד, אחר כך. כלומר נגד מכרסמים, ואז נגד חרקים - מה שמעלה את החקלאות, ואז מופיעים טרקטורים.
  ואז האלים שולחים יבול טוב. אז אפשר לגרש טנקים ומפעלים לייצור מטוסים. החל ממטוסים קלים, ואתה יכול להדביק מפציצי אטום. ומספר היחידות גדל כל הזמן. זה כבר הגיע ל-100,000.
  מדבדב משחק וממציא טכנולוגיות חדשות. כל עוד אין פחד. אין צורך להילחם, אתה יכול להעלות את מדד השגשוג והתרבות לעמך. וגם זה משנה. ועכשיו יש מספיק כסף ומשאבים.
  על אחת כמה וכמה טוב במשחק: בארות לא מתרוקנות. אתה תמיד יכול לכרות משאבים.
  ולבנות ערים חדשות על המפה... או אפילו להתמכר לפירמידה או לפלא תבל אחר.
  מדבדב גם מוציא צריפים חדשים. נכון, שפע החיילים מפחית את מדד השגשוג. כאן, כמובן, יש בעיה. אבל עד כה אין עם מי להילחם... אבל אתה יכול להציג טכנולוגיות חדשות כדי להפוך טנקים ומטוסים למהירים יותר. ולהרים מפציצים כבדים.
  עם זאת, מדוע, כבר עם טנקים בינוניים, לא ללכוד את האויב ברמה של ימי הביניים?
  ומדבדב, לאחר שהטביע טנקים נוספים, באותו זמן ושיפר את הפרמטרים שלהם, פולש בזריזות למדינה השכנה.
  כמו גם מטוסים מלמעלה. ובואו להפציץ את האויב בכל הכוח. אתה זורק עליו נפאלם.
  ולא לפי חוקי המשחק.
  מדבדב נהנה מהרס העיר מימי הביניים. ואז כל המדינה עם הצבא הפרימיטיבי שלה. הוא נהנה וניצח, למרות שהמטוסים והטנקים שלו קיבלו נזק קל. לכידה קלה יחסית התבררה. ואז שוב אתה בונה עיר על השטח שנכבש...
  והטנקים שלך כבר כבדים. אפשר לחבר גם מיגון אנטי גרעיני וגם שריון אקטיבי.
  מדבדב כבר עשר שעות במשחק ועיניו עייפות והתחילו להיצמד. הנשיא בפועל נרדם.
  בהתחלה מדבדב הסתובב במשהו בלתי מוגבל. אבל זה לא נמשך זמן רב. ואז הטנק האולטרה-מודרני T-95 טס במעלה הגבעה. זה כבר היה סוף הסתיו, וטפטופי גשם היכו על השריון.
  מדבדב אמר:
  - היום המכריע של הקרב על הר גבוה! ההר הזה שהוא המפתח לכל ההגנה על פורט ארתור. היום, רק 21 בנובמבר, או 4 בדצמבר, לפי הסגנון החדש. - הפרופסור חבט באלימות באגרופו בשריון וקרא. - אבל לא תהיה לכידה של ההר הגבוה! טייסת האוקיינוס השקט תהיה בחיים!
  היפנים כמעט כבשו את הר ויסוקאיה. הם זחלו כמו נמלים, בנחלים עבים מכל עבר. T-95 מאקדח ירי מהיר של 152 מילימטר פתח באש.
  אלנקה לחצה על כפתור הג'ויסטיק, והאקדח האוטומטי פגע ביפנים כמו תותח נ"מ. פגזי פיצול עוצמתיים עם פיצוץ גבוה הפילו מאות יפנים בירייה אחת.
  נטשה, בתורה, ירתה שמונה מקלעים כבדים. וגם העדפתי להשתמש בג'ויסטיק.
  מדבדב נהג בטנק, מכונית העל טיפסה בביטחון על התלולות, והזחלים מחצו את לוחמי ארץ השמש העולה.
  מרגריטה שרקה ואמרה:
  - אנחנו עושים היסטוריה!
  הנשיא בפועל אישר בזעם:
  - בוודאי! בשום מקרה לא ניתן לפורט ארתור להיכנע!
  אלנקה, ירה מאקדח, ירה עשרים יריות בדקה, וירקה טיל בעל כוח קטלני מוגבר במשקל של חמישים קילוגרמים. תוך דקה אחת התפרצו במדויק טונה של מתכת וחומרי נפץ.
  והילדה היכתה מאוד.
  ומקלעים, כל אחד מהם ירה חמשת אלפים כדורים בדקה. או ארבעים אלף כדורים גדולים, תוך זמן קצר. ואיך הם לקחו על עצמם את הסמוראי. איך הם נלחצו.
  אלנקה אפילו שרה:
  - ועפה עדר האויב ארצה, בלחץ הפלדה והעופרת!
  הטנק הרוסי פעל באגרסיביות. הנה הוא חתך אלף יפנים, הנה השני. הסרתם בשכבות.
  נטשה ציחקקה ושרה:
  - לתפארת רוס'! לעולם לא נשכח את המולדת!
  ושוב יורה ממקלעי קליבר קטלני. ואלפי יפנים נופלים מתים.
  מדבדב לקח אותו ולחש:
  - הצאר ניקולס! אתה תהיה נהדר.
  ובואו נרסק את זחללי הסמוראים הבלתי גמורים.
  מרגריטה ציינה בהיגיון:
  - ניקולאי השני יכול להיות הגדול שבמלכים. הייתה לו כל ההזדמנות להפוך את סין למחוז רוסי - ז'לטרוסיה!
  מדבדב פגע בסמוראים, מיהר עליהם עם זחלים ואמר:
  - שיהיה כך!
  קליע אחרי קליע. הם התרבו כמו חומר מעין, שדורש הרבה פחות אנרגיה מהגידול בפועל של אטומים ומולקולות.
  אלנקה, לוחצת את אצבעותיה החינניות על כפתורי הג'ויסטיק, אפילו קראה:
  - בשם הצארים הרוסים!
  . פרק 6
  האקדח רעם ורעם. אמנם, לא כל כך חזק, אבל עמום, אפשר היה לדבר.
  מרגריטה שאלה את הנשיא בפועל:
  - ומה, מספר הקליפות הוא אינסופי?
  מדבדב השיב:
  - קוואזי-חומר אינו דורש הרבה אנרגיה כדי ליצור. ומילוי כור היתוך במים הוא קל כמו הפגזת אגסים!
  מרגריטה שרקה:
  - כן, זה מבריק! אז אתה יכול להכין גלידת שוקולד!
  מדבדב ענה באנחה:
  - עדיין לא, אבל בקרוב מאוד, כן! חבל שעד כה מתקבל רק מעין חומר!
  אליונקה, לוחצת על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות, מחייכת עם שיניים גדולות של נמרה, העירה:
  - היכולת הזו ליצור חומר היא גם מעין אלוהית!
  מדבדב ציחקק. סביב ההר היו פחות ופחות יפנים, ויותר ויותר גופות. הסמוראי ניסה לירות לעבר הטנק, אך לשווא. הפגזים קפצו מהשריון כמו טיפות גשם.
  הנשיא בפועל העיר:
  - האדם נברא בצלמו ובדמותו של אלוהים.
  אלנקה, שירתה פגזים קטלניים, הבחינה:
  - אם, עדיין נוצר. אולי אנחנו אנשים, יש את הישות הכי אינטליגנטית, חזקה וחזקה ביקום!
  מדבדב הציע באופן הגיוני:
  - על אחת כמה וכמה ביסוס האנושות נחוץ! אנחנו צריכים להתאחד! אז לא נדע צער ותבוסה!
  נטשה אמרה בביטחון:
  - האימפריה המלכותית מסוגלת לאחד את כולם! ולגבש את כולם ללא יוצא מן הכלל למונוליט!
  והילדה שוב פגעה ממקלעים. ממלא את היפנים, מנסה ללכת מהאגף השמאלי. רימונים לא פגעו בטנק T-95. והרובים, גם מרחוק, החטיאו או שהפגזים שלהם לא היו יעילים. יתרה מכך, עדיין אין נשק חודר שריון באף מדינה בעולם. כן, וטנק כזה ואתה לא תפרוץ כל כך בקלות. ההגנה שלו מהשורה הראשונה.
  והמקלעים מכסחים, והפגזים מטאטאים החוצה. והם עושים הכל באופן קונקרטי, ומאוד קטלני.
  נטשה ציחקקה ואמרה:
  - היפנים לא יספרו רבים!
  אלנקה הסכימה עם זה:
  - הרבה מאוד!
  ונוצץ בעיניים ספיר. ויש כל כך הרבה דברים שונים בבחורה, קטלנית אמיתית.
  הלוחמים יורים. והסמוראים מדממים. ארבעים אלף כדורים וטון של פגזים לדקה, זהו כוח קטלני גדול מאוד.
  נטשה מציינת:
  - אנחנו לוחמים שמביאים מוות חמור!
  אלנקה הסכימה עם זה:
  - ולא רק מוות, אלא מקור כוח ביקום כולו!
  מרגריטה העירה בשיקול דעת:
  - אם רוסיה הצארית תכבוש את כל העולם, אז כל המלחמות בתולדות האנושות יסתיימו אחת ולתמיד!
  מדבדב הסכים עם זה:
  - בוודאי מותק! אף אחד לא רוצה מלחמות! אבל האנושות חייבת להיות אחת!
  נטשה סיננה בשמחת פנתר שהרג שור:
  - כאשר אנו מאוחדים, אנו בלתי מנוצחים!
  ושחרר את הניצוצות מהעיניים שלי! הנה הילדה! הוא מכיל את להבות האש, וקרח ופלדה.
  אבל עכשיו היפנים האחרונים מתים. ואין מי שיסתער על ההר. יותר מחמישים אלף לוחמים הרוגים ממדינת השמש העולה נותרו מתחת להר הגבוה.
  הקרב הסתיים.
  הארבעה תפסו מקום על גבעה, ומדבדב העיר:
  "עדיף שלא נדבר עם חיל המצב כרגע." בעצם, מה אנחנו הולכים לעשות?
  אלנה הציעה:
  - יש עדיין הרבה יפנים. בואו נשמיד את כל צבא הרגל.
  מרגריטה הסכימה בקלות עם זה:
  - זהו זה! אנחנו נמחץ את כל הסמוראים! וזה יהיה מעולה!
  מדבדב חייך והעיר:
  והטנק שלנו עדיין יכול לשחות מתחת למים ולירות פגזים. בואו להטביע את הצי היפני!
  נטשה צווחה בהנאה:
  - זהו זה! נכון, בואו ניקח ונמחק את כל הסמוראים בים.
  רק הטייסת היפנית החלה את ההפצצה הבאה שלה. פגזים עפו, כולל מאחד עשר ושנים עשר אינץ' תותחים. וזה, אתה מבין, רציני.
  הטנק מיהר לחוף. אלנקה, טפחה באצבעותיה על גוף המכונית, הבחינה:
  - בסדר, לים. אבל איך נוכל לתת את היוזמה ליפנים ביבשה?
  מרגריטה, שהיתה לה ידע על המלחמה, נזכרה:
  - היו לנו מקלעים, ורובה המוזין הרבה יותר אמין ויעיל מהיפני. ואם לא הכל הסתדר בים, אז ביבשה לא היה לסמוראי סיכוי!
  אלנקה הניעה בכעס את רגלה היחפה על הרצפה ומלמלה:
  - בגידה! בגידה טריוויאלית!
  נטשה הציעה:
  - נתלה את כולם!
  המיכל נכנס למים. מהצדדים הופיעו ברגים, אשר שלטו במכונה. הנה המטרה הראשונה: משחתת יפנית. נטשה לחצה באצבעותיה הדקות על כפתורי הג'ויסטיק.
  והקליע בכוח קטלני פגע בתחתית הספינה. הרס את השריון.
  המשחתת קיבלה פגז נוסף. נטשה לחצה שוב על הבוהן.
  ועכשיו היפנים טובעים.
  אלנה צחקקה.
  - בואו נתחלף לטבוע! מקלעים מתחת למים אינם יעילים במיוחד!
  והילדה לחצה על הג'ויסטיק, והפעם שלחה קליע לתחתית המשחתת.
  מרגריטה ענתה בחיוך:
  - ובכן, יש לנו גברות!
  נטשה שוב שלחה קליע וצעקה:
  - בשם רוס', שיהיה ניצחון!
  אליונקה ירקה פגזים. היא חתכה את תחתית הספינה של מדינת השמש העולה והבחינה:
  - בכל זאת, כוח המלוכה ברוסיה לא היה כל כך גרוע, כפי שטענה התעמולה.
  מרגריטה הסכימה לכך ודיברה ברצון, במיוחד מכיוון שבכל מקרה לא היה לו מה לעשות.
  - תחת הצאר ניקולאי השני, רוסיה הציגה את תקן הזהב של כסף. המטבע של האימפריה הפך למוצק והיציב ביותר בעולם. גם המחירים כמעט ולא צמחו. ותחת הצאר ניקולס, המשכורת הגיעה לשלושים ושבעה רובל בחודש. למעשה, רוסיה הפכה לאחת המדינות המובילות בעולם מבחינת רמת החיים. הייצור התעשייתי הפך לרביעי בעולם.
  דמיטרי אנטולייביץ' מדבדב, לאחר שינה, החל לשחק במחשב. במקרה הזה, הוא חתך בהמשך האסטרטגיה. הכוח המחוזק ביצע התקפים. הנשיא בפועל של רוסיה השליך טנקים לקרב.
  וכבד.
  זה עדיין דבר טוב לשחק. נסעתי קצת וקיבלתי טנקים כבדים יותר ממאה טון. כשהיה נשיא, מדבדב רצה לפתח טנקים כבדים ממאה טון. אבל אז פוטין לא נתן. אבל הרעיון נראה מפתה. מכונות סופר כבדות. ושישה סוגים של מכוניות. למעלה מחמש ומאה טון.
  אבל עכשיו מדבדב זורק לקרב טנקים המונעים בכוח גרעיני. וזה שובר את ההגנות של מדינות בדרג הביניים. ושוב לוכד. כן, נהדר... כדי להקל קצת, אתה מחבר יועץ צבאי. ויחד איתו אתה מוביל את השמדת האויב. והלכידה שלו.
  כאן אתה כובש עוד אימפריה... כאן המלחמה רצינית יותר, אבל היא מתנהלת על ידי יועץ צבאי ברמת נפוליאון. אז אתה יכול פשוט לצפות, ולשים את האימפריה שלך על כלכלן ברמה של סטוליפין.
  ומדבדב, אחרי שישב כמה שעות ליד מחשב עם מסך ענק, התחיל לנחור.
  היה לו מחסור בשינה במשך זמן רב מדי.
  אליונקה ירה לעבר היפנים. לאחר שהטביעה את הסיירת הפעם, היא שרה:
  - אנחנו החזקים בעולם,
  נסבול את כל האויבים בשירותים.
  המולדת לא מאמינה בדמעות,
  וניתן לאוליגרכים המרושעים במוח!
  והילדה צחקה. והשיניים שלה נצצו כמו פנינים!
  מדבדב הציע:
  - מכיוון שהמלחמה עם יפן תסתיים בניצחון, הצמיחה הכלכלית של רוסיה תהיה גדולה עוד יותר! והאימפריה הצארית תהפוך למדינה העשירה ביותר!
  אליונקה הטביעה משחתת נוספת ולחשה:
  תמיד היינו עשירים! אין מספיק סדר!
  נטשה פגעה בספינת הקרב של ארץ השמש העולה והעיר:
  - בשום אופן לא היינו נחותים מהגרמנים במלחמת העולם הראשונה. אבל בגלל הטור החמישי הם החמיצו את הניצחון!
  אלנקה גם שלחה פגז נוסף לבטן הארמדיל ואמרה:
  - בוודאי! הטור החמישי אשם בכל. במלחמת העולם הראשונה לא יכלו הגרמנים אפילו להתקרב למינסק והוכו בגליציה. ותחת סטאלין כבר ראו את הקרמלין דרך משקפת. מה זה אומר?
  נטשה ירתה פגז נוסף בתחתית הארמדיל ונטמה:
  - בגידה! פספסנו ניצחון כזה!
  מרגריטה גם ראתה צורך להזכיר:
  - אלמלא הבגידה, אז היינו מקבלים את החזקה של קונסטנטינופול ואסיה הקטנה, וכן גישה לים התיכון. והפסדנו כל כך הרבה בגלל הבגידה והטור החמישי!
  אלנקה שיגרה קליע נוסף:
  - כן, זה הטור החמישי! כמה צרות בגללה! האימפריה הרוסית היא מבנה ייחודי שיכול להתרחב לגבולות העולם כולו ולהפוך את האנושות לאחת!
  נטשה נאמנה באגרסיביות:
  - בוודאי! יכולתי והייתי עושה הכל! ותהיה האנושות מאוחדת ובלתי מנוצחת!
  הילדה שלחה פגז נוסף, ולאחר מכן ספינת הקרב התפצלה לבסוף. והיפנים טבעו.
  מרגריטה, בבהלה בקולה, העירה:
  - תראה מה קורה בעולם עכשיו? רוסיה וארה"ב נמצאות על סף מלחמה. וסין מאוכלסת יתר על המידה וטוטליטרית. אין סדר ושגשוג בעולם!
  נטשה שלחה קליע חדש, הפעם לסיירת, והסכימה:
  - אין סדר בעולם! אנחנו צריכים ניהול מאוחד!
  אלנקה ירתה קליע והינהנה בהסכמה:
  - והאימפריה הצארית עלולה להפוך לממשלה כזו! האוטוקרטיה של רוסיה היא ערבה ליציבות ושגשוג עולמי!
  והילדה שלחה פגז נוסף, לבסוף פיצלה את הסיירת.
  ברור שהיפנים התחרפנו. הם ירו ללא הבחנה, לא הבינו מי מטביע אותם.
  יש לציין כי ביבשה, ליפן לא היה יתרון גדול במספרים. ואפילו בהיסטוריה האמיתית, היא איבדה הרבה יותר הרוגים ופצועים מאשר רוסיה.
  אבל בים, הספינות של ארץ השמש העולה, שיוצרו בבריטניה ובארה"ב, היו מעט יותר טובות מהייצור הרוסי, בעיקר המקומי.
  אבל גם כאן העליונות האיכותית של היפנים היא די חסרת משמעות. והרוסים יורים, אולי, יותר נכון.
  נטשה, שירתה והטביעה משחתת נוספת, העירה בעצבנות:
  - כאן אכן ניצחה רוסיה גם יריבות חזקות יותר. כמו נפוליאון!
  אלנקה, ששלחה פגז לתוך הסיירת המשוריינת, הוסיפה:
  - הו כן! נפוליאון היה גאון! והוא היה חזק יותר, אבל ניצחנו אותו!
  מרגריטה נאנחה בכבדות ורטנה:
  - להפסיד ליפנים. זה כל כך מעצבן ומביך!
  אלנקה הסכימה עם זה:
  - מאוד מעצבן! אבוי, בגלל זה, עידן שושלת רומנוב הסתיים. העידן מפואר, הרואי, עם כיבושים וניצחונות. ולמרות שלא היה לנו ג'ינגיס חאן משלנו, אנחנו עולים מאז תקופתו של איבן קליטה.
  והילדה שלחה קליע נוסף, קטלני מאוד. והסיירת המשוריינת נשברה לשני חלקים.
  נטשה המשיכה, ועם פגז אחד היא הטביעה משחתת נוספת. ולסמוראים יש הרבה משחתות.
  הלוחם שאל את החבר'ה:
  - אבל אני תוהה מדוע בהיסטוריה של העולם, אף אחת מהאימפריות לא הגיעה לכוח מוחלט?
  אלנקה שוב שלחה פגז לבטן של משחתת אחרת ואמרה:
  - כן, באמת, למה? כולם נפלו. והאימפריה הפרסית, ואלכסנדר מוקדון, והרומא. למה אף אחד לא איחד את האנושות?
  נטשה רקעה ברגלה ברוגז. הטביעה עוד ספינה ואמרה:
  - זהו זה! ג'ינגיס חאן יצר אימפריה שיכולה לרסק את כל העולם תחתיו. אך לאחר מותו ערכו הבנים והנכדים עימות וקרעו את האימפריה. רק רוסיה הצארית, עם השיטה המאוחדת שלה, הייתה מדינה כזו שיכולה להתקיים במשך מאות רבות ולהתרחב עד שתבלע את כל הגלובוס!
  אלנקה הבזיקה בעיניה והכריזה, לאחר שהטביעה משחתת נוספת:
  - תהילה לאימפריה הגדולה של הצאר ניקולס! לא ניתן כוח לבולשביקים הבלתי לגיטימיים ולממשלה הזמנית!
  נטשה שלחה גם פגז לתוך הספינה. היא הטביעה את היפנים ושרה:
  - אלוהים תשמור על המלך
  ריבון חזק
  מלכות לתפארת,
  לתפארת לנו!
  שלטו בפחד מפני אויבים -
  מלך אורתודוכסי!
  מלכות לתפארת
  תהילה לנו!
  נראה שהבנות ממש נדלקות. אז הם מחצו את הסמוראי, אתה תעריץ. ומדבדב נהג במיכל הקטלני התת-מימי שלו. באופן כללי, זה אחלה נשק שיש לו. הוא מטביע את עצמו את כל הצי של יפן. אבל זה כוח גדול.
  שתים עשרה, רק ספינות משוריינות גדולות, עשרות קטנות יותר, כולל סיירות. כמה משחתות יותר משישים. לוקח זמן להרוס את הכל.
  נטשה, שסיימה ספינה נוספת, שאלה את מדבדב:
  - אתה חושב שיש אלוהים?
  הקצין חייך וענה:
  - באיזה מובן?
  נטשה שלחה קליע חדש, סיימה את המשחתת, וציינה:
  - כן, יש הרבה גרסאות של דתות! יש גם פגאנים וגם מונותאיסטיים! אז אתה מתחיל לחשוב על זה. ואתה מפקפק אם יש אלוהים כשיש כזה בלגן בתורות!
  אלנקה פיצלה עוד משחתת וצחקקת העירה:
  - כן, מבחינה זו קשה להאמין בתנ"ך. שאלוהים לבדו יתנהג ככה. ואפילו יצרו חיות מחמד!
  נטשה הנהנה בהסכמה.
  - זהו זה. להאמין שעם אחד הוא עם אלוהים? ברור שזה לא ראוי למוח גבוה יותר!
  לאחר מכן, החלה הנערה להטביע ספינת קרב גדולה בטונה. הלוחם עבד.
  אבל מרגריטה הביעה את דעתה:
  - עדיין לא מובן איך ייתכן שאלוהים אוהב מעוות נשים כל כך!
  נטשה הופתעה:
  - איך זה מעוות?
  מרגריטה ענתה בכנות:
  - כן, הופך אותן לזקנות! ומה יכול להיות יותר מגעיל מאישה זקנה!
  אלנקה ירתה פגז לתוך בטנה של הסיירת ואמרה:
  - על הקרקע, משום מה, הולכות זקנות נבזיות מאוד, שזה גם טיפשי וגם מכוער נורא!
  נטשה הנידה בראשה ותמכה:
  - ולא סימפטי! וזה לא אסתטי!
  הילדה הלוחמת צחקה וקרצה לבן זוגה. כאילו, היא כל כך מגניבה ואגרסיבית.
  מדבדב העיר ברצינות:
  - למעשה, הזיקנה היא גרועה מאוד. זה הופך אנשים למכוערים, חלשים, פגיעים. אבל יש לזה, מנקודת מבט של אבולוציה, כמה יתרונות!
  אלנה הופתעה. לאחר שפגעה במשחתת אחרת, היא שאלה:
  - ומה יכולים להיות הפלוסים במצב המגעיל הזה?
  מדבדב ענה ברצינות:
  - ממריץ את התפתחות המדע והאינטליגנציה. אם אדם לא היה חווה עייפות, אז הוא לא היה צריך להמציא מכונית. כמו כן , חולשתם של טפרים וניבים הובילה להמצאת הסכין. זמנים קרים וקרחונים לימדו להצית אש. מחלות עוררו את התפתחות הרפואה. - הנשיא בפועל הביט באיזו חכמה שלח אלנקה ספינה יפנית נוספת לקרקעית, והמשיך. - במובנים רבים, חולשות אנושיות עוררו את המדע. לא ידענו איך לטוס, אבל יצרנו מטוסים. וזו התקדמות!
  נטשה שלחה קליע נוסף וציינה:
  - התקדמות. אבל בכל זאת, כשאתה מסתכל על הזקנה, זה נהיה כל כך מגעיל. האם באמת אי אפשר בלי כיעור אנושי?
  אלנקה הסכימה עם זה:
  - צעירים יכולים גם להמציא מטוס. למה למלא את הזקנה הארורה! זה נורא ומגעיל!
  מרגריטה שרה לא במקום:
  - לא אפרד מהקומסומול! אני אהיה צעיר לנצח!
  והילדה, כשהיא הזיזה את אגרופה על המתכת.
  בינתיים, ספינת קרב נוספת טבעה.
  טנק הצוללות המשיך להטביע את הצי היפני. אדמירל טוגו עצמו סיים במים, ונאלץ להימלט על סירה. ליפן היה צי גדול, אך עמדה בפני נשק חדש ביסודו. ועכשיו היא הובסה לחלוטין.
  אלנקה, שהמשיכה להטביע את ספינות יפן, חושפת את שיניה, שיש לה מאוד גדולות וחדות, הציעה:
  - זה מה שאני חושב. כמובן, חייבת להיות אסתטיקה של גופים. ואי אפשר שנשים יהיו מכוערות, עם עור רפוי וגוף כפוף.
  נטשה, לאחר ששיגרה משחתת נוספת לקרקעית, הסכימה ברצון רב עם זה:
  - כמובן! על זה עובד המדע!
  שני הלוחמים התגלו בעליזות מאוד. אחרי הכל, הם מטביעים בהצלחה את צי האויב.
  בנות אגרסיביות מסוגלות להישגים גדולים.
  מרגריטה, בינתיים, הביעה את דעתה:
  - דתות קמו גם בגלל חולשת האדם. אם האדם היה חזק יותר, אז לא היו דתות. וכמובן, מוות ופחד מוות מביאים לכך שאדם מחפש נחמה!
  אלנקה הזכירה:
  - השתתפתי בסיאנס, וראיתי משהו מדהים. אז יש רוחות!
  נטשה, בקול ערמומי, העירה:
  - אין שום דבר מפתיע בקיומן של רוחות! אחרי הכל, אנחנו טסים בחלום. אז, יש נשמה, וכזיכרון של טיסה!
  מדבדב הנהן בהסכמה.
  כן, יש נשמה! בהקשר זה, האדם הוא ייחודי! ועכשיו אנחנו יכולים ליהנות קצת!
  הצי היפני נמס. המיכל התת-מימי שיחק תפקיד של רוצח. מרגריט הייתה קצת עצובה. היא, ראשית, הייתה בתפקיד של ניצבת. ושנית, וזה מעצבן, לא הכל נראה מאוד בבירור כשאתה מתחת למים. באופן כללי, על חשבון אלוהים, לפיטר היו ספקות עזים. למעשה, מדוע, לאחר שהרוסים אימצו את הנצרות, המטירו עליהם צרות שונות. והפלישה המונגולית-טטרית, ולפני כן, הפיצול הפיאודלי של הנסיכים. מלחמות בין הרוסים.
  אז, סוף סוף, מתקופתו של איוון קליטה, החלה תחייתה של רוסיה,
  מוסקובי התחזק. עד, למשל, תחת איוון השלישי, היא הפכה לבסוף למדינה אחת וריכוזית. וזרק את העול הטטרי.
  כן, כמובן, רוסיה קמה. עד שמעדתי את יפן.
  זה סימן את סוף ההיסטוריה של המלוכה ושל שושלת רומנוב.
  עם זאת, המלוכה נעלמה, אבל הסמכותנות נשארת.
  מרגריטה ליטפה בעדינות את אלנקה על גבה. הילדה גיגרה דווקא. נראה היה שהיא נהנית מזה.
  מדבדב ציין בהיגיון:
  - אין שום דבר רע בעובדה שגבר אוהב בחורה, ובחורה אוהבת גבר, לא. זה די טבעי. אבל יחד עם זאת, אנשים חייבים לשמור על הגינות.
  מרגריטה התנגדה במורת רוח:
  בואו לא נקרא מוסר השכל. אני לא אוהב את זה!
  הנשיא בפועל ציחקק.
  - ומי אוהב! אבל אתה צריך להתמודד עם האמת. אנשים, בהקשר זה, שונים באופן ניכר מבעלי חיים!
  מרגרט הנהנה בהסכמה.
  - כן, יש בינינו פער גדול!
  אלנקה ענתה בציניות:
  - ואתה יודע, בינך לבין הקוף, אני לא שם לב להבדל גדול!
  מרגרט צחקה. אלנקה טבעה בינתיים, האחרונה מבין שתים עשרה ספינות השריון של יפן. לאחר מכן, העירה הילדה:
  - כמעט סיימנו עם צי האויב!
  מדבדב חייך בערמומיות:
  - כן, אתם עובדים טובים! ולמעשה, הם מסוגלים להמון! באופן כללי, אני אוהב לוחמות - זה כל כך סקסי!
  מרגריטה עיקמה את גופה ושרה:
  - אני נראה סקסי, אני כמו מעבד! ואני זז כמו רובוט - תוקפן קול!
  לאחר מכן, התלמיד ליטף את אלנקה קצת יותר באומץ. הילדה לחצה על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה הארוכות ונראתה מקסימה.
  כמה חינניות התנועות שלה.
  מרגריט דמיינה את הנסיכה צועדת יחפה אל הפיגום. זה כל כך רומנטי. והנסיכה כל כך אדומה. כל התכשיטים ושמלה יקרה הוסרו ממנה. הם השאירו רק שק. אבל חלוק הכלא מעורר את הקסם של מתוק, נעים, רענן, כמו פרצוף ורדים אפילו יותר. ושיער לוהט. כמה יפה הנסיכה הולכת להוצאה להורג.
  ויש אלפי אנשים טובעים שם למעלה. ספינות מתפרקות, האלמנטים משתוללים.
  ויפן סופגת תבוסה עצומה וייחודית. אז הסמוראים צריכים, כנראה, לחזור בתשובה על חטאיהם.
  מרגריטה חשבה, במה מאמינים היפנים? מה הדת שלהם? הם עובדי אלילים. אבל הם ניצחו את רוסיה האורתודוקסית. אחרי זה, תחשוב על האלוהים של מי חזק יותר!
  והמונגולים היו עובדי אלילים, אבל כמה שטחים הם כבשו.
  מרגריטה שאלה את אלנקה:
  - אמור לי, יופי, איך אתה אוהב את רודנוברי?
  הילדה חייכה חיוך רחב, כשהטביעה משחתת נוספת, ענתה:
  - דת טובה מאוד! יש סיפורים כל כך יפים!
  מרגריטה שאלה בהנאה:
  - אתה חושב על אגדות? או אולי בעצם כל האלים הרוסיים האלה קיימים?
  אלנה משכה בכתפיה והשיבה:
  - אולי קיימים גם אלפים וגם גמדים! הכל אפשרי בעולם שלנו. וקשה לדעת מה באמת קיים ומה לא!
  מדבדב ציין בהיגיון:
  - במידה מסוימת, הכל בעולמנו קיים. כל המחשבות, החלומות, הרצונות שלנו, מה שאנחנו משאירים מאחור. כאן יש לי תיאוריה מאוד מעניינת של ההיפרנוספרה, שבה קיים לחלוטין כל מה שאי פעם הומצא על ידי אנשים. כלומר, יש מחשבה לנצח. והיא נשארת בכמה עולמות אחרים, מקבילים.
  דמיטרי מדבדב יצא משנתו. ושוב הוא החל לעבוד היסודי שלו, או ליתר דיוק, בניית אימפריה.
  ושוב הכיבוש...
  ראשית, הרכיבו טנק חדש במשקל של אלף טון, ושגרו אותו לעמדות אויב. לא, כמובן, לא אחד, אלא הרבה מאוד.
  והם נעים בשטח זר. ומלמעלה יש גם מטוסים עם פצצות אטום. ומה אם הפצצות יורדות? ולעשות השמדה?
  דמיטרי מדבדב בעבודת יד כמו כולם.
  ועכשיו עוד מדינה נופלת למגפיו של הדיקטטור. ויש כיבושים. אבל הנה עוד אויב. זו גם מדינה גדולה... אתה יכול אפילו לתכנת. הנה ברית המועצות ב-1941... יש פלישה. יחידות מדבדב לשעות משחק רבות התרבו אוטומטית, ויש לו אוכלוסייה של יותר ממיליארד. מול 196 מיליון. וטכנולוגיה מודרנית יותר . וחיילים יכולים להיות מוטבעים בצריפים עד אינסוף.
  למרבה המזל, משאבים אלקטרוניים בלתי נדלים. ותלחץ על האויב, לחץ.
  וטנקים במשקל אלף טון הולכים לעצמם על כורים גרעיניים ברחבי רוסיה ישירות למוסקבה.
  וזה כמעט בלתי אפשרי לעזוב אותם - שום דבר לא לוקח!
  מדבדב מנחה את האסטרטגיה ושר לעצמו... ואז הוא עוצר את הטנקים המונעים בגרעין. וזורק לקרב "פנתר" -2. מכונית, שעם זאת, עדיין מסוגלת לנצח שלושים וארבע.
  מדבדב משחק בעצמו על ידי טעינת פרמטרים שונים של מכוניות ... "פנתר" -2 ... איך הוא מחבט מרחוק. ולחורר את הטנק הסובייטי.
  לא כדי שתשבור את זה! במיוחד על המצח, אבל על הסיפון אתה יכול. הירי הוא מאסיבי. ושלושים וארבע ממהרים לעצמם... והם מתים תחת מכות תותחים...
  הצבא שוב זז... ורובוטים קרביים הופיעו. הם הולכים לעצמם. וקליעים מפילים לייזרים. והם עושים את זה בחוכמה רבה.
  ובנות וירטואליות תוקפות.
  מדבדב מסתכל בשקיקה על האסטרטגיה. קרב מרגש. שוב, אתה משחק בעצמך, או שאתה מעביר את זה ליועץ צבאי. ותראה את התקדמות הקרב.
  להוביל את הטנקים שלהם בהתקפה.
  כאן אתה יכול לנוע קדימה את הטנקים הפירמידליים, פחות פגיעים ובלתי חדירים מכל הזוויות. הם נעים כמו רולר.
  והבנות רצות יחפות... והן יורות בדרכן.
  עוד מלחמה. צעצוע מקורי. והכסף מגיע מבארות הזהב, לא מתייבש. זה כמו במשחק, הכל לפי התוכנית, בלי כשלים, ובלי מיתון של הטבע.
  הכל לא מתייבש, והמשאבים לא פוחתים. עם זאת, זה לא נראה מאוד סביר.
  מדבדב הופסק על ידי שיחה. הנשיא בפועל הרים את הטלפון.
  - שלום!
  ראש הממשל הנשיאותי אמר:
  - אתה עדיין במשרדו של דמיטרי אנטולייביץ'?
  מדבדב ענה בחריפות:
  - כן! אני עדיין הנשיא!
  ראש המינהל אמר:
  - זלנסקי דורש ממך לעזוב את המעון לאחר ההשבעה.
  מדבדב שאל בהתחלה:
  - ואיפה אגור?
  ראש המינהל השיב:
  - בדירה שלי! הכוח שלך נגמר ואתה חייב לפנות את כל המקום!
  מדבדב גרגר בלחש:
  - יש לי בקשה לנשיא החדש - שישאיר לי מחשב!
  ראש המינהל שאל:
  - תן לי את פקודת "אנדרו הראשון" ואבקש מזלנסקי מחשב עבורך!
  מדבדב הנהן בהסכמה.
  - ובכן, זה אפשרי!
  . פרק 7
  וקרא לעוזרו להכין גזרה. על תפקידו של ראש המינהל של מסדר אנדרו הקדוש הראשון. התבנית מוכנה ולעת עתה אני. חתמתי על ההתחייבות.
  ואז מדבדב התחיל לשחק שוב.
  כעת הטנקים הווירטואליים שלו מתקרבים למוסקבה ומתחילים בהסתערות. העיר הזו מותקפת על ידי מכונות במשקל אלפיים טון.
  עם זאת, מדבדב זורק את ה"עכברוש" -5 להתקפה, זו מפלצת, לא טנק. עשרת אלפים טון!
  הכוחות מתקרבים לקרמלין... אז סטלין בורח. והוא נתפס על ידי בנות יחפות בביקיני. תפוס את האף באצבעות רגליים חשופות. והם גורמים לסטלין לנשק את עקביו החשופים.
  כאן עוקפים חיילי האימפריה הווירטואלית את מוסקבה ויוצאים לאורל ...
  תפוס גם אותו...
  מדבדב שוב מתחיל להנהן ולחלום.
  מרגריטה שאלה בציניות:
  - ומה לגבי, למשל, חלוקה קלאסית יותר: לגן עדן ולגיהנום?
  מדבדב העיר בעגמומיות:
  - זה ככל הנראה רעיון פרימיטיבי של הקדמונים לגבי גמול לאחר המוות. למעשה, סביר להניח, הכל קצת יותר מסובך!
  נטשה קראה בהנאה כשהטביעה את אחת הספינות היפניות האחרונות:
  - ארור ועתיק,
  האויב שוב נשבע
  לשפשף אותי
  טוחנים לאבקה.
  אבל המלאך לא ישן
  והכל יסתדר. והכל ייגמר בטוב!
  הבנות סיימו את צי האויב. מדבדב האיץ את הטנק, רודף אחרי הסמוראי. כן, הם עשו עבודה טובה כאן. מעניין איך אפשר לתקן את ההיסטוריה. רוסיה הצארית הייתה מדינה אדירה שעלתה לגובה. למרות שלא כל האנשים חיו טוב.
  אבל המדינה קמה. יום העבודה התקצר. יש חגים חדשים. נוצר שלטון עצמי מקומי. עליית שכר במחירים יציבים. נפתחו בתי ספר. תחת הצאר ניקולאי השני, ההוצאות על חינוך גדלו יותר משש. החינוך היסודי הפך לחובה.
  כן, לא הכל השתנה לטובה מהר מספיק, אבל כמה המדינה הפסידה בגלל המהפכה ומלחמת האזרחים. כמה אנשים חכמים מתו ועזבו את מולדתם? ועכשיו, בחלק הזה של היקום, יש סיכוי למנוע זאת.
  הטנק, בצורה יעילה, שחה במהירות ובשקט מתחת למים. ועכשיו ההורס האחרון של ארץ השמש העולה הוטבע.
  נטשה אמרה בהנאה:
  - ככה אני צעיר!
  אלנקה תיקנה את הילדה, וציינה:
  - מה פה כולנו בחורים טובים! להילחם כמו לביאות!
  מרגריטה העירה בעצבנות:
  - שום דבר מיוחד! פשוט הייתה לנו טכנולוגיה טובה יותר!
  אלנקה צחקקה והשיבה:
  - אבל אנחנו בעצמנו ירינו בתותחים!
  נטשה תמכה בחבר שלה:
  - וגם הדרכנו את עצמנו! וזו עין חדה...
  מרגריטה צלצלה:
  - ידיים מלוכסנות!
  נטשה צחקה והשיבה:
  - ואת ילדה מקסימה!
  מרגריטה אמרה בכנות:
  אני מרחם על היפנים. הם עושים קריקטורות נהדרות. אני אוהב במיוחד הנטאי!
  אלנקה פרצה בצחוק וסובב את רגלה באוויר:
  -הנטאי מגניב! אפילו מאוד מגניב!
  נטשה, בחיוך של ילדה שטעמה ריבה, הציעה:
  - ובואו, אולי אפילו נבעט בתחת של הנאצים!
  מדבדב הנהן בחיוך:
  - רעיון טוב. אבל בואו נסיים קודם את כוחות היבשה היפניים. בואו נעזור למלחמה להסתיים מהר יותר. אז הפשיזם הזה לא מופיע ביקום הזה.
  הבנות ענו פה אחד:
  - וזה לא יופיע, וסין תהיה שלנו!
  לאחר שהצי היפני הוטבע, טנק העל T-95 עלה לפני השטח.
  ואז מדבדב התחיל לחלום על זבל שונות.
  הלוחם אלנקה קם להגנה של ריאזאן. נטשה הייתה איתה.
  שתי הבנות בשריון קל, עם חרב בכל יד. ומתחת לכפות הרגליים יש דיסקים מיוחדים ודקים.
  צבא ענק של המונגולים-טטרים טיפס להתקפה.
  מדרגות ארוכות רבות כיסו את הקירות בבת אחת. הם היו שונים: מחוברים ממרווחי שורשים, יערות אורנים מופלים עם קורות צולבות. נעשה שימוש גם בסולמות כבדים עם שורות של בולי עץ. הסוללות, הודות לקצב הבנייה המואץ, התבררו כגבוהות מכפי שציפו הטטרים, מדרגות רבות לא הגיעו לפסגה. לפנים, המונגולים הסיעו את מעט האורוסים שנלכדו. העם הרוסי העדיף מוות על חרפת השבי.
  אבל המונגולים היו בלתי פוסקים.
  דחפו באכזריות עם חניתות מחודדות, אנשים מותשים נבעטו למעלה, בסמוך על העובדה שהעם הרוסי, שלא רצה להרוג את שלו, ייכנע. או, בחסות אסירים, לחלחל לתוך סוללת הקרח. כמה מהשבויים מיהרו למטה בצרחות, מגלגלים את הקרח הקפוא, מפילים את הגרעינים השנואים, קורעים את חרבותיהם מידיהם ומיד נופלים קצוצים. אנשים עלו במהירות במדרגות, אתה לא מבין איזה סוג ושבט?
  עירומים למחצה, בסמרטוטים, עם מועדון בידיים, עם גבם מנוקב לדם. האיכר ואולה, עטוי שריון, כבר הרים גרזן ענק, כאשר מלמטה הם צרחו נואשות:
  -אל תהרוס אותנו, אביר, אנחנו שלנו, ראס!
  Voevoda Dikoros קפץ אל הקיר וצעק:
  אני יכול להריח את זה, שלנו!
  זעקה נואשת אישרה זאת:
  -רגע, חתוך את שלך! אין מוגלנים בינינו!
  חכמה מאוד אלנקה צעקה:
  -מי שמצליב את עצמו נכון הוא שלו!
  - אורתודוכסים טבולים!
  בקול מפחיד, במרחק של קילומטר אחד הסוסים נרתעו, שאג ואולה-מורובין הענק.
  מגיני ריאזאן אישרו:
  -ימין! נָכוֹן!
  יחד הם הרימו על כל הקירות:
  - ובכן, אחים, עשו את אות הצלב!
  מאות שבויים מרופטים בצבע כחול, טיפסו מעל הסוללה, נפלו, והמשיכו להצליב את עצמם מכנית. חלקם הרימו מיד אבנים מקופלות מראש, והשליכו אותן בטירוף לעבר המונגולים. ריאזאנים רבים ראו את הטטרים בפעם הראשונה, אפילו מתנגדים מסורתיים רבים, אותם קיפצ'קים, לבושים בצורה המונגולית.
  האויבים היו במעילי פרווה ארוכים, כל כך ארוכים עד שהם הסתבכו בשוליים. לגרעיני הגרעין המובחרים היו צלחות נחושת וברזל תלויות על החזה, גבם היה פתוח. כדי להפחיד את האורוסים, רבים צבעו את פניהם המרושעות והנשיות בדם.
  אבל האורוסים לא נרתעו, ופגשו את האויב בחרבות וגרזנים. מהמכה הסוחפת החזקה של ואולה נהרגו חמישה מונגולים בבת אחת, המכה השנייה ועוד שלושה! לוחמים אחרים נחתכו לא יותר גרוע. הטטרים טיפסו במגושם במעלה הפיר החלקלק, הם לא יכלו להתכסות כראוי במגנים, חתוכים בצברים. כאשר, במחיר אבדות אדירות, הצבא המונגולי הגיע לפסגה, נשפכו עליהם מים רותחים ונשק נורא: שריפת זפת.
  אפילו נשים וילדים קטנים שפכו מים בוערים, זרקו אבנים ובלוקים. יעילים במיוחד היו רוגטקות קטנות עם חיצים מורעלים, אפילו ילד בן חמש שעדיין לא היה מסוגל למשוך חוט קשת חזק בידיו הקטנות יכול היה לירות מהן. ולהחטיא, לירות לתוך מסה עבה כזו, זה הרבה יותר קשה מאשר לפגוע. התקיפה נחנקה בבירור, גופות מרוטשות התגלגלו מטה בכמויות גדולות.
  דרך משקף ריגול שנעשה במיומנות על ידי הסינים, גייוק חאן עקב מקרוב אחר הקרב. הוא ליקק את שפתיו והכה את שפתיו, מדי פעם מכוון את הקסדה המוזהבת ומרופדת הפרווה שלו, מטפס בעקשנות ומעצבנת על מצחו. ואז הוא הפיל את הצינור בכעס.
  החיילים שלנו מתים! בורונדי והנחש הצהוב אליי!
  טורגאודס מיהר לבצע את פקודת הקאגאן התורשתי. גויוק עמד להתיישב על כיסא מגולף שנהב, כשיד מונחת בעדינות על כתפו:
  - אל תדאג, גדול! הרגיע את מבטך הפרוע!
  היא גרגרה מנגינה מתמשכת שנשמעה כמו קול של אישה.
  גאיוק חאן הרגיש מנומנם, הוא בקושי יכול היה לעמוד על רגליו. כן זה כן. שוב, כך הופיע מולו הנחש הצהוב - האדם הנורא ביותר בצבאו, שד תופת מיפן הרחוקה ובלתי ניתנת לחדירה.
  -אתה!
  היורש של קגן העליון בטיפשות הצביע באצבעו! העפיפון הצהוב המשיך להישפך, או גדל או, להיפך, ירד:
  -אני! ואני רואה דרכך! הגיע הזמן למתן את כעס הבשר! ובכן, ליתר דיוק, הביאו את כל המילואים לקרב בהקדם האפשרי! ואני אעזור לכם אחים, אני אתחיל הפתעה כזו על האויב! מהלך הכתר, תאמין לי, יהיה נכון!
  - דזה, דזה, דזה! אשלח טומן נבחר בפיקודו של בורונדי לקרב! ביחד תובילו את המתקפה!
  היפני הבזיק בעיניו וחשף את שיניו הצהובות הגדולות:
  -אין שדים לבנים, אני רוצה להרוג את השווים שלי! כמו נינג'ה אמיתי!
  העפיפון הצהוב הבזיק כמו קמע, שריקה הופיעה בצורה בלתי מורגשת בפה, מנגינה ססגונית נשמעה.
  גויוק חשב שמציקים לו, אבל לא היה לו כוח ולא רצון להתווכח עם מכשף הנינג'ה. ברגע זה, הטורגאודים דחפו בגסות את בורונדאי, גאיוק חאן לא אהב את העוזב הצייתן הזה של סובודאי-בגאטור.
  - אתה, עור מים דולף! אתה לא יכול לראות שהלוחמים הטובים ביותר מתים מתחת לחומות בירת אורו. קח, מיד tumen "Berkutov" ולאחר שחצה את הנהר, כרת את Uruses במכה מתחת לקיר הימני.
  בורונדי מנוסה העז להתנגד:
  - הקרח עדיין לא חזק, תחת מכות אלפי פרסות הוא פשוט יתפוצץ.
  באופן בלתי צפוי, יפני אדיר ענה לגיאוק.
  הדאגה שלך ראויה להערכה. אבל המאמצים שלך לשווא! אבקת הקסם חישלה קרח על הנהר חזק יותר מפלדה צבאית! ובכן, קפוץ קדימה, הזמנו אותך!
  -הנינג'ה-באטייר הגדול יודע על מה הוא מדבר! סע מהר יותר, אם אתה שולט בברד, אני אתן לך בית ספר של סוסים כפרס!
  הוא צעק, ניער את אצבעותיו גאיוק חאן. בורונדאי כבר לא העזה לסתור - היא טומנת בחובה מוות. המונגולי עם להקת פרשים פרוותיים נעלם מהעין. לפתע נכנס פנימה צל, רעש רשרוש מעל הראש, קסדה עפה מהכתר כגן מגל אוויר חזק:
  - חרקירי! הנה בא הפרפר! כעת תהיה "מזיגה" עבור האורוס.
  דרקון ענקי ריחף מעל פני השטח, כנפיו הזהובות נושפות את סחפי השלג, ולשונות לוהטות נשפכות משלושת גבעותיו הטורפות.
  - נמייה טיפשה!
  לגיאוק אפילו לא היה זמן לפחד:
  -הוא מסוגל לשרוף את כל ריאזאן.
  - לא הכל, אבל זה יצית את הקיר. לך, גודזילה הקטנה שלי!
  חלומו המפואר של מדבדב נמשך. לנשיא בפועל היה דמיון אדיר.
  דרקון אדיר, עם מוטת כנפיים של חמישים מטרים, נסק לגובה. המונגולים והשמאנים המלווים אותם יללו בזעם. טומן, בפיקודו של בורונדאי, התעופף על הקרח, כמה סוסים מעדו, הם מיד נרמסו יחד עם הרוכבים על ידי גוש ברזל אלים. המפלצת התלת-ראשית, בינתיים, צנחה בצורה חלקה על הקיר. דיקורוס לפני השאר הבין את הסכנה של תקיפה אווירית. ובכן, לא רציתי, כמובן, לחשוף את קלפי המנצח שלי מבעוד מועד, אבל כדי להציל את העיר, נצטרך להשתמש בנשק לא ידוע עד אותו יום. מול המפלצת המכונפת עמדה מפלצת מכנית שנראתה במעורפל כמו תערובת של עכביש ומרבה רגליים מפלדה. עשן כבר עלה מדוד הקיטור. כל הכבוד צעירים שזרקו פחם מראש.
  קטפולת הקיטור היא שילוב מופתי של טכנולוגיית קטר, כננת, בליסטות רב זרועות ואפילו... קופסת סנאפ מוזיקלית. והחיה הזו, שחושלה מפלדה מוקשה, יכלה לזרוק כמעט במהירות של מקלע, למרחק של עד שני מיילים, כל דבר פוגע. בנות לוחמות היו הראשונות בעולם שחשבו להתאים מנוע בוכנה לזריקת מטענים. הפראי-גס סובב באופן אישי את הידית, וסרט השרשראות המחושל דק החל לנוע, והחדיר את האבנים לתוך הלהבים המסתובבים במהירות.
  מכיוון שהטטרים מיהרו בחבורה צפופה, כמעט ולא היו החמצות, להיפך, כל אבן מרצפת כבדת משקל, מקפצת, הפילה כמה רוכבים דוחפים. דבר אחד רע, סולם הכוונה די חלש, אתה עדיין יכול לפגוע במונגולים, אבל נסה לפגוע בדרקון המעופף! המפלצת התלת-ראשית סובבה את ראשיה ופתחה פיות רחבים, בעלי ניבים, בצורת יהלום.
  הלהבה שנפלטה חלפה על פני הפיר ופגעה בבתים. צווחות וצרחות נשמעו, כמה נשים עיוורות למחצה רצו ברחוב, בתים עלו באש במהירות לא טבעית. למרבה המזל, חביות החול והמים הכבדים, כמו גם מכבי האש, היו בכוננות. חלק מהצריפים, סמוכים במיוחד לקיר, כוסו באסבסט עמיד בפני אש. תחת לחץ ידידותי, הר הגעש הטורף החוויר ולאחר שאיבד את כוחו, הפך לקוביות עשן חיוור.
  אבל הדרקון כמובן לא רצה לוותר, בצאתו מהצלילה, הוא הסתובב בחסד של מטוס תקיפה עמוס ושוב הוריד את זרמי מערבולת לוהטת. הטטרים כבר הצליחו להגיע לחומה, אז הלהבה הזועמת פגעה גם בהם. הבורונדאי האימתני היה בין הקורבנות, בגדיו המפוארים עלו באש, והוא מיהר בחזרה בשאגת חזיר פצוע. גם החיילים הרוסים קיבלו את זה, וחלק מהקרח נמס באופן ניכר, וחשף את האדמה ואת בולי העץ. הבגדים על Dikoros היו עשן, אבל הלוחם אנטונוב, שעמד על הקיר, הצליח לשפוך עליו דלי מים, וקיטור נשפך מהדואר הלוהט.
  - איזו אובססיה שטנית, חבל שאליונקה המגניבה לא רואה אותנו!
  הדרקון הסתובב שוב ועשה ניסיון להיכנס למעגל השלישי. הקוסם סאבלי היכה באצבעותיו, הוא הצליח לשגר כדור אש קטן, המכה נפלה על ראשו האמצעי של הדרקון. פיצוץ קטן לא הסב אבדות מיוחדות למפלצת התלת-ראשית, אלא הפיל אותה מעט מהמסלול, וכתוצאה מכך, הדרקון ירה מבעוד מועד, מערבולת לוהטת פגעה בשורות הגרעינים הנערמות. ושוב יללות מטורפות, חלק מהטטרים נשען לאחור. זה היה אז שדיקורוס הבחין בנערה צעירה גבוהה, המפורסמת מניפה שתי חרבות פיפיות. במהירות בלתי אנושית היא גרסה את יריביה לכרוב, הנחילה מכות איומות ברגליה, במרפקיה ואפילו בראשה, מתנופפת כמו פרפר.
  רק אחד, או ליתר דיוק, שניים יכולים לייצר הרס כזה:
  -ג'וליאנה! מלאך אדום, זה אתה?!
  - הריח את הפרחים עם האף שלך! מגובה שלושה מטרים!
  אלנה ענתה בצחוק. הנערה הלוחמת, במהירות של צ'יטה מטורפת, עפה אל הסוללה, והשאירה עקבות דם בקושי ניכרות על הקיר.
  - אל תדבר, וכך הכל ברור! עלינו לכבות את הלפיד המכונף!
  אלנקה, שרקה בפראות, הדרקון, לאחר שיישר את הטיסה, נכנס למעגל הרביעי. לוחם שעמד בקרבת מקום אמר לה:
  -השתמש בקטפולטה, אלנקה, תפיל אותה עם סלע.
  הנערה הלוחמת נבחה בצורה מאיימת.
  -אני יודע טוב יותר במה להשתמש!
  אלנקה הרים מיד שלוש שרשראות מזויפות במיומנות. זה היה, גם הרעיון של הבנות הלוחמות שלהן, לחבר שתיים או שלוש אבנים קטנות, לירות משתי בליסטיות או יותר ולכסח, להשחית את כל הדרגה. לאחר שפרסה את קטפולת הקיטור, אלנקה קפצה על הלהב ובעטה במנוף ברגל. היא הושלכה גבוה למעלה, כבר במעופה, הנערה הלוחמת הניפה את זרועותיה, מסובבת בצורה מופתית את חרבותיה, מכוונת את תנועתה המהירה, הצליחה לנחות על גבו של הדרקון המשובץ קוצים. המפלצת נרעדה, ניסתה לזרוק מעליה את נערת הרוכב החצוף, אבל שרשראות מעוותות במיומנות נסחפו על הפיות הענקיים - המפלצת האימתנית הייתה אוכף לגמרי.
  למה צריך שלושה ראשים? חסר אחד? דולפים, אז אני אקשר אותם בשרשרת כדי שהמוח האחרון לא יעוף החוצה!
  הילדה הלוחמת צחקה מהבדיחה המגושמת שלה. הדרקון צבר בפתאומיות גובה, ואז שיחזר את הלולאה של נסטרוב, השרירים מתחת לעור רעדו, המפלצת עשתה מאמצים נואשים לזרוק את הרוכב הלא קרוא. זרמי אוויר חמים נשפו על הגוף הענק, העפיפון זינק כמו אבן שהשתחררה מעוטה, או, קרוב לוודאי, ממטאור. הגל האטמוספרי הפיל את הטטרים מהתלם.
  אלנקה אמרה:
  -לא מרשים!
  שנתו של הנשיא בפועל עדיין נמשכה. מר מדבדב נפרד מעט, אולי אפילו מרוב צער.
  ואכן, מהו דרקון מתעוות עבור נערת קטלנית כשהיא עברה עומסים מופקעים בשניים עשר מישורים משתנים, מאיצה למאה וחמישים כוח הכבידה של כדור הארץ ומיד צוללת לחוסר משקל, ואז שוב מגיעה לגבול העומס התת-קטלני. כל נציג של החי והצומח הוא תולעת מול המוצר הזה של הנדסה גנטית.
  המפלצת ניסתה לסובב את ראשיה, תוך שהיא מצלצלת נורא. הילדה הלוחמת חתכה בחרב האגדית בכל כוחה, היא כיוונה למקום הרגיש ביותר - הנחיר. המכה הראשונה הייתה שטוחה, חרוזי כסף עפו מהנחיריים, הם נצצו כמו פנינים בשמש:
  - יש לך נזלת יפה, נכון, אומרים שדרקון יכול לעשות את צרכיו של זהב.
  הנחש ירה. בתגובה, אלנקה היפה והזריזה חתכה בחוד חד, המכה הייתה חדה ומדויקת, הלהב הפך לאדום קלות ומאף ענק יצאו טיפות טל-אודם דובדבן. הם קפאו ממש תוך כדי תנועה, משתלבים זה בזה לכדי קישוט מוזר.
  הילדה צחקה.
  -כיתה, קדימה, חזור על הטריק!
  המפלצת כבר התעוותה, אבל היא המשיכה לצבור גובה, עיר הבירה ריאזאן הפכה קטנה יותר ויותר. הנה זה בגלגל עגלה, עכשיו בצלוחית, והנה זה עם פרג, סוף סוף מסתתר מאחורי העננים. השמיים הבזיקו שחורים, בכוכבים בהירים, הם טיפסו לתוך הסטרטוספירה, היה קשה לנשום, זה נשף את קור הוואקום. למרות שאלנקה האגדית היא לא אדם רגיל, היא לא יכולה בלי אוויר בכלל. אבל, כנראה, גם הדרקון מגרד, הזוחל מתעוות, נחנק, אז אתה צריך להוריד את הגובה. לחזור על ההישג של רוסלן במשך שלושה ימים ושלושה לילות, צ'רנומורץ אוחז בזקנו, זה בפירוש לא ציד. משפט מאתר ילדים מבזיק בראשה, משום מה היא מאוד רוצה לחזור עליו.
  והילדה הלוחמת אומרת:
  אנחנו מאותו דם, אתה ואני!
  נראה שהדרקון תופס, רעד ועצר את טיסתו. ואז זה התחיל לרדת לאט.
  לוחם יפהפה ושרירי דיבר:
  אתה חושב נכון, אחי המכונף! יהיו לנו תוצאות איתך!
  למטה, קרב אמיתי היה בעיצומו, המונגולים כבר התגלגלו לאחור מהחומות, ונטשה המפוארת החליטה שהגיע הרגע הטוב ביותר לשביתה. כל הכבוד, ילדה אמיצה, אתה יכול מיד לראות לאן היא הלכה, נשאר שביל עקוב מדם, סלול עבות עם גופות. לא רק רגליים וזרועות, שני החרמשים המוארכים של נטשה עוקצים בפגיונות פלדה מוקשחים שזורים על שרשראות.
  אליונקה אמרה לעצמה ורקעה ברגלה:
  - אני בהחלט אכין חפצים אישיים כאלה! עכשיו, בואו לחמם את המוגלנים!
  להבה פראית פרצה כמו הר געש משולש מגרונות שימורים, הטטרים התגודדו חזק מדי, והם פשוט נצלו במאות, נשפכו מפיהם באש תופת. הסוסים נבהלו במיוחד, אולם רוב הסוסים כבר נהדפו ממכה פתאומית בגב, רק אלף השומר האישי של גויוק חאן נותרו מתחת לאוכף. ההתפרצות נמשכה, וסחפה מאות ומאות לוחמים לתוך סופת הוריקן לוהטת במחלקה אחת. הנחש הצהוב עם עיניים מצומצמות צפה בשובו של הדרקון הקטן שלו.
  לוחם מהמזרח שאג:
  -בּוֹגֵד! כאן כולכם נציגי משפחת הדרקונים, תמיד בוגדים ומשרתים את מי שחזק יותר!
  כועס הנינג'ה ניסה להפיל את הרוכב המתריס, תוך שהוא מטיל פולסרים במהירות מקלעים. אלנה הלוחמת הצעירה חייכה ושרה בקול:
  - עם מי אש - להפיל את הכוס! אתה זר מגניב - יורק אש!
  זו בחורה - עליזה, עם הומור. והיא לא מפחדת מפולסרים מאש.
  אלנה הפילה אותם בקלות, תוך שימוש בכלי הנשק האגדיים ומדי פעם כיוון את החיה ליחידות האויב. להביור רב פעמי שכזה עם כנפיים, יותר טוב, מאה מכאניות רתומות לסוסים.
  אולי אפילו זה מגניב יותר ממטוס תקיפה, ומאיפה הוא מקבל כל כך הרבה דלק, האם הפתיל לא פג? יהיה צורך ללמוד את המפלצת בשעות הפנאי שלך וליצור נשק חדש שלא נראה בעבר! חצים, כמו דוחן, קופצים מעל עור עבה, ססגוני, מנצנץ בכל צבעי הקשת, משוריין. להיטים, רק לרגע לשנות צבע אדום רובי הופך לסגול לילך. לילך-ספיר, להיפך, הופך לארגמן-כתום, צהוב זהוב, ירוק אזמרגד. זה מאוד יפה, חבל שבחום של קרב עקוב מדם, אין זמן ליהנות ממחזה מדהים.
  לוחמים וחיילים רוסים של הלגיון הלבן, שנוצרו על ידי הבנות, בינתיים כבר כרתו את רוב הראטי המונגולי. זה הפך להיות נורא במיוחד כאשר להביורים מכניים נכנסו לפעולה, כל צבא לא יכול היה לעמוד בפני מכה כפולה כזו. עוד דקה, ותתחיל טיסה כאוטית. הנחש הצהוב היסס לרגע.
  הפקודה של באטו מובנת, להרוג את הקאגאן התורשתי בערמומיות, אבל השכר נמוך מדי. לא, הוא יהרוג אותו אחר כך, אבל לעת עתה הוא יוביל אותו מתחת לחרבות הרוסיות המתנפצות:
  -בוא נלך, קגן, אני אכסה אותך!
  מה עם הנמיה בעלת שלושת הראשים? אני לא אתן לו לענות את הצבא שלי!
  הנינג'ה חבט באצבעו, ניצוצות עפו:
  -אני יכול לקרוא לחש מורכב, והוא יחזור לעולמו, אבל אז לא אוכל לזמן אותו שבע שנים! למרות שיש אפשרות! כישוף ברמה של הייל!
  -איך זה?
  פניו השמנים והנפוחים של גויוק נמתחו מעבר לשנים שלו. הנינג'ה קילר הסביר:
  -כן! אם אני אהרוג את הנמייה הלבנה שלו, אז הדרקון שלי יהיה, אם הוא יהרוג אותי, אז שלו!
  המכשף היפני לחש מנטרה ארוכה, הקמע נוצץ יותר מהשמש. נסחפת בהתרגשות ההשמדה, אליונקה היחפה הרגישה לפתע את גבה המלוטש הגמיש של מפלצת עוצמתית וכבר צייתנית נעלם תחתיה. היא הייתה באוויר, עפה למטה במהירות של אבן. הנפילה לא הייתה נעימה, אבל לא קטלנית. לאחר שפרץ דרך סחף שלג באורך מטר, בזעם של חזיר פצוע, נפל לוחם המחסל על המונגולים. ההתנגדות המאורגנת האחרונה נפלה, השרידים האומללים של הצבא הענק מיהרו לטיסה גנרלית.
  הבנות היפות ביותר, אלנקה ונטשה חשופות הרגליים, ממש התחרו בהשמדה של גרעינים מבולבלים. גאיוק חאן, בינתיים, הפך כמעט בלתי נראה, סוס הגרייהאונד שלו היכה את כל השיאים של ההיפודרום, הקאגאן התורשתי חשב רק על עורו שלו.
  לא, זה לא סמוראי! פחדן מעורר רחמים. מגישים מיקאדו כזה בממזר!
  הנינג'ה נבח.
  הנחש הצהוב הוציא שתי קטנות אדירות, חצה אותן ונענע בחדות, כדור ורוד נוצץ נפרד מהלהבים. פולסאר קסום המריא במהירות לעבר אלנקה היפהפייה, העירומה למחצה.
  לוחם המחסל הצליח להבחין בתנועה, חתך קריש לוהט תוך כדי תנועה, פיצוץ קטן התפזר כמו ברק, פיזר תריסר או שניים מונגולים:
  -זה השטן! הסמוראי של העולם התחתון!
  צעק הנחש הצהוב. הנינג'ה כבר התכונן למהר לפגוש את אליונקה יחפה מדם, כאשר מחשבה יסודית עלתה בראשו. "שאם הוא לא יהרוג מיד את הלוחמת החזקה ביותר הזו, אז תצטרף אליה המחסל הבלונדינית נטשה, ואז ההשלכות יהפכו לקטסטרופליות. יתר על כן, היא הכניעה את הדרקון, ורק לוחם חזק מאוד יכול להכניע את הנחש הגדול. "
  הנינג'ה קרקר:
  - אני שוטף ציפורים! אני עוזב כדי לחזור!
  העפיפון הצהוב, שפרש את גלימתו הלבנה, התחפר בשלג. ואז, נחנק, הוא התחיל ללחוש לחש תנועה.
  אלנקה חשופה המשיכה במרדף הזועם שלה, נטשה המגניבה לא פיגרה מאחור. למרות כל עזות הקרב, הם לא פסחו לרגע את האוהל המלכותי של הקאגאן התורשתי.
  - הוא יברח, אנחנו נתפוס את המנהיג!
  הציעה אלנקה חשופה. נטשה זרקה דיסק בכף רגלה היחפה, ענתה כלאחר יד, והמשיכה ליישר את המונגולים הנמלטים בסוויפים מהירים.
  -בשביל מה! נביא שמחה נוספת לבאטיגה, וזה אנושי מדי. החרב הורגת בקלות, אבל הג'האנגיר פשוט יעיר אותה.
  אליונקה, לאחר שקטעה ארבע במכה אחת, פרצה בצחוק.
  -אם הוא עצמו לא ישבור את הקרניים של באטו! נסיע אותם עד המחנה, או מה?
  נטשה ציחקקה ואמרה:
  -באטי די הכניס את זה למכנסיים שלו, וככל שפחות מוגלנים ישרדו, כך ייטב!
  בנות הטרמינטור האיצו את קצבן, זה היה כמו משחק של השגת הישגים, הגרעינים הצליפו נואשות בסוסיהם, קורעים את הצדדים שלהם לדם. במאמץ נואש הם הצליחו להתנתק מעט מרוכבי אורו, אבל אי אפשר לברוח מאלה שעוצבו מהר יותר מבדלס!
  בהתעורר, דמיטרי אנטולייביץ' מדבדב עשה את התרגילים שלו והדליק את הטלוויזיה. לרגל ניצחונו של זלנסקי התקיימו חגיגות ושמחה בפריסה ארצית. אנשים שמחו בכנות על השינויים.
  כולם רצו לחיות בדרך חדשה, ובחופשיות יותר. ההשבעה התקרבה, וזלנסקי יקבל את מלוא הכוח. וזה גם גרם להתלהבות והשראה. כאילו, הכל ישתנה, וזה יהיה טוב יותר מאתמול. והסלאבים יזכו לאחדות והמלחמה הקרה תסתיים. כמו הסיוט האוטוריטרי של תקופת פוטין.
  וכבר שרו שירים יפים על זלנסקי... כולם רצו משהו חדש ויפה.
  זלנסקי עצמו הודיע כי יבטל את החסינות הפרלמנטרית עם הצו הראשון שלו, וגם ינקה את הנוצות עם אוליגרך. זלנסקי הבטיח להעלות משמעותית את המסים על העשירים. כאילו, אין להם מה להשמין!
  באופן כללי, תוכננו לעשות הרבה דברים. כולל הבנייה הגרנדיוזית של מסילת הברזל: ארכנגלסק - צ'וקוטקה, ולאחר מכן מנהרה תת קרקעית מתחת לאלסקה.
  מדוע זלנסקי אינו צאר? הפרויקטים שלו מעולים. ובארה"ב, הכוח ישתנה בקרוב ויהיה עוד דור של פוליטיקאים. שגם רוצים שינוי.
  ועכשיו זלנסקי מתפרק...
  עד שהמחשב נלקח, מדבדב נכנס למשחק ...
  כבר לאחר כיבוש ברית המועצות אפשר להתמודד עם ארה"ב. אבל קודם כל, בואו נגרש את מערכת ההגנה מפני טילי הלייזר, כאן יש לאימפריה הזדמנויות כאלה. מלחמה נגד ארה"ב - 2008! הפלישה מתחילה מצ'וקוטקה לאלסקה.
  יש מאבק אמיתי.
  נלחם ב"אברם" נגד הטנק "פנתר" -7. המכונה החדשה לא כל כך כבדה אלא מושלמת. ומראה את המעמד המוחלט שלו.
  והינקים הורסים את עצמם... מדבדב היה קצת משועמם מהמלחמה, והוא העביר את השליטה ליועץ צבאי ממעמד רוקוסובסקי. והוא התחיל להסתדר...
  למשל, לבנות משהו... מקדשים חדשים שלכל אחד מהם שבע דתות. או אפילו מגדלי טלוויזיה חדשים. כן, לבנות פירמידה יהיה מגניב. גובה קילומטר וחצי. כן, זה יהיה ממש נהדר!
  מדבדב במקביל מעלה את רמת הרווחה. לא רק כי מפעלים צבאיים חותמים.
  ניתן לייצר גם טלוויזיות, מקררים, מחשבים, מחשבים ניידים. ולבנות ייצור, ולשאוב שרירי קרב. אבל ארצות הברית כבר גוברת... באימפריה כבר יש אוכלוסייה של יותר משני מיליארד וחצי והמלחמה נגד ארצות הברית די מושכת. מדבדב חושף שיניים ושר:
  - אני הוריקן אמיתי של כל המאות! כזה שיביא הרבה מוות!
  ושוב לוחץ על אמריקה. כבר יש חילופי תקיפות גרעיניות. הקרב הזה הולך וגובר.
  . פרק #8
  אה, בוא נדחוף את היחידות שוב. ואיך פגענו! הנה באות בנות החי"ר. כולם יחפים ובביקיני. ואיך הינקים דוקרים בכידונים, ואיך הם זורקים רימונים ברגליהם היחפות. האנרגיה האמיתית נמצאת בהם. והכל מנצנץ כמו כדורי כספית שמתרוצצים מתחת לעור שזוף. בנות אוהבות להרוג - אלו בנות!
  ושרים לעצמם:
  אנחנו שוטפים את בנות קומסומול,
  אנחנו הצאר מדבדב, צאר חכם מאוד...
  וכמובן יש לנו קול קולני,
  כל עסק להתווכח - לך על זה!
  ושוב, איך הוא זרק רימונים בבהונותיו החשופות. הבנות האלה ממש מדהימות. והינקי מוחצים, כובשים את אלסקה. והם שרים לעצמם:
  - זאבים מרושעים מצטופפים בלהקה! רק אז המשפחה תשרוד! החלשים מתים, הם נהרגים - מטהרים את הדם הקדוש!
  והבנות ממהרות להתקפה כשהן מראות את שיניהן. אבל מול האמריקאים יש גם "טיגרים" -7, איזה כוח מדהים. ואל תעצרו מפלצות כאלה!
  "טייגר"-7 הוא אקדח מיוחד בלחץ גבוה עם מהירות קליעים ראשונית של 2500 מטר לשנייה. וכלופאנט, אז שום דבר לא יציל אותה. והם רצים לכל הכיוונים "אמברמסה". ותפיל מהם את המגדל.
  והילדה גורמת לחיילים לכרוע ברך ולנשק את רגליהם היחפות.
  האמריקאים נכנעים שוב. וחיילי צבא מדבדב מתקרבים לניו יורק. והעיר מותקפת. הם לוכדים אותו ללא טקס.
  מדבדב מחשיב את עצמו כמפקד גדול: הוא לקח את ניו יורק אחרי הכל.
  ואפשר לומר שהוא הגדול מבין הפולשים. ואז וושינגטון.
  והאמריקאים נכנעים. נשיא ארצות הברית נפל על פניו והחל לנשק את הרגליים היחפות של הבנות. הראשון, אחר כך השני, בתורו.
  אז נישקתי גדוד שלם של בנות יחפות. זה קרב גדול!
  מדבדב מצחקק... אז הוא כבש את אמריקה. אבל פוטין לא היה מסוגל לעשות זאת!
  זה באמת קרב - סופר! ואז למקסיקו.
  ושוב האחיזה... והבנות המקסיקניות שמו אותן על הברכיים, והן מנשקות את העקבים החשופים שלהן. והם שואגים:
  - תהילה יפהפיות!
  כן, מחשב יכול להציג תמונות צבעוניות גדולות של נערות עם עקבים חשופים שנושקות על ידי אסירים. וזה כזה ריגוש.
  כאן שוב מובילים את האסירים - הפעם שחורים. והם גם מנשקים את הרגליים היחפות של הבנות.
  וגם טנקים פירמידליים זוחלים ...
  הבנות זזות ויש הרבה מהן... הרי אפשר לגרש צעירה ממשאבים. ותבחרי שכל היחידות הן בנות בביקיני. וזה כל כך יפה.
  הם בעיקר ג'ינג'ים ובלונדינים.
  ולהשתלט על מדינה אחת אחרי השנייה. לוחמים מגניבים כאלה. אימפריות נופלות מתחת לרגליהם היחפות.
  מדבדב משחק בהנאה... והוא אפילו שורק משהו מתחת לנשימה.
  איך פצצת מימן מתפוצצת? ברבריות מפלצתית! וכל העיר, כמו לשון פרה מלוקקת. וכמה עוד קרינה. ונערות יחפות רצות דרך האבק הרדיואקטיבי. והעקבים החשופים שלהם נשרפים.
  מדבדב, לעומת זאת, משחק כאילו פיתון בולע טריטוריה אחרת.
  הנה כוח נוסף שנכבש בעולם הוירטואלי, והדגל נשמט.
  טנקים הם כעת חדשים עם שריון אקטיבי וקרמיקה. רב שכבתי ויעיל.
  ונושאות מטוסים מודרניות, וגם די לא במקום. ואיך מטוסים מתחילים לפגוע בהם.
  מדבדב, כפי שאנו יכולים לראות, הוא נשיא בפועל חכם מאוד.
  אז, עכשיו פיתוח של מזל"טים. וזה מגניב. וגם, מטוסים בצורת דיסק. כאן, עב"מים כבר יוצאים לקרב. ואז, טנקים פירמידליים.
  נשיא ארה"ב טראמפ, ראש בהיר, הורה להפוך את המכונית לבלתי פגיעה ובלתי חדירה מכל הזוויות. וכך הופיע המסטודון בצורה של פירמידה נמוכה. ומכונה כזו הראתה הגנה מצוינת. במיוחד נגד קליעים קינטיים.
  ועכשיו, הטנק הזה התברר כמוצלח כל כך שאי אפשר לחדור אליו, והוא עדיין בשירות עם ארצות הברית. הם אפילו קראו לזה כך: הטנק של טראמפ.
  והטירוף לפעמים תופס אנשים כשהם רואים שהמכונית בלתי חדירה.
  מדבדב נלחם בקרב לא שוויוני, והמכונות שלו כבר כבשו בירה וירטואלית נוספת, והפכו אותה לערימה של חורבות ומשפכים רותחים.
  אבל הילדה-רובוט הזה לא מספיק. היא יוצאת לפתח דור חדש של כלי נשק: פצצת ההשמדה. והפצצה הזו חזקה פי ארבע מאות מפצצת מימן. אז אם זה פוגע, אז לא תאסוף את האפר!
  והמלחמה כבר עוברת לחלל.
  מדבדב משתמש בספינות העשויות מסגסוגת חדשה חזקה וקלה יותר מטיטניום. וספינות חלל טסות לחלל, ורובוטים קרביים נלחמים. יש כבר הרבה דגמים שונים במפעלים תת-קרקעיים.
  וכך נופלת האימפריה האחרונה על הפלנטה. ומה? עכשיו לחלל החיצון!
  עידן מלחמת הכוכבים מתחיל.
  מדבדב מתמודד עם זה ולוחץ במרץ על המקלדת. ואתה יכול לנהוג עם האצבעות, או לשלוט במחשבות שלך.
  הנשיא בפועל פועל בהגיון ובונה לעצמו צי חלל. והמאבק נמשך.
  פצצת תרמוקוורק להשמדה חזקה עוד יותר נמצאת בפיתוח. וזה חזק פי מאה אלף מההשמדה.
  ואז הספינות עולות לשמיים. וללכוד את הלוויינים של הפלנטה. ואז המערכות השכנות. הם עושים את זה מהר מאוד.
  והנשיא בפועל מייצר את המחסלים במשחק. הנה גיבור המחסל. הנה מסע בזמן, גם אם מוגבל.
  מדבדב צחק:
  - אנשים רוקעים ברגליהם על הקרקע, מה עם מגפיים! מה טיפשי ומכוער נורא!
  ומדבדב נעשה הרבה יותר כיף. היי ילדים, אתם כל כך טובים. במיוחד אם הם הפכו ללוחמי חלל.
  כאן מתפתח קרב הכוכבים. וחילופי מכות רציניים, כשהם פוגעים בבטן באופן טריוויאלי. ליתר דיוק, זוהי חשיבה פיגורטיבית.
  מדבדב ממשיך לתקוף:
  - ספינות החללים שלי קטלניות!
  והוא ממנה מפקדי חלל חדשים במקום עצמו. ואיזה קרב, יש קרב.
  כאן מדבדב מצווה עם מפקדיו. כאן עולה אליו קואליציית האויב. כאשר מתקרבת ארמדה כה אינספורת, זה נורא, מרחוק נראה היה שערפילית רב צבעונית ונוצצת זוחלת. יתרה מזאת, כל ניצוץ הוא שד שזומן בקסמו של מכשף נאמן. יותר משנים-עשר וחצי מיליון חלליות צבאיות מהמחלקות הראשיות, ו"בור יתושים" קטן אינסופי, תוך התחשבות בתגבורת שמגיעה מדי פעם, מספרה התקרב למאתיים מיליון. החזית נמתחה במשך כמה פרסקים, בקנה מידה כזה, אפילו ספינות הדגל האולטרה-קרביות נראות כמו גרגרי חול בסהרה.
  קרב כללי מתקרב: אימפריית החלל של צבא מדבדב נגד "קואליציית הישועה הכוללת" רבת הצדדים, שהחליטה, במקום הטקטיקה הקבועה של הגנה מאוחרת לנצח, לפגוע בצי של תוקפן אכזרי בעצמו.
  יש כאן כל כך הרבה ספינות, עם מגוון מדהים, אם כי ברוב המקרים רק מעכב לחימה יעילה. ובכן, למשל, ספינת כוכבים בצורת צ'מבלו, או, עם לוע ארוך במקום מיתרים, נבל, או אפילו קונטרבס עם צריח טנק ממלחמת העולם השנייה. זה אולי עושה רושם על בעלי לב חלש, אבל סביר יותר שזה יגרום לצחוק מאשר לפחד.
  היריב שלהם הוא אימפריה שמתיימרת להיות מעצמה אוניברסלית. אמירות החלל הגדולה של מדבדב, שבה הכל עומד לשירות המלחמה, הסיסמה העיקרית היא יעילות וכדאיות.
  בניגוד לקואליציה, ספינות החללים של הנשיא בפועל נבדלות רק בגודלן. והצורה כמעט זהה, דגי ים עמוקים בעלי מראה טורף מאוד. אולי, למעט יוצא מן הכלל אחד, הם נראים כמו פגיונות עבים יצוק פלדה - גרפלים.
  הכוכבים בחלק זה של היקום אינם פזורים בצפיפות מדי על פני השמים, אבל הם צבעוניים, מוזרים בטווח האור שלהם.
  מסיבה כלשהי, כשמסתכלים על המאורות האלה, יש תחושה עצובה, כאילו אתה מסתכל בעיניים של מלאכים, שהם מגנים את היצורים החיים של היקום על התנהגותם השפלה, הפרועה באמת.
  צבא הנשיא בפועל לא מיהר להיפגש, רק מחלקות ניידות נפרדות, במהירות, תוך ניצול מהירותן המעולה, תקף את האויב, גרם נזק ונסוג. בתגובה הם ניסו לפגוש אותם באש מטחים, אך זריזים יותר ועם הגנה מושלמת, הם פעלו ביעילות רבה יותר.
  התפוצץ, כמו בפיצוץ מוקשים, שנראים קטנים בקנה מידה קוסמי, סיירות ומשחתות. אבל כאן היה אפשר לזרוק ומשחק גדול. אחת מספינות הקרב הענקיות של הקואליציה נפגעה, היא עשנה סמיך, התעוותה, ופאניקה התלקחה על סיפון ספינת הכוכבים הענקית, כמו אש ביער יבש.
  חייזרים, בדומה לג'רבואה רק עם טפרים במקום זנב, מתפזרים בפחד, בעודם צווחים וקפיצה קורעת לב. ביניהם נתקלים בסוגים קטנים יותר, הנראים כמו הכלאים של דובים וברווזים. מקורים מאימה פראית עקומים, סדקים נשמעים, הם מתעופפים, נוצות נדלקות כאן. הנה אחד מברווזי הדובים הפוך, עוטף את ראשו בצינור אש. שם, קצף הוקצף ישר לתוך גרונה, בטנה בלטה מיד החוצה, ופגרה של הציפור פרצה והתיזה דם עם שאריות בשר שנבעו מילד.
  הג'רבואים נשרפים, ממהרים לעבר מודולי החילוץ, אבל נראה שהמערכת שנותנת תקווה רפאים להישרדות פגועה ללא תקנה. הגנרל שלהם, זנב ג'וק פולט צריקה היסטרית:
  - הו אלים של ריבוע המעגל האוניברסלי, מאת ....
  לא ניתן היה לסיים, הלהבה כיסתה את הוד מעלתו חסרת המזל. בשרו של מכרסם אינטליגנטי התפורר לחלקיקים יסודיים.
  ספינת הקרב נשרפה, גירשה בועות אוויר לתוך הוואקום, ולאחר מכן התפוצצה, והתנפצה לרסיסים רבים.
  מדבדב, לאחר ששיחק מספיק, עשה עוד כמה הזמנות. הוא גם העניק לנובודבורסקאיה לאחר מותו את הכוכב של גיבור רוסיה. הוא הורה להעניק לאולג ריבצ'נקו את כל המסדרים והמדליות שיש ברוסיה. והוא הציג את מסדר אנדרו הקדוש הראשון ואת דונלד טראמפ. לאחר מכן מדבדב נרדם שוב... אף אחד עדיין לא הטריד אותו.
  אחרי הישג כזה, אלנקה התעודדה באופן ניכר. כמו הצוות שלה.
  מרגריטה הייתה הראשונה שלקחה את הדיבור:
  - בואו נסיים עם יפן בים, בואו נגמור אותם ביבשה!
  אלנקה תמכה בחום ברעיון הזה:
  - בוודאי! למה לאפשר את מותם של חיילים רוסים חדשים!
  נטשה אמרה גם:
  - קורופטקין מפקד לא החלטי מדי. אז זו לא עובדה שהוא יוכל לנצח, גם אם לוקחים בחשבון את ההיחלשות של היפנים במהלך ההתקפה על פורט ארתור!
  מדבדב סיכם באופן נחרץ:
  - אנחנו באים! זו ההזדמנות שלנו, וההזדמנות של רוסיה!
  לאחר מכן יצא לדרך טנק חזק ואולטרה מודרני. כן, ביפן יש יום רע. ולעתים קרובות הם יקללו את הרגע שבו עלה בדעתם להילחם עם רוסיה.
  הטנק נע לעבר הכוחות היפנים. אלנקה אמרה בהנאה:
  - והיה לי חלום כל כך מדהים. כאילו נטשה ואני מגינים על ריאזאן מפני המוני באטו חאן.
  מרגריטה השתפרה:
  - האם הייתי בחלום?
  אלנה הנידה בראשה בשלילה.
  - לא! פשוט לא היית קיים!
  הילדה נאנקה ברוגז:
  - חבל!
  אלנקה חשופה צחקה והעיר:
  - אתה יכול רק להפריע לנו! אבל נטשה ואני היינו כל כך מגניבים!
  הבחורה הבלונדינית שאלה בהפתעה:
  - הם היו מגניבים?
  אלנקה היחפה אישרה ברצון:
  - כן, מגניב מאוד! ואפילו אוכף דרקון!
  נטשה צחקה והשיבה:
  - על הדרקון היית יפה מאוד!
  אלנקה אישרה בקלות:
  - זה כמו אגדה! איפה שיש דרקונים, ואלפים, וכל הדברים הזוהרים האלה!
  מרגריטה ענתה בתחושה כנה:
  - אתה יפה מאוד גם בלי הדרקון! פשוט פיה, ונס של ניסים!
  אלנקה אמרה בביטחון:
  - אני אנצח את כולם! גם עם דרקונים וגם בלי דרקונים!
  והלוחמת הראתה את האגרוף שלה.
  הטנק הרוסי הראשון תקף את היפנים, שעמדו ליד חומות פורט ארתור. עדיין היו הרבה כאלה. ארטילריה עלתה. בתגובה, ירה תותח על טנק אדיר של 152 מילימטר, וכן שמונה מקלעים קטלניים. ושוב, מאות סמוראים החלו לכסח.
  מקלעים - "דרקונים", דבר קטלני מאוד. חמשת אלפים כדורים בדקה - סתם סוג של חיה.
  היפנים נפלו מחוררים, קרועים לגזרים, עם גולגולות מרוסקות. בטנם התפוצצה, וגופם קפץ, נזרק ממכות אש.
  גם קונכיות פיצול עם מילוי מצטבר התפוצצו. הם היו מצוינים גם לירי לעבר חיל רגלים וגם לפריצת קרקעית ספינות.
  אלו בנות קטלניות, והפרופסור הוא גאון אמיתי. אז הם התחילו לדשן את הסמוראים.
  אליונקה חשופה קראה:
  - כן, הרוח הרוסית מפורסמת!
  נטשה, לחצה על כפתור הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות, שלחה מטר של כדורים, המשיכה:
  - והצאר שלנו, ניקולאי השני!
  אלנקה חשופה המשיכה לשלוח פגז אחר פגז. כל שלוש שניות, אחד קטלני עף החוצה. והסוללות היפניות השתתקו. וחיילים צהובי עור מתו בהמוניהם.
  נטשה, לאחר כיסחה כמה דרגות של סמוראים, תמכה:
  - ההמנון הלאומי מושר בליבנו.
  אלנקה חשופה, ממשיכה לירוק קונכיות עם מילוי קטלני, והן הרבה יותר חזקות מהפלסטיד, המשיכה:
  - בכל היקום אין איש יפה ממנו.
  נטשה, שיורה ללא רחם לעבר היפנים, בעזרת בהונותיה החשופות, הוסיפה:
  - סחוט מקלע אביר חזק יותר.
  אלנקה היחפה, מוחצת את הסמוראי, סיימה:
  - למות למען אלוהים שניתנה לרוסיה!
  הבנות ממש ממש מעולות! יפהפיות מרהיבות. תסתכל עליהם ותעריץ אותם. אבל בעיני היפנים זה מוות טהור. הטנק עבר דרך הסוללות. דפקו צוותי תותחים. הוא עשה את זה מאוד מאוד מהר. אחר כך הוא הלך דרך השוחות. גם כיסח רבים. ליתר דיוק, לא רבים, אבל כמעט כולם. ההשמדה הייתה מוחלטת. כאן, כמובן, הכל התברר אוטומטית. כך הושמדו היפנים.
  אלנקה, בצחוק, הבחינה, לוחצת על אצבעותיה החשופות של רגליה השזופות, על כפתורי הג'ויסטיק:
  אנחנו יותר תליין מאשר לוחמים!
  נטשה ציחקקה והסכימה:
  - חופש, גאונות ותפארת תליינים!
  ויורה שוב. ומפיל את הסמוראי בכוח פראי.
  מרגריטה, שגם ירתה במדויק ברגליה היחפות, העירה בהיגיון:
  - יהיה פחות כחול, ביפן יהיה מחסור בגברים!
  אליונקה חשופה פרצה בצחוק, ושוב מכה בפגז:
  - היזהרו מנשים! נשים, היזהרו!
  זו אכן ילדה כזו שמפגיזה, ושבר אותה וכל כדור קופץ ממנה. בכל מקרה, הילדה היא קטלנית אמיתית.
  נטשה לקחה אותו ושרה:
  לגיונות צועדים
  הכידונים שלהם זורחים.
  מיליונים מאחורינו
  הו גדודים רוסיים!
  אף אחד לא יעצור
  אף אחד לא ינצח...
  המהלך נפתח בחדש,
  בואו לעוף מהר יותר!
  ושוב, כמו מטר גשם על האויב. ואינו נותן להם ירידה במאת האמפר.
  אלנקה חשופה, זורקת פגזים במונוטוניות של נקר, סיננה, רק שרה בלעג:
  - אחד, חלוץ, שני חלוץ, הוא מתנודד.
  נטשה יורה, אישרה את השיר:
  - חבטה אחד, שני פגע, הוא שוכב!
  אלנקה מגניבה נתמכת אנרגטית:
  - פעם קרש, שני קרשים - נבנה הארון.
  נטשה חשופה, ממשיכה לירות ולהפיל את האויב בהתפרצויות מקלעים, סיננה:
  - כתף אחת, שתי שכמות - החור חופר!
  והילדה הלוחמת קרצה בעיניה הספיריות. היא באמת כזו יפיפייה.
  אליונקה חשופה הביטה בעמדות. הטנק פעל במהירות, ולא נותר כמעט דבר מהצבא של האלוף נוגי. נראה שהמפקד עצמו נהרג. אנחנו מסיימים את היפנים האחרונים מצבא המצור.
  מדבדב ציין בהיגיון:
  - לשם הגיעה הטכנולוגיה! ארבעה אנשים תוך כמה שעות השמידו יותר משמונים וחמישה אלף יפנים.
  אלנקה העירומה למחצה, מחייכת בכעס, העירה:
  אנחנו צריכים להשמיד את השאר! אל תעזוב אף אחד!
  נטשה שרה תוך כדי ירי לעבר אלף הסמוראים האחרונים:
  - לא, לא יהיו הרי זהב, נהרוג את כל אויביו של רוס בקרוב!
  מרגריטה מגניבה הוסיפה:
  - לא, לא טחורים, אתה יריב די הידד!
  לאחר כיסחו את כל צבאו של האלוף נגה, יצאו בנות המחסל זמנית מהטנק ורצו יחפות בשלג. טוב, כבר חורף.
  כבר חי"ר אחד הם השמידו יותר ממאה וחמישים אלף. ובנוסף הצי היפני. אף על פי כן, יותר ממאתיים וחמישים אלף יפנים עומדים נגד צבאו של הגנרל קורופטקין.
  מדבדב יצא עם ראש אלון אחרי השינה. נראה קצת כמו. ואז שיחקתי שוב במחשב... מלחמת הכוכבים זה מעולה... אבל משהו לא הסתדר...
  מדבדב החל לשחק מחדש את האסטרטגיה החדשה. הפעלתי את המשחק ההיסטורי: רוסיה בתקופת ניקולאי השני. והמלחמה עם יפן. זו מלחמה כל כך אכזרית. אתה יכול לפרוס אסטרטגיה ולהחתים כוחות במחשב.
  מדבדב שיחק ברמה קלה, אבל החטיא זריקה מהיפנים וספג הפסדים כבדים. כן, אין צורך לבנות באופן פעיל מדי. בואו לאתחל.
  ושוב אתה משחק לעצמך... כפי שהתברר במקומו של קורופטקין, הנשיא בפועל לא זורח יותר מדי... כל הזמן יש איזה כישלונות, טעויות.
  מדבדב פנה אז ליועץ צבאי, והדברים התנהלו חלק... והוא עצמו לקח את זה ונמנם בכורסה.
  אלנקה היפהפייה , מכה ברגליים יחפות, שאלה את נטשה:
  - ומה אתה מרגיש, הורג כל כך הרבה אנשים?
  הילדה הבלונדינית ענתה בכנות:
  - לא יודע! זה מרגיש כאילו זה משחק מחשב! אתה לא מרגיש שום זעם, כעס או שמחה מיוחדת!
  אלנקה חשופה צחקקה בעצבנות:
  - זו המלחמה!
  נאט אשה התפתלה לסלטה. העקבים האדומים והעגולים שלה הבזיקו. באופן כללי, היא ילדה נפלאה, מסוגלת להשיג הרבה מאוד בלי הרבה מאמץ. ולא בכביסה, כך בהחלקה.
  הבנות רצו בשלג. הגוף שלהם מאוד אקספרסיבי. החזה גדול, הירכיים מפוארות, כמו דגנים של סוסים, השרירים מוטבעים. כאלה הם היפים-גיבורים. יש להם את הכוח הנשי האמיתי ביותר. כל כך הרבה חסד. והרגליים - כדורי שרירים מתגלגלים מתחת לעור השזוף.
  כאן הם פגשו שלושה צופים יפנים.
  הבנות התפתלו לסלטות. ואיך עקבים חשופים יפגעו בסמוראי בסנטר. והם באמת שברו את הלסתות שלהם. ודפק את כל השיניים. ואז הבנות שרו:
  - גדולתם של הרוסים הכירה בכוכב הלכת,
  אנחנו מתקדמים בביטחון.
  אנחנו אהובים ומוערכים על ידי כל אומות העולם,
  תושבי המדינה כולה צועדים לקראת הקומוניזם!
  ושוב היפהפיות קרצו את עיניהן האזמרגד. הם נראים כל כך קרביים. לוחמים פעילים. ועוד ריצה.
  אליונקה חשופה קפצה ממקומה. היא סובבה את הפטיפון באוויר והבחינה:
  אנחנו כל כך מגניבים. אנחנו יכולים לכבוש את כל העולם!
  נטשה צחקקה והשיבה:
  - קיסרית כדור הארץ -
  זה מאוד מגניב!
  שתי הבנות קרצו זו לזו. ואז הם מיהרו בחזרה. למעשה, כל יום במלחמה יקר מדי עבור האוצר של רוסיה הצארית. והגיע הזמן לסיים עם היפנים.
  מדבדב פגש את הבנות בחיוך קורן:
  - נו, איך רצת?
  אלנקה חשופה אמרה בחיוך:
  - רוץ ומוכן לקרב!
  נטשה העירה באגרסיביות:
  - ננצח את כולם!
  מדבדב הניף את ידו והורה:
  - אז בואו נלך!
  אלנקה חשופה צחקה וענתה:
  - ארבעתנו הם הקטלניים ביותר בעולם!
  נטשה התנגדה לכך ורקעה בכף רגלה היחפה:
  - לא בעולם, אלא ביקום!
  וטנק חזק, אגרסיבי וקטלני נסע בכל המהירויות. יותר ממאתיים וחמישים אלף יפנים קדימה. אבל יהיו מספיק פגזים למיליארד חיילים!
  בנות, פרופסור ותלמידה - זה הצוות שימחץ את כולם ויסובב אותם לקרן איל. והטנק טס לכוחות היפנים. זה ממהר בעצמו בצורה מאיימת. הוא רוצה להרוס את כולם.
  אלנקה חשופה שרה בהנאה:
  מרחבי רוסיה - יפים, יקרים,
  איפה פניני השלג, נהרות של קריסטל ללא גבולות,
  והחייל הרוסי והגנרל הם אחד.
  קדוש הוא סמל הכוח - הנשר האורתודוקסי, מלכנו!
  ואז הטנק המהיר למעשה המריא. רץ כמו מטוס קרב. וסיים מול היפנים. מקלעי התותח והדרקון האוניברסליים החלו לעבוד שוב. הבנות התחילו לעסוק בקנאות רבה. אין טקס נוסף.
  אלנקה ירתה באצבעותיה החשופות מאקדח, דפקה את היפנים ושרה:
  - תהיו מפורסמים בזכות רוס' שלי, סטאלין ולנין, משפחה אחת!
  והשטן אדום השיער נוצץ בעיניים של אזמרגד. ואיך נקר הסמוראי. אתה תתאהב.
  וגם נטשה לא נחותה. גור את היפנים.
  ושר:
  - אל תאט את הקצב בעת פניות. הגורל שלנו, בנות לנצח!
  הלוחם היה בפרוש מלא. וכל כך זריז, בשפיכת אש על האויב.
  ואצבעות רגליים חשופות לוחצים על כפתור הג'ויסטיק.
  אלנקה חצי עירומה יורה, הבחינה:
  - יש שתי צרות ברוסיה...
  מרגרט קטעה אותה כאן:
  - אם רק שניים!
  אלנקה חשופה, יורה, הסכימה בהנאה:
  - כן, אם רק שניים!
  נטשה, יורה, הניחה את היפנים במאות, לקחה אותו ושרה:
  - בשניים, בשני חורפים. בשניים, בשני מעיינות!
  אלנקה חשופה, יורה, הוסיפה:
  - הרוג את היפנים וחזור!
  נטשה צחקקה והשיבה:
  - פורט ארתור הוא שלנו! ואנחנו לא ניתן לאף אחד לקחת את מנצ'וריה שלנו!
  והלוחם שוב דש את הסמוראי. הרוסים לא יפסידו ליפנים. זה שוב מוכיח עד כמה רוסיה בלתי מנוצחת!
  אליונקה חשופה ריסקה את הסוללה והשתוללה:
  - היה מפורסם בזכות רוס במדינות ובמאות הרחוקות ביותר!
  גם נטשה קרקרה:
  "ושום דבר לא יעצור אותנו!"
  והשמיד עוד כמה אלפי סמוראים. ואז המיכל נע קדימה והקטיף נמשך.
  מרגריטה, כשהיא מסתכלת על זה, הביעה את דעתה:
  - אם המלחמה ניצחה בצורה כל כך מבריקה, אז מה תעשה רוסיה הלאה?
  מדבדב הסתכל כיצד הבנות כיסחו את היפנים, והציע:
  - תהיה מלחמה, או עם הגרמנים, או עם הבריטים! אבל בכל מקרה, הקרב עם ארץ השמש העולה הוא לא האחרון!
  אלנה, שניפצה עוד סוללה, אמרה:
  - כאן ניתן לגרמנים כל כך הרבה, ובכן, ניתן להם כל כך הרבה שלא ייראה מספיק!
  נטשה, מוחצת את הסמוראי, הוסיפה:
  - ולא יהיה מי שיגייס את היטלר בוורמאכט!
  אליונקה, לחצה על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות, הכריזה באגרסיביות:
  - אבל חבל על הארים. כל כך הרבה בחורים לבנים יפים מתו!
  נטשה הסכימה עם זה, מהנהנת בעצב:
  כן, כל כך הרבה אנשים טובים מתו! ובשביל מה!
  הילדה פגעה ביפנים והבחינה.
  - והיפנים אומה טובה, ואנו נאלצים להילחם איתם! למרות שגם זה לא טוב מדי!
  מרגריטה ציינה בהיגיון:
  - והחיות? הם לא הורגים אחד את השני? אדם הוא פשוט חיה מהמעלה הראשונה!
  מדבדב ציחקק והתנגד:
  - לאדם, בניגוד לחיה, יש נשמה! והנשמה שלו באמת ייחודית ואלמותית! אז, אנחנו וחיות, תהום שלמה!
  מרגרט השיבה לזה:
  - והקופים? יש להם גם רמה גבוהה של אינטליגנציה. הנה אחד מהם יודע שלושת וחצי אלף מילים!
  הנשיא בפועל השיב:
  אבל הם קרובי משפחה שלנו!
  אליונקה חשופה ירתה לעבר היפנים ושרה:
  - אני קוף! גם אנושי!
  נטשה, מכסחת את הסמוראי, היללה:
  - אל תלך בתוך קופים במשך מאה שנה!
  הטנק המשיך לכסח את היפנים. למה לא? הוא באמת חיה מטורפת
  שזורקת ארבעים אלף כדורים בדקה. והשריון שלו בלתי חדיר, כמעט לכל קליע. ולא רק תחילת המאה העשרים.
  אלנקה חשופה, יורה, הכריזה באגרסיביות:
  - למען רוסיה, הצאר ניקולאי עשה הרבה, אבל הוא נשאר לא מוערך ומזלזל!
  נטשה, שפכה אש על היפנים, הסכימה:
  - זה נכון! המלך נהרג. הם הכריחו את האב לרדת מהכס! מה השתפר?
  אליונקה חשופה ירתה תותח והוסיפה:
  - זה החמיר עוד יותר! ועלו לשלטון, אנשים שפלים עוד יותר!
  נטשה ציחקקה, הכתה את היפנים ואמרה:
  בואו להילחם למען עתיד טוב יותר! ולמען החופש של רוסיה!
  אלנקה עירומה למחצה, יורה, אמרה:
  - לשינוי ולניצחון!
  ואז היא הראתה את אגרופה. היא ילדה שיכולה לעשות את זה. שאז הסמוראי לא יתפרק. והרובים עובדים. כולם מכסחים ומכסחים.
  הם, למעשה, חורשים שורות שלמות של גופות. ורוצח לפנות את החלל.
  הגנרל קורופטקין התבשר שמשהו מוזר מתרחש בקרב היפנים. ירי, פיצוצים, מישהו תקף אותם.
  . פרק מס' 9
  מדבדב, לאחר שישן מעט, שוב נטל את המחשב. הוא אפילו לא התגלח. והוא התחיל לשחק שוב.
  התקפה על יפן לאחר הקוד הנוכל עם טנקים ומטוסים. כולל המפציץ הטוב ביותר של מלחמת העולם הראשונה "איליה מורומטס". מה שמוכרז בקול רם מאוד על עצמו. והוא פגע ביפנים כמו משוט גומי על זבובים.
  הלאה לטוקיו...
  דמיטרי מדבדב, לאחר שכבש את יפן, כינה את עצמו הקיסר של המיקאדו.
  ואז מלחמות חדשות...
  כאן, למשל, אתה יכול לשחק בהיסטוריה אלטרנטיבית. אלכסנדר השני אמר לביסמרק ב-1875 כי חילוקי הדעות שלו עם צרפת הם עניין פנימי של גרמניה והצרפתים. ביסמרק השתלט ותקף את צרפת ב-1876. בתחילה התמזל מזלם של הפרוסים, והם הגיעו לפריז. אבל אז הם האטו. ובריטניה נכנסה למלחמה... הכל יהיה בסדר, אבל הבריטים נתנו קרב לגרמניה והביסו. אחר כך משכו הפרוסים את כוחותיהם.
  המלחמה במערב נמשכה. הצרפתים הגנו על עצמם נואשות. אנגליה העבירה עוד ועוד כוחות חדשים...
  בינתיים, רוסיה כבשה את טורקיה ואיסטנבול. בריטניה וצרפת וגרמניה נמשכו במלחמה. והאימפריה של הצאר אלכסנדר סיפחה אדמות רבות, כולל עיראק, הולכות לאוקיינוס ההודי. ופלסטין, והארץ עד מצרים. וכך כבשו הכוחות הרוסיים, בראשות סקובלב, את מכה, מדינה וערים אחרות של ערב הסעודית .
  והחלק הדרומי של האימפריה הרוסית נוצר. ואלכסנדר השני הפך למלך גדול. והמלחמה בין גרמניה נגד צרפת ובריטניה נמשכה עשר שנים.
  והסתיים בתיקו.
  אלכסנדר השני שלט עד 1887 והיה קורבן לניסיון התנקשות בראשות אלכסנדר אוליאנוב, אחיו של לנין. ממלכתו המפוארת, שרוסיה בנתה תחתיה דרכים רבות, כבשה ארצות רבות ושחררה את האיכרים, הסתיימה.
  לפי חלופה זו, המשחק שוחק. אלכסנדר השלישי, יחד עם המפקד סקובלב, כבשו גם את איראן וגם את פקיסטן. אבל הוא גם מת - ראש קטן ובהיר. תחת ניקולאי השני, רוסיה ניהלה מלחמה עם יפן, וכבר הייתה לה צי באוקיינוס ההודי, שנחלץ לעזרת האוקיינוס השקט די מהר. הרוסים הביסו את הסמוראים מהר יחסית, והיו להם הרבה יותר כוחות גם ביבשה וגם במים.
  בנוסף, שר ההגנה המבריק סקובלב פיקד על הצבא הרוסי. ורוסיה לא רק ניצחה, אלא גם הצליחה לכבוש את יפן. יתרה מכך, ארצות הברית עדיין לא טיפסה מעבר לחצי הכדור המערבי, ובריטניה לא הייתה כל כך חזקה. יתר על כן, רוסיה הייתה בברית עם גרמניה. האחרונים פיגרו אחרי בריטניה וצרפת במאבק על אפריקה. רוסיה הצארית, לאחר סיפוח יפן, וחלקים מסין, התחזקה עוד יותר. כביש דלהי-מוסקווה היה בבנייה.
  כפי שניתן לראות מכאן, תוכניותיה של רוסיה הצארית להתרחבות אל הודו וסין יושמו בהצלחה. הצאר ניקולאי השני בחר בצד גרמניה במהלך מלחמת העולם הראשונה. הגרמנים ניצחו את צרפת, כבשו את בלגיה, הולנד, דנמרק ונורבגיה. רוסיה כבשה את מצרים, את רוב אפריקה והודו. וגם רכוש הפסיפי של בריטניה. ואפילו נחת באוסטרליה. ואוסטרליה השתלטה.
  לאחר מכן הסתיימה המלחמה עם נחיתתה וכיבושה של בריטניה. מלחמת העולם הראשונה הסתיימה. אבל לקייזר וילהלם נדמה היה שרוסיה כבר כבשה יותר מדי אדמה, ואפילו בלי להתאמץ במיוחד. והוא חלם על משחק חוזר. רוסיה באמת כבשה שטחים עצומים - אוסטרליה, כל אסיה, רוב אפריקה, הגרמנים לא נגסו כל כך, ועוד יותר מפורטוגל וספרד שכבשו. אוסטריה-הונגריה, השתלטה על איטליה ועל לוב. רוסיה היא כשלושה רבעים מאפריקה, ואז כבשה את אתיופיה קצת מאוחר יותר. מרוקו הצליחה לקצוץ את הגרמנים.
  באופן טבעי, זה נראה לא מספיק לגרמניה. למרות שהיא לקחה את צרפת, בלגיה, הולנד ונורבגיה, ורוסיה הכניעה את שוודיה.
  וילהלם החל להתכונן למלחמה חדשה עם רוסיה. המשבר של 1929 החמיר את המצב. אוסטריה-הונגריה וגרמניה שלטו כמעט בכל אירופה. וחלק מאפריקה... ובריטניה. אבל עדיין היו ארצות הברית וקנדה. וילהלם וניקולאי השני עדיין לא העזו לצאת למלחמה זה עם זה. יתר על כן, רוסיה פחות מכל רצתה להילחם, לעכל שטחים עצומים. כדי להאיץ את התבוללותם, הצאר ניקולאי השני אף איפשר לרוסים להיות ארבע נשים. מה תוקן במועצה האקומנית השמינית.
  החלטה דומה התקבלה ב-1925. ובשנת 1926, ניקולאי השני לקח אישה נוספת. מסתבר שזו הייתה החלטה טיפשית. ב-1929 נולדה לקיסר בת נוספת. וב-25 בנובמבר 1932 נולד לבסוף בן בריא. ניקולס השני שלו קרא פיטר. לכבודו של פיטר הגדול.
  ובשנת 1933, ב-15 במאי, החלה מלחמה חדשה. גרמניה הכריזה מלחמה על קנדה. כשלטון בריטניה. חודשיים לאחר מכן, ארצות הברית, בראשות רוזוולט, למרות המשבר הכלכלי, נכנסה למלחמה עם גרמניה. הם לא רצו לוותר על קנדה.
  וילהלם כבר בגיל העמידה, אך תוקפני, ניסה בהתחלה להילחם לבד, מבלי להידרש לעזרת רוסיה. הוא ציפה לעשות הכל בעצמו. אבל זה לא כל כך קל לכבוש את השטח המופרד על ידי האוקיינוס. יתרה מכך, ארצות הברית בנתה במהירות טנקים וצבא. והם הקימו גדודים... המלחמה נמשכה שנה שלמה ללא הצלחה רבה לגרמנים. מה שהצליח רק לכבוש את איסלנד וגרינלנד. ובקנדה לא הצליחו לתפוס.
  וילהלם פנה אל הצאר ניקולאי השני: עזור לעמית. אתה בן דוד ואחי. לניקולאי השני עצמו היו נופים של אלסקה וקנדה. ובכן, החלטתי - לא האלים מעצבים את הסירים. והוא לקח אותו, וב-25 ביוני 1934 הוא הכריז מלחמה על ארצות הברית וקנדה. חייליו נעו דרך אלסקה, ברחבי ארצות הברית.
  בשלב זה כבר נבנתה מסילת הברזל לצ'וקוטקה, והחיילים הרוסים התקדמו בהצלחה. בצדם הייתה עליונות מספרית והטנקים הטובים בעולם, קלים וכבדים ובינוניים כאחד.
  אז אמריקה נאלצה להתמודד עם כוחות לא שווים.
  וניקולאי השני, כפי שאנו רואים, הוא באמת על סוס לבן. וניצחון אחד אחרי השני. כוחות רוסים צועדים ברחבי אלסקה. והם לוקחים עיר אחר עיר, כפר אחר כפר.
  הגרמנים מנסים לנחות בקובה. המלחמה גוברת. הקייזר וילהלם כותב לניקולאי השני:
  - היינו ותמיד נהיה מאוחדים עם הרוסים. ואנחנו אף פעם לא נלחמים. אז תן לאמריקה להיגמר.
  בשל משך התקשורת, הקידום היה מעט איטי מהמתוכנן. אבל הכוחות הרוסיים, הצארים, בכל זאת, כבשו את כל אלסקה בחמישה חודשים של לחימה ונכנסו לקנדה.
  רוזוולט אפילו הציע שלום לרוסיה, והבטיח לוותר על אלסקה, אבל זה היה מאוחר מדי. המלחמה נמשכה בקצב זועם.
  בחורף 1935, למרות תנאי מזג אוויר קשים, הגיעו חיילים רוסים לגבולות ארה"ב בצפון. הלחימה נמשכה באביב... חיילים רוסים ביצעו פעולה בזה אחר זה, ועד סוף יולי הם כבשו כמעט את כל קנדה. ובאוגוסט הם הקיפו את פילדלפיה.
  ארה"ב נקלעה למצב קשה מאוד. אבל הם נלחמו נואשות בחזרה... עם זאת, עד סוף 1935, יותר משליש משטח ארה"ב כבר נכבש. ובחורף הצלחתם של הצאר הייתה גדולה עוד יותר... בתחילת מרץ 1936 הם התקרבו לוושינגטון ולניו יורק.
  ובאפריל, שתי הערים נכבשו... המלחמה עדיין נמשכה עד אוגוסט, עד שכל שטחה של ארצות הברית נכבש.
  לאחר מכן התרחשה התקפה במקסיקו, וכן הלאה, דרך השטח.
  וילהלם הציע לניקולאי השני להשלים את כל העולם. ניקולאי השני הסכים.
  במהלך 1937, כל אמריקה הלטינית נכבשה על ידי חיילים רוסים. כך השלים ניקולאי השני את חלוקת העולם עם הגרמנים. ונשארו רק שלוש אימפריות: הגדולה ביותר: רוסית, אחר כך גרמנית, ועוד יותר אוסטריה-הונגריה.
  רוסיה הפכה בכך להגמון העולמי, אבל... ניקולאי השני הוא עדיין צאר גדול, אבל בן תמותה. הוא נפטר באוגוסט 1939. ווילהלם הקשיש תקף את רוסיה ב-1 בספטמבר 1939. הוא החליט לנצל את העובדה שפיטר הרביעי הוא עדיין ילד שהוא אפילו לא בן שבע. והוא החליט שבעוד שיורש העצר שולטים ברוסיה, עדיף לשבות. כעבור יומיים נכנסה למלחמה גם אוסטריה-הונגריה. כל מדינות העולם נמשכו לעימות. המלחמה האחרונה בהיסטוריה של כדור הארץ החלה.
  לצבא הצאר לא היה אח ורע מבחינת מספר ואיכות הנשק. טנקים ומטוסים רוסיים הם עדיין הטובים בעולם.
  והקרבות הראו זאת. כך גם המפקדים המוכשרים החדשים.
  אבל אוסטריה-הונגריה התבררה כחוליה חלשה כבר מההתחלה. והפסיד כמעט מהיום הראשון. הצבא הצארי הביס את האוסטרים, כבש את לבוב, ולאחר מכן את פרמיל. רק על ידי הוצאת חלק מכוחותיהם מפולין, הצילו הגרמנים את האוסטרים מתבוסה מוחלטת. אבל אפילו זה הועיל מעט. ניסיון לכבוש את ורשה על ידי צבא הקייזר נכשל בבושת פנים. והחיילים הרוסים דחקו אותם אחורה בכוח לאורך יותר ממאתיים קילומטרים.
  הגרמנים בקושי רב עצרו את הכוחות הרוסיים. כל החורף בילה בקרבות. גם באביב היו קרבות בעיצומם. כוחות רוסים תפסו בהדרגה את היוזמה. היו להם פי כמה חיילים, ולכן הם הצליחו להתיש את הגרמנים כל כך בהתכתשויות הדדיות עד הקיץ, עד שהחלו להיכנע. במקביל החלה התקפה נגד אוסטריה-הונגריה. בודפשט הייתה מוקפת בסתיו. בנוסף, כבש הצבא הצארי רכוש גרמני בקנדה. ובחורף 1940-1941 ניתק הצבא הצארי גם את מזרח פרוסיה. ועד אפריל 1941 הגיעה לאודר.
  עמדתם של הגרמנים הפכה לקשה ביותר. וינה נפלה במאי 1941. ובמהלך הקיץ הרוסים הגיעו לאלפים ושחררו את ונציה. הם נכנסו לאזורים הדרומיים של גרמניה.
  ובסתיו כבשו סוף סוף את איטליה. מתקפת החורף על ברלין הסתיימה עם לכידתה ב-30 בינואר 1942. לאחר מכן נחלשה התנגדותם של הגרמנים, שכבר איבדו את כל רכושם באפריקה. הרוסים הגיעו לריין עד אפריל. לאחר מכן, ב-22 באפריל, נכנעו שרידי הכוחות הגרמנים.
  בכך הסתיימה המלחמה האחרונה על כדור הארץ. זה הסתיים בניצחונה והצלחתה של רוסיה הצארית.
  הבא היה כיבוש החלל החיצון. עוד בשנת 1936, האיש הרוסי הראשון טס לחלל. טס סביב כדור הארץ. ובשנת 1945, ב-9 במאי, נחתו הרוסים על הירח.
  הם טסו למאדים ב-1967. לנוגה ב-1969. על מרקורי ב-1972. ועל הלוויינים של צדק בשנת 1973. על הפלנטה הרחוקה ביותר פלוטו, נחת אדם כבר בשנת 1980. ובשנת 2003 התרחשה הטיסה הראשונה מחוץ למערכת השמש בהיסטוריה של האנושות. הספינה הרוסית טסה לאלף קנטאורי וחזרה ב-2018.
  רוסיה לשנת 2020 עדיין נשלטת על ידי פיטר הרביעי, שבזכות הישגי הרפואה המודרנית, הוא בכלל לא זקן עמוק. פיטר הרביעי שולט כבר שמונים ואחת שנה ושלטונו הוא הארוך ביותר בהיסטוריה של העולם. אם ידועים, כמובן, תאריכי השלטון המדויקים.
  בינתיים הכל רגוע בעולם כמו תמיד. ואפילו קצת משעמם... אנשים חיים טוב. נכון, יש בעיות עם עודף אוכלוסין. אבל יש כבר מגבלות על שיעור הילודה.
  האורתודוקסיה עברה מודרניזציה. הכוהנים היו מגולחים ולבושים במדים עם רצועות כתפיים.
  התפתחות הטכנולוגיה יצרה אבטלה עצומה. אבל גם בעיה זו נפתרה. ה-Hypernet התפתח.
  המחקר מתבצע, וכבר נוצרו ספינות חלל שיכולות לנוע מהר יותר ממהירות האור. כן, זה טוב לרוסיה הצארית ולעולם כולו בשליטה של הרומנובים. השושלת המפוארת ביותר בהיסטוריה של האנושות.
  האב הצאר ניקולס. בנה גן עדן על כדור הארץ!
  דמיטרי מדבדב דחה את האסטרטגיה. הוא כבש את כל העולם עבור הצארים הרוסים. הראה את החשיבה האסטרטגית שלו. הוא זכה להצלחה רבה ונרדם שוב, לבוש כמו קודם וחלם.
  קורופטקין אמר:
  - רגוע! רק רוגע!
  הגנרל לינביץ' העיר בבהלה:
  - הוד מעלתך, האם נוכל לשבות עכשיו?
  אדיוטנט גנרל קורופטקין אמר:
  - לא! ברור שלא! זו יכולה להיות מלכודת יפנית!
  הגנרל לינביץ' העיר בביישנות:
  - זו ההזדמנות שלנו לנצח סוף סוף במלחמה הזו!
  קורופטקין הכריז בקול רועד:
  - סבלנות, סבלנות ועוד סבלנות!
  לינביץ' התנגד יותר בזעם:
  - אבל אלכסנדר סובורוב אמר: רגע נותן ניצחון!
  קורופטקין מלמל ביובש:
  - אני אחראי כאן! וצריך קודם להציל את הצבא. ובכלל, בקרוב ייגמר הקיטור ביפן!
  לינוביץ' הציע:
  "אולי כדאי שנעשה קצת סיור?"
  קורופטקין הסכים באי רצון:
  - אתה יכול, רק תיזהר!
  לינביץ' רטן באגרסיביות:
  - בשם הצאר והמולדת!
  והסופרטנק, בינתיים, ניקה את היפנים. דפק אותם, ירה בהם בדרכים שונות.
  אלנקה חשופה, שירתה ללא רחם, שאלה את הנשיא בפועל:
  האם זה הניתוח האחרון שלנו?
  מדבדב שאל בחיוך:
  - למה אתה חושב ככה?
  הג'ינג'י העיר:
  - ליפנים אין יותר קשרים גדולים!
  מסמר ויורה בסמוראים, נטשה גם הסכימה:
  - אבל, למעשה, ליפן אין יותר במה להילחם!
  מדבדב ענה במבט קצת לא בטוח:
  - יפן יכולה לגייס עוד חיילים ולקנות ספינות חדשות מאמריקה ומבריטניה. אז המלחמה, בואו נודה באמת, עדיין לא הסתיימה!
  אלנקה עירומה למחצה, שירתה לעבר הסמוראי, הבחינה:
  - ואם רוסיה תציע שלום ליפן בתנאים מתונים? ניקח רק את רכס הקוריל, וכל השאר יישאר כפי שהיה לפני המלחמה?
  הנשיא בפועל הסכים:
  - במקרה זה, סביר להניח, יהיה שלום!
  מרגריטה העירה בכעס:
  - אלמלא המהפכה, היפנים היו מובסים בכל מקרה. הם לא ילכו לשום מקום!
  נטשה יחפה, שפכה אש על הסמוראי, הסכימה בקלות:
  - בוודאי! הם לא ילכו לשום מקום!
  אלנקה המגניבה, קורעת את היפנים עם קונכיות, הציעה:
  - ובואו נתפוס את המיקאדו!
  נטשה קפצה באגרסיביות:
  - ללכוד את המיקאדו? ואיזה מעניין!
  מרגריטה העירה בחיוך:
  זה לא יהיה מוגזם?
  מדבדב גם הביע את ספקותיו:
  - זה לא יותר מדי? אחרי הכל, זה דבר אחד להגן על שלו, ודבר אחר לטפס ליפן, אשר, בואו נודה באמת, נלחמת גם לא על אדמות ילידי רוסיה!
  אלנקה חשופה סיננה, ושוב שברה את היפנים עם פגזים:
  האם כדאי לגלות רחמים כאלה?
  נטשה, לוחצת על בהונותיה החשופות על כפתורי הג'ויסטיק, הנהנה:
  "באמת, למה אנחנו צריכים את זה? אנחנו יכולים ללכוד את המיקאדו!
  מרגרט צחקה.
  - אני עליך, כמו במלחמה! ובמלחמה, כמו עליך!
  מדבדב ענה בחומרה:
  - אתה צריך לדעת את המידה! אנחנו לא להיטים אקראיים! אנחנו אלה שמשנים ברצינות ובמודע את ההיסטוריה! אז אתה צריך להראות תחושה, כולל אמצעים!
  אלנקה חשופה ירתה ושרה:
  - אוי, מידה, מידה! מה זה כולרה!
  הטנק היה פעיל. יותר ממאה עשרים וחמישה אלף יפנים כבר הושמדו. חצי נשאר.
  נטשה שרה בחיוך:
  - נהרוס את כל עולם האלימות,
  עד למטה ואז
  נבנה עולם מגניב חדש,
  כדי שלא ידעו צרות, בעיות!
  אלנקה חשופה, ירתה אש קטלנית מאוד, סיננה:
  - למלך טוב וצודק!
  מרגרט הציעה:
  "אולי נוכל לתפוס כמה חביות גביע של סאקה?"
  אלנקה חשופה חייכה בארסיות:
  - מה אתה רוצה לשתות?
  מרגריטה הנידה בראשה בשלילה.
  - ספורטאים לא שותים!
  אליונקה חשופה, לאחר שפוצצה עוד סוללה, ציחקקה:
  - מכלים קטנים!
  נטשה הציעה:
  בוא נשתה בירת דקלים. זה יותר שימושי!
  והפיל את היפני הבא.
  מדבדב השיב:
  קודם עסקים, כיף אחר כך!
  אין לדעת אם הוא הנשיא בפועל. הוא לא היה כל הזמן בלידה ובדאגות?
  כן, אחד הצווים הראשונים של ממלא מקום הנשיא מדבדב היה להגדיל את שכרם של סגני דומא המדינה שלוש פעמים. ומה עם סגנים? הם דחו את הבחירות לנשיאות. כך, ברוסיה, במשך זמן רב למדי, כיהן מדבדב כנשיא בפועל.
  וזה אפילו הפך למצב ייחודי. כשראש המדינה פועל כל כך הרבה זמן. והשינויים לא מגיעים. ליתר דיוק, הכל השתנה תחת מדבדב לרעה. כאילו ההון שכל כך אהב את פוטין החליט לנקום ביורש שלו. נו, מה לא בסדר איתו!
  הטנק המשודרג T-95 המשיך להכחיד את הסמוראים באופן אקספוננציאלי. מכונה זו הראתה את יעילותה. והכוח השלילי של הזעם של ריבוי מעין-חומר.
  אלנקה עירומה למחצה, ירה לעבר היפנים, העירה בהגיון:
  - ובכל זאת, זה לא ממש בסדר. מסתבר שאנחנו לא יכולים לעשות שום דבר בלי נשק על!
  נטשה חשופה ענתה בכעס:
  - כמה מעצמות עליונות מנעו מרוסיה לנצח במלחמה עם יפן. אבל דבר טוב תוכנן, הבישור של סין. וזה לא יצא יפה מדי!
  מרגריטה שאלה את השאלה המתבקשת:
  "אבל מה עם אלוהים אז?" למה הוא לא עזר לאורתודוקסיה?
  אלנקה כמעט עירומה, שולחת פגז אחר פגז, ציינה:
  - זהו זה! למעשה, אפשרו את ניצחון היפנים על המדינה האורתודוקסית. זוהי, למעשה, בגידה כזו באמונה הרוסית!
  נטשה, שפכה אש על היפנים, העירה בכעס:
  - הדת הקיסרית לא צריכה להיות פציפיסטית. האם אפשר להפוך למדינה גדולה אם אתה חי על פי הציווי: פגעו בך בלחי הימנית - פנה שמאלה!
  אלנקה המגניבה הסכימה עם זה ברצון, וריסקה את היפנים:
  - בוודאי! אנחנו לא צריכים פציפיזם! תאהב את האויב שלך! האם זו מצווה?
  מרגריטה שרה בהתלהבות:
  כל מי שהוא גבר נולד לוחם,
  אז זה קרה - הגורילה לקחה את האבן.
  כשהחיים נידונים להילחם,
  ובלב להבה לוהטת יוקדת!
  
  הילד רואה מקלע בחלומותיו,
  אחרי הכל, טנק יותר נחמד לו מלימוזינה.
  מי שרוצה להפוך פרוטה לפרוטה -
  מלידה הוא מבין - הכוח שולט!
  נטשה קראה, בזעם של הר געש מבעבע, שהציפה את היפנים באש:
  כן, אוטומטי! והכוח הוא המפתח! אנחנו חייבים לנצח!
  אלנקה חשופה סיננה בטירוף ובזעם, וגירשה את היפנים החוצה:
  - אני מה שנולד לנצח! ולא פחות. הניצחון שלנו יהיה שלנו!
  נטשה הסכימה ולחצה על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות של רגליה השריריות:
  - זה יהיה הכי טוב! אנחנו שלטנו, ותמיד נשלוט! אני מתכוון לרוסיה!
  אלנקה חשופה רגליים , דופקת את היפנים, שימושית:
  - אני לא אתפזר, אני רוצה לשלוט! אבל לא על ידי מכונה חלודה, אלא על ידי כוח שלם!
  והילדה סחפה את הסוללה האחרונה של מדינת השמש העולה. היא כל כך יפה שהיא צריכה להיות אלופת העולם. ולעולם אל תיכנע לחולשה ולביישנות.
  נטשה, יורה, מלמלה:
  - אני אהיה מלכה! או, יותר טוב, קיסרית!
  אלנקה חשופה המשיכה:
  - ומה מלחמה, ומה מלחמה, דודה רעה והיא כלבה! אבל הוא מייצר בחורים יפים, הוא פוקד - אתה הורג את הפחדן שבעצמך!
  מרגרט הנהנה בהסכמה.
  - נכון, הרוג את הפחדן שבעצמך! אני חושב שאם ניקולס השני ויתר על כס המלכות, זה בכלל לא היה בגלל פחדנות!
  אלנקה העירומה למחצה הכריזה בנחישות:
  - עכשיו הוא לא יוותר! נחזק את כס המלוכה כך שיעמוד במשך מאות שנים!
  נטשה קראה:
  - היה צאר גדול ניקולאי השני! אנחנו תומכים בך! לא תהיה מהפכה - תהיה רוסיה הגדולה!
  לבסוף סיימו הלוחמים עם השמדת צבא מדינת השמש העולה. השמיד יותר ממאתיים וחמישים אלף חיילים וקצינים. כך, כמעט כל הכוחות היבשתיים של יפן הושמדו. בדיוק כמו שחיל הים הפסיק להתקיים.
  אליונקה חשופה העירה בחיוך:
  - והאם היה שווה להתעסק? כלומר, האם התכוונתי להתחרפן? לא יותר מדי זמן להתנגד לצבא שהצליח להתגבר על רוסיה!
  נטשה אמרה בביטחון:
  - רוסיה הפסידה רק בגלל הטור החמישי. אחרת, בכל מקרה היינו מנצחים!
  מרגריטה שאלה את הנשיא בפועל:
  - מה שאנחנו הולכים לעשות? האם נחזור או נמשיך?
  מאבד את החשמל, מדבדב הדליק את המחשב ואמר:
  - כעת תינתן לנו תחזית להמשך התפתחותה של רוסיה הצארית. אם הכל ילך כשורה, נחזור.
  קול נשי נעים נשמע;
  לאחר ההשמדה המוחלטת של כוחות היבשה והצי היפנים, הציעו המיקדו שלום. ארה"ב ובריטניה הסכימו לפעול כמתווכים.
  התנאים היו נוחים לרוסיה. המדינה קיבלה את רכס הקוריל ואת טייוואן.
  כמו גם שליטה על מנצ'וריה, קוריאה, מונגוליה. בנוסף, שילמה יפן גם שיפוי של מאתיים וחמישים מיליון רובל רוסי זהב.
  סמכותו של הצאר ניקולאי השני גדלה, והייתה ירידה בסנטימנט המהפכני. המדינה החלה בהתאוששות כלכלית מהירה. ז'לטרוסיה קמה. חלק מסין הפך מרצונו לחלק מרוסיה, כמו גם קוריאה ומונגוליה. האימפריה הצארית הפכה גדולה יותר, אוכלוסייתה גדלה. הצמיחה הכלכלית החלה מוקדם מההיסטוריה האמיתית והייתה חזקה יותר.
  לא הייתה דומא ממלכתית, וממשלת הצאר יכלה להתכונן טוב יותר למלחמת העולם הראשונה. הטנקים הקלים הראשונים בעולם "לונה"-2 בייצור המוני ומפציצים בעלי ארבעה מנועים "איליה מורומטס" ו"סוויאטגור" הופיעו ברוסיה. מלחמת העולם הראשונה עדיין החלה, אבל הייתה מוצלחת יותר עבור רוסיה.
  מאז היו למלך יותר אוכלוסייה, כלכלה וצבא. כן, והעמדה הפנימית חזקה יותר. אין דומא ממלכתית - חממה של מרד והפיכה צבאית.
  בהצלחה משתנה, אך באופן כללי, ביוזמת רוסיה וניצחה ברוב הקרבות, הסתיימה המלחמה ב-7 בנובמבר 1915 עם כניעת גרמניה. אוסטריה-הונגריה התפרקה וחולקה. גליציה ובוקובינה הפכו למחוזות רוסים. קרקוב ואדמות הסביבה נכנסו לממלכת פולין, וכך גם פוזנן, דנציג, חלק מפרוסיה המזרחית. וקלייפדה הצטרף למחוז הבלטי. צ'כוסלובקיה התגלתה כממלכה בתוך רוסיה.
  רומניה סיפחה את טרנסילבניה. הונגריה הפכה לממלכה עצמאית, אך בחסות רוסיה, והצאר ניקולאי שותף לשליט. אוסטריה הפכה למדינה קטנה מאוד. יוגוסלביה קמה, גם היא בחסות רוסיה ותחת השליט השותף ניקולאי השני.
  טורקיה נעלמה מהמפה הפוליטית של העולם. עיראק ופלסטין הפכו לחלק מבריטניה, סוריה הפכה לחלק מצרפת, אסיה הקטנה ואיסטנבול הפכו למחוזות רוסים. כך, רוסיה הגדילה שוב את שטחה. אבל זה לא נגמר שם. ואז, יחד עם הצרפתים והבריטים, נכבש חצי האי הסעודי. ואז רוסיה ובריטניה חילקו את איראן ואפגניסטן. הצפון והמרכז הפכו למחוזות רוסים, והדרום הפך למושבה בריטית.
  העולם נראה יציב. המלחמה נמשכה רק בסין. אבל ב-1929 פרץ משבר כלכלי חמור שהוביל לשפל הגדול.
  הרגשות המהפכניים שוב גברו ברוסיה. פרצו שביתות והפגנות. אבל המשבר לא היה חזק מדי. במיוחד ב-1931 פרצה שוב המלחמה עם יפן.
  הסמוראי רצה נקמה. אבל הצבא הרוסי הזה היה חזק יותר מכל הבחינות. ואדמירל קולצ'ק הוא מפקד ימי מבריק.
  יפן לא רק הובסה, אלא גם נכבשה. הצאר ניקולאי השני בפברואר 1932 הוכתר רשמית כקיסר יפן מיקאדו. כך, רוסיה התרחבה עוד יותר. וסיפחה כמעט את כל סין.
  הן מבחינת האוכלוסייה והן מבחינת שטחה של רוסיה לא היו שווים. יתרה מכך, האימפריה הבריטית נחלשה. היטלר עלה לשלטון בגרמניה ב-1933, אבל מה הוא יכול לעשות נגד רוסיה. לא משנה. הצאר ניקולאי השני מת ב-1937, לאחר שהראה שלטונו מוצלח מאוד, השני באורכו אחרי איוון האיום. ועם כיבושים שוברי שיאים מבחינת שטח ואוכלוסיה.
  עם זאת, בחייו האישיים של המלך, לא הכל הסתדר. היורש, אלכסיי, מת צעיר. האח הצעיר מיכאיל, עקב נישואים לא שוויוניים, נשללה מהזכות לכס המלכות של רוסיה.
  את הכתר ירש קיריל רומנוב, שמת ב-1938 לפני שחי שנה. ובנו ולדימיר השלישי הפך למלך החדש. הוא הוכתר, והמלך שלט באושר ועושר עד 1992. ורוסיה לקחה לראשונה את המושבות מצרפת ובריטניה, יחד עם גרמניה. ואז היא כבשה את גרמניה. ואז כל העולם. בקיצור, הצאר החדש ג'ורג' הראשון בשנת 1992 הפך לקיסר העולם.
  מדבדב סיים את הסקירה ואמר:
  - נראה שזה מספיק ליקום הזה! חזרנו!
  וכל הארבעה צעקו:
  - תהילה לצאר ניקולאי השני!
  . אפילוג ביניים
  מדבדב התעורר משיחה... הודיעו לו שזלנסקי כבר נחנך כנשיא רוסיה ואוקראינה. וזה, הם אומרים, דמיטרי אנטולייביץ', הגיע הזמן לעזוב את המשרד.
  מדבדב נענה בחוסר רצון. התגלח והתרחץ לפני היציאה.
  ואז הוא עזב את המשרד. הוא נלקח משם ברכב מיוחד. בדרך אמרו שעדיף מדבדב לטוס לאיים הקנריים כדי לנוח שם.
  וזלנסקי העלה מופע נוסף משבעתו. כרגיל צבעוני עם זיקוקים וקפיצות. ביום ההשבעה נלחם ויטלי קליצ'קו באצטדיון בקייב עם מייקל טייסון. המתאגרף האמריקאי המובהק הסכים לקרב בגלל בעיות כסף גדולות. קליצ'קו שלט בכל שנים עשר הסיבובים, אך לא הפיל את טייסון באופן דיפלומטי.
  רשמית, שיחקה אחת הגרסאות המשניות של אלוף העולם.
  לאחר מכן, הוענקה לוויטלי קליצ'קו חגורת יהלום.
  וולודימיר זלנסקי קיבל ברכות מכל מדינות העולם, כולל סין. יתרה מכך, באימפריה השמימית התגברה התסיסה העממית. האדם אינו חי על לחם בלבד. אנשים רצו דמוקרטיה וחופש. הרודנות של המפלגה הקומוניסטית הסינית עייפה, כולם רצו חופש.
  זלנסקי הפך בדיוק לסמל כזה. סמל לעוצמה דמוקרטית, לאחר נפילת הדיקטטורה של השירותים החשאיים תחת פוטין.
  זלנסקי דיבר הרבה על שינוי, כלכלה והישגים חדשים. ברוסיה כבר התקיימה תחרות על תפקיד ראש הממשלה. היו כמה אלפי מועמדים. תהליך הבחירה היה אינטנסיבי מאוד. וזה נראה נהדר.
  עד כה הכל הלך די חלק. זלנסקי אפילו עשה סלטה בטקס ההשבעה שלו. הוא שבר את מחיאות הכפיים. אחר כך הפגין את הידע שלו בשפות זרות. הוא פעל בצורה מאוד פעילה ובזריזות.
  לבסוף, זלנסקי לקח ונשא עוד כמה נאומים.
  בנוסף, לאחר ההשבעה, הגיעו החלטות כוח אדם. שינויים רבים ופנים חדשות בממשלה.
  היה מבחר אמיתי של "קומיסרים של אנשי ברזל". מהפכה פרסונלית התרחשה ברוסיה.
  זלנסקי גזר גזירות רבות כבר בימים הראשונים. איפשר מכירת אלכוהול בלילה ונקודות נסיעה. הציגו מסים חדשים על העשירים. הוסרה החסינות מסגנים ושופטים. תפוקה מוגברת. הוכנסו מכסים על סחר עם סין.
  בלארוס ערכה משאל עם על איחוד עם רוסיה. וגם זה הלך לזכותו של זלנסקי. רוב הבלארוסים תמכו באיחוד עם רוסיה.
  זלנסקי הלין על כך שמדבדב העלה את הטלאים גבוה מדי, אבל הבטיח שהאינפלציה תירגע. וששום דבר רע לא יקרה.
  ואכן, עד מהרה נפסקה עליית המחירים. והכלכלה הרוסית עלתה. ובקווקז, הופעותיהם של חמושים שככו איכשהו. זה נעשה הרבה יותר רגוע.
  זלנסקי הציע לבסוף מועמד לתפקיד ראש ממשלת רוסיה. היא הפכה לדוקטור למדעים בת שלושים ושתיים אלכסיי בולשאקוב. הוא ניצח בתחרות די בביטחון. והוא הפך לראש ממשלה, הצעיר ביותר בתולדות רוסיה.
  מדבדב טס לחופשה באיים הקנריים, וקיבל את הפנסיה של הנשיא לשעבר, פשוט נהנה. עד כה לא היו לו בעיות. אבל שויגו נעצר, הואשם בניסיון הפיכה. מה הוא רצה?
  היו גם הרבה פתרונות אחרים... באמריקה זכתה אישה דמוקרטית בת ארבעים ואחת. לפיכך, הכוח השתנה. ועלתה אישה לשלטון והמועמדת הצעירה ביותר בתולדות ארצות הברית. עידן טראמפ הסתיים . אבל הידידות עם רוסיה רק החלה לפרוח. מטבע הדברים, נגד סין הדיקטטורית, ארצות הברית והאימפריה הרוסית החדשה היו עכשיו חברים.
  זלנסקי אף ערך משאל עם, והציג שם אחר: במקום זאת, רוסיה - קייב רוס. מה שגם אמר הרבה. בלארוס הצטרפה לפדרציה. והחלה תחיית האימפריה... על בסיס דמוקרטי.
  הנשיאה החדשה של ארצות הברית ירשה את סלידתו של טראמפ מסין והתמסרה לבניית קואליציה. קייבאן רוס התפתחה כלכלית בהצלחה תחת זלנסקי. רוסיה מעט עיכבה את סין. ואז היא הצטרפה לנאט"ו. עד מהרה עלתה לשלטון בקזחסטן ממשלה פרו-רוסית והוקמה מדינת איחוד. מרכז אסיה נדחקה על ידי רוסים מסין. העימות הלך וגבר.
  זלנסקי הוביל קמפיין נגד סטלין ואנטי פוטין. שלל סטלין ופוטין את כל הפרסים שמדבדב העניק להם.
  אבל הכל עבר בשלום. למרות שהקומוניסטים מחו. הם הלכו לעצרות.
  ושם לבסוף הוציאו את לנין מהמאוזוליאום. שמחה כזו, לרבים. והכנסייה האורתודוקסית הכריזה כקדושים על אלכסנדר השני ואיבן האיום, צארים רוסים. גם מספר האנדרטאות לניקולאי השני גדל.
  הצאריזם והמערביות הפכו איכשהו לאופנתיות. הם התקרבו לאירופה, זרים החלו לקבל משרות רבות. רוסיה הפכה לחלק מהעולם המערבי, ולאחר עזיבתו של טראמפ תהליך הגלובליזציה התעצם. וסין נקלעה לבידוד והתמודדה עם מהומה פנימית.
  במקביל, העלה זלנסקי את שיעור הילודה באימפריה הסלאבית. לבסוף התקיימה הטיסה שהובטחה זה מכבר לירח. והכל יצא איכשהו נפלא.
  יחסי בעלות הברית נוצרו בין רוסיה לארצות הברית, ליתר דיוק בין רוסיה קייב לאמריקה.
  והעימות נעלם. העולם הפך ליותר ויותר גלובלי ובטוח. למרות שהיו מלחמות. קייבאן רוס, יחד עם ארצות הברית, ביצעו מבצע בלוב, שם שמו קץ לאיסלאמיסטים. אחר כך סידרנו את המזרח התיכון, ויצרנו שם בסיסים יחד עם אמריקה. קייבאן רוס וארצות הברית יחד החלו להטות את העולם ולדחוק את סין מאפריקה. וכאן אנחנו לא יכולים בלי מלחמות. וגם פעולות קרקעיות.
  ותקיפות אוויריות של קייבאן רוס וארצות הברית בוצעו במשותף.
  בהדרגה, הסינים נאלצו לצאת מכל רחבי העולם. והאימפריה השמימית נקלעה למשבר כלכלי ופוליטי עמוק.
  וקייבאן רוס פרחה יותר ויותר.
  רוסיה מעולם לא ידעה שיעורי צמיחה כלכליים כאלה לפני כן. ושסין קרסה - קייבאן רוס עלתה. וזה גדל במהירות.
  מסילת הברזל לצ'וקוטקה נבנתה בזמן שיא. וזה כשלעצמו מאוד מגניב.
  וחפר מנהרה מתחת לאלסקה. האמריקאים החלו גם לבנות מסילת רכבת שתתחבר לרוסיה. גם לדלהי נבנתה מסילת רכבת... במקביל נחפרו תעלות מסיביר להשקיית מרכז אסיה.
  מבצע משותף בוצע על ידי ארצות הברית וקייבאן רוס נגד איראן. והוקם משטר חילוני שפוי. לאחר מכן החלו לחפור תעלה מהים הכספי עד למפרץ הפרסי.
  נאט"ו התרחב למדינות ערב. לסעודיה יש פרלמנט. הנשים החלו להוריד את הרעלה. החלה בנייתה של מדינה חילונית.
  בתקשורת הרוסית כולם נזפו בפוטין על קיצוניות ושפכו עליו בוץ על כך שכמעט הפך את רוסיה למושבה של סין, אבל תודה לאל שהוא מת בזמן. הם גם דיברו מילים קשות יותר. אבל מדבדב עדיין הגיש תיק פלילי. ולא אחת.
  סטלין הוצא מחומת הקרמלין. לנין הרבה קודם מהמאוזוליאום.
  הרבה השתנה וסמלי המדינה. ישנם מספר סוגים חדשים של דגלים. הוא הוסיף צהוב לדגל הרוסי, וכחול החליף את הכחול.
  גם זה היה מעניין. הסמל השתנה... הייתה גם רפורמה מוניטרית. הם החליפו כסף לפי היחס: אחד לאלף. תקן הזהב של הרובל של קייבאן רוס הופיע. במקביל הופיע כסף חדש וישן - פרוטה - חצי פרוטה, ופרוטה - רבע פרוטה.
  הכל בהזמנה...
  גם כותרים החלו להתחדש... הופיעו נסיכים, ברונים, רוזנים, מרקיזות ואפילו דוכסים. במיוחד הפך זלנסקי לדוכס. גם מולדובה הפכה לחלק מקייבאן רוס. כבר דובר על בחירת המלך.
  אבל זלנסקי אמר שרק העם יבחר את נשיא קייבאן רוס. ולא יותר משתי קדנציות.
  יתרה מכך, זלנסקי הפחית את כהונתו של נשיא רוסיה משש שנים לחמש. נכון, זלנסקי בילה את כהונתו הראשונה במשך שש שנים.
  בשלב זה, הוא השלים את סיפוחה של מרכז אסיה לרוסיה. והחזיר את גבולות ברית המועצות. רק המדינות הבלטיות נותרו לא כבושות.
  אבל האמריקאים עדיין לא רצו לוותר על זה. וכך הם מסרו את מרכז אסיה ואת הקווקז.
  מלחמה חדשה פרצה בקווקז בין ארמניה ואזרבייג'ן. והיא הלכה קשה מאוד. אז רוסיה הצליחה לכבוש את הרפובליקות הללו ולקיים משאלי עם על הצטרפותן.
  כך, זלנסקי החזיר לעצמו את הקווקז, והרחיב את קייב רוס. גדול בוא נגיד שהוא כובש. יתר על כן, דמוקרט... האימפריה שלו התרחבה עוד יותר...
  אז אפגניסטן נמצאת כבר בקדנציה השנייה של הממשלה, וחלק מאיראן הפך לחלקים מרוסיה.
  בארצות הברית התמודדה גם אישה נשיאה לכהונה שנייה. עד כה היא הצליחה בכלכלה, והכי חשוב, היא הצליחה לדפוק את סין. איזה ניצחון גדול. כן, וקייבאן רוס היא כעת בעלת ברית בראשות זלנסקי.
  אבל, כמובן, כוחה של רוסיה גדל מהר מדי. היא כבר סיפחה את צפון עיראק לעצמה.
  בורזו מתנהג. Kievan Rus במונחים של צמיחה, המדינה הראשונה בעולם! וזה עקף את ארצות הברית באוכלוסיה. וכבר באמריקה צופים בדאגה האם רוסיה התחזקה מדי?
  יתר על כן, האימפריה של קייבאן רוס מתרחבת. כעת המדינות הבלטיות היו בשליטתה. כן, זו בעיה גדולה מאוד עבור האמריקאים. זלנסקי כבר אסף את כל השטחים לשעבר של ברית המועצות.
  וממשיכה, כמו הצאר הרוסי, ההתפשטות דרומה. איראן ועיראק כבר הפכו לגמרי לחלק מרוסיה קייב. ולקדנציה השנייה נבחר זלנסקי בקלות ובסיבוב הראשון.
  למרות שהיו מועמדים רבים לנשיאות, הבחירות היו דמוקרטיות.
  זלנסקי אמר שהוא לא מתכוון ללכת בעקבות לוקשנקה ולמשול לכל החיים. זאת ועוד, נסיבות היעלמותו של לוקשנקה לא התבררו. אולי הוא פשוט הפך למיותר הן לרוסיה והן למערב. והוא נעלם... אבל זלנסקי רק מתחזק. ואכן, שלטונו מאפיל על קודמיו, ועל פיטר הגדול, מבחינת הצלחה.
  למעשה, לא כולם מסוגלים לשקם את שטחה של ברית המועצות, בתוספת אפגניסטן, איראן, עיראק.
  אבל זלנסקי לא עוצר שם. עכשיו גם פולין וגם פינלנד נמצאות תחת האקדח - אחרי הכל, גם הן היו פעם חלק מהאימפריה הצארית. ואכן, משאלי עם מתקיימים במדינות אלו, והם נכנסים מרצונם לרוסיה קייב.
  יש גם התקדמות במישור המדעי. הטיסה המיוחלת למאדים חלפה. קוסמונאוטים רוסים נחתו שם. הם לקחו את האדמה והשאירו את הדגל, וזה היה ניצחון גדול.
  במקביל, קייבאן רוס לקחה את פורט ארתור האבות מסין. ומנצלים את העובדה שהחלה מלחמת אזרחים בסין, הם לקחו גם את מנצ'וריה תחת חסותם.
  במקביל, קייבאן רוס סיפחה לעצמה חלק מטורקיה. אותן אדמות שנמסרו לרוסיה במסגרת הסכם ורסאי. וזה גם היה מהלך חזק מאוד. זלנסקי הרחיב עוד יותר את קייבן רוס כאימפריה. ומבחינת כלכלה, היא יצאה בראש - עקפה את ארצות הברית.
  ובכן, סין שקועה בסיוט של מלחמת אזרחים, והיא כבר החלה להתחלק.
  קייב רוס הפכה למדינה חזקה. והפופולריות של זלנסקי במדינה גדלה כל כך עד שאנשים התחילו להתפלל על ברכיהם לוולדימיר שלא יעזוב. מאות אלפי אנשים נאספו.
  זלנסקי, כחריג, ערך משאל עם המאפשר לו להתמודד לכהונה שלישית נוספת כראש קייבאן רוס.
  לארה"ב יש מנהיג חדש. הם הפכו לרפובליקנים. וכבר לא כל כך צעיר - מבוגר מזלנסקי. אז היחסים בין קייבאן רוס לארצות הברית שוב החלו להידרדר. זה כבר כואב ברוסיה תחת זלנסקי התעצם. הם נזכרו שיחד עם השלטון האוקראיני, זוהי כהונתו הרביעית של זלנסקי.
  זה, לדבריהם, סמכויותיו של נשיא רוסיה לא צומצמו. הדבר היחיד שזלנסקי עשה היה לתקן את החוקה, לפיה לדומא הממלכתית יש זכות לפטר שר בודד בשני שליש מהקולות, או ברוב רגיל על ידי העברת הצבעת אי אמון פעמיים.
  וגם אז התיקון הזה לא כל כך משמעותי, שכן לנשיא שמורה הזכות למנות את כל השרים ולקבוע את מבנה הממשלה. ובדומא הממלכתית, לתומכי זלנסקי יש רוב חוקתי.
  משמעותי יותר היה הכנסת בחירות ישירות למועצת הפדרציה, כמו גם מתן אפשרות לאסירים להצביע.
  אבל, באופן כללי, זה היה סוף הגבלת סמכויות הנשיא. נשמרה הזכות להדיח מושלים. ובתחום החקיקה אף התרחב.
  בארצות הברית החלו להאשים את זלנסקי בסמכותיות, ושהמפלגה, משרת העם, שולטת כמעט בכל התפקידים במדינה. המפלגה הליברלית הדמוקרטית והמפלגה הקומוניסטית של הפדרציה הרוסית חדלו להתקיים. הייתה מסיבה - "עולם צודק" משמאל. במקום המפלגה הליברלית הדמוקרטית, הופיעו הפטריוטים של רוסיה. אבל מפלגת משרת העם שלטה לחלוטין.
  רפורמות מסוימות השפיעו גם על הכנסייה. האורתודוקסיה איפשרה את הזכות ללדת ארבע נשים, והתקרבה לאיסלאם. הגישה לאיקונות השתנתה במקצת, התקרבות לפרוטסטנטיות. הם התחילו לומר יותר: שאלוהים הוא אחד, ושרק בני תמותה של עבודת ה' אינם ראויים.
  במקביל, השילוש בוטל כסמל לא תנכי, ולא מובן לבני תמותה בלבד.
  והם הציגו: שה' הוא אחד, ה' האב. והמונח אלוהים הבן אינו בתנ"ך. ועוד יותר מכך אין מונח: אלוהים הוא רוח הקודש. אז למה לא לפשט את הדת.
  יתרה מכך, האל התלוי על הצלב אינו מעורר ביטחון. אם הוא לא יכול להגן על עצמו, איך הוא יכול להגן על אנשים? בקיצור, הם עברו למונותאיזם. והתנ"ך עצמו היה מעורב במיתוסים סלאביים עתיקים. הבשורה של ולס הופיעה.
  גם האתאיזם התעצם - הם אומרים, תפסיקו להיסחף עם אגדות אנושיות. יש לנו כוכב אחד, והוא לא צריך שאנשים יאמינו בנס, ובמיוחד בסוף העולם.
  לא יהיה סוף העולם ולא צריך להיות. והאנושות צריכה להפוך לאימפריית חלל, ולהגיע ממש לקצה הגלקסיה. מה לגבי גלקסיות? יותר כמו היקום. ולאחר שהגעת לקצה היקום, לך לחלק אחר של היקום. אחרי הכל, יש מספר אינספור של יקומים. וכך אתה יכול לעוף מיקום אחד למשנהו. ועם הזמן, למד ליצור את עצמך! ויהיו יקומים חדשים, בלתי ניתנים למדידה, כמעט בכל החלל.
  וכדור הארץ הוא רק ערש האנושות. ותהיה בעתיד אימפריה לשקסטיליון בדרגת סקסטיליון של יקומים, ומבלי להפסיק להתרחב ולכבוש את החלל.
  והראש והנשיא של קייבאן רוס, ולדימיר זלנסקי, עולה כמו שמש זוהרת של תקווה על פני כדור הארץ!
  והעתיד שלו והעתיד של קייבאן רוס - שיהיה מזהיר!
  
  כוח ראשי כאשר ברית המועצות נלחמה ללא בעלות ברית
  וכך החלה השפעה שאין לעמוד בפניה, אשר כיבה את כוחות בעלות הברית מ-1 בינואר 1943. החיל המוכה של רומל עצר על הגבול עם לוב. וכל ההפצצות של גרמניה הנאצית פסקו. גם ניסיונות לטוס לכיוון לונדון הפכו לכישלונות. מטוסים גרמניים לא התרסקו, אלא הושלכו לאחור. נס שלא נראה בעבר קרה, חלוקת העולם על ידי כוח תיאומגי.
  אולם בהתחלה זה לא עזר יותר מדי לגרמנים. את סטלינגרד, או ליתר דיוק את ההתקבצות של פאולוס בה, אולי, כבר לא ניתן היה להציל. והחיילים הסובייטים התקדמו בביטחון. המתקפה לאורך וורונז' ובכיוונים נוספים בוצעה בהצלחה. כמעט כמו במונחים אמיתיים, הצבא האדום שחרר את קורסק, בלגורוד, חרקוב.
  עם זאת, לאחר העברת הדיוויזיות המוקשות של רומל מאפריקה והכוחות האלה שבהיסטוריה האמיתית גם הושלכו ללא תועלת למדבריות אלג'יריה ותוניסיה, התחזקה באופן ניכר מתקפת הנגד המפורסמת של מיינשטיין. מאז השתתפו בו הרבה יותר כוחות גרמנים, בעיקר תעופה.
  כן, ושלושים "טיגריסים" חדשים לגמרי, שנתקעו בסהרה ללא הועיל, התבררו כלא מיותרים כלל.
  כאן התרחש אי ההתאמה המשמעותית הראשונה עם ההיסטוריה האמיתית. מיינשטיין פתח במתקפת נגד ארבעה ימים קודם לכן, ועם הרבה יותר כוח, התקדם מהר יותר. חרקוב נכבשה מחדש תשעה ימים קודם לכן, בלגורוד שנים עשר, ובתנועה, והכי חשוב, קורסק נלקח, שבהיסטוריה האמיתית לא נכנע לפריץ.
  מספר הכוחות הגרמניים התברר כמשמעותי. הגרמנים השתמשו גם במילואים שהועברו מצרפת, כמעט בכל יחידות הטנקים המוכנות לקרב, ובתעופה העיקרית. תרצו או לא, אבל כמעט מחצית מהלופטוואפה הוסחה על ידי החזית המערבית, כך שכוחות משמעותיים באוויר נוספו לאויב. והוא אמר את זה במהלך מתקפת הנגד הגרמנית, שנראתה כמו מכת מגל.
  כן, ומיינשטיין העלה את הגנרלים הסובייטים בהיסטוריה האמיתית, אבל כאן יש לו עשרים דיוויזיות יותר כוחות קרקע, ובהתחשב בריכוז המשאבים, פי שלושה יותר מטוסים. והפוקה-וולף לא רע בכלל בשימוש נכון: המהירות גבוהה, הנשקים חזקים. מה שחשוב הוא שה-F-190 יעיל יותר עם עליונות מספרית. מאז הנשק העוצמתי שלה מאפשר לך להפיל מטוס בריצה אחת, והוא עצמו יכול לברוח בגלל המהירות הגבוהה של צלילה.
  הכוחות הסובייטים ספגו תבוסה טקטית, ועזבו את קורסק, חיילים וקצינים רבים הוקפו. חלקם מתו, אחרים, למרות שמיעוטם נתפסו, רבים נמלטו, ואיבדו את אמיתות הציוד שלהם.
  לכוחות הסובייטים נגרם נזק עצום והמתקפה שלהם הופסקה. אבל הטנקים הגרמנים לא יכלו לבנות על ההצלחה בגלל הפשרת האביב.
  היה מאזן כוחות זמני.
  עם זאת, כוח חדש יכול גם להיכנס למלחמה: יפן. גם הסמוראים התירו את ידיהם. אמריקה לא זמינה, אבל גם לא תוקפת. נכון, בעוד צבא היבשה החזק של יפן מפעיל לחץ על סין. כאן צ'אנג קאי-שק מצא את עצמו במצב קשה מאוד. או לנסות לנהל משא ומתן עם היפנים, או להילחם, אבל לא לקבל יותר תמיכה בכסף ובנשק מארצות הברית, בריטניה ומדינות אחרות.
  מטבע הדברים, הגרמנים היו להוטים לפתוח חזית שנייה על מנת להסיט חלק מכוחות האויב ממזרח. ובכל זאת, הם ספגו הפסדים מוחשיים. במיוחד סטלינגרד לקחה הרבה כוח. גם הכוחות הסובייטים הפסידו הרבה, וחלק מהחיילים הגיעו לכיס חרקוב וקורסק.
  הנאצים הגבירו את ייצור הנשק. בשל היעדר הפצצות, הצליחו הפריץ להגדיל את ייצור הטנקים בכמות גדולה יותר, כמו גם מטוסים. ההפצצה הקשה על הנאצים יותר ממה שנהוג להאמין. יתרה מכך, בהיסטוריה האמיתית, גרמניה הגבירה את ייצור הציוד בעיקר בשל ארגון מחדש של הכלכלה על בסיס מלחמה ושימוש פעיל יותר ויותר בעבודות עבדים, ולא בגלל שהם הופצצו בצורה חלשה.
  הגרמנים המתינו ובנו טנקים חדשים, הכשירו צוותים, תוך הסתמכות על טכנולוגיה מודרנית. יחד עם זאת, נותרה פתוחה השאלה היכן להתחיל את המתקפה? הבולט של קורסק לא היה עוד. וזהו קרס טבעי. וכך הגרמנים עצמם, והיטלר היססו. היה רעיון לכבוש את לנינגרד בסערה. אם כי במקרה זה יהיה צורך לפרוץ דרך ביצורים רבי עוצמה.
  הגנרלים הגרמנים לא רצו לנסוע שוב לסטלינגרד. אבל הבחירה, למען האמת, אינה רחבה. האם זה לתקוף את מוסקבה עצמה. בין המנהיגים הפשיסטים התעוררו חילוקי דעות חמורים. מיינשטיין, גודריאן ורומל אף דיברו במובן זה שעדיף לא לתקוף כלל, אלא לתת לרוסים לתקוע את עצמם ולפתות אותם למלכודת.
  תוכנית חלופית סיפקה לפתיחת מתקפה מחצי האי תמן ומרוסטוב-על-דון, עיר מבוצרת זו הוגנת על ידי הפריץ, לאחר שהעבירו תגבורת מקבוצת הבלקן, והחליפו את חיילי הכיבוש שלהם בבולגריים ואיטלקיים.
  הפיהרר, שאהב את המבצע, כאשר הכוחות פורצים לכיוונים מתכנסים, נטה יותר ויותר לתוכנית זו, אך היסס ליישם אותה. בפרט, טנק הפנתר התברר כקפריזי ולעתים קרובות התקלקל, ולכן היה צורך לשפר אותו. אפשר להכשיר צוות נוסף. והפירר רצה להטביע עוד "טיגריסים".
  לסטאלין בסופו של דבר נמאס מזה. מחשש שהחזית השנייה תיפתח על ידי יפן, שהתקדמה מאוד בדרום סין, שצבא היבשה שלה כבר עלה על שבעה מיליון חיילים ונתונים על הפוטנציאל הצבאי הגובר של הרייך השלישי, הוא עצמו הורה על מתקפה בקורסק. הנחיות דונבאס. ההיסוס של היטלר, רצונו של הפיהרר ליצור דיוויזיות עם מאות "נמרים" ו"פנתרים" הובילו למניעת סיכון.
  עם זאת, לכוחות הסובייטים, לאחר שפתחו במתקפה ב-7 ביולי 1943, לא היה בעצמם יתרון מכריע בכוחם. נגד 6.6 מיליון חיילים וקצינים סובייטים פעלו 5.56 מיליון חיילים גרמנים, כמיליון מאתיים וחמישים אלף חיילי לוויין. מוסוליני, לאחר היעלמות איום המתקפה ממערב ומדרום, הגדיל מאוד את מספר החיילים האיטלקיים במזרח. גם מספר היחידות הספרדיות גדל. שלח חטיבה של "מתנדבים" וסלזר. לחמו גם הלגיונות הצרפתיים, הרומנים, הונגרים פעילים יותר, אלבנים ומכל אירופה דיוויזיות זרות ב-SS.
  לפיכך, לצבא הסובייטי לא היו מספרים עדיפים, אך ההטרוגניות של הקואליציה הפחיתה את איכות כוחות האויב. בטנקים וארטילריה, לצבא האדום יש עליונות מספרית מסוימת. אבל עד כה, אולי, ה"נמרים" וה"פנתרים" עדיין לא השוו ליריבם מבחינת כוח האש והשריון. כן, וה-T-4 זכה לעליונות בכוח האש של האקדח על פני ה-T-34-76. אבל מצד שני, לברית המועצות יש ארטילריה של רקטות, והגרמנים, למרות נוכחותם של פיתוחים במשגרי גז מסוימים, זה לא מפותח היטב.
  בתעופה, שוויון מספרי משוער. אולם מטוסי הקרב הגרמניים ME-109 "G", Focke-Wulf, חזקים יותר ממטוסים סובייטים בחימוש ובמהירות, אך מעט חלשים יותר ביכולת התמרון. ולגרמניה, אבוי, יש אסים מנוסים ופרודוקטיביים יותר. המפציץ Yu-188 אולי טוב יותר מבחינת מאפייני הטיסה מאשר PE-2 ו-TU-3. וה- Yu-288 החל להיכנס לשירות. נכון, הוא רק התחיל להכות שורשים, כמו ה-ME-309.
  אבל בכל מקרה, ללא יתרון בכוח, הצבא האדום פתח במתקפה נגד ההגנות המוכנות של האויב. ונתקל בהתנגדות עיקשת. אבל החיילים הסובייטים אסרטיביים בהתקפה, בלי קשר להפסדים, הם טיפסו קדימה. אמנם קצב ההתקדמות הממוצע היה נמוך וקילומטר או שניים ביום. האויב חטף והצליח להתחפר שוב. הקצב בכל זאת נמשך ההתקדמות ההירואית. עד אמצע אוגוסט, במחיר אבדות כבדות, התקדמו הכוחות הסובייטיים עד למאה קילומטרים, התקרבו לקורסק, פתחו בקרבות עיקשים על העיר עצמה, והתקרבו גם לבלגרוד.
  ב-19 באוגוסט 1943, יפן, תוך התגברות על היסוס, פתחה חזית במזרח הרחוק. בשלב זה, לאחר שספג סדרה של תבוסות, הלך משטרו של צ'אנג קאי-שק לשלום נוח עבור הסמוראים. היפנים השיגו שליטה על תקשורת חשובה, ונפטרו מהצורך לנהל מלחמת גרילה כבדה עם חיילים סינים מאורגנים בצורה גרועה, אך רבים מאוד. אבל לצ'אנג קאי-שק הובטחה תמיכה במלחמה עם הצבא האדום של מאו דזה-דונג. ליפן כבר יש את כל האמצעים לנהל מלחמה עם ברית המועצות. והם החליטו לא לחכות לסתיו הגשום ולחורף הסיבירי הקשה. שלא לדבר על העובדה שהיטלר הכריז מלחמה על ארצות הברית עוד ב-1941, אבל הסמוראי לא תמך בו. פתיחת חזית שנייה ב-1942 הייתה יכולה להציל את הנאצים מתבוסה מוחצת בסטלינגרד.
  ההחלטה של יפן הייתה די צפויה. עם זאת, בהתקפה על ולדיווסטוק השיג הסמוראי הפתעה טקטית והסב נזק חמור לצי האוקיינוס השקט הסובייטי.
  הגרמנים בסוף אוגוסט ניסו להתקפת נגד, תוך שימוש בהרבה מהטנקים האחרונים. אבל התקפת הנגד הדרומית שלהם הצליחה להשיג רק הצלחה יחסית. הפיקוד הסובייטי כבר חזה אפשרות כזו, הוציא כוחות לקווי הזינוק שלהם. רק ארמיית הנשק המשולב ה-31 נפלה לתוך הקדירה וברובה הושמדה.
  עם זאת, הכוחות הסובייטים לא הגיעו ליעדם, וספגו אבדות משמעותיות ביותר, כשלא הצליחו להשתלט מחדש על השטח. יותר משישה וחצי אלף טנקים אבדו במיוחד, מול כשמונה מאות גרמנים. בפארק הטנקים עבר היתרון המספרי לנאצים. בספטמבר הצליחו הגרמנים להדביק את ברית המועצות בייצור של מאות מטוסים ביום, ובנובמבר, בערך במכוניות, הגדילו את ייצור הפנתרים ל-650-700 טנקים בחודש. כאן, השימוש במשאבים של המדינות הכבושות, בעיקר צרפת, כמו גם בלגיה והולנד, שבהן הוכנס שירות העבודה, שיחק תפקיד גדול.
  באיחור מסוים, בספטמבר פתחו הגרמנים במתקפה שתוכננה זה מכבר מרוסטוב-על-דון ומחצי האי תמן. והם נתקלו בהגנה סובייטית עיקשת. ויפן התקדמה למונגוליה, וכבשה את אולן בטאר ופרימורייה. אבל התקדמות קטנה הושגה שם.
  זה הסיט עתודות משמעותיות ואחרי חודש וחצי של לחימה עזה התאחדו הקבוצות הגרמניות. אבל גם ההפסדים של הפריץ התבררו כמשמעותיים מאוד, והם נאלצו להפסיק. אבל הצלחה טקטית זו עוררה את כניסתה של טורקיה למלחמה, ואת פתיחתה של חזית שלישית בטרנס-קווקזיה.
  עכשיו הייתי צריך להשיב מלחמה בכיוון הזה.
  עד החורף, יש לייצב את קו החזית במזרח הרחוק. היפנים התקדמו באזור פרימוריה מחמישים למאה ועשרים קילומטרים, כבשו את רוב מונגוליה יחד עם אולן בטאר, אך המתקפה שלהם הופסקה. הטורקים התקרבו לירבאן ותקפו את באטומי, הם הצליחו לכבוש את העיר האחרונה בשני שליש. הגרמנים עצמם לא יתקדמו במיוחד בסתיו. והם עוד לא נקטו יוזמה.
  המלחמה הפכה ליותר ויותר מעמדה, והתארכה. לעייפות, ולעליונות טכנולוגית. ב-1943 הגדילה ברית המועצות את ייצור המטוסים פי אחד וחצי מ-25,000 ל-37,000. גרמניה הנאצית מלמעלה מ-15 אלף ל-32 אלף, יותר מפעמיים. בחודשים האחרונים של השנה השוו הגרמנים את ביצועיהם לתוצאות הייצור הסובייטי במטוסים. וגם בטנקים ובתותחים מתנייעים - עם עליונות איכותית. אבל ברית המועצות עדיין צריכה להשיב מלחמה מיפן. בנוסף, מיוצרים מספר מטוסים וטנקים באיטליה ובמדינות לוויין נוספות של הרייך השלישי. לא לתת יותר מדי. בנוסף, הגרמנים, שניצלו את היעדר מלחמה, החלו להפיק ולספק נפט מלוב לצרכיהם.
  אז בהדרגה המחסור באנרגיה ברייך השלישי נחלש. בנוסף, רכוש צרפתי אפריקאי הבטיח להפוך למקור טוב לחומרי גלם.
  כדי שהנאצים יוכלו לספק לעצמם מספיק טוב. בתגובה, המעצבים האדומים הכינו סוגים חדשים של טנקים עבור סטלין עם תותחי 85 מ"מ ו-122 מ"מ. הגרמנים האטו מעט את העבודה על ה"פנתר" -2. לא קל להשיג טנק עם נשקים חזקים, שריון חזק וניידות יחסית. וה"רויאל טייגר" התברר ככבד מדי עם 68 טון. רק המודרניזציה של הפנתר הבטיחה להיות מוצלחת יחסית. והטנק T-4, כנראה, מיצה את יכולותיו. בהדרגה, משנת 1944 החדשה, הייצור של מכונה זו החל לרדת. להפסיק לגמרי באפריל.
  הפיקוד הסובייטי ביצע בחורף מספר פעולות התקפיות. וחצי האי תמאן, ובמרכז, ובכיוון לנינגרד, וליד קורסק. אבל בשום מקום לא הושגה הצלחה משמעותית. לאויב כבר הייתה עליונות מספרית בכוח אדם הן בטנקים והן בתעופה. רק הפחד ממזג האוויר אילץ את הפריץ לדבוק בטקטיקות הגנתיות.
  גם למספר המוגדל של העריקים והבוגדים היה תפקיד שלילי, כמו גם העובדה שהגרמנים פיתחו תעופה בגובה רב, שעסקה ביעילות רבה יותר בסיור מהאוויר.
  בנוסף, הפיקוד הסובייטי ניגש באופן מעט שגוי לתהליך ריכוז הכוחות. בפרט, עצם הטקטיקה של התחלת המבצע הבא בגזרה אחרת לפני השלמת הקודמת הייתה הגיונית לנוכח עליונות מספרית. כמו במלחמת העולם הראשונה, מושך את הגרמנים. אבל אם האויב גדול ממך, אז זה מנע ממך להשיג עליונות בכוחות בגזרה נפרדת.
  אם סטלין היה מצליח ליצור עליונות בחלק נפרד של החזית ביחס של שלושה לאחד בערך, אז אולי הייתה מושגת הצלחה טקטית.
  וכך בגזרה אחת יש מתקפה, באחרת מתכוננים, אבל במציאות קל יותר לגרמנים ולבעלי בריתם להדוף. יתרה מזאת, לפריץ כבר היו צופים בגובה רב ומהירות גבוהה עם אופטיקה מצוינת, שאפשרה לעקוב אחר תנועת החיילים. ובחורף קשה יותר להסוות, והלילה אינו תרופת פלא, אז קציני המודיעין הגרמניים קיבלו מכשירי ראיית לילה טובים.
  "רויאל טייגר" כטנק פריצת דרך מתוכנן התעכב בייצור המוני ולא הצליח לחלוטין. ה"פנתר" -2, שהיטלר הורה לחזק אותו בשריון בפני אטימות ה-IS-2, ולהתקין מנוע של 900 כוחות סוס, שקל 51 טון, אפילו בהתחשב בהתקנה של מעטפת דוראלומין שחסכה 800 קילוגרמים. מנגד, ניתן היה לחזק את שריון הצד עד ל-82 מילימטרים בשיפוע רציונלי. זה הפך את הטנק הגרמני לא פגיע מהצדדים כמו הדגמים הקודמים. אבל שוב, "פנתר" -2 ו"אריה" -2 בסכימת פריסה מתקדמת יותר עדיין רק בתהליך הפיתוח.
  אבל במהלך החורף, הגרמנים השתלטו לחלוטין על רכוש צרפת באפריקה, כולל לולאת הניגר. ויש נפט, גז, ובוקסיטים, ואפילו מאגרים גדולים של אורניום, במיוחד בקונגו. דה גול נתפס - ללא עזרת בעלות הברית הוא לא היה שווה כלום, וסקורלי עבד בצורה נקייה ובמיומנות.
  כך, עד מאי 1944, בעיות הנפט נפתרו במידה רבה. משלוחים כבר הגיעו מלוב, ונשאר רק לקדוח עוד ועוד בארות חדשות.
  אבל במאי, הגרמנים עדיין לא היו מוכנים לתקוף. בנוסף ל"טייגר", מיושן בעיצובו, לא היה להם טנק פורץ דרך רציני. נכון, ה"טייגר" כבר היה בייצור המוני ובזכות האיכות הגבוהה של השריון ועובי הדפנות, כמו גם התותח המהיר והמדויק, הוא יכול היה למלא תפקיד של, אם לא אידיאלי, אבל טנק נסבל פחות או יותר ששובר את מחזור הכוחות של ברית המועצות .
  הפיקוד הגרמני, לאחר שורה של מחלוקות, חזר לתוכנית הקודמת של 1942. כלומר, להתחיל התקפה באגפים. קח את לנינגרד בטבעת כפולה, ופורץ דרך לסטלינגרד. יתר על כן, לאחר שהוורמאכט עזב את מדף רז'ב-ויאזמסקי, אבד קרש קפיצה נוח להתקפה על מוסקבה. אז הבירה רחוקה יחסית.
  גם התוכנית של הנאצים אינה מיטבית, אבל... בשוודיה נערכו בחירות מוקדמות לפרלמנט, שם השיגו הנאצים ניצחון מרשים. מדינה עם אוכלוסייה של שמונה מיליון נפש, ועם כלכלה מפותחת, הייתה מוכנה לצאת למלחמה נגד ברית המועצות. הדמות הפופולרית ביותר הייתה צ'ארלס ה-12. השבדים כמהו לנקמה על תבוסותיהם והשפלותיהם הקודמות במהלך המלחמות שהפסידו לפיטר הראשון ואלכסנדר הראשון. לפיכך, אירופה כולה כבר הייתה במלחמה נגד ברית המועצות. יתרה מכך, פרנקו וסלזאר החליטו להיכנס רשמית למלחמה כדי לתבוע את חלקם בשלל. רק שוויץ אחת נותרה נייטרלית רשמית, אבל היא גם שלחה חטיבה של מתנדבים.
  העליונות המספרית התבררה כשלצידה של הקואליציה הנאצית. בנוסף, באמצע מאי 1944 כבר היו בשירות הגרמנים כאלף מטוסי סילון מסוג ME-262. המכונית עצמה די מוצלחת, אבל עם מנועים לא גמורים. אבל בהדרגה המנועים התהדקו, נעשו חזקים יותר, צריכת הדלק האמינה ירדה.
  המתקפה החלה בדרום. הפריץ ניסה לחזור על התוכנית שפיתח ה-OKW למבצע כחול בינואר 1942, אך לאחר מכן שונה באופן שרירותי על ידי היטלר. כשאתה מתקדם על סטלינגרד גם מדרום וגם מצפון, בכיוונים מתכנסים. אבל תחילה כאן הגרמנים היו צריכים לפרוץ דרך אל הדון. ה"נמרים" הפשיסטי יצא להתקפה, אך התמודד עם קו הגנה חזק. התקדמות הפריץ התבררה כאטית, הם נתקעו בהגנה בעומק הכוחות הסובייטים. לאחר שעברו בעשרת הימים הראשונים רק 35-40 קילומטרים לכיוון וורונז'.
  ואז, תוך שבועיים של לחימה עיקשת, התקדמו הנאצים רק תריסר קילומטרים, ולנוכח האבידות הכבדות, נאלצו להפסיק.
  מתקפה שפותחה בהצלחה רבה יותר בדרום. יש שם פחות חיילים סובייטים, וקשה יותר להתגונן. מספר רב של "פנתרים", "טיגרים", "פרדיננדים" (התותחים המתנייעים הזה התבררו כמסיביים יותר בגלל היעדר הפצצות אסטרטגיות!) והדגמים הראשונים של ה"ג'אגדיגר" וה"שטורמטיגר" היעיל במיוחד. הגרמנים הצליחו לפרוץ את קווי ההגנה הראשונים ולהיכנס למרחב המבצעי.
  במקביל, גם הצבא היפני יצא למתקפה. הסמוראים הגדילו את מספר צי הטנקים שלהם וכלי הרכב החדשים בעלי המשקל הבינוני שלהם כמעט ולא היו נחותים בביצועי חימוש ונהיגה מה-T-34-76, ואף עלו על השריון הקדמי, אם כי נחותים, עם זאת, בהגנה מהצדדים. .
  יפן פתחה במתקפה במונגוליה, שם הרבה יותר קשה לשמור על ההגנה. הפיקוד הסובייטי עמד בפני מחסור במילואים, והשיב מלחמה בכל שלוש החזיתות. וההפסדים של כוח אדם במהלך מתקפת החורף היו גדולים למדי.
  המתקפה של הגרמנים על טיקווין, והפינים והשוודים מצד תעלת הים הלבן, נהדפה בקושי. הנאצים התקדמו לאט, אבל כמעט ברציפות. באמצע יוני, בדרום, פרצו חייליו של מיינשטיין לסטלינגרד. הקרב השני על סטלינגרד החל. ועד תחילת יולי, לאחר נפילת טיקווין ווולכוב, התאחדו הפינים, השבדים והגרמנים - ויצרו טבעת שנייה סביב העיר לנין.
  כך התפתח מצב קשה ביותר עבור כוחות הצבא הסובייטי.
  אבל סטלינגרד לא נכנעה למיינשטיין. וזה מנע מהגרמנים לפתח את המתקפה לכיוונים אחרים. בדרום, כמו ב-1942, הם הגיעו רק לשער טרק: נתקעו ליד גרוזני ואורדז'וניקידזה. קרבות קשים נמשכו בכיוון וורונז'. עד ספטמבר נאלצו החיילים הסובייטים לסגת מעבר לדון. הנה האירוניה של הגורל עד סוף אוקטובר, קו החזית בדרום חזר על 1942 בזמן ההתקדמות הגדולה ביותר של הנאצים.
  זה היה גרוע יותר בצפון, שם לנינגרד הייתה בטבעת החסימה המוחלטת. בנוסף, הגרמנים, הפינים והשוודים הצליחו לחתוך את ההגנות של הצבא האדום בחצי האי הקרלי, ולנתק את מורמנסק מהחלק העיקרי של ברית המועצות ביבשה.
  כארבעים דיוויזיות סובייטיות היו מבודדות. עם זאת, מספרם היה רחוק מלהיות נורמלי. שוודיה הציגה כעשרים וחמש דיוויזיות מאובזרות למדי. יחד עם פינים קשוחים וחיילים גרמנים, מספרם היה גדול יותר. וקשה מאוד להעביר עתודות לחצי האי הקרלי.
  באופן כללי, הצבא האדום לא הצליח להשיג את התגבורת הנדרשת, כך שהיפנים התבררו כחזקים באופן בלתי צפוי, מספרם, יחד עם חיילי הבובות, עלה על חמישה מיליון, וזו למעשה חזית שנייה מלאה. אז היינו צריכים רק להשיב מלחמה נגד הגרמנים ובני בריתם.
  בהדרגה צומצם אזור השליטה של הכוחות הסובייטים בקרליה, ומורמנסק נחסמה לחלוטין ולמעשה נגזר דינו. אז צי האויב ובעיקר צוללות שלטו בים, אז לא היה מה לבסס אספקה.
  אבוי, בנובמבר 1944 לא היו לברית המועצות עתודות לחזור על נקודת המפנה של 1942. כמעט הכל הושקע כדי למנוע את אובדן הקווקז. בנוסף, הגרמנים ניהלו את ההתקפה על סטלינגרד בצורה מקצועית יותר, והיה צורך להעביר לשם כל הזמן מילואים, כאילו לתוך המשפך של טרטרוס. סטלין הורה לשמור על העיר על הוולגה בכל מחיר. אבל בתנאי הדומיננטיות של מטוסי האויב באוויר, המחיר התברר כגבוה להפליא.
  יתרה מכך, מיינשטיין, בניגוד לפאולוס, לא מיהר ודאג לחיילים. כתוצאה מכך, יחס ההפסדים לא היה לטובת הצבא האדום.
  היטלר האיץ במיינשטיין, אבל השדה מרשל הערמומי ידע להתחמק ולעמוד בלחץ.
  אחד מסוגי הנשק החזקים ביותר הפך ל"שטורמטיגרים". היו להם מפציצים חזקים במיוחד שהשליכו קליעים במשקל שלוש מאות ועשרים קילוגרמים. יתרה מכך, הפגזים הם תגובתיים וחזקים הרבה יותר מהוביצרים. אתה יכול לקרוא להם תגובה ראויה ל"קטיושה", אם כי על פסים. בנוסף, הותקנו כמה מפציצים גם על משאיות, עם טווח ירי ארוך יותר.
  הגרמנים השתמשו גם במזרקי גז. וכמובן מפציצי סילון.
  בדצמבר כבשו היפנים כמעט את כל מונגוליה והתקרבו לולדיווסטוק, וכבשו חלקית את פרימוריה וחבארובסק. אבל גנרל פרוסט אילץ אותם להפסיק.
  תוך ניצול זה, הצבא האדום ארגן סדרה של התקפות נגד על האגפים הגרמניים שהם ניסו לכבוש את מה שנותר מסטלינגרד. למרות שחלק קטן מהעיר נערך בתחילת 1945. הגרמנים השיגו הצלחה מסוימת ב-1944, אבל הם אפילו לא הצליחו לכבוש את הקווקז ולהשיג שמן באקו. נכון, לצרכים שלהם, עדיין היו להם מספיק רומניות, הונגריות, לוביות וקמרוניות וניגריות.
  לנינגרד עדיין הייתה במצור. מראש נוצרו בה מלאי מזון ותחמושת גדולים, כדי שהעיר תוכל לשרוד את החורף הזה, ולהמשיך לקשור כוחות משמעותיים של הוורמאכט ובעלות בריתה.
  ההנהגה הסובייטית הצליחה ליצור מלאי אסטרטגי של חומרי גלם בעיר לנין, לייצור נשק. אז אמנם הנאצים לא נתנו יותר מדי.
  אבל מורמנסק נחסמה לחלוטין. מתוך עשרת השילוחים שנסעו לעיר, סיים הפריץ לשתות תשעה.
  בינואר ניסה הפיקוד הסובייטי לבחון את כוחם של הגרמנים במרכז. עם זאת, לא ניתן היה לנצח הגנה חזקה ומהונדסת במיוחד. ההתקדמות המקסימלית הייתה חמישה או שישה, במקרה הטוב לא יותר משמונה קילומטרים. וההפסדים של הדיוויזיות הסובייטיות היו מוחשיות מאוד. ברוב החלקים, עד מחצית מההרכב.
  אבל חלק מהכוחות הגרמניים הופנו, ואיפשרו להם להחזיק את סטלינגרד... במרץ פתחו הגרמנים עצמם במתקפה על שערי טרק. הם הצליחו לפרוץ את קו ההגנה הסובייטי ולהקיף את גרוזני ואורדז'וניקידזה, אך ב"פריץ" הם נתקלו בקו של וודנו, שאלי ועוד דרך הערים.
  העיר גרוזני עצמה החזיקה מעמד עד מאי במצור מוחלט. סטלינגרד נפלה לבסוף במאי. מהעיר ומפרבריה, כמו גם ממפעל הטנקים, אפילו כמעט לא נותרו חורבות.
  גם הקואליציה הגרמנית התפוצצה, אבל הפיהרר רצה ניצחון. בינואר נערכו הניסויים המוצלחים הראשונים של מטוס הדיסק, שהגיעו למהירויות של עד שתי מהירויות קול ועלו לגובה של 18 קילומטרים. בחודש מאי, מטוס הדיסק כבר פיתח ארבע מהירויות קול וקפץ לגובה של 30 קילומטרים.
  אבל המכונית החדשה, עם כל מאפייני הטיסה החזקים ואפילו הייחודיים שלה, התבררה כפגיעה לירי מנשק קל ויקרה. בעיית הפגיעות נפתרה עד מהרה על ידי שיגור מחרשה למינרית, אך זה הגדיל את צריכת הדלק והפחית את זמן הטיסה של המכונה. והתקליטון עצמו ב"מעיל פרווה" למינרי לא יכול היה לנהל אש יעילה.
  אבל תחילתו של עידן "צלחות מעופפות" הונחה. בנוסף, הגרמנים רכשו קלף מנצח חזק: טנקים מדור חדש של מחלקה "E". הם נבדלו במשקלם בדומה ל"נמר המלכותי" ול"פנתר" בפריסה צפופה ומושלמת הרבה יותר, צללית נמוכה ושריון עבה.
  בייצור המוני ובשדות הקרב, Panther-2 ו-Tiger-2, ולאחר מכן Tiger-3, הראו את עצמם בצורה הגונה. המכונית האחרונה עם פריסה צפופה יותר וצריח קטן הייתה בעלת שריון חזק ומנוע של 1080 כוחות סוס. "עכברים" מעולם לא התרגלו. אבל השינוי "פנתר" - "F" הראה את עצמו בצורה הגונה.
  בשל היעדר אלמנטים סגסוגים, לטנקים הסובייטיים לא היה שריון איכותי במיוחד, ועד כה הפנתר, אפילו עם תותח 75 מ"מ, עשה את עבודתו די טוב. והשריון הקדמי משופע 120 מ"מ הגן על תותח T-34-85 הסובייטי 85 מ"מ בצורה אמינה למדי. אבל, אולי, האקדח הסובייטי המתנייע SU-100 התברר כיריב ראוי של הפנתר, שחיזק את השריון. ה-T-4 כבר יצא מייצור. ומכלי הייצור, הפנתר התברר כקל ביותר.
  המתקדם הראשון במערך שלו היה מיכל הייצור "לב". הצריח של הטנק הזה הוזז אחורה, ותיבת ההילוכים, המנוע ותיבת ההילוכים היו ממוקמים בבלוק אחד מלפנים. כתוצאה מכך, צללית המכונית התבררה כנמוכה, והשריון עם תותח 105 מ"מ חזק דומה ל"קינג טייגר", ומצח המגדל חזק עוד יותר.
  הסטת המגדל לאחור העניקה ל"אריה" גם את היתרון שכאשר נע ביער, הלוע של רובה ארוך הקנה שלו לא נצמד כל כך לגזעי עצים.
  הנאצים ניסו גם תוכניות אחרות, וגם הפציצו עמדות סובייטיות במטוסים חזקים.
  גם יפן ניסתה להתקדם ולבסוף ניתקה את ולדיווסטוק מהיבשת.
  הגרמנים ביוני ויולי ניסו לפרוץ למוסקבה. אבל קו ההגנה הסובייטי התברר כחזק מאוד, והנאצים ספגו אבדות עצומות. אפילו הטנק "לב" לא ממש מתאים בהתקפה, בעיקר בגלל כיסוי לא מספיק של הצדדים.
  הפיקוד הסובייטי השתמש יותר ויותר באופן פעיל בקליבר האקדח של 100 מילימטרים. ברור שלברית המועצות אין את המשאבים לנצח את טנקי האויב עם אותם טנקים, אך ניתן להשתמש בארטילריה נגד טנקים באופן מסיבי.
  ה-E-100 בדגם המקורי התגלה ככבד מדי ב-140 טון, ועם שריון צד של 120 מילימטר (מצח 240 מילימטר!), גם אם בזווית. זה כבר לא הספיק. שלא לדבר על העובדה שה"עכברים" נמצאים בפיגור חסר תקנה בפריסה שלהם.
  במציאות, טנק "לב" ותותחים מתנייעים - E-10, E-25 היו כלי רכב גרמניים מתקדמים, שבהם שולב מיקום המנוע, ההילוכים ותיבת ההילוכים. עם זאת, הגרמנים ייצרו הרבה ציוד בפיגור. למשל "פנתרים", "טיגריסים", "ג'אגדיגרס", "ג'אגדפנתרים" עם צלליות גבוהות למדי שנגררו מאחור בפיתוח.
  גם "E"-70 לא ממש הצליח. הרכב התברר כבעל תותח 128 מ"מ חזק ופריסה מתקדמת, אך בשל הרצון לשמור על מערך קרבי של לפחות 80 יריות ולא מעבר ל-70 טון, התברר כי הגנת השריון שלו דומה ל"מלך". טייגר" - דגם 1944 ואינו מתאים לפריצת דרך. "טייגר" -3 מוגן טוב יותר. אבל ב-E-70 נבדק בהצלחה מנוע מוגדש טורבו בהספק של 1200 כוחות סוס, מה שאפשר לטנק לפתח מהירות של 60 קילומטרים לשעה בכביש המהיר.
  בכל מקרה, הטנקים הגרמנים ספגו אבדות כבדות וכך גם חיל הרגלים. גם דיוויזיות זרות וגם לוויינים של הרייך השלישי הפסידו הרבה.
  עד אמצע אוגוסט התקדמו הגרמנים רק 40-50 קילומטרים במרכז, ולא יכלו להיכנס למרחב המבצעי. וההפסדים היו עצומים. בספטמבר פתחו הנאצים במתקפה חדשה בדרום... בחודש וחצי של לחימה קשה ביותר, פרץ האויב לים הכספי, וניתק את הקווקז ביבשה.
  אבל הפיקוד הסובייטי הצליח להקים אספקה דרך הים, עם זאת, במחיר של נזק אדיר. בנובמבר הגיע הפריץ, במחיר מאמצים עצומים ונזק גדול, לדלתא הוולגה. בדצמבר התייצב קו החזית. הפער בין חזיתות הקווקז לשטח הסובייטי הראשי גדל. בנוסף, היפנים הצליחו לנתק את ולדיווסטוק, וכבשו את העיר הסובייטית במצור.
  מורמנסק הצליחה, למרות המצור, להחזיק מעמד בגבורה עד דצמבר 1945. אבל בכל זאת נפל...
  בשנת 1946 נמשכו פעולות האיבה ... מעמדה של קבוצת הצבא הסובייטי בקווקז התברר כקשה ביותר. הם מנותקים ביבשה, ויש איום בהפסד הסופי של באקו.
  סטלין חש תשישות עצבנית וגופנית קיצונית. קרבות עזים התפתחו לכיוון טיקווין. היה ניסיון להציל את לנינגרד המוקפת. בעיר עצמה נותרו כבר פחות מחצי שנה של אספקת מזון, ושוב נחתכו כרטיסי המזון.
  בתחילה פרצו הכוחות הסובייטים את קו החזית, אך אז האויב, שגבר על מספר הטנקים, הצליח לבצע התקפת נגד ואף לנתק חלק מהכוחות הסובייטים. פברואר עבר בקרבות עזים הן בצפון והן בדרום, שם ניסו כוחות סובייטים את האויב וניסו לכבוש מחדש את סטלינגרד. והאחרון הצליח חלקית. טנקים סובייטים פרצו לעיר, אך למרבה הצער, הם לא הצליחו לגרש את הנאצים משם.
  אבל הקרב השלישי על סטלינגרד פרץ. הכוחות הסובייטים השיגו הצלחות גדולות יחסית ליד וורונז'. אבל גם שם הצליחו הפריץ, תוך שימוש במספר רב של יחידות טנקים ועליונותם הטכנולוגית, להחזיר את המצב לקדמותו. במרץ החלו להשתתף בלחימה מסוקים בצורת דיסק וכלי טיס דמויי דיסק. הגרמנים שיפרו מעט צלחות מעופפות, והצליחו לשגר עמם התקפות רקטות על עמדות סובייטיות. אלא שבפועל, הדיסקט לא עמד בציפיות כנשק פלא.
  בדיוק כפי שהטיל הבליסטי פון בראון התברר כיקר מדי ובעל דיוק נמוך מכדי שהשימוש הפעיל שלו בפעולות לחימה יצדיק את עצמו.
  אבל לגרמנים היו מפציצי סילון חסרי זנב המסוגלים לשאת עד עשרה טונות של מטען, שטסים למרחק של עד 16 אלף קילומטרים (!).
  לרוע המזל, התעופה הסילון הסובייטית עדיין נשארה מאחור, והאויב שלט כמעט לחלוטין באוויר. בכל מקרה, מטוסים מונעי מדחף אינם יכולים, באופן עקרוני, לעלות על מטוסי סילון במאפייני הטיסה. וההתפתחויות שלנו היו מאוחרות מדי. והמעבר ממדחף למטוס סילון כואב מדי.
  וצריך להכשיר את הטייסים, ולהאריך את מסלולי ההמראה ולהכין סוג מיוחד של דלק. ובכן, המנועים עצמם עדיין צריכים להיבדק וניפוי באגים!
  הגרמנים הופנו לסטלינגרד... באופן מוזר, הרייך השלישי וכל הקואליציה אזלו, והצבא האדום היה כמו ציפור עוף החול. גם אפריל וגם מאי עברו בקרבות עזים ליד סטלינגרד. ואפילו ביוני, הצבא האדום עדיין ניסה להתקדם, והצמיד את האויב. אבל ביולי, למרות החום, בכל זאת נעו הנאצים לאורך חופי הים הכספי לכיוון באקו. ההתקדמות הייתה איטית ביותר. בממוצע 1.5 קילומטרים ביום. דאגסטן חטף... חיילים סובייטים מחצו את הפריץ ובני בריתם בכל האזימוטים.
  הם הכו את האויב גם במרכז וגם בצפון. הם לא הורשו לנסוע לארכנגלסק... אבל בספטמבר הואץ קצב ההתקדמות הגרמנית בקווקז. כוחות הקיבוץ הקווקזי התדלדלו קשות, וים של עשרה טרנספורטים הפליג בתנאי דומיננטיות של מטוסי אויב באוויר בעוצמה של שניים או שלושה. בסוף אוקטובר, בכל זאת נכנסו הנאצים לאזרבייג'ן. ובנובמבר הם התקדמו לבאקו. ובתחילת דצמבר, הפריץ התאחד עם הטורקים, בג'ורג'יה ...
  עוד לפני מרץ, היו קרבות בקווקז, וירבאן בדרך כלל החזיקה מעמד עד יוני 1947.
  כל החורף ניסה הצבא האדום להתקדם ללא לאות. הם טופפו בחוזקה על הקואליציה. למרות שהיפנים, בסופו של דבר, כבשו את ולדיווסטוק באפריל, זה רק איפשר לברית המועצות להתיישב בצורה איתנה יותר מאחורי האמור.
  למרות שהצבא האדום לא השיג הצלחה מוחשית בהתקפותיו בחורף ובמארס, הקואליציה לימדה לקח הוגן. בתוך מדינות הלוויינים הגרמניים, המצב הלך והחמיר. משאבי האנוש התרוקנו, וההפסדים היו עצומים. הנטל הכלכלי הפך לבלתי נסבל. אפילו הצלחות בחזיתות שימחו את האיש האירופי ברחוב פחות ופחות. השאיפה לשלום הלכה והתחזקה.
  אבל היטלר רצה בעקשנות לגמור את ברית המועצות. למרות שהחישובים לפיהם הצבא האדום יאבד מיעילות הלחימה שלו לאחר אובדן באקו לא התגשמו. בשנת 1946 ייצרה ברית המועצות מספר שיא של כלי נשק - כ-60 אלף מטוסים ו-40 אלף טנקים ותותחים מתנייעים, 250 אלף תותחים ומרגמות. כן, התעופה הסובייטית היא בעיקר מטוס הקרב Yak-9, מטוס התקיפה IL-2 שעדיין לא הופסק. Yak-3 ו-LA-7 יוצרו בכמויות קטנות. עדיין בייצור PE-2, ו-TU-3. כן, תעופה יכולה להיחשב מיושנת מול מפלצות מטוסי אויב, אבל היא כן. כמו ה-T-34-85, IS-3 וה-SU-100, שאר הרכבים הם בכמויות קטנות.
  ובשנת 1947, ה-T-54 החל להיכנס לשירות, מה שהיה צריך לשים קץ לעליונות האיכותית של הטכנולוגיה הגרמנית. כמובן, ה-T-54, במשקל 36 טון, לא יכול להיות חזק יותר מכל טנקי האויב, אבל הוא יכול בהחלט להתחרות עם הפנתרים והנמרים.
  הטנק הגרמני הראשי היה "E" -50, שנקרא "אריה" -3. מכונית דומה ל"אריה", אבל עם מנוע חזק יותר של 1200 כוחות סוס, ושריון עבה. עם משקל של 75 טון, עובי שריון הצד של הטנק הגרמני גדל ל-140 מ"מ, והמצח היה 240 מ"מ עם אקדח של 105 מ"מ ואורך קנה של 100 אל. המכונית הגרמנית החדשה אמורה להפוך לעיקרית. הוא עדיף על הסובייטי בחימוש ובשריון, אבל כבד יותר מפי שניים.
  עם זאת, ה-T-54 רק מתחיל להיכנס לייצור.
  אבל קיץ 1947 חם עוד יותר. הגרמנים מנסים לתקוף שוב את מוסקבה. הם פורצים גם לסראטוב. הלחימה נמשכת עד סוף הסתיו. הפריץ עדיין מצליח לכבוש את סרטוב. אבל באזור מוסקבה הצליחו להתקדם עד שישים עד שבעים קילומטרים לכל היותר. גם רז'ב וגם ויאזמה, למרות שהאחרון היה מוקף למחצה, נשארו עם ברית המועצות.
  מוסקבה לא נכבשת, והנאצים והקואליציה האכזרית שלהם צריכים לעמוד בחורף בתעלות. הפעם הפיקוד הסובייטי מציל אנשים וצובר כוח. בפרט, הטנק T-54. וב-31 בדצמבר 1947, ה-MIG-15 נוסה בהצלחה, מה שאמור לסיים את המונופול הגרמני על מטוסי סילון באוויר.
  נכון, בפברואר 1948 נפלה לנינגרד לאחר מצור ממושך. מכה קשה מאוד ליוקרתה של הכוח הסובייטי.
  עמדת ברית המועצות במאי 1948 מסודרת מחדש ללא תקווה. הגרמנים והקואליציות שלהם שולטים בקווקז, אחר כך בוולגה עד סרטוב וטמבוב עם וורונז'. אחר כך מזרחה לאורל, כמעט ליד טולה, ואז בוויאזמה וליד סם רז'ב, עד לארכנגלסק.
  אז מה עוד אפשר לעשות במצב כזה? בנוסף, היפנים שולטים בכל פרימוריה לאורך נהר האמור וכבשו את בעלת הברית היחידה: מונגוליה.
  ובמשך שבע שנות המלחמה אבדו אדמות, שעליהן חיה לפחות מחצית מאוכלוסיית ברית המועצות לפני הכיבוש, ואולי יותר. במהלך שבע שנות המלחמה איבד הצבא האדום באופן בלתי הפיך לפחות עשרים מיליון חיילים וקצינים. לא סופרים את אלה שהפכו פצועים או נכים. לא סופרים את האבדות העצומות ומההפצצות המסיביות, ההפגזות והרעב.
  גם אם לוקחים בחשבון את המשפחות שפונו, לסטלין לא נותרו יותר ממאה מיליון כוח אדם בשליטה, כנראה, אולי פחות. מתוכם, אחד מכל חמישה מגויס לצבא. כעשרים מיליון חיילים שונים. מותר היה להכניס ילדים מגיל חמש, גמלאים, ונכים מהקבוצה הראשונה והשנייה למכונות.
  המדינה מגויסת מאוד. שחרור הנשק ב-1947 ירד רק במעט... אז לעת עתה, מוקדם מאוד לשים קץ למדינת הסובייטים!
  סטלין עצמו, בכל מקרה, לא חשב כך. כן, וגם היטלר רצה ללחוץ על רוסיה - להשיג הכל בבת אחת! אז לא הייתה שום פשרה.
  בקיץ פתחו הגרמנים במתקפה חדשה נגד מוסקבה. הם עדיין קיוו שיוכלו לשבור את הבירה ולסיים את ברית המועצות. מהצד של הצבא האדום, מוסקבה כוסתה על ידי יותר משלושה מיליון חיילים ומיליציות. הם היו חמושים בשניים עשר אלף טנקים ותותחים מתנייעים. נכון, ה-T-54 הוא רק כחמש מאות, בעיקר ה-T-34-85 וה-SU-100 נלחמו. ה-IS-3 כבר הוצא מייצור בשלב זה. יש מעט מאוד טנקים של IS-4 המיוצרים בגלל חוסר האמינות הטכנולוגית של המסטודון הזה. יוצרו שישה טנקים IS-7, אך רכב זה לא נכנס לייצור המוני. אם כי, כנראה לשווא. היא יכלה לחדור עם שריון ה-130 מ"מ תותח 240 מ"מ של ה-75 טון Lion-3. נכון, לגרמנים היה טנק מתקדם יותר "אריה מלכותי" במשקל 100 טון עם מנוע של 1800 כוחות סוס, ו-128 מ"מ עם אקדח ארוך קנה מאוד עם מהירות קליעה ראשונית של 1260 מטר לשנייה.
  אבל סטלין איכשהו התקרר לציוד כבד, והעדיף: אפילו טוב יותר, קטן, אבל מרוחק.
  אבל מצד שני, ארבעת הלוחמים: זויה, ויקטוריה, אלנה, נדז'דה לא חשבו כך. והם פשוט קיבלו את הטנק IS-7 בשליטתם. יתר על כן, ובמספר שבע. אז הארבעה יצרו את המכונית הזו על חשבונם. הבנות מצאו מטילי זהב בסיביר ותרמו אותם לקרן של משרד הביטחון. ועכשיו הם רצו לירות בעצמם מהמכונה הנפלאה הזו.
  והיום המשמעותי של 22 ביוני 1948 רק הגיע. חייליו של היטלר פשוט הובילו את האוכלוסייה, וניסו לעקוף ולהקיף את העיר הסובייטית רז'ב.
  וארבע הבנות של האלים הדמיורגים הרוסים, כמו תמיד, ברגע קריטי עבור רוסיה, החליטו להתערב! אחרי הכל, הם תמיד מצילים את מולדתם, של רוס, בזמן ובמקום הנכון!
  
  
  
  
  אם לא היה קליפס פלדה
  באופן כללי, באופן מוזר, אבל ברוב היקומים המקבילים, מהלך מלחמת העולם השנייה והמלחמה הפטריוטית הגדולה היה אפילו גרוע יותר עבור רוסיה מהמציאות. אולי בגלל שלמשטר הפשיסטי שהשתלט על אירופה היה הרבה יותר פוטנציאל ממה שהוא הצליח לממש. השילוב של טוטליטריות אכזרית ומרכיבי שוק בכלכלה יעיל יותר מהקפיטליזם הליברלי של המערב ומהמודל הסטליניסטי הריכוזי והביורוקרטי. למרבה המזל, ממספר סיבות, הן אובייקטיביות והן סובייקטיביות. כולל מזל גדול, הנאצים לא יכלו להשתמש בקלפי המנצח שלהם.
  זה כמה מרגלים גרמנים נכשלו רק בגלל שהגרמנים השתמשו במגרדת נירוסטה במסמכים, והרוסים השתמשו בברזל פשוט? ואיך דבר כל כך קטן השפיע באופן מכריע על מהלך המלחמה?
  בכל מקרה, היה יקום מקביל, שבו כבר באוקטובר 1941, קצין מודיעין מאכל מאוד גילה בטעות את העובדה הזו. מסמכים סובייטיים מקוריים וגרמנים מזויפים נרטבו ו... על מסמכים סובייטיים, מהדק הנייר החליד וזה מורגש, אבל לא על הגרמנים.
  הנה דבר של מה בכך, והשפעתו על מהלך המלחמה הפטריוטית הגדולה התבררה כמשמעותית מאוד.
  לאחר שנמנעו מכישלונות ועבודה בשליטת הסוכנים הגרמנים, הם גילו עדויות משמעותיות לכוחות הסובייטים המכינים מתקפה ליד סטלינגרד. כל כך משכנע שאדולף היטלר העקשן הסכים לכך ונתן פקודה לארגן מחדש את הכוחות הנאצים שעמדו על הוולגה. וזה היה חשוב.
  אם במהלך מבצע רז'ב-סיכוב, הצבא האדום, בעל יותר מפי שניים כוחות מהוורמאכט, לא הצליח לפרוץ את ההגנות הגרמניות, הרי שליד סטלינגרד היה מאזן הכוחות נוח יותר לנאצים.
  ומזג האוויר ב-19 בנובמבר 1942 לא הועיל לפעולות התקפיות. תעופה, במיוחד מטוסי סער, לא יכלה להמריא, ולהיערכות ארטילרית הייתה השפעה מוגבלת ביותר על הגנות האויב המפותחות. חיילים סובייטים, שיצאו למתקפה, הסתבכו. אפילו הזמנת חיל טנקים לא הצליחה לפרוץ חור בהגנות הנאציות.
  קרבות עזים התחוללו לכיוון רז'ב-סיכובסקי. הם המשיכו לתוך השנה החדשה. רק אז, לאחר שספגו אבדות חמורות, הפסיקו הכוחות הסובייטים בשני הכיוונים את המתקפה שלהם. היטלר נאחז בוולגה, אבל הגרמנים החלו להיות מוכים באפריקה. צ'רצ'יל כינה את המתקפה של מונטגומרי במצרים: סוף ההתחלה. הוא גם אמר שעכשיו בעלות הברית רק ינצחו.
  ואכן, רומל, למרות ההעברה המתמשכת של כוחות גדולים לאפריקה, היה חסר מזל וצבאו ספג תבוסה אחר תבוסה. כדי להבטיח את ניהול המלחמה בשתי חזיתות, היה על הרייך השלישי להכריז על גיוס מוחלט בפברואר 1943.
  יתרה מכך, המטרות העיקריות של מבצע בלאו לא הוגשמו. אולם בחורף 1942-1943 הצליח הוורמאכט, בניגוד להיסטוריה האמיתית, להימנע מתבוסה רצינית במזרח. בסוף ינואר חידשו הכוחות הסובייטים את המתקפה שלהם במרכז: מבצע רז'ב-סיכוב השלישי וליד סטלינגרד. אבל לפרוץ דרך אויב שיושב בהגנה מוצקה זה לא רעיון טוב. הלחימה הזכירה את מלחמת העולם הראשונה. ממושך, עמדתי. כאשר מי שתקף הפסיד יותר מזה שהגן.
  מבצע "איסקרה" לביטול המצור על לנינגרד נדחה. סטלין רצה לחתוך את מדף רז'ב מהר ככל האפשר, ולהביס את האויב ליד סטלינגרד. הגרמנים, זוכרים את לקחי החורף שעבר, הגנו על עצמם באופן פעיל. ועד כה הם הצליחו להדוף את מתקפת החיילים הסובייטים. כפי שהתברר, כשהפריץ מוכנים, לא קל לפרוץ את ההגנות שלהם. ואיכות הכוחות המזוינים הגרמניים עדיין על העליונה.
  המתקפה של הכוחות הסובייטים נמשכה עד סוף פברואר, אך לא צלחה.
  בתחילת מרץ ניסה הפיקוד הסובייטי להתקפה לכיוון וורונז'. לאחר הצלחות ראשוניות, הצבא האדום נקלע למתקפת נגד של מיינשטיין. כוחות סובייטיים גדולים הוקפו ונאלצו לפרוץ בחזרה בקרב. ההפסדים, בעיקר בטכנולוגיה, התבררו כגדולים, והגרמנים עם בני בריתם הצליחו להשיג דריסת רגל בכיוון זה וכבשו לחלוטין את וורונז' ופרבריה.
  במהלך מתקפת הנגד של מיינסטין, "פנתרים" ו"טיגרים" מאסיבית השתתפו בקרב בפעם הראשונה. טנקים חדשים הצדיקו בחלקם את התקוות שתלו בעצמם. בשימוש נכון, הם גברו על כלי הרכב הסובייטיים בקרב המתקרב.
  הפשרת האביב הגיעה ורגיעה שררה בחזית המזרחית. קרבות עזים רעמו בתוניסיה.
  הפיהרר ניסה בכל מחיר לשמור על דריסת רגל באפריקה. לשם כך, הנאצים אף החליטו על צעד חסר תקדים. הם הציבו לפרנקו אולטימטום: או שהוא נתן לכוחות הגרמנים ללכת לגיברלטר, או שהוא הופל, כמו ממשלת וישי. הגנרליסימו נעשה מפוחד והסכים. במקביל הוא פנה לממשלות בריטניה וארצות הברית בתחינה קורעת דמעות: אל תכריז מלחמה על ספרד, כי זה לא קרה מרצונו!
  ב-15 באפריל 1943, הגרמנים פתחו בהסתערות על גיברלטר, והשליכו לשם את ה"נמרים" האחרונים עם "הפנתרים". המבצר נפל במכות של מאות טנקים תוך יומיים. פאולוס, שנזכר מהחזית המזרחית, פיקד על ההסתערות. למרבה האירוניה, הגרמנים הצליחו לכבוש את הרובעים האחרונים, את בתי סטלינגרד ומפעלי סטלינגרד, רק עד 1 באפריל 1943. כך, פאולוס שיקם את עצמו חלקית וקיבל דרגת פילדמרשל וחרבות לעלי האלון של צלב האביר בנוסף.
  כיבוש גיברלטר חסם את הגישה הבריטית והאמריקנית ממערב לים התיכון. וחוץ מזה, הנאצים עצמם הצליחו לפלוש למרוקו במרחק הקצר ביותר, ולהסיט חלק מכוחות בעלות הברית מתוניסיה.
  ההסתערות על ראש הגשר התוניסאי נחלשה, ואז הועבר שוב רומל. היטלר החליט להקפיא לעת עתה את הפעולות הצבאיות במזרח, ולנסות להשתלט על הים התיכון.
  גם הפיקוד הסובייטי החל לדבוק בטקטיקה של המתנה. כך עשה סטלין בהיסטוריה האמיתית, אז הוא החליט לפעול עכשיו. תנו לבעלי ההון לדמם את עצמם טיפשים. תן להם לחבוט זה בזה, ואנו נצבור כוח ונכה כאשר סוף סוף ייגמר לנו הקיטור.
  הגרמנים עדיין החזיקו בצפון תוניסיה, והכוחות בפיקודו של פילדמרשל פאולוס החדש התקדמו לקזבלנקה. האמריקאים התמודדו מול הנמרים והפנתרים. התברר שהשרמן שלהם חלש מול טנקים כאלה, כמו גם ה-T-4 המשודרג.
  וצ'רצ'יל, לאחר שלושה חודשים של היסוס, בכל זאת הכריז מלחמה על ספרד. אולם בשלב זה הגרמנים כבר כבשו את כל מרוקו ופלשו לאלג'יריה. המשורר עבור פרנקו לא היה הלם. ב-25 ביולי כבשו כוחות גרמנים את בירת אלג'יר והנחילו תבוסה מוחצת לבריטים. ההצלחה הונחתה על ידי התקפת נגד של רומל, והתבוסה והנחיתה הפתאומית של קיסילרינג במלטה.
  החזית המזרחית הייתה יציבה ורגועה. סטלין, שחייליו ספגו אבדות קשות בקרבות קודמים, חידש את הצבא האדום. הגרמנים גם הקימו דיוויזיות חדשות והעבירו אותן מעבר למיצר גיברלטר לים התיכון.
  פעילות הצוללות הגרמניות הביאה לכך שהטונאז' של הצי האמריקאי והבריטי החל לרדת. וגם זה לא תרם להצלחה בקרבות על הים הדרומי הגדול באירופה.
  המצב המאיים בים התיכון הוביל לכך שב-6 באוגוסט החליט צ'רצ'יל לנחות בצרפת. אבל המבצע התרחש בתנאי מזג אוויר קשים והיה מוכן בצורה גרועה.
  ב-10 באוגוסט התאחדו רומל ופאולוס ויצרו קלחת כבדה במזרח אלג'יריה. וב-19 באוגוסט, כבר מיינשטיין, אמן המלכודות הערמומי, ניתק את חיילי בעלות הברית מהחוף.
  הצלחתו של הפריץ הוקל על ידי חוסר החלטיות של האמריקאים, שחשבו את הנחיתה בצרפת ב-1943 מוקדמת מדי, והמחסור החריף בספינות נחיתה. רגוע בחזית המזרחית. בנוסף, שחרור התעופה ב-1943 בגרמניה יותר מהכפיל את עצמו, עלה על שלושים ושניים אלף מטוסים בשנה - למרבה המזל לגרמנים היה יותר כוח אדם ושטח שליטה מהמציאות. וכלי הרכב החדשים של פוק-וולף עם שריון ונשק חזקים, כמו גם תותחי 30 מ"מ, גרמו נזק רב מדי לתעופה של בעלות הברית.
  הקטסטרופה באלג'יריה ובצרפת הפכה את אוגוסט 1943 לשנה שחורה באמת עבור בעלות הברית.
  סטלין אפילו היה מרוצה מהצלחות כאלה. אבל סבלנותו של צ'רצ'יל נפלה. במזרח אפילו קרבות האוויר פסקו למעשה, ופעילות הפרטיזנים פחתה. הגרמנים הקימו עוד ועוד חיל של אזרחים סובייטים לשעבר ואף יצרו מעין ממשלות מקומיות בובות. אז, חטיבות נפרדות של לאומנים מקומיים מהמזרח כבר לחמו באפריקה.
  הצאר הבולגרי בוריס שלח גם את שלוש הדיוויזיות הטובות ביותר לתוניסיה, ככל הנראה בתקווה להשיג לעצמו כמה מושבות ביבשת השחורה.
  בספטמבר פתח רומל במתקפה גדולה במצרים. הוא הצליח, תוך שימוש בעליונות הכמותית והאיכותית של הכוחות, שבוע לאחר האות לתקיפה, לכבוש את טריפולי.
  הבריטים והאמריקאים ספגו תבוסה אחר תבוסה בלוב. בתנאים אלה הודיע צ'רצ'יל על השעיית אספקת כל סיוע לברית המועצות הבולשביקית ודרש להחריף לאלתר את פעולות האיבה. סטלין העמיד פנים שהוא מתעלם מהאולטימטומים. למרות שכמובן בוצעו הכנות לפעולות התקפיות. אבל קובה היה ערמומי ואף ניסה לבחון את הקרקע לשלום נפרד. אחד עד סוף ספטמבר, כבשו הגרמנים את לוב כולה, כולל טולבוק, ואף פרצו למצרים לאלכסנדריה.
  פאולוס הצליח לעקוף, הנקודה האנגלית המבוצרת החשובה ביותר, ולצאת דרומה אל הנילוס. למעשה, זה גרם לאסון לבריטניה במצרים. בהמשך, הגרמנים יכלו ללכת לתעלת סואץ וללכת לעיראק, ושם זה לא היה רחוק לבאקו.
  העיכוב הפך למסוכן, וסטלין נתן פקודה לחדש את ההתקפה על רז'ב, כמו גם לכבוש מחדש את סטלינגרד, ובמקביל למחוץ את האויב בצפון הקווקז.
  כלומר, באוקטובר התחדשו מיד פעולות האיבה בשלושה כיוונים. ובנובמבר גם על לנינגרדסקי.
  עם זאת, לא היה קל לפרוץ את האויב, שהיה חפור היטב והיו לו טנקים כבדים חזקים "פנתר" ו"נמר". הכוחות הסובייטים עמדו בפני הגנה עמדה עמוקה. ובהגנה, הטנקים הגרמנים החדשים והתותחים המתנייעים פעלו היטב.
  אז לא היו התקדמות משמעותית באוקטובר ובנובמבר. אלא אם כן הופסקה בהצלחה המתקפה הגרמנית בתעלת סואץ. ואז רק באופן זמני... אולם פאולוס ורומל הפנו את חייליהם לסודן. והם התחילו להשתלט על אפריקה.
  הוורמאכט עדיין לא מוכן לתקוף בחורף.
  בנוסף, לפריץ היו תקוות גדולות ב"פנתר" -2 כמכונה מתקדמת יותר וב"טייגר" -2 ו"אריה".
  וינטר עבר בניסיונות הצבא האדום לפרוץ את ההגנות של הפריץ. אבל בשום מקום לא ניתן היה להשיג הצלחות גדולות. גם אם הייתה פריצת דרך, האויב החזיר את המצב למתקפת נגד.
  והמצב החמיר. בבריטניה, על רקע התבוסות הצבאיות, נוצר משבר פוליטי. הקבינט של צ'רצ'יל העביר הצבעת אי אמון. אבל איך זה יכול להיות אחרת, אם פאולוס החכם יותר הפיל את אנגליה מסודן ואתיופיה.
  הממשלה החדשה הציעה לגרמניה שלום נפרד. בהתחשב בהפסדים נוספים של ארה"ב מצי הצוללות הגרמני, גם לרוזוולט לא היה אכפת. יתרה מכך, מעמדו באמריקה התערער. כן, והיפנים הצליחו לזכות בכמה ניצחונות קטנים, והאטו את ההתקדמות האמריקאית. כך שנקודת המבט - הצריף שלנו ניצחה על הקצה.
  אולם היטלר הציג תחילה תנאים מופרזים. אז הפכו ארצות צרפת ומצרים לפשרה, כמו כן מוחזרת השייכות לשעבר לאיטליה. סודן נכנסת גם היא לרשות הרייך השלישי, אך תעלת סואץ מופעלת במשותף.
  לפיכך, לאחר שהתיר את ידיו במערב, השליך הפיהרר את כל כוחותיו למזרח. המתקפה הנאצית החלה במאי נגד מוסקבה. הודות למושבות הצרפתיות והבריטיות, ללוב כבר היה מספיק נפט, והיטלר רצה לנצח כמה שיותר מהר.
  בנוסף, טורקיה פתחה גם חזית שנייה.
  עם זאת, הצבא האדום כבר הראה סיבולת וגבורה מדהימים בקרבות על הבירה הסובייטית. בממוצע, קצב ההתקדמות הגרמנית לא עלה על קילומטר אחד ביום. עד סוף אוגוסט הצליחו הנאצים להתקדם עד מאה קילומטרים ברוחב פריצת דרך של קצת יותר משלוש מאות.
  הם התקרבו למוסקבה, אך נתקלו בקו ההגנה של מוז'איסק. אלו היו תוצאות צנועות. בנוסף, חיילים סובייטים תקפו ללא הרף את האויב. בקרבות השתתפו טנקים סובייטיים חדשים T-34-85 ו-IS-2. אי אפשר לומר שהגרמנים איבדו לחלוטין את יתרונותיהם, אבל הצבא האדום לא עמד במקום, ממש כמו המדע!
  הופיעו מטוסי קרב סובייטיים חדשים Yak-3 ו-LA-7, המסוגלים להתחרות במטוסים גרמניים מונעי מדחף. נכון, לאויב יש בתמורה קלפי מנצח תגובתיים חזקים מאוד. ל-ME-262 ול-HE-162 לא היו אנלוגים בעולם. היטלר גם החליט לאסור ייצור ופיתוח של טנקים קלים מחמישים טון. כתוצאה מכך, ה-T-4 והפנתר ויתרו. "פנתר" -2 התברר כ-50.2 טון במשקל ואקדח חזק עם מנוע של 900 כוחות סוס. "רויאל טייגר" ו"אריה" ונופפו לחלוטין במפלצות מתחת ל-70 טון. מכוניות סובייטיות, לפי צו המפלגה, לא עלו על משקלן של 47 טון.
  לאחר שלא הצליחו לכבוש את מוסקבה, הפנו הנאצים את תשומת לבם ללנינגרד. העיר הזו קיבלה אותם מאוד. הפגזות מסיביות החלו בספטמבר. נכחו בהם גם תותחים בקליבר של 1000 מילימטר ורובוטי קליע מכונפים.
  היטלר הורה לכבוש את לנינגרד בכל מחיר.
  העיר הצליחה להדוף שלוש תקיפות בספטמבר באוקטובר. עם זאת, הגרמנים הצליחו להתקדם מעשרה עד עשרים קילומטרים, וגם לכבוש את ראש הגשר של פטרהוף. במקומות מסוימים נכנסו יחידותיהם לעיר, והחמירו את המצב המבצעי של הקבוצה. בנובמבר 1944, לאחר ניצחון הנאצים בבחירות לפרלמנט, נכנסה גם שוודיה למלחמה נגד ברית המועצות.
  זה פרסם באופן פעיל את הסיסמה: נקמה על תבוסות מפיטר הגדול ואלכסנדר. דיוויזיות שוודיות חדשות הגיעו לחזית ויחד עם הפינים פתחו בהתקפה על העיר מצפון. והנאצים חידשו את ההתקפות תוך שימוש, בין היתר, ב-Sturmtiger וב-Sturmaus החזק עוד יותר, כמו גם בטנק E-100, המפלצת הראשונה בעולם בייצור המוני העולה על מאה טון.
  למרות הגבורה והחוסן המסיביים של החיילים והמיליציות הסובייטיות, כמו גם מתקפת נגד נואשת נגד נובגורוד, הם לא הצליחו להציל את העיר. עם זאת, הרבע האחרון נפל רק ב-27 בינואר 1945, מה שמראה דוגמה לחוסן חסר גבולות. והעיר עצמה החזיקה מעמד בבלוק שלם: 1270 ימים! כנראה המצור הארוך ביותר של העיר במלחמות מודרניות.
  למרות שהגרמנים ובני בריתם ספגו אבדות אדירות, המטרה הושגה חלקית. העיר הסובייטית השנייה בגודלה והחשובה ביותר נפלה, וידיה של קבוצת האויב החזקה ביותר התפרקו.
  בחורף, הלחימה הייתה עזה. הגרמנים השתמשו במטוסי סילון חזקים וטוריים ראשיים. מולם, לברית המועצות לא היה כוח שוויוני. זה הקשה על השגת יתרון באוויר. להפך, האויב שלט שם. בדיוק כמו עד כה, הטנקים הגרמניים שמרו על יתרונותיהם. ואף הגדילו אותם עם הופעת הסדרה "E".
  בהשוואה ל"נמרים" ול"פנתרים", לטנקים מסדרת "E" היו פריסה צפופה יותר, צללית נמוכה, וכתוצאה מכך שריון עבה הרבה יותר בזווית.
  התשובה של המדע הסובייטי עד כה הייתה רק ה-IS-3, הגנה חזקה יותר על המצח של המגדל. ה-T-54 עדיין היה בפיתוח, וה-T-44 לא הצליח יותר.
  עם זאת, במאי 1945 שינה היטלר את תוכניותיו. והגביל את עצמו להתקפות בודדות, הוא ביצע את המתקפה העיקרית בקווקז. היה יותר נוח להילחם שם. אז לאחר כיבוש סטלינגרד, האספקה של הקיבוץ הסובייטי התברר כקשה. בנוסף, בפברואר הנחילו כוחות סובייטים תבוסה קשה לעות'מאנים בטרנס-קווקזיה, אילצו את הטורקים לברוח מירוואן ושחררו את אזור קארס.
  הגרמנים פרצו את ההגנות ועברו לאורך הוולגה והגיעו לים הכספי. גרוזני נפלה ב-15 ביוני, לאחר לחימה עיקשת, סוחומי ב-23 ביוני, זוגדידי ב-29 ביוני באותו חודש. טביליסי נלקחה בסוף יולי יחד עם קוטאיסי. באוגוסט כבשו סוף סוף הנשרים הפשיסטים את דגסטן, כמו גם את פוטי, ויצאו מצפון לארמניה. בספטמבר הם התאחדו עם הטורקים, וההסתערות על באקו החלה. עיר המפתח החזיקה מעמד עד 6 בנובמבר 1945. קרבות נפרדים בהרים, במיוחד בירוואן, נמשכו עד סוף דצמבר.
  קרבות עזים התנהלו גם במרכז. הגרמנים הצליחו להתקרב לטולה ואף לכבוש את קלינין, אבל אז הם נעצרו. אף על פי כן, קו החזית התקרב, וכבר היו במקומות לא יותר משמונים קילומטרים מהבירה.
  1946 התחילה בחורף חם. הפיקוד הסובייטי, שרצה להקדים את המתקפה הגרמנית, מיהר נואשות לעבר האויב.
  אבוי, באוויר יתרונו של האויב רק גדל. מטוסי סילון של הלופטוואפה, למרבה הצער, הכל שופר. שינויים חדשים של ה-ME-262 הופיעו, כולל זה המהיר במיוחד. גם מטוס קרב סילוני חזק TA-183, מתקדם יותר עם כנפיים סוחפות NE-262, ויצירת מופת אמיתית של בניית מטוסים ME-1010 עם כנפיים מבוקרות.
  ובברית המועצות, ה-Yak-9 נשאר הלוחם העיקרי. פעם מכונה חדשה, אבל עכשיו מיושנת בעליל.
  אבל ללופטוואפה יש גם יו-287, והופיע מפציץ סילון Yu-387, TA-400, TA-500. ומטוסי תקיפה סילון. ו-HE-377 הוא תגובתי ו-HE-477 הוא גם תגובתי ורב-תכליתי.
  וסדרת E-70 עם טנקים במשקל כמו המלך טייגר, אבל עם הגנה הרבה יותר חזקה.
  והמיכל הפירמידי המוצג במתכת ליום הולדתו של הפיהרר ב-20 באפריל 1946 הפך ליצירת מופת של ממש. היטלר העניק לו באופן אישי את השם "אריה הקיסרי".
  המכונית הייתה בצורת פירמידה שטוחה מוארכת, עם גלילים קטנים שכיסו את כל תחתית המיכל. לפיכך, לא היה לו משטח, מה שהגדיל משמעותית את הסבלנות. בנוסף, לטנק לא היה גג, והשריון שלו מכל הזוויות היה בעל זווית גבוהה של נטייה רציונלית. במשקל של 99 טון, המכונית הייתה חמושה בתותח נ"מ 128 מ"מ עם קנה ארוכה של 100 אל"ל, בעלת מנוע של 1800 כוחות סוס, ושריון חזיתי של 300 מילימטרים. יתר על כן, הלוחות נמצאים בזוויות גדולות של נטייה רציונלית, בחצי החזית הראשון ו-250 מילימטרים בחצי המשופע השני. כך התברר שהוא הטנק החזק ביותר בעולם, בלתי חדיר מכל נקודות הירי וכשהוא מותקף בפצצות מלמעלה.
  הפיהרר הורה מיד להכניסו לייצור בהקדם האפשרי, ובמקביל ליצור שינוי תקיפה עם הוביצר ומשגר פצצות.
  אז הנאצים הצטיידו, הם היו צריכים להיות מובסים. אבל, למרבה הצער, נתפס אויב מאוד עקשן וחזק מבחינה טכנית. ובסוף מאי, על פי המסורת, כשהכבישים מתייבשים, החלה המתקפה.
  פריץ ניסה לעקוף את מוסקבה וטולה. הקרבות היו בעיצומם חסרי תקדים במתח ובהיקף. אבל החיילים הסובייטים היו ראויים להיקרא בלתי מנוצחים. במשך שלושה חודשים של קרבות מתמשכים, הצליחו הנאצים רק להקיף את טולה ולנסוע לקשינה ולהתקרב למוסקבה מצפון, תוך ניתוק חלקי של התקשורת. קרבות כבר התנהלו ברחובות העיר עצמה.
  סטלין עזב את הבירה ופונה לקוויבישב. אבל הנאצים פתחו במתקפה נגד סרטוב ביולי. עיר זו נפלה ב-8 באוגוסט. מכיוון שקייבישב היה כעת קרוב בצורה מסוכנת לחזית, המפקד העליון העביר את מפקדתו לסברדלובסק. הלחימה במוסקבה נמשכה עד ספטמבר. קשירה נפלה ב-18. בתחילת אוקטובר כמעט והוקפה בירת ברית המועצות, וב-29, לאחר לחימה עיקשת, נפל גם קויבישב. בנוסף, הגרמנים כבשו את גורייב ואוראלסק.
  נובמבר עבר בקרבות איומים. ב-7 בנובמבר פרצו הפריץ דרך הקרמלין, אך נהדפו בחזרה על ידי התקפת נגד נואשת. ובמהלך הקרב הזה מת ממלא מקום המפקד של מוסקבה, מרשל רוקוסובסקי!
  והטייס הסובייטי המפורסם קוז'דוב הפיל את המטוס הגרמני ה-100, והפך לאדם הסובייטי הראשון שזכה בתואר ארבע פעמים גיבור ברית המועצות. וגם ב-7 בנובמבר 1946.
  ב-4 בדצמבר נסגרה סופית טבעת החסימה סביב מוסקבה. אבל הבירה ושרידי חיל המצב ההרואי שלה נלחמו עד חג המולד האורתודוקסי ב-7 בינואר 1947.
  את המתקפה על הבירה הוביל מיינשטיין. על כך הוענק לו המסדר השני של הצלב הגדול של צלב הברזל אחרי הרמן גרינג.
  אבל המלחמה עדיין לא הסתיימה. סטלין מסברדלובסק הבטיח להמשיך במאבק. גם הגרמנים היו די מותשים. בדרום התקרבו כוחותיהם לפנזה ולאוליאנובסק ועצרו. במרץ פתחו הסובייטים במתקפות נגד. אבל באפריל הם עדיין נאלצו לעזוב את ריאזאן. ובמאי הקיפו הנאצים את העיר גורקי, ופרצו דרומה לקאזאן. ביוני כבשו הפריץ את אורנבורג והתקרבו לאופה. התנגדות הצבא האדום נחלשה, המורל ירד והחלו עריקות המוניות. עם זאת, הם תמיד היו, אבל לאחר נפילת הבירה, הם התעצמו פי כמה. לאף אחד אין יותר רצון למות למען סטאלין. אבל מצד שני, אנשים נלחמו נגד הפשיזם למען מולדתם.
  גם סמכות השלטון הסובייטי נפלה. ביולי פרצו הגרמנים לסברדלובסק. סטלין ופמלייתו נסעו לנובוסיבירסק. באורל התנהלו קרבות בעיצומם עד אוגוסט... הגרמנים הפריעו לאורכו של התקשורת ופעולותיהם האקטיביות של הפרטיזנים. אבל מלחמה נוספת כבר איבדה את משמעותה.
  אולם סטלין עדיין קיווה למשהו. הגרמנים פרצו לטובולסק בספטמבר. אבל הם התעכבו בגלל גשמי סתיו שוטפים. התקרבות החורף עצרה את המתקפה בסיביר, אך הנאצים הצליחו לכבוש את כל מרכז אסיה. בחורף הם לא העזו לנסוע לנובוסיבירסק. אבל גם סטלין חלה, והוא עבר לולדיווסטוק חם יותר.
  הגיעה 1948. הנאצים כבר היו חמושים בדיסטים. בנוסף, הופיעו טנקים קומפקטיים יותר על מנועי טורבו. למעשה, אחרי שמתחמם, נותר לנוע בצעדה מנצחת ולכבוש ערים.
  אבל בריה הרעיל את סטלין החולה ממילא והציע לרייך השלישי כניעה, בכפוף לשימור הכוח הסובייטי בסיביר.
  היטלר, שבעצמו היה עייף לעזאזל מהמלחמה, כמעט הסכים, אבל מלכתחילה הוא כבש את נובוסיבירסק במאי 1948. והכניעה נחתמה ב-22 ביוני 1948, בתאריך סמלי - שבע שנים בדיוק מאז ההתקפה על ברית המועצות. בכך הסתיימה מלחמת העולם השנייה. ארצות הברית ניצחה את יפן ב-1945 ובחנה את פצצת האטום. אז לפיהרר אין מה להתערב מעבר לאוקיינוס.
  בריה, לעומת זאת, לא שלט זמן רב. האס הסובייטי המפורסם ביותר, מרשל האוויר, גיבור שבע פעמים של ברית המועצות קוז'דוב יוכל לבצע הפיכה צבאית ולהפיל את היו"ר הלא פופולרי של ה-GKO. בריה ומספר שותפיו נורו. ברייך השלישי עצמו, במרץ 1953, הרגו הפטריוטים את היטלר. וגרינג מת משימוש בסמים קצת קודם לכן, בעוד הימלר נורה בגלל חשדות לקנוניה.
  מאבק עז התחולל בין ה-SS, בראשות שלנברג, לבין הכוחות המזוינים עם גנרליסימו מיינשטיין. הכל הפך למלחמת אזרחים. כתוצאה מכך, הרייך השלישי קרס. וברית המועצות הקטומה החלה להחזיר את השפעתה בהדרגה. ההיסטוריה שוב עברה בספירלה. עלייתה הפנטסטית של גרמניה, נפוחה בפתאומיות מהאימפריה של ג'ינגיס חאן, ואז מותו של המנהיג הראשי - כאוס והכחדה.
  והתאספות הדרגתית של נסיכויות, רק העיר בייקלסק הפכה לבירה. ברית המועצות, מחולקת למחוזות רבים עם מחוזות בובות שנקבעו על ידי הגרמנים, התאחדה שוב. הניצחון הגדול ביותר היה סיפוח מוסקבה, שהפיל את העול הנאצי. נכון, אוקראינה, בלארוס והמדינות הבלטיות, כמו גם גאורגיה, ארמניה, אזרבייג'ן שמרו על ריבונותן. לאחר קריסת הרייך השלישי הפכה ארצות הברית להגמון העולמי. גם בסין הוקמה ממשלה פרו-אמריקאית.
  אבל בהדרגה האימפריה השמימית הפכה עצמאית יותר ויותר. בברית המועצות, לאחר הדיקטטורה בפועל של קוז'דוב, הוקמה חוקה נשיאותית במהותה, אך עם מגבלה של שתי קדנציות בכוח. הבחירות נערכו על בסיס חלופי, ותפקיד הנשיא נקרא אחרת: יו"ר העם.
  למדינה הייתה כלכלה מעורבת ומשגשגת.
  אבל הנה איך ההיסטוריה השתנתה מאטב נייר אחד. הם הפסידו במלחמת העולם השנייה, למרות שנלחמו בגבורה. והתוצאה הייתה הרת אסון. יתרה מכך, גרמניה הצליחה לזכות בגדולה רק לזמן מה.
  כן, וארצות הברית איבדה בהדרגה השפעה, העולם הפך לרב קוטבי, מה שאומר שיש בו יותר ויותר כאוס. מצד שני, יש פחות סדר. ובדיוק כמו במאה העשרים ואחת הנוכחית.
  ובכן, מדוע האנושות נמשכת כל כך לפיצול וכאוס?
  
  
  טרוצקי במקום סטלין
  המערכה של טוכצ'בסקי נגד ורשה התבררה כלא מוצלחת, בעיקר באשמתו של סטלין - שבמקום לכסות את האגף הדרומי של הכוחות האדומים שהתקדמו לוורשה. הפנה את ארמיית הפרשים הראשונה לגליציה. זאת ועוד, למרות הכוחות הגדולים שהיו בפיקודו של יוסף, הצליח להביס אותו הפולנים. הצבא האדום הפסיד גם בקרב ורשה. הפולנים פתחו במתקפת נגד, כבשו את השטח, כולל סלוצק, ואף כבשו את מינסק למספר ימים.
  עם זאת, המערב לא העז אז לממן קרב עקוב מדם נוסף עם הבולשביקים. ורשה עשתה שלום, ומלחמת האזרחים הסתיימה במהירות.
  אבל יש גם מהלך אלטרנטיבי של ההיסטוריה ואחד מהיקומים המקבילים הרבים. שם הורה לנין על סילוקו של סטלין, שלא היה מוכשר מדי בעניינים צבאיים וקפריזית, מהפיקוד על האגף הדרומי, וביסס את אחדות הפיקוד של טוכאצ'בסקי, תוך שמירה על חיל הפרשים הראשון של בודיוני.
  במקרה זה, ניסיון התקפת נגד מדרום לוורשה לא יצא לפועל, והצבא האדום בהשראתו זכה בניצחון בקרב עז. בירת פולין נפלה. לאחר שעמד בה זמן מה, ולאחר שלימד תגבורת נוספת, עבר טוכאצ'בסקי ללבוב ולקרקוב.
  במשך זמן מה, הלחימה עדיין נמשכה נגד ורנגל, ועם התקפה נוספת על חצי האי קרים. אז כבש הצבא האדום את המדינות הבלטיות בצפון, ושחרר את אזרבייג'ן, ארמניה וגרוזיה בדרום. הייתה רגיעה זמנית. רוסיה הסובייטית הייתה זקוקה למנוחה ולהפוגה זמנית, שהפכה ל-NEP. אבל טרוצקי עדיין התעקש על החזרת כל אדמות רוסיה הצארית. כתוצאה מכך, בקיץ 1921, כבש הצבא האדום גם את פינלנד, בשיתוף המערב.
  ב-1922 נכבשה מחדש גם פרימוריה, אז צפון סחלין. טרוצקי, שסמכותו כיו"ר המועצה המהפכנית הצבאית התחזקה במידה ניכרת, הצליח לתפוס את מקומו של לנין ולדחוף את סטלין, שנדחק לתפקידים משניים.
  ככל שזה נראה מוזר, ככל שהכוח האישי התחזק, מרכיבי הקפיטליזם התחזקו יותר ויותר בכלכלה.
  טרוצקי עצמו הפך לשמאלני בעיקר בגלל הרצון להיות קדוש יותר מהאפיפיור או קיצוני יותר מסטאלין. עם זאת, לאחר שהגיע לשלטון, יהודי מוכשר ביותר הרחיב מדיניות חוץ מאוזנת. מבלי לזנוח את הרעיונות הקומוניסטיים, הוא ניסה במקביל להחדיר מרכיבי שוק ולהבטיח יחסים טובים עם מדינות קפיטליסטיות אחרות בעולם.
  עלייתו של היטלר לשלטון בגרמניה לא הניבה שינויים מהותיים בפוליטיקה העולמית. הפיהרר הצביע במהירות על המקום - אסר כל ביטול של מגבלות ורסאי או החזרת גיוס אוניברסלי וכוח צבאי. בדיוק כמו שנאסר על הנאצים להנהיג חוקים אנטישמיים ועוד הרבה יותר.
  הדבר היחיד הוא שתחת היטלר הכלכלה הגרמנית יצאה מהמשבר, אבל הפשיזם מעולם לא לבש צורות רדיקליות, נותרה לאומיות מתונה עם כמה מאפיינים אוטוריטריים, ארגוני נוער אוניברסליים כמו הנוער ההיטלראי.
  ברית המועצות, בהנהגתו של ליאון טרוצקי, הפכה למעצמה עשירה מבחינה כלכלית עם תעשייה כבדה מפותחת.
  כלכלת ברית המועצות הייתה מכוונת שוק יותר מזו של סטלין, אך היא הכילה גם אלמנטים של תכנון בצורה של תוכניות חומש. שיעור הילודה גבוה, במיוחד שטרוצקי אסר גם על הפלות - הם אומרים שיש כל כך הרבה אדמות ריקות ברוסיה ואין להם מה לפעור כמו חורים.
  מאחר שגודלו של הצבא הגרמני נותר מוגבל ל-100 אלף, ופולין כבר הפכה לרפובליקה סובייטית וסוציאליסטית, לא יהיה הרבה מה להילחם עם אף אחד. מולדובה הוחזרה לרוסיה עוד בשנת 1921 - איסוף אדמות המלוכה בחזרה.
  טרוצקי עצמו תמך במעט באינטרנציונל העולמי, אך מטרת המהפכה העולמית החלה להשתיק. חלקית, כמו בתקופת סטלין.
  אבל המלחמה עדיין הגיעה מהמזרח. יפן החלה בפעולה צבאית נגד מונגוליה. ארץ השמש העולה, יחד עם איטליה, הפכו לפולשים העיקריים בעולם. נכון, מוסוליני נאלץ להגביל את שאיפותיו לכיבוש אתיופיה - המדינה היחידה באפריקה שלא הייתה מושבה של מישהו. יפן, שגם היא עדיין לא העזה להילחם לבד עם בריטניה, ועוד יותר עם ארצות הברית, טיפסה לתוך סין. ונכנס לכאן יותר ויותר.
  יש הרבה סינים, ולמרות כל הפיצול שלהם, הם יריב רציני. ואז נכנסו הסמוראים למונגוליה... קרבות רציניים התחוללו שם באביב 1941.
  טרוצקי החליט שברית המועצות כבר חזקה מספיק כדי לנהל מלחמה בקנה מידה מלא נגד הסמוראים. בנוסף, הרודן הסובייטי רצה לנקום על התבוסה של 1904-1905. ביבשה, הצבא האדום בבירור חזק יותר מהיפנים, במיוחד בטנקים. אבל בים, צי האוקיינוס השקט עדיין לא הגיע לשוויון. אבל לב דוידוביץ' לא יכול היה לוותר על מונגוליה.
  הצבא האדום עצר לראשונה את התקדמות הסמוראים. ב-20 באוגוסט 1941 נערכה מתקפה על חלכין גול, שהסתיימה בניצחון הצבא האדום. לאחר מכן, טרוצקי דרש מיפן להחזיר את דרום סחלין והקורילים.
  מטבע הדברים, הגיע סירוב, והחלה מלחמה רחבת היקף. רק, שלא כמו המלחמה הפטריוטית הגדולה, היא נלחמה בשטח זר. למרות שאי אפשר להגיד את זה עם מעט דם.
  הקרבות היו בקנה מידה מלא, והיפנים התנגדו בחירוף נפש, הם לא נכנעו. אבל כמעט כל המבצעים של הכוחות הסובייטים היו מוצלחים. ההגנה, לאחר הכנה ארטילרית חזקה, פרצה דרך, וטנקים, כולל ה-T-34 החזק האחרון, LT (לב טרוצקי הכבד!), התגברו על תעלה עזה של גופות ומתכת.
  ראשית, הלוחמים של ארץ השמש העולה גורשו ממנצ'וריה. בוצעו מספר פעולות עוקבות, שנמשכו תשעה חודשים מנובמבר 1941 ועד אוגוסט 1942. כוחות סובייטים נכנסו לצפון קוריאה... גם בסחלין היו קרבות. היפנים אף ניסו להתקדם - התקדמו שלושים קילומטרים, אך נעצרו ונחנקו מדם.
  בספטמבר 1942 הייתה הסתערות על פורט ארתור. היפנים, תוך שימוש בתמיכה מהים, ניסו להחזיק את הקו. כוחות סובייטים פרצו את החזית, אך האויב הצליח לעצור את ההתקדמות על ידי הפלת חיילים.
  אבל הסמוראי לא הצליח לגרור התנגדות במשך זמן רב. התעופה הסובייטית השתלטה והפציצה את הספינות. בנוסף, היפנים מזלזלים מדי בחייהם - הם אפילו לא הוציאו מצנחים לקרב. בגלל מה, לאחר מותם של האליטות האוויריות העיקריות, ההתנגדות של הסמוראים בשמים נחלשה באופן ניכר. והתעופה הסובייטית החלה לנצח הרבה יותר בביטחון.
  בנוסף, פיתוחים חדשים של מעצבים סובייטים ביטלו בהדרגה את עליונותם של לוחמים יפנים ביכולת התמרון. בדצמבר 1942, לאחר תקיפה עזה נוספת, נכבשה פורט ארתור, וסיאול נפלה באותו חודש.
  החודש הבא של 1943 החל במתקפה של ינואר בדרום קוריאה ובכיבוש נמל פוסאן.
  יפן הפסידה בקרבות קרקע וספגה יותר ויותר נזק בשמים ובים. בפברואר 1943 נכבשה בייג'ין על ידי כוחות סובייטים. ובמארס, לאחר קרבות עזים, שוחררה דרום סחלין. אפריל ומאי היו בסימן ניצחונות חדשים של הנשק הסובייטי בים... צי הצוללות המוגדל, המטוסים והספינות שהתקרבו מהים הבלטי היו יעילים במיוחד.
  ביוני 1943 גירשו כוחות סובייטים גם את היפנים משנחאי. לפיכך, לאחר שיצרה אזור עיסוק משלה.
  ביולי, אוגוסט, שחררו צנחנים ומלחים את רכס הקוריל מהאויב. יפן מצאה את עצמה במצב קשה במיוחד. התעופה הסובייטית הגבירה את כוח הפגיעה שלה, והפציצה עוד ועוד, והצי של ארץ השמש העולה נמס. באוקטובר 1943, טרוצקי קיבל החלטה: לתקוף את אוקינאווה - חזרה גמלה לפני הקרב על המטרופולין היפני עצמו. הלחימה הייתה עזה, והסמוראים השתמשו בנשק מאסיבי: טייסי קמיקזה.
  הקרב האפי נמשך חודשיים ושבוע, שהסתיים לבסוף עם נפילת אוקינאווה. ובינואר 1944 שוחררה גם טייוואן.
  יפן עמדה כעת על סף אסון צבאי מוחלט. הירוהיטו יכול היה לסמוך רק על הכניסה למלחמה מצדו של ארצות הברית ובריטניה, גרמניה הפשיסטית באותה תקופה הייתה עדיין חלשה מדי מבחינה צבאית, ולמוסוליני לא היה כל כך קל להשיג את טרוצקי באוקיינוס השקט.
  אבל ארה"ב ובריטניה רמזו, אבל לא מיהרו להיכנס למלחמה. במיוחד בהודו פרצה מרד אנטי-בריטי אדיר. גנדי המתון נדחק הצידה על ידי לאומנים קיצוניים יותר והשמאל. כתוצאה מכך החלה שם מלחמה של ממש. צ'רצ'יל, שהחליף את צ'מברליין, היה עקשן וניסה לשמור על פקיסטן והודו בשליטתו בכל מחיר. מה שהוביל למלחמה ממושכת ומרירה שכבלה את הכוחות הבריטיים.
  האמריקאים פעלו באופן פסיבי במדיניות החוץ: הצריף שלי על הקצה!
  במרץ 1944 נחתו בהוקאידו חיילים סובייטים, למרות שמזג האוויר עדיין לא היה נוח מדי. שלושה שבועות של לחימה נמשכו והסתיימו עם תבוסת היפנים. הצלחה זו זעזעה את ביטחונו של הקיסר בחוסר החדירה של המטרופולין.
  הלחימה ביבשה ובים נמשכה עד 11 במאי 1944, אז נכנעה לבסוף יפן מותשת.
  הלחימה בהשתתפות חיילים סובייטים נמשכה מ-10 באפריל 1941 עד 11 במאי 1944 ונמשכה שלוש שנים וקצת יותר מחודש. אובדן הצבא הסובייטי הרוגים ומתו מפצעים הסתכם ב-960 אלף חיילים וקצינים. קצת יותר משישים אלף אזרחים סובייטים שלווים מתו גם הם. מהפגזות, לחימה על סחלין ועל הגבול בפרימורייה. וכשלושה מיליון בני אדם נפצעו, מתוכם ארבע מאות אלף הפכו לנכים.
  באופן כללי, ברית המועצות זכתה בניצחון גדול והצליחה להתקין משטרים פרו-סובייטיים בסין ובקוריאה וכבשה עם חייליה את כל רכושה של מדינת השמש העולה.
  סמכותו של החבר טרוצקי התחזקה עוד יותר הן בתוך המדינה והן בזירה הבינלאומית.
  בשנת 1946 שוגר הלוויין המלאכותי הראשון בברית המועצות. ובשנת 1950, הם שלחו את הקוסמונאוט הסובייטי הראשון מסביב לעולם. ברומניה הסכים המלך מיכה לכרות ברית צבאית וכלכלית עם ברית המועצות. עד מהרה התחלפה הממשלה בהונגריה. ובצ'כוסלובקיה, היא נשלטת זה מכבר, אם כי לא ממש על ידי קומוניסטים, אלא על ידי כוחות שמאל פרו-סובייטיים.
  בשנת 1951 פרצה מלחמה בין טורקיה לברית המועצות. עד אז, לא ארה"ב ולא בריטניה עדיין לא הייתה פצצת אטום, והתחלת טבח אמיתי עם אויב כל כך חזק כמו ברית המועצות ובעלות בריתה הייתה התאבדות עבור המערב.
  הצבא הסובייטי הביס את טורקיה תוך פחות מחודש. לראות שהתגובה של המערב איטית ביותר... בריטאיה נלחמה זמן רב עם האינדיאנים, אך בסופו של דבר היא איבדה מאות אלפי חיילים ואיבדה שליטה על המושבה הגדולה ביותר שלה. יש משבר כלכלי בארה"ב והשחורים מתפרעים.
  טרוצקי מקבל החלטה: ותוך חודשיים הצבא האדום משתלט על כל המזרח התיכון ואיראן, וממשלה פרו-סובייטית עולה לשלטון במצרים. הבריטים והצרפתים מקבלים מכה בשיניים. והיטלר לוקח את הצד של ברית המועצות ועל כך הוא מקבל את ההזדמנות לאנשלוס מאוסטריה.
  דה גול עולה לשלטון בצרפת. הוא מאוד לא מרוצה מההתפשטות הסובייטית ומדבר על מסע צלב למזרח, נגד הבולשביזם. טרוצקי, להיפך, חולם על התרחבות לאירופה, המצב מתחמם.
  אדולף היטלר, מנצל את העובדה שברית המועצות נמצאת כעת בברית, מתחיל במיליטריזציה של גרמניה. ובאלג'יר ובמרוקו נגד צרפת פורצת התקוממות גדולה.
  דה גול זועם, הוא דורש מגרמניה להפסיק את ההכנות הצבאיות. בתגובה, דורש הפיהרר להחזיר את גבולות 1914, ומאיים להשליך את המיליציה על האויב.
  שני הצדדים מסירים איומים ומושכים חיילים לגבולות. טרוצקי הערמומי אינו נכנס למלחמה, אלא מוכר טנקים וכלי טיס לגרמניה באשראי. קרב מתפתח בין הנאצים לצרפתים. בלגיה נכנסת למלחמה, אבל זה רק מחמיר את מעמדה של צרפת, שכובלת מהמרד במושבות ופעילות הקומוניסטים בחזיתות שונות. הגרמנים, לעומת זאת, לא משיגים ניצחון מהיר, אלא נתקעים על קו מנג'יו, אבל אז הם כובשים את בלגיה. לאחר שנה וחצי של המלחמה, התקרבו הנאצים לפריז.
  דה גול הולך לחתום על שלום, ומחזיר לגרמנים את אלזרז ולוריין. גם בלגיה נפרדה מחלק משטחה. הפיהרר מחזק את השפעתו. בשנת 1955, ברית המועצות בוחנת פצצה גרעינית. טרוצקי כולל את צ'כוסלובקיה בברית המועצות. הגרמנים באמת יוצאים מחבל הסודטים, אבל הרבה פחות מגבולות אתניים. אבל אין להם מה לטלטל...
  היטלר נאלץ להצניע את שאיפותיו, ולשמוח על כך שהצליח להתרחב במערב ועל חשבון אוסטריה. כמו כן, הנאצים פולשים לדנמרק וגם משחזרים את גבולות 1914 ואת צפון האימפריה שלהם.
  טרוצקי מת ב-1960, לאחר שחגג את יום הולדתו השמונים. ללא הרגלים רעים ושמירה על כושר גופני, שמר יושב ראש ברית המועצות, עד העניינים האחרונים, על בהירות מחשבה.
  הוא העביר את תפקיד היו"ר לבנו דוד, וכך ייסד את השושלת הקומוניסטית הראשונה בעולם. בשלב זה, חוותה ברית המועצות ריכוזיות מוגברת ותיקונים חוקתיים האוסרים על יציאה ממנה. היטלר גם העביר את השלטון לאחד מבניו שהושג כתוצאה מהזרעה מלאכותית, אך על בסיס תחרותי.
  אולם הבן עדיין צעיר מדי, ולאחר מותו של היטלר התפצלו הנאצים, ועד מהרה עלה האגף השמאלי לשלטון. העולם נעשה בטוח יותר, אך קריסת המערכת הקולוניאלית הולידה מלחמת חוסר יציבות חדשה. הדרך החוצה הייתה יצירת קואליציה קומוניסטית. נעשתה בה סיוע הדדי ונעשו ניסיונות לבנות את הסוציאליזם בתנאי היבשת השחורה.
  אבל הקומוניזם העולמי נבדל במספר רב של מרכיבי שוק והיה מערכת משולבת.
  בתוך ברית המועצות, בינתיים, הסתירות גברו. הדומיננטיות הפוליטית של מפלגה אחת כבר לא התאימה לאוליגרכיה הגוברת. אנשי העסקים של הגל האדום רצו שינוי וכוח פוליטי. עד כה, הצלחות הכלכלה המתוכננת והרכישות הפוליטיות פיצו חלקית על הלך הרוח האופוזיציוני. אבל דברים השתנו בארה"ב. הופיע מנהיג חדש אשר, לאחר ששבר את המונופול של שתי מפלגות: דמוקרטית ורפובליקנית, יצר את השלישית - פטריוטית.
  ולאחר שעלה לשלטון, הוא הקים אוטוקרטיה. במקביל להתחיל מסע צלב נגד הקומוניזם. דוד מת, ואחרי זה החלה שורה שלמה של קונספירציות ומאבקי סיעות. כתוצאה מכך המדינה הייתה מזועזעת. אך כעת הסתיים המאבק בין הפלגים בתפיסת תפקיד יושב ראש ברית המועצות, והעם נרגע על כך.
  הייתה הרחבת שטח פעילה. בשנת 2015, פלוטו הפך לכוכב הלכת האחרון שכף רגלו של אסטרונאוט אנושי דרכה עליו. במשך זמן קצר, אנשים יכלו לבקר את פני השטח של צדק. נכון, הם היו צריכים לשכב באמבטיות ריחניות מיוחדות.
  בתוך ברית המועצות, הגורמים הקפיטליסטיים התחזקו עוד יותר. הייתה ריבוד לעניים ולעשירים. היו מיליארדרים אמיתיים, ובמקביל חברים בפוליטביורו. הקומוניזם יותר ויותר התמזג עם האוליגרכיה של הפיננסים ופחות ופחות, הוא הפך להיות שונה מקפיטליזם. אפילו מס ההכנסה נעשה ליניארי בברית המועצות והוכנס אחוז בודד. זה, כמובן, הוביל לאי שביעות רצון מעורפלת, והוביל להתפרעויות קטנות.
  אבל עד כה המצב לא יצא משליטה. אבל במציאות, עם התכונות החיצוניות של הקומוניזם, הערבויות החברתיות הצטמצמו יותר ויותר. בפרט, הרפואה וההשכלה השתלמו בחלקה, והופיעו מובטלים וחילופי עבודה.
  ויקטוריה הגיעה לווילנה והפסיקה להיזכר בעולם המקביל. כעת היה עליה להמשיך להוביל את הצבא הרוסי.
  בירתה של הדוכסות הגדולה של ליטא, וילנה, נפלה, אך לפניה הייתה מסע המשך לגרודנה ולברסט.
  בלארוסים הצטרפו ברצון לצבא הרוסי. ירד, למרות שהשלג והתנועה צבא ימי הביניים הפך לקשה יותר. אף על פי כן הורה הדוכס הגדול וסילי לכבוש את גרודנה ולבלות בה את החורף. ויקטוריה רצה סביב הטירות שמסביב בחיפוש אחר מישהו אחר לקצוץ או להשמיד.
  הצימאון הפרוע ביותר להשמדה רתח בה, אך לעתים קרובות יותר ויותר המתנגדים נכנעו ללא קרב.
  
  
  אורקלים מהגיהנום האפל
  ישנם, כמובן, מנבאים שונים, שימושיים ומסוכנים.
  אבל באחת המציאות החלופיות, נמצא מכשף שסיפר לנאצי כיצד להחזיר את הכוח לספר מחדש את מראת השטן. טיפות דם ארגמן של ילד תמים נפלו על המשטח הרפלקטיבי. והם נקלטו מיד, והמראה עצמה נדלקה, ומצאה שוב את מתנותיה. והפיהרר למד אז הרבה.
  אבל אפילו לדעת את העתיד לא תמיד אפשר לתקן אותו. אולם באפריקה, הגרמנים ריכזו מחדש את חייליהם והצליחו להדוף את המתקפה שפתחה מונטגומרי ב-23 באוקטובר.
  אמנם בקושי רב, הם עצרו את הכוחות, שמספרם עלה על מספר כוח האדם והציוד. עם זאת, ידיעת המקום והזמן של השביתה סייעה לרומל לחלק באופן רציונלי את יחידותיו הבודדות ולהדוף את המתקפה. הבריטים ספגו אבדות משמעותיות ולאחר שבועיים של לחימה נאלצו להפסיק.
  וצי הצוללות הגרמני הצליח להסב נזק רב, להטביע תריסר ספינות עם כוחות נחיתה שתכננו לנחות בקזבלנקה ולחוף מרוקו. האמריקאים, בראותם את חוסר ההצלחה במצרים, ואת פעילות "להקות הזאבים הגרמניים" - נטשו את מבצע לפיד.
  הגרמנים, בתורם, ניסו לארגן מחדש את חייליהם ליד סטלינגרד על מנת להדוף את התקפות האגפים של הכוחות הסובייטים, והתכוננו באמצעות נבירה במגננות במרכז.
  בשל מזג האוויר הגרוע ב-19 בנובמבר 1942, הכוחות הסובייטים לא הצליחו להשתמש ביעילות בתעופה, כולל מטוסי תקיפה קרקעיים, וההכנה הארטילרית השיגה הצלחה מוגבלת ביותר. אז, לאחר ארגון מחדש של הכוחות, הצליחו הגרמנים ובני בריתם להדוף את המתקפה של הכוחות הסובייטים. נכון, זה הסיח את דעתם של הנאצים מסטלינגרד עצמה, והעניק לחיילים הסובייטים שהיו גיבורים בעיר הפוגה. אמנם נותרו מעט מאוד בתים בשליטת הצבא האדום.
  פריץ התנגד גם במרכז... הקרב ליד סטלינגרד נמשך עד סוף דצמבר. לאחר שלא הצליח לפרוץ את החזית, הצבא האדום נעצר. אבל גם לגרמנים זה לא היה קל. הם הפסידו יותר מדי במהלך ההתקפה על העיר, ולמרות שיחס ההפסדים בהגנה נראה לטובתם, החיילים עדיין מותשים.
  בינואר, למרות תחזית האורקל, הגרמנים לא יכלו להחזיק מעמד בצפון במהלך מבצע איסקרה. אמנם, הקרבות נמשכו יותר משלושה שבועות ועלו לצבא האדום אבדות רבות, אך הם הצליחו לפרוץ דרך היבשה לסטלינגרד.
  עם זאת, הגרמנים, שהוזהרו במראה של איבליס, הצליחו להדוף את המתקפה ליד וורונז', וחיזקו את בעלי בריתם החלשים: איטלקים ורומנים. אחרת, ההגנה שם הייתה פורצת דרך.
  והמבצע השלישי של רז'ב-סיכוב לא צלח. הגרמנים שוב, אם כי לא בלי קושי, הדפו את המתקפה הסובייטית. בסטלינגרד עצמה היה סוער, בינואר היו קרבות. פאולוס הוחלף במיינשטיין, והשדה מרשל המתוחכם יותר הזה הצליח לכבוש את עיר המצודה עד ה-12 בפברואר. אבל שוב, הגרמנים שילמו על כך מחיר עצום. בפברואר 1943 היה צורך להרכיב את הרייכסטאג ולהכריז על מלחמה מוחלטת. האריכו את יום העבודה והשתמשו בעבודת עבדים בצורה פעילה יותר מבעבר.
  הכרזת המלחמה המוחלטת אפשרה להגביר את ייצור הנשק וליצור חטיבות חדשות. כולל לועזית ו-hivi.
  בידיעה מתי הבריטים והאמריקאים תכננו לדחוף את אפם במרוקו, הגרמנים, תוך שימוש בצי הצוללות הרב שלהם, הטילו מהלומות כואבות על ספינות הנחיתה - שיבשו נחיתה אחת אחרי השנייה. זה אפשר לנאצים למקם פעולות צבאיות נגד המערב ולרכז את כל הכוחות העיקריים במזרח.
  עמדת החיל של רומל נותרה קשה, אך הודות למראה החלה התעופה הפשיסטית לפעול בצורה יעילה יותר, ושיירות שיפרו את האספקה של הקבוצה האפריקאית.
  המתקפה החדשה של מונטגומרי במרץ 1943 התבררה ככישלון. הפעם, כבר רומל, לאחר שקיבל נתונים מדויקים בעזרת קסם שטני, פיתה את הבריטים למלכודת והצליח להנחיל להם תבוסה מוחצת! נכון, בשל העליונות המספרית והדומיננטיות של האויב באוויר, לא ניתן היה להביס לחלוטין את מונטגומרי, אך תבוסתה של בריטניה התבררה כמוחשית. טנקים רבים אבדו במיוחד, ומספר לא מבוטל של כלי רכב נתפסו כגביעים.
  הבריטים נסוגו לכמה קווי הגנה והתקרבו לאלכסנדריה. רומל נזקק למילואים חדשים, והנאצים תכננו להמשיך במתקפה לכיוון דרום. סטלינגרד נפלה וניתן היה להתקדם הלאה לאורך הוולגה.
  במאי 1943 עבר הפריץ למבצע דולפין. החיילים שלהם, למרות עזרת האורקל, התמודדו עם התנגדות עזה מאוד מצד הצבא האדום. ההתקדמות הייתה איטית במחיר של הפסדים כבדים. נכון, עזרתו של המנבא השפיעה על מהלך המלחמה. הוורמאכט חזה התקפות נגד ותגמלו עוד ועוד דוודים. באמצע יוני כבר התקרבו הנאצים לדלתת הוולגה והגיעו לים הכספי.
  מצבם של החיילים הסובייטים בקווקז הוחמר עם כניסתה של טורקיה למלחמה ב-22 ביוני 1943. וזה למעשה קבע מראש את תוצאות הקרב על הנפט של באקו.
  בעלות הברית לא היו נחרצות. מונטגומרי עבר להגנה אקטיבית ולא חשב יותר על ההתקפה, והנחיתה במרוקו נותרה לא מציאותית.
  ב-10 ביולי 1943 ניסה צ'רצ'יל לנחות בצרפת על מנת להסיט חלק מהכוחות הגרמניים ממזרח. עם זאת, הנחיתה המוכנה בצורה לא מספקת, יחד עם חוסר החלטיות אמריקאית והעובדה שהגרמנים ידעו את כל הפרטים בזכות האורקל, הביאו רק לתבוסה הקשה ביותר של הבריטים והאמריקאים ביבשה בהיסטוריה.
  רק אסירים נתפסו, יותר משש מאות וחמישים אלף איש וציוד רב. אבל זה, למרבה הצער, לא מנע את המתקפה של הנאצים בדרום. באוגוסט כבשו הגרמנים את כל דאגסטן, הטורקים כבשו כמעט את כל ארמניה, יחד עם ירוואן, וב-27 התאחדו הנאצים והעות'מאנים, וקרעו את החזית הטרנסקווקזית לשני חלקים.
  ושוב, ניסיונות המתקפה של הכוחות הסובייטיים בגזרות אחרות של החזיתות הסתיימו בכישלון. האויב היה מודע יותר מדי לתוכניות הפיקוד הסובייטי.
  מחלקה מיוחדת בצבא האדום השתוללה, בוצעו דיכויים וטיהורים המוניים. אפילו כמה עשרות גנרלים נורו, ומרשל התותחנים קוליק.
  אבל כל עוד היה לאויב נשק שטני, אז שום דבר לא עזר נגדו.
  חודש ספטמבר חלף בקרבות קשים, הנאצים והעות'מאנים התקרבו לבאקו. ובאוקטובר פרצו קרבות בעיר עצמה.
  לעיר החוף סופקה דרך הים, והם ניסו נואשות לשמור עליה. הלחימה נמשכה ועד ה-7 בנובמבר, כמתוכנן, הפריץ לא הצליח להשתלט. אבל כל שאר הערים בקווקז כבר אבדו בשלב זה. ובדצמבר, במחיר אבדות ענק, נפלה העיר האגדית.
  הקווקז התברר כאבוד לחלוטין, כמו גם שדה הנפט המפותח הגדול ביותר, באותה תקופה, בברית המועצות. נכון, מאחר שכל בארות הנפט פוצצו והושמדו, הנאצים עצמם לא יכלו לנצל את היתרון הזה בקרוב.
  הייתה רגיעה בחזית המזרחית. Large German ground forces moved into Iraq and on to Palestine and the Suez Canal to help Rommel. אולם ההנהגה הסובייטית החליטה לנצל את ההפוגה. שדות נפט כבר פותחו במקומות אחרים, כולל סיביר. ומעצבים סובייטים עבדו על טנקים חדשים. IS-2 ו-T-34-85 היו אמורים להיות תגובה לפנתרים והנמרים הגרמנים.
  שחרור הנשק בגרמניה הנאצית היה גבוה יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית. ברור שלנאצים ולעבדים יש יותר משאבים, וההפצצה על ידי בעלות הברית הדמורליות חלשה יותר. זה אומר שהם יכולים לייצר יותר ברזל ואיכות מתכת טובה יותר מאשר במציאות. לכן, התוכנית לייצור של 600 "פנתרים" בחודש הושגה ואף חרגה. אבל היו מגבלות אחרות: זמן האימון לצוותים חדשים. יתרה מכך, לפנתר, על כל יתרונותיו הבלתי מעורערים: תותח של ניקוב שריון וקצב אש גבוהים, ראות ואופטיקה מצוינת, כמו גם הגנה חזיתית טובה, וביצועי נהיגה טובים, היו בעלי הגנה צדדית חלשה וסידור רולים מדורג. .
  פיתוח מתקדם ומבטיח יותר היה ה"פנתר" -2. הודות לתכנית פריסה צפופה הרבה יותר עם משקל מעט יותר גדול של 47 טון, לפנתר-2 היה תותח חזק של 88 מילימטר באורך קנה של 71 EL ושריון של 120 מילימטרים בחזית הגוף, 60 צדדים בזווית , ו-150 על המצח של הצריח, עם מנוע של 900 כוחות סוס במעטפת דוראלומין.
  מכונה כזו החלה להיות מיוצר מנובמבר 1943, יחד עם "טייגר" -2. עם זאת, הגרמנים רק סובבו את מכוניתם. והם תקפו את המזרח התיכון.
  במרץ 1944 כבשו הגרמנים גם את כווית והגיעו לתעלת סואץ.
  היה צורך לשבור את האורקל כדי שלא יהיו לפשיסטים יתרונות. לבנות במקרה הזה היה רצון לעשות את זה מוקדם, אבל מגבלות ההשפעה השפיעו.
  לדוגמה, עכשיו, במקום בנות מלאות קסם, ב-1 באפריל 1944, שני יפהפיות יפות נעו לאורך החזית. למרבה הצער, עם יכולות בינוניות מאוד - מגביל הקפיצה השפיע. היה קר אפילו לרגליים יחפות ללכת על אדמת האביב, בקושי שלג. משמאל לבנות נמצאת הוולגה הזורמת במלואה, צפונית לקמישין, ואם תרחיקו תגיעו לעמדות הגרמניות ליד סטלינגרד. והמשימה של הלוחמות היא להפוך לנערות כמעט רגילות, ואחרי שאיבדו יכולות על אנושיות לנטרל את האורקל השנוא... עם זאת, אולי אפילו זה לא יספיק עכשיו. הרי ברית המועצות איבדה את השטח שעליו חיה מחצית מהאוכלוסייה לפני המלחמה, וחלק נכבד מהפוטנציאל התעשייתי, כולל קודם כל נפט שהיה נוח להפקה.
  כמובן שיש עוד הרבה הפקדות, אבל כדי שיעבדו במלוא העוצמה, נדרשים גם זמן וגם כסף. כלומר, המצב הוא כזה שגם אם ימנע מהיטלר את כוחה של המראה של איבליס, הדבר עלול להתברר כקטן עד כאב. יתרה מכך, רגשות הבדלנים התגברו בקרב בעלות הברית. במיוחד האמריקאים. רוזוולט חולה, גאלן נוטה בבירור לפציפיזם שמאלני, והסיכויים לבחירות חדשות לא מאוד עליזות.
  לוחמת צוללות עבור בעלות הברית אינה מתפתחת בצורה הטובה ביותר. מספר הצוללות הגרמניות גדל ללא הרף, ואיכויות הלחימה שלהן גדלות. כבר הופיעו צלעות שנגרמו על ידי חום וצוללות על ידי מי חמצן. וצי בעלות הברית מתדלדל ונחלש, במיוחד מאז שהכרישים הטכנוטרוניים של פריץ למדו לא להגיח, ולא להתגלות.
  בנוסף, הפעילות של צי הצוללות הנאצי גבוהה יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית: זה נעשה קל יותר עם דלק, אפילו מיכליות מגיעות משדות לוב. בנוסף, הפצצת רומניה חלשה הרבה יותר. והייצור של דלק סינטטי גבוה יותר.
  בעלות הברית בהלם, ויש להן מערך שלילי. במיוחד פוליטי פנימי.
  מאזן הכוחות בחזית המזרחית ב-1 באפריל 1944: ברית המועצות 6.3 מיליון חיילים וקצינים, וכ-5.3 אלף טנקים ותותחים מתנייעים, 95 אלף תותחים ומרגמות, 7.7 אלף מטוסים. הפסדים גדולים בקרבות חורף כאשר מנסים להביס את האויב. הגרמנים, תוך התחשבות בלוויינים, דיוויזיות זרות, חי"ר חיווי, צברו יותר מ-7.2 מיליון, טנקים ותותחים מתנייעים כבר 8.8 אלף, רובים ומרגמות כ-100 אלף, תעופה 16.5 אלף כלי רכב. בהתחשב בכך שהטנקים החדשים IS-2 ו-T-34-85 רק החלו להיכנס לשירות בצבא האדום, העליונות של האויב מבחינת הציוד היא משמעותית. אז הייצור של "פנתרים" ו"טיגרים" כבר קודם, והם מהווים יותר ממחצית מצי הטנקים הגרמני.
  בתעופה, הערכות האיכות אינן כל כך חד משמעיות. כלי רכב גרמניים עדיפים על הסובייטים במהירות ובחימוש, אך נחותים ביכולת תמרון אופקית, בו זמנית, עדיפים באנכי. אבל הכי חשוב, מטוסי סילון הופיעו בפריץ, בעיקר ה-ME-262. מבין הלוחמים מונעי מדחף, החזקים ביותר מבחינת חימוש ומהירות התגלו כיעילים מאוד: ME-309 ו-TA-152. Yu-488 ועוד קודם לכן Yu-288 נכנסו לייצור המוני. מפציצים אלו היו חסרי תקדים מבחינת מאפייני הטיסה, תחת עומס גבוה.
  בכל מקרה, אם ניקח בחשבון את מאזן הכוחות, אז יש להכיר באויב כחזק יותר. בנוסף, במקרה של השלמת המבצע במזרח התיכון, הנאצים יתעצמו עוד יותר. ולפני הניצחון האחרון שלהם נשאר פחות מחודש. כך...
  אלנה הבולטת בטכנולוגיה נאנחה בכבדות ושרה:
  - אין כוח, אין כוח... לשי ברור שתתה יותר מדי! רק קליפת מנוסר שואגת, מחצלת צעקה!
  זויה, ששמרה על תרבותה אפילו בלבוש כפרי צנוע, הניעה את אצבעה לעבר חברתה:
  - בוא לא נעשה וולגריות... מוטב שדייק יערוך תוכנית פעולה!
  אלנה משכה בכתפיה. היא רזה מבעבר ולא אתלטית. למרות שאולי גברים רבים ימצאו אותה אפילו יותר יפה מבעבר. השמלה של הילדה פשוטה, פשתן, לבנה ונקייה. מעט קצר יותר מהמקובל אצל איכרים, חושפות רגליים שזופות מעל הברכיים. לילדות לא נותרו כלי נשק או תכשיטים. אין אפילו שעון.
  עכשיו הם כל כך כפריים, שזופים מדי לחודש אפריל, אבל לא כל כך מהירים וחזקים. רגליים צועדות בדרך חימר זרועה חלוקי נחל. סוליות חשופות, כמו אלה של נשות הכפר, הן מחוספסות, ומרגישות בנוח כשדורכים על קוצני. כשאתה הולך, זה לא נושב קר. כפור בוקר מפשיר לאחר הכפור, וכפות הרגליים לא כל כך קשוחות וכואבות.
  בגופה לשעבר של לוחמת בכלל, אפילו באנטארקטיקה בלי בעיות. ועכשיו הרגליים אדומות מהקור, ומתחממות תחת שמש הבוקר, הן כואבות בצורה מגעיל.
  אלנה, שכבר הספיקה לשכוח שגוף האדם יכול לחוות אי נוחות מקור ועייפות, אמרה בעצבנות:
  - אני באמת לא רואה טעם במשלחת כזו. הם השליכו אותנו לתוך התופת הזו, מונעים מאיתנו קסם חזק... משאירים אותנו יחפים ובלבוש איכרי פשוט, ובו בזמן, מחייבים אותנו להציל את האנושות מפאשיזם!
  זויה ענתה בהיגיון על קטע דומה:
  - אבל זה היופי שבדבר! כדי שלא יהיה קל מדי כשאנחנו, תוך שימוש ביכולות מופלאות, נטלנו את וילנה ושאר ערי ליטא. הרבה יותר מעניין והכי חשוב דורש דמיון כדי להביס את האויב בגוף פשוט וללא כוחות על!
  אלנה בעטה ברגל יחפה באבן מרוצפת גדולה מבצבצת מתוך החימר באמצע הדרך. אבל במקום לעוף החוצה מהמכה, האבן נשארה במקומה, והנערה החכמה צרחה מכאב. עדיין אצבעות ארוכות וחינניות התנפחו מיד והכחילו. וזויה אפילו נאלצה להתאים כמה מהם. הפלנגות, שהפכו לסגולות, נפלו למקומן, ואלנה התנערה מדמעה שהופיעה על לחייה. אתה צריך להיות כל כך טיפש.
  בתו של בלובוג הרגישה גל של הזדהות בעצמה, היא הייתה המומה מגל של אמפתיה. ובמקביל הייתה גם תחושה של חולשה ופגיעות של עצמו. הציפורן מתחת לבשרה הכחלחל של אלנה נסדקה, וגם הרגל הפכה פגועה ופגיעה ללב.
  חכם בחמלה עצמית, העיר:
  - זה המשמעות של בשר ללא כוחות על... אתה פשוט הופך להיות אף אחד!
  זויה העירה בעצבנות:
  - יחלימו רגליך... אתה תחיה איכשהו!
  הבנות התחילו שוב במורד הכביש. לא הייתה להם עוד העליצות הפזיזה הקודמת שלהם. בנוסף, ככל שהם הלכו זמן רב יותר, כך התחזק הרעב. הופיעו שדות של משק קיבוצי... העבודה עליהם כבר הייתה בעיצומה.
  גברים, לעומת זאת, אינם נראים, רק נשים וילדים רתמו, חלקם למחרשה, חלקם מעדרים. אנשים פה נורא רזים, עם פרצופים מותשים. נכון, הבנים, שראו בחורות יפות, חייכו ונופפו לעברם, בירכו אותם בזרועות קשות ומושטות.
  זויה הציעה לאלנה לעזור בעבודת איכרים. בתו של סווארוג הסכימה באי רצון. היא אישית רצתה מעללי נשק, ולא נתח כבד מהחווה הקיבוצית. אבל אחרי שהיא הכתה את רגלה באבן המרוצפת, מצב הרוח המיליטנטי נעלם בבת אחת. בנוסף, כדאי לחשוב על הלגליזציה שלך. הרי מה שיגידו, הם הגיעו בסופו של דבר באותן שמלות וללא כמרים.
  כן, בכל רגע יכול הנ.ק.ו.ד. להכריז עליהם מרגלים ולעוות אותם. וכך יתבררו שהם סתם פליטים שאיבדו הכל, כולל המסמכים שלהם. השמלות שלהם לא מאוד חדשות, והסגנון עם חצאית קצרה יותר אופייני לכפר הבולשביקי. אתה יכול לקוות להאמין!
  זויה נולדה בכפר וידיה וגופה מיומנים מאוד בצעד. אלנה היא אשת עיר, יתר על כן, מוסקובית. נכון, יש לה ניסיון בעבודות גידול בקהילת רודנובר. אבל עדיין, התנועות אינן קלות ומוכרות כמו זויה. כן, ואצבעות מכות על האדמה הקרה מייללות בצורה מגעילה.
  עם זאת, נשים צעירות, נערים ונערות כולם יחפים, גם אם היה כפור בלילה ואתם מסתכנים כמעט בקירור. רק נשים מבוגרות ונשים זקנות בנעלי באסט. אין גברים באופק, והבכור מעל הכל הוא נער מתערבל ואדמדם, שנראה לא מבוגר מחמש עשרה, במכנסיים מסודרים מאוד, אבל עם מראה אקספרסיבי מאוד וסנטר גברי. הילד הזה עם תג קומסומול הוא הבכור מבין הבנים ונותן פקודות לכולם.
  לעובדה ששתי יפהפיות הצטרפו אליהן, המפקד הצעיר לא התייחס בשום צורה. זה ככה, כמובן. האקלים של אזור הוולגה מתון והזריעה בעיצומה, כאן זוג ידיים נוסף לא יזיק.
  גבה של אלנה כאב במהרה, והיא ביקשה מחרשה. אז זה קל יותר לגוף של בחורה חזקה למדי, אבל אתה רק צריך לשתות בעדינות את העקבים שלך לתוך האדמה הרופפת כדי שהאצבעות שלך לא יכאבו כל כך. אבל מצד שני, הלחץ על החזה עובר מתחת לשיפוע אחר, והגב, ללא עומס, אינו מרגיש כאב.
  הילדה חשבה כאן, אבל בת כמה היא באמת? כבר למעלה ממאה! מצחיק! היא אחת הנשים הוותיקות ברוסיה המודרנית ובו בזמן, מלאת כוח ובריאה. אבל אחרי ששללו מהם יכולות קסומות, הם עלולים להפוך לפריקים כאלה!
  מהמחשבה הזו, העור של אלנה הוא הליכון...
  כולם עבדו בהתלהבות וללא הפסקת צהריים. או שרק כשהחשיך לגמרי, התקרבו למדורה כדי להתרענן. ליד נהר הוולגה והיה דג בדוד. אבל הלחם קצר, והוא איכשהו לא ממש נקי, עם זיהומים. יותר טעם בצל.
  האוכל פשוט, ולא יותר מדי, לבטן רעבה זה נראה כמו מעדן. הסיירים לא הרגישו עייפות כזו כבר שנים. לא, אחרי הכל, להיות גבר ללא כוחות על זה מאוד כואב. ואתה מתעייף כמו... חמור!
  אבל טוב שהאורגניזמים צעירים ובריאים. הבנות נרדמו עם נשים אחרות ברפת על עצמן. אחד הנערים הניח את ראשו על החזה הגבוה של זואי. הנערה-פקחית ליטפה את מערבולתיו בהירות השיער... וחשה מלנכוליה חזקה. הם קיבלו הכל מהחיים ומהפטרון האלים-דמיורגים שלהם: נעורים נצחיים, כוח, הזדמנות לקבל עושר, כוח, כבוד וכבוד, אבל... כדי להרות, עליהם לשכב עם אדם-אדם שווה להם ביכולות . ואת זה לא קל למצוא.
  ואם יש בחורים כאלה, אז הם כבר ברמה אחרת וביקום אחר. אלנה זכרה שיר על גגארין ומכאן השתוקקה עוד יותר;
  אתה יודע איזה מין בחור הוא היה...
  כל העולם נשא אותו בזרועותיו!
  נחישותו של אחיו של המלך להציל את האימפריה
  אחיו של הצאר ניקולאי השני, מיכאל, בניגוד לסיפור האמיתי, פעל בנחישות. המשמר הקיסרי פתח באש על המורדים שניסו להסתער על ארמון החורף. ואז נכנסו לקרב הקוזקים, שקיבלו יחס אדיב על ידי הריבון, וגדודים אצילים.
  כמה מאות מורדים נהרגו, בעוד אחרים נמלטו. המשטרה תפסה באופן פעיל את המורדים ואת מנהיגיהם. נציגי הדומא הממלכתית, משפחות נסיכות, סוחרים וחברי האליטה הפיננסית מיהרו להישבע אמונים לצאר ניקולס, ונשבעו נאמנות. במהלך הקרב נהרגו יותר משש מאות מורדים, ואלף וחצי נפצעו. השומרים איבדו עשרים אנשים הרוגים, הקוזקים עוד חמישים.
  התנגשות רצינית, אבל האוטוקרטיה עמדה. לקושרים בצמרת לא הייתה דעה אחת, לא מנהיג אחד. ובכלל, רבים מהם האמינו שאי אפשר לשנות את צורת השלטון בזמן המלחמה.
  יש הרבה לא מרוצים מהצאר ניקולאי השני, אבל קשה להציע אלטרנטיבה למשטר האימפריאלי. על אחת כמה וכמה, העשירים חוששים מאוד שצורת הממשל הרפובליקנית תתברר כחלשה ורופפת מכדי להגן על בעלי ההון מפני הפרולטריון הרעב והמורד, ועל בעלי האדמות מפני האיכרים.
  ומעצמו, העם לא יארגן מהפכה רצינית. הבולשביקים עדיין חלשים מדי ומעטים במספר, הסוציאליסטים-מהפכנים לרוב חושבים שהמהפכה היא טובה, אבל עדיף לנצח קודם במלחמת העולם.
  בקיצור, הייתה מהומה וכל העניין יצא החוצה! מראה מסוים של תחיית דמים חזר על עצמו... ודממה!
  ניקולאי השני העניק לאחיו על החלטיותו במסדר ג'ורג' מהדרגה הראשונה, וקידם אותו לדרגת גנרל-על, תוך שהוא מינה את מיכאיל לפקד על החזית המערבית. והחזית הדרומית והרומנית הוכפפו לברוסילוב.
  מספרו של הצבא הרוסי גדל לכמעט עשרה מיליון איש, ותחזוקתו הייתה נטל כבד על האימפריה. היה צריך לבוא.
  ברגע שהכבישים יבשו, פגע הצבא הצארי בגליציה. העליונות המספרית הייתה לצד הכוחות הרוסיים. האוסטרים נחלשו במורל, והרגימנטים, שהורכבו מסלאבים, נטשו או נכנעו. לא היו מספיק יחידות גרמניות כדי להכיל את האויב.
  לסיום, ארצות הברית נכנסה למלחמה נגד מעצמות המרכז באפריל. ולפיכך תוצאת הסכסוך כבר הייתה ידועה מראש. הגרמנים ניסו להגביר את כוחותיהם במערב כדי להביס את בעלות הברית ולא הצליחו להעניק סיוע משמעותי לאוסטריה-הונגריה.
  כוחות רוסים כבשו את לבוב, ומספר ערים בגליציה. אפילו נוצרו כמה דוודים קטנים. החזית האוסטרית, השבורה הטלאית, קרסה מהר מדי, כך שהגרמנים נאלצו לנוע מערבה להגנה חירשת, ולזרוק כוחות לתוך הפערים שנוצרו.
  עם פיתוח הצלחה, הרוסים התקרבו לפשמישל, ואף הקיפו את העיר. אבל בעיות אספקה, והכנסת יחידות גרמניות נוספות המוכנות לקרב, האטו את ההתקדמות. מנגד יצאה החזית הרומנית למתקפה ולאחר זמן מה החזית המערבית. זה האחרון עמדה בפני משימה קשה: לפרוץ את ההגנות הגרמניות העוצמתיות והעמוקות.
  אחיו של הצאר מיכאיל לא ראה בכך בושה, הוא ילמד מברוסילוב והשתמש בטקטיקות דומות. הוא החל להכין מתקפה ב-12 מקומות שונים בבת אחת, כך שהגרמנים לא יכלו לקבוע את כיוון ההתקפה העיקרית. בנוסף, הם השתמשו באופן פעיל בווילון עשן ובמתקפה בלילה.
  כוחות רוסים בדרום שחררו את בוקרשט, וההתקפה במרכז הסתיימה בפריצות דרך מדרום לווילנה.
  הגרמנים נאלצו לתגבר שוב את האגף הדרומי שלהם. תחת איום כיתור היו החיילים הגרמנים חסמו את ריגה. בתנאים אלו קיבל הקייזר החלטה קשה לעזוב את המדינות הבלטיות ולהסיג כוחות לקו ההגנה הפרוסי.
  זה לא הסתדר, ענייני בעלות הברית וטורקיה. הרוסים והבריטים התקדמו באסיה הקטנה, הצרפתים ריסקו בסוריה ובפלסטין. העות'מאנים נחלשו, ונפילתם לא הייתה רחוקה. בנוסף, הבולגרים השתנו. משהבין שהפרוסים כבר הפסידו במלחמה, והחיילים הרוסים, לאחר ששחררו את רוב רומניה, הגיעו לגבול, הכריז המלך הסלאבי מלחמה על אוסטריה, טורקיה וגרמניה.
  כמובן שזה הוסיף כאב ראש לגרמנים. הם לא יכלו עוד להחזיק את קו החזית במזרח ונאלצו לסגת אל הוויסלה. מצפה שמכשול מים טבעי יעכב את הכוחות הרוסים.
  בעל הברית במערב השיג הצלחות חלקיות בלבד, אם כי כבר נעשה שימוש פעיל יותר בטנקים. אבל בזמן שגרמניה החזיקה בחזית, למרות שהיא נאלצה לזוז מעט אחורה. הקטע הדרומי לקח מאמצים רבים.
  ובכן, בסתיו ובחורף, רוסיה הצארית העבירה את עיקר הלחימה לאימפריה העות'מאנית.
  ההתקפה על קונסטנטינופול, הן מהיבשה והן מהים, הסתיימה בניצחון הנשק הרוסי. טורקיה נפלה, ואיתה קיבלה רוסיה שטחים גדולים, צארגראד והמיצרים עם גישה לים התיכון.
  נכון, לא ניתן היה לסיים את המלחמות ב-1917, אבל את נשימת הניצחון כבר הרגישו כולם, במידה הרבה יותר מאשר ב-1916.
  החורף עבר ברוסיה בשביתות קטנות ובמחאות, אך לא היו עימותים רציניים, למרות הקשיים הצבאיים. אלא אם כן הרובל ירד יותר מדי, אבל זה מוקדם לדבר על רעב.
  עם זאת, הגיע הזמן לסיים את המלחמה, וכולם הבינו זאת. ברוסילוב, שהועלה לדרגת פילדמרשל, הציע לתת את המכה העיקרית בדרום, שם האויב חלש יותר, ולאחר מכן לפנות צפונה.
  לגרמנים כבר היו הטנקים הראשונים שלהם. אבל מספרם קטן מכדי שתהיה לו השפעה משמעותית על מהלך המלחמה. לרוסיה יש גם כלי רכב משלה, במיוחד הטנקים של מנדלייב. אבל שוב, התעשייה הצארית עדיין לא יכולה לבצע ייצור סדרתי.
  אבל הייצור ההמוני של טנקים הוקם על ידי הבריטים, האמריקאים והצרפתים. המשמעות היא שהופיע אמצעי חדש ועוצמתי לפריצת ההגנה, שאמור לפרוץ את העמדות הגרמניות.
  בעלות הברית גם רוצות לסיים את המלחמה ההרסנית בהקדם האפשרי. ומסוף מרץ החלו ניסיונות מצדם לפרוץ את ההגנה הגרמנית לעומק.
  המתקפה של הכוחות הרוסים החלה ברגע שהכבישים יבשו בדרום. חיילים רוסים, לאחר ניצחונות קודמים, השתפרו, והאוסטרים בקושי החזיקו מעמד. התברר שבודפשט מוקפת כבר בתחילת מאי. לאחר מכן התווה התנועה לכיוון וינה ועוקפת נהר הוויסלה.
  גם האיטלקים יצאו למתקפה. אפילו יפן שלחה כוח משלחת לאירופה. הגרמנים לחצו מכל עבר.
  כאשר הכוחות הרוסים כבר התקרבו לווינה, נכנעה אוסטריה-הונגריה. בעלת בריתה האחרונה של גרמניה נפלה סוף סוף. במערב, תוך שימוש בטקטיקה של תקיפות בחלקים שונים של החזית, התקדמו בעלות הברית לאט אבל בטוח. והחיילים הרוסים הלכו מדרום לחלק האחורי של החזית הגרמנית המכסה את הוויסלה.
  בתנאים אלה, הודיע הקנצלר וילהלם, שהבין את מצבה המוחלט, חסר התקווה, של גרמניה, על הפסקת כל פעולות האיבה ב-22 ביוני 1918. למעשה, הגרמנים נכנעו.
  אוסטריה-הונגריה חדלה להתקיים. רוסיה קיבלה את גליציה, אזור קרקוב, בוקובינקה, חלק ממזרח סלובניה והונגריה. רומניה טרנסילבניה. מאוסטריה-הונגריה הייתה רק אוסטריה קטנה, והונגריה מצומצמת מאוד. צ'כוסלובקיה קמה בחסות רוסיה.
  האימפריה הצארית קיבלה מגרמניה קליפדה, פוזנן וגישה לים, ניתקה את מזרח פרוסיה מהמטרופולין עצמה דרך דנציג.
  גרמניה נאלצה להחזיר לדנמרק ולצרפת שנכבשה בעבר במאה ה-19. היא נידונה לשלם פיצויי עתק מדי שנה, והגבילה את הפוטנציאל הצבאי למאה אלף איש.
  וכמובן, כמו בהיסטוריה האמיתית, האזור המפורז.
  רוסיה הצארית הרחיבה את רכושה גם בדרום. האימפריה העות'מאנית, כמו המדינה האוסטרית, חדלה להתקיים. בריטניה כבשה את עיראק, צרפת, סוריה ויחד עם הבריטים את פלסטין. רוסיה קיבלה את ארמניה, אסיה הקטנה וקונסטנטינופול.
  גם המזרח התיכון ואיראן נחלקו לתחומי השפעה. כך, רוסיה הצארית השיגה רכישות חומריות משמעותיות.
  אבל המלחמה עלתה בחייהם של יותר משני וחצי מיליון חיילים, בלי חשבון האוכלוסייה האזרחית ההרוגה, הוצאות אדירות. הכספים נקלעו לאי סדר, והמדינה נקלעה לחובות.
  נכון, בעלות הברית הסכימו בהתנשאות למחוק את הריבית על ההלוואות, אבל בכל זאת התברר שהחוב די גדול למדי - כעשרה מיליארד רובל זהב.
  אבל אפשר היה להלאים מפעלים שהיו בעבר בבעלות הגרמנים.
  המצב הפוליטי ברוסיה הצארית התייצב, וסמכותו של הקיסר הלכה וגברה.
  ניקולאי השני ניצל זאת על ידי ביטול המניפסט שלו על הדומא הממלכתית. האוטוקרטיה הוחזרה שוב, והסמכות המחוקקת עברה במלואה לידי הצאר.
  זה עורר רק מחאות ביישניות. המדינה הייתה עייפה מדי מהמלחמה, ולא רצתה תהפוכות חדשות.
  והכלכלה החלה בהתאוששות מהירה לאחר המלחמה! בממוצע, הצמיחה הייתה כתשעה אחוזים בשנה והייתה גבוהה יותר מאשר בארה"ב.
  נוצרו ענפי תעשייה מתקדמים חדשים, הנדסת מכונות התפתחה. השכר עלה.
  משך יום העבודה צומצם בחוק המלך מ-11.5 שעות ל-10.5 שעות. לקראת חגים ולפני סופי שבוע עד השעה 9. כמו כן, יום העבודה הצטמצם לתשע שעות, אם לפחות חלק ממנו ירד בלילה.
  לאחר החלפת הכסף הוחזרה כל יתרת הזהב של הרובל. עד 1929 הגיע שכרו של פועל ל-50 רובל בחודש, בעוד שמחיר הוודקה היה 25 קופיקות לבקבוק. כלומר 200 בקבוקים בחודש. ואם אתה לוקח אותו שווה ערך לזהב, זה עד 37 גרם של זהב טהור.
  המדינה הגיעה למקום השני, שנייה רק לארצות הברית מבחינת ייצור תעשייתי. הסיכויים לאימפריה נראו ורודים מאוד, אבל .... דיכאון פקד, דיכאון גדול.
  הקריסה פקדה את העולם כולו וגם את רוסיה. האמת יותר מכל הפילה את גרמניה וארצות הברית. אבל גם רוסיה הצארית הייתה תלויה מדי בהלוואות חיצוניות ולכן לא יכלה להימנע מתהפוכות וממיתון.
  המפלגה הבולשביקית בשנות העשרים הייתה במשבר. לנין למעשה התרחק מהמאבק המעשי, המהפכני, בכך ששקע בתיאוריה...וכתיב יצירות פנטסטיות.
  ולדימיר איליץ' נפגש בבריטניה והרברט ויילס, חש בעצמו טעם למדע בדיוני. במיוחד, מעטו של ולדימיר איליץ' יצא רומן גדול ועתידני: "קומוניזם - דרך האושר"! ועוד מספר עבודות. לנין כבר הרוויח כסף טוב מיצירות פנטסטיות.
  הבולשביקים התפצלו לטרוצקיסטים וסטאליניסטים. סטלין החליט לחזור לטקטיקה של טרור אינדיבידואלי האופיינית לרצון העם. טרוצקי נקט עמדה מתונה יותר.
  המהפכנים הסוציאליים עדיין פעילים, למרות שלא היו התנקשויות פוליטיות בעלות פרופיל גבוה בשנות העשרים. עמדותיהם של הרפובליקנים והצוערים התחזקו בהדרגה. ואכן, המלוכה המוחלטת נראתה לכולם כשריד מיושן. אז החלו שוב תסיסה, שביתות, הפגנות, והכס המלכותי התנודד.
  אפשר היה לזכור הרבה למלך...
  ממשלתו של ניקולאי השני מצאה מוצא... במלחמה! יתרה מכך, הגנרלים היו להוטים לנקמה על התבוסה מיפן. וזה מובן...
  לאחר מלחמת העולם הראשונה ערכה רוסיה הצארית כמה מסעות צבאיים קטנים. במזרח התיכון, שם הם ובני בריתם השלימו את העולם הערבי. באפגניסטן .... שם התנהלה המלחמה יחד עם בריטניה. רוסיה השתלטה על האזורים הצפוניים של אפגניסטן המאוכלסים בעיקר על ידי אוזבקים וטג'יקים, וכן על הראט. הבריטים, לאחר מלחמות אכזריות, בכל זאת הכניעו את הדרום. השלטון העצמי נותר במרכז אפגניסטן.
  איראן עדיין שמרה על מראית עין של ריבונות, אבל גם חלוקתה לא הייתה רחוקה.
  אבל התנגשות האינטרסים העיקרית נפלה על יפן. יתרה מכך, ב-1931 יצרו היפנים ממשלת בובות במנצ'וריה, ופתחו במתקפה בסין.
  זו הייתה הסיבה למלחמה חדשה.
  בשלב זה, הצבא הרוסי הצליח לעדכן את צי הטנקים שלו וליצור תעופה חזקה מאוד. באוויר, יפן הייתה נחותה במידה ניכרת, וצבא היבשה של רוסיה הוא הרבה יותר, ואולי, מוכן ללחימה.
  על צי האוקיינוס השקט פיקד האדמירל האגדי קולצ'אק. מפקד מסדר אנדרו הקדוש הראשון ברוסילוב כבר מת בשלב זה, אבל תלמידיו המסוגלים נשארו.
  כבר מההתחלה, המלחמה לא צלחה עבור יפן. גנרלים רוסים: דניקין, ורנגל, קאלידין בפיקודו הכללי של אחיו של הצאר מיכאיל רומנוב - פעלו במרץ ובמיומנות. חווית מלחמת העולם הראשונה השפיעה, טעויות בסכסוך של 1904-1905 נלקחו בחשבון.
  גם הטנקים הקלים של פרוחורוב התבררו כטובים למדי, שפשוט אין להם תחליף במלחמת תמרון. בכל מקרה, זה כבר היה צבא רוסי אחר, ומלחמה אחרת לגמרי.
  עם זאת, גם במהלך הקרב הראשון עם הסמוראים, אם במקום קורופטקין מפקד מוכשר והחלטי יותר, תוצאת המלחמה תהיה, כמובן, שונה לחלוטין.
  בכל מקרה, לאחר חודשיים, פורט ארתור נצור על ידי כוחות רוסים, והיפנים הוכו. חודשיים לאחר מכן, כל קוריאה שוחררה, ועיר המצודה נכבשה בסערה.
  בים גם קרבות בעיצומם בהצלחה משתנה. עד שהתקרבו טייסות מהים הבלטי והשחור. ארץ השמש העולה הובסה לחלוטין, והם אפילו הנחיתו חיילים על הוקאידו. יפן נאלצה לחתום על שלום משפיל לעצמה. החזירו את מנצ'וריה, פורט ארתור, כמה רכוש שנכבשו מהגרמנים, דרום סחלין ורכס הקוריל. ובאותו הזמן לשלם שיפוי, סכום מסודר - מיליארד רובל זהב.
  הניצחון חיזק זמנית את מעמדה של האוטוקרטיה, ואז השפל הגדול פינה את מקומו לעליות כלכליות מהירות.
  בגרמניה, כמו בהיסטוריה האמיתית, היטלר עלה לשלטון, אבל לא נתנו לו לנדוד יותר מדי. בפרט, ניסיון להחזיר את הגיוס האוניברסאלי נתקל בהתנגדות עזה מצד רוסיה וצרפת. אמנם נעשו ויתורים קטנים במונחים של פוטנציאל צבאי. גודל הצבא הורשה לגדול ממאה אלף למאתיים וחמישים. בנוסף, היטלר החזיר את השליטה באזור המפורז לגרמניה.
  ובעיות שושלת התבשלו לרוסיה הצארית. יורש העצר, צארביץ' אלכסיי, נפטר... מאחיו של הצאר מיכאיל רומנוב נשללה זכות הירושה. והיורש האמיתי היה קיריל ולדימירוביץ' רומנוב. אבל הטיפוס הזה שקוע בשכרות והוללות. מושפל לגמרי...
  אז מי יחליף את הצאר ניקולאי השני? אחיו של הצאר מיכאל, לאחר הניצחון על יפן, קיבל דרגת גנרליסימו והיה פופולרי מאוד. הוא הפך לחבר הראשון במשפחת המלוכה בהיסטוריה של רוסיה הקיסרית שקיבל דרגה כה גבוהה. ורבים רצו לראותו על כס המלוכה.
  נכון, ניקולאי השני עצמו - לא שותה, ללא הרגלים רעים, עושה התעמלות רגילה, עדיין היה חזק למדי ונראה היה ששלטונו יהיה הארוך ביותר בהיסטוריה הרוסית. אבל סטלין הגה את ניסיון ההתנקשות הגרנדיוזי ביותר מאז תקופתו של אלכסנדר השני. למרות שזה נראה, מה הטעם?
  בכל מקרה, שנת 1937 התבררה כשנה מבשרת רעות. הצאר ניקולאי השני נהרג, ויחד איתו מתו גם שני שרים וכן שלושה תריסר אנשי חצר, וחלק מארמון החורף קרס.
  המחבלים השתמשו במערכת הביוב לכרייה ושתלו יותר מטון אמינולון.
  כך התערב המקרה האגרסיבי במהלך ההיסטוריה. בכך הסתיים שלטונו של הצאר ניקולאי השני. המלך שלא זכה לכינוי, גדול או אדיר. מי שלא אהב את הקיסר קרא לו עקוב מדם, כי הרבה דם נשפך בממלכתו. מי שהתייחס בכבוד - לכובש. אז מספר הקרקעות תחתיו, ברוס', גדל. אפילו היה מחוז גדול בסין: ז'לטרוסיה.
  וכל הממלכה החזיקה מעמד 43 שנים. כללים ארוכים יותר בלבד, ובאופן נומינלי איוון האיום. אבל בהתחשב בכך שהוא תפס את כס המלוכה לשלוש שנים, תקופת הכהונה בפועל הייתה קצרה יותר.
  והיורש הלגיטימי, קיריל ולדימירוביץ' רומנוב, בכל זאת עלה לכס המלכות. הוא שלט לזמן קצר - כשנה, אך הצליח להשפיע במידה מסוימת על מהלך ההיסטוריה. בפרט, הוא התיר לאדולף היטלר לבצע את האנשלוס של אוסטריה. הכוונה לכאורה לזכותם של עמים להגדרה עצמית, ולדבריהם, יהיה יותר סדר. הסכים לאנשלוס של אוסטריה ומוסוליני.
  כך התרחבה גרמניה ואוכלוסייתה עלתה על שמונים מיליון. שלא לדבר על כך שהיטלר עודד פוריות. תחת אדולף בסנובאטי, הוא גדל פי אחד וחצי.
  מלחמת אזרחים פרצה בספרד, אך היא הסתיימה הרבה יותר מהר, כי לא הייתה ברית המועצות, שהעניקה סיוע לקואליציית השמאל במדריד.
  אבל פרנקו הפך לבעל ברית של הפיהרר. והצאר החדש ולדימיר השלישי התמודד מול בריטניה.
  המצב אכן מבלבל. חידה עמוסה במלחמת העולם השנייה. וסבב חדש של עימות. איראן אינה מפולגת, וזו למעשה המדינה האסלאמית האחרונה, עצמאית רשמית. ולרוסיה יש דעות על זה, ועל בריטניה. דברים מסובכים מאוד במזרח התיכון. השטחים של רוסיה, צרפת, בריטניה מעורבים ולא קלים לניהול.
  אנגליה כלכלית מפגרת יותר ויותר אחרי רוסיה וגרמניה, שהולכת וצוברת כוח. והמושבות הגדולות ביותר הן עדיין בריטיות. אבל כוחו של כתר האריה נחלש, קנדה כמעט עצמאית. דרום אפריקה היא גם שליטה, כמו אוסטרליה. בהודו העמדה הבריטית נחלשת. כמובן, יש רצון לדחוף את האריה.
  היטלר מנסה לשחק בשתי חזיתות. או לגייס את תמיכתן של צרפת, בריטניה, איטליה ויפן. כולם יחד להערים על רוסיה הצארית ולחלק את רכושה העצום.
  או לחפש רכישות טריטוריאליות במערב, אבל כבר בברית עם רוסיה.
  היטלר הוא אדם שפל וחסר עקרונות, ובכלל, לא אכפת לו עם מי להקים קואליציה, כל עוד זה מועיל לו.
  הצאר הצעיר ולדימיר החדש חולם גם הוא להיכנס להיסטוריה ככובש גדול ורוצה לקחת את המושבות מבריטניה וצרפת. למען האמת, אין מה לקחת מהגרמנים. אז הקואליציה עם גרמניה היא הגיונית למדי.
  איטליה כבשה את אתיופיה וגם רוצה מעללים חדשים. מוסוליני הוא שאפתני ביותר. לא אכפת לו לאן הוא הולך מזרחה או מערבה. אבל בצרפת אין רצון גדול בקרב העם להילחם. פציפיזם שולט שם, והממשלה נבחרת. אז אין צורך לרכוש בעל ברית כל כך חזק. ורוסיה הצארית, עם שיעור הילודה הגבוה באופן מסורתי ושיעור התמותה היורד בהתמדה, היא מתנגדת חזקה מאוד. אוכלוסיית רוסיה הצארית גדלה בכשלושה אחוזים בשנה. תמותת הילדים ירדה, אבל עד כה האופנה למשפחות גדולות לא חלפה, ואפילו משפחות העובדים פוריות. בהתחשב ברכישות טריטוריאליות, כולל בסין המאוכלסת בצפיפות, ובמונגוליה המאוכלסת בדלילות, ובאירופה ובטורקיה, אוכלוסיית רוסיה הצארית ב-1940 עלתה על 400 מיליון לעומת 1913, אז הייתה 180 מיליון. וזו מעצמה יבשתית... בבריטניה ובצרפת במדינות האם עצמן יש פחות מ-50 מיליון, ועוד מושבות. אבל הכוחות הקולוניאליים חלשים במורל ויכולת לחימה מועטה. אז כוחות היבשה של המערב חלשים הרבה יותר.
  הפיהרר בוחר בברית עם רוסיה נגד המערב.
  ב-1939 חולקה צ'כוסלובקיה. גרמניה כללה גם את חבל הסודטים. הגרמנים חיזקו את הצבא, יצרו עמודי טנקים. גם רוסיה הצארית לא עמדה במקום, עם חמישה מיליון צבא בזמן שלום וחמש מאות אוגדות כוח אדם.
  ברוסיה הצארית, טנקים כבדים ותעופה אסטרטגית, כולל מטוסים עם שמונה מנועים, כבר מזמן בייצור. לצרפת יש רק כשלושים טנקים כבדים, ואלה מיושנים. לבריטניה אין מכונות כבדות. ובכן, גם גרמניה, אף אחד לא כבד יותר מעשרים טון. לארה"ב יש קצת יותר מארבע מאות טנקים.
  היטלר החליט שלא כדאי למשוך והיכה ב-15 במאי 1940. ברגע שמזג האוויר נוח והכל מוכן. או שנעשה פחות או יותר.
  רוסיה הצארית פתחה במתקפה נגד הודו ורכוש קולוניאלי אחר. המכה של הצבא הרוסי נפלה על עמדות מוגנות בצורה גרועה. החיילים המורכבים מהבריטים האתניים והצרפתים עצמם מעטים יחסית, והיחידות הקולוניאליות אינן מוכנות מדי למות למען רעיון או אימפריה הזרה להן. למעשה, מי הם הבריטים עבורם? מנצלים, משעבדים, שודדים או כופרים. לא סביר שהרוסים גרועים מהם בהרבה, כדי למות למען האימפריה של האריה או התרנגול.
  אז הכוחות הצאריים מתקדמים, מתגברים על התנגדות איטית ומוקדית. אבל הגרמנים הצליחו להביס את החיילים הצרפתים, הבריטים, הבלגים וההולנדים תוך חודש וחצי.
  כך איבד צ'רצ'יל את תמיכתם של בעלי בריתו העיקריים. הציפייה שארצות הברית תיכנס למלחמה לא התממשה. רוזוולט בדרך כלל לא היה מובחן על ידי החלטיות של סטנקה רזין. ואז כוחות כאלה ילכו נגד אמריקה.
  כוחות רוסים התקדמו ברחבי אפריקה ואסיה בצעדות, יותר בעיות הגיעו מהשטח והתקשורת נמתחה מאשר מכוחות האויב. גם המחסור בכבישים, במיוחד באפריקה, השפיע. אבל החייל הרוסי חסר היומרות מתגבר בגבורה ובסטואיות על כל הקשיים.
  הגרמנים יכולים להעביר כוחות לאפריקה רק בקושי. ההתקדמות על גיברלטר התעכבה בגלל התנגדותו העיקשת של פרנקו. והם היו צריכים להעביר כוחות דרך הים. הרוסים פרצו דרך לאפריקה, דרך מצרים, והרבה יותר קל להם. גם איטליה תופסת את כל מה שהיא יכולה לתפוס, ובעניין הזה, למוסוליני יש אחיזת בואה.
  הנחיתה על המטרופולין עצמו ב-1940 לא התקיימה. בקרב האוויר, בעיקר בגלל הפסיביות של רוסיה, בריטניה החזיקה מעמד. אבל אני חייב לומר שהצאר החכם ולדימיר קירילוביץ' לא רצה שבריטניה תיכנע מבעוד מועד, אבל באופן רציונלי הוא התכוון לכבוש את כל המושבות שלה באסיה ובאפריקה.
  לאן הולכת בריטניה? הרי אין לה רזרבות, בלי מושבות וחומרי גלם - הנפילה היא עניין של זמן.
  בחורף ובמרץ 1941 הגיעו סוף סוף כוחות רוסים לדרום אפריקה והביסו את הדומיניון האפריקאי האחרון. גם ניסיון של הבריטים לשבת במדגסקר נכשל, ובמאי 1941 בוצעה נחיתה אמפיבית עם ניצחון לאחר מכן.
  יפן פעלה במלחמה לצד רוסיה, והצליחה לתפוס משהו באוקיינוס השקט. קיץ 1941 היה התקופה של מתקפה אווירית גדולה על מדינת האם הבריטית.
  מטוסים רוסיים וגרמניים גיהצו את לונדון וערים אחרות של האימפריה הבריטית. וב-8 בנובמבר, ביום השנה לפוטש במינכן, התקיימה סוף סוף הנחיתה.
  הלחימה נמשכה שישה עשר ימים והסתיימה בניצחון החיילים הרוסים והגרמנים.
  בכך למעשה הסתיים מלחמת העולם השנייה. התברר שהוא פחות עקוב מדם וארוך מאשר בהיסטוריה האמיתית. ובאופן ניכר מאוד חיזק והרחיב את הרכוש הרוסי. במיוחד באפריקה ובאסיה.
  חלפה תקופה שלווה יחסית. רוסיה וגרמניה עיכלו את ההישגים הטריטוריאליים שלהן. הרייך השלישי כלל בהרכבו: בלגיה, הולנד, כמעט מחצית מצרפת, וכן מרוקו, חלק מאלג'יריה והנחלות המרכזיות. נכון, בגלל עמדתו של פרנקו וחוסר החלטיות מסוימת של היטלר, לגרמנים לא היה זמן להתקדם לנחלות המשוונית של צרפת, והם הלכו לכוחות הרוסים.
  עם זאת, גרמניה עדיין קיבלה חלקה טובה של אדמה אפריקאית, שחורגה מהשטח שלה. שטח הקרקע של הרייך השלישי, בהתחשב ברכישות אירופיות, גדל יותר מפי שלושה. ואם נספור מהגבולות מאז 1937, בהתחשב באוסטריה, חבל הסודטים וצ'כיה מול מדינת החסות, אז ארבע פעמים.
  אז לגרמנים בכללם היה מספיק לעכל ולשלוט ולהיטמע. רוסיה, על אחת כמה וכמה, הרחיבה את רכושה הקולוניאלי, ובקושי יכלה לשלוט בכל זה.
  ואיטליה קיבלה הרבה: למשל, רוב סודן, סומליה, אוגנדה וכמה רכישות אחרות, במיוחד תוניסיה.
  לפיכך, החלוקה מחדש של העולם הושלמה לעת עתה. אבל כמו שאומרים, עם הזמן, השאיפות מתחילות להתבטא.
  ארצות הברית לא החלה לעבוד ברצינות על פרויקט הגרעין. גם בגרמניה הפשיסטית וברוסיה היחס התברר כמגניב. יפן עדיין לא מפותחת מספיק כדי למשוך אותה, ובריטניה וצרפת הפכו למדינות וסאליות של הרייך השלישי ורוסיה.
  אז הופעת הנשק הגרעיני התבררה כמתעכבת במשך זמן מה.
  אבל ההתקדמות, כמובן, היא בלתי נמנעת. פיזיקאים עובדים, התיאוריה מתפתחת, וכך גם ניסויי מעבדה. אבל פרויקט הגרעין צריך את רצון המדינה. לרוסיה הצארית יש דאגות מעבר לראשה ועלויות התקשורת עם הרחבת שטחה. ולהיטלר משום מה היה טינה לרעיונות כאלה של תוכנית גרעין והאמין שהפרויקט האטומי יספוג רק כמויות אדירות של כסף לחינם.
  בנוסף, צבאות הקרקע והתעופה הרוסיים היו החזקים והרבים בעולם, וגם הצי, בעיקר מצמיחה כלכלית, נסוג.
  גנרלים ומרשלים צארים העדיפו לפתח בניית טנקים, לבנות מטוסים, נושאות מטוסים וספינות קרב. ולמה הם צריכים כמה אגדות - על פצצות גרעיניות? כלומר, גם הגרמנים וגם הרוסים היו אדישים לבעיה זו.
  בנוסף, היו מספיק משאבי חומר גלם כדי לא לדאוג לגבי נושאי אנרגיה בכל מקרה בעתיד הקרוב.
  אז, למרות כל הצמרמורת של הפנטגון והבית הלבן, היוזמה עברה באופן לא רצוני לארצות הברית. והנקודה כאן היא לא רק בחשש שהרוסים או הגרמנים ילכו רחוק יותר וילחצו על העולם החדש, אלא גם בכלכלה.
  לאחר שאיבדה את ההזדמנות לקבל נפט מאסיה, אפריקה, המזרח התיכון, בארה"ב עדיין היו בארותיה בטקסס, פלורידה, והחלה להתפתח באלסקה.
  אבל אוכלוסיית ארה"ב גדלה. ברוסיה ההגירה לא הפריעה, והאוכלוסייה המשיכה לגדול במהירות. שחורים וערבים הורשו במיוחד ברצון לעזוב לארה"ב.
  גם הכלכלה האמריקאית גדלה, יותר ויותר מכוניות נעשו.
  והחיפוש החל אחר דלק גרעיני ותגובה אטומית שיכולה לספק אנרגיה אדירה.
  עשר שנים חלפו מאז תום מלחמת העולם השנייה. לגרמניה של היטלר היה נשק חדש: דיסקטים המסוגלים לא רק לעוף במהירות רבה, אלא גם למעשה להישאר בלתי פגיעים לנשק קל.
  בנוסף, הגרמנים הצליחו לשגר לוויין מלאכותי במסלול, והכי חשוב, ביוני 1951, את האדם הראשון לחלל.
  רוסיה הצארית איחרה מעט, והתקדמה במלואה רק באוגוסט השנה. באיטליה הפשיסטית באותה שנה חלו שינויים. בנדיטו מוסוליני, המתמודד על התואר יוליוס קיסר, מת. באופן כללי, הדיקטטור האיטלקי הצליח לשלוט. אם לוקחים בחשבון את הכיבושים באפריקה, כולל אתיופיה, השטח שבשליטת איטליה גדל כמעט פי שלוש וחצי בתקופת שלטונו. בנוסף, בנדיטו באירופה הצליח לחתוך חלק מצרפת יחד עם טולון.
  אבל הם לא נתנו לו ללכת לאלבניה ויוון - אלה הם שטחים הכלולים בתחום ההשפעה של האימפריה הרוסית.
  בנדיטו, כמובן, אפשר לכנות גדול וכובש, אם כי הצבא האיטלקי לא הבריק יותר מדי עם מעלליו. אבל בנו ויורשו ראו את עצמו לא יותר גרוע מאביו.
  והוא לקח את סתיו 1951 ופלש לאלבניה ויוון... לא פלא שאומרים שכל המלחמות הגדולות מתחילות פתאום.
  ולדימיר השלישי אפילו היה מאושר מהאירוע הזה. רכושה של איטליה באפריקה גדול, אפילו נרחב יותר מאלה הגרמניים. אז למה לא לאסוף אותם ברגע שיש סיבה מצוינת?
  כוחות רוסים החלו בלחימה ב-7 בנובמבר 1951, ותקפו את אתיופיה, לוב וסודאן. היחידות הרוסיות חזקות יותר, רבות יותר ומוכנות ללחימה מהאיטלקיות.
  אז הם התחילו לרסק את צבא הפסטה במהירות... אבל אף אחד לא ציפה שללא כל אזהרה, אדולף היטלר ייקח את הצד של מוסוליני הבן.
  למרות שאם אתה מסתכל על זה, לא היה יותר מאשר בלתי צפוי.
  גרמניה הפסידה במלחמת העולם הראשונה לרוסיה ואיבדה הכי הרבה שטחים ברוסיה. ואם הגרמנים הצליחו להשיב בנקמה את מה שאבד במערב, אז במזרח, למען האמת, הם נותרו טריוויאליים עם אף.
  אז היטלר באמת סמך על הנשק החדש שלו, במיוחד דיסקטים וצלחות מעופפות. בנוסף, הפיהרר האמין שהפעם יהיה קל יותר להילחם עם רוסיה מאשר במלחמת העולם הראשונה, שכן גרמניה ואיטליה יובילו את הפלוגה ללא חזית שנייה.
  כמו כן נעשה החישוב שיפן, שנפגעה מהרוסים, תיכנס למלחמה גם במזרח הרחוק ותקשר שם את האויב. אולי פורטוגל וספרד יצטרפו לקואליציה, כמו בריטניה וצרפת? הם הרבה יותר קרובים לגרמניה מאשר לרוסיה. וכמה תקוות נתלו בארה"ב!
  יתרה מכך, אמריקה בנתה צי מרשים, נושאות מטוסים רבות וביצעה מודרניזציה לצי הטנקים שלה - למרות שהוא עדיין היה נחות בכמות ובאיכות מהמכונות של צבא העולם הישן.
  המערכת החברתית ברוסיה הצארית נותרה אוטוקרטית ומונרכיה מוחלטת. לצאר ולקיסר של כל רוס היה הכוח המלא: מבצעת, מחוקקת ומשפטית. הפרלמנט נעדר. הייתה מועצת מדינה של אנשים שמונה על ידי הקיסר, אבל הייתה לה רק זכות מייעצת. החוקים הוצאו על ידי המלך עצמו, וכן גזרות. הייתה לו גם הזכות להוציא להורג ולחנינה, אם כי, כמובן, היה גם בית משפט. משפטי המושבעים בוטלו לאחר רצח ניקולאי השני, כך שגם מערכת המשפט מונתה והוסרה על ידי הצאר או הפקידים שמונו על ידי הקיסר.
  למערכת זו היו גם יתרונות וגם חסרונות. מצד אחד, הקיסר יכול היה לפתור בעיה זו או אחרת במהירות ללא מחלוקות והסכמות, אך מצד שני, ריכוז הכוח המופרז ביד אחת דיכא את היוזמה והעניק הזדמנויות גדולות לבירוקרטיה. זה הוליד מועדפים ומועדפים שונים. ולדימיר לא הבחין בצביעות מוגזמת ובנאמנות זוגית. למרות שלנשים לא הייתה השפעה רבה על הפוליטיקה שלו.
  בתחום בניית הטנקים היו לרוסיה הצארית כלי רכב חזקים וכבדים רבים. עם זאת, הניסיון של פעולות צבאיות באפריקה הראה כי ביצועי הנהיגה של הטנק חשובים ביותר. כתוצאה מכך, הטנק הרוסי הראשי לא עבר מעבר לארבעים וחמישה טון. מאז זה הוליד יותר משקל, אפילו עם מסלולים רחבים, בעיות עם סבלנות.
  הצאר אהב טנקים כבדים, אך יועציו של הקיסר הניאו אותם מלהכניס אותם לייצור המוני. אבל המכונה במשקל שישים טון הייתה זמינה באלפיים עותקים. והטנק הכי מסיבי "ניקולאי" - 3, נעשה בדרך כלל בשישים ושלושה אלף.
  והמכונה היא - המשקל הוא ארבעים וחמישה טון, והאקדח הוא בקליבר של 122 מ"מ. שריון חזיתי של מאתיים מילימטר, ירכתיים ודפנות של 120 מילימטר, הפריסה קלאסית.
  היטלר אהב מאוד מכונות כבדות. ורציתי שתהיה לי עליונות על הניקולאי בטנק סדרתי. המכונית הגרמנית תפחה במשקל עד 75 טון, וזה כבר היה הגבול, בשל העובדה שמסה גדולה קשה מאוד להובלה על פסי רכבת.
  המכונית הגרמנית הייתה חמושה בנשק 128 מ"מ, הייתה בעלת שריון חזיתי של 250 מ"מ, ושריון צד וירכתיים של 180 מ"מ. גם הפריסה קרובה לזה הקלאסי.
  מבחינה מספרית, טנק הטנק הגרמני היה נחות פי שלושה מזה הסובייטי. שלא לדבר על הקושי בשימוש במכונות כבדות מדי.
  עם זאת, הציוד הרוסי מפוזר על פני שטחים רחבים, ובגזרה האירופית של החזית יש שוויון משוער במספר כלי הרכב וחיל הרגלים. למרות שבאופן כללי הצבא הרוסי הרבה יותר מזה הגרמני. ולרוסיה יש אוכלוסייה עצומה: היא כוללת את הודו, סין, רוב אפריקה, המזרח התיכון, פרס, הודו-סין ועוד ועוד.
  כמובן שהחלטתו של היטלר לתקוף את רוסיה הצארית, אפילו בהתחשב בכך שיפן ואיטליה, ואולי גם צרפת ובריטניה, לצדו, היא הרפתקה עצומה. אבל הפיהרר הוא הרפתקן ענק.
  יש לציין שהדיסקטים שאיתם תלו לרייך השלישי תקוות כה גדולות אינם יעילים במיוחד בפועל. יצירת סילון למינרי חזק הובילה לצריכת דלק עצומה, וזמן הטיסה של הצלחות המעופפות התברר כקצר יחסית. אז הם יכלו לפעול, אפילו תוך התחשבות במהירות העצומה במרחקים לא משמעותיים במיוחד. בנוסף, הסילון הלמינרי הגן על הדיסק מפני נשק קל, אך מנע בתורו ירי מצלוחית מעופפת.
  אז הגרמנים יכלו רק להפיל רקטות נשלטות רדיו מהדיסקים שלהם, ואז בזווית צרה, או על ידי כיבוי הסילון הלמינרי, אך הפכו פגיעים באותו זמן.
  אבל, בכל מקרה, היטלר החליט לתקוף את רוסיה, וזרק את הקלפים שלו. בנוסף, הפשיסט חשש שבמקרה של תבוסה של איטליה ישתלטו עליו. הוא לא בטח באף אחד עם שפם.
  בתחילה, הנאצים השיגו הצלחה בשל הפתעת השביתה וארגון טוב יותר של חייליהם. אבל הזמן להתקפה נבחר בצורה גרועה. השלג ירד, והטנקים החליקו. פריץ יכול היה לכבוש חלק מפולין, כולל קרקוב, אך נתקע ליד ורשה.
  מכונת המלחמה הרוסית הסתחררה... יפן, כפי שציפה הפיהרר, נכנסה למלחמה, אך לצי שלה לא הייתה עליונות על צי האוקיינוס השקט והקרבות היו שווים בערך. ויפן למעשה לא הסיחה את דעתם של כוחות הקרקע מתיאטרון המבצעים המערבי. בנוסף, הסמוראים היו נחותים מהרוסים באוויר, הן במספר והן באיכות. וארץ השמש העולה הצליחה לכבוש רק כמה איים קטנים.
  פרנקו וסלזאר הזהירים לא מיהרו להיכנס למלחמה. רוסיה היא אויב חזק מאוד. אתה צריך לצפות ולחכות. בהיסטוריה האמיתית, פרנקו הגביל את עצמו לשליחת מחלקה כחולה של מתנדבים פשיסטים במהלך מלחמת העולם השנייה.
  כעת יישור הכוחות נראה לא שוויוני לחלוטין, במיוחד באפריקה.
  איטליה איבדה במהירות את רכושה ביבשת השחורה.
  באביב 1952 פתח הצבא הצארי במתקפה בפרוסיה המזרחית והצליח לפרוץ לעומק את הגנות האויב. הנאצים כמעט ולא עזבו את התקדמות הצבא הצארי בקניגסברג, אך מנגד החלו הכוחות האימפריאליים להתקדם על חבל הסודטים וקרקוב.
  התברר שהטנקים הרוסיים הזריזים יותר היו מסוגלים למדי להילחם באויב כבד, אך פחות זריז. גם הדיוויזיות הסיניות, בפיקודו של גנרלים רוסים, הראו את עצמן היטב.
  הגרמנים נאלצו לעזוב את קרקוב... ואז, בגלל איום הכיתור, הם החלו לסגת מהוויסלה אל האודר.
  לא, הפיהרר הדיבוק לא ציפה למהלך כזה של המלחמה. אבל הוא אשם. יתרה מכך, הצרפתים והבריטים, לאחר שהריחו את הכיבוש הפשיסטי, כלל לא ביקשו למות למען הפיהרר. אז ההתחדשות נכשלה, והמדינות הווסאליות רצו לשבת בחוץ באופן טריוויאלי.
  והדברים הגרועים יותר היו לגרמנים בחזית.
  עד החורף איבדו הגרמנים את כל רכושם באפריקה. ובמהלך החורף, עד האביב, הם התגלגלו לגמרי לאודר. חיילים רוסים שחררו את פראג ואת חבל הסודטים , התקרבו לווינה. בנוסף, הם הביסו את איטליה וכבשו את רומא, נאפולי, סיציליה. אז אביב 1953 לא בישר טובות לנאצים. אולם ב-8 באפריל 1953, היטלר מת לפתע. ההנהגה החדשה של גרמניה מבקשת נואשות שלום.
  ולדימיר קירילוביץ' רומנוב הסכים בנדיבות. אבל הגרמנים שילמו על כך ביוקר. הגבול החדש עבר כעת לאורך האודר: בלגיה, הולנד, דנמרק קיבלו ריבונות, אך במסגרת וסאל של האימפריה הרוסית. צרפת החזירה לעצמה את רכושה האבוד, אך הפכה להיות תלויה עוד יותר ברוסיה.
  איטליה וגרמניה איבדו את כל המושבות שלהן, שהפכו כעת לנחלת הכתר המלכותי. גם איטליה עצמה קיבלה מעמד של וסאל רוסי, וסיציליה וסרדיניה הפכו ישירות לחלק מהאימפריה של ולדימיר השלישי.
  גם גרמניה איבדה חלק ניכר מעצמאותה ושילמת פיצויים גדולים.
  יפן גם איבדה את כל רכושה, פרט לשטחה שלה, ונאלצה להפוך למדינה וסאלית. וגם הצאר ולדימיר קירילוביץ' רומנוב קיבל את התואר קיסר יפן.
  כמובן שגם אותו חלק של אוסטרליה שהיה שייך למדינת השמש העולה עבר לשליטתה של רוסיה.
  באוגוסט 1953 נוסתה לבסוף פצצת אטום בארצות הברית. שמונה שנים מאוחר יותר, אבל השד הגרעיני יצא מהבקבוק. בכל מקרה, אי אפשר לעצור את ההתקדמות. והופעתה של פצצת האטום היא בלתי נמנעת. בתרחיש הקיצוני ביותר, נשק גרעיני יכול להופיע לכל היותר עשרים שנה מאוחר יותר מאשר במציאות.
  באיחור מסוים החלה ממשלת הצאר לפתח תגובה משלה.
  עד כה, ארצות הברית לא יכלה להחליט לצאת למלחמה עם אימפריה כה חזקה. יתר על כן, זה לא כל כך קל להשיג את המרכזים התעשייתיים והכלכליים העיקריים של רוסיה מעבר לאוקיינוס.
  וייצור מטענים גרעיניים דרש זמן וכסף כאחד! לארצות הברית היו כספים, אבל הזמן אוזל. רוסיה הצארית, על המשאבים והפוטנציאל האינטלקטואלי החזק שלה, השלימה מהר מאוד את הפער בתחום זה. ובשנת 1956 הופיעה גם פצצת אטום בוולדימיר השלישי.
  נחותה משמעותית מרוסיה מבחינת אוכלוסייה ומשאבים, ארה"ב הקפיטליסטית והדמוקרטית איבדה בהדרגה את קלפי המנצח שלה.
  הדבר היחיד שהם יכלו לעשות זה להשתמש בנשק גרעיני כאמצעי הרתעה ולנסות לערער את רוסיה הצארית מבפנים. אבל עד עכשיו הם לא הצליחו לעשות כלום.
  לוולדימיר קירילוביץ' לא היה צאצא זכר מאשתו הראשונה , והוא נישא בשנית. והוא שיחזר את היורש, קרא לו ג'ורג'.
  רוסיה הצארית ביצעה הרחבת חלל. ב-1959 התקיימה טיסה מאוישת לירח כשנה לפני האמריקנים. ואז ב-1971 למאדים. בעולם האלטרנטיבי, זה הפך בטוח יותר מאשר במציאות.
  בשנת 1975 נחת אדם על נוגה. בשנת 1980 על מרקורי. בשנת 1981 על אחד מירחי צדק. ובשנת 1992, בדיוק בשנת מותו של ולדימיר קירילוביץ' רומנוב, הקוסמונאוט הרוסי דרך בגאווה על פלוטו.
  ג'ורג' הראשון זכה לכתר בגיל שמונה עשרה. ובכלל, אנחנו יכולים לומר ולדימיר השלישי - הגדול בילה את 54 שנות שלטונו בהצלחה רבה. ואז המשיכה שושלת רומנוב.
  
  
  
  ניקולס השני, המפואר מבין המלכים!
  נניח שהצאר אלכסנדר השלישי, להיפך, מת מוקדם יותר: ב-1987 מניסיון התנקשות שארגן אחיו הגדול של לנין: אלכסנדר.
  זה היה נראה הרבה יותר גרוע. אבל לא באמת. ניקולאי השני הפך לצאר מוקדם יותר, והתחתן מוקדם יותר: במקרה שמשהו יקרה, הוא ישים את בנו על כס המלכות. ואשתו כבר שונה, והיורש בריא, ורספוטין בהחלט לא. וכך בהתחלה, באופן כללי, כמו בהיסטוריה האמיתית: TRANSIB נבנית, הכלכלה במגמת עלייה - התרחבות לסין. נכון, ספינות נבנות בים הבלטי שנה קודם לכן. ועוד קצת התרוממות רוח, עקב עלייתו המוקדמת יותר של הגאונות הפיננסית של וויטה.
  המלחמה עם יפן לא התחילה טוב מדי, אבל הווריאגים הצליחו להימלט, ואדמירל מקרוב לא מת. הסיפור קצת השתנה, והכל הולך קצת אחרת. אבל בהיסטוריה האמיתית, ולמעשה, לוואריאג נותר מעט לברוח, ומותו של האדמירל מקרוב היה בדרך כלל מקרי ולא סביר.
  הצי הרוסי, בראשות אדמירל מקרוב, פעל במיומנות רבה והטביע ספינות יפניות. ואז, כששתי ספינות קרב יפניות פוצצו על חבורה של שלום, מקרוב תקף את הסמוראים והטביע עוד חמש עשרה ספינות.
  כלומר הכל עבר כשורה. ויפן איבדה את העליונות בים.
  ועל היבשה, הסמוראים היו חלשים יותר. קורופטקין הדף את כל הניסיונות של היפנים לתקוף וגרם להם נזק כבד. עם זאת, הוא לא פעל בנחישות מדי. אבל עד מהרה הגיעו ספינות רוסיות מהים הבלטי, ולבסוף השתלט מקרוב על כל המים.
  הרוסים אפילו החלו להנחית חיילים בטייוואן, ולאחר מכן על רכס הקוריל.
  עד שתיאודור רוזוולט נכנס והציע תיווך. רוסיה קיבלה את מנצ'וריה, קוריאה, מונגוליה, רשת קוריל וטייוואן.
  גם ז'לטרוסיה הופיעה. כך נוצרה אימפריה חדשה.
  עם זאת, בעוד המלך אינו חצוף מאוד. בשנת 1914 פרצה מלחמת העולם השנייה. רוסיה ערוכה טוב יותר למלחמה הזו: הכלכלה חזקה יותר, והשטח והאוכלוסייה גדולים יותר, והמחשבה לא מפריעה. יתרה מכך, לא היה מיתון שנגרם על ידי מהומות ומהפיכה כביכול.
  מלחמת העולם הראשונה התנהלה בהצלחה משתנה. טעויות נעשו על ידי גנרלים רוסים והצלחות. אבל ב-1915, הגרמנים הצליחו להשיג פחות הצלחה, ולכן הצבא הצארי היה רב יותר וסופק טוב יותר. אבל בכל זאת, רוסיה איבדה חצי מפולין וגליציה. אבל הגרמנים לא יכלו להיכנס לבלארוס ולמדינות הבלטיות - קו החזית עבר לאורך הוויסלה.
  ובשנה השש עשרה כבר השיג הצבא הצארי הצלחות גדולות נגד אוסטריה וטורקיה. העות'מאנים הובסו כמעט לחלוטין. כמו האוסטרים, הם כבשו את פשמיסל וקרקוב. גרמניה נעשתה מטומטמת. באביב של השנה השבע-עשרה כבשו הרוסים את איסטנבול. גם רוסיה הצארית השיגה הצלחה משמעותית במהלך מתקפת הקיץ נגד אוסטריה וגרמניה. ובסתיו, כשחיילות הצאר כבר הגיעו לאודר, נכנעה גרמניה. לאחר מכן החלה חלוקת אוסטריה-הונגריה וטורקיה. רוסיה קיבלה את אסיה הקטנה, צפון עיראק, איסטנבול. גליציה, בוקובינה, ממלכות צ'כוסלובקיה והונגריה וקרקוב. פלוס דנציג, חלק מפרוסיה המזרחית, אזור קליפדה. רוסיה, אם כן, התחזקה פי כמה. וגם גרמניה שילמה פיצויים אדירים.
  הצאר ניקולאי השני לא מיהר לקחת הכל והכל. אבל הרוסים, הבריטים והצרפתים חילקו את חצי האי הסעודי. אז חילקו הבריטים והרוסים גם את איראן וגם את אפגניסטן. השלים את החלוקה מחדש של העולם.
  עד 1929 כל העולם היה במגמת עלייה, עד פרוץ השפל הגדול. בשנת 1931 פתחה יפן במלחמה נגד רוסיה. והיא הובסה במהירות, ויחד עם כל רכוש האוקיינוס השקט, נכבשה. ואז בעקבות משאל עם והכללה ברוסיה.
  תוך ניצול היחלשותן של בריטניה, צרפת וארצות הברית שאחזו על ידי השפל הגדול, הצאר ניקולאי השני הוביל מלחמות להשתלט על סין. וזה הפך לכיבוש הגדול שלו.
  על מנת לזרז מעט את הרוסיפיקציה, ניקולאי השני קיבל החלטה חסרת יומרות - הוא הכניס רשמית פוליגמיה ברוסיה - ששינה את התיאולוגיה והדוגמות של הכנסייה האורתודוקסית. אז הרפורמה אומצה.
  ויקח המלך את אשתו השנייה. עודדו הרוסים להתחתן עם נשים זרות ולהביא ילדים רבים לעולם. גם סין הענקית הייתה צריכה להיות רוסית. ומהי הדרך הטובה ביותר לעשות זאת? תתחתן עם סינית!
  היטלר לא עלה לשלטון בגרמניה. בסיפור הזה, קצת לא הספיק לו. חבל קיצוני. המעצבן העיקרי היה מוסוליני הפשיסטי, שכבש את אתיופיה. והחלום להפוך לקיסר וטרויאני החדש התגלגל לאחד.
  ב-1937 פרצה במאי מלחמה בין רוסיה לאיטליה. כפי שהתברר, מוסוליני התאבד. כוחות רוסים כבשו את כל איטליה תוך חודשיים, ובשלושה נוספים את כל מושבות המעצמה. רוסיה הצארית כללה לבסוף גם את רומניה ויוגוסלביה, וקצת מאוחר יותר את בולגריה. לאחר שהשלים את סיפוח השטחים. ניקולאי השני מת בסתיו 1939. ויורשו, בריא למדי אלכסיי השני, הפך למלך החדש.
  במקרה זה, ניקולאי השני תיקן חמישים ושתיים שנה - עלה על התוצאה של איוון האיום. ושלטונו התברר כמוצלח ביותר בהיסטוריה של רוסיה, והכיבושים פשוט שוברי שיא. אף מלך אחר לא כבש כל כך הרבה. רוסיה התיישבה לבסוף בסין, והתחזקה לכל הכיוונים.
  אולם, אז, תחת אלכסיי השני, התפתחה תקופה ארוכה של שלום. צרפת, בריטניה, ארה"ב לא רצו מלחמה. וגרמניה פורקה מנשקה ולא היו לה כוחות. אז היה מצב כזה שזה נעשה רגוע.
  אימפריות קולוניאליות המשיכו להתקיים. רוסיה נותרה המדינה הגדולה ביותר, אך בריטניה הייתה רשמית המעצמה השנייה ונחותה מעט בשטחה מהאימפריה הצארית. עם זאת, אוסטרליה, דרום אפריקה וקנדה היו שליטה כמעט עצמאית. ובהודו... בשנת 1968 פרצה בהודו מרד גדול, ולאחר שנתיים של מלחמה גורשו הבריטים. אבל הצבא הצארי נכנס לשטח הודו, דיכא את הנאומים. לאחר מכן, בריטניה איבדה את המושבה הזו ורוסיה רכשה אותה. עד מהרה כבשה רוסיה גם את דרום איראן.
  לאחר אלכסיי השני בשנת 1969, ניקולאי השלישי עלה על כס המלכות. האימפריה המלכותית הייתה במגמת עלייה. אז צרפת ב-1979 איבדה את השליטה על הודו-סין ותאילנד. וגם שם הגיעו הכוחות המלכותיים.
  ובשנות השמונים והתשעים עברה אפריקה לשליטתה של רוסיה הצארית. לאחר 2001, פטר בנו הרביעי של אלכסיי השני עלה לכס המלכות הרוסי.
  בשלב זה, רוסיה הצארית בלעה כמעט את כל אפריקה, אסיה, וקטפה את המושבות של מדינות אחרות, כולל אינדונזיה. אבל כמובן, זה לא הלך נגד אוסטרליה.
  הגיעה תקופת השלום. לארה"ב, לבריטניה ולצרפת היה נשק גרעיני, לגרמניה היה כוח כלכלי. רוסיה וכוח כלכלי, ונשק גרעיני, והצבא הגדול בעולם ובאוכלוסיה. ועדיין מונרכיה אוטוקרטית מוחלטת ללא פרלמנט. האמריקאים, בהיותם מעצמה שנייה, או אפילו מעצמת-על, הציבו זאת בטענתה של רוסיה.
  אולם היעדר דמוקרטיה לא הפריע להתפתחות הקידמה. בפרט, עוד בשנת 1943 ברוסיה הצארית, האדם הראשון טס לחלל. ובשנת 1961 לירח. הטיסה למאדים התרחשה ב-1974. ועד שנת 2000, כמעט כל כוכבי הלכת של מערכת השמש ביקרו. הוכנה משלחת גדולה לכוכבים. היא הושקה ב-2018, והתאוששה לאלפא קנטאורי.
  אז הצאריזם לא מנע כלל מהמדע לנוע. פיטר הרביעי של שושלת רומנוב אף הכריז שעדיף אבסולוטיזם נאור.
  במיוחד על רקע אותן שערוריות שטלטלו ללא הרף את ממשלו של דונלד טראמפ.
  המלך הגדול ביותר בכל הזמנים והעמים עדיין נחשב לניקולאי השני. רוסיה הצארית על סוס והגמון עולמי. הפרברים והמושבות עוברים רוסים בהדרגה. האימפריה צוברת תאוצה. וכל העולם השתפר.
  ולמה? תודה לאלכסנדר אוליאנוב, אחיו של לנין, שהוצא להורג בעוון רצח. לנין עצמו נשאר בחוץ לארץ. הוא הכיר את וויילס והתעניין גם בכתיבת מדע בדיוני, עליה התעשר מאוד והתפרסם. וכך הוא התפרסם, התפרסם ומפורסם, ותורגם לשפות רבות. סטלין, לעומת זאת, מת בכלא עקב שחפת ובאופן כללי, נותר מוכר רק למומחים. עד מהרה ויתר טרוצקי על פעילות מהפכנית, ועשה קריירה טובה כפקיד, והגיע לדרגת חבר מועצה אמיתי וסגן שר. ווזנסנסקי הפך לשר תחת הצאר והשיג הרבה. חרושצ'וב נשאר חנווני קטן, ולא זכה לתהילה. ברז'נייב עלה לדרגת קולונל. אנדרופוב שירת במשטרה, וגם הפך לקולונל. גורבצ'וב הפך לאיש עסקים גדול ואיש ראווה. ילצין נשאר בעל חנות. פוטין עלה לדרגת קולונל במשטרה החשאית ופרש בכבוד. מדבדב הוא פקיד קטן. ז'ירינובסקי, מייסד העיתון, ואיש ראווה. זיוגנוב ניסה לעבוד במחתרת נגד הצאר. קיבל קדנציה, ואז הפך למודיע של האוכרנה. הוא פרש בדרגת קפטן. ז'וקוב עלה רק לדרגת רב סרן. וסילבסקי הפך לסגן אלוף, שפושניקוב לסגן אלוף. קולצ'ק היה אדמירל גדול ובעל פקודות רבות. מקרוב הפך גם לאדמירל גדול, לאחר שהצליח להילחם במלחמת העולם הראשונה. אולם לא במלחמת העולם הראשונה, אלא במלחמת העולם היחידה, כיון שלא הייתה מלחמת עולם שניה. הוא התפרסם ... ברוסילוב הפך לשדה מרשל ומחזיק במסדר אנדרו הקדוש הראשון. דניקין, ורנגל, קורנילוב וקורופטקין הפכו לשדה מרשלים.
  והחיים היו טובים תחת המלכים. והמחירים לא עלו יותר ממאה שנים. ולרובל היה גב זהב יציב, 0.77 גרם. והרבה עמים חיו טוב תחת המלך.
  לכולם היו זכויות שוות ורבים קראו לעצמם רוסים, אפילו אפריקאים. זה נעשה טוב לכולם תחת המלך. רק עבור יהודים לא אורתודוקסים נותרה דרישת המגורים. אבל אלה הפכו פחות ופחות.
  תחת המלך, לעומת זאת, היו כמה בעיות. אחד מהם, שיעור ילודה גבוה עם שיעור תמותה נמוך, הוביל לאיפוס יתר. אבל זה היה אמור להיפתר על ידי הרחבת החלל. בנוסף, התפתחות המדע והחקלאות אפשרה לפתור את בעיית הרעב. היה מספיק אוכל לכולם. אבל גידול האוכלוסייה באימפריה הוא יותר משלושה אחוזים בשנה. וזה איים בעתיד על צרות.
  ממשלת הצאר מצאה מוצא בהרחבת החלל. וזה נראה הגיוני. ונבנו חלליות חדשות ובוצע מחקר על מהירויות על-לומינליות.
  
  
  
  חמישים שנה של אלכסנדר הגדול!
  ניסיון ההתנקשות באלכסנדר השני ב-1866 הצליח. כתוצאה מכך, משחרר הצאר מת. ואלכסנדר השלישי עלה לכס המלכות. היתרון היה שהם לא הצליחו למכור את אלסקה, והקיסר הרוסי החדש לא נטה לתת לפחות קצת אדמה. גם אם הם מרוחקים ועדיין לא בעלי ערך רב.
  יתר על כן, סלילת הדרך לסיביר לולדיווסטוק החלה עוד קודם לכן. וזה היה אמור להגיע לצ'וקוטקה!
  הצאר אלכסנדר השלישי היה חזק, נחוש, בעל רצון חזק, בריא וחזק מאוד פיזית. הוא שלט ביד איתנה, ותחתיו נכנסה רוסיה לתקופה של שגשוג והישגים גדולים!
  אז טוב שהקיסר הגדול התחיל לשלוט חמש עשרה שנים מוקדם יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית!
  מלכתחילה הוא דיכא בחומרה את כל נאומי המהפכנים ורצון העם. אחר כך החל לבצע רפורמה בצבא ובצי. עם סדר.
  המלך השיג הרבה. נבנו כבישים, גשרים, מפעלים, המדינה פיתחה במהירות קפיטליזם. תוך שמירה על אוטוקרטיה. ממשלת הצאר ניהלה מלחמות קטנות, נעה ברחבי מרכז אסיה והרחיבה את השפעתה שם.
  מלחמה גדולה פרצה עם טורקיה ב-1977. היא הלכה אפילו טוב יותר, מהר יותר, יותר מנצחת עם פחות הפסדים מאשר בהיסטוריה האמיתית. זה זרח באור מלא - הגאונות של סקובלב!
  חיילים רוסים הביסו את הטורקים בפחות נזק לעצמם. ומיד הצליח לכבוש את איסטנבול. מאז הגיעו לשם לפני הטייסת האנגלית. מלחמה זו הייתה כל כך מוצלחת עד שהאבות-הצארים קראו לאלכסנדר המנצח! וסקובלב הפך לשדה מרשל הצעיר ביותר בהיסטוריה של רוסיה.
  טורקיה הייתה מחולקת. הבריטים כבשו את מצרים וסודאן. רוסיה לקחה את עיראק, פלסטין, סוריה וחלק מסעודיה, אסיה הקטנה, כל ארמניה והבלקן!
  כך, די מהר, ובקלות יחסית, כבש אלכסנדר השלישי שטח גדול. והמשיך להתרחב דרומה. עוברים דרך איראן, טורקמניסטן, והלאה לאפגניסטן!
  הצבא הצארי שם את מראותיו על הודו! הבריטים היו מוכנים להילחם. הייתה ברית של רוסיה, גרמניה, אוסטריה-הונגריה נגד צרפת ובריטניה.
  גרמניה בשנת 1992 יצאה למתקפה נגד רפובליקת התרנגול. בריטניה הכריזה מלחמה על הגרמנים ורוסיה. אוסטריה-הונגריה קיבלה את בוסניה והרצגובינה, ותקפה את איטליה.
  רוסיה החלה במערכה נגד הודו, ורכוש צרפת והודו. כך החלה מלחמת העולם הראשונה. אבל כבר רוסיה והגרמנים ביחד!
  רוסיה התקדמה גם על מצרים.
  הכוחות הצארים, בתמיכת האוכלוסייה המקומית, כובשים את הודו ואיראן. היכנסו יותר להודו-סין. והפרוסים שוב מביסים את הצרפתים ומקיפים את פריז.
  יתרה מכך, הרפובליקנים מסרבים להיכנע. ופריז מותקפת, נהרסה בכבדות. הגרמנים גם כובשים גם את בלגיה וגם את הולנד.
  בריטניה ממשיכה במלחמה במשך זמן מה. חיילים רוסים כובשים את מצרים וסודאן. יש מלחמה בים. הצבא הרוסי נע ברחבי אפריקה. עד דרום אפריקה. ואוסף לעצמו מושבות. גם הגרמנים לוקחים משהו.
  אבל אוסטריה-הונגריה שקועה במלחמה עם איטליה. אמנם בשנת 1894 באו הגרמנים לעזרת האוסטרים. ולהשלים את כיבוש איטליה.
  לאחר מכן, מדינת התפוזים מחולקת בינם לבין עצמם.
  המלחמה עוברת לים. וכאן מראה הגאונות של מפקד חיל הים אדמירל מקרוב. מה, משיג מספר ניצחונות מבריקים. מכריחים את פילגש הימים להיכנע.
  רוסיה השתלטה על הודו, הודו, רוב אפריקה וגם אוסטרליה, והדיחה משם את הבריטים. כוחות רוסים עזבו את בריטניה וקנדה. הוא גם הקים שם מושבה. כך, בריטניה איבדה כמעט את כל המושבות שלה, בעוד שרוסיה זכתה בהן. ההשתלטות על קנדה נעזרה בשליטתה המתמשכת של רוסיה באלסקה. והנוכחות של צי חזק מאוד. והגאונות של האדמירל מקרוב ורוז'דסטבנסקי.
  ובכן, זה לא הכל. רוסיה עברה לסין. גם מאוד מוצלח. ובשנת 1904 החלה המלחמה עם יפן.
  אבל בניגוד להיסטוריה האמיתית, התברר שהמלחמה הזו לא הייתה כבדה, אלא מהירה למדי. יתר על כן, הצי היפני היה חלש למדי, בעוד שהרוסי, להיפך, היה חזק מאוד. לאחר שהביסו את היפנים, כוחות רוסים כבשו את טוקיו. ואז נערך משאל עם, והרוב המכריע של היפנים הצביע בעד הצטרפות לרוסיה.
  הצאר אלכסנדר השלישי זכה בניצחון חדש. ואז הגיעה הצטרפותה מרצון-חובה של סין. אז אזור אחר אזור, מחוז אחר מחוז. האימפריה המלכותית הגיעה לממדים אדירים. מארה"ב, כל קנדה ואלסקה, כל אסיה, אוסטריה, אזור האוקיינוס השקט. לדרום אפריקה ולרכוש הגרמני במערב אפריקה.
  בנוסף אוסטריה-הונגריה. כזה הוא הכוח העצום.
  אבל, כמובן, הגרמנים והאוסטרים רצו יותר. צרפת עדיין כבושה על ידי גרמניה. גם בריטניה, שנפגעה מרוסיה, רוצה מלחמה.
  הקייזר הצליח להרכיב קואליציה: ספרד, פורטוגל, גרמניה, אוסטריה-הונגריה ושוודיה מול רוסיה הענקית. לפני כן הצליחו הגרמנים לכבוש גם את דנמרק ונורבגיה במהלך המלחמה עם בריטניה. נוצרה קואליציה חזקה.
  והמלחמה החלה ב-1 באוגוסט 1917. בדיוק באותו רגע שבו מת אלכסנדר השלישי וניקולאי השני עלה לכס המלכות. נעשה החישוב שללא מונרך כה גדול כמו אלכסנדר השלישי, שתיקן חמישים ואחת שנה, רוסיה בהחלט תפסיד.
  אבל לניקולאי השני היה כוח חזק וחזק. בלי רספוטין ויורש חולה. אז הוא יוכל להילחם עם הקואליציה.
  והמלחמה התחילה... הגרמנים רמסו כמו סופת טייפון. חיילים רוסים פגשו אותם בהתקפות נגד חזקות. היה קרב גדול וקשה.
  ניקולאי השני, באופן כללי, בהסתמך על שרשרת מבצרים, התיש ביסודיות את היחידות הגרמניות והאוסטריות. ואז הוא יצא למתקפה הנגדית. ובאפריקה, חיילים רוסים, באמצעות כלי השטח הקלים הראשונים בעולם, הביסו לחלוטין את האוסטרים והגרמנים. ופינה את היבשת השחורה.
  גם שוודיה וגם נורבגיה נכבשו במהירות.
  המלחמה נמשכה שנה וחצי והסתיימה בכך שהטנקים הרבים והחזקים יותר של הצבא הרוסי כבשו את אירופה כולה. ואז בריטניה נפלה. רוסיה הקימה לבסוף את הדומיננטיות על חצי הכדור המזרחי.
  וגם הצאר ניקולאי השני הפך לכובש גדול. שלום שרר עד 1929, אז פרץ השפל הגדול. המשבר הכללי של הכלכלה הוביל לכך שב-1931, רק ב-1 במאי, פרצה מלחמה בין רוסיה למעצמת העל הגדולה האחרונה, ארצות הברית!
  הצבא הצארי של ניקולאי השני נכנס לגבולות אמריקה. הכוחות לא היו שווים. לאמריקני כמעט לא היו טנקים, והוא היה מאומן בצורה גרועה. ורוסיה עלתה על ארצות הברית פי כמה. גם מפקדי האימפריה הצארית היו טובים יותר. אז המלחמה כבר מההתחלה נכנסה לשער אחד. רוסיה ניצחה והתקדמה. ועכשיו, ב-30 בספטמבר, לאחר כיבוש ניו יורק וושינגטון, נכנעה ארצות הברית. כך, הפך דף נוסף בהיסטוריה. בשנת 1934, ניקולאי השני פתח בפלישה למקסיקו, ולאחר מכן עד לאמריקה הלטינית, וכבש את המדינות הלטיניות. עד שנפלה הרפובליקה העצמאית האחרונה של צ'ילה בדצמבר 1936.
  כך, ניקולאי השני השלים סוף סוף את הסיפור. רוסיה הצארית איחדה את כל המדינות והעמים של כדור הארץ.
  ב-7 בנובמבר 1937, ניקולס הגדול, קיסר כל כוכבי הלכת, התרסק במטוס. ונגמר מלכותו. אלסי השני הפך למלך. יורש בריא וצעיר - כשלושים ושלוש. תחתיו עברה הרחבת החלל. גבולות חדשים וטיסות חדשות. המלוכה הייתה בלתי ניתנת לערעור. האנושות מאוחדת וכובשת את הקוסמוס.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  מפקד פורט ארתור מת, אכן בהיסטוריה האמיתית, הוא נפצע בראשו, אבל כמה מילימטרים של שבר התקרבו למוח. בקיצור, הבוגד שמסר את המצודה מת וקונדרטנקו, גיבור ההגנה על פורט ארתור, תפס את מקומו.
  המפקד החדש, על מנת לחזק את הגנת המבצר, הוריד את כל המלחים והארטילריה של האוניות לחוף, ופירק את הטייסת מנשקה, אך ביצר את פורט ארתור.
  כתוצאה מכך, המצודה הייתה מוגנת ביסודיות, בתוספת הפעולות המיומנות של המפקד Kondratenko. ההגנה החזיקה מעמד היטב. קונדרטנקו חיזק את ההגנה על מבצר ויסוקי בזמן והיפנים לא יכלו לשאת אותה.
  עד סוף דצמבר הסמוראים היו מותשים מהתקיפות. בינואר חלה רגיעה שנגרמה מניסיונו של קורופטקין לשחרר את המצור, אך לא מוצלחת במיוחד.
  בפברואר, ההסתערות נדחתה שוב, ושוב נהדפה עם אבידות כבדות ליפנים.
  במהלך ההגנה, הילד אולג ריבצ'נקו התנהג בגבורה. בזמן תחילת המצור, ילד הבקתה הזה היה רק בן עשר. הילד נלחם בשורה אחת עם מבוגרים ויצא לסיירת.
  הוא הראה את עצמו מאוד אמיץ וקרבי. וההגנה החזיקה. מרץ כבר הגיע... היפנים נסוגו שוב. יום ראשון הדמים לא קרה ברוסיה, שכן הצאר ניקולס, מאז פורט ארתור החזיק מעמד, היה במצב רוח טוב ויצא אל האנשים. הצבא הרוסי התחדש, והפך ליותר ויותר. בסוף מרץ ניסו היפנים להתקדם, אך לכוחותיו של קורופטקין הייתה עליונות מספרית רבה מדי והדפו את כל ההתקפות.
  יתר על כן, יחידותיו של גנרל נוגי נקלעו למצור על פורט ארתור. לאחר שספגו אבדות כבדות נסוגו היפנים. אבל שוב קורופטקין היסס.
  בסוף אפריל הגיעה תקיפה חדשה, שעם זאת נהדפה גם היא.
  ואולג ריבצ'נקו, הילד האמיץ הזה אפילו לכד קולונל יפני, בעזרת מלכודת, כמובן.
  בתחילת מאי היו רק התכתשויות קלות, וב-25 הטייסת של רוז'דסטבנסקי נכנסה סוף סוף לפורט ארתור. האדמירל המפורסם הביא חמישים ואחת ספינות על פני שלושה אוקיינוסים בבת אחת!
  לאחר מכן קיבלה ההגנה תגבורת. ובתחילת יוני הגיעה ההתקפה האחרונה על פורט ארתור. התקיפה נואשת ועזה. ושוב הוא נהדף בהפסדים אדירים ליפנים. הצאר סילק לבסוף את קורופטקין ומינה את לינביץ'. באמצע יולי 1905, היפנים הובסו סופית. וההגנה ההרואית של פורט ארתור, שנמשכה יותר משנה, הסתיימה.
  קונדרטנקו הוענק למסדר אנדרו הקדוש הראשון. וקיבל דרגת שדה מרשל. ואז הטייסת של רוז'דסטבנסקי, יחד עם פורט ארתור, ניצחה את היפנים בים. יתר על כן, אדמירל טוגו עצמו מת בקרב.
  יפן נאלצה לעשות שלום עם רוסיה, בתיווך ארצות הברית.
  נאלצתי לוותר על איי קוריל וטייוואן. רוסיה השיגה מדינת חסות על קוריאה, מנצ'וריה, שליטה על פורט ארתור. בנוסף, יפן שילמה שיפוי ענק של מיליארד ין זהב לרוסיה הצארית.
  הניצחון חיזק את מעמדו של הצאר ניקולאי השני. רוסיה הרחיבה את שטחיה, וז'לטרוסיה החלה להיווצר על חשבון הצטרפות מרצון לאזורים סיניים. שום דומא ממלכתית - רוסיה נשארה מונרכיה מוחלטת, ללא פרלמנט.
  כמובן, בשל הניצחון והיציבות הפוליטית, הצמיחה הכלכלית נמשכה מוקדם יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית והייתה חזקה יותר.
  מלחמת העולם הראשונה החלה כמו בהיסטוריה האמיתית. אבל זה המשיך בהצלחה רבה יותר עבור רוסיה. שבהם הצבא היה גדול וטוב יותר, כולל הודות לרפורמות של פילדמרשל קונדרטנקו, והכלכלה חזקה יותר, וסמכותו של הצאר גבוהה יותר.
  המלחמה נמשכה קצת יותר משנה והסתיימה בקריסת אוסטריה-הונגריה ובכניעת האימפריה העות'מאנית וגרמניה. ובולגריה, כשראתה איך היא מריחה, לקחה את הצד של סרביה ורוסיה, כמו, אגב, איטליה ויפן.
  פילדמרשל קונדרטנקו קיבל את הדרגה הגבוהה ביותר - גנרליסימו. והוא הפך למחזיק כמעט בכל המסדרים, כמו סובורוב. ברוסילוב הפך לשדה מרשל. אדמירל קולצ'ק עשה קריירה, וקורנילוב, דניקין. רוסיה הצארית סופחה לעצמה: גליציה, בוקובינה, מחוז קרקוב, אזור פוזנן, קליפדה. גם צ'כוסלובקיה הפכה לחלק מהאימפריה הרוסית. ואסיה הקטנה עם קונסטנטינופול. וצפון עיראק.
  בסך הכל, יצא טוב. היפנים חילקו את המושבות הגרמניות עם רוסיה באוקיינוס השקט.
  אז סעודיה הייתה מחולקת בין רוסיה, צרפת ובריטניה. יתרה מכך, לאחר מלחמה קצרה, רוסיה ובריטניה חילקו את איראן.
  ואז אפגניסטן. נכון, הייתה מלחמה קטנה. ולבריטים לא היה יותר מדי מזל בהתחלה.
  העולם מצא יציבות ושגשוג. עד שהשפל הגדול התרחש ב-1929. גם רוסיה, לאחר צמיחה מהירה, נקלעה למשבר.
  בשנת 1931, יפן תקפה את רוסיה, וחיפשה נקמה על תבוסות העבר.
  אבל הפעם זו הייתה התאבדות. כוחות הצאר ניצחו את היפנים. אדמירל קולצ'ק בכלל לא זקן עדיין, הוא הראה את גאונותו, דומה לאושקוב. ארץ השמש העולה נופצה כליל לתוך הים ולאחר מכן נכבשה. לאחר מכן התקיים משאל עם בו רוב היפנים הצביעו בעד הצטרפות לרוסיה.
  אז הצאר ניקולאי השני חיזק את כוחו באוקיינוס השקט. רוסיה המשיכה לנוע דרך סין. בריטניה, צרפת וארצות הברית, שנחלשו מהמשבר, לא הפריעו להשתלטות על האימפריה השמימית.
  ב-1933 עלה היטלר לשלטון בגרמניה. הוא החל להחזיר את כוחה הקודם של האימפריה לשעבר. וכמובן, הוא ניסה לא לריב עם רוסיה.
  למוסוליני באיטליה הייתה ידידות עם רוסיה. ובערמומיות כבשו אתיופיה, והרחיבו את המושבות שלהם. דיברו על יצירת ברית משולשת.
  רוסיה הצארית רצתה לספח את כל המושבות של אנגליה וצרפת הנחלשות. ובכן, גם הגרמנים והאיטלקים מובנים. לארה"ב היו תוכניות משלה.
  ב-1937 הצטרפה גרמניה לאוסטריה, והפיקה את ה-Anschluss. ובנובמבר 1937, המטוס התרסק עם ניקולייב שני. הממלכה הסתיימה בהצלחה רבה. ניקולאי השני השיג כיבושים אדירים בארבעים ושלוש שנות שלטונו.
  הם קראו לו ניקולס הגדול! ואפילו הגדולים ביותר, הם הפכו גבוהים מפיטר הגדול.
  תחת ניקולאי השני, יום העבודה הצטמצם לעשר שעות, שבע שנות חינוך הפכו לחובה ובחינם. השכר הממוצע במדינה הגיע ל-75 רובל בחודש עם אינפלציה אפסית וגיבוי זהב של הרובל. המטבע המלכותי היה הקשה והניתן להמרה בעולם.
  לרוסיה היה צבא היבשה הגדול ביותר בעולם, וגודל הצי עקף גם את בריטניה וגם את ארצות הברית.
  הטנקים הרוסיים היו הטובים בעולם, וכך גם המטוסים. והליקופטרים באותה תקופה היו למעשה היחידים על כדור הארץ. צי הצוללות הרב והאיכותי ביותר. הארטילריה הכי טובה. טכנולוגיות מתקדמות בטלוויזיה ווידאו. הסרט הצבעוני הראשון בעולם החל להצטלם גם ברוסיה הצארית. כולל הודות לתשוקתו של הצאר ניקולאי השני לצילום.
  לאחר הצטרפותה לסין, רוסיה הגיעה למקום הראשון בעולם מבחינת אוכלוסיה, כשהיא עקפה את בריטניה על כל המושבות שלה.
  הצאר ניקולאי השני שינה את האורתודוקסיה והכשיר את הפוליגמיה. הריבון החכם הזה הצליח לעשות הרבה דברים. והוא נפטר לא ירק, לא נרדף, לא איבד את רוסיה, אלא גדול. ורק כמה מילימטרים של תזוזה של שברים השפיעו בצורה כזו על ההיסטוריה של רוסיה. והם אומרים שאין תאונות בהיסטוריה! עדיין איך הם. גם ניקולאי השני וגם תופעת הגנרליסימו קונדרטנקו הראו זאת.
  אבל לאחר מותו של הצאר ניקולס, חלה קפיצת מדרגה זמנית. בתחילה, המלך אלכסיי השני מת לפני שהוכתר. אז מת גם יורש אחר, קיריל ולדימירוביץ' רומנוב. ולדימיר השלישי עלה לכס המלכות ב-1938. המלך הוא צעיר, אבל בכלל לא טיפש ודי בעל רצון ושאפתן.
  ובכן, הוא התחיל לעסוק! רוסיה, איטליה, גרמניה, נגד בריטניה, צרפת ובעתיד ארצות הברית. כאן, כמובן, הברית המשולשת חזקה הרבה יותר.
  במאי 1940 תקפה גרמניה את צרפת, בלגיה, הולנד ובריטניה. רוסיה תקפה את המושבות הצרפתיות, האנגליות וההולנדיות. החלה התפיסה הבלתי טקסית של שטחים.
  הבריטים והצרפתים לא יכלו להתנגד לצבא הרוסי. והגרמנים הביסו והכריחו להיכנע לצרפת, בלגיה והולנד תוך חודש וחצי.
  אחר כך כבש הפיהרר גם את ספרד וגם את פורטוגל, וכבש את דנמרק ונורבגיה. רוסיה כבשה את שוודיה.
  המלחמה הייתה כמעט בשער אחד. בתמיכת האוכלוסייה המקומית, רוסיה כבשה את הודו, הודו-סין, דרום אפגניסטן, דרום איראן, המזרח התיכון ונכנסה למצרים.
  כמובן, הכוחות הקולוניאליים לא יכלו להתנגד לצבא הצארי, והם לא באמת רצו. כיבוש אפריקה התעכב מעט בגלל מחסור בכבישים ותקשורת ממושכת. הגרמנים עברו על פני אפריקה דרך גיברלטר ומרוקו, הרוסים דרך מצרים ועוד סודאן.
  עם זאת, השטח היווה מכשול יותר מאשר ההתנגדות של הכוחות הבריטיים או הצרפתים. היו מעטים מהם, והם חמושים גרוע, ובעיקר ממקורבים מקומיים. מי לא ידע איך ולא רצה להילחם.
  ב-1940, היטלר לא העז לנחות בבריטניה. הוא פתח במתקפה אווירית, בהתחלה לא מוצלחת במיוחד. אבל באביב 1941 נכנסו לקרב מטוסים רוסיים, ובריטניה החלה להילחץ למוות.
  ובאוגוסט הגיעה נחיתתם של כוחות גרמנים-רוסים משותפים, ולאחר שבועיים של לחימה עיקשת, כיבוש לונדון.
  לאחר מכן, כל חצי הכדור המזרחי, כולל אוסטרליה וניו זילנד, הפך לרוסית, גרמנית ואיטלקית.
  אבל עדיין הייתה ארה"ב.
  הצאר ולדימיר החליט לתקוף גם את אמריקה. היטלר ומוסוליני תמכו בו בהחלטה זו. הרייך השלישי העביר כוחות לאיסלנד, ובהמשך לגרינלנד וקנדה, ורוסיה הצארית עברה לאלסקה. הכוחות כמובן לא שווים. לארצות הברית יש צי טנקים חלש למדי, ואוכלוסייה קטנה בהרבה מרוסיה, יחד עם כל המושבות שלה. למרות שהכלכלה מפותחת. אבל אי אפשר לעמוד בפני מפלצת כזו.
  לאחר שפתח במתקפה ב-1943, כבש הצבא הרוסי במהירות את אלסקה בשני חודשי חורף. ובאביב, יחד עם הגרמנים, היא כבשה כמעט את כל קנדה.
  ברזיל, ונצואלה, מקסיקו ומדינות אחרות הכריזו מלחמה על ארצות הברית.
  החלה תנועת חיילים רוסים במדינות צפון אמריקה. הכוחות כמובן לא שווים. רוסיה וגרמניה טובות יותר הן באיכות והן בכמות.
  הבנות נטשה, זויה, אורורה וסבטלנה נלחמות על הטנק הטוב בעולם "קונדרטנקו"-3, רכב נייד עם אקדח ארוך קנה וירי מהיר. זריז מאוד, עם צללית נמוכה.
  לפי משקל, טנק Kondratenko-3 הוא כארבעים טון, והוא מוגן היטב. והאקדח, למרות הקליבר הקטן של 76 מ"מ, עם מהירות לוע גדולה.
  שרמנים, לא ניתן לחדור לטנק הזה מכל זווית. כך...
  בנות, נלחמות יחפות ובביקיני, פשוט מחסלות אמריקאים וצוחקות הרבה.
  במיוחד נטשה... ובאצבעות חשופות היא לוחצת על הג'ויסטיק ואומרת:
  - תהילה לרוס שלי!
  גם זויה יורה. הוא עושה זאת באצבעותיו החשופות, לוחץ על כפתורי הג'ויסטיק וצועק:
  - וכל ארץ מולדתנו!
  אורורה יורה עוד יותר. היא מכה את האויב, ואומרת, חושפת שיניים:
  - והכוחות העליונים מאחורינו!
  וגם הילדה קורצת לוהטת מאוד! בבהונות חשופות, הוא לוחץ כמו כפתורים על ג'ויסטיק.
  ואז סבטלנה יורה. ילדה כל כך חכמה ורזה. פולט מהפה קרני שמש. והוא גם שר:
  - אני כוכב עולם! אני רץ יותר מהר אפילו מהשטן!
  עם בנות כאלה, השטן עצמו לא נורא. הם גורסים את האמריקאים, מקיפים בחוזקה את שיקגו.
  ולא לתת לאף אחד לצאת משם. הם רועמים, נניח, טריוויאלי. אלו הבנות.
  ועכשיו חיל המצב של שיקגו נכנע. הכירו את שלנו!
  וטנקים רוסיים כבר מתקרבים לניו יורק. הצאר ולדימיר משפשף את ידיו בשביעות רצון. האם הרוסים הלכו כל כך רחוק?
  בנות ובאוויר נלחמים באומץ. למשל, זוג חמוד: מריה ומירבלה.
  צוברים את החשבונות שלהם, יפיפי הרגליים היחפים והביקיני. ממש אין להם למה להתנגד. בנות כאלה כאן הן יפות ותוקפניות בצורה מסנוורת ומכוונות היטב.
  מריה ירתה ירייה, הפילה תריסר מטוסים, בפרץ אחד ושרה:
  - תהילה לך, ארץ מולדתנו! בשם רוסיה!
  גם מירבלה ירתה ושאגה:
  אבל יש מנהיג בעוצמה רבה,
  הוא יקרא לסלאבים לקרב...
  לא יכול להתמודד עם רוסיה
  כאשר ולדימיר הוא המלך!
  
  מתקיף, חזק, עם רצון ברזל,
  מראה כמו חיתוך מתכת...
  הרוסים לא צריכים נתח טוב יותר -
  רק אנשים חלמו על דבר כזה!
  כן, הבנות האלה נלחמות ושרות אדונים...
  אגב, בעיצומה של ההסתערות על ניו יורק, הקוסמונאוט הרוסי הראשון טס לחלל, טס סביב כדור הארץ. וזה עוד הישג של רוסיה הצארית של שושלת רומנוב.
  ואז חיל המצב של ניו יורק נכנע, וושינגטון נפלה במהרה. וב-3 בספטמבר 1943 נכנעה ארצות הברית כליל. בכך הסתיימה מלחמת העולם השנייה, שהחלה ב-15 במאי 1940. המלחמה מפוארת לרוסיה ומנצחת.
  כמובן שגם היטלר וגם מוסוליני הרוויחו הרבה מהמלחמה הזו. שני הדיקטטורים קיבלו רכוש באפריקה, חלקם באירופה ובארה"ב. אירופה חולקה לבסוף בין מדינות. ובולגריה לאחר משאל העם הפכה לממלכת בולגריה כחלק מרוסיה.
  נראה שהעולם הופץ מחדש וניתן לעכל מושבות. אבל היטלר, כמובן, לא היה היטלר אם הוא לא היה רוצה יותר. בפרט, להביס את רוסיה. ולהשתלט על השטחים שלה.
  וכמובן שהגרמנים סמכו בכבדות על כלי נשק חדשים וחזקים יותר. טנקים מסדרת "E" וטילים בליסטיים ובמיוחד לצלחות מעופפות.
  עם זאת, רוסיה הצארית עלתה באופן משמעותי על הרייך השלישי בטילים בליסטיים ואף טסה לירח ב-12 באפריל 1951.
  ולטנקים של סדרת "E" לא הייתה עליונות איכותית על הרוסים.
  ורק צלחות מעופפות היו בגדר תעלומה. הודות לסילון הלמינרי, התברר שהם בלתי פגיעים לחלוטין לכל סוג של נשק קל. אך יחד עם זאת, הם עצמם לא יכלו לירות.
  מוסוליני מת ובנו עלה לכס המלכות. היטלר הפעיל עליו לחץ והצעיר הסכים להילחם עם רוסיה. ב-20 באפריל 1955 החלה מלחמת עולם שלישית חדשה. בצדו של היטלר היו: איטליה, ברזיל, ארגנטינה, צ'ילה, מקסיקו, בקיצור, כל אמריקה הלטינית, מלבד קובה, שתמכה ברוסיה. ולא היו עוד מדינות אחרות בעולם! מלחמת העולם השלישית החלה ב-20 באפריל 1955. והצאר ולדימיר עמד בפני האתגר הגדול ביותר של שלטונו.
  הדבר היחיד שיכול לנחם אותו הוא שהמלחמה הזו תהיה האחרונה בהיסטוריה של המלחמות על כדור הארץ. מאחר וכל מדינות העולם משתתפות בו!
  ובכן, ברגע שהמלחמה התחילה, אז צריך לנהל אותה! ההתקפה של היטלר לא הייתה הפתעה מיוחדת. הונגריה, יוגוסלביה, חלק מרוסיה עם אוטונומיה מוגבלת, הצאר שלהם ולדימיר השלישי. אלבניה נכבשה על ידי איטליה. הכל הזמנה לפי הזמנה. הגרמנים מנסים להתקדם ממזרח פרוסיה, אוסטריה, איטליה מדרום. והמריבות נמשכות באפריקה. קואליציה של מדינות לטיניות על ארצות הברית. אבל הם לא מאוד פעילים שם. רק הכריז מלחמה.
  והיטלר, בינתיים, הזיז את הכוחות העיקריים באירופה.
  ופרצה מלחמת גיהנום. המלחמה הגדולה האחרונה בתולדות האנושות.
  הגרמנים הטילו את המכה העיקרית בהונגריה לכיוון בודפשט. אולג ריבצ'נקו נלחם שם. הוא עדיין נראה כמו ילד בן עשר בערך. נכון, הוא מאוד חזק פיזית, שרירי, מהיר, והכי חשוב, כמו מטפס הרים אלמוות. כן, הסופר והמשורר אולג ריבצ'נקו קיבל אלמוות, אבל בתנאי שהוא יהפוך לילד בן עשר, וישרת את רוסיה בגוף ילדותי, אבל חזק ומהיר מאוד. והוא ילד מאז 1 בינואר 1904. כשהשתקע בפורט ארתור כנער בקתה. ובכן, הוא והילד הם לא הכי קטנים, אלא חזקים ומהירים כבר מההתחלה, והם לקחו אותו על הספינה.
  יתר על כן, כשהם פקפקו אם הוא קטן מדי, אולג ריבצ'נקו כופף אגורה נחושת באצבעותיו על מעז. לאחר מכן, ללא שיחה, הוא נלקח לספינה.
  הילד זכה בהרבה מאוד פרסים, השתתף בכל המלחמות. הפך לקצין. אבל הוא נראה כמו ילד. לכן, למרות שניתנו לו פרסים על הישגים רבים, הם לא נכסו את הילד הנצחי מעל הקפטן. ועכשיו אולג ריבצ'נקו היה בצבא יותר מחצי מאה. כבר מזמן מגיעה לי קצבת קצין, אבל אם יש לך בריאות ברזל, אז למה לעזוב את השירות.
  יתר על כן, בלי מחשבים, קונסולות משחקים, טלוויזיה היא איכשהו משעממת. ובצבא, אתה הקפטן לפחות שמסיע את החיילים. כן, הזמן עדיין עובר.
  גנרליסימו קונדרטנקו מת. גם האדמירל הגדול קולצ'אק, שהתעלה על אושאקוב, מת. רבים שאיתם אולג Rybachenko התחיל, השירות כבר לא שם.
  ליתר דיוק, מאז המצור על פורט ארתור, כמעט כל הוותיקים מתו. רק וובקה נשארה. גם הוא היה אז נער בקתה, ועכשיו הוא כבר סבא אפור שיער. האמת עדיין עובדת. והוא מופתע שאולג נשאר אותו ילד, שאין לו צלקת אחת על גופו. כזו היא התופעה המוכרת בכל הצבא הרוסי, הצאר. האמת נלחמת מאוד מגניב.
  הילד אולג יחף, אז הוא נעים יותר ויותר מיומן. הוא מכוון אקדח אחר אקדח, ויורה לעבר הטנקים הגרמנים מסדרת "E". המכונות של הנאצים פשוט ענקיות. ונראה שאין מה שיעצור אותם.
  אבל הילד הנצחי מכה כל כך טוב שהוא פורץ דרך המתכת. מצייר את הפריץ, מוריד את המגדלים ושר.
  - הצאר ולדימיר, הצאר הרוסי ...
  ריבון אורתודוקסי!
  בקרוב נכבוש את העולם,
  הרי כרוב מעלינו!
  היטלר ייגמר
  ומי שהקשיב - כל הכבוד!
  והילד, כאילו זורק רימון, יחף, ברגל של ילד. וובקה אפור זקן רק מניד בראשו.
  יותר מחמישים שנות ילד, בילה הסופר והמשורר אולג ריבצ'נקו במאה העשרים. ואני חייב להודות שראיתי הרבה. בהיותו בן אלמוות, הוא איבד מזמן את כל תחושת הפחד. והמלחמה הזכירה לו אסטרטגיית מחשב.
  היה קל ומהנה לשחק. וגם היה נחמד להילחם. זה טוב כשטל הבוקר מתחת לרגליים היחפות שלך, ואתה ילד נצחי שמתרחץ, ולבוש לא בסדר במכנסיים קצרים!
  לאולג ריבצ'נקו מותר לרוץ במכנסיים קצרים ויחפים. בחזרה בפורט ארתור, הילד לימד אותי ללכת בלי נעליים, אפילו בקור. אחרי הכל, גוף אלמוות לא יכול להצטנן או לחלות, אבל אתה מתרגל מהר לקור, שאינו גורם נזק. בדיוק כמו פיטר פן. וכמעט נעים לרוץ יחף בשלג. בתנועה, הקור כמעט לא מורגש, רק כשאתה יושב בשקט, רגליים יחפות מעט שזופות! אבל עבור ילד, זה דבר של מה בכך.
  אבל יש גם בנות מכשפות נטשה, זויה, אורורה, סבטלנה! הם גם לוקחים חלק במלחמה. אבל לא כל הזמן, אלא פרקים. עזר לשמור על הר גבוה כשהיה הכי קשה. יפהפיות יחפות נלחמו שם, ובביקיני. הם זרקו את רגליהם באצבעות רגליים חשופות, דיסקים מושחזים בחדות.
  וחתוך בחרבות. ואז אולג ריבצ'נקו חרק ממכונת ירייה - החברים המבוגרים נהרגו. וכתוצאה מכך, הסתערות הסמוראים, והר גבוה התברר כבלתי ניתן לערעור!
  והבנות הראו את המעמד הגבוה ביותר שלהן ואת האווירובטיקה של הוולקירים.
  ועכשיו הגרמנים נמצאים במגננה. הצבא הצארי מוכן למלחמה. הפיהרר לא הצליח להשיג הפתעה טקטית.
  והחיילים הרוסים נלחמים באומץ. נראה שהיטלר יקלל את עצמו יותר מפעם אחת על פתיחת מלחמה כזו. יתר על כן, למרות העובדה שלפיהרר יש שני שליש מאירופה ושליש מאפריקה תחת נשק, אבל עדיין
  הוא לא יריב לרוסיה.
  וגם מספר החיילים. והחיילים האיטלקיים חלשים. מדינות אמריקה הלטינית משתתפות במלחמה באיטיות. והצבאות שלהם טכנית וארגונית לא טובים במיוחד.
  אז רוסיה עדיין מחזיקה את האויב בהגנה לעומק.
  טנק "Kondratenko"-6 הוא די דרך להילחם עם הסדרה הזו. כן, ו"Nikolay" -4 כבד יותר, הוא מראה את עצמו כמכונה חזקה מאוד.
  רוסים יכולים להילחם במפלצות גרמניות כבדות יותר.
  במיוחד ב-"Nikolay"-4 שם הצוות של אלנקה, הבנות מאוד יפות ובביקיני.
  אקדח בקוטר 130 מ"מ. איך לפגוע בפשיסטים. לשווא היטלר עלה על רוסיה הצארית. כאן זו הליכה לא קלה עבורו, אלא מכות.
  אניוטה לחצה על כפתור הג'ויסטיק באצבעות רגליה החשופות ושרה:
  - למען רוסיה והחופש עד הסוף!
  ואיך היופי יצחק!
  ואז אוגוסטינוס יירה טיל לעבר האויב. לנפץ את המתכת ולשיר:
  בואו נגרום ללב שלנו לפעום ביחד!
  והוא גם לוחץ על כפתורי הג'ויסטיק באצבעות רגליו החשופות. זו באמת ילדה מגניבה!
  וכאן מריה היא כמו לופאנט. ופצל את הפשיסטים. ולהשמיד את האויב.
  תוך שימוש בהונות חשופות. וגם לשיר:
  - בשם מולדתנו, קדוש! תן ללוחם להיות פשוט מגניב!
  ופרץ בצחוק, ומראה שיניים!
  ואז האולימפיאדה עם קליע לופאנט כבד משקל. אחרי הכל, היא בדיוק מה שאתה צריך - מיץ התפוחים העסיסי ביותר!
  ושוב הבנות פרצו את ה-E-50, דפקו את המגדל וצחקו.
  אלנקה שלחה קליע, ריסק את ה-E-100, חודר אותו דרך ודרך. ובאמצעות בהונות חשופות. למה הילדה שרה:
  - לשבור את האויב!
  ואניוטה מחבטת, משתמשת ברגליה היחפות וחורקת:
  - פריץ קפוט!
  ואז פגע באוגוסטין. גם בצורה מאוד מתאימה ובאמצעות בהונות חשופות, משתולל:
  - קץ להיטלר!
  ואז מריה תוסיף באגרסיביות רבה. לרסק את הפשיסטים ולחרוק::
  - ומי שהקשיב, כל הכבוד!
  והראה את לשונו!
  ואז האולימפיאדה שולחת קליע והורגת יריבים.
  וגם רגליים יחפות תוך כדי שחרור ושירה:
  - סך הכל אזל!
  ושוב הילדה תיקח את הלשון ותראה אותה.
  אז הם חתכו...
  הגרמנים, לאחר חודש של לחימה מתחילת המתקפה, התקדמו מחמישים למאה קילומטרים, וספגו אבדות כבדות ואפילו אדירות. והאיטלקים באפריקה הגיעו לקלחת והוקפו. החיילים שלהם מובסים באופן טריוויאלי.
  כאן ב-21 במאי, אדולף היטלר הורה להתקשר לצבא, כולם מסוגלים לשאת נשק מחמש עשרה עד שישים וחמש. הצבא הצארי משך מילואים.
  כפי שהתברר, דיסקים גרמניים אינם כל כך נוראיים בפועל. נכון, מטוסים רוסיים יכולים לתקוף עם איל. אבל אתה יכול לברוח מזה, הודות ליכולת התמרון הגבוהה של המכונות של הצבא הצארי.
  והחישוב של היטלר לנשק פלא בלתי פגיע כלל לא יצא לפועל.
  הצבא הצארי עדיין היה במגננה. קווי הגנה חזקים שנחפרו מראש, הגנה חזקה. תן להיטלר לנשום. אבל באפריקה, אתה יכול להפעיל לחץ על בעל ברית חלש יותר, איטלקי.
  אם הפיהרר לא יחליט לצאת למלחמה עם רוסיה הצארית, הוא ללא ספק היה נכנס להיסטוריה כמנהיגה הגדול, ואפילו הגדול ביותר של גרמניה. ולכן רצה השד לשלוט בעולם, ומה יצא מזה?
  בנות רוסיות הן המגניבות בכל זאת בעולם.
  אולג ריבצ'נקו, כמו תמיד, נמצא בחזית הקרב. לא כדור ולא רסיסים לוקחים אותו. הוא בחור נואש ומגניב.
  ילד במכנסיים קצרים ויחף, נגד הנאצים. ומשליך עליהם רימונים, ורץ בגשם עופרת.
  כן, חבל שאין קונדרטנקו מבריק, אבל יש מפקדים צעירים ומסוגלים. ביחוד, פילדמרשל ואסילבסקי, שבלט כבר במלחמת העולם הראשונה. ומפקודה במרץ ובמיומנות.
  והפריץ, שנתקל בהגנה קשה, נתקע בה ללא תקנה. אבל הם עדיין מנסים לפרוץ.
  אולג ריבצ'נקו, הילד הנצחי הזה צוחק, חושף שיניים ושר:
  - מולדתי! מולדתי הקדושה!
  וגם איך הוא זורק רימון ברגליו היחפות.
  והנה נטשה, זויה, אורורה וסבטלנה נכנסו לקרב. הן הבנות-מכשפות הנצחיות של משרתו של האל הקדוש רוד. הם לא תמיד נלחמים, אחרת רוסיה הייתה כובשת את כל העולם. אבל זה תמיד יעיל ובולט.
  בנות אוהבות להרוג: אלו בנות!
  ואיך הם ילכו על הנאצים, ואיך הם יטמיעו...
  ובאצבעות רגליים חשופות הם יזרקו דיסקים ויהרגו את הפריץ.
  הנאצים תקועים וסובלים יותר ויותר אבדות. ואסילבסקי האסטרטג הגדול מציע לרסק את הנאצים והאיטלקים באפריקה. אז יש זריזים יותר, ועם יכולת תמרון טובה יותר, לטנקים רוסיים יהיה יתרון. ובאירופה, תנו לנאצים להשתולל. כדי שהם ימזו לחלוטין את המשאבים שלהם.
  הצאר ולדימיר קיבל תוכנית כזו. וכוחות חדשים הועברו לאפריקה.
  אליזבת והצוות שלה לחמו בלוב, ניתקו יחידות איטלקיות. חם שם והילדה נחמדה בביקיני. יש להם את הטנק החדש ביותר "Kondratenko"-6, עליו עוקפים הלוחמים את עמדות האיטלקים והפריץ, ומרסקים אותם בביטחון.
  אליזבת יורה על טנק מהאימפריה של מוסוליני הבן ואומרת:
  - על הים, על הגלים, מעיל פרווה וטיול קפטן!
  ומשתמש, כמובן, באצבעות חשופות.
  יקטרינה יורה בהמשך. מכה במכונית גרמנית ושאג:
  - ברוסיה, הצאר ולדימיר הוא גיבור!
  אלנה מכה אותה, מכה את האקדח המתנייע של הפריץ ומצייצת:
  - בשביל המולדת, אתה הורג את היטלר!
  ולבסוף, האולימפיאדה תשחרר קליע. מרסקים את הפריץ, מרסקים ומצפצפים:
  - התוצאה תהיה מעולה!
  והוא גם משתמש באצבעות הרגליים החשופות של הרגליים של ילדים.
  באפריקה, בסוף מאי ובתחילת יוני, השיגו הכוחות הרוסיים הצלחה משמעותית. הלחימה עברה לשטח לוב ואתיופיה. ב-12 ביוני נפלה טריפולי. וב-15 ביוני, בירת אתיופיה נלקחה לתנועה. אז החיילים של מוסוליני הבן נפלו. למרבה הצער, הוא לא הצליח לתמוך באביו.
  וגם תהילתו ככובש. אבל מוסוליני, לאחר שלקח חלק מהמושבות האנגליות והצרפתיות, ראה את עצמו כקיסר. אבל להתעלות על קיסר, זה נראה מעבר לכוחו.
  אולג ריבצ'נקו נלחם בפיקוד על סוללה. וכל כך בגבורה, שהגרמנים איבדו מדי יום עשרות טנקים מאש שלו. הילד שלו אפילו זכה לצלב זהב נוסף. ואפילו, לבסוף, בכל זאת, הם זכו לדרגת רב סרן שהגיעה כבר זמן רב.
  בעבר לא ניכס כי זה נראה כמו ילד. אבל הילד גילה גבורה יוצאת דופן. והיכולת להילחם.
  ב-22 ביוני 1955, כוחות רוסים באפריקה כבשו סוף סוף את סומליה האיטלקית. וב-25 ביוני 1955 נכנעו שרידי החיילים האיטלקים באתיופיה.
  הצבא הקיסרי ניצח בביטחון. מיינשטיין, שנחשב למפקד הטוב ביותר של הרייך השלישי, כתב ביומנו:
  - הערנו את דוב התופת! עכשיו קורעים אותנו!
  עד סוף יוני ספגו הגרמנים אבדות כה כבדות עד שנאלצו להשהות את המתקפה באירופה.
  הצאר ולדימיר הורה להגביר את הלחץ באפריקה. קודם היבשת השחורה, אחר כך כל השאר - אמר המונרך המצטיין! ב-1 ביולי 1955 ניסו הגרמנים להתקדם בסקנדינביה. והם מיהרו לשטוקהולם, אך נתקלו בהגנה צפופה מאוד. ונגרם להם נזק עצום.
  בתחילת יולי 1955 נכנסו כוחות רוסים לאלג'יריה הגרמנית.
  לוב כבר הייתה בשליטת רוסיה הצארית. הייתה התקפה ולופים של ניז'ר.
  צוות הטנק של אליזבת נלחם בנאצים. חם מאוד והבנות אפילו הורידו את החזיות ועכשיו הן לובשות רק תחתונים בטנק Kondratenko-6. הם יורים במדויק על הנאצים.
  והם רוצים דברים גדולים.
  רוסיה הצארית היא עדיין מדינה אוטוקרטית. ועדיין אין לה פרלמנט. ושהמהפכה לא קרתה, והדומא לא הוקמה. המלכים עצמם לא רוצים להגביל את עצמם בכוח. והפירר והדוצ'ה הם דיקטטורים. כלומר, יש מלחמה של שתי מערכות עם משטרים אוטוריטריים.
  אבל עבור רוסיה הצארית זה טבעי יותר. ויש קרב עיקש ובלתי פוסק.
  אליזבת לוחצת על כפתור הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות ויורה קליע. מגרגר לעצמו:
  בואו נרסק את הפשיסטים לרסיסים!
  יקטרינה גם לחצה על כפתור הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות ושחררה רוצח, מגרגר:
  בואו נפיל את היטלר!
  ואלנה גם מכה, דופקת את הנאצים וחורקת:
  - אני אקרע אותו!
  וגם איך לגחך! וברגליים החשופות הוא ילחץ על כפתורי הג'ויסטיק.
  ואז האולימפיאדה איך זה יתפתח, ואיך לופאן. זה ירסק את כולם ויגרגר:
  - מעבר תופת וצוות!
  אל תשכח ללחוץ על כפתורי הג'ויסטיק באצבעות הרגליים החשופות. ופגע באויב.
  לוחמים הם אכן אמיצים מאוד ונוצצים באופיים.
  אולג ריבצ'נקו, בינתיים, הדף מתקפה נוספת של הפריץ ושר:
  - למולדת ולדימיר הצאר - היהר!
  כן, בהיסטוריה האמיתית היה כזה קיסר עצמי של רוסיה, ולדימיר השלישי, ראש שושלת רומנוב. והוא באמת התחיל לשלוט רשמית ב-1938. ואז התברר ולדימיר - מלך אמיתי, ואפילו גדול! ולדימיר קירילוביץ' רומנוב הוא צאר שיש לו כל סיכוי להיות הקיסר של כל כדור הארץ!
  לאחר הניצחון, או ליתר דיוק השתקפות ההתקפה, החליף אולג ריבצ'נקו קלפים עם הכפופים לו. ילד במכנסיים קצרים, בלונדיני, שרירי מאוד ומפוסל שיחק עם לוחמים אפורים. אפילו באופן מפתיע, אולג מבוגר מכולם. אבל הילד הזה חותך את עצמו.
  נזכר בפורט ארתור, ההגנה ההרואית שממנה הגיעה תהילתה של רוסיה. תהילה גדולה בו זמנית...
  הילד האלמותי העיר:
  - כך אנו פותרים את כל הבעיות שלנו! בקרוב יהיה רגע שבו אנשים לעולם לא יהרגו אחד את השני!
  חיילים וקצינים הסכימו:
  כמובן, רב סרן! הם לא יהרגו!
  אולג הביט בסרט עם המדליות הרבות שלו. כן, יש כבר כל כך הרבה פקודות, למעט גנרלים יש. וזה יהיה נחמד לקבל כותרת לעצמך. נסיך, רוזן, דוכס!
  Duke Rybachenko - נשמע יפה!
  והילד קפץ גבוה יותר והסתובב בפטיפון.
  הגרמנים ניסו לתקוף, אך נהדפו שוב ונגרם להם נזק ענק בלתי הפיך.
  ביולי השיג הצבא הרוסי הצלחות חדשות וגדולות באפריקה. בעוד חומרת ההתקפה של הצבא הצארי הייתה שם. באלג'יריה יש הרבה מהנשק הרוסי הטוב ביותר. ועד סוף החודש, הגרמנים מוקפים ונהרסים בקדירה.
  באוגוסט פרצו גם כוחות רוסים דרך מרוקו. נלחמו נואשות, הבנות על הטנק "Kondratenko" -6, פורצות דרך לעומקו.
  מדי פעם היו דיווחים על גרמנים שנכנעו על ערים שנכבשו.
  היו קרבות בניגריה ובמקומות שונים. הרוסים לקחו גם מספרים וגם טכנאים ניידים יותר, ובתמיכת האוכלוסייה המקומית, שהפשיסטים הגזעניים פנו נגד עצמם.
  אפריקה אכן התבררה כחוליה חלשה באסטרטגיה של היטלר ומוסוליני הבן.
  רוסיה ניצחה שם... ובספטמבר, כשהם מתגברים לאט, נעו הכוחות בנורבגיה. הנאצים ספגו אבדות אדירות. ואלנקה והצוות שלה רכבו על הטנק. הטנק החדש ביותר "Nikolay" -5 כבד, התגלה כמתקדם יותר מסדרת E.
  אפילו טנק כל כך חזק כמו ה-E-200 עשה את דרכו דרך הרובים של המכונה הצארית.
  אליונקה, לחצה על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות, שפשפה את ידיה בשביעות רצון:
  - אני משהו שיכול לשבור את הוורמאכט!
  אניוטה גם לחצה על הכפתור באצבעותיה החשופות, חבטה דרך המכונית הגרמנית ואישרה:
  - ננגב את הוורמאכט לאבק! על כוחו של הצאריזם!
  אוגוסטינוס הקריר ירה וצעק:
  - ואנחנו נחיה תחת קומוניזם!
  מריה הסכימה בקלות עם זה:
  - כן, תחת הקומוניזם הצארי!
  ובאצבעותיה החשופות היא לחצה על כפתורי הג'ויסטיק. ובאותו הזמן, כמו לופאנט, ולרסק את האויב.
  והנה מרוסיה יחריק:
  - בתואר מלא!
  וגם באצבעות הרגליים החשופות הוא ילחץ על כפתור הג'ויסטיק.
  כוחות רוסים כבר כיתרו את אוסלו. קרבות הולכים על כל שיח ובית.
  במרכז שוב דוחה הצבא הצארי את המתקפה הגרמנית. אולג ריבצ'נקו, כמו תמיד, נמצא בחזית ונלחם בביטחון. ארטילריה רוסית עובדת כמו שעון.
  הכל מדויק ונכון...
  באוקטובר, כוחות רוסים ניתקו סופית את אפריקה מאספקת קרקע, ושחררו את מרוקו. הנאצים מצאו את עצמם במעין קלחת.
  אפילו ביבשת השחורה. היטלר רעד מזעם, אבל הוא לא יכול היה לאכול דבר.
  כן, הוא דחף את עצמו לרוס של... החורף התקרב. אולג ריבצ'נקו, למרות העובדה שהחל לרדת שלג, עדיין רץ יחף ובמכנסיים קצרים. ובכן, ילד - מה תיקח! וילד די חסר פחד.
  וזורק רימונים באצבעות רגליים חשופות.
  ושר:
  - תן לרוץ בצורה מגושמת,
  טנקים משוריינים בשלוליות...
  ועל הגג יש מקלע -
  תותחן צ'בורשקה,
  תותחן תנינים!
  שאקוקליאק נמצא בהתקפה!
  הילד המחסל זרקה רימון באצבעותיה החשופות, קורע את הנאצים ושר:
  ואני משחק עם דינמיט,
  מול העוברים והשבים!
  איך חתיכות פריץ יירתעו!
  כולם משקרים, ואני הולך!
  והילד ממש מצחיק! אבל כבר בצבא יותר מחמישים שנה. ופשוט שטן! אפילו בלונדיני!
  אולג ריבצ'נקו שוב זורק רימון ברגל יחפה ושאג:
  - תהילה לצאר ולניקולס ולדימיר השלישי!
  וחשבתי שלא יבלבלו את ולדימיר קירילוביץ' רומנוב עם ולדימיר פוטין! הצארים הגדולים של רומנוב הם משפחה מדהימה! אלה שהפכו את רוסיה לאימפריה הגדולה ביותר!
  ולא כל כך מפונק במזל כמו פוטין!
  אבל כעת הכוחות הרוסיים דוחים מתקפה נוספת.
  נובמבר מגיע. הנאצים חסרי נשימה. אבל עתודות חדשות נזרקות לקרב. כבר מסיימים אותם באפריקה. זה קשה לפשיסטים.
  אז הם מוציאים את כעסם על האסירים. הנה הם קיבלו את ניקולטה היפה. הם הפשיטו אותה עד לתחתוניה והובילו אותה בשלג הטרי של נובמבר.
  נערה עם ידיה קשורות, כמעט עירומה, עוברת דרך שלג, משאירה עקבות חשופות וחינניות. היא כל כך יפה. והגרמנים הולכים אחריה, מצליפים בה בשוטים. והם הכו את עצמם יופי, הם הכו. דם זולג מגבו החתוך.
  ניקולטה פשוט חרקה שיניים. ומרים את ראשו בגאווה. ושערה האדום-נחושת מתנופף ככרזה פרולטרית.
  וגם רגליה היחפות הפכו לארגמן, אבל הילדה אפילו לא מרימה גבה.
  איזה אומץ פנומנלי יש לה.
  למרות שהנאצים כבר לקחו אותו והניחו אותו בחזהם החשוף עם לפיד. אבל גם אז הילדה רק נרעדה, אבל לא זעקה.
  יש לה אמונה כל כך גדולה...
  הילדה מושכת למעלה על מתלה, המפרקים שלה מעוותים. ואז נדלקת אש מתחת לרגליים יחפות. הוא מלקק את רגליה היחפות של היפהפייה. ובשלשלאות לוהטות, הם מצליפים בגוף העירום של היפהפייה.
  ניקולטה שרה בתגובה;
  אני צ'רנובוג, בתו של האל הרשע,
  אני יוצר כאוס, אני זורע הרס...
  אי אפשר להתגבר על גדולתי,
  רק נקמה זועמת בוערת בנפש!
  
  כילד רציתי ילדה טובה,
  היא כתבה שירה והאכילה חתולים...
  קם מוקדם בבוקר
  מעליו התנופפו, כנפי כרובים!
  
  אבל עכשיו אני יודע מה זה רוע
  מה עושה את העולם הזה אומלל...
  ומה אתה אומר טוב?
  הנה החורבן אהוב בלהט!
  
  והראתה את הלהט הילדותי שלה,
  לאיזו בת אלוהים נוצצת הפכה...
  נכבוש את מרחבי היקום,
  בואו להראות כוח, חזק מאוד!
  
  האב הגדול הזה בצ'רנובוג,
  הוא מביא כאוס, מלחמות ליקום...
  אתה מתפלל לסוורוג שיעזור,
  למעשה, אתה מקבל תגמול!
  
  אז אמרתי, הושיע את ה',
  תן לכעס לרתוח בלב שלך...
  נבנה אושר, אני מאמין בדם,
  תן לרחם להתמלא עד אפס מקום!
  
  אני אוהב ערמומיות, רשע ורמאות,
  איך להונות את סטאלין העריץ...
  אי אפשר לבייש
  וכמה ערפל יש בעולם!
  
  כאן הצעתי לעשות צעד חזק,
  מכה אחת כדי להשמיד את הרוע...
  אבל אלוהים שחור מאוד התאהב,
  בכל העניינים, גם אלו וגם החיים שלאחר המוות!
  
  איך התברר שהתרגלתי לרוע,
  ובלב הזעם, ניזון בזעם...
  נעלם התשוקה לשמחה, לטוב,
  ברגע שהכעס חדר מהכן!
  
  ומה עם סטאלין - הוא גם רשע,
  לגבי היטלר, אז אין ספק...
  ג'ינגיס חאן היה שודד כל כך מגניב
  וכמה נשמות הוא הצליח לנתק!
  
  אז אני אומר למה לשמור על טוב,
  אם אין בזה שמץ של אינטרס אישי...
  כשאתה נקר - המוח שלך הוא אזמל,
  ונעלם כאשר מחשבות מטופשות!
  
  אז אני אומר לעצמי ולאחרים,
  הגישו את הכוח כמו דיו שחור...
  אז נכבוש את מרחב היקום,
  גלים יפרצו את היקום!
  
  אנחנו נהפוך את הרוע לחזק כל כך
  זה יעניק לזעם אלמוות,
  אלה שחלשים ברוחם כבר התפוצצו,
  ואנחנו האנשים הכי חזקים שמאמינים בזה!
  
  בקיצור, נתחזק בכל מקום,
  הרם את חרב הדם מעל היקום...
  והזעם שלנו יהיה גם איתה,
  נקבל ייעוד מלא בגורל!
  
  בקיצור, אני נאמן לצ'רנובוג,
  אני משרת את הכוח האפל הזה בכל ליבי...
  הנשמה שלי היא כמו כנפי נשר
  אלה שנמצאים עם האל השחור הם בלתי מנוצחים!
  המלחמה בין רוסיה לקואליציית היטלר נמשכה. עד דצמבר גמרו החיילים הרוסים סוף סוף את האיטלקים, ואילצו אותם להיכנע באפריקה, וכמעט גמרו את הגרמנים שם. הוא נוקה מהפריץ ומנורווגיה.
  כעת יצא צבא הצאר למתקפה ב-25 בדצמבר. קרבות עזים פרצו. בחורף, הטנקים הרוסיים היו בבירור חזקים יותר. ונכנס דרך הגנת האויב.
  אולג ריבצ'נקו, הילד הנצחי הזה, רץ יחף ובמכנסיים קצרים דרך השלג, שר:
  - זהו הקרב האחרון והמכריע שלנו! בואו נמות למען המולדת - החיילים מאחורי!
  טנקים רוסיים זריזים מאוד במנועי טורבינת גז. והנאצים לא יכולים לעצור אותם כל כך בקלות.
  כאן קדימה ממהר "Nikolay" -5. יש בו חמש בנות ששרות בלהט:
  - אף אחד לא יעצור אותנו, את העולם הרוסי אי אפשר להביס!
  ומתותח איך ליפול! זה בעצם יוצא פשוט מעולה! בנות למרות הקור, בביקיני ויחפות. והם יורים בעצמם, ולא חושבים להפסיק.
  הם פשוט כוח פראי ותזזיתי.
  אליונושקה אוהבת לא רק לצלם, למרות שהיא לחצה על כפתור הג'ויסטיק בבהונותיה החשופות והכה את הגרמנית, אלא גם לחבר סיפורים.
  לדוגמה, היא כתבה כיצד ילדה הלכה לארצות רחוקות כדי להציל חתלתול. במשך שלושים ושלושה ימים הלכתי יחף על כביש סלעי, מפיל את רגלי הרכות בדם.
  ובכל זאת הצלחתי למצוא את החיה. לשם כך הגשימה הפיה את משאלתה והילדה התחתנה עם הנסיך.
  אולם אליונושקה חשבה, מדוע היא צריכה בעל לקצין של הצבא הרוסי? עדיף שתהיה חבורה של מאהבים. ועוד כסף ועוד כיף. אחרי הכל, גברים הם כל כך שונים. ואיתם, כמובן, אתה חווה הנאה בדרכים שונות. מה עם הבעל? מהר מאוד תשתעמם איתו ותשתעמם!
  אבל צעיר שרק מתחיל לגלות את עולם המבוגרים הוא הרבה יותר מעניין.
  ואלנקה יורה שוב, פוגעת ב-E-100 הגרמני.
  והיא מזיזה את רגליה היפות מאוד, כמו אלה של אלה יוונית עתיקה.
  ואז אניוטה יורה. גם בהונות חשופות. ושובר את התותח הגרמני.
  ואז הילדה אומרת:
  - יש הרבה אנשים חכמים ברוסיה, אבל הצאר ולדימיר הוא הטוב שבמלכים!
  אוגוסטינוס העיר:
  - וניקולאי השני לא היה רע! הו, לא ידענו להעריך מלכים!
  מריה שרה, יורה לעבר הנאצים בעזרת בהונותיה החשופות, ומחייכת:
  - צריך לציית לרוסים, בלב טהור ובחכם יותר! ולתפארת ניקולס, הוא מלך המלכים הגדול!
  ומרוסיה שרה משהו... והיא גם משחקת ברגליה היחפות...
  הכוחות הרוסיים מתקדמים. גם אולג ריבצ'נקו נלחם. הוא עדיין ילד בן עשר. כזה הוא המחיר של אלמוות. כן, אבל כמה טוב ועליז הוא מרגיש! יש בו כל כך הרבה אנרגיה וזרימה רותחת של כוח.
  הילד זורק רימון ברגל יחפה, וצווח:
  - אני נמר, לא חתול, חי בי עכשיו, לא לאופולד, אלא נמר!
  הנער רב-סרן, כמו תמיד, במכה נוצצת. אל תעצרו את הנאצים.
  כאן הכוחות הרוסיים ב-1 בינואר כבר ניקו לחלוטין את שטחם מחילי גרמניה ואיטליה, ונכנסו לרשות הרייך השלישי.
  במקביל, יחידות רוסיות נכנסו למקסיקו. השנה החדשה 1956 הגיעה.
  אצל הרוסים זה התחיל בניצחונות חדשים. 7 בינואר מסר את שרידי החיילים הגרמנים באפריקה. וכל היבשת השחורה הפכה לרוסית.
  כעת הבין הפיהרר האחוז בשדים שהוא דפוק ביסודיות. והוא הציע לרוסיה משא ומתן.
  על כך השיב הצאר ולדימיר:
  - נדבר רק על הכניעה ללא תנאי של הרייך השלישי ואיטליה!
  איזה מילים חכמות! והמלחמה נמשכת. אולג ריבצ'נקו, כמובן, עומד בחזית המתקפה. כוחות רוסים נכנסו למזרח פרוסיה. קווי ההגנה כאן חזקים. אתה צריך לפרוץ עם קרבות, ולא תתקדם מהר.
  אחד מאמצעי הפריצה היה התותחים המתנייעים עם המפציץ אלכסנדר-4. מאוד חזק וקטלני.
  וגם בחורות יפות כאן איך לחגוג כאן. הם משגרים קליעים באמצעות בהונותיהם החשופות על ידי לחיצה על כפתורי הג'ויסטיק. ולהרוס את הפילבוקס והפילבוקס של האויב.
  בנות רצות באומץ בשלג - בשביל זה יש נשים רוסיות. והוא מושלך לקרב על ידי האינדיאנים והסינים. אלה כבר ממש ממלאים את הגישות לתעלות בגופותיהם. אבל בכל זאת הם מצליחים לקחת את זה.
  הצבא הרוסי נכנס פנימה.
  עם זאת, האסטרטג וסילבסקי מעביר את המכה העיקרית לאיטליה - שהיא הרבה יותר חלשה. ועכשיו החיילים הרוסים זוכים בניצחון אחד אחרי השני.
  ינואר היה מאוד מוצלח. חיילים רוסים הפילו את האיטלקים והצמידו את האלפים. ובפברואר הם כבשו את ונציה. והם נכנסו ללורבנדיניה. הם גם לקחו את פוזנן. הגרמנים נסוגו. ב-2 במרץ נפל קלייפדה. כוחות רוסים התקדמו דרך פרוסיה המזרחית בהגנה איטית וצפופה מדי. הייתי צריך ממש לשרוף את הדרך עם פגזים.
  אבל באיטליה קרסה חזית הפסטה. והחיילות הרוסים מיהרו לרומא. 30 במרץ 1956 החלה המתקפה על בירת איטליה. אז האנשים שילמו על השאיפות של משפחת מוסוליני.
  רומא, בירת איטליה, מותקפת. הקרבות עזים. למרות שהאיטלקים יותר ויותר מוותרים. כאן הבנות נלחמות יפה מאוד ובביקיני ויחפות. לוחמים זורקים רימונים ברגליהם ומפילים את הלוחמים של מוסוליני.
  בנות יפות כאן, וכמובן מאוד סקסיות. ועם השרירים של הטיטאנים. ואיך שהם זורקים רימונים ברגליים יחפות פשוט מדהים.
  נטשקה הולכת קדימה ויורה תוך נהמה:
  - למולדת היפה בלב, אש הזוהרת שלי בוערת!
  זויה, יורה, שרה יחד:
  - בואו נפתח את הדלת להישגים! אמונתנו והמלך היא מונוליט!
  ואז יש אורורה, כמו בהונות חשופות, כלבה אדומה תשחרר דיסקים. והאיטלקים החתוכים נופלים.
  ואז סבטלנה שרה באגרסיביות וחושפת שיניים:
  - נהרוג את כולם! אנחנו נמחץ את כולם!
  הם זורקים דיסקים ברגליים יחפות וטוחנים את הפשיסטים. אז מוסוליני נקלע לפירוק הבנות. המתקפה באפריל של 1956 הייתה עזה ומלאת דמיון.
  והנה הטנקים נוסעים, עמודי אש גיהנום מתפרצים מגזעיהם.
  הבנות מתקדמות וזורקות רימונים ברגליים יחפות. ואיך הם יורקים משהו עקוב מדם.
  והם צוחקים...
  נטשה שרה בלהט:
  - הצאר ולדימיר, תן להיטלר בפנים!
  וקורץ בעיניו הספיריות. ילדה כל כך נפלאה.
  בנות ממהרות בזעם פראי. הם יורים ממקלעים. הם מכסחים את האויב, הם פיזרו את הנאצים. ואז יש את האולימפיאדה. ובידי האישה-גיבור האדיר מחזיק להביורים. והוא יקח אותו ויפגע בו, אבל איך הוא יחבוט.
  צ'יפס עף מהנאצים לכל הכיוונים. והלוחמים גם איך הם רוצים לצחוק.
  אז הוא ישיר:
  - מוסוליני יוכה! הידידות שלנו היא מונוליט!
  ושוב, עם עיני ספיר, זה קורץ! ופגע בנאצים.
  ומה רצית? רומא נכבשה בזמנו על ידי הסלאבים בהנהגתו של אטילה. ועכשיו הרוסים משתלטים.
  אולימפיאס, שמטגנת את היריבים בחיים עם זורק קרן, שרה:
  - שמש זוהרת של תקווה
  שוב עולה על הארץ..
  הניצחונות של רוס כמו קודם -
  לוחמי הוורמאכט!
  
  נשר רוסי מעל פני כדור הארץ
  כנפיים, מתפשטות, ממריאות...
  האויב יידרש לחשבון -
  יובס - שבור!
  לאחר נפילת רומא החלו החיילים האיטלקיים להיכנע בהמוניהם. האימפריה של מוסוליני, השותף הצבאי הזוטר הזה של הרייך השלישי, נשרף כליל.
  כוחות רוסים כבשו את נאפולי כמעט ללא התנגדות, ונחתו בסיציליה. גם שם כמעט ולא הייתה התנגדות. והיטלר היה היסטרי.
  עד סוף מאי, איטליה הושלמה. מאות אלפי אסירים הובלו.
  בנות רוסיות שמו אותן על ברכיהן והכריחו את עצמן לנשק את רגליהן היחפות. הם ציחקקו בצייתנות. חלקם, במיוחד גברים צעירים, עשו זאת בהתלהבות.
  הבנות די נאנחו.
  הילד הנצחי אולג ריבצ'נקו הכריח את השבויים לנשק את רגליהם החשופות והילדותיות.
  הם עשו את זה ברצון מספיק. הבנים היו נאים מאוד, שריריים ובלונדינים. נכון, הוא עדיין היה קטן מדי, והוא לא רצה לעשות משהו רציני יותר עם הנשים. אבל כשהעקבים המחוספסים מדגדגים עם הלשון - זה נחמד!
  אולג ריבצ'נקו תפס את הגנרל, וקיבל פקודה נוספת. שהוא היה מאוד גאה בו.
  מוסוליני הבן נבגד על ידי הפמליה שלו, ורוסיה הצארית קיבלה ניצחון נוסף. ובנדיטו מוסוליני האב לא חי כדי לראות את הבושה שלו, ואת קריסת הפשיזם באיטליה. עם זאת, אותו גורל ציפה לנאצים בגרמניה. כוחות רוסים נעו בתחילת יוני 1956 למתקפה. אוסטריה הייתה המטרה העיקרית.
  אליזבטה והצוות שלה ב"ניקולאי" -5 נעו נגד הגרמנים. כוחות רוסים ביקשו להקיף את וינה.
  הפיהרר, כמובן, מצא את עצמו במצב קשה. רכושם של הגרמנים באפריקה, סקנדינביה ורוב ארה"ב אבדו. ועכשיו הקרבות כבר מתרחשים אך ורק בשטח הרייך השלישי. מה שכמובן יותר לא נעים לגרמנים. גם חיילים רוסים נכנסו למקסיקו. ליידי גריי דה מונקה מפקדת על צוות טנק במדינה הזו.
  ואליזבת מובילה את "ניקולאי" -5 ברחבי וינה. היריבה העיקרית שלו היא ה-E-50, שהמכונה הצארית חודרת אותו כמו ספוג.
  אליזבת ירתה, משתמשת בהונותיה החשופות, לוחצת על הכפתורים בג'ויסטיק.
  פגע בטנק גרמני וצייץ:
  - ניתן את ליבנו למען הקדוש ניקולס רוס!
  יקטרינה גם ירתה באצבעותיה החשופות ותיקנה את בן זוגה:
  - כנראה, בכל זאת, נכון יותר לומר ולדימיר!
  אליזבת ירתה שוב באצבעותיה החשופות וצייצה:
  - אך בכל זאת, היה זה הקיסר ניקולאי, אשר, לאחר שנתן לנו את אוכלוסיית סין, הפך את רוסיה לבלתי מנוצחת!
  ואכן, בחיל הרגלים שנשלח להסתער על העמדות הגרמניות, הסינים היו לגמרי לפנים. הם ממש זרקו גופות. אבל הם פרצו.
  בדרך כלל הרוסים לחמו במטוסים ובטנקים. חיל רגלים מהסינים, ההודים, האסיאתים. יש הרבה סינים. בנוסף, הראש הבהיר ניקולאי השני הציג פוליגמיה בעת רפורמות האורתודוקסיה, וגברים סינים נוספים נשלחים לקרב. והרוסים לוקחים אלמנות ונשים סיניות לא נשואות כנשים.
  אסטרטגיה ערמומית.
  והסינים מטפסים על ההסתערות, מתים ופורצים את ההגנות של הגרמנים.
  אלנה, משתמשת באצבעותיה החשופות, לוחצת על כפתורי הג'ויסטיק וחובטת שוב בפריץ.
  ושר:
  - למען רוס הקדוש, נילחם באומץ!
  לאחר מכן, הילדה תיקח אותו ותקרוץ. וחשף את שיניו הלבנות! והיא כל כך תוקפנית.
  והנה האולימפיאדה תתרחש. והוא גם מחבט באצבעות רגליים חשופות, ומוחץ.
  ואז זה יצעק:
  - אני קוברה קטלנית!
  יש לציין שטנק ה-E-50 עלול להיות מסוכן. תותח ה-88 מ"מ שלו עם קנה 100 EL הוא מהיר, שנים עשר כדורים לדקה, ומדויק מאוד. לעתים קרובות פוגע בשריון, ועלול לגרום נזק.
  לכן, הבנות מנסות להרחיק את הטנק הגרמני הראשי. קרוב במיוחד, יכולת החדירה שלו עולה באופן דרמטי. ולגרמנים יש ליבה במעטפת או מאורניום או טונגסטן. נכון, לאחר אובדן אפריקה ומרבצי האורניום בקונגו, כוחם של החיילים הגרמנים החל להתייבש.
  והבנות כל כך יפות ויחפות ומגניבות.
  הנה הם שרים לעצמם בהתלהבות:
  - זורח כמו כוכב על כל העולם,
  דרך החושך...
  הגיבור הגדול הצאר ולדימיר,
  לא יודע כאב, אין פחד!
  
  אויבים נסוגים לפניך
  הקהל מריע...
  רוסיה מקבלת אותך -
  יד חזקה שולטת!
  בנות נלחמות, אתה לא יכול להגיד שום דבר נגדן. וכפות רגליהם חשופות ומסותתות כל כך. כשגרמנים שבויים מנשקים אותם, ברור שגם בנות וגם גברים אוהבים את זה. והלוחמים די צווחנים.
  וחשפו את שיני הפנינה שלהם.
  אלה כמה בנות מגניבות. ובאצבעות רגליים חשופות, פשיסטית נוספת נדפקת על ידי אליזבת.
  ואז, כמו שכתוב:
  - תהילה למולדת הגדולה!
  וכך קתרין תירה. זה יפגע בטנק האויב, יספוג את הפריץ ויחריק:
  - מוות לאויבים!
  ושם גם אלנה מחבטת, משתמשת בהונותיה החשופות, לוחצת אותן על כפתורי הג'ויסטיק. וציוץ:
  - למולדת בגדולה!
  ואז ישוגר הקליע והאולימפיאדה המצטיינת - גם היא בלונדינית. וכשהוא מצייץ:
  - לרוסיה הגדולה!
  והבנות מלאות בהתלהבות מוחלטת.
  הנה מגיע הטנק E-75. התותח שלו חזק יותר: 128 מ"מ, והוא יכול לגרום יותר נזק. בנוסף, לטנק הזה יש הגנה טובה יותר ושריון עבה יותר.
  אבל אליזבת היא כמו טיפשה. והוא ישחרר משהו קטלני, חודר מרחוק. ורק פיסות מתכת קרועים נשארו מהגרמני.
  והילדה תשיר:
  - יופי קדוש וחלום גדול!
  לאחר מכן, הוא יראה את הלשון.
  טנקי E-75 גרמניים הפכו לאחרונה למסיביים יותר. יש להם אקדח ארוך יותר, המאפשר להתמודד עם טנקים רוסיים, במיוחד אלה שהם יותר קלים. וזה הופך את הפריץ למסוכן יותר.
  אבל בנות סובייטיות אינן מתביישות מכך. והם מרסקים את הפריץ.
  והלוחמים עצמם עוד יותר בחום בביקיני, ויחפים. והם נלחמים בביטחון רב.
  הם מנצחים באופן מוחץ.
  קתרין ירתה לעבר הנאצים ושרה:
  - אבל למען האמת! אני מרסק את כל הפריץ ללא יוצא מן הכלל!
  אלנה גם ירתה באצבעותיה החשופות וצייצה:
  - ננצח את כולם וכמובן!
  גם האולימפיאדה ניצחה את הנאצים בלי רחמים. היא כלבה בלתי מנוצחת כל כך.
  וגם בעזרת בהונות חשופות.
  נטשה והצוות שלה נלחמים על הטנק Kondratenko-6. המכונית הזו קצת יותר קלה, אבל ניידת יותר מניקולאי. כמובן, עם פחות משקל, הקליבר קטן יותר, והשריון מעט דק יותר. וזה אומר שהסיכון למות גדול בהרבה.
  אבל הבנות, אני חייב לומר, לא נבוך בכלל. והם נלחמים כמו ענקי קרב.
  נטשה שרה, יורה באופן פעיל:
  - זה יהיה הניצחון שלנו!
  והוא לוחץ על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיו החשופות.
  זויה גם יורה, בעזרת רגליה החשופות וחורקת:
  - הצאר ולדימיר קדימה!
  וכל הבנות נבחו במקהלה:
  - תהילה לגיבורים שנפלו!
  לאחר מכן, אורורה ירתה, הפכה את הטנק הגרמני והוציאה:
  - אף אחד לא יעצור אותנו! אף אחד לא יביס אותנו!
  היא גם נענעה את רגליה היחפות.
  ואז סבטלנה נכנעה, משתמשת בהונותיה החשופות, ונהמה בקצה ריאותיה:
  - הרוסים נלחמים בזעם!
  וכל הבנות קראו במקהלה:
  - אגרוף של חייל חזק!
  ושוב היפות ממהרות לקרב. לצלם בצורה מדויקת ומדויקת!
  הנה מגיעים הצוותים של ג'יין, מכים את המקסיקנים. היא גם גברת מאוד חכמה ויפה.
  והבנות בכרכרה שלה - יחפות ובביקיני. הם נלחמים בעצמם בזעם פרוע ורגוע.
  ואז גרטרוד ירתה, משתמשת בהונותיה החשופות, וצייצה:
  - אני ילדה שתהרוס את כולם בשבריר שנייה!
  וכאן מלניה היא כמו לופאנט. ולשבור את הטנק הלטיני מרחוק.
  ושם מטילדה, בעזרת בהונותיה החשופות, תכה בה.
  ולצחוק:
  - יש לי סופר ילדה!
  ולוחמים מהמעלה הגבוהה והזועמת. הם לא מרגישים חלשים או כועסים.
  כמו שהם מזדיינים, הם מזדיינים.
  וגם אליונקה נלחמת בביטחון רב.
  עד סוף יוני, וינה מוקפת. מכה מוחצת נפלה על גרמניה ויוקרתה. במקביל, מתקדמים כוחות רוסים לעבר האודר. הם זורקים סינים, הודים, ערבים לקרב. ולפרוץ את ההגנה של הפריץ.
  היטלר, כמובן, כבר בפאניקה. איך הבנות בטנקים ומטוסים לחצו עליו.
  הנה אלבינה ואלווינה, שני טייסים רוסים. גם יחפים ובביקיני מפילים את הנאצים כמו אגסים עם מקל מענף. ולזוג, הם ממש עושים ניסים כאלה.
  אלבינה הפילה חמישה מטוסים בפרץ אחד ממטוס הקרב שלה "פיטר הגדול" ושרה:
  - אנחנו דובי שמיים!
  אלווינה הפילה שישה מטוסים בפרץ אחד מנשר המלחמה שלה, וצייצה:
  - ואנחנו נמחץ את כולם!
  בשמיים, הזוג הזה כבר היה אגדי!
  הבנות זכו בשבע דרגות של צלב ג'ורג' הקדוש: צלב כסף, צלב כסף עם קשת, צלב זהב, צלב זהב עם בנק. וכן צלב זהב עם יהלומים, וצלב זהב עם יהלומים וקשת. והדרגה הגבוהה ביותר היא כוכב צלב זהוב, עם קשת של יהלומים. פרס גבוה יותר - כוכב גדול של צלב זהב, עם יהלומים וקשת, הוקם לאחרונה.
  אז הבנות יכולות להיות גאות בהישגיהן. ותמיד, גם בקור, הם נלחמו רק בביקיני ורק יחפים.
  בנות כל כך נפלאות.
  אלבינה ירתה ושרה:
  - על הניצחונות הטובים ביותר שלנו!
  אלווין המשיך:
  תנו לנכדים ולסבים שלנו להיות גאים בנו!
  לוחמות ולמעשה - בנות מעמד אדיר!
  הם מנצחים את הנאצים בשמיים ושרים:
  - תהילה לרוסיה, תהילה! הצאר ולדימיר שלנו הוא גיבור! יהיה כוח עם שחר! קבור את היטלר באדמה!
  כמובן, ולדימיר קירילוביץ' רומנוב יכול להיות מרוצה מאוד מהלוחמים שלו.
  אם הם אכן נלחמים, אז בצורה כזו שאתה לא יכול להרים נגדם חנית!
  ולדימיר קירילוביץ' רומנוב הוא צאר שיש לו כל סיכוי לשים קץ למלחמות אחת ולתמיד!
  והפשיסטים נרעדים תחת מכות הצבא הצארי...
  וינה המוקפת נפלה במהירות. עד אמצע יולי יצאו חיילי האימפריה הצארית בחזית רחבה אל האודר. וקניגסברג נחסם לחלוטין.
  והגרמנים נסוגו מעבר לאודר. וניסו ליצור שם קו הגנה. להגן בבירה. אבל במחצית השנייה של יולי פתחו כוחות רוסים במתקפה נגד המבורג... הנאצים נכנעו לאט אבל בטוח.
  הלחימה הייתה עזה מאוד. כמה כפרים החליפו ידיים מספר פעמים. בקרבות השתתפו גם הטנקים הגרמנים החדשים מסדרת AG המתקדמת יותר, פירמידליים. הם היו מובחנים בהגנה טובה מכל הזוויות. אבל הצבא הצארי עלה במספרם.
  ומספר רב של חיילים רגלים אסייתים מתו בחזיתות. אבל הם נתנו לך לזוז.
  גם הגרמנים, לעומת זאת, התרוקנו ממשאבי אנוש. עד סוף אוגוסט הוקפה המבורג, ומינכן נחסמה.
  הגרמנים איבדו שטח משמעותי. ולא היה להם מה להחזיק בעמדותיהם.
  אולג ריבצ'נקו לחם בחזית בשטחה של גרמניה עצמה. והילד הנצחי חייך כל הזמן וחשף את שיניו הפניניות.
  ושם הוא זרק רימונים ברגליים חשופות וילדותיות. טוב להיות ילד - כמה טבעי להיות בחום רק במכנסיים קצרים. ומכיוון שאתה בן אלמוות, אתה יכול גם להיות חצי עירום בחורף מבלי להסתכן בהצטננות.
  אז הילד שר:
  -יחפים, רק יחפים,
  תחת רעם יולי ותחת קול הגלישה!
  יחף, רק יחף
  קל לילד להיות קאובוי מגניב!
  והילד-רב-סרן של הפשיסטים האלה ממשיך להרוס את עצמו. והם מתקיפים נואשות נגד.
  כבר ספטמבר... מתחיל לרדת גשם... חיילי הצאר, שהתמלאו בגופות הסינים, כבשו את מינכן והמבורג, ומתקדמים לעבר חבל הרוהר. החשוב ביותר בתעשייה של גרמניה.
  והגרמנים נלחמים נואשות בחזרה.
  נטשה נלחמת על הטנק שלה, ונוהמת:
  - פשיסטים יהיו הדוקים ביותר!
  ובאצבעות רגליים חשופות כשהוא לוחץ על כפתורי הג'ויסטיק. והוא יירה פגזים על הנאצים.
  ואז יש את זויה, כמה סטירה. וגם בעזרת בהונות חשופות.
  וגם לשיר:
  - רוס' זה מה שיש נגד היטלר!
  ואז הנה אורורה, היא תעשה התנהגות אגרסיבית. וגם בעזרת בהונות חשופות:
  - לדרך הרוסית!
  ומאחוריהם סבטלנה, שתשחרר גם קליע קטלני. חורר טנק גרמני וצריק:
  - לצאר ולדימיר קירילוביץ'!
  והוא גם יראה את לשונו.
  הבנות השתוללו כאן.
  אלנקה על טנק כבד גם מוחצת את הנאצים. והוא מכה אותם מרחוק.
  הלוחם שר:
  - חצי עולם הכפפתי בשדיי!
  והשדיים של אלנקה עם פטמות ארגמן.
  ואז אניוטה היא כמו פיצוץ עם בהונותיה החשופות. זה יטרוף טנק פאשיסטי ויחטוף:
  - אני נערת כוכבת! בספרי הסיפורים!
  ולחייך...
  ואז אוגוסטינוס ישחרר קליע רוצח. לרסק את הנאצים ולצחקק:
  - שיהיה צבאנו החזק ביותר!
  והוא גם מזיז את הרגליים...
  ואחריהם, מריה תיקח, ותנקר בנאצים. סובב את עצמו, רפוי באגרסיביות:
  - אנחנו בנות תוקפנות גדולות!
  ואז מארוסיה תשחרר את הנשק הקטלני וההרסני שלה נגד הנאצים. ובעזרת רגליים חשופות ונערות.
  ואז לשיר:
  - אנחנו תבוסה מוחלטת של אויבים!
  ספטמבר עבר בקרבות קשים מאוד. הגרמנים נלחמו בחירוף נפש. אבל באוקטובר, כשהגשמים ירדו יותר, הצבא הצארי שוב השיג את היתרון. והיא התחילה לנוע לעבר הרוּרוּ. לאחר תקיפה עזה, קניגסברג נפל. הנאצים קיבלו עוד סטירת לחי.
  ובדרום צרפת כיתרו הכוחות המלכותיים את טולון. אז לנאצים היה זמן רע מאוד.
  היטלר השתולל, אבל בזמן שהיה בברלין. עמדתו הייתה חלשה.
  ברור שאף אחד לא רצה להקשיב למשא ומתן. אבל הנאצים נתקעו כמו זבובים.
  בנובמבר כבשו חיילי הצבא הצארי את רוב אזור הרוהר בקרבות, ובכך שללו מגרמניה את בסיס הייצור העיקרי.
  ובדצמבר כבש הצבא הצארי את כל דרום צרפת, ונכנס לספרד. ובחזית הגרמנית היא השתלטה לבסוף על הרוהר. יתר על כן, גם אדמות אחרות של גרמניה נכבשו. וגם הצבא הצארי נחת בדנמרק.
  היטלר השתולל כמו גיהנום בכלוב, אבל הוא לא יכול היה להתאפק.
  בחג המולד הקתולי, כוחות הצאר נעו לעבר פריז. למרות השלג והכפור, הצוות של נטשה היה יחף ובביקיני.
  הגרמנים נכנעו לעתים קרובות יותר ויותר. והצרפתים כלל לא רצו להילחם ברוסים.
  בשבירת הסוללה הגרמנית העירה נטשקה:
  - אז בעצם, על מה סמך אדולף הדיבוק כשהחל איתנו במלחמה?
  זויה בעלת השיער הזהוב העירה בהיגיון:
  - כנראה, העובדה שאנו, לאחר שנפלנו בלחץ, ניפול כמו מטבעות מכיס חור!
  אורורה מעכה אגוז באצבעותיה החשופות. ואז היא הכניסה אותו לפיה והעירה בהיגיון:
  - ההיסטוריה מלמדת שהיא לא מלמדת כלום!
  סבטלנה לחצה על בהונותיה החשופות על כפתור הג'ויסטיק. היא דפקה עוד תותח גרמני וענתה:
  בואו נהיה לוחמים גדולים!
  נראה שהלוחמות נחושות, למעשה, להילחם ולנצח.
  אולג ריבצ'נקו הוא ילד יחף שרץ במכנסיים קצרים ועם פלג גוף עליון עירום ושרירי. הוא אפילו מתנדנד ושואג:
  - בוא ננצח את הפריץ! בואו ננצח את הפריץ! והיכו את הדליים!
  ולילד יש שיני פנינה לבנות כאלה! רק קטלנית צעירה ובלתי גמישה.
  אולג ריבצ'נקו יורה בריצה. הורג פשיסטים ושר:
  - הרוח הרוסית היא כוחם של מלכים, שברו את הפריץ!
  הילד זרק רימון ברגל יחפה ושר:
  - ואלס רוסי, עלה השחר - בתפארת המלך!
  ואכן, הילד התגלה כלוחם מאוד. ותנקה את הנאצים במספר הראשון.
  והבנות נלחמות חזק. הנה מירבלה... גם טייס מהשורה הראשונה. אף אחד לא יכול לעצור אותה. היא מפילה את הפריץ ושרה, חושפת שיניים:
  - ילדה משוגעת! הנה התווית שלה!
  והוא ייקח וישגר רקטה!
  כן, יש פה נשים! כשבנות רוסיות נלחמות, אז שום כוח לא יכול להתנגד להן.
  מירבלה הפילה שבעה מטוסים גרמניים בפרץ אחד של חמישה תותחי אוויר, וצייצה:
  - הצאר ולדימיר קירילוביץ' הוא אלוהינו!
  והילדה טופחת ברגליה היחפות על הזכוכית.
  וגם אלבינה ואלווינה נלחמות בשמיים.
  הם גניבות כל כך נפלאות. יותר ויותר חשבונות צוברים. ובזמן שהם שרים:
  - בשמים אנחנו שלמות! אסים אנחנו שלמות! מחיוך למחווה - מעבר לשבח!
  אלבינה הפילה ארבעה מטוסים גרמניים בפרץ אחד וצייצה:
  - אה, איזה אושר! מהי שלמות בלחימה!
  אלווינה ניתקה חמישה מטוסים גרמנים והמשיכה:
  - לדעת שלמות בלחימה! ואידיאלי מגניב!
  הלוחמים שרו במקהלה, הורידו את הנאצים:
  - בנות! בנות יותר קשות! בנות! בנות יותר קשות!
  הם הראו את הפתיל האגרסיבי שלהם. הם לא לחצו על הירידה, למעשה, לאף אחד מהאסים הנאצים.
  אבל הנאצים, כמובן, בלחץ פראי.
  היטלר נמצא בבונקר בברלין ומפציצים אותו כמו ג'וק. מה הוא רצה? סיימו את הפשיסט מספר אחת! הוא נסע לרוסיה הצארית, ועכשיו הוא עצמו נמחץ כמו ג'וק.
  הצאר ולדימיר קירילוביץ' נח בימים אלה מהחורף על חופי האוקיינוס ההודי. בנות יפות מגזעים ולאומים שונים רוקדות מולו.
  עם זאת, למלך לא אכפת לצפות בקרבות גלדיאטורים. כאן, למשל, שתי בנות נגד שתי יפהפיות.
  הם נלחמים עם חרבות פלסטיק כדי לא לנתק אחד את השני. עם זאת, הם נלחמים נואשות.
  אלה הלוחמים. יש חילופי מהלומות זועמות. שתי בלונדיניות ושתי ג'ינג'יות...
  הצאר ולדימיר שאל את פילדמרשל וסילבסקי:
  - מה הדבר הכי קשה במלחמה עם הגרמנים?
  השדה מרשל ענה בכנות:
  - לצבור בטחון! רק בהתחלה, כשהאויב התחיל להתקדם, הרגשתי אי נוחות. ועכשיו התחלנו לנצח והכל ברור באויבים! - פילדמרשל ואסילביץ', האסטרטג הגדול הזה, שתה יין.
  ולדימיר קירילוביץ' ציין בהיגיון:
  - קשה מאוד לנצח כל הזמן! אבל הראינו את עצמנו מסוגלים להרבה! ועכשיו יהיה זמן, וכל העולם יהיה שליו!
  פילדמרשל וסילבסקי אישר:
  - אני מאמין בזה!
  הבנות חבשו חבורות על גופן העירום, ונראו עצבניות ביותר.
  הם נלחמו, כמובן, לא כמו בימי רומא העתיקה - הם ניסו לא לגרום נזק רב לעצמם. אבל הם היו פעילים.
  בינתיים הלחימה נמשכה. בינואר כבשו הכוחות הצארים את פריז תוך כדי תנועה. גם בירת דנמרק, קופנהגן, נכבשה. הכוחות הגרמנים נחלשו. הרוסים המשיכו להתקדם דרך גרמניה עצמה. פריץ נלחם נואשות, אבל כוחם נשבר.
  אולג ריבצ'נקו, הילד האלמותי הזה קפץ יחף בשלג ומיהר לפני כולם לתקוף, לחלוטין ללא חשש מאש. ותוך כדי שריקה:
  - מי רגיל להילחם על הניצחון,
  בהחלט להביס את האויב...
  הוא צוחק בשמחה ומשיג הרבה,
  והיטלר יקבל מכות חזקות!
  ובכף רגלו היחפה של הילד הוא יזרוק רימון! והוא חשף את שיניו הפניניות והגדולות מעבר לשנים שלו. כן, כבר יש לו פה כמו זאב. יכרסם דרך כל גרון.
  והבנות בטנקים עוברות מדרום לצפון גרמניה. כאן הם יוצאים לים. ורק האדמות ליד ברלין ופומרניה יישארו אצל הפריץ.
  נטשקה, שדפקה טנקים פשיסטים, העירה:
  - ובמלחמה זה כיף בדרכו שלו!
  זויה, חבטה בנאצים, הסכימה:
  - הכי טוב שיש! במיוחד כשאנחנו מנצחים!
  אורורה, ירתה באצבעותיה החשופות, אמרה:
  - כל דבר בלתי אפשרי אפשרי ביקום, ולו במעט...
  והילדה הג'ינג'ית צוחקת!
  הלוחמות מתעוותות בשמחה ובזעם מטורפים. והם מרסקים את הגרמנים.
  במקביל, הכוחות הצארים מתקדמים ברחבי ספרד וכבר מתקרבים לסביליה.
  אולגה בשריון יורה לעבר הגרמנים וכוחות המשטרה.
  הספרדים המקומיים כמעט ולא מתנגדים. מדינה נוספת נופלת מתחת לגרזן של רוסיה.
  אולג ירה ושר:
  - אירובטיקה, יהיה בושה על בש!
  ובן זוגה אליס צייצה:
  - גדולתם של הרוסים הוכרה על ידי הפלנטה,
  הפשיזם נמחץ במכת חרב...
  אנחנו אהובים ומוערכים על ידי כל אומות העולם,
  הבה נעמוד בצרד הקדוש הגדול!
  והבנות יסטרו וילחצו על הג'ויסטיק באצבעות הרגליים החשופות.
  המלחמה בין האימפריה הצארית של ולדימיר קירילוביץ' רומנוב לגרמניה הנאצית נמשכת.
  חיילים רוסים שחררו כמעט לחלוטין את צרפת מהמוני הנאצים. פברואר 1957... הצבא הצארי משחרר את פורטוגל.
  ב-23 בפברואר התאחדו יחידות רוסיות מדנמרק וגרמניה.
  אולג ריבצ'נקו, הנער הנצחי הזה, חוטף את הבוץ ברגליו היחפות. רב-הרב צועק בקצה גרונו:
  - תהילה לצאר הרוסי ולדימיר השלישי! אני אפצור את היטלר, אני אמדוד בשוט!
  והילד יצרח שוב, ובאצבעותיו החשופות יזרוק דיסק מושחז בחדות. והכה את הפשיסט בגרון. ואז ברגל חשופה וילדותית הוא יזרוק בומרנג, ומיד יחתוך את גרונותיהם של חמישה פריץ.
  כן, הרעיון הגרוע של היטלר לתקוף אימפריה כזו.
  נטשה והצוות שלה מסיימים את הגרמנים האחרונים בפורטוגל. הטנק שלהם חסר רחמים בהרס.
  והם גם לוחצים על כפתורי הג'ויסטיק באצבעות רגליהם החשופות, ויוצרים הרס זועם.
  זויה ירתה, ריסקה את התותח הגרמני ושרה:
  - למען רוסיה והחופש עד הסוף!
  אורורה, בעזרת בהונותיה החשופות, בעטה בנאצי וצייצה באדישות:
  - אלוהים תשמור על המלך!
  גם סבטלנה בעטה, לחצה על כפתורי הג'ויסטיק באצבעות רגליה החשופות וצרחה:
  - ריבון חזק!
  בנות שוברות את הנאצים. אבל אז הופיע טנק נאצי חדש "מאוס" -4. דגם חזק מאוד - שלוש מאות טון במשקל, ואקדח של 310 מילימטרים. הוא יכול לחדור למרחק רב, ולעצמו יש שריון עבה כל כך שהטנק של Kondratenko-6 לא ייקח אותו מכל זווית.
  נטשה מצווה:
  - בנות, אנחנו צריכות להתקרב ולדחוף לחלק התחתון של הצד, בין מגרשי ההחלקה - זה הסיכוי היחיד שלנו!
  זויה חבטה בתותח הגרמני באצבעותיה החשופות ושרה:
  - הגורל נותן לך את ההזדמנות האחרונה, אבל מהרו קדימה! בגשם ובברד ושלג!
  אוגוסטינוס גם היכה וצייץ:
  - ההזדמנות האחרונה, הגורל נותן לך! יחי ההליכה, והריצה היומיומית!
  וגם עם בהונות חשופות, אבל איך זה יתפתל. ולהרוס את הפשיסטים.
  סבטלנה שאגה:
  - לגבולות חדשים ולניצחונות מרהיבים!
  הטנק הרוסי המריא, תפס תאוצה. והבנות ייקחו את זה וישירו:
  - ריבון חזק, מפואר ביותר בעידן, צאר אורתודוקסי, מלכות לתפארת, לתפארת לנו!
  ושוב הם האיצו, והתרחקו מטיל כבד שנשלח מאקדח שהיה למאוס-4 הגרמני. הבנות צווחות:
  - אל תתכופף לתוך קרן איל! כדי שאתה היטלר - תמות!
  והטנק שלהם מאיץ. כמו מתאגרף קטן שתוקף גדול. אבל הסיכויים הם, כמובן, חמישים וחמישים.
  נטשה, בעקבות תנועת הטנק, נזכרה איך התאגרפה עם גבר בזירה. היא החמיצה את המכות, והיא הוכה, אבל היא החזיקה מעמד. ואז התפרץ בביטחון. והיא קלטה את תנועתו של האויב, ובסנטר. נדפק!
  קיבל אלף רובל זהב. זו הילדה הנלחמת. אם הוא יעשה זאת, אז הוא יעשה זאת!
  נטשה נענעה את רגלה החשופה ושרה:
  - זה לא הקרב האחרון, אבל יש קרב מכריע! לתפארת המולדת, למולדת ולכבוד!
  ועכשיו הטנק שלהם חומק על הצד, ושולח קליע... זויה השתמשה גם באצבעות רגליים חשופות, ילדה זהובה כזו, וזריזה כמו קוף. ומאוס-4 החל להתפוצץ. ברור שפוצצו לו פגזים. ואז איך זה יקרע את המגדלים, והוא יעוף גבוה באוויר!
  הבנות צועקות פה אחד:
  - ניצחון! ניצחון מגניב!
  ועוד טנק ברשימה שלהם!
  1 במרץ 1957 החלו כוחות רוסים לחצות את האלבה. נראה כאילו דרכו על היטלר בגרון.
  הילד אולג ריבצ'נקו זרק רימון בכף רגלו החשופה והילדותית, הטביע טנק פאשיסטי וצעק:
  - לגבולות חדשים ובלתי גמישים!
  צוות הטנק של אלנקה פונה מזרחה. מערב גרמניה וצרפת כבר שוחררו. רק האדמות שבין האודר לאלבה נותרו בשליטת הנאצים. ובכן, גם בריטניה ואירלנד. שם הכוחות האחרונים של הנאצים.
  אלנקה, יורה לעבר הסוללות הפשיסטיות, אומרת:
  - צסרביץ' ניקולס,
  אם אתה צריך למלוך...
  לעולם אל תשכח -
  ידוע שהצבא נלחם!
  והנה שוב נשלח קליע נוסף ברגליים יחפות. ופגע באקדח של הפריץ.
  יורה עם בהונות חשופות ו- Anyuta. פוגע בפשיסט ושואג בכל ריאותיו:
  - אני כזו ילדה - שהיטלר מקיא!
  לאחר מכן, ציפורני אוגוסטינוס הלוהטות. גם שטן מכוון היטב, ושואג:
  - לשערי הגיהנום!
  ומשתמש ברגליים יחפות.
  מריה יורה אחריה. באותה דרך שהוא לוקח ומכה, וצווח:
  - איש לא יעצור לי נמרה, אף אחד לא יעצור ילדה יחפה בשום מקום ויחטוף מכות!
  ואז איך האולימפיאדה תקצץ. והוא ידפוק טנק גרמני, יקרע ממנו את המגדל כמו כובע פטרייה.
  ומקשקש:
  - לגבולות חדשים ותלולים!
  והוא יראה שוב את לשונותיו!
  הבנות כל כך קשות עם עצמן ותוקפות נואשות. והנאצים טובעים תחת המכות שלהם.
  ב-2 במרץ 1957 נכנעו הכוחות הנאצים האחרונים בפורטוגל. התברר ששחר הפאשיזם בפתח. ליתר דיוק, שחר? שקיעה סיוט!
  והחיילים הרוסים מתקדמים. הגרמנים יותר ויותר משליכים את נשקם ונכנעים.
  הם נופלים על הברכיים. ונערות רוסיות וסיניות מנשקות את רגליהן היחפות.
  זה נראה כל כך מגניב ונהדר. והנאצים נגרסים וגורסים.
  הצוות של נטשה כבר על הרכבת היוצאת להילחם צפונה, עם הפריץ.
  הבנות יושבות בתא שלהן. הם משחקים קלפים בבהונותיהם החשופות.
  נטשה העירה:
  - זה מעניין, כשניקח את ברלין, מה הלאה?
  זויה ענתה בביטחון:
  - הבאה תהיה לונדון!
  אורורה הלוהטת ציחקקה ושאלה שוב:
  - ואז?
  זויה אמרה בנחרצות:
  - אמריקה הלטינית תהיה שלנו! לא נעמוד על טקס עם הנאצים!
  סבטלנה הסכימה עם זה:
  - ברור שלא נעשה! בואו לכבוש את כל העולם!
  נטשה אישרה בהתלהבות:
  - ואז יהיה שלום, בכל העולם!
  הבנות שרו ביחד, והלחינו תוך כדי;
  תהילה לרוסיה הגדולה של הצאריזם,
  איפה ולדימיר יושב על כס המלוכה ...
  נמחץ את המוני הפשיזם הרשע -
  תהילה לצבא ואנחנו מונוליט!
  
  באמונת הלבבות הגדולים היו מזג,
  מולדתנו בכל ליבנו...
  אנחנו בניו של הצאר ניקולס
  ולא מתו לו לשווא!
  
  המולדת שלנו אתה יקר יותר מהכל,
  בואו נרים הצדעה מכונפת, שמימית...
  אתה גם נלחם בארץ המולדת,
  ובכן, תן לנאצים כולם למות!
  
  היטלר רצה להשיג את האדמות שלנו,
  והכלב המרושע ניסה את המלך...
  אבל אנחנו ממהרים, לא נקבל את זה,
  אז הפאשיזם שטף אותנו לשווא!
  
  המלך הוא שליט אדיב וחכם,
  ממריא כמו נשר הרים על פני כדור הארץ...
  ולדימיר יהיה אדון ההמון,
  החברות שלנו היא כמו מונוליט פלדה!
  
  אנחנו דופקים את התמיכה מרגליו של הפריץ,
  נותנים להיטלר להיחנק בחבל ...
  אנחנו נבגוד בהוצאות להורג לעזים, לבושה,
  מי מתנהג כרשע על כדור הארץ!
  
  כוח מלכותי וחוכמה מלכותית,
  יהיו פשיסטים, לרסק ללא מידה...
  היטלר תאמין לי, הוא עשה טיפשות מגניבה,
  ועכשיו החיים שלו כמו חוט!
  
  אז כבדו את המלכים הגדולים
  אין קריר יותר מהרומנובים על פני כדור הארץ...
  בקרב הנאצים, הכה את הלבבות,
  לפתוח את הדרך להישגים, לחלומות!
  
  
  פיטר הגדול לקח אותנו לים,
  אלכסנדר כבש את פריז...
  כן, לפעמים קרה צער,
  אבל רוסיה נשמרה בידי כרוב!
  
  הכל יפה אצלנו
  ובנות ובחורים מאמינים...
  המלך שולט, אתה יודע בצדק
  אם כי חיה רעה שואגת בסף!
  
  אין גבול, תאמין בשלמות
  לקומוניזם בקרוב יהיו מלכים...
  נפתח את הדלתות לאושר,
  הפשיזם הארור מושמד!
  
  עבור רוסיה, הגבול לא נקבע,
  אנחנו, תאמינו לנו, נביס את האויב...
  בנות יחפות, כאילו בספרטה,
  ובכן, הצאר ולדימיר שלנו הוא אחד!
  
  אנו מאמינים ברוד - האל הגדול,
  מה יצר את הסלאבים המושלמים...
  אנחנו נלחמים למען כבוד וחירות
  בואו להכות בנאציזם!
  
  אתה משפחת רומנוב הגדולה ביותר,
  ישלוט ברוסיה לנצח...
  המלך הגדול, המעוף הגבוה ביותר,
  השטן לא ישבור את הנשר!
  
  על אהבה גדולה לרוסיה,
  אנחנו שולחים לוחמים לקרב...
  קדושים מסמלים מהללים פנים,
  אחרי הכל, כל לוחם הוא גם מלך!
  
  הלב שלנו בוער עבור המולדת,
  אנחנו בנות מגניבות בקרב...
  נפתח קצת לחלל, מכיר את הדלת,
  אני אהרוג את אדולף כמו כלבה!
  
  נשאר רק קצת לברלין,
  ניכנס עם תהילת המלכים...
  הזקנה לא מאיימת עלינו, הבנות,
  אנחנו, תאמין לי, לא נשפך מים!
  
  בואו נקבור את מי שהוא רשע ושפל,
  הדרקון יובס בצורה מפורסמת...
  ויש לנו אייקונים מוזהבים,
  רודנוברי הוא חוק נצחי!
  
  
  
  
  טורקיה נכנסה למלחמת העולם השנייה
  ב-1 בספטמבר 1942 נכנסה טורקיה למלחמה נגד ברית המועצות. הסיבה מובנת - הצימאון לנקמה על תבוסות קודמות, והרצון ללכוד את באקו. בנוסף, שיחקה תפקיד גם הדיפלומטיה הגרמנית, שהבטיחה הרים של זהב לעות'מאנים. בכל מקרה, הטורקים החליטו שאין טעם לחכות יותר, ושהם לא אוכלי נבלות, אלא יכולים גם להספיק להילחם.
  כתוצאה מכך פגעו שלושים דיוויזיות טורקיות בטרנס-קווקז הסובייטי.
  תוך מספר ימים הם כבשו את באטומי והצליחו להקיף את ירוואן.
  בתגובה נאלץ סטלין למשוך חלק מהעתודות המתעוררות ולהעבירן לטרנס-קווקז.
  הפיקוד הסובייטי נאלץ לדחות את המתקפה ליד סטלינגרד. הגרמנים, בתורם, הצליחו להשיג יותר בכיוון הקווקזי ולקחת את אורדז'וניקידזה וגרוזני. ורק בנסיגה אל ההרים, הצליחו הכוחות הסובייטים לעצור את הנאצים.
  במקביל, הבריטים דחו את מבצע לפיד, מחשש לערב את טורקיה בפעולות איבה נגד בריטניה.
  עד סוף דצמבר 1942, בכל זאת כבשו הנאצים את סטלינגרד. הם התיישבו שם. הכוחות הסובייטים התקדמו, אך ללא הצלחה במרכז - מבצע רז'ב-סיכוב התברר כיקר מדי. עם זאת, הפיהרר בכל זאת הכריז מלחמה מוחלטת, ולכן לא היו מספיק משאבים ברייך השלישי.
  בפברואר צבר הצבא האדום כוח וניסה לתקוף את הגרמנים מאגפי סטלינגרד. אבל הנאצים כבר הצליחו לאגד את כוחותיהם והיו מוכנים להדוף את המכות.
  בפברואר החל גם מבצע לפיד. גם הגרמנים היו מוכנים, ואחרי שבועיים של לחימה עזה, הם עצרו את הבריטים.
  האמריקאים עדיין לא נחתו בקזבלנקה ובתוניסיה. הלחימה באפריקה שוב פסקה.
  היטלר עדיין צבר כוחות... בחודש מרץ ביצע הצבא האדום את פעולת רז'ב-סיכוב בפעם השלישית, הקרבות נמשכו חודש שלם, ללא הצלחה יתרה.
  ביוני הצילו הנאצים את כוחותיהם ונעו לאורך הוולגה, בניסיון לנתק את הכוחות הסובייטיים בקווקז ולהגיע לים הכספי.
  בקרבות השתתפו טנקים גרמנים חדשים: "נמר", "פנתר", "אריה".
  כמו גם תותחים מתנייעים "פרדיננד".
  הגרמנים היו חזקים יותר מההיסטוריה האמיתית, לא מוכים, ועם חיילים טריים.
  ארצות הברית למעשה לא הפציצה את הרייך השלישי, מה שאיפשר להגביר את ייצור הטנקים והתותחים המתנייעים. וגם השקה בסדרת "אריה". עם זאת, המיכל התברר כיקר וכבד מדי, לעתים קרובות התקלקל ונתקע. אבל שריון הצד העבה שלה בשיפוע של 100 מילימטר הפך את המכונית לכלי פריצה טוב. היתרון של הטנק "אריה" היה אקדח חזק, אבל משקל מינוס של תשעים. מה שהפחית את הניידות של המכונית.
  הקרבות הראו שהטנק הזה בשטח שטוח עדיין יכול לעשות משהו.
  שריון הצד של הפנתר התברר כחלש למדי, מה שהגדיל את ההפסדים. הנמר הראה את הטנק הפורץ דרך היעיל ביותר. דפנותיו כוסו בשריון של 82 מ"מ, מה שהפך את ארבעים וחמישה לחסרי אונים.
  הגרמנים התקדמו לאט יחסית. ההנהגה הסובייטית כולה ציפתה בדיוק לאופציה כזו, והתכוננה, משכה את הכוחות.
  נכון, בניגוד לבליטת קורסק, הנאצים הרבה יותר חזקים ובטוחים בעצמם.
  והשטח נוח יותר להתקפה מאשר להגנה. ולפריץ יש גם יותר מטוסים וטנקים וחי"ר. וזה לא קל לספק חיילים סובייטים מעבר לוולגה.
  אז הנאצים, שפרצו את קווי ההגנה, התקדמו. הם השיגו הצלחה אחרי הצלחה.
  לאחר שלושה חודשים של לחימה עיקשת, הם הגיעו לים הכספי.
  סטלין, שמצא את עצמו במצב קשה, רצה להתחיל במשא ומתן לשלום. מאז שזה נעשה ברור - לא ניתן לשמור על הקווקז. אבל קשה מאוד להסכים עם היטלר. הפשיסטים דורשים יותר מדי. ואם תיכנע להם, הם יטרפו אותך בעצמך. והפוגה? כאן היטלר לא רוצה. וכמובן שבעלי הברית פסיביים. הם חוששים למשוך את החלוקה הנוספת.
  פריץ נע פה ושם לאורך חוף הים הכספי. ולבסוף, הם התאחדו עם הטורקים. שמחה, זה היה מה!
  נערות גרמניות יפות נאלצו לנשק את רגליהן היחפות על ידי אסירות סובייטיות. הם עשו זאת בצייתנות. והכה על עקבים חשופים.
  כך בוצעה הלכידה. והגרמנים פירקו את היחידות הסובייטיות מנשקם.
  ואז סטלין הציע שלום לפיהרר - הסכים לוותר על כל הקווקז, ואפילו על לנינגרד וקרליה. בנוסף, שלם מאה שנים של פיצויים.
  הפיהרר, לאחר מחשבה מסויימת, קיבל את ההצעה וב-7 בדצמבר 1943 סוכם השלום.
  בעלות הברית לקחו את זה כבגידה! והטיל סנקציות נגד סטלין וברית המועצות!
  והתעמולה הסובייטית הציגה את הכניעה בפועל כניצחון גדול. הם אומרים, בהיותם נטושים על ידי בעלות הברית, הם הצילו את המדינה הסובייטית ומוסקבה מעולם לא נכבשה.
  והנאצים, כמובן, פתחו במתקפה מהקווקז למזרח התיכון וחיזקו את ההתקבצות של רומל. עד סוף מרץ 1943 נכבשו כל המזרח התיכון ומצרים על ידי כוחות נאצים עדיפים. בנוסף, הקרבות הראו שהפנתר נלחם בהצלחה בצ'רצ'ילים ובקרומוולים האנגלים, אך האחרונים לא הצליחו לחדור אליו במצח.
  בנוסף, הגרמנים הוקשו בקרבות עם הרוסים, והכוחות האנגלים הקולוניאליים הוכו בקלות.
  באפריל עברו הנאצים לסודן. ולבסוף הם כבשו את גיברלטר, המשיכו לכיבוש מרוקו. צ'רצ'יל גם ניסה לבחון את הקרקע לשלום. אבל היטלר, לאחר שהתיר את ידיו במזרח, אמר לא!
  והנאצים עברו ברחבי אפריקה. הם התעכבו יותר בגלל אורך התקשורת, כבישים גרועים או היעדרם המוחלט, האקלים הקשה והמרחקים העצומים.
  אולם הגרמנים התקדמו. ועבר ביבשת השחורה. למרות, כמובן, הטנקים שלהם, במיוחד ה"נמר" -2 ו"אריה", בג'ונגל החליקו מאוד. אגב, הגרמנים הופיעו בסדרה ו"פנתר" קל במשקל עשרים ושש טון, שהוא הכרחי מאוד למלחמה באפריקה.
  עם זאת, כפי שהראו הלחימה, לטנק כזה לא היו יתרונות בסיסיים ב-T-4, למעט מנוע חזק יותר, אך גם לוחות שריון משופעים.
  בסוף 1944 קיבלו הגרמנים את התותחים המתנייעים E-10, ששקלו שנים עשר טון, עם צללית נמוכה מאוד ושריון משופע מאוד. מכונה כזו היא אכן הכרחית עבור אפריקה.
  במיוחד אם בנות נלחמות על זה. והבנות בדרך כלל סופר ומעמדיות.
  גרדה ושרלוט רוכבות דרך הג'ונגל ומחסלות את הבריטים והאמריקאים. זה באמת מה שבנות צריכות! אפילו לא תמצאו אותם קרירים יותר במאה הקילומטרים הבאים של הטריטוריה. בנות אוהבות להרוג - זה מגניב בנות!
  הם תפסו לוחמים שחורים והכריחו אותם לנשק את הרגליים היחפות של היפות. אפשר גם לראות את זה מיד - גנבים רציניים! והם נלחמים למען עצמם, חובטים מכוניות אנגליות ממרחק רב.
  האקדח המתניע שלהם כבר מתקרב לפרטוריה, בירת דרום אפריקה. הבנות יורות לעצמן, חודרות את ליבת הטונגסטן של צ'רצ'יל עם קליע ושרות:
  - באפריקה יש כרישים, באפריקה יש גורילות, באפריקה יש יותר תנינים! הם ינשכו, ירביצו ויעלבו אותך! אל תלכו ילדים לאפריקה לטיול! באפריקה, שודד, באפריקה, נבל, באפריקה, ברמלי נורא! ינשוך, ירביץ ויעליב אותך! והבנות שלו חייבות להיקרע!
  בפברואר 1945 נפל המעוז האחרון של הבריטים באפריקה על האי מדגסקר.
  אז עכשיו בריטניה איבדה את רגלה גם שם. במקביל כבשו הגרמנים גם את איראן וגם את הודו. הם הראו את כוחם הפנומנלי.
  ובמאי 1945 ביצעו הנאצים נחיתה בבריטניה. לאחר שלושה שבועות של לחימה קשה, לונדון נפלה. חודש לאחר מכן, אירלנד נכבשה.
  ביבשה הייתה רגיעה זמנית, אבל המלחמה נמשכה בים. ארה"ב נותרה לבדה מול הרייך השלישי, בעלות בריתה ויפן. אבל בעוד שאמריקה נמצאת מעבר לאוקיינוס, אתה לא תיקח את זה כל כך בקלות.
  ברייך השלישי הוכנס שירות עבודה כללי, וייצור המטוסים והספינות החל לגדול.
  כמו כן נבנו ספינות קרב ונושאות מטוסים. וכמובן, מלחמת הצוללות הייתה בעיצומה. ואז לא היו רחמים על אף אחד מהספינות האמריקאיות.
  בסתיו, ליתר דיוק, בנובמבר של השנה הארבעים וחמש, כבשו הגרמנים באומץ את איסלנד, ולאחר מכן יצרו ראשי גשר בארגנטינה. עם זאת, המלחמה בים נמשכה זמן רב. נדרשו הרבה ספינות נחיתה כדי להגיע לאמריקה. והספינות לא נבנות כל כך מהר. אבל כך או כך, הרייך השלישי התחזק. השנה הארבעים ושש חלפה בחילופי המהלומות בים. ובשנה הארבעים ושבעה כבר העבירו הגרמנים פעולות איבה לגרינלנד, כבשו אותה. משם, זה לא רחוק לקנדה!
  הפשיסטים תכננו לעצמם כיבושים עצומים. ובשנת 1948 החלה מתקפה על קנדה, מברזיל ועד ונצואלה, יחד עם היפנים. הלחימה התבררה כקשה מאוד.
  הגרמנים התקדמו לאט אבל בטוח. הטנקים מסדרת "E" שלהם היו מתקדמים יותר מהאמריקאים והראו את יתרונם בשדה הקרב. אבל אגב, היאנקים לא כל כך פשוטים, והתנגדו מאוד בעקשנות. והם לא ניסו לוותר.
  למרות שכמובן קרו גם דוודים. האמריקאים נכנסו אליהם. ואז הם ויתרו. והאסירים נישקו לנערות האריות את רגליהן היחפות והמאובקות.
  עד מהרה נפלו קוויבק וטורונטו, ואז ערים אחרות. הגרמנים ממאי עד דצמבר 1948 כבשו כמעט את כל קנדה, כמו גם ונצואלה, ניקרגואה ורוב מקסיקו. זהו מצב קשה ביותר. עד תחילת 1949, הגרמנים לקחו את ארצות הברית במלקחי פלדה. ואז ב-11 בינואר, האמריקאים ניסו בפעם הראשונה בהיסטוריה להשתמש בנשק גרעיני. והם לא ממש הצליחו. מתוך חמש הפצצות, ארבע מתו במטוסים שהופלו על ידי מטוסים גרמניים, ואחת התפוצצה מבלי לגרום נזק חמור לכוחות הגרמנים.
  בתגובה, הגביר הפריץ את הפצצות ערים אמריקאיות ומתקנים צבאיים.
  אז הקרב התנהל בהצלחה מתמדת לטובת הוורמאכט. שהיה לו ציוד ואימונים טובים יותר של חיילים. כן, ומספר גדול. הלחימה הייתה עזה מאוד. בתחילת 1949, דיוויזיות גרמניות, זרות ויפניות כבשו את שרידי מקסיקו ונכנסו לארה"ב מצפון. הם סחטו את אמריקה ביסודיות. והתברר שהדברים בארצות הברית גרועים. ובסוף הקיץ, חצי משטחה של אימפריית הנשרים, כמו גם אלסקה, כבר נכבשו.
  הגרמנים כבשו את וושינגטון וניו יורק עד 8 בנובמבר 1949. וב-7 בדצמבר 1949 נכנעו שרידי צבא ארה"ב. בכך הסתיימה מלחמת העולם השנייה. העקוב מדם מכל המלחמות והיא נמשכה יותר מעשר שנים!
  נראה היה שהשלום המיוחל הגיע. אבל היטלר לא רצה להשלים עם העובדה שצריך לחלוק את ההגמוניה עם יפן. וב-20 באפריל 1953 תקף הרייך השלישי את ארץ השמש העולה. מלחמה חדשה פרצה. להגמוניה עולמית.
  עליונות כמותית היא בצד של הרייך השלישי, כמו גם איכותית. אבל היפנים נלחמים באכזריות רבה ובגבורה המונית.
  עם זאת, הנאצים עדיין מנצחים. עם זאת, המלחמה נמשכה כמעט שנה. ברית המועצות נשארת ניטרלית. סטלין מת שם ויש מאבק רציני על השלטון.
  בסופו של דבר, יפן נכבשת על ידי הוורמאכט. כמה חודשים לאחר מכן כבשו הנאצים גם מדינות באמריקה הלטינית. הם מבססים הגמוניה עולמית.
  רפורמות מתרחשות ברייך השלישי עצמו. דת חדשה מוצגת במקום הנצרות. אין בו שילוש, רק אל עליון אחד ושליחו - אדולף היטלר. חותמת מטבע יחיד, ישות אחת. כמו גם פוליגמיה מקודשת לדת. והברירה הגנטית עדיין פעילה. יש שיפור של המין האנושי.
  ברית המועצות עדיין קיימת בצורה קטומה ועושה כבוד לנאצים. שולט שם ניקיטה חרושצ'וב, שמנסה לא להציק לחיה. אף על פי כן, היטלר כבר הכניע את כל העולם. והוא מסתכל על רוסיה כנקודה אדומה. אבל האדם מציע נישואים, ואלוהים נפטר ב-20 באפריל 1957, הפיהרר, רק ביום הולדתו, הפך לקורבן של ניסיון התנקשות. ובדיוק בשישים ושמונה שנה נקטעה שלטונו של העריץ הפראי. שכבש כמעט את כל העולם, ורצה לתקוף שוב את ברית המועצות ב-22 ביוני.
  אבל כפי שאתה יכול לראות, זה לא עבד...
  את היטלר ירש שלנברג. הרמן גרינג מת משימוש בסמים ואכילת יתר. הימלר נפל בבושת פנים, והיטלר הפסיק לבטוח בו, ואז סילק אותו. שלנברג ירש את הימלר, וקיבל את תפקיד היורש. בנוסף, להיטלר היו ילדים שהושגו בהזרעה מלאכותית. אבל הגדול שבהם עוד לא היה בן ארבע עשרה.
  אז לצאצאי הפיהרר לא היה זמן לרשת. היטלר הפך כך לקיסר, אך ללא שושלת. שלנברג לא העז להרוג את ילדיו של הפיהרר, אלא הוציא אותם מהשלטון. והוא עצמו הפך לפיהרר ודיקטטור.
  מאבק השלטון נמשך מספר שנים.
  וב-1 במאי 1961, גרמניה הנאצית בכל זאת תקפה את ברית המועצות. היה ניסיון להשיג: כוכב לכת אחד - אימפריה אחת!
  וכוחותיו של שלנברג עדיין הצליחו לכבוש את מוסקבה. הצבא הסובייטי היה נחות מדי בכמות ואיכות הציוד הצבאי. כיבוש הערים הגדולות של ברית המועצות, בשל המרחקים הגדולים, נמשך שישה חודשים. ואז עוד עשר שנים נמשכה מלחמת הגרילה.
  עם זאת, העניינים נרגעו במהרה. שלנברג הוביל מדיניות ליברלית יחסית, וב-1981 קיבלו כל הרוסים אזרחות של הרייך השלישי. בהדרגה התרחש ליברליזציה. שלנברג מת זמן קצר לאחר מכן. ופרץ מאבק רציני על השלטון. לאחר מכן, כפשרה, הוחזרה המלוכה וצאצא ישיר של הקייזר, פרידריך הרביעי, עלה לכס המלכות. בשנת 2001 נערך משאל עם, בו ניתנו אזרחות ושוויון זכויות פורמלית לכל תושבי כדור הארץ. ובשנת 2017 הוסרו ההגבלות האחרונות על יהודים וצוענים.
  עידן הנציונל-סוציאליזם הגיע לסיומו. עם זאת, האנושות נמצאת באימפריה אחת, פדרלית ומלוכנית. חוקר את החלל החיצון.
  בו כולם שווים מבחינה פורמלית, ויש סנאט ובונדסטג, שבו צירים נבחרים על ידי כל אוכלוסיית הרייך השלישי. ומעליהם נמצא הקייזר, הקיסר של כל כדור הארץ.
  לחיות, באופן כללי, במונחים חומריים זה לא רע. משמעת קפדנית, פיתוח מדע וטכנולוגיה עם ארגון גרמני מעולה נתן תוצאות. החקלאות על העליונה, אין רעב, ומזון יש בשפע גם באזורים העניים של אפריקה. לכולם יש עבודה, כולם מקבלים משכורת ופנסיה. חינוך ורפואה הם בחינם. באופן דומה, פעוטונים וגני ילדים חינם. אוכל עולה אגורה, ומחירי כל המוצרים מוקפאים כבר שנים רבות. בכל מקום, אפילו באפריקה, בכבישים, כמעט לכולם יש דירה או בית נפרדים. כל הנשואים הטריים מקבלים מיד לפחות שלושה חדרים דירה עם כל השירותים. אתה יכול לשאול רכב או משהו. לרבים יש אפילו מסוקים אישיים.
  האינטרנט זמין, לכולם יש טלוויזיות ומחשבים, יום העבודה הוא רק ארבע שעות. כל קטעי הספורט הם בחינם, ואפילו משלמים עבור הנוכחות שלהם.
  כל ילד מקבל קצבה גדולה. שירותים ותחבורה ציבורית הם בחינם. הכל כל כך מסודר ומסודר. הרחובות נקיים, יש הרבה רובוטים ואוטומציה. סדר למופת. סיגריות אסורות, אלכוהול עדיין נמכר, עם זאת, ובירה מסוגים שונים כמעט בחינם. ילדים בקייטרינג ציבורי מוזנים גם הם בחינם.
  הרבה נסיעות חינם וחדרי מחשבים.
  ישובים אנושיים כבר קיימים על הירח, מאדים, נוגה, מרקורי ובירחיו של צדק.
  אנשים מתכוננים לקפוץ לכוכבים. הרבה דברים כבר הומצאו.
  בקיצור, זה יצא טוב באופן כללי. וזה לא היה צריך להיות כל כך קשה.
  אם ZYUGANOV היה מגלה יותר אומץ של ראיית הנולד
  במאי 1999 החליט זיוגנוב לא לאשר את מועמדותו של סטפשין, אלא ללכת לבחירות מוקדמות לדומא. הקומוניסטים ובני בריתם קיבלו החלטה מאוחדת להצביע נגד סטפשין. יתרה מכך, הם נעלבו ונשללו מתפקידיהם בממשלה. החלטה כזו הייתה הסבירה ביותר בהיסטוריה אלמלא זיוגנוב היה סוס טרויאני במחנה הקומוניסטים, שערערו ופגעו ברעיונות השמאלנים.
  בחירות מוקדמות לפרלמנט הבטיחו הטבות רבות לקומוניסטים, בין היתר בשל פחות מתחרים ותדמית הקדושים.
  כן, וזה הראה שהקומוניסטים כלל לא נאחזים בכיסאותיהם, אלא עקרוניים יותר.
  בפעם השנייה ילצין הביא שוב את סטפאשין, ואז לקח את אקזננקו בפעם השלישית. שוב לא אישרה הדומא, ולקחו אותה והתמוססו. בחירות חדשות נקבעו לספטמבר.
  העקשנות של הפרלמנט שינתה במידת מה את מהלך ההיסטוריה. הפצצת יוגוסלביה נמשכה זמן רב יותר - שכן מילושביץ' קיווה לעזרה מרוסיה. ופיזור הפרלמנט נתן סיכויים לניצחון האופוזיציה.
  הקומוניסטים הצליחו להעלות שוב את הדחת ילצין להצבעה.
  ושוב, זה לא הספיק לא מעט, הפעם רק שני קולות. הצירים חששו מקרבת הבחירות לפרלמנט, ומהסכנה שלא יעברו אותן.
  הדומא פורקה, וילצין אישר את אקסננקו הלא ידוע כראש ממשלה.
  ככלל, תקוותיו של זיוגנוב שהבחירות יתקיימו היו מוצדקות. הנשיא החולה והחלש לא יצא נגד החוקה. והוא לא העז, עם דירוג שני אחוזים לחרוג מסמכותו. פרימקוב, משראה שאין לקואליציה שלו זמן להתגבש ולהירשם, הסכים לברית עם הקומוניסטים. יבלוקו והמפלגה הליברל-דמוקרטית הלכו לקלפיות. לגוש האחדות לא היה זמן להיווצר, וה-NDR נחלש.
  יש גם פלישת חמושים לדאגסטן, וחוסר החלטיות של כוחות הביטחון במהלך הבחירות.
  הקומוניסטים, יחד עם פרימקוב ולוז'קוב, השיגו ניצחון אדיר. זכה ביותר מחמישים וחמישה אחוזים מהקולות. השני היה גוש יבלוקו, שגם הוא התפקד בצורה ראויה ולקח חמישה עשר אחוז. באופן בלתי צפוי, גם המפלגה הליברל-דמוקרטית הצליחה היטב, ואספה יותר מ-12 אחוזים. NDR לא לקח את מחסום חמישה אחוזים - מסלול שלם! ז'ירינובסקי הפך למנהיג הפרו-קרמלין היחיד בדומא. התחרות האמיתית הייתה חלשה. לפי החוק החדש, על המפלגות להירשם מחדש לא יאוחר משנה לפני הבחירות, ולרבים לא היה זמן.
  האופוזיציה השמאלית שוב שלטה בפרלמנט, ויבלוקו עם חברי מנדט יחיד, וה-LDPR במיעוט.
  וכמובן, נוצר סכסוך... נלחמתי לאחר בחירת יו"ר דומא המדינה, יללה הצבעת אי אמון בממשלה. ושוב דיברו על הדחה. הפעם שני שליש, יהיה קל לאסוף!
  ילצין, לאחר היסוס מסוים, החליט להחזיר את ראש הממשלה פרימקוב ואת סגן ראש הממשלה הראשון מסליוקוב לכיסא.
  קואליציית השמאל הסכימה לכך, אך סמכויות הנשיא צומצמו זמנית. ולפני הבחירות החדשות, כמעט כלום. לאחר משא ומתן בתוך הקואליציה, הוחלט למנות את פרימקוב לנשיאות. לוז'קוב הפך לראש ממשלה. וזיוגנוב קיבל את תפקיד ראש בית המחוקקים! זה סופרסקיפר! לגבי החדש, אף היו אמורים לאמץ תיקונים לחוקה.
  החמושים גורשו מדאגסטן. אבל הם לא נסעו לצ'צ'ניה. פרצה שם מלחמת אזרחים. רוסיה תמכה במשאדוב וקדירוב, נגד בסייב ורדוייב.
  פרימקוב הצליח לנצח בבחירות לנשיאות ברוסיה בסיבוב הראשון. הממשלה, לעומת זאת, קיבלה סמכויות נוספות. כמו בית המחוקקים בשליטת הקומוניסטים.
  ברוסיה נמשכה ההתאוששות הכלכלית, מחירי הנפט והגז עלו והתעשייה התחדשה.
  האמריקאים, באופן כללי, כמו במציאות, לאחר פיגועי ה-11 בספטמבר, נכנסו לאפגניסטן ושקעו בעיראק. פרימקוב נבחר בקלות לקדנציה שנייה. אבל ב-2008 הוא פינה את מקומו לראש הממשלה המצליח מאוד יורי לוז'קוב.
  הנשיא החדש המשיך במדיניות הישנה של ברית עם הקומוניסטים. זיוגנוב הפך לראש ממשלה.
  במשך זמן מה הייתה שותפות עם המערב וידידות עם סין במדיניות החוץ. משטרו של ינוקוביץ' התחזק באוקראינה. אז לוז'קוב, בניגוד לפוטין, נקט במדיניות פרו-אוקראינית יותר והעריך את איחוד המדינות הסלאביות. אוקראינה אפילו בשנת 2016 הצטרפה לאיחוד האירו-אסיאתי. לוז'קוב כיהן שתי קדנציות ופרש. זיוגנוב הפך לבסוף לנשיא, וגם ניצח בבחירות די בקלות. ז'ירינובסקי השתתף בפעם השביעית, בסך הכל מאז 1991 ושוב הפסיד.
  בסתיו 2015 נכנסה רוסיה למלחמה בסוריה והפציצה שם. טראמפ עלה לשלטון בארה"ב. זיוגאנוב, למרות הקומוניזם הפורמלי, המשיך באותו מסלול בכלכלה. רוסיה, למרות הדומיננטיות הרשמית של המפלגה הקומוניסטית, נותרה מדינה שוקית, דמוקרטית וסמכותנית במידה מתונה.
  שותפות עם המערב, ותחרות מתונה. עם אוקראינה ובלארוס, וקזחסטן, ברית, אבל גם לא קרובה מדי. בשנת 2020 נבחר זיוגנוב לכהונה שנייה. בכלל, מוריד מעט את התוצאה על סף הסיבוב השני. ובאוקראינה, לאחר עזיבתו של ינוקוביץ', ניצח זלנסקי הלא-מערכתי במפתיע. גם נזרבייב עזב.
  זיוגנוב אמר שהוא לא ישנה את החוקה ויעזוב לאחר כהונה שנייה.
  לפיכך, מנהיג המפלגה הקומוניסטית עדיין הצליח לנווט את רוסיה, והפגין קצת יותר אומץ. והעולם התברר כבטוח ורגוע יותר מאשר במציאות.
  ומי זה פוטין? איך התפתחה הקריירה שלו? לאחר שפרימקוב הפך לראש ממשלה, פוטין הודח כמקורב מדי לילצין. מאשים במיוחד שה-FSB החמיץ את הפלישה של חמושים בדאגסטן. פוטין היה בפוליטיקה כבר זמן מה. הוא התמודד ללא הצלחה לדומא הממלכתית. אחר כך לראש עיריית סנט פטרבורג.
  אבל אז הוא עזב את הפוליטיקה, והצטרף לשירות הביטחון של חברה פרטית. כל כך מעט אנשים זוכרים אותו.
  ז'ירינובסקי ב-2020, בפעם השמינית, הלך לבחירות לנשיאות ושוב הפסיד בתוצאה צנועה. אבל עדיין יש לו סיעה בדומא הממלכתית. ואפילו זיוגנוב, לאחר הבחירות ב-2020, העניק לו דרגת אלוף. דונלד טראמפ הפסיד במפתיע בבחירות ליריב דמוקרטי צעיר. מרקל פרשה מוקדם. ובריאותו של לוקשנקה הידרדרה בחדות.
  בשנת 2021, סוף סוף, קוסמונאוטים רוסים טסו לירח. והם הציבו דגל אדום! זיוגנוב הכריז על אפונין כיורשו הרשמי. ובכן, באופן כללי, החיים התגלגלו שוב במעגל.
  כפי שאתה יכול לראות, קריסת רוסיה לא התרחשה גם בלי פוטין. והעולם לא התהפך.
  
  
  
  
  
  
  אם מנשיקוב בזמן ניקולאס היה נהרג
  . בה ניצחה רוסיה הצארית במלחמת קרים. רק מנשיקוב מת מכדור תועה, ומפקד מוכשר יותר תפס את מקומו. כלומר קרתה תאונה ושינתה את מהלך ההיסטוריה.
  הפוך לזה עם מקרוב. הצרפתים והבריטים חולקו לחלקים. ורוסיה, שכבשה מספר עצום של שבויים וגביעים, כבשה מחדש את קרים.
  טורקיה הובסה בטרנסקוואזיה. נתן לרוסיה קארס, ארזורום וכמעט את כל ארמניה. כוחות רוסים כבשו את רומניה. עם זאת, לא היה צורך להמשיך בהתקפה. הסולטן ביקש שלום. במקביל כבשה אוסטריה את בוסניה והרצגובינה.
  הטורקים הסכימו להעניק אוטונומיה לסרביה, בולגריה, מונטנגרו ורומניה הפכה לווסל רוסי. במקביל, רוסיה לקחה לעצמה את ארמניה: קארס, ארזורום, טנרוג, והרחיבה את רכושה בדרום.
  בצרפת פרצו מהומות ופרצה מלחמת אזרחים, והיא לא יכלה יותר לשלוח חיילים. גם בריטניה פרשה מהסכסוך. נחלש וממלכת סרדיניה. אוסטריה התחזקה. עד מהרה כבשו האוסטרים את ממלכת סרדיניה, וביססו את שליטתם על איטליה.
  עד מהרה נתפס גם שאמיל, וסיים את המלחמה בקווקז. רוסיה עשתה שלום חיובי עם סין, ולקחה ממנה אפילו יותר שטחים מאשר בהיסטוריה האמיתית, כך שסמכות הנשק הרוסי הייתה גבוהה יותר.
  ניקולאי הראשון לא תמך בצפון במלחמה נגד הדרום. להיפך, הוא החליט לעזור לתושבי הדרום יחד עם בריטניה על מנת לחזק את מעמדו באלסקה.
  על שטחה של אמריקה החלה רוסיה לבנות ערים ומבצרים. היו אפילו פרויקטים של מסילת רכבת לצ'וקוטקה. הצאר ניקולס תכנן הרבה. כוחות רוסים כבשו את מרכז אסיה. המלך הזה מת בשנת 1867. עוזב את רוסיה אדירה ומשגשגת. בנו אלכסנדר לא ביטל את הצמיתות, אלא המשיך לנוע דרומה. בפרט , הוא ניהל מלחמה מנצחת עם טורקיה, סיפח את קונסטנטינופול לרוסיה. ואז מסופוטמיה.
  שוב המלחמה עם בריטניה ותבוסת הבריטים באסיה. אלכסנדר השני תיקן עוד קצת, מבלי לעשות רפורמות משמעותיות, למעט מערכת המשפט, ושיפר במקצת את מערכת הניהול.
  ביטול הצמיתות לא הגיע בעקבותיו. אבל רוסיה סיפחה את איראן. הצאר מת בדיוק עשרים שנה אחרי ניקולאי הראשון ב-1887. אלכסנדר השלישי שלט לזמן קצר מאוד, עד 1894, אך הצליח לספח למעשה את כל הודו לרוסיה. וניקולאי השני המשיך לעבור לאינדוצ'ינה, ולסין עצמה.
  הייתה מלחמה עם יפן. בדרך כלל מנצח. וכיבוש מוחלט של סין ואינדוצ'ינה. וחדירה כל הדרך לאוסטרליה. אבל באירופה, המערך התברר קצת שונה.
  האימפריה האוסטרית סיפחה את דרום צרפת. ואז היא ניצחה את פרוסיה וכבשה את דרום גרמניה. אוסטריה היא שהפכה להגמון העולמי. צרפת נחלשה מאוד ממלחמת האזרחים. פרוסיה לא הצליחה להתאחד. בסופו של דבר, האוסטרים כבשו וכבשו את כל פרוסיה, כמו גם חלק ממזרח צרפת. נוצרה אימפריה גדולה, שטיפסה לאפריקה. עד מהרה כבשו האוסטרים גם את בלגיה, הולנד ושטחים רבים באפריקה. אז הייתה מלחמת אוסטריה ורוסיה נגד בריטניה. זה נגמר בחלוקת אפריקה בין האוסטרים לרוסים.
  הקיסר פרנץ באמת הפך למלך הגדול ביותר, והתעלה על נפוליאון בונפרטה בכך שכבש כמעט מחצית מאפריקה ורוב אירופה. גם צרפת נכבשה עד מהרה לחלוטין, יחד עם ספרד ופורטוגל. כן, הכל הלך טוב, אבל...
  יורשו של הקיסר פרנץ רצה לספח לעצמו את סרביה! ובשנת 1920 החלה מלחמה גדולה בין רוסיה של ניקולאי השני לבין האימפריה הגדולה האוסטרית.
  כל אירופה בצד של אוסטריה. חוץ מבריטניה, שאינה חזקה כמו בהיסטוריה האמיתית, וכמעט חצי מאפריקה. בנוסף, שבדיה הייתה נגד רוסיה. ונורבגיה ודנמרק נתפסו תחת הקיסר פרנץ.
  זה גם היה חצי מהצרות. ארה"ב נשארה, מפוצלת ומעצמה קטנה. אבל בריטניה עדיין שלטה בקנדה ובאוסטריה. ואחרי החודשיים הראשונים של היסוס, היא גם נכנסה למאבק בצד של אוסטריה.
  אז פרצה מלחמה גדולה. אוסטריה ואנגליה נגד רוסיה.
  כמובן, אולג ריבצ'נקו נמצא ממש שם. והוא נלחם כמו גיבור אמיתי ובלתי מתכופף.
  הילד מקשקש בקצב זר ממקלע ושר:
  - המנון המולדת שר בליבנו,
  אין אישה יפה יותר בכל היקום...
  סחט את אקדח ריי אביר חזק יותר -
  תמות למען אלוהים שניתנה לרוסיה!
  והוא מכה את עצמו, דורס במקלע צבא מכל אירופה ובחלקו מאפריקה.
  והילד לא נכנע לעצמו. הנה הוא זורק רימון באצבעותיו החשופות וחורק:
  לא נוותר ולא נוותר!
  ושוב הילד משחרר פרץ קטלני ומתנפץ. הוא לא רוצה להיכנע ליריב.
  ושר לעצמו:
  - אף אחד לא יעצור אותנו! אפילו אריה לא יכול לנצח!
  הילד הוא סטוקר אמיתי. בלתי שביר ובלתי מנוצח. אביר האמונה! אולי לא נוצרי!
  ועכשיו נדחית המתקפה האוסטרית.
  לאוסטרים ולבריטים יש טנקים, אבל גם לרוסיה יש מסטודונים.
  לניקולאי השני יש עדיין אוכלוסייה גדולה בהרבה, בהתחשב במושבות. קחו בחשבון את כל אסיה, מזרח אירופה, חלק מהבלקן, יותר ממחצית אפריקה.
  אז רוסיה עולה על חיל הרגלים. והחיילים נלחמים באומץ רב...
  והאוסטרים לא יכלו להתאפק, הם נזרקו בחזרה מוורשה. לאחר מכן התקדמו הכוחות הרוסיים לאודר, וכבשו את פרוסיה המזרחית. פאלה וגליציה, עם לבוב. הם הטילו מצור על פשמישל. שחררה את קרקוב.
  התברר שהסלאבים לא רצו להילחם עם הרוסים ונכנעו בהמוניהם.
  הלחימה גם הראתה שהטנקים הרוסיים הקלים והזריזים יותר היו יעילים יותר מהגרמנים הכבדים והמגושמים יותר. ובתעופה, רוסיה הצארית היא בדרך כלל חזקה בסדר גודל מאיכות הבריטים והאוסטרים.
  חיילים רוסים לאחר הפסקה חידשו את המתקפה. הם לקחו גם במספר וגם במיומנות.
  אז בודפשט הוקפה ונלקחה. בים הביס האדמירל קולצ'ק את הבריטים וכבש את אוסטרליה. ביבשה כיתרו וכבשו כוחות רוסים את ברלין. ואז וינה.
  האימפריה האוסטרית הפסידה בקרב גם באפריקה. גם החיל האנגלי הובס. כן, ענייניו של הקיסר אדולף היו לא נעימים.
  הוא תקע את ראשו לכיוון הלא נכון, והחל לאבד לגמרי. איפה הוא יכול להתנגד לכוח כזה.
  לאחר נפילת וינה, ההתנגדות של האוסטרים החלה להיות במוקד. ועד מהרה כבשו הרוסים את כל אירופה ואפריקה. במקביל החלה המתקפה על קנדה מאלסקה. גם הבריטים הפסידו.
  בריטניה הייתה מבודדת וניסתה לשבת על האי.
  אבל ברור שרוסיה תנצח על ידי פתיחת מתקפה אווירית.
  והפציץ כמעט את כל מה שהיה על פני השטח. ואז הנחתה כוח נחיתה על היבשה, מה שהוביל את בריטניה לכניעה.
  כך, כל חצי הכדור המזרחי, כמו גם אלסקה וקנדה, הפכו לרוסים.
  זה, באופן כללי, נפלא! ניקולאי השני עשה הפסקה זמנית, ועכל רכוש. ארצות הברית עדיין מפוצלת ולא חזקה מדי, כמו מדינות אחרות התלויות ברוסיה.
  בשנת 1937 התרסק הצאר ניקולאי השני במטוס. את כס המלוכה ירש אלכסיי השני. בניגוד לסיפור האמיתי, היורש היה בריא ונמרץ למדי. ובשנת 1941 הוא החליט לכבוש את כל מה שאבותיו לא הספיקו ללכוד.
  החל על כדור הארץ, כדור הארץ כבר יהיה אימפריה אחת. והצבא הרוסי עבר תחילה למדינות הצפוניות של אמריקה, ואחר כך לדרום. ארצות הברית לא הייתה חזקה, הם נתפסו במהירות. ומקסיקו התברר כי קל יותר לכבוש. לאחר מכן זז למעלה. בזה אחר זה, כובשים מדינה אחת אחרי השנייה. ברזיל הגדולה והחזקה ביותר. אבל זה גם נמשך פחות מחודש.
  וכך הם כבשו את אמריקה הלטינית וניו זילנד. אלסי השני נכנס להיסטוריה כפיינליסט של כל כיבושי רוסיה. וכבר בשנת 1947 דרכה רגל קוסמונאוטים רוסים על הירח. ובשנת 1958 למאדים! בשנת 1961 לוונוס. ב-1972 למרקורי, וב-1973 לירחי צדק. אלכסי השני מת ב-1975 בגיל 71. כינוי ה-Finiser. ובנו ניקולאי השלישי הפך למלך. בשנת 1980 נכנס האדם לכוכב הלכת האחרון והמרוחק ביותר של מערכת השמש - פלוטו. נשלט על ידי ניקולס השלישי אינו ארוך מדי. נפטר בשנת 1985. ובנו אלכסנדר הרביעי עלה לכס המלכות. מלך צעיר כבן עשרים ושבע. והמלך ציווה להתכונן לקפיצה מחוץ למערכת השמש. והם התחילו לבנות ספינות כוכבים, ורקטת פוטון. ולבסוף, בשנת 2017, המשלחת הבין-כוכבית הראשונה החלה.
  
  הצאר ניקולאס השני הוא המזל של הנשיא פוטין
  הסופר והמשורר המפורסם אולג ריבצ'נקו הרגיש שמשהו לא בסדר בעולם. האנושות, כפי שהייתה, נותרה מפוצלת. מספר המדינות על פני כדור הארץ רק הולך וגדל. ואם מישהו יוסיף השפעה, אז רק סין הטוטליטרית והרודנית. ורוסיה, לאחר סיום שלטונו של ולדימיר פוטין, צללה למשבר עמוק. המלחמה בקווקז שוב בוערת, שמאלנים ולאומנים מתפרעים. שוב הכלכלה במיתון, הפשיעה עולה. ורוסיה מתחילה להתפורר.
  למרות המזל הפנומנלי, ולדימיר פוטין מעולם לא הצליח ליצור מערכת פוליטית מוצקה ויציבה וכלכלה יציבה וצומחת במהירות. גם בעיות חברתיות ובינאתניות רבות לא נפתרו. מזל נדיר אפשר לפוטין לשמור על מראה של שגשוג. אבל ברגע שהוא עזב, כל המורסות שלא נרפאו נפתחו בבת אחת.
  כן, והאיום של מלחמה גרעינית מתנשא! העולם נמצא בכאוס, רוסיה מתגלגלת למלחמת אזרחים רחבת היקף! יש לתקן זאת בדחיפות.
  הילד קרא בספר שאתה יכול לשנות את גורלם של אנשים, ולשנות את מקומותיו! ויש צועני אחד חזק שיכול לעשות את זה עם כל אדם.
  אז למה לא להחליף את המזל והמזל של פוטין וניקולאי השני?
  יתרה מכך, אם ניקולאי השני יצליח בצורה פנומנלית כמו פוטין, אז מהלך ההיסטוריה ישתנה. ובמאה העשרים ואחת, הרומנובים ישלטו ברוסיה. זה אומר שפוטין לא צריך מזל. או לפחות מזלו של פוטין לרוסיה.
  ובמאה העשרים, מזלה של רוסיה הצארית נחוץ מאוד.
  הסופר המפורסם החליט ללכת לצועני. למרבה המזל, כתובתה הייתה באינטרנט, והאינטואיציה המפותחת שלה אמרה לסופר ולמשורר שזה בכלל לא שרלטן.
  אכן, הצועני אינו בטלן. הוא גר באחוזה במוסקבה ונראה כבן עשרים, למרות שהוא מנחש עוד מימי ברית המועצות. אתה יכול מיד לראות את הילדה הנצחית עם שיער שחור מתולתל - יש אחד יוצא מן הכלל!
  אולג ריבצ'נקו שאל אותה:
  - עשה מעשה טוב! שנה את המזל של ולדימיר פוטין וניקולאי השני!
  הנערה הצוענית הצעירה לנצח הביטה באולג ריבצ'נקו וענתה:
  - טוב שאינך אגואיסט ולא תעזוב לעצמך, אלא לארץ רוסיה! ועוד יותר טוב שתהיה לך אנרגיה עשירה ופנטזיה על אנושית חסרת תקדים, מדהימה!
  הצועני קרץ והמשיך:
  אפילו לי לא קל לשנות כל כך את ההיסטוריה! אבל אתה, הבעלים של הפנטזיה החזקה והעשירה בעולם, יכול לעזור לי!
  אולג ריבצ'נקו הנהן בהסכמה:
  - אני מוכן לכל דבר! ואני אמלא כל בקשה!
  הצועני הצעיר הנהן ואמר:
  - אהפוך אותך לילד בן שתים עשרה, ואתה תגדל לאט ביותר ולעולם לא תגדל מארבע עשרה בגוף. אני אשלח אותך לעולם מקביל שבו תהפוך תחילה לעבד!
  אולג ריבצ'נקו לפי זרק:
  - אני מוכן!
  הצועני הנהן והמשיך:
  - תצטרך להביא לי תשע אבני חפץ: שחור, לבן, אדום, כתום, צהוב, ירוק, כחול, כחול, סגול. ומלבד זה, החפץ העשירי - הכתר של קושצ'י!
  זה קשה, אבל יהיה לך גוף צעיר, מהיר, חזק ומתמשך לנצח של ילד לוחם. ובנוסף אינטלקט יוצא מן הכלל, ומתנה פנומנלית של דמיון. במוקדם או במאוחר, תאסוף חפצים ותחזור לעולמך. ולנצח תהיו בגופו של ילד חזק ומהיר בצורה פנומנלית, בן ארבע עשרה, ואי אפשר יהיה להרוג אותך. כלומר, תקבלו גם אלמוות כפרס!
  אולג ריבצ'נקו הנהן בהסכמה:
  - אפשר רק לחלום על זה!
  המכשפה הצעירה לנצח העירה:
  - אבל עשרה חפצים הם שלי, ורק שלי! הם יתנו לי כוח כזה שיותר ממגיע לך אלמוות! בינתיים אני ארדים אותך ואתה תתעורר כבר עבד במחצבות. ואז כושר ההמצאה שלך יגיד לך איך לצאת מזה!
  כשתזוז, אז אוכל לשנות את גורלם, המזל והמזל של הנשיא פוטין והצאר ניקולאי השני. אתה תאסוף עבורי חפצים מעולמות שונים, ובינתיים, מתחילת המאה העשרים, ההיסטוריה של רוסיה תלך אחרת. כלומר, גם אם לא תאסוף חפצים - תשע אבנים והכתר של קושצ'י, עדיין הצאר של רוסיה ניקולאי השני יקבל מזל טוב, גורל ומזל של נשיא רוסיה ולדימיר ולדימירוביץ' פוטין!
  אולג ריבצ'נקו חייך חיוך רחב וענה:
  -זה טוב! בעולם החדש, אני אהיה רגוע שסוף סוף הסיפור השתנה לטובה! ושרוסיה תוכל לעשות סדר בעולם ולהפוך למדינה הגמונית! והגמון מוחלט!
  צועני צעיר לנצח הורה:
  - עלה על הספה!
  אולג ריבצ'נקו שכב.
  נערת הקוסמת גרגרה:
  - תישן עכשיו! אתה תתעורר בעולם אחר.
  עיניו של אולג ריבצ'נקו נעצמו, והוא כמעט מיד נפל לתוך חלום.
  הצוענית, לעומת זאת, הוציאה מהמגירות את החומרים שאחסנה מראש והחלה להכין את השיקוי. היא פתחה את הגז מתחת לקלחת שהוכנה מראש לקסם. והיא התחילה לזרוק לשם דברים, להטיל כישופים. במקביל הוציאה הילדה הנצחית חפיסת קלפים מכיסה ושרה:
  - הו, הגורל, הגורל עזור לניקולס! מזל טוב מפוטין, בוא לצאר רומנוב!
  תן לרומנוב לנצח
  חוקים כמו ג'ינגיס חאן...
  תן לזה לנצח במזל
  פוטין גונב מתנה!
  
  זה עדיף לרוסיה
  ניקולס הצאר הגדול...
  ג'ינגיס חאן יהפוך למגניב יותר
  איך להפוך לוולדימיר פוטין!
  הקדירה התבשלה, והשיקוי בבעבע בתוכה. הצועני הכין פריסה של קלפים, הטיל כישוף והשליך את החפיסה לאובך רותח... פלאש סופר-בהיר עלה, כאילו מאלף בזק צילום. ישן אולג Rybachenko נעלם ... ואז, נדלק, הדוד נעלם.
  באולם רחב הידיים שבו כישפה הקוסמת הגדולה, נעשה ריק ושקט!
  המכשפה הצעירה לנצח אמרה:
  - נו! שיניתי את מהלך ההיסטוריה וזה מגניב! ואם האידיאליסט הזה יתמזל מזלו והוא אוסף חפצים, אז אני אהיה כל כך חזק שהשטן עצמו יקנא בי!
  והמכשפת הצוענית הבזיקה את עיני האזמרגד שלה!
  וקרה נס!
  מה באמת חיכה לניקולאי השני... אכן, הרבה השתנה. לא הייתה קטטה עקובת מדם במהלך ההכתרה. וההתרחבות לסין הייתה מוצלחת. המלחמה עם יפן, כמובן, התרחשה. זה היה בדרך כלל בלתי נמנע מבחינה היסטורית. ברור שהיה צורך לפרק ולהשמיד את המפלצת מול הסמוראים. ואין לאן ללכת מזה. אתה לא יכול להשאיר סכנה בגבולות שלך.
  יפן הייתה הראשונה שהחלה במלחמה, אך ניסיונה לתקוף ספינות רוסיות לא צלח. הרוסים לא ספגו נזק משמעותי, ותריסר משחתות של ארץ השמש העולה הוטבעו.
  גם "וריאג" הצליח להימלט מהכיתור. מה שהתברר כהצלחה גדולה. כן, ואדמירל מקרוב הגיע עד מהרה לים ובואו להשמיד את היפנים. והגנרל קורופטקין הביס את הסמוראים ביבשה וכבש לחלוטין את כל חצי האי הקוריאני.
  וכך אפילו הצאר ניקולאי השני קיבל החלטה: אתה צריך להיות בטוח מיפן לנצח! אבל כמו? כן, להנחית חיילים ולספח לחלוטין לרוסיה, כפרובינציה.
  וכך התרחש קרב מכריע בים, שם סיים את הצי היפני לבסוף על ידי אדמירל מקרוב.
  בקרב השתתפו גם ארבע בנות! יחפה ובביקיני!
  נטשה, זויה, אורורה, סבטלנה. ארבע יפהפיות אשר מניפות את הצברות שלהן עולות על הספינה הגדולה ביותר של הסמוראים.
  נטשה חותכת את היפנים וצועקת:
  - תימרח בצרות עין!
  זויה חתכה סמוראי נוסף, והעיר:
  - ויש לך עיני ספיר!
  נטשה, לאחר שניהלה את הטחנה, אישרה:
  - ברור שכן! ברור שכן!
  ואז אורורה לקחה אותו והעבירה את עקבה החשוף ליפנית בסנטר. היא שברה לו את הלסת ושאגה:
  - לארץ המולדת הריי!
  סבטלנה לקחה אותו, חתכה את ראשו של הסמוראי וצעקה:
  - לצאר ניקולאי השני!
  כמובן, הרבה תלוי במזל. בפרט, אדמירל מקרוב נשאר בחיים. והתברר שהוא אושאקוב השני. כמה טוב הוא מצווה. בעצמו על סיירת ניידת, הוא עומד בקצב בכל מקום. והיפנים, שאגב לא היה להם יתרון גדול בתותחים, מוכים בחלקים ובטקטיקה.
  האומנות של מפקד או מפקד חיל הים תופסת יתרון מספרי קטן.
  יתרה מכך, בשלב זה, היפנים היו גם חלשים יותר במספרם. אז מקרוב מרסק אותם. הוא מטיל קרב צמוד, שבו ספינות רוסיות עם פגזים חודרי שריון חזקות הרבה יותר.
  והיפנים מובסים. והבנות לוכדות ספינה נוספת, סמוראים. ועליו מתנוסס דגל האימפריה הצארית!
  מה הם היפנים? לא ממש מזל טוב איתך? ניקולס השני קיבל את המזל של ולדימיר פוטין והכל הלך לו כל כך טוב!
  והבנות? ארבע היפות לבושות הביקיני הן מכשפות רודנוברי שמחליטות להילחם למען המלך, למרות שבדרך כלל לא אכפת להן מהעולם הזה.
  אבל במקרה זה יש צורך לעזור לעם הרוסי. וזה בגלל המזל של פוטין. הוא לעולם לא היה כובש את קרים בלי ירייה, אלמלא אותן ארבע בנות מכשפות. הם עזרו לעשות נס. אבל האם רוסיה הייתה צריכה לקחת את קרים מהעם האחים זו שאלה אחרת. אבל לספח את סין לאימפריה הרוסית זה רעיון מצוין! תארו לעצמכם כמה נושאים יהיו לצאר הרוסי - כן, אתם יכולים לרסק את כל העולם!
  בקיצור, הבנות לא מבזבזות את זמנן כאן. וכבר מסתערים על ספינת קרב חדשה.
  והם שוב לוכדים אותו. והצברים שבידי היפות פשוט מרצדים, ואפילו כל כך חדים. וכל כך הרבה יפנים מעורבים.
  הקרב בים הסתיים עם הטביעה הסופית של הטייסת היפנית ותפיסתו של אדמירל טוגו.
  והנחיתה התחילה. לא היו מספיק סירות קיטור ומשלוחים. והשתמשו בסירות ארוכות, והן הובלו על סיירות וספינות קרב, והן עשו עוד הרבה דברים. המלך הורה להשתמש בצי הסוחר במהלך הנחיתה.
  כוחות רוסים הכו את מתקפת הסמוראים, שניסו לזרוק אותם מראש הגשר. אבל הצבא הצארי החזיק מעמד באומץ. והמתקפה המאסיבית נהדפה באבידות כבדות.
  במהלך ההסתערות, נערות מכשפות קצצו בצברים והשליכו רימונים על האויב ברגליהם היחפות.
  הם בהחלט נמצאים במקומות המסוכנים ביותר. ואיך המקלעים התחילו לירות. כל כדור נמצא במטרה.
  נטשה ירתה, זרקה רימון באצבעותיה החשופות וצייצה:
  - לא, אני יותר מגניב!
  זויה, שחבטה במקלע, זרקה את מתנת המוות באצבעותיה החשופות וצרחה:
  - לצאר ניקולאי השני!
  אורורה, ממשיכה לירות ממכונות ירייה, וקופצת למעלה, כשהיא מצלפת ונותנת:
  - למען רוס הגדול!
  סבטלנה, שהמשיכה לזעזע את האויב, נכנעה באגרסיביות, חושפת שיניים, זרקה רימון בעקב החשוף שלה:
  - עבור האימפריה המלכותית!
  הלוחמים המשיכו להכות ולדוש. יש להם פרץ אנרגיה כזה. הם יורים בעצמם ומוחצים את הסמוראים המתקדמים.
  היפנים שנהרגו על ידו הם כבר אלפים, עשרות אלפים.
  והסמוראים השבורים רצים... הבנות מאוד קטלניות נגדם.
  והרוסים עם כידונים, קורעים את הסמוראים...
  סופה נהדפה. וכוחות רוסים חדשים נוחתים על החוף. הפלטפורמה מתרחבת. כן, לא רע, כמובן, עבור האימפריה הצארית. ניצחון אחד אחרי השני. וגם אדמירל מקרוב יעזור לצאת מהתותחים. לטאטא את היפנים.
  ועכשיו הכוחות הרוסיים כבר נעים ברחבי יפן. ואי אפשר לעצור את המפולת שלהם. הם קורעים את האויב, ודוקרים בכידונים.
  נטשה, תוקפת את הסמוראים וקוצצת אותם בצברים, שרה:
  - זאבים לבנים מצטופפים יחד! רק אז המשפחה תשרוד!
  ואיך הוא זורק רימון באצבעותיו החשופות!
  זויה שרה יחד, בתוקפנות זועמת. וגם לזרוק רגליים יחפות, משהו ייחודי, קטלני:
  החלשים מתים, הם נהרגים! הגנה על בשר קדוש!
  אוגוסטינה, יורה על האויב וחותכת בצברים, וזורקת רגלי רימון באצבעותיה החשופות, צווחת:
  - מתנהלת מלחמה ביער השופע, איומים מגיעים מכל מקום!
  סבטלנה, ירתה וזרקה מתנות מוות ברגליה היחפות, לקחה אותו וצרחה:
  - אבל אנחנו תמיד מביסים את האויב! זאבים לבנים מצדיעים לגיבורים!
  והבנות במקהלה, מחסלות את האויב, שרות, זורקות קטלניות ברגליים יחפות:
  - מלחמת קודש! שם יהיה הניצחון שלנו! דגל הקיסרות קדימה! תהילה לגיבור שנפל!
  ושוב הבנות יורות ושרות יללות מחרישת אוזניים:
  - אף אחד לא יעצור אותנו! אף אחד לא יביס אותנו! זאבים לבנים מרסקים את האויב! זאבים לבנים - מצדיעים לגיבורים!
  הבנות הולכות ובורחות... והצבא הרוסי נע לכיוון טוקיו. והיפנים מתים לעצמם, והם נכסחים. הצבא הרוסי זז. וניצחון אחד אחרי השני.
  הצאר ניקולס באמת שלף כרטיס מזל. כעת החיילים הרוסים מתחילים להסתער על הבירה היפנית. והכל כל כך נהדר.
  הבנות כאן, כמובן, מקדימות את כולם והלחץ והמעלל שלהן נמצאים בגובה רב.
  במיוחד כשהם זורקים רימונים ברגליים יחפות. זה בדרך כלל גורם להלם ויראה בקרב הסמוראים.
  והנה הם מטפסים על חומת הבירה היפנית. והם חתכו אנשים וסוסים לכרוב. ריסקו יריבים לרסיסים. הבנות מגיעות, עם צרחות וצחוקים! ועם עקבים חשופים כמו שהם יחבטו לתוך הסנטרים. היפנים עפים הפוך. וליפול על ההימור שלהם.
  והלוחמים מנופפים בצברים שלהם ביתר שאת.
  וסמוראים סובלים מפלה אחרי תבוסה. כאן כבשו החיילים הרוסים את טוקיו.
  מיקדו רץ בפחד, אבל הוא לא יכול להתחבא בשום מקום. ועכשיו הבנות לוקחות אותו בשבי וקושרות אותו!
  ניצחון מפואר! הקיסר היפני חותם על הוויתור לטובת ניקולאי השני. התואר של הצאר הרוסי הוארך משמעותית. קוריאה, מונגוליה, מנצ'וריה, הקורילים, טייוואן ויפן עצמה הופכות למחוזות רוסים. אמנם ליפן יש אוטונומיה קטנה ומוגבלת. אבל הקיסר שלה הוא רוסי, צאר אוטוקרטי!
  ניקולאי השני נשאר מונרך מוחלט, ללא הגבלה מכלום. הוא הצאר האוטוקרטי!
  ועכשיו גם קיסר יפן, ז'לטרוסיה, בודג'חאן, חאן, קגן, וכן הלאה, וכו', וכו'...
  כן, יותר מזל. שימו לב למזל, פוטין הרשה כמה לזכות! המאה העשרים ואחת, אבוי, לא מתאימה מדי ללכידות!
  ומה התועלת של רוסיה מהעובדה שאויבו של פוטין מקיין מת מסרטן המוח? המזל, כמובן, הוא אדיר, אתה אפילו לא יכול לדמיין את זה בכוונה - כדי שהאויב שלך ימות מוות כל כך רע ולא נעים!
  אבל התמורה לרוסיה היא אפס קונקרטי.
  אבל עבור ניקולאי השני, מזל ומזל כאלה של פוטין הפכו לרכישות טריטוריאליות גדולות. אבל למעשה, למה הון צריך לתת מתנות לפוטין. ובכן, מהעובדה שסובצ'ק מת כל כך בזמן ולא היה צריך לתת לו את תפקיד ראש בית המשפט החוקתי, כמה טובה רוסיה?
  והצאר של כל רוסיה, ניקולאי השני, הוא אישיות יוצאת דופן. מטבע הדברים, לאחר ניצחון כה גדול, כוחו וסמכותו התחזקו. המשמעות היא שניתן לבצע כמה רפורמות. במיוחד באורתודוקסיה! אפשרו לאצילים ארבע נשים, כמו באיסלאם. וגם לתת את הזכות לאישה שנייה לחיילים כפרס על מעללים ושירות נאמן.
  רפורמה טובה! מכיוון שמספר הגויים והזרים באימפריה גדל, אז יש להגדיל את מספר הרוסים. ואיך עושים את זה? על חשבון נשים ממדינות אחרות. אחרי הכל, אם רוסי יתחתן עם שלוש נשים סיניות, אז יהיו לו ילדים מהן, ומי יהיו הילדים האלה לפי לאום?
  כמובן רוסית על האבא! וזה מעולה! ניקולאי השני, בעל מוח מתקדם, היה דתי יותר במראהו מאשר בנשמתו. וכמובן, לשים את הדת בשירות המדינה, ולא להיפך!
  ניקולאי השני חיזק בכך את סמכותו באליטה. זה מה שגברים רצו מזמן. והוא האיץ את הרוסיפיקציה של הפאתי.
  ובכן, גם לכמרים לא היה אכפת. יתרה מכך, האמונה במאה העשרים נחלשה. והדת שירתה את המלך, לא באמת מאמינה באלוהים!
  והניצחונות הצבאיים הפכו את ניקולאי לפופולרי בקרב העם, והמורגלים בסמכותיות לא רצו הרבה שינוי. הרוסים לא הכירו שום כוח אחר!
  והכלכלה במגמת עלייה, השכר עולה. עלייה של עשרה אחוזים מדי שנה. באמת, למה לשנות?
  ב-1913, במלאת שלושת המאה לבני הרומנובים, צמצם הצאר ניקולאי פעם נוספת את יום העבודה ל-10.5 שעות, ובשבתות ובימים שלפני החג, אפילו ל-8 שעות. גם מספר סופי השבוע והחגים גדל. החלו לחגוג אותו כיום חופש ותאריך כניעת יפן. ויום ההולדת של המלך, ויום ההולדת של המלכה, ויום ההכתרה.
  לאחר שהתברר שיורש העצר היה חולה בהמופיליה, לקח הצאר ניקולס את אשתו השנייה. בכך נפתרה סוגיית הירושה לכס המלכות.
  אבל מלחמה גדולה הגיעה. גרמניה חלמה לחלק מחדש את העולם. עם זאת, רוסיה הצארית הייתה מוכנה למלחמה.
  ב-1910 סיפחו הרוסים את בייג'ין והרחיבו את האימפריה. בריטניה הסכימה לכך בתמורה לברית נגד גרמניה.
  הצבא הצארי היה הגדול והחזק ביותר. כוחו בזמן השלום הגיע לשלושה מיליון ואלף גדודים. לגרמניה היו רק שש מאות אלף בזמן שלום. בנוסף אוסטריה-הונגריה, אבל החיילים שלה לא מוכנים ללחימה!
  אבל הגרמנים עדיין מתכננים להילחם בצרפת ובבריטניה. ואיפה הם יכולים למשוך שתי חזיתות?
  לרוסים יש את הטנקים הקלים הראשונים בעולם של לונה-2 בייצור סדרתי. ומפציצים ארבעה מנועים "איליה מורומטס" ולוחמים עם מקלעים "אלכסנדר" ועוד הרבה יותר. וכמובן צי חזק.
  לגרמניה אין כוחות שווים.
  והגרמנים בכל זאת החליטו לתקוף, על בלגיה ולעקוף את פריז. לא היה להם כלום בכלל.
  אבל המלחמה עדיין התחילה. גרמניה עשתה את הצעד הקטלני שלה. וכוחותיה עברו לבלגיה. רק שכאן הכוחות לא שווים. חיילים רוסים בפרוסיה ובאוסטריה-הונגריה כבר זזים. והטנק לונה-2 במהירות של 40 קילומטרים הוא כבר כוח ענק.
  יתרה מכך, שימו לב, המזל של הצאר ניקולס הוא שהמלחמה התחילה. הצאר עצמו לא היה תוקף את גרמניה. וכך, בצד הרוסים, יש עליונות גדולה וסוחפת בכוחות, טנקים, עליונות בתותחנים ותעופה הטובה ביותר בכמות ובאיכות. וכלכלה חזקה יותר, שכן המיתון שנגרם על ידי המהפכה והתבוסה במלחמה נמנע. וכך כל הזמן העלייה וההצלחה אחרי ההצלחה.
  ברור שהגרמנים היו מותקפים. ואז הם עצמם טיפסו עם הכוחות העיקריים, נגד צרפת ובריטניה. ואיפה הם!
  קח את איטליה והכריז מלחמה על אוסטריה-הונגריה! היתרון היחיד הוא שטורקיה נכנסה למלחמה נגד רוסיה. אבל זה אפילו יותר טוב עבור המלך, אתה יכול סוף סוף לקחת את קונסטנטינופול ואת המיצרים לעצמך! כך...
  וגם ארבע מכשפות, ילידים-מאמינים צעירים לנצח נטשה, זויה, אורורה, סבטלנה בקרב! והם כבר מתרסקים! אז הם יפגעו גם בגרמנים וגם בטורקים!
  הסופר והמשורר אולג ריבצ'נקו התעורר. לנצח, המכשפה הצעירה מילאה את הבטחתה, והעניקה לניקולאי השני את המזל של ולדימיר פוטין, ועכשיו אולג ריבצ'נקו חייב למלא את שלו. ההתעוררות לא הייתה קלה. גופו של הילד נפגע משוט קשה. הילד קפץ ממקומו. כן, אולג ריבצ'נקו הוא כעת ילד שרירי כבול בידיים וברגליו. אפשר לראות גוף שזוף עד שחור, יבש וגידים, עם שרירי הקלה. עבד חזק ועמיד באמת, בעל עור חזק, שכבר כה מתקשה עד שאי אפשר לחתוך אותו על ידי המשגיח. אתה רץ יחד עם הבנים האחרים לאכול ארוחת בוקר, קם מהחצץ, שם ישנים עבדים צעירים עירומים לגמרי וללא שמיכות. נכון, חם כאן, האקלים הוא כמו מצרים. והילד כולו עירום, רק שלשלאות. עם זאת, הם די ארוכים ולמעשה אינם מפריעים להליכה, כמו גם לעבוד. אבל אי אפשר לעשות בהם צעד גדול.
  שטפו את הידיים בזרם לפני האכילה. אתה מקבל מנות: מנופפת אורז, וחתיכות דגים רקובות. עם זאת, לנער עבד רעב, זה נראה כמו מעדן. ואז אתה הולך למכרה. השמש עדיין לא זרחה בבוקר וזה די נעים.
  כפות רגליו היחפות של הילד גסות, קרטיניות עד כדי כך שאבנים חדות אינן כואבות כלל, הן אפילו מדגדגות בנעימות.
  מחצבות בהן עובדים ילדים מתחת לגיל שש עשרה. כמובן שיש להם מכוניות וכלי עבודה קטנים יותר. אבל אתה צריך לעבוד חמש עשרה, שש עשרה שעות כמו מבוגרים.
  זה מסריח, כך שהצורך מוקל ממש בפנים. העבודה היא פשוטה, לחתוך אבנים עם קמטים, ואז לשאת אותם בסלים, או על אלונקה. לפעמים צריך לדחוף גם את העגלה. בדרך כלל הבנים דוחפים אותה לשניים ושלשות. אבל אולג ריבצ'נקו לבדו, אז הוא חזק מאוד. ויש לו מכוש בידיים כמו מבוגר. יש לו יותר עבודה מאשר לכל אחד אחר.
  נכון, הם נותנים לעתים קרובות יותר ויותר. שלוש פעמים ביום, לא פעמיים.
  הנער-עבד שבגופו עבר לגור אולג ריבצ'נקו נמצא כאן כבר יותר משנה. צייתנית, חרוצה, כל התנועות עבדו לאוטומטיזם. ממש חזק, עמיד ולמעשה לא יודע עייפות. אבל יחד עם זאת, הילד כמעט לא גדל, ועכשיו הוא נראה לא יותר משתים עשרה, עם גובה ממוצע לגיל הזה.
  אבל מצד שני, כוח... לכמה מבוגרים. גיבור צעיר. עם זאת, כנראה שלעולם לא יהפוך למבוגר, והוא לא יגדל זקן.
  ותודה לאל! כסופר ומשורר, אולג ריבצ'נקו לא אהב להתגלח. אתה עובד בשביל עצמך ושובר אבנים, מפורר אותן. ולעגלה. ואז אתה נושא אותו לעגלה. לדחוף אותה קשה והילדים עושים את זה בתורו.
  הבנים כאן כמעט שחורים, אבל המאפיינים הם אירופאים או הודיים או ערבים. יתר על כן, יש עוד הרבה אירופאים.
  אולג מביט בהם. אסור לעבדים לדבר, הם מכים בשוט.
  גם אולג ריבצ'נקו שותק עד כה. והוא לומד. כאן, בנוסף למשגיחים גברים, יש גם נשים. הם גם אכזריים ומכים בשוט.
  ולא לכל הבנים יש עור חזק כמו של אולג. רבים מתפרצים ומדממים. והשומרים יכולים להכות למוות. העבודה קשה מאוד, והבנים, במיוחד כשהשמש זורחת, מתחילים להזיע הרבה.
  וכאן השמש אינה אחת, אלא שתיים. והיום ארוך מאוד. והרבה עבודה. לבנים אין זמן לישון ולנוח. עבורם זה כאב גדול.
  אולג ריבצ'נקו עבד עבור עצמו, קצוץ מכני והעמיס. ערבבתי את עצמי...
  והוא דמיין תמונה של מה שקרה לאחר שניקולאי השני זכה בהונו של נשיא רוסיה ולדימיר פוטין.
  נטשה, זויה, אורורה וסבטלנה תוקפות את האוסטרים בפשמיסל. כוחות רוסים כבשו מיד את לבוב. ולתקוף את המבצר החזק ביותר.
  בחורות חשופות רגליים בביקיני שועטות ברחובות העיר.
  הם חותכים את האוסטרים וזורקים דיסקים קטנים ברגליהם היחפות.
  במקביל, הבנות שרות:
  הצאר ניקולס הוא המשיח שלנו,
  השליט האדיר של רוסיה החזקה...
  כל העולם רועד - לאן זה ילך -
  לניקולאי עם שיר קדימה!
  נטשה כורתת את האוסטרים, וזורקת רימון באצבעותיה החשופות ושרה:
  - למען רוס!
  זויה גם מוחצת אויבים, ושרה יחד באפלט:
  - עבור האימפריה המלכותית!
  והרימון שזרקה רגלה היחפה עף! זו בחורה רוצחת. יכול לכתוש את הלסת ולשתות את הים!
  וגם אורורה, בבהונותיה החשופות, תזרוק דיסק, תפזר את האוסטרים ותחריק:
  - לגדולתה של רוסיה!
  והוא יחשוף את שיניו החדות מאוד! זה נוצץ כמו ניבים.
  סבטלנה גם לא שוכחת להיכנע ושואגת:
  - רוס' של ניקולאי השני הקדוש והבלתי מנוצח!
  הילדה מפגינה התרגשות עצומה. וברגליים יחפות הוא מקיא הכל, ומקיא מתנות!
  נטשה, יורה וחותכת, וזורקת דברים קטלניים ברגליה היחפות, חורקת:
  - אני אוהב את הרוסים שלי! אני אוהב את הרוסים שלי! ואני אחתוך את כולכם!
  וגם זויה יורה וייללת, זורקת משהו נפץ באצבעותיה החשופות:
  - ניקולס הצאר הגדול! שההרים והימים יהיו לו!
  אורורה, צורחת מזעם פרוע ותזזיתי, וזורקת מתנות בבהונותיה החשופות, מייללת:
  - אף אחד לא יעצור אותנו! אף אחד לא יביס אותנו! נערות זריזות מרסקות אויבים ברגליים יחפות, עקבים חשופים!
  ושוב הבנות בלחץ פרוע. הם לוכדים את פשמישל בתנועה ושרים, מלחינים תוך כדי תנועה;
  רוסנו הקדוש מתפאר,
  יש לו הרבה ניצחונות עתידיים...
  ילדה רצה יחפה
  והיא לא יותר יפה בעולם!
  
  אנחנו דואגים לרודנוברים,
  מכשפות שתמיד יחפות...
  בנות אוהבות מאוד בנים,
  מהיופי הזועם שלה!
  
  לעולם לא ניכנע
  בואו לא ניכנע לאויבינו...
  למרות שיש לנו רגליים יחפות,
  יהיו הרבה חבורות!
  
  בנות אוהבות לרוץ
  יחפים בקור...
  אנחנו באמת זאבים
  אנחנו יכולים להכות!
  
  לא יכול לעצור אותנו
  פריץ עדר אדיר...
  ואנחנו לא נועלים נעליים
  השטן מפחד מאיתנו!
  
  בנות משרתות את אלוהי המשפחה,
  וזה כמובן מעולה...
  אנחנו בעד תהילה וחופש,
  יהיה קייזר מכות שפל!
  
  לרוסיה, שהיא יותר יפה מכולן,
  לוחמים עולים...
  אכלנו דייסה שמנונית
  לוחמים חסרי כפייה!
  
  אף אחד לא יעצור אותנו
  הכוח של הבנות הוא ענק...
  והיא לא תזיל דמעה
  כי אנחנו כשרונות!
  
  אף בחורה לא יכולה להתכופף,
  הן תמיד חזקות...
  הם נלחמים בחירוף נפש למען ארץ המולדת,
  תן לחלום להתגשם!
  
  יהיה אושר ביקום
  השמש תהיה מעל כדור הארץ...
  עם חוכמתו הבלתי נדלית,
  כידון הקייזר!
  
  השמש תמיד זורחת על אנשים
  מעל המדינה המרווחת ביותר,
  באושר, מבוגרים וילדים,
  וכל לוחם הוא גיבור!
  
  אין הרבה אושר
  שיהיה בר מזל תאמין לנו...
  תן למזג האוויר הגרוע להפיג -
  בושה לאויבים!
  
  האל האדיב שלנו הוא כל כך עליון,
  אין דבר יותר יפה ממנו...
  נתעלה ברוח
  לרעה הכל הקיאו!
  
  להביס את האויבים, אני מאמין
  בולי, אלוהים הרוסי איתנו...
  יהיה מיזם משמח
  אל תתנו לרוע על הסף!
  
  ובכן, בקיצור, ישו,
  בואו נהיה נאמנים תמיד...
  הוא האל הרוסי, תקשיב
  משקר שהוא יהודי שטן!
  
  לא, אלוהים הכל יכול,
  לנו המט הראשי הקדוש ביותר...
  כמה אמין הוא גג,
  ובנו-אלוהים סווארוג!
  
  ובכן, בקיצור לרוסיה,
  זה לא בושה למות...
  והבנות יותר יפות מכולם
  בכוחה של אישה כמו דוב!
  
  
  התוכניות לא השתנו
  היטלר פשוט לא שינה את תוכנית OKW, וההתקפה על סטלינגרד בוצעה הן מצפון והן מדרום, על ידי קבוצות ארמיות A ו-B. וההסתערות הופקדה בידי מיינשטיין . כתוצאה מכך נפלה סטלינגרד בעשרה ימים של תקיפה מכל עבר. והחיילים הסובייטים היו מוקפים לחלוטין. לאחר מכן, הוורמאכט נע לאורך חוף הוולגה לים הכספי. איך הגיב הצבא האדום? ההתקפה במרכז לא הייתה מוצלחת במיוחד.
  בנוסף, יפן ניצחה גם בקרב על מידוויי, למרות שהיא לא פתחה חזית שנייה, אלא כבשה את איי הוואי. ובמקביל עברו יחידות היבשה של הסמוראים להודו. כדי לשמור על מושבה זו, נאלצה בריטניה להסיג חלק מהחיילים ממצרים, ולנטוש את מבצע לפיד.
  הגרמנים החזיקו ביוזמה בחזית המזרחית. התפיסה המהירה של סטלינגרד קרסה את האגף הדרומי. פריץ החליק לים הכספי וניתק את הקווקז ביבשה. ואז טורקיה נכנסה למלחמה. הצבא שלה, למרות שאינו חזק במיוחד, הוא די רב ומסוגל להילחם באומץ.
  כבר בימים הראשונים כבשו הטורקים את באטומי והקיפו את ירוואן. כן, הישגיהם הגונים, שכן הצבא האדום מוצמד לחזית הגרמנית.
  יש לציין שהנאצים ניצלו את העובדה שהחיילים הסובייטים נכנסו לקרב ישירות מהדרגים והכו אותם חלק אחר חלק. לכך, כמובן, הייתה השפעה שלילית על מהלך המלחמה.
  גם סטלין היה עצבני והיסטרי - הוא דרש לשמור על הקווקז בכל מחיר.
  בקיצור, ההגנה ההרואית של סטלינגרד לא צלחה והכל התפרק. ואפילו היעדר דיוויזיות יפניות במזרח הרחוק לא עזר.
  הגרמנים עברו לאורך חופי הים הכספי, לדאגסטן. תפסיקו מהם לצבור אבק - אבל הכוחות לא שווים, בנוסף, הצבא האדום חווה קשיים גדולים באספקה. ושקע. והפריץ הפציץ באופן פעיל.
  ארצות הברית כמעט ולא נגעה ברייך השלישי, דעתה מוסחת מהניצחונות של יפן. בריטניה מעט נחלשה, וגם לא טיפסה בהשתוללות! עכשיו לגרמנים היו יותר מדי מטוסים והם באמת יכלו ללחוץ.
  סטלין, לעומת זאת, הראה את תכונותיו הגרועות ביותר והשתפר וצעק לעתים קרובות מדי, אך לא קיבל את ההחלטות הטובות ביותר.
  אז אובדן הקווקז הפך לבלתי נמנע.
  כבר מתנהל קרב על הגבול עם אזרבייג'ן.
  בנות סובייטיות נלחמות נואשות. הנה היפהפיות נלחמות נואשות.
  והם לא מוותרים ולא מוותרים. והם זוחלים לאורך האחוריים שלהם.
  נטשה, זויה, אוגוסטין וסבטלנה גררו גנרל גרמני מהעורף. זה מגניב. הבנות הניחו אותו על ברכיו והכריחו אותו לנשק את רגליו היחפות. הוא היכה אותם בהתלהבות רבה! וליקק את העקבים של הבנות.
  לוחמים באופן כללי הם כל כך סקסיים ומקסימים. אחר כך הם נתנו קרב לפריץ.
  נטשה חתכה בפרץ, חתכה את הנאצים. היא זרקה רימון ברגל יחפה וצייצה:
  - לתפארת גדולה!
  זויה גם ירתה וצרחה:
  - למען המולדת וסטלין!
  היא לקחה אותו וזרקה רימון באצבעותיה החשופות. היא פיזרה את הנאצים וצרחה:
  - למען ברית המועצות!
  הבנות כל כך יפות ומדהימות.
  אוגוסטינה גם זרקה רימון ברגל יחפה, וחשפה שיניים, לקחה אותו ולחשה:
  - אני כל כך נלחם! כמו טרמינטור!
  וגם סבטלנה תשיק דבר כזה רוצח והרסני באצבעות רגליה החשופות. ותשיר שוב:
  - הידידות שלנו היא מונוליט, וזה מה שהיא מייצגת!
  ארבע, כן, הם נלחמים ככה - אלו הבנות! יפהפיות מצחיקות ולהראות את הלשון הארוכה שלהן בתגובה.
  לוחמים מהמדרגה הגבוהה ביותר. ואיך הם חוטפים, ואיך הם צועקים.
  הם מרסקים את הגרמנים כמו פירות יער עם מכבש.
  נטשה ירתה, זרקה רימון ברגל יחפה ושרה:
  - אנחנו לוחמי האור, והכרזה האדומה!
  גם זויה שיגרה את הרוצח בבהונותיה החשופות וצעקה:
  - ואנחנו נילחם למען לנין!
  ואז אוגוסטינוס חתכה וחשפה שיניים:
  - בשם השמחה הגדולה!
  ואז גם סבטלנה ירתה, ושיגרה רימונים ברגליה היחפות, שואגים:
  - ניקח את זה ונהפוך אותו!
  הארבעה פועלים ויורים באופן פעיל. ובכן, זה עדיין בנות שיודעות הרבה על השמדה. והם לא נלחמים ככה.
  ואיך צריך לחסל אמיתי ... לוחמים מעופפים גבוה. ויש להם תשוקה להרס.
  נטשה שוב זרקה רימון ברגלה יחפה ולחשה:
  - אני מבין לגמרי את העולם הזה, כהחרפה של מאבק המעמדות!
  גם זואי סיננה, וזרקה רימון קטלני קורע בשר באצבעותיה החשופות.
  - באיזה בית יהיה דגל אדום!
  ואז אוגוסטינוס נתן את התור. היא כיסחה את הנאצים, וזרקה רימון ברגל יחפה - לוחשת:
  - מרחב גדול, זו הארץ שלנו וכולנו!
  לוחמים ואכן מסוגלים לקרוע אפילו כרית חימום.
  ואז סבטלנה, כאילו מושכת רימון ברגל יחפה, הייתה מתפרצת ומתנתקת בזעם:
  - האש זועמת, והסוס המתפרץ!
  הבנות כמובן יתרגשו. והם תחתים.
  ומהצד של הגרמנים, הצוות של גרד נלחם על ה-T-4. שוב, כשהיא מתחילה, לא תתחמם ותדכא לחץ כזה. בעיני הבנות יש להבת גיהנום כזו.
  הם יורים בעצמם, ולא נותנים הזדמנות לברוח. ולא להתנגד לשיניים הלבנות והפניניות שלהם.
  הלוחמים אגרסיביים ומייילים:
  - טעם פראי! אנחנו נשלח את כל האויבים לגיהנום!
  גרדה תירה, תפגע בשלושים וארבע ותחריק:
  - ניצחונות עתידיים!
  שרלוט לוחצת על ההדק באצבעותיה החשופות ומגרגרת:
  - אני אקרע אותו!
  מגדה גם ירתה, ניפצה את ה-T-26 והוציאה:
  בוא נפתח את זה.
  ונענעה את אצבעותיה החשופות.
  וגם כריסטינה תלחץ על רגליה היחפות על הדוושות ותשרש:
  - היהר למסיבה שלנו!
  בנות כמובן וכמעט עירומות בביקיני ויחפות. וסקסי במיוחד בו זמנית.
  והם תוקפים את ה-T-4 הלא מושלם, אבל היעיל שלהם. ולירות על האויב. אל תיכנע לבנות כאלה בכלום! ואיך הם מגחכים. ואיך הם מעוותים את פניהם!
  גרדה שואגת לעצמה, יורה בבהונותיה החשופות:
  - גרדה אוהבת להרוג, הגרד הזה!
  ושוב יורה קליעים.
  ואז שרלוט יורה בתורה ושואגת, מוציאה שלושים וארבע:
  - אני אחתוך להם את הבטן!
  וברגליים יחפות יתחיל שוב.
  וכאן גם כריסטינה רוצח תוסיף. גם בעזרת בהונות חשופות.
  ושאג:
  - אני התגלמות התוקפנות!
  ואיזה מותניים יש לה, ומכבש הקלה!
  ואז מגדה תקח את זה וולופית, ותשאג:
  - בנזאי!
  ויש לה גם רגליים יחפות, ומסותת!
  ארבעת הגרמנים מטפסים בעצמם ובאמת מנצחים. יש בו כל כך הרבה תוקפנות וחיוניות.
  לוחמים נצמדים לעצמם ויורים. אל תתנו את הירידה של הצבא האדום.
  וגם בשמיים נלחמים טייסים, וזה מוצג. שהרוח שלהם לא ניתן למדידה.
  הנה ה-Focke-Wulf הגרמני האחרון. יש לו את גרטרוד. והבחורה הזו מראה שהיא מגניבה יותר מגברים. אז פשיסטים גורסים. לא נותן להם רחמים. את הקרב האמיתי התחילה גרטרוד.
  ומפיל את יאק הסובייטי וצווח:
  - יש לי סופר ילדה!
  ואז הוא ייקח ויראה את הלשון. ושוב ייקח את ההשמדה הכוללת. הנה הילדה. וגם יחפה ובביקיני. ואז LAGG ירה למטה ושאג שוב:
  - טייס תותחן!
  והוא יצחק מכל הלב. ואז הוא ייקח את זה ויפיל את PE-2. ילדה כזו, מההיקף והמעמד הכי מגניבים. ואז היא שוב תמרנה ומחצה את היאק מתותחי האוויר. וזה ינסה.
  - אני היא-זאב השמים!
  ואיך הוא חושף שיניים! ואיך לצאת! ובכן, סבתא! לכל הנשים, האישה!
  אבל, כמובן, הנאצים עדיין מנסים לתקוף בדרום.
  שם, במיוחד, הטייס הלגה נלחם על ה-ME-109. וכל כך מוצלח עד שרסיסים עפים מהבריטים.
  נערת המוסטנג הפילה ושרה:
  - ערפל לילך מרחף מעלינו!
  בכלל, כמה טוב להילחם יחף ובביקיני. כמה זה פרקטי! ומאוד נוח.
  הלגה היא טייסת. הפיהרר היה חכם מספיק כדי להקשיב לעצות ולאפשר לבנות להיכנס לטנקים, למטוסים ולצבא. וכמה דברים הלכו יותר טוב לפריץ.
  הם עצמם לא ציפו שגופן של נשים כל כך יעיל. כאן הלגה צוברת תאוצה וחשבונות.
  הילדה ברגליה היחפות לוחצת על הדוושות ושואגת:
  - אני כל כך מענג - פרה!
  הלגה מפילה שני מטוסים בריטיים נוספים וחורקת:
  - מאחורי חיילי גרמניה ברצף!
  והפילו מחבל! הנה הילדה! לכל הבנות יש לוחם גדול ומגניב. אם זה יכחיד, גם בלי שום טקס ורחמים.
  הבנות כל כך סקסיות כאן!
  וחייליו של רומל קורעים את המדבר, מבלי לחכות להתקרבות של כוחות נוספים. אנחנו חייבים לנצח, אז אנחנו חייבים. המפקד האגדי של "שועל המדבר" כבר רגיל להילחם בכוחות עליונים. וכך גם החיילים שלו. הנה, למשל, פלוגה מובחרת של לוחמות מהאס.אס. הם הועברו בתחילת דצמבר, כשהחזית נסדקת, הגרמנים נסוגו, והבריטים, להיפך, פרצו דרך, שחררו את טולבוק ואיימו להעיף את הוורמאכט מאדמת אפריקה.
  ואז פירר הדמוני הציע: להעביר את גדוד הנמרים הנשי. לא בגלל שהגברות ישנו את יחסי הכוחות, אלא כדי שהגברים, במיוחד האיטלקים, ירגישו בושה והם ילחמו הרבה יותר אגרסיבי ומיומן. אחרי הכל, אם יתקשו על ידי אימונים קשים, בנות עילית מקדימות, אז האיכרים יתביישו מאוד.
  לוחמים נלחמו בביקיני אחד, תוך שימוש בקרמים מיוחדים להגנה. במשך שישה חודשים, רגליהם החשופות והילדותיות הפכו כה קרטיניות עד שלא פחדו מחולות חמים כמו מחבת, ומכוויות שמש עורם קיבל צבע שוקולד כהה. ולרבים כבר יש יותר מתריסר גופות מאחורי הכתפיים.
  מרגוט ושלה, שתיים צעירות מאוד, אבל כבר הקשו על הארים בקרבות. הם הצעירים בפלוגה, אבל תוך חצי שנה הם כבר הצליחו לזכות בצלב ברזל ממחלקה א' (המחלקה השנייה, לכולם בגדוד כבר היה), חסרי רחמים ואדיבים.
  למרגוט היה שיער בצבע אש, ושלי הייתה בלונדינית לבנה כשלג עם תערובת של דבש. כאן הם נלחמים, דוחים את ההסתערות של טנקים בריטיים מתקפה נגד. "מטילדות" עם השריון החזק שלהם מתקדמים. "Cromwell" סביר יותר עם פגזים עתירי נפץ ומכוניות קלות יותר. הבנות קברו את עצמן בחול. אין טעם לירות במצח על טנקים כאלה. זה הכרחי שלא ישימו לב אליהם, ואז ...
  "מטילדה" ו"קרומוול" שוקלים כשלושים טון, וכשהם עוברים על פני תעלות שנחפרו בחול חרסי, זה הופך להיות מפחיד. מלמעלה, זה נשפך על צוואר חשוף ושזוף, אתה מרגיש משקל נורא על עצמך, מכונות ממזרות. הנה אותו "קרומוול", ברזל טיפוסי עם שריון משופע של 70 מ"מ, שאפילו אקדח 88 מ"מ לא תמיד יכול לקחת. יש לו ריח של בנזין ושמן מנוע בריטי, חריף מאוד. לבנות יש הפתעות משלהן, קלות רתיעה. הדגמים הראשונים של Faustpatrons. מכיוון שגברים, כמקובל, נותנים לגברות להתקדם, אז הם בוחנים את כלי הנשק העדכניים, וכצפוי, מבטיחים.
  אבל הם גם שמו את הבנות, בניגוד לסיסמת הצבוע של הנאציזם: "מלחמה היא עניין של גבר, שלום לנשים!", בעובי הקורה.
  עם זאת, חיל הרגלים נקלע לפיגור, מה שאומר שיש סיכוי לשבת בשוחות ולנצח.
  שלי פולטת בלחש, מפחדת להתעטש מסתימת נחירי החול הנופלים מהתעלה:
  - רק ההזדקנות בשדה הקרב תאפשר לך להימנע מהתסיסה של שמפנית ניצחון רקובה מחמצת מועדים!
  מרגוט הסכימה:
  - מי שאין לו סבלנות, אז יהיה יין חמוץ של תבוסות, ורפה מרה של הפסדים!
  אבל עכשיו המטילדות, קרומוולות ותריסר נמיות קלות כבר מאחוריהם. עכשיו הגיע זמן הקציר.
  שלה, ששיערה שהיה פעם פנינה האפיר מאבק, ומניחה את עקביה החשופים בחול הלוהט, הופכת נפשית למרים הבתולה ולקדושים אחרים, הם אומרים, אל תאכזב אותי. האצבע לוחצת על הכפתור בצורה חלקה כך שהמטען המעוצב נכנס ישר לתוך מיכל הגז.
  מרגו לוחצת איתה על ההדק, גם היא בנחת. לאחר מכן, שתי הבנות סוטרות אחת לשנייה בידיים. המטענים פגעו ממש בירכתיים, ולאחר מכן התפוצצו מכלי הגז. להבות כתומות מתזות כמו גלי קצף באוויר, קללותיו של מישהו נשמעות.
  ואז הלוע הקצר של הטנקים הבריטים מתגלגלים למעין צינורות מזעזועים.
  ובנות הנמר משליכות בגבורה רימונים לעבר האויבים. ושברים מתעופפים לכל הכיוונים, קורעים, כמו כפה של חתול לוהט, כתם של שריון, זרם הרסני של חלקיקים מצטברים.
  כאן זה זעם נשי, האומר שהגרמנים אינם מאופיינים בשום פנים ואופן בקור רוח. והם יודעים להילחם... ולתת להתקפה להיחנק.
  הרבה יותר קל להדוף את מתקפת חיל הרגלים המורכב, ככלל, מערבים וכושים שגויסו בפשיטות או הבטחות שונות. כשראו שהטנקים נדפקו, והיתה התנגדות רצינית לפניהם, הם כבר זזו אחורה בהפסדים הראשונים.
  ובכן, אחרי זה הם לגמרי הופכים לטיסה כללית. מאז סגנון כזה - להעליב את החלש, אז שיהיה למפלצות!
  כשהפיגוע לבסוף התפוגג והבנות המשיכו בריצה במדבר בערב, הן ניהלו שיחה תוך כדי תנועה. שלה שאלה את מרגוט:
  - אתה חושב שנהיה באלכסנדריה?
  לוחם האש ענה בביטחון:
  - אני חושב שלא יאוחר מנובמבר, או אולי אוקטובר, סוף סוף נכבוש את מצרים.
  שלה, בהגיון ובהתעלמות מהגירוד בסוליות היבלות שלה מהחולות החמים, הציעה:
  - כשהם יביסו את המסמר הזה בבטן שלנו, הבסיס במלטה, האספקה תשתפר, ברגע שייכנסו יחידות חדשות, לאויב כבר לא יהיה סיכוי.
  מרגוט הביטה סביבה כדי לראות כמה זמן נשארה השמש לפני השקיעה. סוף סוף לשכב ולישון לילה טוב. קרבתו של המאור המאדם לאופק הרגיעה את הלוחם. היא העירה בעצלתיים:
  - אני חושב שהפיהרר לא יחמיץ אחרי פרו-הבור ומידוויי לחזור על הנחיתה המפוארת בכרתים. רק שהפעם מלטה באמת תיהרס.
  שלה צעקה לשמיים בקללה:
  - שהקב"ה יהפוך את כל בסיסי הבריטים לגיהנום.
  השמש הסתתרה לבסוף מאחורי האופק, היום הקריר בשנה ב-21 באוקטובר הגיע לסיומו. ואיתו החל מבצע דוב קוטב. למה דווקא לבן? דיסאינפורמציה ערמומית כדי לגרום להם לחשוב שאנחנו מדברים על הצפון, אבל בעצם הנדנדה המוחצת של מתאגרף בדרום.
  הבסיס הבריטי הגדול ביותר באמת נראה כמו גיהנום. למעלה מאלף מפציצים שהתאספו מכל רחבי החזית המזרחית ולאחר שקיבלו ניסיון קרבי ראוי, יחד עם לוחמי ליווי, נפלו עליו. הבריטים, כמובן, נלחמו כבר זמן רב, אבל הם לא ציפו למכה כה חזקה. אכן, מי יאמין שהפריץ מחליט לחשוף את החזית, גם אם האויב שקט זמנית. אבל לוחמים בריטים מוכים כעת ללא רחמים. לדוגמה, ספינותיהם מותקפות על ידי Yu-87, ה"דבר" המפורסם. לא מהר מדי, אבל עם דיוק ההפצצות הגבוה ביותר (לזמנם), הם מייסרים את הצי הבריטי האורב במפרצים. פוק-וולף המודרני יותר לא רחוק מאחור, ביניהם אפילו פון רודל האגדי בעצמו, מלך מטוסי התקיפה. ידועה בהטבעת ספינת הקרב הסובייטית החזקה ביותר, ספינת הקרב Marat.
  כאן, למשל, רב-טוראי ריצ'רד רואה נשרים מתגלגלים במורד גבעה כמו מזחלת. כמו דגים טורפים, מפציצים גרמנים רבים יוצאים מהחור. כבר אנגלי זקן מרים את הטלפון בפחד. הוא מעולם לא ראה מראה כל כך נורא. הסירנות מייללות מאוחר מאוד, לאחר התפוצצות הפצצות. גל הפיצוץ מעלה חיילים בריטים, קרועים ידיים ורגליים עפות לכיוונים שונים. כאן התחממה אחת קסדות הברזל ופגעה בפניו של השוטר. ואיך הוא צווח:
  - צ'רצ'יל קפוט! היטלר מגניב!
  תותחי הנ"מ הבריטיים לא החלו לירות מיד, אלא רק כאשר ירדו גשם של אלפי פצצות בבת אחת. האויב חישב הכל נכון: אסור לבזבז אף פצצה אחת. אז למחוץ את האויב ולהכות. כל המגזרים מסומנים מראש במפה. יתרה מכך, הבריטים החצופים, אפילו כראוי, לא התחפשו. רבים מתותחי הנ"מ שלהם עומדים לעיניהם ונסחפים מלכתחילה.
  הנה קנה של תותח נ"מ באורך 85 מילימטר באורך של שלושים ושניים רגל מושלך ומכופף באוויר כמו סופגנייה. ואז היא התרסקה, מחצה חמישה אנגלים. כאן נקרעה בטנו של אחד השחורים והמעיים נפלו.
  והפצצות ירדו, והכל עלה באש, מחסן הדלק רעם, הם התחילו להתפוצץ, פיזרו פגזים כמעט על כל השלד, ואז פוצץ מחסן נוסף. לסיום הכל, הסירנות שהותקנו בפירורי ה-Yu-87 וה-Focke-Wulf צפירות יללו, וגרמו לאימה פרועה בקרב הכושים והערבים מקרב הכוחות הקולוניאליים. אבל נראה שלבנים לא פחות מפחדים.
  כאן, למשל, התנגשו שתי פריגטות בריטיות, עד כדי כך שהדודים רעמו. ואפילו שברי הפריגטות שהמריאו נקרעו באוויר, כמו שדות ממוקשים, והסיירת פשוט התיישבה על הקרקעית.
  טנק קרומוול האנגלי עם לוע קצר, אך עם מהירות הגונה ושריון חזיתי רב עוצמה, האיץ בבהלה ונגח במחסן משלו, ואף ריסק תריסר חיילים מבולבלים משלו בדרך. הכאוס הלך וגדל. גם כאן החלה נושאת המטוסים האנגלית לצנוח, ודרדנוט עוצמתי פתח באש... על החוף, שם רוחשים החיילים שלהם.
  ובגיהנום הזה, שני אנשים נשארו ללא הפרעה. אחד מהם היה אינדיאני, מדליק את המקטרת שלו, והשני היה אישה, כנראה ממוצא ערבי, אבל במדי צבא. יחד הם לא שמים לב למוות הדוהר. במקום זאת, עדר שלם של רוכבי השמדה, חתכו את עצמם למשחק קלפים לא ממש רגיל. זה היה משחק של חמישים ושניים קלפים עם ג'וקרים, ואפילו לפי הכללים שהמציא העור האדום עצמו.
  האישה הערבייה אמרה:
  - הרבה רעש! ומה הטעם להיכנס לפאניקה?
  אחד החיילים, עם חתך בגב עם רסיסים, כמעט נתקל באינדיאני, אבל אז הוא זרק אותו כלאחר יד כמו חתלתול. טיפות דם נפלו על פניו של העור האדום והם ליקקו אותו בחיוך. ואז הוא שם לב:
  - רעש הוא חלקם של פנים חיוורות חלשות. אנחנו האפצ'ים חושבים כך - אף אויב אינו טוב, אויב הופיע - אפילו טוב יותר!
  האישה הכהה העירה:
  - זוהי חולשה אופיינית של מי שמצהיר על אמונת המשיח. הם אוהבים לדבר על הקרבה, אבל הם לא מקריבים את עצמם.
  ההודי הנהן במהירות.
  - סדר בנוי על יסוד שבו מלט הוא אמונה, וחול הוא רצון! אמונה היא לב זהב, והרצון הוא אגרוף ברזל! רק לחיוורי הפנים אין אף אחד מהם.
  . פרק 5
  ועל המפציץ הגרמני יש גם ילדה. במקרה הזה ויולה. בלונדינית יפה מאוד, והיא מזווגת עם ניקולטה. ושתי הבנות מאוד סקסיות. הטלת פצצה מלמעלה. וגם לוחמים יחפים ובביקיני.
  הבנות מייללות לעצמן:
  - יש לנו כזה גנב שסופרמן!
  ניקולטה גם יורקת פצצות מגוף המטוס. ומרסק את האויב. האנגלים מבינים את זה ככה.
  גם ויולה תשגר פצצה קטלנית מלמעלה. ולהרוג את הלוחמים של אימפריית האריות.
  וגם איך זה הולך:
  - אני מעורר פחד בבריטניה!
  ולנער את רגלו היחפה. ופופ:
  בואו ננצח את צ'רצ'יל!
  בנות מ-Yu-188 טובות מאוד בזריקת פצצות. המכונית שלהם היא העדכנית והטובה ביותר. יש לה עיצוב אקדח מהיר מאוד.
  כאן הופלו הבנות והלוחם האנגלי.
  המטוס שלהם מהיר מספיק. לוחמים שוב בעזרת רגליים יחפות יורים הרס.
  ויולה שואגת:
  - אני מגרש את כל האויבים לתוך הארון!
  ניקולטה מייללת:
  - ואני זורק את האויב!
  ואיך יקח וירעד ברגליים יחפות!
  הנה הבנות ואיך הן דוחשות אויבים. ואל תפסיק. ארים אותנטיים.
  וכשהם מתפתלים ומנערים את הציצים החשופים שלהם.
  ושוב הם מטילים פצצות.
  ויש פה בנות, במישורים אחרים. הנה איב מטילה פצצות. מרסק את האנגלית ושר:
  - אני כזה סופר!
  ואווה גם מדוושת ברגליים יחפות.
  אבל ויולה תפיל את הפצצה שוב ותשאג:
  - אני ילדה פרועה, אני רוצה עשרה גברים בבת אחת בשעה, וזה מאוד מגניב ומדהים!
  כמה חיילים בריטים בוערים השליכו עצמם למים כדי לשטוף את הלהבות. הוא אפילו רתח מלהיכנס למים, נשמעו צרחות וגניחות פראיות. ועיגולים עקובים מדם זחלו לאורך קצף הים, בהתחלה עבים, ואז הם התפזרו בהדרגה והחווירו. והלוחמים של האימפריה הגדולה והענפה של פעם על פני כדור הארץ איבדו את צורתם האנושית. הערבי נחר בבוז:
  - והגברים האלה גורמים לנו ללבוש רעלה!
  האיש אדום העור פזל בערמומיות והעיר:
  - כנראה שהם מפחדים, המראה האדיר שלך!
  האישה הערבייה חשפה את שיניה בערמומיות ואמרה:
  - הרכות של אישה דומה לקשיחות של שריון, רק הרבה יותר קטלנית ורב-תכליתית בהגנה!
  הגרמנים העדיפו לשתול מיד בכל הכוח, טקטיקה של מתאגרף, שבסומכים על חוסר המוכנות של האויב, ממהר מיד בכל כוחו לעבר האויב. כאשר עשרות מטוסי אויב בוערים בשדות תעופה, הם אינם מסוגלים להמריא. כשהפצצות שלהם מתפוצצות בתוך הלנקסטר, והורסות את כל מה שמסביב והכל. טקטיקה קשה אך יעילה. אז הסימפוניה של השאול הגיעה לשיא כוחה, ואז החלה לשקוע.
  אבל זה כמובן לא הסתיים העניין, האוגדה המוטסת נכנסה לקורס. בעוד הבריטים לאחר טיפול כזה, אף אחד מהם לא יכול להילקח פושר. למרבה המזל, רחפני נחיתה כבר יוצרו בכמויות הנדרשות ושיטות לגרירתם בוצעו באגים. כנראה הטוב בעולם כיום.
  אז הם עפים, לא כמו עפיפונים - לאט יותר, אבל מספיק מהר, ואפילו בליווי המוזיקה של וגנר - יצירת המופת האהובה על היטלר. מי עוד מהחיים זכר את הסרט "אפוקליפסה", שבו השתמשו האמריקאים במוזיקה הספציפית הזו כשהם תקפו את הוייטנאמים. כמה זה הפחיד אותם. אז הנה ואגנר, ומניעים רועמים, דרך מגברים. הצנחנים מרחו את פניהם בזרחן, וציירו, הם נראים נורא כמו השדים של העולם התחתון שלהם. גם חישוב ההשפעה הפסיכולוגית. בנוסף, נוספו כמה ריאגנטים לזרחן, וכמה שבבי מגנזיום, על מנת לגרום לזוהר לפחות לזמן קצר. כל כך מפחיד, במיוחד על רקע זוהר מעושן, שריפות רבות. יש להם אפילו מקלעים, גם הם מוסווים בצורה של פיות דרקון. אז כבר מכים תת-מקלעים גרמניים ומתנגנים שבויים. וקווים מכוסים ומרופטים נופלים למגפיים של הזוכים. ורבים פשוט מעדיפים להיכנע, למרות העובדה שיש הרבה יותר בריטים מגרמנים.
  הודית וערביה התחבאו בחור קטן והוסווה בקפידה. ג'ינג'י ציין:
  - ובכן, חרשנו אותם!
  האישה שחורת השיער הופתעה:
  אתה אומר שאנחנו? אולי אתה מתכוון אלינו?
  ההודי נענע בראשו.
  - לא! פליפייס מנצחים את האנגלים וזה סימן טוב! ויהיה זמן, אז החג שלנו יגיע! כשהאינדיאנים משחררים את היבשת שלהם!
  הערבי נחר בבוז:
  - ואתה במקרה תובע שלטון על העולם?
  ההודי בחיבה, כאילו הסביר לילד עם פיגור שכלי, גיחך:
  - מי שרוצה לקבל יותר מדי - בדרך כלל מסיים בלי כלום! אז כפית גדולה - קורעת את הפה!
  הפיהרר, כמובן, לא ראה מה עושים הבזים והנציים שלו, אבל באופן עקרוני הוא ניחש שמכונת המלחמה הגרמנית תסדר הכל בצורה ברורה. ככלל, פעולות התקפיות של צבא גרמניה עד לבליטת קורסק בוצעו ברמה מקצועית גבוהה. חלקם אפילו קוראים להם אמות מידה. זה אפילו מוזר שמכונה כזו נתקעה, ואז התפרקה לגמרי.
  והבנות רואות חלום דומה, מעין חזון נבואי, שנקטע בפקודה קשה - קום!
  
  
  הצאר מיכאל השני
  ניקולאי השני היה קורבן לניסיון התנקשות ביפן. כבר אז הוא מת כשהיה יורש העצר. ניסיון התנקשות מפורסם שקרה בהיסטוריה האמיתית. צארביץ' ניקולס נפצע, אך ניצל בנס.
  אבל הנס לא קרה. המזל הזה, לצאר חסר המזל בכל ההיסטוריה של רוסיה. ניקולאי מת... ועמו מת המפסיד הגדול, שכמובן מבלי משים, אך עדיין הרס את האימפריה והשושלת הצארית.
  ובשנת 1894, בגיל חמש עשרה, עלה מיכאל השני לכס המלכות. אחיו של הצאר ניקולס. האדם הוא בדרך כלל לא טיפש, אלא קשוח ואמיץ. מיכאיל אלכסנדרוביץ' רומנוב פיקד על דיוויזיה פראית במהלך מלחמת העולם הראשונה, הצטיין בקרבות. היה, באופן כללי, גבר קשוח יותר מניקולאי, פנים גבוה יותר, יותר אקספרסיבי. הוא היה יותר חכם? ניקולאי השני אינו אדם טיפש ומוכשר. אבל עדיין לא מספיק קשוח, בעל רצון חזק, ונולד להיות מלך. בנוסף, כמובן, הבעיות של ניקולאי השני, במיוחד עם אשתו.
  מיכאיל לא טיפש יותר מאחיו, והכי חשוב, הוא מצליח יותר... ובכן, ניקולאי, בכל זאת, השם איכשהו רע למלכים. וניקולס היה הראשון שנכשל. כבר מההתחלה, מרד הדקמבריסטים. ואז ההתחלה הלא מוצלחת של המלחמה עם איראן. הניצחון הושג, אבל לא כל כך הרבה כיבושים. כן, ואיראן אינה יריבה של רוסיה אפריורית. מלחמה עם טורקיה. גם לא טוב בהתחלה. והניצחון היה שווה הרבה דם. ומעט כיבושים.
  ואז המלחמה בקווקז במשך כמעט ארבעים שנה עם שמיל. וזה רע, ההרחבה קפאה. ולבסוף, התבוסה במלחמת קרים. ולפי השמועות, הצאר ניקולס היה הראשון שהתאבד.
  כן, המלך הזה היה אומלל. מיכאל הראשון... הוא שלט בזמן הצרות. הציל את רוסיה. ערים מעטות, שנכבשו מפולין. מתקדם בסיביר. חי, לעומת זאת, לא מספיק. אבל המלך היה, באופן כללי, נורמלי. ובלי פנצ'רים רציניים.
  המדיניות של מיכאיל רומנוב הייתה כמו זו של ניקולאי השני: התרחבות לסין ולמזרח. בניית פורט ארתור. דיפלומטיה עם גרמניה, הכנה למלחמה עם יפן. כמובן, היה ברור שמלחמה עם ארץ השמש העולה היא בלתי נמנעת. בכאב, היא הייתה חמושה באופן פעיל. והצאר הצעיר רצה תהילה, הוא רצה כיבושים, הוא רצה ליצור את רוסיה הצהובה. בנוסף, היה ברור שסין הבטיחה להפוך בעתיד למעצמה אדירה, ועדיף לחלק אותה כעת. כל עוד הוא שבור.
  יפן תקפה את הטייסת הרוסית בפורט ארתור.
  ואז נשלח אדמירל מקרוב. הפעם לא היה מוות. בין השאר משום שמיכאיל לא אפשר לצרביץ' קיריל להפריע למקארוב, והוא לא היה על הספינה. וזה שינה קצת את המסלול.
  אדמירל מקרוב אימן את הטייסת. ואז, כשהיפנים נתפסו על מוקשים, הוא הצליח לתקוף את הצי של טוגו.
  הקרב הימי הסתיים בניצחון משכנע של הצי הרוסי. עם זאת, מאוחר יותר, היפנים עדיין צרו על פורט ארתור. אבל לא להרבה זמן. מיכאיל פיטר את קורופטקין, ומינה מפקד צעיר ומסוגל יותר. ושוב, ניצחונות הושגו ביבשה.
  יפן, באופן כללי, נשברה על ידי הים. ואז גם נחתה הנחיתה.
  הסמוראי נכנע. רוסיה החזירה לעצמה את הקורילים, כבשה את טייוואן וקוריאה.
  מאוחר יותר, מספר מחוזות סיניים הצטרפו מרצונם לאימפריה, ויצרו את ז'לטרוסיה. האימפריה המלכותית התרחבה ושגשגה.
  בלי מחשבה, בלי דמוקרטיה מיותרת. לא חיים, אלא חסד! התפתחות מהירה של המדינה. אבל כמובן שמלחמת העולם הראשונה הייתה בלתי נמנעת. ועכשיו הגיעה שעת הדרקון.
  אבל בשלב זה כבר היו לרוסיה טנקים קלים "לונה" -2, כבדים: "פיטר הראשון", שתוכנן על ידי בנו של מנדלייב והמפציצים החזקים בעולם: "סוויאטגור" ו"איליה מורומטס". כזה היה הכוח!
  והצבא הרוסי מהימים הראשונים החל לנצח. ומספר הכוחות הצאריים, בשל הגורם של סין שכבר הייתה קשורה למחצה, היה גדול.
  כוחות רוסים הביסו את הגרמנים בפרוסיה המזרחית, והקיפו את קניגסברג. הם לקחו מיד גם את לבוב וגם את פשמישל. לרוסיה היו יותר מדי חיילים, ומספר גדול של טנקים קלים וניידים. שלא היה לו אח ורע והראה כוח אדיר. צבא אחד אחרי השני נפלו.
  הראטי הרוסי כבר כבשו את בודפשט.
  גרמניה הייתה במצב קשה. כוחות רוסים כבר התקרבו לאודר. גם איטליה הכריזה מלחמה על אוסטריה. נכון, האימפריה העות'מאנית נכנסה למלחמה נגד רוסיה. אבל זה רק הפך לחורבן ותבוסה בכל החזיתות.
  חיילים רוסים כבר חצו את האודר. ובחורף התחילו להסתער על ברלין. לא היה מה לשמור על העיר. אז לגרמנים עדיין יש הרבה כוחות כבולים במערב.
  ווילהלם וצוותו הכריזו בחיפזון על שלום, או יותר נכון כניעה.
  המלחמה נמשכה רק שישה חודשים. כוחות רוסים כבשו את איסטנבול. וטורקיה נכבשה על ידי צבאו של הצאר מיכאל השני.
  לאחר מכן, נחתם השלום בפטרהוף. אוסטריה-הונגריה התמוטטה וחדלה להתקיים. גליציה ובוקובינה הפכו למחוזות רוסים. צ'כיה וסלובקיה הפכו לממלכות בראשות הצאר מיכאל השני. הונגריה הכירה גם בצאר הרוסי כמלך שלה.
  קרקוב ואדמות אחרות נכנסו לממלכת פולין. פרוסיה המזרחית נותקה, דנציג הפכה לעיר רוסית. אסיה הקטנה, ורוב עיראק עם בגדד הפכו לרוסים. הבריטים קיבלו רק את מחוז בזרא ופלסטין, ואילו צרפת קיבלה את דרום סוריה.
  כמו כן נוצרה ממלכת יוגוסלביה, בה הפך מיכאל השני לשליט שותף. חטפתי קצת, אני ואיטליה. כך, רוסיה הצליחה להפוך לכובשת גדולה. וספג הפסדים קטנים בהוצאות לא משמעותיות. אבל גרמניה עדיין נאלצה לשלם לרוסיה את רוב השילומים. ניצחון מרשים!
  . פרק 2
  לאחר מכן, היו עוד כמה מלחמות קטנות. רוסיה כבשה את רוב אפגניסטן - הדרום הלך לבריטניה, ושני שלישים מאיראן - גם הדרום הוא בריטי. ואז חילקו סופית הכוחות המלכותיים, הצרפתים והאנגלים את חצי האי הסעודי. הגמוניה הופיעה. יפן גם הצליחה לתפוס כמה רכוש גרמני.
  עד 1929 נצפתה צמיחה כלכלית בכל העולם - החזקה ביותר ברוסיה. אבל השפל הגדול הגיע בעקבותיו. זה העלה את היטלר לשלטון בגרמניה.
  גם ברוסיה חלה עלייה בסנטימנט המהפכני והשביתה. אבל ב-1931 הייתה מלחמה חדשה עם יפן על סין. רוסיה הייתה חזקה יותר, ויורשו הראוי של אדמירל מקרוב, אדמירל קולצ'אק, פיקד על הצי.
  ניצחון, נחיתה ויפן על כל רכושה האוקיינוס השקט הפכו למחוז רוסיה. והצאר מיכאל השני וגם קיסר יפן. כן, זה הסתדר כל כך טוב. אבל המאבק על שליטה עולמית לא הסתיים.
  היטלר בנה את כוחותיו. וקמה קואליציה: גרמניה, איטליה, רוסיה, נגד בריטניה, צרפת, הולנד, בלגיה וארה"ב.
  הצבא הצארי ב-1940 השלים למעשה את כיבוש סין ונתקל ברכוש צרפתי, הולנדי ובריטי.
  ב-22 ביוני 1941 החל היטלר במלחמה בפלישה לצרפת. לפיהרר הייתה תוכנית מצוינת והגאונות של מיינשטיין. רוסיה פתחה במתקפה נגד המושבות הבריטיות והצרפתיות באסיה ובאפריקה. זו מלחמה כל כך אכזרית.
  מבחינת אוכלוסייה, רוסיה כבר כבשה את המקום הראשון בעולם, צבאה היה מצויד בטנקים ובמטוסים הטובים והמתקדמים ביותר. מסוקים, מטוסי קרב, מטוסי תקיפה, מפציצים, כולל סילון, כבר נמצאים בייצור המוני! באופן כללי, איכשהו הכל הולך מצוין.
  היטלר כבש את צרפת, בלגיה, הולנד ודנמרק תוך חודש וחצי! רוסיה הצארית כבשה את נורבגיה ושוודיה. כמו גם הודו, הודו, דרום איראן, חצי האי הסעודי ונכנסו למצרים.
  הכוחות האנגלים והצרפתים הקולוניאליים בלטו ביכולת הלחימה הנמוכה שלהם, והיה להם רוח צבאית נמוכה מאוד - נכנע כמעט ללא התנגדות.
  היטלר רצה להעביר את עצמו לאפריקה, אבל ספרד התנגדה לגרמניה. ואז הנאצים תקפו את משטר פרנקו והביסו אותו. ואז פורטוגל. לאחר תקיפה עזה, הם כבשו את גיברלטר!
  אז פלשו רוסיה וגרמניה לאפריקה. כאן, מרחבים גדולים, ג'ונגלים, מדבריות והיעדר דרכים הפריעו יותר להתנגדות של הכוחות הקולוניאליים החלשים והמבולבלים של בריטניה, צרפת ופורטוגל.
  הייתה תפיסה של שטחים. קרבות אפיזודיים, התנגדות מוקדית. הטנקים הרוסיים הם עדיין הטובים ביותר ובעלי יכולת תמרון טובה, במיוחד הבינוני: "ניקולאי", שנקרא על שמו של צארביץ' ניקולאי, שנהרג על ידי היפנים.
  עם זאת, אם היית יודע מאיזה גורל מרושע הציל הסמוראי צודה סנזו , רוסיה, אז אנדרטה לו ממגדל אייפל בסנט פטרסבורג הייתה נבנית מחדש. או שאולי קראת לטנק על שמו.
  בכל מקרה, "ניקולאי" -3 היה קל יחסית - מתחת לשלושים טון, מיכל נייד עם מנוע דיזל. הייתה לו מהירות גבוהה מזו של שלושים וארבע האגדי ושריון חזיתי עבה ומשופע יותר וצללית נמוכה יותר, ואקדח ארוך יותר, אם כי דומה בקליבר של 76 מילימטר.
  מה שזה לא היה, רוסיה כבשה יותר משני שלישים מאפריקה, השאר הלכו לגרמניה ואיטליה. ואחרי ההפצצה המאסיבית במאי 1942, הגיעה נחיתה משותפת של חיילים רוסים וגרמנים בבריטניה . הלחימה נמשכה רק שבועיים ואנגליה ואירלנד נכבשו.
  חודש לאחר מכן הם כבשו את אירלנד.
  אמריקה התנהגה באופן פסיבי למדי מחשש להיכנס למלחמה מסוכנת כל כך, אבל בריטניה עדיין עזרה במשאבים. אז היטלר, מוסוליני וניקולאי השני החליטו לסיים את המעצמה החזקה ביותר מבחינה כלכלית.
  שלרוסיה יש גבול משותף עם אמריקה לאורך אלסקה. וכבר בנו מסילת רכבת לצ'וקוטקה - שמועילה מאוד למלחמה!
  ועכשיו הצבא הרוסי, הצארי יזוז... וייכנס לאלסקה. וטנקים אמריקאים נגד רוסים ולא מתגלגלים. כך יצא.
  כוחות רוסים החלו לנחות באלסקה ב-1 בספטמבר 1942... והם התקדמו בהצלחה רבה.
  דריסת רגל מתרחבת במהירות. ובקרבות, כמו תמיד, משתתפות בנות רוסיות יפות.
  הם על הטנק החדש ביותר "Nikolay" -4. לוחמים יחפים, בביקיני אחד. ויש להם אקדח עם קנה ארוך 85 מ"מ חזק יותר: סופת הרעם של שרמן.
  כבר נובמבר, שלג ירד, אבל הבנות היפות: נטשה, מריה, אורורה וסבטלנה, לא מזהות שום בגדים ונלחמות כמעט בעירום.
  כאן הלוחמים יורים ומרסקים עם הפגיעה המדויקת של קליע שרמן. הם חושפים שיניים. נטשה ירתה ושאגה:
  - ניצחתי את כולם בשביל המלך!
  ואיך זה יורה!
  ואז מריה הייתה יורה, ובדיוק כל כך עד שהיא תלשה את הצריח של השרמן.
  לקחתי את זה וצייצתי:
  - אני בחורה שחותכת מתכת!
  ואז אורורה תשגר קליע. וגם מדויק וברור.
  הלוחם חורק:
  - האווירובטיקה הגבוהה ביותר!
  ואז, כמו שסבטלנה תנקר, בכל כוחה המטורף. הורסת ילדה בלונדינית. וצווח:
  - אני שד גיהנום!
  וכל הארבעה ייקחו את זה כשהם נעים לאורך דרום אלסקה.
  והנה טנק אלכסנדר-4, גם הדגם האחרון עם בנות יפות. תותח חזק של 130 מילימטר עם קנה ארוך, ועד שמונה מקלעים וצוות של חמש בנות יפהפיות בביקיני.
  הם גם הולכים ויורים, דופקים את האמריקנים, פורצים דרך השרמנים.
  אלנקה ירתה קליע בעזרת בהונותיה החשופות ושרה:
  - לתפארת הצאר מיכאל!
  בזמן הירי, אניוטה תמכה, כיסחה את האמריקנים:
  - מלך גדול!
  אוגוסטינוס גם ריסק, פרץ דרך השרמן, וסירק:
  - למען שלום, עבודה, אימפריה!
  מירבלה פתחה באש לאחר מכן. היא גם שברה את השריון של האויב ולחשה:
  - לצו רוסי חדש!
  ואז אולימפיאדה ירה קליע, כמו לופאנט ושאגה:
  - אני כזה כוח וכאב עבור האויב!
  הבנות הולכות טוב ויורה. בעיניהם האזמרגד והספיר, להבות השאול.
  והחדש ביותר, בלתי חדיר מכל הזוויות טנק "אלכסנדר" -4, הולך לעצמו ומדשן את האמריקאים. כזה הוא הייצוג וההרס ללא תנאי.
  והבנות הן מה, כפור, והן באותו ביקיני וכמעט עירומות - יופי! אנחנו מביאים את החתול שלנו איתנו!
  אלנקה איך לירות פגז לעבר מכונית אמריקאית. איך לנגח אותה ולשיר:
  - אני כוכב עולם!
  ואז אניוטה ייקח אותו ותשחרר אותו, כרת את האויב, ותשש:
  - ותפארת האימפריה!
  ואז אוגוסטינה תחבט עם קליע, תכסח את האויב, תשבור את השריון של האויב ותחריק:
  - אני ילדה ג'ינג'ית וחסרת בושה!
  ואז מירבלה היא כמו סנדל. ולירות קליע קטלני לעבר האויב. תקרע את המגדל וצווחת:
  - איל מאיל!
  ואז הגיבור היפה ייקח את האולימפיאדה. ישחרר את הפגזים הקטלניים ביותר. נפץ את טנק האויב וצעק:
  - הכל לטאטא!
  הנה טנק במשקל שבעים טון מגיע ושובר צרות אויב. ובו בזמן הוא זז בקלות בשלג - המנוע העדכני ביותר הוא טורבינת גז! אי אפשר לעצור מכונית כזו.
  אלנקה שרה:
  - אף אחד לא יעצור אותנו! אף אחד לא יביס אותנו! זאבים רוסים קורעים את האויב! זאבים רוסים - מצדיעים לגיבורים!
  ושוב, בעזרת בהונות חשופות, לחיצה על ההדק, פוגעת באויב. הנה הילדה!
  אניוטה גם נפלה באמצעות רגליה החשופות וצווחות:
  - אני מעולה!
  ואז אוגוסטינוס משגר את הקליע ומיילל:
  - אני ילדה פראית!
  ומירבלה תשחרר משהו קטלני לחלוטין ותשאג:
  - לגבולות חדשים ובלתי גמישים!
  והוא יראה את לשונו כל כך ורודה וארוכה.
  ואז האולימפיאדה תרסק, ותנפץ את האמריקאים, ותעשה את זה מאוד מגניב.
  ובכן, באופן כללי, נראה ניצחון ברור. הקרב הזה ניצח והכוחות הרוסיים, הצארים, נעים קדימה.
  בסוף דצמבר 1942, כל אלסקה כבר נכבשה על ידי הצבא הצארי, והלחימה התנהלה בקנדה.
  בנוסף לטנקים, נלחמים גם טייסים במטוסי סילון. בארצות הברית יש הרבה תעופה, אבל האיכות שלה ירודה מאוד. אל תשווה למכונות סילון רוסיות. אשר מוחצים את האויב בעוצמת המחסלים.
  והבנות אנסטסיה ומרגריטה על המטוסים שלהן "יקטרינה" -6 כמה ביעילות הן מבקיעות.
  אנסטסיה מפילה שמונה מטוסים אמריקאים עם פרץ אחד של חמישה רובי מטוסים וצרחות:
  "אני פשוט לוחם סופר-קלאס!"
  וברגליים יחפות הוא ילחץ על הדוושות.
  מרגריטה מפילה עשרה מטוסים אמריקאים בפרץ אחד וחורקת:
  - ואני עדיין כיתה למעלה!
  אנסטסיה בבהונותיה החשופות, כאילו היא לוחצת על ההדקים, ומתלקחת לעבר האויב. יפיל שבעה כלי רכב של צבא ארה"ב ויחריק:
  - אני כזה לוחם שהמלך מתפעל!
  מרגריטה גם תשחרר את הרוצח ותצרח:
  - ולא רק המלך! אנחנו מאוד יפים!
  הבנות נלחמות ופוגעות במכוניות שונות. הם זורקים את האויב כמו עכברים מתים לאוכל נבלות. ולהרוס מטוסים אמריקאים.
  אנסטסיה הפילה עוד כמה מטוסים ונהמה:
  - לעיט המלכותי דו-ראשי!
  מרגריטה, חושפת את ניבים, צייצה:
  - על זה ומגניב!
  והיא גם פגעה בתריסר מכוניות אמריקאיות נוספות. הנה הבנות. בנות אוהבות להרוג. ותקרע אותו!
  והזוג הזה עובד...
  עובר למטרות קרקעיות. ויאללה עם השרמנים, חובטים בהם. כמו מחט מתכת. ופיצול הברזל והפלדה החזקים ביותר. כך לקחה אותם ההתרסקות.
  אנסטסיה חודרת כמה שרמנים וצווחת לעצמה:
  - אני ילדה שמסוגלת להמון!
  מרגריטה גם מחבטת את האמריקנים ביבשה וחורקת:
  שום דבר לא יכול לעצור אותי, ואף פעם לא!
  אנסטסיה מוחצת את האויב, מפילה טנקים וצווחת:
  - למלך, שאינו חכם וקריר יותר!
  הבנות בהחלט מדהימות! והכי חשוב, רק בביקיני אחד! ובלתי מנוצח!
  אף בנות לא יכולות לנצח ולהפסיק!
  אנסטסיה, יורה, צווחת בראש ריאותיה:
  - אני ילדה ששוברת פלדה!
  מרגריטה, ממשיכה לצלם, מוסיפה:
  - וכל מתכת!
  הבנות עפות לעצמן ויורות... אמנם הכפור והחורף, אבל זה לא עוצר אותן. בקנדה הלחימה בעיצומה.
  אנסטסיה יורה שוב, ושואגת:
  - אני כמו ילד!
  מרגריט מאשרת באופן פעיל ומחבטת בזעם של פנתר:
  - אני זה יותר כיף ומגניב מכולם!
  נראה שהבנות באמת מחשבות מזל גדול ובלתי יתואר!
  מרוויח שטרות חצי עירומים! ויגון לא יודע, אין ספק! יש להם הרבה דעות שונות!
  אבל, בקיצור, יפהפיות ברי מזל. הם לקחו וכיסו גנרל בארבעה כוכבים במתקפה אווירית. יפהפיות מרהיבות. כמו שהם מזדיינים, הם מזדיינים!
  ושוב, טנקים רוסיים וגרמנים נעים ברחבי קנדה.
  הנה הצוות של גרדה, על ה-T-4 הגרמני. המכונית למען האמת די חלשה על רקע מכוניות סובייטיות. אבל מצד שני, הבנות לא קלות - הן נלחמות יחפות ובביקיני בקור. וזה אומר משהו!
  לוחמים כאלה, למען האמת, הם מגניבים! לא יודע ספק וחולשה! ספיר ויהלומים בוערים בעיניהם! יפהפיות כאלה לא יניבו סנטימטר של אדמה לאויב! הם קדושים ומרושעים בו זמנית.
  הם נעים באנרגיה עצומה.
  וכך לרסק את האמריקאים.
  גרדה ירתה באצבעותיה החשופות וצייצה:
  - אני ילדה פראית! ולא בתולה בכלל!
  ואחרי זה, איך לצחוק.
  גם שרלוט ירתה בתותח שלה. תן לא חזק מדי, אלא ירי מהיר:
  - אני כמו דבורה לוהטת ונושכת!
  אחרי זה, היופי ייקח ותראה את לשונה הארוכה!
  ואז כריסטינה סוטרת וחורקת:
  - והשירה שלי! מכת ניבים!
  וגם שיני זאב יחשפו וישאגו:
  - יהיה ניצחון חדש!
  לוחמים הם ממש קשוחים ואגרסיביים. ויש להם כל כך הרבה כוח שרירים וזעם אלים.
  ומגדה תטפח גם על האויב. זה ירסק את השרמן ממרחק, יפגע בצורה מדויקת מאוד מקצה לקצה וישאג:
  - אני גרמני כל כך מגניב!
  הארבעה, למרות שהמכונית לא הכי טובה, נלחמים בהצלחה.
  ולמה? כי כמעט אין להם בגדים! והלוחמים הורסים יפה מאוד את האויב.
  גרדה מעירה בגאווה:
  - אנחנו ראויים לפיהרר!
  לאחר מכן, היפהפייה תצלם שוב ותחשוף את פניה החמודות.
  הלוחמים כאן הם ברוח הארית. והם לא מפחדים מהקור. למרות שהחורף במערב קנדה עדיין קר מאוד.
  אבל כלום - רק יחף, וכמעט עירום. אז יהיה מזל טוב וניצחון!
  אלה לוחמים מלאי רוח גאה.
  ועכשיו אין לארים אח ורע בהתמדה. חוץ מהבנות הרוסיות.
  אבל נטשה על "ניקולאי" -3, גם היא בביקיני ויחפה, ירתה, התפתלה והלכה. הטנק שלה, לעומת זאת, טוב יותר מה-T-4 הגרמני. הקרבות כאן קשים ומאוד אגרסיביים.
  היאנקיז מנסים להצמיד. אבל הנה נטשה דפקה את ה"מכשפה", ולחשה בחיוך של שיני פנינה:
  - אני כזו ילדה שאף אחד לא יקום!
  ומריה ירתה במדויק לעבר הטנקים האמריקאים. יפרוץ אותם ויסרק בחיוך שיניים:
  - שום כוח לא ייקח אותנו!
  ועכשיו גם אורורה תירה בתורה. השרמן הושמד. כן ילדה מה שאת צריכה.
  ואז סבטלנה תתרום את תרומתה... איך זה יפגע באמריקאים.
  יש גם קרבות בים. הצי הרוסי כובש את הפיליפינים.
  וגם כאן הצוות: בנות מלחים יחפות. גם יפהפיות כמעט עירומות, בביקיני. נכון, בפיליפינים מזג האוויר נפלא גם בחורף - חם, כי זה כמעט קו המשווה.
  ובנות אוהבות להילחם ולירות. ונעלי עקב חשופות ועגולות מהבהבות. הבנות האלה פשוט מקסימות. הכי לא - סופר!
  אגב, אסירים אוהבים שיאנסו אותם! הם קושרים את עצמם, ואז רוכבים עליהם. כן, גם כדי שהאסירים יאבדו את הכרתם! והם מסדרים לעצמם השמדה מוחלטת - או יותר נכון, לא לעצמם, אלא לאויביהם.
  צוותים כל כך מגניבים של בנות חצי עירומות. ואין מה לעצור ולרסק אותם!
  לוחמים עולים על סיירת אמריקאית. הם קופצים פנימה כמעט עירומים, יחפים, עם שרירים שמתגלגלים מתחת לעור שזוף. ולחתוך בזעם את האמריקנים. ואל תתנו את הסיכוי הקטן ביותר לשרוד.
  וכאן אפשר לראות את סטלה היפה ובן זוגה מאשה. שתי הבנות הן בלונדיניות גבוהות ושריריות, כמו שכורתים את כולם. מה זה לא מכה, ואז לקצוץ, ולקרוע את הגופות!
  הבנות צועדות לאורך הספינה האמריקאית. מנופף ימינה - הרחוב, נופף לשמאל - נתיב!
  והבנות לא יפסיקו ניקה! אל תשאיר ליריבים שלך סיכוי! ואם הם שואגים, ומתחילים לנער את השרירים!
  ושוב הם מניפים לעצמם את חרבותיהם, ומייבלים:
  - בנות אנחנו מה שיש למלך, לארץ המולדת ולמיכאיל רומנוב!
  והם קוצצים כמו כרוב סמוראי. כאן סטלה לקחה את זה ובכף רגלה היחפה הייתה מזיזה את הקצין האמריקאי במפשעה. הוא יעוף גבוה יותר ויקפוץ מעל הסיפון.
  המחסל הבלונדיני ימסור כ:
  - על המכות שלי הם משלמים עמלות!
  ושוב יחשוף את שיניו, וינצנץ בשיני פנינה! הנה הילדה! הכי מיץ וטעם!
  והבנות ממהרות לעצמן. ולעבור כמו גאות טורנדו. אל תתנו לאויב הזדמנות. יש להם כוח אדיר. חושך השדים האלה ואלפי אלפי מלאכים.
  והנה מאשה, כאילו הוא חותך, ובשני צברים בבת אחת תפוצץ שלושה ראשים! זו ילדה - ילדה לכל הבנות!
  שתי היפות חותכות כאילו הן פוקעות מסמרים עם חרבות. ואין חולשה או ספק במעשיהם. הם מתקדמים בלי לסגת או לוותר. צדק מחייב את איחוד האנושות. אימפריה אחת, כתר אחד, מטרה אחת והתרחבות לחלל.
  בדיוק בזמן הזה, מתרחש השיגור של לוויין כדור הארץ המלאכותי הראשון למסלול. כאן הוא עף מסביב לגלובוס.
  ובנות רוסיה בביקיני נלחמות על עצמן. ואל תפנה דרך לאויב. והאמריקאים שנגזרו מיופיים נופלים. ובכל זאת, בנות מהמעמד והמיומנות הגבוהים ביותר.
  פעם הם הצליחו לעשות מלחמה ביפן. הם גם נלחמו בצמרת. הקיסר עצמו נתפס. הם הראו את המיומנות האדירה שלהם. יש להם כל כך התרגשות, וכל כך הרבה כוח שרירים. כמובן, בנות כאלה הן נס של ניסים!
  הם כרתו סמוראים בארמון. והם גם היו כמעט עירומים ויחפים. בנות שיכלו לעשות דברים שהפתיעו את אויביהן.
  והם קצצו כל בשר, והפגינו את האומנות שלהם. לוחמים שלא יודעים ספקות, מתקדמים.
  הנה אדמירל אמריקאי כרת את ראשו עם חרב. ואיך היפות יצחקו, חושפות את הניבים.
  ושוב בהתקפה וחתכו את עצמם. לוחמים כאלה הם מפלצות אמיתיות. והצאר מיכאל על כס המלכות. בנו של אלכסנדר השלישי, אבל לא ההוא. מוצלח יותר , נחוש יותר, בעל רצון חזק יותר, וגם שליט מוכשר.
  אבל, כמובן, המזל חשוב, ועוד יותר קשיחות - מיכאיל הוביל מאבק בלתי מתפשר בשחיתות, שהשפיע לטובה על הצבא. אבל הידע היעיל ביותר הוא להשתמש בבנות בביקיני למטרות צבאיות. והבנות מאוד יפות כשהן כמעט עירומות ויחפות.
  להלן הקרבות בהצלחה משתנה. ולוחמים יפים יורים בצורה מדויקת מאוד, טוב יותר מגברים. והכי חשוב, כשהבנות כמעט עירומות, הן כמעט בלתי פגיעות. הם לא נלקחים על ידי כדורים ופגזים. צבא חזק מאוד של לוחמים. זה מגניב. רעיון כזה של הצאר מיכאל - להשתמש בבנות כמעט עירומות ויחפות, וזה הביא לניצחון.
  וגם הבנות בקרבות השליכו רימונים ופגיונות בבהונותיהם החשופות. והם הראו את זעמם הפרוע.
  בנות מאוד נועזות. ומאוד יפה, עליז, ובעל רגליים. אף אחד לא יכול היה להחזיק אותם.
  לוחמים הם כלבי גרייהאונד מאוד ... רגליים ילדות יחפות הן נשק יעיל מאוד. אבל מה הם יכולים לעשות? הרבה דברים. הסוליות החשופות עצמן קיבלו אנרגיה מהאדמה ולוחמי היופי היו עליזים.
  אני חייב לומר שבנות הן הכי יפות בעולם, וזה גם נפלא וגם עם זעם הקוברות!
  סיירת אמריקאית נתפסה. גברים שנתפסו נפלו על פניהם. לאחר מכן, רגליהם של הלוחמים נדחקו אל פניהם. ונאלץ להתנשק. והילדות השתוללו, וסוליותיהן החשופות, כשהן ליקקו את לשונן, היו נעימות ומתקתקות.
  אבל היפות נהנו מהעובדה שכפות רגליהן היחפות היו מורעפות בנשיקות, והעקבים שלהן נושקו.
  ואז הבנות צוחקות. ומחייכת שיניים!
  אבל זה השתפר, הבנות השתזפו קצת עירומות וקנו. לוחמים כל כך יפים. ואיך לקחת רגל כזו ולנשק. וללקק כל אצבע.
  הבנות נהדרות.
  כאן שוב הטנק "אלכסנדר" -4 בקרב. היפה לעצמה וכבר פברואר הולך. הכוחות ממשיכים הלאה. מתקרבים יותר ויותר לשטח ארה"ב. בנות כל כך מגניבות.
  כאן נטשה יורה במדויק. וזה פוגע בצורה מאוד מדויקת.
  הילדה יורה בצורה מדויקת ביותר וצועקת:
  אנחנו נמחץ את האויב!
  מריה יורה לאחר מכן. לקח והביס את האויב:
  - אני סופר!
  מריה היא ילדה מאוד יפה, ומאוד פעילה.
  וכפות רגליה היחפות מאוד יפות ואלגנטיות בארוטיות שלהן:
  אנחנו נשמיד את האויב!
  ואורורה היא ילדה כזו, ומעולה בה ובטן חשופות ושדיים, ופטמות ארגמן כאלה נפוחות:
  - אני אפרוץ את האויבים ואעשה את זה סופר!
  ואיך היא מנענעת את שיערה האדום!
  ושוב הוא ידפוק ברגליו החשופות והמסותתות. לוחמים כאלה הם מאוד מגניבים!
  ואז סבטלנה תיקח ותכה את האויב:
  - אני אוהב את המלך ותולה חבל על צוואר האויבים!
  כאן צוחקות הבנות. איך הם הפכו לגרייהאונדים ומגניבים.
  האמריקאים בורחים מבנות. או לוותר. או שהם מתים. הלוחמות כל כך יפות, ומאוד מאוד יחפות, והבנות כל כך נפלאות. ובביקיני אחד הלחימה נעימה ויעילה. הלוחמים כל כך מדהימים.
  נטשה שוב יורה לעבר האמריקאים ולוחשת:
  אתה אח שלי ואני אחיך! ליתר דיוק, אחותי!
  ושוב, כל עוד הוא מזיז את לשונו. נגיד לוחם ויופי אגרסיבי!
  והנה אניוטה מנענעת את שדיה החשופים. ולצעוק ולגחך. והפגז ישלח לאמריקאים. והוא ייקח ויזיין.
  - היופי העיף אותו! וחורק:
  - אני כזו סופר ילדה!
  בחורה יפה ואוהבת סקס. וזה נחמד!
  והילדה לקחה אותו ותחבטה אותו - נהמה:
  - נביס וננפץ את האויב!
  והנה אורורה פועם ומחבט:
  - אני מלך וילדה קשוחה!
  אישה לוחמת יכולה להיות כלב גרייהאונד.
  בנות צוחקות לעצמן.
  אבל סבטלנה לקחה את זה וזה מאוד מגניב. וזה נתן דמי שכזה על השמדת האויב, ונשק לשדים:
  - זוהי אירובטיקה טוטליטרית כל כך!
  הטנק מאוד זריז וקטלני. הוא מנצח את שרמן החלש והגבוהה. הנה הקרבות כאן לטובת רוסיה הצארית.
  נטשה יורה שוב. והשתוללות:
  - לאליל שלך!
  מריה התחילה לירות. הילדה מאוד יפה ויש לה שיער זהוב. לפי המבט.
  הילדה בעטה, ובאצבעותיה החשופות היא מכוונת וחורקת:
  - זה רצח עבור המלך!
  והנה אורורה מזוינת אמריקאית. והילדה, נניח, באמת תוקפנית מאוד וצווחה:
  - לעלייה אמיתית!
  והילדה הראתה את עצמה ממש חזקה.
  וסבטלנה אגרסיבית ולוחמת. היא חבטה ברגלה החשופה, וקרעה את האויב לגזרים.
  והיא צייצה, חושפת את שיניה:
  - אני גברת שמטיסה נשר!
  אז החלו הבנות לנקר בכוח פראי. ואל תפסיק תוקפנות כזו של יפהפיות. לא נסוג ולא מתכופף.
  נטשה ירתה שוב ולחשה:
  עד השמדה מוחלטת!
  ומריה, בלי שום מסמרים, הצליחה הרבה יותר להשמיד את אויביה, והחלה לשבור את יריביה.
  ואז אורורה לקחה את זה ואיך היא מטילה את האויב מתותח. ובהצלחה רבה, באכפתיות עצומה. ולכתוש, למחוץ את האויב. ופסולת מומסת עפה מהשרמן לכל הכיוונים.
  וגם סבטלנה תצלם ואיך היא תשיר:
  - אני ילדה עם חלומות גדולים ויופי גדול!
  לוחמים, למעשה, מפגינים רצון נפלא לנצח.
  לא פלא שהאימפריה הפכה להיות מגניבה ונהדרת. יכול להתעלות על ההישגים של ג'ינגיס חאן.
  לוחמים עוברים לעצמם... והם יורים, יורים ומתפרצים בעמדות אויב, כאילו קורעים בסכין. או ליתר דיוק, פגיון חד ומוקשה מאוד. ועכשיו החיילים הרוסים כבר באמת בלתי מנוצחים. וממלכה של אימפריה גדולה.
  אם מסתכלים על זה, אז בהיסטוריה של רוסיה היו הרבה מלחמות ותקופות קשות. אבל לניקולאי השני, לרוב, היה פשוט חסר מזל! התברר שהוא כישלון. אבל לטקטיקה יש חשיבות רבה. מה הראה השחמטאי הרוסי הגדול Alekhin. כשהתחיל לשחק במקום יריבו, הפך את הלוח וניצח. גאונות היא גאונות.
  עם כל הבעיות של רוסיה הצארית, גורם הבנות העירומות לבדו פתר הרבה.
  גם מסוקים משתתפים בקרבות. רכבי לחימה, וגם צוותים עם ילדות בביקיני ויחפות. מה האיכות של צבא בנות? הכי מצטיין. שום דבר לא יכול לעצור ולהביס צבא כזה.
  אז בצבא הזה יש בנות יחפות וכמעט עירומות. צוות על המסוק של קפטן ורווארה. האין זה נס! הים סוער! ואיך תותחי המטוס יפגעו. ואז יש רקטות. הבנות האלה הן הוריקנים אמיתיים מסוג טורנדו.
  הם לא נחותים מהאויב בכלום. הצבא הרוסי מוכן לקרבות ולהישגים גדולים.
  Varvara היא בחורה יפה עם שיער בלונדיני וכמעט עירומה. איך לשאוג בשיא ריאותיו:
  - אויבים לא יעברו! והם לא יברחו!
  והוא ייקח את זה, ישחרר פריקה קטלנית מכל הסילונים של המכונית הכי מגניבה שלו. ולטאטא את האויב. והוא ייקח אותו, יכסח אותו בכיפוף הרסני.
  אבל אולגה הצנועה, לקחה וירתה רקטה לעבר עמדות האמריקנים ולוחשת:
  - נלחמתי, לא עם נעלי באסט, אלא יחף!
  וקורץ בעיניו הספיריות. כן, אלו בנות - אירובטיקה מענגת להפליא. איתו אפשר לעלות להר מי השתייה ולהוריד את הדרקון העירום.
  והרגליים כל כך חינניות וייחודיות! והמותניים דקות, והגוף שרירי מאוד.
  ברברה תאמר ותיילל:
  - אני יכול לעשות חור בגלובוס עבור המלך!
  ויחשוף פניו ויקרוץ עיניו.
  לוחמים הם מהשורה הראשונה. כאן טטיאנה היא גם ילדה בביקיני, כשהיא לוקחת אותו וצווחת:
  - שיהיה מלך על כל הארץ!
  והוא ינצנץ בשיני הפנינה שלו. וממסוק קטלני כמו מסמר. וזה יהיה קטלני. ובאמת לטגן את המתכת. וזה יגרום להרס הבונקר.
  הנה הבנות - כל הבנות הבנות! ואז כשהאסירים מובאים, הבנות האלה מתנשקות ומלקקות את רגליהן היחפות. זו בדרך כלל הדרך המתוחכמת ביותר גם להשפיל וגם לעודד.
  
  רומל בלתי מנוצחת
  בה הצליח צבאו של רומל בנובמבר, דצמבר 1941, לנצח באפריקה. זה קרה גם בגלל שבן זוגו של רומל המבריק לא עשה את הטעויות הקשות שקרו בהיסטוריה האמיתית.
  כתוצאה מכך, ניצחו הגרמנים את הבריטים המתקדמים והחזיקו בשטחם. בתחילה זה לא השפיע על מהלך הקרבות, ולכן בחזית המזרחית הובסו הגרמנים ליד מוסקבה.
  עם זאת, מאוחר יותר השתנו התוכניות של הפיהרר. רומל הצליח בשלב זה לכבוש את טולבוק, ועבר למצרים. היטלר החליט לעבור להגנה זמנית בחזית המזרחית, ולרכז לעת עתה את מאמציו באפריקה ובמזרח התיכון.
  אולם מאחר שהמתקפה באפריקה דרשה פחות כוחות, הנאצים ביצעו מספר פעולות במזרח. הביס חיילים סובייטים בקרץ'. מוקף ליד חרקוב. הם שלפו רסיס לכיוון סמולנסק. גם המתקפה של צבא ההלם השני של הגנרל ולאסוב ליד לנינגרד הסתיימה בתבוסה.
  נפל לאחר המצור וההסתערות על סבסטופול. והפריץ התחזק. הלחימה התחוללה על מדף רז'בסקי. כאן הצליחו הנאצים להתנגד.
  אבל במצרים, רומל, לאחר שקיבל חיזוק, זכה בניצחון מוחץ. בפיתוח הצלחה, הגרמנים עברו פלסטין, כבשו את עירק וכווית. ואז כל המזרח התיכון - לאחר שהשיג גישה לנפט.
  לאחר מכן פנו הנאצים לסודן, וניסו לכבוש את כל אפריקה.
  במקביל, בעקבות ההסתערות על גיברלטר, וחדירת חיילים גרמנים לתוך מרוקו ובהמשך למרחבי אפריקה.
  אבל הצלחת הגרמנים תרמה לעבודה הנמרצת בעורף. איפה גם היטלר, דבר שהוא עשה במיומנות רבה יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית.
  להעיר את היטלר, המסיים התרחץ עם הבנות, אכל ארוחת בוקר עם סלט, דייסת כרובית ועוד כמה ירקות, והוסיף גבינת עיזים דלת שומן וקוויאר. לאחר מכן, הוא זימן את שפר, ומסר רשמית לשר הקיסרי החדש מסמך עם חוק חתום על סמכויות חירום. אדולף הדיבוק, היה מאכל מאוד:
  - שחרור הנשק ברייך השלישי נמוך ביותר! אנחנו מפגרים לא רק אחרי בריטניה הלוחמת, אלא גם ברית המועצות הטוטליטרית. ואנחנו צריכים עליונות אווירית, ועל ידי הגדלת הייצור של כלי נשק ישנים, אנחנו צריכים לעבור לנשק חדש. מפציצי סילון מבטיחים במיוחד. אחרי הכל, המהירות העצומה שלהם והתקרה העליונה הגבוהה שלהם מאפשרים להרוס ערים בריטיות כמעט ללא עונש!
  שפר שידר אופטימיות:
  - בגרמניה ובפולין עם עודף פחם, בצרפת של עפרות ברזל, ויש לנו מספיק ציוד לייצר מכוניות רבות. הרי אנחנו מייצרים יותר אלומיניום ודוראלומין מכל מדינות העולם גם יחד!
  אדולף הדמוני הנהן.
  - לבינתיים! בריטניה וארה"ב גם מגבירות את הייצור, ואנחנו צריכים להגן על כל גרם של מתכת. תנו לתלמידי בית ספר וילדים אחרים מגיל חמש לאסוף גם מתכת. חוץ מזה, למה לעשות את הכנפיים ואת גוף המטוס לגמרי מדוראלומין. אתה יכול להשתמש גם בעץ וגם בד. לדוגמה, כדי לייצר כנפיים מונובלוק. ומה? אנחנו צריכים מטוס קרב סילוני חדש במשקל של לא יותר משני טון, קל להטסה, קל לייצור וזול! יש לצמצם את מספר חלקי ההרכבה למינימום, כמו גם למצוא דרכים למזער את משקל המטוס ולשפר את התכונות האווירודינמיות שלו. עכשיו, אגב, יבואו מעצבי מטוסים, אנחנו נלמד אותם.
  שפר חייך.
  כמובן הפיהרר שלי. למיטב הבנתי אתה הולך להחזיר את כל העובדים המיומנים מהצבא?
  אדולף הדיבוק אישר:
  - רק עם כישורים גבוהים, נגייס עובדים חרוצים פשוטים מקרב זרים. אז יהיה עדיף שיהיו פחות לולאים, ומכאן פרטיזנים. כמובן, נצמצם את מספר הכוחות היבשתיים, אם לא תהיה מלחמה עם ברית המועצות, אז אנחנו לא צריכים כל כך הרבה חיל רגלים, אבל... לא בצורה קיצונית, אז אני מתכנן להביס את גיברלטר ומלטה בחודשים הקרובים , לכבוש את כל צפון אפריקה ובהמשך למזרח התיכון. אנחנו עדיין צריכים יחידות קרקע. בנוסף, יש צורך לבנות מספנות נוספות הן בגרמניה עצמה והן בצרפת, בלגיה, הולנד ונורבגיה. אנחנו צריכים נושאות מטוסים, ספינות קרב ותחבורה. והים התיכון יהפוך, כביכול, לאגם פנים-גרמני. האם אתה מבין?
  שפר השתחווה.
  - כן, הפיהרר שלי! כבר הנחיתי לפתח תוכנית בנייה ...
  אדולף הערמומי הוסיף:
  - ניתן להאריך את שעות העבודה עד ל-16 שעות אם נדרש על פי תוכניות החירום שלנו. יש להעלות את ייצור המטוסים למאה מטוסים ביום תוך תשעה חודשים בלבד... יותר מפי 3 בהשוואה לזה הנוכחי, וזו בכלל לא עובדה שזה יספיק!
  שפר מיהר לעודד את הפיהרר:
  - הטייסים שלנו מעל הכיתה הבריטית, אז לא הכל נקבע לפי המספר. ונמצא דרכים חדשות להפוך את האתות לחרבות. למיטב הבנתי, מה העדיפות מבחינתנו היא התעופה?
  הפיהרר קפץ את אגרופו חזק יותר:
  - העדיפות מבחינתנו היא מטוסי סילון, מפציצים, ואחר כך מטוסי קרב, בתוספת שחרור ציוד חדש, ופיתוח כלי נשק פלאים! עם זאת, לא רק בתחום התעופה, אלא גם בטנקים, ארטילריה, בעיקר ארטילריה של רקטות ... נדבר על זה ביתר פירוט.
  נשמעה קריאה ומתכנני המטוסים המובילים של הרייך השלישי נכנסו לחדר.
  מסרשמיט, צעיר יחסית עם מצח גבוה, היינקל כבר מבוגר, אבל זריז מאוד, בנוי אתלטית טנק, ליפיש, ועוד כמה פחות מוכרים.
  אדולף הצביע עליהם על הכיסאות והורה להם לפרוס את הציורים על השולחן:
  - המשימה שלך היא ליצור נשק חדש, חזק מאוד ומודרני. יש יותר מנהרות רוח בגרמניה מאשר בכל מדינה אחרת בעולם, והטכנולוגיה של מטוסים רבים מאוד מפגרת. אבל רק ב-Yu-88, אתה יכול להגביר באופן משמעותי את המהירות על ידי מתן צורות יעילות יותר למכונית. במיוחד צריך לתת לתא הטייס צורה קמורה בצורת טיפה, שתשפר את הראות, והטייס יהיה מרווח יותר, ויוסיף מהירות, על ידי שיפור האווירודינמיקה בחמישה קילומטרים טובים. בנוסף, צריך לתת צורה יעילה לנקודות הירי, הן עבור המפציץ והן עבור הלוחמים, מתלים לפצצות, בלמי אוויר במצב כבוי.
  אתה כותב את מה שאני אומר לך!
  המעצבים הנהנו פה אחד:
  - אז בדיוק הפיהרר הגדול!
  אדולף המשיך:
  - XE-129 - יש לעצב מחדש כך שתינתן צורה יעילה לתיבת הנשק עצמה והותקן אקדח מטוסים נייד להגנה מפני התקפות מהחצי הכדור האחורי והתחתון. בנוסף, מטוס תקיפה זה צריך להיות מצויד במערכת הגברת מנוע. יחד עם הארגון מחדש, יש צורך להגדיל את הייצור של מטוסי תקיפה כאלה. התקיפות האוויריות ההרסניות שלהם משתקות את פעילות הבריטים. בנוסף, יש להשתמש במפציץ הצלילה Yu-87 בבריטניה. נכניס לחלוץ מכוניות מיושנות...
  אדולף השתתק. המעצבים שתקו. הפיהרר העיר:
  יש לי ספקות גדולים לגבי ה-F -190. המכונית התבררה ככבדה ולא מספיק ניתנת לתמרון, בנוסף, אין לה מערכת למילוי מיכלים בגזים אינרטיים, המחליפים את הדלק הבוזק. בגלל מה, ניתן אפילו לדפוק את המכונית הזו עם כדור תבערה אחד. מה טנק יגיד על זה?
  מעצב ה-SS המפורסם, מושיט תשומת לב, העיר:
  - זהו הפגם שלנו, הפיהרר הגדול. אמנם יש להכיר במיקום הטנקים כמוצלח למדי, אך הם פחות פגיעים לאש האויב, ובו בזמן מגנים על הטייס. לגבי יכולת תמרון, אז... שריון אחד שוקל 120 קילוגרמים, ולא כל כך קל לנו להקל עליו...
  אדולף הדיבוק הציע:
  - נסו להעלות את האיכויות האווירודינמיות של הפוקן-וולף. קודם כל, על ידי הפחתת המשקל, ויש צורך לכופף את קצות הכנפיים כדי להגביר את יכולת השליטה והתמרון של המכונה. בנוסף, היא תתקין הגנה לחצי הכדור האחורי... לגבי מיקום המנוע מול תא הטייס, הדבר מגן על הטייס, אך מצריך לצייד את המכונה במתקן פליטה. אגב, ניתן להפוך את עצם הצורה של המנוע ליעילה יותר, מה שבהחלט צריך לקחת בחשבון על ידי התעשיינים שלנו. אגב, מה לגבי העבודה על ה-ME-309?
  מסרשמיט היה מעט מזועזע:
  אנחנו עובדים על הפיהרר הנהדר הזה. מאפייני העיצוב מבטיחים להגביר את מהירות המכונית, עד ל-740 קילומטרים לשעה, כשהיא חמושה בשבע נקודות ירי! זה יהיה המוות החזק ביותר עבור הבריטים...
  אדולף קטע:
  - הגימור צריך להיעשות מהר יותר. ואתה, שפר, מאיץ את הפיתוח של תותח מטוס מהיר חדש של 30 מילימטרים. כמו כן, ניתן יהיה להשתמש בו בהצלחה רבה הן לירי לעבר מטרות קרקע והן כנגד מטוסי אויב! ה-ME-309 החדש אמור להחליף את ה-ME-109 הישן. באשר למכונת הסילון ME-262 שלך, אבוי, יש לה חסרונות רבים: משקל כבד, אמינות תפעולית נמוכה, שיעור תאונות מופרז .... אני אשרטט את הסילון שאנחנו צריכים בעצמי.
  אדולף היטלר התחיל לצייר את המכונית תוך שימוש בידע שלו במטוסי קרב מודרניים. עם זאת, לא הכי מודרני, אבל בערך בשנות החמישים, על מנת להתאים את רמת הייצור והטכנולוגיה הנוכחית. הוא הקדיש תשומת לב מיוחדת לטכנולוגיה של שינוי הנפת הכנף. הסבר על כל היתרונות של עיצוב כזה:
  - במהלך הנחיתה והשיגור, הסוויפ יקטן, ויגדל במהלך הטיסה. רק בשל כך, מטוס קרב עם מנוע ME-262 מודרני יוכל להאיץ ל-1100 קילומטרים לשעה. כן, והמשקל יהיה נמוך משמעותית.
  מסרשמיט הביט בתרשים, קימט את מצחו הגבוה בקו שיער נסוג, וסחט החוצה:
  - מבריק! אבל הפיהרר שלי, מאיפה השגת ידע כה עמוק באווירודינמיקה?
  אדולף הדיבוק צמצם את עיניו בערמומיות:
  - ומה לגבי רק באווירודינמיקה? אדם מחונן הוא בדרך כלל מחונן בכל דבר! ובינוניות ובינוניות באפריקה! מה נסגר עם מפציץ ארדו? להראות תרשים?
  הפיהרר-פופאדנטים העיפו מבט קצר, הניד בראשו בשלילה:
  - לא, זה לא יעזור! הרעיון עם הטרולי לא טוב, בגללו המטוס לא יסתובב ויתרסק. אנחנו צריכים גלגלי נחיתה נשלפים קונבנציונליים. שקול כמה שינויים בעיצוב לאווירודינמיקה טובה יותר. בלי יותר מדי פיקציה, אבל עם כושר המצאה.
  אדולף, כשגגו איננו, העיר עוד כמה הערות:
  - למטוס "Griffin" Xe-177 יש תחנת כוח מאוד לא אמינה. צריך להחליף אותו מיד, מנועי הבוכנה העדכניים ביותר, בהתחלה ארבעה עומדים בנפרד. אחר כך למנועים הכי מודרניים עם הספק של 2950 כוחות סוס. באשר ליכולת הפגיעה מגובה רב ובצלילה, אז... תתחילו לפתח את ה-Xe-277, גם המכונה הזו תהפוך לנשק נמסיס. אבל העיקר הוא מפציצי סילון. זוהי משימה בראש סדר העדיפויות. כאן, למשל, Yu-287 צריך להיות כזה.
  הפיהרר שוב עשה סקיצה עם כנפיים סחופות לאחור, והסביר ניואנסים מסוימים למעצבים. אדולף נסחף ברצינות, והראה מזימות מסוימות. במיוחד מפציץ חסר זנב. ושהתכנית של כנף מעופפת של מכונת סילון היא יותר ממבטיחה. ויחד עם זאת, המכונה מסוגלת להפציץ אפילו את שטחה של ארצות הברית. הוא הצביע ישירות על כך שמעצבים מכל רחבי אירופה ואפילו יהודים צריכים להיות מעורבים בעבודה. לבסוף הבין שהמעצבים כבר העמיסו מספיק, הוא שחרר אותם באדיבות, והשאיר רק את ליפיש. הפיהרר צעק:
  - ואתה, אלכסנדר, אני מבקש ממך להישאר! תוטל עליך ליצור כלי נשק חדשים ויעילים במיוחד.
  ליפיש הופתע:
  - אהיה אסיר תודה לך פיהרר!
  היטלר המחסל החל להסביר:
  - כמובן, אתה מכיר את התיאוריה של ויזלסברגר, שהיה בזמנו עוזרו של פרופסור פראנדל בגטינגן. הוא היה הראשון שפיתח את התיאוריה של השפעת המסך על המשטח הבסיסי...
  ליפיש חייך והנהן:
  - אתה מודע היטב לפיהרר שלי! כן, אני מכיר את התיאוריה הזו!
  אדולף הדמוני המשיך:
  - יש צורך ליצור ekranoplan - מעין הכלאה של סירת טורפדו ומטוס ימי. הוא באמת עף הרבה יותר נמוך, כ-20-40 סנטימטרים מהמים. במקרה זה, מסת האוויר התומכת בסירת ה- ekranoplan מורכבת, כביכול, משני חלקים. האחד הוא נחל קפוא מתחת לכנף; השני - די חסר חשיבות - יוצא מתחת לכנף באזור הקצה האחורי ומתמלא כל הזמן באוויר שמגיע מלמעלה, מאצבע הכנף.
  ליפיש אישר בקלות:
  - באמת כך הפיהרר שלי!
  אדולף הדמוני המשיך:
  - עם זאת, מסת האוויר העיקרית נשארת מתחת למשטח הנושא ויוצרת שם לחץ ששווה כמעט ללחץ הדינמי. הוא ממלא תפקיד של מעין משטח החלקה אווירי, שעליו "מתגלגלת" סירת האקרנופלן כמו שעון! הראשון שהשתמש בזה בפועל היה המהנדס הפיני קאאריו, הוא פיתח מזחלת כנפיים מלבנית פשוטה שגלשה על השלג בעזרת מסך ואף קיבלה עליה פטנט. למרבה הצער, הצבא לא העריך תגלית כזו בזמן. הם אומרים שגם הפרופסור הרוסי לבקוב ערך ניסויים דומים... כלומר, הוא יכול להפוך לנשק פלא חדש המסוגל להעביר פצצות, טורפדות, נחיתות לחוף בריטניה, במהירות של מטוס, ובאותו הזמן בלתי נראה לרדאר. ועוד מכות מוחץ על ספינות אנגליות! לְהַסכִּים?
  ליפיש חיטט בידו, מלצריות מועילות מזגו לו מיץ... לאחר שתתה מעט, העיר המעצבת:
  - כן, זה רעיון עשיר, אם כי יהיו כמה בעיות טכניות. למשל, חוסן...
  אדולף הדיבוק הנהן בחביבות:
  - אני אשרטט עבורך תוכנית משוערת, עדיף לעשות זאת, ואתה בעצמך תצחצח את הפרטים הטכניים הקטנים. הגוף צריך להיות ארוך, להיראות כמו גוף של מטוס נוסעים, להפוך לאף דולפין של תא הטייס, שמשות קדמיות בולטות ומנועי טורבו... למרות שזה אפשרי בדגמים הראשונים בוכנה אלה יעשו. וכאשר הקולוסוס הזה ייגרר למים צלולים, המנועים ישאגו מחריש אוזניים והגוף הטורף הצר יתפוצץ כמו לוויתן שמטיל ענן של רסס. שימו לב לקולוסוס הזה מסוגל למהר כמו לוחם כמה מטרים מעל פני המים.
  ליפיש שרק בהתפעלות כנה:
  - יש לך דמיון עשיר פיהרר!
  דאשינג אדולף קיבל השראה אפילו יותר:
  - כמובן שזה יהיה נשק פלא. אחרי הכל, ekranoplans לא מפחדים מכל סערות. הם לא מפחדים מקרח - הם עפים עליהם. הם אינם מאוימים על ידי שפכי ביצות ואבני חוף, שעליהן יכולות להתרסק ספינות רגילות, אלא רדודים באופן כללי כמו בריכת ילדים. הם מסוגלים להנחית חיילים בכל מקום: מהחוף האפריקאי של השלדים עם השוניות השטניות שלו, ועד לשני חופי ארצות הברית, הארצות הארקטיות של קנדה ואלסקה. יהיו כמה מאות מכונות כאלה, ובריטניה תיפול תוך חודשיים.
  ליפיש העיר בביישנות:
  - מה עם המוקשים?
  הפיהרר צחק:
  - אלה המוקשים! הם אינם מאיימים לא מתחת לפני המים ולא על הרדודים! כמו גם טורפדות מצוללות. והוא עצמו הוא נשק אידיאלי להילחם בצוללות המתקדמות ביותר, לפגוע בהן במטענים עומק. בנוסף, מטוסי אקרנו יכולים לפגוע בספינות אויב באמצעות רקטות ומוקשים. כן, כמובן, אציג את העיצוב של פצצות מונחות. וכמובן נחיתות... רכב משלוח אידיאלי לנחיתות, לא רק עם חי"ר, אלא גם עם טנקים! אז כל אופי המלחמה ישתנה בבת אחת! האם ליפיש הבין באיזה עסק הפיהרר מפקיד אותך?
  המעצב שאל בצורה מסחררת יותר:
  - מה עם הפרסים?
  רציני אדולף אישר:
  - כמובן הנדיב ביותר, צלב ברזל עם יהלומים, אדמות, מושבות, נושאים! אם נכבוש את כל אפריקה, אז תהיה מספיק אדמה לכולם!
  ליפיש אמר:
  - אם יינתנו כסף וכספים, האקרנופלן יהיה מוכן, אבל... יש לי גם פרויקטים ללוחם חסר זנב.
  מיהר הפיהרר מיהר להרגיע את הממציא:
  - מפציץ סילון ללא זנב, כבר שרטטתי אותו, אחרים יטפלו בו. כמו אגב, ולוחם! WIG חשובה יותר, שכן מדובר בנשק חדש ביסודו... בנוסף, לחברת Gotha יש מעצבים מוכשרים מאוד שיתמודדו עם זה. ובזמן שאתה עובד על ekranoplans. באופן כללי, עכשיו יש לי הרבה עניינים דחופים, אני עדיין צריך לדבר עם מפקדי הטנקים... הפקודה תינתן לכם...
  ליפיש עזב את הפיהרר מרומם מאוד. אדולף חשב שאולי עדיף לדבר עם פיזיקאים גרעיניים קודם כל על יצירת פצצת אטום ובעתיד גם פצצת מימן, אבל החליט לא לעשות יותר מדי, להעמיס את עצמו ואנשים אחרים בכל פעם.
  היו כמה מעצבים, כולל המפורסמים ביותר: פורשה ואדרס. באופן כללי, אם בתעופה ובצי הצוללות לגרמנים הייתה עליונות איכותית על הסובייטים (אם כי לא כולם מכירים בכך!) אז צי הטנקים בפאנצוויל פיגר מאחור ניכר. בפרט, כלי הרכב הסובייטיים KV, T-28, T-34, היו עדיפים על הגרמנים בשריון ובחימוש, וה-T-34 היה עדין גם בביצועי הנהיגה. עם זאת, התותחים של הטנקים הגרמניים אינם חזקים מספיק עבור המתילדות והקרומוולים הבריטיות, ועוד יותר מכך הצ'רצ'ילים והצ'לנג'רים כבר מפותחים על ידי המעצבים. שלא לדבר על החולשה של השריון של עיצובים גרמניים ...
  כשהזמין את האורחים לשבת, החל הפיהרר לדקלם מוסר:
  - לצערי לגרמניה אין כרגע תותח נ"ט אמין... מצוידים בתותח T-3 50 מילימטר, הם יכולים ללטף רק את שריון המטילדה או KV.... אבל "מטילדה" נכנסה לשירות עם בריטניה עוד לפני תחילת מלחמת העולם השנייה. אנחנו בעצמנו תפסנו את מטילדס, שלא ניתן לחדור את השריון הקדמי שלה. ובכן, ה-KVs הסובייטיים לא יכולים אפילו לנקב את הצד או את גוף הספינה. המקסימום שהמכונה שלנו יכולה לעשות זה לשבור את הזחל! כלומר, אתם המעצבים העמידו אותנו בעמדה כזו שטנקי האויב הרבה יותר חזקים עבורנו בהזמנה, וגם ה"גרנטים" האמריקאים החדשים וה"שרמנים" שמוכנים לייצור המוני עדיפים גם בחימוש. שלא לדבר על רכבים רוסיים עם רובי 76 מ"מ. ואיך מבצעים את המשימה של יצירת טנקים חדשים, במיוחד עם אקדח 88 מ"מ.
  פורשה ענתה בבלבול:
  - כמובן, אנחנו מפתחים פיתוחים כאלה, פיהרר נהדר. ב-26 במאי מחלקת החימושים נתנה לנו הזמנה לטנק 45 טון ViK -4501. זה צריך להיות בדיוק ככה, עם תותח נ"מ בקוטר 88 מ"מ שהוסב לצריח טנק. יש לנו כבר ציורים ראשוניים. אתה יכול להכיר אותם הכי גדול.
  הפיהרר שאל:
  - אתה אדרס?
  ארווין הנהן.
  ה-vk -3001 נבדק בהצלחה . מכונה כבדה חדשה, עם תותח 75 מ"מ. יש לנו נשק דומה בדגם הנ"ט, אבל עדיין לא הוכנס לייצור המוני. בנוסף, בוצעו עבודות ליצירת ה-T-6, במסה של עד 65 טון. ודגם קל יותר של 36 טון. אנחנו מנסים את הפיהרר הגדול.
  אדולף, שדמיין את עצמו יודע הכל, החל לבחון במהירות את הציורים. הנה הם הסקיצות הראשונות של ה"נמר" האימתני של הטנק הגרמני המפורסם ביותר של מלחמת העולם השנייה. מכונית זו התפרסמה במהלך בליטת קורסק. בתקופה הסובייטית, הנמרים, ככלל, ננזפו, ואז היחס למכונית זו הפך לאובייקטיבי יותר. לתקופתו, הטנק הזה, כמובן, לא היה רע. במהלך ההתכתשות הגדולה הראשונה עם ה-KV שלנו - שלושה "נמרים" דפקו עשרה כלי רכב סובייטיים, והם עצמם יצאו ללא נזק. היתרון העיקרי של מכונה זו היה אקדח 88 מ"מ חזק, אשר במשך זמן רב לא היה לו יריב ראוי. עם זאת, בבליטת קורסק, למרות העליונות האיכותית בטכנולוגיה, הנאצים עדיין הובסו ... הסטטיסטיקה של השימוש הקרבי במכונה זו, כמו גם יחס ההפסדים, באופן כללי, מדברות על זה כאחד המכונות הטובות ביותר של מלחמת העולם השנייה. אבל הפגמים גלויים לעין בלתי מזוינת. משקל גדול של 56 טון, בהזמנת 100 מילימטר בלבד (רק 80 צדדים!), גובה רב, חוסר זוויות של נטייה רציונלית של השריון וביצועי נהיגה גרועים. באופן כללי, הטנק IS-2, במשקל עשרה טונות פחות, היה עדיף על הנמר הן בשריון והן בחימוש... אבל הטנק הזה הופיע רק בפברואר 1944. "הנמר המלכותי" שקל בדרך כלל 68 טון, עם שריון חזיתי של 180 מילימטר... כמובן, טנק כזה לא התאים למלחמה באפריקה, במדבר, לנחיתה, זה רק מכונה כמו אוזן. רגלי חימר. לא, כמובן, לתקופתו, ה"נמר המלכותי" היה יעיל מאוד, הוא יכול היה להשמיד כמה טנקי אויב בקרב, ופעם אחת הפיל עשרים וחמישה "שרמנים" תוך שעה. נראה שהיה מידע על עשרים ושלושה טנקי T-34 שהושמדו על ידי הנמר במהלך קרב אחד. אבל בכל מקרה, הטנק הזה הוא פשוט התגלמות השימוש הבלתי רציונלי בכוח ובמסה. וכאן, למשל, הטנק T-54 הסובייטי ... סוג של התגלמות של שימוש רציונלי מוצלח של כמעט הטכנולוגיות הקודמות של מלחמת העולם השנייה.
  הפיהרר הכריז בנחרצות:
  - לא אדוני! הפרויקט הזה לא עובד! מייצרים מכונית של חמישים ושש טון עם שריון של 100 מילימטר בלבד... איפה היעילות והרציונליות הגרמנית המהוללת שלנו.
  אדרס העיר בביישנות:
  - ל-S-2 הצרפתי, במשקל 70 טון, היה שריון של 45 מילימטרים ...
  המחסל לפיהרר קטע בכעס:
  - זה טנק ממלחמת העולם הראשונה. אבל ל-KV-2 הרוסי היה הוביצר 152 מ"מ במשקל של 52 טון. אבל זה 152 - מילימטרים, לא 88.
  לכן, אני נותן לך את המשימה של תותח 88 מ"מ בקליבר 71, עבור טנק במשקל של לא יותר מארבעים טון ושריון קדמי של לפחות 180 מילימטר, דפנות וגוף של 150 מילימטר, מנוע של שש מאות, שבע מאות כוחות סוס. ואת הטנק הזה צריך להכניס לייצור המוני בהקדם האפשרי, בעוד שישה חודשים.
  המעצבים הגרמנים החווירו וידיהם רעדו. אלכסנדר הביט בהם בלעג. המשימה אכן הייתה הקשה ביותר; חימוש ושריון אופייניים ל"רויאל טייגר" מדגם 1944, אבל אתה צריך לעמוד במשקל של 28 טון פחות! עם זאת, אדולף חשב שזה די אמיתי, ואפילו סטר על הכתף של פורשה בצורה ידידותית:
  - אל דאגה, אני בעצמי אצייר עבורך את הסכימה האופטימלית, שבה תוכל להסתדר עם משקל כה קטן יחסית. אני לא עריץ, אלא רציונליסט. אתה רק צריך לבנות הרבה מחדש. במיוחד, מקם את תיבת ההילוכים והמנוע יחד.
  אדרס העיר בעצב:
  - זה ייצור כמה בעיות עבורנו. בפרט, בהסדר כזה יהיו החסרונות הבאים ....
  אדולף קשה קטע:
  - כמובן, יהיו כמה בעיות, אבל באופן עקרוני הן מתבטלות בקלות. במיוחד במונחים טכניים. אבל אפשר למקם את המנוע בצורה הרבה יותר קומפקטית, להזיז את המתלים ו... יש להוריד את גובה הטנק לשני מטרים, ויש למקם את הצוות בשכיבה, אז הכל יהיה הרבה יותר רציונלי.
  הפיהרר החל לעשות סקיצה, מעין ציור, בסגנון הטנק הסובייטי המאסיבי ביותר של התקופה שלאחר המלחמה, ה-T-54. מכונה זו הייתה כה מוצלחת עד שהיא שימשה גם במהלך הקרבות באפגניסטן עם הטליבאן, שהחלו להיות מיוצרים עוד ב-1947, חיילים עיראקים נלחמו עליהם עם צבא ארה"ב במהלך סערת מדבר ומבצע הלם ויראה או חופש עיראק" . בסך הכל יוצרו יותר מ-70 אלף מכלים אלה. ושהמכונית הצליחה מאוד. עם משקל של 36 טון, שריון חזיתי של 200 מילימטר, ואקדח בקליבר 100 מילימטר. טיפוס זה נלחם בהצלחה עם ה"פטונים" וה"פרשינגס" האמריקאים במהלך מלחמת קוריאה. אז לרמה הטכנולוגית הזו, המודל מאוד מתאים וריאלי ליישום. ודי פשוט לייצור - זול... לגבי התותח הגרמני 88 מילימטר 71 אל, הוא היה די חודר לכל הטנקים של מלחמת העולם השנייה (למעט השריון החזיתי של IS-3, שנכנס לשירות במאי 1945!). מה זה IS-3? הטנק מפואר מבחינת השריון, והצריח שקיבל צורה של פייק. נכון, ביצועי הנהיגה היו גרועים, והוא הוסר תוך זמן קצר מהייצור. אחר כך היו עוד כמה דגמים, ה-IS-4, וכן הלאה עד שהתיישבו על ה-IS-10, שמו שונה לאחר מותו של סטלין ל-T-10. והתברר שזה הטנק הכבד הסובייטי האחרון. חרושצ'וב אסר על כל פיתוח של מכונות כבדות, וממשיכיו לא החלו לתקן זאת!
  אבל באופן כללי, האם הגרמנים צריכים טנק כבד מארבעים טון, אם ניתן להתקין תותח על טנק בינוני, החודר 193 מילימטרים של שריון במרחק של 1000 מטר?
  האמריקנים נטשו במהירות טנקים כבדים, ומשקלו של הפרשינג לא עלה על 42 טון, והשרמן בכלל 32. אבל לאחר שהתברר שעלולה לפרוץ מלחמה עם ברית המועצות, הופיעה מפלצת בקליבר של 120 מילימטר. אקדח ומהירות הלוע של כמעט 1000 מטר לשנייה. עם זאת, האמריקנים התפכחו במהרה מהטנק הזה. לפני הופעת ה-IS-10, הטנק המאסיבי ביותר לאחר המלחמה היה IS-4, עם שריון חזיתי של 250 מילימטר, ושריון מובנה של 170... מכונה אמינה, למרות ששקלה יותר מ-60 טון . בכל מקרה, יש צורך להפקיד עבור גרמניה את יצירתו של טנק כבד, אך לא יותר מ-50 טון. לדוגמה, ה-IS-10 רק שקל 50 טון, בעל שריון חזיתי של 290 מילימטר ותותח של 125 מילימטרים... אגב, איזה קליבר הוא המוצלח ביותר? במהלך המלחמה, לדגמי שרמן וצ'רצ'יל הפופולריים ביותר היו שריון 100 ו-152 מ"מ (חזיתי). ובכן, מה התמודדו עם זה "הנמרים המלכותיים" די טוב ... אבל ה"פנתר" החל לפגר מעט מאחורי קליבר 75 - מילימטרים, אפילו עם מהירות התחלתית גבוהה של הקליע, הפכו לבלתי מספקים. לכן, "פנתרים" הופיעו בתותחי 88 מ"מ, אם כי רק בסוף המלחמה, ולא היו רבים מהם. אבל העובדה שהוורמאכט לא תכננה לצייד מחדש טנקים ותותחי נ"ט בקליבר גדול מעידה על כך שמצב עניינים זה התאים לכולם. נכון שלתותחים המתנייעים של יאגדטיגר היה תותח 128 מילימטר ושריון חזיתי של 250 מילימטר, אך רק 71 מהם יוצרו והם לא יכלו להשפיע על מהלך המלחמה בכמות כה זעומה. אגב, באופן מעניין, עד שהג'גטיגרס נכנעו, נותרו עוד 43 חלקים בשירות, מה שמעיד על יכולת ההישרדות הקיצונית של מכונה כזו.
  אגב, סטאלין הורה לחמוש מיד את ה-IS-2 בתותח של 122 מילימטר, למרות שעוצמת החדירה שלו הייתה מוגזמת עבור טנקים גרמניים (פרט לרויאל טייגר, אך יוצרו רק 458 טנקים כאלה). רבים המליצו לרודן להגביל את עצמו לחבית של 100 מ"מ. ואכן, התותחים המתנייעים T-100 התבררו כטובים ביותר מבחינת מכלול מאפייני הלחימה. אחרי הכל, ככל שהקליבר גדול יותר, היצע הפגזים קטן יותר, קצב האש, המהירות ההתחלתית של הקליע, טווח האש ודיוק הירי נמוך יותר... ולגרמנים היה טנק T-4 המאסיבי ביותר, ותותחים מתנייעים המבוססים עליו, שקלו 22-24 טון בלבד. אולם התותחים המתנייעים של הפנצר היו מוצלחים מאוד: החימוש והשריון הקדמי של הפנתר היו כמעט זהים לשלה, עם משקל וגובה כה נמוכים. יהיה צורך להזמין עוד פנצרים פשוטים וזולים שיוכנסו לייצור.
  ומה לגבי קליבר האקדח, אז מה? עבור תותחי נ"ט, קליבר של 128 מילימטרים הוא גדול מדי, עדיף להשתמש בו בתור אקדח סער, ולבחור ב-105 מילימטרים בינוניים.
  אדולף הראה למעצבים הגרמנים את התוכנית:
  - זה הנשק הסודי החדש שלנו! בחודשים הקרובים יש לבדוק את המיכל. השימוש הקרבי שלו יהיה 1943. בינתיים, עדיין יש לך פרויקט ליצור טנק כבד עם תותחי 105 מ"מ. כמו גם רובים מתנייעים קלים. אז לעבודה רבותיי.
  אדרס התנגדו בביישנות:
  - העיצוב שהצעת נראה אטרקטיבי, אבל זו הבעיה - הטנק הזה אינו ברוח המסורות שלנו... והצוות יהיה לא נוח...
  אדולף, במקום לענות, שתה מיץ והציע:
  "אולי נאכל ארוחת צהריים, חברים." באופן כללי אפשר להחתים את הטנק הזה בכמויות גדולות, ואני לא חושב שלאמריקאים ולבריטים יהיה משהו טוב יותר לפני תום המלחמה. כן, והיום אפשר יהיה לאכול מעט בשר...
  הבנות ערכו את השולחן במהירות. אלכסנדר, שהבין שקיבתו של הפיהרר, שנגמלה מבשר, עלולה לחלות, בחר להישאר נאמן לעצמו, ואכל רק חידקן קטן, תוך שהוא זוכר את סובקוביץ' על נשמותיהם המתות. ובכן, נראה שהוא עושה הכל נכון. היא מעמידה את הכלכלה על בסיס צבאי, מכריזה מלחמה מוחלטת, מאמצת חוקים שהיו צריכים להיות מאומצים עוד ב-1939... האיטיות של היטלר עם המיליטריזציה הובילה למחסור בנשק, ודווקא במונחים כמותיים... וחוץ מזה, תת המכונה המפורסמת MP-44 אקדח... מעולה בדבר מאפייני הלחימה שלו, במובנים מסוימים אפילו טוב יותר מדגמי הקלצ'ניקוב הראשונים. זה רק קצת כבד... אולי באמת אפשר לקחת את רובה סער של AKM כבסיס? אה, זה יהיה נחמד ליצור נשק שמשלב את הדיוק של ה-M-16 האמריקאי, עם קצב האש והאמינות של ה-AKM. באופן כללי, ההתקדמות מתפתחת בצורה לא אחידה. לדוגמה, מנועים במיכלים לא הוסיפו הרבה כוח, אבל המחשב הפך בדרך כלל לבלתי נגיש. אבל כאן יש לו ידע על העתיד, אבל מה הוא יכול להציע מבחינת, למשל, תחליף שמן. עד עכשיו, אפילו באמריקה לא למדו איך לייצר בנזין ביעילות מפחם! למרות עליית מחירי הנפט. ובכן, מה עוד הוא יכול להציע. הגנה דינמית, מנועי טורבו-גנרטור... וזה יהיה, אבל קצת מאוחר יותר, כדי לא למהר לפרוס קלפי מנצח. במשך שבעים שנה, הקידמה הלכה רחוק קדימה, אבל עד שהזיקנה תובס, גם מחלות, והאדם אינו אלוהים! יתרה מכך, במובנים מסוימים יש אפילו רגרסיה... למשל, צמיחת הדתיות, במיוחד ברוסיה ובמרחב הפוסט-סובייטי, כמו גם במדינות האיסלאם. אבל ההוגים הגדולים של הרנסנס והעת המודרנית חזו שהדת תגווע בהדרגה!
  אבל ככל שזה נראה מוזר, ההקצנה הדתית גוברת... והכוהנים מתערבים יותר ויותר בפוליטיקה של המדינה. ובמצב הזה, מדיניות השלטונות לא מובנת, האם הם מאמינים ברצינות שהאמת היא באורתודוקסיה או באסלאם? כל אותם אנשים משכילים וחכמים? אם לא, אז מה הטעם לזנוח את המודל החילוני של הממלכתיות? למען ניהול המונים יעיל? אבל דווקא האורתודוקסיה הוכיחה את חוסר היעילות שלה כדת מדינה... העובדה היא שבהתבסס רשמית על הנצרות וקודם כל על הברית החדשה, לאורתודוקסיה יש בסיס ההוראה הפציפיסטית: אל תתנגד לרוע אוהב את האויב שלך! אך יחד עם זאת, המדיניות בפועל של האימפריה היא תוקפנית ודורשת אלימות וכיבוש. ממה שמוליד סתירה בין צורה למהות. גם אם אנשים רבים לא מבינים זאת במודע, הם מרגישים זאת בתת מודע!
  בגלל זה, ההוראה האורתודוקסית אינה יעילה, נטולת היגיון, מנסה להיות גם אימפריאלית וגם נוצרית בו זמנית. ונוצרי פירושו יהודי ופציפיסט! הרי התנ"ך נכתב כמעט כולו על ידי יהודים, ואולי אפילו כולו, כי השליח פאולוס אומר יתרון גדול ליהודים כי הם מופקדים על דבר ה'! זה אומר שהרוסים לא צריכים להאמין לתנ"ך! זה אומר שצריך אמונה אחרת, אבל כבר לא מבוססת על כתבי הקודש היהודיים... מה? זה צריך להיות מפותח על ידי אנשי מקצוע ופסיכולוגים מנוסים בהנחיית ה-FSB! אז סתירות רבות ייפתרו בהצלחה...
  אני חייב לומר שילד שקורא את הבשורה לעולם לא יהפוך ללוחם חזק, אמיץ, אכזרי שאוהב את רוסיה! ואיזו מדינה מפורסמת בתנ"ך? ישראל!
  נכון, הוא עצמו אדולף הדיבוק, השחקן הזה, בהיותו במקומו של היטלר, לא מתכוון כלל להחמיר את רדיפת היהודים. להיפך, יהודים מועילים ייהנו מהטבות ויעבדו למען הרייך השלישי. לא יהיו שטויות כאלה לירות במדענים יהודים או באנשי אמנות! אבל לעת עתה, מוקדם מדי לבטל חוקים אנטישמיים. ראשית, האנשים עלולים להבין לא נכון, ושנית, זהו מקור עושר ומקור מוצק מאוד! אבל אפשר כמובן לרכך את המדיניות האנטישמית בתמורה לתמיכת היהודים.
  ומה עם האפיפיור? היחסים עם הוותיקן רחוקים מלהיות אידיאליים, אבל מלחמה גלויה בשלב זה רק תביא נזק. אז אתה צריך לבקש את תמיכת הוותיקן, אבל באותו הזמן להתעקש על האינטרסים שלך ... באופן אידיאלי, לשים את הבובה שלך על כס המלכות של פיטר ולתקן בהדרגה את הדת ...
  פורשה קטעה את מחשבותיו של אדולף:
  - אנחנו מאוד מרוצים מארוחת הערב שלך פיהרר!
  אדולף הדיבוק חייך באדיבות:
  - ובכן, בזמן שאני נפגש עם הימלר, ואז נותן להיינברג להגיע. ואתם תראו: המועדים עבורכם מאוד קשים!
  צבא הפיהרר נע ברחבי אפריקה. וכנגד ברית המועצות החזיקה ההגנה.
  בחורף פתח הצבא האדום במתקפה על מדף רז'בסקי, אך הנאצים המתינו שם והצליחו להדוף את המכה. בדרום התנגדו גם הגרמנים, כשהם נאחזים בכיווני אוריול וחארקוב. ורק ליד לנינגרד הצליחו הכוחות הסובייטים לבצע את מבצע "איסקרה", אך הלחימה נמשכה כמעט חודש והניצחון נקנה במחיר גבוה ביותר.
  הפריץ שרד איכשהו את החורף של ארבעים ושתיים - ארבעים ושלוש.
  אבל באביב, רוב אפריקה כבר נכבשה על ידם. והפיהרר חוקר את אדמת השלום עם בריטניה.
  צ'רצ'יל קצת קר בעניין הזה. למרות שבריטניה סובלת תבוסה אחרי תבוסה.
  עם יפן, זה גם לא חד משמעי - הקרב על מידוויי אבד על ידי אמריקה, ובעוד הסמוראים מנצחים את צי היאנקי הרבים בחלקים. ואמריקה לא יכולה ליהנות מהעליונות המספרית שלה בים ובאוויר.
  היטלר, לעומת זאת, רוצה לתקוף את ברית המועצות, אך גם לאחר ההכרזה על התגייסות כללית, טוטאלית, יש לו מעט מדי כוח לכך. מאז הפריץ מפוזרים ברחבי אפריקה.
  בקיץ, הצבא האדום עצמו מוכן להתקדם. אולם הנאצים, לאחר שכבשו את אפריקה, יוצרים כוחות קולוניאליים. ולקבל עוד משאבים.
  הם משמשים לייצור טנקים "אריה", "טייגר", "פנתר". עם זאת, הנתונים למפלצת התבררו כלא מוצלחים. יקר מדי, כבד מדי. נכון, להגנת ה"פנתר", משחתת טנקים טובה, עם תותח מהיר.
  אבל הכי מצער היה ה"אריה", כבד, יקר, אבל לא מאוד יעיל. האקדח חזק מדי, נגד שלושים וארבע סובייטים וטנקים קלים, וקצב האש נמוך בהרבה מזה של הפנתר והנמר. והשריון, לעומת זאת, טוב יותר מזה של ה"נמר", ואפילו תחת נטיות רציונליות. "אריה" התגלה כמו "פנתר" גדול במשקל תשעים טון ומנוע של שמונה מאות כוחות סוס. עם זאת, קצת יותר מהר מאשר בהיסטוריה האמיתית, הטיגר-2 נכנס לסדרה בעשרים ושניים טון קל יותר. קרוב מבחינת הגנה ל"אריה", אבל נייד יותר, קל. האקדח, לעומת זאת, הוא בקליבר של 88 מילימטר - לעומת 105, אבל זה מספיק כדי להשמיד את כל הטנקים הסובייטיים. ומה שחיוני - אש מהירה יותר - שמונה יריות נגד חמש.
  אז ה"אריה" הוא ילד של הגרמני, גאון קודר לא השתרש.
  הגרמנים כבשו את כל אפריקה במהלך הקיץ, כולל מדגסקר. סטלין חיכה יותר מדי זמן.
  אולי הוא עצמו ציפה שהגרמנים יפתחו במתקפה. במיוחד לראות איך מגיעים הטנקים "אריה", "טייגר", "פנתר". אבל הפריץ עדיין פתרו בעיות ביבשת השחורה.
  סטלין החמיץ את הרגע. המתקפה של הכוחות הסובייטים החלה לכיוון אוראל וחארקוב. בדיוק איפה שהגרמנים היו מוכנים היטב. ולא ניתן היה להשיג הפתעה טקטית. הקרבות הראשונים הראו שה"פנתר" מציג את עצמו היטב בהגנה. לא רע ופרדיננדס. גם הם טובים.
  כן, ו"נמר", הטנק פרודוקטיבי. והוא מבקיע טוב. הגרמנים מגנים באופן פעיל. ותחזיק את מכות האויב. הצבא האדום, בשלושה חודשים של לחימה עיקשת מאוד, התקדם רק חמישה עשר קילומטרים. והאובדן שלה היה מורגש.
  שני תריסר מטוסים אנגלים טסו מעל הבנות המחופשות, הן כנראה לא שמו לב לכלום, והן כבר החלו להתמוסס מאחורי האופק, כשלפתע נשמעו קולות חשודים חדשים. מדלן פקדה:
  כולם לשכב ולא לזוז!
  הבנות קפאו, הן חיכו למשהו. ואז הופיעו משאיות ומשאיות קלות מאחורי הדיונה. אם לשפוט לפי העיצוב, ההפקה האנגלית והאמריקאית. הם נעו לאט לכיוון בירת תוניסיה. מדלן קצת נדהמה. היא האמינה שקו החזית עדיין רחוק, מה שאומר שהבריטים לא יספיקו להופיע עדיין. או יותר נכון, הם לא צריכים להופיע. ואז יש טור שלם. אמנם, אולי, פחות מגדוד... מי הם, סוג של קבוצת קרב, העוקפת את המדבריות בשום אופן לא חזית רציפה, רוצה לחטט בעורף. נראה שזה הגיוני, למרות שעם הטכנולוגיה קל לזהות אותם במדבר. בכל מקרה, אתה צריך לשדר לעצמך ברדיו, אבל לא לפתוח באש. יתר על כן, יש רק מאה מהם, ויש יותר משלוש מאות אנגלים!
  גרדה לחשה לשארלוט:
  - הם אנגלים! זו הפעם הראשונה שאני רואה אותם מקרוב!
  החבר הג'ינג'י, גם הוא די עצבני, ענה:
  - שום דבר מיוחד! ויש כל כך הרבה שחורים ביניהם!
  ואכן, לפחות מחצית מהבריטים היו שחורים. והטור נע לאט, והשחורים עדיין ייללו משהו... הם מתקרבים יותר ויותר...
  ואז העצבים של אחת הבנות לא יכלו לעמוד בזה, והיא פגעה בתת מקלע. באותה שנייה, שאר הלוחמים פתחו באש, ומדלן נבחה באיחור:
  - פלי!
  כמה עשרות אנגלים נכסחו בבת אחת, אחת המשאיות עלתה באש. שאר הבריטים פתחו באש ללא הבחנה. מדלן ניצלה את הרגע וצעקה:
  - לזרוק רימונים פוגעניים יחד!
  בנות מגדוד העילית של האס-אס "הזאבים" משליכות רימונים רחוק ומדויק. ושהם מאומנים מילדות, וגם הם עברו טכניקה מיוחדת. זה כשאתה מתאמן עם זרם, קצת עיכוב עם הזריקה ואתה עם פריקה. גם גרדה ושרלוט זרקו את מתנותיהן. והסלטה הבריטית והפוכה... זה מצחיק. הם יורים באקראי, והשחורים עדיין צועקים בשפה לא מובנת. הנה כמה זבלים...
  וגרדה יורה וזורקת, תוך שהיא שרה:
  - בתלמידי האס-אס הוא סיוט! קפיצה אחת, מכה אחת! אנחנו זאבים - השיטה שלנו פשוטה! אנחנו לא אוהבים למשוך את החתול בזנב!
  גם שרלוט נוהמת בתגובה. הכדורים שנורו על ידה מתנפצים לרסיסים של הגולגולת. והם מוציאים את העיניים. הנה גבר שחור מפוחד, איך הוא יכדון את בת זוגו הבלונדינית בצד. הוא ירק דם בתגובה. שרלוט שרה יחד:
  - מלאכי גיהנום קודר מכוכבים! נראה שהכל ביקום ייהרס! יש צורך לעוף לשמיים עם בז מהיר! להגן מפני מוות הנשמה!
  הבריטים פועלים בצורה לא מאורגנת, רובם חיילים קולוניאליים: כושים ואינדיאנים, ערבים. או שהם נופלים, קופאים, או להיפך, קופצים בחדות ומתחילים למהר כמו ארנבות מטורפות. עם זאת, הבנות יורות במדויק, והרימונים, אם כי השברים לא עפים רחוק, אלא בצפיפות! כעת נותרו מעט אויבים. מדלן צורחת באנגלית, הקול שלה כל כך חזק מחריש אוזניים שאתה אפילו לא צריך שופר:
  - נכנע ונחסוך את חייך! בשבי יהיה לך אוכל טוב, יין וסקס!
  זה עבד באופן מיידי ומכיוון שהם כבר מוותרים ... ידיים למעלה ו ...
  נאספו 50 אסירים, מתוכם מחציתם נפצעו. מדלן פקדה:
  - הרוג את הפצועים!
  הזאבים ללא טקס ירו כדורים ברקותיהם של אלה שלא יכלו לעמוד על רגליהם, והשאר הועמסו למכוניות והוסעו לבסיס הקרוב.
  אחרי החול הלוהט של המדבר, נעים מאוד לרגליים החשופות של גרדה להרגיש גומי רך. היא אפילו גונחת באושר... משאיות אמריקאיות נוחות מאוד ואינן רועדות במהלך הנסיעה. לאחר שניצחה הבנות עליזות. שרלוט שאלה את גרדה:
  - כמה הרגת?
  הילדה משכה בכתפיה בתמיהה.
  - לא יודע? לא הייתי היחיד שירה... אבל אני חושב הרבה!
  שרלוט חישבה:
  - אנחנו מאה שנהרגו כשלוש מאות, כלומר שלושה לאח, כלומר לכל אחות! התחלה מרשימה למלחמה!
  גרדה הניפה את ידה בביטול.
  - זה לא משנה לי! העיקר שאף חברה לא מתה. למרות שזה כמובן נתון, שלוש מאות אויבים הושמדו, ומצדנו רק שני לוחמי זאבים נפצעו קל. אני אפילו תוהה איך עדיין לא כבשנו לגמרי את אפריקה, עם לוחמים כאלה.
  שרלוט קלקלה מיד את מצב הרוח:
  - אז אחרי הכל, הפסדנו ללוחמים האומללים האלה בשמונה עשרה!
  גרדה נענעה בכעס בראשה הבלונדיני, כאילו זרועה שלג של השנה החדשה:
  - זה בגלל בגידה! אבל למעשה, היינו קרובים מתמיד לניצחון וזה היה ברור לכל מי שאינו עיוור! אבוי, הפריעו לנו!
  שרלוט הסכימה, מגרדת בזריזות את רגליה היחפות מאחורי אוזן שמאל עם בהונותיה.
  - כן, בגידה, חבלה, בינוניות של הצבא.... אבל בכל זאת שברנו את הרוסים, והכרחנו אותם להיכנע בשנה השמונה עשרה! הו, זה יהיה נחמד לטייל במרחבי רוסיה, קריר שם, אבל חם כאן!
  גרדה ציחקקה בעליצות.
  - אבל ברוסיה יש כפור כה חמור... אבל כשרצתי יחף בשלג בהרים, אני יודע באיזה סוג קמח מדובר.
  שרלוט חשפה שיניים.
  - גרדה הקטנה רצה יחפה בשלג הבוער... זה סמלי כאילו באגדה... סיפורים על טהור, עדיין ילדותי ובכלל לא אנוכי...
  גרדה קרצה בלהט לחברתה:
  זה כאילו אנחנו צריכים לפיהרר?
  שרלוט אישרה:
  - כמעט! אנחנו פשוט רוכבים, לא רצים יחפים על חול מדברי לוהט. כן, גם אחרי הניצחון.
  הכושי הכבול מלמל בגרמנית:
  - מלאכים נוראים, אני מוכן לשרת אותך! את אלילה, אני העבד שלך!
  שרלוט ליטפה את רגלה המחוספסת מעט על שערו החום המתולתל של השבוי השחור.
  - השחורים אתם מטבעכם עבדים! זה, כמובן, טוב מצד אחד, מישהו חייב לעבוד קשה מבוקר עד בין ערביים, לעשות עבודה רעה... אבל עבד מטבעו, הטבע השפל הוא בוגד ואי אפשר לסמוך עליו בנשק. אנחנו, הגרמנים, בתורנו, האומה התרבותית והמאורגנת ביותר על פני כדור הארץ. אומה גדולה של לוחמים, ולא בכדי שירתו שכירי חרב גרמנים בכל צבאות אירופה ואפילו ברוסיה, ולרוב בתפקידי פיקוד!
  גרדה זרקה בפראות:
  - כן, אתה תשרת אותנו כעבד. יש לנו מיכלים מיוחדים לשחורים. ואתה נשאר עם...
  שרלוט הציעה:
  תן לו לנשק את רגלינו. הרי יהיה לנו נעים, וניגר משפיל את עצמו.
  גרדה הנידה בראשה במרץ.
  "אני לא יודע מה שלומך, אבל זה מגעיל אם העור הטהור של הארי נוגע בשפתיים של הניג'ר המסריח." כך...
  שרלוט לא הסכימה.
  - לא באמת! להיפך, הייתי אוהב את זה. נראה טוב...
  היפהפייה אדומת השיער הלוהטת דחפה את רגלה הקטנה לתוך הגבר השחור. הוא החל בהתלהבות לנשק את אצבעותיה הארוכות, החלקות והמסותתות של האלה. והילדה בתגובה רק חייכה בעדינות, שפתיים עבות של גבר שחור מדגדגות עור שזוף. כאן הלכה שפת האסיר לאורך רגלה האלסטית, המאובקת מעט, של הילדה. ובכל זאת, זה נחמד כשאתה משפיל אדם חזק, באורך של כמעט שני מטרים.
  גרדה הופתעה:
  - זה מוזר, אבל מה איתך, זה לא מגעיל?
  שרלוט חייכה.
  - לא באמת! למה אני צריך להגעיל?
  גרדה העדיפה לשתוק: למה לה להתערב בענייני חברתה. למעשה, חונכו שאישה גרמנייה צריכה להיות לא רק לוחמת, אלא גם אישה אוהבת ועדינה ואמא בריאה. אבל היא עצמה עדיין לא חשבה על החבר'ה, אולי בגלל מאמץ גופני כבד, או שפשוט עדיין לא מצאה את בן זוגה. עם זאת, לשארלוט, כך נראה, נמאס מזה. היא הכתה את הכושי בקרסולה על האף, עד כדי כך שהיושקה זרמה והציעה לגרדה:
  - אנחנו יכולים לשיר?
  גרדה הנהנה.
  - ברור שנשיר! אחרת זה נהיה עצוב!
  הבנות שרו, וחברותיהן הצטרפו פה אחד, כך שהשיר זרם כמו מפל:
  אנחנו הולכים עם קטן יפה מהסבך,
  מחזיק עצבות לא ארצית!
  והצינון הקר והבוער,
  מניע שבור פירסינג!
  
  רגליים יחפות בשלג
  ילדות לבנות קטנות מגיעות!
  שואגים כמו זאבים סופות שלגים הן רעות,
  להפיל להקות של ציפורים פיקאג!
  
  אבל הילדה לא יודעת פחד
  היא לוחמת כוחות אדירים!
  החולצה בקושי כיסתה את הבשר,
  בהחלט ננצח!
  
  הלוחם שלנו הוא המנוסה ביותר,
  אל תכופף אותו עם פטיש!
  כאן המייפל נעים בעדינות,
  פתיתי שלג יורדים!
  
  זה לא מנהגנו לפחד,
  שלא תעז לרעוד מהקור!
  האויב שמן עם צוואר שור,
  זה דביק, מגעיל כמו דבק!
  
  כזה הוא כוחו של העם
  מה עשה הטקס הקדוש!
  אמונה וטבע הם בשבילנו,
  התוצאה תהיה מנצחת!
  
  המשיח נותן השראה לארץ המולדת,
  אומר לנו להילחם עד הסוף!
  להפוך את כדור הארץ לגן עדן
  כל הלבבות יהיו אמיצים!
  
  אנשים יהיו מאושרים בקרוב
  תן לחיים לפעמים להיות צלב כבד!
  כדורים קטלניים אכזריים
  אבל מי שנפל כבר קם!
  
  המדע נותן לנו אלמוות
  ודעת הנופלים תחזור לשורות!
  אבל אם אנחנו מפחדים, אתה מאמין
  האויב מיד ידפוק את התוצאה!
  
  אז תתפלל לאלוהים
  אין צורך להסתבך, עצלנות!
  השופט הכול יכול מאוד קפדן,
  לפחות זה יכול לעזור לפעמים!
  
  ארץ המולדת יקרה לי יותר מכל דבר אחר,
  מדינה קדושה, חכמה!
  החזק את המנהיג שלנו חזק יותר מהמושכות,
  ארץ המולדת של פריחה נולדה!
  הבנות מגדוד העילית של האס אס "זאבים" שרו יפה, והמילים היו כנות. באופן כללי, היה סטריאוטיפ שאיש אס אס מתכוון לתליין! אבל זה לא. היו, כמובן, יחידות ענישה מיוחדות, לרוב במסגרת אוגדות ביטחון, שביצעו פעולות מיוחדות, אבל רוב דיוויזיות ה-SS היו פשוט משמרות העילית של הוורמאכט. באופן כללי, יש לומר שהתעמולה האדומה והטוטליטרית אינה מקור המידע המהימן ביותר על מלחמת העולם השנייה. אחרי הכל, ברור שהמנהיגים הקומוניסטים של אגיטפרופ לא יכלו אלא להיות נטולי פניות ולסקר אירועים באופן אובייקטיבי. לכן, קשה לשפוט באופן מהימן היכן הייתה האמת האמיתית, על הזוועות של הנאצים, והיכן הבדיה. בכל מקרה, מי שעוסק ברצינות במחקר היסטורי נאלץ להודות שלא כל חייל אס.אס הוא תליין ומפלצת. בנוסף, לפני ההתקפה על ברית המועצות; הנאצים בכללם בשטחים הכבושים התנהגו בסובלנות, מקורות מערביים אינם מצביעים על מעשי זוועה ומעשי טבח המוניים.
  ועכשיו הבנות עזרו לשבויים לצאת מהמכוניות; הם טפחו על כתפיהם הרחבות של הגברים הביישנים בצורה ידידותית. לאחר מכן, הבנות הוזמנו להתרענן...
  ארוחת הערב הייתה צנועה, אבל מצד שני, זברה נורתה במדבר וכל ילדה קיבלה שיש קבב מבושל בערבית. בכלל, הערבים, לפחות כלפי חוץ, היו ידידותיים ומי שידע גרמנית אפילו ניסו להתבדח, או ללטף בעדינות את רגליהן של הבנות.
  גרדה דחפה את הערבי הדביק ואמרה:
  - אני לא בשבילך!
  שרלוט הלכה בעקבותיה:
  - תשיג לך הרמון!
  גרדה חייכה והציעה:
  - אבל תגידי לשרלוט, מה היית עושה אילו נהיית אשתו של הסולטן?
  החבר הג'ינג'י העיר בספק:
  - זהו בעצם אושר שנוי במחלוקת... למרות שזה תלוי באשתו של איזה סולטן. אם האימפריה העות'מאנית הגדולה הייתה בתקופת הזוהר שלה, אז... זה אפילו היה טוב מאוד... הייתי מתקן את הצבא הטורקי, משפר את הנשק... וכנראה קודם כל הייתי מפנה את עיני מזרחה.
  גרדה הסכימה.
  - ימין! אבל כאן חבל לטורקיה שגם בימי הזוהר שלה לא הצליחה לכבוש את איראן. זה היה די אמיתי, במיוחד מכיוון שהצבא הפרסי היה מפגר. אני תוהה, הפיהרר הגדול, איזו החלטה הוא יקבל, לכבוש את טורקיה, או בכל זאת לכלול בקואליציה שלו, לזרוק עצם לעות'מאנים, כולל כמה מהאדמות הלא יקרות במיוחד של איראן?
  שרלוט משכה בכתפיה בתמיהה.
  - לא יודע! למעשה, היו שמועות לאחרונה שנתקוף את ברית המועצות... הם אומרים שהעושר הרוסי ואדמות השומן של אוקראינה נחוצים מאוד!
  גרדה הרימה ספל תה באצבעות רגלה היחפות ודי במיומנות הרימה אותו אל סנטרה, ושפכה לעצמה את הנוזל החום. במקביל, הצליחה הילדה לדבר:
  - יש קרקעות עשירות ושמנות באוקראינה. תחת מנהיגות גרמנית נבונה, ועם התרבות החקלאית הגבוהה שלנו, הם יפיקו יבול שיא. ואז יש לנו לחם, זה יהיה זול יותר ממים. והאוקראינים עצמם ירוויחו מזה, כי הממשלה הסובייטית פשוט גוזלת אותם, מאלצת אותם לרעוב!
  שרלוט הנהנה.
  - נלמד את הסלאבים האלה את התרבות הגרמנית הגדולה שלנו! בואו נאיר אותם!
  כאן השיחה נקטעה בצעקות גסות, זמן המנוחה נגמר.
  אבל לאחר ארוחת הערב, הבנות שוב עמדו בתור ונאלצו לצעוד מאולץ במדבר. לאחר האכילה היה קשה לרוץ והבנות אפילו נאנקו מעט, עד שעם זאת, גופן התחמם. וכך הם מיהרו כמו ג'רבואה.
  זהו קרב וירטואלי... ואפריקה הופכת לגרמנית... והחזית הסובייטית-גרמנית...
  בחורף חזר הצבא האדום למתקפה. קרבות קשים מתנהלים.
  כריסטינה, מגדה, מרגרט ושלה נלחמות בפנתר. המכונה, אמנם לא אידיאלית, אבל עם אקדח מהיר, ארוך טווח, זריז בינוני ושריון חזיתי טוב.
  בנות גרמניות יחפות ובביקיני למרות הקור. והם מנהלים קרב תמרון.
  כאן כריסטינה עושה זריקה... הפגז פוגע בצריח T-34-76 ומחורר אותו. עצירות הטנק הסובייטי נדפקו.
  הבנות צועקות בקצה ריאותיהן:
  - לקח שלנו!
  ואז מגדה יורה. גם היופי עם השיער הזהוב הכה.
  כן, אז המגדל נתלש בשלושים וארבע.
  בנות הנמר יורים בתורות. ובאופן מאוד מתאים. כאן הם פגעו בטנק סובייטי אחר.
  לאחר מכן הגיעה מרגרט. ופגע בתותחים המתנייעים SU-76. מזוין בזריזות. והיא שרה:
  - גרמניה התופתית שלנו חזקה, היא מגינה על העולם!
  ואיך תראה הלשון!
  ואז היא ירתה מהתותח של של. הוא פגע בטנק הסובייטי KV-1S. גם הילדה עשתה עבודה טובה.
  כן, ארבעת הלוחמים בביקיני נלחמים ולא מפחדים מהקור. לאחר שהנשים החלו להילחם, המצב הלך הרבה יותר טוב עבור הרייך השלישי.
  הנה הטייסים אלבינה ואלווינה בשמיים. שתי היפות בביקיני ויחפות. הם נלחמים למען עצמם על פוק-וולפס. והמכונית הזו רצינית מאוד.
  אלבינה, יורה מתותחי אוויר, אומרת:
  - קרוקט פעיל! אל תצטער על המילה!
  ואיך היא מחייכת חיוך מסנוור! והוא יפיל שני מטוסים סובייטים בבת אחת.
  אלווינה גם קיצצה שלושה עם תותחי אוויר וצייצה:
  - הכניסה שלי תהיה קטלנית ומשעממת!
  ואז הילדה חשפה את שיניה והראתה את שיניה! היא קסם בעצמה, ומלאה בקסם פנומנלי.
  אלבינה מנתקת מטוס יאק-9 נוסף וחורקת:
  - למה אנחנו צריכים טייסים סובייטים?
  אלווינה מפילה את LAGG-5 ואומרת בביטחון:
  - כדי שאנחנו הגרמנים נקדים חשבונות!
  זוג בנות נפלאות. איך הם התחילו לאסוף לעצמם פרסים. אתה באמת לא יכול להתווכח נגד יפהפיות כאלה. הם מפילים מטוסים וחושפים שיניים.
  והסוד העיקרי הוא בקור, הבנות צריכות להיות יחפות ובביקיני. ואז יבואו החשבונות.
  ולעולם אל תתלבש. ותנער את החזה החשוף, וזה תמיד יזכה להערכה רבה!
  אלבינה ניתקה מטוס נוסף של הצבא האדום ושרה:
  - בגובה רב ובטוהר כוכבים!
  והיא קרצה, קפצה ממקומה וטלטלה את רגליה היחפות, שואגת:
  - בגל הים ואש זועמת! ובאש זועמת וזועמת!
  ושוב הילדה מורידה את המטוס בגישה אנרגטית.
  ואז אלווינה תוקפת את האויב. הוא עושה את זה בסיבוב, חושף שיניים וחורק:
  - אני אהיה אלוף העל של העולם!
  ושוב הרכב שנפגע מהילדה נופל. כן, הצבא האדום נהיה די גרוע.
  ואלבינה שואגת באקסטזה פרועה:
  - אני עכשיו תליין, לא טייס!
  מפיל עוד מטוס סובייטי, ולוחש:
  - אני מתכופף על הכוונת והטילים ממהרים למטרה, יש עוד ריצה לפנינו!
  הלוחם אגרסיבי ביותר.
  הנה שתי הבנות תוקפות מטרות קרקע. אלבינה מכה את שלושים וארבע וצווחת:
  - זה יהיה הסוף!
  אלווינה פוגעת ב-SU-76 ולוחשת:
  - להשלמת הרס!
  ואיך הוא מנענע את רגלו היחפה!
  בחורף לא הצליח הצבא האדום להשיג הצלחה משמעותית. רק באזור רז'ב הצליחו להתקע מעט, אך על ידי הכנסת מילואים החזירו הגרמנים את המצב על כנו. הפריץ ממש חזקים.
  ובמאי 1944, לאחר שמילאו את חייליהם בטנקים חדשים, כולל הפנתר-2 המתקדם והמוגן יותר, הם יצאו למתקפה באזור קורסק ורוסטוב-על-דון.
  הכל לא היה כל כך גרוע אם מספר רב של ערבים ושחורים לא היו לוקחים חלק במתקפה. והכי חשוב, גם טורקיה נכנסה למלחמה. אז המצב מטריד ביותר.
  והצבא האדום, שסבל אבדות כבדות, נסוג לפני הכוחות העליונים של הוורמאכט.
  אבל שש הבנות האמיצות, בראשות אלנקה, נלחמו בזעם עם הפריץ. והכוחות לא היו שווים בעליל.
  אלנקה נלחמה עבור קורסק, שעליה הסתערו הנאצים. היפהפייה הנואשת זרקה רימון באצבעותיה החשופות וצייצה:
  - תהילה למסיבה של רוס ושל הילידים!
  ואז שיגרה נטשקה רימון באצבעות רגליה החשופות ולחשה:
  - אנחנו מגנים על הילדה יחפה!
  גם אחרי אניוטה, באצבעות רגליה החשופות, שלחה מתנת מוות ונשפה:
  - זו תהיה מכה נפלאה!
  אוגוסטינוס הג'ינג'י לקח ושלח מתנת השמדה בגפה התחתונה החשופה וצרחה:
  - מכוון את המכ"ם לשמיים!
  ואז מריה זהובת השיער נתנה מוות לנאצים ברגליה החשופות.
  והיא שרה:
  - במדגסקר, במדבר ובסהרה! בכל מקום ראיתי אור לבן!
  ועכשיו מרוסיה בכפות רגליה החשופות תזרוק חבורה שלמה ותשיר:
  - בפינלנד, יוון, ובאוסטרליה, שבדיה, יגידו לך שאין יותר בנות יפות!
  כן, שש הבנות נלחמו טוב מאוד. אבל הפריץ לקח את קורסק בכל מקרה...
  לא, לא להתנגד לכוחות עליונים כאלה. הפשיסטים נדבקים לעצמם ולמוט.
  ומה משפיע על הכנת מפלצות.
  אדולף היטלר היה פשוט משוגע: הרגיש כמו עריץ אמיתי, שכולם מצייתים לו ורועדים לו. כן, אם אתה רוצה הצלחות סטאליניסטיות, אז אתה צריך להיות כמו סטלין, בלי רחמים ותביעה מאחרים ומעצמך (כך בדיוק חשב יוסיף ויסריונוביץ' ברצף הזה!). כעת הרשרוש הגון והמכונית תתחיל לנוע. ככלל, לגרמניה, בהתחשב בלוויינים, יש יתרון עצום על פני ברית המועצות בכמות הציוד התעשייתי, בכוח אדם מיומן ובמספר המהנדסים בכל הרמות. זו עובדה, אבל ייצור הנשק עדיין לא עומד בקנה אחד! גרמניה פיגרה אחרי ברית המועצות לאורך כל המלחמה, למרות כל ההרס ברוסיה. וממה? כמובן, בשל בלגן מסוים ששרר במחלקות שונות, ובעיקר בתעשייה הצבאית. בנוסף, מילא תפקיד שלילי במחסור בחומרי גלם, כמו גם בחוסר הערכת הפוטנציאל של האויב. בפרט, ב-1940, ייצור הנשק בגרמניה היה נמוך יותר מאשר ב-1939 (אם סופרים את הפיר, בהתחשב בתחמושת), וזאת למרות שהמלחמה כבר התנהלה, והרייך השלישי השתלט על שטחים גדולים עם עתודות עצומות של כושר ייצור. ובכן, מה אנחנו יכולים לומר על כישורי הארגון של היטלר? לא יותר מדי, אז הבזיק, בתחום התעשייה הצבאית.
  הפיהרר הכריז בנאום ארוך:
  - בעניין הפיקוח על התעופה ניתנות סמכויות חירום לסאואר. הוא יעקוב מקרוב אחר כמות הציוד המיוצר, ולא פחות חשוב, על האיכות. בנוסף, רבים מחבריך גרינג, למרות שהם היו פעם אסים טובים, אינם מסוגלים להוביל עבודה. לא כל חייל טוב הוא גם גנרל מצטיין, ולכן במקום אריק התלוי, את התחום הטכני יוביל אדם מקרב יזמים מקצועיים שמסוגל לעשות רפורמה ולהצטייד מחדש בכוחות התעופה. אחרי הכל, בריטניה לא ישנה, היא מגדילה גם את הכמות וגם את האיכות של הכוחות המזוינים שלה, ובעיקר את התעופה. אנחנו צריכים להקדים את האויב בשני ראשים, בתריסר צעדים, אחרת נאבד לחלוטין את העליונות על האויב. ולכן יש צורך בצעדים איכותיים.
  גרינג התנגד בביישנות:
  - חברים שלי, אנשים מוכחים שהוכיחו את יעילות הלחימה והמקצועיות שלהם.
  הדיקטטור הדמוני הפך לזעם:
  - או שאולי אני, לדעתך, שכחתי מי הפסיד בקרב על בריטניה? או מי נכשל בתוכנית הארבע שנים לפיתוח הכלכלה הלאומית. או שגם אתם רוצים להצליף, ואפילו בפומבי. אז סתום את הפה שלך ושתוק עד שישפדו אותך!
  גרינג אפילו התיישב בפחד. אבוי, אסור לזלזל בפיהרר. ואז שוב נשמע הרעש, מטוס ME-262 נוסף המריא לשמיים. המכונית הייתה מאסיבית והיו לה עד שני מנועים. הכנפיים סוחפות מעט, הלוחם עצמו נראה מאיים למדי. מאפייני המהירות שלו, לשנת 1941, הם בדרך כלל הגונים, ואפילו שוברי שיאים בסטנדרטים עולמיים. נכון, המכונה עצמה עדיין לא אמינה לחלוטין ודורשת איתור באגים. הרודן הפשיסטי, לעומת זאת, כבר נתן מאפיינים של לוחמים חדשים ומתקדמים יותר... ME-262 שוקל יותר משישה טון, שזה סוג של עומס יתר. מטוס קרב סילון צריך להיות קטן, זול וזריז. בהקשר הזה, ה-ME-163 יכול להיות די טוב, אבל המנוע הרקטי שלו מאולץ מדי ועובד רק שש דקות (או ליתר דיוק, הוא עדיין יעבוד!), מה שאומר שהטווח הוא רק ברדיוס של מאה קילומטרים . בתור מפציץ בסגנון בליץ או כלוחם כיסוי לפיגועי ארמדה על אנגליה, זה כמובן לא טוב.
  אבל ה-ME-262 יכול לשאת טון של פצצות, כלומר, כמו מטוס החזית הסובייטי Pe-2. כלומר, פתרון מצוין גם לסחיפי לוחמים וגם לתמיכה בכוחות. עם זאת, למה לא ליצור מטוס קרב בסגנון ME-163 Comet, אבל בלי מנוע רקטי, אבל עם מנוע טורבו? הם ניסו לשפר את השביט ונראה שהביאו את זמן הטיסה ל-15 דקות (זהו טווח של עד 300 קילומטרים), מה שמקובל בדרך כלל לקרב על בריטניה. אתה עדיין יכול להשיג את לונדון מנורמנדי... למרות שלא הכל כל כך ברור, צריך גם להפציץ ולחזור, ורבע שעה לא היו במצב מאולץ כל כך. בעתיד, מטוסי קרב רקטות וסילון הוכרו כמבוי סתום בתעופה. אבל העיצוב של ה"שביט" מעניין מאוד, על גודלו הקטן והקלילות, שמשמעותה זולות ויכולת תמרון.
  בנוסף, יש עדיין לוחמים מאוד מבטיחים במשקל של 800 קילוגרם בכלל, דאונים כאלה שאפשר להשתמש בהם בקרבות אוויר. נכון, בגלל הטווח הקצר, טיסות עליהן יכולות להילחם רק בקרבות הגנה, או למסור אותן ללונדון ב... הובלות, ואז להתחבר לטייסים. כאן אתה צריך לחשוב. בהיסטוריה האמיתית, לרחפנים לא היה זמן לעשות מלחמה, ומשום מה, גנרלי התעופה הסובייטיים לא העזו לנסות את הרעיון הזה בקוריאה. באופן כללי, זה לא עצוב, אבל במהלך מלחמת קוריאה, טייס אמריקאי היה הראשון שפתח את חשבון הניצחונות. אז אין לזלזל ביאנקיז.
  לאחר שהטיסה הסתיימה, נערה צעירה בהירת שיער קפצה מתא הטייס ורצה במלוא המהירות אל הפיהרר.
  נאצי דיבוק מספר אחת הושיט לה את ידו לנשיקה. מה שנחמד כשהבנות אוהבות אותך, והפיהרר, כך נראה, זוכה להערצה בכנות על ידי כל הגרמנים, או ליתר דיוק, כמעט כולם חוץ מכמה אסירים של מחנות ריכוז. הטייס אמר בהתלהבות:
  - זה פשוט מטוס מפואר, יש לו מהירות וכוח כאלה. בואו לקרוע את כל הגורים כמו כרית חימום מפונדקאית!
  הפיהרר אישר את הדחף של הילדה:
  - כמובן, נשבור את זה, אבל ... איתור באגים במכונה צריך להתבצע בקצב מהיר יותר, וזה חל במיוחד על מנועים. כאן, כמובן, יהיה צורך באמצעים רדיקליים כדי לשפר אותם, אבל אם המנהיג-מעצב עוזר!
  כולם נבחו במקהלה:
  - תהילה לפיהרר הגדול! שההשגחה תעזור לנו!
  המנון הרייך השלישי החל להתנגן וטור של לוחמים צעירים מהנוער ההיטלראי המשיך הלאה. בנים מגיל ארבע עשרה עד שבע עשרה נכנסו מתחת לתוף במערך מיוחד. ואז היה הדבר המעניין ביותר: נערות מתבגרות מאיגוד הנשים של גרמניה צעדו. הם היו בחצאיות קצרות, הרגליים העירומות והיחפות של היפות משכו את עיניהם של גברים. הבנות ניסו להרים את רגליהן גבוה יותר, אבל במקביל הן משכו את הבוהן, הניחו בזהירות את העקב. מחזה משעשע של יפהפיות עם דמויות ללא דופי... נכון, הפרצופים היו שונים, וכמה מהנשים הפשיסטיות הצעירות היו קצת גסות, כמעט גבריות, וחוץ מזה הן עיוותו אותן. במיוחד כשהם חיברו את הגבות שלהם.
  אסתת אדולף ציינה:
  - יש צורך שבנים ובנות יקבלו אימון גופני בצורה מאסיבית יותר. ואני יודע שעושים הרבה בהזדמנות זו, במיוחד בג'ונגפולק, אבל מה שצריך זה הכלה ואימוץ שיטות ספרטניות. כמובן, בנוסף לעידוד הגניבה... הצעירים והצעירות שלנו צריכים לגדול כאנשים הגונים ובו בזמן חסרי רחמים.
  המפקד העליון השתתק. הגנרלים שתקו, כנראה פחדו להתנגד, אבל לא רצו לאשר את המובן מאליו. הפיהרר המשיך:
  - מלחמה היא לא בדיחה, אבל יש לשלב חוסר רחמים כלפי אויבים עם עזרה הדדית ותחושת אחווה כלפי חברים. זה מה שעלינו להנחיל לכל אחד... העל-אדם החדש חסר רחמים כלפי אחרים, אך במידה רבה עוד יותר עליו להיות חסר רחמים כלפי עצמו. כי קודם כל יש למגר את הנחיתות בנפשך, ואז יקום הגוף החלש והאנושי!
  עוד הפסקה... הגנרלים והמעצבים הבינו פתאום והתחילו למחוא כפיים נמרצות. הפיהרר נראה מרוצה:
  - זה כבר יותר טוב, אבל עכשיו הייתי רוצה לראות חיקוי של קרב אוויר. כזה אדיר והורס...
  היינקל שאל בביישנות:
  - עם תחמושת חיה או פגזים, הפיהרר שלי?
  נאצי מספר אחד הנהן.
  - כמובן עם לחימה. בנוסף, ברצוני לשקול את פעולת מכשיר הפליטה. אחרי הכל, אתה עובד על זה... - הפיהרר הניד את אגרופיו. - מתי, סוף סוף, זה יהיה מוכן ויוכנס לייצור המוני. הרי טייס מנוסה הוא טייס מנוסה שצריך להגן עליו לקראת קרבות עתידיים!
  בכל זאת החליט הפיהרר להראות למעצבים תוכנית מודרנית יותר של מכשיר הפליטה. מערכת זו צריכה להיות פחות מסורבלת, פשוטה וקלה יותר. זה זול וכבר שולט על ידי squib התעשייה הגרמנית הוא די מתאים למטרה זו.
  הייתי צריך לצייר את הדיאגרמה תוך כדי תנועה, אבל היטלר היה אמן ממש טוב, והוא צייר בצורה ברורה, מהר, קווי התרשימים והסיבובים היו אחידים וברורים ללא כל סרגלים ומצפנים. ה-terminator-popadanets חשבו שזה מוזר, כמובן, שהגרמנים, לאחר, באופן כללי, אידיאולוגיה כה חזקה ומתקדמת במידה מסוימת כמו נציונל-סוציאליזם ומערכת טוטליטרית, הדליפו את המלחמה לרוסים. אולי זה נובע מהעובדה שהחיילים הרוסים היו חזקים ועמידים יותר מהגרמנים ולמדו להילחם מהר יותר.
  בכלל, אם מסתכלים על מהלך המלחמה בכללותו, אז כן, הרוסים, או ליתר דיוק הצבא הסובייטי, למדו להילחם, והגרמנים, כביכול, שכחו איך... הפיקוד שלהם קיבל החלטות בשעה רמת תלמידי כיתה א', ואולי אפילו נמוכה יותר אם לתלמיד כיתה א' יש ניסיון בביצוע פעולות צבאיות באסטרטגיות בזמן אמת. ושלפעמים ילדים בני שש כבר מובילים בזריזות צבאות וירטואליים כל כך, אז זה לא חטא שהם וז'וקוב ומיינשטיין ילמדו. עם זאת, כמה חוקרים רואים את ז'וקוב ומיינשטיין כבינוניות. יש גם סתירות לגבי מספר הציוד, בפרט שנתפס, צרפתי. זיכרונו של היטלר (זכרון טוב, במיוחד כשהיה עדיין בריא!), העלה שיש 3600 טנקים שנתפסו מהצרפתים, נתון מרשים מאוד... כמה דגמים, כמו ה-SiS -35, היו עדיפים על ה-T- 34 בשריון שלהם, אם כי רק בשריון חזיתי . אז ניתן לייצר את הטנק הזה גם במפעלים צרפתיים, למעט החלפת הנשק 47 מילימטר בקנה באורך 75 מילימטר. למעשה, זה אולי לא מספיק. בריטניה וארצות הברית בכלל תמיד העריכו שריון יותר מכל בטנקים שלהן. כאן, למשל, לצ'רצ'יל, ששוקל ארבעים טון, הייתה שמורה של 152 - מילימטרים לעומת 120 - לטנק הכבד IS-2.
  הפיהרר אמר משהו אחר למעצבים:
  - יש לנו מספיק מנהרות רוח, אז חפשו דגם אופטימלי יותר של המטוס וצרו צורות יעילות, מבלי להביא אותו למבחנים יקרים, שם גם מיטב האסים שלנו גוועים. לדוגמה, דגם מטוס כנף מעופף יעיל מאוד, במיוחד אם ניתן לשנות את העובי וזווית הנטייה. כבר נתתי לך את הציור, אז חסר הזנב אמור להיות מוכן. המהירות המשוערת שלו תהיה אפילו עם מנוע היומו עד 1100 קילומטרים לשעה. אז קדימה, אבל אל תלך!
  אדולף הפופאדנטים גם ייעץ כיצד להגביר את מהירות ניפוח הצינור. הוא תפס אירוניה נסתרת בצורה גרועה בדעותיהם של המעצבים: איך, הם אומרים, רב-טוראי פשוט יודע כל כך הרבה. האם הם לא מאמינים בגאונות של הפיהרר? מה נבין... או לא, לא נבין, אבל נוכיח להם את השכלתנו.
  לאחר מכן ארוחת צהריים באוויר הפתוח, הבנות המשרתות הציבו שולחנות וכיסאות. יפה... אבל איזה סוג של רפורמות בנציונל-סוציאליזם לעשות? כגון כדי למזער את מספר האויבים ולהכיר חברים. כאן, למשל, אין לרומם את הגזע הגרמני בכל פינה ואולי אף להפסיק לחלק עמים למעמדות. עם זאת, רשמית, חלוקת העמים לנחותות ולארית עדיין לא עברה חוקיות. זה מפשט את הדברים. באופן כללי, היטלר החל בהשמדה המונית של יהודים דווקא לאחר ההתקפה על ברית המועצות. למה שיהיו לו קפיצות? אולי הוא קיווה שהציונות העולמית תברך אותו על המלחמה בבולשביזם, והמערב יתמוך בו. ואז, כשבריטניה וארצות הברית אמרו בהחלטיות, לא לוורמאכט, הפיהרר רתח? הוא התחיל לנקום באותם יהודים שאליהם הוא יכול להגיע? היטלר, כמובן, הוא אידיוט שביים את השואה ובכך הכפיש את רעיון הנציונל-סוציאליזם. כעת המילה נאצי ותליין הפכה לשם נרדף. רבים גם מבלבלים בין לאומיות ופשיזם, אולי בגלל הקונסונאנס של המילה נאצי. אבל זה לא נכון בכלל. לפשיזם, באופן עקרוני, אין שום קשר לנשיונל-סוציאליזם. בבסיסו, מושג הפשיזם מקורו בצרפת במאה התשע-עשרה והיה לו משמעות שונה לחלוטין.
  מעין מהות של דוקטרינת הפשיזם בגרסה המקורית צומצמה לכינונה של רוח תאגידית, תחושת אחווה בין בעלי ההון. ואז מוסוליני הציג את תורת הפאשיזם לחולצות השחורות שלו. ובכן, הנאצים נקראו לראשונה פשיסטים על ידי אויביהם ומתחריהם הפוליטיים. למען האמת, הנאצים פעלו באכזריות, כך שהפשיסט קיבל משמעות פוגענית ושליליה. ברוסיה, בתקופה מסוימת, לאומנים חוו עלייה מסוימת, במיוחד בתחילת שנות התשעים, והגיעו למקסימום בשנים 93-94. ואז המלחמה בצ'צ'ניה הובילה לעלייה בסנטימנט הפציפיסטי בחברה ולירידה זמנית בלאומיות. המלחמה ביוגוסלביה והפצצת סרביה הביאו לגל זמני של פטריוטיות, אך לאחר מכן לפילוג בתנועה הלאומית. ברוסיה, לאומנים הייתה בעיה עם המנהיגים... לא היה להם פיהרר משלהם... נכון, ז'ירינובסקי הושווה להיטלר, והוא אפילו התעלה על אדולף במובנים מסוימים. לדוגמה, במהירות ההמראה הפוליטית, ארבע שנים לאחר הקמת המפלגה, תפסו את המקום הראשון בבחירות לפרלמנט. אבל ז'ירינובסקי התנהג בצורה בלתי סבירה ולא הצליח לא רק לפתח הצלחה, אלא אפילו לשמור על מה שהשיג. כאן יש לומר, קודם כל, זו הייתה אשמתו האישית. חוסר משמעת במפלגה, שערוריות בהן נכנס. אבל היטלר האמיתי מעולם לא ישב ברייכסטאג בכלל, ואף אחד לא הראה את התקפי הזעם הקולנועיים שלו בטלוויזיה. ולא הייתה טלוויזיה. אמנם הצלחתו של ז'ירינובסקי בבחירות 1993 היא הכשרון של עבודתו המוצלחת עם קהל הטלוויזיה.
  ילדה יפה מקרב המשרתים התיישבה אל הפיהרר והניחה את ידו על ברכה החשופה. Cooed:
  - אתה חושב על משהו, הפיהרר שלי?
  הדיקטטור הנאצי ובמקביל התחיל לשחקן וירטואלי. הוא שם לב שלא סיים את מרק הירקות וסלט הפירות שלו. הפיהרר נישק את הילדה על השפתיים, חש בריחה הצעיר והמתוק שלה, והכריז:
  אתה תיסע איתי במכונית. וכולכם מגיעים לעבודה, נגמר הזמן לאכול.
  ושוב ההילוכים של המדינה, לא ממש, עם זאת, מנגנון משומן היטב החל להסתובב. בדרך חזרה, הפיהרר התעלס עם היופי, ואפילו תהה מאיפה יש לו כל כך הרבה אנרגיה וכוח. אחרי הכל, הם אמרו שהפיהרר היה חסר אונים ובאופן כללי נכה לכאורה, שהיה חולה בעגבת (שקר) ומסורס (בדרך כלל בדיוני!). נכון, היטלר לא הצליח לרכוש צאצאים... ובכן, מחר, הוא עצמו יעסוק בעניין הזה... או שלא, עדיין צריך להזמין את הימלר. באופן כללי, בהיסטוריה האמיתית, הפיהרר הגדיל באופן דרמטי את תפקיד ה-SS. ככל הנראה, הוא יצטרך ללכת בדרך זו בחלופה זו. ושהכפיפות המשטרה הפלילית למבנה האס-אס בכללותו היא סבירה, כעת כל ארונות הנתונים והתיקים יתמזגו למקור אחד. בנוסף, השימוש בעינויים נגד פושעים, ואותם שיטות חקירה מתקדמות האופייניות לגסטפו ולמבני המשטרה החשאית האחרים, יעלו משמעותית את שיעור החשיפה.
  נכון, מספר הקורבנות החפים מפשע עשוי לגדול, אבל... הרוב המכריע של אנשי ה-SS הם אנשים הגונים, וחוקר מנוסה, ככלל, רואה מיד: אדם משקר או דובר אמת, ולעתים רחוקות עושה טעויות. שאפשר לשפוט את זה לפי כרוניקות פליליות רבות.
  לאחר שפתר עוד כמה עניינים אקטואליים והזמין שתי בנות חדשות לחמם את המיטה, הפיהרר, הניח את ראשו על החזה המפואר העירום של היפהפייה, נרדם ...
  הפעם, הוא חזר לחלום שקטע קודם לכן, על קרב חלל גדול. שוב בלוחם השקוף שלו, בזמן שהאויב מנסה לתקוף את שורות הצבא של רוסיה הגדולה. והלהיט במשחק הפיהרר של ה-Hypernet, ובת זוגו, בלונדינית נפוחה, אך בו זמנית שרירית, מנסים לפעול, עוזרים אחד לשני באופן סינכרוני. לוחמי אויב מכוערים, מנסים לקחת את המספר, תוך שימוש בעליונות המספרית שלהם. הדיסהרמוניה של הארמדות הקרביות של שיטמן בולטת יותר ויותר. הספינות שלהם נראות יותר ויותר מגעילות. קפטן ולדיסלב, באמצעות טכניקת ה"דלי", חתך בהצלחה את המכונית בצורה של נעל מעוותת ושם אותה:
  - מה לא בכדי היה גם היטלר וגם אביו של סטאלין סנדלר!
  בתגובה, בת זוגו הבלונדינית הבזיקה את עקביה החשופים והורודות:
  - אני לא צריך מגפיים או הנעלה אחרת. עם הרגליים היחפות, אני מרגיש הרבה יותר טוב את העקמומיות הקטנה ביותר של הוואקום, או תנודות החלל! הו הפיהרר שלי, היית רוצה להיות ילדה?
  ולדיסלב ציחקק בתגובה:
  - זה יהיה מעניין לזמן קצר. כולם אומרים שלנשים יש אורגזמה הרבה יותר חזקה וארוכה מגברים, אז באמת רציתי לבדוק אם זה באמת כך?
  הבלונדינית ציחקקה.
  - התקדמות יכולה לתת לך את ההזדמנות לחוות גם את זה... אלא אם כן, כמובן, נפסיד בקרב החלל הגדול. יש יותר מדי אויבים. הקיסר אלמזטיגר 13, שעדיין לא נולד, אבל כבר מצווה עלינו, עלול למות.
  הלהיט בפיהרר ציין:
  - מפקד גדול, במלחמה כמו ראש, ככל שהגודל גדול יותר, כך ההפסד קשה יותר!
  הבלונדינית, במקום לענות, התחילה לסובב את הלוחם שלה. היא שתתה בייגלה ברגע שהתרחקה מהאיל הפוגע, ואז ירתה בחזרה בצורה מדויקת מאוד. המכונית של האויב עלתה בלהבות והחלה להתפצל, ולחתיכות קטנות מאוד, כמו פרג, חתיכות בוערות. הילדה, מרימה את המסטיק באצבעותיה החשופות וזורקת אותו בזריזות כל כך עד שהיא פגעה בו ישר בלשון הבולטת:
  - חביב! כשאתה לועס אז תאכל!
  אבל ללוחם המגניב לא היה כל כך מזל, הם פגעו בו שוב, גם אם בשיק, והקפטן-הלוחם שאג:
  - איך קיבלתי את השבץ של הנשים האלה!
  הבלונדינית גלגלה את עיניה.
  - אינך מסתפק בליטוף? אתה רוצה משהו יותר רציני? זה מה שכולכם הגברים חסרי סבלנות, נוטים לבגידה!
  ולדיסלב צחק וכמעט בלע תשובה חריפה מקרב לוחמי שיטמנסטן. תמונת הקרב השתנתה במקצת. האויב נראה בלתי נדלה, והכניס עוד ועוד כוחות חדשים לקרב. מסוכנות במיוחד היו ספינות האולטרה-קרב, ענקיות כמו אסטרואידים, לאט לאט נראה שהן נצבעו בדיו סימפטית (שהופיעה כאשר מדליקים עליהן מנורה) הופיעו מהוואקום. שטמן ניסה קודם כל לכופף את האגפים, לעשות תמרון היקפי, כנראה כדי ליצור קדירה בחלל.
  חיילי רוסיה הגדולה נלחמו באומץ, ובו בזמן לא נרתעו מתמרונים. אז נעשה שימוש בשיטה, הגנה ניידת, כמו גם תמרונים וצלילות נועזות. לדוגמה, סיירות הקרב והלוחמים של צבא החלל של רוסיה הגדולה נעלמו או, להיפך, הופיעו בעורף של יריב מסויט. זה הזכיר דגים שצדו בחור קרח - הם עלו, תפסו טרף (איזה חרק חורפי, ואם הצייד היה שפמנון, אז ציפור!) ושוב לתוך החור. במקרה זה, הספינות של דרמוסטן הלכו מיד לאיבוד, החלו להצטופף יחד, ואפילו פתחו באש זו על זו. התפרצות פלזמה מצחיקה עם שריפת ספינות חללים. לדוגמה, אפילו ספינת קרב אולטרה, לאחר שקיבלה מספר פגיעות של טילי תרמופראון, בערה בלהבות כחולות וירוקות. ואז הלוחם הגדול (ממשיך להרוס את האנשים החראים שנדבקו כמו עלה אמבטיה!) חבר ראה תמונה בתוך ספינת קרב בוערת. ואיזה קולוסוס מרשים, צוות של לא פחות משני מיליון חיילים וחמישים מיליון רובוטים!
  הלוחמים בתוך הספינה הם סוגים שונים של חלאות: טרולים, גובלינים וכמה סוגים היברידיים, למשל המאסיביים ביותר: תערובת של קרציות וסיגריות , או יותר נכון אפילו בדלי סיגריות! ובכן, יצורים מפחידים, כאילו מסרט אימה שצויר על ידי נרקומן.
  היצורים רוצים נואשות לברוח, אך במקביל הם מתנגשים זה בזה, דוקרים, חותכים, נושכים. כאן הופיעה מכונת גידור שתוכננה במיוחד עבור קרב עלייה למטוס. והיא חמושה: בחרבות מעין פלזמה, ולא ישרות, אלא מעוקלות למגוון תמרונים. כאן חתכה מכונת הגידור הראשונה את הבלגן החי של אלה הזורמים מתוך הספינה הענקית בוערת באש. מיד עפו לכל הכיוונים קרעים של בשר קצוץ וגופות חרוכות. חברה הופיעה מאחוריה, היא נראתה כמו עכביש, רק האיבר היה בן שלושים לפחות, והם היו בצורת זרמי השמדה המסוגלים לחתוך אפילו דינוזאור לשניים.
  אחד השוטרים השטמנים צעק:
  - הו, אל תחתוך אותי! המשכון אכל את המלכה!
  אבל לא היה לו מזל, בדל סיגריה עם כפות קרציות, רק מגעיל יותר, נתקל באנטנה ונתלה מחורר עליה. עם זאת, איך הוא צווח לא נשמע עוד באותה הקקופוניה הפרועה ביותר, ההולכת וגדלה. לשונות של להבות פלזמה פרינספס, בעיקר כחולות וכתומות, שטפו את הלוחמים המבועתים של שיטון, וגרמו להם לטגן. ומכונות הגידור השתוללו בתוך ספינת האולטרה-קרב. כנראה שבתוכנית שלהם זה היה טבוע בבירור: להרוג, להרוג, ושוב להרוג! ולמי בעצם לא אכפת להם. והמסדרונות היו רועשים נורא giperrubka.
  עם זאת, כעת האולטרה-להבה כבר הגיעה למכונות הגידור, כמו גם לגובלינים רבים, ולציפורניים - בדלי סיגריות כבר התפוררו לפוטונים. אז ספינת האולטרה-קרב החלה להתפרק בהדרגה לכמה חלקים. למרות שהפיצול התנהל לאט, הוא בכלל לא נראה מבשר רעות פחות. במיוחד על רקע הרבה מאוד אחרים, או סופרנובות מיניאטוריות מהבהבות, או להיפך, ספינות חללים מתקמטות. למרבה הצער, לא רק דרמוסטן, אלא רוסיה הגדולה.
  לדוגמה, סיירת עם סמל הפטיש והמגל איבדה שליטה ופגעה בפחד אויב. כאשר שתי מסות מתנגשות במהירות תת-לומיאלית, זה שווה ערך לנגיחה של רקטת השמדה. דמעות בעוצמה סוחפת (אם אפשר לנסח זאת כך, כמובן). הפיצוץ פרח כמו צבעוני בעל עלי כותרת צבעוניים, לפתע בלע את כל מה שקיים בסביבות תריסר קילומטרים אחרים. ולדיסלב-אדולף ניסח זאת:
  - ונראה שהחבר'ה שלנו כבר בגן עדן!
  הבלונדינית העירה בפילוסופיה:
  - גן עדן הוא המקום הטוב היחיד שאף אחד לא ממהר ללכת אליו, גם אם הוא בגיהנום!
  הכה בהיטלר הסכים:
  - אלו הפרדוקסים של היקום. אנחנו לא רוצים להיכנס למקום טוב, אבל רע עצמו ממכר! אז אפילו לא ברור מה עדיף, חיים או מוות.
  הילדה העירה פילוסופית:
  - החיים תמיד טובים יותר ממוות. לא פלא שכמעט כל האנשים חושבים כך. עם זאת, דעתם של אנשים, כמו כל דבר אחר בעולמנו, היא יחסית.
  הפיהרר, לאחר שביצע עוד פנייה ערמומית למדי, שאפשרה לו להפיל דו-מושבי, כלומר לוחם הרבה יותר יקר וחמוש עשיר (כמה יפה הוא התפוצץ, כמו זיקוקי דינור של שילובים מורכבים של חומרים פירוטכניים שהתלקח), פניני החומר המפוצל מפוזרות על פני הוואקום. ולדיסלב-אדולף העיר:
  - הרעיונות של אנשים, הן לגבי הטבע והן לגבי אלוהים, סותרים מאוד. בכלל, יש אפילו מושג של תגובתי, כלומר אפילו מוח הרסני, שגורם לאדם להוביל בכלל באופן שיצרו יצרים פרגמטיים ושיקולי כדאיות.
  הבלונדינית עם קושי לצאת מצלילה אכזרית (וגם לעשות כששבעה לוחמים רצים אליך בבת אחת), אמרה:
  - לוותר על פרגמטיקה - להפעיל מתמטיקה!
  - לא מצחיק! - השיב ולדיסלב.
  לפתע, מול הקפטן מהתעופה הימית, עלתה תמונה של עמדת הפיקוד של צבא רוסיה הגדולה. אכן, מדובר כמובן במתנה, ביכולת לחדור לקודש הקודשים ואף להכיר, גם אם לא כוונותיו של מישהו אחר, אלא מצווה משלו.
  כאן זו ספינת הקרב, בקוטר מרשים של מאה קילומטרים, ספינת הדגל של צבא החלל של רוסיה הגדולה. וגם הספינה הזו נלחמת, כמובן, כי לא ניתן לנדון עשרות אלפי חביות ארטילריה חזקות לחוסר פעילות. עם זאת, ספינת הדגל האולטרה-קרבית מנסה לפעול בסנכרון עם ספינות בירה אחרות. לא ייתכן שהאויב ייתן את הסיכוי הקל ביותר להרוס את ספינת הדגל, שם נמצא הפיקוד הראשי של הטייסת של צבא החלל של רוסיה הגדולה.
  אפילו באופן מפתיע, המפקד הכללי והמלך הוא רק עובר ששוכב ברחם. האם עצמה שקועה במצב שינה כמו אנימציה מושעה, כי אחרת ביצוע תפקידה יהיה כואב מדי. ותפקודם של המפותחים מספיק, בעלי גפיים והכי חשוב, מוח גדול למדי של העובר-מונרך מסופק על ידי יחידות קיברנטיות רבות. הנבט עצמו, השולט על האימפריה הרוסית הגדולה, מרגיש די נוח.
  כן, כמובן, והוא עמוס מהצורך, הוא נמצא בתוך אמו כבר שנה. אפשר רק לחלום לרוץ, להזיז כל דבר. ואלה חלומות כואבים, כי לידה פירושה היעלמות מיידית. העובר מתקשר עם העולם החיצון באמצעות סורקים. כמובן, הם לא מראים את המראה האמיתי של העובר המצווה, אלא תמונה המסוגלת יותר לעורר אמון. בפרט, צעיר נאה מופיע בדמות מלך שטרם נולד. הוא נותן פקודות לכוחות בקול צלול ומצווה:
  - השתמש בעקרון ההגנה האלסטית. בדיוק כמו לפני אלפי שנים, כוחות חלשים, נחותים במספרם, השתמשו בעובדה שאין להכחישה שמסה קטנה יותר היא הרבה יותר ניידת מאשר גדולה. מאחר שמסה דלה מאופיינת באינרציה לא משמעותית!
  הנערה מרשל אישרה:
  - כמובן... יכולת התמרון של הצבא היא המפתח לניצחון. כמובן שיש להימנע מקיצוניות. הרי הנמלה היא לא מלך החיות!
  שר המלחמה העובר חייך.
  - היצורים הקטלניים ביותר הם חיידקים. למרות שלא, אולי אפילו לא וירוסים! אמנם אורגניזם פרימיטיבי, אבל יעיל! כאן האויב אסף כוחות עצומים, כמעט מכל היקום, מה שאומר שהוא חשף את שאר השטחים.
  השדון מרשל פגו עם צמות סגולות וכתומות העיר:
  "לפעמים מספיק יתרון חסר משמעות לכאורה כדי לנצח בחלק מצומצם של החלק הקדמי. כזו היא האקסיומה המוזרה של קרבות רבים, של תרבויות שונות!
  קיסר העובר ציחקק מבעד לסורקים.
  - במקרה זה, אתה רואה את השורש.
  בינתיים, הארמדות של דרמוסטאן ניסו להתארגן מחדש במהלך המהלך. מילואים משמעותיים מאוד התקרבו אליהם מאחור. אלפי ספינות חלל גדולות ומיליוני ספינות קטנות יותר המריאו באמצעות תצורת הפעמון. כתוצאה מכך, כוח האש של הטפילים גדל בצורה ניכרת. נערת המרשל אמרה בהתרגשות:
  - הנה עוד קלף מנצח שזרק היריב הממזר. אף על פי כן, המודיעין שלנו לא היה ממש ברמה, האפשרות להכניס מספר עצום של כוחות לא סופקה.
  ההולוגרמה של הקיסר בדמות נער בעטה בחרב. הקליע התנגש בשער. זה התפוצץ כמעט מיד. ראשית, הבזק שמוציא את העיניים, ולאחר מכן צמיחה של פטרייה סגולה, והורסת את כל מה שנמצא בטווח של האקדח של ספינת הקרב. ילד ההולוגרמה אמר:
  - הנה זה ניקוד פנומנלי של כדורים! ובכן, תן ליריבים להתרחק. יש לי הפתעה בשבילו.
  האלף פגו הביט בתמונת הקרב בספק מסוים. הארמדה של דרמוסטאן נראתה אדירה עד כאב. במיוחד ספינות אולטרה-קרב, שקוטרן הגיע למאתיים וחמישים קילומטרים. השדון נזכר לפתע בכוכב הבית שלו... יש לו טבע אידילי שם, אין אפילו חרקים מוצצי דם. ואריות... ובכן, לא בדיוק אריות, אלא כלאיים עם פרחים. באופן כללי, זו חיה יפה: גוף של פרח קורנפלור, ורעמת הזהב מתפתחת ברוח. יתר על כן, הקורנפלורים משנים את הגוון שלהם ... מיד, כיעור גלוי מכוון הן נגד אנשים והן נגד אלפים.
  המרשל הבלונדי אמר:
  "אנחנו לא יודעים כמה מילואים יש לאויב, אבל נראה לי שהגיע הזמן להזיז את גדוד המארב שלנו.
  קיסר הנבט השיב:
  - עכשיו זה לא הזמן להראות את הקלפים!
  נערת המרשל ניסתה להתווכח:
  - אם אנשינו ימותו, לא יהיה מי שילחם!
  ואז נמצא העובר-מפקד:
  - אתה לא יכול לנצח במלחמה בלי נפגעים. בשחמט אתה יכול, אבל בקרב אמיתי אתה לא יכול! חוק המלחמה חסר הרחמים - הפסדים הם כמו גשם שמשקה את זרעי הניצחון, צריך רק לוודא שהאבידות לא יגדלו לכדי גשם שוטף ששוטף את היריות! - ואז ההולוגרמה שנשלחה מהרחם הפכה פתאום לפנים טובות יותר. - אבל אתה לא חושב, כדי לצמצם אבדות, במיוחד מאש של ספינות קרב-על, תנו לספינות החלל של רוסיה הגדולה לצאת בספירלה.
  מרשל האלפים תמך במפקד העובר:
  - בדיוק, סתם ככה. עדיין לא ידוע כמה כוחות יוכל האויב לזרוק מהעולם התחתון.
  ואכן, ספינות החלל של שיטון ניסו לנוע בלהקה צפופה. יחד עם זאת, הם לא חסכו כלל בתחמושת, זרקו טילים למיליונים, מבלי שאפילו דאגו לדיוק הפגיעה. נראה היה שמיליארדי גפרורים תקפו על פני הוואקום כדי להתלקח עם היפרפלזמה, לשרוף הכל חי ונע, ואז לצאת. לוחמים רוסים יורים בצורה הרבה יותר מדויקת, כאן הרעש הגדול של האויב, פיזר שברים כמו קונפטי כמו חזיז. קונפטי קטלני שהפיל כמה סירות של שיטון. ומספר הפריגטות ההרוסות של הציוויליזציה הממזרית אינו בר חישוב כלל. נכון, גם ספינות רוסיות גוססות. כאן מיהרה השייטת הפגועה בייאוש כמו טנק רוסי על בליטת קורסק ונגחה בספינת האולטרה-קרב של האויב. מאות אלפי חייהם נקטעו בבת אחת, והוא עלה באש, בעוד זה היה כאילו צינור ענק פוצץ בצינור גז.
  המרשל הגמד העיר בעגמומיות:
  - מכופפים אותנו, אבל אנחנו לא מוותרים! - הבחין מפקד הכיכר (או ליתר דיוק, בתמונתו ההולוגרפית, הגמד עצמו היה על ספינה אחרת ממעמד גרוס-דרדנוט!). - יהיה צורך לבצע לפחות כמה התקפות נגד על קווי תקשורת ואספקה של האויב.
  קיסר העובר חייך מבעד להולוגרמות הנעריות שלו.
  - מה אתה חושב שאני - פראייר!
  מרשל הגמדים נאנח ופרש את כפותיו:
  "אבל הם לא חוסכים תחמושת בכלל. זה אומר שהם מספיקים. האין זה כך, אדוני?
  קיסר העובר התנגד:
  - לא לא ככה! מפקד גדול יקר יותר מראש, אז קסדת זהירות והסוואה של ערמומיות לא יזיקו לו! בקיצור, האויב עדיין באשליה מתוקה שהכל בסדר איתו, אבל למעשה הניצחון שלנו כבר קרוב! להכות באופן בלתי צפוי, זה בגדר החלפת אגרוף בחרב פלדה מסגסוגת!
  
  
  ויטמן חי
  שינוי קטן בהיסטוריה הקשור להצלחה הגדולה של הנאצים במהלך המתקפה בארדנים. הנאצים נעו מהר יותר, הצליחו לחצות את הגשרים וללכוד את המחסנים עם נשק, תחמושת ודלק. גם השתתפותו של ויטמן בשביתה תרמה להצלחה, שבניגוד לסיפור האמיתי, לא מתה! ומה? גיבורים אמיתיים לא מתים והם בני אלמוות! ויטמן המשיך להילחם ולהבקיע. לאחר השמדת הטנק ה-200, הוא הפך למיכלי הראשון ועד כה היחיד שזכה בצלב האבירים של צלב הברזל בעל עלי אלון, חרבות ויהלומים.
  הגאונות של ויטמן שינתה מעט את מהלך ההיסטוריה. והגרמנים התבררו כמוצלחים קצת יותר, מהירים יותר, יעילים יותר. והם הצליחו במה שכמעט קרה בהיסטוריה האמיתית, אבל ממש כמה שעות לא הספיקו. וכך נכבשו המחסנים, והצבא הגרמני צבר כוח מוחץ. כתוצאה מכך נכבשה בריסל, ומאות אלפי חיילים בריטים ואמריקאים נלקחו בשבי.
  סטלין לא מיהר לתקוף, רצה שבעלות הברית יימחצו במערב ביתר עוצמה.
  הקרבות הראו שה"טייגר" -2 הוא נשק מאוד יעיל עם נשק וגם שריון חזיתי. הגרמנים, שראו שהצבא האדום פסיבי במזרח, פרסו יחידות נוספות לקרב, והחלו לפתח הצלחה. הפריץ קיבל גם את התותחים המתנייעים החדשים ביותר E-25, שהיו בעלי גודל ומשקל קטן, אבל כלי נשק חזקים ושריון טוב, והכי חשוב, ניידות.
  כתוצאה מכך, ניצחונות חדשים ... הפריץ כבר בפריז. הם שוב כובשים את הבירה הצרפתית.
  וסטלין רוצה את זה - שבעלי הברית יהרגו, ואז כל אירופה תלך לברית המועצות.
  השועל הערמומי סטלין... אבל גם צ'רצ'יל הוא לא אידיוט. כאשר רוזוולט מת, הם, יחד עם טרומן, לקחו וחתמו הפסקת אש עם הרייך השלישי. במקביל, הוצאת שרידי הכוחות המובסים מצרפת. וכמובן עם חילופי שבויים מוחלטים, ואפילו עם אספקת דלק ואספקה לרייך השלישי.
  בתגובה, גרמניה ביטלה חוקים אנטישמיים. אולם היהודים נשארו במחנות, אך הם לא נשרפו, אלא רק נאלצו לעבוד, ואילו האמריקאים שלחו שימורים ודגנים למחנות.
  הגרמנים התירו את ידיהם בצרפת ובאיטליה. כעת היה זה סטאלין שהציע שלום נפרד. אבל היטלר סירב. ביוני החלה מתקפת פריץ. טנקי ה-E-50 הראשונים נכנסו לסדרה. אבל כפי שהתברר, המכונית לא הייתה מוצלחת לחלוטין. משקלו נותר גבוה כמעט 65 טון, עם צללית נמוכה יותר מזו של הטיגר-2, אך השריון היה באותו עובי, ברור שלא היה מספיק, במיוחד לאורך הצדדים. קצת יותר טוב היה אקדח 88 מ"מ ואורך קנה של 100 EL. היא ירתה שנים עשר כדורים בדקה.
  ביצועי הנהיגה הוסיפו מנוע חזק יותר, שהאיץ עד 1200 כוחות סוס. באופן כללי, הטנק, כמובן, הוסיף בהשוואה ל"טייגר" -2 והיה לו שיפוע קצת יותר רציונלי של השריון, אבל נשאר פגיע מהצדדים.
  ה-E-100 היה מוגן טוב יותר, אך משקלו הרב הקשה על הובלה ושימוש קרבי. התותחים המתנייעים E-25 התבררו כמוצלחים ביותר, עם צללית נמוכה מאוד של שריון חזיתי של 120 מ"מ עם שיפוע גדול, ושריון מובנה של 82, ואקדח לטייגר-2, זה היה התותחים המתנייעים הטובים ביותר של הוורמאכט ומלחמת העולם השנייה. הוא האיץ לשבעים קילומטרים לשעה - מנוע של 700 כוחות סוס, ואפילו פגזי IS-2 נקשו במצח.
  הגרמנים נתנו את המכה העיקרית מהונגריה, בניסיון להציל את בודפשט המוקפת עדיין. הלחימה הייתה עזה ביותר.
  המתקפה החלה ב-22 ביוני, וההגנות של הצבא האדום היו חזקות מאוד. לגרמנים עדיין יש מעט טנקים מסדרת E, רק את התותחים המתנייעים E-25 במספר די גדול - זה די פשוט לייצור וזול. כאן שוכבות בו שתי בנות בביקיני. המכונית נמוכה בפחות ממטר וחצי ובזכות זה היא כל כך מוגנת וחמושה במשקל קטן יחסית.
  שתי ילדות שרלוט וגרדה, בשכיבות, ירו לעבר התותחים הסובייטים. לפניהם נעו מכוניות מפוררות, בשליטת רדיו, ופינו שדות מוקשים.
  שרלוט האדומה ירתה בתותח שלה. היא הכריעה את האקדח הסובייטי, והרעידה את חזה, בקושי מכוסה ברצועת בד דקה. והיא השתוללה:
  - היפרפלזמה של אש מטורפת!
  ואז גרדה תסטור לה גם כן, באמצעות בהונותיה החשופות. וציוץ:
  - אני בחורה מאוד מגניבה ולא נורא...
  אקדח הנעה עצמי מזיז את עצמו. ועוצר מדי פעם. השריון הקדמי שלה משופע מאוד, וזה נותן הגנה טובה. ברובים סובייטים, פגזים רגישים לריקושטים. ושום דבר לא מאיים על אקדח מתנייע כזה במצח. כאן הם עדיין יכולים לפרוץ את הלוח. אבל הבנות לא ממהרות. אקדח מתנייע יעיל עולה על ה-SU-100 בפירסינג שריון, והוא גם מוגן יותר, נייד יותר ובו בזמן קל יותר.
  ולצבא האדום יש מעט מייבשים. בעיקרון, הטנק T-34-85, שאינו חזק מספיק עם אקדח, והשריון די חלש. והתותח הגרמני המתנייע E-25, אגב, קל יותר, חזק הרבה יותר בשריון ובתותחים.
  הבנות נלחמות... מאוד יפות וצעירות. והתותחים המתנייעים שלהם מפציצים וזורקים...
  הפריץ, בסופו של דבר, הצליח לפרוץ לבודפשט. ניצחון משכנע, הקיפו היחידות הסובייטיות. רבים נלקחו בשבי ונהרגו.
  נכון, ההפסדים של הנאצים מוחשיים. ולא כל כך כוח. ובכן, אם עדיין מייצרים ציוד, אז משאבי אנוש אינם מספיקים.
  והצבא קורא לילדים ולנשים. או זרים, אבל אלה לא מספיק אמינים.
  למרות זאת, הלחימה נמשכת... הצבא האדום מתנגד בעקשנות רבה, יש קווי הגנה רבים. הגרמנים מתקדמים עוד מאה קילומטרים ועוצרים. אין מספיק כוח. והצבא האדום עצמו יוצא למתקפה. אבל הוא גם לא מאוד מצליח ודוחף מעט את הגרמנים אחורה.
  עד שיגיע החורף... קו החזית מתייצב. הצבא האדום בינואר 1946 ימשיך להתקדם בפרוסיה המזרחית ובפולין, אך מתקדם מעט.
  הגרמנים לא מטלטלים את הסירה בחורף. הקרבות עקובים מדם. אבל הקו הקדמי אינו פעיל...
  ומגיעה תקופה האופיינית למלחמת העולם הראשונה. הקו הקדמי הופך ללא פעיל. הגרמנים והדיוויזיות הזרות מתקדמות בקיץ, והצבא האדום בחורף. ואף אחד לא יכול להשיג הצלחה משמעותית.
  שנה אחר שנה של מלחמה נמשכת. הגרמנים מקדימים במידת מה את ברית המועצות בפיתוח מטוסי סילון. בברית המועצות, רק בשנת 1949 הופיע ה-MIG-15 בייצור המוני. אבל מצד שני, לגרמנים בשלב זה היו ME-462 ו-XE-362. והכי חשוב, דיסקוטקים שאי אפשר להפיל ממטוס למינרי חזק עם זרועות קטנות.
  בטנקים, סדרת "E" הגרמנית... לעומת זאת, הופיעו ה-T-54 וה-IS-7. אבל הגרמנים פרסו אז את סדרת AG - פירמידלית מושלמת יותר.
  אבל לאף אחד לא היה היתרון. הקו הקדמי עומד במקום.
  עד שסטלין מת במרץ 1953...
  ואז, תוך ניצול בלבול מסוים בהנהגת המפלגה והמאבק על השלטון, הצליחו הגרמנים להצליח. אבל אז לאחר המעצר וההוצאה להורג של בריה, מינויו של ואסילבסקי, האסטרטג הגדול, למפקד העליון, והתחזקות של ראש הוועדה להגנת המדינה מלנקוב. קו החזית התייצב בגבולות אירופה.
  הגרמנים, בזמן שהייתה תקופה של מאבק על השלטון בברית המועצות, הצליחו להגיע לנמן, ולכבוש מחדש את הבלקן, רומניה, בולגריה, סלובקיה, יוון, אלבניה והחזירו את השליטה המלאה על אירופה.
  אבל קו החזית התייצב שוב כבר על גבולות ברית המועצות בשנת 1941 ...
  ואז דצמבר 1955... הצבא האדום בחורף, לפי המסורת, שוב מתקדם. כמה שנים נמשכת המלחמה? אימה ארבע עשרה וחצי! ואין סוף באופק!
  כל עוד היטלר בחיים, המלחמה לא תסתיים. מלנקוב נוטה לשלום בגבולות הקודמים עד 22 ביוני 1941. אבל היטלר עקשן ורוצה לנצח בכל מחיר!
  הצבא האדום מתקדם. הטנק החדש ביותר של IS-12 יוצא לקרב. מכונה עם אקדח ב-203 - קליבר מילימטר. אחד גדול, עם עשרה מקלעים. ושש בנות - אנשי צוות. הם מנסים את דגם הטנק הראשון. האם הוא גדול וכבד מדי. האם הרכב יעיל? בנות, למרות חג המולד ב-25 בדצמבר וכפור, בביקיני אחד. נכון, במיכל יש את מנוע טורבינת הגז העדכני ביותר, וחם בו. בנוסף, שש הבנות עצמן אינן פשוטות.
  הם נלחמים מאז השנה הארבעים ואחת. ופעם היה כמעט עירום בכל מזג אוויר. למעשה, כשאתה בביקיני כל הזמן, אתה כבר מפסיק לקפוא. והעור הופך אלסטי וחזק.
  ילדות חשופות רגליים נוהגות במכונת הרג. הם ממש חמודים ויפים.
  אלנקה הוא המפקד הראשי והצוות כאן. מה שרק הילדה לא ראתה בארבע עשרה וחצי שנות מלחמה. איפה שהיא לא הייתה. היא עברה את החזית מברסט לסטלינגרד, מסטלינגרד לוויסלה, וכעת הם מתקדמים באזור ביאליסטוק. ביאליסטוק עצמה עדיין מוחזקת בידי הגרמנים. הקו הקדמי נוצר יציב. וחפר תעלות בצורה הגונה.
  אז, למעשה, המלחמה היא אינסופית... ואולי תימשך יותר משנה אחת. ומה רוצה היטלר העקשן הזה?
  גם כאן ארה"ב ובריטניה אינן רוצות שלום בין ברית המועצות לרייך השלישי. הם רוצים ששני הצדדים זה של זה יחסלו לחלוטין.
  הבנות ב-IS-12 נעות קדימה. השריון הקדמי של הטנק הוא 450 מ"מ בזווית. הקליעים קופצים. והבנות יורים בחזרה.
  אבל עד כה יש רק טנק אחד כזה בברית המועצות. IS-10 כבר בסדרה, אבל שוקל חמישים טון. ה-IS-7 עדיין בייצור כ-T-54. גם ה-T-55 הופיע בין הייצור ההמוני, אבל בינתיים הוא רק נכנס לסדרה. לגרמנים יש טנקים פירמידליים. גם מאוד חזק ומושלם. ותותחי לחץ גבוה עם קנה קצר.
  אז הקרב יהיה הכי רציני. נטשה ואניוטה יורים מאקדח ספינה חזק וחורקות:
  - יהיה דגלנו מעל ברלין!
  וחשפו את שיניהם הלבנות והפניניות. ואל תעצרו את הבנות עם מוקשים.
  שני פגזים פגעו בשריון החזיתי... הם מתרוצצים. לא, ה-IS-12 היא מכונית רצינית וזה לא כל כך קל לקחת אותה.
  אבל ה-IS-7 שזז ימינה של הבנות, כך נראה, קיבל מתותח בלחץ גבוה, פגע ועצר. פגע ביופי.
  אלנקה, משחקת בשרירי הבטן שלה, שרה:
  - כל דבר בלתי אפשרי אפשרי בעולם שלנו, ניוטון גילה שפעמיים שתיים הופכות ארבע!
  הלחימה עדיין נמשכת ללא הפוגה. התותח הסובייטי פוגע בגרמנים. מארוסיה גדולה מכניסה קונכיות לתוך העכוז. כך הם חייהן וגורלן של בנות. והם שרים:
  אף אחד לא יעצור אותנו, אף אחד לא יביס אותנו! זאבים רוסים דורסים את האויב, זאבים רוסים מצדיעים לגיבורים!
  אוגוסטינוס משרבט ממקלעים, אומר:
  - מלחמת קודש! שם יהיה הניצחון שלנו! דגל רוסיה קדימה, תהילה לגיבורים שנפלו!
  ושוב רועם התותח הקטלני, וזה נשמע:
  אף אחד לא יעצור אותנו, אף אחד לא יביס אותנו! זאבים רוסים דורסים את האויב, אתה יודע שיש להם יד קרירה!
  מריה הבחורה הזו עם השיער הזהוב מכוונת את הטנק וחורקת:
  - בואו נרסק את הפשיסטים!
  לגרמנים קשה, גם קרבות בעיצומם בשמיים. אבל עד כה, ה-MIG-15 נחות במהירות ובחימוש מהמותגים הגרמניים. הקרב אינו שוויוני עבור משורר.
  האפמן, טייס הנסיך המדהים הזה עשה קריירה טובה במהלך שנות המלחמה. יותר כמו מדהים ופנטסטי. לאחר שהגיע לשלוש מאות מטוסים, הוא קיבל את צלב האבירים של צלב הברזל עם חרבות עלי אלון כסף ויהלומים. כשהגיע לארבע מאות מטוסים שהופלו, הוא קיבל את צלב האבירים של צלב הברזל עם עלי אלון זהובים, חרבות ויהלומים. עבור חמש מאות מטוסים הוא קיבל את מסדר הנשר הגרמני עם יהלומים, ואחרי אלף, את צלב האבירים של צלב הברזל עם עלי אלון פלטינה, חרבות ויהלומים. ולאחר שהגיע לאלפיים מטוסים, הוא קיבל את הצלב הגדול של צלב האבירים.
  הטייס הייחודי הצליח להשיג ניצחונות אוויריים רבים. ועוד בעודו בחיים. האפמן הועלה לאחרונה לדרגת גנרל. אבל הוא עדיין טס כמו טייס רגיל.
  כמו שאומרים, זה לא נשרף באש ולא שוקע במים. במהלך שנות המלחמה הרבות, האפמן רכש את האינסטינקט של צייד. הוא הפך לטייס סופר-אגדי, ומאוד פופולרי. אבל היה לו מתחרה חזק - אגבה, שגם עלה על הנתון של אלפיים מכוניות שהופלו. והדביק את האפמן. אבל היא עדיין צעירה מאוד, ועדיין לא איבדה אף לוחם.
  הנערה לחצה על הדוושות ברגליה החשופות והמסותתות, ירתה פרץ של רובי אוויר. והנה ארבעה רכבי MIG-15 סובייטים שהופלו.
  אגבה מצחקקת ואומרת:
  במידה מסוימת, כולנו כלבות! אבל יש לי עצבים מפלדה!
  ושוב הילדה מסתובבת. הוא מפיל שבעה מטוסים סובייטים בפרץ אחד - שישה מיג ו-TU-4 אחד, וחורק:
  - באופן כללי, אם לא סופר, אז היפר!
  אגבה, כמובן, היא כלבה. טייס מלוציפר. בלונדינית דבש יפה מאוד.
  כאן הוא נותן פרץ נוסף ומפיל שמונה מטוסי MIG-15 סובייטיים בבת אחת וחורק:
  - אני הכי יצירתי ותגובתי!
  הילדה ממש לא טיפשה. הכל אפשרי, והכל יכול. אל תקרא לה פרטית.
  והרגליים כל כך שזופות, כל כך חינניות...
  אבל מירבלה נלחמת נגדה... במשך זמן רב, קוז'דוב היה האס הסובייטי הטוב ביותר. הוא אסף שישה כוכבי זהב של גיבור ברית המועצות, לאחר שהפיל מאה שישים ושבעה מטוסים. אבל אז הוא מת. אז אף אחד לא הצליח לנצח את השיא שלו. ורק לאחרונה מירבלה עלתה על קוז'דוב. ואחרי שהפילה יותר ממאה ושמונים מטוסים, היא הפכה לגיבורה שבע פעמים של ברית המועצות.
  זו נערת המחסל! כגון שתעצור סוס דוהר, ותכנס לצריף בוער.
  ואפילו קשה יותר.
  למירבלה היה גורל קשה. הגעתי למושבת ילדים, עבודה. יחפה ולובשת גלימה אפורה, היא חתכה עצים וניסרה גזעים. היא הייתה כל כך חזקה ובריאה. בכפור עז היא הלכה יחפה, ובפיג'מה בכלא. ולפחות פעם אחת היה מתעטש.
  כמובן שתופעה כזו צוינה גם בחזיתות. במשך זמן רב, מירבלה לחמה בחיל הרגלים, ולאחר מכן הפכה לטייס. מירבלה קיבלה את טבילת האש הראשונה שלה בקרב ליד מוסקבה, לשם הלכה מיד אחרי המושבה. ושם הוא הראה את עצמו מגניב.
  היא נלחמה יחפה וכמעט עירומה בקור העז, שממש שיתק את הוורמאכט. ילדה כזו ארורה ובלתי מנוצחת הייתה. והיא הצליחה בצורה מסיבית.
  מירבלה האמינה בניצחונה הקרוב של ברית המועצות. אבל הזמן עובר. יש יותר ויותר קורבנות, אבל הניצחון לא מגיע. וזה נהיה ממש מפחיד.
  מירבלה חולמת על ניצחונות והישגים. יש לה שבעה כוכבים של ברית המועצות - זה יותר מכל אחד אחר! ולעזאזל, היא ראויה לפרסים שלה! ויישא את צלב הזרועות והלאה. גם אם סטאלין מת, המטרה שלו ממשיכה לחיות!
  הילדה נכנסת וקופאת... היא מפילה את ה-XE-362 הגרמני וחורקת:
  - אירובטיקה! וצוות חדש לעזאזל!
  באמת, היא ילדה נהדרת. קוברה אמיתית מסוגלת גם להרבה.
  מירבלה היא כוכבת חדשה....
  קרבות נמשכים מספר ימים, עד שהשנה החדשה מגיעה... ה-IS-12 הסובייטי קיבל נזק לגלילים ולמסילות - הוא נמצא בתיקון. כן, מלחמה כל כך אכזרית וחסרת רחמים. וכמה זמן זה יחזיק מעמד?
  והכל בשל העובדה שויטמן שרד את הקרבות במערב.
  ויטמן עצמו לחם זמן מה בצוות טנק. לאחר שהביא את החשבון לשלוש מאות כלי רכב, בלי לספור רובים, מרגמות, משאיות, אופנועים ודברים אחרים, הוא זכה בפרס: צלב האבירים של צלב הברזל בעל עלי אלון מוזהבים, חרבות ויהלומים, והועלה לתפקיד גנרל.
  לאחר מכן, הוא לא נלחם יותר. אבל מצד שני הוא פיקד על ארמיית הטנקים השישית של ה-SS.
  קורט קניפסל הפך לאס הטנקים היצרני ביותר של הוורמאכט. אבל רק לאחר חמש מאות טנקים שהושמדו קיבלו את צלב האבירים של צלב הברזל.
  איכשהו מקופח התברר כפרסים. נכון, לאחר שהגיע לאלף טנקים, הוא קיבל לבסוף: צלב האבירים של צלב הברזל עם עלי אלון כסף, חרבות ויהלומים.
  קורט קניפסל היא מכונת לחימה יעילה מאוד. נלחם על טנקים שונים. הוא היה גם תותחן וגם מפקד. במשך זמן רב הוא הקדים את כולם ללא תחרות.
  אבל הנה היפה גרדה, היא כבר הצליחה להדביק אותו. הבנות נלחמו היטב. אבל אז הייתה להם הפסקה. כל ארבע היפות נכנסו להריון והולידו זוג: בן ובת. אבל אחרי ההפסקה הם השיגו במהירות.
  ועכשיו גרדה עקפה את קניזל.
  איך הם יכולים להימנע מזה? הם נלחמים יחפים ובביקיני. הבנות עשו הפסקה נוספת, לאחר שילדו שוב ילדים. ועכשיו הם התקרבו למספר אלפיים הטנקים ההרוסים. והם יכלו לסמוך על פרס חסר תקדים: כוכב צלב האבירים של צלב הברזל עם עלי אלון כסף, חרבות ויהלומים.
  הנה הבנות!
  גרדה יורה לעבר המכונית הסובייטית. קורע את המגדל וצווח:
  - אני חרא!
  ויורה שוב. חודר T-54. וחורק:
  - מולדת גרמניה!
  הילדה מתעוותת. והיא מאוד פעילה... כן, יש לה רצף אסטרטגי כזה. זה כבר 1956... המלחמה נמשכת ונמשכת... לא רוצה להפסיק. הצבא האדום מנסה להתקדם במקומות שונים. אבל בזהירות, שכן נותרו משאבי אנוש מועטים.
  ורוסיה מדממת.
  הצבא האדום מנסה להתקדם לעבר רומניה. ואז הכנה ארטילרית חזקה, ירי והרג.
  אבל האויב מחכה. לגרמנים יש את הטנק האדיר ביותר AG-50. הוא מתעלה על ה-T-54 בהגנה, במיוחד בצדדים ואולי בפירסינג של האקדח, אבל הוא כבד יותר. נכון, המהירות של הגרמני בגלל מנוע טורבינת הגז גבוהה יותר.
  הטנק הגרמני יורה ומבקיע.
  הצוות של מרגרט נלחם. נלחם מגניב. בנות גרמניות מפילות טנק סובייטי. והם צווחים בהנאה.
  כן, ואין מצב...
  בשמיים מסתובב מטוס דיסק בשליטת אלבינה ואלווינה. שתי בחורות בלונדיניות מפילות מכוניות סובייטיות. והם עושים את זה בצורה מופתית. מטוס דיסק בלתי פגיע לחלוטין מטיף את מיגי וטו. מכונית שחיטה. והלוחמים לוחצים את עצמם בבהונותיהם החשופות. ואל תתנו סיכוי לצבא האדום בשמיים.
  דיסקט הוא משהו שמדענים של ברית המועצות לא יכולים להעתיק. זה משהו שלא נמצא לו תרופת נגד. והגרמנים באוויר מרגישים מאוד בטוחים. והם נלחמים בעצמם כמו מכשפים עם שרביט קסמים.
  אלבינה, מכוונת את הדיקט שלה לעבר האויב, צרחה:
  - עכשיו, אם יש אלוהים, אז הוא גרמני!
  אלווינה, מוחצת את האויב, אישרה:
  - בהחלט גרמני!
  והילדה צחקה... גם לה, בכלל, נמאס מהמלחמה האינסופית. ובכן, גרמנים ורוסים הורגים אחד את השני. ליתר דיוק, הצבא האדום והוורמאכט. והקו הקדמי עדיין ללא תנועה... ואין לזה סוף באופק.
  מלחמה... זו כבר מציאות. לוחמים שנולדו לאחר פרוץ המלחמה כבר נלחמים בשמים ובארץ.
  לדוגמה, הנס פויר. החתן הצעיר ביותר במסדר צלב הברזל, מחלקה ראשונה. ואז הוא הפך לצעיר ביותר שהוענק על לכידתו של גנרל סובייטי עם מסדר צלב האבירים של צלב הברזל.
  כן, זה בעצם די מגניב.
  הנס פויר הוא לוחם נואש. הילד נלחם כמו ענק, וקר, בחורף במכנסיים קצרים לבד.
  זה ממש ממש מגניב!
  הנס התפרסם במשך מאות שנים!
  ובכלל, מלחמה כל כך מדהימה ומתוחה מתרחשת כאן... כל AI דועך.
  וברומניה, הצבא האדום לא יכול לחדור להגנת הגרמנים. שני הצדדים ספגו הפסדים. ינואר מגיע... וכל יום עוד ועוד הרוגים ופצועים.
  אין התחלה או סוף לשיגעון.
  אגבה חזרה לשמיים ומפילה מכוניות סובייטיות. היא צייד וטורף. מכה את האויב.
  המכוניות שהיא פגעה נופלות. ואז הילדה יורה לעבר כוחות הקרקע. דופק את IS-7. והוא רוצה:
  - אני הכי טוב! אני הילדה שהורגת אויבים!
  ושוב הוא מועבר למטרות אוויריות. זו משחתת טנקים וכל המכונות שעפות ויורות.
  טוב, זה רותח ככה בחזיתות. ומדענים מנסים ליצור משהו קטלני מאחור. למרות שזה לא עובד טוב.
  אבל הנה טנק קטן AG-5. מכונה במשקל שבעה טון. עמידה במבחני לחימה. ומכרסם ומכרסם את האויב.
  וזה הזמן לשיר - אף אחד לא יעצור אותנו, ואף אחד לא ינצח!
  AG-5 ממהר אל עצמו, ויורה תוך כדי תנועה. ואל תעצרו טנק כזה. והקונכיות רוקות.
  ובתוך המכונה יושב ילד בן עשר, פרידריך, וחורק:
  - ואני אהיה לוחם-על אמיתי!
  ושוב, איך הוא ירה... והוא פוגע ממש במרכז המגדל. והכוח הקטלני שלו, למרות קליבר קטן, הוא אדיר.
  ובשמיים, הלגה נלחמת. ילדה יחפה בביקיני מחייגת את החשבונות. ושמח על ההצלחות הפנטסטיות שלו.
  ואגבה מושכת קדימה... וגם נלחמת.
  זה כבר פברואר 1956... הצבא האדום לא הצליח להשיג הצלחה בשום מקום. אבל גם הגרמנים לא יכולים להתקדם. טנקים תת-קרקעיים אדירים יוצאים לקרב. אבל הם טקטיים בלבד.
  הבנות נסחפו מתחת לאדמה, הרגו את סוללת התותחים הסובייטים וחזרו בחזרה.
  במקביל, הם תפסו כמה חלוצים. הבנות שתפסו את הבנים התפשטו ועונו. הם הכו את החלוצים בחוט, ואז צלו את עקביהם החשופים באש. ואז הם החלו לשבור את אצבעות רגליהם במלקחיים לוהטים. הבנים ייללו בכאבי תופת. בסופו של דבר, הבנות שרפו את הכוכבים על החזה שלהן בברזל לוהט, ומחצו שלמות גבריות במגפיים. אחרוני החלוצים סיימו והם היו כפופים מהלם כואב.
  הבנות, בקיצור, הראו מעמד נוסף. אבל שוב, הגרמנים לא השיגו שום דבר משמעותי.
  תותחים בעלי הנעה עצמית עוצמתיים: "שטורמאוס", ירו לעבר העמדות הסובייטיות. היה הרבה הרס והרס. אבל מטוס התקיפה הסובייטי דפק את אחד מכלי הרכב, והפריץ חזר.
  הנאצים ניסו עם דיסקטים לרסק סוללות סובייטיות. נגדם נעשה שימוש בקיפודים וחומרי נפץ. היו חילופי מהלומות מוחלטים.
  הנה שוב אלבינה ואלווינה על הצלחת המעופפת שלהם. הם מצביעים בעזרת בהונות חשופות, לוחצים על הכפתורים של הג'ויסטיק ועושים זאת בזריזות רבה.
  בנות, כמובן, מפגינות את האווירובטיקה הגבוהה ביותר. כאן הם שלפו את הדיסקט שלהם, ותריסר מכונות מעופפות סובייטיות הופלו.
  אלבינה מצייצת:
  - צוות בנייה זועם! יהיה כוכב!
  ושוב מסובב את המכונית שלו. והבנות דורסות את הצבא האדום. יתר על כן, ראשי...
  אלווינה גם מפילה תריסר מטוסים סובייטים וחורקת:
  - בנות משוגעות, ולא בתולות כלל!
  נכון לגבי האחרון. בני הזוג שלהם טיילו עם הגברים. ומה שפשוט לא קם. בנות אהבו גברים - זה נחמד להן! ובמיוחד אם עובדים עם הלשון.
  נערה בדרגה הגבוהה ביותר... כאן עינו חלוץ... ראשית, הפשיטו אותו, ושפכו כמה דליי מים לגרונו. אחר כך הובא ברזל חם לבטן הנפוחה. ואיך הם נשרפו! החלוץ צעק מכאב פראי... היה לו ריח של שריפה.
  אלווינה היכה אותו בצד עם חוט לוהט. ואיך אתה רוצה לצחוק... זה מאוד מצחיק.
  ואז היא שרה:
  - נמאס לי להציק לעורף - אני רוצה להקניט את אושרי!
  וכמה שהוא צוחק! וחשף את שיני הפנינה שלו! הילדה אוהבת להרוג, זאת הילדה!
  ורגליה של הילדה חשופות וחינניות. היא אוהבת ללכת יחפה על גחלים. ולהסיע את החלוצים השבויים. הם צווחים כל כך כשהעקבים שלהם מטוגנים. אפילו אלווינה מאוד מצחיקה. ואלבינה היא גם ילדה, למען האמת - סופר! איך להזיז את האויב עם מרפק לסנטר. וחריקה:
  - אני ילדה מהמעמד הגבוה ביותר!
  וחשף את שיני הפנינה שלו. אשר נוצץ כאילו מוכה. הלוחם מדהים! זה יכול להיות משהו שאי אפשר לומר באגדה, ולא לתאר בעט!
  שתי הלוחמות מופלות בשמיים על ידי מיגיס הסובייטי. יפהפיות פעילות. אין בהם שמץ של ספק. ויופי כל כך פרוע ותזזיתי.
  הלוחמות שולטות בג'ויסטיק בבהונותיהן החשופות ותוקפות מכוניות רוסיות. כשהם מוחצים, הם ירסקו את הלוחמים, כמו מועדון על גביש. הבנות חסרות רחמים וחסרות רחמים. יש להם כוח של כעס ושלהבת תשוקה. והביטחון לנצח. גם אם המלחמה נמשכת כבר חמש עשרה שנה. אבל הוא לא רוצה לסיים. אלבינה ואלווינה נמצאים בשיא הפופולריות שלהם. והם לא רוצים לסגת או לעצור לרגע. והם עוברים לעצמם, ודוחים את האויב.
  אלבינה, מפילה מטוסים סובייטיים, צווחת:
  - נמאס לי מהבוכה של הילדה, אני מעדיף להטביע את נעלי הבאסט!
  ואיך הוא מגחך, ונוצץ בשיני פנינה. ועכשיו היא רוצה גבר. היא אוהבת לאנוס גברים. זה מאוד נעים לה. כאן הוא ייקח ויאנוס.
  אלבינה שואגת:
  ילדת סקס זה סקס
  להתקדמות גדולה בשירה!
  והלוחם יתפוצץ בצחוק... והבה נהרוג שוב את כל אויבינו. יש לה הרבה אנרגיה. וכוח שרירים מלא.
  ואלווינה איך לשאוג:
  - בואו ננפץ את האויב אל התלים!
  והלוחם יתחיל לצחוק באופן פעיל! והיא דמיינה איך החבר'ה שלה כפות. אבל זה נחמד בלשון המעטה.
  חודש מרץ ממש מעבר לפינה... השמש זורחת יותר ויותר. ביום הראשון של האביב, נערים רוסים רצים יחפים על פני השלג המומס. הם צוחקים לעצמם, חושפים את פניהם ומראים לגרמנים תאנים.
  חלוצים עם עניבות אדומות, עם תספורות קצרות, חלקן אפילו עד לאפס. הם רצים בקפיצה. כפות הרגליים היחפות שלהם כמעט אף פעם לא קרות. מאוד גס רוח. גם הבנות רצות, גם בלי נעליים. מנעלי עקב ורודות ועגולות נוצצות בשמש. בנות סובייטיות נפלאות. צנום, אתלטי, רגיל לעשות דברים קטנים.
  וכולם מגחכים ומגחכים על השיניים... היום הראשון של האביב הוא שמחה אמיתית וצמא לאור ויצירה!
  ובשמיים קרב אוויר. מירבלה, זה הטייס הסובייטי מספר אחת שמפיל מטוס גרמני נוסף. וכמו תמיד בביקיני ילדה אחת. צעיר לנצח ולעולם לא דועך. כזה הוא כוח נפשה.
  מירבלה, לעומת זאת, אוהבת גם גברים נוגעים בה. היא ממש אוהבת את זה. בגלל זה היא טייסת... כשגוף העירום והשרירי של ילדה מתקמט בידי גברים - זו התענגות אמיתית. וכיף גדול!
  מירבלה מפילה מכונית נאצית נוספת ולוחשת:
  - אני כלבה משוריינת!
  הילדה אפילו מכה בלוח הבקרה עם עקביה החשופים והעגולים. היא מהממת. ובלתי ניתן לחיקוי.
  מירבלה מעוותת. ואגבה עפה לעברה. כאן, סוף סוף, נפגשו שתי הטייסות-לוחמות הפוריות ביותר. הם יורים אחד על השני מאחור. הם מנסים להשיג את זה מרחוק. אבל זה לא עובד טוב מדי. שתי היפות עפות מקו הירי. והם חושפים שיניים באגרסיביות. ובכן, נשים הן כלבות. הם בוהים בחוזקה זה בעיני זה. ליתר דיוק ראש בראש ולירות שוב. ה-ME-562 הגרמני עדיין חמוש טוב יותר מה-MIG-15, והרכב הסובייטי הופל ...
  אבל מירבלה מצליחה להיפטר, ומאבדת את המטוס בפעם הראשונה בקריירת הטיסה שלה. הדבר הכי גרוע הוא שהיא הגיעה לשטח האויב. וזה רע. כן, כאלה הם פיתולי הגורל הייחודיים. וב-1 במרץ 1956 העולם משתנה, אבל שלטון הפיהרר במשחק הקיברנטי נשאר.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"