Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Swat Kalandok És Az Istenek LÁnyai

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Az örökkévaló gyermekek kalandjai a kozmikus leválásban folytatódnak. Ugyanakkor az örökkévaló fiú, Eduard Osetrov új kalandokban lesz része, többek között trollok, orkok, elfek és a fantáziavilág más lényei között. És a Demiurgosz Istenek lányai is harcolnak vele.

  SWAT KALANDOK ÉS AZ ISTENEK LÁNYAI
  MEGJEGYZÉS
  Az örökkévaló gyermekek kalandjai a kozmikus leválásban folytatódnak. Ugyanakkor az örökkévaló fiú, Eduard Osetrov új kalandokban lesz része, többek között trollok, orkok, elfek és a fantáziavilág más lényei között. És a Demiurgosz Istenek lányai is harcolnak vele.
  . 1. FEJEZET
  A harcos lány Adala azt suttogta:
  - Mi van ebben az időben, örökifjú zseni?
  Edik fiús mosollyal válaszolt:
  - Erre is van válasz!
  Egy hatalmas fém boa-szűkítő szájjal, amelyben fúrófogak forogtak, egyre közelebb kúszott a gyerekek különleges alakulatához. Ezt a hosszú szörnyet követve nagy robotok kezdtek előjönni, hasonlóan a sétáló teknősökhöz. És ágyúk voltak a fejükön, amelyek lézerrendszerekből lőttek. Igaz, a nem túl tökéletes sugarak nem okoztak nagy pusztítást.
  A zseniális fiú elővett egy közönséges rézből öntött drótot, és ráerősített egy ismeretlen töltelékű borsót.
  És elindította a fenyegető, mechanikus hüllő irányába. A drót belegabalyodott a fúrókba, és azonnal megcsillant. A hatalmas boa konstriktor megrázkódott.
  Az Edik jobbján nyugatra fekvő fiú kikiáltott:
  - Azta! Gyönyörű!
  A mechanikus hüllő teste megrándult, és felborította a sétáló teknősrobotokat. Megcsavaródtak, és tüzelve lőni kezdtek egymásra. És a lézersugarak becsapódásaitól a páncél valóban megvetemedett, és a fém megégett.
  A különleges gyerekek rohamosztagának fiai és lányai lézeres gépfegyverükkel tüzet nyitottak, hogy gyilkoljanak.
  Edik felkiáltott:
  - Elhagy! Takarékoskodjanak az energiájukkal srácok! Antipulsar!
  A különleges gyermekcsapatok katonái abbahagyták a lövöldözést. És így már egyértelmű volt, hogy a rángatózó gigantikus boa-szűkítő szinte az összes autót megbénította és összezúzta a karosszériájával. Ez valójában egy szörnyű hatás, és egyszerűen szuper.
  Adala lány kacsintott a fiatal zseniális parancsnokra, és megjegyezte:
  - Ez nagyszerű! Hát te harcos vagy! Felhasználod ellene az ellenség erejét!
  A fiú parancsnok visszakacsintott rá, és így szólt:
  -Természetesen tudományos, finom megközelítés kell.
  A rángatózó boa összetörte a gyalogló teknős robotokat is, azok vagy felrobbantak, vagy lelapultak. Szintén hisztérikus legyintéssel a farka a várkapukon kiugrott hernyók tankjain fordult meg.
  Kiderült, hogy tehetetlenek, és a gyertyák szó kigyulladt. És jól nézett ki.
  A kagylók pedig kirepültek a hordókból, és eltalálták a sajátjukat. És sok fegyvertornyok megsemmisítése.
  Válaszul fegyverütegek kezdtek újra dolgozni a várfalak felől. Lézernyalábok és megsemmisítéssel pumpált lövedékek egyaránt záporoztak a mechanikus szűkítőre. A legelső lövések áthatoltak acél és titán bőrén. Szünetek kezdődtek. Mint a vakondtúrások, lyukak jelentek meg ennek a szörnyeteg páncélján.
  A lány, aki Ediktől jobbra volt, nyikorgott:
  - Ez tűzijáték! Nagyon sokat adtunk neki!
  A fiú parancsnok azt mondta:
  - A kapott!
  A harcos gyerekek kórusban felkiáltottak:
  - Az igazság és a szerencse velünk van,
  Nyomjuk meg erősen a ciklusokat...
  Fő feladatunk az
  Öld meg a gonosz idegeneket!
  Adala, ez a lány, aki sokat tapasztalt, és még egy graviomágneses vadászgépet is el kellett térítenie, megjegyezte:
  - Nagyon jó, ha van egy okos és tudományos megközelítés!
  És a lány hologramot mutatott arról, hogyan szökik meg a koncentrációs táborból. A fiatal fogoly mezítláb és csíkos pizsamában rohant át a repülőteret borító jeges kérgen. És lőttek rá. A lány vékony volt, a gyerek arcán még az arccsontja is kilátszott a munka-koncentrációs tábor kényszerdiétájából, pizsamája mellkasán pedig egy szám fénylett. De sikerült bejutnia a vadászgépbe, és az őrtől ellopott elektronikus kártyát használta.
  Ennek következtében az elektronikával megtömött autó leszakadt a bevonatról.
  A lány pedig csupasz, kerek sarkával préselt, megkeményedett mezítlábas kényszerjárástól és állandó, kemény munkától. Igen, a gyermekmunka-koncentrációs tábor nem szanatórium. De másrészt ott olyan kitartást fejlesztenek, amit érdemes odalátogatni. Adala még csak tizenkét évesnek tűnik, de valójában persze idősebb, ráadásul tapasztalt is, még ha nem is olyan tapasztalt és kifinomult, mint Edik.
  A hologramon látszott, hogyan repül a graviomágneses repülőgép a lánnyal. A képen felvillan hegyes álla, búzavirágkék szeme alatt pedig egy zúzódás. A pilóta képességekkel rendelkező lány azonban nagyon ügyesen kerüli a lézersugarakat, amelyek megpróbálják lebuktatni.
  Csupasz, gyerekes ujjai magabiztosan haladnak át a vezérlő joystickok gombjain. És remekül néz ki.
  Adala csókot lehelt és így énekelte:
  - Repülőgépeken rohanunk a hullámok mentén,
  A kvarkok éterörvényekben habznak...
  Mit fogok átadni a bolygómnak?
  A holdalatti, kék világ gyermekeinek!
  Mögötte pedig harcosok rohantak üldözni a szemtelen lányt. És rendkívül agresszívnek tűnik, mint egy egész keselyűcsapat. És lövöldöznek, és úgy tűnik, nincs esély a megúszásra.
  De Adala lány a rádióban Ediket hívta a fiú-hősnek, aki, mint mindig, most is készen áll.
  Egy fiatal harcos, aki körülbelül tizenkét évesnek látszott, bár valójában edzett harcos és zseniális tervező volt, kirepült, hogy találkozzon vele. A fiú csak sportnadrágot viselt, de csupasz talpával elkapta repülő csészealja legkisebb rezdülését. És egyértelmű volt, hogy a fiú a csúcson van.
  Amint csupasz sarkával megnyomja a gombot, megindul a hullám. Négy előre rohanó ellenséges vadászgép egyszerre ütközött össze. És robbanások következtek.
  Adala kacsintott zafír szemére, és így szólt:
  - Ez a legmagasabb osztály!
  Az ellenséges harcosok többi része messziről tüzelni kezdett. Töredékek és törmelék zúdult a repülőgép törzsére és farkára, amelyet a lány eltérített.
  A fiatal harcos csupasz sarkával még erősebben nyomta, és bukfencet hajtott a harcoson.
  De Edik, ez az örök fiú, fogott, és apró buborékokat bocsátott ki repülő csészealjjából. Nagy sebességgel száguldottak, és mintha egy keselyűcsapatba ütköznének.
  Robbanások, törések, darabokra szakadt ellenséges repülőgépek hallatszottak. Ez megsemmisítő ütés.
  A fiú, aki ügyesen, csupasz, fürge lábával dolgozott, énekelte:
  Hogyan éltünk harcban
  És nem fél a haláltól...
  Szóval ezentúl élj érted és értem!
  És a csillagos égen
  És a hegyi csend -
  Tengerhullám és dühös tűz!
  És dühös, és dühös tűz!
  A gyerekek így bántak az ellenséges harcosokkal. Akik túlélték, visszafordultak. És Adala visszatért Edik csapatához. A gyerekek különleges erőinek csak egy része volt velük - egyedülálló képességekkel rendelkező fiatal harcosok.
  Most újabb támadást vernek vissza az erődből. Látható, hogy miután megértették, hogy nem lehet harcolni, és túl fejlett és okos gyerekharcosok elektronikai dolgokkal, a gyalogság harcba szállt.
  Maguk a nagy kerékpáros harcosok, egyenként két és fél méter magasak, támadásba lendültek. Harci ruhában voltak, és külsőleg ügyetlennek tűntek.
  De hatalmas nyomással beszálltak a csatába, és úgy gyöngyöztek, mint a tankok. Itt bontakozott ki a csata.
  Most már lőhetsz. A gyerek harcosok las-fegyverrel tüzet nyitottak rájuk. Találatok érkeztek az inogalakt szörnyeken. De válaszoltak.
  A lány és a fiú megsérült és megégett az ellenség sugaraitól.
  Edik mosolyogva válaszolt:
  - Bekapcsolom a védőmezőt!
  Adala aggódva kérdezte:
  - És átlőhetünk rajta az ellenségre!
  A fiú parancsnok magabiztosan válaszolt:
  - Igen! Biztosan! Ez másfél mérés. Átadja az energiaáramlást a te oldaladról, de az ellenség oldaláról nem!
  Egy harcos fiú zöld foltos harci ruhában kiáltott fel:
  - Nagyon klassz a környezet!
  A csata pedig hihetetlen erővel folytatódott! És most a gyerekek teljesen sebezhetetlenek voltak. Az ellenségeket pedig erőfeszítés nélkül kiirtották. Az örökifjú harcosok különleges erőinek kezében termokvark pumpás lézereik vannak, és ez komoly. Így a termokvark fúzió során egy gramm anyag négymilliárd tonna szén elégetésének megfelelő energiát bocsát ki. Szóval képzelheti, milyen hatalmas ez az erő.
  De a gyerekek nem mindig harcolnak ilyen tökéletes fegyverekkel, és nem mindig rendelkeznek technológiai fölénnyel.
  Itt Edik bekapcsolta a videót és egy háromszínű hologramot, amely a sokkal primitívebb technológiákkal, ugyanakkor nem kevésbé veszélyes, és nehezen boldogult gyerekekkel való harcát mutatta be.
  Amikor Edik felébredt az ütés után, egy másik fiú, Pashka erőteljesen megrázta a vállát. A fiú felpattant, elkapta vörös hajú, frissen sült bajtársa ijedt pillantását, és megkérdezte:
  - Mit csinálsz?
  Pashka Edik fejére mutatott az ujjával, és ezt motyogta:
  - Ki borotválta meg így?
  Edik a hajába túrt, és zavartan motyogta:
  - Hú... - Egy sündisznót megszúrtak az ujjai alatt, és egy lenyűgöző és egyben fájdalmas ütést éreztek.
  Aztán Edik a jobb kezére pillantott, és egy friss égést látott táborszám formájában. Ismerős tizenharmadik...
  A fiú kibökte:
  - Bravó! Kiderül, hogy ez nem álom. Tényleg lebuktam!
  Pasha zavartan nézett társára, és azt motyogta:
  - Hová tettek?
  Edik szomorú hangon válaszolt:
  - Űrbörtönbe... Vagyis rács mögé egy másik bolygón!
  Pashka megrázta a fejét... Azt hitte, ez a lebarnult fickó megőrült. De Edik megjelenése egyáltalán nem őrült, bár a szeme alatt egy gyógyító fekete szem csillogott. Szinte kopasz, egy szőke fiú feje egy bűnöző vagy egy kétségbeesett gengszter benyomását keltette.
  A fiúknak azonban nincs idejük tovább beszélgetni. Ideje futni egy csekély, halas reggeliért, és újra elővenni a lapátot.
  De ezúttal nem sokáig működött. Az Orkmet sugárhajtású vadászgépek ismét lecsaptak. A srácok elbújtak a lövészárkok alján, felülről záporoztak a légibombák.
  Edik fegyverből próbált lőni, de ezúttal az ellenséges gépek nem tudták ezeket a lövéseket leadni. Az Orkmetsky támadórepülőgépeket alulról szilárd, ötvözött páncélzat borítja, és a golyó semmilyen módon nem tud áthatolni rajtuk.
  Aztán a fiú csupasz lábujjakkal vett egy gránátot. Mivel a lábak izmai nagyobbak, mint a karok, az alsó végtaggal sokkal nagyobb távolságra lehet "ajándékot" dobni, mint a felsővel.
  A kölyök mély levegőt vett, a hátára borult, és teljes erejéből egy halmozógránátot dobott. Elszisszent, és eltalált egy alacsonyan repülő rohamosztagost. Miután elvesztette az irányítást, majdnem kettétört a robbanástól. Edik pedig az orrát mutatta az ellenségnek.
  Ezek után a terminátor fiú talált egy másik gránátot. Ahogy az űrben tanították: speciális rúgástechnika, csípőforgatással, nyújtással és ujjmozgással. A gránát ebben az esetben sokkal messzebbre repül, mint amennyit kézzel el lehetne dobni. Nem ok nélkül ugyanis a négy leány ranger az alsó végtagokkal való dobás technikáját is elsajátította.
  Itt van a második Orkmetsky, sugárhajtású támadógép, amely elveszti szárnyait és orral a földhöz repül. Olyan erővel zuhan a földbe, mintha Amerikába akarna jutni.
  Pashka gyönyörködve kiált fel:
  - Igen, szuper harcos vagy!
  Edik büszkén kifújta a mellkasát, és felüvöltött:
  - Nagyon király vagyok...
  Egy frissen borotvált fejű fiú kissé komikusan néz ki. De most a harmadik gránát kérlelhetetlen pontossággal célba talál! Nos, ezek után kételkedik valaki abban, hogy ez a fiú hős? És még csak nem is az utolsó hős, hanem egy lovag, aki mindenkit elvezet!
  Edik Osetrov énekelte, puszta ujjaival tapogatva a negyedik gránátot, és erővel dobta:
  Az alattomos kígyó elbújt a repedésben,
  Lopva Rus mérgezésről álmodik...
  De a hatalmas lovag célba ér,
  A rosszindulat tiszta napsütése alatt a szín elolvad!
  Éneklés közben a fiú eldobta az ötödik gránátot. Nagyon ügyesen elkapta hajlékony lábával, majd újra eldobta. A harcművészetek leggazdagabb iskolája érintett, beleértve a távoli bolygón az Amazonas űrben végzett edzéseit.
  Edik akkor sokat mesterkedett, és igazi szuper ász fiú lett belőle. És most dobja a hatodik gránátot. Nagyon ügyesen feldobja, és az repül, szó szerint átvágja a levegőt, mint egy korcsolya.
  Terminátor fiú azt mondja:
  Szívünkben zeng a Szülőföld himnusza,
  Az egész univerzumban nincs szebb...
  Szorítsd erősebben a lovagsugár pisztolyt,
  Halj meg az Isten adta Oroszországért!
  És a hetedik gránát, amelyet egy mezítlábas fiú dobott, gyorsan repül, célba talál.
  A többi úttörő megpróbálja utánozni új bálványát, de a gránátjaik vagy leesnek a lábukról, vagy rosszabbul repülnek, mint a kezükből. Clara azonban időben kiadja a parancsot:
  -Hadd menjen! Csak Eduard Osetrov dob gránátot!
  A fiú nagyon büszke a belé vetett bizalomra, és újra eldobja az ajándékot, letépi a HECK-283 szárnyát, és az Orkmet autó felett elveszti az irányítást. A sugár sebessége pedig nem segít az orkoknak.
  Eduard Osetrov vidáman mondja:
  Szülőföld, a saját anyám vagy,
  Az emberek szenvedése számomra elviselhetetlen...
  Mindent, amim van, kész vagyok odaadni -
  Menj át fájdalmon, bánaton, minden megpróbáltatáson!
  Tehát a kilencedik gránát célba talál. Nagyon ügyesen egy fiú engedi be, annyira hasonlít egy japán anime hősére.
  Edward egy sikeres dobás után ismét megszólal;
  Szívemben szülőföld - szól egy húr,
  Mindenkinek jó lesz élni a világon...
  És álmodom a szülőföldről - egy szent országról,
  Ahol boldog gyerekek nevetnek!
  Az Orkmetsky keselyűk, miután megnyomták a talajt, elrepülnek, Edik pedig elhajítja a tizedik gránátot. Az utolsó Orkmetsky gép lelőtt, összehajtotta a szárnyait, és egy figurális koporsóban kötött ki.
  A fiú felugrott az árokból, és sértő mozdulatot tett a menekülő orkok felé. Őt követve a többi fiú is így tett.
  Ismerje meg szörnyeinket, neked van helyed a vödörnél!
  Ezek után a srácok visszamentek dolgozni. A légitámadás szinte nem okozott veszteséget a gyerekeknek, mindössze két fiút könnyebben megsebesítettek bombadarabok, bekötözték őket.
  Az úttörők és a kicsit idősebb srácok harci hangulatban voltak. Bár egyetlen harcos sem volt, akinek áttört volna a szakálla, de gyávák sem voltak közöttük. Mindannyian, félig éhezve és félmeztelenül, nagy lelkesedéssel dolgoztak, és igyekeztek minél hamarabb kiegyenlíteni az orkshistákat. Cannonade dübörög a távolban, és hamarosan az Orkler gépek is elérik ezt a vonalat.
  A négy lány egy párhuzamos univerzumban megtámadta az orklik és trollok csapatait, akik le mertek szállni Frymában. Egy kisebb orosz különítmény is működött velük.
  Bizonyos értelemben ez egy rövid távú beavatkozás az orosz istenek parancsára a világtörténelem megváltoztatása érdekében.
  A csata rendkívül parázs volt, a lányok haladtak előre. De az orosz különleges erők különítménye is jelentős veszteségeket szenvedett. És rengeteg ellenség volt, így itt egy helyen Orklia, Trollntsia, a Hobbit Királyság és Furtsia jelentős erőket gyűjtött össze. Fordulópontot akartak venni a Revasztopol felszabadítása céljából előrenyomuló orosz hadsereg felett.
  A négy orosz tankból három már kiütött, a harcolók helyzete kritikusnak tűnik.
  De a törött és felperzselt T-64 nyitott nyílásából ennek az elbűvölő csatának a legfiatalabb résztvevője tüzelni kezdett.
  De valójában mit csináljon egy gyerek egy modern háborúban? Erre csak ő tud válaszolni. Mindenesetre egy tizenkét éves moszkvai iskolás, Edik Osetrov úgy döntött, hogy nem ülhet ki a nagylelkű Oroszország egyik kényelmes gyermekszanatóriumába. A háború egyedülálló romantikája lenyűgözve a frontra menekült. És nem kellett messzire futnom: az ellenség Fronetsk közelében állt, és könyörtelenül lelőtte a várost.
  Szinte Eduard Osetrov szeme láttára omlott össze az iskola az Uragan többszörös kilövésű rakétarendszer találatai után. A romok alá több olyan gyereket temettek el, akiknek nem volt idejük elmenekülni, Anastasia Petrova, Edik barátnője pedig szörnyű égési sérüléseket szenvedett. Hosszan és nagyon fájdalmasan halt meg. Tíz nap pokoli gyötrelem... Aztán nehéz lövedékek zúzták szét a bérházat, ahol Eduard Osetrov rokonai laktak.
  A fiatal harcos lő és nagyon pontosan csinálja! Gyakorlatilag nincs kihagyása, és mostanra a következő hét töltény is elfogyott, és a fiú szorgoskodva tölti zacskóba.
  A partról érkező nagy erők és a friss partraszálló ezredek ismét a szövetséges hadsereg irányába lendítették a mérleget. Meglepő, hogy mindkét hatalmas európai birodalom ennyi erőt küldött Frymbe. És ha szokás a trollokkal harcolni, akkor az orcgliánusok új ellenségek. Általánosságban elmondható, hogy a "Frym-háború" az egyetlen olyan eset a történelemben, amikor Oroszország és Orktania hivatalosan háborúzik. Ezt megelőzően Orglia általában meglehetősen barátságos országnak számított, különösen szövetségese volt az Avapoleonnal folytatott csatában. De most egy ádáz és ambiciózus ellenség az, aki fél a növekvő orosz terjeszkedéstől.
  Eduard Osetrov puszta lábbal megdobta a töltényhüvelyt. Ezúttal kissé megváltoztatta szokását, hogy a lábával korongot dobáljon. De semmi, és egy mesterlövész puskából meglepően jól irányzott tüzet lehet vezetni.
  Nem olyan könnyű meglátni a füstben az ellenséget, és még inkább nem látszanak az arcok. Ezért a halottak, akiknek halálkiáltása sok hasonlóval feloldódik, nem okoznak negatív érzelmeket. Mintha egy "lövő" játékon mész át számítógépen, vagy egy lőtéren elektronikus monitorokat ütnél.
  Ha most úgy érzed, hogy nem ütöttél, akkor ez már irritációt okoz!
  Az ellenség pedig, kihasználva a számbeli fölényt, Revasztopol védőit löki. Az Orcglicans könnyű, meglehetősen gyorstüzű és jól irányzott terepágyúi vernek és folyamatosan szögeznek. Ez is az egyik oka annak, hogy Oroszország 1618 óta (az oroszok közel negyed évezredig nem veszítettek háborúkat, hanem csak egyéni csatákban szenvedtek vereséget!) engedni kényszerült.
  A tankokkal megfogyatkozott különleges alakulat, a fekete erők harcosa, Viktória elrendelte, hogy csoportosítsanak újra és mentsék meg a lőszert, amennyire csak lehetséges. Szállítók, csak kettő van, sebtében homokzsákokkal (ezek trófeák) letakarva, és használt géppuskákkal lövöldözni.
  A különleges erők katonák többsége elhasználta az összes tárát, nos, általában érthető történet. Most az ellenségtől elfogott puskákat kellett használniuk a visszavágáshoz.
  Természetesen egy ilyen heves küzdelem során nagyon gyorsan kiköpődnek ezek a klipek. És nem fér fel sok szarv egy gyalogosra, beavatkoznak.
  Igaz, magán a páncélozott járműveken még mindig vannak margós dobozok. Tehát takarékosan kell őket használni.
  Körülbelül ötven embert hagytak talpon, és körülbelül még néhány súlyos sebesült embert hurcoltak ki a csatatérről, a felét. Súlyos veszteségek a huszonegyedik századtól való elszakadás miatt.
  Vigyáznod kell az embereidre, különösen azért, mert egy bátor ellenségre bukkantak, aki az első, még nem túl telített sortüzeknél sem fog szétszóródni.
  Az orosz csapatokat segítő ezredes, Mihail Carkov is megsebesült, de még mindig talpon van. A fő probléma az, hogy az izgalomban a harcosok túl sok lőszert használtak el, ezért nagyon nehéz leküzdeni a túlnyomó számbeli fölényben lévő ellenséget. Igaz, Carkov, mint egy kifinomult harcos, takarékosan lő, és van tartaléka. Például nem vet meg egyetlen lövést sem.
  De amikor az ellenség gránátokat kezdett dobálni ...
  Szakadva nagyon veszélyes, még ha robbanóerőt tekintve kicsi is, de rettenetesen sok bomba.
  A harcos fiú, Edik mezítláb dobálni kezdi az éles korongokat. De olyan, mint egy halott borogatás
  Bár Victoria nem akarja ezt megtenni, a katonák élete értékesebb. És az üzemanyag... Isten vele! Lennének húsdarálók, de lenne hozzájuk üzemanyag!
  Csernobog lányának fémes hangja parancsol:
  - Emeld fel a helikoptereket a levegőbe!
  Azt kell mondanom, hogy a repülőgépek nemcsak halálos erőt jelentenek - ennek ellenére a helikopter lőszerterhelése korlátozott, hanem erkölcsi hatás is. A tizenkilencedik században érdekesség, hogy mi repül és lő. Szóval van esély...
  Revasztopol védői már visszavonulnak a fellegvárváros külső dombjai felé. Általánosságban elmondható, hogy a viselkedésük helyes - az összes katonát az erőd szélén kell harcolni, nem lesz senki, aki megvédje az erődöt. És akkor ék lesz a háborúban. Revasztopol elfoglalása a tündék és paprikák háborúba lépésének jele lesz.
  Így aztán, miután minden erejüket egy lenyűgöző ökölbe gyűjtötték, az orcgliánusok, a trollok és a törökök támadnak...
  Edik is, aki nyugodtan látótávolságba vette az ellenséget, szintén kezdett ideges lenni. A fiú megértette, hogy elveszítik a csatát, és az egyetlen remény abban rejlett, hogy Fensikov messze lemaradt csapatainak lesz idejük közeledni.
  Másnap pedig az igazi tesztet várták a srácok. Amint megreggeliztek, rekedtes dübörgést hallottak, az ellenséges tankok mozgását. Ez pedig azt jelenti, hogy a gyerekkornak végre vége, és közeledett a csata. Néhány fiúnak már volt tapasztalata a verekedésben, és hidegvérrel viselkedett. De néhány srác, különösen a fiatalabbak, elkezdtek nyüzsögni.
  - kiáltott rájuk Clara nagy hangon. A gyerek megnyugodott. Megerősített állást foglaltak el, és gránátokat, valamint hevedereket készítettek katonai anyagok eldobására. Számos páncéltörő akna is volt előtte.
  Az orkok közeledtek. Az FE sorozat alacsony, zömök, de hosszú tankjai haladtak előre. Közülük több már piramis alakú, több szögből szinte sebezhetetlen. De a legtöbbjük "Dragon" volt hátratolt toronnyal, és FE-70 128 mm-es ágyúval.
  A fiatal külsejű Edik egy egész hátizsák páncéltörő gránátot készített a közelébe. Természetesen nem hatolnak át a páncélon, de a hernyók eltörhetnek. Ezenkívül a piramis alakú tartályoknak kicsi, de számos görgője van, amelyek az egész alján pontozottak. A futóművüket pedig rendkívül nehéz letiltani.
  Nagyon sok Orkmet tank mozog. Hátul még egy Elferican TOR-93 és Phoenix-2 bot is található. Rosszabbak, mint az Orkmet, de további kíséretet hoznak létre. A "Dragon" tank, meglehetősen fürge 105 milliméteres ágyúval, amely képes nagy távolságból behatolni az orosz tankokba és guggolni. Klasszikus elrendezéssel csak a motor és a sebességváltó található a tartály előtt, a sebességváltó pedig magán a motoron.
  A 3-as módosítással rendelkező jármű erős oldalpáncélzattal és 125 milliméteres farral rendelkezik, és nehéz gránáttal elvinni. Úgy tűnik, el kell ütni a pályákat.
  És hogyan lehet megállítani a piramis tartályokat? Valójában a szörnyek szörnyei!
  Kétszáz fiúval szemben pedig több mint háromszázötven autó! Szinte két nehéz tank fejenként, és még egy gyerek is! Ráadásul egy tizenötnél idősebbet sem, kivéve Klára komcsi tag parancsnokát!
  Az erőviszonyok olyanok, hogy balek-zászlóaljjuk vereségre van ítélve.
  De ha meghalunk, akkor zenével!
  Az ifjú Edik a kezével gránátot dobott, és a lábával elkapta. Már az első "Dragon" tank belépett a pusztítás szférájába, ami azt jelenti, hogy dobhatja. A fiú hajlékony, izmos testét ívben íveli, lábát és alsó lábszárát kihajtja, csupasz lábujjait pedig kinyújtja. A gránát pedig több száz métert repül, mintha katapult indítaná el. Nem, soha nem dobod így a kezed.
  És egy sípos gránát repül el a páncéltörő sünök felett. Az Orkmetsky tankot elütötte egy hernyó, megfordult és... a hajótestével döngölte a jobb oldalon sétáló kollégáját.
  A fiatal Edik füttyentett:
  És a harc újra folytatódik
  A hiperplazmás tűz forr...
  És Lenin olyan fiatal...
  Végzetes csapást mér!
  A fiú ihletve újabb gránátot dob a Sárkányra. Az autó összeütközik, és nekiütközik a bal oldali társnak. Így valóban lehetséges a hernyó sérülésével a tartály irányának megváltoztatása. És elferdül, és rossz helyre megy.
  A harcos fiú, Edik pedig újabb gránátokat dobálva énekel:
  - Hazám a világegyetem sötétsége,
  Készen áll, hogy visszaverje a gonosz ellenségek támadását!
  Nélküled, szerelmem, egy napot sem tudok,
  Kész vagyok az életemet adni érted!
  A terminátor fiú pedig ismét gránátokat dob a lábával, és arra kényszeríti a Mongoose-3-at, hogy a piramis alakú Orkmet tankba csapódjon.
  A fiatal Edik még ugrál is örömében, hú... Szóval harcolni kellene az orksistákkal. És ismét mezítláb dob egy gránátot. Ez nagyszerű neki. A gránát visszapattan a fűre, és ismét eltalálja az Orkmet tankot, kénytelen oldalra fordulni, és nekiütközni rozoga társának.
  A fiú nevet és énekel:
  - Vzvete hordó benzint tüzel,
  Úttörők vagyunk az autók felrobbantásában -
  Az orkok teljes támadása lesz,
  Az úttörők kiáltása: légy mindig készen!
  Az úttörők kiáltása: légy mindig készen!
  És minden sornál egy gránát repül az orkleritákra, ami az orkshisták tankjait összeütközésre kényszeríti. És most az Elpheric TOR-93 is áldozat lett. Sőt, ennek az autónak sikerült úgy lezuhannia, hogy felrobbantotta két "Phoenixét".
  Az egyik legerősebb Orkshist áttörést jelentő "Royal Dragon" tank, száz tonna tömeggel és 1880 lóerős motorral. És hogyan remegett ez a gengszter. Lelőttek egy tankhajót, majd egy másikat. És egyszerre három autó ég.
  És a fiú újra énekelni kezd, gyötrődve:
  A gonosz valóság átkozott
  Megőrjíthet!
  A félelmetes atom teljes ereje -
  A Sátán a Földre hajtott!
  És éneklés közben öt gránátot dobott, és kiütött egy tucat tankot. Az Orkmet gépek egyre közelebb jöttek, és már más úttörők is elkezdték dobálni az ajándékaikat. Ugyanakkor az orksisták visszatérő tüze gyakorlatilag nem okozott kárt a srácokban. Olyan volt, mint egy igazi csoda.
  A gyerekek szarvánál fogva megfoghatták az Orkshi szörnyet, és gránátokkal bombázhatták a mastodonokat.
  A lábával egyre intenzívebben gránátot dobáló kisfiú Edik így énekelte:
  Csillaghajókon rohanunk át a hullámokon,
  A kvarkok éterörvényekben habznak!
  Mit közvetítek a bolygómnak,
  Egy őrült, bűnös világ gyermekeinek!
  Ehhez a vershez pedig nyolc gránátot dobtak, és húsz tank egy kövér vaddisznót kiütöttek és frontálisan ütköztek. Egy fürge fiú végtagjai, akit istenek és idegenek is tanítottak harcművészetre, egyre energikusabban villognak. Itt kifogytak a gránátok a hátizsákból. Rendben van, rögtönzött robbanócsomagokat fognak használni. Az orkshisták kaptak és kapnak továbbra is.
  Több Orkler harckocsit felrobbantottak az aknák, és a hátulról érkező autók beleütköztek. Ezt követően mindannyian kigyulladtak, kupalai máglyák égtek. Milyen forró az egész, és megégett orkok másznak ki. És így az egész idegen hadseregük.
  És a harcoló Edik, ahogy veszi és énekel;
  A testvér felemelte a kezét a testvérére -
  Kegyetlen háború, az ellenfél üvöltése!
  A gép a barátod lett,
  A komolytalanságért megtorlás jött!
  
  Mi a teendő, ha az emberek összetörtek
  Amikor lendületes golyók fütyülnek körül!
  Isten jobb, ha erőszakkal töri meg a háborút -
  Hogy a ragadozósárkány napjai véget érjenek!
  
  De a pokol nem ismer mértéket és vonalat,
  Napalmban ég a föld, sírnak a gyerekek!
  Itt a lányok arcvonásai elsápadtak -
  Ki fog erre válaszolni a Szent Úr?
  
  Nos, hány szeretett embert tudsz megölni,
  Hiszen az ember, hidd el, boldogságra születik!
  Az anya nem engedi a fiát a frontra,
  És még nyáron is rossz idő van a háborúban!
  
  De a katona kötelessége biztos kötelesség:
  Mi kell ahhoz, hogy harcban harcolj a Hazáért!
  Tizenhat évesen, már szürke templom,
  Szerencsétlen arcú özvegyek feldagadnak a könnyektől!
  
  De mi az, megőrültél, testvér?
  Nem, őrült vagy - válaszol egy szeretett ember!
  Az aljasságért, ki a mi katonánk a trónon,
  Azt hiszi, hogy a sógor mocskos Káin!
  
  A földben véráramok tépik az ereket,
  És a magból érkező impulzus ütéssel válaszol...
  Megfagyott egy kagyló által a szántóföldön összetört eke,
  Ó, milyen lila lett a nap!
  
  De van hit, hogy Jézus eljön -
  Békítsd ki a testvéreket, hozd az Üdvösséget!
  Akkor felejtsük el a bosszú aljas beszámolóját -
  A megbocsátás uralkodjon mindannyiunk lelkében!
  A terminátor fiú mezítláb énekelt és robbanócsomagokat dobált, maximális hatékonysággal és intenzitással.
  Az utolsó vonalakon Ferman Orkring néhány túlélő tankja visszafordult. Több mint háromszáz elpusztult orkshista masztodon maradt a mezőn égve
  A gyermek sima homlokán izzadságcsepp futott végig. Legurult a visszarúgástól kivörösödött arcán, kellemetlenül megcsípve a karcos bőrt, ráesett egy automata puska túlmelegedett farára. Sziszegett...
  Eddie sóhajtva sírt:
  - Szegény szívem készen áll, hogy kagylóként robbanjon a ládában, de nincs más út, hidd el, otthon is, mint a gyertyák égnek!
  A tankjába gránátok is repültek... Két kis termetű tankertárs, de természetesen felnőtt harcosok is pisztolylövésekkel és kis gépfegyverekkel válaszolnak.
  De az ellenség számokban tör át. Edik megpróbál tiszteket választani áldozatul, maguk a katonák sem érnek túl sokat. Az ellenség veszteségeket szenved, de a jobb oldali tanker már törött fejjel lerogyott. A koponya összetörik, és az agyak lomha iszapban folynak ki, mint a gyanta a kivágott nyárfaból.
  A fiú most igazi félelmet érzett. Ezek már nem árnyékok egy virtuális gépben, nem ártalmatlan egységek, amiket ezerrel küldenek le mészárlásra, hanem valódi emberek, akik halált hoznak. És ők...
  Egy szilánk találta el a fiú homlokát... Minden elsötétült a szeme láttára, és a fiú elejtette a puskáját, és a torony belsejébe zuhant. Megereszkedett egy széken. Az életben maradt tanker elhasználta az utolsó golyókat, és szánalmasan felnyögött, amikor a szurony áthatolt törékeny mellkasán.
  A sebesült Ediket csak a "fekete cápa" megjelenése mentette meg az égen. Az áramvonalas gépezet fürtrakétákat csapott tűtöltéssel a felgyülemlett libabőrös-gránátosokba. Úgy hullottak, mint a mák, és több tucat ölnyire szórták szét hamvait...
  A szárnyas szörnyek megjelenése tulajdonképpen lelassította a támadást. A lovak különösen megijedtek. Az elülsők visszafordultak, a hátsók pedig éppen ellenkezőleg, sarkalltak, véres dulakodás alakult ki.
  A nehézgyalogság átcsoportosult, és gyorsan magasabbra vonult. Bár már kevés katona maradt, és egy katonának két, sőt három sebesültet kellett hurcolnia.
  A MIG-124 kilőtte utolsó rakétáit és rövid sorozatokat géppuskával. Ugyanakkor, és Natasha előre kitalálta ezt a zseniális ötletet, több hordó puskaport dobtak felülről. A tizenkilencedik század legprimitívebb fegyverei a közönséges biztosítékok, a legősibb pusztító anyagok törése.
  De hatásos...
  Újdonság volt még a gyanta, olaj és alkohol cserépedényekbe ürítése. Ősi, gyújtólövedékek. Szintén nem szuperfegyver, de ha felülről kapnak, akkor!
  Egyértelmű, hogy a modern lőszer szinte kimerült, és át kell váltani az ősibb és archaikusabb fegyverekre. Tüzet fog gyújtani, elevenen elégetve az ellenfeleket. Azokban még a hús is leválik a csontokról, és a csontvázak kilátszanak. Aztán a szél csilingelve és recsegve húzni kezdi őket. A rangok összeomlanak, keverednek, visszaköltöznek.
  De a segítség Fensikovtól siet. Természetesen a lovasság érkezett először. Amíg nincsenek mobil szállítók, a mezők királynőjének mindent a saját tagjaival kell taposnia.
  De a ló, ő egy ló Afrikában.
  A jobbágylány és egyben a vad harcos Domkratova gyönyörű lován mindenkit megelőzve sikerült megszöknie. Egy gyönyörű parasztasszony csupasz sarkával csapkodja a ló farát, és vadul hadonászik szablyájával.
  Így első "trófeája", egy porba szennyezett lándzsa csak egy művelt parasztasszony első rohamát verte le, a második trükk pedig majdnem az egész fejét levágta. Orktsuz még sikítani sem tudott elvágott torkával, hanem egyszerűen leesett a faráról. És Domkratova énekelte:
  - Búzavirág a nyílt terepen... Hosszú út!
  Elena, aki szuperheves hallásával hallotta, egyhangúan felmordult:
  - Az út mentén sűrű erdő Yagami nőkkel!
  Hope hozzátette a csata zaja mellett az összes fegyvert és pengét:
  - És annak az útnak a végén egy vágótömb baltákkal!
  Domkratova gyorsan eltávolodott a pengétől, és már minden üvöltés nélkül mondta:
  - Ó, az idő!
  E szó után az Orcgli lovas elesett...
  - Igen, még egyszer!
  És itt a furetsky nagyképű, mint egy pasa, lovas katonának nem volt szerencséje.
  - Igen, sokszor, sokszor, sokszor!
  Ezen a ponton Nadezsda ugrásszerűen, kecses lábaival egyszerre egy tucat betolakodót szór szét:
  - Igen, mit nyögsz egyszer! Szerezzünk most egy milliót!
  A tüzes terminátor, Csernobog Viktória lánya puszta ujjaival repülés közben egy acélsisakot indított, és felmordult:
  Milliókat tartunk a bankban, és nem törődünk a törvényekkel!
  Az ésszerű Elena egyetértett ezzel az igazítással:
  - Így van: a bûnözõ egy törvényt szeg meg, a halott több, minden Uristen!
  Nagyon okos Victoria szellemesen megjegyezte:
  - Ahogy egy nagy író és filozófus mondta: a bolondoknak nincsenek törvények, a zseniknek nincsenek előírva a természet törvényei!
  Perun lánya, Victoria ügyesen megdobott a lábával egy hordó lőport. Nézte csupasz, vértől csillogó talpát, és amikor a pokoli bájital hordója felrobbant, csicseregte:
  "A bölcseknek adatik a nyelv, hogy elrejtsék gondolataikat a hülye és értelmetlen dolgokról!"
  De láthatóan a lányok arra gondoltak, hogy az üzemanyaghiánytól fulladozó MIG-124 elkezdett veszíteni a magasságból. A tapasztalt pilóták kétségbeesetten próbálták megmenteni az autót, és többé-kevésbé sima helyre tették. Szerencsére ekkorra a szövetséges erők utolsó bátorságtartalékai is kiapadtak. Ráadásul a hős orosz gyalogság, miután hatalmas távolságot tett meg a Szuvorov-menettel, már közeledett a mezőhöz és a grandiózus ütközetbe burkolt dombokhoz.
  És akkor a varázsló-harcosok végre szabadjára engedték varázslatukat... Ez valami emberi felfogáson túli dolog volt. Olyan dolgokat tettek, amelyeket sok alacsonyabb rendű istenség nem tudott megtenni.
  Victoria pokoli varázslata miatt az Orkgly és Furet lovakat holtfoltok borították, és életre keltek. És óriási sebességgel. És gennyes, csúnya fekélyek keletkeztek az orkgli lovasokon, furet-harcosokon, trollokon és fardinokon, amelyek kitörtek az élvezettől ...
  Belobog Zoya lánya varázslatának hatása más volt, de nem kevésbé pusztító. A lovakat fényes virágok, rózsák és ibolyák borították be, magukat az embereket pedig egy réteg méz és csokoládé borította. Sok katona virágozni kezdett, mint a buja tavaszi cserjék. És friss illata volt. Belobog varázslata is ölt, de nagyon szépen és teljesen fájdalommentesen tette. Ez jó erőszak. És milyen szép rügyek, színes virágokkal jelentek meg az emberek helyett.
  Perun lánya, Nadezhda több mint kézenfekvő technikát alkalmazott specializációjához: villámból lőtt. Elektromos töltések ezrei borították a polcokat, sok katonát hamuvá és porrá változtatva. És amikor egy elektromos rámpa sűrű és vakító zuhatagban halad át rajtad, az kevésbé kellemes, de több mint halálos.
  Elena, Svarog lánya pedig egy technikusra jellemző technikát alkalmazott: saját magára lőtte a fegyvert.
  Itt a fegyverek, nem hallgatva gazdáikra, hátba verték a katonákat, a fegyverek pedig egész sorokat ütöttek ki, és kolosszális intenzitással kaszálták a sorokat. A másik univerzumból áttört helikoptereket pedig egyszerűen elégették egy rakétával egy egész zászlóalj erejéig. A fegyver rendkívül pusztítóvá vált, amikor Svarog ereje érintette.
  Így mind a négy lány egyszerre megmutatta hatalmát, katonák és tisztek tízezreit semmisített meg egy lendítéssel.
  És ez eldöntötte a csata kimenetelét... Amikor az utolsó Furet, Okrgly, Trollsuz és Farda harcosok megnyugodtak, a négy lány és az életben maradt orosz harcosok a hipermágikus portálhoz fordultak, és egy percen belül visszatértek világukba.
  
  GULLIVER ÉS A BAREHOE VICOMTESS
  MEGJEGYZÉS
  Gulliver, aki ismét örökfiú lett, bravúrokat hajt végre, és megmutatja bölcsességét és zseniális mondanivalóját. Vele együtt, éles köveken mezítláb toporog a vikomtné, akinek szegény, lebarnult lábai becsülettel állják a megpróbáltatásokat.
  . 1. FEJEZET
  Fiatalos testté válva az egykori kapitány és illusztris utazó felébredt.
  És így ismét csupasz, gyermeki lábával az út éles kövein kellett taposnia a kikötő felé.
  Egy nemesi családból származó lány elvette az unikornisát, és leszállt róla.
  És együtt sétált, levette ékköves szandálját.
  Ennek során megjegyezte:
  - Szükséges, hogy a lábakon a lábfej ne legyen puha, hanem minél merevebb és erősebb legyen!
  A fiú Gulliver bólintott:
  - Ez nagyon bölcs megjegyzés! De hogy őszinte legyek, itt Nagy-Britanniában egy vikomtnő vágya, hogy mezítláb járjon, nagyon furcsának tűnik!
  A lány válaszul ezt énekelte:
  Az egész földet melegség melegíti,
  És mezítláb futok rajta...
  Azt akarom, hogy nyár legyen
  Ne rángasd erővel a hóbuckákba!
  A fiú kapitány egyetértett.
  - Igen, a nyár sokkal jobb! Olyan jó, amikor süt a nap és csillognak a hófúvók a sugarak között!
  Itt Gulliver kijavította magát:
  - Azt akartam mondani, hogy gyöngy harmatcseppek a fűben!
  A lány nevetve énekelte:
  - Harmat, harmat, harmat, harmat,
  Zümmög, mint egy darázsraj!
  És akkor hozzátette:
  - Nem! Ez se a faluba, se a kertbe!
  Gulliver beleegyezett:
  - Igen, se a faluba, se a kertbe! De mindenesetre te és én nagyszerűek vagyunk, együtt énekeltünk.
  A fiú gyermekeinek lábai meggyógyultak az éjszaka folyamán, és most már nem volt olyan fájdalmas a járás, mint tegnap.
  A hangulat is felemelkedett.
  Gulliver megjegyezte:
  - Tényleg ezt nem értem, miért kellenek neked rabszolgák?
  A vikomtné megvetően felhorkant.
  - És mi itt az érthetetlen?
  A fiú komolyan megjegyezte:
  - Örök gyerekek vagytok, jó a kitartásotok - meg tudjátok dolgozni magatokat!
  A lány nevetett és csicseregve:
  - Nyomd meg a jobb lábadat,
  Ints a bal kezével...
  Jó a világban élni
  Semmittevés!
  Gulliver így válaszolt:
  - Semmit sem csinálni unalmas!
  A vikomtnő kuncogott, és megjegyezte:
  - kiment a kunyhóból,
  Egészséges csajok...
  A fiú megkérdezte:
  - No és mi van?
  A lány így válaszolt:
  - Kivágták az összes tölgyet,
  A koporsókhoz!
  És hogyan fog ez az örök gyermek és hogyan fog nevetni. Igen, ez rendkívül klassz.
  Gulliver megkérdezte a vikomtnőt:
  - Ezt most komolyan mondod?
  A lány ezt énekelte:
  A viccek birodalmában
  Már olyan régóta...
  Semmi, mint tudod
  Ez nem történik komolyan!
  A fiú mosolyogva válaszolt:
  - Igen, ezt értem! Örök gyermekkor lélekben és testben!
  A vikomtné megjegyezte:
  - A létezés határozza meg a tudatot!
  Gulliver hevesen bólogatott gyermeki fejével:
  - Nehéz nem egyetérteni! Jelenleg legalábbis fizikailag nagyon jól és vidámnak érzem magam. És még a gyerekek testében a lehajtott talpak is olyan gyorsan eldurvulnak, megerősödnek és érzéketlenné válnak, hogy már nem fájnak, hanem éppen ellenkezőleg, még kellemessé vált a járás.
  A lány hevesen bólintott, és megjegyezte:
  - Tudok énekelni ebben a témában!
  A fiú kapitány egyetértően bólintott.
  - Hát persze, énekelj! Nagyon boldogok leszünk!
  A vikomtné nagy érzéssel és élvezettel énekelt;
  Csodák az új világban
  Színesen olyan, mint egy mese...
  Van ilyen szépség
  Ne találjon hibát a mutatóval!
  
  Nos, mi van, ha új nap van
  Eljön a földön...
  Tehát nem vagyunk lusták felkelni,
  Nincs hűtő a világon!
  
  Új fény lesz a dicsőségben,
  Ahol a fák olyanok, mint a cukorka...
  Találkozunk a hajnallal
  Örök boldogságban gyermekeink!
  
  Új kor jön
  Ez a hely olyan gyönyörű...
  Az ember boldog lesz
  Legyen veszélyes az út!
  
  Hagyja virágozni a bolygót
  Hamarosan buja paradicsom lesz...
  Nyisson egy nyertes számlát
  Legyen ragyogó a világ!
  
  Milyen jó
  Ha szépen süt a nap...
  A harkály vésőt fúr
  Mindenki csodálatos a bolygón!
  
  Mennyire szórakozunk
  Boldogság teli völgy...
  Hajnali óra lesz,
  Arany középút!
  
  Ki alakítja a sorsunkat,
  Nagyon bátor jóképű...
  Ha van újraelosztás
  Akkor erősebb leszel!
  
  Nem hajtjuk le a fejünket
  Büszkén kiegyenesíti a hátát...
  Palacsinta vajat, túrót,
  Egyből hozzáteszi a háziasszony!
  
  Szóval lesz boldogság, tudod
  És a fény Svarog nevével...
  Az igazi paradicsom lesz
  Az emberek Istenhez imádkoztak!
  
  Az Úr egy választ adott:
  Boldogan kell dolgoznunk...
  És akkor jön a helló...
  Az arcok világítanak!
  
  Itt van egy mezítlábas lány
  Felnyergeltem egy teknőst...
  Ököllel kell ütni
  Dobó sok félelem!
  
  Ahol a tűz keletkezik
  Nos, hol ég a tűz...
  csapás,
  A kegyetlen ellenség támad!
  
  Nem adjuk meg magunkat az ellenségnek,
  Gondold át ezt a törekvést...
  Kiegyenesíti a kerubot
  Szárnyak és bocsánat az ellenségeknek!
  
  Azt mondja, hamarosan lesz
  Amit győzelemnek hívnak...
  A cirkusz Chapiteau,
  És néha a kutyák ugatnak!
  
  Hamarosan olyan lesz, mint a paradicsomban
  Tegyük széppé a világot..
  Lada köszönöm...
  Arannyal ragyognak a kerubok!
  A fiú Gulliver összecsapta a kezét, és csodálattal mondta:
  - Milyen kedves! Ez most költészet! A lány hangja pedig egyszerűen csodálatos!
  A lány szerényen válaszolt:
  - Ez az istenek ajándéka! Általánosságban elmondható, hogy amit bemutatnak, azt nem értékelik!
  A fiú ismét megjegyezte:
  - Ezzel nehéz nem egyetérteni! De mindenesetre nem vagyunk gyerekek tapasztalat és életismeret szerint!
  A vikomtnő kuncogott, és megkérdezte:
  - Be tudod bizonyítani, hogy már nem vagy gyerek? Ráadásul az elmében és a tudásban van!
  A fiú Gulliver bólintott:
  - Természetesen! Meg tudom csinálni és persze akarom is!
  A lány dühösen taposott a mezítlábával, és felüvöltött:
  - Szóval gyerünk, bizonyítsd be azonnal!
  A fiú dühvel és szenvedéllyel kezdett szárnyas aforizmákat okádni;
  Látni, hogy az ellenség felét nyer, saját magad láthatatlan maradsz - nyerj teljesen!
  Győzelmi pezsgő, csak három harcosért isznak; vitézség, bátorság és becsület. Az emberi lakomával ellentétben azonban a negyedik barát a szerencse, semmi esetre sem felesleges!
  A bajok közül a legártalmatlanabb halál, mert soha többé nem fordul elő, és utána sem lesz rosszabb!
  A háborúban a legélesebb rutinérzet a veszélyérzet tompításából fakad!
  Jó repülni, amikor semmiség felett szárnyalsz - hova repülj egy rúgástól!
  Aki keserű emberi könnyek tüzelőanyagával repül, az elrepül édes álmaiban!
  A szellemes kritika jobb, mint a hülye dicséret!
  Az ember semmi pénzért nem akar lyukba esni, a Vénusz kebelét leszámítva! Ezért kész külön fizetni és még az utolsót is odaadni!
  Csepp presztízs ne félj azoktól, akik soha nem esik méltóság!
  Aki nem énekel a megpróbáltatások órájában, az feljajdul, ha rájön, hogy hiába szenvedett!
  A nyelveddel mindent fel lehet darálni, kivéve a nyelvkövesség köveit és a hülyeség macskakövét!
  Az őzike nő jó, a szarvas férfi rossz!
  A szarvas abban különbözik a jávorszarvastól, hogy az elsőt a második megzavarja, és a zsákmány a rókához kerül!
  Egy igazi harcosnak vadállat jelleme kell, hogy legyen, de nem állati intelligenciával!
  A farkasok világában általában a sakálok jelölnek az oroszlán helyett!
  Ha akarod, van egy erős ütése, amely lefekteti az ellenséget, ne üss, a baklush kanapéján fekve!
  A legerősebb ütés, az, aki nem törődik a hazaszeretettel!
  Az ellenség karaját az csinálja, akinek nem verik le az agyát, és nem árasztja el a szemét!
  Számokkal lehet nyerni, de a győzelem gyümölcsét csak ügyesen használhatod!
  Az egoista, aki nem akar megadni magát, biztosan beadja magát a problémának!
  Támadás természetesen fennáll a vereség veszélye, de ha megtámadják, már veszített!
  Ne menj a bal fiúhoz, akkor is a lyukba kerülsz, ha valójában igazad van!
  Ferde kézzel nem lehet hunyorítani, egy kaszával járó öregasszonytól!
  Jobb Ostap Bendernek lenni, mint szegény bolondnak!
  A ravaszság nem mindig gazdagít, de a találékonyság tönkretesz!
  Az emberi alakban lévő róka nem mindig fényes bundával, de szándékaiban mindig sötét!
  Fényes lélek, általában halálos sápadtságba viszi a húst!
  A szamár ülhet a trónon, de nem térdel!
  Nem az oroszlán, aki hangosan ordít, hanem az, aki erősen harap és üt!
  Nem kell felgyújtani a házat, harc az egerekkel. Ne alakítsa az országot koncentrációs táborrá - próbálja legyőzni a korrupciót!
  Az intuíció minden bizonnyal áruló, de nem a te táborodban!
  Ne félj az okos szélhámostól - félj a becsületes bolondtól!
  Aki a zsarnokot dicséri, az úgy énekel, mint a kakas a priccsen!
  A zsarnok, akár az oroszlán, még simogatva is, karmaival letépi a húst és a bőrt!
  Háborúban a kényelem, mint a csokoládé a szalonnán, csak hullákat hány!
  Gyertyát szokás elhelyezni a templomban, de még a legnagyobb számban sem képesek eloltani az emberi szenvedélyek lángját!
  Lehet jeges szíved, a vér olyan hideg, mint a folyó víz, de az ember sikerszomja mindig forró lesz!
  A kapkodás mindenben rossz következményekkel jár, kivéve az öngyilkossági kísérletet!
  Bármely nép megnyerheti a konfliktust, de csak az oroszok nyerhetik meg a háborút, tehát nem akarnak anyagi haszonra szert tenni maguknak!
  A háború tűzijátéka mindenki ünnepe, kivéve a gyávákat, és általános gyász, kivéve az utolsó bolondokot!
  Leggyakrabban a közvetlen konvolúciók keverednek össze!
  És kikerülnek a bajból, kanyarodásból, világosan kirakva a polcokra!
  Sokat vakarja a nyelvét, akinek viszket a feje az ürességtől!
  A legjobb befektetés ellenfeleid koporsójába, bár soha nem közvetlen!
  A hadsereg nem termel semmit, de többet, mint megtérül a befektetés egy merész uralkodó alatt!
  Ha egy férfi nyer, a következménye halál és megaláztatás! Amikor egy nő élet és öröm!
  A nők többet költenek a győzelmeikre, mint a világ összes serege, de a legyőzöttektől kártérítést vesznek el, amit sokkal szívesebben adnak!
  Egy nő, ellentétben az egyenruha nélküli hadsereggel, gyorsabban nyer!
  A férfiakkal ellentétben egy nő számára az igazi győzelmet a megadás után érik el!
  Egy háborúban, akárcsak a kártyákban, tudnod kell visszavágni, és velük ellentétben meg kell mentened a vezetést, és át kell adnod az ellenségnek!
  A háború az a póker, csak egy kártya kukucskálása nem átverés, hanem egy felderítő bravúrja!
  Ravaszság nélkül harcolni annyi, mint kanál nélkül szürcsölni a levest, de a képmutatók valamiért csak az utóbbiról beszélnek!
  A lendületes férfiak verekednek - válasszák el őket gyorsabban! Ha a nők verekednek - jobb, ha nem veszekednek!
  A háborúban minden menőbb, mint a civil életben, kivéve a főnök ferde homlokát!
  Erő jó nélkül, akasztott hurokként emeli a civilizációt!
  Anélkül, hogy taszítanád valaki más arcát, nem eheted meg a sajátodat!
  A szamarat mindig megverik, de csak akkor ölnek meg, ha már nem hasznos!
  A bátor megöli az ellenséget, a gyáva - a rabszolgát!
  A háborúban a kezdeményezés drága, különösen az olcsó sablonokhoz szokott ellenségnek!
  Az alacsonyabb rendű lények számára néha a saját negatív tapasztalatuk hasznosabb, mint bármilyen pozitív utasítás!
  A mindennapi kenyeret verejtékükkel öntözik, az ünnepi kenyeret pedig ellenségeik vére!
  Amikor egy politikus sokat darál a nyelvével: nem liszt derül ki, hanem liszt!
  Ha a vonalzó sokat beszél, a tészta bolyhos lesz, de hamar megsül!
  Az uralkodó érzéketlen szíve, az egész ország képes ropogtatni!
  A politika abban különbözik a matematikától, hogy a matematikában nem lehet nullával osztani, de a politikában a tömör nullák osztanak!
  A politikus zseniális matematikus, de csak egy akcióban - kivonásban!
  Mindenről lehet beszélni, és csak az előnyöket ítélheti el!
  Az értelem nélküli beszélgetés fecsegés, az értelmes beszélgetés vita, a haszonnal járó beszélgetés lecke, és a legnagyobb haszon a csöndből származik!
  Csak egy kicsi elme sok mindent elfoglal!
  Kettő jobb, mint egy, de nem, ha halott elvtársak!
  Boldog, aki hisz, és aki nem hisz a kétszeresen jóban, ezért bízik saját erejében és eszében!
  Rossz, ha nincs fék, még rosszabb, ha lassítasz!
  Nem, az ördög szörnyű, ahogy lefestik, de a legrosszabb az egészben az angyal vázlata, amelyet egy muffin ad elő!
  Állatok élnek az erdőben - és a brutális emberek mindent bozóttá változtatnak!
  A fenevad birodalmában - csak a kakasokat és a papagájokat, valamint a sasokat vitték át a tollágyba!
  A jó tervezés késéssel, elavulttá válik, a jó ember, ha késik, utált lesz!
  A csatában való halál páros bátorságot és butaságot szül, ha ugyanakkor bölcsességgel köt szövetséget, akkor győztes élet lesz!
  Minden álcázható, kivéve a saját hülyeségedet!
  Minden alkalmas a leleplezésre, kivéve valaki más elméjét, amelyet te magad élsz meg!
  Vörös beszéd, a legjobb orvosság a vörös vér ontására!
  A legkeményebb fém a puha ólom, amelyből a golyókat öntik!
  A legveszélyesebb ólom nem az, ami a golyókban van, hanem ha elönti az agyat!
  A legjobb dolog a világon az, hogy soha nem mondhatod - rosszabb már nem is lehet!
  Mi a rossz a világon, csak éppen a háborúban, és a győzelem után nem lesz jobb!
  Az irgalom a háborúban, ellentétben a nyilvános lányokkal, többe kerül, de nem tud elégtételt adni!
  Csak az igazán felmagasztosult lélek nem szégyelli az elesettek iránti irgalmat!
  Beszélni bármiről lehet, de csak üzletről, mert az üres fecsegésből véres hasmenéssel jön ki a leves!
  A csend arany, ami korróziót ad, ha az önkény elhallgat!
  Ezüst szavak, amelyek nem engedik kialudni a tudás és az igazság élő vizének forrását!
  Egy erős repüléssel rendelkező ország soha nem marad le!
  A legnagyobb bánat, csekély mennyiségű elmétől!
  Abból a tejből, ami a lövöldözősök hibáiból származik, csak a szerencsétlenség és a szenvedés gyermekei nőnek ki!
  Fizikai edzésre van szükség, hogy csak az ellenfél akkumulátora fogyjon le!
  Másokat ugratni, például a tompa elme tulajdonosait és a saját kisebbrendűségi érzésének hordozóit!
  Az éles nyelveket, ellentétben a tőrrel, átszúrják, még a hülyeség lánclevelén is!
  Hát a mese azt mondja, a valóságot rosszul hajtják végre!
  A világon mindennek vége szakad, kivéve az emberi idiotizmusnak és az állatok versengésének!
  Az élet nagyon olyan, mint egy gyűrű, a szenvedés vége látható, de soha nem lehet érezni!
  A világon mindennek vége szakad, kivéve az emberi idiotizmusnak és az állatok versengésének!
  Az élet nagyon olyan, mint egy gyűrű, a szenvedés vége látható, de soha nem lehet érezni!
  A Dead Eye a legjobb, lehetővé teszi, hogy elkerülje, hogy besorozzák a halottak hadseregébe!
  Egy jól irányzott instrukció nem engedi, hogy eltévedjen a pontosan a célhoz vezető útról!
  A pokolnak egyetlen előnye van a mennyországgal szemben, nem kell félni a száműzetéstől!
  A keresztény paradicsomban az a legkellemetlenebb, hogy nem akarsz jobbat kívánni!
  Krisztus az egyetlen bárány, akiben a nyúl oroszlános vonásokat kap a farkasvilágban!
  Csak az hal meg, akinek nem sikerült megölnie magában a félelmet!
  A halhatatlanságot az nyeri el, akiben egyáltalán nem él a félelem!
  Aki fél a nagyszámú ellenségtől, az rosszul számol a szövetségeseivel!
  Egy felderítéssel töltött perc egy évszázadnyi életet és egy diadal pillanatát ment meg!
  Aki nem szedi szét az utakat, az nem fogja túl gyakran szedni a csontokat!
  A legnagyobb kárt az ellenségnek az okozza, aki nem veszíti el az arányérzékét!
  Az ember ambícióiban nem tudja a mértéket, de mindig a lehetőségekhez mérik!
  Gulliver ezt adta ki - klassz! És mindez szó szerint egy lélegzetvétellel. Valóban, valóban vannak zseniális gyerekek, ha egy felnőtt ember lelke beléjük költözött.
  A vikomtné megjegyezte:
  - Igen, ettől meg lehet érinteni a tetőt! Így írsz!
  A fiú kapitány bólintott.
  Igen, az élet sok mindenre megtanított! És beleértve ezt a bölcsességet is!
  A lány ekkor megkérdezte:
  Miért nem te vagy országod királya?
  Gulliver nevetett, és így válaszolt:
  - Tudja, meg sem fordult a fejemben a trónért való harc gondolata. De hogy őszinte legyek, megéri és gondolkozz!
  A vikomtné ezt énekelte:
  - Lelkében tombol a szenvedély,
  A fiúnak csak hatalom kell!
  Gulliver megjegyezte:
  - Ha már van ezer év életem, meg egészségem, akkor miért ne álmodozhatnék hatalomról!
  A lány parancsolta:
  - Üsd meg ostorral!
  Két fiú őr elvette és megütötte Gullivert a meztelen felsőtestén. Felsikoltott.
  A vikomtné megállította a harcosokat:
  - Elég! Ez azért van így, hogy megértse és tudja a helyét! És az ő helye a rabszolga helye!
  A Gulliver fiú rikácsolt, és verejtékcseppeket rázott le törött bőréről:
  - Hogy nem érted! Akkor az utolsó szamár is megérti!
  A lány megütötte kicsi, cizellált lábát, és nyikorgott:
  - Most pedig énekelj! Amíg lóra nem ültem!
  A fiú-kapitány kelletlenül énekelni kezdett;
  Sok baj érkezett a hazához,
  Az egésznek egy kolosszális roham lett a vége...
  Ne örülj több lovagnak
  Tisztelet és dicséret otthonának!
  
  Gulliver vagyok, van egy nagyszerű harcos,
  Tudod, tudok dühösen harcolni...
  Mars, ez a harcos jó apa,
  És hátizsákba rejtett pénztárosom!
  
  Mezítláb futok a hidegben
  A kruglyashka sarkai átvillannak a havon ...
  Erőszakkal kiszabadítom Fritzet,
  Győzelem lesz a dühös májusban!
  
  Számszeríjakból pusztítom el az orkokat,
  Vágj le egy tucat gnómot egyszerre...
  Meg kell harapnom a troll orrát,
  Vettem egy harcos tudni, nagyon vidám!
  
  Egy fiúnál ilyen sosem létezik
  A világ vége, higgyétek el, nem jön el...
  örökké mezítláb fogok futni
  Hogy Káin ne ünnepelje a győzelmet!
  
  Hazánk szent ország,
  Nem bánjuk meg, higgy az életben...
  Bár a Sátán megtámadja az embereket -
  Will, virágozd ki a monarchizmus fáját!
  
  Üdvözlöm Nagy-Britannia vitéz földjét,
  Benne van a Haza legnagyobb dicsősége...
  Szent Enomai uralkodott egykor,
  A lányok manapság az orcizmus ellen küzdenek!
  
  Nem, soha nem fogunk engedni az ellenségnek,
  Ragyogjon a nap a bolygó felett...
  Egy fényes csillag erővel ragyog,
  Világos helyünk lesz a paradicsomban!
  
  Isten Jézus mindenek ura,
  Az emberiségért keresztre feszített gonosz...
  Köszönöm neki emberek
  Legyél te is egy kicsit szent!
  
  A mezítlábas lány a lovagot várta,
  A páncél valami olyat keresett, ami fényesre tisztít...
  Látható, hogy az ilyen Pallas a sors,
  Szeretettel találkozni egy lovaggal, hogy őszinte legyek!
  
  Hiszem, hogy a boldogság előrelépést jelent,
  A tudomány halottjai feltámadnak...
  Bármelyik ismert szex elérhető lesz,
  Extázisban leszünk - a hangszórók nem fognak repedni!
  A lány nevetett, és megrázta az ujját.
  - Hát te gazember vagy! Elfelejtetted, hogy most gyerek vagy. És még ezer évig gyerek leszel. Még az előnyöd is van rajtunk. A régi élet nem számít. Tíz teljes évszázad van még előtted, nekem pedig kevesebb a vikomtnőm!
  Gulliver mosolyogva bólintott:
  - Szimpatizálok veled!
  A lány motyogta:
  - Mondjunk valami zseniálisat ebben a témában!
  Gulliver ismét népszerű kifejezéseket kezdett ontani;
  Ha Istenné akarsz válni, ne legyél majom, aki a tisztátalant utánozza!
  Ha nem akarsz ökör módjára dolgozni, keresel magadnak egy nyakörvet a nyakadba!
  A vikomtné félbeszakította:
  - Hogy elegem lett az ilyen filozófiák és aforizmák hallgatásából! Inkább énekelj megint valami vicceset!
  A fiú kapitány némi vonakodással énekelni kezdett. Nem volt ereje komponálni, és elénekelt egy népdalt az orosz lázadó Stenka Razintól. Nos - ami eszembe jutott, aztán énekelte:
  Mintha a Volga folyón, a szélesen,
  Egy éles orrú csónak Kihajózott, Mint evezősök a csónakon, merészek, Kozákok, fiatal srácok. a hercegnő, És nézi anyját a Volgán. Mint a félelmetes Stenka Razin azt mondta: "Ó, te egy goj vagy, Volga, édes anyám! elbóbiskoltak, jó dolgokkal ruháztak fel a kozákok. Hogy még nem adtunk semmit. "Milyen fenyegetően ugrott fel itt Stenka Razin, Megragadta a perzsa hercegnőt, Dobta a vörös leány a hullámok közé, meghajolt Volga anya előtt.
  Stenka Razin
  Astrakhan városába ment árukat kereskedni, a vajda pedig ajándékokat követelt
  .
  A kormányzó bundát kezdett követelni Drága bunda: A padló új, Egy hód, másik sable. Stenka Razin nem ad neki bundát. "Add vissza, Stenka Razin, add vissza a válladról! zöld tölgy, igen, kutyakabátban." Stenka Razin azt kezdte gondolni: "Jó, kormányzó. Vegyél magadnak egy bundát. Vegyél magadnak egy bundát, de nem lenne zaj.
  Hogy nem lócsúcs, nem emberek beszéde,
  Nem trombitás trombita hallatszik a mezőről, De az időjárás fütyül, zúg, Síp, zümmög, özönvíz. Pörgős rabló vagy, burjánzó verekedő, Felszállsz gyors csónakok, Terítsd ki vászonvitorláidat, Menekülj át a kék tengeren.
  . 2. FEJEZET
  Egy lány csupasz, kis lábát taposva összecsapta a kezét, és csicseregte:
  - Milyen kedves! Te tényleg egy csodafiú vagy! És miért akarsz felnőtt lenni?
  Gulliver mosolyogva válaszolt:
  - Egy fiú testében jobban érzem magam, mint valaha! És nagyon küzdős és pozitív hangulatom van!
  És a fiú-kapitány, mintha a csupasz, kicsi, frissen cserzett lábát csapkodná.
  Aztán ezt énekelte:
  Első osztályos, első osztályos
  Ma ünneped van...
  Az óra szép és vidám,
  Első találkozás az iskolával!
  És Gulliver kacsintott fehér fogú mosolyára. Akkoriban, ha ne adj isten fájt volna a foga, akkora kínszenvedés lett volna! És csodálatos itt, örökké gyerek vagy és szó szerint száz százalékig boldog - ó, ó, ó!
  Ez nagyon vicces. Egyre inkább fiúnak látod magad.
  És voltak nagyon szép idők. Így élt Gulliver a varázslók birodalmában, akik még a halottak lelkét is megidézhették. Aztán még a haldoklás is rettenthetetlenné vált - ez azt jelenti, hogy vannak más lelkek, és az élet a halál után is folytatódik.
  Ez milyen nagyszerű.
  A fiú továbbra is mezítláb csapkodta az ösvényt, és gyermeki fogait feltárva énekelt;
  Hello anya! Sokadik alkalommal próbálok írni neked. És most előttem vagy, és mintha minden probléma megszűnne.
  
  Lebeg a hold az égen, csend az utcán,
  És csak anya nem alszik a házban.
  És éjszaka csendesen kinyitja neked az ajtót,
  Hidd el, hogy senki más, csak anya.
  És éjszaka csendesen kinyitja neked az ajtót,
  Hidd el, hogy senki más, csak anya.
  
  És ha valaki abbahagyja a szeretetünket,
  Hogy a könnyek letörlik, értsd meg - csak anya.
  És ha valaha is hosszú útra indulunk,
  Akkor már csak anya vár ránk.
  És ha valaha is hosszú útra indulunk,
  Akkor már csak anya vár ránk.
  
  Hogy vagyunk? Igen, minden szétesett. Anka meghalt, és a Stewardok elváltak. Igen, minden felbolydult. Anya! Miért hallgatsz?
  
  Lebeg a hold az égen, csend az utcán,
  És csak anya nem alszik a házban.
  És éjszaka csendesen kinyitja neked az ajtót,
  Hidd el, hogy senki más, csak anya.
  
  Tehát ezúttal nem történt semmi a levelemmel. Anya, de mindenképpen írok, mindenképpen. Sajnálom.
  
  És éjszaka csendesen kinyitja neked az ajtót,
  Hidd el, hogy senki más, csak anya.
  És éjszaka csendesen kinyitja neked az ajtót,
  Hidd el, hogy senki más, csak anya.
  A lány kuncogott, és megjegyezte:
  - Igen, ilyenek... Anyádra gondoltál. Nincs anyánk vagy apukánk?
  Gulliver meglepődött:
  - Azta! És hogy van ez? hogy születtél?
  A vikomtné mosolyogva válaszolt:
  - A gólya gyerekeket hoz az emberekhez. És van egy mesés sárkányunk. Csak az embereknek van egy gólyáról szóló meséjük, csak kisgyerekek találmánya, de nekünk van egy igazi sárkányunk. Mert mi is halandók vagyunk, és népességünket időnként pótolnunk kell.
  A fiú kapitány megjegyezte:
  - Ezer évnyi élet még olyan kevés! Főleg, ha mindig tele vagy erővel és energiával!
  A lány egyetértően bólintott.
  - Hadd repüljön el egy szempillantás alatt! Nem lesz időd visszanézni! Bár másrészt nagy valószínűséggel eladnak a kőbányának, és ott nagyon lassan telik az idő!
  Gulliver fogta és énekelte:
  - Arról, hogy a munka gyötrelem,
  Tél és tavasz...
  Csak egy kivétel -
  Amikor a Sátánnal vagy!
  A vikomtné összeráncolta a homlokát.
  - Olyan buzgó keresztény vagy. És most eszembe jut a Sátán! Hol van a hited!
  Gulliver őszintén válaszolt:
  - Természetesen hiszek Istenben,
  És teljes szívemből szeretem Krisztust...
  Vesztet szenvedtünk
  De van ajtaja!
  A lány dühösen taposott mezítlábával, és nyikorgott:
  - Énekeljünk valami filozófust!
  Gulliver felkapta és újra énekelt;
  Halld a mennydörgést
  Vad üvöltés, káromkodás, sírás és nyögés,
  Itt a megtérülési idő
  Harcolj Armageddonnal, harcolj Armageddonnal!
  A vikomtné dühösen toppantotta kicsi, mezítlábát, és felüvöltött:
  - Nem szeretem ezeket a dalokat!
  A fiú kapitány felnevetett.
  - Hogy nem tetszik? Akkor énekeld el te is, ha a zeném nem illik hozzád!
  A vikomtnő kitárta a fogát, és felmordult:
  - Fogom és énekelek!
  A leány pedig fogta és nagy lelkesedéssel énekelt, fehérek a fogai, melyek olyanok, mint az elefántcsont;
  Mi pedig lendületes elfimolka lányok vagyunk,
  Szeretünk harcolni a Haza dicsőségéért...
  Van egy harcos, mezítlábas elemünk,
  És hisszük, az elfinizmus palotáit építjük!
  
  A mi Elfiánk nem szebb az országnál,
  Ebben, a népek napjában, tekintse az egész világot ...
  És hadd támadjon a Sátán hordája
  Csinálunk valami menőbbet, mint Shakespeare!
  
  Századok óta szereted szülőföldünket,
  Ami az építkezéseken növelte történelmünket...
  A legnagyobb és legcsodálatosabb koszorúkról,
  Spártai kását szoktak főzni!
  
  Ne dobd szemétbe hazánkat,
  Ami büszke, csak szent...
  Amikor a kétfejű sasra esküdtünk,
  És most a sarló és a kalapács kedves nekünk!
  
  Az egek felett fogunk szárnyalni,
  Felemeljük a tetőt egészen a térig...
  Egy hatalmas kerub lebeg felettünk,
  Milyen nagyszerű szó - Elfiya!
  
  Nem hullik véres könnycsepp
  És az elf nem tapossa a hitetlenek sarkát ...
  Szent álmunk valóra válik
  Kelj fel a kanapéról srácok!
  
  Végtelen űr viharos egyszerű,
  Olyan szép szó - Elfia,
  Gonosz ítéletet hozunk a Wehrmachton,
  Tegyük boldoggá hazánkat!
  
  Virágozzon a hazánk,
  Mint bogyós bokor az Édenkertben...
  Megverjük az ellenséget,
  A fiú jutalmat kap Istentől!
  
  Nem hiszem el, mi lesz az orksizmus győzelmével,
  Séta az Elfskva gereblyéző görgőkkel...
  A szent elfinizmus uralkodjon Elfiában,
  A lányok futnak, úgy villognak a lábukkal!
  
  Ne sírjatok barátnők, hogy a férjek elestek,
  Svarog akaratából minden halott feltámad ...
  Kit ölnek meg, ki esett le a fegyvertől,
  De mindannyian bátran, őszintén harcoltunk!
  
  Nem tudom, miért uralkodik a gonosz a világon,
  Miért adott az Úr erőt az ellenfeleknek...
  A tündék gyakran szerencsétlenek a csatákban,
  Bár csatában nincs bátrabb katona!
  
  Nos, te egy bátor elf vagy, tudod
  Tudsz harcolni és nagyon bátor vagy...
  A nagy király a trónon ül,
  Őt választottuk, higgyétek el, nem hiába!
  
  Hazánkban ibolya virágok,
  Smaragd erdők, nyírgyöngy...
  Az elf gyönyörű - a szépség koronája,
  Pedig Orkolf el akarja pusztítani a hazáját!
  
  Nem, mi elfimolki harcosok vagyunk,
  Ami nem bátrabb és menőbb a bolygón...
  Legyenek ránk büszkék a gyerekek és az apák,
  Szétoszlanak a felhők a haza felett!
  
  Nem tudom mire készülnek a lányok
  Tudjuk-e boldoggá tenni a Hazát...
  Megszoktuk, hogy éles karddal harcolunk,
  És nyerünk, hidd el szépen!
  
  Nem tudja, milyen erős az ellenség
  A tündék szelleme, egy gyönyörű nép a hitben...
  Minden bizonnyal legyőzzük az ellenséget a csatában,
  Szent szabadságot kapunk jutalmul!
  
  Ismerje meg tehát a boldogságot és a békét a hazában,
  Egy elfi-tej szuronyán hozták...
  Most nálunk van a legerősebb kerub,
  És a srácaink olyan ügyesek egy ütéssel!
  
  Évszázadok múlnak, jön az elfinizmus,
  Mindazok, akik elestek a csatában, testileg feltámadnak...
  És az út mindig felfelé vezet, egy pillanat sem lefelé,
  Él nélkül is szűk számunkra az univerzum!
  A vikomtné olyan szépen énekelt, nagyon kecses, gyermeki lábát tapogatta. Gulliver itt még azt is megbánta, hogy lány. Egy idősebb lány sokkal vonzóbb lenne. Főleg a sarok íve a talpon.
  Na jó, legyen így. A fiú kapitány így válaszolt:
  - Mi nem csinálunk ilyesmit, csak énekelünk és szórakozunk!
  A lány motyogta:
  - Kinek a hangja énekelne, a tiéd pedig szaglászna!
  És volt egy kis szünet. A fiúk, akikké a tengerészek váltak, most szinte fájdalom nélkül jártak éles köveken. Nagyon gyorsan a gyermekek csupasz talpa eldurvul. Ez valóban pozitív tény. És persze felmegy a hangulat.
  A rabszolgafiúk még énekeltek is;
  A nappali nap sugaraiban háta tűzben ég,
  Nem alszik a felügyelő, s igaz neki az ostor.
  
  Én, aki egész életemben cukrot vontam ki a nádból, nem tudtam más jutalmat, mint egy mandzsettabotot.
  Nem hajlik a kezem s nehezedik borús tekintetem,
  De a szívem rettenetesen ver, mint a tüzes riadó!
  
  Tolvajként rohanok és bujkálok, nem magas a fű, még mindig nem hallom a kutyák hangját, de ez csak egyelőre.
  
  Már halok a szomjan, Nem látom a vizet, De egész nap szabadságot, ki viheti el!
  A dal természetesen nem Isten tudja, mi. És nem ad hozzá optimizmust.
  Gulliver gyerekes mosollyal megjegyezte:
  - Ezek a sors fordulatai! Itt vagyok, és nem tudom, hova. És előre vár... Nos, az előző kalandjaimban valahogy több volt a dinamika és az érdeklődés. És itt csak dalok vannak, te pedig úgy taposod magad, mint egy óramű robot.
  A vikomtné egyetértően bólintott.
  - Kell a dinamika? És mi lehetséges!
  A lány pedig elővett egy ostort az övéből, és hagyta, hogy megverjék Gullivert. A fiú felüvöltött a fájdalomtól, és rikácsolt:
  - Egyáltalán nem úgy értettem!
  A vikomtné nevetett, és így válaszolt:
  - De nevelned kell! Esetleg tudtok mesélni egy vicces történetet?
  A fiú-kapitány bólintott, és történetet kezdett szőni:
  Diocletianus császár nem volt hajlandó lemondani a hatalomról, mivel megértette, hogy a Római Birodalom nem állna ki nélküle. Sőt, Diolektannak végre volt egy fia és egy Julius becenevű örököse, mint Caesarnak. A császár még 320 előtt is uralkodott, miután a pogányság modernizálásával sikerült megerősítenie Róma régi hitét. Jupiter lett a főisten, aki, mint kiderült, az univerzumot is megteremtette.
  A mennyről és a pokolról szóló tanítás is felmerült és megerősödött. Vagyis Hádész komor királysága helyett bevezették a mesés birodalom tanát, ahol a holtak lelkei testet kapnak és újra élnek. A harcos hősöknek természetesen vannak ágyasai is, és ünnepelnek. És a császároknak megvan a maguk hatalma ott. És persze a rabszolgák rabszolgák maradnak. De akik engedelmeskednek a mestereknek és jól viselkednek, azoknak az életük könnyebb és jobb, a testük pedig fiatal és egészséges a halál után. Az engedetlen rabszolgákat és a keresztényeket pedig nagyon kegyetlenül megkínozzák, és olyan brutálisan megkínozzák, hogy csak sírni és megbánni tudnak.
  Diocletianus halála után fia, Julius folytatta apja hagyományait. És még több agresszív hadjáratot is vállalt - magához Indiához hozva a birodalom déli határát.
  Így még egy új Diocletianus-dinasztia is feltámadt. Ami Rómának stabilitást és jólétet biztosított. A kereszténység fokozatosan elhalványult és semmivé vált. Valóban, a Krisztus-mese fokozatosan kiment a divatból. Igen, és a keresztények nem tudták bizonyítani, hogy legalább tudnak valamit, és hogy érnek valamit. Így aztán minden feledésbe merült annak, amit sokan a judaizmus ágának tartottak. Most azonban megjelentek Mohamed az arabok, akiket még nem hódított meg Nagy Róma.
  Ekkorra a rómaiak már meghódították Indiát. Birodalmuk olyan hatalmasra nőtt, hogy nehéz kezelni. Európában a rómaiak elérték a Visztulát. És meghódította szinte egész Németországot. Délen pedig a Nílus mentén haladva leigázták Szudánt és Etiópiát. A tudományos fejlődés azonban lassú.
  És kiderült, hogy nagyon nehéz egyetlen központból irányítani az ilyen területeket.
  Nos, ezért az arabok, akik szegények voltak és a sivatagban éltek, magukra maradtak.
  Ahogy a rómaiak sem hódították meg a túl messze és zord éghajlaton élő szlávokat. És Kína, amely szintén tele van hegyekkel, folyókkal, sivatagokkal, és nagy a lakossága. Így a Római Birodalom népességében és területén egyaránt nagyszerű. És főleg Kínában a császárok nem akarnak mászni.
  És Afrikában sincsenek utak, kommunikáció. Nos, még mindig voltak, az Atlanti-óceánon át Amerikába, és még nem érettek be. Bár az egyes hajók elúsznak.
  De itt, Mohamed parancsnoksága alatt, az arab csapatok, leigázva Szaúd-Arábiát, megtámadják a római birtokokat.
  De a rómaiaknak természetesen sokszorosa van a lakosságnak és a csapatoknak, mint az araboknak.
  Azonban számos tartományban szétszórva vannak. Eközben arab csapatok Palesztinában. És Scorpius római kormányzó harcol velük, öt légióval és bérelt arab lovassággal. De az arabok a csata döntő pillanatában átmentek Mohamed oldalára, és eltalálták a rómaiak hátát.
  És volt egy nagy és véres mészárlás.
  A római provinciák pedig lángokban álltak. De Mohammed hirtelen meghalt. Számos és jól szervezett csapat érkezett más tartományokból. És az arabok vereséget szenvedtek.
  És akkor teljesen meghódították őket. De mindez nem volt hiábavaló. És Róma új császára, Konstantin úgy döntött, kölcsönkér valamit a Koránból. Amíg nincs hit a Magasságos Istenben, és meg nem tiltják más istenek és istenségek. Azonban magát a római császárt kikiáltották Allah Arcának és a Legfelsőbb Istennek a Földön és az anyagi világban. Tehát egy új vallás keletkezett - mint az iszlám, de a római mód.
  Természetesen szükségtelenül törölték a Namazt, a Ramadánt, a disznóhús- és borivási tilalmat, valamint a Hadzs Mekkába. De persze magát a többnejűséget legalizálják. Nos, a Hadzs Mekkába helyett - a Hajj Rómába. És persze még sok más.
  A nőknek sem volt tilos félmeztelenül járni. De természetesen más vallásokat betiltottak. Beleértve a judaizmust is. És tisztelj más isteneket is. Korábban ott volt a főisten, Jupiter, akit a rómaiak az univerzum fő teremtőjévé tettek, de más istenek továbbra is imádat tárgyai voltak. Most pedig teljes tilalmat vezettek be.
  Így jelent meg és öltött testet a végső monoteizmus.
  A Római Birodalom folytatta területi hódításait!
  A lány közbeszólt:
  - Ez persze érdekes, de énekeljünk jobban!
  Gulliver mély levegőt vett és énekelt;
  Milyen gyakran vándorolunk
  És egyszerűen elfelejtjük
  Hogy a világot a hiúság uralja.
  Néha szerelmet játszunk
  Nem vesszük észre a bűnöket
  És a fájdalom és az üresség szívében.
  
  Énekkar:
  Gyere Jézushoz, és mondd:
  Nem tudok tovább élni így
  Nem akarok többé vétkezni
  Sajnálom.
  Gyere Jézushoz és higgy
  Ez az élet most megváltozik
  És hogy Krisztus szent vére
  Meg fog menteni.
  
  Az Úr bárkinek megbocsát
  Betegeket gyógyít
  Töltsd meg szívedet kedvességgel.
  A szeretete szent
  Él és nyer
  Örömet és békét hoz.
  
  Énekkar:
  Gyere Jézushoz, és mondd:
  Nem tudok tovább élni így
  Nem akarok többé vétkezni
  Sajnálom.
  Gyere Jézushoz és higgy
  Ez az élet most megváltozik
  És hogy Krisztus szent vére
  Meg fog menteni.
  A vikomtné komoran megjegyezte:
  - A dal valahogy művészileg nem túl jó! Tudsz énekelni Krisztusról, valami fényesebbről és szebbről?
  Gulliver megvonta gyerekes vállát, és így válaszolt:
  - Akarsz valami fényeset? De vajon Jézus nem olyan fényes, mint a nap délben az Egyenlítőn?
  A lány nevetett, és így válaszolt:
  - No, akkor énekelj még, ahogy tudsz, ha persze képes vagy valamire.
  A fiú kapitány lelkesen énekelt;
  Te vagy az élet, Te vagy a fény, a szeretet tanúsága,
  Te vagy az élet, Te vagy a fény, a szeretet tanúsága,
  
  Bejöttél az életembe, mindent megtöltöttél fénnyel,
  Megvilágított, adott nekem
  A fájdalom, az öröm, a kegyelem, az üdvösség helyén,
  Most a szövetségben vagyok
  
  Jézus Te vagy az életem, Te vagy a levegőm és a vizem,
  Te vagy az én univerzum, a lelkem téged dicsér.
  Jézus Te vagy az életem, Te vagy a levegőm és a vizem,
  Te vagy az én univerzum, a lelkem téged dicsér.
  
  Hallom a hangodat, mellettem vagy,
  A kezedben vagyok, tudom
  Nem vagy drágább, te vagy a jutalmam,
  A veled való korban én...
  
  Jézus Te vagy az életem, Te vagy a levegőm és a vizem,
  Te vagy az én univerzum, a lelkem téged dicsér.
  Jézus Te vagy az életem, Te vagy a levegőm és a vizem,
  Te vagy az én univerzum, a lelkem téged dicsér.
  Jézus Te vagy az életem, Te vagy a levegőm és a vizem,
  Te vagy az én univerzum, a lelkem téged dicsér.
  
  Te vagy az élet, Te vagy a fény, a szeretet tanúsága,
  Te vagy az élet, Te vagy a fény, a szeretet tanúsága,
  
  Minden nappal erősebben, veled akarok lenni,
  Csak általad élek Istenem,
  Ne hagyd abba az éneklést, érted leszek,
  Életemnél jobban szeretlek.
  Minden nappal erősebben, veled akarok lenni,
  Csak általad élek Istenem,
  Ne hagyd abba az éneklést, érted leszek,
  Életemnél jobban szeretlek.
  
  Jézus Te vagy az életem, Te vagy a levegőm és a vizem,
  Te vagy az én univerzum, a lelkem téged dicsér.
  Jézus Te vagy az életem, Te vagy a levegőm és a vizem,
  Te vagy az én univerzum, a lelkem téged dicsér.
  Jézus Te vagy az életem, Te vagy a levegőm és a vizem,
  Te vagy az én univerzum, a lelkem téged dicsér.
  Jézus Te vagy az életem, Te vagy a levegőm és a vizem,
  Te vagy az én univerzum, a lelkem téged dicsér.
  A vikomtnő tapsolni kezdte a kezét, és csicseregte:
  - Ez sokkal jobb! Tényleg jól tudsz énekelni fiam!
  Gulliver meghajolt, és így válaszolt:
  - Igen! Szeretem a Magasságos Istent, Jézus Krisztust, és természetesen a Legszentebb Theotokost!
  A lány mosolyogva bólintott.
  - Szeretnivalo! Itt, kérlek, énekelj a Legszentebb Theotokosról, hogy minden fényes és szép legyen!
  A fiú mezítláb nyomta a gyerek lábát és énekelt;
  Szent Szűz Mária
  Ő szülte a Megváltót, világosságot adott nekünk.
  De a gyerekeid mezítláb télen...
  És a koszos pincékben találkozunk egy éhes hajnal!
  
  Végül is, hogyan történhetett, hogy a világot a gonosz gyötri,
  Hogy több a szegény ember, mint a sáskák füves mezőin.
  Hogy májusban még a növények is megfagynak a hidegtől,
  Mi a leggyakoribb válasz - ha szegény vagy, akkor táncolj!
  
  Kár egy réz fillért adni a gazdagoknak,
  Bár a mammonuk a tisztesség határáig duzzadt...
  A fő mentora felettünk egy tölgyfa bot -
  De üvöltés lesz, ha szól a kakas!
  
  Az Úr megparancsolta neked, hogy oszd meg a gazdagokat,
  Hogy ne legyenek halottak, és a sírás ne gyötörje Isten hallását.
  Segíts, aki gyenge - kedves arcok beszélnek az ikonokról,
  Ha irgalmas vagy - a világítótorony a paradicsomba vezető úton nem aludt ki!
  
  De sok mamon és lélek és az üdvösség értékesebb,
  Azt mondják, hogy az arany megveszi a szenteket!
  Aljas arc úszott az uzsorás zsírjából -
  És a szív béke nélkül hideg gránit!
  
  Milyen fájdalmat okoz nekünk - szűkös embereknek?
  A palotákban nem is hallunk nyögést!
  Akarsz menedéket? Igen, lesz menedéked
  A börtöntető alatt kemény munkában!
  
  Miért adnád neked, nekünk
  Mit vittünk el sikeresen erőszakkal?
  Semmi voltál és örökké semmi
  Nem neked adatott az ég!
  
  De a halál hirtelen jött rájuk,
  Ahogy a Mindenható Teremtő tanította!
  Most ott vannak, ahol a Sátán ég
  Ahol az áruló nyikorog és ordít a szenvedéstől!
  
  Szóval úgy döntöttél, hogy a Mindenható viccel...
  Mondván, a nagylelkű felmagasztaltatik?
  És hogy maga Jézus, a megtestesült Teremtő,
  Nem volt helyes azt mondani, hogy megeszik a gonosz egerek holmiját?
  
  Térj meg, olvasd Mária imáját,
  És térdre rogyva és megbánva - nyögve!
  Amikor egy gyerek sír előtted,
  A mezítlábas lány pedig remeg a hidegtől!
  
  Fogd a szűk és rossz erszényedet
  Igen, mosolyogva alszik le a pénzt.
  Akkor Jézus, a Szeretet Istene vezetni fog
  És nem engedi leesni a bizonytalan ösvényen!
  A lány összecsapta szép, nagyon kecses kezét, és felkiált:
  - Bravó! Ez csodálatos!
  Gulliver, ez az örök gyermek megkérdezte:
  - Te is tudsz énekelni?
  A vikomtné bólintott fényes fejével, mint egy tavaszi pitypang, és énekelte:
  Csak azt látod, amit látni szeretnél.
  De hogyan lehet az élet olyan, amilyennek elképzeled?
  A szíved egy jégtömb, és számomra be van zárva.
  Teljesen elmerülsz a sürgető problémákban
  És haragra és megbánásra pazarolja az életét.
  A szíved egy jégtömb, és számomra be van zárva.
  Ha megolvaszthatnám a szívedet
  Soha nem válnánk el.
  Bízz bennem,
  Csak te tudod megjavítani.
  
  Felesleges keresni a tettest.
  Tudd, hogy én is szenvedek.
  Ha elveszítelek, megszakad a szívem.
  A szerelem olyan, mint a madár, szabadságot akar.
  Ne hagyd, hogy a neheztelés felfaljon benneteket.
  A szíved egy jégtömb, és számomra be van zárva.
  
  Ha megolvaszthatnám a szívedet
  Soha nem válnánk el.
  Bízz bennem,
  Csak te tudod megjavítani.
  
  Csak azt látod, amit látni szeretnél.
  De hogyan lehet az élet olyan, amilyennek elképzeled?
  A szíved egy jégtömb, és számomra be van zárva.
  
  Ha megolvaszthatnám a szívedet
  Soha nem válnánk el.
  Bízz bennem,
  Csak te tudod megjavítani.
  
  Ha megolvaszthatnám a szívedet
  Soha nem válnánk el.
  Bízz bennem,
  Csak te tudod megjavítani.
  
  Ha megolvaszthatnám a szívedet...
  
  NINJA GIRLS VS TYRANUS
  MEGJEGYZÉS
  Négy mezítlábas nindzsa lány és örökifjú demiurgus guru kalandjai, rendkívül izgalmasak a Lord Tyranusszal és mindenféle gazemberrel való összecsapásban.
  PROLÓGUS
  Négy nagyon szép harcos kalandjait mutatták be, akiket nindzsáknak neveztek. És volt egy tanáruk - egy tizenhárom-tizennégy éves fiú, nagyon izmos. Ráadásul csak úgy néz ki, mint egy tinédzser, de valójában valami pogány isten, akit a mennyből a Földre űztek. És ő sok ezer éves. Tehát a mezítlábas fiú edzi a nindzsa lányokat.
  Hát ez elég vicces. Sőt, a fiú csupasz, rózsaszín sarka megvillan az ugrások során.
  És ekkor megjelentek a lányok ellenfelei. Két nagy mutáns - az egyik krokodil fejével, a másik egy oroszlán. Úgy tűnik, valami rosszra készülnek. Például úgy döntöttek, hogy ellopnak egy nagy gyémántot a város kincstárából. A cselekvés ideje körülbelül a huszadik század vége, és az emberek technológiája még nem olyan menő. Ezeknek a mutánsoknak pedig lézerfegyverek vannak a kezükben, és egy speciális sugárzás is, amely szinte láthatatlanná teszi a harcosokat.
  És itt van két mutáns - félig ember és félig állat, ami szokatlanul erőssé, sőt talán gyorssá teszi őket.
  Bementek tehát a helyiségbe, ahol a gyémántot tárolják. És hogyan fogják elbasztani a riasztórendszert és a páncélüveget. A lézersugárból átlátszó páncél, ahogy elviszi és szétrobban.
  A krokodil és az oroszlán a gyémánthoz rohantak, megragadták és egy erős zacskóba rejtették. Természetesen megszólalt a riasztó. A rendőrök behatolnak az épületbe.
  De a mutáns harcosok, amint lézerfegyverekkel csapnak le, egyszerre egy tucat őrt vágtak le, mint egy itatópapírt ollóval. Ezt követően az oroszlán és a krokodil befordult a láthatatlanság mezőjébe.
  De a négy lány már a versenyautójukban száguld a mentésre. Fiú gurujuk általában hirtelen, kritikus pillanatban vagy vészhelyzetben jelenik meg.
  A lányok dühösen éneklik:
  - Túl gyakran kopogtat a baj az ajtón,
  De nem nehéz hinni a menő lányokban...
  Végül is csak fel kell hívnia őket -
  A barátoknak nem kell sokáig várniuk!
  Nagyon gyorsan mozognak a légi kocsijukban.
  Az egyik lány Natasha, akinek kék haja van, igazi technikai zseni. És persze a nindzsa harcosok speciális szemüveget vesznek fel, amivel még a fotonok mozgását torzító speciális mezővel is láthatnak.
  Meggyilkolt rendőrök holttestei... Igen, undorító. És a múzeum falai összeomlottak. Erőteljes fegyver az Y-dimenzió mutánsai számára. De természetesen nincsenek egyedül. Van egy főnökük, aki szintén nem mindig jelenik meg azonnal.
  A lányok elállják az utat a mutáns bűnözők előtt, akik készek beugrani a portálra.
  Azok természetesen automata robbantókból nyitnak tüzet. A lányok oldalra ugranak. Bár ez valami hülyeségnek tűnik - hogy legyen ideje eltérni a fénysebességgel repülő lézertől.
  De a mozi az mozi.
  Itt van egy sárga hajú lány, aki csupasz lábujjával dob egy darab kerámiát. És beleesik a lézergépbe, és kiüti a mutáns kezéből. Egy másik lány pedig csupasz sarkával dobott egy tőrt, az a szörny feje fölé repült, és a pipát találta el. Felrobbant, az oroszlánt elöntötte a gőz. A fájdalomtól és a meglepetéstől gépfegyverét is leejtette.
  A lányok felmordultak:
  - Harcolj egyenlő félként!
  Válaszul egy krokodilfejű mutáns rájuk dob egy Mercedes autót. Elrepül, a lányok pedig magasabbra ugranak. És az autó a mezítlábuk alatt rohan.
  A lányok csupasz, rózsaszín sarkúban villódznak, és gyorsan rohannak, hogy közelebb kerüljenek a mutánsokhoz. A cserzett és rugalmas bőr alatti izmaik pedig labdákon gördülnek át.
  És akkor megjelenik - az első számú ellenség, Lord Tyranus fekete harci ruhában és zárt sisakban. Ami azt jelenti, hogy kemény küzdelem lesz. A lányok természetesen edzettek. A vörös hajú harcosnak eszébe jut, hogy fiúgurujuk csupasz, már-már gyermeki láb ujjaival gyertyát tartott. És megpróbálta kikapcsolni.
  És elrepült mellette, és nekiütközött egy kőfalnak. És most a harcos csupasz sarkával a hasában próbálja megmozdítani Tyranust, de ő elmozdul. És a mancsa, mintha egy lányt karcolna a csupasz talpon.
  Még zihált is a fájdalomtól.
  Natasha, egy kék hajú lány csicseregte:
  - Lányok harcolnak a fémért, a fémért,
  Sátán uralja a labdát ott, a labda uralkodik ott!
  És megtámadta Tyranust is. A fekete páncélos harcos elhelyezett egy blokkot. De a lány, a mutáns krokodil megpróbált oldalról egy tuskóval elmozdulni.
  A harcos azonban kikerülte, és a rönk Tyranusba csapódott.
  Miután halálos erőt kapott, lezuhant és üvöltött:
  - Idióta!
  A sárga hajú lány csupasz sarkat húzott a mutáns oroszlán fejének hátuljára, és ciripelt:
  Mi vagyunk a legerősebbek a világon
  Áztasd a mutánsokat a WC-ben...
  A haza nem hisz a könnyeknek,
  És megmozgatjuk Tyranust az agyban!
  A vörös hajú lány nyikorogva rúgta a térdével a kétlábú oroszlán állát. És összeszorította a fogát. És nagyon halálos találatnak bizonyult.
  És ekkor a mutáns vadállat rálépett a lézergépre, és pusztító, szokatlan erejű sugár szabadult fel. Ami a csiszolt fémfelületnek ütközött, visszatükröződött és közvetlenül a krokodil farka alá csapódott.
  Elviselhetetlen fájdalomtól ordít.
  Tyranus azonban felugrott, és rádobta az egyik nindzsalányt. Berepült a téglafalba, és különböző irányokba szórta a termékeket. Itt egy agresszív szétszerelés volt. A bikinis lány enyhén megkarcolódott, zúzódásokat hagyva bronzos bőrén.
  Azonnal felugrott, és lemezjátszót készített. Aztán Tyranus ütést kapott a lapocka alá, és lezuhant.
  Minden rendben lenne, de pár harci robot kiugrott a portálból. És robbantók vannak a kezükben.
  Natasha egy kicsi, vékony, kerek korongot dobott a robot felé, és alig sikerült kikerülnie a robbanólövést. A korong a robot szemébe ütközött, és rövidzárlatot okozott, ami miatt villámháló borította be.
  A fehér hajú lány felállt. És a csupasz, kecses lába egy borsót szórt robbanóanyaggal.
  Kibernetikus szájába ütött egy nagy robotot. És hogy felrobban. Egy kibernetikus szervezet két végtagja ívet írt le, és az egyiket az oroszlánnak, a másikat a krokodilnak találta el. És olyan szerencsés. Közvetlenül a fej hátsó részén. És mindkét mutáns bolond holtan elájult.
  Igaz, Tyranusnak sikerült oldalra mozgatnia a sárga hajú nindzsalányt a test mentén.
  És elrepült, és repülés közben többször is felborult. Aztán azonban felkelt, de kissé nehezen.
  Tyranus felmordult: - Miau és jaj, harcoljunk. De mindkét mutáns - egy oroszlán és egy krokodil sportolók testével - továbbra is mozdulatlanul feküdt. És hatalmas törzsük megingott.
  Natasha mosolyogva válaszolt:
  - Most egyedül vagy, és négyen vagyunk! Végre véged lesz.
  Tyranus felüvöltött:
  - Négy egy ellen, ez nem igazságos! A nindzsa lányok pedig rendkívül őszintén harcolnak.
  A vörös hajú nindzsa lány felmordult:
  - Erre rátalálsz? És őszinte?
  A fekete páncélos harcos megjegyezte:
  - De én gazember vagyok, ti pedig, jófejek! A jó módszerei arányosak-e a rossz céljának elérésének módszereivel?
  Natasha egyetértően bólintott.
  - Igaza van! Egy az egyben harcolok vele!
  A vörös hajú nindzsa lány így vágott vissza:
  - Nem! Jobban fogok harcolni vele - egy az egyben!
  A fehér hajú nindzsa lány nyikorgott:
  - És te miért? Talán még nálad is jobb és menőbb vagyok!
  A sárga hajú nindzsa lány ezt javasolta:
  - Lehet, hogy sokat dobunk? Mi lenne, ha visszaszámlálnánk?
  Natasha bólintott, és megkérdezte:
  - Kő vagy tégla?
  Ebben a pillanatban egy villanás villant. És megjelent maga a guru fiú. Csak egy rövidnadrágot viselt, nagyon izmos és cizellált felsőtesttel, de nem nézett ki tizenhárom évesnél idősebbnek. Szőke haj divatos fiús szabással. A fiú-demiurgosz dühösen taposott csupasz, lebarnult, erős lábával, hogy az aszfalt megrepedt, és csengő hangon így szólt:
  - Nem! Hosszú történelmünk van vele! Harcoljunk egy az egy ellen - úgy vagyunk vele, mint a klasszikus jó és rossz!
  Tyranus mosolyogva, a fekete maszk kifeszítve bólintott:
  - Nagy! Nagyon érdekes küzdelem lesz!
  A kék hajú Natasha csalódottan mondta:
  - Neked, mint mindig, igazad van sensei! De mi marad nekünk?
  A guru fiú így válaszolt:
  - És te vigyázz rájuk!
  És jobb keze ujjával a még nyitott kapura mutatott, ahonnan az ellenséges harci robotok jöttek ki.
  A vörös hajú nindzsa lány megjegyezte:
  - No, most már minden igazságos! A lányok-harcosok pedig méltósággal küzdenek.
  És mind a négy lány vett és távolított el a csípőjéről kis borsót erős robbanóanyaggal. A robotok gyöngyöztek ki a portálon, és robbantók voltak a kezükben. Adj nekik szabad kezet, és képesek lesznek rabszolgává tenni, elpusztítani, esetleg mindkettőt egyszerre, a Földet!
  És hát a szépségek fogták és dobálták e borsót fürge lábuk puszta ujjaival. Azok, akik ívben repültek, közvetlenül a nyakon találták el a négy fejlett robotot. És hogyan fog ezután felrobbanni.
  A kiborgok fejét lerobbantották. Az egyik eltalálta a mögötte haladó robotot, és az alaposan rövidre zárt.
  Eközben a guru fiú és ellenfele, mind fekete páncélban, felálltak egymás ellen.
  Mezítláb, meztelen, nagyon kiemelkedő törzsével a sensei gyerek komolytalan ellenfélnek tűnt egy nagy harcos hátterében. Tyranus félig ember, félig démon. Ráadásul sok mindenre képes.
  Itt kezdetnek fogta és kiengedte fekete, hosszú, kesztyűs ujjai közül az erő villámát. Úgy lángoltak, mint egy koronakisülés a hálózatban.
  A harcos fiú felemelte a mezítláb, mire egyszerre kialudtak az erő villámai, és mintha kisülés ment volna az aszfalt alá.
  A fiatal harcos bólintott.
  - Kérsz választ?
  Tyranus előhúzott egy izzó pengét, amely vörösen ragyogott, mint a mák, és így válaszolt:
  - A kardharc döntse el, melyikünknek van igaza és kinek nincs igaza!
  A guru fiú válaszul előrántotta saját kardját, amely kéken izzott, és mosolyogva mondta:
  - A kardokkal vívott párbaj nem fogja eldönteni senkinek az igazát. Csak azt mutatja meg, melyikünk technikásabb, ügyesebb és gyors felfogású!
  . 1. FEJEZET
  Tyranus megtette az első lökést. Háromszoros legyezőt tartott a kezében. És a vörös kard ívet vetett a sensei fiú könnyű, gyönyörű feje fölött. Válaszul a fiatal demiurgos ugrott, és kék kardjával megkarcolta az ellenséget a páncélon, és ügyesen kikerülte a megtorló támadást.
  A Tyranus páncélja füstölt, és egy csík ment át rajta.
  Felmordult:
  - Nem rossz fiú!
  A guru fiú nevetett, és megjegyezte:
  - Emlékszem, mezítláb bolyongtam Egyiptom sivatagában, amikor még nem voltak piramisok!
  Tyranus ismét megpróbált támadni, de a fiú átugrott kardja gerendáján, és csupasz sarkával az állához lökte a fekete páncélos harcost. Az ütéstől pedig megtántorodott, és féltérdre esett.
  Eközben a nindzsa lányok a robotokkal küzdöttek. Csupasz ujjaikkal dobálták az ellenséget, nagyon fürgén, mint a majom mancsa, a halál gyilkos borsóját. És ezek a megsemmisítési ajándékok eltalálták az idegen fém ellenfelet, és széttépték őket, detonációt okozva.
  Az autók pedig darabokra szakadtak. Válaszul zöld és sárga fénnyel izzó sugarakat lőttek ki. De a nindzsa harcosok lepattantak róluk, megvillantották csupasz, lebarnult, cizellált és meglepően mozgékony lábukat.
  Natasha kissé taktikát változtatott a csatában, és feljebb dobott egy robbanóanyaggal ellátott borsót. Leírta az ívet, és nekiütközött a tetőnek. Lezuhant, és döngölte a haladó robotokat, egyszerre két tucatnyit.
  De ekkor egy beszálló tank kúszott ki a portálon. És nem lehet csak úgy elvinni egy borsóval robbanóanyaggal.
  A guru fiú folytatta a harcot Tyranusszal. Néhányszor már elővette a fénykardjával anélkül, hogy még maga is megkarcolta volna. A gonosz harcosát azonban a fekete páncél mentette meg a komoly bajtól.
  A fiú megjegyezte:
  - Jó fegyverkovácsod van!
  Tyranus bólintott.
  - A törpe készítette ezt a páncélt!
  A fiatal guru kuncogott és énekelte:
  - Szó szerint mindent meghódíthatunk,
  Törj meg minden sereget játék közben...
  Ne szakadjon meg életünk fonala,
  Nem leszünk agyatlan papagáj!
  A két nagy mester harca tovább folytatódott. A fiú gyors és kicsi volt, hajlékony teste pedig rendkívül mozgékony. A fiatal harcos izmai úgy hullámoztak és hullámzottak, mint a háborgó tenger hullámai.
  És egy nagyságrenddel gyorsabb volt Tyranusnál.
  A nindzsalányok megpróbálták valahogy visszatartani az óriási robotot. A robbanóanyag borsója triviálisan lepattant a páncélról, amely egy gigantikus tankot és egy robotot takart egy palackban. Először úgy kúszott ki, mint egy tank, és nehezen préselte át magát a portálon. Aztán átvette és felemelkedett a növekedés üzenetébe, és megjelent a halálos erő.
  A lányoknak alig volt idejük kiszabadulni egy hasonló, erős, fegyveres robot lézeres felvételei elől.
  Aztán Natasha mosolyogva, ajkát simogatva megjegyezte:
  - Igen! Ez egy újabb meglepetés a Hyperbraintől! Maga Tyranus erre soha nem gondolt volna!
  Egy sárga hajú nindzsa lány fogott és dobott egy tőrt, és megpróbálta eltalálni a korcsolyapályákat. De a fegyver visszapattant a páncélról, és nem tudott áthatolni.
  A harcos ezt énekelte:
  Ó, a tank páncélja megbízható,
  Olyantól, aki harapni akar...
  De nem fog összetörni
  Egy nindzsa lány mindig tud harcolni!
  A fehér hajú lány Natasához fordult:
  - Hát csinálj valamit.
  A kék hajú lány megkérdezte:
  - Azt szeretnéd?
  Válaszul sokatmondó kuncogás. Aztán Natasha fogott és levett az övéről egy gyufásdoboz méretű eszközt. És csupasz lábujjakkal egy bizonyos hullámra hangolta, próbálta felvenni a megfelelő és halálos sugárzást. De vissza kellett ugrania, mert a hatalmas terminátor fogta és halálos villámokkal csapott. Tölcsért csinált az aszfaltba, és mélyen.
  Natasha csupasz sarkát csattogtatta, és énekelte:
  - A háború mindig menő,
  Tombol a tavasz az égen...
  Elmúlnak, azt hiszem, évek
  De örökké fiatalok vagyunk!
  És ezek után egy féregvírust küldött a hatalmas terminátorba. És ez a zörgő elektromos boa-szűkítő egy hatalmas terminátorrobot áramköreibe került, és tényleg remegni kezdett.
  És a guru fiú és Tyranus folytatta a harcot. Fénykardjaik pedig fényes lángokkal villogtak és izzottak.
  Az ifjú harcos végre igazán befektethetett az ütésbe, fénykardja pedig levágta a fekete harcos kezét.
  Felkiáltott:
  - A fenébe, ez fáj!
  A guru fiú kuncogott, és megjegyezte:
  - Inkább te vagy az ördög! És én angyal vagyok!
  Tyranus kuncogott, és megjegyezte:
  - De nem ölsz meg egy fegyvertelen embert, ugye?
  A fiatal harcos bólintott.
  - Felad! Megítélünk, megbüntetünk és megbocsátunk!
  A fekete harcos felemelte a bal kezét, és hirtelen, hirtelen borsót dobott. Felrobbant egy miniatűr atombomba. És Tyranus elment.
  A fiú-guru füttyentett:
  - Ez mindig így van! És hogyan kapja meg?
  Hirtelen hátulról jött:
  - Szerezd meg!
  A fiatal harcos alig tudott visszaugrani. Egy krokodil és egy oroszlán lőtt rá. És a sugarak áttörték a felé ugrott robotot. Felrobbant és felrobbant. És a töredékek különböző irányokba repültek. Egyikük csupasz sarkon találta el a guru fiút. És kiabált.
  Ám ekkor a fiatal harcos megfordult, és ezt énekelte:
  - Bátran harcba indulunk,
  A nindzsa ügyéért...
  Minden ellenséget elpusztítunk
  Az élet nevében!
  Aztán a fiú-harcos, ahogy csupasz sarkával rátámad a mutáns oroszlánra a halántékára, és az összeesett, mintha leütötték volna.
  Az ellenséges krokodil meglendített egy korlátot, és el akarta mozdítani a kölyköt, de eltalálta a térdét és lezuhant. A guru fiú tarkón rúgta, és megjegyezte:
  - Nagyon sokáig az utamat álltad!
  Natasha, aki egy borsót robbanóanyaggal dobva egy másik mutánst küldött selejtre, kijavította:
  - Utunkra!
  A harcosok pedig két döbbent bandita fenevadat ragadtak meg karon.
  A guru fiú megjegyezte:
  - Ha átadjuk őket a rendőrségnek, akkor Tyranus felszerelésével és robotjaival feltör minden börtönt és kiszabadítja őket:
  A fehér hajú nindzsa lány ezt javasolta:
  - Állítsunk csapdát a fekete lordnak. Rohanni fog, hogy megmentse a mutánsokat, és akkor megragadjuk!
  Egy sárga hajú nindzsa lány megjegyezte:
  - Ez az ötlet nagyon jó! De itt van a csapás, nem érez majd Tyranus egy piszkos trükk szagát?
  A vörös hajú nindzsa lány megjegyezte:
  - Van itt még egy probléma. A rendőrség összezavarodhat, ha mutánsokat rak be. Valóban menazsériákban tartják az állatokat, nem börtönben!
  Natasha ezt írta a Twitteren:
  Az állatok iskolába készülnek
  A kakas sokáig kukorékolt...
  Mintha tényleg meg sem próbálnád
  Ne rúgj, ne harapj
  Amúgy nem segít!
  A guru fiú határozottan kijelentette:
  - Talán vissza kellene dobnunk őket Tyranusnak?
  Natasha vállat vont.
  - És miért van ez? Nagyon jól éreztük magunkat velük!
  Az ifjú harcos megjegyezte:
  - Mert ezek a kretének régi ismerőseink, akiket folyamatosan verünk. Így a hiperagy sokkal okosabb és mozgékonyabb mutánsokat hozhat létre!
  A nindzsa lányok nevetésben törtek ki és csicseregtek:
  - Hiszem, hogy az emberek nem mondanak búcsút a mesének,
  És örökre igaz barátok maradnak!
  Utána fogtak, és csupasz, kecses, cserzett, izmos, mintha acélhuzalból szőtt lábukkal meghódítottak két nagy mutáns vadállatot, és egy érintő pályán repültek be a kapuba.
  Utána megszűnt a ragyogás. Öt harcos: négy lány és egy fiú nézett körül.
  A vörös hajú lány megjegyezte:
  - Nekünk kellene...
  A fehér hajú nindzsa lány ismét megkérdezte:
  - Mire van szükséged?
  Ő válaszolt:
  - Egyél csokoládéval bevont fagylaltot! Egyszerre finom és mérges!
  A lányok és a guru fiú leköltöztek az utcára. És énekelni kezdtek örömmel és örömmel:
  Fény kardja, haladás
  Hozzunk szerelmet...
  Bár a világ tele van stresszel
  Mentsük meg a bolygót!
  
  Legyen szörnyű a sors -
  Közeleg a halál...
  Nem hiába hal meg
  Hiszen Szülőföldünk él!
  Aztán a guru fiúnak hirtelen eszébe jutott:
  - De a legfontosabbat elfelejtettük - visszaadni az ellopott gyémántot!
  Natasha vicsorgott:
  - Igen, ez valóban a mi tévedésünk! Hogy lehetsz ennyire becsavarodva?
  A vörös hajú lány azt javasolta:
  - Talán felfoghatjuk így, és rohanhatunk egy másik dimenzióba?
  A fehér hajú nindzsa lány így vágott vissza:
  - Nem! Ez túl sok energiát igényel. Jobb, ha megtudja, miért van szükségük erre a gyémántra.
  A guru fiú bólintott.
  - Igen! Csak nem lopták el. És nem vágják darabokra, hogy eladják. Valószínűleg Tyranus erős fegyverek fókuszáló lencséjeként akarja majd használni.
  Natasha azt javasolta:
  - Akkor fogjuk meg és tegyük meg a saját trükkünket, hogy megelőző csapást mérjünk az ellenségre!
  A fehér hajú nindzsa lány kuncogott, és megjegyezte:
  - A műgyémánt nem alkalmas fókuszáló szerepre. Csak természetes anyagot kell használni. Így jobb?
  A guru fiú bólintott.
  - Természetesen! Különben miért lopjon a Tyranus a natúr, egyszerűbb saját készíteni, mesterségesen.
  Natasha azt javasolta:
  - Csak egyetlen helyen őriznek ilyen gyémántot a világon. Ide kell mennünk!
  A vörös hajú nindzsa lány megjegyezte:
  - Ott nagy a biztonság. És mi van, mindegyiket darabokra vágjuk?
  A guru fiú így válaszolt:
  - Nem! Szóval nem illik. Nem hajolhatunk meg a rablás előtt. Mi vagyunk az erő könnyű része!
  Egy sárga hajú nindzsa lány csicseregte:
  Képesek vagyunk jóra
  A gonosz varázslatok feltörése...
  De persze mindegy
  Milyen kicsi gyémánt!
  A fehér hajú nindzsa lány ezt javasolta:
  - Kérjünk egy darabig azt a gyémántot. Nos, azt hiszem, van elég napunk?
  A guru fiú felugrott és felajánlotta:
  - Egy másik lehetőség is lehetséges. Felajánljuk, hogy versenyt rendezünk a legmenőbb szuperman hősnek, és a győztes egy egész hétig ékszert viselhet a nyakában. Így képesek leszünk jó cselekedetekre és gyémánthoz jutni anélkül, hogy egy banális rablásba süllyednénk!
  Natasha kételkedett:
  - Beleegyeznek-e, hogy erre versenyt rendezzenek? És egy egész hétig rábízni egy idegenre, hogy követ hordjon, megkockáztatva, hogy elmossák?
  Az ifjú harcos megjegyezte:
  - Nos, először is, ki másra nem lehet megbízni, mint a főszereplő-szuperman. Másodszor pedig a tokiói bandák most nem kevésbé tombolnak, mint New Yorkban, és ott csak örülni fognak az Augean istállók megtisztításának ötletének!
  A fehér hajú nindzsa lány megjegyezte:
  - Ez logikus! Tényleg ki kell próbálnod! Ráadásul Tokió a világ legnagyobb városa, és érdekes látni, hogyan néz ki most!
  Natasha ezt írta a Twitteren:
  - A világ fél tisztelni minket,
  A lányok hőstetteit nem lehet megszámolni,
  A nindzsák, mint mindig, tudják, hogyan kell harcolni,
  Vége a télnek, jön a tavasz!
  A guru fiú mosolyogva mondta:
  - Nemrég megjelent egy ilyen menő dolog, mint az internet, ezen keresztül küldjük el az ötletünket!
  A vörös hajú nindzsa lány ezt javasolta:
  - Akkor hát, hogy a léleknek könnyebb legyen, vegyük, és viselkedjünk úgy, mint egy huligán, ahogy kell!
  A sárga hajú nindzsa lány így vágott vissza:
  - Huligánokat fogunk, nem magunkat!
  A fehér hajú nindzsa lány csicseregte:
  - Olyan dolgokat csinálni, amelyeket nem szabad megtenni
  Még a fagyinál is édesebb!
  A fiú sensei bólintott, és így szólt:
  - Itt van egy speciális modem, azonnal küldjük!
  És elkezdte tárcsázni a számokat.
  Ebben a pillanatban újra megnyílt a portál. Kiugrott egy kicsi, de nagyon mozgékony tank. Egy ágyúcső helyett két hosszú kard forgott.
  Natasha füttyentett.
  - A vívótartályok nem hatásosak, de hatásosak!
  A guru fiú vicces arcot vágott és énekelte:
  - Három tankhajó egyenként háromszázat ivott,
  És akkor ivott százat!
  A tüzért kirúgták,
  Mert egy tank semmi a csatában!
  A fehér hajú nindzsa lány felkapta, és borsót dobott a kardtartály felé. Elrepült, de a gép kardjának ütése borsót talált. És robbanás történt. És a hegye nem is karcolt semmit, de a robbanás eloszlatta.
  Natasha mosolyogva jegyezte meg, amely úgy ragyogott, mint egy autó fényszórója egy sötét éjszakán:
  - Azta! Ez nem ilyen egyszerű!
  A guru fiú csupasz lábujjával felkapta az úton heverő, megsemmisült robot lézergép bajonettjének töredékét.
  És egy rúgással elindította a pályán. Odarepült, és eltalálta a söröshordót. Ütközéskor a hordó felborult, és a habzó folyadékot a kerítéstartályra fröcskölte. Ennek eredményeként halálos lezárás történt.
  Az autót elöntötte egy habos hullám, villámlott, és egy pókhálóval összefonta. És az ötvözött acél kardok csővé gömbölyödtek.
  A guru fiú vicsorgott:
  - Egy, kettő, három - törölje le a reflektorokat,
  Négy, nyolc, öt - öld meg a gonosz orkokat!
  Natasha megjegyezte:
  - Igazán nagyszerű vagy, sensei!
  Az ifjú harcos így válaszolt:
  - Nem! Mindannyian nagyok és jelentéktelenek vagyunk a magunk módján!
  Natasha énekelte:
  Hogy az embert semmilyen módon nem lehet megfékezni,
  A vágya, hogy a Mindenható Mindenható legyen...
  Hogy a Föld uralkodjon az univerzumban,
  Te vagy a világ demiurgosa!
  A fehér hajú nindzsa lány megjegyezte:
  - Igen, ezek a dalok egyszerűen gyönyörűek! És itt nem lehet vitatkozni azzal, hogy az ember ugrásszerűen fejlődik!
  A vörös hajú nindzsa lány így válaszolt:
  - És mi a hét mérföld a kozmikus parszekekhez képest? Egyetértek - csekély!
  A sárga hajú nindzsa lány ezt énekelte:
  Föld a lőrésben, föld a lőrésben
  A föld az ablakban látszik...
  Mennyire szomorú a fiú az anyja miatt, a fiú mennyire szomorú az anyja miatt,
  Szomorúak vagyunk a föld miatt, egyedül van!
  De a csillagok
  De a csillagok
  Kicsit közelebb, de mindenki fázik,
  És mint egy fogyatkozási óra, és mint egy fogyatkozási óra,
  Várjuk a fényt és látunk földi álmokat!
  Natasha kuncogott, és ellenkezett:
  - És elegem van ebből a bolygóból, a Földből! Az Y-dimenzióba szeretnék utazni. És érezd jól magad ott!
  A guru fiú mosolyogva válaszolt:
  - Milyen bolygókon és milyen dimenziókban nem jártam. És láttam valamit, ami szó szerint letépheti a tetőt a zsanérokról. Szóval sok érdekes hely van az univerzumban!
  A vörös hajú nindzsa lány megjegyezte:
  Ezer bolygóról
  Nincs ilyen zöld...
  Ezer bolygó közül
  Nincs ilyen kedvenc!
  Natasha vigyorogva jegyezte meg:
  - De be kell vallani, sokkal érdekesebb, ha például egy olyan világban találod magad, ahol az oxigén helyett a fluor a legfontosabb. És ebben az esetben az evolúciónak még gyorsabban kell haladnia!
  A guru fiú bólintott.
  - Vannak ilyen világok, bár ritkák. De ott csak harci ruhában, vagy erős erőtér leple alatt lehet mozogni!
  A portál újra megnyílt. Egy másik, nyúlra emlékeztető robot ugrott ki belőle. És nagyon lendületes! Hogy ugrik és borul, tüzes pulzárt enged ki a szájából!
  A fehér hajú nindzsa lány csicseregte:
  - Varázsnyuszi,
  Nullát húz!
  A guru fiú megkérdezte a lányoktól:
  - Megnedvesítjük, vagy hagyjuk élni!
  Natasha nevetve jegyezte meg:
  - Vicces egyforma nyuszi! De mit lehet tenni, hogy jó legyen?
  Az ugráló robotnyúl hirtelen messzire ugrott, és egy másik utcába szállították. És voltak már kopott autók a huszadik század végén - szintén elég tisztességesek és gyorsak, különböző színekben.
  A nindzsa lányok és a guru fiú rohantak utána. Átmásztak a házakon, hogy gyorsutakat vegyenek. Csupasz, szívós lábujjaik a falakhoz és a párkányokhoz tapadtak, és lehetővé tették számukra, hogy áthaladjanak a szerkezeteken.
  A fehér hajú nindzsa lány megjegyezte:
  - Itt bizony, mondják a bölcsek, ha a farkasok jóllaknak, a birkák biztonságban vannak, akkor a mezei nyulak száma csökkent!
  Egy sárga hajú nindzsa lány megjegyezte:
  Mi a különbség a nyulak és a nyúl között?
  A vörös hajú nindzsa lány ezt javasolta:
  - Nyulak, soványabbak, sportosabbak és kevésbé kövérek!
  Natasha énekelte:
  De ha nyúl van a szívedben,
  Még akkor is, ha a szárnyak a hátad mögött vannak...
  Repülj magasabbra, és ne próbálkozz.
  Az acélszárnyak eltemetik!
  Így hát a következő utcába ugrottak. A robotnyúl igazi torlódást okozott. És még tényleg összeütközések is voltak. És egy elektronikus lény is, ahogy elkapja, és tűz lángol a szájából. És a szamárfüleivel, hogyan kell csavarni. Ez valóban nagyon klassz és menő lett.
  Natasha fogta, és csupasz, cizellált lábával rádobta a robotnyúlra egy pusztító borsót robbanóanyaggal, amit maguk a harcosok készítettek gurujuk receptjei alapján.
  De a robotnyúl meglengette hosszú, széles füleit, és a borsó visszarepült. És majdnem halálra ütötte Natasát és társait, rózsaszín, kerek sarkú cipővel mezítláb rángatózott.
  Guru Boy megjegyezte:
  - Azta! Kiderült, hogy bajunk van!
  Natasha énekelte:
  Bár nem tudjuk minden problémánkat megoldani,
  Nem lehet minden problémát megoldani...
  De mindenki boldogabb lesz
  Mindenkinek nagyobb móka lesz!
  A nindzsa lány kuncogott, elvette, és egy tőrdobással próbálta lefedni a robotnyulat. És úgy söpört, mint a meteor. De ismét a fejlett robot füleinek hulláma, és a fegyver visszarepülése. Natashának pedig már menekülnie kell és kitérnie. De itt túlélte, és énekelte:
  Pokoli nyúl a halállal szemben,
  Az áldozat éjfélkor vár...
  Hiszem, hogy halhatatlanok leszünk
  És nyúl a szemébe!
  A guru fiú azt javasolta:
  - És ha az ősi, de hatékony módszerünket alkalmazzuk a különösen fejlett robotok kezelésére?
  Natasha mosolyogva kérdezte:
  - Hogy van ez?
  A fiatal harcos azt javasolta:
  - Fogd és fütyülj!
  A vörös hajú nindzsa lány így szólt:
  - Akkor gyerünk együtt!
  A lányok és a fiú csupasz lábujjaikat adják a szájukba, és hogyan fütyülnek. És több nagy, városi varjú elvesztette eszméletét a sokktól, és miután elájult, lerohantak. És a sokkoló csőrük, mintha nyulat vettek volna és döngöltek volna. Azonnal belegabalyodott egy hálóba, sziporkázott és felrobbant. Sőt, repülés közben a terminátornyúl töredékei finom és édes csokoládévá változtak.
  A guru fiú énekelt, és mezítláb felkapott egy étvágygerjesztő édességet:
  - Csoki nyuszi vagyok
  szelíd barom vagyok...
  Száz százalékig édes vagyok
  Ó, ó, ó, ó, jaj!
  csoki nyuszi vagyok
  És megérinti az ajkait
  olyan könnyen elolvadok
  Ó, ó, ó, ó, jaj!
  Aztán harapott egy kicsit. Aztán kiköpött, valami nagyon valóságos villant a fiú torkában. És nagyon egyenletes égő és agresszív tűz.
  Natasha megjegyezte:
  - Nem kell, mint egy kisfiú, minden fincsit a szájába venni!
  A fehér hajú nindzsa lány ezt énekelte:
  Természetesen trükkök
  Egyáltalán nem úgy, mint Puskinék...
  De mégis sikerült egy remekművet létrehozniuk,
  És te guru gyerek vagy - ne sodródj előre!
  A lányok elkezdték kirángatni az embereket a sérült autókból. Aztán megpróbálták kezelni őket.
  A sebgyógyulás felgyorsításának leghatékonyabb módja, ha egy lány csupasz talpát a sérült arcához ragasztjuk, és megcsókoljuk.
  Ekkor a gyógyulás, az öröm és a gyógyító varázslat egy nagyon kolosszális és erőteljes energiája közvetítődik.
  A guru fiú is így tett, mezítláb csókolózva, a szép nemet választotta.
  És közben az orrán keresztül dúdolta:
  Lányok, lányok, lányok,
  Ne állj gyáván a pálya szélén...
  Inkább csinálj dolgokat
  Virágozzon szülőföldje!
  Igen, itt érdekesen ment a munka - vállalták az orvosok szerepét. És egy helikopter jelent meg az égen. Veprin o Nile tévés műsorvezető repült rajta. Gyönyörű lány volt, ugyanakkor persze távolról sem volt nindzsa a harcban.
  A lányok azonban már többször megmentették és megmentették.
  Natasha intett a kezével, és énekelte:
  A hülye emberek azt mondják a stresszről
  Stressz, mint egy kéz...
  Egy érdekes filmet forgatnak majd,
  Még egy óra múlva!
  Veprin nyikorgott és felkiáltott:
  - Helló harcosok! Látom, olyan menő lettél! És elkezdtek tölteni a hatalom varázslatával.
  A guru fiú megjegyezte:
  - Egy embert néha nehezebb feltámasztani, mint egymilliót megölni, vagy inkább nem is néha, hanem szinte mindig!
  Az újságíró lány, amikor a helikopter leszállt, leugrott és odarohant a fiatal harcoshoz. Ajkán csókolta, és így szólt:
  Fiatal testben és lélekben
  Fiú, teljesen mezítláb vagy...
  De az eszeddel tekints egy óriásnak,
  Így van, mondják az emberek!
  A guru fiúnak ezt énekelte válaszul:
  Amit az emberek mondanak
  Nem érdekel minket
  Erős eredmény lesz -
  Ha tisztességesen megver!
  
  CHAMBERLANE SZTÁLIN HITLER ÖSSZESÜVETSÉG
  MEGJEGYZÉS
  A második világháború nem kezdődött el. Nagy-Britannia és Franciaország megengedte Hitlernek, hogy elfoglalja Lengyelországot. Aztán átmeneti békés szünet következett. 1950. február 23-án azonban Sztálin háborút indított Japán ellen, hogy visszaszerezze Szahalin déli részét és más, a cári időkben elveszett területeket. És egy új nagy háború kezdődött, a Távol-Keleten. A szamuráj makacsul ellenáll, Hitler, a Harmadik Birodalom és más államok pedig erőket gyűjtenek, hogy lecsapjanak a Szovjetunióra.
  . 1. FEJEZET
  Chamberlain brit miniszterelnöknek eszébe jutott, hogy nem üzent háborút Németországnak a Lengyelország elleni támadás után. A Wehrmacht gyorsan legyőzte a varsói csapatokat, és megosztotta ezt a hatalmat Sztálinnal. Egy idő után háború tört ki a Szovjetunió és Finnország között. Körülbelül, mint a valós történelemben. Aztán a balti államok és Moldova csatlakozása. Ezt követően az új szovjet birodalom stabilizálódott. Sztálin majdnem befejezte a szláv földek gyűjtését. Németország pedig helyenként már túllépte az 1914-es határt. És diplomáciai úton is elérte Namíbia gyarmatának visszatérését. A Harmadik Birodalom erős volt, Hitler pedig népszerűsége csúcsán volt.
  A második világháború soha nem tört ki. Németországban a gazdaság erőteljes növekedést produkált, és gyárakat építettek, beleértve az autókat is. Hitler pedig még szinte minden antiszemita törvényt hatályon kívül helyezett. A Harmadik Birodalom rendszere liberalizáción ment keresztül.
  A Szovjetunióban is úgy tűnik, minden rendben van. A harmadik ötéves tervet hivatalosan túlteljesítettnek nyilvánították, mint mindig. Igaz, voltak gondok a mezőgazdasággal és az élelmiszerrel.
  A sztálinista rezsim a születési ráta serkentő politikáját folytatta, és megtiltotta az abortuszt. A népesség növekedése nőtt. A negyedik ötéves terv is túlteljesültnek tűnt. De az élet anyagilag sem lett jobb. A Szovjetuniónak túl sok katonai felszerelése volt. Ezenkívül Sztálin, miután felhúzta a tankgömböt, nagyszámú nagy felszíni hajó építésére támaszkodott, beleértve a csatahajókat is.
  Igen, és egy új nagy tisztogatás történt elnyomással. Még Budyonny, Voroshilov, Timoshenko, Shapochnikov és mások is áldozatai lettek.
  Sztálin úgy döntött, ideje megszabadulni a régi csapattól, köztük Molotovtól és Kaganovicstól - túl sokat tudnak. Beriát is lelőtték. Aztán az utódja, Szerov. Helyükre egy nagyon fiatal Shelepin lépett előre.
  Sztálin hetvenedik születésnapját pompásan ünnepelték szerte a világon. Minden rendben lenne, de a Szovjetunióban ismét tömeges tisztogatások és elnyomások. Még egész nemzetek is terrornak és népirtásnak voltak kitéve. Ezzel szemben Németországban a liberalizáció még a többpártrendszerbe is visszatért. És akkor? Mindazonáltal a nácik nem versenyeznek, és könnyedén megnyernek minden választást. Maga Hitler, annak ellenére, hogy élethosszig tartó Führer státusza volt, népi választást tartott Németország elnökévé. Igen, még pár zsebalternatív jelölttel is. És persze nyert.
  A Führer tekintélyelvű vezető, de tisztességes keretek között. Még a halálbüntetést is eltörölte.
  Igaz, a németeknek vannak problémái. Különösen a népesedéspolitika növelte a német lakosság számát. És a Harmadik Birodalom területe viszonylag kicsi, és gondok vannak az élelmiszerrel. Meg kell vásárolni. Eddig az az igazság, hogy a gazdaság felfelé ível, de én gyarmatokat akarok.
  A világon egyelőre Nagy-Britannia és Franciaország megtartja gyarmatait. És nincs szükségük új földekre - megemésztik a sajátjukat. De Hitler bővíteni akarja a birodalmat, ezért Németországban nő a népsűrűség és sok a gyerek. Ez pedig feszültséget szül. A németek különösen azt akarják, hogy a Nyugat visszatérjen az 1914-es határokhoz. Ez azt jelenti, hogy Franciaországnak és Dániának át kell adnia területe egy részét.
  Sztálin is, bár a szovjet birodalom hatalmas, szeretné befejezni az összejövetelt. A Japánnal kapcsolatos problémák pedig különösen súlyosbodtak. A Szovjetunió különösen diplomáciai úton próbálta visszaszerezni a fiatal Szahalint. De Japán ellenállt. A Szovjetunió katonailag nagyon erős és nagy lakosságú.
  És Sztálin türelme megszakadt. 1950. február 23-án, a szovjet hadsereg napján pedig megkezdődött a Japán elleni háború. Azt kell mondanom, hogy a Felkelő Nap országa az 1904-1905-ös háború során legyőzte a cári Oroszországot. És persze a szovjet tábornokok és a hatóságok bosszúról álmodoztak.
  Így kezdődött egy új nagy háború. A Szovjetunió utoljára tíz éve harcolt Finnországgal. Sikerült valamit nyerni, de súlyos veszteségek árán. És most ismét megpróbálta kiterjeszteni a területet. És ez volt ennek a terjeszkedésre törekvő birodalomnak az átka.
  A már hetven éves, egészségügyi problémákkal küzdő Sztálin újabb hódításokat akart. Legalább térjen vissza Szahalin déli részére, és ha kívánja, a Kuril-hátságra. És vegye át az irányítást Mandzsúria és Port Arthur felett is.
  A harcok a szovjet csapatok Szahalin elleni csapásával kezdődtek. Nem volt hirtelen, a japánok megerősítettek, árkokat és lövészárkokat ástak.
  De a szovjet csapatok tankokat dobtak be az offenzívába. Beleértve a hatalmas IS-7-et is. Ez a gép hetvennyolc tonnát nyomott, és egy 130 mm-es, hosszú csövű fegyverrel volt felfegyverezve. És nyolc gépfegyvere volt.
  Alenka a lányok legénységével együtt ebben az autóban harcolt. A tél ellenére az erős motor és a fűtés meleg hőmérsékletet biztosított. Így hát a lányok levetkőztették bikinijüket, és mezítláb verekedtek.
  Az autó a japán pozíciókra ment. A harckocsi ferde páncélzattal rendelkezett, tornya áramvonalas és alacsony volt.
  A Szovjetunióban a KV tizenhárom módosítása jelent meg, és néhányuk elérte a kétszáz tonnát. Ekkor azonban feltámadt az IS család. A gépek kompaktabbak, alacsonyabb sziluettűek, és már nincs annyi törzsük. A KV sorozatot azonban még nem vonták ki a forgalomból. Az IS-7 meglehetősen nemrég jelent meg, és a Vörös Hadseregnek csak néhány ilyen gépe van.
  És hogyan ne alakítsunk lányokból csapatot úgy, hogy az politikailag korrekt legyen. Hiszen a vörös birodalomban egyenlőség.
  Az agresszor ebben az esetben a Szovjetunió volt. Bár az MGB provokációt szervezett. Japán nem harcolt az USA-val és Nagy-Britanniával. Túl sokáig törték a fejüket Kínával. Végül valahogy fegyverszünetet kötöttek, és felosztották a befolyási övezeteket. A Szovjetuniónak erős és nagyszámú japán hadsereggel és hatalmas flottával kellett harcolnia. Ezért az 1945-ös valós történetben megtörtént villámháború valótlan volt.
  A szovjet parancsnokság pedig, mivel nem volt tapasztalata a második világháborúról, a régi módon járt el. Hirtelen ütés helyett, nagy erőkkel, kisebb összecsapásokkal kezdődtek a harcok Mandzsúriában. A japánoknak pedig erős és kidolgozott védelme volt.
  Sztálin tehát egy elhúzódó és keserű háborúba keveredett. Ezenkívül csapatokat kellett áthelyezni az Európai Szovjetunióból. A népesség természetesen nagyobb volt, mint a valós történelemben, és úgy tűnik, a GDP is nagyobb. De a csapatok és a hadműveleti vezetés minősége sokkal alacsonyabb.
  A Vörös Hadseregben sok minden erkölcsileg elavult. Bár természetesen rengeteg felszerelés és tank és repülőgép és még hajó is van. De a flotta még nem készült el. A csatahajókat és a nagy repülőgép-hordozókat nem lehet olyan gyorsan megépíteni, mint a tankokat és a repülőgépeket.
  Ám Sztálin, akinek egészségügyi problémái voltak, és hetven éve figyelt, nem akarta elodázni a háborút. Így triviálisan nem bírta tovább. De nagy parancsnokként akarsz bekerülni a történelembe. A Finnországgal vívott háború nem volt meggyőző - túl sok veszteség a három és fél milliós országgal szemben. Itt Hitler három hét alatt, kevesebb veszteséggel elintézte a lakosságot tekintve jóval nagyobb Lengyelországot.
  A Khalkhin Gol-i csata helyi csata volt. És nem is teljesen egyértelmű, mivel a Szovjetunió több repülőgépet és tankot veszített, mint a japánok.
  Sztálin Japánon akar bosszút állni a cári korszak vereségeiért. És mutasd meg magad nagyon klassznak. De vajon sikerül-e neki? Gazdaságilag a Szovjetunió természetesen erősebb, mint Japán. És a lakosság többért. De a flotta még nem készült el. A Szovjetunióban a nagy felszíni hajókat túl későn kezdték építeni. Mivel Sztálin félt Hitler támadásától, és tovább fejlesztette a szárazföldi hadsereget.
  De Hitler csendben van. Valójában már vannak területszerzései és hírneve. Egy nagy kanál tépi a szádat. Sőt, a Führer továbbra is félt harcolni Franciaországgal, Nagy-Britanniával, Belgiummal és Hollandiával - egyedül gyarmati hadosztályokkal tudták szétverni Németországot. A valós történelemben a Harmadik Birodalmat az mentette meg, hogy Hitlernek egy villámgyorsan, mindössze másfél hónap alatt sikerült nyernie. De ha nem lett volna gyors győzelem, akkor az ügy nagy valószínűséggel a Harmadik Birodalom vereségével végződött volna.
  A Szovjetunióhoz hasonlóan Hitler is elvileg nyerhetett volna egy villámháború ütemében, de egy elhúzódó háború katasztrofálisnak bizonyult.
  A Harmadik Birodalom gazdasági értelemben azonban nagyon erős. Népessége pedig nagy és folyamatosan növekszik.
  Hitler egyelőre úgy döntött, hogy megnézi, hogyan alakul Sztálin dolga a Japánnal vívott háborúban. És ha a Vörös Hadsereg elakad, akkor mi a franc nem tréfál, támadhat. Titokban a német diplomaták már nekiláttak a munkának. Finnország különösen Németország oldalára állhat. A finnek alig várják, hogy visszavegyék Viborgot és más, a Vörös Hadsereg által tőlük elfoglalt területeket. Románia pedig bosszút akar állni az elcsatolt Moldováért és Bukovina egy részéért is.
  Ezek az országok készséggel támogatják Németországot a Szovjetunió elleni háborúban. Nehezebb Bulgáriával és Jugoszláviával, ahol a rezsimek németbarátok, de a lakosság szláv, és nem akar háborút a Szovjetunióval. Magyarországon is egy németbarát rezsim, Galícia egy részéért cserébe csatlakozhat a szovjetellenes koalícióhoz. Sőt, Horthy után jött a radikálisabb Salashi. Szlovákiában formálisan független németbarát rezsim van, de a hadseregük nem túl erős.
  Van még Türkiye erős német befolyással. A valós történelemben nem lépett be a háborúba. Ekkor azonban Nagy-Britannia és az Egyesült Államok bombázással fenyegette meg a törököket. És most Nagy-Britannia, Franciaország és az Egyesült Államok közvetlenül Sztálin támadása után kifejezte erkölcsi támogatását Japánnak. És Türkiye beléphetett a háborúba. Főleg az első világháborúban úgy tűnik, hogy Törökország nem veszített Oroszországgal szemben, sőt a Karpszkij-vidéket is visszafoglalta. Miért nem próbálja ki. És Törökország még mindig jelentős népességű, még ha nem is túl magas színvonalú hadsereg.
  De a Harmadik Birodalom legerősebb szövetségese a lakosság, a gazdaság és a hadsereg tekintetében Olaszország. Gyarmatai vannak Afrikában, beleértve az elfogott Etiópiát is. Olaszország népessége a gyarmatokkal együtt Németországhoz mérhető. Ráadásul a Mussolini-rezsim a születésszám növekedését is ösztönözte. Igaz, Mussolini maga is megöregedett, levert, és nem akart túl sokat harcolni.
  Sőt, Olaszországnak nincs közös határa a Szovjetunióval, és még ha területet is kap Oroszországban, nem lesz túl kényelmes kezelni. Mussolini pedig tétovázik.
  Bár elvileg még nem olyan idős, majdnem négy évvel fiatalabb Sztálinnál. És még mindig nem adta fel a Római Birodalom létrehozásának gondolatát.
  A Harmadik Birodalom további szövetségesei: Nagy-Britannia, Franciaország, az USA, akik maguk nem akarnak harcolni a Szovjetunió ellen, de gazdaságilag tudnak segíteni, ha valami történik. Igen, és küldjön gyarmati hadosztályokat és önkénteseket. Franco megígérte, hogy segít önkéntesekkel, és Salazar tehet valamit. És Svédország is gondolkodik a korábbi vereségek bosszúján, illetve Norvégia. Általában egy egész koalíció szembeszállhat a Szovjetunióval.
  Aztán persze megy a munka. De sok múlik azon, hogy Japán hogyan fog ellenállni. Ha a háború elhúzódik, dőljön a Szovjetuniónak. És ha a villámháború elmúlik, akkor talán nem kockáztatnak.
  Mindenesetre a háború első napjai a legmeghatározóbbak. A csata kezdete nagyon fontos.
  És most a lányok az IS-7 harckocsin támadásba lendülnek. Bekapcsolták a fűtést, és most mezítláb és bikiniben vannak.
  És sokkal ügyesebbek és jobbak.
  És persze Alenka menet közben teszi meg az első lövést, csupasz lábujjai segítségével.
  Aztán ezt énekelte:
  - Japán, Japán, Japán,
  Nagyszerű ország,
  Egy hatalmas szamuráj szelleme van,
  Úgy ismer minket, mint a Mindenható ellenfeleit, akik már adottak,
  De majd szétszedjük!
  A mezítláb lövöldözés a komszomol lányok sajátos taktikája.
  Anyuta tehát a japánokra lőtt egy csupasz, kerek sarok segítségével. És eltalálta a szamuráj tarackot. Felborult és legurult a havas emelvényről.
  A lány boldogan fogta és énekelte:
  - Egy csapással elsöpörjük az ellenséget,
  A dicsőséget acélkarddal fogjuk megerősíteni...
  A mezítlábas lányok jó okkal
  Törjük darabokra a szamurájokat!
  Így hát a vörös hajú Alla is megmutatja agresszív passzát. Így hát fogta, és megnyomta a gombot a mellkasa skarlátvörös mellbimbójával, és egy lövedéket lőtt ki egy 130 milliméteres fegyverből. A japán ágyú egy pontos találattól felborult.
  És a lány csicseregte:
  - Én vagyok a legmenőbb a világon
  És mindig mezítlábas lány!
  A lány Maria is elvette, és csupasz sarkát a kart megnyomva lőtt. És az indítórendszer működött. A szamurájokba pedig géppuskákat vágtak. Maria lekaszálta az ellenfeleket, és nyikorgott:
  - Egy új kommunizmusért!
  És Olympias is lőtt, egy epres mellbimbó segítségével, ami nagyon finom volt.
  A szamurájok egész sorát pedig lekaszálták. Ez pedig rendkívül menőnek és kegyetlennek bizonyult.
  Olimpia kiabált:
  - Dicsőség a kommunizmusnak! Dicsőség!
  És megint a lányok öntsünk tüzet a japánokra.
  Eközben a szamuráj elkapott egy tizenhárom év körüli fiút. Jóképű, szőke hajú gyerek volt, piros nyakkendőben.
  A japánok először rövidnadrágra vetkőztették, és mezítláb, félmeztelenül hajtott a hóban. A fiút puskatusok sürgették. Kezei meg voltak kötve mögötte, csupasz, kecses lábai gyönyörű lábnyomokat hagytak a hóban.
  A szamuráj kuncogott és ravasz tréfákat csinált. Egyikük megragadta a fiú meztelen lábánál fogva, végighúzta a kezét a lábán, és üvöltött:
  - Jó jóképű!
  Aztán kezével hátba csapta a fiút. A fülbevaló elpirult a szégyentől. Nagyon kellemetlen volt télen mezítláb járni a hóban. Főleg, ha sokáig kell járnod, és a csupasz talp még világít is.
  Serjozska átsétált a havon, gyermekei lábai skarlátvörösek lettek, akár a liba lábai.
  De a fiú megpróbálta egyenesen tartani a fejét. És a fiú feje fényes és gyönyörű.
  A Fülbevaló meztelen felsőtestét megfújta a szél. A fiú lelkesen sétált és énekelt;
  Úttörők vagyunk, bátor harcosok,
  Acélból született és öntött...
  Nagyapáink és apáink büszkék ránk,
  És kedves Sztálin elvtárs velünk van!
  
  Csodálatos országunk
  Mi adta a kommunizmust a népeknek...
  Őt örökre nekünk adta a rokonság,
  A proletárszabadság ajándéka!
  
  Igen, hitünk a fényes csillag ösvényében,
  Felszállni egy magasabbra törekvésben -
  Orosz szellemünk, hidd el, ne hajolj,
  És ha kell, döngöljük a tetőket!
  
  Igen, higgy Oroszországnak, hazámnak,
  A fasizmus soha nem fog legyőzni...
  A világ népei egy barátságos család,
  És Sztálin, a zseniális Lenin velünk van!
  
  Erős családot hoztunk létre
  Amelyben a hit győz az igazságot...
  Szeretem Svarog Istent Sztálinnal -
  Hiszem, hogy a holnapunk fényes lesz!
  
  Új pillanatot teremtünk
  És egyszerűen csak egy gyönyörű világot fogunk felépíteni...
  Fölöttünk egy aranyszárnyú kerub,
  És hiszem, hogy az emberből hős lesz!
  
  Hazánk virágozni fog
  Büszke és fenséges...
  Csak ötöt kapunk a győzelemért,
  Ilyen a mi Hazánk dicsősége!
  
  Az Úr teremtette a mezőket és a hegyeket,
  Dicső srácok születtek a világban...
  Teljesen hisznek erős embereink,
  Lázasban firkálunk a gépből!
  
  Oroszországban szerény üzletünk van,
  Harcolj a vörös kiömlés gyermekei ellen...
  Természetesen megmutatjuk a legmagasabb osztályt -
  Hiszen az oroszok legyőzhetetlenek a csatákban!
  
  Képesek leszünk fenyegetően lezárni az ügyet,
  Fejezd be, amit a bölcs Lenin elkezdett...
  Hagyja, hogy a ragadozó csak játékká váljon,
  Ragyogó nemzedékek dicsőségére!
  
  Hamarosan a Marsra repülünk
  Építsünk mennyei paradicsomot a Vénuszon...
  Mutasd meg a világ legmagasabb osztályát
  Ne győzz le rajtunk a szomorúság és a kiméra!
  
  A család nevében boldogságot teremtünk,
  Építsük a paradicsomi kommunizmus ügyét...
  Egy a mindenható Úr a szlávok között,
  Tele van humanizmus mennyországával!
  
  Igen, az Úr Krisztusba vetett hitünk,
  Az egész univerzumban tudom, hogy nem fog elhalványulni...
  Végül is a Lada a végsőkig velünk lesz,
  Ami boldogságot ad neked!
  
  Milyen jó Oroszországban élni,
  Boldogságában határtalan a múlt...
  Nem, az élet nem szakad meg, hiszek a fonalnak,
  És a mi törzsünk egyszerűen groovy!
  
  Hogyan szenvedett Jézus a mi Ruszunkért,
  Hogyan adott Svarog Isten acélkardokat ...
  Végül is a fény istenei egy eszmény,
  Anyánk Oroszország nevében!
  
  Szóval miért ne válassz egy csillagot
  És joggal urald az univerzumot...
  Örömmel jövök Jézushoz,
  Hiszen a mi dolgunk a munka és az alkotás!
  
  Igen, jöjjön a dicsőséges győzelem
  A Lada istennő segít nekünk ebben...
  Hamarosan nyissunk egy végtelen számlát,
  Bátran küzdeni kell a Szülőföldért!
  
  Lord Svarog boldogságot fog adni minden embernek,
  Adj vigaszt és dicsőséget...
  Erről lesz egy vers és könnyű mesék,
  Oroszországért és Fehér Államunkért!
  A fiú mezítláb taposott a hóban. És a lábnyomai kicsik voltak, de nagyon kecsesek. A szamuráj pedig nagyon mohó szemekkel nézte őket.
  De ez egy fiú. Félmeztelenül és bugyiban, kék a hidegtől.
  Átvezették a hidegen, és egy meleg kunyhóba vitték.
  Ott minden további nélkül elvitték és a fogasra tették. A karjukat hátracsavarták és felhúzták.
  Aztán a japán hóhér fáklyát hozott a fiú csupasz sarkára. Égett hús szaga volt. A tűz megnyalta a gyermek csupasz talpát. Serjozska felsikoltott elviselhetetlen fájdalomtól.
  A japánok üvöltöttek:
  - Mondd kölyökkutya, mik a parancsnoki terveid?
  A fiú bátran válaszolt:
  - Nem mondom meg!
  Válaszul a fiút szögesdróttal megverték.
  A szomszéd szobában pedig egy meztelen komszomol lányt kínoztak meg. Egy acéllánccal verték, fehér volt a hőségtől.
  De a lány nemcsak nem sírt, és nem nyögött, hanem még énekelt is;
   Festett tér sötét, komor fényben,
  És a jégcsillagok elhalványultak pályájukon...
  Szeretetet akarok, válaszul nemet hallok,
  A lányok szíve összetört!
  
  Szeretünk nagyon bátran harcolni,
  Nagyon heves harc a szülőföldért...
  Tegyük át újra a bátorság próbáját,
  Én a világ lovagja vagyok - nem egy búbánat lelkével!
  
  Amikor szétvertük a Wehrmachtet,
  A lányok bátran harcoltak Moszkva közelében ...
  Visszaverte a barna hordák rajját,
  Bár az ellenség rokon a Sátánnal!
  
  Mezítlábas lányok vagyunk a hóbuckán,
  ne légy ellenfél, tudd, hogy félj...
  És egy fasiszta vasvillával az oldalán,
  Egy táska bőréből gránátokat halomba gyűjtve!
  
  De mi a bátorságunk mindenben,
  Amikor a Merkúrt lábbal mérték...
  Bárki, aki siet velünk, összetörik,
  Ne taposd a szélét, kedves csizmák!
  
  Legyen híres az orosz föld,
  Megmutattuk az embereknek az utat a világegyetembe...
  a világ emberei mind egy család -
  Hamarosan meglátjuk a kommunizmust!
  
  Igen, elhiheted, vagy legalábbis nem hiszed,
  De az ember erős teremtménynek születik...
  A vadállat nem fogja legyőzni barátságunkat,
  Hiszen higgyétek el, hogy az ellenségek tehetetlenek ellenünk!
  
  Szülőföldünk nevében, szent,
  Harcolni fogok minden gonosz ellen...
  Egy lány mezítláb fut a hóban
  esze ágában sincs gyáva megadni magát!
  
  Heves harcosok milliói vagyunk,
  Akik egyesültek a csatában...
  Dicsőítsük a nagyapák és atyák hitét,
  Hiszen a csatákban a lányok legyőzhetetlenek!
  
  Svarog a legélesebbet adta nekünk a csatában,
  Azt mondta, a lányok veszekedtek...
  Hagyja, hogy Isten ideálja valóra váljon
  És ha nyersz, megosztod az árvával!
  
  Legyen a miénk dicsőség, azt hiszem, Rus'
  Aki félelem nélkül harcol...
  Harcolj a szülőföldért, és ne félj,
  Még az egész ing is át van ázva a vértől!
  
  Igen, nem kétséges - elsöpörjük az összes ellenséget,
  Arra születtünk, hogy óriások törzse legyen...
  A zászló alatt egy háromszínű vörös kalikóval,
  Az emberek egyesüljenek az örökkévalóságban!
  
  Itt jön egy új korszak
  A terek megnyíltak az űremberek előtt...
  Néhány rovar lendületesen ver,
  Pokolra távozni a hülyeséggel, beszélj!
  
  Igen, az ember egyáltalán nem hisz a tetűnek,
  És aki mindig győzni született...
  Ezért ne érintse meg a dicsőséges címert,
  Bár az ellenség egyszerűen megvadult!
  
  Nem engedünk az ellenfélnek,
  Nem a Földön, még a kék égen sem...
  Egy füzetbe írod a fiúkat,
  Hogy a csillaghajó úgy fog felszállni, mint egy nyüzsgő hattyú!
  
  Hogy nagyon bátran megvédjük a Földet,
  Tudod, bátor lányok vagyunk...
  Íme, a kerub kitárja szárnyait,
  Gránátot dobnak rájuk!
  
  Nem, a lányokat soha nem fogják elsöpörni,
  Nem térdelnek le minket...
  Ahogy Hitler kaput előtt volt,
  Így lesz dicsőségben a nemzedékek öröme!
  
  Egyszóval a csillaghoz repülünk,
  És a Szűz, az Orion világában leszünk ...
  A nagy álmok valóra válnak
  Dicsőséges, új rendet építünk!
  
  És hiszem, hogy hamarosan eljön az ideje
  Amikor a csatában elhunytak feltámadnak...
  A győzelem végtelen számlát nyit,
  A küzdelemben a legtisztább versenyző jutalomban részesül!
  
  Ismerek embereket a világon, kibékülünk,
  Az egyik: arab, hindu és ortodox...
  Mindent megvilágít a Mindenható Úr,
  És persze dicsőséges lesz a sorsunk!
  
  Boldogság várjon minden emberre előre,
  És az örökkévalóság dicsőséges örömben örökké...
  A kudarcok és a nullák véget érnek,
  És gyógyítsd meg a gyengéket, a nyomorékokat!
  
  Itt lesz az emberek boldogsága évszázadokig,
  Bár évmilliárdok telnek el dicsőségben...
  Végül is az emberek elméjének ereje erős,
  Űrhatalomban születtünk!
  
  Tréfásan meghódítjuk az univerzumot,
  A pálya galaxisait a végére emeljük...
  Menjünk át a légüres téren szerelemben, csavarodva,
  Dicsőítsd Isten Jézus nevét!
  
  És mi magunk teremtünk egyszerre csillagokat,
  Építsünk parszek hosszú városokat...
  A vadász hamarosan vadlá változik,
  És mindenekelőtt legyenek emberek!
  . 2. FEJEZET
  Folytatódtak a harcok Japánnal. A szovjet csapatok át tudták törni a védelmi frontvonalat. De a szamuráj makacsul ellenállt. Nem akarták feladni, és nagy fanatizmussal küzdöttek. Még a kamikaze aknák is részt vettek a csatákban.
  Alena az IS-7 tankján és a legénysége már sok találatot kapott.
  De a lányok gyilkos fegyvere működött.
  Itt van egy másik rendes tarack, ami felborult.
  Anyuta megjegyezte csupasz, vésett lábát mozgatva:
  - Ez a mi agresszív átjárónk!
  Red Alla megjegyezte:
  - Még jó, hogy a páncélunk vastag és erősen ferde. Különben őrültség lenne!
  Maria gurgulázott:
  - Igen, a szamurájok helyesen harcolnak! Holnap március 1., és nem sokat fejlődtünk. És ez bosszantó!
  Olympias sziszegve énekelte:
  Itt az első felengedés
  Álmomban Sztálint látom...
  És tele van holttestekkel
  Szülőföldem, Oroszország!
  Alenka kuncogott, és megjegyezte:
  - A dalod optimizmus nélkül! És énekeljünk valami vidámabbat és fülbemászóbbat!
  A harckocsin lévő komszomol lányok pedig egyhangúan énekeltek, miközben csupasz lábujjaik segítségével tüzeltek tovább, és nem feledkeztek meg mellük skarlátvörös mellbimbóinak használatáról;
  
  
  
  Én vagyok a legerősebb lány a világon
  Aki tisztaságban született...
  Nincs ennél szebb a bolygón -
  Mindenhol boldogulni fogunk!
  
  Legyen Oroszország a legcsodálatosabbakról híres,
  Az ország, amely meghódította az egész világot...
  Hagyja, hogy az emberek azonnal érdekesebbek legyenek
  Minden harcos igazi bálvány!
  
  Megvédem a szent országot
  Hol vannak őseink, higgy a legerősebbeknek...
  Találd meg, kik a lány mezítláb,
  Ő egy sas, nem egy veréb!
  
  Komszomol tag voltam előző életemben,
  A nácik híresen olyan megsemmisítően harcoltak...
  És a lány hangja olyan csengő volt,
  És fényes légies lélek!
  
  Nagyon bátran harcoltam Moszkva közelében,
  A fagyban volt egy lány mezítláb...
  És tekintsd olyan sokkolónak a nyomásomat,
  Ököllel betörtem Fritz arcát!
  
  Zászlónk Jézus dicsőségére,
  És a legnagyobb Isten, Svarog is ...
  Örökké legszentebb Lada velünk,
  És a világ legfényesebb fehér istene!
  
  Mi vagyunk azok az emberek, akik a nap fényében születtünk,
  Yarilo inspirált minket egy bravúrra...
  És hevesen ömlik a lányok dala,
  Íme, a kerub kitárja szárnyait!
  
  Találóan lőttem géppuskából,
  Ajándékdobás mezítláb...
  Kidobtam a hálómat a fasisztára,
  Kicsit öregnek tűnik a lány!
  
  Harcos, úgy gondolom Istentől,
  Olyan világot teremtett, ahol a szépség...
  A legnagyobb Svarog nevében,
  A szépség lelkében a szépség érik!
  
  Megvédtük a Kreml-et a náciktól,
  Egyszerre le tudtunk áztatni mindenkit...
  Nem, egy lánytól nem lesz leszerelés,
  És egyenesen a szemébe találtuk a Fritzt!
  
  Az örök kommunizmus dicsőségére,
  Komszomol tagjaként mezítláb harcoltam...
  Elpusztítjuk a fasizmus nyájait,
  Hogy az acél ne engedjen be Rusz ellenségeinek!
  
  Lányok harcoltak Sztálingrád közelében
  Aleli, mint egy rubin, mellbimbóik vannak...
  Hamarosan meg fogjuk adni a kommunizmust,
  Szomorúságot és vágyakozást nem ismerve!
  
  Mi vagyunk a legjobb lányok a hazában,
  Szinte meztelenül komszomol tag vagyok...
  De annyira szétzúzta a birodalmat egy géppuskától,
  Hogy a németek nem léptek be a társaságunkba!
  
  A legragyogóbb Oroszország nevében,
  Hiszem, hogy minden rendben lesz...
  Nagy Jézus hit küldetése
  Míg kopogó kagyló véső!
  
  Nagy Szülőföldünk nevében,
  Gonosz fasiszták leszünk, ha menekülünk...
  Igen, állítsuk meg a vad horda nyájait,
  Még egy dühös támadásban is egy gonosz tolvaj!
  
  Ragyogjon Jézus neve, mint a nap
  Anya Mária adjon nagy paradicsomot...
  A Mindenható Lada számára gyerekek vagyunk,
  Te pedig bátran harcolsz és mersz!
  
  Nagy Szülőföldünk nevében,
  Mi adta a kommunizmust mindenhol...
  A szentek az ikonokból ragyognak, látom az arcokat,
  Az Úr egyetlen családjában!
  
  A mindenható Svarog nevében,
  Mindenható Megváltó Krisztus...
  Olyannak kell lennünk, mint a család Istene,
  Az egész Végtelen Teremtőn!
  
  Igen, Rus maga fölé emeli a zászlót,
  Erősebbek és bölcsebbek leszünk...
  Bár Dzsingisz kán meredeken támad,
  De mi lányok még mindig okosabbak vagyunk!
  
  Szóval azt mondom nektek, hogy merjetek
  Szolgáljátok az orosz isteneket hozzánk hűségesen...
  És mentsd meg az oroszok lelkét a csatában,
  Bár pokoli rajra csap!
  
  Nyerni fogunk, ezt biztosan tudom
  Képesek leszünk legyőzni az összes nácit...
  Káin nem fogja összetörni a haza harcosait,
  És félelmetes ordítással a medve élni fog!
  
  Mindent nagyon klasszul fogunk csinálni,
  Minden Fritzet és Mongolt legyőzünk...
  Végül is veszélyes lányokkal veszekedni,
  Oroszország népe ismeri a legyőzhetetlent!
  
  Mindannyian félelmetes vigyort fogunk mutatni,
  Letörjük Dzsingisz kán szarvait...
  A végtelen dicsőség nevében,
  Legyen nagyon fényes sors!
  
  Igen, szépen megküzdünk a lányokkal,
  Mutasd meg a világ legmagasabb osztályát...
  Harcos vagyok, és a lélek nem bohóc...
  És Isten megjutalmazza Krisztust a győzelmekért!
  
  Megtörjük Dzsingisz kán tornyait,
  Csatában lesznek lányok a Kalkán...
  Ne állj ellen a pokoli csapásnak,
  Szeretem Jézust és Sztálint!
  
  Tehát feldarabolom az ellenséget, higgyek számolás nélkül,
  Le tudom győzni őket, mint a szúnyogokat...
  Higgye el, nehéz dolgunk van,
  Bár az élet olyan törékeny, mint egy selyemszál!
  
  Lada nevében, Boldogságos Mária,
  Mi adta a fiatalságot és a szeretetet...
  Teljesen mezítláb lányok vagyunk,
  Sárba-vérbe tapossuk az ellenfelet!
  
  Krisztus eljön és a halottak feltámadnak
  Perun, Yarilo, Fehér Isten, Svarog...
  Ők egyek, az emberek őszintén tudják
  És az univerzum fölött ott van a Mindenható Rúd!
  
  Röviden: boldogságunk örökkévaló lesz,
  Csodálatos és csodálatos korok óta...
  Égnek és földnek egyaránt hatalmas ereje van,
  És a halhatatlanság, és a fiatalság örökké!
  Ezt követően egy 150 mm-es tarack közvetlenül a torony fenekébe csapódott. Az IS-7 elakadt, és a harcosoknak meg kellett fordítaniuk a harckocsit javítás céljából.
  És akkor nézed, végre le lesz vetkőzve. Általában véve Sztálin fogadása a Japán elleni villámháborúra kudarcot vallott. A harcok elhúzódó és heves jelleget öltöttek.
  Eközben a japánok tovább kormányoztak és pedáloztak.
  Itt például elkapták az egyik úttörőt. A fiú még csak tizenkét éves. És elkezdtek gumitömlők lenni csupasz talpon. A fiú üvöltött és nyögött, de csendben maradt.
  Aztán vörösen izzó vascsíkokat tettek gyermeki lábára. Igen, olyan volt az illata, mintha megsütötték volna. És ez az illat nagyon ínycsiklandó volt.
  A gyermek elvesztette eszméletét a fájdalomtól.
  De a szamuráj hóhérai egy tűvel a gyerek nyakába szúrták. És a fiú ismét magához tért.
  A szörnyek pedig vörösen izzó fogóval kezdték eltörni mezítlábának lábujjait.
  És a gyerek ismét elájult.
  Igen, nem volt itt semmi. A fiút továbbra is kínozták. Miután befejezték a gyerekek lábujjainak eltörését, a japán hóhérok a bordákhoz mentek.
  Így csinálták jól, egyik bordáját a másik után törték el. És szó szerint a fiú csontjai megcsavaródtak. És így fájt.
  Aztán az egyik borda megrepedt és eltört a vörösen izzó fogó alatt, majd egy másik.
  És a fájdalom olyan, hogy a fiú ismét elájult a vad szenvedéstől.
  A szamuráj pedig énekelt és nevetett. Szóval jól szórakoztak.
  És a komszomol lányt elkezdték kínozni. Ebben az esetben elektródákat rögzítettek a Vénusz méhéhez, a végbélnyíláshoz és a mellkas skarlát mellbimbóihoz.
  Aztán fogták és elvágták az áramot. És elektromos kisülések mentek keresztül a lány gyengéd testén.
  És mennyire szenvedett és borzongott. Milyen hihetetlenül fájdalmas volt az egész. És a szépség teste szó szerint megremegett. Aztán újabb elektródákat tettek a szájába. És ismét hagyja a nagyfeszültségű áramot. És a lány alaposan csillogni kezdett.
  Ez igazán hihetetlen, vad fájdalom volt. És hogyan sikoltozott a kimerült komszomoltag.
  És továbbra is vad dühvel kínozták. Amikor látták, hogy az áram nem vitte el a lányt, felhúzták a fogasra.
  A lány mezítlábát egy tölgyfa tömbbe szorították, és jól rögzítették.
  Aztán súlyokat kezdtek akasztani a horgokra, feszítve a meztelen, izmos szépséget.
  A lányok felnyögtek, de mégsem akartak katonai titkokat kiadni.
  Aztán a japán hóhérok bekenték a csupasz talpát olajjal, hogy az ragyogjon.
  És tüzet gyújtottak alattuk.
  A láng húsevően nyalta a lány csupasz, kerek, nagyon csábító, rózsaszín sarkát.
  A szépség azonban nem tört meg. Éppen ellenkezőleg, abbahagyta a nyögést. És nagy lelkesedéssel fogta, és mély érzéssel énekelt;
  Dicsőség a szenvedély istennőjének, Ladának,
  Megteremtette az ég fedelét...
  Nagylelkű jutalom lesz az embereknek,
  Mert Isten feltámadt!
  
  Nincsenek Svarog gyönyörű lányai,
  Aki mezítláb fut a hóban...
  Rúd kebele leszünk,
  Ne taposd a lányokat a csizmáddal!
  
  Végül is Oroszországban félelmetes lányok,
  Minden srác jászolos harcos...
  A hang olyan zengő,
  A gazember kecskeszarvba lesz csavarva!
  
  Harcolni fogunk a szülőföldért,
  A szülőföld az én nagy anyám...
  Az oroszok mindig is tudtak harcolni,
  Nem tudsz nekik ellenállni!
  
  Szívüket adták Oroszországért,
  Hiszek egy dicsőséges életben...
  Hamarosan kinyitjuk az űr kapuját,
  Találjuk meg a hivatásunkat!
  
  Nem, most tomboljon a vihar
  De az orosz nem fog örökké megingatni -
  Harcosunk nem adja fel a csatát,
  Az álma váljon valóra!
  
  Erőnk a lányok bölcsességével,
  Te így születtél...
  Majd firkálunk a gépről,
  Csak felfelé, soha lefelé!
  
  Adj új erőforrásokat az országnak,
  Úgy virágzik, mint a rózsa egy buja bokor ...
  és Isten Jézus nevében
  Hogy a gonosz ropogtatás vonása ne hallható legyen!
  
  A háborúban minden ember testvér,
  De ugyanakkor a Sátán szolgái...
  Készen állunk, hogy kitárjuk előttük a karunkat,
  Hogy mindenki hű legyen a világ Istenéhez!
  
  Nem kényszerítette térdre a Wehrmachtet
  Tudtunk harcolni...
  Sztálin és a nagy Lenin velünk vannak,
  Írj magadnak gyereket hamarosan egy füzetbe!
  
  Tegyük ilyenné hazánkat
  Hogy ő maga fogja felépíteni a világot...
  Hiába jött ide a vihar kaszával,
  A mi Svarogunk nagyszerű mester!
  
  Az ellenség hirtelen és alattomosan támadott,
  Szörnyű negyvenegy év volt...
  De nagyapáink dicsőségesen harcoltak,
  Rod segít nekik a csatában!
  
  Oroszországért a szívünket adjuk,
  Tegyük erősebbé hazánkat...
  Bátran kinyitva az ajtót az űrbe,
  Számoljon nagyobb felhajtás nélkül!
  
  Itt az én hazám, hidd el, szent,
  Megvédjük Moszkva lovagjait...
  A lány mezítláb fut a hókupacban,
  Ősi álom felébresztése!
  
  Nem, nem törtünk össze a lányok harcában,
  És kiharcolta a bátorságot, értékelve...
  És néha a lányok olyan keményen harcoltak,
  Teljesen felrobbantva!
  
  Tudd, hogy minket, oroszokat senki nem fog megfojtani,
  Viccből kiegyenlíthetjük a hegyeket...
  Lelküket odaadó Isten,
  Sikeresen vizsgázol ötre!
  
  Isten a nyomorúság idején született,
  Moszkva közelében, amikor vihar dübörög...
  A Lada felszámolta a kilométereinket,
  És folyjanak a könnyek!
  
  Nemes orosz lányok
  Minden szűzben a legszentebb tekintet...
  Ez a hang, hidd el, zengő,
  És az ököl a lányoknak egy monolit!
  
  Minden az országban, azt hiszem, menő lesz,
  Tudom, hogy minden virágzik...
  Bár néha veszélyes harcolni,
  Teljes számlát nyitunk!
  
  A negyvenegyedikben együtt álltak,
  A lovagok tartották Moszkvát...
  Hamarosan adják a kommunizmust,
  hozom a haza zászlóját!
  
  Sztálingrád félelmetes út lett,
  Ahol két félelmetes találkozott...
  A lány mezítláb harcol
  A férje természetesen kommunista!
  
  Ott az ellenség "tigriseket" dobott
  De egyáltalán nem segített...
  Igen, hiába mormogta a Führer a játékokat,
  Te egy törékeny üvegbolygó vagy!
  
  Ne hagyd, hogy a lányok boldoggá tegyenek,
  Nem tudjuk kipihenni magunkat...
  Az ellenség túl sok kormot hagyott hátra
  Akkor is 5-tel sikerül a vizsgád!
  
  A sztálingrádi út minden bizonnyal dicsőséges,
  Csak süt a nap az ország felett...
  A gonosz Káin elpusztul,
  A pokolban van a Sátánnal!
  
  Oroszország mindig szent ország,
  Perunt és Jézus Krisztust tartalmazza...
  Bár az igazság néha gonosz,
  Az ember nem nőtt fel a boldogsághoz!
  
  Az oroszok aránya ügyesen harcolni,
  És győzd le Oroszország ellenségeit...
  Bár a Fritzek Lucifer erejével rendelkeznek,
  De a seregünk hatalmas lett!
  
  A világ kommunizmusában van megváltás,
  A holttestek hegyeit legyőzni...
  Nem fogunk bocsánatot kérni az ellenségtől,
  Pedig a medve dühében tombol!
  
  Isten, Perun villámot vet,
  Nagyon szereti megütni a gonoszokat...
  És erősebbek vagyunk az ellenségnél,
  Ha a hadsereg harcra készül!
  
  Igen, Svarog egy nagy fényharcos,
  Olyan dolgokat tud megtenni, amiket nem...
  Ha híres leszel, akkor méltó vagy
  Az oroszok nem hülyék!
  
  Ennyi marad dicsőségünkben,
  Milyen szép a májusi szín...
  Az elesett embereknek lesz helye a paradicsomban,
  Ez dühösen kiáltott - banzai!
  
  Ne viseld el őket, ismerd a megaláztatást,
  Létrehozhatunk egy teljes Édent...
  Oroszországért bosszút áll a Fritz,
  Annak ellenére, hogy Sam segít nekik!
  
  Az oroszok megcsodálták a naplementét,
  Az a rubin megvilágítja az utat...
  Nagy megtorlás lesz a gonoszért,
  A mi Rusunkat nem lehet emelővel hajlítani!
  
  Hangosan csodáljuk,
  Az elefántok nagy hazájának ereje...
  Egy ragyogó csapattal együtt
  A fiak legjobb Ladája!
  
  A lányok télen mezítláb futnak
  Ez az ő nagy sztárjuk...
  A nyulak is mezítláb futnak,
  A Lada örökké velünk lesz!
  
  Isten atomból teremtette a bolygót,
  Csak szóval teremtett teret...
  Hőstetteket énekelnek,
  És az ellenség szar lesz!
  
  A csodálat az emberé lesz,
  Mindig küzdeni és álmodozni...
  Tehát attól a pillanattól kezdve, egészen a század végéig -
  Hogy nagy seregük legyen a szidásban!
  
  A nap arca a távolban ragyog,
  És a szivárvány csillog, hidd el...
  És az ellenség nagyon vad,
  Ő tényleg egy vadállat!
  
  Vannak szép lányok az országban,
  Hogy tudják, hogyan kell legyőzni az ellenséget...
  A hangjuk természetesen tiszta.
  A világ legjobb fiai!
  
  Mi oroszok nem fogunk eltűnni,
  Az az igazságunk, hogy mindenben hiszünk...
  Végül is lesznek olyan bíráink,
  Zúzzuk darabokra a terroristákat!
  
  Lányaink csillognak a sarkukkal,
  Csupasz rózsatalppal...
  És a hóbuckák elolvadnak a lábak alatt
  Forró látni a mezítlábas szépségét!
  
  Jaj szép lányok
  Az ellenség zökkenőmentes leverése...
  Bár a patak nagyon hangosan játszik,
  A horda lángokban áll!
  
  Mindent nagyon klasszul meg tudunk csinálni,
  És elérje a hűséget egy álomban ...
  És az ellenség ostobán támad,
  Vidd át a kardodat a szakállán!
  
  Ismerem acéllovagjainkat,
  Hidd el, nem fogod megtalálni őket...
  Kemény csapást mértek a fasiszták kürtjére,
  Bár úgy tűnik, nem több húsznál!
  
  Lányok, akik nevetnek
  Kicsitították a fogukat a dicsőségükkel...
  És a szemük olyan csészealj
  A hang sugárzó csalogány!
  
  Menő a lányedzés
  És elképzelik a szörnyűséget a csatában...
  Szóval a szépségek csak bájosak,
  Bár néha hordanak a szél!
  
  Képzelj el egy ilyen világot, az emberek fogják
  A kommunizmus a magasabb hatalmak születése...
  És a szépség nem fog megítélni
  Még akkor is, ha az ember debil!
  
  Itt jön a háború keletről,
  A pokoli horda támad...
  Velünk van a hit ereje, a harcos Svarog,
  A lány egy csapásra szétverte a kánt!
  
  Mindenkit csodálhatsz, tudom
  Aki a Hazáért harcol, az tudja...
  És a harcos bátornak születik,
  Halál után a mennybe jutni!
  
  Boldoggá tudjuk tenni Rust,
  Rúd dicsőítése évszázadok óta...
  A szent Oroszország kedvéért,
  Egy nagy ököl erejével!
  
  A szülőföldem, hidd el, gyönyörű,
  A sarkvidéken almafák virágoznak ...
  A mi népünk nagyszerű, ortodox,
  Egy álmot váltott valóra!
  
  Bármilyen felhőt készíthetünk
  És leverni az őrült ellenséget...
  A harcosok csapata olyan ingatag,
  A ragadozó hüllőket játékká varázsolja!
  
  Itt Oroszországban minden olyan klassz,
  Ebbe helyezte a Teremtő a szívét...
  A szadista Malyuta összetörik,
  Az álomnak tisztességes ereje lesz!
  
  Itt jön Krisztus és feltámad a világ,
  Emberek lesznek dicsőségben örökké...
  Őszintén harcolunk Oroszországért,
  És az acél ismeri a kezünket!
  
  A lányokat csodálják
  Mik képesek meghódítani az űrt...
  Kitörnek minden hálót,
  A lánc nekik csak egy selyemszál!
  
  Soha nem adjuk fel, higgyétek el
  Soha nem fogunk az ellenség alatt feküdni...
  Ha a Führer egyszerűen dühös...
  Letörjük a szarvát!
  
  Ember, erősebb leszel mindenkinél
  Meg tudod hódítani az univerzum peremét...
  Ne hordj magaddal gyenge ostobaságot,
  Hidd el nekünk, szlávoknak, hogy megtörjük!
  
  Milliók ereje velünk lesz,
  Végezzük az ellenséget, hidd el...
  Sok leány légió
  Éppen célba találtak!
  
  Itt jön a győzelem
  Diadalmasan léptünk be Berlinbe...
  Aki meghalt a paradicsom örömében,
  És a szent kerub szárnyal!
  
  LUKASENKO NEM LETT ELNÖK
  MEGJEGYZÉS
  A zseb-CEC megtagadta Alekszandr Lukasenko jelöltként való regisztrálását Fehéroroszország elnöki posztjára. A győzelmet pedig Vjacseszlav Kebics, Fehéroroszország miniszterelnöke, de facto vezetője szerezte meg. A történelem másképp ment. Beleértve Oroszországot, ahol 1996-ban Vlagyimir Volfovics Zsirinovszkij lett az elnök.
  . 1. FEJEZET
  Fehéroroszországban is minden másképp lehet. Itt Vjacseszlav Kebics, Fehéroroszország akkori de facto uralkodója vette és elrendelte Alekszandr Lukasenko bejegyzésének blokkolását. Ez pedig nem vezetett tömeges zavargáshoz. Nos, egyes jelölteknek több van, mint másoknak. Ennek eredményeként Zenon Pozniak a második körbe jutott Kebich ellen. A második körben pedig Oroszország támogatásának, Zenon Poznyak utálatos hírnevének és túlzott radikalizmusának köszönhetően Kebich nyert, és Fehéroroszország első elnöke lett.
  Lukasenko maga soha nem jutott fel a csúcsra. Fehéroroszország belépett a rubelzónába. És elkezdett járni az orosz valuta. Ez egyrészt plusz, másrészt, akárcsak Oroszországban, a nyugdíjak és a fizetések kifizetése késedelmet szenvedett, ami bizonyos konfliktusokhoz és nyugtalanságokhoz vezetett.
  Ennek ellenére Kebich képes volt jó kapcsolatokat fenntartani a Nyugattal. És Jelcinnek volt egy megbízható szövetségese, de nem annyira radikális. Oroszországban a történelem menete némileg megváltozott. Az agresszív Lukasenkával ellentétben Kebich azt tanácsolta Jelcinnek, hogy ne harcoljon Csecsenföldön. Jelcin pedig nem küldött oda csapatokat. Ehelyett az oroszbarát ellenzékre támaszkodott. A csecsenföldi összecsapás azonban elhúzódott. És csúnya lett. Hol vannak a dudayeviták, hol a többi erő.
  Furcsa módon, de a kaukázusi háború hiánya Vlagyimir Zsirinovszkijnak kedvezett. Az LDPR továbbra is a fő és legnépszerűbb ellenzéki erő Oroszországban. Az elnökválasztás fő harca pedig Zsirinovszkij és Jelcin között bontakozott ki. Elvileg ez megtörténhetett volna a valós történelemben, ha Vlagyimir Volfovics nem támogatja a csecsenföldi háborút, és ezzel a tiltakozó választópolgárok jelentős részét elveszíti.
  Igen, és a média aktívan támogatta Jelcin és Zsirinovszkij konfrontációját. Sok volt a PR, sok a propaganda. Ellentétben azonban a valódi konfrontációval: a kommunisták Jelcin ellen, ahol bizonyos propaganda ütőkártyák voltak hatalmon, Zsirinovszkijjal nehezebbnek bizonyult. Bár fasisztát csináltak belőle.
  De a burjánzó bűnözés, a káosz, a korrupció és a maffia körülményei között sok orosz nem tartotta olyan nagy gonoszságnak a fasizmust. Hiszen a Nagy Honvédő Háború már régen volt, és ezek egyáltalán nem ugyanazok a fasiszták. Akkor voltak rossz német fasiszták, most pedig valószínűleg a legjobb oroszaik lesznek. És gazdasági értelemben Adolf Hitler valóban csodát tett Németországban.
  Tehát Vlagyimir Volfovics valahogy még büszke is volt arra, hogy Hitlerhez hasonlították, és megpróbált ezen játszani.
  A kommunistáknak volt egy nagy hátrányuk is. Az emberek még mindig nagyon jól emlékeztek - üres polcokra, teljes hiányra, kártyákra és kuponokra, különösen a Gorbacsov-korszakból. A Gorbacsov-korszak pedig olyan, mint a kommunisták uralma.
  Az emberek, különösen a nők, akik sorba álltak, hogy visszatérjenek a régi, kommunista időkbe, nem akartak. És Zjuganov ellen játszott. Hitler alatt pedig, különösen a háború előtt, kapitalizmus volt, ami azt jelenti, hogy nem voltak üres polcok. Igen, és maga Zsirinovszkij, bár sok populista kijelentést tett, nem ígért visszatérést a régi időkbe. És mindenekelőtt rendet ígért, elfojtja a bűnözést, véget vet a munkanélküliségnek. De Hitler Németországban és a bűnözés megfojtotta, véget vetett a munkanélküliségnek, és rendet tett.
  Ráadásul két hónap alatt meghódította egész Európát. Vagyis ügyesen játszva és agitálva a maga javára fordíthatja a Hitlerrel való összehasonlítást. Jelcinnek tehát sokkal nehezebb dolga volt, mint Zjuganovnak. Ha ez utóbbi sokakban már génszinten ellenszenvet váltott ki - hiányt és üres polcokat, sőt sztálini elnyomásokat. Ezt a fasizmust még a háborús veteránok körében sem tagadta mindenki.
  Ráadásul ez a mi orosz fasizmusunk volt. A gazdaság nem állt jól. Jelcinnek Csecsenföld nélkül is alacsony volt a minősítése. És az ország kihalóban volt, és elburjánzott a banditizmus és a bűnözés. És még többet is, mint a valós történelemben. A csecsenföldi háború tehát számos szabadságkorlátozáshoz vezetett, amelyek csökkentették a bűnözést, de ennek hiánya büntetőjogi értelemben csak tovább rontott.
  Zsirinovszkijnak tehát sokkal több ütőkártyája volt, mint Zjuganovnak.
  Meg kell jegyezni, hogy a valós történelemben Zsirinovszkij csúfosan megbukott az 1996-os választásokon. De kudarcának fő oka az inspiráció és a végső győzelembe vetett hit hiánya volt. És itt van az egész konfrontáció közte és Jelcin között, a homályos Zjuganov az árnyékban, és Zsirinovszkij a javából. És ez a politikus, ha sokkos állapotban van, valóban csodákra képes. Ráadásul Zsirinovszkij még fiatal és tele van energiával.
  És nem menekül a tévés viták elől, ellentétben Zjuganovval, aki már félt feltenni magát a képernyőre.
  Ráadásul Zsirinovszkij még külsőleg is fiatalabbnak tűnt, és nem kopasznak, mint Zjuganovnak, és nem ősz hajúnak, mint Jelcin. És ez az ő javára is vált.
  Bár Zjuganov tizenhárom évvel fiatalabb volt Jelcinnél, külsőleg nem keltette fiatal és friss vezető benyomását. De Zsirinovszkij, aki tizenöt évvel fiatalabb Jelcinnél, és kifelé, eszeveszett energiájával, sokkal energikusabbnak és erősebbnek tűnt, mint ez a meghajtott öregember.
  Ez pedig befolyásolta a választások menetét.
  Ennek ellenére kiderült, hogy Zjuganov lesz a harmadik. De kit támogatjon a második fordulóban? Jelcinnel túl messzire ment a konfrontáció. És bár Zsirinovszkij nem kommunista, baloldali, és nem antikommunista. És tárcákat ígér a kommunistáknak.
  A Hattyú pedig megkötődött és hülye, és nem sikerült kicsavarni. A választások tehát más forgatókönyv szerint zajlottak. Zsirinovszkij az első fordulóban több szavazatot kapott, mint Jelcin, a másodikban pedig Zjuganov támogatását. És ennek eredményeként Jelcin hatalmas fölénnyel fújta le a második kört. Ráadásul a második fordulóban kevesebb szavazat érkezett Jelcinre, mint az elsőben. És Vlagyimir Zsirinovszkij lett Oroszország új elnöke. És ez Vlagyimir Volfovics diadala volt.
  A várakozásokkal ellentétben azonban Oroszország irányvonala nem sokat változott. Zsirinovszkij nem súlyosbította a Nyugattal való kapcsolatokat. A korábbi reformokhoz képest kisebb módosításokkal folytatta. És még a kormány kommunistái sem zavarták túlságosan ebben.
  Az viszont igaz, hogy valami megváltozott. Több volt a milícia, amelyet rendőrnek neveztek el, és keményebb volt a bűnözés elleni küzdelem.
  Végül 1999-ben a fegyveresek inváziót indítottak Dagesztánban, és Zsirinovszkij kénytelen volt elindítani a kaukázusi háborút. Bár nem akarta.
  Még Jugoszláviában is Zsirinovszkij volt az, aki rávette Milosevicset, hogy ne vigye bombázásig a dolgokat, hanem fogadja el a Nyugat feltételeit.
  A gazdaság beindult, bár bátortalanul növekedett, és az olaj ára emelkedni kezdett.
  A csecsenföldi háború egy esély volt arra, hogy növelje a minősítését, és újraválasztsák egy második ciklusra. Nem csak Vlagyimir Zsirinovszkij népszavazást is előkészített a két mandátumhatár eltörléséről. És ez volt a terve a tekintélyelvű uralomra. A Csecsenföld elleni háború pedig brutálisan zajlott. Ráadásul Moszkvában és Volgodonszkban is voltak terrortámadások. Amit Zsirinovszkij körültekintően és cinikusan kihasznált.
  A háborús körülmények között könnyebb volt második ciklusra megválasztani, és ez már az első fordulóból átment. A népszavazáson pedig két ciklust töröltek, így Zsirinovszkij korlátozás nélkül maradt. Így történt.
  Fehéroroszországban 1999-ben Vjacseszlav Kebics első öt éve is véget ért. A gazdaságban nem volt túl jó a helyzet, de némi bátortalan növekedés kezdődött. Plusz propaganda és adminisztratív források. Lukasenka pedig nem indulhatott újra a választásokon - mindig van mit panaszkodni.
  Kebichet pedig - ha nehezen is - újraválasztották. És ismét Zenon Poznyak volt ellene a második körben. Kebich nem gyűjtött olyan százalékokat, mint Lukasenka a valós történelemben. De szilárdan tartotta hatalmát. Fehéroroszországban 2000-ben új, tekintélyelvűbb alkotmányt fogadtak el, és Kebich elnök mandátumát nullára tették.
  Zsirinovszkij elfoglalta Csecsenföldet, de Oroszországnak elhúzódó háborút kellett vívnia az ottani partizánokkal.
  A probléma az volt, hogy a csecsenek már hozzászoktak a de facto függetlenséghez. Az orosz csapatok is súlyos veszteségeket szenvedtek a Groznij elleni támadás során. Igaz, Zsirinovszkij irányította a médiát, és sikerült elkerülnie a nézettség csökkenését és a tömeges háborúellenes hangulatot. És ez is az ő uralkodásának pluszja volt.
  Az olaj- és gázárak emelkedése, a gazdasági fellendülés általában megerősítette a diktátor hatalmát. Nem hosszabbította meg hivatali idejét, de rendszeresen megnyerte az elnökválasztást. Ami egy év alatt történt az amerikaiakkal. De két távú korlát nélkül. Zsirinovszkij külpolitikája óvatos volt. Nem egy második Hitler volt, hanem sokkal visszafogottabb, és igyekezett fenntartani az erőviszonyokat. De 2014-ben megtörtént a Maidan, és nem tudott ellenállni a kísértésnek, hogy visszaadja a Krímet Oroszországnak. Putyinnal ellentétben azonban Zsirinovszkij nem állított többet, titkosszolgálatai sem szerveztek lázadást a Donbászban.
  Éppen ellenkezőleg, mindent rendkívül óvatosan csináltak. És végül viszonylag csekély szankciókkal és enyhe hidegháborúval lett vége. Mondjuk a jó gazdasági növekedés hátterében.
  De aztán kitört a koronavírus. Kebich, aki ismét visszaállította magának a határidőket, meghalt. És új választásokat tartottak Fehéroroszországban. Ekkorra Lukasenko már feledésbe merült, és új alakok jelentek meg. A hatalmat a fiatalabb miniszterelnök, Kolbasko vette át, aki elnök lett.
  És hamarosan Oroszország gyászba merült, miután Zsirinovszkij meghalt a koronavírus miatt. És az is kiderült, hogy csapást mért az országra.
  Eközben a tálibok offenzívát indítottak Tádzsikisztán ellen. Áttörték a védelmet, és körülvették az orosz bázist. És elkezdődött egy új, afgán háború.
  És persze harcos és gyönyörű lányok, mint mindig készen állnak a harcra.
  Natasha egy sorozatot lőtt ki gépfegyveréből, elvágva a tálib harcosokat. Aztán csupasz lábujjaival gyilkos erővel megdobott egy citromot. Széttépte a mudzsahedeket, és ezt énekelte:
  - Békés emberek vagyunk, de a páncélvonatunk,
  Sikerült felgyorsulnom a piros határokig!
  Harcolni fogunk egy szebb holnapért!
  Csókolózzunk!
  A harcos pedig hevesen nevetett. Azt kell mondanunk, hogy olyan vagány.
  Zoya, aki gépfegyverből firkált, és több tucat kísértetet kaszált, szintén dörmögött:
  - A jövő dicsősége velünk van,
  Megmutatjuk a legmagasabb osztályt!
  És csupasz lábujjakkal, hogyan lehet a megsemmisítés gyilkos ajándékát dobni. Tegyük fel, hogy ő ilyen - harcos és agresszív nő. Amiben annyi energia és erő van.
  Augustine nagy lelkesedéssel csicseregte, és rézvörös haja úgy szétnyílt, mintha igazi üstökös lángolna. A lány elvette, és agresszíven csicseregte:
  - Dicsőség szülőföldünknek,
  Mindenekelőtt ti országok...
  Méltóak vagyunk a rendre
  Leverjük a tálibokat!
  És a lány is csupasz ujjaival, kecses, lebarnult lábaival vette a halál gyilkos ajándékát. Ezek azok a lányok, akikről kiderült, hogy itt vannak, nagyon agresszív, kemény és mezítlábas lányok.
  És Svetlana is harcban van. És gépfegyverekből épít nagy, halálos erővel. Ő egy elsőrangú harcos. Pontosan és pontosan lő.
  És a haja olyan, mint a fehér, friss, hó. A csupasz lábujjak pedig halálos erővel dobják a megsemmisítés ajándékait.
  Svetlana mosolyogva énekelte:
  - És ő irányítja a hajót,
  Esőn és ködön át...
  Kegyetlen és alattomos -
  tálib harcos!
  Ezek azok a lányok, akik hegyeket tudnak mozgatni. És nagyon jók a harcban. És feltárták fogaikat, amelyek gyöngyként csillognak.
  Itt vannak a szépségek. Natasha tehát feltárta mellkasának skarlátvörös mellbimbóját, és rányomta a páncélgomba gombjára, elpusztítva és széttépve a tálibokat.
  Ez valóban agresszív harci teljesítmény volt.
  A rohamosztagosok pedig harcolnak az égen. Nagyon szép lányok ülnek rajtuk.
  Albina csupasz lábujjakkal megnyomta a joystick gombját, amitől halálos halálkiáltás volt, és kotyogott:
  A lányok úgy repülnek, mint a sasok
  Csatában elfoglalhatjuk majd a fővárost!
  Itt van, mondjuk olyan bájos szőke.
  És Alvina, egy másik szőke lány bikiniben folytatja a harcot. Itt epres mellbimbóval nyom meg egy gombot, és egy kolosszális pusztító erejű rakéta repül ki belőle. És olyan, mint egy ütés a tálib csapatokon.
  Ezt vették a lányok és felszámolták. Nagyon egyenletesek, mondjuk így - agresszívek és harciasak.
  Persze a lányok is harcolnak a tankon. A szép nem itt is a csúcson van. És persze mezítláb és bikiniben.
  Mondjuk olyan csodálatos tolvajok, hogy senki sem tud bánni velük. Ha elindulnak, nem mennek el.
  Erzsébet harckocsin harcoló, halálos erejű lövedékeket küldve, csupasz lábujjai segítségével énekelte:
  Olyan csodálatos ország volt
  Szovjetek birodalmának hívták...
  Elpusztította az aljas Sátán,
  Legfőbb ideje előhívni a válaszát!
  
  Lenin uralkodott benne - csak egy ideál,
  Ki tette naggyá az anyaországot...
  És Sztálin átadta a táblát ...
  Összetörte a vad horda késztetéseit!
  
  Virágozzon szülőföldünk,
  Nyírfák, nyárfák, tölgyek, hegyi kőris...
  Megsemmisítem a fasizmus hadseregét -
  Hiszen az oroszok legyőzhetetlenek a csatákban!
  
  Oroszország lesz a nap a Föld felett,
  A sugarai, a csillagai és az üstökösei...
  Te leszel a legjobb ország
  Ebben a hősi tettek dicsőülnek meg!
  
  Szovjetunió, amikor csodálatosan virágzott,
  És kézen fogva vezette az országot a kommunizmus felé...
  De a kopasz tönkretette a szamarát,
  Az aljas fasizmus kegyelmére!
  
  De hiszem, hogy a mi Ruszunkat nem lehet legyőzni,
  Ragyog, mint a nap a Föld felett...
  Hatalmas orosz, fehér medve isten,
  És lesz hely a nemesi paradicsomban!
  
  Teljes szívedből szereted Oroszországot,
  Ő a mi szülőföldünk, nagyszerű...
  Bár Sam a földre nyitja a száját,
  És az ezerarcú szörnyeteg támad!
  
  Svetlana a mi fényes csillagunk,
  Ez boldogságot és szabadságot ígér...
  Nagy álom vált valóra
  Építsük a kommunizmust, higgy az embereknek!
  
  Senki sem tudja szétverni az országot
  Melyik név, hidd el Oroszország...
  Eltávolítod a Sátánt a hatalomtól -
  Krisztus, a nagy Messiás eljön!
  
  És a Lada örökké velünk lesz,
  És fel fogjuk építeni a gyakorlati kommunizmust...
  Az év évszázadai és percei múlnak el,
  Mi leszünk a legigazságosabb rendszerrel!
  
  Nagy haza álmunk,
  Hogy a világ a legviharosabb és legszebb legyen...
  Vannak hegyeink, folyóink és erdőink -
  Minden nagyon tiszta, korrekt lesz!
  
  Szülőföldünk fővárosa Moszkva,
  De Kijev, Minszk is főváros lesz...
  A mongol horda vereséget szenvedett
  A mindenható Isten segített nyerni!
  
  Nem, azt hiszed, hogy az oroszokat nem lehet megtörni,
  Az összes szláv egy testvér lesz...
  A vadász hamarosan vadlá változik,
  És mi harcosok vagyunk, mindig hiszünk a hatásban!
  A tankban ülő lányok kórusban énekeltek, és a hangjuk olyan ragyogó volt, és szó szerint csillogott, mint az ezüstharangok.
  Ezek a lányok egyszerűen csodálatosak.
  Elena nagy lelkesedéssel énekelte:
  - Minden nagyon klassz lesz velünk lányokkal,
  Könnyedén repülhetünk a Marsra...
  Legyen valakinek sok pénze,
  És valahol vad üvöltésben visít egy medve!
  És Elena a skarlátvörös mellbimbójával megfogja és megnyomja a joystick gombját, és egy hatalmas, halálos erejű lövedék kirepül.
  A lány ezt énekli válaszul:
  - Bátran harcba indulunk a szovjetek hatalmáért,
  És minden ellenséget el fogunk törölni az érte való küzdelemben!
  És Ekaterina is eperbimbót ültet a gombra, és öntsünk ólomesőt gépfegyverekből az ellenfelekre. Pontosabban kaszálni őket.
  Ugyanakkor a lány énekli:
  Gyere este, találkozunk veled,
  Megnedvesítjük mindenki szellemét...
  Gyere este, találkozunk veled,
  Kínaiul beszél!
  És akkor a lány fogja, és rányomja a csupasz, kerek sarkát a pedálra. És valami nagyon pusztító és halálos fog működni. És egy hatalmas erejű taposóakna zuhan a tálibokra.
  Ezek után a lányok csipognak:
  - Dicsőség, nagy dicsőség,
  A tankok rohannak előre...
  Nagy hatalom lesz
  Amikor a nép üvöltött!
  És a harcos nevet.
  Aztán Efrosinya megfogja a mellkasának rubin bimbóját, miközben megnyomja a joystick gombját. És a tűlövedék hatalmas, kolosszális pusztító ereje működni fog. Ilyenkor egy lövedék robbanás közben különböző irányokba szórja szét a tűket. Ami nagyon hatásos és pusztító.
  És akkor a lány a csupasz lábujjait fogja használni.
  Itt harcol....
  Az orosz lányok alaposan felvették a tálibokat. Íme, egy szépség, aki a melle skarlátvörös mellbimbóját is felhelyezte - ez Veronica. És halálos erő lőtt ki egy páncélökölből.
  És szétszórta a mudzsahedeket minden irányba.
  Veronika fogta és énekelte:
  - Legyen cél
  Előre dinamó...
  A szabálytalanság határán -
  Szilárd seb!
  És a harcos csupasz lábujjával elindít egy citromot. És felrobban és összetöri a mudzsahedeket.
  Alice mesterlövész puskával is lő. Megöli a dushmanokat, és közben énekel:
  Nincs erősebb katonai acél,
  Nincs erősebb hadsereg az univerzumban...
  A lányok vért ontottak,
  És nincs más útjuk!
  Angelica puszta lábujjával halálos gránátot dobott. Eltépett egy tucat mudzsahedit, és nyikorgott:
  - Mindent megtehetünk, lányok,
  A hidegben pedig mezítláb megyünk!
  Ezek után a harcos a mellkasának epres mellbimbóját rányomta a halálos páncélököl gombjára.
  És gyilkos erővel bocsátotta ki a megsemmisítés ajándékát. És sok tálibot megöltek.
  Anastasia Vedmakova a levegőből támadja a mudzsahedeket. Halálos halálajándékokat küld a rohamosztagostól. És rakétavetők záporoznak a tálib állásokra. Sok muszlim katona kifejezetten ettől hal meg.
  Ugyanakkor a lány énekel;
  Az ország, ahol szabad vagy, mindenki,
  Amelyben minden Úr proletár.
  Rubellé és nikkelré változol,
  Télen a hóbuckákban szolárium.
  
  A kommunizmus fényes, vörös zászlaja van rajta -
  Aki halhatatlanságot ígér nekünk!
  A haza iránti szeretetet versben fejezzük ki -
  Örökké boldogság lesz, higgy benne!
  
  A vezetők néha mások...
  Nem minden vezető olyan, mint a bölcs Sztálin.
  De bármelyikünk mindig hős,
  Amikor mind az elme, mind az akarat megerősödött!
  
  A vitéz tavasz utolsó hónapjában,
  A haditörvény katonái elfoglalják Prágát.
  Hűek vagyunk az anyaországhoz, mint az angyalok,
  A parancsot kiadták nekünk - a harcos egy lépést sem hátrál!
  
  Ha eljött a halál, tedd keresztbe magad,
  És az Úr, repülj a paradicsomba, ahol a hegyi hamu ...
  Szellemünk mindörökké felszáll,
  Meghódítjuk a hatalmas csúcsokat!
  
  Hiszen a halál után az élet újra folyó,
  Ebben úgy vitorlázunk, mint egy csónak - egy meteor!
  Isten Szűzanya fohászai,
  Ne merd elviselni a vereséget és a szégyent!
  
  Birodalom, mert ez Isten fénye,
  Oroszország megparancsolta a Mindenhatónak, hogy uralkodjon!
  Nem fogjuk tudni a boldog évek végét,
  A szolgáltatásnak nincsenek korlátai - húzza fel a hátizsákot!
  
  A szlávok együtt a mottónk -
  Légy a királyi hatalomnak alárendelő férfi!
  A világ színháza tele van színésznőkkel,
  Tépjük a pokoli harag száját!
  Akulina Orlova, aki a másik oldalról harcolt egy harci támadórepülőgépen, csupasz lábujjakkal ütögette az ellenséget, és csicseregte:
  - Az orosz cárra nincs szükség - ez egy extra parazita!
  És feltárta gyöngyházfogait.
  Ezután megnyomja a rubin mellbimbót a gombon, és hatalmas pusztító erőt küld a rakétának.
  És azok, hogyan lehet halálos céllal a tálibokra esni.
  Akulina fogta és énekelte:
  Nem fog minket legyőzni a Sátán
  A szülőföldem a legszebb a világon,
  Dicsőség egy szép országnak....
  Felnőttek és gyerekek is örülni fognak neki!
  
  Viruljanak benne a gyöngyvirágok,
  És egy tisztességes himnuszt játszanak a kerubok...
  A Führer eljön kaput
  Az oroszok legyőzhetetlenek a csatákban!
  
  A komszomol tagjai mezítláb futnak,
  Csupasz sarkukkal taposnak a havon...
  Hitler csak jól nézel ki
  Átviszlek egy tankban!
  
  Le tudjuk győzni a nácikat?
  Mint mindig, most is mezítlábas lányok vagyunk...
  A legfélelmetesebb lovag a mi medvénk,
  Mindenkit meg fog ölni géppuskával!
  
  Nem, mi lányok már nagyon menők vagyunk,
  Szó szerint széttépünk minden ellenséget...
  Karmaink, fogaink, ökleink...
  Helyet építünk egy csodálatos paradicsomban!
  
  Hiszem, hogy menő kommunizmus lesz,
  Virágzik benne az ország, higgy a tanácsnak...
  És a siralmas nácizmus eltűnik,
  Azt hiszem, bravúrokat énekelnek!
  
  Virágozni fog, hisz a széle viharos,
  A győzelemtől ismét a győzelem felé tartunk...
  Győzd le a japán Miklóst
  A szamuráj aljasságért felel!
  
  Nem hagyjuk magunkat megbillenteni,
  Egyetlen ütéssel zúzd szét ellenségeinket...
  A vadász váljon vadavá
  Jó okkal törtük össze a Wehrmachtet!
  
  
  Hidd el, hogy nem adjuk fel kézből,
  Az oroszok mindig is tudtak harcolni...
  A bajonettjeinket acélból éleztük,
  A Führer egy búbánat képe lesz!
  
  Ez az én szülőföldem
  Orosz harmonika játszik benne ...
  Minden nép egy barátságos család,
  Ábel győz, nem Káin!
  
  Hamarosan a Szovjetunió dicsőségébe kerül,
  Bár ellenségünk kegyetlen, áruló...
  Példát mutatunk a vitézségről,
  Az orosz szellem megdicsőül a csatákban!
  Margarita Magnyitnaja a túlérett eper színét is átveszi a mellbimbójával, és megnyomja a gombot. A gyilkos rakéta eltalálta a tálibokat, több tucatnyian megölve őket.
  Aztán a lány ezt énekelte:
  - Tisztelnünk kell és félnünk kell,
  A lányok hőstetteit nem lehet megszámolni...
  Nagyon klasszul tudunk harcolni,
  Sátán elpusztul!
  
  NE KARBANTARTJA Emberevővel
  1941 novemberében Hitler váratlanul békét ajánlott Sztálinnak. Olyan döntés, amely a valós helyzetet ismerő ember számára valószínűtlennek tűnik.
  Úgy tűnik, hogy a németek elfoglalják Moszkvát. És miért kínál békét ebben a helyzetben?
  De Hitlernek, mint tudod, nagyon fejlett intuíciója volt. És úgy érezte, Moszkvát elfoglalták, de nem. És ha igen, akkor éppen akkor, amikor Sztálint megfélemlítik, hogy békét ajánljunk. Természetesen nem minden katona értett egyet ezzel, de Hitlernek hatalma és tekintélye volt.
  Ráadásul a békefeltételek a németek számára előnyösnek ígérkeztek. Valójában Ukrajna Németországhoz száll át, és vele együtt a feketeföld és a mezőgazdaság, valamint Fehéroroszország és a balti államok, valamint a szmolenszki régió.
  Sztálin általában beleegyezett, hogy mindent megad, amit a németeknek már sikerült elfoglalniuk.
  Szevasztopol visszavonult a németekhez. Válaszul a Fritz elhagyta a moszkvai régiót. Leningrád a Szovjetunió mögött maradt, és egy folyosó vezetett hozzá. A németek beleegyeztek abba, hogy elhagyják a leningrádi régiót, cserébe Voroshilovograd és Donyeck régiókért, amelyeket a németek még nem foglaltak el teljesen.
  Általánosságban elmondható, hogy a nácik megkapták a Donbászt szénnel, fémekkel és gyárakkal, bauxitlelőhelyekkel és mezőgazdasági területekkel, az egész Krímet, sőt a Don déli részének egy részét is. A németek elhagyták a leningrádi régiót, Moszkvát, Tulát, Rzsev egy részét, a Kalinini régiót. Cserébe a Donbass egy részéért, a Don egy részéért gazdag feketeföldjével és Szevasztopollal. A finnek megszerezték maguknak Petrozsényt, és amit sikerült elfoglalniuk. Barátságosan váltak el.
  Ezenkívül a Szovjetunió vállalta, hogy a piacinál alacsonyabb áron szállít olajat, és nagy váltságdíjat fizet a hadifoglyokért.
  Sztálin, attól tartva, hogy elveszíti a háborút és Moszkvát, beleegyezett az ilyen feltételekbe. A Wehrmacht sikerének csúcsán.
  Nos, és Hitler, akinek természetfeletti ösztöne van, rájött, hogy ez a legjobb megoldás.
  A Szovjetunióval vívott háború véget ért. A nácik mindenekelőtt csapatokat kezdtek áthelyezni Afrikába. Ráadásul a britek offenzívát indítottak Rommel ellen. Nos, mi? A Fritzek pedig csapatokat vettek és partra szálltak Máltán. Természetesen először az ottani britek bombázásával.
  Továbbá természetesen a Gibraltár elleni támadás. Hitler személyesen találkozott Francóval.
  Láttad, milyen erős Németország. Elpusztította a Szovjetuniót. Négymillió orosz foglyot és sok ezer tankot ejtett. Számunkra Spanyolország olyan, mint egy maszat a térképen. Elfoglaljuk, ha nem engedi át a csapatokat. És ha lemarad, kaphat valamit Afrikában. Ráadásul Nagy-Britannia kudarcra van ítélve, és nem megy sehova!
  Franco, miután rájött, hogy Spanyolországot meg lehet foglalni, és erre nincs esély, beleegyezett.
  A Gibraltár elleni támadás sikeres volt, és meglehetősen gyorsan. A fellegvár leomlott. Aztán a németek beléptek Egyenlítői Afrikába.
  A britek óriási veszteségeket szenvedtek. Elfogták őket, mint a balekokat.
  Rommel Líbiában legyőzte Nagy-Britanniát, Egyiptomban pedig offenzívát fejlesztett ki. Elfoglalták Alexandriát.
  Aztán kiment és átkelt a Szuezi-csatornán. A sikert elérve a németek elfoglalták Irakot, Kuvaitot és az egész Közel-Keletet.
  A Wehrmacht nem túl sok katonát és tisztet veszített keleten. Csapatai pedig nagyobb számban, tapasztaltabbak és képzettebbek voltak, mint az angolok és különösen a gyarmati erők.
  A britek meg tudták tartani az ilyesmit, és kétségtelenül vesztesek voltak. A Szovjetunió nélkül a Fritz sikeresen harcolt Nagy-Britanniával.
  Általában Nagy-Britannia arra volt ítélve, hogy elveszítse gyarmatait. Szárazföldi hadserege túl gyenge és alulhatalmas volt ahhoz, hogy feltartsa a gyarmatokat a Wehrmacht nagyobb számú és fegyelmezettebb csapatai ellen.
  És a flotta árfolyama nem működött. Gibraltár és Málta bukása után lehetetlenné vált Afrika megtartása. Itt Rommel elzárta a Szuezi-csatornát. A németek pedig szárazföldön is egy góllal verték a briteket. A Szovjetunióval vívott háború után a Wehrmacht még erősebb és magabiztosabb lett, sok harci tapasztalatot szerzett.
  Így hódították meg fokozatosan Afrikát. És Iránon keresztül a németek behatoltak Indiába. Ott sem akartak a helyi sepoyok meghalni Nagy-Britanniáért. Általánosságban elmondható, hogy a németeket jobban hátráltatták a távolságok, az utak hiánya, a hosszadalmas kommunikáció, az ellátási problémák, mint a brit csapatokat.
  Az USA port gyűjt, hogy elkerülje a háborút. Még minden Japán elleni szankciót is feloldottak.
  De a szamurájok mégis megtámadták Peru kikötőjét. Biztosítanunk kellett magunkat, és el kellett foglalnunk a brit ázsiai birtokokat. És a japánok megcsinálták.
  Röviden: a negyvenkettedik évben és a negyvenhárom első felében a németek és a japánok elfoglalták Afrikát, Ausztráliát, egész Ázsiát. 1943 szeptemberében pedig a brit partraszállás következett. Természetesen hatalmas bombázások után. A németek Yu-288-at, Yu-188-at és más gépeket használtak.
  A gyarmatait elveszített és a tengeralattjáró-háborúban kimerült Nagy-Britannia nem tudott ellenállni.
  A németeknek pedig túl sok erőforrásuk volt, és főleg munkaerő. Szó szerint lebombázták Anglia összes városát és gyárát. Aztán persze a leszállás és a "Panthers", "Tigers", "Lions" és még az "Egerek" használata is. Hát persze, úszó tankok és víz alatti járművek is.
  "Egérnek" volt ideje elvégezni a művelet elején, és még harcolt is. De az egerek túl nehezek.
  A Párduc Gerda legénysége kitüntette magát a csatákban. A németek Nagy-Britannia elfoglalása után egy ideig még harcoltak az Egyesült Államokkal. Kirúgta az amerikaiakat Izlandról. Ám a kommunikáció elhúzódása miatt Amerika elfoglalása nehéz feladatnak bizonyult. Az Atlanti-óceán azonban nem tréfa. Hacsak nem bombáztak egy barátot és nem vágták meg magukat a tengeren.
  A német tengeralattjárók, többek között a hidrogén-peroxidon is fejlődtek, és szinte az egész amerikai flottát elsüllyesztették.
  Az Egyesült Államokat azonban még mindig rendkívül nehéz elfogni. A háború elhúzódott, és a németek végül megvették és békét kötöttek.
  Miután a németek a Szovjetunióhoz fordultak.
  1945-ben kezdték gyártani az E-50-et és az E-75-öt. Hitler megtiltotta az ötven tonnánál könnyebb harckocsik gyártását, a felderítő járművek kis sorozatán kívül.
  A Párduc negyvennégy és fél tonnát nyomott. A "Panther" -2 már ötvenkét tonna. Az E-50 már csaknem hatvanöt tonnát húzott. Az utolsó harckocsinak nagyon tisztességes elülső páncélzata volt, 150 mm-es hajótest 45 fokos dőlésszögben, és 185 mm-es torony homloka, szintén ferdén . 88 mm-es pisztoly 100 EL csövével. És 82 mm-es páncél az oldalakon, szintén lejtők alatt. Olyan motorral kombinálva, amely felerősítve 1200 lóerőre gyorsult fel, nagyon erős közepes tank.
  Plusz tizenkét lövés percenként.
  Egy még nehezebb E-75, több mint kilencven tonna. Ez a tank nem igazán sikeres. A 128 mm-es fegyvernek lassabb volt a tűzsebessége, kisebb volt a torkolati sebessége, és közelről semmi előnye nem volt a 88 mm-es E-50-hez képest.
  A hajótest elülső páncélzata 45 fokos szögben valamivel jobb, mint 160 mm. Több azonban nem szükséges. Ő tartja az összes amerikai fegyvert, sőt még a szovjeteket is. A védelmi torony csodálatos: 252 mm-es homlok, 160 mm-es oldal és tat. Látható, hogy legalább többé-kevésbé megbízható védelme van a toronynak, főleg az oldalának.
  A ház oldala 120 mm, ami elfogadható, plusz képernyőket is lehet akasztani. A motor viszont elég gyenge 900 lóerővel. Általában természetesen a tartály befejezetlen, meglehetősen magas. Egy eléggé túlnőtt "Tigrist" -2 jut eszembe hasonló problémákkal.
  Mindkét német autó tökéletlen, de az E-50 természetesen praktikusabb.
  No meg az E-100. De ez az autó még nehezebb és rosszabb vezetési teljesítményt nyújt, mint az E-75.
  Az E-100-at nagy tömege miatt kis mennyiségben gyártották.
  És a katonaság általában véve jóváhagyta az E-50-et.
  1946 tavaszán, éppen április 20-án, a Führer születésnapján, a németek a Szovjetunióba költöztek.
  Rengeteg autójuk és felszerelésük volt. Több tízezer tank különböző változatokban. A Szovjetunióban a soros T-34-85 és IS-2 és IS-3 is volt szolgálatban. A T-44 nem volt teljesen sikeres. És a T-54 még nem volt kész.
  A németek nagy számban gyártották az E-50-et és az E-75-öt.
  Sztálin az ország jelentős részének elvesztése után megtiltotta a negyvenhét tonnánál nehezebb gépek fejlesztését.
  A nagyszámú T-34-85, valamint a valamivel kisebb IS-2 és IS-3 mellett sorozatgyártásra került az SU-100, amely egy viszonylag egyszerű és hatékony önjáró löveg volt.
  Meg kell jegyezni, hogy a legmasszívabb T-34-85 tank csak oldalba tudott behatolni a német E-50 sorozatba, az E-75 pedig még oldalról is túl kemény volt, és csak az SU-100 volt képes rá. azt, majd zárja be.
  Tehát az erők egyértelműen egyenlőtlenek. Maguk a német tankok nagy távolságból átszúrták a szovjet tankokat. És csak az IS-3-nak volt többé-kevésbé kielégítő a homlokvédelme, majd a felső része.
  Itt vannak a németek a Szovjetunió területén.
  Gerda, Charlotte, Christina és Magda az E-50-en. Dalokat fütyülnek és ordítanak.
  Mindannyian kételkedünk a kos szarvában,
  Isten velünk lesz!
  És hogyan veszik és lőnek rá az ellenségre.
  Harmincnégy lerobbant a toronyról. Igen, a harcoló legénység, nem mondasz semmit.
  Charlotte elégedetlenül jegyezte meg:
  Még mindig nincs sok páncélunk. Az ellenség is, deszka és horog!
  Christina megjegyezte:
  - De a fegyver pontos, és halálos! Tehát az egyik kompenzálja a másikat!
  Gerda felszisszent:
  - Mindet összetörjük!
  Eközben Natasha az SU-100-as Fritz ellen küzd legénységével.
  Oleg Rybachenko az SU-100-as legénység ötödik tagja volt Natasával, Zojával, Augustinával és Szvetlanával.
  A lányok elismerően bólogattak.
  - Te harcos vagy, ami nagyszerű!
  Natasha rálőtt az ellenségre. A lövedék a német autó homlokába ütközött, és elszállt. A lány dühösen taposott mezítláb. És ellenőrizte:
  - És most fiú vagy! Úgy tűnik, okos vagy, igaz?
  Oleg bólintott. Ő egy halhatatlan fiú, így sok mindenre képes. Itt van a német E-75 előtt. Hogyan lehet áttörni rajta?
  A zseniális fiú kitalálta, és odasúgta a lövedéknek:
  - Fém vagyunk, egy vérből valók - te és én!
  És csupasz, gyermeki lába segítségével kibontotta a látványt, és lőtt.
  Nem számít, milyen erős a német tank frontális páncélzattal, de ha pontosan eltalálod a végét vagy az erővonalak kombinációját, akkor a harckocsi megadja magát. Aztán a fém szétrobbant, és a harci készlet robbanni kezdett.
  Oleg Rybachenko nyikorgott:
  - Ez a legmagasabb osztály!
  Nataska megcsiklandozta a fiú csupasz sarkát, és bólintott:
  - Lő!
  Oleg Rybachenko ismét lőtt az SU-100-ból. Messziről ütöttek, majd a 100 mm-es szovjet fegyver nem vette el a legújabb német harckocsikat: E-50 és E-75. De a fiú fenomenális. És sikerül eltalálnia az ellenséget.
  A terminátor fiú újra lő. És áttöri az E-50-et. Ez a tank gyors, és el kell ütni. A németek pedig mind bottal és bottal.
  Zoya lő. És nagyon találó.
  Eltalálja az ellenséget a toronyban. Aztán Oleg Rybachenko ismét tüzel. Száz milliméteres ágyú csodákra képes.
  A fiúzseni ordít:
  - Eltéplek! eltéplek! Nem lesz jó!
  És megint, mint egy gyerek, fogja, és nagyon találóan kalapálja. És tényleg megtépje az ellenséget.
  Ezt követően kiadja:
  - Én szuperszonikus harcos vagyok!
  És megint mezítláb segítségével lőni fog.
  A kölyök még csak tizenkét éves, de nagyon gyors és fenomenális.
  Itt csupasz lábujjak és Augustine segítségével lőtt.
  És a lány lezuhant az E-50-el.
  A németek jelentős károkat okoznak. De a tankok lavinája egyre közeledik. Itt van az E-100 mozgásban. Erőteljes páncélok, fegyverek és pajzsok is.
  De a lányai és a fiúja is áttörik.
  A német autó lángokban áll, darabokra szakadt.
  Oleg Rybachenko énekelte:
  - Dicsőség a Szent Hazának,
  Földöntúli dühvel!
  A fiú ismét lőtt, összetörte a fasisztát és kacsintott a lányokra. És ismét a kölyök lövi és legyűri az ellenséget.
  Harc mondjuk a fiú. És kilő egy lövedéket. Az elavult, de erős Tiger-2 tank pedig máris áldozattá vált. A német "Panther" -2 is vereséget szenved. De majdnem maga is meghódította Amerikát.
  És most a Szovjetunió sürgeti.
  Oleg Rybachenko viszont biztosan lő és üt.
  És így elkezdtek felváltva lőni és énekelni...
  Natasha belerúgott a mezítlábába, és felüvöltött:
  - Ez a tajgából van...
  Zoya is megütötte a csupasz lábujjait, és nyikorgott:
  - A Brit-tengerre...
  Augustina is kilőtt egy lövedéket, és azt mondta:
  - Vörös Hadsereg!
  Szvetlana csupasz lábujjával lövedékeket lőtt, és így szólt:
  - Erősebb mindenkinél!
  Oleg Rybachenko elbaszta, és kiadta:
  És hagyd, hogy Red...
  Natasha tüzelt és nyikorgott:
  - Erőteljesen tömörít!
  Zoya is pofozott és ugatott:
  - A szuronyod kalászos kézzel!
  Augustine csilingelt és bömbölt:
  - És muszáj...
  Svetlana halálos támadást lőtt, és felkiáltott:
  - Megállíthatatlan!
  Oleg Rybachenko nevetve lőtt újra:
  - Menj az utolsóhoz...
  Natasha lövedéket küldött és üvöltött:
  - Halálos harc!
  A lányok pedig szétszéledtek, a fegyver addig csapódott, míg el nem fogytak a lövedékek.
  Igen, Oleg Rybachenko ismét háborúban áll.
  De a Vörös Hadseregnek nehéz időszaka van. A németek előrenyomulnak. Több felszerelésük, több gyalogságuk van. A japánok pedig keletről jönnek.
  Ne állj ellen az ilyen hatalomnak.
  Gerda és legénysége az E-50-en harcol. A németek már megrohamozzák Voronyezst. A harc heves.
  Egyrészt egy német tank, mint a maga nemében lévő vadászgép, nagyon jó. De a tábla meglehetősen gyengén védett. És ez a mínusza, ezért a lányoknak ébernek kell lenniük.
  Még mindig sok T-34-85 készül. Ez a gép még mindig tömeggyártás alatt áll, és a német 88 mm-es, 100EL-es löveg már messziről is bőséges termést arat.
  Egyre többet gyártanak az SU-100-ast is, amely önjáró lövegként könnyebben gyártható, mint egy harckocsi, de a fegyver erősebb.
  Gerda éppen most, csupasz lábujjával megnyomva a joystick gombját, áttörte a szovjet szárítót. Közelről egy ilyen gép nagyon veszélyes lehet.
  A szőke terminátor elvette és énekelte:
  - Az idegeim nem acélból vannak,
  Teljesen megfogtál engem!
  Aztán Charlotte ágyúja elsült, és szétzúzta a harmincnégyet.
  És egy fegyver, amely percenként tizenkét lövést ad le, nagy távolságra jut el.
  Továbbá, ahogy Christina lő. És azt is nagyon találóan és pontosan fogja megtenni. Összetört egy Vörös Hadsereg tankját, és nyikorgott:
  - Tomboló tűz! Hurrá Sztálin!
  Aztán lupanula és Magda. Nagyon precízen csinálta a csupasz lábujjai segítségével.
  És énekelte:
  - Az örök Haza dicsőségére!
  Aztán a lányból kitör a nevetés...
  A német gép magától működik hiba nélkül.
  Itt az IS-2 lett az áldozata, egy meglehetősen erős és veszélyes tank, de a torony homloka rosszul védett.
  Csak a homlokban lévő IS-3 rendelkezik viszonylag jó védelemmel, de ezt a tankot még mindig kis tételekben gyártják. Túlságosan összetett toronyforma van . Bár az IS-3, amint azt a harci gyakorlat megmutatta, legalább közelről befér az E-sorozatú járművekbe.
  A Szovjetunióban még nem gyártanak nehezebb harckocsikat, sőt fejlesztésüket is felfüggesztették. Ez természetesen problémát okoz. A németeknél csak az E-25-ös önjáró lövegek vannak a könnyű sorozatban, de a gyártása szinte befagyott. Bár a gép nem rossz.
  Csak két legénységtag és másfél méter magas. Kicsi a Panther 75 mm-es fegyverével. Vadász a szovjet autókra.
  De a Führer jobban szereti a hatalmat. Még az E-50 is fokozatosan alulmúlja az E-75-öt, amelyet szintén oldalról szárnyak zárnak le.
  Az E-75 még oldalra is nehezen hatol be. A németek pedig az áttörésekhez használják...
  Két német pilótának, Alvinának és Albinának már sikerült meghaladnia a háromszáz feletti lezuhant repülőgépek számát, és megkapta a Vaskereszt lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  A lányok olyan menő harcosok és a legmenőbbek a világon. Igen, még akkor is, ha Huffmannak egyelőre több gépe van lelőtt, de vannak, de sokkal szebbek.
  És általában csak egy bikiniben és mezítláb harcolnak.
  Alvina három szovjet repülőgépet lőtt le ME-262 X-ről 30 mm-es repülőgépágyúkkal, és ezt írta a Twitteren:
  - Én vagyok a megsemmisülés fáklyája!
  Albina, aki hasonló tüzet vezet, megerősítette:
  Teljes megsemmisülés vagyunk.
  És levágott még négy szovjet gépet...
  A harcosok hangulatukban nagyon küzdenek, de állandóan mosolyognak.
  Nagyon szeretik a férfiakat, és a nyelvükkel dolgoznak. És szeretik. Ilyen harci szépségek.
  Itt lelőttek egy szovjet TU-3-at, és darabokra törték... Ez az ő tüzes köszönésük.
  Egyszóval a lányok nem adják fel. És a Vörös Hadsereg kap tőlük.
  De másrészt Anastasia és Mirabela is ugyanabban a bikiniben és mezítláb harcolnak - ők nyerik a számláikat! A lányok nagyon agresszívak.
  Anasztázia pedig lelőtt egy német gépet, és kiadta:
  - Remek pilóta vagyok!
  Mirabela egy ágyút dobott egy 37 mm-es német autóba, és nyikorgott:
  - Szuper harcos vagyok!
  Lányok és valójában mire van szükséged....
  De harcolnak az elavult Yak-9 T-n, amely természetesen nem húzza a reaktív német járműveket. De a szépségeknek sikerül harcolniuk. És kerülje az ütést.
  És miért? Mert mezítláb és bikiniben vannak. Szóval ne vágd le őket.
  A harcosok, mint látjuk, megértik, mi a csupasz bőr.
  Anastasia lelőtt egy másik német vadászgépet, és nyikorgott:
  - A hazáért!
  Mirabela levágta a HE-162-t, és ezt üvöltötte:
  - Sztálinért!
  A legveszélyesebb német ME-262 X vadászrepülőgép, öt légágyúval, nagy sebességgel, lendített szárnyakkal, erős páncélzattal rendelkezik.
  Könnyebb, olcsó, de nagyon manőverezhető HE-162-es autót könnyebb lelőni.
  Az ME-1010 nem bizonyult teljesen sikeresnek a németek számára, amely kétségtelenül kiváló repülőgépnek számít a repülési jellemzőket tekintve, de szárnyai megváltoztatják a lendületet, és magasan képzett pilótákat igényelnek. A TA-183 praktikusabbnak bizonyult, és elöl is megy.
  De Hitler jobban szereti az erősen páncélozott ME-262 X-et, erős fegyverekkel.
  A Luftwaffe csavargépeit eddig még nem vonták ki a gyártásból. A TA-152 a legsikeresebb többcélú jármű, és az ME-309 még mindig harcban áll. Sebességben és fegyverzetben felülmúlják a szovjet harcosokat. És bár a Yu-488 egy csavaros gép, a szovjet jakok még csak utolérni sem tudják. Igen, még a fejlettebb LA-7 is gyengébb ehhez az autóhoz sebességben.
  És mit kell tenni a sugárhajtású bombázók ellen: "Arado", Yu-287 és mások.
  A szovjet repülés sugárhajtású repülőgépek nélkül gyenge.
  Anastasia és Mirabela azonban még ilyen körülmények között is jó eredményeket ér el.
  Így hát visszatértek, tankoltak és újra csatába indultak. Ismét leverik a német autókat. És ezt nagy hatással teszik.
  A szovjet repülésben senki sem hasonlítható össze a párjával. Ráadásul a lányok azért szexelnek, hogy erősebbek legyenek. És általában mindig más férfiak vannak. És ez ad erőt a lányoknak!
  Ez fenomenális sikerük egyik titka.
  A lányok már megkapták a Szovjetunió hősének aranycsillagát, és egymásra kacsintottak.
  Megint repültek, lelőttek valakit.
  Anastasia levágott egy Yu-288-ast, egy meglehetősen erős bombázót 37 mm-es repülőgépágyújával.
  Mirabela pedig lelőtt egy Yu-287-es sugárhajtóművet, szintén ugyanazzal a 37 milliméteres fegyverrel. Az ilyen fegyverek a lányok fenomenális pontosságával lehetővé tették , hogy távolról eltalálják az ellenséges járműveket. Bár a lőszer korlátozott volt, és a halál kockázata áll fenn.
  A lányok mezítláb vernek és énekelnek:
  - Repülj a sólymokkal, mint a sasokkal,
  Sztálinért vagyunk előre!
  A sikerünk nincs messze
  Nyiss nyerő számlát!
  A harcosok tehát természetesen nem hagyják cserben a fasisztákat. És akkorát fognak ütni, hogy fájni fog a Führernek.
  Anastasia Vedmakova természetesen manőverez. A Yak-9 több mint hatszáz kilométer, nem fog kipréselni, nehéz fegyverrel még kevésbé, de többé-kevésbé hánykolódik.
  Kicsit jobb, mint a Yak-3, ami azonban drágább és jó minőségű duralumíniumot igényel. És a Szovjetunió rengeteg területet veszített. A Yak-9-et pedig óriási mennyiségben lehet gyártani.
  De a Harmadik Birodalom Japánnal együtt nem tartható lépést.
  Mirabela lelőtte az ME-262-t és ezt énekelte:
  - Oroszország szülőföldjének dicsőségére,
  boldogabbá tesszük az egész világot!
  Anasztázia elvágott egy másik németet, és nyikorgott:
  - Ez a neve a legragyogóbb szerelemnek!
  És azt is, hogyan kell ordítani. És thrash Fritzre.
  A lányok természetesen nagyon-nagyon menők.
  A németek pedig eközben egyre jobban belemélyednek a Szovjetunió területére.
  A japánok is beszállnak az akcióba. És sokan vannak, és maguk előtt hajtják a kínaiakat.
  A sárga katonák az áttörést szorgalmazzák. És szó szerint hullákat dobálnak minden megközelítésre.
  De olyan sok van belőlük, hogy végül áttörnek.
  A japánok és sárga hadseregük megrohamozzák Habarovszkot. A veszteségeket teljesen figyelmen kívül hagyják.
  De ott találkoznak velük a szovjet lányok.
  Alenka és csapata.
  A lányok megvédik Habarovszkot. Mezítláb gránátokat dobnak az ellenségre.
  És nevetve éneklik:
  Jó lányok vagyunk
  És az összes harcos veresége ...
  A hang olyan hangos
  Az őrült atyák dicsőségében!
  És ismét repülnek a szépségek mezítláb által dobott gránátok.
  Alenka, amint fordul, lekaszálja a kínait, és nyikorog:
  - Dicsőség földünknek!
  Anyuta csupasz lábujjával gránátot dob, és üvölt:
  - A felsőbb hatalmak nevében!
  És pofon egy halálos sorozatot is.
  Angelica lő utána. És gránátot is dob a mezítláb.
  És kiabál:
  - Új határokért!
  És akkor Maria üt. És egy sor sárga harcost is levágott, és énekelte:
  - Farok a farok! Szemet szemért!
  És kacsints a barátaidra.
  És akkor az olimpia egy egész doboz robbanóanyagot dob a szamurájokra és a kínaiakra.
  És ordít:
  - A haza dicsőségére!
  És ismét az ötök kiirtják az idegen hadsereget.
  De a japánok már sok kínait összeszedtek. Másznak és másznak. És egész halom halom nő.
  Alyonka lő, megdobja csupasz sarkát és visít:
  - Sztálinért!
  Anyut mezítláb is gránátot fog dobni, és felmordul:
  - Tanárok!
  Angelica kidobja a sort. Csupasz lábbal ajándékot dob, és nyikorog:
  - Leninért!
  Aztán Maria, mint egy csapkodó az ellenségre. És a mezítláb lábujjai pusztulásnak indulnak.
  Ezt követően a kínaiak minden irányba szétszóródnak ...
  És akkor, mint az olimpián, kivesz egy hordó nitroglicerint, és kirak. És áztasson mindenkit.
  És a militaristák magukra esnek...
  Oleg Rybachenko és csapata továbbra is Tuláért küzd. A németek megpróbálják körülvenni Moszkvát. Tula városa már negyvenegyben visszaverte a Fritzek támadását.
  De az ellenség most sokkal erősebb. És agresszív ágyúzást végez. És bombák záporoznak a Vörös Hadseregre és más halálos erőkre.
  Nagyon erős ellenfél. És túl sok fekete harcost, arabot, indiánt dobnak harcba. És úgy tűnik, nem áll meg.
  Oleg Rybachenko lőtt az E-75-re, és ezt énekelte:
  A katona mindig egészséges
  A katona mindenre készen áll...
  És por, mint a szőnyegekről,
  Kitérünk az útból
  És nem hagyja abba!
  És ne cserélj lábat
  Az arcunk ragyog
  Fényes csizma!
  És a fiú ismét messziről ököllel üti a nácit. De az erők valóban egyenlőtlenek.
  Bár Tula hősiesen áll. Délen pedig a nácik Sztálingrádhoz közelednek.
  De mit gondolnak, hogy ott nyernek?
  Oleg Rybachenko ismét a nácikra lő és énekel:
  És ekkora káosz
  töltötte be az univerzumot...
  Az emberiség szomorú sorsa -
  Elviselni a fájdalmat, szenvedést!
  És a fiú ismét elesett, és a fasiszta "Maus" -2, egy nagyon félelmetes gép lángokban áll.
  Natasha logikusan megjegyezte:
  Semmiféle erő nem állhat ellenünk!
  És a fiúra kacsintott.
  Tovább lupanula és Zoya. Szintén ordít:
  - A győzelemhez való hozzáférésemért!
  Az SU-100 önmagáért dolgozik, és eszébe sem jut abbahagyni az ágyúzást.
  A németek fokozatosan megkerülik Tulát. Rengeteg erőjük van, sok gyalogságuk. És különféle márkájú mozgó tankok.
  Itt van például ugyanaz a "Lev" -2, egy nagyon erős gép: száz tonnát nyom, az elülső páncél 300 millimétert megdöntött. Úgy tűnik, semmi sem törik el.
  De Oleg Rybachenko még mindig üt. Megmutatja legmagasabb osztályát - egy mesterlövész.
  És veri magát, és veri...
  A náciktól csak töredékek repülnek el. De még mindig nem akarnak lassítani.
  Oleg Rybachenko nyikorog:
  - A jövő a miénk
  Sasok vagyunk, Jedik!
  És a fiú ismét lóra kel. És megint a nácik egy fillért.
  És Gerda harckocsi-legénysége már Sztálingrádban van. Itt javában zajlanak az ilyen agresszív harcok.
  Gerda, lövöldöz, kiabál:
  - A testem vas!
  Charlotte csupasz lábujjjal megnyomta a joystick gombjait, és csicseregte:
  - Nagyon hasznos a harchoz!
  És a társára kacsintott.
  Aztán újra lupanulát vágott, és eltörte a harmincnégyet.
  Aztán adott egy lövést és Christina. Megtörte a Vörös Hadsereg kiszáradását, és dörmögött:
  - Őrült lány vagyok! Mindenkit eltépek!
  És akkor Magda puszta lábbal lőtt.
  A németországi lányok általában jól vannak. És bekenni az ellenséget.
  . 2. FEJEZET
  Ekkor azonban az autójukat oldalba ütközték. Meg kellett állnom és javítani kellett.
  Gerda szeszélyesen megjegyezte:
  Megint vesztegetjük az időt!
  Charlotte mezítláb dörzsölte a páncél felületét, és vicsorgott:
  Bosszút állunk és nyerünk!
  Aztán elvette, és kifosztotta a fogát. És napsugarakat bocsátott ki a gyöngyfogakból.
  Christina elvette, és felkiáltott:
  - A szülőföldért tanács nélkül!
  És csupasz sarokkal is rácsap a páncélra!
  Magda egyetértett.
  - És semmi hülyeség!
  A lányok úgy döntöttek, hogy egyelőre sakkoznak. Egy pár egy párnak. És elkezdtek ott stratégiát építeni.
  A játék érdekes. De a lányok minden mozdulaton vitatkoztak, és összeütötték a fejüket.
  Gerda fogcsikorgatva jegyezte meg:
  - Én leszek a legmagasabb axióma!
  És hogy nevet..
  Elképzeltem a névrokonomat Andersen meséjéből. Itt fogták el az erdőben rablók. Szétszedték a hintót, szinte az összes ruhát és drága csizmát magától Gerdától vitték el. Gerda tehát ismét mezítláb, és zsákruhában. Így nézett ki, háta mögött megkötött kézzel.
  Sétál az őszi hideg erdőn. A csupasz talp minden ütést, ütést, minden gallyat érez. Gerda fél és enni akar.
  Még a palotában is sikerült magához térnie. És az őszi füvön fagy van, amely a nemrég átélt hidegre emlékeztet.
  Gerda kuncogott... Úgy gondolta, hogy Andersen meséjében nyilvánvalóan nem volt elég pirított sarkú. És az nagyszerű lenne!
  A tankot gyorsan megjavították. A kár kicsi. Bár egy száz milliméteres ágyú lövedéke oldalt talált. Ami veszélyes lehet.
  Charlotte megnyomta csupasz lábujjait a joystick gombjain, és énekelte:
  - Én egy tankromboló vagyok,
  A szív lángokban áll...
  A fegyver az otthonom!
  A kagyló pedig újabb harmincnégyet tört el. Eddig a T-34-85 uralja a csatateret. A Vörös Hadsereg nehézgépjárművei pedig viszonylag ritkák.
  De aztán megjelent az IS-3. Van egy gyenge pontja: a test alsó része. A homlok nagy dőlésszöggel rendelkezik. Alakja van: csukapofa. De ha megütöd a homlokod alsó részét, akkor nem lesz kegyelem.
  Magda mezítláb segítségével ágyút mutatott az ellenségre. És hogyan csapott, és a lövedék repült.
  És a szovjet autó zsigerbe került. A torony leszakadt, és a lövedékek robbanni kezdtek.
  Gerda felkiáltott:
  - És te gyönyörű szépség vagy!
  Magda felsikkantott, és megrázta csodálatos melleit:
  - Senki nem állít meg!
  Charlotte magabiztosan megerősítette:
  - És senki sem nyer!
  Christina vicsorogva válaszolt:
  - A gonosz farkasok szétverik az ellenségeket!
  Gerda felmordult:
  - Gonosz farkasok - tisztelgés a hősök előtt!
  A nácik körülvették Tulát és a gyerekeket, négy lánnyal együtt kell kitörniük a ringből.
  A fiú, a lány és a lányok magukhoz futnak, és csupasz lábujjakkal gránátokat dobálnak.
  A nácik pedig sebzést szenvednek el, és nem tudják megütni őket.
  Oleg, tüzel, énekelt:
  - A szent szülőföld nevében,
  Ne kényszeríts minket térdre!
  Margarita puszta lábbal dobta a halál ajándékát, és nyikorgott:
  - Nem! Soha ne tegye!
  Natasha, lövés és pattogó, hozzátette:
  - Ne jöjjön házunkba a baj!
  És mezítláb is, hogyan lehet halálos gránátot indítani.
  Továbbá Zoya kikerüli a töredéket, és hagyja, hogy csupasz lábujjaival összetörjenek a zúzó dolgok ...
  És ordít:
  - Jó lesz!
  És akkor Angelica rálő az ellenségre. Vad dühvel nyírja le. És újra ordít:
  - Őrült ivó vagyok!
  És egy gránát repül a csupasz sarokról.
  Aztán Svetlana, ahogy elkapja és fájdalmasan megüti.
  Ezek természetesen lányok - mit hoz a halál az ellenségnek.
  Natasha, aki az ellenségre lő, nyikorog:
  - Senki nem állít meg minket, még az ördög sem győz le!
  És repül a mezítláb, egy gránát ívben. Lupanet pedig igen, mindent szétszór és ráadásul messzire.
  A lányok minden bizonnyal képesek leküzdeni az érintett területeket. Délen javában dúlnak a harcok Sztálingrádban, amelyet a Vörös Hadsereg tart. A japánok óriási vesztesége elfoglalta Habarovszkot és előrenyomult Vlagyivosztok felé.
  Hát ott találkoznak majd azok, akiknek szükségük van rá.
  Anna Vedmakova nem túl kellemes búcsút élt át hűséges repülő lovával. A vadászgép, amelyből a natív MiG-4 lett, amelyen annyi német repülőgépet lőttek le, egyszerűen kiégett a japán armada légicsapásai során, valamint jó néhány egyéb jármű és hajó. Miután a felkelő nap országából származó keselyűk megpiszkálták a várost, Vlagyivosztok szomorú látványt nyújtott. A halottak temetése azonban katonásan szerényen és elég gyorsan zajlott. A pilóta Vedmakova megégette a lábát, a lány lábát hólyagok borították, ezért mezítláb járt, óvatosan a lábujjaira lépve. A japánok még nem ismételték meg a razziákat, erőiket az előrenyomuló frontok támogatására koncentrálták. Vedmakova megkerülte a dugulást, erőteljesen felszámolták, a munkások között sok gyerek volt. Vékonyan, mezítláb, a friss tavaszi napsütésben kivörösödött arccal, törött csempét gereblyéztek, ledőlt távíróoszlopokat emeltek, egyszerűen seperték az utcákat.
  Az idősebb a fiúk fölött úttörő nyakkendőben, de ing nélkül (külön lógott, láthatóan a fiúk vigyáztak a ruhájukra), odaszaladt a pilótához.
  - Gyorsított ütemben dolgozunk, őrnagy elvtárs, hamarosan minden készen lesz! Tisztára söpörjük az utcát, sima lesz, mint a háború előtt!
  Vedmakova mosolyogva odadobott neki egy cukorkát:
  - Tessék, vedd el! Ez a mi szovjet natúr csokoládénk, nem amerikai méreg.
  A fiú hevesen kacsintott.
  - És kitaláltunk egy új becenevet az amerikaiaknak! Mivel most együtt vannak Hitlerrel és Hirohitoval, nem jenkik, hanem pindók!
  A leány őrnagy meghajolt a fiú előtt:
  - Hogy mondtad, kik ők?
  A fiatal úttörő megismételte:
  - Pindos! Szóval most leszámoljuk a jenkiket, akik elárultak minket!
  Vedmakova megsimogatta a fiú fejét, majd nagy, erős keze a fiú vékony, erezetes vállaira ment. A fiú visszamosolygott: fehérek voltak a fogai, és kinyújtotta bőrkeményedett tenyerét. Az őrnagy megrázta a fiú kezét, és így válaszolt:
  - Emlékeznünk kell a névre! De végül is Amerikával még nem állunk hadilábon, ezért még korai becenevekkel előállni!
  A fiú így válaszolt:
  - Az amerikaiak rosszabbak, mint a japánok és a németek, mert inkább meghatalmazott útján harcolnak. Bármilyen kegyetlenek is a Rising Sun Birodalom harcosai, bátorságukat mindenki ismeri!
  Witcher félbeszakította:
  - Megölöm ezeket a bátor férfiakat! És minél előbb!
  Az új megbízott helyőrség, Krotov váratlanul aláírt egy nem egészen logikus parancsot, és egy harcos pilótát küldött egy tengerészcsoporttal Habarovszkba. A parancs azonnal következett, tükrözni kellett a japán egységek offenzíváját. Vedmakova természetesen arra számított, hogy adnak neki egy vadászgépet, de... És a frontnak nem állt rendelkezésére szabad repülőgép, és a központjuk erősítése még nem érkezett meg. A Vlagyivosztokból Habarovszkba tartó út eltartott egy kis ideig, és az őrnagy szó szerint kizökkentett a sínekről egy forró küzdelembe.
  A japánok megpróbálták megkerülni a jól megerősített várost és bekeríteni. A harcosnak alig volt ideje beugrani a géppuskával a lövészárokba, mielőtt megkezdődött a támadás.
  A boszorkány megkérdezte Sinitsin kapitányt, aki mellette feküdt:
  - Tehát az ellenség Friedrich, vagy inkább Nogi tábornok taktikáját tervezi, hogy megkerülje az erődítményeket, és hátba helyezzen minket.
  A kapitány felmordult.
  - Hadd próbálja meg égetni az orosz ló farkát! Szóval olyan patás fog ütni, hogy úgy tűnik, nem lesz elég!
  Az ász pilóta viccelődött:
  - A ló patái, valószínűleg nem Krupp-acélból, hanem a mi szovjeteink!
  Szavait kagylók üvöltése szakította félbe. Itt egy régen ásott árokban fekszik, Habarovszk körül általában nemesi erődvonal húzódik, a japán invázió veszélye már több mint egy éve fennáll. A lövészárkok előtt és mögött lövedékek törnek fel, nagy zúgás hallatszik belőlük. Általában a híres japán shimosa sok dübörgést és füstöt kelt. A harcos félelem nélkül néz, még némi közönnyel is. A lövedékek felrobbanása piszkos szökőkutakhoz vezet, ezek közül az egyik miatt megremegett a föld. Ez azt jelenti, hogy egy fegyver üt, jó háromszáz milliméteres ágyúkaliberrel. Hallod a sebesültek nyögését... Az ágyún keresztül könnyű gőznek tűnnek, amit nem minden fül képes megfogni. Itt a pilóta-harcost földdel szórták meg. A lány azonban tüsszögve lerázta a port vörös fonatáról:
  - Ez mindig így van, ha lefekszel koszos leszel! És ha felkeltél, marad egy-kettő!
  A tüzérségi előkészítés rövidnek bizonyult, talán a japánoknak nem volt annyi lövedékük. A támadás megkezdődött. Számos japán taco vezetett előre. Kicsi, kissé lekerekített géptesttel. A Rising Sun birodalmának legmasszívabb tankja: Chichiha. Vedmakova emlékezett a jellemzőire. Elülső páncél 30 mm, fegyver 47 mm, dízelmotor 320 lóerő. Leszámítva a vezetési teljesítményt, amelyben ez a gép nem rosszabb, mint a T-34, akkor még rosszabb, mint az 1943-as modell német T-3-a. Még a Távol-Keleten is hívják, tüsszents! De egyébként a mezők királynője nem tank, hanem gyalogság. Itt próbálja meg megközelíteni az aknamezőket. Ahogy mondani szokták: ahol páncélvonat nem megy el, ott puskás katona mászik.
  A japánok puskáit a német Mauserből másolták. Géppisztolyok, leszakítva az első világháborúból jól ismert "Schmeister"-ről. Általában a szűk szeműek vágynak arra, hogy a legjobbat másolják a másik oldalról. Bizonyára a japán tervezők már dolgoznak a "Panther" és a T-34 hibridjének megalkotásán!
  Nem több, mint egy tucat japán tank, és a szovjet tüzérség semmi esetre sem siet velük találkozni. A gyalogság kocog utánuk, a hagyományos vastag sorban. Maguk a Felkelő Nap országának katonái is enyhén sárgásságot, a khaki sztyepp színét adó egyenruhát viselnek. Vedmakova rájuk néz, gyorsan megbecsüli a támadók számát. Szemre nézve öt-hatezren vannak, és maximum ezer orosz ül a lövészárkokban, lefedve a front ezen szektorát. És a fegyverek... A távol-keleti hadsereg a maradék elv szerint van felszerelve, géppisztolya csak a tiszteknek van. Végtére is mi az őrnagy, de beosztás nélkül, a hétköznapi szintre redukálva.
  - kérdezte Titmouse kapitány (még nagyon fiatal srác) a Witchert.
  - Harcoltál a németekkel?
  A lány így válaszolt:
  - Nem! Megcsókoltam őket!
  A kapitány hirtelen elsápadva megjegyezte:
  - Emlékszel az első holttestére!
  Vedmakova elmosolyodott, és megrázta a fejét.
  - Pilóta vagyok, és akit lelőttem, azt összeütöttem, fogalmam sincs a holttestekről! Egyébként az egész Nagy Honvédő Háború alatt soha nem lőtték le a gépemet!
  A kapitány kissé kínosan füttyentett.
  - Te csak egy ász vagy! És mennyi maszatolt németed van!
  Witcher még szélesebben mosolygott.
  - A huszonötödik után átadta a hős csillagát! Csak huszonnyolc.
  Sinitsin felkiáltott:
  - Ó! Egyszerűen mestere vagy a mesterségednek!
  A lány szerényen válaszolt:
  - Nem kell hőst csinálni, valakit, aki csak becsületesen teljesíti kötelességét. Most a gyalogság közelebb jön, és találkozunk velük.
  A kapitány megrántotta egy jó tíz kilogramm súlyú nehéz géppisztoly reteszét. Megérintettem a kutyát, az indítás nagyon szoros, a feneke visszarúgással. Nem egészen kényelmes kolosszus, de eltalálja... Igaz, a pletykák szerint a németeknek már van erősebb géppuskájuk, de ki tudja, hogy a szovjet tervezők kitalálnak-e valami jobbat. Sinits nem tudott ellenállni a kérdésnek:
  - És miért adtál át egy ilyen menő pilótát a gyalogsághoz?
  Vedmakova félig tréfásan válaszolt, miközben a géppisztolya elakadását is megkattintotta:
  - És csak azt akartam tudni, milyen tűz alatt ülni! Az remek lenne!
  - És láthatóan elvesztetted a csizmádat, ha annyira siettél az élvonalba!
  Vedmakova valójában mezítláb ment, hogy gyorsabban jöjjön le a hólyagok. Bár a háború alatt a legtöbb nő és gyerek nyáron csupasz sarkúban pompázott, ez nem volt elfogadott a tisztek körében, különösen nyilvános helyeken. De a Witcher még szerette is így kiemelni. Szinyicin egyszerűen válaszolt:
  - A megtakarítás érdekében valójában az egész kapitalista világ ellenünk van. Hiszen a csizma elkopik, és ez sokak munkája!
  A kapitány hevesen kacsintva egyetértett.
  - Nagyon szép lábaid vannak! Megsimogathatom őket!
  Vedmakova megrázta az ujját:
  - Nem most! Aztán ha túléled, felmelegítelek éjszakára.
  Sinicin a szemét forgatta.
  - Hú, gyors vagy! Általában a nők sokáig törnek!
  Vedmakova válaszolni akart, de robbanás hallatszott, egy japán tank haladt előre, aknába rohant. A lány ezt énekelte:
  - Hitler autóban vezetett, a barom egy akna robbantotta fel! Töredékekre törve - de ez nem sok haszna!
  Egy másik japán harckocsi felrobbant, megállt, elfordította a torkolatát és tüzet nyitott a szovjet lövészárkokra. Egy harmadik követte. A japánok azonban nem gondoltak arra, hogy megálljanak. A szűk szeműek vicsorogtak: géppuskáik félköríves, mobil tornyokra helyezve működni kezdtek.
  A kapitány motyogta:
  - Nagyszerű! Hogy megy a felvonulás! Itt a hadsereg!
  Vedmakova felkapott egy puskát, mivel a gyalogság távolsága megengedte, és rálőtt egy japán tisztre. A keskeny szemű elesett, és olyan erővel dobta el a puskát, hogy az a tavaszi fűben babrálta a szuronyt. A többi japán tovább futott, csak kissé megdöntötte a testét, láthatóan abban a reményben, hogy így elkerüli a vereséget, vagy inkább csökkenti annak valószínűségét. Vedmakova felidézte, így képezik ki a Quantude hadsereg katonáit, akinek nincs ideje időben lehajolni, annak bambuszbottal verik a fejét. A király-atyának úgy tűnik, Heródes nagyon meghatott! Ezt azonban II. Miklósról. Most ismét Japánnal harcolnak, és nem egy, hanem több fronton. Ennek azonban megvannak az előnyei is. A lány ezt énekelte:
  Jön - a Wehrmacht hamvába verik,
  Napóleon legyőzhetetlen!
  Az ellenség nem fogja tudni eltaposni a szovjet zászlót,
  Amikor a nép és a párt egyesül!
  Egymás után megálltak az összetört japán tankok, de a szuronyoktól hemzsegő gyalogság még gyorsabban kezdett futni. A szovjet csapatok állásait villanások, puskák csattogása, időnként automata kitörések tarkították. Tüzet nyitott és Vedmakovát. A menet közben újratöltő japánok puskából lőttek. Teljesen kiabáltak:
  - Banzai! Rus add fel!
  A golyók úgy fúrták át a tetemüket, mint egy bábu. Vérrel kevert csontpor hullott le. A legtöbb golyó azonban, ahogy az a csatában is megesik, elment. A japánok átkeltek az aknamezőn, a kis katonák túl könnyűek ahhoz, hogy felrobbantsák a harckocsiknak készített ajándékokat.
  Vedmakova a géppuska brutális visszarúgását érezte a vállán, míg a Felkelő Nap országának harcosai igazi szörnyetegeknek tűntek. Hisztérikus kiáltásaik egyre erősebbek lettek, és sárga, csúnya arcuk izzadságtól csillogott. Vedmakova megpróbál egyszerre minél több ellenséges katonát elpusztítani. A lány dögös, mint mindig, és beágyazottan lő. Az egyik klip kifogyott, behelyezett egy másikat. A tár túl nagy, kerek, nem könnyű beékelni a kamrába. És megint a tűz, a japánok fejjel lefelé repülnek.
  Vedmakova lelőtte a második töltényt, lőszer nélkül maradt. És már a gránátok is gyapjúznak az előrenyomuló szűk szeműekre. Dobásokkal válaszolnak, most sokkal több a nyögés sikolya, és szovjet katonák zuhannak. A szilánk egy apró hajszálat vágott le a Boszorkány fejéről. A lány idegei tönkremennek, felugrik, és a tüdejéből kiált:
  - Sztálinnak az anyaországért!
  Őt követve a többi harcos ordít, kiugrál a fedezékből, és megrázza szuronyt. A szovjet katonák a japánok elé menekülnek, és szuronyos harcot folytatnak.
  Vedmakova egy gyors ütéssel megvágja a legközelebbi "szamuráj" hasát. Üvölt, válaszolni próbál, és összeesik, mint egy lemészárolt vadkan. A lány boldogan felkiált:
  - Orosz foci: Oroszország - Japán, kettő-nulla!
  És valóban, egy másik japán elesett úgy, hogy szuronykéssel elvágták a torkát. Nos, a harmadik harcos pilóta ágyékon rúgta. A keskeny szemű kinyújtózkodott, a lány pedig tehetetlenségtől mozgóan beledugta a pontot az ellenfél szemébe!
  - Szerezd meg a japánokat! Minek állni a kapuőrökhöz!
  A szurony megtorló ütése felszakította az őrnagy zubbonyát, kifolyt a vér, de ez nemhogy nem hozta zavarba a lányt, hanem további dühöt is adott.
  - Hirohito halála! - A lány ugatott, sípcsontja nekiütközött a keskeny szemű halántéknak, és a lány olyan gyorsasággal mozgott, mintha légcsavarok lennének, a legújabb vadászgép.
  A japánok visszavonultak, sőt meghátráltak, az ihletett lány pedig támadásba lendült, géppuskája ütőként pörgött egy óriás kezében. Itt egy kemény ütés következett egy fenékkel a fej hátsó részén, túl buzgó tiszt. Anna kifújta a levegőt.
  - Itt egy shahen-hash!
  De általában az oroszoknak nehéz dolguk volt. A szűk szeműek oldalán ötszörös előny, és a japánok fizikai felkészültsége sem rossz, ráadásul messze nem a Szovjetunió legjobb katonái küzdenek ellenük. Természetesen egy ilyen nehéz háború idején a harmadik kategóriás hadköteleseket küldték a Távol-Keletre, a legrosszabb adatokkal, vagy a nácikkal vívott csatában súlyosan megsérült harcosokat. A katonák elestek, néha egy-egy oroszba egy tucat szuronyot döftek, szó szerint kollektíven elvéreztek, de hősként harcoltak, és senki nem kért kegyelmet.
  Szinyicin szuronnyal átszúrt egy japán tisztet, de ő maga kapott pontot az oldalába. A fiatal férfi egy fenékcsapással mellkason buktatta a támadó japánt, de oldalról túlságosan bőségesen folyt a vér. És egyszerre négy szamuráj rohant rá a srácra.
  A bátor Vedmakova a segítségére sietett, szuronyával a lapockájába szúrta a tisztet, majd térd alatti rúgással leütött egy másik japet.
  - Tarts ki Petruha! azt mondta.
  Azonnal visszatükröződött két szurony, amelyek a mellkasra irányultak, és így válaszolt:
  - Nem Péter vagyok, hanem Arkagyij!
  A lány, aki leütött egy másik japánt, felmordult:
  - Háborúban minden név olyan, mint egy kalapács kattanása, nem szabad lövés nélkül felkapni!
  Arkagyij kissé hátralépett, és egy kíméletlen szurony hasította fel az arcát. A fiatalember felnyögött az elviselhetetlen fájdalomtól:
  - Isten Anyja!
  Vedmakova tiltakozott:
  - Lehet, hogy anya vagyok, de nem Istené! Általában véve nincs Isten, és nem is volt!
  Arkagyij visszalépett Annához, és homályosan motyogta:
  - És mi vár ránk a halál nemléte után?
  A lány negatívan megrázta a fejét.
  - Nem! A kommunista tudomány feltámasztja a halottakat! És az első új életre visszakerül a hazáért vívott harcokban elesettekhez.
  Sinicin megrázta a fejét.
  - Isten áldjon!
  Vedmakova lerakott egy másik japánt, és felsikoltott:
  - Nincs Isten! Ha igen, akkor el kell ismernünk, hogy az univerzum állítólagos teremtője szadista! És szereti a teremtést kínozni!
  Abban a pillanatban Arkagyij combját szuronnyal feltépték, és hogy el ne essen, a vörös hajú harcosra támaszkodott:
  - És nekem fáj! Egyszerűen elképzelhetetlen!
  A felkelő nap katonáinak öt-hatszoros fölénye megtette a hatását. Ötven szamuráj rohant ellenük, szuronyaikat úgy hadonászva, mint egy sertéssereget. Arkagyij szuronyos ütést kapott párszor a gyomrába, majd kiszúrták a szemét. Amikor a fiatalember elesett, hússzor injekciót adtak neki, így örökre megnyugodott. Érdekes, mit érzett a lelke, amikor elrepült: meglepetést vagy félelmet, esetleg hihetetlen megkönnyebbülést, miután elhagyta a test börtönét.
  A Witcher olyan volt, mintha megbabonázták volna. Természetesen a tunikája darabokra hullott, szuronyokkal összevágva. A harcosról kiderült, hogy teljesen meztelen, sok karcolás borította, de a szamuráj egyetlen komoly sérülést sem tudott okozni rajta! Küzdött, és csupasz mellei skarlátvörös mellbimbókkal remegtek, mint a bóják a tengerben. És csupasz bokák villantak. A lány valóban az állati és erotikus hatalom megtestesülése volt. Csupasz talpa vértől vöröslött, amiből a pusztítás és a gonoszság nagy istennőjével volt összefüggés: Kali! Szinte az összes szovjet katonát leszúrták már, a csata véget ért, de csak az ő csillogó szépségében, Aphroditéban, időről időre dühösen megszeppent.
  Nugi japán tábornok meglepetten nézte ezt a csodát. Ekkor egy gondolat villant át az agyán. Vékony hangon parancsot adtak egy alultáplált szúnyogtól:
  Dobj rá hálót, vigye el élve!
  A takarékos japánoknak is volt hálójuk. Hirtelen élve kell elvinnie az egyik oroszt. A web pedig tökéletes erre. Azonnal egy tucat elkapó bilincset dobott a lányra
  Vedmakova, ahogy csak tudott, visszavágott, minden erejével megpróbálta kiszabadítani magát. De hiába, a lelkiismeretes japánok úgy csinálták a hálót, hogy elvisel egy elefántot. A lányt alaposan bepólyázták és a karjában vonszolták. Mindenből ítélve taktikai sikert értek el, főleg, hogy ezt az irányt sem tüzérség, sem géppuska nem fedezte.
  A lány felidézte Arkagyij simára borotvált arcát, aki beleszeretett, és a hívómondatát:
  - Háborúban minden név olyan, mint egy kalapács kattanása, nem szabad lövés nélkül felkapni!
  Felmerült egy nyugtalanító és csúnya gondolat, nem simította ki! Hiszen ez gyakran megesik, csak beleszeretett egy emberbe, és meghalt!
  A japánok láthatóan rosszul fedett lövészárkokat foglaltak el ezen a helyen, és továbbra is megkerülték a szovjet csapatok Habarovszk körüli állásait. Vedmakováját pedig fogságba ejtik, és bár még nem veszik el őket, berakták őket egy foltos páncélautóba, hogy visszavigyenek téged. A gép özönvíz előtti, valószínűleg az első világháborúból való, így észrevétlenül a gyalogság mögé vagdalt. A sebesség körülbelül 12 kilométer per óra. Brr! A világ legelső tankja, Prokhorov terepjárója nem volt kisebb súlyú, de autópályán 40, úton 25 kilométeres óránkénti sebességet ért el. Amit egyrészt a Szovjetunió támad meg egész Európát, másrészt Ázsia jelentős részét. A lány az oldalára fordult, láthatóan fennállt a veszély, hogy visszafekteti. Milyen sötét van a páncélautó ezen részében, úgy tűnik, itt található az ejtőernyős osztály, vagy a katonák szállítása. Jó lenne persze megszökni, először megszabadulni a rudaktól és az erős kötelektől. És hogyan kell csinálni? A lánynak persze vannak képességei, bár muszáj lesz bütykölni, ugyanakkor le kell húznia a bilincset, és el kell vágnia a láncot, amelyhez a lábánál fogva kötötték. De itt a kötelek is egész jól elférnek. A munka fárasztó, de ha Mandzsuria területére viszik, lesz ideje. A lány levette nedves bőréről a köteleket, lefűrészelte a láncot, és egyszerre gondolkodott. Hmm, Szovjet-Oroszország ellen komoly koalíció volt: És a legkomolyabb szörnyeteg Németország. Egy ország fejlett technológiával és erős csapatokkal. Például hallott az új ME-309-es vadászgépről. Úgy tűnik, már repülnek. Nincsenek pontos adatai a fegyverekről, de a pletykák szerint ennek a repülőgépnek akár hét is van! Tűzpontok. Ez egy nagyon komoly fegyverzet, tekintve, hogy a Yak=9-ben csak kettő van, és a szovjet vadászgépeken nincs olyan gép, amelynél több lett volna három pontnál. Próbálja meg legyőzni ezeket a szörnyeket! Nos, a Fokken-Wulf egy nagyon komoly gép, fegyverzetében felülmúlja a szovjet repülőgépeket, és még majdnem két tonna bombát is képes szállítani. Már 1942 végén két 20 mm-es ágyúval és 4 db 13 mm-es géppuskával volt felfegyverkezve. De úgy tűnik, hogy már megjelent egy új típusú vadászrepülőgép és bombázó két 30 mm-es és négy 20 mm-es ágyúval. Ez már szörnyeteg volt, szörnyeteg minden szörnynek! A pletykák szerint pedig már gyártásba is került egy vadászrepülőgép nyolc 30 mm-es ágyúval! Próbálj meg legyőzni egy ilyen ghoul-ot! Hogyan akarnak erre válaszolni a szovjet tervezők? Vedmakova hallott, hogy a Jak-3-on munkálatok folynak. Beria tanszékéről meséltek neki erről a kurátorról. Úgy tűnik, hogy a repülőgép fő fénypontja a szerkezet kisebb súlya lesz, további hajtóművek és fegyverek nélkül. A manőverezhetőség biztosan jó, de a fegyverzet növelését szeretném! Hiszen a bokszban persze egy könnyű atléta pehelysúlyban mozgékonyabb, mint egy nehézsúlyú, de így is szinte biztosan veszít vele. Nem hiába vannak súlykategóriák, a profi ökölvívók között pedig az átütőerőt értékelik leginkább. Meg kell erősíteni a szovjet repülőgépek fegyverzetét, és csak akkor verik meg a Wehrmachtot ... egyenlő alapon? 1942 második felétől a Luftwaffe légi fölénye kezdett elpárologni, 1943 márciusára még a Szovjetunió volt előnyben, de ... A szövetségesek árulása megváltoztatta az erőviszonyokat. Hú, Hitlert március 13-án ölték meg, és most még csak április vége van, de milyen komolyan megváltoztak az erőviszonyok. Olyan gyorsan, a stratégiailag nyerő pozícióból a stratégiailag majdnem vesztes pozícióba. Szinte azért, mert még mindig van remény arra, hogy Németország képes lesz legyőzni, mielőtt stratégiai és technológiai előnyt érne el a Szovjetunióval szemben. A szövetségesek különösen nagy mennyiségben szállíthatnak repülőgépeket a náciknak, de a német pilótáknak időre lesz szükségük, hogy megtanulják, hogyan kell repülni velük. Mégis van különbség a technikában, a műszerfalakban. A tankokhoz is képzett legénység kell, ráadásul a Chevron menetteljesítménye az orosz télen nem kifejezetten jó. Az M-18 automata puska ... Nem rossz, de a tűzsebességet tekintve gyengébb a legjobb szovjet modelleknél, azonban pontosságban felülmúlja! Röviden, probléma a probléma! Ott vannak még az igazán híres "Churchills" erős páncélzattal, jó vezetési teljesítménnyel... Persze úgy tűnik, nekik is meg kell küzdeni. És minél tovább tart a háború, annál több felszerelést kapnak a nácik. A következtetés tehát egyszerű, nyáron megsemmisítő vereséget kell mérni Németországra. Ami Japánt illeti, a legjobb, ha az aktív védekezésre korlátozódik, és ellentámadásokat indít a tartályok minőségi fölényével. De ismételten a maximális energiamegtakarítás. Nem keveredik bele az elhúzódó csatákba, és előre előkészített vonalakra építi a védelmet. Még mindig van esély a Kínai Vörös Hadsereg bevetésére, de a Csang Kasi rezsim minden erejével nekiesett. Egyelőre tehát a saját erejére támaszkodhat. Mikor jön? A legjobb az egészben május végén, amikor végre kiszáradnak az utak, és megérkezik az utánpótlás a csapatokhoz. Maga Vedmakova első ütését Orjol irányába, majd Harkov térségébe adta volna, hogy kiszorítsa a németeket az ipari Donbászból, majd erőltetett menettel Ukrajnán keresztül, menet közben átkelve a Dnyeperen, majd tovább Romániába. Lehetőség van azonban észak felé fordulni, hogy felszabadítsa Fehéroroszországot, és a középső csoport hátuljába kerüljön. Az ötlet összességében jó, bár vannak hátulütői, az Oryol irányú offenzíva a legszembetűnőbb és ott a nácik várják majd. Az erődítményeket be kell majd törni.
  . 3. FEJEZET
  Itt persze jól jönnek a fegyverek és a katyusák. Ez utóbbi rendszer erős, különösen erkölcsi hatást fejt ki. Mindenesetre sok fegyverre és "Katyusha"-ra van szüksége ahhoz, hogy lövedékeket dobjon az ellenség védelmére. Általánosságban elmondható, hogy az első világháború tapasztalatai azt mutatták, hogy könnyebb volt védekezni, mint támadni, és ha a német császár nem meríti ki erőit az 1918-as tavaszi offenzívával, a háború még több évig tarthat. A második világháború azonban bebizonyította, hogy a támadó taktika előnyt jelent a védekezéssel szemben. Például Lengyelország gyors veresége, és különösen a szövetségesek feltűnő erős nyugati koalíciója. A nácik másfél hónap alatt legyőzték a felsőbb erőket, egyszerűen megkerülve a bevehetetlen Maginot-vonalat. Harc Afrikában, ahol eleinte a britek döntő ütése verte meg Olaszország fölényét. Aztán Rommel egy gyors offenzívában legyőzte a sokkal erősebb brit csapatokat. De természetesen a Szovjetunió legszembetűnőbb példája 1941-ben a hatalmas hadsereg nagy katasztrófája volt. És megtorló offenzív műveletek, német egységek kiütése. A lényeg tehát az, hogy megütjük magunkat anélkül, hogy megvárnánk az új német tankok nyomását. Az elhúzódó koptatóháború szinte hiábavalóvá válik, hacsak persze a szovjet tudósok nem alkotnak csodafegyvert! Ez utóbbi elvileg lehetséges, például hallotta, hogy elméletileg lehetséges olyan bombát készíteni, amely képes elpusztítani egy várost. Ráadásul egy ilyen bomba három-négy tonnát fog nyomni. Úgy néz ki, mint egy tündérmese, de... Arra születtünk, hogy egy mesét valóra váltsunk.
  Még vonzóbb út a Garin mérnök hiperboloidjában leírt lézerfegyver. Egy ilyen dolog eléggé képes elpusztítani egy egész tankok, repülőgépek, hajók hadseregét. Természetesen, ha létrehozol egy ilyen fegyvert, és nemcsak a Harmadik Birodalom, hanem a pindók árulói is, akkor az egész kapitalista világ véget ér. És a kommunizmus fényes zászlaja felragyog a bolygó felett. De valamilyen oknál fogva ilyen fegyvert nem hoztak létre. A tükrök nem a legjobb módja annak, hogy az égési energiát egyetlen áramba gyűjtsék. Igen, és energiára, a hajók vágásához sokkal többre van szükség. Bár ... ha egy mikron finomságra koncentrálódik, akkor teljesen meg lehet vágni a repülőgépeket és a csatahajókat is. Egy csodafegyver, amely segít megmenteni a Szovjetuniót. És itt van a lézerhatás, más formában. Végül a lánc engedett, és szinte szabadon van, a kötéldarabok pedig hevernek.
  Vedmakova azt mondta:
  - Türelem és munka, ha veled, nem vagy holttest!
  A lány felkelt, mezítláb ütögette a padlót. Nincs reakció. A lány erősebben kopogott. Válaszul japánul káromkodás hangzott el, és semmi reakció. Aztán Vedmakova bosszúsan énekelt. És a legjobban énekelte, mint egy primadonna egy jubileumi bulin:
  A Wehrmacht hordái vadul tombolnak,
  Az ágyúdörgés és a kardok hangja!
  A füst akár egy hónapig is megemelkedik
  A torzulás sugarai az égből!
  
  Az örökkévalóság korában híres lesz a haza,
  A húsomat adom Oroszországért!
  Szeretlek orosz szépség,
  Minden királyok Ura velünk van!
  
  Ó, ti vidék göndör ligetei,
  Az aranynyárvák csengése susog!
  Ortodox sólyom testvérek,
  Isten bravúrokra ihlette a sereget!
  
  Hideg vagy meleg napokon
  Talán egy felhővel ködöt hoz!
  Fasiszta disznók vagyunk, mint a seprű,
  Hogy lerázza a mocskot az arcáról!
  
  A pártunknak igaza van
  Harcolj a szovjet népért!
  Bátor dalt énekelünk
  Gondolom, mint egy sas rohant fel!
  
  Sztálin bölcs - az uralkodó eszménye,
  Félelmetes halandó harcba vezetnek bennünket!
  A szülőföld zászlaja a győztes mozsártörője,
  Készen áll vitatkozni a Pallas-sorssal!
  
  Lenin tettei örökkévalóak lesznek,
  Szent kommunizmust fogunk építeni!
  Higgy az ember tanításában,
  A fasizmus a sötétség szakadékába zúdul!
  
  Az egész bolygó olyan, mint egy szabad madár,
  Repüljünk a távoli csillagokba, a világokba!
  Valami fényes és nemes
  Szobrászként alkotunk!
  
  És Oroszország a vörös zászló alatt,
  Mint a mennyei Éden virágozni fog!
  Lenin esete, Sztálin akarata,
  Vezessen bennünket a kiválóság felé!
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova, valamint négy legendás lány kiszállt Tulából és eljutott Moszkvába.
  Most a főváros helyzete volt a legnehezebb. A németek már befejezték bekerülését, és volt egy harminc-negyven kilométer hosszú folyosó, amely napról napra egyre szűkült.
  Hat harcos foglalt el védelmi állást Moszkva külvárosában. Heves támadás történt.
  Oleg Rybachenko tüzelt és dúdolta magában:
  - A jövő a miénk!
  A fiú pedig puszta lábbal gránátot dob, és így folytatja:
  - És nagyszerűek leszünk!
  Margarita Korshunova lő és visít:
  - És én leszek a legmenőbb mind közül!
  És mezítláb halálos gránátot fog dobni.
  És különböző irányokba dobja az ellenfeleket.
  És akkor, már a csatában, Natasa, aki géppuskával lekaszálja a németeket, és puszta lábbal halálajándékot dob.
  Ez egy ilyen nő...
  A negyvenegyedik évben Natasha eláradt a bresti erődből. Keletre ment. Az új cipő gyorsan megdörzsölte a lábát, a lány pedig levette és mezítláb járt.
  Pár óráig nem volt semmi, aztán viszketni kezdett a csupasz talp. Pár óra múlva már égtek és már robbantak a fájdalomtól.
  Natasha moszkovita lévén nem szokott mezítláb járni. És persze hébe-hóba belemerülve a patakba.
  Igen, a lábaiért kínzásnak bizonyult. De a fiatal lány gyorsan megszokta.
  Aztán állandóan mezítláb járt, még a hóban is, és csak erős fagyban vette fel a cipőjét.
  Natasha most úgy harcol, mint egy legendás istennő.
  És itt Zoya puszta lábbal gránátot dob, és ordít:
  - Ez általában egy szuper randevú!
  És jól irányzott fordulatot fog adni.
  A németek és zsoldosaik pedig elesnek.
  És akkor Angelica vezeti a tüzet... És olyan vadul lő is pontosan.
  És egy gránát is kirohan a csupasz lábáról.
  És szétszórja a zsoldosokat.
  Továbbá Svetlana lő. És a mezítláb úgy kidob, hogy senki sem tud ellenállni.
  És nagyon messzire szórja az ellenfeleket.
  És lelövi magát, és robbanóhullámmal legyűri az ellenséget.
  Ezek azok a lányok, akik a Szovjetunióban születtek!
  Oleg Rybachenko tüzet vezet az ellenséges gyalogságra, automatikusan gránátokat dob a gyerekek lábával. És ugyanakkor a fiú magának ír.
  Vitalij Klicsko, aki konfliktusba került Ukrajna új elnökével, Zelenszkijvel, úgy döntött, lemond Kijev polgármesteri tisztségéről. Valójában minek makacskodni és ragaszkodni a pozícióhoz. Jobb, ha magad oldod meg a problémát.
  És miután elhagyta a polgármesteri posztot, Vitali Klitschko folytatta karrierjét. És azonnal szenzáció szólaltatja meg Weidert. Köztes harcok nélkül! És ez több mint nyolc év kihagyás után.
  Weider természetesen egyetért. Kihívás elfogadva!
  És eljön az igazság pillanata. Egyrészt a többszörös világbajnokot tizenkét évnél tovább nem verték soha. Másrészt pedig Kijev negyvenkilenc éves volt polgármestere. Egy ember, aki képes megdönteni Hopins rekordját, de edzettsége erősen megkérdőjelezhető.
  Valójában sokan azt gondolták, hogy egy ilyen hosszú szünet után öngyilkosságnak számít az, aki egyenesen Weiderhez megy.
  De Vitali Klitschko olyan, mint Rocky Balboa. Úgy döntött, hogy felveszi a harcot a legerősebb nehézsúlyú ütővel. Denotay Wider egy bokszoló, aki minden ellenfelét elveszítette. Abszolút mindenki - beleértve Tyson Furyt is!
  Szóval mi van, ha Vitalij Klicskónak van esélye?
  De Vitali Klitschko folyamatosan edzett, formában tartotta magát, kerékpárral ment dolgozni. És persze fizikailag sem volt olyan rossz. Ráadásul acél álla volt.
  Nos, Vitali Klitschko mit fogad el a küzdelemben, még ha nem is ő a favorit.
  Oleg Rybachenko megváltoztatta a géppuska csipeszt. Izgalmasak az állítólagos harcok a bokszolókkal.
  Valóban, miért nem tér vissza Vitali Klitschko a ringbe, és próbálja meg megdönteni Hopins rekordját?
  Ez nagyon erős ötlet lenne.
  A terminátor fiú fordult, és lekaszált még néhány tucat fasisztát.
  Aztán a fiú nevetett, és a nyelvét mutatta, mondván:
  - Van egy emberem, aki szuper!
  Margarita puszta lábbal dobott két összekötött citromot, és nyikorgott:
  - Menőbb vagy minden embernél!
  Oleg, aki folytatta a lövöldözést, okoskodott ...
  Vitalij Klitschko negyvenkilenc évesen valóban megdöntötte Hopins rekordját. Egy sajtótájékoztatón még így emlékezett vissza: "Azt mondtam, hogy nem fogom megdönteni Foreman rekordját, de nem mondtam semmit Hopinsról! Szóval fogom, és megdöntöm a rekordját!"
  Ha azonban a közvélemény jelentős része többé-kevésbé hitte, hogy Hopins negyvennyolc évesen világbajnoki címet nyerhet, Vitalij Klicskóban viszont negyvenkilenc évesen, sokkal kevesebb volt a hit. Többek között annak köszönhetően, hogy ellenfele már nagyon erős.
  Soha nem volt még ilyen ütő a nehézsúly történetében. Igaz, Wyder már nem fiatal, de mind a harmincöt év nem negyvenkilenc.
  Vitalij Klitschko azonban egyértelműen nem veszíti el optimizmusát. Edzen keményen, hozd magad formába. És nagyon örülök, hogy kidobtam a kijevi polgármesteri szék rutinját.
  Valójában nem nagy boldogság polgármesternek lenni Ukrajnában, ahol annyi probléma van.
  De az Uyaderrel vívott harcért Vitali Klitschko nagyon jó pénzt ajánlott fel. Így mindenesetre nem veszítettem a pénztárcámmal. Vitali Klitschko név híres.
  A gonosz nyelvek még azt is mondták, hogy Wyder egyszer üt, és maga Vitali Klitschko is lefekszik. És akkor pénzt fog kapni, és emlékiratokat vagy tudományos-fantasztikus regényeket fog írni.
  Vagy esetleg egy filmben.
  Egyébként Wladimir Klitschko is bokszolni akart. Csak a ravasz Vlagyimir választott gyengébb ellenfelet a rendes világbajnok közül. De mindegy, bármit is mondjon, ő bajnok, és ez klassz!
  De Denotay Wyder, bármit is mondjon, még mindig a legjobb a legjobbak között!
  De Vitalij őrjöngve edz. Olyan, mint egy fiatal férfi, aki a maximumot adja ki magának. És volt több sparringe is, kiváló formát és kitartást mutatva. Nem, Vitalij készen áll. És nem csak így, hanem ringbe lép.
  És valóban, amikor eljött az ítélet napja, és összejött a legnagyobb ütő, Wyder, a legjobb nehézsúlyú ebből a szempontból, és Vitalij. Kijev volt polgármestere, akit már mindenki kiírt bokszolói pályafutásából. De most két legendás személyiség jött össze.
  Vitalij, aki 1999-ben lett először világbajnok. Gondoljunk csak bele, milyen régen történt, és több mint húsz év telt el azóta.
  Wyder pedig már nagyon régóta birtokolja a címét. Szintén közel áll a megdöntéshez Holmes rekordja, amely a leghosszabb ideig tartotta a címet az övek felosztása óta.
  És persze, ha Weider valakitől fél, az nem Vitalij nagyapjától. Valójában nem lehet mindenki Hawkins. És Hawkins riválisai nem olyan erősek, mint Weider!
  De Vitalij versenyzőként beszáll a ringbe. Teste még mindig pompás és izmos, bár haja már szürkés. Vitalij nagyapa, ahogyan tisztelettel vagy gúnyosan nevezik. De az izmok megkönnyebbülése olyan, mint egy fiatalnál.
  Vitalij azt mondta, készen áll. És még ő sem, az árfolyamok egy kicsit emelkedtek.
  A Weider sovány, vésett és vékonyabb csontozatú, kisebb súlyú.
  Annak ellenére, hogy félelmetes ütő, vannak védekezési problémái, és nem mindig áll jól a lábán. De van már sok harci tapasztalat. A harcok számával már utolérte Vitalit. És eddig nem sikerült legyőzni.
  Vitalij Klitschko azonban csak sérülések és vágások miatt veszítette el két küzdelmét. És azt is mondhatod, hogy nem verték meg.
  De több mint nyolc év kihagyás, és majdnem ötven év. Ha Vitalij fiatal lenne, természetesen lett volna esélye. De vajon meg tudja-e dönteni Hopins rekordját? David Hay már harmincöt évesen nulla bokszoló lett.
  De sok a beszéd, és csak a gyűrű fog látszani. Vitalij Klitschko megdönti Hopins rekordját, vagy hordágyon viszik el, ahogy Wyder ígérte.
  Itt hollómaszkban jön ki. Magas, nagyon száraz, még sovány is, mint Koschey.
  Egy bokszolópár komoly problémákat okozott neki a ringben. Ez a kubai Ostrix, aki pontozással vezetett és kiütötte a kiütést, illetve Tyson Fury, aki szintén pontozással vezetett, és sikerült döntetlenre hoznia a küzdelmet. Így a világ legnagyobb ütője tönkremehet.
  De az esély majdnem egy a tizedhez Wyder javára. Ennek ellenére Vitalij életkora és karrierjében bekövetkezett nagy törés túl nagy. Még a testvére, Vlagyimir is azt tanácsolta, hogy melegedjen össze néhány erős középparaszttal. Valóban, Németországban Vitalij Klitschko több pénzt szerezhet egy közepes bokszolóval vívott párharcban, pusztán nagy nevének köszönhetően.
  Hiszen Vitalij nemcsak bokszolóként, hanem politikusként, a főváros polgármestereként és a Maidan hőseként is ismert az egész világon.
  Nem, Vitalij Klicskónak mindenesetre el kellett volna gondolkodnia azon, hogy megéri-e sietni és nekiütközni egy ilyen hegynek.
  De a választás megtörtént: Vitali Klitschko nem keresi a könnyű utakat!
  A harc Amerikában zajlik. Az USA és Ukrajna himnuszát játsszák. A szolgáltatási listákat közzéteszik. És végül megszólal a harc jele.
  Sokan szeretnének látványt és vért látni.
  Weider óvatosan kezdett, bár lehet, hogy nincs igaza. És hirtelen Vitalij berozsdásodik. Sr. Klitschko szintén nem siet. De azonnal látható, hogy könnyű a lábán, sovány, izmos és kiegyensúlyozott. Mindenesetre az nem történt meg, amire sokan számítottak: azt mondják, azonnal lebeg.
  Klitschko magabiztosan döféssel dolgozott, kicsit magasabban tartott a szokásosnál, blokkokat rakott.
  Az első két kör simán ment. Aztán Wyder, ahogy az várható volt, nagyon felvette a tempót. Aktívabbá vált támadásban és támadásban. De Vitalij nem vesztette el a fejét. Megakadályozta az ütést, bal oldali szúrással találkozott. És hirtelen egy éles polip közben jobb kezével a testhez csapott. Weider megduplázódott a fájdalomtól.
  Vitalij kettőt tartott, és pályafutása során másodszor került padlóra a világbajnok és minden idők legjobb ütője.
  Vitalij elmosolyodott... A közönség pedig üvöltött örömében. Ezt nem várták el az öreg Vitalijtól. Azta! És végül is úgy tűnik, hamarosan ötven év! És így továbbra is mozogni és verni! Tudni kell!
  Weider felkelt, de hátrálni kezdett. Vitalij lassan szúrni kezdte a szúrásával. És megint kettő. És ütött újra. A lyukasztó hátrál.
  Nehezen, de Wyder a kör végére ért. Aztán a következőben Vitalij dolgozott első számként. De semmi, minden a terv szerint ment. Wyder több körön keresztül meghátrált, és tehetetlennek tűnt. De a kilencedik körben ismét felrobbant. És elkezdett dobni ütéseket ment előre. És ismét kihagyta a kettőt, és elesett. Második leütés.
  Vitalij mosolyog. Előre megy. Weider bizonytalanul áll a lábán. Megint kihagyja a kettőt, nem talál ellenszert. És a következő ütéstől esik.
  Nehezen feláll, a játékvezető pedig megállítja a küzdelmet!
  Győzelem! Vitali Klitschko, most világbajnok! És megint az öve! Igaz, még nem abszolút, de már lóháton!
  Megdöntötte Hopins rekordját, és persze Foreman nehézsúlyúinak is, negyedszer lett világbajnok, kiegyenlítve Holyfieldet.
  Wyder természetesen azt kiabálja, hogy túl hamar leállították a küzdelmet, és visszavágót követel.
  Vitalij azt mondja, hogy később döntenek arról, hogy folytatja-e a pályafutását, vagy még pár harcot vívjon. De mindenki azt mondja neki, hogy nagyon jó, még jobb, mint fiatalkorában, és folytatnia kell.
  Főleg, hogy nincs mit tenni. Újabb polgármester van Kijevben, még messze van a Rada- és az elnökválasztás, miért ne harcolnának ott?
  A következő három viadalért Vitalijnak százmillió dollárt ajánlanak, plusz a közvetítések további százalékát.
  Persze nagy a főnyeremény, és Kijev egykori polgármestere kimondja, amit gondol.
  Sőt, megmutatta, hogy még sok mindenre képes. Miért kell tehát a tehetséget a földbe temetni? És ami a legfontosabb, nincs több tennivaló!
  Esetleg megpróbálja kombinálni az összes övet? Nagyon jó lenne!
  Vitalij elfogadja az ajánlatot, és aláírja a szerződést további három küzdelemre.
  És a következő ellenfele... Hát persze, Tyson Fury! Még soha nem verték meg, nagy nehézsúlyú. Igaz, Uydar és egy kisebb valaki leütötte. És ami a legfontosabb, az öccse elkövetője. Nos, hogy nem lehet ezzel harcolni?
  Természetesen egy új küzdelem, és egy mesés honorárium, és egy nagyszerű látvány.
  Oleg Rybachenko ismét lő a németekre és a külföldi harcosokra. Általánosságban elmondható, hogy a gyalogságban szinte nincs német. Az E-50 és E-75 harckocsik mögött haladnak. És igyekeznek nem kockáztatni.
  Itt, valahol távolabb látható a Párduc-2. Ez a tank, ellentétben a valós történettel, a negyvenharmadik évben jelent meg. És maga a Párduc nem volt túl masszív. Igen, és a "Panther" -2, bár sokat gyártottak, de 1945-ben a Szovjetunióval való háborúra készülve a németek feltöltötték a gyárakat E-50 és E-75 tankokkal.
  A könnyű önjáró fegyverek (E-10 és E-25) praktikussága ellenére a Führer a nehezebb harckocsikat részesítette előnyben. Guderian nehezen tudta rávenni, hogy készítse el a legmasszívabb, nagy sebességű E-50-et. A Führer viszont jobban szerette az E-75-öt, ami nem bizonyult túl sikeresnek, és kilencven tonnát nyomott.
  De most megjelent az E-75 M módosítása, alacsonyabb sziluettel, könnyebb és erőteljes motorral. Talán ez lesz a legnépszerűbb a jövőben.
  Oleg Rybachenko például ravasz taktikát alkalmaz. Beret és mezítláb gránátot dob az E-50-es hernyóra. Emiatt a harckocsi megfordul és ütközik kollégájával.
  És az eredmény - két mastodon ég.
  Oleg, amint látjuk, nagyon ravasz.
  Most így jár el, a németek pedig súlyos veszteségeket szenvednek el. A fiú lába fürge. Jó olyannak lenni, mint ő, mezítláb és jóképűnek.
  De általában a boxerekkel kapcsolatos gondolatok járnak a fejemben. Például Denis Lebegyev miért ne kezdhetné újra pályafutását? Negyven év nem olyan sok. Sőt, a nagy súlyú fő versenytársak távoztak, és megpróbálhatja kombinálni az öveket.
  Ez az, amit tényleg nem szabad megtenned, szóval hatosnak kell lenni a hatóságokkal. Jobb, ha magad nemes bokszot folytatsz, vagy ellenzékbe megy.
  Így lett Szergej Kovaljov Moszkva polgármestere. Bár ez csak fantázia.
  Denis Lebedev pedig tehetne valami konstruktívabbat is. Ráadásul valahogy túl korai még veretlenül hagyni a bokszot. Egy igazi sportolónak végig kell mennie.
  Vlagyimir Klicsko is visszatérhet. De egyeseket, mint például Alekszandr Usztinovot, már háromszor is megverték egymás után, ne vonuljanak vissza!
  Valóban, a hősök nem emberek, hanem egyenesen acélból!
  De képzeljünk el egy ilyen lehetőséget, Putyin lezuhant egy repülővel, Oroszországban pedig új elnökválasztások vannak.
  És mit látunk ma? A kommunistáknak nincsenek erős jelöltjeik. Grudint megszégyenítették, és aláásták a belé vetett bizalmat. Zjuganov túl öreg, és már mindenkibe belefáradt, és kevés a karizma. Suraikin megbukott az előző választásokon. Más kevéssé ismert személyiségek. Zsirinovszkij is túl öreg és elege van mindenkiből. Másokat a Liberális Demokrata Pártban kevesen ismernek. Kiket lehet még ajánlani az ellenzékből? Andrej Navalnij erős, de nem indulhat a választásokon. Ksenia Sobchak nem komoly jelölt. Demuskin börtönben volt, és nem túl népszerű. Börtönben volt, és Udalcovot, bár talán tehette, a kommunisták támogatták, és megszólalt.
  Egyszóval nincs komoly versenytárs az ellenzékben. Tehát továbbra is Medvegyev megbízott elnök a fő favorit. És ha lesz intrika: a második fordulóban vagy azonnal az elsőben.
  Tekintettel Medvegyev alacsony besorolására és nagy valószínűséggel nagy számú elnökjelöltre, a második forduló teljesen lehetséges.
  Medvegyev azonban nagyon nagy előnyben lesz az első körben, a másodikban nem túl jóképű ellenfél.
  Bár a Zelenskyje az utolsó pillanatban megjelenhet, és összezavarja az összes kártyát!
  Oleg Rybachenko ismét gránátot dobott, meglökve a nácik tankjait. Sok üvöltés és ágyúzás.
  És a föld időnként felszáll, és a levegőben ég. És felborulás, olvadás, töredékek.
  Oleg azt mondja:
  - Dicsőség birodalmunknak!
  Margarita, aki mezítláb dobott egy gyilkos ajándékot, nyikorgott:
  - Nagy dicsőség a hősöknek!
  És ismét a csupasz sarkú lány citrommal dob fel.
  Zuhannak a fasiszták, ó, és özönlenek.
  Nincs mód, még vákuumbombával sem lehet megállni és nyerni! Olyan menő harcosok itt, csak borzalom!
  Oleg ordít:
  - Győzelmünk a szent háborúban!
  Margaret megerősítette:
  - Száz százalékos garanciával!
  És a lány ismét gránátot dobott mezítláb.
  Nem, ezek a gyerekek nyilvánvalóan nem adják fel csak úgy.
  Oleg Rybachenko üvöltött:
  - Az új szovjet rendért!
  Margarita aktívan lőtt egy sorozatot, és megerősítette:
  - Banzai!
  Oleg eközben megpróbált tovább komponálni. Nos, itt van Vitalij, aki önkéntes védekezést folytat Tyson Fury ellen. Eközben Wladimir ugyanilyen érdekesen küzd Ruizzal.
  Valójában Ruiz három változatban volt világbajnok. Ott, Vladimir miért nem tud megküzdeni vele sok pénzért? Annál kényelmesebb ellenfél - sokkal rövidebb és kövér. Vlagyimir hosszú szúrással le tudja lőni.
  Kár, hogy Klitschko Jr. kihagyott vele egy küzdelmet, miközben világbajnok volt. És költözned kellett volna.
  És hogy nem jutott eszedbe ez, Vlagyimir?
  A világbajnok három változatban pedig most Usyk. Gyorsan azonban a trónra került.
  És lehetséges az egyesülési harc Vitalijjal. De ezek egyelőre csak találgatások.
  Vitalinak le kell győznie Tyson Furyt, a Weider elleni visszavágó pedig érdekes. És sok más érdekes harcos is van. Ugyanaz az Anthony Joshua. Rendkívül érdekes lenne harcolni is vele. És bosszút álljon a bátyámon is.
  Vitalij szenzációt keltett Weider legyőzésével. És ugyanez lehet a siker fejlesztése.
  Miért nem lehet az első bokszoló a világon, aki ötven év után bajnoki címet nyert? Ilyen még soha nem volt!
  Szia Vitalij! Nem számít, milyen Kijev polgármestere volt, de most már minden kétséget kizáróan nagy világbajnokként ismertek el!
  De itt az első, önkéntes címvédés. Vitalij ellen, egy nagyobb és hosszabb karú ellenféllel. Nem olyan félelmetes ütő, mint Wyder, de technikás és ügyes, hosszú karokkal. És még nem törött, bár leesett.
  A legfontosabb, hogy legyőzte a még fiatal Wladimir Klitschkot, ami kétségtelenül félelmetes versenyzővé teszi Tyson Furyt.
  Az esély körülbelül ötven-ötven volt. Természetesen a Wyder elleni kiütéses győzelem lenyűgöző volt. De most nem morgás lesz ellene, hanem egy ügyes harcos, akit még senki sem tudott kidobni. És ami a legfontosabb, maga Vlagyimir győztese ereje hajnalán.
  Vajon Vitalij képes lesz megbirkózni egy ilyen technikával ötven évesen? Ez az intellektusok párharca. Ez Wyder egyértelműen alábecsülte Vitalit, és megpróbálta szerénytelenül kezelni. És itt ez már nem így működik.
  Itt készül mindkét bokszoló. Vitalij, mint mindig, komoly és koncentrált. Magabiztos és nyugodt.
  Tyson Fury is készülődik. Magasabb, mint Vitalij, hosszabb karjai vannak, és megpróbálja használni.
  De most a harc zajlik majd Nagy-Britanniában, és fizetett közvetítés.
  Tyson Fury most először jelent meg. Külső bizalmat tanúsít. Kopasz, esetlen és nem túl sportos. Ha Vitali Klitschko haja színezett, akkor nem fogja megérteni, melyikük idősebb, bár a különbség tizenhét év. Ez még nem rekord a bajnoki küzdelmek terén, de már közelít a rekordhoz.
  Nos, talán Vitali is harcolni fog valakivel, aki fiatalabb, mint Tyson Fury.
  Itt Vitalij félelmetes zenére szól. Egymásra néznek.
  Tyson megroskad, és nem tűnik magasabbnak. Vitalij vállában talán, és szélesebben. És ami a legfontosabb, az alakja sokkal szebb, az izmai pedig domborúak.
  Nos, hogyan hangzanak a himnuszok? Először brit, majd ukrán.
  Aztán egy pillantásváltás.
  És most megszólal a kürt, az első kör.
  Vitalij könnyű ütést dob, jól mozog. Tyson megpróbál elmenni. De Vitali nagyon mozgékony, és ütései esetlen pályán mozognak, Tyson Fury fejéhez érve.
  Minden a szakértők előrejelzése szerint alakul. Vitalijnak kiváló a sebessége.
  És minden sikerül.
  Megnyeri az első kört... Aztán egy perc pihenő és a második kör. Fury ismét nem változtat a taktikán. Nyilván abban reménykedik, hogy Vitalij elfárad.
  . 4. FEJEZET
  És ismét az idősebb Klitschko-nak van egy kis előnye. A testvérek uralják a ringet.
  Wladimir egy hete technikai kiütéssel nyerte meg Ruiz Jr.-t.
  Nos, a harc folytatódik.
  A harmadik kör ismét Vitalij diktálása alatt zajlik. De a negyedik körben Tyson Fury hirtelen felrobban. Rohan előre... És eltalál egy kettőt. És leütésbe esik.
  Mit akart? Vitali készenlétben van.
  Tyson valahogy a végéig kivédte ezt a kört. Aztán újra elkezdődött az egyoldalú csata Vitalij fölényével. Ráadásul a világbajnok idősebb Klicsko nyilvánvalóan nem sietett.
  És most, nyolc forduló után Tyson Fury hirtelen visszavonul. A győzelmet pedig technikai kiütéssel hirdetik ki, a küzdelem folytatásának megtagadása miatt.
  Így Vitalij Klitschko új rekordot állított fel: az ökölvívás történetének első harcosa, aki ötven évesen megvédte a világbajnoki címet. És felülmúlja Hopins újabb eredményét.
  Vitalijból szupermen lett. És megbosszulta a testvérét.
  De a következő küzdelem egy visszavágó Wyderrel. Nagyon magas díjakat ígérnek. Hogy párbajt vívhatsz vele, aztán kimennél Joshuához.
  És akkor már gondolhat egy egyesülési harcra Usykkal. Általánosságban elmondható, hogy Vitali Klitschko elvileg abszolút világbajnok szeretne lenni. És ez a vágy nagyon erős.
  Oleg Rybachenko elvigyorodik a gondolataira. Igen, ez lehetséges. A fiú lekaszál egy egész sor fasisztát, és azt mondja:
  - Az emberek emlékeznek rád, Klitschko! Az emberek értékelnek téged Klitschko! Az emberek téged akarnak Klitschko! Gyere vissza hamarosan Klitschko!
  A zseniális fiú nevetett hetyke dalán, és megint azon, hogyan kell kilövésre a leghalálosabb gránátot. És a nácik három tankja ütközik.
  A szovjet csapatok hősies ellenállása ellenére a nácik még mindig el tudták venni és elvágták a Moszkvát a Szovjetunió más részeivel összekötő folyosót.
  Így Oroszország fővárosa teljes blokád alatt áll. Ugyanúgy, ahogy Leningrádot blokkolják.
  Sztálingrád továbbra is ellenáll. A németek megrohamozzák a kaukázusi Groznij és Ordzsonikidze városokat is. A helyzet kritikus. Főleg, amikor Moszkvát teljesen körülvették.
  Sok csapata van, és több százezer katona a milíciában. De a csatákban a kagylók és a patronok nagyon gyorsan elfogynak. Lehet, hogy kifogy a lőszer. És akkor a főváros elesik. És nincs olyan sok élelmiszer-készlet. Ennek is hamarosan vége lesz.
  Moszkva nélkül pedig egy újabb háború lesz. És Sztálin ezt megérti.
  Most Kujbisevben van. De miután a nácik áttörtek a Volgáig, nem volt messze a frontvonaltól.
  És plusz a szamurájokat is nyomják. És bombáznak, és számtalan gyalogsággal másznak. Talán nincs elég erő.
  Sztálin megérti ezt, és a színfalak mögött igyekszik külön békét kötni Japánnal. Akár arra is készek, hogy feladják a Távol-Keletet, és aranyban fizessék a kártalanítást.
  De Hirohito azt mondta: szükségünk van egész Szibériára, egészen az Urálig. Sajnos lehetetlen ennyit kihozni.
  Vlagyivosztok már majdnem körülvéve. És általában minden nagyon buta ...
  De néhány hősnő harcol, és nem enged a fasisztáknak és a japán militaristáknak.
  A páncélozott, börtönautó, amelyben az éneklő Vedmakova utazott, megállt, hallatszott a nyíló ajtó csikorgása. Két japán, az egyik nagy és kövér, a másik kicsi és vékony, kihajolt a fényből, amely egy pillanatra elvakította Anasztáziát. Aztán a lány habozás nélkül az egyiket sípcsontjának lendítésével a halántéknak, a másikat láncba csavart öklével az állkapcsába döfte. A Felkelő Nap országának dicsért harcosai nevetséges módon kiütésbe estek.
  Vedmakova még énekelte:
  - Tizenkettedik körnek hívom az embert! Elvégre szuper nő vagyok és tele vagyok Atasszal, és mély kiütésbe küldöm az ellenséget, féktelen osztályt demonstrálva a csatában!
  A lány felkapott egy japán gépfegyvert, amelyet a Schmeisterről másoltak, és a redőnyt csattogtatva a pilótafülke felé rohant. Még három japán ugrott ki odakint, Vedmakova egy sorozatot küldött feléjük, a fejükre célozva, és vadul vigyorgott.
  - Mit kaptak a botfejű ördögök!
  A páncélost egy meztelen harcos hölgy fogta el. Witcher ugatott:
  A szerencsétlen Oroszország fölött lebegett,
  Pokoli szörnyek forrongó sötétség!
  A megszállónak esős a fejszéje,
  Élesítsd és vágd le a fejedet!
  A pokolban harcoló kommunista nem gyalog,
  Nem mindig járunk az igán!
  Változtasd a Harmadik Birodalmat tűzjelzőkké,
  Nos, az őszinteség jót fog tenni!
  Annak ellenére, hogy undorodott, Vedmakova felvette a halottaktól elvett japán katonai egyenruhát. Milyen kellemetlen volt, ezek a katonák már régóta nem mosdattak, és rettenetesen bűzlött. A pilótalány felüvöltött:
  - Ilyen mértékben kell oskotinitsya! De ázsiai!
  A páncélozott szállító azonban könnyen feltekeredett és elindult északi irányba. A járműben két 12 milliméteres géppuska volt, így alkalmanként el lehetett verni egy gyalogsági támadást. Egy másik dolog, hogy a 20 milliméteres páncél nem bírta a 37 milliméteres japán "fegyverek" kaliberét. Vedmakova arra gondolt: hogyan változtatta meg Oroszországot a kommunisták hatalomra jutása. Ha a cári időkben a japán hadsereg technikai értelemben jelentősen felülmúlta az oroszokat, most éppen ellenkezőleg, le van maradva. Bár nem lehet azt mondani, hogy a tudományt nem bátorítják a Felkelő Nap országában. A 19. század végén vezették be a kötelező középfokú oktatást. Igaz, Japánban az oktatás színvonala nem volt magas. Kimásolták a végletekig pedáns porosz iskolából, kissé leegyszerűsítették, hogy egy tanár minél több diákot engedjen át, mivel nem volt elég képzett ember. Általában a japánok utánozták az európaiakat, például a briteket a khaki egyenruha megjelenésében, a németeket a formációban és a katonai szabályozásban, az amerikaiakat a haditengerészet egyenruhájában és típusában, valamint a pénzügyi intézményrendszerben. Igaz, nekik is megvolt a sajátjuk, például a Bushido kód, a híres Shimosa robbanóanyag (bár ez aligha volt jobb az európainál). A tizenkilencedik század közepéig Japán elmaradott középkori ország volt, amelynek még vasútja sem volt, de ágyúgolyókkal felszerelt ágyúkkal volt felfegyverkezve. Még archaikusabb volt, mint Türkiye vagy Irán, és még inkább a cári Oroszország. Furcsa módon, de Amerika volt az, amely segített a Felkelő Nap országának elérni az embereket, és szó szerint arra kényszerítette őket, hogy csatlakozzanak a civilizált világhoz. A modern gőzcirkáló robbanékony lövedékekkel erős benyomást tett az elmaradott Japánra. Főleg, amikor több vitorlást elsüllyesztett, az ágyúgolyókkal az ágyúk teljes tehetetlenségét mutatva.
  Talán az amerikaiak többször megbánják majd, hogy rákényszerítették Japánt a világ felé. Hogy versenytársat neveltek Ázsiában, de akkor nehéz volt elhinni, hogy a felkelő nap országa néhány évtizeden belül azt az utat járja majd be, amelyre a Nyugat évszázadokat bevett.
  Vedmakova az autópályán haladt, erősítéssel ellátott teherautókat, valamint járműveket engedett előre, és okoskodott. A cári kormány még II. Sándor, vagy még inkább I. Miklós alatt azt tervezte, hogy Kína csatlakozzon Oroszországhoz. De Nikolai a török irányt választotta terjeszkedés tárgyának. Elvileg kényelmesebb volt. De az Oroszországot gyűlölő Nagy-Britannia és a befolyása alatt álló Franciaország kiállt az oszmánok mellett. Negyedezred óta (az 1612-es cél óta) először veszített Oroszország nagyszabású háborút (az egyéni csaták természetesen nem számítanak, úgy érti, hogy közel negyed évezredig Oroszország nem veszített háborúkat általában egyébként Nicholas alatt érte el először a maximumot, méretét tekintve). Ennek több oka is volt, a legfontosabb a nyugati hatalmak fölénye a csapatok technológiai felszerelésében. Nyikolaj első öngyilkossága után II. Sándor foglalta el a trónt: talán a legműveltebb és legműveltebb cár Oroszország egész történetében. Nagyszabású reformokat indított, megjegyezte a jobbágyságot, alatta indult meg az ipar rohamos növekedése, a vasutak és erőművek építése! De ugyanakkor a jobbágyság felszámolása a parasztok rovására ment végbe, sok volt a rom, kitörtek a zavargások, főleg Lengyelországban tömegesek. Sándornak sikerült előrevinnie Oroszországot, de az alapvető problémákat nem oldotta meg, sőt Alaszkát egy fillérért eladta Amerikának, a Hawaii-szigeteket pedig ingyen adta oda. Igaz, sikerült legyőznie Törökországot, de az Oszmán Birodalom ekkorra már nagyon gyenge volt, és felkelések rázták meg. Igen, Oroszország veszteségei ebben a háborúban aránytalanul nagyok voltak, ami azt bizonyítja, hogy az orosz hadsereg a reform ellenére még mindig messze van a tökéletestől. Azonban még Szuvorov alatt sem volt minden olyan egyértelmű, mint ahogy a könyvekben írják. A győzelmeket jelentős költséggel adták, és Második Katalin például a második orosz-török háború idején viszonylag szerény területszerzésekre szorítkozott, még Moldovával szembeni igényét sem utasította el. Bár ezeket a területeket ortodox szlávok lakták, és egy időben a Kijevi Rusz részei voltak. Általánosságban elmondható, hogy Oroszországnak a mongol-tatár iga alóli felszabadulása után az összes eredeti szláv föld visszaadását követték. Több évszázadba telt, például Galíciát csak 1939-ben, a lengyel iga alóli felszabadulás után kapták vissza. Przemysl városa pedig a szomszédos földekkel a magyaroké és szlovákoké maradt.
  Vedmakova az autópályára nézett: nem volt olyan sok különböző autó, itt a japán gyalogosok vonultak. Japán lakossága mintegy százmillió, még több, mint Németországban, az iskolai osztályok felét a sorkatonai képzés foglalja el. A Szovjetunióval vívott háború isteni áldás számukra, ellentétben az USA-val. Bélyegezheti, egyre több új felosztás.
  Nagy a kísértés, hogy két gyorstüzelő géppuskáját lefújja, mivel ezt úgy is megteheti, hogy a fülkéből hidraulikus meghajtással vezérli őket. De az igazság az, hogy akkor neki magának kevés esélye lesz kijutni innen. Nem, még mindig jobb, ha a frontvonalhoz közelebb vagy éjszaka csinálod. Igen, úgy tűnik, már este van... Akkor a farkasok kapnak enni, és a birkák biztonságban vannak. De nem, ő nem birka.
  Szóval mi van Japánnal? Az 1904-1905-ös első háborút elvesztették, és Oroszország csak több mint kétszázötvenezer katonát és tisztet veszített fogolyként. Bár a cári hadsereg számbeli fölényben volt. Japán viszont kevesebb mint kétezer foglyot vesztett, sőt minden elfogott sárga arcú katonáért és ezer tisztért száz aranyrubel bónuszt állapítottak meg. A történelemnek ez az oldala nagyon kellemetlen Oroszország számára. Ami a legbosszantóbb az országban, sokan a japánoknak kívántak győzelmet. Például a Moszkvai Egyetem hallgatói gratulációt küldtek a mikádónak Port Arthur bukásához. És mennyit zsákmányoltak: nem lehet felsorolni!
  Vedmakova lelassította a gázt, nehogy újabb menetoszlopba fusson. A lány káromkodott:
  - Hát olyanok, mint a sáskák! Alattomos lények!
  A fül már megkülönböztette az ágyúdörgést, közeledett a frontvonal. A pilóta felmordult, majd ezt énekelte:
  Az orosz harcos nem nyög a fájdalomtól,
  Az orosz harcos elpusztítja a japánokat!
  És teljes gyászunk van,
  Az egész meggörbült pajzs megremegett!
  A lány ismét elhallgatott. Abban a háborúban az USA és Nagy-Britannia pénzzel és fegyverekkel segítette Japánt, de nyugaton nem volt front. Valóban, a Felkelő Nap országa arra számított, hogy Németország megragadja a pillanatot és megtámadja Oroszországot. Elvileg valódi volt, és előnyös volt Németország számára. A szövetséges Ausztria-Magyarország, amely a balkáni érdekekkel ütközött, szintén szembeszállhat Oroszországgal. Az Oroszország által történelmileg megsértett, sőt Németország pénzügyi ellenőrzése alatt álló Törökország is beléphet a háborúba. Nem kizárt Olaszország háborúba lépése, amely a hármas szövetség része volt, és igényt tarthatott a gazdag ukrán földekre. A cári Oroszország mindenesetre rossz lenne. Még ha veszít is az antanttal kötött szövetségben, a háború két fronton katasztrófával végződött volna. Csekély az esélye annak, hogy Franciaország csatlakozzon a csatához, mivel abban az időben Nagy-Britannia Oroszország ellen volt. Általában persze ez a Kaiser nagy tévedése, aki elszalasztott egy ilyen lehetőséget. Lehetséges, hogy az első világháború kitörése után is a fő stratégiai tévedés a Belgium és Franciaország elleni Fritz offenzíva volt. Talán ha teljes erejükkel megkezdték volna az oroszországi inváziót, megismétlődött volna az 1939-es Lengyelország helyzete. Szerencsére a németek túlságosan magabiztosnak bizonyultak, és két fronton választották a háborút.
  A Witchernek sok honfitársával ellentétben szerencséje volt: sikerült elolvasnia a Mine Kaif-ot, és még az eredetiben is. Természetesen Hitlernek igaza volt, amikor azt mondta, hogy vagy Nagy-Britanniával kell együtt lenni Oroszország ellen, vagy Oroszországgal együtt kell lenni Nagy-Britannia ellen. És teljesen logikusan, a leendő Führer bírálta azokat, akik megpróbálták kihúzni a fényre, Bismarck holttestére.
  Hitler valóban elutasított minden lehetőséget az Oroszországgal való szövetségre, különösen akkor, amikor a bolsevikok hatalomra kerültek, és úgy gondolták, hogy az orosz földeknek német gyarmatokká kell válniuk.
  Ez azt jelenti, hogy egyértelműen Oroszország ellensége volt, és a Führerrel kötött szerződések csupán papírdarabok voltak. Sőt, Sztálin idióta, hogy kihagyott egy ilyen erős ütést a nyitott állára, bár fel kellett készülnie az ütés visszaverésére és a csapatok készenlétbe helyezésére. Vagy ami még jobb, tedd magadba! A német hadsereg szintén nem állt készen a szovjet hadsereg támadó impulzusára. Nagyon nehéz lett volna nekik, egyszerűen körül tudjuk keríteni és kazánokban megsemmisíteni a német csapatokat. És mi ez a háború! Így a kezdeményezés a Wehrmachthoz szállt. A front pedig nyugatról keletre folyt. Nem világos, mire számított Sztálin? Beria pedig egy rohadék. Jól ismeri a kopasz férfit. Nos, miért nem figyelmeztette Sztálint. Miért nem sikerült rávenni a cselekvésre? Hogy történt? Hiszen a népbiztos ravasz ember, nem bízott senkiben! Hiszen tényleg komoly hírszerzési adatok voltak, a Harmadik Birodalom csapatait húzták fel a határra, és minden második nagymama háborút jövendölt. Általában az volt az érzés, hogy valami engesztelhetetlen, szörnyű dolog jön!
  És csak Sztálin és kísérete verik a vödröket, mintha szándékosan akartak volna emberek millióit elveszíteni és megölni. És általában a bajuszos grúz nem olyan zseni... Nem sikerült befejeznie a szemináriumot, és ahogy Beria bevallotta, gyakran iszik. És ahogy a háború elkezdődött, általában zúgott... És most az egész világ felfegyverkezve Oroszország ellen! És itt természetesen Sztálin rugalmatlan politikája a hibás. Különösen annak ellenére, hogy a front kifulladt az utánpótlás hiányától, vonatok ezreit hívták vissza a csecsenek Kazahsztánba deportálására. És ez a háború alatt történt, amikor minden vagon számít! Emiatt egyébként Mainsteinnek sikerült a szovjet hadsereg jelentős számbeli fölénye ellenére ellentámadást végrehajtania a vörös csapatok legyőzésére. Echelonok hiányában az erősítést nem vezényelték ki időben, a szovjet csapatok utánpótlása megszakadt, és ennek következtében az offenzíva elhalt. És ha csapataink most Kijevben, és talán Romániában lennének, Nagy-Britannia és az Egyesült Államok talán nem merné elárulni a Szovjetuniót!
  Különben is, ki ölte meg majdnem Hitlert? Így a Harmadik Birodalom új agresszióra taszítva?! Valószínűleg egy Berija által vezetett művelet volt... Végül is egy időben kitalálta, hogyan végezzen Trockijjal. Akkor azonban ez annak volt köszönhető, hogy el kellett kerülni az Internacionálé szakadását. Ez most az ellenkező hatáshoz vezetett, Oroszország ellenségei egyesültek. És történelmi ellenségek! Vedmakovját, meg kell mondanom, nagyon meglepte, hogy Churchill június 24-én szenzációs beszédet mondott, amelyben bejelentette, hogy támogatja a Szovjetuniót. Furcsa, hogy egy birka szövetségre jött egy farkassal, ha természetesen a brit oroszlán összehasonlítható egy birkával. Sztálin azonban tipikus farkas! Most már minden visszaállt a régi kerékvágásba, kapitalisták-demokraták és kapitalisták-fasiszták együtt! De a kommunisták egységesek és becsületesek, lelkiismereti megalkuvás nélkül! Lehet, hogy Sztálin ezt akarta? Az ellenség erői mindenesetre megsokasodtak, keleten pedig Japán mutatta a száját. De általában véve logikus a Felkelő Nap országainak vezetésének menete: el kell zárni a katonaság torkát az elégedetlen hatalmas területi engedményekkel és a tényleges megadással, új csatákat, földeket ígértek. Ha az Egyesült Államok nem vezet be szankciókat július 24-én, vagy inkább blokádot Japán ellen, akkor talán a szamurájok becsapták volna a Szovjetuniót, még augusztusban anélkül, hogy megvárták volna a telet! A japánok bátor nép, és aligha állítaná meg őket Khalkhin Gol emléke, ahol egyébként másodlagos csapatok harcoltak, köztük a mandzsúriai birodalmi kormány bábjai is!
  Ez pedig veszélyeztetheti Moszkva bukását... Bár valószínűleg Sztálin szívesebben adta volna egész Szibériát Moszkva feladásának. Egyszerűen otthagynám a fedezéket, remélve, hogy a zord tajga tél nem ad lehetőséget a japánoknak, hogy túl messzire lépjenek, és kapcsolatba lépjenek a németekkel az Urálban vagy a Volga-vidéken.
  És akkor persze lesznek problémák... Hitler kudarcot vallott Moszkva közelében, és tévedett, amikor hadat üzent az Egyesült Államoknak, anélkül, hogy Japánt kötelezte volna a Szovjetunióval szembeni viszonzásra. Hitlert egyáltalán nem jellemezte a logika, az állati antiszemitizmus, amely maga ellen állította a fő pénzügyi elitet, sőt a Vatikánt is. Igaz, ez növelte népszerűségét az arabok körében, de nem nyújtottak jelentős segítséget Rommel hadtestének.
  A páncélautó az egykori szovjet határhoz hajtott. Már történt némi pusztítás. Itt még mindig kilóg a határállomás.
  És japán gyalogság, valamint több könnyű tankett 20 mm-es automata ágyúval és két-két géppuskával. A kínai gyalogság ellen ez jó fegyver lehet, de a T-34 ellen... Igaz, a Távol-Keleten kevés ilyen harckocsi van, a főerők nyugatra vannak szorítva. Ezen kívül még pár páncélozott jármű és aknavető látható, nyitott tetejű járműveken szállítva. Azt kell mondanom, hogy a kis kaliber ellenére jó habarcsok ...
  Vedmakova habozott: mit tegyen? Sok a japán, és úgy tűnik, le kell kanyarodni egy országútra. Vagy talán mégis sorba kell állni a szűk szeműeknek?
  Már sötétedik, felhők borították az eget, jön az eső. Persze lehet kockáztatni, főleg, hogy így tolongtak a japánok, a gyalogság sűrű sorokban áll össze. Igen, egy egész ezred van belőlük, sárga arcú katonák, meglehetősen csúnyák, és nem kár megölni őket.
  Vedmakova keresztet vetett, és azt motyogta:
  - Isten ments, hogy még több szamuráj!
  Két nagy kaliberű - 12 milliméteres géppuska csapott le a keskeny szemű lényekre. Megkezdődött a mészárlás. A lány még énekelte is:
  A végsőkig harcolni fogunk az ellenséggel
  A katonák hőstettei - ne számold a számot!
  Az oroszok mindig is tudtak harcolni,
  Ne add fel, ha baj van!
  12 - milliméter egy nagy és éles patron, áthatol a testen, és néha több japán is egyszerre. Vedmakova a fegyvert hidraulikus működtetők segítségével irányította, amelyeket a japánok a repüléstől kölcsönöztek. A Rising Sun Empire harcosai az első másodpercekben nem is értették, mi történik és honnan jött a támadás. Egyszerűen elestek, vércseppeket engedve ki a gyomrukból és a mellkasukból. Olyan váratlan volt a halál eljövetele ebben a látszólag derűs világban. Bár nem, az utolsó kijelentés inkább gúny.
  Vedmakovának sikerült több vonalat lekaszálnia, mire az ellenség reagált és elkezdett szétszóródni. A pilóta folytatta a tüzelést, miközben a páncélautót úgy mozgatta, hogy ne essen tanketták tüze alá. Ennek ellenére egy repülőgépágyú még az ilyen páncélzatot is képes átütni. Ez azonban még mindig a lövedék kezdeti sebességétől függ, a tankettákon még mindig nagyobb, mint a vadászfegyvereken.
  Míg a pilótának szerencséje volt, a japánok nem azonnal jöttek rá, hogy ki küldi a halálba, főleg, hogy eleredt a tavaszi eső, aminek következtében a villanások nehezen megkülönböztethetők. Valószínűleg a szamurájok azt hitték, hogy egy orosz különítmény támadja meg őket, amely hátulról betört, ezért a tanketták tüzet nyitottak a bokrokra. Vedmakova összetörte a japánokat és énekelte:
  Az óceán messziről
  Ahol a boltív megremegte az eget!
  A szultán hordái söpörnek,
  Mintha az Antikrisztus feltámadt volna!
  
  A háború könyörtelen, gonosz,
  Mint egy sárkány, amely Rusra szállt!
  Szürke a földem a sebekben,
  Mentsd meg anyámat, Istenhez imádkozom!
  
  Milyen kegyetlen a világ, micsoda borzalom
  A gyerek elesett és darabokra szakadt!
  Fájdalommal lökdösve szültek,
  Tehát a gonosz Mennydörgő döntött!
  
  Itt Isten nem tudja a mértéket haragjában,
  Leütötte a szerencsétlenség emberi faját!
  És minden élő szenved
  Csak a bánat számít győzelemnek!
  
  Oroszországot vér borítja,
  Milyen kegyetlen vagy te Isten!
  Hová tűnt a küldetésed?
  Bizony Krisztus a harmadik, fölösleges!
  
  Miért vagytok Pokol és Éva?
  Számkivetettek paradicsomuk vétke miatt!
  Eljött a kannibál ideje,
  Egy rajtaütéssel hirtelenebb Mamai!
  
  A lányok könnyeket hullattak,
  A németek megölték a szülőket!
  Mezítláb van, és fagy,
  Durva, minden folyó befagyott!
  
  Senki sem sajnál minket, embereket
  Most törpék, aztán kígyók csípnek minket!
  Néha felmerül az ötlet
  Micsoda csésze a csordultig tartó szenvedés!
  
  Hiába reménykedj Istenben
  Biztos nem fáj neki!
  És jobb szegényen és szegényen élni,
  De mondtuk - elég volt!
  
  Nálunk vannak a kommunizmus zászlói,
  És ez azt jelenti, a bácsira való hivatkozás nélkül!
  Nem tűri a fasizmus vizeletét,
  Etikánk egyszerű: a pokolba is!
  
  Remény a kezében,
  Az elmén, ami a fejben van!
  Az akarat elvezet minket a teljesítményekhez,
  Ügyesség, lelkesedés a markában!
  
  És így mérve a lépéseket,
  Szabadságra és boldogságra a te utadon!
  Vörös istenek leszünk
  Senki sem tud minket elhajlítani!
  Vedmakova énekelt és gépfegyverből firkált, lődd le azokat, akiknek már sikerült szétszóródniuk, és szűk szemekkel feküdj le. De aztán megváltozott a szerencséje, és több japán tiszt láthatóan rájött, mi a baj, és több gránátot dobtak a páncélautóra. Vedmakova borzongást érzett a hajótestében. A japán gránátok azonban töredezett gránátok voltak, és nem hatoltak át a páncélzaton, nyilvánvalóan arra tervezték, hogy akár 14 milliméteres kaliberű géppuska-kitöréseket is tartsanak.
  Witcher felnevetett.
  - És itt van egy makacs harci kóbor bolond-golyó! Korrodált, hirtelen bölcsebb és gyakrabban találta el a célt!
  A páncélozott szállítókocsiban a géppuskákat heveder táplálja. Ez nagy mennyiségű golyót biztosít, emellett vízhűtés is biztosított, amely lehetővé teszi a lövöldözés időtartamának növelését. Ezért a harcos szertartás nélkül levágta a rá gránátokat dobáló japánokat. De úgy tűnik, a többi harcos észrevette. Ismét gránátok repültek. Üvöltés hallatszott. Úgy tűnik, hogy az egyik gránát nehéznek bizonyult, körülbelül egy kilogramm súlyú és páncéltörő. A japánokat már ellátták hasonló blankokkal. Gyenge Chevronok és T-34-esek ellen, de egy páncélozott autón át lehet törni! Az áttört oldalon keresztül por záporozott Vedmakovára. A lány káromkodott:
  - Igen, Japán kicsi, de nagy bajt okoz!
  A páncélozott autó megállt, és egy pár töredezőgránát berepült, ahol felrobbant.
  A szilánkok elkapták Vedmakovot, felszakítva az egyenruháját. A tetejébe egy törött benzintartály is kigyulladt. A lány ismét káromkodott.
  - Nem autó - Tábornok! Szart adnék neked!
  Még pár tucatnyit le kellett kaszálnom, hogy kiugorjak a fülkéből. A lány ezt a japán katonák észrevétlenül tette, és kúszott. Önmaga miatt nem aggódott a Felkelő Nap országa hadseregének egyenruhája miatt. Sötétben és esőben pedig az arc nem túl jól megkülönböztethető. Most le kell szállnia az autópályáról, és fel kell oldódnia a bokorban.
  A lány elég gyorsan kúszott, és ugyanakkor néhányszor holttestekbe futott. Szépen mormolva:
  - Nem rossz, lámpát adtam a szamurájnak! Most már nincs más dolgod, mint megmenteni magad!
  A harcos beleugrott a bokrok közé, és felállva járkálni kezdett. Jester velük, lehet, hogy nem kapják meg. Valójában tisztességesen küzdött, és úgy gondolta, hogy bravúrja: valószínűleg nem hinnék el, különben, ki tudja, a hős egy másik csillagát adták volna!
  Általában furcsa dolog a háború, itt embereket ölsz, és ez nem könnyű normális, de vitézség. Ahogy a Biblia mondja: Ne ölj! Mindazonáltal Isten megparancsolta, hogy ne csak öljék meg, hanem általában is irtsák ki az amálekitákat és feleségeiket, gyermekeiket, sőt még az állatokat is! Bár a polgári lakosság kiirtását még a háború alatt is erkölcstelen és aljas tettnek tartják.
  A nyugati szövetségesek azonban nemcsak és nem annyira katonai létesítményeket, mint inkább a polgári lakosságot bombázták. Ez részben a nagy magasságú bombázók alacsony pontosságának volt köszönhető, ami megnehezítette a tisztán katonai célpontok legyőzését, de a lényeg a bosszú volt. Japán is kapott fényt az USA-tól. És nem volt mit válaszolniuk! Egyszerűen nem volt elég hosszú repülőjük ahhoz, hogy kivegyék a Yankees-t!
  Nyilvánvalóan az amerikaiak elégségesnek tartották a perui kikötőért való bosszút, vagy inkább a legmagasabb pénzügyi elit úgy döntött, hogy egyúttal pragmatikusan lép fel, és véget vet Mao Vörös Hadseregének. Japán a Szovjetunió elleni háború ugródeszkájaként hagyta el Mandzsúriát, és szabad kezet kapott Mongólia ellen, a többi Csang Kaj-sek munkája volt! Akkor lehet majd egész Kínát maga alá gereblyézni. És hadd vérezzen el a Felkelő Nap országa a Szovjetunióval vívott háborúban. A legérdekesebb itt talán az, hogy a japánok Oroszországot legyőzve arra számítanak, hogy Németország és az Egyesült Államok segítségével ismét kiegyenlítenek Amerikával, Szibéria és más vidékek kiharcolására gondolnak a kimerült Japántól.
  Mindegyik fél úgy gondolja, hogy ezt nagyon ügyesen tették, főleg, hogy Amerika és Nagy-Britannia lövés nélkül szerezte meg az irányítást hatalmas területek felett. Ellenkező esetben hosszú és fárasztó időre vissza kellett volna szerezniük őket, ami legalább több évig tart, mert ezek még mindig szigetek!
  Vedmakova sétált, abban a reményben, hogy átlépheti a frontvonalat. Teljesen lehetséges becsúszni a résbe, és ragaszkodni a sajátjához. És talán még foglyul ejteni az egyik szamurájt is. Nos, közel van a szovjet hadsereg legfejlettebb állásaihoz. Ellenkező esetben nehéz lesz szállítani.
  . 5. FEJEZET
  Tehát a Világoligarchia: Németország és Európa a Szovjetunió alatt ez elveszett befolyási zónának számít, sőt veszélyt jelent a megerősödött kommunista birodalomra és a bolsevizmus további terjeszkedésére. A Németország alatti Oroszország pedig befolyási övezeteinek kiterjesztése és lehetősége, hogy minden levet elszívjon a gazdag országokból. De igazából ez az, amit a francia oligarchák elveszítettek, amikor kikaptak Németországtól: egy kicsit meg kellett osztozniuk Hitlerrel, de a vagyon nagy részét megtartották, sőt a munkásokat is könnyebben kizsákmányolták - a németek szétverték a szakszervezeteket. Mit veszítettek az oligarchák a Baltikumban? Számold meg az összes fővárost, és akinek nem volt ideje elmenekülni, akkor a szabadság vagy az élet! Elképesztő példa! Ebben tehát nincs semmi meglepő! És ha Hitler nem lett volna olyan lelkes antiszemita, senki sem segített volna a Szovjetuniónak!
  Azt kell mondanunk, hogy Franciaország viszonylag könnyen összeomlott egyik oka az volt, hogy mind a teljes lakosságban, mind a pénzügyi elitben jelentősen alacsonyabb volt a zsidóság aránya. Lengyelországban, Nagy-Britanniában, az USA-ban: éppen fordítva volt. Főleg az USA-ban, ami egyébként megmagyarázza, hogy a jenkik, annak ellenére, hogy egyetlen bomba sem esett Amerikára, még a briteknél is kegyetlenebbek voltak Németország lakosságával!
  Vishu, a Wehrmacht alatt báb lett, a németek pedig harmonikázva lovagoltak át Párizson. Hitler elkezdte előkészíteni az angliai inváziót, nem törődött azzal, hogy a gazdaságot katonai alapokra helyezze és a meghódított Európa erőforrásait használja fel. Sokba került neki, csakúgy, mint az angolokkal való tárgyalási kedv hiánya, az antiszemitizmus elutasítása. Ez utóbbi talán lehetővé tenné a Führer számára, hogy minden erejét szabadjára engedje a Szovjetunió elleni háborúban, és májusban visszatámadjon. Igaz, a Nagy-Britanniával kötött béke a mozgósítás bejelentésére szoríthatja Sztálint. Ez annak a jele lenne, hogy - mondják - az ellenség már a küszöbön van.
  Vagy nem válni, és akkor talán ez befolyásolná az Egyesült Államok helyzetét Japánnal szemben. Nem provokálnák a Felkelő Nap Országát, és a hatalmas birodalom megnyithatna egy második frontot! Mi történt most. Csak egy még rosszabb helyzetben, amikor a Szovjetunió hadserege majdnem vereséget szenved, a fegyvergyártás még nem alakult ki, és még nem tanultak meg harcolni!
  Most nincs a negyvenegyedik éve - a szovjet csapatok harci tapasztalatot szereztek, megtanultak harcolni és győzni! Így most már nem félnek a nehéz harckocsiktól és a hét lőponttal rendelkező repülőgépektől, egy gépen!
  Egy magányos japán férfi áll egy fa közelében. Szóval egy közönséges sárga bábu.
  Vedmakova felugrott mögötte. Felrántotta a fejét, majd megcsavarta... Ha élesen felhúzod az ellenség "tengerét", a nyakizmok már nem tudnak hatékony ellenállást nyújtani, és a "fej" könnyen összecsukódik!
  Nos, mivel kevesebb szamuráj! Vedmakova vidámnak és elégedettnek tűnik, még a fogát is kicsavarja:
  Japán soha nem fog meghódítani minket! Mert van ilyen harcos, mint én!
  Valóban, Rusz egész történelmében csak a mongol-tatárok voltak képesek hódítani! Hogy miért történt ez, és miért vált tehetetlenné a nagy szláv nemzet, ez persze nem egy generáció számára rejtély!
  A fő ok a feudális széttagoltság, amikor mindenki kivett magának egy darab földet: csirkéket indított, és beleült az örökségébe: munka nélkül!
  Vedmakova úgy érezte, hogy a szűk és kényelmetlen japán csizma dörzsöli a lábát. A pilóta úgy döntött, hogy ebben az esetben nincs értelme elviselni a kínt. Csak ledobta a tompa, összeszűkült és nyomkodó "párnákat" az ujjaira. Mezítláb éreztem szülőföldem éjszakai hűvösségét, és sokkal vidámabbnak éreztem magam! Hozzátett egy lépést, és még ugrálni is kezdett egy kicsit!
  Az oroszok megosztottsága volt a szlávok legnagyobb tragédiája. Nyugaton Litvánia és Lengyelország, keleten pedig a kegyetlen tatárok leigázták őket. Az iga azonban nem tartott örökké: Moszkva előtte egy kisváros kezdett növekedni, sőt egyfajta kis birodalommá alakult. Ivan Kalita az orosz földek gyűjtője lett. Ő volt az első és nem a legsikeresebb, de ami a legfontosabb az első! És hogy hangzik a bolsevik dalban: jobb halottnak lenni - mint a második!
  Sztálin nem orosz, ez a fő hátránya! Innen a címzetes nemzettel szembeni bizalmatlanság, és a tömeges indokolatlan elnyomás! Tessék, add a szarvakat a disznónak, és a királyságot a csákónak!
  Csucsmek a trónon és Rusz a karámban!
  Például mind Tuhacsevszkij, mind Jegorov elég tehetséges marsallok voltak, ami egyébként elmondható a többi elnyomott parancsnokról is! Nem hasonlítható össze egy bajuszos majommal! Ezért elakadtunk!
  De hogyan történhetett valójában, hogy Sztálinnak sikerült szuverén uralkodóvá válnia? Egy írástudatlan grúz istenné lett!
  Az orosz népet az orosz cárnak kell uralnia! A Romanovokban egyébként szinte nem volt orosz vér, és talán ezért is degenerálódtak!
  Japánnak is volt egy sajátos államformája, ahol a sógun lényegében magasabb rendű volt, mint a császár, és ezért volt néhány előnye, mert kevésbé valószínű, hogy egy bolond örökös miatt tönkreteszi a birodalmat. A japánok évszázadokon át nem viseltek hódító háborút, hanem aktívan civakodtak egymással. Ez némileg befolyásolta ennek a nemzetnek a mentalitását. De a huszadik században a Felkelő Nap Országa több földet hódított meg, mint Nagy Sándor! Most Oroszországon a sor. Csak most nem cári idők vannak, a nagy kommunista párt uralkodik, és a világ legfejlettebb és legtökéletesebb gazdasági és politikai rendszere!
  Vedmakova azonban hirtelen megrázta a fejét. A politikai rendszerben, és a kormányzásban sincs minden rendben! Például a nép nem alternatív akaratnyilvánítás eredményeként választja meg az államfőt, hanem megtörténik... Azt kell mondanom, hogy sem a törvény, sem az alkotmány nem írta elő a székház létrehozását és annak szükséghelyzeti felhatalmazását. hatáskörök. És a félművelt szeminarista képességeivel kapcsolatban személyesen nagy kétségei voltak! Valamint Beriát: ravasz, de rosszul képzett, rendkívül szűk látókörű és műveltségű ember!
  De most még közelebb van a frontvonal, látszanak a villanások, és még erősebb lett az üvöltés. Ideje megtalálni a nyelvet és... Vedmakova észrevett egy csúszómászó japán különítményt. Most óvatosan kell ülnie a farkukra. Körülbelül abban a stílusban, ahogy megtámadta a Yu-188-at, egy nagyon gyors bombázót, amelyet még a gyors MiG-en sem könnyű utolérni. A rönkök egyébként általában nem különösebben manőverezhetők, és ebből a szempontból semmivel sem jobbak, mint a Focken-Wulfs! Nos, itt vannak a szamurájok az árok felé közeledve, úgy néznek ki, mint egy olajtócsához mászkáló ütős kosok. Sok a japán, itt óvatosan kell cselekedni... Itt van a Felkelő Nap országának hadseregének kapitánya, a pofa olyan, mint a mormotáé. Valami sikít, erőteljesen hadonászva öklével és tőrével.
  Vedmakova türelmesen várta a szamuráj támadását, és puskatussal tarkón ütötte. Az ütést azonban úgy számolta ki, hogy a "jap" ne dőlt el azonnal. Aztán egy géppisztolyból sorozatban lőtt a támadásra rohanó japánokra! kiabált:
  - A ravaszság a háborúban olyan, mint egy vitorla a hajón, de csak felfúj, ő nem!
  Oleg fiú és Margarita lány harcol Sztálingrádban. Úgy fognak állni ebben a városban, mint a titánok.
  Oleg Rybachenko tizenkét évesnek tűnik. És a fiú mezítláb dob egy gránátot.
  Megdobja a fasisztákat, és azt mondja:
  - Dicsőség a nagy Szülőföldnek!
  Margarita is ad egy jól irányzott fordulatot. Lekaszálja a nácikat és énekli:
  - Dicsőség Sztálinnak és a kommunizmus napjának!
  Oleg Rybachenko kirúg, és hozzáteszi:
  - Dicsőség a hősöknek!
  A lány lő, lekaszálja a nácikat. Mezítláb gránátot dob, és nyikorog:
  - És dicsőség a Szülőföldnek évszázadokig!
  Így a fiú és a lány valóban komolyan szakított. Lőnek a nácikra és gránátokat dobálnak.
  A fiú mezítláb gyilkos ajándékot dob. A fiú vad dühvel azt mondja:
  - Mindenkit meggyötörünk!
  Margarita lövöldözve és lekaszálva az ellenséget, nyikorog:
  - És lesz az ördög szénája!
  És a lány puszta lábbal dobja a halál ajándékát. Ilyen a harcos, aki valójában egész csapatokat képes lekaszálni.
  Egy fiú és egy lány harcol Sztálingrádban. Igazi hősök. És merész lélekkel teli lovagok.
  Mit gondolt Hitler arról, hogy az oroszok semmit sem tanultak az 1941-es katasztrófa után?
  És baszd meg! A Vörös Hadsereg készen áll, hogy szembeszálljon az "E" sorozat szörnyeivel, hadd vigyék tovább: E-75 tonnát kilencven, E-100 tonnát száznegyvenért. A tajgától a Brit-tengerig a Vörös Hadsereg a legerősebb.
  A fiú és a lány úgy verekednek, hogy a nácik úgy kapnak tőlük, mint az üveget a kalapáccsal.
  A gyerekek halhatatlanok és nem félnek semmitől. Mire valók ezek a fasiszták? A következő nyulak a magon!
  Oleg Rybachenko üvöltve énekelte:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, te kecske Hitler,
  Miért másztál be Oroszország seggébe?
  Kifejezetten egy fillért kapsz tőlünk -
  Egy erős fiú öklébe fogsz futni!
  És akkor egy izmos kölyök mezítláb dob egy gránátot. És két német E-50 és E-75 harckocsi frontálisan ütközik és felrobban.
  Oleg Rybachenko örömmel mondja:
  - Fiatal szuperosztályú harcos vagyok!
  És ismét a fiú adja a sort.
  És akkor a lány lő. Pontosan és erősen üt. És miközben énekli:
  - Összetöröm az összes fasisztát, és meghízom Adolfot!
  És a lány ismét a kiirtás teljes izgalmában van. Mindenki lő és lő.
  És mezítlábból megint repül a gránát. Legyőzi a fasisztákat. A labdát eltaláló dobás, mint a teke.
  Margaret énekli:
  - Az erős ütés rendkívül jól irányzott,
  A legmenőbb Povetkin a ringbe száll!
  Oleg Rybachenko, tüzelt, azonnal megerősítette:
  - Méltó Povetkin-másolat, és nem futja az erős ellenfelektől!
  Ezt követően a fiú ismét mezítláb dob egy gránátot, és macskaköves palackként töri össze a nácikat.
  És milyen ügyesen csapnak össze a nácik. Mit akartak? Nem kellett felmászni a Szovjetunióra.
  Csak Oleg Rybachenko bosszús. Az Egyesült Államok már szabadjára engedte a németeket, és Oroszországnak vállalnia kellene a rappet helyettük.
  A fiú, aki ismét mezítláb gránátot dobott, énekelte:
  - Ne játszd a bolond Amerikát,
  Add nekünk Alaszkát most...
  Ez a mi földünk két parton -
  A medve nem hiába vad vadállat!
  És Oleg Rybachenko ismét sorra került... Lekaszálta a nácikat. És ismét a fiú csupasz lábujjai megszorítják a gránátot, és az ellenségre hajítják. Különböző irányokba szórják szét.
  A fiú ordít:
  - Dicsőség Oroszországnak!
  Margarita ismét mezítláb dobott egy gránátot, és nyikorgott:
  - II. Miklós cárért!
  A fiú kijavította a lányt:
  - Itt Sztálin uralkodik, nem II. Miklós!
  Margarita készséggel beleegyezett:
  Igen, Sztálin! Aki békét kötött a kannibállal!
  És a lány ismét egy gyilkos ajándékot dobott mezítláb.
  Oleg Rybachenko logikusan megjegyezte:
  - A Szovjetuniónak levegőt kell vennie! Bár a Harmadik Birodalom jobban kihasználta!
  És a gyerekek újra lőni kezdtek ...
  A németek Sztálingrád mellett és magában Sztálingrádban is szörnyű poklot kaptak.
  De valójában amivel jössz, azzal távozol.
  Vagy inkább meghalnak. A harc olyan véres és szent jogos.
  Oleg Rybachenko valóban azt gondolja a csata során, hogy az emberek időnként túl naivak. Vagy Sztálinból csinálnak zsenit, vagy általában Lukasenkát. De a huszonegyedik századi Fehéroroszország számára meglehetősen buta dolog személyi kultuszt csinálni egy kollektív farmerből. Legfőbb ideje okoskodni.
  És válassz egy új, fiatal, haladó vezetőt. És nem azért, hogy egy homokozóban demonstrálják a baba intelligencia szintjét.
  A következő anekdota jellemzi legjobban Lukasenkát:
  Amikor Fehéroroszországban minden drágul, mi a legolcsóbb?
  Ígéretet Lukasenko elnöknek!
  És miért?
  Mert ezek nem kerülnek semmibe!
  Szégyen a fehéroroszok számára, akik még mindig egy ilyen diktátorra szavaznak. De itt az ideje bölcsebbé válni, és megmutatni, hogy ők Európa népei. Például Oroszországban Putyinnak legalább sikerült kivívnia magának a tiszteletet azzal, hogy lövés nélkül annektálta a Krímet.
  De ez az ő fenomenális szerencséjének köszönhető. Sok sikert Putyinhoz. Szerencse például, hogy Izrael miniszterelnökének látogatása során történt egy kellemetlen epizód feleségével Kijevben. Igen, ismét a fenomenális szerencse megnyilvánulása. De olyan kevés az igazi megtérülés! És mi van, ha Miklós cárnak ilyen fenomenális szerencséje van? Pontosabban megkapta, 1935-re Oroszország uralta a fél világot.
  És mi következik... Miklós cár 1935. május 28-ra, éppen születésnapjára tervezett repülést az űrbe. Egy orosz női űrhajós legelső repülése az emberiség történetében.
  És ebben a világban, miközben a Szovjetunió a túlélést folytatja.
  A sztálingrádi csaták nagyjából ugyanazok, mint 1942 valós történelmében. Csak ezúttal az ellenség sokkal erősebb. És a mennyiség a gyarmati csapatoknak és technológiailag is köszönhető.
  Különösen nehéz Szovjet-Oroszország egén. A náciknak sok erős, sugárhajtású repülőgépük van. És valahogy nem olyan könnyű ennek ellenállni.
  Itt vannak a német pilóták, Albina és Alvina, akik számlákat szednek maguknak. Nagy szakértők ezen a területen.
  Hogyan lehet például megállítani az ilyen mezítláb bikinis német lányokat?
  Oleg Rybachenko érzi ezeket a lányokat.
  Egy másik gránátot dob csupasz lábujjakkal. Minden irányba szétszórja a nácikat, és azt mondja:
  - Oroszország nagy szíve!
  És a terminátor fiú nagyon agresszív tűz. Minden golyó eltalálja a célt. És az arabok, a feketék és az indiánok támadnak. Hatalmas tömeg jön.
  A zseniális fiú ismét puszta lábbal dob egy gránátot, összelök két nagy német tankot és a repülés:
  Szamuráj kard veled
  A szív és az elme tiszta...
  Bátran vezeti a támadást -
  A szépség útja!
  Margarita, aki rálőtt az ellenségre, fogta, páncélból rálőtt a nácikra, és nyikorgott:
  - Rendkívüli szépség!
  A harcos pedig a halál pusztító ajándékát dobta csupasz lábujjaival. Összetörte az ellenfeleket. Aztán mezítláb ujjaival ismét vad pusztítást sodort. És két fasiszta tank fogott és összeütközött. Még szikrák és füst is hullott és ömlött!
  Oleg felkiáltott:
  - Ez az örök lány, jól sikerült!
  Margarita mezítláb dobott egy új gyilkos citromot, és nyikorgott:
  - Örök gyerekek vagyunk a tejúton!
  A terminátor fiú bólintott, és maga folytatta a harcot. Minden a terv szerint halad. Pontosabban, miközben normális. És az ő területükön a nácik nem fognak áttörni.
  Tehát a nácik bármennyire is próbálkoznak, de a valóságban csak a saját vérükbe fulladnak.
  És a tankjaik fémhulladékká változnak! És Oroszország zászlaja ragyogni fog a bolygó felett!
  Oleg Rybachenko nagy energiával cselekszik. Mezítláb gránátot dob és énekel:
  - Mindig boldogok leszünk
  Lesz egy fényes álom...
  És jön a szépség
  Elmúlik a felhajtás!
  A fiú-zseni aktivitással cselekszik, amely a németek beáramlásával arányos dühvel nő.
  Margarita a második szám. De a lány mezítláb egyre aktívabban dobálja a gránátokat.
  És a nácik beleesnek az ütéseibe.
  Oleg Rybachenko is lő... De a gondolatok ugrálnak, visszatér a jelenbe. Arra, ami a valóságban van.
  Valójában úgy tűnik, a fehéroroszok rendelkeznek a legnagyobb agytömeggel Európában, de hagyják magukat nyakörvre húzni, elviselik az egyén diktatúráját.
  És ha az elnök valami szuperember lenne! És így egy kolhoz, és még törvényes apa nélkül is. És hadd űzzék őket annyi éven át.
  Ráadásul még mindig vannak szűk látókörű emberek, akik rá szavaznak.
  Igen, Oleg Rybachenko-nak még balhéi is voltak.
  Mondd meg barátaim, meddig
  Szavazatok Kolya apára...
  Itt az ideje, hogy Oleget válassza -
  Hogy több pénzt szerezz!
  Igen, természetesen változtatásokra van szükség, és a lehető leghamarabb. Valójában a stagnálás rossz következményekkel jár.
  Ráadásul Lukasenko maga sem tudja, mit akar. Igaza van, balra van. Ez vonatkozik a kapitalizmusra, majd a szocializmusra. És nincs jó csapata. És nincs saját pártja és ideológiája. Ilyen egy nagyon középszerű és beszédes személyiség kultusza. Sztálin és Lenin legalább tudta, mit akar! És ez a diktátor? Azt sem tudja, hogy jobb vagy bal!
  Nem, ideológia és stabil párt nélkül nem lesz stabilitás a társadalomban.
  És előre is!
  Sztálin, sajnos, a terror és a pusztítás szimbóluma is lett, madárijesztővé változtatva a kommunizmust.
  Az optimális kormányzás nem működött. És Brezsnyev alatt őrültség uralkodott - hogyan is lehetett ilyen fejet tenni a Szovjetuniónak. Fiatalkorában pedig Brezsnyev nem húzott értelmiségit, idős korában viszont őrültségbe esett. És általában is kár, hogy az államfő nem tudott két szót kötni papír nélkül. És tudnia kell, hogyan kell csinálni!
  Oleg Ribacsenko puszta lábbal halálos dupla gránátot dobott, és ezt énekelte:
  De még élni
  De élj Brezsnyev szerint!
  Hülye vagyok, buta, nem tudok!
  És ne vezessen hóvihart!
  Margarita csupasz lábujjával robbanócsomagot dobott. Úgy szórta szét a nácikat, mint az ágról lerázott almát.
  A lány ezt énekelte:
  - Virágzó almafák
  Szolovjov dallamok...
  Eljövök hozzád -
  Lesznek próbák!
  A lány szélesen és vakítóan mosolygott. A fogai olyanok, mint a gyöngy, olyan csillogóak.
  Igen, ez a pár nagyszerű.
  Oleg Rybachenko fogta és énekelte:
  - Öklünk acéllal,
  karmokkal, fogakkal és agyarainkkal...
  Igazi harcot akarnak!
  És megint nagyon pontosan tüzel a terminátor fiú. És véres cseppek ömlenek a náciktól.
  Nem, nem lesz kegyelem. Az ellenségek megfulladnak.
  Eközben Nataska és csapata Szuhumiban harcol.
  A nácik megrohamozzák a partokat. A küzdelem természetesen nagyon egyenlőtlen
  De lányok. Amikor szinte meztelenek, az nagyszerű!
  Natasa mezítláb gránátot dobott, lekaszált egy tucat fasisztát és énekelte:
  - A világ jövője a miénk,
  Olyan lányok vagyunk, mint a Jedik!
  Zoya mezítláb is gránátot indított. Szétszórták a nácikat, és magabiztosan nyikorogtak:
  - Én vagyok az, aki mindenkit a sírba temethet!
  Az Aurora tovább tüzel. Olyan lány is, akit ha eltalál, az már nem légy ütése.
  A vörös hajú ördög elvette, és berregett:
  - Róka színű vagyok, és a legnagyobb szépség!
  És megint elveszi mezítláb, és eldobja a halál ajándékát! Ez tényleg egy lány, amire szüksége van.
  És akkor ott van Svetlana, mint a robbanás! És mindenkit szétszór és összemorzsol, mintha ördögök költöztek volna belé a pokol minden tájáról.
  Igen, a lányok itt persze olyan fogcsikorgatástól, hogy minden pofát gond nélkül lebontanak.
  És ha kell, akkor fél fejet!
  Natasha rálő az ellenségre, és ordít:
  - Olyan szívós harcos vagyok, hogy még egy bika sem tapos ellenem! töröm a fejét!
  Zoya magabiztosan megerősítette:
  - Letöröm a szarvakat!
  A lány mezítláb pedig gránátot dob. És két náci tank is beveszi és összeütközik.
  És akkor íme, hogyan fog Aurora eltalálni. És mezítláb is indít egy gyilkost.
  És ordít:
  - Dicsőség Sztálinnak, hadd bölcsebbé váljon!
  Aurora tényleg gonosz. Milyen két fronton harcolni? Valójában öngyilkosságot jelent.
  És miért hozta rá Sztálin Oroszországot erre?
  A lány ismét csupasz lábujjakkal gyilkos ajándékot ad a halálból és nyikorog:
  - Dicsőség az új vezetőnek!
  Hát igen! Sztálinnak még alacsony a homloka is. És ez az alacsony intelligencia jele.
  Svetlana lelövi magát. És mezítláb gránátot dob. Szétszórja az ellenfeleket. Elpusztítja őket, és visít:
  - Dicsőség az orosz isteneknek!
  És megint csupasz sarkával valami nagyon pusztító dolgot fog dobni.
  A lányok itt olyan kaliberűek, hogy a Fritz nem fogadja el őket.
  Négy lány hatalmas erő. És ami a legfontosabb: ugyanabban a bugyiban vannak.
  Ez pedig óriási harci képességet ad nekik.
  Natasha lángokban áll. Az afrikai harcosok lavinában mozognak, még a hinduk és az arabok is.
  A németek ágyútölteléknek használják őket. Szánalom és sajnálat nélkül a csatákban való felhasználás. És persze veszik a számot.
  Szuhumit már elvágta a szárazföld. És nagyon rossz. Hamarosan elfogy a lőszerünk, és vissza kell vonulnunk.
  De a lányok még mindig nem akarják megadni magukat. Győzelemről álmodoznak. Még akkor is, ha az erők nem egyenlőek. És Moszkva körül van véve.
  Natasha aggódik emiatt. Mezítláb gránátot dob. Megtöri az ellenséget és énekel:
  - Ha a főváros állni fog!
  Zoya is mezítláb dobta a robbanócsomagot, és nyikorgott:
  - Oroszország folyója nem fog kiszáradni!
  És minden törzséből rárobbant az ellenségre, saját készítésű, visszarúgás nélküli keserűséggel.
  És eltört pár tankot...
  De felülről a támadó repülőgépek elkezdenek nyomni.
  Tehát mi van, ha reaktívak?
  Aurora kilőtte a rakétavetőjét. Elütött egy német autót. Lezuhant.
  Aztán a vörös hajú vadállat kiáltott:
  - Kommunizmus határok nélkül!
  Aztán Svetlana tüzelni kezdett. És lekaszálta a fekete harcosokat. És akkor, mint a mezítláb, megdob egy citromot.
  És ordít:
  - Dicsőség az új isteneknek!
  Natasha rálőtt az ellenségre, és nyikorgott:
  - Orosz istenek!
  És a mezítláb dobásától a gép felrobban.
  Ezek a terminátor lányok. Ha már harcolnak, akkor senki sem tud megbirkózni velük.
  Zoya is dob valamit az ellenségnek, ami minden erőt megöl. És valami, ami elpusztítja az ellenséget. A harcos pedig fogát tátva sikít:
  - Repülőgépek a koporsóban!
  És a csupasz ujjak ismét a halál ajándékát dobják.
  És akkor Aurora citromot indít az ellenségbe. Vedd és ordíts:
  - A jövő a miénk!
  Svetlana kihúzta a fogát, és így szólt:
  - A kommunizmusért és az új eredményekért!
  És megint, hogyan dobott gránátot mezítláb. És mindenkit meg fog ölni. Nos, ha nem mindet, akkor néhányat biztosan.
  A nácik bemásztak a kancsóba. És ez az ő problémájuk. Itt látható a Jagdtigr önjáró fegyver. Elavult autó, de nagyon gyilkos. Egy úttörő fiú kúszik oda hozzá. És kicsúszik egy akna.
  És az önjáró fegyver triviálisan felrobban.
  A fiú kinyújtja a nyelvét, és így énekel:
  - Igyunk a Szülőföldért, igyunk Sztálinért!
  Igyunk és igyunk újra!
  Mi úttörők megöljük Hitlert!
  A fasiszták megértik. Bár nehéz a Vörös Hadseregnek. Groznij városát a nácik körülveszik, de még mindig csatát vívnak benne. A lányok itt a legjobbak.
  Itt Tamara harcol. Fürdőruhában van és mezítláb. És az idő meleg, a lány pedig olyan ügyes. A szépség lángokban áll. Mezítláb a nácikon, robbanócsomagokat bocsát ki, és azt énekli:
  - Hitler hamarosan szöget kap a koporsóba,
  Olyan lesz, mint egy lángoló pók...
  Démonok fognak gyötörni az alvilágban -
  Akik a Sátánt imádták!
  És megint egy nagyon halálos citrom repül a szépség csupasz sarkáról, és szétzúzza a nácikat.
  Mary nevetve mondja:
  - A gránátok megölnek!
  És megveregeti Tamara vállát. Két lány harcol, és a tetején egy golyóval áttört Vörös Zászló áll.
  A lányok mezítláb és szinte ruha nélkül vannak, de nem szándékoznak szovjet városokat átadni.
  Maria vidám dalt énekelt. És ugyanakkor könyörtelen és gyilkos tüzet vezetett;
   Sok nagy ember van,
  Kiknek tettei évszázadokig élnek, Sok nagy név van, Kiket halhatatlannak neveznek.
  
  Sok mesehős Megőrizte az eposz dallamát, de a hősök közül a legegyszerűbb És mindannyiunknak kedves - egy.
  
  Gyermekkorát a hegyek között töltötte, Követte a madarak repülését, A hegyekből örökölte a sasszárnyak szépségét.
  
  Neve, mennydörgés mellett, átsöpört az óceánon, minden ország proletárjai számára közelivé és ismerőssé vált.
  
  Kína szárazföldjén, minden szívnek kedves, Ez a név Fanzamot hirdet - békét, végét - a palotáknak.
  
  Sztálin a boldogság zászlaja, az emberiség hajnala! Éljen szeretett Sztálin sok-sok hosszú évig!
  A lányok jól énekeltek. Mariához, Tamarához Veronica és Victoria is csatlakozott.
  Mind a négy szépség körül van véve, de hogyan harcolnak.
  Itt Maria mezítláb dob egy gránátot, és lelő egy német támadórepülőt. És a szépség csikorog:
  - Dicsőség a pártunknak!
  Veronica mezítláb is halált küld, és a HE-162-t lelövik. És a harcos ordít:
  - Dicsőség, mely magasabb a dicsőségnél!
  . 6. FEJEZET
  Victoria, lő az ellenfelekre, és lő, vigyorog:
  - A kommunizmus jövőbeli kiterjedéseiért!
  És négy szépség, szinte meztelenül és mezítláb nevetnek.
  Ezek a legmagasabb rendű saslányok.
  Mirabela és Anastasia az égen harcol. És a nácik agyát is mossák.
  Mirabela mosolyogva tweet:
  A világon minden rendben lesz
  Szeresd szenvedélyesen szülőföldedet!
  És megint csupasz lábujjakkal, a nyitott ablakon át, mintha citromot dobna. És pofon a fasisztákra. Egy másik lezuhant autó.
  Ez a trükk - el kell jutni odáig.
  Anasztázia nevetve mondja:
  - Lenin megdicsért volna!
  Mirabela egy robbanással lelőtt néhány német autót, és észrevette:
  - Sztálin, minden kétséget kizáróan!
  Anastasia leállított három náci repülőgépet, és megerősítette:
  - Minden kétség nélkül!
  Nagyon menők a lányok. És ami a legfontosabb szép. Ezek meleg és egyben hideg számítás.
  Mirabela egy másik gépet lelőve észrevette:
  A világon minden relatív...
  Anasztázia felkacagott és dühösen motyogta:
  - Nincs extra filozófia!
  És ő is kinyitotta az ablakot, és mezítláb gránátot dobott. Ezúttal az ME-262 robbant fel.
  Mirabella egyetértően bólintott.
  - Jól csináltad!
  Anasztázia fogát tátva hozzátette:
  - Azt tette, amit tett!
  És mindkét harcos nevetésben tör ki. És egymásra kacsintgatnak.
  Igen, a hősiesség lenyűgöző.
  1946 nyarán heves csaták bontakoztak ki a városon kívül a Volgán. A női mesterlövész zászlóalj Alena Ogurcova százados parancsnoksága alatt védekező állást foglalt el a Volodarsky utcai romokban. Gépfegyveres és puskás lányok, gránátkötegekkel megkötözve bújtak meg a romok mögött.
  Alena maga foltos tunikában, meztelen testén, rövid nadrágban és mezítláb. Gyönyörű és gömbölyű lány, erős csípővel, vékony derékkal, féldoboz alatt rövid frizurával. Az arc nagyon kifejező, férfias állú, kék szemei tágra nyíltak. Világosbarna haja portól őszült, magas mellkas, kemény tekintet. Alena kapitány több mint két éve harcol, és fiatalsága ellenére sokat látott. A lány lábát vágások és zúzódások borítják. Egy lány mozgékonyabb mezítláb mozogni, mint durva és ügyetlen csizmával.
  A csupasz talp érzi a talaj legkisebb rezdülését, figyelmeztet a bánya közelségére, maga az anyaföld pedig kitartást ad hozzá. Egyrészt megkeményedett a lány lába, nem féltek a forró fémtől, a romok éles törmelékétől, másrészt azonban nem veszítették el érzékenységüket és rugalmasságukat, a mozgás zúgásán keresztül figyelmeztetve. tankok.
  Kedves Alenka egy gránátot tart a kezében, bekötött robbanócsomaggal. El kell mászni a félelmetes német "Lion" tankhoz, géppuskákkal öntözni az utcákat.
  Mary mellette kúszik. Szintén mezítláb, így a zászlóalj összes lányáról kiderült, hogy csizmás, a parancsnokukat utánozva. Poros talpa kiélesedik, amikor a lány négykézláb mászik. Maria sárga haja kócos és hosszú... Kicsit göndör. Maga a lány karcsú, vékony, kis termetű. Akár egy lánnyal is összetéveszthető, keskeny vállával és nagynak tűnő fejével.
  Mária azonban már sok mindent átélt. Sikerült meglátogatnia a fasiszta fogságot, miután túlélte a kegyetlen kínzásokat, és a bányákat is, ahonnan valami érthetetlen csoda folytán sikerült megszöknie. De gyerekes, gyengéd arcára nézve sohasem mondhatod, hogy gumibottal verték a sarkán, áram ment át a testén.
  Maria lő... A Harmadik Birodalom egy katonája, jelen esetben egy arab, holtan esik el, a pofa homokot és törmeléket emel fel.
  Alyonka egy csomó gránátot csúsztat egy szemétkupac alá. Most egy kilencventonnás "Oroszlán" kúszik ide, és felrobbantja. A lány kék szemei zafírként csillognak az arcán, a napégéstől és a portól borongósan.
  A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy jól védett tank most pozíciót vált. Az "oroszlán" 100 mm-es oldalpáncélzattal rendelkezik, és még szögben is. Harmincnégyen nem tudnak áttörni rajta, csak nehézkeveseknek van esélyük. De a hernyók a cél. A lényeg az, hogy megfosztjuk az autót a mobilitástól ...
  Anyuta géppisztolyból lövöldöz... Egy katona, senki sem tudja, milyen nemzetiségű, leesik. A németek, miután meghódították a keleti félteke nagy részét, árja vért ápolnak, és gyarmati csapatokat vetnek harcba: arabokat, afrikaiakat, indiánokat, különféle ázsiaiakat és európaiakat. A lengyelek száma is megnőtt - akik bölcsőtől fogva hozzászoktak ahhoz, hogy gyűlöljék a bolsevik Oroszországot. Itt harcolnak az ukrán nacionalisták, a doni kozákok, a csecsenek és az egész kaukázusi kaganátus. Hitler egy egész internacionálét emelt ki.
  Sok ellenség...
  Anyuta ügyesen kerüli a géppuska tüzet. A golyó szinte széthasadt, portól megfeketedett, kerek, kislányos sarok. A gyönyörű kapitány még csiklandozni is érzett, hogy milyen közel repült el egy nagy kaliberű ajándék. A lány keresztet vetett, és azt suttogta:
  Még egy golyó sem állít meg minket!
  Maria visszalő... Egy másik lány, Alla, nagyon vörös hajú, átlag feletti magasságú, csekély adagja ellenére izmos. Szintén nagyon csinos lány, fényűző csípővel, felhúzott derékkal, nem nőiesen széles vállakkal és magas mellekkel.
  Alla csak a rövidnadrágjában harcol, a tunika darabokra szakadt, porrá omlik, és nem szállítanak át új egyenruhákat a Volgán. Isten ments, hogy több lőszert és egy csepp élelmet szállítsanak a kimerült szovjet csapatoknak.
  Szóval Alla majdnem meztelen, a lába karcos, főleg a térde. Egy repeszdarab a jobb láb talpát érte, és fáj, nehéz járni.
  Vörös hajú, poros, szinte meztelen Alla megcsavarja csinos, de ugyanakkor kemény arcát. A lány lövöldözve azt mondja:
  - Az Úr, Moszkva és Sztálin felettünk áll!
  És levágja a támadó nácikat, magának alig van ideje visszafordulni.
  A romok és a szűk utcák megnehezítik a félelmetes német tankok megfordulását. Itt csaknem kétszáz tonnás "egér" van, és egyáltalán nem tudnak átmenni ...
  Ahogy Anyuta várta, "Lev" vezetett egy kicsit, és egy szemétkupacba temette magát. Robbanás történt. A hernyó szétrepedt, pár sérült görgő elrepült.
  A sebesült tank megállt, és egy lövedék kirepült a csövéből...
  Valahol dübörgött a távolban, hagyva a romokat. Anyuta, mint egy kígyó, felszisszent:
  - Ez az én számításom! Fiókot nyitott...
  A kapitánylány ismét kénytelen odébb kúszni. A németek és műholdaik nem tudják kihasználni technikai fölényüket a romokban. A makacs Hitler hibája miatt a Harmadik Birodalom hordái helyzeti harcokba keveredtek egy meglehetősen nagy és jól megerősített városban.
  Maria gránátot dob. Kényszeríteni őket, hogy bukfencet hajtsanak végre a leütött németeken vagy arabokon, megforduljanak. Az egyik náci fegyveres letépi a kezét, és rajta lóg egy iránytűs angol óra.
  Mary mosolyogva mondja:
  - Amit az iránytű mutat - a pokolba vezető utat!
  És egy gyönyörű lány leráz poros sarkáról egy tapadó kerámiát.
  Alla is lerázza a port, feszes, telt melleivel. A mellbimbók szinte feketék a szennyeződéstől és viszketnek. És próbálj meg mosni. Megint ásni kell, amikor a német géppisztolyok firkálnak. És kúszni plastunski módon.
  A lányok zászlóalja megtartja pozícióit, bár van ágyúzás. És nehéz kagylókat tépnek, és bombák hullanak az égből... De semmi sem töri meg a szovjet hősnők bátorságát.
  Itt Anyuta látja a Párducot mászkálni. Nos, ez a tank már nem olyan ijesztő.
  Beleütheted az oldalába. A lány tüsszentett, kiköpte a port, ami elegáns szájába mászott. Egy gránátot vett a kezébe, amelyet robbanócsomaggal nehezítettek. Észrevétlenül kell lopakodni. De sok a füst a környéken.
  Anyuta kúszni kezdett, csupasz lábujjával és könyökével a lefolyón pihent. Olyan volt, mint egy macska, aki egeret üldöz. A lány a negyvenegyedik év szörnyű nyaráról emlékezett a háborúra, amikor a Wehrmacht alattomosan megszállta a Szovjetunió kiterjedését. A lány sem félt, majdnem a lány? Eleinte igen, de aztán meg lehet szokni. És máris közönséges zajként érzékeli az állandó kagylókitöréseket.
  És most nagyon közel robbant. A lány a hasára csapott. A töredékek felülről rohannak, mint egy vadméhnyáj. Anyuta megrepedt ajkakkal suttogja:
  - Az igazság nevében, Uram!
  A lány felgyorsítja a kúszását, és egy gránátot dob, amelyhez robbanócsomagot csatoltak. A jelen ívben repül. Robbanás hallatszik, a Párduc vékonyabb oldalpáncélja adja magát. A német tank égni kezd, a harci készlet felrobban.
  Anyuta mosolyogva suttogja:
  Köszönöm Uram Jézus! Csak benned hiszek! Egyedül hozzád imádkozom!
  Megtöri a párducot. Leszakadt, egy hosszú törzs romokba temetve. Az oldalpáncélról leválasztott elülső páncél egy gombóchoz hasonlít.
  Anyuta, akinek portól és napégéstől barna arcán búzavirág csillog, ezt mondja:
  - Minél több tölgye van az ellenségnek, annál erősebb a védelmünk!
  Alla nagyon szexi fekete bugyijában, meztelen, poros, erős testében. A lány nagyon okos. Csupasz lábujjával képes üvegszilánkokat dobálni.
  Most egy éles tárgyat dobott kecses, porral borított lábával. És egy fasiszta torkán ragadt. Gyönyörű Alla zabált:
  - És én szexszimbólum vagyok, és a halál szimbóluma!
  A lány, ami után újra kúszott, lövöldözött. Anyuta is vezette a tüzet.
  A gyönyörű kapitány, miután levágta a fasisztát, csicseregte:
  -Az élet egy lánc, és a benne lévő apróságok a láncszemek...
  Maria lőtt, felvágta Fritz fejét, és hozzátette:
  - Nem lehet nem jelentőséget tulajdonítani a linknek!
  Anyuta, aki ismét pontosan lőtt, károgott:
  - De nem mehetsz ciklusokban apróságokon...
  Maria, mintha lőtt volna, hozzátette:
  Ellenkező esetben a lánc beborít!
  Egy másik lány, Matrena, szintén nagyon szép, az úttörő Seryozhka-val együtt aknát készített egy vezetéken. Ketten lökdösték... Az alattomos booger bemászott a "Tigris"-2 hernyójába. És hogyan fog felrobbanni ez a hosszú csövű német autó.
  A szőke fiú, Szergej felkiáltott:
  - A mi Oroszországunk, van egy vödröd!
  És alig volt ideje felpattanni, villogó, feketén, leesett sarokkal a leomló tetőről.
  Matryona megsimogatta a fiú nyakát, és így szólt:
  - Ön nagyon okos!
  Az úttörő a frontra tört, és csatlakozott a női zászlóaljhoz. A fiú is nagyon kreatív. Például repülőgépeket készített, hogy lelője a fasiszta támadógépeket. Amikor a Focke-Wulf-ok vagy TA-152-esek felemelkednek, hihetetlenül fülsiketítő üvöltés hallatszik.
  A németek egy Wagner-szimfónia kíséretében sztrájkolnak. Olyan fenséges dallam.
  Matryona bosszúsan mondja:
  - Még mindig megpróbálnak ránk ijeszteni!
  Az úttörő fiú pátosszal énekelte:
  - Az orosz harcos nem fél a haláltól,
  A halál nem visz minket a csillagos ég alá!
  A szent Rusz keményen fog harcolni,
  Megtöltöttem a hatalmas géppuskát!
  Matryona, egy magas, izmos lány, széles csípővel és vállú, tipikus parasztasszony. A harcok során rongyokra szakadtak a ruhák, az erős lábak meztelenek, a haj két copfba van fonva és erősen poros.
  Serjozska még csak tizenegy éves, sovány az alultápláltságtól, karcos és koszos fiú, csak rövidnadrágban. A fiú természetes fehér haja őszült, a bordái pedig a vékony, cserzett és piszkos bőrön látszanak. A lábak rettenetesen ledöntöttek, égési sérülések, zúzódások, hólyagok. Igaz, a sors megóvta a gyereket a súlyos sérülésektől.
  Matryona nagynak és kövérnek tűnik a hátterében, bár a lány egyáltalán nem kövér, hanem erős, edzett hússal a csontokon. Sőt, úgy tűnt, hogy az éhség egyáltalán nem érintette csillogó és nagy alakját.
  A lány nehéz páncéltörő puskából lő. A német autókat nem lehet homlokon átszúrni, de a pályákon van rá esély.
  És a vaskos "Oroszlán", miután súlyos robbanóanyagot kapott a futóműben, füstöt kezdett fújni, mint egy erős dohányos.
  Serjozhka rosszindulattal énekelte:
  - Büdös Fritz gondolkodás nélkül rágyújtott a bejáratnál! Persze, hogy nagy bajba került!
  Izmos, lebarnult vádliját villogtató Matryona csupasz, gyönyörű lábával sztepptáncot vert. A lány ezt énekelte:
  - Szent orosz arcok villognak az ikonról ... Isten ments, hogy legalább ezer Fritzet áztasson! És ha valaki többet zümmög, mint a fasiszták, akkor senki, hidd el, nem fog elítélni ezért!
  Aztán újratöltötte a páncéltörő puskát, és újra lőtt. A német transzporter ismét füstöt fújt ki.
  A lányzászlóalj jelentős károkat okozott a Fritzben. De veszteségeket is szenvedett. Itt egy lány kettészakadt, és az arca a por ellenére olyan sápadt lett.
  Sztálingrád nagy részét már elfoglalták a nácik, de ami a városból megmaradt, az nem akar megadni és megadni magát.
  Anyuta eközben megpróbál áttörni a "Tigrist". Egy erős német autó, oldalba kapott egy gránátot, de nem adta fel. Megfordul, hogy ágyút lőjön. A lánynak bele kell fúrnia a földbe és a törmelékbe, nehogy összetörje a jelen által kibocsátott robbanáshullám.
  Anyuta halkan suttog:
  - Anya, apa, sajnálom!
  Maria gránátot dobott a Tigrisre, ami a homlokán robbant. A lány felszisszent:
  - Arról, hogy a télen tavasszal a könnyű tanítás... Kivétel nélkül ismétlem, hogy Hitler egy pestis fattyú!
  Alla, megtörve a nácik pillantását, és lövöldözve vizet öntött rájuk, megfeszült:
  - A koporsóban most láttam a Führert! És egyenesen szemen rúgta szegényt!
  A vörös hajú lány valójában puszta ujjaival egy gránátot dobott a tankra. Eltalálta a hordót... Robbanás következett, és a "Tigris" szája megrongálódott.
  A gyáva német elvette és meghátrált.
  Anyuta felhorkant az orrlyukain keresztül:
  - A miénk, a tied nem enged!
  Maria golyóval levágott egy hitleri zsoldost, és ezt énekelte:
  - És a gazember nem tréfál! Kezek-lábak, csavarja az orosz köteleket! A szívbe mélyíti a fogát ... Fenékig issza a hazát!
  Anyuta kuncogott, ugatott:
  - A Führer vadul kiabál, elszakítja magát!
  Maria, tüzelve hozzátette:
  - Hát a halál puffan, vigyorog!
  Megjelent egy még veszélyesebb "Shtumrtiger". Egész épületeket és bunkereket rombol le. Ráadásul nem közelíti meg a szovjet csapatok állásait. Az autót német géppuskások őrzik fedél alatt.
  Anyuta úgy látja, hogy a Fritz pozícióihoz közel kerülni irreális. De az égen Focke-Wulfs. Az egyik ilyen gép közelebb repül a szovjet állásokhoz. A lányok tüzet nyitnak rá.
  Alla gránátot dob, és dühösen azt mondja:
  - Mély halálban - nincs megbocsátás!
  Ezek után a lány ad egy fordulatot a géppuskától. Gyorsan visszagurul. Gyorsan felhajt egy viszonylag új német "Panther" -2 tank, kis toronnyal és alacsonyabb sziluettel.
  Több lány gránátot dob a német autóra. Miután megkapta az ajándékokat, lefagy, és nem tud megfordulni.
  Alla füttyentett, sziszegve:
  - Ez egy új támadás! Tépjük a száját!
  A Panther-2 vicsorgott és elsütötte erősebb fegyverét.
  A tűzoszlop megosztotta a levegőt, és azonnal felmelegítette és elektrolizálta a légkört.
  Alla kuncogott, a kagylók elrepültek a félmeztelen lány mellett. A szégyentelen vörös hajú megrázta a csípőjét, és így szólt:
  - És Newton legyőzte az ellenségeket, ledobta az igát a trónról! Fritz elrendelte Newton törvényét!
  Sztálingrádot egész elnyelte a tűzvész, amikor lángnyelvek nyaldosták az eget, és lila, narancssárga és skarlátvörös szikrákat pattogtak! És minden szikra olyan, mint egy pokoli kastélyból kiszabaduló szellem.
  Anyuta leütött egy német vadászgépet, kék szemeit villantotta, és énekelte:
  - Mit nyafogsz rossz öregasszony? Hidd el, csak egy pszichiátriai kórház sír érted!
  Maria énekelve énekelte a nácikat:
  - Milyen jó lefeküdni a fűre és fejbe verni a Fritzt! Szerezzen borogatást a Führernek, és küldjön golyókat egy géppuskából!
  A lány vadul felkacagott, és a hasáról a hátára borult. Csináltam egy biciklit lábakkal. Egy gránát repült fel. A repülő Focke-Wulf, miután repeszdarabokat kapott a hasa alá, fürgén emelkedett. Látható, hogy éles szilánkok megsebesítették. A fasiszta lény kigyulladt, és elkezdett elveszíteni törött szárnyaik darabjait.
  Anyuta, látva, hogy Fokke hogyan veszít a magasságból, felmordult:
  - Ez egy szemafor! Egy fejsze lóg a fedélzeten!
  A német gép felrobbant, törmeléket szórva az égbolt minden távoli sarkába. És hova lett a fasiszta ász. Megtettem az utolsó kanyart. A hóhér lett hamuvá, nem a pilóta!
  Maria tüsszentett, port szórva így szólt:
  - Lenni vagy nem lenni? Ez nem kérdés!
  Alla ismét eldobott egy üvegdarabot a lábával, annyira, hogy a szemébe ütközve a Fritznél, a tarkóján keresztül kijött:
  - Én egy tank armada vagyok! És kezelni kell!
  A németek és műholdaik megpróbáltak előretörni, és gránátokat dobtak maguk elé. A lányokkal szembeni ilyen taktika nem működött. Itt Seryozhka katapultot vetett be, és hogyan találja el az ellenséget válaszul.
  Az úttörő fiú felkiáltott:
  - A Mikulás kitépi Hitler száját!
  A katapult lövedéke, amely a nácik tömegébe fúródott, szétszóródtak, és egyben a levegőben borultak. Fritz elesett, és a faltörmelékre tört.
  A "Tiger" -2 tank elvesztette egyensúlyát, és ütközött az "Oroszlánnal". Ó, Leva, hol a félelmetes neved?
  Anyuta mosolyogva válaszolt:
  - Nos, jól csinálta Serjozhka!
  A fiú agresszíven felmordult.
  - A Pioneer mindig készen áll!
  A kapitánylány ismét szögezni kezdett. És Matrjona megcsiklandozta Serjozska keskeny lábát, milyen keményen bírja! Nem csoda, hogy a fiú nem fél átfutni a tüzeken.
  Mary egy énekben ezt mondta:
  - A fiatalság jó - az öregség rossz!
  Alla, ez a vidám vörös hajú, egyetértett:
  Nincs rosszabb az öregségnél! Ez valóban a lehető legundorítóbb állapot!
  A lány pedig puccssal ugrott. Egy pillanatra undorító nagymamákat képzelt el. Nem, ne hasonlítsd össze, egy idős nőt egy lánnyal. És micsoda szépség, karcsú testben.
  Allah fogta és énekelte:
  - Áramlás évről évre, évek egy lakókocsiban,
  Egy öregasszony hennát dörzsöl mozsárban...
  És mi van a karcsú alakommal,
  Nem értem, hogy ment a fiatalság!
  Anyuta felvillantotta a szemét, ágyéki ütéssel leütötte a németet, és megjegyezte:
  - Nem! Mégis, a háborúban van egy varázslat - örökké fiatalnak maradni! Mindig részeg!
  Matryona új töltetet helyezett a katapultba. Ez olyan, mint egy jó habarcs. A lány felszisszent:
  - Ne passzolj, hanem passzolj!
  Serjozska megrázta vékony, de fürge lábát, és ugatott:
  - Fritz arc!
  Egy gránát pedig egy robbanócsomaggal együtt javában repült a nácik állásaiba.
  Igen, Sztálingrádot nem adták nekik. Június vége óta harmadik hónapja tart a roham, de a város nem tudott mindent bevinni. A front más szektoraiban a nácik értek el sikereket, de ezen nem.
  Anyuta elsütötte a pisztolyát, és felmordult:
  - Minden lehetetlen, történetesen lehetséges... Nem kell nagyon bonyolulttá tenni az univerzumot!
  És nekiütközött egy motorkerékpár benzintankjának. A gép felrobbant, és tüzes forgószelek világították meg a füstös tájat. A németet pedig széttépte egy tüzes mancs.
  A lány kapitány felkiáltott:
  - Szeretek gonoszt ölni! És ez a legnagyobb jó!
  Maria dörömbölve ütötte a németeket, és felszisszent:
  - Játsszunk disznót!
  Alla tüzet nyitott, pontosabban. Néhány fekete maradt a lándzsával borított törmeléken:
  - Öld meg az ellenséget! - suttogta a lány.
  Maria játékosan énekelte:
  - Miután Hitlert rúzssal, Mainsteint hajlakkkal festettem, a hercegnő fogságába hurcollak, a hűséges kutya megrágja!
  Anyuta tüzel, sziszegett:
  - Gyere este, Adolf, akaszd fel magad... Ne hülyéskedj már! Gyerünk este, repülj, mint a gyrsólyom - hogy keményen megverd a nácikat!
  Maria dühösen mondta, és leütötte a sisakot a rohamosztagos fejéről:
  - Tudunk! És mi is fogunk!
  A "Lenin" zászlóalj lányai megállították az idegen csapatok előrenyomulását. Fritz előrelépett, szó szerint holttesteket dobott az űrbe. Nem segített a "Lev" tank sem, amelyhez reményeket fűztek. Íme a gép egy 150 mm-es pisztollyal ellátott módosítása.
  Alla leüt egy követ, amely a csupasz mellbimbójára tapadt. A lánynak olyan szép és telt mellei vannak. A lány egy gránátot dob a lábával. A láb erősebb, mint a kar, és a dobás tovább megy.
  "Oroszlán" kapott egy rést a hernyóban, és megállt. Lövés az erős szájából. Dübörgés és összeomlás.
  Allah köpködve azt mondja:
  - Az orosz harcos nem nyög a fájdalomtól!
  És a lány újra lő. És rendkívül jól csinálja. A toronyból kihajló fasiszta visszaesik.
  Egy vörös hajú, szinte meztelen lány azt mondja:
  - Hiába hiszi az ellenség, hogy sikerült megtörnie az oroszokat! Aki mer, az csatában támad, az ellenséget hevesen megverjük!
  Alla pedig görgeti a sajtó izmait, amit nagyon kidomborított.
  Ó, milyen szépek a lányok! Nem akarom, hogy egyikük meghaljon.
  Ekaterina futott... Nagyon szép lány, bolyhos, fehér hajjal. Valahogy sikerül bekennie őket valamilyen bájitallal, hogy ne piszkosuljanak.
  A lány nagyon szép, Vénusz alakjával, csak tónusosabb és domborúbb. Ruhák rajta, csak melltartó és bugyi. Minden mást már szétszedtek. De milyen kecsesek a lábak! Ez nem lány, hanem a tökéletesség pecsétje, a szépség koronája.
  Különleges módon mozog, akár egy mókus. A mezítláb és a villogás, és a sarok meglepően tiszta marad. Ekaterina lő, és a fasiszta fekélyt kap a mellkasában.
  A lány azt mondja:
  - A szülőföld iránti hűség a legmagasabb szó!
  Allah nevetve mondta:
  - Vedd le a melltartód, és maradj olyan, mint én rövidnadrágban!
  Catherine negatívan megrázta a fejét.
  - Ez nem helyénvaló!
  Alla megrázta a csípőjét, találóan lőtt és énekelte:
  - Valami komszomol tag szokatlan lett! Mezítláb járni így nagyon illetlenség!
  Catherine kuncogott, és megjegyezte:
  - Miért hozz örömet a Fritznek, nézd meg szépségünket!
  Allah határozottan válaszolt:
  - A szépségünk halálos!
  Katya kuncogott, és rálőtt a TA-200-ra. A náci autó kigyulladt. És a gyönyörű szőke felkiált:
  - Halál a gonoszra!
  Allah felkacagott.
  - És az élet szép!
  Ekaterina, látva, hogy a német leesik, felmordult:
  - Ez a legmagasabb érték! Ne gondold, hogy a nácik nyertek!
  Allah énekelni fogja:
  - Várjuk a győzelmet! Győzelem vár... Akik arra vágynak, hogy áttörjék a bilincseket! Győzelemre várva! Győzelemre várva! Képesek leszünk legyőzni a nácikat!
  Egy gyönyörű lány, és meztelen melle remeg. Jó a csupasz felsőtesttel a melegben, amit a tűz fokoz.
  Anyuta most sokkal elszántabbnak tűnt. Géppisztollyal lőtt a Fritzre, és ugatott:
  - Kasztrállak!
  És valóban, a nácik halálos ajándékokat és koporsókat kaptak! És a lány mutatott nekik egy figurát, építsünk csupasz lábujjakat. És fütyült, mint egy csalogány-rabló. És az alsó végtagok ujjain keresztül.
  A kapitánylány nagyon okos. És csillogó. És egyáltalán nem kegyetlen. Ő is néha sajnálja az ellenség katonáit, akiknek gyermekeik lehetnek, akik sírni fognak halott apjukért.
  Anyuta azonban elűzi magától az ilyen gondolatokat, könnyekben akar kitörni tőlük az ember. De nem az oroszok jöttek a németekhez rabolni és gyilkolni. Nem, ezek a németek, és egy egész agresszív külföldi csapat tört be a világ minden tájáról az orosz területekre.
  Anyuta keresztet vetett, és rálőtt a Fritzre, aki csendben próbált közel kerülni az orosz Fritz pozícióihoz... Szeme és agya, amelyet egy golyó kiütött, kiszivárgott.
  A kapitány leány mosolyogva mondta szellemesen:
  - Egyenesen szemtől szembe, fejtől fejig!
  Anyuta pontosan lőtt, oldalkocsival elütött egy motort. Az autó szakadni kezdett, a géppuska pedig elrepült, többször felborult. Aztán a pofa belesüppedt a törmelékbe.
  A lány csupasz, poros talpát a törmelékhez dörzsölte. És megint célzott. Vidám, fiatal arca inkább vigyorgott. A lány ezt énekelte:
  - Nem, mondtuk a fasisztáknak, népünk nem fogja eltűrni, hogy az orosz illatos kenyeret gázlónak nevezzék!
  Maria nagyon pontos lövést lőtt, amiből a Focke-Wulf fellángolt, és csicseregve:
  Egy gazember számára természetesen egyértelmű a választás,
  Dollárért kész elárulni Rust...
  De az orosz férfi olyan szép
  Hogy kész életét adni a Szülőföldért!
  A lány bukfencezett, megmutatta a náciknak a fügét, görgetett, és a golyók nem érintették a szépséget.
  Alla megjelent, ez a szépség, szinte meztelenül, sárosan, mint az ördög, két lábbal egyből gránátot dobott. És ellenőrizte:
  - Amim van, az... Fritz éles oldalon!
  Matrena kijavította Alla:
  - Élesen, oldalt, és nem éles oldalon!
  A lány kuncogva rázta a görögdinnye mellét, és egy robbanócsomagos gránát segítségével gránátot lőtt. A "Tigrist" a pofán találták el, és ez a görbe műalkotás elkerülte.
  Ezek után a náci lény meghátrált. Kúszni kezdett, mint a tűzbe kapott teknős.
  Anyuta vidáman kacsintva énekelte:
  - És a "Tigris" hátrál, a németek pedig bujkálnak!
  A Leányzászlóalj támadások, légicsapások és nehézfegyverek alatt manőverezett. Itt csaptak be a sugárhajtású bombázók, törött, vörösen izzó meredek emelkedtek az égbe. És a kövek égtek. Szerencsére egyik lány sem halt meg, de férfiak mentek a másvilágra - akik nem nagyon sajnálják! És a lelkek repülnek - egyesek a mennybe, mások a pokolba! Ahol már vasvillás ördögök várják azokat, akik nem hittek Jézusban.
  Alla a legszexisebb harcosok dühében: nos, a nácik a "Sturmtigr"-ből lőhetnek a szovjet csapatok állásaira, és megölhetik a vörös harcosokat?
  . 7. FEJEZET
  A lány pedig mezítláb megragadt egy gránátot, és bukfencező zuhatagban tekergett. És egyre gyorsabban pörög. Aztán minden erejével beledobta a halál ajándékát a Vihartigris széles pofájába. A szépség meztelen, lebarnult lábai megvillantak, és a gránát a széles szájkosárba repült. És az erős gép először megfulladt, majd rohant. Két "királytigris", amelyek a "Sturmtiger" oldalán álltak, feldobtak és szétszóródtak különböző irányokba. Leszakadtak róluk a görgők, és lezuhantak, repültek, mint a királynő eltört nyaklánca.
  A robbanáshullám megdobta Allát, és a lány fejjel lefelé repült. És megfordították, megrázták és megdobták. De a szépség ennek ellenére földet ért, éles törmeléket és zúzott köveket vájtak csupasz talpába. A lánynak fájdalmai voltak, és még a bőrkeményedéses lábfejen keresztül is kilyukadt a hegye.
  De Alla megtalálta az erőt, hogy felálljon és kiabáljon:
  - Ti fasiszták a hamuban lesztek!
  Anyutát és más lányokat egy robbanásszerű hullám feldobta, sőt kissé össze is törte. De a gyönyörű harcosok közül senki sem halt meg. A lányok hurrikánnal és jól irányzott tűzzel találkoztak. A kiugrott nácik és a Szovjetuniót ostromló agresszív rovarok elnyomása.
  Maria nagy lelkesedéssel énekelte:
  - És amikor az Úr trombitája visz minket a csatába, barátok leszünk a komszomollal! És Jehova akaratából a mennyei névsorsoláson leszek!
  Alla, lerázva a port a vérré zúzott talpról, így énekelte:
  - Lenin, buli, Komszomol! Őrültek házába küldjük a Führert!
  A lányok fülsiketítően nevetni kezdtek, Serjozska pedig riadtan és bosszúsan mondta:
  - És az én katapultom nem olyan pontos, mint Alla csupasz és erős lábai!
  Matryona a kar izmait megfeszítve azt mondta:
  - Rendben van! Még mindig gondolkodsz. Valami menőbbet!
  A frontvonalból visszatérő Vedmakova sürgős hívást kapott Vlagyivosztokba. Miután hatalmas veszteségeket szenvedtek és majdnem körülvették Habarovszkot (a várossal a kommunikációt az Amuron keresztül tartották fenn), a japánok leállították csapataikat, hogy újracsoportosítsanak és feltöltődjenek. Legalább százmillió Japán, további hetvenmillió Mandzsúriával és Thaifölddel bőségesen tudna gyalogságot szállítani. Bizonyos értelemben könnyebb harcolni a Szovjetunióval, mint az USA-val, mert az utóbbi ellen sok drága hajóra van szükség, és semmiképpen sem olcsó repülőgépekre. De a gyalogság könnyű és olcsó puskákkal és Schmeistersről másolt géppuskákkal nagy mennyiségben szállítható! Hét éves kortól minden japán fiú tudja, hogyan kell össze- és szétszerelni a géppuskát! Csak persze időbe telik a csapatok átszállítása a szigetről a kontinensre. És miután megkapta az utánpótlást, költözzön ismét mélyen a szovjet területre!
  Miután kapott egy hívást, Vedmakova remélte, hogy végre kap egy új harcost, és harcol az égen. A lányt Vlagyivosztokba vitték egy emkában. A pilóta terminátornak érezte magát. Az útitársról kiderült, hogy jelentős kora ellenére ősz hajú nagypapa, aki csak őrmesteri csíkokat viselt.
  Dicsekedten kijelentette:
  - Ó, te ifjúság! És tudod, hogy még a cári időkben harcoltam a japánokkal!
  Vedmakova kétkedve kérdezte:
  - Igazán? Vagy esetleg keresztet is kaptál?
  Nagyapa szürke szakállát rázva átkozódott:
  - Se kereszt, se érem! Így hát egy év és három hónapig közlegényként harcolt! Mit gondolsz, mindenki kaphat címet és érmet? Főleg a cár alatt, amikor a sorkatonákat nem nagyon kedvelték!
  Vedmakova egyetértett:
  - Igen, a király alatt osztályegyenlőtlenség volt! De most más idők járnak. Apropó, hogy vagytok japánok! Úgy értem, erős volt az ellenség?
  Az öreg vasfogát kivillantva válaszolt:
  - Nem gyenge, bár ha okosabb lenne a parancsnokságunk, nem adnák fel Port Arthurt és Mandzsúriát! Nem olyan erős ellenségek.
  Emka lassan vezetett, az utat bombák és tüzérség szaggatta. Beszélni lehetett.
  Vedmakova kicsit halkabban kérdezte:
  - És a mieink miben voltak erősebbek?
  Az öreg fürgén, mintha egy óraszerkezetes játék lenne, néhányszor bólintott:
  - Valamennyire igen! Például a japánoknak hússzor több lőterük van, mint a miénk. Mielőtt a frontra küldtek, mindössze három lőtéren vettem részt. Aztán egyenként öt lövés. Egy tűzharcban azonban nem mondhatjuk, hogy rosszabbak voltunk a japánoknál. És ez annak ellenére, hogy khaki egyenruhában voltak, mi pedig fehér kabátban voltunk. Természetesen miután némi katonai tapasztalatot szereztünk. A japánok sokkal kisebb képességekkel rendelkeznek katonai ügyekben, mint a mieink, a hosszabb kiképzés ellenére. De a puskájuk sokkal pontosabban ütött, mint a mostinai klubunk.
  Vedmakova fenntartás nélkül beleegyezett:
  - Igen, persze! Ebben igazad van! A japánok a németekhez hasonlóan túl sok figyelmet fordítanak a fúrásra.
  Az öreg megrázta a fejét.
  - Oda-vissza! Valószínűleg kevesebb, mint a cári hadseregben! Nos, ha már az első világháború előtt elkezdték jobban kiképezni a katonákat, és legalább egyenruhát váltottak, akkor ... Nem hadsereg, hanem szolid lépés!
  Vedmakova nem rosszindulat nélkül megjegyezte:
  - A háború előtt is nagyon odafigyeltünk a parádés sétákra! Úgy látszik, az okos tanul mások hibájából, a hülye a sajátjából, aki egyáltalán nem tanul, ki?
  Nagyapa megjegyezte:
  - A tanulás idővel jön! Ám az utánpótlással általában teljes elzáródásunk volt. Se fegyver, se golyó! Gyakran éheztek, a katonák megbetegedtek - nem volt gyógyszer! Többen haltak meg tífuszban és egyéb utálatosságokban, mint a japán golyókban. Olyan rossz háború volt. Kuropatkin egy idióta! Semmi kitérő, semmi álcázás, direkt dobta az embereket a lövészárkokba gépfegyverek alatt. Ágyútölteléknek használtak bennünket. Minden nagyon rosszul végződött, zűrzavarral. Ahogy mondani szokták, alig húztam a lábam. Igaz, elég büszke lehetek rá, hogy megúsztam a fogságot! Mint a sebesült is!
  A lány kíváncsian megkérdezte:
  - És maguk a japánok is jobbak vagy rosszabbak lettek! Harci tulajdonságaikat tekintve.
  Az öreg először cigarettára gyújtott, és csak azután válaszolt:
  - Ezt nehéz objektíven megítélni. Megváltoztak a hadseregek, megjelentek a tankok, repülőgépek, géppisztolyok. A hajók fejlődése nem sokat változott, ahogy a fegyverek sem. De a parancs hülyesége változatlan maradt, hát csessze el, a Vlagyivosztok elleni támadás!
  A Witcher zöld szeme felvillant.
  - Erre nincs mentség!
  Az öreg beleegyezett.
  - És nem lehet! Hiszen tudták, hogy az ellenség trükköt készít elő, és nem lehetett rá reagálni! Mintha be lenne állítva. De a pindókkal kötött fegyverszünet egyértelmű jele annak, hogy erős csapás következik.
  Witcher felnevetett.
  - Pindosszal?
  Nagyapa megerősítette:
  - Igen, most így hívják Amerikát és Nagy-Britanniát! A név a "lopni", azaz lopni szóból származik. És ezek parazita országok, tolvajok, akik vért szívnak a hülyébbek és gyengébbek közül!
  A pilóta bólintott vörös fejével:
  - Itt egyetértek!
  Az öreg erősködött:
  - Fogadd el, hogy a mi parancsnokságunk idióták, sőt árulók! Tehát cseréljük le a flottánkat, rosszabbul, mint a pindók!
  Vedmakova tiltakozott:
  "Talán nem gondolták, hogy a japánok ilyen gyorsan lecsapnak. Általában a Távol-Kelet pihenőhely volt, gyávák és lusták telepedtek le itt. Hiszen a hadseregben nem kell munkásként vagy kollektív parasztként keményen dolgozni a hátsón, hanem jó adagot és fizetést kapsz. Másrészt nem kockáztatja az életét a távol-keleti szolgálattal. Igen, a naplopók és gyávák paradicsoma.
  Az öreg azt válaszolta:
  - A katonák és a tisztek nem olyan csúnyán harcolnak. Itt van Habarovszk, még mindig nem ment át.
  Vedmakova egyetértett:
  - Orosz harcos, különleges harcos! De ahogy Bruszilov mondta: a katonáink kiválóak, a tisztek jók, a tábornokok középszerűek, a cár pedig teljesen rossz!
  Nagyapa elégedetlenül felmordult:
  - Ha nem Kuropatkin, hanem Bruszilov a parancsnokunk: nyertünk volna! Jaj, felülírták! Azt kell mondanom, hogy a cár alatt az orosz tábornokok kisebbek lettek: Szuvorov alatt kiváló tábornokok egész galaxisa volt! Sztálin azonban grúz, de ahogy mondják grúzok...
  Nagyapa félbeszakította Witchert:
  - Vigyázz az ilyen kijelentésekkel! Így egy speciális osztályra kerülhetsz! Számomra azonban Sztálin semmiképpen sem zseni! És például a februári kihagyott vonalütés is ezt erősíti meg! Egyébként úgy hallottam, hogy május 1-jén a moszkvai szovjet légvédelem tehetetlen volt és sok ezer szovjet állampolgár meghalt!
  Az öreg megjegyezte:
  - Köszönet az USA-nak és Nagy-Britanniának! Új gépeket adtak a Wehrmachtnak! Sőt, azt hallottam, hogy tömegszabotázs volt, ami miatt a jakok szétestek a levegőben! És ez egy vadonatúj Yaks!
  Boszorkány bólintott.
  - Hallottam róla! Tényleg szégyen! De remélem megbüntetik az elkövetőket, és megoldódik a probléma!
  Nagyapa bólintott, majd hirtelen így szólt:
  - A fő probléma a fejünkben van! Egyfajta szovjet mentalitás! Kísérlet arra, hogy az embert fogaskerékké, közönséges rabszolgává változtassa!
  Vedmakova nem vitatkozott. Megállt, és üres tekintettel bámult ki az ablakon. Most a Szovjetunió vereségének veszélye sokkal kézzelfoghatóbbá vált. Kiderült, hogy még Moszkva sincs védve a légitámadásoktól. Legalábbis nincs elég megbízható védelme ahhoz, hogy ellenálljon egy hatalmas légitámadásnak!
  Nos, a háború egy kicsit más szakaszba lép... Igaz, a Sztálingrád melletti csatákban a németek is légi fölényben voltak, de nem hozta meg a kívánt győzelmet! Azonban nem annyira elsöprő, a Fritz előnyben volt! Hiszen rendszeresen érkeztek új szovjet repülőgépek a frontra! De azt kell mondanom, hogy a pilóták harci kiképzése nagyon alacsony volt. A legtöbb kezdőnek nem volt több 8 óránál a repülése. Ez nagy mínusz, főleg, hogy a németeknél általában akár 250 óra is van! Sztálingrád után azonban a németek 150-re csökkentették a programot, de mára az üzemanyaggal sokkal könnyebbé vált. A nagyszámú új repülőgép megjelenése azonban problémát fog okozni a Fritz számára.
  A hírek szerint egyébként a lezuhant bombázók pilótái között több amerikai állampolgárt is elfogtak. Mi az utolsó, nem ért meglepetésként! A Luftwaffe-nak nincs elég pilótája az új bombázókhoz, ezért voltak önkéntesek!
  Kíváncsi vagyok, hogyan reagál erre a szovjet parancsnokság? Végtére is, nincs semmi, hogy Berlin? Nagy hatótávolságú stratégiai bombázókat nem fejlesztettek ki a Szovjetunióban, a P-8 kivételével. Az utolsó, alig több mint 400 kilométer/órás sebességű, 1936-ban készült repülőgép egyértelműen elavult. Ráadásul Berlinbe érve légi kíséret nélkül fog mozogni, a németek pedig el tudják fogni gépeikkel. Hiszen már nagyon jó radarjaik vannak, amelyek rögzítik a repülő tömeg mozgását Berlin felé. Igen, és időbe telik, amíg elegendő ilyen gépet kiadnak a Németország elleni csapásokhoz. A németek nem egy gyenge nemzet és szeretik a technikát! Ők maguk talán a legfegyelmezettebb és leginkább szervezett nemzet Európában vagy akár a világon! Nagyon nehéz egyedül nyerni, még akkor is, ha a második fronton nincs gyenge Japán.
  Ebben a helyzetben a legjobb, ha megpróbálunk éket verni a szövetségesek és Németország közé. De hogyan kell csinálni? Beria már utasította, hogy ezt az amerikaiaktól kapott romboló segítségével hajtsa végre. Jó provokáció is alakulhatott volna, de Annának nem volt ideje.
  Úgy tűnik, nem bűnös - ami nem a sors, de még mindig rágja a kellemetlen utóízt. Mintha talán egy nappal korábban érkezett volna, minden másképp lett volna!
  Nem kizárt azonban! De azonnal megérkezett, amint megrendelést kapott Beriától!
  Általában Lavrenty Palych a provokációk mestere. Japán megtámadta Peru kikötőjét, nem az ő részvétele nélkül!
  A tény az, hogy az Egyesült Államokról szóló dokumentumok egy sor megelőző csapást terveznek repülőgép-hordozókkal, beleértve a perui kikötőt is, mintha véletlenül a Felkelő Nap országának hírszerzésének kezébe kerültek volna!
  Ráadásul az amerikaiak bolondok: háborúba provokálták Japánt, Nagy-Britanniával együtt embargót vezettek be az olaj- és egyéb nyersanyagellátásra, de ők maguk nem voltak készen a háborúra!
  Valójában az Egyesült Államoknak 1941-ben nem volt elegendő hadereje, különösen tankokban, a Japánnal vívott háborúhoz. 1940-ben még csak 400 tankjuk volt, az 1941-ről szóló információk pedig titkosak, de nem valószínű, hogy akkor is több mint ezer! Amerika tehát bemászott a háborúba, teljesen felkészületlenül! Nos, Japán sem túl fegyveres. Ha körülbelül két és fél ezer tankja volt, és könnyű is, akkor például egyáltalán nem volt nagy hatótávolságú repülés!
  Tehát a Rising Sun országának amerikai vitéz pilótái nem bombáztak! És éppen liciba kapták magukat! És most úgy döntöttek, hogy visszaszerzik a Szovjetuniót, elsősorban gyalogságukra támaszkodva, II. Miklós cár korának sikeréről álmodozva!
  A Witcher megunta, és ezt énekelte:
  Milyen bonyolult az élet, Uram, jaj!
  Te magad fűztél töviskoszorút!
  Nem, ne törd a fejem
  Egy új nap problémákat ígér nekünk!
  
  Az álmok porrá törtek
  A kegyetlen féreg rág a szenvedélytől!
  És fájdalom és bánat a szemedben
  Mit fékezni, senki nincs hatalmon!
  
  De mit tud, Istenem?
  Maga Kohl felment a Golgota keresztjére!
  A boldogságról kísérteties álmok
  Ordítanak és nyögnek az özvegy sírásában!
  
  Nincs rosszabb a földnél, mint a világ,
  Vázlat a háború minden ecset a vérben!
  Rögzítő éterhab,
  Egyszerre feltöröd a hálót!
  
  És ha az életemet akarod
  Akkor dobj Uram a pokolba!
  amúgy szeretlek
  Folyamatban van, hiszek a változásban!
  
  Hiszem, hogy egy személy
  Legyen tisztább, magasabb!
  Hogy véget ér a kor szenvedése,
  Olyanok leszünk, mint a Magasságos testvér!
  
  Mit parancsolunk
  A csillaghajók kiterjedésében!
  Hogy a mi vitéz hadseregünk
  A kvazárnál erősebben fog ragyogni!
  
  Az élet soha nem fog elhalványulni
  És mindenki ember lesz!
  Mint az év végtelen sugara
  Határtalan és boldog korban!
  
  A kommunizmus valósággá válik
  Hidd el, hogy jobb lesz, mint álmodtad!
  Haladás előre, felfelé, nem lefelé,
  Legyen öröm - ne bánat!
  Vedmakova befejezte a dalt, és "Emka" végül behajtott Vlagyivosztokba. A pilóta kíváncsian nézte a várost. Vlagyivosztokban érezhetően megnőtt a pusztítás, néhány épület füstölt, az utcákon tűzoltócsapatok dolgoztak, sok a tinédzser lapáttal, csákánnyal és egyéb tűzoltó készletekkel.
  Nagyapa megjegyezte:
  - A cár alatt a fiatalok is keményen dolgoztak, de mosoly és lelkesedés nélkül! Bár puszta lelkesedéssel nem fogsz messzire jutni!
  Vedmakova tiltakozott:
  - Ha az ipar a gazdaság motorja, akkor a lelkesedés magas oktánszámú üzemanyag!
  Az öreg boldogan bólintott.
  - Hát te azt mondod lány!
  "Emka" megállt a parancsnokság épülete mellett, és Vedmakova majdnem kiszaladt belőle. Nagyon szeretett volna újra a szárnyas lován ülni.
  A lány bekopogott az iroda ajtaján, ahová napirendre küldték. Álmos hang követte.
  - Bejelentkezés!
  Witcher lépett be, és büszkén megigazította a vállát. A székben egy férfi ült az NKVD ezredesének egyenruhájában. Ilyen kopasz és kellemetlen típus. Komoran megkérdezte a pilótát:
  - Teljes név!
  A lány gyorsan válaszolt:
  -Anna Petrova Vedmakova!
  Az ezredes hozzátette:
  - Katonai rang?
  - A légierő őrnagya és a Szovjetunió hőse! - mondta büszkén a pilóta.
  Az ezredes felemelte a kagylót, és röviden így szólt:
  - Vedmakova légierő őrnagy már megérkezett!
  Aztán a lányhoz fordult.
  - Hogy érzitek magatokat? Remélem egészséges?
  A pilóta kitárta a fogát.
  - Jól érzem magam! Készen áll a harcra, mint egy oroszlán!
  Az ezredes bólintott.
  - Nagy! Szerintem a japánok értékelni fogják!
  Zaj, csizmacsörgés hallatszott, és a speciális osztály hat rendes alkalmazottja, egy különleges egyenruhás férfi kíséretében berontott az irodába. Ő rendelt:
  - Megbilincseljük ezt a szukát!
  A Witcher összezavarodott:
  - Mi ez még?
  Az ezredes felkiált:
  - És az! Le vagy tartóztatva, Vedmakova polgár! És börtönbe kerülsz!
  Egy különleges egyenruhás férfi figyelmeztetett:
  - Ez a nő nagyon jól tud harcolni! Szóval légy éber!
  Witcher elmosolyodott.
  - Nem leszek vitéz bűnüldöző szerveink képviselői! Hívja fel Beriát és ezt a félreértést azonnal, tisztázza!
  Az ezredes megvetően felhorkant.
  - Itt kell elterelni Beriát! Küldd börtönbe, és a nyomozás kideríti!
  A boszorkány bólintott.
  - Én a Szovjetunió hőse vagyok, és a nyomozás természetesen kitalálja, de Beriával gyorsabb lenne! A lehető leghamarabb a gép irányításánál szeretnék lenni!
  Az ezredes vigasztalta:
  - A háború alatt senki sem húzza sokáig! Vidd el!
  Vedmakova ellenállás nélkül járt, és csak kissé lökték meg egy rövidített modell géppuskáinak csövei, amelyekkel elkezdték felszerelni a felderítőket. Aztán beletömtek egy fekete tölcsérbe és elvittek. Anna Petrovna nyugodt volt, nem érezte magát bűnösnek, és az NKVD valószínűleg tud a Beriával való különleges kapcsolatáról, úgyhogy kitalálják. Még a börtönt is érdekes meglátogatni. Egy igazi férfinak fel kell nevelnie a fiát, szolgálnia kell a hadseregben, és börtönben kell töltenie az időt! Tehát valószínűleg egy harcos! Sok híres ember volt börtönben: Sztálin, Lenin és Hitler!
  A börtön nem volt túl messze a parancsnoki irodától, ezért Vedmakovát kihúzták és az udvarra vezették. Ott a kutyák gonoszul morogtak, a tizennyolcadik században épült börtön kőfalai unalmasak és szürkék voltak. A lány önkéntelen izgalmat érzett, amikor bevitték és átvezették a folyosókon. Itt a regisztrációs ablak: ügyeleti kérdések:
  - Keresztnév, vezetéknév, családnév, nem!
  Ezután forduljon jobbra egy csempézett szobába. Ott ült az asztalnál egy NKVD egyenruhás és bőrkötényes tiszt, vele egy fehér köpenyes orvos és két középkorú nő, akik vékony gumikesztyűt húztak a kezükre.
  A Vedmakovát kísérő őrszem gyors, gyakorlott mozdulattal levette a bilincseit. A tiszt ezt parancsolta:
  - Vetkőzz le!
  Vedmakova meglepődött:
  - Mit?
  A tiszt higgadtan ismételte:
  - Azt mondtam, vetkőzz le! Kutatás és személyes átvizsgálás szükséges!
  A lány elpirult.
  De itt vannak a férfiak!
  A kötényes tiszt ugatott:
  - Segíthetek! Na, dobd le a rongyaidat kurva!
  Vedmakova remegett, eszébe jutott, hogy igen, amikor börtönbe került, kötelező a személyes átvizsgálás, és elkezdte levetkőzni. A nők átvették, és gondosan megvizsgáltak minden varratot. A bugyiban hagyott Vedmakova zavarba jött, de a tiszt ugatott:
  - És vedd le a bugyid szuka! A keresés teljes lesz!
  Több férfi előtt teljesen meztelenül hagyták (az őt szállító konvoj mozdulatlanul állt, minden pillanatban harcra készen), a lány zavarba jött, és megpróbálta kézzel eltakarni.
  Keményen megütötték egy ütővel a fenekén:
  - Kezek a varrásnál szuka!
  Vedmakova károgott, de kibírta. Amikor befejezték a ruhák szondázását és kitépték a csizmáját, a tiszt ezt parancsolta:
  Most nézd meg magad!
  A női börtönőrök fejből indultak ki. Kesztyűs ujjakkal kócolták a hajukat, majd a fülükbe néztek, méghozzá egy zseblámpás csövet használva. A fülek többször behúzódtak, meghajlottak és kihajlottak. Aztán az orrlyukakba nézett:
  - Köhögj, kérlek! Ez az, erősebb!
  A lány orra összetört. Ezt követte a száj vizsgálata. Elég kellemetlen volt, durva kezek nyomták a nyelvet, időnként elhúzták, majd erősebben húzták, sőt majdnem letépték.
  A tiszt megszólalt:
  - Óvatosabbnak kell lenned! Lehet, hogy kém!
  A börtönőrök elkezdték nyomkodni az ujjukat a fogaikon, és ellenőrizték, nincs-e olyan tömés, amely fontos információkat tartalmazhat. Vedmakova megalázottnak érezte magát, leköpték; a Szovjetunió hősét úgy keresték, mint egy kurvát, nem hiányzott semmiről. Aztán a női kesztyűs kezek érezni kezdték a lány csupasz mellkasát. Összetörték, szó szerint minden millimétert éreztek, átsütöttek egy zseblámpán. A lány melle árulkodóan megdagadt, a börtönőrök pedig egyre jobban nyomkodtak, majd károgtak:
  - Nem! Itt tiszta!
  Ezután a köldök és az ujjak vizsgálata történt. A köldököt visszahúzták, meg is csavarták, utána tűvel átszúrták. Nem kevésbé alaposan megvizsgálta az ujjakat.
  - És most nőgyógyászati vizsgálat! - parancsolta a tiszt.
  A börtönőrök parancsot adtak:
  - Hajolj le és tárd szét a lábad, kérlek!
  Ezt követte a legmegalázóbb, amikor a börtönőr keze kesztyűben, meglehetősen durván behatolt a lány keblébe. Vedmakova felnyögött a fájdalomtól és a megaláztatástól. A kéz pedig mereven omlott a barlangba, ahol az asszony legértékesebb kincsét őrzi, amitől fájdalmas és csiklandozó is volt. A lány egy kicsit megrándult, a tiszt pedig rosszindulatúan motyogta:
  - Lehetőleg alaposan ellenőrizze! Hiszen a kémek általában az intim helyeken rejtenek el dokumentumokat, és néha elég egy apró megjegyzés is, hogy megtudja a fontos információkat.
  Egyik börtönőrt egy másik váltotta fel, ami után a keresés még fájdalmasabb és durvább lett. Vedmakova rájött, hogy csak meg akarják alázni, kínzássá változtatva a keresést.
  A végbélnyílás vizsgálata sem volt kevésbé durva, ráadásul a belet és egy nagy beöntést használtak. Nyilvánvalóan a pilótát valóban komolyan gyanúsították. Ezek után az ujjak, lábak és lábfejek ellenőrzése apróságnak tűnt.
  Ezzel azonban még nem ért véget, a tiszt ezt parancsolta:
  - Most a gyomor röntgenén! Nem sok mindent tudott lenyelni!
  Hát nem fáj annyira. Egy orvos volt itt, alaposan átnézett mindent, még a szívet és a tüdőt is. Végül megadta az utat:
  Tiszta és teljesen egészséges!
  A tiszt dühösen felmordult:
  - Kár, hogy úgyis lelőjük! Azonban egyelőre hadd zongorázzon!
  A megaláztatástól elkábított pilóta engedelmesen haladt, mint egy automata. Witcher kezét festékkel kenték be, és óvatosan papírra szorították. Ezután mindenféle mérés következett, profilban, teljes arccal fotózás. Elég sokáig kénytelenek voltak meztelenül állni, átírva az összes jelet, heget és anyajegyet a testen. Ezt követően hideg zuhany alatt öblítették le, ami egyébként a Szovjetunióban megszokott, nemcsak a foglyok esetében, hanem börtönruhát is kaptak.
  - Öltözz fel kurva!
  A köntös valójában zsákvászon volt, zsákvászonból varrták, és börtönszámmal hímezték. Nem adtak cipőt a lánynak, nyilvánvalóan felesleges luxusnak tartották a nép ellenségei számára, így alig takarva bevitték a cellába.
  Tömeges letartóztatások történtek, a börtön túlzsúfolt volt és nyüzsgő volt. Vedmakovát egy szűk ketrecbe dobták, ahol már több mint száz nő volt, főként fiatal lányok a katonaságból és szolgák. Amikor a pilótát bevitték a cellába, egy lépést sem tudott tenni, a fogoly az egész emeletet feldúlta. A cellában nagyon sötét volt, az ablak deszkákkal volt bedeszkázva, fülledt és erős szagú volt, láthatóan már rég nem vették ki a vödröt.
  A lányok félmeztelenül, néhányan pedig teljesen meztelenek voltak, elvették a ruháikat. Közülük többen kiábrándultak, és inni kértek. A boszorkány megállt és megkérdezte:
  - Egy lépést sem tehetek! Hová menjek!
  - Hol hozták oda és állj meg! - A sötétségből parancsolt, valószínűleg a legidősebb a cellában. - Nincs helyünk.
  Vedmakova, felismerve, hogy ez hülyeség, mégis megkérdezte:
  - Minek vagytok lányok?
  Hangok következtek:
  - Igen, itt van az 58. cikkely, vagy akár díjak nélkül is! minek vagy?
  Witcher kiabált:
  - Igen, Beriát megerőszakolták!
  A lányok barátságos nevetésük és felkiáltások hallatszottak:
  - Igen, ő a miénk!
  Ki nyikorgott a sötétből:
  - Akaszd fel egy kicsit ebből a Beriából!
  Egy baljós hang szakította félbe:
  -Elég! És így már több mint félezer embert lőttek le az udvaron! Minket is el lehet vinni sétálni az egész kamerával!
  Witcher ugatott:
  - Nos, nem, ha elvisznek lelőni, nem adom fel így!
  . 8. FEJEZET
  Oleg Rybachenko folytatta a küzdelmet a fényes holnapért Margarita Korshunova lánnyal.
  Sztálingrádban harcoltak. Kolosszális bátorsággal harcoltak. És az örökkévaló gyermekek nem gondoltak arra, hogy visszavonuljanak és behódoljanak az ellenségnek.
  De az erők egyenlőtlenek voltak, és a nácik fokozatosan haladtak előre. De nagyon lassú, és zsoldosok holttesteivel dobta a házak megközelítését, és az utcákat.
  Moszkvát körülvették, de még mindig harcol. És annak is voltak gyönyörű lányai. akik valóban gazdagok.
  Oleg Rybachenko és Margarita Sztálingrádban forgatott vissza. Ugyanakkor a fiú megpróbált komponálni valamit az AI szerint.
  Alekszandr Lukasenko fehérorosz elnökjelölt nem vehetett részt a választásokon. Hibát találtak abban, hogy a szláv székesegyház visszavonta az aláírásokat. Ennek eredményeként nem hat, hanem öt jelölt volt. A fő küzdelem pedig Zenon Pozdnyak és Kebich között bontakozott ki. Az oroszbarát és mérsékeltebb Kebich kis előnnyel jutott a második körbe. Aztán nagy különbséggel megnyerte az oroszellenes Poznyakot.
  Lukasenko tiltakozott amiatt, hogy illegálisan távolították el. De általában nem volt semmi, csak zaj.
  Kebich nagyon magabiztosan nyert. És ő lett az első fehérorosz elnök.
  Hamarosan Fehéroroszország belépett a rubelövezetbe. A gazdaság helyzete továbbra is válságos. Nem volt elég pénz. De az ország a rubelzónában volt.
  Kebich integrációs folyamatot javasolt Oroszországgal. Megkezdődött a törvények konvergenciája, megnyíltak a határok, egyesült a gazdaság. Szupranacionális testületek jöttek létre.
  1999-ben új elnökválasztást tartottak Fehéroroszországban. A gazdaság mély válságba került az orosz csőd után. De a kommunisták befolyása nagyon megnőtt. Lukasenka viszont mindenkivel összeveszett, és nem hozott létre saját pártot, más erők lökték félre. A fő küzdelem Kalyakin és Kebich között bontakozott ki. Zenon Poznyak ekkorra már elvesztette népszerűségét. Valamint a Fehérorosz Népfront egészét.
  A kommunisták megerősödtek.
  Oroszországban a történelem is megváltozott egy kicsit. Zjuganov valamivel több szavazatot szerzett az elnöknek, bár nem sikerült nyernie. Lebed néhány hónapig a Biztonsági Tanács titkára volt. De általában ez nem olyan jelentős. A legfontosabb különbség az, hogy Csernomirgyint nem bocsátották el. És ennek köszönhetően a csőd után is miniszterelnök maradt. Kebics azonban Csernomirgyin segítsége ellenére mégis kikapott a második körben, és Kaljakin lett Fehéroroszország elnöke.
  Oroszországban pedig Jelcin távozása után Csernomirgyin az elnöki székbe került. Az orosz gazdaság már növekedésbe lépett, és Viktor Sztyepanovics, ha nagy nehezen is, de a harmadik helyet szerző Zsirinovszkij segítségével legyőzte Zjuganovot.
  Így Oroszországban Csernomirgyin lett az elnök, Zsirinovszkij a Biztonsági Tanács titkára és az elnök első asszisztense. Putyin eddig a pálya szélén maradt. Zjuganov az ellenzék vezetője. Primakov továbbra is külügyminiszter.
  Szóval minden a terv szerint ment. Kalyakin folytatta az integráció folyamatát, de még nem egyesült. A gazdaságok emelkedtek. Csernomirgyin háborút viselt Csecsenföldön. Mashadovval tárgyalt. És végül elérte a stabilitást ott.
  Csernomirgyin könnyedén nyerte meg a következő választást Zjuganov felett. Kalyakint könnyen megválasztották második ciklusra is. Minden többé-kevésbé gördülékenyen ment. A fehérorosz gazdaság felfutásban volt.
  De Kalyakin nem ment a harmadik ciklusra. Utóda Novikov kolléga volt.
  Csernomirgyin sem indult a harmadik ciklusért. Csernomirgyint Zsirinovszkij követte. Ez utóbbi természetesen jóval mérsékeltebbé vált, de fokozta a nyomást Fehéroroszországra - követelve az orosz csatlakozást.
  A jövevény ellenkezett. A szankciók miatt.
  Zsirinovszkij merevebb volt és keményebben nyomott... Ennek eredményeként az oroszbarát erők népszavazást tartottak Fehéroroszországban, ami egybeesett egy súlyos gazdasági válsággal. És Fehéroroszország Oroszország része lett. Ez felerősítette a Nyugat-ellenes hangulatot.
  2014-ben Zsirinovszkij, kihasználva az ukrajnai Maidan és Janukovics megdöntésének alkalmát, csapatokat küldött. Az ukrán hadsereg nem volt harcképes, és az oroszok leszerelték. Janukovics és a Rada fegyverrel élve népszavazást hirdetett. Oroszország ezt a köztársaságot magához csatolta.
  Annak érdekében, hogy az ukránok kevésbé lázadjanak fel, Zsirinovszkij Oroszország fővárosát Kijevbe helyezte át. Ez pedig befolyásolta a népszavazás eredményét. Magát Vlagyimir Volfovicset a következő elnökválasztáson diadalmasan választották meg harmadik ciklusra, népszavazáson eltörölve minden korlátozást.
  Alekszandr Lukasenko visszavonult, és a feledés homályába merült. Putyin 2012-ig, hatvan éves koráig az FSZB elnöke volt. Zsirinovszkij pedig, aki szerette megfiatalítani a csapatot, nem cserélte le egy negyvenéves alkalmas tisztre. A Novik helyére beállt fehérorosz kormányzó is megfiatalodott.
  Oroszország azonban a Nyugat szankciói alá került, de azok nem voltak túl jelentősek. Zsirinovszkij Szíriában és Irakban harcolt. Saját államot hozott létre a kurdoknak, és összességében határozottabban járt el, mint Vlagyimir Putyin. Sőt, Oroszország rakétatámadást intézett Szaúd-Arábia ellen, és erősen megemelte az olajárakat.
  Aztán nagy háború kezdődött Irán és az Egyesült Államok között. Ami még jobban felnyomta az olajárakat. Eközben Oroszország bevette és annektálta a balti államokat és Moldovát. Aztán kihasználva a kazahsztáni zűrzavart Nazarbajev távozása után, bevette ezt a köztársaságot a vérkeringésébe.
  Népszavazást is tartottak, és Oroszország újabb tartományt szerzett meg.
  Fokozatosan folytatódott a Szovjetunió helyreállítása.
  2020-ban Zsirinovszkij frissítette a rekordot az orosz elnök negyedik ciklusára vonatkozó választásokon. Amíg el nem ment.
  Oroszország pedig átköltözött Közép-Ázsián. Üzbegisztánban, Tádzsikisztánban, Kirgizisztánban, Türkmenisztánban orosz csapatok jelentek meg, és népszavazást tartottak az Oroszországhoz való csatlakozásról.
  Így az ország visszakerült a Szovjetunió korábbi határaihoz.
  De ez nem volt elég Zsirinovszkijnak. És fölösleges előítéletek nélkül elfoglalta csapatokkal Finnországot. És ott persze majdnem 100%-os eredménnyel, népszavazás megtartásával. És csatlakozni hozzá.
  Így Oroszország visszaadta a magáét. A Kínával fennálló kapcsolatok némileg romlottak a Port Arthurhoz fűződő követelések és a sárgák Szibériából való kilakoltatása miatt.
  De míg Kína félt Oroszországtól és a fecsegéstől.
  De Alaszkában katonai puccs volt, és az orosz csapatok elfoglalták. És népszavazást tartottak az Oroszországhoz való visszatérésről. Ugyanakkor Amerika kénytelen volt elismerni az Alaszka Oroszországnak történő eladásáról szóló megállapodás érvénytelenségét.
  És így...
  Oleg Rybachenko megállt és újra lőni kezdett.
  A fiú sorozatban lőtt, majd mezítláb gránátot dobott. Szétszórta a nácikat és a Twitteren üzent:
  - Legyőzhetetlenek vagyunk!
  Margarita is lőtt egy sorozatot, csupasz lábujjával gránátot dobott, szétzúzta a Fritzt és kiabált:
  - És mindig egységben!
  A gyerekek nagyon bátran küzdöttek.
  A fiú ismét az ellenségre vágott egy kitöréssel. Csupasz lábujjakkal gránátot dobott a hernyóra. Ennek következtében két harckocsi ütközött. Oleg Rybachenko énekelte:
  - Dicsőség neked, orosz földünk,
  A szent Oroszország nevében,
  Natív tanácsok családja!
  A lány ismét mezítláb dobta a gránátot. Lelőttek egy tucat fasisztát, és ezt énekelték:
  - Van egy tehén a hegyen,
  Legyetek egészségesek gyerekek!
  A fiú megfordult, lekaszálta a Fritz-et és csicseregte:
  - Szülőföld a szívemben,
  Szerencsére kinyitjuk az ajtót!
  És ezek után a gyerekes lába gránátot dobott. Ő egy kölyök, aki valóban a pusztulás halálos hordozója.
  Margarita is kolosszális pontosságú nyíl.
  A lány fogta és énekelte:
  - Nem, az éberség nem halványul el,
  Egy sólyom, sas tekintete-
  Az emberek hangja zengő -
  A suttogás összetöri a kígyót!
  A lány mezítláb gránátot dobott, fogta, és tovább csiripelt;
  Sztálin a szívemben él
  Hogy ne ismerjük a szomorúságot -
  Kinyitotta az űrbe vezető ajtót
  Fölöttünk ragyogtak a csillagok!
  És a lány nevetett. Levágta a fasisztákat. Kiütötte a soraikat, és nyikorgott:
  Hiszem, hogy az egész világ felébred...
  Vége lesz a fasizmusnak...
  A nap ragyogóan fog sütni
  Az út, megvilágító kommunizmus!
  És ismét a lány ügyesen mezítláb dob egy gránátot. Egymást lökdösték a náci tankokat.
  Natasha is harcol. Sztálingrádban a lányok csak hősök.
  És bátran énekeljék maguknak:
  - Hazám a világegyetem sötétsége,
  Le tudom verni a gonosz ellenségek támadását...
  Egy napot sem tudok szeretni nélküled
  Kész vagyok az életemet adni érted!
  Natasha pedig puszta lábbal dob egy gránátot.
  Ezután Zoya tüzel. Gyönyörű lány bikiniben. Fordulni fog, lekaszálja a nácikat.
  És akkor egy gyilkos ajándék repül a mezítlábáról.
  Zoya fogát kitárva énekelte:
  - Szeretem az ellenségeket elpusztítani! Egy ilyen lány!
  És a szépség a csupasz lábujjaival ismét pusztulásba kezd.
  És akkor Aurora tüzel. Szintén egy vörös hajú ördög, hogyan kell ráhajtani a nácikra.
  És mezítláb, egy kilőtt gránát kavicsra keni a Wehrmacht harcosait.
  A lány sikít:
  - Tili, tili, vonóháló, wali...
  Erőmmel győzd le a nácikat,
  Most nem tagadhatom meg!
  És a harcos ismét pontosan lő.
  A további tüzet Svetlana vezeti. És szintén csupasz lábujjakkal dobott egy robbanócsomagot.
  Nos, a Fritz megkapta.
  A lány őszintén szólva egy rock harcos.
  És hogyan kell énekelni:
  - Dicsőség Rusznak a Föld felett,
  Mindig egy álommal leszünk!
  És négy lány a nácikon és hogyan fognak ütni. Általában olyanok, mint a halál angyalainak zászlóaljának szentjei. És a nácik Sztálingrádban megértik.
  De ez egyre nehezebb és nehezebb.
  Sztálingrád még kitart, de a nácik már el tudták venni a Szárazt. A nácik között is van egy erős flotta a tengerből. Beleértve az elfogott brit hajókat is.
  Szó szerint megsebesítették az egész partot. A törökök pedig dél felől nyomulnak előre. Nagyon hátborzongató lesz.
  Natasa és szuhimi lányai Sztálingrádba repülhettek, és elfoglaltak egy német rétegelt lemezrepülőt.
  És most Sztálingrádban is. Például ez a város a fasiszták, bármennyire is próbálod nem elfoglalni.
  Natasha puszta lábbal gyilkos ajándékot dob, széttépett húsba tépve a nácikat, és énekli:
  - Csodálatos lesz az életünk!
  Zoya, mezítláb gránátot dobva, fogát kitárva hozzátette:
  - Ha persze nyerünk!
  És a lány megrázta skarlátvörös mellbimbóit.
  Aurora, tüzel, üvöltött:
  - És legyen híres Hazánk!
  És csupasz lábujjakkal gyilkos ajándékot fog dobni. Zúzd össze az ellenfeleket, és nyikorogj:
  - Dicsőség a Nagy Rusznak!
  Aztán Szvetlana átvette a vonalat, és felrobbantotta. Száz nácit faragtam ki. Aztán mezítláb gránátot lőtt, és nyikorgott:
  - A tudomány és a jólét új fényébe!
  És a négy lány újra verekedni kezd, és nem fogják leengedni az orrukat.
  Nataska két mezítláb emelte fel a robbanóanyagot. És minden ereje miatt egy náci tankba dobta.
  Az E-75, miután megsérült, megállt és füstölni kezdett.
  Natasha énekelte:
  - Rus nevetett, sírt és énekelt,
  Minden korban ezért ő és Rus'!
  Aztán Zoya elvette, és csupasz lábujjakkal elindított egy gyilkos ajándékot. És a nácik másik tankja megállt, bélelt.
  Zoya a Twitteren írta:
  - Igen, a jövő a miénk!
  Dicsőség a nagy Oroszországnak!
  Aurora géppuskából lőtt. Elkaszált egy csomó fasisztát. Aztán agresszíven így szólt:
  - Dicsőség a Szovjetunió hőseinek!
  És a mezítláb dobásától ismét egy gránát repül. Itt van a vörös hajú lány. Csak egy legyőzhetetlen terminátor.
  És hogyan vette át Szvetlana, és legyűrte a nácikat. És ledöntötte őket, mint egy éles szénaföldet.
  Aztán csipogott:
  - Dicsőség Oroszország földjének!
  És a mezítláb dobásától egy olyan halálosan töredezett gránát repül.
  A harcos felkiáltott:
  - A szovjet birodalomért!
  Natasha lövöldözve azt mondja:
  - A legnagyobb birodalmaknak!
  És megint valami, ami óriási garanciával megöli a nácikat, kirepül a meztelen lábáról.
  És a lány énekli:
  - Dicsőség szülőföldemnek!
  Dicsőség Oroszországnak!
  Zoya mezítláb is gránátot dobott. Levágta a sok nácit, és nyikorgott:
  - Nagy Oroszország - nagy dicsőség!
  És rákacsintott a társaira.
  A lányok természetesen szinte meztelenek. Bikiniben, lebarnult, izmos, gyönyörű és kanyargós.
  Milyen elbűvölően néznek ki a lányok szinte meztelenül! És miért még ruhákat is!
  Ezután Aurora aktívan lő. És mezítláb valami olyat fog dobni, ami megöli a nácikat.
  Aztán énekli:
  - A nagy Hazáért!
  Svetlana folytatta a tüzelést. Levágta a nácikat, és azt csicseregte:
  - A nagyszerű eredményekért!
  És mezítláb, hogyan kell gránátot indítani. És megint a nácik buták.
  Ügyes orosz lányok. Ők a műrepülő emberek.
  És akkor ott vannak a pilóták: Mirabela és Anastasia. Ugyanaz, mintha a Fritzre csaptak volna.
  Igen, Hitler hordái szétszóródnak az ilyen lányoktól.
  Harcosok harcolnak a Yak-9-en. Úgy tűnik, az autó elavult. De elég hatékony. Bár sebességében és fegyverzetében gyengébb, mint a Luftwaffe.
  Csak egy 20 mm-es ágyú és egy géppuska a lányoknak, egy ME-262-vel szemben öt darab 30 mm-es ágyúval.
  De itt Mirabela ügyesen manőverez, belejön a szárnyas fasiszta keselyű farkába. És lelövi. Kiüti a fémet, tisztára égeti az ellenséget.
  Aztán Mirabela ezt énekelte:
  - Egyre feljebb és feljebb
  A repülők úgy repülnek, mint a madarak...
  Fasiszta háztetőket bontunk le
  A katonák vitézsége pedig a határokon túl van!
  És íme, Anasztázia, hogyan fogja ezt felvenni, és a nácik ellen csapni fog. Ő egy terminátor lány.
  Összetöri a náci banditák arcát, és nyikorog:
  - Nagy dicsőség lesz Rusnak!
  És mezítláb is nyomja a pedálokat. És egy újabb Messerschmitt esik.
  A lányok egyedül bugyiban harcolnak. És nagyon jók. Gyengébb motorokon gyorsan csapkodnak. És távoznak az ellenség lövései elől.
  Mirabela elvágja Fritzet, és nyikorog:
  - Ne varjak, nem győzhetsz le minket!
  És a harcos ismét halálos messzire kúszik.
  És az új náci gépezet bukik.
  A szandálos lány tudja, mit csinál. És remekül teljesít.
  Itt van egy fasiszta, aki távolról próbálja fedezni a harcost. És elmegy. És valami csoda folytán ismét az ellenség farkánál.
  És leüti Fritzet nyikorogva:
  - Az oroszoknak semmi sem lehetetlen!
  És a harcos ismét kétségbeesetten fordul meg. És egy másik autó áttörve esik le.
  Mirabella a Twitteren írta:
  - Valóban Oroszországnak teremtették a világot!
  És ismét, hogyan lehet kijutni. És hogyan kell engedni az ellenségnek!
  Anasztázia is leüt egy német autót, és felsikít:
  - Minden földünk híres lesz, de nekünk nem lesz fogás!
  A lányok pedig egyre inkább eltérnek egymástól!
  Mi lehet velük megbirkózni? Ez egy agresszív hurrikán!
  Pontosabban egy hurrikán nem tudja legyőzni őket!
  Natasha közben harcol és énekel:
  Küzdeni fogunk Oroszországért!
  És azt is, hogy mezítláb hogyan lehet gyilkos kaliberű gránátot indítani.
  És a nácikat fémdarabkákra és véres húsra őrölni.
  Zoya is puszta lábbal dob egy halálos, izzót, és felpattanva kiadja:
  - És a kommunizmus új rendjéért az egész világon!
  És kitárta a fogát.
  Aurora ezután erősen tüzel. Lövi magát, lekaszálja a nácikat, és fogát tátva nyikorog:
  - A haladásért!
  És a mezítlábból kizökken valami, ami képes minden akadályt szétzúzni.
  Aztán a csatában Svetlana. Egy ilyen gyilkos lány.
  És még szőke is. Hogyan vágja a nácikat... És akkor egy gyilkos ajándék kirepül a mezítlábából. Összetöri a nácikat, és ördögi lángokká változtatja őket.
  Terminátor lányok, hogyan kell hisztizni:
  - Dicsérjétek becsületszavamat!
  Komszomol szó!
  Harcosok, hogyan kell lőni a nácikra. És lőjük őket, mint a veszett kutyákat.
  Itt vannak a terminátorok! És szétverik a nácikat - hát ördögök!
  Natasha pátosszal mondta:
  - Harcolni fogunk a szocializmusért,
  Szovjet Oroszországunk számára,
  Egy új nagyszerű rendelésért!
  És megint egy halálos ajándék száll le a mezítlábáról.
  Zoya is meglehetősen energikusan viselkedik. Összetöri a fasisztákat. És nem hagyja cserben őket. És mezítláb villog, mint egy légcsavar.
  A Harcos lelkesedéssel mondja:
  - A szent Rusz nevében,
  Oroszország megdicsőül!
  És ismét a harcos teljes izgalommal küzd.
  Aztán Aurora puszta lábbal dobja a halál ajándékát. Hogy minden irányba elsöpri a nácikat. És dühösen mondja:
  - Én vagyok a világbajnok bokszban!
  És akkor Svetlana elindítja a gyilkos és pusztító. És a mezítláb olyan fürge.
  És a harcos csiripelt:
  - Én vagyok a legerősebb a világon,
  A nácikat áztatjuk a vécében -
  Nem hisz a szülőföld könnyének,
  És mi adjuk a gonosz oligarchákat az agyban!
  . 9. FEJEZET
  A nehéz csatákban részt vevő Vedmakova néhány napig alig aludt, ezért a börtöncella rendkívül szűkössége, a fülledtség és a bűz ellenére szinte azonnal elaludt.
  Azt álmodta, hogy a középkorban él, és rabszolgák lázadását vezetett, egyfajta szoknyás Spartacussá vált! Az első siker után a bátor harcos lány, az izmos lány összegyűjtötte a lázadókat, és felajánlotta, hogy maguk választják meg vezéreiket.
  Vedmakova, amint az várható volt, egy amúgy is meglehetősen nagy különítmény vezetője lett, és a hatalmas hőst, Turant ajánlotta fel első helyettesének.
  És itt a rabszolgák egyöntetűek voltak. Aztán kiválasztottak tíz embert. A decimális rendszer a legegyszerűbb, és Vedmakova úgy döntött, hogy semmi sem lehet bonyolult.
  Trófeákkal felfegyverkezve, csótánycsigákat szedve (egy nehéz álomban kitört a Boszorkányok tudatalattija) továbbmentek.
  Hogy megerősítse tekintélyét és nyújtsa a lábát, Vedmakova úgy sétált, mint egy macska. Aztán a lány futni kezdett, mezítlábtal tapogatva a sziklás út apró, éles kavicsait. De a harcos nem figyelt a fájdalomra, ráadásul mindenkit megelőzött. Mint kiderült, nem hiába. Három ellenséges harcos ült lesben, és idő előtt riadót tudtak kelteni. A felkelés vezére felmászott egy fára, és felülről ráugrott az ellenségekre. Mozdulatai olyanok, mint a tigrisek és kobrák hibridjének tánca, enyhe kiáltás, levágott fejjel.
  - Így megtöröm az ellenállást!
  Vedmakova nem tudott ellenállni, hogy a nyilvánosság előtt játszott, levágott fejeket mutatott a rabszolgáknak. Válaszul helyeslő üvöltés hallatszott.
  Hamarosan megjelentek az ültetvényes birtokok. A faragott házak igazi paloták díszekkel és szobrokkal. Itt-ott szökőkutak látszottak. Az egyik Zeusz szoborból pillangószárnyakkal és szájjal a hason, a lábakon és a mellkason: hét fúvókát vertek meg. A földek gazdagok, kövérek, aranyszínű gyapothoz hasonlítanak, nagy tüskés gabonával, csicseriborsóval és egyebekkel. Sok rabszolgát alkalmaztak. Férfiak és nők is voltak, és sok gyerek is. Természetesen a felügyelők, az őrök. De általában persze sokkal több a rabszolga, mégpedig lapáttal, kapával.
  Vedmakova felemelt egy házilag készített transzparenst, amit rabszolgalányok sebtében varrtak: Kard és kapa képével! Más rabszolgák rohantak a támadásra.
  Eközben több férfi és női rabszolga lógott az oszlopokon, kezüket és lábukat szögekkel szúrták át. Úgy tűnik, ezek az igazságtalanság gyermekei kínra voltak ítélve. A közeledő felszabadítók láttán a keresztre feszített lány váratlanul erős hangon felkiáltott:
  - Megjött a megtorlás, verje meg a tulajdonosokat!
  A Witcher vezetője, mint mindig előttünk. Csótánycsigája felemelkedett, és egyszerre két őrt ledöntött. A többiek hátradőltek, az egyik félt, még a saját lándzsájába is belefutott. Az áttört hasból belek álltak ki. A lány felnevetett.
  - Gyenge harcosok vagytok, ha féltek a lótól!
  Miloslava, aki a mestere lett, jobb kézen harcolt, a fejszék a lány kezében, mint egy okos borbély borotvája. Így híresen levágja a harcosokat.
  Turan sem engedett. Kilőtt egy követ, ami eltörte az őr mellkasát, és csatlakozott a harchoz. Nyilvánvaló volt, hogy a kemény munka tett jót neki, nem a malomkő izmai. Igaz, Vedmakova gyorsabban mozgott.
  A rabszolgák abbahagyták a munkát, de még nem csatlakoztak a harchoz. Nyilván összezavarodtak. Igaz, ugyanaz a nyugtalan fiú, aki a dolgozó fiúkhoz ugrott, felkiáltott:
  - Gyávák! Aki mögöttem van, az a hős, aki nélkülem a tetves disznó!
  A fiúk válaszoltak először. A felvigyázókhoz rohantak. Itt van egy tizennégy éves srác, aki úgy ütötte meg a "gondnokát" egy kapával, hogy a feje tökszerűen összetört. Sikerült, és a többi rabszolga, még az általában szerény és türelmes lányok is, belerohantak a harcba.
  A csata most kaotikus volt, de a számbeli fölény és a kétségbeesés is a rabszolgák oldalán volt. És persze átvették.
  Passa az, amit nehéz elvárni egy olyan lánytól, aki a szeme láttára tanult. Megbirkózott az őrrel, ő lökdösni kezdte. Így hát megtévesztette, elvette a kardot, és egyenesen a nyakába ütötte.
  - Ezt hívom uzsonnának! - csattant fel a lány. - Nézd, ne légy részeg!
  Az első birtok gyorsan felszabadult, szemünk láttára nőtt a különítmény. A felkelés futótűzként terjedt el a mezőkön. Vedmakova előrevágtatott. Lovasok rohantak felé, általában a feje tetejéig jutottak. De az őr nem adta fel. Különösen makacs csata zajlott a héthúros szökőkút közelében. Itt az ültetvényesek a lórezervátumot harcba vitték.
  A bátor Vedmakovát minden oldalról körülvették. Csak egy speciálisan hízott csótánycsiga rendkívüli gyorsasága mentette meg. Itt egy pontos kitörés, és a feldarabolt ellenfél elesik. A lány azonban először a vállán, majd a hasán sérült meg, majd majdnem levágták a lábát. Aztán Vedmakova apró tőröket kezdett dobálni. Élesek, mint a borotva, a szemekbe estek, néha a szájba. A harcosok többsége azonban a hőség miatt félmeztelen volt, és az ilyen katonáknak elég a mellkason átszúrni. Néhány lovas elesett, de a többiek tovább nyomultak. Annyi kard volt, hogy úgy néztek ki, mint egy mozgó fésű. Szóval özönlenek minden oldalról.
  De Miloslava, Passa, Turan és más rabszolgák időben megérkeztek. A sorokba vágva korcsolyapályaként sétáltak, láthatod, hogyan repültek el a holttestek, és valahogy minden erejükből felfegyverzett rabszolgák siettek a segítségükre.
  A gyalogság megtámadta a lovasokat, a kimerült rabszolgák megbosszulták a fájdalmat és a megaláztatást.
  - Ragadd meg az ellenséges gyűrűt és ne engedd el! - Parancsolt Vedmakova.
  A szeme láttára egy levágott fejű rabszolga esett le, de egy tucat őr zuhant utána.
  - Vedd a számot! - parancsolta a felkelés fiatal vezetője.
  Egyre több rabszolga szállt be a csatába. Látható volt, ahogy a fiúk futva felmásznak a lovakra, a lovasokra rohannak, és a fogukat használták, hegyes köveket használtak.
  Úgy tűnt, a rabszolgák nem ismernek félelmet, bosszút álltak a megaláztatás hosszú éveiért, amikor senki sem tekintette őket embernek. Ráadásul sokan közülük szabadnak születtek, és még nem felejtették el az akarat bódító illatát.
  Miután befejezte a "lovas" különítményt, Vedmakova továbbment. Az utolsó komoly akadály útjában egy nagy fákról kivágott fellegvár volt. Ott elég nagy volt a biztonság.
  - Kutasd át a birtokokat és ragadd meg a létrákat. kiabált. - Ha ez nem elég, készítsd el magad.
  A rabszolgák sebtében rohameszközöket építettek.
  - A lépcsőknek szélesnek kell lenniük, hogy egyszerre sok harcos áthaladhasson rajtuk. - mutatott rá Vedmakova.
  Más birtokokon még mindig tombolt a mészárlás. A szolgák helyenként átálltak a lázadók oldalára, de sok esetben megszokásból ellenálltak. A felvigyázókat gyorsan megölték - ezek messze nem a legkeményebb harcosok. Az ellenséges ellenállás utolsó fellegvára a detinetek voltak. Vedmakova, mint mindig, volt az első, aki felmászott a falra. Többször eltalálták egy nyíllal, de pajzzsal küzdötte le a halálos ajándékokat. A legközelebbi harcost akkora ütés érte, hogy bár sikerült hárítania, lezuhant a falról.
  Miloslavának sikerült egy horoggal lefeszítenie az őrt, ezzel is eldobva az ellenséget. A hófehér Passa már a megjelenésével is megbabonázta az ellenséges katonákat. Miközben hevesen meredező kebleit nézték, csábító mellekkel a lány lábával ágyékon rúgott, majd megvágta. Vedmakova a falakon mászva szánalom nélkül levágta. Az ellenség már elvesztette a morálját, egyre több rabszolga mászott fel a falra. Áttörtek, sok volt a lépcső, és az őröknek nem volt idejük mindet leverni. Alul az igazság holt és sebesült rabszolgák hevert, a támadás nem nélkülözhette a veszteségeket. Itt a rabszolga és az őr összeverekedtek, és tisztes magasságból összeestek. Megsebesültek, de életben maradtak, és továbbra is fojtogatták egymást.
  A nyughatatlan fiú, Vedmakova elfelejtette megkérdezni a vezetéknevét, szintén a falon volt. Kis termetét kihasználva a tiszt lábai közé csúszott, majd mindkét lábával hátba rúgta, ezzel egyidejűleg a térde alá zuhant. Előrerepült, beleütközött egy vasvillába, amelyet egy felnőtt rabszolga tartott.
  - Ez annyira megfogott, hogy fájdalmasan harapott! - A fiú kinyújtotta vékony nyelvét, ugratva az őröket.
  - Ó, te mezítlábas kígyó! - A jobb oldalon álló harcos szitkozódott és karddal vágta a fiút.
  A fiú hátradőlt, és a szemébe köpött a pipájából. Milyen kétségbeesetten sikoltozott az ellenség, és összetört. A kölyök nem állt ki a szertartáson, és karddal végzett vele. A gyermek keze, bár vékony volt, inas és erős volt - kemény munkával megedződött.
  Más fiúk is nyomást tanúsítottak, pokolian küzdöttek, sikoltozva és káromkodva, menő kifejezéseket választottak!
  A falat gyorsan letisztították, belül a csata kicsit elhúzódott, a rabszolgák bosszújától tartva a tulajdonosok elkeseredetten harcoltak. Igaz, a kinőtt hasak rossz segítők a veszett rabszolgákkal való harcban.
  A fő tulajdonos, Samuma sejk a földalatti átjárón keresztül próbált távozni. Egy zacskó követ és aranyat vitt magával. Talán volt esélye, de a kapzsiság cserbenhagyta. A gyönyörű Rakhita lány, még a bőre rézszínével is, túl nagy a kísértés.
  - És kövess engem kurva! - Sheikh megragadta a dús hajánál fogva.
  - Nem kell, én magam megyek, uram! könyörgött a lány.
  - Nem egy kurva! szeretlek vinni téged! A szadista méltóság kuncogott.
  - De fáj! - A rabszolga megrándította a csupasz lábát.
  - Ha elmegyünk, felakasztlak a hajadnál és felgyújtalak. A sejk húsevően megnyalta az ajkát.
  - Te egy vadállat vagy! De szeretlek, hidd el!
  A lány odabújt a gazdihoz, aki koszos pofáját tiszta arcához tette és nyalni kezdett. Itt Rakhita keze egy tőrt talált a sejk övén, és teljes erejéből beledöfte duzzadt gyomrába.
  Itt van a sötétség teremtménye.
  A sejk ledobta a táskát, és elengedte a haját. Keze megpróbálta bezárni a mély lyukat, a belek kiestek.
  - Teremtmény! Echidna! - morogta.
  - Nem! helyesen cselekedtem! Hány lányt és férfit kínoztál meg. Még gyerekeket is felkarol, és egy oszlopra szegezte. Ez csak bosszú! - kiáltott fel a lány.
  - A fenébe!
  - Istennő! Megvertél! - A rabszolgalány belerúgott a sejk telt, vérző hasába.
  - Keveset találtak! - zihált.
  - De nemes vér folyik bennem! - A mezítlábas rabszolga kivillantotta a fogát.
  - Semmi kurva! A csapatok leverik a lázadást, és annyira megkínoznak, hogy angyalnak fogok tűnni számodra! - Erőt találtam, hogy morogjam a sejket.
  - Gazdagabb fantáziájuk van, mint a tied? A lány kinyújtotta a nyelvét.
  - Elég neked! A gazdag ember megrándult és felnyögött. - Sért! Hozz nekem facifi kenőcsöket.
  - Miért? - érdeklődött ravaszul a lánytól.
  - Neked adom ezt a zacskó aranyat. - könyörgött Sheikh.
  - Ő az enyém! Oké, csak kegyelemből, hol a fatsifi kenőcs? A lány ravaszul elmosolyodott.
  Ismered a szekrényt repülő tehén formájában? - A gazdag ember zihált, dadogva.
  - Igen! Láttam egy ilyen szépet kavicsokkal.
  - Tehát fejbe kell tenni a kezét, és könnyen kaphat egy doboz kenőcsöt. Eljössz értem és smárolsz. - motyogta Sheikh, és majdnem elvesztette az eszméletét.
  "Még egy gazember is megérdemli az orvosi ellátást. Várj meg!
  A lány beszaladt a szobába. Nem törődött a gazdag emberrel, de egy ilyen értékes kenőcs nagyon ritka és hasznos a lázadók számára. És akkor elárulja a gyűlölt korcsot a lázadóknak.
  A rabszolgák már a szobákba menekültek. Ketten láttak egy gyönyörű félmeztelen lányt. Női szeretetre éhes, egészséges srácok rohantak hozzá. A lány keményen dolgozott, izmos volt, ezért erős lábakkal könnyedén ellökte magától a támadót, és felkiáltott:
  - Ha pénzt akarsz szerezni. Tudd, hogy ott a pincében egy agresszív típus sír, egy zacskó arannyal.
  - Nem szeretjük az agressziót! - tiltakoztak ironikusan a srácok.
  De gazdag is! - csattant fel a lány.
  - Akkor jobb, harcoljunk! Hol van a pince? - csacsogtak a lázadó rabszolgák.
  - Kövesd oda a kezem! A rabszolga intett a jobb kezével.
  Fiatal, fekete rabszolgák rohantak oda, amerre a mozsártörője mutatott. A lány elmosolyodott és berohant a szobába. A berendezés meglehetősen gazdag volt, de rendezetlen. És itt van az aranyba öntött szekrény. Rakhita anélkül, hogy kétszer is gondolkozott volna, bedugta a kezét. Befelé csúszott, és abban a pillanatban az állkapcsa becsukódott.
  A szépség csikorgott, borotvaéles fogak vágták le a csuklóját.
  - Ó, milyen fájdalmas! - sikoltotta, majd kipréselte magát. - Ez olyan aljas!
  A vad fájdalom ellenére a lány kétségbeesetten próbálta bekötni a kezét. Vedmakova női kiáltozást hallva úgy döntött, hogy valakit megerőszakolnak, és gyorsan berontott a szobába. Látva a vérbe borult szépséget, felsikoltott:
  - Ki merte ezt megtenni?! A méltóságát a fenekére vetem! - Haragjában a harcos goromba tudott lenni.
  Rakhita szeméből kicsordultak a könnyek, nem is annyira az őt ért fájdalomtól, sokszor nem idegen a megkorbácsolt rabszolga, mint attól a felismeréstől, hogy most nyomorék.
  - Ő az! A lány a szekrényre mutatott.
  Ha ez a helyzet, akkor borzasztó! - Vedmakova erővel fejbe vágta a vigyorgó rovart. A szerkezet az ütéstől meghajlott, a puhább arany vágott. A harcos addig verte, amíg darabokra nem törte a szekrényt.
  A lány észrevehetően elsápadt, és a hófehér Passa odaugrott hozzá. Ügyesen szorítószorítót alkalmazott, elállítva a vérzést. Vedmakova elővette egy levágott kezét, a végtag elsápadt, de még mindig meleg volt.
  - Nagy! - Fel kell hívnunk Khirovot. Talán meg fogja növeszteni. A harcos hangosan füttyentett.
  Passa megkérdezte:
  - Ki tanácsolta, hogy ide dugd a kezed?
  - Samma!
  - Mit tettél magadba? - lepődött meg Vedmakova.
  - Nem, ezt a korcsot Samumanak hívják. - javította ki a lány.
  - Ha igen, akkor negyedelni kell. A harcos lesütötte a szemét.
  - A pincében van és súlyosan megsérült. Képes leszel elkapni. Ha nem lélegzik.
  Vedmakova megpróbálta tartani a kefét, amikor hirtelen csúszós gyíkká változott, amely megpróbált elsurranni. Ha a harcos születésétől fogva nem lenne olyan ügyes, talán sikerült neki. Főleg aki nem a farkánál, hanem a nyakánál fogta meg.
  - Hú, furcsa varázslat. Meg kell mutatnunk Khirovot.
  A sebesült lány arca elhomályosult, eszméletét vesztette.
  Passa még időben felvette:
  - Ideges lány, de gyönyörű! Kár lesz, ha nyomorék marad.
  Nos, remélem ez megoldódik. Csak most Hirov kimaradt valahova, megígérte, hogy mellettem lesz. - Vedmakova elégedetlenül megvonta a vállát.
  - Itt vagyok! A varázsló kiugrott az ajtó mögül. - Varázslatot érzek.
  - És a kezemben tartom! - vicsorgott Boszorkány.
  - Hát ez nem rossz! Ez egy medúza és egy gyík keveréke, látod, hogy áttetsző, láthatod, hogyan dobog három szív. A warlock felnevetett.
  - Ami lenyűgöző. A lány elvesztette a karját és helyette egy gyíkmedúzát. Szerintem egy ilyen lény minden ügyessége ellenére ez nem teljesen egyenértékű csere! - A harcos semmiképpen sem volt hajlandó tréfálni.
  - De az egyik testrész tud úszni, és ez egyáltalán nem rossz. Valamiféle szupererő! A varázsló ravaszul kacsintott.
  - Mit jelent, fogyatékosság? - Nem értettem a Witchert.
  - Hogy is mondjam! Hiszen ez már nem csak állat, hanem a női test egy része. Az állatok kezelése pedig nehéz. Most ez az apró gyík képes összezsugorodni és bármilyen résbe becsúszni, vagy átmászni a falon. Ráadásul szinte láthatatlan, ez a faj olyan, mint egy kaméleon. - kezdte magyarázni a varázsló.
  - Pulsarno! - Mondta, ezzel is kimutatva Pass lelkesedését. - Nem hittem, hogy lehetséges. Vágja le az ecsetet, és tegye kémkedésre.
  - Előfordul, hogy a vereség nagy bajokkal kecsegtet, de ez csak egy jövőbeli győzelem tükre. A varázsló észrevette.
  - Szóval nem fogod kiábrándítani? - Tisztázta Vedmakova.
  - Nem! A háborúban a vitézség és a jó intelligencia hozza meg a győzelmet. Az ütéshez először látnod kell a célpontot, különben kimozdítod az öklét. De a baj elkerülése érdekében a sebet meg kell gyógyítani. - válaszolta halkan Hirovo.
  - Egy lánynak nem jó nyomoréknak lenni. Végül is elkényezteti! Tudod valódi végtagnak, emberi kéznek látszani? - érdeklődött Vedmakova.
  - Gondolkozni fogok! Talán meg tudom oldani. Általában a legtöbb bűvész sokkal jobban tud ölni, mint gyógyítani. - hangsúlyozta Hirovo nyomással.
  - Egyetértek ezzel! Minden bolond megnyomorít, nem minden okos tud meggyógyítani. - Vedmakova a meggyőzés kedvéért még az ujját is a whisky felé csavarta.
  - Sok goromba hóhér - kevés orvos!
  A rabszolgák meghurcolták Samum tulajdonosát, úgy tűnik, meghalt. Rakhita észhez tért, arca eltorzult a bosszúságtól.
  - Megint mindenkit becsapott! Úgy távozott, hogy nem fizette ki a számláit.
  - Felakasztom! - Mondta Vedmakova. - Holtteste legyen figyelmeztetés mindazoknak, akik aljas és kapzsiak. A kapzsi ember mindig nagylelkű a csalódás könnyeivel!
  - Ésszerű! De ki adja vissza a kezem? A lány sírni készült.
  - Itt van! - jelezte a felkelés vezetője.
  Hirov meghajolt, kezében meggyulladt egy zsinór.
  - Ne aggódj! Nem kell nyomoréknak lenni. Tehát Rakhitának nagyszerű kémévé kell válnia számodra. Végül is bosszút akar állni ennek a birodalomnak a gazdagon és hatalmason.
  - Természetesen. Ne légy rabszolga, megalázva a porban! - kiáltott fel a lány.
  - Szóval segíthetsz nekünk! Ezt a birodalmat rosszul kormányozzák, így a sír rendbe hozza a púpos rendszert! - A varázsló energiasugarat bocsátott ki a mutatóujjából.
  - Furcsa! Sok energiát látok benned. És bölcsesség! Készen állok csatlakozni hozzátok! - kiáltott fel a rabszolga.
  - Megsérülsz, de győzni fogsz! Fájdalom nélkül nincs vitézség, vitézség nélkül nincs győzelem! - jelentette ki, demonstrálva a varázsló filozófiai gondolkodásmódját.
  - Nő vagyok - tehát megszoktam, hogy elviseljem. Rakhita bólintott.
  - Ha nem elég a türelem, az éneklés segít! - viccelődött Khirov.
  Mindenki nevetett. Vedmakova jó hangulatban volt. A kezdet győztes volt, vagyis nincs vesztegetni való idő. Először is létre kell hozni egy sereg rabszolgát, mielőtt szétszóródnának. Tehát az emberek olyanok, mint a vas, amíg ki nem hűl, adja meg a kívánt formát. A harcos lány kijött a falra, felmászott az emelvényre, és mennydörgő hangon parancsolta:
  - Trombita kollekció gyűjts össze mindenkit!
  Passa megkérdezte:
  - A nők is?!
  - Igen! Minden kardra szükségünk lesz. Siess, de tudd, hogy nem lesz rablás, mindent egyenlően osztunk el.
  A rabszolgák összegyűjtése eltartott egy ideig, még korbácsot is kellett használnom. Maga Vedmakova kénytelen volt segíteni néhányan azok közül, akik nem vesztették el a fejüket, és megfékeztek a rablásokat. A lány jó ütést adott az öt legbuzgóbb bandita fülére, az egyik még a fejét is levágta. Vércseppek hullottak az arcára, Vedmakova mohón megnyalta őket. Működött. Az általános összejövetelt sötétben, fáklyák fényénél tartották. Több ezer felszabadult rabszolga volt, Vedmakova szemre is becsülte, hogy legalább tizenkétezer volt, bár sok gyerek és nő van köztük.
  A fellegvár legmagasabb tornyából lépett fel. A varázsló a másik oldalon állt, ő irányította az egész gyülekezést. A rabszolgákat brutálisan kizsákmányolták, a gyengéket kivégezték vagy lemészárolták. Tehát általában, ha a fizikai paramétereket vesszük, jó harcosnak tűntek. Csak kiképzésre van szükségük. Vedmakova gyújtó beszédet mondott. Különösen kitartóan magyarázta egy nagy felszabadító hadsereg létrehozásának szükségességét.
  - Összefogás, bátorság, önzetlenség - a győzelem, a szabadság, a boldogság kulcsai! Fegyelem nélkül nincs hadsereg, és hadsereg nélkül nem lehet megtalálni a szabadságot! A munka erősebbé tett minket, az elmével megsokszorozva szabadságot ad, és a jó szerencsével együtt boldogságot hoz!
  Váljunk tehát eggyé, és szakítsuk meg a láncokat! - Megszólalt a harcos.
  A rabszolgák örömmel fogadták jóváhagyásukat! Csak egy rabszolga hallgatott, sok sebhelyes és büszke tekintetű. Tekintete a legszélsőségesebb megvetést fejezte ki.
  Vedmakova ismét felajánlotta, hogy egyetlen vezetőt választ a felkelésnek!
  - A parancsnok olyan, mint a piramis csúcsa - csak egy legyen, különben még egy ilyen tömör szerkezet is összedől!
  A rabszolgák felkiáltottak:
  -Jobb! Vezess minket.
  Te nagy harcos leszel a vezérünk! - Váratlanul sikerült túlkiabálni az egész fiút.
  Ez meglepte Vedmakovát: hogyan lehetséges ez? Figyelmesebben nézett, a gyerek kezében volt valami szélcsőhöz hasonló, csak vastagabb. És ennek az eszköznek a segítségével dörmögött.
  - Messzire megy a fiú! Mi a neve? - érdeklődött a harcos.
  - Dick! konkrétan felismertem. - mondta Pass.
  - Egyszerű név! - Vedmakova egyértelműen valami egzotikusabbra számított.
  - Minek a bonyolultság!
  - Szavazzunk! - jelentette be a varázsló. Olyan mennydörgő hangja volt, hogy a pálmafák remegtek. - Aki amellett van, hogy a Witcher harcos legyen a vezér, emelje fel a jobb kezét! Szavazz az igazságra, a szabadságra és a becsületre! És olyan lesz az életed, hogy az istenek irigylik! -
  A rabszolgák, akiket elöntött a lelkesedés, szinte egyöntetűen felemelték jobb kezüket. Harcosnak tűntek, és egyhangúságuk arra a gondolatra vezetett, hogy ha Hirov itt használta volna a bájait.
  Nem igaz, hogy érkezése szabadságot és lehetőséget adott nekik, hogy igazi embereknek érezzék magukat. Tehát természetes Vedmakovával találkozni, mint az esővel a szárazságban. Öröm volt leolvasva az egykori rabszolgák arcáról. Olyan volt, mintha felébrednék.
  Itt általános ujjongással egy hatalmas, hegekkel gazdagon díszített rabszolga lépett előre. Mély hangján beszélt.
  - Sokan voltak, és lesznek is, akik a boldogsághoz akarnak vezetni. De van-e ehhez erkölcsi joga!
  - Melyik!? - A Witcher vigyorgott foggal teli szájjal. Csupasz karján kidülledt a bicepsz.
  - Ki vagy te?! Nemesi család leszármazottja, vagy közember. Vagy talán egy szökött rabszolga, mint Gissor. Ő is sokat ígért, de máglyán vetett véget életének. És vele húszezer rabszolga. - Levágta egy hatalmas rabszolga.
  - Sok múlik rajtunk. Hegeket látok rajtad, nagy valószínűséggel nem rabszolgának születtél, az ostor vagy a lándzsás kard okozta sebeket meg tudom különböztetni! - Mondta Vedmakova.
  - Kitaláltad a számomra ismeretlen harcost! Forsa gróf vagyok, félelmetes királyok leszármazottja. De tudod apád nevét? - kérdezte egy nemes rabszolga.
  - A család nemessége ugyanolyan viszonyban van a bátorsággal, mint a haj hossza az elmével! - hárította Vedmakovát, és azonnal hozzátette. -Az ősök vitézsége nem segít a gyáván!
  - Gyönyörűen beszélsz. Mint egy vásári bolond, milyen bátor a szíved? A rabszolga fenyegetően felvonta a szemöldökét.
  - Hát te egy hős vagy! Gróf, de rabszolgasorshoz mérve, hol volt a büszkeséged és a bátorságod! - Vedmakova már elkezdte felszámolni.
  Erre megvoltak a saját okaim. És mit, nem kell tudni, kevesebb tudás - könnyebb meghalni! Kihívlak egy életre szóló harcra, és ha nem csak szavakban mered, akkor elfogadod a kihívást! üvöltötte a Comte de Force.
  - Ebben biztos lehetsz! - csattant fel a harcos.
  A rabszolgák kitakarították az arénát. Witcher lejött és megnézte a kardot. Ellenfele állt előtte. Egyszerre volt saját fegyvere, két élesen kihegyezett kard. A harcos minden esetre elővett még egy kardot a kebléből.
  De Force gróf jóval magasabb volt, mint a Witchers, sokkal szélesebb a vállak, bár nem tűnt annyira izmosnak és domborúnak, olyan lánynak, aki méltó volt arra, hogy fitnesz világbajnok legyen. Zsír azonban nem volt, az ínszalagok pedig feszültek és megduzzadtak. Ráadásul minden mozdulatban hatalmas élmény volt, az ugráló járás pedig mindent beszédet mondott. Mosoly játszott az arcukon, ez már nem lenéző volt, inkább együttérző.
  - Hát elakadtál, lány! Nem fogsz irigyelni. A gróf felmutatta neki az öklét.
  - Miért vagy ilyen magabiztos? A Witcher dühe felerősödött.
  - Sok küzdelmet és tornát nyertem. A királyságomban az egyik legjobb harcosnak tartottak, sokan még a legjobbnak is tartottak. - Forsa megrázta mellkasi izmait, ami úgy nézett ki, mint két egymás mellett álló pajzs.
  - Azért, mert csak a nemességekkel harcolt, ők pedig elfajultak és meghíztak. Nos, ha kijöttél egy tehetséges közemberrel, kevés maradt a dicsőségedből! - válaszolta magabiztosan Vedmakova.
  - Fektesd a kutyát addig, amíg egy bot nem sétál a hátán, vagy inkább a kardom! - A grófba visszatért az arrogancia teljessége.
  - Ez nagyon érdekes! A legerősebb acélból készült penge berozsdásodik a beszélő és a gyáva kezében! - Vedmakova nem szűnt meg ragyogni az ékesszólástól.
  - Nos, ez nagy valószínűséggel rád vonatkozik, nőstény barom! - morogta Forsa.
  - Talán hagyd abba a nyelveken vívást, és használj valami keményebbet! - Vedmakova elegáns nyolcast reprodukált.
  - Közösen!
  A gróf és a lázadók vezére négyszemközt találkozott. A kardok sebesen mozogtak, teljes erőből csaptak. Az ütésektől szikrák repültek, csengés hallatszott.
  A gróf többször támadott. Kipróbálta a dupla csövű technikát, de Vedmakova visszaverte a támadásokat, megjegyezve, hogy nemes ellenfele tisztességes sebességgel rendelkezik.
  - Mit játszol!
  - A halál húrján!
  A gróf ismét ütések sorozatát ejtette le, összetett kombinációkkal próbálkozott. Vedmakova kissé visszavonult, ellentámadást hajtott végre, kissé elkapta az ellenség mellkasát.
  Egy tapasztalt harcos mozdulatait tanulmányozta, nem sietett lefeküdni. A gróf csillogó szemekkel vigyorgott:
  - Te egyáltalán nem vagy ilyen egyszerű! Talán nem is egészen rabszolga, bár mezítláb jársz.
  - Szabadnak születtem és az erdőben éltem! A nyakam soha nem ismert igát. Elképzelhetetlen alávetni magát az erőszaknak. Egy igazán szabad ember három dolognak hódol - értelemnek, szeretetnek, Istennek. A rabszolga lelkében engedelmeskedik - a szenvedélyeknek, a vágynak, Isten szolgáinak! - válaszolta szépen Vedmakova.
  Az utolsóval kapcsolatban igazad van! Neked van igazán igazad, ezek a papok és papok állítottak be engem! - A gróf kettős legyezőt csinált, majd a "kagylós" technikát, de nem sikerült. - Szívesen beszélgetek veled egy pohár bor mellett, hacsak természetesen meg nem öllek.
  - Egy bögre bor olyan, mint egy óceán - ha elragad, elveszíti a talajt a lábad alól! - Mondta a harcos.
  - De te szabadabbnak érzed magad. Mit szólnál ehhez a megközelítéshez.
  Egy háromágú, majd egy pillangó volt a kezében. Válaszul Vedmakova keményebben ütötte meg a találkozót. A gróf hátratántorodott. Aztán a verseny újra folytatódott, Forsa úgy mozgott, mint egy felhúzás, és rájött, hogy ellenfele túl erős ahhoz, hogy kivegye a semmiből. Aztán, miután Vedmakovát hozzászoktatta egy bizonyos mozdulatsorhoz, a gróf hirtelen megváltoztatta a kard pályáját, és izmos, de nőies mellkason találta el a lányt. Folyott a vér, mély volt a karcolás. A seb nem törte meg Vedmakovát, hanem éppen ellenkezőleg, erőt adott neki. A lány támadásba lendült, a kardok bizarr táncot villantak. És bár kívülről úgy tűnt, hogy a harcos teljesen elvesztette a fejét és dühöngött, de az erdőben való élet és a vadászat csecsemőkorától megtanította arra, hogy a leghevesebb csatában is megtartsa az eszét. A grófnak nehéz volt visszatartania ezt a nyomást, nehezen hárított vissza. Vedmakova elkapta a pillanatot, amikor a rabszolga méltóság meghátrált, mintha a térde alá ütötte volna. Az ütés az inat érte, és a gróf megbukott, sebessége csökkent. Aztán a lány saját fogadást tartott, ő maga találta ki, kilencfejű sárkánynak nevezve. Csak egy jól képzett harcos tud ilyesmit végrehajtani. Ráadásul az utolsó kilencedik támadás szinte ellenállhatatlan volt. Itt a mechanikáról volt szó, tükrözve a támadást, az ecset túlságosan legyengült, hárította a támadásokat, így az utolsó támadás véget ért. A harcos először tartott fogadást egy meglehetősen ügyes és gyors partnernél, és amikor zihálva, kardot ejtve világossá vált, hogy az újdonság sikeres volt.
  A gróf elsápadt, elvesztette az erejét.
  - Szerencsés kurva vagy!
  - Nem igazán! A szerencse bizonytalan, mint a homok - csak a szorgalom köti meg cementtel.
  Vedmakova ismét megsebesítette az ellenséget, de nem mélyen - nem akart megölni vagy megnyomorítani. Újra lecsapott, kiugrott, a gróf gépiesen hárított, és a harcos kiütötte ütős lábú kardját. A rabszolga méltóságról kiderült, hogy teljesen fegyvertelen. Vedmakova eldobta a kardját, nekirontott az ellenségnek, és lebuktatta a számlálót. Kezei zárba zárták a végtagját.
  - Feladás? A párduc szeme felvillant.
  - Gróf vagyok, behódolok egy mezítlábas rabszolgának!
  Vedmakova hevesen tiltakozott:
  - Nem rabszolga, hanem harcos az igazságos ügyért! Te magad is rabszolga voltál, és megértetted, mi a megaláztatás, de ők más emberek, nem rosszabbak nálunk. Kérdezd meg tehát a lelkiismeretedet!
  . 10. FEJEZET
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova harcolt az élvonalban. A fiú és a lány már eléggé unják az elhúzódó háborút. Az állandó gyilkolás és lövöldözés is bosszantó.
  Olyan, mint egy játékban. Ugyanez a lövész előbb-utóbb megunja.
  A gyerekek belefáradtak a lövöldözésbe és az állandóan mezítláb gránátdobálásba.
  A fiú átadta a sorát. Megölték a fasisztákat.
  És mondta:
  - Maeta!
  A lány mezítláb gránátot dobott. Szétszórta a Fritz-et, és örömében kotyogott:
  - Új, nagyon nagy győzelmeink lesznek!
  De már unalmas. Még az is, hogy a fiú mezítláb dobásától a náci tankok oldalra lökődnek.
  Oleg ezután komponálni kezdett.
  Egy másik alternatív történelem. Zjuganov nem szavazott Sztepasin jelöltségére, és a három kommunista frakció sem.
  Az Állami Duma feloszlatásával és az 1999. szeptemberi előrehozott választásokkal ért véget.
  Természetesen a kommunisták erősebbek voltak, mint valaha. A választásokon pedig a Primakov-kormány vívmányaira támaszkodva mentek el, ahol kiemelkedő szerepet játszottak. Az Egység blokkot még nem hozták létre. Putyin nem jelent meg miniszterelnökként. A fegyveresek dagesztáni inváziója pedig csak szavazatokat adott a baloldalnak, és megölte a hatóságok hatalmát.
  Általánosságban elmondható, hogy a kormány szervezetlennek bizonyult. Az NDR meggyengült és összeomlott, és nem volt új kész párt. Igen, és Sztepasin, akit miniszterelnökké neveztek ki, nem a kormánypárt élén állt. Aztán Jelcin teljesen kirúgta.
  Röviden: a parlamenti választások a baloldal elsöprő győzelmét eredményezték.
  Lenyűgöző volt a kommunisták diadala. Ráadásul a Primakov-Luzskov blokknak nem volt ideje lazítani. De mégis sikerült bejegyeztetnie magát a gazdákkal együtt. És megszerezte a második helyet. A harmadik a "Yabloko" volt, amelyet jól reklámoztak. A negyedik helyet a Liberális Demokrata Párt szerezte meg. De nagyrészt annak a ténynek köszönhető, hogy az elnökpárti csatornák aktívan támogatták ezt a pártot.
  Jelcin pedig még Zsirinovszkijnak is tábornoki rangot adott, pontosabban.
  Tehát minden egy speciális forgatókönyv szerint történt.
  Az ellenzék átvette a hatalmat az Állami Dumában. Jelcin pedig beleegyezett, hogy önként távozzon, hivatalosan Primakovot nevezte ki utódjának. Zjuganov lett a miniszterelnök és a jobb keze is.
  Ez általában megfelelt a kommunistáknak. És megszületett a kompromisszum. Basajevet és Khattabot kiszorították Dagesztánból. Magába Csecsenföldbe azonban nem küldtek csapatokat.
  Ott hamarosan kitört a polgárháború és a több frakcióra oszlás.
  Oroszország segített Mashadovonak és Kadirovnak. Primakov könnyedén megnyerte az elnökválasztást Oroszországban. A második váratlanul Zsirinovszkij volt - akinek nem volt más versenytársa a választói körében, és a liberális Javlinszkij sem volt a riválisa.
  Oleg Rybachenko félbeszakította a kompozíciót. Nem, nem érdekes. Ismét egy már tárgyalt téma Primakov, Zjuganov és a Szovjetunió helyreállítása után. Fáradt!
  Valami érdekesebb lehet komponálni. Például az űrről.
  A fiú gondolkodni kezdett.
  A Nagy Orosz Birodalom új fővárosát Petrograd-Galaktiknak hívták. A Nyilas csillagképben alapították, szinte a galaxis közepén. A csillagok és a bolygók is sokkal sűrűbbek voltak itt, mint a Tejút szélén, ahol a régi Föld menedéket talált. A nyugati konföderációs csapatok teljesen kiszorultak a magból. A háború azonban nem múlt el nyomtalanul: bolygók ezrei pusztultak el, a Földről csak emlékek maradtak. Ez volt a fő oka annak, hogy a fővárost a galaxis leggazdagabb és legbékésebb helyére helyezték át. Itt nagyon nehéz áttörni, ezért még egy totális űrháború körülményei között is, ahol a frontvonal elvont fogalom, a hátsó pedig konvenció, a mag lett a fő orosz bázis és ipari fellegvár. A főváros megnőtt, és teljesen elnyelte a Kishish bolygót, gigantikus metropolisztá alakulva. Egy óriási város, amely minden értelmes embert képes lenyűgözni. Számos repülő gép vágott át a lila égbolton.
  Maxim Troshev marsalt beidézték a védelmi miniszterhez, Igor Roerich szupermarsallhoz. A közelgő találkozó az ellenség élesen megnövekedett aktivitásának jele volt. A mindenkit zavaró háború ragadozó tölcsérként emésztette fel az erőforrásokat, emberek billiói haltak meg rajta, és senki sem tudta elérni a kívánt sikert. A militarizáció nyomot hagyott Petrograd-Galaktik építészetében. Hatalmas felhőkarcolók állnak egyenletes sorban, cellák a város sakktábláján. Ez önkéntelenül is emlékeztette a marsallt az űrarmadák építésére. Az utolsó ütközet során nagy orosz csillaghajók is elfoglalták pozícióikat, majd hirtelen feltörték az alakulatot, és eltalálták az ellenség zászlóshajóját. Egy jól megtervezett csata közelharcba fajult, amikor több hajó összeütközött, és szörnyen fényes villanásokban robbant fel. A vákuumot úgy festették, mintha egyszerre gigantikus vulkánok törtek volna ki, és tüzes folyók áradnának, pokoli lángok patakjai áradtak volna át a partjukon, és pusztító hullám borította be. A kaotikus csatában Nagy-Oroszország hadserege sikeres volt, de a győzelemnek rendkívül nagy ára volt. Több ezer űrhajó változott elemi részecskék folyamává. Igaz, az ellenség még nagyobb veszteségeket szenvedett. Az oroszok tudták, hogyan kell harcolni, de a sok fajt magában foglaló konföderáció dühösen csattant, és makacs ellenállást tanúsított.
  A fő probléma az volt, hogy a konföderáció központját, amely a Tom-galaxisban található, nagyon nehéz volt elpusztítani. A juhar alakú dagok ősi civilizációja, amely ebben a csillaghalmazban élt több millió éven át, bevehetetlen erődöt épített, és egy hatalmas, csapdákkal teli védelmi vonallal vette körül magát.
  Ahhoz, hogy betörjön ebbe a "Mannerheim" térbe, az egész orosz hadsereg nem elég. Nem lehetett véget vetni a háborúnak. A bolygók és rendszerek sokszor cseréltek gazdát. A marsall nosztalgiával nézett körül a fővárosban. Terepszínűre festették a robogó gravi-repülőket és flanereket, a repülőgépek kettős rendeltetése mindenütt érezhető volt. Egyes épületek gigantikus tankoknak vagy gyalogsági harcjárműveknek tűntek, bejáratok helyett hernyókkal. Mulatságos volt nézni, ahogy egy vízesés tört ki egy ilyen szárnyas tartály torkolatából, a kék és smaragd víz négy "napot" tükrözött, több tucat árnyalatban játszva, a törzsön és a szárnyakon pedig egzotikus fák és hatalmas virágok nőttek ki, amelyek szokatlan lógást alkottak. kertek. A modern, csak óriási méretű felhőkarcoló tankok általában áramvonalasak, sok fegyverrel felfegyverkezve. Az ilyen házakban élni kényelmes és kényelmes, bár a főváros elleni támadás esetén egy hasonló épület öt perc alatt erős harci egységgé változott. A járókelők minden osztályból, sőt a kisgyermekek is katonai egyenruhában vagy különféle félkatonai szervezetek ruhájában voltak. A kiberaknák magasan lebegtek a sztratoszférában, és úgy néztek ki, mint a színes golyók. A világítótestek megvilágították a menny boltozatát, vakító sugarakkal árasztották el a sima tükrös sugárutakat. Maxim Troshev nem volt hozzászokva az ilyen túlzásokhoz.
  "Itt túl sűrűek a csillagok. És túl meleg van nekem."
  A marsall letörölte a verejtéket a homlokáról, és bekapcsolta a szellőztetést. A további repülés gond nélkül telt, hamarosan megjelent a Honvédelmi Minisztérium épülete. A bejáratnál négy harci jármű állt. Luchiarok, szúrós balekok - állatok, akiknek szaglása tizenötször erősebb, mint a kutyáé - körülvették Trosevet. A szupermarsall cikloppalotája mélyen a föld alatt futott, vastag falaiban plazmaágyúk és kaszkádlézerek helyezkedtek el. A mély bunker belseje egyszerű volt - a luxust nem ösztönözték. Ezt megelőzően Troshev csak háromdimenziós vetítésben látta főnökét. A szupermarsall idős, tapasztalt, százhúsz éves harcos volt. Le kellett szállnom egy gyorsliftre, amely egy tucat kilométerre behatolt a föld alá.
  Miután áthaladt az elit őrök és harci robotok kordonján, a marsall belépett az irodába, ahol egy plazma számítógép szimulálta a galaxis kihelyezett hologramját az orosz csapatok koncentrációjának és az állítólagos ellenséges csapások helyeinek jeleivel. A közelben kisebb hologramok lógtak, más galaxisok képei voltak láthatók. Az irányítás felettük nem volt folyamatos, a csillagok közé független államok tarkítottak, intelligens, néha nagyon furcsa fajok lakta. Troshev nem sokáig nézte ezt a pompát, újabb jelentést kellett tennie. Igor Roerich fiatalnak tűnt, arca szinte ránctalan volt, sűrű, szőke haja. Úgy tűnt, tud élni és élni, de az orosz orvoslás háborús körülmények között nem volt túlzottan érdekelt az emberi élet meghosszabbításában. Éppen ellenkezőleg, a generációk gyors változása ösztönözte az evolúciót, a kíméletlen háborús válogatónak kedvezett. Az élettartamot százötven évre korlátozták. Még az elitnek is. Nos, a születési arány továbbra is nagyon magas maradt, az abortuszt csak fogyatékos gyerekek végezték, a fogamzásgátlót pedig betiltották. A szupermarsall a belépett Troshevre fordította a tekintetét.
  - És itt vagy, Maxim. Állítsa vissza az összes adatot a számítógépre, az feldolgozza és megoldást ad. Mit tud mondani a közelmúlt eseményeiről?
  - A szövetségesek és szövetségeseik jó leckét vontak le. A mérleg a mi javunkra billen, az elmúlt tíz csatában a csaták túlnyomó többségét megnyerték.
  Roerich bólintott.
  - Tudom. De a konföderációs szövetségesek, a dagik érezhetően aktívabbak lettek. Komoly fenyegetést kezdenek jelenteni.
  - Egyetértek.
  Roerich megfordította a képet a hologramon, és kissé felnagyította.
  - Galaxy Smoor előtt. Itt található a Dágok második legnagyobb fellegvára. Itt csapjuk le a fő csapást. Siker esetén hetven, maximum száz éven belül meg tudjuk nyerni a háborút. És ha kudarcot vallunk, a háború hosszú évszázadokig elhúzódik. Ön kompetens parancsnoknak bizonyult, ezért azt javaslom, hogy vezesse az Acélkalapács hadműveletet. Ez egyértelmű?
  - Igen, pontosan, excellenciás uram.
  Igor a homlokát ráncolta.
  Miért ilyen címek? Megszólítás egyszerűen: Supermarsall elvtárs. Hol szerezted ezt?
  Maxim zavarba jött.
  - Én, szupermarsall elvtárs, a Bingekkel tanultam. A régi birodalmi stílust hirdették.
  - Egyértelmű. De most más a birodalom, az elnök leegyszerűsítette a régi szokásokat, eljárásokat. Sőt, hamarosan hatalomváltás következik, új bátyánk és legfelsőbb parancsnokunk lesz. Lehet, hogy kirúgnak, és ha az Acélkalapács hadművelet sikerrel jár, téged helyeznek a helyemre. Előzetesen tanulni kell, ez óriási felelősség.
  A marsall több mint háromszor fiatalabb volt Roerichnél, ezért a pártfogó hangnem nagyon megfelelő volt, és nem okozott sértést. Bár vezetőváltás előtt áll, és az új vezetőjük fiatalabb lesz mindkettőjüknél. Természetesen ez lesz a legjobb.
  - Készen állok. Nagy Oroszországot szolgálom!
  - Így megy. A tábornokaim megadják a részleteket.
  Üdvözölve a marsall visszavonult.
  A bunker folyosóit khaki színűre festették. A hadműveleti főhadiszállás lent volt. Számos fotonikus és plazma számítógép dolgozta fel gyorsított ütemben a metagalaxis különböző pontjairól beáramló információkat. Hosszú rutinmunka várt ránk, és a marsallt csak másfél óra múlva engedték szabadon. Most egy elhúzódó hiperugrásra várt a szomszédos galaxisba. Hatalmas erőknek kellene összegyűlniük ott, a teljes orosz űrflotta csaknem hatoda. Több millió csillaghajó. Miután az apró részleteket elintézték, a marsall a felszínre emelkedett. A mély hideget erős hőség váltotta fel. Négy világítótest gyűlt össze a zenitben, és az eget kíméletlenül nyaldosó koronákkal dúskálva részecskefolyamokat öntöttek a bolygóra. Fényzuhatag áradt le a tükrös utcákon. Maxim beugrott a gravitációs síkra, kényelmes és hűvös volt bent, és rohant a külterületre. Még soha nem járt Petrograd-Galaktikán, és saját szemével szerette volna látni a háromszázmilliárd lakosú fővárost. Elhagyta a katonai szektort, és minden megváltozott, felvidult. Eredeti összetételű épületek jelentek meg, talán fényűzőnek nevezte őket - a kiváltságos osztály képviselői telepedtek le bennük. A totális háború alatt az oligarchák rétege csökkent, de nem semmisült meg teljesen. A paloták igazi műalkotások voltak. Az egyik középkori kastélyra hasonlított, ahol mellvédfogak helyett pálmafák emelkedtek. A másik vékony lábakon állt, és alatta húzódott az autópálya, úgy nézett ki, mint egy élénk színű, csillag alakú pók. Sok olyan épület, ahol szegényebbek laktak, szintén nem keltett asszociációkat a laktanyával, ellenkezőleg, impozáns homlokzatok csillogóak, az elmúlt évszázadok vezetőinek és tábornokainak szobraival díszítve. Nem szabad mindent khakival átfesteni, gondolta Troshev. Ráadásul az univerzum talán legnépesebb városának gyönyörű építészete van. Különösen színes volt a turisztikai szektor, mozgó sétányaival, gigantikus rózsa alakú épületeivel, virágzó tulipánjaival és egymásba fonódó tulipánjaival, összefűzött százszorszépekkel és furcsa módon keveredő egzotikus állatokkal. Úgy tűnik, érdekes egy medvében vagy egy kardfogú tigrisben élni, ez tetszik a gyerekeknek. Azonban a felnőttek is csodálkoznak, ha egy ilyen szerkezet mozog vagy játszik. A marsallra kitörölhetetlen benyomást tett egy tizenkét fejű, forgó sárkány, mindkét szájából neonnal megvilágított, többszínű szökőkutak dobogtak. Általánosságban elmondható, hogy nagyon sok, a legfurcsább formájú szökőkút volt, amelyek több száz méternyire több színű fúvókákat dobtak az égbe. És milyen szépek, a vízdíszbe szövő négy nap fényében mesés, egyedi színjáték. Vidámak és szépek voltak itt a gyerekek: a színes ruhák a mesebeli manókhoz kölcsönözték őket. Nem csak emberek voltak itt, a közönség fele külföldi volt. Az idegen gyerekek azonban szívesen játszottak az embergyerekekkel. Troshev intelligens növényekkel is találkozott. Buja aranyfejű pitypang négy lábbal és két vékony nyéllel. Kicsiküknek csak két lába volt, arany fejüket pedig vastagon smaragdfoltok tűzték ki. Maxim jól ismerte ezt a fajt - Gapi, három nemű növényi lény, békés, de a sors akaratából egy mindenre kiterjedő csillagközi háborúba keveredett, és Nagy-Oroszország természetes szövetségesei lettek.
  Elég más fajok képviselői - többnyire semleges államok és bolygók. Látni akarták a birodalom hihetetlen fővárosát. Itt a háború távolinak és valószerűtlennek tűnik, több ezer parszek távolítják el, de a kellemetlen érzés mégsem hagyta el a marsallt. Felmerült bennem a gondolat, hogy intelligens lények is élnek azokon a bolygókon, amelyeket meg kell támadniuk, és gondolkodó lények milliárdjai fognak meghalni. Vérfolyamok fognak ontani, városok és falvak ezrei pusztulnak el. De ő a birodalom marsallja, és meg kell tennie kötelességét.
  A turisztikai központ megcsodálása után a marsall elrendelte a gravitációs repülőgép bevetését, és az ipari negyedek felé vette az irányt. A házak itt kicsit alacsonyabbak voltak, egyszerű elrendezésűek. A gyárak mélyen a föld alatt helyezkedtek el.
  Amint a graviplán leszállt, egy csapat mezítlábas srác azonnal rohant felé rongyokkal és tisztítószerekkel. Vékony ragamuffin már fáradt, kifakult khaki rongyokban, nagy rongyos lyukakkal. Mélyen cserzett, majdnem fekete. Úgy tűnik, az elhúzódó háború kénytelen volt meghúzni a nadrágszíjat. Trosev rokonszenvvel viseltetett. A sofőr, Fox kapitány nem osztotta ezt az érzést.
  - Nos, patkányok, menjetek innen! Marshall jön! - csattant fel.
  A hajléktalan gyerekek mindenfelé rohantak, csak az látszott, hogy piszkos sarkúak villognak. Egyszerre négy "napon" forró felületen nehéz mezítláb járni , szegény gyerekek pedig nem tudták, mi az a cipő. Az egyik fiú azonban merészebbnek bizonyult a többieknél, és megfordulva a középső ujját mutatta. A kapitány előrántotta a robbanót, és rálőtt a szemtelen fiúra, meg is ölte volna, de a marsallnak az utolsó pillanatban sikerült meglöknie a kapitány karját. A töltet elrepült, tölcsért formált a járdán, olvadt kődarabok hullottak a fiú csupasz lábára, és az aszfaltra rogyott. Akarat erőfeszítésével a leendő harcosnak sikerült visszatartania kiáltását, és fájdalmat elviselve felkelt. Maxim kemény pofont adott a kapitánynak.
  - Három nap az őrházban. Csendesen, kézzel a varráshoz! - vezényelte a marsall fenyegető hangon - A gyerekek a mi tulajdonunk, és meg kell védenünk őket, nem pedig megölni őket. Érted, korcs?
  Lisa kinyújtotta a karját az oldalán. Röviden bólintott.
  - Válaszoljon a charta szerint.
  - Igen Uram.
  Maxim a fiúra nézett. Szőke hajú volt, jóképű, sunyi arcú, izmos. A szakadt póló alatt erős, csokoládészeletekkel bélelt prés látszik.
  -Mi a neved?
  - Janesh Kowalski! - A tüdeje tetején ragamuffin ugatott.
  - Látom benned egy erős harcos adottságait. Be akarsz lépni a Zsukov Iskolába?
  A fiú kétségbeesett volt.
  - Örülnék, de a szüleim egyszerű munkások, és nem fogják tudni fizetni a tanulmányaimat.
  Marsall elmosolyodott.
  - Ingyen lesz beiratkozva. Te, ahogy látom, fizikailag erős vagy, és a szemed a szellemi képességekről árulkodik. A lényeg, hogy jól tanulj. Nehéz idők járnak ezek, de amikor a háború véget ér, még a munkások is jó körülmények között fognak élni.
  - Az ellenséget legyőzik! Győzni fogunk! - kiáltotta ismét teljes hangon Yanesh.
  - Akkor foglaljon helyet a sorokban, katona. Kezdetnek pedig - az autómban.
  Lisa összerándult. A fiú koszos volt, és utána ki kell mosni a belsejét.
  Miután felemelkedett, a gravitációs repülőgép a kormány épületébe rohant.
  Yanesh lélegzetvisszafojtva tanulmányozta a hatalmas, fényűzően berendezett házakat.
  - Nem engednek be minket a központi szektorba, és ez olyan érdekes.
  - Többet fogsz látni.
  Ennek ellenére a marsall együttérzéstől vezérelve megparancsolta, hogy repüljön fel a turistaközpontba. A fiú a szemébe nézett, szó szerint felfalta, amit látott. Észrevehető volt, hogy ki akart ugrani az autóból, végigrohanni a mozgó járdán, felmászni az egyik észbontó túrára.
  Az általában szigorú Maxim azon a napon, mint még soha, kedves és gyengéd volt.
  - Ha akarsz, lovagolj az "örömhegyen", és utána azonnal hozzám. Vedd el a pénzt, különben nem engednek be.
  Marsall kinyújtott egy darab papírt.
  Yanesh rohant a túrákra, de a megjelenése túlságosan feltűnő volt.
  Az űrnindzsa-csarnok bejáratánál hatalmas robotok állították meg.
  - Fiú, rosszul vagy öltözve, nyilván szegény környékről. El kell fogni és be kell vinni az állomásra.
  A fiú megpróbált elfutni, de kábítószerrel eltalálták, és az aszfaltra lökték. Trosevnek ki kellett ugrania az autóból, és nyomozni kellett.
  - Várj, ez a kadét velem van.
  A fegyveresek, akik felhúzták magukat, megálltak, és a marsallt bámulták. Maxim mezei egyenruhában volt, de a parancsnok epaulettjei fényesen csillogtak a négy napon.
  A járőrök közül a legidősebb rendőr hadnagy tisztelgett.
  - Elnézést, marsall, de az utasítások megtiltják, hogy koldusok belépjenek abba a központba, ahol a galaxis minden részéről fogadunk vendégeket.
  Maxim maga is megértette, hogy hibát követett el, amikor egy ragamuffint engedett el egy ilyen tekintélyes területen. De nem akarta kimutatni tudatlanságát.
  Ez a fiú egy kém. Végrehajtotta a főparancsnokság feladatát.
  A hadnagy bólintott, és megnyomta a pisztoly gombját. Janesh Kowalski megrándult, és magához tért. Marsall elmosolyodott, és kinyújtotta a kezét. Abban a pillanatban a négy Inogalact hirtelen felborzolta a gerendákat. Külsőleg az idegenek kékesbarna kérgű, durván faragott tuskókra emlékeztettek, végtagjaik csomósak és görbültek voltak. Mielőtt a szörnyeknek idejük lett volna tüzet nyitni, Maxim a padlóra zuhant, és elővette a robbantóját. Tüzes ösvények haladtak el a tetején, egy színes szobornak ütköztek, festői talapzatot szórva fotonokba. Troshev lézersugárral levágta a két támadót, a két életben maradt inogalakt oldalra dőlt. Egyiküket szintén utolérte egy kérlelhetetlen gerenda, de a másodiknak sikerült fedezékbe húzódnia a homlokzat párkánya mögé. A szörnyeteg egyszerre három kézből lőtt, és bár Maxim gyorsan mozgott, enyhén megsérült - megégette az oldalát és megsérült a jobb keze. Egy érintőn az ellenség sugarai eltalálják az "őrült tavirózsa" vonzerőt. Robbanás következett.
  A marsall szeme előtt lebegett, de meglepődve látta, hogyan húzott ki Yanesh egy darabot a födémből, és az ellenségre lőtte. Maximot lenyűgözte az embertelen erő, ami ebben a törékeny külsejű tinédzserben rejtőzik... A dobás pontosnak bizonyult, pontosan öt szem sorban. A lény megrándult, és előretántorodott. Ez elég volt ahhoz, hogy Maxim jól irányzott lövése véget vessen a szörny életének.
  A harc gyorsan véget ért. Ezalatt a rendőrök meg sem próbáltak tüzet nyitni. Marsall azonnal észrevette ezt.
  - A legjobb harcok a frontokon, hátul pedig, a városok utcáin gyávák ülnek ki.
  A kövérkés hadnagy elsápadt. Maximhoz ment.
  - Marsall elvtárs, elnézést kérek, de nehéz sugárvetőik voltak, és mi...
  - És mi az! Maxim a járőrövnél lévő robbanóra mutatott. - Egy légycsapó? Kár, hogy a fővárosban láthatóan nem lesz munka. Nem fogsz tétlenül ülni, megpróbállak a frontra küldeni.
  Miután intett a fiúnak egy mozdulattal, Maxim segített neki felugrani a gravitációs repülőgép fedélzetére, majd határozottan megrázta a kezét.
  - Hát te egy sas vagy. Örülök, hogy nem hibáztam veled kapcsolatban.
  Kovalszkij barátságosan kacsintott, hangja meglehetősen hangosan és örömtelien csengett.
  - Csak egy sikeres dobást végeztem. Tudnék...
  - Lesz lehetőséged. Végezze el a főiskolát - és azonnal csatába. Előtted van az egész életed, akkor is a szemedig fogsz küzdeni.
  - A háború nagyszerű! - kiáltott fel a fiú lelkesen. - Azonnal a frontra akarok menni, felvenni egy sugárpisztolyt ...
  - Nem teheted meg azonnal, az első csatában meghalsz. Először szerezzen diplomát.
  Yanesh sértődötten szipogott. Bízott a képességeiben, úgy gondolta, már annyi mindent tud, a lövészetet is beleértve. Eközben a gravitációs sikló a hatalmas Micsurinszkij park felett repült. Hatalmas fák nőttek ott, némelyikük több száz méteres magasságot is elért. A gyümölcsök pedig olyan hatalmasak voltak, hogy miután megette a közepét, bele lehet telepedni. Az aranyszínű héjú, génmódosított ananász étvágygerjesztőnek tűnt. Igaz, a várakozásokkal ellentétben nem váltottak ki nagy csodálatot a fiúban.
  - Voltam már ilyen erdőkben. - magyarázta Janesh. - A központi negyedekkel ellentétben oda mindenkit beengednek. Bár hosszú séta idáig.
  - Talán! - Mondta Maxim. - És mégis, csodáld meg, milyen növények vannak itt... Van egy gomba, egy egész szakasz elfér alatta.
  - Csak egy nagy légyölő galóca látszata. Ő ehetetlen. Emlékszem, összegyűjtöttem egy egész zacskó darabokra vágott gyümölcsöt. Szeretem a pavarara - vékony bőrt, és az íze egyszerűen csodálatos. A füge semmi hozzá képest. Vágáskor óvatosnak kell lenni. Felrobbanhat, és ott a patak olyan, mint egy vízesés - elfújja, még egy szót sem lesz időd kimondani. Itt túl nagy a gyümölcs. Ezeket darabonként műanyag zacskóban kell hordani, ami nagyon kényelmetlen.
  Maxim megveregette Janesh vállát.
  - Nem mindent az étellel mérnek. Menjünk le és szedjünk virágot.
  - Lány ajándékba! Miért ne!
  A fiú kezei a kormányhoz nyúltak. Fox kapitány hevesen csapott az ujjaival.
  - Ne nyúlj a kormányhoz, kölyökkutya.
  És akkor válaszul újabb megrovást kapott a marsalltól.
  "Csak ahhoz van bátorsága, hogy megküzdjön egy gyerekkel.
  - Elnézést, excellenciás uram!
  Janesh nem tudott nem nevetni.
  - Ha akarod, próbáld meg. - Maxim megengedett.
  - Van tapasztalatom a szimulátorokban - mondta Yanesh.
  Kowalski kétség és félelem árnyéka nélkül a kormányra tette a kezét, és lekormányozta az autót. Úgy tűnik, valóban figyelemre méltó képességekkel rendelkezett. A graviplan elsuhant a hatalmas fák teteje mellett.
  Maxim nem avatkozott be, lehetővé téve a fiúnak, hogy irányítsa a repülőgépet. Azt kell mondanom, hogy nagyon sikeresen megbirkózott a feladatával, gigantikus törzsek között lavírozott, soha nem zuhant le, éveken túl virtuóz technikát mutatott be. Viszont ha le is zuhant, az nem nagy baj, a gravioplán tökéletes biztonsági rendszerrel rendelkezik. Végül leültek egy apró, de mesésen szép virágokkal tarkított tisztásra. Úgy tűnt, a jó varázsló nagylelkűen szórta szét az ékszereket. Szemei hullámosak voltak a bonyolult színválasztéktól, és a bódító illat leírhatatlan gyönyört keltett.
  Yanesh még fütyült is csodálatában. Amikor leszálltak, a fiú kiugrott, és elkezdte leszedni a virágokat, felszedve egy egész karját. Maxim hűvös volt, tetszett neki a táj, és valami mégis riadalmat keltett. Fenyegetve érzi magát. A tűzön-vízen átjárt marsall szokott bízni az intuíciójában, ritkán hagyta cserben. Az emberre veszélyes életformák elvileg nem találhatók egy nagy birodalom fővárosában. Itt valami más. Maxim intett a fiúnak, és halkan a fülébe súgta:
  - Az ellenségek velünk vannak. Rejtsd el a virágokat és gyere velem.
  Janez szeme csillogott.
  - Készen állok.
  Maxim és Yanesh Fox kapitány felügyelete alatt az autóban hagyva az erdő mélyére költözött. Természetesen csapatokat kellett volna hívni és átfésülni a területet. De Maximot elragadta az izgalom. Janeshnek természetesen voltak romantikus vágyai, katonai hírszerző tisztnek képzelte magát, és ennek örült. Átmentek a dzsungelen, és igyekeztek nem csapni zajt. Yaneshnak sikerült megégetnie csupasz lábát lila csalánon, de visszafogta magát, bár a bőrt térdig nagy hólyagok borították.
  - Vigyázz - suttogta Maxim. - Az erdőben, minden fűszálban veszély rejtőzik.
  - Védőálcára van szükségünk - suttogta Janesh. A rongyok alig takarták el a testet, valami mászott felfelé a lábakon. A nagy rovarok, és Janesh ezt az iskolában tanulta, ezen a bolygón nem esznek embereket. Az ízeltlábúak legveszélyesebb fajai genetikai szinten elpusztultak, nem volt elég, hogy a főváros központja fertőzés vagy járvány forrásává váljon. Csendben mentek tovább. Maxim hirtelen megdermedt. A kis élőlények nyugtalanul viselkedtek, mintha valaki elriasztotta volna. A marsall kézen fogta a fiút, és a fülébe súgta:
  - Les vár!
  Maxim elővett egy hangszedőt a zsebéből, és figyelmesen végighallgatta a környéket. Valóban, öt emberharcos és körülbelül ugyanennyi inogalakt feküdt a közelben. Nos, ilyen erőegyensúly mellett jobb nem harcba bocsátkozni, hanem megkerülni az ellenséget.
  És így is tettek.
  A tapasztalt katona és a zöld fiú szinkronban mozogtak. Sűrű bozótosokon kellett átmennem, bokáig a mohákba fulladva. A marsall nagy nehezen kiszámolta az élőlánc rést, és ezen a helyen sikerült átcsúsznia. Szerencséjük volt, egyik idegennek sem volt állati ösztöne vagy fenomenális hallása. A hangszedő már képes volt megkülönböztetni a halkan kimondott szavakat.
  - Resident úr, ön a lehetetlent követeli tőlem.
  Válaszul egy hang, mint egy károgás.
  - És ön, tábornok, hozzászokott ahhoz, hogy csak pénzt vegyen fel anélkül, hogy maradéktalanul ledolgozná.
  A hangszínből ítélve nem humanoid fajhoz tartozott.
  - Félmilliót fizettek, akkor mi van? Elavult információk a kémműholdakról.
  - Nem az én hibám - igazolta magát bágyadtan az emberi hang. - Az ilyen jellegű információk elvileg nagyon gyorsan elavulnak. nem vagyok mindenható.
  - Ezt azonnal megértettük, könnyebb azt mondani, hogy gyenge vagy. Ha a Kreml-rendszer megtámadásáról van szó, önnek és cinkosainak nem sok haszna lesz.
  Maxim összerezzent. Valóban megtámadják a fővárost és a galaxis egész központját lefedő legerősebb védelmi vonalat? A "Kreml" rendszer a megalkotói szerint bevehetetlen, és ennek ellenére, ha az ellenség a birodalom szívében aktivizálódik, az szomorú elmélkedésekhez vezet.
  - Tudd, ember, hamarosan egy alapvetően új fegyvert fogunk használni, és a segítségével az orosz csillaghajók porrá válnak, mielőtt elérnék a hatékony hatótávolságot. Akkor hadseregünk, mint egy mindent átható gravitációs hullám, elárasztja az orosz tereket, leigázza a birodalmi világokat.
  Maxim elfojtott sóhajt hallatott, úgy tűnik, az árulónak ez a kilátás nem különösebben tetszett. Ő azonban azt válaszolta:
  - Az Ötödik Oszlop olyan aktív, mint valaha, és az inváziód a terv szerint fog haladni.
  - Az Ön feladata a közeljövőben, hogy a fővárosban egy tucat fellegvárat alakítson ki sztrájkcsoportjaink számára. A zsoldosok beszivárognak ide a turisták leple alatt, elbújnak az erdőkben, majd kiveszik a részüket az általános sztrájkból.
  - Így lesz.
  - És nézd, ember, ha a csillaghajóink támadása kudarcot vall, rosszabb lesz neked. A saját kémelhárítás darabokra fog szakadni, a végrehajtás lassú és fájdalmas lesz.
  Bár Maxim nem látta, ki beszél, biztos volt benne, hogy a SMERSH a hangja alapján képes lesz kitalálni az árulót.
  - Információra van szükségünk az ellenséges vezetés legfrissebb kinevezéseiről. Minden, amit tudsz.
  - Információim szerint a fiatal Maxim Troshev marsallt nevezték ki egy csillagflotta parancsnokságára a Smoor galaxisban. Pontos információ nincs róla, de...
  - Minden világos, az oroszok nagy offenzívára készülnek ott. Mint mindig. Az új parancsnok hirtelen nagy erők ütése.
  Maxim összerezzent, előre akart rohanni és megfojtani a degenerált. A művelet veszélyben van.
  - Szerintem így van. Ami a többi feladatot illeti...
  Az áruló hosszan és fárasztóan sorolta, de Maxim már kidolgozott egy tervet a fejében. Először is csendben el kell hagynia ezt a helyet, másodszor pedig sürgősen fel kell vennie a kapcsolatot a SMERSH-val. Ott döntik el, hogy azonnal semlegesítik-e a kémhálózatot, vagy várnak. Hiszen az azonosított árulók nem veszélyesek, rajtuk keresztül dezinformáció is kiszivároghat. A legfontosabb dolog - nincs kezdeményezés. Az eddig csendben ülő fiú azonban megmozdult, érezhető volt, hogy javában tombol a fiatalos energia.
  - Talán megüthetnénk őket egy lézerrel, marsall úr?
  - Nem, egyáltalán nem - suttogta Maxim. - Intelligencia ehhez és intelligencia az információk összegyűjtéséhez és a megfelelő személynek való jelentéséhez. És ha megszegi a parancsot, személyesen lelövöm.
  A marsall fenyegetően felemelte sugárpisztolyát.
  Yanesh bólintott.
  - A megrendeléseket nem tárgyalják.
  Maxim megbánta, hogy magával vitte a fiút. És mi van, ha meghallják a suttogásukat... Közben nyikorgás hallatszott a hangfelvevőben, az idegen ismét megszólalt.
  - Mondd meg "Jupiternek", hogy ha nem segít nekünk, elárulhatjuk, ha feláldozzuk ezt a gyalogot. Akkor a Legfelsőbb feldühödik, és az irgalom nem tartozik a hiányosságai közé.
  "Igen - gondolta Maxim -, a vezetőnek keménynek kell lennie. Valamikor a kiválasztott ezrek közé tartozott, de csak az uralkodó diktátor hirtelen halála esetén volt esélye vezetővé válni. Évente ezret választanak ki, és harminc évente egyszer fordul elő a legfőbb hatalom körforgása. De ez a lehetőség is kimaradt. Először is, Maxim karaktere túl lágy volt, másodszor pedig a gyermekkorban olyan erőszakos paranormális képességek gyengülni kezdtek az életkorral. Azonban, ha marsall leszel, ha nem vagy, és negyven... az mond valamit.
  - Ne érintse meg a Jupitert. Ő a fő reményed. Enélkül a háború megnyerésének esélye elhanyagolható.
  Inogalact valami érthetetlent kattant válaszul. Aztán így fogalmazott:
  - A "Jupiter" értékes, ha aktív. Az ő tétlensége miatt csapataink túl sok veszteséget szenvednek el. Bárhogy is legyen, megadja neki az utasításainkat. Addig mehetsz.
  - Ez az, elmehetsz - sóhajtott Maxim megkönnyebbülten. Ebben a pillanatban, cáfolva szavait, robbanás dördült. Lövöldözés következett.
  - A fenébe is! Válts újra...
  A marsall lehajolt, és Yanesh szemében csak örömteli szikrák villantak fel.
  . 11. FEJEZET
  - Lelkiismeretet beszélsz! - morogta az arrogáns rabszolga.
  - Tehát a boldogság mindenkié, és nem egy maroknyi kiválasztotté. Ezért a szent ügyért felemeltem a kardom! - kiáltott fel Boszorkány.
  A gróf szkeptikus volt:
  - Nem! Hiszem, hogy vagy a neheztelés, vagy a hatalomvágy hajt! Voltak rabszolgafelkelések, és csak mészárlás lett a vége. Ezek minden lázadás következményei.
  - Nem zavargás lesz, hanem forradalom. A legfontosabb később, a győzelem után fog megtörténni! - mondta erős lelkesedéssel a harcos.
  - Forradalom? Furcsa szó, te magad találtad ki? Forsa meglepődött.
  - Nem igazán! Ezt a kifejezést egy angyal hívta nekem álmomban. - Inspirációval fordultam Vedmakovhoz.
  - Egy angyal vagy a fekete istenek egyike! A prófétai álmok ravaszak. A gróf habozott.
  - Mindenesetre esélyed lesz arra, hogy jobbá változtasd az emberek életét, és te magad is jobbá válj! Minden baj az önzésből fakad, a jólét csak közös erőfeszítéssel lehetséges. Az ember csapat nélkül olyan, mint a parázs, tűz nélkül, kevés fényt ad és hamar kialszik! - Vedmakov ékesszólásának folyamát lökte ki.
  - Akiről beszélsz, annak egy csapatban kell lennie. De tudod, mi az az állati természet? - érdeklődött Forsa rosszindulatúan.
  - És jobb az állat a falkában! És általában, mivel rabszolga vagy, és nem váltották meg, akkor a nemesség elfordult tőled, szavakkal az igaz barátok megmutatták valódi színüket. Ideje tehát társakat keresni egy másik környezetben. - javasolta már nyugodtabban Vedmakova.
  Bora gróf néhány másodpercig hallgatott, majd kinyújtotta a kezét:
  "Bár nem hiszek a végső sikerben, legalább a pengém vért fog inni.
  - A logika ne szolgálja az ösztönöket - a vágy elméjét! - Mondta a Boszorkány.
  - Jól van, hagyd abba a tanítást! Lesz háború - lesz bravúr! A gróf elkezdte letörölni magáról a vért.
  - Tapasztalt és bátor harcos vagy, téged kell osztagvezérnek választani! - javasolta a harcos.
  - Nem rossz, de nem kell minden parancsnokot megválasztani. A parancsegységnek szigorúbb elvét kellene alkalmazni. Téged választottak, ezért nevezz ki! -Gróf láncingbe kezdett öltözni. Pár fiú sietett a segítségére.
  Mi a helyzet a szabad versennyel? - kételkedett Vedmakova.
  - A hadsereg számára ez katasztrofális! - Vágja le az Erőt. - A gazdaság sok ág rizóma, a hadsereg egyetlen törzs!
  A Witcher ugratott:
  - De gyakrabban tölgy, és nem erőben és kiállásban, hanem az irányítás szintjén!
  A félmeztelen fiú kardot adott a grófnak. Válaszul rácsapott a csontosra, nem egyszer visszavert. A kölyök felkiáltott, és hátraugrott, és megrándította barna lábát.
  Witcher határozottan mondta:
  "Öt csonka légiót alkotok, egyenként két és fél katonából. Te vagy a harmadik parancsolat! A többit a rabszolgák válasszák!
  Az utolsó javaslat vitákat váltott ki, szinte verekedéssé fajult. Aztán valójában verekedés tört ki, több rabszolga megsebesült, és Witchernek be kellett avatkoznia. Leütve a legfrissebbet, felkiáltott:
  - Elég a stafétabotot dobni! Térjünk át a parancsnokok közvetlen kinevezésére.
  A rabszolgák nem egészen morogtak, de amikor a harcos szavazásra bocsátott egy ilyen javaslatot, egyhangúan felemelték a kezüket.
  Itt a felkelést vezető Witchernek keményen kellett dolgoznia. Valójában nehéz szemmel meghatározni az arra érdemes személyt, és folyamatosan kérdéseket tett fel a leendő jelölteknek. Végül a légiókhoz kerültek kiosztások, a kisebb osztályokba pedig ideiglenes parancsnokokat neveztek ki.
  - Ha véget érnek a csaták, megnézzük a katonák vitézségét és találékonyságát! - magyarázta a lány.
  Az egyik légió teljes egészében gyerekekből és tinédzserekből állt. Vedmakova a Bik fiút helyezte a parancsnokságuk alá. A fiúk mérgesek voltak:
  - Még túl kicsi! Nincs szükségünk egy kicsire. Helyezd fölénk a legnagyobbat és a legerősebbet.
  - És kit akarsz?
  - Hiányzol! Ő a legérdemesebb!
  Egy sportos testalkatú fiatalember lépett előre, még fiú volt, de már magas, mint egy tölgy. Igaz, az arca unalmasnak tűnt. Vedmakova, aki jól tudta, milyen fontos az elme egy parancsnok számára, megkérdezte:
  - Milyen lesz egy nyolctagú család!
  A fiatalember ránézett, és azt suttogta:
  - Nem tudom! A fő izmok és erő.
  Bick beleszólt a hangszóróba:
  - Izmok agy nélkül, ez egy marék hús - amin egy serpenyő sír!
  - Fogd be a szád! Kifújom a pofádat! - üvöltötte az ifjú hős.
  - Ki ne tudná, hogy hét-ötvenhat aligha képes jobban megütni az öklét, mint az orrát! A fiú megmutatta neki a nyelvét.
  A fiatal gengszter a tüdeje hegyén ugatott:
  Kihívlak, hogy harcolj a halálig!
  - Utánozsz engem, mint egy patkánymajmot! - mondta a gróf de Forsa. - Ez azonban az egyetlen méltó kiút.
  - A két párbajtőröző közül az egyik bolond, a másik gazember! - vette észre Vedmakova. "Bár a fiúknak jól jön a bemelegítés.
  Bik ellensége elé állt, nagy volt a magasságkülönbség, ötször nehezebb volt ellenfele. A gyerek azonban megvetően belenézett megkönnyebbült izmaiba, a fiú vékony volt, de inas. Kerek arca grimaszolt, kezében kard forgott.
  - Na, hogy fogunk harcolni vagy kibírni! - Gúnyos mosollyal kérdezte.
  - Igen, szeretlek! - A sportoló rátámadt a fiúra. Hátba ütött, kardja hosszú és nehéz volt, láthatóan a kétkezesek közé tartozott. Bik elhárította az ütést, nem is próbált hárítani, hanem egyszerűen a röppálya fölé ugrott, és az orrnyergébe ütötte a kardját. A fiú csak a számítás alapján vert - vakarni, de nem ölni.
  A gengszter még dühösebb lett, hadonászni kezdett a második karddal. Itt még Bukunak is nyomást kellett gyakorolnia az elfolyásra. A fiú csupasz sarka egyre kisebb lett, a pengék pedig rohantak utánuk. Bik hirtelen megtorpant, egy pipa jelent meg a fogai között. Az ellenség erősebben lendült, és széttárt vastag karokkal vágtába rohant. A fiú fanyarul vigyorogva köpött, és valami apróság megütötte a sportoló arcát. Bick oldalra ment a pengék mellett, és csupasz sarkával még ellenfele mellkasát is eltalálta.
  A hatalmas fickó tántorogva vadul sikoltott, majd a lábai elgyengültek, és elkezdett omlani.
  Barátságos sóhaj söpört végig a seregben, kevesen számítottak arra, hogy a kisfiú legyőzi az óriást. Aztán gyerekek kiabáltak örömükben, mindenekelőtt természetesen a legkisebb rabszolgák. A kisebbek és gyengébbek örömmel látják, hogy a fő főnököd sem nagyszerű. Tehát még egy gyerek is tehet valamit a felkelésért.
  Rabok futottak oda a legyőzött sportolóhoz, köztük néhány helyi orvos. A fiatal hős ritka szőrű durva arcán egy lila folt homályosult el. Az orvos meglepetten mondta:
  - Bazilika! Egy tűt szúrtak bele méreggel, ami megbénítja a végtagokat.
  - Átmenetileg! - mondta Bick. - Aztán felébred. Nem fog emlékezni semmire, egyszerűen nem veszi észre a szégyenét.
  Witcher odament a fiúhoz:
  - Hol tanultál mérgeket készíteni?
  - Most itt! Az egyik birtokon találták. A gazdagok sem elégedettek a társadalomban elfoglalt helyzetükkel. Itt mindenféle mérget készítenek. Ha a főzet le van zárva, semmi gond, tudom, hogyan kell kinyitni a zárakat! - Bik ravaszul a Witcherre kacsintott.
  - Ahol? - Kérdezte a harcos.
  - Egy tolvaj tanított! Átmenetileg rabszolgának bizonyult, egy párban voltam vele, keményen dolgoztunk, kivágtuk az erdőt. Elmondta, hogyan kell kinyitni a zárakat, még mutatott is valamit. Csodálkoztam az emlékeimen, majd elmenekült. A kisfiú ravaszul kacsintott.
  - Nem követted őt? - lepődött meg Vedmakova.
  - Nem! Mindnyájunkat megkorbácsoltak ezért a szökésért, és ha én is kiszivárogtatnék, akkor minden ötödiket póznára feszítenek. A kettő már összeesküvés. - magyarázta a drótos fiú.
  - Barbárok! Nos, ha ilyen emlékező ember vagy, talán hasznos lesz számodra Khirov megismerése. - javasolta Vedmakova.
  - Nem kizárt! Régóta szerettem volna a legerősebb és legokosabb lenni! - A fiú megmutatta a bicepsz labdáját.
  - Erősebb és okosabb nálam? - Játékosan öntsd a harcost.
  - Nem! Végül is te vagy a vezető! De a jobb kezével miért ne! - Bik felállt a kezére a nagyobb meggyőzés érdekében.
  - Minél magasabbra repül az ember, annál inkább elégedetlen a pozíciójával! - vette észre Vedmakova.
  - Az emberek nem repülnek! Csak neki vannak szárnyai - akinek az esze nem szokott mászni! - A fiú fejlett megfontolásról tett tanúbizonyságot az éveken túl.
  - Szárnyak lesznek a seregünkben! Ígérem, kitalálok valamit. - ígérte Vedmakova.
  - És hiszek neked nővéred! Hiszen nem csak vezető, hanem nővér vagy akár anya is vagy nekünk. Egy családként fogunk élni! - mondta Bick.
  - Az ország vezetője legyen testvére az embereknek, ne testvére! - A nemzet vezetője mindenekelőtt a nép szolgája. A bókok cseréjét azonban hagyjuk, az általad elfogadott fegyvereket mások is használják. Csináljunk csöveket! - parancsolta Vedmakova.
  - Nem elég hosszúak! Pass észrevette. - Javítani kell.
  - Már gondolkodom rajta, elvégre az ajkak és a pofák lehetővé teszik, hogy rövid távot eltaláljanak. De ha valami az, hogy kitágul és erővel ütközik. Némi ásvány és gyógynövény. - Vedmakova erős lelki feszültséget érzett.
  A fiú láthatóan hallotta a szavait:
  Csináljuk, jelöljük ki az elemeket! Még van időnk, sok rabszolgának meg kell mutatni a háború alapvető technikáit.
  - Igazad van öcsém, bizonyos szempontból a varázsló segíteni fog nekünk. Amíg azonban nem vetnek ránk nagy erőket, addig támadnunk kell. Azonban alaposan fel kell készülnünk. Könnyebb találni egy száraz sziklát az óceánban, mint egy találmányt, amelyet nem használtak katonai célokra! - foglalta össze Vedmakov.
  Végül is a lázadók gyakorlatokkal töltötték a napot, ugyanakkor Bik hírszerzést küldött.
  Egy sereg vonult ki a városból. Nem túl nagy, de jól felfegyverzett. A kisebb rákféle csótányon lovagló cserkészfiú még egy abszurditásra is felhívta a figyelmet:
  - A harcosoknak öt kardjuk van, és alig mozdulnak!
  - Szóval jó! - mondta Bick. - Illetve még csodálatos is, mielőtt hozzánk jönnek, kimerülnek a túlsúlytól.
  Vedmakova ravaszul megjegyezte:
  - A tapasztalt harcosok azt mondták, ne vegyél fegyvert öt ujjnál többet a jobb kezedre. Nos, biztosan nem rossz, a hülyeségük segít gyorsabban nyerni. Addig a rabszolgákat hagyd aludni pár órát. Nehéz napjuk volt, és a küzdelem nem lesz könnyű. Pontosan hány katonája van az ellenségnek?
  - Öt és fél ezer. - mondta magabiztosan Bick. "Ez azt jelenti, hogy ha mindet megcsípjük, nem marad több mint ötszáz ember a városban.
  - Teljesen ésszerű, minden oldalról el kell menni. Éjszaka nem mernek ránk támadni, megvágják a sajátjukat. Ez azt jelenti, hogy tábor lesz belőlük, hogy később hajnalban minden erejükkel aprítsanak. Talán még a csapatokat is szét kell választani a bekerítés céljából. - javasolta Vedmakova.
  A Comte de Forsa tiltakozott:
  - Jól ismerem a Szultánságban uralkodó szokásokat, nem egyszer harcoltunk velük. Éjszaka néhány kémet küldenek aranyzsákokkal a táborunkba. Megpróbálják megvesztegetni a rabszolgákat, majd felkarolják őket, vagy legjobb esetben kitépik az orrlyukukat.
  - A kémek beküldése ősi taktika. - vettem észre Vedmakov lábujjait gyúrva. - De nincs láthatatlansági sapkájuk, az őrfiúk olyan figyelmesek és ravaszok, hogy mindet elkapják. Ráadásul hajnalhoz közelebb ütjük őket. És a rabszolgák jobban alszanak, az ellenség pedig mélyebb álomba merül.
  - Logikusan! Én leszek az első, aki támad! - mondta Bick.
  - El kell távolítani a védőburkolatokat, ezt pedig tüzelőcsövek segítségével lehet megtenni. - Vedmakova megmutatta a készüléket. - Ide van rögzítve egy dugattyú, háromféle gyógynövény és keményfém olaj. Csak óvatosnak kell lennie, különben a visszarúgás kiüti a fiú fogait. Vidd magaddal a legokosabb gyerekeket.
  - Sokaknak van tapasztalatuk a kertekben való portyázásban és a lopásban. Aki szabadnak született, és nem azokat, akiket, főleg a házi rabszolgák, loptak el gazdáiktól. - nyugtatott meg mindenkit Bik. - Tehát átmentek a túlélés iskoláján.
  - Annál jobb! Általában úgy gondolom, hogy nem lesz túl sok őr. Végül is kik vagyunk mi nekik? A rabszolgák hülyék! A butaság közelebb áll az alázatossághoz - a gyorsaság a gonoszsághoz.
  Hirov varázsló lépett be a beszélgetésbe:
  - Körülbelül kétszeres vagy valamivel több a fölényünk, de az ellenség jobban képzett és felfegyverzett. A Szultánság hadseregében pedig a nők csak a halhatatlanok személyes légiójában szolgálnak. Hatezer zsoldos van különböző országokból. Sok nő lesz a hadseregben, és ritka kivételektől eltekintve gyengébbek a férfiaknál.
  Tehát minden csatát alaposan meg kell tervezni. Különösen az első vereségnél kezdenek majd szétszóródni tőlünk a rabszolgák.
  - Női győzelem - ragyogással vonz, de elriasztja az árát! - Ismét felvillant Vedmakov esze.
  - Nagy! Most úgy látom, hogy a működési terv teljesen megegyezett. Már csak a részletek tisztázása van hátra. A csata során pánik kezdődik az ellenség soraiban, és a katonák többsége Zhit városa felé fut. - javasolta Khirov
  - Ez egyértelmű! A rabszolgák legerősebb különítménye hátulról, közvetlenül a város felől csap le. Talán én vezetem őt. - javasolta Forsa gróf.
  - Lehetetlen, de te! - pontosította a varázsló.
  - Ezen kívül vannak olajos edényeink, és elrendeltük, hogy kanócokat rögzítsünk hozzájuk. Dobd be a tábort, fokozd a pánikot. - javasolta Vedmakova.
  És ez ésszerű is. A varázsló beleegyezett. - Csak te készítettél eddig néhány ilyen vádat.
  - Jobb! A háború tűzistene és más istenekhez hasonlóan figyelmet és áldozatot igényel! De nem volt elég időnk mindent előkészíteni. - Maga a Witcher is szégyellte a száját.
  - Legközelebb legyen kifinomultabb. Eddig nem tudtunk aludni. - ásított Hirov minden színlelés nélkül.
  A Witcher bólintott.
  - Állati szokásom van, keveset és érzékenyen alszom, de a testvéreink megérdemlik a pihenést.
  - Az alvás stratégiai fegyver, hiánya a fáradtság oka, ami viszont a vereség csírája. Pass észrevette.
  A rabszolgák a szabadtéri tevékenységek után úgy aludtak, mint a halottak. Csak az őrök ültek lesben, készen a riasztásra. Soha nem tudhatod, mi lesz hirtelen az ellenség parancsnoka előrelátóbb. Kiderült azonban, láthatóan a kormánylégió főnökének parancsnoka, a temnik Etirimon nem akart kiszámíthatatlan éjszakai csatát. Ezenkívül a rabszolgák sötétben könnyebben elrejtőzhetnek, majd elkaphatják őket. És így talán csak megadják magukat, ami után kínzás és kivégzés következik. Temnik Etirimon megnyalta az ajkát, különösen kellemes fiatal nőket gúnyolni, lábujjakat törni, hajat gyújtani - nagyon csábító.
  Miután a katonák sietve felverték sátraikat, elaludtak. Két tucatnál több őrszem maradt. Lefekvés előtt Etirimon több ezrével együtt lakomát rendezett, meztelen táncosok rázták maguk előtt varázsukat. Gyönyörű volt és szórakoztató. Ezrek dobálták őket csontokkal, csábító pózokra kényszerítették őket. Aztán minden habozás nélkül birtokba vették őket, és állati vágyukat kielégítve részeg álomba merültek.
  Haláluk észrevétlenül kúszott fel. A lázadók elhaladtak az erdő mellett, egy csapat fiú haladt előre. Bik egy fába kapaszkodva, a lombok közé bújva meglátta az első őrszemet.
  - Itt ő finom unatkozik.
  A méreg némileg javult, és azonnali bénulást okozott. Arcba ütés nem szükséges, mert a szultánság katonái általában enyhén sétálnak, és csak a mellkasát borítja kagyló, és az őr hever.
  - Van egy!
  Maga Vedmakova hátulról mozog. Eltávolítja az őrszemet lőcső nélkül. Csak hátulról jön be és csavarja a nyakát.
  - A mozgás az élet! Csak ne énekelj - a békéért! És olyan szomorú - a gyomor üres!
  A harcos kicsit viccesebb lett. A környező fák magasak, liánok látszanak. A közelben szeretett csúszómászók, és a legintelligensebb rabszolgafiúk. A felnőtt harcosok nehezebbek, ezért lemaradnak. Egy nehéz vadállat mindig nagyobb zajt ad.
  Vedmakova útközben megölt egy másik őrszemet, aki éppen kókuszsört szívott egy lombikból. Megnyílt előttük a tábor.
  Nem túl nagy tábor, a katonák aludtak, hol sátrakban, hol pedig csak sűrű füvön. Az éjszaka meleg, nem sok őrszem ásít, nézz figyelmetlenül.
  Itt a legfontosabb az, hogy azonnal távolítsa el őket, hogy ne legyen idejük riasztásra. A hattyúkakukk erre alkalmasabb, kellemes hangjával. Nem ébreszt gyanút, ellenkezőleg, szinte folyamatosan hallatszik búgása, de ha megváltoztatod a hangnemet, elkaphatod az információt.
  A boszorkány éppen ezt teszi. Válaszolnak neki. Az őrszemek nem reagálnak, mi a "szerencséjük", a halál könnyűnek bizonyult.
  - Egy kard, mint egy csepp eső, lehull és szétszóródik, és ha sok lesz belőlük, megszületik a győzelem!
  Vedmakova elkezdte lemészárolni az alvókat. Egyrészt nem volt lovagias, másrészt a győzelmet érdemes megtisztelni! A becsület relatív fogalom, és elsősorban a katonáira kell vonatkoztatni!
  Mindenekelőtt végezzen a gazdagabb öltözetűekkel, parancsnokokkal. A kardokat általában külön halomba rakták.
  A lelkiismeret furdalás azonban nem tartott sokáig, a rabszolgák is megkezdték a mészárlást, és ennek hatására meg is riadt. Amikor éjszaka megtámadnak, elkerülhetetlen a pánik, különösen, ha felhős, akkor felhős. A rabszolgák mind félmeztelenek és könnyen megkülönböztetik egymást, a harcosok pedig egymással szemben állnak, gyakran hackelve egymást. És valaki felkiált:
  - Mentsd magad!
  - Őrség! Démonok támadnak!
  Pánik idején a parancsnok szerepe fontosabb, mint valaha. Vedmakova tudja ezt, és a fősátorhoz rohant.
  Etirimon, aki még mindig félrészeg volt, alig nyitotta ki a szemét. Általában, aki iszik harc előtt - másnaposság az alvilágban.
  - Mi történt! Miért hallgatnak a csövek! - Kiabált.
  - A csövek némák, mert a pengék énekelnek - az acél erősebb, mint a réz! - Kiáltott Boszorkány. Echirimonra ugrott. Temnik természetesen ügyesen forgatta a pengét, de még nem szedte össze teljesen magát, és a Witcher izmai tökéletesen felmelegedtek. Egy őrjöngő triót rajzolt, hennával festett pengéje alig látszott a sötétben. A szerencsétlen nemes feje leszállt.
  Vedmakova egy lábrúgással leütötte az ezreléket, aki nekirohant. Egy másik parancsnokot levett egy köpéssel a csőből.
  - Micsoda kísértetek, ne ébredjetek fel!
  Ismét tiszta kardcsapás, az áttört ellenség elesik! Két ezres hátulról próbál bejutni hozzá, de belebotlanak egy táncosba. Visít, visszarúg. Vedmakova nem hagyja ki a pillanatot, az egyiket levágja, a másikat befejezi. Nos, a hadsereg parancsnokok nélkül olyan, mint a juhnyáj pásztor nélkül, egy farkas, ha nem eszi meg, megijeszt!
  Most a lázadó rabszolgák, akik közül sokan bottal, vagy legjobb esetben kürttel voltak felfegyverkezve, szárnyra kaptak. Nagyon hatásos taktika volt, hogy öten egyet dobtunk. Így könnyebb volt lerakni és taposni.
  - Ne hagyd, hogy megszökjenek! Vágd le a lábad! - Üvöltötte a Vedmakov hangerősítőjén keresztül.
  Solntslavot mindenkivel együtt feldarabolták. Hogyan játszottak ennek a dívának az izmai. Nem ok nélkül sokan szörnyűbbnek tartják a dühös nőt, mint egy démont. Így hát kettévágta az egyik harcost, a pengéje pedig tehetetlenségből elvágta a mögötte álló tiszt torkát. A századosok megpróbálták helyreállítani a rend látszatát, de gyorsan elpusztultak. Ezenkívül a szultánság mindent megtett annak érdekében, hogy a katona elfelejtse, mi a kezdeményezés. A lázadók viszont meglehetősen ügyesen ellökték a szultánság csapatait a csótánycsigáktól.
  - Ne üljenek nyeregbe! - kiáltotta Solntslav.
  A bérlet hozzáadva:
  - Tűz, fékezze be a lovakat.
  Ez segített, a csótánycsigák berobbantottak a sorokba, és további pánikot keltettek. Ennek eredményeként sok harcos, nem tudva, mit tegyen, rohanni kezdett. De Witcher és a rabszolgák pontosan erre vártak. A harc megsemmisítéssé és üldöztetéssé fajult.
  A harcos becsavarta a jobb szemét, három tőrt dobott:
  Nem hagyjuk, hogy elmenjenek!
  A repülés inkább bolondság, mint gyávaság! Hiszen a legtöbb katona nem a csatában hal meg, hanem az üldözés közben!
  Bik, mint egy nagyon gyors fiú, az egyik tiszt nyakába ugrott, és rálovagolt:
  - Gyorsabb csótány!
  A tőr sarkantyú helyett szolgált, szegény meg sem próbálta ledobni.
  Vedmakova észrevette ezt, és felkiáltott:
  - A háború olyan, mint egy dominójáték, csak a törött csontokat már nem lehet összeszedni - a föld tart!
  - Semmi, a csontjaim fiatalok, erősek! - A fiú leugrott, nyakon vágta. Utána még gyorsított is.
  Vedmakova megbotlott egy holttestben, több holttest hevert, de a díva nem esett el, hanem átugrott rajtuk. Aztán a kardjaival csapott le. Az ellenük harcoló csapatok harci szelleme elpárolgott, és a harcosból hóhér lett. Még a vértől is idegenkedtek. Witcher felsikoltott:
  - A becsület nevében! Aki eldobja a fegyvert - élni fog! Add fel a Szultánság katonáit.
  Voltak, akik engedelmeskedtek a parancsnak, de sokan kétségbeesetten menekültek tovább, néhányan pedig térdre rogytak.
  Például tíz erős vadászgép egyszerre megadta magát Biknek. Talán úgy gondolták, biztonságosabb egy gyerek kezére adni a sorsukat. A fiú felkiáltott:
  - Leesik!
  A harcosok elestek. Bik mezítláb jártak a hátukon, a gyerek kis súlya ellenére a katonák felnyögtek félelmükben. Aztán a fiú azzal az ötlettel állt elő, hogy mentesítse-e a legyőzött ellenségeket egy kis szükségtől. De aztán elűzte az aljas kísértést, mert a rabszolgák jobb társadalmat akarnak építeni, és nem ismétlik meg saját uraik útját.
  - Oké, élj - füstöld el az eget!
  Fokozatosan a csata semmivé lett! Bár úgy tűnik, hogy a mészárlás hosszú. Witcher egy meglehetősen képzett harcosba botlott. Kemény támadásváltás után még mindig leszerelte, majd elkábította.
  - Szükségünk van rájuk!
  Néhányukra hálót dobtak, az ilyenek nem ellenálltak. A csata már majdnem véget ért, csak a repülés és az üldözés húzódott el. Vedmakova személyesen vezette az üldözést, sokakat megölt, de nem tudta az egész sereget az utolsó katonáig kiirtani.
  Ennek ellenére az ifjú harcos több száz lovas rabszolgával egy merész kalandra szánta el magát, nevezetesen, hogy elfoglalja a várost, amely nem állt készen a védelemre menet közben.
  - Erős lépés lesz. Nem engedjük, hogy elvegyék a gazdagságot, és ami a legfontosabb, a vállunkra fogunk törni.
  A legyőzött hadsereg több tucat harcosának mégis sikerült csótánycsigára ugrani, és a kapuhoz vágtattak.
  Nem nyitottak ki azonnal, szóváltás volt. Amikor leeresztették a kapukat, Vedmakova lovasokkal ugrott ki az erdő mögül. A fiú eszközével felkiáltott:
  - A nagy Erifef szultán nevében! Erőteljes erősítések rohannak feléd! Ha meg akarod védeni a várost, hagyd, hogy a harcosok foglalják el a helyüket a falakon.
  Az ébredő őrök nem vették észre azonnal, főleg, hogy Vedmakova egy gazdag ruhát vett fel, amelyet lehúzott a holttestekről. Egy sisak ér valamit, szikrázik, mint jégcsap a napon, hát ki utasít el egy ilyen nemes kormányzót.
  És az urak, a polgármester és más nemesek persze nem aludtak, "vigyáztak" a népükre!
  Egy kis dombon állott egy gyönyörű palota oszlopokkal és szobrokkal, amelyek az ókori római és az ókori keleti stílus keverékével készültek. Előtte, ahogy az ebben az országban szokás, Erifef szultán hatalmas szobra áll, szájából szökőkúttal. A legnagyobb teremben zajos és vidám volt, zene szólt - lakoma a hegy mellett. A Szultánság nemesei Sabantuyt rendeztek. Drága arannyal hímzett tógában buja párnákon feküdtek, az alacsony asztalokon edények, borok és tinktúrák halomban hevertek. Az asztalokon és a falakon több száz lámpa csillogott. Az egész birtokon és az oszlopcsarnokokban számtalan rabszolga, rabszolga, rabszolgafiú és a palotát őrző testőr villant. A méltóságok koccintottak. A főnagy, Sheikh du Pustemorov megdermedt két meztelen hetaira karjában. Úgy rándult és bömbölt, mint egy megszállott, végül kiszabadította magát és felsikoltott.
  - És itt az ideje, hogy gladiátorharcokat rendezzünk. És olyan unalmas, nincs vér, és bor nincs a lélekben.
  Megszólalt a kürt, a harcosokat az arénába hívták. A szokás szerint a legkönnyebb és legfiatalabb harcosoknak kell először harcolniuk. De a sejk éppen most kapott egy rakás kiképzett rabszolgát, és kétféle szórakozást akart kombinálni, az erotikust és a véres.
  A miniatűr Colosseum közepén máglya égett, az üveggel megerősített fáklyák meglehetősen erős, lilás árnyalatú fényt bocsátottak ki, a fehér kavics pedig megcsillant, vidám megjelenést kölcsönözve a pódiumnak. Elsőként egy izmos és karcsú, bőröves lány futott be a színpadra. Mint egy első osztályú tornász, két bukfencet csinált, és kézen járt. Aztán a herceg elé állt, megdermedt, kardját és tőrét olyan fegyverekben keresztezte, mirmillonnak hívták. Annak ellenére, hogy a lány felléphetett egy szépségversenyen, milyen puha, bársonyos bőrű, szőke haja volt, már széles heg volt az arcán. A következő ugró is a kezén járt. Fegyverei egy háromágú és egy rövid háló - retiarius - voltak. Nyújtás után az ellenség elé állt. Szinte fiú, még szakálltalan, szelíd lányos arcú fiatalember volt, a vegyes párok jelenléte különleges erotikát adott az akciónak. Úgy tűnik, a partnerek már régóta ismerik egymást, és kacsintottak.
  - Micsoda Kaiska! Nem gondoltam volna, hogy így találkozunk! - mondta szomorúan a fiú.
  - Kedves srác voltál, de most a lelked az eredeti lángra kerül! - válaszolta gorombán a lány.
  - Hát miért vagy ilyen kegyetlen! Még szüzek vagyunk, élnünk kell! - Félénk reménnyel mondta a fiatalember.
  - Nem segít rajtunk! A rabszolgák még az isteneket is megvetik!
  A gladiátoriskolában a kiképzés kemény volt, és a fiatal harcosok csupasz, fényes testén hegek láthatók.
  A tömeg felpörgött, fogadásokat kötött, vad kiáltások örvendeztették a fiatal gladiátorokat, akik nyilván nem akartak harcolni.
  A sejk felesége elővett egy bőrtáskát.
  - Ötven aranyat Kaiskának! Kivillantotta nagy fogait.
  -Kezdődik! A sejk jelezte.
  A harcosok annyira különbözőek és sok közös vonásuk volt, hogy egymáshoz közeledtek, mozgásuk gyors és kaotikus volt. A háromágú harcos eleinte hálót próbált kidobni, de ellenfele elhibázta, és vadul nekiugrva sikerült egy tőrrel felvágnia a gyomrát. A fiatal férfi hátraugrott, és mellkason találta a háromágat, de csak kissé karcolta meg a bőrt. Manővere azonban visszavonulásra kényszerítette az ellenséget. Eltávolodott, és a hálónak dőlt, megakadályozva, hogy az egykor szeretett gladiátor közeledjen.
  - Ti, férfiak, hülyék vagytok! Szóval kudarcra van ítélve! - mondta a lány arrogánsan.
  - Mi született! A fiatalember zavartnak tűnt.
  Hirtelen egy háromágú retiarius kavicsot ragadott a kezébe, és az arcába dobta. A manővernek megvolt a hatása, a lány lehunyta a szemét, ugyanabban a másodpercben a háromágú hasba fúródott.
  A fájdalomtól felkiáltott fiatal gladiátor vonaglott, de ennek ellenére sikerült a vállába vernie a pengét. A retiarius felkiáltott, és elővette a fegyverét. A kard villámként villámlott, majdnem a nyakába fúródott. A gladiátor hátrébb lépett, mellkasát szétvágta. A fiatalember felnyögött a fájdalomtól, és leejtette háromágúját. Ekkor az ellenfél ráugrott és tőrt dobott. A lengés meglehetősen gyenge volt, és a hegy átszúrta a lábszárat. A retiarius felsikoltott és elesett, majd felkapta a tőrt, megpróbált felállni, abban a pillanatban a kard a nyakába csapódott. Már eszméletét vesztve eltalálta a mirmillon pengéjét a napfonatban. Az egykor szerető pár (mint Rómeó és Júlia) holtan esett a kavicsra. A részeg közönség nevetett és dudált. Három komor, alacsony homlokú, kiálló állkapcsú rabszolga futott be az arénába, vörösen izzó vassal égették el a vesztesek, de lelki szabadságot kapott testét. Miután megbizonyosodtak arról, hogy meghaltak, bordáikkal a kampójuknál fogva felakasztották őket, és lerángatták a színpadról. A helyet, ahol vér volt, szénnel dobálták meg.
  -Elmennek rovarokkal táplálkozni. - Déméter sejk kifosztotta a fogát. - Kár, hogy a csontok túl kicsik, az állatok éhesek maradnak.
  -Semmi sem lesz hús és ponavaristey. Kár, de páran közülük egészen ígéretes sportolók lehetnek! A sejk felmordult.
  - Az ágyadban? - érdeklődött rosszindulatúan a díva.
  - Miért ne! A lány csinos, de a fiú a tiéd lehet. - A sejk meglehetősen progresszív nézeteket vallott, mert úgy gondolta, hogy a feleség jól tudja szórakoztatni jól táplált testét egy fiatal rabszolgában.
  - Kicsi és törékeny! Nincs még egy párunk? - kérdezte Demeter.
  - Sajnos, nincs! Nézzük a fiatal műszakot, akit a szomszéd iskolából küldtek hozzánk. A sejk elvigyorodott.
  - Talán jobb, ha hagyjuk felnőni! És akkor minden foglyunkat megöljük így. - Váratlanul együttérzést tanúsított a nemesúr felesége.
  - A rabszolgalázadás híre túlságosan örömteli, és szeretném teljes egészében megünnepelni. A nagyérdemű megrázta a gyomrát.
  - Kivéve persze, ha Etimon nem fog megelőzni téged! - csattant fel a kövér hölgy.
  - Micsoda semmiség! Annál jobb, ha most végezzünk az összes gladiátorral, és fosztjuk meg a bolondot a látványtól. Hajrá újoncok! A sejk felmordult.
  - Nem egészen újoncok. - Demeter megnyalta a száját
  Újra megszólal a gong, és a harcos fiúk kirohannak az arénába. Körülbelül tizennégy-tizenöt évesnek tűnnek, meglehetősen széles vállakkal és mellkassal. Az előző harcosokhoz hasonlóan ő is bukfencez és kézen fut. Miután már kifutottak a pódiumra, fegyvert, sisakot, mellpáncélt, pajzsot és kardot vettek fel. Az egyiknek egyenes pengéje van, míg a másik szablyaszerűen ívelt. A dombornyomás kinyílik, és láthatóak rajta a hegek. A jobb oldalon álló fiú gyógyult sebeket szenvedett, amelyek három sorban keresztezik a mellkasát.
  A bőr gazdagon olajozott és fényes.
  A menedzser bejelenti.
  - Híres harcosok, Fudoros hajlított szablyával és Saflorov egyenes karddal lépnek fel a ringben. Fudorosnak hat, Saflorovnak hét meccse van. Valamennyi riválisukat vagy a helyszínen megölték, vagy a nép döntése alapján agyonkéselték. A steward az ujjával a hallgatóságra mutatott. Ismét voltak, akik fogadni akartak a fogadásra. A sejk vicsorgott.
  - Száz aranyat Saflorovnak.
  A fogadásokat gyorsan megkötötték - esküdtek meg a nemesek. Még ketten is verekedtek. Az egyik egy pohár bort fröcskölt, a másik egy kövér lábát ütötte arcon. Getterek és őrök siettek, hogy lecsillapítsák a tomboló közvéleményt. A sejk felesége, parancsoló, szemtelen, kövér ugatott:
  -Előre! Megöl!
  A gladiátorok összejöttek. Ezúttal időt szakítottak, óvatos ütésekkel próbára tették egymást. Ahogy a kardok összeütköztek, enyhén szikráztak, és a pajzsok remegtek. A közvélemény nem nagyon szerette ezt az óvatosságot, nemtetszéssel üvöltött, csontok repültek a harcosok felé. Sheikh felborította a borral és lekvárral borított tálcát. Aztán kiköpött és dühösen sikoltott.
  Ha nem harcolsz, fejjel lefelé lógatlak. Több lökött vad "janicsár" szaladt ki a pódiumra, lándzsával hadonásztak, bökést demonstráltak nyitott hátukban. Saflorov támadásba lendült, hevesen támadott, térden rúgta társát. A tinédzser hátralépett, kardja kissé oldalt, ellenfele pedig a mellkason vágott. Egy rosszul csavarozott lemez esett az aljára. A következő lökés mély nyomot hagyott a bőrön, sűrű vér ömlött ki belőle. Fudoros hátralépett, az egyik szőrös harcos lábon rúgta. És amikor a fiú habozott, Saflorov olyan dühvel ütötte a sisakot, hogy megtántorodott és összeesett. Az agyrázkódástól a "sisak" kirepült, így egy fehér fej látható, a homlokon duzzadt dudorral. Saflorov idegesen heves mellkasára tette a pengét. Hunyorogva nézett a "nyilvánosságra".
  Jelre várva. Ha a többség beletúr a hajába, az ölni, ha pedig egy kastélyban összeteszi a tenyerét, az irgalmasságot jelent.
  Az irgalmasságot azonban nem lehetett leolvasni a vad arcokról. Szinte mindenkinek, még a nőknek és a tinédzsereknek is a torkán futott le a keze.
  -Halál! Verd meg!
  A sejk felesége gúnyosan ugatott.
  - Túl olcsón szállt le. Add ide egy éjszakára.
  Saflorov habozott, enyhén megnyomta a legyőzött tinédzser csupasz mellkasát, és egy csepp vér jött ki belőle. Aztán kétségbeesetten eldobta a kardját:
  - Nem tudok! Ő az én barátom.
  A zaj azonnal megszakadt, halálos csend lett.
  -Mit! - háborodott fel Sheikh. "Nem hajlandó megölni a legyőzötteket. Mindketten egy ketrecben, ami után szörnyű kínzások lesznek az egész gladiátoriskola előtt.
  A harcosok felugrottak Fudoroshoz, vízzel fröcskölték az arcát, majd hogy gyorsabban észhez térjenek, vörösen izzó vasalóval megégették a csupasz sarkát. A fiú felsikoltott, felugrott és azonnal a nyakába dobott két lasszót. Saflorov megpróbált ellenállni, egyszerre tucatnyi kardot harcolt le, a félelem erőt adott neki. De az egyik lövöldöző nyíllal eltalálta a lábát. A méregtől a fiatalember megbénult, de nem halt meg. Mindkettőt megkötözték és ketrecbe zárták. Saflorovot bordákba szúrták egy izzó rúddal, a bőr füstölni kezdett, a megtépázott fiú rendületlenül tűrte az injekciókat. De nyilvánvalóan két engedetlen fiú kínzását elhalasztották desszertként.
  A sejk felesége szikrázott a szemével:
  - Biztos a férjem. Tudod, hogy kreatív vagyok.
  - Tudom, de nézd csak, féltékeny tudok lenni. A srácok jóképűek, és már meg is házasodhatnak. A sejk elvigyorodott.
  - Valószínűleg még házas is! Végül is ezek a legerősebb és legegészségesebb rabszolgák, akiknek gyümölcsözőnek kell lenniük! A kövér nő kacsintott.
  - A gladiátorok a fogság színe! Ez azt jelenti, hogy kínzásra késztetik a feleségüket. A sejk elvigyorodott.
  - Sikerülni fogunk! Egyébként megint lányok.
  Most a nőknek harcolniuk kellett. Két félmeztelen díva ugyanabban az ágyékkötőben lépett be az arénába. A nyakba lánccal béklyózták - hogy ne szakadjanak szét. Fegyverek Mindkét kézben két tőr. Nyilvánvaló, hogy a küzdelem heves és nem túl hosszú lesz. Az egyik lány szép volt, a másik fekete hajú, mindkettő meglehetősen hosszú sörényű.
  -Csatázni! mennydörögte a gengszter.
  - Nem fogadok! - ugatott a sejk felesége. "Rossz előjel lett.
  A szegény asszonyok összejöttek. Szörnyű volt, az egyiknek szinte azonnal szétnyílt a gyomra, a másiknak megsérült a mellkasa. A vágást folytatva a lányok lábukkal rugdostak, kínozva a húsukat. Nagyon sok vér folyt, és nem tudtak elmenni és elfutni. Végül egyikük teljesen felvágva térdre rogyott. A fekete hajú nevetett, próbálta befejezni, majd alattomos ütésbe futott alulról a bordái alól. Felnyögött, de mégis sikerült eltalálnia az elkövető tarkóját. Mindkét gyönyörű megcsonkított nő összeesett a kavicson, többször megremegett, megdermedt. Bozontos "janicsárok" odaszaladtak hozzájuk, és megbökték őket egy vörösen izzó vasalóval. A harcos lányok nem mozdultak.
  - Ismétlem, egyetlen fogadás sem működött. Mindketten halottak.
  A közönség csalódott volt, bár magát a gyilkosságot látni nagyon kellemes. De eddig senki sem nyert.
  Ebben a helyzetben csak egy új harc mentheti meg az ügyet. A könnyű bemelegítésnek vége, és itt az ideje a komoly üzletnek.
  Tizenöt gladiátor lyukas narancssárga tunikában, három fekete tollal a nyálkájukon integetett be az arénába. Rövid, görbe kardokkal voltak felfegyverkezve; kezükben kis négyzet alakú, domború felületű pajzsokat tartottak, fejüket szemellenző nélküli sisak védte. Ezt a csoportot követték az élénkpiros tunikájú harcosok, ugyanilyen rövid, de egyenes karddal, kis kerek pajzzsal és a pajzs által nem védett jobb kezét fedő vasbilincssel, valamint a bal lábát védő térdkalácskal. Zöld tollak a csúszós sisakokon egészítették ki a képet.
  Egymással szemben állva meghajoltak. Ezúttal jóval nagyobb összegekre kötötték a fogadásokat, kézről kézre folyt az arany.
  -Az nem lehet, hogy mindet megölték! Sheikh felesége mondta. Valaki biztosan nyer!
  - Fogadjunk, ez az utolsó harc. Látod, már világos! - mondta ingerülten a fáradt sejk.
  - Akkor komoly lesz! Ezer arany drachma piroson. - A kövér nő zihált.
  - És miért rajtuk? - Miért pont őket? - Kétszer ismételte, meglepett, nemes.
  - Mert a szemek gonoszabbak!
  Az igazgató kiáltott valamit. Egy trombita reccsenése hallatszott. Még a fáklyák is pislákoltak, mintha a szörnyek szemében lenne valami.
  A beszélgetések, a zaj, a nevetés, a küzdelmek abbamaradtak: minden szem a harcolókra szegeződött. Az első összecsapás szörnyű volt: az uralkodó csend közepette élesen megszólaltak a kardok ütései a pajzsokon. Tollak, sisakszilánkok, összetört pajzsdarabok röpültek át az arénán, miközben izgatottan, lihegő gladiátorok csaptak egymás után ütéssel. Még három perc sem telt el a csata kezdete óta, és már ki is ömlött a vér: négy gladiátor vonaglott kínjában, a harcosok pedig lábuk alá taposták őket. Az egyik heverő megragadta társa lábát és elfordította a lábfejét. Lerepült, kitépte a karját.
  A herceg felesége, a telhetetlen Demeter egy lerágott csontot dobott a gyűrűbe.
  - Vörösök, ha nyersz, adok egy pohár bort!
  Ahogy az lenni szokott, ennek az ellenkezője történt, a csapat legnagyobb harcosát, amelyiknek Demeter szurkolt, betöltötték. Három kard azonnal széles mellkasba fúródott, és egy idő előtt felszedett csont maradt a szerencsétlen vezér kezében.
  A nézők örömmel és feszültséggel követték a csata véres viszontagságait. Úgy ordítottak, mint egy sebesült bikacsorda. A helyi elit dühödten, dühöngött, felvidította a harcosokat. A gladiátorok sorai megritkultak, a csata külön-külön összecsapásokra bomlott.
  Ebben a pillanatban, amikor a közönség élvezte, és őszintén szólva "megőrült" a vérben, a bátor lázadók megölték az álmos őröket. Pobedonostsev egy maroknyi bátor emberrel együtt, miután összetörte a testőröket, elsőként berontott a palotába.
  A lázadók közeledtéből származó zaj a harc megszakítására kényszerítette. A nemesek tántorogva próbálták felkapni a kardjukat. A fiatal lázadóvezér hangosan felkiáltott:
  - Amit látok! Öld meg egymást, a gazemberek szórakoztatására! Az újjáéledt köcsögök, akik még kardot sem tudnak emelni, a hasuk túlságosan közbeszól. Ha a büszkeség legalább egy része megmaradt benned, vágd le ezt az utálatosságot.
  A gladiátorok mintha csak erre vártak volna: az elhízott csordához rohantak.
  A szolgaszolgák félreugrottak, nem akartak meghalni a gyűlölt urakért, a fiúk pedig még tálcákkal és étellel is dobálni kezdték a méltóságokat.
  Demeter felkiáltott:
  - Öld meg mindet!
  Aztán egy kristály borospohár esett a fejére, kiütötte a szukát.
  Witcher mérges volt. Levágta a város gazdag polgárait, feldarabolta a húsukat.
  Nem volt nehéz, de bosszantó. Mellette Pass állandó társa küzdött. Beak nem maradt le, és a gladiátorok bosszút álltak börtönőreiken.
  A komor rabszolgák horogra emelték az intézőt, és azt kiabálták:
  - A miénk vagyunk! Olyan rabszolgák, mint te!
  - Szóval bizonyítsd be karddal! - Kiáltotta, így megremegtek a gyertyák a Witcher csillárjain.
  A sejk megpróbált elmenekülni, de Bik megbotránkoztatta, és mézet öntött a gallérjába:
  - Nos, hol van rád szükség. Nincs fűszerezés.
  Solntslav egyszerre két nemes fejét vágta le, a harmadiknak pedig a térdével összetörte az állkapcsát. A harcnak azonban már csak a látszata sem volt, csak a rabszolgák álltak bosszút. Az őrség maradványai elmenekültek, a lakomák még a legjobb formájukban sem jelentettek komoly katonai erőt. Mindannyiukat megölték, mielőtt Vedmakova kihűlt volna. Csak a fősejk élt még, Bik meghúzta a haját. Vedmakova elűzte a szemtelen fiút:
  - Ez egy nemes ember. Hasznosak lehetünk!
  . 12. FEJEZET
  A németek folytatták Sztálingrád elleni támadást. Úgy tűnt, elég kevés volt hátra, de hihetetlenül nehéz volt átmenni az utolsón. Még a "Sturmtigers" tömeges használata sem segített. Bár a sugárhajtású bombázók megsemmisítése óriásit okozott. Egy másik eszköz a napalmbombák voltak.
  A lányok zászlóalja megfogyatkozott, de a szépségek továbbra is harcoltak. Október 20-án havazott, a szépségek mind mezítláb voltak. Kecses nyomokat hagynak a fehér ágytakarón.
  Gyönyörű lányok, gurultak egy kicsit a hóban és tisztábbak lettek. Matryona, miután elfogták Serjozhkát, nem talált helyet magának. Még mindig elveszíteni egy ilyen okos és gyönyörű fiút. És mi várt rá a fasiszta fogságban? Először a kínzás, aztán a halálbüntetés!
  A fiú valóban közel állt a lövéshez, de a bányákban kötött ki. Napi tizenhat órás munka és csekély adag, a felügyelő ostora várta Serjozskát.
  Pontosabban a fiú már kőbánya, és ott keményen dolgozik, mint a szamár. De a föld alatt sokkal melegebb van, mint a felszínen. A harcosok pedig, hogy ne fagyjanak meg, ugrásra és futásra kényszerülnek. És a lányok veszekednek. Íme a hatalmas "Oroszlán" tank. 150 mm-es fegyvere van, hatékonyabb és praktikusabb a városi csatákhoz. A Fritz szereti ezt a tankot, mert minden oldalról jól védett.
  "Egér" egy kicsit hátrébb kúszik. A kétszáz tonna alatti német gépet egy 150 milliméteres ágyúval és hetvenöttel is felfegyverezték. Sokkal praktikusabb. A géppuskák száma négyre nőtt, és nem volt könnyű a harckocsi közelébe kerülni.
  Anyuta, Maria és Alla együtt próbálják kivájni a masztodont. Gondosan kiválasztott neki.
  Anyuta lelkesen énekelte:
  - Hogyan éltünk harcban, és nem féltünk a haláltól... Szóval ezentúl te és én élünk! És a csillagos magasságban, és a hegyi csendben, a tengeri hadviselésben és a dühöngő tűzben! És dühösen, és dühödt tűzben!
  A "Maus" volt a legújabb módosítás, hat géppuskával, kettő koaxiális csövekkel és négy zsanéron pörgetett.
  Maria a hóban mászva felszisszent:
  - Soha nem adjuk fel! Hiszen Jézus, a Magasságos Isten velünk van!
  A lány közelebb érve robbanócsomagot dobott az Egérhernyó felé. Dübörgött, a pajzs alatt, és szétrobbant a jégpálya.
  A lányok ujjongtak:
  - Szerezz egy fasisztát!
  Alla meglendített, és egy szilánkos gránátot dobott a Fritzre. A fasisztát egy robbanásveszélyes hullám lökte fel, vele együtt a gyarmati csapatok két fekete harcosának a fejét is letépték.
  A vörös hajú szépség füttyentett:
  - A szülőföldért és Sztálinért!
  Anyuta ismét eldobta a robbanócsomagot... Ezúttal nem olyan sikeresen, a páncélt találta el és az acélhéj felületén robbant.
  A lány bosszúsan így szólt:
  - Ó, smároltam!
  És felkúszott egy új adag házi készítésű robbanóanyagért. A hidegtől vörös, kerek sarka villódzott. Szinte meztelen lány, mászkál a hóban, kicsit kényelmetlenül. De légy türelmes. Főleg ha ágyúzás történik, a hó elolvad.
  Anyuta még énekelte is:
  - Tudom, a hideg hamarosan eltűnik,
  A patak hangosan zúg...
  És már rohangálnak a tócsák között -
  Mezítlábas lányok!
  A lány lő, a gyarmati csapatok arabja pedig összeesik. Az ellenség kis csoportokban tett kísérletei súlyos veszteségekhez vezetnek.
  Az Egér rövid ágyúja ismét töredezettséget tüzel. A kagylók valahol kipattantak a füstben. És sok szünet...
  A németek majdnem elfoglalták Sztálingrádot... Már nagyon kevés van hátra. De éppen ez akadályozza meg a Wehrmachtot abban, hogy nagy bombákat és nehéztüzérséget alkalmazzon. Fritzek elengedték a külföldieket, akik nem sajnálják.
  Maria elsütötte a puskáját. A fasiszta zsoldos összeesett és átgurult a romok kövein.
  A lány skarlátvörös mellbimbókkal dörzsölte csupasz melleit. Teljesen felöltöztették a harcosokat - rövidnadrágban ugrálnak. De másrészt szinte nincs is rajtuk sláger. Látszólag a meztelenség, valahogy különösen védi a szépségeket. Mert képesek túlélni egy ilyen pokolban!
  Alla lerázza a hó és sár keverékét, és újra lő. Pont egy fekete katonának találta a szemét. Rossz kurva, ne mondj semmit.
  A három lány ismét Egérhez közeledik. Nehéz minden oldalról behatolni egy ilyen vastag páncélzatú autóba. De a harcosok tele vannak optimizmussal. Ha magát a héjat nem tudja áttörni, akkor miért ne tépje le a hordót.
  Alla, mezítláb piszkos rögökbe rúgva, ezt énekelte:
  - A mi igazságunk, a mi igazságunk... Mint a nap sugarai! A holnapunk fényes lesz, patakok folynak a hegyekből!
  A harcosok régóta fel vannak fegyverkezve elfogott MP-44-esekkel. Ezek a géppuskák nagy hatótávolságúak. A szépség magabiztosan tüzel. A feketék ismét elesnek. Skarlátvörös szökőkútokat lövöldöznek.
  Maria lövöldözve, puskával és elfogott géppuskával a vállán énekelte:
  - Az alattomos pók megélezte a szúrását,
  És szent, orosz vért iszik Oroszországból!
  Minden kicsi és kicsi az ellenfél számára, meg fog ölni,
  Aki szereti Oroszországot!
  Szerelem Oroszországba!
  A lány golyót küldött a válogatott "őrségbe", amely kimászott a repedésekből. A szépség mosolygott, arca, bár lesoványodott, megőrizte varázsát és varázsát.
  Általában minden lány a zászlóaljukban gyönyörű. Itt van például a tatár szerafi. Apja tatár, édesanyja fehérorosz származású, és Serafima haja érett búza színét örökölte. Szintén gyönyörű lány, mezítláb, és szinte meztelenül. És egy elfogott géppuskából lő, rövid sorozatokban. És más csapatok fasisztái másznak rajta.
  Serafima elég pontosan lő. Mellette az aranyhajú Mária feküdt. Mindkét lány tüzel és énekel.
  - Szülőföld! Maria elkezdte...
  - És a hadsereg! - Folytatás, Seraphim lövöldözése.
  Maria ezt írta a Twitteren:
  - Ezt...
  A tüzet vezetve és a színeseket eltalálva Seraphim jelentette:
  - Két rúd!
  Maria mosolyogva csipogott:
  - A...
  Seraphim lőtt, és hozzátette:
  - Melyik...
  Maria ötöt levágott, és folytatta:
  - Kitartás!
  Szerafim, tüzel, tisztelgett:
  - Bolygó!
  Maria, lövöldöz, csipogott:
  - A mell...
  Szerafim, lövöldözve, dorombolva:
  - Védd...
  Maria összetörte a fasiszta fejét, és így szólt:
  - Mi te ....
  Szerafim, aki golyókkal vágta a nácikat, felszisszent:
  - Egy ország!
  Maria, jól irányzott golyókat küldve, csicseregte:
  - Mindenki....
  Szerafim, aki egyre pontosabban lő, hozzátette:
  - Emberek!
  Mária aranyszínű, piszkos haját a homlokából kidobva énekelte:
  - Patkány...
  Szerafim golyója és lövések küldése kiadta:
  - A te...
  Maria, a fasiszta torkán ütve, folytatta:
  - Meleg!
  A szőke tatár lövöldözéssel folytatta:
  - Felhők...
  Maria pontosan lő, hozzátette:
  - Menő!
  Szerafim vigyorogva csipogott:
  - Jól és...
  Maria pontosan lőve felmordult:
  - Nap!
  Seraphim, kitörve vergődve, felszisszent:
  - Zoy!
  Mary nevetve folytatta.
  - Automatikus...
  Szerafim, mintha tüzelne, ugatott:
  - Nather...
  Maria jól irányzott lövéseket adott hozzá:
  - Váll...
  Szerafim nevetve tette hozzá:
  - Katona!
  Maria lelkesen énekelte, forgatta:
  - ásni fogok...
  Szerafima, aki egy vadásztüzet vezet, hozzátette:
  - Sír...
  Maria leütötte az afrikait, és így folytatta:
  - Ellenfél!
  A lányoknál elfogyott a lőszer. És kénytelen volt gyorsan futni fedezékért. Az ellátás a Volgán nagyon nehéz. Állandó bombázás és ágyúzás. Itt jön egy társaság erősítés a másik oldalról.
  A csónakok körül permetek és törmelékek szökőkutak forrnak fel. Rohamosztagosok dübörögnek az égen. Itt repülnek be a Focke-Wulfok. És bombákat dobnak.
  Több hajó szétesett. A szovjet katonák megfulladnak és meghalnak.
  Az ellenséges tüzérségi tűz túl sűrű.
  A Fritz még éjszaka is mindent tűz alatt tart. És a búvárbombázóik is kopottak. Beleértve Yu-87 nagyapját is. Bár a sugárhajtású repülőgépek már bekerültek a sorozatba.
  Itt van a legendás szovjet Jak-9. Egy német ME-309-essel harcol. Megállapodott manőverezési képesség, sebesség és fegyverek ellen. A német már az első hívástól kezdve megpróbálja legyőzni a szovjet autót. De nem sikerül neki. A jak viszont igyekszik belemenni a farkába, de a náci a nagy sebesség miatt távozik.
  Egy gyorsabb német, erősebb fegyverekkel, egy manőverezhetőbb orosz ellen. De a gyors repülés folytatódik. A fasiszta hét lőpontot használ hét ellen, és hozzáér a szovjet autóhoz. Elveszíti a sebességét, és zuhanni kezd.
  Füstfoszlányokat bocsát ki. És a motor be van kapcsolva...
  Mi ez a háború! Nehéz szembeszállni egy olyan erős fegyverzetű géppel, mint az ME-309, amelyben hét lőpont kompenzálja a túlsúlyt és a rossz manőverezőképességet.
  A nagy sebesség lehetővé teszi a fasiszta számára, hogy merülésbe lépjen, és a német harcos homloka jól páncélozott.
  Anyuta ismét megpróbálja aláásni az Egeret. A lány az életét kockáztatja. Már teljesen fel van kaparva, meztelenül mászik az erődítmények között. Minden szépség a karcokban és a pisugában. Ám ekkor egy gránátot dob a robbanáshoz egy csomaggal. Még egy géppuska is eltalálja. Megvakarja a szépség vállát.
  Másrészt azonban a robbanóanyag egy 150 mm-es ágyú torkolatába ütközött. A német pedig már jelentős károkat is kapott. Az autó nagy nehezen kimozdul a helyéről, és visszakúszik csapatai helyére, hogy megnyalja a sebeit.
  Focke-Wulf és több TA-152 is megjelenik az égen. Elkezdik ágyúzni a szovjet állásokat. A legújabb HE-183 típusú támadórepülőgépek közül is megjelent néhány. Ezek a keselyűk akár nyolcszáz kilométeres óránkénti sebességet is elértek, és szinte lehetetlen volt eltalálni őket.
  A lányok visszalőnek a németekre. Mindig van esély az ellenség megakasztására, annak ellenére, hogy a támadó repülőgépek erőteljes védelmet nyújtanak a földi tűz ellen.
  Anyuta és Alla visszakapta az elfogott Luftfaust. Ez a fegyver kilenc egymáshoz kapcsolódó húsz milliméteres visszarúgásból áll.
  Lőhetsz, mint egy kis légelhárító fegyverrel.
  A harcosok pedig az ellenségre mutatnak. Simán megnyomják a rajtot... Mindkét szépség mezítláb pihent a törmeléken, érezve a sima visszatérést.
  Focke-Wulf hat légfegyverrel, füstölni kezd - hasa felszakadt.
  A lányok üvöltöttek örömükben:
  - Puck! Mosó! Cél!
  Más német gépek kezdenek körözni a lányok feje fölött. A szépségek berohannak a földalatti járatokba, kikerülve a Focke-Wulf rakétákat.
  Anyuta csillogó durva sarkat kapott. A lány mormolta:
  - Ó pokoli lángok!
  A lány talpát hólyagok borították, és fájdalmasan fájt. Valami hideget akartam piszkálni.
  A felszínen pedig folytatódnak a szakadékok. A lángoktól sziszeg a hó, romok szakadnak szét. A németek tűzzel árasztják el az állásokat, de ennek nagyon kevés értelme van. A harcosok úgy bújtak el, mint az egerek a nercekben. Hagyd vasalni magukat.
  Alla Anyuta fülébe súgta:
  - Azt hiszem, hamarosan a nácik végre elfogynak. Sok erejük van, de Sztálingrádban nincs lehetőségük megfordulni!
  A szőke lány büszkén válaszolt:
  Úgy vagyunk itt, mint háromszáz spártai! Az ellenség felsőbb erőit tükrözzük!
  A vörös hajú Alla kuncogott, és párjára kacsintott:
  - És nem fogsz megkerülni minket!
  Amikor a lányok a felszínre értek, a razzia véget ért. Új fekete gyalogos katonák jelentek meg. Előremásztak, a lányoknak tüzet kellett nyitniuk, és arra kényszerítették az ellenséget, hogy orrukkal ássák a földet.
  Ismét az "oroszlánok" és a "tigrisek" harcba szálltak. A németek nehéz harckocsikkal próbálták megszorítani a szovjet hadsereget. Hébe-hóba kagylók záporoztak. A sebezhetőbb "Tigris" igyekezett nem elszakadni alakulataitól. Habarcsok is dübörögtek.
  A lányok lőttek a németekre és zsoldosaikra. Kiütött ellenfelek. Alla és Anyuta párban lőttek. Az ellenség szájkosarai megjelentek és letelepedtek. Aztán egy új réteg előretörő ellenség.
  A lányok énekeltek a csata közben.
  Alla elkezdte tüzelni:
  - Azelőtt...
  Anyuta, lövöldözve, folytatta:
  - Általad...
  Alla lupanuv hozzátette:
  - Légió...
  Anyuta, miután hármat levágott, elhallgatott:
  - Ellenségek...
  Alla, az ellenfeleket szegezve, kibökte:
  - Ők....
  Anyuta, miután lerombolta az arab koponyájának felét, folytatta:
  - Akarják...
  Allah, legyűrve az ellenséget, így folytatta:
  - Te...
  Anyuta lövöldözve sziszegett dühében:
  - Aprítsd fel...
  Allah, áttörve az arab koponyáján, felmordult:
  - Elpusztítani...
  Anyuta, folytatva a körmölést, felszisszent:
  - Jegyzetek...
  Alla, mintha lövöldözne, füttyentett:
  - Ne félj...
  Anyuta pontos lövést leadva felmordult:
  - Ellenség...
  Alla, úgy tüzelve, mint egy mesterlövész, folytatta:
  - Shtykov...
  Anyuta tovább tüzelve ugatott:
  - Képes...
  Alla, anélkül, hogy abbahagyta volna a tüzelést, felszisszent:
  - Kényszerítés...
  Anyuta dühösen tüzelve, morgott, helyesbítve barátját:
  - Bátorság...
  Alla, kemény elragadtatásában, az afrikaiak fején keresztül ugatott:
  - Erő...
  Anyuta tűzben vágtatva felszisszent:
  - Növekedés...
  Alla vörös fürtjeit rázva folytatta:
  - És az ellenfelek...
  Anyuta, miután az arab gyomrába ütötte, kiadta:
  - Azonnal...
  Alla minden kaliberrel tüzelve ugatott:
  - Elpusztítani...
  A lányok levegőt vettek. És miután még egy kicsit lőttek, azt kiáltották:
  - A mesterlövész puska lovagjai vagyunk, a gyilkosság hangja cseng!
  A lökés, gyarmati csapatok hulláma némileg alábbhagyott. A nácik ismét előremozdították a tankokat. "Tigrisek" -2 jelentek meg hosszú orrukkal, és lövedékeket lőttek mindenre, amit észrevettek.
  A "Tiger" -2 a torony eredeti formájával és a páncéllemezek oldalról lejtésével rendelkezett. Ettől egy kicsit kitartóbb lett. A női harcosok ismét a tank nyomvonalait választották célpontnak. A fasisztának olyannak kellett lennie, mint a kígyó a serpenyőben.
  Anyuta robbanócsomagot dobott, összezúzta a "Tiger" -2 elülső görgőjét, és énekelte:
  - Egy ajándékkal találkoztam veled... Természetesen felvázoltam egy helyet a koporsóban!
  Alla sziszegett, és boldogan dobott egy nagy, robbanócsomagot a fasisztára:
  - De Pasaran!
  A robbanástól pedig kicsavarodott a német tank hosszú orra. És a Királytigris elkezdett visszafordulni. A fasiszta ismét súlyosan megsebesült. Alla fogta és ugatott, csupasz lábujjával dobott egy üvegdarabot:
  - Hogy te legyél egy tölgyfa koporsóban!
  A pohár elrepülve egy indián torkában landolt, a gyarmati német csapatok közül.
  Anyuta párjára kacsintott, és ezt énekelte:
  - Ebbe a hordóba bedugom a fejem! Mindenkit megmártózok!
  Alla egy sorozatot lőtt ki egy géppuskából. A németeket ismét támadás érte. A lány felszisszent:
  - Mindent megtehetünk! És nyerni fogunk!
  Anyuta elsütötte a puskáját, és így szólt:
  - Nagy győzelem vár! Nagyapáink legyenek dicsőségben!
  Alla bukfencezett és gurult, pörögve, mint a karácsonyfa. A lány kacsintva énekelte:
  - Siker úr, hova mész... Siker úr - nevetnek a fasiszták...
  A német tankok, nem mentve a lövedékeket, fokozták tüzüket. Kiöntötték szétrobbanó ajándékaikat. És közeledtek a szovjet állásokhoz, igyekeztek elkerülni a hiányosságokat.
  Anyuta egy drót segítségével, ahogy a fogoly Szerjozska tanította nekik, felhúzott egy súlyos aknát. "Oroszlán" lassan felkúszott a szovjet pozíciókig. 150 mm-es fegyvere folyton lövedékeket köpött. A lányok felszisszentek és kacsintottak.
  Anyuta énekelte:
  - Németek-paprikák, fasiszták-nácik... Egy pacifista vége vár rátok!
  Allah mosolyogva mondta:
  - Pacifizmus... Még hülyeség is pacifizmusról beszélni, ha a nácikról van szó!
  Anyuta a gyarmati őrség egy arab orrnyergét találta el egy jól irányzott lövéssel, és csicseregte:
  - És megnyomorították a gondolkodásukat... És katonai ügyekben nem olyan erősek! Hamarosan letöröljük őket a Föld bolygó színéről!
  Alla még egy sorozatot adott, megdörzsölte csupasz melleit a kavicson, és énekelte:
  - Orosz lovag vagyok a vadak térdén... Elsöpöröm a Haza ellenségeit a Föld színéről!
  A vörös hajú szépség kacsintott, és felnézett az égre. Ott forogtak a "keretek", német lövészek.
  Hébe-hóba felkúszott, elakadt a szélfogó német "Oroszlán". És a fegyvere folyamatosan köpködött.
  Anyuta egy aknát mozgatva egy német tank lánctalpai alatt felszisszent:
  - Seryozha számára...
  A német megállt és újra tüzelt. A lövedék felrobbant a lányok mögött.
  Anyuta azt mondta:
  - Tejhéjak, kinek van egy csecsemő agya!
  "Oroszlán" állt egy ideig. Akár a tapasztalt német legénység érezte a veszélyt maga előtt, akár el akarták használni a harci felszerelést. De az "oroszlán" egy ideig mozdulatlanul állt, és halálos kagylókat köpött ki belőle.
  Anyuta megjegyezte, hogy a német harckocsinak fejlettebb fegyvere volt, és gyakrabban lőtt, mint a KV-2. És ez természetesen sokkal veszélyesebbé teszi ezt az autót. Anyuta keresztet vetett, és felszisszent:
  A gonoszok menjenek a pokolba!
  Alla rálőtt a fasisztára a napfonatba, és ugatott:
  - A győzelmünk elkerülhetetlen! És minden jó vége lesz!
  Anyuta is levágta a törököt, és énekelte:
  - Bár úgy tűnik, hamarosan megszakad az élet, ha a baj kopogtat a fekete kürtjén... A lovak szomjaznak, és úgy folyik a vér, mint a folyó, és újra kimegy a föld a lábad alól!
  Alla, miután áztatta az iránit, hozzátette:
  - De a földnek is megvan a maga őrzője... És a csillagok között neki feszített... Láthatatlan mentőszálak Hitler Kolimába száműzetéséhez!
  A lányok tüzelődve, egyhangúan énekelték:
  - Törjük meg Adolfot, fájni fog neki! Hiszem, hogy a fasizmust legyőzik! És a mi Oroszországunkban megjelenik a Messiás, minden ország népeinek Ura!
  A harcosok pedig tovább lőttek. De az ellenséges gyalogság lefeküdt, és elkezdett lövöldözni és gránátokat dobálni. A fasiszta hordák mozsártűzzel próbálták kifüstölni a lányokat. És sok gránátot dobni.
  Allah filozófiailag megjegyezte:
  - A választásokon a számot, a választásokon a készséget háború nélkül elviheti!
  Anyuta kuncogott, és megjegyezte:
  - A háború olyan terület, ahol a minőség veri a mennyiséget, a választások általában ennek az ellenkezője, és ez vicc!
  A harcosok kissé visszavonultak, a gránátok és töredékeik túl sűrűn ömlöttek. Alla még a lábával elfogta a kidobott ajándékot, és visszadobta. A gránát elrepült, és eltalálta a nácikat a sisakjukon. És hogy felrobban...
  Mintha egy másik láncszem robbant volna fel valahol.
  Allah filozófiailag megjegyezte:
  - A szerencse a második boldogság, a siker a harmadik, de az első készség!
  Anyuta kuncogott, és közbeszólt:
  - A szerencse jutalom a bátorságért, de nem a vakmerőségért!
  Alla kivájta egy hindu szemét a gyarmati hadseregből, és felszisszent:
  - Akinek szerencséje van, annak énekel a lelke!
  Anyuta mosolyogva csipogott:
  - Jó, ha szerencséd van, ez azt jelenti, hogy Isten megment!
  A lányok kicsit szellemesebbek. Aztán a német "Oroszlán" mégis előrement, és aknát talált. A hernyó robbanószerkezetbe ütközött és szétszakadt.
  A megsebesült "Oroszlán" megpördült és felállt... A harcosok el voltak ragadtatva, és tüdejük hegyén énekelték:
  - Az oroszlán egy nyomorék a gondolkodásban, a tigris mindenféle baj forrása... Az embernél nincs érdekesebb a világon!
  Anyuta hosszú sort mondott, csak egy idegen sereg viharzott fel és énekelte:
  Vannak rakétáink, repülőink,
  A legerősebb orosz szellem a világon...
  A legjobb pilóták élén -
  Az ellenség porig lesz törve és le!
  Úgy tűnik, hogy az "oroszlán" súlyosan megsérült. Megdermedt, és kiköpött még néhány kagylót.
  Egy fürge Párduc jelent meg. Félt azonban mélyen bemenni a szovjet csapatok pozícióiba, de lőni kezdett. Kagylók fütyültek a lányok feje fölött. És törmeléket és tüzet törtek.
  Anyuta gránátot készített a dobásra, készen arra, hogy elkapja a pillanatot, amikor a fasiszta tank megközelíthető távolságból közeledik. De a Párducban sincsenek bolondok. A németek lőttek, sakktáblás mintázatban lövedékeket raktak le, és igyekeztek egyetlen földdarabot sem elszalasztani. És szó szerint kigereblyézett minden követ.
  Alla megveregette a csupasz mellkasát, és megjegyezte:
  - A Fritz taktikája hibás... Mennyit fognak így elérni?
  Anyuta szellemesen megjegyezte:
  - A tyúk szemenként csípi, és sokkal gyorsabban hízik, mint egy disznó, aki nagy darabokat nyel le!
  A Párduc több mint nyolcvan lövést adott le, és miután kifogyott a lőszerből, megfordult, és visszaindult az odújába. Helyette egy új mastodon "Sturmtiger" jelent meg. Széles törzsét kupakkal takarta a gép. Látható tehát, abban a reményben, hogy megmentheti magát.
  "Sturmtigr", messziről lőtte a szovjet csapatok állásait. Rakéta lőtt. A föld felemelkedett, és egy tüzes szökőkút lángokat ontott.
  A lányok alig élték túl, eléggé el voltak takarva. Anyuta még kissé meg is süketült. A lány hirtelen meglátta magát, amint egy lovon vágtat. És hogy ő irányít egy osztagot, amely megtámadta a tatár hadsereget. A harcosok pedig lovagolnak vele. A mongol-tatárok, akik képtelenek ellenállni az ütésnek, visszavonulnak, és ezrével halnak meg a paták alatt.
  Anyuta viszont két kardot lendít és ellenségeket vág le. De a látomás hirtelen megszakadt.
  Alla megütötte párja arcát, megrázta, mondván:
  - Hát mindent! Most hagyd abba a hazudozást!
  Anyuta dühösen válaszolt:
  - Nem feküdtem le, hanem harcoltam!
  A lány dühében felugrott és gránátot dobott. A jelen, miután elrepült, a "Lev" tartály torkolatában landolt. A sérülés után az autó meggyűrte súlyos csomagtartóját.
  Anyuta hevesen felkiáltott:
  - Én vagyok a rusz lovagja!
  Alla kifújta a géppuskát, és felmordult:
  - válaszolta a fiú, és összevonta a szemöldökét.
  A Szent Oroszországot akarom szolgálni...
  Engedd, hogy kiömljön a vértenger
  De Isten megmenthet minket!
  Anyuta csupasz hasával és mellkasával a törmelékre esett. Éppen időben, miközben géppuska-kitörések százai söpörtek át a feje fölött. A lány kinyújtotta a nyelvét, és így szólt:
  - A bátor katonák őrülete az elgondolkodtató tábornokok életmentője!
  Allah beleegyezett:
  - A katona bátor, a tábornok megfontolt, az ellenség ravasz, a siker szolidaritás csak bölcs bátorsággal!
  A lányok ismét tüzet nyitottak, és szolidaritásból csicseregtek:
  Fölötte századok
  Egyhangú üvöltés
  Adolf erős bolond -
  Szodoma ültetése!
  Egy másik páncélos "Oroszlán" jelent meg. Két katona elfutott előle, a sáros arcokból ítélve - arabok. Megpróbáltak láncot dobni a horogra, hogy a kifejlesztett harckocsit kihúzzák a csatatérről.
  Alla és Anyuta lőttek, és egyszerre ölték meg a technikusokat. A harcosok ezt énekelték:
  - Ne pusztítsd magad és segíts ki egy elvtársat, segíts ki másokat a tűzvészből!
  Három fekete jelent meg. Száguldottak a lánccal, amilyen gyorsan csak tudtak, de a lányok le is lőtték őket. Sőt, Anyuta fegyverből lőtt, csupasz lábujjával megnyomva a kutyát.
  És sikerült rendkívüli módon megütnie ellenfeleit, például Robin Hoodot.
  Allah megjegyezte:
  - Nem az a bélyeg, aki sikeresen üt, hanem aki balszerencsével elhibázza!
  Anyuta mezítláb gránátot dobott, és felszisszent:
  - A tőrlátással a legpontosabb tévedhet, de a megbocsáthatatlanul éles elme elcsúszhat a célon!
  A gránát eltalálta a habarcsot, és robbanni kezdett, felrobbantva az aknákat.
  Igen, Sztálingrád nem volt könnyű a németeknek. A halál hátborzongató fellegvára lett!
  . 13. FEJEZET
  November 3-án a németek körülvették Tikhvint, és magában a városban zajlottak a harcok. A Vörös Hadsereg lassan visszavonult. Baku városának nagy részét már elfoglalták, a szovjet csapatok visszavonulnak a félszigetre. Jereván még mindig alig tartja magát. Sztálingrád a pusztulás szélén áll.
  Sztálin mégis megparancsolta ennek a városnak, hogy ne adja meg magát. Harc bontakozott ki Asztrahánért. Ebben a városban a Fritzek is igyekeznek előretörni. Erősen bombázzák az összes megközelítést és tönkreteszik az infrastruktúrát.
  Jön a tél... A háború menete pedig egyre kevésbé kiszámítható. De úgy tűnik, Sztálingrád nem tartja magát. A Volgán keresztüli ellátás megnehezíti a befagyást és a hatalmas bombázást.
  November 4-én Tyhvin kilencven százalékát már elfoglalták. A németek pedig megközelítették a finn területet. A jelentős károkat szenvedett szovjet csapatok nem tudtak elég erőt gyűjteni az ellenség megállításához.
  A finnek és a bábos svéd csapatok is megtámadták a találkozót. Jelentős erőket alkalmaztak.
  November 5-én egyesült a német koalíció és a finn-skandináv csapatok. Így Leningrád körül kettős gyűrű zárult. A Harmadik Birodalom új, nagy győzelme.
  November 6-án még folytak a harcok az északi szektorban. A nácik kiterjesztették a folyosót. A helyzet rendkívül nehéz volt. Tikhvinben az ellenállás utolsó maradványai is leégtek. A németek ballisztikus rakétákkal lőtték ki Jerevánt. Három prezentáció jelent meg. Jelentős károkat okozott áldozatokkal. De végül nem törtek el semmit.
  Asztrahán városát szárazföldi úton elvágták a szovjet terület többi részétől. A helyzet eszkalálódott. Új német és brit csatahajók bombázták Murmanszkot. Az ágyúzás során a helyőrség parancsnoka és sok tiszt meghalt.
  Még rosszabb lett.
  November 7-én pedig a nácik betörtek a Volhovba, és végül a szovjet csapatok ellenállásával legyűrték Tikhvint. Így élesen nőtt a szakadék Leningrádhoz képest. Világossá vált, hogy a blokád alatt álló város valószínűleg nem marad életben.
  November 8-án végre megtörténtek a Lev-2 harckocsi régóta várt tesztjei. A gép módosított elrendezésű volt. A motor, a sebességváltó és a váltó egy helyen és elöl, a harctér hátul kapott helyet.
  A németek a Porsche vezetésével lendületes erőfeszítésekkel készítették el az autót a puccs évfordulóján.
  Valójában az alacsonyabb sziluettnek köszönhetően az "Oroszlán" fegyverzetének és páncéljának megőrzése mellett az autó tömege hatvan tonnára csökkent, 1200 lóerős motorral. A harci tesztek azt mutatták, hogy teljesen elfogadható tanknak bizonyult. Pontosan amire szüksége van!
  A jó futás és páncél tulajdonságok kombinációja.
  A Führer azonban nem volt elégedett. Követelte az oldalak és a far páncélzatának megerősítését, valamint egy 88 mm-es, 100 EL csövű löveg felszerelését.
  Egy másik tesztjármű az E-100 volt. Ez a tank azonban túl nehéznek bizonyult: 140 tonnás, de kiváló védelmet nyújt minden szögből és az egér fegyverzetéből. Általában véve az "E" sorozat rendkívül ígéretesnek ígérkezett. A németek láthatóan nem vesztegették az időt.
  Az 1000 lóerős motorral rendelkező "Bars" tartályt is bemutatták, azonban az autó Hitler számára úgy tűnt, hogy nem volt kellően védett.
  Megjelenik az évfordulón és különféle repülőgépeken. Különösen a támadó repülőgépek és az ME-262 módosításai. És a TA-183 is. A technológia egész parádéja.
  A nagy teljesítményű gázhordozókkal együtt egész városokat és falvakat képesek lerombolni.
  Itt valójában nagyon erős pusztítási rendszereket mutattak be.
  A Panther-2 is átment a teszteken, ötven tonna súlyú, 150 milliméteres ferde frontpáncélzattal és King Tigris löveggel rendelkezett. Az oldalpáncél 82 mm-es volt, szögben. Egy ilyen tank többé-kevésbé megfelelt Hitlernek, így közelharcban harmincnégyet is kibírt.
  Általában a nácik átfésülték a menazsériát.
  Átvizsgált és tesztelt "Gotha" vadászgépek, amelyek képesek elérni az ezerszáz kilométer per órás sebességet.
  Egyszóval feladták.
  Volhov november 9-én esett el. A helyzet elérte a tetőpontját. A szovjet tankok ismét megpróbáltak ellentámadást indítani.
  Gringeta megdermedt a fegyver közelében. "Churchill" -2 a szovjet járművek előtt állt és lőszert köpött.
  Az Úr lánya, Jane megszámolta a találatokat. A szovjet tankok lelassítottak, ahogy az árokba hajtottak. És ezt használta a német menazséria.
  Nicoletta fogta és énekelte:
  - Az angol harcos nem fél a haláltól,
  A csillagos ég alatt a halál nem visz el minket!
  Mert a koronás oroszlán bátran harcol,
  Megtöltöm a hatalmas géppuskát!
  Malania elismerően bólintott.
  - Ez gyönyörű! És díjat is fogunk fizetni!
  A fegyver nagyon aktívan működött. A kagylók gyufaként villogtak, körvonalakat hagyva a levegőben. Igen, az energikus lányokat elkapták. És ami a legfontosabb: pontos.
  Gringeta a fejével biccentve lövedéket küldött a harmincnégyes tornyának tövébe. Motyogott:
  - Ez a halál! Eljön az ellenségeimhez! És tudom, hogy ezentúl bajuszos ellenségekre vár!
  Nicoletta mosolyogva mondta:
  - Minden állat meghajolt a bajuszos előtt... Hogy elbukhassa az átkozottat!
  Gringeta ismét nevetett, és sziszegve tüzelt:
  - Az én lövedékem a legpontosabb. Biztosan eljutunk oda!
  Nicoletta felemelte a mutatóujját, és így szólt:
  - Pif, Paf - kimaradt! A szürke nyuszi leugrott!
  Gringeta, tüzel, énekelt:
  Mindenki maga választ
  Nő, vallás, út...
  Szolgáljátok az ördögöt vagy a prófétát
  Mindenki maga választ!
  Jane megrázta a fejét, és tiltakozott:
  - Nem biztos, hogy így! Az ember hitének kilencvenkilenc százalékát a születés határozza meg, nem a tudás. Itt mi az anglikán egyházhoz tartozunk... És ha megnézzük, milyen alapon? Ez a mi választásunk?
  Gringeta kuncogott, és megjegyezte:
  - Én személy szerint hívő családba tartoztam, de mostanra egyre inkább az ateizmus felé hajlok!
  Nicoletta kuncogott, és kinyújtotta a nyelvét.
  - Ateizmus... Ez érdekes!
  Malania filozófiailag megjegyezte:
  És messze mindentől! Amikor nincs Isten, és nincsenek természetfeletti erők, akkor minden vallás hamis!
  Gringeta bólintott, készségesen megerősítve:
  - Olyan, mint a kommunisták! Azzal az ötlettel álltak elő, hogy minden vallás csak az emberek fantáziája. És erre építettek egy tant!
  Malanya szkeptikusan görbítette az ajkát.
  - És mi vár rájuk a halál után?
  Gringeta húsevően kuncogott. Kilőtt egy lövedéket, levágva egy másik szovjet tank testét, és így válaszolt:
  - Itt sok mindenre lehet gondolni... Még a halottak feltámadására is a tudomány erői által!
  Malania vigyorogva emlékezett vissza:
  - Olvastam egy könyvet a jövő világáról. Már létezik űrbirodalom. Nincs halál, öregség, betegség. És persze az éhség... Igaz, a lakosság nagy részének nincs munkája, de mindenkinek van elég.
  Például az autókat ingyen adják. És vannak elektronikus gépek, amelyekkel tartják a kapcsolatot az egész világgal.
  Nicoletta nagyon komolyan megjegyezte:
  - Gyors a haladás. Nézd meg ezeket a tankokat... Hogyan fejlődtek és lettek tökéletesebbek. Ennek ellenére a "Churchill" -2 nem hasonlítható össze "Matildával".
  Malania egyetértett ezzel:
  - Igen, a tankok előrehaladtak... Ez sikkes!
  A szovjet tankok újabb támadása elakadt, és szünet következett.
  November 10-én és 11-én a németek kisebb offenzív hadműveleteket hajtottak végre, északon elvágva.
  A szovjet csapatok Sztálingrádtól északra próbáltak ellentámadást indítani, de nem értek el sok sikert. Már az utolsó házak is megvoltak a városban. Ezzel egy időben elpusztult, a földre. De egyelőre Sztálin elrendelte, hogy tartsák meg a végsőkig.
  Baku városát majdnem elfoglalták. De az olajkutak égnek, és harcok törtek ki közöttük. A németek folyamatosan bombáznak.
  Az asztraháni csaták a csúcson vannak...
  November 12-én a törökök támadást indítottak Jereván ellen. A nyomást visszaverték. Az oszmánok szenvedtek. De a fau megint kilőtt. November 13-án a németek elfoglalták Baku utolsó negyedét - ezzel bejelentették a város elfoglalását. Csak a félszigeten folytak még harcok, és az ég fekete volt a lángoló kutaktól.
  November 14-én a nácik megkezdték a támadást Murmanszk ellen. Tüzérséget és repülőgépet használtak...
  Sztálingrád lángokban állt, de az átcsoportosított szovjet erősítés lehetővé tette a kapaszkodást. Bár csak a város szélére, és kolosszális veszteségek árán.
  A Murmanszk elleni támadás során csatahajók nagy armadája gyűlt össze, és repülőgép-hordozók is közeledtek. A várost úgy nyomták, mint egy plazmahenger. És bombáztak és lőttek.
  November 15-én fasiszta csapatok kezdtek megmozdulni, és megtámadták a várost, a Jeges-tenger egyetlen nem fagyos kikötőjét. A csatákban "Egerek" vettek részt, sőt a "Rat" tank is, amit a nácik a gyakorlatban is ki akartak próbálni.
  A "Patkány" azonban némileg csalódást okozott. Először előrement, majd elakadt a hófúvásban. És megállt a város szélén. A németek nem álltak készen az offenzívára. De az ágyúzás nem állt meg. November 16-án a nácik gyakorlatilag befejezték az olajos, lángoló kutak megtisztítását. De a félsziget egy része elérhetetlen volt számukra a hetedik égig terjedő tüzek miatt.
  November 17-én a nácik elfoglalták a Volga-delta utolsó ágát, és ezzel még alaposabban blokkolták Asztrahánt. Baku már régóta le van vágva.
  Jerevánt is megrohamozták. A város egy dombon van, nagyon kényelmes védekezés, de nehéz megrohamozni, főleg tankokkal.
  November 18-án a szovjet csapatok ismét tesztelték a náci védelem erejét Sztálingrádtól északra. Ez gyengítette a Volgán az évből hátralévő támadást, de kézzelfogható veszteségeket ért.
  November 19-én a németek súlyos veszteségek miatt leállították a Murmanszk elleni támadást.
  Így a megszállt Führer sehogyan sem tudott kihúzni, számtalan szilánk a helyzetéből. A nácik azon tervei, hogy a tél előtt véget vessenek a Szovjetuniónak, kudarcot vallottak.
  A legrosszabb az egészben, hogy Japán felfüggesztette az offenzívát a hideg időjárás és a hatalmas munkaerőveszteség miatt. Az egyetlen dolog, hogy a szamurájok növelték saját harmincnégyük gyártását, és engedélyezték a Panthers-t. És jövő nyáron okozhatnak gondot.
  November 20-án a németek részben eloltották a tüzeket, és megtisztították a félsziget nagy részét.
  November 21-én a szovjet csapatok ismét megtámadták a németeket, sőt néhány kilométerre Sztálingrádtól északra beékelték magukat. A náciknak meg kellett gyengíteniük a támadást, és meg kellett próbálniuk visszaszerezni pozícióikat.
  A verekedések, ahogy ilyenkor mondják, csak a korcs szintjén vannak!
  November 22-én a nácik megpróbáltak előrenyomulni Türkmenisztán térségében. Tíz kilométer gyaloglás után pedig megállították őket. De november 23-án, miután a sah dandárjait bevezették a csatába, ismét előrenyomultak. A helyzet rendkívül súlyosbodott Közép-Ázsia régiójában.
  November 24-én nem történt jelentős változás a frontokon ...
  November 25-én a nácik újraindították a Murmanszk elleni támadást. Új alkatrészeket dobott a csatába. De egyelőre kevés értelme van.
  Eljött november 26-a - tizenegy év a Reichstag-választás óta, amely után Hitlert birodalmi kancellárnak nevezték ki.
  Először a legújabb E-100 harckocsit vetették be a frontra.
  Ez volt egy ilyen gép harci gyakorlata.
  A tartály meglehetősen hosszúnak tűnt, majdnem laposnak. Egy 128 mm-es ágyú hosszú csőtorkolata állt ki belőle. És elülső páncél negyvenöt fokos szögben. És oldalról meg van dőlve.
  Az E-100 tank a legújabb 1500 lóerős motornak köszönhetően mozgott, gyorsabban, mint a Maus. És a lövedékek visszapattantak róla.
  Az autóban pedig megjelent egy vidám négyes Magda, Christina, Gerda és Charlotte.
  A lányok gyermekeket szültek a Führernek, és speciális SS-dadák felügyelete alatt hagyták őket.
  És most érkezett a frontra. A lányok nagyon viccesek. Lemaradtak a csatákról. És itt csak a lehetőség, hogy kifejezzék magukat. Vegyük végre ezt az északi Szevasztopolt.
  És megteremteni a Harmadik Birodalom dominanciáját a Jeges-tengeren. Meddig tarthat még valóban a háború? És a négyen gondolkodnak: legalább valami megváltozhat velük együtt?
  Murmanszk közelében nincs túl fagy - a Golf-áramlat szigeteli. A lányok harcias hangulatban vannak. Mindegyikben volt egy pár - egy fiú és egy lány! Szóval lehet örülni.
  Magda és Christina a fegyverek körül lebegtek. A tartály teljesen új, könnyen kezelhető. Oldalról 120 mm-es ferde páncélzat, plusz további 50 mm-es pajzs védi. Tehát az autót nem lehet minden szögből átszúrni.
  A lányok egy dalt fütyültek. Szívükben nagyszerűek.
  Gerda mosolyogva borostyánsárga ajkán megjegyezte:
  - Most közös utódunk van Hitlerrel. A királyi család tagjai vagyunk!
  Charlotte kuncogva megjegyezte:
  - És előre - csak nullák!
  Az "E" -100 tank megközelítette a szovjet állásokat. A környéken minden annyira megsemmisült, hogy a szovjetek lövése ritka volt, és általában könnyű fegyverekből.
  Magda becélozta 128 mm-es ágyúját, és rálőtt a szovjet szarkára. A mézes szőke lány ezt énekelte:
  - Tigris vagyok, és vigyorgok... És a gonosz tigris mindenkit széttépett!
  A szovjet negyvenötös visszagurult, több orosz katona meghalt.
  Magda dorombolt, mint egy macska:
  - Superman vagyok, egyszerű a módszerem... Leharapom azokat, akiknek gyapjúból van a farka! És akkor a lány nevetni kezdett. Nos, mint egy vad istennő.
  Hitler prostituáltai megrázták a tankot. Ők maguk pedig beugrottak egy ferde páncélos autóba.
  De aztán a harcosok megfordították a kocsijukat. Charlotte, ez a rézszínű hajú szépség, hogyan kell énekelni:
  - Tsok, tsok, tsok ... Tekerd a patakot! A náci lovasság megette az összes homokot!
  És ezek után, Charlotte, mennyire szeretne nevetni... Még a fogait is összeszorította. És a tank ismét megpördült. A németek lebontották a szögesdrót kerítést. A gép, akkora, mint egy Tyrannosaurus rex, obszcén módon morgott. A harcosok pedig felfedték aranyos és húsevő arcukat.
  A lányok kibírták magukat, és Adolf Hitlertől szültek gyerekeket. És ez már mond valamit. Gyönyörű cickányok, de ugyanakkor erkölcsi korcsok. Itt összetörtek egy szovjet katonát, aki a kerekek alá esett. És a földbe nyomtak egy 76 mm-es ágyút. Áthajtottunk rajta. Lapított acél. A Warriors figurális műrepülést mutatott be. A kagylók ártalmatlanabbnak tűntek, mint a borsó, olyan csörgőben, amit egy gyerek ráz. A következő ágyú, amit az E-100 lapított, a 85 mm-es volt.
  Magda felkacagott.
  - És úgy zúzzuk az oroszokat, mint a poloskákat!
  Christina kijavította barátját:
  - Inkább medvék! A medve nagy állat!
  A vörös hajú Charlotte kitárta az agyarait:
  - És fogas!
  Német tankok nyomultak át a város védelmi vonalain. A szovjet csapatok nagyon keményen harcoltak. Mindenki fegyvert fogott. Még tízéves fiúk is harcoltak a milíciában. Sok lány is volt. Az összes lakos összegyűlt, de nem volt elég fegyver. A tömeges hősiesség mindenben megnyilvánult. Az úttörők házi készítésű robbanóanyagokkal vagy gránátkötegekkel a náci tankok közelébe kerültek, és a sínek alá vetették magukat - meghaltak hazájukért.
  Az E-100 harckocsi némi sérülést szenvedett. Az egyik fiúnak sikerült átnyomnia egy nehéz aknát. Ő maga is meghalt, de megrongált egy német autót. A henger szétrepedt, és a hernyó egy része elrepült. A nagy autó lelassított. Aztán néhány harcos gránátkötegeket dobott, szétzúzva a vastag nyomokat.
  Az E-100, miután áthaladt a frontvonalon, elvesztette mozgékonyságát.
  Gerda hat géppuskát célzott meg, és bekapcsolta őket, amikor a szovjet katonák ellentámadásba lendültek. Több tucat orosz és más oroszországi népek képviselői esett el, géppuskagolyók átütve. A szovjet katonák azonban előrefutottak. Gránátot dobtak és meghaltak. A töredékek egy része elérte az E-100-at, de a géppuskák megfelelően működtek. És az ördög Gerda olyan pontos. És a golyói szinte soha nem repülnek hiába.
  És orosz katonák halnak meg...
  Christinát egy gyorstüzelő 75 mm-es ágyúból, töredezett lövedékekből és egy koaxiális géppuskából lőtték ki. A vörös hajú vadállat, szovjet katonákat tépve golyókkal, felszisszent:
  - Én vagyok a halál hordozója... Maga a Sátán nekem vörös hajú!
  Magda félénken megjegyezte:
  - Nos, nem kell. A Sátán Isten ellensége, és a tűz tavára van ítélve!
  Christina mezítláb csapott a fémre, és üvöltött:
  Mi a helyzet a tűz tavával? A hajam olyan, mint a láng!
  Gerda mosolyogva mondta:
  - Maga a Führer megbocsát nekünk minden bűnt... Pontosabban maga a bűn fogalma, lényegében elavult?
  Magda vállat vont.
  - Azt akarod mondani, hogy a bűn fogalma elavult...
  Gerda ismét bekapcsolta gépfegyvereit, elfojtva az orosz katonák kétségbeesett ellentámadását. A golyók úgy ölték meg őket, mint a pokol ajándéka. Az E-100 nagyon erősen védett ebben a módosításban. Nyolc géppuska, két koaxiális ágyúval, a többit zsanérokon vezérelték. És nagyon erősen ütöttek.
  Gerda vigyorogva üvöltötte:
  - Bűn, ez a Harmadik Birodalom létezésének alapja! Vallásunk valóban a vadállatok hite!
  A vörös hajú Krisztina ágyúból tüzelve orosz katonákat gyilkolva énekelte:
  - Szerető és szelíd vadállatom... Imádom az agyaraidat, hidd el! Az én pokoli és agyaras vadállatom!
  Az egyik szovjet légvédelmi ágyúnak ismét sikerült eltalálnia a pályákat és betörni. Az E-100 végül megállt. Magda azonban megbüntette a bosszantó légelhárító fegyvert, súlyos töltettel takarva el. Nos, a nyomok eltörtek.
  Gerda homlokát ráncolva hívott egy vontatót, és megkérdezte:
  - Húzzon ki minket, kérem! haldoklunk! Eltörtek a nyomok!
  Azonnal jött a válasz:
  - A vontató lesz!
  Christina mosolyogva énekelte:
  - Ez a lépés! Elveszítendő ellenségek!
  Magda rálőtt a fegyverre, amelyet az orosz katonák próbáltak kihúzni közvetlen tüzet. Összetörte a hordót, és különböző irányokba szórta a szovjet katonákat. Az egyik katona kettészakadt, és kínok között harcolt.
  A szőke keresztény keresztet vetett, tekintetét az égre emelve így imádkozott:
  - Bocsáss meg Uram! Akaratlan bűnért és gyilkosságért!
  Christina kuncogott, és megjegyezte:
  - Nem, ez nem lehetséges! Biztos kemény vagy, mint a szikla! Legyen kő számunkra!
  Magda magabiztosan válaszolt:
  - Csak egy szikla van - Jézus Krisztus!
  A vörös ördög ugatott:
  - Jézus pacifista volt! Hitünk és hivatásunk pedig a háború!
  Az E-100-as harckocsit a német állások felé vontatták és vonszolták. Gerda a hókirálynő mosolyával megjegyezte:
  - A hengerek a tartály legsérülékenyebb részei. És ezt meg kell küzdeni!
  Charlotte megrázta a fejét.
  - Ne takarja le az egész görgőt pajzsokkal. Ez nem lehetséges, mivel a hernyók egy része továbbra is nyitva lesz!
  Magda azt javasolta:
  - És ha kicsire és raklap nélkül csinálja a görgőket?
  A vörös hajú ördögnő kuncogott, és megmutatta gyöngyfogait:
  - És hogyan lehet nagyobb sebességet adni nekik?
  Magda megdörzsölte a fémet csupasz talpával, és azt javasolta:
  - És ha elektromos motorokat használ?
  Charlotte felhúzta a gyomrát, és kicsavarta a nyakát.
  - Egy lehetséges lehetőség... És a tankok kevésbé fognak égni!
  Magda sírva mondta:
  - Ekkor kerülünk a pokolba, égni fog és égni fog, mint a fáklyák!
  A vörös hajú vicsorgott:
  - No, és mi van... És az angyalok fényes lángból születnek! Legyünk angyalok!
  Christina elvette, és fülsüketítően énekelte:
  - Nem vagyok angyal, hanem csak egy ördög, de az emberek számára szent lettem... Szerezd meg a számítás ellenségeit, ilyen földöntúli fájdalom kínja alatt!
  A lányok elhallgattak... Rohamosztagosok forogtak az égen, és dördült az ágyú. És a bombák folyton záporoztak és záporoztak... Mint a pusztulás és pusztítás valódi jégesője.
  Murmanszk égett, és emberek haltak meg. A németek még ballisztikus rakétát is indítottak. Nem túl hatékony fegyver. Könnyebb ledobni egy öttonnás bombát a Yu-488-ról, pontosabb és olcsóbb is lesz.
  Christina volt az első, aki mezítláb ugrott ki a hóba, amikor a tankot a vészhelyzeti parkolóba vitték. A szerelők ott voltak. A lányok beköltöztek egy meleg kunyhóba. Feküdj le a matracokra. Gerda és Charlotte zsebes sakkozni kezdett.
  Magda és Kristina préselni kezdtek, hogy a hasuk domború legyen, és ne ereszkedjen meg a terhesség alatt. Gyönyörű borzongni egy harcos ágyékában. Még friss, de ezek már olyan nők, akik gyermeket szültek. És most már nem is olyan ijesztő a halál - van, aki folytatja a versenyt! Még egy olyan barom magvával is, mint Hitler.
  De a lányok a "Tigrisek" SS-zászlóaljból, a Führer valóban olyanok, mint Isten. És már nem pogány isten, hanem valami Mindenható és felfoghatatlan a maga zsenialitásában.
  Gerda a király gambitját játszotta és erős támadást fejlesztett ki. Charlotte makacsul védekezett. Ütésváltás történt. De minden kölcsönös kiirtással és döntetlennel végződött. Aztán Magda és Krisztina sakkozni kezdett. Charlotte és Gerda pedig préselni és fekvőtámaszozni kezdett. A lány aktívan tartotta formában.
  Magda az ellenfelet játszó és lökdösőn filozofikusan megjegyezte:
  - Még mindig furcsa...
  Christina ártatlan mosollyal az ajkán kérdezte:
  - Mi a furcsa?
  A szőke szuperember így válaszolt:
  - Az, hogy a fehérek a jóság színei, de ők kezdik először a háborút!
  A vörös ördög racionálisan megjegyezte:
  - De mi is jók vagyunk... De a bolsevikok először Oroszországot támadták meg!
  Magda szomorú hangon énekelte:
  - De minden virágzik előttünk, minden ég mögöttünk...
  Christina tiszta hangon válaszolt:
  - Nem kell nyafogni! Velünk az, aki mindent eldönt helyettünk!
  Gerda tovább énekelt:
  - Vidáman, nem komoran, gyerünk haza - szőke sportolók lesznek a jutalmunk!
  Utána mind a négyen kitörtek a nevetésből... Megjelent egy kísérő tinédzser, aki vajjal, sajttal, kolbásszal, aszalt gyümölcsökkel szendvicseket adott a lányoknak. A lányok ettek, és kimerültek a hőségben. A szépségek elaludtak. Fiatalon és egészségesen jó - könnyen elaludhatsz.
  Másnap, november 27-én az E-100-at csak részben állították helyre. A lányok nem vettek részt a támadásban. De másrészt egy bikiniben, mezítláb a hóbuckák között futottak. Úgy nézték őket, mint akik őrültek, szinte meztelenül rohannak a hidegben. De a lányok általában műrepülők. Ők a jövő különleges emberei!
  Gerda előrelépett. És nem olyan mezítlábas lány, Gerda, ami Andersen meséjében volt. De egyben bátor és kemény is. És ugyanakkor született gyilkos lett. Gyors lány, erős izmokkal.
  Viszont mind a négy lány jó. Ötven kilométeres gyors iramban száguldottak, és visszatértek. Aztán egy sor gyakorlatot végeztek, énekeltek és ringatóztak. Egy kis gyakorlat a lövészetben.
  Csak másnap javították meg az E-100-as harckocsit. Nos, és nem is olyan rossz. Sőt, ebben a szupernehéz gépben a görgők eredeti elrendezése volt, amely eltér a lépcsőzetes sorrendtől, ami növelte a vezetési teljesítményt havon, de megszokásból bizonyos problémákat okozott a szerelőknek. Bár az E-100-at egyszerűbb felszerelni, mint a "Tigrist" vagy a "Panthert".
  November 28-án a nácik egy kicsit mélyebbre törhettek Murmanszkban. De a szovjet csapatok ellenállása egyszerűen felfoghatatlan. És még Nagy-Britannia és Németország csatahajóinak tizenhat hüvelykes kagylói sem tudták megtörni a védelem akaratát.
  De a nácik még mindig előretörtek. Az E-100 harckocsi egy nap alatt elhaladt néhány blokkon, de ismét megrongálta a lánctalpakat. De ezúttal a javítás csak néhány órát vett igénybe. November 29-én a terminátor lányok egy KV-3 harckocsival ütköztek. A szovjet autó néhányszor nekiütközött az elülső páncélnak, de a lövedékek kirepültek a lejtőről. Magda visszalőtt az orosz tankra, és felgyújtotta, mint egy halom fáklyát.
  Christina gúnyos vigyorral kérdezte párját:
  - Egyáltalán nem sajnálod azokat az oroszokat?
  Magda őszintén válaszolt:
  - Sajnálok mindenkit, még azokat is, akik nem méltók a sajnálatra!
  És a lány nagyot sóhajtott, és az ég felé fordította a tekintetét. A harcosok egyre óvatosabban próbáltak cselekedni. Annak érdekében, hogy ne terelje el a figyelmét a javítás. A 128 mm-es és 75-ös lövegek úgy működtek, mint a szamarak. De a tank így is megsérült.
  Az egyik fal felrobbant és ráomlott az autóra. Karcos és kissé behorpadt a páncél.
  November 30-án a nácik még tovább haladtak. Néhány helyen még a városközpontba is bement. Ám még aznap egy negyvenötösből jól irányzott lövés megsértette egy 128 mm-es ágyú torkolatát, és a lányok kénytelenek voltak ismét felállni javítás miatt. És úgy tűnik, hosszabb ideig.
  Aztán a négyen úgy döntöttek, hogy harckocsi helyett harcolnak, mint az egyszerű gyalogság. A szépségek egy bikiniben küzdve próbáltak küzdeni. Ám a hidegben a lányok csak pár órát bírtak ki ilyen félmeztelen formában, aztán rohantak bemelegíteni.
  Gerda befurakodott a hóba, a legújabb MP-44-es géppuskából lőtt, és meglehetősen aktívan gyilkolt orosz katonákat. Itt van, egy mezítlábas, fehér hajú lány, aki fejbe ütött egy Vörös Hadsereg ezredest. És azt mondta:
  - Nem, én még mindig árja vagyok!
  Charlotte, aki a túloldalról haladt előre, kuncogott:
  - Te egy harcos vagy, aki halált hoz az ellenségekre. - Ekkor egy vörös hajú, csupasz lábú lány rálőtt az őrnagyra, és pont a szeme alá találta. Szépen vigyorgott. - Látod, én is olyan jól lövök!
  Gerda fordult, befejezte a komszomol tagot, az orosz csapatok kapitánya pedig a fogát mutatta szuka:
  - Igen, te lősz, és láttam! Mint egy láncfűrész!
  Charlotte csupasz lábujjával dobott egy üvegszilánkot. Nyakba ütötte az orosz hadsereg hadnagyát, és csicseregte:
  - És itt vagyok, kóvályogj az üveggel!
  Gerda átfutott a havon, csupasz, kecses lábnyomokat hagyva maga után. Lehajolt. Aztán a tigrislány megfordult, és bukfencezett. Megcsavarta és egy szovjet katona állába hajtotta a fejét. Kiköpte a vért. Gerda mezítláb megszorította a torkát, és megfojtotta az oroszt.
  A vörös hajú ördögnő, Charlotte megfojtotta az úttörőt. Ilyen csúnyák és gonoszak lettek a lányok.
  Magda orosz katonákat is megölt, de a gyerekekhez nem nyúlt. Nem, soha nem fog kezet emelni egy gyerekre. És általában a vérontás nem okozott neki örömet. De mégis egy tigris az SS-zászlóaljból, és engedelmeskednie kell a parancsnak.
  Christina itt egy tőrt dobott egy körülbelül tizenkét éves fiúra. Már kegyetlen. Nem, a felnőttek ne öljenek gyerekeket!
  Magda keresztet vetett, és azt suttogta:
  - Bocsáss meg az Úrnak! Undorító vagy számomra, de a háború az háború!
  A szőke pedig rálőtt az orosz mesterlövészre, ő elesett, egy pontos találattal átszúrták az orrnyergét. Jaj, megjelent a híres négyes. A lányok először megölték a briteket és részben az amerikaiakat, de most felvették
  oroszok. Ilyenek a második világháború zörgő vigyora. A vigyorok, amelyek a legvalóságosabb és legélesebb agyarakat mutatják!
  Christina a fához dörzsölte a meztelen lábát, még mindig hideg volt, és megjegyezte:
  - Csúnya? És mit akarsz a vörös hajú boszorkányoktól!
  . 14. FEJEZET
  A németek fokozatosan lefagyasztották a tevékenységet. Beleértve a repülést - és az időjárási viszonyok romlása miatt kényszerült. Az offenzíva előestéjén kitűzött feladatokat nem lehetett teljesen teljesíteni. Igaz, a Kaukázust gyakorlatilag elfoglalták. A bakui olajtermelés ellenőrzés alatt áll. A Szovjetunió elvesztette legnagyobb olajforrását. Igaz, maguknak a németeknek még időt kell szánniuk a kutak helyreállítására. Elfogták és Karélia, Arhangelszk, az északi part része. Teljesen elzárták a kommunikációt Oroszország többi részével, Leningráddal. Néhány más területet elfoglaltak a központban. Türkmenisztán fele szintén megszállt. Japán elfoglalta egész Mongóliát, és beékelődött Közép-Ázsiába, és részben hídfőket hozott létre az Amuron túl, az Usuri régióban. Igaz, a szamurájoknak valamivel kevésbé sikerült. Vlagyivosztok teljesen blokkolva van, és ágyúzzák.
  Moszkva körülbelül 200 kilométerre van. És máris a németek bombázhatják a fővárost ballisztikus rakétákkal és bombázhatnak sugárhajtású repülőgépekkel. De télen és fagyban a Wehrmacht elvesztette a lehetőséget, hogy újabb offenzívát hajtson végre. Főleg a gyarmati csapatok: indiaiak, afrikaiak, arabok nagyon hidegek. És elvesztették harci képességeik nagy részét. Bűn nem kihasználni egy ilyen helyzetet. Noha a Vörös Hadsereg hatalmas veszteségeket szenvedett, az is erősen megfogyatkozott.
  A vezérkar valóban úgy döntött, az ellátási nehézségek és a Kaukázus elvesztése ellenére több nagy támadó hadműveletet hajt végre a télen. Még ha a fasiszták télen nem is merik kidugni az orrukat, de megcsípjük és összetörjük őket.
  Vagy mindenesetre a legrosszabb időjárási körülmények között is harcra kényszerítjük őket.
  Vaszilevszkij, a vezérkar vezetője és védelmi miniszterhelyettese logikusan azt sugallta, hogy a Szovjetunió nem lesz képes megnyerni a technológiai versenyt egész Európával és Afrikával szemben, Ázsiával szemben.
  Ebben a tekintetben a tél folyamán az ellenség előnye, különösen a repülésben, csak nőni fog. Igen, természetesen a szovjet tervezők már kifejlesztettek és folyamatosan fejlesztenek új, fejlettebb harckocsikat. Különösen a T-34-85 nagyobb toronnyal és erős fegyverrel. Nos, az IS-2 122 milliméteres fegyverrel már úton van. De a németek sem fognak megállni. Ráadásul még az új autók sem elég jók ahhoz, hogy legyőzzék az Oroszlánt vagy bármely nehéz autót.
  És nem valószínű, hogy most sikerül majd számbeli fölényt elérni.
  Voznyeszenszkij is megszólalt. A korai offenzíva mellett is felszólalt:
  - A Kaukázus elvesztése után hadseregünkben súlyos üzemanyaghiány lesz. Pontosabban már most is teljes mértékben megtapasztaljuk. Télen azonban jóval rövidebb a nappali időszak, gyakori a nem repülés, és az üzemanyag-fogyasztás is csökkenni fog.
  Zsdanov népbiztos is sietett hozzátenni:
  - Ezen kívül vadászgépeink és szappereink felrobbantották az összes kaukázusi olajkutat. Ez pedig azt jelenti, hogy a Fritz még nem tudja használni az olajunkat. De figyelembe véve, hogy a kegyetlen fasiszták milyen gyorsan képesek mindent felépíteni és helyreállítani, akkor tavasszal a bakui olaj is beáramlik a Harmadik Birodalom gazdaságának artériájába.
  Sztálin így foglalta össze a vitát:
  - December végén lecsapjuk az első téli csapást. A kérdés csak az, hogy hol?
  A katonaság között nem volt egység. Zsukov azt javasolta, hogy csapjon le a központba, és dobja el az ellenséget Moszkvából. Vaszilevszkij azt javasolta, hogy jobb lenne Tyhvinben találni egy gyenge pontot. Ugyanakkor segítse Leningrádot, amelyet a blokád kettős gyűrűje nem élhet túl.
  Rokosszovszkij offenzívát kért Voronyezs irányába. Voltak ötletek a nácik megtámadására Asztrahánban, vagy akár Arhangelszk közelében. Sztálin meghallgatott minden megjegyzést, karmolt valamit és gondolkodott.
  Csábítónak és könyörgőnek tűnt az az ötlet, hogy el kell lökni az ellenséget Moszkvától. A nácik azonban most a középpontban vannak a legerősebbek és a legerősebbek.
  Logikátlannak tűnt megtámadni, erőltetni a Volgát, a folyó nagy volt és teli folyású, és a hadművelet legelső szakasza elhúzódik.
  Lehetséges a Don és a Volga közötti támadás egy változata, de a mieinket ott már megverték, és a németek is jól megerősítettek.
  Vasziljevszkij ötlete tűnik a leglogikusabbnak. Északon a németek gyengébbek, csapataiknak valahogy kevesebb a harci tapasztalata. Ráadásul Tikhvint nemrégiben elfoglalták, a német csapatok a párkányon helyezkedtek el. De nagyon is lehetséges, hogy a Fritzek így gondolják.
  Minden erőt Voronyezs irányába adni? Az elülső elrendezésben kialakított erkély, amit nagyon ésszerű lenne ferde kocabogáncs módjára levágni.
  Néhány érdekesebb gondolat az, hogy Arhangelszk közelében dugjon. Tekintettel arra, hogy a Fritznek a tengerek mentén kell erősítést szállítania, ebben az irányban van értelme.
  Bár nehéz saját csapatainkat ellátni, főleg, hogy a fasiszták tengeralattjáró-flottája totálisan uralja a tengert. Igen, és a nácik új cirkálói lépnek üzembe. Úgy tűnik, majdnem megépítették a korábban elárasztott Bismarck csatahajót is. Sőt, az új hajónak meg kell győznie a Yamato rekordméretét és fegyverzetét.
  Bár másrészt miért kellenek Fritznek csatahajók? Porot szórni az egész világ szemébe? Jobban aggódnak a Harmadik Birodalomban kifejlesztett új típusú fegyverekre vonatkozó adatok. Különösen a rakétákkal és a sugárhajtású repülőgépekkel kapcsolatban, és ez komoly.
  Sztálin kis habozás után jóváhagyta a tervet: december végén támadást indítanak a Tikhvin régió ellen, január elején pedig Voronyezs közelében érezni az ellenséget.
  Általában ez logikusnak tűnt... Eközben a majdnem elfeledett négy lány folytatta hősiességét a keleti fronton. Gerda és Charlotte, Christina és Magda von Singer - egy olyan szünet után, amelyet az okozott, hogy szinte egyszerre estek teherbe; majd egészséges gyerekeket szült, visszatért a frontra.
  Hideg volt az idő, éppen december huszonötödikén érkeztek a szépségek. Havazik, és a szél fürtöket fúj. És nem a legmelegebb helyet választották maguknak - közvetlenül Leningrád közelében.
  Érkezéskor a bikinis lányok kocogtak a hóbuckák között. Valójában az igazi árjáknak meg kell mutatniuk, hogy nem félnek semmilyen, még a legsúlyosabb hidegtől sem. Velük együtt elmenekült egy Japánból érkezett nindzsa fiú, akit mindenki Karasnak hívott.
  Ez a gyerek a különleges műveletekben való részvételről vált híressé. Kellemes keleties vonások, valamint egy ismeretlen apától örökölt szőke haj nagyon jóképűvé tették a fiút.
  A lányok válaszul még pillantást is vettek rá, bár Karas talán még nem egy pár számukra. De az izmok megkönnyebbülése, mint egy drót, úgy fut, hogy még ezek az edzett és tapasztalt tigrisek sem tudnak lépést tartani vele.
  A lányok az edzőbázison szülés után teljesen visszanyerték formájukat, de nem minden szuperember adatott meg egy ilyen jeges tempót.
  Christina, akinek Magdához, von Singerhez hasonlóan sikerült megküzdenie az oroszokkal, megjegyezte:
  - A fagy és a hó a fő szövetségesük. És így semmi sem menőbb, mint a britek!
  Magda jogosan jegyezte meg:
  - Ezt nem mondanám. Az oroszok sokkal erősebbek, és az egységek szinte soha nem vonulnak vissza!
  Charlotte bukfencezett kocogás közben kuncogva megjegyezte:
  - De ez inkább a gyengéjük, mint a plusz... Nem értem az olyan csapatok irányítási és irányítási módszereit, mint a gátcsapatok létrehozása és a visszavonuló egységek parancsnokainak kivégzése.
  Maga a mezítlábas Gerda, aki futás és nyújtás közben megfordult, beleegyezett:
  - Persze - a bot alól nem kapsz jó harcosokat. - Itt a szőke lány azonban kénytelen volt elismerni, összeszorította a szívét. - De jól harcolnak az oroszok, ha már két és fél évet kitartanak. Kívánjuk a vitalitásukat!
  Christina megvetően felhorkant.
  - Hozzánk beszélsz?
  Gerda kuncogott, és megjegyezte:
  Mi vagyunk az elit! Főleg Marseille!
  Minden idők és népek legjobb ásza Hitler kategorikus tiltása ellenére, aki azt akarta, hogy ez a legyőzhetetlenség szimbóluma kizárólag a tanári munkára koncentráljon - elvégre még altábornagy volt, mégis áttört a frontra.
  Illetve a Führer kegyesen megengedte neki, hogy visszatérjen, ha a németek valahol rosszul érzik magukat.
  A nácik persze minden esetre megerősítették a védelmet és felkészültek a télre, de erősen kételkedtek abban, hogy az oroszoknak lesz forrásuk nagyszabású támadóakciókra.
  A hírszerzés azonban működött. Vagyis a Tikhvin felszabadítását célzó közelgő offenzíváról szóló információk mégis kiszivárogtak. Ráadásul a szovjet csapatok erőteljes tüzérségi felkészítésbe kezdtek, éppen karácsonyra.
  A katyusákat szétverték, sőt még néhányat az első Andryusha nagy teljesítményű sugárvetőből is. A dübörgés pedig olyan volt, hogy a mezítlábas, félig fagyott lányok elkapták.
  Szerencsére a hallásuk kiváló, a szemük pedig szikrázik.
  A lányok egymásra nézve arra a következtetésre jutottak:
  - Most mit fogunk harcolni, ahogy kell!
  És a nindzsa fiú Karas azt mondta:
  - Az lesz a feladatom, hogy belépjek Leningrádba és ott felderítsek. Túl szép vagy a cserkészekhez!
  Magda bágyadtan megbillentette a szempilláit, és így válaszolt:
  - És te is... És ha az oroszok furcsának tűnnek, a te akcentusod?
  Karas logikusan megjegyezte:
  - Ha túl helyesen beszélsz oroszul, az sokkal jobban elárul benned egy külföldit. Mindenesetre futottam, de óvatosan összetörtem az ellenfelet a szárnyon ...
  A lányok a tankjukhoz rohantak. Végül is ők próbatankerek. És választottak maguknak, valami újat. Pontosabban akár két kezdő tankot is egyszerre, amit elöl kell tesztelni.
  Nevezetesen a "menyétek", két legénységgel rendelkező, nagyon alacsony sziluettű autók. Az új generációs tankok legelső modelljei, ahol a németek valóban komolyan foglalkoztak az elrendezés tömörítésével. És néhány érdekes menedzsment know-how. Különösen az elektromos sebességváltó és a motorba szerelt sebességváltó elhelyezkedése. És maguk a tankerek, egy pár, valójában feküdtek. Ezzel együtt a váltót és a motort hátulra helyezték, a lányok pedig kényelmesen hason helyezkedtek el. És a lábuk összenyomta a sebességváltókat és a gombokat hátul, a kezük pedig éppen ellenkezőleg, kényelmesen mozgott váltáskor. A leginkább fekvő ülések megrendelésre készülnek, és lemásolják a test alakját. Tényleg nincs torony - kiderült, hogy önjáró fegyverek, és olyan alacsonyak, hogy a görgők kívül helyezkednek el.
  Természetesen az ágyú nem tud elfordulni, de egy kicsit foroghat. Nos, maga a vadászgép híresen megfordul a tengelye körül, és ezzel kompenzálja a torony hiányát.
  Magda elmagyarázta a társlányoknak:
  - Ott torony nélkül egyre olcsóbbak a tankok. Itt tudjuk állítani a magasságot, 1,2 méterre leengedve és 1,5-re emelve... Szinte partizánként mászunk a plasztunán.
  A 12 tonnás tömegű autó kiváló, 82 milliméteres elülső páncélzattal rendelkezett, a vízszinteshez képest 40 fokos dőlésszögben a tetején. Az alsó nagyon kicsi. Az oldalak 60 milliméternél rosszabbul védettek, de maguk a görgők még mindig takarnak. A 400 lóerős motor kiváló menetteljesítményt biztosít. Ráadásul a görgők elhelyezkedése és a felfüggesztés nemcsak a sziluett csökkentését teszi lehetővé, hanem kiváló keresztirányú sodródást is.
  Akár tetszik, akár nem, de egy nehezebb menazséria, a Párductól kezdve, sokkal terjedelmesebb és ügyetlenebb. És a hóbuckákon és teljesen koporsón.
  Gerda, aki régi párjával, Charlotte-tal telepedett le, és önkéntelenül is kényelmetlenséget érzett a tank szűk, kompakt és hosszúkás dobozában. Bár természetesen tisztelegnünk kell, hogy a T-4-es fegyverzettel és a legjobb páncélzattal ellátott autó a 12 tonnás tömegbe belefért. A szőke terminátor megjegyezte:
  - A legkényelmesebb tankok a "Tigris" és az "Oroszlán" voltak. Ebben az autóban még mi lányok is nehezen tudunk megfordulni.
  Charlotte így válaszolt:
  - De védelem... Mint a legújabb "Panther", ami csak november óta kezdett bemenni a csapatok közé egy 60 milliméteres tokkal.... Igaz, a homlok jobban zárva van, mint a miénk 120 milliméterrel, de akkor is kell hogy eltalálja. Ilyen szögben, mint a miénk, egy 85 milliméteres löveg akkor is ütést fog okozni, amikor pontból tüzel.
  Gerda a füle mögé vakarta a lábát, de ettől a mozdulattól a lábujja mégis a lejtős tetőn pihent, és megjegyezte:
  - Az oroszok figyelmeztettek bennünket, hogy megjelenhetnek 122 milliméteres kaliberű tankok. Az intelligencia nem alszik!
  Charlotte magabiztosan mondta, kifújta az arcát, és haragjában elfordította a száját:
  - Az intelligenciánk, mint mindig, most is a csúcson van. Csak mi voltunk bezárva egy szűk dobozba.
  Az új, 400 lóerős motort az utasítás szerint rövid időre víz-fém vagy nitrogén keverékkel lehetett felpörgetni. Ebben az esetben a tank több percig rohanhat 100 kilométer feletti sebességgel.
  A szovjet csapatok áttörést értek el, előtte a nácik minden árkát és bunkerét feldúlták. De a nácik a csapatok nagy részét a második és harmadik vonalba vonták vissza. Ezt követően tüzérségi tűzzel és géppuskás beosztású gyalogsággal próbáltak találkozni.
  Előtte persze mozgó tankok álltak. Mivel az erősebb T-34-85 még nem került tömeggyártásba, a kisebb és mozgékonyabb T-34-76 támadott. A veszteségektől függetlenül felmásztak a lövészárok vonalára, és kihasználták kiváló menetteljesítményüket a hóban.
  És itt próbálnak válaszolni a német autók. A T-4-et már kivonták a gyártásból, de ezek közül több még mindig szolgálatban van. Furcsa módon jobban mozognak hófúvásban, mint az újabb szörnyek. Ezeket még el kell indítani a korcsolyapályák között eltömődött hó eltakarításához. Még az is vicces, ahogy a Fritzek vizet forralnak a kazánokban, majd a sínekre öntik úgy, hogy ez az aljas kéreg leszakadjon.
  Még a legjobb német tank "Lion" is szenved az ilyen görgőktől. Igaz, a legtöbb módosításnál ezt már a franciák is figyelembe vették, és maga a gép harmincnégyet is képes verni... De ez csak feltételesen ennyire egyszerű.
  De itt van még megmozgatott pár német tank... De a többi, hogy is mondjam... A tetején! Igaz, az "Oroszlán" hűvös tankerei megpróbálják nagy távolságból eltalálni a T-34-76-ot. Meg kell jegyezni, hogy tekintettel a szovjet tervezésű öntött torony páncélzatának törékenységére, sajnos van esély a találatra.
  Az ötvözőelemek hiánya annyira akut, hogy még a Fritz 50 mm-es fegyverei is veszélyesek. Azonban egy kis 37 mm-es ágyú találatai is összeomlást és páncélhullást okoznak, vagy a toronnyal együtt megreped a hajótest.
  A "harmincnégy" viszonylagos sebezhetősége oda vezetett, hogy a "Panthers" erősebb fegyverrel való újbóli felszerelésének gondolatát a jobb időkig halasztották. Vagy inkább a legrosszabbak - ha IP-k kerülnek a sorozatba. De eddig az IS-1 nem vált tömegsorozattá. Ám az információ már kiszivárgott az IS-2 fiókjába. Mivel sok tábornok már megértette, hogy a Szovjetunió majdnem el van ítélve, és nem tartotta szégyenletesnek hazáját pénzért elárulni. Tehát a kémek száma, beleértve a vezérkarat is, jelentősen megnőtt.
  Íme az "Oroszlán" súlyos módosítása 128 mm-es ágyúval. Hosszú mancsával megpróbálja elérni a harmincnégyet... De próbálja meg eltalálni.
  A szovjet tankerek azonban úgy döntenek, hogy maguk támadják meg a Fritzeket. Még ha figyelembe vesszük a Wehrmacht ágyúk tűzsebességét is, ez öngyilkosság.
  Itt az "Oroszlán"-nak sikerült leszakítania a tornyot, és négy barát galambként repült el a következő világba... De más tankok még aktívabban fogynak... Itt a kézművesek megnehezültek, hogy valahogy felerősítsék a dízelmotorokat, rövid ideig ugyan, de mindenféle keverék nélkül felgyorsítják a tankot 70 kilométerre. Hagyja letörni a motort ezután. De itt kétségbeesett srácok támadnak, akiknek nincs visszatérése. Nos, mi? Ha nem lehet másképp élni, akkor felejtsd el a túlélést.
  És most, mint egy démon a hóvilágból, egy szovjet tank, miután a legdrágább áldozatot választotta magának, egy nehéz és halálos "Oroszlánt" üt meg. A német autó éppen elindult a hangárból.
  Az ütés erős, a szovjet gép torkolatja meggörbült. Az "oroszlán" meglehetősen alacsony, és mindkét gép törzse lapított. És akkor felrobban a német motor elöl. És kezdődik a tűz, és a nácik menekülése az alsó nyíláson keresztül.
  Természetesen nem mindegyik szovjet tank tudott döngölő távolságra áttörni. A Fritz szerszámai dolgoznak és csiszolnak. De akinek sikerül, az hogyan fog ütni!
  Gerda és Charlotte egy kicsit megelőzték barátaikat, és a határokon belül voltak, amikor már látszottak a szovjet autók. Na jó, lehet lőni, de jobb közelebb menni. Öt kilométerről még a harmincnégy törékeny páncélját is nehéz elvinni.
  Fiery Charlotte filozófiailag megjegyezte:
  - Ez mindig így van. Nem lehet távolról lőni!
  Gerda így válaszolt:
  - Megteheti, ha elég óvatos!
  De a helyzet eddig nem kényszerítette őket arra, hogy nagy távolságból tüzet nyissanak. A fehérre festett tankjukat pedig aligha veszi észre valaki. És az autó nagyon jól megy. Senki nem fogja hibáztatni az alvázat.
  És igen, az utazás sima. A szovjet járművek sem rosszak, és itt már feltörték a német védelmi vonal első vonalát, és áttörik a másodikat. Az időjárás pedig nem repül, feltámadt a hóvihar, és számos Wehrmacht repülőgép indul el.
  Figyelembe véve a vörös légi közlekedés számszerű gyengeségét és az akut üzemanyaghiányt, ennél jobb időjárás nem is lehet.
  Hadd bújjon el a Fritz. Néhányan már most is fehér rongyokat kezdtek lengetni. Hitler tönkremegy...
  Gerda két kilométerről lőtt. Ez elvileg még nem biztos vereség, de látva, hogy hány németet sikerült megnyomorítani az oroszoknak, akkor mire számíthatunk. Ráadásul a harmincnégyek még kevésbé szívósak, mint a háború elején, és még nem sikerült új lelőhelyeket kialakítaniuk. Így...
  A szőke terminátor nagyon aggódott, amikor meghúzta a pisztoly ravaszát. Már elvesztette az éles lövöldözés szokását - kivéve a murmanszki megrohanást, bár terhessége alatt, valamint uralkodása első hónapjaiban folytatta a lőtereken és gyakorlótereken gyakorolt gyakorlatokat. De láthatóan könnyebb bikiniben és mezítláb harcolni, eggyé válsz az autóval... A lövedék eltalálta és elvetemítette a tornyot... Nem, nem gyulladt ki, de a barátnak mégis meg kellett állnia. És most egy újabb áldozat...
  Charlotte azt suttogja:
  - Aki szokott a győzelemért harcolni. Velünk megy a sírba... - lőtt Gerda, mire a vörös hajú harcos kijavított. - Vagy inkább mindannyian együtt visszük a sírba az ellenséget.
  Hófehérke, a terminátor dühösen közbeszólt:
  - Igen, nincs ihlet, ne tereld el a dalt!
  Charlotte könyörgött:
  - Énekeld magad! Annyira képes vagy!
  És Gerda, a tüzet vezetve, énekelt;
  A haza és a hadsereg két pillér,
  Amelyen a bolygó nyugszik!
  Megvédünk a melleinkkel,
  A seregedet minden ember melegíti!
  
  Hűvösek a felhők, sütött a hőség,
  A géppuska megdörzsölte a katona vállát!
  Örökké szülőföldünk veled vagyunk,
  Ássunk sírt a gazembernek!
  
  Igen, néha a szerencse arca kegyetlen,
  A golyó arra törekszik, hogy átjárja a szívünket!
  A kicsiség visszavonult, és a harcos meghalt,
  Nyisd ki az Úr ajtaját a hősnek!
  
  A feneketlen égbolton békességünk van,
  Paradicsom, áldott harcos nem ragyog!
  Békét viszek magammal a hazában,
  Gyermekeink megkóstolják a győzelem gyümölcsét!
  Gerda éneklés közben további kilenc tankot vert meg, jelentősen javítva ezzel a pontszámát.
  Aztán Charlotte ezt énekelte:
  csillagos magasságokat int,
  Vonzzon végtelen távolságokra!
  És a mi embereink a gondolatvilágból,
  Álmodj egy repülő Ikaruszról!
  
  Szemem az égre szegeződik
  A gömb nehezen érinthető.
  Arkhimédész első csavarjaitól -
  Hosszan és fárasztóan tervezték őket!
  Aztán a lány nem tudott ellenállni, és elkezdett célozni és tüzelni... A szovjet tankerek nem figyeltek a lövésekre, bár Magda önjáró fegyvere is csatlakozott. Mégis, hóviharban nem igazán lehet látni, hogy hol, mit és hogyan ér. Ráadásul mindkét tank leült, és szinte megkülönböztethetetlenné vált a hófúvástól. Igen, és az új pisztoly feltűnőbb volt, és a végén volt egy hangtompító fénykimenettel. Ez a Fritz által kiváltott legálomosabb autó.
  A kárász, amely abban a pillanatban az oldaláról lebegett, izgatottan énekelte:
  - Ha a nők verekednek, jobb, ha nem veszekednek!
  Úgy tűnt, milyen károkat okozhat két, egyenként mindössze tizenkét tonnás autó? Ebben az esetben azonban a keret a minden. A lányok gyakorlatilag nem hibáztak, bár nem minden találat lett halálos. Három-négy ferde harmincnégyes páncél rikoltozott, körülbelül egy tucat leszállás vezetett különböző fokú járművek sérüléséhez, de a terepen könnyen javíthatóak kategóriájából. De körülbelül ötven rossz minőségű szovjet jármű páncélzata súlyosan megsérült.
  Itt például elkezdett szakadni a parancsnok harmincnégye, amikor a lőszer felrobbant. A tornyot messzire dobták, és a pofa kormánykerékké változott. Emberek is meghaltak.
  A szovjet tankerek későn vették észre, hogy megszúrják őket, és megpróbáltak ellentámadást intézni.
  A tigrislányok nagyon zsúfoltak, de a 82 lövedékből álló lőszer mennyisége teljesen összemérhető a Párducéval. Bár a lőszer az orrán nyugszik, a lányok pedig lekönyökölnek róluk. De még van mire lőni, és közeledve könnyebb eltalálni az oroszokat.
  Gerda nagyon gyorsan keresztet vet, és egy másik tankot küld a selejtért, és azt suttogja:
  - Isten bocsásson meg! Bátor srácok ezek, de az egyik parancsnokuk teljesen őrült!
  Charlotte hisztérikusan suttogva jegyezte meg:
  - Ha ránk jönnek, akkor a vég!
  Valóban, a harmincnégyesek menet közben lőttek, füstbe burkolózva, megborzongva a rázkódástól. A találataik persze ritkák, a lövések pontatlanok, de zúg a tank.
  A homlok továbbra is tökéletesen védett, és a páncél, bármit is mondjunk, kiváló minőségű, cementezett. Ez pedig azt jelenti, hogy a megnövelt keménységű felület kiváló visszapattanást ad, akár egy ugró nyúl.
  De mindegy, belül butaság, ugyanaz, mint bemászni a dobba, és nehéz ütőkkel fogják megverni.
  Igaz, az utastér nagyon felforrósodott a slágerektől, de ha bikiniben vagy, az a hófúvásba merülve is jólesik. De sokkal kellemetlenebb, hogy egy szovjet lövedék eltalálta a jégpálya jobb kötényét. Ez az autó vezetési teljesítményét szolgálja, mint egy feszítővas a szem alatt. Bár, tekintettel arra, hogy a görgők nem sakk, hanem külön kocsi, a tank még mozoghat. Fordulj meg és menj el. Ezt korábban kellett volna megtenni. És így a tat védelme gyengébb. És a dőlésszög is kisebb. Ha eltalál, áttörhet. Az orosz fegyverek nem olyan gyengék.
  Gerda suttogta, és ismét elengedte a pokol ajándékát félautomata ágyújukból:
  - De Pasaran!
  Bár ez a szó, vagy inkább a spanyol kommunisták mottója a német tigrisharcosok számára, egyáltalán nem tűnik helyénvalónak. Hiszen a nácik Franco oldalán harcoltak. Bár néha a katonák szívesen átvesznek mások trükkjeit.
  Lövéskor Charlotte kissé elfordította a Laska önjáró fegyvert, a jobb oldali görgő lövedékkel való törése ebből a szempontból problémát okozott számukra.
  A szovjet tankok nem száguldoztak olyan gyorsan a hótorlaszok között, mint az autópályán, de gyors ugrásaik mégis zavarták a látványt, és gyorsak voltak.
  Itt a kagylókat valójában pontatlan tartományban öntik ki.
  Gerda pedig végsebességgel tüzel, izzadságtól elázva. ferde páncél
  lepattanók a homlokon, de ha pont üresen találják el őket az oldalakon...
  Charlotte felkiáltott:
  - És ha a pokol mélyére zuhanok is - nem térek vissza a bölcsőbe!
  A lányok a végéig lőnek, de a kagylók oldalról rohannak és áttörik a görgőket. A páncél megreped, és az autó kigyullad.
  Gerda úgy dönt:
  - Aláássuk az autókat és induljunk!
  Charlotte gyötrődve kiált fel:
  - Le akarsz szokni a vasról?
  Gerda határozottan így szól:
  - Vannak fontosabb dolgok a fémnél, például a keretek!
  Charlotte letép egy kis filmkamerát, és azt kiáltja:
  - De a hőstetteinket örökre rögzítik!
  Gerda csupasz ujjaival a bázisok felé fordította a kart, amely aktiválta a kísérleti harckocsit szétzúzni képes robbanóanyagot. A tigrislány nagyon sajnálta, hogy elpusztított egy ilyen műalkotást, de hova mehetsz, ha különben a szovjet harcosok, akiktől nem lehet megtagadni a bátorságot, egyedi technológiákat ragadnak meg.
  Felrobbantották a Laskát, és belemerültek a hótorlaszba, hogy megmentsék egyedülálló életüket.
  Magda von Singer és Christina sem akart visszavonulni, autójukat pedig pontos lövedékek tépték szét. Ilyen a sors - minden háború könyörtelen pallasza. Amikor vissza kell vonulnod, elhagyva a szívedet. De a lányok ügyesen küzdöttek, és szinte a teljes lőszert sikerült elhasználniuk. De most kígyóként kellett befurakodniuk a hókupacba, és ott próbálniuk kiülni a kérlelhetetlen szovjet fegyverek közül.
  Ha izzadtan és bikiniben vagy, akkor a hó mélyébe mászni nem a legkellemesebb ötlet. De milyen gyakran a mi világunkban azt csinálod, ami tetszik. Mindenesetre például a fény komolyan megperzselte Christina talpát, isteni lábait, a végéig lőtt. De a lány ettől még dühösebb lett, és felkiáltott:
  - A súly szerinti becsületet és bátorságot nem árulják!
  Magda, akit szintén felgyújtottak, még a lebarnult bőrét is hólyagok borították, így kiáltott fel:
  - A tűz hőség, nem tűz!
  A szovjet tankok azonban maguk is megkönnyítették a feladatot. Dühükben minden szánalom nélkül lelőtték az elhagyott "Menyétákat", sok tucat kagylót tettek a törött fémbe. Ugyanakkor a tartályhajók egy része kihajolt a nyílásokból, és mint egy vízesés zuhatagából maguknak a német autóknak és a trágár beszédet közlekedőknek a szárnyai.
  Magda grimaszolva megjegyezte:
  - Ők, a bolsevikok persze bátrak, de rendkívül kulturálatlanok!
  Christina, aki a havat a szájába köpte, hirtelen durva igazságot tanúsított:
  - Szerinted jobbak a harcosaink?
  Magda viccesen megjegyezte:
  - Persze, jobb, ha nyerünk. A Kaukázus már a miénk, Moszkváig csak pár száz kilométer... - És a mézesszőke szigorúan kitárta hosszú agyarait. - Vagy hazaáruló beszédet akarsz tartani?
  Christina, aki már eleget látott mindenből és mindenkiből, csak egy hópor szökőkutat emelt a lábával, és kuncogott, megjegyezve:
  - Néha a csend az árulás legszörnyűbb fajtája.
  Az éjszaka, a hófúvás és a hófúvás jó esélyt adott a négy lánynak a túlélésre.
  . 15. FEJEZET
  Ráadásul az ellenfeleknek eszükbe sem jutott, hogy átfésüljék a havat, és mezítláb ördögöket keressenek a hóbuckákban. Így hát a hóba temetett harcosok kiültek, a szovjet tankok pedig áttörést értek el. Bár száznál is több autó hevert összetörve, elvetemülten,
  a tigrislányok akciója következtében.
  Általánosságban elmondható, hogy a szovjet csapatok az első napokban némi sikert értek el, és észrevehetően behatoltak az ellenséges alakulatokba.
  A Fritz magába Tikhvinbe vonult vissza, és megpróbálta megvetni a lábát a városban. Természetesen a házak és a lakónegyedek már önmagukban is komoly védelmet jelentenek az előrenyomuló szovjet csapatokkal szemben.
  A tigrislányok bátor négyének sikerült visszavonulnia Tikhvinbe. De géppisztolyt kellett ragadniuk, hogy megvédjék a várost. A tankerek számára pedig nem ez a legkellemesebb időtöltés.
  Charlotte az előrenyomuló gyalogságtól visszalőve, újabb vörös katonát küldve a túlvilágra, így fejezte ki magát:
  - Hát nem szörnyetegek vagyunk... És kincset is szeretnénk szerezni!
  Tikhvin komoly károkat szenvedett, amikor a németek elfoglalták a várost.
  Most a Fritz felnyergelt a barikádokra, és arra számított, hogy bevehetetlen védelmi vonalat épít fel.
  Gerda egyetlen lövéssel tüzet nyitott - menteni kellett a töltényeket. A szovjet csapatok túl sok tankot veszítettek, ezért a gyalogság támadásba lendült.
  Természetesen nem volt elég szovjet modellek páncélozott szállítója. Ezért lemészárolták a katonákat. És géppuskák és géppuskák várták őket. A négyen jól lőttek, és ügyesen elbújtak a barikádokon.
  Gerda lefektetett egy másik szovjet katonát, és ezt énekelte:
  - Fegyveres bravúrt kell véghezvinnünk - különben nem lesz értelmünk, élni!
  A csata az egész városban tombolt. És fentről már záporoztak a bombák, főleg, hogy érezhetően javult az idő, és a Fritz is előnyt kapott.
  Gerda dühösen kecses csupasz ujjaival megdobta a tőrét, és felkiáltott:
  - A csatánk győztes lesz, különben lehetetlen!
  Charlotte ugyanilyen jól visszalőve hozzátette:
  - Egy győzelem, de nagy!
  Gerda, aki egy rövid sorozatban levágott több vadászgépet, hozzátette:
  De a vereség sosem kicsi!
  A szovjet önjáró lövegek Tyhvinre lőttek, a mezei és ostromtüzérség kicsit később vonult fel. Fritz megerősítette a védelmet és a légnyomást. A szovjet csapatok új repülőgépeket vontak be.
  A legendás Marseille megjelenése drámaian megváltoztatta az erőviszonyokat.
  A nagy ász az ME-309-et repítette, amely fegyverzet szempontjából nagyon erős fegyver. És szó szerint elsodort mindenkit, aki az útjába került. Még a szovjet hadseregben is kifejezetten figyelmeztettek, hogy egy ilyen szörnyeteg megjelent a levegőben.
  Marcel maga semmi esetre sem tartotta magát gonosznak, még kevésbé kegyetlen embernek. Úgy vélte, hogy azzal, hogy a Vörös Hadsereg ellen harcol, csak az anyaország iránti szent kötelességét teljesíti. Ráadásul a nácik atrocitásairól sok tényt nem tudott. Igen, és túl sokat tulajdonítottak a háborúnak.
  De itt az első szupercsavar a visszatérés után. Repülő szovjet bombázók, támadó repülőgépek és vadászgépek. Egyértelműen ádáz csatát akarnak adni a Wehrmacht szárazföldi egységeinek. De Marcel látja mindezt, és öt-hat kilométeres távolságból tüzet nyit, és még az orrán keresztül is fütyül.
  A szovjet autók és a bátor ászok még mindig nem látták igazán az ellenséget, mivel gépeik robbanni kezdtek, szárnyaik pedig összeroppantak. A Marseille célzás nélkül, de intuitívan lőtt. Úgy tűnt, előre tudta, hová repül majd minden pilóta, és irányítja szárnyas szörnyét. Így derült ki, hogy egy gyerekarcú fiatalember lesöpri a szárnyas armadát.
  Az új év, bár fagyos, forrónak bizonyult. A szovjet csapatok kétségbeesetten és makacsul támadtak, megpróbálták elfoglalni Tikhvint. Fritz makacsul védekezett, és megpróbált a városban maradni, ahol az artéria feküdt, táplálva a bevehetetlen Leningrádot. Ráadásul a német csapatok presztízséről volt szó, akik nehezen és szégyellik a nagyvárosokat feladni.
  Szerencse, hogy az időjárás javult, és számos ellenséges bombázó, különösen a hatalmas Yu-288, megsértette a szovjet csapatok állásait és bombázta a kommunikációt.
  A szovjet Yak-9 és Lagg-5 repülőgépek fegyverzetét és sebességét tekintve sokkal alacsonyabbak voltak az ellenségnél. Különösen az ME-309, mint egy sárkány, kiütötte a gyengébb szovjet járműveket. Emellett a németek kifejlesztették a kettős szárnyas taktikát, ami lehetővé tette számbeli előnyük hatékony kihasználását és csökkentette a legújabb Focke és ME szívós, erősen felfegyverzett, de nehéz német járműveinek néhány manőverezési problémáját. Ezenkívül a jet ME-262-esek kezdtek megjelenni az előlapokon, bár ez a gép még nem teljesen megbízható műszakilag, valamint a HE-162 könnyebb, manőverezhetőbb és olcsóbb változata. Ez utóbbi gépek könnyebben gyárthatók és műszakilag megbízhatóbbak voltak, mint a sugárhajtású Messerschmitek. Az irányításához azonban meglehetősen magas képzettségű pilótákra volt szükség. Ami némileg leértékelődött, ennek a fejlesztésnek olyan pozitív tulajdonságai, mint a repülőgép alacsony tömege - csak 1,6 tonna üresen, alacsony költség és gyárthatóság, valamint a világ legjobb manőverezhetősége.
  De azok a német ászok, akik elsajátították ezt az autót, eltékozolták a dicséreteket. Különösen sikeres volt Huffman, a Marseille után második számú pilóta, aki elérhetetlen maradt. A 300 lezuhant autó eredményét felülmúlva Huffman megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjének magas kitüntetését, tölgylevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Az ő taktikája, hogy megközelíti a minimumot, majd eltalálja és visszarepül, a legkényelmesebb a HE-162-n. Huffman tehát a közelharc kiemelkedő mesterének bizonyult. Bár a Marseille 3117-es eredménye - lezuhant repülőgép még mindig elérhetetlen.
  Sőt, 1944. január 2-án ez a legendás pilóta megjelent az égen, ennek ellenére meggyőzte Hitlert, emlékeztetve arra, hogy a német csapatok rosszul érzik magukat, és az erősebb német felszerelések egyértelműen elhaladtak a hóban. Tehát biztosítani kell a levegőellátást a körülvett Tikhvinnek, ahol a német csapatok letelepedtek, és bombázzák a város összes megközelítését.
  A tigrislányok a földön lőttek, a szuperace pedig az égen lőtt.
  Már az első napon a Marseille hat bevetést hajtott végre, és több mint száz szovjet repülőgépet lőtt le. Igaz, január 4-én az időjárás meredeken romlott ... Feltámadt a hóvihar, és a szovjet csapatok megrohamozták a várost.
  A csodálatos négyes terminátorlányok inkább együtt harcoltak - vállvetve. Olyan egyedülállóan szép és halálos. A hideg miatt kénytelenek voltak álcázni és fehérben harcolni.
  A nindzsa fiú, Karas is a segítségére sietett. Rettenthetetlen terminátorgyerek, nem félt a hidegtől, és egyedül harcolt rövidnadrágban. Egyetlen meleg forrása a terepszínű krém volt, amitől csokoládétól leégett bőre fehér lett a folyamatosan hulló hó alatt, és beborította az összes utcát. Sőt, csatában nagyon vékony fémkorongokat és katana kardot is használt. De természetesen tökéletesen lőtt, és elfogott fegyverekből. A lányok azonban nem hagyták ki az automata puskát sem.
  Az ilyen fegyverek pontosabbak, mint a géppisztolyok, és ami a legfontosabb, megbízhatóbbak. Az MN-44-es gépkarabélyok azonban általában nem hagyták cserben a németeket. A harmadik télre elkészült a jól olajozott német hadigépezet. Focke-Wulfnak és az ME-nek még hóviharban is sikerült fájdalmas, bár korlátozott injekciókat adnia a szovjet csapatoknak.
  Gerda kézzel lőtt, és igyekezett nem abba az irányba nézni, amerre a szovjet katonák zuhannak. A harcosok közül sokan nagyon fiatalok voltak, tizenhét-tizenhat évesek. A gyalogságot földcsuszamlások toborozták, összeszedve az összes erőforrást. Valójában sok minden elveszett.
  De a Fritzek között tele vannak külföldiekkel. Különösen Svédországban, ahol a nácik megnyerték a legutóbbi választásokat, és ez a bábterület a Harmadik Birodalom ellenőrzése alatt áll. Nos, Svédországból már két hadosztály és négy brigád érkezett önkéntesként. Magában az országban háborút követelő gyűlések és tömeges felvonulások zajlanak. És Hitler és Karl tizenkettedik portréit viselik.
  Svédország közvetlen háborúba lépése tehát idő kérdése. Spanyolország és Portugália már háborúban áll, de csapatokat küldenek messzebbre délre. És most télen általában megpróbálnak felmászni valahová a Kaukázus vonulatán túl. A brazil alakulat láthatóan készen áll egy ugrásra Közép-Ázsiába, ahol a Basmachi mozgalom már újult erővel lángol fel.
  De ezek mind részletkérdések, Vlasov-hadosztályok is harcolnak Tikhvinben. Ezek a srácok harcolnak a gonosszal, felismerve, hogy rettenetes kínzások és elkerülhetetlen hurok vár rájuk a fogságban. És mi van a németekkel? Cukor azonban nincs! Nehéz dolguk is lesz, sokan meghalnak Szibériában, de mégsem akasztják fel válogatás nélkül.
  Gerda, miután lecserélte a klipet, és lekaszálta a szürke kabátba öltözött katonákat - az oroszoknak nincs mindenkinek elegendő terepszínű köntösük, elképzelte, mi várhat rájuk elfogás esetén... És elmosolyodott az esetleges szexuális, menő kalandon . Igaz, akkor Szibériában rosszabb lesz. Hogyan lesz ez a fagy - a lángszóró hő még jobb. Itt a sivatagban gyorsan megszokták a forró homokot, és mezítláb futottak, de ez nem így sikerült. Néhány óra hidegben töltött bikini után elkezdett remegni, és fel kellett melegedni a fürdőben. Ott az elit SS-zászlóaljból származó fiataljaik lucfenyő seprűvel melegítették fel a testeket. Nos, és nem csak, persze seprűvel - vannak válogatott jóképű árja srácok, amire szüksége van!
  Teljesen elvesztették korábbi félénkségüket, vagy éppen ellenkezőleg, megszerezték a női macsó lazaságát. De most egy kicsit vissza kell vonulniuk - a szovjet gyalogosok, holttestekkel megtöltve a megközelítéseket, túl veszélyesen közeledtek, és gránátokat kezdtek dobálni.
  Meg kellett törni a távolságot, hogy ne essen a töredezett jégeső alá.
  Magda apró vágást kapott egy repesztől, és válaszul három másodperc alatt nyolc golyót lőtt ki. A szovjet katonák szinte törés nélkül, csak enyhén guggolva elmenekültek, és a klip megtalálta áldozatait. Nyolc töltény és Christina kiürült. Az agresszív vörös hajú ördögnő ezt mondta:
  - A bátrak őrületére énekelünk egy dalt!
  De a szovjet katonák láthatóan úgy döntöttek, hogy bebizonyítják, hogy ez az élet bölcsessége. A német rohamgéppuska minden erejével csapkod, lövéseit pedig úgy tűnik, figyelmen kívül hagyják. Bár a katonák elesnek, a túlélők továbbra is futnak, sőt, szinte üresen dobálják a gránátokat, bár ezt korábban is meg lehet tenni.
  A kárász nagyon ügyesen dob korongokat, két-három katonát levág eggyel. Aztán a kardjával támad, ami géppuskákat és puskákat vág - olyan könnyedén, mint a gyufát!
  A nindzsa fiú még elég kicsi, tizenegy-tizenkét évesnek tűnik, de olyan gyors... Nincs idejük megütni vagy megvédeni magát. A gyermeket születésétől fogva nevelték és nevelték, kardokat dobált a babára, kénytelen volt kibontani és szalagokat vágni, jéglyukba merülni, speciálisan kiképzett macskákat beállítani. Nos, és még sok más, egy genetikailag tehetséges fiú igazi halálgépezetgé alakítása. Édesanyja huszonötödik generációs nindzsa, apja erős szibériai varázsló, a szovjet, "szovjet" hatalom ideológiai ellensége. Kiváló genetika és varázslatos képzés - a fiút a nindzsák legjobbjává tette. És persze Hirohito császár, hogy megmutassa a németeknek, hogy nem ők a legmenőbb szuperemberek, hanem Japánban vannak kemény srácok, a fiút a német-szovjet frontra küldte.
  És Karas (a pontyhal a szamurájok büszkeségét és életerejét szimbolizálja!) méltó harcosnak bizonyult.
  Például csupasz ujjaival, enyhén kivörösödve a sokórás csípős hidegben, hajszálvékonyabb acélkorongot dob. És egyszerre két kard kezében, hogy könnyebb legyen vastag ellenségsorokat vágni. Milyen szörnyű ez a terminátorgyerek, hogy a szovjet katonák először védtelenül kardcsapások és koronglövések alatt dőltek hátra, valódi félelmet élve át.
  A lányok, miután váltottak klipet, még gyorsabban kezdtek sugározni, vagy inkább sehol.
  A gyalogosok holttesteit halmokba halmozták fel. Szinte azonnal megdermedtek a hidegben, és újabb katona mászott fel rájuk. Így másztak és számoltak veszteségekkel. De a ninja beszállt a harcba, és újra, mintha a félelem hullámai indultak volna ki.
  Egy kétségbeesett támadás tombolt szinte egy egész napon át. A legnagyobb veszteségek árán a szovjet csapatok elfoglaltak néhány negyedet, és számos vonalon megszorították a németeket. De a tüzérség gyenge támogatása - a német légiközlekedés korábban bombázta a vasúti síneket, megfosztva az utánpótlást és sok áldozatot az előrenyomuló egységek között, kénytelen volt ideiglenesen felfüggeszteni a gyalogság mozgását.
  Az ilyen taktikák kockázata ellenére harckocsikat dobtak harcba. Meg kellett törni az ellenséget Tikhvin közelében, amíg a Fritzek technológiai előnyüket kihasználva fel nem oldották a város blokkolását.
  És ebben a támadásban meglehetősen kockázatos döntés született - az IS-2 harckocsi használata. Kifejezetten áttörő tartálynak tervezett jármű. Mivel egy erős löveg alacsony tűzsebessége és viszonylag gyenge tűzpontossága miatt nem alkalmas mások tankjai elleni harcra, sikeresen képes megsemmisíteni a páncélozatlan célpontokat.
  Tehát, bár városi körülmények között a tankok öngyilkos merénylők, át kell törni a pozíciókat, még a homlokával is.
  Harmincnégyen költöznek először. Viszonylag könnyű és nem nagy autók száguldoztak egy keskeny pályán... A tetőkről gránátok és Molotov-koktélok záporoztak rájuk. Aztán felrobbant az álcázott benzin- és napalmtartály. De a súlyos veszteségek nem állították meg a Szovjetunió tankhajóit. Több száz autót elvesztve betörtek a városközpontba, és ott makacs ütésváltásba keveredtek . Még a harmincnégyek gyenge oldalpáncélját szétverő hatékony faustpatrónusok sem ijesztették meg a szovjet katonát.
  Egyszerre három harckocsi hadsereget dobtak csatába. Sztálin még úgy döntött, hogy megtagadja a második csapást Voronyezs irányába, a Tikhvin feletti döntő győzelem és a "Forradalom bölcsőjének" megmentése érdekében. Hiába adják ki szigorúan az üzemanyagot, napi pár óra autózásra, a kaukázusi olaj elvész, új mezők kifejlesztése pedig időt és pénzt igényel, amiből a szovjet birodalom a háború miatt nagyon hiányzik. két fronton.
  De Tikhvin Leningrád artériája és az élet útja, és ami a legfontosabb, annak a szimbóluma, hogy a szovjet csapatok képesek és képesek legyőzni számos jól felfegyverzett fasisztát. Szóval nem bírjuk az árát...
  Az IS-2 harckocsi lenyűgözően néz ki - harmincnégyesnek is néz ki, csak a torony van még jobban előremozdítva. Természetesen maga a hordó vastag és hosszú, nem hasonlítható össze a T-34-76-tal, amely még mindig uralja a csatateret. Egész januárban a T-34-85 titáni erőfeszítései legfeljebb százat produkálnak.
  Az igazság feltűnő a torony homlokának sebezhetősége - lapos és nem túl vastagon páncélozott.
  A kárász, aki kicsi, de nagyon erős robbanógránátokat dobált a tankokra, odaszaladt a lányokhoz, és azt javasolta:
  - Fogjuk meg az IS-2-t és lovagoljunk vele?
  Magda támogatta az ötletet:
  - Persze, lovagoljunk! Lemaradtunk a kabinról.
  Gerda figyelmeztette a fiút:
  - Ennek a tanknak négy géppuskája van!
  Karas a lányokra kacsintott, és észrevette:
  - Szóval jó. Hamarosan újra támad a gyalogság, te pedig lekaszálod!
  Magda megbökte a nindzsa fiút.
  - Siess terminátor!
  Rózsaszín sarkú szúnyogszárnyként villant, a karatés gyerek gyorsabban futott, mint az olimpiai sprintbajnok. Először egy kis csomót dobott egy füstköteggel a félelmetes IS-be. Kitört a reakció, sűrű füst ömlött ki. Ezzel egyidejűleg a fekete fúvókák különböző irányokba szóródtak szét, elvakítva a géppuskásokat.
  Miután több gyalogost levágott, Karas úgy repült, mint egy ballisztából kiszabadult macskakő, és felmászott a toronyba. Egy speciális horog segítségével kifeszítette a nyílást, és visszadobta a nehéz fedelet. Ezenkívül minden egyszerű - néhány hinta két karddal és egy nehéz tank legénységének öt tagja vált el a fejükben. Nyomában a lányok is beugrottak, akik a szőrmeálcájukat ledobva ismét bikiniben kötöttek ki. Mi melegszik a tankban vezetés közben. Az 520 lóerős dízelmotor jól felmelegíti a fémet. Igen, a csupasz lányos talp sokkal jobban érzi magát az autót, mint a speciális, bordás szintetikus gumitalpú téli csizmán keresztül. A német parancsnoki szolgálat figyelembe vette a kemény tél tapasztalatait, és olyan új lőszert készített, amelyben a hidegben nem annyira hidegek a lábak. És ez tényleg kár, a Fritz nemezcsizmát vett el a helyi lakosságtól, és magára húzta. Vagy prémes sálakba burkolva.
  Karas búcsúzóul szájon csókolta Magdát, és így szólt:
  - Hát a tank neked való! Ott fogok harcolni, ahol tudok jobban ölni.
  Gerda csodálattal csókolta meg a fiút a csúszós, rugalmas sarkán, és így szólt:
  - Te egy csoda vagy!
  Christina hozzátette:
  - Az árja mércéje!
  - Tudom! - mondta a kisfiú, és egy ugrással kiugrott a hidegbe a félig nyitott nyílásból... Aztán üvöltve leesett a fedél... És a lányok lehetőséget kaptak, hogy az ellenség fegyverein harcoljanak. És a fegyver nagyon erős. Csak a nemrég megjelent Lev-3, vagy ahogy más néven "királyi oroszlán" 128 mm-es ágyúval erősebb. De ez a tank még mindig a fronton van egyetlen példányban. A november 8-i ünnepségen mutatták meg a démontól megszállt Führernek. Persze amíg még nem szerepel a sorozatban. Ahogy egyébként, az IS-2 halad, az első befutása.
  Eddig még a szovjet tankerek sem adtak le egyetlen lövést sem, nyilván a fegyverből választották ki célpontjukat.
  Christina gúnyosan megjegyezte, megfordítva a mechanizmust:
  - Ó, szemét... Itt nincs automatizálás, és mindent kézzel kell csinálni...
  Gerda, aki mutogatás közben megette a kutyát, észrevette:
  - És a látvány csúnya, és a láthatóság nem fontos. Nem túl jók a célzásban.
  Magda mezítláb megérintette a sebességváltót, és elfordította a dobozt, és észrevette:
  - És mégis, a harmincnégyhez képest van némi előrelépés. Különösen a sebességváltás könnyebb. A kabin szűkös, de többé-kevésbé költözni lehet. A lőszer nagyon kicsi. Huszonnyolc kör...
  Gerda logikusan megjegyezte:
  - Korlátozott számú bunkerre való lövöldözéshez elég lehet, de egy teljes értékű tankcsatához nyilvánvalóan nem.
  Charlotte talált valami jót a tartályban:
  - De a géppuskás fegyverzet a csúcson van! Négy géppuska jó védelmet nyújthat. És akkor megnéztem ezt az "egeret" - csak két "köpés" van benne egy ilyen autóhoz ...
  Christina a motort felgyorsítva megerősítette:
  - Ez az! Ez a fegyverzet egy ilyen nehéz, száznyolcvan tonnás harckocsihoz való?
  Magda, mint egy párduc, amelyik bivalyot ölt, felmordult:
  - Csirkék nevetnek!
  A dízelmotor erősen felgyorsítja a tankot. Látható, hogy az IS-2 továbbra is az autópályán halad, de terepen az előretolt tömegközéppontja hatással lesz. De semmi, amíg ellazulhatsz és méltó célt választhatsz magadnak...
  Magda kinyitotta a tank tornyát, hogy jobban lásson.
  És itt van még egy IS-2, érdemes masszívabban használni az ilyen tankokat. Mögötte van még három IS, de egy könnyebb, 85 mm-es ágyúval. Amúgy a legveszélyesebb, tehát képes frontálisan bevinni az autót, és gyorsabban ütni...
  Magda úgy döntött, két kilométeres távolságból lő. Halk hangon parancsolta:
  - Lődd le pontosan a torony homlokát... És... Érted!
  Az autó megállt, így nem volt sima, Gerda pedig az optika rossz minőségére panaszkodva, amit valószínűleg képzetlen tinédzserek csiszoltak ki, a csövet mutatta. A lányok segítettek berakni egy másfél kilós kagylót. A szőke harcos a farzsebére tette az arcát, és megpróbálta megtapintani valaki más autóját. Hiszen még soha nem lőtt ebből az ágyúból, az 1931-es modellből. Erőteljes, de elavult, hegyes, ricochet-érzékeny lövedékkel. Általában a fegyvert természetesen nem tankokhoz tervezték. De úgy tűnik, a 107 mm-es fegyver 1940-ben kifejlesztett páncéltörő módosítása túlságosan megbízhatatlannak bizonyult, és el kellett hagyni. És itt rossz látási viszonyok között 2000 méter távolságból kell eltalálni a célt. Igen, és az ellenségnek nehéz lesz válaszolni és ütni, de ...
  Gerda megcsókolta a fegyver szárát, gyorsan kinézett a nyíláson, felszedett egy marék havat a nyelvével, lenyelte, csupasz sarkát a karokra támasztotta és... lőtt!
  Úgy elfogyott, hogy csípte a csuklóját és a vádliját, és füstszagú volt.
  Az ajándék hosszú ívben repült és ... Az elöl haladó IS-2 megállt, füstölni kezdett, majd szétrobban a lőszerrakomány...
  Magda boldogan válaszolt:
  - Ezt adtuk nekik! - És logikusan, meglehetősen logikátlanul összekeverő fogalmak, tette hozzá. - Nem az ember fest fegyvert, hanem az ember fegyvere!
  Gerda felmordult:
  - Töltsd újra!
  A lányok pedig megfeszültek... Persze itt nem a "Tigris", izzadni kell, de így szórakoztatóbb, főleg, hogy az álló tank hamar kihűl. A vas jó vezető.
  Másodszor Gerda gyorsabban és magabiztosabban lőtt. Az IS-ek tovább mozogtak, és láthatóan még nem tudták, honnan lőnek a fegyverek. Igen, és a stop nem az orosz szokás. Mivel parancs van ... És a második kagyló már magabiztosan célba ér ...
  Gerda megnyalja az ajkát, és azt parancsolja:
  És itt a harmadik...
  Nagy késéssel menet közben tüzet nyitott a negyedik IS-1... És furcsa módon eltalált, bár ilyen távolságból mozgó autótól ez szinte lehetetlen, de a lövések mindent eldöntenek! A 85 mm-es pisztoly távolsága azonban túl nagy, meghaladja a behatolási határt. De nagy dübörgés hallatszott a toronyban, és az elülső páncél beomlott. Gerda válaszul elküldte a negyedik, másfél kilós "levélcsomagot"... Az IS-1 harckocsi homloka meghasadt, és narancssárga nyelvek magasan az ég felé emelkedtek.
  Gyönyörűen küzdenek a lányok... Aznap szerencséjük volt. De a szovjet hadsereg képességei nem arányosak.
  A Fritz minden erőfeszítése ellenére január 13-án, a legnagyobb erőfeszítések árán, óriási veszteségek árán, Tikhvint elfoglalták... Külön német egységek próbáltak kitörni a bekerítésből, egy folyosót ütöttek feléjük - hat német hadosztályt. egyszerre válogatott Lev tankokkal, próbálva menteni a hősies védelmet.
  A fiú nindzsa és a négy lány külön különítményben haladt a három muskétás stílusában. Mégpedig ott, ahol nem lehetett csendesen megkerülni verekedéssel és a holttestek felett. Természetesen az IS-2-t el kellett hagyni, de útközben váratlanul egy ritka T-34-85-ös harckocsiba is belebotlottak, egy olyan járműbe, amely az elavult és a behatolás szempontjából nem kellően erős T-34-76-os fegyvereket váltja fel. .
  A gépnek hasonló volt a törzse és a futóműve, de nagyobb torony, hosszú csövű és vastag fegyverrel. A pisztoly átütőképességében valamivel gyengébb volt, mint a Panther, mind az alacsonyabb csőtorkolati sebesség, mind a lőszer minősége miatt. De a különbség mégsem tűnt elsöprőnek, mint a 76-os milliméteres papír.
  Egy hétköznapi "Tigris" számára ez már veszélyes, egy "Oroszlán" számára még nem - tehát 100 - milliméter dőlt. Bár egy bizonyos szög alatt megvolt az esély. Vagy a hajótest alsó részében, de hernyóvédők is.
  A tankba beszálltak, és kiszabadították a legénységből. Természetesen vér fröccsent odabent. Maga a gép teljesen új, de a lőszer terhelése meglehetősen szerény - mindössze 35 kagyló. A kabin nem túl tágas, de jobb, mint a régi harmincnégy.
  Gerda megjegyezte:
  - És itt van a parancsnok tornya. Ez azt jelenti, hogy erős versenytársunk van. Most az oroszok nem lesznek olyan vakok.
  Magda gonoszul elmosolyodott, és megjegyezte:
  - Az oroszok pedig már jól lőttek, igaz, rosszabb látótávolsággal. Ráadásul a torony nagyobb lett és könnyebben üthető!
  Gerda ezen hangosan felnevetett.
  - Nos, igen! Ez a legnagyobb probléma tankereink számára, és valószínűleg ennek a tanknak a koronája! Próbáld ki, üsd meg!
  Charlotte ezt énekelte:
  - Egy, kettő, öt! "Tigris" jött ki lőni!
  Christina felvette:
  - A T-4 teljesítéséhez a lábak szélesebbek, mint a karok!
  Így hát elrohantak egy tankra, amely könnyebben mozgott, mint az IS... Gerdának eszébe jutott, hogyan találták el a szovjet gyalogságot négy géppuskával. Tisztességesen kaszáltak, és az oroszok fel sem fogták, hol esett rájuk egy ilyen támadás. De másrészt, miután elindultak, támadásba lendültek, gránátokat dobáltak... Pár darab a tisztes távolság ellenére felrobbant a toronyon. Persze 100 és 90 milliméteres IS páncélnál ez olyan, mint egy elefánt pellet, de kellemetlenül zümmög. Igen, és a hernyók vághatók.
  Így hát be kellett indítanom a motort és visszavonulnom. És akkor elfogyott a lőszer. Több mint száz vörös katonát kaszáltak el.
  Gerdát megdöbbentette a szovjet nép halálmegvetése. Az arabok, akik háremeket és gyöngypalotákat ígértek, nem voltak ilyen elkötelezettek. De ezek ateisták - olyan emberek, akik nem hisznek a túlvilágban és az Édenkertekről szóló mesékben. És mi készteti őket ilyen makacs harcra, amikor a háború kimenetele már előre eldöntött dolog, és ez nem más, mint a halálra ítéltek dühe?
  Ezt hihetetlenül nehéz megérteni és felfogni.
  Bár persze sokan vannak az orosz árulók között. Vlasov "Felszabadító Hadsereg" hat hónapig hat hadosztályt és kilenc különálló dandárt alkotott. Bár persze világos, hogy Wehrmacht katonának lenni könnyebb, mint tizenöt-tizenhat órát a gépnél dolgozni sokkal rosszabb forrasztásért, de mégis... Valamiért nem látszanak a volt hadifogolyokból származó német hadosztályok a frontok...
  Bár egyébként kevés német van fogságban, de szovjetek... Úgy tűnik, már több mint hat és fél millió. Talán nem sok vlaszovita, bár sok fogoly szétszóródott az SS által irányított nemzeti hadosztályokba és légiókba. Ezenkívül az oroszok egy részét nemesek és monarchisták formációjába küldték.
  De mindenesetre így sikerült bevenniük Tikhvint, az időjárás javulása és a hatalmas bombázások ellenére. Annak ellenére, hogy borsos árat fizettek.
  Gerda megkapta a parancsot, és rálőtt a harmincnégyes öngyújtóra. A fegyver tűzsebessége magasabb, így magabiztosabbnak érezheti magát. Egyszer, aztán a második és végül a harmadik tank a szemétlerakóhoz...
  Szóval óvatosabbnak kell lenni. Ellenkező esetben itt csapódnak le az autónál, csak a torony elülső páncélja lett erősebb és vastagabb, és így majdnem ugyanaz a formátum. A test különösen sérülékeny. És az orosz tankerek között vannak kézművesek. Azonban egy ilyen ritka tankért, mint az IS-2 vagy IS-1, egy gyengécske nem kerül börtönbe. A szokásos formátumból pedig harmincnégy lehet egyszerű harcosokkal. A parancsnoki torony résén keresztül úgy néznek ki, mint a lovak szájkosara, szájkosárral. Még valahogy kényelmetlen is ilyen szépségekre célzott lövést készíteni.
  Crucian ezúttal a toronyban a lányokkal, kiszállt, hogy kalauzul szolgáljon, és nem hagyhatja a lányokat a kazánban. Igaz, Magda logikusan megjegyezte:
  - Amúgy távozhatunk lövöldözés és provokáció nélkül...
  Crucian gyerekesen megcsavarva a pofáját, nyafogva kijelentette:
  - Nem - nem lövöldözni, nem lesz érdekes!
  Magda ennek ellenére figyelmeztette a lányokat:
  - Csak akkor nyiss tüzet, ha ölni akarsz, ha nincs több három vagy négy autónál. Ezt az új tankot érintetlenül kell visszavinnünk az egységeinkhez.
  Gerda egyetértett.
  - Ez az újdonság egyelőre nem szerepel a trófeák között, vagyis továbbra is hasznos lesz számunkra.
  A tigrislányok mérsékelt lelkesedéssel folytatták a vadászatot. Nem jártak túl jól, de további hét tankkal és öt teherautóval bővítették eszközeiket. Egyszer az autón kívül kellett harcolnom, hogy üzemanyagot vegyek a tankoláshoz.
  Röviden: négy huncut csínytevő kiszállt az üstből, és majdnem belehaltak a tüzérségükbe. Csak időben sikerült megmenteni a zászlót horogkeresztes pókkal.
  Most átkelnek az árkon, és még ott is van egy-két papírvirágos csokor, amit átadnak a hősnőknek.
  Oleg Ribacsenko, aki belefáradt e gúnyos filmbe, felkiáltott:
  Miért mutogatod nekem azt az átkozott szukát? Mennyire lehet nézni az orosz emberek meggyilkolását!
  . 16. FEJEZET
  A háború az, ami lehetőséget adott Jane-nek és csapatának, hogy megtalálják önmagukat az életben. Ezért a lányok készségesen vettek részt a keleti kampányban. És miért nem? Ez pénz és hírnév.
  A szovjet tankarzenál nem sokat változott. A fő harckocsi továbbra is T-34-85. Az alváz és a hajótest páncélzata a negyvenedik évtől megmaradt. Ugyanaz az ötszáz lóerős dízelmotor, ugyanaz a 45 milliméteres ferde frontpáncél. A hajótest oldalainak gyengébb védelme, sebezhető a német faustpatronokkal szemben.
  Csak egy nagyobb torony került beépítésre, 90 mm-es elülső páncélzattal és egy 85 mm-es löveggel. A tank természetesen elavult, és egyáltalán nem veszélyes a németekre!
  A lányok egy Goering-5 autót vezetnek, későbbi átalakításban. Az oldalpáncél 178 milliméterre nőtt, az elülső páncél 250 milliméterre dőlt. Maga a tartály gázturbinás motorral van felszerelve, és 60 kilométer per órás sebességre gyorsítja a briteket.
  Jane megkérdezte Gringetát a tüzértől:
  - Jól látsz?
  A paraszti harcos magabiztosan válaszolt:
  - A láthatóság itt kiváló! mindent látok!
  Malanya kuncogott és ugatott:
  - Összetörjük az oroszokat!
  Matilda magabiztosan megerősítette:
  - Igen, megtesszük!
  "Goering" -5 fordulat, a fegyver lövedéket lövell ki. A szovjet harmincnégy törik a torony. A lányok sikoltoznak örömükben. Tényleg azt hiszik, hogy ez minden nagyszerű. És hogy a szovjet tankerek haldoklik, még örülök is.
  Jane édes hangon csicseregte:
  - Mindenkit hamuba törölünk... És Moszkva alattunk lesz!
  Miután azonban aknamezőkre botlott, a német tanknak meg kellett állnia. Az oroszok nagyon szorosan beépültek. És egy csomó tankelhárító sün. A tüzérség aktív ágyúzást végez.
  Gringeta bosszúsan azt mondja:
  - Így alakul... Kemény blokkba botlottunk!
  Jane hivalkodó magabiztossággal válaszol:
  - Nem, ez csak reggelig történik... Törjük át az operát!
  A német hadigépezet némileg leállt. Jet támadó repülőgépek jelentek meg az égen, és teletankokat használtak. Nyilvánvalóan aknamezőket próbáltak elpusztítani.
  Robbanóanyaggal rádióval irányított autók. Mobil gázvetőket is alkalmaztak. Szó szerint tűzzel és lánggal bombázták a Vörös Hadsereg állásait.
  Gringeta elégedetlenül jegyezte meg:
  - A háborúban egyre több a kosz, és egyre kevesebb a vitézség!
  Jane kénytelen volt egyetérteni ezzel:
  - Seljavi! Jaj, valahogy veszítünk!
  Gringeta kijavította a parancsnokot:
  - Inkább nem mi, hanem az ellenfeleink! Most semmi, szálljunk ki a zsákutcából, és harc lesz...
  A német harckocsi lőtt, bár valójában semmit sem lehetett látni. Jane összedörzsölte a mezítlábát, és énekelte:
  - Nem gondolunk rosszra - biztosan el fogunk veszni! Van kiút a labirintusból, minden zsákutcából!
  Gringeta mosolyogva csicseregte:
  - Aki vidám, az nevet...
  Aki akar, eléri...
  Aki keres, az mindig talál!
  Malanya dallamosan és fogaitól csillogóan hozzátette:
  - Aki szokott küzdeni a győzelemért, az énekeljen velünk!
  Az ágyúzás több órán át tartott, majd a német tankok mégis továbbindultak. Szovjet tüzérség és különféle kaliberű páncéltörő ágyúk fogadták őket. Érezhető volt azonban, hogy az átütő erő egyértelműen nem elég. A németek előrenyomultak... Csak amikor elkezdtek lőni a 203 milliméteres ágyúk, akkor jelentek meg a náciktól az első összetört járművek.
  Jane bizonytalanul suttogta:
  - Uram... Ez a pohár múljon el mellettem!
  Gringeta magabiztosan mondta:
  - Két haláleset nem történhet meg, egyet nem lehet elkerülni! Tehát, ha valami, akkor a következő világban élünk!
  Malania suttogva kérdezte:
  Milyen ez a fény?
  Gringeta nem beszélt túl magabiztosan:
  - Szerintem jobb, mint a miénk!
  Malanya ezt suttogta válaszul:
  - Adja Isten, hogy a vakok kinyitják a szemüket, és kiegyenesítsék a hátukat a púposoknak!
  Jane valóban azon töprengett, mi lehet ez a fény. Talán ez a világ még irracionálisabb és kevésbé biztonságos. Jane megcsavarta a derekát, megmozgatta a csípőjét, és csipogott:
  - Ez egy nagyon érdekes lehetőség - meghalni és a következő világban végezni! Mi vár ránk ott? Találkozunk ott azokkal, akik kedvesek voltak nekünk a Földön, vagy új barátokat kell szereznünk?
  Gringeta mezítláb mozgatta a kutyát, és felszisszent:
  - Lesznek új évszázadok, nemzedékváltás lesz... De a Lenin nevet soha senki nem felejti el!
  És nevetésben tört ki, a kissé őrült nevetésével. Harcos-paraszt volt, aki aktívan ujjongott csupasz, kecses lábaival, és az ujjai játszottak.
  Itt elkaptam az IS-3-at... Távol az igazságtól. Nem mindenki fog eltalálni, és ha igen, akkor a lövedék a csukapofának ütközve rikochethet. De a lány tudta, mit csinál. Tüzelt, és azt mormolta:
  - A ködök partja, csalival zúzzuk!
  Matilda emellett énekelte:
  - És ez az "Agdam", igyunk a hölgyeknek! Szuper hölgyem!
  Gringeta lövése pontos volt. A lövedék a torony elülső páncéljának alsó részét, közvetlenül a résben találta el. És pusztító hatást fejtett ki anélkül, hogy a ricochetbe ment volna. Ilyen helyzet állt elő. Pontosabban, öt szovjet tanker szinte azonnal meghalt. Az angol nők pedig felvették a bűncselekmények listáját.
  Malanya üvöltött, miközben eldördültek a gépfegyverei. Több katona fiú akart felkúszni Hitler taknusához.
  - De pasaran, ne gyere a közelébe fiú! - Kiáltott egy csinos lány, és géppuska-kitöréseket öntött, bátor úttörők.
  - csicseregte Jane, és csupasz sarkával a páncéljához csapott.
  - Ó, fiúk, fiúk, fiúk... Hirtelen kifogásolhatóvá váltatok! Látható erre az átkozott földre, túl nemes vagy!
  A leány pedig, az úr leánya, megsajnálta ezeket a mezítlábas, karcos, koszos fiúkat, akiket kíméletlen golyók szúrtak át. Milyen szomorú és nehéz ez az egész.
  Gringeta ismét lőtt, átlyukasztotta az SU-100 önjáró fegyvert, és csipogott:
  - És a szöcske futni fog, hogy átadja az üvegeket!
  Malanya skarlátvörös nyelvével megnyalta az ajkát, és belekortyolt egy műanyag üveg Coca-Cola-ból, mondván:
  - Természetesen nem! Adj bort és egy doboz cigarettát!
  Matilda óvatosan előremozdítva a tankot, felszisszent:
  - A cigaretta méreg...
  Jane felvette a ritmust, és folytatta:
  - Így van, mondják az emberek!
  Gringeta válaszul, lő és sziszeg:
  Nincs rosszabb a nikotinnál!
  Malanya kuncogott és felmordult:
  - Egy doboz cigaretta a kemencében!
  Matilda válaszul hozzátette, és megvakarta a melle skarlátvörös mellbimbóját:
  Igen, az emberek azt mondják...
  Jane vigyorogva fejezte be, és kinyújtotta a nyelvét.
  - De én dohányzom....
  Malanya aplombával végzett.
  - És nagyon örülök!
  A lányok nevetve mutatták hosszú, cseresznyeszínű nyelvüket. Jane mosolyogva jegyezte meg:
  - A cigaretta a legtermékenyebb gyilkos, főleg a vásárlóval szemben!
  Malania hozzátette:
  - A cigaretta olyan, mint egy néma puska, de halálos egy amatőr kezében!
  Gringeta elsütötte az ágyút, és mosolyogva megjegyezte:
  - A cigaretta a legmegbízhatóbb mesterlövész, mindig öl!
  Matilda kissé lelassította a tankot a dombon, és elhallgatott:
  - A cigaretta keserű ízű, de jobban vonz, mint az édesség!
  Jane mély levegőt vett, és ezt suttogta:
  - A cigaretta olyan, mint egy rossz lány, csak az elválás sokkal fájdalmasabb!
  Gringeta kuncogott, tüzelt és üvöltött:
  - A cigaretta, a gránáttal ellentétben, eldobva meghosszabbítja az életet!
  A lányok elhallgattak. A tankjuk ismét elakadt, és egy árokban kötött ki. ki kellett szállnom. A harcosok kissé idegesek voltak. A szovjet védelem nagyon erős.
  Jane filozófiailag megjegyezte:
  - Háborúban a célhoz vezető legrövidebb út kerülő, a tiszta igazság pedig aljas megtévesztés!
  Gringeta, miután egy jól irányzott lövéssel szétzúzta a szovjet ágyút, megjegyezte:
  - Egy körös manőverrel nagy valószínűséggel elvágod a célhoz vezető utat!
  Malanya elsütötte a géppuskáját, és azt csicseregte:
  - Az élet vörös, de skarlátvörös a levele!
  Matilda egy különös következtetést foglalt össze:
  - A háborúban az élet elveszti értékét, de értelmet nyer!
  A lányok folytatták a háborút. Lőttek, és közben aforizmákat komponáltak menet közben.
  Jane mezítláb lőtt, és elejtette:
  - A háború olyan, mint a vőlegény, mohó az árulásra, de nem engedi, hogy elhaljon!
  Gringeta lőtt, és szellemesen azt mondta:
  - A háború egy kéjes nő a férfitestekben!
  Malanya felszisszent válaszul:
  - A háború, akárcsak a szerelem, minden korosztálynak engedelmeskedik, de az időtöltés nem kellemes!
  Matilda jónak látta hozzátenni:
  - A háború, mint az udvarhölgy, drága, változékony, de mindig hősi emléket hagy magáról!
  Jane kecses, csupasz ujjaival megfordította a kutyát, és kotyogott:
  - A háború nem olyan, mint egy álom, nem nélkülözheted az erős érzelmeket!
  Gringeta vigyorogva tüzelt, és így válaszolt:
  - A világ unalmas és pihentető, a háború érdekes és izgalmas!
  Matilda, élvezettel kortyolgatva a kólát, így folytatta:
  - A háború vér és verejték, megtermékenyíti a hajtásokat, amelyek bátorságot szülnek!
  Malanya kuncogott, és megjegyezte:
  - Bármilyen érdekes is a háború folyamata, mindenki a végét akarja!
  Jane csupasz lábujjaival ismét végigsimított a fegyver csuklóján, és énekelte:
  - A háború nem könyv, nem tudod becsapni, nem rejtheted a párnád alá, csak elronthatod!
  Gringeta dühösen csicseregte:
  - A háború vallás: fanatizmust, fegyelmet, megkérdőjelezhetetlen engedelmességet igényel, de istenei mindig halandók!
  Malanya halkan kuncogott, és megjegyezte:
  - Háborúban, akárcsak egy kaszinóban, a kockázat nagy, a nyereség pedig kicsi!
  Matilda vigyorgott és ugatott:
  - A katona halandó, a dicsőség feledésbe merül, a trófeák elhasználódnak, és csak az okok eltávolíthatatlanok egy új mészárlás megkezdésére!
  Jane finoman megszólalt:
  - Megvetjük a gyilkost, hacsak nem katona a fronton, a tolvajt megvetjük, ha martalóc a csatatéren duplán!
  Gringeta ismét leszögezte, és felszisszent:
  - A katona az a lovag, akinek a páncéljában bátorság és becsület van! Báró tábornok, akinek koronája van: megfontoltság és intelligencia!
  Malanya mosolyogva mondta:
  - A katona hangzik büszkén, a közlegény pejoratívan!
  Matilda bölcsen válaszolt:
  - Az első a támadásban, meghalhat, de az utolsó nem marad az emlékezetben!
  Jane lélegzetvisszafojtva kotyogott:
  - Jobb elsőnek lenni a trófeaosztásban, mint a támadásban!
  Gringeta mosolyogva tette hozzá:
  - A háború olyan, mint egy nő, csak a férfiakat teszi le törés nélkül!
  Malanya méltósággal válaszolt:
  - Egy nő, ellentétben a háborúval, nem siet lefektetni a férfit!
  Matilda nevetve mondta:
  - A háború, ellentétben a nőkkel, soha nem elégszik meg a beosztott férfiak számával!
  Jane puszta ujjaival ismét elfordította a kart, és így szólt:
  -A háború a legtelhetetlenebb nő, mindig kevés férfija van, és nem fog visszautasítani egy nőt!
  Gringeta jónak látta megismételni ezt a szellemes aforizmát:
  - A nők nem szeretnek verekedni, de a vágy, hogy leterítsenek egy férfit, nem sokkal rosszabb, mint a golyó!
  Malanya felszisszent, mint egy kobra, és kifújta rózsaszín nyelvét:
  - Fektessen le egy férfit, esetleg egy kis golyót, tegyen boldoggá, egy nagy szívű nőt!
  Matilda gúnyos mosollyal tette hozzá:
  - Nagy szív, gyakran kis önérdekhez vezet!
  A lányok befejezték a szellemes megjegyzéseket, és a csatatérre kezdtek koncentrálni. TA-311-es támadógépek repültek az égen, amelyek a szovjet csapatok állásait lőtték. Habár lassan, a Harmadik Birodalom koalíciója haladt előre. És volt ideje enni egy keveset, holttesteket nyelni.
  A lányok unatkozva ismét aforizmákkal kezdtek viccelni:
  Jane kotyogott:
  - A háborúnak nincs női arca, de a férfiakat hevesebben vérzi, mint egy feleséget!
  Gringeta tüzelt, és felszisszent:
  - A háború nem okoz örömet, de kielégíti az agresszív ösztönöket!
  Malanya válaszul füttyentett:
  - Öröm a háborúban, ellenségek teteme csak az árban!
  Matilda a számokat görgetve hozzátette:
  - A háború a mező szántása: hullákkal megtermékenyítik, vért öntözik, de győzelemre emelkedik!
  Jane lőtt és dorombolt.
  - A győzelem holttesten és véren van, de gyengével terem!
  Gringeta lőtt, széttörte a harmincnégyet, mint egy üvegkő, és felszisszent:
  - A háború olyan, mint a kannibál virág, fényes, húsevő és rossz szagú!
  Malanya mezítláb megtörölte a pedált, és felkiáltott:
  - A háború a haladás anyja és a lustaság mostohaanyja!
  Matilda elviszi, és hogyan fog ordítani:
  - És a háborúban a katona élete nem az árban van, hanem a tábornokoktól és egyáltalán veszteség!
  Jane végigsimította a kezét a mellkasán, és csicseregte:
  - Ha békét akarsz - kelts félelmet, ha háborút akarsz - okozz nevetést!
  Gringeta fogta és lőtt, mezítláb mutatva a fegyvert, és énekelte:
  - A nevetés nem bűn, ha nem vagy nevetség tárgya a katonai ügyekben!
  Malanya kuncogott, és sikerrel morgott:
  - A háború olyan, mint a cirkusz, csak a győztes nevet utoljára!
  Matilda vezette a tankot, szétzúzva néhány úttörőt, és károgva:
  - A háborúban, mint a cirkuszban, csak szőnyeges, komoly gyilkos!
  A lányok ismét elhallgattak. Belefáradtak, hogy élesek legyenek. Általában véve a háború nem túl szép.
  Jane bosszúsan gondolta: Nagy-Britannia átengedte magát a németeknek. Bár hány földet hódítottak meg a britek. És mennyi ebből Németországból! Nagy-Britannia kolosszális birodalommá vált. De nem tudta megemészteni a kolóniáit. A Harmadik Birodalom felülmúlta a szögek erejét, és még a parancsnokok is sokkal erősebbnek és tehetségesebbnek bizonyultak.
  És amikor a nácik Londonba érkeztek, Anglia számára véget ért a történelem. Új birodalom alakult ki, példátlan hatalommal. Amelynek csapatai sok népet és országot szolgálnak. És mit is mondhatnánk: a Harmadik Birodalom szárnyait bontva elfojtotta Nagy-Britanniát.
  De a negyvenedik évben, miután meghódította Franciaországot, Hitler nagylelkűen békét ajánlott Churchillnek. És el kellett fogadni: a józan ész azt sugallta, hogy Nagy-Britannia a háborúval még elméletileg sem nyerhet semmit, hanem elveszíthet. Hitler félerővel vívta a légi csatát Angliával. Nagy késéssel csapatokat vitt át Afrikába. A Szovjetunióba ment. De mindez csak késleltette a katasztrófát.
  A németek a megszállt területeket kihasználva két fronton is erőt találtak a harchoz, Japán magabiztosan verte az amerikaiakat. Aztán Sztálin elárulta, fegyverszünetet kötött. Nagy-Britannia térdre esett, és a Harmadik Birodalom része lett.
  Sok győzelem a Wehrmachtnak a legyőzhetetlenség dicsőségét érdemelte ki. Jane és barátai készségesen elmentek a náci hadseregbe - hogy boldogságot és rangokat szerezzenek. És valamennyire sikerült is nekik.
  És akkor mi van? Most két hazájuk van: Nagy-Németország, Kis-Britannia.
  Jane a torkából kortyolt egy Coca-Colát, és azt csicseregte:
  - Szerelem és halál, jó és rossz... Mi szent, mi bűnös, a gyilkosokat nem érdekli!
  Gringeta énekelt válaszul, és újabb lövedéket küldött:
  - Szeress és merj, uralkodjon a gonosz, és válassz, nekünk csak egy adatik!
  A lányok kicsit felvidultak. Nos, amennyire csak lehetséges, hangolja magát kisebb mértékben. Fiatalok, vidámak, energikusak és meglehetősen szerencsések. Annyi verekedés és egyetlen karcolás sem. Kivéve, hogy megkarcolják magukat a tankon.
  Malanya élesen megjegyezte:
  - Eh, Churchillnek el kellett volna fogadnia Hess javaslatát, és be kellett volna lépnie a háborúba a Szovjetunióval. Akkor mi uraltuk volna az egész bolygót, és a végén Németországot szétverték volna!
  Matilda örömmel énekelte:
  - Németország jó a csatában, a brit oroszlán a legjobb!
  Malania megerősítette:
  - Igen, a mi oroszlánunk Nagy-Britanniából a legjobb!
  Jane mosolyogva mondta:
  - Még van esélyünk! Itt Hitler meghal, és a Német Birodalom szétesik!
  Gringeta lövedéket lőtt ki, és részben egyetértett:
  - Hagyd, hogy szétessen! Végül is húsevő ragadozók, de vajon jobb lesz-e nekünk?
  Malanya filozófiailag megjegyezte:
  - Egység kemény módban, jobb, mint a rendetlenség és a hanyagság lágy módban!
  Matilda csupasz talpát a pedálokra nyomta, és ugatott:
  Mi is a Marson leszünk! És a Naprendszeren túl!
  Jane a Mona Lisa mosolyával válaszolt:
  - Először egyetlen módot kell létrehoznia a Föld bolygón!
  Gringeta fogta, és buzgón énekelte:
  - És mi egy ilyen rezsim vagyunk, nem engedjük, hogy megváltozzon!
  Malanya szellemesen megjegyezte:
  - De hogy orral hagyjam, orrot kell cserélnem!
  A lányok olyan szerencsések, mint mindig. Itt a harckocsijuk eléri az első lövészároksort. És feltöri a földet hernyókkal. A harcosok nevetnek.
  - Mindet elvisszük!
  Az egyik fegyver a görgők közé szorult, és a harckocsi megállt. A lányok kiszálltak a kocsiból, de a tank túl zsúfolt és túl meleg volt. Kint pedig kockázatos, megéghetsz.
  A harcosok elrohantak, csupasz sarkukat villogtatva énekelték:
  - Friss lányok vagyunk, jó barátok, na de mezítláb, hadd ostorozzanak, fürgén ijeszt!
  Jane elfutott, és megjegyezte:
  - Itt vagyunk az űrhajósok!
  Malanya mosolyogva megerősítette:
  - És az űrben és a leszállóban!
  Gringeta pedig fogta, és üvöltve ment a kezére:
  - Szuper harcos vagyok! Mindenkiben kételkedem!
  Matilda válaszolt és felszisszent:
  - Cseppenként méreg a Führerbe!
  Jane kuncogott és énekelte:
  - Az ütés erős, a Führer pedig mindenható!
  A harcosok mezítláb járva menekültek a törmeléken, zúzott, erősen felhevített vason, mindenféle gerendákon, törött koponyákon.
  Jane énekelte:
  - Meg fogsz érteni... Meg fogsz érteni... Meg fogsz érteni, és nem találsz jobb országot!
  A lány szívesen fut, nem túl kemény lábakkal éles ösvényen, törmeléken. Valóban nagy öröm.
  Gringeta énekelte:
  - Nyár, magasan süt a nap...
  Malanya támogatta a dalt:
  - Magas magas!
  Matilda hozzátette:
  - Nyár, messze vagyunk a haláltól! Messze!
  A harcosok láthatóan felvidultak. Valóban, milyen élvezet ilyen lendületesen mozogni és ugrálni.
  Jane kuncogott, és megjegyezte:
  - A halál megegyezés, a gyalázat abszolút!
  Gringeta egyik mezítláb a másikhoz dörzsölte, és felszisszent:
  - Nyaralásunk lesz! És vele a győzelem!
  Malania szkeptikusan mondta:
  - A miénk vagy a német?
  Matilda mosolyogva énekelte:
  - Halálos tűz vár ránk...
  Jane így válaszolt:
  De tehetetlen...
  Gringeta üvöltött, mint egy párduc:
  - Mindenkinek külön koporsója van...
  Malanya elvette, és lövés közben felszisszent:
  - Boshey zászlóalj a sírba süllyedt!
  Matilda visszaordított:
  - Egy egész légió esett a sírba!
  És a lányok fogták és nyávogtak... Olyanok, mint a karcsú lovak. És olyan aranyos, a lábak csupasz, lebarnult.
  Jane elvette, és örömmel felszisszent:
  - És én kobra vagyok! És én kobra vagyok! Egyáltalán nem medve!
  Gringeta visszavigyorgott:
  - És jó, hogy egy kobra felrepül a felhők közé!
  És a lányok elkapják és összeütik a homlokukat. Szikrák hullanak a szemekből, mintha eljött volna az óra!
  Malanya elvette és felszisszent:
  - Hitler kaput!
  Matilda támogatta:
  - És Sztálin kaput!
  Jane megrázta a csípőjét és csicseregte:
  - Fény harcosa vagyok, vademberek térden állva... Mindenkit, aki rágalmaz, elsöpörök a Föld színéről!
  Malanya elvette és felüvöltött:
  - Hitler pedig bolond, dohányzik! Gyufát lop, nem alszik otthon!
  Matilda gonoszul elmosolyodott, és megkérdezte:
  - Mit gondol, van a Führernek?
  Gringeta mezítláb a hamuba taposott, és felmordult:
  - Természetesen nem! Adunk neki egy négyest, szopást!
  Malanya szemeit forgatva suttogta:
  - Ó, nagyon jólesik egy lüktető jade rudat a szádban tartani és a nyelveddel érezni!
  Matilda lélegzetvisszafojtva suttogta:
  - És milyen nagyszerű! És minden nagyszerű lesz!
  A lányok egyre feljebb ugráltak. De a tankjukat megjavították, és vissza kellett térniük. A harcosok visszamásztak, és felszisszentek:
  - Ez a mi tankunk! Egyszerűen nagyszerű lesz!
  Jane-nek hirtelen eszébe jutott Robin Hood meséje. A kis Joe ott van, a fiút a seriff fogságba ejtette. A fiút megkínozták: fogasra húzták, a sarkát megsütötték.
  Amikor a lángok megnyalták a fiú csupasz, érdes talpát... Jane itt izgatottságot érzett, és nagyon vágyott a szexre. Itt léptek be. Főleg a japán nindzsa Karas. Ez a szőke fiú, olyan jóképű, és nagyon nagy férfi tökéletessége van. És olyan jó érzés ilyen tiszta és sima bőrt megérinteni a melleivel.
  Jane a lábujját a lába közé akarta dugni, de zavarba jött, és meggondolta magát. Bár valóban, egy ilyen akció rendkívül kellemes!
  Az úr lánya így szólt:
  - A tenger hullámában és a dühödt tűzben! És dühös, és dühös tűz!
  A lányok ismét a szovjet csapatok állásaiba helyezték át a "Goering" -5-öt. Valószínűleg maga Sztálin is nagyon kiakadt, amikor értesült a nácik előretöréséről. Tényleg, hogy nem lehet itt eltévedni. Egy kolosszus rohan rád, de nincs mit válaszolni. Harmincnégy éves, az E-sorozatot nem tudod legyőzni. És még inkább a piramis alakú AG-któl.
  És Sztálin láthatóan sokkos állapotban van. Legalább hívj egy csótányt a tanácsadóidhoz. Se hang, se jelentés, se vízcsepp! Úgy tűnik, csapokat fogsz kapni!
  Jane mosolyogva jegyezte meg:
  - És Sztálin, ellentétben Churchill-lel, mindig készségesen fogadta el Hitlertől a segédanyagokat, és békére ment!
  Gringeta lelkesen énekelte:
  - Mondd, mi a világ! Válaszolnak neked - a nap és a szél!
  Malanya lelkesen megjegyezte:
  - És erős, egészséges gyermekeink lesznek!
  Matilda kuncogott és suttogta:
  - A világ nem sakktábla, és Hitler sem király!
  Jane kijavította barátját:
  Magasabb, mint egy király! És lesöpörjük őt a bolygó színéről!
  Gringeta elvette és felüvöltött:
  - A britek nagysága, felismerte a bolygót! A fasizmust egy kardcsapással leverték!
  Malanya lelkesen hozzátette:
  - A világ minden nemzete szeret és becsül bennünket!
  Matilda egy lány lelkesedésével, aki megtalálta első szerelmét, hozzátette:
  - Hiszem, fel fogjuk építeni a szent kommunizmust!
  Jane nevetésben tört ki, és megjegyezte:
  - És a németek vezetése alatt tulajdonképpen a kommunizmus is felépülhet!
  Gringeta a homlokát a pisztoly farához ütötte, és ezt énekelte:
  - A kommunizmust vicceljük, most megépítjük! És Sztálin lesz a szuperhősünk!
  Malanya hozzátette, pontosítva:
  - Természetesen a koporsóban!
  Gringeta készséggel megerősítette:
  - Hát persze, a koporsóban!
  Jane filozófiailag megjegyezte:
  - Bármilyen nagy a király, bemegy a koporsóba, mint a kennelbe!
  Gringeta ravasz vigyorral hozzátette:
  - Egy politikus mindig hazudik, csak az igazat hal meg!
  Malanya csupasz lábujjait csattogtatta, és így szólt:
  - A halhatatlanság valóságos, de a halál illuzórikus!
  Matilda is kiadott egy aforizmát:
  - A királyok mindent megtehetnek, de egy, egyetlen király sem hagyhatja el a koporsót a földön!
  Jane a Twitteren írta:
  - Hamarosan véget ér az élet...
  Gringeta aplombbal támogatott:
  - Hamarosan!
  Malanya géppuskákkal lőtt a szovjet gyalogságra, és felszisszent:
  - Ó, anya, anya, könyörülj a fián!
  Matilda nehezen tudta visszatartani a nevetését, és hozzátette:
  - Végül is élnie kellett, egy napot sem!
  Jane filozofikusan gondolkodott:
  - Mindenki szeretne szépen élni, de csak kevesen halnak meg méltósággal!
  Gringeta mosolyogva válaszolt:
  - A halál bajt ígér, hacsak nem csillog a siker sugaraitól!
  Malanya dühös fogvigyorral sziszegte:
  "Jobb a jó halál, mint a rossz élet!"
  Matilda kihívta:
  - Jó Istennek lenni, a vadonban, rossz az ördögnek a zónában!
  Gringeta mérges vigyorral jegyezte meg:
  - És kifogytunk a kagylóból... Egyetértek, ez egy hatalmas tragédia! Nincs jelen a megsemmisülés!
  Jane megvetően felhorkant.
  - Lesznek új bemutatók és más elnökök is!
  . 17. FEJEZET
  Friedrich ezen a napon, 1947. október 10-én, mint mindig agár és fáradhatatlan, gyorsan száguldott egy Me-362 léglovon. A fiú a fáradtságnak még árnyékát sem érezte, túlságosan izgatott volt, és még mindig lövés nélkül lőtt. Éjszaka a javítócsapatok, elsősorban amerikaiak, üzembe helyezték a sérült berendezések egy részét. Konkrétan a "Patton"-okat ismét hernyókkal pörgették, ráadásul ezekből a gépekből pár százat üzembe helyeztek az óceánon túlról, már hibakereső vasutak mentén. A partizánok természetesen próbálkoztak, de a szokásosnál sokkal rosszabbul jártak. Bandera a választásokon legyőzte az ukrán Batkát, a partizánok soraiban pedig egyre nőtt az árulás és a dezertálás. Ráadásul a partizánmozgalom parancsnoka, Vorosilov megbetegedett... És nem vették fel időben a helyettesítőt... Így a fasiszták sokkoló nemzetközi csoportjának ellátása meglehetősen kielégítő volt. Igen, a bátor földalatti munkások és a hősies szabotőrök néha sikereket értek el, de nem a taktikai szint felett. Ráadásul az új, kapituláló szövetségesek megjelenése a Szovjetunió győzelmébe vetett hit meredek csökkenését okozta, és ez oda vezetett, hogy a megingott elemek nyíltan vagy akár burkoltan átálltak a nácik oldalára.
  Különösen nőtt a dezertőrök száma a kraikovi Vörös Hadsereg és a Lengyel Hadsereg körében. A lengyelek, hisznek a nácik és főleg a nyugati kapitalisták ígéreteiben, komolyan számítottak egy nagy birodalom létrehozására keleten, Oroszország rovására! Persze nem minden, a lengyel kommunisták hűségesek maradtak a szovjetekhez, de a többi politikai árnyalat... A liberálisok különösen megbízhatatlanok... Így a lengyel egységek szinte azonnal megadták magukat a Moszkvai öblösön a háború kezdete óta. offenzív... Szerencsére kevesen voltak, és ez még nem volt döntő befolyással a háború menetére.
  Friedrich maga hajtotta végre az első pár bevetést, elszakadva a többi pilótától. Látta, hogy az ellenség már nem találkozik olyan sűrűn tűzzel a náci hordákkal , és szinte már nem maradt aknamező a tankékek útjában. De a szovjet katonák keményen harcoltak. A gyalogság nem nyitott tüzet, és a harckocsikat bezárva próbálta aláásni a nyomukat vagy egy csomó gránátot, vagy éghető keverékkel palackokkal felgyújtani.
  A terminátor fiú alapvetően növelte a pontszámot, a szovjet fegyverek miatt. Sőt, vízszintes síkból történő fotózás, elkerülve a merüléshez szükséges időveszteséget. Igaz, több lesben lévő tank is megsemmisült. A Szovjetunió repülése inaktívan járt el. Már reggel csak hét U-2-es gép jelent meg, majd négy Laggas. Általában Friedrich egy rövid beszélgetést folytatott velük, enyhén megnyomva a ravaszt... Aztán, mint mindig!
  A náci tankok az amúgy is meggyengült harci pontokat elnyomva tovább rohantak a mezőn át a lövészárkokba... Azonban ennél a már hatodik és részben ötödik védelmi vonalnál is akadtak páncélelhárító árkok és sün (összesen nyolc volt) ). A szovjet tüzérek idegesek lettek, és messziről tüzelni kezdtek. A nácik tüzérsége könyörtelen volt, a repülés pedig .... Eddig mint egy korcsolyapálya, minden fel volt aprítva. Nos, Friedrich, mint mindig, mindenki előtt jár, gyorsabb és menőbb. Változások történtek a csapatok felépítésében, az erős géppuskás fegyverzettel rendelkező Pattonok előretörtek. Kénytelen döntés a veszteségek csökkentésére, mert a kamikaze gyalogosok feláldozták magukat, de nem hajlandók megadni magát...
  Friedrich a harmadik bevetést barátnőjével, Helgával végezte. Itt találkoztak először többé-kevésbé nagy adag szovjet repülőgéppel. Volt köztük még öt Br-3 is (ahonnan kiásták). Furcsa mód, de a Szovjetunió bombázói a német ászok láttán azonnal visszafordultak, és a vadászgépek eléjük siettek.
  Friedrich hidegvérrel lelőtte a közeledni próbáló autókat. Beleértve egy ászt a Szovjetunió hősének csillagával a törzsön. Egy tapasztalt harcos azonban megpróbált bemenni a felhők közé, de egy olyan szörnyeteg ellen, mint Friedrich Bismarck, csak rosszabbul sikerült. A nem hiányzó terminátor fiú egyszerre harminchat vadászgépet és négy támadórepülőgépet lőtt le, forsiv bekapcsolva, a bombázók után rohant.
  Itt azonban Friedrich felfedezte, hogy autója nem rohan annyira, és még erőltetett motoron sem ütött ki 740 becsült kilométert. Az ok egyértelmű, a Friedrich 30 milliméteres Mr-108-as ágyúit Mr-103-asra cserélték, amelyek 960 méter/másodperces kezdeti lövedéksebességgel sokkal hatékonyabban hatolnak át a tankok tetején, és nagyon nagy távolságból az ellenséges vadászgépeket, de csaknem másfélszer nehezebb és kevesebb percenkénti 420 lövéses tűzsebességgel (Friedrich azonban általában a transzba esve inkább egyes lövedékekkel ütött!). Igen, és a fegyverek lőszerterhelését különösen Friedrich esetében növelték. Így nem volt könnyű utolérni a bombázókat. Számos fürge He-362 felülmúlta a bátor, fiatal ászt. Jégesőként zuhantak a termésre, összezúzták és megkínozták a szovjet autókat. Ráadásul a Br-3 lassabban mozgó és gyengén felfegyverzettként a terrorista pilóták könnyű prédájává vált. Frigyes már megérett a lakoma végére, de még egy tucat távot teljesített, és ötvenet kiütött. A fiúnak azonban nem sikerült megdönteni korábbi, kétszázötvenhárom autós rekordját.
  Friedrich nagy lelkesedéssel a lelkében tért vissza. Nyert és nyer! És az árulásáról szóló gondolatok teljesen eltűntek. A fiatalember még azt mondta magában:
  - És miért ezek az előítéletek! Az otthon az, ahol a barátaid és a gyermekeid nőnek fel! A Szovjetunió pedig nem az anyaország, hanem a népek börtöne!
  Helga hallotta ezeket a szavakat, de mivel nem értette valódi jelentésüket, megerősítette:
  - Igazad van! És hamarosan gyerekeink lesznek! Bár nem akarok gyomrot kapni, amíg még van egy ilyen háború!
  Friedrich felnevetett.
  - Ez a Mindenható Isten akaratától függ. A pápa és számos metropolita azonban a mi oldalunkon áll!
  A negyedik támadás, a sugárhajtású Fokken-Wulf-5 fegyvervadászattá alakult, mivel csak néhány harckocsit fogtak el. De az igazi próba még hátra volt.
  Rotmistrov ötödik gárda harckocsihadserege befejezte az alákínálást a Krasznogvardeszkij területére. Teljes meglepetést azonban nem sikerült elérni. A náci felderítő repülőgépek nagy tömegű harckocsi mozgását rögzítették, és a nácik siettek megtenni az ellenintézkedéseket. A 2. SS-páncéloshadsereg mintegy ötszáz SS-egysége, valamint a stratégiai tartalék kétszáz járműve érkezett ki, hogy találkozzanak kilencszázötven harckocsival és Rotmistrov páncélos öklével megerősített önjáró fegyverrel. A csata különösen a terepen, a Pervomaisky kolhoz közelében bontakozott ki, ahol német gránátosok és fegyverek voltak az elfoglalt vonalon.
  Friedrichet és a legjobb német ászokat hívták, hogy kivédjenek egy hatalmas ütést földről és levegőről.
  Rotmistrov altábornagy, a sztálingrádi csata hőse maga hajtotta végre a legfelsőbb parancsnoktól kapott parancsot, őszintén hitte, hogy a Moszkva melletti csata még nem veszett el. Hatalom volt a kezében, felcsillant a remény, hogy a Szovjetunió visszaszerzi azt, amit korábban elveszített. A saját erejéből mozgó oszlop azonban eléggé megnyúlt. Ez részben a Harmadik Birodalom felderítő repülőgépeinek elkerülésének volt köszönhető, és a menetelés további időtartamát az ellenséges repülőgépek becsapódása miatt a vasútvonalak sérülései okozták.
  A súlyos bombázócsapások arra kényszerítették a nagy tankerőket, hogy saját erejükből több száz kilométert meneteljenek. Sőt, a menet sebessége maximális volt ... Tekintettel a tankflotta bizonyos heterogenitására, egyes autókban sikerült szűrőket cserélni, míg másoknak éppen ellenkezőleg, a régi típusok, köztük a tökéletlen sebességváltók lelassították a dízelmotorokat.
  Az ellenséges repülőgépek brutális és hatalmas becsapódása miatt az ötödik lökéshadsereg elég távol helyezkedett el a frontvonaltól, és ez arra kényszerítette ezt az acélpályát, hogy estétől reggelig járjon.
  A nácik tömörebb csoportja már várt Rotmistrovra. A tankok összlétszámát tekintve a nácik kiváló minőségűek voltak: körülbelül másfélszáz "Panther" -5 és "Tigers" -5, valamint egy tucat "Goerings" L (17 láb hosszú angol járművel) rendelkeztek. fegyverek, amelyek átütőereje megközelítőleg megegyezik egy "Panthers"), E-50, AG-50 és "Patton" fegyverrel. A Superferdinanda tankrombolók még mindig úton voltak.
  Persze jobb lett volna tömegesen támadni a nácikat, de a félelmetes Zsukov túlságosan siettette Rotmistrovot, joggal tartott attól, hogy a nácik energikus ellenintézkedéseket tesznek. Ez azonban már megtörtént...
  De itt a szovjet hadseregnek volt egy ütőkártyája - ez egy komoly légi fedezet volt ... A repülőgépek mind az uráli irányt, mind a kamattartalékot eltávolították, sőt a kiképző járműveket, valamint a felszereléseket közvetlenül a futószalagról dobták harcba. . Ez volt az esély áttörni a jobb szárnyat és a hátat, a fasiszta éket, amely messze előre rohant.
  Gota tábornok és más parancsnokok már a moszkvai hadművelet tervének előzetes megbeszélései során azt feltételezték, hogy Krasznogvardejszk minden bizonnyal egy tankcsata helyszíne lesz a szovjet hadseregek harci tartalékaival, ami azt jelenti, hogy fedéllel kell rendelkeznie. terv.
  Speciális német repülőgépek, különösen a Xe-362 figyelték a légteret, így a Krasnogvardeisky-i ütközet a második világháború legnagyobb harckocsi-, de légi csatája is lett!
  Friedrichet az ellenséggel való harcra hívták, ő a Luftwaffe legjobb ásza, a légiharcok királya a Harmadik Birodalom győzelmének jelképe volt. És mellette, vagy majdnem mellette a jobb oldalon, a rohamra, és ezért a Fokken-Wulf-5 különösen erőteljes módosítására Helga rohant.
  A fiú még ezt énekelte:
  - Csillaghajókon rohanunk át a hullámokon! A kvarkok éterörvényekben habznak!
  Helga megerősítette:
  - Vörös lények, lesz Hook neked! Az alvilági pokolvilág gyermekeinek!
  Friedrich nevetett, és kiadta kedvencét:
  - Hát a csavartól! A halál angyala, csak fütyülj, hogy megjelenjen! Az összes söpredéket darabokra fogja tépni!
  Helga kuncogott válaszul.
  - Hát te szellemes vagy!
  Friedrich némileg aggódott repülőgépei tömegének növekedése, a nagy hatótávolságú fegyverek telepítésével és a lőszerszám növekedésével való kapcsolat miatt. Végül is egy 30 milliméteres lövedék, amely háromszor nehezebb, mint egy 20 mm-es ágyú, és talán négyszer erősebb a pusztító erejét tekintve, egy univerzális fegyver, amely alkalmas arra, hogy páncélt hordozzon mind a felszínen. bolygón és a levegőben! A fiatal ász még a géppuskákat is le akarta adni, eltávolítani a négy nagykaliberűt, de... Helga ellenkezett a repülés előtt:
  - Végül is közelharcba kerülhet. Jobb megtartani ezt az adukártyát...
  - Elég a Vis Maiorhoz és két "lövőhöz"! - vágott közbe Friedrich. Nekem mit lőjek le közelről - ez elég. Általában úgy gondolom, hogy a géppuskás fegyverzet itt felesleges.
  Helga vidáman felkacagott, és megveregette a fiú hátát.
  - Sajnos nem mindenki olyan legyőzhetetlen lovag, mint te! Sok ász még kezdő, sűrűbb tűzre van szükségük, hogy biztosan eltalálják...
  Friedrich teljesen ésszerűen tiltakozott:
  - Olyan drága autót, mint az ME-362 U, kezdő pilóta nem ad. Ez a harcos az ászoknak való.
  Helga válasz helyett belerohant a villogó, meztelen, rózsaszín sarkú vadászrepülőgépébe. És mi mást tenni, megszólalt a segélyhívás.
  Friedrich általában elégedett volt azzal, hogy a két szélső géppuskát eltávolította, a masszív gép könnyebben indult, és nőtt a sebesség, és a szárnyak kivilágosodása javította a kormányozhatóságot. Bár magukat a tüzelőpontokat burkolatok borították, ezek csökkentése jelentősen javította az autó aerodinamikáját. Bár aerodinamikai tulajdonságait tekintve az Me-362-nek még mindig nincs párja a dugattyús motorok között, ilyen a háború univerzális lova.
  Lent ritka fák, mezők villannak... Forró a nap, és úgy tűnik, nem lesz könnyű harcolni. Főleg az oroszok, akik elveszítik ezt a hatalmas csatát. Itt balra és kicsit lent egy varjúcsapat repül... Egy nagy nyáj, és a varjak egy része nagyon nagy... Baljós jel, minden háborút varjak kísérnek, ez a szentimentalitástól mentes kegyetlen világ. Ahogy Boyarsky énekelt a híres musicalben:
  - De miért! Lehetetlen lélekben élni! De miért - az élet nem tanít meg minket semmire!
  Ez erőszak, erőszak és még több erőszak! Kegyetlenség, kegyetlenség és még egyszer kegyetlenség bebetonozza a nemzetet!
  A varjúcsapat végtelennek tűnik, tíz-százezren vannak, és úgy kárognak, hogy még a hermetikusan zárt kabinban is hallani lehet. Friedrich megkérdezte Helgától a rádióban:
  - Megüthetjük őket gépfegyverrel?
  Az ászlány ellenkezett:
  - Ne! Itt minden golyó számít!
  Friedrich felnevetett.
  - Mi egészen lehetséges! A király a trón alatt, feküdjön egy zacskó töltényben.
  Egy keselyűcsapat mögül hirtelen kiugrott az első adag szovjet repülőgép. Először a szalamandraiak találkoztak velük. Mindkét oldalon voltak veszteségek, több orosz halt meg. Friedrich későn nyitott tüzet, és mindössze nyolc autót lőtt le. De ez még mindig rossz kezdet. De lelőttek egy pár német "Salamander" -3-at, valamint a Me-262-t, nem világos, hogyan sikerült mindenkit megelőzni.
  De a fő dolog még hátra volt. A varjak csapata véget ért, a német pilóták kiugrottak a Krasnogvardeisky mező feletti térbe, és elkezdték.
  Egy egész hadsereg rohant a német század felé, és itt valójában a Szovjetunió több légi hadserege is repült. Mindenféle repülőgép hatalmas armádája, de leginkább Yakov volt és valamivel kevesebb Lagg.
  Friedrich több mint hat kilométeres távolságból nyitott tüzet. Ismét belemerült a vad trance patakjaiba, amikor nem célzol, és az ujjaid automatikusan megnyomnak. Amikor már nincs megfontolás, gondolat, a test a tiédnek tűnik, de már olyan vagy, mint az ismeretlen erők bábja... Ez azt jelenti, hogy nem a hús a tiéd, hanem az alvilág szelleme - tisztátalan, gonosz erők ...
  Nos, és a terminátorfiú fejében, ahányszor szólt a dal:
  Baráti körben, de ugyanakkor magányosan,
  A szenvedés, a bánatos gondok fogságában!
  Világunk annyira belefáradt a szidásba,
  Sem kiterjedés, sem szépség nem látható!
  Hová vezettél minket - gonosz gonosz ördög?
  Amikor a gonosz démon megfordítja a sereget!
  Vadászni ránk természetesen katonai dicsőség,
  Bár a lelkem aljas parazita!
  
  Ilyen üresség a haldokló szellemben
  A mocsár körül nem látod az utat!
  És a halál, ez számít a könyörtelen öregasszonynak,
  Milyen adót szed a szent Ruszban!
  
  Az egyszerű megértés nem ragyog,
  Minden a weben, határtalan hatalom!
  A vágy, hogy egy földi lakhelyen éljen,
  Kóstolás édes édességgel, örömmel, boldogsággal!
  
  De a sors hadba küldte fiát,
  Ahol el kellett felejtenünk a békét!
  Nem kell ezért átkozni a Sátánt,
  Nem akartunk mást!
  
  A repülőn átvágtam a forgószélben,
  Miután végrehajtott egy trükköt, és a fogadtatás a korona!
  Hidd el, a haza harcosa nem halt meg,
  Játsszunk egy temetési menetet a söpredékért!
  
  Az ellenség sok, erős,
  Autók, vadászgépek, rakéták!
  Darabokra zúzzuk a pokoli Wehrmachtot,
  Oroszország hőstetteit éneklik!
  Eljön a Földre, azt hiszem, a kommunizmus,
  Boldogan fogunk élni - ezt biztosan tudom!
  Az emberek hóhéra összeomlik - fasizmus,
  A győzelem a kedvességben lesz, május fényében!
  
  Haza, gyors repülés,
  Szent életet adott nekünk!
  Szívünkben zeng a Szülőföld himnusza,
  Végül is hevesen küzdök érte!
  
  És eljön az idő, azt hiszem, fényes,
  Nem lesznek gyilkosságok, az öregség a szakadékba vész!
  A nemzetség él nélkül fejlődik,
  A felső rohanni fogja a vonalak eredményeit!
  
  És azért, hogy ezt az időt közelebb hozzuk;
  Úgy kell harcolnod, mint egy orosz katonának!
  Hogy mindenkihez eljusson, aki nem hülye,
  Hogy az oroszok mindig tudnak harcolni!
  Friedrich fejében egy jó hazafias dal csendült fel, de az áruló kezek és lábak éppen az ellenkezőjét tették. Ugyanis minden típusú és márkájú szovjet repülőgéphez küldtek lövedékeket. A szovjet pilóták megpróbáltak közelebb férkőzni és beindítani a szemétlerakót... Volka, miután több mint ötven autót lőtt le menet közben, kanyarodott, és elkerülte a lövéseket és a döngölési kísérletet (ezt a kamikázét géppuska rövid sorozatokkal vágta le) . Ekkor a fiatal ász gépe elmozdult, és harci transzban lévén a fiú sok légfegyvert adott. Nagyon lekaszált számos szovjet harcost, akik hátulról bukkantak fel.
  Itt Friedrich majdnem feldöngölte magát, de sikerült a tűzvonalba csúsznia, és folytatni az ellenfelek kiirtását. Ezúttal a kétmotoros "Pawns" lett az áldozata. Egy aforizma villant át a fiúk fején (a gyalogok sem őrültek, leendő királynők!). - csikorgott Helga a rádiójába.
  - Ó, édes anyám! Hogy nyomják!
  Friedrich egy befejezetlen holthurkot végrehajtva nagy távolságból elvágta a szovjet vadászgépeket, megpróbálva Helga háta mögé menni. Egyikük "Boltos" (Lagg-5), nagy vörös csillaggal volt a törzsön... Szóval a Szovjetunió hőse. A lány maga a Fokken-Wulf rohammódosítása során lőtt a németek pozícióira előretörő Rotmistrov hadsereg tankjaira. És ugyanakkor elég pontosan ütött, sikeresen merült.
  Friedrich eközben ellenséges repülőgépekkel harcolt, és gondolatban megköszönte a készletek megnövekedését. A T-34-85-ös harckocsiba még egy áruló terminátort is sikerült betennie, és a parancsnokiét választotta (ez látszik az antennákon, amin a por és a távolság ellenére is jól kivehető volt Friedrich éles szeme!).
  A nyílás fedelét egyszerre három kagyló szúrta át, és a tank megállt...
  Lent is meleg volt, az ötödik gárda harckocsihadseregének élcsapata már rágördült az SS-gránátosokra és a második hadtest egyes részeire.
  Az első szovjet járművek a páncélelhárító árokba gurultak és lelassítottak. A "Tigers" -5 és a "Panthers" -5 gyorstüzelő ágyúk rájuk zuhantak. Ebben erősek az új németek, hogy távolról harcolnak, ahhoz, hogy előnyt szerezzenek velük szemben, a szovjet tankoknak közelharcba kellett lépniük. Lerakót rendezni... De taktikailag pontatlan volt a döntés, hogy átszakadt a nyílt mezőn, ahol az árkokat ásták, hogy találkozzanak a "zsákmányra" váró autókkal. Igen, ne halmozzon fel egyszerre tömegesen?
  Igaz, a szovjet Ils a kézzelfogható veszteségek ellenére mégis áttört, mint egy kis bokszoló, aki az óriás lekvárja alá merült, az ellenség tankjaira, károkat okozva, köztük kis bombákat is. Igaz, néhány "Tigers" -5-ösön a rajtrács tetején álltak, de sok jármű, a német gyalogság kénytelen volt védelmet felállítani szó szerint menet közben.
  Friedrich úgy gondolta, hogy ha az oroszok koncentráltabb csapást mértek volna, sokkal nagyobb esélyük lett volna a "egy rakás kis" és jövedelmező közelharcra.
  A piros pilóták döngölése folytatódott, de például a nagyon fürge "Salamander" -3 ellen ez a taktika nem hozta meg a várt eredményt. A német repülés veszteségei nőttek, csakúgy, mint a szovjeteké. De ez már nem volt megválaszolatlan küzdelem. Sok szovjet pilóta tisztességes tapasztalattal rendelkezett, nem hiába fedezték Moszkvát, így a nácik nagyon rosszul lettek.
  Friedrich, akinek érzéke hihetetlenül kiélezett, mindig elkerülte az ütéseket, és intuitív módon eltalálta a legveszélyesebb szovjet vadászgépeket. Megpróbálja kiütni a vezetőket. Megcsinálta, és gyújtáskimaradás nélkül működött. A fejemben egyébként üresség volt, és a csata mint olyan felfogásának hiánya. A test reagált, a célpontokat elkapták, nem volt tévedés. Néhányszor még tankokat is kapott.
  És sok száz, ha nem ezer mindenféle repülőgép villogott és pislákolt a szemem előtt. Itt például Huffman a Non-362-én... Különleges módon harcol, sebesség, egy sugárhajtású gép rángatása, és törmelék repül mindenfelé... És az oroszok sem rosszak.... Pont ott van Kozhedub, ideje lenne feszültségmentesíteni... Friedrich minimum mozog, most nem kell fordulni, gazdaságosan verni, hanem csak, így kicsit elmozdulva a vereségtől..
  Kifogy a lőszer, ahogy a tartályokban lévő üzemanyag is, és lenyűgöző erősítés érkezik a német állásokból. Szalamandra, sőt több félelmetes Me-362 is elsőként lép be a csatába, mögöttük pedig a náci szúnyogtábor többi tagja. Megint parttól partig... A szovjet repülőgépek is elkezdenek visszavonulni. Kifogy az üzemanyaguk, a veszteségek pedig túlléptek: minden elképzelhető és felfoghatatlan határt. Friedrich visszatér és megkérdezi Helgát:
  - Minden rendben?
  A lány válaszol:
  - A repülő úton van! Kiütöttem hat tankot és egy vadászgépet...
  Friedrich füttyentett:
  - Igen, még engem is megelőztél a megsemmisített tankok számában. Én személy szerint mindössze öt autót tettem tönkre szájkosárral!
  Helga felkacagott.
  - És hány repülővel?
  - Repülőgépek? - Friedrich fejében számok villantak... - Pontosan háromszázegy! Új világrekord. Itt az eredmény...
  Helga felkiáltott:
  - Igen, te csak egy lovag vagy! Nem, hamarosan a pusztítás istene. Maga a nagy Kali ... az univerzális harcos!
  Friedrich udvariasan kijavította:
  - Valójában Kali nem isten, hanem a gonosz istennője. Vagyis egy nő, bár a hinduizmusban nagyon tisztelt és népszerű istenség. Sok templomot építettek neki, és imádkoznak.
  A fiú hirtelen észrevette, hogy erősen megkarcolta a térdét a karon. És átkozott:
  - A fenébe is! Nem volt érdemes kanyarodni, ilyen erősen felfegyverzett járműben.
  Helga aggódva mondta:
  - És a következő repülésed nélkülem?
  Friedrich készséggel megerősítette:
  - Igen, a te Fokkened még fel lesz tankolva és megrakodva, az enyém pedig már kész is. Csak ne beszélj, csak vigyázz magadra!
  Helga határozottan mondta:
  - Nem! Azt tanácsolom neked, hogy harcolj és küzdj a legjobban... Ha lehet.
  A gépek leszálltak, és Friedrich a következő kocsihoz rohant. A Me-362 és az Assault F -490 kiválasztott kombinációja optimális volt minden idők és népek szuperpasszai számára.
  Friedrich, mezítláb érezve a Fokken-Wulf-4 éles, durva pedáljait, elkezdte kicsikarni a sebességet, és együtt énekelni:
  - Megyek harcolni! porrá zúzom a lényt!
  A csata Krasnogvardeisknél folytatódott. A Rotmistrov-hadsereg tankjain kívül másfél száz szovjet jármű érkezett időben a csatatérre, amelyeket a déli szárnyról és a Kashirna Szovjet Front területéről vettek át. Igaz, egyelőre csak az első adag autó érkezett meg. A szovjet repülés sem gondolt a megadásra, de eddig nem volt különösebben aktív.
  Friedrich nekilátott a harckocsiknak, speciálisan erre a célra tervezett ágyúival. Véleménye szerint a 37 milliméteres kaliber még így is optimálisan megfelelt erre a célra. Itt például Rudel ilyen fegyverekkel, minden harci transz nélkül megsemmisített, vagy ami igazságosabb, az egész háború alatt 534 tankot ütött ki. De ő hétköznapi ember volt, nem Friedrich. A fiúnak eszébe jutott, hogy apja azt mondta az anyjának, hogy a gyermek méhében hordozott magzatra gyakorolt együttes hatás, amellett, hogy a pubertásban megnyilvánuló fenomenális képességek megnyilvánulnak, az utódból pszichopatává válhat...
  Lehet, hogy a harci transza és ez a harcos szuperereje is egy olyan becsapódás következménye, amelynek természete ismeretlen.
  De most jönnek a tankok, a pilóta számára a mozgásuk lassúnak tűnik, Friedrichnek pedig még inkább. A fiatal ász vízszintes síkból kezdett kihámozni. Csak tüzel és csapkod. Fényvillanások, kis robbanásokból, áttört nyílások. Ugyanakkor sok autó kigyullad, mivel a benzintartályok a harctérben találhatók. És a pusztítás, a T-34 úgy repült el, mint egy csúzlicső.
  Gyakran a lövedékek ütközése okozta a lőszerek felrobbanását. És ez viszont...
  Friedrich nem gondolt ilyen apróságokra, azt a képet nézte, amikor a szovjet nép által ásott árkoknál súlyos veszteségeket elszenvedett és az áttörési kísérletek hiábavalóságát felismerve az őrtankok megmozdultak.
  De itt is kellemetlen meglepetés várta őket. Két tucat "szuperferdinándnak" sikerült megközelítenie. Sajnos az amerikai motorok használatának köszönhetően erősebb menettulajdonságokkal rendelkeztek.
  A szovjet járművek nyílt terepen haladtak, ami azt jelenti, hogy a legendás vadászgépek már három kilométerről csapódhattak le. Természetesen a "Superferdinands" kihagyta, de a légelhárító ágyúk nagy tűzsebessége lehetővé tette számukra, hogy elég gyakran találjanak el. Ezenkívül a mezőt erősen felásták és lövedékekkel felszántották, és a T-34-85 nem tudta felvenni a sebességet. De még mindig úgy mozogtak, mint a hullámok a kitörés során. A Panthers -5 és a fürge American Witches -5, nagysebességű tankrombolók pedig siettek a Ferdinands -4 segítségére.
  Friedrich megpróbálta kiütni (pusztán tudat alatt) a parancsnokokat. Még az ujjaim is görcsbe rándultak a feszültségtől. És voltak gyümölcsök! A fiatal terminátor vízszintes vetületből negyvenkét T-34-es harckocsit, három KV-t és két Szu-122-est ütött ki. Lehetett volna még három autó is, de a szovjet vadászgépek, és legfőképpen a támadórepülőgépek rajtaütése elterelte őket. Ezek szerint Friedrich elkezdett egy 37 milliméteres légpuskát és két 20 millimétereset is beültetni (ez is elég feltűnő, ha eltalál egy lámpást vagy egy benzintartályt, vagy egy motort).
  Csak huszonhét repülőgép, és ebből tizennyolc Il... Nem rossz, ha figyelembe vesszük az egyes tankok fontosságát, még megsérült is ebben a makacs csatában... Íme néhány T-34-85, amelyek felgyorsultak, és még mindig áttörték a zárást. hatótávolság. Itt lángolt a gyengén páncélozott amerikai "boszorkányok" -5.
  Friedrich látta Hans-Ulrich Rudel támadógépét. Ez a már régóta híres ász, úgy tűnik, szintén úgy döntött, hogy a "Shtuka"-t egy erősebb és gyorsabb Fokken-Wulf-5-re cseréli. Fáklya emblémáját mindenki ismeri. Megkérdezte Friedrichet:
  - Hogy vagy, a halál angyala!
  A Terminátor fiú így válaszolt:
  - Ügyek a Gestapoban, és vannak eredményeim!
  Rudel biztosította:
  - És jól vagyok! De hogyan sikerül ilyen pontosan és gyorsan lőni, méghozzá vízszintes síkból?
  Az ász fiú nevetve válaszolt vagy énekelt:
  - Minden lehetetlen lehetséges. Biztosan tudom! Keresd meg a Föld királyainak gyémántját folyó vízben!
  - Semmi, a nap végére utolérem a harmincat! Rudel megígérte.
  Visszatérés, gépcsere, és ismét a natív Me-362, a repülőgép, amely a szárnyakon lévő golyókat leszámítva nem szenvedett sérülést Volka vezetésével. És persze a tankcsata....
  Meleg volt Krasgvardeiskyben. Az Ötödik Gárda Hadsereg oszlopai és a más frontokról eltávolított dandárok felvonultak. Erősítés kúszott fel a németekhez, köztük egy tucat amerikai tankromboló, a legújabb M-18-asok 110 milliméteres ágyúkkal. Ezek a gépek halálos erejükben nem voltak rosszabbak, mint a 105-ös Tiger-5 ágyúk, és még a T-34-et is jobban verték, mivel kevésbé voltak hajlamosak a ricochetre. Maga a fegyver ugyanakkor szintén egy átalakított amerikai légelhárító ágyúból származik, ami azt jelenti, hogy gyorstüzelésű. Csak itt gyengébb a páncél, mint a németeknél, de így is 186 milliméter elég ahhoz, hogy a lövedéket a homlokban tartsa. Főleg menet közben nagyon gyakran elkenődik a T-34-85.
  Friedrich még távolról is érezte a közeledő cunamit, a Vörös Hadsereg repülőgépeinek új hullámát. Ez azt jelenti, hogy ez nem a tankokon múlik, amelyek már-már szorosba szorultak, úgyhogy a támadó repülőgépek gondoskodjanak róluk. Köztük egyébként nagyon erősen felfegyverzett és páncélozott He-329-esek láthatók. Támadóként a repülőgépek és a tankrombolók erősek. Főleg a 88 mm-es Ra-44-es ágyúkkal, amelyek nemcsak a harckocsi tetején, hanem a homlokon is áthatolnak. Csak itt a légiharcban ez a gép enyhén szólva sem olyan sokoldalú, mint a "munkakanca" Fokken-Wulf.
  A támadórepülőgépek között Friedrich észrevette Helga gépét. Hát persze, vissza a ranglétrán.
  A terminátor fiú, aki egy kicsit ereszkedik az úton, szétvágunk három harckocsit és önjáró fegyvereket-76, így énekelte:
  - Lesz műsorunk! Egyszerűen a legmagasabb szuperosztály!
  . 18. FEJEZET
  Helga készségesen válaszolt:
  - Természetesen hiszek neked! A szívemet nem vadállatnak adtam! A választ megkapja - hiszi vagy sem?
  Friedrich válasz helyett messziről lőni kezdett az aljáról... Aztán egyre magasabbra.
  Elég sok szovjet repülőgép volt, de még mindig kevesebb, mint először. A Luftwaffe pilótái egészen magabiztosnak érezték magukat, mint egy elsős, aki egy ismeretlen iskolában megvert egy idegesítő társat, utána szó szerint elöntötte az erő.
  A szovjet pilóták ravaszabbak lettek, és miután elestek az ütések alatt, azonnal csoportokra oszlottak, és megpróbálták magukhoz húzni a németeket. Friedrich megtámadta őket, felmászott a dombra. Számára azonban az ellenség visszautasítása az egyenes támadástól csak megkönnyítette a taktikázást. De más német vadászok beszálltak a csatába.
  Friedrich bosszúsan vette tudomásul, hogy a He-362 rendszerint megelőzte őt. De nem baj, nagy, több kilométeres távolságról úgysem tudja senki, hogyan kell levágni.
  És a "Szalamandra" -3, akárcsak a gyerekek papírrepülői, ugrálnak, ugrálnak, mint egy cápa a hullámokon, és maguk is megkapják ...
  Friedrich még azelőtt kiválasztotta áldozatát, a parancsnoki repülőgépet, mielőtt elgondolkodhatott volna, hogyan lőtték le ezt az autót. A fiú kihozta az erkölcsöt:
  - Egy háborúban veszíthetsz, ellentétben a sporttal, egyszer, háborúban nyerhetsz, ellentétben a játékkal, végtelenül! A tábláról azonban csak a vesztesről repülnek el a figurák, a győztes a korábban lelőtt harci egységeket is felteszi a táblára!
  A küzdelem azonban érezhető volt a mezőnyben. Pl. Wittmann már eléggé edzett tank ász, a "Tigisen" harcolt. Ő is a tüzérrel együtt elég gyakran hibázott, bár a tank könnyen megfordult. Schleich tüzérnek alig volt ideje letörölni az izzadságot az arcáról. Ennek az acélszörnynek a homlokát már többször eltalálták, de eddig sikerült rikochetezni. Wittmann szívből kiáltott:
  - Hadd jöjjenek közelebb, ne idegeskedj, kérlek...
  A csata egyik résztvevőjének, a közelmúltban a Szovjetunió hősévé vált 31. dandár vezérkari főnök-helyettesének, Grigorij Penezskónak a benyomásai is beszéltek az ember állapotáról ezekben a szörnyű körülmények között. ... A mentális képek előtt súlyos képek voltak... Olyan üvöltés volt, hogy a hártyák nyomták, vér folyt a fülekből. Folyamatos motorzúgás, fémcsörgés, robbanás, lövedékek robbanása, szakadt vas vad zörgése... Az éles lövésektől tornyok forogtak, elcsavarodott fegyverek, páncélok, harckocsik robbantak.
  Az áthatolhatatlan, nehéz "Patton" -3, szinte pontatlan megpróbálta elvenni a szovjet T-34-85-öt. Felmordult, és kidülledt az árnyékolt páncél. "Boszorkányok" -4 megcsúsztak, és maguk próbálták végrehajtani a manővert. Mintha az ókori lovagokból álló lovas sereg lett volna, amely meg akarja ölni egymást. Gyakran mindkét harckocsi üresen lőtt és felrobbantotta egymást.
  A benzintartályokba lövésektől a tartályok azonnal fellángoltak. A nyílások kinyíltak, és a harckocsizók megpróbáltak kijutni. Grigorij egy félig megégett fiatal hadnagyot látott a páncélján lógni. Sebesülten nem tudott kiszabadulni a nyílásból. És így meghalt. Nem volt senki a közelében, aki segített volna neki. A katonák elvesztették az időérzéküket, nem éreztek sem szomjúságot, sem meleget, de még csak ütéseket sem éreztek a tank szűk pilótafülkéjében. Egy gondolat, egy vágy - amíg él, győzze le az ellenséget. Az összetört járműveikből kiszálló szovjet tankerek a terepen átkutatták a szintén felszerelés nélkül maradt ellenséges legénységeket, és pisztolyokkal verték, kézről-kézre ragadták őket.
  Szürrealizmus stílusú kép a kapitányról, aki valamiféle őrjöngésben felmászott az összetört német "Tigris" -5 páncéljára, és géppuskával ráütött a nyílásra, hogy "kifüstölje" a nácikat. ott. Milyen bátran cselekedett a Chertorizhsky tankszázad parancsnoka. A lövedékek forgószélén keresztül kiütötte az ellenséges "Tigris" -5 oldalát, de őt magát eltalálták. A kocsiból kiugrva a tankerek eloltották a tüzet. És újra csatába indultak.
  Helga az utolsó lövedékkel már átlyukasztotta Grigorij Penezsko tankjának tetejét. A lövedék eltalálta a benzintartályt, és minden lángokban állt. A lángok felperzselték a szovjet tankereket, kénytelenek voltak kiugrani a nyílásokból. De magának Grigorijnak, aki megsebesült, nem volt ideje kiugrani ... Élve égett, rájött, mi az alvilág ...
  Friedrich látva, hogy az ellenséges repülőgép már bölcsebb lett, és kombináltan próbál elrepülni, maga támadta meg a harckocsikat... A németeknek valóban nehéz dolguk volt, bár a legerősebben felfegyverzett angol Challenger tankok is beszálltak a csatába (A A legénység szintén Nagy-Britannia fiaiból származik, és rendkívül pontosan lőnek!)
  Friedrich tele van démoni energiával és izgalommal, kész egymaga mindent és mindenkit elsöpörni, még akkor is, ha egy egész tanksereggel kell megküzdenie, és még inkább levegővel. De vissza kell menni, fogy az üzemanyag és a lőszer, ehhez egy repülés, ötvenhét repülőgép lelövése, harmincegy harckocsi és hat önjáró fegyver, plusz két páncélozott szállító, három katyusha, négy Andryusha, olyan autó, amely megpróbált hátramenni.
  Helga megjegyezte:
  - Az oroszoknak van egy daluk a falvainkbeli nőkről! És nem csak harcoló nők, hanem férfiak is vannak, amire szükséged van!
  Friedrich egyetértett:
  - A mi embereink, mi kell, de a nők jobbak!
  Helga ravaszul mondta:
  - A nő úgy nyer, hogy könnyeket ejt, a férfi azzal, hogy hullatja őket!
  Friedrich fogát tátva megjegyezte:
  - Mivel élesek vagyunk, hát ma már nem minden olyan rossz!
  Egyedül kell repülnie a következő járatra ... Nos, ha igen, akkor nincs értelme elveszíteni a szívét ... Már meleg van a Focken-Wulfban léghűtéses motorral. Nagyon meleg, motor, plusz nap, plusz kevés idő lehűlni. Friedrich maga is meglepődött, hogy még nem esett le ilyen vad teherrel. Végül is ez elemi ... minden belsejét felemészti ...
  A szovjet tankokat teljesen elvékonyították... Ennek ellenére ismét erősítés érkezett a németekhez, és szinte minden támadógépet harcba dobtak... De Rotmistrovnak is megfelelő az erősítés... Ugyanezek a tankok egy másik frontról.
  De a levegő sokkal nyugodtabb, bár vannak külön vadászgépek, vagy támadó repülőgépek.
  Friedrich a régi bevált taktikát ismétli, már tudja, hogy a lány nem hagyja cserben. És a németek...
  Átcsoportosítás is zajlik, hiszen a szovjet tankok nagy részét már megsemmisítették, akkor megpróbálhatod magad támadni... Wittmann komoran megjegyezte:
  - Nyolc tankot kiütöttek... Egy napra jó, de egy ilyen napra már rossz...
  Az útmutató javított:
  - Valójában tizenkettő...
  Wittmann félbeszakította:
  - Négy megsemmisült autó, amikor az oroszok átmásztak egy mély tankelhárító árkon - nem számít! Elemi volt. Igen, és a lőszert pótolni kell ...
  De a szovjet tankok ismét előrerohantak, amikor a támadórepülőgépek különösen elkezdték megszerezni őket. Különösen Friedrich, aki ötvenöt lövedéket lőtt, ebből negyvenkilenc T-34-es harckocsit és hat önjáró fegyvert. És öt és fél percébe telt... Ennyi a csata... Persze lehetett volna több is... Friedrich arra gondolt, miért lőhet egyszerre két ágyúból? És egy is elég... Addig is...
  Helga találkozott vele a repülőtéren, olyan szenvedélyesen megcsókolta, és azt suttogta:
  - Itt a lovagiasság megtestesítője - Don Quijote!
  - Mit mondtál? - csattant fel Friedrich.
  A lány azonnal magához tért:
  - Bocsánat farkaskölyök... Lancelot akartam mondani!
  Az ász fiú rávágta:
  - Akkor más kérdés! Hiszen a Don Quijote egy lovag paródiája. Az ostoba lovagiasságot és az érdektelen nemességet bizonyos értelemben nevetségessé teszik!
  Helga egyetértett.
  - Általában megértem! De...
  Friedrich félbeszakította a lányt:
  - Repülőgépeken élve!
  Úgy tűnik, a szovjet harckocsizók és pilóták egy utolsó kísérletet tettek egy rendkívül sikertelen csata megfordítására. Gota tábornok, mint tapasztalt parancsnok, aki már alaposan tanulmányozta az oroszok taktikáját, nem sietett a támadásra, sőt kissé hátra is dőlt, hogy száz százalékosan kihasználja a tűzerő előnyét. És persze a foglalás. Ez a magas bokszoló taktikája, aki visszahúzódik az alacsony ember elé, második számként dolgozik, de nem engedi, hogy az alulméretezett pinscher zárja a távot és előnyt szerezzen. Nos, Rotmistrovnak nincs más választása! Vagy támadj, vagy halj meg! Az utóbbi jobb, bár lehet, hogy a kettő együtt van!
  Nos, Friedrichnek repülőgépekkel is meg kell küzdenie ... Ez is harc, és az ellenség bátor ...
  De először a terminátor fiú tizenöt támadó T-34-85 harckocsit lőtt le. Annyira éteri egy sorozatban...
  Helga felkiáltott:
  Te vagy a levegő császára! Így lesz híres a Harmadik Birodalom!
  Friedrich így válaszolt neki:
  - És máris híres! És nem kell dicsérni!
  Helga felkiáltott:
  - És még jobban dicsőíted őt!
  - Megpróbál! - morogta Friedrich.
  Újra ultraharci transzba esett. Furcsa gondolatok kavarogtak a fiú fejében. Például mi lesz vele a Harmadik Birodalom győzelme után? Természetesen a császár feleségének pártfogása biztosítja számára a legmagasabb pozíciót, és fia lesz a Nagy Birodalom örököse. Izgalmas kilátások! És az oroszok végre megtanulják azt a rendet és fegyelmet, amelyhez még Sztálin, a vérbeli grúz sem tudta őket hozzászoktatni.
  Bár persze a győzelem még messze van... Vagy megteheti, és ráfordíthatja a Fritzbe zuhanó vadászgépet. Így megölni több tucat fasiszta járművet, és hősként visszatérni a Szovjetunióba?
  De vajon segít-e rajta, ha a hadifogságból megszökött háború hőseit lelövik, de .... Sztálin egyáltalán nem bízik senkiben, azt mondta, hogy nincs fia, Jakovlev! Így már nem tud visszamenni Friedrichhez... Főleg azok után, amit tett... Azonnal a Szovjetunióba lehetett menekülni, amikor éppen odaadták neki a "Stukát". Megbocsátanak a fiúnak... Hát lehet, hogy a büntetőzászlóaljakhoz küldték, és ha le is lő néhány nácit... Igen, volt esélye visszatérni... De most, a Szovjetunióban nem kíméli, túl véres lett....
  Friedrich arra gondolt, miért nem lépett át a szovjetek oldalára. Nos, oké, csatlakozott a Hitlerjugendhez, mivel Berlin központjában volt, akkor nem volt más módja a túlélésre. De miért ölte meg a komisszárokat? Egyszerűen kikapcsolhatná... Miért ébredt fel benne hirtelen egy vadállat... Még egy vadállat sem, mert az állatok általában azért ölnek, hogy enjenek, vagy éhségérzetük miatt. Az ember viszont az ölést szórakozássá változtatta, és rosszabb lett, mint egy tigris...
  Mi történt vele, hogy a gyilkosság örömet okozott, és a vágy, hogy felmagasztaljon a Harmadik Birodalomban, hogy karriert csináljon, megragadta az egész lényeget? Kivé lett, .. Miért vesztette el a hazaszeretet és a népéhez való ragaszkodás érzését?
  Azonban van neki ilyen? Itt van ugyanaz a Vlasov tábornok vagy Borisz Alekszejevics Szmiszlovszkij. Itt is furcsa személy, a cári Oroszország nemesi testületének példamutató képviselőjének tűnt. És át kellett állnia Hitler és más fasiszták oldalára. Az orosz császári hadsereg tisztje, százados. A polgárháború után Lengyelországba internálták, majd Németországba emigrált. Szolgálatba lépett a német hadseregben. 1928-tól 1932-ig a Reichswehr Katonai Tanszékének (vezérkari akadémiájának) felsőbb kurzusain tanult. A második világháború idején aktívan részt vett az orosz önkéntes alakulatok megalakításában. Úgy vélte, hogy a németek hozzájárulhatnak Oroszország helyreállításához: "A német hadseregek győzelmének Moszkvába kell vezetnie, és fokozatosan a kezünkbe kell adnia a hatalmat. A németeknek még Szovjet-Oroszország részleges veresége után is sokáig harcolniuk kell az angolszász világ ellen . Az idő a javunkra fog válni, és nem rajtunk múlik. Szövetségesként fontosságunk nőni fog, és teljes politikai cselekvési szabadságunk lesz."
  A fiú feje azon lebegett, amit korábban az interneten olvasott... Egészen véletlenül végigfutott a szeme a referenciakönyv lapján - "a nácizmus cinkosai - a nemzet szégyene!"
  Igaz, ugyanakkor soha nem működött együtt A. A. Vlasov tábornokkal, mivel nem osztotta sem nézeteit, sem cselekvési tervét, de háromszor személyesen találkozott vele, főleg a német vezérkar utasítására.
  Friedrich félbeszakította gondolatait... Nyolcvanhárom szovjet gépet lelőttek, és már az utolsó lövedékeket is a tankokba ültetik, és máris vissza lehet térni... Hát, mekkora barom ez... elesett... Rohadt kurva! A szemek azonnal vizesek lettek... Sós könnycseppek folytak le a sima fiús arcokon... Milyen keserű, még lődd le magad!
  Hazatérése után a fáradt, de jókedvű Helga látványa azonnal feldobta a kedélyét, és ismét csatába rohant... Ő egy harcos! Tehát győzni született, és akinek gyengébb a nemzete, nem barátkozik vele!
  Helga hirtelen észrevette:
  - Te sírsz?
  Friedrich megrázta a fejét.
  - Máris könnyes a szemem, a fáradtságtól! Micsoda csata! Már hat napja nem hunyom be a szemem! És előtte szinte nem aludt!
  Helga vigasztalt:
  - Itt bezár a bogrács és alszunk egy kicsit... Marad egy kicsit. Csak egy kicsit a győzelemhez!
  Repülés a Focken-Wulfach-4-en, az ellenséges repülőgépek nem láthatók, és kevés maradt a tankokból. De még az ott lévőket is ki kell fejezni.
  Helga a rádióba súgja:
  - No, hozzuk őket! Szóval csavarja a nyolcat!
  Friedrich kuncog.
  - Nyolcat jobb csavarni, mint vállszíjakra tenni hatot!
  A lány, miután egy merülésből elütötte az autót, ugatott:
  - Nem, nem képzelhető el hatosnak. Egy király fajtája van.
  Az Ötödik Gárda Hadseregétől szarvak és lábak voltak. Most Gotha parancsot adott az előretörésre, különösen, mivel már este volt, az idő már jóval a vacsora után eltelt, és kezdett közeledni a sötétség.
  A csatatéren több mint ezer és száz összetört és megsemmisült szovjet harckocsi, és mintegy háromszáz német harckocsi volt, amelyek valamilyen kárt szenvedtek. Ebből mintegy hatvanöt autót semmiképpen sem kellett restaurálni.
  Friedrich pedig, a barátnőjét egy kiságyon aludni hagyva, még mindig repült. Ezúttal átirányították a tüzérség elnyomására. Rotmistov kétségbeesett menete eltérítette az erők egy részét, Meinshein seregeit, és nem haladtak előre tizenkét kilométernél egy nap és este alatt. Leszállt az éjszaka, de a rohamosztagosok még dolgoztak. Csak pilótát cseréltek.
  Friedrich ismét U-2 éjszakai bombázókkal találkozott. Az autók szinte a talajhoz közel repültek - alacsony szintű repülés. Ilyen álcával lett volna esélyük átcsúszni, de ebben a helyzetben a fiatal terminátor ördögi ösztöne működött.
  Ráadásul Friedrich hirtelen nagyon szégyellte a könnyeit, és dühös lett... Még a fiú pillantása is megváltozott. És egészen más szavak, egy másik dal szavai kavarogtak a fejemben;
  A harag tüzes hullámban terjed a testben,
  Lehetetlen megérteni az ilyesmit és azt, ami most velem történik!
  Itt az alvilág megnyitotta a lélek minden feketeségét,
  Palotákat akarok - nekem nem elég egy kedvesem és a paradicsom egy kunyhóban!
  
  És hogyan történt mindez, még Isten sem tudja,
  Betyár barom lettem, de eddig halott vagyok!
  Honnan ez a kinyilatkoztatás, ki szülte,
  Ihletet merítek egy tálba - hatalmas erők!
  
  Az ördög hálóban rántott minket, ördögi körbe taszítva,
  Így is lett, beleakadtam a hálóba!
  De feltöröm a hálót, és szívemmel elfogadom Istent,
  Ne csak a mennyei holdat átkozd!
  És ezek fegyvertestvérek, biztosan tudom!
  
  Ó, adj egy esélyt, szent Uram
  Természetem, árulás és gyalázat vagy!
  Húst akartam, csak a húst kivéve,
  És a mélységben kötött ki, ahol a bölcsesség elaludt!
  
  A fasiszta azt mondta: te szolgálsz minket...
  Földet, pénzt, címeket kapsz elismerésben!
  De add fel a lelked
  És ez a legrosszabb büntetés a világon!
  
  De gyenge vagyok, összezavarodtam,
  És elpusztította magában az élőt, a becsületet és a lelkiismeretet!
  Így legyen, kemény tény
  Végül is ez nem regény, ez csak egy történet!
  
  Mit tegyek, visszafelé;
  Nincs több hátra, és most legalább a nyak hurokba került!
  De a démon azt mondta, fejezd be a rendetlenséget,
  Ilyen gyávaságot, higgyétek el, nem fogadom el!
  Friedrich befejezte ezt az "éneket", leütötte a "fülét", majd rendkívül fáradtnak érezte magát... És ami már kivirágzott, ami azt jelenti, hogy július 11-én új nap jött el. És már hét napja talpon van...
  Leszállás után a fiú alig futott ki a priccsre, és azonnal leesett;
  Az álom nagyon feszültnek bizonyult ... Friedrich azt álmodta, hogy diák, és előadást hallgat. Ráadásul a gigantikus növekedés tanítója olyan lelkesedéssel és hévvel meséli, hogy ön akaratlanul is hallgat. Ott Oroszország régóta fennálló történelmi ellenségéről, az Egyesült Államokról beszélünk. Úgy látszik, hazájában végre méltó megtorló fegyverrel álltak elő;
  - Tudnia kell, hogy a Pentagon hadsereg a legjobb csapásmérő erejét vetette be a más világok felé vezető út megtörésére irányuló vágyunk elleni küzdelemben. Küldtem egy táviratot a NATO katonaságnak, ahol kijelentettem, hogy nem fogom elfoglalni a földet, békés kutatást folytatok, az egész emberiség javára. Nem kapták meg az üzenetemet, mindenkit a kétes és önző értékskálájukon mérnek. Ezek a megalomán gazfickók azt hiszik, képesek irányítani az egész emberiséget. Úgy gondolják, hogy ha mániákus szenvedélyük van az elfogás és a pusztítás iránt, akkor más világok más képviselőinek is hasonló állati szenvedéllyel kell rendelkezniük.
  A szónok szünetet tartott, és nagylelkű tapsot hallgatott. És Volka is hevesen tapsolt neki, bár nem szeretett tekintélyeket felismerni maga mögött. Nos, a hatalmas óriás folytatta:
  - Nem vagyok vadállat vagy ragadozó, de képes vagyok és szándékomban áll megvédeni magam, civilizációm java függ a küzdelmemtől, és ha ellenségeim és civilizációm ellenségei támadni akarnak, akkor védekezni akarok. magamat. Elpusztítom azokat, akik köztem és a szabadság között állnak. Azok, akik szinte rabszolgává tették az emberiséget, magukat a legmagasabb nemzetnek tekintve, túlmutatnak az emberek joghatóságán, megtorlásnak kell nézniük. Adtam már egy-egy oligarchák csoportjának egy-egy fillért, példát mutatok nekik a harcra tudó emberről, aki nem megy a fejsze alá, mint egy engedelmes bárány. Mindannyiunknak össze kell fognunk, mert ez a közös ügyünk, mert a Földön hamarosan nem lesz mit lélegezni. Most az üzlethez. Az amerikai és a NATO-flotta legyőzéséhez nagy, korlátlan energiatartalékokra van szükségünk, egy alapvetően új fegyverre, és ez megvan. Sokak számára, még a legjobbak számára is, a H-bomba tűnik a legjobbnak. Sokan, még a legjobbak is, azt feltételezik, hogy nincs más erősebb módja az energiaszerzésnek, kivéve a megsemmisítést, amelyet a gyakorlatban nehéz megvalósítani. Mindannyian ismerik a termonukleáris reakciókat, a hidrogénatomok fúzióját és a hélium képződését. Nos, egyéb elemek a vasig. A magfúzió évmilliárdokon át fényt ad a csillagoknak. És sokaknak hihetetlennek tűnik, hogy alapvetően új szintézisreakciók hajthatók végre: a természetben gyakorlatilag nem léteznek. Sokan tele vagytok olyan sztereotip gondolatokkal, hogy ha a reakció nem létezik a természetben, akkor elvileg nem is létezhet. Micsoda abszurd téveszme, a szupercivilizációk tudománya módot ad a természetben nem létező gigantikus energiatömegekhez és reakciókhoz. Már ismeri a kvarkok létezését: az elemi részecskéket alkotó minirészecskéket. Még a tudományod is több száz elemi részecskét fedezett fel. Rajtuk kívül, amelyeket a tudományod is feljegyzett, vannak különféle típusú részecskék, amelyek közül sok furcsának tűnik, vagy akár feleslegesnek is. Megdöbbent a kvarkok sokfélesége, amit nehéz a szokásos logikai módon megmagyarázni. Nemrég a tudósaitok felfedezték a preonoknak nevezett részecskéket, a kvarkokat alkotó részecskéket, és Önök nem tudták megfelelően elérni és tanulmányozni őket. Nos, nem csak preonokat, de még kvarkokat sem sikerült még kinyernie a magból. Nos, milyen energiát lehet nyerni összeolvadásuk vagy hasadásuk miatt: még egy termonukleáris reakcióhoz képest is mérhetetlen. Még a modern, meglehetősen alacsony szintű földi tudomány mellett is léteznek olyan elméleti számítások, amelyek azt mutatják, hogy minél kisebb a részecske, annál több energiát von ki. Ez azt sugallja, hogy ha lehetséges lenne elsajátítani egy ilyen energiát, akkor szinte korlátlan energiaforrást lehetne megszerezni. Egyetlen földi tudósnak sem sikerült azonban nemcsak a mikrorészecskék fúziós reakcióját újra létrehoznia, de még szabad kvarkot sem sikerült kinyernie az atommagból.
  Még egy ingyenes, kötetlen kvark megszerzése sem jelent sikert. Mi az oka annak, hogy az ultrakönnyű részecskék feltörésével vagy összevonásával végbemenő reakciót továbbra sem lehet nemcsak megismételni, de még rögzíteni sem a természetben. Az ok ebben rejlik: ezért olyan nehéz a termonukleáris reakció, hogy képletesen még nagyon rövid karú hősnek is nevezik. A termonukleáris reakció előidézéséhez egy atombomba energiája, az atombomba felrobbanásához pedig hagyományos robbanóanyagok szükségesek. A kvarkfúziós reakció előidézéséhez a termonukleáris töltés robbanása nem elég, ereje nem elegendő a reakcióhoz, ezért a természetben nem találhatók szupernehéz kvarkok. Nincs köztes lépés, olyan lépés, amely az atomfúzión belüli reakciókat szétválasztja és osztályozza. A termonukleáris fúzióban egymás után vannak szakaszok, amelyek a felszabaduló energiát tekintve folyamatosan növekszenek. A termonukleáris robbanásnál sokkal több energiát felszabadító és rendkívül ritka reakció: megsemmisülési reakció. Az anyag és az antianyag érintkezéséből származik . A természetben ritka, rendkívül ritka, mert a való világban szinte nincs antianyag. Az annihilációs reakció ritka a természetben, nincs köztes lépés az elemek fúziós reakciója és a termonukleáris reakció között. A probléma lényege, hogy maga az antianyag nem egyszerű anyagból áll. Látható rendszerünkön belül nem tudjuk megfigyelni. De ha az űrben mozognál, és az univerzumok találkozásánál találnád magad, a világ és az antivilág határán, akkor láthatnád, hogyan megy végbe a megsemmisülés folyamata nagy léptékben. A probléma lényege abban rejlett, hogy elegendő mennyiségű antianyagot kell megszerezni, vagyis olyan anyagot, amely nem létezhetne a való világban. Állandóan érintkezésbe kerülne valódi közönséges anyaggal, meg kellene semmisülnie vagy felrobbannia, ahogyan két külön-külön is ártalmatlan kémiai elem felrobban, ha érintkezik. A protonok, neutronok, elektronok pozitronokkal, antineutronokkal, antielektronokkal érintkezve fotonokká és más, különböző irányokba rohanó részecskévé alakulnának. Tágulási sebességük óriási, és meghaladja a fénysebességet. Igen, a nagy léptékű megsemmisítés során a részecskék szuperfénysebességgel haladnak, távolodva egymástól. Nehéz antianyagot előállítani egyszerű módon, a részecskék gyorsításával a gyorsítókon. Az így elért eredmény soha nem fogja indokolni a költségeket. Mindazonáltal kísérleti úton találtak egy hatékony módszert az antianyag szilárd méretű előállítására. Lényege abban rejlik, hogy az antianyag, valamint az anyag megszerzésének valószínűsége megközelítőleg azonos, ami azt jelenti, hogy nem nagy a különbség az antianyag és a közönséges anyag között, és nem sok energia kell az anyag polaritásának megváltoztatásához. Ezt egy speciális mező nem túl erős sugárzásával és egy különleges természetű hullámmal lehet megtenni. A kvarkok, preonok mellett vannak kreonok, rezonok, forkonok, ryumonok, chorodonok, romonok stb. A speciális telepatikus szintű sugárzás kreon-rezonancia szinten változtatja meg az anyag szerkezetét, csak kis mértékben változtatja meg az anyag szerkezetét. mikrorészecskék elrendezése. A különleges hullámok felfedezése forradalmasította a tudományt és a társadalmat. De kinek a sugárzása, milyen szintje változtathatja meg az anyag típusát, minőségileg új szintre helyezve, megváltoztatva az anyag jellemzőit. Új típusú sugárzást fedeztek fel az emberi képességek, rendkívüli képességeinek vizsgálatában. Mi Hitlernátorok más nemzetek és népek előtt extra képességeket sajátítottunk el. Az új telepatikus sugárzás ólmon és még sűrűbb szilárd szuperanyagokon is áthatolt, ami önmagában is más rendszert és más sugárzási tartományt jelez. Még a tudomány és a civilizáció szintjén is létezik és hozott létre a fénysebességet meghaladó sugárzás. Az Alfa, Béta, Gamma radioaktív sugárzásból már a Béta sugarak valamivel többet mozognak a fénysebességnél, Gamma-AS sugárzásnál pedig a fénysebesség többlete csaknem másfélszeres. A Föld bolygón kísérletileg már felfedezték a fénysebességet kétszeresen meghaladó Klekon és Der hullámok sugárzását. Igaz, miközben mikrodózisokban generálják őket, még csak nincsenek is tisztában a kilátásokkal. A sugárzás sebessége és az anyagon való áthatolási képessége között többet mondok, közvetlen összefüggés van. Minél rövidebb a hullámtartomány, annál nagyobb a behatolóképesség, annál nagyobb a sugárzás sebessége. A gamma-sugarak csak egy centiméternyi ólom áthaladása után gyengülnek felére. A Klecon és a Der sugárzásainál az áthatoló ereje még nagyobb. A hatótávolságon kívüli sugárzás, legyen az aura, teleportáció, telekinézis, telepátia, kiberkinézis, tormokinézis, plazmokinézis, a legnagyobb sebességgel és minden behatolási hatótávolsággal rendelkezik. Vagyis az úgynevezett spirituális felépítményben rejlik a kulcs a világok irányításához, a példátlan energiaformák elsajátításához. Az energia legújabb formái megnyitják az utat a legújabb mérési formákhoz, a mikrovilág méréseihez, amelyek képesek gyökeret ereszteni és megvalósulni a makrokozmoszban, átviszik a méréseket a mikro-alapszemcsék között a való világba, az ún. a tér. Egy új típusú energia új fegyvert ad, Z-56 sugarakat bocsát ki, és porrá zúzza az agresszor armadáját. Most részletesebben kifejthettem az új energia lényegét, és részletesen leírhatnám, hogyan keletkezik, valamint az egyesülés hatását, de már kaptunk egy ultimátumot. Ezek a gorillák azt hiszik, hogy megijesztenek minket, de még ha kapitulálunk is, nem tudnak ellenállni a kísértésnek, hogy felszántsák a szigetet, és bombákkal és nehézfegyverekkel vasalják meg. Ha nincs katonai akció, akkor miért gyűjtöttek össze a jenkik ekkora armadát, kell nekik egy megfélemlítés, példa az egész világ számára. Az életed tőlem függ. Olyan leckét adok az agresszornak, amelyre egy életen át emlékezni fog, és aki életben marad, az irigyelni fogja a halottakat!
  Erre a mondatra Friedrich álma félbeszakadt. Kétségbeesetten kinyitotta a szemét. Helga állt előtte, és virágcsokrokat tartott a kezében, egy csupasz, lány lábának ujjaiban pedig egy rózsa volt, amivel szeretettel csiklandozta a fiú csupasz, rózsaszín sarkát.
  - Hát aludj egy kicsit. Eljött a vacsora ideje!
  Friedrich felugrott, és azonnal beszívta a gyomrát... De igen, egy hete szinte semmit nem evett. Csak vízzel hígított dúsított csokoládét ivott. A fiú a napba nézett, és meglepődött:
  - Furcsa, vagy öt órát töltöttem, de sokkal kevesebbnek tűnik. Nem is volt időm meghallgatni a legérdekesebb előadást az új fegyverekről!
  Helga felkacagott.
  - Az új fegyverről? Igen, amikor nagy harcosok harcolnak, a legrégebbi technika lehetővé teszi, hogy mindenki nyerjen. De előbb egyél halászlét. Néhány lányt, a rajongóitokat kifejezetten neked hegesztettek. Egyél és új erők jönnek.
  Friedrich örömmel vette a halászlét, amely a Föld bolygó legfinomabb ételének tűnt számára. A fiú kiürítette a kalapját, és elnehezült a gyomrában. De ennek ellenére vidáman felugrott és az autóhoz rohant.
  - Nos, Helga, még harcolunk!
  A lány játékosan válaszolt:
  - És hogyan!
  És most a megbízható Me-362 ló az elválaszthatatlan Fokken-Wulf-4 műholddal együtt ismét propellerekkel kínozza a légkört. És ez a háborúban, mint a háborúban. Friedrich megkérdezte Helgától:
  Mi a kedvenc időtöltésed a verekedésen kívül?
  A lány halkan felnevetett, és így válaszolt:
  - Még azt is nehéz megmondani! Bár tudod. Fafaragással foglalkoztam. Olyan szép minták lettek... És próbáltam fantasztikus történeteket is írni. Csak amikor írtam egy párat, mindenki elkezdett rajtam nevetni. És annyira szégyelltem magam, hogy abbahagytam a komponálásukat. Tudod, milyen kellemetlen, amikor kinevetnek!
  Friedrich egyetértett:
  - Igen, értem! Bár most a hírnév csúcsán vagyok! De amint meghalok, majdnem...
  Helga közbeszólt:
  - Nem! Hidd el, nem felejtenek el! Azt hiszem, a nevedet légi hadseregnek fogják hívni, vagy néhány meghódított keleti várost. Vagy talán egy utca Berlinben!
  Friedrich nevetett.
  - Igen, megvigasztaltál!
  Helga egészen komolyan hozzátette:
  - Talán még egy repülési rendelést is jóváhagynak a portréjával. Először is, olyan édes arcod van, másodszor pedig az eredményedet, amely már több mint húszezer-ötszáz ellenséges repülőgép, valószínűleg senki sem fogja felülmúlni!
  Friedrich is nagyon komolyan tiltakozott:
  - Nem, felülmúlhatják, ha a háború a Szovjetunióval nagyon sokáig elhúzódik, vagy ha még a tegnapi szövetségesekkel kell megküzdeniük. Szóval minden lehetséges... De elvileg ezer repülőt is el lehet érni! Mit tehetek és ezt!
  A beszélgetés megszakadt, egy kis osztag ellenséges vadászgép repült előre, majd komolyan kézbe kellett venniük a fegyvereket.
  A náci hadsereg rendkívüli fáradtsága és kimerültsége ellenére a Krasznogvardeszkijnél aratott győzelem új bravúrokra inspirálta a Fritzeket és a több törzsből álló csapatot.
  A nácik nem merték megtámadni Moszkvát, és megtámadták a keletre fekvő Pavlovsky Posad városát, és megerősítették a vele szomszédos területeket.
  A szovjet katonák, különben nem lehetett volna bátran megvívni, de estére annyira leszűkült a folyosó a német ékek között, hogy már át is lőtték.
  Friedrichnek és Helgának ismét fel kellett vennie a harcot a tankokkal, amelyek megpróbáltak ellentámadásba lendülni és betömni a rést. Aztán megmutatták magukat és tökéletesen. A fiatalembernek sikerült meghaladnia az ötszázat a tankokban! És ez általában az ultraosztály vívmánya!
  Friedrich igazán örült, hogy ilyen menő! Hogy ő minden idők és népek legjobb harcosa, az osztályok osztályát jelenti! És milyen érzés mindenkinél magasabbnak és menőbbnek lenni! Friedrich Farkas, ami azt jelenti: farkas!
  Már sötét volt, és a csata még mindig nem halt ki. A német oszlopok északról, ahol a híres Rommel hordái szakadtak, és délről, ahol a Mainstein-hágó, vették körül Pavlovsky Posad városát. Már éjfélkor Gotha tankjai és mindenekelőtt több Ferdinand-4 betörtek ennek a falunak a külterületére... De kénytelenek voltak megállni. Aztán Gota kiadta a parancsot, hogy kerüljék meg a legmakacsabb védelmet. Hajnali két órakor Pavlovsky Posadtól keletre a második SS-hadtest és az első, szintén a Szovjetunióból származó harckocsihadtest egyes részei találkoztak egymással. Tehát 1947. október 12-én éjjel blokádgyűrű zárult a moszkvai katonai csoport körül!
  . 19. FEJEZET
  1947. október 13-án reggel Friedrich, mint mindig, önzetlenül és ügyesen küzdött. Hűséges repülő lova magasra szakadt, és a motor annak ellenére, hogy a fiú többször erőltette, hiba nélkül működött ...
  A szovjet csapatok ellenállása érezhetően meggyengült... A nácik még nem merték megtámadni a bevehetetlen erőddé alakított Moszkvát, hanem kelet felé mozdultak. Pavlovsky Posadban még javában zajlottak a csaták, a fasiszta parancsnokok teljesen ésszerűen megtagadták a tankok használatát a városban, így a románok, olaszok, arabok, indiaiak és más külföldi egységek rohamra kényszerültek.
  Friedrich két-három kisebb légi ütközetben vett részt, és minden nehézség nélkül elvágott egy tucat repülőgépet. Más célpontokat is daráltak: ágyúkat, tarackokat, aknavetőket, katyusákat, és ha szerencséd van, tankokat.
  Ez utóbbi viszont nem sűrűn fordult elő. Úgy tűnik, a tanács elfogyott. Délben, amikor az októberi párosítás már elviselhetetlenné vált, rövid szünet következett, és Frigyest, vagy hivatalos nevén Nagy Bismarck Frigyest, Szmolenszkbe hívták.
  A fiatal ász-terminátor nagyon elégedettnek és vidámnak tűnt. Bár Friedrich nagyon el volt keseredve és szégyellte az árulást, a fasiszta kitüntetések lehetősége örült a fiúnak.
  Helgát vele együtt hívták. A lány is izgatott volt, és gyöngyházfogai bájos párducmosolytól csillogtak. Azt mondta:
  - Látod, a farkasfiú, legyőztük az oroszokat!
  Friedrich ebben az esetben nem osztotta az optimizmust:
  - Eddig ez csak egy köztes siker és küzdelem... A csaták és csaták csak lendületet vesznek. De a kezdet és valójában sikeresen...
  A kitüntetésre az SZKP regionális bizottságának épületét választották. A hatalmas parkolóban sok luxusautó volt, többnyire amerikai gyártású.
  Valóban, az amerikai hadsereg, a Brit Birodalom, a kanadai uralom bábtábornokai jelen voltak a gyülekezeti teremben. Még az angol hercegek közül is ott volt egy... És persze maga Hermann Göring és Adolf Hitler... Csak ez meglepte Friedrichet, Margaret nem volt vele. Furcsa, talán éppen terhes lévén ez a kiemelkedő, egyedi nő nem akarja veszélyeztetni a sajátját és az ásztól kapott gyermekét... Hiszen a háború egyáltalán nem tréfa!
  Vagy talán nem akar kommunikálni Hitler új kedvencével a férjével? Itt általában minden lehetséges, és szinte lehetetlen elolvasni, mi van egy gyönyörű nő fejében, mint Aphrodité, és alattomos, mint Héra ...
  Friedrich azonban még örül is ennek. Nem volt elég a Führer jelenlétében egy önkéntelen mozdulattal vagy egy meggondolatlan szóval kitenni magát és őt annak a veszélynek, hogy elárulja érzelmeit. Hiszen a szarvas férjek, főleg a félvilág uralkodója személyében, nagyon veszélyesek. Még egy ilyen kemény fickó számára is, mint Ő, a Harmadik Birodalom első számú katonája!
  A díjra érkezők többsége pilóta volt - maga Göring is ász volt, Dua tábornok elméletének lelkes tisztelője -, a repülés, a háborúk istene természetesen mindenekelőtt légierőt osztott ki. De voltak tankerek is, köztük a híres Wittmann. A díjátadó pedig lovagkeresztekkel kezdődött.
  Amikor Helgát hívták, a lány szó szerint ugrott, mint a ló, és a sarkát kopogtatta. Lovagkereszttel és különleges harcos-jelvénnyel, tankokkal jutalmazták... Ezen felül maga a Führer Adolf adott át a lánynak egy névleges gyémánt szablyát, mint a legjobb nő, aki kitűnt a harcok eredményeként. Moszkvai csata.
  Wittmann tölgylevelekkel, kardokkal és gyémántokkal díszített keresztet kapott, a Lovagkereszt Csillagát aranytölgy levelekkel, kardokkal és gyémántokkal szintén Huffman "bébi" kapta. Díjat is kapott a változatlan cowboyingében az amerikai ász.
  Friedrich lett az utolsó... Teljesen logikus volt, mert ő volt a legjobb a legjobbak között. A magas kitüntetést, a Vaskereszt Lovagkeresztjének Nagycsillagát, valamint tölgyfaleveleket, kardokat és gyémántokat a náci himnusz fenyegető hangjai mellett adták át. Ezen kívül négyszáz-ötszáz repülőgépért és négyszáz-ötszáz harckocsiért négy jelvényt osztottak ki. Ezek a jelvények is aranyak voltak, és még ötszáz apró gyémánttal is.
  Hitler sokáig fogta Friedrich kezét, és lelkesen mondott valamit... A fiú szemével felfalta a híres keresztet. Platina tölgyleveleket és kardmarkolatokat gyémántok díszítettek. Egy alak villant fel az emlékezetemben, hogy még a közönséges gyémántokkal díszített lovagi kereszteket is csak huszonhét ilyen rendet osztottak ki az egész háború alatt. Nos, ezen a ponton még kevésbé... Magasabb fokozatú kitüntetés, a Lovagkereszt, ahol az ezüst leveleket arany levelekkel váltják fel, még nem alapították.
  A díjak átadása azonban nem állt meg itt. Hitler bejelentette, hogy Friedrich megkapta a légierő és az SS-gárda őrnagy tábornagyi rangját, személyre szabott fegyverek kitüntetésével és egymillió-ötszázezer márka bónuszával (tizenöt legújabb Panther költsége).
  A névleges fegyver megegyezett a Helgának adományozott damaszkuszi acélból készült szablyával, melynek markolata gyémántokkal és smaragdokkal gyönyörűen díszített.
  Friedrich nem tudott ellenállni a kísértésnek, és többször meglengette a szultánhoz méltó fegyvert. A fogantyú kényelmes volt, a szablya pedig tökéletesen kiegyensúlyozott, és könnyűnek tűnt egy erős fiúkézhez.
  Majd Mankurt amerikai tábornok beszélt, aki a népi kifejezés szerzőjeként vonult be a történelembe: tévedjen a hazám, de ez az én hazám!
  Ezenkívül ez a parancsnok híressé vált szörnyű kegyetlenségéről, beleértve a hadifoglyokat is.
  Mankurt keményen mondta:
  - Az orosz barbárok sok földet elfoglaltak, és egyetlen hatalmas barakkot hoztak létre, amelyben örök rendetlenség uralkodik. Meddig kínozza terrorista rezsimjük az emberiség hatodát? Oroszország népei várják a felszabadulást és a szabad Európa és az Egyesült Államok hadseregének földjükre érkezését. Ezért Amerika minden erőfeszítést megtesz a Szovjetunió legyőzésére. Felszereleseink és önkénteseink áramlása a világ minden tájáról felerősödni és növekedni fog! (viharos taps). A világ minden országa összefogott a bolsevik fertőzés ellen. Az Úristen és a mennyei sereg velünk van. Előre a győzelemért!
  Egy angol követte, majd a Führer megszakította a ceremónia hivatalos részét, és bejelentette a bál kezdetét. Azonnal megjelent egy csomó lány és nő, akik készen állnak arra, hogy híres hősöket alkossanak.
  Friedrich Helgát akarta partnernek választani, de ő váratlanul visszautasította - mondván, hogy a szokás nem rendeli el a táncot sem partnerekkel, sem katonai fegyveres partnerekkel. Nos, minek választott a fiú másik hölgyet, főleg, hogy itt minden nő gyönyörű - nyilván kifejezetten kiválasztották. Friedrich elmosolyodott és könnyedén táncolt, de a fiú gondolatai másról szóltak.
  Így hát magas parancsot kapott, és most már jelentős tábornagy... Karrierje felfelé ível, és a lezuhant repülőgépek és az összetört tankok számát tekintve nincs párja a világon! Úgy tűnik, minden rendben van, de valamiért a macskák kaparják a szívüket... De ha jól ismert alakokat vesszük, például Robert Artrois-t, a vér hercegét a capetusok királyi ágából. Hiszen hazája, Franciaország ellen harcolt, és egy cseppet sem szenvedett, bár honfitársai vére volt a kezén.
  És oroszok százezrei harcolnak a nácik oldalán. Még Kirill Romanov nagyherceg is hivatalosan bejelentette, hogy támogatja a keleti hadjáratot és a haza felszabadítását a bolsevikoktól. A Romanovok a náciknak és a mögöttük álló nyugati országoknak szólnak.
  Nos, ha az illusztris hercegek és a Harmadik Birodalom Sztálin ellen van, akkor miért szenvedne Frigyes? Sőt, lehetséges, hogy ősei egyáltalán nem a Szovjetunióban élnek. No, gondoljuk logikusan... Hiszen a történelem menete már a legkomolyabban megváltozott. Most a világ soha nem lesz más, így a moszkvai csatát elvesztették a szovjetek ... És ez mit jelent? És az a tény, hogy először is egy jelentősen megváltozott világban annak a valószínűsége, hogy szülei (egyébként különböző városokban születettek) találkoznak és családot alapítanak, meredeken csökken. De apa és anya sem 1947-ben születtek... Ez azt jelenti, hogy még kisebb a valószínűsége annak, hogy két nagypapával és két nagymamával találkozunk!
  Ráadásul minden gyermek a génkészlet szempontjából egyedi és tisztán egyéni. Ez pedig azt jelenti, hogy ha a fogantatás pillanata akár egy órára, vagy akár tíz percre is megváltozik, akkor már nem ő lesz az... Nem az egyedi személyiséggel és génkészlettel rendelkező Friedrich, hanem egy teljesen más, talán külsőleg sem. hasonló fiú.
  Vagyis egy bérgyilkos beavatkozása a múltban a dolgok logikája szerint az idő sérthetetlen törvényeinek megsértőjének eltűnéséhez kell, hogy vezessen... Vagyis Friedrichnek, aki Hitler kedvence lett, egyszerűen el kell tűnnie! És ő, és a bátyja, és talán a szülők és mások.
  De mivel a fiatal ász él, és olyan erős, egészséges, mint senki más ezen a szerencsétlen bolygón, akkor talán ez a múlt egyáltalán nem az ő világa! Talán ez nem is az ő univerzum, valamiféle párhuzamos univerzum, sőt időeltolással. Vagyis nem Friedrich őseit öli meg, nem őshonos honfitársait, hanem olyan idegen egyedeket, akik csak általánosan hasonlítanak a terminátorfiú absztrakt múltjára.
  Ez azt jelenti, hogy valójában nem áruló - csak egy személy, mint a különféle sci-fi sorozatok bérgyilkosai, aki a múltban a jelen tudását használja, sőt, a gondviselés hihetetlen erővel ruházta fel. Nos, ha az a sors, hogy szuperképességekkel rendelkezzen, akkor egyszerűen bűn, ha nem használja őket! Nos, mivel a sors, maga az ég jobb keze, először a Hitlerjugendhez, majd a Harmadik Birodalomhoz küldte, akkor mindent meg kell tenni a karrierért. Tizennégy évesen, fiú évesen jó őrnagynak lenni, de húsz évesen egy teljes értékű tábornok, vagy akár tábornagy is jobb. És ki tudja, talán végre megemészti a Harmadik Birodalom és Amerika, és akkor a fia lesz a világ első diktátora!
  Aztán hirtelen megjelent az, akit a fiatalember a legkevésbé várt: Eugene Porsche... Magas, szép, erős, még egy kicsit rusztikus és meglepően nem arisztokratikus a Harmadik Birodalom egyik legnagyobb mágnásának lánya számára.
  Igaz, az előző találkozással ellentétben a lány nagyon drága ruhákat vett fel, gyémántokkal, ugyanakkor átlátszóak voltak, és nem rejtették el a kecses, bár nem kicsi lábak varázsát.
  A magas sarkú cipők miatt az amúgy is magas lány szinte óriásnőnek tűnt. Friedrich maga is közönséges és még kisebb tinédzser volt a korához képest, alacsonyabb volt nála, körülbelül huszonhárom, huszonöt centiméter, és figyelembe véve a sarkakat és még sok minden mást...
  Friedrich még zavarba is jött, mi van, ha soha nem nő többet, mint ez a hat kilós lány (akinek sikerült az apja, Porsche, végül is nem egy óriás, bár nem tudni, milyen anya volt, és ki mászott be a szoknyája alá !), túl lesz rajta, hogy mindig felemelkedjen. Igen, jobb, ha ő, mint legutóbb, mezítláb ment ...
  Evgenia azonban csodálattal nézett a fiatal ászra, és kezét kinyújtva szájon csókolta:
  - Te vagy a lovagom! A fény nem földi!
  Friedrich összezavarodott:
  - Igen én....
  Eugene félbeszakította:
  - Nem kellenek szavak! Megérdemled a dicséretet. És nem csak pilótaként.... - A iparmágnás lánya megrázta a haját. - Gondoljon csak bele, fantasztikus mérnöki és tervezői ajándéka van. Javasolj ehhez hasonló ötleteket... Zseni! Leonardo Davinci fölött.
  Friedrich beleszólt:
  - Nos, igen! Egyetértek, ez a művész egyetlen háborút sem nyert meg. Bár remekei az egész világot meghódították!
  Elkezdtek táncolni. Evgenia ugyanolyan szép volt, műkorcsolyázó, de Volkának túl nagynak tűnt... És a parfüm bódító illatú volt... A fiú fényűző mellkasának nyakkivágására nézve teljesen természetes vágyat érzett egy fizikailag erős és fejlettség után . tizenéves. Ráadásul Helga dacosan úgy tett, mintha nem vett volna észre semmit. A németek fiatalabb nemzedékét azonban megtanították arra, hogy illetlenség, ha egy nő féltékenységet érez, és még inkább tanúsít, a férfi pedig, ha háborús hős, még csalni is köteles. Mit kell javítani a fajtán! Ahogy Hitler mondta: nem bűn egy férjes asszonynak gyereket szülni egy másik férfitól, van akinek jobbak a fizikai adatai, mint a férjének. Evgenia azonban nagyon komolyan megkérdezte a fiút:
  - És hol tanulta, hogy ilyen jól ismeri a harckocsik és önjáró fegyverek irányításának alapelveit, ilyen know-how-kat talált ki?
  Friedrich nem tudott és nem is akart igazat mondani, és egy ismeretlen lánynak, még akkor sem, ha az apja mágnás volt, a Harmadik Birodalom tíz leggazdagabb emberének egyike, Hitler és Göring kedvence. Kitérően válaszolt:
  - A gyermekkori hobbik szerepet játszanak itt ... Különféle tudományos irodalom, a feltalálás vágya! Nem szükséges az íróasztalhoz ülni ahhoz, hogy valami értelmeset alkoss...
  Evgenia bólintott.
  - Igen, én is szeretek sportolni, és közben rágcsolom, vagy éppen rágom a tudomány gránitját... Ennek ellenére Mrs. Piston úgy néz ki, mint egy irodai patkány?
  Friedrich, farkasfogat kifejtve, megerősítette:
  - Igen, egy patkányon, és nem csak egy szekrényen, egyáltalán nem úgy nézel ki! Valószínűleg még téged is össze lehet hasonlítani...
  Evgeniya figyelmeztetett:
  - Csak ne hasonlítsd egy tehénhez! Ez elég csúnya tipp!
  Friedrich filozófiailag megjegyezte:
  - Aki nem üzletből zaklat, az kecske rangot kap! Szóval... Van egy hülye bazárunk.
  - A bazár szleng? Evgenia sejtette. - Általában véve a német beszéd helyesnek tűnik, de valahogy ... Túl helyes, pontosan elhelyezett hangsúlyok, világos szavak, a beszéd feszültsége ... És nincs akcentus, de ebben a helyességben érzed, hogy valami nem egészen natív. .
  Friedrich semmi jelét nem mutatta az aggodalomnak:
  - No és ezzel? Talán arra gyanakszik, hogy egy szovjet kém volt, és hogy az oroszok húszezret adományoztak az amerikaiakkal és félezerrel a számtalan repülőgépükből, hogy beszivárogjanak a Harmadik Birodalom tetejére?
  Evgenia a fejét rázta.
  - Nem én nem hiszem! Túl sok volt, még az oroszoknak is. Bár van egy közismert mondás: Oroszországot nem lehet érteni. De itt nekem valami másnak tűnik, talán te, hogy is mondjam... Az SS géntechnológiájának terméke. Valamiféle jövőbeli ember? Olvastam genetikai tudományos munkákat, és tudom, hogy az emberi természet megváltoztatható, javítható vagy rontható mesterséges beavatkozással. És a te emberfeletti harcos tulajdonságaid... ez igaz...
  Friedrich válasz helyett fejet hajtott magas barátnője előtt, és szenvedélyesen megcsókolta telt ajkán. Aztán azt mondta:
  - Ne adj magadnak szép fejet. Ha félsz, hogy hibás gyerekeket kapsz tőlem, akkor hidd el, hogy nem így van! Általában meg tudjuk változtatni a beszélgetés témáját.
  Evgenia beleegyezett:
  - Jobb átöltözni! Beszéljünk a harckocsikról... Konkrétan a Guderian vezette hadműveleti főparancsnokság adott ki egy versenyfeladatot: kétféle harckocsit... Mint egy közepes "Császári Párduc" egy 88 milliméteres El 100-as ágyúval vagy rövidebb, de páncéltörővel, és legalább 250 milliméteres elülső ferde páncélzat és nehéz "Királytigris" 105 mm-es El100-as kaliberű fegyverrel, legalább 300-as frontpáncéllal ... Ráadásul az első harckocsi súlya nem haladja meg az ötven tonnát, és a második a 65.
  Friedrich megvetően felhorkant, mint az oroszlán a gopher előtt:
  - Nem valóságos valami ilyesmi? Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a szűkös anyagokkal sokkal könnyebbé vált, és a szövetséges bombázók nem pusztítják a Harmadik Birodalom földjeit!
  Eugenia sóhajtva válaszolt:
  - Elvileg lehetséges, de nem volt időnk, vagy inkább nincs időnk megfelelő időben fémből prototípust készíteni. Valahogy túl későn adta át nekünk a briliáns tudását. Hitler pedig azt akarja, hogy a legújabb tankok ebben az évben szolgálatba álljanak a Harmadik Birodalom hadseregeinél.
  A fiatal ász meglepődött:
  - Miért kell annyi idő egy prototípus elkészítése?
  A lány bólintott.
  - Nem kicsit, főleg, ha a modell alapvetően új... Ez olyan, mint a népi dolog: ha vezetsz, szakadékba zuhansz!
  Friedrich úgy gondolta: persze itt is vannak problémák... Például a szovjet tervezők annyi éven át szenvedtek az IS-10 harckocsi megalkotásától, vagy két egész évet töltöttek a T-54-essel. Sőt, ezt a tankot a háború után tervezték, és tapasztalattal rendelkezik a második világháború csatáiban. Ráadásul ez nem egy alapvetően új modell volt, hanem csak a T-34 továbbfejlesztése. Itt például a T-44 nem volt teljesen sikeres, és gyakorlatilag nem használták ellenségeskedésben ... Tehát ne számítson különösebb csodákra.
  A Tiger tank, tekintettel arra, hogy a németeknek nincs tapasztalata az ilyen típusú gépek létrehozásában (kivéve persze, ha az alvázat számoljuk, például már az első világháború alatt készült egy 150 tonnás Colossal).
  Friedrich megjegyezte:
  - A már elkészített "Panther" -5, vagy AG alapján kell tervezni. Futóműve nemcsak 88 mm-es kaliberű fegyvert, hanem akár 128 vagy 150 tarackot is lehetővé tesz ...
  Evgenia felkacagott.
  De pontosan ezt tesszük! A Porschének azonban már van saját "Királytigrise", igaz, 88 milliméteres kaliberű fegyverekkel. De köztes modellként talán ez is megteszi. A 250 milliméter lefoglalásának kezdeti feladatát elvégezték benne, bár a tömeg meglehetősen nagy - 63 tonna. Viszont a torony a páncél racionális dőlésszöge igen nagy, elegáns és áramvonalas... Lehet, hogy sikerül megnyerni egy köztes versenyt, de a jövőben felmerülnek problémák. De a know-how-ja szerint lehetséges olyan tankot létrehozni, amely minden oldalról áthatolhatatlan, bármilyen védelmet megsemmisít. Valóban, egy áttörő géphez nagyon fontos a jó oldalvédelem, amivel sajnos a Panther nem büszkélkedhet sokáig.
  Friedrich megjegyezte:
  - Lehet, hogy a tankok témáját egyelőre nem érintjük... Vagy inkább befejezzük a tárgyalást. Öreg professzorok vagyunk, vagy fiatal srácok és lányok.
  Evgenia beleegyezett:
  - Igazad van, mint mindig, beszéljünk valami világibbról. Például a brit királyi házról.
  Friedrich elfintorodott.
  - Hát a téma! Igen, eljön az idő a Winsoroktól, nem marad semmi. Vagy azt gondolja, hogy Moszkva elfoglalása után a tankjaink nem tudják porrá törni a már elfoglalt Londont?
  Evgenia kivillantotta a fogát:
  - Hát persze, hogy tudnak!
  A bál után nemes vacsora következett, magukkal a pazar ételekkel, de erős alkoholos italok nélkül. Semmi sem erősebb hat foknál. Nos, akkor Friedrich és Evgenia, ahogy az illik egy sráchoz és egy lányhoz, visszavonult egy külön szobába.
  Bár általánosan elfogadott, hogy a magas szőkék temperamentumban nem különböznek egymástól, Evgenia több órán keresztül rendkívül meggyőzően bizonyította az ellenkezőjét. Nos, Frederick természetesen szintén nem veszítette el arcát. Így szorosan ölelkezve elaludtak.
  A fiú azt álmodta, hogy ő egy japán nindzsa, aki parancsot kapott II. Miklós orosz cártól, hogy ölje meg a mikadót, vagyis a császárt.
  Friedrich arról álmodott, hogy felmászik a durva falakra, ujjaival és lábujjaival belekapaszkodik a legkisebb repedésbe vagy résbe. A fiú belépett a palotába, ahol heves küzdelem kezdődött ...
  A fiatal nindzsa szokásához híven aprított, szúrt, lefújta a fejeket az ellenségekről... Az álom túl kaotikus volt, túl sok vér, vágás és kevés értelme. Ráadásul mezítláb kardozó lányok ugrálnak mindenfelé... Röviden...
  Sikerült három-négy órát aludnunk... Friedrichet egy hírnöklány ébresztette, mondván:
  - Javában zajlik a csata! Nincsenek pótolhatatlan emberek, kivéve az olyanokat, mint te, Friedrich Bismarck.
  A fiú felpattant, és elköszönés nélkül a legközelebbi kifutóhoz sietett.
  És mint kiderült, nem hiába hívták ... a hadsereg tábornokának Rokosszovszkij parancsot kapott Sztálintól, anélkül, hogy megvárta volna az erők teljes koncentrációját, hogy csapjon le Rommel hadseregcsoportja ellen. Ebben az esetben a számítás azon alapult, hogy a németeknek még nem volt idejük bevetni csapataikat Voronyezs elleni támadásra. Így lehetőség nyílt egy alacsony rúgás végrehajtására a kifeszített szárnyon, kimerülten a német csapatok korábbi csatáiban.
  Friedrich kénytelen volt a Focken-Wulfra ülni, és nem egy rohammódosítás, hanem egy közönséges modell, négy húsz milliméteres ágyúval és két géppuskával. Így a túlzott sietség miatt a fiú a harckocsik elleni harcban olyan hatékonynak bizonyult fegyver nélkül maradt. Igaz, még tíz bomba volt a törzsben...
  Az ég is forró volt, voltak szovjet támadórepülőgépek és Yaki-9 vadászgépek. A legújabb járművek azonban a gyenge védelem és túlélés miatt nagy hatótávolságon is sebezhetőek voltak, a 20 mm-es kaliberű fegyverek számára. Friedrich először a kürtöket adta a harcosoknak, akik természetesen megelőzték a lassabb Ilyst. Négy repülőgépágyú, ennyi az erő... Az első két tucat jak szétesett, még a farok ravasz megközelítése nélkül is.
  Friedrich nem forgott, nem manőverezett, egyszerűen csak kissé elmozdította a légfegyvereket, és megrázta hatalmas gépe testét.
  Huszonöt, huszonhat, huszonhét... Kihagyás nélkül, a szemtelen jakok számára, akik bár veszteségeket szenvednek, mégsem kapcsolnak ki, hanem próbálnak felgyorsítani... Friedrich kissé meglepődött miért a szovjet katonai irodalomban ezt a dicsőséges Fokken-gépet annyira lekicsinyelték -Wulf. Igen, 22 másodperc alatt hajt meg egy teljes fordulatot a 19-cel szemben, a jakok esetében (és a könnyű változatban a Yak még 17 másodpercig is képes erre!). De Friedrichnek nem kell manővereznie, egyszerűen lelassít és feléjük repül. Egy másodperc alatt valójában hét-nyolc autót tud lerombolni.
  A harci transz állapotában lévő Friedrich számára rettenetesen lassan telt az idő, és van ideje gondolkodni és hatástalanítani a lőszert. Elvileg általánosan elfogadott, hogy még a legügyesebb ász sem képes komolyan befolyásolni a háború menetét, beleértve még az olyan jelenségeket is, mint Rudel. Itt a valós történelemben a hat legjobb német ász egy egész légi sereget pusztított el, de a nácik reménytelenül elvesztették a légkörbeli dominanciáért vívott csatát.
  De ebben az esetben annyi jakot dobni egy helyen egy emberre, az tele van... Hatvanegy vadászgépet lőttek le kevesebb mint egy perc alatt. Csak úgy leesnek a szárnyak, vagy betörik a kabinok páncélüvege. Ez utóbbi még rosszabb, mivel ebben az esetben a pilótát nem lehet megmenteni. És már kevés tapasztalt ász maradt a Vörös Hadseregben.
  A lezuhant járművek közül négyen az őrökhöz tartoztak, akik ötnél több gépet lőttek le... Csak ez megint nem segített, mert Volka tudta, hova kell ütni és hogyan... Mint egy vadász, aki leütött egy libacsapatot egy géppuska. Ennyi, egy nyáj, egy robbanásban, intuitívan, ösztönösen meghatározza és irányítja a hordó mozgását, a kívánt célpont felé, amikor egy golyó sem repül el mellette. A libákat, és ebben az esetben a szovjet gépeket lelövik, és ahol a pilótafülke feltörik, és varrott pilóták által, még egy ideig egyenesen repülnek. De néhány szárnya veszít...
  Friedrich emlékezett itt a jól irányzott amerikai cowboyokról szóló filmekre, és a híres filmre DiCaprio főszereplésével - "Gyors, de halott!". De akkoriban az amerikai cowboyok nem ismerték az automata géppuskákat és a gyorstüzelő légfegyvereket. Különben rájöttek volna, milyen szörnyű fegyver a pusztító ereje.
  A jakok a közelben véget értek, és Friedrich átváltott Ilára. Itt a legjobb felülről vagy a hátsó féltekéből támadni. És a távolság csökkentése nélkül is optimális lenne.
  Másik módszer a törékenyebb szárnyak lövése, nem lehet rájuk páncélt akasztani.
  Az IL-2 beceneve púpos. Miután a második helyet beszerelték benne, egy kezdőnek nehezebb volt lelőni egy hasonló autót egy kezdőnek, de a lövésznek, aki védte a hátsó féltekét, de ... Természetesen ennek a repülőgépnek az aerodinamikája romlott. . Szóval még könnyebb lesz velük...
  Logikusabb lett volna, ha Ilam különböző irányokba szóródik, de itt van a rendszer... Röviden, a legendás támadórepülőgép legyőzésével kezdődött. A fürge "Salamanders" -3 azonban már időben megérkezett. Felszedték az iszapokat is...
  Friedrich még arra is gondolt, hogy megelőzhetik, amikor még közeledve találkoztak a jakokkal... Bár ki tudja... A Luftwaffe pilótái nem bátor orosz katonák, és általában nem lépnek túlerőben a csatába, de talán kivéve amikor túl komoly veszély fenyegeti a szárazföldi erőket .
  Friedrich azonban szintén nem tapasztal problémát... Az ágyúktól a hátsó páncélozott féltekébe, vagy kárpitozzuk a szárnyakat - az eredmény ugyanaz. És ahogy ezek az autók legurulnak, még nyomot is hagynak a levegőben... Mint csíkok egy megvert rabszolga hátán.
  Friedrich lelőtt harminchét iszapot, és megragadott még két gyalogot. Újra szövés, bár a korábbi százegyes rekord nem dőlt meg. Csak hát az ellenségnek gépei maradtak. Most dobd le a bombákat és gyere vissza.
  A szovjet tankok most a légiközlekedés, és még inkább a tüzérség támogatása nélkül támadtak. Támadó repülőgépek és bombázók zuhantak rájuk. A szovjet tankerek szerencsére ki tudták használni a járművek menettulajdonságait. De mindenféle repülőgép száma folyamatosan nőtt.
  Friedrich ledobta az összes bombáját, és a repülőtér felé fordult. Azonban sikerült megnéznie a Focken-Wulf-4 Rudelt, a híres tankrombolót.
  A fiatal ász visszatért "szülői" repülőterére, ahol a Pegazus-terminátor Me-362-es várt rá.
  Friedrich a Focken-Wulf leszállása után a szomszéd pilótának kiáltott:
  - Akinek van merészsége azt állítani, hogy az F -490 rossz vadászgép, az hazudik. Nincsenek rossz repülőgépek, csak rossz pilóták.
  A következő bevetés kizárólag a tankok elleni küzdelemre korlátozódott. A németeknek egyelőre nem volt idejük erős ököllel találkozni a páncélosokkal, és felhalmozták a gépeket.
  A vitéz szovjet harckocsizók már átkeltek a rongyos frontvonalon, és megtámadták az arab önkéntesekből álló gyalogsági egységet.
  A muszlimok a várakozásokkal ellentétben bátran harcoltak, és eszébe sem jutott a menekülés, ugyanakkor rendkívül ügyetlenül viselkedtek. Különösen az amerikai bazookát használták valahogy nem emberi módon, és még inkább gránátokat.
  A szovjet egységek támadása azonban elhalt. Különösen a fasiszta rohamosztagosok használtak számos kis bombát, formázott töltetekkel, szovjet tervezőktől másolt ötlettel, de ügyesebb kivitelezéssel. De a szovjet tankerek nem kaptak parancsot, hogy akasszák fel a hálót felülről.
  Friedrich pedig éppen légágyúkat helyezett a háztetőkre. Ez a legegyszerűbb taktika. Üsd át a torony nyílásán és nyerj. És hány autót lehet így kidobni, ha vízszintes síkból ütöd el...
  És a tank sebessége nem ment, ha a vadász intuitív módon, célzás nélkül, szeszélyből támad ...
  Olyan, mint egy szimulátor tankokkal, csak neked van isten módod, és minden lövés pontos, és gyakran, gyakran lősz...
  Itt az összetört tankok száma meghaladta az ötvenet, úgyhogy Rudel pihen... De most el kellett térnem. Megjelent oldalról "Fülek". Hat darabot lelőttek, és hagyja, hogy a többi elpusztítsa a szalamandrákat. Általában ezeket a kukoricamunkásokat nappal csatába engedik, tiszta öngyilkosság.
  A tankok fontosabbak...
  Vissza... Repülés a Focken-Wulf-4-en, és mellette Helga.
  A lány megkérdezte tőle:
  - Nos, mi tetszett neked Evgeniya?
  Friedrich megvetően horkantott a rádióba:
  - Mire vagy féltékeny?
  A lány felkacagott.
  - Természetesen nem! Szabadok vagyunk, és nem házasok. Csak kíváncsi vagyok, ki a jobb az ágyban, én vagy ő!
  Frederick hevesen válaszolt:
  - Persze hogy az vagy! Nem vagy olyan nagy, és sokkal fürgébb!
  Helga vidáman felnevetett.
  - Nem is vártam tőled mást! De persze a legjobb az egészben... Fu ő egy designpatkány, és azon kevés nők egyike, akit a Vaskereszt Lovagkeresztjével tüntettek ki!
  Friedrich megjegyezte:
  - Azt hiszem, tölgyfalevél, mindjárt itt vagy!
  A csata megmutatta, hogy a fiúnak talán igaza volt. Helga magabiztosan csapkodta a tankokat. Nyilvánvalóan be akarta bizonyítani, hogy egy harcos tud hirtelenebb lenni, mint egy harcos. Bár természetesen nem hasonlítható Friedrichhez.
  Hamarosan megjelentek a német és amerikai járművek nagy tankoszlopai. Különösen fürge és játékos amerikai tankrombolók "Witches" -3. Ez komoly volt, különösen azért, mert a szovjet járműveket már nagyrészt megsemmisítették a légicsapások. A Panther-5 is problémásnak bizonyult... Hosszú csövű gyorstüzelő ágyúja és áthatolhatatlan frontpáncélzata... Úgy tűnik, a zársebesség kezdett kudarcot vallani, a szovjet tankok legénysége. Néhányan, nem hallgatva a parancsnokokra, visszafordultak, és megpróbáltak menekülni ebből a technotronikus pokolból.
  És ismét visszatérés és indulás, támadás a tankok ellen ...
  Már dél volt, besötétedett... A Vörös Hadsereg ellentámadása kifogyott. Őt és Helgát a támogatás irányába irányították, a német hadseregcsoport Rjazan felé haladt. Ugyanakkor Vatutin katonáit az üstben is megpróbálták megszorítani ...
  Kelet felé a németek még lassan haladnak előre. Itt hátráltatja őket a szovjet csapatok állóképessége és a sztyeppei front védelmi vonalai, még ha nem is olyan sűrűek, mint Moszkva peremén.
  A náci csapatok azonban nagyobb mozgásteret kaptak, és Goth ilyen oszlopokkal próbálta megkerülni a fő védelmi csomópontokat. Helyenként felgyorsult a német egységek előrenyomulása...
  Friedrich megkérdezte Helgától:
  Eleged van álmaim lányából?
  A szőke harcos így válaszolt:
  - Az örömteli hangulat elűzi a fáradtságot, jobban, mint a tehenek ostorozása! Bár a fáradtság tej helyett véres gennyel jár!
  Friedrich egyetértett:
  - Az igazságon már nincs lábbal!
  Éjszaka a fiatal folytatta a repülést, annak ellenére, hogy felhők jöttek az égre, és zuhogott az eső. A német katonai doktrína szerint a repülést a védelem elnyomására is használták az élvonalban... És a negyvenegyedik évvel ellentétben a Luftwaffe rengeteg repülőgéppel rendelkezett Pindostan segítségének köszönhetően.
  Friedrich most bunkereket támadott, és még kisebb célpontokat... Éjszaka a csata nem csillapodott, a szovjet csapatok ellentámadásokat indítottak. Legyenek kicsik és meglehetősen kaotikusak, de ehhez nem kevésbé vitézek ...
  Éjszaka az U-2-es század kivételével nem találkoztak légi célponttal. És bombázták a bunkereket... Kicsit.
  1947. október 15-én reggel csata tört ki a városért és egyben a vasúti csomópontért, az Elektrostalért. Nagyon meleg volt ott, és ami a legfontosabb, Friedrichhez csatlakozott elválaszthatatlan barátja, Helga is.
  - Nos, milyen nagy lovag, rászorítjuk az ellenséget?
  Friedrich vidáman válaszolt:
  - A sörbódénál nyomulnak a trógerek, mi pedig nyerünk. És hogyan nyerjünk...
  Maga Elektrostal városa rendesen meg volt erődítve. Védelmében a hadsereg egységein kívül az NKVD két friss hadosztálya is részt vett. Bár általában nem voltak olyan elit katonai gárda, mint az SS, mind tüzérséggel, mind könnyű harckocsikkal voltak felfegyverkezve.
  A nácik viszont megpróbálták létrehozni a saját üstjüket ... Kerüljék meg a fellegvárat, fedjék be kullancsokkal ...
  Itt természetesen jelentős szerepe van a légtámasznak, különösen, ha a nyak megfeszül.
  Helga, ahogy az egy lányra jellemző, biztosította:
  - A győzelem a miénk lesz! Készítse elő szánját a nyárra!
  Friedrich egyetértett:
  - És nem csak nyáron! Nehéz harckocsikat és légágyúkat fogunk használni.
  A fiú azt hitte, hogy visszatértek Mainstein seregébe, de a legnépszerűbb Rommel inkább Nyugaton híres. Mivel a csata során a fiatalember inkább transzban, pokoli szellemtől vezérelve viselkedett, miért ne emlékezhetne ennek a parancsnoknak a dicsőséges tetteire. Annál kellemesebb emlékezni a legyőzött britekre, mint a legyőzött oroszokra!
  Rommel, miután elérte a Marret-vonalat, rájött, hogy napóleoni "központi pozícióban" van két ellenséges sereg között, és most döntő csapást mérve legyőzheti az egyiket, és csak azután fordulhat szembe a másodikkal.
  Friedrich magában kuncogott: Napóleon, bár Lev Tolsztoj kételkedett benne, kétségtelenül nagy parancsnok és uralkodó volt. Főleg, ha az elért eredményeket nézzük. Csak ő nem tartotta meg őket. Hitler , ami még rosszabb... De elvileg össze lehet hasonlítani a Führert Napóleonnal!
  A tehetséges Rommel parancsnok mást is ért: az amerikaiak és a franciák távol keletre, Közép-Tunéziába költöztek, és Fonduknál, Faidnál és Gafsnál tartották a keleti háti-szurdokot, amely 60-70 mérföldre nyugatra fedte le a nyugati Dorsalis-szurdokot.
  Úgy tűnt, ha az olasz-német csapatok elfoglalták volna Faidot és Gafsát, majd nyugatra haladtak volna Feriana és Kasserine mellett, akkor egyenesen a hatalmas amerikai utánpótlásbázisra és a tebesse-i főhadiszállásra mehettek volna. Tebesse-ben az olasz-német csapatok a tunéziai szövetséges vonaltól messze nyugatra találták magukat, és gyakorlatilag a kommunikációjukon. Ha Rommel ezután megfordítja tankjait, és északra, a tenger felé küldi őket, száz mérföldre ettől a helytől, a németek elvághatják Tunéziában az egész szövetséges hadsereget, vagy arra kényszeríthetik őket, hogy visszavonuljanak Algírba.
  Friedrich gondolatait megszakította két Lagg felbukkanása, akik a felhők mögül kiszöktek... Ezek fogyasztásban vannak... Aztán jól irányzott lövések a fegyverekre... Csak ő tud így lőni... Még négy jakk... és ott vannak, igen.... És most, a Katyushánál lőj... Hogy a töredékek minden irányba repüljenek... Egy újabb sugárvető... Szóval Helga oldalról próbálkozik. Kiáltja neki:
  - Hős, nyomjuk jobban!
  . 20. FEJEZET
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova küldetése a párhuzamos világban még nem ért véget.
  A németek Gorkij városa irányába nyomultak előre. Teljes bekerítésbe vitték. Egy fiú és egy lány védte ezt a nagy várost.
  Teljesen körülvették és megfojtották Moszkvát. A nácik helyenként már áttörtek a Kremlbe. A Szovjetunió fővárosának helyzete gyakorlatilag kilátástalan volt. A moszkvai helyőrség lövedékei a végéhez közeledtek. A főváros elestével pedig újabb háború lett volna.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova a Volga-parti városért harcoltak.
  A fiú és a lány, mint mindig, most is harcias hangulatban vannak.
  Tüzelnek és énekelnek:
  Az úttörők nem adják fel
  Nem félnek a kínzástól...
  Mint a sasok harcolnak
  A Fritz elküldése a pokolba!
  
  Sokan közülük hősök
  Sok őrült gyerek...
  Ha képzésbe kell menned -
  A gép betöltése!
  És most egy tizenkét évesnek tűnő fiú, de valójában egy edzett veterán, aki már sok éves, Oleg Rybachenko fordult, miután lekaszálta a nácikat.
  És akkor hogyan dobja mezítláb gránátot az ellenségre.
  És szórja szét a Fritzeket minden irányba.
  Aztán a fiú ezt énekli:
  - Orosz harcos vagyok a vadak térdén,
  Oroszország ellenségei, lesöpöröm a föld színéről!
  Margarita, ez a lány-hős, szintén puszta lábbal dobja meg a halál gyilkos ajándékát. Nácik tömegét fogja kiütni, és azt csiripelni:
  - A nagy Rus'ért!
  És megint hogyan kell nevetni.
  Fiú és lány hősiesen harcol. Bár a háború majdnem elveszett. A németek már beborították Orenburgot, és mindenhová szorították a Vörös Hadsereget, ahol csak tudták.
  Pontosabban Orenburgot már régóta bevették. Csak egy kastély áll még ott. A nácik már körülvették Ufát.
  Sőt csapataik délről már közelednek Kazany felé. A helyzet több mint kritikus.
  A helyzetet pedig súlyosbítja, hogy keletről érkeznek szamurájok, és Közép-Ázsiában már csatlakoztak a németekhez.
  De az elesettek bátor gyermekei harcolnak. Hisznek a győzelmükben. Vagy legalábbis készen állnak a halálra emelt fővel. De hogyan is áll a halál? Ők halhatatlanok!
  És évek óta gyerekek. És valahol más világok és küldetések is vannak.
  Oleg ad még egy lövést. Aztán csupasz lábujjakkal gránátot dob, és énekli:
  - Sztálin örökké velünk lesz!
  Margarita hunyorogva nézett a Fritzre, és nyikorgott:
  - Isten mentsen! Ez a kannibál nekünk!
  És a lány dühében mezítláb gránátot dobott.
  Oleg Rybachenko logikusan megjegyezte:
  - Valamilyen mértékben mindannyian kannibálok vagyunk!
  És a fiú csupasz lábujjjal dobta a halál ajándékát.
  Margarita egyetértett ezzel:
  - Bizonyos mértékig igen!
  És mezítláb is elindított egy gyilkost, amiből két német autó ütközött össze.
  Oleg Rybachenko lőtt, és úgy gondolta, hogy a Szovjetunióban a helyzet talán már reménytelen, és nincs sok értelme a háborúnak. Ezért ölnek embereket a semmiért.
  A fiú mezítláb két gránátot dobott. Üsd el a hernyót, az "E" sorozatú német tankok egymásnak ütköztek.
  A Terminátor Gyermek ezt énekelte:
  - Amikor eljön az ideje
  Bátran fogunk küzdeni!
  A harcosok felemelkedése reggel -
  És küzdj jól!
  A fiú valójában készen állt arra, hogy néhány perc alatt szétverje bármelyik sereget.
  Margarita is ledobta mezítláb halálajándékát, és nyikorgott:
  - A Nagy Rusért!
  A gyerekek olyan bátor harcosok, hogy senki sem tapossa el őket. Olyan nagyszerű harcosok.
  A fiú és a lány, mint mindig, most is vadul izgatott. És velük bátorság, becsület és bátorság. Titánként harcolnak a nácik ellen. És világos, hogy az ellenség nem megy át, ahol úgy állnak, mint egy szikla. Talán még valami erősebb is, mint egy kő és egy monolit.
  Margarita tüzelve azt mondta:
  -Legyünk világbajnokok
  A középiskola óriásai vagyunk!
  És a lány újra útjára bocsátja a halál ajándékát csupasz, cizellált lábával. És legyűrte az ellenséget.
  Ez a lány annyira menő, hogy nem használhatsz fel ellene semmit.
  Mivel selejt ellen nincs vétel. Bár ez nem selejt, hanem valami még halálosabb és menőbb.
  Oleg Rybachenko, tüzel, károgott:
  - Nem vagyok fiú, szuper fiú vagyok, és mindenki felett leszek a világon!
  És megint az, ahogy pusztító robbanóanyag-rögöt dob el puszta lábbal. És ismét két német tank ütközik össze.
  A fiatal harcos nagyon harciasan van beállítva. De érzi, hogy itt nem lehet ostorral széttörni a fenekét. Bár reménytelen helyzetek nincsenek, és legyőzhetetlen ellenfelek sem.
  A fiúnak eszébe jutott, hogyan talált ki cuccokat a fehérorosz elnökválasztásra:
  Hatodik alkalommal hülyeségeket hallgatni nem érdekes,
  És nem értem, mennyire hiszek "apunak"!
  A Paradicsom megígérte, hogy megépíti Lukasenkát -
  De a fénnyel együtt megyünk a sötétségbe!
  Igen, ez kihívás volt a rendszernek és a személyi kultusznak. Valóban, miért tűrne el egy európai ország egy diktátort, mintha a középkorban volna?
  Igen, és Sztálin is diktátor, és ebben az univerzumban fokozatosan csökkenti a háborút, hogy legyőzze ...
  A gyerekek-hősök még három napig küzdöttek. Eközben a nácik körülvették Kazánt és bevették Ufát.
  A harcok már magában a Kremlben zajlottak. Négy boszorkánylány mezítláb harcolt a nácikkal karddal és vékony korongokkal dobáshoz.
  A Kreml súlyosan megrongálta a "Sturmlions", "Sturmtigers" lövedékeket, bombázásokat és hatalmas ágyúkat.
  Maga Sztálin természetesen még mindig Szverdlovszkban van. A Szovjetunió helyzete pedig gyakorlatilag reménytelennek tűnik. Ám a Vörös Zászló egyelőre még mindig ott húzódik Oroszország fővárosa felett, vagyis nincs minden veszve!
  Az emberek azt hiszik, hogy hamarosan eljön a fordulópont!
  Natasha kettévágja az arabot. Mezítláb dob egy korongot, és nyikorog:
  - Dicsőség a halhatatlan Hazának! Hitler nem tud megtörni minket!
  Zoya két szablyával is megvágta a fasisztát, és csicseregte:
  - Nem, ne törj össze minket!
  Ezt követően mezítláb gyilkos korongot dobott a nácikra.
  És pár fekete harcos lezuhant a Kreml lerombolt faláról.
  Aurora tovább lőtt. Ritkán, de pontosan lőtt. Aztán kilőtte a szablyáit. Csillagok és éles vékony horogkeresztek repültek a csupasz lábujjairól.
  És itt Szvetlana mezítláb dob egy éles korongot, és felvágja a Fritz-et. Aztán énekli:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat a haza védelmezője, Perun katona!
  Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Heroes of Rus' riasztást gyűjt!
  Itt mind a négyen harcolnak. Szinte az egész Moszkvát elfoglalták már, a lőszerszállítás véget ért. Az orosz fiúk és lányok pedig haldokolnak. De nem adják fel. Bár mióta tart az ostrom.
  A Kreml falán harcolnak a lányok. Mint a gazdagok. És december ellenére mezítláb és egy bikiniben vannak. De nem érzik a hideget. Éppen ellenkezőleg, energiájuk csak nő.
  És éles, nagyon lapos korongok repülnek le a csupasz lábujjakról. Amelyeket a Wehrmacht idegen csapatai tépnek szét.
  A harcosok úgy harcolnak, mint a háború hősei. És minimális ruházattal. Az ilyen szépségeket sem az E és AG sorozat hatalmas tankjai, sem a nácik más szörnyű találmányai nem hozzák zavarba.
  Egyetlen lány sem képes legyőzni a fasizmus bármely formáját. Még akkor is, ha olyan tökéletes, mint ezen a világon.
  Natasa karddal vágott, mezítláb korongot dobott, levágta a nácikat, és énekelte:
  - Milyen jó egy szovjet országban élni,
  És milyen szép összetörni a Wehrmachtet!
  Zoya szablyáival elhaladva a malom mellett megjegyezte:
  - Fájdalmasan erős lett a Wehrmacht! Itt védjük a Kreml-et!
  És a lány csupasz lábujjával egy csillagot dobott a Fritzre.
  Aztán ezt énekelte:
  - Ez egy vad vadászat az ellenségekre!
  És akkor ott van Aurora a csatában. Nos, a lány vörös és hűvös. A téli szélben rézvörös haja harci zászlóként lobog. Nem, egy ilyen lány nem hajlik meg senki előtt.
  És mezítláb dobásától, húst és vért vágva, a legélesebb korong repül.
  Megvágja az ellenfelek testét. És Aurora felsikolt:
  - Szuper lány vagyok!
  És hogyan néz ki Svetlana a csatában?
  Ez a szőke terminátor egyszerűen egy ördögi tűz, és a megsemmisülés tornádója.
  És a mezítlábáról is halálos meglepetés repül. És egy lány teljes sebességgel harcban.
  Mind a négyen harcban. És nem kell sem visszavonulnia, sem feladnia.
  Négy boszorkány - egyszerűen szuper! A minden és mindenki elpusztításának igazi kvartettje!
  Harcosok tartják a védelmi szektort. De a Kreml nagy, és nem tud mindenhol ellenállni. Az erők nagyon egyenlőtlenek.
  Natasha bosszúsan jegyezte meg:
  Ölünk, nem nyerünk!
  És a lány ismét halálos támadást dobott mezítláb.
  Zoya logikusan megjegyezte, feldarabolva az ellenséget:
  - Nem lehet mindent megnyerni... Hacsak nem egy számítógépes játékban!
  És az aranyhajú lány újra eldobta a halál korongját.
  Aurora, aki szablyájával vágta az ellenfeleket, csicseregte:
  - A győzelem, azt hiszem, a miénk lesz! Szent Oroszország nevében!
  És mezítláb dobásától a pusztítás ajándéka repül.
  És a vágott nácik elesnek.
  Aztán Szvetlana a csatában. Dobásaival megvágja a fasisztákat. És rendkívül, sőt végtelenül ügyesen cselekszik. Mezítláb olyan mozgékony. És szörnyű pusztítást mutasson.
  És akkor a lány énekli:
  - Dicsőség a hazának és új világoknak!
  És ismét mezítlábról repül a halál meglepetése.
  Natasha pedig ismét harcban áll. És levágja a Fritzet, rohanva, mint egy üstökös. És üvölti a tüdejéből:
  - Dicsőség a legnagyobb szülőföldnek!
  És a kardjai úgy szállnak fel, mint egy fűnyíró.
  És a lány még énekli is:
  - Dicsőítsétek Oroszországot, mint évszázadok óta,
  Az álmunk valóra válik!
  És a lány csupasz sarkával éles bumerángot adott. És megcsavarta, és levágott egy tucat fekete és sáros fejet.
  Természetesen a lányok nem a németeket ölték meg, hanem az ellenük bevetett gyarmati egységeket. De a harcosok még ebből is csak menőbb.
  Csillogóak és pörgősek.
  Natasha ismét levágja az ellenséget. És mezítláb, ilyeneket dobál.
  És ordít:
  - Sztálin és dicsőség!
  Aztán Zoya. Azt is, hogyan lehet szabadon engedni egy gyilkost. És csupasz lábujjai kiköpték a halál üzenetét.
  És a harcos hogyan kell ordítani:
  - Egy ilyen Szülőföldnek, mint a miénk, nem ijesztő a halál!
  És akkor Aurora is elviszi és beszáll a csatába. És mezítláb is elindít egy bumerángot. És formálja át az ellenséget.
  Aztán ahogy énekli:
  - Szovjet Oroszországnak! Mi fog uralkodni az univerzumon!
  Aztán a csatában Svetlana. Szintén egy lány, akit nem lehet megállítani és nem lelassítani. Íme, hogyan ver. Csak hát nem tudok megmenteni egy ilyen harcostól!
  És mezítláb halálos csomagokat dobál. És kegyelem nélkül megöli ellenségeit.
  Bár akkor Yarile imádkozhat értük. Vagy talán Perun. Nehéz a bűnösöknek a halál után, Csernobog királysága vár rájuk! De ez a maga módján még érdekes is - a háborúk folyamatosan dúlnak! És annyi harc! Szóval talán nem érdemes túl keservesen siratni a bűnösök sorsát?
  Svetlana még egy kicsit viccesen is érezte magát: nem irigyelheti a keresztényeket - megfosztják őket sok örömtől az örökkévalóságban. Még az is, ami a Földön volt.
  Ó, szegény bűnösök! És még több szerencsétlen igaz!
  És a leány ismét a halál ajándékát dobja vésett, mezítláb. Aztán azt mondja:
  - A világ a miénk lesz! Dicsőség Oroszországnak!
  Natasha hármas pillangót rajzolt a kardjaival, és csicseregte:
  - Legyen örök dicsősége a nagy Oroszországnak!
  És úgy tűnik, mezítláb kidobja magából a gyilkos és egyedit. Ezt követően a lány csupasz sarka egy fekete férfi homlokát találta el, és lelökte őt a falról, és még öt arabot.
  A harcban Zoya következik. Semmi sem akadályozza meg. Harcol a náci hordákkal. És hármas malmot költ. A harcosok elestek.
  Aztán a lány azt mondja:
  - Örök Rus', Svaroggal lesz!
  És a partnereire kacsint.
  A csatában az Aurora következik. Úgy söpört, mint egy párduc. Mindenkit levágott. És mezítláb dobta útjára a halál ajándékát. Sok fasisztát levágott, és énekelte:
  - A Haza legmagasabb formájához!
  Aztán a csatában és Svetlana. Hogyan vágja le az ellenségeket. És nagyon jól működik.
  Ezek után a halál ajándéka repül a mezítlábáról. És alaposan levágja a nácikat, mint a borbély borotvaszőrét.
  És a lány felkiált:
  - Korom és igazam! Dicsőség a Nagy Oroszországnak!
  Igen, ez a négyes igazán hősiesen küzd. De négy mezítlábas és szinte meztelen szépség nem nyerheti meg a második világháborút. És így Moszkva elesett.
  A lányok kardjukat és a láthatatlanság köntösét használva törtek ki az elfoglalt fővárosból.
  Általában sok mindenre képesek. A legmagasabb kezdeményezésű lányok, hogy magasabbnak és szebbnek nem is lehet őket találni.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova pedig elhagyta Gorkij elfoglalt városát.
  A nácik, sajnos, szinte mindenhol sikerrel jártak.
  A fiú és a lány elmentek, és mezítláb tűket dobáltak útközben, és kiirtották a Fritzeket.
  Oleg Rybachenko énekelte:
  - Nem, az éberség nem halványul el,
  Sólyom, sas tekintete...
  Az emberek hangja zengő -
  A suttogás összetöri a kígyót!
  
  Hiszem, hogy az egész világ felébred...
  Vége lesz a fasizmusnak...
  És sütni fog a nap
  Az út, megvilágító kommunizmus!
  Margarita mezítláb ujjaival megdobott néhány tűt, és megerősítette:
  - Nem, nem fog elhalványulni!
  És egy sorozatot lőtt ki egy géppuskából, lekaszálva két tucat fasisztát.
  Ilyenek a gyerekek. Kemény, rendíthetetlen. Bár valójában ez nem olyan háború. És menekülniük kell.
  Moszkva elesett, Gorkij városa elesett. A nácik megrohamozzák Kazanyt. Ez az utolsó szovjet város a Volgán. Az ellenállás hősies, de egyre inkább, és inkább a kilátástalanság érzése.
  A nácik az AG sorozatból fejlettebb piramis tankokat kaptak, amelyeken egyetlen szovjet fegyver sem tud áthatolni. És ez, azt kell mondanom, nagyon rossz.
  Csak akkor ütköznek össze a német szörnyek, amikor a fiú és a lányok mezítláb gránátot dobnak a hernyók felé. De mit tehet egyetlen pár, amikor szinte az egész világ kiállt a Szovjetunió ellen!
  Oleg Rybachenko mezítláb gránátot dobott, homlokukkal meglökte az AG-50-et és az AG-75-öt, majd ezt mondta:
  - Ha az erőd útban van,
  Az ellenség épített...
  Hátulról kell megkerülni -
  Lövés nélkül vigye el!
  Margarita egyetértett ezzel:
  - A háború megcsalása nagy dolog! Főleg, ha az erők egyenlőtlenek!
  Oleg Rybachenko megjegyezte:
  - És az antant stratégiát játszottam. Egyenlő fegyverekkel száztizennégy millió ellenséges katonát semmisített meg, ő maga pedig csak nullát veszített. Tehát a taktikának köszönhetően tulajdonképpen az egész világ ellen harcolhatsz!
  Margarita egyetértett ezzel:
  - Könnyen lehetséges! És küzdj és nyerj!
  Oleg Rybachenko csupasz ujjaival dobta a tűket. Megölt három tucat fasisztát, és azt mondta:
  - Nyerni fogunk a Szent Oroszország nevében!
  A fiú és a lány folytatta a futást... Jaj, az erők tényleg túl egyenlőtlenek.
  Kazánt mindenféle fegyver elpusztította. Sztálin elrendelte, hogy az utolsó csepp vérig tartsák. A valóságban azonban a Vörös Hadsereg harci szelleme Moszkva bukása után túlságosan megtört. Mindenki egyre kevésbé akart meghalni. Igen, és a nácik túlságosan felülmúlják a létszámot és a fegyvereket.
  A sugárhajtású repülőgépeik pedig minden várost és falut bombáznak, amelyeket a nácik még nem sikerült elfoglalniuk.
  Mielőtt Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova elérte volna Kazánt, ez a város elesett.
  Ufát is elvitték. Tehát a zord tél ellenére a nácik Szverdlovszk felé indultak.
  Ott volt Sztálin főhadiszállása. És keletről felmászott a szamuráj. A japánok is erősek.
  Harcosaik különösen veszélyesek - nindzsa lányok. A szibériai tél ellenére mezítláb rohannak át a havon, ők maguk is ugyanabban a fürdőruhában. Ilyen harcosokat még elképzelni is ijesztő. Bár nagyon szépek.
  Itt az egyik kék hajú, a másik sárga, a harmadik piros, a negyedik fehér.
  Ilyenek a legszebb gyilkosok. Egy karddal dolgoznak, és vékony korongokat vagy csakrákat dobnak a gyalogságra. A nindzsa robbanóanyagokat pedig a tankok ellen dobják - csak borsó nagyságúak, de a legnehezebb szovjet tankok magasan repülnek és széttépik őket.
  Még a félelmetes IS-7, ninja lányok sem akadályoznak. Olyan magas rendű harcosok, hogy még az őrök is tehetetlenek velük szemben.
  Itt van egy kék hajú nindzsa lány, aki egyszerre dobott egy borsót és három szovjet tankot csupasz lábujjakkal, magasra repült, és darabokra robbant.
  Aztán ott van egy sárga hajú, mezítlábas lány, aki borsót dobál. És ismét a szovjet autók különböző irányokba repülnek, és süteményekké törnek. Mondjuk ilyen harcosok itt - még a legbátrabb lovag is félénk lesz előttük.
  De a csatában, és egy vörös hajú nindzsa lány. Csakúgy, mint mezítláb dobni egy gyilkos borsót. Találatától pedig szétrobbant a hatalmas IS-12 páncélzata.
  Ez a terminátor lány.
  Aztán egy fehér hajú nindzsa lány. Ugyanúgy elviszi, és minden erejével a Vörös Hadsereg harcosaiba fogja döfni kardjait. Vágd fel őket, és énekeld:
  - Nem vagyok egy szánalmas rovar, nindzsa, de nem is teknős!
  És ismét a csatában, mind a négy gyilkos lány.
  A Vörös Hadsereg minden fronton elveszíti a háborút. De még mindig küzdeni próbál.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova vándorol a téli hóban. Szegény mezítlábas gyerekek. A halhatatlan testek számára a fagy nem olyan szörnyű. Ezek a szuperemberek nem tudnak megfagyni ahhoz, hogy megbetegszenek vagy megfázzanak. De mindazonáltal, amikor az Urálhoz közeledik, a fagy kellemetlen, és megharapja a gyerekek csupasz sarkát.
  Oleg szomorúan megjegyezte:
  - Nem tudod, mi a rosszabb - a hideg és az éhség, vagy a felismerés, hogy szent hazád elveszik!
  Margarita logikusan megjegyezte:
  - Számunkra a hideg és az éhség semmi... De az, hogy vereséget szenvedtünk a nácikkal szemben, valójában rossz!
  Oleg egyetértett ezzel:
  - Nem lesz rosszabb! Általában véve a Harmadik Birodalom miért sikeresebb a párhuzamos univerzumokban, mint a miénkben?
  Margarita logikusan feltételezte:
  - Mert a nácik nagyon erősek és szervezettek. És sokszor volt szerencsénk. Főleg Sztálingráddal!
  Oleg Ribacsenko mezítláb rúgott egy hógolyót, és megjegyezte:
  - Igen, nagy szerencsénk volt Sztálingráddal! Maguk a Fritzek ostoba módon belemásztak a csapdába!
  Marguerite kotyogott:
  - Próbálok nem bajba kerülni,
  Hogy ne tévedj össze és ne vessz el...
  Egy fillért kellene gyűjteni egy fillért,
  Vagy inkább születj újjá!
  A gyerekek útközben megtámadták a nácik egy különítményét. Több mint száz katonát öltek meg. Egyet fogságban hagytak. Margarita arra kényszerítette a fiatalembert, hogy csókolja meg nagyon rugalmas, hidegtől vöröses talpukat. Szelíden tette. És azt mondta, hogy a németek már közelednek Szverdlovszkhoz és körülveszik.
  Oleg megjegyezte:
  - Furcsa, hogy te és én Margot gyorsabbak vagyunk, de valami úgy mozog, mint a hétköznapi emberek, vagy még lassabban!
  Margaret beleegyezett:
  - Elkapott a vereség hulláma! Úgy tűnik, ebben az univerzumban minden a Szovjetunió ellen szól. Még a természet és a tér is!
  Oleg ezután azt javasolta:
  - És ha triviális számunkra Hitlert megölni?
  Margarita negatívan megrázta a fejét.
  - A hiperboszorkány nem adott nekünk ilyen parancsot! Legyünk tehát öntevékenység nélkül. Ezen kívül mit ad?
  Oleg Rybachenko magabiztosan válaszolt:
  - Nagyon! Sőt, a Führer, ez a Führer Afrikában!
  Margaret azt javasolta:
  - Egyelőre harcoljunk a fronton, aztán Hitler költségén meglátjuk! Ahogy mondani szokták - lassan siess!
  Oleg énekelte:
  - A sebesség jó, ne törd el a vésőt... Az ember nem fakopáncs, és sietve megőrült!
  A fiú és a lány minden vizeletével szaladt. És sikerült rohanni Szverdlovszkba. És elkezdték védeni a nácik által megrohamozott várost.
  A támadások egymás után következtek.
  A gyerekek mezítláb voltak. Margarita tunikában, Oleg Rybachenko pedig rövidnadrágos fiú. De úgy harcoltak, mint a legvalóságosabb és legrendíthetetlenebb hősök.
  Oleg csupasz lábujjával tűt dobott, a Fritz torkán szúrta, és ciripelt:
  Egy centi földet sem adunk fel!
  Margarita mezítláb gránátot dobott, és nyikorgott:
  - Egy cseppet, egy fesztávot, egy centimétert sem!
  Fiú és lány verekedtek a hidegben. És velük voltak más úttörők is. És sokan mezítláb vannak a vad hideg ellenére is. És ha a halhatatlan gyerekek nem félnek a vad fagytól, semmi esetre sem árthatnak, akkor ez meglehetősen veszélyes a hétköznapi gyerekek számára.
  Itt van egy mezítlábas úttörő, akinek az ujjai kékek voltak a hidegtől, megfázott a foga, és bedagadt az állkapcsa. A fiúnak nagy fájdalmai vannak. De ennek ellenére dühösen vesz egy csomó gránátot, és a náci tank alá dobja, és ő maga is elesik egy géppuska robbanásában.
  Ez egy bátor fiú...
  Vagy egy lány, akinek mezítláb lángol, mint a skarlátvörös mák, aknát tol a német mastodonok hernyói alá. Ő maga meghal, és sír:
  - A szülőföldért és Sztálinért!
  Nagyon fájdalmas mezítláb lenni télen, Szibériában, amikor nem véd a halhatatlan hús.
  A súlyos fagyokban még Oleg és Margarita sem örül annak, hogy félmeztelenül van. De mosolyognak és énekelnek, hogy felvidítsák a srácokat:
  - Eh, fagy, fagy, ne fagyj meg,
  ne fagyj meg! Lovam! Lovam!
  Fehér sörényű!
  A csípős hidegtől piros-kék lábukat remegő fiúk és lányok énekelték:
  A hó nem állít meg minket! A fagy nem győz le minket! Mi vagyunk a Fritz úttörői! A fasisztát keményen meg fogják verni!
  Jól küzdenek a gyerekek! De fájdalmasan egyenlőtlen erők. Sztálin a bekerített Szverdlovszkból Novoszibirszkbe menekült. A japánok azonban már kelet felől közelítik ezt a várost. Még Szibéria fagyától sem félnek.
  Igen, a háború a végéhez közeledik.
  De az úttörők nem adják fel. És még a nehéz időkben is bátran énekelnek a gyerekek;
  Mi vagyunk a kommunizmus gyermekeinek úttörői -
  Tűz, sátor és csengő bogár!
  Az átkozott fasizmus inváziója -
  Ki vár egy dühös rohamra!
  
  Mit veszítettünk ezekben a csatákban?
  És akkor a megszerzett ellenséggel vívott csatákban?
  Korábban csak a világ gyermekei voltunk...
  És most a szülőföld harcosai!
  
  De Hitler tett egy lépést fővárosunk felé,
  Bombákat dobott le anélkül, hogy megszámolta volna a vízesést!
  Mi vagyunk a Haza, még az égnél is szebb -
  Most eljött a rohadt naplemente!
  
  Az agresszióra keményen reagálunk -
  Bár ők maguk kis termetűek!
  De a kard egy törékeny tinédzser kezében -
  Erősebb, mint a Sátán légiói!
  
  Hadd rohanjanak a tankok lavinát lavinára,
  És a puskát három részre osztjuk!
  Célozzon a rendõrség aljasan hátul,
  De a Szent Isten hevesen megbünteti őket!
  
  Mit döntöttünk? végezze a világ munkáját
  És ehhez, jaj, lőnöm kellett!
  A nyugalom már undorító.
  Erőszak is van!
  
  A lánnyal, akivel mezítláb futunk együtt -
  Hiába esett a hó, úgy ég a hóbucka, mint a szén!
  De ne félj, ismerd meg a gyerekeket...
  A fasisztát golyóval bátran a koporsóba hajtják!
  
  Ide rakták az aljas Fritz társaságot,
  És a többi gyávák menekülnek!
  Összetörjük a gyalogságot, mint a kaszát a csatában -
  Nem vagyunk akadályok a fiatal nyaraknak!
  
  A győzelem májusban lesz,
  Most a hóvihar szúrós, kemény hó!
  A fiú mezítláb, a nővére mezítláb,
  Rongyban értek a gyerekek a virágkorhoz!
  
  Honnan származnak ezek az erők?
  Elviselni a fájdalmat és a hideget, ez a szükséglet!
  Amikor egy barát megmérte a sír alját,
  Ha egy barát felnyög - meghalok!
  
  Krisztus megáldott minket, úttörőket,
  Azt mondta: a Hazát Isten adta neked!
  Ez az első hit,
  Szovjet, szent ország!
  És mosollyal az ajkukon halnak meg. A gyerekek nem ismerik a gyengeséget... Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova egy egész héten át harcoltak. De Szverdlovszk elesett. A helyőrség egy része megadta magát - reménytelen helyzetet érezve. Csak az úttörők nem voltak hajlandók kapitulálni.
  És egy maroknyi bátor, mezítlábas srác kétségbeesett áttörést ért el. Átfutottak a hóbuckákon, szó szerint kékek voltak a rettenetes hidegtől. És meghaltak gépfegyverek és ágyúk alatt.
  Oleg Rybachenko és Margarita is eléggé megkarcolódott, de mégis megszöktek Szverdlovszkból. Aztán Novoszibirszkbe költöztünk. Fagy, tél, hosszú éjszakák.
  A fiú és a lány elszaladnak magukhoz, szomorúak és nagyon dühösek.
  Margaret megjegyezte:
  - A hiperboszorkány segíthetne ezen a világon! És akkor a nácik nyernek! Ez valóban egyetemes igazságtalanság!
  Oleg Rybachenko feljebb ugrott, hétszeres bukfencet csavart, és logikusan megjegyezte:
  - Általában kevés az igazságosság a világon! Például miért szenvednek az öregek? És szinte kivétel nélkül! És amikor az ember fiatal, akkor dohányzik és iszik, sőt még ront is a helyzeten, és egészséges! Hol van az az igazságosság, amit az idősek elszenvednek?
  Margarita készséggel egyetértett ezzel:
  - Az univerzumban nincs igazságosság!
  Oleg Rybachenko kissé naivan kérdezte:
  - És hová néz Isten?
  Margarita, ez a mezítlábas lány lyukas tunikában, ezt javasolta:
  - Valószínűleg nekünk magunknak kell olyanokká válnunk, mint az istenek, hogy az igazságosság uralkodjon a világon! Ez a Teremtő bölcsessége!
  Oleg Rybachenko magabiztosan megerősítette:
  - Hiszem, hogy feltámasztjuk a halottakat!
  A Terminator Girl megerősítette:
  - Igen, hiszek benne, persze!
  A gyerekek Novoszibirszkbe futottak, és részt vettek ennek a városnak a védelmében.
  Szinte az utolsó nagyvárosban harcoltak a Vörös Hadsereg ellenőrzése alatt.
  Sztálin már tárgyalt Hitlerrel, és beleegyezett, hogy megadja magát, ha személyes biztonsága garantált. A Führer készen állt erre, különösen, ha a partizánok megnyugszanak.
  A japánok már kelet felől megrohamozták Novoszibirszket. Így gyakorlatilag esély sem volt a szökésre. A Szovjetunió haldoklott.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova lőtt a nácikra, mezítláb gránátokat dobált. És még mindig reménykedtek valamiben.
  Mellettük az úttörők voltak. Szibériában a súlyos fagyban minden gyerek mezítláb volt, nyári úttörő egyenruhában, nyakkendővel. Hősként haltak meg.
  A lábuk vörös volt, mint a libáké, és a lábujjaik kékek.
  De az úttörők nem adták fel.
  Behódolnak a fasizmusnak!
  Oleg Ribacsenko csupasz fiús lábával gránátot dobott. Egyszerre három német tankot lökött a homlokával, és azt suttogta:
  - Hiszek a győzelemben!
  Margarita is puszta ujjaival dobott egy gyilkos ajándékot, és csicseregte:
  - Én is hittem, és a végsőkig hinni is fogok!
  És a kétségbeesés dühével küzdöttek az utolsó, szovjet városért. És mégsem akartak meghajolni.
  Oleg Rybachenko, hogy felvidítsa a szinte halálosan megfagyott úttörő gyerekeket, nagy lelkesedéssel énekelt;
  Oroszország anya fiatal harcosa vagyok,
  Erőteljes országok, minden ország szülőföldje...
  Nincs szülőföld az univerzumban, tudd, hogy szebb,
  A hegy alatt Sztálin nyakkendőt kötött!
  Úttörőnek lenni öröm és elhívás,
  Végül is ez azt jelenti, hogy az ország szolgája vagy.
  És megsokszorozhatod az univerzumot -
  A pokol-Sátán mesterkedéseinek lerombolása.
  Amikor negyvenegyben eljött a nyár
  Nekünk zúg a júniusi zivatar...
  Nem akarjuk, hogy a régió elszegényedjen,
  A boldogságért higgy - a Haza létrejött!
  Egy lánnyal várjuk a nácikat lesben,
  Előtte gépfegyverünk volt.
  És Hitler őrült bosszúságára
  Különítményünk sikeresen legyőzi a nácikat!
  Barátnők mezítláb durva,
  A csupasz talp alatt már szúr a hó.
  A hidegtől és a romoktól kék lett,
  De a szent tűz melengeti a lelkünket!
  Úgy verünk, hogy nem ismerjük az ellenfelek intézkedéseit,
  Nem adunk pihenést éjjel-nappal!
  Gránátrajban repülnek az echelonok felé,
  És tisztek mesterlövész puskával.
  A fasiszták sehol nem találnak támogatást,
  Úttörő, bátor különítményünk...
  Képes, ha hegyeket kell vágnia,
  Itt vannak Hitler tankjai, amelyek gyertyaként égnek.
  A dührohamban lévő emberek összegyűltek -
  Az igazságosságért, a bátorságért és a becsületért.
  És nincs zátony a viharok tengerében -
  Amitől leülnénk!
  Beléptünk Berlinbe, csatlakozunk a Komszomolhoz,
  Attól, hogy mezítláb taposs a lányokkal az egész világon!
  Győzelemmézet szívunk a mennyei májusban,
  Most lett örök, fényes sikerünk!
  
  
  
  
  . III. SÁNDOR HATVANNYOLC ÉVET ÉLT
  A király gazdaságilag is megerősítette a birodalmat. Nem voltak zavargások és forradalom, így a gazdaság folyamatos növekedésben volt. És Oroszország az első világháború és a lakosság több miatt alacsonyabb halandóság és annektálni az északi régiók Kína és Korea. És a hadsereg nagyobb volt. És megjelentek a sorozat első könnyű tankjai, és sok különböző márkájú repülőgép.
  Sajnos III. Sándor nem élte meg a diadalt az első világháborúban, de II. Miklós már megkapta.
  Az új királynak szilárd trónja, másik felesége, nagyszerű örököse, kétszáznyolcvanmillió embere és két és fél millió katonája volt a békeidőben élő államokban.
  Így bátran és ügyesen küzdhetsz! Ráadásul az oroszoknak is vannak könnyű géppuskás tankjaik, de azok most jelentek meg és nehezek. Mengyelejev fia fejlesztette ki.
  Tehát ne állítsa meg a királyi sereget!
  II. Miklós háborúba szállt a németekkel és az osztrákokkal... Az orosz csapatok elfoglalták Galíciát, Bukovinát, és sorozatos vereséget mértek az osztrákokra. Először Kelet-Poroszországban verték meg őket, de aztán bosszút álltak és elvágták Koenigsberget. A szövetségesek kiszorították a németeket Párizsból... Az orosz csapatok bevették Krakkót, és számbeli fölényben a tél ellenére folytatták az offenzívát Budapest felé közeledve. Németország felajánlotta, hogy ez a béke mérsékelt vereségének illata.
  A németek beleegyeztek, hogy Oroszországnak adják Klaipedát és a lengyelországi föld egy részét, valamint kártérítést fizetnek. Franciaország visszakapta a korábban Bismarck alatt elfoglalt terület egy részét, és egy részét Dániából.
  Ausztria-Magyarország átengedte Galíciát, Bukovina és Krakkó részét. De a birodalom nem omlott össze. Oroszország visszaszerezte a szlávok földjeit, mindent, ami egykor a Kijevi Rusz része volt, és kiterjesztette a lengyel királyságot.
  Türkiye és Japán nem volt ideje belépni a háborúba, ahogy Olaszország sem. Vagyis az első világháború valójában nem létezett. Olyan kevés gond. II. Miklós megerősítette tekintélyét, majd jó ideig békésen uralkodott.
  Oroszország azonban háborút folytatott Afganisztánban - végül megosztotta a britekkel. Aztán Irán felosztották Nagy-Britanniával.
  Oroszország ezzel kiterjesztette birtokait. De jött a gazdasági válság és az 1929-es nagy gazdasági világválság... 1931-ben Japán Törökországgal szövetségben háborút indított a cári Oroszország ellen. De valójában öngyilkosság volt . A cári flotta a Csendes-óceánon Kolcsak parancsnoksága alatt legyőzte a japánokat. És a szárazföldi hadsereg általában sokszor erősebb volt.
  Ugyanez mondható el a törökökről is. Nyilvánvalóan nem az ellenség ellen másztak fel.
  A cári Oroszország csapatokat tudott partra tenni és elfoglalni Japánt. És akkor az orosz csapatok végre elfoglalták Törökországot. Ezzel véget ért az Oszmán Birodalom korszaka.
  Miklós cár pedig növelte dicsőségét és Oroszország hatalmát. Ez a dicsőséges császár 1936-ig uralkodott, és hatvannyolc évesen is meghalt.
  Utódja Alekszej II. Általában teljesen egészséges, harminckét éves férfi. Anyja más volt, így Harmadik Sándor nem engedte meg a végzetes házasságot.
  II. Alekszej Szaúd-Arábia meghódítását Nagy-Britanniával való felosztásával fejezte be.
  II. Vilmos 1941-ig uralkodott a trónon Németországban. Ez az uralkodó ötvenegy éve van hatalmon! Elég hosszú!
  De itt van a trónon a fia, Ferdinánd. Nem Hitler szaga van. Más történet.
  Amíg béke van. Minden kolóniát felosztottak. Mussolini meghódította Etiópiát.
  Nincs mit megosztani... Nagy-Britannia azonban nehéz időket él át. És gazdasági válságban van.
  Ezért Ferdinánd azt javasolta II. Alekszejnek, hogy osszák fel Franciaország és Nagy-Britannia gyarmati birtokait. Mint valójában, mennyire lehet nézni ezeket a vidékeket.
  Így Mussolini, Ferdinánd és Alekszej II.
  De persze Oroszországnak ekkorra már sikerült szinte egész Kínát meghódítania, és mindenkinél sokszorosan erősebb lett a gazdaságban, a katonai szférában és a népességben.
  Alekszej cár általában jóváhagyta ezt a javaslatot, és úgy döntött, hogy együtt kezdik.
  Ferdinánd már nem volt fiatal. És óvatos volt.
  1945. május 15-én azonban elkezdődött a háború. A németek ismét megmozdultak
  Belgium ellen...
  A cári hadsereg pedig átment a brit gyarmatokon, és átrohant Egyiptomon.
  Oroszországnak tízmillió katonája és ötszáz hadosztálya volt, és magabiztosan
  Nyerte. Úgy tűnt, senki sem tudja megállítani.
  A cári hadsereg két hónap alatt elfoglalta Indiát, Dél-Iránt, a britek szaúd-arábiai birtokait, Egyiptomot, Szudánt, Indokína nagy részét.
  De a németek csak Belgiumot tudták elfoglalni, és Párizs külvárosában megállították őket. Hollandia is beszállt a háborúba.
  A cári Oroszország további két hónapra elfoglalta Nagy-Britannia ázsiai birtokait, és végzett Indonéziával. Aztán Ausztráliában landolt, és átköltözött Afrikán.
  A németek megpróbálták bevenni Párizst, de támadásukat visszaverték. A háború azonban elveszett. Olaszország megragadta Nagy-Britannia és Franciaország afrikai birtokait is.
  Csak az ötödik hónapban kezdtek megérkezni a cári csapatok Európába. Eddig Afrikában és Ausztráliában javában folytak a csaták, de már befejeződtek. A földvesztéstől erősen meggyengült Ausztria-Magyarország is a koalíció oldalán lépett be a háborúba.
  A németek el tudták foglalni Hollandiát. És javították pozíciójukat.
  További két hónapig a cári Oroszország befejezte Ausztrália és Afrika elfoglalását. És csak november végén, éppen a hidegben kezdődött meg a német-orosz csapatok új offenzívája, Párizs megkerülésével.
  Ebben az esetben az erők már túlságosan egyenlőtlenek voltak. A francia-angol csapatok vereséget szenvedtek. És Párizs körül van véve.
  Az új évben pedig a helyőrség kapitulált... Aztán a cári és a német csapatok három hét alatt elfoglalták egész Franciaországot. Aztán elkezdődött Nagy-Britannia bombázása... És az összes kolóniát elfoglalta a koalíció.
  Nagy-Britannia már 1946 májusában elvérzett és bombák kiütötték
  Kapitulált.
  Ezzel egy újabb nagy háború ért véget. Oroszország szinte az összes gyarmatot bevette. Németország viszonylag keveset kapott, Olaszország megragadott valamit, Ausztria-Magyarország szimbolikus darabot kapott.
  Annak ellenére, hogy a németek nagy gyarmatokra számítottak, és csak Marokkó kapott jóval kevesebbet teljes egészében, Németország összetételébe bekerült: Belgium, Hollandia és Franciaország Port de Calais-ig.
  Ráadásul a cári Oroszország visszaadta a németet Namíbiának és azt, amit korábban birtokoltak.
  Röviden: valahogy rájöttünk és kibékültünk...
  Béke jött... 1953-ban Oroszországnak volt atombombája, egy évvel később pedig Németországnak. Az USA 1960-ban kapott atomfegyvert.
  Így létrejött a félelem egyensúlya.
  1955-ben pedig az első orosz űrhajós a labda körül repült az űrbe. 1961-ben pedig az oroszok feltették a lábukat a Holdra.
  És 1983-ban a Marsra! Az amerikaiak 1971-ben, a németek 1984-ben repültek a Holdra. Ausztria-Magyarország és Németország egy államba egyesült. Svédország és Norvégia autonómiával és önkormányzattal Oroszország része lett.
  Más országok fokozatosan elvesztették függetlenségüket.
  1987-ben orosz űrhajósok repültek fel a hegyre a Vénuszra. 1992-ben a Merkúron. 1999-ben pedig a Plútó.
  A naprendszert elsajátították.
  Három atombirodalom létezett: Nagy-Németország, az USA és a Nagy-Oroszország.
  II. Alekszej is meghalt hatvannyolc éves korában, 1972-ben. Utóda fia, Sándor negyedik lett. Ez a király negyvenegy éves volt trónra lépése idején. Furcsa módon, de a negyedik Sándor is elmúlt hatvannyolc év, és 1999-ben meghalt. És fia, Vlagyimir III lépett a trónra. 2013-ban a Romanov-dinasztia négyszáz éves fennállását ünnepelték.
  Oroszország eddig szilárdan áll a lábán. De a világban még mindig ott vannak a versenytársai Németország és az Egyesült Államok. A cári birodalom a gyarmatokkal együtt a világ területének valamivel több mint felét és a világ lakosságának több mint kétharmadát foglalja magában. Oroszország erős, de még nem az egyetlen.
  Rules Oroszország, Vlagyimir a harmadik 2019-ben hatvanhét éves lett. Sokan csodálkoznak - vajon hatvannyolc évig fog élni, mint az előző királyok, vagy megszakítja ezeket a furcsa egybeeséseket ?!
  Mindeközben Oroszországban atomfegyvereket fejlesztenek ki. Nyilvánvaló, hogy nem lesz atomfegyver, és Oroszország teljesen megbirkózik Németországgal és az Egyesült Államokkal. Több a lakossága és több a katona. És a fegyverek minősége jobb!
  De bár vannak nukleáris fegyverek, és még nem sikerült mindegyiket meghódítani. De nagyon aktívan fejlesztik az atomellenes fegyvereket, így van bizonyos esély a győzelemre.
  
  GIBRALTÁR ELBUSZTA
  Franco spanyol diktátor a valós történettel ellentétben beleegyezett, hogy a német csapatok megtámadják Gibraltár angol erődjét. Cserébe Spanyolország néhány brit és francia földet kapott Afrikában.
  A Mainstein parancsnoksága alatti támadásra 1940. november 25-ről 26-ra virradó éjszaka került sor. Mint kiderült, a britek nem voltak egészen készen egy ilyen katonai lépésre, és a náciknak sikerült egy ilyen hatalmas erődöt egy csapásra elfoglalniuk.
  Bukása jelentős hatással volt a háború menetére. A Wehrmacht a legrövidebb távolságon tudta átvinni erőit Afrikába, a briteket pedig megakadályozták, hogy kelet felől lépjenek be a Földközi-tengerbe.
  A német parancsnokság több hadosztályt küldött az Egyenlítői Afrikába. Ráadásul Rommel hadtestét a valóságnál néhány hónappal korábban szállították át Líbiába.
  A britek pedig felhagytak az olaszok elleni offenzívával Etiópiában, és elkezdték megerősíteni pozícióikat Egyiptomban. Rommelnek azonban sikerült megelőznie őket, és egy megelőző csapás eredményeként legyőzte a gyarmati csapatokat, elfoglalva Alexandriát és Kairót. Nagy-Britannia helyzete Afrikában bonyolultabbá vált. A németek már elérték a Szuezi-csatornát, és azzal fenyegetőztek, hogy továbbnyomulnak a Közel-Kelet felé. Ezenkívül lehetővé vált a Szudán felé való elmozdulás.
  Igaz, az olaszok görögországi ügyei nem voltak túl sikeresek, de a németországi kiegészítő erők közeledése megmentette a helyzetet.
  Hitlernek dilemmája volt: megtámadni a Szovjetuniót, vagy végezni Nagy-Britanniával? A Wehrmacht afrikai sikerei késztették a második döntést - nyugaton elengedni a kezüket. Bár a Szovjetunió katonai előkészületei félelmet keltettek a Führerben.
  A Vörös Hadsereg erősödött, de a németek sem ültek tétlenül. A harckocsik gyártása 1941-ben megkétszereződött 1940-hez képest, a légi közlekedés pedig csaknem két és félszeresére nőtt.
  A nácik hajtották végre a bombázást és a partraszállást Máltán. Aztán Rommel áttörte a Szuezi-csatorna védelmét, és belépett Irakba, amely fellázadt a brit uralom ellen. A németek viszonylag könnyen meghódították Kuvaitot és az egész Közel-Keletet. Sztálin viszont kiváró taktikához ragaszkodott. Churchill azonban makacsul folytatta a háborút. A Wehrmacht Iránba érve Dél-Afrika felé fordult.
  Az 1941-es év a végéhez közeledett. A tengeralattjárók kibocsátása megnövekedett, és Nagy-Britannia elvesztette gyarmatait. Az USA passzív volt. De Japán nem ülhette tétlenül, és december 7-én megtámadta Peru kikötőjét. Új háború kezdődött a Csendes-óceánon. És Hitlernek ismét fel kellett hagynia a Szovjetunió elleni támadás terveivel.
  Segíteni kell a japánokon, el kell foglalni Iránt és Indiát, valamint Dél-Afrikát. És ami a legfontosabb, magát Nagy-Britanniát. Ráadásul az amerikai bombázók nem játékszerek. Sok gondot okozhatnak a Harmadik Birodalomnak. És a legkényelmesebb Nagy-Britannia területéről bombázni.
  Így a Führer 1942-ben kénytelen volt feladni a keleti megszállás gondolatát.
  Fennállt annak a veszélye, hogy Sztálin maga nyitja meg a frontot, de... Ismerni kell Sztálin jellemét. Nagyon visszafogott a külpolitikában. A Finnországgal vívott háború még óvatosabbá tette a Vörös Diktátort.
  Miközben a Szovjetunió erősödik. A légi közlekedés száma 1942. január 1-jén elérte a harminckétezer járművet, a harckocsik száma pedig több mint huszonötezer, plusz további háromezer tanketta. Összességében Sztálin 20 gépesített hadtest toborzását tervezte, összesen 32 ezer járművel, amelyek közül a legfrissebb különböző márkájú KV és T-34, 16,5 ezer. Ráadásul a T-50-es harckocsik fejlesztése még folyt, bár az autó könnyűnek bizonyult.
  A németek, miután találkoztak a Matildával és néhány cirkáló harckocsival, és információjuk volt arról, hogy a britek nehéz harckocsikat fejlesztenek, szintén elkezdték saját mastodonjaikat készíteni. Mindenekelőtt a "Tigris" 88 milliméteres ágyúval és a páncél egy 75 milliméteres áthatolhatatlan fegyverrel, hosszú csövűvel.
  Információk voltak a szovjet tanképítésről is. A KV-2 harckocsi a Vörös téri május elsejei felvonuláson vonult fel, és a harmincnégynek volt néhány adata.
  Mindenesetre, amikor Speer a birodalmi fegyverkezési és lőszerügyi minisztériumot vezette, a technológiai fejlődés gyorsabban ment. Hitler a világ legjobb tankjait akarta, és nehezebbeket. De míg Németország egyértelműen alulmaradt a Szovjetuniónál. És az autók száma és minősége. 1941 augusztusában megkezdődött a KV-3 harckocsi gyártása. Az autó meglehetősen nehéznek bizonyult, 68 tonnás, de egy 107 mm-es ágyúval volt felszerelve, 800 méter per másodperces lövedék kezdeti sebességével. Ez előnyhöz juttatta a "Tigrist" képest, amelyet egyébként még nem indítottak el a sorozatban.
  Még erősebb volt a KV-5, 125 tonnás tömeggel és két fegyverrel. Igaz, egy ilyen nehéz gép több problémát okozott a szovjet hadseregnek, mint hasznot. 1942-ben pedig elfogadták a 107 tonnás KV-4 változatot. A Szovjetunió joggal lehet büszke a világ legnehezebb tankjaira, sőt a legerősebbre is.
  De másrészt Németország elég jól fejlődött a légi közlekedésben. A Yu-188 sorozatba kerülve a vadászgépekhez hasonló sebességet fejlesztett ki. A DO-217 is jól nézett ki. A sugárhajtású repülőgépeket is aktívan fejlesztették. Mivel Nagy-Britannia volt a fő célpont, a sugárhajtású bombázók sokkal nagyobb figyelmet kaptak, mint a valós történelemben.
  A németek aktívan alkalmaztak rabszolgamunkát. Afrikából importált hatalmas számú feketét. A fekete munkások engedelmesek, szívósak voltak, de képzetlenek. Kisegítő munkákra használták őket.
  De Európa ellenőrzésével a németek elegendő létszámot és képzett munkaerőt toborozhattak volna.
  Speernek még Hitlert is sikerült meggyőznie, még nem végzett programot a zsidók kiirtására, hanem repülőgépek és berendezések gyártásában való felhasználására.
  A fogadást a Nagy-Britannia elleni légi offenzívára és egy hatalmas tengeralattjáróháborúra kötötték.
  Amerika konfliktusba lépése azonban fejfájást okozott a Fritznek, és a farkasfalkák számának meredek növekedését kényszerítette ki.
  Németország késve volt kénytelen felpörgetni a bombázók és a stratégiai repülőgépek gyártását. Először is Yu-288 és Yu-488 - négy motorral. De a fejlesztésük és az eszünkbe juttatásuk időbe telt. Az ME-109 "F" módosítása összességében méltó ellenfele volt a brit autóknak. De az ME-209 fejlesztése kudarcot vallott, akárcsak az ME-210.
  Az XE-177 búvárbombázó is meghibásodott. De Speer a mennyiséggel játszott. Ezenkívül a Focke-Wulf a fegyverzet tekintetében a legerősebb vadászgép lett, kompenzálva az ME-109 néhány gyengeségét. Igen, és a németek repülőiskolája jobbnak bizonyult, mint az angol, és még inkább az amerikai. 1942 májusában a nácik elfoglalták Dél-Afrikát. És egy amerikai osztag érkezett Madagaszkárra. A midwayi csatát az amerikaiak elvesztették: így az ebben a csatában döntő szerepet játszó, harmadrangú kapitány ironikus módon Madagaszkáron kötött ki. Az Egyesült Államok bázist akart fenntartani Afrikában, és nem hagyni, hogy a nácik lazuljanak. Ez azonban jelentősen rontotta helyzetüket a Csendes-óceánon.
  Igaz, a japánok nem viselkedtek teljesen a megfelelő módon. A hawaii szigetvilágért folytatott csata elhúzódott.
  A nácik megszerezték Afrika irányítását, hatalmas stratégiai nyersanyagtartalékokat, valamint elfoglalták Indiát és Iránt is. A Harmadik Birodalom irányítása alatt álló erőforrások hatalmasak, de még meg kell őket emészteni.
  A légi harc Nagy-Britanniáért nem ilyen egyszerű. Folyamatosan növelték a repülőgépgyártást, a németek nyomást gyakoroltak, de nem volt teljes dominancia. A stratégiai légiközlekedés erőhiánya és az Egyesült Államok segítsége, és még akkor is nincs elég tengeralattjáró, érintett. A csodatorpedó pedig, amelyhez oly sok remény fűzött, cserbenhagyott bennünket.
  A Führer 1942-ben nem mert leszállni Nagy-Britanniában. A fogadást a tengeri erő és a tengeralattjáró flotta megerősítésére tették. Ezzel egy időben repülőgép-hordozókat és csatahajókat is építettek. Volt elég gyártókapacitás, de mindenhez idő kellett.
  Az A osztályú ballisztikus rakéták is finomhangolást igényeltek. A FAU-1 robothéjakat azonban tömeggyártásba kezdték. A viszonylag olcsó, egyszerű üzemanyagot használó autóknak megvolt az a kétségtelen előnye, hogy nem volt szükségük pilótákra.
  Hitler, miután korlátlan természeti erőforrásokhoz és munkaerő-tartalékhoz jutott, meg akarta menteni a német pilóták életét. A V-1 könnyen gyártható és pilóta nélküli volt a legjobb megoldásnak. És több ezer ilyen robotkagyló esett le 1942 ősze óta Londonra.
  Ezzel egy időben a németek felgyorsították az Arado sugárhajtású bombázó és a ballisztikus rakéták fejlesztését.
  Sztálin továbbra is várt és erőt halmozott. 1942-ben a Szovjetunió öt és fél ezer új KV és T-34 harckocsit, valamint körülbelül ezer régi márkát, körülbelül ötszáz új könnyű T-50-et és T-60-at és kétszáz kétéltűt gyártott. A repülőgéppark is bővült - mintegy tizenötezer új és régi repülőgép állt szolgálatba. Még a pilótákból is hiány volt. A katyusák termelése lassan nőtt.
  A náci Németország több mint harmincezer repülőgépet gyártott, de a csatákban jelentős veszteségeket szenvedett. A németek mintegy hat és fél ezer harckocsit gyártottak. Legfőképpen a T-3 és a T-4 új módosítása, hosszú csövű 75 mm-es fegyverrel. A legújabb "Tigers" valamivel több mint százat gyártott, és a "Panthers" még mindig csak prototípusban van.
  De a Schmeister által tervezett MP-44 támadópuska kezdett belépni a sorozatba. A valós történettől eltérően a gépet nem a színesfém-hiány figyelembevételével kellett fejleszteni. Ez pedig felgyorsította egy egyszerűbb, ötvözött acélból készült géppuska kifejlesztését.
  Így a kézifegyverekben a németek kezdtek előnyt szerezni. De időre volt szükségük, hogy a gép felfegyverezze az összes csapatot.
  De a tengeralattjáró-flottában, ahol a kibocsátás elérte a negyven-ötven tengeralattjárót havonta, a németeknek nincs párja.
  Még nagyon nagy sebességű tengeralattjárók is voltak hidrogén-peroxidon. Felgyorsult a munka az atomprogramban. Szerencsére rengeteg forrás van. És még a német fizikusok azon hibája sem lett katasztrofális, hogy a grafit nem alkalmas moderátornak. Számos nehézvíz-előállító gyár épült, köztük Afrikában.
  Tehát nem mosással, hanem hengereléssel, de a nácik atomreaktora 1942 decemberében kezdett működni. Még egy kicsit korábban is, mint az amerikaiak. A csendes-óceáni vereségek után komoly szétszerelésbe kezdtek. Az atomprogram finanszírozását pedig drasztikusan csökkentették.
  1943 elején Hitler totális háborút hirdetett, és bevezette az egyetemes munkaszolgálatot a megszállt területeken. A London elleni hatalmas V-1-es csapások nem egészen igazolták magukat. A britek megtanulták részben visszaverni az ilyen ütéseket, de a németek átvették a számot.
  A tengeralattjáró-háború azonban valóban katasztrofálisnak bizonyult Nagy-Britanniára nézve. A szigeten a fegyvergyártás a nyersanyaghiány miatt jelentősen visszaesett. A metropolisz az összeomlás szélén állt. Ezenkívül a nácik elfoglalták Madagaszkárt, a japánok pedig a nácikkal együtt megszállták Ausztráliát, és viszonylag gyorsan elérték annak megadását.
  Sztálin ugyan megértette a várakozási taktika veszélyét, de hű maradt önmagához, nem keveredett harcba. Inkább hagyjuk, hogy a kapitalisták végleg kiirtsák magukat. És nézni fogjuk...
  De ennek a taktikának megvoltak a maga hátrányai is. Hatalmas erőforrások felhasználásával a Harmadik Birodalom már háborút készített a Szovjetunió ellen. A Harmadik Birodalomban 1943-ban a harckocsik gyártása elérte az átlagosan napi 1200 járművet, plusz háromszázötven önjáró fegyvert. Ráadásul az önjáró fegyverek egyáltalán nem gyengék. "Ferdinands", "Bumblebees", "Jagdpanther". Tekintettel arra, hogy a németek szinte nem szenvedtek veszteséget a harckocsikban, a panzvale-utánpótlásuk már kétszer olyan gyors volt, mint a Vörös Hadseregnél. És a technológiai mennyiségi szakadék a Szovjetunió javára csökkenni kezdett.
  Minőségben a KV-3-hoz hasonló súlyú "Királytigrist" kaptak a Krautok, áthatoló erejét tekintve a lövedék minősége és az erősebb frontpáncél miatt még némileg is felülmúlja a fegyvert. Nos, a szupernehéz szovjet KV-5 és KV-4 műszakilag nagyon megbízhatatlannak bizonyult , főleg a futóművük. Tehát az ilyen szörnyek harci alkalmazása kétséges volt.
  Sztálin pedig elrendelte egy KV-6 létrehozását is hét ágyúval és két rakétavetővel. Ők csinálták az autót. De olyan nehéznek és hosszúnak bizonyult, hogy nem lehetett vonaton vinni vagy csatában bevetni. A T-34-76 meglehetősen sikeres jármű, de frontharcban gyengébb, mint a Panther vagy a Tiger. A KV-1 és KV-2 pedig súlyukat tekintve a németekhez hasonlítható, de ütésben alulmúlják a Párducokat és a Tigriseket. A német T-4 páncélzatban utolérte a harmincnégyet, és felülmúlta a fegyverzetben, a láthatóságban és az optikában is, és ezt egyenlő súllyal, vagy még kevesebben, ha a nehezebb módosításokat hasonlítjuk össze.
  Röviden: a Fritz felhúzott, és a minőség is megfelelő volt. Az ME-309 és ME-262 megjelenése pedig előnyt jelentett a repülés minőségében. Akárcsak a Yu-488, a legjobb négymotoros bombázó. És mögöttük reaktív modellek állnak. Mint például a Yu-287 és az Arado.
  1943 szeptemberében a nácik végre sikeres partraszállást hajtottak végre Nagy-Britanniában. Két hét harc után - Anglia kapitulált. És bár Churchill Kanadába menekült, a nyugati háború kimenetele előre eldöntöttnek tűnt.
  Roosevelt, miután elvesztette fő szövetségesét, és félt a Harmadik Birodalom növekvő hatalmától, békét kért.
  Hitler a környezetével folytatott megbeszélések után feltételt szabott az Egyesült Államoknak: az atomprogram elutasítását, valamint Japán és a Harmadik Birodalom összes hódításának elismerését. Valamint a csapatok kivonása Izlandról, amelyet a Fritz már ténylegesen lefedett a tengeralattjáró flottával. A Felkelő Nap országának irányítása Gaia felett, ahol a harcok még nem álltak le. Ezen kívül Hitler anyagi kártérítést követelt a Harmadik Birodalomnak és Japánnak az Egyesült Államok és Nagy-Britannia által okozott összes pusztításért és katonai kiadásokért.
  Bár a béke feltételei rendkívül nehezek voltak, Rooseveltnek nagy nehézségek árán sikerült elérnie, hogy elfogadják a Kongresszusban és a Szenátusban.
  Az Egyesült Államok betartásában nagy szerepet játszottak Sztálin utalásai, miszerint nem ellenzi a tengelyhatalmak koalíciójához való csatlakozást, és legalább kész Alaszka visszafoglalására.
  Győzött az amerikai pragmatizmus, amelyről kiderült, hogy magasabb volt, mint a lelkesedés és az érzelmek. Ráadásul a németek atomprogramja gyorsabban fejlődött, mint az amerikai, és ez a jövőben katasztrófával járt.
  A második világháború első szakasza véget ért. De a Führer most véget akart vetni a Szovjetuniónak.
  Sztálin váratlan kivárás-taktikája és a világbéke ügye iránti elkötelezettsége baljós viccet játszott. Joseph ellen a Harmadik Birodalom és Japán állt a keleti félteke összes erőforrásával, beleértve Ausztráliát is, és néhány hídfőállást a nyugati világban.
  A felkelő nap országa azonban még nem végzett Kínával, de könnyen megnyithatta volna a második frontot. Hitler viszont aktívan alakított gyarmati csapatokat és idegenlégiókat. Ezzel párhuzamosan nőtt a fegyvergyártás is.
  1944 első felében a Harmadik Birodalomban a harckocsik és önjáró fegyverek gyártása elérte és meghaladta a napi száz járművet. A Panther-2 a maga szintjén megkerülte az összes szovjet autót. Megjelent egy fejlettebb német tank "Lion", és hamarosan a "Royal Lion".
  És ami a legfontosabb, a sugárhajtású repülést sorozatban fejlesztették. Válaszul a Szovjetunióban a T-34-85 és az IS-1 és IS-2 harckocsik gyártásba kerültek, és a KV sorozatot sem vonta ki senki a gyártásból. A Harmadik Birodalom legmasszívabb sorozatos tankja 1944-ben a Panther-2 és a Szovjetunió T-34-85 volt. A nehezebb modelleket lényegesen - körülbelül alkalommal - tíz kisebb mennyiségben gyártották. A németek pedig nemigen akartak súlyokat vezetni a szovjet utakon, Sztálin pedig kezdett bizalmatlankodni a KV-sorozatban, az IS-ek pedig túl nyersnek bizonyultak.
  A német "Panther" -2 azonban 88 mm-es, 71 literes kaliberű ágyújával felülmúlta a T-34-85-öt a fegyver páncéltörő erejében, elülső páncélzatában és egy kicsit az oldalán, és nem is 900 lóerős motorral és 47 tonnás tömeggel rendelkezik a menetteljesítményben. Még amikor a német harckocsi súlya 50,2 tonnára nőtt, kiderült, hogy nem volt végzetes.
  A német sugárhajtású repülőgépnek pedig egyáltalán nem volt méltó ellenfele.
  Hitler úgy döntött, hogy jobb, ha nem húzza ki a gumit, és 1944. június 22-én megkezdte a háborút. Háromszázötven saját és külföldi hadosztályt és százhúsz hadosztály műholdat dobtak a Szovjetunióra. A Harmadik Birodalom oldalán álltak: Románia, Magyarország, Szlovákia, Horvátország, Finnország, Svédország, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Bulgária, Argentína, Törökország.
  A németek nagyszámú külföldit és hiwit is használtak a Wehrmachtban. Összességében a Harmadik Birodalom, egyedül az első lépcsőben, tizenkét és fél millió katonát vetett csatába, akiknek nemzetiségük szerint legfeljebb negyven százaléka volt német. A műholdak további három milliót adtak hozzá. Összesen csaknem tizenhat millió gyalogos van az első lépcsőben, körülbelül harmincháromezer harckocsi, több mint ötvenötezer repülőgép, körülbelül kétszázötven ágyú és aknavető.
  A Szovjetunió a mozgósítás után tizenhárom és fél millió katonát vetett be, de az erők egy részét a Távol-Keleten és a belső körzetekben kellett tartani. Az első lépcsőben nyolcmillió katona, körülbelül harmincezer tank, csaknem negyvenezer repülőgép és körülbelül kétszázezer ágyú és aknavető volt.
  Így a Harmadik Birodalom oldalán a gyalogságban kettős, az erőmobilitásban pedig ötszörös fölény érvényesül, jobb géppuskával. Igaz, a Szovjetunióban sok gépfegyver van, szinte paritás.
  A tankok közötti különbség nem nagy, de a Szovjetunióban magasabb az elavult járművek aránya, valamint a korábbi kiadású tankok aránya.
  A német sugárhajtású repülésnek nincs ellenfele, a Harmadik Birodalom légcsavaros repülőgépei gyorsabbak és jobban fel vannak fegyverezve. Igaz, a szovjet járművek jobbak a vízszintes manőverezőképességben.
  Tüzérségben és aknavetőben az erőviszonyok a legközelebb állnak az egyenlőséghez. Minőségben és mennyiségben egyaránt.
  Igaz, a Harmadik Birodalom flottája különösen víz alatti, sokszor erősebb, mint a szovjet. Ahogy Japán esetében is.
  Ráadásul a náciknak már tömeggyártásban vannak A osztályú ballisztikus rakétái, és felszálltak az első lemezek.
  Általánosságban elmondható, hogy a nácik erősebbek lesznek, Sztálin pedig meglehetősen ésszerűen felkészült a védekezésre, bár megkésve. De sok minden nem történt. A Sztálin-vonalat nem állították helyre teljesen, és ami a legfontosabb, a csapatok nem voltak kellően képzettek a vonal megtartásához. Bár kétségbeesetten átképezték őket.
  Molotov határvonala, három évnyi esélytelenség ellenére, általában elkészült, de túl közel volt a határhoz, és nem volt kellő mélysége. Emellett Sztálin elrendelte a Dnyeper mögött egy harmadik lépcső építését, de ezt csak az Egyesült Államok megadása után kezdték meg.
  Igaz, a szovjet csapatok mellett számítani lehet az NKVD egyes részeire is, akiknek létszámát elérte az egymillió katonát és a milíciát. Ez körülbelül négymillió ember, csak a nyugati városokban. Bár természetesen a harci hatékonyságuk sokkal rosszabb, mint a hagyományos egységeké.
  A németek, csakúgy, mint a valódi történelem, középen mérték a fő csapást, elvágták a bialystoki párkányt és a Lvov-öklét. A harcok legelső napjai megmutatták, hogy a németek a nagyszámú külföldi egység ellenére többé-kevésbé gördülékenyen hajtották végre az offenzívát. De a szovjet csapatok gyakran elvesznek.
  Ráadásul az ukrán egységek harcképessége is kétségesnek bizonyult. Sok dezertőr és megadta magát a háború legelső napjaiban.
  A határharcokban nem lehetett megfékezni az ellenséget. Aztán Sztálin hibázott, megtiltotta az egységek visszavonását a fővonalhoz, és követelte a front kiegyenesítését. A hibát azonban korrigálták, de késve. A németek már június 28-án el tudták foglalni Minszket, középen áttörve a Sztálin-vonalat.
  A zűrzavar csak fokozódott. Június 30-án megtörtént Japán és műholdjai várt belépése a háborúba. Így egyelőre el kellett felejtenünk a távol-keleti csapatok átszállítását.
  A német áttörés a központban bővült. Volt egy hatalmas rés, amit kétségbeesetten próbáltak betömni. De a nácik előrenyomultak, és július 16-án betörtek Szmolenszkbe.
  Sztálin és Zsukov az összes rendelkezésre álló tartalékot harcba dobva és a milíciákat fegyver alá vetve meg tudta állítani a Fritz előrenyomulását a központban. De Hitler dél felé fordította csapatait. A nácik hatalmas üstöt építettek Kijevben, és szinte egész Ukrajnát elfoglalták.
  Blokkolta Leningrádot, megszállta a Krímet. Az ellenségeskedés menete nagyon úgy nézett ki, mint 1941, mint a könyörtelen karma. De a különbségek is elég jelentősek voltak. A Szovjetuniónak 1941-ben volt néhány szabad tartaléka, és most már mindent mozgósítottak. És amikor októberben megtörtént a támadás, kiderült, hogy a védekezést szinte semmi sem tartja.
  1944 novemberének elejére a nácik körülvették Moszkvát, és Sztálin Kujbisevbe menekült.
  A nácik a valós történelemtől eltérően jelentős számbeli fölényben voltak. Elég hadosztályuk volt ahhoz, hogy megkerüljék Moszkvát északról és délről. De a szovjet egységek túlságosan elterjedtek a különböző frontokon.
  A valóságban 1941-ben, a mozgósítások után, Sztálin létszámban előnybe került a Wehrmachttal szemben, és négyszer több repülőgépe és tankja volt, mint a Harmadik Birodalomnak a háború kezdete óta. És a háború első öt hónapjában a valós történelemben több szovjet berendezést gyártottak.
  De most a nácik mind ütőkártyák, mind a fegyverek, mind a személyzet mennyisége és minősége szempontjából. És a Vörös Hadseregnek ugyanazok a sebek, mint 1941-ben. Beleértve azt is, hogy az ukránok, a baltiak és sok kis nemzet nem hajlandó meghalni a szovjet rendszerért. Tömeges hazaárulás és az elnyomás áldozatainak, kifosztott és mindenféle sértett áldozatainak összerohanása. Beleértve a szovjet rezsim ideológiai ellenségeit is.
  Az pedig, hogy a németek a Nyugatot is legyőzték, csak növeli az árulók számát.
  Ezért nem meglepő, hogy Moszkvát körülveszik, a németek pedig elfoglalták Donbászt, Voronyezst és Sztálingrád felé haladnak.
  Az 1944-es tél sajnos nem volt olyan fagyos és havas, mint 1941-ben. Moszkva azonban hősiesen kitartott 1944 decemberének végéig. Sztálingrád 1945 januárjában elesett, és az érte folytatott harcok nem tartottak túl sokáig. Februárban és március elején a németek és műholdaik teljesen elfoglalták a Kaukázust és a bakui olajkutakat.
  Aztán az offenzíva a Volga mentén ment. Szaratovba, Kujbisevbe, majd tovább Orenburgba és Kazanyba.
  Sztálin Szverdlovszkba menekült. Kazany májusban esett el. Nyáron a németek és a japánok tovább vonultak Oroszország mélyére. A szovjet csapatok ellenállása esett. 1945. augusztus 5-én elfoglalták Szverdlovszkot. És 1945. szeptember 3-án Sztálin végül beleegyezett a megadáshoz. Cserébe a saját életükért és szabadságukért.
  A második világháború véget ért. De a béke nem tartott sokáig. A nukleáris fegyverek kipróbálása után Hitler meggyőződött azok fenomenális pusztító erejéről.
  Most úgy tűnt, hogy Japán és az Egyesült Államok még mindig a Harmadik Birodalom világuralomra törekvő útján halad. És bár a Führer több földet hódított meg, mint Dzsingisz kán, Nagy Sándor, Napóleon, Trójai császár és Nagy Szulejmán együttvéve, úgy döntött, Japánt is legyőzi.
  Pontosan három évvel a második világháború vége után egyszerre száz ballisztikus, interkontinentális, erős nukleáris töltetű rakéta lepte el a Felkelő Nap országát.
  És ekkor megkezdődött a Wehrmacht és a flotta szárazföldi egységeinek offenzívája. A németek viszonylag gyorsan elfoglalták Japán ázsiai birtokait, és magát a metropoliszt is a földdel tették egyenlővé atombombákkal.
  Többé-kevésbé hosszan tartó ellenállást a Felkelő Nap országának csendes-óceáni birtokai biztosítottak. De 1949 júniusára mindennek vége volt. Most már csak az Egyesült Államok legyőzése maradt hátra. Ráadásul volt is oka. Az amerikaiak a megállapodással ellentétben mégis nukleáris fegyvereket fejlesztettek ki, és végrehajtották titkos tesztjüket.
  Hitler 1950. január 1-jén kezdte meg a háborút, és az új évben egyszerre háromszáz nukleáris rakétát dobott le.
  Egy pusztító nukleáris csapás száz nagy amerikai várost pusztított el, és több tízmillió embert ölt meg. Adolf Hitler még egy legnagyobb bűnével felkerült a legrosszabb atrocitások leghosszabb listájára.
  Aztán jött Kanada inváziója, és délről a latin-amerikai diktatúrákkal együtt. Az amerikaiak legyengültek és megdöbbentek, de elkeseredetten harcoltak. Megértették, hogy a vereség számukra csak rabszolgaságot és lassú, fájdalmas halált jelent.
  Ezért ez volt a legelkeseredettebb háború. És ez több mint egy évig tartott, és arra kényszerítette a Harmadik Birodalmat, hogy további mintegy kétszáz nukleáris töltetet dobjon le, és sok termékeny földet alakítson radioaktív sivataggá.
  De a célt mégis sikerült elérni, és a Harmadik Birodalom utolsó ellenségét is legyőzték. És ezt követően megkezdődött az úgynevezett világglobalizáció folyamata. A német márka lett az egyetlen világvaluta. Még a formálisan független országok is a Harmadik Birodalom gyarmatainak szintjére süllyedtek, miközben csak korlátozott helyi önkormányzatot tartottak fenn.
  A zsidókat és a cigányokat törvényen kívül helyezték: felkutatták és elpusztították őket. Az SS hatalmas tisztogatásokat hajtott végre és tombolt. Egy igazi rémálom jött - a sárkány órája. Vagy pontosabban egy korszak. A Führer valóságos totalitárius birodalmat épített fel, igényt tartva az űr bővítésére.
  1959-ben, a Führer hetvenedik születésnapja alkalmából hivatalos koronázásra, egy világméretű népszavazásra került sor - amely legitimálta a szupercsászári címet. És amikor Adolf Hitler 1967-ben meghalt, fia örökölte címét és hatalmát.
  Ekkorra a Föld bolygó már településeket alapított a Holdon és a Marson a Vénusszal, és aktívan készült a külső csillagvilágokba való terjeszkedésre... A nácik egyetemes birodalmat akartak - a Csillagbirodalom felépítését, hogy rémálomba döntse az egész univerzumot.
  
  A NEGYVEN SZIGET LOVAGJÁNAK ÚJ KALANDJAI
  Dimka darabokra törte kardját, és döbbenten, pislogva állt az utcán. A kezét vér borította, és ami a kardból megmaradt, az véres volt. Megszólaltak a szirénák. Nyári város utca. És rohanó zsaruk. Utána egy bottal végzett ütés a háton. Dimka alig hallhatóan ezt mondja:
  - Feladom!
  Visszahozzák a kezét, és felcsattanják a bilincset. A fiú fájdalmat érez a csuklójába fecskendezett fémtől. Egy furgonhoz viszik - egy fekete varjúhoz.
  Dimka harag és félelem keverékét érzi. Felidézi a múltat. Egy sziget, ahol a gyerekek karddal küzdöttek létükért. Fából, de amikor a fiút elfogja a düh, élesen csiszolt acéllá változnak. Dimka több mint pár hónapig maradt ott. Harcolt, harcolt, megsebesült és maga is megsebesült. Még személyesen is megölte az árulót. Minden volt. És a végén nyertek.
  Kár, hogy csak a gyerekek maradtak az elpusztult hajón. És csak a lányával sikerült megszöknie. Ilyen kalandok után a börtön már nem tűnt országnak.
  Kardjával megütötte a zaklató fiút, és látta, hogy hazudik, és vértócsa folyt ki belőle.
  Végzetes volt az ütés? Olyan szerencsétlen, Dimka, mintha nem lett volna elég kaland a fejében előtte. És ha megölt mit? Börtön? Egy koszos, büdös cellába viszik a bűnözők közé?
  És meddig fog ülni? Még csak tizennégy éves. Tíznél többet a törvény szerint nincs joguk adni. Talán minden sikerülni fog!?
  A kilencvenkettedik év udvarán. Olyan időkben, amikor annyi szó esik a demokráciáról és a szabadságról, de a banditizmus egyre nagyobb lendületet kap.
  A tölcsér megállt, és Dimkát kivették. Egy jóképű, cserzett, fekete hajú fiú nem úgy néz ki, mint egy bandita, inkább egy láncolt bilincsű áldozat.
  Dimkát szinte azonnal a nyomozóhoz és az ügyészhez vitték.
  Leültettek egy székre.
  A nyomozó feltett néhány rutin kérdést, és mosolyogva mondta:
  - Az általad megsebesített kölyök haldoklik! Imádkozz tehát Istenhez, hogy ne haljon meg!
  Dimka sóhajtva válaszolt:
  - Nem akartam...
  Az ügyész egy papírt nyújtott:
  - Ez egy vallomás. Ha aláírja, óvadék ellenében szabadlábra helyezik a tárgyalásig. És ott, tekintettel a fiatal korra és a rendőrségre való hajtás hiányára, feltételesen megkapja!
  Dimka ránézett a papírra, gyorsan elolvasta, és nemlegesen megrázta a fejét:
  - Itt azt írják, hogy maga a tinédzser támadta meg a társaságot. És csak megtámadtak!
  A kihallgatónak egeres fiziognómiája és vastag szemöldöke volt, gurgulázta:
  - Írja alá, ahogy tanácsoljuk! Ellenkező esetben börtönbe kerülsz. Most szó szerint tele vagyunk ügyekkel, és nagyon sokáig kell majd a bíróság előtt ülnie. És ott a cellában három sor priccs van deszkán, a sarokban egy vödör és ötven ideges, éhes fiú, mint te. Különféle bűnözők. És még ha a fiú, akit megsebesítettél, életben marad, a nyomozás három évig fog tartani, aztán még egy év és tárgyalás! Életed legszebb éveit a pokolban töltöd!
  Az ügyész egyetértően bólintott, és megerősítette:
  - Korlátozási intézkedés vagy őrizetbe vétel, vagy írásbeli kötelezettségvállalás, hogy nem hagyod el, és anya és apa elvisz. A választás a tiéd! És hidd el, a fiatalkori kolóniák már túlzsúfoltak, és szívesen adnak próbaidőt. De ha veszekszik velünk, akkor biztosan lesz helye!
  Dimka úgy érezte, hogy a nyomozó és az ügyész nem viccel. És valójában a börtönben is megrohadhatnak. Bár az viszont nem tény, hogy kiengedik, ha aláírja. Sok példa van arra, amikor a zsaruk csalnak? De Dimkában a makacsság és a makacsság volt a fő, ami egyértelműen megmutatkozott a halál szigetein való tartózkodás után. És a fiú határozottan így szólt:
  - Nem!
  A nyomozó keményen felmordult:
  - Mi nem?
  Dimka keményen mondta:
  - Nem írom alá! Megtámadtak, meg akartak sebesíteni egy lánccal, és ez önvédelem volt!
  A nyomozó felmordult:
  - Rendben, akkor! A börtönben ülj egy héttel bölcsebben!
  Az ügyész bólintott, és aláírta:
  - Két hónapos fogva tartás alatt. De természetesen korábban is kiadhatod!
  A nyomozó felmordult:
  - Szerintem a fogva tartás jót fog tenni a fiúnak!
  Dimkát kivitték az irodából és börtönbe vitték. A bilincsek csilingeltek, és a Fiúnak egyetlen dolga volt, hogy átkeljen a láncon az úton. Ott kellett volna elfogadni.
  Dimka lánccal ment, két rendőrhöz láncolva. Elég rosszul éreztem magam. Börtön, cella, gonosz elítéltek. Igen, és bajba került, nem volt hajlandó aláírni a vallomást. Bár viszont utána nem fogsz kiakasztani.
  Dimát az ügyeletre vitték. Név, vezetéknév, családnév, értéktárgyak veled.
  Aztán shmon. Egy rendőr és két fehér köpenyes nő bevitte a fiút egy tükrös szobába, és további lámpákat kapcsoltak be. Következett a parancs:
  - Vetkőzz le!
  Dimka felsóhajtott - shmon! Csak az a kérdés, hogy miért a nők? A fiú levette a farmert, pólót, tornacipőt, kabátot. Csak a rövidnadrágja maradt.
  Egy fiatal, fehér köpenyes nő megjegyezte:
  - Jól felépített!
  A tiszt odakiáltott:
  - És vedd le a bugyidat! Élő!
  A zavartól égő Dimka le is vette őket. Önkéntelenül is elpirult, és betakarta magát. A rendőr odakiáltott:
  - Csendben! Kezek a varrásoknál! Nézze meg közelebbről - ez egy gyilkos!
  Egy nővérnek látszó fehér köpenyes nő mosolygott, és vékony, orvosi kesztyűt húzott fel:
  - Ilyet még nem láttunk! Nyugi fiú, a nagynéni érezni fogja!
  Vizsgálni kezdte Dima holttestét. Végigsétáltam a fiú haján, ami megnőtt a szigeteken való tartózkodása alatt. Óvatosan fésülje meg az egyes szálakat, keresve valami rejtett dolgot. Talán még pénzt is. Aztán beleragyogott a fiú fülébe és orrlyukaiba. Óvatosan tette, mintha abban reménykedett volna, hogy talál valamit.
  Aztán megparancsolta, hogy tegye a fejét a nyílásra, és az állába fúrta a kezét. A lány a szájába tette a kezét. Dimka gumiszagot és ízt érzett a nyelvével. A nő az íny, a fogak, az orcák mögött érezte magát. Amikor megnyomta a nyelv gyökerét, a fiú hányást érzett. Igen, milyen kínos. Keze egészen a mandulákig ért, és nehéz lett lélegezni.
  Aztán végül a nő odaküldte neki, és elvigyorodott:
  - Nincs semmi!
  A tiszt ezt parancsolta:
  - Folytasd Olga! Az alany különleges veszélyére való tekintettel a személyes keresés legyen a legalaposabb!
  A fehér ruhás nő tapogatni kezdte Dimka mellkasát. Felemelte a karját, és a hóna alá nézett. És váratlan erővel nyomta a köldökét. Dimka zihált...
  Ekkor a nő megállt, és megkérdezte:
  - Na, most hadd guggoljon!
  A rendőr felmordult:
  - Nem túl megbízható! Nézd meg a végbélnyílását is!
  A fehér köpenyes nő megrázta a fejét.
  - Ehhez külön engedély szükséges! Hasonlóképpen, hogy ellenőrizze a fiú intim helyeit!
  A tiszt bágyadtan parancsolta:
  - Ülj le, kisördög...
  Dimka méltósággal válaszolt:
  - Fiú vagyok!
  És könnyű lett guggolni. Tízszer ült. Ezt követően a nők megvizsgálták a talpát, és átmentek a lábujjai közé.
  Ezek után Dimka a szomszéd szobában volt. Egy másik gyerek börtönegyenruhában, írógéppel a kezében nullára vágva azt mondta:
  - Mi újság?
  A rendőr azt válaszolta:
  - Igen, és nagyon agár!
  A fiú felnevetett, és megjegyezte:
  - Nem olyan ijesztő! Na, ülj le a székre és vágd le a hajad!
  Dima leült. Nem szép meztelennek lenni. Aztán kopaszra vágtak, mint egy bűnözőt. Ráadásul a gép tompa volt, és fájdalmas volt a hajvágás. Vastag, fekete haj a padlóra hullott. Egy fiatal elítélt leütött csizmája taposott rájuk. Úgy tűnt, hogy a halhatatlan lélek minden szálával távozik egy részecskéből, és te egyre kevésbé leszel szabad. Dima hangulata nyomott volt. Előtte egy börtöncella és egy találkozó fiatalkorú bűnözőkkel.
  Dimka azonban soha nem félt társaitól. És a Negyven-sziget keményítése után már nem ijesztő. Ha igen, harcolni fog. És a börtön?
  Mi a másik teszt. Még csak tizennégy éves, és még előtte áll az egész élete.
  
  
  HITLER HOSSZÚ KAROK
  MEGJEGYZÉS
  Itt látható, hogy a szemtelenség a második boldogság. A Führernek pedig nemcsak Nagy-Britanniát sikerült elfoglalnia 1940-ben, hanem néhány évvel később az Egyesült Államokat is. Ez pedig arra utal, hogy az elszántság győzelmet ad. A gyönyörű orosz lányok azonban legyőzhetik a náci hordákat!
  Egy másik univerzumban Hitler határozottabbnak bizonyult, és Franciaország feladása után azonnal parancsot adott Nagy-Britannia átvételére. Ezzel egy időben a Führer bevezette az egyetemes katonai és munkaszolgálatot, beleértve a megszállt területeket is. A németek lényegesen több repülőgépet bocsátottak ki, mint a valós történelemben, és képesek voltak elnyomni a brit repülőgépeket. Aztán nemcsak a katonaságot, hanem a kereskedelmi flottát is felhasználva a nácik partra szálltak a metropoliszban. Elég sikeresen léptek fel, és menet közben elfoglalták Londont.
  Nagy-Britannia elbukott, beiktattak benne egy németbarát kormányt és egy teljesen legitim, de Hitlerrel rokonszenves királyt.
  Utána természetesen a németek maguk alá gereblyézték az Oroszlánbirodalom összes kolóniáját, és ellenőrzésük alá vették.
  A Szovjetunió elleni támadásra egy évvel később került sor, de erősebb tankokkal és a gyarmatok hatalmas erejével.
  A Vörös Hadsereg makacsul ellenállt, de mégis fokozatosan megadta magát és visszavonult. Nehéz volt ellenállni egy ilyen támadásnak. Sőt, Sztálin ismét nem mozgósította a hadsereget, és támadás érte. Eltört, mint egy itató.
  És az új német "tigrisek" harcba szálltak. Nyomást gyakoroltak a szovjet állásokra, hogyan adták... A Vörös Hadsereg feladta magát, de makacsul harcolt. A németek sokkal erősebbek voltak.
  De Moszkvát továbbra is megtartották. Ezt követően a Fritz délnek fordult. Sztálingrád igazi rémálommá vált számukra.
  A Volga-parti város makacsul kitartott. A szovjet csapatok időnként ellentámadásba kezdtek. Maguk is szenvedtek veszteségeket, de ellenségeket is küldtek a következő világba.
  Az ellenség azonban elvitte a felszerelést és a gyalogságot. Gyarmati csapatokat vetett harcba. A Panthers szó szerint elárasztotta őket a számokkal. Volt egy erős oroszlán tank is. Ez az autó nem minden szögből és szögből tört át harmincnégyessel.
  Egy harci teszt megmutatta az Oroszlán gép hatékonyságát minden csatában, bár a fegyver túlerős, és a tűzsebesség is sok kívánnivalót hagy maga után. Valamint a vezetési teljesítményt.
  Ám ez a tank, amely jól védett a tat oldalaitól a magas páncéltörő szovjet fegyverek hiánya miatt, erősnek bizonyult az áttörésben.
  A németek mégis bevették Sztálingrádot, és el tudták foglalni a Kaukázust. Valójában az erők nagyon egyenlőtlenek. Az arabok, afrikaiak, indiaiak sok hadosztálya.
  Lavinaként értek az ellenséghez. A szovjet csapatoknak nincs idejük visszavágni.
  Ráadásul a németeknek nagy légi fölényük van. Sok repülőgép. És nagyon erős harcosok.
  Különösen a Focke-Wulf fegyverekkel és elülső páncélzattal elnyomta - egy szívós gép erős motorral.
  Vele szemben a Szovjetuniónak nem volt fegyverben és sebességben egyenlő ellenfele.
  Az ME-309 nagyon komoly harci lónak bizonyult. Szintén nagy sebesség. Három 30 mm-es ágyú és négy géppuska. Nem lehet ellenállni ennek a hatalomnak.
  A németek pedig idegen ezredekkel folyton kelet felé haladtak.
  
  
  Május második felében kiélezett harcok bontakoztak ki Orenburgban.
  A sztálingrádi csaták során megfogyatkozott lányzászlóalj ebben a városban, amely ismertebb Emelyan Pugachev híres ostromáról, beszállt a nácikkal vívott csatába.
  Alenka, a zászlóalj parancsnoka elfoglalta helyét a lövészárokban. A kapitány nagyon csinos. A hagyomány szerint a zászlóalj lányai mezítláb, bikiniben küzdenek. Használják tehát a föld varázslatát, ami különleges védelmet ad. És valóban, a lányok sokkal kevesebb veszteséget szenvednek el, mint a többi rész.
  Nem mindenkinek adatik meg, hogy hat hónapig kitartson Sztálingrádban.
  A közelben van egy gömbölyű, arany hajú Maria. Átment tűzön, vízen és rézcsöveken is. Kemény próbatétel várt a lányokra a sztálingrádi pokol pokoljában. A végsőkig harcoltak és túlélték. És szülőföldjük varázsa segített nekik.
  Úgy tűnik, amikor szinte meztelenül harcolsz, a golyók és a szilánkok gyakorlatilag nem bántanak.
  Maria rálő a nácikra. Előtte a németek, hogy megmentsék az árja vért, hagyományosan elhagyják a feketéket, arabokat, indiánokat és más külföldieket. Folyamatosan nő a külföldiek száma a Wehrmachtban, és kíméletlenül bele vannak vetve a sűrűjébe.
  Itt esik a Mary által meggyilkolt afrikai. A lány csókot lehel neki, és azt mondja:
  - Én sajnálom magát! Nem azért halsz meg, mert akarsz!
  És a lány ismét puskából kap, ezúttal egy arabba. A Wehrmacht gyarmati csapatai áttörnek. Már meleg és kényelmes. A nácik megpróbálják elkapni azt az évszakot, amikor minden virágzik és napsütéses. Rohamosztagosok dübörögnek az égen. A legújabb repülőgépekhez hasonlóan számuk folyamatosan növekszik, így a TA-152 is, amely az elavult Focke-Wulfokat váltotta fel. Utóbbiak azonban még mindig harcolnak.
  Az aranyhajú Maria csupasz, kecses lábával ellökött egy darab kerámiát, és csicseregte:
  - A földemet nyög szét, a véresen jól táplált mezők... Kár, hogy a paradicsomban nincs helye az elesetteknek, egyedül a hamuban, nyárfák keringenek.
  És megint egy indián esett le a lövétől. Igen, meg kell ölni az ágyútöltelékként hajtott külföldieket. Hogyan másképp? Ellenkező esetben megölnek.
  Vörös Alla. Tüzes lány, hosszú rézvörös hajjal, mely harciként lobog, proletár zászló. A lány nem csak bikiniben, hanem melltartó nélkül is harcol. Például olyan menő. És elképesztően jól lő is. Időnként harcosok esnek le a lövéseiről törött fejjel.
  Aztán Alla csupasz lábujjával gránátot dob. A jelen törött pályán repül, és arabok tömegét éri. Robbanás hallatszik... Több megcsonkított holttestet dobnak a levegőbe!
  Allah a tüdejéből kiált:
  - Vasalót akartam csinálni - derült ki hirtelen az elefántból!
  Anyuta bájos szőke, lebarnult, és nagyon karcsú, alakos, közepes termetű, de gyönyörű testalkatú, lőtt is. Orrnyergébe ütötte a hitetlent, és ezt énekelte:
  - Szárnyak, mint a méhek - fülek helyett virágok!
  A lányok nagyon pontosan tüzelnek, folyamatosan mozognak.
  A nagy és húsos Matryona Sztálingrád után kicsit magához tért. Szintén gyönyörű lány, széles csípővel, de viszonylag keskeny derékkal. Átment ezen a pokoljáráson, és elvesztette a fülbevalót. Elfogtak egy bátor úttörőt, aki csapdákat talált ki a németek számára. Igen, nem sikerült túl jól.
  De ekkor Matryona leeresztette a szerkezetet, és egy akna csúszott a német tank alá. A Panther-2 megsérült, és súlyosan megszúrva megállt.
  Az egerek továbbra is részt vesznek a csatákban. Ezt a tartályt nagy súlya és túlélése jellemzi. De volt "E" -100 is. Ezek a gépek nem kevésbé védettek és fürgébbek. Fighting és "Lion" -2, szintén gép, jól védett és könnyebb, mint az elődei. Az "oroszlánhoz" a németek gyakran használják a 150 mm-es ágyút, amely kényelmesebb a városok megrohanására. Néhány "Oroszlán" bombázókkal is fel van szerelve.
  De a németek óvatosan mozgatják a tankokat, és előredobják a gyalogságot.
  A gyarmati katonák haladnak előre. Szól az őrjöngő sodródás zenéje!
  Alla egy géppuskát ad... A katonák elesnek és kifröccsennek, mint egy görögdinnye lapáttal összetört vér.
  Vöröshajú azt mondja:
  - Az anyaországnak, Sztálinnak nincs erősebb hadsereg! Hevesen küzdünk az emberek boldogságáért! Vezetőnk pedig egy sólyom szárnya... A remény fényt ad! Acélkalapács ütése, felragyogott számunkra a hajnal!
  Allah énekel és lő. Valóban csodálatos. Cserzett, aranyszínű olajbogyó mellei vannak, a mellbimbóiban érett eper. Milyen aranyos ez a lány! Ennél lenyűgözőbbet és szebbet nehéz elképzelni. A srácok csak vékony bugyiban nézik ezt az Amazont.
  A vörös hajú lány leütött öt indiánt, és ezt énekelte:
  - Lesz ideje fejlődni az űrhajózásnak... És számunkra a háború nagy romantika!
  És a lányból ismét kitört a nevetés... És ismét kinyitotta meglepően és elképesztően jól irányzott tüzét.
  Miután az erős védelembe botlottak, a németek ismét támadó repülőgépeket és bombázókat dobnak harcba. A gyalogság visszavonult, lövedékek és bombák záporoztak a lányok állásaira.
  A tankok pedig távolról dolgoznak. Alena kiadja a parancsot:
  - Mindenki bújjon ásóba!
  És marad, hogy a felszínen figyelje. A nácik tüzérségi felkészültsége erőteljes. És még veszélyesebb bombák. Néhányukat olyan szörnyek dobják el, mint a Yu-488 és a legújabb TA-400. Kilenc tonnás bombák zuhannak, és képesek ásók és erődítmények törésére. Alyonkát egy robbanásszerű hullám lökte fel a résből, és csupasz sarkát fájdalmasan ütötte egy kőhalomba.
  Talpa égett. De egyébként a lánykapitány nem szenvedett kárt. A legerősebb bombát pedig ledobták, még a füleket is elzárták a zúgástól. Nem, ami nem történik meg a világon.
  De a lányokat valóban irigylésre méltó túlélési arány jellemzi. Míg a férfiak halnak és halnak!
  Alenkának eszébe jutott, hogyan simogatta őt a fiatalember, Julius. Hogyan csókolta meg a hasát, a lábát, a térdét, a csípőjét és a melleit. Milyen jó, amikor egy fiatal és jóképű férfi mancsát kap, akinek a bajusza mostanában kezdett áttörni. De Julius meghalt a ásóban, egy bomba ütésétől ellapulva. És még egy nedves folt sem maradt.
  A fiatalember... hova ment? A mennybe, a pokolba, a feledésbe? De a lényeg, hogy most nincs a földön. És Alenka nagyon el van keseredve emiatt.
  Bárcsak tuskóba venné ezt a Hitler-fejet. Hamarosan három éve tart a háború. A nácik már megrohamozzák Orenburgot. A fogójuk messzire eltört.
  Alenkát nagy szerelme és temperamentum jellemezte. Általában a fiatal, sőt fiatal katonákat preferálta. És az első adandó alkalommal viszonyt kezdett. Alena szerette, amikor erős, edzett testét jóképű férfiak simogatták és megérintették. A háború alatt az erkölcsök leegyszerűsödtek, és senki sem nézte különösebben ferdén azt, hogy a Vörös Hadsereg tisztje férfiakat simogat.
  Alenka, mint egy macska, nagyon szerette a simogatást és a simogatást. És számára ez a legnagyobb öröm. A mellkas, a lábak, a mell és a nyak különösen érzékenyek.
  De hány szeretője ment már el a következő világba! Milyen alattomos és gonosz dolog a háború. Bár a férfiak ragaszkodtak Alenkához. Még mindig olyan gyönyörű volt, mindennel kijött, arccal, alakkal és hanggal.
  És általában, amikor egy nő fiatal, akkor leggyakrabban gyönyörű. Íme, öten, szinte a háború elejétől üvöltenek - nagyon csinosak... Négy lány szőke és egy vörös hajú. Mint egy ötágú csillag. Miféle pokolban nem voltak, de soha nem is sérültek meg súlyosan. Hacsak nem voltak karcok.
  Általában Alenkán minden úgy gyógyult, mint egy kutyán, és nem voltak hegek.
  És most: bombák hullanak, kagylók robbannak, és legalább henna neki! Annyira szórakoztató az egész!
  Bár nem... A háborúban nincs idő szórakozásra. És néha lányok is meghalnak a zászlóaljban. Egy lány számára még a mezítláb sem garancia a halhatatlanságra. Sztálingrádban pedig a férfi zászlóaljakban a szó szoros értelmében mindenkit gyakran kiütöttek a holttestek közé.
  A Volga-parti város dicsőséggel borította be magát. Hat hónapig visszatartotta a náci hordák támadását. A németek, műholdaik körülbelül egymillió halottat és sebesültet vesztettek a Sztálingrádért vívott harcokban. Igaz, a halottak többsége külföldi volt!
  A Führer a Föld minden tájáról hozott Rati-ra Ruszba! Még amerikai zsoldosok is voltak, többnyire német származásúak. Sok indián. India sűrűn lakott ország, és a Führer elrendelte a férfiak aktívabb használatát ágyútöltelékként. És vigye be az indiai nőket a háremekbe. A Harmadik Birodalomban valójában több felesége is volt. A pápa fegyverrel adta ki erre az engedélyt. És más egyházak is jóváhagyták. Maga a Führer is felülvizsgálta nézeteit az árja vérről. A németeknek további szelekció után engedélyezték: szlávok, európaiak, arabok, indiánok feleségei - feltéve, hogy nincsenek testi hibáik és teljesen egészségesek. A fekete nőkkel való házasság tilos volt, de nem volt tilos afrikai nőket bordélyházakban használni, csak fogamzásgátlókkal. A kiválasztás után engedélyezték a házasságot japán, thai, koreai nőkkel.
  De ismét a szépségre, a külső adatokra, az egészségre és a fizikai hibák hiányára vonatkoztak a követelmények. Most a törzskönyv szerepe csökkent. Sokkal több külföldi hadosztály van az SS-ben, mint valójában német. A Wehrmacht pedig feltöltődött külföldiekkel. A gyarmati csapatok teljes egészében bennszülöttekből álltak, és a németek irányították őket.
  A Führer Dzsingisz kántól vette át a hadsereg szervezését, keverte a népeket, és egy tarka hadsereget alkotott.
  Természetesen ilyen körülmények között a Szovjetunió fokozatosan elvesztette a koptató háborút. Ez a stratégiai végzet különösen találékonynak kényszerült. Ám adódott egy váratlan lehetőség: az Egyesült Államok, ahol már sikerült elfojtani az afrikaiak és a latin nemzetiség képviselőinek lázadását, felgyorsította az atombomba kidolgozását. És ha még kitart egy ideig, lehetséges a fegyverszünet a Harmadik Birodalommal, amíg az Egyesült Államokkal folytatott háború folytatódik.
  És ott talán a nácik olyan mértékben fognak harcolni, hogy már nem akarnak harcolni. És akkor Szovjet-Oroszország túléli.
  Itt véget ért a bombázás és a hatalmas ágyúzás. És a támadás újra kezdődik. A város már rommá változott, egyetlen egész ház sem maradt. Sajnos az ellenség nagyon kegyetlen és erős.
  A lányok kijutnak a felszínre, és tűzzel találkoznak a közeledő gyalogosokkal. Jönnek a tankok...
  Aljonuska lelőtte az indiánt, és azt suttogta:
  - Adja Isten, hogy a vakok felnyissák a szemüket, és egyenesítsék a hátukat a púposnak!
  Aztán a szépség felpattintotta a redőnyt. Megint célzott, szögezve. Megütötte az arabot, és zafírszemekkel csillogott. Csupasz, íves, poros talpát végighúzta a kavicson. A lány kissé csiklandozott. Ő nevetett. Szórakoztatóbb lett. Ismét a szépség lövés.
  Alyonushka lőtt és vigyorgott... És ütött. Megállásra és lefagyásra készteti az ellenfeleket. Az ellenség visszalőtt. Gránátokat dobált és üvöltött...
  Aztán ismét megjelentek a rohamosztagosok. Nem voltak sokan, de sugárhajtású autók repkedtek, amelyek sugárhajtású rakétákat dobáltak ki. A nácik gránátokat dobtak a lányok állásába. De csupasz, női lábak, mintha védve lennének a vereségtől. A harcosok pedig ágyúzásba merülve túlélték a tűzvészt.
  Az ellenséges gyalogság mozgása leállt. A nácik rakétákkal próbálták kifüstölni a vörösöket.
  Alenka résbe bújt, és ciripelt:
  - De a tajgától a brit tengerekig... A Vörös Hadsereg a legerősebb mind közül!
  A vörös hajú Alla is bepréselte magát a résbe, és elkerülte a töredékekből származó találatokat. A gyönyörű lánynak eszébe jutott, hogyan tartóztatták le kínos tinédzserként egy feljelentés miatt.
  Emlékszem a keresésre. Vetkőzésre kényszerítették a fiatal fogvatartottat. Két kesztyűs nő óvatosan tapogatta a lány orrát, kígyóit, száját, intim helyekre nézett. Milyen megalázó, szégyellnivaló, ijesztő, ijesztő volt. Alla nagyon félt, amikor bevitték a cellába, hogy más bűnözők társaságába kerüljön. De a cellában voltak hozzá hasonló lányok, szinte az összes elnyomottak gyereke. És a legrosszabb nem vált valóra.
  De nehéz volt beülni a cellába: zsúfolt volt, gyakran betörtek az őrök. A legcsekélyebb okból és ok nélkül megvertek. Az őrök különösen előszeretettel ütötték ütőkkel a lányokat. A cellákban uralkodó hideg ellenére a lányokat mezítláb tartották, lábuk megdagadt az állandó ütésektől.
  A keresés újabb szerencsétlenség volt. Naponta többször előadták, nagyon fájdalmas, kellemetlen és megalázó volt.
  Gyengén táplálkoztak, sétákon ostorral hajtották őket. Alla hat hónapot töltött rács mögött, állandó megaláztatásban, zaklatásban, verésben, megalázó keresésben. Aztán már Berija alatt egy gyermek-munkatelepre küldték. Még tárgyalás nélkül is.
  Alla reggel öttől késő estig dolgozott ott más lányokkal. Amíg a háború el nem kezdődött... És a vörös hajú lány, aki felnőtt, elmenekült a frontra. Sikerült megtenni egy tucat másik lánnyal.
  Katona napjai elkezdődtek. De a háborúban a vörös hajú ördög sokkal jobban érezte magát, mint a munkástelepen. Még mindig börtönbüntetés lebegett fölötte, és büntetés a győzelmekért. De Alla, akit már két renddel ítéltek, nem érintette meg.
  A lány a telepen sokat tapasztalt. Beleértve a szerelmet - a fiúk a szomszédos laktanyában laktak, és a hivatalos tilalom ellenére a lányokhoz igyekeztek. Ők pedig a tiltottakat akarták tudni. Allának mindenesetre azonnal megtetszett. A dögös vörös hajú lány bűnös gyönyört érzett.
  A háborúban azonban nem volt szerencséje. Szex után mindig meghalt egy férfi vagy egy fiatalember a csatában. Volt valami átok a vörösen. És kivétel nélkül. Ezért a szépség ellenére az ismertség átsöpört Allán, és a férfiak elkezdték elkerülni őt.
  A vörös hajú ördög szenvedett a férfiak figyelmének hiányától. És elragadtatásra talált azáltal, hogy embereket ölt meg. És ismét rálőtt az ellenségre, és kitárta a fogát, mint egy tigris.
  Alla lelőtte a fekete férfit, és gondolatban fogságban képzelte el. Érdekes volt egy ilyen magas és jóképű férfival szórakozni. Általában az a szokás, hogy egy vörös hajú aktív szerepet játszik egy férfival. Erős és határozott nő. Mi van akkor, ha a férfit megölik? Nos, szereti a változatosságot!
  Békeidőben a komszomol lányokat erősen hibáztatták volna az engedetlenségért, de a háború alatt az erkölcsök sokkal szabadabbak lettek. Ez nyilván a halál közelségének a következménye, amikor egy speciális osztály becsukja a szemét a kicsapongás előtt.
  Alla néha szégyellte a promiszkuitást. Amikor még kihívóan nem is hord melltartót és megrázza csupasz melleit. Eszembe jutott Mary - egy vallásos lány, aki még mindig szűz. Bár valószínűleg ő a legnőiesebb és legszexisebb az első öt között. Pontosabban vonzó, angyali ártatlanságával.
  Maria azonban nagyon pontos, talán még fenomenális is a lövöldözésben. Így talált el pontosan két arabot egyszerre egy golyóval. És ártatlanul mosolyogva mondja:
  - Bocsáss meg, Uram, de én a Szülőföldet szolgálom!
  Maria nagyon szép... Kicsit zavarban van, hogy csak bikiniben kell küzdenie. De megvéd a sérülésektől. Ami a gyakorlatban bevált. Maria lányként kezdte a háborút. Három év alatt megnőtt, de még mindig karcsúnak, szűziesnek tűnik, a lányoknál megszokott magasságnak. A négy többi tagja hosszabb, izmosabb, Matryona pedig egyáltalán tehén - bár nagyon erős.
  Maria lő, és emlékszik Serjozhkára. Szegény fiú. Elfogták. És ez rosszabb, mint a halál. Így először azt várták tőle, hogy megkínozzák, majd kivégzik. És nem tudom, mások hogyan reagálnak majd rá.
  Maria tüzel, felállt a térdére, lőtt. A meggyilkolt indián kinyújtózott, és vértócsát engedett ki. Az aranyhajú szépség azt mondja:
  - Eh... sok istened van, és nincs paradicsom!
  Maria ismét szögelt, ütött és énekelt:
  - Köszönöm az elveszett paradicsomot... Sem mi, sem gyermekeink, sem unokáink... De csak ők fogják megszokni a megtévesztő hangokat!
  Maria lőtt, megölve a nácik csúszómászó cinkosait, és ezt énekelte:
  - Vezettünk, hajtottunk, vezettünk - sokáig mi... Az út a bajból a bajba, a háborúból a háborúba! Lovagoltunk, lovagoltunk, lovagoltunk - sokáig... Szakadtak a horda, a véres háború patakjai! Rohadt háború!
  És a lány erősebben a földbe nyomta magát. Az Oroszlánok pedig már előre kúsznak. Német tankok dübörögnek, hordók remegnek.
  Maria sírva megjegyezte:
  - Ide mozgatja a halált!
  Egy aranyhajú lány puskával lőtt rá a Vörös Hadsereg állásai felé kúszó katonára, amelyre optikai irányzékot erősítettek.
  Nézte, ahogy egy vér szökőkút permetez ki egy halálosan megsebesült ellenség fejéből.
  Maria ezt írta a Twitteren:
  - Sniper... Tévedsz!
  Allah hangosan mondta:
  -Ne ítélj ruha alapján,ha nem akarod kinyújtani a lábad!
  Maria megrázta kecses, csupasz, lebarnult lábát. Elképzeltem, hogy egy manóarcú fiatalember végighúzza a tenyerét a talpon. Milyen jó lenne.
  De aztán dühösen felhorkant:
  - Mindet megverem!
  Alla, aki maga is hitetlen és elszánt volt, gúnyosan azt mondta:
  - És Isten segítsége nélkül?
  Maria tüzelt, nyikorgó válaszolt:
  - Nem Isten segedelmével!
  Alla kivillantotta gyöngyházfogát, és megjegyezte:
  - De végül is a te Istened azt tanította: üss a jobb arcra - cseréld ki a bal!
  Maria nem válaszolt azonnal. Még néhány lövést adott le, levágva a náci bábukat. És halkan így szólt:
  - De mit tegyél, miután megütötték a bal arcodat - Isten Jézus nem mondja. És a nácik sok csapást mértek népünkre!
  Allah ugrott. Mezítláb gránátot dobott, egy egész poroszlopot felemelve, és üvöltött:
  - Berlin már szinte hatalmunkban van... Távcsövön keresztül látjuk az átkozott Reichstagot! Béke és boldogság lesz az egész bolygón... Erről a verseimben fogok mesélni!
  És a vörös hajú fordulatot adott, levágva a nácik egész sorát. Aztán ismét egy gránátot dobott a lábával.
  Ő egy erős lány. A táborban hajnaltól estig kénytelen volt köveket vonszolni, és Alla igazi szupermen lett. A lábával sokkal messzebbre dobta a gránátot, mint a kezével.
  A vörös hajú nagyon szeretett csupasz talpával a parázson vagy a havon futni. Örömet szerzett neki...
  Allah átvette és áttörte:
  - És van még egy szenvedélyem... Ez hatalom, csak hatalom!
  A vörös hajú ördög felrobbant, lelőtte Fritzeket és csatlósaikat, és felüvöltött:
  - Nem kell arany és pénz! De szükséges, hogy előttem... Az emberek térdre ereszkedtek, az emberek térdre borultak, az egész föld felszínén!
  Az ellenséges gyalogság megállt. A tankok továbbindultak. Nehéz járművek "Lion", "Maus", "E" -100, "Tiger" -2 - tüzelt kagyló. Rampant és "Panther" -2. Pozíciók égtek és összeomlottak, füstkígyók emelkedtek az égre.
  Az egyik lány megégette a lábát. Kiabált, és hosszú sorozatokban tüzet nyitott. Egy másik szépségnek srapnellel vágták le a melltartóját. A harcos mellkasa szabaddá vált, és elpirult. A lány arca skarlátvörösre változott.
  A "Maus" a legnehezebb német tank, amelyet fegyverek ütöttek szét. És elpusztított mindent, ami az útjába került.
  De a harcosok visszaugrottak az időben. Olyan mozgékonyak. Alla gránátot dobott az egér felé. Elnémította az egyik német géppuskát.
  A vörös hajú elvette, és buzgón énekelte:
  - Hadd rohanjanak ügyetlenül - páncélozott tankok a tócsákon keresztül...
  Ezt követően a lány ismét mezítláb dobott egy gránátot, eltalált egy másik egérgépfegyvert, eltörve a csövét. Ezek után Alla felsikolt:
  - Én vagyok a halál istennője, akitől Hitler fél!
  A német tank megállt. A géppuskák elvesztésével együtt a tankerek elvesztették a bizalom oroszlánrészét. És a "Maus" egy rövid hordóból lőni kezdett, elkezdte feldolgozni a romokat. Az egyik töredék Alla sarkán találta el, megégetve a lány talpának kecses ívét.
  A szépség fogta és énekelte:
  - A hóhér megégeti a sarkam, és hallatszik a sírás!
  Maria egy jól irányzott lövéssel eltörte a "Mausa" optikai irányzékot. És egy hatalmas tank kocogott, és fordulni kezdett. Egyértelmű, hogy hol fognak vakon taposni csaknem kétszáz tonna acélt. Csak vissza, hogy megmentse magát a további bajoktól.
  Aztán "Oroszlán" -2 került játékba. Egy fejlettebb gép, amely egy 150 mm-es ágyú tüzével próbálja kiütni maga előtt az összes teret. A lányok válaszul a fasiszta orrát mutatják.
  Maria gránátot dob a cizellált lábával. Az ajándék nem éri el a harckocsit, de kiüti a gyalogságot. Egy afrikainak még a fejét is letörték. Sisakban volt, megpördült, és közvetlenül a téglára zuhant.
  Az aranyhajú lány így szólt:
  - Minden Isten akaratából van... Még a hiányzók is!
  Allah lelkesen válaszolt:
  - A világon minden a mennyei magasságoktól függ... De a szemek pontossága, de a szemek pontossága - ez egyedül rajtunk múlik!
  Maria ismét lőtt. Megtörte az Oroszlán optikai irányzékát, és racionálisan megjegyezte:
  - És Isten ad pontosságot!
  Alla kitárta a fogát, mezítláb rácsapott a törött üvegre. Éreztem, milyen kellemes, amikor az élesek beletapadnak a csupasz talpba. És felkiáltott:
  - Mindenhez ügyesség, keménykedés, edzés kell - különben a kegyelem nem látható!
  Maria egy elfajzott fiziognómiájú fasiszta gyomrába lőtt, és ezt énekelte:
  - És a Fritznek az a kegyelem, hogy letépi a bőrt a koponyáról! És rágj, rágj, rágj - igyál meleg gennyet!
  Alla elfordította az arcát, lőtt... Kinyitotta a fejét, és azt suttogta:
  - Mit nem jámbor beszéd!
  Maria elsápadt, és azt suttogta:
  - Isten bocsásson meg egy bűnösnek!
  Allah nevetett. Cinikus lány volt. A gyermek-munkatelepen pedig megverte a nála gyengébbeket. És az a vörös hajú szégyentelen. Alla pedig az arany hajánál fogva akarta rángatni Máriát. Nem kézzel, hanem lábbal.
  Alla pedig kinyújtotta csupasz végtagját egy keresztény lány lombos hajához, és amint megragadja az ujjait a tincseknél, húzza.
  Maria felsikolt, és megfordulva azt mondja:
  - Őrült vagy?
  Allah gúnyosan azt mondta:
  - Tehát Isten tűrte és megparancsolta!
  Maria megrázta az öklét.
  - Ne gyalázd, kurva!
  Allah válaszolt és énekelt:
  - És megint széttépi Istent a nevetés - mit törődöm én mindenkivel, te meg velem!
  Maria megrázta a fejét, és megjegyezte:
  - Minden nap kockáztatsz! És ugyanakkor, mivel lehetősége van arra, hogy egy perc alatt a pokolba kerüljön, pimasz és rosszindulatú beszéd!
  A vörös hajú elfintorodott. Csupasz lábujjaival megragadott egy üvegdarabot, és a szájába dobta. Elkapta a nyelv. Megrágta a poharat, gondolkodás nélkül kortyolt egyet, és így szólt:
  - A pokol nem fog utolérni minket!
  Maria hevesen forgatta a szemét, és felmordult:
  - Nem mész sehova! Tüzes tetű!
  Alla válaszul csak felvillantotta smaragd szemét. És gránátot dobott a nácikra, mondván:
  - Amíg folyik a háború, felejtsük el nézeteltéréseinket!
  Mary nem a helyén mondta:
  - Isten Istené, és Caesar császáré!
  Alla hosszú sort mondott, és hozzátette:
  - És Hitler ördögi!
  Maria tüzet nyitott, lelőtt még néhány embert, és elgondolkodott. Hogyan lehet az erkölcsökben ekkora hanyatlást elérni, mint Hitler? Mi az a vadállat emberi formában? Az a véres zsarnok, akit Ádám és Éva kora óta nem ismert az emberiség. És egyben rendkívül szerencsés. Talán még az emberiség történetének legsikeresebb és legsikeresebb hódítója is.
  De Oroszország kemény diónak bizonyult a fasizmus számára. Hamarosan megkezdődik a keleti háború negyedik éve. Igen, a nácik haladnak előre. Nem túl gyorsan, de biztos. Csak télen tudta a Vörös Hadsereg egy kicsit megszorítani a Fritzeket. És most újra jön az ellenség.
  A lány nagyon pontos volt és lőtt. Miután elvesztette az optikai irányzékokat, a Lev tank ismét megfordult, és elkezdett folyni. És "Panther" -2 ... Egy tank hosszú és vastag hordóval, és viszonylag kis toronnyal.
  Hatékony autó. Ami szinte minden mastodont áttört. Itt Alla kitüntette magát, csábító lábaival gránátokat dobált, és megrongálta a csövet.
  A vörös ördög tenger színűre villantotta a szemét, és felszisszent:
  - Betöröm az orrukat!
  Egy törött orrú német megfordul. A hernyók úgy remegnek, mint egy fürge gép. Igen, a lányok kényelmes és hatékony taktikát találtak ki. Üsd meg a csöveket, törd be a csőtorkolat gránátokkal, ha nem áll rendelkezésre páncél.
  A jól irányzó Maria pedig pontosan lő, mintha tényleg Robin Hood dédunokája lenne. És az aranyhajú szépség felkiált:
  - A humanizmus céljainak ürügyén,
  Mennyországot építeni a földön...
  Hitler áttért a fasizmus útjára
  Templomot emeltek a barom Sátán!
  És úgy lő, mint a kiirtás igazi szentje. Csupasz, cizellált lába egy üvegszilánkot dob, ami az arabot közvetlenül a homlok közepén találja el. A sivatag fia pedig, reflexből meghúzva géppuskája ravaszát, levágja egy tucat cinkosát.
  Allah elismerően megjegyezte:
  - Gyorsan tanulsz! És a fejlődés a szemed előtt!
  A vörös hajú harcos csupasz ujjaival egy üvegdarabot is dobott, és az afrikai szemébe találta. Felrobbant, ráesett egy csomó gránátra. És egy tucat másik harcos a mennybe vagy a pokolba repült - hogyan döntsünk az üzletről!
  Allah csicseregte:
  - A gonosz pokol helye lesz, aki letépte a fedelet... És a szent leánykard - levágta az ellenséget!
  És a vörös hajú ördög ismét megfordult, és felszisszent:
  - Lesz neked koporsó, csak a hamuból, és zene a gyászban!
  Maria azonnal két lábára dobott egy gránátot, megbénítva a félelmetes "E" -100-as tank csövét, csengett:
  - Az Úr Krisztus dicsőségére!
  Egy párhuzamos univerzumban a Szovjetuniónak nagyon nehéz időszaka volt. De Hitler nem végzett Oroszországgal. Túlságosan megriasztották azok a pletykák, amelyek szerint az Egyesült Államok atombombát próbál építeni. Pontosabban nem is pletykák, hanem titkos jelentések, amelyeket lehetetlen volt eltitkolni a hatalmas német hírszerzés elől. Az atombomba pedig szörnyű dolog, még akkor is, ha a Harmadik Birodalom megszerzése az óceán túloldaláról nem egyszerű.
  Hitler fegyverszünetet ajánlott Sztálinnak, hogy a diktátor, aki majdnem elvesztette a háborút, örömmel fogadja. A Harmadik Birodalom csapatai két oldalról másztak fel Amerikára. Argentínából és Kanadából egyaránt. A németeknek sok csapatuk volt, és a japánok is segítették őket, akik keletről zúzták szét az amerikaiakat. Kiélezett csata alakult ki.
  Öt lány, Alenka, Maria, Alla, Anyuta, Matryona érkezett Amerikába, hogy önkéntesként harcoljanak a Harmadik Birodalom hordái ellen. Mind az öt lány nagyon szép és beszél angolul. Sztálin megtagadta a teljes női zászlóalj kiküldését, mivel ez ellentétes lenne a fasiszta birodalommal kötött béke feltételeivel . A Szovjetuniónak bármi áron időt kellett nyernie, miközben a nácik megtámadták az Egyesült Államokat.
  Az öt lány önkéntes: átvészelték az egész háborút, Bresttől és Bugtól Orenburgig. A nácikkal pedig a Föld másik oldalán, Honduras fővárosában harcolnak.
  Tegucigalpa a védelem egyik fő fellegvára, szemben a tarka hordával. A japán és az ázsiai hordák is felkapaszkodtak a tombolásra. Maguk a németek csak harckocsikban harcoltak, a gyalogság pedig teljes egészében nem árja népekből állt. Az ázsiaiakat, feketéket, arabokat előrehajtották.
  Alenka lőtt, levágott két afrikai embert, és azt csicseregte:
  - Csak egy horda Dzsingisz kán!
  Az aranyhajú Maria, miután automata tűzzel levágott három indiánt, felemelte csupasz, cserzett lábát. És azt mondta:
  - Ágyútölteléket őrölünk!
  Egy gránáttöredék repült és rácsapott Maria csupasz, kerek sarkára. A lányok hagyományosan bikiniben és mezítláb küzdenek. És ha egy durva, kislányos talpon élesbe ütközik, az fáj.
  A szépség kacsintott és megint tüzelt... Maria nagyon karcsú, közepes magasságú, tökéletes alkatú.
  Alenka magasabb, őrnagyi ranggal, sőt a Szovjetunió hőse. De szinte meztelenül, alig fedett bikinit is. Nagyon lebarnult, de a haja fehér. Alenka pedig nagyon pontosan lő. És imád gránátot dobálni mezítláb.
  A gyönyörű Alla lövöldöz, négy arabot löki le egy kitöréssel. A haja vörös, vagy inkább rézvörös, mint egy proletár zászló. És ha fúj a szél, az olyan, mint a forradalom zászlaja. A lány smaragdszemeivel csillog, akár a csillagok. És brutálisan elsöpri az ellenséget.
  Anyuta is szőke. És géppuskával lőni. A lány pihentette mezítláb, és fordult. Öt válogatott harcost feldobtak, és kirepültek az ellenfelek mellkasából és gyomrából, bíbor vérforrásokból.
  Anyuta telt ajkát nyalva csicseregte:
  - A háború levegő a tüdőnek...
  A lány fekszik, mezítláb gránátot hajít. Vannak robbanások. Több fegyveres különböző irányokba repül el.
  Matrena nagyobb és húsos lány. A haja világosbarna. Tipikus vidéki, fiatal, vér-tej nő. Fizikailag nagyon erős és jól lő.
  Itt ismét megadja a sort. És a halott fasiszta zsoldosok elesnek.
  Matryona lövöldözve azt mondja:
  - Oké, oké, hol voltál? Nagymama által! - A lány lőtt, lefektetve három szakállas náci harcost, és hozzátette. - Mit ettek - zabkását! Mit ittak? Brazhka!
  A lányok védekezésben vannak. Nem engedik előre a nácikat. És zúgnak a baráti dalok:
  - Elpusztítjuk az erőszak egész világát,
  Le az aljára, majd...
  Új, mennyei világot építünk,
  Aki senki volt, minden lesz belőle!
  Alenka ismét gránátot dob mezítláb. Felrobbantja az előrenyomuló gyalogosokat. Egyre melegebb. Itt jön a hírhedt "Oroszlán" -2. És mellette egy fejlettebb E-50. Lövedékek törnek ki. Letépte egy fekete amerikai fejét, és elgurult.
  Maria egy égő deszkára lépett, és megkeményedett lábai szinte nem érezték a láng melegét.
  Az aranyhajú szépség tüzelt és dorombolt:
  - És ki fogja megállítani a véres őrült folyók áramlását ...
  Maria ismét lőtt, leütötte az afrikait az E-50-es páncéljáról, és csiripelt.
  - A robbantó sugár a halántékot éri, egy ember gonosz villanás alatt eltűnt!
  A lány ismét lőtt. Csupasz, lebarnult, kecses lábát kivillantotta a levegőben. Egy gránát repült felé. Az aranyhajú szépség csupasz, szinte pormentes talpával ügyesen verte le a jelent. A gránát visszarepült. Rohant a Harmadik Birodalom fegyvereseinek soraiban. Úgy tűnt, görögdinnyék hullanak le a törött teherautóról. Annyi vér folyt.
  Maria ezt írta a Twitteren:
  - A lány megbukott a vizsgán, és jött az átkozott Reich. Hitler láthatóan belefáradt az életbe, és szépsége híresen evett!
  Alla is harcos, nem kisasszony. Gépfegyverekből firkál magának, és mondatokat szór hullákat:
  - Anya kanalára! Apu kanáláért! És Koba gombócra! És az ágyban a hordón!
  Egy rézvörös hajú szépség mezítláb farepülőt indít. Egyenesen a masszív, német "Lion" tankhoz repül. Ülj rá egy 105 mm-es ágyú torkolatára, és felrobban. A fegyver nem működik.
  A német megfordul, és kénytelen szégyenletesen elfolyni. Alla, a lábát egy épülettöredékhez dörzsöli, azt mondja:
  - Nincs hatalom - ész kell! Zajt kell csapni!
  És megint nagyon pontosan lő a lány. Vörös haja olyan, mint egy olimpiai fáklya lángja. Vonzó lány. Az amerikai hadseregben már sikerült megkülönböztetnie magát, dühös temperamentumot mutatva. Különösen jó volt az afroamerikaiakkal kezdeni a trükköket. Annyira szokatlanok és gyönyörűek.
  Alla azonban a Harmadik Birodalom hadseregében harcoló feketéket is elpusztítja. Mit hódított Németország egész Afrikában. Próbáld megállítani az ilyen hatalmat.
  Az E-50 a legújabb harckocsi, gázturbinás motorral, vastag oldal- és elülső páncélzattal. Nem vihető gránáttal. Alla mezítláb dobott egy ajándékot, leütött néhány gyalogost és ciripelt:
  - Eh, te megbízható tankpáncél vagy, olyantól, aki harapni szándékozik... Csak te ismered az erőt... na, csak acéllóval tudsz rúgni!
  Anyuta is nagyon pontosan lőtt. És inkább gránátokat dobált a lábával. Csupasz ujjai is megcsavarták az acélkorongot. A hegy átrepült, és elvágta a torkát két fasiszta fegyveresnek. Ledobták a géppuskát, és most egy vastag, nagy kaliberű robbanás hasított át a horda láncain. Külföldi harcosok egész sora, akiket portyázással toboroztak a Harmadik Birodalom hadseregébe.
  Anyuta csicseregte:
  - A bátorság jutalma a szerencse! Elég egy dal! Csak a házról énekelni!
  De eddig a szépségnek nem volt ideje hiányozni az otthonról. Bár nagyon kevés szovjet önkéntes van az amerikai hadseregben. Sztálin nem akart tündökölni, hogy később ne adjon okot Hitlernek arra, hogy Oroszországot a "szalmabéke" feltételeinek megsértésével vádolja.
  Öt lányt - a női zászlóalj legjobbjait - figyelmeztették, hogy ha elfogják őket, akkor az anyaországnak le kell mondania róluk. A lányoknak pedig ebben az esetben kaszálniuk kell a pénzért felbérelt triviális zsoldosokat.
  Anyuta, Alena és más lányok megértik, hogy ha elfogják őket, szörnyű kínzás vár rájuk. Ezért úgy döntöttek, hogy nem adják élve a náciknak.
  Német támadórepülőgépek repülnek át az amerikai csapatok állásai felett. Nem számítottak arra, hogy Honduras fővárosában ilyen makacs ellenállásra találnak majd, a nácik kissé bosszankodtak.
  Reaktív, támadórepülés erős. Repülnek a rakéták, működnek a fegyverek.
  Amerikai katonák halnak meg. Matryonát is eltalálta egy repesz a húsos vállában. Kijött a vér. A hős lány a fogaival kihúzott egy acéldarabot, vért köpött. Aztán megint egy terjedelmes géppisztolyból verték. Zuhanó idegen zsoldosok. Itt szinte az összes bennszülött, csak a parancsnokaik németek, és akkor sem mindig. Igaz, a legmodernebb E-50-es harckocsin a legénység teljes egészében német. Az autó megfelelő sebességgel és manőverező képességgel rendelkezik. Nos, ez még nem a legtökéletesebb módosítás - hetvenöt tonnát nyom. A falak összeomlanak a sínek alatt. Általában ezt három változatban készítik 105 mm-es ágyúval, 180 mm-es rohamlöveggel és 400 mm-es rakétavetővel.
  És minden módosításnak megvan a maga feladata. Íme ez a tank egy rohamfegyverrel, amely alkalmasabb városok támadására. És nem is olyan könnyű elpusztítani. Matryona keresztjelet készít, és csupasz ujjaival megragadja nagy, de kecses, gyönyörű formájú lábát, egy páncéltörő gránátot. Most rögtön le kell dobnia az ajándékot a csövön, hogy letiltja a mastodon fegyverét. Öt géppuska takar egy német, modern harckocsit, és nem is olyan egyszerű a közelébe férkőzni.
  Matryona nagyon erős, és lószerű lábai messzire dobnak egy gránátot. De ez nem mindig pontos. Mindenesetre olyan célpontot találni, mint egy 180 mm-es ágyú csöve. A hős lánynak kétségei vannak. És hirtelen hiányzik.
  Ó, ha régi társuk, Oleg Rybachenko velük lenne, akkor ez a bátor úttörő kitalált volna valamit.
  De a fiú a Sztálingrádért vívott csatákban elpusztult. A lányok nem tudták jövőbeli sorsát. De az úttörő feltaláló sorsa valóban irigylésre méltónak bizonyult. Eleinte Oleg Rybachenkot brutálisan megkínozták, és megpróbálta elragadni a titkokat. A kínzás után egy tizenegy éves fiú a bányákban kötött ki. A munka szörnyű, és rendkívül nehéz. De a szovjet úttörő, kicsi, de drótos, kitartónak bizonyult.
  Sikerült túlélnie, és még a bányák labirintusain keresztül is úgy döntött, hogy megszökik. És Oleg Rybachenkonak sikerült kijutnia. A fiú egy ideig a Balkánon kóborolt, mígnem csatlakozott a helyi partizán különítményhez. Ott lett összekötő és szabotőr.
  A Balkánon még meglehetősen fejlett partizánmozgalom volt. Részben azért is, mert a megszálló szolgálatot olaszok, románok, bolgárok, albánok látták el - akik nem annyira harcképesek, mint a Wehrmacht reguláris egységei.
  De a partizánok így is sokat haltak. Főleg a légicsapásoktól. Jugoszlávia hazafiai pedig kénytelenek elbújni a hegyekben, erdőkben, vagy jó esetben kis falvakban. A parancsnokok nagy része meghalt már. A Szovjetunióval aláírt béke is rontotta a helyzetet. Most új büntetőhadosztályok kezdtek érkezni a Balkánra, amelyek hatalmas körözéseket szerveztek és megtisztították a területet.
  Oleg Rybachenko-nak a partizánokkal együtt egyre mélyebbre kellett másznia a hegyekbe.
  Matryona, bár nem tudta egyetemes kedvencük sorsát, nagyot sóhajtott. Aztán csupasz, lányos lábának ujjaival erősebben megszorította a gránátot, és minden erejével az ellenséges harckocsi felé hajította. Az E-50 éppen egy lövést adott le, és egy halálos lövedéket lőtt ki.
  Matryona meg is remegett, és térdre esett. A járdáról leszakadt macskakő a fejét érte, csupasz sarkát pedig megégette a vörösen izzó fém. A lány poros hajjal megdörzsölte kábult fejét.
  A gránát elrepült, szinte hozzáért a csövhöz, és nekiütközött az autó megdöntött homlokának. Robbanás történt... De természetesen 250 mm-es elülső páncél, még szögben sem, nem tud áthatolni egy gránáton.
  Matryona öklével a porba csapott, és egy egész homokfelhőt emelt fel. Aztán felkiáltott:
  - Öld meg, öld meg! Gólt lősz a kapuban!
  A lány a sípcsontjával megkopogtatta a repedezett aszfaltot. A sarok bőrkeményedéseiben egy töredék ragadt. A lány talpán olyan vastag volt a bőr, mint egy víziló. Szegény családban élt, születése óta szinte soha nem vett fel cipőt. A lábai ettől azonban egyáltalán nem tűntek durva formájúnak, hanem lebarnultak, kecsesek, csábítóak.
  Matryona azonban egy kicsit megijesztette a férfiakat sazhen magasságával, erős izmaival, valamint kiálló csuklóival. De a lány-hős karaktere a legkedvesebb, és a széles csípőt viszonylag vékony derékkal és dombornyomással kombinálták. Csak ruhákban, nagy mellei miatt Matryona kissé kövérnek tűnhetett. Bikiniben úgy néz ki, mint egy mellkas sportoló.
  A lány bosszúsan ismét eldobta a gránátot, ezúttal a nyomokat célozva meg. De a halálos ajándék egy vastag, páncélozott pajzsot talált el, amely eltakarta a görgőket.
  Matryona bosszúsan az állához lökte magát. Ettől megfájdult az állkapcsa. És a hős lány káromkodott:
  - Úgy kaszálok, mint a kasza!
  Anyuta is megpróbálta eltalálni a veszélyes tankot, de a lány lába által eldobott gránát kissé eltévedt. És a szőke elkezdett felszedni a kocsiban. De ekkor megjelent még két tank - "Lev" és "Panther" -2, géppuskákkal lőtték az összes megközelítést. Rendkívül óvatosnak kellett lennem.
  Az amerikai Sherman akadozott, hogy közel kerüljön a német autókhoz. Csak a fedélzeten volt esélye eltalálni a "Panther" -2-t. De a németet nem olyan könnyű megtéveszteni. Sőt, a Sherman magas sziluettje nagy távolságból is észrevehetővé teszi.
  "Panther" -2 kiköpött egy kagylót, és közvetlenül az amerikai homlokán landolt. A magas autó kettétört. És úgy világított, mint egy karácsonyi gyertya.
  Anyuta bosszúsan mondta:
  - Ó, milyen gyengék a tankjaid... Inkább technikásabb legyél, jenkik leszel!
  De Alyonka, a legtapasztaltabb harcos közel tudott kerülni a Párduchoz. Egy gránátot dobott... És egy német autó hosszú orrát koskürtbe csavarta.
  "Panther"-2 harckocsi, sorozatban indították 1943-ban. A legújabb legmasszívabb módosításban 150 mm-es elülső páncélzattal, szögben 82 mm-es oldalpáncélzattal, valamint egy 88 mm-es, 71EL csőhosszúságú löveggel rendelkezik. Az új, 1945-től megszűnt, a fejlettebb és jobban védett E-50 modell javára. De amíg ez a tank harcol. Az 51 tonnás tömegű autó 900 lóerős motorral rendelkezik, amely jó menetteljesítményt biztosít számára.
  És most, miután sérülést szenvedett, a Panther -2 megfordul és távozik. Alyonkának sikerül egy újabb gránátot dobnia mezítláb. Eltörte a görgőket. A német autó sebessége pedig érezhetően lelassult.
  Alenka örömteli tekintettel mondja:
  - Ez telitalálat! A rúgásom Isten ajándéka!
  És a lány megmutatta az orrát a németeknek. Ám az E-50-ből géppuskatüzek törtek ki. És a golyók fütyültek Alena fehér, kissé szennyezett haján. Az egyik golyó még egy hajszálat is levágott. A nagyobbik lány még egy kicsit csiklandozott is.
  Alenka ezt írta a Twitteren:
  - Ha olyan akarsz lenni, mint egy elefánt, szerezz egy banditát az őrültek házába!
  A lány a lábujjaival felemelte vágott tincsét. Alenka haja selymes, gyöngyház színű, de kissé poros. Mégis olyan puha. A lány végigfutotta őket a talpán. Kicsit csiklandozó és kellemes.
  Alenkának eszébe jutott, hogyan simogatta a srác. Kezei is a talpról indultak, magasabbra emelkedve a csípőig, és a legérzékenyebb helyig. Ha egy jóképű fiatalember megsimogat, az nagyon kellemes. Alenka szinte szerette. Tetszett neki a szerelmi játék, és egy izmos férfitest érintését keltette fel. De Alenkának nem volt igazi, romantikus szerelme, amikor megőrülsz egy férfi miatt. Sok barátot cserélt már. Sok embere meghalt a csatában.
  Még ez is a háború átka volt. És itt Amerikában vannak izmos, fekete srácok. És náluk minden olyan szokatlan.
  Alenka lőtt, lelőtt egy feketét. Kicsit sajnálom az afrikai fiút. Megölt egy férfit, aki idegen érdekekért harcolt. Hiszen a németek rasszisták. Úgy néznek a feketékre, mint a rabszolgákra. De ugyanakkor az afrikaiak a megduzzadt Wehrmacht külföldi hadosztályaiban is szerepelnek.
  Alyonka csupasz lábujjával készített egy fügét, és megmutatta a náciknak. Igen, a németek nemzete itt nem szenved kárt. A tankok túl vastag páncélok ahhoz, hogy egy gránát vagy egy páncéltörő áthatoljon rajtuk. De a bennszülött egységek kihalnak.
  Alenka gránátot dob az E-50-re. Meglendítette csupasz, lebarnult lábát, és csípőjét kicsavarva nyilazott. És a gránát magas ívben repült. A csupasz lábujjak fém érintésének érzetét hagyták maguk után. És akkor felrobbant a gránát.
  Alenka suttogja:
  - Isten áldjon meg minket!
  Forró szél fújta a lányt, mintha egy jóképű férfi érintette volna meg. Alenka egy könyvet olvasott Tarzanról, és nagyon szerette volna, ha ez a férfi játszana vele. erős kézzel simogatnám a mellkasomat.
  A gránát a pofát találta el, de későn felrobbant, és leszállt a fémről. A töredékek borsóként csattogtak a páncélon. Csak karcok maradtak!
  Alenka elővett még egy gránátot. De láttam, hogy gyalogellenes volt. És a páncéltörőknek vége.
  A lány bosszúsan felmordult. De hogy ne veszítse az időt, a csupasz ujjai közé tette. Kibontotta a lábát, meghajlította a törzsét, majd kiegyenesítette, és a gyalogság felé dobta.
  Fél tucat fegyveres repült fel, mint a ping-pong labda. Az egyik szemüvegük leszállt, a szilánkok pedig pár száz métert repültek, végigmentek Alenka hátán. A melltartó szétrepedt, az őrnagy lány gyönyörű keblei kitárultak.
  A lány automatikusan eperre borította a mellbimbóját. De aztán rájött, hogy kitől fél. És újra megrázta a fegyverét. Megfordult, és egy kicsit hátralépett.
  Egy amerikai gyalogos páncélökölből lőtt. A lövedék a lejtős oldalon találta el a német tankot, de 160 mm-es páncélzat megmaradt, tükrözve a pusztító energiát. A német visszalőtt. Nagy kaliberű ágyúja kettészelte a falat.
  Alenka megpróbálta megkötni a melltartó pántjait. A lány úgy gondolta, Zoya Kosmodemyanskaya valószínűleg csak rövidnadrágban volt a hidegben. A szovjet filmben ingben vagy akár ruhaszerű alakban ábrázolták. Az egyik csak tisztelgés a képmutatás előtt. Valójában a nácik, hogy jobban megalázzák a fogoly lányt, valószínűleg meztelenre vetették. Igen, és az éhes német katonák valószínűleg egy csinos és kanyargós lányt akartak meztelenül látni.
  Az igazi történetben tehát a hőslány nem tudta eltakarni a mellkasát, így háta mögé kötözték a kezeit. De nem szégyellte, és büszkén nézett. Alenka jól tudta, milyen mezítláb sétál a hóban. Edzett volt, és szerette csupasz talpával megérinteni a havat. Alenkának tetszett és élvezte. De ezt már a háborús évek nehezítették. És a fiatal és városi Zoe számára ez láthatóan fájdalmas. A talpak olyanok, mint az égő szén.
  Alyonka bosszúsan eldobta melltartóját, és felkiáltott:
  - A szégyen polgári fogalom! A szovjet nő nem fél semmitől és nem szégyelli!
  A lány ismét géppuskából, vagy inkább géppisztolyból kezdett szögezni. A fém felmelegedett, elvégre Honduras a trópusok, ott februárban nagyon meleg lehet. Alenka ujjai felforrósodnak. Meg kell jelennie. Ma február 23. Ez a szovjet hadsereg napja, és ehhez teljes nyugodt és ésszerű dühvel kell harcolni.
  Alenka még ötöt levágott golyóval, és véletlenül megégette az arcát a gépfegyver izzó szárán. Kellemetlen módon persze feldagadt egy hólyag.
  Alenka káromkodott:
  - Hát istenem, miért csináltál annyi problémát nekem és a hazámnak!
  A hólyag viszketett ... A lány arca nagyon érzékeny hely. A lány próbált valami hideget találni, amivel rákenhetné a duzzadt labdát. De próbálj legalább valami jót találni. Ebben a forró városban Ráadásul tiszta az idő, és fújt a déli szél.
  Alenka nyilvánvalóan nincs nyugodt. Matryona nagy távolságról gránátot dob, de ismét sikertelenül. És rohamosztagosok már repülnek az égen. A német járművek erős páncélzattal és nagy sebességgel rendelkeznek.
  A sugárhajtású repülőgépek hullámokban jönnek, és olyan, mintha lencsíkokat vágnának le.
  Alenka egy résbe bújt. Felülről töredezett rakéták lángoltak. A lány úgy érezte, hogy a kavicsdarabok felülről tűkkel hullanak alá. Megcsiklandozta a csupasz nyakát. A szépség mellbimbóit is szúrták.
  Elena suttogta:
  - Ez egy masszázs... De nem fűző!
  A lány érezte, milyen fájdalmas, hogy szinte a fejéig viszket a teste. És olyan meleg van, és a felrobbanó sugárhajtású rakéták fokozzák a meleget. És ez fürdő?
  Alenka emlékezett egy természetes orosz fürdőre, lucfenyőseprűvel. Hogyan csépelték aztán a lányt.
  Ilyen itt egzotikus szenzációk jelentek meg.
  Alenka, hogy felvidítson, énekelte:
  - Szerelem és halál! Jó és gonosz! Mi szent, mi bűnös! Arra vagyunk hivatva, hogy megértsünk!
  A lány felkelt, lerázta magáról ezt a sok ragacsos szennyeződést és törmeléket.
  Alenka felmordult:
  - Ó, szarvakba kapod Hitlert!
  A leány őrnagy pedig egy sort lőtt a gyalogosokra, akik megpróbáltak támadni. Több körözéssel toborzott fegyveres elesett. Alyonka megtörölte koszos arcát, a szeme csípős volt. A harcos kiköpött, és keresztet vetett.
  Ismét tüzet nyitottak gépfegyverekből, a fegyveresek kúsztak. A vörös hajú Alla mezítláb is gránátot dobott. Az ajándék felugrott és eltalálta a nácikat. Tíz embert öltek meg.
  A vörös hajú ezt énekelte:
  - Sok jó van a világon, csak azt hó borítja!
  A lány pedig géppisztolyból tüzet nyitott, csak nem a kezét használta, hanem ügyes ujjait, mezítláb.
  Alla pontosan lőtt és felüvöltött:
  -Találat! Találat! Újabb találat! Újabb ütés, és itt van... Hatalmas démon, Isten ajándéka, nagyot vág!
  A lány pedig a kezével üvegszilánkokat dobált. Megütötte a nácikat, és azt csipogta:
  - És azoknak, akik nem akarnak békében élni... Hara-kirivé tesszük!
  A japánok tényleg megjelentek. Ezek a szűk szemű harcosok. Hát hogy ne csináljunk ilyen hara-kirit.
  Miután kisütötte a géppuska kapcsát, Alla csupasz ujjaival felkapta a gránátot, és a szamuráj felé dobta. Ajándékot kaptak, több megcsonkított japánt, akik különböző irányokba repültek.
  Alla kinyújtotta a nyelvét, és azt mormolta:
  - Szuper harcos vagyok! És az ellenség megölte Hypert!
  A kínaiak, akiket a japánok az Égi Birodalom megszállt vidékein toboroztak, harcba szálltak. Kína harcosai félelem nélkül sétáltak, a lányok pedig, miután kirakták géppisztolyaikat, kénytelenek voltak hátrálni.
  Maria fém mezítláb gipsz- és üvegtöredékek. A többi lány is így tett. Nagyon nehéz lett.
  Megjelent a Shturmlev, egy erős gép sugárbombázóval. Itt van, mint a dolbanet - úgy tűnik, nem elég.
  Az első lövés dördült... Anyutát, Allát és Matryonát egy robbanásveszélyes hullám lökte fel, akár egy gigantikus bálna szökőkútját. A lányok több tucat métert repültek, és mezítláb közvetlenül a tűzbe csaptak.
  Onnan a lányok leforrázva, megperzselve ugrottak ki. Csupasz talpukat a szénre csapták.
  Allah bosszúsan felszisszent:
  - A bika előbb a fejsze alá kerül, aztán megsütik! És először megsütöttünk, aztán a fejsze alatt!
  És a komszomol lány nevetett! De aztán szomorú lett. Eszembe jutott, hogy a barátja fogságban van. A németek levetkőztették a fiatal lányt, és tüzet raktak a meztelen mellére. Olyan szörnyű fájdalom. A lány felsikoltott, és a finom bőr elszenesedett. Ezek a fasiszták nagyokosnak bizonyultak. Még csak nem is kérdeztek, és mielőtt még tüzet raktak volna, a fogoly mezítláb alatt. A komszomol tag végül nem bírta a kínzást, és fájdalmas sokk következtében meghalt.
  Alla, erre emlékezve, forró parazsat csapott. Matrona eléje tört. Ennek a falusi lánynak lebarnult a bőre, és fújtatóval nem lehet elviselni. Miért nem egy szuperman lány? Matrena meglát egy páncélökát, melynek kagylóját egy halott amerikai katona dobta le. Felveszi a lábával, a karjába dobja. És mindenhonnan ültetett.
  A lövedék repül és eltalálja a rákényszerített kínaiakat. Sok sikoly és nyögés. Holttestek tömege. És levágott végtagokat.
  Matrena egy ősi dalt énekelt:
  - És a szamuráj a földre repült! Acél és tűz nyomása alatt!
  A lányok végre kifogytak a parázsból. Kecses, mezítlábuk megkapta.
  Anyuta, mint a leggyengédebb közülük, megrándult és dörzsölte a csupasz talpát, próbálva enyhíteni a viszketést.
  Matryona, aki kora gyermekkora óta mezítláb futott a hóban, nem figyelt ilyen apróságra.
  A hős lány ezt énekelte:
  - És képzeld, hogy belemerültünk a friss tejbe .. A jutalom olyan dolog, ami idővel jön!
  És a harcos a lábával elvitt egy töredezett és nagyon súlyos csempét. Csupasz, lányos ujjaival kitartóan fogva, megpörgette és az ellenség felé indította. Három kínai a halál jelenének áldozata lett, a fejüket összetörték.
  Alla elégedett tekintettel mondta, és rálőtt az ellenségre:
  Klassz nők vagyunk!
  Anyuta, hogy kissé enyhítse a viszketést megégett, vagy inkább megperzselt lábában, így énekelte:
  - Vannak nők hazánkban,
  Amit vezetnek, tréfás repülő...
  Számukra a becsület értékesebb az életnél,
  Könnyű lesz megölni az ellenfelet!
  
  Arra születtek, hogy nyerjenek
  Rusz dicsőítése évszázadokon át!
  Végül is dédapáink -
  Nekik egyből sereget gyűjtött!
  Anyuta pedig a géppuskából firkált. És nagyon ügyesen csinálta. Hogy mindenki érezze - ez egy harcos Istentől! Ha nem a Mindenhatótól, akkor a Marsról biztosan!
  Alenka is lőtt. Mariával együtt kénytelenek meghátrálni, és klipeket szedni a halott amerikai katonákról. A lányok a hátukra estek és lábbal lőttek vissza - így sikerült jobban. És ügyesen csinálták . Kínai és afrikai csapatok keveréke nyomult a lányok felé. És a harcosok csapkodtak.
  Alenka énekelte:
  - A világ nem sakktábla...
  Maria felvette ezt a részt, és kiirtotta a sárga és fekete zsoldosokat.
  - És a számok nem kerek nullák!
  Alyonka hozzátette a sárga és fekete sorhoz:
  - A gyötrelem támad ránk!
  Maria, aki Robin Hood pontosságával tüzelt, csicseregte:
  - És a ló a tűzbe rohan!
  A lányok visszalőve visszavonultak az aknamező mögé. Kínai és afrikai harcosok futottak bele az ajándékokba. Elkezdtek aláásni, felugrottak, széttépték őket, és véres rendetlenség alakult ki.
  Több Panther-2 harckocsi jelent meg a távolban. Lövöldöznek, és félnek kiütni az orrukat. "Oroszlán" -2 előrelép, szikrát is köp. És itt van a "Rhino" lángszóró tank, nyáladzik, lángsugárral.
  De a legfélelmetesebb a Shturmlev. A rakétavetője nem túl gyors, de pokolian pusztító.
  Alenka suttogja:
  - Oroszok, oroszok - nem nyugodt sors! Nos, miért legyünk erősebbek - baj kell!
  Valóban, messze Oroszországtól harcolnak. De nyilvánvaló, hogy a Wehrmacht, miután meghódította az Egyesült Államokat, visszatér, hogy megszorítsa a Szovjetuniót. És az amerikai lányok olyan édesek és kedvesek.
  Alenka ismét körmöl, ütéseitől tökök és fejek repkednek a lapátok alatt. A lány töredéket kap a lábára. A lábszáron vágás dagad. A szépség megrepedt a csontjában, és ciripelt:
  - Nem, az éberség nem halványul el,
  Sólyom, sas tekintete...
  Az emberek hangja zengő -
  A suttogás összetöri a kígyót!
  
  Hiszem, hogy az egész világ felébred
  Vége lesz a fasizmusnak...
  És sütni fog a nap
  Az út, megvilágító kommunizmus!
  Ebben a pillanatban Matryona minden erejével egy gránátot dobott a Shturmlev felé. És a szovjet lányoknak végre szerencséjük volt. A páncélsapka visszaesett, a szovjet ajándék egyenesen a széles szájkosárba repült. Egy pillanatra minden megfagyott. Aztán hogyan robbant fel. Olyan volt, mint egy atombombát ledobni. A német tankok pedig különböző irányokba szóródtak szét.
  A nácik nyomták. Hatalmas támadás történt szó szerint minden fronton. Igen, vörös felhők gyülekeztek Amerika felett. És szó szerint dübörgött és viharzott.
  Az amerikai csapatokat február végén és március elején kényszerítették ki Hondurasból. A harcok Mexikó déli részére húzódtak. A híres négy lány a tankot az E-50 legújabb változatára cserélte. Az autó valóban ultramodern, joystickkal vezérelhető, viszonylag könnyű 65 tonnával, 1550 lóerős motorral.
  Az elülső páncél 250 mm, az oldalpáncél 170 mm, és még jelentős lejtőn is. De emiatt a tankban lévő lányok egy kicsit szűkösek. Itt nem annyira kényelmes, mint a "Tiger" -2-ben, így az autó tömörített és különösen az elrendezés. De most már nem hatolhatnak át a harckocsiba az amerikai harckocsik, még akkor sem, ha közelről lőnek oldalra. Az ilyen védelem képes ellenállni az IS-2 lövésének.
  A lányok boldogok, és az autó elég gyorsan megy. Gerda a joystick gombjait lenyomva azt mondja:
  - Ez egy gép! Valóban remekmű!
  Charlotte így válaszol:
  - Az oldalak nagyon lejtősek és a nyílás keskeny, teteje szinte nincs. Egy ilyen gépen nem lehet áttörni, de nem kényelmes!
  Gerda lelkesen megjegyezte:
  - De hatásos! És teljesen áthatolhatatlan!
  Magda mosolyogva válaszolt:
  - Amint látjuk, Isten pártfogolja Németországot!
  Christina felkacagott, és így válaszolt:
  - Mi magunk nyerjük a győzelmeket! És ez a stratégiánk lényege!
  Gerda lelkesen megjegyezte:
  - Egészen a közelmúltig a Lev tank a tökéletesség határának tűnt számunkra. És most az autó huszonöt tonnával könnyebb, felülmúlja az "oroszlánt" fegyverzetben, páncélzatban és különösen menetteljesítményben. Tehát Amerika nem tud megtörni minket!
  Charlotte nevetett, és így szólt:
  - Ne törd össze! Mindet megtörjük!
  Magda szeme előtt itt jelent meg "Sherman". A lány egy lövedéket küldött egyenesen a célpontra. Feltörte az autót.
  Ennek ellenére el kell ismerni, hogy az amerikaiak a tanképítésben érezhetően le vannak maradva. A "Sherman" egyértelműen nem húz a csatákban, a "Pershing" pedig csak valamivel jobb. Ráadásul a Pershingek csak a negyvenötödik év elején jelentek meg a sorozatban, és paramétereikben hasonlóak a korai Panther modellhez. Az E-50 több mint öt kilométeres távolságból üti az amerikaiakat.
  A lányok nagyon büszkék fegyvereik ilyen fölényére. És dalokat fütyülnek.
  Magda újra tüzel, átüt, ezúttal egy pajzsolt Sherman, és csipog:
  - Eloszlatta a labdát és vágtában elrohant!
  Még a Sherman képernyők sem segítettek. Egy német tank hajtja magát. Gyalogosokat zúz hernyókkal. Lányok fütyülnek dalokat harmonikán. Fröccsenő vér a görgők alatt. A tank elég gyorsan mozog, nyomvonalai fejlettebbek és járhatóbbak, miközben viszonylag könnyűek.
  A lányok fütyülnek... Gerda megjegyzi:
  - Mexikó az utolsó ország az USA felé vezető úton. Annyi különböző tőkét vettünk már fel. És annyi országot hódítottak meg! Az első hódítást Ausztriából kezdtük, most pedig Mexikóvárosba költözünk! Katonai társaságunk egy dicsőséges társaság!
  Christina logikusan válaszolt:
  - Elsősorban szervezettségben vagyunk felülmúlva ellenfeleinket. Kis ország Németország. A németek a világ legfegyelmezettebb és legszervezettebb népei. Plusz egy totalitárius nemzetiszocialista rezsim. Ami erőt és szervezettséget is adott nekünk. - A lány mezítláb végigfutott a hajótest ötvözött oldalpáncélján, és folytatta. - Aztán tábornokaink ragyogó tehetsége és mindenekelőtt Hitler. Darabról darabra megtörtük ellenfeleinket. És akkor megkapták a világ legjobb technológiáját. Szóval most diadal áll előttünk! És a Harmadik Birodalom kinyitja szárnyait a világ felett!
  Charlotte racionálisan megjegyezte:
  - A legrosszabb a negyvenkettő tél volt. Afrikában és Moszkva közelében vereséget szenvedtünk. Elhagyták Tikhvint és Rosztovot a Don mellett. És még Harkovot is elfoglalták a szovjetek. Az Egyesült Államok pedig belépett a háborúba ellenünk. Ekkor úgy tűnt: nem a mi javunkra lendült a mérleg, és a szakadék tárult elénk. De a tavasz új győzelmeket hozott nekünk. És azóta minden a mi javunkra alakult!
  Magda lőtt. Lelőtt egy amerikai fegyvert, és azt csicseregte:
  - De mégis, felsőbb hatalmak közbelépése nélkül seregünk nem tudott volna ekkora sikert elérni! A kiváló ellenségek legyőzése! Ez Isten keze!
  
  Gerda nevetett, és így válaszolt:
  - Egyetértek, hogy Istené! De nem Isten: Ábrahám, Izsák és Jákob! És nyilván az árja, egy és mindenható Isten! Aki megteremtette az univerzumot és a németeket választotta népének!
  Charlotte bólintott, és megerősítette:
  - Természetesen! Izsák Istene nem a mi Istenünk! És ha a zsidók valóban Isten népe lennének, nem nyertünk volna! És ha igen, akkor a Bibliád Magda hazugság! És itt az ideje, hogy feladd a kereszténységet az árja monoteizmus javára!
  Charlotte szavai géppuskalövésnek hangzottak.
  Christina hozzátette:
  - És hazaárulásnak tűnik, kereszténynek lenni. Végül is kiderült, hogy a pacifizmusért vagy - a jobb arcodba ütnek, fordíts balra!
  Gerda jónak látta hozzátenni:
  -És azt hiszed, hogy az üdvösség a zsidóktól van! És ez általában - hasonlít az áruláshoz!
  Magda félénken ellenkezett:
  - Nem hiszem! Az én véleményem Isten egy! És nem zsidó, és nem árja!
  - kiáltott vissza Charlotte.
  -Hogy nem árja! Csak árja és nem kevesebb!
  Gerda békülékenyen hozzátette:
  És a technológia is! Hol kezdtük? 1939 szeptemberében csak hat harckocsihadosztályuk volt. És szinte minden tank könnyű, húsz tonnánál kevesebb. Most magam sem tudom, hány hadosztályunk van, de a világ legjobb tankján ülünk. Járművünk fegyverzetben, páncélzatban, menetteljesítményben páratlan, ugyanakkor tömegét tekintve sem kirívó.
  Emlékszem az első "Tigris" tesztjére, akkor Hitler születésnapjára, 1042. április 20-án.
  A lány megállt, és levegőt véve folytatta.
  - Akkor már a "Tigris" volt a világ legjobb tankja. Vezetési teljesítménye azonban nem tekinthető kielégítőnek. De másrészt a fegyver jól küzdött, és a páncél nagyon alkalmas volt arra a pillanatra. Maga a tank pedig jól megfordult, ami kompenzálta a torony alacsony forgási sebességét!
  A negyvenedik évben pedig alulmaradtunk Franciaországnál és Nagy-Britanniánál, mint tankok, és a létszámuk. De nyertek! A negyvenegyedik évben a Szovjetuniónak jobb T-34-es és KV harckocsija volt, mint nálunk, és többszöröse járműve! De akkor is nyertünk! Az erkölcs pedig technológia és értelem! És a lélek számít!
  Christina megjegyezte, csupasz sarkát a pedálhoz dörzsölve:
  - Ha a legrosszabb tankokkal nyertünk, akkor most nyerünk! Persze eleinte kevesebben voltunk, mint ellenségek. Most egy hordát gyűjtöttünk! Mi akadályozhat meg minket abban, hogy nyerjünk?
  Gerda mosolyogva válaszolt:
  - Azt hiszem, a fő nehézségek a hátunk mögött vannak! Most még számaink is vannak
  Túlsúly. Nem hinném, hogy az USA-val szembeni cég problémákba ütközne.
  Charlotte logikusan megjegyezte:
  - Nem hiszem, hogy Amerikának van valami ellenünk! Shermanje csak ágyútöltelék, Pershingje pedig csak kis mértékben jobb. Míg a mi tankunk ellen nincs fegyverük!
  Gerda jónak látta hozzátenni:
  - És a sugárhajtású repülőgépeken nincs miből takarni a sólymainkat. Sőt, annyi rabszolgával, és számban sem vagyunk alacsonyabbak a jenkiknél!
  Christina egyetértett ezzel:
  - Van felszerelésünk - egész Európára és a Szovjetunió egy részére. És a munkások - a fél világ! Üzemeinket háromműszakos üzemre helyeztük át, és új gyárakat építünk! Az amerikaiak a számuk miatt nem tudnak aszimmetrikus választ adni nekünk. Triviálisan nincs is annyi kezük!
  Charlotte felkuncogott, térdét a székbe mozgatta, és felmordult:
  Nem lesznek szimmetrikusak! - A lány rálőtt a "Grant"-ra és hozzátette. - És ha felszerelést kezdenek gyártani, akkor csak a harci pontszámok általunk történő gyűjtésére!
  Magda félénken megjegyezte:
  - De amikor az élet... Vagyis az élet arra tanít, hogy nem kell lazítani egy döntő pillanatban!
  Gerda egyetértett ezzel, és puszta ujjaival a kart elfordítva mormolta:
  "És éberek maradunk a végsőkig!"
  Charlotte behúzta megkönnyebbült hasizmokat, és emlékeztetett:
  - Hosszú utat tettünk meg... A szerény T-1-től az óriási E-200-ig. És ezek természetesen egy hősies hadjárat mérföldkövei! Ugyanígy a mi tankunk sem megy soha fémbe!
  Végül a lányok egy tucat amerikai tankra bukkantak. Nyolc Sherman, két Grant és két Pershing. Az utolsó autónak alacsonyabb volt a sziluettje, és nem olyan feltűnő. Könnyebb bejutni egy magas tartályba. A lányok felváltva lőttek. Mindannyian élesek és nagy a reakciókészségük. Edzett és edzett. Túlélte a második világháború jelentős részét, és meglátogatta a világ különböző országait. Ők tényleg elsőrangú lányok.
  És a Shermanok voltak az elsők, akik felrobbantak. A távolság pedig több mint öt kilométer. Az amerikaiak még mindig nem tudják megszerezni az autójukat.
  Lövés közben Gerda megjegyezte:
  - Nálunk van a legjobb fegyver! Mindent átüt egy igazi csata távolságából, és meglehetősen nagy mennyiségű kagylót. Itt a 128 mm rosszabb lesz.
  Magda egyetértett ezzel. Miután kilőtte és összetörte a Shermant, a lány így szólt:
  - Ehhez a kaliberhez kisebb a kagylókészlet. De elvileg a 88 mm-es fegyverek elvileg nem rosszak!
  Charlotte lőtt, és közbeszólt:
  - Mire figyelsz!
  Gerda keményen ugatott:
  - És ez a "Sherman" és a "Panther" elviszi. Szerintem egy 75 mm-es, hosszú törzsű fegyverrel ritkíthatta volna őket!
  Christina puszta lábbal lőtt, és vicsorgott:
  - Igen, és nagyobb lenne a kagylókínálat!
  Magda is lőtt, puszta ujjaival megnyomta a joystickot. Az utolsó "Sherman" szamár. A következő ütést a nagyok kapták. Ez a tank már annyira elavult, és még rosszabb páncélzatú, mint a Sherman. Amerikának azonban kezdetben sokkal rosszabb tankjai voltak, mint Németországnak. A negyvenedik évben az Egyesült Államoknak csak 502 tankja volt, és még akkor is sok elavult volt. De már a negyvenegyedik évben az amerikaiak több mint háromezer tankot gyártottak. Aztán ott volt a Sherman. Mit lehet elmondani erről az autóról? Az elülső páncélzat tekintetében még kissé felülmúlta a T-34-76-ot, és kissé alulmúlta a fegyver pusztító erejét. Igen, és a menetteljesítményben. De másrészt az optika és a láthatóság sokkal jobb, mint a szovjetek.
  Aztán már a negyvennegyedik évben megjelent a Sherman M 4. A harckocsi páncélzatában és fegyverzetében a T-34-85-höz hasonlítható, és valamivel alulmúlja az egyszerű Panthert és sokkal inkább a Panther -2-t. Még később megjelent a Sherman szentjánosbogár, egy hosszabb, 17 fontos fegyverrel. Ez a harckocsi fegyverzetében felülmúlta a szovjet T-34-85-öt, de nem volt túl masszív.
  Volt a Sherman árnyékolási módosítása is rosszabb vezetési teljesítménnyel, nehezebb, de 152 mm-es páncélzattal. De nem is a legmasszívabb. A németek eddig csak szabványos M4-esekkel találkoztak.
  De most elkészült a Grands, és most a viszonylag új Pershing tank.
  Gerda azt javasolta:
  - Menjünk egy kicsit közelebb. Ennek a szörnynek vastagabb páncélja lehet!
  Charlotte megvetően grimaszolt.
  - Ne aggódj! Csak 102 millimétere van. Az autó negyvenkét tonnát nyom, de erősen hagyta a Shermant!
  Gerda kuncogott, és azt javasolta:
  - Akkor lőjünk!
  Magda kinyújtotta cizellált, csupasz lábát. Hány különböző éles, éles kő, sivatagok forró homokja, a dzsungel tövise, Oroszország havasa ismerte csupasz, rugalmas, kecses talpát. Hosszú, sima, gyöngyházszögű ujjait megnyomta a joystick gombján.
  És kilőtt egy páncéltörő lövedéket uránmaggal. És mosolyogva csicseregte:
  - Legyen neked világosság!
  A 105 mm-es ágyú hatalmas pusztító hatással bír. És "Pershing" elvesztette a torony felét.
  Gerda megrázta magas, feszes melleit, és megjegyezte:
  - Jaj, a "Tigris" nem tudta ezt megtenni! Hiányzott belőle az átütőerő! De még mindig jobb, mint a Sherman.
  Magda szkeptikusan jegyezte meg:
  - Mit nézel. Ha képernyőket akasztanak a Firefly-re, akkor nem lesz rosszabb, mint a Tigris, még jobban védi a homlokát!
  Gerda dühösen megrázta a fejét. Lövés a tankra. És az utolsó "Pershing" befejezéseként hozzátette:
  - A mi "Tigrisünk" még mindig drágább, mindezek a nyugati egzotikumok és az orosz perverziók. Hiszek a győzelmünkben, még T-4 harckocsikkal is, így legyen!
  Tizenkét autó, csattogtak a lányok, mint a magok. Még csak rájuk sem lőttek. Fájdalmasan nagy távolság az amerikai fegyverekhez.
  A lányok mennek és nevetnek. Jó nekik.
  Charlotte újra elkezdi az ismerős sürgönyöket:
  - Nem, Magda! Egyszer s mindenkorra le kell mondanod a kereszténységről. Ellenkező esetben potenciális áruló leszel!
  Az aranyhajú lány így vágott vissza:
  - Nem! A Harmadik Birodalom elkötelezettje vagyok, de nem mondok le Jézus Krisztusról sem!
  Gerda csupasz talpával a páncélra csapta gyönyörű, izmos lábát, és megjegyezte:
  "De Krisztust nem szabad megtagadni!" Csak el kell ismernünk, hogy testben német volt, és nem zsidó, és minden rendben lesz!
  Magda mosolyogva válaszolt:
  - Német... De mi a helyzet a Biblia bizonyítékaival?
  Gerda keményen mondta:
  - Akkor te Biblia! Ha van főkávézó!
  Magda megrázta a fejét.
  - A Mein Kaf nem isteni kinyilatkoztatás. És egy ember munkája, méghozzá kiemelkedő! Hiszek abban, ami Istentől származik!
  Ekkor az összes harcos kórusban felkiáltott:
  - A mi Istenünk Adolf Hitler!
  Magda bátran válaszolt:
  - De nem Hitler hódította meg és teremtette meg az univerzumot!
  Gerda dühösen a páncélra csapta kerek sarkát, és kijelentette:
  - És ezt már nem mi tárgyaljuk! Ki teremtette az univerzumot, az idő eldönti!
  Charlotte azt javasolta:
  - Inkább a lányok tegyék fel maguknak a kérdést - mit fogunk tenni a háború után?
  Christina elvigyorodott, és azt javasolta:
  - Menjünk az üzlethez! Ez a legjobb, amit tehetünk!
  Gerda egyetértően bólintott hófehér fejével:
  - Természetesen az üzleti életben! Vagy esetleg filmekben fogunk játszani?
  Magda mosolyogva azt javasolta:
  - És akkor? Ez egy jó folytatása a karriernek! Végül is a filmek nagyszerűek!
  Gerda elvigyorodott, végigsimította a kezét a megkönnyebbülésén, és megjegyezte:
  - És te kit játszanál? Angyal mit?
  Magda bágyadt tekintettel így szólt:
  - Miért ne? Mert megfelelő kinézetem van. Minden hívőnek mesélnék Jézus Krisztusról! Ez életmentő lenne!
  Gerda megrázta a fejét, és elmagyarázta:
  - Az új árja vallásban nincs olyan, hogy megváltás. Valójában az árjáknak szóló parancs lényege a Birodalom szolgálata. És a többi - engedelmeskedni az árjáknak! Tehát nem magunkat mentjük meg, hanem uralkodunk!
  Christina egy vörösréz, de sárga hajú lány, megerősítette:
  - Igen, mi uralkodunk és hódítunk! Ebben a világban a Harmadik Birodalom csapataiban vagyunk. Ebben saját hadseregünk lesz. És más univerzumokat is meghódítunk. Ezen a világon minden relatív... Szerintem lesz háború, meg lakomák, meg birtokok! A világ élvezésének és egy izgalmas háborús játék kombinációi!
  Charlotte egy rézvörös hajú lány, egyetértően bólintott.
  - Természetesen! Mert az igazán békés élet unalmas... Annyira hozzászoktunk a harchoz, hogy kenyér lett belőle!
  Gerda kijavította párját:
  - Inkább még levegőt! Vagy édes borral kevert vizet!
  Magda szomorúan mondta:
  - Kár... Néha a megbánás hulláma gördül át rajtam. Elvégre másokat megölni rossz. Fájdalmat és szenvedést okozunk! Mi van, gyerekek apa nélkül!
  Gerda megrázta a fejét, és megjegyezte:
  Mindannyian veszélyben vagyunk! De vigasztalódjon! Az ember még mindig halandó! És ha belegondolunk, ez valóban jelentős harminc-negyven év az örökkévalóság skáláján? És az örök élet!
  Magda sóhajtva válaszolt:
  - Nos, ha filozófiailag nézzük, akkor ez így van... De az igazán kicsi gyerekeknek ez nem könnyíti meg a dolgát!
  Charlotte megdobta rézvörös haját, és felszisszent:
  - Képzeld el, hogy emberalattiak! Csak állatok, és jobban fogod érezni magad!
  Magda könnycseppet rázva a szempilláiról válaszolt:
  - De végül is az állatokért kár! Ó... micsoda világban élünk! Egyszerűen minden könyörtelen! És a halál uralkodik!
  Charlotte erőteljesen beszélt, és közben komponált:
  Hagyja, hogy a folyók a vér
  árad a földön,
  Hadd nyögjenek a fájdalomtól -
  Tűz mindenhol!
  És hagyja a gonosz halált
  Dühös labda uralkodik,
  Mind meghaltok
  A Sátán számon kért benneteket!
  Engedd, hogy felfaljon a forgószél
  Az emberi testek áramlása...
  A bolygó szenved
  A káosz uralkodik!
  Gerda félbeszakította társát, és csupasz lábával eltakarta skarlátvörös száját. A szőke terminátor felkiáltott:
  - Hát miért ilyen pesszimista! Itt véget ér a háború, és a bolygó úgy virágzik, mint egy kert. Szerintem maradt néhány. Amerika újabb hat hónap, nos, a legnagyobb év. Ezután hozzáadjuk Oroszországot, és csak Japán marad. De ez nálunk rövid életű. Legfeljebb három év múlva minden háború megszűnik... És az emberek soha többé nem ölik meg egymást!
  Christina kifejtette:
  - Mindenesetre a háborúban... Azt hiszem, eljön az idő, és nagyon hamar, amikor csak egy birodalom marad a világon. És akkor mindenesetre nem lesznek háborúk. És azt gondolom, hogy a mezőgazdaság fejlődésének és az ideális német szervezetnek köszönhetően az éhezés is eltűnik néhány éven belül. Akkor mindenkinek házat építenek. - A rézsárga hajú, izmos, karcsú és tökéletes arányú lány lelkesen beszélt. "Akkor az orvostudomány fejlődik, és a betegségeket felszámolják. Az űrbe repülünk, különböző világokban telepedünk le. Győzd le az öregséget. Minden ember fiatal és szép lesz, mint a mesés manók. Vagy talán új háborúk várnak ránk az űrben. Olyan csillagos háromkarú idegenekkel. És bátran harcolni fogunk a fasizmus eszméiért az egész univerzumban!
  Charlotte sugárzó mosollyal az ajkán énekelte:
  - Harcolni fogunk a fényes holnapért... Csókoljunk!
  Magda már optimistábban nyilatkozott:
  - De jobb így! Nem örök háborúk, hanem békés teremtés!
  Ebben a pillanatban az autó egy aknára futott. A tank megremegett. A görgő szétrepedt, és az autó kissé lelassult. Gerda a rádióban hívott egy javítócsapatot. A sérülés nem fosztotta meg a tankot a menetteljesítménytől, de némileg csökkentette a sebességét. Ezért a görgőt gyorsan ki kell cserélni. Itt a felfüggesztés helye más - kényelmesebb a javításhoz, mint a "Tigers" és a "Panthers" lépcsőzetes sorrendje.
  Sőt, a lányok szívesen melegedtek a dzsungelben. Miért nem úszik a folyóban? A tartály persze meleg a hely, még a klíma sem bírja. Még mindig ott van Mexikó déli része - a trópusok, márciusban pedig elég meleg van. De általában mennyei az idő.
  A folyó a közelben volt, és a lányok belemerültek. Nem kell aggódnod a krokodilok miatt. Itt háború dúl, és minden élőlény már rég elmenekült. A víz meleg és kellemes úszni. A lányok úsztak, és a dzsungel partjaiban gyönyörködve Gerda észrevette:
  -A mi világunk mégsem mentes a bájtól! Valószínűleg jó lenne halhatatlanná válni, mint egy hegymászó, és együtt élni az emberiséggel, figyelve annak fejlődését. És repülj az űrben!
  Cristina bólintott, és komolyan mondta:
  - Bűn nélküli paradicsom, rendkívül unalmas... Egy kaszinóban nem veszíteni vagyon, de még jobb nyerni vagy vadászni. Igen, a háború függőséget okoz...
  Charlotte azt javasolta:
  - Szerintem hamarosan kitalálnak olyan játékokat, amiket a képernyőn is lehet ábrázolni - ilyen a katonaság!
  Magda mosolyogva jegyezte meg:
  - Mindent el kellene pusztítanod!
  Christina fogta és énekelte:
  - A pusztítás szenvedély... Nem számít, milyen hatalom!
  Gerda zihálva és horkantva énekelte:
  - Ürséget akarok látni magam előtt! Ebben építem fel váramat, álmomat!
  Charlotte kuncogott, és azt javasolta:
  - Nem, biztosan nagyszerű verekedni! De még jobb nyerni!
  Christina hevesen felkiáltott:
  - Maga az ég jobb keze Németországot segíti. Árja hitünk, egyedülálló monoteizmusunk! És ami nem öl meg, az megerősít!
  Gerda vizet fröcskölt, és így válaszolt:
  - Igen, erősebbek lettünk! Kár, hogy éppen egy páncéltörő aknára botlottunk.
  Christina elgondolkodva mondta:
  - És hogyan lehet megvédeni a hernyókat?
  Gerda megvonta izmos vállát.
  - Nem tudom...
  Charlotte racionálisan megjegyezte:
  - Pajzsokkal védve vannak a kagylóktól és az aknáktól... Hacsak nem vastagabbak, nehogy szétrobbanjanak!
  Gerda megrázta a fejét.
  - Ekkor a menetteljesítmény csökken a tömegnövekedés miatt. Ettől repülne a tank!
  Magda megerősítette:
  - Ez az! Hogy a tank a levegőben szárnyaljon és ne essen le! És ötszáz mérföld per órás sebességet fejlesztett ki!
  Charlotte fröcsögve közölte az információt:
  - Azt hallottam, hogy a flottánknak vannak speciális hajói, amelyek egy kicsit repülnek anélkül, hogy hozzáérnének a vízhez! És fejlesztik a csavaros vadászgép sebességét, és képesek csapatokat szállítani, valamint dominanciát szerezni a tengeren! Az ilyen tengeri repülés legyőzhetetlenné tesz bennünket!
  Gerda kijavította párját:
  - És máris legyőzhetetlenek vagyunk! Ettől leszünk - szuper legyőzhetetlenek!
  Charlotte a hátára fordult, a levegőbe rúgta csupasz, vésett lábát, és kotyogott:
  - Ha egyesülünk, legyőzhetetlenek vagyunk! Árja lányok vagyunk, gyilkosok a szívünkben!
  És a szépség mélyebbre merült a vízben. Kicsit mélyebbre ment. A lány csupasz sarkára csapta a barátait, és előbukkant. Megindított egy szökőkutat, és búgta:
  - Milyen jó tavasz van a trópusokon! A víz olyan, mint a párolt tej!
  Gerda tréfásan énekelte:
  - Afrika borzalmas igen, igen, igen... Afrika veszélyes igen, igen, igen! Lányok ne menjenek Afrikába sétálni!
  A szépségek nevettek. A korcsolyapályát már megváltoztatták - a javítócsapatok a legjobbak. És a lányok mindenhonnan beugrottak a tankba. Az E-50 sziluettje meglehetősen alacsony, és maga az autó sem túl észrevehető. A harcosok beindították a gázturbinás motort, és néhány másodperc alatt felgyorsították.
  Charlotte, egy tapasztalt tanker megjegyezte:
  - Ennek ellenére a gázturbinás motor sokkal jobb, mint a dízel. Egyszerre kompaktabb és gyorsabban gyorsítja a tartályt. Csodálatos manőverező képességgel rendelkezik autónk!
  Gerda tréfásan énekelte:
  - Gondatlan és naiv volt, a lányok csupasz, fiatal tekintetűek voltak... Minden csodálatosnak tűnt körülötte - háromszáz évvel ezelőtt!
  Christina lelkesen megjegyezte:
  - Nem! Parancsnokunk humorérzékkel üt... Bár tényleg úgy tűnik, évszázadok teltek el a háború kezdete óta... - A lány végighúzta a kezét magas, rugalmas mellkasán, és folytatta. - Ugyanakkor néha azon kapod magad, hogy olyan érzésed van, mintha tegnap lett volna! Ó, elvégre az emberek élete rövid, és valahogy észrevétlenül telik el!
  Gerda hevesen megjegyezte:
  De nem vagyunk öregek, ugye? Tele vagyunk erővel és energiával! És a mi utunk a győzelemtől
  Győzelem!
  Magda felsorakoztatta a géppuska tornyát, lerombolta az amerikai cellát, és koccintott:
  - Igen, hiszek a győzelmünkben... Főleg most, amikor minden ütőkártyánk megvan. De ne tegyük a szekeret a ló elé!
  Gerda sóhajtva emlékezett vissza:
  - Albert... Hiányzik ez a fiú... Furcsa beleszeretni egy Apollo felépítésű kölykébe, még magas is!
  Charlotte logikusan megjegyezte:
  Albertet is szerettem. Van valami különleges szépsége. És általában a tinédzsereket, amikor fiziognómiájukat még nem borította be szakáll, és arcvonásaik még nem fejezték be formációjukat, különleges varázsuk jellemzi. És ami a legfontosabb, még nem annyira kereskedők, téged szeretnek, nem a pénzedet!
  Christina racionálisan megjegyezte:
  - Mind a négyen olyan szépek vagyunk, hogy a férfiak elsősorban a testünket szeretik. És mennyi van - ez a mi bevételünk!
  Gerda logikusan így szólt:
  - Nőnek lenni könnyebb! Hívd a kutyát, és beugrik az ágyba. Legalábbis amíg fiatal vagy. Soha nem leszel férfi nélkül. Könnyű vonzani őket. De egy férfinak meg kell próbálnia, hogy lefektesse a nőt...
  Charlotte gúnyosan válaszolt:
  - Elvégre nem te... Nem vagyunk túl válogatósak!
  Gerda nemlegesen rázta meg a fejét.
  - Nem biztos, hogy így! Szeretem a fiatal, jóképű, kanyargós férfiakat. És nem fekszem le senkivel. Általában sportos felépítésűt választok. Vannak, akiknek hasa, de még egy tábornok sem vonz. És választhatunk!
  Charlotte kuncogott, és megjegyezte:
  - Itt van egy prosti a panelen, nem kell választani. És pocakos fog szolgálni, meg kopasz, meg öreg... Ez természetesen a szakmája mínusza!
  Gerda komolyan válaszolt:
  - Elmehetsz egy katona bordélyházába... Akkor minden ügyfele fiatal és karcsú lesz. És változatosság és többé-kevésbé vonzó... Például soha nem utasítok vissza egy jóképű férfit!
  Christina felkacagott és dörmögött:
  - Igen... A változatosság bekapcsol! A szexhez különböző ételekre és fűszerekre van szükség. Fiatal nők vagyunk és szeretjük a fiatalokat... Izmos testű sporttársakat szeretnénk. És valakinek meg kell küzdenie nem túl jóképű férfiakkal. Ezekkel a nőkkel csak együtt lehet érezni!
  Charlotte gyötrődve énekelte:
  - A szépség rabszolgává változtatja az embert... És a halál után, hidd el, nem találok békét, a lelkemet az ördögnek adom egy éjszakára veled!
  Magda rálőtt az American Witch önjáró fegyverére, és csicseregve:
  - Bűn, milyen nemi élet a miénk a házasságon kívül... A kéjes gondolatokat jobb elhagyni!
  Charlotte dühösen válaszolt:
  - És nem rosszabbul nyögtél az orgazmustól, mint mi... Szóval nem szabad képmutató ápolónőt nevelned.
  A németek az USA ellen játszanak. Szerencsére a Szovjetunióval vívott háborúban a kezük meg van oldva, és senki sem zavarja a továbbjutást és a győzelmet. És sok nagyszerű hősük van.
  Ilyen nagy volt a Harmadik Birodalom.
  A Wehrmacht hadigépezet Mexikón keresztül haladt előre. Heves harcok, sok vér és törött fém. A Harmadik Birodalom külföldi egységei is sok veszteséget szenvedtek el. A nácik igyekeztek a lehető legjobban megvédeni az árjákat. Afrikákat, arabokat, indiaiakat, kínaiakat dobtak harcba. A japánok színesebb hadsereget is használtak. Ez némileg lelassította a fejlődés ütemét. Maguk a németek nehéz tankokban ültek. A Führer elrendelte, hogy minden ötven tonnánál könnyebb harckocsit vonjanak ki a gyártásból, és térjenek át a legújabb E-50-es modellre. És arra is, hogy kizárólag nehéz páncélozott járműveket használjanak az amerikaiakkal vívott csatákban.
  Ez némileg lelassította a németek előrenyomulását Mexikóban. Fritz bevetette a legújabb harckocsit, lőtt és továbbfejlesztett páncélzatú sugárhajtóművet használt. Az amerikaiak visszafordultak. Mozgalmas volt a március.
  A pilóta és a szuperpas Friedrich pontokat szerzett. A fiú az ME-262 "X" legújabb módosításán harcolt, és nagyon magabiztosan javította pontszámait. Ugyanakkor a légi és a földi célpontok kiütése. Helga száguldott mellette a jobb oldalán. Szintén reménykedő harcos. Friedrich máris igazi legendává vált, akár egy fantasztikus szuperember.
  És most a fiú öt légpuskát lő ki. Azonnal ötven amerikai repülőgép felrobban. Egy léglövedékről szállítják őket. A többi autó kábultan fagyott le. Soha nem láttak ehhez hasonlót. És Friedrich ismét tüzel. És még ötven amerikai keselyűt felrobbantanak. Ez valóban egy csoda. Helga lő, lelő négy gépet, és odasúgja az ászfiúnak:
  - Maga a legmagasabb szintű szuperember!
  Amerikai gépek próbálnak elszökni, de a harmadik kanyar újabb félszázat nyal le. Friedrich pontossága hihetetlen. Valóban egyszerre szupermen és gyerek. És százötven amerikai gép megsemmisül. Helgának sikerült lelőnie öt autót, a többi német vadászgépet még kevesebben.
  A fiú azt mondja:
  - A tyúk szemenként csípi, és többet hízik, mint egy disznó, aki nagy darabokat nyel le.
  És most Friedrich földi célpontokat vett fel. Gertrude a mezítláb a pedálokon nyomkodva alig tartja a lépést a fiúval. Friedrich egy harckocsioszlopra lő. Egy függőleges merülésből származó robbanás elpusztít: tizenhét Sherman tankot, nyolc Grand-t, négy Pershinget, kilenc Witch önjáró fegyvert, három Big Tomot és tizennyolc transzportert. Mindezek az autók elütötték és kigyulladtak. Belülük egy harci készlet szakadozni kezd. És az egész oszlop megsemmisítése következik, szó szerint néhány másodperc alatt.
  Helga, ez a gyönyörű szőke mezítláb ver, felkiált:
  - Friedrich a legmenőbb ász nálunk, csak a legmagasabb osztály megy!
  A fiú felmutatja az orrát, és kuncog... Megfordítja ME-262-ét, és újra zsákmányt keres. Kifejlesztette az intuíciót. Itt hét "Mustang" villant fel a felhők között. És akkor lelőtték őket. Aztán a fiú megtámadta az oszlopokat. Elkezdett bosszút állni mindenkin, összetörte a motorokat és a transzportereket. És senki sem tiltakozik! Az amerikaiakat éppen kiirtják.
  Valaminek sikerül megragadnia és Helgát.
  A lány egy bikiniben harcol. Ez az ő hitvallása, ahogy sok női pilóta teszi. És miért van megjegyezve, hogy a nőknél, amikor a halál nem jön rájuk minimális ruházattal. Valahogy szerencsésebb és sebezhetetlenebb lányok, akik mezítláb harcolnak. Ez a jelenség pedig arra készteti a pilótanőket, amennyire csak lehet.
  A melegben pedig meztelenül kellemesebb. Március vége van, és nagyon meleg van Mexikó felett, és magában a gépben a motor is melegíti.
  Helga csodálja a fiú fordulatait. Itt egyetlen hívással elpusztít további huszonnégy Shermant, ebből hat pajzsos.
  A fiú úgy néz ki, mint a leghétköznapibb gyerek tizenhárom-tizennégy éves alakjában, de olyan fenomenális pontossággal és erővel rendelkezik. A nők pedig úgy ragaszkodnak a szőke fiúhoz, mint a tű a mágneshez. Ráadásul Friedrich már légiközlekedési vezérezredes.
  És számos kitüntetésben részesült. Beleértve az olyan rendeket, mint a Vaskereszt lovagkeresztje platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Szintén a vaskereszt lovagkeresztje platina tölgyfalevél kardokkal és fekete gyémántokkal. A Lovagkereszt csillaga arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Tíz közönséges Vaskereszt lovagkereszt karddal és gyémánttal. Valamint a Vaskereszt nagykeresztjét. Luftwaffe kupa aranyból és gyémántból. Diamond Star Tank Destroyer, Diamond Star Artillery Destroyer és így tovább.
  Amint Fredericket nem díjazták. A megsemmisült repülőgépekről szóló beszámolója megközelíti a tízezret. A tízezer elérésekor már egy új kitüntetés is készült: a Vaskereszt Lovagkereszt csillaga, platinalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Csakúgy, mint a platina Luftwaffe Kupa gyémántban.
  Friedrich éppen most semmisít meg egy másik tankoszlopot. Aztán egy csupasz, fiús láb hanyag mozdulatával lelő tizenkilenc amerikai repülőgépet, köztük két B-29-est. Igen, tényleg egy hihetetlenül menő fiú.
  Friedrich egy nem vitathatatlan mondatot mond:
  - Az ügyes fiúk több felfedezést tesznek, mint a ragyogó öregek!
  És valójában a tinédzser a legmenőbb harcos a világon! És harcolni kezdett, amikor még nem volt tizenegy éves! De telik az idő, és a fiú felnő. Ő a legnagyobb jelenség. És van benne valami, főleg génszinten, pedig korához képest teljesen normális magasságú, csak nagyon izmos.
  Itt újabb sorozatot csinál... Nyolc Airacobrát és hat P-51-est lő le. Klassz fiú, ne mondj semmit. Aztán kiüt több üteg, több mint hetven fegyvert semmisít meg. Nos, ideje visszamenni, pótolni az üzemanyagot a tankokban és a harci készletben!
  Helga két ágyút is kiütött, és elégedettnek tűnik. Friedrich kolosszális szerzéssel tér vissza. Olyan boldog fiú. Ennek ellenére észrevehetően javítaná a számláit. A fiatal ász szinte azonnal átszáll egy másik sugárhajtású vadászgépre, anélkül, hogy megvárná, amíg megtankolják az autóját. Gertrude pedig már repül is vele. Szintén egy gyönyörű szőke bikiniben.
  Friedrich int neki, és felemeli nagysebességű autóját. Ez az ME-262 1200 kilométer per órás sebességre képes.
  Őrült gyorsaság és egyben erős manőverezőképesség jellemző ezekre a gépekre. Friedrich távolról lő a Mustangokra - leüt nyolc darabot, és növeli a sebességet.
  Gertrude nevet:
  Hát te lovag vagy! Én kész vagyok érted!
  Friedrich nevet, kinyújtja a nyelvét, és felüvöltött:
  - És Szupersztár úr! És a hegyek engedelmeskednek nekem!
  És újra lő, leüt egy tucat autót. És megint kuncog... Gertrude kuncogva megjegyzi:
  - Te, valami, amitől még az oroszok is félnek!
  Friedrich a lányra kacsintott, bár az alig látja tisztán:
  - Szerintem a legmenőbbek az amerikaiak!
  Gertrude üvöltve válaszol:
  - Te macsó! Macsó vagy!
  A fiú kuncogott és csicseregve:
  - Szuper macsó vagyok!
  Gertrude ezüstharangszóval a hangjában sziszegte:
  - Hős, te vagy az összes képregény és minden korszak szuperhőse!
  Friedrich fordult. Mintegy harminc repülőgépet lőtt le, köztük öt bombázót. Az autók szétszóródtak a levegőben, mint egy énekelt konfetti. A fiú elvigyorodott és így szólt:
  - De a szerelem virága nem terem, dicsőség és siker nélkül!
  Gertrude mezítláb megnyomta a kart, és csiripelt:
  - Szerelem a háborús urakkal, kiakadtam a hálón! Háború képzeld ostobaság ne legyen szerelem a világon!
  A lány puszta ujjaival a ravaszt lenyomva lelőtte az amerikai légierő gépét, és folytatta.
  - Néha egy asszisztens mindenben, néha ügyesen árt... És a háborút szentnek, aljasságnak nevezzük!
  Gertrude csicseregve lelőtt egy másik gépet. És a terminátor fiú egyszerre tizenöt!
  Friedrich lelkesen énekelte:
  Esküszünk a nagy Führerre
  Megtiszteltetés megtartani és a végsőkig küzdeni...
  Mert ereje olyan, mint a nap,
  Mert az ország élesíti a kardot!
  A lány megdobta csupasz lábát, majd felhúzta a térdét teljes mellkasáig. Aztán ezt énekelte:
  - Imádom a szexet és a hősöket... A Führer feltámadt - mindenkit megöl!
  Friedrich ismét távolról szögezte le. Negyven repülőgépet lőtt le egy barátságos légfegyverrel.
  A fiú csicseregte:
  - Én pedig Zeusz és Poszeidon vagyok egy üvegben!
  Gertrude lelőtte a szuperace által kegyesen ráhagyott gépet, és ezt énekelte:
  - És most Ares és Mars elragadtatva néz ránk... És kedvükre láthatják, mi történik általában!
  A fiatal szuperember felsikkantott, miközben újabb tucat amerikai gépet lőtt le:
  - Lovagolok, de másként lovagolok, köveken, tócsákon, harmaton...
  Gertrude csupasz, kecses lábával nekicsapódott egy amerikai rohamosztagosnak, és felszisszent:
  - Ez szerelem! Természetesen szerelem!
  A lány megrázta magas, nagyon csábító melleit. Nem minden sikerült a szépségnek, de a támadó repülőgép kigyulladt és szétesni kezdett.
  Gertrude édesen csicseregte:
  - A pupilláimban - rémálom... Egy ugrás - egy ütés!
  De újra repülők vannak az égen. A szép hajú, jóképű Friedrich sort küld. Kiüti pár tucat autót és csipog:
  - Az én döngölőcsapásom! Minden ellenséget szétverünk és széttépünk!
  Gertrude lelőtte a vigasztalásul neki hagyott vadászgépet, és csicseregte:
  - A lábakat levágták, a holttestet feldarabolták, az aljas jenkik megölték a katonát!
  Friedrich felkuncogott, eszébe jutott Gertrud erős, kecses teste, a lánynak egy csepp zsírja sem volt.
  Milyen öröm összebújni. A fiú felmordult:
  - Az én harcom, ez az én harcom!
  Így a fiatal harcos szárazföldi célpontokra váltott. A tankok mozognak. Önjáró rúd. A fiú messziről tüzet nyit, és együtt énekel:
  - Úgy nézünk ki, mint a sólymok, szárnyalunk, mint a sasok ... Nem fulladunk tűzbe, nem égünk vízben!
  Bár talán az utolsó mondatot pont fordítva kellett volna elénekelni. De elvileg még tűzben is megfulladhat, és a víz megéghet.
  Friedrichnek eszébe jutott a reggeli pulyka. Ezt aranyfóliában sütjük. És a lábak hasonlítanak a nőkére. Sok női pilóta van a Luftwaffe-ban. Túlélhetőbbek, mint a férfiak, és jól lőnek. A nők lábai pedig edzettek, erősek, húsosak. Simogatni, tapogatni, csípni akarnak.
  Ő Friedrich már vezérezredes. Egy harcos, aki hihetetlen, mesés karriert csinált. Jelenség és genetikai mutáns. Egyszóval emberfeletti!
  Friedrich maga is tisztában volt saját fontosságával. Olyan fiatalon emelkedett fel, hogy egyszer s mindenkorra bebizonyítsa, nincs olyan hatalom, amely ne lenne alávetve az árja zseninek.
  Most a fiú felgyújtotta az egész oszlopot. És repült tovább. Ő egy igazi sas.
  Gertrude megdörzsölte sima, rózsás arcát. Elképzelte, amint Friedrich a mellét csókolja. És a skarlát mellbimbó azonnal megkeményedik. Eh, ez a Harmadik Birodalom első számú harcosa. Úgy harcol, mint egy egész hadsereg. És nem veszít el egyetlen léglövedéket sem. Ez már természetfelettinek tűnik. Bár valamiért csak úgy néz ki - ez természetfeletti!
  A fiú először két tucat fedezékharcost lőtt le, majd újabb harckocsi- és önjáró fegyverek oszlopát támadta meg. Az egyik amerikai tank nem nézett ki egészen szabványosnak. Emlékezni kell, milyen autó. Aztán jöttek a teherautók jenki katonákkal. Nos, meg fogják kapni.
  Friedrich énekelte:
  - Elvetem a halált... Csak félve lehet ránézni... És meghalni!
  Gertrude mezítláb simogatta a pedált. Nagyon szeretett volna mezítláb futni a füvön-hangyán. Aztán a srácok karjaiba esni. És csókolni és simogatni.
  Érdekes... Gertrude ideológiai fasiszta volt. Alig hat hónapja kezdett harcolni, előtte pedig a náci ifjúsági szervezet tagja volt, és egy katonai gyár felügyelőjeként tudott plusz pénzt keresni. A külföldi munkásokat figyelni kellett és egyben ostorral sürgetni.
  A lány örömét lelte a verésben. Különösen szerette mezítláb verni a tinédzser fiúkat.
  És most elképzelte, és milyen kellemes és szellemes lenne, ha megsütné Friedrich csupasz, kerek sarkát. Hiszen az ászfiú nagyon jóképű, és a lábai mindig olyan tiszták, csak bronzbarnák. De nem szennyeződnek be, sem a sárra, sem a fűre. Érdekes érezni Friedrichet. Egy szuperhős felkiált a fájdalomtól, vagy úgy tesz, mintha ez apróság lenne?
  Gertrude szerette a rabszolgafiúkat kínozni. Szerette gúnyolni a foglyokat is. A repülőiskolában a lányok nem voltak túl válogatósak a kapcsolatok terén. De Gertrude nagyon tehetséges pilótának bizonyult. Fél év alatt beszámolt magának a tölgylevelű vaskereszt lovagkeresztjéről, és megkapta a repülési jogot Friedrich tábornokkal.
  A fiú még túl fiatal ahhoz, hogy parancsoljon, és ez egy olyan tisztán formális tábornok. De másrészt úgy küzd, mint egy tucat hadosztály a válogatott ászoktól.
  Gertrude kínosan érezte magát Friedrich hátterében. Eh, süsd meg ennek a fiúnak a sarkát! És vigye a fáklyát egy jóképű fiatalember mezítlábához. A fogó felmelegítésére és az ujjak szétrepedésére, a kisujjal kezdve.
  Gertrude szerette azzal szórakoztatni magát, hogy parazsat dobált a rabszolgafiúk lába elé. A műhelyben meleg van, a fiatal rabszolgák mindig mezítláb dolgoztak.
  És hogyan ugrottak fel vagy sikoltoztak viccesen önmagukat elégetve. Nagyon jó volt. És vicces...
  És egy gallyal a rabszolgafiúk eldurvult talpára verni. Csodálatos felügyelő, kegyetlen, szadista hajlamokkal. Aranyos bálványát is meg akarta kínozni. Sőt, szőke terminátorként nem hagy neki semmit.
  Gertrude átvette, és felkiáltott:
  - Annyira elegem van a verésből, hálóba nem lehet szúnyogot fogni!
  Friedrich megszüntette a teherautókat. Tüzet cserélt kísérőrepülőgépekre és R-51 támadórepülőkre. Az utolsó autó elég félelmetes, nyolc géppuskával és rakétákkal rendelkezik. De természetesen nem hasonlítható össze az ME-262-vel. Vagy akár XE-162, vagy akár XE-262.
  A fiú transzállapotban lőtt.
  Több mint nyolcvan repülőgépet söpört ki, így Gertrudenak párja maradt a váláshoz. A lány szeret tüzelni csábító, lebarnult és izmos lábaival. Különlegesek számára - kecses forma, könnyű csokoládé.
  A lányok általában szenvedélyesek. Főleg a hadseregben, ahol sportos kecsesség és erő bája van. Természetesen lányok, látványra tetszetős a látvány, és az ember csak boldogságot érez, amikor rugalmas bőrével megérinti őket.
  Friedrich ismét az Egyesült Államok megerősített védelmi vonalaira irányította a tüzet. Gyorsan véget kell vetnünk a jenkiknek, és végre meg kell szorítanunk a Szovjetuniót. Nyilvánvaló, hogy az oroszok rezilienciája egy nagyságrenddel magasabb, mint az amerikaiaké. Ráadásul a negyvenegyedik évben a legjobb tankoknak volt tanácsa. Furcsa, de a bolsevikok uralma alatt álló Oroszország nem hanyatlott le, és nem vetették vissza a középkorban.
  Inkább az oroszok jelentős előrelépést tettek. És ha a németeknek nem lett volna ilyen erős és tökéletes szervezete, aligha lehetett volna sikeres.
  Maga Friedrich valóban náci genetikai kísérletek terméke volt. De a fiú nem ismeri a részleteket. Csak az világos, hogy Himmler osztálya még a nácik hatalomra jutása előtt titkos kísérleteket folytatott okkult erők bevonásával. És valamit, Friedrich jelenségéből ítélve, sikerült elérni.
  A fiú egy másik ütővel lövöldözve énekelte:
  - Nem én vagyok az ördög, hanem nekem, de nekem szent lett a cél! Angyal vagyok, de a Sátán megnyitotta előttem az utat - a földi dicsőség felé!
  Aztán a gépe megfordult. A léghegyek véget értek, és az üzemanyagot pótolni kellett. Friedrich nem félt az üldöztetéstől, hiszen gépe óránként legalább ötszáz kilométerrel felülmúlta az amerikai autókat.
  És hogy a jenkik képesek lesznek szembeszállni velük.
  Gertrude kiütött pár teherautót és egy ágyút, valamint egy üzemanyagtartályt. A vörös láng gyönyörűen ég. A lány felvidult. Elképzelte, ahogy a tűz megnyalta a fiú kerek, rózsaszín sarkát, szétterjedt a megperzselt hús szaga.
  Ez csábító. Még maga a harcos is enni akart. Gertrude csicseregte:
  - Egy, kettő - enni akarunk! Nyisd ki szélesebbre az ajtókat, különben megesszük a szakácsot! - Egy menő harcos lelkesen énekelt egy gyerekdalt. "Szakácsként falatozunk, szolgálatban iszunk, tönkretesszük az egész ebédlőt és összetörjük az edényeket!"
  Gertrude ettől nagyon vicces. Itt landoltak sugárhajtású vadászgépeik.
  Friedrich egyik gépről a másikra fut. Gertrude helyét pedig Helga veszi át.
  A fiú ismét csatába repül. Miben különbözik Helga és Gertrude? Mindkét harcos természetes szőke. Mindkettő sportos, erős és kanyargós. De Helga vonásai lágyabbnak és nőiesebbnek tűnnek. De ez a lány a lábával is szeret lőni.
  Friedrich feldobottan énekelte:
  - Gyönyörűek a lányaim, miért szereted a nullákat? Elég termékeny vagyok, és sok szempontból mindenható kerub!
  - kiáltott vissza Helga.
  - Nem, nem vagy nulla! Te végtelen vagy!
  A fiú lelőtt másfél tucat amerikai gépet, és felmordul:
  Micsoda fájdalom, ilyen fájdalom! Németország Amerika ellen tizenöt nulla!
  Helga közelebb engedte az amerikai Mustangot, kilőtte, kiütötte, megnyalta az ajkát, mondván:
  - Két darab kolbász volt az asztalon!
  Friedrich messziről dörömbölt, tizenegy repülőt emelt fel és csicseregte:
  - Meséket meséltél, mint maga Faust a pokolban a Sátánnak!
  Helga megsértődöttnek tűnt.
  - És nem hagytál nekem semmit! A lány huncutul felsikoltott. - Megettem az egészet!
  Friedrich gúnyos mosollyal válaszolt:
  - Ilyenek vagyunk mindannyian férfiak!
  A lány nyöszörgő hangon mondta:
  De te még fiú vagy!
  Az ász fiú felnevetett.
  - Egy vezérezredes nem lehet fiú!
  Helga fogta és énekelte:
  - Ó, milyen ember vagy - tábornok és ezredes!
  Friedrich folytatta a légi célpontok tüzelését. Igen, egy ilyen ász sokat hozhat az angliai légi fölényért vívott csatában. De most nem a negyvenedik év van, hanem a negyvenötödik. Nagy-Britannia pedig máris csodával határos módon vereséget szenvedett. Hogy történt ez?
  Az oroszlán nem tudott ellenállni a német farkasnak. Milyen erők ébredtek fel ezen a világon? Egy kis szerencsével a japánok és a németek megváltoztatták a háború menetét. És az, hogy a Wehrmachtnak nagyon erős szervezete volt. Hitler pedig váratlanul kiváló szervezőnek és stratégának bizonyult. Mi lehet ez ellen?
  Most 1945-ben Amerika reménysége a gazdasága és a meglehetősen nagy népessége.
  Friedrich emlékezett bokszoló pályafutására is. Gyermekkoromtól kezdve hogyan tanultam meg a túlélés nehéz művészetét. És a laktanyában kellett felnőnie. Eleinte alábecsülték. De a fiú erős lett, és ami a legfontosabb, nagyon okos bokszoló. Igen, és a tanulás könnyű volt számára - szó szerint menet közben felfogott mindent!
  A fiú több nyelvet is megtanult, köztük oroszul is. És bár Friedrich a Vörös Hadsereggel harcolt, sőt fenomenális képességeit is felmutatta, tisztelte az oroszokat. Bátrak és állhatatosak voltak, ügyes harcosok és hősiesen tűrték a kínzásokat.
  Friedrich maga is nem egyszer lenyűgözött a szovjet katonák bátorságán. De túl jól teljesítette a kötelességét. A fiúból valami rombológép lett. És számára ez olyan, mint egy izgalmas játék. Csak néha kezdett fájni a szív az elviselhetetlen gyötrelemtől. És ez a melankólia szó szerint megette bizonyos pillanatokban a terminátor fiút, de aztán visszahúzódott. Friedrich néha maga sem tudta, mit akar. A vére nem éppen hibátlan, és orosz gének voltak benne. Ez megzavarta a fiút. De másrészt ő Németország híres ásza, és a győztes! És nagyon messzire mehet!
  És már ment is a csillagos magasságokba.
  Friedrich most újra tüzet nyit. Lelőtt harmincöt repülőgépet, és lelkesen mondja:
  - Szeretek a meleg tengerben csobbanni, fiúként a kerítésen ülni! Bár még egy rubel sincs a zsebemben, felbecsülhetetlen értékű fiatalságom!
  Helga lelkesen válaszolt:
  - De ugyanakkor az Ön élménye egyedülálló!
  A lány befejezte az Egyesült Államok légierejének kegyesen átadott repülőgépét, és csicseregte:
  - Ez egy harc... Hamarosan száznulla lesz!
  Friedrich sugárzó mosollyal válaszolt:
  Igen, ez egy igazi harc. És hamarosan lesz ezer - nulla!
  Helga megforgatta csupasz lábát. Delfin vagy gyilkos bálna akart lenni. A harcos felmordult:
  - Én a fordulatért és az új lehetőségekért vagyok! És istennő akarok lenni!
  Friedrich, miután nagy távolságból lelőtt négy gépet, és növelte a sebességet, megkérdezte:
  - Miért istennő? Talán még királynő is?
  Helga kuncogott, és komolyan válaszolt:
  "Az istennő azt tehet, amit akar, és a királynőkre sok korlátozás vonatkozik. Például mezítláb és bikiniben nem repülhetsz repülőgépen!
  Friedrich így emlékezett vissza:
  A herceg is mezítláb akart futni. De a brit tél hideg. És hogy nem fájt a torka!
  - felelte Helga mosolyogva.
  - De a királyok nem betegek... És te is úgy nézel ki, mint egy fiúkirály!
  Friedrich lelkesen mondta:
  - Én vagyok a király az ég első helyén, és nem csak Nagy-Britannia!
  Helga énekelte:
  - Királyunk az ég választottja, királyunk feltámadt a hamvakból! Királyunk a sors hírnöke, királyunk csak te vagy!
  Friedrich az ujjával megfenyegette a lányt, és a rádión keresztül válaszolt:
  - Veled tényleg meg lehet őrülni!
  Helga valami maró dolgot akart mondani, de ez nem jutott eszébe. Általában véve Friedrich nagyon vicces és kulturált fiú. Született harcos és egyben nagy műveltséggel. Egyszerűen megdöbbensz, hogy ez mennyire
  Az aranyos tinédzser tudja. És soha nem szűnik meg ámulatba ejteni.
  És a fiú ismét repülő tárgyakra firkált. Tizennyolc gépet lőtt le, és kiáltotta:
  - Ku-ka-re-ku! Bátorítalak benneteket az összes jenkivel!
  Helga könyörgött:
  - Hagyja az ászok császárát!
  Frederick kedvesen így szólt:
  - Vedd el! Ez a tiéd!
  Helga három kitörésből, nagyon ideges, lelőtt két gépet. És megnyalta telt ajkát. Soha nem ütötték meg. A németek fegyverei fejlettebbek voltak, képesek voltak nagy távolságra is ütni. És még földi célokat is eltalált.
  Friedrich helyeselte a lány fejlődését:
  - Ilyen távolságból nagyon pontosan ütöd. De tudod, a légi lövedékek megmentése érdekében jobb, ha közelebb engedik az ellenséget.
  Helga bosszúsan válaszolt:
  - De meg tudod csinálni!
  A fiú komolyan mondta:
  - De ez egy jelenség... És te csak egy gyönyörű lány vagy!
  Helga dühösen felkiáltott:
  - Nem! éles vagyok!
  Friedrich egyetértett vele:
  - Alkalmas férfinak!
  A lány kuncogott, és megkérdezte:
  - Nem vagy ember?
  A fiú lőtt, lelőtt öt amerikai gépet, és komolyan válaszolt:
  - Nem, nem férfi!
  Helga meglepettnek tűnt.
  - És te ki vagy?
  Friedrich komolyan válaszolt:
  - Emberfeletti vagyok!
  A szőke lány gyorsan beleegyezett:
  Még csak kérdezni sem kell róla! Minden gesztus erről beszél!
  A fiú sóhajtva válaszolt:
  - Egyedinek lenni azt jelenti, hogy hatalmas terhet raksz magadra!
  Helga így válaszolt:
  - De szeretnék egyedi lenni! Legyél a világ első szépsége!
  Friedrich őszintén kijelentette:
  - És te olyan aranyos vagy!
  A lány kacéran mondta:
  - Hogy van az orrom?
  A fiú őszintén válaszolt:
  - Szép orr. Nem nagy, nem kicsi, pont megfelelő, enyhén felfelé ívelt és kecses!
  Helga az arcához emelte mezítláb, és megkérdezte:
  - És hogy vagyok?
  Friedrich mosolyogva mondta:
  - Báj! Csokis szőke! Szeretlek!
  Helga kétkedve mondta:
  - És Gertrude?
  A fiú kibökte:
  - Mi az a Gertrude?
  Helga fanyarul megjegyezte:
  - Véletlenül szebb nálam?
  Friedrich diplomatikusan mondta:
  - Mindketten szépek vagytok, és mindkettő méltó!
  Helga logikusan válaszolt:
  De nincs két teljesen egyforma arc!
  Friedrich lőtt, lelőtt még harminc gépet és énekelte:
  - A mi világunkban minden lehetetlen lehetséges... Az ilyen csodák néha az éterben ragyognak!
  Helga egy kicsit megnyugodott, és csicseregte:
  - Talán a mi világunkban. De én csak a legjobbat akarom!
  Friedrich lelkesen mondta:
  - Legyen úgy!
  És átváltott a földi célokra. El kell nyomni a tüzérséget, és a fiatal ász megteszi. És rendkívül pontosan lő. Vagy talán végtelenül pontos.
  Helga ezt figyelve felkiált:
  - Hát te és Superman egy igazi macsó vagy!
  Friedrich jónak látta kijavítani a lányt:
  - A macho nagy valószínűséggel az állati erő megtestesülése... De élénk és körültekintő elme jellemez!
  Helga hirtelen megkérdezte:
  - Beszéltél az oroszokkal?
  Friedrich azonnal válaszolt:
  - Természetesen!
  Helga érdeklődve kérdezte:
  - És mik azok?
  A fiú fordult, és több mint ötven fegyvert semmisített meg. És akkor azt válaszolta:
  - Hogy is mondjam... Elég intelligens. Sok tekintetben hasonlítanak ránk, németekre. És szinte minden gyerekük tud írni-olvasni, ismeri a történelmet.
  Helga kuncogott, és tisztázta:
  - Tehát nem nevezhetők emberalattinak?
  Friedrich határozottan kijelentette:
  - Nem! És külsőleg az oroszok nem olyan ijesztőek. Sok nőjük szőke hajú, ahogy a gyerekeik is. És tudnak kulturáltan viselkedni. Ráadásul az oroszok szívósak, jól ismerik irodalmukat és történelmüket.
  Helga így emlékezett vissza:
  - Orosz pilóták szolgálnak a szomszédos repülőezredben.
  A háború kitört, és a Fritzek gyűrűt szorítanak Amerika körül.
  Heves harcok bontakoztak ki Mexikó fővárosáért - Mexikóvárosért. Öt szovjet lány, mint mindig, a tetején. És leírhatatlan hősiességgel küzdenek.
  Alenka géppisztolyból tüzel, és énekli:
  - Gyerünk, énekelj nekünk egy dalt, vidám szél, vidám szél ...
  Az általa lekaszált külföldi harcosok zuhannak, és ez vitézül és hetykeesen hangzik.
  Gyönyörű lány Alena. Aznap este egy magas, fekete amerikaival szeretkezett. És sok örömet érzett. Általában véve az afroamerikaiak meglehetősen viccesek. Szeretnek vicceket mesélni az elnökeikről. Alena különösen nevetett nagyot a Coolidge-ról szóló anekdotán.
  Egy madárfarmon sétálnak az Egyesült Államok elnökével a feleségével. Megközelítik a szobát a kakasokkal. És az elnök felesége megkérdezi:
  - És hányszor szolgál egy kakas a nőstényeknek.
  A gondnok válaszol:
  - Kilencszer, sőt tizennégyszer!
  Mrs. Coolidge a férjéhez fordul, és azt mondja:
  - Nézd, hogyan... De ezt nem teheted!
  A sértett elnök megkérdezi a gondnokot:
  - És ő így van egy nővel vagy mással?
  Készséggel válaszol:
  - Természetesen másokkal!
  Az elnök boldogan mondja:
  - Hát különbözőkkel, és én is tudok!
  Alyonka sokáig nevetett egy ilyen anekdotán, majd a temperamentumos szőkeség az ágyban értékelte. A nagy hím tökéletesség sok örömet okoz a lány-őrnagynak. Ezt követően energikusnak és erősnek érzed magad.
  Mezítláb dobsz egy gránátot. És látod, hogyan szóródnak szét a nácik testei. És Alenka lábujjai olyan kecsesek, cizelláltak. Nem csoda, hogy a férfi és a fiúk annyira szeretik az alsó végtagjait nézegetni.
  Alenka csicsereg:
  - Szól a zene! Zene, zene, zene... Most szomorúság, majd zúzó méreg! Árad a zene, zene, zene, amitől felderül a lélek!
  És a lány ismét gránátot dob a lábával. Ügyesen és kecsesen is csinálja.
  De Maria géppuskából lő. A lány is nagyon szép és találkozott helyi srácokkal. De Maria nem tartozik azok közé, akik rohannak az ágyba. Csak cseveghetsz és beszélgethetsz.
  Vagy nézzen filmet... Maria először látta a képet: "Elfújta a szél", és még színesben is. A film három órán át tartott, és nagyon lenyűgöző volt. Ennek ellenére az amerikaiak tudják, hogyan kell lőni.
  A lány észrevette új barátját, John Frasert.
  - Erős filmjeid is vannak!
  John elégedetten mosolygott.
  - Mi lep meg?
  Maria őszintén válaszolt, csupasz talpával a homokba csapva:
  - Tulajdonképpen igen... Azt hittem, a kapitalisták nem képesek ilyen filmeket készíteni.
  John a lányra kacsintott, és így válaszolt:
  - És azt hittem, hogy az összes filmed propaganda!
  Maria mosolyogva erősítette meg:
  Igen, propaganda! De az igazság propagandája!
  János mosolyogva válaszolt:
  - Mi az igazság?
  Maria pátosszal válaszolt:
  - Az, hogy a szovjetek országában a legjobb élet az embereknek!
  John, ez a világosvörös srác megjegyezte:
  - Ez a legjobb élet az emberek számára Amerikában. És félig elfogott a Wehrmacht!
  Maria e szavak után haragot érzett magában. És megpróbált kissé esetlenül válaszolni:
  - Nem fele, hanem kevesebb!
  John logikusan válaszolt:
  - Ha nem az egész lábát vágják le, hanem a felét, akkor ez bánat. És tulajdonképpen kapitulált, és fizetett a Harmadik Birodalomnak - szégyenletes tisztelgés!
  Maria javított:
  - Nem tiszteletdíj, hanem jóvátétel...
  János racionálisan megjegyezte:
  - Mi a homlokon, mi a homlokon!
  Maria bosszúsan megjegyezte:
  - És elveszíted a háborút a Wehrmachttal szemben!
  John nem volt túl magabiztos.
  - De amíg harcolunk, nem a mi területünkön!
  Maria megmutatta a nyelvét...
  Aztán áttértünk egy másik témára. Az amerikai megkérdezte:
  - Szereted a Sherman tankot?
  Maria őszintén válaszolt:
  - Nem jó. Túl magas. Igen, a fegyver gyenge.
  János egyetértett ezzel:
  - Talán van egy tökéletesebb "Pershing". Bizonyos reményeket fűzünk az új tankhoz!
  Maria leintette.
  - A mi IS-2-ünk valószínűleg jobb. És a német E-50 általában felülmúlja ezt az amerikai dizájnt. Szerintem ennél jobbat nem tudsz kitalálni.
  János megsértődött:
  - A mérnökeink erősek. Nektek, oroszoknak nincs semmi olyan, mint a B-29.
  Maria magabiztosan válaszolt:
  - Még nem, de hamarosan! Általában véve a mi technológiánk lesz a legerősebb a világon. És ez csak idő kérdése!
  John szkeptikus volt:
  - A Szovjetunió túl sokat veszített. Nincs ereje a nehézipart újjáéleszteni. Vagy fejleszteni a technológiát. A németek lemaradását tehát nem lehet leküzdeni!
  Maria ezzel nem értett egyet:
  - A párt vezetése alatt álló emberek megbirkóznak ezzel. Biztos vagyok benne! És akkor is nyerni fogunk!
  János nyugodtan mondta:
  - Boldog, aki hisz!
  Maria magabiztosan kijelentette:
  - A hitnek ésszerű érveken kell alapulnia!
  John nyilvánvaló meglepetéssel kérdezte:
  - Nem hiszel Istenben?
  Maria vállat vont.
  - Korábban gyerekkoromban nem hittem, és úttörő voltam. És most... magam sem tudom!
  John erre válaszolt, és csizmával a homokot gereblyézte:
  - És hittem a gyerekkorban, de most már nem.
  És a fiatalember körülnézett. A dűlőben beszélgettek. Meleg volt és gyenge a fény. Valóban, az amerikaiak hangulata nem jelentős. A németek haladnak és győznek. Úgy tűnik, hamarosan megérkeznek az Egyesült Államok területére. A Harmadik Birodalom tankjai egyértelműen erősebbek, mint az amerikaiak. És persze ez nagy probléma. A német géppuskák pedig jobbak. Csak sok külföldi van a Wehrmachtban. A harci hatékonyságuk alacsonyabb lesz, mint a német.
  De számukat tekintve elsöprőek. Mivel lehet szembeszállni Németországgal?
  Nem fog menni, a saját földjén kell harcolnia?
  János megkérdezte Maryt:
  - Miért jöttél hozzánk? Eleged van a háborúból?
  A lány őszintén válaszolt:
  - És én! És a népem belefáradt a háborúba! És ezért szeretném, ha a nácik többé nem jönnének hozzánk!
  John nem volt túl magabiztos.
  - Megállítjuk őket! Legalább abba kellene hagyniuk! Amerikánk erős, és minket nem lehet térdre kényszeríteni!
  Marynek tetszett John. De a barátaival ellentétben ő nem sietett a szerelembe, amint találkozott egy férfival. Ezek közül Alla talán a legtemperamentumosabb és az állandóság legtürelmetlenebbje. Több szeretőt is elvitt. Olyan dögös személyisége van.
  Természetesen ilyen komszomol tag nem szűnt meg lenni, de ha háború van, nagyon nehéz visszatartani a vágyat. A hormonokért folytatott harcokban nagy a kockázat.
  Alla azonban jól küzd. És a lábával is szeret lőni.
  Maria szerényebb. Félti Johnt - hirtelen meghal.
  Az erős, reaktív német támadórepülőgépek súlyos károkat okoznak a védekező csapatokban.
  Mexikóváros egy nagy, hegyvidéki város, és itt tudsz védekezni. A németek is megértik ezt, és azzal, hogy a fővárost bombázásnak és ágyúzásnak teszik ki, ezt próbálják megkerülni.
  Anyuta kedves szőke, jót tett. Tápláld meg a helyi gyerekeket. Ezek is különböznek. Többnyire feketefejűek, de vannak tisztességesek is. Rongyban, mezítláb rohangálnak. Ha cipőt vesznek fel, akkor csak ha iskolába mennek. Sovány, de vicces.
  Anyuta rájuk nézve úgy gondolta, hogy végül is a gyermekkor boldog időszak volt, beleértve a világról alkotott felfogását is. Amikor halhatatlannak gondolod magad, és a tenger térdig ér. Még a gyerekek is különleges módon harcolnak. Megpofozták egymást, és mosolyogva szétszéledtek. Nem úgy, mint a felnőttek, akik sokáig haragot viselnek. Nem, a gyerekkor más. És még a nap is jobban süt, és a levegő is lágyabb.
  Anyutának tetszett a nyár. Itt szinte mindig süt a nap és meleg van. Eh, Mexikó... És mi fog rád várni a náci megszállás alatt? Arra kényszerítik a gyerekeket, hogy formációban vonuljanak és fasiszta himnuszt énekeljenek?
  Igaz, a Szovjetunióban a gyerekek elsősorban az úttörők formációban járnak és dalokat énekelnek.
  Egyáltalán nem ez a legrosszabb. De a fasiszta ördögök nem irtják ki a gyerekeket a táborokban?
  A nácik nem vetették meg a kínzást, és nem tettek figyelembe az életkort. Egy tizenegy éves kisfiút fújólámpával megégettek, forró szögeket vertek a lábába, kéz- és lábujjait is eltörték. A lányokat a hajuknál fogva akasztották a mennyezetre, a sarkukat megégette a tűz. Mi csak nem kelt fel a szörnyek. Anyuta az egész világot képviselte a nácik irányítása alatt. És kezdett félni.
  De egyelőre a Harmadik Birodalom valóban barbár gépezete halad előre, és egyre több új földet hódít meg. És ne állj meg, és ne változtass lábat... Ragyog az arcunk, csillog a csizma!
  Különösen veszélyes az új E-50-es harckocsi, amelyet még közelről sem vesznek el az amerikai fegyverek.
  Anyuta talán egy aknát nyom át a vezetéken. Egy helyi fiú, Alberto segít neki. Egy ilyen szőke rövidnadrágban, nagyon aranyos és fürge. Egykori kedvencére, Serjozhkára hasonlít. Ő is olyan mozgékony volt. Igaz, Alberto valamivel sötétebb bőrű, és hosszabb, de könnyű haja van. És amikor mosolyog, az arca olyan aranyossá válik.
  Jelenleg egy akna ragadt a német E-50 kerekein. A hernyó kitör a robbanástól. A német megsebesült. Anyuta csicsereg:
  - Kicsavarjuk a nácik kezét!
  A lány hátradől és arrébb kúszik. A német hátrálni kezd. Még mindig megkarcolta.
  Anyuta emlékszik, hogyan került megszállás alá. A háború kezdetét nagy riadalommal fogadták. Bár sokan, főleg a fiatalok, gyors győzelemmel és Európa felszabadításával számoltak. Anyuta lányt, aki akkor még tinédzser volt, más srácokkal együtt evakuálták.
  De Anna elveszett. Pontosabban a lány túl sokáig ment, és elkésett a teherautóról. És várta a nácik érkezését. Aztán a szép komszomoltag félelmet tapasztalt. És elindult kelet felé. A cipő új volt. A lány megdörzsölte a lábát, és le kellett vennie a cipőjét. Mezítláb ment. A talp bőre még mindig érzékeny, nem érdes. Először csak kicsit bizsergett. Aztán elkezdett sülni, és a végén a lábak megbotlottak és lángoltak.
  Anyuta soha nem gondolta, hogy a mezítláb járás ekkora gyötrelemmé válhat. Még a füvön járni is fájt, és belül a lány szó szerint felrobbant.
  Valahogy a falusi kunyhóhoz kúszott, véres volt a lába. A jó kedélyű háziasszony megmosta egy kamasz komszomol tag végtagjait. A fájdalom kissé alábbhagyott. De most Anyuta nagy nehezen ment. Amikor a lábai meggyógyultak, szárú cipőben indult útnak. Ugyanakkor próbáltam egy ideig cipő nélkül járni, hogy hozzászoktassak a talpamhoz.
  A fiatal lány lába gyorsan megkeményedett, és hamarosan azzá vált, nem félt a gallyaktól, az erdőben lévő dudoroktól.
  Ám a frontvonalhoz vezető út hosszúnak bizonyult. A lány lába annyira érdes lett, hogy a sarka viszketni és repedezni kezdett. És fáj is. És igen, éhes volt. A vádli fájt, a térd fájt a terheléstől.
  Nem a legkellemesebb emlékek. De általában mi lehet kellemes a háborúban? Sajnos a Vörös Hadsereg valamiért az első napoktól kezdve meghátrált. És még sok katona is elmenekült. És ezt a folyamatot nem lehetett megállítani.
  Eddig csak Moszkva közelében vált porrá a Wehrmacht.
  Aztán Anyuta verseket írt:
  Miután a Wehrmacht porrá zúzott,
  Napóleon legyőzte a legyőzhetetlent...
  Az ellenség nem tapossa el az orosz zászlót,
  Amikor a nép és a párt egyesül!
  Szórakoztatóbb dallal menni, még akkor is, ha leesik a lábad. Többek között egy tinédzser lány továbbított leveleket a földalattinak. Amire nagyon büszke voltam.
  És most Anyuta a kínaira lő, és határozottan eltalálja. Megöli szűk szemét, és vihog:
  - Én Yak harcos vagyok, ég a motorom... Az ég a lakhelyem!
  És újra lő. Jó csaj. Mezítláb dob egy üvegdarabot. Pontosan a szemébe találja a fegyverest. Elesik és meghal.
  És Anyuta csiripel:
  - Nem menő, de nagyon klassz!
  A lány jól érzi magát, mert minden kiderül...
  Csapatuk legerősebb és legnagyobb tagja, Matrena szeret mezítláb gránátot dobálni. És sikerül eltalálnia a gyalogosokat. És még sikeresen károsítja a tartály torkolatát. Most a németeknek el kell menniük.
  Matrena mosolyogva mondja:
  - És nem csak tehenet fejtem, hanem lovat is! Ez azt mutatja, hogy szupermen vagyok!
  És a lány ismét lőtt, méghozzá találóan. Leütött három keskeny szemet, és felszisszent:
  - Szuperosztályú harcos vagyok!
  És milyen húsos combjai vannak Matryonának. A lány a kétméteres afroamerikaihoz illő szeretőt választott. És örömmel szeretkezett vele. Jó, ha a férfias tökéletesség olyan vastag, mint egy felnőtt férfi karja... Egy ilyen nagy lány, mint Matryona, nagyra értékelte a nagy méreteket. És a lány úgy üvöltött az orgazmustól, hogy az egész ezred futva hallgatott. Hát egy bivaly!
  De most a háború a fő. És a lány erős lábaival gránátokat dobál. És még macskakövek és töredékek is. Matryona ezen mulat. Bár az életben nem volt minden ilyen rózsás.
  Egy időben a lány egy telepre került, mert ellopott öt kalászt. Túl éhes volt. Amiért a táborba küldték. Kopaszra borotvált. A keresési eljárás pedig teljesen sokkoló volt a gyerek számára. Kénytelen volt ott dolgozni. Matryona nem riadt vissza a munkától, és kivágta az erdőt, a hős jó egészségét. De a csekély börtönadag nem volt elég, és a lány mindent a szájába dobott. És férgek, rovarok és falevelek. A tábori facipő túl kényelmetlen volt, Matryona pedig inkább mezítláb dolgozott, még fagyban és hóban is. A lány három évet töltött telepen, de aztán kiengedték, így Berija alatt részleges liberalizációra került sor. Ezenkívül Matryona folyamatosan túlteljesítette a normát, amit szintén figyelembe vettek.
  Először is, a telepi fiatalok után a lány, miután megérkezett, a konyhába rohant, és hosszú évek óta először evett jóllakottan. És a telepen még a megerősített lökésforrasztás sem volt elég egy nagy lány számára. Senki sem sértette meg Matryonát a telepen. Társai féltek kiemelkedő fizikai erejétől és nagy öklétől. Matryona a legkedvesebb lélek, de ha megérinti, megmozdul, így nem tűnik kicsinek.
  A főnököknek volt egy jó állapotú lány, engedelmes, vezető volt a termelésben, nem utasította el egyik, a legnehezebb munkát sem. Soha nem lett beteg. A mezítlábas nő a csípős hidegben dolgozott, és még csak meg sem fázott. Csak a nagy, kecses lábak váltak pirosra, mint a libacomb, de melegek maradtak.
  Matryona még azt is fitogtatta, hogy megszagolta a zónát, és valamivel több mint három évet töltött a priccsen. Például büntetett előéletű volt és van. A bíró tíz évet adott a gyereknek a kalászokért. De ha teljesíti a hármas normát, akkor a nap háromra telik. Matryona pedig a tervezett időpont előtt távozott. Így hát visszasétált egy állami tulajdonú börtönruhában, mezítláb, lebarnulva, rövid sünnel, szőke, nyírt hajjal. Csinos, karcsú alakkal és csinos arccal.
  Az emberek őt nézték. Matryona szürke börtönruhában, vékonyabb és levágott hajjal nagyon hasonlított egy apácára. A hasonlóság még tovább nőtt, amikor Matryona a hátralévő ötszáz kilométert gyalog tette meg a házig. Nagyon szerette volna mezítláb taposni szülőföldjét. Aztán Szibériában, ahol egy kicsit más volt minden.
  Égő hó után mezítláb sétálni a füvön boldog. Hazaérve Matrena megtudta, hogy terhes. Ebben nem volt semmi meglepő. A lány élvezte az őrökkel való viszonyt. Érlelő, hősi teste szexet akart. De mivel több srác is volt vele az őrségből, Matryona nem tudta, ki a gyerek apja.
  De a fiú nagyra nőtt, egészséges, szőke és erős. Most már úttörő lehet. Talán az elején.
  Matryona nem tudta gyermeke sorsát. A háború alatt a lány megpróbált nem teherbe esni, hogy ne hagyja ki a csatát. Erre van egy speciális tinktúra. Matryona maga is ortodox Rodnovernek tartotta magát. Az ősi orosz pogányság és az ortodoxia egyfajta keveréke. Matryona boszorkányokkal és varázslókkal kommunikált. Volt ereje is.
  Miért a németek nyernek? Az idősebb boszorkány azt mondta neki, hogy a Harmadik Birodalom szolgálatában álló okkult erőknek sikerült elcsúsztaniuk a Moirokat, Hitler ritka, sőt talán egyedülálló szerencséjének arany életfonalát. És hogy most a Führer fenomenális boldogságot talált. Ezzel még Dzsingisz kán sem rendelkezett, ami rendkívüli erőt adott a Wehrmachtnak. És a német tervezők sikeresen feltaláltak, a marsallok magasan parancsoltak, ellenfeleik pedig nem sikerültek túl jól.
  A szerencse persze számít. Az a tény, hogy Hitlernek sikerült legyőznie a felsőbb erőket, nagyrészt a szerencse eredménye. Részben természetes, mivel a nyugati, részben a szovjet parancsnokság nem egészen értette, hogyan kell megfelelően lefolytatni a modern háborúkat. De a Harmadik Birodalom számára kedvező balesetek láncolata hatással volt.
  A valós történelemben éppen ellenkezőleg, melyik pillanattól hagyta el a szerencse a Wehrmachtot, és számos apróság elkezdett játszani a nácik ellen. A híres Midway-i csatával kezdődött. Aztán a balesetek egész láncolata vezetett a japánok vereségéhez. Bár Japán erősebb volt ebben a csatában, és tapasztaltabb és jobban képzett csapatai voltak.
  Amerikának nincsenek szavai - gazdaságilag erős. De a hadserege és a haditengerészete nem túl harckész, nem túl jól képzett és fegyelmezett. A minőség és a tapasztalat Japán oldalán állt. A Felkelő Nap országa darabról darabra szétverte az amerikai flottát. És ő nyert. Egészen addig, amíg a balesetek láncolata el nem vezetett Midway-ig. Ezt követően a szerencse teljesen elhagyta Japánt. Amerika pedig támadásba lendült, fokozatosan felvette a helyét.
  És akkor, ahogy a legidősebb (látszólag semmi!) elmagyarázta, a boszorkány játszott szerepet, akkor az, hogy Japán a Harmadik Birodalom szövetségese volt, Hitler vezetésével. A Führer szerencséjének egy része pedig a szamurájokhoz került.
  Ráadásul kilencven százalékos valószínűséggel ezt a csatát mindenképpen a japánoknak kellett volna megnyerniük.
  A hatás az volt, hogy a jenkik inkább kereskedni tudtak, mint harcolni. A németek viszont a harcosok született nemzete, amelynek hatalmas gazdasága is volt. És fokozatosan megerősödött a Wehrmacht, amely minden kategóriájú külföldit és bennszülöttet felszívott, tankokkal és repülőgépekkel feltöltve. És egyre könnyebben nyert. Más nemzetek nem tudtak semmi ellentmondani ennek.
  Matrena megkérdezte:
  - És hogyan lehet legyőzni Hitlert?
  A boszorkány megvonta a vállát, és őszintén válaszolt:
  - Ha tehették volna, már rég megcsinálták volna maguk... De itt magával a sorssal kell vitatkozni...
  Matryona nagyot sóhajtott. És újra megkérdezte:
  - Nem ölnek meg, ha elmegyek harcolni Amerikáért?
  A boszorkány magabiztosan válaszolt:
  - Mind az ötöd a mennyei jobb kezében van. És olyan könnyű a náciknak nem elpusztítani. Küzdj és higgy a sorsodban!
  Matrena elmosolyodott, és magabiztosan válaszolt:
  - Hiszem, hogy tudok méltósággal küzdeni!
  És valóban, a lány-hős harcolt, mint egy igazi oroszlán. A németek, vagy inkább idegen rabszolga harcosaik kapták a legelső számot. És még horoggal is.
  A lány ezt énekelte:
  - Kudarcként megígérte, hogy megmenti a kék zsebkendőt!
  És ismét tűz, jól irányzott és hihetetlenül hősiesen. Matryona lő és üt. Bukott idegen rabszolgák. Rosszabb persze tankok mozgatásakor. Német technológia, páratlan. És akkor mi van! Az oroszok megszokták, hogy megelégszenek a kevéssel!
  Matryona énekelte:
  - Úttörők vagyunk - a kommunizmus gyermekei!
  És ismét élesen lőtt. Az öt lány dolgozott, és egyre energikusabban viselkedett. És a kagylók nem vitték el őket.
  De az amerikai srácok meghaltak. Rohamosztagosok hullottak az égből. Szó szerint rakétákkal záporoztak el az amerikai állásokat. A fegyverek is működtek. Földtűzzel válaszoltak valahogy lomhán.
  És amikor elkezdődött az ágyúzás a gázágyúkból, teljesen elnémult. Az eget pedig mintha vörös lángnyelvek nyalták volna.
  A lányok enyhén meg voltak perzselve, és bebújtak a repedésbe. Az ágyúzás felerősödött. Megverték a német önjáró tarackokat is. Bombák és rakéták záporoztak.
  Hogy felvidítsa barátait, Alena ezt énekelte:
  - A szerelemért kétségtelenül új generációk harcolnak! Bár a sárkány kegyetlen órája, az idő kiválasztott minket egy bravúrra!
  És Alenka lőtt, feltűzte a felderítőt, és ismét beugrott a résbe. Odafentről pedig a tűz egész óceánja, és tűfoszlányok szóródnak szét.
  A németek egy nagyon erős, hat hajtóműves TA-400-as repülőgépet használtak bombázni. Egy ilyen gép jelentősen felülmúlja az amerikai modelleket, beleértve a repülési távolságot is. Nagyon félelmetes fegyver. És bombákat dob le, nehéz golyókkal. amelyek több száz méterrel odébb repülnek.
  A TA-400 egy szinte sebezhetetlen gép. Erőteljes védekező fegyverekkel rendelkezik. A B-29 nem illik hozzá. És hogyan fog lezuhanni a szuperbomba. Szóval megráz, összeomlik az egész blokk. És itt jön be az erő.
  De Alenka merészen azt mondja:
  -A pápuáknál nincs tél, az oroszoknál reménytelen helyzetek!
  És valóban, a lánynak igaza lehet. Itt van közülük öt a pokolban, és csak könnyű égési sérüléseket szenvednek.
  Maria azt mondja:
  - A remény az én földi komplexusom...
  Aztán kijavítja magát, öklét az állához mozdítva:
  - Nem komplexus, hanem iránytű!
  A lányok a sűrű tűz ellenére még életben vannak. Allah még egy énekben is kimondja:
  - Egy szálon, egy szálon, nem akarok menni! Mostantól él a Vörös Háború!
  De hány amerikai katona halt meg a náci tüzérség tüzében. Nem ok nélkül a valós történelemben a szövetségesek nem merték megnyitni a frontot a negyvennegyedik előtt.
  A legtöbb katonai szakértő úgy véli, hogy ebben az esetben az Egyesült Államok és Nagy-Britannia partraszállását a tengerbe dobták volna. Sőt, lehetséges, hogy ennek gyakorlatilag semmilyen hatása nem lenne a keleti ellenségeskedés lefolyására.
  De most az amerikaiakat valószínűleg bosszantja, hogy túl passzívan viselkedtek. Ez lehetővé tette az összes angol gyarmat meghódítását és magát Nagy-Britanniát. Ez lehetőséget adott a náciknak, hogy ellehetetlenítsék a Szovjetuniót, és most szinte egyedül kénytelenek harcolni.
  És most az a kérdés, hogy Sztálin megsérti-e a szalmavilág feltételeit? Erkölcsi szempontból a Harmadik Birodalom megtámadása egyáltalán nem bűn. Hiszen maga Hitler áruló módon megszegte a megnemtámadási egyezményt. Másrészt ott van a célszerűség kérdése is. Talán a németek, miután megragadták a területeket, és több mint egy évig harcoltak, nem mennek tovább. Most érdemes provokálni őket?
  Ráadásul maga Amerika is kiszállhat a háborúból, ha alattomos fegyverszünetet ír alá. Truman személyisége pedig még Rooseveltnél is sötétebb és alattomosabb.
  A nagy teljesítményű rakéták fellazítják a földet ... Mexikóvárost bombázzák. De ez még nem minden. A németek amerikai városokat is támadnak. És mindenekelőtt a katonai gyárakra. Egyelőre nem túl aktív, ez az elhúzódó kommunikáció, az USA területének távoli elhelyezkedésének a hatása. És sokkal fontosabb, hogy saját csapataink offenzíváját tartsuk.
  De például négy rádióvezérlésű A-10-es rakétát lőttek ki Torontóra. Meglehetősen drága támadás, de mindenesetre a németek megmutatták, hogy képesek messziről és pontosan tüzelni. Természetesen egy TA-400-as kilövése olcsóbb, mint ezer kilométeres távolságból egy ilyen rakétát küldeni.
  De vannak olyan eszközök, amelyek képesek kémműholdakat alacsony Föld körüli pályára bocsátani. A Führer születésnapjára ígérik, hogy felbocsátanak egy műholdat, amely képes felmérni az Egyesült Államokat.
  Maria megégette csupasz, kecses lábát. Még hólyagok is voltak. Milyen kínos beismerni. Körülötte pedig a hőség, és semmi sem enyhíti a viszketést.
  A lány megpróbálta elképzelni azokat az úttörőket, akiknek a talpát a német hóhérok megsütötték egy tűzhely segítségével.
  Biztosan még jobban fájtak. De kibírták, és nem adtak ki fájdalmat sem sírással, sem nyögéssel. És ha nyögtek, akkor fogcsikorgatáson keresztül.
  Ez az úttörők hősiessége, és nem szabad nyögni. A lány azt képzelte, hogy a nácik vallatják. Egy fogasra akasztották, csupasz sarkát pedig vörösen izzó vasalóval megégették. És ahelyett, hogy nyög vagy sikoltozna, az arcába nevet.
  Mariának eszébe jutott a gyerekkorában olvasott könyv: az orbáncfű. Ott, amikor meg kellett volna kínozni a főszereplőt, bevallotta, hogy aligha tud úgy énekelni a fogason, mint az indiánok. De ha eszel, tényleg jobban érzed magad.
  Mária pedig teljes hangon énekelt;
  Te vagy az én csodálatos hazám,
  Az egész világ büszke rád...
  Oroszország egy család
  Énekeljen a mennyben a kórusban!
  
  Haza himnuszt, keserűség nélkül őrizzük,
  Kételyeket büszkén a pokolba dobni...
  Fölöttünk egy aranyszárnyú kerub,
  A világ visszatér, és nagyon könnyű lesz!
  
  Teremtő, mindenható Urunk,
  A Haza kiterjedése annyira elterjedt ...
  Bár a test gyakran szenved gyötrelmektől,
  De mi évszázadok óta egyesülünk Oroszországgal!
  
  Olyan szent a mi szülőföldünk,
  Nem, lélekben erősebb, mint egy orosz katona!
  Fényes csillag ég felettünk -
  Összetörjük az ellenfelet a csatában!
  
  Érjük el a legfényesebb magasságokat
  A Mars fölött egy vörös zászló tréfásan felemelkedik...
  Hiszen Jézus Isten velünk van, az óriás,
  Tizenhat címer van - lesz még más is!
  
  A Moszkva melletti lány az ellenséggel harcolt,
  Magabiztosan legyőzte a nácikat...
  De Isten elfordította a szeszélyes Marsot,
  És szerencsétlenül elfogták!
  
  Egy mezítlábas lányt vittek át a havon,
  A sarkát dühösen égette a tűz...
  Eltörték a csupasz lábukat kullancsokban,
  És erősen megverték egy vörösen izzó lánccal!
  
  De a szépség elviselte a nyomást,
  Megkínoztak egy lányt egy kazamatában...
  A fasiszta még egy halk nyögést sem hányt,
  Posztumusz Komszomol tag kitüntetéssel!
  Heves harcok dúlnak, a németek és az amerikaiakból álló koalíciójuk minden oldalról megtörik.
  A mexikóvárosi harcok kissé elhúzódtak. A hegyekben található nagyváros - a világ egyik legnagyobb városa - túl nehéz célpontot elfogni. Ráadásul az amerikaiak Mexikóvárosban megerősítettek, és előre bázist hoztak létre ott, és mély bunkerekben lőszerraktárakat hoztak létre. Ez pedig lehetővé tette számukra, hogy a főváros körülzárása után is megtartsák Mexikóvárost. Az amerikaiak sem ilyen egyszerűek.
  Azt hitték, hogy a németek nem kockáztatnák meg, hogy észak felé haladjanak egy ekkora fellegvárral a hátukban, és elakadnak, ha egy ilyen tövist próbálnak kihúzni a szájukból.
  A Führer nagyon félt, hogy üstöt hagyjon csapatai mögött. Ezenkívül a németek az E sorozat fejlettebb tankjaival is feltöltődtek, és az egykori legmasszívabb Panther-2 harckocsijukat egy védettebb és felfegyverzettebbre akarták cserélni, amely menetteljesítményben sem volt rosszabb.
  Ilyen körülmények között a Harmadik Birodalom vezetése szembesült a lemezek használatának kérdésével.
  A probléma azonban az volt, hogy a lamináris sugár, amely sebezhetetlenné tette a repülőgépet, nem tette lehetővé, hogy önmagukat tüzeljék. Kivéve, ha a lemezek fantasztikus sebességükkel és sebezhetetlenségükkel képesek repülni a repülőgépekkel. De nagyon nehéz velük bombázni, vagy rakétát lőni, kilövéteni. Igaz, kikapcsolhatja a lamináris mezőt, felszabadíthatja a töltéseket, majd újra bekapcsolhatja.
  Egy másik ötlet az volt, hogy a korongokat hősugárzást vagy lézert okádó ágyúkkal élesítsék fel. De ehhez is idő kellett.
  A repülő csészealjakat mindenesetre praktikusan kell használni.
  Április 13-án két lemezt először harcban teszteltek. A repülő csészealjak szinte hangtalanul szálltak fel. De volt egy ragyogás. Aztán átsiettek az Atlanti-óceánon Mexikóba. Mint kiderült, ennek a fegyvernek is hatalmas erőtartaléka volt.
  De parancsot kaptak, hogy harcoljanak, csak a Wehrmacht által ellenőrzött terület felett. Mivel semmi esetre sem szabad más országoknak megadni a koruk előtti fegyverek technológiáját.
  Margaret és Albina egy joystickkal irányították az első lemezt. Feladatuk eddig csak az amerikai gépek döngölése volt, és nem volt szükség nagyszámú legénységre.
  Miért a lányokra bízták a lemezt? Mert az ilyen csatákban a gyengébbik nem sikeresebb. A női pilóták körében többszöröse a veszteségek aránya, mint a férfiaknál.
  Bár általában a Luftwaffe nagyon kedvező kárhányados. A felsőbbrendűség kihat a harci kiképzésre is, és különösen azokra a sugárhajtású repülőgépekre, amelyeknek nincs egyenrangú ellenfele.
  Margaret és Albina Európából Mexikóba repülnek, nagyjából kéthangos sebességgel, de ez magán a lemezsíkon egyáltalán nem érződik: milyen gördülékeny az utazás. Mintha vonaton ülnél.
  Margaret lelkesen mondta:
  - Ez egy csodálatos lemezünk. Mint egy mesebeli fegyver - nem kell hozzá sem kard, sem ágyú!
  Albina logikusan tisztázta:
  - Inkább űrfegyver, mint idegenek.
  Margaret csupasz, izmos lábát taposva énekelte:
  - Ez annyit jelentene, hogy kicsavarják és megetetik az idegent! Ez annyit jelentene, mint kicsavarni, de nem motyog, ne borjazz!
  Albina összecsapta a kezét, és így szólt:
  - Ez egy igazán szellemes dal. És azt hittem, hogy csak katonai meneteket tudsz komponálni!
  Margaret válaszul hátradőlt a padlón. Csinált néhány fekvőtámaszt. A kimondatlan hagyomány szerint bikiniben volt. Általánosságban elmondható, hogy a Luftwaffe-ban szinte minden fiatal nő és lány bikini egyenruhára váltott. Mindenesetre, ha az időjárási viszonyok megengedték, és nem túl hideg. Úgy gondolták, hogy a test minimális ruházattal jobban érintkezik a repülőgéppel. A pilóták pedig ebben az esetben mesterien gazdálkodnak.
  A gyakorlat ezt megerősítette. A lányok még a hidegben is igyekeztek a lehető legcsupaszabbak lenni. A bikinik nagyon divatosak lettek.
  Így nem meglepő, hogy a lányok szinte meztelenek voltak. És a figuráikkal - a bikinik mennek. Természetesen a hadseregben minden nő formában tartja magát, és jó alakjuk van. Amikor egy fiatal nő fizikai tevékenységet végez, őszintén vonzónak tűnik. Ráadásul, ha bikiniben mész, a friss levegő segít a zsírégetésben. És a lányok olyan karcsúak és gömbölyűek, dombornyomott hasizmokkal.
  Persze ez a szépség, a fiatal nők teste. A láb persze csupasz, csupasz talppal sokkal jobban érzed az autót, sőt eggyé is válsz vele.
  Talán ezért is olyan jók a fiatal pilóták, és szinte haldoklás nélkül kapják a számlákat.
  Ki tudja, hogy Hitler azért robbant-e ki a valós történelemben, mert elhanyagolta a nőket a hadseregben. De egy bikinis lány különleges harcos. A szerencse szereti őket, és nagyon ritkán halnak meg.
  Albina is fekvőtámaszokat kezdett csinálni, és észrevette:
  - Ha mozogsz, sokkal jobban érzed magad.
  Margaret beleegyezett:
  - A mozgás az élet!
  Mindkét harcos szőke volt. És nagyon szép is. Nos, persze, a harci módosítások egyik első lemezét nem bízzák a gyönyörű vonások nélküli nőkre.
  Minden jó bennük: mindkét figura tele van sportos kecsességgel és erotikus erővel. És az arcok, fiatalok, frissek, egyetlen ránc vagy ránc nélkül. És dús, enyhén göndör haj.
  A fiatal férfiak abbahagyják az ilyen lányok nézését, és órákig nézhetnek megállás nélkül.
  Igazán egyedi, árja, sportszépség.
  Albina felállt a kezére, és keresztbe tette a fejét, karcsú, lebarnult lábát. A gép robotpilóta volt. Leütni nem lehetett, így a lányok jól tudtak tréfálkozni és bemelegíteni.
  A csodálatos autó padlóját puha, nem gyúlékony műanyag borította és durva.
  Margaret követte, mindkét lány kézen állt. És húzták a felsőt a lábukkal. Mint a bicikli pörgetése. Annyira bájos és egyedi.
  Albina mosolyogva mondta:
  - Igazi árja vagyok, könyörtelen a Birodalom ellenségeivel szemben... skandináv karakter!
  Margaret kuncogott, és megjegyezte:
  - De szeretek csínyeket játszani. Pedig egy igazi árja is! Ó, milyen vicces dolog a háború!
  Albina suttogássá halkítva megjegyezte:
  "Ennek ellenére nem hiszem, hogy a soraink mögött kellett volna hagynunk az oroszokat. Sztálin megszabadulhat a vereségtől és sztrájkolhat!
  Margaret magabiztosan válaszolt:
  - Van elég erőnk a háborúhoz és két frontra! Tudja, a Wehrmachtnak már több mint harmincöt millió katonája van. Többnyire külföldiek. Nem valószínű, hogy a kimerült oroszok tízmilliónál többet tudnak majd összeszedni. És akkor ott van Japán.
  Albina beleegyezően bólintott fehér fejével, mint egy friss hógolyó:
  - Igen igaz! Erősek vagyunk! A sorozatgyártású E-50 harckocsi végre minden tekintetben megelégedte katonaságunkat!
  Margaret kuncogott, és közbeszólt:
  - Tank? A pletykák szerint műanyagból is szeretnének hasonló gépet csinálni!
  Albina kétkedve rázta a fejét.
  - A páncél gyengének bizonyul... Bár ez egy érdekes ötlet a leszállási műveletekhez!
  Margaret vigyorogva jegyezte meg:
  - És a lemezünk titánból van. És elég erős, minden lehetséges ütközéssel.
  Albina sóhajtva megjegyezte:
  A titán meglehetősen drága fém. De szerintem a tervezőink hamarosan sokkal erősebb acélt készítenek!
  Margaret összecsapta a mezítláb.
  - A gondolataim egy csorda ló!
  Albina felkacagott, és így szólt:
  - És az elefánt jobb! Ő nagyobb!
  Margaret felugrott a kezére, és felüvöltött:
  - Nagy zsiráf! Ő jobban tudja!
  Aztán a lányok fogták és a talpukat csapták. Így még a zümmögés is ment. És egymásra mosolyogtak.
  Albina azt mondta:
  - Nem, ilyen harcosokkal, mint mi, még száz Sztálintól sem félünk!
  Margaret megpördült a karjában, és ciripelt:
  - Miért száz? Talán egyszerre ezer?
  Albina felkiált:
  - Nem, millió!
  Margaret felkiált:
  - Vagy másfél milliárd!
  Albina felmordult:
  - Vagy ezermilliárd és negyed!
  Egy ilyen verseny nevetségesnek és abszurdnak tűnt. De ugyanakkor rendkívül vicces. A lányok abbahagyták ártalmatlan fecsegésüket, és fekvőtámaszokat kezdtek csinálni.
  Margaret a múltjára gondolt. Egy meglehetősen előkelő családból származó lány. Nagyon gyengéden került egy speciális iskolába. Elég kemény edzések voltak. Fizikailag tanították és nevelték. Ez egyrészt erősebbé tette a lányt, másrészt megfosztotta gyermekkorától.
  Margaret azonban gyorsan magával ragadta. Emellett az iskolában voltak klubok és szórakozási lehetőségek. A szépségek úsztak a medencében, tornáztak, osztottak.
  És tanultak, beleértve a különböző nyelveket. Természetesen matematikát, fizikát és különféle klasszikusokat tanítottak nekik. Szabadidejében Margaret szeretett science fictiont olvasni. Különösen Jules Verne-t szerette. Tudományos felfedezései érdekes kalandokkal párosultak. Egyes találmányok még mindig felülmúlhatatlanok.
  Különleges benyomást keltettek azok a kagylók, amelyek egyetlen lövéssel egy egész erődöt képesek elpusztítani. Ez a fegyver hasznos lehet egy igazi háborúban.
  Margit, amikor meghallotta a Lengyelország elleni német támadást, megihlette. A németek egyik győzelmet arattak a másikon, és mindenki csak imádta Hitlert. Bár eleinte sokak hozzáállása visszafogott volt. De a Führernek minden sikerült. A gazdaságban is. Gyors gazdasági növekedés, a hadsereg újjáéledése, a Rajna-vidék és a szénmedencék visszatérése. Aztán Ausztria vértelen Anschlussa. A Csehszlovákia körüli konfliktus kissé megrázta a németek idegeit. De aztán jött München.
  Ezek után úgy tűnt, Németország mindent békésen ért el. Még a klaipedai régiót is visszaadta. De aztán elkezdődött a háború Lengyelországgal, majd két nappal később a második világháború. Sokan még lányok is ijesztővé váltak. És hirtelen megint vereség? De három hét alatt Lengyelország összeomlott, a Nyugat-Németország elleni offenzíva nem kezdődött el, és megnyugodott. Sokan azt hitték, hogy most béke lesz.
  Aztán egy gyors offenzíva Franciaország ellen. A propaganda pedig lelkesen kijelentette: nyertünk!
  Margit pedig bosszús volt: hogy nem vett részt egy ilyen diadalban. De minden nem ilyen egyszerű. A háború elhúzódott, a harcoló Németország egyik országot a másik után szívta el. És mint egy mesehős, levágta az ellenség fejét. És így Margaret az élre került. Mint pilóta. Átment a repülőiskolán, és az égen kötött ki.
  A lány azonnal több gólt kezdett szerezni. Harcolt orosz pilótákkal. Azonnal észrevettem a szovjet ászok bizonyos gyengeségét: nem hajlandók visszavonulni. De ez öngyilkos, ha egy olyan erősen felfegyverzett repülőgép ellen harcol, mint az ME-262.
  Margaret megsemmisítette a szovjet repülőgépeket, meglehetősen sikeresen. Nem ismert szánalmat, bár nem tartotta magát kegyetlennek. A lány pedig bikiniben harcolt, még hidegben is.
  És ez segített a harcban. Egyetlenegyszer sem lőtték le a gépét, sőt, nem is sérült meg súlyosan. Bár az ME-262 általában nagyon szívós gép.
  Margit megszerezte magának a Vaskereszt lovagkeresztjét. És persze büszke is volt rá. És most rábízták a pusztító legtökéletesebb gépezetét.
  Albina szintén pilóta volt, katonacsaládból származott. Szintén izmos szőke, akit Lovagkereszttel tüntettek ki különféle - elsősorban az égi - tettéért. De Albinának sikerült egy kicsit harcolnia a gyalogságban. Megmutatta az osztályát és mesterlövészként.
  Mindkét lány hasonló, de természetesen az arcuk is különbözik. De domborúak az izmok, fizikailag nagyon erősek. Most fekvőtámaszokat csináltak, sarkot csináltak és csicseregtek:
  - Nagy harcosok vagyunk, egy hatalmas ország a fényben... És bizonyos szempontból nagyon vadak és a Sátán szolgái!
  Aztán Albina felkacagott és ellenkezett:
  - Miért a Sátán? Vagy egy mindenható Isten?
  Margaret bólintott.
  - Igen, ha a seregünk sikeres, akkor Isten nélkül nem is lehet másként!
  Albina kijavította barátját:
  - Nem Isten nélkül, hanem Istennel! A Mindenható szereti az erőseket és a könyörteleneket! Az árják mindenkit összetörnek!
  Margaret csodálattal kiáltott fel:
  - És van egy ilyen technikánk! A lemezek csodálatosak!
  Albina, energikusan sarkítva, beleegyezett:
  - Igen... Megtehetjük, ha akarjuk!
  Margaret logikusan tisztázta:
  - És amikor nem akarjuk, azt is tudjuk, hogyan! A fél világ kényszertudósai szántanak ránk!
  A lányok elkezdték sokkal energikusabbá tenni a sarkot. És az autójuk a levegőben siklott. Úgy nézett ki, mint egy UFO. Ez egy csodálatos mérnöki darab. Valami olyasmit, ami a Föld bolygóra jellemző technológiai szinten túl jön létre. A hajlékonylemezen többek között számos ultramodern radar található. Hallott egy b-b-b-b... riasztást!
  A lányok felugrottak és a kilátókhoz rohantak... Nagyítottak... Így van, egy tucat amerikai Mustang és négy Airacobra repült elöl. Amerikai gépek törtek ki a felhők közül. Nyilván egy meglehetősen nagy lemezt vettek észre, vagy radarral pásztázták le. Bár az ilyen repülő csészealjak szinte láthatatlanok a radaron. De az égen messziről láthatóak.
  Két osztag megpróbálta megtámadni a lemezt. Margaret a joystick gombjainak megnyomásával gyorsított. És odament a koshoz. Élesen, mint a boxer ökle a toll súlyában, megvillant egy repülő csészealj. És eltalálta az amerikai vadászgépet. Mint egy gyémántvágó vasat ütő. Szikrák záporoztak, és a lamináris sugár fényes forgácsokra zúzta a gépet.
  Albina csupasz ujjaival fogta a joystickot, ügyesen megfordította a hajlékonylemezt, és ismét döngölte az amerikai légierő vadászgépét. Darabokra omlott. A szőke terminátor pedig tovább mozgott, egyik repülőgépet a másik után darálta.
  Margaret megjegyezte:
  - Letöröljük őket... Mint a krétát a radírral!
  Albina felkacagott, és így szólt:
  - Esélyük sincs!
  A hajlékonylemez többször gyorsabban mozgott, mint az amerikai repülőgépek. És tényleg nem lehetett eltávolodni tőle. Ráadásul a német autó manőverezhetősége egyszerűen fenomenális. Ám az új fegyverrel szembesülve az amerikaiak bölcsen cselekedtek: minden irányba rohantak. A lányoknak pedig élesen fel kellett gyorsítaniuk az üldözést.
  Amikor megütötte egy lemez, zúgni kezdett, mintha forgácsot távolítanának el. Belontsi híres korongja mindenkit összezúzott és megcsavart. És még csak meg sem rezzent.
  A lányok nevetve üldözték az ellenséget. Előztek és lapítottak, vágtak. Olyan volt, mint egy sárkány, aki csirkét kergetett, talán gyorsabb is. És egy ilyen vágó egyszerűen olyan volt, mint Ilja Muromets kardpénztárosa. Ami mindent levágott... És majdnem sikerült utolérnie és lecsapni mindent.
  A lányok ittak, és majdnem kiugrottak a székükből, kezükkel-lábbal kapaszkodtak a bilincsekbe. És valahogy mégis kitartottak. És folytathatták a harcot.
  De most az utolsó amerikai vadászgépet is utolérték. A lányok verejtékgyöngyöket ráztak le homlokukról. És ismét átváltotta a repülőgépet autopilótára. Albina dombornyomott hasát rajzolva azt javasolta:
  - Talán ehetünk?
  Margaret beleegyezett:
  - Ez egy jó ötlet!
  Harcosok bemásztak a hűtőbe. Albina megnyomta a gombot a lábujjával. Kijött két tubus tápkeverék. A lányok óvatosan a kezükbe vették őket. Finomra vágott sertéshús borsóval és paradicsomszósszal. Mindegyik tubus címkéjén egy vicces malac, és egy borsószárú paradicsom található.
  A lányok óvatosan szopni kezdtek, kissé megnyomva a csövet. Margaret megjegyezte:
  - Hamarosan kimegyünk a külső világokra. Akkor talán ilyen ételt fognak adni az űrhajósoknak.
  Albina egyetértően bólintott.
  - Igen, az nagyszerű lenne! Repülj más világokra, nézd meg a szomszédos bolygókat.
  Margaret füttyentett, és álmodozva mondta:
  - Igen, ez nagyon érdekes. És hogy néznek ki ezek az idegenek? Valószínűleg úgy néznek ki, mint az emberek. Vagy talán különböznek egymástól?
  Albina megvonta a vállát, és azt javasolta:
  "Talán találkozhatunk elfekkel. Kinézetre hasonlítanak az emberre, de nem majmoktól, hanem macskáktól származtak. Így éles fülük van és nagyon aranyos megjelenésük van.
  Margaret édes mosollyal megjegyezte:
  - Azt mondják, a manók egyáltalán nem öregszenek!
  Albina egyetértően bólintott.
  - Talán... De jobb lenne, ha az emberek ilyen boldogok lennének!
  Margaret kiszívta a csőből. Nyelt egyet, és így szólt:
  - Igen... Az öregségnél nincs rosszabb! Ebből a szempontból ez csak Isten csapása!
  Albina megsimogatta a csupasz lábát. Egy srácot képzelt el maga mellett. Olyan magas, izmos, mint egy Apolló. Vagy talán Herkules. Aztán elképzelte, hogy megsimogatja. Igen, az nagyszerű lenne.
  És akkor térjünk át valami komolyabbra. Erős simogatást, simogató, forró mellkascsókot tapasztalni. Mint erős férfi ajkak simogatom a málna mellbimbót. És mennyire szeretnék örökké fiatal és vonzó maradni.
  Soha ne öregedj meg, légy örökké fiatal, karcsú, sportos!
  Albina félénk reménnyel javasolta:
  - Lehet, hogy az emberek kitalálnak valamit, hogy ne öregedjenek meg?
  Margaret magabiztosan válaszolt:
  - Előbb-utóbb persze az öregség legyőződik... De kérdés, meg fogjuk-e élni ezt?
  Albina megpróbálta vigasztalni barátját:
  - Ha az árja tudomány mindenre képes, akkor telik az idő, és képesek lesznek feltámasztani a halottakat. És akkor nem számít, mikor halunk meg!
  Margaret mosolyogva mondta:
  Élvezzük a világot gonoszság nélkül,
  Még ha néha nehéz is elhinni...
  A gyerekek játszanak és nevetnek
  És elérjük a halhatatlanságot... talán!
  A lányok kihúztak a csövekből. Apróra vágott hús, borsó és paradicsom, nagyon ízletes és tápláló kombináció. Margaret is elképzelte leendő férjét. Olyan bivalyerős és okos, magas homlokkal. Nagyon szerette a Spartacust. Egy uralkodónak született ember, vagy egy nagy parancsnok rabszolgának bizonyult. A Spartacusszal kapcsolatban Margaret egy olasz író regényét olvasta. Remek műalkotás, ne hagyd ki.
  Igaz, az a tény, hogy Spartacus nemes trák vezető volt, nagy valószínűséggel a szerző találmánya. Még azt sem tudni, hogy Spartacus trák volt-e. Csak a trák részlegben volt. A Spartacus valós történetéről - kevés információ áll rendelkezésre. Úgy tűnt, szabadon született. És még azt is mondják, hogy légiósként szolgált a római hadseregben. Aztán amikor a háború Trákiába költözött, még dezertált, és a rómaiak ellen harcolt. Ismét elkapták és eladták a gladiátoroknak.
  Aztán Spartacus hírnevet szerzett az arénában. De a Spartak akár német is lehetett volna. Margaret az ágyban képzelte magát ezzel a hőssel.
  Ez nagyszerű - ilyen ember! A nők szeretik a poénokat. Margaret úgy gondolta, hogy Spartacus is szokatlanul okos. Győzelmet aratott a rómaiak felett, mivel meglehetősen rosszul szervezett rabszolgák és szegények hadserege volt. Bár nem, a gladiátorok vezetője szigorú fegyelmet hozott létre.
  Hiába támadták meg a konzulok Spartacust. Egyik vereséget a másik után mérte ki nekik. De végül árulás volt. Spartacust pedig legyőzték.
  A rabszolgaháború nem ért véget győzelemmel. Mi lehetne jobb. Ha győztek, a rabszolgák elpusztították volna a Római Birodalmat, de tudnának-e adni valamit cserébe? A bolygóknak ezen a részén egyenes barbárság keletkezhetett. Akkor a kereszténység nem nyert volna ekkora tömegjelleget. Tehát nem Konstantin császár lett volna az, aki felülről vezetett be egy ilyen vallást. Az idő pedig objektíve a kereszténység ellen volt. Felmerült tehát egy teljesen logikus kérdés: be tudod bizonyítani, hogy Krisztus feltámadása nem mese?
  A feltámadás minden tanúja és az apostolok meghaltak vagy kivégezték őket, majd az apostolok tanítványai. Természetesen a hit idővel megkopott. És a halhatatlanság ígérete önmagában nem volt elég. Sőt, más népeknek megvolt a saját elképzelésük a paradicsomról. Vegyük ugyanazokat az egyiptomiakat. Egész tudományuk van a halottak létezéséről.
  A bizonyítékok kérdésében pedig idővel egyre inkább hit kérdése lett. És maga Konstantin hitt a békeszerető kereszténységben, aki szinte egész életét háborúkban töltötte? Vagy talán még mindig megijedt a nemléttől, és legalább valami posztumusz reményt akart? Nem ismert... De ne fogadd el hivatalosan Krisztus tekintélyét, ez volt az egész... Túlélték a keresztények kétezer év után?
  Ez azonban egy alárendelt történet. Itt a japánok nyertek ebben a Midway-közeli világban, és Hitler számos erős döntést hozott, beleértve a totális háborút sokkal korábban, és minden erejével harcolni kezdett. És az eredmény: a németek minden fronton előrenyomulnak. És számos területen sikeresek voltak.
  Margaret elgondolkodva mondta:
  - A balesetek olyanok, mint a történelem láncszemei, egy kudarc és egy teljes fordulat!
  Albina hozzátette:
  - A világon minden véletlen, főleg a szerencse, de a bajok természetes úton járnak!
  Margaret csupasz ujjaival megfogta a csövet, megcsavarta a szárát, és megszorította. Kicsit szívta a húst, és észrevette:
  - De csak nem esünk bajba, hanem nyerünk! Nincs tehát szükség pesszimizmusra.
  Albina nem ellenkezett:
  "Jó ebédelni, rossz legyőzni, még rosszabb, ha elveszíted magad!"
  A lányok elhallgattak. Evés után aludni vonzották őket... És miért nem aludtak pár órát. Akkor nem lesz több idő. Az amerikaiaknak sok gépük van, és folyamatosan kapni fogják.
  A lányok hátradőlve a székükben, gyorsan, mintha parancsra lettek volna, álomba merültek. Érdekes álmuk volt... Valami új világban jártak. Mennek az útjukra. Bokrok és dzsungel körös-körül.
  És hirtelen egy fiú fut ki, hogy találkozzon. Olyan szőke, izmos, valami rövidnadrágban. És mögötte egy hatalmas farkas rohan, akár egy bika. A lány levette a válláról a gépfegyvereket, és sorozatosan csapkodta őket. A farkast kiütötték. Saját vérétől fuldokolva esett el. A fenevad ordítása olyan hihetetlenül hátborzongató volt. Úgy tűnt, a sírkő mögül jött, és egy bivaly és egy pók hívójeleinek keverékére hasonlított.
  A fiú megállt. Némi döbbenettel nézett maga elé. A fiú tizenhárom-tizennégy évesnek tűnt. Nagyon édes arc, férfias állal, gyönyörű dombornyomott izmokkal, préslapokkal. Haja fehér, mint a hó, enyhén sárgával meghintve, bőre lebarnult.
  Egy nagyon csinos tinédzser, akit plakátra lehet akasztani, igazi árja. Ez a kék szem túl kedves. És egy gyöngyös mosoly. Margaret és Albina odamentek a fiúhoz, és kórusban megkérdezték:
  - Helló! Ki vagy te?
  A fiú mosolyogva válaszolt:
  - Matt király vagyok! Rózsaszín ködök földjei.
  Albina kuncogott, és megjegyezte:
  - Király... És miért mezítláb?
  A fiú sóhajtva válaszolt:
  - A puccs áldozata lettem. Korsunov marsall átvette a hatalmat a királyságban. És letépték a királyi ruhámat, és félmeztelenül bedobták őket a helikopter a vadállatoktól hemzsegő dzsungelbe!
  Margaret kuncogott, és kinyújtotta a kezét.
  - Így hát felség... Nos, mi, segíthetünk?
  Matt király zavartan megvonta a vállát.
  - Kétlem... Csak ketten vagytok, és van egy egész hadsereg fegyverekkel és helikopterekkel!
  Albina határozottan mezítláb taposva válaszolt:
  - Harcolnunk kellett a seregekkel! Nem, készek vagyunk harcolni egy igazságos ügyért!
  Margaret az ifjú király orrára simította az ujjait.
  - Ne félj, veled vagyunk!
  - Nem félek! - A fiú büszkén megigazította nem túl széles, bojtos vállát. És hozzáadott. - Hát, jó, azt hiszem, menjünk az alattvalóimhoz, támogatni fogják a királyt.
  Albina körülnézett, és megkérdezte:
  - És hova menjek...
  Margaret körülnézett... Dzsungel volt körülöttük. Valami az Amazonasra emlékeztet. Hatalmas páfrányok nőttek. Sok virágos fa volt. A rügyek rózsáknak tűntek, a petúniák pedig fényesek, mint a gyermekek filctolljai. A fák levelei nagyok és összetettek voltak.
  Nagy szitakötők, mint az albatroszok, repkedtek, méteres szárnyú pillangók repkedtek.
  Albina az égre pillantott, és felkiáltott:
  - Igen, három nap van!
  Margaret felemelte a fejét, és kiáltott:
  - Azta! Ez egy másik bolygó?!
  A fiú király, Matt meglepetten vonta fel a szemöldökét.
  - Milyen más bolygó?
  Margaret megvonta a vállát, és megkérdezte:
  De nyilvánvalóan nem a Földről van szó.
  A fiú felnevetett, és így válaszolt:
  - Szóval a Földről jöttél? Erről a zord bolygóról, ahol minden egyben ragyogott!
  Margaret kuncogott, és ismét megkérdezte:
  - Ismered a Földet?
  A fiatal király bólintott.
  - Természetesen! A mi civilizációnk onnan származik!
  Albina figyelmesebben nézett a fiúra, és így szólt:
  - Hát igen... Olyan vagy, mint egy ember, csak szép!
  Matt király éles fejjel bólintott:
  - És te is nagyon szép vagy! Segíts visszaadni a koronát, és én magam csinálom feleségemet!
  A lányok nevettek. Margaret megjegyezte:
  - Nem túl korai, hogy férjhez menj?
  A fiú negatívan megrázta a fejét.
  - A királyok korán házasodnak! Már négy feleségem van, hat veled lesz, a háremet nem számítva!
  Margaret még hangosabban nevetett.
  - Szóval háremed van! Azta!
  Matt kifújta a mellkasát, és így válaszolt:
  - És mi a helyzet egy hárem nélküli királlyal? Nem lenne tekintélyes! Egy nagyszerű ország uralkodója vagyok, már műholdat lőttünk az űrbe!
  Albina vállánál fogva átölelte a fiút, és kotyogott:
  - Édesem, az enyém vagy... Még mindig nem bánom, hogy a feleséged leszek!
  Az ifjú király viszonzásul megcsókolta a lány arcát, majd ajkát, és üvöltött:
  - Olyan finom az illatod... Olyan csodálatos vagy...
  Oleg Rybachenko amellett, hogy ebben a világban volt, ahol a nácik harcoltak, egy másik univerzumban is kitűnt. Ahol valóban brutális és agresszív űrháború volt. Ott a fiú is egyfajta bajba keveredett.
  És végül is mire volt szükség a halhatatlanság kidolgozásához. Semmit sem adnak ajándékba. És keményen dolgozz fiú. És valóban halál és szélsőségek nélkül.
  És a második világháború a különböző univerzumokban különböző módokon. És gyakran még rosszabb, mint a valós történelemben volt, mivel a Harmadik Birodalom nagyon erős. És szó szerint egy csoda folytán vereséget szenvedett.
  Tehát Oleg Rybachenko egy párhuzamos világban hajt végre bravúrokat.
  A Moszkva elleni támadás és a csata Rzsevért folytatódott. Az ellenség bombázókat használva, válaszul ütéseket kapott a szovjet rakétatüzérségtől, előrenyomult. A németek megpróbálták elvenni számtalan felszerelésüket és bombázásukat, valamint rakétasallókat.
  Az előrenyomulás lassú volt, a felperzselt föld felett. A szovjet nép hősként harcolt... Rzsev a nácik második Sztálingrádja lett. Minden lakó részt vett az érte vívott csatákban.
  Úttörők egy kis csoportja tartotta a tizenharmadik számú házat a Lenin utcában. A fiúk és a lányok közelebb engedték a nácikat, és puskákat lőttek a csupasz szájukba. Vagy gránátokat dobtak házi készítésű robbanóanyagokkal az ellenségre. És ezzel hozzájárult a győzelemhez.
  Itt a tizenegy éves Miska megnyugodott, a fejét egy szilánk törte össze, itt a lány Mását ölte meg egy mesterlövész golyója. De a többi srác lankadatlan kitartással küzd. Pashka például minden erejét a robbanócsomagba fektetve a szállítóeszköz alá dobta, és az ellenséges gyalogosokkal együtt felborulásra kényszerítette az autót. De közelednek a "Sturmtigerek" és a "Sturmmamontok" - veszélyes fegyverek a nagyvárosok támadásaihoz. Pashka és vele együtt két másik fiú életüket kockáztatva vonszolnak egy hordót két folyékony reagens keverékével, amelyek kombinálva erős robbanóanyagot képeznek. A félmeztelen srácok annyira be vannak szennyezve a koromtól, hogy szinte láthatatlanok a leégett háttér előtt.
  Pashka nehezen húzza. Nagyon vékony, mint egy kiszáradt múmia, amelynek bordái kilógnak a rúdból. Nehéz hordót húzni, de sajnos az egyszerű gránátok tehetetlenek a százötvenöt tonnás "Sturmmamont" ellen, harci felszerelés nélkül. A másik két fiú még vékonyabb. Bár még csak kilenc évesek, csupasz talpuk annyira kirepedezett, hogy csiszolópapírként suhog a törmeléken. Valamikor az ágyú egy kicsit halkabb lett, és a bőrkeményedő lábak csikorgása tépte a fülemet. A srácok alapvetően mezítláb jártak egész évben, és elviselték a megfázást, amikor a lábujjaik szó szerint elkékültek. De furcsa módon a spártai stílusban ilyen extrém keménykedés oda vezetett, hogy egyik fiú és lány sem lett beteg.
  És tekintettel a gyógyszerek és az antibiotikumok éles hiányára, az egészség rendkívül fontos. De tényleg, ha egész évben jelzőlámpában és kiskora gyermekkorától rövidnadrágban sétál, akkor biztosan nem fog megfázni és torokfájással megbetegszik.
  A másik dolog az, hogy nem lehet megszokni az éhséget, ellentétben a faggyal. És milyen kaja lehet egy szinte teljesen ostromlott városban. Ahol az egyetlen vékonyat drágán szinte átlövik.
  Pashka golyót kapott a vállából, összeszorította a fogát, és vérzésig harapta az ajkát, nehogy felnyögjön. Nem, nem fog ekkora örömet okozni a náciknak. Az orosz harcos nem nyög a fájdalomtól. A fiú meghúzta a hordót, és rákiáltott a srácokra:
  - Tépd fel a karmaidat, még élned kell!
  A fiúk, felismerve, hogy itt már nincs rájuk szükség, gyorsan elkúsznak. Térdük, könyökük már keratinizálódott a törmeléken való kúszástól, és susognak is. Még jó, hogy a fülsiketítő üvöltésben nem hallatszik.
  Pashka megkeresztelkedni kiabál:
  - A Szovjetuniót szolgálom!
  A Sturmmamont sínjei alá tolja a csövet. Üvöltés hallatszik, ami az ordítással együtt kiüti a vért, és a fiú darabokra szakad. De a náci gépezet nem bírja ki a törést, darabokra szakad. A bombavető széles csöve pedig átrepül egy leomlott faldarabon.
  Pashka meghalt, de lelke egy másik univerzumba rohant. Csernobog maga vezette a fiút egy másik univerzumba. Olyan gigantikus gyűrű van a Szülőnek, ott mozognak a halottak lelkei. És ezek az univerzumok már nem a Hyperveer rendszer részei, hanem független rendszert alkotnak. Az ember személyisége megmarad és az emlékezet is megmarad, majd élettapasztalatait a következő univerzumban tudja kamatoztatni, ahol eddig csak egyszer él a többi halott. A test ismételt halála esetén a lélek átkerül a következő univerzumba, és az ember harmadszor fog élni... Ha újra meghal, akkor az átvitel a negyedikben következik be. Isten és az istenek Istene számára a Szülő nagyszerű a világegyetemek számtalan sokaságán. És addig nem lesz vége a lélek vándorlásának, amíg az ember olyan szintre nem fejlődik, hogy ő maga is Isten-demiurgussá válik.
  Ez itt a szellem hiperevolúciója. És az emberek még mindig a legalacsonyabb fokon állnak a trón lábánál, amely a mindenhatósághoz és minden vágy kielégítéséhez vezet. Előbb-utóbb minden ember eléri a célját azzal, hogy sok születésen és halálon megy keresztül, és tapasztalatokat szerez. Sajnos hiábavaló azoknak, különösen a szerzeteseknek és mártíroknak a reménye, hogy ebben az életben szenvedve édes gyümölcsökkel és illatos virágokkal teli paradicsomot kapnak. Ezért a Végtelen Szuperteremtő az Ő Hiper-Mindenhatóságában valami jobbat készített az emberek számára, mint a paradicsom. Mindenesetre aktív egyéneknek. Aki pedig gyengék és nem annyira energikusak, az egy szerényebb álom teljesülésére számíthat. Találkozni rokonaival és barátaival, akik kedvesek voltak a Földön vagy más világokon. És élj velük boldogan egy jó világban: háborúk, éhség, betegségek, öregség és egyéb szerencsétlenségek nélkül. Csak egy ilyen paradicsomba egyetlen életnek és egyetlen inkarnációnak sem kell gyalogolnia.
  És hogy valójában egy ember sorozatos újjászületések után a kezében olyan erőt tud kordában tartani, hogy ő maga is meg tudja majd választani a boldogság formáját. Vagy aktív és élvezetes viszonylagos békében. És így akár mohamedán paradicsom is lehet háremmel, az ételek és a táncosok annyira megunhatják, hogy az ember egy sokkal aktívabb egyszerűbbet választ magának!
  Mert Isten az örökkévalóságot a szívükbe helyezte! És az emberből élő lélek lett, a test pedig porba megy (a föld elemeibe!), amiből létrejött, a szellem pedig Istené, aki adta! Az emberi szellem az Istenek Szülő Istenének lehelete. A lélek pedig halhatatlan, mert benne van a világegyetem Legfelsőbb Teremtőjének egy részecskéje. És nem csak agyag vagyunk. A Demiurgosz istenek és rokonaik unokái vagyunk, és nem csak egy teremtmény. És az Úr az örökkévalóságot a szívükbe helyezte. Mert a Mindenható Nadbod Szülő az örökkévalóság. És minden emberben ott van a Hiper-mindenható Istenség egy részecskéje, amelyet ki kell fejleszteni önmagában, beleértve a szenvedést, fájdalmat, halált elviselni és hőstetteket elviselni.
  Egy úttörő fiú meghalt, hogy hercegekké reinkarnálódjon egy új univerzumban.
  Csernobog ezt is megmutatta a ranger lányoknak... Hiszen ez a fény ritka látványossága, ami később megtörténik a Halottak Végtelen Királyságában.
  Pashka új testben ébredt... Az utolsó dolog, amire egy tizenegy éves fiú emlékezett, az erős, szakadó ér, az izmok, a csontos testfájdalom, majd jött a könnyedség és a boldogság. És a föld, ami azonnal elúszott a fiú mezítláb alól, ami kis ezüstpénzré változott, és eltűnt a legfényesebb csillagok ragyogása mögött. És ekkor elkezdett szólni egy szimfónia, valami hihetetlenül fenséges.
  És most újra testében van, tele erővel, jó étvágytól. Pashka még fiú, de már nem vékony, tábori megjelenésű, mint korábban, de izmos, erős, és a bőrén a barnaság nem egészen emberi, sötétarany. A fiú megtapogatta az arcát, nem, egészen emberinek tűnik, sima és tiszta bőrrel, a fején pedig puha és selymes tapintású a haj. Csak itt a csuklón van néhány furcsa karkötő.
  A kölyök rádöfött a drágakőre, és egy hologram villant fel. Egy elképzelhetetlenül szép lány háromdimenziós színes képe jelent meg. Ezüstös kis hangja csiripelt:
  - Ó, felség! Megtörtént a születésed, és ezért a kocsit ünneplik a királyságban!
  És gyakorlatilag közvetlenül a szavai után a trónteremben, ahol az újszülött fiú halott volt, fényes, színes fények lobbantak fel, és reflektorkötegeket kalapáltak. Paskát hirtelen, mintha egy hullám vitte volna egy hatalmas stadionba, ahol tarka tömeg ujjongva fogadta. A fiú körülnézett, és pislogott a szemével. A gigantikus trónteremben szobrok álltak és forogtak a tetején, nagyon kidolgozott és színes csillárforma. És a szökőkutak sokszínű sugarai dobognak.
  Általában maga a palota egyszerre volt futurisztikus és ősi.
  A közönség túlnyomó többsége gyönyörű fiúk és lányok voltak, és háromszor annyi lány volt. Rajtuk kívül még kis számban kétféle lény élt. Nagyon nagyok, több mint két méter magasak, hasonlóak a gorillákhoz, csak olyan fülekkel, mint a denevérek, szürke és barna lények szárnyai. És egy kicsit kisebb narancssárga és sárga egyedek, amelyek hasonlóak a rókához, de kevés volt belőlük.
  Rajtuk kívül még mechanikus kisemberek forogtak a teremben, és kerekeken hordták a királyi ételeket és a fényűző italokat színes csomagolásban.
  Pashka észrevette, hogy gyakorlatilag nincs idős ember a teremben, ezért a lények, bár embereknek tűnnek, valahogy túlságosan fényesek, arany bőrrel, és a hajuk olyan, mint a virágszirmok. Gyönyörű közönség, de túl sok. Igen, és a fülük, nem egészen emberi, úgy néz ki, mint egy félbevágott rózsabimbó.
  Hol van? Talán a mennyország? Az utóbbi időben az ortodoxia és az úttörők közelebb kerültek egymáshoz, és a papok nagylelkű paradicsomot ígérnek azoknak, akik meghaltak a Hazáért.
  Talán a papok nem hazudnak? Most már nem mezítláb, beszennyeződött a korom, és minden karcos a Rzhev fiúért vívott csatákban. Nem, a herceg áll előttük. Szintén még fiú, de csillogó skarlát ékszeres csizmában, nagyon fényűző, bár kissé régimódi öltönyben. Az övön egy kard csillog, melynek markolata drágakövekkel gazdagon díszített. Még furcsa is: robotok, televízió és egyben kastélykíséret.
  Felöltözve azonban a közönség is képletesen. Fiatal férfiak középkori bütyökben és fényűző csizmában, lányok pedig magas sarkú kristálycipőben és átlátszó ruhákban, amelyek nem rejtik el a test szépségeit.
  Két lány futott ki a hercegek elé, valószínűleg szolgák: így mezítláb voltak rövid fehér ruhában, meztelen kábelen, vékony, fényes anyagcsíkkal alig takarta csodálatos mellüket. Bőségesen szórták szét a rózsaszirmokat az újdonsült királyfi sarka alatt.
  Pashka ma már királyi személy, de éhes, sovány, szemérmetlenül szennyezett úttörő volt. És a büszkeség érzése tölti el a lelkét. Őszinte úttörő - van igazságosság.
  A sugárzó trónon egy királyi ruhás lány és egy férfira emlékeztető húszéves vagy annál idősebb fiatalember jelent meg. Köszöntötték Paskát, aki úttörő tisztelgést adott nekik.
  A fiatalember koronát viselt, és ünnepélyesen így szólt:
  - Te vagy a hős hős, akit az Istenek úgy határoztak, hogy ő legyen az örökösöm és a jobb kezem!
  Pashka szerényen válaszolt:
  - Nem ismerem felségedet. Szovjet emberek százai és ezrei buktak el nem kevésbé hősiesen, mint én! És szerintem nem kisebb jutalmat érdemelnek az égvilágon!
  E világ királya fontos hangon mondta:
  - Itt mindannyian egy életet élünk, és egy másikat kapunk. A jutalom nem mindig igazságos. Én sem voltam a cári hadsereg legjobb tisztjei között, de megkaptam a királyi címet. De az egyik mezítlábas lány maga Makhno!
  A szolgálólány felpattant ezekre a szavakra, és kibökte:
  - De ismerte a számotokra elérhetetlen örömöket, férfiak!
  A király keményen válaszolt:
  - Te Makhno rabszolga nem adott szót! Kösd egy koboldoszlophoz, hogy kivehesse a részét az ostorokból.
  A lányt öt falanxban hártyás fülű gorillák ragadták meg, és a posztra hurcolták. A lány sikertelenül próbált ellenállni, de egy ostorral súlyosan megütötte a combját. Ezt követően megharapta a kobold mancsát, de öklével állába bökött, és megereszkedett, elvesztette az eszméletét.
  A király örülne, de Pashka egyáltalán nem. Nem jó, ha megverek egy nőt, még akkor sem, ha az a rohadt despota és maga Makhno bandita. A sors néha szeret trükközni az emberrel. Pontosabban a Demiurgosz Istenek. A gazemberek néha posztumusz jutalmat kapnak, de nem mindig közvetlenül. Ki tud testet ölteni nyomorékká, ki rabszolgává vagy rabszolgává. De őfelsége maga egyáltalán nem angyal, hanem Schwinder tiszt-múltató. Nem rosszabb, mint a többi tiszt, de nem is jobb. És szerencséje volt, mint Viszockij dalában, hogy az uralkodóvá nőtte fel, már második életében. Igaz, nem azonnal, hanem amikor az egykori királyt megölték. Itt korábban szunnyadó képességek jelentek meg.
  Pashka ránézett és elhallgatott. Máris boldogtalannak érezte magát. És az uralkodó nem túl kellemes hangja bejelentette:
  - És ebben részt kell vennie a hercegek koronázásának hagyományos szertartásában! Most egy előző élet nagy, különösen veszélyes bűnözőjének büntetése lesz ! Mert hiszem, hogy a bűnöknek meg kell jutalniuk!
  Nyikorgó hang hallatszott, és a trón előtti padló kezdett eltávolodni egymástól. A hang halk volt, a robotok elsöpörték a port, és a rúd az égbe emelkedett. Valami hasonló volt egy acél vízszintes rúdhoz. Csak ő volt a kezénél, egy vastag keresztléchez láncolva, egy fiú, és egy súlyzó volt a lábához láncolva. A karokat kifordították az izmos vállakból, és egyértelmű volt, hogy a terhelés szörnyű fájdalmat okoz a fiúnak.
  Zoya és Victoria azonnal felismerték Oleg Rybacsenkót ebben az izmos fiúban, és üvöltve Csernoboghoz fordultak:
  - Mit csinálsz a legsötétebben?
  A Hiperuniverzális Gonosz Overlord gyengéden válaszolt:
  - Ennek a fiúnak a hibája miatt nem folytathatod a harcot ebben az univerzumban, és nem biztosíthatod a Szovjetunió győzelmét! - Csernobog szeme szigorúbb lett. - Egyetértek ez elég súlyos bűncselekmény, hogy neki és főzzük egy kicsit olajban élünk!
  Zoya könyörgő hangon mondta:
  - De ez a legnagyobbak akaratlan bűne!
  Csernobog bátor hangon válaszolt:
  - Mert akaratlanul verte kétségbeesetten! Higgye el, ezzel a gyerekkel rendkívül gyengéden bántak!
  A goblinok a megkötött Oleg szélén álltak. A fiú teljesen meztelen volt, izmai pedig megdagadtak a lábához láncolt rúd súlyától. Pashka kételkedve megkérdezte:
  - És mi a hibás?
  A király gőgösen válaszolt:
  - Az, hogy miatta Szovjet-Oroszország elszalasztotta a megváltás nagy esélyét!
  Pashka halkan megkérdezte Oleg Rybachenkotól:
  - Ez igaz!
  A darabokra szakadt fiú a fogát csikorgatta.
  - Igen! Az én hibám!
  Az uralkodó lakonikus parancsa következett:
  - Üt!
  A goblinok pedig teljes erejükből a fiú csupasz hátára csapták láncaikat. A bőr felszakadt, Oleg Rybacsenko arca skarlátvörösre vált. De a fiú összeszorította az állkapcsát és reszketett, ellenállt, és nem sírt. A goblinok pedig hideg dühvel folytatták ezredüket. Teljes erejükből verték, és magabiztosan átvágtak a fiú bőrén.
  Pashka tiszteletét fejezte ki, a vad fájdalom ellenére Oleg Rybachenko nem sikoltott, csak nagy levegőt vett. Bár a kínzás fokozódott. A műanyag fogantyún lévő láncok elkezdtek felmelegedni és pirosra váltani. Így most minden újabb ütés nemcsak levágta a bőrt, hanem a helyére is égette a hússal.
  Erős sült hús szaga járta át a szobát. A fájdalom iszonyatos volt. Oleg szeme kipattant a üregéből, arca elkékült, torkából vér folyt, de ennek ellenére az akarat titáni erőfeszítésével visszatartotta a torkából kiszökni kész üvöltést. Érezhető volt, hogy ez a fiú kegyetlen lett. iskola, beleértve a csillagok világát, az űrháborúkat. Oleg azt képzelte, hogy forró fürdőben seprűvel korbácsolom, és sokkal könnyebb lett.
  A fehéren izzó láncok a nyakától egészen a sarkáig csapkodták és megégették Rybachenkot, amelyen a goblinok kobolddal csapódtak, de a megégett és megsebesült fiú továbbra sem akarta elveszíteni az eszméletét. Pashka úgy nézett erre, mint aki megigézte. Sajnálta a közel egykorú kortársát, másrészt az ő hibájából az alig kapaszkodó Szovjetunió a halál szélére került. Nos, ez tényleg megbocsátható? Hiszen maga Sztálin könyörtelenségre szólított fel az ellenségekkel szemben. Sőt, a fiú nagyon izmos és egyáltalán nem lesoványodott, bár egy csepp zsírfelesleg sincs benne.
  Ez azt jelenti, hogy nem ismerte az igazi éhséget, és ez sem okoz együttérzést ...
  A dobüregükből hirtelen felrobbanó dobhártya megrázta a palotát. A fal összeomlott, és az elmúlt robbanáshullám üres palackokként szórta szét az embereket, tornádóba dobta a trónt... Minden úgy történt, mintha egy erős földrengés során, hurrikántempóban történt volna. Egy pillanattal később pedig megjelentek a gengszterek. Nagyon hasonlít a goblinokhoz, de nem meztelenül gyapjúban, hanem egyenruhában.
  Az agyrázkódástól a vízszintes rúd összeesett, a keresztléc pedig eltört. Oleg Rybachenko brutálisan megvert és égési sebekkel borított Paskára esett. Egész háta és mellkasa ráesett a fiú-rabszolga hercegére, megégett és összetört. Ennek ellenére a fiú továbbra is kitartott a tudatánál, és azt suttogta az úttörőnek:
  - Ez a mi lehetőségünk!
  És előhúzott Pashka övéből egy gyémántokkal kirakott pisztolyt. Egyszer a bilincsébe lőtt. Ezek felrobbantak, majd két lövés követte a lábakat kötő bilincseket. A kínok ereje ellenére Oleg Rybachenko megőrizte mozgásképességét, és mentális érzékelése erősebbnek bizonyult, mint valaha. A hercegnek a királyság legfejlettebb varázslói lógtak az övén.
  A betörő goblinok pedig nem titkolták érzéseiket és állati ösztöneiket. Arra vágytak, hogy minél több élőlényt elpusztítsanak, és bárhová lőttek.
  Oleg Ribacsenko alig volt ideje ellökni Paskát, és azon a helyen, ahol a fiú-herceg éppen feküdt, csak egy fél méter széles és egy méter mély tölcsér maradt, szélei füstöltek és sziporkáztak. Ifjabb Rybachenko maga nyitott tüzet az ellenségre. Az első öt goblin támadót az első robbanás levágta.
  A fiú szünetet tartott, és lábával felkapta a király által elejtett varázslövőt, így puszta ujjaival megnyomta a gombokat. Az űrvilágokban Oleg Rybachenko már foglalkozott hasonló típusú fegyverekkel, ezért nagyon magabiztosan viselkedett. Még egy tucat goblin irányította lelkét a transzcendentális világokba abból, hogy kézről-lábról lőtte le a fiút.
  És általában nem egy komikus csata gyulladt ki. Készek voltak jelentős erőkkel harcolni. Amikor egykori emberek birkóztak egymással... Csak kicsit más testben.
  Oleg lövöldözve és az ellenség körömhúzói elől kerülgetve azt gondolta: kik ezek a goblinok? Emberek, és ha igen, milyen bűnöket követtek el a Földön? A tündérmesékben a goblinokat általában a gonosz és valami hülyeség jelölésére használják.
  A fiú-őrmester felkapta a halottak által elejtett manókat is, amelyekben a mára halottá vált sugárpisztoly testesült meg. És most két kézzel lőni kezdett.
  A tapasztalt Pashka előhúzott egy újabb varázslövőt az övéből, és egyre több befutó és támadó agresszorra kezdett tüzelni.
  Itt feltűnt egy hatalmas repülő csészealj, akár egy csatahajó, és egyre több goblin és róka ugrott ki belőle, amelyet ritkán találnak közöttük. A tündék birodalmához tartozó szárnyfülűek (goblinok) azonban válaszul nem haboztak rálőni rokonaikra. Az ütések cseréje tehát javában zajlott.
  Oleg Rybachenko éppen guruláson volt. Elsütötte varázslövőit, rangot rendezve a gyülekező szörnyek között. Egyes goblinokat elszenesítették a magoplazma feltűnő szúrásai, míg mások, miután a gravitációs kibocsátó alá estek, zöld és kék vérforrásokat bocsátottak ki. De ettől csak még melegebb lett, és félelmetes szárnyas tőrök közeledtek.
  Őket viszont a palotából találták el a légelhárító ágyúk. Az összes égboltot pompás tűzijátékok ragyogták be.
  Oleg Rybachenko agresszíven beszélt:
  A bűnös ember megkapja a magáét
  Olyan lesz, mint egy lángoló pók,
  Higgye el, ez egy nehéz eset...
  A bűnös a Sátánt imádta!
  A Sátán és Csernobog fogalma azonban egyáltalán nem azonos. A Sátán egy lázadó angyal - teremtés, Csernobog, a Szülő örökké létező hiposztázisa. És ebben rejlik a hatalmas különbség köztük. Az a tény , hogy Csernobog a fia és a család része, és egyáltalán nem az ellensége! A Sátán szót ellenségnek fordítják.
  Pashka eltalálta a goblint. Ebből csak a szőrös alsó végtagok maradtak. Általában az elfek sokkal hatékonyabban lőttek. És ki a szárnyas? Gorilla az!
  Pashka kis híján megúszta a vereséget, de sikerült visszaugrania, talán érezte a vállában a forróságot. A kamion drága ruhája kissé elszenesedett.
  A lányként megtestesült Old Man Makhno szintén harcol, és nagyon pontosan tüzel. Ennek ellenére nem hiába tartják lendületes atamánnak. Ahogy a dal mondja. Te és én mindig összetörtük a hitetleneket, és vezettük a címereket és az oroszokat - egyetlen atamánt. De miután a törzsfőnökök egy kicsit szerencsétlenek voltak! De egységesek leszünk - minden ördög ellenére!
  Oleg Rybachenko száz goblint kaszált le robbanással, kiadta:
  - Háborúban minden megengedett, és minden szükséges annak, aki bárkit megölhet!
  Pashka egyetértett ezzel, és még gyakrabban kezdett lőni, és megpróbált olyan pontosságot mutatni, mint ez a nyomorék, de nem törött srác.
  Az elfek fokozatosan megszilárdultak, és tartalékokat gyűjtöttek. A csata az egész romos és elszenesedett palotában bontakozott ki.
  És ismét volt egy kép a Rzsevért vívott csatákról. A romhalmazzá változott város nem adta fel. Natasa, a komszomol lány, kezében gépfegyvert tartva lőtt a Fritzre. Gyönyörű lány, nagyon piszkos és vékony volt: bőr és csont. De az arc férfias állával és nagy kék szemeivel megőrizte csinosságát. Natalya már többször megsebesült, de kibírta a "kaparást" a lábán. Nem egyszer szakadt és sebtében felvarrt pamutruhája úgy nézett ki, mint egy koldusrongy. Hozzáadott hasonlóságot egy koldushoz és mezítláb, mind horzsolásokkal és zúzódásokkal, bár egy komszomol harcos gyönyörű, harmonikus formájú lábai és egy vászontáska, ahová a lány gyújtó keverékkel gránátokat rejtett.
  Natasha sorozatban lőtt, és hatástalanított egy másik kürtöt. Ez csak a filmekben van, vannak olyan szuperemberek, hogy egy tucat katonát vágnak le egy sorozatban. Egy igazi csatában ne adj Isten, hogy száz golyóból legalább egy pontos találat legyen. A terminátor fiú Ole Rybachenko és a lány rangers ebben az esetben mesés kivétel.
  De most Natalia az összeomlott falnak támaszkodik, és óvatosan kikukucskál egy halom törött tégla mögül. A városban annyi torlasz és barikád van, hogy a nácik nem tudják használni erős tankjaikat az áttöréshez, és kisebb csoportokban kénytelenek bevonni őket egy kedvezőtlen gyalogsági ütközetbe.
  Meleg van, és a női zászlóaljból szinte minden női harcos mezítláb harcol, és piszkos, mint a disznó. De nincs idő a mosakodásra, és a sár segít álcázni magát az elszenesedett és lángoló Rzsevben, és így túlélni. A Harmadik Birodalom szövetségeseit azonban csak 1943. január 1-jén kapcsolták ki. A németek pedig kénytelenek voltak elhagyni ezt a legendás párkányt. Mennyire segített a Vörös Hadseregnek a moszkvai csatákban.
  Natasha éppúgy tudja ezt, mint bárki más. Ezért énekel egy dalt, hogy felvidítsa az összes többi harcost, akik közül sokan súlyos sebeket szenvednek;
  
  A világ tele van küzdelemmel és szenvedéssel
  Ez az idők hajnala óta így van,
  Amikor Ábel elesett és Káin felemelkedett,
  A gazember egy koszorús armadát kap!
  
  Ilyen szüksége van az embernek,
  Sok éven át keservesen gyászolni...
  És ez így volt az idők végezetéig,
  Hogy a bátrak csak lánccal és rúddal jutalmazzák!
  
  De higgy a bátorságban, a katona nem megy el,
  A Legmagasabb Rúd nem ad el minket -
  Mint a szent orosz könyvek
  A Mindenható Svarog eljön a Földre!
  
  Eljön egy korszak, ahol az emberek boldogok,
  Ahol nincs szenvedés és a legmagasabb összeggel!
  
  Ahol örökké a mézben lesz datolya, szilva,
  És mindenki őrült jutalmat kap!
  
  Drága határtalan Oroszországunk népe,
  Parancsolom, mintha egy koszorú virágozna egy nyári napon ...
  És akkor az emberiség erős lesz,
  Küldjünk utazást a távoli csillagokhoz!
  
  Lehetetlen a bölcső földjén maradni,
  Mágnes vonz minket és a kozmosz hív...
  Nem csoda, hogy a rajzot összehasonlítva gyászoltunk -
  És tegyünk egy kemény számítást a vagyonra!
  
  Milyen szép a bennszülött tanítás,
  Mit adott nekünk a Mindenható Védái által...
  És szülőföldünk aranygyűrűje,
  A rosszindulat bilincsei, törd meg a szükségleteket!
  
  A haza felépíti a kommunizmus álmát,
  Minden ingyen lesz benne - elmúlik a kapzsiság!
  A távoli kvazároknak, akik dédelgetik a turizmust,
  A gyerekeknek pedig egy sétarepülés a kék csillaghoz!
  Miután elénekelte verses részét, Nataska egy gyújtó keveréket dobott a gyalogsági harcjármű felé, hogy a közelébe kerüljön. És a német szállító teljesen kigyulladt, elkezdte kiűzni a fekete, rongyos lángú botokat. A lánynak szerencséje volt, hogy a csatornafedél nyitva volt. És a hőségtől szintén sínylődő Fritzek gyengeséget mutattak. És egy nagy gyújtópalack borította őket.
  Detonáció nem történt, hiszen maguk a dobozok is védettek, de az ágyúba töltött lövedékek öve beékelődött és agresszíven szakadozni kezdett. És egy SS Haupmann leszakadt holtteste kirepült a nyílásból.
  De itt van egy másik BMP, amelyet nehézgéppuskákból csaptak le. A komszomol lánynak sikerült visszaugrania, de eltalálta barátját, és a kellékeket hozó ötéves kisfiút, Kolját. Szegény gyerek, mit csinált ebben a szidásban? Minden erejével segítette a felnőtteket, mindenkivel együtt próbálta győzelemre vezetni a Vörös Hadsereget! És most egy golyóbolond levágta fényes fejét.
  Az egyetlen vigasz, hogy nem volt ideje átélni a fájdalmat.
  De Ekaterina Yarova sokkal fájdalmasabban halt meg. Nagy kaliberű golyói átszakították a mellkasát és a hátát. És meghalsz a szenvedés fülsiketítő szakaszaiban. Mintha két kígyó tekeredne körülötted. Az egyik forró, mint a tűz, a másik hidegebb, mint a halálos jég. És pokoli görcsökben megfojtják a lányt. Catherine nyögött és szenvedett. Csupasz, poros, vérfoltos lábai görcsösen rángatóztak, csupasz ujjai pedig elszenesedett napalmmal hányták a törmeléket.
  Natasha odakúszott a barátjához, és odasúgta neki:
  - Kitartás! Hamarosan lesz másik! Sokkal jobb életet!
  Itt a lány egy pillanatra a kommunizmust képzelte el. Egy királyság, ahol abszolút minden van. És minden álom valóra válik, mint a mesében. És ott találkozhatott lebombázott szüleivel. De sajnos a mese hazugság...
  Natasha sörényére piszkos és szürke por, törmelék, amelyet egy nagy kaliberű géppuska lövései vertek le. Rémálomszerű és hátborzongató. De a lány még mindig azt suttogja:
  
  - Hiszek! Remény! Imádom!
  A harcos pedig hirtelen élesen felpattan, és Molotov-koktélt dob, minden gyűlöletét ebbe az impulzusba helyezve. Az üveg a BMP-hez repül és eltörik rajta. De ha a nyílás zárva van, a benne lévő autó megég vagy sem, ennek esélye vitatható. A géppuska késéssel repül, Natalyának sikerül a földre csapódnia, és belekapaszkodnia a hasadt betonba. Karcos, szinte csupasz hátára pedig ömlik a különféle szemét.
  Hirtelen dörrenés hallatszik, és elhallgatnak a géppuskalövések. Az úttörő Leshka volt az, akinek sikerült közel kerülnie a Strela installációhoz - olyasmi, mint a szovjet tervezők által továbbfejlesztett faustpatron. Eldobható fegyver, de elég hatékony. Két légágyúval és négy nagykaliberű géppuskával felfegyverkezve pedig feltörték a fasiszta szállítmányt. Az úttörő pedig, bár kis termetű, de fürge, képes magára húzni a "Nyíl" -2-t. Most visszatér egy új, olyan egyszerű, visszarúgás nélküli fegyverért, amelyet kézműves módon is elő lehet állítani.
  A második világháború világában pedig menő események történtek.
  Jane, Gringeta, Malanya és az újonc Matilda részt vett a kubai partraszálláson. A lányok a Goering-4 harckocsin lovagoltak. Ez egy új gépezet, amelyet Churchillék evolúciója alapján hoztak létre. Ezt a tartályt kissé megkönnyítették a vezetési teljesítmény javítása érdekében. Az eredmény egy ötvenhét tonnás gép volt, 88 milliméteres ágyúval és 152 milliméteres páncélzattal a homlok dőlésszögében, valamint 102 milliméteres páncélzattal és ferde háttal. Védelemben és fegyverzetben ez a harckocsi rosszabb volt, mint az E-50, de motorja akár 1200 lóerős is volt. Eddig nem volt elég gázturbina minden autóhoz. Ennek ellenére a tank nagyon jó lett. A védelem szintjét tekintve homlokban nem volt rosszabb, mint a Tiger-2, sőt oldalt is meghaladta.
  A cementezett páncél minősége kiváló. Bár maga a tank tökéletlen. De a Tigris súlya miatt jobb védelmet nyújt. És legalább jó sebességgel.
  Jane fütyül egy dalt.
  Gringeta mezítláb a pedálokon nyomja. Malania megjegyzi:
  - Úgy tűnik, a kubaiak egyáltalán nem akarnak ellenünk harcolni!
  Gringeta kuncogott, és így válaszolt:
  - Inkább még ők is minket tartanak a felszabadítójuknak. És mi a helyzet Kuba Amerikával? Inkább megszállóként tekintenek rá.
  Jane kinyújtotta csupasz, kecses lábát. A tank oldala nagy lejtésű volt, ami némi problémát okozott a legénységnek, de növelte a jármű túlélőképességét. Az elülső páncél 45 fokos szögben van megdöntve, ami nagy ricochet ad. Most két Pershing van ellenük. Tüzet nyitottak.
  Gringeta csupasz, lebarnult lábát a fémre fektette, és célba vette a fegyvert.
  Az egyik amerikai lövedék a tank homlokát találta el. Ez nem végzetes, a halál ajándéka csúfolódott.
  Gringeta a torony elejére célzott. A Pershing elülső páncélzata ugyanolyan vastag, mint a Goering-4, és a dőlésszöge még kisebb. Tehát egy erősebb, 88 mm-es pisztoly fémet fúr.
  Gringeta megnyalja az ajkát:
  - És beképzeltnek lenni az álmokkal - ki tudna versenyezni... Mi az, hogy egy iskolás fiú egy támogató punkkal harcol!
  A Pershing kigyulladt. A harci felszerelés szakadozni kezdett. Aztán üvöltés hallatszott, végül leszakította a tornyot.
  Gringeta áttette a fegyvert egy másik tankba. Egyáltalán nem volt zavarban, hogy az autója mozog, és menet közben kellett lőnie. A harcosnak sok tapasztalata van. Bejutott a harmincnégybe. És kisebb tornyaik vannak, mint a Pershingeknek.
  A falusi lány dorombolt:
  - Én vagyok a legszebb és legerősebb!
  Volt már tapasztalata. Ráadásul a Pershingek álló helyzetben vannak, ami azt jelenti, hogy sokkal könnyebben eltalálhatók. Az áttört torony üvegként omlik össze.
  Malanya énekli:
  - Töredékekre fog törni - próbálja megtalálni őket!
  Matilda azt mondta:
  - Csak az ég, csak a szél, csak az öröm előtte!
  A Pershingek megsemmisültek, és a német tank ismét csatába rohan. A harcosok még énekelnek is.
  Itt van egy üteg... Megfordítják a tankjukat, hogy lövedékeket kapjanak a homlokukba, és lőjenek.
  Gringeta azt mondja, csupasz, kecses lábakkal a páncélra csapva:
  - Csak egyszer ütöttem... Olyan bátor!
  Malania hozzáteszi:
  - És ügyes! Kiváló útmutató!
  Gringeta hozzáteszi:
  - Nem a szemöldökbe, hanem azonnal a szemébe!
  És tüzet nyit. Nem fél az ellenséges fegyverektől. Elképesztően jól lő. Összességében ez a kvartett nagyszerű. Nagy-Britanniából származó lányok ma már a Harmadik Birodalom részei, nagyon feltételes autonómiával.
  Most Kuba meghódítása következik. Gringetta rendkívül pontos lövései elhallgatják egyik fegyvert a másik után. Az üteg eszeveszetten köpködik, de az ágyúk kitörése fokozatosan elhalványul.
  Jane mezítláb simogatja Gringet szép fejét, és azt mondja:
  - Így kell megtartani!
  És az úr lánya vihog. Csupasz talpa nagyon csiklandozó, és meglepően kellemes az ilyen érintésektől. Mintha rostos hálón járnánk. A lány sarka pedig olyan kerek és csábító.
  Gringeta a mutatóujjával csiklandozza a talpat, és gyengéden így szól:
  - Nagyon szép vagy, igaz... De kérlek, ne vond el a figyelmemet a lövöldözésről.
  Jane visszanevet. És játékosan csicsereg:
  - És kedvellek, kedvellek, tetszel nekem, és számomra nincs több barát a világon!
  Gringeta sóhajtva válaszolt:
  - Szeretem a srácokat... Bár te biztosan kedves vagy. Kíváncsi vagyok, hogy fog kinézni a fia?
  Jane hárpia mosollyal válaszolt:
  - Szerintem nagyon jóképű lenne, és te szeretnéd!
  Gringeta kicsavarta a csípőjét, elképzelte, hogy egy hatalmas ember lép be nagy méltósággal. Milyen öröm ez. Milyen jó érezni Herkules súlyát, vagy még jobb, ha magad lovagolod meg. Eh, várj egy szünetet a csatákban, és ugorj a férfiakhoz. Jobb az SS-ből, szóval nagyok a srácok.
  Jane is simogatásokról álmodott. Egy férfival, vagy egy gyönyörű lánnyal, mindegy. Mindkettő kellemes a maga módján. Ez az, amit sokan nem értenek. Hogy lehet mindkettőt szeretni. Jane azonban biztosan nem tartozik azon hölgyek közé, akiket kurvának neveznek. Szereti a simogatást és az erős test érintését önmagához.
  De az akkumulátor elromlott. A Harmadik Birodalom tankjai rohannak előre. A kezdő harcos Matilda meglepetéssel a hangjában mondja:
  - És a háború könnyebb, mint gondoltam... És féltem is!
  Malanya nevetve jegyezte meg:
  - A legnehezebb a küzdelem, és nagyot kell menned... Ez tényleg probléma.
  Matilda, akinek még nem volt ideje megszokni a durva katona humorát, ugatott:
  - Nem gondolod, hogy túl vulgáris?
  Gringetta ezt énekelte válaszul:
  - Új világot építünk és megtagadjuk a múltat... Az abszurd és vulgáris trónra emelése!
  Matilda örömmel jegyezte meg:
  - Ezt helyesen vették észre... Nos, ki az a Hitler? Egy részeg és egy parasztasszony fia, és kénytelenek vagyunk engedelmeskedni neki!
  Jane jónak látta, hogy emlékeztesse:
  - Dzsingisz kán is rabszolga volt fiatalkorában, és nem tudott írni-olvasni, de mennyit nyert... Néha a szerencse szeret tréfálni!
  Matilda sóhajtva emlékezett vissza:
  - Korábban hittem Istenben... De most már minden vágyam elveszett, hogy higgyek benne. Ha Isten ezt megengedi, akkor milyen Isten?
  Gringeta azt javasolta:
  - Lehet, hogy van Isten, de én gonosz vagyok? A parasztlány csupasz lábujjaival megdörzsölte az orra hegyét. "A mi világunkat nézve az ember könnyen elhiszi. Hogy valami gonosz és kegyetlen uralkodik rajtunk!
  Matilda egyetértően bólintott, és emlékeztetett:
  - A legsikeresebb parancsnokok: Dzsingisz kán, Tamerlane, Hitler - szintén a legkegyetlenebbek voltak. Ebben rejlik egy bizonyos paradoxon!
  Gringeta megjegyezte:
  - A nép a tömeg, és a tömeggel úgy kell bánni, mint egy nővel, és a nő készségesen aláveti magát az erőszaknak. Látszólag valami kegyetlen és valójában a leghatékonyabb!
  Jane is jónak látta emlékeztetni:
  - A legkegyetlenebb török szultán, a legvadabb uralkodó és sikeres hódító volt. Az Oszmán Birodalom méretét tekintve nem volt alacsonyabb a Római Birodalomnál, és vérszomjasságával tűnt ki.
  Malanya mezítláb csapkodta a páncélját, és felmordult:
  - Kegyetlenség, kegyetlenség, és még egyszer kegyetlenség - a nemzet bebetonozása!
  Gringeta felkacagott és kotyogott:
  - Szeptemberben is harcolni fogunk a földön, az égen... Igen, ez vicces!
  A kubai egységek nem tanúsítottak ellenállást, és megadták magukat. És kevés amerikai volt az úton.
  A tankban ülő lányok kicsit beszélgetni kezdtek.
  Matilda szomorúan emlékeztetett:
  Az első világháborúban legyőztük a németeket. És most vereséget szenvedünk vereség után.
  Malanya javította Matildát:
  - Nem mi bírjuk ki, hanem az amerikaiak.
  Gringeta kuncogott, és hozzátette:
  - És kik az amerikaiak - egykori gyarmatunk!
  Jane nevetett, és megjegyezte:
  - De egy nagyon erős gyarmat, amely képes volt elszakadni a birodalomtól. Kár, persze, de a világháború után, formálisan megnyerve a győzelmet, a brit oroszlán nem erősödött meg. Németország már az első világháború előtt is gyors ipari növekedést tapasztalt. Hitler pedig egyesítette a kapitalizmus erejét egy totalitárius fasiszta állam erejével. És kifizetődött!
  Gringeta filozófiailag megjegyezte:
  - A demokrácia veszített a totalitárius diktatúrával szemben!
  Jane kifejtette:
  - Nemcsak totalitárius, hanem népi diktatúra is. Hitlernek sikerült valódi támogatást elérnie, tettekkel és propagandával egyaránt. Természetesen a nemzet egységének és egységének olyan szintjére nem jutottunk el, mint a németek. És végül nem tudták megtartani a gyarmatokat, különösen, amikor Sztálin elárult minket.
  Malania ezt javasolta:
  - Churchill számára a legjobb eredmény, vagy inkább a legracionálisabb döntés az lenne, ha még a negyvenedik év júliusában békét kötne a Harmadik Birodalommal. Ebben az esetben megmentettük volna az összes kolóniát és több százezer életet. A háború folytatása pedig őrület volt.
  Jane racionálisan tisztázta:
  - Őrület mindenesetre! Ha maga a Szovjetunió lépett volna be a háborúba, akkor az oroszok sikere vörös birodalmat hozott volna létre Európában, és halálos veszélyt jelentett volna Nagy-Britanniára. Nyilvánvaló, hogy a kommunisták nem állnának meg itt. - A lány megérintette a mellkasát, és csupasz sarkával a présjét dörzsölte, ami az edzéstől élesebbé vált és folytatta az oktatási programot. - Sztálin és kommunizmusa a nyílt világuralomra hajlik. És megtámadtak minket. És ha Hitler nyert volna, akkor a Harmadik Birodalomnak megvoltak volna az erőforrásai, hogy megküzdjenek velünk. Egyébként hülyeség volt veszekedni.
  Talán a béke után a németek általában elkezdik megemészteni azt, amit korábban elfogtak, és nem mennek sehova. És Churchill őszinte idiótaként viselkedett!
  Matilda mezítláb keményen csapkodta a páncélját, és morogva:
  - Churchill tényleg egy idióta! És még jó, hogy nem volt ideje Kanadába szökni. Hadd szenvedjen a börtönben!
  Jane szeme hevesen villant.
  - Igen, hadd szenvedjen! Felállította egész Nagy-Britanniát!
  Malanya rövid szünet után megjegyezte:
  - Bár a Németországgal való béke is okozhat némi gondot. Miután megkapták a francia és holland gyarmat erőforrásait és Európa ipari potenciálját, a németeknek minden esélyük megvolt arra, hogy szétzúzzák gazdaságunkat. Bár ez még hosszú távú perspektíva. A Harmadik Birodalom azonban háború nélkül is gyorsan fejlődött, és lehetőségei gyorsan növekedtek.
  Jane szomorú mosollyal bólintott.
  - Kemény német mód. A megtestesült rend... Totalitárius könyörtelen állam. Felesleges demokrácia nélkül, csodákat ad! És a gazdaságban is!
  Malania így válaszolt:
  - Ősi demokráciánk nem akadályozta meg az ország fejlődését, naggyá válását. Voltak területeink a gyarmatokkal, több mint Dzsingisz kán birodalma. Ugyanakkor a parlament több mint egy évszázada működik, és törvényeket ad ki a király helyett.
  Jane kuncogott, és megjegyezte:
  - És a Führer megszerezte magának a törvényhozási jogot! Olyan, mint egy császár!
  Malanya kijavította barátját:
  - Most velünk! És a Führer alatt vagyunk!
  A lányok depressziósak voltak... Jane megpróbálta elképzelni, milyen lett volna, ha Churchill 1940 júliusában békét köt Hitlerrel. Németország beleegyezik a Brit Birodalom sérthetetlenségébe, és nem is követeli egykori gyarmatai visszaadását. Az egyetlen feltétel a gyémánt másolatok bérbeadása Namíbiában. Hát ez nem annyira megalázó a britek számára. De amit a németek már elfoglaltak, az lesz a joguk. A franciák afrikai és indokínai birtokai, szinte az egész kontinentális Európa a Harmadik Birodalom befolyási övezetébe tartozik. És a holland gyarmatokat is. Hitler éppen annyit kapott, hogy ne harcoljon tovább, hanem hogy megemésztse a vagyonát. Most olyan gyarmatai vannak, mint Nagy-Britanniának. A gazdasági fejlettség általános szintje pedig még magasabb. A második helyen Németország áll, majd az Egyesült Államok következik. A Szovjetunió pedig a kegyetlen sztálinista iparosításnak köszönhetően a harmadik helyre került a világon. Az Orosz Birodalom katonai potenciálja megnőtt. Meg kell jegyezni, hogy Sztálin a nyugati területek rovására bővítette a területet, és most lakossága megközelítette a kétszáz milliót.
  Az immár szabad kezet kapott Hitler választás előtt állt: a negyvenegyedik évben háborút indít: megakadályozni, hogy az oroszok felkészüljenek. Halaszd el a Szovjetunió elleni támadást, és készülj fel jobban. Itt természetesen a Fritznek volt választása. Sok függött a titkosszolgálati munkától. Sztálint olyan adatokról tájékoztatták, amelyek túlbecsülték a német potenciált. Hitlernek viszont alábecsült elképzelése volt Oroszország erőiről.
  De nyilvánvaló volt: Sztálin újra felszerelte a hadsereget. Megjelentek a KV és a T-34 sorozatú tankok, amelyek hatalmassá válhatnak. A sorozatgyártású legújabb repülőgépek majdnem olyan jók, mint a német modellek. A gyalogság számítása és létszáma, egyetemes katonai szolgálat miatt.
  Németország a T-3 harckocsikat is felszerelte egy erősebb löveggel. Növelte a Yu-88 gyártását, sorozatból piacra dobta az ME-109 F legújabb módosításait. A Szovjetunió légiközlekedésében túlsúlyban van, de minőségileg gyengébb. Tankokban az oroszok kétezer járművel erősebbek, mint a németeknél, a többi könnyű, de némelyik gyorsabb lesz. Az ellenség is erősebb. Sztálin pedig megszerezheti a gyalogságot. Valójában a Szovjetunió nem rosszabb, mint a Wehrmacht potenciálját tekintve, és még erősebb a tankokban. A németeknél több gyalogság van, csak a mozgósítás miatt. Ha a Szovjetunió csapatokat mozgósít, akkor több lesz.
  Tudd, Hitler, az igazság háromszor is meggondolná - érdemes elkezdeni? Talán jobb, ha a németek katonai alapokra helyezik a gazdaságot, és kihasználják a megszállt országokban rejlő lehetőségeket, előnyt szerezve az ellenséggel szemben? Főleg tankokban?
  A Führer, amelynek területei, figyelembe véve a gyarmatokat, nem kisebbek, mint a Szovjetunió, és melegebb éghajlaton, és még több népesség, ha figyelembe vesszük, hogy kit foglalt el ...
  Volt egy választás - a felkészülés. Alakíts ki megosztottságot a külföldiekből. Tedd a feketéket és az európaiakat a gépekre.
  Nos, ha Hitler bölcs politikus lenne, jó intelligenciával, akkor megpróbálta volna maximalizálni a fegyvergyártást - alaposan felkészülni.
  De a Führer valószínűleg már a negyvenegyedik évben megtámadta volna a Szovjetuniót. Még három-négyezer repülőgépe volt elveszett a Nagy-Britanniával vívott csatában. És tankok az afrikai hadosztály rovására, tehát még ötszáz, hatszáz.
  Hát Rommelt keleten vágták volna. A náciknak lett volna pár extra tankhadosztályuk. Nos, talán még pár motoros és egy tucat gyalogos. Nem valószínű, hogy a magabiztos Führer több erőt gyűjtött volna össze.
  És Sztálin? annyi lenne, mint azelőtt. Számára Nagy-Britannia általában a lámpástól függ. A kérdés az, hogy a támadás hirtelen lenne?
  Ha a valósághoz hasonlóan a védekezésre felkészületlen csapatok elleni taktikai csapásra mégis sor kerül, akkor Oroszország számára minden rosszabbul alakulhatott volna. Főleg, ha az offenzíva 1941. május 15-én kezdődött volna.
  Akkor még az őszi olvadás előtt bevették volna Moszkvát. Japán keletről támadna... A Szovjetuniónak kevés esélye lenne. Valószínűleg a negyvenkettedik évben a háború véget ért volna a Szovjetunió főbb régióinak elfoglalásával. Vagy egy ideig félpárti módszerekkel hajtották volna végre.
  A külön béke egy változata is lehetséges. Mint Moszkva megmaradt, de a németek cserébe megkapják a Kaukázust. De Hitlernek még ez sem felelhetett meg. Ismerve az első számú diktátor karakterét, nagy valószínűséggel egészen az Urálig háborúzna, ha nem tovább.
  A Szovjetunió megszállása azonban eltérítené a Harmadik Birodalom jelentős erőit. De ezt részben a helyi rendőrök és a külföldi hadosztályok kompenzálnák. És akkor mi van?
  Hitler is megemésztené a Szovjetuniót? Lehet, hogy egy ideig ezt kell csinálnia. Egészen addig, amíg a gerillamozgalmat a helyi rendőri erők által kiegyensúlyozott minimálisra nem csökkentették.
  És akkor? Nem menne Hitler Nagy-Britanniába? Feltehetsz egy kérdést, de szüksége van rá?
  Már a gyarmatokkal együtt is több föld van, mint Nagy-Britanniában, de miért ne venné el az egészet? És akkor ne hódítsd meg az egész világot. Nagy-Britannia először. Aztán Japánnal együtt szétzúzzuk az USA-t. És akkor jön magának a Felkelő Nap Országának a sora.
  Nagyon nagy a kísértés, hogy világdiktátorrá váljunk. Bár persze, talán Hitler abbahagyta volna. De nehéz megállni, ha nyersz. És nehéz tartózkodni attól, hogy megtámadják Oroszországot, amely nem a védekezésre gondol, hanem közvetlenül támadó háborúra készül.
  Hát hogy lehet bízni Sztálinban, ha kiképezi a sereget, akkor nem védekeznek, hanem megtámadják és megverik az ellenséget a területén. Bárki elgondolkozna ezen.
  Valóban, miért gondolt a Szovjetunió csak az offenzívára? Felkészültek az agresszióra?
  Volt min gondolkodni és Hitler is. Németország biztonságát csak az atombomba, hordozóeszközként ballisztikus rakétákkal együtt tudta garantálni. A németek ballisztikus rakétákat tudtak létrehozni. De az atomfegyverekhez még több év kellett. És ki garantálja, hogy Sztálin várni fog? Sőt, Németország Európát irányítva és gyarmatokkal rendelkezik gazdaságilag erősebb, mint a Szovjetunió.
  Az pedig nyilvánvaló, hogy Sztálin nem nyer semmit a késleltetéssel, így nem túl kecsegtető az Európa-szerte érkező tudósokkal szembeni, a vasnémet fegyelem által összehegesztett technikai verseny.
  Tehát nagy a valószínűsége annak, hogy Sztálin kezd először. Bár természetesen a Harmadik Birodalom elleni támadás túlságosan felelősségteljes döntés. Sőt, Japán második frontot nyithat a Távol-Keleten. Minden szempontból kiderült, Sztálin számára veszteséges volt a Harmadik Birodalom megtámadása. De a várakozás sem sok jót ígért. Mivel a nácik Európa és a gyarmatok erőforrásaira támaszkodva kiküszöbölhetik Oroszország fő ütőkártyáját - a tankok előnyét.
  És repülőn is. Majd fejlessze a sugárhajtású repülést, és szerezzen döntő minőségi előnyt a levegőben. Sztálinnak tehát nem volt oka túl sokat késlekedni. De úgy dönteni, hogy egyedül harcol egész Európával, plusz a gyarmatokkal, és valószínűleg Japánnal is... Majdnem öngyilkos. Mivel az ellenség teljes felsőbbrendűsége az emberi erőforrások és a potenciál terén nyilvánvaló.
  Itt jönnek képbe a személyiségjegyek. De ismerve Hitler ambícióit, az a leglogikusabb, hogy ő maga is bemászik Oroszországba, méghozzá a negyvenegyedik évben, anélkül, hogy hosszas várakozásba bocsátkozna. Igen, és a Führer önbizalmát mindenki ismeri. Minden kétséget kizáróan megvadult bikaként fog felmászni Oroszországra. És nem veszi figyelembe az erők valós egyensúlyát. Vagy talán még a németek sem tudják, fogalmuk sincs, mivel kell szembenézniük.
  A Harmadik Birodalom győzelmének valószínűsége azonban, különösen Japánnal való szövetségben, nagyon nagy. Ráadásul a Felkelő Nap Országának sokkal könnyebb úgy dönteni, hogy a nácikkal együtt elfoglalja a Távol-Keletet, mint a hatalmas Nagy-Britanniával és a gazdaságilag fejlett USA-val harcolni a csendes-óceáni gyarmatokért.
  Nyilvánvaló, hogy Amerika és Anglia összesen annyira felülmúlja a szamurájokat, hogy az ellenük folytatott háború öngyilkos. És a Harmadik Birodalom nem fog segíteni. És mi a helyzet a Szovjetunióval? A németek és műholdaik szétverik őt. Emellett Törökország is beszáll a háborúba, és Olaszország, amely nem kapcsolódik a Nagy-Britanniával vívott háborúhoz. Ilyen erők fognak Sztálinra szállni.
  Már akkor is csúszós az ellenállás esélye, ha Oroszországnak sikerül készenlétbe helyeznie csapatait a német támadás előtt. Ráadásul a valós történelemben úgy tűnik, hogy a Vörös Hadseregnek sikerült harci állapotba lépnie. A csapás hirtelenségét pedig csak azok az erők érezték, amelyeket a határ közelébe hoztak. És ez természetesen a Vörös Hadsereg kisebb része.
  És ha belegondolunk, hogy Oroszország semmi esetre sem áll készen egy védelmi háborúra...
  Sztálin kilátásai nem voltak túl fényesek. Hacsak nem adsz meg megelőző csapást magad. Arra számítva, hogy Németország még nem áll készen a védekezésre. Ebben az esetben a számítás részben indokolt lehet. De bárki számára egyértelmű, hogy Nagy-Britannia haladékot kapott. Talán a Szovjetunió, miután először megtámadta a Harmadik Birodalmat, meglepetésből ért el valamit. És akkor a háború elhúzódik. A legjobb megoldás: két zsarnok kölcsönös megsemmisítése. Igen, és Japán, úgyhogy jobban elakadt. Erre lehet számításokat építeni.
  Ahogy az oroszok mondják: két bolond harcol, az okos néz. Valóban, miért avatkoznának be a britek? Hagyja, hogy mindkét fél kikopjon. A kimerültségig fognak harcolni.
  A lányok gondolatait és csendjét három Sherman felbukkanása törte meg előttük. Magas, amerikai tankok indultak a Göring-4 felé. Nyilvánvaló, hogy a jenkik nem rosszak, és megértették, hogy nagyon fontos volt a német tank közelébe kerülni, vagy akár felszállni a fedélzetre. És maximálisan felgyorsították az autóikat. De a Goering-4-ben a fegyver csövének hossza 100 EL, és nagy távolságból is eltalálható.
  Gringeta mezítláb rátámaszkodott, és lőtt. Jó megütni a Shermant. Olyan magas és kiemelkedő. Az első lövés. De a második pont a célba esett... A torony leszakadt a Shermanról, és az autó tehetetlenségből elhaladva megállt és égni kezdett.
  Jane helyeslően mondta:
  - Pontosságunk nem alacsonyabb, mint az árja!
  Gringeta megvetően felhorkant.
  - És szerintem még felülmúlja! Még nem láttad!
  Matilda mezítláb a pedálokon nyomkodva nyikorgott:
  A semmiből nem lehet sokat kihozni!
  Malanya szellemesebben javított:
  - Bármilyen erős is a hős, nem fogja kőből kipréselni a tengert!
  A lányok együtt nevettek. És megütötték egymást a talpal.
  A durva bőrkeményedés még egy kis szikrát is bocsátott ki. A harcosok nagyon pozitív hangulatban voltak.
  Gringeta rálőtt a második tankra, kettéosztotta a járművet, és így szólt:
  - Kalapáccsal a dióra!
  Matilda kuncogott, és így szólt:
  - Van egy kalapácshéjunk, és orosz Molotov...
  Malanya áthúzta a kezét Gringeta talpán. Éreztem feszességét és rugalmasságát, és észrevettem:
  - Szenen futott?
  A falu harcosa boldogan válaszolt:
  - Igen, persze!
  Malanya összehúzta a szemét, és megkérdezte:
  - És hogy van ez?
  Gringeta őszintén válaszolt:
  - Nagyon szép!
  A tankon ülő lányok nevetésben törtek ki. Igen, amikor megsült a sarka, az nagyon egzotikus.
  Jane azt mondta:
  - Isten óvjon minket Churchill makacsságától!
  Gringeta kiütötte a harmadik tankot, és öklével a fegyver farára csapott, és így szólt:
  - Elég a halott Truman!
  Valóban, Roosevelt halála után az alelnök kapott hatalmat az alkotmány értelmében. De ez még nem állította meg a háborút. Bár a Fritz harci kiképzését, felszerelésük minőségét az amerikaiak eddig nem tudták ellenezni.
  Például a Shermanok nem is lőttek, mert rájöttek, hogy ez reménytelen, és nem hatol át a páncélon.
  Malanya vidáman énekelt, miközben felgyorsította a tankját:
  - Mész, mész, távoli vidékekre! Jó szomszédok, vicces barátok!
  Matilda felvette, a lányok hangulata igazán vidám volt:
  - Tra, ta-ta-ta! Tra, ta-ta-ta! A macskánkat hozzuk magunkkal! Chizhik, kutya, Petka-bufi, majom, papagáj, ilyen társaság!
  Jane eltakarta csupasz, kecses lábát, Matilda száját. És felsikoltott a nevetéstől.
  Igen, a nevetés határozottan meghosszabbítja az életet. Az amerikaiak megalkották a Sherman harckocsit, amely elülső páncélzatában és fegyverzetében harmincnégyhez hasonlítható, és még jobb láthatóságban és optikában, valamint kényelmesebb a legénység számára. De ugyanakkor a tank valóban kiváló célponttá vált a magassága miatt. A britek pedig kihasználták. Igen, és a Göring vezetési teljesítménye jobbnak bizonyult.
  Jane megint elképzelte, hogyan simogatja őt a srác... És dorombolt...
  Német sugárhajtású támadógépek repültek a levegőben... A nap már a végéhez közeledett. A nap lassan haldoklott egy rózsaszín naplementében. Holnap május 9. A nap, amikor a náci Németország a valós történelemben kapitulált. De most a nácik felemelkedésben vannak!
  Ne csak a kubaiak, hanem az amerikaiak is megadják magukat útjuk során. A feketék és mulatok egész brigádja szinte harc nélkül dobta ki a fehér zászlót.
  A lányok kiszálltak a kocsiból. Minél többet kell tankolni.
  Jane a német nők példáját követve azt javasolta:
  - Ezek a színesek csókolják a lábunkat!
  Matilda a homlokát ráncolta, és megjegyezte:
  - Nem gondolja, hogy csúnya így megalázni az embereket?
  Az úr lánya merészen megjegyezte:
  - De örülni fogunk!
  Matilda megvetően felhorkant.
  - A nyálas szájtól? Ments meg Istenem!
  Gringeta viszont helyeslően bólintott.
  - Hagyjuk, hogy! Szeretni fogom!
  És a falusi lány felkiáltott:
  - Térdelj és nyald meg a sarkam!
  A fekete tiszt az arcára esett, és megcsókolta Gringeta mezítlábát. Más harcosok is mögéje estek, és engedelmesen csapkodták a lányok sarkát és talpát. Jane vidáman felkacagott. Nyilvánvalóan élvezte ezt a kalandot. És még inkább, amikor lelkesen csókolgatják a lányok lábát.
  Csak Matilda állt félre, és mérgesen nézett kék szemével. Nagyon dühös volt. A németek nemcsak megfosztották Nagy-Britanniát függetlenségétől, hanem barbár szokásokat is bevezettek. Pontosabban: maguk a britek is lelkesen fogadják őket.
  Úgy tűnik nekik, hogy most olyan menők és erősek lettek. És valójában - ez aljasság!
  Bár persze Matilda megértette, hogy ebben van egy különleges élvezet. Amikor a második világháború még csak most kezdődött, Nagy-Britanniában olyan hangulat uralkodott: kalapot fogunk dobni a németekre. Az ötletet az ihlette, hogy Németország egyáltalán nem volt olyan veszedelmes rivális, mint az első világháborúban, és hogy Hitler csak egy japán.
  Franciaország és az angol expedíciós csapat veresége igazi sokk volt. A túlzott önbizalmat pedig félelem váltotta fel. Talán fogadja el Churchill döntését a béke érdekében, területi engedmények nélkül - sóhajtott fel Nagy-Britannia népe. A háború elkezdődött, és a kezdetektől egyenlőtlen volt.
  A Führer hirtelen döntése, hogy keletre dobja a hordákat, új reményeket keltett. Aztán a britek többsége Oroszországnak szurkolt, és mindenki remegett, amikor a nácik Moszkva közelébe kerültek. Az ősz vége és a tél eleje új reményeket keltett Nagy-Britanniában. Leverték Rommel hadtestét, a németeket megverték és visszaűzték Moszkvából. Az USA végre belépett a háborúba.
  De már télen a japánok számos győzelmet arattak, tavasszal pedig még rosszabb lett. Az oroszok is új módon kezdtek veszíteni. Rommel ellentámadásba kezdett. Tolbuk bukása igazi nemzeti tragédia volt mindenki számára . Ahol negyvenkettő tavasza óta a németek ragadták meg a szerencsemadarat a farkánál.
  Nagy-Britannia gyorsan elvesztette gyarmatait, és amikor magára a metropoliszra szálltak, szinte semmilyen ellenállást nem tanúsított. Így az angol csillag leszállt, a német csillag pedig felemelkedett. Matilda belépett a hadseregbe. Nem volt más választása, mint megvalósítani önmagát. És nem akartam a munkapadon állni!
  Jane belefáradt abba, hogy érezze a lábcsókolást, és verni kezdte a hadifoglyokat. Az erősebb Gringeta annyira megmozdította az öklét, hogy eltörte az egyik tiszt orrát. Vöröshajú Malanya pisztolyt döfött a fekete férfi gyomrába, amitől a férfi megduplázódott. Ezt követően a lányok egyhangúan ugatták, szívükből:
  Szuper harcosok vagyunk! És verjük újra a foglyokat, lábukkal és puskatussal.
  1945. május 9-én Mexikó fővárosának helyőrsége kapitulált. Az amerikaiak nem bírták a kemény nyomást és a bombázást. Igen, és a lőszer gyorsan elfogyott, és a légi utánpótlásra tett kísérletek kudarcot vallottak.
  A Wehrmacht újabb tőkét jegyzett eszközébe. A főbb városokat elfoglaló számuk egyre nőtt...
  A négy bátor lány az E-50-en északra, az Egyesült Államok határáig költözött.
  A szépségek hangulata fő volt. Rohantak a csatába és a transzcendentális világok magasságaiba.
  Miközben a tank a németek által már megszállt területen haladt, négyen kiszálltak az autóból és elrohantak. És egy tinédzser Hanst ültették az élre.
  Hagyd lovagolni. És ők a harcos lányok tartják formában.
  A dudorokon és liánokon átugró Gerda élvezetet érzett, megkeményedett talpával a föld egyenetlenségeibe kapaszkodott.
  A szőke lány mosolyogva megjegyezte:
  - Milyen jó vadembernek lenni... Ez egy céges stílus - mezítláb és bikiniben futni!
  Charlotte egyetértett ezzel:
  - Igen, a minimális ruha a teljes szabadság érzését adja a testnek. Tényleg jó lánynak lenni. Ilyen erő és könnyű mozgás. Egyre kitartóbb leszel!
  Magda hozzászólt:
  - A lényeg, hogy ne veszítsd el a formáját! Itt futunk nagyon hasznos!
  Christina felkacagott, és így szólt:
  - És futok az ösvényen tócsákkal. Nem tudok enni, egy morzsát sem tudok aludni!
  Charlotte kuncogott, és így válaszolt:
  - Nem rossz, hogy komponálsz... Eh, Magda nem akar megint a vallásról beszélni velünk?
  Az aranyhajú lány megrázta a fejét.
  - Nem! Előtte ne dobj gyöngyöt...
  Magda itt habozott, hiszen egy barát folytatása természetesen sértésnek tekinthető.
  Charlotte azonban ismét felkuncogott, és felkiáltott:
  - És azt hittem, hogy kijavítottad magad, és felismerted az árja monoteizmust!
  Magda megvonta a vállát, és ismét megkérdezte:
  - Olyan, mint Árja?
  Charlotte széttárta a kezét.
  - És így... Szentháromság nélkül, egy Istennel!
  Gerda megerősítette ezt:
  - Ez az... Isten egy! Jézus nem Isten, hanem csak egy az árja próféták közül. Ráadásul az evangélium általában zsidó találmány. A Biblia is csak egy zsidó csalás. És nincs Szentháromság. Egy mindenható Teremtő Isten van. Hitler az ő alkirálya a Földön és Fia, szeretője és hírnöke. A legfontosabbak és mindenekelőtt a próféták. Istennek vannak különféle szolgái és angyalai is, akiket úgymond kis isteneknek neveznek. Mint Thor, Ovdia és mások. Olyanok, mint a Mindenhatónak engedelmeskedő arkangyalok. - A lány felpattant, bukfencezett és folytatta. - Általában minden egyszerű. Az árja monoteizmus nem csavaros. A németek Isten választott népe, és először a világot, majd az univerzumot kell megragadniuk és uralniuk.
  Charlotte megerősítette:
  - Látod Magda. Milyen egyszerű és világos!
  Christina megjegyezte:
  - Tisztáznom kell valamit?
  Charlotte elmosolyodott.
  - Pontosan mit?
  Christina kibökte:
  Mi a helyzet a bűntől való megváltással?
  Ezután Gerda átvette a szót, és elmagyarázta:
  - És az árja vallásban nincs megváltás fogalma. Mindannyian németek vagyunk, ha hűek maradunk a Führerhez, és a Harmadik Birodalom az urak által megmentik a következő világban. Más nemzetek pedig a mi rabszolgáink. Ha egy német elárulja a Führert, akkor halála után más árják rabszolgája lesz. A nem német népek különleges érdemekért kaphatnak német állampolgárságot. És rabszolgáik is lesznek. Minden egyszerű és logikus!
  Christina hozzátette:
  - És egy árjáknak nem bűn szexelni. És árja is. A Führer azt mondta: jobb teherbe esni egy hős-katonától, mint egy férjtől, ha nem hős!
  Magda kibökte:
  - Ha Japán a negyvenegyedikben megtámadta volna a Szovjetuniót, akkor még a bukás előtt elfoglaltuk volna Moszkvát!
  Gerda megrázta az ujját Magdára futás közben:
  - Ne kerüld ki... Hát nem jobb a mi árják vallásunk, mint a keresztények meséi?
  Christina hozzátette:
  - És a keresztény paradicsomban nem lesz szex! Gondold át!
  Gerda hozzátette:
  - És egyáltalán nem lesz bűn... És ez olyan unalmas! Üvölts, mint egy farkas!
  Magda mosolyogva megjegyezte:
  - Attól függ, mi számít bűnnek. Tíz parancsolat volt a Bibliában. De ne ölj, folyamatosan megsértik. És Isten parancsára. Általánosságban elmondható, hogy a gyerekek megölése nagy gonoszság... De Elizeus megtette, és Isten jóváhagyásával. Szóval... paradoxont kap - a bűn és a gonosz nem ugyanaz. A bűn pedig az Isten iránti engedetlenség!
  Christina megvonta izmos vállát, és így válaszolt:
  - Szóval kiderül, hogy a keresztény paradicsomban is létezni fog a gonosz? Miért nem engedelmeskedsz Istennek? Tehát részt vehetünk gladiátorjátékokban és szexuális orgiákban? Csak szavakkal vallani szerelmet az Úrnak?
  Magda megrázta a fejét.
  - Nem hinném... Bár persze Yeliseit zavarba hozza, hogy megölte a gyerekeket, akik kopaszsága miatt csúfolták. Nyilván ez az elv: szeresd az ellenségedet, ez nem illik!
  Christina logikusan megjegyezte:
  - És ki követi józan eszével azt az elvet, hogy szeresd az ellenségedet? Általában véve a kereszténység a pacifizmus és a judaizmus keveréke. Ilyen vallással nem vagyunk úton!
  Gerda csupasz lábával a bokrok közé csapva hozzátette:
  - És semmi esetre sem leszünk együtt a zsidókkal! A zsidó Biblia pedig nem kell!
  Charlotte logikusan hozzátette:
  - Nincs értelme hinnünk a Bibliában. Egyik sem - sem a szív, sem az elme! Mert árják vagyunk, nem Ábrahám magva az ígéret szerint. Természetesen idegenek vagyunk Ábrahámtól, és mindentől, amit a Biblia szült. A mi monoteizmusunk árja, és tagadja az Ábrahizmust! Az egyetlen közös dolog az örökkévaló, mindenütt jelenlévő, mindenható Istenbe vetett hit. De itt mindennek vége!
  Magda ironikusan mondta:
  - Ámen...
  Gerda mosolyogva tette hozzá:
  - Mindenhol be kell vezetni az árja monoteizmust. És tegyen olyasmit, mint a keresztelés szertartása, amikor új vallást vesz fel. Hogy ha már megkeresztelkedtél, igazi náci leszel!
  Charlotte azt javasolta:
  "Talán valamiféle szimbólummá kellene válnia. Mikor teszel horogkeresztet a homlokodra?
  Christina fogta és énekelte:
  - Árnyék, árnyék, árnyék Lucifer árnyéka, fényesen pislákol a sötétben... Hitler horogkeresztje a hasán, Hitler horogkeresztje a hasán!
  Gerda dühösen a lábával megbökte párja combját:
  - Ne nevess a szimbólumainkon. Ráadásul a horogkereszt rovásírásos jel!
  Christina válaszul megragadta Gerdát a mezítlábánál, és csiklandozta a sarkát, mondván:
  - Ó, milyen komolyak vagyunk! Inkább nevess!
  A lány ügyesen megcsavarta kecses, lebarnult lábát, és csupasz ujjaival megragadta a vörös cickányt. A nő zihált, és kifosztotta a fogát. Elkezdte csiklandozni Gerdát, a kerek sarkát.
  A szőke terminátor ugatott:
  Ne dugd be az ujjaidat...
  Christina letépte párja lábát, és rikácsolt:
  - El fogod törni az orrom!
  Gerda kuncogott és csicseregve:
  - Ha szilvát kérsz? Vagy egy ló a sörényben!
  És a harcosok, akik egy pillanatra megálltak, ismét elrohantak, villogó, kissé poros, fűszínű sarkú cipőkkel. Mondanom sem kell, minden kétséget kizáróan összegyűlt a jókedvű négy.
  Christina a szökésben azt javasolta:
  - Mit szólnál a városokhoz?
  Gerda megrázta a fejét.
  - Nem túl érdekes! Ez lenne az igazi, elektronikus játékok feltalálása!
  Charlotte széttárta a karját futás közben, és így szólt:
  - És mi... Az nagyszerű lenne! Létrehozni valami olyan elektronikusat és a legteljesebb mértékben játszva.
  Magda a barátaira kacsintott, és mosolyogva így szólt:
  - Az ember a teremtés ajándékát kapta a Teremtőtől. És mi emberek sokat tanultunk kitalálni. Ott talán legalább egy kicsit hálásnak kellene lennünk a Teremtőnek!
  Charlotte megvetően felhorkant, és megjegyezte:
  - És nagyon hálásak vagyunk! Árja monoteisták vagyunk, és Istent a német nép Atyjának ismerjük el!
  Gerda felugrott, mint egy macska, és szükségesnek tartotta hozzátenni:
  - De Ábrahám, Izsák és Jákob Istenét semmi esetre sem ismerjük el! Tehát ne erőltess ránk valami idegent és nem áriát!
  Magda kétségbeesetten kiáltott:
  - Istenért vagyok, nem a zsidókért!
  Gerda magabiztosan megerősítette:
  - És én is, az istenért! De nem a Biblia szerint, hanem a "Küzdelmem" szerint. És nem a zsidóknak, hanem az árjáknak! És egy árja nem csak az, aki német származású. Az árja a szellem megvallása!
  Magda énekelte:
  - Bátran lépéstársak,
  Erősítsük lelkünket a küzdelemben...
  A távoli boldogsághoz az út -
  Szoptassuk magunkat!
  Charlotte gúnyosan azt mondta:
  - Szívj egy ilyen mellet, felejtsd el a tehenet!
  És a lányok nevetésben törtek ki. Nagyon szerettek volna szeretkezni. És úgy, hogy a srácok ajka csókokkal öntötte el a skarlátvörös mellbimbókat. És a mellkas megduzzad, fájdalmas és kellemes lesz a nyafogás. És ez olyan csodálatos.
  Gerda bölcsen kijelentette:
  - A szex hegyeket mozgat meg és hajókat tör össze...
  Christina válaszul veszi és énekli:
  - A hajók vitorlás horgonyokkal mennek a fenékre... És akkor a tiéd lesz az arany ládád. Arany ládák! A hajók összetörtek! A ládák nyitva állnak... A smaragd és a rubin szétterül, mint az eső....
  A harcosok pedig kórusban énekelték:
  - Ha gazdag akarsz lenni, ha boldog akarsz lenni... Maradj velünk Führer! Te leszel a királyunk! Te leszel a királyunk!
  A lányok pedig minden erejükből gyorsulóan beleütköztek az útjukba növő vastag liánba. A fa megrepedt és nyikorogva hasadt. A harcosok felkiáltottak:
  - Egy hiba az agyugrásban, és az ütés elkerülhetetlen!
  Ezt követően a lányok szaltózuhatagban tekergettek. Olyan gyorsak. Mint a villám. És smaragdszemekkel csillognak. És a szemük tényleg, mint a csillagok égnek. És természetesen senki sem tud ellenállni a Führer ilyen szolgáinak. És ezek a lányok gazemberek. És nem csak amerikaiakat, hanem oroszokat, vagy inkább szovjeteket is megöltek.
  Gerda felidézte a Szovjetunióban történt kalandját ... Pontosabban, hogyan szórakoznak a barátaikkal.
  Négy bikinis német lány küzdött a Tigeren. Mind a négy lány nagyon szép: három szőke és egy vörös hajú. Általában nők nem harcoltak a panzvale tankok legénységében, de ez egy őrült történet.
  Itt vagy pásztázol, vagy eltűntél...
  Bármely külső szemlélő láthatta, hogy a lányok milyen ügyesen kezelik a "Tigrist", és milyen csábítóan nyomják a karokat a mezítláb.
  A második világháború egyik ilyen nem triviális epizódja.
  A német "Tiger" -2, csendesen dorombolva a motort, közeledett a szovjet állásokhoz. A Vörös Hadsereg fegyverei egyelőre hallgattak, és közelebb engedték az autót. De a németek sem ilyen egyszerűek. Menet közben először tüzet nyitottak. Szerencsére a görgők lépcsőzetes elrendezése lehetővé teszi a németek számára, hogy a pálya simaságát kihasználva mozgás közben lőjenek.
  És a 88 mm-es ágyú eltalálja a szovjet fegyvert. A vörös hajú Charlotte látása nagyon éles, valamint a Tigris kiváló optikája és érzéke.
  
  Német tankok lövöldöznek a szovjet állásokra, és megpróbálnak viszonzó tüzet provokálni.
  Itt megvannak a maguk kereskedelmi és alattomos számításai.
  De, és a Vörös Hadsereg nem nyeli le a viszonzatlan ajándékokat. És a szovjet fegyverek viszonozzák a tüzet. Van egy igazi párbaj, és a kagylóhullás. A németek elég pontosan lőnek, de a szovjet fegyverek is megkapják őket. A kagylók kopogtatnak a "Tigris" páncélján... A lányok, ha eltalálják, lefektetik a fülüket. Szerencsére a módosításukban az acéllemezek már lejtősek és lövedékeket küldenek ricochetbe.
  Bár persze nem az E-50-hez hasonlítani. A technika fejlődik.
  A saját ágyúja pedig pontosan lő a villanásokra. És ami a legfontosabb, támadó repülőgépek emelkednek az égbe: németek, angolok és amerikaiak féláron vásárolva. Lefedik a szovjet állásokat. Szovjet oldalról a fő repülőgép a Jak-9. A gép nem rossz, de hiányzik belőle a fegyverzet, ráadásul ezeknek a vadászgépeknek jelentős része a referencianál nehezebb tömegű. Ez pedig rosszabb repülési jellemzőket jelent.
  A németeknek pedig már van sugárhajtóműve.
  Több szovjet harckocsit a földbe temetnek, de lőerejük nem elegendő a német páncélosok áthatolásához.
  Fritzek már akkor veszélyesek voltak.
  A vörös hajú vigyorog, a szőke parancsnok pedig üvölt:
  - Adj meleget az oroszoknak!
  A "Tiger"-2 tartály F változatban készül - a páncéllemezek ferde elrendezésével. Ez lehetővé teszi számára, hogy 76 és 85 mm-es szovjet fegyverek töltényeit tartsa anélkül, hogy komoly károkat okozna. Kiváló minőségű páncél - cementezett.
  A Fritznek már akkoriban veszélyes autói voltak.
  És a lányok a tankban még magasabbak a karaktereikben. Főleg a vörös hajú lövész.
  Magda azonban szuper harcos.
  És csata zajlik az égen. A németek és a korrupt szövetségesek oldalán nagy számbeli és talán minőségi fölény van. Az oroszok oldalán - több kétségbeesés és düh. Sok légkamra. És kivételes bátorságról beszél. És még az őrültséggel határos arrogancia is.
  De sajnos egy őrült bátorság nem elég.
  A németek előrenyomulnak. Különbözőek a tankjaik. Vannak Shermanok erősen módosított képernyővel, Churchill 152 mm-es páncélzattal és Challengerek klasszikus elrendezéssel. Az amerikai M-16 pedig egy nehéz gép. Ez a kavalkád szovjet pozíciókba kúszik fel.
  A nácik Nagy-Britannia meghódítása után összegyűlt riffrák.
  De Oroszországnak is sok fegyvere van, és az ellenállás makacs.
  Mind a tüzérek, mind a tüzérek képzettek és tele vannak hősiességgel.
  A németek veszteségei nőnek, ahogy közelednek a lövészárkokhoz. És a Fritzek vérrel mossák meg magukat.
  Minden lépésük komoly veszteségeket ér.
  A lányok pedig még mezítláb ütik a másikat, és lövöldözés közben éneklik:
  - A Harmadik Birodalom azt mondja, ne sodródj!
  - Sas-ördögök vagyunk és nagyon jók vagyunk...
  A hajógyár felemelése!
  - Repülünk, mint a madarak és ellenségek a zsákban!
  A dalok nem túl érthetőek, de elég viccesek. És vidítsd fel a vérmosó fasisztákat.
  A németek legyőzik az első védelmi vonalat, de aknákba botlanak. És jelentős károkat okoznak. Alapvetően az aknáktól szenved a futómű. Kevesebb fegyversorozat veszteség.
  A tankok, az biztos, hogy a náci menazséria alapvető védelmet élvez.
  A szőke lány, aki a parancsnok megjegyzi:
  - Mindazonáltal ezek az oroszok elég mérgezőek!
  Charlotte válaszul megrázza a fejét.
  - Viperák... De bátran!
  Szőke Magda, aki a sofőr, így számol be:
  - Nincsenek robbanások! Tovább léphetünk előre!
  Ami bizonyos mértékig jó hír.
  "Tigris" lassan kúszik. Már erősen lassítják a különféle tankelhárító árkok, sünök. Hernyómászó előrenyomulást rendeznek.
  Ez pedig némi haladékot ad az oroszoknak. Így a Vörös Hadsereg veszteségei nagyon magasak.
  A bikinis lányok pedig alig várják. A tartály forró, félmeztelen testük izzadt. Aztán a szőke parancsnoknak, Gerdának eszébe jutott a tél. Aztán a Fritz megkínzott két úttörőt és egy komszomol tagot.
  A játékos, mezítlábas Gerda emlékei nagyon érdekesek, izgalmasak és kellemesek. Bár más cikinek tartaná.
  Ő személyesen tépte le a ruhákat a fiúkról, akik nem siettek levetkőzni. Ez önmagában öröm. Aztán az úttörőket csak rövidnadrágban rúgták ki a hidegbe. A parancsnok-lány Magda ostorral hajtotta a szovjet fiúkat. Az egyik úttörő már magas fiú volt, körülbelül tizenhárom éves.
  Jóképű, szőke hajú gyerek, kiemelkedő izomzattal, természetesen jóképű. Nagyon méltó arra, hogy egy plakáton ábrázolják a következő felirattal: "Igaz, ifjú árja."
  Amikor meglátott egy félmeztelen komszomollányt, akit szintén rövidnadrágban rúgtak ki a hidegbe, férfiassága felállt, és elég nagynak bizonyult.
  Az úttörő fiú még el is pirult a zavartól, de egy tinédzser teste erősebb, mint az elme.
  Gerd érzéki bágyadtsága elmúlt. És nagyon szeretett volna párosodni egy fiatal férfival, sőt egy ellenséggel is.
  Főleg olyan aranyos és izmos.
  Miután tizenöt percig vezette az úttörőket a fagyban, úgy, hogy a fiúk mezítláb elkékült, visszahajtotta őket a kunyhóba.
  A fiúk a kínok ellenére bátran kitartottak, és büszkén néztek.
  Ott megragadta az idősebb és magas úttörőt a mezítlábánál fogva, és dörzsölni kezdte. Aztán egyre magasabbra emelte a kezét, lehúzta fehér bugyiját.
  Bár szőke, nagyon temperamentumos.
  És a tökéletessége a szájában volt. És micsoda élvezet egy ilyen fiatalt leszívni, még ha az ellenséged is. Kolja úttörő felnyögött az izgalomtól. A fiatal szűz először volt nővel. Néhány fiatal német katona kukucskált ki az ablakon, de Gerda nem törődött vele. A magas, szőke fiú most őt foglalta el. És körmös ujjak karcolták a fiú száraz, inas testét.
  Milyen tiszta, sima bőre van, és hogyan lüktet a jáde rúd a szájában. Ez a legmagasabb ízlés egy nő számára.
  Amikor végzett, Magda élvezettel nyelte le az édes búzadarát. Aztán felhúzta a fiú rövidnadrágját, és ráparancsolt:
  - Menj, azt mondják shket! Menjünk ki, már meleged van!
  És ez a kötelesség mindenek felett, az igazi árjáknak a kínzások végére kell vinnie. És nem ismer szánalmat.
  És megint kivitték a fiúkat a hidegbe. Kolja csupasz lábnyomokat hagyott maga mögött, Magda pedig követte, és kéjesen felsóhajtott. A hasítéka égett az izgalomtól, és annyira vágyott egy férfi szeretetére.
  És milyen csábítóak a fiú lábai. Vörössé váltak a hidegben, mint a szarkalábak.
  Nem töltötte be a kitűzött időt, és visszaküldte a fiúkat. Hideg ajkakra csókolta Kolját, és leütötte a fiút. Letépte az alsónadrágot, majd forró kézzel gyúrni kezdte a tökéletességet. Pioneer ismét felriadt a szenvedélyes nyomástól.
  Gerda megcsókolta a fiú fagyvörös lábát és mezítlábát. Bíborvörös lett a zavartól.
  És akkor a szépség felnyergelte a fiút. Jáde rúdja behatolt a Vénusz nedves barlangjába, kifejezhetetlen élvezetet nyújtva.
  
  Gerda mozgásban felnyögött, olyan jól érezte magát. A felismerés, hogy szexel egy fiúval, sőt a Harmadik Birodalom ellenségével, nagy izgalmat keltett. És akkor Gerda hűvös orgazmusba esett.
  Zavar nélkül üvöltött, mint egy bivaly.
  Olyan jó, hogy nem volt senkivel! Egy teljes örömhullámot kapott...
  Soha nem tapasztalt ilyet normális férfiakkal.
  A fiúk könnyű flörtjének története tragikusan végződött. Végül halálra kínozták őket. És elvesztette szeretőjét, Kolját. Amit nagyon megbántam. De az adósság az adósság. Néhány hónappal később Kluge SS ezredes megkérdezte tőle:
  - Jól érezted magad az úttörővel?
  A kérdés természetesen veszélyes lehet.
  Gerda őszintén válaszolt:
  - Nagyon!
  És a lány be is fejezte:
  - Mindenre készen állok, hogy megismételjem az érzéseket.
  Kluge kedvesen mosolyogva válaszolt:
  - Szóval végül is sok úttörő van!
  Hát, köcsög, ő nem érti a női szívet.
  Magda hevesen tiltakozott:
  - De csak egy van, mint Kolja!
  Az őszinteség őszinte volt.
  És eszébe jutott szeretője inas teste, aki álmában szexelt vele.
  Talán az a legizgalmasabb, hogy szeretkezel egy öngyilkos merénylővel.
  De most a németek már legyőzték az első védelmi vonalat, törött tankokat és törött szovjet fegyvereket hagytak hátra.
  Bár a tankok a nácik és elakadtak.
  A lerombolt bunker fölé valaki horogkeresztes zászlót állított fel.
  Az egész világ által gyűlölt pók kitárta mancsait az egész világon.
  Az égen pedig megszólalt a Wagner-szimfónia, német, angol és amerikai támadórepülőgépek léptek be a következő körbe.
  Az amerikaiak hosszú lejáratú, kamatmentes hitelre tették fegyvereiket. Így azt remélték, hogy megnyugtatják Hitlert és környezetét. De ezzel összegyűjtöttek maguknak egy zivatart. A Szovjetuniót nem lehetett elfoglalni, de a Fritz előrenyomult, és óriási károkat okozott a Vörös Hadseregben.
  Természetesen Oroszország sokkal rosszabb lett. De most az amerikaiak oldalra szálltak ki hajlékonyságukból.
  Eljött az este... Aztán az éjszaka. A lányok futottak és elaludtak közvetlenül a májusi szabad ég alatt. Négy szépség. Lányok, akiktől elkápráztatnak, ha csak rájuk néznek.
  Gerdának a kocogás után rémálma volt. Mintha újra kislány lett volna. És szörnyű kalandokba merült.
  Bemutatkozott egy mese Gerdáról, amit egykor olvastam. Szegény lány örök nyárral elhagyta a virágzó kertet, és az őszi hideg úton halad.
  Mezítláb tapossa a sziklás gerincet. A csupasz talp azonban már eldurvult a kertben, és nem is fáj annyira. De az út hosszú, a lábak eltévednek, néhány tíz mérföld után a talpak izzani kezdenek, a vádli pedig fájni kezd. A lány alamizsnát kér, hogy adjanak neki legalább egy kis ennivalót, és kérjenek szállást éjszakára. Ki eteti a gyereket és ki nem. De szerencsés: hagytak maradni éjszakára. A lány elaludt a szénában. És nagyon mélyen alszik, hosszú út után. De reggel újra el kell indulnia, jószívű házigazdaként egy darab kenyeret venni. És még mindig fáj a lába egy hosszú átállás után, és hideg a mezítláb járni.
  De a gyors vezetés melegen tartja a lányt. A mezítláb kipirosodik, a macskakövekre karcolt talp kissé megsül. A lány elviseli és leküzdi a fáradtságot, hogy kiszabaduljon a lábai nyüszítéséből, alaposan megvizsgálja a környezetet. Németország útjain halad, Franciaország irányába. Ezeken a sűrűn lakott vidékeken sok érdekesség található. Néha szép őszi eső is elkezd esni. Gerda nagyon fél a megfázástól.
  Csak egy könnyű nyári ruha van rajta.
  De a következő éjszakázáskor az együttérző háziasszony megsajnálta, és meleg szőrsálat adott neki az útra. És Gerda másnap újra megy. A lábak először megmerevednek, de aztán felmelegszenek. Csak csengenek minden vénával. Fájdalmas így járni, de a lánynak sikerül, van célja, és ezt biztosan el is fogja érni.
  A lábak pedig napról napra durvábbak lesznek, bőrkeményedésekkel benőve. Nehéz így menni. A lány néhányszor szénakazalban töltötte az éjszakát, éjszaka megfagyott, majd csonttöréssel felkelt. De Gerda makacsul továbbment, teste felmelegedett és könnyebb lett. A lány alamizsnából élt. Segített, ha nem is rendszeresen, de az evés, az erő megőrzése.
  Az izmok minden nap fáradtan fájtak, de a fájdalom tompult. A gyermek szervezete gyorsan alkalmazkodott a terheléshez, és most a lány átlagosan körülbelül hatvan kilométert gyalogolt naponta, és nem esett el a fáradtságtól. Csupasz, leütött lábait kemény kéreg borította, szinte nem is érezte a kövek élességét és a hideget. A lány sétált, legyőzve a szenvedést. Európában a tél enyhe. Időnként nedves hó esett. Gerda csupasz lábnyomokat hagyott rajta, anélkül, hogy megszakította volna a lépését.
  Úgy mozgott, mintha felcsavarták volna, és addig, amíg egy holló segítségével be nem jutott a palotába. Ott kért a hercegnőtől és a hercegtől egy pár cipőt és egy kocsit, hogy tovább kereshesse Kait. De a hercegnő nevetve jegyezte meg
  - Szoktál mezítláb járni! Miért van szüksége cipőre? Csak a lábaidat fogják elnehezíteni! Inkább menj, mint korábban, és hamarabb bejárod a fél világot.
  Gerdának pedig ismét mezítláb kellett taposnia, így nem találkozott semmiféle rokonszenvvel. De a lány valóban mezítláb megkeményedett, és a talp bőre erősebb lett, mint a csizmáé. És haladt, hajthatatlan bátorságot tanúsítva. Így hát mezítláb átsétált Németországon, és Franciaországban kötött ki. A nedves havat vésett lábak alatt tömörítették.
  A lány Párizsba ment. Ott találkozott utcagyerekekkel. Olyan rongyos és mezítláb, mint ő. A lány kezet fogott velük, és hírt váltott. Minden ország gyermekei egy nemzetközi nyelvet beszélnek és megértik egymást. Gerda pedig gyorsan összebarátkozott velük.
  De a gyerekek éhesek, és a lány velük együtt betör a gazda istállójába. De a rendőrség megjelenik egy pár betanított kutyával. Az egyik kutya megelőzi Gerdát és leüti. A rendőr béklyókat helyez a lányra, és börtönbe viszi.
  Szegény Gerda, nehéz bilincsekkel dörzsölve a lábát, betéved egy párizsi börtönbe. Be is helyezték őket a Chateletbe, egy hideg, büdös cellába, ahol lopáson elkapott kislányok és idősebb nők, de gyakorlatilag mindegyik fiatal, együtt ülnek.
  Undorító vodkával és állott kenyérrel etetnek. Tehát több mint egy évet tölthet embertelen körülmények között.
  De Gerdát kihallgatásra idézik. Olajjal bekenik a sarkukat, és lángoló kályhát hordanak a mezítláb. A lány felsikolt a fájdalomtól, és elveszti az eszméletét. És kénytelen vállalni a felelősséget egy nemesember meggyilkolásáért.
  A kínzás több napig tart, a gyereket megkorbácsolják, fogasra akasztják, de Gerda hihetetlen bátorságot mutat. Semmit sem ismernek fel. Aztán rákenem a spanyol csizmát.
  A deszkák szorítják a gyerekek lábát, a hóhér pedig ékeket hajt. Az első ütések után a lány elveszti az eszméletét. De hideg vizet öntenek rá, és arra kényszerítik, hogy magához térjen. Aztán megint verték a deszkákat. A fájdalom egyszerűen szörnyű. Gerda zihál, és vad sírással jön ki.
  A részeg hóhér elvigyorodik.
  A kérdező megismétli a kérdést:
  - Ön ölte meg de Jouzac vicomtet?
  Gerda nyögve válaszol:
  - Nem!
  A nyomozó felkiált:
  - Hóhér, még egy éket neki! Vastagabb!
  És ismét egy ütés következik, amitől a lány egész teste megborzong. Gerda szeméből könnyek szöknek, Andersen hősnője nagyon megsérült, de nem vall.
  A vallató felkiált:
  - Gyerünk, gyónjon nekünk! Ezek csak szavak!
  Gerda hirtelen erőt kap ahhoz, hogy egyértelműen válaszoljon:
  "A szavak olyanok, mint a szél, malmot forgat, amely lisztet ad a bölcsnek, és lisztet a bolondoknak!"
  A vallató így kiált:
  - Még két ék!
  És megint repül a kalapács... a csontok, a gyerekek lábai ropognak, a fájdalomtól a gyerek ismét elveszti az eszméletét. Gerdát egy vödör jéghideg vízzel elevenítik fel a pincéből. És folytatják a kifinomult és egyben ügyetlen kínzást. Itt egy satuban egyszerre szorítják, a lány kezének ujjait. Nyomja meg a satut. Gerda ismét elájul. Ezúttal sokáig. Még egy vödör vízzel sem tudja újraéleszteni.
  A lány sápadtan és véresen fekszik egy kínzószékben.
  A második világháború folytatódott, a maga recés pályáján haladt. A németek az Egyesült Államok határai felé nyomultak. Az amerikaiak kivonultak. De a Harmadik Birodalom fő művelete a május 15-i partraszállás volt Kanadában. Ez egy második északi front megnyitását jelentette az Egyesült Államok ellen. A partraszálláson részt vett az első kísérleti ekranoplan, amely a Tigritsa női SS-zászlóalj egy századát telepítette be. A jól megviselt lányok és az összes forró ponton túl a kifutón rögzültek. Az amerikaiak és a kanadaiak megpróbálták megtámadni a lányokat. Madeleine, a tigrisek zászlóaljának parancsnoka, Fruda és néhány más lány már sok kitüntetést kapott. Kristina és Magda ebben a zászlóaljban szolgált, és mezítláb bejárták a fél világot. A forró sivatagoktól a jeges meredek hegyekig.
  De most ezek a lányok a másik oldalról támasztják Amerikát. Madeleine és lányai pedig a védekező párkányra támaszkodtak, és visszaverték a támadást.
  A legmasszívabb és még nem szűnt Shermanok haladnak előre.
  A magas amerikai tankok némileg a függőlegesen elhelyezett vasakra emlékeztetnek. Szinte hangtalanul mozognak, törzsüket kinyújtják, sőt enyhén billegnek.
  Egy nagydarab, izmos nő, Madeleine azt mondja:
  - Nem fogunk félni... Mindig harcolni fogunk!
  A harcosok faustpatronokat telepítettek, egy továbbfejlesztett módosítást. Akár egy kilométeres távolságból is képes ütni, és kevésbé terjedelmes.
  Madeleine megszorítja a bicepszét. Nagyon nagy és dombornyomott. Egy igazi női sportoló. Olyan a nyaka, mint a bikának, a karja olyan, mint egy felnőtt ember lába, csak a bőre tiszta és sima, lábai pedig olyanok, mint a lovak combjai. Madeleine szereti a szexet nagy férfiakkal. Imádja, ha a tökéletesség lenyűgöző méretű. Ez a nő nagyon temperamentumos, kellemes arcú és csodálatos mellszobor. A csípő fényűző, a derékrész pedig viszonylag keskeny.
  Minden ruha a harcos-hős bikiniben. Egy keskeny szövetcsík gyakorlatilag nem takarja el a görögdinnyét, a cserzett mellkast és a far vékony bugyit.
  Madeleine-nek sok kemény húsa van, de szinte nincs zsírja. Zafírszemével előre néz. A haj fehér, vörös keverékkel. De még mindig közelebb áll a szőkéhez. Bazookát tart a kezében, finoman megnyomja a ravaszt.
  A legközelebbi "Sherman" egy halálos ajándékot kap, háttal, a hajótest és a torony között. A pofa tehetetlenségtől elrepül és megfordul.
  Madeline suttogja:
  - Tökéletes találat!
  Fruda az övét célozza meg. Felemeli a csupasz, nagy, de kecses lábat. És meg is húzza a ravaszt.
  A halálosan megsebesült "Sherman" pedig úgy pörgött, mint egy kiütött bokszoló.
  Egy jóváhagyó sóhaj suhant át a tigriszászlóaljon. A lányok fegyvereiket használták. A Sherman viszonozta a tüzet. Különösen veszélyesek azok a járművek, amelyek rövid csövű tarackokkal vannak felfegyverkezve. Nagy, széttörő erővel küldenek lövedékeket.
  Madeleine a tüdeje hegyén ordít:
  - Ne féljetek a lánytól, szép sasok, énekeljen rólatok az ország!
  És a harcosok kórusban válaszoltak:
  - És énekelj, mint egy víziló! És jégcsapot veszünk a szánkba!
  Humorban a lányoknak egyértelműen porosz iskolájuk van. És énekeltek, miközben lőttek.
  A Sherman kigyulladt és felborult. Szakadt, robbanó lövedékek, törzsek leváltak. Kigurult, törött görgők. A technika karaj lett. A gyalogság követte a harckocsikat. A tigrislányok tűzzel üdvözölték.
  Madeleine pedig mezítláb felkapta a gránátot, és egyenesen a tankba lőtte. Megrongálta a hernyót és megkorbácsolta a gyalogosokat. Gyönyörű nő és nagyon egészséges. Ahogy dob, úgy hullahegyek.
  Fruda egy gránátot is dobott a lábával, így az messzebbre repül, mint a kezéből, és megjegyezte:
  - Dzsingisz kán még mindig nem érte el Amerikát!
  Madeleine hevesen ugatott.
  Mi németek fedeztük fel Amerikát. És örökké a miénk lesz!
  Az amerikai tankok megálltak, előreengedve a gyalogságot. Az amerikai katonák láthatóan nagyjából whiskyt vettek, és nem féltek a haláltól, előremásztak. Mi a helyzet a halállal? Részeg és térdig a tenger!
  Madeleine elviszi, és felkiált:
  - De Pasaran!
  Fruda megkockáztatta, hogy kijavítsa a parancsnokot:
  - Ne! Szóval kiabáltak az átkozott spanyol kommunisták!
  Madeleine mezítláb gránátot dobott, és nevetve morogta:
  - És szeretem a kommunistákat! Van gerincük!
  Madeleine megvonta a vállát, és megjegyezte:
  - Hülye fanatikusok...
  Madeleine megrázta a fejét.
  - Nem, pragmatikusak!
  A nagy német parancsnok puszta ujjaival ismét gránátot dobott, és így folytatta:
  - Úgy döntöttek, hogy nincs Isten!
  Fruda felrúgta a halál ajándékát, és megjegyezte:
  - Bátor srácok!
  Madeleine kirúgta faustpatronját, és felmordult:
  - Vagy talán pragmatikusok!
  Fruda egy pillanatra elhallgatott. A lányok páncélököllel és faustokkal lőtték a tankokat, és gránátokat dobáltak. Az előttük lévő mezőny szó szerint tele volt tönkrement amerikai felszerelésekkel. Madeleine mezítláb nagyon keményen dobta a gránátokat. És leírtak egy nagy ívet. A német cserzett, már-már fekete bőre alatt pedig izomgömbök gurultak.
  És nem hiába hajítottak eddig gránátokat a lábai. A háború lenyűgözte Madeleine-t. Olyan volt, mint egy orosz fürdő. Ez valóban egy igazi izgalom. Amikor belépsz két erős, marha férfival. És teljes erejükből vernek fenyőágakkal. Amikor az erős srácok kiköpnek és befektetnek az ütésekbe, az a boldogság Everestjére hajt.
  És a forgó gőz, mint az arany fürtök, áramlik a levegőben. Vagy láthatatlan kígyók kunkorodnak.
  Madeleine-nek tetszett. És még kellemesebb, ha mezítláb van egy parázsló parázsló. Akkor tényleg őrült vagy. Rád öntik az alkoholt, majd felgyújtják ezt a tüzes vizet.
  És most Madeleine szenvedélyes... És ismét mezítláb dob egy gránátot. Az ellenséges gyalogság fuldoklik a támadásban. Különösen sok fekete harcos hal meg. Szó szerint teletömnek minden megközelítést holttestekkel. Az amerikai hadsereg súlyosan megsebesült katonái nyögnek. A meggyilkoltak tömege eltorzult arccal.
  Madeleine suttogta:
  - Hiába segítettetek ti, amerikaiak Nagy-Britanniának.
  A hős lány pedig húsevően mosolygott. Amerika valóban rossz fogadást választott. Bár Franciaország és Nagy-Britannia hadat üzent a Harmadik Birodalomnak. És maga Hitler is hadat üzent az Egyesült Államoknak. De a Führer döntése nem vezetett Németország és műholdjainak vereségéhez. Japán a tengeri csatákban legyőzte Amerikát. És ezzel megmutatva, hogy a gazdasági hatalom nem minden.
  Heves csata zajlik az égen. Chop, Marcel és Huffman. És a Harmadik Birodalom leglegendásabb pilótája, Friedrich. És vele a párja Helga. Milyen szépen és hatékonyan tudnak küzdeni a nők. Ugyanakkor automatikusan beszedik a számlákat.
  Helga már a negyedik száz autóját ledönti. Tehát jogosult a vaskereszt gyémántokkal díszített lovagkeresztjére. Ez pedig nagyon megtisztelő egy bikinis félmeztelen lány számára.
  Helgának eszébe jutott, hogyan szeretkezett Friedrich-kel. A kisfiú egyszerűen imádnivaló. Édes, mint egy cica. És nagyon jó vele lenni. És órákig szeretnék simogatni. Egy tinédzser nagyon szereti a lányokat simogatni, ami a legkellemesebb dolog.
  De itt Helga lelövi a Mustangot, majd az Airacobrát. Az utolsó jármű 37 mm-es ágyújával veszélyes lehet. És mi a helyzet a Mustanggal, az amerikai légierő legmasszívabb vadászgépével - géppuskáival. Ellene van az ME-362-nek, ami a titán elleni itató. A géppuskák egyáltalán nem veszélyesek.
  De az "Aircobra" képes csípni. Helga csipog, miközben egy másik Mustangot üt ki a hatótávolságon kívül.
  - Ló vagyok, nagyon édes... A mustang pedig megy kóstolni!
  És mezítláb megnyomja a ravaszt, úgy vésve, mint egy antik szoboré.
  Friedrich egy csatában egyszerre száz autót dönt le. Nem áll ki a szertartáson. Egyetlen hiányzó sem. Egy igazi halálgép. Itt hívták vissza délről a művelet legfontosabb állomását és a szuper ászt. Száz gép tönkretétele után a terminátor fiú a tüzet a földre helyezi. Ott bemutatja természetfeletti képességeit.
  Friedrich azt mondja:
  - Repülőgépekben száznullát, harckocsikban százhúsznullát számoljunk!
  A legtöbb amerikai autó: Sherman. Az elavult tartályt hatalmas mennyiségben gyártják. A "Pershing"-et még nem cserélték le, és ez a tank is reménytelenül rosszabb, mint a német E-50.
  Aztán repülő csészealjak voltak az égen.
  Általában reménytelen. A lemezes repülőgépek sebezhetetlenek és gyorsak, repülés közben levágják az amerikai autókat. A jenkik nem bírják ki, és elmenekülnek. A leszállóhelyek bővülnek.
  Madeleine és lányai kitartanak. Őket sugárhajtású támadógépek támogatják 88 mm-es ágyúkkal, amelyek kiütik az amerikaiak morálját. Erőteljes lövedékek hasították szét az amerikai hadsereg tankjainak testét. Még a whisky sem tudja beárnyékolni a félelem érzését. És Amerika harcosai, vagy inkább ami megmaradt belőlük, megfordulnak.
  Madeleine nevetve azt mondja:
  - A világban néha fájdalmat tapasztalsz, de jobb, ha valaki másé.
  Egy kagylótöredék találta el a hőslány sarkát. De a harcos erős bőrkeményedései egy fémdarabot küldtek a ricochetbe. Ezt jelenti egy igazi árja erőd. Madeleine még dorombolt is örömében. Szóval örült.
  Az is jó, ha csalánnal ütöd a talpadat. Pontosabban, amikor az erős férfiak sarkon ütnek. Ez bekapcsolta Madeleine-t. Az is jó, ha gumibottal verik az edzett lábakat. Egy osztály is. A harcosok ismét belerúgtak a gránátba. Kitárta a lova fogait. Ő jó. enni is szeret!
  Vegyünk például, és zabáljunk fel egyszerre egy egész kost. Külső durvasága ellenére Madeleine néha olvasott valamit. Például Dumas. Szóval nagyon szerette Porthost. Egyszerre egy egész birkát is megevett. Ez valóban egy férfi volt. És egy nemes étvágya. És a kos is kolbásszal van töltve.
  Madeleine egy egész vödör sört is meg tudna inni. Erős lány. A harcos-hős bemutatkozott. Elvesz egy vödör ezüstöt. És kiválasztotta a bajort. És mohón inni kezd. Nyelés. A sör finom. A paradicsomlevet tejjel is jó inni. Meg vödrökkel és egész hordókkal is.
  Madeleine-nek azonban alultápláltnak kellett lennie, amikor a sivatagban vagy a hegyekben harcolt. Ez pedig fájó a női hős gyomrának. Olyan mohó. A húst pedig vérrel szereti.
  Madeleine ismét gránátot dob a lábával, és érzéki álmokba merül. Hogyan zabálja a zsíros húst és iszik sört. Tehát röplabda esetén. Vörösborral sertésnyársat is jó enni. És csapd le az egészet...
  Madeleine is szerette a kínzást. Különösen élvezte a fiúk kínzását. Ez az igazi szenvedélye. Üsd az úttörők sarkát botokkal, és gyújtsd meg a holttesteket.
  Vagy törölje le savval a finom, baba bőrét. Persze a legkellemesebb a fiúk kínzása. De a lányok is tudnak. És felnőtt férfiak. Kellemetlen idős embereket kínozni, olyan csúnyák és nem esztétikusak. Az öregség mennyire elkényezteti az embereket, elcsúfítja őket. Nem, jobb kínozni a fiatalokat.
  Madeleine-nek eszébe jutott, hogyan vitte át a három úttörőt a fagy. Megkorbácsolták őket. A fiúk teljesen meztelenek voltak, így ez még megalázóbb volt számukra. Madeleine is csak egy bikiniben van. Annyira vicces. A hős nő üldözőbe vette a fiúkat és megmérgesedett. Megnéztem a csupasz lábnyomukat, magam is izgultam.
  Aztán, amikor az úttörők elkékültek a hidegtől, visszavitte őket a meleg kunyhóba, felmelegítette őket, és gyorsan áthelyezte a fáklyát a fagyott testeken.
  Madeleine mesterien csinálta, csak apró, rózsaszín hólyagokat hagyott a bőrön, a fiúkat pedig sikoltozásra kényszerítette a fájdalomtól. És ennek örül!
  Különösen érdekes egy lángnyelvet végigfuttatni az úttörő érzékeny sarkán. Ő hűlt ki a legjobban, és a fagyos hófúvás után először nem is érzi a tüzes simogatást. Ám ekkor a fiú kiabálni kezd, a hőmérsékletváltozás okozta fájdalom pokoli, a szenvedés pedig elviselhetetlen.
  Ez sokkal fájdalmasabb, mint a sarkadat elégetni egy forró vasalóval. Az elviselhetetlen fájdalomtól elkábított úttörők pedig mindenre készek, hogy egy kicsit megkönnyítsék a helyzetet.
  Madeleine tudta, hogyan kell szétválasztani a megkínzottakat. Egyik kedvenc módszere, hogy harapófogós mancsaival erősen összenyomja a heréit. Aztán a legerősebb férfiak elvesztették eszméletüket a sokktól.
  És persze áramütés. Aztán veszel egy úttörőt, és elektródákat kötsz hozzá... Ez egyszerűen undorító, egy női hóhér viselkedik. És úgy kínoz, mint kő a lelkemben. Pontosabban a lélek titánból van, a szív pedig kő.
  Madeleine azonban nagyon szerette magát a kínzás folyamatát. Szerette csinálni. Édes mást bántani.
  Itt a fasiszta erkölcs - könyörtelen és szadista!
  Az amerikaiak, miután veszteségeket szenvedtek, visszagurultak a támadórepülőgépek ütései alatt. Most további erők partra szállnak. Különösen a legújabb E-5 tank. A sorozat legkönnyebb önjáró fegyvere. A legénység csak egy tagja. Egy 75 mm-es ágyú és két géppuska. Ugyanakkor a magasság csak egy méter, és az elülső páncél vastagsága 80 mm nagy dőlésszögben.
  Egy tank, amely képes áthatolni egy Sherman vagy Pershing homlokán, és maga is ellenáll a ricochet által eltalált lövedéknek.
  A tökéletes önjáró fegyver. És ami a legfontosabb: gyors, akár száz kilométer per óra is gyorsul. 400 lóerős gázturbinás motorja van.
  Agna az egyik autóban vezet. A neve azt jelenti: tisztaság. És a lány részt vesz az első harci műveletében. Természetesen jól képzett, de puskaport még nem szippantott. Rettenetesen aggódik.
  Joystick segítségével vezérli a tankot. Itt az autóik megfordulnak, nyugat felé haladnak. Jó, ha ilyen könnyű az önjáró fegyver. Modulokkal vagy ejtőernyőkkel dobják le.
  Repülés közben még egy kicsit ijesztővé is válik. Úgy tűnik, a tested súlytalanná válik. Hason fekszel műbőrön. A tartály szűk, mint egy koporsó. Mindössze hét tonna, és a fegyver a páncéllyukasztásban felülmúlja a Shermant, az elülső része pedig a lejtés miatt hatékonyabban tükrözi vissza a lövedékeket. Meg kell jegyezni, hogy a német cementált acél minősége húsz százalékkal magasabb, mint az amerikai.
  Ez megnyugtatja Agnut. Nem törik el az első nekifutásra. Itt van az amerikai hadsereg igáslova. Ez a "Sherman", egy második világháborús tank, az egyik legmasszívabb. Amerikában a Sherman gyártási technológiát hibakeresésre került sor. Ezt a tankot naponta száz autóra bélyegzik. "Pershing", nem olyan masszív. És ez érthető is, mivel a Shermannak van egy hagyományos elrendezése az amerikai tanképítéshez. Amikor a sebességváltó elöl, a motor pedig hátul. És a tank magas. Az "E" sorozatban a németek sűrítették az elrendezést, és egy fejlettebb, alacsony sziluettű tankot kaptak.
  Agna a legújabb modellt vezeti. És van egy erős fegyvere, egy speciális lövedékkel, amely gyorsulással lő, és egy uránmaggal is. Így nagy távolságról is lőhet. Két kilométer elég.
  Agna, hogy ne kockáztasson menet közben, eltalálja a megállított Shermant. Az első lövés. Még nem elég tapasztalt ahhoz, hogy először üthessen. A második pedig a tartály közepén van!
  Agna a falnak támasztotta mezítlábát, és megnyomta a joystickot. Az amerikaiak válaszul tüzet nyitottak. De nem könnyű bejutni egy ilyen alacsony sziluettű tartályba.
  A fiatal lány azt mondja:
  - Ó német Isten, istenek Istene, oltalmazz meg!
  És újra lő... Tankjai mozgása gördülékeny, ráadásul a hidraulikus stabilizátorral ellátott ágyú pontosan tüzel. Igen, ez a Sherman nem túl sikeres. Kilóg belőle, hogy száz mérföldre is lehet látni. Nem csoda, hogy Agna ismét eltalál. És egyre közelebb van.
  A háborúban talán az a legnehezebb, hogy ne veszítse el a hidegvérét. Nagyon jól készítsd fel a harcosokat. De amikor rád lőnek, önkéntelenül kiborulsz. Mi van, ha eltalálnak, és a páncél nem fog ellenállni?
  De most Agna újra tüzel, és eltalálja. Arca mosolyra fakad. A számlagyűjtés nem olyan nehéz, és ami a legfontosabb, ez egy nagyon kellemes folyamat.
  Az ártatlan bárányarcú lány megnyomja a joystick gombját, és lövést ad le. Felfedi az arcát. Éneklésben ezt mondja:
  - Pif! Pöfékel! Kaptam! Hogy ugrott a nyuszi!
  Ebben a pillanatban üvöltés hallatszott... Egy lövedék suhant át a német páncélon. És elszállt. A vízszintes dőlésszög negyven fokban meglehetősen nagy, és maga a páncél nagyon erős.
  Agna megcsapta a mezítláb, és csicseregte:
  - Hogyan éltünk... Csak egy tapasz egy tekercsnek!
  A lány ismét lőtt. Azt hittem, minden tankért jó összeget kap. Minden találatot rögzít a berendezés, és apró képkockákon lehet látni, hogy eltalálta-e vagy sem. Persze nem mindig, pontosan eltalálni a célt egyenlő a pusztítással! De ebben az esetben ez igazolja magát!
  Agna ismét leszögezte. Egy találattal növelte a pontszámot. A páncéltörő német lövedékek nagyon ütnek. Az USA-ban viszont szintén vannak fejlesztések, de ezek még nem túl hatékonyak.
  Az amerikai szubkaliberű lövedék túl érzékeny a ricochetre. És lecsúszik a páncélról.
  Agna ismét tüzel. És sajnálja, hogy nem kapott nehezebb tankot. Más lányok is lennének, kórusban énekelni szórakoztatóbb. Vagy esetleg ültess be pár tizenhat éves fiatalembert, hogy ne szúrjanak sörtékkel. Ó, már ismerte a testi szerelmet - fiatalsága ellenére.
  Az erkölcs a Harmadik Birodalomban meglehetősen szabad. A monoteizmust már bevezetik, képmutatás nélkül. Igaz, homoszexualitás miatt koncentrációs táborba küldik őket. De a heterot bátorítják.
  A női szakosztályokban is szinte el kell menni a gigolóba. Különben érdeklődni fognak: leszbikus vagy? Vagy talán még rosszabb, keresztény?
  Fokozatosan a kereszténység kiszorul a Harmadik Birodalomból. Az új erkölcs pedig azt mondja: a nőnek férfit kell akarnia, a férfinak pedig nőt. És nem feltétlenül házas!
  Egyfajta buzdítás a kicsapongásra!
  Agna még túl fiatal, nem ismert más hatalmat, mint Hitlerét. De még így is egy kicsit megdöbbentő.
  A lány lő, és már a malacperselyében van tíz bélelt Sherman és egy boszorkány.
  A harcos lány elvigyorodik, és azt mondja:
  - Aki nem releváns, az nem erkölcsös!
  Jól mentek... És az E-5-ös tankok, vagy inkább nem tankok, hanem önjáró fegyverek indulnak tovább.
  Agnának nem volt ideje harcolni Oroszországban. És persze sajnálta, hogy későn született. Már idő előtt került a frontra, sietett, hogy legyen ideje harcolni. A németek között bizonyos volt, hogy a háborúnak ez az éve lesz az utolsó. Vagy mindenesetre az Egyesült Államokat egy év múlva elintézik. És mennek-e Oroszországba vagy sem, ez egy másik kérdés.
  Agna harcolni akart... Ahogy a bölcsek mondják: a háború levegő a tüdőnek...
  És most volt az első harca. És láthatóan megérdemelte a vaskeresztet. És mire volt képes.
  Végezzen katonai karriert, és szerezzen magának egy birtokot rabszolgákkal! Megverik őket ostorral.
  Agna kuncogott és énekelte:
  - A mi világunkban minden lehetséges, ami lehetetlen... Csak kettő a négy rovására reális!
  A harcos magára kacsintott, és csicseregte:
  - Szóval ász lettem az első csatában... Elnyomom az osztályt - Imádom a Führert!
  Fürge tankjaik továbbmennek. Itt a gyalogság előttünk. Tehát géppuskából és nagy robbanásveszélyes töredezett lövedékekből kell lőni. Ami a hatásos.
  Agna a lábujjaival megnyomja a joystickot. És mindkét géppuska elkezdi lekaszálni a gyalogosokat. Fekete harcosok láthatók. Arcuk megtelt vérrel.
  A lány boldogan mondja:
  - Láthatsz gyászos arcokat... De mert gyilkos vagyok!
  És a fegyverek működnek. Mindenkit lekaszálnak. Több motorkerékpár felrobban egyszerre. És felpörög a levegőben. Szórja szét minden irányba a kerekeket és a vas alkatrészeket. A fém pedig a szó szó szerinti értelmében törik.
  És amikor az acél ég, az igazán hátborzongató láng.
  Rohamgéppuskák, és nagyon mozgékonyak, sokkal tökéletesebbek, mint korábban.
  Agna csicsereg:
  - Földön és föld alatt a Sátánnal fogunk uralkodni!
  És megint milyen pofon... És a transzporter kigyulladt, mintha fáklyává változtatták volna. És a halottak tömege, a holttestek egész dugulása. Az amerikaiak futnak. Dobj géppisztolyt és felszerelést.
  Agna megfésüli szőke haját az ujjaival, és azt mondja:
  - A gyáva veszít a jégkorongban! És a zsoké már vár rá!
  Ágne most nagyon jól van. Szadista élvezetet érezve magában, a terminátorlány legyűri a menekülő gyalogosokat. Végül is egy hölgy abból a fajtából, akinek mindig sikerül nyernie... Még akkor is, ha még nincs tapasztalata.
  A női harcos elsüt egy ágyút. Most fogták meg a földbe ásott "Shermant". Nos, mi van ebből? Elvette, és triviálisan leszakította a tornyot. Az uránmag nem tréfa. Ráadásul az urán meggyújtja a fémet.
  Afrika elfoglalása után a náciknak sok uránbányája van. És a Führer nem is siet az atombomba létrehozásával. Csapatai már most a világ legjobbjai.
  Így rohan híresen és gyorsan az E-5. Gyalogosokat zúz össze egész tisztással. Hogy néz ki tanknak lenni? Az edényből - két hüvelyk!
  Agna nevetve a hangjában mondja:
  - Két probléma van a világon: bolondok és utak... Németországban vannak a világ legjobb útjai, de mi van a bolondokkal?
  És a lány nevet... teljesíti a célját....
  Friedrich ismét megkerüli a sugárhajtást. Öt légpuska tizenhat lövést ad le. A leszálló német csapatokat megtámadni próbáló nyolcvan amerikai gép felrobban.
  Ace boy mondja:
  - Én vagyok az, akinek hívnak - ne mondd éjszaka!
  Ezt követően a fiú még egy kanyart ad, és újabb harminc autót tesz tönkre. Mindezt aranyos vigyorral. És olyan véletlenül... Egy halálos gyerek.
  Helga csodálattal mondja:
  - Szuper vagy! A költők álma!
  Friedrich szerényen mondja:
  - Helyesebb egy lányról beszélni! Bár nem vagyok rossz!
  Helga énekli:
  - Te Friedrich az én bálványom! Menőbb vagy az egész univerzumban, és meghódítod a világot!
  A fiú fordult. Lelő még tizenhat ellenséges gépet, és azt mondja:
  - A hőség és a hóesés világában,
  Az őszinte szegény - a gonosz gazdag!
  Az univerzumban a véletlenek uralkodnak -
  Töltsd fel a gépet!
  Ezt követően a terminátor fiú földi célokhoz megy. Légfegyverei kiváló munkát végeznek mind a légi célpontok, mind a tartálynyílások átszúrásával.
  Kanadai Shermans. Az amerikai egyik módosítása. Heves harc dúl. Friedrich lelkesen mondja:
  - Csodálatos ember vagyok!
  És egy tucat Sherman tönkrement, és úgy lángol, mint a karácsonyi gyertyák. Aztán a gyerek újra felhív. Három nagy önjáró "Big Tom" fegyvert kap. Valószínűleg ez a legerősebb a sorozatos önjáró fegyverek közül. Nagyobb csak T-93.
  Friedrich azt mondja, amikor azt nézi, hogyan szakadnak szét az összetört autók:
  - A fiú gépfegyvert lát álmában,
  Végül is egy tank drágább neki, mint egy limuzin ...
  Születéstől fogva érthető igazodás -
  Az univerzumot a durvaság, az erő uralja!
  A "Witch" egy viszonylag könnyű amerikai önjáró fegyver. Sokkal könnyebb elpusztítani. Az ász fiú fordult, és akár huszonöt önjáró fegyver robbant fel a lövedékek detonációitól.
  Helga csak három autót ütött ki, és felkiáltott:
  - Ó lovag! Milyen menő vagy!
  Friedrich felfuvalkodott, és így szólt:
  - Nálam menőbb csak a tojás!
  Helga lelkesen hozzátette:
  - Magasabb csillag!
  Friedrich hirtelen zavarba jött és elpirult. Távolról lelőtt még hat vadászgépet, és így szólt:
  - Szerény férfi dekoráció!
  Helga keményen válaszolt:
  - De tényleg te vagy a második német!
  Friedrich elvigyorodott, és megkérdezte:
  - Másodszor? És ki az első?
  Helga lelkesen válaszolt:
  - Maga a Führer!
  Friedrich nehezen tartotta vissza magát az iróniától, és szellemeskedés helyett azt mondta:
  - A Führer előtt leveszem a sapkám!
  És ismét amerikai repülőgépekre lőttek. Rendkívül, vagy inkább egyedi, jól célzó fiú.
  - csicseregte Helga, miközben mezítláb pedálozott.
  - Ti vagytok, akiket úgy hívnak - istenektől születettek!
  Friedrich duzzogva válaszolt:
  - Bár nem vagyok akkora, mint Herkules, de nagyon erős!
  Helga készségesen megerősítette:
  - Egész Németország büszke rád, és ez a világ több mint fele!
  A fiú lelőtt még öt gépet, és megtámadta a Pershingeket. Négy amerikai autó hasonlított a korai "Panther" modellhez. Meglehetősen hosszú torkolattal és mozgatható tornyokkal veszélyt jelenthetnek a könnyű német harckocsikra. Aztán a gyerek nekiütközött a teherautóknak. Nyolc célpontot semmisített meg, mezítláb rácsapott a pedálra, merült.
  Nos, ez csak meggondolatlanság... Majdnem bedőltem. De a kocsit a talaj közelében vízszintbe állította.
  Helga ijedten kiáltott fel:
  - Ó! Igen, lehetséges!
  Friedrich merészen válaszolt:
  Bármi lehetséges, ha vigyázol!
  Helga felülről lelőtte a transzportert, és ugatott:
  - Az életed felbecsülhetetlen! Ne kényszeríts minket, hogy megragadjuk a szívünket!
  A fiú komolyan válaszolt:
  - És el vagyok bűvölve - Nem vagyok golyó, nem vesznek el nekem szuronyt! Ezért, kislány, ne félj a bőrömért! Inkább gondoskodjon több trófea gyűjtéséről.
  A fiú elzavart. Egy új harckocsioszlop jelent meg. Ezek elavult amerikai M-16-osok voltak. 55 tonnás nehézgépjárművek, két fegyverrel felfegyverkezve. A gól egyértelműen nem túl értékes. Valószínűleg az amerikaiaknak sikerült felhúzniuk azt is, ami csak fémhez volt alkalmas.
  Friedrich fordulni akart, de Helga felkiáltott:
  - Ezek a hetvenöt milliméteres ágyúk egyáltalán nem veszélyesek a tankjainkra. Legalább egy szárazföldi ászunk írjon be nehézgépeket a beszámolójába.
  Frederick vonakodva beleegyezett:
  - RENDBEN! Nem leszek önző! Hadd éljenek!
  Helga vigyorgott és dorombolt.
  - Vigasztalásul elmondom, hogy nem sokáig!
  És valóban, néhány órával később Agna két további nehéz harckocsival töltötte fel számláját. A tömeg ellenére az amerikai autónak szinte semmi előnye nem volt a foglalásban a Shermannel szemben. Nos, kivéve az oldalt és a fart. De a németek minden szertartás nélkül a homlokon ütöttek.
  Friedrich újabb két tucat repülőgépet lőtt le, és visszatért, hogy átszálljon egy új vadászrepülőgépre, már tankolva és megrakva. Egy pillanatnyi nyugalom sincs a fiatal terminátor számára. Minden vajúdásban és mozgásban. Mindenkit elpusztít.
  Kis halálgép.
  A támadó hadművelet Kanadában meglehetősen sikeresen fejlődött. A németek több hídfőt is elfoglaltak. Aztán összevonták őket egy nagy darabká.
  Továbbá az offenzíva egyre gyorsabban fejlődött. A csaták hihetetlen erővel bontakoztak ki. Az amerikaiak megpróbálták a németeket a tengerbe dobni. De a levegőben a minőség miatt a Luftwaffe dominált, a lemezek pedig egyszerűen megrémítették a repülést. A Yankees küzdőszelleme tényleg nem túl jó. Sok ezer fogoly jelent meg az első napokban. Meg kell jegyezni, hogy a parancs nem felel meg a pariméternek.
  A csapatok közötti interakció nagyon rosszul hibamentes.
  Az amerikai tüzérség gyakran fedezi a sajátját. Sok a nézeteltérés a kanadaiakkal.
  A helyzetet súlyosbítja az amerikai parancsnokság árulása. Főleg a német származásúak. Nem túl sokat, bár a jenkik idegen földekért harcolnak.
  Meg kell jegyezni, hogy amikor az E-50 sorozatos lett, a Sherman teljesen elavult volt. Nem képes semmilyen szögből áthatolni egy német tankon. De a "Pershing"-et még mindig gyártják egy kicsit. Igen, és csak akkor veszélyesek, ha lőtt távolságból és szubkaliberű lövedékkel lőnek. De a valóságban egy német tank garantáltan behatol Pershingbe és Shermanba is öt kilométerről. Csak távolról indul el.
  És nincs esély. Tankokban az amerikaiak észrevehetően lemaradtak. A repülésben még mindig nincsenek erős és harcra kész sugárhajtású vadászgépek.
  A legmasszívabb Mustang vadászgép, csak egy koporsó szárnyakkal. Csak az Airacobrának van esélye elszúrni a 37 mm-es ágyújával. A sugárhajtású bombázókat még mindig fejlesztik. Mi van még Hitlernek? Persze diszkók, amik még kevés, de sérthetetlenek. Ez természetesen óriási probléma az Egyesült Államok számára. Főleg morális, hiszen az ilyen gépek sebezhetetlensége kapitulációs hangulatokat szül.
  Nos, ki akar meghalni, miután totális verés alá esett. A németek már mindenkiben félelmet keltenek.
  De a háború folytatódik. A fő nehézséget a csapatok utánpótlása jelenti az óceánon. Még jó, hogy van egy szigetlánc. De ennek ellenére nem könnyű a németeknek erőt átvinni. Lőszer ellátás. Ez lassítja a fejlődést Kanadában. Az amerikaiak is erősek, elég sokan, és rengeteg felszerelésük van. Ha több lett volna a harci kedv és a szervezettség, akkor a Harmadik Birodalom hordáit is a tengerbe dobhatták volna.
  De a szerencse a bátraknak kedvez, a boldogság pedig az erőseknek. A platform bővül.
  1945. május 30-án leszállt az első, harci használatra készült Monster tank. A járműben egy nagyon erős bombavető és négy tarack volt. A katonai szakértők azonban szkeptikusak voltak egy ilyen bandurával kapcsolatban. Egyszerűen ledobhatsz egy húsz tonnás bombát, már ilyen bombázókat, mint egy szupertankot átvezetni az óceánon. Ráadásul a tömeg olyan nagy, és az autó drága.
  De a Führer személyesen ragaszkodott a "Szörnyeteg" gyártásának elindításához. Ennek a kialakításnak az előnye egy meglehetősen nagy lőtávolság - akár száz kilométer, viszonylag kielégítő terepjáró képesség és vastag páncél. De általában eddig csak egy példány készült.
  A "patkányból" és teljesen elhagyottan. Könnyebb tehát egy triviális nehéz fegyvert használni, mint egy tankkal vacakolni. A "Monster" mindenesetre megoldotta a hatalmas, 1250 milliméteres kaliberű bombázó mozgatásának problémáját. Néhány katona úgy gondolta, hogy nincs szükség négy tarackra, és jobb, ha a harckocsit könnyebbé teszik, egy, de nagyobb fegyverrel.
  De Hitlert a nagy méretek vonzották. A "Monster"-nek sikerült időben előállítania. De ez az autó eddig nem bizonyult túl magabiztosnak. Majdnem elakadtam a leszállás közben, de minden sikerült.
  Ezt a szupertankot, vagy inkább egy önjáró fegyvert, és részben egy üteget lehetett támadni a levegőből. Ezért speciális légelhárító önjáró ágyúk száguldottak körülötte, és sugárhajtású repülőgépek köröztek.
  Az autó meglehetősen lassan haladt, mindössze 20 kilométer per óra. És ez sík terepen van. Az E-300 a háttérben szinte mozgékony rókának tűnt.
  A hernyók csörömpölnek, a dízelmotorok zúgnak. Egy ilyen kolosszushoz való gázturbinás motorok még nem állnak készen. De mindenesetre a németek büszkék lehetnek remekművükre - a világ legnehezebb tankjára. Kezdetben a Dórát akarták telepíteni a Monsterre. De aztán a katonai szakértők logikusan úgy érveltek, hogy egy sugárhajtású bomba sokkal pusztítóbb a becsapódás szempontjából.
  És akkor? Minden elvárás jogos volt! Valójában a bombázások pusztítóak.
  A fő tüzér hagyományosan lány volt. Csak úgy történt. És persze szinte meztelenül bikiniben. Már meleg van, ráadásul magában a szupertankban van a motorok hője. És egy csapat lány. Csupasz lábú szépségek, nem idősebbek harminc évnél. Milyen fürgén rohannak át a mastodonon.
  Süketen kopogtat a fém csupasz, lányos lábakon. Nagyon erotikus. Péter szolgáló tinédzser, a lányokat bámulja. A képzelet mindenféle fantáziát megrajzol. Például lányok és fiatal nők mellkason csókolása. Annyira szeretném végighúzni a nyelvem skarlátvörös mellbimbóin, mint a rózsabimbó.
  Péter érzi, hogy tökéletessége megduzzad, annyira, hogy ez látszik is. A fiatalember elpirul. Próbál valami másra gondolni. Itt van például, milyen csodálatos tankjuk van. A világ legnagyobb lánctalpas és valóban autója. Úgy üt, mint egy ballisztikus rakéta, csak a lövés kevesebbe kerül.
  A fiú, aki nem tudott ellenállni, óvatosan megérintette a női sarkot. A lány leereszkedő mosollyal nézett a tinédzserre. A fiatalember jóképű volt, körülbelül tizenöt évesnek tűnt, és persze még az is szép, ha egy jóképű fiatalember hozzád ér.
  És egy kicsit csiklandozó... A lány dorombol:
  - Simogasson egy kicsit!
  Péter ennek nagyon örül. Micsoda láb. Vésett, barnított, ideálisan tiszta bőr, sima ujjak, fényes körmök. Sima sarokhajlítás, rugalmas bőrrel. Kicsit durvának tűnik. Péter nagyon izgatottnak érzi magát. Tényleg nagyon akarja. Jaj, a tinédzser hormonok uralják az elmét.
  A fiú ajkához húzza a lány lábát, és csókolózni kezd. A női bőr íze nagyon kellemes, a szépség egészséges húsának illata elragadó és izgalmas. Mohón csókolsz, lezuhanyozod a talpat a lábujjaktól a sarok hajlatáig. És édesnek érzi magát. És a tökéletesség úgy duzzadt, hogy mindjárt szétrobban!
  Péter nagyon be akarja dugni a kezét, és megkönnyebbül magán, de zavarban van, kényelmetlen. Ó, nők, milyen kívánatosak és elérhetetlenek vagytok.
  Agresszív kiáltás hallatszik:
  - Elvisa, nem vagy bordélyházban! Menjünk dolgozni!
  A lány óvatosan kihúzza a lábát a fiatalember kezéből, és azt suttogja:
  - Ma este találkozunk!
  Péter hálásan bólint. Hú, milyen nehéz lesz kivárni az estét. A gigantikus szupertank pedig már be is lépett a síkságra, és továbbment a frontvonal felé. Az autónak sok nyoma volt az egész alján. A terepjáró képesség valóban kielégítő, nem rosszabb, mint a nehéz német tankok. Kicsit hiányzik a sebesség. De a jövőben, amikor a dízeleket gázturbinák váltják fel, a sebesség drámaian megnő.
  De mégis, egy ilyen kolosszus még külsőleg is igazi teknősnek tűnik, és inaktívnak tűnik.
  Több lány le is ugrott és a tank után futott. A harcosok felugrottak, fogukat kifejtve énekelték:
  - Frissek és gyorsak vagyunk, lányok a szépséghez! És a lábunk pörgős, a fogaink pedig olyan élesek!
  A lányok fel-alá ugráltak. Néhányan egy különleges bukfencben forogtak. Úgy repültek, mint a madarak.
  Peter egy darabig ült az acélon. Aztán felugrott és elfutott. A fiú mezítláb és rövidnadrágban is volt. Persze csizma nélkül kellemesebb futni. Főleg, ha lányok vannak a közelben. És mi a hátuk, a csípőjük, a mellük és a lábuk.
  Péter kiáltott:
  - Dicsőség a Harmadik Birodalomnak!
  A lányok kórusban morogtak:
  - Dicsőség a hősöknek!
  Az óriási harckocsi átkelt egy kis árkon. A lányok és a fiú csak kihagyták. És fürgén ugráltak. A "Szörny" hernyói vastagságukban feltűnőek voltak, és semmilyen módon nem sérülhettek meg.
  A legújabb Xe-262-esek közül több repült a fejünk felett. Nagyon gyors autók. Rohannak, mint a sárkányok, még egy kis meleg levegőt is fújnak. A harcosok okosak és csábítóak.
  Peter kissé esetlenül dörömbölt, mezítláb a macskaköveken. Fájt. A fiú sántikált, és sietett felmászni az emelvényre. Elkezdte dörzsölni törött ujjait. Nem túl szép.
  De általában nem olyan egyszerű Németországban élni. A negyvenkettedik évtől a gazdaság valóban háborús alapokra váltott. És minden működni kezdett a fronton. A nyári gyerekcipők gyártása gyakorlatilag leállt. A fiú egyre feszültebb volt, és a hadseregben természetesen elégedettebb volt. Így hát a gyerekek mezítláb futottak, az iskolába fagytól fagyig.
  Ez általában elviselhető, sőt kellemes is. De ősszel vagy kora tavasszal persze kevesebb az öröm. Szó szerint rohannom kellett az iskolába. És a talpa égett, mint a tűz. Főleg ha esett a hó.
  Péternek eszébe jutott, hogy... Aztán bemelegíted a végtagjaidat úgy, hogy felhúzod a lábad. Ezután szigorúan a norma szerint enni. Bár a németeknek forrasztani nem rossz. Különösen mostanában, amikor gazdag termés érkezett Ukrajnából. Afrikából pedig jön a banán és más gyümölcsök.
  Csak pár éve voltam éhes. Aztán Németország a megszállt területek rovására táplálta magát. De az elmúlt években minden javult, és az adagok bőségesen elegendőek voltak a családoknak.
  Berlin általában jóllakott és gazdag város benyomását keltette. Már sok új építkezés történt.
  A háború kitört, sikeres irányba fordult, és túl sok volt a munkaerő. Minden német vehetett rabszolgát hitelből. És ez nagyszerű, a nácik szerint. Péternek személyes rabszolgája is volt. Azt csinálhatsz vele, amit akarsz. És mit ne kelj fel vele...
  Péter húsevően mosolygott. Nagyon szeretnék egy lánytestet faragni. A fiú elgondolkodott. Ne kezdj neki háremet? Már a Harmadik Birodalomban ezt szinte legálisan meg lehet tenni. És a rabszolgákat aukciókon adják el, vagy megveheti őket hitelből.
  Péter anyja két fiút hozott be, szinte semmiért. A fiúk indiánok voltak. És nagyon fáztak, amikor mezítláb kellett dolgozniuk. Az anya pedig ostorral hajtotta őket. Az egyik fiú ezután megbetegedett és meghalt. Ehelyett az anyja elvitt egy orosz fiút. Kitartóbbak, és kibírják a viszonylag enyhe német telet, cipők és meleg ruhák nélkül.
  Egy másik hindu hegyi faluból származott, és sikerült megszoknia. Péter apja meghalt a fronton. Az anya egyedül maradt. A fiúk fokozatosan szinte családtagokká váltak.
  Péter még játszott is velük... Amíg nem vonult be a hadseregbe. Ez egy jó lehetőség a keresetre. És volt szerencsém a Monster szupertankot kiszolgáló lányok társaságába kerülni. Természetesen tekintélyes!
  Itt egy raboszlopot hajtanak előre. Az amerikaiak lehajtott fejjel járnak. Nincs hangulatuk. Ők vesztesek. A kísérők fenékkel nyomnak és ostorral fütyülnek.
  A feladottak között még mindig vannak egészen fiúk. A tinédzserekre jellemző módon sokat mosolyognak, főleg ha futó, szinte meztelen, lebarnult lányokat látnak. A harcosok kifütyülik a foglyokat, és kövekkel dobálják meg őket. A fiúk visszafütyülnek. Ilyen a jókedv kölcsönös cseréje.
  Peter kihúzott egy pisztolyt az övéből. Nagyon rá akart lőni a foglyokra.
  Igazán nagy kísértés. Ó, az ördög kísértése. Nem találsz magadnak valami nem túl értékes áldozatot?
  Péter megpillant egy idős embert, sőt egy fekete férfit is. Ez nem kár. A fiú el akarja követni élete első gyilkosságát. Majdnem tizenöt éves, és még nem ölt meg senkit. Például Friedrichnek annyi áldozata van, és mégsem idősebb Péternél.
  Péter fogta és énekelte:
  - Jaj annak, aki harcol,
  Egy acélból készült némettel a csatában...
  Ha az ellenség feldühödik -
  Kibaszottul megölöm!
  És a fiú lő... A fegyver távolsága elég nagy. A fiú nagyon félt, hogy lemarad. És ez kár lenne. De az ősz hajú fekete elesik. Az afroamerikai arcát vér borítja.
  Péter felmordult:
  - Megöllek Afrikát!
  És vigyorgott...
  Senkit nem érdekel egy fegyvertelen hadifogoly megölése. Mintha egy csótány zúzna össze. A németek továbbra is üldözik a foglyokat, és meglehetősen vulgáris dalokat fütyülnek.
  Péter nagyon elégedett volt magával. Tüzelt, és nagyon találóan és nem tévedett. Miért nem lövész?! Kifejezetten jól illeszkedik! Volt bátorsága lelőni egy fegyvertelen embert is. És ez az, ami a legjobban inspirál. Nem mindenki képes ilyesmire!
  A fiú leugrott a szupertankról, és a lányok után szaladt, kiabálva:
  - Láttuk őt! És nagyon pontos!
  A főtüzér szeretettel azt mondja:
  - Szép munka! Úgy nősz fel, mint egy igazi árja! De tanulj meg ölni nem csak a foglyokat, hanem a csatában is!
  Péter visszakiáltott:
  - Vihar és viking és acélkard!
  Igen, remekül teljesített. A fájdalom a zúzódásos lábujjaiban tompult, és Peter most a lányok után futott. Ennek ellenére a háború olyan, mint egy anya. Annyira jó móka van benne.
  Péter például szeretett otthon szórakozni. Különösen a gyufát gyújtani és a rabszolgafiúk csupasz sarkára vinni. Vadul sikoltoztak, felugrottak, és őrjöngve forgatták a szemüket. Az indiánoknak barna, az oroszoknak kék a szemük. Vicces ... Az is jó, ha újságdarabokat szúrsz a lábujjaid közé, és meggyújtod. És nagyon fáj. Vagy korbácsolni éjszaka, kimerülten a fiatal rabszolgák ostorral végzett kemény munkája.
  Péter magába szívta egy igazi fasiszta állati ösztöneit. És vadállat lett belőle.
  Hitler azt mondta: A Földet az újratelepítés fenyegeti. Annyi emberre van szükségünk, hogy a német urakat szolgáljuk. Ez könyörtelen erkölcsöt alakított ki. A többi néphez való hozzáállás pedig olyan, mintha ember alattiak lennének.
  Másrészt azonban a totalitárius rezsim és a hivalkodó német rend hatással volt. A termelés nőtt, és nem csak a katonaság. Nemcsak a fegyvergyártás nőtt, hanem utak is épültek, híd, meredek repülőterek, városok épültek. Erről a módról tehát még nem lehet egyértelműen megítélni. A rabszolgamunka és a totalitárius rezsim bizonyos hatást váltott ki.
  A háború folytatódott, a birodalom fejlődött és növekedett. És a hatalom és a gazdaság.
  Péter elég sokáig futott... Amíg nem fáradt el... Aztán megkapta a második szelét.
  Telt-múlt az idő, és a nap kezdett lemenni. Péter már kimerült. Nézte a vörös napot, és arra gondolt, mikor lesz végre vége ennek a napnak, és egy nő karjába kerülhet. És úgy repkedni...
  Péter, hogy egy kicsit elterelje a figyelmét, megpróbált visszaemlékezni apja történeteire a keleti frontról. És nyugatról is. Apámnak sikerült Lengyelországban, Belgiumban, Franciaországban és Oroszországban harcolnia ... És a háború meglehetősen sikeresen kezdődött. A németek közül sokan féltek, hogy olyan lesz, mint az első világháborúban. De Hitler bölcsebbnek és sikeresebbnek bizonyult, mint Wilhelm. Összetört ellenséget darabonként. A németek néhány katonát elvesztve elfoglalták Lengyelországot, majd Franciaországban, Belgiumban, Hollandiában győztek és megsemmisítettek.
  A keleti háború senkiben nem keltett különösebb félelmet. A győzelem győzelmet követett. De a németek továbbra is olyan gyorsan haladtak előre, ahogy tervezték. Most minden határidő lejárt, és Oroszország harcol. Aztán a téli katasztrófa. Péter apja elpusztult a szovjet hóbuckákban. Még egy holttestet sem találtak. Péter homályosan remélte, hogy az apja esetleg fogságban van, és életben maradt. De a foglyokat kétszer is kicserélték. Visszatértek Oroszországból. Sokan rokkanttá váltak. Igaz, viszonylag kevés volt a fogoly. Az apa nem volt köztük.
  Péter akkor még túl kicsi volt ahhoz, hogy a keleti frontra jusson. De bosszút akart állni az oroszokon. De a keleti társaság végére a fiúnak nem volt ideje. Eredményét a németek nem tartották győztesnek, bár a hódítások jelentősnek bizonyultak.
  Teljesen besötétedett... A szupertank megállt. A lányoknak enniük kellett és lefeküdniük. A vacsora gyors volt, normál adagok, csokoládé, szárított banán, rántott.
  Péter leült a barátja mellé. A lány a fiúra kacsintott. És miért nem engedi meg magát egy szakálltalan fiatalembernek. Peter csak rövidnadrágot viselt. Megkönnyebbülés, karcsú, tiszta és lebarnult bőrrel. Jó ezt megérinteni . A lány megsimogatta Peter izmos mellkasát. A fiú viszonzásul simogatni kezdte.
  Megölelték egymást és csókokkal hintázták le egymást. Péter nem volt szűz. Még iskolás korában szerelmi leckét kap egy hivatásos prostituálttól. Általában a tinédzsereket heteroszexuális módon nevelték fel. Hiperszexualitásukra tekintettel a nőket arra utasították, hogy tanítsanak szerelmet, amikor akarnak. Péter már tudta, hogyan kell a kedvében járni, és a lány hamarosan kéjesen nyögni kezdett.
  De a szerelmet nem sokáig élvezték. Hangjelzés hallatszott. A fegyvernek végre el kell lőnie. És ekkor az erős ágyú mozogni kezdett. A lányok csörlővel egy lövedéket vonszoltak.
  "Monster" szupertank, húsz tonnás bombával megrakva. És készen arra, hogy a célpontot köpje. A fegyvert rádió segítségével célozták meg, felülről pedig "Rama" -5 korrigálta a lövést.
  A tüzérlány adatokat kapcsolt a kijelzőn. A fegyver lefagyott... A fegyver egy dombhoz hasonlított, széles szájjal. És így csapkod egy recsegő lövés. Megrázkódott a visszarúgástól, és tüzes oszlop rohant az ég felé. A lányok még le is estek a visszarúgástól, de azonnal felugrottak.
  Az átütő ajándék magas ívben repült el a látóhatáron túl. A szupertank fegyver tehát leadta az első lövését.
  A fő tüzér azt mondta:
  - Ebben az esetben nincs béke háború és áldás nélkül! Megragadtuk a lehetőséget.
  A lövedék mintegy száz kilométert repült egyenes vonalban, és több mint kétszázötven kilométert magas ívben. Parabolája betört a sztratoszférába. És extrém szögben lement. A repülés több percig tartott, és igazi tüzes tornádó érte az amerikaiak megerősített állásait. Több száz méteren keresztül minden összenyomódott és megsemmisült. Olyan volt, mint egy tűzcunami. És néhány zászlóalj amerikai gyalogság számára valóban az utolsó nap volt.
  A lányt viszont a Föld bolygó legerősebb bombázójának újabb rakéta lövedéke szürcsölte. És arra készültek, hogy ezt a több tonnás öklét leütik az ellenségre.
  A főtüzér megdörzsölte csupasz ujjait a fém karikához, és csicseregte:
  - De ne engedj neki, és a szörny visszatér a sötétségbe!
  Három percig tartott a betöltés. Elég sok, de másrészt egy lövés sokszor erősebb, mint bármelyik fegyver a világon. És ha csépel, akkor nem arról van szó, hogy nem elég, és még csak nem is tűnik átlagosnak.
  A lányok nagyon aktívak. Következik egy hegy, és egy fordulat a hordóval. Peter egy pillanatra elképzeli, mi történhet valójában azokkal, akik így esnek Thor klubjába. És megijed. Ez a következő csapás. Hogy a bolygó szó szerint megremeg.
  És még akkor is félelmetes, ha egy rakéta lövedék repül! És úgy tűnik, a halál előhírnöke.
  Péter megihletetten énekelte:
  A halálgép megőrült! Úgy repül, hogy nem ismeri a célt!
  A lány, aki éppen lefeküdt a fiúval, folytatta:
  - Ezúttal mosolyogtunk! Átment a fehér csíkon!
  A második ajándék pedig megelőzte a célját. Olyan erővel sújtotta ellenfeleit, hogy a végtagok és a töredékek minden irányban messzire repültek. Sok száz kilométeren keresztül szétszórták az egyesült államokbeli pozíciókat az összetörő elemek.
  A védelmi vonalat lövöldözték. Az amerikaiaknak kellett, mint a bűnösöknek a pokolban, ha nem rosszabbul.
  Ég és föld összekeveredett, minden égett és megrepedt. Az égbolt szétszakadt. Villám szikrázott az égen.
  A lányok pedig kihúzták a harmadik rakétát. Például lesz egy további étel. Péternek eszébe jutott Nagy Frigyes. Jellegzetes slash támadásai. A király erősen kapta az oroszokat és az osztrákokat is. Természetesen korlátozottan tanították őket, de hogy az oroszok legyőzték a poroszokat, azt nem titkolták. Ellenkezőleg, hangsúlyozták: mivel maga Nagy Frigyes veszített az oroszokkal szemben, akkor milyen menő Hitler, aki eljött és bevette Orenburgot. Igaz, Moszkva még nem hódolt be.
  A fiú felhúzta a csörlőt, csupasz sarkával rálépett a csavarra, és fájdalmat érzett. Jó lenne tornacipőt hordani, gondolta Peter. Azon a május végi éjszakán Kanadában már elég hideg van. Mexikóban már meleg van. Télen azonban lehet ott napozni. És így a mezítlábas tinédzser ledöntötte a lábát.
  Peter, megragadva a pillanatot, a lány csípőjére tette a kezét. Halkan mormolta, és így szólt:
  - Nem most szép!
  Egy másik lány átölelte Peter törzsét. Megsimogatta az izmait. Érezte szőrtelen, izmos testét. És megcsókolta az éles lapockát, ajkával tapogatva a bőrt. Megkóstolta. A fiúnak fiatalság illata volt.
  A Harmadik Birodalomban nem szokás az ösztönöket elrejteni. Éppen ellenkezőleg, a szerény nők megvetést váltanak ki. Azt mondják, ami a nácizmusra tanít - természetesebbnek, természetközelebbnek kell lenni. Tehát egy nőnek szeretnie kell a férfiakat, és ami a legfontosabb, mást. Keresd magad méltónak, erősnek, okosnak, szépnek. Peter pedig igazán jóképű és megkönnyebbült izmokkal. Ez ölelni és ölelni akar, simogatni és megcsókolni, vagy esetleg valami komolyabbat akar csinálni.
  Újabb rakétalövedék rohant az amerikai hadsereg állásaira. Magas ívben repült, mint egy lángívből készült párduc. És sok sírkövet vitt magával tűzes változatban.
  Péter ugatott:
  - Ez tényleg egy koporsós gambit!
  A fiú pedig fülsiketítő hangosan nevetett. A lányok a fiú felé fordultak, és csiklandozni kezdték a sarkát. Az egész úgy nézett ki, mintha öt-hat lány zaklatna egy fiatal férfit. Péter pedig tovább nevetett, és a fogát tárta fel. Az egyik szépség a szájába tolta skarlátvörös mellbimbóját. A fiatalember csókolni és szopni kezdte.
  Péter tudta, milyen finom. Mint a fagylalt. Mint a csokoládéval bevont eper. Milyen kellemes, mint a mézes bejgli íze a női bőrnek. És olyan lelkesen nyalogatod...
  De a lányok is csiklandoznak, csípnek. Ami már nem olyan szép. Azonban a parancsnok fenyegető kiáltása következik, és a szépségek szétszóródnak. Rózsaszín talpuk villogása. És csupasz lábak ugrálnak.
  És ami az amerikai oldalon történik - tipikus rémálom az égő szilfa utcáján.
  A negyedik rakétát is bombavetőbe töltik. Ilyen a játék a halál csontjaival. A harcosok eltökéltek, hogy a végsőkig nyerjenek. A siker vágya pedig minden árja igazság szívében rejlik.
  Wagner zene szólt, hogy szórakoztatóbbá tegyék a lányok mozgását. Ilyen az ugrás a szimfóniával. És a negyedik rakétát telepítették. Felszállásra készen nagy magasságba.
  És felülről üvölt a TA-500 - egy nyolc hajtóműves bombázó. Valami olyan ijesztőnek és felülmúlhatatlannak tűnik. Csak egy lemezsík kelt szörnyűbb benyomást.
  És ellenállhatatlan...
  És éppen így megjelent egy repülő csészealj. Napsugárként suhant át az égen. Itt a sebesség. És úgy rohan, mintha valami rettenetesen menő és kozmikus lenne.
  Péter még énekelt is, miközben menet közben komponált:
  A célok, a humanizmus ürügyén,
  Mennyországot építeni a földön...
  A Führer a fasizmus útjára lépett,
  Templomot emeltek a rémálomszerű Sátánnak!
  A fiú pedig kiabálás után meghosszabbította a vezetéket. A negyedik rakéta felszállt a levegőbe. Átvágta a légkört, és határozott ózonszag volt a levegőben.
  És valahol az égen egy amerikai B-29 döngölt egy tárcsás repülőgépet. A rémálomszerűen repülő mastodon egy nagy, szárnyas gépet égetett el.
  Péter ezt énekelte:
  - A béke különös érzése - a múltban már nem... A jövőben végtelen fény leszel!
  És valóban sok a fény... És minden olyan kék lánggal ég. A tárcsás repülőgép tucatnyi repülőgépet döngölt, és eltűnt a horizonton.
  Peter rohant, hogy kicsavarjon egy másik vezetéket. Nem, a háború igazán menő. Bár a fiú kicsit másképp képzelte el.
  Aztán a győzelem után földeket és rabszolgákat kapnak. A katonai hozzájárulástól függően. Peter megnyalta az ajkát. Az egész hárem lenne. Szórakozna velük. Bár annyi lány van. Csak egy egész szeráj.
  Van egy nővére is az anyjukkal. Ostorral hajtja a rabszolgákat.
  A németeknek azt tanítják, hogy ők a legmagasabb nemzet. De a valóságban persze nem minden ilyen egyszerű. Itt az orosz fiúk nagyon hasonlítanak a nem németekre, és egyáltalán nem hülyék.
  Ön szerint milyen szerepet kellene játszaniuk? Nem törődnek háziállattal. De nem szabad egyenlő félként kezelni őket. Péter úgy gondolta, hogy az oroszokat kistestvérként lehet kezelni. Jól harcoltak Hitler hadseregével, és bátorságot tanúsítottak.
  De az amerikaiak makacsok. Jelenleg az ötödik kagylót dobják piacra a Yankeesnél. Ez azt jelenti, hogy elég erős védelmük van, amit fel kell törniük.
  Peter bosszúsan intett az öklével a levegőben. Ő személy szerint szeretne gépfegyvert venni, hogy lőjön. Vagy talán még jobb, hogyan lehet régiségeket karddal vágni. Nagyon romantikus közelharci fegyverekkel harcolni.
  A fiú elvette és énekelte:
  Eszembe jutott az ókor - azonnal lovon,
  Egy türelmetlen vadállat rohan a járásba...
  Nem tudnék egy napot sem a haza nélkül,
  Legyen boldogabb hazám minden országból!
  
  És a jövőben a galaxisok várnak ránk,
  Az univerzum végtelen kiterjedései...
  A nácizmus harcosa nagyon menő,
  És minden teremtmény engedelmeskedni fog a Birodalomnak!
  A lányok meghallották a dalt, és egyszerre kiáltották:
  - Ez egy harcos! Igazi macsó!
  Gerda harckocsi-legénysége belépett az Egyesült Államok területére. A híres Texas államban. A hely híres cowboyjairól és gengsztereiről. Itt élesen felerősödött az amerikaiak ellenállása, és heves harcok bontakoztak ki. A jenkik, miután a területükön voltak, elkeseredetten harcoltak. Amerika helyzete meglehetősen nehéz. A német tankok és repülőgépek kiváló minőségűek, és hatalmas mennyiségben gyártják őket. A tarka sereg pedig nagyon jól harcol.
  A lányok az ütegre lőttek. Az E-50 fő 76 mm-es kaliberű amerikai fegyvere teljesen ártalmatlan. 90 mm-es kaliber ferde homlokhoz is. Csak a hernyók szenvedhettek. A harcosok, szokás szerint, kihagyás nélkül lőttek. És az akkumulátor lemerült.
  Gerda megtörölte a távolságmérő üvegét, és így szólt:
  - Nagyon keményen dolgoztunk. Most pedig irány észak!
  Magda szomorúsággal a hangjában megjegyezte:
  Így követjük el egyik hibát a másik után. És ez a mi átokká vált.
  Gerda háromszögbe forgatta a szemét, és meglepetten kérdezte:
  - És mit tévedünk... Minden szinte a terv szerint halad. Mexikó mögött, és most az Egyesült Államokban vagyunk. És ami azt illeti, egy olyan ellenséget, mint Amerika, nem lehet hátul hagyni!
  Magda sietett pontosítani:
  - A szó lelki értelmében vett hibákra gondolok. Vakok és lélekben szegények vagyunk!
  Charlotte dühösen morogta.
  - Úgy tűnik, már megegyeztünk abban, hogy az árja monoteizmust követjük. És újra frissíted, senkinek nincs szüksége vitára.
  Christina azt javasolta:
  - Inkább beszéljük meg Dumas munkáját. Például Montecristo grófja pozitív vagy negatív személyiség?
  Magda határozott hangon válaszolt:
  - Egyértelműen negatív!
  Christina elpirult, és ellenkezett:
  - Miert van az?
  Magda logikusan megjegyezte:
  Nem tud megbocsátani!
  - mordult fel Charlotte.
  - És mit kell megbocsátanunk ellenségeinknek?
  Magda megrázta arany haját, és megjegyezte:
  - Ha nem tudod, hogyan kell megbocsátani, akkor az erőszakot nem lehet megállítani!
  Gerda egyetértően bólintott.
  - Van ebben valami... De vajon meg kell szüntetni az erőszakot?
  Charlotte magabiztosan mondta:
  - A világ az erőszakon nyugszik... A düh vulkánja nagyot szárnyal...
  Christina lelkesen felvette:
  - A feszültség nagyobb, mint az erő... Fájdalommal és félelemmel is ismerik!
  Gerda örömmel énekelte:
  -Csak a félelem ad nekünk barátokat,
  Csak a fájdalom motivál a munkára!
  Mert egyre többet akarok
  Egy mozsár be fog törni a hordába!
  A lányok elhallgattak. A Sherman mozgása elvonta a figyelmüket. Egy lövés és az amerikai tank kettéválik. Általában véve ez az autó egyáltalán nem veszélyes a németekre.
  És itt van a "boszorkány", megpróbált közelebb kerülni, és szintén megsemmisült. Gerda úgy lőtt, hogy csupasz lábujjával megnyomta a joystickot.
  Így lett belőle menő terminátorlány. Egy német tank odahajtott, összetört több feketét, és vért eresztett ki belőle.
  Magda sóhajtva megjegyezte:
  - Örökké kegyetlenséget mutatunk... És mikor csepül a szívekbe az irgalom?
  Charlotte így válaszolt:
  - És majd amikor átvesszük az egész világot! Ez lesz az akarat igazi diadala!
  Christina örömmel énekelte:
  - Szemet szemért, vért vérért... Körben rohanunk - megint gyilkolunk!
  Gerda kitárta nagy, fényes fogait, mint a gyöngy, és felszisszent:
  Nem tudjuk bocs! És nem akarjuk tudni!
  Magda megvonta a vállát, és megjegyezte:
  - Nem lehet vitatkozni... De Isten majd ítél!
  Charlotte nyugodtan megjegyezte:
  - És a Bibliában a zsidókat Isten parancsára megölték. Vagyis a Mindenható nem volt pacifista. De még sokkal több, a tanítás lelke szerint - a németek Isten népe. Ez sokkal ésszerűbb ésszerűbb tanítás, mint a bibliai!
  Magda megrázta a fejét.
  Nem értesz semmit...
  Christina logikusan megjegyezte:
  - Aki erős, annak igaza van! Texasban vagyunk? Akkor New Yorkban leszünk!
  Gerda felkacagott és üvöltött:
  - A siker elkísér minket... Ahogy a dal mondja - minden kudarc után tudd, hogyan adj vissza... Különben nem fogsz szerencsét látni!
  A lányok elzavartak. Egy amerikai R-51-es támadó repülőgép próbálta megtámadni őket az égből. Elég veszélyes, mert ennek a keselyűnek rakétavetői vannak. Magda ügyesen manőverezett. Lányok - mindegyikük tudott tankot vezetni, lőni, és pontosan ütni. A rakéták elhaladtak mellette, bár veszélyesen közel az autóhoz. A támadó repülőgép merült, de a légelhárító géppuskák eltaláltak. Az amerikai keselyű lyukakat kapott, és elkezdett veszíteni a magasságból.
  A farok füstölt, egész fém-, fa- és egyéb darabok törtek le.
  Gerda felszisszent:
  - Mint ez! Ez ismét bebizonyítja, hogy kinek van igaza, de csak egy gyengének!
  Magda megjegyezte:
  - És a mi szerencsénk mégis Istentől függ!
  Gerda felkiáltott:
  - Az árja istentől!
  Christina hozzátette:
  - És a mi ügyességünkből... Vagy ügyetlenségünkből!
  Charlotte felszisszent:
  - És a zászló erejével és a kozmikus erő éles agyarai által is!
  A harckocsi ismét megmozdult, és tüzelni kényszerült. Megjelent "Grands" -2. Általában a tartály hasonló a Shermanhez, de valamivel könnyebb és valamivel magasabb. Nem a legtökéletesebb fegyver, de viszonylag olcsó. Persze a németeknek ártalmatlan autó.
  A lányok felváltva lőttek, feltörve a Grands hajótestét. Felvicsorogtak, de lövedékeik lecsúsztak a német páncéljáról. Az E-50 robotként működött, és elsöprő harci tulajdonságokat mutatott.
  Charlotte felkiált:
  - Acélkalapács ütése, felragyogott nekünk a hajnal!
  Gerda automatikusan lőtt. És ugyanakkor eszébe jutott a jóképű Hans. Szeretkedtek vele, és minden szuper volt! Hans is okos srác, sok érdekességet tudna mesélni. Például a kalózok különféle kalandjairól.
  Gerdának tetszett egy hercegnő története, aki a kalózok kabinfiúja lett. És akkor kincseket talált, de nem önmagára költötte, hanem sereget gyűjtött és elkezdte meghódítani a világot.
  Természetesen a harcos-parancsnok képe nagyon lenyűgöző. Hogyan ne reprodukálja. És ne vegyél ilyen könyvet, ha nyomtatva lenne. Az űrcsaták is érdekesek. Itt van például egy fantázia a különféle csillagvilágok meghódításáról. A vitéz árják a kentaurok ellen harcolnak...
  Amíg Gerda emlékezett, a kentaurokat, vagyis a "nagyokat" elpusztították. És a német tank továbbment. De lassan. A hernyó belebotlott egy meglehetősen erős rádióvezérlésű aknába, és felrobbant a korcsolyapálya, vagy inkább több jégpálya. A fém szó szerint szétrepedt és forrón fröcskölt. Gerda káromkodott, sőt lábbal rúgta Magdát:
  - Itt ő a te Istened, mit művel velünk!
  Goldilocks így válaszolt:
  - Ne gyalázd...
  A lányok napok óta alig aludtak, és miközben pályát cseréltek, elvitték és elaludtak.
  Aztán Gerda megint erről álmodott....
  Ismét megjelent Gerda látomásában. A lányt egy nemes herceg szolgálójává tették. Selyembe és bársonyba öltözött várasszony lett. Andersen szerint a történet megismétlődött, csak egy kicsit más változatban. Gerda már az első napon beledörzsölte a lábát új csizmájába, és rájött, hogy a gazdagság nem csak édesség. Selymekben pedig egy kicsit meleg van az olasz nyáron. A legfinomabb ételek pedig nem olyan jók, ha tele van az ember.
  Nem hasonlítható össze az állott kenyér édességével forrásvízzel, ha éhesen eszik.
  Ezen kívül Gerdának idegen nyelveket, jó modort, mindenféle etikettet és tudományt kellett tanulnia. És ez egyáltalán nem olyan érdekes, mint egy csavargó életének vezetése.
  Emlékszel, hogyan álmodott a herceg a koldus szerepéről.
  Gerda próbált megszokni, sokáig szenvedett. Itt eltelt egy év. És már akkor úgy tűnt, hogy beleragadt a cselédlány életének ebbe a kimerítő, ritmusába.
  Mindennap süteményekkel és drága ruhákkal.
  De a tükörben, amely előtt a szertartást végezte, hirtelen megjelent testvére, Kai. A fiú egyáltalán nem nőtt, és nem is változott az elszakadás hosszú évei alatt, csak túlságosan sápadt lett egészségtelen kékséggel. A Hókirálynő kastélyában mintha megdermedt volna, és még mindig megpróbált összerakni egy szót a jégből: "Örökkévalóság".
  Valamit, ami szabadságot adhat neki.
  De úgy tűnt, nem képes rá. És milyen hosszú évekig jégvárban ülni, még akkor is, ha nem érzed a hideget?
  És körülötted jegesmedvék és jégszobrok?
  Gerda úgy érezte, hogy nevű bátyja nagyon boldogtalan. Csak jég és jegesmedvék vannak a környéken, gyémántként csillogó jégtáblákat válogatsz. Még ha figyelembe vesszük, hogy a nevezett testvér szíve megfagyott, akkor is egyértelmű, hogy mélységesen boldogtalan.
  Lehet, hogy még ez a szerencsétlenség is ezerszer rosszabb, ha befagyott víz van a mellkasodban?
  Gerda felsikoltott, és elhatározta, hogy elfut. A lány a szobájába ment. Őszintén hagyott csizma, drága ruha és vékony fehérnemű. Felöltöztette korábbi, rongyosra változott, de gondosan tárolt ruháját. Görcsös lett, és a lábait a térde fölött kitárta. A lány felnőtt, és úgy néz ki, mint tizenhárom éves, de valójában tíz évvel idősebb. Mennyi idő telt el azóta, hogy megkereste esküdt testvérét? Tizenhárom évig, ha nem tovább.
  Gerda habozott egy kicsit. Talán vegyen legalább cipőt... Vagy hagyja okosan. De ez nem fair! Egy csavargónak pedig a rongyok pont megfelelőek az arcra.
  A lány megcsókolta a feszületet, és így mezítláb kereste nevezett testvérét. Most már legalább tudta, hogy messze északon van. Útközben őrök találkoztak vele. Látva Gerdát mezítláb és rongyban, meglepődtek:
  - Várakozó hölgy vagy? Milyen kinézeted van?
  Gerda hazudott:
  - Feldühítettem a hercegemet, és megparancsolta, hogy menjek mind a négy irányba, ugyanabban a rongyban, mint amilyenben a szolgálatra mentem.
  Az őr szánalmasan megjegyezte:
  - Leütöd az összes lábadat, adok neked legalább egy pár cipőt. A lányom kinőtt belőlük, és pont neked valók lesznek!
  A lány lábai valóban olyan cizellált, szépek és védtelenek, hogy éles kövekre képzelve önkéntelenül is szánalom érződik.
  Gerda szerényen válaszolt:
  "Nem érdemeltem ezt meg... Tartsd meg vagy add el!"
  A szakállas megrázta a fejét.
  - Nos, én nem! Olaszország útjai túl kemények és sziklásak a lány mezítlábához. Sőt, már leszoktál a durva felszínről. Még május van, és nem lesz egyhamar hideg, de éjszakára adok neked egy pehelysálat, hogy takarodj... Amíg nem találsz új jó gazdit!
  A lány zavartan visszautasítja.
  - Köszönöm! - válaszolta Gerda.
  Bőrcipőjével, és szinte hordatlan cipőjével - nyilván csak ünnepnapokon hordta a lánya - vitt magával egy pehely, szintén gyakorlatilag új sálat. Köszönetet mondott a lágyszívű őrnek. A cipő valóban kényelmes volt, kicsit túlméretezett, de normális. Kényelmes volt bennük sétálni.
  Az őr adott még egy kenyeret az útra, mosolygott és így szólt:
  - Vigyázzon a cipőjére, és próbáljon tisztességes otthont találni magának.
  De amint befordult a sarkon, a lány levette a cipőjét, és a vállára akasztotta. Nagyon szeretett volna mezítláb járni, szünetet tartani a palotacipőktől. Eleinte kellemes volt sétálni, az út por csiklandozta a csupasz sarkam. De aztán a megszokás hosszú távú hiánya kezdett hatni. A lány talpa egyre puhább lett, és hamarosan megérezte a kavicsok élességét és az égést.
  Hamarosan minden lépés olyan volt, mint a csupasz sarkú botokkal verés.
  De Gerda, akinek sikerült a fogason lógnia amúgy sem olyan rövid életében, nem jött zavarba. Hiszen egy sziklás úton mezítláb sétálni nem árt annyira, mint ha a sarka a tűzhelyben sül meg. Még akkor is, ha egy évig ő, a díszlány kényezteti magát. Semmit nem bír ki.
  Gerda összeszorította a fogát, és tett egy lépést.
  A nap végére a lány mezítláb vérzett, de nem adta fel, és egy szénakazalban aludt el. És másnap ismét egy sziklás úton ment.
  A leszakadt talpak pedig éles kövekbe vájtak, szenvedést okozva a lánynak. A lány időnként belemártotta törött lábát a vízbe, és lehűtötte vágott lábát.
  Gerda nem vitt magával élelmet, alamizsnát kellett ennie. Egy csinos, rongyos lányt szívesen szolgáltak fel.
  Gerda eleinte bőrcipőt akart eladni, vagy ételre cserélni, és maga húzta fel a cipőt, amelyik könnyebben megy, de aztán meggondolta magát. Lábai nagyon gyorsan eldurvultak, a talpa bőrkeményedésekkel nőtt be, és nem volt szükségük cipőre, különösen a meleg évszakban. De találkozott két kisfiúval, akik szó szerint éhen haltak.
  Nagyon vékony fiúk, bőr és csont, rongyokkal alig borított testek, mezítláb ledöntve.
  A lány azzal etette őket, amit egy zacskóba gyűjtött, majd egy kereskedő boltban árulta, persze nagy leárazáson, szinte új cipő. Élelmet vettünk és a fiúknak hagytuk, pehelysállal együtt.
  Évek óta ettek először.
  Természetesen Gerda nagylelkűen viselkedett, mint egy keresztény. Ráadásul nyár volt, és éjszaka nem kellett sállal takarni. Ám amikor Olaszország bőkezű mezői véget értek, az észak felé sétáló lány az Alpokban kötött ki. És még mindig meleg van nappal, de hideg éjszaka. A falvak pedig sokkal ritkábbak, éhezni kell.
  Az éhes lány szó szerint kicsavarja a beleit.
  Egyszer egy nyáron hegyi fagy támadt, és a rongyok megfagytak. A lány megrándult, és végül megszaggatta a ruháját. Meztelen volt és védtelen. Gyors tempóban kellett mennem, magamon tartva a rongyokat. Éjszaka nem aludhatsz meztelenül - igazi pokol. Gerda egész éjjel-nappal nem aludt, de reggel kicsit lejjebb ereszkedett és felmelegedett, aludt. Aztán újra sétált egész éjszaka, és másnap vacsorára egy hegyi farmra ért.
  A lány felsikoltott örömében, és hadonászni kezdett a karjával. Alakja már formát öltött, és amikor megjelent egy férfi, Gerda sietett, hogy betakargassa magát a kezével.
  A válasz ez volt:
  - Hú, te vadember vagy!
  A tulajdonos beleegyezett, hogy egyszerű és régi ruhákat ad Gerdának, de cserébe két hétig fát vágott, és igával hordta vödörben a vizet.
  Ráadásul úgy, hogy köveket rakunk a kerítésen lévő lyuk fölé.
  A lány fáradtságig dolgozott, csak állott kenyeret és savanyú tejet evett. A tulajdonos meghívta, hogy maradjon, de Gerda hazudott, azt mondta, hogy zarándokol. A hegyi ököl vonakodva adott neki valami lyukas zsákruhát, de legalább nem vagy meztelen. És még egy darab kenyeret sem dobott az útra.
  És ez egy lánynak szól, akinek a kezét bőrkeményedés borította a vajúdástól, és aki a kimerültségig szúrt egy stréberbe.
  Gerdának üres gyomorral kellett mennie. És a hegyekben ritkák a falvak, és maguk az Alpok is nagyok, a hegyek tetején még nyáron is van hó. A lány az éhségtől füvet, lóherét tépett, fenyőtobozokat rágcsált. Tíz nap alatt lesoványodott, és egyetlen bőrré és csonttá vált. Még a mókus sem tudott ellenállni, és nyersen evett.
  Nem vetette meg, hogy jégcsapokat szívjon, kockáztatva, hogy elkapja a torokfájást.
  Aztán újra nekivágtam a farmnak. Három napig keményen dolgozott ott, de aztán evett, és adtak neki egy keveset az útra. De leginkább a felvidéken lett az éjszakai hideg. A lány nappal aludt, éjjel csupasz, bőrkeményedett lábbal, éles köveken taposott. Néha üvöltöttek a farkasok, többször Gerda a mélybe zuhant és majdnem elesett, de a sors megtartotta. Bár egy jelentős félelem, hogy átmenjen a hegyeken és éjszaka. És éhes...
  Olyan, mint egy jeges pokol.
  Amikor Hannibál átkelt az Alpokon Olaszországba, seregének fele és az összes elefánt meghalt. És itt az átállást egy kicsi, hát még évekig, és egy felnőtt lány végzi.
  Lábai ismerték az éles köveket, letörték a jégkérget, a test pedig kimerült, de a bátor hősnőt mégis a csúcsokig vitte.
  Amikor Gerda már a küszöbön volt, útjába állt egy másik farmnak, és megint ételnek. A tulaj kedvesebbnek bizonyult, rövid bundát és cipőt kínált a lányoknak, de Gerda visszautasította, mondván, már hozzászokott a kövekhez és a hideghez, és mezítláb sokkal könnyebben megy, mint cipőbe rakni. A tulajdonos egy egész zacskó élelmet adott az útra.
  Gerda egy kicsit habozott, csupasz talpával éles kövekre lépett, de a tyúkszem még kellemes volt a hegyen.
  Ez persze megnehezítette a lányt, de hagyta, hogy még pár hétig elmenjen megállás nélkül. A hegyvidék a végéhez közeledett, a hegyek egyre lejjebb szálltak. Gerda pedig átkelt az út legnehezebb részén: az Alpok tetején.
  Mezítláb, könnyű ruhában, ezt tenni: ez Herkules bravúrjához hasonlít. És a gyerek mindent megtett.
  Most Svájcban volt, ahol egy kicsit lágyabb, és gyakoribbak a farmok. Az átmenet megkeményítette Gerdát, és nem fázott meg a hegyekben, és nem is fázott meg. Hogy az istenek ne a lélekben gyengéket szeressék, hanem az erőseket jutalmazzák.
  Ez pedig hősiességről és kövek köszörülésére képes bátorságról beszél.
  Gerda járt-ment, megállt a farmokon, dolgozott, néha énekelt. A vándorélet kellemes és ismerős számára. A napok gyorsabban és nehezebben kezdtek telni. A sors eddig megvédte a lányt a gonosz emberektől, rablóktól és erőszakolóktól. Ennek ellenére Gerda már nem olyan kicsi, és magához vonzza az erőszaktevőket. De eddig minden sikerült.
  Egyszer azonban megtámadta egy rabló. Leütött, a lány egy kővel megmozdította a fejét. Aztán őrjöngésében agyonverte.
  Itt a lány Svájcot is áthaladta, belépve Bajorországba. A nyár már elmúlt, de a síkságon még éjszaka is nagyon meleg van. És az utak nem olyan sziklásak. A séta élvezet volt. A falvak gyakran találkoztak, és nem volt probléma az étkezéssel. A részmunkaidőben dolgozó Gerda megspórolt magának egy kis pénzt, és felfrissítette ruháját egy elegánsabb és újszerűbbre. De inkább mezítláb járt, főleg, hogy a talpa keményebb lett, mint a csizmáé.
  Cipő nélkül pedig sokkal könnyebbek és járhatóbbak a lábak.
  De telt az idő. A lány északra költözött. Vége a nyárnak és eljött az ősz. Hideg eső esett, és Gerda Németország északi részén találta magát. Mezítláb csapott át a jeges tócsákon, és enyhe hideget érzett. De Gerda már annyira ismerős, hogy úgy döntött, nem vesz cipőt és bundát, és csak egy gyapjúsálra korlátozta magát. Ismét szívesebben töltötte az éjszakát, csak nappal, és éjszaka taposott.
  Mezítláb feltörte a jégkérget, és a talpon lévő bőrkeményedés szinte boldogító volt.
  Így hát elhaladt Németország meglehetősen sűrűn lakott északi részén, és a tengerhez ment.
  Néztem a hullámokat, amelyek fröccsenve értek a parthoz. A lábujjait sós vízbe mártotta. Belefröccsent a vízbe, ami szinte melegnek tűnt.
  Szárazföldön nincs hova továbbmenni, a tengert pedig nem reális átúszni. Viszonylag közel volt a szülőföld Dánia. A lány hirtelen vissza akart térni szülőhazájába, Koppenhágába. Talán a nagymamája még él. Ráadásul az sem világos, hogyan tovább.
  De Gerda leült egy kavicsra a tenger mellett, és miután gondolkodott, elvetette a visszatérés gondolatát. Ha nincs más kiút, akkor keress egy észak felé tartó hajót, érd el a jeget, majd menj az Északi-sarkra. Valószínűleg ott található a hókirálynő vára.
  
  Nos, ha kell, talál egy ilyen hajót, de egyelőre a kikötőbe.
  Aztán felébredt az igazi Gerda. Charlotte megrázta a vállát, emlékeztetve:
  - A hernyót már rég megjavították, de nem akartak felébreszteni minket. Ki végez majd az amerikaiakkal?
  Gerda félálomban megjegyezte:
  - Nem verni, hanem befejezni? Ez most az önbizalom!
  - sikoltott Christina.
  - Miben kételkedsz még?
  Gerda megrázta hófehér haját:
  - Nem! Milyen kétségek lehetnek! Hogy nem voltunk csatában a világ nagy részén?
  Christina felnevetett.
  - A világ nagy része... És mikor lesz minden!
  Magda dühösen megjegyezte:
  Isten nélkül nem érhetünk el semmit!
  A lányok egyszerre kiabáltak:
  - Elég! Egy szót sem a vallásról! Világiak akarunk lenni!
  A tank pedig elindult, utolérte társait. Az autó simán siklott. A gázturbinás motor könnyedén tolta, a tank pedig hetven kilométert gyorsított az autópályán.
  De itt persze lassabban mentek végig a rókáton. Gerda mosolyogva kérdezte a barátaitól:
  - Kíváncsi vagyok, mit gondol, Washingtont el kell vinni, vagy Amerika korábban kapitulál?
  Charlotte azt javasolta:
  - Olyan lesz, mint a mesében!
  Gerda elmosolyodott.
  - Olyan, mint a mesében?
  Charlotte nagyképűen azt mondta:
  - Minél tovább, annál szörnyűbb!
  Gerda hirtelen megszólalt:
  - És azt álmodtam, hogy kislány lettem. Majdnem olyan, mint Andersen hősnője, csak drámaibb!
  Christina kedvesen megjegyezte:
  - Drámaibb... Nos, mi lenne, ha Andersen írna a tankunkról?
  Charlotte határozottan megerősítette:
  - Ez az! Például a tankunk beleszeretett egy önjáró fegyverbe, és vitatkoztak, hogy melyik a menőbb. Aztán az önjáró fegyvert a fémhez küldték ...
  Christina kijavította:
  - Vagy talán nem csak önjáró fegyvert, hanem harckocsit is... És terminátorrobotok lettek a jövőben. És ágyúk és géppuskák helyett harci robbantókat vittek.
  Gerda énekelte:
  - Korábban megfagytak a lövészárokban, nagyapák nyögtek... És most a hiperplazma a sors döntőbírája!
  Christina felemelte csupasz, nagyon szép lábait, és megjegyezte:
  - A hercegek palotájában feltűnnék... Igen, és te is!
  Gerda beleegyezett:
  - Van egy bájos négyesünk!
  Magda megsimogatta Christina lábát, és azt motyogta:
  - Igen, gyönyörű a női test!
  Gerda gyanakodva nézett Magdára:
  - És mikor volt utoljára férfid?
  A lány dühösen válaszolt:
  - Maga is tudja!
  Charlotte azt javasolta:
  - Talán kigúnyoljuk a foglyokat?
  Gerda racionálisan megjegyezte:
  - Először el kell fognunk őket! És akkor döntő győzelmünk lesz! Kínzással és vérrel!
  Charlotte, az a vörös hajú ördög kitárta a fogát, és felszisszent:
  - Imádom a vért!
  A harckocsi, amelyen a szépségek lovagoltak, beszállt a csatába. Ezúttal négy Pershing állt az útban. Valamivel veszélyesebb harckocsik lőttek gyakrabban. A harcosok felváltva lőttek. Csak egy lövedék találta el az E-50-et, és az amerikai tankok elhallgattak. A küzdelem rövid volt, fél perc. Nem volt esély ellenállni a német ágyúnak.
  Aztán jöttek a Shermanék. A lányok messziről csapkodták őket. Néhány találat. A többit a szomszédok vették át.
  Aztán a németek továbbmentek. Találtak egy üteget, amelyben elhagyott fegyverek voltak. De mint kiderült, nem minden olyan egyszerű. Az eldobott fegyverek álcázónak bizonyultak, és a les miatt pontos és pusztító tüzet nyitottak.
  A lányok válaszoltak. Elhallgattatták az amerikaiakat. De harckocsijuk páncélja többször is megkarcolódott.
  Gerda megjegyezte:
  - Ha több önbizalmunk és gyengébb páncélunk lenne, akkor meg kellene ünnepelni a temetést!
  Magda dühösen megjegyezte:
  - De akkor biztosan tudnád - milyen Istenünk van!
  Gerda keményen válaszolt:
  - Következő életemben tábornok leszek, és egy hadsereg parancsnoka lesz.
  - mordult fel Charlotte.
  - És egyszerre két sereget fogadnék!
  Christina kuncogott, és hozzátette:
  - És te kicsinyes vagy! Miért nem csak négy!
  Gerda nevetve megjegyezte:
  - Nem, jobb, ha van egy milliárd, vagy egy billió!
  A lányok nevetésben törtek ki, és még a homlokukat is megütötték. Aztán a tankjuk továbbhajtott. Géppuskákból kellett lőnöm. Miután lekaszált több tucat jenkit. Itt az amerikaiak makacsabban harcoltak. A fehér zászlót pedig nem dobták ki.
  Megjelentek a "boszorkányok", az önjáró fegyverek nem erősek, de fürgeek. Lányaik lőttek, de kaptak pár találatot magukban.
  Az egyik "boszorkány" egy pontos találat után még fel is borult. Lányok
  Cooed:
  - Szuperek vagyunk!
  És ismét kagylókat küldtek. Rendkívül jól illeszkedik.
  Míg a női harcosok félelem nélkül harcoltak. De útközben ráakadtak egy nehéz 120 mm-es lövegre. Itt manőverezni kellett. Hogy ne adj isten, halálos ölelésük ne csókolózzon.
  A kagylók közel repültek.
  Gerda messziről tüzet nyitott. Az első amerikai fegyver elhallgatott.
  Aztán egy ütés a másodikra, majd a harmadikra.
  Magda suttogta:
  - Isten áldjon meg minket!
  A lövedék az E-50 felső elülső lemezét érte, de a 250 milliméteres ferdeség eltérítette az ajándékot. De a német fegyverrel szemben az amerikaiaknak nem volt megmentése. A háború boksz, de ebben az esetben kiderült, hogy a náciknak túl hosszúak a karjai.
  Charlotte nevetve jegyezte meg:
  - Ilyen fegyverek... És hogyan lettek puhára főzve!
  Gerda aggodalmasan tiltakozott a hangjában:
  - Az ilyen nagy ágyúkat a támadógépeink is észrevehették volna. Hiszen ez a kaliber veszélyes lehet ránk nézve, pláne ha oldalt talál!
  Christina nyöszörgött:
  - Nemes alkatom van, és a pilótáink - hack-work!
  Egy 155 mm-es tarack is lőtt. Igaz, a pontossága nem elég egy német tankhoz. Egy ilyen gengszter, híján a koordinációnak. Az ellenség azonban nem légy! Igen, és az E-50 magassága körülbelül két méter - a tank meglehetősen zömöknek bizonyult.
  Charlotte letakarta a tarackot, a joystickkal célozta a fegyvereket, csupasz lábujjait használta, és felmordult:
  - Nagyon király vagyok!
  Christina ravaszul ásított.
  - Egyhangúak a bókjaid!
  Charlotte egyetértően bólintott.
  - Igen! Megmutattuk a rutintechnikát! Ideje áttérni a felső vágásokra!
  Magda nem tudott ellenállni, hogy kibökje:
  - Természetesen Isten segítségével!
  Június első felében a Harmadik Birodalom csapatai megközelítették Torontót, és körülvették Kanada legnagyobb városát. Az amerikaiak megpróbáltak ragaszkodni egy nagy településhez. És csapatokat küldtek oda. A németek a hagyomány szerint körülvették a várost, és megpróbáltak sérülékenyebb pontokra csapni. A csaták a legnagyobb léptékben zajlottak, mindkét oldalon több mint másfél millió katona részvételével. Az amerikai géppisztoly gyengébb volt a német géppuskánál, különösen a legújabb MP-54 modelleknél, és a többi felszerelés még inkább.
  Az amerikaiak nem túl ellenállóak a csatákban. Sokan közülük inkább elrejtőztek az ágyúzás közben, vagy akár fel is adták - különösen, ha a bográcsba kerültek.
  Harcolj a németek ellen - ne félj! És a szovjet katonák nem félnek ettől, de az amerikaiakkal kapcsolatban nagy kétségek merültek fel. Ennek ellenére a jenkik harcolnak, és a németeknél veszteséggel kell továbbjutniuk.
  A "Monster" szupertank Toronto felé tartott. Most az erődített város-erődöt kellett bombáznia. A főtüzér, Adala ettől némileg felzaklatott. Mivel túl sok civilnek kell meghalnia az ágyúzás során.
  Ez a fiatal nő egyáltalán nem volt gonosz. De kész teljesíteni a Harmadik Birodalommal szembeni kötelességét.
  Az élet bonyolult dolog. Adala nem volt fajtatiszta német. Volt egy orosz apja, ami természetesen elrontotta a képet. De az anyja hivatalosan azt állította, hogy egy némettől vitte Adalát. Maga a lány ezekből a tippekből nagyon összetett volt. A keleti frontra ment a negyvenkettedik évben, amikor a Führer engedélyezte a nők használatát az ellenségeskedésben.
  Egy ideig mesterlövészként harcoltam. Pontossága és jó pontszámai jellemezték. 1. és 2. osztályú vaskeresztet kapott. Aztán a katonai érdem kereszt ezüstben és aranyban. Valamint a mesterlövész keresztjét, először ezüstben, majd aranyban. Részt vett London megrohanásában. Aztán visszatért a keleti frontra. Elnyerte a Harmadik Birodalom egyik legjobb mesterlövésze címet. Megkapta az arany és gyémánt mesterlövész keresztet, valamint a vaskereszt lovagkeresztjét.
  A Monster szupertank fő tüzérének és parancsnokának nevezték ki. Ami nagyon rangos.
  Adala természetesen első osztályú lövész. És ügyes és ravasz mesterlövész volt. És a fiókja négy szovjet tábornok és több mint negyven tiszt. Adala tisztelettel bánt az oroszokkal. Valóban, makacsul ellenálltak. A lány például részt vett Szevasztopol megrohanásában. Láttam a szovjet csapatok tömeges hősiességét. Aztán Sztálingrád külvárosában és magában Sztálingrádban harcolt. Harcolt a britekkel is - szintén komolyan, bár nem úgy, mint az orosz harcosok.
  Adala megúszta a súlyos sérüléseket, de többször is enyhén megkarcolták golyók és repeszek. Tehát életveszély volt. A lány megedződött a csatákban, és most már szinte hátsó patkánynak érezte magát. Valóban "Monster" fegyver nagy távolságból és további négyszáz milliméter ötvözött páncél.
  Nem érzi magát túl bátornak egy ilyen tankban. Aztán lőni a városra. A mesterlövész továbbra is csak a katonaságot öli meg. És itt...
  Adala lövésre parancsot adva suttogta:
  Az Úr őrizze meg szívünket tisztán!
  Itt jön Péter. Jóképű fiú csak hozzá illő rövidnadrágban - domború, lebarnult, jó alkatú. A fiú jóképű, és sok lány mohón nézi, vagy akár meg is próbálja érezni. Adala keményen kiabál nekik, hogy ne csinálják túl nyíltan. Igen, elvihetnek egy tinédzsert. A test még nem érett meg, tizenöt egészséges, kifejlett lány van. Hadd keressenek felnőtt férfiakat.
  Péter szegény családból származik, természetesen nagy szerencséje lesz, ha egy szupertankhoz kötődik. Itt többet fizetnek, és viszonylag biztonságosak.
  Ám amikor egy tinédzser lelőtt egy foglyot, egy fekete öregembert, az Adalának kellemetlen utóízt okozott.
  Fegyvertelen embert tényleg nem lehet megölni, az csúnya. Talán igaz, hogy az öreget személyesen lőtték le, ez kisebb veszteség - ez nem olyan szánalmas. De akkor is bosszantó.
  Adala nem mondott semmit Peternek, de úgy gondolta, ha lesz rá lehetősége, kijátszik valami piszkos trükköt a fiúval. Addig is hadd dolgozzon... Adala elképzelte, hogyan korbácsolják a fiút. Kíváncsi vagyok, sikítani fog-e?
  A lány egyszer olvasott egy könyvet Stenka Razin fiáról.
  Egy tizenhárom év körüli fiút apjával együtt letartóztattak. Old Man érthető módon egy jól ismert lázadó, aki vérpatakokat ont. De a fia még gyerek. Melyiket kérdezd meg tőle.
  De Kornil asszisztense másként tekintett az egykori katonai atamánra. És felajánlotta, hogy szenvedélyesen kihallgatja a fiút - és hirtelen megtudja, hol vannak apja kincsei.
  Stenka Razin fiát bevitték a kínzópincébe. A fiú megpróbált egyenesen nézni, és büszkén tartani magát. Bár belül ijesztő volt. Felakasztják a kínzóeszközöket, lángol a kandalló. Vörös sisakos hóhérok.
  Samosa odament a fiúhoz, kinyújtotta a kezét, megrázta a gallérját, és fenyegetően megkérdezte:
  - Mondd meg, hová rejtette a tyatka a kincseket, hadd menjen szabadon. Nem, megpróbáljuk!
  Grishka, Stenka Razin fia bátran válaszolt:
  - Nem mondok semmit! És még inkább neked!
  Samosa ugatott:
  - Kínozd meg a kisfiút!
  És személyesen húzta meg a gallért, letépte a fiúról a kaftánt. Grishkát levetkőztették, és a fogason vonszolták. A fiú kétségbeesetten próbált visszarúgni. De a tapasztalt hóhérok nyakon mért ütéssel mozgásképtelenné tették Grishkát. Aztán hátrafogták a kezét, és a kötélnél fogva emelni kezdték. A fiú a fogát csikorgatta. A hóhér megragadta a fiút a törzsénél, és megrázta, kicsavarta az ízületeit. Grishka nagyot lélegzett, de visszatartotta a kiáltást.
  A diakónus diktált az írástudóknak, és ezt mondta:
  - Mondd meg a tolvajnak, hova rejtette az apósod a kincseket.
  A fiú megvetéssel a hangjában válaszolt:
  "Még ha tudnám is, nem mondanám!
  Samosa parancsot adott a hóhérnak:
  - Öböl! Tíz ütés óvatosan!
  A hóhér határozottan ütött. Grishka teste megremegett. A tizedik ütésnél a kínzó megdermedt. És Samosára nézett. A kivégzés alatt a fiú hallgatott, az ajkát harapdálta.
  Dyak, elmosódott:
  - Mondd tolvaj, hova rejtette a tyatka a kincseket?
  Grishka felkiáltott:
  - Nem mondom meg!
  Samosa felmordult:
  - Öt ütés mentés nélkül!
  A hóhér erőteljes ütést mért a fiúra, egész testét megrázta. Grishka sikoltott, de az ajkába harapott. A második ütés következett. Szintén merész és erős. Grishka továbbra is hallgatott. És ismét a harmadik ütés, vér csöpögött a vágott bőrről.
  Samosa összeráncolta a homlokát, amikor a fiút korbácsolják. Persze lehet, hogy a fiú nem tudja, hol rejtette el Stenka a kincset. És még talán igazi kincsek is. De a fiút ki kell kérdezni. És titkokat faragjon ki tőle.
  Az ötödik ütés után a vér aktívan csöpögött.
  A diakónus megismételte a kérdést. Grishka elhallgatott.
  Samosa parancsot adott:
  - Égesd meg a sarkát.
  A hóhér elővett egy izzó vasdarabot, és a fiú csupasz talpához vitte. Megborzongott, csavarodott és... elvesztette az eszméletét.
  Adala úgy gondolta, jó ötlet lenne átengedni Pétert, hogy ne ölje meg a fegyverteleneket és az öregeket. Péternek nem sikerült jól. És milyen lenne egy igazi, kontakt csatában? Nem lennél félénk?
  Stenka Razin fia, Grishka egyébként tudta, hol van elrejtve apja egyik kincse, de hallgatott. Egy vödör jeges vizet öntött magához. Aztán Samosa parancsot adott:
  - A második sarkot kauterizáld vasal!
  A fiú ezúttal nem ájult el, rángatózni próbált, de Grishka mezítláb beleakadt a blokkba.
  Samosa felszisszent:
  - Még öt szempilla, semmi gond!
  Az ötödik ütés után a fiú fényes feje megremegett, és Grishka elvesztette az eszméletét.
  Egy tapasztalt kínzási ügyintéző a következőket tanácsolta:
  - Hagyd elmenni! A gyerek még hátradől!
  Samosa szigorúan mondta:
  - Hozd a kiskutyát! Töröld le vodkával, és tedd az ágyra... Engedd el! Holnap folytatjuk a kínzást!
  A Grishkát eltávolították az állványról, és a vágásokat alkohol és víz keverékével dörzsölték. A fiú megrándult: ég a vodka. Ezután Grishka forró húslevest kapott, és egy fűtött cellába zárták. De minden esetre lánccal a nyakába láncolták a fiút, és hagyták aludni. A fiú hason aludt, az ágy puha volt. A hóhérok megkínozták, az áldozatok gyakran meghalnak, és Samosa tudni akarta, hol rejtette el Stenka a kincseit.
  Miután elengedte Grishkát és aludni, másnap a fiút ismét a kínzókamrába hurcolták. Újra feltették a fogasra. Grishka már megnyúlt ízületei fájdalmasabbak lettek. A fiúk lábához súlyokat akasztottak. Hogy jobban megnyújtsa az izmokat. Aztán a hóhér mosolyogva hozott egy izzó vasat, és Grishka mellkasához tette. A fiú a fogát csikorgatta elviselhetetlen fájdalomtól.
  Samosa felkiált:
  - Beszélj tolvaj!
  Égés szaga volt. A sült hús szaga felerősödött. Grishka szeme hunyorog a fájdalomtól, és a fiú ismét elvesztette az eszméletét. A hóhér kivette a vasat a mellkasából, és így szólt:
  - Erős fiú...
  Samosa felmordult:
  - Fel kell osztani... Brazier a lábhoz!
  A hóhér bekente olajjal a fiú talpát, és távolról meggyújtott egy tűzhelyet. A már megperzselt sarkú nagyon fájdalmas volt. A fiú erősen lélegzett. Izzadság és vér keverékét ejtette le, fogát csikorgatta, de csendben maradt. Bár nagyon sokba került neki. Az erőfeszítések kétségbeejtőek voltak.
  Samosa hevesen felmordult:
  - Beszélni fogsz! Hé vállbég!
  A hóhér ütéseket mért Grishkára. A tizedik ütemben a fiú feje bágyadtan hánykolódott és összeesett. A fiú nem tért észhez azonnal, még azután sem, hogy egy vödör vizet öntöttek rá. Samos arcon ütötte Grishkát, és kiadta a parancsot:
  - Még több ütemet!
  Duke megjegyezte:
  - A csupasz meghal...
  Samosa felmordult:
  - Basszus! Szedd le a fogasról! Folytatás holnap!
  Grishkát ismét eltávolították a kínzóeszközről, és a szobába vitték. A fiú küszködött és rángatózott. Nehéz, káprázatos álomba zuhantam. Aztán felébredt és sírt. De amint megjelent a börtönőr, elhallgatott, és dühösen nézett rá. A kölyöknek kenyeret dobott kvasszal. A fiúnak esélye sem volt elmenekülni, pláne, hogy a nyakánál fogva láncolták.
  Másnap Grishkát egy kicsit másképp kínozták. Felemeltek a plafonra, a fogasra emelték a kezüket, majd elengedtek. Olyan vad fájdalom
  leáll a légzés. A fiút háromszor emelték fel, amíg eszméletét elvesztette.
  Ezt követően a hóhér ismét ostorral ütött, a gyomrát pedig vörösen izzó vasalóval megégette. Miután alaposan megkínozta a fiút, kiengedték és a cellába vitték. A hóhéroknak nem sikerült semmit elérniük.
  Másnap Grishkát egy fogasra húzták, mezítláb alatt egy tűzhelyet gyújtottak meg, és vörösen izzó dróttal a hátán és a fenekén találták el. A fiú a kínzás során többször elvesztette az eszméletét, de magához tért. Amíg maguk a hóhérok el nem fáradtak, abbahagyták a kínzást.
  Másnap a fiút kinyújtották, a hóhér pedig vörösen izzó fogóval törni kezdte a lábujjait, és a bordáit is összetörte. Grishka többször is felsikoltott, de a kéréseket, hogy mondjanak valamit, halkan válaszoltak.
  És ismét korbácsot kapott.
  Eltelt két hét. Grishka gyermeki testét már kimerítette a kínzás. A fájdalom mindenhol ott van. Nem maradt vér, nincs fájdalomtól sértetlen ér. Eleinte, amikor megverték és megégették, rohanni akart, és elfojtotta a testében zajló robbanásokat. De amikor a fájdalom elnyelte az egész lényeget, eltompult.
  Samosa maga is látta, hogy Grishka esélye, hogy valamit kiüt, elenyészik a szeme előtt. A hóhérok új szert próbáltak ki. Lisztet találtunk. Grishka haját leborotválták, és hideg víz kezdett csöpögni a feje tetején. A kínzás brutális és hatékony. Néhány óra múlva olyan érzés, mintha bombák robbannának az agyban. Grishka szinte vak és süket volt. Többé nem hallotta a hóhér és Samosa által kimondott szavakat.
  Feladták, ismét a fogason húzták. Észre sem vette, hogy a fiú számára minden fájdalom csak vigasz volt - elterelte a figyelmet egy szörnyűbb agyfekélyről.
  A tűztől és a szempillák felragyogtak.
  Grishka magához tért, és láthatta a hóhérokat. Itt a kínzó súlyokat helyez a blokkra, amelybe a fiú lábait szorították. A karok és a vállak fájdalma fokozódik, de elvonja a figyelmet az agy pokoljáról.
  Samosa a tüdeje hegyén ordít. Vörös hajú, szakállas:
  - Mondd meg a kutyusnak, hova rejtett kincseket az apa!
  Grisha a fejét rázza. Válaszul a testet megrázó ütés következik, keményen vernek. Egy másik hóhér, a fiú mezítláb alatt melegszik fel a fogason. Hátborzongató, de nem annyira ijesztő.
  Itt van Kornila, Stenka Razin keresztapja és egykori hadseregfőnök. Idős, szürke szakállú. A szemében még egy megkínzott gyermek iránti részvét is látszik. A közelben egy bojár áll hódkalapban. Egyértelműen forró a kínzókamrában. És a fiú kínzása iránti egyértelmű érdeklődés mellett. A kínzás folytatódik. Grishka hirtelen erőt érzett magában, és ezt énekelte:
  Te vagy Razin az én királyom és apám,
  Egyszerre emelte a népet az iga ellen...
  Hiszem, hogy a szenvedésnek vége szakad
  Bojárok lesznek, csak ostor és füge!
  
  A paraszt, a munkás most járom alatt van,
  Az egyszerű proletárt összetörik a bojárok...
  De hiszem, hogy el fogunk söpörni minden vérszívót,
  Énekeljünk ezer áriát Szülőföldünknek!
  
  Hiszen minden udvaron felnyög a bojárok áldozata,
  Mindenhol tét és állvány van...
  Még rosszabbak, tekintsd a hitetleneket,
  Kínzás, bunkó a gyötrelemben!
  
  De Razin csatákon ment keresztül,
  Minden szükséges kéz és út...
  Győzelemmel jött a szabad kozákunk,
  Tépni az összes bojár papot!
  
  Nem, tudod, kétségek, higgy nekünk,
  Végül is az emberekért vagyunk, kétségtelenül...
  Most jön a belátás órája,
  Más nemzedékek dicsőségére...
  
  Te vagy a szabadság és a becsület Razinja - a vezető,
  Sétáltunk Oroszországon...
  Azt akarom, hogy te légy a szuverénünk,
  És jobb, mint az egyetemes messiás!
  
  Igen, akkor higgy az igazságszolgáltatásban
  Mindig lesz egy fénysugár...
  És lesz egy vadállat, akit széttép egy despota,
  Várjuk meg a hajnalt!
  
  A csata Szimbirszk alatt folyik - a küzdelem,
  Dühös, erőszakos harcosok vagyunk, tudjuk!
  És hiszem, hogy a sors győztes lesz,
  Arra kérlek benneteket, hogy adjátok a rácsoknak az agyát!
  
  Bár Razin hősiesen halt meg a csatában,
  De az örökkévalóságban az ő szent arca...
  Hiszen ő kétségtelenül lovag, lovas,
  És az is lesz, hiszed a Kremlnek egy pillanat alatt!
  
  Vess véget a rabszolgaságnak és a bojárok igának,
  És a nap felkel a bolygó fölé...
  A szenvedés, a megtévesztés örökre eltűnik,
  És Razint versekben éneklik!
  Amíg a fiú énekelt, mindenki, a hóhérok és a "közönség" is megdermedt, hallgatott. Ám az utolsó szavakra Samosa felrobbant, és a tüdejéből felkiáltott:
  - Öböl! Öld meg!
  A hóhér dühös ütéseket mért a fiúra. Grishka már eszméletét vesztve suttogta:
  - Oroszország népe szabad lesz!
  A véres fiút leemelték a fogasról és elvitték. Samosa letörölte a verejtéket a homlokáról, és felszisszent:
  - Elég! Elég tőlünk! Negyedezze meg a barom, és kész!
  Cornila bizonytalanul mondta:
  - Helyes-e felnegyedelni egy gyereket? Igen, még nyilvánosan is? Talán megfojtja a cellában?
  - mordult fel Samosa, és a padlóra csapta a sarkát.
  - Nem! Végrehajt! És nyilvánosan - negyedeléssel!
  A bojár ökölbe szorítva megerősítette:
  - Legyen úgy! Én jóváhagyom a halálos ítéletet!
  Samosa gonoszul elmosolyodott.
  - Felnegyedelték Grishkát! Kihozzuk az összes Razin magot!
  Itt Adala elterelődött. Kénytelen lövés parancsot adni. Torontót pedig egy húsztonnás bombázó rakéta találja el. Halált és rémületet hoz. Adala tanácstalan tekintetével követi a tüzes farkot.
  Ó, bárcsak pilóta lenne. Milyen csodálatos és romantikus. Itt van egy ilyen pilóta-radőr.
  Az ég nagyon hűvös .. A lány félrehajtotta a fejét, és legalább valami jóra kezdett emlékezni. De semmi sem jutott eszébe. A Stenka Razin fiáról szóló történet mellett.
  A fiú az ágyon feküdt, és álmában tébolyodottan forgott. Nehéz elaludni, ha az egész tested megsérül, és a fekélyeket is marja a só és a vodka. Az elmúlt tizenöt nap kínszenvedés volt. Kínzás éjjel és súlyos delírium nappal.
  A fiú az apjáról álmodott. A hatalmas és erős Sztyepan biztatta fiát:
  - Tarts ki kölyök! A nép emlékezni fog rád, hogyan fogadtad a halált!
  Grishka delíriumban válaszolt:
  - És mi vár rám a halál?
  Stepan magabiztosan kijelentette:
  - A jövőnk ködös. És nem tudni, mi vár ránk. De életed utolsó pillanatai lesznek a legfontosabbak. Ne habozzon! Mentse a bátorságot!
  Grishka nem egészen magabiztosan válaszolt:
  - Határozott leszek... De te, apa... Meghalt az igazságos ügyünk?
  Stepan mennydörgő hangon kijelentette:
  - Nos, én nem! Kivégezhetnek, de jön egy másik Razin, és utána még egy Razin, és ezzel az ellenségeink nem tudnak mit kezdeni! Lesznek új évszázadok, nemzedékváltás lesz... De Lenin, a vihar ura eljön Razinért!
  Grishka, aki szintén magabiztossá vált, azt mondta:
  - Szerintem vissza fogsz jönni!
  A fiú felébredt. A test hülyén fájt, a bőr pedig nyers volt. Csörgés hallatszott az ajtóban, és a hóhér belépett a cellába.
  A nagy kínzó szeretetteljes hangon mondta:
  - Szia Grishka!
  A fiú hirtelen megérezte magában az erőt, és így válaszolt:
  - A hóhér nincs jól, úgyhogy meghalsz!
  A kínzó jóízűen bólintott.
  - És te bátor kiskutya vagy. Különbözőket láttam és kínoztam... De te még egyet sem láttál hozzád hasonlót! Olyan kicsi, de igazi kovakő!
  Grishka szerényen válaszolt:
  - Megvan bennem az apám szelleme!
  A hóhér vigyorogva azt javasolta:
  Kössünk üzletet...
  A fiú megcsilingelte a láncot, és erőt kapott ahhoz, hogy felkeljen az ágyból és felüljön. Grishka érdeklődve kérdezte:
  - Milyen üzlet?
  A hóhér suttogva javasolta:
  - Gyere, mondd meg, hol van apád kincse, én pedig... leveszem a nyakörvet, és egy táskában kiviszlek.
  Grishka egy pillanatig habozott. Valóban, mi van, ha megtéveszti a hóhért. Mondj neki egy hamis helyet, ragadd meg a pillanatot és menekülj el. Megmenteni az életét, és orral hagyni ellenségeit? Nagy volt a kísértés. De a fiú eszébe jutott az apja. Ravaszság és megtévesztés az életed megvásárlására? Nem, méltósággal kell meghalnia az állványon!
  Grishka megrázta zúzódásokkal és dudorokkal borotvált fejét:
  - Nem!
  A kínzó felnevetett, és megjegyezte:
  - Holnap kivégeznek! Az biztos... Nem lesz több kínzás, és senki sem áll készen a kivégzésre!
  Grishka megborzongott, de bátran válaszolt:
  - Nos, kivégzik... Mindannyian halandók vagyunk!
  A hóhér vigyorogva hozzátette:
  - Nem fogod csak úgy lefejezni! És dobd a kormányra! Először a karokat, majd a lábakat vágták le, és csak azután a fejet. Akarod ezt?
  A fiú megborzongott, sápadtabb lett, és ezt motyogta:
  - Mivel a sors ilyen... Csak a halált próbálom méltósággal elfogadni!
  A hóhér kuncogott, és megjegyezte:
  - Apádat már elvitték Moszkvába. Ott még mindig élesebben kínoznak. És akkor a kerék negyedeléssel is vár. És te... Kár, hogy kivégzik őket! Erős fiú vagy, és jó lenne tovább kínozni!
  Grishka keményen válaszolt:
  - A másik világban kínlódni fogsz!
  A hóhér elhagyta a cellát. Grishka pedig megfordult, és öklével megütötte az állát. Fájdalomnak adta át a helyét a fogasléc kifeszített ereiben. Lehet, hogy hiába olyan? Megfontoltságot kellett tanúsítani és megtéveszteni a hóhért. És előre, várni rá...
  A fiú alig emelte fel és nézte pisugival és égési sebekkel borított kezét? Le lesz vágva? Grishka a lábára nézett. Szintén mindenkit összevertek, a talpa megégett, az ujjak eltörtek. De valószínűleg így is fel tud majd mászni az állványra. És levágják a lábát, a karját és végül a fejét. És akkor a lélek a mennybe repül...
  Még gyerek, és nem volt ideje vétkezni. Sikerült a tűz és korbács próbáját. Valószínűleg egy jól megérdemelt paradicsom vár ránk, vagy a legrosszabb esetben egy rövid tartózkodás a purgatóriumban. Kíváncsi vagyok, meghívnak-e papot gyónásra? Ez azonban már nem számít. Grishka nem érzett semmiféle bűnt maga mögött, és most sem félt az Istennel való elkerülhetetlen találkozástól. És jó a paradicsomban, egy csodálatos kertben, ahol örök nyár van, és angyalok hárfán játszanak. Miért ne lehetne megérdemelt hely egy fiúnak, aki a legsúlyosabb kínzásokat is elviselte?
  Jobb, mint egy fogason lógni, amikor a bőrödet felhasítja az ostor, és az ujjaidat eltörik egy vörösen izzó vasaló. Ott örökre fiú maradsz, és örökké fiatal és egészséges leszel.
  Kopogtattak az ajtón. Megjelent egy lány egy tálcával, két őrrel, valamint Samosa. A szörnyeteg kuncogott, és így szólt:
  - Életedben utoljára egyél egy jó kiskutyát! Cornila nagylelkű! És ott levágják a karjaidat és a lábaidat!
  Grishka keményen válaszolt:
  - És meg fogsz büntetni... Nem a Földön, hanem a mennyben!
  Samosa felmordult:
  - Kölyökkutya! Lássuk, hogyan üvöltözik a kormányon!
  Grishka bátran mondta:
  - A halál néha halhatatlanságot ad, az árulás pedig a feledést!
  Samosa dühösen becsapta az ajtót, és elment. Csak a hóhér maradt. Grishka szinte barátságosan bólintott neki:
  - Ezeket az ünnepeket ünnepeljük! És nem akarsz meghalni!
  A hóhér ravasz pillantással megkérdezte a fiút:
  - Gondoltál már a lelkedre?
  Grishka őszintén válaszolt:
  - Nem érzem magam mögött a bűnöket, hogy megtérjek.
  A hóhér erre bólintott.
  - Hát örülj kopasz. Igyon meg egy pohár bort egyszerre. Valószínűleg az első az életedben.
  Grishka enni kezdte a libát. A börtönőrlemény után az étel rendkívül finomnak tűnt. A fiúnak kicsit fájdalmas volt rágni, de a hús édesnek tűnt. És aktívan nyelt.
  A hóhér megjegyezte:
  - Ha nem Kornila keresztapád, akkor nem kaptál volna ilyen lakomákat.
  Grishka komoly tekintettel kérdezte:
  - Mit akar?
  A kínzó őszintén válaszolt:
  - Szerezd meg Stepan kincsét. Különben meg sem mozdult volna.
  Grishka közömbös hangon válaszolt:
  - Hagyja, hogy a kincsek a földben heverjenek. És szolgálja a jövőbeli felkeléseket!
  A hóhér gyönyörködve mondta:
  - Hát te és egy sas! Egy igazi harcos! Hát sok sikert kívánok!
  És a kínzó elhagyta a fiút. Grishka elnehezült, miután evett és ivott egy pohár erős bort. A szeme lecsukódott, és a fiú elaludt. Csatákról álmodott, és különféle eseményekről. Mintha egy mesebeli lovag lenne, aki harcosok ezreit vágja le.
  Integetve jobbra - az utca, a sáv balra!
  Aztán meglovagol egy sárkányt. Mint egy mesehős...
  Másnap reggel Grushkát felébresztették. A fiú először jól aludt, és vidámabbnak érezte magát. A hóhérok felvették. Vegyél fel egy sebesült testet, zsákruhát. És felvették és kivégzésre vitték. Grishka festéket látott a hajnalban, és éles lándzsákat.
  A fiú a mirigyekben járt, ami kényelmetlen volt. Kivitték az udvarra. A fiú csupasz, nyomorék lába miatt nehezen tudott rálépni a macskakövekre. De Grishka a fogát csikorgatva beletörődött, és megpróbált egyenesen állni. Bár a megégett lábak minden lépése fájdalommal adatott. És így kiment a térre.
  Az emberek látták a fiút. Borotvált, horzsolásokkal és horzsolásokkal borított, csupasz, égett lábbal, lesoványodott.
  Grishka inkább szánalmat keltett, mint gyűlöletet. Sokan, különösen a nők, együttérzőn sóhajtottak fel.
  A fiú rájuk kacsintott, és így szólt:
  - Mint, hol van a miénk, nem tűnt el!
  És továbbment. Nem volt különösebb félelem. Grishka biztos volt benne, hogy nem érdemli meg a poklot. A mennyország pedig sokkal jobb, mint a földi, kegyetlen létezés.
  A kivégzés helyét válogatott, moszkvai íjászok vették körül. Sok őr és otthonos kozák. Úgy tűnt, egyáltalán nem egy gyereket végeznek ki, hanem egy kozmikus méretű állami bűnözőt.
  A fiú bizonytalanul, tántorogva mászott fel a létrán, égett lábbal lépdelt, tölgyfa deszkákon.
  A vágótömbön egy hatalmas, kihegyezett fejsze csillogott. Egy hatalmas hóhér sétált körbe vörös köntösben. Volt egy negyedelésre szánt kerék is.
  Grishka keresztet vetett. Nagyon fájdalmas mozgatni a karját.
  A hírnök olvasni kezdte a vádat:
  - Stenka Razin Grishka fia bűnös: kincsek rejtegetésében, lázadók különítményeinek megszervezésében, bojárok kivégzéseiben és rablásaiban, nők elleni erőszakban és így tovább. Ezért elítélik a kormányon való negyedelésre és az örök bántalmazásra. Az ítéletet végre lehet hajtani.
  Grishka megborzongott, de mozdulatlanul állt és egyenesen tartotta magát. A diakónus felszisszent:
  - Nos, a tolvaj kész megtérni az emberek előtt?
  - gondolta Grishka. Igen, van mit megbánnia. A fiú meghajolt és így szólt:
  - Bocsáss meg a doni kozákoknak. Bűnös vagyok előtted, hogy nem szabadítottalak meg a bojárok igájából.
  Samosa kétségbeesetten kiáltott:
  - Hamarosan végezd ki!
  A hóhér segédei a fiúhoz siettek. Grishka, legyőzve a fájdalmat a kezében, letépte a saját zsákruháját. A hóhérok által ejtett fekélyek és sebek feltárultak az emberek előtt. Aztán Grishka kezeit megcsavarták és a kormányra dobták.
  A hóhér fejszét emelt a fiú fölé. "Most kezdődik" - gondolta Grishka.
  De abban a pillanatban megszólalt a kürt, és a hírnök bejelentette:
  - Királyi kegyelem! Tekintettel Gergely csecsemőkorára, a halálbüntetést felváltja a rabszolgaságba való eladás! Legyen úgy!
  A fiút felemelték az állványról, és bekísérték a szobába. Grishka új élete kezdődött.
  Toronto elég kemény diónak bizonyult. A nácik, miután körülvették a várost, elkerülve a szükségtelen veszteségeket, tüzérséggel és repülőgépekkel módszeresen megsemmisítették. Nagy reményeket fűztek az Egyesült Államokon belüli ötödik oszlophoz. Az Octave elleni támadás gyorsabbnak és sikeresebbnek bizonyult. A kanadai főváros háromnapi harcok után elesett. 1945. június 22-én a nácik megközelítették az Egyesült Államok északi határát.
  Így Amerika a teljes stratégiai befogás helyzetébe került. Ebből pedig rendkívül nehéz kikerülni. A nácik Franciaország kapitulációjának ötödik évfordulóját is megünnepelték , négy évvel a Szovjetunió elleni támadás és két évvel a keleti hadművelet újraindítása után.
  Így a Führer ismét menazsériájával ünnepelt ünneppel és gladiátorharcokkal.
  Berlinben ötszázezer férőhellyel újjáépítették a Colosseumot. És nagyon sokan összegyűltek. A stadion valóban zsúfolt. És télre be is zárható üveges, kihúzható kupolával. A Führer és kísérete karosszékekben ült, előttük asztalok terítettek edényekkel. A menazséria pedig lakomázott.
  Hitlernek bemutattak egy új "E" -400-as tankot, amely kevesebb, mint ötszáz tonna volt. A járművet két 105 mm-es kaliberű löveggel és egy 650 mm-es bombamozsárral, valamint tizenkét géppuskával szerelték fel. A homlokon 300 mm-es, az oldalakon 250 mm-es ferde páncélzatú, erőteljes gép erős benyomást tett a tábornokokra. A tank valóban az összes mesterség egyik legjobbja volt.
  Rekordteljesítményű, 3000 lóerős gázturbinás motort szereltek rá. És mindenki, aki látta ezt a zömök tankot, megijedt. Bár az autó úgy nézett ki, mint egy teknős. De csövekkel - hosszú páncéltörő fegyverekkel, valamint széles és rövidebb bombázóval.
  Az autót fegyverekből lőtték ki, ami erős védekezést mutatott. Egy ilyen nehéz, széles és hosszú bandura azonban nehéz vasúton szállítani.
  Erre mutatott rá Guderian. A legnagyobb tankstratéga a következőket javasolta:
  - Szerintem jobb lenne betiltani a kétszáz tonnánál nehezebb gépek fejlesztését. Ellenkező esetben szinte lehetetlen lesz átvinni őket még speciális autókban is.
  Mainstein egyetértett Guderiannal:
  - Túl nehéz tank, nagy teher. Általánosságban elmondható, hogy az E-50 elég jól megfelel a katonaságnak. Jobb ezt a gépet rohammódosítással gyártani, mint ilyen óriás hibrideket feltalálni.
  A Führer motyogott valamit, ami nem volt nagyon érthető. Hitler általában nem szerette, ha megkérdőjelezték a zsenialitását. Az utóbbi időben azonban a doxológia idegesítővé vált. De ebben az esetben a fasiszta diktátor imádta a nagy tankokat. És nem akartam meghátrálni.
  Adolf határozottan mondta:
  - Hogy az E-400-as sorozatban legyen, és mérnökeink megoldják a szállítás problémáját!
  Ezután az MP0-55-ös rohamkarabély átvizsgálása megnövelt behatoló golyóval folytatódott. Ez Hitlernek is tetszett. Valamint a nagy sebességű páncélozott szállítójárművek. Általában azt tervezték, hogy az összes gyalogságot átadják nekik.
  A Führer azonban imádta a tank áttöréseket. A számítógépekről is szó esett. Az új tranzisztoros elektronikus gép projektje hatékonyabbnak és kompaktabbnak ígérkezett.
  A tervező megígérte, hogy hamarosan sakkozni is lehet majd a számítógépen.
  Hitlernek tetszett ez az ötlet. A Führer szabadidejében maga is érdeklődni kezdett a játék iránt, és jól is csinálta. Napóleon is szerette a sakkot, és a valódi csatákat a sakkhoz hasonlította. Most a Führer azzal számolt, hogy az amerikaiakat zugzwangba kergeti. És eddig működött. A világ legerősebb gazdasága nem tudott ellenállni az egyesült Európának és a gyarmatok erőforrásainak.
  A legyártott berendezések mennyiségi mutatója is magas volt.
  A megszállt Führert azonban elterelte az aréna. Gyönyörű lányok jöttek ki harcolni. És hogyan ne nézz rájuk.
  Hitler megcsodálta a lányok félmeztelen, izmos testét, és elfnek képzelte magát a fantáziában. Jó ennek a népnek a képviselőjének lenni - a tündék nem öregszenek, és több ezer évig élnek. Sokkal erősebbek és gyorsabbak, mint az emberek, és megkülönböztetik őket szerető természetüktől. Itt a verseny!
  A Führer összecsapta a kezét, és így szólt:
  - És nem barát vagy ellenség, hanem manó!
  A lányok eközben összeszedték magukat, szablyával és karddal vágni kezdtek. A Führer számára már ismerős látvány.
  Hitler pedig harcolni akar a sárkánnyal. Harcolni a tizenkét fejű gyíkkal. És lézerrel levágta a fejét...
  A Führert egyértelműen a lézerfegyverek érdekelték. És jó okkal. Hiszen a hősugárzással repülő csészealjakból is lehet lőni. És nem lesz menekvés előlük.
  A Führernek eszébe jutott a film, ahol Stella és Albina egy lemezre repültek halálsugarak segítségével. Ott minden remekül alakult. Egy lövés és azonnal kétszáz amerikai repülőgép vesz részt a lángokban. Aztán még egy lövés. Csodálatos lehetőség a harci bátorságra. És a pilóták lányok olyan szépek... Az ember meg akarja érinteni egy ilyen lábát vagy mellkasát.
  Az arénában pedig lányok esnek el és törnek át karddal. Milyen kegyetlen!
  Maga a Führer kissé néma lett. A szépség haldoklik. De kellemes kínozni és megerőszakolni egy nőt, mint megölni.
  Az egyik lánynak levágták a kezét, és vérezve elesett. Egy éles kard ütése fejezte be. Hitler még ugrik is örömében. És mormolja:
  - Ez a gyorsulás! Legyen cél!
  Himmler felveszi:
  - Legyen cél!
  A Führer a Harmadik Birodalom főhóhérához fordult, és megkérdezte:
  - Mi van a zsidókkal?
  Himmler boldogan válaszolt:
  - Nekünk dolgoznak Führerem! Beleértve a sharashkat! Kényszerítettük a zsidókat, hogy hasznosítsák magukat a gazdaságunkban!
  A Führer erre üvöltött:
  - Vigyázz, hogy ne szaporodjanak! És ne keveredj más nemzetekkel!
  Himmler alázatosan azt mondta:
  - Igen Führerem!
  Hitler legyintett. Eszébe jutott az éjszakai álom. Hátborzongató és fantasztikus.
  Olyan volt, mintha egy csillaghajóban repült volna, és... űrkalózok üldözték őket. Egy egész csomó. A Führer mellett négy lány volt bikinisben. És még egy egész csapat a manóval együtt.
  Az ellenség menthetetlenül közeledett. Úgy nézett ki, mint egy szellem, a rémálmok világából.
  Hitler álmában varázsló volt, vagy inkább varázsló. Készített egy rögtönzött főzetet, készen állva arra, hogy ellenségesen találkozzon az ellenféllel. Varázspálcája vibrált a kezében: egy vékony hang mintha nyikorogna: veszély, veszély, veszély!
  Adolf ihletett, improvizált, hogy nyerjen. A fiatal Führer gyorsan megkevert egy addig ismeretlen összetételű főzetet. Fújt rá.
  Szinte azonnal három hajó képe jelent meg mellettük. Közel kerültek.
  Elf parancsolta:
  - A legnagyobb szerint plazmakitörés!
  Az ellenromboló minden fegyverével tüzelt. A pusztítás tomboló forgószele kirepült. A távolság szinte a határ volt, a fő csillaghajó állítólag nem volt édes. De a varázsló Dzherran, majd sikerült egyfajta védelmet. Ennek következtében a röplabda minden ereje a jobbra rohanó brigantóra esett.
  Egy erős ütéstől a csillaghajó megrepedt, gyűrött és megrándult, mint egy teherautó kereke által összetört gumilabda. Csak a törmelék repült el, égő szénnel záporozta a hamut.
  A Führer füttyentett:
  - Azta! Az ütőerő ereje, de rossz állkapocsban!
  A gyönyörű lányok a démoni Adov körül kuncogtak.
  Christina így válaszolt:
  Most már nem kerülhetjük el a harcot.
  A lány mezítláb rohant végig a kényelmetlen folyosón a zsilipek felé, két Winfer lógott egyik oldalról a másikra. Amikor Cristina ütött, az egyik fegyvermodell nyikorgott:
  - Az erőmet három és kétszázad százalék használja ki.
  - Fogd be a gépet! - kiáltott rá a terminátor lány. - Ez sem lesz így.
  A szépség elrepült, többször megfordult. A mozgás lelassult, az elf a gravitációs erősítéseket fokozott módba kapcsolta, amelyet óriásbolygókra, neutroncsillagokra és nem kellően erős fekete lyukakra való leszálláskor használtak.
  Mostanra viszkózussá vált körülötte a környezet, és leküzdve a hasonló kocsonyát, a megfelelő helyre préselődött az armatúra közelében.
  - A harc az harc, és nem tudsz ellene tenni semmit.
  Három lánycsoport foglalt helyet a fal mentén, készülve a leghevesebb ütközésre. mire gondolnak? Hiszen a legtöbben az utolsó percekben élnek, véres csata folyik egy kíméletlen és ügyes ellenséggel.
  A kalózok nem kegyelmeznek!
  Christina gondolatban imádkozott az Abszolúthoz, amely számtalan istent és vallást szült. A lány a padlóra ugrott, és mielőtt még a lábát pihentette volna a hegyen, sokk következett, a hatalmas csillaghajót teljesen beszívta az összeomlás. Ez egy pillanatnyi folyamat volt, amelyben a test minden molekulája elmozdult.
  Utána repülve Charlotte és Gerda olyan ütéssel oldalba ütközött, hogy ha nem lett volna védelem, a lányok rákenődtek volna a páncélra. Így hát visszarepültek, négyszer ugrottak, mint a ping-pong labdák. Christina könnyedén felemelte őket, és leállítva a mozgást, így szólt:
  - Ne próbálj aludni, barátnőm! A komoly üzlet hamarosan kezdődik!
  A lányok kórusban válaszoltak:
  - Van egy parancsnok!
  Az elf parancsa hangzott:
  - Folytassa az előléptetéssel.
  Az ellenség a közelben volt, egy pillanattal később egy metszett négyzet röpült ki Christina jobb oldalán, dermesztő csikorgással, és egy pillanatra a megjelenő bélyeg olvadt éllel villogott.
  - Dobd az oroszlán szájába! - parancsolt Christina, és úgy ugrott a nyíláson, mintha pokoli lángba merült volna.
  A sötétség ellenére a sisakokban lévő műszerek lehetővé tették a zsúfolt kalózok tökéletes látását. Plazmadarabok repültek ki a Winferből, a fegyver maga választott célokat, ellenségeket lőtt. Christina, mint tapasztalt harcos, a legkisebb habozást sem tapasztalta. Itt az egyik kalózt eltalálta a kemény lába, a majom teste megroppant, a csontok szétszóródtak.
  a páncélon áthatoló impulzusok is feldarabolták őket . Magda és Charlotte repültek utána, ők, mint az öntözőkannákból, több milliárd fokra felhevített anyagdarabokat öntöttek.
  Külsőleg szelíd szépségek, a csatában teljesen megváltoztak, ördöghöz hasonlítva.
  - Vigyázat, ördögök! A lányok sikoltoztak.
  Christina a levegőben repült, holttestek hegyét hagyva maga után, áthaladt a folyosón, miközben azonnal belerohant egy beszálló tankba. A páncélos bogár sűrű tűzzel találkozott a lánnyal. Abban a pillanatban, amikor a gépnek szüksége volt az idegen azonosítására és a fegyverek célzására, megmentette Christina életét. A lány félrement, Magdának pedig sikerült eltérnie. De Charlotte nem volt szerencsés. Egy erős plazmakibocsátás összezúzta a lányt a harci ruhával együtt. Több utána repülő barát is megsérült.
  A lányok elestek, az egyiknek megégett a keze, a másiknak a lába.
  Ennek ellenére a szépségek a weidemestertől kezdve automatikusan működtek. Az iránytöltet a csomópontban választott helyet, áttörve a harckocsi mozgatható páncélzatát.
  A hatalmas bogár megdagadt, a fegyverek orra felkunkorodott.
  Christina megerősítette:
  - Rendben lányok.
  Egy ízeltlábú rohamrobot lépett feléje, gravio lézerekkel robbantva.
  A számla szó szerint másodpercekig ment. Christina a vágási tér pusztító hulláma alatt merülve egy csavart küldött a robot térdízületébe, és eltört három végtagját. A harcjármű összeesett, a mennyezetre lőtt, beleharapott a páncélozott falakba.
  - Arany hajú, légy óvatos. - kiáltott az egyik lány.
  A mögötte álló lányok egy weidemesterből lőttek, megállásra kényszerítve a végbélnyílásból kikerülő tankot. Dohányzott, de nem hagyta abba a tüzelést, Christina megfordult, és azonnal tűz alá került, a sugár a hátát találta el és ledöntötte, majdnem eltörte a csontjait.
  A terminátorlány bukfencet hajtott végre, menet közben ledöntötte a panelt, majd repülve egy hiperplazmatikus karddal a mellkasába ütötte az ellenséget, tönkretéve az eszközöket.
  A robot élesen megrándult és görcsbe rándult, a szétesett fegyverek sugarai eltalálták a magukét, a kalózokat, akik az oldalfolyosóról próbáltak áttörni. Egy másik robot az oldalára borult, megdőlt, vérként folyt ki belőle a folyadék, amelyen lángok haladtak át, megolvadva a fém.
  Adolf Hitler egy közeli cellából tört be. Bátran megtámadta a tankot egy varázslattal. Az autó megrándult, az áramkörök felforrósodtak, majd visszafordult , heves forgószelet sodorva a kalózokra. Általában ezt a technikát feldühödött állatokra tervezték, nem kiborgokra, de ezúttal bevált. Talán azért, mert a terv túl egyszerű volt, vagy talán a stressz hatására Henry mágikus ereje megnőtt.
  Elf Buckingham parancsot adott:
  - Krasznova, hátulról ásd alá az ellenséget, túl nagy a tűzsűrűség, nem törtek át a harmadik szintről.
  - Hallgatlak! - Christina rájött, hogy baj van. - Most áttörök.
  A lány gránátot dobott, ami egy chip vezérelve párszor visszapattant a falakról, rohanva, és kiütött még négy kalózt. - Megjegyezte! - kiáltotta az elragadtatott lány, és kinyalta a vért összetört ajkairól.
  Az oldalsó karzat sarkáról tűz fogadta. Le kellett feküdnöm, majd gránátok ugrottak felé. A lánynak alig volt ideje leütni őket, egy pillantásra lövöldözte, ösztöntől vezérelve.
  A gránátok felrobbantak, és saját plazmadarabjaikkal bombázták őket. Még Cristina is érezte a rekkenő hőséget.
  Valaki adott egy sortűz tűzkoporsót. Irizáló hiperplazmabuborékok söpörtek végig a folyosón, megsütve az ellenséges katonákat. Egy másik rohamrobot megsemmisült, egy harckocsi összeomlott.
  Közben Magda és Gertrud átvágták a légtisztító oszlopokat, aminek következtében a fluor fellángolt, hevesen felrobbant, összeroppantva a korzárokat.
  A lányok még sikítottak is.
  Christina harcostársaival együtt rohant előre, megfordult, és lábával leütött egy kopott héjú teknőst. Néhány további kalózt kiégetett a démontól megszállt Führernek alárendelt tank.
  Christina a gerendájával elvágta a korzárt, és tovább ugrott, repült, és lövöldözte az összegabalyodott robotokat.
  - Mi, a kohászat, nem édes neked?
  Az elf tábornok kijelentette:
  - Működtessen a "csavar" segítségével.
  Egy felkapott installáció repült be a kamrába, robbanások következtek, csillám és hús szétszóródott.
  Christina lerázta a törmeléket a harci ruhájáról, Adolf felrepült a háta mögé, fegyver helyett varázspálcát csavart, hullámokat vonva ki.
  - Mit játszol? - Kérdezte a lánya.
  A Führer gurgulázott:
  - Azt hiszem, fel kell mennünk a technológiai terembe.
  Christina megvetően felhorkant.
  - Nos, az egyetlen logikus javaslat, amit mostanában tett.
  Tovább haladtak, mindenkit lelőve az útjukba.
  A lányok által használt Weidemester lerombolta az ellenséget válaszfalakkal, technológiai egységekkel, generátorokkal, trófeával, és akiknek nem volt idejük piacot találni, szobrokat, aranyfürdőket, amelyek mögé a kalózok megpróbáltak elbújni.
  Itt Christina váratlanul kézi harcba szállt Astarte istennővel.
  A félelmetes harcos gránátot dobott, amelyet lelőttek, kardforgatással közelről áttört. Harc kezdődött két nagyon tapasztalt kardforgató között.
  - Ne szólj közbe, Adolf. - kiáltott a lány a fiatalembernek. - Megpróbálom magam megbirkózni vele!
  - És te is! - Mondta a filibusterek főistennője.
  Amikor két ügyes férfi harcol, az vihar, de ha ügyes nők harcolnak, akkor tornádó!
  Christina azonnal rájött, hogy ellenfele minden alapvető technikára kiképzett, és nem lesz könnyű legyőzni. Astarte kezdetben megpróbált becsapni, de a kudarc nem hűtötte le lelkesedését. A lány hirtelen úgy tett, mintha visszavonulna, és lecserélte a jobb oldalát. Svetlana nem vette meg! Csak egy kitörést jelzett, és élesen eltalálta az ellenfelet a bal oldalon. Ebben a pillanatban, reflexből, megpróbálta elkapni a hasonmását, és védtelenül hagyta az oldalát. Egy éles szúrás letépett belőle egy darab húst, a lány elvesztette sebességét, lábai megroggyantak.
  A sérülés rontotta Astarte küzdőképességét, mozgása lassabb lett. Christina itt egy megkerülő manővert hajtott végre, majd könnyedén levágta a kefét. Válaszul Astarténak sikerült megfejelnie, de ez volt az utolsó siker. A következő ütéssel Svetlana lefújta a fejét.
  - Bravó! - Mondta a Führer. - Első osztályú.
  Még nem láttál mindent.
  Többször is kitört a kézi verekedés. Néha még fogakat is használtak. A jól képzett lányok általában egyetlen csapatban léptek fel, párban vagy hármasban harcoltak kézi harcban. Ez előnyhöz juttatta őket a tarka falkával vívott csatában. Emellett a biomérnökség, a gének inkubátorokban való mesterséges szelekciója is hatással volt.
  És mégis, ami nem lényegtelen, a kalózok egyértelműen meg vannak ijedve. Soha korábban nem kellett megküzdeniük egy erős, előretörő ellenséggel, aki nem fél a tankok beszállásától, a robotoktól vagy a varázslók átkától. És amikor először találkozik valamivel, zavart támad.
  A kalózok visszavonultak, meghátráltak, egyesek megszállottként kiabáltak, mások hirtelen kiakadni kezdtek, és a robotjaikra lövöldöztek. Nyilvánvalóan a démoni Adolf mágikus kísérletei végeztek velük.
  Az űrnémet katonái újra és újra heves tüzet csaptak le és kardokat használtak.
  Jól működött, még a sündisznó is. Kicsi és fürge, elég ügyesen bánik a fémgránátokkal. És igen, nem lőtt jól.
  A lányok felhúzták magukat, igazi küzdelemben, a reakció fokozódott. Jobban küzdöttek, mint számos virtuális játékban, ahol csecsemőkoruktól kezdve képezték őket. A bármi áron való túlélés vágya azonban dominált, hogy aztán utódokat szaporítsanak. Ezen kívül a teljes változatos arzenál, beleértve a térbeli tépőzárat is, száz százalékban felhasználták. Még a számára nem egészen ismerős Adolf is használta őket. Három kalózt forgatott fogkrémbe, majd ismét a pálcáját használta. Az egyik pillanatban egy töredék esett a boszorkányság fegyverébe, és kettétört. De Adolf egy varázslattal helyreállította a pálcát:
  - Nem! Minden varázslat ér valamit, ha meg tudja védeni magát. A legnehezebb megvédeni a lelkét az aljasságtól önmagadban! - tette hozzá a fiatal Führer.
  A pálcából ismét egy varázslatos szivárgás szállt ki, ami eltalálta az elektronikus agyakat. Konkrétan több szubtér-csapdát is letiltott.
  Stella súlyosan megsérült a lábán, de folytatta a harcot.
  Mindkét fél vesztesége, különösen a kalózok esetében, óriási volt. Ghibli és a lányok, Christina csak tegnap találkozott szinte mindenkivel, de minden veszteség fájdalommal járt. Sok lány harcolt, sőt megsérültek is. A kalózok ennek ellenére nem ok nélkül megrémítették az egész galaxist, nehéz volt harcolni a beszálló tankokkal.
  Íme, az egyikük, a legerősebb és legmodernebb, hátrahajtott, és megölt öt lányt egyszerre, majd kettévágta a sündisznót. Adolf kétségbeesett varázslattal megállította, majd az ellenség ellen fordult. Lelke szakadt a szenvedéstől, az egyik lány egy időben a robotok világának élvonalbeli poénjaival nevettette meg. Nos, szegény meghalt, és soha nem tanulta meg, hogyan kell feltámasztani a halottakat. Ebben a pillanatban a fiatal Führer varázsló szembesült a legnagyobb problémájával.
  Dzherran varázsló tüzes szablyával állta útját.
  - Kisbabád van, látok valami különleges egyedi varázslatot. Át tudsz jönni a mi oldalunkra? Az Alvilágok Ligája nagylelkűen megjutalmazza Önt pénzzel, és talán még egy egész világot is ajándékoz, amelyben engedelmes rabszolgák laknak.
  - És miért nem csak egy galaxis? - Kérdezte tréfálkozva Adolf.
  A varázsló nem értette a humort:
  "Biztos vagyok benne, hogy a saját képességeid alapján a saját birodalmad felépítése csak idő kérdése. Tehát nincs kizárva, még a galaxis sem.
  - De nyilván nélküled! - A Führer sugarat küldött a bűvésznek.
  Könnyedén legyűrte és megütötte magát, olyannyira, hogy Hitlernek, bár sikerült pattognia, kigyulladt a ruhája. Megfordulva a Führer, egyáltalán nem varázslatosan, lecsapta a lángokat.
  - Mit kaptál? Ne légy olyan magabiztos, Adolf.
  A Führer meglepődött:
  - Honnan tudod a nevem?
  Nevetés válaszul:
  - Az ilyen hatalmas varázslókat, mint én, mindenki ismeri!
  Ismét nekirontott a fiatal Führernek. Kikerült egy eldobott pulzárt, sugarat lőtt, a pálcából egy kígyó kirepült. A levegőben lógott, és a varázsló nevetése alatt összeroskadt:
  - Nem ismered a hiperhullámmágiát, gyengém. Ezért olyan könnyű veled foglalkozni. Nos, mit tehetnék még, hogy boldoggá tegyem?
  Adolf felugrott a trollra, próbált teljesíteni, ahogy tanították, söpörni, és visszadobták. Aztán a fiatal Führer olvasott egy varázslatot: több jégcsap leesett felülről, ami megvető vigyort váltott ki a varázslóból.
  - Ez minden, amit tehetsz? Mit szólsz ehhez? - A varázsló motyogott egy varázslatot, és zöld hullámot küldött.
  Füst szállt fel Adolf körül, és gyűrűk jelentek meg. A fiatal Führer megpróbált odébb ugrani, és a foltos pitonok karjai megszorították. Láncként megbilincselték a fickót, és fojtani kezdték. Az ifjú Führer felnyögött:
  - Gyilkos!
  A varázsló felnevetett.
  - Igen, én a megsemmisülés hurrikánja vagyok. Esküdj meg, hogy a tanítványom leszel, és elengedlek.
  - Soha! - válaszolta a megszállott Hitler, az önfenntartás ösztönével ellentétben.
  - Akkor kapd meg! - sziszegte a varázsló.
  A démoni energia folyama zuhant a Führerre, meggyötörte és széttépte testének minden sejtjét. Nagyon fájdalmas volt, olyan fájdalmas, hogy üvölteni akartam, mint egy farkas. Olyan, mintha megnyúznák, rétegről rétegre, és megtöltenék vörösen izzó vassal.
  - Nos, most engedelmeskedsz nekem? - kérdezte Jerran ijesztő hangon. - Vagy!
  - Nem soha! - Az utolsó erőktől mondta a Führer. - A gonosz szolgálata elpusztítja a lelket, ami fontosabb, mint a test.
  A gonosz troll nevetett.
  - Bolond, az én szolgálatom az egyetlen módja annak, hogy megmentsünk egy szerencsétlen lelket. Most a pokolba dobom. Miután a húsod megégett, elküldelek egy olyan helyre, ahol az emberek pokolról szóló meséi édes álomnak tűnnek. Remegj, szerencsétlen.
  Adolf kiköpött:
  - Hülye fenyegetés!
  Fülsiketítő üvöltés következett:
  - Akkor lángolj!
  A lángok elnyelték Hitlert, és még a bőre is elkezdett lehámozni. Már kegyelmet akart kérni, nem, nem állok készen a halálra. Vagy talán tudat alatt jött a gondolat, hogy a jövőben hirtelen sikerül kijátszani a kegyetlen ellenséget.
  A vízsugár eloltotta a lángot, és a Führer kiszabadította magát, rongyokban maradt, amelyek alig fedték be erősen felhólyagosodott testét. Az elf Buckingham megjelent előtte. Az űr-Németország tábornoka körül izzás volt, és mosolygott.
  Leereszkedő hangon így szólt:
  - Te vagy az, Dzherran, látszólag meg akarod sérteni a gyereket?
  Válaszul rozsdás zihálás következett:
  - Ne mássz bele a szétszerelésünkbe, manó! Ellenkező esetben nagyon rossznak kell lenned.
  Az elbűvölő nép képviselője gyöngyfogát tátva válaszolt:
  - Látom, még káromkodni sem lehet finoman. Némi szánalmas babacsajogás fenyegetés helyett.
  A troll kivillantotta agyarait.
  - Atomokká szórlak szét a galaxison keresztül, és a lelkedet egy fekete lyukba sűrítem, a bőrödet egy kvazár fölé feszítem.
  - Egy kicsit jobb! - Az elf egy pulzárral vágott. A trollkodó troll nehezen hárította el, égett az arcán.
  - És te erős vagy! A troll arca eltorzult, mint egy darkspawn maszk. De én sem vagyok gyenge. Gyerünk, szerezd meg!
  A varázsló ajándékot küldött, amit az elf a térdével feldobott, és egy csavarral visszaküldte.
  Nem, nem nyűgözött le! - válaszolta Buckingham. Smithre pillantott, aki felkapta a pálcáját, és megpróbált ütni. - Nem kell barátom, menj, segíts a bajtársaimnak. Ez a srác már túl sok energiát költött, és én magam is bírom.
  - Túlságosan magabiztos vagy, de mit szólnál ehhez! - A troll ujjai megnőttek, és jókora fantomok kezdtek kinőni belőlük. Különféle furcsaságok, erős dinoszauruszok és harci gépek voltak ezek.
  - Rendben, harcoljunk! - Az elf keze legyezőként állt fel, hatalmas gengszterek zuhatagjai kezdtek kitörni alóla. A fantomok összeálltak, és elkezdődött a titánok csatája, amely soha nem látott hatalmat mutatott be.
  A varázslatos csatában a mérleg egyik oldalról a másikra ingadozott, üvöltözés és szívszorító sikolyok hallatszottak.
  Adolf félmeztelenül úgy mozgott, mint egy somnambulista, számos holttestet és testtöredéket, valamint összegyűrt szerkezeteket látott. Ez erőt adott, és mélyen bejutott a technikai padlókba.
  Engedd, hogy a rémálom égjen a leheletemtől
  Esküszöm, a haza nem árul el!
  A hús felszakadt, áradt a szenvedés
  De a katona szelleme nem tűri a szégyent!
  A megszállott Führer fejében egy rövid vers volt. Christina előre küzdött, igazán gyengéd és szeretett lett érte.
  Mégis szülne neki egy gyereket, egyikét azoknak, akiknek esélyük van a Harmadik Birodalom örökösévé válni.
  A lány egyre távolabb ment, jobbra-balra lőtt. Trófeafegyvereket használt erővel, még a lábával is. A cipőn volt egy eszköz, amely a lábujjak mozgásakor aktiválta a csápokat.
  És kényelmes volt elfogott fegyverek használatakor. A legnehezebb az volt, amikor a társak meghaltak, Christina minden holttest felett, gyakran az alig észrevehető maradványok felett hullott egy könnyet.
  A huncut, mindig élő Gertrude meghalt. Csak a lába maradt meg belőle. Gerdának kicsit szerencsésebb volt, csak a gyomrában volt egy nagy lyuk, az egyik szíve pedig szilánkokra vágódott, így még volt esély a túlélésre.
  A különc keresztény mesemondó Magdának leszakadt a feje, és a vállízülete is. Igaz, néhányan csak testük egy részét veszítették el, és volt remény a gyógyulásukra.
  Valójában lehetetlen volt korábban észlelni a századot és egyetlen termopreon bombával megsemmisíteni. Hány lány lenne még életben ebben az esetben. Tényleg, az elf nem tehette ezt? A Führernek pedig úgy tűnik, hogy ő Christina, aki készen áll arra, hogy gyűlölje ezt a fickót.
  Az Egyesült Államokban folytatódtak a harcok. A híres négyes: Gerda, Charlotte, Christina és Magda már túljutott Texason és belépett Lusianába. Június 30-a meglehetősen forró nap. Az amerikaiak nagyon makacsul ellenálltak, és még ellentámadást is próbáltak tenni.
  A lányok leállították a tankjukat, és felváltva céloztak. Olyan kedvesek voltak. És előttük a Shermanok és Pershingek voltak.
  Gerda fogta és énekelte, lőve:
  - Fekete...
  Charlotte lőtt, és folytatta:
  - Terror!
  Christina egy kagylóval ütött, levágta a Sherman tornyát, és folytatta:
  - Fekete...
  Magda lerombolta a Pershing tornyot, és felmordult:
  - Terror!
  Gerda ismét kilőtte a lövedéket, és felkiáltott:
  - A csatában...
  Charlotte dorombolva pofon vágott:
  - Armageddonra!
  Christina lövedéket fog elhelyezni, és hogyan fog kiabálni:
  - A harangtoronyban...
  Magda pontosan lőtt, és hozzátette:
  - Ellenségek!
  Gerda ismét dörömbölt, és felszisszent:
  - Kereszt...
  Charlotte kilőtte a lövedéket, és ugatott:
  - Fordítsa meg!
  A lányok pedig nevetésben törtek ki a tréfájukon. Ők valóban elsőrangú énekesek.
  És lövészek-nagymesterek! És milyen pontosan lőnek. És így biztosan, mint a csúcskategóriás mesterlövészek.
  Gerda, lövöldöz, énekel:
  - Akarok...
  Charlotte kirúgva folytatja:
  - Srácok...
  Christina csapkod, felkiált:
  - Lányok!
  A Shermant lövöldöző és kaszáló Magda így folytatja:
  - Éppen...
  Gerda tüzel, a következő szavakkal lökdösi:
  - Ölelés...
  Charlotte lövedéket lőtt ki, dorombolva:
  - Simogasd!
  Christina, aki szintén tüzelt, csicseregte:
  - Új...
  Magda lelőtt, és hozzátette:
  - Film....
  Gerda lövöldözve folytatta:
  - Néz ....
  Charlotte, kirúg, hozzátette:
  - A térbe...
  Christina szellemesen sadanula:
  - A szőnyegen...
  A lövedéket kilő Magdának tetszett:
  - Légy!
  Gerda tüzelt és üvöltött:
  - Dzsekik...
  Charlotte kirúgott, és hozzátette:
  - Csíkos...
  Christina lövedékkel vágott, és felszisszent:
  - A dobozban...
  Magda kiadott egy ajándékot, és tetszett neki:
  - Nadrág!
  Gerda lövedékeket üvöltött:
  - Előtte....
  Charlotte megnyomta a joystickot, és dorombolt:
  - Reggelt...
  Christina a kagylóval csapkodva ugatott:
  - Lányokkal...
  Magda erőteljesen megerősítette:
  - Séta...
  Gerda felszisszent, miközben lőtt:
  - Fiúk!
  Charlotte ismét énekelt
  - Reggelig...
  Christina folytatta:
  - Lányokkal...
  Magda felkiáltott:
  - Séta...
  Gerda hogyan ugasson:
  - Fiúk!
  A Sherman támadás véget ért, szinte az összes tank meghalt, a többiek rohantak menekülni. A németek pedig ordítanak örömükben.
  Gerda racionálisan megjegyezte:
  - Kiderült, hogy... Megsütöttük a jenkik farkát!
  Charlotte némi bosszúsággal a hangjában így szólt:
  - És az oroszok, gondolom, örülnek, hogy nem az életért, hanem a halálért harcolunk az amerikaiakkal.
  Christina mosolyogva jegyezte meg:
  Sztálin hátba szúrhat minket!
  Magda sóhajtva megerősítette:
  - Komolyan, erre van esély!
  Gerda megvonta izmos vállát, és megjegyezte:
  - Ami engem illet, egyáltalán nem hiszem, hogy Sztálin volt olyan merész, hogy harcba szálljon velünk. És nekünk sokkal jobb lenne először meghódítani Amerikát és Nagy-Britanniát, mint megtámadni a Szovjetuniót.
  Charlotte egyetértett ezzel:
  - Valóban, sokkal jobb, ha nem háborúzunk két fronton. És mi van Nagy-Britanniával, lecsapnák.
  Gerda komolyan mondta:
  - Ó, lányok, még egy MI-sztorit is írtam erről a témáról.
  Charlotte komolyan azt javasolta párjának:
  - No, olvasd el!
  És Gerda továbbment a kiállításra;
  . Sok párhuzamos univerzum létezik, összehajtogatva, mint az univerzumok legyezője. Itt az egyikben Hitler úgy döntött, hogy nem kezd háborút a Szovjetunióval 1941-ben . Valójában nem lehet háborút indítani a hatalmas szovjet birodalommal Nagy-Britanniával hátul. Sőt, a Mine Cafban a leendő Führer azt írta, hogy Németország első világháborús vereségének fő oka az volt, hogy két fronton kellett harcolnia.
  Ráadásul Hitler még időben eszébe jutott Wolf Messing jóslata, miszerint a Führernek keleten volt a sorsa, hogy elveszítse és megtörje a hátát.
  Arra a következtetésre jutott, hogy háborút kell viselni Nagy-Britannia teljes leigázásaig. Ráadásul a Jugoszláviában zajló németellenes lázadás oda vezetett, hogy a Barbarossa-tervet június végére el kellett halasztani. Ez azt jelentette, hogy valószínűleg nem volt elég idő Moszkva és a Szovjetunió főbb régióinak elfoglalására a tél előtt. Télen pedig a németek, ami még egy magabiztos Führer számára is nyilvánvaló, teljesen felkészületlenek a harcra.
  Ezenkívül Kréta elfoglalása súlyos veszteségeket okozott a németeknek a partraszálló csapatokban, és a Führer nagy gyűlöletet keltett Nagy-Britannia iránt, és úgy döntött, hogy először véget vet ennek.
  A katonai attasé jelentése is megtette hatását, aki a május elsejei felvonuláson látta a legújabb szovjet tankokat: T-34-et és KV-2-t. Az utolsó harckocsi 152 mm-es fegyverrel erős benyomást tett minden jelenlévő németre. Hitler némi gondolkodás után elrendelte, hogy gyorsítsák fel a nehéz harckocsik létrehozását. A nagy gépek projekteinek egész sora jelent meg. És a tömeges tankkavalkád létrehozása előtt jobb, ha nem kezdenek háborút a Szovjetunióval. A németek már májusban további három harckocsihadosztályt helyeztek át Líbiába. Június elején Rommel támadást indított Tolbuk ellen, és háromnapi harc után elfoglalta ezt a fellegvárat.
  Ezt követően a németek támadásba lendültek Egyiptomban. A britek nem tudtak ellenállni a Wehrmacht felsőbb erőinek. A németek létszámban és szervezettségben is erősebbek voltak. Ráadásul a brit gyarmati csapatok nem voltak túl lelkesek a harcra. A moráljuk alacsony volt, és egyre jobban esett.
  A németek már júliusban elfoglalták Egyiptomot. Átkeltek a Szuezi-csatornán és beléptek Palesztinába. A britek elmenekültek ... Irakban felkelés tört ki, és a németek szinte harc nélkül behatoltak oda. Hamarosan az egész Közel-Kelet elesett... Augusztusban és szeptemberben a németek városokat és tereket foglaltak el. És nem a szovjet hadigépezet, hanem a nem túl fegyelmezett és a gyarmati erők elleni harcra hajlamos kis brit csapatok és az arabok primitív egységei álltak ellenük.
  Hitler hatalmas területeket foglalt el. Szeptember végén Gibraltárt is bevették. Franco, látva, hogy a britek összeomlanak, és félve a nácik megszállásától, beleegyezett, hogy átengedje a német csapatokat. A támadás rövid életű volt. A németek ügyesen és szervezetten vezették le, és maga az erőd sincs túl készen.
  Ezt követően a németek szinte ellenállás nélkül elfoglalták a francia birtokokat Afrikában. Szerencsére a csapatok most már a legrövidebb távolságra is átvihetők.
  A tél folyamán Hitler jelentős offenzívát indított Szudánban és Etiópiában, és megkezdte a beköltözést Dél-Afrika felé. Némi habozás után a Führer úgy okoskodott: ha a fekete kontinenst vesszük, akkor az egészet. Ráadásul a briteknek nincs erejük megtartani vagyonukat. A németek fő nehézségét nem a náciknál mind létszámban, mind harci hatékonyságban elmaradó brit csapatok jelentik, hanem az elhúzódó kommunikáció, az ellátási nehézségek és a szükséges afrikai utak hiánya.
  De a németek merev totalitárius rendszerükkel kiváló szervezettséget és nagy távolságok megtételére való képességet mutattak. Tehát a Szovjetunióban a nácikat nem hagyták cserben a végtelen kiterjedések - Afrika területe és lakossága még Oroszországnál is nagyobb, nevezetesen a Vörös Hadsereg makacs és fanatikus ellenállása.
  És persze Afrikában nincs tél.
  Decemberben Japán megtámadta Peru kikötőjét. Nyilvánvaló volt, hogy az Egyesült Államok továbbra sem engedi, hogy a szamuráj elnyelje az ázsiai és a csendes-óceáni brit gyarmatokat. Így Japán kénytelen volt meggyengíteni Amerikát egy hirtelen csapással. És sikerült nekik. Sikeres ázsiai műveletek sorozata következett. Márciusban Hitler attól tartva, hogy Japán utoléri, megtámadta Iránt, és onnan a németek áttörtek Indiába. Nyilvánvaló, hogy kétszázötven német hadosztály bőven elegendő a szinte védtelen India és a technikailag elmaradott Irán elfoglalásához.
  Hitler persze azzal, hogy újabb és újabb erőket helyezett át Afrikába és Indiába, nagy kockázatot vállalt - Sztálin felszabadító hadjáratot indíthat Európa ellen.
  De a Vörös Hadsereg nem sietett. Minden idők és népek vezére erőt halmozott, de nem igyekezett elsőként harcolni. Talán Sztálin nem akart felelősséget vállalni egy nagy háborúért. A finn cég pedig nem keltett optimizmust.
  Ezért, bár a német csapatok Európából, Ázsiában és Afrikában terjedtek, Sztálin nem sietett kihasználni ezt. Azt is meg kell jegyezni, hogy a Wehrmacht száma folyamatosan nőtt. A németek veszteségei a kiterjedt lefoglalások során csekélyek voltak, és az ipari termelés a külföldi munkások rovására nőtt. Ezenkívül a Wehrmachtot feltöltötték a khivekkel és különféle gyarmati alakulatokkal.
  A németek építőzászlóaljaikat, sofőrjeit, hátulsó egységeit, kötelékeit és így tovább külföldiekre cserélték. Egyre több fiatal katonát hívtak be a hadseregbe. Még tizenhét éveseket és idősebb katonákat is fegyver alá vettek.
  A Wehrmacht növelte a hadosztályok számát, és rohamosan nőtt benne a külföldiek aránya. A fegyvergyártás is gyorsan növekedett. Az új "Tiger" tank a legkorábbi fejlesztésű nehézgépjárművekként került be a sorozatba.
  1942 májusában a Wehrmacht belépett Dél-Afrikába, miután korábban több ezer kilométert harcolt. Madagaszkár júniusban elesett... Nem volt szerencsés az amerikaiaknak, akik ebben az univerzumban elvesztették a Midway-i csatát. A Csendes-óceánon uralkodó uralom Japánra szállt át. A Harmadik Birodalom pedig, miután megerősítette magát gyarmatokkal Burmától, Indiától Dél-Afrikáig és azon túl, többször megnövelte a repülőgépek gyártását, ami légi támadást vezetett Nagy-Britanniában. A németeknek új, nagy teljesítményű Yu-188-as és DO-217-es bombázójuk volt. És nyomták Nagy-Britanniát, mind számban, mind minőségben zúzták.
  A britek éppen ellenkezőleg, miután elvesztették gyarmataikat, és szembesültek egy tengeralattjáró-háborúval, csökkentették a repülési és egyéb berendezések gyártását. A nácik nyomták. Augusztus végén pedig megtörtént a leszállás. Új német Tigris tankok vettek részt a csatákban. Az angliai csaták valamivel több mint két hétig tartottak, és kapitulációval végződtek.
  Ezt követően a németek beiktatták bábkormányukat, és Anglia új, teljesen legitim királyát. Nagy-Britannia maga a Harmadik Birodalom protektorátusa lett. Flottája szinte teljes egészében Németország oldalára került.
  Sztálin a partraszállás során nem merte megütni az ellenséget. Németország és a Szovjetunió között pedig megnemtámadási egyezmény született. Ráadásul a fasiszta állam nagyon megerősödött.
  Churchill Kanadába menekült, és az Egyesült Államok segítségével próbálta folytatni a harcot. Hitler azonban eltökélt volt. Következett az Icarus hadművelet, egy partraszállással Izlandon. Elfoglalták az utolsó pontot, ahonnan az amerikai repülőgépek elérhetik a Harmadik Birodalomot.
  Ezt követően megkezdődött az erők átadása Grönland felé. 1943-at tengeri csatákban töltötték. A Harmadik Birodalomnak hidrogén-peroxid tengeralattjárói voltak, amelyek óránként 35 csomós sebességgel haladtak, és megelőzték az amerikai hajókat.
  Argentína hadat üzent az Egyesült Államoknak, és a németek elkezdték felhalmozni csapataikat.
  A nácik két nap alatt elfoglalták Svájcot, hét nap alatt Svédországot, teljesen átvették az irányítást Európa felett.
  Ausztráliát is elfoglalták, bár az inváziót Japánnal együtt hajtották végre.
  1944 tavaszán Németország, miután nagyszámú leszállóhajót halmozott fel, Kanadában szállt partra. Ezzel egy időben a német és a japán csapatok bevonultak Mexikóba. Brazília, Venezuela, Chile és más államok hadat üzentek az Egyesült Államoknak. Az Amerika elleni támadás mindkét oldalon megkezdődött. A németek megkapták a "Panther" -2 fő tankot, amely fegyverzetben, páncélzatban és vezetési teljesítményben jelentősen felülmúlja a "Sherman"-t. A német sugárhajtású repülőgépeknek pedig egyszerűen nem volt párja.
  A német sugárhajtású vadászrepülőgépek (ME-262, HE-162, ME-163) minőségi fölénye elsöprő volt az amerikaiakkal szemben. Arról nem is beszélve, hogy megjelentek a német Arado sugárhajtású bombázók, a legjobb Yu-488-as légcsavar és a félelmetes, hat hajtóműves TA-400. A németek előnyben voltak az Egyesült Államokkal szemben a páncélozott járművek terén, ami az "E" sorozatú harckocsik megjelenésével növekedett. Különösen sikeres volt az "E" -25, a "Panther" -2-höz hasonló harci páncélzatú jármű, de sokkal könnyebb és fürgébb, alacsonyabb sziluettjével és lejtős páncéljával.
  Az Egyesült Államok viszont magas Shermanokkal volt felfegyverkezve, még archaikusabb nagyokkal. Nem tudtak behatolni a fő német "Panther" -2 tankba a homlokon, még közel sem. A "Panther" -2 oldalpáncélja pedig 82 mm-es szögben volt, és a találat háromnegyedében visszapattant.
  A német MP-44 felülmúlta az amerikai géppisztolyokat és automata puskákat is.
  A németek a harcok során lerohanták a gyarmati csapatokat és idegen hadosztályokat. A Wehrmacht száma meghaladta a hatszáz hadosztályt. A "Tiger" -2 nehéz tankok, a fejlettebb "Tiger" -3, "Lion" és a kompaktabb "Lion" -2, a félelmetes "E" -100 és a "Maus" -2 harckocsik vettek részt az offenzívában.
  A negyvennegyedik év végére megjelent az "E" -50-es autó is, amely észrevehetően felülmúlta a "Panther" -2-t, és erősebb motorral.
  A sorozat földalatti tartályokat is kapott, amelyekben földmunkagépeket használtak.
  Ez a fegyver erős erkölcsi hatást gyakorolt az amerikaiakra. A levegőben megjelentek a Yu-287-esek, erősebb és veszélyesebb sugárhajtású bombázók, valamint az ME-262 legfrissebb, szárnyas szárnyú változatai. Csakúgy, mint a legújabb ME-1010 és TA-183, kiirtották az új generációt.
  A fejlettebb MP-54-es géppuska nagyobb pontossággal és hatótávolsággal jelent meg, és könnyebb volt.
  A náci erők minőségi fölénye megtette hatását, az amerikai front összeomlott. A nácik minden irányban előrenyomultak. Az amerikaiak nem tudtak semmit sem ellenkezni ezzel. F -2 sugárhajtású vadászgépük sikertelen volt, és még a Mustangnál is rosszabb repülési tulajdonságokkal rendelkezett.
  Az amerikai légcsavaros vadászgépeket pedig még elvileg sem lehetne összehasonlítani a sugárhajtású német keselyűkkel. A Luftwaffe ászai pedig jobban felkészültek. Sokan közülük híresen szereztek számlákat.
  A tankereknek is sikerült. Különösen Wittmann, aki a háború végén különböző tankokon harcolt egy fejlettebb "Tiger" -3-on. A negyvennegyedik év végén a németeknek 100 tonnás "Royal Lion" volt, 1800 lóerős motorral és 410 milliméteres sugárhajtású bombázóval.
  Hatékony fegyver állandó erődítmények és épületek ellen. És ami a legfontosabb, szinte áthatolhatatlan az összes amerikai páncéltörő fegyver számára.
  A németek folyamatosan bővítették a technológiát. Az "E" -50 az amerikai 90 milliméteres ágyú számára minden szögből áthatolhatatlan védelmi szintet ért el.
  A német páncélozott személyszállítókat is továbbfejlesztették, különösen páncélzatban. Fritz megalkotta a Luftfaustot, és egy fejlettebb faustpatront, amely több mint egy kilométeres távolságból képes áthatolni a tankokba.
  A "Pershing" pedig csak a negyvenötödik évben jelent meg, amikor a német csapatok már elfoglalták Mexikót, Kanadát és Amerika nagy részét.
  1945. február 2-án az Egyesült Államok megadta magát Németországnak és Japánnak. A tengelyhatalmak csapatai megközelítették New Yorkot és Washingtont - erre már nem volt esély.
  A meghódolás Amerika megszállásához és erőforrásainak lefoglalásához vezetett. Most az egész világ kizárólag a Harmadik Birodalomból állt, gyarmatokkal és szövetségeseivel. A Szovjetuniónak egyetlen műholdja maradt: Mongólia. Így rendkívül veszélyes helyzet alakult ki.
  Nyilvánvalóvá vált, hogy a külső baráti kapcsolatok ellenére a Harmadik Birodalom és Oroszország egy halálos csatában találkozik.
  Sztálin nem merte megtámadni Németországot, amikor Nagy-Britanniával és az Egyesült Államokkal harcolt. A baráti semlegesség segített Hitlernek legyőzni és meghódítani a Nyugatot. De most kiderült, hogy a Harmadik Birodalomnak Oroszországgal is vannak tervei. A Szovjetunió pedig a maga kommunista ideológiájával potenciális veszélyt jelentett a nemzetiszocializmusra.
  Hitler erőt gyűjtött egy megsemmisítő csapáshoz. A Wehrmacht megnövekedett, számuk elérte az ezer telivér hadosztályt, mintegy harmincmillió katonát, amelyeknek a német nemzetiségűek már kevesebb, mint egyharmada volt. Hatalmas teljesítmény volt, jól felszerelt, a legújabb E-sorozatú tankokat aktívan gyártották a kevésbé fejlett Panthers és Tigers helyett. Igen, és a "Panther" -2 félelmetes gép maradt.
  A fő német harckocsi azonban a hatvanöt tonnás "E" -50-es változat volt, vastagabb oldal- és hátsó páncélzattal és 105 milliméteres ágyúval, 100EL csőhosszúsággal. Ennek a gépnek a szovjet KV sorozat ellensúlyának kellett volna lennie ...
  Sztálin is érdeklődni kezdett a nehézgépek iránt. 1941 augusztusában megkezdődött a KV-3 gép tömeggyártása egy 107 mm-es hosszú csövű fegyverrel. Néhány hónappal később a KV-5 harckocsit két 107 mm-es és 76 mm-es, 100 tonna tömegű ágyúval és 170 mm-es frontpáncélzattal gyártották. A KV-4 már a negyvenkettedik évben bekerült a sorozatba, 107 tonnás tömegű, 180 mm-es elülső páncélzattal és hasonló fegyverekkel.
  Sztálin szerette a nagy építményeket. A KV-6 két ágyúval, egy 152 mm-es tarackkal és egy 107 mm-es páncéltörő ágyúval felszerelt jármű lett. Az autó súlya meghaladta a 150 tonnát. Egyszerre két, egyenként 600 lóerős motort tettek rá. A KV-7 hasonló fegyverzetű, de még vastagabb, 200 milliméteres és 180 tonnás tömegű páncélzattal rendelkezett. A negyvenharmadik évben a KV-8 152 és 122 milliméteres, kétszáz tonna súlyú fegyverekkel lépett be a sorozatba.
  De a szupernehéz tankok nem voltak a legjobbak. A túl sok súly problémákat okozott a szállításban és a vezetési teljesítményben. Főleg forgalommal. Ezenkívül a KV sorozatot olyan hátrány jellemezte, mint a páncél elhelyezkedése, racionális dőlésszögek nélkül, ami némileg leértékelte a tartály kiváló védelmét.
  De a Szovjetunió, ellentétben a Harmadik Birodalommal, nem viselt háborúkat. A Finnországgal vívott háború volt az utolsó. A technika gyakorlati kipróbálására pedig nem volt lehetőség. Sztálin pedig, akinek óriási hatalma volt, egyéni döntéseket hozott arról, hogy milyen berendezéseket helyezzen üzembe. A vezető pedig nagyon szerette a nehéz autókat.
  A németek a gyakorlatban nagy harckocsikat használtak. A harci műveletek tapasztalatai azt mutatták, hogy a harckocsi hetven tonnánál nehezebb, túl nagy lesz ahhoz, hogy aranyérré váljon, különösen a szállítás során, hogy harci műveletekre tömegesen lehessen gyártani.
  A világ legkiválóbb tervezői végre megalkottak egy olyan autót, amely megfelel a katonaság védelmi követelményeinek, ugyanakkor szállítható és használható. "E" -50 lett ilyen gép. Elülső páncélzatát racionális lejtőn 250 mm-re, oldalait és farát 160 mm-re emelték.
  A tankról kiderült, hogy zömök és nagyon hosszú csövű. Végül a németek és rabszolgáik többé-kevésbé kielégítő gépezetet hoztak létre. És a Szovjetuniónak voltak problémái. Főleg a fő tankkal.
  A KV sorozatot széleskörűen fejlesztették: nagyobb súly, több fegyver, nagyobb kaliber. És természetesen nem lehetett a fő tank.
  A T-34 megkapta a legmasszívabb harckocsi szerepét. Viszonylag egyszerű a gyártása, bírta a mennyiségét. A gép kisebb fejlesztésekkel tömeggyártásba kezdett. De a negyvenharmadik évben, amikor a németeknek volt egy sorozata, amely sikeresen megmutatta magát a csatában, a "Panther" fő tank - a Fritz egy hatalmas tanknak bizonyult, amely erősebb. És hamarosan az erős páncélzattal és egy hosszú csövű 88 mm-es ágyúval rendelkező Panther-2 világossá vált, hogy a T-34 túl kicsi.
  Különféle ötletek születtek... Köztük egy alapvetően új harckocsi, a T-44 létrehozása és a régi modernizálása. Sztálint lenyűgözte a nehézgépek fejlesztése, és kissé hidegen viszonyult a közepes és könnyű gépekhez. De a T-34 jó volt a tömegjellegéhez. Világossá vált, hogy a KV-sorozat nem tud ellenállni a Harmadik Birodalomnak, amely mennyiségben annyi országot nyelt el. És megszületett a kompromisszum: a T-34-85, amikor csak a tornyot cserélték ki a fő harckocsiban.
  Ez lehetővé tette a tömegtermelés fenntartását, de a 85 milliméteres kaliber még mindig nem volt elegendő ahhoz, hogy a legmasszívabb német "Panther" -2 tankot a homlokba szúrja.
  A későbbi E-50-ről nincs mit mondani. A negyvennegyedik év végén az SU-100 harckocsirombolóként jelent meg. De alsóbbrendű volt a "Panther" -2-nél. A negyvenötödik év elején a németek eltávolították a "Panthers" és a "Tigers", és az "E" -50 súlyozott módosítást választották, mint egy tankot, amely minden ellenfelét felülmúlja. Ez a gép a homlokon és a nehéz KV-n, valamint az összes többi szovjet gépen áthatolt. Csak a "Lion" -2 és a "Royal Lion" maradt a sorozatban, de ezeket is egy egységes "E" sorozatnak kellett volna felváltania.
  A németek számban és minőségben fölényben voltak a Szovjetunióval szemben. Ráadásul Japán keletről készült csapásra.
  Sztálinnak nem volt teljes információja az ellenség tankpotenciáljáról. De a Szovjetuniónak 60 ezer tankja volt, százhúsz hadosztályban, nem számítva a gyalogos páncélozott járműveket. Ebből negyvenezer a legújabb 35 ezer harmincnégy, és ötezer különböző KV gép. Plusz viszonylag kevés önjáró löveg, csak pár ezer. Főleg SU-100 és SU-152.
  Az erők természetesen jelentősek. De a nácik a fél világ lehetőségeire támaszkodva sok tankot bélyegeztek. Európa-szerte gyárak dolgoztak nekik, valamint Afrikában, Ázsiában, Kanadában, az USA-ban, Ausztráliában... Számítsd össze az egész világot...
  A német harckocsiflotta létszáma rohamosan nőtt. Főleg Amerika feladása után. Ugyanakkor a nácik elsősorban az E sorozatot nyomták, különösen az E-50-et. Ezek a gépek technológiailag fejlettebbek voltak, mint a Panthers, és hatékonyabbak is.
  1945 tavaszán a tankok gyártása elérte a havi ötezret, és a járművek nagy része a nehéz kategóriába sorolható. 1945. június 1-ig a náciknak körülbelül kilencvenezer tankjuk volt. Ebből hetvenötezret bevetettek a Szovjetunió ellen. Több mint tízezer újabb gépet telepítettek a német műholdak: Törökország, Románia, Horvátország, Szlovénia, Olaszország, Magyarország, Finnország, Spanyolország, Portugália, latin-amerikai országok.
  Ellenük a Szovjetunió negyvenötezer harckocsit és önjáró fegyvert vetett be az európai részben. Az erőviszonyok csaknem kétszer rosszabbak voltak Oroszország számára, nehéz harckocsikban pedig nyolcszor. Igaz, a műholdak gépei gyengébbek voltak, és a legénység is gyengébb volt, de nem tudták az időjárást.
  A szovjet tankok egy része Szibériában és a Távol-Keleten volt, és Japán ellenezte őket műholdjaival és gyarmataival. A Felkelő Nap országa közelében több mint harmincezer harckocsit telepítenek, azonban többnyire közepesek.
  Részben szintén licencelt német mintákból "Panther" -2.
  A légi közlekedésben a Szovjetunió erőegyensúlya még rosszabb. A Harmadik Birodalom fejlesztette ki a reaktív csomagot. Hetvenezer szovjet repülőgép, szemben több mint kétszázezer német és százezer japán repülőgéppel. Ha a harci tapasztalatokat is hozzávesszük, akkor az erőviszonyok egyszerűen katasztrofálisak. Igaz, a Szovjetuniónak voltak jó vadászgépei és bombázói, de nem voltak sugárhajtású repülőgépei.
  A propeller hajtású repülőgépet pedig még elméletileg sem lehet összehasonlítani egy sugárkelyűvel, repülési teljesítményben.
  A gyalogságban a Wehrmacht tizenöt millió katonáját és ötmillió műholdat telepített a Szovjetunió elleni első lépcsőben. Csak húszmillió. És ez nem minden csapat. Japán csak az első lépcsőben tizenöt milliót telepített.
  A Szovjetuniónak tizenegy millió katonája volt, több mint háromszor veszített a koalícióval szemben. A létszámot nem lehetett tovább növelni, mert összeomolhat a gazdaság. Így Sztálin 1939. szeptember 1-től öt és félszer építette fel a Vörös Hadsereget. A legrosszabb az egészben, hogy a tengelyhatalmak még nem érték el csúcslétszámukat, és tovább építhették potenciáljukat.
  A Szovjetunió tüzérsége nagyon erős, különösen a páncéltörő és az aknavető, de... Ennek ellenére a legmasszívabb, 76 milliméteres kaliber már reménytelenül elavult, a 45 milliméteres pedig még inkább. Túl sok az apróság, és nem lesz elég az igazi nehéz kaliberű páncéltörő cső. Ha nehéztüzérséget vesszük, akkor a németek túlnyomó többségben vannak.
  A Szovjetunióban a rakéta tüzérsége a harci felhasználás hiánya miatt nem túl fejlett. A Fritz a gyakorlatban gázvetőket és rakétavetőket fejlesztett ki. A nácik géppuskái tökéletesebbek. Sok egység gazdag harci tapasztalattal gazdagodott. Csapatok vonultak az egész világon.
  A Vörös Hadsereg Finnország után nem rendelkezett valódi csaták gyakorlatával. Természetesen ez jelentős hátrány.
  Röviden: Sztálinnak nincsenek illúziói, a párt és a totalitárius rezsim minden erőfeszítése ellenére az ellenség sokkal erősebb. És persze a flottában az erőviszonyok még rosszabbak a Szovjetunió számára, mint a többiben. Végül is, melyik esetben kell harcolnia, fontolja meg a világ többi részével. És a világ többi részének erőforrásaival, a föld egy hatodával és kétszázmillió emberrel.
  Így történt... Sztálin nem keveredett harcba a harminckilencedik évben, amikor a németek elhasználták a lőszert Lengyelország mellett. Nem a negyvenedik évben, amikor a nácik Párizsba rohantak, és felfedték a hátukat. A negyvenegyedik év pedig nem lett a felszabadító hadjárat jele, bár a Fritz felmászta Afrikát és Ázsiát. És akkor mennyi lehetőség volt arra, hogy megsemmisítő csapást mérjen a fasizmusra.
  És most... Most maguk a nácik is készen állnak az invázióra. És pokoli erők fejszéje lógott az ország felett. Meg kellett volna találnunk a kiutat. De mit?
  Sztálin nem talált magának választ. A háború elkerülése érdekében kész volt minden engedményt tenni a tengely országainak. Szinte a semmiért küldött echelonokat nyersanyaggal és kenyérrel, csökkentette az árakat, felajánlotta olajkutak bérletét vagy aranyajándékokat.
  De Hitler hallgatott... Szinte semmit sem követelt, csak erőket épített fel a határokon. Tancsarmadákat végzett, növelte a légi hadosztályok számát. Hirtelen ütésre készült... Talán nem egészen hirtelen.
  Nyilvánvaló, hogy a Führer félt a Szovjetuniótól, és le akarta törölni a bolsevizmust a Föld színéről. De mi az ellentéte? A fasizmus vészesen feltámadt. Valami különlegeset és erőset kellett kitalálni. Sztálin számolt az atombombával, de ehhez még legalább néhány év kellett. Arról nem is beszélve, hogy a Luftwaffe sugárhajtású repülőgépeinek legyőzéséhez szállítójárművekre van szükség.
  A német repülőgépek egyre gyakrabban sértették meg a Szovjetunió légterét. Tilos volt lelőni őket, hogy ne provokálják a nácikat a betörésre. A közelmúltban pedig hírek érkeztek titokzatos repülő csészealjakról, amelyek hihetetlen sebességgel mozognak, és képesek hirtelen eltűnni.
  Sztálin titkos parancsot adott ki ennek kezelésére, de semmi esetre se adjon okot a náciknak a sztrájkra.
  Amíg Gerda a történetét szőtte, a német tank haladt a rókáton. Magda időnként tüzet nyitott. Aztán szünetet kellett tartanom, és fel kellett töltenem a harci készletet. A német autót nagy túlélőképesség jellemezte. Többen eltalálták, de a kagylók úgy pattogtak le róla, mint a borsó. És az enyhe karcolásokon kívül semmi jelentős nem okozhatta a páncélt.
  Amikor Gerda befejezte a munkáját, Charlotte megjegyezte:
  - Nos, mi? Ez nem rossz! De most írd le, hogy a legfontosabb a Szovjetunióval vívott háború!
  Gerda ünnepélyesen megígérte:
  - És lesz! Bár ilyen erőviszonyok mellett valószínűleg egyértelmű, hogy ki fog nyerni!
  Charlotte kétkedve mondta:
  - Az írón múlik! Egy jó firkász úgy tud komponálni, hogy a leghihetetlenül hihetőbbet veszi figyelembe.
  Christina logikusan hozzátette:
  - És ami a legfontosabb, ez egy fantázia... Főleg, ha az űrről írsz!
  Gerda vigyorogva énekelte:
  - Afrika veszélyes, igen, igen, igen... Az antant csapatok pedig ostobaság! Ne menjenek gyerekek, akiket az Egyesült Államok támadása ér!
  Magda ismét közbeszólt:
  - És megfeledkeztél a legfontosabbról - a Mindenhatóról!
  Gerda felmordult válaszul:
  - Hát nem, ezt tudjuk!
  Magda gyönyörűen énekelt:
  Térj meg gyorsan a Mindenható előtt,
  Ellenkező esetben Belzebub felemészti...
  Térdelj le a Magasságos Isten előtt
  Jézus jöjjön a szívedbe!
  Gerda erre a dalra így válaszolt:
  A Führer a szívemben él
  Hogy ne ismerjük a szomorúságot...
  Kinyitotta az űrbe vezető ajtót
  Fölöttünk ragyogtak a csillagok!
  Magda ökölbe szorította a kezét, és határozottan így szólt:
  - Mindazonáltal az én Jézusom fontosabb, mint a te Führered. Mert Jézus Isten, a Führer pedig csak egy ember!
  A torontói helyőrség, pontosabban ami megmaradt belőle, kapitulált. A hatalmas szupertank, a "Monster" saját erejével délre költözött. A Harmadik Birodalom csapatai egyre gyarapodtak. Kanadát söpörték át, és már be is léptek Amerika északi államaiba.
  A Yankees sebzést szenvedve visszavonult. Néhányan közülük, különösen az afrikaiak, az első adandó alkalommal dezertált.
  Adala a többi lánnyal együtt leszállt a szupertankról és futni kezdett. Péter futott velük. A fiú vidám volt, szeretett lányokkal egy csapatban lenni.
  Mind gyönyörűek, fiatalok és bikiniben. Fényes csupasz sarkú. Izmos, lebarnult borjak felvillanása. Csodálatos szépségek.
  A fiúnak eszébe jutott a dal, és ezt énekelte:
  - Szépségek, szépségek, szépségek - kabaré... Csak szórakozásra teremtettek... Sírig szeretve szent országodban, és nem vagy kitéve szerelmi kínoknak!
  A lányok is csodálják a jóképű, izmos tinédzsert. Meg akarják simogatni a fiút, simogatni, csókolni. Egészen természetes vágy, egy jóképű fiatalember láttán. A fiatal lányok jók, játékosak és ugrálnak. Próbálnak mezítláb járni ott, ahol éles, hogy legyen masszázs.
  Fogolyoszlopot vezetnek. A lányok kuncognak és kövekkel dobálják a rabszolgákat. Péter kinyújtotta a nyelvét a hadifoglyoknak, és így kiáltott:
  - Jaj a legyőzötteknek!
  Csak fejet hajtanak. Tényleg bánat. Ki gondolta volna, hogy a nácik bejönnek az USA-ba. Roosevelt, ha akarta, megállíthatta volna Hitlert München megakadályozásával. De a jenkik másként gondolták. Általánosságban elmondható, hogy Amerika visszafogott politikája volt, és nem akart belépni a háborúba. És most a nácik leverik.
  A lányok mellett elhajtott a "Panther" -2. Ez a tank már elavult, de még mindig sokkal erősebb, mint a Shermans és Pershings. Igen, egy bikinis lány ült a torony tetején, és horogkeresztes zászlót tartott a fején. Egy ilyen piros transzparens, fehér körrel, benne egy fekete pók.
  Az autó a nyomait csattogtatva rohant el mellette. Péter a Twitteren írta:
  - Egy, kettő, három... Őrült ellenség hal meg!
  A kölyök szórakozik... De ugyanakkor szorong is. Például tegnap álmában látta Sztálint.
  Az ősz hajú és idős legfelsőbb főparancsnok egy fontos jelentésről tárgyalt a főhadiszálláson. Vasziljevszkij tájékoztatta a GKO elnökét.
  Egy héten belül akár hétmillió katonát és tisztet, mintegy huszonötezer harckocsit és önjáró fegyvert, valamint harmincezer repülőgépet tudunk egyszerre bevetni. Plusz százezer fegyver és aknavető, ez óriási erő.
  Zsukov kissé szkeptikusan jegyezte meg:
  - Alapvetően ez a T-34-85 harckocsi. Egy gép, amely észrevehetően gyengébb a német modelleknél. Ráadásul a legrosszabb minőségű páncéllal. A repülésből a Yak-9 dominál, ami egy nagyságrenddel alulmúlja a német sugárhajtású repülőgépeket. - A legendás marsall széttárta a kezét. - Őszintén szólva, anélkül, hogy minőségi fölényben lenne a technológia, nem lehet mennyiségben venni!
  Sztálin azt követeli Abakumovtól:
  - Hány német tart erőt ellenünk keleten?
  A SMERSH vezetője vonakodva válaszolt:
  - Valójában a Wehrmacht három és fél millió, plusz körülbelül másfél millió helyi rendőrségi egység és egymillió műhold. Körülbelül tízezer tank van, de harci minőségükben jobbak a mieinknél. A Harmadik Birodalomnak pedig rengeteg repülése van. A csatákban lemezrepülőgépek vesznek részt, amelyeket semmi sem tud lebuktatni. - Abakumov széttárta a kezét, és hozzátette. - Kicsi az esélye annak, hogy a lehető legrövidebb időn belül legyőzze az erősen beágyazott ellenséget, és gyorsan tud erősítést adni. A Wehrmacht száma folyamatosan növekszik, és már meghaladja a harmincöt millió főt. De van Japán is kolóniákkal.
  Sztálin néhány lépést tett a tágas iroda körül, és kissé tanácstalanul megjegyezte:
  - De talán egy támadás, az egyetlen esélyünk... Amíg az ellenséget Amerika köti.
  Molotov óvatosan azt javasolta:
  - Ha Amerika elesik, akkor esélyünk sem lesz...
  A főnök ebbe beleegyezett.
  - Jobb! De... Fennáll a lehetőség, hogy Hitler nem fog ellenünk menni! Ebben az esetben a túlélés esélye megmarad!
  Voznyeszenszkij emlékeztetett:
  - Dolgozunk a T-54-en, Sztálin elvtárs. Ez egy nagyon ígéretes tank lehet.
  A vezető megrázta a fejét.
  - A tervezési paraméterek szerint egy harminchat tonnás gépen nem lehet kétszáz milliméternél vastagabb homlokpáncél. És a német 105 úgyis átüti. Egy 100 mm-es ágyú amúgy sem elég...
  Voznyeszenszkij mosolyogva válaszolt:
  - Különféle javaslatok vannak. Például hozzon létre egy nehéz tankot. Vagy növelje az elülső páncél vastagságát az oldal miatt. De dolgozunk Sztálin elvtárs. És hogy őszinte legyek, tervezőink már sok mindent elértek. Különösen a 250 mm-es elülső páncélzattal ellátott IS-4 ígérkezik tanképítésünk mesterművének.
  A főparancsnok dühösen megjegyezte:
  - Komoly fegyverekre most van szükségünk, nem a jövőben! Érted?
  Voznyesensky merészen válaszolt:
  - Mindent megteszünk, amit a lehetőségek engednek. De mivel Oroszországnak csak a fele van, rendkívül nehéz ellenállni szinte az egész világnak.
  Molotov elég merészen megerősítette:
  - Igen! Sztálin elvtárs nagyon egyenlőtlen erő. És még mindig csodákat művelünk!
  A vezető kissé megenyhült, és azt javasolta:
  - Lazítsunk és igyunk egyet... Miért vagytok olyan szomorúak!
  Két lány jelent meg rövid szoknyában és csupasz lábbal. Letették a vörösboros üvegeket, és meghajoltak e világ hatalmasai előtt.
  Beria megütötte az ajkát, és ugatott:
  - Hát nem kedves Sztálin elvtárs?
  A vezető egyetértően bólintott.
  - Persze, szép... A mezítláb illik a lányokhoz, főleg nyáron.
  Sztálin töltött magának egy kis bort. Ivott, és jóízű mosollyal mondta:
  - Ha több nő lenne a seregben, nem vonulnánk vissza annyira!
  Beria bólintott és motyogta:
  - Szóval igyunk a Szülőföldért! Igyunk Sztálinnak! Igyunk és igyunk újra!
  A vezető leült egy székre, és elgondolkodva így szólt:
  - És ha ennek ellenére a fasizmus győz, bolygószinten... Mi vár az emberiségre.
  Molotov alázatosan válaszolt:
  - Szerintem valami szörnyű!
  Zsukov bölcsen megjegyezte:
  - Ki fél, és kinek lesz semmi baja!
  Sztálin egyetértően bólintott.
  - Igen... Ez egy világkormány. Amiről a kommunisták álmodoztak. De Hitler a maga módján fogja tenni a dolgokat. A fasizmus korszaka lesz. - A vezető bólintott, egy magas szőke lány bort töltött a poharába. Sztálin folytatta. Akkor új rend jön létre a világban. Valóban kemény totalitárius rezsim lesz, de megszűnnek a háborúk, a bűnözés, az éhezés, a nyugtalanság, a terrorizmus... Minden ugyanúgy lesz, mint nálunk, csak a németek kerülnek kiváltságos helyzetbe. És lesz...
  Sztálin összecsapta a kezét...
  Berija megjegyezte:
  - De nekünk ez Sztálin elvtárs halála lesz. Vagy szerinted a Führer kormányzókká tesz minket Oroszországban?
  A főnök komolyan válaszolt:
  - És ez nem zárható ki! Úgy tűnik, hírszerzésünk azt jelentette, hogy Hitler azt mondta, hogy Oroszország legjobb kormányzója Sztálin!
  A környezet tapsolt... De senki sem fejezte ki őszinte örömét. Ennek ellenére Hitler és Sztálin az emberek nyakában lóg. Vagy Napóleon.
  Maga a GKO elnöke tisztelettel bánt Napóleonnal. Részben volt hasonlóság a felhúzott kalapos férfi és Hitler között. De a megszállott Führer szerencsésebb volt.
  Sztálin természetesen nem egyszer megbüntette magát, mert elmulasztott egy német meglepetésszerű támadást, aminek tragikus következményei voltak. Bár valóban megérkezett az információ. Igen, és magának a Legfelsőbb Parancsnoknak is volt némi nézete Európáról, és háborúra készült.
  A Szovjetuniónak a negyvenegyedik év júniusában huszonötezer tankja és tankettája volt, és körülbelül ugyanennyi repülőgép. Hitlernek nem volt ekkora hatalma. Mindenesetre, ahogy a szovjet hírszerzés később megállapította. Igen, Sztálin valóban nagyon aktívan készült. A Vörös Hadsereg mérete elérte az öt és fél milliót, és tovább nőtt. A Szovjetuniónak körülbelül négyszer több tankja és repülőgépe volt, mint a Wehrmachtnak, és kétszer annyi tüzérsége.
  Csak a mobilitásban voltak a német csapatok fölényben. Igen, és a Mauser puska pontosabban tüzelt, mint Mosin.
  Sztálinnak természetesen eltúlzott adatai voltak a Wehrmacht erejéről. És hitt nekik, ezért a nácik túl könnyen és gyorsan elfoglalták Európát. Tudd, Sztálin, hogy Hitler olyan gyenge, hogy ő támadott volna először. De túl óvatosnak bizonyult.
  Ráadásul a Vörös Hadsereg védekezésben szinte teljesen képzetlen. Ez valójában debilizmus - ne támadd magad, hanem tanítsd meg a hadsereget kizárólag a támadásra. Ezután maga Sztálin szidta magát és környezetét. De láthatóan a tömeges tisztogatások visszakaptak minden kezdeményezést a katonaságtól, sőt a civilektől is. Senki nem akart felelősséget vállalni és vitatkozni a vezetővel.
  Mivel csak az offenzívát tanítják, akkor ennek így kell lennie! És akkor Sztálin maga nem siet a támadással, ezt nem vették figyelembe.
  Igen, a vezér a világuralomról álmodozott, és gondolatban elképzelte az Európa elleni hadjáratot. De eltalálni egy olyan erős ellenfelet, mint a Wehrmacht... Ő nem öngyilkos! Sztálin önmagát kérdezve azt válaszolta: valószínűleg nem ő támadott volna először.
  Nem, ha legalább a Franciaországgal vívott háború elhúzódott volna, és Németország meggyengült volna, akkor lehetséges, hogy Sztálin a csapás mellett döntött volna. De miután egész Európa a nácik alatt volt. De akkor még megbocsáthatatlan, hogy Sztálin nem adott parancsot a hadsereg felkészítésére a védelemre. Ez megérte a reguláris hadsereg elvesztését a negyvenegyedik évben. És akkor már a Szovjetuniónak nem volt ideje erőket telepíteni.
  A vezető néha még magában is elkapta a gondolatot, és nem lőtt golyót a homlokába? De ez ijesztő, mert természetes pokol várható. A vezető Istennel való kapcsolata összetett. Egyrészt Sztálin nem beszélt erőszakosan ateista módon a nyilvánosság előtt. De hagyd, hogy mások csinálják. A harmincas években harcos ateisták szövetsége jött létre, templomokat romboltak le, templomokat robbantottak fel. Személy szerint Sztálin maga adta a telepítést - a papok szorítására. És nyomták, összetörték, üldözték.
  Sztálin mindenesetre nem avatkozott bele a burjánzó ateizmusba, sőt bátorította azt.
  De amikor a háború elkezdődött, vagy inkább, amikor a Vörös Hadsereg vereséget szenvedett vereség után, Sztálin kétségbeesetten imádkozni kezdett a térdén. És íjakat fogni. A harcos ateisták szövetsége feloszlott, az egyházüldözés átmenetileg megszűnt. Még az ikonokat is elkezdték használni Moszkva légitámadások elleni védelmére.
  A nyilvánosság előtt azonban Sztálin inkább hallgatott. Nem mondta el senkinek, hogy hiszi-e vagy sem. Nem járt templomokba, nem keresztelkedett meg emberek előtt. Szóval... A gyilkos még mindig Sztálin elvtárs. Sok embert megölt, sokat lőtt és megrohadt a táborokban. És békében kell lennie Istennel.
  Sztálin továbbra is azt akarta, hogy minden nép vezetőjét istenségként tiszteljék. És mindenütt emlékművet állított magának, portrékat függesztett, vagy mindenesetre hagyta, hogy személyi kultuszát bátorítsa. Bár minek álszent magad előtt. Sztálinnak tetszett, és elismerést érdemelt. És hogyan néz majd Isten arra a tényre, hogy kedvesének vezetője imádat tárgyává tette magát.
  És mi a helyzet a második paranccsal - ne csináld magad bálványnak? Hiszen Sztálin kultuszt kreált magából!
  Talán ezért szenved Isten büntetését Oroszország? És nem lehet megnyerni a háborút, vagy akár sikeresebb útra terelni?
  Sztálin elhatározta magában, hogy még mindig titokban meggyónja bűneit egy papnak.
  Egyelőre ezt parancsolta:
  - Gyűjtsünk erőt! És mindannyian kétszer annyit erőlködnek, mint korábban!
  Ezt követően a vezető elengedte a szatrapjait ... Azt hitte ...
  A T-34 harckocsi kétségtelenül sikeres jármű volt. Furcsa módon, de valójában a kivégzett Pavlov tábornok volt ennek a gépnek a keresztapja, aki sokat tett a megvalósításáért. Sztálin maga is hajlott a BT sorozat, egy kerekes lánctalpas tank kifejlesztésére. Nagy sebessége magával ragadta a vezetőt. De a mandzsúriai és finnországi harcok megmutatták ennek a sorozatnak a tehetetlenségét terepen.
  És egy jó manőverezőképességű harckocsit hoztak létre, viszonylag erős fegyvert, és a maga idejében jól védett. A valódi láthatóság harmincnégyben sok kívánnivalót hagyott maga után. De a tank megmutatta hatékonyságát és fölényét a német járművekkel szemben. Amíg a Párduc meg nem jött.
  Háborús körülmények között rendkívül nehéz új autót létrehozni, a harmincnégy pedig túl kicsi a nagymacskákhoz. És most a T-54 tankról beszélünk, de az ilyen kis tömegű E-50-et nem lehet felülmúlni.
  Sztálin mély levegőt vett. Egy részeg cipész szegény családjában született. És senki sem gondolta, hogy ilyen magasra tud emelkedni. De szerencsére a pap úgy találta, hogy értékeli Dzsugasvili képességeit, és elvitte egy vallási iskolába, majd egy szemináriumba. De nem volt könnyű. Sztálin komor jellem volt, nem lélektárs, akit az elszigeteltség jellemez. A szeminaristák pedig nem szerették, gyakran megverték. Sztálin megpróbált visszavágni, de nem volt jó egészségben, és a bal keze sem működött jól.
  Sztálin nem szerette túlságosan Istent, megfosztottnak és sértettnek tartotta magát. De papi pályáról álmodott, szorgalmasan tanult. És mivel hülyeség neki a srácokkal játszani, ezért minden időt a tanulásnak szentelve emelkedni kezdett. Először a nyolcadik tanítvány, aztán az ötödik... A cár alatti orosz ortodox egyháznak óriási hatalma és tekintélye volt - miért ne karrierje?
  De aztán Sztálint elragadták a forradalmárok. Lehet, hogy ez a szív egyik cselekedete, nem az elme. Sztálin szíve pedig egyre hidegebb lett a vallással szemben. Szerette a bűnt. Nőket akartam, meg egy italt és egy füstöt! Böjtben pedig egyél zsíros sertéshúst, öblítsd le vörösborral. Sztálin sem érzett szeretetet Isten iránt, mert úgy érezte, megsértették az emberek. Nos, miért József, mert nem mindenki szereti? Főleg a társak?
  Sztálin számkivetett volt, a forradalmárok is számkivetettek. Harcosok e világ hatalmasai ellen... És szívével magukhoz húzta Józsefet. Bár az elme azt mondta: maradj a szemináriumban, csodálatos egyházi karriered lesz. Sőt, Sztálin még mindig tudta, hogyan kell, ha akart, szépen beszélni. De a szív, az Isten és a világ hatalmasai elleni harag fontosabbnak bizonyult.
  Sztálin tehát anélkül, hogy elvégezte volna a szemináriumot, beszállt a forradalmi harcba. Bár milyen sikeres forradalom lehet Oroszországban? De dolgozni kell. Kezdett tekintélyt szerezni. De látva, hogy a letartóztatás során a folyamat lassan halad, úgy döntött, elfogadja az ajánlatot, hogy a cári titkosrendőrség besúgója legyen. Kobának akkor elvileg nem volt más választása. Börtönbe zárták, és megígérték, hogy sokáig ott tartják, és ekkora besúgók közül sokan elváltak.
  Sztálin beleegyezett, és karrierje beindult. Találkoztam Leninnel. Nem szerette túlságosan ezt a kopasz fejű értelmiségit, de az intuíció azt sugallta, hogy a jövő Leniné. Sztálin tehát a tettek emberévé vált. Rablásokkal foglalkozott, a párt javára, felkeléseket, sztrájkokat szervezett. És megúszta - informátor. Vologdába száműzték őket, és onnan Sztálin folyamatosan menekült. Míg végül a vezető egyáltalán nem fáradt el, és négy évre száműzték súlyosabb helyekre. Oroszországban nem volt nagy forradalom, ami a Duma létrejöttéhez vezetett. Sztálin már ekkor elkezdett gondolkodni egy jogi politikai karrierről: hogy helyettes vagy miniszter legyen.
  Az első világháború kezdetét a bolsevikok azzal a reménnyel fogták fel, hogy azt mondják, hamarosan megrendül. És sikerült! A háború váltakozó sikerrel zajlott, de a Bruszilov-áttörés után úgy tűnt, hamarosan Oroszország győz. Ez pedig azt jelenti, hogy megerősödik az autokrácia. De februárban puccs volt, a monarchia megbukott, és eljött a bolsevikok aranykora.
  Lenin sokkal tehetségesebb szervezőnek bizonyult, mint gondolták, ráadásul Trockijt sikerült magához vonzania. Sztálin szinte azonnal megutálta az utóbbit. De Trockij hasznos volt... A forradalom nagyon gyorsan elmúlt. Bár Zinovjev és Kamenyev majdnem meghiúsította. De szerencsére Kerenskyt nem jellemezte a határozottság és az intelligencia.
  A forradalom nagyon gyorsan és sikeresen, szinte veszteség nélkül zajlott le. A bolsevikokat a siker előmozdította. Sztálin pedig szinte azonnal az elsők közé került.
  A következő volt a polgárháború. Sikerek és vereségek. Trockij óriási szerepet játszott a bolsevikok győzelmében. A merényletkísérlet és a nyaki seb után pedig Lenin súlyosan megbetegedett, és fokozatosan elvesztette hatalmát. Sverdlov gyanús körülmények között halt meg. Trockijnak napóleoni ambíciói voltak. Itt Sztálinnak kellett összeszednie magát. A Lengyelország elleni hadjárat és a világforradalom kudarcot vallott.
  Sztálin abbahagyta a gondolkodást és az emlékezést. Azt, hogy hogyan sikerült legyőznie Trockijt és a többieket, régóta tudják és leírták a nyugati szerzők.
  Inkább az érdekelne, hogyan lehet kikerülni a jelenlegi helyzetből.
  Mégis, a legracionálisabb volt kockáztatni és háborút indítani Németország ellen, miközben Amerika béklyójában volt. Ám ennek eldöntése rendkívül nehéz. Sztálin már régóta észrevette magában ezt a határozott merevséget. Tényleg rádöbbensz a sárkányra? Ehhez Lancelotnak kell lennie. Sztálin pedig az óvatosságot részesítette előnyben.
  És volt remény, de mi kell Hitlernek? Tényleg minden rendben lehet?
  Ennek ellenére Németország akkora területet ragadott meg magának, hogy nehéz megemészteni és elsajátítani. Mi kell nekik Oroszországból, amikor a legkövérebb darabokat elkapják és hamarosan elsajátítják. Ott van még Ukrajna és a Kaukázus, Fehéroroszország és még sok más, köztük Türkmenisztán Üzbegisztán nagy részével.
  A vezető, hogy elvonja magát a rendkívül zavaró gondolatoktól, aforizmákat kezdett leírni;
   A pénzérmék csengése harmonikusabb, mint a szofisztika üres csengése, azonban az utóbbit általában azért tenyésztik, hogy előbbit halljuk!
  A szőke mindig fényes fej, csak általában csak a szó szó szerinti értelmében!
  Ha a sötét haj nem az intelligencia jele, akkor a szőke haj még inkább nem lehet a hülyeség kritériuma!
  A jó bort nem tárolják nyomorult edényben, és a nagy elme nem rejtőzik a csúnya megjelenés alatt!
  Akinek tölgy feje van és önző önzése, az hagyja magát lebarnulni!
  Aki nem vesz figyelembe minden valóságot, az csak álmokban számolja a trófeákat!
  Aki sokat ül, az megereszkedik a szóbeszéd mocsarában!
  Aki sokat beszél, azt az elszalasztott lehetőségek vihara generálta hurrikán fogja meg!
  Lehetőségek mindig vannak, de megvalósíthatatlan ambíciókkal lehetetlen megvalósítani őket!
  Felvonuláson jó a feltűnő megjelenés, csatában a teljes láthatatlanság a legjobb megjelenés!
  Az irodalmi zongorákat akkor lehet a legkönnyebben megjavítani, ha a tudatlanság bozótjából kirántják a józan ész szilárd talajára, és kéznél vannak a találékonyság, az invenció és a fantázia megbízható eszközei!
  Csodálatos minden, ami győzelemhez vezet - átvenni az ellenséget, és a zongorák nem számítanak!
  A természetnek nincs rossz idő, csak a klímán javítani vágyó gyerekei vannak, és mostohagyermekei, akiknek a világon semmi jó!
  A természet mostohafia az, aki nem ismeri el a rokonságot a világegyetem teremtőjével, hanem inkább idegen rabszolgának tartja magát!
  Igyunk hát arra, hogy rokonaink mindent megtehetnek, ellenségeink pedig csak maguknak árthatnak!
  Nem lehet egyszerre mindenkit megfélemlíteni, de mindenkit egyénileg őrült horrorba hozhatsz!
  Legfőképpen nem az új problémák létrehozásának vágya teremt új problémákat, hanem valami új, ami megoldja a régiek problémáit!
  Ennek vagy annak a fegyvertípusnak a nagy súlya a megrendelők ítéleteinek könnyedségéről beszél!
  Nem a fegyver öl, hanem az, aki lő belőle, de az elsüt, leggyakrabban maga a halál eszköze, hiszen az ölés megtagadása mindig a legjobb döntés a lövész számára!
  Amikor az ember farkas az embernek - az nem olyan ijesztő, mint amikor sakálok vagyunk egymás számára!
  Aki siet, mindig késik, aki pedig nem siet, az egyáltalán célba ér!
  Bár a sebesség önmagában nem ad győzelmet, ennek hiányában az ellenségek elragadják tőled a sikert!
  Miért rontja el sok szakács a kását, mert a csorda csekély alkotói önállóságával csak egy remekművet tud eltaposni!
  Amikor megleped az ellenséget, mindig előnybe kerülsz vele szemben, kivéve az elképesztő butaságot és az elképesztő butaságot!
  Amikor megleped az ellenséget, mindig előnybe kerülsz vele szemben, kivéve az elképesztő butaságot és az elképesztő butaságot!
  Az adakozó kezének elszegényedése megtörténhet, ha a fogadó zsaroló nem fukar a ravaszsággal!
  Minél könnyebb a győzelem, annál nehezebb megérteni, miért lett olyan könnyen, és általában lehetetlen felfogni, milyen szerencsétlenség akadályozta meg, hogy sokkal korábban nyerj!
  Az Erkölcs lényege, hogy nélküle könnyű nyerni, de még könnyebb elrontani a győzelem gyümölcsét!
  A hosszú és gonosz nyelvek általában azok közé tartoznak, akiknek kevés a keze a jó cselekedetekhez!
  A rövid elme tulajdonsága, hogy hosszú vitákat és hülye demagógiát szül!
  A Sátán mindig győz, mert nincs jó alkalmazásának rossz következményei nélkül!
  Aki késik a szidásról, az már csak a győzelmi parádét hagyhatja ki!
  Igen, zűrzavarba kerülni a legegyszerűbb az, aki, mint a köles, szórja a lehetőségeket ellenségeinek!
  A szellem bukása, akárcsak a barométer bukása, viharhoz vezet, de csakis a mi földeinken!
  A lelki felemelkedés pedig elűzi a hurrikán inváziót, ostor minden anticiklont!
  Aki trágár szavakat beszél, az nagyon rosszul érzi magát, aljas szavakért felel!
  Az első palacsinta a kapkodás miatt csomós lehet, de a többi pont az asztal túlzott lassúsága miatt nem kerül a torkon!
  Annak érdekében, hogy a szúnyog ne ássa alá az orrot, ne veszítse el a reakció és az elme élességét a vértől!
  Az éles elme, az éles szuronytól eltérően, nem szúrja meg vele azt, aki a trónon ül!
  Minél több az ostoba ellenség, mint a tölgyfa, annál több lesz a tölgyfa koporsó!
  Arcfordítás szégyen, de még nagyobb elmarasztalást érdemel az, aki nem volt hajlandó a bajba jutott elvtárs felé fordítani a vállát!
  Nincs annyi okos ember, de az elgondolkodtató hatóságoknak sikerül úgy berendezni őket, hogy csak zavarják egymást!
  Aki sokat ugat, de lassan fut, az nagyon hamar eléri a kutya életét!
  A kutya élete csak a lánc és a nyakörv, meg a kennel és a forrasztás garanciája, farkasjegyet eladni és a kutyaszagot felfrissíteni csak annak jövedelmező, akinek sikerült!
  Az erőt az erkölcsösséggel, az erkölcsösséget a kedvességgel, a kedvességet a bölcsességgel, a bölcsességet pedig az előrelátással kell párosítani!
  Utoljára végez, ki az első az ígéretek kiosztásában!
  Nem ég a tűzben, aki nem fullad bele a szarba, még egy intellektuális rög súlyával sem!
  Gyorsan oldja meg a problémát, csak sietség nélkül!
  A zsenialitás kompatibilis a gazemberrel, csak jó szándékkal és jó következményekkel követik el!
  A barátokat sokkal gyakrabban becsülik alá, mint az ellenségeket, de ezt nem ritkábban kell megbánni!
  Aki a hátsó ülésen gondolkodik, az mindig az orrával marad!
  Az örömkönnyekbe mindig keserűség keveredik, csak ez utóbbi mindig inkább azoknak szól, akik vihogtak a kemény munkán!
  A könnyek krokodilok, de a boldogságtól nevetés nem adatik meg a krokodilszívnek!
  A földi gazdagságot leengedve a kalapácsról nem fogsz kincseket gyűjteni a mennyben, így a Mester-Isten nem emeli fel alacsony gyakorlati találékonyságú szolgákat!
  A találkozási helyet a halál nem változtathatja meg, de a Holdalatti világ utolsó találkozásának sokkal tisztességesebb tájképet veheti fel!
  Az elme közvetlenségét nem a cél elérésének eszközei alapján ítéljük meg, hanem azokkal az eszközökkel, amelyek a megvalósítás után megmaradnak!
  Megtöltheted a gyomrodat valamivel, ami túl kemény, de nem tudsz betelni!
  Akinek nincs agyara, az leggyakrabban a fogai közé kerül!
  A foghíjas hadsereg elkerülheti a dühödt vergődést, de egy agyatlan politikus még a legfogatosabb armádával is a fogába akad!
  Okosnak tekinthető, ha csendben marad, csak azt az esetet leszámítva, amikor választ kell adnia, a fegyverek nyelvén kezdett beszélni!
  Csendes játékkal megmentheted az életedet, de csak úgy teheted többé a nyomorúságos létezésnél, ha intelligensen megosztod a véleményed!
  A csendet csak az tekinti aranynak, aki megbetegedett a kanári nyelv scroful jóllakottságától!
  Nekünk minden befejezés kívánatos, kivéve egy jónak a vége, csak az a baj, hogy a jónak szinte lehetetlen, a jónak pedig szinte elkerülhetetlen!
  Semmi sem tud ellenállni az ártatlan szépségnek, csak a csúnya vágy, hogy a kicsapongás trónján üljön!
  A szépség kegyelmet kereshet, de a bűnökért nem fizethet!
  Csak az mutasson hátat, aki alig várja, hogy orral maradjon!
  A meleg szív a közömbösség bármely gleccserejét megolvaszthatja, de hideg elme nélkül lehetetlen a feltámadt áramlást építő mederbe fordítani!
  A forradalom olyan, mint a forrásban lévő víz, a reakció hidege után nyúlsz érte, aztán égési sebtől ordítasz!
  Az emberek mindig csodákat tesznek, de csodák nincsenek!
  Csodák a szitán, jöjjön ki oldalt, ha csak hátsó szándéka van!
  A háborúban a meglepetés olyan, mint egy vitorla a jachton, csak nem annyira észrevehető!
  Ha egy katonát meglepetés ér, az azt jelenti, hogy a vadász rossz a megfigyelésben!
  Az udvariasság pontossága nem a királyoké, hanem azoké a katonáké, akik muskétákkal támogatják trónjukat!
  Ha béke uralkodik, lehetséges, hogy szívedet az irgalom nefelejcseivel díszítse, de amikor a háború zűrzavara tombol, csak a könyörtelenség tüskés rózsái óvják meg a lelket a felemésztéstől!
  Jobb árkot ásni, mint a saját sírját ásni, de ha a tehetséget és a találékonyságot elásod, akkor a legmélyebb árokba temetik el!
  Alkoholt adva könnyebben rohanhatsz támadásba, de sírgödörbe csak negyvenes szögben futhatsz bele!
  A részeg rosszabb, mint egy tompa fahasáb, aki utoljára kitámasztja az ajtót, befoltozza a lyukakat, de a részeg már maga is átmenő lyuk, az ajtó betörője, és még egy fatörzset is szilánkokra épít a hülyeségével. !
  A hízelgés abban különbözik a hízelgéstől, hogy előbbiért nem hízelgő jutalmat várunk, utóbbiért viszont kérkedést!
  Az emberiség ésszel nő, satukkal termékenyül, mint a rózsa a trágyával!
  A lustaság serkenti a technika fejlődését, a rossz szokásokat - orvostudomány és biomérnöki tudomány, a romlottság és a számítástechnika iránti vágy, az agresszivitás pedig együtt a természetes szükségleteket sokszorosan meghaladó szintre hozza!
  A lustaság csak ösztönöz a fejlődésre, és ahhoz, hogy valóban vezesse, olyan munkára van szükség, amely nem csak egy lusta ember természetes szükségleteit blokkolja!
  A lustaság nem mentség a tétlenségre, de olyan problémákat okoz, hogy soha nem lehet pihenni egy nyaralásra!
  A lustaság csak ösztönöz a fejlődésre, és ahhoz, hogy valóban vezesse, olyan munkára van szükség, amely nem csak egy lusta ember természetes szükségleteit blokkolja!
  A lustaság nem mentség a tétlenségre, de olyan problémákat okoz, hogy soha nem lehet pihenni egy nyaralásra!
  Aki hátrébb lép - életének megmentésére gondol, az halálos gyalázattal szennyezi be magát!
  A menekülés megmentheti a létezést, de életet nem!
  Hősiesen támadva néha elveszíted az egzisztenciádat, de halhatatlanságot nyersz!
  A nemesség nem mindig veleszületett, hanem mindig veszteséggel szerzett!
  Az áruló fejedelmi öltözetű jobbágy, a haza szolgája jobbágyi rangban fejedelem!
  Aki sokat lakomázik a világban a háború előtt, annak kevés alkalma lesz katonai sikereken lakmározni!
  A türelem mindent felőröl, kivéve az elpusztíthatatlan ambíciók ambiciózus gondolatait!
  A magasztos lélek soha nem fog letérdelni - a magasztos szellem soha nem száll le az alvilágba, és az alantas szenvedélyek mindig idegenek a magas elmétől!
  Küzdhetsz számokkal, nyerhetsz számokkal, de csak a győzelem megtartásának képességével és a művészettel, hogy kihasználd a gyümölcseit!
  Jobb, ha egy erős gyerek olyan, mint ő, és ha erős felnőttnek tűnik, mindig jobb, ha nem annak tűnik, mint ő!
  De mindenesetre jobb, ha az uralkodó soha nem tűnik gyengének - még akkor sem, ha fő ereje a csalásban van!
  Az őrülten hősies katonák nem követnek el hülyeséget - a parancsnok csinál hülyeséget, katonákat küld oda, ahol a hősiesség őrültté válik!
  Lehet teljes kört megtenni, versenyen előzni, üzleti ügyletben tőkét kerekíteni, de nem sikerülhet, ha gömbölyű a hasa és lapos lett az esze!
  Minden harcosnak elérhetőnek kell lennie, hogy legyen nagy szíve, de kevés félelme és nagy felelősségtudata!
  Két medve nem él ugyanabban az odúban, de két erkölcs tökéletesen megfér egy személyben a ragadozó gondolkodásával!
  A lesben álló tigris addig veszélyes, amíg ki nem fordítja az agyarait, az ember pedig tehetetlen, amíg fényes fikcióval nem szikrázik!
  Mindenki elfárad, csak a lusták adják át magukat a fáradtságnak, csak a halottak nem hullanak verejték harmatcseppeket!
  Győztes barbárnak gondolhatja magát, de ez jobb, mint a vesztes beszélő barbárok lenni!
  A bátorság olyan, mint a székláb; ügyességgel és számítással kombinálva jó, és ha szerencsét adsz hozzá, akkor a győzelem szilárd alapokon lesz rögzítve!
  A bátorság jó - a szodómia rossz!
  A győzelemhez felkészülés kell, de nem magára Viktóriára lehet felkészülni, hanem arra a tervre, amely reményt ad a bebiztosításához!
  Egy ferde házat, aláásott egészséget meg lehet javítani, de a megroppant hírnevet nem szerkesztéssel, hanem radikális életmódváltással állítják helyre!
  Megpróbálták újjáépíteni a Szovjetuniót anélkül, hogy kényelmetlenséget okoznának a lakosoknak, és ennek eredményeként minden kényelem ok nélkül felborult!
  A hit általi kereszténység háborúellenes, de leginkább a keresztény hit zászlaja alatt üvöltözz!
  A világ a banalitásig kiszámíthatatlan, de triviálisan kiszámított!
  Az emberi vér nem víz - nem alszik ki időnként, kiég a termés az öntözéstől, csak szomjat szít, de mindazonáltal kiönti az emberi fajt!
  A szerencsére nehéz várni, de valójában csak a problémákra várni!
  Ha a tenger felől várod az időjárást, a bajok hurrikánjára és a kudarcok tornádójára fogsz várni!
  A nyelv kicsi izom, de nagy dolgokat művel, ha kevés szót mondanak nagy emberek!
  Repülőgépen üzemanyag és gyújtás nélkül is el lehet csavarni egy csavart, de a harci biztosíték nélküli ember csak csavarni tud!
  A sas szülöttje mindig repül, de a szárnyatlan csak repül!
  Akaraterővel oroszlánt tudsz nevelni magadban, de a nyúl lelke, kiderül, az akaratgyenge promiszkuitás miatt személyes vágy nélkül nem javítható!
  Ha a nép erőit nem sikerül erős seprűbe kötni, akkor egy rozoga koporsó és egy lyukas rabszolgaszőnyeg lesz az eredmény!
  Biztonságosabb ezerszer homlokon csókolni egy cápát, mint egyszer megmutatni egy orosz harcos hátát!
  Ha a hátsó haszontalan, a katonai lelkesedés nem segít! Nos, ha nincs lelkesedés, akkor a hátsó megy az ellenséghez ebédelni!
  A parancsnok ékesszólása mit sem ér a rá hallgató katonák szürke kabátja nélkül! De a vörös és szaftos szavak erős fűszerezése nélkül nem lehet főzni a győztes lakoma levest!
  A bolondnak némasága van, valóban, mint a bölcsek kövének, az arany értékét adja az ólmos nyelvnek!
  A háború olyan, mint egy súlyemelő verseny, ha nem fejezik be a súlyt, nem adják ki a díjat, ha az ellenséget nem végezték el, nem játsszák el a győztes himnuszt!
  Ha az uralkodónak nincsenek magasztos gondolatai, akkor birodalma a levegőbe repül!
  Az uralkodó mindig a csúcsot nézze, de a túlzott felhőalapú vándorlás szélnek ereszti a földi jólétet!
  A dögevők sajnos mindig időben lépést tartanak, a galambok pedig kirepülnek a helyükről!
  A szelet abból készül, aki nem tudja az ellenségeit a darált húsba keverni! Darált húst pedig csak az tud gyúrni, akinek nem szelet az agya!
  A fekete szem nem hoz fényt a szobába, de a makacs ostobaság sötétjében fényt tud adni!
  Amikor azt mondják, szívjunk el egy elvtársat, az akasszuk fel magunkat kifejezésből - egyetlen különbség van - az öngyilkosság útja sokkal fájdalmasabb és veszélyesebb mások számára!
  A szabadságig szolgálhatsz egy futamidőt, de nem szolgálhatsz a szabadságért!
  A jó bort nem tárolják egy nyomorult edényben, és a koszos testben nincsenek racionális gondolatok!
  Az utánzást majomreflexnek tekintik, de valójában az emberek hajlamosabbak arra, hogy elveszítsék egyéniségüket, és követik az elvet - mint mindenki más!
  Az igazi zsenik olyanok, mint az aranyszemcsék a homokban, fényesen csillognak, de a mosásba eleve belekerülnek!
  Leggyakrabban a zsarnokok a népi homokot mossanak zseni aranyszemcsékkel, hogy eltávolítsák és lemossák mindazt, ami értékesebb, mint a macskakő por!
  Személyes nézőpontunk olyan, mint a távcső - fordított kanyarban nézzük a hiányosságainkat, amennyire csak lehet, eltúlozunk másokat, és ha elemezni kell az üveget, mindig van idejük megizzadni a hülyeségtől, a növekvő nehézkedéstől. !
  Az emberek már nem hajlamosak nem jót, örökkévalót vetni, hanem jót és örökké!
  A mókás kalandok megtalálása valóban hasonlít Herkules hőstetteihez, akkor a kalandok a seggedbe jönnek, még akkor is, ha minden erőddel meg akarsz szabadulni előlük!
  Az utolsó mondatra Sztálin teljesen kimerült, mind erkölcsileg, mind fizikailag. Lerogyott egy székre és horkolt.
  Ez egy olyan csodálatos álom, amelyet Peternek sikerült látnia. És ijesztőnek és kíváncsinak tűnt.
  A "Monster" szupertank pedig már átlépte az Egyesült Államok északi határát, átlépve a területen, a szabadság földjén. Sok hernyó ásott a földbe, mély barázdákat hagyva. A fasiszta mancs szimbóluma volt, amely megragadta az amerikai szabadság torkát. De a legrosszabb akkor történt, amikor a "Szörny" megállt, és a hordószerkezetek zörögtek. Egy szörnyű fegyver kezdett célozni a cél felé. A lányok lebarnult, izmos, csupasz lábukat villogtatva versenyeztek. És a csomagtartó megfordult.
  Adala letelepedett, és megnyomta a joystick gombját.
  És egy nehéz, húsztonnás lövedék kiköpött. Az egyik amerikai város felé repült.
  - mordult fel Péter.
  - Eljött az idő ege, az időszak most egészséges! Pusztítsd el a hamis vezetőket és az igazi tolvajokat!
  Lemezrepülőgépek repkednek az égen, amerikai repülőgépeket támadva. Az amerikaiak tényleg nem is lehetnének rosszabbak, ekkora erő zúdul rájuk. És ami a legfontosabb, csak a saját bátorságod képes ellenállni a nyomásnak. Egyes amerikaiak hősiesen harcolnak, de a feketék és néhány sárgák egyszerűen elfutnak. Vagy feladják, térdre esve.
  Péter látta az elfogott nőket a tömegben, és nem tudott ellenállni. Gépfegyverrel fenyegetőzve megparancsolta nekik, hogy csókolják meg fiús, mezítlábukat.
  A nők vonakodva csapkodtak és összerándult. A tinédzser lába még szőrtelen, szép, lebarnult, de poros. Igen, és megalázó ezt így térden állva csinálni. De muszáj, különben láthatod a szemedben, hogy lelövik. Péter pedig nagyon dühösnek tűnik. Egyáltalán meg akartam támadni őket, de szégyellem a kívülállókat. Hát eléggé megalázta őket. És hogy elégedetlenek, ráncolják a homlokukat? Hát nem jóképű fiú? Miért néznek így? Talán a szájukba adják, az amúgy is meglehetősen nagy tökéletességüket? Kár, hogy sok ember van a környéken.
  A fiút kiabálják, és kénytelenek meghúzni a drótot. Szuper tank "Monster" ismét tüzel. Felköpni, olyan erős töltésrakéta. És átrepül az égen, halált és pusztulást hozva az egész negyedre.
  Egy E-100 kúszik el mellette, egy tank két ágyúval, erős és elég gyors. Próbálj meg ilyen sunya. A német autó is tüzel, észrevette a megcsúszott Shermant. Nem könnyű messziről eltalálni. De a 128 milliméteres légvédelmi és gyorstüzelő ágyú jól eltalál.
  És ahogy a Shermant lerobbantották a tetejéről. Hogyan maradt ez a tank a fele nélkül? A németek pedig szó szerint ordítanak örömükben. Itt egy amerikai város van előttünk.
  A helyi rendőrök deréktól meghajolnak, és térdre esve kegyelemért könyörögnek.
  A helyiek többsége elmenekült és elrejtőzött. És csak a kíváncsi fiúk nézik félelem nélkül a német tankokat. És még némi kíváncsisággal is.
  Az egyik német korbácsot vett elő, és csupasz lábukra kezdte ütni az amerikai fiúkat. Sikítanak és visszaugranak. De még mindig néznek, és nem futnak el. Néhányan még énekelnek is.
  Péter, aki lelkesedett magában, olyan sorokat énekelt, amelyek nagyon hasonlítottak egy jövőbeli szovjet bárd szavaira:
  - Nem szeretem magam, ha remegek...
  Idegesít, ha az ártatlanokat megverik!
  Nem szeretem, ha a lelkembe másznak,
  Főleg, ha ráköpnek!
  Finoman szólva is erős dal! Eközben öt szovjet lány foglalt állást az amerikai védelemben. A lányok készen álltak arra, hogy nyerjenek vagy meghaljanak. Ezért nagy lelkesedéssel énekeltek, és közben komponáltak;
  Az én szent, nagy Oroszországom,
  Aranymezők, ezüst rétek...
  Itt gyémántok öntözték a földet,
  Válogatott gyöngyök orosz hó!
  
  Te vagy a legkedvesebb szülőföldem,
  A csalogány csörög, trillát lövell...
  Nem kell a katonákat az ágyon pihentetni,
  Amikor berontott a megvadult gazember!
  
  Itt a Wehrmacht vad üvöltésben halad előre,
  Az orosz Föld lángokban áll...
  Az orosz csapatok nagyon gyorsan olvadnak,
  A családot pedig elpusztította a bomba!
  
  De az anyaország, bár az ellenség keze kegyetlen,
  Nem akar engedni az ellenfélnek...
  A Führer megkapja, hiszek a szemnek hamarosan,
  Mivel az acélseregben megedzett!
  
  Itt Moszkva közelében lezártuk a reduutokat,
  És fogcsikorgatva harcolunk az országért...
  Ismerem a Fritz sikereit, csak felfuvalkodtak,
  Hiába szólítja Hitler a Sátánt!
  
  Le fogjuk győzni a nácikat híresen,
  Bár a náciknak nagy hatalmuk van...
  De most a szovjet tank csendesen rohan,
  És belerúg a Führer oldalába!
  
  Kicsépeljük a Fritzet, kivágjuk Moszkva mellett,
  Fejek és tornyok a tankokhoz, mint a zab...
  És hiszem, hogy eljön a május,
  Amikor Berlinben egy katona hozta a zászlóját!
  
  Akkor a világ a kommunizmus boldogságában lesz,
  Ebben minden harcos csak egy jászolból van ...
  A mélységbe dobjuk a fasizmus katonáit,
  Győzd le bármelyik lovagunkat!
  
  A kakukk megmondta, meddig éljünk,
  Ez nem túl aktuális kérdés...
  Mert az élet mindig olyan rövid,
  Remélem Krisztus feltámasztja az embereket!
  
  De hiszek a kommunizmus tudományában,
  Hogy meghódítjuk az univerzum tágait!
  Dobjunk egy rakás babonát a mélységbe,
  Feltámasztani az embereket, más lényeket!
  1945. július. Öt lány, Alenka, Maria, Alla, Anyuta, Matryona küzd Philadelphiában. Ez a legnagyobb város az Egyesült Államok északi részén az amerikai védelem egyfajta kulcsfontosságú csomópontja. A Harmadik Birodalom csapatai előrenyomulnak, azzal fenyegetve, hogy elfoglalják a világ leggazdagabb hatalmát. És akkor elkerülhetetlenül a Szovjetunióba esnek. És akkor nagyon rossz lesz.
  Alenka zászlóaljparancsnok, szokásos egyenruhájában: mezítláb és csak bikiniben.
  Egy lány páncélököllel lő egy német E-25 harckocsira. Ez egy könnyebb és manőverezhetőbb gép, lehet benne találni egy gyenge pontot. És oldalt talál, megpörgeti a németet. Ezt követően Alenka géppuskát ad, lekaszál öt indiánt a Harmadik Birodalom hadseregéből. Mosolyogva mondja:
  - Nem jutnak át!
  És gránátot dob a lábával. Ismét szétrepülnek a töredékek, sok veszteség, és levágott fejek. Alyonka nem először küzd. Magából Brestből is van előélete. A harcos pedig tele van erővel és elszántsággal, hogy a végsőkig túlélje. A közelben egy afroamerikai szakadt hassal hal meg. Valóban szörnyű látvány. A fekete ember vonaglik, és kijön belőle a szellem.
  Alenka lelkesen mondja:
  - Ne halj meg kétszer! Az életben semmi sem zökkenthet ki minket a nyeregből!
  És ismét mezítláb dob egy gránátot.
  Aranyhajú Mary is ott van. És gránátokat dobál a lábával. Nagyon szép lány, külsőleg törékeny, de nagyon ügyes. Fall arabokat ölt meg a Harmadik Birodalom gyarmati csapataiból. Itt egy skarlátvörös folt terül szét egyikük szakállas arcán.
  Maria örömmel énekelte:
  - Van egy virág a világon, skarlát, skarlát ... Olimpiai mese viszlát!
  És ismét a kecses, mezítláb mozgásban van. Dobj gránátot és üsd meg az ellenfeleket. Mintha csalánt vágna a kasza. A lány pedig dobál. Ő csillogó.
  Amit Marynek nem kellett elviselnie a háborúban. És ezt soha nem fogja elfelejteni. És hogyan verték a fogságban csupasz dróttal a hátán és a sarkán. És hogyan égették el a talpat öngyújtóval. És a legrosszabb az volt, amikor a kínzásoktól kimerült Mariát lelőtték. Leégett lábbal egy lány, majdnem lány, fagyott földrögökre lépett. Csupasz, hólyagos lábai nagyon fájtak. Egy német művész kérte Maria őrizetbe vételét. Nyilvánvalóan nagyon akart képet festeni: "egy mezítlábas lányt vezetnek lelőni". Szegény Máriát körbe hajtották, festői pózba kényszerítették, hogy megdermedjen. És csak egy könnyű, szakadt ruha van rajta, vérfoltokkal borítva. A német föléje hajolt, kezével megragadta a lábát, és megégett ujjait hajlításra kényszerítette - hogy festőibbnek tűnjön. Mary pedig kénytelen volt a fogait vacogva mozdulatlanul állni. És még fel is próbálták a talpát. Aztán ostorral megkorbácsolták, és ismét a várárokhoz terelték. Ezután Mária gondolatban a Mindenhatóhoz imádkozott, és elbúcsúzott családjától. A félelem hidegétől vacogó fogak falkája. A jeges őszi szél megfújta aranyhaját. A ruha nagyon rövid volt, felfedte a törött, égett térdeket, hólyagok borították, és a drót lábnyomai. Az egész lány horzsolásokban, zúzódásokban, zúzódásokban volt. Gumibottal fejen és sarkon is megverték! Az egész hátrész ostorral és dróttal le van vágva. A ruha szakadt, rongyos, kopott test látható. De Maria megpróbál egyenes maradni.
  Elfogadja a halált, és nem kér kegyelmet!
  Erőt összeszedve a lány felkiált:
  - Éljen a szülőföld!
  És rálőnek. A lány elesik... Nem tudta, hogy hamis kivégzésről van szó. És egy hókupacra esett, és elvesztette az eszméletét az ideges feszültségtől. Aztán újabb kínzások következtek. De az egyik hóhér, rendőr, szórakozni akart, vagy inkább megerőszakolni akarta, és kimerült formában Maria szépség maradt. A gengszter nem félt attól, hogy a súlyos kínzások után az áldozat ellenáll, és egy félreeső helyre vitte. Ott már birtokba akarta venni, de a düh erőt adott Marynek. A nő, nem kímélve megégett sarkát, olyan dühvel ágyékon ütött, és pontosan úgy ütött, hogy a rendőr elájult a fájdalomtól.
  Az érzelmi izgalom erőt adott Marynek. A sebesült lány áttörést ért el, amikor a rendőrtől két pisztolyt vett el, szinte meztelenül. Sikerült a meglepetést kihasználva lelőnie négy őrt, és kitörni a börtön kapuján.
  Aztán mezítláb elszaladt a havon keresztül. Lefagytak a lábaim és nem éreztem semmit. Szerencsére a tulajdonos beengedte a lányt a házba, és hagyta, hogy felmelegedjen. Maria lábai olyan vörösek voltak, mint a szarkalábak, és rettenetesen fájtak. De szerencsére nem történt fagyhalál.
  A lány meleg ruhát kapott, és elment a partizánokhoz. Aztán átlépte a frontvonalat. Ám eszébe jutott a szökés, és igyekezett a lehető legtöbb időt mezítláb tölteni, és télen is cipő nélkül lenni.
  Nyáron kellemes szinte meztelenül lenni, különösen azért, mert Amerikában ez az évszak melegebb, mint Oroszországban.
  És Maria megtanult gránátot is nagyon messzire dobni a lábával. Ez az egyik előnye annak, ha egy lányt mezítláb sétálunk. A lábujjaival késeket, gránátokat, éles szilánkokat, kerámia- és fémdarabokat dobhat. Vagyis kecses lábaiddal sok mindent megtehetsz. Még géppuskából is lő. Zászlóaljukban a lányok mind kizárólag mezítláb küzdenek.
  A szépségek csak erős fagyban tekerhetik celofánba a lábukat, vagy kenhetik be zsírral és alkohollal.
  Maria lő és ragyog.
  Vörös Alla. Nagyon okos és erős harcos is. Olyan rézvörös haja van, ami a szélben lobogva a forradalom zászlajára emlékeztet. Gyönyörű lány és nagyon temperamentumos. Még túlságosan is. Sok férfival szexelt már. Még hárommal, négyel is szeretkezett egyszerre. Annyira szerette.
  És ki fogja elítélni Allát? Kiváló harcos, és nem tűri az állandóságot a szerelemben. Ez a hitvallása. Most a lány csupasz lábujjával dob egy üvegdarabot. Repül és megüti egy afrikai torkát a Birodalom hadseregéből, és tarkón szúrja az arabot. A Harmadik Birodalom számos, rajtaütésekkel toborzott katonája felmászik. A gyarmati egységek nagyon sokak. Elsöprik Amerikát.
  Allah kuncog. Kemény jellemű, fiatal kolónián volt. És ott felhalmozódott a kegyetlenség és az agarak. Ugyanakkor a lány még a börtönben sem hajlott meg ahhoz, hogy megsértse a gyengéket. Aki azonban csak nem ült Sztálin alatt. És Alenka is ellátogatott, bár nem sokáig, egy gyermekmunkatelepre. De ez nem akadályozta meg abban, hogy őrnagyi rangra emelkedjen, és megkapja a Szovjetunió hősének csillagát.
  Allah újra lő. Aztán mezítláb gránátot indít. Tehát egy törött pályán repül, és eltalálja a harckocsi torkolatát. A vörös hajú harcos kuncog:
  - Általában szuper lány vagyok! És a háborúban és az ágyban!
  Ezt követően a tüzes ördög gyufával felgyújtott egy gumidarabot, és a német E-50-es harckocsi felé kúszott. És a vörös ördögnek támadt egy őrült ötlete: elfogni egy náci tankot.
  Csupasz lábujjaival felkapott egy gumidarabot, és egyenesen a nyitott orrba hajította. És fél perc múlva kinyílt az E-50-es harckocsi ajtaja, és megjelentek a menekülő németek.
  Alla pisztollyal lőtte ki a Fritzt, az egyiket pedig egy kerámiatöredékkel fejezte be, és megdobta vésett, csábító lábát is. Aztán füttyentett a barátainak:
  - Mária és Anyuta mögöttem!
  És három mezítláb, egy bikiniben, kerek, poros sarkú cipőben villódzó lány rohant be a tankba. Magassága nem haladja meg a két métert, és a szépségek könnyedén beugrottak. Beástunk a kocsiba. És fütyültek.
  Anyuta, ez a bájos szőke megjegyezte:
  - Menő autó, olyan remek optika és láthatóság benne!
  Maria azt is megjegyezte:
  - És így hajtják a tankot.
  A lány felvette a joystickot. megnyomtam a gombot. Az autó tornya megpördült.
  Allah vigyorogva bólintott:
  - Igen, kényelmes autó, sajnos a mi harmincnégyünk távol áll tőle!
  Maria egy hozzáértő légkörrel azt mondta:
  - Persze... Itt van egy 105 milliméteres kaliberű ágyú, és az IS-2-nknek van egy nagyobb.
  Allah bólintott és így szólt:
  - De a németek hordója hosszabb. A lövedék kezdeti sebessége pedig sokkal nagyobb, mint a miénk.
  Maria az égett gumi szagát szippantva felkacagott:
  - Ügyesen szívtad őket... Mint a csótányokat!
  Allah mosolyogva morogta:
  - Tudnod kell a trükköket! De tetszett?
  Anyuta bólintott, és a fémre vágta a lábát:
  - Kétségkívül!
  És a lányok nevettek. Kicsit ellenőriztük a joystickot. Maria beült a vezetőülésbe, Alla lett a lövész, Anyuta pedig a géppuskákat nyergelte fel. Ezt követően az orosz lányok által elfogott német tank megindult. A csomagtartója készen állt arra, hogy kidobjon egy tömeget a halálból.
  Alla, ez a vörös hajú ördög hevesen énekelte:
  A halálgép megőrült! Repül, célt törve! Ezúttal mosolyogtunk, elhagytuk a fehér csíkot!
  És a tüzes harcos elkapta a "Panther" -2-t. Elvette és lőtt. Egy szegényített uránmaggal rendelkező, halálos lövedék szinte áthatolt a Párducon, és a lövedékek felrobbantását okozta. A lányok kórusban üvöltöttek, üvöltve:
  - Nagyszerű és szuper harcosok vagyunk! Mindenkit törölünk!
  És Alla ismét rálőtt a Lev tankra. Kinyitotta a fogát. Eszembe jutott, hogyan korbácsolták őt egy gyermek-munkatelepen. Igen, ott korbácsoltak a legkisebb sértésért. És fáj! A lányokat megkorbácsolják, és magának kell megszámolnia az ütéseket. Ha hibázik, akkor üssön új módon, amíg el nem veszíti az eszméletét. A lányokat gyakran ostorozzák, különösen nyáron, csalánnal a sarkukon. Akkor nehéz rálépni a leégett talpra. A lányok lábán a hólyagok fájdalmasak.
  Dühösnek érzi magát, Alla lelövi a "Tigrist"-3. Áthatol a páncélba és elvigyorodik. Sikeres harcos. És tudja, miért rohan egy font. A legveszélyesebb harckocsi természetesen az E-50. Itt az autó próbálja felismerni, honnan ütik el a németeket. Alla a torony csomópontjának leggyengébb pontját célozza meg. Pontosan irányít, a saját sarkát csiklandozza egy éles sarkon. Aztán lő. A lövedék több mint 1300 méter/s sebességgel kilökődik. És pont a fenekébe ütközik.
  Allah felugrik, és felkiált:
  - Kész!
  Anna megerősíti:
  - A vacsora tálalva!
  A német tank égni kezd, és lövedékei felrobbannak. A szilánkok szétszóródtak a pályán.
  Maria énekli:
  - Éjszaka söpört végig az égen, csillagfoszlányok. Előkészítette a Harmadik Birodalom, egy komor unalmas koporsót. Valaki láthatóan elütött egy bakot a bolhapiacon... És valakinek pont a homlokába gurult egy golyó!
  Alla a csővel a Lev-2 harckocsi felé kezdte mutatni, és felüvöltött:
  - Homlok és koporsó!
  És rálőtt egy hatalmas, de elavult német autóra. Az Oroszlán páncélja üvegként tört össze a kő alatt. És a német autó ismét szakadni kezdett egy harci készlettel.
  Anyuta mezítláb csapott, és felkiáltott:
  - Ez a mi erőnk, Rush!
  Az aranyhajú lány csicseregte, hernyóival legyűrte a németeket és külföldi lakájaikat:
  - Egyszerűen Maria! És én vagyok a messiás!
  Alla ismét tüzelt, ezúttal az E-25-re, és felszisszent:
  - Nem, a hegyek nem lesznek aranyak, az Aurora kagyló ezüstözte őket!
  Anyuta gépfegyverekből tüzet nyitott. Az E-50-ben öt darab van, az egyik a csövre van hegesztve. És erősen ütöttek. A Harmadik Birodalom bennszülött csapatait úgy kaszálják, mint egy sarló a kalászt.
  szőke lány azt mondja:
  - Pedig nem fiú vagyok, hanem medve lány!
  És újra tüzel, és rendkívül pontos. Megannyi holttest Hitler szemetéből. Bár itt nem minden szemét. Főleg sok indián. Hitler gyarmati csapatokat toboroz, és lemészárlásra küldi őket. Indiában sokan élnek, nincs mindenkinek munka. Tegyünk tehát minden embert ágyútöltelékké. Sok afrikai és arab.
  A harcolók között vannak volt szovjet állampolgárok is. Őket is a vágóhídra küldték. Ki erőszakkal, ki ment és önként. És hogy a szovjetek mindig szívesen harcolnak Amerika ellen.
  Alla lő, áttör egy másik fasiszta tankon, és azt mondja:
  - Én vagyok az, aki rémálmokban jön Hitlerhez.
  Maria olyan gyengéd és külsőleg törékeny, hogy hernyókkal zúzza össze a nácikat. Nincs szánalom. Emlékezzen a lányra, mint egy náci, aki lángnyelvet hordott meztelen, kecses talpán, és megszagolta az énekelt hús illatát. Aztán, ami az égési sérüléseket illeti, megvertek gumibottal. Az ilyen fasisztákat össze kell zúzni, adni, és még egyszer le kell törni.
  Az E-50 harckocsi fürge, széles lánctalpas, és sokkal kényelmesebb számukra Oroszország ellenségeinek leverése. Kár, hogy nincs belőlük egy egész zászlóalj. Lehetetlen, hogy a németek elkapják a szovjet önkénteseket. Itt vannak a lányok, csak öten harcolnak.
  Alena ismét kiszállt a páncélból, és a könnyebb német tankokat választja. Matryona pedig párjával, Henry Smith-szel, egy egyszerű, de okos amerikai fiúval együtt aknákat csúsztat a sínek alá.
  A németeknek sok tankjuk van, és ezek nélkül általában nem indítanak támadást.
  Itt Alla kiütött, pontosabban halálosan megsebesített egy másik E-50-est. A lányok jól vannak. De óvatosabbnak kell lenned. Itt jön a Királyi Oroszlán. Ennek a járműnek háromszáz milliméteres elülső páncélzata és egy 210 mm-es ágyúja van, amely harckocsikra és páncélozatlan célpontokra egyaránt lőhető. Egy ilyen E-50-es fegyver áttör.
  Itt Maria már körbeengedi a tankot, hogy felszálljon, ahol kétszáz milliméteres a páncél és könnyebb áttörni.
  Útközben a lány különféle fasisztákat zúz, Anyuta pedig gépfegyverekből firkál.
  Maria suttogja:
  - Bocsáss meg nekünk, Istenanya, ha valami!
  És Alla, anélkül, hogy megvárná, hogy felszálljon, amikor közeledik, végtől-végig lő, és a sarok hegyét. És jól eltalál. Áthatol a fémen, és a "Királyi Oroszlán" füstölni és robbanni kezd, mint a többi tank, amelyet korábban a lányok béleltek ki.
  Allah mosolyogva énekelte:
  - Szerelem testvérek szeretik! Szeress élni testvérek! Nem kell szomorkodni Sztálin főtitkárral!
  Egy lövedék eltalálja az elülső páncélt. Szúr a 88 mm-es E-25 ágyúja. De az ajándék átcsúszott a páncélon.
  Alla válaszol, úgy fúrja át az ellenséges autót, mint egy tűt az olajon. Ekkor a tüzes ördög azt mondja:
  - Egy vihar, és egy viking kard!
  Anyuta kirak egy géppuskából, hozzáteszi:
  - Mennydörgés és villámlás!
  Maria hernyóival összetörte az ezredest, és felmordult:
  - Csontok, csillagok - öntsétek sorban!
  Ismét a tankjuk tüzel. Ezúttal az E-50-en. Itt persze a művészetnek 250 milliméteres elülső páncélzaton kell áthatolnia 45 fokos szögben.
  És itt van az E-100, egy félelmetes gép, de egy elavult modell. De ennek ellenére a 128 mm-es ágyúja veszélyes. Az elülső páncél pedig valamivel gyengébb, mint az E-50-é.
  Allah filozófiailag megjegyzi:
  - Ezt jelenti a régi modell!
  Maria dühösen közbeszól:
  - Még mindig kell manőverezni, hogy ne üss! Végül is százhuszonnyolc milliméter ...
  A lány pedig rohant, kikerülve a huszonnyolc kilogramm súlyú kagylókat. És most Alla ismét az E-100-ra lőtt egy elavult módosítással. A német autó szakadni kezdett. És acéldarabokra törni.
  És hogyan robbannak a lövedékek.
  Anyuta géppuskából tüzelve azt mondta:
  - A düh minden erejét egy csapásra adta... Megjavította az eget, megrázta a csillagokat!
  Maria egyszerre több tucat fasisztát legyűrt, és azt csicseregte:
  - Nyomd a gázt! Gyerünk fiam - nyomd a gázt!
  Alla kuncogott, és megjegyezte:
  - Igen, valószínűleg jó összeomlani a fiúval. És szívd meg...
  Maria fellobbant dühében:
  -Milyen vulgáris Allah vagy!
  A tűzördög kuncogott.
  - Imádok viccelni! Ne vedd a szívedre!
  Maria, folytatva a gyűlölt fasiszták leverését, így énekelte:
  - A szívem... Kedves lányszív! Szívem, annyira szeretnék a világban élni!
  És a harcos több mint egy tucatnyit elnyomott. Alla pedig egy másik E-50-re lőtt, és ezt énekelte:
  - És szemmel megmérte az alakját, és amikor csekket jelentett nekem ....
  Anyuta elsütötte a géppuskáját, és hozzátette:
  - Véletlenül kitette a bicepszt! Egyáltalán nem vagyok gyenge lány!
  Alla lövedéket lőtt a Párduc-2-re, könnyedén eltörte az oldalát, és csicseregve:
  - És azonnal csendesebb lett a tankban!
  Anyuta folytatta a morgást:
  - A Fritz hamarosan kikerül a paradicsomból!
  Alla megütötte az Oroszlán tankot, és felüvöltött:
  - Látható, hogy az ellenfelek nem érnek zsetont!
  Anyuta egy egész sort lekaszálva felszisszent:
  - És a dicsért hírhedt Hitler...
  Alla ezek után az E-25-ön koppan, és kiadja:
  - Itt ugyanez bizonyult nem a paradicsomban!
  Anyuta logikusan megjegyezte:
  - Megismételtük kétszer nem a paradicsomban! Ezt a dalt tautológiának hívják!
  Alla válaszol, ahogy felveszi, és üvölti:
  Milyen a népi demokrácia? Ilyenkor Hitler nikkelt kap!
  Anyuta őszintén mondta:
  - Igen, és Sztálin nem túl jó! Elmaradt egy német sztrájk! A negyvenegyedik év katasztrófája után pedig soha nem sikerült elköltöznünk!
  Alla, miután koppant a fegyverből, egyetértett ezzel:
  - Igen, a negyvenegyedik évben szinte az egész kádersereget elvesztettük. Szinte lehetetlen megszabadulni az ilyen károsodástól. Igen, és Hitlernek sikerült mozgósítania a megszállt Európa és a Szovjetunió egy részének összes erőforrását. A britek pedig rendkívül gyengék voltak!
  Anyuta elsütötte öt géppuskáját. Ötven külföldit kaszáltak le. És csiripelt:
  - Mi vagyunk a legszebbek az univerzumban!
  Alla egyetértően bólintott, és a lövés után észrevette:
  - A női test szép és esztétikus! Ebben a tekintetben mi vagyunk a szépség koronája!
  Anyuta fogta, és nagy lelkesedéssel énekelte:
  - Mindenhol látom az ecsetedet,
  Az univerzum széle nélkül teremtve,
  Életet adtál az egész univerzumnak,
  A szent vágyak teljesítése!
  
  A Magasságos Isten a szépség koronája,
  Álmokban lángra lobbantja a szívemet...
  Ezek az én gondolataim és álmaim
  Egy angyal kinyitotta a mennybe vezető ajtót!
  
  Szeretlek Szentatyám
  Értem adtad a Hűséges Fiát!
  Ragyogó gyémánt korona -
  És Isten szeretete irántad nem hűlt ki!
  
  Határtalanul adj nekünk barátokat,
  Arra ösztönöz, hogy lustaság nélkül dolgozz...
  Mert egyre többet akarok
  Imádkozz a mindenható Istenhez!
  
  Az Univerzumban minden az Atyától származik,
  És az ő Mindenható Fia...
  Te vagy a szépség Legfelsőbb Ura,
  Univerzum, középpont és csúcs!
  
  Benned van a Mindenható, akivé válhat,
  És a szerelem nem ismer határokat...
  Olvass zsoltárt térden állva
  Hamarosan repülünk, mint a madarak!
  
  Az egész univerzum olyan lesz, mint a paradicsom,
  A bolygóközi boldogság virágozni fog...
  És te bátran mersz a fiúhoz...
  Tetteit Jézusnak szentelni!
  
  És amikor eljön a Mindenható
  A Földön jobb lesz, mint az Éden...
  Isten Krisztus elvezet minket az üdvösségre,
  A hangulat lesz a nap szivárványa!
  
  Ezért Isten azt tanítja - ne vétkezz,
  Ha gyenge, a Mindenható segít...
  És bánja meg gyorsan siessen
  Prédikálj - ne aggódj az ágyon!
  Jó dal, főleg ha német tankokra tüzel alatta. Alla együtt énekelt és lőtt. A tüzes ördög hitében a pogányság felé hajlott. Vonzotta a mágia, a különféle boszorkányságok. És nem szerette túlságosan a monoteizmust.
  De a vörös hárpia még mindig együtt énekelt és tüzelt. Mi van Jézussal? Szintén erős Isten!
  De a háború előtt azt tanították, hogy nincs Isten! Alla lelőtt, átszúrt egy másik, elavult "Panther" -2-t, és azt csicseregte:
  - Igen, volt idő, amikor teljes komolysággal azt mondták nekünk, hogy Isten csak egy illúzió!
  Maria erőteljesen megrázta a fejét, és miután több fasisztát legyűrt, így válaszolt:
  - Nem, a Mindenható, ez nem lehet illúzió, annál inkább felmerül a kérdés - honnan jött az univerzum!?
  Anyuta, lövöldözve, golyóval záporozta a nácikat, szükségesnek tartotta hozzátenni:
  - Ráadásul a fizikusok már megállapították, hogy az univerzum szinte semmiből áll. És hogy az egész Földünket össze lehet szorítani, mint egy almát!
  Maria szükségesnek tartotta, folytatva a nácik leverését, hozzáfűzni:
  - És azt is megállapították, hogy az univerzum tágul. Valószínűleg egykor akkora volt, mint egy hidrogénatom! El tudod képzelni, hogyan történt mindez!
  Alla, folytatva a tankok szétverését, racionálisan tiltakozott:
  - Ha azt hiszed, hogy az Univerzum robbanásból keletkezett, akkor... Akkor rendkívül abszurd dolgot mondasz!
  Anyuta racionálisan és megfontoltan jegyezte meg, csupasz, kecses lábával a gépfegyverekre mutatva:
  - Ezért mondom, hogy Isten létezik! Egy roncstelepen történt robbanás nem hozhatott létre T-34-es harckocsit, ahogy a csillagok sem keletkeztek volna kvarkok robbanásából. Csak az ember létezése...
  Maria egy újabb falka nácit legyűrve hozzátette:
  - Cáfolja a termodinamika második főtételének létezését. A gyakorlatban állandó bonyodalmat látunk, és a termodinamika második főtétele a halálhoz vezet! És egyszerűsítés!
  A gépfegyvereket kezelő Anyuta csupasz lábujjai segítségével hozzátette:
  - Ez a csökkenő entrópia törvénye. Ez az egyetemes hőhalál! El kell tehát ismerni, hogy vagy nem létezik a termodinamika második főtétele, vagy a rendet fenntartó Mindenható Isten!
  Alla, aki szintén nem tudatlan a tudományban, racionálisan megjegyezte:
  - De mi a helyzet a nem egyensúlyi termodinamika elméletével? Ez megmagyarázza, hogy a termodinamika második főtétele miért nem egyértelmű!
  Anyuta kuncogott, és kuncogva megjegyezte, a nácikra szegezve:
  - Nem az elme üres játéka?
  Maria is kuncogott, de szükségesnek tartotta megjegyezni:
  De mivel lehet megmagyarázni Isten létezését? Hogyan jelent meg?
  Alla felmordult, és a fogát kicsavarva megerősítette:
  - Ez az! Hogyan magyarázod?
  Anyuta lassan azt javasolta:
  - De az ateizmushoz magyarázat nélkül is kell hit? Honnan jött például az anyag?
  Alla kiütött egy másik Lev tankot, és azt javasolta:
  - Az anyag örök, és mindig is létezett!
  Anyuta nyomással a hangjában mondta:
  Hogyan létezhetett mindig is? Ehhez hit is kell!
  Allah logikusan válaszolt:
  - Ahogyan ehhez hit és az örökkévaló Magasságbeli léte kell!
  Anyuta logikusan megjegyezte:
  - De a Mindenható megszülhetné az embert és a világmindenséget. És személytelen ügyként okot adhatna ésszerűnek!
  Alla kiütött egy másik tankot, ezúttal az E-50-est, és megszólalt:
  - Az evolúció elmélete megmagyarázhatja az egyszerűből a bonyolultba való átmenetet. Az egyszerű pedig evolúciós módon hozhatja létre a komplexumot. Abszolút nemlétként pedig azonnal egy végtelenül mindenható elmét szült.
  Anyuta, aki a nácikra lövöldözött, magabiztosan válaszolt:
  - És semmi sem szülte Istent! A Mindenható mindig is létezett! És ez egy axióma! Igen, egyetértek. - A lány lekaszált pár tucat nácit és folytatta. - Az alternatívához pedig még több hit kell! Képzeld el, hogy létezik mindig személytelen energia és miből fakad az anyag és a tér? A nemlétből is! És megint csak hit kell egy ilyen abszurditás megértéséhez! Vagyis az ateistáknak teljes ékük van! Mindennek oka van. De hol kell véget érnie a kiváltó oknak? - A lány csupasz lábujjait a joystickok gombjain nyomta, lelőve a fasiszta gonosz szellemeket. És folytatta. - Ha kezdettől fogva a kiváltó okok keresését keressük, akkor az ateizmus szerint végül a nemlétbe kerülünk. De a nemlét vagy az abszolút üresség, hogyan tudtak egyáltalán szülni valamit? És ha az eredeti kiváltó okot a Mindenható Istenben látják, akkor minden probléma magától megoldódik. És az emberi civilizáció létezése, és az intelligencia, a biológiai élet és a csillagokkal rendelkező bolygók. És az ateista eszmék, a kiváltó ok keresése során, a hit általi elfogadás szükségességén nyugszanak. De ahhoz a további magyarázathoz, hogy az élet a Földön és az emberi civilizáció a véletlen eredménye, sokkal több hitet és feltételezéseket igényel, mint a Magasságos Istenbe vetett hitet.
  Alla ismét lőtt, összetörte az E-50-et, és gúnyosan megkérdezte:
  - Nos, tegyük fel, hogy meggyőztél... De miért higgyek a bibliai Istenben, és nem Rodban? A Mindenható szláv változatában!
  Anyuta füttyentett, leadott egy lövést, majd kis gondolkodás után válaszolt:
  - Mert a Bibliának, még ha sokunknak nem is tetszik, hogy zsidók írták, legalább van némi igazolása az istenségében. Legalább vedd a jóslatot. És Rodnoverie... Sok ilyen Rodnoverie van? Ha van saját ősi Bibliájuk? És szívem szerint szeretném, ha az Isten által kiválasztott nép oroszok lennének, nem zsidók, hogy Oroszország és nem Izrael lenne az Úr királysága. - A lány széttárta a kezét, és csábító, lebarnult lábát csupasz ujjaival megnyomta a joystick gombjain. - De látod, nekünk nincs olyan könyvünk, mint a Biblia. Arról pedig még csak megbízható források sincsenek, miben hittek őseink a kereszténység felvétele előtt. Ez a probléma, hogy a Biblia minden hiányossága mellett más alternatívák még nagyobb hitet igényelnek, és kétségesek az inspiráció szempontjából.
  Alla, miután megtörte a "Jagdtigr" -2 pontos találatát, azt javasolta:
  - És ha a Mindenható nem tartotta szükségesnek, általában kinyilatkoztatást adni magáról. És az összes könyv Istenről egyformán egyenlő körülmények között... - A vörös hajú ördög vigyorgott, és a barátaira kacsintva hozzátette. "Szóval minden tisztán emberi.
  Anyuta megállt a lövöldözésben, hogy lehűljön a gépfegyvere, és kétkedve kérdezte:
  - Gondolod, hogy a Mindenható elrejthetné magáról a tudást, és hagyná, hogy a világ menjen?
  Allah meglehetősen racionálisan megjegyezte:
  - Nézd a mi világunkat! A nácik bevették Orenburgot, megrohamozták Philadelphiát, Moszkva közelében álltak és körülvették Leningrádot. Ha ezt nézzük, azt hiszem, nem nehéz elhinni, hogy a Mindenható Isten hagyta, hogy világunk a maga útján haladjon. Például, csapd le magad, és meglátom!
  Anyuta nagyot sóhajtott, és beleegyezett:
  - Igen, az a tény, hogy a nácik elfoglalták a világ több mint felét... Ez horror! De talán ez büntetés a világnak a bűnökért és a hitetlenségért!
  Alla felvillantotta a szemét, kilőtt egy újabb lövedéket, és észrevette:
  - De ez ismét azt mutatja, hogy... Hogy abban, hogy Isten meghallgatja imáinkat, csak hit által lehet hinni!
  Anyuta dühösen ellenkezett:
  - De élünk és nem nyomorékok... Tehát ne vétkezz Isten Allah ellen.
  Délen a német csapatok megrohamozták a legnagyobb amerikai támaszpontot Miamiban.
  A leglegendásabb négy szépség az E-50 harckocsin harcolt. Itt egy üteg légelhárító ágyút törtek darabokra acéldarabokra.
  Gerda húsevőn nyalva az ajkát, így szólt:
  - A művészet érdekében az előadók önkéntes áldozatot hoznak, a hadiművészet érdekében a hallgatók áldozatra kényszerülnek!
  Charlotte rézvörös haját mezítláb fésülve megjegyezte:
  - A háború izgalmas folyamat! Továbbra is városról városra, faluról falura járunk - amíg el nem pusztítjuk egész Amerikát.
  Christina álmodozva mondta:
  - Ha csak most egy malac ananászos... elegem van a száraz adagból!
  Magda megfontoltan megjegyezte:
  Szóval ez a mi bejegyzésünk! Ne légy ideges!
  Christina felnevetett. Nagyon szerette volna, ha két-három srác egyszerre érezné és simogatná. És vörös és izmos lenne, sikítana, mint egy disznó. Milyen jó, amikor az ember keze az ujjain, a lábszárán és a bokáján megy. Amikor fiatal férfiak csiklandozzák a sarkadat, és csókokkal árasztják el a kecses lábakat.
  Christina még a lába közé is dörzsölte magát. Milyen izgalmasak az ilyen gondolatok. Hogy akarod a szexet.
  Magda vörös hajú párjára nézve csicseregte:
  - Szabadulj meg a kéjes gondolatoktól! Légy szigorú magaddal!
  Christina csupasz talpával megdörzsölte a fémet, és dorombolva így szólt:
  - Ó, te keresztény képmutató vagy! Hogy nem érted a test hangját!
  Christina férfiakról álmodott. Sok fiatal, szép, izmos ember, aki megragadja a kezével, aztán kezdődik... És mi a baj vele? A férfiak háremekről álmodoznak? És miért ne alapíthatna saját férfi háremet. És tarts egy orgiát.
  Gerda rálőtt egy 240 mm-es amerikai tarackra, és szemeit felvillantva ugatott:
  - Légy óvatos! Egy ekkora lövedék veszélyes ránk!
  Cristina megrándult, és így szólt:
  - Eh, jó lenne átszállni a Shurmlevbe. Ez a tank, vagy inkább mastodon, ha üt, akkor úgy üt!
  Gerda mezítlábával végigsimított Christina mellkasán, amelyet csak egy keskeny ruhacsík takart. A mellbimbói azonnal megkeményedtek, és a lány kéjesen felnyögött.
  Gerda kuncogott, és így válaszolt:
  - Mind a négyünknek el kell mennünk a férfiakhoz! Lazítsunk és tartsunk egy hatalmas orgiát!
  Christina kuncogott, és megjegyezte:
  - Igen, nagyon akarom a szexet! Bár mostanában három sráccal voltam egyszerre... A hús egyre telhetetlenebb!
  Gerda kuncogott, és tüzelve csicseregte:
  - A lányoknak pasik kellenek, olyan jó velük! Főleg, ha nagy férfias tökéletességgel dolgozol szájként.
  És a hófehér harcos nevetésben tört ki. Rózsaszín nyelvével megnyalta skarlát ajkait. Egy akkora nyalókát képzeltem el, mint egy banán. Ahogy fürge nyelve nyalja az édes, finom, izgalmas illatú húst.
  Gerda megrázta a fejét. A csata során ne engedjen erotikus fantáziáknak. Jobb lőni és szögezni.
  Magda elrontja a hangulatot:
  - Ha megengeded magad a test vágyainak, egyenesen a pokolba kerülsz. És lesz ilyen kínzás...
  Charlotte érzékletesen felnyögött, izmos testét magas mellekkel ívelve:
  - Kínzás! Hú, ha ostorral vagy csalánnal vernek, az nagyon kellemes!
  Gerda kuncogott, és így szólt:
  - Kínzással kínzásra van szüksége, de komolyan megvernek egy ostorral!
  Magda a joystickkal a csövre mutatott. Elkaptam egy földbe temetett Shermant egy hosszúkás ágyúval. A szépség tüzelt. Mintha összetörne egy csokit. Egy amerikai tank ég. Aztán egy új célpont: Pershing. És rámutatsz, és határozottan lősz. És szó szerint lerombolja a tornyot.
  Magda azt mondja, miután eltalált egy amerikai tankot:
  - Ne aggódj a fiúk miatt. Küzdeni kell... És hagyja, hogy a kéj hangja elnyomja a lövedék robbanását!
  Gerda egyetértően bólintott. Megsimogatta a saját lábát, azt képzelte, hogy Hans simogatja. Ez egy magas és izmos fiú, annyira hasonlít egy poszteráriához. Olyan jó lenne!
  Aztán a lány rálőtt a "boszorkányra". És összetörte a deszkáját. És majdnem kettéosztotta az autót. Ezt követően a szépség a bunkert is eltalálta - feltörte. Még morzsolt márványforgácsok is.
  Aztán a lány csicseregte:
  - A csatabárdot kettévágták, és a homlokon heg volt!
  És hogyan nevet... Mutatja a nyelvét, olyan rózsaszín és fürge.
  Aztán Christina csupasz ujjaival megnyomja a joystick gombjait, és Big Tom romjai közé töri őket.
  És ez a tüzes, temperamentumos ördög olyan pontosan tüzel. Pontos felvételek őrült kecsességgel kombinálva.
  Charlotte mosolyogva mondja:
  - A nők így tartják a férfit: olasz testtel, amerikai tettvel, francia kegyelettel, orosz pártszervezettel!
  Christina magabiztosan kijelentette:
  - Jobb, ha a férfiak mások... Sokkal kedvesebb és érdekesebb. És válts szerelmeseket, mint kesztyűt!
  Gerda fogja és énekli:
  - A tömlöc egy férj, a feleség pedig az őrültek házában van, a férj túlzásba vitt körtével, a feleség pedig a Sátán!
  És a lányok megint nevetnek. Aztán mezítláb kezdtek ütközni, olyannyira, hogy a talpuk alól szikrák ömlöttek. A szépségek pedig kuncognak. Charlotte is lőtt, lenyomta az ujjait a joystickről, és csipogott.
  - Gerda, Gerda, Gerda! Gonoszkodás! És honnan jöttél Gerdától! Gerda, Gerda - szépnek kell lennie! Maga a Sátán ezen a szépségen!
  És a két lány mindenhonnan összeütközött. És hogyan repülnek a szikrák.
  Ekkor a lányok kórusban kiabáltak:
  - Fölöttünk osztagok zúgnak egyhangúan! Egy erős bolond Szodomát telepíti!
  És a harcosok ismét mindenhonnan, hogyan verjék be a fejüket. Valójában a vörösségig szórakoznak. És a szépségekről ordít örömében! És énekelnek, mint a rablók:
  - A nővérek szeretnek, szeretnek, a nővérek szeretnek élni ... Nem kell a náci Führerrel szomorkodni! Liubo nővérek, lubo, lubo nővérek ... Miami közelében híresen elpusztítjuk a Yankees-t!
  Vidám lányok, ne mondj semmit. Több állam már a Wehrmacht irányítása alatt áll. És a nácik haladnak előre, a Fritz tankjai természetesen a legmagasabb osztályúak!
  És a harcosok szívből éneklik:
  - Mindazok, akik ellenünk vannak, azok a halott nők... És az összes rabló értünk megy!
  A szépségek kórusban felkiáltottak:
  - Ijesztő - kaput!
  Úgy tűnt, a Warriors nagyon élvezte. Hiszen olyan szépek, izmosak, és július végén meleg van, az erős lányos testek pedig izzadságtól ragyognak. Christina hernyókkal zúzza az amerikaiakat, és fütyül egy dalt magában. Lelkes hangon:
  - Felírod a füzetedbe, minden oldalra... Nem kell elveszíteni a fejed, csak oszlasd szét a jenkiket!
  A lány pedig magában kuncog, kicsatolja a fogát és kacsint. Kinek - valószínűleg az Ördögnek.
  A forgatás közben Gerdának eszébe jutott az egyik sci-fi regény, amit olvasott. Ebben Sátán jelent meg a professzor házában egy gyönyörű fiatalember leple alatt. És egy történet a pokolban felmerült problémákról. Igen, a pozitív entrópiát felfaló kisemberek miatt az esélyek sorrendjének megsértése következett be, és a pokol valójában egy rémálomra kezdett hasonlítani. És olyan jó hely volt. Ott a bűnösök maguknak ünnepelték az ünnepeket, lévén fiatalok és szépek.
  És mindig sütött a szelíd, vörös nap. És akkor ez elkezdődött... Nem ok nélkül hasonlították össze az alvilágot egy kloákával. De valójában folyamatosak voltak az élvezetek és szórakozások.
  Gerda elvette, és buzgón énekelte:
  - Tűzvíz töltse meg a poharat,
  Sátánnal együtt - igyunk a fémért!
  És egy gyönyörű szőke, mint egy ágyú puffanása. És eltalált egy alacsonyan repülő amerikai R-51-es támadógépet. És mi a fene, te okos szamár!
  Gerda húsevően mosolygott. De az amerikaiaknak lehetőségük volt megosztani Oroszországot a németekkel együtt. És most nekik maguknak kell Hitler alatt feküdniük. És számukra ez kellemetlen. Akkor a gyakorlatias amerikai tudni fogja, mi a német fegyelem. És ez csak hasznára válik.
  Gerda énekelte:
  Fenyegetően szárnyal a bolygó felett,
  Harmadik birodalmi sas...
  Énekelnek a nép dalaiban,
  Visszanyerte nagyságát!
  És a lányok ettől sokkal könnyebbek és viccesebbek lettek. És voltak a legmagasabb osztályú harcosok. A velük való küzdelem azonban valójában nagyon egyszerű. És minden gond nélkül nyerhetnek. Most az akkumulátor szó szerint kikopott.
  Aztán hernyókkal szétverték az amerikai katonákat, és izgatottan vihogtak, mutogatták a nyelvüket. És mezítláb verték egymást. Erős nyakra fordították a fejüket. Nevetett...
  Magda, csak kissé kisebb hangon, megjegyezte:
  - Mit csináljak a pokolban? Csak csavard az ördög farkát!
  Utána már a lányok nevetésben törtek ki, hogy a tankon kívül is hallható legyen. Olyan huncutok és viccesek. Ezek harcosok, akiket az ördög nem fogad el.
  A Wehrmacht egyre mélyebbre ment Miamiba. Egy igazi lángacélból készült korcsolyapálya haladt előre. És gépezet dübörgött, hernyók csörömpöltek. A németországi tankok erősek, és nincs párjuk a járművek szintjét tekintve. A Fritzek pedig rendkívül büszkék erre. Nagyon felfuvalkodott marsallok járkálnak. Az E-50-et nemcsak a páncél vastagsága védi tökéletesen, hanem ferde lapjai is vannak.
  Próbáld meg ezt venni. A németek ellenfelei, az amerikaiak pedig nem tudnak mit kezdeni a nácikkal.
  A fekete katonák megadják magukat, és először dezertálnak. Nem igazán akarnak harcolni az Egyesült Államokért. A német származású amerikaiak átmennek a Wehrmacht oldalára. Csak a zsidók harcolnak a végsőkig, felismerve, hogy nem lesznek kímélve. Az angol származású kínaiak és amerikaiak is rugalmasságot mutatnak. A latinok másképp viselkednek. Vannak, akik nem akarnak harcolni a szövetségesekkel, Németországgal: Brazíliával, Argentínával és másokkal, de van, aki elég makacs. Általában az amerikaiak viszonylagos állóképességről tesznek tanúbizonyságot, és csatákkal kell továbbjutniuk. Bár sok a fogoly - a számla milliókra ment.
  Meg kell jegyezni, hogy az amerikaiaknak nagyon sok Shermanja van. Ez a viszonylag könnyen gyártható tank sok tekintetben hasonlít a szovjet T-34-hez, csak magasabb, oldalpáncélzattal pedig valamivel rosszabb. Ami azonban nem jelentős, tekintve, hogy milyen erősek a német fegyverek.
  De a Fritzek aktívan szereznek számlákat. A német tankerek egész galaxisa hatalmas számú összetört járművet szerzett. Az ászok is kiválóan működnek. A versenyen kívül álló Friedrich Bismarck mellett a Marseille a második. Nem rossz és Huffman. De kevésbé szeretik, mert ez az ász gyakran megrongálja a német repülőgépeket. Huffman közelről támadó harci stílusa természetesen növeli annak kockázatát, hogy a lezuhant repülőgépek repeszeivel eltalálják. Marcel és Friedrich inkább távolról cselekszenek.
  Mesterlövészek voltak, nagyon hatékonyak és eredményesek.
  Rudel is nagyon tiszteletreméltó ász, Friedrich után a második tankromboló. Ez a Rudel nagyon bátor ember. Nemegyszer lelőtték, megsebesült, de a sorokban maradt.
  Általánosságban el kell ismerni, hogy a Luftwaffe szakértelme magas szinten van. És hogy az amerikaiak tiszta módon veszítenek a levegőben a németekkel szemben. A legmasszívabb amerikai vadászgép, a Mustang pedig teljesen tehetetlen a levegőben.
  Gerda csupasz lábujjával megfogott egy nyalókát, és megszívta, elgondolkodva így szólt:
  - Ez érdekes... Minden kétséget kizáróan legyőzzük Amerikát. De vajon Japán tényleg kap ennyi földet?
  Charlotte dühvel a hangjában mondta:
  - Nem! Ne légy ez! Nem adjuk a fél világot a szűk szeműeknek!
  Christina felkacagott, kerek sarkát a páncéljához csapta, és vicsorgott:
  - Kenjük meg őket, mint az oroszokat és az amerikaiakat!
  Magda halkabb hangon jegyezte meg:
  - De sokat segítettek nekünk az oroszokkal és az amerikaiakkal vívott háborúban. Nem szabad becsmérlően beszélnünk Japánról!
  Charlotte szeme felvillant, és felszisszent:
  - A többiekkel úgy bánunk, ahogy megérdemlik! És Japán sem kivétel!
  Gerda békülékenyen megjegyezte:
  - Nem, természetesen tisztelegnünk kell Japánnak a második világháborúhoz való hozzájárulása előtt. Főleg az USA elleni csatában. Sok amerikait megöltek, és elsüllyesztették a flotta nagy részét. Így véd meg minket!
  Christina megvetően felhorkant.
  - Ha Japán 1941-ben megtámadta volna a Szovjetuniót, Moszkvát már rég elfoglalták volna. Így a háború minden valós időtartamon túlra nyúlt.
  Charlotte, az a vörös hajú ördög egyetértően bólintott.
  - Igen, a háború hatodik éve a végéhez közeledik. És ennek a mészárlásnak nincs vége, semmi éle! És el kell ismernünk, hogy ez egyre nehezebb.
  Gerda hasra fordult, lábával megnyomta a joystick gombját, kiütötte egy másik Shermant, és kotyogott:
  - De nem ismerünk egy másik életet... Szóval érdemes mást kívánni!
  Magda bölcsen mondta:
  - A világ országainak száma kimeríthetetlen. Ez azt jelenti, hogy előbb-utóbb béke lesz, és ezzel együtt eljön az emberek boldogsága is.
  Charlotte, az a vörös hajú ördög megvetően horkantott:
  - A boldogság nem a háborúban van?
  Magda megrázta a fejét.
  - Mi lehet a boldogság emberölésben? A pusztításban, az erőszakban és a gyászban?
  Charlotte megvonta a vállát, és megjegyezte:
  - Kislány koromban imádtam háborúzni és csalánt ütni bottal. Mindannyiunkban, emberekben van valami, ami hajlamos elpusztítani. És a rossz elpusztítása!
  Christina énekelte, miközben felugrott a tankon:
  - Nagyon szörnyű az alvilág... A pokol rémálomszerűbb, mint a legszörnyűbb álmok... De mi nagyon szenvedélyesen szeretünk vétkezni, ez minden fiúsors hitvallása!
  Charlotte hosszan hozzátette:
  - És a lányok is... Mindenben tudni kell a mértéket, beleértve a bűnt is!
  Gerda bölcsen mondta:
  "A bűn olyan, mint a bors a levesben. A túl sok rossz - égeti a szájat, de enélkül macerás és íztelen!
  Magda sóhajtva megjegyezte:
  - De a bűnt is fárasztja! Nem?
  Gerda mosolyogva válaszolt:
  - A futás is fárasztó, de jót tesz az egészségnek... Gyógyítanunk kell a testet.
  Charlotte elzavarta, és lövedéket küldött a Pershingbe. Nagyon okos harcos. És van mit mutatnia másoknak. Kiütött egy amerikai tankot, és ezt írta a Twitteren:
  - Harcos szuper vagyok és háromszor hiper!
  Ezt követően a szépség egy trófeás rágógumit dobott a szájába, és egy egész buborékot fújt ki.
  Gerda gúnyosan megjegyezte:
  - A rágógumi az Egyesült Államokban sokkal jobb, mint a tankok!
  Christina fogta és énekelte:
  - Az erőszak tönkreteszi az acélt, de a rosszindulat ereje nem örök! És lélekben erősebb leszel! Amikor a kéz szilárd, és a célok emberségesek! Letörheted az erőszakot!
  Magda így válaszolt:
  Istenünk fénye felragyogott,
  Az Úr Krisztusba vetett hit...
  És a bűnbánatban megnyílt -
  Viharos szívünk!
  Az aranyhajú lány pedig pontosan lőtt. Az általa küldött lövedék összetörte az amerikai autót.
  És most már a jenkik másznak ki a romok alól. Feladják. Kezüket a nyakukba teszik, és remegnek a félelemtől. Függő fehér zászlók. Az egyik akkumulátor azonban nem siet felemelni a kezét.
  Gerda becélozza a fegyvert és tüzel. Pontosan lövedéket lövedék után küld. Nagyon okos lány. Sorra lő és Magda. Bármit is mond - egy természetes szőke... A derék vékony, magas mellkas. Tudja, hol találhat rejtvényt a férjétől... De én változást akartam - vettem egy csomag festéket!
  És ez vicces a lányoknak, mára olyan menők lettek.
  Gerda fogta és énekelte:
  - És tankokban távoznak - rohamos lányok...
  Acél elem, acél elem!
  Charlotte rálőtt a boszorkányra, és ezt énekelte:
  - Ha egészséges akarsz lenni - mérsékeld magad... Fék nélküli tankra van szükségünk - ne légy szégyenlős!
  És mind a négy lány hogyan kell venni és ordítani. Christina elmosolyodott és így szólt:
  - Egy nő négy férfival, ez nagyszerű!
  Gerda megerősítette:
  - Minél több szerető, annál jobb! Hitleristák vagyunk, ami azt jelenti, hogy kívül vagyunk a polgári erkölcsön!
  Charlotte dühösen mondta:
  - Erkölcsi, a piszkos szóból!
  Christina kuncogott, és megjegyezte:
  Vad lányok vagyunk! Csak vadak!
  Gerda büszkén mondta:
  - De mindannyian egy gyermek szíve alatt tűrtük a Führert!
  Magda dühösen válaszolt:
  - Ne görnyedj le így az állatok szintjére!
  Charlotte kuncogott, és megjegyezte:
  - Nem csak állatok vagyunk, hanem oroszlánok!
  Christina csípőt rázva tisztázta:
  - És még ördögök is! Tehát a mi náci erkölcsünk valóban ördögi és kegyetlen!
  Gerda mosolyogva fogadta és énekelte:
  A harc előtti este még a hősöknek is
  Félelmetes a sötétben...
  Égő pentogram egy ősi templomból,
  Istenem, adj erőt... Hogy ne essek a sírokba!
  Christina Mona Lisa mosolyával jegyezte meg:
  - És szeretnék halhatatlanná válni, mint egy hegymászó a filmben... Próbálj ki egymilliárd embert, egy billió goblint és egy ezermilliárd elfek!
  Gerda dorombolt és így szólt:
  - Tündék... Olyan szépek, virág- és mézillatúak. Hogy szeretnék szeretkezni velük. Olyan vad öröm ez.
  Christina felkacagott, és így szólt:
  - A tündék édes álom... A szépség rabszolgává varázsolja az embert! És a halál után nem találnak békét... Mert az alvilágban a lányok a Sátánnal vannak!
  Charlotte elvette, és lelkesen énekelte:
  - Tölts meg egy poharat tüzes vízzel... A láng megég és fémet vág!
  És a lányok egyszerre felnyögnek... Egyáltalán nem gyengék! Gyönyörű és menő lányok!
  Gerda elvette, és örömmel énekelte:
  - Ne félj a haláltól, ne ragaszkodj a félelemhez... Végül is igazság nélkül nincs mit élni!
  Válaszul Magda lőtt, egy lövedéket küldött egyenesen középre, és énekelte:
  - A mennyei névsorolásnál, a mennyei névsorolásnál... Ott leszek, Jehova akaratából! És remélem, kedves barátaim!
  Cristina, az aranyvörös ördög az, aki csicseregte:
  - És a paradicsomban lesz egy százmilliárd elf-szeretőm?
  Magda mosolyogva válaszolt:
  - És vasárnap nem házasodnak össze és nem házasodnak össze, hanem maradnak, mint az angyalok a mennyben. És ti ördögök láthatóan párosodni fogtok démonokkal az örökkévalóságban!
  Christina nevetett, és megjegyezte:
  - De nagyon klassz! El tudod képzelni, milyen nagyok! És úgy általában...
  Gerda így válaszolt:
  - A Birodalom új világot épít,
  És tagadja a múltat...
  trónra ült -
  Nevetséges és vulgáris!
  A csupasz lábú, szinte meztelen, izmos, lebarnult testű szépségek pedig nevetésben törtek ki.
  Charlotte ökölbe szorította a kezét, és felszisszent:
  Zúgtak a szünetek...
  Grace véget ért
  Hagyd abba a hátad mutogatását
  Ideje megölni az ellenséget!
  De most még nem volt itt az ideje. Az amerikaiak továbbra is megadták magukat, látszólag Miami volt a következő város.
  Fehér zászlókat dobtak. A foglyok kijöttek. Amikor Gerda kiugrott a tartályból, mezítlábát szándékosan motorolajtócsákba mártotta. Kosz, homok, por azonnal a szőke szépség lábára tapadt. Továbbá a hagyomány szerint a foglyokat arra kényszerítették, hogy megcsókolják a lány piszkos és büdös gépolajtalpát.
  Így tett a többi szépség is. Mint, hagyja, hogy a foglyok, csók mezítláb nem lesz izgalom. Hadd mászkáljanak és szimatoljanak. És nyalják a piszkot és a port a nyelvükkel.
  Charlotte megfogta a fekete szemű amerikai orrát csupasz lábujjaival. Erősen szorítva. Sikoltozásra késztette a foglyot. Aztán megütötte a homlokát a sarkával, és egy dudort tömött. A hadifogoly összeesett és eszméletét vesztette.
  Charlotte ravaszul énekelte:
  - Igazi kobralány vagyok, és nem leszel jó alattunk!
  Ezt követően Gerda követte a példáját. Csupasz ujjaival is megszorította az orrát, és húzta, szinte letépte az orrát, és a sarkát az állába mozgatta. Törő állkapocs.
  Aztán Christina is így tett. Nagyon erősen megragadta párja orrát, és még vért is ontott, tépve az orrlyukait.
  Magda izgalmában a foglyokat is arra kényszerítette, hogy csókolgassák gépolajjal bekent poros lábait, de aztán kicsit elindult, és megjegyezte:
  - Ez vulgáris és kegyetlen!
  Charlotte gúnyosan hozzátette:
  - És még mindig nem keresztény!
  Magda egyetértően bólintott.
  - Valóban így van! Nem úgy viselkedünk, mint a keresztények!
  A vörös hajú ördög felmordult válaszul:
  - És te is! Szóval ne tégy keresztbe nekünk!
  A foglyok között tinédzser felderítők is voltak. Christina odalépett hozzájuk, és gúnyosan így szólt:
  - Szeretnéd megkóstolni a női testet?
  A fiúk éhes és zavarodott pillantásokat vetettek a szinte meztelen, nagyon szép lányra. Sokan csak rövidnadrágban küzdöttek a hőségben, és csokibarna borította őket. Gerda odaugrott a bunkókhoz, és gépfegyverét rázva bömbölt:
  - Térdre!
  Együtt estek. Ezt követően ismét a lányok, ezúttal a cserkészek voltak kénytelenek lábcsókolni. A fiúk még homokot is csikorogtak a fogukra, de kibírták, nem mertek ellenkezni.
  Gerda dörömbölni fog:
  - King Kong vagyok.
  Christina pedig levette a melltartóját, és teljesen szabaddá tette magas melleit skarlátvörös mellbimbókkal. És elkezdte piszkálni vele az összes fiút egymás után. Például csók.
  A fiúk elpirultak a zavartól, de engedelmesen csókolóztak. Mit tapasztaltak? Félelem és vágy keveréke. A fiatal férfiakat a félmeztelen lányok látványa izgatta az érintésüktől. Christinának is tetszett.
  Kitárta a mellét és Gerdát. Ő is magas, kövérkés, skarlátvörös mellbimbókkal, mint az eper.
  Charlotte követte őket, megmutatva csábító testét. Csak Magda fordult el. Szégyenlősnek és vulgárisnak tűnt.
  Általában annyi embert veszítesz a háborúban. És a náci erkölcs általában állatokká változtatja az embereket. Egyesek olyanok, mint a farkasok, mások olyanok, mint a birkák.
  De másrészt vasfegyelem, szervezettség, kíméletlenség a célok elérésében - csodákra képes!
  Ilyen gyorsan vált sorozatgyártássá az E-50 harckocsi. Ez például az amerikaiak hatalmán belül van, akik még mindig a T-4-gyel szemben gyengék Shermanokat kavargatják.
  De milyen vad lányok. Katonai érdemeikért sok rendet kapnak, viselkedjenek így. Kérd meg a fiúkat, hogy csókolják meg a mellkasukat, a lábukat és a combjukat. Nos, lehetséges? Mi ez az erkölcs? Sőt, német és külföldi katonák ezt nézik, és ujjukat a halántékuk felé csavarják. Nézd, milyen nőink vannak!
  Ez az, és mindenki szeme láttára elkezdenek párosodni!
  Magda a tüdejéből kiabált:
  - Nem! Ne nevess így! Legyetek emberek!
  Gerda visszakiáltott:
  - Ne zavarj minket, hogy tanítsuk a fiúkat!
  Magda odaugrott hozzá, félredobott néhány tinédzsert, és ugatott:
  - Mitől őrültél meg?! Elég volt már, hogy kigúnyolja a Harmadik Birodalom hadseregét!
  Charlotte hirtelen zavarba jött, és megjegyezte:
  - Lehet, hogy tényleg túl messzire megyünk? Mértékletességet és pontosságot kell gyakorolnod!
  Christina intett a kezével, és felsikoltott:
  - Ne szólj bele, ne érj hozzám, jó élvezni. Nagyon szép fiúk, és édes fiatalság illata van!
  Gerda körülnézett, és felszisszent:
  - Menjünk velük, aztán hancúrozunk. Ne tedd ezt az egész hadsereg előtt! És még van időnk játszani!
  Christina bosszúsan motyogta:
  - Után? Akkor nem a zsongás, mint mindenki előtt! És ez klassz!
  A híres négyes, amely élő legendává vált: Gerda, Charlotte, Christina és Magda a világ eddigi legjobbja, az E-50-es tankjukon tovább haladt észak felé. A Wehrmacht már körülvette Atlantát. Amerika helyzete gyorsan romlott.
  Ennek ellenére a tankcsaták folytatódtak. A lányok visszaverték a Shermanok és Pershingek következő, makacs támadását. Egy új "Washington" tank is bekerült, egyelőre csak pár darab. De ez az autó valamivel veszélyesebb volt. A 90 milliméteres fegyver csövének hossza 73 EL-re nőtt, meghaladva a Tiger-2 teljesítményét, amely egy fejlettebb lövedék jelenlétében lehetővé tette az E-50 oldalba szúrását. Igaz, az új tank motorja nem volt kész ugyanarra az 500 lóerőre, ötvenhét tonnás tömeggel és 152 milliméteres elülső páncélzattal.
  Magda két kilométerről áttört egy ilyen autón, és észrevette:
  - Javított ellenség egyértelmű késéssel! És olyan ügyetlen tankja lett!
  Gerda kuncogott, és mezítláb végigfutott a kocsi pedálján, és hümmögött:
  - Nos, ez a mi szerencsénkért! És általában, már mélyen belementünk a kapitalizmus eme birodalmába. USA hamarosan bukik!
  Charlotte, az a vörös hajú ördög sziszegte:
  - És hatalom lesz a világ felett!
  Christina lehűtötte barátja lelkesedését:
  - Ne hízelegj magadnak túlságosan! Ott van a Szovjetunió is. És ez egy ország nagyszerű lehetőségekkel!
  Gerda füttyentett. Megnyomta a joystickot, és összetörte a Shermant, és észrevette:
  - Az oroszoknak soha nem lesz olyan erős felszerelésük, mint a miénk. És ami a legfontosabb, számban már nem lehetnek egyenlőek! Szóval fel az orrod, és pipával fogadj! Tudd, hogy a Harmadik Birodalom mindig veled van!
  Magda elmosolyodott, és alig hallható hangon így szólt:
  És Jézus mindig velem van!
  Gerda kijavította barátját:
  - Árja Jézus!
  Magda egyetértett ezzel:
  - Legyen az árja, de a mindenható Isten Fia!
  Christina mosolyogva kotyogott:
  - Az árja erő legyen velünk! Mindenkit legyőzünk és elérjük a halhatatlanságot!
  Magda ismét lőtt. Elképesztően pontosan lőtt. Az Egyesült Államok eddig nem távolította el a Shermant a gyártásból, és 1945 augusztusa ellenére sem szereztek be atombombát. Az amerikaiak helyzete tehát a kettő között volt, rendkívül nehéz és teljesen reménytelen. Vagy talán még közelebb van az abszolút reménytelenhez.
  Gerda arra is emlékezett, hogyan harcoltak egy kilencven tonnás harckocsin, az "Oroszlán"-on, amely fegyverzetében és páncélzatában is gyengébb volt az E-50-nél. Németországban fejlődött a technológia. És nincs párja. Csak hatvanöt tonna, és micsoda védelem. Miről álmodozhat még Fritz? Kivéve, hogy semmilyen szögből nem lehet áttörni!
  Gerda megkérdezte Magdától:
  - Mondd meg jobban, milyen alakú legyen a tank, hogy ne lyukadjon ki semmilyen szögből?
  A keresztény lány mosolyogva válaszolt:
  - Egyiptomi piramis formájában, csak megnyúltabb és laposabb.
  Gerda felkapott egy ceruzát, odadobta, csupasz lábujjával elkapta. Gondosan felvázolt egy rajzot a falra, és észrevette:
  - Ilyen?
  Magda egyetértően bólintott.
  - Igen! Mint ez!
  Charlotte füttyentett és megjegyezte:
  - Ez egyszerű! De tényleg a lövedék minden szögből rikochet!
  Gerda komolyan mondta:
  - Ezt az ötletet meg kell osztanunk tervezőinkkel. Akkor kapsz egy rendkívül erős tankot. Tökéletes védelemmel!
  Magda megvonta a vállát, és megjegyezte:
  - Nem igazán a mi dolgunk!
  Gerda válaszul megrázta a fejét.
  Jaj azoknak, akik közömbösek hazájuk iránt!
  Christina megjegyezte:
  Igen, mi magunk szállítjuk! Együttesen mind a négyből! Hagyja, hogy a Porsche vagy bárki más finomítsa ötletünket!
  Gerda gyöngyszemnél csillogó mosollyal egyetértett:
  - Így lesz! Osztozunk a dicsőségben, ahogy kell mindenkinek!
  Magda halkan válaszolt:
  - Csináld ahogy csak szeretnéd! Én személy szerint nem vagyok mohó!
  Gerda lelkesen mondta:
  - Hiszen a kapzsiság az alsóbbrendű emberek érzése! Gyengék az elméjük, még sajnálják is szegényt!
  A harcos pedig egy lövéssel leszakította a Pershing tornyát. Általában az amerikai ellentámadás elakadt. A csata a Wehrmacht számára meglehetősen sikeresen végződött. Fritz szinte nem szenvedett. Veszteség... Este volt. És a nap rubinszínű naplementévé süllyedt. Atlanta kemény diónak ígérkezett, mert nagyváros volt.
  Nyilvánvaló, hogy a nagy településeket a legnehezebb bevenni. Igaz, a nácik általában inkább körülvették és az éhezésre fogadtak.
  Útközben a lányok meglátták a Big Tom önjáró fegyvert. Elég erős ahhoz, hogy veszélyes legyen. Kiütötték... Minden gond nélkül.
  Aztán amikor már egészen sötét volt, megálltak és ettek. Ugyanakkor kipróbáltuk az amerikai Coca-Colát és egy szendvicset. Gerda megivott két egész litert, és megjegyezte:
  - Jobban felvidít, mint a pálinka!
  Charlotte megkérdezte:
  - Ki ő?
  Gerda mosolyogva válaszolt:
  - "Coca Cola"!
  A vörös ördög elmosolyodott.
  - RÓL RŐL! Ez az istenek itala! Mint a limonádé, csak jobb!
  Christina felkacagott és ellenkezett:
  - Ai! A legjobb természetes kávé! De ne lefekvés előtt!
  Magda megjegyezte:
  - És vodkát inni bűn!
  Gerda mezítláb intett:
  - Tudom! Jaj annak, aki erős italt készít!
  A lányok a tartály hernyóinál töltötték az éjszakát, alomnak szedve néhány bojtorjánt. És így nem aludtak több éjszakán át. A fejlődés üteme nagy volt. Az ellenállás pedig elég erős.
  Gerda láthatóan túlzásokba esett a Coca-Colával, aligha kell ekkora szénsavas italt beleönteni magába. Így hát a hófehér hajú lánynak volt a legtermészetesebb rémálma. Nem szabad annyi szénsavasságot inni.
  Gerdát nehéz bilincsekbe verték, és a Chatelet legsötétebb és legsúlyosabb börtönébe vetették. Undorító lények mászkáltak, a lányt pedig patkányok támadták meg. Kénytelen volt láncokkal és bilincsekkel visszavágni, és egyáltalán nem tudott aludni.
  A nagy patkányok folyamatosan harapták a csupasz sarkát, és ez nagyon undorító és fájdalmas volt.
  Halálbüntetést szabtak ki egy börtöntiszt meggyilkolásáért. De a Chatelet vezetője, miután elvesztette szeretett tisztjét, elrendelte, hogy Gerdát a legkegyetlenebb kínzásoknak vetjék alá.
  - Ez a szemtelen lány mindenre válaszol!
  Aztán a hóhérok bementek a börtönbe, és a lányt a pincébe hurcolták kínzásra. Gerda szinte nem ellenkezett. Tudta, hogy halálra van ítélve. Az egyetlen dolog, amivel meg akarta őrizni bátorságát és méltóságát a kivégzés és a korábbi kínzások során. Letépték Gerdáról a ruháit, és meztelenül a fogasra húzták. És a lány mezítláb szárba volt szorítva.
  A hóhér teljes erejéből ostorral a csupasz hátára csapott. A lány összeszorította az állkapcsát, és kiállta az ütést, és bár a bőr felszakadt, még csak nem is sikoltott. Aztán a kínzó nehéz súlyokat akasztott a lány lába elé. A vállból kicsavarodott ízületek recsegtek. Gerda meztelen testét izzadtság borította, és a lány összeszorította a fogát, és véresre harapta az ajkát.
  Végül is ő egy igazi árja, és a lehető legbátrabban kell elviselnie a kínzást.
  Egy másik hóhér kivett egy izzó drótcsomót a kandallóból, és a lány hátát kezdte ostorozni. A harmadik kínzó tüzet gyújtott a lány mezítláb alatt. A láng csiklandozni kezdte a lány csupasz, lapos talpú talpát. A mezítláb járás évek óta tömött bőrkeményedések recsegtek.
  A lány lába megsült, de makacsul ellenállt. A kopott talpon a tyúkszem bugyborékolt.
  Az egyik hóhér gereblyézte a hőt a fogasléc alatt, egy másik izzó dróttal verte, a harmadik súlyokat akasztott a Gerda csupasz lábát kötő blokkra. A kínzás sokrétű volt. És a fájdalom olyan erős volt, hogy a drótos lány felsikoltott. És akkor elájult. Jeges vizet öntöttek rá, és újra kezdődött a kihallgatás. A negyedik hóhér vörösen izzó fogóval égetni kezdte a lány melleit.
  Vörösen izzó vasalóval megcsavarta a skarlátvörös mellbimbót.
  Gerda az akarat rendkívüli erőfeszítésével vissza tudta fojtani sikolyát, és még egy elkínzott mosolyt is kipréselt magából. Egyszerre négy oldalról kínozták. Nem tettek fel kérdéseket, nem követeltek beismerő vallomást, egyszerűen megbosszulták egy tiszt meggyilkolását.
  Ostorral és leány keblével vernek.
  Az egyik kínzó megjegyezte:
  - Még mindig van ereje, hogy felmásszon az állványra! Hiszen van ilyen szokás!
  Odajött egy orvos, megtapogatta a megkínzott lány pulzusát, és így szólt:
  - Elég!
  A hóhér elvigyorodott, és megjegyezte:
  - És most megkóstoltam!
  Az eszméletét vesztett Gerdát ismét leemelték a fogasról, és alkohollal törölték le felszakadt testét. Aztán bevitték a Chatelet társalgójába. Hogy az elfogott lányok és asszonyok megnézhessék, mi történik a tisztgyilkosokkal. Gerdát kereszthez láncolták, és állva hagyták, hogy mindenki lássa.
  Egyik fogoly azonban még egy szitkot sem mondott. Szerették Gerdát. És a tiszt, akit megölt, egy ördög volt.
  Másnap a kínzás folytatódott. A lányt vörösen izzó lánccal megkorbácsolták, és minden lábujját a hőségtől vörös csipesszel eltörték. Megnyomták a sarkukat, karjukat és lábukat a fogason ívelték. Gerda többször elvesztette az eszméletét. A hóhérok profik voltak, a lány pedig természetesen erős volt, ügyesen osztották el az erőket.
  Eltörték a lábujjaikat, nagyon lassan, előszeretettel és kegyetlenségükben gyönyörködve.
  Gerdát két hétig minden nap kínozták, egyetlen egész bőrfoltot sem hagyva a testén. Aztán találtak egy új kínzást. Leborotválták a hajukat, és cseppenként hideg vizet csepegtettek a levágott koponyára. Néhány órával később mintha bombák robbantak volna Gerda fejében. Nyeregbe ültették a lányt, tüskékkel letépték a Vénusz kebelét, és felgyújtották a szeméremszőrzetét.
  Fúrót hajtottak a végbélnyílásba, úgyhogy még vér is csorgott.
  Gerda alaposan kimerült, és máris az őrület határán volt. Hirtelen megérkezett a döntés, hogy bíróság elé állítják.
  Ez legalább egyfajta kisülés.
  A lány borotvált fejjel, horzsolásokkal, zúzódásokkal és égési sérülésekkel jelent meg a bírók előtt. De volt ereje felállni, és megpróbált egyenesen maradni. Az egykori szépség szörnyűnek, szörnyűnek tűnt a kínzás után, de nem tört meg.
  A bíró felkiált:
  - Térdre!
  A bíróság gyorsan eltelt, felesleges szertartások nélkül. Meghallgatták a katonák vallomását, meghallgatták a tanúkat. Emlékeztek a vikomt korábbi meggyilkolásának ügyére, amelyre Gerda nem tett vallomást. És boszorkányként és kettős gyilkosként máglyán való elégetésre ítélték!
  Sőt, lassan, részenként kell tüzelni!
  Gerda csendben hallgatta az ítéletet, majd elájult. Úgy érezte, az élete véget ért számára.
  Együttérző sóhaj visszhangzott a helyiségben.
  A lányt a halálra ítélték, és egy tömbbe láncolva hagyták. Ott kellett volna töltenie élete utolsó óráit.
  A magánzárkában a lányt még attól a vigasztalástól is megfosztották, amely cellatársai együttérző szavaiban rejlett.
  De ekkor megjelent a hóhér lánya. Szerény szürke ruhában volt, és hozott egy nagy kosár almát. Együttérzően nézett a vizsgált Gerdára, és így szólt:
  - Meg akarsz menekülni a kivégzés elől?
  A lány lenyírt fejjel bólintott. És a hóhér lánya így válaszolt:
  - Itt az egyik ilyen alma fiatalító! - Mutatott a gyümölcsre, amelyet rendkívüli fényesség és lédússág jellemez, mint egy nagy rubin. - Edd meg, és újra kislány leszel. Kiveszlek a kosárból, és elfutunk ebből a királyságból.
  Van ilyen lehetőség!
  Gerda fáradtan bólintott. Nehezen, a legtöbb fog kiütötte a kínzás következtében, megrágtak egy almát. És valóban elkezdett csökkenni, hat-hét éves lány lett. Karja, lába és feje könnyen kikerült a készletekből. A hóhér lánya egy kosárba rejtette Gerdát, és kivitte a cellából. Sietett, hogy elhagyja Chatelet-et, amíg a foglyokat el nem hagyták. A lány pedig elszaladt a csomagokkal.
  Nagy áldozat a részéről.
  A hóhér lánya Gerdával elindult Dél-Franciaország felé, abban a reményben, hogy ott eltéved. Bőrcipőben járt, Gerda mezítláb taposott mellette. Ám ekkor a sziklás útról a lány cipője szétesett, és alig tudott fellépni véres lábára. Gerdának kicsit könnyebb volt, hiszen kezdetben durva talpa volt, láthatóan az erős fiatalítás ellenére a lány szervezete megőrizte emlékeit az elmúlt tesztekről.
  Hogyan vándorolt mezítláb Európa sziklás útjain, sétálva Koppenhágából Párizsba. Egyszerre jártam Berlinben és Bécsben.
  A hóhér lánya gazdag családból származott, és általában cipőt hordott, ahogy az a nem szegény párizsi családoknál szokás. A lányos talpa pedig nem volt hozzászokva a kövekhez, kavicsokhoz, köves francia utakhoz. De a lány, miután eltörte a lábát a vérben, bátorságot mutatott, és nem panaszkodott. Gerda megtorpanva megcsókolta a lábát véres lábán, és a fájdalom alábbhagyott, a hóhér lánya elaludt.
  Maga Gerda nagyon hálás volt neki, hogy megmentette.
  Lábai fokozatosan meggyógyultak, és kemény kéreg borította be. A hóhér lánya felöltözött és alamizsnából élt, Gerdának is csak rongyok maradtak. Télre a lány és a lány Olaszországba költöztek. Nincsenek fagyok, és többé-kevésbé elviselhető. De az életük a csavargók életévé vált. Vagyis nagyon nehéz és éhes. És ebben az életben nem volt fény. A hóhér lánya csinos volt, de egyáltalán nem szép és teljesen lesoványodott, nádszál lett belőle.
  Tipikus, koszos rongy.
  De Gerdából felnőve nagyon szép lány lett, és szépsége minden évben kivirágzott. És ekkor az egyik nemes fiú észrevette őt, és megparancsolta, hogy vegyen szolgálatába egy hófehérebb hajú mezítlábas koldusasszonyt.
  De ez egy másik történet. Gerda hirtelen ihletet érzett magában, és felvázolt egy verset;
  Gerda Kaya mezítláb kereste,
  Vándoroltam a zord hóbuckák között...
  Hiszen a lelke arany,
  Mint egy ragyogó fehér hó!
  
  Nem sikerült vőlegényt találni
  És teljes egészében eljutott a nácikhoz...
  Ó, szegény lány, Gerda!
  Micsoda szégyen elviselni!
  
  A hóhérok előkészítették az állványt,
  Tüzet teríteni a lábad alá...
  Megsütik a lányt, mint a halat
  De tudd, hogy lélekben olyan, mint egy sas!
  
  És nagy szenvedést viselt el
  Számtalan kínzás és kínzás...
  Szerencsétlen tisztelgés borította be,
  Hogy egy lány sírjon!
  
  Mezítláb nyal a lángok,
  Üsd meg a lányt hevesen!
  Itt a kupola alatt, a szigorú Párizsban,
  Köntösben vezetik Gerdát a tűzhöz!
  
  A kínzást kemény lány elviseli,
  És a hóhérok arcába röhög...
  Nem, nem kér halált...
  Próba a vállán!
  
  Kibírja a kínzást
  Türelmes vagy, mert az ideális...
  Gerdánk Oroszországban született,
  Ortodoxia szívből!
  
  Bár kullancsokkal törik a csontjait,
  Egy éles hegy szúrja a fehér mellkast...
  És mezítláb a szénen,
  Feltették Gerdát, így fájdalom - ne lélegezzen!
  
  Egy lány büszkén száll le a tűzhöz,
  Bár az arcot vér borítja, zúzódások...
  Hangosan nevetett örömében
  Pedig a karok és lábak láncban vannak!
  
  És úgy tűnt, nincs menekvés
  A hóhér mancsa égeti a tüzet...
  Bocsánatot kért Istentől
  Bár tűznyelvek nyúltak feléje!
  
  A testet dühös láng nyalja,
  Gerda pedig felnyög a fájdalomtól, sikít...
  De a zászló még mindig a lélekben repül,
  És a redoubt-monolit szívében!
  
  Emlékmű lesz a fény lányának,
  És Oroszország emlékezni fog a lányára...
  A bátor Gerdát éneklik
  Eljön a nap, és eltűnik az éjszaka!
  Gerda itt ébredt fel, és egy hernyóba verte a fejét. Bosszúsan felüvöltött:
  - Istenem! Micsoda ostobaságot álmodtam! És egyáltalán nem Oroszországban születtem!
  Magda, aki már nem aludt, így válaszolt:
  - És rémálmaim is vannak! Mintha egy üstbe dobtak volna, és az ördögök tűzifát dobálnak alá... - Az aranyszínű hajú szőke nagyot sóhajtott, és észrevette. - Talán ez a kóla befolyásol?
  Gerda megrázta a fejét.
  - Nem! Túl sok embert öltünk meg, ezért kínoz minket a lelkiismeretünk! Valójában nem szabad ilyen hóhérnak lenni!
  Magda csicseregte:
  - Béke... Eh, nem tudom, hogy vagy vele, de unom a háborút!
  Gerda megrázta a fejét, és ezt énekelte:
  - A katona mindig egészséges,
  A katona mindenre készen áll...
  Szoríts, mint a szúnyogok
  Minden sarokból...
  
  És nem hagyja abba
  És ne cserélj lábat...
  Az arcunk ragyog
  Fényes csizma!
  Magda kuncogott, és végighúzta a kezét a talpán, és megjegyezte:
  - De olyan mezítláb vagyunk... Csizma nélkül!
  Mindkét vörös hajú felébredt. Rézvörös Charlotte és aranyréz Christina. A harcosok elvégezték a gyakorlatokat, és egy kicsit felvidítottak. Atlantát körülvették. És most a tank továbbment.
  Az amerikai városra a "Stormlions" lőtt, és az E harckocsi különféle módosításai, a gázdobók is működtek. Hitler gépe úgy működött, mint mindig hibakereséssel, észrevehető hibák nélkül.
  Charlotte fogat mosott járás közben, és sikoltott:
  - Itt németek vagyunk, és mégis mi vagyunk a legtehetségesebb emberek a Földön. Vannak ilyen technológiai fejlesztéseink. És ki tudja összehasonlítani velünk!
  Christina így válaszolt:
  - Amerika már túlhaladott szakasz lesz! És előttünk Moszkva és Tokió!
  Gerda rágógumit dobott a szájába, és megkérdezte a barátaitól:
  - És az USA mikor fog kapitulálni?
  Magda azonnal válaszolt:
  - Amikor Isten akarja!
  Christina azt javasolta:
  - Szerintem szeptemberben! A jenkik számára a háború folytatása elviselhetetlen lesz!
  Charlotte felkacagott, és a tank oldalába rúgva azt mondta:
  - Lesz egy város a Vénuszon, és egy falu a Marson! Addig is meg kellene hódítanunk szerencsétlen bolygónkat!
  Christina így válaszolt:
  - Hamarosan bolygónk lesz a legboldogabb az univerzumban!
  Magda egyetértett ezzel:
  - Legyen úgy!
  És mind a négy lány együtt megütötte a homlokát. Rohadt viccesnek tűnt az egész. Bár komikus. A harcosok ismét tüzet nyitottak. Ezúttal az amerikai akkumulátoron. Különösebb izgalom nélkül lőttek, csak a munkát végezték.
  Gerda megengedte Magdának, hogy kirúgja magát. És még mindig pislogott a szemével. Hú, hát volt egy álma, olyan erős benyomása a kínzásról. És nevet adtak neki. Azonnal asszociációkat ébreszt Andersen meséjével. Gerdának pedig nem tetszett túlságosan a hókirálynő hősnője. Túl buta és nem praktikus. Egy igazi árját ennyire megölne egy másik fiú?
  Magda inkább a világuralomról álmodott, mint bármiféle hülyeségről. Ő maga pedig inkább meg akarta korbácsolni a fiút, mint megmenteni.
  Aztán a lánynak eszébe jutott Atlanta, az egyik amerikai film szerint. Sőt, úgy tűnik, még a film is színes volt. Ezt a várost ott ostromolták, és polgárháború volt az Egyesült Államokban. Igen, drámai események bontakoztak ki. De most persze Amerika számára egyértelmű, hogy ezek még mindig virágok. Bogyók előre.
  Így lőnek egy jenki sereg üteget.
  Gerda tigrismosollyal megjegyezte:
  - Így bánunk a Harmadik Birodalom ellenségeivel! És senki sem tud ellenállni a Führer akaratának!
  Magda Istenről akart beszélni, de meggondolta magát. Kit hülyít. Miután gyilkos és kurva lett, már nem keresztény. De a szívében kellemetlenül fáj. Mi fog történni? Ha meghal és Isten elé áll. Mi indokolt?
  Bár persze elmondhatod magadnak, hogy az igazi Isten nem bibliai, hanem árja. És ezzel vigasztalódj meg. Azt mondják, hogy az árja Isten megbocsátja nekik a hűséges szolgálatot és a paráznaságot, valamint a becsület törvényeinek való engedetlenséget. És jutalom is vár rájuk.
  Magda felsóhajtott, és megsemmisültnek érezte magát. Ki ő? Sorozatgyilkos!
  Gerda éppen ellenkezőleg, rendkívül magabiztosnak érezte magát. Azt mondják, nyerni fog... És a Harmadik Birodalom nyer...
  Az amerikaiak akkumulátora szétszakad, az E-50 pedig tovább halad tovább.
  Charlotte mosolyogva mondja:
  - Igen, nos, megyünk... De nem világos, hogy mire számítsanak az emberek. Annyi káosz és zűrzavar van a világon. És rendben vagyunk. De hol lesznek az amerikaiak?
  Christina mosolyogva válaszolt:
  - Az európai gyökereiktől függ. A németek magasabbak, a többiek alacsonyabbak lesznek. Természetesen a négerek lesznek a legalacsonyabb szint. Tehát itt van egy példa ütemterv. És szerinted mi az igazságtalan?
  Charlotte megrázta a fejét, és megjegyezte:
  - Egy ilyen birodalom tele lesz elégedetlenekkel. Az egyenlőtlenség belülről fogja aláásni!
  Gerda keményen ellenkezett:
  - És ez másként lehetetlen! Akkor mi értelme harcolnunk!
  Charlotte egyetértően bólintott.
  - Nem fegyvert vajra, hanem fegyvert vajra!
  Magda mosolyogva jegyezte meg:
  - A legjobb dolog az egység Krisztus Jézusban. Ez az, ami mindenkit egyesíthet, és egyesülhet a kedvesség alatt.
  Christina megrázta a fejét.
  - A kedvességgel nem jutsz sokra! Keménynek kell lenni! És elsősorban a menedzsmentben.
  Gerda egyetértett ezzel:
  - Hitler kemény uralkodó és egyben hatékony! Merevsége nagyban hozzájárult a gazdaságban és a katonai szférában elért eredményekhez!
  Magda logikusan megjegyezte:
  - Tehát a Mindenható Isten a Bibliában nagyon kemény. Nem mondhatod, hogy puha testű!
  Gerda felkacagott. Christina megjegyezte:
  - Igen, Isten kemény a Bibliában, de... Nem az árják oldalán!
  Charlotte mosolyogva jegyezte meg:
  - És ki fogja átvenni a hatalmat a világ felett... Ez lesz az igazság évszázadokig!
  Christina mosolyogva énekelte:
  Egy nap süt az égen,
  A bolygót egyetlen keresztapa uralja!
  Végül is az erő mindig győz a földön,
  Az árja hurokban - minden ország népe!
  És a lánymenazséria kuncogott...
  És a félelmetes E-50-es harckocsi elkezdte megsemmisíteni a palackdobozokat. Így hát a homokzsákokkal teleszórt Shermant támadás érte. És egy héjjal áttörték a testét.
  Gerda fogta és énekelte:
  - Légy velem, énekelj egy dalt, érezd jól magad a Coca-Colában!
  És a lány úgy fog nevetni... És elővett egy műanyag kólás üveget, a lábujjával tartotta, és a buborékos folyadékot a torkába öntötte.
  A harcosok nagyon elégedettek a trófeáikkal, és még mindig szívből üvöltenek:
  - Szuper lovagok vagyunk! Mindenkit elpusztítunk!
  És tapsoljunk mezítláb. Olyan csodálatos lányok. És vicces.
  Charlotte hevesen énekelte:
  - De hogy őszinte legyek! Irtsunk ki mindenkit!
  Gerda csicseregve válaszolt:
  -Nem lehet, nem lehet!
  Christina felkiáltott:
  - Adolf mesélj!
  Magda hozzátette a mondókát:
  - Igen határozottan!
  És a harcosok befejezték a bunker elpusztítását. Aztán a tankjuk továbbindult. A szépségek pedig megkopogtatták a lábukat és üvöltöttek:
  - Heil Führer, vezess minket a csatába... A támadó repülőgép sisakot vesz fel, forradalmunk - a hosszú kések éjszakája - barna festékkel festi a világot!
  És a lányok ismét megkopogtatják a fejüket, és szikra ömlik a szemükből, új óra jön.
  Gerda fogta és énekelte:
  - Vigye el a kész, gop-stop, gop-stop, ki van az újon? Ki az új? Ki az új?
  Magda mosolyogva válaszolt:
  - Győzelmeink csak annak a következményei, hogy Isten szeret minket!
  - kiáltott vissza Charlotte.
  - Ne légy olyan naiv... A Wehrmacht istenei nagyon erősek, de nem segítenek a gyengéken. Ha hűséges vagy a Birodalom ügyéhez, teremts világhatalmat!
  Egy vörös hajú lány fogta és a mezítlábát a farnadrágba tette. A csupasz, érdes talpa megkarcolódott. Aztán a szépség fogta, és csicseregte:
  - A harc egy pillanat a múlt és a jövő között, őt hívják életnek!
  Öt bátor lány harcolt Chicagóban. Alenka, Maria, Anyuta, Alla és Matryona. Megbabonázott és legyőzhetetlen orosz harcosok harcoltak.
  Lőttek a német zsoldosokra, és közben beszélgettek.
  Alenka szomorú mosollyal jegyezte meg:
  - Amerika elveszíti a háborút.
  Maria lelőtte a gyarmati csapatok képviselőjét, és megjegyezte:
  - És nem számoltam a jenkik szívósságával. Ez később problémákat okozhat számunkra.
  Anyuta kuncogott, és megjegyezte:
  - Már voltak problémáink... nem szeretném megismételni őket. A lány pedig mezítláb dörzsölte a törött törmeléket és az eldobott kődarabokat.
  Allah azt mondta:
  - A németek nálunk költötték el a puskaporukat a háborúban. - A lány lőtt, golyóval levágta a Harmadik Birodalom egyik harcosát, és folytatta. - Ismét agyarakat törnek a seregünk gránitján, nem túl mosolygós.
  Matrena mosolyogva javasolta:
  - Akkor lőjünk annyi németet, hogy nem szívesen avatkoznának közbe!
  Elena negatívan megrázta a fejét.
  "Itt nem németek vannak, hanem a fél világról összegyűlt bennszülöttek. Általában van valami phasmogorical ellenünk.
  Anyuta kuncogott és énekelte:
  - Ó, farok és pikkely! Nem fogtam semmit!
  A vörös hajú Alla hevesen megjegyezte:
  - És miért beszélsz magadról a férfi nemben? Olyan hülye és rettenetesen csúnya!
  Anyuta ismét tüzelt, és mosolyogva mondta:
  - Volt egy Matt király... Szóval a lány játszotta őt a szovjet filmben!
  Allah szigorúan megjegyezte:
  - Mi a homlokon, mi a homlokon!
  Matyusha elvette és énekelte:
  -Ó, fiúk, igen, ti portyázók vagytok, pénztárcák, tekergőzők és csak pénztárcák. Imádtuk a dollárt, az aranyfogakat! Régen voltak fraera, de most tolvajok!
  A vörös hajú Alla kuncogott, és így szólt:
  - Börtönben voltam, és tudom, mi az!
  Matyusha büszkén megvonta a vállát, és felmordult:
  - És letapostam a környéket! Azok a csupasz és erős lábak!
  Allah örömmel énekelte:
  - Valahol a Kámán, ahol magunk sem ismerjük... Valahol a Káma anyafolyón! Ne kapd el kézzel, ne kapd lábbal, mezítláb!
  A harcosok pedig gépfegyverekből tüzet nyitottak. Elég sok gyarmati harcost kaszáltak le.
  A szépségek tudták a dolgukat. És ha csépeltek, akkor nagy lelkesedéssel.
  Alenka énekelte:
  - A haza távoli közelségein,
  a csalogányok hangosan csiripelnek...
  A leány nem fogja megbánni az életet,
  mutasd a fegyvert a lábaddal!
  A harcos tiszt pedig felkacagott. És mezítláb mutatott egy páncélökát. És egy jó lövés. A megsebesült E-50 nem igazán veszítette el mozgékonyságát, hanem tovább kúszott.
  Allah örömmel énekelte:
  - Asztaldíszként szolgálsz... Chicago...
  Higgye el, hogyan vernek meg egy első osztályost...
  És hamarosan a Führer összetörik, mint egy váza,
  És ott lesz Fritz a bikamenhelyen!
  Anyuta kuncogott és énekelte:
  - Chicago, Chicago, Chicago... Legyél prostituált és mosolyogj a panelen! Chicago, Chicago, Chicago, nyissunk, szerencsére géppuska-trillával az ajtóban!
  Maria fogta és énekelte:
  - Harcos vagyok, szuper vagyok! Hát én nehézsúlyú vagyok! És mindenkit megölnek!
  Bár olyan békés és törékeny lány.
  Az ötös pedig tökéletesen lő. Mindenki levágja a szavazást. És kazalok, mint a széna. A lányok pedig visítoznak és sikoltoznak:
  - Vörös Hadsereg éljenzés! Führer az udvarról!
  És megint lövöldözés, és sok holttest!
  Maria megnyalta az ajkát, és megjegyezte:
  - És amit én mindegy, vad lett! Egyszerűen szörnyű! Hová lett keresztény irgalmasságom!
  Allah felkacagott és így válaszolt:
  - És hol vannak a mi bolsevik értékeink!
  Alenka elvette és elragadtatva énekelt. Előtte tíz embert vágott le egy sorozattal, és ezt írta a Twitteren:
  - Nincs bennem szánalom és nem véletlenül!
  Nem szeretem az erőszakot és az impotenciát!
  Meg akarom ölni azokat, akik keresztre feszítették Krisztust!
  A lány nagy füllentéssel beszélt, és mezítláb csapta a romokat. A harcosok csapkodtak. Mint mindig, szinte meztelenek voltak, ugyanabban a bikiniben és rettenetesen szexisek.
  Alla általában három-négy férfival szeretett szeretkezni egyszerre, és ez volt a stílusa. Általában minden ember szar, miért ne viselkedne úgy, mint egy állat?
  Alla csicseregve tüzelt:
  - Boszorkány vagyok, és nincs szebb szakma!
  A vörös hajú harcos kicsavarta a derekát. És ringatta dús csípőjét. Valóban a báj és az erő modellje. Egy ilyen lány, aki képes letörölni a nácik hadosztályait, mint egy ceruzát a radírral.
  Alla, az élettől edzett lány. És nincs mitől félnie. Philadelphia elesett. És kikerültek a környezetből, majdnem meghaltak. De a mágia megóvja a lányokat a haláltól és a sérülésektől.
  És senki sem fogja megállítani őket, és semmi sem fog győzni! Allah üvölti a tüdejét:
  - Megtorlás kiáltása, harc folyik a kardokért,
  A halál ünnepe hóhérokkal és véres szörfözéssel!
  Anyuta támogatta barátját, hogy együtt énekeljen:
  - Északi szél a fedélzetre, viking a tenger mellett, az ördög őrzője! Minden fasisztát elpusztítunk! És öljük meg Adolfot!
  Alyonka verte, mezítláb gránátot dobott a tankba, hátradőlt és énekelte:
  - Mindenkit megölünk és letépünk!
  Matryona, mint a medve, üvöltött:
  - Megbosszuljuk Serjozsát!
  És az összes lány kórusban felkiáltott:
  - Szerjozskáért kitépjük a nácik tojásait!
  Aztán a harcosok kitárták a fogukat. És tovább lőttek, mintha mi sem történt volna. Megvan bennük a pitonok vagy a fogaskígyók nyugalma.
  A csupasz lábú harcosok halálosan szexinek tűntek.
  Matrenának eszébe jutott, hogy a táborban a fiúk a laktanyába futottak. És ezek jó emlékek. Ó, a lányok jól szórakoztak. Jó, ha a fiatal férfiak érzik a testet és simogatják a mellkasukat.
  A táborban az a legrosszabb, hogy korán kell kelni. És ha jól érzi magát éjszaka, akkor reggel és délután már nincs erő. Néha túl szerelmes lányok aludtak el közvetlenül a mezőn. És ez is néha megúszta.
  A lányok tartották a sort. De a körülöttük harcoló amerikaiak fokozatosan megereszkedtek és meghátráltak.
  Alena aggodalommal állapította meg:
  Hamarosan körülvesznek minket.
  Anyuta mosolyogva felkacagott:
  - De akkor biztosan nem kell visszavonulnunk!
  Alla kihúzta a fogát, három indiánt vágott, és felszisszent:
  - Barátom mindig takarja a hátam, mint ebben az utolsó csatában!
  Maria megsimította aranyszínű, de poros haját, és búgta:
  - Sokféle ajtó van! De mi inkább rockos emberek vagyunk!
  A lányok felváltva dobálták a gránátokat mezítláb. Elena elgondolkodott. Eh, kevesen olyanok, mint ő, bekerültek a negyvenegyedik közé, ezért Moszkvába kellett visszavonulniuk. De eljön az idő, és a Vörös Hadsereg mindent visz Berlinben.
  Amerikával vagy Amerika nélkül, de a kommunizmus győzelme lesz. Nem lehet, hogy a fasizmus győzött.
  A harcosok bátran küzdöttek tovább, szemükben elszántság és győzelmi szomjúság égett.
  Anyuta magabiztosan mondta:
  - A mi orosz szellemünk a legerősebb a világon!
  Matryona készséggel megerősítette:
  - Igen, így lesz!
  Maria ezt írta a Twitteren:
  - Segítsen rajtunk az Istenszülő oltalma!
  És mind az öt lány kórusban felkiáltott:
  - Minden lakásban van egy sakura, és a Fritz egy hara-kiri karddal!
  És ezt követően a harcosok még intenzívebben kezdtek mezítláb gránátokat dobálni.
  Alena mosolyogva kérdezte Mariától:
  - Hiszel Istenben?
  Az aranyhajú harcos őszintén válaszolt:
  - Képzeld, igen!
  Elena megrázta a fejét.
  - A Komszomolszkaja Pravda és a kommunista a jelek szerint nem hitt benne!
  Mary mosolyogva mondta:
  - És akkor miért parancsolta Sztálin, hogy egy ikonnal repüljön Moszkva körül, ha nem hitte?
  Alena megvonta a vállát, és így szólt:
  - Talán pusztán pszichológiai, hogy támogassa azokat, akik hisznek?
  Maria keresztet vetett, és megjegyezte:
  - Minket a golyóktól is védenek a magasabb hatalmak! Nagyon sok ember hal meg körülöttünk, mi pedig még mindig élünk!
  Alena nevetett, és így válaszolt:
  - Valóban van valami...
  A vörös hajú Alla gyanakodva vette észre:
  - A szovjet titkosszolgálatok nem érintettek abban, hogy Hitler mégis szembefordult az USA-val?
  Alena csupasz lábujjával gránátot dobott a nácikra, és ellenkezett:
  - Szerintem nem... Bár...
  Maria logikusan megjegyezte:
  - A fasiszta polip azzal fenyeget, hogy Amerika erőforrásait is felveszi. Mire van szükségünk?
  Alla elvette, és gúnyosan énekelte:
  - Mondd meg, te mondd meg, mire van szükségük, mire van szükségük! Talán hölgyek, talán hölgyek, amit csak akartok!
  Alena kuncogott és csicseregte:
  - Itt fogunk harcolni... És ott meglátjuk!
  A lányok még mindig veszekedtek. És a Serjozskájuk évente több mint egyet lopott a kőbányákban. A fiú túlélte, sőt fel is nőtt. Teste kiszáradt, inas, szívós lett. Két év kőfejtés alatt a gyerekből származó fiú tinédzser lett. És sokkal erősebb.
  Az egyik német felvigyázó alaposan szemügyre vette őt. És még viszonyt is kezdett egy csinos fiúval. Elkezdett etetni és tanítani, hogyan kell egy hölgy kedvében járni.
  Így Serezha esélyt kapott a szökésre. Eközben a fiú fokozott táplálkozáson, nagy fizikai aktivitás mellett izomtömeget növelt.
  És ismerte egy felnőtt, csinos nő szerelmét. Ez most nem volt olyan rossz neki. A hozzászokott test szinte nem fáradt el a túlterheltségtől, és gyakorlatilag nem vertek ostorral.
  Matryona másoknál jobban bánkódott a Sztálingrádban elfogott fiú miatt. Igazán nagy veszteség. Egy ilyen tehetséges gyereket elveszíteni. És nem tudni, mi a jobb: a halál vagy hasonló kínzás!
  Matryona felidézte, hogyan verték őt magát az NKVD-ben gumibotokkal a csupasz sarkán. Mondanom sem kell, nem kellemes. És ezek a csekisták szörnyek. A lányt botokkal verték a csupasz sarkára, saját örömükre. Vallomásra nincs is szükségük, mert elkaptak egy kalászos parasztasszonyt.
  És egy másik a lány talpában öngyújtót hozott, és a vörös láng megnyalta a megkeményedett sarkát. Fáj, persze.
  De Serjozhkát a nácik sokkal kegyetlenebben hallgatták ki. Információt kellett szerezniük. És mit nem próbáltak ki. Igaz, nem rokkantak meg.
  Serjozhka még mindig él, és arról álmodik, hogy megszökjön. A hangulatot a nácik újabb és újabb győzelmeiről szóló hírek rontják. Ezúttal Nyugaton. Az USA pedig már a pusztulás szélén áll.
  Seryozhka megérti, hogy az USA megtörése után a nácik Moszkvához fordulnak, amelyet még nem vettek el. Ez pedig tele van katasztrófával Oroszország számára.
  Serjozska úgy gondolta, hogy jobb lenne neki, ha a sarkát egy tűzhellyel pörköltené meg, mint hogy állandóan a Harmadik Birodalom győzelmeiről hallgatna.
  Ó, szerencsések a fasiszták. Nyilván az összes sötét erő az ő oldalukon áll.
  Fülbevaló tweetelt:
  - Tudd, szülőföld, nagyon szeretlek,
  Nincs szebb te az egész univerzumban...
  Oroszországot nem húzza szét a rubel,
  Minden generációnak béke és boldogság lesz!
  Serjozhka emlékezett rá, mennyire túlterhelt volt az első napokban és hetekben. Brutálisan fájt minden vér és minden véna, amíg a fiút be nem vonták. Nagyon strapabíróvá teszi a gyermek testét, és nagyobb súlyt tud elbírni, mint saját maga.
  Serjozhka megesküdött, hogy túléli, hogy bosszút álljon a nácikon. És hogy a hírhedt Új Rendjüket megdöntik!
  A dolgozó fiú emlékezett Kuprin történetére: "A fehér uszkár". Volt egy fiú, a névrokonja. Szintén féléhesen, mezítláb sétált a sziklás ösvényeken. De ha egy egészséges fiúnak könnyű mezítláb sétálni a hegyek meredeken, akkor a vele járó nagypapának valószínűleg sokkal nehezebb volt.
  A fülbevalónak valahogy volt egy álma. Mi történt kicsit azután, hogy a cirkuszi fiú visszahozta az elrabolt uszkárt.
  Persze nem úszták meg. A gazdag hölgy talpra emelte a rendőröket. És elkapták a cirkuszosokat. Bebörtönözték őket. A parancsnok parancsot adott:
  - Jól verd meg ezt a párost!
  Levetkőztették a fülbevalót és a nagyapát, és feltették a kecskékre. Ostorokkal verni kezdték. Nagyapa felnyögött és elhallgatott. Serjozska a fogait összeszorítva próbálta visszatartani sikolyát. De nagyon fájt.
  Végül, amikor a háta véres rendetlenségbe fordult, a nagyapa és a fiú elvesztette az eszméletét.
  Serjozska egy vödör hideg víztől tért magához. A háta lángokban állt. Nehéz volt mozogni. És a mentős a nagyapa fölé hajolt. A szürke kabátos férfi közönyösen mondta:
  - Az öreg hátradőlt!
  A vad tiszt szigorúan parancsolta:
  - Tehát temesse el a börtöntemetőben. És a kiskutya a pincében, bilincsben tartva, a tárgyalásig!
  Felvették a fülbevalót a hajánál fogva, és így meztelenül, megverve kivezették az udvarra a kovácshoz. A fiú nagyon szégyellte és megsérült. Fémbe volt kötözve. Még forró vassal is megégetve. A fülbevaló nehezen húzta a nehéz bilincseket. Meztelen volt, levágott háttal, bezárva egy hideg pincébe. Patkányok nyikorogtak és aljas lények mászkáltak. A fiú gyötrelme tehát tovább folytatódott.
  Szergej lehűlt, egy patkány párszor átszaladt rajta. Az alvás teljesen lehetetlen volt. Ráadásul a fiút nem etették, még vizet sem adtak neki. Látható, hogy a tiszt külön kenőpénzt kapott a háziasszonytól, hogy minél kegyetlenül leckéztesse a cirkuszosokat.
  Seryozhka nagyon szomjas volt, és a fiú, hogy megkönnyítse a helyzetet, megérintette a nyirkos falakat a nyelvével. A fiú több órán keresztül szenvedett a hidegtől és a csípős vérszívóktól, de aztán mégis elvesztette az eszméletét, és mély álomba felejtette magát.
  A fiút egy ostorcsapás ébresztette fel, és a mirigyekben a bíróság elé hurcolták.
  Egyszer az udvaron, egy hideg pince után, Szergej valamiféle boldogságot érzett. Felöntöttek pár vered vízzel, lemosva a piszkot és a vérszívókat. Aztán adtak nekem egy rövid nadrágot, hogy elfedjem a szégyenemet, és bíróság elé vittek.
  Szergej nagyot mozdult, és erősen sántított. Levágott hátából csurgott a vér.
  A bíró idős ember volt. Megvető pillantást vetett a fiúra, és érdeklődött, mi a hibája.
  A tiszt alázatosan válaszolt:
  - Ellopott egy nagyon drága és telivér kutyát a grófoktól, ráadásul rátámadt a házmesterre!
  A bíró lustán megkérdezte:
  - Van útleveled?
  A tiszt tagadóan megrázta a fejét.
  - Semmiképpen!
  A bíró monoton hangon mondta:
  - Mondom a fiúnak, hogy van ott....
  A tiszt azt javasolta:
  - Szergej, felség!
  A bíró folytatta:
  - A fiú Serjozhka, börtön típusú menhelyen, felnőtt koráig. És ostorral száz ütésre is! Nyilvánosan, a nép jelenlétében! Legyen úgy!
  És a bíró fakalapáccsal ütött!
  A tiszt elvigyorodott, és megjegyezte:
  - Már megkorbácsoltuk... De a fiú ösztönzésére, a korbácsolás előtt?
  A bíró bólintott.
  - Igen, holnap lesz a fenekelés! Addig is hadd üljön be a cellába!
  A fiút egy bajonettel bökték a tarkójába, és az őr felkiáltott:
  - Menj!
  A fülbevalónak bilincsben kellett nyúlnia. És néhány mérföld. Nehéz láncok súrolták a karját és a lábát, nehéz egy fiúnak, aki legyengült a veréstől. És a fiú alig mozdult. És sürgették, és szuronyokkal szurkálták a lapockái közé.
  Az éhes, kimerült, szomjas fiú valahogy eljutott a városi börtönbe. Ott valamivel melegebb fogadtatásban részesült. Leszedték a bilincseket, majd ismét kivették a vizet, és elküldték borotválni a fejét. A fiú nagyon rosszul érezte magát. Éles borotvával borotválták le a hajukat. Ez kellemetlen, a fej bőre karcos. Szappan nélkül, hideg víz alatt borotválkoztak. Fájdalmas eljárás. Aztán a fiút börtönbe vitték. Belül bűzlött. De még mindig nem a börtönben, kicsit melegebb. A felügyelő ráparancsolt: - Gyermekkorában!
  Szergej megkönnyebbült. Igen, és béklyók nélkül egy kicsit szórakoztatóbb. Benyomták egy cellába. Egy tucat fiú volt ott, tíztől tizenöt évesig. Mindenkinek volt frizurája, rongyos, szinte mindenki mezítláb volt, kivéve a legidősebbet, aki törött csizmában volt.
  Az idősebb Szergejre nézett. Vékony, de szálkás fiú, frissen borotvált fejjel, levágott hátú. Csak rövidnadrágban. Barna bőrkeményedés, hosszú mezítláb járástól, lebarnult bőr, béklyók friss nyomai.
  A fiú egyedül mondta:
  - Tolvaj vagy?
  A fülbevaló őszintén válaszolt:
  - Nem! én cirkusz vagyok!
  Az idősebb fiú, aki kissé cigánynak tűnt, felszisszent:
  - Kézen járhatsz!
  Fülbevaló, egyszerűen válaszolt:
  - Tud!
  Az idősebb gurgulázott:
  - Szóval hajrá!
  A fülbevaló nagyot sóhajtott.
  - Fáradt vagyok, és csak pár lépést tudok tenni!
  A cigány felkiált:
  - Csináld!
  A fiú átvette és felállt. Kicsit forgott a fejem az éhségtől, a szomjúságtól, a veréstől és a fáradtságtól.
  Szergej azonban megtalálta az erőt, hogy kézzel járkáljon, és dühösen bukfencezett.
  A cigány elismerően bólintott, és így szólt:
  - Ülj le velem!
  A fülbevaló leült. A legnehezebb béklyókban tett utazás után leesett a lába. A cigány kedvesen elmosolyodott, kivett egy darab kenyeret és hagymás szalonnát.
  Felajánlott:
  - Egyél!
  Szergej megnyalta az ajkát, és megkérdezte:
  - És még több vizet!
  A cigány felkacagott.
  - Van víz! Igyál, egyél!
  Szergej felkapott egy kancsót, és vizet ivott. Meleg volt, és nem túl friss. De a fiú mohón megitta szinte az egész kancsót. Aztán zsírt, hagymát és kenyeret evett.
  Jobban érezte magát. Cigány megkérdezte:
  - Miért jöttél ide?
  A többi fiú üvöltött:
  - Mondd el nekünk!
  Serjozhka mindent úgy kezdett elmondani, ahogy van. A fiúk figyelmesen hallgattak és kérdéseket tettek fel. Aztán, amikor Serjozska végzett, a cigány megjegyezte:
  - Igen, kegyetlen emberek... De megszökhetsz a börtönből.
  Serjozska megvonta vékony vállát, és megkérdezte:
  - És hogy van?
  A cigány így válaszolt:
  - Rossz! Etetik, hogy ne haljanak meg az évtől, kenyérrel, vízzel, csúnya zabkásával. Tizennégy órát dolgozol naponta. Még egy oldalpillantásra is megvernek, hetente megkorbácsolnak. Nem, jobb, ha nem megy oda. Rosszabb csak a kemény munka, és ez nincs mindenhol!
  Serjozska nagyot sóhajtott, és megjegyezte:
  - Elfutni? Lehetséges! Tényleg lehetséges a menekülés?
  A cigány hátranézett, és így válaszolt:
  - Ez egy börtön... Városi börtön, és nehéz innen megszökni, ha nem kap szerencsét. Könnyebb lesz elmenekülni a menhelyről.
  Kopogtattak, ételt osztottak a börtönben. Alulfőtt zabkása és állott kenyér volt. Szergej még nem veszítette el az étvágyát, és ízetlen börtönadagot evett. A közös asztalnál ettek.
  Aztán a srácok leültek a sarkokban. Felmásztak a szalmára, a régebbieket kártyákra vágták repedésekre, fofánokra. Ezután Seryozhka számos trükköt mutatott be kártyákkal, ami szórakoztatta a srácokat. Aztán a fiatal foglyok lefeküdtek.
  Előtte Serjozhka csak egy verésre várt. Szinte kényelmes volt a szalmán aludni, tekintve, hogy a fiú gyakran a szabadban töltötte az éjszakát, hidegben pedig szinte kényelmes volt a cellában. A srácok együtt éltek, és nem voltak olyanok, akiket zaklatnak.
  És reggel Szergej nem várt az örömteli ébredésre. Száz ostorcsapás nem tréfa, sőt nyilvánosan.
  A fiút ismét láncra verték. És elvittek a térre. Nemcsak őt, hanem három legényt is megkorbácsoltak.
  A nép összegyűlt. Kit vezettek, ki mulatságos látványt akart nézni.
  Az elsőt, akit megkorbácsoltak, egy tizennégy év körüli fiú volt. A rongyokat letépték róla, és a kecskékre rakták. Rögzített karok és lábak. A katonaruhás hóhér pedig elővette a vízbe áztatott hideget, és csattogtatta a levegőt. A kecskékre fektetett fiú megborzongott.
  A hóhér megcsókolt, a hírnök pedig bejelentette:
  - Huszonöt szempilla!
  Egy ütés érte a fiú lebarnult hátát. Az első ostortól felszakadt a bőr és ömlött a vér. Lelkiismeretére korbácsolják a fiút. Piros csíkok jelennek meg a bőrön, majd megszilárdulnak. A fiú nem tudta elviselni, kiabált, ordított egy jót trágárságot és rángatózott. Az utolsó ütésnél a fiú elvesztette az eszméletét.
  A tömeg helyeslően üvöltött, az emberek pedig ujjal mutogattak. És azzal fenyegetőztek, hogy még hozzátesznek.
  Aztán Serjozhkára került a sor. A fiú csak rövidnadrágban volt, azt is letépték róla. Kár teljesen meztelennek lenni, nagyon sok nő és lány van a tömegben.
  Ujjaikkal mutogatnak. És zajt csapnak.
  A fülbevalót mezítláb rögzítették a hurkokhoz, a kezet pedig kötéllel, hogy a fiú le ne ugorjon és el ne meneküljön.
  A hóhér a kezébe vette az ostort, újra csettintett a levegővel. A hírnök bejelentette:
  - Szergej fogoly száz ütést háton ostorral! És még huszonöt ütés bottal a sarkára.
  A kínzó a kezébe vett egy nehéz botot, a kezére mérte, és így szólt:
  - Először a sarkon, különben a verés után már nem fog érezni semmit.
  Earring bátran összeszorította a fogát, kész volt mindent sztoikusan elviselni.
  A hóhér leütötte az első ütést. A fiú úgy érezte, hogy a tűzszár a csupasz sarkától egészen a tarkójáig terjed. Egy sikoly szökött ki a torkán, de a fiúnak sikerült visszafognia magát.
  A második ütés a fiú megkeményedett, bőrkeményedéses lábára még fájdalmasabb volt. Szergej erősen kifújta a levegőt, és önkéntelenül is könnyek szöktek ki a szeméből.
  A hóhér harmadszor is ütött, mintha a belső szerveket verné le.
  A fiú erősen lélegzett. Csöpögött róla az izzadság. És újabb ütés következett. A hóhér szakszerűen, rosszindulat és düh nélkül, körültekintően vert. Szergej úgy döntött, hogy minden erejével kitart. Ki kell kapaszkodnod, és megteszi. Nem nyögés, nem sírás.
  A fiúnak mezítláb kellett járnia a hóban, aludnia a hidegben, és nagyon fájdalmas gimnasztikai gyakorlatokat kellett végeznie. És elviselte a vad ütéseket, visszatartva a sikolyokat.
  A hóhér óvatosan vert, nehogy az áldozat elájuljon. Amikor végzett, a fiú talpa megdagadt és kékre vált.
  Aztán elkezdődött a legfontosabb dolog, a hátba verés. Hogy a fiút ne korbácsolja agyon, a kínzó óvatosan, kimérten vert, ütéseket osztva a fiú teljes hátán és fenekén.
  A sarok után a fájdalmat már tompanak érezték. Az ütések a régi vágásokat követték.
  Hogy elterelje figyelmét a fájdalomról, emlékezett Serjozska. Natasha cirkuszi előadóként különféle trükköket tanított neki. Ez egy fiatal nő volt, profi. Egy ideig, miután elvesztette állását, egy orgonacsiszolóval és egy fiúval lógott. De aztán az egyik gazdag beleszeretett egy gyönyörű és karcsú nőbe. Szolgának vette, a fiú és a nagyapja pedig magukra maradtak. És ettől még rosszabb lett. Sokkal kevésbé szolgálták ki őket együtt, és vonakodva megengedték nekik. Natasha csinos volt, lányos derekú, kellemes arcú. Úgy járt, mint Serjozhka, mezítláb a fagyokig, és egy vízszintes zsinegre ült.
  Sok trükkre megtanította a fiút.
  Sajnálom, hogy meg kellett válnom tőle. De neki megvan a saját élete, neki és a nagyapjának is megvan a saját élete.
  És most elvesztette a nagyapját és az uszkárját is. És előtte vár egy menedékház. Ahol nagyon hátborzongató.
  A fiú önkéntelenül sírva fakadt ... És az utolsó, századik ütemben elájult ...
  Ez az a látomás, amelyet Serezha látott. Nem túl szórakoztató. Igen, szomorú sors várt a fiúra és a nagyapára. Nem csoda, hogy Kuprin története rövidre sikerült.
  Nos, az uszkárfiú kiszabadult, és mi a következő lépés? Mi a következő lépés a meneküléshez?
  Serjozsa hallotta, hogy a német felügyelő hívja. Nagy és fiatal. És most kezdődik... A fiú érzi magában, hogy undorodik, és ezt akarja. Egy fiatalember ösztöne és egy szovjet úttörő becsülete. Mindez küzd benne.
  Az ötös pedig Chicagóban folytatja a harcot. Gyönyörűek, és nagyon vidámak vidámak. Jaj, a szívek háborúban eldurvulnak. Hány szerető halt meg már a négynél.
  De a lány nem veszíti el a szívét, és nem nevet, amikor a következő ellenfelük az ősatyákhoz megy.
  Alenka mosolyogva mondja:
  - Ó, a háború... te csak egy kedves anya vagy nekünk! Mindenkit legyőztünk és győzni fogunk, hiszek benne!
  Allah haraggal énekelte:
  És a harc újra folytatódik
  És a szív szorong a mellkasban...
  És Lenin olyan fiatal
  És itt a fiatal október!
  Maria másképpen énekelt:
  - Vállalnunk kell, hogy egyetlen áramlatba olvadunk,
  Szívvel, elmével és érzésekkel Jézushoz irányítani...
  Hogy a nagy Isten segítsen üdvözülni,
  És örökkön-örökké, dicsérjük az Urat!
  Egy pitypang hajú lány fordult. És mosolygott, szórakoztató lett. Miért nem tudnak egyszerűen csak írni. És lődd le Oroszország ellenfeleit.
  Még akkor is, ha az USA-ban van. És a lányok nagyon-nagyon viccesek.
  Alyonushka kifújta a levegőt, és így szólt:
  - Ünnep lesz az utcánkban - Győzelem napja!
  Allah megerősítette:
  - Igen, biztosan az lesz!
  Eközben az angol harckocsi-legénység a Göring-4-en harcolt. Jane, Gringeta, Matilda, Malanya - gyönyörű négyes, Foggy Albion lányai az amerikaiakkal küzdöttek. Atlanta eleste után az Egyesült Államok jelentős része már német megszállás alatt volt. Az amerikaiak megpróbáltak visszavágni, de nem sikerült a legjobb módon.
  A Fritz hadigépezet délről északra mozgott. Négy angol lány harcolt ugyanabban a bikiniben, egy erős páncélozott tankban ülve.
  Gringeta széles mosollyal az ajkán áttörte a Sherman páncélját, és csicseregte:
  - Sok hazugság van szerte a világon! De a harcosok igazat tesznek!
  Jane széles mosollyal motyogta:
  - Erős politikus csatára születik,
  A félelem gyengeség, ezért aki fél, az már legyőzött!
  Malania megjegyezte:
  - Most befejezzük a Yankees-t! Mert hatalmunk van!
  Matilda örömmel énekelte:
  - Boszorkány, boszorkány, boszorkány - gonosz szellemek! És honnan jött a boszorkány, megjelentél!
  Gringeta válaszul támogatta az impulzust:
  - Boszorkány, boszorkány, boszorkány - szépnek kell lennie! És engem ez a szépség magával ragad!
  Jane mezítláb fenyegette meg párját.
  - A leszbikusság is bűn!
  Gringeta sóhajtva megjegyezte:
  - De a tiszta, sima, női test sokkal kellemesebb, mint a szőrös, büdös férfiak!
  Malanya kuncogott, és megjegyezte:
  - Valóban, a női test sokkal kellemesebb! Ez tagadhatatlan tény! És általában olyanok vagyunk, mint a csokoládé!
  Gringeta egy jól irányzott lövéssel szétverte a Pershinget, és élvezettel énekelte:
  - Csoki nyuszi vagyok, ragaszkodó gazember és száz százalékig édes... Ho, ho, ho! Szeretem a jóképű férfiakat, és nem szeretem a seggfejeket, beültetni őket a kormányba... Ho, ho, ho!
  Malanya csupasz, vésett lábát ütögetve énekelte:
  - A lányok különbözőek... Kék, fehér, piros... És mindenki bottal akar megfordulni!
  Jane kuncogott, és elismerően bólintott.
  - Igen, a szex nagyszerű! Tegyük nagyobbra és hűvösebbre!
  Gringeta ismét rálőtt a Shermanre, és megjegyezte:
  - Churchill, bármit is mondjon, bekeretezett minket... És most Németország alá tartozunk!
  Jane agresszíven visszasziszegett, egyik csupasz, lebarnult térdét a másiknak verve:
  - Vigyorgó koronát,
  Hadd üvöltsön a brit oroszlán!
  A hazát nem kell meghódítani,
  A mi Churchillünk a legmenőbb!
  És a lányok összeütötték a fejüket, és szikrák hullottak a szemükből. Annyira menő és aranyos lányok...
  Egy angol és egyben német tank, páncélzatában valamivel gyengébb az E-50-nél, és kicsit nehezebb, de a fegyver ugyanaz. A harcosok nem különösebben bonyolultak ebben. Olyan szépek és szeretnivalók!
  Jane a végletekig szellemes lány. És az agresszív kifejezést.
  Gringeta még vigyorogva énekelte:
  - Szülőföldünk harcosai és lányai vagyunk!
  A lányok nagyon elégedettek voltak. A számlákat összegyűjtötték. Itt jó, nincs olyan meleg, mint Kubában. A nácik meghódítottak egy elsüllyeszthetetlen repülőgép-hordozót az Egyesült Államok partjainál. A Harmadik Birodalom katonai gépezete ismét ideálisnak bizonyult és a legmagasabb színvonalon dolgozott.
  És a fogaskerekei nagyon hatékonyan forogtak.
  A vadság, a kegyetlenség, a fejlett technológia, a totalitarizmus, a fegyelem és a világ legjobb tudósainak kombinációja kiváló eredményeket hozott.
  Miután leütötte a Gringetet és összetörte a "boszorkányt", észrevette:
  - Ennek ellenére nem rendelkezünk olyan szintű szervezettséggel, mint a németek. Igen, és a rohadt demokrácia zavarja a hatékony gazdálkodást!
  Jane megvakarta csupasz sarkát a pedálon, és beleegyezett.
  - A demokrácia valóban inkább gyengeség, mint erősség! Jaj, ettől biztosan szenvedünk!
  Gringeta dühösen megjegyezte:
  - Hát a pokolba a zokogásban! Minél több a szenvedés, annál nagyobb az ajándék!
  És a paraszti harcos lövedéket küldött a közepébe, a félelmetes Washington tankba. És gázolt egy veszélyes autót.
  A britek magabiztosnak érezték magukat. Jane szeretkezett egy nagydarab némettel, és nagyon jól szórakozott. Igen, a szex nagyszerű. És újra és újra akarom őt, és más férfiakkal. Annyira bekapcsol.
  De Gringeta szeretkezett egy fiúval. Ráadásul japánnak tűnik, de szőke és nagyon izmos.
  Olyan jóképű fiú. A neve ismeretlen, de beceneve Karas. És a nindzsa kaszthoz tartozik. Egy válogatott harcos, aki fontos szerepet játszott a midwayi csatában. És egy igazi spártai.
  Jane irigyelte Gringetát, akinek sikerült felkapnia egy ilyen hőst. A kárász megmutatta magát az amerikaiakkal és az oroszokkal vívott csatákban. Veszélyes fickó. De rettenetesen jóképű, és olyan megkönnyebbült izmai vannak, mint a hullámok a vízen.
  Eh, jó lenne egy ilyen testet megérinteni a málna mellbimbójával, és dörzsölni.
  És Karast valóban számos bravúrral ismerték el, íme az egyik epizód;
  Ám a japánok haladtak előre, a szamurájoknak azonban sikerült előnyt szerezniük, szintén taktikai meglepetésnek köszönhetően. Talán a szovjet parancsnokok túlságosan magabiztosak voltak, láthatóan alábecsülték az ellenséget. De az ellenség egyáltalán nem egyszerű. És számos gyalogos.
  De a japánok legveszélyesebb fegyvere: a ninja. És most egy csapat harcos lány, bájos japán nők, Karas fiúval együtt belépett az orosz kiterjedésű területekre. A nindzsa első merész tette a Transzszibériai Vasút elleni támadás volt. Sikerült a vasúti pálya jelentős részét megsemmisíteni, és több vonatot felrobbantani szovjet csapatokkal. Ezek a nindzsák nagyon merészek, képesek falakon mászni, hipnózist gyakorolni, nagy magasságból ugrani, és sokkal gyorsabban mozognak, mint a közönséges halandók.
  Hát ki gyanakodna egy ártalmatlan cigánytáborra: a világ legjobb harcosainak különítményére. A nindzsák pedig egyszerre tudnak átalakulni. És teremtsd meg a legvalóságosabb csodákat.
  Ám két lányt, egyikük a japán származás ellenére természetes szőke, a másik vörös hajú, utasították, hogy rabolja el Zsukovot.
  Sztálin logikusan Khalkhin Gol tapasztalatával rendelkező hadseregtábornokot nevezett ki a keleti front főparancsnokává. De a ninja, mint mindig, most is résen van, és igyekszik megragadni a kezdeményezést.
  A lányok szerény paraszti ruhában eveztek a sziklás úton, anélkül, hogy cipővel terhelték volna lábukat. Gyönyörűek, és senki nem fog bennük gyanakodni a japán nőkre, hiszen a lányok arcvonásai szinte európaiak. Az arcvonások pedig gyengédek, édesek, sőt szinte gyerekesen naivak. A pamutruhák alatt nem látszanak a nők számára túlságosan fejlett izmok, a kemény munkához szokott parasztasszonyokra jellemzőek az enyhén széles vállak, valamint a kissé edzett, erős nyakú kezek. A lányok zsák gabonát cipelnek és tiszta oroszul énekelnek;
  Mezők, tengerek, minden orosz föld,
  Szeretem a hazát a csodálatos kiterjedésekkel...
  Az anyaország népei egy család,
  Milyen ezüstös, a hegyek ragyogásával!
  
  mezítlábas lány vagyok
  Oroszország meleg földje óta ...
  És ha kell, ököllel ütök,
  Fénnyel öntözték a füvet, mint a gyöngyöt!
  
  Keményen dolgozom a területen, tudom
  A mozgás számomra most öröm...
  Ismerem a Lada közeli rokonait,
  És bátran harcolnod kell az istenekért!
  
  Milyen jó a kavicsokra lépni,
  Kellemesen csiklandozza az éles talpat...
  A természet ötöt ad,
  És képzelj el mindent a világon!
  
  Elérjük, hamarosan elhisszük Moszkvát,
  Megnézzük Leningrád épületeit is ...
  És ha nincs rubel, sajnos
  Akkor verejtékben kell keresni!
  A lányok olyan jól énekeltek, hogy a fiú Troshka, aki utánuk futott, hallgatott és odaugrott hozzájuk.
  A fiatal úttörő összecsapva mondta:
  - Olyan csodálatosan énekelsz... Tudsz nemzetközi zenét csinálni?
  A nindzsa lányok kórusban énekelték:
  - Kelj fel átkozott márkás...
  Az éhezők és rabszolgák egész világa!
  Felháborodott elménk forr,
  Halálos harcra készen!
  A fiú énekelni kezdett nekik, kicsit felugrott. A vörös hajú nindzsa lány nem tudott ellenállni, és ujjaival ügyesen elkapta a légy lábát. Gyanakodva nézett a fiúra, de úgy tűnt, nem vette észre. Közönséges úttörő, rövid nadrágban, napégéstől sápadt, haja kiégett, mint a búza. Nem valószínű, hogy ez egy orosz hírszerző tiszt. Az igazság az, hogy gyanúsan közömbösen viselkedik. De a háború és a japánok előrehaladnak. Hát nem mókás kamu?
  És a vörös hajú vadállat egy megfoghatatlan kézmozdulattal megérintette az úttörő lenyírt fejének hátsó részét. A fiú leesett, felemelte portól szürke sarkát, párszor megrándult és megnyugodott. A becsapódásnak nyoma sem volt. Mintha az úttörő most elájult volna.
  A fehér nindzsa lány kételkedve, kicsit lágyabb jellemű, megkérdezte:
  - Miért csinálod így? Szegény fiú valószínűleg tiszta.
  A vörös hajú keményen válaszolt:
  - Nem kockáztathatsz! Emlékezz a nindzsa kódunkra: minden, ami győzelemhez vezet, csodálatos, legyőzni az ellenséget, de az eszközök nem számítanak!
  A szőke bólintott.
  - És Hirohito azt mondta, ne állj meg az erőszaknál.
  A vörös ördög hozzátette:
  - Sőt, mindegy, ki áll előtted: lány vagy fiú! Tehát kegyetlenség, kegyetlenség, és még egyszer kegyetlenség - a nemzet bebetonozása!
  És a harcos felugrott, és menet közben leütötte a varjút. Ez a varázslónő híresen csavarja a lábát.
  A nindzsák sokat tanulnak. Csecsemőkorban labdákat dobnak vagy lökdösnek rájuk, hogy megtanítsák nekik a visszavágást és az egyensúly fenntartását. A lányok nagy sebességgel tudnak átrohanni a mocsáron, kecses lábukkal parazsat szórni, vagy vörösen izzó vason táncolni. A Warriors valójában egy gyönyörű erő megtestesülése, de nagyon aljasan viselkedett. Valóban, mi is lehetne undorítóbb egy védtelen gyermeket megölni, csak annak a homályos gyanúja alapján, hogy értesítheti a szovjet parancsnokságot.
  De a nindzsa az ő mentalitásukban mindenekelőtt gyilkos. Amíg fiú vagy lány, egy nindzsa harcosnak puszta kézzel meg kell ölnie egy tigrist vagy egy farkast. És a beavatás pillanatában a nindzsa egy egész labirintuson megy keresztül csapdákkal, szimulátorokkal, lándzsákkal, olvadt ólmot öntve és sok lénnyel. Ezek a lányok már kisgyerekként is nem az életért, hanem a halálért harcoltak a fiúkkal. És nem csak ököllel, hanem fegyverrel is.
  A speciális titkos italok segítségével a nindzsák sebeket tudtak begyógyítani, olyannyira, hogy még hegek sem maradtak. Ezért külsőre soha nem mondhatjuk, hogy ezeknek a lányoknak a sparring során félbevágták az arcukat, vagy levágták az ujjukat, vagy akár a kezüket. A nindzsának csodálatos helyreállítási technikája volt. Nekik köszönhető, hogy az első orosz-japán háború Japán győzelmével ért véget.
  És most a gyönyörű terminátorok már közeledtek a különleges célú ezredhez, amelyet körülvéve a távol-keleti különleges körzet főhadiszállása volt.
  A katonák üdvözlettel üdvözölték a lányokat. Cserébe mosolyogtak rájuk. Warriors tulajdonában van és erős javaslat. Wolf Messing megfulladt volna az irigységtől, ha tudja, mire képesek a nindzsák.
  A Ni San nevű szőke harcos odaugrott a különleges osztály tisztéhez, aki gyanúsan vizsgálta őket. És mohón szájon csókolta az őr ezredesét.
  Elernyedt, mosolyra tört, és búgta:
  - Mit akarsz?
  A szőke terminátor így válaszolt:
  - Sürgős jelentésünk van Georgij Konsztantyinovicsnak... Ön azonnal át akar szállítani minket neki.
  Ni San megnyomta a nyaki artériáját a csók közben, ezzel legyengült az akarata. Most egy jelentési zóna azonnal kialakult az agyban. Az ezredes elmosolyodott, és így szólt:
  - Sürgős jelentésük van a tábornoknak. Elküldöm őket Zsukovnak.
  A vörös hajú ördög, Niu San (Mindkét lány lánytestvér, de más-más apával!) üvöltötte:
  Jól szolgálod a tábornokot. Ezért jutalmat kapsz!
  A lányok követték az ezredest. Úgy ment előre, mint egy bábjátékos, akit bábszínész vezetett. Ni Sana intett, mire a fiatal katona térdre rogyott előtte. Jó élvezni az erőt. Nu Sam megismételte nővére mozdulatát, és a fiatal férfi megcsókolta tiszta lábát annak ellenére, hogy húsz mérföldet mezítláb egy sziklás úton.
  Ő azonban ezt akarta, nagyon szépek a nindzsa lányok. Titkos szervezetüknek még a megjelenésük javításának és az arcvonások megváltoztatásának titka is megvolt. Ezért hasonlítanak a japán nők a nagyon szépekre, ártatlan szlávok arcokra.
  Az épület, amelyben Zsukov volt: egy régi erőd, amelyet a mongolok építettek nagyon vastag falakkal. Természetesen Georgij Konstantinovics gondoskodott a védelméről.
  Csak amikor szörnylányok sétálnak az ösvényen, és előttük katonák állnak őrt, sajnos nincs értelme az ilyen védekezésnek. Maga az erőd mint építészeti emlék különösen érdekes. És nem lesz könnyű kiütni belőle a letelepedett csapatokat.
  Az ezredes egyenesen a hadsereg tábornokához vezeti a lányokat. És valahogy mindenki különösebb beszélgetés nélkül kihagyja. Csak az iroda bejáratánál állta el a titkárnő és két öszvér az utat, és dokumentumokat követelt. Mindkét harcos naiv és hirtelen olajos szemével bámulva csicseregte:
  - Nagyon szép srácok vagytok, de nincs bennetek elég női vonzalom!
  A nagy srácok általában szexuálisan kanosak, és minél erősebbek az izmok, annál nagyobb a vágy a szeretkezésre és a tesztoszteron szintje a vérben. A lányok pedig azonnal eszükbe jutottak, és rögzített ötleteket vezettek be a fejükbe. Ezen túlmenően, ha nyomást gyakorol a nyakára, még a hipnózisnak leginkább ellenálló személy is elveszíti akaraterejét, és behódol a szuggesztió hatásának.
  A királycsapok megpuhultak, vörös sarkú titkárnőt kaptam az állon, és törött nyakkal ültem le. Úgy tűnik, Niu San úgy döntött, hogy nem áll ki a ceremónián, hanem a lehető legegyszerűbben megoldja a problémát.
  A pilótafülkében Zsukov és nyolc tábornokból álló vezérkara volt. Megbeszéltük a jelenlegi helyzetet. És nehéz volt. Csak az első lépcsőben négymillió jól képzett és bátor japán gyalogos jutott előre. A japánok pedig ügyesen használták ki számbeli fölényüket. A Felkelő Nap országában a harckocsiflotta meglehetősen gyenge, de a Szovjetuniónak vannak Nyugat legjobb tankjai is, különösen a KV és a T-34, és itt többnyire szemét maradt.
  Sztálin már eltávolította a legharckészebb egységek egy részét a Távol-Keletről, és áthelyezte őket Nyugatra. Igen, és a Japánnal kötött semlegességi szerződés eltompította a parancsnokság éberségét. Valamilyen oknál fogva Sztálin figyelmen kívül hagyta a Japánból érkező, közelgő agresszióról szóló jelentéseket. Az eredmény pedig a front összeomlása volt a harcok legelső napjaiban. Vlagyivosztokot már körülvették, Primorye pedig elveszett, Habarovszk és Ulan Bator mozgásba lendül.
  Szerencsére a teljes folyású Amur lelassította a szamuráj egységek előrenyomulását. De a japánok offenzívát fejlesztettek ki az Amur körül Mongólián keresztül. Sikerült Mandzsuria város felől csapást mérniük, elfoglalva a határ menti falut, az Amurt és ezúttal Mongóliát is körbevágva. Így kritikus helyzet alakult ki. A helyzet orvoslása érdekében az erők egy részét a nyugati irányból el kellett távolítani, és sietve a Távol-Keletre kellett szállítani. És ehhez idő kellett.
  Nyilvánvalóan a japánok a szovjet kommunikáció hosszára és a szárazföldi hadsereg használatára való képességükre számítottak. Végül is Japán lakossága meghaladta a százmillió embert, nem számítva a kínai és koreai gyarmatokat. Így a Szovjetunióhoz, vagy a Harmadik Birodalom képességeihez hasonló szárazföldi hadsereget állíthattak fel.
  A Khalkhin Gol elleni bosszúvágy uralta a Felkelő Nap országának hangulatait. És semmi sem akart kompromisszumot a Szovjetunió közötti kapcsolatok ügyében.
  Hirohito emellett azt remélte, hogy Hitler megragadja a pillanatot, és folytatja antibolsevik hadjáratát, amelyet megszakított a Nagy-Britanniával vívott háború. És mi fogja befejezni a Szovjetuniót.
  A Führer természetesen gyűlölte a kommunistákat, de ebben a helyzetben fontosabbnak tartotta, hogy elszabaduljon Nagy-Britanniától, és elkerülje a háborút két fronton. A németek sikerei Líbiában, ahol Tolbuk elesett, a máltai bázis veresége és az egyiptomi offenzíva esélyt adtak arra, hogy Nagy-Britanniát gyorsan végezzék, és az Oroszlán békét hozzon. És akkor a Wehrmacht hatalmas páncélos hordái megmozdulnak nyugatról.
  Erre számítanak a szamurájok, valamint saját bátorságukra és erős repülésükre, egy nagy és tapasztalt flottára.
  Most Zsukov és Sztálin is nehézségekkel küzd. Nem veszélyes-e csapatokat visszavonni nyugatról és áthelyezni őket keletre? Talán halaszd el ezt. Vajon provokálni fog Hitler erőinek ilyen gyengülése? Másrészt Japán sikerei még csábítóbbá és provokációvá válhatnak Fritzek számára.
  A nindzsa lányok, ha vannak, erős érvek minden háborúban. Most pedig udvarias meghajlással belépnek az irodába, ahol a tábornokok ülnek, és szeretettel mondják:
  - Melyikőtök tejpár?
  Zsukov meglepetten kikelt, és így szólt:
  Honnan szereztél ilyen szépségeket?
  A vörös hajú ördögnő helyi szibériai akcentussal énekelte:
  - A kedves, bölcs Sztálin harcra hív minket, és a szív helyett tüzes motor!
  A szőke terminátor megerősítette:
  - Egyre feljebb és feljebb... Keressétek madaraink röptét! És minden propellerben lélegzik - határaink nyugalma!
  A vörös hajú szépség kecsesen és sebesen mozgott, mozdulatait egy halandó számára nehéz elkapni. A halál hagyományos csókja következett. És Zsukov érzéki álmokban úszott. A hadsereg félelmetes tábornokának parancsa a következő volt:
  - És most az urak mind a dzsipben vannak, és haditerveket fogunk megbeszélni a természet kebelében.
  Stern vezérezredes, akinek érdemei a japánok felett aratott mandzsúriai győzelemben nem kisebbek, mint Zsukovszkijé, tiltakozni próbált:
  De nem olyan kényelmes...
  A szőke ördög szájon csókolta Sternt, megnyomta az idegvégződést, mondván:
  - Nem, kedvesem... Szeretkedni akarsz velem, igaz?
  Stern kinyomta:
  - Igen, persze, igen!
  A vörös hajú ördög a többiekre kacsintott:
  - És ti srácok? Hiszen legfőképpen vallja be, hogy a természet ölében szeretne lenni lányokkal és grillezéssel. Szóval siessünk, amíg világos és világos!
  Természetesen egyetlen férfi sem tudott ellenállni egy ilyen csábító ajánlatnak. A hipnózisról nem is beszélve. A nindzsa hipnózis pedig nagyon erős, akár egy hidrogénbomba. Még verbális nélkül is megtörténik. Amikor elaltatod, fegyver nélkül belépsz egy hatalmas ussuri tigris vagy egy vad jegesmedve ketrecébe. És persze egy személy.
  A nindzsák nagyon erősek és egyenrangúak: még valamivel több a nő, mint a férfi, hogy ne legyen mészárlás a hímek között.
  A tábornokok egyáltalán nem olyanok, mint a retardált zombik. Szélesen mosolyognak, és nagyon elégedettek a közelgő mulatsággal. Hiszen előttük a világ legjobb nőinek simogatásai vannak.
  És még a zenekart is a természet kebelére vitték, hogy szórakoztatóbb legyen. Tehát ki háborúzik, és ki örül. Általában csak a háborús öröm illuzórikus. Zsukov, aki átélte a polgári és az első világháborút is, úgy értette ezt, mint senki más. Ez egyfajta félrevezetése a fosztogatás és az ezredbeli kurvák vad örömének. De milyen vonzó.
  És a vörös hajú vadállat Zsukovval simogat. Általában kéjes természetű, és nagyon szereti a férfiakat. Nos, hogyan tagadhatja meg a szerelmet az akkori leghíresebb orosz parancsnokkal. Nem, ezt soha nem fogja megbocsátani magának. A szőke terminátor pedig felnyergelte Sternt. Nagyon magas jutalmat osztottak ki ennek a tábornoknak a fejére, ezért ne hagyja ki a lehetőséget, hogy legalább egy kicsit szórakozzon vele. Hiszen olyan izgalmas Erosban részt venni egy szörnyeteggel.
  És hogy a konvoj egész társasága kíséri őket, az semmi. A katonák isszák a mérgezett bort a hordóból, és soha többé nem ébrednek fel.
  A vörös hajú Zsukovval együtt már vett egy poharat, és énekli:
  És a harc újra folytatódik
  És a szív szorong a mellkasban!
  És Lenin olyan fiatal
  És itt a fiatal október!
  Leni pedig olyan fiatal
  És itt a fiatal október!
  A vörös hajú lány nagyon teátrálisan csupasz ujjaival gyufára gyújtott, és csupasz, lebarnult lábával cigarettára kezdett. Gyönyörűnek és szokatlannak tűnt. A tábornokok egyhangúan morogtak, és bámultak minden irányba. A harcosok pedig megingattak, és mezítlábról lábra dobtak egy meggyújtott szivart. Mint minden igazi sportoló, ők sem tűrték a dohány szellemét.
  De a cigarettával könnyű játszani...
  A csupasz, kerek sarokhoz pedig rögzítsünk egy meggyújtott szivart, amely nem fél a forró széntől.
  Piknikhely szeretettel választott. Gyönyörű kilátás a hegyekre, kiváló és napos, tiszta patak közelében. Így hát vittek magukkal pár disznót, lehet majd disznóhúsból lakmározni. Mondjuk a lányoknak jó, engedik magukat a férfi kezek mancsához, sőt örömüket lelik benne. A női harcosokat általában az agresszivitás jellemzi a szexben és az életben.
  Apránként románcokat is énekelni kezdtek.
  Nincs szebb a szerelemnél
  Ragyog, mint a nap...
  Előfordul, hogy a minősítést a vérre építik,
  És halj meg kínok között, még gyerekek is!
  
  Ilyen néha kegyetlen rockszabályok,
  Amikor a gonosz szörny hevesen győz...
  Az irgalmas Isten legyen irgalmas,
  A pokolból azok, akik szeretnek, ismernek, megmentenek!
  
  Hiszem, hogy a világon minden jó lesz,
  És az emberek nyílként repülnek a Marsra...
  Bár az univerzum nagyon kemény,
  De tanulj meg chatelni, hidd el piros!
  
  Hiszem, hogy lesz egy ilyen világunk,
  Építjük a kommunizmust, tréfásan, szeretettel!
  Végül is Sztálin egy bálvány számomra,
  Március kikényszeríti a baráti rendszert!
  
  Oroszországban minden lovag óriás,
  Még akkor is, ha úttörő nyakkendőt visel...
  Hiszen nekünk, az Úr, mindig egy,
  Sátán vigyora pedig rettenetesen brutális!
  
  Ó, szent hazám,
  Nagyon szeretlek a lelkemmel!
  Számomra az emberek mind egy csodálatos család,
  A Mindenható tegyen minket mindenhatóvá!
  
  A szépség buzgón uralja a világot,
  És a lány szeretni fogja a katonát...
  Ahol Jézus a tisztaságot csillogtatja
  És jön az ördög, hidd el, a megtorlás!
  
  Berlin mentes lesz az ellenségektől,
  Japán a vörös zászló alá kerül...
  A vers az én verseimből lesz -
  Ez a munka ne legyen hiábavaló!
  
  A fiad meghalt, ne sírj édes anyám,
  Eljön az idő, a jóképű újra feltámad...
  Itt az ideje, hogy valaki meghaljon
  Mások a mennyben énekeljenek egy dalt!
  
  Légy hű Sztálin parancsaihoz,
  Akkor az élet örökké és boldoggá válik...
  Az álmok valóra válnak -
  A kerubok vigyenek szárnyakat az örökkévalóságig!
  És több ninja: férfiak és nők, valamint a fiú Karas már piknikért könyörögnek. Már nagyon keveset kell megörökíteniük, és akkor lesz...
  De láthatóan valaki a speciális osztályról úgy érezte, hogy valami nincs rendben, és egy egész ezred különleges célt küldött Zsukov után. Jönnek a tankok, köztük a T-34-esek, valamint a transzporterek. Még nincsenek helikopterek - az ilyen típusú berendezéseket nem 1942-ben hozták létre.
  Nos, ha egyszer harc lesz, nindzsák is lesznek benne.
  A vezető felemeli a számszeríjat, és robbanóanyaggal kilő egy nyílvesszőt. Első pillantásra egy kis számszeríj, mindössze egy kilogramm robbanóanyaggal. De hatalmas pusztító ereje van benne. Tehát grammonként csak egy borsó, egy nindzsa által feltalált keverék képes megfordítani egy tartályt vagy transzportert. Aztán felrobban, sőt magában a szurdokban.
  Az üvöltés, a rés és több tank a romok alá temetett. Az eszeveszett lövöldözés megkezdődött, és a nindzsák támadnak. A szovjet katonákat nem lehetett berúgni, a mezítlábas terminátorlányok pedig hagyományosabb fegyvereket használnak. Itt repülnek éles tűk méreggel. A szépségek legyezőként szórják szét őket, és egy hullámból egész tucat katona halt meg.
  Ezután a harcosok tőröket és kanalakat bocsátanak ki, csupasz lábukkal dobnak.
  A kör elkezdődött. A csinos mezítlábas harcosok a halál hárpiái lettek. Táncot készítettek, amit kalózok adnak elő az akasztófán.
  A vörös hajú a tiszt homlokához húzta a sarkát, megrepedt a koponyája, és ezt énekelte:
  - Nem vagyok egy szánalmas bogár...
  A fehér lény egy sípcsonttal leütötte a fejét, és így folytatta:
  - A szupernindzsa nem hülye!
  És a harcosok kórusban rohantak a lábukkal, egyszerre három katonát dobtak feljebb, üvöltve:
  - Rejtett tehetségek - jajj, hú!
  És akkor felcsillant a szemük. És számszeríjakból nindzsák lőttek a szovjet csapatokra. Nem is tudtak kijutni. A tankokat kiütötték és elégették, de a megjelent IL-2 azonnal felrobbant, miután egy könnyű nyilat kapott.
  Igen, ez Japán, a rettenetes titkos hadserege, amelynek nincs párja. A harcosok tehát elpusztítják a katonákat, csupasz, kecses lábukkal éles tűket dobnak, és elesésre kényszerítik a katonákat, és kínok között halnak meg.
  A csata lefelé halad. A kísérőtársaság életben maradt katonái annyira félnek, hogy repüléssel kimentik őket, a tábornokok pedig Zsukovval együtt kötelességtudóan követik a mezítlábú, izmos lányokat.
  A különleges célú ezred jelentős károkat szenvedve erősítést kért. De mielőtt odaérnek, a nindzsa osztagnak lesz ideje elbújni. Egy tucat IL-2 valóban az égből próbál támadni, de számszeríj- és nyílvesszővel találkoznak. Az első hat IL-2-t egy másodperc alatt lelőtték, további másfél után a többi felrobbant. Ezek a nindzsák nagyon gyors és jól irányzott lövöldözők. Titkos képességeik évezredek óta léteznek és fejlődtek.
  Rendkívül tehetségesek. A katonai ügyekben való képességeik pedig egyszerűen fantasztikusak. Itt van a ninja vezetője, Nakasone egy számszeríjat küld egy magas pályán. Nem látja a célokat, de egy kis töltés pontosan a KV-2 nyílást találja el, és áttörve a harci készlet szétrobban. Vagyis a nindzsák képességei több mint fantasztikusak.
  És nem csoda, hogy egy tucatnyi ilyen harcos képes egész hadsereget szétverni. Egy másik szovjet harckocsiezred tűz alá került és megállt. A nyilak ellen harckocsik nem húztak. Az ütések hatására a páncél szétrepedt, a japán katonák csak nevettek. Végül is ezek nindzsák - a jövő harcosai, akik számára semmi sem lehetetlen.
  És mindkét aranyos harcos már a lovak nyergébe kötötte a tábornokokat. Japánba szállítják. Egy kisebb kihallgatást azonban maguk a nindzsák is lefolytatnak az utazás során, és kivétel nélkül mindenkit kiderítenek.
  Vagy mindenesetre mindent, amire szüksége van, és nem túl szükséges!
  A nindzsa lovak különlegesek, gyorsabban fejlődnek, mint a gepárdok. Szóval próbáld utolérni őket. Az IL-2 és a PE-2 elleni új kísérlet azonban csak veszteségekhez vezet a szovjet csapatok körében. Ezek a japánok nagyon erősek. Azt mondják, van távolságérzetük. Nem tévednek, és a számszeríjak akár tíz mérföldet is elérhetnek. Ott egy kicsit más elv működik, mint a triviális feszültség. És a nindzsa harcosok nagy titka is.
  Vannak azonban bizonyos szabályok... A nindzsák nem voltak részei a japán hatalmi rendszernek. Ezért nem jelentek meg Khalkhin Golban. És általában vagy a pénzért harcolnak, vagy amikor a személyes becsület érintett. Tehát Zsukov és főhadiszállásának elfogása fizetett, és nem tény, hogy a láthatatlan harcosok beleegyeznek, hogy részt vegyenek a következő hadműveletben. Létezik egy becsületkódex, amely megtiltja, hogy érdektelenül szolgáljanak a japán hatóságoknak. Különben semmi sem maradna Amerikából.
  A vörös hajú harcos és szőke barátja azonban rendkívül élvezte a harcot. És folytatni akarja a bankettet. Hány ninja van? Nem több, mint kétszáz, ez a társaság titkos, és csak a legtehetségesebb, és nem mindig japánokat választja diáknak. Igaz, mindenesetre minden változatban kell lennie némi japán vér keverékének, és ehhez külön érdemek is szükségesek.
  Szervezetük a Magas-hegy elfoglalásával segített Port Arthur elfoglalásában, ezzel elpusztítva az orosz flottát. De most Hirohitón múlik. Parancsokat és aranyat kell adnia a nindzsának.
  És Oroszországban, különösen Szibériában, sok arany és gyémánt van. Így siker esetén lesz mit adni a jövőben.
  De Ni San és Niu San úgy döntött, hogy ingyen harcolnak Nagy-Japán érdekében.
  Sztálin, miután tudomást szerzett az elrablásról, Georgij Konsztantyinovics Zsukov és egész személyzete feldühödött, és dührohamot kapott. A cső hamuja még Beriára is hullott - azt mondják, nem vetted figyelmen kívül a kopasz ördögöt.
  Lawrence ezzel indokolta magát:
  - Ez a ninja a legnagyobb. Képességeik messze felülmúlják az emberekét!
  Sztálin a titkosrendőrség élére vágott:
  - Így? Kiderült, hogy engem is elrabolhatnak?
  Beria alázatosan kinyújtózkodott, és rikácsolt:
  - Nem, felség! Mindig résen vagyunk!
  Sztálin öklével megfenyegette a belügyi népbiztost.
  - Nézd Lavrenty... Mi lesz velem, letépem a fejed!
  A titkosrendőrség vezetője boldogan énekelt egy orosz népdalt:
  - Kétségbeesetten születtem. És kétségbeesetten fogok meghalni! Ha töröm a fejem, bárányt kötök!
  A Legfelsőbb Parancsnok támogatta Beriát:
  - Opa, opa... Fáj az édes szavak, mindjárt kijutunk az őrültek házából - minden rendben lesz!
  Zsukov elvesztése nagy veszteség. Elfogásával pedig felbomlás támadt a frontokon. Sztálin kedvencét, Vorosilovot nevezte ki a távol-keleti csapatok új parancsnokának. Hagynunk kell, hogy rehabilitálja magát a finn cég számára.
  De egy ilyen találkozó nem volt túl sikeres. Vorosilov sokat ordibált, toporgott a lábával, de kaotikusan és szakszerűtlenül viselkedett. Különösen a csapatokat részesítette csatába, és lehetővé tette a japánok számára, hogy számszerű fölényüket elég hatékonyan használják ki. Ráadásul a szamuráj tankok minden könnyedségük ellenére mozgékonynak és járhatónak bizonyultak, ami nem mondható el a KV-ról és a kerekes lánctalpas szovjet járművekről.
  Mint kiderült, a Klim Vorosilovról elnevezett tanknak nem voltak kisebb hibái, mint magának a karizmatikus, de túl ódivatú és hadműveletileg taktikailag inkompetens marsallnak.
  Sztálin gyakran nem a legkiegyensúlyozottabb döntéseket hozta, inkább az ösztöneire támaszkodott, mint a szakemberek tanácsaira. A japánok csapatokat tudtak partra tenni, hogy elfoglalják szinte az egész Kamcsatkát. Kivéve persze Petropavlovszk-Kamcsatszkijt. De ez a város, akárcsak Vlagyivosztok, teljes blokád alatt áll. Ráadásul az észak felé haladó szamurájok már Magadan felé közeledtek.
  Így a keleti front a számításokkal és a szovjet parancsnokság túlzott önbizalmával ellentétben tovább hanyatlott.
  A szövetségesek ügyei sem tetszettek. Pontosabban Nagy-Britannia fő szövetségese, az Egyesült Államok eddig nem akart beszállni a háborúba, és ahogy a Wehrmacht sikerei növekedtek, vágyuk csak gyengült.
  Schellenberg Dullest látta vendégül. Az amerikai titkosrendőrség vezetője úgy nézett ki, mint egy megvert kutya. Nincs fényesség és korábbi magabiztosság.
  Ennek ellenére Amerika már elveszítette területének több mint felét, és a szakadékba gördült. Valójában sem a gazdasági potenciál, sem az Európától való távolság, sem az Egyesült Államok óceánjai nem mentettek meg. És minden, ahogy mondják, a pokolba repült.
  Dulles három halálesetben meggörnyedt, és ezt motyogta:
  - Bármilyen békefeltételt elfogadunk, ha nem tartalmazza a szót: kapituláció!
  Schellenberg kuncogott, és szeszélyesen megjegyezte:
  - És a hamis büszkeség kedvéért készen áll arra, hogy továbbra is szörnyű szenvedéseknek tegye ki az Egyesült Államokat?
  Dulles mély levegőt vett. Nyomasztó szünet következett. Aztán Amerika képviselője lágyabb hangon próbálta mondani:
  - Minden békefeltételre készen állunk tényleges megadással, de hivatalos regisztráció nélkül!
  Schellenberg fanyarul elmosolyodott, és megjegyezte:
  - A Führer ragaszkodik a megadáshoz! Ez az ő nélkülözhetetlen feltétele! Adolf Hitler pedig rendszerint rendkívül vonakodik attól, hogy meggondolja magát!
  Dulles megvonta a vállát, és halkan megkérdezte:
  - Garantálja a személyes biztonságot az oligarchák és Truman számára?
  Schellenberg kuncogott, és emlékeztetett:
  - Egy időben Truman azt mondta: ha Németország nyer, segítünk Oroszországnak, ha Oroszország nyer, akkor segítünk Németországnak.... És hadd öljék egymást, ameddig csak lehet! Vagyis Truman elég gazember! És köcsögökre van szükségünk!
  Dulles egyetértően bólintott.
  - Megpróbálom rávenni Trumant és a többieket, hogy adja át magát a győztes kegyének! Ami a többit illeti... Aztán hogy lesz! Vagyis azt akarom mondani, hogy készek vagyunk elfogadni a német állampolgárságot!
  Schellenberg szigorúan megjegyezte:
  - A nagy Németország állampolgárságát még ki kell szerezni!
  Dulles megborzongott, és megkérdezte:
  - És mi van, ha az USA üzletemberei nem találják a helyüket az új világrendben?
  Schellenberg őszintén kijelentette:
  - Miért ne? Lesz! A Harmadik Birodalom gazdaságának függeléke leszel.
  És olyan leszel, mint a gyarmati burzsoázia.
  Dulles logikusan megjegyezte:
  - Ha a vagyon megőrződik, akkor a tőkések készségesen lejegyzik Önt!
  Schellenberg kuncogott, és hozzátette:
  - Képes lesz meghosszabbítani a munkanapot, és súlyosabban kizsákmányolni a dolgozókat.
  Szünet következett. Két szláv lány lépett be. Csak átlátszó blúzok voltak, és rövid szoknyák, mezítláb. Hoztak egy nagy ezüstedényt borral, libasülttel, köretre vágott disznóhúst.
  Schellenberg enni kínált. És egyúttal a szolgálólány csupasz, lebarnult térdére tette a kezét. Igen, egy kicsit zavarban volt, de nem ellenállt.
  Egy másik lány, engedelmeskedve Schellenberg jelzésének, leült Dulles-szal. Az amerikai úgy tett, mintha nem venné észre. A német hírszerzés főnöke megsimogatta a lány meztelen, lebarnult, izmos lábát, és dorombolva megjegyezte:
  - A prostitúció pedig legálissá válik az ön országában, nem kell félni az alrendőrségtől. És a lányokkal ez félelem nélkül lehetséges... Csak a melegeknek lesz nehéz dolguk!
  Dulles tömören válaszolt:
  - Nem vagyok kék!
  Schellenberg elvigyorodott, és azt javasolta:
  - Szóval érintsd meg! Ő egy rabszolga, és nincs joga megtagadni!
  Dulles vállat vont és megjegyezte:
  - Lehet, hogy régimódinak hangzik, de nem vagyok nőcsábász!
  Schellenberg megrázta a fejét.
  - De hiába... Megfosztod magad az ilyen élvezettől! Nőcsábásznak lenni nagy boldogság!
  Dulles a lányra nézett. Szőke, karcsú, kanyargós. A blúz nem rejtette el a mellkas és a csábító test körvonalait. A lábak csupasz, alaposan kimosott, a talpa kicsit poros, de nagyon elegáns. Egy lány, aki nagyon szeretne simogatni és érezni.
  De Dulles hivatásos hírszerző tiszt volt, és tudta, hogyan uralkodjon magán. Főleg azt nem, hogy nem fotózzák le.
  Schellenberg a szolgálólány mellkasára tette a kezét. Örömmel dorombolt. Láthatóan tetszett neki, amikor egy fiatal férfi és elég jóképű mancsot húz a mellbe. Vagy színlelte. De Schellenberg egyáltalán nem volt szégyenlős.
  Dulles röviden kijelentette:
  - Több mint kétszáz amerikai hadosztályt legyőztek és elfogtak. De van még százötven hadosztályunk és milíciánk is. Amíg Amerika még harcol... New Yorkban erős a zsidó befolyás. A zsidók és a tőlük függők akarnak a végsőkig harcolni. Szóval... Nos, a kommunisták is harcot akarnak!
  Schellenberg ravaszul kacsintott.
  - Azt hallottam, hogy öt lány jelent meg Oroszországból. Aki igazán jól küzd. Legendák keringenek róluk.
  Dulles mosolyogva válaszolt:
  - És legendák keringenek a Friedrichedről, valamint a híres négyesről. Valójában a valóság és az álmok gyakran eltérnek egymástól!
  Schellenberg egyetértően bólintott.
  - Győződjön meg róla, hogy ezeket a lányokat élve elfogják!
  Dulles bólintott.
  - Mi elhozzuk neked ezt az örömet!
  Ezt követően Schellenberg és Dulles szakított. Nem volt másról beszélni.
  Schellenberg rárontott a lányokra, az állati szenvedélyt egy vaddisznó finomságával elégítette ki a hőségben. Úgy visítoztak, mint a disznók...
  Maga Hitler eközben egy újabb gladiátorharcban szórakozott.
  A lányok küzdöttek, négyen mindkét oldalon. A harcosok bugyiban voltak, olajozottan, lebarnultan.
  A lányok ütéseket váltottak, mezítlábuk alá szenet szórtak. A Führer ezt három kurvával együtt nézte, akiket reflexszerűen simogatott. A Führer nem túlságosan képes arra, hogy férfi legyen, a vérben és a kínzásban lelte örömét. Különösen szerette a gyönyörű nők kínzását.
  Hitler pedig ezt tette, szadista önfeledtséggel. Aztán az egyik lány kardok által átszúrva elesett. Fekete harcosai fáklyával égették meg a sarkát. A lány megrándult, és örökre elhallgatott. Így a nácik számára ez szórakozás volt.
  A Führer kissé elterelte a figyelmét a csatáról. Elgondolkodott.
  Amikor az első számú náci megírta a "My Struggle"-t, tisztában volt vele, hogy az Egyesült Államok lesz Németország legkomolyabb ellensége. És el akarta kerülni az ilyen háborút. Hitler eleinte hajlamos volt arra gondolni, hogy koalícióval támadja meg a Szovjetuniót. Németország, persze Lengyelország, Olaszország, lehetőleg Nagy-Britannia, Japán jó lenne. Talán még Franciaország, Magyarország, Románia és más országok kapcsolata is.
  Maga a Führer még mindig nem hitt igazán a német erőben, abban, hogy Németország hegemónná válik. Tervei tehát szerényebbek voltak: profitálni a Szovjetunió húszas éveiben a viszonylag gyengékből, és megszerezni az ottani föld egy részét.
  Bár először Németországban kellett átvenni a hatalmat. Az 1928-as választásokon a nácik a szavazatok három százalékát sem adták meg. Úgy tűnt, hogy a hatalom csak álom. De aztán a nácik szerveződésének csodái, a szponzorok segítsége, Hitler szónoklata szinte természetes eredményre vezetett. Hitler győzött... Bár a kudarc szélén állt.
  És felülmúlta a választók elvárásait. A Führer meg sem ígérte, amit később sikerült teljesítenie. Az elit pedig azt hitte, hogy a világuralom irreális.
  A Führer sikerrel járt, ami részben a kommunizmustól való félelemnek és a Szovjetuniónak volt köszönhető. Németországot akarták felhasználni a bolsevizmus ellen. Nyilván más szempontok is voltak. A németek kirángatják a gesztenyét a tűzből, a többi pedig furcsa, osztozni fognak a zsákmányon. A Führer képes volt másokat is ilyen ötlettel inspirálni. Ezért sikerült elfoglalnia a demilitarizált zónát, sőt Ausztria Anschlussát is végrehajtotta. És akkor volt egy diadal Münchenben. A szudéták németek lettek, és kicsivel később Klaipeda visszatért.
  A Führer kissé eufóriába esett, ésszerűbb érveléssel valószínűleg nem szabad sietni Csehország megszállásával. Minek megalázni így a szövetségeseket. De rosszul számolt. Aztán rosszul alakultak a dolgok Lengyelországgal. Itt mindenekelőtt a zsidók fogtak fegyvert, követelték a csavarok meghúzásának megszüntetését Németországban. És a Führer ismét rosszul számolt, amikor kristálykés éjszakát rendezett.
  Németország kilátásai nem voltak jók. Mindössze kilencven hadosztálya van, amelyek közül csak hat könnyű páncélos hadosztály, és a világ nagy részével harcol.
  A németek még Lengyelország ellen is gyengének tűntek. Nem volt elég lőszer és bomba. Németország nem áll készen a háborúra. Ezért a Führer úgy döntött, hogy elfogadja Sztálin egyezményre vonatkozó javaslatát. Bár kezdetben egészen más tervei voltak.
  Általánosságban elmondható, hogy a Führer nem annyira zseni, mint inkább szerencsés. A Lengyelország megtámadására vonatkozó döntés itt kolosszális kockázatot rejtett magában. Száztíz francia és angol hadosztály egyszerűen szétverne huszonhárom németet Nyugaton.
  De ez nem történt meg. A szerencsecsillag Németországban ragyogott. Csoda történt, a szövetségesek elszalasztották a pillanatot. Lengyelország éppen akkor vereséget szenvedett, amikor a németeknek volt elég lőszerük. Aztán a szövetségesek néhány hónapot adtak Németországnak a felkészülésre.
  A németeknek szerencséjük volt, és amikor elkezdődött a háború Finnországgal. Sztálinnak nem sikerült gyors sikert elérnie, és elakadt. Vannak remények a világban. Sokan nyomást gyakoroltak Hitlerre, és azt javasolták, hogy korlátozza magát apró dolgokra. Mégpedig keleten visszaállítani a tizennegyedik év határait, és a függetlenség látszatát kelteni Lengyelországban.
  Még a szövetségesek is utaltak rá, hogy visszatérhetnek a gyarmatkérdéshez.
  De a Führer végül mindent elutasított, és döntő háborúba kezdett. Dánia egy napig ellenállt, Norvégiát gyorsan és minimális veszteséggel elfogták.
  És akkor a legmenőbb dolog, a koalíció felsőbb erőinek csodálatos veresége. Négymillió fogoly, százötven hadosztály trófeái. Mainstein és Hitler zseniális terve. És ritka szerencse, a németek tényleg veszíthetnek. A szövetségeseknek kétszer annyi harckocsijuk volt, több gyalogossal és tüzérséggel.
  De a magasan az égen lévő csillag a Harmadik Birodalom pártfogolta... Igaz, Nagy-Britannia nem járt sikerrel. Nincs béke, nincs győzelem! A légitámadás kudarcot vallott. Hitler maga is megértette személyes felelősségét. Növelni kellett a repülőgépgyártást, nem pedig a polgári városokat bombázni, és ésszerűbben parancsolni.
  Nem tettek meg mindent a leszállás megszervezéséért. És volt esély a győzelemre. A csatorna nem túl nagy szoros, akár tutajjal is leküzdhető. Ha a Führer megmutatta volna az energia és a szervezettség teljességét, Nagy-Britannia a negyvenedik évben bukott volna. Ez pedig felgyorsítaná a második világháború végét.
  De a Führer, sajnos, nem volt megfelelő. Elveszett a ragyogó belátások ihlete, és szerencsecsillaga elhalványult.
  Aztán Hitler nagyon aggódott a Szovjetunió miatt. Nyilvánvaló, hogy Sztálin katonai előkészületei csak riadalmat keltettek. Annyi tank, egyéb felszerelés, fegyver, repülőgép. Mindez aggasztotta a Führert.
  Ezért a Nagy-Britanniával vívott döntő háború és az afrikai offenzíva helyett féloldalas intézkedések következtek. És itt a Führer hibázott. A fegyvergyártást maximálisan elő kellett segíteni. Az OKW pontosan jelentette, hogy harminchat harckocsihadosztályra volt szükség a Szovjetunió elfoglalásához. És csak tizenhatot osztottak ki. A Barbarossa terve, a legtisztább kaland: négyszer kevesebb tankkal és repülőgéppel támadni halálos.
  De Hitler figyelembe vette azt a tényt, hogy a Vörös Hadsereg gyakorlatilag nem volt kiképezve a védekezésre. És csak arra tanították, hogy legyőzze az ellenséget a területén. És akkor? A számítás kifizetődött! A védekezésre készen nem álló szovjet csapatok kazánokba zuhantak, összetörték és összetörték őket. A foglyokat elhajtották. De a németek kevés erővel rendelkeztek. Még a rohamosztagosok sem voltak elégek. Kétfedelű, majd csatába dobták.
  Elérték Moszkvát, elfoglalták a Donbászt, blokád alá vették Leningrádot. De nem volt elég erejük a főváros elfoglalásához, és az átkozott tél megakadályozta őket. A szénen lévő benzin a fagy hatására tűzálló frakciókra bomlott. És a németek a fogukba kapták!
  Aztán Japán belépett a háborúba az Egyesült Államokkal. Támogatnom kellett őt. Rommel farkát pedig Afrikában csípték. A negyvenegy, negyvenkettő tél ilyen sikertelennek bizonyult. De... De a japánok számos jelentős sikert értek el. A tavasz pedig új győzelmeket hozott a Wehrmachtnak. És ami a legfontosabb, Hitler új ihletet érzett, és nagyszerű szervezővé vált. A végsőkig sikerült mozgósítania Németországot és a megszállt területeket, és növelni a fegyvergyártást.
  És onnantól kezdve a dolgok jobbak lettek. Jelenleg Amerika a Harmadik Birodalom lábai előtt esik.
  Hitler jelezte... Most a fiúk verekedtek. Ugyanabban az ágyékkötőben is. És egy véres párbaj.
  A Führer nem szeretett túl sokáig beszélni. Hamarosan ő lesz a világ uralkodója. Sem Napóleon, sem Dzsingisz kán, sem Tamerlane nem ért el ekkora sikert. Ez nem volt Hitler előtt, és nem valószínű, hogy utána is lesz! Valóságos csoda történt.
  A fiúk mezítláb alá szenet szórtak. Hogy jobban fájjanak. A fiúk szenvedtek, Hitler pedig élvezte a szenvedést. Nagyon szép, amikor ostorral megvered a fiúkat. A Führer pedig kuncogott, és kitárta a vámpír agyarait. Sok embert megkínzott és átültetett. És hányan égettek el élve.
  Hitler személyesen égette el a fiúkat és a lányokat tűzzel. Szeretett meggyújtott fáklyát vinni a lányok csupasz keblére. Lángot gyújtani kerek női sarkakon.
  Használd a legvadabb kínzást. És amit csak Hitler nem használt... És tűz és izzó, szögesdrót, és a hőségtől vörös láncok.
  A legvadabb kínzás... Amikor szép lányokat elevenen elégetnek... És mindez tetszett a rövid bajszú mániákusnak.
  Hitler szerette a kínzás folyamatát... Rendkívül szerette a lányokat vörösen izzó tűkkel a körmök alá hajtani, különösen a lábukat. És törje el az ujjait izzó fogóval.
  Hitlert Németországban kigúnyolták, a leendő Führernek pedig sok megaláztatást kellett elviselnie vándorló bécsi élete során. Ez nagyon hideggé és kegyetlenné tette. Pontosabban nem hidegen, hanem agresszíven kegyetlenen. Annyi rosszindulat volt Hitlerben, hogy szó szerint átgurult a gyűlölettől.
  Ez lehetővé tette a Führer számára, hogy irányítsa a fegyvereseket. A legszemtelenebb rohamosztagosok engedelmeskedtek Hitlernek, így érezték mágnességét és óriási gyűlöletét.
  Hitler pokoli energiájával elnyomta. Nem csoda, hogy még Sztálin is félt a Führertől. Félt és tisztelt tőle.
  Hitler valójában pokoli szellemekkel kommunikált, ami hihetetlen hatalmat adott neki. Az emberek engedelmeskedtek a Führernek. A csapatok és a szerencse szárnyai is engedelmeskedtek. A győzelmek egymás után következtek. Diadalok, amelyeket Dzsingisz kán nem ismert. Még Ausztrália is német gyarmat lett. És sok tartomány.
  Hitler megvonta a vállát - hová menjen az Egyesült Államok után? Befejezni a Szovjetuniót? Vagy ütés Japánban? A Felkelő Nap Országa túl sok földet foglalt el. De másrészt Japán segítsége nélkül ez idáig lehetetlen volt. Ezért a Führer hagyta, hogy szűk szemű szövetségese túlságosan megnőjön. Hitler még fel is mordult bosszúsan: miért hülyéskedett így? Megengedték Japánnak, hogy ennyi földet elfoglaljon? Másrészt a második front megnyitása Japánnal kényszerítette Sztálint a fegyverszünetbe, ami lehetővé tette Nagy-Britannia leverését.
  Így a Führer a kétfrontos háború helyett kizárólag Nagy-Britanniára váltott. És a lehető legrövidebb időn belül sikerült meghódítania. Így Sztálinnak még csak a kísértése sem volt, hogy megragadja a pillanatot, és hátba csapjon.
  Ennek ellenére a Harmadik Birodalom százhúsz elit hadosztálya még mindig keleten áll, készen arra, hogy visszatartsa a sztálinista támadást.
  A Führer megengedte az egyik lánynak, hogy egy jade, pulzáló rudat vegyen a szájába. És boldogságot éreztem. Milyen szép és tiszta a női test. Olyan jó simogatni, érinteni, simogatni. És csókolja meg közvetlenül a bíbor mellbimbóit.
  A Führer közvetlenül a mellkason csókolja a lányt, és a nyelvével megnyalja a mellszobrát. Milyen édes. A lányok pedig finomak lettek. Milyen édes ízű a fiatal nők bőre.
  És amikor megsütik, báránysült vagy sertéssült illata van. A Führer, bár vegetáriánus volt, néha megengedte magának, hogy egyen egy női szegyet. Vagy emberhúst morzsolt salátává. Nem rossz női testet enni, vagy izmos fiúkat. De Hitler csak ünnepnapokon engedélyezett magának ilyen finomságokat: mivel a hús káros.
  A Führer szerette a banánt, ananászsal. Mindez rendkívül finom.
  És persze striákkal kínozni a nőket. Akaszd fel a szépségeket egy állványra, rögzítsd a mezítláb a szárba, majd rögzíts súlyokat. Amíg a testek össze nem törnek. Brutális, az biztos, de hatásos. Szóval kínozhatsz, minden szépség.
  Egy másik érdekes dolog, hogy a lányokat meztelenül hajtják a hóban. Általában a kedvenc német kínzás a hideg! Olyan érdekes nézni, ahogy a lányok ujjai kékülnek a hidegtől. És milyen fájdalmas ez nekik. A kínzás általában, Hitler számára a legnagyobb öröm.
  Különösen vicces, amikor a mezítlábas lányok először a hóban futnak, majd az SS-ek vörösen izzó dróttal hajtják át őket a parázson. És a lányok mezítláb a hidegtől a vörösen izzó tűzhelyig!
  A Führer felnevetett, és így szólt:
  - Imádok kínozni és kínozni! Imádok bántani! És ez által éljen a kínzás!
  Hitler is szerette gyötörni a fiúkat. Főleg az elfogott úttörőket. Volt egy intrika, hogy a fiú sikoltozni fog-e a fájdalomtól vagy sem. Az úttörők általában összeszorított fogakkal próbálták visszatartani sikolyaikat. A Führer szerette mellkasához vinni a fáklyát, meggyújtani a hónalját, megsütni a fiúk sarkát. Vagy vigye a lángot az arcába. A tűz nagyon égető és fájdalmas dolog, ezért általában a fiúk nem bírták ki és kiabálni kezdtek. De voltak olyan makacs úttörők is, akik elvesztették eszméletüket a fájdalomtól, de továbbra is hallgattak.
  Itt a Führer nagyon meg akart gyötörni egy ilyen úttörőt. És Hitler megparancsolta:
  - Szállítsd ide az egyik elfogott orosz partizánt!
  Annak ellenére, hogy Sztálin kiadta a parancsot, hogy ne folytassanak gerillaháborút, a fanatikusok egy része továbbra is ellenállt, bár nem volt ott tömegesen, mint korábban. És voltak úttörők.
  Ismerve a Führer ízlését, egy tizenhárom éves fiút szállítottak neki. Fehér hajú, a kihallgatásokon már megverték.
  A fiút levetkőztették, két magas hölgy pedig összecsavarta a karját, ledobta a ventilátort és felhúzta a fogasra. Egyikük örömmel énekelt tenyerével az úttörő levágott hátán, és ajkát ütögetve válaszolt:
  - És a fiú felmelegíthette az ágyamat!
  Hitler kuncogott, és így válaszolt:
  - Ha túléled, neked adom! Ez utóbbi azonban nem valószínű.
  Az úttörő erősebben összeszorította az állkapcsát, és gyűlölettel nézett a Führerre és szajháira.
  A fiúnak már sikerült meglógnia a fogason. Csupasz sarkára ostorral és gumibottal verték. Igaz, míg a tűz még nem próbálta. A Führer kicsiben kezdett. Bekapcsolta az öngyújtót, és a lángot végigfuttatta a fiú sima mellkasán.
  Erősebben csikorgatta a fogát, és megrándult. Lebarnult testén hólyagok voltak.
  A Führer nyomatékosan szeretettel mondta oroszul:
  - Mondd, hogy Sztálin szar, és nem foglak kínozni!
  Az Úttörő határozottan ezt mondta:
  - Nem!
  Hitler elmosolyodott, és felvette a fáklyát. Odavitte a fiú mezítlábhoz. Az Úttörő erősebben megrándult, kiáltás tört ki a mellkasából. Hogy fáj. De a fiú titáni erőfeszítéssel visszafogta magát.
  A Führer belefáradt abba, hogy a fiú sarkát sütögesse, és ágyékához vitte a fáklyát. A fájdalom már itt is túllépett minden határt, és az úttörő elvesztette az eszméletét a fájdalomsokktól.
  Hitler letette a fáklyát, és csalódott hangon így szólt:
  - Ami oroszok, mindegy ellenáll! csak csodálkozom!
  A hóhérlányok megkérdezték a Führert:
  - Hozd vissza!?
  Hitler bólintott, és megjegyezte:
  - Most pedig oldjuk fel élve savban! Bosszút állok az úttörőkön a makacsságért!
  A meztelen fiú észhez tért, láncra akasztották, és lassan savba mártották. Az úttörő vad fájdalmat érzett a feloldódó hústól, de a fiú irgalomért könyörgés helyett énekelni kezdett;
  Szent lesz a hazám,
  Ő szent föld egy úttörő számára...
  Szakítsd el szeretett családomat,
  Legyen ez példa minden ember számára!
  
  Szülőföldünk dicsőségére, szent,
  Mi úttörők esküt tettünk...
  Hitler legyen szövetségben a Sátánnal,
  De Moszkva közelében erősen odaadtuk neki!
  
  Úttörők vagyunk, az anyaország fiai,
  Nagy Szülőföldünk...
  És hűek leszünk az ország végéig,
  A kommunizmus építésének nagy munkájában!
  
  Fiú vagyok, félmeztelenül és mezítláb,
  Felderítésre mentem, a zord havon át ...
  És elrepül előttem a kaszával való halál,
  Vasbéklyóba béklyózással fenyeget!
  
  De felrobbantottam a hidat a nácik felé, tudod
  Kisiklott a vonatuk...
  És hiszem, hogy lesz paradicsom az univerzumban,
  Építsük a kommunizmus új várát!
  
  De megtörtént, szörnyű fogságba kerültem,
  A sarkamon a Fritz keményen megvert...
  A hóhér napalmot öntött a hátára,
  Botokkal verték a hasát!
  
  Az alattomos fasiszta tüzet használt,
  Brutálisan megégette az egész vékony testét...
  Az úttörő utolsó erejével kitartott,
  A hóhérok ügyesen megkínozták!
  
  De a fiú nem szólt semmit
  Nem árulta el az orosz titkot a náciknak ...
  És mennyire nem kínozta őt a Führer,
  Rendkívüli hangsúlyt mutatott!
  
  Aztán savba dobták a fickót,
  És részben a fiút feloszlatták ...
  De a fiú megszólalt:
  Mit kap hamarosan a kommunizmus!
  
  Hogy katonánk hamarosan Berlinbe jön,
  Nagyon merész véget vet a Fritznek...
  És Isten agyonveri a Führert,
  És az egész menazséria, egyedül nagykereskedelemben!
  
  És kínzásba fogok halni, úttörő,
  Rock nem hagyott más választást...
  De a többieknek mutatok egy példát,
  És kibírom nyögés nélkül, hiszek a fogasnak!
  
  Akkor eljön a Mindenható Jézus,
  Minden feltámad a szélsőséges térdig...
  A kazah és az orosz egyesül,
  Nagy változások jönnek!
  Az utolsó szóra a félig feloldódott fiú ismét elvesztette az eszméletét...
  A Führer elvigyorodott, és az őrére kacsintott:
  - Úgy tűnik, nem kell majd felmelegítenie az ágyadat... Feloldva!
  A lány közömbösen válaszolt:
  - Találunk még egyet... És ami ebből megmarad, az a szappanra kerül!
  A Führer parancsot adott:
  - Csinálj egy pompás poharat a fiú koponyájából! Addig is megyek egy kis lakomát a barátaimmal!
  A Führer társaság több emberből állt. Köztük a tervező Porsche. Ez a kiváló mester azt mondta a Führernek:
  - A legendás lányok egy csodálatos ötletet adtak nekünk, amin most a Harmadik Birodalom legjobb tervezői dolgoznak.
  A Führer felkiáltott:
  - Milyen ötlet?
  Porsche mosolyogva mondta:
  - Egy tank, amely sérthetetlen lesz, ha minden szögből fényképez. Olyan lesz, mint egy csoda, vagy Kheopsz piramisa!
  A Führer keményen válaszolt:
  - Remélem, a fémben való megtestesülés nem fog sokáig várakozni! Nos, most már piramis tankok nélkül is erősek vagyunk!
  A Porsche egyetértett ezzel:
  - Igen, mi vagyunk az erős Führerem!
  Himmler megjegyezte:
  - A fegyverzetgyártás annyira megnőtt, hogy a jelek szerint hamarosan csökkenteni kell. Amerika hamarosan meghal, és nem lesz szükségünk annyi repülőre és főleg hajókra Oroszországnak!
  A Führer füttyentett és így szólt:
  - Szépségek, szépségek, egy kabaré szépségei... Csak szórakozásra vagytok teremtve!
  Ezt követően Hitler egy banánbőrt indított egy előttük táncoló félmeztelen lányra. A héj a sztriptíztáncosnőt seggébe találta, és válaszul dorombolt.
  A Führer a fogai között sziszegte:
  - Nem, még mindig messze vagyok attól, hogy az egész világot irányítsam. Japán is van. És a vele folytatott háborúhoz hajókra lesz szükség! És fel kell készülnünk rá!
  Guderian vigyorogva jegyezte meg:
  - Japánnak már most jól megy, mint kiderült, hogy lemásolja a tankjainkat, főleg a Panther-2-t. Ez természetesen nem egy E-50, hanem egy komoly harckocsi. Tehát szükségünk van egy új generációs gépre!
  A Führer üvöltötte a tüdejét:
  Új tank kell! Harcolni fogunk, és harcolnunk is kell!
  Mainstein visszaüvöltött:
  - Nagyon kegyetlenül fogunk harcolni... Amíg meg nem hódítjuk az egész világot!
  Hitler hosszú monológba kezdett:
  - Ott kezdtük... Egy tönkrement országban kerültünk hatalomra. Amit levágtak, és Németország szó szerint kihalt. De kicsiből kiindulva harmincszorosára tudtuk növelni a Harmadik Birodalom területét. Nagyon erősek lettünk. A harmincharmadik évben egyetlen tankunk sem volt. És most a világ legjobb tankjainak tízezrei vannak. Egyetlen harci repülőgépünk sem volt, és most az armadáink eltakarják a napot. És nincs párjuk.
  A nulláról indultunk, és egy fegyverkezési versenyben meghódítottuk a világ nagy részét. És azt tették, ami mesének és csodának tűnik. És ami utána nem ismételhető meg, és ami nem volt előttünk... És ami nem volt Németország történelmében. De ekkora becsület és dicsőség még nem volt!
  És a jövőben, amikor az egész világ alattunk lesz, eljön a csillagok háborúja korszaka, és győzelmeink már az űrben vannak. És ezek a győzelmek megszámlálhatatlanok lesznek! Nyertünk tegnap, nyerünk ma és nyerünk holnap!
  Még sok csata áll előttünk! Olyan kemény csaták lesznek, hogy csak a németek tudják legyőzni őket! És lesznek győzelmek, amelyek elhomályosítják a napot! Így legyen... Az Egyesült Államokban a legerősebb gazdasággal állunk szemben. Egy országgal, amely a világ műhelyének vallotta magát. És tudtak nyerni! A mi hatalmunk akkora, hogy elég meghódítani ezt a bolygót. De tudósaink továbbra is újabb és veszélyesebb fegyvereket hoznak létre. Meghódítjuk az egész világot... És így lesz! Az egész világot meghódítjuk, és soha senki nem állít meg minket!
  A négy harcos, Gerda, Charlotte, Christina és Magda délről haladt Washington felé.
  Az amerikai főváros felé vezető úton egyre hevesebb ellenállás volt tapasztalható.
  A német E-50 már sok találatot kapott, és hegek és karcolások borították. A harci gépezet hosszú utat tett meg. A lányok is nagyon kimerültek.
  De a győzelem közelsége vonzotta a szépségeket.
  Gerda egy szőke harcos édes mosolyával vette észre:
  - Annyi mindent átéltünk már ebben az életben! Lesz még valami hasonló?
  Magda szerényen lesütötte a szemét, és így válaszolt:
  - A Mindenható minden akarata! Eljön az idő, és emlékezni fogunk egykori hőstetteinkre. Talán vágyakozással, vagy talán büszkeséggel!
  Charlotte határozottan mondta:
  - Na, mindenesetre nem fogok szomorkodni! A mi tetteink nagyon dicsőségesek!
  Christina énekelte:
  - Dicsőséges szülőföld, dicstelen csúnya!
  Gerda csicseregte:
  - Azt hiszem, lesz még egy nyaralásunk!
  Charlotte megvetően felhorkant, és megjegyezte:
  - És háború van nálunk, és így minden nap ünnep!
  Magda lőtt... Sherman kettétört, és lángra lobbant. A lány csicseregte:
  - A háború a levegő a tüdőnek... De jobb imádsággal megtölteni!
  Gerda hevesen válaszolt:
  - Van ó szépségem - kéjes hús! Csak az Úr tanított meg arra, hogy ne imádkozz, hanem csak ugats!
  A lányok nevettek, a nevetésük egészen vicces volt. Magda átlőtt a Pershingen, és felvidult. Az amerikaiak egyértelműen feladták. Washington mindössze kétszáz kilométerre volt tőle. A tankjuk három óra alatt lemehet az autópályára. De a harckocsiknak nem szabad elszakadniuk a gyalogságtól. Bár a gyalogság motoros volt. De sok millió zsoldost hajtottak, akiket ágyútöltelékként használtak.
  Gerda lőtt és csipogott:
  - De válaszolok a hangokra, és ádáz harcba szakadok!
  A lányok lőttek... Charlotte, a fűrész, a lábujjaival fogta Colát, és sziszegte:
  - Mindannyian megmosakodunk, és levizsgázunk ötre!
  A lányok kicsit elszakadtak a sajátjuktól, és 105 milliméteres légelhárító ágyúk tüzébe kerültek. Rájuk lőttek, és lövedékek hullottak az elülső, ferde páncélzatra.
  Gerda válaszolt és énekelte:
  - Nálunk köd és eső van! Nálunk hideg virágok vannak! És amikor a rúd nullákat lövi, a lányok tetteit éneklik!
  És a harcosok nyávogtak a kíntól:
  - Remény, földi iránytűnk,
  Sok sikert, jutalom a bátorságért...
  És elég egy dal
  Tehát csak a házról énekelt!
  Charlotte megnyalta skarlátvörös ajkát, és így szólt:
  - És egy ilyen birtokot újjáépítek magamnak! Oszlopos palotái lesznek! És szökőkutak csaptak a levegőbe!
  Christina kuncogott, és megjegyezte:
  - Ó, szökőkutak, szökőkutak, szökőkutak! Nekik szívvel tréfálkozva add vissza! Ó, szökőkutak, szökőkutak, szökőkutak! Fehér almában fog virágozni a föld!
  Egy német harckocsi, kimérten rálőttek egy amerikai légelhárító ütegre. A lányok nem siettek, és magabiztosan tartották az ütéseket. A harcosok olyanok, mint a csokis fagylaltgolyók. Mindenki csinálja és mindenkinek sikerül. És vertek, vertek, vertek...
  Gerda még el is vette és énekelt, magasra tépve a torkát;
  A hercegnő házasságról álmodott
  De az igények nagyok voltak...
  Egy ilyen front elérte az ideálist,
  Hogy a hercegek kaptak minden rúgást!
  
  Senki sem szerette ezt a hercegnőt,
  Senki sem lett az ideális...
  És ezek a hercegek gyászba mentek,
  Hercegnő szíve ismeri a tömör fémet!
  
  De az egyik betolakodóról kiderült,
  Válaszul ment a hercegnővel a háborúba ...
  És hevesen harcolt ezredeivel,
  A szakszervezet behívása valószínűleg a Sátánt!
  
  A hercegnő elvesztette ezt a csatát
  És egy nagyon szomorú fogságba került...
  A sorsnak olyan palettáját kaptam,
  Vágy egy nagyon viharos változásra!
  
  Ezután a lányokat bevitték a börtönbe,
  Miután egy acélláncot rögzítettek a nyak körül ...
  És elkezdték megkorbácsolni a gyönyörű fiatal nőt,
  Princess sírt, és elkezdett ordítani!
  
  Selyemben volt, most rongyokban,
  Letépték a cipőt - a lány mezítláb ...
  Hajtja - kimeríti a hús,
  A sast erőszakkal ketrecbe csalták!
  
  Mennyi szenvedést kell elviselned?
  Ilyen kínokat kell elviselnie egy lánynak...
  A luxusért a jóllakottság jutalom,
  A nőstény farkas üvölt, a medve ordít!
  
  A hercegnő a bányákban most szenved
  Szinte meztelenül, télen mezítláb...
  Jaj, a gonosz diadalmaskodik Káin világában,
  És az ördög bántalmazta a lelket!
  
  A világ olyan, mint a pokol, unalmas és koromsötét,
  A bányákban köveket húzol...
  Kimért rend és sietség nélküli,
  Födémeket és téglákat viszel!
  
  Kétségbeesésében átadta magát a felügyelőnek,
  És sikerült megszöknie a bányából...
  A halál előtt csak egy kevés volt,
  De Isten kegyelme felébredt!
  
  A felkelést az a hercegnő hívta fel,
  Rabszolgák, parasztok egyszerre neki...
  És nagyon érdekes lett
  Mindenki belefáradt a nyomorúságos életbe!
  
  Sok ezren gyűltek össze felháborodva,
  És szétverte a horda seregét...
  Legyél az átkozott nép,
  Hogy ne legyen keserűség, ismerd a bajokat!
  
  Viharozni mentünk, elfoglalták az uralkodói palotát,
  Az egykori szörnyeteg pedig mára fogoly lett!
  Az ilyen sziklaugrások látják a széleket,
  A hercegnő valóra váltja álmát!
  
  A zsarnokot most a bányákba küldik,
  És az egykori rabszolga a palotában...
  Ne lépj többet erre a gereblyére,
  A királynő egy koronáról álmodik!
  
  Válasszon férjet a nép közül,
  Feleségül vette, megvilágítva a házasságot...
  Nem számít a fajta törzskönyve,
  A csapatban a könyökérzés a fontosabb!
  
  Gyermekeik voltak és boldogok,
  Itt volt ennek a párnak a házassága...
  Erős leszármazottak, és nagyon szépek,
  Ezt kívánjuk másoknak is!
  
  Az igazságosság uralkodott a birodalomban
  Bármely gazdag ember osztott ott aranyat...
  Te is irgalmazz az embereknek,
  Hogy ne hallja a gyerekek keserű sírását!
  A lányok csodálatosan énekeltek, és a hangjuk olyan átható és csengő volt, mint a csengő trillája. És egy igazán isteni szerzemény hangzott el.
  És felvonultak, kezüket felemelve, több ezer meghódolt amerikai. Térdre borultak a lányok előtt, és ostobán, tanácstalanul mosolyogtak.
  A harcosok kiszálltak a tankból. A lányok hagyományosan csupasz lábukat kínálták csókra, és vakítóan vigyorogtak. Itt vannak a tigrisek.
  Charlotte kissé morogva énekelte:
  Vércsoport az ujjon,
  Sorozatszámom a hüvelyen!
  Sok sikert kívánok a küzdelemhez
  Kívánj szerencsét!
  Christina megerősítette az éneklést, mezítláb taposott, ujjaival a katonák orrát csípte:
  - Minden kudarc esetén tudd, hogyan kell visszaadni! Ellenkező esetben nem fog szerencsét látni!
  A lányok pedig olyan fülsiketítően nevettek, hogy szó szerint kicsavarodott a szájuk, és lerombolták a katonák koponyáit.
  Néha a szépségek felfedték a melleiket, és csókolózni hívják a katonákat. És megütötték a harcosokat.
  Azok között, akik megadták magukat, fiúk is voltak fiatalkorú kolóniákra. Szemükkel szó szerint felfalták a szinte meztelen női harcosokat. Gerda válaszul megparancsolta a fiúknak, hogy feküdjenek hanyatt, és emeljék fel a lábukat. Aztán elkezdte verni őket botokkal a csupasz sarkukon.
  A fiúk felsikoltottak a fájdalomtól. Charlotte, Christina és még Magda is csatlakozott a kivégzéshez. A lányok keményen dolgoztak gumibottal. Sikoltozásra késztették a fiúkat, és kétségbeesetten rángatóztak. A fiúk csupasz sarkát botokkal verni kellemes a tigriseknek.
  De láthatóan Gerda úgy gondolta, hogy ez nem elég, és elővett egy fáklyát. Például jaj a legyőzötteknek. Megperzselt hús szaga terjengett a levegőben. A lányok azonban megpróbálták lelőni a fiúk lábát, hogy ne nyomják meg őket.
  Zene szólt, dobok.
  Magda nem volt hajlandó a fáklyát a kezébe venni, és elpirulva válaszolt:
  - Nem! Szóval még mindig nagyon aljas!
  Gerda kuncogva énekelte a következő dalt:
  - És ki nem gonosz? Ki nem gonosz? Igen, aki soha nem látott nőt!
  Charlotte, miközben fiatalkorú foglyok sarkát sütötte, megjegyezte:
  - Ezek mind bűnözők! Nem nagyon sajnálják!
  A női harcosok egyszerre vihogtak... És tovább sütögették a fiúk lábát.
  Eközben Friedrich az égen harcolt. Vele szemben a legújabb amerikai vadászgépek közül került ki pár 50 milliméteres ágyú. De persze a terminátor fiú nem jött zavarba. A gyilkos kölyök pedig messziről letakarta az amerikaiakat, megmutatva, hogy a fegyvereik teljesen neki múlnak.
  Frederick általában élvezte a csatát.
  A tábornok fiú üvöltött a rádióba:
  Kimegyek a teljes megsemmisülésért!
  Rövid robbanás, és ötven amerikai repülőgép felrobbant. Mintha valaki kekszet szórt volna szét az égen. A fiú pedig fogta, és csicseregte:
  - Igazi ninja vagyok! És mindenkit megölök!
  És ismét egy sortüzet lőtt, ezúttal hetven repülőgépet lőtt le. És kitárta gyöngyházfogait.
  Helga a fiú jobb kezéhez repült, és nevetve így szólt:
  - Te egy igazi háborús démon vagy! Én kész vagyok érted!
  Friedrich nevetett. A terminátor gyerek bekapcsolta a légágyúkat, lelőtt még huszonnégy gépet, majd földi célpontokra kapcsolta a tüzet.
  A fő tankerő továbbra is a Sherman volt, valószínűleg a világ legmasszívabb tankja. Az amerikaiak kétségbeesetten, sok remény nélkül próbálták átvenni a számot.
  Friedrich énekelte:
  - Csillaghajókon és repülőgépeken! A hadseregünk legyőzhetetlen!
  A Shermanok ropogtak és felrobbantak. Rajtuk kívül megjelent egy 155 mm-es ágyúval ellátott önjáró fegyver, amely bizonyos problémákat okozhat a német tankok számára.
  Friedrich átszúrta a tartály felső fedelét, és ezt énekelte:
  - Akkor is nagy bajnok leszek!
  Helga őszintén válaszolt:
  - És máris van egy nagyszerű bajnokod! És senkinek nincsenek kétségei irántad!
  A fiú füttyentett és így válaszolt:
  - Igen, senki... Biztos vagy ebben?
  - sziszegte vissza Helga.
  - Egy másik galaxisban, egy érett kontinensen!
  Friedrich tizennyolc autót tett tönkre egy robbanásban. Felgyújtotta az amerikai tankokat, és mosolyogva megkérdezte Helgától:
  - Mit akartál ezzel mondani?
  A szőke harcos így válaszolt:
  - Hogy te egy igazi szuperember vagy!
  Friedrich megigazította a frufruját, és így válaszolt:
  - Superman vagyok, és nincs más probléma!
  Helga kuncogott, kiütötte a Shermant és csicseregte:
  - Nincs más probléma!
  Friedrich átváltott a Pershing rovatba, és így énekelte:
  - Nem a lábad ment meg! Nem rohanó lovak!
  Helga megütötte a Boszorkány önjáró fegyverét, és azt suttogta:
  - Vigyázz! Vigyázz! Vigyázz!
  Friedrich megütötte a Mongoose önjáró fegyvert, és ugatott:
  - Ne vicceljünk!
  Helga folytatta a tüzet, énekelve:
  Megtaláljuk a föld alatt!
  Friedrich, miután egy sorozatban újabb tizenöt autót lőtt le, hozzátette:
  - Vedd ki a vízből!
  Helga folytatta a verést, és azt harsogta:
  - Majd széttépem!
  Friedrich, folytatva a körmölést, megerősítette:
  - Majd széttépem!
  Helga ugrálni kezdett a székében, és üvöltött:
  - Majd széttépem!
  A lőszer kifogyott, és a sugárhajtású gépek visszarepültek. Fel kell tankolnia és fel kell töltenie a készletet.
  A Harmadik Birodalom hadserege egyre közelebb került Washingtonhoz. Ezzel egy időben a japánok áttörtek.
  Karas nindzsa-lovag, szívesebben dolgozott karddal. Némán osont az amerikai állások felé, és kabint rendezett be. A nindzsa fiú félelmetes harcos lett. És kivétel nélkül mindenkit kiirtott. Katanája könnyen vágott fémet.
  Karas, mint mindig, agresszíven és kitartóan viselkedett. Támadásai kivétel nélkül halálosak. A fiú a kardon kívül mérgező tűket és kihegyezett fémkorongokat használt.
  Pár nindzsalány lépett fel vele, akik segítettek a fiúnak kiirtani az amerikaiakat.
  Itt van a triádjuk, betörtek az erőd belsejébe, és végigmentek a folyosókon. Ott kiirtották az amerikai katonákat.
  Karas, levágva a tisztet, felszisszent:
  - Én lovag vagyok és az Istenek jelöltje!
  A japán ninja így válaszolt:
  - Te tökéletesség vagy! De mi is menők vagyunk!
  A lány pedig egy csapással levágott két amerikai katonát!
  Karas tovább mozgott, malmot üzemeltetett, és egyszerre ötöt vágott le, csicseregve:
  - Ez az osztály!
  Egy másik japán ninja levágott hármat, és megjegyezte:
  - Ezek a mi eredményeink!
  A kárász tovább vágott, vérrel fröcskölt és üvöltött:
  - Én egy vad horror vagyok, aki az éj szárnyán repül!
  A japán nő, kettőt levágva, elhallgatott:
  - Csak láthatatlanok vagyunk!
  Karas fogta, kisfiús lábujjaival dobta, élesen csiszolt korongokat, hetet levágott, és énekelte:
  - Kapcsold ki az eszed!
  A nindzsa lány vágott és megerősítette:
  Nem akarok megértést!
  Karddal levágott kárász, kezében egy hármas pillangó, hat és hozzátette:
  Hányszor győződtünk meg...
  Egy másik nindzsa lány, miután megpörgette a lemezjátszót, hozzátette:
  Elestek, de felkeltek!
  Crucian, aki az amerikaiakat káposztaszerűen aprította, így énekelte:
  - A szerelemért kétségtelenül!
  A nindzsa lány csicseregte:
  - Az újak vernek...
  Egy másik mezítlábas szépség megerősítette:
  - Nemzedékek!
  Crucian több embert levágott, és felszisszent:
  - Törj, zúzz most!
  A nindzsa lány csupasz lábujjakkal korongokat dobált, és énekelte:
  - Nem vagy egyedül! Dicsőséges óra most!
  A kárász még gyorsabban kezdett mozogni. És felmordult, mint egy tigriskölyök:
  - Dicsőséges óra most! Üsd közvetlenül a szemed!
  A nindzsalány vérbe mártotta mezítlábát, és finom lábnyomokat hagyott a betonon. A harcosok szépek és karcsúak voltak.
  És fájdalmasan énekelték:
  - Az én generációm expresszt eszik!
  Karas levágott ötöt, és így folytatta:
  - És fejlődést is teremt!
  A Ninja Girls végzett még néhány jenkivel, és csicseregtek:
  - Van választásom!
  Egy másik szépség, vágás, hozzátette:
  - Zseblámpám, az álmok minden nap öröme!
  Karas kuncogott, és az ellenfeleket legyűrve kijelentette:
  - Olyan leszek, amit a puszta halandók nem ismerhetnek!
  Tehát a triád megtisztította az erődöt... Holttestek tömegét hagyta maga után. És a lányok is csábító nyomok.
  Japán nindzsa énekelte:
  - Durva és erős....
  Egy másik szépség megerősítette:
  - Valaki erős!
  És a lányok megint nevettek...
  Crucian tűt engedve, egyszerre tucatnyi amerikai katonát szúrva felszisszent:
  - Zúgtak a szünetek!
  - erősítette meg nevetve a nindzsalány.
  - A kegyelemnek vége!
  Egy másik szépség nevetve hozzátette:
  - Ne mutogatd a hátadat!
  A tömegben feldaraboló ponty üvöltve megerősítette:
  - Ideje megölni az ellenséget!
  A nindzsa lányok kórusban felkiáltottak:
  - Ideje megölni az ellenséget!
  És hogy nevetnek, teli torokból! Olyan ragyogóak és egyediek. Mindegyikben van valami különleges és egyedi...
  Ponty a tüdeje hegyén morogta:
  - Ha egyesülünk, legyőzhetetlenek vagyunk!
  És ismét a nindzsa tör át. Holttesteket hagynak maguk után. Ilyen a kemény iskolájuk. A láthatatlan harcosok pedig sok mindenre képesek. Ez Japán, egy nagy kultúrájú ország.
  A ninja fiú ezt énekelte:
  - Harakiri... Rád vár! Vedd át az ellenséget, nos, de az eszközök nem számítanak!
  És a fiú megint nevet! Tényleg a kólikáig szórakozik. És harcolni akarok és nyerni!
  Két lány és egy fiú lépett be a parancsnoki beosztásba. Minden további nélkül megöltek két tábornokot. A harmadik térdre esett, és rohant, hogy megcsókolja a lányok mezítlábát. Röviden kihallgatták. Megesküdött, hogy parancsot ad az erődnek való megadásra.
  De Karas megrázta a fejét.
  Túl sok foglyunk van már! Kicsit csökkentenünk kell a számát.
  És a triász ismét végigvonult a folyosókon. Minden szánalom nélkül és a vadászok szenvedélyével levágtak mindenkit.
  Ponty vett, levágott kilenc embert, és énekelte:
  - Fekete hó, vörös jég...
  A Ninja Girl megerősítette:
  - Az égő földön...
  Egy másik szépség megerősítette:
  - Mindent a Sátánnak adunk!
  Crucian hogyan vegyen és kiabáljon:
  - Ha-ha-ha! Rohadt Führer! Bármilyen polgárt levágnak!
  A nindzsa lány levágott néhány katonát, és ezt énekelte:
  - Hízzanak azok a polgárok... Még a nadrágjukba se férjenek be!
  Egy másik szépség támogatta az átjárót:
  - Jelentkezzenek zsidónak!
  A kárász elengedte a tűket, és ezt üzente:
  - Ha nem lenne háború!
  A lányok pedig fognak és nevetnek. Annyira viccesek fekete kimonóban, és térdig csupasz lábbal!
  A triumvirátus haladt a folyosókon. A lányok időnként feltartóztatták a kidobott gránátokat, és csupasz lábujjukkal visszadobták őket.
  A trojka mozgása hihetetlenül gyors. És sok holttesttel. És nem hagyja abba.
  Ponty vigyorogva sziszegte:
  - Sétálok ahova akarok...
  A nindzsa lány, miközben emberi húst aprított, hozzátette:
  - Másoknak nem engedem!
  Egy másik szépség így tweetelt:
  - És énekelj a nap fényében...
  Crucian mindent feldarabolva ugatott:
  - Madarak csak nekem!
  A nindzsalány a sikertelenül a penge alá kerülő amerikaiakat feldarabolva felmordult:
  - Imádom a szépséget!
  Egy másik nindzsa szépség felszisszent:
  - Körülveszem virággal a trónt!
  A kárász rosszindulatúan felszisszent, éles pengéket engedve:
  - Imádom az aranyos jenkiket!
  A lányok egyhangúan válaszoltak:
  - És így nyomom!
  A triumvirátus tovább mozgott. A szépségek halk hangon dúdoltak és morogtak. Mozgásuk egyre gyorsabb lett. Úgy mozogtak, mint a Tartarusból menekülő szellemek.
  A kárász üvöltötte a tüdejét:
  - Egészségére egészségre! Mindenkit megütök!
  A nindzsa lány énekelte:
  - Ha rablásban vesz részt, meztelenül kell elfutnia!
  És e szavak megerősítésére a lány kitárta a mellkasát. Valójában rendkívül szép. És meg akarom csókolni a skarlát mellbimbót.
  A lányok mozogtak és mezítláb kihegyezett korongokat dobáltak. Sokakat levágtak, néhányat karddal vágtak. És rendkívüli diadallal meneteltek. Levágott fejek hevertek az ösvényen, és a lányok feldobták őket kecses, csupasz lábukkal.
  Ponty hevesen énekelte:
  - Fekete lovag vagyok, és egy igazi ninja!
  Ezt követően a fiú levágott további öt amerikai katonát, és élesebben meglendítette kardját.
  A lányok fülsüketítően üvöltöttek:
  - Veled vagyunk! Énekeljetek, hatalmas lányok vagyunk!
  És egyre intenzívebben ment a fakivágás! Tényleg, ne dugd az ujjad ezeknek a lányoknak a szájába! És harapj és szopj!
  A fiú a dobosok közül remegett és letérdelt. A nindzsa lány hagyta, hogy megcsókolja a csupasz talpát, majd elvette és mégis levágta a fejét. Mezítláb dobta fel, és csicseregte:
  - Szuperosztályú harcos vagyok... És menőbb leszek, mint maga a Mars!
  Karas felugrott, levágott nyolc amerikai katonát és felüvöltött:
  - És menőbb leszek, mint Mickey egér!
  A nindzsa lány kuncogott, csupasz lábával eldobta a sisakját, és énekelte:
  - Futball! Futball! Éljen a foci!
  Egy másik nindzsa lány vágott és megjegyezte:
  - És jobban szeretem a röplabdát!
  És a harcosok egyszerre nevetésben törtek ki... Kilátszanak a fogak és az agyarak. Nagyon szellemes triumvirátus. És hogyan nem lehet elsajátítani a humorérzéket, ha a nindzsák még mindig gyerekek, akiket tigrisekkel vezetnek be egy ketrecbe, és nem kapnak fegyvert egyszerre. És ott a gondolat erejével kényszeríted a fenevadat az agresszió feladására.
  A kárász a csontokat és a húst aprítva csicseregte:
  - Tigris vagyok, nem macska, most van bennem a gyomrom, mit csinál egy felsővágás a gyilkossággal!
  A nindzsa lány csicseregte:
  - Felsővágású gyilkossággal, vagy fordítva!
  A női harcosok teljes erejükkel az acélajtónak vágták a sarkukat. A fém szétrobbant, utat nyitott nekik. A szépségek az orrukon keresztül fütyültek:
  - Gyerünk, dobd a Marsra!
  És ismét előrehaladás, húson-vérig... Holttestek és nyomorékok tömege. És nem állítja meg a lányokat, semmi...
  Carp mosolyogva, félbevágva a majort, azt suttogta:
  - Nem egyszer suttogunk a sorsnak...
  A nindzsalány a maga módján vagdalkozva megerősítette:
  Suttogj a sorsnak...
  Ponty nevetve hozzátette:
  - Irgalmas Boku! Tőr az oldalba!
  És szavai megerősítésére a zene szólt... És kiugrott egy harci robot. Az egyik amerikai újdonság, négy géppuskával pályán készült autó. A nindzsának alig volt ideje felugrani a plafonra, a sorok elkezdtek firkálni, és szó szerint az egész teret áttörték.
  Karas bosszúsan felszisszent:
  - A császárra esküszöm... Ez valami vadság!
  A nindzsa lány halkan énekelte:
  - Volt egy fájdalmasan könnyes korszak... Amikor az emberek ősei nem tudták megszámolni a csillagokat az égen!
  Ezt követően a lányok és a fiú mezítláb éles korongokkal dobálták a robotot. Az autó megállt és füst ömlött ki belőle. A mennyezeten kúszva a triumvirátus borsót dobott a TNT-nél ezerszer robbanékonyabb robbanóanyaggal, és összetört egy tucat álcázott géppuskát.
  Ponty mosolyogva énekelte:
  - Úgy látom, méltó fiak vagyunk! És a Sátán szolgái!
  Ezt követően a triumvirátus tulajdonképpen befejezte az erőd megtisztítását. A lányok és a fiú lebontottak egy hordó kvast, és belekortyoltak. Nyelve és ordítva...
  - Nindzsák vagyunk, és nincs szebb hívás!
  Egy vörös és fekete hajú lány megjegyezte:
  - A háborúban bármi megtörténik... De a világban néha tudnod kell, mikor kell abbahagyni!
  Karas felnevetett, és hirtelen megkérdezte:
  - És ha mégis arra a sorsunk van, hogy Németországgal ütközzünk, akkor mit tegyünk?
  A lányok kórusban válaszoltak:
  - A karma törvényei szerint! Ahogy ő parancsolja, úgy harcolunk! És ha valami, akkor meghatározza a felfelé vezető utat!
  A csodálatos négyes Gerd, Charlotte, Christina és Magda részt vett Washington megrohanásában. Ezek bikinis lányok és szépségek. Tankjuk egyik akkumulátort a másik után szerelte szét. A legrangosabb fegyverek gyönyörű dizájnja.
  Gerda, aki a Yankeesre lövöldözött, ezt énekelte:
  - Talán...
  Charlotte lőtt, és folytatta:
  - Mi...
  Christina leszögezte és kiadta:
  - Megsértődött....
  Magda lövedéket küldött, csicseregve:
  - Valaki...
  Gerda eltört egy 240 mm-es tarackot, és kiadta:
  - Hiába!
  Charlotte lupanuv énekelve folytatta:
  - Csökkent...
  Christina a ravaszt megnyomva nyikorgott:
  - Tizenhat....
  Magda kuncogva hozzátette:
  - Megatonnák...
  Gerda tüdejéből nyikorogva válaszolt:
  - Itt...
  Charlotte lőtt, és azt mondta:
  - Kopog...
  Christina lövedéket küldött, és így folytatta:
  - Dohányzik..
  Magda lövedéket lőtt és nyikorgott:
  - Égő...
  Gerda ajándékot adott ki, összetörte a Vérfarkas önjáró fegyvereit, és dübörgött:
  - Föld!
  Charlotte ismét kilőtte a lövedéket, és felkiáltott:
  - Ahol...
  Christina lövedékkel vicsorgott, és nyikorogva:
  - Állt...
  Magda rátett egy lövedéket, és felszisszent:
  - Fehér...
  Gerda mezítláb mutatta az ágyút, kalapált és csicseregte:
  - Ház!
  És a harcosok nevetésben törtek ki... Charlotte úgy döntött, hogy újra énekel, a maga vidám stílusában:
  - Itt...
  Christina lőtt, és folytatta:
  - Már...
  Magda leszögezte és kiadta, gyöngy:
  - Kopog...
  Gerda halálajándékot adott ki, és csicseregte:
  - Dohányzik...
  Charlotte elengedte, ami pusztulást hoz, és felszisszent:
  - Égő...
  Christina lövedékkel ütött, és ezt énekelte:
  - Föld...
  Magda elküldte a lövedék hegyét és a vyaknulát:
  - Ahol...
  Gerda kilőtt egy lövedéket, és hozzátette:
  - Állt...
  Charlotte-ot megcsípte egy lövedék:
  - Majd valamikor...
  Christina pedig a sarkával lövedéket küldve agresszíven befejezte:
  - Washington!
  Magda felvétel közben hozzátette:
  - Washington!
  Gerda, miután elküldte a halál ajándékát, így énekelte:
  - Washington!
  Charlotte lövedéket lőtt a Meduza önjáró fegyverére, és hozzátette:
  - Szegény...
  Christina lövedékkel koppant, és hozzátette:
  - Az én...
  Magda lövedéket is énekelt:
  - Hős...
  Gerda ismét lőtt, morogva:
  - Washington!
  Christina, lövöldözős, folytatta az éneklést:
  - Washington...
  Magda tüzes ajándékokat dobott hozzá:
  - Szegény...
  Gerda, aki az ellenséget csapkodta, felmordult:
  - Az én...
  Charlotte tüzelve folytatta:
  - Hős...
  Christina nevetve mondta:
  - Washington!
  A lányok pedig egyszerre nevettek, mint a medúza vadászat közben.
  Ezt követően a harcosok tüzelni kezdtek a bunkerre. Az amerikaiak felpattantak, demonstrálva hajthatatlan bátorságukat. Keményen küzdöttek a fővárosért. Voltak alakulatok néhány zsidó parancsnokaival. És ez növelte az ellenállást.
  A német tank sok találatot kapott az ellenséges ágyúktól. Még néhány korcsolyapálya is szétrobbant. A lányoknak el kellett vinniük az autót, és fel kellett kelniük javításra. A makacs ellenállás az amerikai fővárosban nem volt váratlan.
  Feltételezték, hogy itt az Egyesült Államok fejt ki a legnagyobb ellenállást. Sőt, Amerika minden részéből zsidók gyűltek össze New Yorkban és Washingtonban, felfegyverezve nőket és gyerekeket egyaránt.
  A kapituláló Truman kénytelen volt menekülni és lefeküdni. A németek eközben ágyúzták és bombázták az Egyesült Államok fővárosát, és megpróbálták ezt a diót is feltörni.
  Jön az ősz és egyre hidegebb lett. A lányok azonban még bikiniben sem fáznak.
  A szünetben tizenhat év körüli fiúkat vettek fel, és lefeküdtek velük, egymást simogatták és kólát ittak. Gerda levette melltartóját, és hagyta, hogy a két fiatal megcsókolja a bimbói skarlátvörös bimbóit. Pontosabban ő maga biztatta őket, hiszen ez nagyon kellemes egy erős lánynak. A többiek is ezt tették, vettek maguknak egy párat. Még a vallásos Magda is meglágyult. Jó, amikor izmos harcosok fiatal, meztelen teste érint meg.
  Gerda elvigyorodott, és az arany hajú szőkére kacsintott:
  - És látom, szereted, amikor a fiúk a nyelvüket a mellbimbókon járatják. És ez hogyan illeszkedik a valláserkölcséhez?
  Magda szándékos vidámsággal válaszolt:
  - Ha nem vétkezel, nem bánod meg... Ha nem bánod meg, nem üdvözülsz!
  Charlotte kuncogott és énekelte:
  - Bűn és térj meg! Térj meg és vétkezz újra! Bűnbánat a bűnért, a lélek üdvösségéért!
  És Coca-Colát öntött a mellbimbójára. A fiatal férfiak intenzívebben nyalogatni kezdték a melleiket. Charlotte érzéki sóhajt hallatott. Úgy tűnt, rendkívül élvezi.
  Christina logikusan megjegyezte:
  - Amikor Washington elesik... És az USA miért nem kapitulál ezek után?
  Gerda csókokat érzett a mellkasán, és azt javasolta:
  - Természetesen kapitulálnak... De fel kell darálni a fanatikusan harcoló zsidó egységeket. És ezután kezdjük a Szovjetunióval.
  Magda grimaszolva megjegyezte:
  "Tél előtt nem lesz időnk offenzívát indítani Oroszországban!" Kár... Lehet, hogy májusig kell várnunk?
  Charlotte megmutatta a sütit, és megjegyezte:
  - És akkor mi van? Ez idő alatt a birtokaink ügyeit hozzuk. Nem mindig harcolni kell, ugyanakkor a gazdaságról is gondoskodni kell!
  Gerda egyetértett ezzel:
  - Igen, érdemes a békeidőben gondolkodni... Most van pénzünk - a csirkék nem csípnek. Földet is kapunk Amerikában. Szóval munka és béke - nincs vége!
  Christina kifosztotta a fogát, jó, amikor a fiatalember nyelve a mellbimbón mozog, és felszisszent:
  - És ültetvényeket fogok vetni génmódosított termékekkel!
  Lesz hordónyi görögdinnye, és görögdinnye nagyságú alma!
  Magda kuncogott, és a nyelvét kinyújtva csicseregte:
  - Halálos medúzák vagyunk, annyira hasonlítanak a görögdinnyére!
  Christina elvigyorodott, és arcon csókolta a fiatalembert. Aztán azt suttogta:
  - A gazdaság és a politika a globalizáció felé hajlik. Pont Kautsky szerint: egységes hegemónia és világirányítás! Ha kialakul az új rend!
  Gerda azt javasolta:
  - Lehet majd gyapottal kereskedni. Jó gyapotültetvények vannak itt az USA-ban.
  Charlotte elképzelte, és felnevetett:
  - Ez Tom bácsi kunyhójában van... Igen, ebben a könyvben a feketék aktívan dolgoztak. Ráütöttek az ültetőgépekre. Kár, hogy rosszra sikeredett a vége... - A lányok nagyot sóhajtottak és észrevették. - Sajnálom Eve. Jó, derűs lány volt. Jó harcos lehetne belőle.
  Christina megrázta a fejét, és ellenkezett:
  - Túl puha egy jó harcoshoz. Egy igazi lánynak keménynek és agresszívnek kell lennie!
  Gerda így válaszolt:
  Kerubok csillognak az égen,
  Egy másik jött az égen, látom az erőt...
  Gerda keservesen zokog a nehezteléstől -
  Miért született lánynak!
  Christina megrázta aranyvörös haját, és megjegyezte:
  De jobb nőnek lenni, mint férfinak. Például a női orgazmus sokkal hosszabb és erősebb!
  Gerda a Gorgon Medusa mosolyával bólintott:
  - Igen, erősebb! Csináljanak a fiúk valami komolyabbat! Jaj, felébredt egy ilyen vágy.
  És érzéki nyögések, sóhajok hallatszottak... kéjes nőstények visításává változva.
  Ám a lányoknak nem az a sorsa, hogy sokáig élvezzék az orgazmusok zuhatagát. Újra háborúba kellett mennem. Inkább tankot vezetni. Páncélját már számos sebhely díszítette.
  Washington nem adta fel. A csata minden negyedért, sőt minden házért folyt. Az ellenállás makacsnak és viszkózusnak bizonyult.
  Gerda az ütegre tüzelve énekelte:
  - Amerika...
  Charlotte lőtt, és folytatta:
  -Amerika...
  Christina kilőtt egy lövedéket, és kiadta:
  - Felfogta...
  Magda beszegezte a meztelen lábát, és hozzátette:
  - Ő...
  Gerda ajándékot küldött, és megvágta:
  - Haladás!
  Charlotte kiengedte a szavait, és élesítette lövedékeit:
  - Ahol...
  Christina kiadta a lőszert, és kiadta:
  - Nem...
  Magda lövedéket lőtt, és felszisszent:
  - Dobd...
  Gerda tüzérségi fejszével vágott:
  - Nézd...
  Charlotte ajándékot küldött, és rávágta:
  - Dolgozó...
  A lövedéket küldő Christina hozzátette:
  - Nem...
  Magda a lőszert eldobva így folytatta:
  - Helyszín...
  Gerda ismét küldött egy kagylót, és felszisszent:
  - Szolgáltatások...
  Charlotte ajándékot küldött, mivel a lőszert feltöltötték:
  - Prostitúció.
  Christina lövedéket küldött, és a következő szavakkal tört össze:
  - Nyilvános....
  Magda, hogyan üvölt a tüdejéből:
  - Ház...
  Gerda felszisszent, mint egy kígyó:
  - Ház...
  Charlotte halálos lövést dobott ki:
  - Töltött...
  Christina, egy acélt küldve, hozzátette:
  - A...
  Magda nyikorogva válaszolt:
  - Mielőtt...
  Gerda kilőtt egy lövedéket, és felszisszent:
  - Nim...
  Charlotte lőtt, és azt mondta:
  - A...
  Christina lövedéket lövellt ki, és beakasztott:
  - Utca...
  Gerda csicseregve tüzelt:
  - Minden...
  Charlotte felszisszent, hörögve, mint egy varjú:
  - Várólista...
  Christina hévvel kiadta:
  - Költségek...
  Magda tűként szúrta át a Sherman olajat, és így folytatta:
  - De...
  Gerda lövöldözve kiadott egy gyöngyöt:
  - Végül...
  Charlotte tüzelve folytatta:
  - Ő...
  Christina, folytatva a lövöldözést, kiadta:
  - A házban...
  Magda dörömbölt és felszisszent:
  - A...
  Gerda elengedett egy halálgolyót, és felmordult:
  - Egy nőt...
  Charlotte lőtt, és kiadott egy gyöngyöt:
  - Nézi...
  Christina szögezte és nyikorgott:
  - A...
  Magda kagylóval vágott és kiadta:
  - Nő...
  Gerda egy kagylóval verte, sziszegve:
  - BAN BEN...
  Charlotte nagy robbanásveszélyes kaszát indított el, és ugatott:
  - Ágyak...
  Christina felszisszent, miközben tüzelt.
  - Már...
  Magda lövedéket küldött, és szégyenlősen nyikorgott:
  - Meztelenül...
  Christina egy újabb gyilkos műalkotást küldött ugatva:
  - Hazugság...
  A lányok nevetésben törtek ki, nagyon jól szórakoztak az ilyesmik írásában.
  Aztán lövöldözve elkezdtek valami tisztességesebbet és hősiesebbet komponálni. És egy lánynégyes jól sikerült:
  Hadd kovácsolódjon a szívek egyesülése, erősebb az acélnál,
  Rázza le a pengékről beáramló véres port!
  És könnyes szemek, mint a csillagok,
  Légy velem örökké: szenvedélyesen beszéltek!
  
  Örökké veled vagyunk, arany álom -
  A holdfény és az árapály leánya...
  A szent Jézus Krisztus zászlaja alatt -
  A kerubok félelmetes kórusa felemelkedik az égen!
  
  A szenvedély sugárzó borát isszuk,
  És a művész vázlatot ad az univerzumról ...
  Milyen vékony vagy - az élet gyengéd fonala -
  Az ördög a végsőkig el akarja pusztítani a szerelmet!
  
  A lovag kirántotta kardját, Krisztushoz szólítva:
  Tehát a harmonikus kommunikáció uralkodik a világon.
  És Mária medvék - Isteni tisztaság -
  Hidd el, az Úr nem engedi, hogy a pokol mélységébe zuhanjunk!
  
  De a reményeidet - te magad hordozod magadban...
  Hiszen Isten számára lehetetlen embert dédelgetni!
  Mindannyian fülig ezüstben leszünk,
  Bársony hattyús gyöngy repül az égbe!
  
  Csak ha - ha elestél a csatában,
  Hazádért, mely értékesebb a világmindenségnél...
  És akkor nem félünk az öntött napalmtól -
  Gyenge fénylovagok - megvesztegethetetlenek lesznek!
  
  Jó a világban élni, de néha unalmas,
  És a gonosz éhség és hideg elűzi az embereket...
  A Sátán hegye alatt kell lennünk,
  És szerencsés leszel, ha szívedben fiatal vagy!
  
  Egy másik univerzumban - a halál belépése után:
  Látni fog valamit, amitől mosolyogva lélegzik!
  Bár testben olyan leszel, mint a gyermek,
  De gond nélkül megérted, hogy hiba volt!
  
  A korábbi csaták tapasztalata - jól jön, hidd el,
  Bennük meg fogod ismerni a paradicsom örömét a vérből...
  Alázd meg a rendet, ahol a vadállat üvöltött -
  És kapsz egy hercegnő-feleség jutalmat!
  
  Aztán a trónért és a további utakért,
  Az univerzumok gyűrűjén kell forognia!
  Majd továbbítom az üzenetet utódaimnak -
  Jobb hinni, hogy a siker tanuljon!
  
  Lehetséges-e istenné válni - ez egy jó kérdés,
  Az ember Isten hasonlatosságára teremtett...
  És bár még nem nőtt fel az istenihez...
  Alattunk egy sztár lendületesen ugrik!
  
  Igen, higgy a tudománynak - hatalmas erők számunkra,
  Mert a tudásból köteleket készítünk...
  És hagyd, hogy vétkezzen - a múlt Ham,
  De az atom gránátokat készített ellenségeinknek!
  
  Itt az univerzum jelölte ki a vonalat - tudd
  És az univerzumok zuhatagban követik őt...
  És az eredmények számolás nélkül - van egy igazi paradicsom,
  Amiért a lovagoknak meg kell küzdeniük!
  A lányok nagyon jól énekeltek, ugyanakkor számos üteget és bunkert is legyőztek. Ők maguk kaptak karcolásokat és ütéseket ...
  Rövid szünetet kellett tartanom, hogy pótoljam a lőszert. Ahogy más bölcsek mondják, undorító lányokból szeleteket csinálnak.
  Krisztina és Magda ismét sakkoztak. Egy vörös hajú, arany árnyalatú lány, mindent meg akart nyerni egy mézes szőkétől. A játék éles támadó jelleggel zajlott. Magdának ismét sikerült magához ragadnia a kezdeményezést és anyagi előnyre tett szert.
  Nem volt időnk befejezni a játékot, egy újabb csatát és egy forró harcot. Az égből azonban esett az eső. A látásélesség romlott. A nácik nyilvánvalóan kényelmetlenül érezték magukat.
  Gerda mosolyogva tüzelt, fogta és énekelte:
  - Eső...
  Charlotte, aki a harcost támogatta, együtt énekelve tüzelt:
  - Mezítláb...
  Christina egy kagylót csapva folytatta:
  - által...
  Magda lezuhant, üvöltve:
  - Föld...
  - sziszegte Gerda csillogó szemekkel, és így szólt:
  - Sikerült...
  Charlotte felrobbantotta a lövedéket, és felmordult:
  - Nedves lettem...
  Christina elengedte a halált, és elhallgatott:
  - Lányok...
  Magda lőtt egy forrót, és így szólt:
  - Szem...
  A megszakítás nélkül lövöldöző Gerda így folytatta:
  - Ha...
  A lövedéket elindító Charlotte felszisszent:
  - Egyértelmű...
  Christina lőtt, és fogát kitárva folytatta:
  - Nap...
  Magda dörömbölt és nyikorgott:
  - Ezt...
  Gerda lecsapott egy kagylót, és felsikoltott:
  - Bírság...
  Charlotte elengedte a halál ajándékát, és felmordult:
  - A...
  Christina egy lövedékkel vicsorgott, és felsikoltott:
  - Amikor...
  Magda felsikkantott, mint egy felső, üvöltött:
  - Oda-vissza....
  Gerda zümmögött, és elengedte a kagylókat:
  - Rosszul...
  Charlotte, kiadva a megsemmisülés ajándékait, ezt énekelte:
  - Ha...
  A halált küldő Christina felszisszent:
  - Dalok...
  Magda hevesen tátva a fogát, és felkiáltott:
  - Énekel...
  Gerda sziszegve, lövöldöző ugrásokkal csapkodta:
  - Ezt...
  Charlotte kagylót köpködve kinyomta:
  - Bírság...
  Christina elvette, és felszisszent:
  - A...
  Magda kagylókat üvöltött:
  - Amikor...
  Gerda vigyorogva kijelentette:
  - Oda-vissza...
  Charlotte kiköpött egy másik kagylót, és felkiáltott:
  - Szomorú...
  Gerda ismét lőtt, és kiadta:
  - Ha...
  Charlotte te válaszolsz, üvöltött:
  - Gonosz...
  Christina ugató hangon és tüzelve kiadta:
  - Te...
  Magda vigyorogva szippantott, és lőtt:
  - Az...
  Gerda kiköpött egy adag halált, és felkiáltott:
  - Mindig...
  Charlotte kagylóáramot indítva megfulladt:
  - Könnyen...
  Christina folytatta az éneklést:
  - A...
  Magda sziszegve lövöldözve kiadta:
  - Oda-vissza...
  Gerda üvöltötte a tüdejét:
  - Nehéz...
  És ismét átadta az alattomos refrént.
  Charlotte lövöldözve sikoltott:
  - Ha...
  Christina, elbocsátva, kiállítva:
  - Gonosz...
  Magda fogát tátva folytatta:
  - Te...
  Gerda sziszegve kihúzta a torkát:
  - Az...
  Charlotte nagy dühvel folytatta:
  - Mindig...
  Christina, elbocsátva, kiállítva:
  - Könnyen...
  Magda kuncogva rendbe hozta báját:
  - A...
  Charlotte elengedte a halált, és felkiáltott:
  - Amikor...
  Gerda hevesen motyogta:
  - Oda-vissza...
  Christina, kiengedve a halált, üvöltött:
  - Nehéz...
  Magda röviden felemelte mezítlábát, és ciripelt:
  -ÉS...
  Gerda a tüdeje hegyén dúdol:
  - Unalmas!
  Ezt követően a lányok megálltak... Ismét feltöltötték a lőszert. És hogy az ágyújuk gyorstüzű, és a csata nagyon heves.
  A lányok szórakoztak és vigyorogtak ragyogó fogaik. Milyen szép ez a föld, és milyen mennyei. Csak ragaszkodj hozzá. Vagy igyál egy kis kölnit.
  Gerda és Charlotte bolondot kezdtek játszani. Nagyon ügyesen fogták a kártyákat csupasz ujjaikkal, és mezítláb keverték. Hatalmas remekműnek tűnt.
  Christina nagyon ravasz, nem fejezte be a már elvesztett játékot, hanem azonnal felajánlott egy újat. Magda nem vitatkozott párjával. Ő sem az utolsó harcosok közé tartozik... De nem a makacsság jellemzi.
  Kristina némileg diverzifikálta nyitórepertoárját és D2-D4-gyel ment. Magda a király indián védelmével válaszolt. A Christina pedig négy gyalog variációja. Nagyon heves küzdelem alakult ki. És a legvalószínűbb, hogy White-nak volt valami előnye. Magda már gondolkodni kezdett, és kereste a kiutat egy kényes helyzetből.
  A meccset elhalasztották, és megint a harc... Itt már meleg volt. A legújabb 120 mm-es páncéltörő ágyúk akkumulátora, amely közelről képes áthatolni az E-50-et a homlokon.
  A lövedékek kezdeti sebessége 1050 méter másodpercenként. Tehát nagy késéssel a jenkiknek többé-kevésbé kielégítő fegyverei voltak. Igaz, maga a tank még nem lépett be a sorozatba, csak fegyverek működtek.
  A lányok anélkül, hogy közeledtek volna, lőni kezdték őket ...
  Gerda messziről lőtt, de észrevette:
  - Az amerikaiak egyértelműen haladnak. Ez a védjegyük: mindent későn csinálni. De ilyen lehetőségekkel már régen képesek lettek volna az ekevasat karddá kovácsolni.
  Charlotte a törzsét vonagolva és vörös fürtjeit rázva énekelte:
  - Ördög! Ördög! Mentsd meg az ördögöt! Valaki, valaki megbüntetett minket! Adj nekünk, adj kardot a kezünkbe, a jenkik, a jenki hordák ellen!
  Magda az amerikai fegyvert zúzva, hercegnős mosollyal mondta:
  - Igen, rendben van... A legmagasabb osztályunk minden csatában hatással lesz... Mindig is nyertünk, most is nyerni fogunk!
  Christina a puszta lábával a páncélra csapott, és így énekelte:
  - Akhtun, Akhtun... Foeir, Foeir!
  Pompás, angol négyes: Jane, Gringeta, Malanya, Matilda megrohamozta New Yorkot. A harcosok egy zömök Goering-4 tankon harcoltak. Az autó a Churchill evolúciója volt. Valamivel gyengébb páncélzatú és valamivel nehezebb, mint az E-50, de hasonló fegyverekkel.
  A tankot brit gyárakban, Nagy-Britanniában gyártották, amely a Harmadik Birodalom protektorátusa lett.
  Jane rálőtt az amerikai ágyúra, és ciripelt:
  - Nagy választópolgárok vagyunk... Megtörjük a protektorátust!
  Gringeta kijavította párját:
  - Nem törünk, de fejlődünk... Erősebbek leszünk!
  Gringeta lőtt, szétzúzta az amerikai fegyvert, és filozofikusan megjegyezte:
  Ami nem öl meg, az megerősít!
  Malanya kuncogott és felkiáltott:
  - Banális igazság, de nehéz elhinni!
  Matilda, miközben hernyókkal zúzott össze néhány katonát, megjegyezte:
  - Lehetséges, hogy az igazság banális. Például a Nap sárga, ahogy az égre nézve is látható.
  Jane ajka nagyon széles volt, és felfedte a fogait.
  Egy lövést adott Gringetának, és ciripelt:
  - És a Nap meglehetősen fehér. Csak az ég késlelteti a kék sugarakat, és sárga árnyalatot kapunk.
  Matilda kuncogott, és megjegyezte:
  - És olyan okos vagy... Ügyesen észrevette: hogy ez csak a sárga illúziója!
  Gringeta ismét lőtt, szétzúzta a bunkert, és ciripelt:
  - A mi világunkban minden illuzórikus... Csak ölnek igazán!
  Gépfegyverrel ütötték Malanyát, és tréfásan, vagy talán nem tréfásan üvöltöttek:
  "Talán a halál illúzió!" Hiszen a lélek halhatatlan, és talán személyiségformálás szempontjából - elsődleges!
  Gringeta ismét tüzelt, és énekelte:
  "Bár a test lélek nélkül nem test, de milyen gyenge a lélek test nélkül!"
  Jane lírai felemelkedést érzett, és tüzelve énekelt. És a barátai elkezdtek együtt énekelni.
  Az arisztokrata harcos így kezdte:
  - Hatalmas...
  Gringeta egy lövedéket csapva folytatta:
  -Tartály...
  Malanya lövöldözés, kiadva:
  - Vezetek...
  Matilda halálos ajándékot adott ki, és csicseregve:
  - Tűz!
  Jane lövöldözve, fogait nagy gyöngyként kitárva ugatott:
  -ÉS...
  - sziszegte Gringeta a karjával hadonászva.
  - Összetöri...
  Malanya lőtt, és azt mondta:
  - Mindenki...
  Matilda, hernyókkal zúzva a harcosokat, felszisszent:
  - Sorban!
  Jane csicseregve folytatta:
  - A...
  Gringeta kirúgott, sziszegő kobra:
  - Kilátás...
  Malanya tüzelve folytatta:
  - Harcos...
  Matilda csupasz lábujjával dobogott, és így szólt:
  - Teljesen...
  Jane felkacagott, és rágyújtott.
  - Meredek...
  Gringeta ismét tüzelt, és felszisszent:
  - Legyen...
  Malanya lövedéket helyezett el, és kiadta:
  - Will...
  Matilda egy kagylóval döngölte a fémet, és ezt mondta:
  - Eredmény!
  Jane folytatta a tüzelést, és csipogott:
  - A...
  Gringeta kirúgta, támogatott:
  - Ha...
  Malanya lövedéket lőtt, és kihúzott egy szót:
  - "Tigris"...
  Matilda sziszegve mondta:
  - BAN BEN...
  Jane agresszíven befejezte:
  - Fog menni ...
  Gringeta elesett, folytatta:
  -ÉS...
  Malanya agresszíven kiadott, lövés:
  - Will...
  Matilda határozottan hozzátette:
  - BAN BEN...
  Jane felkuncogott, és kitárta a fogát.
  - Mi...
  Gringeta villámot lövellt a szeméből, és ezt mondta:
  - Tűz...
  Malania folytatta:
  - Övé...
  Matilda üvöltve kiadta:
  - A mi...
  Jane engedett a szavaknak:
  - Churchill...
  Gringeta nyöszörgött, miközben tüzelt.
  - El fog törni!
  Malanya agresszíven felszisszent:
  -Vizsga...
  Matilda a hernyóit összezúzva kiadta:
  - Adni....
  Jane elvigyorodott, és azt mondta:
  - A....
  Gringeta a tüdejéből felkiáltott, mielőtt lövedéket küldött:
  - Öt!
  A lányok pedig egyöntetűen nevetésben törtek ki... Elég parázs volt a küzdelem. Az amerikai légelhárító ágyúk működtek. A 230 milliméteres elülső páncél továbbra is ellenállt az ütéseknek.
  De volt némi kockázat. Sőt, a háború legvégén az Egyesült Államok elkezdett nagyon páncéltörő, szubkaliberű, volfrámmaggal rendelkező lövedékeket gyártani. És ez veszélyes.
  Jane mezítláb megbökte Gringetta vállát, és azt suttogta:
  - Kérlek, ne hagyd ki!
  Ez az eljárás:
  - Kinek a blaster sikítana, a tied pedig hallgatna!
  És lőttek, vitte az akkumulátort...
  Matilda, aki sofőr volt, megjegyezte:
  - A manőver csökkentheti az ütés esélyét.
  A lány három amerikai rendőrt osztott ki, piros repülők fröccsentek minden irányba, és csontok hullottak le. Aztán így folytatta:
  - Olyan ez, mint a halál vonzásában!
  Gringeta eltört egy másik légelhárító fegyvert, és ezt énekelte:
  - A Wehrmacht hordái dühösen tombolnak, mi pedig az acélhónap gyermekei vagyunk!
  Jane kinyújtotta a csupasz lábát, kikapcsolta a rádiót, és azt javasolta a lányoknak:
  Énekeljünk valami vicceset...
  Gringeta mérgesen elmosolyodott, és azt javasolta:
  - A Führerről?
  Jane hevesen bólintott.
  - Igen!
  Matilda támogatta az ötletet:
  - Jobb! Senki sem hall minket!
  Jane örömében énekelt, miközben tüzelt:
  - Ah...
  Gringeta felvette, és lelkesen tüzelt.
  - Führer...
  Malanya keményen, morogva válaszolt:
  - Te...
  Matilda, összetörve a katonákat, így folytatta:
  - Führer...
  Jane kitört belőle a lelkesedés.
  - Kecske!
  Gringeta tüzelve folytatta:
  - Miért....
  Malanya lövöldözés, kiadva:
  -Ellen...
  Matilda megnyomta a hernyóit, és felszisszent:
  - Angol...
  Jane lelkesen folytatta:
  - Hasznos...
  Gringeta felszisszent és üvöltött:
  - Te....
  Malanya kitárta agyarait, és ugatott:
  - Szamár...
  Matilda folytatta, ordítani kezdett:
  - Fogsz kapni...
  Jane nevetve, majdnem fulladozva folytatta:
  - Tól től...
  Gringeta lőtt, és azt mondta:
  - Te...
  Malanya támogatta a lelkesedést:
  - Kimondottan...
  Matilda suttogta:
  - BAN BEN...
  Jane kitörő dühvel ugatott:
  - Piatak!
  Gringeta tüzelve folytatta:
  - Bele fogsz futni...
  Malanya agresszíven felkapta:
  - A...
  Matilda hangosan válaszolt:
  - Erős...
  Jane lelkesen támogatta:
  - Angol...
  Gringeta halotti ajándékot küldött és kiadta:
  - Ököl!
  Malanya tovább énekelt:
  - Nál nél...
  Matilda kiadta, hernyókkal szétzúzva a légelhárító ágyút:
  - Mi...
  Jane hümmögött és folytatta:
  - Fegyverek...
  Gringeta sziszegve szögezte:
  -ÉS...
  Malanya nyikorogva folytatta:
  - Tankok...
  Matilda felüvöltött:
  - Nál nél...
  Jane felmordult:
  -Minket...
  Gringeta felszisszent a tüdejéből.
  -A...
  Malanya lelkesen folytatta:
  - Te...
  Matilda úgy bömbölt, mint egy bivaly:
  - VAL VEL...
  Jane felsikoltott:
  - Automatikus...
  Gringeta dorombolt, és kitárta a fogát:
  - Remegni...
  Malanya dühösen kiadta:
  - Pederast!
  Matilda tovább énekelt:
  - Vágjuk...
  Jane mezítláb taposva csicseregte:
  - Te...
  - csicseregte Gringeta, miközben lelkesen tüzelt.
  - Ez olyan, mint...
  Malanya elhallgatott, és szikrákat mutatott a fogai közül:
  - Kecske...
  Matilda zúgott, összetörve a többieket:
  -ÉS...
  Jane támogatta a lelkesedést:
  - Égesd el....
  Gringetát rosszindulattal adták ki:
  - Kék...
  Malanya felszisszent, mint egy mocskos kobra:
  - Mielőtt...
  Matilda dühösen hozzátette:
  - Tla...
  És a lányok kórusban, egyhangúan befejezték az éneket:
  - Tűz, tűz, tűz... Agónia!
  A lőszer elfogyott, de nem árt tankolni. Kicsit vissza kellett vennem a tankot. És hívd rádión az ellátó brigádot. A lányok szünetet tartottak.
  Jane a harckocsi páncéljához dörzsölte mezítláb. Gyönyörű lány, szőke, enyhén aranysárga hajjal. Olyan csábító és arisztokratikus egyszerre.
  Szépsége egy fizikailag edzett hercegnő szépsége. Jane lőtt, és a srácot képviselte. Olyan megkönnyebbült, gyönyörű, izmos, természetes szőke, cserzett bőrrel. Hogy ő simogassa meg... a nyelvével!Jane kuncogott, na jó, ha szereted a szexet. De vannak nők, akiknek ez nem tetszik. Biztos nagyon boldogtalanok a házasságukban. Bár egy férfival szeretkezni unalmas. Változatosságot akarok. Új élményekre és kalandokra vágyom. És keress új férfiakat, hogy egymás szebb legyen! Ráadásul Jane nagyon szerette a fekete szerelmeseket. Romantikus egy színes bőrűvel szeretkezni. És nagyon szép, ha fekete a bőr, és skarlátvörös mellbimbókkal dörzsölöd.És a mellbimbók megduzzadnak és keményebbek lesznek. És máris egy érzéki hullám kezd rázni.Jane majdnem a lába közé tette a kezét, hiszen férfit akart. De félénk volt a barátai előtt.
  És mennyire akartam, hogy a lüktető jáde rúd belépjen a Vénusz párásított barlangjába.
  De a feje kezdett álomba süllyedni, és a lány, miután elszundikált, ezt álmodta magában;
  Itt vagyunk!
  Jover Hermes ismét idiótán vigyorgott, és egy fényűző öltönyben találta magát. Háromdimenziós hologramok villogtak az épületben, ahol különféle egyének a sztalzanoktól a lélegzetelállítóan változatos lényekig a legkülönfélébb módokon, olykor a legvadabb és az ember szemében legelvetemültebb módon végezték a közösülés rituáléját. A háromdimenziós vetületek megmozdultak, elevennek és fényesnek tűntek. Voltak egy nőstény kentaur és radioaktív medúza képmásai. Testük belseje párzáskor miniatűr nukleáris robbanásoktól lángolt fel. Egyes, egy avantgárd művész narkotikus hallucinációihoz hasonló, hatalmas hologramok formájában ábrázolt egyének villámok zuhatagával vagy hiperplazmatikus láva fröccsenésével lépnek kapcsolatba, amely menet közben alakját változtatja, és végtelen spektrumú diverzitást sugároz. Vagy a hiperplazma kifröccsenése háromfejű sasok formájában, majd azonnal, mint a gyurmafigurák, sok szárnyú pillangóvá alakul át, akkor ez már halak és szirmokat lengető virágbimbók keveréke... És ez teljesen hihetetlen, teremtmények leírhatatlan formában, szaporodási aktust végezve, felemésztve a környezet energiáját, lecsapódásra kényszerítette a légkört, és záporfolyamokban olvadt össze, amelyek a felszínre hullva azonnal sziszegni, füstölni kezdtek.
  Az oroszlán döbbenten nézett, és zavartan pislogott... Ez minden képzeletet felülmúlt, amit épeszű ember elvileg el sem tudott képzelni. A fiatalember ajkáról kikerült a mondás:
  - Az ember gondolatban mindent el tud képzelni - kivéve azt a határt, amelyen túl a határtalan emberi butaság véget ér!
  Hermész erre nem reagált, mohón belenézett a vetületekbe, a sztalzan légzése felgyorsult és elnehezült.
  A hologram mögül egy meztelen magas díva úszott elő hétszínű frizurával és tizenkét farkú neutronkorbácsával. A sztalzanka eleinte hatalmasnak tűnt, de minden lépéssel egyre csökkent, mígnem szinte standard méretű lett, alig több mint két méter. Ment, lendületesen forgatta elegáns csípőjét, amelyen egy vékony cérna lógott, amely vakítóan szikrázott a rádiókövektől. A kavicsokkal aranyozott magassarkú cipők hangosan csikorogtak a féldrágakő bevonaton.
  Mögötte egy lény mozgott, amely hét csiszolt golyóból állt, béka alakú lábakkal, de puha párnákon. A golyók drágakövekként csillogtak több világítótest patakjai alatt, és az arc... Nos, csak a Miki egér az ókorban kultikus gyerekrajzfilm. Sztalzanka megállt, kitárta nagy, háromszínű fogait, mint egy ragadozó párduc. Elegáns szeme egy hétágú csillag képével a szivárványhártyán megfagyott a jóképű Leo Eraskandaron.
  - Micsoda kvazár Yuling! Milyen kvarkból vontad ki?
  Hermész ravaszul hunyorgott, és jobb, méreglila szemével kacsintott (ez egy huncut szokás!)
  - Kereskedelmi titok! Fizetés ellenében elmondom!
  Egy hatalmas, izmos kezű nő magához húzott egy öntött izmokból szőtt magas srácot. Hosszú körmei permetezett zafír, smaragd és ultra-plutónium keverékétől csillogtak.
  - Fizetek egy százalékot, ahogy megbeszéltük. Szerintem teljesen logikus megemelni a fiú fizetését. Több mint ezerháromszáz nőstény szkennelte már ennek az oroszlánkölyöknek a képét. Csak összetörik!
  Hermész húsevően megnyalta nyelvével telt ajkát:
  Erősebb, mint gondolnád! Túl fogja élni! Van valami, hogy ne unatkozzam itt?
  A bordély háziasszonya kiütött egy narancssárga fénycsövet az ujjai közül, és kecses kis horgas orrával a kábítószer-lángnyelveket behúzva kérdezte:
  - Női közkatonákat, tiszteket vagy külföldiek közül szeretnél? De a szex más világok nem fehérje képviselőivel illegális (és veszélyes is lehet!), Ez csak felár ellenében lehetséges. Hermafroditáktól a szarkákig...
  Hermész lazán legyintett.
  - Inkább más galaxisok és testi felépítések nőstényeivel, örök sparringpartnereik már fáradtak.
  A királynő ruhájából származó gyöngydarabra emlékeztető állat karikatúraszerű pofája beletemetkezett a fiatal férfi sípcsontjába. Az orra egy spatulával meghosszabbodott, és a kecsesen kiálló ereket dörzsölte a fiú étcsokoládé bőre alatt. Eraskandar kellemes csiklandozástól dorombolt, és a durva spatula rózsaszín sarkú cipőre költözött, amelyet illatos por- és szennyeződéstaszító kenőcs borított. A csillogó golyók színe, egy csodálatos lény, a spektrum smaragdkék része felé kezdett változni.
  - Az ügyfél vágya - a törvény. - kiáltott rá vicces kedvencére a szenvedélyek házának vezetője. - Vissza Alavaleta, ne gondold, hogy ez a fiú a legkedvesebb lélek. Valójában egy szörnyű vadállat áll előtted, amely a jövőben a Hatalmas Birodalom egyik legjobb harcosává válhat. - Aztán a díva hangneme nagyképűen magasztosból a leghétköznapibbra, sőt unalmasra változott. - És te, Oroszlánkölyök, kövess!
  - Ha minden jól megy, megmutatom a császári palotát a galaktikus fővárosban, Greizinaréban - suttogta Hermész alig hallható hangon.
  Eraskandar és a bordély tulajdonosa kéz a kézben mentek a mozaikfal mögé. Onnan női nevetés harsant, a ledobott ruhák pedig suhogtak. A fiatalember megjelenése üvöltést váltott ki. Több meztelen lány rohant hozzá, mohón ittak éhes piócákat. Test; az ember bronzbarnája és a világosabb sztalzanok összefonódtak labdává, érezte, ahogy szenvedélyrohamában erősen vállba harapott, s egyszerre három pikánsan illatos lányos ajak próbálja elkapni a rabszolga száját. Kezek a fiú szőke hajába markoltak, terpeszben volt, fájdalmat okozott, hosszú körmök mélyedtek a lapockájába. Az oroszlán dühösen dolgozott, mint egy élő gép, de az esze messze járt...
  Jane felébredt egy csupasz talpra ütésre.
  Gringeta felszisszent a társának, vagy inkább a parancsnoknak:
  - No de most vissza a harchoz!
  Jane kuncogott, és megjegyezte:
  - Úgy vagyok veled, mint egy háborúban, és egy háborúban, mint te...
  Malanya, ez a géppuskás támogatta:
  - A csata véget ért, én pedig örömmel megyek haza!
  Matilda álmodozva mondta:
  - Bárcsak lenne birtokom! És rajta rabszolgák!
  Gringeta felkacagott, és ravaszul így szólt:
  Miért csak egy birtok? Talán jobb egy egész univerzum rabszolgákkal?
  Jane felkacagott. Néger testet akart. Megszorítani és simogatni. Nem mindenki érti a nőket. Miért vonzódnak annyira az afrikaiakhoz?
  Malanya géppuskákból ömleni kezdett - a lőszer hasznát feltöltötték, és csipogott:
  - Könnyű "Bummer", hűvös "Bummer" - smaragd fények ... Ez a "Bummer", a Fortune fia, ha utoléri!
  Matilda megnövelte a sebességét... A lányok elkezdtek pusztítani egy másik bunkert.
  Jane a Twitteren írta:
  - Te...
  Gringeta lelkesen felvette:
  - Jól...
  Malanya dörmögte, és kitárta a fogát:
  - Tudod...
  Matilda dühösen folytatta:
  - A mi...
  Jane füttyentett, és puszta ujjait a joystickon nyomva lövedéket küldött:
  - Emberek!
  Gringeta aplombával énekelte:
  - Ő szereti...
  Malanya hogyan kell kiabálni:
  - Hidrogén!
  Matilda felsikoltott:
  - Adj egy hidrogénbombát!
  Jane megrázta arany fejét, és ezt énekelte:
  - Ó, én magam nem hiszek... Ezekben a babonákban!
  Gringeta módszeresen lőni kezdett egy taracküteget. Hűvösen csinálta, de énekelte:
  - Csípek, mint a harkály... És még egy kicsit őrült is!
  Malanya levágott pár tucat géppuskás gyalogost, és üvöltött:
  - Csontvázvarázs!
  Matilda a harckocsit előrenyomva felkapta és énekelte:
  - Becsület, ha nincs, fényes ország! Nincs olyan lény, amely jobban odaadó lenne Koscsejnek!
  A női harcosok kuncogtak, Jane pedig újra énekelte:
  = Németország...
  Gringeta lelkesen felvette:
  - Ezt...
  Malanya agresszíven hozzátette:
  - Teljes...
  Matilda kijavította a szót:
  - Csak...
  Jane keményen végzett:
  - Maszat...
  Gringeta, tüzel, csicsereg:
  - Vége...
  Malanya dühösen felszisszent:
  - Jönni fog...
  Matilda kuncogott:
  - Sveta...
  Jane dühösen csicseregte:
  - Neked...
  Gringeta agresszíven felkiáltott:
  -Golyó...
  Malanya felszisszent, mint egy kifújt gumi:
  - BAN BEN...
  Matilda mindenkit lenyomott egymás után, és felkiáltott:
  - Templom!
  A lányok pedig keresztbe tették a csupasz lábukat. Olyan imádnivalónak és csábítónak tűntek.
  Jane a Twitteren írta:
  - Will...
  Gringeta készségesen neki, továbbra is szögezi:
  - Führer...
  Malanya egy párduc dühével sziszegte:
  - Egy hurok...
  Matilda nevetve folytatta:
  - Sztálin...
  Jane az oriole hangjával vágott:
  - Basszus...
  Gringeta szellemesen felszisszent, és még egy nehéz tarackot is összetört:
  - A...
  Malanya készségesen felvette az igazítást:
  - Kettő...
  Matilda felszisszent, mint egy párduc:
  - Rubel!
  Aztán az utolsó fegyver is elhallgatott. New York már kilencven százalékát elfoglalták a nácik. És ki mondta, hogy túl kevés a német ahhoz, hogy uralja a világot? Mindenesetre lenyelhetik a világot. Több ezer jenki megadja magát újra. És csak a zsidókból álló részek részesítik előnyben a halált, mint a megadást.
  New York és Washington bukása után, 1945. október 25-én az Egyesült Államok kapitulált. Így a második világháború újabb lapja fordult elő.
  Az amerikai hadsereget lefegyverezték, katonák és milíciák milliói mentek a táborokba.
  Hitler örült... 1945. október 30-án a Führer Washingtonba látogatott, és a Fehér Ház romjairól beszélt.
  Az első számú diktátor beszéde, mint mindig, fényes és emlékezetes volt. A németek tapsoltak, az amerikaiak pedig letérdeltek. A világ leggazdagabb országa bukott. Nagy diadal.
  Hitler elrendelte, hogy készítsen ünnepet Cipruson, és szervezzen gladiátorharcok egész sorozatát.
  Ezzel egy időben a németek elkezdték a zsidókat a gettóba űzni és új rendet alapítani. A Harmadik Birodalom elkezdte megemészteni Amerikát.
  Ugyanakkor díjazták a kitüntetetteket. És sok ilyen volt.
  Szuperák, és egy igazi sztár, Friedrich egy kifejezetten neki kreált megrendelést kapott: a Nagy Csillagot, a Vaskereszt lovagkeresztjét arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Fent csak egy kitüntetést alapítottak: a Grand Star, Lovagkereszt, Vaskereszt, platina tölgylevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Másokat is díjaztak. Jane megkapta a tölgyleveles Lovagkeresztet, barátai pedig csak a Lovagkeresztet. A Fab Four kapott jutalmul: Lovagkereszteket, tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal, és már volt ilyen kitüntetésük. Plusz harckocsirombolók arany és gyémánt keresztjei.
  Hans Feuer megkapta a Vaskereszt lovagkeresztjét tölgylevelekkel és kardokkal.
  Nem rossz egy olyan embertől, akinek az anyja zsidó, az apja pedig norvég. Ő maga pedig a tizedik generációban németnek vallotta magát. Hans Gerd szeretője, és több másik lány is. Nagyon jóképű, szőke hajú fiatalember. Egyáltalán nem olyan, mint egy zsidó, inkább egy plakát árja.
  Gertrude és Stella, azok a harcosok, akik a lemezen harcoltak, szintén megkapták az Arany Katonai Érdemkeresztet. És a tölgyfalevelű vaskereszt lovagkeresztjén. De többet díjaztak a megsemmisült repülőgépek listájáért. A lemezsíkok sebezhetetlenek, de maguk nem tudtak tüzelni. Csak a hangnál ötször-hatszor nagyobb sebesség előnyeit döngölték, a repülőket. Nos, rádióvezérlésű rakétát is indíthatnának földi célokra.
  Egészen addig, amíg a hajlékonylemez félelmetes fegyverré nem vált, bár sebezhetetlensége erős erkölcsi hatással volt az ellenségekre. De drága cucc.
  Margaret és Helga pilóták megkapták a Vaskereszt Lovagkeresztjét, tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Ez a lezuhant repülőgépekről és a bájos szőkék szépségéről szól.
  Díjat kapott: Lovagkereszt, Dan és Farkas tölgylevelek.
  A pontyot a japánok és a németek is díjazták. Elnyerte a Vaskereszt első osztályú kitüntetést, és egy névleges Mainsteini karórát. A nindzsa fiú a fő díjakat Hirohito császártól kapta. Természetesen más nindzsa harcosokat is megajándékoztak. Japán hozzájárult Amerika meghódításához.
  Sokan kaptak díjat és pénzt. Az öröm és az ujjongás végigsöpört az egész Harmadik Birodalomban.
  Az E-50 harckocsi kiváló harci tulajdonságokat mutatott, és a világ legjobbjaként ismerték el. A németek ismét elárulták mentalitásukat.
  1945. november 8-án pedig alacsony Föld körüli pályára bocsátották az első mesterséges műholdat videokamerával.
  Maga a Führer eddig a ciprusi müncheni puccs évfordulóját ünnepelte a Colosseumban.
  A gladiátorviadalokon folyóként folyt a vér. Mint mindig, most is sok volt az orgia és a túlevés. A németek szó szerint megőrültek a zsírtól.
  Közben Sztálin, miután november 7-én ünnepelte a forradalom ünnepét, begyűjtötte a GKO-t.
  Szükség volt az aktuális problémák megbeszélésére. Hitler kezei most ki vannak oldva. És nem megy-e tovább Oroszországba. Hogy végezzen a bolsevik birodalommal.
  Molotov szólva megjegyezte:
  - Most a Harmadik Birodalom erősebb lett, mint valaha! A képességei elképesztőek! Valójában a német E-50 harckocsi elérhetetlennek bizonyult az amerikaiak számára. A Harmadik Birodalom sugárhajtású repülőgépe pedig páratlan!
  Sztálin félbeszakította Molotovot:
  Röviden: el vagyunk ítélve?
  A külügyi népbiztos kifogásolta:
  - Szerintem nem Sztálin elvtárs. Az ön zsenialitása és a szovjet nép hajthatatlan akarata minden bizonnyal győzelemre visz bennünket!
  Sztálin többször összecsapta a kezét. És vigyorogva megjegyezte:
  - Gondolod, hogy a zsenialitásom kárpótol a lomhaságodért?
  Voznyeszenszkij nehezteléssel a hangjában így szólt:
  - Mindent megteszünk Sztálin elvtárs. De az emberi képességeknek vannak határai! Annyi T-34-85 harckocsit gyártottak már le, hogy nincs hozzájuk elég legénység!
  Zsukov dühösen megjegyezte:
  - Nem a mennyiség a lényeg, hanem a minőség! A T-34-85 még a könnyű E-5-ösökkel szemben is sérülékeny, ágyúja pedig még oldalról sem hatol át az E-50-en! Valójában a harmincnégy erkölcsileg és valójában elavult. És az új T-54 csere nem áll készen ... És hogy őszinte legyek, az sem elég, hogy áttörje az ellenséget!
  Voznyeszenszkij magabiztos hangon mondta:
  - Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a T-54 mielőbb gyártásba kerüljön. De a tankot viszonylag könnyűnek, jól védettnek és tisztességes fegyverekkel kell készíteni. Nehéz mindent egyszerre elérni. Igyekszünk és három műszakban dolgoznak a tervezők!
  Sztálin keményen megjegyezte:
  - Hány ilyen kutató a táborokban etet tetveket! És igen, csalódtam benned. Eddig nem sikerült kielégítő sugárhajtású vadászgépet létrehozni, és a Yak-9 még mindig tömeggyártásban van!
  Jakovlev tervező zavartan azt mondta:
  - Nagyon jó ez az autó Sztálin elvtárs...
  A legfelsőbb parancsnok félbeszakította:
  - Jól beszélsz? Igen, a német vadászgépek kétszer olyan gyorsak, mint ő! És a fegyverzet egy légpuska ... Csak egy ilyen harcos a csirkéken nevet. Ez csak egy törött patájú ló!
  Jakovlev vette a bátorságot, hogy ellenkezzen:
  - Téved, Sztálin elvtárs. A Yak-9 nagyon manőverezhető gép, a gyakorlatban pedig hatékony. Igen, és könnyen gyártható, olcsó. Nagyon meglepődnénk, ha lenne jobb.
  Sztálin az öklével hadonászott, és megjegyezte:
  - Itt nem lehet felfogni a fasiszták számát! Most az egész világot a sarok alatt tartják. Számokban még mindig nem tudjuk legyőzni őket. Tehát amit még el kell érni, az a minőségi fölény. És itt egy olcsó és praktikus sugárhajtású vadászgépre van szükségünk, amely jobb a német társainál. És ezt el kell érned, különben lelőlek!
  Az utolsó szavakra Sztálin kiáltásba kezdett. És öklével az asztalra csapott. Súlyos szünet következett.
  Sztálin irodája festményekkel volt berendezve, ahol színes olajjal különféle parancsnokok és cárok portréit festették a vászonra.
  Itt és Suvorov, és Kutuzov, és Bruszilov. Szintén Nagy Péter, Rettegett Iván, Dmitrij Donszkoj, Ivan Kalita, Frunze, Bagration. Elég érdekes gyűjtemény. Új arckép is megjelent: Vaszilij nagyherceg III. Ez az uralkodó volt Rettegett Iván apja. Bár nem olyan híres, mint illusztris fia.
  Sztálin ritkán volt jó hangulatban. Miután a Harmadik Birodalommal vívott háború során elveszítette a szovjet birodalom jelentős részét, attól tartott, hogy a nácik újra eljönnek. Az Egyesült Államokkal vívott háború nem volt túl hosszú ahhoz, hogy haladékot és lehetőséget adjon... Nos, például, hozzon létre egy atombombát, és védekezzen a nácik ellen.
  Hogyan lehet beleegyezni abba, hogy ne izgulj. Valószínűleg télen nem fordulnak meg a nácik, de jövő nyáron: várd a hívatlan vendégeket! És ez persze egyáltalán nem boldogító. De ez aggaszt... Sztálin már öreg, ereje és egészsége nem ugyanaz. Rendkívül nehéz lesz ellenállni a náciknak, sőt inkább lehetetlen. Hogyan reagáljunk a nácik hatalmára.
  Voznyeszenszkij, mint a legmerészebb, megtörte a szünetet, és így szólt:
  - A felvonuláson látta Sztálin elvtárs az IS-4 prototípusunkat. Sikerült és elkészítettünk egy új tankot éppen az ünnepre. A jármű 250 mm-es elülső páncélzattal rendelkezik. És 170 mm-es oldalak. 60 tonnás tömegű gépet kaptak, amely képes volt egy 88 mm-es német ágyú ütéseit tartani. Sikerült elkészítenünk azt a tankot, amit akartál, Sztálin elvtárs.
  A főnök komoran megjegyezte:
  - De a német 105 mm-es E-50-es löveg még mindig homlokon szúrja az IS-2-t. Míg ennek a tanknak a 122 mm-es ágyúja nem döngöli a németeket a frontpáncélba! Soha nem tetted, a német paramétereket felülmúló gépek.
  Voznyeszenszkij ünnepélyesen megígérte:
  - Hamarosan elkészül az IS-7, ez a 130 mm-es ágyús harckocsi fegyverzetben és frontpáncélzatban felülmúlja az IS-4-et. És akkor sok mindent elérhetünk. Üsd át a fasiszta masztodon elülső páncélját!
  Sztálin kissé megenyhült, és megkérdezte:
  Mennyi lesz ez a tank?
  Voznyeszenszkij magabiztosan válaszolt:
  - Hatvannyolc tonna. Viszonylag kevés, mint a Tiger-2. Nem tudjuk pontosan, hogy egy német 105 mm hosszú csövű 100EL ágyú mennyit tud áthatolni. De hozzávetőlegesen, ha a lövedék jellemzői hasonlóak az alkaliberéhez, akkor ... 1300 méteres sebesség biztosítja a páncél behatolását, 300 milliméter hatvan fokos lejtőn 1000 méter távolságból ...
  Voznyeszenszkij habozott, és öt perccel később válaszolt:
  - Nem, valószínűleg az IS-7 továbbra is alulmarad a német harckocsinál a fegyver páncéltörésében, és nem fogja tudni felülmúlni azt, amikor ütögetni kezd.
  Sztálin megkérdezte:
  - És miért? Ilyen nagy kaliber, de a páncéltörő kisebb, mint a német?
  Voznyeszenszkij sóhajtva válaszolt:
  - A német lövedék minősége jobb, ahogy a kezdeti sebesség is. Ebből a szempontból még a német 88 mm-es ágyú is valamivel erősebb páncéltörőnél rövid hatótávon, mint a mi 130 mm-ünk.
  Sztálin megropogtatta az ujjait, és kijelentette:
  - Javítanunk kell a lövedék minőségén! Dolgozni fogsz rajta! És mennyire tudod vezetni a kalibert...
  Beria hízelgően azt javasolta:
  - A tankra 203 milliméteres kaliberű fegyvert rakhatsz. És szó szerint el fogja söpörni az ellenséget!
  Sztálin szkeptikus volt:
  - Növekszik a súly, csökken a tűzgyorsaság, nem lesz építő jellegű a megközelítés!
  Beria széttárta a karját, és megjegyezte:
  - De különben nem szúrjuk homlokon a németet... Ráadásul az IS-7 elég nehéz harckocsi, ráadásul drága. És nincs sok forrásunk az autók szétszórására.
  Sztálin öklével az asztalra csapott, és felmordult:
  - Az IS-11-ből 203 mm-es ágyús harckocsi legyen. De szükségem van egy IS-10-re, ami egyetemessé válik. És akinek a súlya nem haladja meg az ötven tonnát. Ez egyértelmű?
  Voznyeszenszkij tehetetlenül széttárta a kezét:
  - A kisebb súly rontja Sztálin elvtárs védelmét...
  A vezető javasolta:
  - És csinálsz egy háromszáz milliméteres homlokot, és olyan szögben, mint az IS-3, és az oldalpáncél sokkal gyengébb... És gondolj a fegyverre.
  Voznyesensky megjegyezte:
  - Megpróbálhatja... Hozzon létre egy autót, amely csak a homlokban védett? Hát ennek is van értelme!
  Beria hirtelen azt javasolta:
  - Küldjünk ki minden tervezőt a táborokba. Lehet, hogy akkor valami alkalmas jön létre?
  Sztálin nevetett, és vidáman mondta:
  - És mi... Remek ötlet! Kevesebb kísértés lesz számukra a táborokban!
  De új tankokat kell készíteni! Olyan, hogy a Harmadik Birodalom közel sincs hozzájuk!
  Voznyeszenszkij szolgálatban válaszolt:
  - Mindent megteszünk!
  Beria készségesen mondta:
  - Minden tudóst letartóztatunk! Hadd dolgozzanak az őrök a klubok alatt!
  Sztálin üvöltött:
  - És biztos, hogy a világ legjobb repülőivel, valamint rakétáinkkal rendelkezünk! Így legyen, mert én mondtam!
  Belügyi népbiztos, felvette:
  - A zseni szava a törvény!
  Sztálin kissé önkritikusan megjegyezte:
  - Mégsem hiába támadtam Németországot, miközben ők az USA-val és Kanadával voltak elfoglalva. Ez nagy hiba!
  Zsukov azonnal azt javasolta:
  - Most üthetsz? Amíg az ellenséges csapatokat be nem vetik?
  Sztálin negatívan megrázta ősz fejét:
  - Nem vállalok ilyen felelősséget! És a mi embereink sem veszik el! Nem vagyunk agresszorok! Kiállunk a békéért és harcolunk a béke ügyéért! Adja a leszerelési ligát!
  Vasziljevszkij aggódva megjegyezte:
  - Ha ránk másznak, már késő lesz... És senki sem törölte a megelőző háború koncepcióját.
  Sztálin mély levegőt vett. Töltött magának egy üveg bort, ivott egy egész pohárral, és így szólt:
  - Megelőző háború... Nos, talán előrelépünk pár száz kilométert, és megállítanak. Már korábban kellett volna ütni! És most reménykedjünk, hogy a németek és a japánok egy kicsit kielégítik étvágyukat.
  Beria ekkor felemelte a hangját, és azt suttogta:
  - És ha Sztálin elvtárs... Japán és a Harmadik Birodalom homlokát löki?
  A főnök elvigyorodott, és megjegyezte:
  - Remek lehetőség lenne... De hogyan lehet elérni?
  A belügyi népbiztos azt mondta:
  - Öt lányunk van, akik átélték az egész háborút, és Amerikában harcoltak. Lehet-e műteni őket?
  Sztálin a bajuszába vigyorgott, és rikácsolt:
  - Ezekre gondolsz? Alenka és csapata?
  Beria hevesen bólintott.
  - Igen, pontosan őket!
  Sztálin összehúzta a szemét, és megkérdezte:
  Mit gondolsz, mit tehetnek?
  A belügyi népbiztos megvakarta a fejét, és azt javasolta:
  - Nos, öltözz át nindzsává és támadd meg a német bázist! Talán sikerülni fog!
  Sztálin megvakarta a tarkóját, és gondolkodás után válaszolt:
  - Még ne rohanj! Ha a németek nem támadnak meg minket, akkor egy ilyen provokáció kockázatos. Ráadásul a lányok teljesen eltérnek a japán nőktől. Háborút hozhatsz ellenünk is. De ha ennek ellenére Hitler támad, akkor... azt hiszem, nem lesz vesztenivalója!
  Beria egyetértően bólintott.
  - Így van, Sztálin elvtárs! Lányok, ez a mi páncélvonatunk a mellékvágányon!
  Minden idők és népek vezére fáradtan bólintott:
  - RENDBEN! Az alapokat már megbeszéltük! A lényeg, hogy béke legyen! Mindenki belebetegedett a háborúba!
  A kíséret különösebb lelkesedés nélkül hagyta el a zsarnok irodáját. Minden idők és népek vezére nem volt rendjén. Bár egy kicsit a lélek könnyebb lett. Valóban, ha a Harmadik Birodalom és Japán egymás ellen szorulna, az nagyszerű lenne! Esélyt adott. Talán ebben az esetben elegendő idő lenne egy atombomba beszerzésére. Bár maga az ötlet szerencsejátéknak tűnt, és még legalább öt év kellett hozzá.
  Itt Sztálin hirtelen ihletet érzett, és felhívta a titkárát. Egy fiatal, karcsú lány lépett be, fekete hajjal copfba húzva. Meghajolt a vezető előtt.
  Sztálin szigorú hangon parancsolta:
  - Nyomtassunk! Én diktálok, és te vagy az én bölcs gondolataim az írógépről.
  A lány leült, és a vezér utasítására zörgött;
   A háborúban jó az őszinteség, ha nem spórolsz a kiképzéssel, de ha bántalmazás jön, használd bátran a ravaszságot!
  A vécébe bárki vizelhet, a gazembert csak az tudja dögölni, aki soha nem hagyja magát a vödörhöz ültetni!
  A Haza inváziójának vihara eléri azt az uralkodót, aki túl sokáig várja az időjárást a tenger felől!
  A személyes ne mondjon ellent a nyilvánosságnak, kivéve, ha a tömeg téveszméiről van szó, amelyeket a társadalom nem ismerhet meg!
  Aki csendben a társadalmat a személyes fölé helyezi, az a készpénz csengését teszi a pénztárcájába!
  És a hóember a sivatagban édesebb, mint az, aki vizes munkát vállal, anélkül, hogy buzgón bízna saját nyugalmában!
  Ritka szerencse, amely az ellenfél hülyeségének rovására megy, nem helyettesíti a képzett elme szisztematikus használatát!
  A csatában többször is el lehet téveszteni, de csak akkor, ha az egyetlen vágy nem rohan el a cél mellett, pontosan eltalálni egy békés helyet!
  Bajba kerülnek, aki késlelteti a döntési időt, és a mozdulatok meggondolása nélkül teszi, amikor a sarló elmegy a köles mellett!
  A munka embert csinált a majomból, és a küzdelem, a munka és a tudás demiurgust csinál az emberből!
  A rossz a jó érmének másik oldala, enélkül a jutalom volumene és súlya csökken!
  A közelben lévőkkel drukkolni az ostoba emberek sajátja, de ahhoz, hogy idegeneket lökjünk, a legélesebb találékonysággal kell rendelkeznie!
  Ha szeretnél megélni, vond be azokat, akik veled próbálnak leszámolni!
  Egy nagy kanál feltépi a szádat, egy kis hastól megduzzad az éhségtől, és pont úgy, hogy nem tudod elkerülni a túlsúly elleni küzdelmet!
  Nehéz mindentől megválni, kivéve a plusz kilókat, és nem könnyű megszabadulni tőlük!
  Milyen könnyű berepülni, és milyen nehéz felmászni!
  A keselyűknek is van szárnyuk, amit le kell venni, de ahhoz, hogy lélekben felemelkedhessenek, nem szabad a dögevők gondolataitól inspirálódni!
  Ha hidegvérrel repkedsz, hogy túléld, pillangó leszel a hóban!
  A barátok tudják a bajt, de az ellenségek sajnos mindig hozzák hozzá!
  A hősiesség kijavíthatja a hibát, de soha nem fogja igazolni az ostobaságot!
  Az uralkodó ékesszólása, mint egy részeg delírium tremens, egyetlen célt követ: megrészegülni és elvezetni a valóságtól!
  A golyó kiváló oktatási módszer, csak az ütés hatékonysága csökken a használat gyakoriságától! Gyakran a hitelesség csökken, és ha eljutsz odáig, zombikat kell felnevelned!
  A vallás a büszke embert az állat szintjére süllyeszti - választást ad birka és kecske között! És minden vallás erőssége abban rejlik, hogy az ateizmussal ellentétben legalább egy állatod van, de van választásod!
  Az ólom segíti az emésztést, különösen, ha a tabletta patron formájában van! És miért? Soha nem fogsz étvágytalanságra panaszkodni!
  A teknőslélektan nem kedvez a hosszú életnek, mert csigatempóban nem lehet lépést tartani azzal a gyorsasággal, amely hosszú életet ad!
  Nem minden arany, ami csillog, de minden, ami elvakítja az ellenséget, megfizethetetlen!
  A majom az ember őse, akinek viselkedése nem állítható példaként az utódok elé!
  Aki tud farkasokkal élni, nem lesz szomorú üvölteni!
  Az oroszlán a vadállatok királya, de az emberi rabszolga lenyúzza a bőrét!
  A háború mozi, kollektív rendezés, egyéni teljesítmény, tömeges terjesztés és körítési díjak!
  Egy jó alkimista parancsnok, aki ólomgolyókat tölt a jóvátétel aranyérméibe!
  Csak azok halnak meg szégyenteljesen, akik már meghaltak a lelkükben méltó életért! És ha méltó a halál, az már halhatatlanság, ami igazi életet jelent!
  Isten azoknak a reménysége, akik kudarcot vallanak olyan dolgokban, amelyek egyáltalán nem ördögi nehézségek és ördögi bonyolultságok!
  Csak az képes nagy intellektusugrásra, aki tudja, hogyan fékezze meg a gondolatok ugrását!
  A háborúban minden olyan régi, mint a világ, csak a bajok mindig újak, a felszerelések elavultak!
  Csak az döbbenhet le, akinek golyó fagy a fejében!
  A tornácon lévő koldusok is képesek lőni, a gazdagok pedig katonai bravúrral képesek célba találni!
  Még a bolond is tud ököllel behajtani, de csak egy igazi zseni képes arra, hogy elherdálja azt, amit egy okos ellenség a markában tart!
  Az ellenfélre lőtt röplabda még nem ok arra, hogy forrongó elmével repüljünk le az edény fedelének zsanérjairól!
  A veszteségből mindig győzelem lesz, ha tanulsz belőle, és ha veszítesz, eldobod, nem forgatható!
  Veszteni az erősekkel szemben néha megbocsátható, a saját akarat impotenciájából veszíteni mindig szégyen!
  A mindennapi életben a legkomolyabb dolog a legkomolytalanabb dolgok hiánya az élethez!
  Az ember fantáziájának nincsenek határai, sőt, a lehetőségeknek sincsenek határai, de az ambíció határtalansága és a követelések korlátozott szerénysége miatt továbbra sem lesz elégedett!
  Az emberiség fejlődése minden bizonnyal jó, de ha ugyanakkor személyesen is szolgál, akkor még jobb!
  A legnagyobb bûn a bûnözés hiánya, mert anélkül, hogy rálépnél, mindig egy nem a legjobb helyen maradsz!
  A tudomány erős és bármire képes, de a felhasználó gyenge akarata ellenére minden ereje tehetetlen!
  Ki jön karddal a dicsőséges Ruszba, ha nem fekszik le a földre, szégyentől bélyegezve elfut!
  Néha kolosszális ambíciók rejtőznek apró megfelelésben, mint például az erőteljes izmok megkönnyebbülést egy pihentető nyaralás során!
  Az életben mindig van hely a bravúrnak, de nem mindig a hősiességnek!
  Szeretek harcolni, utálom a háborút, nem értékelem a békét, de meg akarom hódítani!
  Az izmok nagy mérete nem mindig a kis elme jele, de a technika nagy mérete mindig gigantikus arroganciáról tanúskodik!
  A képernyő elhagyása nélkül is szuperemberré válhat, de csak egy haldokló hiba esetén, anélkül, hogy elhagyná a kanapét!
  A másokkal szembeni kegyetlenség, a mustár keserűsége, az önmagunkkal szembeni kegyetlenség szintén nem cukor, hanem a gyengéd hozzáállás a saját gyengeségeihez, a mézfolyó is természeti katasztrófává válik!
  A csata lényege a dohányzás, ha csata közben füstszüneteket rendezel, és a civakodás nyelvén elfelejted, hogy nem vagy mesében!
  A bajok jönnek maguktól, csak ők nem macskák, hanem veszett kutyák!
  Bármely bolond megőrülhet, de csak az őrülhet meg, aki elég okos ahhoz, hogy elérje ambícióinak kielégítését!
  Nem minden lakásban van pénz, de a legszegényebb kunyhó tulajdonosa kaphat mesterkulcsot a birtokhoz!
  A szívekben soha nem alszik ki a tűz, hanem az, akinek magának csillag van a lelkében!
  Egy keserű üveg kísértése után te magad is belemássz egy palackba, ahol keserű!
  Pórázon hosszú ideig etetni lehet a farkast, de nem etetni, ha a póráz lehetővé teszi, hogy megragadja!
  Az embert meg lehet pörgetni, bár aki csak kicsavarodott, nem pedig kicsavarodott, azt nem lehet férfinak nevezni!
  Hagyják magukat kibelezni, csak azok, akik lelkükben rohadtak, erkölcsben mészárosok!
  A holló a bölcsesség szimbóluma, de egyáltalán nem az, akinek a holttestét repült megcsípni!
  Aki bátran elesett, az nincs kitéve a pusztulásnak, a gyáva, aki túlélte, rosszabbul bűzlik, mint a holttest!
  Gyönyörű rózsák nőnek ki a sárból, amikor a fénytörekvés Napja süt, melegházban, rázkódás nélkül, még a férgek is beindulnak a mézben!
  Mindenki lusta, de a lustaság oldalra jön ki, annak, aki lefekteti, nem akar hánykolódni!
  A lustaság a haladás motorja, de nem azoknak, akik ambícióik elvesztéséig lustává váltak!
  Nincsenek nagy problémák, csak kicsi emberek vannak, akik vállalják a megoldásaikat!
  Egy nagy ember nem okoz kis problémákat az ellenségeinek!
  Az igazi nagyság megelégszik kevéssel, de csak a dicsekvéssel, nem az igényléssel!
  - A hadtudomány fénye a sír sötétjébe vezeti az embereket, a kagylók vakító kitörései alá!
  A háború nem a gyenge szívűeknek való, de esélyt ad arra, hogy örökre megnyugodjon minden pszichopatának!
  Odaadó szolgája, nem Istennek - Sátánnak!
  Az erdő farkasápolója az állatok szintjére hajlott emberekkel, de a farkaskutya főorvosa nélkül azokhoz mindig jön a mentő!
  Felejtsd el a rossz "tejet" a forgatás során, ha emlékezni szeretnél a gyerekeknek szánt friss tejre!
  Aki nem tud kúszni, és felnéz, annak a szemellenzője nem vakítja el a szemét!
  Akinek túl drága a hadsereg, az túl olcsón fogja eladni a megszállás alatti szerepével!
  Zseni az ígéretben, mint a király a széken!
  Pontosan így van a király széken, nem trónon, mert az ígéret, végrehajtás nélkül, csak szék - csatorna!
  Az ember mindenben megajándékozható, de csak egy dolgot nem a természet, hanem a nevelés ad nekünk - az a képesség, hogy egoizmusunkat feláldozzuk az embereknek!
  Egy éles bajonett jobb, mint egy éles szó, az utolsó csípés általában csak láthatatlan hegeket hagy!
  A haladás bizony kemény munka, de a legnehezebb azoknak van, akik nem akarják magukat tudományos és technológiai fejlődéssel terhelni!
  Egy bölcs holló tud tanácsot adni, de nem annak, akit már csipeget!
  A kígyót fejbe verik, a hadsereg pedig vereséget szenved, elveszítette a parancsnokot, vagy ami sokkal gyakrabban történik, anélkül, hogy egyáltalán lenne!
  A fej gyakran elveszik, de nem azok, akik hatalmas vállukon tartják!
  A farkasok nem ugatnak, a szamarak nem repülnek, de az ember erőfeszítés nélkül képes kutyázni és buta lenni!
  Aki tétlenül megvárja, amíg a rák lóg a hegyen, az maga is letérdel és rákos lesz!
  Minden katona meghalhat, de tölgyfát adni csak tölgyfa martinét!
  Támadni persze kísértés, de az embernek el kell esnie a túlzott felszállástól!
  Életünk során sarkunkkal a kés pengéjén járunk, de a vágótőr sajnos csak a nemlét mélységébe eséssel ér véget!
  Aki megbántja a gyengét, az már meggyengítette az elméjét és megerősítette az értéktelenségét!
  Az emberek gyakran mondanak hülyeségeket, amikor nincs mit mondani, de még gyakrabban teszik, amikor az okosabb tettek, bár elérhetőek, megfosztják a hülye megtestesülés könnyedségétől!
  Egy jó lépés, a maga ideje mindig rossz - egy nagy lépés későn mindig vereség!
  Harcolhatsz egy jó országgal, kereskedhetsz bárkivel, de sajnos nem
  Lehetőségek kegyelmet mutatni még az arra érdemeseknek is, amíg el nem nyerik a győzelmet!
  A sok ellenség sok koporsót jelent, csak ha tölgy erejével és róka eszével vagy!
  A szamár is tud parancsolni, csak az oroszlán képes parancsolni!
  Ebédre az ellenség a játék, el kell érned a szintet! De, és ha maga az ebéd - az azt jelenti, hogy egyáltalán nincs osztály!
  A királyok udvariasságának pontossága és az udvariasság eszköze a magukat királynak vallóké!
  Az élet kalandok nélkül semmit sem ér, és az ezek megalkotásának képessége nélkül az élet teljesen negatív ballaszttá válik!
  Milyen könnyen tanulják meg az emberek a kegyetlenséget, és milyen fájdalmasan nehéz őket arra a képzési szintre emelni, hogy elkerüljék az önmagukkal szembeni kegyetlenséget, és megóvjanak másokat a kegyetlenségtől!
  A szánalom egy érzés, amely az evolúció folyamatában elhal, és belecsepegteti a nevelés folyamatát, de nem tudod felhozni annak tagadását, ami segít a túlélésben!
  A nagy tudatlanság ijesztőnek tűnik, de nem veszélyes, hacsak nem a tiéd!
  Csodák az életünkben azok számára jönnek, akik nem álmosan bólogatnak, hanem a szélnek tartják az orrukat és nem várnak csodát!
  Az ember számára nincs lehetetlen, ha valami nem sikerül, az csak azért van, mert egy állati részecske még nem taszította vissza teljesen a tudás és ügyesség emberségét!
  Aki úgy dönt, hogy befejezte a munkát, és távozhat, azt kockáztatja, hogy örökre a mór szintjén marad, és nem találja meg Desdemonát!
  Hús lehetsz, mint egy láp, de fehér hírnévvel nem bújhatsz ki a felelősség alól!
  Az élet nem film, de minden vetítésért díjat számítanak fel!
  A mozi nem élet, de a való élet forgatókönyve mindig több intrikát hordoz magában!
  - Bármelyik forgatókönyve váratlan végkifejletet feltételez, de a való élettől eltérően csak sugall!
  Az életben mindig váratlan a vége, még ha várod is, a moziban pedig kiszámítható, még akkor is, ha nagyon várod!
  A moziban a befejezés mindig oda vezet, hogy felkelsz, elhagyod a széket, de az életben mások tisztelettel felállnak, mert már elhagyták a helyüket a nap alatt!
  A világunk tele van tűzzel, igen, sajnos nem szerelmi szenvedéllyel!
  Az emberben könnyű haragot gyújtani, de a jó impulzusok a lélekben csak parázsolnak!
  Amikor az igaz harag jót éget, rosszat - amikor az igazság kiég a haragban!
  Tobozok szálljanak ki, aki norma nélkül eszik fánkot!
  A háború mindig piszkos, de tökéletesen megmossa az aljasságtól bűzlő profitot!
  Aki félelem nélkül ugrik le a hegyről, felfelé megy, de nem talál sérülést, és megkerüli a zúzódásokat!
  Nem érhet rossz vége annak, aki nem ér véget optimizmussal és jó hangulattal!
  Habos pezsgővel ünnepelhetnek egyértelmű győzelmet azok, akik megtisztították magukat a habtól a lélekben!
  A Glitter gyakran üres, kivéve azokat az eseteket, amikor az általad felrobbantott ellenfél lángol!
  A bátorság mindig az ügy javát szolgálja, csak ha csak az ellenség felfogásában őrült!
  Ami azonban nem történik meg a világon, de senki nem övezi fel magát baltával, hanem Stolypin nyakkendője helyett mindig követelte!
  Nem mindenki születik tollasnak, de mindenki képes nagy repülő madarat nevelni magában!
  Sok a hab a világon, de kevés a lehetőség a lelkiismeret megmosására!
  A jóllakott író olyan, mint a heverő krumpli, munkája rothadt, állott szalmától bűzlik!
  Az erődítményeket a bátrak elfoglalják, de szilárdan meghódítják, csak képzett értelemmel!
  A rémületed könnyei olyanok, mint a benzin, amit az ellenfél szemtelenségének belsőégésű motorja táplál, de ha fellobban a düh tüze, csak hisztérikus üvöltés marad a betolakodók motorjaiból!
  Ne pipáld az orrodat a harc közben, így csak egy orr marad nálad, a föld szántásához!
  Az izommozgások és mozgástechnikák örvénylése győzelemhez vezet, de az agy forgószélre ment, még az ellenfél erőfeszítései sem szükségesek a legyőzéshez!
  A háború fodrásza, aki levágja az élet hajtásait, a hétköznapi borbélytól eltérően, soha nem marad munka nélkül és üres mammonnal!
  Egy személy, a taggal ellentétben, nem állhat fel, különben megszűnik a győztes csapat tagja lenni!
  A kutyák jól ugatnak, ha civakodnak, de nagyon rosszak, ha saját zsákmányt kell megszerezni!
  A csatában az élet olyan, mint a filmben, a szemek előtt hullámzik a képkockáktól, csak ezeknek a képkockáknak szerencsére csak fekete-fehér gyorsasága van!
  A félelmet milliók élik meg, kevesek számára ismeretlen, de a horror milliói nullára csökkennek, és egy igazi bátor ember legyőzi a végtelent!
  Milyen gyakran az üdvösség előtt, amikor nincs elég szórakozás arra a pillanatra, amely elpazarolta a katasztrofális szórakozást!
  Minden oldalról lehetsz jó ember, de a barom hírnevéhez elég egy kis pötty az egyik oldalon!
  A halottak pedig nem fognak nyugodni, így nincs nyugalom a mozgással teli univerzumban!
  A fájdalom akkor szép, ha hasznos, és szörnyű, ha káros!
  Anélkül, hogy olyan terjesztés alá kerülne, aki gyáva és ostoba boot!
  Erre és egy döglött borogatásra, hogy a pokol ne melegedjen túl!
  Még az oroszlánszívű ember is örökre összecsukhatja a szárnyait, ha határozatlanságát szárnyatlan kagylóban betiltják!
  A szó az elején volt, de ez a kezdet olyan távoli, hogy néha a dolgok egyáltalán nem jönnek be!
  A parasztok az anyaország csontja, a munkások a vér, az üzletemberek az agy! Egyik nem létezhet a másik nélkül!
  A nehéz- és felnőttfilmekben a háború történik, de az egyetlen könnyedség, hogy megtekinthető és ráadásul gyerekeknek is elérhető!
  
  
  
  
  
  NAGY BASILIKUS KIRÁLY III
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova azonban hamarosan egy másik történetbe költözött.
  Vaszilij hadserege ostrom alá vette Kazánt. A parancsnok azonban nem maga a cár volt, hanem a testvére, Dmitrij.
  1506 volt, Harmadik Vaszilij uralkodásának első teljes éve, aki jelentősen megerősítette Moszkvát és megerősítette az uralkodó központosítását. Igaz, nem nyert túl sokat, de hatalmas ambíciói vannak!
  Ezért Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova úgy döntött, hogy segít az orosz nagyhercegnek, sőt bizonyos mértékig a császárnak is, hogy elfoglalja a várost és a Kánság fővárosát.
  A halhatatlan fiú és lány szablyákkal hadonászva rohamozni indult Kazanyban. Hősként harcoltak. Halhatatlan gyermekként gyorsabban mozogtak, mint a gepárdok. Csupasz lábujjakkal pedig előre elkészített, élesen csiszolt korongokat indítottak, amelyek a tatárok torkát találták el.
  Oleg és Margarita sebesen rohantak, s miután felrepültek a falon, malmokat végeztek, levágva öt-hat tatár harcost.
  Aztán elkezdték vágni az ellenfeleket, és elindították őket, leütve egy tucat atomfegyvert.
  És elestek és összeestek.
  Fiú és lány harcoltak, mint a titánok. A mozgékonyságuk különböztette meg őket, és a kardok tizenöt ütést hajtottak végre egy másodperc alatt. És így levágták az ellenséget. A gyerekek és a fegyverek is különlegesek voltak: kardok és szablyák egyszerre, és szinte bármilyen fémet és húst feldaraboltak.
  Oleg kezében tartott egy nagy pillangót, egyszerre levágott egy tucat ellenfelet, és üvöltött:
  - Nagy robogó vagyok!
  És ismét a fiú dühödt támadásban.
  És itt van a lány, aki csupasz lábujjával gránátot dob és nyikorog:
  - Dicsőséges a Hazánk, honhű, ortodox! És képesek leszünk legyőzni a tatárokat, és Kazany leszünk Oroszország alatt!
  És ismét a fiatal, halhatatlan harcosok támadnak. És dühödt őrjöngéssel harcolnak. Ötletek vad zuhatagja és őrjöngő energiájuk van.
  Fiatal pár a támadásban. A tatár harcosok pedig csapásaik alá esnek. A halhatatlanságban részesült és örök életüket kidolgozó harcosok pedig nagyon szórakoztatóak.
  Oleg, levágva a tatárt, üvöltött:
  - Száz, száz után, ezred ezred után! Orosz lovagok karddal vágtak! Hiszem, hogy hamarosan eljön a győzelem! Dicsőséges számlát nyitunk!
  Margarita csupasz lábujjával egy élesen csiszolt korongot dobott, és énekelte:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Oleg Ribacsenko, ez az örökfiú is korongot dobott csupasz, gyerekes, de nagyon erős lábával, és énekelt:
  - A haza védelmezője! Perunov katona!
  Margarita, folytatva a darabolást, így énekelte:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  A fiú, aki levágta az ellenséget, felszisszent:
  - A Heroes of Rus riadtan gyűjt!
  Így harcolnak a hősies gyerekek - nagy hősök! Szenvedélyük és erejük van egy egész légióhoz.
  Vagy talán tíz légió! Rájuk nézve a többi katona is felvidult, és csapkodni kezdték Kazany falait.
  Oleg, aki levágta a tatárokat, így szólt:
  - III. Vaszilij cárért!
  És hogyan fog eldobni egy élesen csiszolt korongot, hogyan vágja le a rusz tucatnyi ellenfelét.
  És újra megforgatja a pillangót, és utána a malmot. Vágj le egy tucatnyit egyszerre. És akkor a fiú elviszi, és csupasz sarkával megmozdítja a kánt az állán.
  Repülni fog, és egyenesen a forrásban lévő kátrányos üstbe zuhan.
  Oleg Rybachenko felkiáltott:
  - Hát a pokolba veled!
  Margarita csupasz lábujjakkal vette a bumerángot, levágott öt nukert, és felüvöltött:
  - Dicsőség Vaszilij cár hazájának!
  Oleg Rybachenko lelkesen megerősítette:
  - Üdv, szent Oroszország!
  Margarita, levágva a tatárokat, felszisszent:
  - Ez még nem Oroszország, hanem Moszkva!
  A fal jelentős részét már elfoglalták az orosz katonák. Már magába a városba is beszivárognak.
  Vaszilij nagyherceg nagyfia, Rettegett Iván miatt némileg az árnyékban találta magát.
  De a valós történelemben Kazan nem hódolt neki. És most a gyerekek újraírják, és hozzáteszik azt, amit az orosz ősöknek nem sikerült.
  Oleg Rybachenko négy fejet vágott le egy ütéssel. A fiú ezután csupasz lábujjakkal bumerángot hajított. Még hét harcost levágott, és felsikoltott:
  - Valahogy belehajtottak a koporsóba, és a legerősebb ghoul,
  Meg akarta harapni a nyakam, de olyan lett, mint egy játék!
  És az ifjú harcos belebetegszik...
  Margarita elfordította a csavart, és nyikorgott:
  - Ugrásra kész kobra vagyok!
  És ismét egy gyilkos bumerángot indít csupasz lábujjaival. A lány az biztos, hogy olyan, mint a legmenőbb istennő.
  Kazán nagy részét már elfoglalták. Bátor gyerekek megrohamozzák a Legfelsőbb Kán palotáját. Tele vannak dühvel és vad izgalommal. Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova gyerek-terminátorok. És mindegyik hintájuk, és nagyon gyakran integetnek - ezek új holttestek!
  Oleg Rybachenko, harcoló, megjegyezte:
  - De ez a csata sokat változtathat!
  Margaret beleegyezett:
  - Rettegett Iván meghódította Kazánt! És most Dmitrij nagybátyja fogja meghódítani!
  A fiú csupasz lábujjakkal bumerángot dobott. Öt tatárnak elvágta a torkát, és ugatott:
  - A nagy Ruszért és a szlávok egéért!
  Margarita magabiztosan megerősítette:
  - A Legnagyobb Birodalomért!
  És a lány csupasz lábujjakkal is egy élesen csiszolt pengét dobott.
  És sok nukert vágott, és kit vágott fel. Olyan harcias szépség.
  Ez nagyon király Margaret. A halhatatlanság kedvéért beleegyezett, hogy lány lesz, felnőtt testét elhagyva, és eladják rabszolgának. De aztán olyan emberfeletti erőre tett szert! És persze hidd el, neki is nagyon jó!
  A lány harcol, a fiú harcol, és az ellenségek elesnek. Eltörtek és legyengültek.
  Így hát a bátor gyerekek betörnek a trónterembe, ahol a kazanyi kán található.
  Megpróbál távozni, de a fiú mezítláb dob egy csillagot, és eltöri a kán tarkóját. Az a törött elesik és meghal...
  Aztán a gyermekőrök kiirtják a többi tatárt. Utóbbiak azonban gazdájukat elvesztve ledobják fegyvereiket és megadják magukat.
  Szóval Kazan elesett. Most Oroszország ezekre a vidékekre emelkedett. Vaszilij moszkvai nagyherceg a tatárok egy részét Oroszországba, az oroszok egy részét Kazanyba telepítette.
  Aztán még jobb lett. Az új orosz nagyherceget Litvánia nagyhercegévé is választották. Trónra lépett...
  Világos, hogy miért - a Kazany felett aratott győzelem nagyon lenyűgöző volt mindenki számára. És rájöttek, hogy Rus nagyon erős!
  A gyerekőrök pedig mindent megtettek itt. Megvették és legyőzték III. Vaszilij nagyherceg fő vetélytársának seregét. Magát a kérelmezőt pedig elvitte és lerombolta a halhatatlan fiú és lány feje.
  És ezt úgy tették, hogy mezítláb korongokat dobáltak, miközben kiabáltak:
  - A szlávokat össze kell fogni! Legyünk mindannyian legyőzhetetlenek!
  És a gyerekek felugrottak és feltörték a hetmant, és így kiáltottak:
  - Egy új korszak és egy menő formáció harcosai vagyunk!
  Ezt követően a foglyok megcsókolták a gyerekek lábnyomait, amelyeket a friss havon hagytak. És egyetértesz abban, hogy ez nagyon klassz!
  Aztán egy kirándulás Asztrahánba. Így egy győzelem magával rántja a többieket is.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova ezzel a nagyherceggel együtt Asztrahánba költöztek.
  Egy fiú és egy lány rohamozta meg ezt a nagy várost. Harcoltak, ismét megérkeztek az orosz hadsereghez az idő folyosóján.
  És ismét megvágták magukat, és csupasz lábujjakkal dobták a bumerángot. Itt a dolgok sokkal könnyebbé váltak. A hadsereget pedig maga Harmadik Vaszilij irányította. És hatalmas volt az ereje. Megérkeztek a Litván Nagyhercegség csapatai is. Megrohamozták ezt a várost.
  A terminátor gyerekek pedig megvágták magukat és bumerángokat, korongokat, csillagokat dobáltak. Oleg Rybachenko még néhány gránátot is dobott.
  A gyerekek mezítláb is éles csillagokat, vékony, de egyszerre több torkot elvágni képes korongokat is dobáltak.
  És a lábaik valóban a mozgékonyság, valamint a gyors és nagyon vad erő megtestesítői.
  És ahogy egy lány puszta ujjaival bumerángot dob, akkor a szent Moszkvai Rusz ellenségei egyáltalán nem lesznek mézek!
  A terminátor gyerekek kórusban kiabálták:
  - Dicsőség Vaszilij Harmadiknak, az orosz cárok legnagyobbjának!
  És ismét nagy győzelmet aratott az orosz királyság.
  Harmadik Bazilost királyi címmel koronázták meg, és hivatalosan is elismerték császárnak. A birodalma hatalmas lett. Az oroszok is elkezdtek behatolni Szibériába. És a Krími Kánság még Oroszország vazallusaként is elismerte magát.
  A metropolita elűzése után III. Vaszilij kötelezte az egyház új urát a dogmák megváltoztatására és a többnejűség engedélyezésére. Ez részben Kazán, Asztrahán és más iszlám vidékek elcsatolásának volt köszönhető.
  Maga Harmadik Vaszilij azonnal feleségül vette Glinszkaja litván hercegnőt és a tatár Tamarát. Aztán a negyedik lányon is.
  A szinódus megengedte, hogy az oroszoknak négy felesége legyen. És sok herceg kihasználta ezt.
  A Lengyelországgal vívott háború a hódítással véget ért... Az orosz hadsereg erős volt és sokkal több. Igen, Oleg és Margarita segítettek. És ezekkel a terminátor gyerekekkel egyetlen rivális sem félelmetes.
  És Harmadik Vaszilij lett Lengyelország királya. A birodalom megerősödött. De Nagy Szulejmán eljött az Oszmán Birodalom presztójába. És ez az uralkodó meghódította Magyarországot. Bécset is ostrom alá vette.
  De a Krími Kánság szakított Oroszországgal. És egy új kampány következett. Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova is kitűnt itt, a hiper-mindenható boszorkányistennő parancsára. Természetesen a Perekop elleni támadás során. Itt van a krími tatárok védelmének legerősebb része. De a gyerekek is: Oleg és Margarita nagyon menők!
  És hogy rohannak, és hogy rohannak! És hogyan fogják levágni a tatárokat. És milyen vad lelkesedéssel vállalják.
  És a fiú csupasz lábujjával csillagot dobott, és az egyszerre hat tatárt levágott.
  A lány pedig ötöt lőtt le egy csillaggal. Ezek a harcoló gyerekek.
  Oleg és Margarita kitakarította a fal egy részét. Emellett a tüzérség is dolgozott. Sok pusztítás érte a tatárokat. Így a krími kánság elbukott.
  Aztán volt egy csata Nagy Szulejmán seregével. Ezúttal a valós történelemben a nagy szultánnak nem volt szerencséje. Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova nemcsak törökök tömegét ölt meg, hanem a szultánt is foglyul ejtette.
  Oroszország arra kényszerítette a törököket, hogy hagyják el a Balkánt. És saját erődöket alapított ott. És kiválasztott Isztambult is. Konstantinápoly ismét felemelkedett.
  Vaszilij III átmenetileg megállt. A hódítást meg kellett emészteni. Livónia beleegyezett, hogy adót fizet az oroszoknak, és háború nélkül átengedte Narvát a birtokoknak.
  Harmadik Vaszilij még 1535-ben elrendelte egy kikötőváros építését a Néva torkolatánál. Olyasmi, mint Nagy Péter Pétervára. Igaz, Basil áthelyezte a fővárost éppen Konstantinápolyba.
  1537-ben az oroszok elfoglalták Viborgot, és megerősítették magukat a svédek északi részéről, teljesen legyőzve őket.
  A Viborg elleni támadás során Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova ismét kitüntették magukat.
  A fiú és a lány természetesen átugrottak az idő küszöbén, és részt vettek a támadásban.
  Itt Oleg mezítláb bumerángot dobott, tucatnyi ellenfelet kiütött és énekelt:
  - Dicsőség Oroszországnak és Vaszilij harmadik cárjának!
  Margarita is dobott valami halálosat csupasz lábujjával, és merészen kijelentette:
  - A szent Ruszért és a földöntúli királynőért!
  Ezek után a fiú és a lány annyira elváltak egymástól, hogy a svédek tetemeinek egy egész tisztáson átvágtak.
  1540-1541-ben az orosz csapatok Kis-Ázsiát is elfoglalták a törököktől. És 1545-ben, valamint Mezopotámia és Palesztina. 1547 márciusában a király alig hatvannyolc éves korában meghalt. Negyvenkét éves uralkodása hosszúnak bizonyult, és nagyon boldognak bizonyult, számos oroszországi hódítással.
  Harmadik Bazilikot Nagy Bazilnak nevezték el. A trónon pedig egy fiatal, de Rusz mércéi szerint felnőtt Ivan Vasziljevics ült.
  És mivel Vaszilij Harmadik tovább élt, mint a valós történelemben, elkerülték a bojár zűrzavart.
  Ivan Vasziljevics először úgy döntött, hogy teljesen leigázza Livóniát, az 1550-es háború sikeres volt. Az erős orosz tüzérség mindenkit elsodort, és szinte minden várost gyorsan elfoglaltak.
  Természetesen Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova terminátorgyerekek is részt vettek a csatákban.
  Csupasz, gyermeki lábukkal olyan buzgón dobáltak mindent, ami éles és szúrós volt, hogy a livóniai csapatok hatalmas számban haltak meg.
  Sőt, a gyerekek ágyúból is pontosan lőnek és olyan pontosan.
  Oleg, a terminátor fiú lőtt, és mezítláb dobott egy gyilkos ajándékot.
  Szétszórt ellenfelek és nyikorogtak:
  A megtestesült pusztulás vagyok!
  És a fiú nevetni fog és ordítani fog:
  - Egy nagy újjászületés fia vagyok!
  Margarita, ez a kemény lány, szintén csupasz lábujjakkal indít egy gyilkost, és nyikorog:
  - A megsemmisülés nagy istennőinek lánya vagyok!
  És ismét a gyerekek nevetnek, és kitárták a fogukat. És akkor repülj fel az erődhöz. És így mindenki le lesz vágva. Nincs kardjuk, csak propellerük van. A livonokat és a zsoldossereg többi katonáit pedig szánalom nélkül kiirtják.
  A fiú és a lány mezítláb, még a hóban is. És a halhatatlan gyerekek még ezt is szeretik!
  Miért ne? Minek cipő azoknak a gyerekeknek, akiknek minden állatnál gyorsabb a testük, és természetesen nem tudnak megbocsátani vagy megbetegedni.
  Aztán Rettegett Iván harcolt Egyiptomban. Néhány év alatt meghódította egész Afrika északi részét, beleértve Marokkót is. Aztán elfoglalták az Arab-félszigetet.
  Németország széttöredezett, Ausztria gyenge, Spanyolország és más országok háborúkkal voltak elfoglalva.
  A cári Oroszország Iránon át Indiába költözött. 1590-re Indiát megszállták. Rettegett Iván hatvannyolc éves koráig élt, és 1598-ban halt meg. Utóda pedig Ötödik Iván lett. Oroszország folytatta keleti terjeszkedését és Kína elfoglalását. Bár a háború hosszúnak és keménynek bizonyult.
  Három háborúra volt szükség Kína meghódításához.
  Még Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova csatáiban való részvétel sem biztosította azonnal a győzelmet.
  Igen, és a gyerekek epizódokat verekedtek. Összefutnak magukkal, feldarabolják a kínaiakat és újra visszarohannak.
  Természetesen a fiú és a lány nagyon aktívan és hatékonyan cselekedtek. És csupasz lábujjaikkal aktívan hajítottak éles csillagokat, korongokat és bumerángokat.
  Oleg Rybachenko személyesen törte halálra a kínai védelmi minisztert. És akkor hogyan dobja a gránátot fiús lábbal. Tehát egyszerre két tucat sárga harcos a túlvilágra, és azt mondják:
  - Dicsőség Rus-nak, amely örökké a világegyetem útját mutatja!
  A lány Margarita pedig mezítláb veszi, és kilő egy bumerángot, ami halálos, ami sehol sem menőbb.
  És miután legyőzte az ellenfelet, a lány nyikorog:
  - Az ilyen Rusokért harcolj és ne félj!
  A fiú és a lány pedig még hevesebben integetni kezdett.
  Ötödik Iván 1620-ban meghalt, fia, hatodik Iván pedig folytatta munkáját. Az 1640-es makacs háborúk után Kínát végleg leigázták.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova aktívabban kezdtek megjelenni a csaták és csaták különböző helyein.
  Aztán Oleg fiú bumerángot dobott, és lefújta a kínai császár fejét. És hős lett!
  Margarita lány pedig puszta lábbal gránátot dobott, és kiütötte az ellenfelek egész főhadiszállását.
  És természetesen ezeknek a halhatatlan gyerekeknek köszönhetően az Orosz Birodalom legnagyobb győzelmét arattak!
  És a Moszkvai Rusz Kína felett aratott győzelem után gyakorlatilag senki sem fél! És senki sem fogja megállítani az oroszokat és nyerni! Túljutottak azon a ponton, ahonnan nincs visszaút!
  És Oroszország megerősödött, mint nagy birodalom. Hatodik Iván még tíz évig uralkodott, mígnem elfoglalta Koreát és Indokína nagy részét.
  Utána Első Sándor felment a presztóra. Az új király folytatta korábbi hódító útját. Indokínát teljesen meghódították, és orosz hajók partra szálltak Ausztráliában, és elkezdték felfedezni ezt a kontinenst. Ráadásul az oroszok még korábban behatoltak Alaszkába, és előrenyomultak Kanadán keresztül... Itt már találkoztak Franciaországgal, amely végül tizennegyedik Lajos vezetésével szerzett stabilitást és jólétet, és Angliával, amely gyorsan lendületet kapott.
  Emellett Oroszország folytatta Afrika feltárását, és ott is szembesült Nagy-Britannia ellenállásával. Svédország is fellépett és megpróbálta megtámadni Oroszországot.
  De az orosz csapatok készenlétben voltak, és Nagy-Britannia és Franciaország nem lépett fel együtt. És Első Sándor csapatai meghódították ezt az államot.
  Természetesen Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova részt vett ebben.
  A mezítlábas gyerekek korongokat dobáltak és hosszú, speciálisan edzett kardokkal aprították.
  Annyira menők és ellenállhatatlanok.
  Oleg Ribacsenko csupasz lábujjaival egy éles csillagot dobott, leütött egy tucat svédet és énekelte:
  - A szent Rusz dicsőségére!
  Margarita lány is mezítláb dobott egy halálos tárgyat, és felszisszent:
  - A legyőzhetetlen Család nagyságáért!
  A gyerekek pedig együtt fognak ugrani, és csupasz sarkukkal mellkason ütik a svéd kormányzót.
  Átrepült és újabb tucat ellenséges katonát lőtt le.
  Első Sándor 1675-ös halála után Alekszej cár, Sándor első fia lépett a trónra. A trónöröklés általában a fiúk, majd a legidősebb fiútól származó unokák életkora szerint zajlott. Harmadik Vaszilij ezt azért állapította meg, hogy később ne legyen harc a trónért. Erős centralizációval.
  Alekszej először Amerikában találkozott Franciaországgal, Afrikában pedig Nagy-Britanniával.
  Eközben az orosz csapatok bevonultak a német földre. Az elfogás meglehetősen sikeres volt, mivel a fejedelemségek szétforgácsolódtak. A túlerőben lévő orosz ezredek Olaszországot is elfoglalták. Ezt követte a Franciaország elleni hadjárat. Lajos Napkirály uralkodása dicstelenül ért véget. Az orosz és külföldi ezredek bevették Franciaországot.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova ismét kitüntette magát.
  A gyerekek karddal harcoltak és korongokat dobáltak az ellenséges katonákra. Sok katonát megöltek.
  A fiú mezítláb csillagot dobott az ellenségre, és üvöltött:
  - Superman harcos vagyok!
  A lány is csupasz lábujjával dobta a gyilkolókorongot, és füttyentett:
  - És én egy csodálatos kozmosz megtestesülése vagyok!
  És hogyan fogja megmutatni hosszú nyelvét! És akkor hogyan kell csupasz sarkot adni a francia gróf orrában. Az a homlokrepedés.
  És Oleg Rybachenko elrepül, mint egy pokoli meteor, és pár tucat francia elvette és meghalt. És akkor a fiú, mintha egy elfogott ágyúból robbant volna baklövésekkel.
  És tegyen egy csomó harcost. Fájdalomtól vonaglik és meghalnak!
  A terminátorgyerekek pedig magukhoz rohannak és levágnak mindenkit, mintha ők maguk a halál angyalai lennének és gyorsabbak lennének a gepárdoknál.
  Nagy-Britannia valahogy visszavágott a tengeren, és békét kért. Oroszország folytatta terjeszkedését Amerikában. Csapatai elfoglalták az összes angol és francia gyarmatot, és elérték Mexikót.
  Afrika és Ausztrália meghódítása befejeződött.
  Most már csak Spanyolország és gyarmatai, valamint Portugália a gyarmataival maradt megszállva.
  De ez a háború már Nagy Péteré volt, aki 1700-ban kapta meg a hatalmat. Az új cár, nem Romanov, hanem Rurikovics, kihasználva az alkalmat, mint az orosz kereskedők elleni támadást, csapatokat küldött Spanyolországba és Portugáliába.
  Ezek az országok már hanyatlóban voltak, és gyorsan vereséget szenvedtek. Az orosz csapatok megkezdték a gyarmatok meghódítását is. Mindketten többen voltak, jobban felszereltek és felfegyverzettek. Az orosz hadsereg már rendelkezett füstmentes porral és nagy robbanásveszélyes lövedékekkel, valamint harci léghajókkal. Még tankok is voltak. És az első páncélvonatok. Ami nagy benyomást tett az ellenfelekre.
  Az orosz hadseregben is megjelentek az első géppuskák.
  De Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova még itt sem tudta figyelmen kívül hagyni. Harcolniuk kell, és ki kell dolgozniuk halhatatlanságukat.
  Itt a fiú ismét gránátot dob mezítláb. És tépje szét az ellenfeleit. Ezt követően énekelték:
  - Annak az Oroszországnak a nevében, amely meghódítja az egész világot és az emberek szívét!
  A lány is, mintha egy mezítlábas, kicsi, de robbanó erejét tekintve erős bombát dobna. Tépni fogja a spanyolokat és nyikorogni:
  - Olyanra, hogy mindig minden embernek volt boldogsága!
  És a gyerekek mezítláb halálajándékokat dobálva énekelték:
  - Legyenek örökké fiatalok és fényes éveink!
  Utána pedig valami elég halálos töltésként. És úgy lengetik a szablyáikat.
  Folyik a vér, mint a folyó, és az egész föld kimegy a lábad alól!
  Itt vannak a gyerekek! Nos, csak szupermenek mezítláb, akik szinte meztelenek a melegben és a hidegben.
  De milyen kiváló harcosok! A legmagasabb márka és osztály! Itt megvágják magukat és kiirtják az ellenfeleket!
  A fiú és a lány olyanok, mint a legvadabb megsemmisülés arkangyalai, akiknek nincs akadálya és akadálya az új győzelmek és eredmények felé vezető úton.
  Útközben a városok megadják magukat, a lakosok pedig kimennek, és megcsókolják halhatatlan és nagyszerű gyermekek mezítlábának lenyomatait.
  Spanyolországot és Portugáliát a gyarmatokkal együtt gyorsan meghódították. És csak Nagy-Britannia maradt.
  De 1725-ben Nagy Péter csapatai partra szálltak rajta.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova, mint mindig, mindenkit megelőz. A gyerekek halhatatlanok és ugrálnak az időben.
  Gépfegyverekkel lövöldöznek és puszta lábujjakkal halálos gránátokat dobálnak.
  A britek és más harcosok megtépése.
  Oleg ordít, lövöldöz és kaszál:
  - Az űrtestvériség harcosai vagyunk!
  Margarita lány csupasz lábujjával gránátot dobott, és felsikoltott:
  - És kétség nélkül legyőzünk mindenkit!
  Aztán a lány csupasz sarkával olyan erősen megütötte Buckingham hercegét, hogy kitörte a nyakát!
  Elfoglalták Londont, és végül befejezték a világ meghódítását.
  Így jött létre az egyetlen birodalom. Nagy Péter 1735-ben halt meg, és unokája, II. Péter lépett a trónra. Még fiatal, de okos és kemény uralkodó. Oroszország megerősítette a centralizációt, gyárakat és utakat építettek. Megjelentek a repülőgépek, és egyre aktívabban nyúltak a vasutak.
  II. Péter hosszú ideig és stabilan uralkodott. 1790-ben Harmadik Péter követte. Az ország virágzó volt, és minden békés volt. Már szó van térbővítésről.
  1817-ben pedig megtörtént az első emberes repülés az űrbe. 1820-ban II. Sándor cár lett. Az új király az űr és az űrkutatás gyorsabb fejlődését akarta.
  1825-ben megtörtént az első repülés a Holdra. 1845-ben pedig orosz hajók repültek a Marsra. 1847-ben pedig a Vénuszra. 1850-ben a Merkúrhoz, majd a Jupiter műholdjaihoz. Orosz űrhajósok 1860-ban léptek be a legtávolabbi Plútó bolygóra.
  Így haladt a naprendszer fejlődése. 1917-ben pedig megtörtént az első repülés a Naprendszeren kívül. Számos nagy csillaghajó indult az Alpha Centauri felé.
  És 1921-ben, és a Siriusra... Egyébként több, viszonylag normális bolygót fedeztek fel ott. Negyven évvel később megjelentek az első szuperluminális sebességgel repülő hajók.
  2017-ben pedig először repült el egy orosz űrhajós a galaxis peremére.
  Általában csodálatos volt.
  2030-ban feltaláltak egy időgépet... És az emberiség a fejlődés egy másik, magasabb fokára lépett. Ha nem is a trónon, Rurikovicsok még mindig ülnek, és abszolút monarchia uralja az emberi birodalmat.
  IVAN A SZETTELŐ ÉS A BUSZOK
  Rettegett Ivánt 1584-ben nem mérgezték meg, mégis feleségül vett egy angol hercegnőt. Oroszország és Nagy-Britannia megállapodást kötött, és orosz segítséget és szövetséget kapott.
  Szibériában háború dúlt, új orosz városokat alapítottak, köztük Tobolszkot.
  1590-ben Rettegett Ivánnak és egy angol nőnek fia született, Sándor.
  Aztán 1591-ben megkezdődött a háború Svédországgal, amelyet Oroszország Lengyelországgal együtt vívott. Igen, ez egy kényelmes helyzet.
  Az orosz hadsereg pedig Szkopin-Sujszkij kormányzó vezetésével ostrom alá vette Narvát.
  Itt Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova - a halhatatlan fiú és lány úgy döntött, hogy segít az orosz hadseregnek. A valós történelemben volt ilyen ostrom, de Fedor cár alatt. Az oroszok pedig csak Iván-gorodot tudták bevenni. És itt továbbra is Ivan Vasziljevics uralkodik. Nos, a fiú és a lány az AI-ban készen állnak arra, hogy megmutassák magukat. Ha feltételezzük, hogy valamelyik univerzumban és Rettegett Iván tovább élt. És akkor mi van? Újabb küldetés!
  A fiú és a lány részt vett a támadásban. Az egész hadsereg előtt futnak. Fuss gyorsabban, mint a gepárdok. Mögöttük pedig hátizsákok élesen csiszolt korongokkal.
  A terminátor gyerekek támadása. Mezítláb korongokat dobálnak, és magukban éneklik:
  - Oroszország anya nagysága,
  A szívben van és egyszerűen a lélekben...
  Megkérdeztük a Mindenható Kedvest,
  Hogy itt egy kunyhóban legyen a paradicsom a kedveseddel!
  Margarita korongot dobott, leütött hat svédet és dorombolt:
  - Szuper lány vagyok!
  Valójában Margarita már negyven éves a reinkarnáció idején. És nagyon félt, hogy megöregszik, csúnya és ügyetlen lesz. És azonnal vállalja, hogy tizenkét éves lány lesz az örök fiatalság kedvéért, és rabszolgaságba megy egy ismeretlen időre. És dolgozza ki halhatatlanságát különböző messiásokban való részvétellel.
  De neki, akárcsak Oleg Rybachenkonak, különleges teste van, emberfeletti képességekkel. És iszonyatos sebességek.
  Úgy tűnik, még gyerekek, de rendkívül erősek és gyorsak, és már tapasztalt harcosok.
  Ahogy dobják a korongokat, úgy esnek az ellenfelek. És sem golyó, sem ágyúgolyó nem viszi el őket!
  A terminátorgyerekek a falhoz rohantak, könnyedén felmásztak, és hosszú kardjukkal vágjuk meg az ellenfeleket. És úgy vágtak, mint - tizenöt-húsz ütést percenként.
  Oleg Ribacsenko fiús lábbal korongot dobva üvöltött:
  - A domb fölött baltákat kovácsolnak!
  Margarita a lány mezítlábával szintén korongokat dobott, levágott egy tucat ellenséget, és énekelte:
  - Erőszakos fejeket korbácsolni!
  A fiú csupasz ujjaival korongot dobott, kardjaival levágta a tömeget, és felnyögött az izgalomtól:
  - De a külföldiek láncpostával csengetnek!
  Margarita mormolta a szavakat:
  - Orosz beszéd!
  Oleg Rybachenko, aki levágta a svédeket, és mezítláb korongokat dobált, énekelte:
  - Letapos minket a horda törzse!
  Margarita, aki szintén feldarabolta a svédeket, és mezítláb halálos fegyvereket dobált, így énekelte:
  - Nyomtat minket a hitetlenek igája!
  A vágást folytató Oleg Rybachenko kiadta:
  - De az ereinkben forr...
  Margarita, mezítláb aprító és korongokat dobáló, megerősítette:
  - A szlávok ege!
  A fiú korongokat dobálva és ordítva kiabált:
  - És a csodálatos partokról!
  A lány, aki továbbra is mezítláb dobálta a korongokat, üvöltött:
  - A jeges Kolimába!
  Oleg csupasz fiús lábát dobva felszisszent:
  - Ez mind a mi földünk!
  A szintén bumerángot piacra dobó Margarita kiadta:
  - Közülünk mindenki!
  A fiú és a lány ellenségek százait irtották ki, és más orosz katonák is felhúzták magukat utánuk, özönlöttek a falakon. Narva megtántorodott. És a bukása elkerülhetetlen volt.
  Terminátor gyerekek, ez egyáltalán nem vicc. Ez egy átlagos elme számára felfoghatatlan dolog.
  Ők halhatatlan harcosok. Magukhoz mennek és kiirtják az ellenséget, hol karddal, hol mezítláb lendítésekkel, amelyekből éles korongok repülnek. És kiütik az ellenfeleket, mint a csótányokat.
  Oleg továbbra is halad előre teljes vad gyorsaságával.
  Itt az orosz történelemben Rettegett Iván uralkodása volt a leghosszabb, és ez volt az egyik legdicsőségesebb és egyben véres.
  A cár elvesztette az utolsó és fő háborút Livóniában. És most vissza akartam nyerni.
  Ráadásul Oroszország és Lengyelország egyszerre vív háborút, ami sokkal kényelmesebb.
  És terminátorgyerekek dolgoznak... A falak nagy részét már elfoglalták az orosz katonák.
  És a srácok betörnek a központi várba, és mezítláb pengéket dobnak az ellenségre ...
  Oleg, több tucat svédet leütve, kiabál:
  - Dicsőség Iván cárnak!
  Margarita, levágva az ellenséget, nyikorog:
  - Nagy dicsőség Oroszországnak!
  A fiú és a lány olyan menő és agár harcosok. Zúzz le mindenkit egymás után, és hajtsd az ellenséget a pokolba. Aprítják maguknak, és olyan kétségbeesetten és őrjöngve vágnak. Senki nem állítja meg őket, és senki sem fog nyerni!
  Egy fiú és egy lány legyűri az ellenséget, egy fiú és egy lány tiszteleg a hősök előtt!
  Oleg Rybachenko, aki csupasz, gyerekes lábával korongot dobott, végzett a főkormányzóval, majd a svédek elkezdték dobálni a fegyvereiket.
  Narva elesett, az oroszok pedig megerősítették a tengert... És a lengyelek ostrom alá vették Revelt.
  Az orosz csapatok Viborgba költöztek.
  Rettegett Iván még mindig a trónon, a vasfegyelem által összehegesztett orosz hadsereg pedig erős és gazdagon felszerelt. Útközben Oleg és Margarita részt vett több város elleni támadásban.
  A fiú és a lány, mint mindig, korongokat dobtak, elsősorban lábukkal, és karddal vágták.
  Oleg levágta a fő svéd zsoldost és egy csomó más katonát, majd ezt mondta:
  - Az ellenségek nem aratnak győzelmet felettünk!
  Margaret megerősítette:
  Nem térdelünk le!
  Az orosz hadsereg közeledett Viborghoz. Ez egy kulcsfontosságú erőd. Skopin-Shuisky vajda rövid tüzérségi felkészülés után támadásba lendült.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova, mint mindig, előrébb állnak, és kétségbeesetten vágnak neki.
  Holttestekkel kövezik ki az utat maguk előtt.
  Oleg Ribacsenko puszta lábbal bombát dobott, és üvöltött:
  - Senki nem állít meg minket!
  A gyilkost indító Margarita kiadta:
  - És senki sem nyer!
  A szörnyeteg gyerekek kórusban felkiáltottak:
  - A szörnyű farkasok szétverik az ellenségeket! És nem kell több szó!
  A fiú és a lány hihetetlen gyorsasággal hackeltek. Könnyen megmásztak minden falat, és átvágtak minden oszlopon. A srácok gyorsan és nagy nyomással cselekedtek.
  Oleg ellenfeleket vágva énekelte:
  - Mi vagyunk a nagy nap lovagjai!
  Vad tevékenységű, ellenségeket legyűrő Margarita kiadása:
  - És a nagy csillagos ég!
  És a gyerekek ismét gránátokat fognak használni... Aztán a korongokat és a csillagokat. Így vágják le az ellenséget. Ilyen dühös rohammal és izgalommal.
  Oleg leütötte a falról a svéd számlálót, és felüvöltött:
  - A mi győzelmünk lesz!
  Margarita, feldarabolva az ellenséget, megerősítette:
  - Dicsőség az elesett hősöknek!
  A fiú és a lány ismét felgyorsítottak, és nagy intenzitással legyűrték az ellenséget. És a kardjuk olyan, mint a szúnyogszárny.
  A gyerekek nem viselkedtek gyerekesen menően. És ami a legfontosabb, gyorsan és minden szünet nélkül.
  Ami nem hinta, akkor pontos ütés és az ellenség legyőzése.
  Oleg, levágva a svédeket, ezt énekelte:
  - Baba! Azta! Bach!
  Margarita, aki levágta a zsoldosokat, befejezte az éneket:
  - Nem vagyunk tűzrakók, nem ácsok, de nincs keserű megbánás!
  A terminátor fiú az ellenséget feldarabolva hozzátette:
  - Mi pedig magashegyi szerelők vagyunk és magasról küldünk üdvözletet!
  Az ifjú harcosok pedig szétszéledtek, és pattogó ping-pong labdákként kezdtek mozogni.
  Tehát Oleg agyontörte a viborg parancsnokot. Margarita pedig két ellenfelet végzett a bárói címben.
  Újabb erőd esett le... A svédek persze még nem kértek kegyelmet. Döntő csata volt.
  Valamivel kevesebb volt az orosz, de kényelmes helyzetbe kerültek. Margarita és Oleg pedig vad őrjöngéssel vágtak az ellenségek közé. És hagyjuk, hogy feldarabolják, és szeletekre törjék. És a srácok természetesen több mint sikeresen szerepeltek.
  Ezeket a svédeket úgy vágták fel, hogy csak véres húsdarabkák repültek le róluk.
  Oleg Ribacsenko énekelt, csupasz lábujjával bumerángot dobva, amely elvágta egy tucat svéd torkát:
  - És komolyan látom! Rettegett Iván álmában!
  Margarita, aki szintén mindenkit feldarabolt és csépelt, megerősítette:
  - A szibériai földet kiosztották - kedves Rus' neked!
  És mezítláb, mint egy bumeráng, elindul... És az ellenségek tetemei különböző oldalról repülnek el.
  Oleg Rybachenko énekelte:
  - Ó, farok, mérleg!
  És mezítláb gránátot dobott, és hozzátette:
  - Százezret áztatok!
  Margarita, aki szintén levágta ellenfeleit, azt mondta:
  - Sok ellenfelet levágtam!
  És azt is, mezítláb, fogja, és elindítja a leghalálosabbat. És ugrálj fel és le örömmel.
  És csupasz sarkával állon fogja a svéd márki. Átrepül, és lesöpör pár tucatnyit a lovairól.
  A fiú és a lány nagyon aktív és agresszív emberek. Vad őrjöngéssel legyűrik az ellenséget. Nem fog lassítani, és valahogy megfékezni az ellenséget.
  A svédek pedig óriási terhet szednek. Most már remegett a seregük. És mivel nem tudott ellenállni a vad nyomásnak, feladta magát és elmenekült.
  Megkezdődött az üldözés.
  Igen, senki sem állíthatja meg.
  Fiú és lány magához rohan, és kiabál:
  - Dicsőség a hősöknek, akik áttörik a falakat!
  Oleg megforgatja a malmot, és kiadja:
  - Dicsőség a hősöknek!
  Margarita előállított egy pillangót, aki sok ellenséget is eláztatott, és kiadta:
  - És dicsőség nekünk!
  Egy fiú és egy lány olyan dühvel harcol. És egy pillanatra sem fognak megállni.
  Nem, egyre gyorsabban haladnak. A gondolataik is nyuszikként ugrálnak.
  Itt van a fő svéd kormányzó. Oleg Rybachenko mezítláb dob egy gránátot, és darabokra töri a parancsnokot. A svédek most már mindent megállíthatatlanok.
  Az orosz csapatok üldözik és üldözik őket. Ez azonban még nem minden. Most Rettegett Iván úgy döntött, hogy meghódítja egész Svédországot. Mivel olyan bátor fiataljai vannak.
  Margarita és Oleg nemesi címet kapott, és most Stockholmba költöztek.
  Egy fiú és egy lány elébe rohan, levágja az ellenfeleket és ordít:
  - Dicsőség hazánknak, dicsőség Iván cárnak!
  És ezek a srácok szerencsejátékot játszanak. És olyan kiszámíthatatlan és menő.
  Egymás után bukkannak rá az erődre. A gyerekek pedig egy csapással veszik őket. Természetesen, mint mindig, bumerángokat és korongokat dobálni csupasz lábujjakkal. És sorban aprítani a svédeket. Mint a savanyú káposzta. És egy újabb birodalom összeomlik.
  Itt vannak a terminátor gyerekek már Stockholmban. És lehull a leszakadt svéd zászló. Magát a királyt pedig elkapják egy lasszóval, és a kíséretét megölik. Az orosz csapatok megtámadják Stockholmot. Bár a fő munkát már elvégezte egy fiú és egy lány.
  Igen, ilyen klassz módon a gyermekőrök egy újabb küldetést teljesítettek. Mindenesetre Svédország ellen. Ivan Vasziljevics cár Svédország királya is lett.
  A lengyelek bevették Revelt, és fokozódtak is. Átmenetileg fegyverszünet jött... Oroszország hozzáférést kapott a tengerekhez. Még város is elkezdődött a Néva torkolatánál.
  Ugyanakkor az orosz különítmények egyre aktívabban behatoltak Szibériába. A már középkorú Rettegett Iván eddig tartózkodott a Lengyelországgal vívott nagy háborútól. Bár a helyzet felforrósodott.
  Ráadásul a krími tatárok továbbra is aktívak voltak. 1591-ben Carevics Dmitrijt megölték. 1598-ban pedig az örökös, Fedot és Rettegett Iván szinte egyszerre halt meg. És Rettegett Iván nyolcéves fia, Első Sándor lett a király. Alatta Borisz Godunov régensnek bizonyult.
  1601-ben háború tört ki Oroszország és Lengyelország között, amely nagy terméskiesések hátterében zajlott. A lengyelek ostrom alá vették Szmolenszket.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova részt vett a támadás visszaverésében. A lengyelek súlyos veszteségeket szenvedtek és visszavonultak. A Basmanov vezette orosz hadsereg 1602-ben ostrom alá vette Polotszkot, és elfoglalta azt. A támadás során Oleg és Margarita kitüntették magukat. A fiú és a lány, mint mindig, hatékonyan lépett fel karddal és mezítláb is. Aztán az orosz hadsereg bevette Vitebszket és Orsát is, és a lengyel király seregével harcolt.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova elsőként vágott bele a lengyelek seregébe. És nagy hevességgel küzdöttek.
  A fiú eldobta a korongot, levágta a lengyelek fejét és felkiáltott:
  - Szuperosztályú harcos vagyok!
  És hogyan vagdalkozik, mint egy malom.
  Margarita is pörög. Kend be az ellenséget kardokkal, és add ki:
  - Még mindig egy osztállyal fent vagyok!
  És mezítláb bumerángot indít, és levágja az ellenséget.
  Nagyon menők ezek a lányok. Igazi tigrisvigyorúak. De a fiúk még veszélyesebbek és erősebbek.
  Levágták ellenségeiket. És éneklik:
  - Repülj máglyát kék éjszakákon,
  Mi vagyunk a munkásgyermekek úttörői...
  A fényévek korszaka közeledik -
  Az úttörők kiáltása - legyen mindig készen!
  Az úttörők kiáltása - legyen mindig készen!
  Igen, jó örök gyermekkorban lenni. Amikor örökké fiatal vagy és örökké mezítláb. A veszett gyerekek nyomását és rohamát pedig senki sem tudja megállítani. Akik arra születtek, hogy egy mesét valóra váltsanak.
  És úgy harcolnak, mint... Igazi hősök.
  És most a halhatatlan testű fiatal harcosok áttörnek a lengyel királyhoz. Levágtak három hetmant, és elrepül az Oleg Rybachenko által indított bumeráng. És Zsigmond holtan esik el.
  Ugyanakkor Margarita erős ütéssel összetörte a király fiát, Vlagyiszlavot.
  Így a Nemzetközösséget lefejezték. És az orosz csapatok folyamatosan mozognak.
  A lengyelek veszítenek. Patkány Basmanov egyik várost a másik után veszi be. Minszket, Szluckot és Vilnát elfoglalták. Ezekben a városokban a bátor gyerekek mindenki előtt harcolnak.
  Akik nem ismernek sem szánalmat, sem irgalmat. És ha nyernek, akkor magabiztosan nyernek.
  Oleg Rybachenko ellenfelei azt mondta:
  - Nem vagyunk kimérák gyermekei!
  Margarita puszta lábbal bombát dobott, széttépve az ellenséget, hozzátette:
  - Az új korszak apostolai!
  Röviden: a szejm összegyűlt, és többségi szavazattal elismerte Sándort, Oroszország első cárját Lengyelország királyának és Litvánia nagyhercegének.
  Így aztán Rettegett Iván fia és az angol királynő nagyszerű lett.
  Ezután az osztrákokkal közös hadjárat következett a törökök ellen. Egy ilyen győztes és nagy hódításokkal. Az oroszok elfoglalták Isztambult, és tovább akartak lépni.
  Isztambul megrohanása során természetesen a terminátorgyerekek kitüntették magukat, és el tudták fogni a szultánt. Az Oszmán Birodalom összeomlott, és további tíz évre az orosz csapatok meghódították külterületét. Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova időben ugrottak, és csak a döntő csatákban vettek részt.
  Az Oszmán Birodalom meghódítása után Szudánt és Marokkót is elfoglalták. Aztán Irán, Pakisztán és Afganisztán.
  Első Sándor bevezette a többnejűséget. Annak érdekében, hogy a kereszténységet és az iszlámot közelebb hozza egymáshoz, eltörölte a Szentháromság dogmáját, amely az emberek számára érthetetlen. Az oroszoknak joguk van négy feleséghez.
  Az ortodoxia némileg megváltozott, Mohamedet Allah hírnökének és prófétának ismerte fel.
  Ezzel egy időben a böjtök nagy részét lemondták, és a vallás kevésbé terhelte.
  Minden jól ment. Oroszország hamarosan meghódította Indiát 1640-ben ... Az oroszok behatoltak Alaszkába és bemásztak a Csendes-óceánba. Átköltözött Afrikába.
  I. Sándor birodalma hatalmas lett. A Kínával folytatott háború pedig 1650-ben kezdődött. A mandzsuk megpróbálták megtartani a területet.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova visszatért a csatába. És hogyan vágnak, mint a nagy terminátorok.
  Kínával a háborúnak komolynak kellett lennie. És az örökkévaló gyermekek megértették ezt.
  Itt jön a csata. A kínai hadsereg hatalmas. De a sok népből toborzott orosz meglehetősen nagy.
  Harc és kemény ütésváltás következik. Szörnygyerekek ölik a kínaiakat.
  Csupasz lábujjakkal tűket és korongokat dobálnak.
  És százával üsse ki a sárga harcosokat.
  Ők maguk pedig megvágják magukat, és szablyával leütik ellenfeleiket. Nagyon agresszíven viselkednek.
  Nem külső gyerekek, hanem egyszerűen macsó. Csak megsemmisítő ütések a halhatatlanok számára. Sorra szétzúznak mindenkit, és a pokolba küldik az ellenséget.
  Oleg, feldarabolva az ellenfeleket, énekel:
  Nem félünk a támadásoktól!
  Margarita éles korongokat dobál, nyikorog:
  - Tegyük sorba a gonoszokat!
  És a fiú és a lány dühe durva.
  Lekaszálják az ellenfeleket és magukban énekelnek...
  Egy dal az egyik katonai színházból - a második világháború, de eléggé oda nem illő;
  Nagy Oroszország híres,
  A legszebb ország...
  A csillagok fekete bársonnyal hintették be,
  A szülőföldet fénysugár világítja meg!
  
  Hány hős van a patronimában,
  Minden lovag egy óriási harcos...
  A hadsereg egységesen menetel
  Hiszen embereink mindig egyek!
  
  Esküszöm Nagy Sztálinra
  Megtiszteltetés megtartani és a végsőkig küzdeni,
  Mert ereje olyan, mint a nap,
  Mert Isten világossága ország!
  
  Szülőföldünk szép lesz,
  Óriási lelkülettel, népünk...
  Egyszerűen, sőt menően harcolunk,
  És a náci Wehrmacht összetörik!
  
  A mezítlábas komszomol tagjai harcolnak,
  Bár a fagy csípi a sarkukat...
  A szemünk pedig olyan, mint a csészealj
  A lány orra vörös lett a hidegtől!
  
  Szeretjük azokkal a fiúkkal, akikkel szórakozunk,
  Nagyon forró testeink vannak...
  És olyan tökéletes arcok
  Anya dicsőségben szült minket!
  
  Oroszországért Fritzzel harcolunk,
  Az őrült ellenségek legyőzése...
  Olyan ügyes lány vagyok
  Még a szavakat sem találom!
  
  Menők leszünk azok a lányok
  A híresen automata összeszerelés...
  Egy ilyen tolvaj hangja zengő,
  Nem fogadja el a legvadabb szőnyeget!
  
  Irtó düh van a lányokban,
  Hogy azt sehogy sem lehet megszámolni...
  Meglátunk egy helyet egy csodálatos paradicsomban
  És Rusi, a medve kínozni fog!
  
  Gyönyörű lányok vagyunk
  Nincs jobb az univerzumban...
  Szülőföldünk-Oroszország dicsőségére,
  Annak ellenére, hogy nem nézünk ki többnek húsznál!
  
  Tudd, hogy a lányok fiatalabbak a háborúban
  Mezítláb futnak a hóban...
  És vörösen lobognak a zászlók a haza felett,
  És a komszomol tag megmozdítja az öklét!
  
  A gonosz fasiszta nem lesz képes legyőzni,
  Bármilyen menő is...
  Lányok vagyunk a fő dicsőség nagyságában,
  E fényes, kék ég alatt!
  
  Boldoggá tesszük a birodalmat
  Nagysága az országok veresége...
  Nagyság Oroszország partjai nélkül,
  Átkelünk a végtelen óceánon!
  
  Igen, mi lányok vagyunk ütős lángszóróval,
  Képes elégetni a Wehrmacht hordáit...
  Valós nyomás van rajtunk, hidd el,
  Nagyon meg fogjuk verni a nácikat!
  
  Amikor Berlinbe jövünk, Komszomol tagjai vagyunk,
  Csókolózzuk meg a Fritz lábát...
  És a nácik még az orkokon sem segítenek,
  Írd le egy füzetbe, hogy menők vagyunk!
  És most a legyőzött kínaiak menekülnek. És az orosz hadsereg üldözi őket.
  Első Sándornak sikerült meghódítania Kínát, de ő is meghalt hatvannyolc évesen 1658-ban, akárcsak apja, Rettegett Iván. Ilyen furcsa egybeesés: Tamerlane kora. Mellesleg a nagy hadvezér és hódító is.
  Miután két ilyen nagy király uralkodott, akik ennyit nyertek, az új uralkodó, Ötödik Iván szintén nem gyenge. Sándor fia, negyven évesen lett király. Folytatták a háborút keleten. Alatta az oroszok meghódították Indokínát és Koreát, eljutottak Szingapúrig... Tovább költöztek Afrikába és Ausztráliába... Szintén sikeres cár... És furcsa módon ő is meghalt hatvannyolc évesen, 1686-ban. Utóda fia, Sándor II.
  Az új cár harmincöt éves volt... Alatta az oroszok elérték a Jóreménység fokát, és Ausztráliában és Új-Zélandon szálltak partra. Elfoglalta Kanadát és összecsapott a franciákkal. II. Sándor meghódította Olaszországot és Németországot is, míg Anglia és Franciaország, valamint Spanyolország és Portugália veszekedett egymással.
  A nagysikerű cár 1714-ben halt meg. Huszonnyolc évig uralkodott, és minden gyümölcsöző volt.
  Fia, Nagy Péter huszonnégy évesen került először hatalomra.
  Az új király meghódította Franciaországot, Spanyolországot, Portugáliát és megszorította Nagy-Britanniát. Az oroszok egész Amerikát is meghódították alatta.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova. Segített Péternek a Franciaországgal vívott csatában. A Párizs elleni támadás során.
  Mint mindig, ezek a gyerekek karddal voltak, és puszta ujjukkal tűket és korongokat dobáltak. Nagyon jól küzdöttek.
  Segített lerohanni Madridot és Lisszabont. Ezeket a földeket is elfoglalták. És rendkívül sikeresek voltak. És vágott le egy csomó ellenséget.
  Röviden, az egész világ alávetette magát Oroszországnak, kivéve Nagy-Britanniát. Nagy Péter 1758-ig uralkodott, és szintén hatvannyolc évesen halt meg, olyan furcsa egybeesés. Vagy véletlenek sorozata.
  Utóda unokája, Második Péter, egy tizennyolc év körüli fiatalember lett. 1770-ben fejezte be a hódítást, amelyet Nagy-Britanniában támadtak meg.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova utoljára küzdött ebben a párhuzamos univerzumban.
  Sok angolt feldaraboltak, sokakat csillaggal kaszáltak. És foglyul ejtették a brit uralkodót.
  A háborúnak vége... És a terminátor gyerekek teljesítették a küldetést. Ami nagyon szórakoztató és érdekes volt.
  
  NEM MEGÁLLTAK A DUCER ALATT
  Hitler nem állította meg a német tankhadosztályokat Dyuker közelében, és ennek eredményeként a következő történt - a briteket teljesen legyőzték, és a Leo birodalom több százezer katonáját elfogták.
  Ilyen feltételek mellett Chamberlain és Churchill együtt mondott le.
  Az új miniszterelnök megdöbbenve, Franciaország kapitulációja után beleegyezett a megvert Nagy-Britannia számára igen előnyös világ elé.
  A britek csak Namíbiát, amely a gyarmatjuk volt, visszaadták Németországnak, Irakot és Palesztinát pedig Törökországnak. Csak annyit, hogy visszaadták az első világháborúban elfogottakat. A többiek barátságosan elváltak. Foglyokat cseréltek - mindent mindenkiért, és Nagy-Britannia szabad kezet adott a németeknek keleten, és felismerte, hogy a Harmadik Birodalom már meghódította.
  Nos, persze Hitler, miután kioldotta a kezét Nagy-Britanniával, elkezdte a keleti hadjárat előkészítését.
  A németek egy kicsivel több tankot tudtak összeszedni, az Afrikába oda nem küldött Rommel, Franciaországban pedig hadosztályok költségére. Ezenkívül Nagy-Britannia bombázásának hiánya miatt több harckocsit gyártottak még egy hadosztály számára. Általában a németek sokkal több repülőgépet kaptak. Különösen háromezer jármű megmentése, amelyeket a valós történelem során Nagy-Britannia felett lőttek le, plusz még több mediterrán jármű, valamint nyugaton és Norvégiában. Így a Wehrmacht körülbelül ezerrel több harckocsit gyűjtött össze, mint a valós történelem, és ötezerrel több repülőgépet - ez megduplázta a valós történelemhez képest. A németeknek természetesen több gyalogosuk volt Afrika, Franciaország, Norvégia és más országok rovására. Valahol félmillió saját és félmillió műhold.
  Sokkal erősebb és a flotta - különösen az olasz. Igen, Mussolini sokkal több csapatot tudna kiosztani az Oroszországgal vívott háborúra. Bár persze az olasz alkatrészek minősége nem túl jó.
  De ennek ellenére egy millió extra katona, ezer tank, ötezer repülőgép, tízezer ágyú és aknavető természetesen erő.
  Ráadásul a németek Törökországra és Japánra számítottak. Ami általánosságban megerősítette, hogy sztrájkolni akarnak.
  Görögországban Olaszország nyert, mert több csapatot tudtak bevetni a hellének ellen anélkül, hogy Afrikában harcoltak volna a britekkel. Igen, és a németek segítettek a repülésben, ami nem volt elterelve. Plusz a görög parancsnokok megvesztegetése.
  Jugoszláviában nem volt lázadás. A németek pedig valamivel korábban, május 30-án megtámadták a Szovjetuniót. Május 15-én még korábban akartak támadni, de a tavasz túl csapadékosnak bizonyult, ráadásul a harckocsihadosztályokat is alulmúlták.
  És a Szovjetunió, mint mindig, nem állt készen. Sztálin valóban nem akart harcolni a Harmadik Birodalommal, és az alternatív történelemben még jobban, mint a valódi történelemben, így a németek szabad kezet kapnak. Sztálin annyira nem akarta a háborút, hogy végül egy nem mozgósított és nem készült készenléti hadsereghez kötött.
  A németek pedig, mint a valós történelemben, előrerohantak. És még sikeresebben, mert sokkal több erejük van, főleg a levegőben. És ez befolyásolta a háború menetét.
  Japán szintén csapatokat vonzott Mandzsúriába, és némileg lehűtötte a háború gondolatát Nagy-Britanniával és az Egyesült Államokkal. Mindezek furcsán erősek és eddig békében vannak a Harmadik Birodalommal. De a Szovjetunió sokkal gyengébbnek tűnt.
  Szmolenszk eleste és különösen a Kijev melletti katasztrófa után, ahol a szovjet csapatokat bekerítették, a japánok még mindig ütötték a szovjet csapatokat.
  A Moszkva elleni támadás pedig csaknem másfél hónappal korábban kezdődött, mint a valós történelemben. A németek gyorsan végrehajthatták a csapatok dél felé fordulását és a Vörös Hadsereg déli részének vereségét.
  Ennek eredményeként a fővárost már szeptember végén körbe tudta venni. Sztálin természetesen Kujbisevbe menekült. A németek pedig előrenyomultak a Donbászban, és képesek voltak betörni Sztálingrádba, és előtte elfoglalták Kurszkot és Voronyezst. És akkor Türkiye belépett a háborúba.
  Nagyon szűk lett. És még sok más csalás. Vlaszov tehát feladta Rjazant, és átment a németek oldalára.
  Moszkva december végéig kitartott, de végül bukott. Az év végére a németek szinte az egész Kaukázust el tudták foglalni, a Krím-félszigeten pedig csak Szevasztopol tartotta magát.
  Leningrád teljes blokád alatt volt, és éhen halt. A németek zárták a kettős gyűrűt.
  Sztálin megpróbálta megkezdeni a béketárgyalásokat. Hitler azonban visszautasította, és kijelentette, hogy csak a feltétel nélküli megadást fogad el.
  A szovjet vezetés megpróbált legalább valamit rendbe tenni Kujbisevben. De a Vörös Hadsereg elmenekült. Egy kis pihenő után a németek 1942 márciusában a Volga és az Urál mentén haladtak, majd tovább az Urálba.
  A szovjet csapatok meglehetősen gyengén ellenálltak. A morál zuhant. És még a drákói intézkedések, a tömeges kivégzések sem segítettek. A katonák és a tisztek pedig különleges tiszteket ölnek meg. És nem sok liftet látni. Egyre gyakrabban adják fel.
  Általában, amikor Moszkva elesett, természetesen sokan azt hitték, hogy a háború már elveszett, és nem igazán akartak meghalni. Elnyomva voltak emberek.
  Április végén a németek elérték Kazanyat, és bevették Uralszkot, megrohamozva Orenburgot.
  És a németek Közép-Ázsiában is áttörtek, itt erősen nyomkodtak.
  Májusban heves harcok bontakoztak ki Dusanbeért. A németek megpróbálták megvetni a lábukat Közép-Ázsiában.
  Alenka és csapata a legsúlyosabb helyszínen voltak. És megvédték a szovjet várost. Május ellenére itt kicsit hűvösebb volt a hegyek miatt, és friss szél fújt északról. Azonban még télen sem volt hótakaró.
  A lányok visszalőttek a nyomasztó fasisztáktól és külföldi zsoldosaiktól.
  Alenka lőtt a PPSh-ből és fütyült egy dalt.
  - A hegyekbe, a völgyekbe bundával, kaftánnal menjen!
  A mezítlábas vöröshajú Alla hozzátette:
  - És konténer-kos!
  A lány mezítláb gránátot dobott, és megrázta rézvörös fürtjeit. Ez a gyönyörű harcos.
  De mások sem rosszabbak. Itt Anyuta puszta ujjaival ajándékot dobott, és felszisszent:
  - Szuper lány!
  Az aranyhajú Maria is lőtt, leütötte a németet. Ő is nagyon jó és szép lány. És ismét egy gránátot dobott kecses, mezítláb.
  Nem távolodó, és egy nagy, alakos, bájos Matryona. Képes gránátokat messzire dobni a lábával. És repülnek és rohannak egy összetett pályán.
  Alyonka énekelte, kicsi, de pusztító gránátot dobott vésett csupasz lábával:
  - De rakétákat gyártunk...
  Anyuta lelkesen tartotta:
  - És blokkolta a Jenyiszejt!
  Alla puszta lábbal gránátot dobott, és felsikoltott:
  - És a nagy balett területén...
  Maria újra elindította az ajándékot, csupasz alsó végtagjával, énekelve:
  A többiek előtt vagyunk!
  Matryona a nagy, de nagyon szép és harmonikus lábával gránátot lőtt és felmordult:
  - Nap...
  Alenka is lőtt a hindu zsoldosra, és felszisszent:
  - Csillog...
  Anyuta lőtt, leütötte az arabot és felszisszent:
  - A folyó...
  Maria golyót lőtt, és kiadta:
  - Szerezz ezüstöt...
  Marusya leütött egy fekete vadászgépet, és kiadta:
  - Kijött...
  Alyonka szögezte és énekelte:
  - Tól től...
  Anyuta csupasz, kecses lábával dobta a gránátot, folytatta:
  - Templom...
  Alla fordult, több embert levágva, károgva:
  - Emberek!
  Maria lőtt, és azt mondta:
  - Ünnep...
  Marusya élvezettel lehúzta magát, lábával gránátot dobott, amely sokáig nem ismert cipőt, és kiadta:
  - Védnök...
  Alenka elvette, és felszisszent:
  - A kozákban...
  Anyuta üvöltve tüzelve hozzátette:
  - Állomás...
  Alla egy kobra sziszegésével, lövöldözve azt mondta:
  - Békés...
  Maria lőtt, és azt mondta:
  - Tizenharmadik...
  Marusya messzire dobott egy gránátot, és kitárta a fogát:
  - Év!
  Alenka elragadtatással énekelt, három arabot levágva:
  - Fecskék...
  Anyuta lőtt, lefektette a nácikat:
  - Kör...
  Allah lőtt, sziszegve:
  - Nap...
  Mária szegezve énekel:
  - Ragyog...
  Marusya ismét gránátot dobott csupasz, cizellált lábával, és hozzátette:
  - Fehérben...
  Alenka belőtt egy golyót és kiadta:
  - Kertek...
  Anyuta üvöltve felszisszent:
  - Hogyan...
  Alla belerakott egy golyót, és elhallgatott:
  - Hó!
  Maria lőtt, és azt mondta:
  -ÉS...
  Marusya golyót küldött, sziszegve:
  - Szórakozni...
  Alenka kirúgott, csicseregve:
  - Hogyan...
  Anyuta leszögezte, mondván:
  - Kicsi...
  Allah örömmel folytatta:
  - Gyerekek!
  Maria golyót küldött, és így folytatta:
  - Táncolnak...
  Marusya rövid sorozatot adott, és kiadta:
  - Kozákok...
  Alenka dörömbölt, mezítláb gránátot dobott, és felmordult:
  - Egy körben!
  Anyuta tüzelt és csipogott:
  - Eh-ma!
  Tüzes Alla golyót küldött és üvöltött:
  -Nyár...
  Maria mezítláb gránátot dobott, és ugatott:
  - nem tél!
  Marusya lőtt, és újra felsikoltott:
  -Eh-ma!
  Alyonka leszögezte, és üvöltött:
  - Csak ha...
  Alla mezítláb gránátot dobott, és kiadta:
  -pénz...
  Maria örömében felszisszent, kiesett a géppuskából:
  -sötét...
  Marusya csupasz ujjakkal kilőtt egy üvegszilánkot, elvágta több torkát, és felszisszent:
  - Kuban folyó
  Alla énekelt, tüzelve:
  - és a Don folyó,
  Maria elvette, és énekelte, lőve:
  - Sétálj...
  Marusya ordítva, csupasz ujjaival szöget dobva folytatta:
  - Kozák...
  Alenka tüzelt és ugatott:
  - játszani...
  Anyuta felsóhajtott, és folytatta:
  - Viszlát...
  Tüzes Alla tüzelt és elhallgatott:
  -Eh-ma!
  Maria dadogva kiáltott:
  -Nyár...
  Marusya elvette, és elragadtatva felszisszent:
  nem tél...
  Alenka lőtt és üvöltött:
  - Eh-ma!
  Anyuta közbeszólt és így szólt:
  - Jaj...
  Alla tüzelt és felszisszent:
  - Az elméből
  Maria golyót küldött a homlokába, és megrázta:
  -Minden...
  Marusya ismét gránátot lőtt mezítláb, és felkiáltott:
  - elvitel...
  Alenka dühösen mondta:
  - a kozáknál...
  Anyuta vadul lövöldözve felszisszent:
  - Jól...
  Tüzes Alla csupasz ujjaival gránátot dobott, mondván:
  -A...
  Maria szögezte és üvöltött:
  -Viszlát...
  Marusya ismét odadobta az ajándékot, és visítozott:
  - Sétálj...
  Alenka üvöltve tüzelve válaszolt:
  - Viszlát...
  Alenka, levágva a zsoldosokat, ezt énekelte:
  -U!
  Anyuta a nácikat leverve kiadta:
  -A!
  Tüzes Alla felszisszent:
  -U!
  Maria csak leszögezte, és vyaknula:
  - A!
  Marusya csupasz ujjaival és vyaknulával egy kerámiaszilánkot dobott:
  -Csendes...
  Alenka is mezítláb dobott ajándékot:
  - Kozákok...
  Anyuta elvette, és csicseregve lőtt:
  - vezet...
  A tüzes Alla a fekete bőrű gerendaház, kiabál:
  - beszélgetések...
  Maria tüzelve folytatta:
  - Chino...
  Marusya dühösen válaszolt, és tüzes zuhatagot küldött a lábával:
  - állj...
  Alyonka köröm, örömmel folytatta:
  -öregember...
  Anyuta dühösen tüzelve csicseregte:
  -ÉS...
  Alla puszta lábbal gránátot dobott, és felsikoltott:
  - tudatlanul...
  Maria vigyorogva küldött egy gránátot, mondván:
  -őket...
  Marusya dühösen felszisszent, és mezítláb gránátot dobott:
  -Mit...
  Alenka csupasz lábbal dobálta az ajándékokat, és ezt mondta:
  - kifut...
  Anyuta lőtt, és nagyon pontosan ütött:
  -hamar...
  Alla mérges mosollyal ledobta a halál terhét, és felkiáltott:
  -Ingyenes...
  Maria gránátot dobott, és felsikoltott:
  -ezek...
  Marusya csupasz ujjaival megcsavarta az üvegszilánkot, és ugatott:
  -napok...
  Alenka mezítláb csapkodva dühösen tapsolt:
  -Világ...
  Anyuta, tüzel, üvöltött:
  - hívják majd...
  Alla kétségbeesetten felszisszent, és lőtt:
  -ez...
  Maria lövöldözve morgott:
  - hülye...
  Marusya gránátot dobva ugatott:
  -És...
  Alenka halálajándékot küldött:
  -régi...
  Anyuta nagy dühvel sziszegte, és levágott pár indiánt, akiket a németek toboroztak:
  -Minden...
  Alla ordítva, a fegyvert pörgetve folytatta:
  -mondják...
  Maria puszta ujjaival gránátot dobott, és így szólt:
  -szükséges...
  Matryona felüvöltött, és szögezte:
  - hulladéknak...
  Alenka elvette, és csipogva lőtt:
  -ÉS...
  Anyuta felsikkantott, miközben lőtt:
  -hiábavaló...
  Tüzes Alla gránátot dobott, morogva:
  - papír...
  Maria puszta ujjaival bumerángot indítva kiadta:
  - válik...
  Matryona csupasz sarkával leverte a gránátot, és a tüdeje hegyén énekelte:
  -Pénz...
  Alenka nyomással sziszegve szögezte:
  -Val vel...
  Anyuta dühösen ajándékot dobott, és kiadta:
  - kétfejű...
  Tüzes Alla, miután a halál üzenetét küldte, megölt egy tucat arabot, lelkesen megerősítette:
  -sas...
  Maria ismét gránátot dobott, és elragadtatva énekelte:
  -Dinnye...
  Matryona, aki halálajándékot dobott megkeményedett sarkára, őrjöngve folytatta:
  - görögdinnye...
  Alenka dühében, pusztító ajándékot bocsátva kiadta:
  - búza...
  Tüzes Alla sziszegve közölte:
  - tekercs...
  Maria elragadtatásában gránátot lőtt, és kiadta:
  -Nagylelkű...
  Matryona a megsemmisülés ajándékaként összetört egy tucat harcost, és kuncogott: - boldogult...
  Alenka pucér, csábító lábat küldött egy öklözőhöz, és kiadta:
  -él...
  Anyuta felszisszent dühében, és a megsemmisülést üzente:
  -ÉS...
  Alla hevesen tüzelve kiadta:
  - a...
  Maria újabb golyót küldve berregett:
  -trón...
  Matryona leszögezve, puszta lábbal küldve, a halál ajándéka, üvöltve:
  -ül...
  Alenka, dühében golyót lőtt, felszisszent:
  -V...
  Anyuta mezítláb gránátot dobott, és felkiáltott:
  - Pétervár...
  Alla elkapta a torkát, és felszisszent:
  - Apa...
  Maria csupasz sarkával küldött egy kis robbanócsomagot, és kiadta:
  -Cár...
  Matryona, lövöldözős, azonnal megerősítette:
  -Nikolaj.
  Alenka sziszegni kezdett, mint egy kobra, lövöldözni kezdett és visítozni kezdett:
  -Nehéz...
  Anyuta csupasz, lebarnult lábával gránátot dobott, és felkiáltott:
  - hinni...
  Maria lőtt, és azt mondta:
  -Mit....
  Matryona szögezett, majd csupasz sarkával feldobott egy ajándékot, és sikoltozott:
  -hamar...
  Alenka kiadta, egy oroszlán dühével lövöldözve:
  - táncolni fog
  Anyuta csépelte, megnyomta:
  -Piros...
  Tüzes Alla keményen kiadta:
  - Tizenhetedik...
  Maria lelkesen és lendületesen lövöldözve folytatta:
  -év...
  Matryona ismét mezítláb dobott egy gránátot, és felkiált:
  - Tudják...
  Alenka lelkes elragadtatással sziszegte:
  -csak...
  Anyuta vad őrjöngésében mezítláb gránátot dobott, és nyikorgott:
  - a...
  Tüzes Alla csicseregve dobta a megsemmisülés ajándékát:
  - az ég...
  Maria egy hárpia terminátor lelkesedésével rikácsolt:
  - angyalok
  Matryona, aki mezítláb indítja el a halál fenségét, felszisszent:
  - a te...
  Alenka csupasz alsó végtagjával gránátot indított, és kiadta:
  -Mit...
  Anyuta ismét kinyögte a megsemmisülés ajándékát, és kuncogott:
  -te...
  Alla, a vörös hajú ördög ezt énekelte:
  - stanitsa...
  Marusya kiabált, mezítláb gránátot dobott:
  - várok...
  Alenka ismét gránátot indított, és Dusanbe védelmében ezt énekelte:
  -Eh-ma!
  Anyuta agresszíven támogatta, mezítláb, kecses ujjaival tőrt dobott, üvöltve:
  -Nyár...
  A tüzes ördög izgalomba szegezte, és így válaszolt:
  - nem tél
  Maria, miután kilőtt egy golyót, dühösen kijelentette:
  -Eh-ma!
  Matryona mezítláb átnyújtotta a gránátot, és felszisszent:
  - Csak ha...
  Alenka ismét lőtt, leütötte a kínait, és felsikkantott:
  -pénz...
  Anyuta agresszíven lepakolta géppuskáját, és sziszegve lőtt az ellenségre:
  -sötét...
  Maria mezítláb gránátot dobott, és felszisszent:
  - Kuban folyó...
  Matryona felszisszent, és a halál ajándékát dobva kijelentette:
  -ÉS...
  Alyonka elvette, és erőteljesen kuncogott:
  - Don folyó...
  Anyuta a tüdejéből felsikoltott:
  - Sétálj...
  Maria mezítláb gránátot dobott, és felkiáltott:
  -Kozák...
  Matrena ismét lőtt, leütött két feketét, károgva:
  - játszani...
  Alenka golyót lőtt, örömmel kiment, mondván:
  - Viszlát...
  Anyuta üvöltött, mint egy beluga, és kiadta:
  - Eh-ma!
  Vörös hajú Alla, lövöldözve, folytatta:
  -Nyár...
  Maria elragadtatott elragadtatással megjegyezte:
  nem tél...
  Matryona a tüdeje hegyén ugat, és előtte puszta lábbal egy nagy robbanócsomagot indít el:
  - Eh-ma!
  Alyonka csodálattal mondta, és csupasz sarkával gránátot dobott:
  - Jaj...
  Anyuta lövöldözve és kaszálva morgott:
  - tól től...
  Tüzes Alla folytatta:
  - őrült...
  A lövöldözős Maria elvette, és kiadta:
  -Minden...
  Matryona tüzel, kobrával sziszegve üti:
  - elvitel...
  Alyonka erőből visítozott, és ütött:
  - nál nél...
  Anyuta, lövöldözés, dühösen kiadta:
  - Kozák...
  Tüzes Alla újabb gránátot dobott, és felsikoltott:
  -Jól...
  Maria keményen felkiáltott:
  -A...
  Matryona mezítláb gránátot dobott, és felmordult:
  -Viszlát...
  Alenka ismét csupasz ujjaival megdobott egy citromot, és azt kiabálta:
  - játszani...
  Anyuta zümmögött, mint a darázs, és mezítláb gránátot dobott, és így szólt:
  -Viszlát...
  Maria nyomással, kieresztve ugatott:
  - Jól...
  Matryona eldobta a gránátot és kuncogva üvöltött:
  - A...
  Alenka keményen válaszolt, lerúgva az ajándékot, amit dobtak, a zsoldosok rárúgtak:
  - Viszlát...
  Anyuta felüvöltött, és mezítláb gránátot ugrott:
  - Sétálj...
  Alla csupasz lábbal eldobta az ajándékot, és felkiáltott:
  - Viszlát!
  A lányok pedig nevetésben törtek ki, kórusban... Nem, Dusanbét nem adják a németeknek. Bár jelentős külföldi gyalogos erőket dobtak be. A hinduk, afrikaiak, arabok télen nehezen harcolnak, ezért a nácik Közép-Ázsiába küldték őket. Itt ágyútöltelékként használják őket. És elküldik őket megölni. Új város jelent meg heves ellenállással: Dusanbe.
  A németek nehézbombákkal és napalmmal bombázták a szovjet állásokat. Önjáró fegyverekből és tarackokból lőttek, gázvetőket húztak fel. És még tíz tonnáig terjedő bombákat is használtak. Ötödik térdre törték Oroszországot.
  Dusanbe romokká változott, ami szó szerint lőtt lőtt.
  Alyonka, mezítláb, csak rövidnadrágban, menet közben komponált, énekelt;
  Oroszország anyánk harcosa vagyok,
  Egy egyszerű lány, mindig mezítláb...
  Néha aljasan énekeltek a varjak,
  De hiszek abban, hogy az álom valóra válik!
  
  Éhesen csatlakoztam a Komszomolhoz,
  Szinte meztelen gyöngy a hidegben...
  De eldobom, ismerem a fasisztát a talapzatról,
  Reggelt Adolf hosszú orra!
  
  Ne higgy a komszomol lánynak,
  Nem lesz képes megfékezni az univerzumban...
  És egy hang hallatszik,
  Hadseregünk feltámadt az anyaországban!
  
  Az anyaországért, Nagy Oroszországért,
  Harcolj, kérlek, félelem nélkül úttörő...
  Bár a mezők tudják, vérrel öntözik,
  De mutasd meg, te vagy a vitézség példája!
  
  Egy komszomol tag számára az ég boldogság,
  A lánynak nincs gondja...
  Minden az ő büszke, dicsőséges erejében lesz,
  És jön a Führer sorsa abortusz!
  
  De az idő nehéz - jön Hitler,
  Még a szörnyűt is le tudja győzni...
  Nagyvonalúan rakétázik bombadobásokkal,
  Képes minden katonát játékká alakítani!
  
  De lányok, higgyétek el, nem ismerik a félelmet,
  Mezítláb gránátot dobni...
  Meztelen - az ing leégett,
  Harc a tudatlan horda ellen!
  
  A komszomol tagnak nincs elég szava,
  Nem ismeri a szót - nem tudom!
  És a Fritz szétszóródik, mint a tati,
  Amikor a lány kiegyenesíti a lábát!
  
  Igen, félmeztelenül harcolni a hidegben,
  Ismerj meg egy ilyen lányt, higgy sokat...
  Ő a színe a buja rózsa csatáinak,
  És a Fritz úgy ázik, ahogy akarta!
  
  A "Tigris" harcos, tréfásan kiütötte,
  Hamuvá égett, mint a napalm...
  És a pofájába kapta Adolf fasisztát,
  Fritz hiába támadta Oroszországot!
  
  Mit fogunk tenni, a katonák nem tudják
  Amikor eljön a béke órája a Földre...
  De a mezítlábas Komszomol tagjai bólogatnak,
  És minden eredményhez számlát nyitnak!
  
  Mindent maguk akarnak elérni
  A komszomol tagjainak nincs paradicsoma...
  Bár áldják az arc ikonját,
  Nem ebédelünk Luciferrel!
  
  Legyőztünk egy csapat banditát Moszkvából,
  Bár a Harmadik Birodalom szavak nélkül is hatalmas...
  Megöljük a parazitákat a tartályokon,
  És a sötétséget a Nap fényes sugara vágja át!
  
  És mezítláb szaladgálni a hóbuckák között,
  Egy lánynak nem nehéz tudni...
  Nem félünk a fényes lángtól,
  Bár ezt tudjuk, feküdj le!
  
  Szovjetunió - az anyaország nagyszerű,
  Ebben minden harcos lovag a jászolból ...
  Ordítás hallatszik a fiú pelenkájából,
  És legyőzted a hordát és az ellenfeleket!
  Miután a nácik nyáron elfoglalták az Urált, csatlakoztak a japánokhoz. Sztálin és csapata bement az erdőbe, és gerillaháborút hirdettek. A Führer pedig hadosztályokat kezdett alkotni a helyi erőkből. Különösen Vlasov Orosz Felszabadító Hadseregét használták partizánok ellen. És néhány monarchikus formáció. Ezenkívül Harmadik Vlagyimir császárt felkérték, hogy játssza el a herceg szerepét, a Führer névleges társuralkodóját.
  De ez tisztán névleges.
  Miközben Németország külsőleg megnyugodott. A németek elfoglalták Franciaország, Hollandia és az orosz földek gyarmatait. Nagy-Britanniával tiszteletreméltó béke kötött, az Egyesült Államok még nem emelkedett ki, és problémáik vannak belföldön és a gazdasággal.
  A Japánnal fenntartott kapcsolatok azonban észrevehetően bonyolultabbá váltak. Elfoglalta Indokínát, amelyet a németek gyarmataiknak tekintettek. A nácik pedig felidézték az első világháborúban a japánok által elfoglalt német birtokokat is. Nem lenne itt az ideje, hogy visszahozzuk őket? Ennek ellenére becstelen voltál.
  Miközben a kapcsolat lényege és üzlete felforrósodott. Ráadásul a japánok egyre aktívabban harcoltak Kínában. És a sárga területre költözött.
  A németek aláásták erejüket, idegen hadosztályokat alakítva az árják parancsnoksága alatt.
  Új tankokat kaptunk: "Tiger", "Panther", "Lion" és "Maus". Az utolsó tank azonban túl nehéznek bizonyult, és a katonai szakértők elutasították.
  A németek nyomást kezdtek gyakorolni Japánra, területi engedményeket követelve. A szamuráj bólintott. Ennek eredményeként 1944. április 20-án új háború tört ki. A németek megtámadták a japánokat, és lökni kezdték őket.
  A csaták megmutatták a japán szárazföldi erők gyengeségét, ugyanakkor azt, hogy a Panther egy nagyon praktikus és meglehetősen hatékony tank volt. És még jobb "Panther" -2 fokozott oldalvédelemmel.
  A japánok vereséget szenvedtek vereség után, és visszavonultak. Szovjet lányok vettek részt a csatákban. Magabiztosan küzdöttek.
  És itt van öt komszomol lány a japánokkal vívott csatában.
  Alenka, Anyuta, Alla, Maria és Matryona oroszlánként harcolnak. Mezítláb, vésett gránátlábakkal lövöldöznek, csupasz mellet ráznak.
  És ugyanakkor énekelnek is;
  Nincs szebb Oroszország anyaországa,
  Nincs szebb ország a világon...
  A csillagok fekete bársonnyal hintették be,
  Küldj üdvözletet a lovagoknak!
  
  A komszomol tagjai is szeretnek verekedni,
  És fuss bikiniben mezítláb
  Rohanj át a hóbuckákon csupasz sarokkal,
  Ököllel ütni a Fritzet!
  
  Nincs drágább ország a világegyetemben,
  Mint hazám fényes...
  Változatlan harci erejével,
  Orosz családunk erősödik!
  
  Karddal vágtak minket az ortodoxok,
  Most kommunizmus van...
  Népünk dicsőséges lett a világegyetemben,
  És a gonosz fasizmust a mélybe dobják!
  
  Hány hős van a hazában,
  A csatában a baba és az öreg is...
  Formációban sétálunk Berlinben,
  Hitünk szilárd monolit!
  
  Jézus tudja, hogy mi irányítunk
  Ő egy nagy, orosz, fehér Isten!
  A gonosz Káin elpusztul,
  Imádkozz a Szent Családért, hogy segítsen!
  
  Mindannyian megtehetjük, sokat tehetünk,
  Bármilyen üzletet megoldunk...
  Ne hordd a náci hülyeségeket,
  Felrepülök az égbe, mint a madár!
  
  Az erős Svarog ereje velünk van,
  És a szent Úr Krisztus...
  Kérd Istentől az örökkévalóságot
  Légy hű Rodhoz a végsőkig!
  
  Szép Istenünk, Szent, Mindenható,
  Hogy Oroszországot választotta koronának...
  Lebontjuk neki, ha kell a tető,
  Örökké a szívekben Te vagy a családapa!
  
  Kérj Ladától sok szerencsét
  Adjon szerelmet a fiatalember...
  Ha változást kell adni, képesek leszünk,
  Hiszen forró a vérünk!
  
  Teremtsük meg az univerzum kiterjedését,
  A csillagok felett mi, oroszok fogunk repülni...
  Hagyja, hogy a szenvedés örökre eltűnjön
  Hiszen csak egy Istenünk van!
  
  Mindannyian hegy leszünk Rod számára,
  És a fényes Krisztus nevében...
  Führer bozontos uroyu,
  Hitünk erős és tiszta!
  
  Építsük hát a kommunizmus ügyét,
  Mindenekelőtt a Hazában leszünk, tudjuk...
  Törjük össze az igát, higgyünk a fasizmusban,
  És eljön a mennyország az univerzumban!
  
  Adj Isten, hogy erősebb izmainkká váljunk,
  És erősítsd meg a tested és a lelked...
  Nincsenek erősebb harcosok a világon,
  Törjük szét az ellenséget acélkézzel!
  
  A Fehér Isten mindenkit feltámaszt, hidd el
  Ezért nem félelmetes meghalni...
  Minden ördög szétszóródik a sarkokban,
  A kommunizmus, hidd el, ne taposd!
  
  És a család nevében harcoltunk
  Sztálin bevezetett minket a harci óriásba,
  Látjuk, hogy a kommunizmus hamarosan megadatott,
  És az oroszok és a grúzok egyesültek!
  
  Legyünk erősebbek minden démonnál együtt,
  A rúd erőt, boldogságot ad nekünk ...
  És nem lesz többé örömteli,
  Hogy a költészet felé ástalak!
  Röviden: Japán nagyon ostoba. Esély nélkül veszít háborúkat.
  A "Panther"-2 gond nélkül pontot szerez magának. Ő egy szuper tank. A harci tesztek kimutatták, hogy ez a gép minden szögből képes elviselni a japán ágyúk találatait.
  És ebben a tankban természetesen Gerda, Charlotte, Christina és Magda. Négy lány harca.
  És aktívan lövöldöznek a japánokra. Az ütések a szögek kalapálásának egyhangúságával fordulnak elő.
  Gerda, csupasz lábujjával nyomkodja a joystick gombjait, csipog:
  - Harcos vagyok egy új paradicsomból!
  Charlotte tüzelt, kifújta a fogát, és üvöltött:
  - És én az űr mélyéről származom!
  Christina, aki folytatta a lövöldözést, vigyorogva válaszolt:
  És nincs senki, aki megállítana!
  Magda kirúgott és agresszíven kiadta:
  - Harcos vagyok a pokoli spektrumból!
  A lányok pedig minden szánalom nélkül kiirtották a japánokat. Fokozott agresszivitással léptek fel. Mozgásuk és gyorsaságuk elképesztő.
  És mezítláb és bikiniben. Ezek a ranger lányok. Még a japánok is kezdik feladni.
  És a Fritz elkezdett leszállni magában a metropoliszban. Rendkívüli hatékonysággal működtek. A harcokban részt vett a többcélú TA-152 is, amely erősebbnek bizonyult a Focke-Wulfnál.
  Két lány harcol: Albina és Alvina.
  Bájos német nők mindketten szőkeek. És hogyan fogják eltalálni a japánokat repülőgépekről.
  Albina sorozatban lőtt, lelőtt egy tucat repülőgépet és üvöltött:
  - Olyan menő lány vagyok!
  Alvina is lőtt, leütött egy tucat ellenfelet és nyikorgott:
  - És egyszerűen egy oroszlán!
  És mind a két lány teljesen sokkos állapotban van!
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova segítenek a Wehrmachtnak elfoglalni Tokiót. Hajtsa végre a szuperboszorkány parancsát. És mit kell még tenni? Nem fogsz hátradőlni és nézni a háború menetét.
  A fiú és a lány nem tudta megfordítani a háború menetét. Úgyhogy kiderült nekik, most csak hadonászjanak a kardotok.
  Mezítláb szamurájokat vágnak le és gránátokat dobálnak.
  Oleg Rybachenko levágott egy tucat japánt, és azt mondta:
  - A felhők határán borongós...
  Margarita, karddal legyűrve az ellenséget, így folytatta:
  - A súlyos csend széle ölelte át!
  És mezítláb dobott egy gránátot.
  Oleg tovább támadta az ellenséget, csupasz lábujjakkal ajándékba dobott egy gyilkost, és azt harsogta:
  - Az Amur magas partjain!
  Margarita, folytatva a tüzelést, és csupasz, lebarnult lábát vetve, arra következtetett:
  - A copfos plutokraták állnak!
  És hogy nevet a lány. És el fogja venni és megüti a szamurájt...
  A terminátor gyerekek megvadultak. A végén még magát Mikadót is foglyul ejtették.
  Az ifjú harcosok dühösen harcoltak. És mezítláb gránátokat dobáltak, és gépfegyverekből firkáltak.
  Amikor pedig megjelentek a nindzsák, a fiú a lábujjaival rájuk dobott egy csillagot, és leütött ötöt.
  És a lány is mezítláb gyilkost dobott, leütött hatot és énekelte:
  - Az anyaország nagyságáért.
  Aztán a szörnyeteg gyerekek szó szerint levágták az összes őrt.
  És ezért kitüntetéseket kaptak a Führer kezétől. Sőt, magasabbakat is lehetett adni, tekintettel arra, hogy maga a japán császár is fogságban volt.
  A srácok megkapták a Vaskereszt lovagkeresztjét tölgyfalevéllel. Ami önmagában is nagy megtiszteltetés.
  A Führer arcon csókolta Margaritát, és így szólt:
  - Igazi árják vagytok! Szolgálhat a hadseregemben!
  A szörnyeteg gyerekek felkiáltottak:
  - Örülünk, hogy megpróbáljuk szolgálni az emberiség békéjének és jólétének ügyét!
  Ők pedig alig tudtak ellenállni a kísértésnek, csupasz lábujjaikkal fojtogatták a Führert. De a boszorkány adott nekik egy telepítést - mivel a Szovjetuniót elfoglalták, hagyja, hogy a németek egyesítsék a világot.
  A Führer valóban úgy döntött, hogy nem szabad abbahagynia. És hadat üzent Nagy-Britanniának.
  Ekkorra, 1945-re a németek erős sugárhajtású repülőgépeket és E sorozatú tankokat szereztek, az új gépek tökéletesebbek és kompaktabbak voltak, mint a korábbiak. Különösen sikeres volt az E-75, amelyet a német tanképítés legújabb sémája szerint fejlesztettek ki - a motort és a sebességváltót, valamint a keresztirányú elrendezést.
  Az E-75 jól védettnek bizonyult a homlokban: 200 mm a hajótest tetején és 160 mm az alján, 45 fokos szögben. A hajótest oldalai 120 mm-es lejtésűek, plusz további 50 mm-es pajzsok, a torony pedig 252 mm-es homlokhajlású hatvan fokban, oldalai pedig 165 mm-es dupla szintre dőltek, mint a "Tiger" -2-ben, csak még jobban, mivel a torony észrevehetően Alsó.
  Az E-75 a Tiger-2-höz képest majdnem egy méterrel alacsonyabb volt, de hosszabb és szélesebb, a páncélzat pedig sokkal vastagabb és ferdebb volt. A tömeg ugyanakkor csak hetvenöt tonnára nőtt, ami 1250 lóerős motorral jobb menetteljesítményt nyújtott, mint a Tiger-2. Az új német autó jobban álcázott volt, megbízhatóbb és könnyebb váltója volt, és erősebb volt két, vagy inkább négyféle fegyver.
  Az első a legkönnyebben megsemmisíthető tankok: 88 mm-es 100EL, ideális fegyver céllövészethez, angol autók viharja. Erősebb, de a 105 mm-es 100 EL-es tankok megsemmisítésére is alkalmas, nagy távolságból feltűnő, akár "Churchills" is, és képes behatolni a "Tortilla" homlokába. És kényelmesebb és hatékonyabb mind a páncél nélküli célok, mind a tankok tüzeléséhez egy 128 milliméteres 55 EL légvédelmi fegyver. És egy még nagyobb kaliberű, közelebb a rohamágyúhoz, egy 150 milliméteres löveg, amely azonban képes tankokra lőni.
  Az E-75 minden brit és amerikai modellt felülmúl, és csak a ritka Tortilla tanknak van esélye közelről behatolni a németek közé.
  De a nyolcvan tonnás "Tortilla" nem tömeggép, ráadásul az önjáró fegyver nyolcvan tonnát nyom, 600 lóerős motorral. Így már csak húszan szabadulnak.
  Így, miután elsőbbséget kapott és 1945-ben a legtöbbet gyártott E-75 lett, valóban szinte sebezhetetlen. És a németeknek nem volt szükségük túl sok tankra. Tehát a brit tankerők gyengék. Az E-10 és E-25 könnyű és nagy sebességű önjáró lövegek jól küzdöttek a dzsungelben. Tehát... a németek benyomultak Indiába, és minden nélkül megverték a britek és amerikaiak gyarmati csapatait.
  A valós történelemben könnyen legyőzték őket a gyengébbek, és itt a Wehrmacht messze megelőzi őket.
  Az Egyesült Államok nem készített bombát 1945-ben. Általában szinte minden univerzumban az amerikaiak sokkal később hozták létre ezt a fegyvert. Csak a Szovjetuniónak nagyon szerencsétlen volt a valós történelemben, hogy az Egyesült Államok megtette.
  Általánosságban elmondható, hogy egyértelműen létezik valamiféle különleges erő, amely összeomlik minden hatalomra jutó birodalmat.
  Ahogy a cári Oroszországgal, amely elszalasztotta a világhegemóniára esélyt, így volt ez a Szovjetunióval is, így az Egyesült Államokkal is az utóbbi időben. Igen, úgy tűnik, Kína bajban lesz, amikor túl erős lesz. De úgy tűnik, a szuperboszorkány csak egyesíteni próbálja az emberiséget a különböző univerzumokban.
  Itt a németek most elfoglalják Indiát, és a törökökkel együtt előrenyomulnak Egyiptomban. Nagyobb nehézség nélkül nyernek. A fő problémájuk pedig a kommunikáció hossza, az ellátás, sok helyen az utak hiánya.
  A német lányok persze ott harcolnak, ahol tudnak és ahol nem.
  Schella és Margaret legyőzték a briteket Alexandriában, több mint tíz tankot kiütöttek. Most pedig az E-50-esükön a Nílus mentén száguldanak, és már Szudánban harcolnak.
  A tankjuk egy továbbfejlesztett "Panther", olyan vastag páncélzattal, mint a "Tiger" -2, csak nagy lejtőkkel. Maga a gép jóval lejjebb van, mint a kis toronnyal rendelkező Panther, az elrendezése pedig nagyon szűk. Shelley, Margaret és Ellie ebben az autóban - a legénység három főre csökkent. Ez is jelentős helytakarékos. A gép tömege tehát nem haladta meg az 50 tonnát, a fegyver pedig 88 mm volt 100 EL csőhosszban. A fegyver nagyon pontos, és percenként tizenkét lövést ad le. Ráadásul a "Tiger" -2-höz képest még egy 50 milliméteres pajzsok lógnak az oldalakon, így nem lehet csak úgy áttörni egy német autón. A motorja pedig kb 1200 lóerős.
  Három lány magához megy, és a "Churchill" láttán pontosan lőnek. Igen, az angol tanknak van egy előnye - jó elülső páncél. De a fegyver meglehetősen gyenge, és nem veszélyes egy német autó számára. Még az E-50-re is, ami a pajzsok miatt sokkal jobban védett, mint a Tiger-2, vagy még inkább a régi Panther.
  Shella tüzelve, távolról megtörve a Shermant, észrevette:
  - Itt kirúgjuk magunkat... És mi vár ránk ezután?
  Margaret így válaszolt:
  - Hatalom a világ felett!
  Ellie rálőtt Churchillre, és ezt énekelte:
  - És van még egy szenvedélyem, ez a hatalom, csak a hatalom!
  A bikinis lányok pedig összetörtek egy másik angol tankot, és azt énekelték:
  - Nem kell arany és pénz! És szükséges, hogy előttem az emberek térdeljenek!
  Shella pedig mezítláb ismét megnyomta a joystick gombjait, eltalálta az ellenséget és üvöltött:
  Az emberek térdre borultak! Az egész földön!
  A harcosok tovább lőttek. De a brit tankok kifogytak, és a gyarmati csapatok elkezdték megadni magukat.
  Eközben a Führer Mainstein tanácsára merész kalandra szánta el magát: 1945 decemberében a németek merészen partra szálltak Nagy-Britanniában. Őszintén szólva senki sem számított erre! Ebben az esetben egy ilyen döntést az a számítás diktált, hogy éjszaka még jobb túlélni.
  A hideg víz pedig nem akadály.
  És milyen keményen rontottak a németek.
  Gerda harckocsi-legénysége visszatért Indiából. A lányok a téli hideg ellenére mezítláb és bikiniben küzdöttek.
  De az E-75-ös tankjuk önmagáért működik. A lányok éppen partra szálltak, és a legnehezebb pillanatban harcolnak, visszaverve az őket a tengerbe dobni akaró tankok támadását.
  Gerda egy 88 mm-es fegyvert választott 100 EL-vel. Meglehetősen páncéltörő, és nagy számú kagyló van rajta. A lányok úgy dolgoznak, hogy csupasz lábujjakkal nyomkodják a joystick gombjait, és kiirtják a briteket. És közben éneklik:
  - És a nagy Birodalom, mondta neked - ne sodródj,
  Mindenkit szétzúzunk, hegyeket fordítunk egyszerre!
  Gerda lőtt, mezítláb megnyomta a joystick gombját, és vigyorogva visítva:
  Dicsőség a Harmadik Birodalomnak!
  Charlotte is lőtt, csupasz lábujjait használva, nyikorogva, kitárta a fogát, összetörve Churchillt:
  - És dicsőség a seregünknek!
  Megnyomta csupasz lábujjait, Christina pedig a joystick gombjain, leütötte az angol autót és felüvöltött:
  - És dicsőség nekünk is!
  Aztán Magda mezítláb nyomott. Leverte az ellenséget, összetörte a Shermant és kiadta:
  - És dicsőség a mi szellemünknek!
  A lányok dolgoztak és brit tankokat semmisítettek meg.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova is harcolt. A hipermindenható boszorkány parancsolta, hát mit kell tenni. Eke a halhatatlanságodért.
  Egy fiú és egy lány mezítláb gránátokat dobált, és gépfegyverekből kaszálták le a gyalogságot.
  Itt a fiú, Oleg gránátként dobott, eltörte az angol autó hernyóját. Megfordult, és szembenézett a szomszédjával. És mindkét tank felrobbant.
  A fiú felkiáltott:
  - Dicsőség hazánknak!
  Margarita Korshunova is gránátot dobott csupasz lábujjával, és szétzúzta a Churchill nyomait. A körforgalomban nekiütközött a Shermannak. Mindkét tank kigyulladt és gyertyaként lángolt.
  A lány ugatott:
  - Dicsőség a hazának és halál az ellenségnek!
  Oleg Rybachenko ismét két gránátot dobott egyszerre mezítláb. Eltalálták a síneket, és azonnal négy harckocsi ütközött egyszerre. Az egyikük Tortilla volt. És még egy ilyen mastodon is kezdett szétszakadni.
  A fiú felkiáltott:
  - A világ változásaiért!
  Margarita Korshunova is fordult. Kiütötte az angolokat. Csupasz lábujjával gránátokat dobált, és üvöltött:
  - Új tisztességes rendért!
  A dobásától egyszerre két autó ütközött, a lány nevetett.
  Oleg mezítláb is gyilkos ajándékokat dobott, és szellemesen megjegyezte:
  Milyen sorrendre gondolsz?
  Az ivadék kidobásától két brit autó ütközött.
  Margarita puszta ujjakkal kidobta a halál ajándékát, meglökött két autót, és őszintén válaszolt:
  - Németre biztos nem! De, jaj, jó, hogy a boszorkány nem kényszerített minket a sajátja ellen harcolni!
  Oleg Rybacsenko fogott egy gránátot, és mezítláb dobta, belelökte a Pershing és a Churchill nyomába, majd felüvöltött:
  - Szuper terminátor vagyok!
  És hogy fog nevetni a fiú!
  Szörnygyerekek egyszerre kaszálták a gyalogságot, váltogatták egymást. És minden golyó pontosan célba ért.
  A britek egyértelműen kimerültek. A gyönyörű és halhatatlan gyerekek pedig puszta lábukkal küldték a pusztulás üzenetét. És elpusztították Nagy-Britanniát.
  És nagyon szép, csupasz lábú és bikinis lányok harcoltak az égen: Albina és Alvina. A lányok rövid időn belül már több mint háromszáz repülőgépet lőttek le, és megkapták a Vaskereszt lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Most azonban mindkét szépség már közel jár a négyszáz autós számhoz. És akkor még magasabb jutalom vár rájuk: a Vaskereszt lovagkeresztje arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Albina leüt egy angol autót, megpörgeti magát és énekli:
  - A tenger hullámában és a dühödt tűzben!
  Ezt követően a Me-262 "X" 30 mm-es ágyúinak egyik robbanása további öt repülőgépet lőtt le, és elhallgatta:
  - És dühöngőben, és dühödt tűzben!
  Alvina megnyomta csupasz lábujjait a joystick gombjain. Légfegyverekkel levágta a brit gépeket, és őrjöngve üvöltött:
  - És hajtsd végre a bravúrt!
  És hét repülőgép darabokra tört és darabokra szakadt.
  Albina ismét megfordult, és ismét, mint egy lupanet, levágott négy ellenséges gépet, és felsikoltott:
  - Ezért kell élni!
  És ismét nyomja meg a joystick gombját mezítláb.
  Alvina is pofon vágta az ellenséget. Felaprította a repülőgépeket, és kiabált:
  - Évezredek új hitéért!
  Aztán lelőtte a brit légierő további három repülőgépét.
  A lányok ebben a csatában négyszáz lezuhant autó eredményét múlták felül. És a következő szintre vitték.
  Kitüntetésben részesültek: Vaskereszt lovagkeresztjei arany tölgyfalevéllel, karddal és gyémánttal.
  És magát Londont is támadás érte. A németek nem hagyták magukat ledobni, és körülvették az angol fővárost.
  Afrikában pedig Shelley, Margaret és Ellie verekedtek a hőségben. Három lány elfogott egy angol tábornokot. És arra kényszerítették, hogy megcsókolja a mezítláb, a fűtől kicsit zöld, kecses lábait.
  Shelley, Margaret és Ellie ezután elkezdték erőszakolni a foglyokat. Egyszerűen levetkőztették őket, majd rálovagoltak a lüktető jáderudakra. És nagyon tetszett nekik.
  Aztán a lányok vadászatot szerveztek, és örömmel ettek gnút. És akkor ugráltak, mint a vadak.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova pedig átszáguldott a Buckingham-palotán. Géppuskalövésekkel és az ellenség mezítlábas gránátdobásával irtották.
  És mindkét harcos énekelte magában:
  - Úgy harcolunk, mint a szupermenek!
  Ugyanakkor a gyerekek puszta ujjukkal csillagokat is kidobtak, amelyek a palota őreit és az őrt is eltalálták. Oleg bumerángdobással levágott másfél tucat gárdistát, és üvöltött:
  - Az űrkorszak seregéért!
  Margarita a lány mezítláb is bumerángot indított, levágott egy tucat ellenfelet és ugatott:
  - Új klassz dolgokért!
  A fiú és a lány is betört a trónterembe. Ott ezek a terminátorgyerekek szétszórták Churchill testőreit. Ezt az alakot pedig a Németországgal kötött szégyenletes béke után ismét miniszterelnöknek választották.
  Ezt követően a gyerekek csupasz sarkukkal állon ütötték Churchillt. Holtan esett le.
  Így elfogták Nagy-Britannia miniszterelnökét és a legfelsőbb főparancsnokot.
  Oleg Ribacsenko mezítláb egy élesen csiszolt korongot dobott, levágott nyolc gárdistát, és megjegyezte:
  - Mi nem a legtöbb üzleti!
  Margarita is bumerángot indított csupasz ujjaival, fürge lábával, és üvöltött:
  - De jól csináljuk!
  Nagy-Britannia fővárosa elesett, Anglia pedig maga is kapitulált. Újabb oldalt fordított tehát már a harmadik világháború. Igaz, az Egyesült Államok még előtte volt, és át kellett ugrani az óceánon. Oké srácok segítenek.
  A németek 1946 januárjában partra szálltak Izlandon. Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova a Vaskereszt Lovagkeresztje kitüntetést kapta ezüst levelekkel, kardokkal és gyémántokkal Hitler személyes ellenségének, Wilson Churchillnek az elfogásáért. És plusz egy katonai érdemek aranykeresztje gyémánttal. Milyen gyerekeket nagylelkűen megjegyeztek.
  De most Izlandon vannak. Oleg Rybachenko rövidnadrágban, Margarita Korshunova pedig új tunikában. A gyerekek pedig természetesen mezítláb. És dobálják magukat csillagokkal és gránátokkal.
  A januári fagyok pedig nem zavarják a halhatatlan srácokat. Az ellenfelek fiú és lánya kiirtja magát. És géppuskákkal kaszálják le őket.
  És ismét mezítláb dobják a bumerángokat.
  Oleg azt mondja:
  - Erős a pártunk!
  Margarita, aki mezítláb korongot dob, nyikorog:
  - Talán nem a miénk, de erős!
  És a lány olyan, mint egy lupanet a géppuskából... És akkor csupasz sarkával megadja magát a gránátnak.
  Ezek után a gyerekek még jobban kiirtják az amerikaiakat.
  Izland elesett.
  Ezután a németek elfoglalták Grönlandot, és Kanadába költöztek. Ott sokkal aktívabbak voltak.
  Kanadában Oleg és Margarita a tengerparton harcolt, és visszavert egy amerikai támadást. Sikerült visszaverni a nyomást. És ismét támadólag. Az amerikai hadsereg visszavonul. És ne hagyja abba a harcoló srácok menetét.
  Gerda is halad a legénységével. E-75-ös tankját némileg korszerűsítették egy 1500 lóerős gázturbinás motorral. A tank most gyorsabb... A páncél minősége is javult valamelyest.
  És az amerikaiaknak nincs semmi jójuk és nincs. Csak egy magas, reménytelenül elavult Sherman és egy kicsit jobb Pershing. És ezek a tankok nem német riválisok.
  Igaz, megpróbálták tömeggyártásba helyezni a pontosan kilencvenhárom tonnás, 305 milliméteres elülső páncélzatú T-93-at, egyedüliként védelemmel, nem is harckocsival, hanem önjáró lövegekkel. De nem sikerült túl jól. Egy uránmagos német autó azonban egy 105 milliméteres 100 EL-es ágyúból is kilyukadt kis távolságból.
  Gerda ököllel ütötte a Shermant, és nyöszörgött:
  - Még egy kicsit unalmas is!
  Charlotte csupasz lábujjait használva megnyomta a joystick gombját, és felüvöltött:
  - És minden lesz és nagyon klassz!
  A "Pershing" lány megtört.
  És akkor Christina lőtt. Áttörte az amerikai "Grant"-ot, és üvöltött:
  - A világ új rendjéért!
  Ekkor Magda lőtt. Szintén mezítláb és kiadták:
  - A jobb változásért!
  És még egy amerikai tank ég.
  Most a Yankees feladja. Tedd le a fegyvereket. És a lány meztelen, poros talpú csókot csókol.
  Torontót elvették. A lány és a Wehrmacht sikerének fejlesztése már az Egyesült Államok területére lép.
  A csapatok egy része Alaszkán is áthaladt. Már keletről elfoglalták Kanadát és az ellenséges területre.
  Tehát kritikus helyzet állt elő. A németek és külföldi hordáik átvonulnak Amerikán. Minden nagyon nehéz és veszélyes.
  Öt lány, Alenka, Maria, Alla, Anyuta, Matryona érkezett Amerikába, hogy önkéntesként harcoljanak a Harmadik Birodalom hordái ellen. Mind az öt lány nagyon szép és beszél angolul. Sztálin megtagadta a teljes női zászlóalj kiküldését, mivel ez ellentétes lenne a fasiszta birodalommal kötött béke feltételeivel . A Szovjetuniónak bármi áron időt kellett nyernie, miközben a nácik megtámadták az Egyesült Államokat.
  Az öt lány önkéntes: átvészelték az egész háborút, Bresttől és Bugtól Orenburgig. A nácikkal pedig a Föld másik oldalán, Honduras fővárosában harcolnak.
  Tegucigalpa a védelem egyik fő fellegvára, szemben a tarka hordával. A japán és az ázsiai hordák is felkapaszkodtak a tombolásra. Maguk a németek csak harckocsikban harcoltak, a gyalogság pedig teljes egészében nem árja népekből állt. Az ázsiaiakat, feketéket, arabokat előrehajtották.
  Alenka lőtt, levágott két afrikai embert, és azt csicseregte:
  - Csak egy horda Dzsingisz kán!
  Az aranyhajú Maria, miután automata tűzzel levágott három indiánt, felemelte csupasz, cserzett lábát. És azt mondta:
  - Ágyútölteléket őrölünk!
  Egy gránáttöredék repült és rácsapott Maria csupasz, kerek sarkára. A lányok hagyományosan bikiniben és mezítláb küzdenek. És ha egy durva, kislányos talpon élesbe ütközik, az fáj.
  A szépség kacsintott és megint tüzelt... Maria nagyon karcsú, közepes magasságú, tökéletes alkatú.
  Alenka magasabb, őrnagyi ranggal, sőt a Szovjetunió hőse. De szinte meztelenül, alig fedett bikinit is. Nagyon lebarnult, de a haja fehér. Alenka pedig nagyon pontosan lő. És imád gránátot dobálni mezítláb.
  A gyönyörű Alla lövöldöz, négy arabot löki le egy kitöréssel. A haja vörös, vagy inkább rézvörös, mint egy proletár zászló. És ha fúj a szél, az olyan, mint a forradalom zászlaja. A lány smaragdszemeivel csillog, akár a csillagok. És brutálisan elsöpri az ellenséget.
  Anyuta is szőke. És géppuskával lőni. A lány pihentette mezítláb, és fordult. Öt válogatott harcost feldobtak, és kirepültek az ellenfelek mellkasából és gyomrából, bíbor vérforrásokból.
  Anyuta telt ajkát nyalva csicseregte:
  - A háború levegő a tüdőnek...
  A lány fekszik, mezítláb gránátot hajít. Vannak robbanások. Több fegyveres különböző irányokba repül el.
  Matrena nagyobb és húsos lány. A haja világosbarna. Tipikus vidéki, fiatal, vér-tej nő. Fizikailag nagyon erős és jól lő.
  Itt ismét megadja a sort. És a halott fasiszta zsoldosok elesnek.
  Matryona lövöldözve azt mondja:
  - Oké, oké, hol voltál? Nagymama által! - A lány lőtt, lefektetve három szakállas náci harcost, és hozzátette. - Mit ettek - zabkását! Mit ittak? Brazhka!
  A lányok védekezésben vannak. Nem engedik előre a nácikat. És zúgnak a baráti dalok:
  - Elpusztítjuk az erőszak egész világát,
  Le az aljára, majd...
  Új, mennyei világot építünk,
  Aki senki volt, minden lesz belőle!
  Alenka ismét gránátot dob mezítláb. Felrobbantja az előrenyomuló gyalogosokat. Egyre melegebb. Itt jön a hírhedt "Oroszlán" -2. És mellette egy fejlettebb E-50. Lövedékek törnek ki. Letépte egy fekete amerikai fejét, és elgurult.
  Maria egy égő deszkára lépett, és megkeményedett lábai szinte nem érezték a láng melegét.
  Az aranyhajú szépség tüzelt és dorombolt:
  - És ki fogja megállítani a véres őrült folyók áramlását ...
  Maria ismét lőtt, leütötte az afrikait az E-50-es páncéljáról, és csiripelt.
  - A robbantó sugár a halántékot éri, egy ember gonosz villanás alatt eltűnt!
  A lány ismét lőtt. Csupasz, lebarnult, kecses lábát kivillantotta a levegőben. Egy gránát repült felé. Az aranyhajú szépség csupasz, szinte pormentes talpával ügyesen verte le a jelent. A gránát visszarepült. Rohant a Harmadik Birodalom fegyvereseinek soraiban. Úgy tűnt, görögdinnyék hullanak le a törött teherautóról. Annyi vér folyt.
  Maria ezt írta a Twitteren:
  - A lány megbukott a vizsgán, és jött az átkozott Reich. Hitler láthatóan belefáradt az életbe, és szépsége híresen evett!
  Alla is harcos, nem kisasszony. Gépfegyverekből firkál magának, és mondatokat szór hullákat:
  - Anya kanalára! Apu kanáláért! És Koba gombócra! És az ágyban a hordón!
  Egy rézvörös hajú szépség mezítláb farepülőt indít. Egyenesen a masszív, német "Lion" tankhoz repül. Ülj rá egy 105 mm-es ágyú torkolatára, és felrobban. A fegyver nem működik.
  A német megfordul, és kénytelen szégyenletesen elfolyni. Alla, a lábát egy épülettöredékhez dörzsöli, azt mondja:
  - Nincs hatalom - ész kell! Zajt kell csapni!
  És megint nagyon pontosan lő a lány. Vörös haja olyan, mint egy olimpiai fáklya lángja. Vonzó lány. Az amerikai hadseregben már sikerült megkülönböztetnie magát, dühös temperamentumot mutatva. Különösen jó volt az afroamerikaiakkal kezdeni a trükköket. Annyira szokatlanok és gyönyörűek.
  Alla azonban a Harmadik Birodalom hadseregében harcoló feketéket is elpusztítja. Mit hódított Németország egész Afrikában. Próbáld megállítani az ilyen hatalmat.
  Az E-50 a legújabb harckocsi, gázturbinás motorral, vastag oldal- és elülső páncélzattal. Nem vihető gránáttal. Alla mezítláb dobott egy ajándékot, leütött néhány gyalogost és ciripelt:
  - Eh, te megbízható tankpáncél vagy, olyantól, aki harapni szándékozik... Csak te ismered az erőt... na, csak acéllóval tudsz rúgni!
  Anyuta is nagyon pontosan lőtt. És inkább gránátokat dobált a lábával. Csupasz ujjai is megcsavarták az acélkorongot. A hegy átrepült, és elvágta a torkát két fasiszta fegyveresnek. Ledobták a géppuskát, és most egy vastag, nagy kaliberű robbanás hasított át a horda láncain. Külföldi harcosok egész sora, akiket portyázással toboroztak a Harmadik Birodalom hadseregébe.
  Anyuta csicseregte:
  - A bátorság jutalma a szerencse! Elég egy dal! Csak a házról énekelni!
  De eddig a szépségnek nem volt ideje hiányozni az otthonról. Bár nagyon kevés szovjet önkéntes van az amerikai hadseregben. Sztálin nem akart tündökölni, hogy később ne adjon okot Hitlernek arra, hogy Oroszországot a "szalmabéke" feltételeinek megsértésével vádolja.
  Öt lányt - a női zászlóalj legjobbjait - figyelmeztették, hogy ha elfogják őket, akkor az anyaországnak le kell mondania róluk. A lányoknak pedig ebben az esetben kaszálniuk kell a pénzért felbérelt triviális zsoldosokat.
  Anyuta, Alena és más lányok megértik, hogy ha elfogják őket, szörnyű kínzás vár rájuk. Ezért úgy döntöttek, hogy nem adják élve a náciknak.
  Német támadórepülőgépek repülnek át az amerikai csapatok állásai felett. Nem számítottak arra, hogy Honduras fővárosában ilyen makacs ellenállásra találnak majd, a nácik kissé bosszankodtak.
  Reaktív, támadórepülés erős. Repülnek a rakéták, működnek a fegyverek.
  Amerikai katonák halnak meg. Matryonát is eltalálta egy repesz a húsos vállában. Kijött a vér. A hős lány a fogaival kihúzott egy acéldarabot, vért köpött. Aztán megint egy terjedelmes géppisztolyból verték. Zuhanó idegen zsoldosok. Itt szinte az összes bennszülött, csak a parancsnokaik németek, és akkor sem mindig. Igaz, a legmodernebb E-50-es harckocsin a legénység teljes egészében német. Az autó megfelelő sebességgel és manőverező képességgel rendelkezik. Nos, ez még nem a legtökéletesebb módosítás - hetvenöt tonnát nyom. A falak összeomlanak a sínek alatt. Általában ezt három változatban készítik 105 mm-es ágyúval, 180 mm-es rohamlöveggel és 400 mm-es rakétavetővel.
  És minden módosításnak megvan a maga feladata. Íme ez a tank egy rohamfegyverrel, amely alkalmasabb városok támadására. És nem is olyan könnyű elpusztítani. Matryona keresztjelet készít, és csupasz ujjaival megragadja nagy, de kecses, gyönyörű formájú lábát, egy páncéltörő gránátot. Most rögtön le kell dobnia az ajándékot a csövön, hogy letiltja a mastodon fegyverét. Öt géppuska takar egy német, modern harckocsit, és nem is olyan egyszerű a közelébe férkőzni.
  Matryona nagyon erős, és lószerű lábai messzire dobnak egy gránátot. De ez nem mindig pontos. Mindenesetre olyan célpontot találni, mint egy 180 mm-es ágyú csöve. A hős lánynak kétségei vannak. És hirtelen hiányzik.
  Ó, ha régi partnerük, Serjozhka velük lenne, akkor ez a bátor úttörő kitalált volna valamit.
  De a fiú a Sztálingrádért vívott csatákban elpusztult. A lányok nem tudták jövőbeli sorsát. De az úttörő feltaláló sorsa valóban irigylésre méltónak bizonyult. Eleinte Serezát brutálisan megkínozták, és megpróbálta elragadni a titkokat. A kínzás után egy tizenegy éves fiú a bányákban kötött ki. A munka szörnyű, és rendkívül nehéz. De a szovjet úttörő, kicsi, de drótos, kitartónak bizonyult.
  Sikerült túlélnie, és még a bányák labirintusain keresztül is úgy döntött, hogy megszökik. És Serjozhkának sikerült kijutnia. A fiú egy ideig a Balkánon kóborolt, mígnem csatlakozott a helyi partizán különítményhez. Ott lett összekötő és szabotőr.
  A Balkánon még meglehetősen fejlett partizánmozgalom volt. Részben azért is, mert a megszálló szolgálatot olaszok, románok, bolgárok, albánok látták el - akik nem annyira harcképesek, mint a Wehrmacht reguláris egységei.
  De a partizánok így is sokat haltak. Főleg a légicsapásoktól. Jugoszlávia hazafiai pedig kénytelenek elbújni a hegyekben, erdőkben, vagy jó esetben kis falvakban. A parancsnokok nagy része meghalt már. A Szovjetunióval aláírt béke is rontotta a helyzetet. Most új büntetőhadosztályok kezdtek érkezni a Balkánra, amelyek hatalmas körözéseket szerveztek és megtisztították a területet.
  Szergejnek a partizánokkal együtt egyre mélyebbre és beljebb kellett másznia a hegyekbe.
  Matryona, bár nem tudta egyetemes kedvencük sorsát, nagyot sóhajtott. Aztán csupasz, lányos lábának ujjaival erősebben megszorította a gránátot, és minden erejével az ellenséges harckocsi felé hajította. Az E-50 éppen egy lövést adott le, és egy halálos lövedéket lőtt ki.
  Matryona meg is remegett, és térdre esett. A járdáról leszakadt macskakő a fejét érte, csupasz sarkát pedig megégette a vörösen izzó fém. A lány poros hajjal megdörzsölte kábult fejét.
  A gránát elrepült, szinte hozzáért a csövhöz, és nekiütközött az autó megdöntött homlokának. Robbanás történt... De természetesen 250 mm-es elülső páncél, még szögben sem, nem tud áthatolni egy gránáton.
  Matryona öklével a porba csapott, és egy egész homokfelhőt emelt fel. Aztán felkiáltott:
  - Öld meg, öld meg! Gólt lősz a kapuban!
  A lány a sípcsontjával megkopogtatta a repedezett aszfaltot. A sarok bőrkeményedéseiben egy töredék ragadt. A lány talpán olyan vastag volt a bőr, mint egy víziló. Szegény családban élt, születése óta szinte soha nem vett fel cipőt. A lábai ettől azonban egyáltalán nem tűntek durva formájúnak, hanem lebarnultak, kecsesek, csábítóak.
  Matryona azonban egy kicsit megijesztette a férfiakat sazhen magasságával, erős izmaival, valamint kiálló csuklóival. De a lány-hős karaktere a legkedvesebb, és a széles csípőt viszonylag vékony derékkal és dombornyomással kombinálták. Csak ruhákban, nagy mellei miatt Matryona kissé kövérnek tűnhetett. Bikiniben úgy néz ki, mint egy mellkas sportoló.
  A lány bosszúsan ismét eldobta a gránátot, ezúttal a nyomokat célozva meg. De a halálos ajándék egy vastag, páncélozott pajzsot talált el, amely eltakarta a görgőket.
  Matryona bosszúsan az állához lökte magát. Ettől megfájdult az állkapcsa. És a hős lány káromkodott:
  - Úgy kaszálok, mint a kasza!
  Anyuta is megpróbálta eltalálni a veszélyes tankot, de a lány lába által eldobott gránát kissé eltévedt. És a szőke elkezdett felszedni a kocsiban. De ekkor megjelent még két tank - "Lev" és "Panther" -2, géppuskákkal lőtték az összes megközelítést. Rendkívül óvatosnak kellett lennem.
  Az amerikai Sherman kísérletet tett, hogy közel kerüljön a német járművekhez. Csak a fedélzeten volt esélye eltalálni a "Panther" -2-t. De a németet nem olyan könnyű megtéveszteni. Sőt, a Sherman magas sziluettje nagy távolságból is észrevehetővé teszi.
  "Panther" -2 kiköpött egy kagylót, és közvetlenül az amerikai homlokán landolt. A magas autó kettétört. És úgy világított, mint egy karácsonyi gyertya.
  Anyuta bosszúsan mondta:
  - Ó, milyen gyengék a tankjaid... Inkább technikásabb legyél, jenkik leszel!
  De Alyonka, a legtapasztaltabb harcos közel tudott kerülni a Párduchoz. Egy gránátot dobott... És egy német autó hosszú orrát koskürtbe csavarta.
  "Panther"-2 harckocsi, sorozatban indították 1943-ban. A legújabb legmasszívabb módosításban 150 mm-es elülső páncélzattal, szögben 82 mm-es oldalpáncélzattal, valamint egy 88 mm-es, 71EL csőhosszúságú löveggel rendelkezik. Az új, 1945-től megszűnt, a fejlettebb és jobban védett E-50 modell javára. De amíg ez a tank harcol. Az 51 tonnás tömegű autó 900 lóerős motorral rendelkezik, amely jó menetteljesítményt biztosít számára.
  És most, miután sérülést szenvedett, a Panther -2 megfordul és távozik. Alyonkának sikerül egy újabb gránátot dobnia mezítláb. Eltörte a görgőket. A német autó sebessége pedig érezhetően lelassult.
  Alenka örömteli tekintettel mondja:
  - Ez telitalálat! A rúgásom Isten ajándéka!
  És a lány megmutatta az orrát a németeknek. Ám az E-50-ből géppuskatüzek törtek ki. És a golyók fütyültek Alena fehér, kissé szennyezett haján. Az egyik golyó még egy hajszálat is levágott. A nagyobbik lány még egy kicsit csiklandozott is.
  Alenka ezt írta a Twitteren:
  - Ha olyan akarsz lenni, mint egy elefánt, szerezz egy banditát az őrültek házába!
  A lány a lábujjaival felemelte vágott tincsét. Alenka haja selymes, gyöngyház színű, de kissé poros. Mégis olyan puha. A lány végigfutotta őket a talpán. Kicsit csiklandozó és kellemes.
  Alenkának eszébe jutott, hogyan simogatta a srác. Kezei is a talpról indultak, magasabbra emelkedve a csípőig, és a legérzékenyebb helyig. Ha egy jóképű fiatalember megsimogat, az nagyon kellemes. Alenka szinte szerette. Tetszett neki a szerelmi játék, és egy izmos férfitest érintését keltette fel. De Alenkának nem volt igazi, romantikus szerelme, amikor megőrülsz egy férfi miatt. Sok barátot cserélt már. Sok embere meghalt a csatában.
  Még ez is a háború átka volt. És itt Amerikában vannak izmos, fekete srácok. És náluk minden olyan szokatlan.
  Alenka lőtt, lelőtt egy feketét. Kicsit sajnálom az afrikai fiút. Megölt egy férfit, aki idegen érdekekért harcolt. Hiszen a németek rasszisták. Úgy néznek a feketékre, mint a rabszolgákra. De ugyanakkor az afrikaiak a megduzzadt Wehrmacht külföldi hadosztályaiban is szerepelnek.
  Alyonka csupasz lábujjával készített egy fügét, és megmutatta a náciknak. Igen, a németek nemzete itt nem szenved kárt. A tankok túl vastag páncélok ahhoz, hogy egy gránát vagy egy páncéltörő áthatoljon rajtuk. De a bennszülött egységek kihalnak.
  Alenka gránátot dob az E-50-re. Meglendítette csupasz, lebarnult lábát, és csípőjét kicsavarva nyilazott. És a gránát magas ívben repült. A csupasz lábujjak fém érintésének érzetét hagyták maguk után. És akkor felrobbant a gránát.
  Alenka suttogja:
  - Isten áldjon meg minket!
  Forró szél fújta a lányt, mintha egy jóképű férfi érintette volna meg. Alenka egy könyvet olvasott Tarzanról, és nagyon szerette volna, ha ez a férfi játszana vele. erős kézzel simogatnám a mellkasomat.
  A gránát a pofát találta el, de későn felrobbant, és leszállt a fémről. A töredékek borsóként csattogtak a páncélon. Csak karcok maradtak!
  Alenka elővett még egy gránátot. De láttam, hogy gyalogellenes volt. És a páncéltörőknek vége.
  A lány bosszúsan felmordult. De hogy ne veszítse az időt, a csupasz ujjai közé tette. Kibontotta a lábát, meghajlította a törzsét, majd kiegyenesítette, és a gyalogság felé dobta.
  Fél tucat fegyveres repült fel, mint a ping-pong labda. Az egyik szemüvegük leszállt, a szilánkok pedig pár száz métert repültek, végigmentek Alenka hátán. A melltartó szétrepedt, az őrnagy lány gyönyörű keblei kitárultak.
  A lány automatikusan eperre borította a mellbimbóját. De aztán rájött, hogy kitől fél. És újra megrázta a fegyverét. Megfordult, és egy kicsit hátralépett.
  Egy amerikai gyalogos páncélökölből lőtt. A lövedék a lejtős oldalon találta el a német tankot, de 160 mm-es páncélzat megmaradt, tükrözve a pusztító energiát. A német visszalőtt. Nagy kaliberű ágyúja kettészelte a falat.
  Alenka megpróbálta megkötni a melltartó pántjait. A lány úgy gondolta, Zoya Kosmodemyanskaya valószínűleg csak rövidnadrágban volt a hidegben. A szovjet filmben ingben vagy akár ruhaszerű alakban ábrázolták. Az egyik csak tisztelgés a képmutatás előtt. Valójában a nácik, hogy jobban megalázzák a fogoly lányt, valószínűleg meztelenre vetették. Igen, és az éhes német katonák valószínűleg egy csinos és kanyargós lányt akartak meztelenül látni.
  Az igazi történetben tehát a hőslány nem tudta eltakarni a mellkasát, így háta mögé kötözték a kezeit. De nem szégyellte, és büszkén nézett. Alenka jól tudta, milyen mezítláb sétál a hóban. Edzett volt, és szerette csupasz talpával megérinteni a havat. Alenkának tetszett és élvezte. De ezt már a háborús évek nehezítették. És a fiatal és városi Zoe számára ez láthatóan fájdalmas. A talpak olyanok, mint az égő szén.
  Alyonka bosszúsan eldobta melltartóját, és felkiáltott:
  - A szégyen polgári fogalom! A szovjet nő nem fél semmitől és nem szégyelli!
  A lány ismét géppuskából, vagy inkább géppisztolyból kezdett szögezni. A fém felmelegedett, elvégre Honduras a trópusok, ott februárban nagyon meleg lehet. Alenka ujjai felforrósodnak. Meg kell jelennie. Ma február 23. Ez a szovjet hadsereg napja, és ehhez teljes nyugodt és ésszerű dühvel kell harcolni.
  Alenka még ötöt levágott golyóval, és véletlenül megégette az arcát a gépfegyver izzó szárán. Kellemetlen módon persze feldagadt egy hólyag.
  Alenka káromkodott:
  - Hát istenem, miért csináltál annyi problémát nekem és a hazámnak!
  A hólyag viszketett ... A lány arca nagyon érzékeny hely. A lány próbált valami hideget találni, amivel rákenhetné a duzzadt labdát. De próbálj legalább valami jót találni. Ebben a forró városban Ráadásul tiszta az idő, és fújt a déli szél.
  Alenka nyilvánvalóan nincs nyugodt. Matryona nagy távolságról gránátot dob, de ismét sikertelenül. És rohamosztagosok már repülnek az égen. A német járművek erős páncélzattal és nagy sebességgel rendelkeznek.
  A sugárhajtású repülőgépek hullámokban jönnek, és olyan, mintha lencsíkokat vágnának le.
  Alenka egy résbe bújt. Felülről töredezett rakéták lángoltak. A lány úgy érezte, hogy a kavicsdarabok felülről tűkkel hullanak alá. Megcsiklandozta a csupasz nyakát. A szépség mellbimbóit is szúrták.
  Elena suttogta:
  - Ez egy masszázs... De nem fűző!
  A lány érezte, milyen fájdalmas, hogy szinte a fejéig viszket a teste. És olyan meleg van, és a felrobbanó sugárhajtású rakéták fokozzák a meleget. És ez fürdő?
  Alenka emlékezett egy természetes orosz fürdőre, lucfenyőseprűvel. Hogyan csépelték aztán a lányt.
  Ilyen itt egzotikus szenzációk jelentek meg.
  Alenka, hogy felvidítson, énekelte:
  - Szerelem és halál! Jó és gonosz! Mi szent, mi bűnös! Arra vagyunk hivatva, hogy megértsünk!
  A lány felkelt, lerázta magáról ezt a sok ragacsos szennyeződést és törmeléket.
  Alenka felmordult:
  - Ó, szarvakba kapod Hitlert!
  A leány őrnagy pedig egy sort lőtt a gyalogosokra, akik megpróbáltak támadni. Több körözéssel toborzott fegyveres elesett. Alyonka megtörölte koszos arcát, a szeme csípős volt. A harcos kiköpött, és keresztet vetett.
  Ismét tüzet nyitottak gépfegyverekből, a fegyveresek kúsztak. A vörös hajú Alla mezítláb is gránátot dobott. Az ajándék felugrott és eltalálta a nácikat. Tíz embert öltek meg.
  A vörös hajú ezt énekelte:
  - Sok jó van a világon, csak azt hó borítja!
  A lány pedig géppisztolyból tüzet nyitott, csak nem a kezét használta, hanem ügyes ujjait, mezítláb.
  Alla pontosan lőtt és felüvöltött:
  -Találat! Találat! Újabb találat! Újabb ütés, és itt van... Hatalmas démon, Isten ajándéka, nagyot vág!
  A lány pedig a kezével üvegszilánkokat dobált. Megütötte a nácikat, és azt csipogta:
  - És azoknak, akik nem akarnak békében élni... Hara-kirivé tesszük!
  A japánok tényleg megjelentek. Ezek a szűk szemű harcosok. Hát hogy ne csináljunk ilyen hara-kirit.
  Miután kisütötte a géppuska kapcsát, Alla csupasz ujjaival felkapta a gránátot, és a szamuráj felé dobta. Ajándékot kaptak, több megcsonkított japánt, akik különböző irányokba repültek.
  Alla kinyújtotta a nyelvét, és azt mormolta:
  - Szuper harcos vagyok! És az ellenség megölte Hypert!
  A kínaiak, akiket a japánok az Égi Birodalom megszállt vidékein toboroztak, harcba szálltak. Kína harcosai félelem nélkül sétáltak, a lányok pedig, miután kirakták géppisztolyaikat, kénytelenek voltak hátrálni.
  Maria fém mezítláb gipsz- és üvegtöredékek. A többi lány is így tett. Nagyon nehéz lett.
  Megjelent a Shturmlev, egy erős gép sugárbombázóval. Itt van, mint a dolbanet - úgy tűnik, nem elég.
  Az első lövés dördült... Anyutát, Allát és Matryonát egy robbanásveszélyes hullám lökte fel, akár egy gigantikus bálna szökőkútját. A lányok több tucat métert repültek, és mezítláb közvetlenül a tűzbe csaptak.
  Onnan a lányok leforrázva, megperzselve ugrottak ki. Csupasz talpukat a szénre csapták.
  Allah bosszúsan felszisszent:
  - A bika előbb a fejsze alá kerül, aztán megsütik! És először megsütöttünk, aztán a fejsze alatt!
  És a komszomol lány nevetett! De aztán szomorú lett. Eszembe jutott, hogy a barátja fogságban van. A németek levetkőztették a fiatal lányt, és tüzet raktak a meztelen mellére. Olyan szörnyű fájdalom. A lány felsikoltott, és a finom bőr elszenesedett. Ezek a fasiszták nagyokosnak bizonyultak. Még csak nem is kérdeztek, és mielőtt még tüzet raktak volna, a fogoly mezítláb alatt. A komszomol tag végül nem bírta a kínzást, és fájdalmas sokk következtében meghalt.
  Alla, erre emlékezve, forró parazsat csapott. Matrona eléje tört. Ennek a falusi lánynak lebarnult a bőre, és fújtatóval nem lehet elviselni. Miért nem egy szuperman lány? Matrena meglát egy páncélökát, melynek kagylóját egy halott amerikai katona dobta le. Felveszi a lábával, a karjába dobja. És mindenhonnan ültetett.
  A lövedék repül és eltalálja a rákényszerített kínaiakat. Sok sikoly és nyögés. Holttestek tömege. És levágott végtagokat.
  Matrena egy ősi dalt énekelt:
  - És a szamuráj a földre repült! Acél és tűz nyomása alatt!
  A lányok végre kifogytak a parázsból. Kecses, mezítlábuk megkapta.
  Anyuta, mint a leggyengédebb közülük, megrándult és dörzsölte a csupasz talpát, próbálva enyhíteni a viszketést.
  Matryona, aki kora gyermekkora óta mezítláb futott a hóban, nem figyelt ilyen apróságra.
  A hős lány ezt énekelte:
  - És képzeld, hogy belemerültünk a friss tejbe .. A jutalom olyan dolog, ami idővel jön!
  És a harcos a lábával elvitt egy töredezett és nagyon súlyos csempét. Csupasz, lányos ujjaival kitartóan fogva, megpörgette és az ellenség felé indította. Három kínai a halál jelenének áldozata lett, a fejüket összetörték.
  Alla elégedett tekintettel mondta, és rálőtt az ellenségre:
  Klassz nők vagyunk!
  Anyuta, hogy kissé enyhítse a viszketést megégett, vagy inkább megperzselt lábában, így énekelte:
  - Vannak nők hazánkban,
  Amit vezetnek, tréfás repülő...
  Számukra a becsület értékesebb az életnél,
  Könnyű lesz megölni az ellenfelet!
  
  Arra születtek, hogy nyerjenek
  Rusz dicsőítése évszázadokon át!
  Végül is dédapáink -
  Nekik egyből sereget gyűjtött!
  Anyuta pedig a géppuskából firkált. És nagyon ügyesen csinálta. Hogy mindenki érezze - ez egy harcos Istentől! Ha nem a Mindenhatótól, akkor a Marsról biztosan!
  Alenka is lőtt. Mariával együtt kénytelenek meghátrálni, és klipeket szedni a halott amerikai katonákról. A lányok a hátukra estek és lábbal lőttek vissza - így sikerült jobban. És ügyesen csinálták . Kínai és afrikai csapatok keveréke nyomult a lányok felé. És a harcosok csapkodtak.
  Alenka énekelte:
  - A világ nem sakktábla...
  Maria felvette ezt a részt, és kiirtotta a sárga és fekete zsoldosokat.
  - És a számok nem kerek nullák!
  Alyonka hozzátette a sárga és fekete sorhoz:
  - A gyötrelem támad ránk!
  Maria, aki Robin Hood pontosságával tüzelt, csicseregte:
  - És a ló a tűzbe rohan!
  A lányok visszalőve visszavonultak az aknamező mögé. Kínai és afrikai harcosok futottak bele az ajándékokba. Elkezdtek aláásni, felugrottak, széttépték őket, és véres rendetlenség alakult ki.
  Több Panther-2 harckocsi jelent meg a távolban. Lövöldöznek, és félnek kiütni az orrukat. "Oroszlán" -2 előrelép, szikrát is köp. És itt van a "Rhino" lángszóró tank, nyáladzik, lángsugárral.
  De a legfélelmetesebb a Shturmlev. A rakétavetője nem túl gyors, de pokolian pusztító.
  Alenka suttogja:
  - Oroszok, oroszok - nem nyugodt sors! Nos, miért legyünk erősebbek - baj kell!
  Valóban, messze Oroszországtól harcolnak. De nyilvánvaló, hogy a Wehrmacht, miután meghódította az Egyesült Államokat, visszatér, hogy megszorítsa a Szovjetuniót. És az amerikai lányok olyan édesek és kedvesek.
  Alenka ismét körmöl, ütéseitől tökök és fejek repkednek a lapátok alatt. A lány töredéket kap a lábára. A lábszáron vágás dagad. A szépség megrepedt a csontjában, és ciripelt:
  - Nem, az éberség nem halványul el,
  Sólyom, sas tekintete...
  Az emberek hangja zengő -
  A suttogás összetöri a kígyót!
  
  Hiszem, hogy az egész világ felébred
  Vége lesz a fasizmusnak...
  És sütni fog a nap
  Az út, megvilágító kommunizmus!
  Ebben a pillanatban Matryona minden erejével egy gránátot dobott a Shturmlev felé. És a szovjet lányoknak végre szerencséjük volt. A páncélsapka visszaesett, a szovjet ajándék egyenesen a széles szájkosárba repült. Egy pillanatra minden megfagyott. Aztán hogyan robbant fel. Olyan volt, mint egy atombombát ledobni. A német tankok pedig különböző irányokba szóródtak szét.
  És az égen Albina és Alvina számlákat szerez.
  Már több mint ötszáz repülőgépet lőttek le. Amiért megkapták a kitüntetést - a vaskereszt lovagkeresztjét platina tölgy levelekkel, kardokkal és gyémántokkal. A legjobb amerikai ászok lányai pedig nyertek.
  És itt vannak újra az égen, és nagyon híresen lőnek le.
  Az amerikaiak pedig a csúcsra emelik a mancsukat. Ilyen a gyenge, inert ellenállásuk.
  Albina fogta, és dühösen énekelte:
  - Nem alszom és láss csodát!
  A lány pedig csupasz lábujjakkal, a joystick gombjának megnyomásával tucatnyi ellenséges gépet lő le.
  Alvina is jó lövő. Összetör egy tucat ellenséget, és agresszíven nyikorog, kitárja a fogát:
  - Olyan őrült düh vagyok!
  És csupasz lábujjakat is használ. Hát lány...
  És ismét sokadik alkalommal zuhannak le a lezuhant amerikai gépek. Igen, van egy olyan támadás, hogy nem lehet elhagyni ...
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova pedig elfut, és kiirtja az ellenséget. A fiú és a lány harmonikusan és energikusan cselekszenek. És a mezítláb csak csillagokat és gránátokat dob.
  Ezek a gyerekek... Csoda, hogy Amerika nem tud ellenállni nekik. Hol vannak és a győzelem.
  Itt a náci csapatok megrohamozzák New Yorkot és Washingtont. Igen, a harcok nagyon agresszívek.
  Shella, Margaret, Ellie az új AG-50 harckocsin harcol, ami most lépett be a sorozatba. Ez egy piramis gép, és szinte áthatolhatatlan minden szögből.
  Shella puszta lábujjával célozza meg az ágyút, és lő. Széttöri a fasiszta páncélját, és páviánként nyikorog magában:
  - Olyan lány vagyok, akinek a páncélja erősebb, mint a titán!
  Palit és Margaret átszúrja az ellenséget, és a tüdejéből kiált:
  - Ilyennek születtem, egy olyan hölgy, aki minden ellenséget egy dobozba zúz!
  És Ellie fogja, és megüti, csupasz ujjaival célozva a lábát, összetörte a Shermant és nyikorog:
  - Szupernagyosztályú harcos vagyok!
  Szuperek itt a lányok. És a tetteik nagyon agresszívak.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova elfogták Truman amerikai elnököt.
  Megölték a vezér sok őrét. És persze csupasz, gyerekes lábukkal csillagokat dobáltak. Aztán vonszolva, egy madzagon. Margarita még az amerikai elnököt is megcsókolta csupasz, poros, kerek sarkát. Az elnök kötelességtudóan megcsókolt.
  Elfogásával az Egyesült Államok kapitulált.
  Ezzel véget ért a nagy háború. Akkor a németek valóban még Latin-Amerikában és Ausztráliában törtek előre, és begyűjtötték az összes földet. De ez már nem volt olyan jelentős.
  Alenka és csapata pedig még mindig énekelt egy fülbemászó dalt, hogy ne veszítse el az optimizmust;
  Hazánk egy Oroszország,
  A világ legjobb országai...
  Sztálin a legfőbb messiás
  És valóban van egy ideál!
  
  Bár néha vereséget szenvedett,
  És nem egyszer keményen megvertek...
  Nem, nem lesz bocsánat a Führernek,
  Állj fel, összetört aljas parazita!
  
  Hány hőse van a Hazának,
  Minden harcos egyszerűen egy óriás...
  A hadsereg félelmetes alakzatban vonul fel,
  Hiszen egy népünk van és egy királyunk!
  
  Van egy világ, ahol Oroszország boldogabb,
  Ahol Nikolay maradt...
  Hidd el, hogy a nők szebbek vagyunk
  Harcolj az országért és merj!
  
  Ne viseljétek el a megaláztatást testvérek,
  Mindannyian felkelünk a Fritz ellen...
  Nem tűrünk több sértést -
  Törjük szét az ellenséget acélkézzel!
  
  Harcolni fogunk Oroszországért
  Nagyon jól fogunk küzdeni...
  Hagyja, hogy a gránátok szétrobbanják a táskákat
  Tudd, hogy az orosz hadsereg legyőzhetetlen!
  
  Az anyaországban minden üzlet szent,
  A szerelem határtalannak tűnik...
  A lányok fegyver alá mennek
  Összetörő tüzes hús!
  
  Tehát a srácok a szülőföldet szolgálják,
  Az álmok valóra váltása a szerelem világában...
  Az élet nagyon vékony fonalból van szőve,
  Szükség lesz rá, hegyeket mozgatok!
  
  
  HITLER HELYETT ROMMEL
  Oleg Rybachenko végre megkapta az állást. Margaritával együtt a második világháborúba küldték.
  Hitlert 1943 márciusában ölte meg a gépébe helyezett bomba. Egyébként a valós történelemben ez a bomba soha nem robbant fel.
  De másrészt működött... A Führer meghalt. Rommel lett az új főparancsnok. Ő a legnépszerűbb a marsallok körében. Ráadásul Goering kénytelen volt megosztani a hatalmat Himmlerrel, Goebbelsszel és Speerrel.
  Rommel egyenlő távolságra lévő alakként mindenkit berendezett a legfőbb parancsnoki és stratéga posztra. A háború a szövetségesekkel folytatódott. Rommel sietve evakuálta a csapatokat Afrikából, és ez sikerült is neki. És erőket gyűjtött Szicíliában.
  A németek felvették a védelmet a Kurszki dudoron is, és alaposan megerősítették az Orjol irányt.
  Rommel, mint zseniális stratéga, előre látta, hogy a fő csapás Szicíliában következik, és ott megerősítette a német csapatokat. Ráadásul a keleti fronton nyugalom uralkodott.
  Szicíliában július 5-én leszállási kísérlet következett. De nem járt sikerrel. A németek készen álltak, és több erővel rendelkeztek, mint a valós történelemben. Beleértve egyébként az Afrikából kitelepített hadosztályokat is.
  A szövetségesek hatalmas veszteségeket szenvedtek, és a tengerbe dobták őket. Több mint ötvenezer brit és amerikai katona esett fogságba.
  Sztálin augusztus 5-én támadásba lendült. Azonnal két irányban Orlovszkij és Harkov. De a németek készen álltak.
  A csaták megmutatták a Párduc méltóságát védekezésben - gyorstüzelő, pontos és páncéltörő fegyver, jó elülső védelemmel. A megbízhatatlan sebességváltó pedig nem olyan ijesztő, amikor egy harckocsi lesből tüzel.
  A "Tigrisek" és "Ferdinándok" jól mutatták magukat. Védekezésben is erősebbek, mint támadásban. Egyébként a valós történelemben 89-ből 37 Ferdinand veszett el aknamezőkön. Védekezésben pedig a németek tudnák hatékonyabban használni őket. Főleg 200 mm-es elülső páncélzattal.
  Rommel kiváló stratégának bizonyult. Aki helyesen látta előre és sejtette, hogy az ellenség hol fog lecsapni.
  A Panther pedig megmutatta, hogy ha az eleje biztonságosan le van fedve és inaktív, akkor ideális harckocsiromboló, percenként 15 lövést lő, és 2000 méterről harmincnégy lövést tud áthatolni. A németek persze nem voltak gyengék védekezésben.
  És meg tudták tartani a helyüket.
  És itt is remekül mutatta magát Gerda tank legénysége. A párduc lányai most először vettek részt a csatákban, és nem is mutatták magukat rosszul.
  Gerda kiütött egy szovjet autót, és nyikorgott:
  - Én vagyok a halál terminátora!
  Aztán Charlotte lőtt, leütött egy harmincnégyest, és nyikorgott:
  - Én is pusztulást hozok!
  Christina lőtt ezután. Felvágta az ellenséget és vyaknulát:
  Soha nem fogunk kibékülni!
  A következő lövés Magda sorra, és ez a lány nyikorgott:
  - Őrült nyomásunk!
  A lányoknak már volt tapasztalatuk a berendezések tesztelésében. Szóval ne zavard őket nagyon. A "Panther"-ből származnak, egy kilométeres távolságból végzett tesztek során közvetlenül a csészealjba találtak egy kagylót.
  Igen, a nők pontossága néha fenomenális lehet, mint a férfiaké.
  Jelenleg a tankjuk csak áll és orosz járművekre lő. És kiüti őket, mint egy légycsapó szőnyeget.
  Gerda ismét kiütötte a szovjet harmincnégyest, és nyikorgott:
  - Én a Harmadik Birodalom nővérfarkasa vagyok!
  Charlotte is lőtt, leütötte a Vörös Hadsereg tankját, és kiadta:
  - Én sem lötyögöm a levest köcsögcipővel!
  Aztán Kristina levágta a szovjet autót, és nyikorgott:
  - Csodálatos lány vagyok!
  És akkor lőni fog az aranyhajú Magda. Kinyitja az orosz tankot és üvölt:
  - Vidám terminátor vagyok!
  Négy lány visszaveri a támadást. Gerda ismét kiütötte a szovjet autót, és nyikorgott:
  - Szívek ásza!
  Charlotte ismét rálőtt az ellenségre, eltalálta a harmincnégyet, és kiadta:
  - Fej, mint a görögdinnye!
  Lupanuli és Christina. Lekaszált egy orosz tankot, és nyikorgott:
  - Őszinte terror!
  Magda lövöldözve leütött egy Vörös Hadsereg autóját, és kiadta:
  - Az alvilágban tolvaj!
  A lányok egy csatában harminckét szovjet tankot ütöttek ki, és minden korábbi rekordot megdöntöttek. Miért van nyolcvan kagylójuk. A szovjet tankerek pedig bátran perli előre.
  De ilyen tűzgyorsasággal - percenként 15 lövés, és a Párduc vereségének hatótávolságával - sikerült leküzdeniük az öngyilkos támadásokat, esélyt sem adva a fedélzetre vagy a kosra.
  A németek ki tudták tartani a védekezést. A szovjet csapatok csak néhol ékelődtek be kissé. A harcok késő őszig elhúzódtak, és a Vörös Hadsereg hatalmas veszteségek árán legfeljebb tizenöt kilométeres mélységben tudott előrenyomulni.
  Rommel zsenialitása megmutatta, hogy a németek eléggé képesek aktív védekezésre és lövészárokháborút folytatni.
  A Szicíliában megvert szövetségesek eddig csak bombáztak. De Rommel és Speer erre is csodálatos választ talált: a He-162 sugárhajtású vadászgépet. A gép repülési tulajdonságaiban felülmúlta az ME-262-t, és négyszer könnyebb, sokszor olcsóbb és könnyebben gyártható volt. Nem csoda, hogy a nép harcosának hívták.
  A három hónap alatt megtervezett gép 1943. október 6-án került a levegőbe. És sötét napok jöttek Németország ellenfelei számára a levegőben.
  A non-162 könnyen repülhetett, manőverezhető volt, és nem igényelt magas képzettséget a pilótáktól.
  És Rommel még mindig védekezett. A németek Leningrád közelében időben megerősítették csapataikat, és ott visszaverték a téli offenzívát. Ismét visszaverték a támadásokat Orel és Harkov közelében. A központban is ellenálltak, nem engedték, hogy bevegyék Szmolenszket.
  A Fritz ezúttal komolyabb károk nélkül telhetett. Aztán tavasszal fogták, és odaköltöztek, ahol a legkevésbé számítottak rájuk - Karéliába. És elkezdte megkerülni Murmanszkot. Ezzel egy időben a nácik felvették és elkezdték a felkészülést a szövetségesek franciaországi támadásának visszaverésére. A helyzet felforrósodott.
  És valóban, szinte egész Karéliát elfoglalták a nácik. És akkor elkezdődött a normandiai partraszállás, és közben Oleg Rybachenko.
   Már lett egyáltalán sötét és _ állt meleg , ítélkező Által éghajlat ukrán éjszaka .
  margarita felébredt egy kis korábban És ült tovább guggolás . nyár eső felfokozott és _ gyermekek sietős elrejt alatt fa .
  fejek már megállt örvény És Oleg határozatlan ideig mondta :
  - Hát hogyan ?
  margarita gyönyörködve válaszolt :
  - te Éppen zseniális !
  Rybachenko Felfújt saját magad széles mell És büszkén mondta :
  - A Mit te gondoltam ! Az én írógép működik !
  Lány felháborodva felkiáltott :
  - Igen jobb lenne ő egyáltalán ... nem létezett ! Mit Mi Most akarat csinálni ?
  Oleg lerázta magáról Val vel haj víz És Tisztelettel válaszolt :
  - A Mit általában V ilyen helyzetekben bérgyilkosok csinálni ? Mi fogunk elkövetni kihasználja !
  fiú tapogatózott nál nél magamat mögött zseb És felháborodva felkiáltott :
  - Igen én pisztoly leesett ... De Semmi megteszem saját magad új !
  margarita felháborodva mondta :
  - Igen csináld ... Tessék te Nem húsz első században ! Próbáld ki tól től fa kiderül csillaghajó !
  Oleg kemény morogta V válasz :
  - most Nem közepes században ! Mit szükséges akkor _ _ És megteszem ! ÉS egyáltalán Mi Most ütők , és Ez hangokat büszkén !
  Lány Val vel csodálat válaszolt :
  - Igen természetesen bérgyilkosok ! Csak V különbségek tól től tündérmesék Minden durvább És Ahol prózaibb !
  A fiú egy csodagyerek magabiztosan jelentette ki V ironikus forma :
  - Ó hangerő Mit fény tanítás , tél És tavasszal ... ismétlem nélkül kivételek minden gonosz szellemek erdő !
  margarita helyeslően megerősítve :
  - Igen érzés humor te Nem balra ! ÉS Ez Talán lenni És Van fontos !
  Oleg Rybachenko válaszolta V poszter stílus :
  - A fő- szerzői ügyek ilyenek ! Kommunista Párt , Lenin , Szovjet hatalom !
  Lány kitört a nevetés ... Ah nyár eső felfokozott . Fa fedett tól től fúvókák Nagyon rossz . Srácok hamar nedves lett előtt szálak . A száraz Hogy ahol .
  Eső azonban hirtelen _ megállt , fújt menő szellő . Nak nek melegedj fel gyermekek megmozdult Által erdő . Drága tornacipő csikorgott , és Oleg levetkőzve őket , és Is zokni bal mezítláb .
  margarita rémült észrevette :
  - te Így meg fogsz fázni !
  fiú magabiztosan kijelentette :
  - Én soha Nem megfázott ! ÉS egyáltalán mezítláb séta egy öröm . sétálj És te ! Itt Nem Moszkva , senki ujj nál nél templom csavar Nem lesz !
  Lány negatív megrázta fej :
  - Lábak V sötét meg fogod verni ! én már valahogy _ _ Megcsinálom !
  Srácok megmozdult Által éjszaka erdő . Oleg sétált elöl : mezítláb lábak könnyűek . A mi _ _ meztelen egyetlen érzi minden dudor , dudor , gally , egyenletes szállít öröm . lány ez Nem érti és _ lemaradva V az övék csikorgás tornacipő .
  Itt Margarita egy kicsit más, és sokkal elkényeztetettebb, mint a lány, aki a kőbányában dolgozott. Nos, előfordul. Valószínűleg szerepet játszanak bizonyos kronometrikus eltolódások.
   fiú visszatér És próbálkozik felvenni :
  - Adj Nem nyomj ! Hamar menjünk ki Nak nek emberek !
  margarita szeszélyesen felkiált :
  - Szóval már És hamarosan !
  Lány néhány kövér , talán tele , és _ fáradt Ahol gyorsabb , sportos fiú . De tornacipő levesz kategorikusan visszautasítja .
  - Nem ! BAN BEN erdő mezítláb Nem menj ! Tépni fogsz lábak !
  Fiú negatív megrázta fej :
  - Hülyeség ! én Mennyi Nem mezítláb se egyszer Nem vágd meg magad ! ÉS még ősz Ez Nagy felfúj V erdő mérföld . Visszaállítás párnák És te válik könnyebb !
  Lány kemény tiltakozott :
  - Nem ! én Nem koldus , és nemes kedves ! te fuss mint rongyos egyszer Így te mint .
  Fiú ráncolta a homlokát És morogta :
  - U csajszi ! ÉS ütés Hogyan úrnőm !
  margarita csendben maradt ... Elment néhány órák És már egyáltalán kivirágzott . Még lett süt nap . túlsúly És Nem ilyen sportok , mint _ Oleg lány végül kifulladt És leült lazíts . Több szokásos Nak nek terhelések fiú leült közel Val vel neki kelletlenül . karcos viszkető sarok O kéreg . fütyült :
  - Igen te Nem Gerda !
  margarita V válasz nyafogott :
  - Én fáradt , én Van akarom ! A nál nél te bár valami _ _ kolbász balra ?
  fiú tapogatózott Által zsebek . Kivont számla V ötszáz rubel , és ötven dollár , és Is penny apróság És sejtes telefon Val vel miniatűr videó kamera . A homlokát ráncolva ...
  BAN BEN barátja zseb kiderült csak csomag rágógumi . fiú vett szelet saját magad És felajánlott Marguerite . Lány visszautasította :
  - U nekem annak van !
  ÉS Azonos dobta egy darab V száj . De gumi éhség Nem kielégíti . Csak meggyújt étvágyat . Gyermekek ült néhány idő , csendben . A akkor margarita megkérdezte :
  - Nos , zseni , hogyan te gondol minket takarmány ?
   fiú magabiztosan válaszolt :
  - Nyár mindegy . _ _ Találjuk ki gombát , bogyót , fogjuk hal , gyújts fel máglya ...
  Lány grimaszolt És megkérdezte :
  - A nál nél te öngyújtó van ?
  Oleg zavaros válaszolt :
  - Nem , én azonos Nem én dohányzom !
  margarita kuncogott , és észrevette :
  - Én is ... De Néha vannak körülmények , amikor _ És rossz szokások hasznos .
  Fiú bólintott És megjegyezte :
  - Házak nál nél nekem öngyújtó van ... de V Moszkva tól től neki érzék ...
  fiú megrándult És határozottan mondta :
  - Pihent És ment következő !
  Lány vonakodva rózsa És szipogott kifolyó :
  - Gyerünk !
  Fiatal bérgyilkosok újra megmozdult Által erdő . Oleg Nak nek övé szégyen Nem Nagyon tudta hogyan_ _ kell navigáljon . A iránytű nál nél gyermekek Nem volt . Így Mit Ők kimondottan eltévedt . jó dolog_ _ több nyár És hőség . ÉS Így Nem túl sok ijesztő . Ugyanabban az időben keresztül jött tovább tisztás áfonya . Felállt tovább négykézláb És elindult lakomázni édes bogyó .
  Margarita , miután kioltotta alapvető éhség , nevetett :
  - Itt lát nál nél te fekete száj ! te mint telivér kutya Val vel karakter !
  Oleg magabiztosan válaszolt :
  - Nem vessünk el ! Nál nél minket remélem erős_ _ gyomor , és hasmenés Nem menj át !
  Gyermekek evett bogyók És újra ment V módon . Nap meghaladta zenit És lett Nagyon forró . BAN BEN tornacipő lábak preli , és Margarita végre elhatározta magát _ az övék távolítsa el . De Val vel szokatlan mezítláb megy Nagyon szúrós . Lány jött tovább ág , hoppá És leült tovább tuskó . felveszek cipő vissza És kiabált :
  - Hát És tele az erdő meglepetések !
  Fiú vonakodva megerősítve :
  - Természetesen ... Tessék Nem üdülőhely ! De És báj valami _ _ van ...
  gyaloglás Által erdő , lány kérdezte Oleg :
  - A Hogyan lenne te segített lenne Piros Hadsereg ?
  fiú karcos a fejtetőn És ésszerűen válaszolt :
  - Én ... javasolta volna lenne őket Mert Rajt technológia T -54. Ilyen tartály tudott lenne felgyorsul befejező második világ háborúk .
  Lány Nem egyáltalán megegyezett :
  - Gondolod , hogy tudod _ eszköz tartály csak V Tábornok jellemzők szmog lenne őket segíteni ?
  Oleg Rybachenko megsértődött tovább ez van :
  - Nem V közös , i egyáltalán ról ről tankok sokkal tudni _ _ hangerő beleértve És ról ről aktív páncél !
  Lány kuncogott V válasz :
  - Hát akkor gyerünk . _ jobb azonnal technológia T -90, és Akkor elfogjuk az egész békesség !
  fiú karcos a fej hátsó részét És bevallotta :
  - olvasni én ról ről egy sorozat erről :_ bérgyilkosok V negyven második év tól től húsz első században . Így Ők És épült egyszerűsített modell T -54, fut övé V Termelés több előtt csaták alatt Sztálingrád . ÉS V eredmény mit Szovjetunió nyerte Ahol gyorsabb mint _ V valóság És Val vel nagy hatás . Tovább jelölje be mások ötleteket akkor ... lehet próbáld ki És valami _ _ több komplex , például rendszer sortűz tűz " Smerch ". De túl sok messze technológiailag szétszór Nem kell !
  margarita Val vel ez szívesen megegyezett :
  - Nem elragadtatni ... Ah Hogy több És lézer fegyver csináld igényelni fog !
  Keresztül néhány idő lány újra leült lazíts . Idő repült valahogy _ _ észrevétlenül . Újra besötétedett és _ kellett eltölteni az estét alatt nyisd ki égbolt . De éjszakák V vége június rövid És meleg . ÉS ítélkezés Által fajták fák , ez valahol _ _ tovább Ukrajna , vele több meleg klíma . Így alvás Tud eléggé .
  Oleg Rybachenko arról álmodtam _ Ő egy ilyen fiatal fiú_ _ tovább lányos hajót . ÉS lányok üldöz övé ide - oda . Se percek pihenni . Igen több akar érintés izmos test fiúk , csípjetek . Nem nagy öröm .
  eleget aludni Nem adni , emelni V korai , és V kezek felmosó - száraz És nélkül Menni ragyogó fedélzet .
  A Akkor több gondolt lányok Küld elvitel füst Val vel csövek . Igen mi ? Ponyva ! Ez És egyáltalán Úgy tűnik, mint tovább zaklatás . De fiú rohant teljesíteni adott megbízás . Ponyva tól től füst duzzogva és _ Oleg szenvedett felett tengeri hullámok V oldal Ausztrália .
  fiú V kétségbeesés énekelt ;
  én volt egyszerű gyermek V ország királyi ,
  Apa az én föld fő- szántott ...
  De élt V álmokat O lovagrend huszárok ,
  ÉS rúd bátran V harc fiú legyintett !
  
  Után tovább flotta megszökött én kiskorú ,
  Nekem tovább hajó pass kiadta herceg ...
  Nem cukor szolgáltatás , te hinni gyerekek ,
  Ott kell határozottan vállal Nem ősz !
  
  táplált szűkös , de de megkorbácsolva ,
  Által sarok bot - fiú Mert korbácsolás !
  Nem , nem kívánta ilyen gyermek megosztani ,
  akarta szabadság , fiatalember Ilja !
  
  Álmodtam _ _ Is hinni O gazdagság ,
  akarta csupasz mezítláb csizma ...
  De Nem tovább tenger , te hinni fiúk ,
  Minden Mit Elengedtem _ _ mögött adósságok !
  
  De Itt történt velünk _ elkapták márka ,
  Volt a csata egyenlőtlen , szenvedett mi ...
  ÉS kiderült, hogy én V kalóz mancs ,
  A Ez mint V pokol Sátán !
  
  megkorbácsolva hosszú , hétfarkú macska , _
  Után mezítláb lábak jött tűz ...
  Kalózok üt fiatal hajóinas Nagyon kemény ,
  akarta őket erősebb csináld fájdalom !
  
  Fiú határozottan V kínzás ez kitartott ,
  Se nyöszörög , sír , sőt Nem sóhajtott ...
  Ő igazi lovag kiderült _
  Húzták , tudod szövet Hogyan makacs öszvér !
  
  ÉS kapitány kalózok meglepett_ _
  te úgy tűnik az ember lát _ a mi ...
  ÉS ragyogott filibusterek arcok ,
  Ilyen nál nél yoongi megjelent esély !
  
  Ő lett egy kalóz Által tengerek súlyos_ _
  ÉS Azonos V csaták megfullad hajók ...
  Most kezdeményezés Van nál nél fiúk új ,
  Tanulj , próbálkozz _ _ Nem felsöpörve !
  
  Kalóz Biztosan fiú lopva ,
  De kitüntetéseket törvényeket testvériség Hogyan kánon ...
  Mert puszta beszéd még száraz ,
  De rendezni Val vel sír túlhúzás !
  
  fiú nőtt fel és nyurga gazdagság ,
  sikerült megtalálja saját magad menyasszony egyszerre ...
  hatóság élvezi nál nél testvériség ,
  BAN BEN néhány _ _ intézkedés Ő És Isten És herceg !
  
  De Itt szerencse Elfordult vadul ,
  Kapott kalóz fűszerezett V Ijesztő fogság ...
  tanult tovább rejtsd el _ ilyen híresen ,
  Ő rájöttem , hogy_ ilyen káosz !
  
  Tovább állvány határozottan hős kitartott ,
  ÉS senki Nem kiadott , nem mondta ...
  Habár neki igért még királyság ,
  ÉS ígéreteket végtelen tengely !
  
  Veli Akkor V láncok előtt állványzat ,
  Ott főtt kard nagy hóhér ...
  Ilyen az látható nál nél neki munka ,
  Egy fúj fejek vágd le !
  
  Mindenki tovább búcsú lovag meghajolt ,
  Azt mondta : Sajnálom , ha bűnös ...
  elcsór fejsze - tuskó hengerelt ,
  Lélek kalóz repült V a pokolba !
  Nap már fény magas És fiú vidáman felugrott . Lány rózsa kelletlenül . éhes gyermekek megmozdult Által erdő . margarita sántított , dörzsölt lábak , fájdalmasak nyafogott És kaviár , in melyik felgyülemlett tejtermék sav . Nagyon akarta léteznek .
  fiú filc magamat vidámabb és _ magabiztosan elfenekelt mezítláb lábak Által akkor fű _ És eset , kitörés előre akkor _ visszatérő Nak nek lány .
  De éhség zaklatott És őt . Itt Srácok újra kiderült, hogy tovább áfonya tisztás . Ate nélkül Bármi lelkesedés . Nélkül kenyérből És hús áfonya Nem tudott kielégíteni éhes gyomrok . Akkor újra költözött ...
  Habár tornacipő És puha de_ _ hosszú ideje te mész V őket dörzsölés lábak . Lány eltávolították cipő És megpróbálta megy mezítláb . Fiú sétált előre és _ visszadobta rúd tobozok , gallyak , ágak . A margarita megpróbálta lépés Által puha fű . De Minden egyenlő talpak a későbbiekben néhány idő válik lángol .
  Lány leült és _ Akkor Oleg javasolta :
  - Ülj le nekem tovább vissza ! viszem !
  margarita kételkedett :
  - A hosszú ideje hogy vajon nál nél te elég erő , medve bbw ?
  Oleg Őszintén válaszolt :
  - Nem tudom ... De te fogyás közvetlenül tovább szemek !
  Igazán tól től hiány étel lány lett fogyni . Igen És erős izmos fiú , apránként kiszáradt . húzza szállítmány mögött vissza Nem egyszerű de_ _ Ő mindegy _ _ sportoló . ÉS kell elviselni teher .
  Keresztül párosít órák lovaglás Oleg megadta magát És leült . Akkor felszólította lelkiismeret margarita ment magát . Neki talpak voltak piros És karcos . De lány néhány idő tartotta tovább erő fog .
  Után Srácok keresztül jött tovább bokrok szeder . Egy kis kúszott És evett .
  Felfalás szeder , margarita észrevette :
  - Tényleg Ez végtelen erdő ?
  fiú negatív megrázta fej :
  - Én Így Nem Szerintem ... Inkább Teljes Mi Éppen kiderült, hogy Nem V saját maga a legjobb hely .
  margarita lenézően horkantott :
  - És egyszerűen eltévedt ... Tessék ő a tiéd zseniális !
  Oleg ésszerűen megjegyezte :
  - A tud Minden V elv lehetetlen !
  Után mit fiú határozottan lett És válaszolt :
  - Gyerünk ! Talán megütjük _ tovább partizán !
  Lány szomorúan kuncogott :
  - friss legenda , de hinni Val vel munka ...
  Megy És V saját maga tett Tud előtt végtelenség V erdő bitang Által témákat azonos a legtöbb utak . Amikor sötét , gyerekek újra felmászott tovább bögrék . Eső Nem volt És éjszakák ukrán meleg .
  Oleg Rybachenko álmodott saját magad folytatás ... Itt Ő fiatal hajóinas találatokat tovább Amerikai hajó ... Az övé kihalászni És kérdezd meg :
  - te orosz !
  Oleg büszkén válaszok :
  - Én orosz kabinos fiú !
  amerikaiak nevetés És Mert Rajt döntsd el megkorbácsolva fiú macska - hétfarkú . Ban ben álom ütéseket Nem így fájdalmas És fiú elviseli .
  Után neki kiéget cigaretta Nak nek mellkas És igényelnek Mondd O terveket parancsot , mintha lenne képes fiú _ valami _ _ tudni .
  Akkor betét ujjait V ajtó Nyítás És borogatás satu . De egyik sem kínzás Nem segítség . Oleg Rybachenko hallgat Hogyan partizán . ÉS Akkor övé okoz magamat tengernagy .
  Úgy néz ki Val vel gyanú tovább megláncolva megbilincselve , fiú Val vel vagdalkozva vissza , vele fedett hólyagok tenyér , és talpak lábak , de magamat próbálkozik látszik gyengéd És behízelgően kimondja :
  - Akarod? bicikli , mi ?
  Oleg Rybachenko úgy néz ki Val vel szándékos közömbösség .
  Admirális hozzáteszi Val vel vigyorog :
  - A robogó ?
  fiú lenézően horkantott :
  - Szóval kicsit !
  Admirális felháborodva emelt szemöldökét És megkérdezte :
  - Nos , ah autó " Ford " ... Képzeld te ilyen kicsi és _ nál nél te az egész Fordot .
  Oleg Rybachenko nélkül árnyékok irónia javasolta :
  - A Talán Akkor azonnal " Cadillac "? Mit apróság ?
  Admirális tette az a fajta Nem Megértve irónia És mondta :
  - Két Cadillac és egy Ford _ _ _ _ bootolni !
  fiú ironikus hozzátette :
  - A Is kulcs tól től apartmanok , ahol _ pénz hazudj !
  Admirális megerősített Val vel aplomb :
  - Kettőt kulcs , tól három apartmanok , ahol _ Nagyon nagy pénz hazudj !
  Oleg Rybachenko kuncogott És megjegyezte :
  - Igen ígéreteket nál nél te ... Nos oké vagyok _ megmutatom te hol _ És V mit hely Tud Támadás orosz flotta És elérni győzelem !
  Admirális elragadtatott fröcsögve kezek És megrendelt :
  - Vidd nemes vacsora ! Fiú Minden mondta !
  Után éhség Bírság eszik tökéletes étkezések . fiú evett előtt lerakó , és Akkor mondta , be mit hely jobb Teljes adja át a Amerikai század .
  - Akkor te Találd meg önmagad V hátulsó admirális Trosheva És lelapul övé Hogyan érme .
  Amerikai elég dörzsölte kezek ...
  fiú azonos kérdezte magazin És tette néhány vázolja fel , hogyan _ megy És mozog tovább .
  Mit azonos Amerikai flotta tovább minden párok rohant Nak nek előlegként főtt csapdába esett . A Oleg Rybachenko leült tovább ágy ... K neki közeledett lötyögés csípő nő . Ő szemérmetlenül lecsapott tovább fiú .
  Valószínűleg így _ módon , admirális akarta Expressz fiatal hajóinas hála . Vagy oda-vissza több rendetlenség !
  Idő ban ben álom megy gyorsan és _ Itt Amerikai repülőszázad V négyzet Ördög . Mit azonos akarta jenkik ott úgy jelentkezz be És fog kapni Által érdem ! Itt ő kiindulópont pontos szándékolt bátor fiú .
  Hirtelen tenger habzott ... rózsa fel hatalmas hullámok , elnyelő Amerikai cirkálók És csatahajók . És Ez történt Ez V néhány másodperc . Minden elöntött, mint _ V bank Val vel sört . Után mit És vége idő V örökkévalóság Mert repülőszázad Dühöngő Dick .
  ÉS hajókat elmúlt V királyság Neptun ...
  Itt renderelt Oleg előtt tengeri király . Hogy uralkodó volt hatalmas Val vel gyanús farok És Arany mérleg . megrázta háromágú szigony És kiabált :
  - te WHO mint ez ?
  Oleg felugrott , pofon vágott megégett V rézműves láb és válaszolt : _
  - Én fiatal hajóinas orosz flotta !
   Neptun morogta És megkérdezte :
  - Gyöngy enyém tudsz ?
  Fiú kuncogott És bátran válaszolt :
  - Megtehetem , de Mert te Nem fogok !
  Neptun kopogtatott háromágú szigony És kiabált ban ben minden torok :
  - Cápák hűséges szolgák az én ... szünetem merész Olezhka !
  Fiú megszorította ököllel És lett Visszatámad tól től megnyomva barracuda . Azok felmászott mint éhes kutyák . De fiú az övék találkozott erős fúj , küldés V kiütés . De cápák Minden több És tovább .... fiú fiú_ _ kimerült ...
  Már kivirágzott . margarita alszik és _ kár Kelj fel gyönyörű lány . Ő És V saját maga tett lefogyott és _ tól től mit kis arc lett több aranyos , piros tól től friss leégés . fiú filc V saját magad hasonlóság szerelem . Talán Viszlát hozzávetőlegesen, körülbelül mint például _ Tom Fűrészelő Nak nek Becky .
  Szegény lány éhezik . A neki ilyen lábakat _ karcos , gyengéd , nem szokásos Nak nek durva felületek . Valami __ _ ő emlékeztetett Gerda , nem? Mit több elrontva . A Most elkapták ban ben alkalommal , ahol _ élet Nem málna .
  Nagy Hazafias Háború a legtöbb szigorú időszak élet mögött Szovjetunió . A Ő csodagyerek megragadt V erdő és _ Nem Talán semmi Segítség Piros hadsereg . hülye Ez mind ... Előtte mit azonos hülye !
  fiú Egy kis ült és várt _ _ margarita Kelj fel És kinyújtotta neki kéz megkérdezte :
  - És mit te akarsz ?
  Lány Őszintén válaszolt :
  - Van ... És több aludj !
  Oleg Rybachenko határozottan megrázta ököl :
  - Elég ! Szükséges menj ! Talán Ma minket szerencsés !
  margarita tette néhány bizonytalan lépések mezítláb lábak Által fű . nézett tovább akkor tornacipő _ tovább hólyagok És kijelentette :
  - Megpróbálom , én Egy kis Így sétálj egyet ! Nál nél nekem elég fog !
  Fiú figyelmeztetett :
  - Én akarat nézni _ _ te Nem szúrt !
  Lány Val vel mosoly , rá piros tól től friss leégés arc , válaszolt :
  - Én próbáld meg_ _ megy gyorsan !
  Gyermekek fejes Által erdő ... Eleinte megy margarita volt Nagyon kemény . De lány Nagyon büszke És tartotta tovább büszkeség . Után Amikor izmok felmelegedett , fájdalom V lábak És vissza alábbhagyott , lett könnyebb . De éhség kapott Minden erősebb . Igaz , megint elkapták áfonya . De bogyók éhség már Nem elégedett . fiú javasolta :
  - Muszáj megtalálja folyó És fogás halat !
  margarita kemény sóhajtott :
  - Jó Ez ötlet !
  De tovább folyó eljár szórakozni semmiképpen Nem csak sikerült _ rábukkan tovább út patakok . Lány hamar kilélegzett és _ fiú újra kellett visz neki tovább vissza . Után mosás sebesült lábak lány V hideg víz ....
  margarita nak nek elzavarni kérdezte fiú :
  - A Hogyan te szerinted a miénk Piros hadsereg akarat előleg ellen Fritz , ill nem ?
  Oleg Rybachenko felháborodott :
  - Hogyan Ez nem ? BAN BEN hangerő És tartalmaz credo szovjet fegyveres erőt _ _ üt ellenség tovább övé terület . Mi született , tapos És akarat előleg mit lenne Ez Nem megéri . - fiú V bosszúság megmozdult magamat ököl Által arccsont .
  - Itt Én például csak _ _ loh . Nem Tud semmiképpen visszavonulni te tól től erdők .
  margarita tisztázott , fröcskölt víz láb :
  - És magamat mi is ... Így Val vel éhség meghalunk , ha mi fogunk kúszni !
  Fiú kemény sóhajtott És kitört :
  - A miénk csontok fog találni keresztül néhány évszázadok ...
  Után mit Ők újra megmozdult Által erdő ... Idő ment Minden gyorsabb és _ Itt újra besötétedett ... Oleg meglepett , hogy_ több Nem hallott ordító farkasok . De az látható Ez volt nyugodt erdő . Csak párosít egyszer hallott V távoli ordít motorok csavar repülőgép . De még jégeső az övék volt kevés haszna .
  Nos, a lánynak szerencséje van. A lány azonban lassan mozgott. Nagyon fájt a lábam és a hátam... Felhalmozódtak a savak.
  Oleg állapotát látva azt javasolta:
  - Elmehetek egyedül? És pihenni fogsz!
  A lány határozottan megrázta a fejét.
  - Nem, menjünk együtt! Erős vagyok!
  És a súlyos fájdalom ellenére Margarita továbbment. A hangulat támogatására Oleg énekelt;
  A szélen sétálok a lányommal,
  Piros nyakkendő van rajtam - minden gyönyörű körülöttem...
  A patak ezüst trillával csipog,
  Legyen minden a világon - a szerelem igazságos!
  
  De a bombák lehullottak, a fa felrobbant,
  A fasiszta halad előre, minden fa ég...
  Ahol a folyó zúgott, a homok ég,
  És a szerencsétlen gyerekek lettek a célpontok!
  
  Jöttek a betolakodók és nehéz nekünk,
  Olyan kemény srácok, kenyérhéj nélkül...
  A csónakból maradt egy töredék, egy evező,
  És mennyi keselyű - még az ég sem!
  
  Egy barátjával a földalatti munkások mára azzá váltak,
  Séta a hideg utakon mezítláb...
  Az ellenfél úgy fenyeget, mint egy dühös vadállat,
  De a környező emberek a rokonoknak is hisznek!
  
  Hagyja, hogy az úttörő szakasz kisikljon,
  És a "Tigrisek" úgy égtek, mint egy fáklya egy rémálomban ...
  A fasizmus, hidd el, selejtezésre van ítélve,
  Bátran küzdünk a lánnyal párban!
  
  Itt fergeteges harcot vívtunk a rendőrökkel,
  Hidd el, hogy a gép a vállán van, nem nehéz...
  Örökké lány, veled leszek
  Egy világot építünk - ragyogó és új!
  
  Minden embernek nagyszerű lesz, hidd el,
  Imádság Krisztushoz, gyerekek, leesünk...
  A templomot hatalmas lucfenyő váltja fel,
  Alatta jó, mintha most a paradicsomban lennél!
  
  Megérkezett a szabadulás és az orosz katona
  Nagyon keményen megütötte a fasisztát egy szuronnyal...
  Gépfegyvert emeltünk egy barátunkkal,
  És elkezdték nagyon pontosan ütni a németeket!
  
  Most, egy félelmetes dallal, prem to Berlin,
  Németországban is szabadság lesz...
  Gyorsan repülünk ejtőernyővel,
  Harcosok a szent nép gyermekei!
  Oleg és Margarita, kissé felvidulva a daltól, átsétált az erdőn. Szerencsére senki nem találkozott velük. Mintha az összes lakó rég meghalt volna. És megváltozott az idő, berepült egy felhő, és esett az eső.
  A fiúk átcsobbantak a tócsákon. A hangulat a végére elfajult. Annyi idő az erdőben, és a szél vége nem látszik neki. Így tombolsz, mint egy vak cica.
  Margarita végül nem tudta elviselni, lábai megroggyantak, és a lány motyogta:
  - Kétségbe vagyok esve! Meddig lehet még így bolyongani!
  A fiú mély sóhajjal válaszolt.
  - Valószínűleg nagyon sokáig. Ez egy kegyetlen és elhagyatott hely.
  Margaret nyöszörgött:
  - Kegyetlen értünk... Tehát helyettesítsd, és repülj fel... És nem tudtad beállítani az időgépedet!
  A fiú mély levegőt vett, és vonakodva válaszolt:
  Arra sem számítottam, hogy felrobban. De csak így történt...
  A lány dühösen mondta:
  - Hogy meghalj!
  Ezt követően több órán keresztül a srácok nem szóltak. Ettünk néhány bogyót. Az éhségérzetet kissé tompította a fáradtság. Margarita lábait lassan képződő bőrkeményedés borította. Ez megkönnyítette az út mozgatását. De akkor nagyon viszketett a talpa. A bogyók már kezdik fájni a gyomrom. Nyilvánvaló, hogy a gyomor kenyeret és még valamit követelt.
  Igen, és unalmas számítógépek és egyéb dolgok nélkül. A gyerekek egy ideig még nézhettek filmeket a mobiltelefonjukon, de az elemek lemerültek. Utána nagyon magányos lett.
  A nyár és a ragadozók hiánya ellenére a táj szomorúnak és unalmasnak tűnt. És általában, valahogy buta lett.
  Oleg újra megpróbált énekelni, de a szavak nem mentek a fejébe... És telik az idő.
  Sötétedik. Újra látható lesz éhesen aludni a szabad levegőn. És ez szörnyű. A fiú mást akar. De a lány már elájult. És le kell feküdnie, és álomba merül.
  Miközben hiába lógtak, megkezdődött a csapatok partraszállása Normandiában. A németek egy praktikusabb és olcsóbb önjáró E-10-es löveget kaptak, amelynek tömege és magassága feleakkora volt, mint a T-4-nek, de ugyanolyan fegyverzettel, jobb védelemmel és sokkal nagyobb mobilitású. A kis E-10 kis távolságból tökéletesen át tudott hatolni a Shermanokon, és maga is nem volt feltűnő, ami nagyon fontos olyan körülmények között, amikor az ellenségnek annyi bombázója van.
  Az E-10 a gyakorlatban kiváló önjáró fegyvernek bizonyult, és ami a legfontosabb, olcsó és könnyen gyártható. Sziluettje olyan alacsony volt, hogy a hernyók teljesen befedték az oldalakat, további védelmet nyújtva. A 80 mm vastag páncél racionális dőlésszöge a legtöbb fegyverrel szemben visszapattant. Még az IS-2 sem szúrt mindig homlokon egy ilyen gépet.
  Az E-10 önjáró lövegek gyakorlati szempontból alacsony tengerszint feletti magasságuk miatt nagy magasságban helyezkedtek el. És természetesen hozzájárult a norvég győzelemhez. A He-162 könnyű vadászgéppel és az Arado bombázóval együtt. A T-4 harckocsi gyártása megszűnt, mivel elavult és minden tekintetben rosszabb volt, mint az E-10. A csaták megmutatták a Párduc jó lehetőségeit is. A "Tiger" -2 nem lépett be a sorozatba, mint az "Egér", de megjelent a "Panther" -2. Könnyebb, mint a "Tiger" -2, fegyverzetében egyenlő volt, páncélzatában pedig kissé gyengébb volt. Ezt a harckocsit azonban felváltották az önjáró E-25 fegyverek, amelyek fegyverzetben azonosak, de könnyebbek, mozgékonyabbak és könnyebben gyárthatók. És talán jobban védett.
  Normandiában a szövetségesek vereséget szenvedtek, egyedül több mint félmillió foglyot veszítettek.
  Nyáron a szovjet csapatok a központban nyomultak előre, de csak húsz kilométert tudtak előrelépni. A németek a harmadik védelmi vonalukat tették a legerősebbé, az első kettő pedig visszavonta az erőket, így több százezer lövedéket veszítettek el.
  Ott sikerült visszatartani a Vörös Hadsereget és óriási károkat okozni benne.
  Ősszel a németek végre elfoglalhatták Gibraltárt. Franco továbbra is engedett Rommel nyomásának, aki támadással fenyegetőzött. Emellett a német tengeralattjáró-flotta is növekedett. Voltak hidrogén-peroxiddal működő tengeralattjárók. És a túl költséges rakétaprogram helyett - a sugárhajtású bombázók és az E. "Panther" -2 önjáró fegyverek nem pörögtek fel a gyártásban, mint a "Tiger" -2 és a "Maus" a bimbóba temetve. Az E-25 önjáró löveg lett, 120 mm-es elülső páncélzattal, 45 fokos lejtőn, 82 mm-es oldalakkal, plusz lánctalpokkal. Egy 850 lóerős motor, amely keresztirányban helyezkedik el a sebességváltóval, és harminc tonna súlyú. 88 mm-rel felfegyverkezve 71EL csőhosszban.
  Egy ilyen, másfél méter magas gép minden feladatot tökéletesen végzett és gyorsan fordult. Természetesen más tankok feleslegessé váltak, köztük Hitler hülye fantáziája: "Maus".
  Az E-25 mind az IS-2-t, mind az összes többi modellt legyőzte a csatákban, és szinte minden idők és népek ideális önjáró fegyverének bizonyult. Az erős motor és a viszonylag kis tömeg lehetővé tette a 90 mm-es pajzsok oldalra akasztását, ami még oldalról is áthatolhatatlanná tette az autót az SU-100, IS-2 számára, nem beszélve a könnyebb járművekről.
  A németek magabiztosan harcoltak kimagasló harckocsierőkkel, és tartották a frontot keleten. Nyugaton pedig a nácik behatoltak Marokkóba, és átköltöztek Afrikán.
  Rommel racionálisan indokolta, hogy jobb egyelőre nem keleten előretörni, hanem megragadni Afrikát és a Perzsa-öblöt. Sőt, volt remény a fegyverszünetre Sztálinnal.
  Valóban, a januári támadókísérlet után a központban. És a Vörös Hadsereg nagy veszteségei és Leningrád közelében Sztálin elkezdte tesztelni a békét. De csak a nulla opcióval értett egyet. Rommel hároméves fegyverszünetet javasolt.
  A ravasz Sztálin némi habozás után mégis úgy döntött, beleegyezik. Irtsák ki egymást a kapitalisták. És megpihen, és erőt gyűjt.
  Rommel abban is reménykedett, hogy három év múlva képes lesz legyőzni a nyugati ellenséget, majd meghódítani a Szovjetuniót.
  Tehát mindkét róka ravasz és körültekintő.
  Oleg Rybachenko eközben Margaritával együtt gerillaharcban vett részt.
  Egy fiú és egy lány támadta meg éjszaka a német helyőrséget. És harcba szálltak vele. Lelőttek pár tucat nácit, és visszatértek az erdőbe. Aztán hosszan bolyongtak és köröztek, összekeverve a nyomukat.
  De általában akciójuk nem volt teljesen sikeres. A nácik válaszul felgyújtották a falut, és lelőtték a helyieket.
  Itt önkéntelenül azt gondolod - megéri-e pártoskodni?
  Oleg Rybachenko és Margarita ezt követően egy ideig gombát és bogyót gyűjtöttek az erdőben, és nem lógtak ki.
  Aztán ennek ellenére a településektől távol megtámadták az oszlopot. Kiütöttek egy tank benzint, és megöltek egy tucat Kraut. Válaszul a németek ismét felakasztottak embereket.
  A nácik a partizánok minden akciójára kivégzéssel, akasztófával és kínzással válaszoltak. Külön figyelmeztetve, hogy a helyi lakosság felel a szabotázsért és a támadásokért.
  Ez természetesen visszatartotta az impulzust. Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova pedig már nem akart partizánkodni.
  A fiú és a lány is triviálisan unatkozott.
  A fiú még humoreszket is komponált;
  Szörnyű üvöltés rázta meg a Tuhanai bolygót - az egyik leggazdagabb embert a Nagy Gyarmati Birodalomban. Felhőkarcolók végtelen sorozata vált radioaktív hamuvá egy szörnyű rakéta lezuhanása következtében. Az eget egy tüzes szaggatott vonal vágta, amely szörnyű csillaghajókból állt.
  -A földiek megadják magukat!
  Egyetlen követelés hangzott el, majd egy újabb lövés. Ezúttal nem történt robbanás, a bolygó felszíne kidomborodott és hullámokban ment. Az elemi részecskékből minden élőlény azonnal porrá változott. Ezzel egy új lap nyílt meg az emberiség történelmében - az űrháborúk kora!
  A teljes csillagközi háború ragadozó lángjai
  A pokoltűz égeti a világ legvékonyabb fonalát!
  És a Sátán gonosz fejszéje lógott a bolygó felett
  Hamisíts védelmet, különben nem fogsz a világon élni!
  A Naprendszer zsúfolásig megtelt csillaghajókkal, megterhelve szerencsétlen menekültekkel, akik leborultak. Az új embertelen agresszorok nem ismertek szánalmat, a megsemmisített vákuum taktikáját alkalmazták. Eddig senki sem látta közelről az agresszorokat, még a testi felépítésüket sem ismerték, és mindez rémisztő pletykákra adott okot. Arról beszéltek, hogy az idegenek élve eszik meg a gyerekeket, radioaktív izotópokkal megszórva őket, és a nők méhét is olvadt ólommal öntik, így a párolt húst a kívánt állapotba hozzák. Ilyen feltételek mellett született meg az egyetlen lehetséges döntés: a teljes mozgósítás kihirdetése, az arányosítási rendszer bevezetése, amely a teljes emberi gazdaságot katonai alapokra helyezi. A legújabb fegyvereket gyártó gyárak éjjel-nappal dolgoztak, a kék eget szmog borította, ez már nem a környezeten múlott. A LOKS - az Egyesült Űrrendszerek Ligája - Rendkívüli Biztonsági Tanácsa újra és újra összegyűlt ülésekre, a védekezési munka előrehaladását követően feszültséggel. Az utolsó találkozó volt a legriasztóbb, a sztárfelderítők arról számoltak be, hogy számtalan ellenséges armada ostromolta a Naprendszert, és láthatóan az utolsó jelre vár a döntő lökésre.
  Dick Phoenix ultramarsall - rettenetesen ideges, beszéde hisztérikus hangzásokat keltett. Éles álla megremegett a csíkos arcán, és egy havannai szivarról letört egy égő csonk, és parázsló foltot hagyott az egyenruháján.
  - Eljött az ítélet ideje! Az ősi próféciák a világ végéről valóra válnak. Az ultramodern fegyverekkel teli nukleáris tengeralattjárók sötétsége vette körül rendszerünket. Csak imádkoznunk kell, és el kell fogadnunk a méltó halált!
  -Nem értek egyet Főnixszel!
  Megszólalt a Legfelsőbb Űrkoordinátor külsőleg nyugodt hangja.
  - Nem szabad így, pillanatnyi gyengeségnek engedve, teljesen elkerülhetetlennek ismernünk a halálunkat.
  Annak ellenére, hogy pimasz engedetlenségről volt szó, az ultramarsall félbeszakította a koordinátort.
  - Hivatásos katonaként kijelentem - semmi esélyünk sincs, Arnold, szembenézni a tényekkel. Több milliárd ellenséges csillaghajó! Sokan pedig nagyobbak a Holdnál, a fegyverekről nem is beszélve, a gyakorlat egyértelműen azt mondja: a katonai űrszférában sokszorosan megelőztek minket.
  A jóváhagyó visszafogott morajlása söpört végig a hallon. Nem akartam elhinni, de úgy tűnik, Phoenixnek igaza van. A túlsúlyos vezér nehézkesen felállt, kiegyenesítette széles vállát, Arnold Schwarkaneger álmatlan éjszakáitól tántorgott, szemhéja bedagadt, de halk hangja határozott és önbizalmat ébresztett.
  - Hallgassuk meg a gazdasági főkoordinátort. Megígérte, hogy bemutatja bolygónk legjobb tudósai által létrehozott legújabb fegyvereket.
  Ezúttal élénkebb volt a fejek kórusa.
  - Hadd demonstrálja! Megmutatjuk őket a köcsögöknek!
  Oleg Rybachenko, egy rövidnadrágos fiú, akit nem is olyan régen neveztek ki a hadiipari komplexum élére, felrepült a lebegő pódiumra. Hangja örömteli volt, szeme csillogott, látszott, hogy az esküvőn van jelen, és nem az utolsó ülésen - a LOKS tanácsán.
  -Itt vannak ezek a kiszámíthatatlan oroszok, örül az egyetemes bánat alatt!
  Az ultramarsall dühös suttogása hallatszott, szűk szemei dühösen forogtak.
  A Naprendszer másik oldalán nem kevésbé éber anyagfelismerő eszközök, amelyeket furcsa, baljóslatúan csillogó lények telepítettek az ürességbe, beleástak az oroszba.
  -A földlakónak emelkedett pozitív töltésű érzelmi háttere van! - csikorgott egy hang a gamma tartományban.
  Válaszul sikoltozás hallatszott, melyben enyhe aggodalom volt érezhető:
  -Talán a jelentéktelen kisembereknek másképp sikerült veszélyes fegyvereket alkotniuk, mint elmagyarázni, hogy ő, ez a mezítlábas kölyök, olyan aktívan pozitív töltésű.
  Az információ válaszadása következett, de béta hullámokban.
  - Szerintem jobb, ha minden harcosunkat rákötjük ennek a műsornak a nézésére. Tudasd velük, mire számíthatnak, ha kiszámíthatatlanul veszélyes életformák vannak.
  A gamma sugarak egy másik információt továbbítottak. Folyamatosan szivárványos áttetsző lények lógtak a vákuumban, állandóan sziporkáztak a stabil termonukleáris fúzió folyamataitól, a testek folyamatosan változtatták alakjukat. Vagy csillagokkal, majd tavirózsával, majd élő gyurmára emlékeztető medúzával égettek.
  -Fehérje életforma, túl gyenge és tökéletlen. Az aranyos szörnyeteg nyikorgott. Ezért nem lehet az elme hordozója. Az intellektus életképtelen hordozóinak kiirtásával helyreállítjuk a világegyetem harmóniáját, amelyet megtört a kaotikus evolúció vak menete.
  Annak érdekében, hogy ez az információ nagyobb súlyt kapjon, az Alfa hullámtartományban adták ki.
  Oleg Rybachenko, egy mezítlábas, rövidnadrágos fiú folytatta érzelmes beszédét, és kezével egy háromdimenziós vetítésre mutatott, ahol számítógépes grafika segítségével új repülőgépeket reprodukáltak.
  Hangja gyerekes volt és zengő, fehér fogai vigyorogtak:
  "Ezek a hordozórakéták termo-rumon rakétákat lőnek ki, amelyek több naprendszert is képesek elégetni egy szalóban. A hiperhullámok pedig ezekből a rádiócsövekből származnak, lehetővé téve a tér meghajlítását, és segítségével egyszerűen felveheti és megcsavarhatja az ellenséges tengeralattjárókat egyfajta harmonikává, majd porba szórhatja őket. Ez egy labdaág, amely szupererős erőtereket hoz létre, áthatolhatatlan bármilyen fegyverhez, még termorumbombához is.
  A fiú Olezhka gazdasági koordinátorában már gördült az izzadság, az új típusú csodafegyverek felsorolása egy óráig tartott.
  -De ezek a kedvenceim, dobások az időben. Chud az időt a múltba helyezte, és a törött csillaghajók azonnal helyreállnak. Nos, ha az ellenség a múltba kerül, akkor katonái óvodai edényeken ülnek, és a hajók olyan elemekké válnak, amelyekből épültek.
  Az utolsó mondat az volt, visszafogott nevetés és félénk taps fogadta. Phoenix továbbra is szkeptikus kifejezést öltött sas arcán.
  -És mikor sikerült ennyi felfedezést tenni? Ez logikátlan és teljesen lehetetlen.
  A rövidnadrágos fiú mezítláb taposott.
  -Az emberi tudomány számára - minden lehetséges, és hamarosan meglátod!
  Ezúttal hangosabb volt a taps. Az ultramarsall kissé zavarban volt, az ösztöne azt súgta neki, hogy becsapják. Dick Phoenix óvatosan belenézett a csecsebecsékkel teletűzdelt csillaghajókba, és hirtelen kinyújtotta karmos ujját, és belerúgott a kidolgozott formatervezésbe.
  Érthetetlen üvöltés hallatszott:
  -És milyen csavarjai és hatalmas rögzítői vannak - szintén szuperfegyver?
  Válaszul a fiú koordinátor zengő hangja csipogott:
  - Ezúttal nem! De te magad ítélheted meg, ha grandiózus űrcsata kezdődik, akkor szupererős töltetek milliárdjai robbannak fel, és mi lesz ennek következtében?
  Zavarosan hangzott:
  -Hát nem is tudom?
  A fiú zseni felkiáltott:
  -Ez fogja a legerősebben megrázni az eget. És hogy csillaghajóink le ne essenek, jól rácsavarjuk őket a menny boltozatára.
  Ezúttal egy ilyen kijelentést mennydörgő nevetés fogadta. Csak az ultramarsall ráncolta még jobban a homlokát.
  - Csak ennyit tudsz kitalálni?
  A fiú hevesen dorombolt tovább:
  - Nem, ne félj. Kiváló korcsolyákat és titán botokat készítettünk, hogy könnyebb legyen az égen áthaladni, a korcsolyák felülete műgyémántból készült.
  A nevetés sokkal hangosabb lett, csillárok himbálóztak - részegen a főbb államok címereiből.
  -Milyen szokatlan információ érkezik egy földlakótól! A pozitív töltésem meredeken emelkedik. - Gamma hullámok lebegtek az űrben.
  -Enyém is! Olyan édes!
  A lényt rózsaszínes-gyöngyfestékkel öblítették le. A színek fényereje folyamatosan nőtt.
  -De te az egész eget tönkretetted a csövekkel, a korcsolya nem megy jól a sárban.
  Rossz vitába keveredtem Phoenix. A rövidnadrágos orosz fiú csiszolt mosollyal mosolygott.
  - Készítettünk már több csillagközi tankhajót és folyékony szappant és fogport. Nézz a fogamra, hamarosan gyémántban látod az eget.
  A legfelsőbb koordinátor nem tehetett róla, hogy kuncogott a lova torka hegyén. Az egyik csillár nem bírta ki, és egy csodálatos gyöngyökkel és arannyal hímzett szőnyeggé omlott össze.
  -Mit mondtam neked! Ezt jelenti a megbízhatatlan rögzítés, de a csavarok és állványok mellé egy menő tépőzárat is biztosítottunk.
  -A nevetés vad kacagássá változott, még az ultramarsall sem mutatta ki a tüdejét.
  Az idegen lények eközben a csillagoknál fényesebben szikráztak, az emberi szemek azonnal megvakultak, ha ezeket a tüzes zuhatagokat nézték. Alfa-Béta-Gamma - és más típusú sugárzások töltötték be a teljes vákuumot. Az ellenséges tengeralattjárókon belül már nem lehetett egyetlen értelmes gondolatot sem kitalálni. Csak egy érzelem dominált: a vad öröm érzése és az őrült zümmögés.
  Kissé megkönnyebbülten kérdezte az ultramarsall.
  - És ha ellenséges hajók zuhannak ránk felülről, nincs rajtuk csavar és tépőzár.
  A sugárzó fiú, Oleg Rybacsenko még jobban kiszélesítette a mosolyát.
  - Ezt azért kaptam.
  És elővett egy teniszütőt, és megrázta, csupasz lábujjával fogta gyermeki lábát:
  -És nekem van.
  Az ultramarsall remegő kézzel nyúlt a diplomatába, és nem kis nehézségek árán kihúzott egy lepkékfogó hálót.
  -Szerintem több van!
  A nevetés hurrikánja minden határt átlép, az emberek csak úgy zuhantak a padlóra, és érzéki görcsökben vonaglottak.
  Időközben a világűrben egy igazi őrültek házát figyelték meg, a fényes sugárzás áramlása olyan erős lett, hogy belülről hadihajók világítottak be.
  -Tedd a fejedre a sisakot! Akkor rád zuhan egy tányér idegenekkel - nevetni fogsz és elmenekülsz!
  Arnold fulladozva tette a szavát. Kezével, mint egy zúzódásos bogár ujjaival, mégis sikerült a vitrinhez kúsznia, és előhúznia egy múzeumi ereklyét - az első SS-sisakot, amelyet a Földre öntöttek.
  Az utolsó mondat mindenkit levert, az érzékelés egy időre kikapcsolt. Amikor végre észhez tértek a hatóságok, igazi előadást játszottak az éjszakai égbolton, a bolygó történetének leggrandiózusabb tűzijátékát, amely heves ragyogással árasztotta el az éjszakai eget.
  - Magyarázd el, mi az!
  A Legfőbb Koordinátor gyerekes módon felfelé mutatott.
  "Semmi különös" - válaszolta Oleg Rybachenko.
  - A kozmosz nevet!
  - Örüljenek az égiek! Dick Phoenix folytatta.
  - Vákuumos vigyorog - fejezte be Arnold Schwarkaneger.
  A vákuumban úszó, csillogó törmeléken egy magányos áttetsző lény lógott. Méretéből ítélve nemrég született gyermek volt, és a szivárvány minden színében ragyogott.
  -Milyen menők ezek a fehérje lények! Felejthetetlen örömet szereztek nekünk, és már méltók erre, létezni! nyikorgott. A jó hírek minden tartományban elterjedtek a határtalan univerzumban!
  Egy ilyen esszé után Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova egy időre előredobták. Hogy ne vesztegetik a pillanatokat a semmire.
  Még akkor is, ha ezek a srácok halhatatlanok.
  Eközben Rommel újabb győztes offenzívát vezetett nyugaton. 1945 nyarán és őszén a németek elfoglalták Afrika egész északi részét és a Közel-Keletet. Fejlettebb felszereléssel és sokkal jobb minőségű, harcedzett csapatokkal rendelkeztek. A britek és az amerikaiak is reménytelenül veszítettek a Wehrmachttal szemben. 1945 decemberében pedig a tél ellenére Rommel merész partraszállást hajtott végre Nagy-Britanniában, és tíz nap alatt egy hirtelen csapással meghódította az anyaországot. A tél folyamán pedig egész Afrikát és Indiát elfogták.
  A Csendes-óceánon sikeresebben harcoltak a japánok, akik meg tudták akadályozni az amerikaiak partraszállását a Fülöp-szigeteken. És elsüllyesztik a repülőgép-hordozóikat és a csatahajóikat.
  Aztán Németország és Japán egyesült. Nagy-Britanniában németbarát kormány alakult, amelynek élén Mosley miniszterelnök állt, és beiktattak egy Hitlerrel rokonszenves királyt. Az angol flotta nagy részét a németek vették ellenőrzésük alá. Tavasszal pedig a nácik és a japánok is elfoglalták Ausztráliát, 1946 nyarán pedig a hawaii szigetcsoportot. Az amerikai kísérletek atombomba létrehozására kudarcot vallottak. A németek pedig teljesen átvették az irányítást a tenger felett, elfoglalták Izlandot és Grönlandot is, közeledve Kanadához. 1946 őszén pedig megkezdődött a partraszállás Kanadán. Mit akartak az amerikaiak?
  A Németországgal fegyverszünetben lévő Szovjetunió nélkül lehetetlen győztes háborút folytatni!
  A németek télen Kubában is partra szálltak. Új, félelmetes fegyverük van - a lemezek -, amelyek akár öt-hat hangsebességet is kifejlesztenek, és sebezhetetlenek a kézi lőfegyverekkel szemben.
  Tehát Amerikát aktívan meghódították. És ettől csak még szórakoztatóbb és izgalomosabb lett.
  A briliáns Rommel parancsnoksága alatt álló németek egyik győzelmet a másik után arattak!
  Télen elfoglalták egész Kanadát, 1947 tavaszán pedig támadást indítottak az Egyesült Államok ellen. A nácikat pedig lehetetlen volt megállítani. Az amerikaiak augusztus 7-én harcoltak. Washington nem esett el. Augusztus 9-én pedig az Egyesült Államok vette és kapitulált.
  Ezzel a csata dicstelenül végződött. A háború alatt a németeknek piramis tankjai voltak, amelyeknek nem volt párja, és minden szögből áthatolhatatlanok voltak.
  És az amerikaiaknak nem volt jobb, mint Pershing. És reménytelenül egyesítették a háborút anélkül, hogy atombombát kaptak volna.
  Most Rommel kezei eloldozták a Szovjetunió elleni háborút. Egy ideig a németek és a japánok azonban megemésztették azt, amit már meghódítottak.
  Sztálin kapott egy MIG-15 és T-54 vadászgépet. De nem lehetett sikeres nehéz tankot létrehozni. Az IS-4-et kis szériában gyártották, és minden bizonnyal elveszítették a német piramis RE sorozatot. A legmasszívabb a RE-50 volt, amely mindössze ötven tonnát nyomott, két legénységgel és nagy lejtőn minden szögből 250 mm-es páncélzattal, valamint 105 mm-es nagynyomású löveggel rendelkezett.
  Ez a harckocsi, különösen az oldalsó és a tat védelmében, jelentősen felülmúlta a szovjet T-54-et, és nagy távolságból a homlokába fúrta. Az orosz autó semmilyen szögből nem tudott áthatolni a németen. Mint az IS-4. Csak az IS-7 okozhat még problémákat, de ez a harckocsi soha nem került gyártásba.
  A nehézgépek kudarcai nagyot csalódtak Sztálinban. Mindenesetre áthatolhatatlan és sebezhetetlen maradt a német ötventonnás gép, 1800 lóerős gázturbinás motorral és 1700 méteres halálos ágyúval a lövedék kezdeti sebességével. Az IS-10 is alá volt fegyverezve. Ezután Sztálin elrendelte egy szupernehéz IS-11 kifejlesztését, 203 mm-es kaliberű fegyverekkel. Egy ilyen hosszú csövű fegyver átütheti a német tankokat. De ... A tartály tömege meghaladta a száz tonnát, ami már elfogadhatatlan.
  Tehát ez az autó nem került be a sorozatba. Röviden, az IS-10-en kívül nem voltak hatalmas nehéz harckocsik. És kiadtak egy csomó T-54-est, egy olyan gépet, ami egyébként nem akadályozza a németeket.
  Sztálin 1953. március 5-i halála után Rommel úgy döntött, hogy kihasználja a szovjet vezetés zűrzavarát és az elkerülhetetlen hatalmi harcot Oroszország megtámadására. És 1953. május 1-jén a Wehrmacht átlépte a Szovjetunió határait. És új háború kezdődött.
  És a Szovjetunióban valójában nincs egység. A Minisztertanács elnöke, Malenkov, a belügyek és az állambiztonsági minisztérium népbiztosa, Berija, Molotov külügyminiszter, Nyikita Hruscsov, a Központi Bizottság titkára, Vasziljevszkij védelmi miniszter. Ilyen a tarka társaság. Kollektív vezetés.
  És senki sem felelős... A német RE-50 tankok pedig nagyon gyorsak és áthatolhatatlanok. Teljesítmény szempontjából ők a legjobbak. És nem kell nehezebb, és ha könnyebb, akkor csak a felderítéshez.
  És a T-54, sajnos, minden szempontból elégtelen. És védelem, és fegyverek és vezetési teljesítmény.
  Mindenesetre a németek sokkal erősebbek levegőben és szárazföldön egyaránt. Néhány nap múlva a németek már elérték Tulát.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova: ők tartották a védelmet ebben a városban, ismét a boszorkány vitte át oda.
  A fiú és a lány védekezésben harcoltak.
  Oleg fiú mezítláb gránátot dobott és énekelte:
  - Ki szokott harcolni a Hazáért...
  Margarita, ez a lány szintén gyilkos ajándékot dobott csupasz lábujjával, és üvöltött:
  - Hadd énekeljen velünk!
  Oleg Rybachenko vezet, lő és dob, mezítláb adta ki:
  - Aki vidám, az nevet!
  Margarita, aki lövöldözős, csupasz lábujjakkal citromot dobált, és fogait kitárta, megerősítette:
  - Ki akarja elérni!
  A fiú és a lány kórusban felkiáltott:
  - Aki keres, mindig talál!
  A srácok nagyon bátran küzdöttek a Wehrmachttal. És puszta lábbal halálos gránátokat dobáltak.
  Oleg Rybachenko elvágta az ellenséget, és nyikorgott:
  - Egy új Rusért!
  Margarita csupasz lábujjával dobta a halál ajándékát, és vigyorogva megerősítette:
  - Harcolj és ne félj!
  A gyerekek valóban az agresszivitás és a düh megtestesítői. Tehát harcolnak - a háború hősei.
  Oleg Rybachenko úgy gondolta: most Tuláért harcolnak. De vajon Oroszország szembeszáll egy ilyen kolosszális hatalommal? A szamurájok pedig keletről jönnek.
  Rommel csapatai pedig tele vannak zsoldosokkal a világ minden tájáról. Pontosabban a külföldiek összeszedésével toborozva.
  Itt Oleg Rybachenko levágja a fekete harcosokat. És kifejti a fogát, és inkább ordít:
  - Van egy személyiségem, ami tényleg szuper!
  És megint, hogy dörömböl... És a fiú mezítláb által dobott gránát széttépi a nácikat.
  Margarita is lő és visít:
  - Győzelem lesz!
  És csupasz lábujjaival halálos halálajándékot is dob, ellenségeket szórva szét.
  Fiú és lány teljes izgalommal és nagyon győztesen. Ráfirkálják magukat az ellenségre. És ellenségek egész sorát nyírják le.
  Oleg Rybachenko kiált:
  - Az ellenség nem múlik el!
  És puszta lábbal gránátot dob.
  Margarita megerősíti ezt. Lövések és ordítások:
  - Halál az ellenségre!
  És megint ez az egész pár lő és gyilkos ajándékokat küld. Leverte az ellenséget, és kifújta a fogát. És kirúgja magát, a végletekig találóan.
  Egy golyó sem megy veszendőbe. Fiatal kinézetű harcosok legyűrik az ellenséget. És kaszálja le az ellenfeleket, mint egy gyilkos kaszát.
  A fiú, aki mezítláb gránátot dob, nyikorog:
  - Oroszországért és a szabadságért a végsőkig!
  Margaret megerősíti:
  - Rusz anyáért!
  És mezítláb is, hogyan kell gránátot indítani. És összetöri az ellenfeleket.
  Ezt követően a fiú és a lány komponálni kezdett, mezítláb gránátokat lövöldöztek és dobtak, különféle aforizmákat;
  A politikus édes beszéde folyik és a keserű problémák hazug köve alatt!
  Egy politikus édes beszédeitől nem csak a nyelv keserű meg nagyon!
  Ne legyél túl okos, el fogsz szállni!
  A jó propaganda meg fogja bolondítani, nem csak az üres ember agyával!
  Az ember farkas a politikában, róka az üzletben, de mégis úgy van beállítva, mint egy szarvas!
  A politikus általában rókát utánoz, de a pihét egy csalogánytrillával mossák le az arcáról!
  Háborúban olyan, mint az operában, csak a halottak nem hangolódnak el!
  Egy tölgy fej nem biztosít erős pozíciót!
  A politikus a hangjában szereti a fémet, a tetteiben a rozsdát!
  Politikus és prostituált és strici egy üvegben!
  A választók nem hisznek a politikusoknak, de mégis a hitre szavaznak!
  A vallás olyan üzlet, amiben nincs bizalom, de hit van!
  Miért kell ennyire megkeresztelkedni egy politikusnak? Így könnyebben megtalálja a pénztárcáját!
  A politikus zsebtolvaj, aki magának ír törvényeket!
  A legbecsületesebb politikus az, aki csak kényszerből hazudik!
  A nyelv egy politikus számára a termelés eszköze, csak a munkahatékonyság csak a zsebében van!
  Kis nyelv, de sokat beszél!
  Ezer szó kevesebbet ér egy ütésnél, de millió ígéret egy beteljesülést!
  Gyakrabban fütyül a rák, mint egy politikus teljesíti választási ígéreteit!
  Mit nem tehet a Mindenható Isten? Ígérj többet, mint egy politikus!
  Az embernek adják a száját, hogy egyen, de a politikának azért adatik, hogy élelmet keressen!
  A politikus pokolian ravasz, és angyali álcát ölt!
  Miért van szüksége az embernek kézre - a munkához! És a politika mancsai adottak, hogy megragadják!
  Bármilyen édes egy politikus beszéde, csak keserű az élet a kiáradásától!
  Istennek sok napja van, de egy politikusnak hét péntekje van egy héten!
  A hóhérnak mindig sok dolga van, meg a szavak politikája!
  Egy politikus a hatalomról álmodik, mint egy kurva a szexről, és forgatja a fenekét!
  Nincsenek barátok a politikában, nincsenek nővérek és testvérek, de vannak testvérek!
  Amit egy politikus leginkább szeretne: elnökként meghalni és istenként élni!
  Ne higgy a báránybőrbe bújt farkasoknak - válassz báránybőr kabátot!
  Sok macska van piszkálva a választásokon, de még több báránybőrbe bújt farkas!
  Édes a politikus beszéde, ami kiábrándult cukorbetegséget okoz!
  Ha nem akarsz öszvér módjára szántani, ne légy szamár!
  Nincs nagyobb hülyeség, mint hinni egy politikusnak, de a választások figyelmen kívül hagyása sem okos ötlet!
  A nyereményjátékkal ellentétben, aki a kedvencre szavazott, az mindig csalódni fog!
  Nincs gazemberebb a politikában, mint az, akinek elhiszik az őszinteségét!
  Aki szeret szavazni, szereti a tésztát a fülére!
  Tészta a fülekre, amit a politikusok akasztanak - az éhséget nem lehet elrejteni!
  Ne higgy az ígéretekben, hanem menj el szavazni!
  Ha nem hiszel Istenben, nem fogsz hinni Harry Potterben sem!
  A politikus olyan, mint egy mesés Mikulás, mert a valóságban hideg van a lakásokban!
  Ne szeretd a tésztát a füleden - jobban fogsz enni!
  A politikus morog, mint a farkas, rókát utánoz!
  A legravaszabb róka vergődik a trónon a farkával!
  Sok ravasz róka van a világon, és még több hülye varjú!
  Ne csinálj Istent az ördögből, és becsületes embert politikusból!
  Minél magasabb egy politikus ígéreteinek hegye, annál alacsonyabbnak tartja az eszedet!
  Ne hagyd magad megtéveszteni a politikától, szavazz arra, aki nem a kedvenc!
  A választásokon az emberek szavaznak, a pénz pedig a bankban van, de utóbbi esetben legalább van esély a profitra!
  Ne légy nyúl a politikában - a róka megnyúz!
  A róka nem a legerősebb állat, de három bőrt lefejt a legjobban!
  Elmenni szavazni, ne feledd, nincs becsületes politikus, de van saját becsület!
  Egy politikus sokat tud ígérni, de a feje tetejére kell a fül!
  Leggyakrabban éhezik, akinek sok tészta van a fülén!
  A politikus úgy vágyik a trónra, mint légy a mézre, és fertőzést is hoz!
  Ne légy szamár, ne szavazz rókára!
  A róka a legokosabb állat, de az élet számtanában csak venni és osztani tud!
  Egy rikító politikus úgy néz ki, mint egy róka, de úgy tesz, mintha oroszlán lenne!
  A róka tud ordítani, mint az oroszlán, és bömbölni, mint a birka, de farkas szokásai vannak!
  Fehér varjak vannak, de tiszta politikusok nincsenek!
  Miért politikus feje? Megenni!
  Miért kell egy tehénnek gombos harmonika? És miért van lelkiismerete a politikusoknak!
  Minden politikusnak farkas étvágya van, de nincs kedve bika módjára szántani!
  Egy igazi róka mindig kijelöli az oroszlán helyét!
  A füles tészta ehetetlen, de ingyenes!
  Ingyen sajt csak az egérfogóban van, és ingyen tészta csak a fülében!
  A jó politikus legyet fúj fel az elefántnak, a középszerű csak!
  A rendőrök verekednek, a politikus pedig csal!
  Zsarnok tésztát akaszt a fülére, nyakába kötéllel együtt!
  A diplomácia a szerződésmentesség művészete, a megegyezés kedvéért!
  Klub legyen, de ne tölgyfa agy!
  A fej öntöttvas, gyakran lazít!
  Az erős ember mindig jó diplomata, de diplomácia nélkül jobban jár!
  A politikus beleegyezett, ha nem is!
  Még a rókákat is megnyúzzák, akiknek sas szeme van, oroszlán szívük!
  Az ember mindig elégedetlen az életével, de a halál nem azt mondja, hogy elég!
  Aki paradicsomot ígér a választóknak, az hamarabb küldi őket koporsóba!
  A légyből ne elefántot csinálj, hanem politikusból becsületes embert!
  Ha sikeres akar lenni a politikában, felejtse el a lelkiismeretet és a becsületet, de ne feledkezzen meg az aljasságról és a hízelgésről sem!
  A politikus megbízható erődöt épít magának, azokból, akiknek tölgy fejük van!
  Nem hiszel a választóknak, tudd, hogy minden politikus egy vadállat!
  A politikus olyan, mint a vodka, bár édes, de biztosan fájni fog a fejed!
  A németek mégis körülvették és bevették Tulát. A déli fronton Sztálingrádig törtek át, de ezúttal menet közben tudták elfoglalni Sztálin városát. Rommel vadászgépeinek tankjai túl gyorsak. Moszkva pedig egy sűrű gyűrűben volt.
  A németek és különféle hordáik azonnal bevették Rjazant. És lezárta a blokádot.
  Oleg Rybachenko és Margarita a Szovjetunió körülvett fővárosába kötöttek ki.
  Igen, nem szórakozás örökkévaló gyerekeknek. Harcolj magadért, és Moszkvát bombázzák és elpusztítják.
  A fiú mezítláb gránátot dobott, leütött több arabot és megjegyezte:
  - Széles a szülőhazám!
  A lány puszta ujjaival is halálajándékot dobott, ellenfeleit szétszórta és sikoltozott, összegezve:
  - És nincs hova visszavonulni!
  A gyerekek úgy harcoltak, mint a tigriskölykök. És aktívan kiütötték a németeket és zsoldosaikat. De amúgy mit tehet egy fiú és egy lány az egyenlőtlen erők ellen?
  De a harc folytatódott... A fiú és a lány még egy ideig veszekedtek.
  De aztán újra elköltöztek... Nyilván azért, hogy ne hosszabbítsák meg az értelmetlen agóniát. Julius Caesar közelében kötöttek ki. És megmentették egy merénylettől a szenátusban. És hogy a gyerekek menők és halhatatlanok. Káposztára aprították a szenátorokat. És levágták a fejüket. És akire gránátot dobtak, letépték a végtagjait.
  Röviden, Caesar túlélte. És még húsz évig uralkodott. És akkor ő és Kleopátra fia lépett a trónra.
  Röviden: egy stabil Caesar-dinasztia jött létre. Az ókori Róma pedig folyamatosan növekedett és terjeszkedett. Egészen addig, amíg el nem érte Kínát, és elnyelte őt is. Világbirodalom keletkezett, amely átkelt az óceánon is. A haladás gyorsabban fejlődött, mint a valós történelem, a kereszténység és az iszlám apró szekták maradtak. A rómaiak kimentek az űrbe és meghódították a Naprendszert.
  Aztán a csillagok felé repült. A tudományos ateizmus, valamint Caesar és leszármazottai kultusza egyetlen vallássá vált.
  Erre a fiú és a lány csak pár sorozatot lőtt a géppuskából, négy gránátot dobott és karddal dolgozott. Mind az öt perc forgatás, és az emberiség egész története teljesen megváltozott. Ez így történik.
  A második világháború frontjain pedig a németek bevették Moszkvát és elérték az Urált. Szibériát pedig Japán elfoglalta.
  Így Rommel meghódította a világ nagy részét, és másfél hónap alatt elfoglalta a Szovjetuniót.
  De ezek a háborúk még nem értek véget. 1957. május 1-jén Rommel Japánt is megtámadta. Az emberiség történetének utolsó háborúja következett. A szamurájok technikailag lényegesen alulmaradtak a Harmadik Birodalomnál, és reménytelenül elvesztek. De a háború több mint egy évig tartott, míg végül az anyaországot ért nukleáris támadások után Japán nem bukott meg.
  A megosztott világ korszaka véget ért, és Rommel lett a világdiktátor.
  1959. május 1-jén népszavazást tartottak, és megalakult a monarchia. Rommelnek sikerült
  fia, és dinasztia jött létre. Világdinasztia és tértágulás.
  Az egységes birodalom rendet hozott a Föld bolygón. Még Afrikában is minden faluba utat vezettek, és takaros, tisztességes házakat építettek. A mezőgazdaság fejlődött, és az éhínségnek örökre vége. A születési ráta pedig kontroll alatt van. Minden, ahogy mondani szokás, rendelés alapján.
  A naprendszert uralják, és az emberek már más csillagokhoz repülnek. Rommel pedig a legnagyobb személyiségként és legendaként vonult be a történelembe! A kérdés pedig az, hogy Hitler miért nem ázott el korábban? Sokkal jobb lenne!
  
  
  
  
  PUGACSOV OROSZORSZÁG CÉR
  Emelyan Pugachev ostromolta Orenburgot. A lázadók dolgai nem mentek jól. A királyi ezredek közeledtek. Az öntörvényű cár nem akarta feloldani Orenburg ostromát, de kockázatos volt a csapatok szétválasztása. A valós történelemben a lázadók még mindig feloszlottak, és darabonként megverték őket. Először Tatiscsevo, majd Beloozersk közelében. Ez a döntés tévesnek bizonyult.
  De a fiú Oleg Rybachenko megérkezett a táborba Emelyan Pugachevhoz. Ennek ellenére még mindig havazott, és február vége volt - a fiú mezítláb volt és rövidnadrágot viselt.
  Jemeljan Pugacsovhoz vitték. A fiú magabiztosan sétált. Mezítláb futni a hóban szórakoztatóbb, mint a kínzás. Főleg egy halhatatlan testben.
  A fiú egy tervet javasolt Emelyan Pugachevnak:
  - Vegyük a cári katonák egyenruháját, és sok ilyen egyenruhánk van, átöltöztetjük a lázadókat és a kozákokat. Játsszunk egy csatát - mint a lövöldözés. És akkor behajtjuk a városba az elfogott pugacsevitákat. Azt hiszik, hogy ezek a királyi csapatok, és beengednek minket az erődítménybe, és ott megtámadjuk őket!
  Emelyan Pugachev jóváhagyta:
  - Nos, meztelenül adsz! Hát a fej! megadom neked a Yesaul címet!
  Oleg meghajolt, és vigyorogva énekelve válaszolt:
  - Esaul, Esaul, hogy elhagytad a lovad! A kéz nem emelkedett lőni!
  A kozák cár bólintott, és így válaszolt:
  - Te leszel az adjutánsom! Az egyenruhád és a csizmád megcsinálja a trükköt!
  Oleg szerényen megjegyezte:
  - És mezítláb ügyesebb! És nem fázok túl csupasz mellkason!
  Emelyan Pugachev lett. Közepes termetű, széles vállú volt, és bár Oleg a huszonegyedik században tizenkét év körüli átlagos fiú magassága volt, vagyis másfél méter, a kozákok cárja nem sokkal magasabb. Oleg ekkor már tinédzser volt, és egyenrangúan harcolhatott a felnőttekkel, és tiszt lehetett.
  Emelyan elrendelte...
  - Hát, nagyon titokban készítse elő ezt a provokációt!
  És milyen ügyesen elcsavarta a tudományos szót.
  A kozákok készülődtek... Őrséget állítottak fel, hogy egyetlen élő lélek se tudja meg. És ravasz csapda készült.
  De az ellenség még mindig előrenyomult, de volt még egy kis idő, a lázadók kis különítményei megtámadták. Pontosabban elég sok, de nem túl szervezett tömeg.
  Emelyan Pugacheva csaknem húszezer harcképes katonával rendelkezett Orenburg közelében. A valós történelemben ez megosztott volt. Tízezer pugacsevita harcolt hétezer cári csapat ellen Tatiscse alatt. Az ellenség ágyúkban és puskák számában, valamint szervezettségben felülmúlta Pugacsov hadseregét. De a győzelemnek nagy ára volt! Ráadásul maga Pugacsov sem cselekedett túl bátran, a csata vége előtt elhagyta a csatateret.
  Most a pugacsevitáknak volt történelmi esélyük a hangzatos győzelemre.
  Itt több mint kétezer válogatott harcos alakjába öltöztek. Borotválkoztatták őket. És hogy az egyenruha hordott, ez természetes. És még sok más. A pugacsevitáknak is voltak zászlóik a korábban elfogott csatákban, meg dobok, stb.
  Az előadást úgy tervezték, mintha óramű lenne. Emelyannak csaknem száz fegyvere volt Berdben, bár ezek fele nem volt fontos. De van mit intézni egy lövést.
  Hogy egy igazi csata látszata legyen. Míg Pugacsov nem is olyan rossz. Az uráli gyárak fele az irányítása alatt áll. Cseljabinszk eddig ijesztő, Ufa közelében Chika szilárdan ül. Még mindig február vége van, és a háború kimenetele nem világos, Golitsyn erői pedig messze vannak Orenburgtól. És a valós történelemben egy hónap múlva csata lesz Tatiscsevo mellett, és benne a paraszti hadsereg veresége. Ami a lázadók tömeges dezertációjához vezet.
  Oleg még mindig mezítláb, rövidnadrágban parancsol és tanácsot ad. Majdnem lebarnult, de szőke hajú fiúcskájának szakállas bácsik engedelmeskednek.
  A lázadók már tüzelnek. Fegyverek dübörögnek, halálajándékokat köpnek ki... Az igazi pusztulás közeleg.
  Oleg kihúzza a fogát, és ordít:
  - Dicsőség Szent Szülőföldünknek! Lesz egy költőnemzedék! Emelyan, a nagy, kedves - a hőstetteit eléneklik!
  És füstfelhők szállnak fel. Az utánzás komoly harc. Itt persze mindent meggyőzően kell bemutatni. Főleg az ostromban persze várják a szabadulást!
  Természetesen alapjáraton tüzelnek, hogy megmentsék az ágyúgolyókat és a lövést. A puskaport pedig rosszabbul használják.
  Emelyan Pugachev még mindig elég erős ahhoz, hogy elfoglalja Orenburgot - de az erőd erős! És itt van szükség a ravaszságra.
  A harcosok és a kozákok általában készen állnak... Több mint kétezer álcázott gyalogos és lovas, és több mint háromezer állítólagos fogoly. Elég, hogy hirtelen átvegye a város uralmát.
  Oleg a foglyok előtt ment. Attól, hogy sokáig mezítláb futott a februári hóban, kisfiús lábai kissé megmerevedtek. Ráadásul már hozzászokott a meleghez. De semmi, egy halhatatlan fiú ujjai nem fagynak meg.
  És nagyon jól sikerült.
  Oleg mosolyog, csupasz lábnyomokat hagy fehér alapon. Meghatónak tűnik. Több parasztcsaládból származó fiú is mezítláb futott. Meglehetősen edzettek, bár általában hóban hordnak szárú cipőt.
  Tehát ez a hadsereg le fogja győzni a pugacsevitákat Orenburgig. És még menetet is énekelnek.
  Valójában a megtévesztés egyszerű, de hatékony. A kapuk megnyílnak előttük, és a pugacseviták armádája belép a vidék fő városába. Ott látszik, hogy túl biztosak abban, hogy a hülye paraszt nem ért semmit, és összetörték.
  Itt a lázadók teljesen be voltak vonva. Következik a jelzés, és a védőkhöz rohannak.
  Oleg egyszerre két tisztet vág le egy szablyával. És a fiú kétségbeesetten kiált:
  - Felad! A jogos király velünk van!
  A védők összezavarodnak. A katonák szinte semmilyen ellenállást nem tanúsítanak. Főleg tisztek, kereskedő milícia, gazdag kozákok harcoltak.
  A küzdelem kemény, de hangsúlyos. Egyre több ezred tört be a városba. És kozákok, parasztok karóval, tatárok baskírokkal. A csata kemény.
  Oleg Rybachenko is vág és kiabál:
  - Felad! Mindannyian kegyelmet, sok pénzt és szabadságot kaptok!
  Látható, hogy a védők ereje rohamosan csökken, ahogy a küzdeni akarás is. Még a tisztek is feladják. A kozákok nem is akarnak meghalni.
  Matyusha Boron, Oleg elvágta a torkát, csupasz lábujjakkal tőrt dobott.
  A csata szinte azonnal elhalt. A kereskedők térdre borultak és kegyelemért könyörögtek. Elhurcolták a németektől a kormányzót és az erődparancsnokot is. Jemeljan Pugacsov elrendelte, hogy akasszák fel őket.
  Az elfogott katonák esküt tettek, a tisztek választási lehetőséget kínáltak: vagy Harmadik Péter cárt szolgálják, vagy halálbüntetést. Nagyjából felére osztva. Néhányat kivégeztek. Rész hűséget esküdött Yemelyannak.
  Magában a városban gazdag kincstárat foglaltak le, és rengeteg értékes tárgyat, valamint csaknem kilencven ágyút, valamint nagy készleteket lőporból, bombákból és ágyúgolyókból.
  A kolosszális erőd hosszas ostrom után végül elesett. Pugacsov hadsereg észrevehetően feltöltődött. És most el lehetett menni Tatiscsevóba, és hatalmas erőkkel csatát adni Golicinnak.
  És Oleg maga ment Chikához segítségért. Fel kellett törni Mikhelsont, hogy ne győzze le a lázadókat Ufa közelében.
  A fiú mezítláb futott rövidnadrágban a havon. Margarita is csatlakozott hozzá. A lány csak tunikát viselt, és természetesen cipő nélkül is. Gyönyörű, arany göndör, bár poros a kőbányában végzett munkától.
  Margarita gyönyörű, de még gyerek.
  Oleg megkérdezte tőle:
  - Még nem voltál öregasszony... Nem bánod meg, hogy sokáig lány lettél!
  Margarita mosolyogva válaszolt:
  - És nem voltál öreg, hanem szinte örökre fiú lettél! A halhatatlanságért fizetni kell, és ez a fizetés nem túlzó!
  Oleg egyetértett ezzel:
  - Egy ideig rabszolgaság, de örök élet! Ráadásul olyan gyorsak vagyunk, nincs szükségünk lovakra!
  Margarita nevetett, és megjegyezte:
  - Természetesen! Gyorsabbak vagyunk, mint a legtöbb telivér mének futnak. A halhatatlan test különleges, és kényelmesebb a kőbányában, a felügyelő ostor alatt, mint egy normál testben egy tollágyon!
  Oleg Rybachenko egyetértően bólintott:
  - Ezzel nem lehet vitatkozni! Szóval éljünk örökké!
  A terminátorgyerekek pedig felvették a tempót. Oleg természetesen nagyon elégedett volt. Ő egy nagyszerű gyerek.
  Bár néha kétségek kúsztak a lélekbe: meg lehet-e ölni az orosz hadsereg tisztjeit? Nagy valószínűséggel tévedés! De a boszorkány feladatát végre kell hajtani. Megváltoztatta Oroszország történelmét, és örök, halhatatlan testet adott, még ha gyerekes is, de rendkívül erős és gyors. És ezért fizetnie kell és szolgálnia kell.
  És honnan tudhatod, ha Pugacsov nyer, Oroszország csak nyer?
  A fiú és a lány nagyjából tudták, hol található a cári csapatok különítménye, amelybe Michelsonnak kellett megérkeznie.
  Chikának tizenkétezer szervezett katonája van Ufa közelében. És közel állt ahhoz, hogy elfoglalja ezt a várost, de kétszer is hiányzott belőle egy kis szerencse és fegyelem.
  Persze Michelsonnak többszörösen kevesebb ereje van, de a valós történelemben így is nyert. Szóval... El kell fogni vagy megölni ezt a nagyon tehetséges parancsnokot.
  És akkor majd kiderül. Michelson nélkül valószínűleg a Chikán lévő csapatok nem mozdulnak el. És ott Oleg Rybachenkonak volt egy terve. Győzd le Golitsint és menj Ufába. Fogd ezt a várost, küldj erősítést az Urálba és Szibériába, és költözz magad Kazanba. Akkor a lázadók nyernek fölénybe.
  És a királynő csapatai részenként fognak verni. Ráadásul minden forradalomban vannak ilyen hatások, minél több a győzelem, annál több a támogató, és annál gyengébb az ellenség ellenállása.
  Tehát minden lépéssel a felkelés csak erősödik. Oleg biztos volt benne.
  És Margarita, a lány, aki gyorsabban fut, mint egy versenyló, vele van, és együtt vágják le az ellenséget.
  A fiatal harcosok lesben foglaltak helyet. Mikhelsonnak egy kis kísérőosztaggal kellett volna megérkeznie az ezredébe. Itt már a terminátorgyerekek vártak rá.
  Oleg és Margarita szablyájukat lengetve megtámadták a kíséretet. Egyszerre több huszárt is levágtak. A többiek megpróbáltak lőni, de a golyók nem találták el a halhatatlan gyerekeket. És eszeveszett dühvel vágták le az ellenséget. És Oleg Rybachenko még éles korongokat is dobott a lábujjaival. Margarita pedig mezítláb próbálkozott, és sikerült.
  A fiú és a lány minden további nélkül megölték az ellenséget. Mikhelson megpróbált ellovagolni, de Oleg és Margarita utolérte. Ledobták Michelsont és megkötözték.
  Oleg a vállára fektette az alezredest, és Chikába vitte tárgyalásra.
  A halhatatlan gyerekek ötven huszárt szórtak szét és fektettek le, megmutatva, hogy az örök gyermekkorért cserébe nagyon klassz képességeket kaptak.
  Oleg Michelsont a vállán húzva megjegyezte:
  - Amiből azonban erős voltam, az lett!
  Margaret megjegyezte:
  - Igen, ez ismét megerősíti, hogy jól választottunk! A halhatatlanságot pedig érdemes kidolgozni!
  Oleg egyetértett ezzel:
  - Sokkal érdekesebb harcolni, mint kőbányákba menni. Ott ebben a testben nem nehéz, hanem unalmas!
  Margaret beleegyezett:
  - A rutin öl!
  Chika táborában két mezítlábas gyerek, pontosabban az akkori mércével mérve, amikor az emberek kisebbek néhány tinédzsernél, nem keltett nagy gyanút. Ha mezítláb vagy a hóban, az azt jelenti, hogy szegény vagy, és a parasztkirály oldalán állsz.
  Chika megjutalmazta a foglyul ejtett Michelsont, a gyerekeknek birodalmat - tizenöt arany rubelt adott.
  Magának Michelsonnak felajánlották: vagy a királyt szolgálja, vagy az akasztófát!
  Michelson jobban szerette a hurkot. De Oleg felajánlotta, hogy hagyja ezt a parancsnokot gondolkodni. Hiszen mindig van idejük lógni. És Michelson nagyon hasznos lehet.
  Chika egyetértett.
  - Az idő szenved!
  Oleg azt is javasolta:
  - Parancsnok nélkül kell elfogni a cári ezredet! Hogy megvédje magát.
  Chika egyetértett.
  - Addig üsd a vasat, amíg meleg!
  A lázadók pedig megtámadták a királyi csapatokat. Éjszaka támadtak, Oleg és Margarita óvatosan eltávolították az őröket.
  A küzdelem viszonylag rövid volt. Oleg, aki egy eltört kaszáról egy házi korongot dobott ki, megölte a parancsnokként fellépő ezredest, és nélküle megesett a morál. Ráadásul túl sok volt a lázadó, és ez nyomást gyakorolt a katonák és sok tiszt pszichére.
  És ki tudja, talán ez az igazi Harmadik Péter cár. A legitimációja pedig magasabb, mint II. Katalin.
  Az ezred nagy része fogságba esett. Ágyúkat és puskákat fogtak el.
  Teljes győzelem, felkészületlenül a csapatok támadásának visszaverésére.
  És persze Chica diadala.
  De természetesen a gyerekek visszaszaladnak Pugacsovhoz. Hétezer katonával kell megküzdenie, köztük Golicin herceg kétezer lovasával. Pugacsov biztosan több, de tarka serege van. Sok volt katona, akik megbízhatatlanok, rosszul felfegyverzett és képzett parasztság, tatárok, baskírok és kalmükok.
  A legerősebb mag a Yaik Cossacks. De ez a kozák nem a legtöbb. Vannak még Iletsk kozákok, Orenburg és mások.
  Már futnak fel a Tatiscsevo-erődhöz, ahol a parasztcár jelentős serege gyűlt össze.
  Maga Emelyan Pugachev fehér lovon járja körbe a pozíciókat. Oleg Rybachenko alaposan megnézi ezt a vezetőt. Emelyan Pugachev úgy néz ki, mint egy mester. Magassága körülbelül átlagos, de lovon magasabbnak tűnik a rövid lábak és a széles vállak miatt. Fizikailag a lázadók vezére erős. Láthattad, hogyan vág, és milyen ereje van a csatában.
  Általában nagyon alkalmas a főispáni szerepre. És a király szerepére? Az is lehetséges.
  Pugacsov hadserege nagyszerű. Az ilecki védelemből megérkezett az elítélt Khlopusha, aki további másfél ezer embert gyűjtött össze. Most Jemelyannak több mint húszezer harcosa van. Még az erődben is nehezen tudnak elhelyezkedni. Háromszor annyi katonát számolj, mint Golitsin, és egyre többen jönnek.
  Pugacsovnak pedig kétszer annyi fegyvere van. A puskaporból és a magból elég sok készlet van.
  Lehet harcolni... De a hadsereg tarka. Vannak lándzsás férfiak, baskírok, tatárok, kalmükök, kirgizek és kazahok. És sok volt katona különböző helyőrségekből, akik nem teljesen megbízhatóak. Vannak uráli munkások és szibériai lövészek is. Kozákok - akik a hadsereg legfontosabb magja.
  Nagy hadsereg, de túl színes. A katonák és tisztek egy részét nemrég Orenburgban fogták el.
  Egyes részek egy embertől származnak, ami csak kézi harcban használható. És egy horda ázsiaiak, akik nem túl fegyelmezettek, és gyakran nem ismerik az orosz nyelvet.
  Tehát, mivel formálisan sokkal több csapattal és még fegyverrel rendelkezik, Emelyan Pugachev a harci erő minőségében rosszabb, mint az ellenség. A csata kimenetele tehát egyáltalán nem olyan egyértelmű, mint amilyennek látszik, pusztán formális erőviszonyok alapján.
  Oleg Rybachenko megérti ezt. Valószínűleg ez Pugacsov számára világos. Chika nyert, mert váratlanul elkapta az ellenséget. A valós történelemben pedig éppen Michelson győzött, aki Chika nagyobb seregét megelőzve tudott támadni.
  Mi a teendő most? Az erődöt jól megerősítették, felöntötték vízzel, ami jegessé és csúszóssá tette a lejtőket. De nem maradhatsz sokáig védekezésben.
  Oleg azt javasolta Emelyannak:
  - A cár-atya mi magunk támadjuk meg az ellenséget!
  Emelyan logikusan megjegyezte:
  - Nem takarnak el minket fegyverrel?
  Oleg azt javasolta:
  - Margaritával felderítem az ellenséget, és ott ütünk, ahol a legkevésbé számít!
  A parasztkirály jóváhagyta:
  - Ez egy jó ötlet!
  És Oleg Margaritával egy gránátos hátizsákot és egy pár éles szablyát az ellenséghez rohant.
  A gyerekek szinte meztelenül futottak, a fiú rövidnadrágban, a lány pedig tunikában. Olegnek eszébe jutott Yan Spartakja. A fiú Gita is ott volt. És egy nő kopott tunikában, egy leégett táncosnő. A fiú nagyon makacs volt. Valószínűleg nem örökletes rabszolga. Talán elfogták . Aztán Olaszországba mentek, levetkőztették és árverésre bocsátották. Bár a rossz Gita, mivel bronz volt a leégéstől, akkor nagy valószínűséggel meztelenül hajtották az alkuhoz. És olyan meztelenül járt, mezítláb lépkedett Olaszország sziklás útjain. Csupasz talpa égett, vádlija fájt. De a fiú nem hajtotta le a fejét.
  A vevő pedig érezni kezdte a fiút, természetesen kifejlődött izmait, a sima bőrből látni a baromságot. Aztán a szájába dugta piszkos ujjait. Gita pedig nem bírta, és megharapta.
  Ezt követően dulakodás alakult ki. Igen, Gita, egy fiú volt, akit maga Oleg a Szpartakkal tévesztett gyermekkorában. De nem, ez még mindig mellékszereplő.
  Vajon a rómaiak úgy döntöttek volna, hogy megkínozzák a Gitát? Végül is a rabszolgákat kínzások alatt vallatják?
  A forró vas pedig megérintette volna a rabszolgafiú csupasz sarkát. Gita felüvöltött, és ugyanazt ismételte:
  - A rabszolgák szétszóródnak, és nem akarnak harcolni!
  Megégették a második sarkot a szimmetria érdekében, és elengedték. A fiú kénytelen a lábujjait taposni, és ez eléggé fáj. De Gitának mégis sikerült megszöknie a rendetlenség alatt.
  Talán a fiú korábban a kőbányákban dolgozott. Súlyos köveket vonszolt, elázott az izzadságtól, hisztérikusan lélegzett. A felügyelő ostora megkorbácsolta. Nagyon nehéz a munka első napjaiban, amikor nem kedves a fény. Aztán megszokod. A nehéz megszokottá válik, a megszokott pedig könnyűvé. Ennek ellenére sok rabszolga meghal. Gita pedig kis farkaskölyökké változott.
  Oleg úgy gondolta, hogy a "Spartacus" című könyvben szereplő fiút talán a lázadók veresége után fogták el. És mivel még gyerek, láncra verve küldték a bányákba. Hogy lassan meghaljon. Vagy megkínozták, izmos pálcával égették meg a fiú izmos testét. Aztán sóval öntötték az égési sérüléseket, és eltörték a lábujjakat a fiatal rabszolga mezítlábán. Kicsavarták az ízületeket. Mindenki érdeklődött, hol rejtette el Spartak az aranyat. Gita elhallgat, a fogát csikorgatja. A kötél húzásával élesen felemeljük és leengedjük.
  És az erek megrepednek a vad fájdalomtól. És a fiú elveszti az eszméletét. Leöntik jeges vízzel, életre keltik. Az orvos pedig megtapintja a pulzust, hogy megállapítsa, lehet-e folytatni a kínzást, vagy kell-e pihentetni a megkínzottakat, hogy később újra meggyötörje a fiatal testet.
  Gitát súlyosan és sokáig kínozzák. A sebekre borsot öntenek, vörösen izzó dróttal verik, tűkkel szúrják az idegvégződésekbe, a fiú mezítláb alatt pedig tűz ég. És a hóhér felgereblyézi a hőt a fogason. És erős égett szaga, és húzza ki minden eret.
  És most a vörösen izzó vas megérinti a fiú csupasz mellkasát, és eszméletét veszti a vad fájdalomtól. Ismét leöntik vízzel, és magába vezetik. A hóhér csipesszel összeszorítja a heréket, a fiú átváltozik a vad szenvedéstől, és újra kikapcsol.
  Gita kínzás alatt... Valaki jelentette, hogy ez Spartak házi kedvence, és tudja, hol temette el a kincset. A rómaiak pedig kínoznak... A fiúnak egyetlen egész le nem égett vagy levágott bőrfelülete nem maradt. De ő hallgat. A rómaiak pedig csodálkoznak szívósságán.
  Crassus felesége jelen van a kínzásnál. Mohón figyeli, hogyan kínoznak egy jóképű és szőke fiút. Izgalmas. Így aztán egy újabb kínzás után megparancsolta, hogy hozzák Gitát hozzá, és fektessék le az ágyra. Nagyon meg akarja csinálni maga.
  Még mindig egészen fiatal és erős nő vágtatott egy fiatal rabszolga férfi tökéletességén. Gita először lett férfi. Aztán meg kellett nyalnia a méhét a nyelvével. Ami kicsit undorító, de egyben szokatlan is.
  Ezért Crassus felesége elrendelte, hogy hagyják abba a kínzást, és a fiút, aki a felkelés alatt már felnőtt némileg, jobban táplálták. És szerelmes volt vele.
  Gitán a sebek és égési sérülések úgy gyógyultak, mint egy kutyán. És miután megerősödött, a fiú meggörbítette Crassus kéjes feleségét, és elmenekült birtokáról. Ezt követően a hegyekben bujkált, és ott alkotta meg szökött rabszolgák bandáját. Végül minden jól végződött. Crassus a háború alatt halt meg. Gita pedig kitartott Julius Caesar mellett, jó karriert csinált, megnősült, és sok gyereke született. Spartacus sorsa pedig ismeretlen. A holttestet nem találták meg. És hogy meghalt-e vagy megmenekült, a rabszolgák nem tudták.
  De azt hitték, hogy megváltójuk természetesen él.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova, akik egykor felnőttek, most pedig örökkévaló, halhatatlan gyerekek, közeledtek Golicin táborához. Három tábornok van itt. A csapatokat pedig eltávolították az orosz-svéd határról.
  Míg a cári Oroszország háborúban áll Törökországgal, a lázadók nyugodtabbak. Ha Golicyn vereséget szenved, akkor a pugacsoviak végre magukhoz ragadhatják a kezdeményezést. És még Samara is.
  Oleg és Margarita körbejárták az őrszemeket... Esik a hó, és nem nagyon látszik.
  A fiú arra gondolt, hogy talán végezhet a három tábornokkal és Bibikov ezredessel, lefejezve a cári hadsereget. De nehéz ezt megtenni.
  Egy fiú és egy lány óvatosan lépkednek át a havon. Igyekeznek nem hagyni nyomokat. Még mindig gyerekek. Óvatosan közelítse meg a kocsikat. A pisztoly valahol külön található. Hadsereg menet közben. Nincsenek komolyabb fagyok - március. De a hó még mindig ott van. A fiatal harcosok mezítláb szinte nem érzi a hideget, különösen mozgás közben. Gyorsan hozzászoknak a hideghez.
  Sok szuperképességekkel nem rendelkező gyerek azonban mezítláb szaladgál a hóban, különösen ezekben a zord időkben.
  Oleg úgy gondolta, hogy régóta nem nézett tévét, és nem játszik a számítógépen. És ez játékok nélkül valahogy hülyeség.
  A srácok felkúsztak a kocsivonathoz, és Margarita azt javasolta:
  - És ha lőporral gyújtasz fel raktárakat?
  Oleg a homlokát ráncolta, és megkérdezte:
  - Jó ötletnek tartod?
  A lány logikusan megjegyezte:
  - Puskapor nélkül a hadsereg nem hadsereg!
  Oleg egyetértően bólintott.
  - Próbáljuk ki!
  A rövidnadrágos fiú pedig a szekerekhez rohant. A lánnyal együtt három őrszemet öltek meg szablyával és kovakővel, szénarakással, felgyújtották a konvojt, lőporral.
  Lángolt, és fekete felhő kezdett felszállni az égre. A lőpor robbanni kezdett...
  A fiú és a lány elbújtak a táborban. Pánik támadt. Golitsin is kiugrott két tábornokkal. Ő volt ez a szívtépően ordító és ujjaival mutogató herceg.
  Oleg csupasz lábujjaival korongot dobott, és az fütyülve egyenesen Golicin nyakába fúródott. A herceg karját széttárva elesett. Manzurov tábornok odarohant hozzá. De Margarita már csupasz lábujjakkal használta a fegyvert. És a második parancsnok összeesett.
  A harmadik Fairman volt, aki Kar tábornokkal együtt harcolt a lázadók ellen. Velük van Bibikov ezredes, Bibikov főtábornok rokona. A havazás ellenére is halhatatlan gyermekek éles látásával láthatóak epaulettjüknél.
  Oleg és Margarita ismét csupasz lábujjakkal dobálták a korongokat - halhatatlan testük olyan képességgel bírt, mint a képregényhősök.
  És mindkét főnököt megölték, a fejüket lerobbantották.
  Ezt követően a terminátor fiú és az erdőőr lány korongokkal dobálni kezdett a rendőrök felé. Szerencsére a parancsnokok halála után pánik kezdődött, mindenkinek úgy tűnt, hogy a pugacseviták megtámadták a tábort.
  Azonban két gyerek is kolosszális erő. A tiszteket pedig élesen csiszolt korongok dobálásával ölik meg. És eltörik a torkukat, felszakadnak az artériák és az erek.
  A gyerekeket nehéz felismerni a hóban, és tökéletesen álcázzák őket a hófúvásban.
  De a cári csapatoknak nehéz dolguk van. Oleg Rybachenko, korongot dob, azt mondja:
  - Dicsőség a nagy Oroszországnak!
  És ismét repül a fiú csupasz lábujjai által dobott korong.
  Margaret ugyanezt teszi, csupasz ujjaival meglendíti az élesen csiszolt készüléket, és agresszívan üvöltött:
  - Emelyan Pugachevért!
  És ezek a gyerekek nagyon aktívan és eredményesen dolgoznak. Szablyával vágnak. És a tiszteket választják.
  Oleg Rybachenko énekli:
  - A fehér farkasok összebújnak!
  Margarita, csupasz lábujjával korongokat dobálva ellenfelei felé, énekel:
  - Csak akkor marad életben a család!
  A fiú tovább szelve lekaszálja az ellenséget:
  A gyengék elpusztulnak, megölik őket!
  A korongot dobáló és tiszteket gyilkoló lány felszisszent:
  - A szent vér megtisztítása!
  A fiatal harcosok nagyon sokrétűen cselekszenek, gránátokat dobnak ellenségeikre.
  Ebben a pillanatban a lázadó lovasság lerohanja a tábort. Kiderült, hogy Emelyan Pugachev úgy döntött, hogy először támad, és számos lovasságát a gyerekek után mozgatta.
  És az ütés hirtelen és a megfelelő időben történt. A sztyeppék nyilakat öntöttek a katonákra, a kozákokat szablyával aprították, a lovasok szarvra tették őket.
  A cári hadsereg akaratát aláásták, a parancsnokokat megölték. Itt Emelyan Pugachev személyesen vágja karddal az utolsó ezredest, és kiáltja:
  - Gyermekeim, felismeritek a törvényes uralkodót?
  Katonák százai, sőt sok tiszt borul térdre és kiáltja:
  - Bevalljuk! Hogyan ismerjük el!
  Az ellenállás csökken. A gyalogság néhány tiszt kivételével szinte teljesen megadja magát. A lovasság még egy kicsit ellenállt. Sok nemes van benne. De a hétköznapi lovas katonák is eldobják fegyvereiket.
  Oleg és Margarita levágta a lovasokat szablyáikkal, csupasz lábujjakkal éles korongokat dobálnak, és nyikorognak:
  - Nagyszerű emberek mindenkor,
  Nagyszerű emberek - Péter dicsőségében!
  A fiú és a lány egyaránt aktívabb a darabolásban és a dobásban. A tüzérséget már elfogták. És hogyan fogják megütni a lovasokat buckshot-tal. Tucatjával csökkennek. Totális mészárlás van.
  Oleg vigyorogva énekelte:
  - Első nagy Péter cár, légy mindig példa számunkra!
  És azt is fogja, és két szablyával vágja le, azonnal levágja ötnek a fejét.
  Margaret, levágva az ellenfeleket, csicseregte:
  - A hangom, és gyönyörű vagyok!
  És azt is, hogyan fogja venni és vágni.
  A fiú és a lány csak a megsemmisülés megtestesülése. És úgy működnek, mint az elektromos fonatok.
  Itt egy másik tiszt esik le... Emelyan Pugachev hangos hangja hallatszik:
  - Aki engem szolgál, jutalmat kap, a többi pedig elpusztul.
  Most megérkeztek a copfos férfiak. És jól harcolnak a lovasság ellen. És a lópatakok ritkulnak...
  Az életben maradt lovasok is megadják magukat. A csata ismét megnyert... Pugacsov diadalmaskodik!
  Most a foglyokat vezetik és esküt tesznek. A katonák általában meghajolnak a csaló előtt. A tisztek mások. Ki választja a hurkot, és ki esküszik hűséget az új királynak. Sőt, ki tudja, talán egy igazi uralkodó.
  Emelyan Pugachev megjelenése nagyon parancsoló. Látható, hogy ez egy parancsolgatáshoz szokott gyerek. És szó szerint mindenki meghajol előtte.
  Miután Emelyan szórakoztatta azokat, akik megtagadták az esküt, ellenőrzést végzett.
  Hetvenöt ágyút fogtak el - ami akkoriban sok volt. És nagyon sok Golitsin csapatot toboroztak az erődökből. A magok és a lövedékek is a helyükön vannak, de a puskapor nagy része leégett. De ez nem probléma.
  Több mint öt és fél ezer fogoly. A hadsereg nőtt.
  A parasztok királya Olegot ezredesi ranggal tüntette ki hőstettéért, Margarita kapitányt.
  És háromszáz rubelt is adott.
  Igen, a fiú folytatta a jó karriert. Megteheti, és felnőni marsallsá.
  Emelyan pedig kezdetnek lakomát adott...
  A lakomán pedig megvitatták a következő lépést. Általában meg kellett erősíteni a hátukat. Ügyeljen arra, hogy Ufát vegyen, és előtte a Verhoyitskaya erődöt, amely még mindig tartott. Küldj erősítést Kungurnak és Beloborodovának is. És vegyük az összes uráli gyárat. Tüzérség és kellékek, valamint fegyverek beszerzése.
  Általában az atamánok egyetértettek ezzel. Ufa bevétele után pedig menjen Kazanba.
  Egy másik kérdés, hogy mit kezdjünk Yaik városával? Vihart kapni, vagy blokádban hagyni egyelőre?
  Emelyan Pugachev fiatal feleségénél, Usztinjánál akart egy ideig maradni, és a lovasság egy része a városba indult. Ataman Ovchinnikov átmenetileg a parancsnokságon maradt. A Vernekhneyaitskaya erődhöz kellett mennie, egyúttal összegyűjtve a sztyeppék erőit. Erősítéseket küldtek az Urálba. Még Tobolszkot is el kellett volna vinnie. Jelentős erők gyűltek össze.
  A kozákok királya lovassággal Jaick felé vágtatott. Akár tetszik, akár nem, de ez a város szimbolikus. De leginkább Emelyan trónörökössé akarta tenni magát. Végül is a háború az háború. És ha ölnek, akkor legalább lesz, aki folytatja a versenyt.
  Oleg és Margarita a fő hadsereggel együtt, amely a Verkhneyaitskaya erőd felé halad.
  Egy fiú és egy lány rohannak magukhoz és nagyon vidámak...
  Még éles is az úton.
  Aforizmákat cserélnek;
  - mondja Oleg felpattanva, Margarita pedig válaszul;
  A király nem a korona, hanem a siker megkoronázása által erős!
  Az ember nem farkas, de még nagyobb szüksége van falkára!
  Igyál, de ne légy részeg, és ha berúgsz, akkor ne kapd el!
  A zsarnok beszéde méz, mint a tépőzár a legyeknek!
  Aki édes beszédet csipeget, okos, mint a légy!
  Tettekben keserű, de beszédben édes zsarnok!
  Aki nem akar békét, nem látja a lakomát!
  Az ember csak akkor nagyszerű, ha nem cseréli fel magát apróságokra!
  Légy türelmes, de ne légy türelmes!
  Ha ütőkártyákat akarsz nyerni, ne légy bubi!
  Egy ütés jobb ezer káromkodásnál, és egy pofon több száz ütésnél!
  A király, aki levetkőzteti alattvalóit, mindig meztelen!
  Cipő általában levetkőzni!
  A lopással megtöltöd a zsebeidet, de kiüríted a lelkedet!
  A zsarnok szereti a hatalmat, de gyűlöli azt, aki felett uralkodik!
  A hóhér néha szükséges szakma, de a fejes embert nem szeretik!
  A zsarnokot meg lehet ölni, de nem meszelni!
  Az ember szereti a piros szót, de néha vért böfög!
  Aki a múltba néz, mindig késik!
  A jövő ködben van, de nincs messze!
  Ne köpd a múltat, ők köpni fognak a jövőben!
  A zsarnok valójában egy vámpír, és a beszéde vörös!
  Ha visszaélsz az édes alvással, akkor az élet nem lesz méz!
  Az édes álmok keserű ébredéshez vezetnek!
  Ha túl gyakran öntesz ki mézet a szádból, magadhoz vonzod a medvéket!
  A zsarnok szereti a vért és a vörös beszédet, de mindig törekedjen a meszelésre!
  Az emberek félnek a változástól, de a status quo sosem felel meg!
  Ha Istenné akarsz válni, ne válassz főemlőst mentorodnak!
  A juhoknak bölcs pásztor kell, nem hülye kos!
  A szent hely soha nem üres, de a szentség lehet üres!
  Az ember, akárcsak Isten, teremtő, és mint az ördög, problémákat teremt magának!
  A zsarnok, akár a darázs, csíp, de még önmagát sem tudja lelkesíteni!
  A politikus egy róka, ne legyetek szavazók, mint a mindennapi kenyerüket elvesztő varjak!
  Akár hét feszesen van az ember a homlokán, de a makacsság makákót csinál belőle!
  Istennek mindene megvan, az embernek nincs arányérzéke!
  Könnyű imádkozni, nehéz könyörögni!
  Fantáziának lenni jó - álmodozónak lenni rossz!
  Isten ereje birtokában ne hajolj le egy főemlős ambícióira!
  A majom utánoz, az ember kreatívan utánoz!
  A jövő nem a magas hegyeké, hanem a nagy dolgoké!
  A fiatalság a szívben örök, de az öregség unalmas!
  Ne csavard a farkát, mint a róka, inkább fogd meg a mellkasodat kerékkel!
  A férfiak a háborúban érnek, de nem ölhetsz ok nélkül!
  A háború csökkenti az egészséget, de növeli az intelligenciát!
  Az aranyérmékben megvan a hazaárulás sárgasága!
  A hóhérnak is van szíve, de olyan keménységgel, mint egy fejszecsiszoló!
  Harcolni, nem meghalni, várhatsz egy évszázadot!
  Isten minden szívben van, de nem minden fejben!
  A nagy ambíció csökkenti a boldogságot!
  Aki túl sokat akar, annak megvan a buborék ereje!
  A birodalom olyan, mint egy ház, építkezéskor szeretet és számítás kell, különben vérzik a tető!
  A jóból sosem elég, de mégsem szabad túl sokat enni!
  Gazdagnak lenni nyereséges, csak akkor kellemetlen, ha mindenki megfej!
  Ha erős akarsz lenni, ne gyengítsd az elméd!
  Az összehúzódásból eredő izmok megerősödnek, a bürokrácia pedig hatékonyabb!
  A politikusok szeretnek a nyelvükkel dolgozni, főleg az asztalnál!
  Nincs nagyobb hazug, mint egy saját igazáról fanatikusan meggyõzõdõ politikus!
  Isten egy nőt teremtett a férfinak, de a Sátán hozzáadott egy másik anyóst!
  A tolvajnak börtönben kell lennie, de a legnagyobb tolvaj kapja a trónt!
  Aki egy fillért lopott, az bûnözõ, aki egymilliárdos, az nagy pénzember!
  Éhes lélekkel nem ehetsz friss kenyérrel az éhezőket!
  Minél többet lopott, annál kisebb a büntetés, de nem a következő világon!
  Ne hagyd, hogy sodródjon, ez nem azt jelenti, hogy hurokban kell tartani!
  A bank tud támogatni, de mint egy akasztott ember hurok!
  Akinek nincs támasztéka, azt a falhoz szorítják!
  A pontosság a királyok udvariassága, de a királyi bolondok különösen találóak!
  A politikus sokszor bolond, de ritkán mond igazat!
  A bolond szereti kivágni az igazságot, de gyakran fennáll annak a veszélye, hogy megkéselték!
  Aki szereti a vodkát, az utálja az egészségét és az eszét!
  A vodka átlátszó, de beködösíti az agyat!
  A részeg tenger térdig ér, de ő maga mindig térdel!
  Józan fejjel válassz, anélkül, hogy megrészegülnél a politikusok szájából származó édes bortól!
  Ha a választás győztesére szavaz, mindig csalódott lesz, a vesztesre szavazni mindig bosszantó!
  Akit nem választanak ki, annak mindig tévedés és csalódottság érzése lesz!
  Ugyanarra a politikusra szavazni, mint egy hegedűs, aki ugyanazon a húron zörög!
  A trónon ülő politikusokon kell változtatni, nem azt, hogy az új étel jobb, de mindenképpen friss!
  Szavazz a fiatalokra, te magad is fiatalabb leszel, ha nem testben, akkor egy új vállalkozásban!
  Aki sokáig ül a trónon, aranyérré válik alattvalóinak!
  Nem számít, milyen szúrós szuronyok, de a leghosszabb ideig tud rajtuk ülni a zsarnok!
  Egy bölcs zsarnok nem ülteti el jobban az ellenséget, mint inkább a barátait!
  Aki egy zsarnoknak tiszteleg, az örökké formációban jár!
  A demokrácia jó az okosnak, az átlagos a hülyének, de a zsarnokság csak a zsarnoknak jó!
  A gyerekek kitaláltak néhány aforizmát. Aztán megtámadtak egy kisebb huszárosztagot. Részét feldarabolták, majd elfogták.
  Verkhneyaitskaya erőd. Egy nagyon erős fellegvárat, és annak ellenére, hogy lázadók vették körül, soha nem foglalták el.
  Gyerekek futnak oda hozzá, útközben alkottak még néhány aforizmát.
  A zsarnok mindig gyenge a parancsnokságban: a farkas szereti a juhokat, és remeg az oroszlánok előtt!
  A pap az igazságért hazudik, a politikus a haszonért, a részeg a pohárért!
  A szerencse nem mindig tisztességből és szorgalomból fakad, de hanyagságból és lustaságból mindig távozik!
  Jó az elefánt ereje, az ügyessége rosszabb, a bölcsessége még rosszabb, az elhízás pedig teljesen rossz!
  A világon minden relatív, csakhogy az ember a világ köldöke!
  Az Isten hatalmának elérésére irányuló vágyat nem szabad egy gorilla erkölcsével párosítani!
  A tudósok fejlesztik a haladást, de serkentik a lustaságot!
  Ha egészséges akarsz lenni, fuss, ha nem akarsz nyomorék lenni, menekülj!
  Az ember ereje az elmében van, a gyengesége pedig a nyelvben!
  A politikus olyan, mint a gyümölcs, minél fényesebb, annál mérgezőbb!
  A politikus olyan, mint egy boa, csak ő nyitja ki a száját és sokkal gyakrabban nyel!
  A zsarnoknak sok a ravaszsága, de kevés a tisztessége!
  Ha magasabbra akarsz válni Istennél, lejjebb süllyedsz, mint egy bogár!
  Senki sem örök, az istenek is csak addig élnek, amíg az emberiség létezik!
  A politikusok örökké uralkodni akarnak, de még csak pár percig sem akarnak pofázni!
  Ne bízzon a politikusokban, és ellenőrizze az ajtó erejét!
  Azonban nem minden arany, ami csillog, de minden, ami csillog, aranypatakba tekerhető a zsebedben!
  És egy harcos a mezőn, amikor sok bátorsága van!
  Az erősek kitartása, a legjobban visszatartja az ellenség tehetetlen dühének izgalmát!
  Az életben mindent el lehet csavarni, nem lehet csak gombagombaként élni!
  A ravaszság a győzelem anyja, ha neki is van boldog alkalma!
  A háború egy örök szűz - nem érhet véget vér nélkül!
  Háború egy parázna mohó fogásával - soha nem ad semmiért győzelmet!
  Minden ember olyan, mint egy homokszem a sivatagban, de a legszélesebb sivataggal ellentétben ennek a homokszemnek nincs határa az önfejlesztésnek!
  Amikor az istenek nevetnek, a halandók sírnak, ha az istenek nevetése mennydörgővé válik, a gyenge emberek vége halott!
  A legtökéletesebb technika primitív használatával és kifinomult tétlenségével tehetetlen!
  Mi téphet le egy csillagszőnyeget a zsanérjairól? Az emberi hülyeség aszteroidája!
  Az elnyomás ostora nélkül lehetetlen ugrás az egész emberiség számára felszabadulást hozó eredmények felé!
  Minél hűvösebbek az agyak "harangjai és sípjai", annál jobban kicsavarja őket a vis maior!
  Nem az a szegény, aki testben csupasz, hanem aki lélekben nem a főnök!
  A szex iránti ellenszenv egészségtelen erkölcsöt szül!
  A temetési humor olyan helyénvaló, mint a báli ruha a lövészárokban!
  Aki megveri a vödröt, az nem fog sikerülni, aki megtöri az illúziót, eléri az igazságot! A győztesnek mindig igaza van, még akkor is, ha baloldali módszerekkel érik el a sikert!
  A legjobb ajándék az ellenségtől, ha hatalmat ad egy idiótának!
  Aki elviseli a nyakörvet, soha nem lesz a nők által szeretett mén!
  A szabadság duplán vonzó azok számára, akiknek sikerült saját lustaságukat és felelőtlenségüket rabszolgává tenni!
  Aki gyakran alábecsüli az ellenség képességét, hogy visszatámadjon, és az értékes győzelem lehetőségét ritkán kapja meg!
  Aki szeret köpködni, azt csekély dolog megköpni!
  Lehet sok meddő frázist beszélni Istenről, de ebből olyan hasznos tettek származnak gugulkin orrral, ami nem nő ki a folyóval való öntözésből!
  A győzteseket az elért eredmények és a trófeák alapján ítélik meg... a veszteseket csak úgy ítélik meg! A győztesnek bírája, a vesztesnek bűnözője van! Megkérdőjelezheti a győzelem értékét és szükségességét, de a vereség mindig és tagadhatatlanul senkinek nem szolgál!
  A vereség egyetlen előnye, hogy megtanít leckéket vonni, és a keserű hibák által hullott könnyekből kitermelni a sikert!
  Ha meg akarod csapni az ellenséget, legyen talány a barátaidnak!
  Ha az ellenséges parancsnok terve olyan, mint egy nyitott könyv, akkor annak lapjai elkerülhetetlenül vérrel szennyezik a társait!
  A fiú és a lány még mindig tréfálkoztak, miközben körülnéztek az erős erődben.
  A nyertesek, maguk ítélik meg az ügyészt és az ügyvédet is egyesítve, csak az ítéletet még mindig nem ők, hanem a történelem hozza meg!
  Minél egyszerűbb a trükk, az ellenség annál nehezebben tud kiszabadulni használatának következményeiből!
  A becsapódás pillanata, mint egy hang a dallamban, kicsit korábban vagy később megszólal, és hamis lesz! Csak még a csalódott közönség füttye sem hallatszik a sírból!
  Ha tudod, ki az ellenséged, akkor nem kell ismerned a bajban lévő barátokat!
  Ne veszítsd el a kezdeményezést, elveszíted a győzelem édes mézét, és elnyeri a veszteség keserűségét! Amikor a bokszoló tántorog, még erősebben kell verni, különben a végtagjai megadják magukat!
  Az ellenség vitorlázik, vitorlájában a megsemmisülés szele!
  Aki a csatában úszva tócsába fullad, és a szőlőtőn ég el!
  A piszkos varázslat, mint a szappanhab, csípi a szemet, de nem az ellenséget!
  A gyomok akkor nőnek jól, ha rosszul nőnek a kertészek ostoba előítéleteinek mérséklésével!
  A legélvezetesebb tanulási folyamat a szex! És ami a legfontosabb, senki sem utasítja el a második ismétlést!
  A szex az egyetlen téma, ahol mindenki nagyobb tétre törekszik!
  A közös dolog a szex és a tanulás között, hogy a három jobb, mint a kettő!
  És csak a szilárd egységszám a legkielégítőbb értékelés!
  Aki kiáll, amikor előre kell lépni, az nem áll és nem alszik a sír koporsójában!
  Mat okád, aki mindig patthelyzetben van az életben!
  Adukkal megy az első, csak nevetség tárgya!
  Aki időben szeretne érkezni a díjak kiosztásához, annak magának kell bőkezűen küldenie mandzsetta formájában ajándékokat!
  A vákuum nem fog szétrobbanni, a nap nem fing!
  A golyó nem bolond, hanem az a bolond, aki lövéskor eltalálja!
  Aki nem hajlandó segíteni az embereknek, az az Úr által a bűnök engesztelésére és a megtérésre szánt időt vesztegeti!
  A halál soha nem felejt, még ha néha feledékeny is!
  Egy erős harcos, még egyedül is, hasznosabb, mint egy falka gyenge, mint ahogy egy éles sarló elvág egy egész kalászmezőt!
  De néha még egy gyenge rati kalászai között is egy kellemetlen kivételnek számító macskakövön botlik a sarló-batyr!
  Ha béke, akkor bőkezű lakoma, ha háború, akkor legyen a győztes pohár bor!
  Ki a katonai ügyekben ügyetlen, az ágyban ügyetlen holttest!
  - A jó harcos pontosan annyira kém, amennyit segít a hímzésben és a győzelemben! A jó kém annyira harcos, hogy nem akadályoz meg abban, hogy ölj és elkerüld a veszteséget!
  Könnyen beleeshet a csata hevébe, ha elveszti a hidegvérét a gyakorlatokon!
  Nyers erővel lehet nyerni, de finom diplomácia nélkül nem marad meg a győzelem gyümölcse!
  Két probléma van a háborúban: megtalálni a rejtett ellenséget, és elkerülni a kísértést, hogy te magad dugd a homokba a fejed!
  Ne ülj le koldus a királyi hintóba, ne adj egy ezrest fogasléccel válaszolni!
  Kegyetlenség kell az eredményhez - ne kímélje az ellenséget, bármilyen gyenge is!
  Jobb túlélni anélkül, hogy sokat tudna, mint meghalni, megtanulva valamit, ami úgysem válik szükségessé számodra!
  Az ember szeret mindent egy kupacba rakni, kivéve azokat a bajokat, amelyeket kész elfelejteni! A bajok azonban leggyakrabban éppen a felejtőkön halmozódnak fel egy csokorba!
  Amikor azt mondják, hogy tetszik, nem kell kapkodni, azonnal döntsön, különben megfulladhat a torka!
  Veszteni is tudni kell, de főleg arra, hogy ne tudj veszíteni!
  A támadás olyan, mint a vitorlában a szép szél, csak fokozódik, mások árbocát töri le!
  Kapitulációval nem vásárolhatsz életet, és a szégyenletes egzisztenciát úgyis ingyen adják!
  Aki kegyetlen az emberekhez, az ördögök által felfalt kocsonyává válik a pokolban!
  Pontos mesterlövész pilóta, legtöbbször az alvilág legszélesebb repülőterére való leszálláskor hibázik!
  A támadás mindig hatékonyabb, mint a védekezés, mert az ökölből való szájkosár rossz blokk!
  Gyorsan megy a szerencse, aki nem haboz visszavágni!
  A szórakoztatás a legértelmetlenebb és legpazarlóbb dolog, de ha nincs rá idő, a hasznos tettekért járó fizetés már túllép az ésszerű határokon!
  A legértelmetlenebb dolog az életben a szórakozás, de szórakozás nélkül az életnek nincs értelme!
  A pásztornak értenie kell a bárányt, de nem úgy gondolkodnia, mint egy birka!
  Az uralkodónak sajátjának kell lennie alattvalóinak érdekében, de idegen a tömeg gyengeségeitől és babonáitól!
  Mindenki elesik - csak a lelkileg emelkedett emelkedés!
  Aki nem számolja a kagylókat, az repül a csatában!
  Minden lövés számít, a szerencse nagy becsben tudja!
  A gyermekkor olyan, mint egy sakkjátszma nyitása, amely a játék egészét formálja, de a sakkkal ellentétben mindenki vissza akar térni, és soha többé nem hagyja el a nyitást!
  Nem szörnyű a hideg, ha lángol a szív, és a fejben jeges nyugalom uralkodik!
  A problémák vagy érzelmek lefagyasztásával túlélheted, de nem élheted meg, ha az érzések kihűlnek!
  Egy sakál képes legyőzni egy tigrist, ha sakál a csatában, tigris az ellenfél választása szerint!
  A fiú és a lány befejezte az aforizmák kántálását.
  Ők azonban megkapták a boszorkány parancsát, hogy tegyenek valamit, és ezúttal ideiglenesen távoztak.
  Oleg Rybacsenko a nácikkal vívott csata során egy párhuzamos világban találta magát, ahol az oroszok a legnehezebbnek találják.
  Margarita van mellette, szintén egy lány, aki készen áll a nácik elleni küzdelemre.
  A gyerekek egy ideig készülnek a csatára. Mindketten úttörők és úttörők.
  Milyen érzés vörös nyakkendőt viselni a nyakában.
  A mezítláb pedig már ismerős, sőt elfogadható... Fel kell készülnünk, hogy visszaverjük a nácik és bűntársaik támadását.
  Beleértve az amerikaiakat is. Mire kell felkészülni. Tudd, hogy az erők egyenlőtlenek, és találékonyságra van szükséged.
  A gyerekek készülődnek, csapdákat ásnak és kapkodva találnak ki dolgokat.
  Oleg és Margarita a természetes világban élnek, és sajátjuknak tekintik őket.
  A fiú különféle meglepetésekkel készül a náciknak. Szórakozás más gyerekekkel.
  Margaritával együtt teljesen szabadnak érzik magukat nők és gyerekek társaságában.
  Oleg szellemesen meg is jegyezte:
  A hősiességnek nincs kora, a bravúr pedig fiatalságot ad a léleknek!
  Margarita egyetértett:
  - Évek egy bravúrra soha nem elég, és az évszázados emlékek mindig sok!
  A fiú segített, a lány a védekezés visszaverésére készül. Harcolnunk kell.
  Itt jönnek be a fasiszták. Igaz, Margarita váratlanul elhagyta a pozíciót. Mivel lány, a frontra küldték hírvivőnek.
  A lányok még mindig kevesebb gyanút keltenek, mint a fiúk. Ráadásul Margarita szőke hajú, és az arca fokozott önbizalmat kelt.
  
  Többnyire női harcosok. Az úttörők segítő kezet nyújtanak nekik, miközben a mezők nyugodtak, és a hegyes orrú lányokkal rendelkező srácok maguk könyörögtek, hogy segítsenek idősebb testvéreiknek. Még túl buzgón dolgoznak, igyekeznek többet tenni, nem számítanak a gyerekek erejére. Így borzasztóan megduzzadtak az ereik, és hirtelen, mint egy rézhuzal, a lebarnult bőrkeményedett kezeken és mezítláb olyan kegyetlenül, hogy sírni akarsz, kibuggyantak a gyerekhősök ledöntött lábai. Ugyanakkor még mindig sikerül énekelni;
  Hazám Sztálingrád,
  Benne virágok dope - a harmat gyémántja!
  Azt hiszem, örömteli felvonulás lesz,
  Egy háború nélküli világban - mennyei szépség!
  
  Az ember testvére lesz az embernek,
  Mindenkihez eljön egy álomlány...
  Ha nehéz, akkor te vagy a hibás
  Az édes folyó tele lesz vízzel!
  
  Fritz bedugta az orrát - vigyorog a vigyor,
  Ő egy fasiszta üvöltő - mindnyájatokat megöllek!
  De válaszul egy ütés várt rá -
  Tudjuk, hogyan verjünk nagy díszítések nélkül!
  
  Az úttörő nagy tisztelgést adott nekünk
  Megmutatta, hogy ő egy igazi tigris!
  És most a Fritz vadászgépek keményen ütnek,
  Számunkra lejárt a gyerekjátékok ideje!
  
  Maga az Úr Krisztus tréfásan parancsolta:
  Sorsod lesz - az álmok megtestesítője!
  Az ember szívében csak egy gyerek,
  A bánat lelkében olyan, mint a rózsakoszorú!
  
  Esőcseppek - vannak tengeri gyöngyök,
  Tükörkép bennük, csillagok az égen!
  Éles kaszával fenyeget minket a halál,
  És az alattomos farkas - csontokkal az erdőkben!
  
  De ismerd meg az úttörőt - a nyakkendő vér,
  Csak piros szín - szentség évszázadok óta!
  Svarog hoz - bízz bennünk, szerelem,
  Az ég kegyelme - tudd nagyot!
  
  Berlinben mezítláb vagyunk,
  A Pioneer harcosok ezreit vezeti!
  És az ellenség a szamár igája alá került,
  Az egész univerzum fény - társaink!
  A lány Alena hozzátett egy rövid mondatot;
  Ég az égen,
  Gonosz Luftwaffe szemek!
  Mintha azt mondanák
  Ismét zivatar a világ felett!
  És valóban jön a vihar, még a nap is lemegy a horizontra felhőkig felhők és maró füst keveréke marja a szemet.
  A közeledő tankok távoli dübörgése hallatszik, és repülőgépek zümmögnek az égen. Először a híres keretek lógnak, majd az Arado-8 sugárkelyűk. Veszélyes többcélú bombázók. Vagy nagyon manőverezhető Yu-287 fordított sweep szárnyakkal. És már dörögnek a hatalmas ostromfegyverek. A robbanásveszélyes lövedékek találataitól földrögök és olvadt gyep repül a magasba. És ami még rosszabb, az Arado-Superből kilőtt erős, irányítatlan rakéták, amelyek felszakítják a lövészárkokat... És ott vannak a Focke-Wulf támadórepülőgépek, amelyek bármilyen védelmet képesek elsimítani. Itt olvassa a csatát. A fiatalkora ellenére kifinomult őrnagy, Andrej Matrosov éles optikájú távcsövet tart a kezében, és egy acélfasiszta lavina közeledtét figyeli. Sok náci van, és szokatlanul erősek. Még kerekes gyalogság és páncélozott járművek is, elkerülve a kézi lőfegyverek lövöldözését. Megpróbálják hátba terelni a szorgalmas úttörőket, de nem akarnak elmenni és puskát kérni a kezükbe a harchoz.
  Fegyver nem jut mindenkinek, pedig a helyi száguldó és agárgyerekek vadászpuskát, sőt sportíjat is hoztak. A kék szemű és szőke hajú fiú, Oleg Rybachenko még házilag készített gránátokkal töltött hevedert is készített eredeti töltelékkel. Erős feltaláló. És maga a heveder nem egyszerű, hanem különféle törzsekből - igazi "Katyusha" fa kivitelezésben, úttörő kezek által. Innovatív srácok kézműves módon főztek robbanóanyagokat, sőt néhány légelhárító berendezést is készítettek. Mindenki bátran harcolni és nyerni akar. És nem fog sikerülni a Szent és Pótolhatatlan Szülőföld utolsó gondolatával meghalni.
  Andrej Matrosov őrnagy kiadja a parancsot:
  - Ne nyisson tüzet parancs nélkül!
  Valójában az egész zászlóalj számára csak három további "negyvenöt" háború előtti kibocsátás áll rendelkezésükre (az összes legújabb fegyvert sürgősen átszállítják Moszkva irányába, itt csak az van, amit a maradék elv szerint sikerült kivágniuk). ami azt jelenti, hogy az egyetlen esély, hogy közelebb engedjük a Fritzet.
  Előre, ahogy a náciknál szokás, a legvédettebb autók; harckocsik "Royal Tiger", "Lion" és önjáró fegyverek "Ferdinand" -2 128 mm-es ágyúval. Tipikus taktika a középkor óta, hogy a legerősebb és legtexturáltabb lovagokat engedik az ék szélére. És nem lehet azt mondani, hogy a németek rossz harcosok voltak. Még az is általánosan elfogadott, hogy a németeket született harcosnak tekintik. És a pusztítás tökéletes technikusai. Íme az utódaik - olyan gépek, amelyek oldalába csak legalább 85 mm-es kaliberrel tudnak behatolni. "Ferdinand" -128 íze volt az új színész Fuhrer Göringnek, és ennek a gépnek a kiadása beindult. És nem csak a tankromboló módosításában, hanem egy rohamfegyverrel is. Igaz, az áttörő harckocsik gyártását még mindig támogatják. Helyet kell adniuk a könnyebb járműveknek és egy kicsit a lemaradó gyalogság zöméből.
  A nácik autói és motorjai időnként lelassulnak, félve, hogy előretörnek...
  De a mezítlábas úttörő fiú, Oleg Rybachenko bizonyítja, hogy nem hiába maradtak itt. Először egy parittya, amelyet úttörő barátok készítettek egy briliáns gyerek rajzai alapján. Ebben az esetben elég nagy hatótávolságúnak bizonyult, a halmozott robbanócsomagok, mint a jégkorcsolya, széthasították a páncélt, és lapított sisakokkal, csavart géppuskákkal préselték ki a nácik törött testeit. A nehezebb járművekhez pedig vannak fegyverek és még hirtelenebb is! A csonkok között, közvetlenül a Királyi Oroszlán hernyója alatt mozog egy szűkös páncéltörő akna, házi ragasztóval bekent, és a drót segítségével láthatatlanná tevő gyep tetején. Ez a tank még nagyon ijesztően is néz ki, ekkora 128 mm-es ágyú, és a toronyra mindkét oldalára ragadozó, dühöngő szájkosár van festve. Nyilvánvalóan a németek a szovjet katonák megfélemlítésével számolnak.
  A hernyó acéllemezei csikorogva esnek a halálos jelenre. A robbanás nem tűnik túl erősnek, de a hernyó leszakadt, és a náci tank füstölni kezd, mint egy kémény, és egy ilyen szörnyeteg számára váratlan sebességgel úgy pörög, mint egy hatalmas torony, farönkökkel.
  Más, úttörő fiúk hasonló eszközöket, valamint saját eredetű robbanóanyagokat használnak, amelyeket Oleg Rybachenko innovatív receptje szerint hegesztettek. Mivel a német gyalogság gyáva, a tankok és az önjáró fegyverek elöl védtelenek, ezért megbüntetik őket.
  Itt például a nehéz "Ferdinand" -128-at legjobban katapultból lehet lefedni, mivel semmi sem tud áthatolni a 200 mm-es páncélzaton. És vállal egy gyengébb tetőt garanciával. Sőt, a zseniális Rybachenko kitalálta, hogyan lehet irányítani a robbanást. Ehhez elegendő egy közönséges izzólámpa lámpatestét használni. Ekkor a vákuum beszívja a robbanáshullámot, és az összes energia egy pontba kerül. Ez az újítás a gyógynövények és szárított gombák keverékével főzött speciális robbanóanyaggal együtt lehetővé teszi, hogy egy kis robbanócsomaggal is komoly pusztítást produkáljunk. A fiúk és lányok pedig a leghétköznapibb, csak háromhúros íjakkal és csúzlival lőnek a Wehrmacht acéllényeire. Így hát a "Királytigrist" összetörték a hernyók, őt, a ragadozót pedig megsebesítette, dühösen recsegette a motor, és szinte vakon kidobott egy lövedéket.
  A híres "vérfarkas" alacsony sziluettjével és erős páncéljával úgy néz ki, mint egy lapított teknős. Ezek az önjáró fegyverek a közelmúltban jelentek meg a szovjet-német fronton. A jó vezetési teljesítménynek, a tisztes távolságra behatoló tarackágyúnak és a csatában való túlélésnek köszönhetően a Vérfarkas azonnal nyelveken beszélt példázattá vált.
  De a hernyói még mindig közönségesek, bár szélesek ... Azonban még jobb, ha aláássa az autó alját, és pótalkatrészekkel kiköpi a belsejét.
  Akkor ez már egy teknős, amit egy hatalmas orosz sas dobott le a hegy tetejéről. Ahonnan törött belek másznak ki, és a náci legénység meggyilkolt tagjainak őrölt csontjai másznak ki.
  Ljubov Markovna szívesebben találja el a "Királytigrist" egy csöv alatti gránátvetőről - a hernyó célpontjáról, és ahhoz, hogy a harckocsi elveszítse mozgási képességét, meg kell törni a görgők hajtását. Egy szőke, enyhén kékes hajú, vonagló fürtök Komszomol tag megcsavarta a fegyvert a kezében, és felmordult:
  - Süsd magad cipóban vacsorára!
  Itt van egy másik összetört Vérfarkas, mint egy kalóz fregatt törött kormányral, máris oldalra csúszik. Megböki a páncélt, és összeütközik a "Királytigrissel". A hernyók mindkét acélkoporsója pedig világítani kezd, és néhány pillanat múlva felrobban a robbanó lőszer miatt. Egy hézag miatt pár könnyű szállítóeszköz felborult, a géppuskák megfulladtak, töltényekkel és lövedékekkel megtöltötték magukat. Aztán ezeket a zsúfolt holttesteket megfordítják.
  Aleszja Muravjova, aki éppen az előreugró Párducot borulásra késztette, a jégpályát is ügyesen vágva, szépen fogalmazott:
  - Az erő nem a fekvő izmokban van, hanem az agyakban, ahol nincsenek suhogó egerek!
  Ljubov Markovna, aki újratölti a gránátvetőt, és a karjában mérlegeli, megriad. A lőszer kicsi, az ellenség erős, de még mindig nem veszít az optimizmusból, mondja:
  - A tölgy fej és az öntöttvas elme a csatában kivágott korhadt csonk jele!
  És hozzáteszi:
  -Még a tölgy teste is, megrövidült elmével, csak egy tuskó, másnak az ülése alatt!
  Egy tucatnyira csak a nehézgépek álltak le. Az elöregedett vulkánszagú, törött és tehetetlen tankok egyáltalán nem ijesztőek. A sárkány elvesztette a fejét, és páncélozott bőrét ajándéktárgyakért árulják.
  De mögöttük a többi rúd, különösen a számos páncélozott. A hős úttörők el vannak ragadtatva, nem fognak szétszóródni... Itt a "Ferdinand"-128-as önjáró fegyverek sebességet adnak és... Nagy robajjal zuhan egy álcázott gödörbe. A törzs törzse eltört, és csak a széles hernyók állnak ki felülről és mozognak tehetetlenül. Mögötte pedig egy fürge Párduc elszabadult. Csúnya, túlságosan hosszú pofája megcsavarodott, és benne, mint egy páncéltörő lövedék, felrobban. És akkor a torony is leszakad... Mint egy láthatatlan női láb, agresszíven rúgta a labdát. Az egyik hatalmas német tanker kettészakadt... Leszállt egy csizma, amelyen két ezüst villám monogramja volt - jellemző az SS-re. Egy méterrel arrébb esett Oleg Rybachenkotól. Az úttörő fiú felkapta, és megjegyezte:
  - Hasznos egy szamovár, és mi edzett fiatal leninisták - nincs mit tépni a cipőt. - És üvöltve, felnőttet utánozva tette hozzá. - Inkább törjük fel a tankokat!
  Íme egy újabb meglepetés, és egy közönséges sín lángoló gőggel leszakadt egy párban tolt öntöttvas fazékról, és mint egy robbanás, egyszerre három szállítóeszközt is meggyújtott.
  Aleszja Muravjova, akinek arany haja nem fakul a portól, így kiáltott:
  - De passaran (a spanyol kommunisták legendás szlogenje - nem fognak átmenni!)!
  Az úttörők örülnek, és a helyzet tragédiája ellenére nevetnek. Egyes helyeken házi készítésű robbanóanyagokat rejtenek ásott gödrökben. Régimódi, kézműves módon készül. Természetesen egy kicsit gyengébb, mint a dinamit, de a futómű letiltásához elég. Ezen kívül a mezítlábas zseniális fiú, Oleg Rybacsenko kitalálta a módját, hogy közönséges fűrészporból, trágyából és szénából pusztító keveréket készítsen. Olcsó és vidám! És ahogy felrobban, Nobel szeme kipattanna a meglepetéstől!
  Fritz súlyos veszteségeket szenved, a páncélozott személyszállítók meghibásodnak, néhányan áthaladnak a veszélyes zónákon, de gránátokat és robbanóanyagokat dobálnak rájuk.
  Itt még az úttörők is veszélyesebbek, mint a felnőttek. Mivel a gyors észjárású, fiatal harcosok kis gőzballistákat építettek, amelyek géppuskához közeli sebességgel dobnak halálos "ajándékokat". Maga az elv dugattyús, de a motor forgatja a katapultok lapátjait, amelyek nagy kezdeti sebességgel dobják ki a halálajándékokat. Különleges tasakokat dobálnak ki desztillált faszeszből, házi készítésű robbanóelemekkel keverve - ami halálos ereje majdnem megegyezik a nitroglicerinnel.
  Amikor eltalálják, a náci szállítóeszközök vékonyabb páncélzata enged, amitől a legénység kék lánggal lobog fel. A fájdalomtól őrjöngő Fritz szívszaggatóan kiabál, és rémülettől eltorzult arccal szétszélednek.
  Néhányan még a felszerelésüket is elhagyják...
  Csak az a kár, hogy sok az ellenség, úgy tűnik, von Bock döntött úgy, hogy itt méri le a fő csapást. Kézzelfogható veszteségeket szenvedve - egyes szállítók, többnyire amerikai vagy francia -, mindent elárasztó géppuskatűzzel közelítik meg a lövészárkokat.
  És sündisznókba botlanak... Alena közben könnyű, negyvenöt irányít. Természetesen a "Királytigrist", sőt a továbbfejlesztett "Panthert", sőt még inkább a "Királyi Párducot" nem lehet homlokra vinni, de az oldalakat meg lehet próbálni. Ráadásul a fedélzeten lévő "Panther" gyenge, de a sebesség miatt gyorsabban igyekszik áttörni... Így vernek a német géppuskák, próbálnak megijeszteni. A páncélozott szállítókról nincs mit mondani. Az összes korcsot átszúrják és kénytelenek vért köpni a padlóra vörösen izzó fémmel!
  Ljubov Markovna gránátot dobva a hernyóra kiált:
  - Hiénákat csípünk sólymokkal!
  A kis kaliberű fegyvernek számos előnye van a nagyhoz képest - tűzsebesség, könnyű álcázás. És tudják, hogyan kell célokat választani.
  Még a kis kaliberű "Royal Lion" fegyverektől látszólag biztonságosan védett gép is eltalálható, ha a tornyokat és a hajótesteket oldalról pontosan összeütik. Itt van a leggyengébb pontja. És ha bekerül a harci csomagba, akkor ... A Fritznek rossz dolga lesz!
  Alesya Muravyova kiáltja nekik:
  - Lesz neked Sztálingrád! És százszor rosszabb, mint Sztálingrád!
  A nácik vadul vicsorognak, mint a hiénák. És a szovjet srácok között vannak halottak és sebesültek. Különösen tragikus, amikor olyan fiatal harcosok halnak meg, akik most kezdtek élni. Íme egy nagyon kicsi, de bátor úttörő lány, aki alig emelt fel robbanócsomagot, rohan vele egy közepes T-4 "L" harckocsi lánctalpasai alá (ezt a korcsot még őrzik a sorokban! Tehát megnövekedett tömeggel, ill. erősebb motor). Kár érte a lányt, de jobban utálja a fasizmust, mint az életet. Az úttörő határozottan tudja, hogy tette hősies, és az Úr Jézus örömmel nyitja meg a paradicsom ajtaját azoknak, akik meghaltak a szülőföldért. Egy csúnya doboz hosszú, de vékonynak tűnő törzsével, hatalmas maszkkal felugrik, és leszakít belőle egy négyzet alakú tornyot.
  A harcosok pedig ismét gránátokat dobálnak, és művészien álcázott gépfegyverek kezdték szögezni a megtorlásra felkúszó motorkerékpárokat. És a náci katonák feje szétrepedt, mint a jégeső által ledöntött érett cseresznye. És még több vér folyik, mint a zúzott, lédús bogyókból származó lé.
  A félmeztelen Oleg Rybachenko, a feltaláló fiú orrlyukain keresztül fütyült...
  - Ideje köveket gyűjteni olyasmiből, ami egy másodpercet sem dob a szélbe!
  Nem ez az első alkalom, hogy a nácikon teszteli trükkjeit. Például az autómotorok levegőt szívnak a motorokhoz, de létezik-e osztályozott szén és néhány nagyon maró és szúrós gyógynövény keveréke pordetonátorral?
  A nagy motorkerékpárok benzintartályai pedig felrobbannak, heves tűzpatakokat lövellve ki. Olyan érzés, mintha pokoli dzsinnek lázadása zajlik. Íme, néhány páncélozott csapatszállító is csatlakozik szerencsétlen kollégáihoz. És tőlük páncéltöredékek repülnek el több száz méterrel arrébb, és egyre több áldozatot találnak maguknak.
  Alyonushka a "Vérfarkasra" mutatva a test alsó részét célozza meg. Nehéz odajutni, de ez az egyetlen lehetőség, hogy áttörjük a kíméletlen önjáró fegyvert. Sima mozgás az ujját, majd forgassa.
  A fegyver lágy visszarúgást ad, és a fasiszta gép kettéhasad. Egy letépett vörös zászló fehér alapon fekete horogkereszttel a véres sárba esik.
  Alyonushka bölcs gondolatokat suttog:
  - Az igazságosság áldozatot, jótékonysági adományt és egy igazságos áldozati ügy sikerét kívánja!
  Alesya Muravyova, aki nehézgránátot ad a Párduc oldalához, hozzáteszi:
  - Csak a háború elkerülhetetlen áldozatai segítenek elkerülni a megadás kérlelhetetlen áldozatait!
  Oleg Rybachenko újabb porfelhőt engedett ki a ballisztáról, amitől dühösen köhögött, majd ugyanattól a köhögéstől a motorok felrobbantak és szétrobbantak, és felkiáltott:
  - A meghódolást meg kell adni az ellenfélnek, de nem lehet megadni magát az ellenségnek!
  Egy kanyar, a tüzérlány megpihenteti csupasz, csinos lábait, hogy jobban átérezhesse a Föld bioritmusát, a fű leheletét a talpával és ismét lövöldözve, pontosan a végétől a végéig eltalálva az alattomos T-4-et.
  A gyönyörű komszomol tag mosolyogva kiáltja:
  - Menj a pokolba öreg!
  Aztán csak két szovjet ősz hajú nagypapát vágott le egy géppuska robbanása. És véres kupacok voltak a mélyedésben. Egy másik öregember egy csomó gránátba csomagolva összeesett a Panther tank lánctalpasai alatt. Búcsúzáskor felkiáltott:
  - Dicsőség Sztálinnak!
  Aljoska Muravjova nyomással folytatta:
  - Dicsőség a hősöknek!
  Ljubov Markova, aki nagyon hajlékony lábával gránátot dobott, fülsüketítően felkiáltott:
  - Halott becsület!
  Oleg Ribacsenko fehér fogúan vigyorogva hozzátette:
  - És okos, becsület az élet során!
  Tényleg próbálj meg ellenállni egy ilyen erőnek. Itt például talán még nincs "Royal Mouse" - egy viszonylag új tank, és mit szólna a "Leopard"-hoz az E-25-ös bálban. De a Sherman rohan... Ebben az esetben valamiért kevés az amerikai és a brit tank, bár éppúgy von Bock is nagy mennyiségben kapott külföldi felszerelést... A leleményes fiú Oleshka úgy gondolta, biztos, hogy gondok vannak. legénység fejlesztésével vagy utánpótlással.
  Másrészt sokkal könnyebb megfordítani a Shermant... Egy magas csörgőcsapda átfut egy robbanékony keverékű agyagedényen, és ... Csak egy erős agyrázkódás döf el egy jól páncélozott barom.
  Mögötte pedig ferdén dől a második amerikai tank, a szó a kender pokoli kísértését sarlócsapás alatt vezeti. A harmadikban a tehetetlenség miatt a sérült kollégákat találja el, a szintén legyőzött hernyó pedig felemeli a hernyópofát.
  A fiú-zseni Oleg felkiált:
  - Csak így tovább és nyomkodj!
  Ez valóban orosz hősi erő!
  A visszatéréskor igazolnia kell hosszú távollétét.
  Kezdetnek pedig átvették a nyelvet. Elkapták az erőd egyik tisztjét egy lasszóval, megkötözték és a főhadiszállásra hurcolták.
  A parasztkirály láthatóan tudott egy bizonyos titkot, hogyan lehet gyorsan gyermeket szülni egy fiatal nőnek és a feleségének, és sikerült egy nagyon nyüzsgő lovon visszatérnie. A tüzérség elakadt az olvadó tavaszi hóban, és miközben a hadsereg nem sietett, tüzes csata nélkül megrohamozta a meglehetősen nagy erődöt.
  Emelyan Pugachev szigorúan megkérdezte a fogolytól:
  - Ki vagyok én? Kit tisztel?
  A fogoly merészen válaszolt:
  - Tolvaj vagy és szélhámos!
  A kozák cár szárazon mondta:
  - Rakd le!
  Shcherbatov azt javasolta:
  - Vagy esetleg előszeretettel faggat?
  Pugacsov felmordult:
  - Törvény!
  Az elfogott tisztet egy kínzókunyhóba hurcolták. Azonban mit tudhatott? Ott rejtik a hadsereg kincstárát? És talán egy földalatti átjáró jelzi!
  A kínzás azonban olyan-olyan...
  Pugacsovnak több mint kétszáz jó fegyvere van, és természetesen ágyúzással akarja megoldani a dolgot, nem csak megrohanással. Aztán Ufa és egy kazanyi kirándulás.
  Az egykori elítélt Khlopusát tömeggel és ágyúkkal küldték az Urálba. A király még mindig tele van tennivalóval.
  Pugacsov hadserege lövöldözésbe kezdett. Nehéz fegyverek dörögtek. Ágyúgolyók dördültek, és az ágyú ereje lövellt.
  Két fal már összeomlott... És a pugacseviták támadásba lendültek. Az erők egyenlőtlenek voltak, és a helyőrség szinte nem ellenállt. Csak a tisztek, és akkor sem mindenki próbált lőni, és megvágták őket. Oleg Rybachenko lerombolta az ezredes és a kapitány fejét. A katonák ledobták fegyvereiket a felsőbbrendű ellenség előtt, és térdre borultak.
  Pugacsov újabb, viszonylag egyszerű győzelmet aratott, és továbbjutott. Hadserege gyorsan növekedett, bár a hó olvadásakor sok kosz van. Általában az Orenburg melletti késésnek volt hatása.
  Ennek a tartományi központnak a bukása azonban megemelte Pugacsov tekintélyét, és most még szívesebben csatlakozott hozzá. Különösen sok sztyeppei ember futott.
  És egy hatalmas horda, és megszámlálhatatlan lovasság. Sok ezer harcos van, csak magának Emelyan Ivanovicsnak van harmincezernél több, plusz tizenötezer Chikától és a parasztcár többi parancsnokától.
  Pugacsov maga látogatott el a Yaik városkába, fiatal felesége, Ustinia édes ölelésében. Gyermeket csinált belőle, lehetőleg fiút. Mivel szüksége van egy örökösre, soha nem tudhatja, mi történhet egy háborúban. Egy eltévedt golyótól vagy magtól senki sem garantált. És van, aki meghosszabbítja a versenyt. Pugacsovnak azonban már gyerekei vannak korábbi feleségétől, Szófiától.
  Magában a jaik városban a kozákok szilárdan ülnek. Az ellenség szökési kísérletét visszaverték. Több harcos fogságba esett, akik megerősítették, hogy az erődben éhség van, és hamarosan megadja magát, vagy kihal. Így nincs értelme viharozni.
  Jemelyan pedig különösebb megbánás nélkül elhagyta a várost nyüzsgő, telivér ménjén.
  A lázadók szilárdan Cseljabinszkban ültek. A szibériai hadtest parancsnoka, Decolong, miután tudomást szerzett Orenburg elestéről, sietve visszavonult a városból. Általában gyáva volt, elhagyta ezt a központot, amikor lázadók vették körül.
  Bár ugyanakkor Decolong volt az, aki a valós történelemben vereséget mért Pugacsovra, sőt meg is lepte. A parasztkirály serege ekkor négyezer megölt és ugyanennyi fogságba esett áldozatot veszített. De most Decolong visszavonul, katonái pedig egyre gyakrabban dezertálnak.
  Ám míg Kungur határozottan védekezik, és hogy minél előbb elfoglalja ezt a nagy stratégiai jelentőségű várost, Emelyan Pugachev Oleg Rybachenko ezredest és Yesaul Margarita Korshunovát küldte hozzá.
  A fiú és a lány, mint mindig, mezítláb futnak át az olvadó tavaszi hóban, szinte levetkőzve.
  Gyorsabbak, mint a legfrissebb lovak vágtában, és ami a legfontosabb, kitartóbbak. Sok órán át futhatnak anélkül, hogy lassítanának, és a fáradtságnak egy árnyéka sem - a testek halhatatlanok, ezért sebezhetetlenek.
  Oleg Ribacsenko természetesen kételkedett abban, hogy helyes-e segíteni Pugacsovnak, de ki kellett dolgoznia örök, sebezhetetlen testét. Még akkor is, ha II. Katalin jó királynő volt.
  Sokat nyert, beleértve a Krímet és Fehéroroszországot Ukrajna egy részével.
  De ki tudja, talán ha Jemeljan nyer, akkor Oroszország még többet ér el.
  Bár ez az októberi lenini puccshoz és az azt követő polgárháborúhoz hasonlítható sokk a birodalom számára. Milyen keveset vágtak már fel az orosz népnek? Jaj, vigyorog a polgárháború.
  Oleg Rybachenko Margaritával Kungurhoz fut, és magában gondolkodik.
  Ennek ellenére természetesen sok múlik a szerencsén, és még egy átlagos uralkodó szerencséje is nagyszerű lehet.
  És hogy II. Miklós képességeiben és tehetségében egyértelműen felülmúlta Vlagyimir Putyint. De az utóbbinak fenomenális szerencséje volt, nem rosszabb, mint Dzsingisz kán.
  Egyik szerencse a másikhoz vezet, és fordítva. A terminátor fiú futva gondolkodott.
  Például Szalman Raduev elfogása, sőt még az oroszországi elnökválasztás előestéjén is nagyon valószínűtlen esemény. Nos, tulajdonképpen mennyi az esély erre, főleg, hogy ritka szemétládáról beszélünk. Ezt követően a fegyveresek egyetlen ismert vezetőjét sem fogták el élve. Mind meghaltak. Ráadásul Shamil Basayev meglehetősen véletlen. Valóban, ha az első számú terrorista mozgási útvonala olyan jól ismert volt, hogy aknát raktak alá, akkor mi akadályozta meg, hogy egyszerűen lefedjék egy légicsapás? Sokkal megbízhatóbb lenne! Vagy akár elzárják a gázt, és aztán nagy showt csinálnak Basajev peréből?
  Nem, nagy valószínűséggel Putyinnak ebben az esetben is szerencséje volt, így Shamil Basajev egészen véletlenül halt meg.
  De tegyük fel, hogy Salman Raduev a fogva tartás alatt meghal, vagy teljesen elkerüli a csapdát. Putyinnak a szavazatok néhány százaléka hiányzik, a választások két fordulóban zajlanak. Ez már a vitathatatlan favorit veresége és Zjuganov diadala.
  Azt pedig egyelőre nem tudni, hogyan alakult volna a második forduló. Mindenesetre kialakultak volna a tiltakozó választók, Putyin pedig aligha nyert volna túl meggyőzően. De a lényeg az, hogy az avatásra egy hónappal később kerüljön sor. Putyinnak pedig nem lett volna ideje a Föderációs Tanács reformját javasolni a tavaszi ülésszakon. Ősszel pedig az ellenzéki erők komoly koalíciója alakult volna ellene.
  A kommunisták, agráriusok, a Jobboldali Erők Uniója, az OVR, a Yabloko többséget szereznének, és blokkolnák a Szövetségi Tanács reformját. Elleneznék az NTV államosítását is.
  Jelcinhez hasonlóan a Duma és a hivatalban lévő elnök közötti kemény összecsapás megismétlődik. És ilyen körülmények között Putyinnak talán nem lett volna bátorsága letartóztatni Hodorkovszkijt, és erős csapást mérni a kommunistákra, a Jobberők Szövetségére és a Yablokóra. Sőt, a történelem eltolódása is sokat befolyásol. És ha egy kicsit megváltozik a helyzet, akkor nem történt volna meg a szeptember 11-i terrortámadás. És akkor Putyin beszállt volna az afganisztáni háborúba, és lehetséges, hogy csak egy ciklust bírt volna ki.
  És a dicsőített diktátor távozott volna, leköpött és nulla minősítéssel, mint Jelcin.
  Ez így történik, néha egy apró baleset következtében. De nem ugyanaz a II. Miklós ölte volna meg Makarov admirálist, győzelmet aratott volna Japán felett. És akkor egész Kína biztosan orosz lesz! És akkor Németország és Ausztria-Magyarország vereséget szenvedett volna.
  Igen, lehet látni, hogy egyik kudarc vonzza a másikat.
  Terminátor gyerekek szaladgáltak, mezítláb taposva a hóban. Oleg Rybachenko pedig ihletettnek érezve, lelkesen kezdett énekelni, és útközben komponálni;
  Egy jobb sorsért küzdünk
  Hogy megkönnyítsük az emberek életét...
  És összetörni az átkozott hordát
  Hogy kevesebb legyen a gonosz ellenfél!
  
  Fölöttünk egy aranyszárnyú kerub,
  Anyánk, Oroszország dicsőségére...
  Rusz népe a legyőzhetetlent hiszi,
  És tegyen mindenkit szebbé a Földön!
  
  Adva van, hogy harcoljunk a szülőföldért,
  Védjük a haza nagyságát...
  És néha az élet csak egy film
  Bár a paradicsom tükörképe kellene, hogy legyen!
  
  Minden embernek el kell érnie egy álmát,
  Ésszerű hinni a kommunizmusban...
  Hogy több boldogság legyen a Földön,
  És a revansizmus tüze nem jött!
  
  Cárunk, a nagy zseni Pugacsov,
  A parasztokat a szent küzdelemre emelte ...
  Minden üzlet a vállán lesz,
  És szeresd a lányt mezítlábas fiú!
  
  Még az ördögnél is erősebbek leszünk
  Amikor eltoljuk a tudomány horizontját...
  A gazember patái alá lapítva,
  Bár szakadt aortából csordogál a vér!
  
  Igen, a mi helyes barátaink,
  Boldogabbá tehetjük a Szülőföldet...
  A népek egy családban hisznek,
  Nagy ragyogó Oroszország!
  
  Nézz bátran az embereket a horizontba,
  Ne hagyd, hogy gonosz felhők takarják el az eget...
  Győzelmes pontszámot adunk az ellenségnek,
  És te leszel, szerencsés hős a csatában!
  
  Nem ismerem a gyáva szót
  Mi, oroszok, egyáltalán nem vagyunk alsóbbrendűek...
  Nekünk Svarognak van egy Fehér Jézusunk,
  És örökké élvezni fogja a májust!
  
  Lányok és fiúk körtáncban,
  Mi mezítlábas lányok lépünk be...
  Hiszen nekünk, a mindenható Rod Istennek,
  Ne légy agyatlan papagájfiú!
  
  És Lenin inspirált minket a harcra,
  A bölcs Sztálin megáldotta a bravúrt...
  Erős kerub tárja ki szárnyait,
  Az izmaink pedig egyszerűen acélból vannak!
  
  Benne lesz a Haza fensége
  Hogy ilyen harcosok vagyunk Istennel...
  Itt acélkarddal fogjuk megerősíteni a dicsőséget,
  Melyik pajzsot kovácsolták Svarognál!
  
  Röviden: légy hűséges az Úrhoz,
  A legragyogóbb Oroszország dicsőségére...
  Csak ismerjük a saslovagokat,
  Mögöttünk a Fehér Isten Krisztus, a Messiás!
  A gyerekek gyönyörűen énekeltek, olyan gazdag és tiszta volt a hangjuk. És ugyanakkor erős, pompás, mint egy opera. Több farkas is megpróbálta követni a srácokat, de gyorsan lemaradtak. A halhatatlan srácok túl gyorsan rohannak. Nem ismernek gyengeséget vagy kétséget. Bár nem, ez utóbbi talán ismert. Oleg Rybachenko-ban erősen kételkedett abban, hogy érdemes-e megváltoztatni Catherine-t, de egy képes, de írástudatlan kozákot. Azonban viccelj vele. A gyerekek, hogy eltereljék a figyelmüket, mert az út hosszú, futás közben szárnyas aforizmákat kezdtek írni. És ezt nagyon bölcsen és szépen tették.
  Itt vannak a gyerekek;
  A háború olyan, mint egy dominójáték, csak a törött csontokat már nem lehet összeszedni - a föld tart!
   A bátorság jutalma a szerencse, a vakmerőség pedig büntetés!
  A bika erős, a szamár makacs, az oroszlán nemes, és a róka ravasz, de az emberek minden mesterségbeli bubi!
  A zsarnok szeret intrikálni, de nem szereti az intrikákat a választásokon!
  Egy politikus szeret uralkodni, de szeret helyesen cselekedni!
  Ahhoz, hogy elfoglald az oroszlán helyét, rókának kell lenned a helyedre!
  Ne légy szamár - kidugják a füledet!
  Az ember nem légy, de édes beszédre is mohó!
  Jó, ha öntöttvas ököl van - rosszabb, mint egy tölgyfej!
  A legerkölcstelenebb politikus - szereti az erkölcsöt olvasni!
  A politikus szájából a méz korrodálja az acélekét!
  Nem a háború rossz, hanem a vereség!
  A háború nem hoz örömet, de a győzelem trófeákat hoz!
  A zsarnok gyakran nyájas, de az élet vele nem méz!
  Alaptrükkök segítségével mászik fel az ember a magas trónra!
  Minél magasabb a poszt, annál alacsonyabb a megszerzési mód!
  Egy politikus édes beszédéből a csalódás keserűsége árad!
  A parancsnok egyenessége - oldalra megy!
  A legtörékenyebb pozíció a tölgyfejű!
  Cipő meztelenül!
  A politikus túl sokat beszél, de nagy dolgokat csendben tesznek!
  A róka kijátssza az oroszlánt, de az egeret nem eteti!
  A diktátor sas akar lenni, álmaiban szárnyatlan!
  Az ember számára a pénz, mint a tehéntej, megsavanyodik a kapzsiságtól, eltűnik a nagylelkűségtől!
  Ígéretek nehézség nélkül, igaz, igen! De aztán, milyen nehezen csinál mindent utána!
  A tölgyfejű politika egy rönk sorsára vár!
  Minél nagyobb a tolvaj, annál kisebb a büntetés!
  Egy politikus nem vet meg semmit, csak a lelkiismereti életet!
  A politikusnak kevés a lelkiismerete, de gigantikus ambíciói vannak!
  Az üldöztetés a harcosból hóhért, a gyávából bátor, az alázatosból pimasz emberré változtat!
  A fantasy az abszurditás és az abszurditás versenye! Ugyanakkor nincs több tudományos és logikai műfaj!
  Háborúban, mint az operában - mindenki énekelje a magáét, csak a súgó lehet kém!
  A modern nők mindent megbocsátanak a férfinak - kivéve a szegénységet!
  Tudod mi a különbség a kémek és a felderítők között?
  Tudom! Csak felderítőink vannak - a külföldieknek szilárd kémeik vannak!
  Mi a jobb üres fejjel vagy üres pénztárcával? Persze üres fejjel - nem annyira feltűnő!
  Az elme a legjobb vagyongyűjtő!
  Elme és szerencse: szerelmes pár - szüljön sikert, gazdagságot, pozíciót, de gyorsan szétoszlik!
  A büszke férfiaknak könnyebb meghallgatni a tanácsot, ha azt egy nő ad - hacsak nem feleségről van szó!
  Egy bölcs feleség egy vagyont ér! Egy vállalkozó szellemű feleség pedig beperelheti!
  Ki értékeli az emberben a személyiséget, és aki a készpénzt!
  Az emberiséget két dolog pusztíthatja el - a számítógépek és az informatikusok. Előbbi elsorvadja az elmét, utóbbi nem fogja tudni kihasználni!
  Elvtárs a háborúban és egy gránát!
  Általánosságban elmondható, hogy a vicceket mesélő gránátalma olyan, mint egy Faberge-tojás, amellyel diót törnek!
  A tehetség olyan, mint a lélek: elvenni nem lehet, de elpusztítani!
  A bosszú nem ér becsületet - a tisztesség megtorlása!
  Az irigység a bűn csírája, az önérdek öntöz, a tétlenség táplál!
  A lustaság a legrosszabb bűncselekmény!
  Jobb karddal meghalni méltóságteljesen - mint megélni egy ökröt, akit ostor hajtott az istállóba!
  A háborúban a bátorság legyőzi a ravaszságot, de a ravaszság soha nem győzi le a bátorságot!
  A háború szörnyűvé teszi az életet, a halált pedig méltóvá és széppé!
  A szerénység ritka tulajdonság egy parancsnoknál, de ettől még értékesebb!
  - A sakál egybecseng az ürülék szóval!
  Az oroszlánnak egyetlen előnye van a sakállal szemben: képes méltósággal meghalni!
  A technika a vitézség hóhéra!
  - De ez nem igaz! Valójában minél magasabb a technológiai szint, annál több intelligencia és találékonyság szükséges a csatatéren!
  Ahol az anyaország érdeke kezdődik, ott véget ér a személyes jólét!
  A szabadságot fegyelemmel kell párosítani. Az anarchia a szabadság ellentéte!
  Az erős memória a legjobb mentor! Általában a szabadságot karddal lehet megnyerni, de csak az ész segítségével lehet megtartani!
  - Amikor egy erős harcos megment egy másikat, ahhoz nem kell különösebb megtiszteltetés!
  Végül is, ha a vitézség ég a szívedben, felemeled a pajzsodat a rabszolgák védelmében!
  A gazember aljassága nem mentség a becsületesnek, hiszen a kosz jelenléte nem indokolja a piszkost!
  A szerelem soha nem olcsó - főleg, ha nem a pénztárcával, hanem a lelkeddel fizetsz!
  Csak az igazolhatja a kiömlött vért, ha a könnyek emiatt abbamaradnak!
  Azok, akik pénzért szolgálnak, soha nem fognak tudni megmérkőzni azokkal, akiket bátor szív és szabadságvágy hajt!
  A gyermek könnycseppje veszélyes, mert tomboló patakká változik, amely elmossa a civilizációkat!
  A parancsnoki beosztás nem plusz forrasztás, hanem plusz felelősség és súlyos teher!
  Nem tudni, mi a fontosabb - megetetni az éheseket, vagy letörölni egy könnycseppet egyetlen gyermekért!
  Az arany lágyabb, mint az acél, de inkább a szívet üti!
  Nem a fegyver teszi erőssé a katonát, hanem a katona fegyvere!
  Egy igazán hosszú beszélgetés egy géppuskával oda vezet, hogy a fülbe lőni kezd!
  A szex a legpusztítóbb fegyver, elérhetősége miatt különösen veszélyes!
  Minden fegyver hatékonysága a kiválasztott áldozattól függ, és még inkább a szexben!
  A szex a leghumánusabb fegyver, más halálos fegyverekkel ellentétben életet ad!
  A szerelem ritkán öl, de gyakran fáj!
  Aki sokáig nézi a csupasz ládát, az elfelejti a címer körvonalait!
  Jobb egy bicikli pedálos, mint egy Mercedes motor nélkül!
  Egy régi fegyver olyan, mint egy mankó, megbízható, de nincs manőver!
  A gyaloglás nem gyorsabb, hanem olcsóbb - különösen az orvosokon spórolhat!
  A pénz olyan, mint a hashajtó - az őszinteség és a bátorság magára hagyja az embert!
  Jobb elveszíteni egy napot a felderítéssel, mint egy pillanat alatt meghalni!
  A háborúban a rohanás egy kocogás a sírba!
  A rabok többsége sokkal fényesebb lelkű és tisztább szívű, mint azok, akik őrzik őket! A lánc nem lehet erkölcsösebb a fogolynál!
  A kis test olyan, mint egy éles kés, csak nem lehet élesíteni!
  A női könnyek jobbak, mint a gyöngyök, minden csepp egy aranyérme!
  A jó szívhez kőbaltát és atomenergiát kell kötni!
  Nem kell szégyellned a szegénységet, ha gazdag lelked és aranyszíved van!
  A haladás takarja a babonát!
  A gyilkos udvariasságának pontossága és a kölcsönadó arroganciája!
  Egy őrszem nem kerül többe egy kerti madárijesztőnél!
  Egy háborúban egy parancsnokot feltölteni egyenlő a győzelemmel!
  A befejezetlen ellenség olyan, mint egy kezeletlen betegség - számíts komplikációkra!
  A nemes bölcsesség olyan, mint a drága bor - jobb, ha elrejti az alsóbbak elől!
  Ha leejtett két érmét, először is ne a nagyobbat vedd fel, hanem a drágábbat! A többit add a szegényeknek!
  A vereség mindig bánat, hacsak nem adsz cserébe a tengeri pénzt!
  Csak a javíthatatlan romantikus örül, ha egy kedves hölgy kezétől hal meg!
  A pragmatikus inkább új életet szül!
  A bátorság kompenzálhatja az elégtelen edzést, de az edzés soha nem kompenzálja a bátorságot!
  A tehetség helyettesítheti az oktatást, de az oktatás soha nem helyettesíti a tehetséget!
  Izgalom és düh, ezek csak a vitézség és a bátorság protézisei!
  A szerencse, mint a méh, biztosan odarepül, ahol a bölcsesség és a szorgalom nektárja érik!
  A féreg, ellentétben a sassal, könnyen eltűnik. A mély mindig rejtve van, a magas pedig sebezhető!
  Nem annyira a lánc tartja a rabszolgaságot, hanem a félelem - legalább egy láncszem gyengesége bátorságot ad!
  Megtiszteltetés meghalni a Szülőföldért, a Nőért, a Szülőkért, de még jobb ezért élni!
  Háborúban könnyebb előnyt szerezni, mint megvalósítani! Ez utóbbi hasonló a legyek vadászatához, amelyek egy legyőzött oroszlán köré ragadtak!
  A nyelv kis mérete ellenére a test legerősebb tagja. Milliós seregeket mozgat meg, és megnyugtatja a babát. Képes elpusztítani és megmenteni.
  A harcos seb nélkül olyan, mint egy gazdag ember zseb nélkül!
  A férfinak erő kell az élethez, a nőnek a túléléshez!
  A birkák között még egy kos is felemelkedhet, de próbálj meg vezetővé válni az oroszlánok között!
  Az élet túl értékes ahhoz, hogy elcseréljük vele!
  Az acél éles, de a női nyelv sokkal élesebb!
  Cselekedj bátran, ha nem tudsz ügyesen!
  Adjunk hozzá egy civilt a különítményhez, ugyanúgy elviszek két katonát!
  Egy amatőr a hülyeségével blokkolja tíz szakember előnyét!
  A nagy család mennyország a szívnek, purgatórium a pénztárcának, pokol az ellenségnek!
  A ketrec szétszerelése néha nehezebb, mint egy kegyetlen gazdi elűzése!
  Az orosz nép számára a vodka rosszabb, mint egy tucat Hitler!
  Az álom elárulja a valóságot!
  Lenne miért ölni, de mindig tedd fel a csomagtartót!
  A vodka legalizált terrorista!
  Az alkohol a legnagyobb sorozatgyilkos! Szóval igyunk, de úgy, hogy csak alkohollal öljenek meg minket!
  Bármilyen kicsi is az elektronikus chip, de egy prédikátor kinyújtott kézzel mászott bele!
  Az automatikus a legjobb érv a bűnbánat mellett!
  Egy igazi férfinak merésznek kell lennie a harcban, határozottnak a szerelemben, szellemesnek a vitában!
  A befejezetlen vodka, mint egy elégedetlen feleség, a fejfájást nem lehet elkerülni, ezért jobb, ha behódol!
  A háború a legizgalmasabb játék, a résztvevők száma korlátlan, de folyamatosan csökken!
  A háborúban a boksztól eltérően a pontszerzés az áruláshoz hasonlít, de a bírót nem vesztegetik meg!
  A sakk egyszerű darabokban megtestesült logika és költészet!
  A szabadság olyan, mint egy korrupt lány, csak nem pénzzel fizetnek érte, hanem vérrel!
  A fiatalság az arrogancia nővére, az arrogancia a bátorság nővére, de csak az idős ember tapasztalatával rokonságba kerülve születhet győzelem!
  Amikor a parancsnoknak fényes a feje, elsötétül az ellenség szemében!
  Az időérzék a parancsnok nélkülözhetetlen tulajdonsága, nem hiába van éles vége a percmutatónak, erősebben üt, mint az élezett damasztacél!
  Az öröm és a fájdalom ellentéte, de egyesek számára a fájdalom okozása a legnagyobb öröm!
  A háború és a szex élvezet, de nem keverve, túl halálos ecset!
  Minél kövérebb a darab a csapdában, annál élesebbek legyenek a fogak!
  Nehezebb utolérni egy nyulat, mint megölni egy mamutot!
  Gyönyörűen gyilkolva, vérbeli csendéleteket alkotsz, csak az ínyencek mennek túl gyorsan a sírba!
  A mértékletesség jó tulajdonság, ha nem a bevételre vonatkozik! A nehéz pénztárca mindig könnyű!
  Amikor egy nő igazat mond, a szenvedély kezd elhalványulni, és ha hazudik, kivirágzik az árulás!
  A gyengéd ölelések erősebben megfojtanak, nincs kérlelhetetlenebb, mint egy gyengéd hurok!
  Az adósság súlyos teher, főleg ha az életen kívül nincs mit fizetni. Azt viszont nem kölcsönözheti!
  A halál álma a legmélyebb, de nem a legédesebb, különösen azoknak, akik vétkeztek!
  Az üldözés a győzelem koronája, és korona nélkül nincs győztes vége!
  Aki lemarad, egy szívdobbanással egy életre utoléri!
  Az el nem tüzelt katona, mint a zöldbor, a csatákkal erőre kap, de a tanulni nem akaró parancsnok olyan, mint a trágya - nem érik, hanem csak perepere!
  A rossz parancsnoknak sikerül megmentenie a bőrét, a jónak megmenti katonáit a haláltól!
  A debütálás a csatában azért fontos, mert ha veszített, nem fog ráadásért beszélni!
  Ha egy elvtárs meghal, ne keseredj el, jó emberrel gazdagodott a mennyország!
  Mi van, ha rossz? Aztán könnyebb lett a földön élőknek.
  Az igazság egy, de sok vallás létezik, ami azt jelenti, hogy egy hívőnek nagyobb az esélye a hibára, mint egy ateistának!
  Egy ateista, még ha igaza is van, igazsága nem hoz hasznot, de a hívő, ha téved is, boldog életet és méltó halált kap!
  Ateistává válni olyan, mintha ellopnád a lelkedet!
  A hit olyan, mint a ruha, nehéz viselni, és nem lehet meztelen! Csak mosással és modern stílus választásával tudod megváltoztatni! Általában a vallás, akárcsak egy feleség, zavar, és ijesztő változtatni!
  A hit, mint mozsártörő csak egy, és csak a bolondok nevetnek rajta!
  A boldogság egy válogatós vőlegény, aki csak szabadsággal megy párnak!
  Mit akarsz kígyót tenni a szívedbe - nyisd ki az ajtót az alvilágba!
  Ez azért van, mert a csákányhoz és az izmos karokhoz fej kell!
  A parancsnok egy színészhez hasonlít, csak ráadásszünetre az ismétlések nem taps, hanem arculcsapások, földbe hajtás!
  A szerelem olyan, mint egy felhő, szeszélyeknek van kitéve és könnyeket hullat!
  Az irgalom az erősek vonása, a kegyetlenség a bizonytalanságból születik, a bizonytalanság pedig a gyengeség!
  A rossz büntetés a jó legértékesebb fajtája, lelki tisztaságot és lelkierőt igényel!
  A határozottság az uralkodó nélkülözhetetlen tulajdonsága, a félénkség államokat rombol, a népeket árván hagyja!
  Kinek a blaster sikítana, de a tiéd hallgatna!
  A szerelem áldozatot követel, nem kevesebbet, mint a gyűlöletet!
  - A vallás elsősorban erkölcsös legyen, tanítson jóra és engedelmességre! Csak ne csináld az embereket csordává, és ne válassz el gondolkodásról!
  A forradalomnak nem szabad megváltoztatnia a rabszolgaság típusát, célja a lelki szabadság egyetlen szemlélettel - jót tenni!
  Semmi sem egyesíti úgy az emberiséget, mint egy igazi vallás, amely kedvességen és józan észen alapul!
  - Csak a legmagasabb igazság végső győzelme igazolhat hazugságot! Ahogy a béke ügyéhez erőszakra van szükség, úgy könnyebb kardot visszaverni karddal, mint pajzzsal!
  - Az igazság mindig kisebbségben van, és a kisebbség csak intelligencia és ravaszság segítségével nyerhet! Ez ravaszságot és intelligenciát jelent, az igazság igazi elvtársait!
  A rabszolga elsősorban gyáva, fél, hogy elveszíti a láncát!
  A zsarnoknak három rovar tulajdonsága van: a skorpió csípése, a ragacsos légy mancsa, a vérszívó hálója, de nem arra van ítélve, hogy szárnyassá váljon!
  A lélek szépsége, a szív tisztasága, a szeretet ereje - ne szennyezze be a túlzott megtorlás!
  Ha igazad van, az igazságosság igazolja a kegyetlenséget, de csak addig, amíg az áldozatból nem lesz hóhér!
  A parancsnok legértékesebb tulajdonsága, hogy méltósággal fogadja a vereséget és tanul belőle!
  A modern hadviselésben aki repül, az nyer, és ami mászik, azt az ellenség legyőzi!
  A sértés a gazember és a gyáva fegyvere, mások megalázására törekszik, lealázza magát!
  Csak a halottak nem tévednek, hacsak természetesen nem számítjuk a paradicsom helyét!
  A gyakorlat a készség anyja, a tehetséggel párosul!
  A tanulni vágyók többet profitálnak a vereségből, mint az önelégült, arrogánsok a győzelemből!
  Jobb szépen meghalni, mint csúnyán élni!
  Egy lusta ember számára minden idő rossz, kivéve az alvást!
  A háborúban a korai öröm az árulás nővére!
  A legtökéletesebb penge - ferde kezek elrontják!
  A háborúban az idő olyan, mint a víz, elkoptatja a kedvességet és az emberséget!
  A lesben ülő harcos olyan, mint egy rabló, csak az életét akarja megszerezni, nem a pénztárcát.
  Egy jó parancsnoknak fontosabb a saját megmentése, mint az idegenek megölése!
  Nagyszámú sírásói készség és bátorság! Ha hős akarsz lenni, ne járj szelíden!
  A hazugság olyan, mint a kígyó az őrkutya helyén - ha egyszer megharapja az ellenséget, a következő biztosan megszúr egy gyenge ponton!
  A lovag mindent átengedhet egy hölgynek, kivéve a jogot, hogy először meghaljon!
  Egy orosz katonát meg lehet ölni, de legyőzni nem!
  Az óriás nem az, aki nagy a növekedésben, hanem az, akinek a gondolati mozgástere van, a mennybe!
  Az erőszak külső engedelmességet szül, és lázadást szít a lélekben!
  A fogság olyan, mint egy vörösen izzó kovács, megkeményedik, ha utána belemerülsz a felszabadulás jeges folyamába!
  Az igazságszolgáltatás néha kemény, de mindig lágyabb, mint az önkény!
  Most mezítlábas gyerekek futnak fel Kungurhoz, egy hatalmas erődhöz, amelyben hatszáz katona és egy másik milícia tartózkodik. Megijedve Verescsagin őrnagy közeledtétől kétszáz rendes katonával, a kétezernyi pugacsovi tömeg feloldotta az ostromot és visszavonult.
  
  
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova megérkezett a lázadókhoz. Eleinte szkeptikusak voltak egy rövidnadrágos fiúval és egy tunikás lánysal szemben. De az uralkodó pecsétjével ellátott rendelet meggyőzte őket, hogy engedelmeskedjenek az ezredesnek. De még megbízhatóbb lett, amikor Oleg, miután csupasz lábujjával bekötötte a szögeket, rádobta őket az atamánra, aki kezdett előbukkanni, és az előzárnál az ajtóhoz szegezte.
  Ráadásul már eljutottak a pletykák egy fiúról, aki nem fél a hidegtől, és gyorsabban fut, mint a legtöbb agárfarkas.
  A fiút elfogadták parancsnoknak. Aztán előállt egy tervvel. Margaritával együtt behatolnak Kungurba, megölik az összes tisztet, majd a horda betör és végez a helyőrséggel.
  amit örömmel fogadtak.
  És egy fiú és egy lány, ezek a terminátor gyerekek Kungurba rohantak. És a lázadók nagy csapata megindult utánuk.
  Oleg és Margarita minden további nélkül a falhoz költözött. Levágtak néhány őrszemet. És vágjuk le a tiszteket. Kezdődött a pánik. Verescsagin őrnagy csatába rohant, és az elsők között halt meg. Három kapitány is meghalt.
  A gyerekek élesen csiszolt korongokat dobtak és edzett acél szablyákkal vágtak. Házi készítésű, de nagyon erős gránátokat is dobtak. Ahonnan az ellenség magasabbra repült és elszakadt. És kapott ezektől a gyerekek-terminátoroktól.
  És akkor a lázadók csatába indultak. És azt is, hogyan kezdtek aprítani és zúzni. Az amúgy is megzavarodott és lefejezett helyőrség pedig megadja magát Pugacsov követeinek seregének.
  A gyerekek teljesítették a feladatot. És Kungurt elfoglalva, visszarohantak, Ufa közelébe, ahol Emelyan Pugachev hatalmas serege közeledett.
  A fiú és a lány magukhoz szaladtak és énekeltek;
  A Hazában a csalogányok zsoltárt énekelnek;
  Benne a ragyogó nap hajnal...
  Kegyelmet hoz - békét, vigaszt,
  És kinyitja a szemeket - az Úr világossága!
  
  Hol vannak a gyöngyvirágok, és hol vannak a százszorszép rajok,
  És a szénakazalokat kiöntik mézzel ...
  Igazi leszel - ismerd meg a hőst -
  Törd le a démonok éles szarvait!
  
  Most mezítláb rohansz a mezőkön,
  Egészen kisfiú - nehéz géppuska!
  És hideg sarkú a harmat alatt -
  Készen áll, hogy az ellenfél - sakk-matt!
  
  A demiurgosz meg fogja faragni a természetet,
  Készítsen mintákat viharos pompájában...
  Jaj, egy kicsit szigorú Isten sebész...
  Ami nem tesz csak öt!
  
  Mi, emberek is félelmetes alkotók vagyunk -
  Képes befogadni az új világot!
  Nem kell kimutatni a bárány szégyenét -
  Aztán mindjárt összegyűlik, hogy szidja a sereget!
  
  Az úttörő fiú most fogságban van,
  A hóhér felemelte a fogasra, ostorral adta...
  De az emberek nem átkozzák a Sátánt -
  Mert a próbatételek is ajándék!
  
  A térért - az utak mind színben pompáznak,
  Egy tiszta patak eksztázisában vannak...
  És le kell győznünk aljas félelmeinket -
  Nem egy dobozba bújva az angolna fürgeségével!
  
  Jaj, az egész világ tele van koporsókkal
  Még a börtönben is tartanak egy fétis show-t...
  Meglátjuk az Édenben...
  Végtére is, Isten előtt - egy hős-baba!
  
  De az ember lényegében Isten is,
  Egy fürge, intellektusú óriás...
  A hajó elhagyja a csodálatos barlangot,
  A nép és a félelem nélküli vezető egy!
  
  A karizma is tőke,
  Ne csak a forgalomba kerüljön...
  És ha valakinek voltak illúziói,
  A tolvaj már feszítővassal szegezte!
  
  Amikor elménk a csúcsra nő,
  És a tudományos lépés feltámasztja a halottakat...
  Virágszőnyeggel borítja a jeget,
  És menetelünk más univerzumok felé!
  Oleg Rybachenko és Margarita útközben utolértek egy vaddisznót. Megölték, és nyersen ették meg a húst. És végül is mit evett Tarzan, és miért rosszabbak?
  És magukkal vitték a húst.
  Oleg futva gondolta:
  A Tarzanról szóló sorozat volt a menő. De jobbat is írt. Ez egy érdekes munka a dzsungelről és a vadmajmokról. De mondjuk egy lánnyal?
  Ez még csodálatosabb...
  Továbbá Margaritával közösen alkotott egy kis aforizmát, hogy szórakoztatóbb legyen;
  Egy politikusnak minden út görbe, de egyenesen a cél felé vezet!
  Az arany puha, de zúzó ereje van!
  A nehézfém az arany, de az arany könnyű!
  Bár az arany nehézfém, de nagy mennyiségben elsüllyeszthetetlenné tesz!
  A hóhér kézzel dolgozik, de a terméket lábbal viszik előre!
  Ha el akarod foglalni a trónt, legyen király a fejedben!
  Ha akarod, szerezd meg az oroszlán helyét, légy róka a ravaszságban, és hiéna az aljasságban!
  A legsikeresebb politikus egy ravasz róka és egy ragadozó tigris, valamint egy majom, aki mások trükkjeit használja!
  Aki nem róka a politikában, az életben szamár!
  A hízelgő rókának vannak farkas szokásai!
  A háború ravaszsága nem ellentétes a becsülettel, kivéve, ha ellened fordul!
  Háborúban a hanyagság olyan, mint a kátrány a mézben, csak kivérzik!
  A kitérő manőver egy horoghoz hasonlít, nemcsak formája, hanem eredménye is!
  Nem számít, milyen erősek a kezek, fej nélkül nem érnek többet, mint egy próbababa!
  A találékonyságot egy harmadik kézhez lehet hasonlítani, csak sokkal nagyobb kilengéssel!
  Elvérzik a forradalom, ami a nép javulásához vezet, elűzi a zsírt, ami megújítja az elitet!
  A legnagyobb osztalékot a befektetésekből azok kapják, akik nem kímélik az anyatejet a gyerekeknek!
  A jó hazugság, ez az igazság, új módon kimondva!
  A nő egy kincs, amely megvesztegetheti a leggazdagabbakat, és egy fegyver, amely a legerősebbet buktatja!
  A problémák örök fogalom, a halál is csak az elhunyt hozzátartozóira hárítja!
  A boldogság csontokkal megtermékenyített és vérrel meglocsolt virág!
  - A vérrel kevert alapozó nagyon ingatag, így csak élő testben van ereje a vérnek!
  Minden változhat, kivéve a felelősség- és kötelességtudatot!
  Rossz az életet elveszíteni, de sokkal rosszabb elveszíteni a halhatatlanságot!
  Jobb egy órát repülni, mint száz évig kúszni!
  Az erő a szabadság szinonimája, a szabadság a kötelesség szinonimája, a kötelesség önfeláldozást és lemondást kíván!
  A gyenge fejű hős abban különbözik a manökentől, hogy megnyomorítja magát!
  A pszichológia a győzelem kulcsa, csak ki kell tudni választani a megfelelő zárat!
  A szívet nem küldik az intelligenciának, és a fejet nem vágják!
  A gyorsaság győzelmet szül, a gyorsaság szerencsét hoz, a gyorsaság a második boldogság!
  A gyorsaság győzelmet szül, a gyorsaság szerencsét hoz, a gyorsaság a második boldogság!
  A halál jeges lehelete megremegteti a szívet, és elcsavarja a gyáva zsigereit. De bátor a csontos öregasszony közelségétől, kihegyezett kaszával: reakcióélességet, nyugalmat nyer a harcban, megszabadul a felesleges zsírtól!
  A nők temperamentuma gyakran együtt él a szerénységgel - éppúgy, mint a férfiaknál a bátorsággal!
  A technika kétélű fogalom - nem tűri a hülyeséget!
  A legédesebb gyümölcsöt a legnehezebb leszedni!
  A vakmerőség a bátorság ellentéte, a bátorság és a számítás csak párban szüli a győzelmet! Egy pohár győzelem olyan, mint egy üveg vodka, hogy ne legyen baj, három ember kell hozzá: Sok szerencsét, intelligenciát és bátorságot!
  A halál nem átmeneti, de az élet állandó!
  Nincs olyan vallás, hogy a létező állapotok logikus magyarázata és az értelem jelenléte!
  Itt igaz, de maga az emberi elme nem a leglogikusabb a mi világunkban. Néha még úgy is tűnik, hogy semmi sem irracionálisabb, mint a logika!
  A háború vér nélkül olyan, mint az élet fájdalom nélkül!
  Az önálló túlélés képessége fontosabb egy harcos számára, mint az ellenség megölése! Minden háború békével ér véget, az élet pedig temetéssel!
  A tinédzser szerelme olyan, mint az üveg: túl törékeny, könnyen törik és fáj!
  A rabszolga és a király ugyanabból az anyaméhből jön ki, ha születés előtt egyformák, akkor miért ne lennének egyenlőek utána!
  A tudományos haladás az erkölcs fejlődése nélkül egyet jelent azzal, mintha egy atomrobbanásból próbálnánk füstölni!
  Hanyagság a háborúban, a bűn anyja és a hazaárulás nővére!
  , A hadi kenyér a legkeserűbb: testvérek vérével ázva és anyák könnyeivel!
  Gyerekeket szülni sokkal kellemesebb, mint hullákat szülni - bár mindkettőhöz ügyesség és izgalom kell!
  A rabszolgaság nem a tanulás és a gondolkodás vágyából indul ki!
  A bölcs szavak jók - a jó cselekedetek jobbak!
  Az élet mindig ragyogó, a halál pedig középszerű!
  A tudomány nem minden, a legfejlettebb fegyverekhez ügyes kéz és rugalmas elme kell! A szellem legyőzi az anyagot!
  Bármely pillanat megszűnik gyönyörködtető lenni, amint megfagy, megfagy, mint egy jégtábla!
  A mozgás az igazi boldogság!
  A szülőföld a legdrágább dolga az embernek, enélkül nincs értelme az életnek!
  Az ember szülőföld nélkül olyan, mint a test lélek nélkül!
  A vallás a gyengék vigasztalása - minden szerencsétlenség jelentéktelennek tűnik, ha átmeneti!
  Ha a technika az őrangyal, akkor a harci szellem a háború istene!
  Könnyebb egy evőkanállal felkanalazni az óceánt, mint vitatkozni egy ateistával!
  Számítógép, mint egy lány szereti a fiatal és makacs!
  A halál abban különbözik a szeretetttől, hogy mindig megpróbálják elhalasztani a találkozást vele!
  A halál abban különbözik a szeretetttől, hogy mindig rosszkor jön, de senki sem rója fel neki, hogy késik!
  Aki spórol a biztonságon, tönkremegy a temetésen!
  A jól táplált hadsereg a jólét záloga!
  Háborúban a jó felkészülés olyan, mint a levegő a tüdőnek, a rossz gázelegy megnyomorít és megöl!
  Ha egy személy mesterségesen félelmetes megjelenést kölcsönöz magának, az a lelki gyengeség biztos jele.
  Borzalmas farkas báránybőrben, nem bárány farkasbőrben!
  Egy férfi számára nincs fontosabb a katonai művészetnél - ez a méltó létezés szinonimája! Egy tigris halála jobb, mint egy kutya élete!
  A háborúban való halál csak akkor indokolt, ha az ellenség túlzott áron vásárolja meg, és az ellenség ajándékozása egyenértékű az árulással.
  A felderítő ellenséget már majdnem legyőzték, csak ne hagyd szélnek az esélyeket!
  Az ellenség holtteste drága, de egy élő még mindig többe kerül!
  Stealth minőség győztes!
  Általában az élet nehézségek nélkül olyan, mint a leves fűszerezés nélkül, a sok - keserű, nem - nem mászik a torkon!
  A férfiaknak életükben legalább egyszer meg kell ölniük és meg kell menteniük valakit! És ha az elsőnek szerencséje van, akkor a második nélkülözhetetlen bátorságpróba!
  A számítógép jobb, mint az atombomba, ez a legbiztosabb módja a nemzetek meghódításának, és a győztesnek való munkára késztetésére! Ráadásul nem félek a kísértésektől! Minden hit akkor ér valamit, ha tudja, hogyan védekezhet!
  Fiatalkorban a vér gyorsabban folyik, és a "tálca" melegebben főz!
  A lassú szamár, rosszabb, mint a disznó, szintén büdös, de nem ad húst!
  Automatikus tűz és egy kagyló üvöltése - a legjobb az egészben egy jó emléket ver el!
  Hit bizonyíték nélkül: hogy a sólyom szárnyak nélkül karcolhat, de nem engedi szárnyalni!
  A vallási vita a legeredménytelenebb - hiszen mindkét vitatkozónak fogalma sincs arról, hogy miről vitatkozik!
  A tudományos-technikai haladás és az erkölcs közötti versenyfutásban ez utóbbi kívülállóságra van ítélve! Bár az emberiség azt kockáztatja, hogy a tudomány és az erkölcs közötti szakadékba zuhan!
  Aki a tudományon spórol, kirabolja utódait, aki pedig utódait, az örökre koldus marad!
  A leszármazottak kirablásával tőkét csinálhatsz, de meggazdagodni nem!
  ! A politika tiszta öltönyben végzett piszkos üzlet!
  Az igazság mindig sokoldalú, de a hiba egységes!
  A szépség dialektikus fogalom - csak a csúnyaság az univerzális!
  A modern fegyverek, ellentétben a borral, szeretik a fiatalságot!
  Kímélje meg az ellenséget, mit üljön tőrre - az acél nem ismeri az empátia érzését!
  A legjobb fegyver a találékonyság, nem igényel költséget, de drága!
  Ha a holttestek száma egynél több, tragédiából statisztává válnak!
  A gyilkosság olyan, mintha először veszítené el a szüzességét és fáj, aztán minden újabb tettével egyre nagyobb öröm!
  Rossz az a felderítő, aki nem látja előre a kiutat kudarc esetén!
  Bármilyen más területen egy hiba életbe, egészségbe kerülhet, és csak ha a vallással áltatja magát, a halhatatlanság elvesztését kockáztatja!
  A fenevadnak agyarai vannak, az embernek fegyvere, az állat az izmokra támaszkodik, az ember az elmére! A tesztek tompítják a fogakat, de élesítik az elmét - ezért az elme halhatatlan, a haladás, mint egy örökmozgó, jóléthez vezet!
  Még a többszöri ismétlésből eredő legszörnyűbb hírek is mindennapossá válnak!
  Amikor egy ügynök két intelligenciának dolgozik, és megszerzi a gyereket, aki két mellbimbót próbál a szájába tömni, azzal a kockázattal jár, hogy elszakítja a száját!
  A mozgás az az eső, amely alatt az egészség virágai nőnek, és a kapa, amely a betegség gyomjait gyökerestül kitépi!
  A vak vak nem látja a szemet - oda megy, ahová akar!
  Nem lehet kihozni a vakot - kedves hűséges ellenőrzőpont!
  Egy látó utazó ne húzzon - segíts a vak szegényen!
  Az ember könnyen törik, nehezen uralja magát, és nagyon ritkán éri el a természet szeretetét!
  A kártyákban a szerencse fényes fejhez, ügyes ujjakhoz és nyugodt szívhez érkezik!
  Általánosságban elmondható, hogy a bûnözés nem csokoládé, ha elrontottad az édes életet, nem fogod, de szívelhízást az biztos!
  Az erő hiánya kompenzálhatja az intelligencia feleslegét, de az erőtöbblet sem tudja kompenzálni az intelligencia hiányát!
  A tehetség pótolhatja a képzettség hiányát, de semmiféle képzettség nem pótolja a tehetség hiányát!
  A gyémánt polírozás nélkül drágakő, de semmilyen polírozással nem lesz a szénből gyémánt!
  Valaki másnak a halála mulatságos, de a halálától megszakad a szív, és a lélek a sarkába száll!
  A pénz piszokként tapad a véres kezekre és a csúszós lelkekre!
  A fanatizmus minden formája közül a vallásos a legirracionálisabb és legönzőbb, ezért elsősorban a személyes halhatatlanság elérésére irányul!
  A szerelem csak a fizetés formájában különbözik a nemi erőszaktól - az utolsó cselekedet természetbeni kifizetése!
  Jobb veszíteni az igazságban, mint nyerni a bűnben!
  Az igaz ember vesztesége nyereség a mennyben, a bűnös nyeresége lélekrablás!
  Istent tagadva a kommunisták indokolatlan terhet raktak az ember vállára! Az ember, aki a Mindenható helyébe akart lépni, nem tudta elviselni a Golgota fájdalmát és az ördög kísértését!
  Mivel nem birtokolták Jézus hatalmát, az emberek ahelyett, hogy a jóság és az igazságosság birodalmát építették volna, a bűnök medencéjébe omlottak össze!
  Számtalan kincs az ember lelkében, csak ha elkezdi rabolni, gyorsan elfogy anélkül, hogy gazdagságot hozna!
  Minden szexuális aktus, az ékszer, amit ketten megosztasz, és egyetlen tolvaj sem fogja ellopni a szívedből!
  Minden férfiban van valami közös egy főemlősben, jó, ha az potencia, de gyakrabban az intelligencia!
  Vicces lenne, ha nem lenne igaz!
  Sajnos több élő poénunk van, mint tisztességes ember és becsületes politikus!
  Aki eladja a lelkét, az mindig veszteséges - a halhatatlant adja a halandóért!
  Az erős ellenfél felett aratott győzelem általában többe kerül, de semmiért nem adod oda!
  A gyilkosság nem igazolhatja az önérdeket és a haszonszerzést - csak a becsület, a szabadság és a Szülőföld az erőszak szószólója!
  Jó legyen fegyverrel,
  Üss, mint a dühös acél!
  Vérezni, mint egy vízesés
  A gonosz ne kíméljen mindenkit megölni!
  Az összes műalkotás közül a katonai remekművek rögzülnek a legszigorúbban az emberek emlékezetében, és okozzák a legtöbb könnyet!
  - Vérrel írt festmény: világosabb, mint az olaj, és sokkal lassabban fakul!
  Egy tisztességes ember az igazságot helyezi a család és a baráti kapcsolatok fölé! Az ellenségre és a barátokra vonatkozó törvénynek olyannak kell lennie, mint a férjnek a feleségnek!
  A különböző törvények jelenléte az igazságszolgáltatást prostituálttá változtatja!
  Az erős ellenfél megedzi a testet és az akaratot, erősebbé tesz - a gyenge megrontja a lelket és legyengíti a testet, gyengíti!
  Tehát a nehéz út sokkal könnyebb győzelmet ad!
  A katona keze lőni adott, az agya pedig megállni időben!
  Bolondot ölni: ugyanaz, mint tűvel szúrni, okosat lőni - mit verni lövedékkel!
  A természet az ember anyja, és egy nagy feltaláló anyja nem lehet teljes bolond! Bár hiányzik belőle a gyakorlati találékonyság!
  A golyó a leghatékonyabb oktatási módszer a fiatalokkal, valamint az idősekkel való foglalkozásban!
  Csak a hatás hatékonysága csökken! Gyakran a hitelesség csökken, és ha eljutsz odáig, zombikat kell felnevelned!
  A vallás a büszke embert az állat szintjére süllyeszti - választást ad birka és kecske között!
  Jobb odaadni a bőrödet az embereknek, mint a báránynak, mint örökké sziszegni, mint a kígyónak!
  Általánosságban elmondható, hogy a fejjel végzett munka fogalma nem csak szó szerinti értelmezést biztosít, még akkor is, ha harcművészetről van szó!
  Ha meg akarsz gazdagodni - keresztelkedj meg zsidónak, ha csődbe akarsz menni, vegyél fel kölcsönt zsidótól!
  Az ólom segíti az emésztést, különösen, ha a tabletta patron formájában van!
  Az a hivatalnok, aki nem vesz fel kenőpénzt, olyan, mint egy szűz prostituált!
  Általában az egyik megmentéséhez meg kell ölni a másikat! Ez kétségtelenül kegyetlen törvény, de helyreállítja a fajok természetes egyensúlyát!
  Nincs jobb harcos a világon - mint egy orosz katona, és nagyobb zsarnok -, mint egy orosz tábornok!
  A túlzott luxus a komolytalanság jele, a komolytalanság a küszöbön álló tönkretétel előjele!
  A bölcs szavak egy barom ajkáról olyanok, mint a szökőkút a szemétdombból!
  Hosszban előnyöd van, de gondolok rá!
  Néha lehet ölni, de a reményt soha nem veheti el!
  Háborúban, ha kihagysz egy másodpercet - elveszítheted az örökkévalóságot!
  Egy közönséges torony szánalmas a felhőkarcolók között, de fenséges a kunyhók között!
  Az ember aláveti magát az erőszaknak, tiszteli a kegyetlenséget, megveti a szelídséget és nem értékeli a kedvességet!
  A szex a legjobb gyógymód minden mentális betegségre, de sajnos drága és nehezen beszerezhető!
  Aki nem szereti a szexet, nem szereti az életet, és nem értékeli a test örömeit!
  A költészetben közös a borral, hogy az értéke idővel nő, de még évszázadok sem engedik, hogy a sorok elrohadjanak, és a szikra kialudjon!
  A katona olyan, mint a számítógép - egy-nullát számol, a harcos pedig barát-ellenség!
  Az ember humanizmusban különbözik az állattól, és az ösztönökkel ellentétes cselekvés képességében!
  A nő elleni erőszakból néha egészséges gyerekek jelennek meg, a természet elleni erőszakból pedig csak szörnyek!
  Ha az anya kegyetlen, a gyerekek is kegyetlenek! Milyen természetű ez az utóda - férfi!
  Barátságot keresnek az erőseknél, táplálékot a gazdagoknál, és odaadást mutatnak a rettenthetetleneknek!
  A támadás a legjobb módja annak, hogy semlegesítsd az ellenség számbeli fölényét - a harcra késztetés olyan, mintha levágnád a karok felét!
  .A nőnek a szerelem élvezet és bevétel, a férfiaknak öröm és kiadás!
  Új fegyvert feltalálni egy erkölcstelen ember számára olyan, mint egy szék lábát fűrészelni, amikor egy kötél átsöpört a nyakán!
  Ufa közelébe érve a srácok beszámoltak a megbízásról Pugacsovnak.
  A parasztkirály meglepődött, hogy a gyerekek ilyen gyorsan dolgoznak. És természetesen megjutalmazta őket. Átnyújtott egy ezüst keresztet. És egyenként kétszáz rubel.
  Ezután következett az Ufa elleni támadás. Margarita és Oleg, mint mindig, az élvonalban vannak, és gyorsan támadnak.
  Szablyákkal vágják az ellenséget, és bombákat dobnak.
  Az ufai helyőrség már meggyengült az éhségtől, de a lázadók győzelme megtörte a lelküket.
  Ezenkívül a kozákok királyának csaknem ötvenezer katonája van - hatalmas erő ...
  Miután Oleg Rybachenko halálra törte a parancsnokot, a többi katona megadta magát.
  Megesküdtek, felvágták a fonatjukat, nyírták, mint a kozákokat. Néhány tiszt úgy döntött, hogy csatlakozik Pugacsovhoz. És mi a hurok jobb?
  Röviden: Ufát könnyen elvitték. És még a kozák cár is megbánta, hogy nem rohamozta meg a Yaitsky várost.
  Általában Pugacsov dolgai jobban mentek. Most újabb csapatokat lehet küldeni az uráli gyárakba. És utasítsa Beloborodovot, hogy vegye be az összes várost és Tobolszkot.
  Határozottan úgy döntöttek, hogy Kazanyba megyünk, majd Moszkvába. Emelyan Pugachev még arról is beszámolt, hogy fia, Carevics Pavel maga is csatlakozott a kampányhoz, és átadja a trónt apjának. Mindenesetre sokan hittek benne.
  Pugacsov hadserege tovább növekedett. Hírek érkeztek még több uráli gyár elfoglalásáról, valamint új fegyverekről, kellékekről és puskaporról.
  Ezt követően hatalmas sereg indult hadjáratra. A folyó mentén haladt, mindkét part mentén a Volgáig.
  Emelyan Pugacsov cár vidám és elégedett volt. Eddig nagyon jól mennek a dolgai. Általánosságban elmondható, hogy a lázadókat soha nem verték meg erősen. Az új orosz cár hírneve pedig emelkedik. És minden nap ezrével csatlakoznak hozzá új harcosok.
  Az önjelölt királynak sok lovas csapata van. És mindennek igazi győzelem szaga van.
  A gyermekőrök a sereg többi tagja előtt futnak. Viccesek és sokat nevetnek.
  Itt a fiatal harcosok a huszárok járőrére támadnak. Rövid kivágás, pár dobás mezítláb gránáttal. És a harcosok elpusztulnak.
  Ezután következik az Osa-erőd. A valós történelemben harc nélkül megadta magát. Tehát a srácok még nem rohamoztak meg és nem öltek meg senkit.
  Még egy kicsit meg is unták... A srácok énekeltek;
  Spartacus felvetette a rabszolgák hőstetteit,
  Ledobni a gyűlölt hercegek igáját...
  A szerencsétlenből sasrajt csinált -
  A hívás egyszerű - tegye szét álmait!
  
  Vedd ki a kardot úgy, hogy birkózz vele
  És könyörtelenül vágja le a gonosz ellenségeket ...
  Szerencsére harcosként megnyitod az utat,
  Az elhunyt örökké gránitban fog élni!
  
  Elhozzuk az égből, nullának kell a hold,
  Kinyitjuk a Mars tágait, mint egy kaput,
  És híresen hiszek a Vénuszban, eljövök...
  Az egész Tejút - a kard alatt a hősé lesz!
  
  Csillagok vannak az égen és lányok szemei -
  Zafírok, rubinok csillognak...
  És heves gondolataim repülnek -
  Amikor ősünk megütötte Mamaiát!
  
  A halandó Chelubey felkiáltott a golyóban:
  Az a rusz meg fog halni a forgószelek patája alatt...
  Furcsa sírás őrült - ölj meg mindenkit:
  Ez a nevetés és a hangzatos dalok elhallgattak!
  
  Pereszvetből hangosan adják a választ,
  Egy lándzsacsapás és az ellenség egy lidércnyomásos pokolban...
  Nem fog várni a harcos zindanra -
  Nyerni fogunk, ti emberek hisztek benne!
  
  Ármányos szikla - vannak napok a felhőkben,
  Nem minden alkalommal szerencse és trófeák...
  És városaink tűz, fények,
  Azt is láthatjuk, a csatában nem érett be!
  
  De ismerje meg az orosz helyet a diadalban
  Ősünk, Caesar, a félelmetes macedón...
  A bolygók hamarosan paradicsommá változnak
  Nagyon finom Poshekhonsky sajt teával!
  Az Osa-erőd, mint a valós történelemben, harc nélkül megadta magát. A helyőrség és parancsnokai hűséget esküdtek a kozák cárnak. És ezután Pugacsov hadserege továbbment. Győzelmes felvonulás és csatlakozás több ezer paraszthoz. Hatalmas hadsereg, amely gyorsan növekszik. Keleten a pugacseviták még több várost bevettek, és megközelítették Tobolszkot, ahol Dekolong hadteste menekült.
  Szinte az összes uráli gyárat a lázadók ellenőrzése alá vették, és új adminisztráció van. Nyugaton bevették Samarát, és ott megerősítették. Egyre többen követik a lázadókat.
  A parasztkirály mögött pedig nagy erők állnak. Sok támogatója van magában Kazanyban. Kant kormányzó, ez a német szó szerint remeg a félelemtől. Egy kis különítményt, amelyet Pugacsov seregével találkoztak, elfogtak. A kazanyi Kremlben tartózkodó Potyomkin is remeg a félelemtől.
  Hol van ő egy ilyen hadsereg ellen...
  És Oleg Rybachenko és Margarita ismét bravúrokat hajt végre. Ezúttal Elizabeth Petrovna idejére költöztek. És elkapják magukat Friedrichtől. De ez egy másik történet. Ott ő és Margarita mindent megtettek, és Németország nagy királyát a vereség után elfogták. És az őrei összetörtek.
  A fiú és a lány hurrikánként söpört, főleg, hogy Fredericknek nagyon kicsi kísérete maradt. De itt vannak, ezek a gyerekek mindenkit feldaraboltak, és a parancsnok vállán bevitték az orosz táborba. Németország tehát kapitulált.
  Oroszország pedig annektálta Kelet-Poroszországot.
  Igen, és II. Erzsébet tovább élt örömben. És az örökös Péter meghalt aranyér kólikában. Oroszország tehát meg tudta tartani nyereségét. És Németország soha nem egyesült!
  Aztán a Nemzetközösség teljesen Oroszország részévé vált ...
  Nos, Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova nagyon rövid ideig maradt ott. És új, kemény küldetést kaptak!
  De Pugacsov egyelőre meg tud nélkülözni. Vannak fontosabb tennivalók is.
   Itt van Oleg Rybachenko, egy nagyszerű, bár viszonylag fiatal sportoló, aki középkori versenyeken vesz részt Oroszországban. Egy száz válogatott lovag ellen. És még súlyokat is láncoltak a lábához, hogy őszintébb legyen. És mi a helyzet Oleg Rybachenkoval? Mindig is benne éltek a fantáziából fakadó Superman erők, mert ez egyszerre álom és nem álom, hanem valami phasmogorical, ahol minden rejtett álom valóra válik.
  Még hét csillag is volt az égen. És mindegyik a szivárvány színében.
  Előtte Carl brit herceg áll, akit egy különleges ajándékkal ajándékoztak meg: megbocsátani és megkönyörülni azoknak, akik egy halandó alagút előtt állnak, amelyen keresztül megnyílik az út egy másik világba.
  És te csak egy fiú vagy, aki egy olyan helyen van, ahol egy nagyszerű ember posztumusz sorsa dől el.
  Oleg Rybachenko fájdalmas ütést kapott a lábán, amikor további bilincseket akasztottak fel. A fiatal ezredes nehezen tudta visszatartani a mellkasából kiszűrődő felkiáltást.
  Teste még fiatalosabb lett, csak egy kisiskolás korú fiú, és nem olyan izmos, mint korábban.
  És a herceg, úgy tett, mintha mi sem történt volna, fülsüketítően, enyhe rekedtséggel a hangjában, így kiáltott:
  - Szóval, most egyenrangúak vagytok... A nyüzsgő lovak mozgásának alanyai, menet!
  A lelátón a közönség hangosan fütyült.
  Oleg Rybachenko, legalábbis párhuzamos látásmódban, a legmagasabb osztály szupermene. Itt kissé megbánta, hogy megengedte, hogy rárakják a vasdarabokat. Első pillantásra húsz font vagy kilenc kilogramm apróság, az ellenfelek nem kisebb súlyú páncélt akasztottak. De ha kifejezetten a lábakhoz vannak kötve, és bicegnek a végtagjaikkal, akkor ez senki számára nem fog ostobaságnak tűnni.
  Nehezen mozogsz, lecsökkent testeddel.
  Az első körben az új világ slágerévé vált Oleg Rybachenko összes ellenfele egy gyakorlatilag egységes, tüskékkel tűzdelt oszlopban száguldott. A harcosok még a gyakorlati teszt során is, fantáziaverseny módjára, szinte természetes módon viselkedtek az emberek számára.
  Az író fiú úgy érezte, nincs a helyén. És az erő egyáltalán nem olyan, mint korábban... Valami nem tölti el energiával. És a tested nem néz ki több tíz évesnél, de tizenkét éves volt. És az ellenfelek sokkal nagyobbak, mint te, és futnak.
  Ugrálva és behúzva a hasukat, alkalmazkodva a furcsasághoz
  egyenruhák, fegyverek és bemelegítés. A stadion nagy, külső köre nyolcszázötven méteres, és három különböző burkolattal volt bélelve: sima kőlapok, éles kavicsok (néha bûnözõ mezítlábas nõket és tinédzsereket kényszerítettek rájuk büntetésül), és szépen lefektették. , tömörített kerek kavics.
  Oleg Rybachenko aggódva gondolt arra, hogy talán így tovább fog csökkenni, amíg embrióvá nem válik, és végül eltűnik.
  Vagy talán csak a teszt idejére?
  Mindegyik burkolat négyszer találkozott, a leghosszabb éles kövek közelében volt, így nem lehet hétköznapi módon egyetlen futási ritmust fenntartani.
  A végre fiúvá vált Oleg Ribacsenko volt az egyetlen, aki mezítláb futott, és csupasz talpával érezte a szúrásokat. Igen, a feltételek nyilvánvalóan egyenlőtlenek.
  De mindezek ellenére a halálos verseny, a birodalom jövőjéért vívott szent harc minden résztvevője, ha nem a világegyetem legerősebb harcosának, de jóval magasabbnak tartotta magát, mint a hülye középparasztok szintje. Nos, néhány orosz meztelenül nem a riválisuk.
  És még az is megalázó, hogy ennyien összegyűltek a ragamuffin fiú ellen.
  Oleg Ribacsenko természetesen erősen megfájdult, amit egy kalapács zúzós ütése nyomott össze. Miután átesett egy kíméletlen "keresztségen", még fel is dagadt, és elkékült. Ó, a hóhér-kovács, az ököl csuklójával egy unalmas halántékhoz költöztetne. Így leütni, és még jobban ugyanazzal a súlyos, rombusz alakú kalapáccsal! Azonban soha nem késő! Ebben az univerzumban a fiú mezítláb versenyzett, ami nem volt gyakori öröm egy bennszülött moszkvai és herceg számára, különösen a túlzottan gondoskodó és előkelő etikett miatt. Igaz, mostanra Oleg Rybachenko még fiatalabbnak kezdett kinézni - nem volt idősebb tíz vagy tizenegy évesnél, és fiús mezítlábassága már nem tűnt természetellenesnek.
  Az ezredes fiú felvidult és így énekelte:
  - Aki vidám - nevet! Aki akar - eléri! Aki keres, az mindig talál!
  A kövek élességének érzete most kellemesnek és kemény szúrónak tűnt egyszerre. De ez csak az örök tinédzserben, vagy inkább a fiúban fordult meg.
  A visszahúzódó energia pedig kezdett visszatérni a fiatal izmokba.
  A harmadik kör után több középkori és nagyon erős harcos tett szinte hisztérikus kísérletet, lovas pimaszság segítségével a továbbjutásért. Menet közben szidták, sőt egyenletesen utolérték Oleg Rybachenkot, aki nem tapasztalt különösebb komplexusokat, aki még mindig az oszlop farkánál járt.
  Az ezredesfiú úgy döntött, még nem erőlteti a dolgokat, és vár.
  Apránként beindult a formáció, mintha egy boa összehúzó hasa nyúlna, és már az ötödik körben minden harcos máshogy futott. Nem úgy, mint korábban masszív hátul egymásnak, hanem lenyűgöző résszel.
  Csörgött a fém, csikorgott a kovácsolt csizma alatt...
  Az éles látókörű és tapasztalt Oleg Rybachenko látta, hogy a páncélos harcosok izzadnak, egyre nehezebben lélegeznek. Világos, hogy miért akasztották fel láncra a mezítlábas fiút. Könnyű testalkatú kölyök, egy egész hordát tudna vezetni felnőtt súlyú harcosoknak.
   Itt egyikük kétségbeesett erőfeszítéssel elérte a túloldalról a fürge fiú ezredest. Oleg Rybachenko elkerülte, hogy ferdén vágjon le, és a szarvas fejébe ütötte a kardját. A hajótest fordulattal járó ütés olyan erős volt, hogy az ellenség sisakja kiszakadt, véres fejjel zuhant a kavicsba. Több rendes, fehér kabátos és fekete papucsos lány megragadta a szerencsétlen harcost.
  Semmi sem segíthetett rajta!
  Oleg Rybachenko meglepett felkiáltásukat hallva filozófiailag megjegyezte:
  - Jobb, ha egy erős gyerek olyan, mint ő, és ha erős felnőttnek tűnik, mindig jobb, ha nem annak tűnik! De mindenesetre jobb, ha az uralkodó soha nem tűnik gyengének - még akkor sem, ha fő ereje a csalásban van!
  Nem lenne itt az ideje keményebben dolgozni?
  Oleg Rybachenko a sarkakat támasztó éles köveket megfordítva levágta a második páncélját. Elesett, de azonnal felpattant, a herceg-terminátor pedig egy lemezjátszót használt, és a futás közben már meggyógyult lábfejét ütötte fejbe. Az ellenség nem számított ilyen gyors támadásra, és miután elvétette a sisakkal letakart templomot, mint egy hentesütő által megölt borjút, összeesett.
  Volt mire büszkének lenni! Még ha kicsit fáj is.
  Halálos szúrás, főleg, hogy a vasdarab megnövelte az ütés súlyát. Ezt követően Oleg Rybachenko egy ideig a közönségnek játszott, és hagyta, hogy a harmadik - de Lacafer gróf - megelőzze. Túl magasra ütött a kardjaival, és kapott egy horgot, amitől nagyon eltörte a lábát. Természetesen a vasdarabok megakadályozták a futást, de velük mintha baltával ütnél.
  A fiú ezredes kinyújtotta a nyelvét, és felugrott, egyre több energiát érzett magában.
  Szóval tényleg, mint Bruce Lee, Jackie Chan, Steven Seagal, és talán még jobban is, mint mindegyik együttvéve, több ideje van a képességeinek fejlesztésére.
  Hacsak persze a könyörtelen idő nem utasítja el a nemlétet. De van remény, hogy Margarita megmenti.
  És csak a kilencedik körön növelte a sebességet a kihívóan ugráló fiatal terminátor-harcos. Eleinte egyenként, mint egy bójás motorcsónak, mindenkit megelőzött, aki kicsit lemaradt, kegyesen nem ütötte le. Igaz, páran nem becsülve a fiú nemességét, két oldalról rohantak, de egy lendületes malom úgy levágta őket, hogy elszállt a fejük. Ez már minden esély nélkül halott.
  Oleg Rybachenko sziszegte:
  - Háború, háború van!
  A vikingek és a harcias szászok leszármazottaival történt valami, nem mertek mindenkit tömegbe verni, hanem tovább futottak. Talán a számbeli fölényük diktált ilyen taktikát. Vagy egy halálos játék íratlan szabályai ? Oleg Rybachenko anélkül, hogy bárkire is rávetette volna magát, elkezdte utolérni az úgynevezett vezetőket. Természetesen egy ilyen állapot, egy tucat másik koronaharcos, és még azok is, akiknek egyik vagy másik tulajdonosa, kétségtelenül nem tetszhetett. De miután elvesztett ötöt, valamiért senki sem rohant bosszút. Nyilván megértették, hogy az oroszok nem küldenek gyengét a megmentő Skopin-Shuisky tornára.
  Még akkor is, ha ez csak egy testben élő fiú, de egy leégett veterán tapasztalatával, különböző évszázadok óta.
  És nem csak Emelyan Pugachev hadseregében.
  És amikor Oleg Rybachenko felmutatta a nyelvét, és bosszúsan még jelentősen megnövelték a tempót. De a legnehezebb lélegzetvétel rövid ideig mondta mindezt. Hol vannak. De a vikingek és a szászok erősek és makacsok. Leteszik a csontjaikat, de a sajátjukat nem adják fel. Svédország huszonegy évig kitartott Nagy Péter orosz csapatai ellen, végül nem hódításként, hanem vásárlásként kényszerítette őket békeszerződés megkötésére. Kimerítették az orosz államot, a háború alatt ötödére csökkentették a lakosságot!
  A fiú ezredes felugrott, elkerülve a dobást.
  És ilyenkor családonként tíz gyereket szült egy nő!
  Ez az egészséges utód minden hatalom sikerének kulcsa.
  Nagy-Britanniának pedig általában úgy sikerült megnyernie egyetlen háborúját Oroszországgal, hogy elfoglalta a Krím nagy részét. A britek akkor bizonyultak erősnek, negyed évezred után először sikerült elharapniuk a terület egy részét Oroszországtól.
  A fiú rávágott a lemaradt harcosra, és a lefejezett test a sziklákra rogyott. A többiek még hevesebben vették a levegőt, és megpróbáltak hozzátenni egy lépést.
  De ezúttal Oleg Rybachenko kimerülésig kifárasztja őket. Nem versenyeznek vele. Gimp-ka fárasztó érintésmentes csatár gyakorlatilag egyenlő sebességgel.
  Eszembe jutott egy feszült lövöldözés orvlövészek között Csecsenföldön. Ez tényleg az idegek háborúja. Itt sokkal könnyebb. És az ellenség kétségtelenül véget ér.
  Így hát az ezredesfiú négy egész körön keresztül feszültségben tartotta a "nyuszikat". Aztán triviálisan le kellett ütniük ezt a vad tempót, hogy elűzzék az elviselhetetlen feszültséget. Ki kell számítani az erőket, ne adj isten, legalább egy kis haladékot. Oleg Rybachenko sokkos állapotban még egy számot is kidobott, kardot dobott fel, bukfencezett és újra elkapott. Aztán ismét megismételt egy hasonló akrobatikus trükköt, és kiadta:
  - Oroszok üldözik a németeket, a tapasztalat nem segít! Menjetek a pokolba gyávák - embertömés!
  Ó, mennyi energia és vad erő van a fiús testben.
  Amikor a Duc de Decolonges türelmének pohara színültig betelt, a főparancsnok dühösen kiáltott fel:
  - Igen, ti nedves nyulak fiai verekedtek!
  Bár a harcosok erre rosszul reagáltak.
  - A véres csatába! - Hangosan ugatott, szinte kitépve a hangszálakat, a herceg.
  Valóban, milyen kár menekülni a fiú elől.
  Oleg Rybachenko ravaszul mosolygott:
  - Végre valami tennivaló!
  Hogy a tapasztalata már olyan kiterjedt, hogy az sem zavar, hogy az ellenfelek sokkal nagyobbak.
  A rendes gárdisták közül kimerült harcosok kifulladva hirtelen megálltak, és fürgén felemelték fegyvereiket. Az Oleg Rybachenko után futó nemesek azonnal felvidítottak: az ellenségnek, még egy "szentnek" is (igen, ez egy szent, átkozott szőke!) kétségtelenül drága időt kell töltenie egy párbajjal. Itt végül is egy tucat nem a legrosszabb harcos azonnal rohan. Aztán még nagyon sokáig ácsorognak, talán addig is, amíg eltemetik őket a sírban. És ha ez az "imp" egyszerre felhalmozódik, kőbe ásnak. Hozzáadták hiúságukat és büszkeségüket.
  Legyen a gyorsaság meredekebb, és azonnal csalódottan morgott: kettős, rövid fémcsörgés hallatszott, és a szent csata új áldozatai, átázva, elestek, kétségbeesetten vonaglódtak a földön.
  A fiú nagyon gyors, és a reakció hidegebb, mint egy kobra.
  A tapasztalt Oleg Rybachenko egy egyszerű ágyéki rúgással fektette le az első ellenfelet. Elcsépelt, de hatékony. Kár a srác, tud-e utána szaporodni. De nem annyira drámai. Borzalmas azonban, és szerencsére nem egy srác, az ötvenes éveiben járó "kasztrálás" áldozata. Jeles személy, családi címer rubinrózsákkal. A második az orrára ugrásban könyökölést kapott. Sok a vér, és úgy néz ki, mint egy kiütés... Ezt jelenti a test további mozgása. Aztán megtámadják a többieket.
  Gyors vagy, mint a mangúz. Az ellenfeleid nem tartanak lépést.
  Az egyiket azonnal két lábbal ütötte a hadtest ezredese. Páncélja megcsavarodott, vérrög köpött ki a szája mögül, egy másik pedig elképedt egy kard banális ütésétől egy tompa, görbe szarvú sisakra. A következő ellenfelet pedig egy acél nyéllel állon találták. Jól vág, ha a legszélére érsz. A többiek a fiú ezredesre rohantak.
  Úgy tűnik, egy medvefalka támadta meg a bátor farkaskölyköt.
  De Oleg Rybachenko mindent jól kiszámított, elfáradnak és kifogynak a gőzükből. És a mozdulatok nem ugyanazok, és a reakció sem ugyanaz. Ennyit páncélban futni, a harcosok fizikailag nagyon erősek, de mindenhez hozzászoktak, de lovas harcra nem képesek. Csak az akaraterős tulajdonságaiknak köszönhetően tartották meg magukat. Természetesen jól sikerült.
  A fiút azonban egyáltalán nem takarják, de a fenomenális reakció miatt könnyen távozik.
  Oleg Rybachenko , mintha valakivel beszélgetne, úgy jegyezte meg, mint egy fiatal Szókratész:
  - Az őrülten hősies katonák nem követnek el hülyeséget - a parancsnok csinál hülyeséget, katonákat küld oda, ahol a hősiesség őrültté válik!
  Az ellenségek szívszorító kiáltásokkal és üvöltésekkel próbálják felvidítani magukat.
  De nem tudod becsapni az izmaidat. És a harcosok most álmos legyekként toporogtak, és zavarták egymást. Ráadásul a lábbal rúgás taktikája szokatlan az európai népeknél. Semmilyen védelmi rendszert nem fejlesztettek ki rá, olyan, mint a kínai ábécé.
  És mit veszel - nem hallottak a harcművészetről!
  A gyors és mindig friss Oleg Rybachenko pedig ezt használja. Aztán elkezdődött a műsor előadása: rúgás, kardok, térd, könyök, őrült sebességgel. Akár ábécé sorrendben is - páncélba bújt babákat. Tíz hatalmas embert hagytak hemperegni, mint a hullámverés által kidobott cickányok, a stadion burkolatain, ahol lányok és fiúk futottak fel, azonnal egyszerű orvosi ellátásban részesültek. És valakinek nem kellett renderelnie, a lélek a mennybe repült. Vagy a pokolban, aki ilyen szerencsés. Oleg Rybachenko valamiért eszébe jutott Viszockij híres slágere - a lelked felfelé törekedett! Egy álommal fogsz újjászületni...
  De ha disznóként éltél, disznó maradsz!
  De itt összefutottam Oleg Rybachenkoval és a második tucat veszett csótányokkal, akiknek állkapcsa helyett kard volt. Közülük mindössze három címzett, az ő vezetésükkel, mások szinte a szabályok szerint összehangolt és formált ellenállást tanúsítottak. Megpróbáltak egyetlen sorban állni, és fáradtságuk ellenére igyekeztek minél gyorsabban és minél többet mozogni. Nem engedték meg, hogy a támadó ezredesfiú felhalmozza őket, hogy eltakarják a stadiont.
  Az itteni harcosok tapasztaltak, sokkal nagyobbak, mint egy félmeztelen, lebarnult béklyós fiú, és érezhetően ledöntött lábak.
  De Oleg Rybachenko úgy repült, hogy nem is engedte, hogy sorba álljanak, az első kettő egy egyszerű trükkre elesett, fejbe hárítva egy lendítést, testen ütötték.
  Oleg Rybachenko a huszadik században gyakorolta a vívást, és ez nem idegen számára.
  És a páncél és a bordák ropognak. Az áttört májból pedig szökőkútként fröcskölt a vér.
  A sziklákra esett, és sziszegett, mint a sav.
  Aztán egy könyörtelen, csupasz sarok talált egy másik templomot Baron de Mugasacban. Az ezredesfiú úgy csúszott a lovagok közé, mint egy hörcsög a lyukba, és egyszer-kétszer könyöklött, állkapcsot. A számítógépes játékokban, a legkülönfélébb harcművészetekben még egy enyhe ütést is megtanítottak az áll végére, a hegy jobb oldalától a bal oldalig képes teljesen letiltani a legkitartóbb harcost.
  Nos, fiúnak látszani nem azt jelenti, hogy baleknak lenni.
  Még öt maradt, de Oleg Rybachenko eszébe sem jut abbahagyni. Az örökfiú bukfencet csavar, kézre áll, és belerúg a porc pofájába.
  A csontok és a bőr szétrepednek, vér fröccsen.
  Gyönyörű, még Jackie Chan sem csinálhatta volna jobban. Az egyik penge egyébként a csupasz bordákon mindent megkarcolt. De ez hülyeség. Így a fiú-herceg még dühösebb lesz. Felkapod a kardodat, és megütöd a lábaidat, csak nehogy megnyomorítsd magad. Minél jobban felmelegsz, annál erőteljesebben buborékol benned az erő. Oldalt, és erős, mezítláb az utolsó gróf nyakában... A fenébe is, a farkas fia tőrrel ütötte a sajtót, Oleg Rybachenko hasán vércseppek voltak.
  Kellemetlen persze, de az erős izmok nem hagyták ki a lényeget.
  A fiú ezredes azt mondja:
  -A háború a sakkkal ellentétben nem teljes áldozatok nélkül, a sakkjátszma pedig a háborúval ellentétben eredménytelen!
  A fiú lerázta magáról az összeomlott verejtéket, amely skarlátvörös folyadékkal keveredett.
  Olyan apróság volt ez a sok seb, úgyhogy a vér abbamaradt, amikor még négyen rohantak. Kardok villantak, az első két harcos mechanikusan hárított, a pengék pedig megcsavaródtak és belelapultak a nyaki artériákba.
  Oleg Rybacsenko úgy tárta ki a fogát, mint egy tigriskölyök, aki először fogott el antilopot.
  A másik két láb pedig az egyik legérzékibb helyen. Nem esztétikus, de hatékony a blokkoló készség hiánya miatt.
  Jól megy, és tele vagy inspirációval.
  Még öt ellenfél. Úgy tűnik, hogy Oleg Rybachenko álmos legyek. Mi a helyzet a bunyóval, megjelenik a "rákos" "csavar" technika és egy rakás elesett katona. És egy befejező ugrás a legnehezebb harcosnak a tarkón. Ő, elesve, kiüti a többit. Nagyszerű munka!
  A fiú egy vértócsába csapta a lábát.
  Még a húszig sem tudnak emelkedni!
  Oleg Ribacsenko dombornyomott törzsét lengetve, láncait csilingelve énekelte:
  - Minden lehetetlen, talán biztosan tudom!
  Ezalatt a legkitartóbb harcosok átkozott tucatja csúszott át a csatahelyen egy katapultból kidobott kővel, és vágtában repült előre majdnem fél kört. A fürgén mozgó Oleg Rybachenkonak újabb tucat kiképzett harcost kellett kiütnie. De nem pihenni a harcot még jobb. Az izmok felmelegedtek, a vágás pont a járáson, a harci ménen tűnt el. Így van, elfáradtak, és legyenek ők a sárban. Oleg Rybachenko beront, és becsavarodik, mint egy dugóhúzó, forog a lábujjakon, mivel tökéletesen siklik a márványlapon, és anélkül, hogy azonnal leengedné a lábát, egy négyes vasdarabbal a fejében.
  Mint a dugóhúzó - halálos kovász.
  Hát még akkor is, ha valakinek mégis sikerült mellkason találnia a tőrt. A bőr áttört, beragadt az izmokba. Csupasz ujjaiddal felveszed ezt a tőrt, és bumerángként hajítod. Kettőnek elvágták a torkát. Kiömlik a vér. Még kettőt karddal, a többit markolattal ledöntöttek (mennyit lehet megölni!). Ahhoz nem fogsz oklevelet varrni. De harcolj visszavonulás nélkül.
  A fiú izmos testéből csöpög a vér. A patakok csíkoznak az öntött domborműben.
  Oleg Rybachenko leopárddal ordít, és ismét áttöri a támadókat. Ahogy mondják; féljen a feleség a férjétől, a férj pedig az angyaltól!
  Ő egy orosz lovag - az istenek kedvence!
  De ebben az esetben a halál néni félje az unokaöccse életét! A fiú ezredes szeretett tőrt dobálni embertelenül hajlékony lábujjaival. Ismét csavarodik, kihúzza pimasz ellenfeleit, és most egy újabb vis-a-vis vereséget szenvedett.
  Fiatalabbá válása csak hozzátette a mobilitás fiú-terminátorát.
  Így van, a gonosz öregasszonyt kaszával kellett legyőznie, és máris legyőzték. Most az a fő, hogy megkerüljük a pusztítás kardját. Egy háborúban nincsenek félbarátok és ellenségek. Csak a saját és mások száz százaléka vannak. Sok partner-szövetséges és még több ellenség.
  A fiú vízszintes hasadékban leült, és azonnal felállt.
  Lehet teljes kört megtenni, versenyen előzni, üzleti ügyletben tőkét kerekíteni, de nem sikerülhet, ha gömbölyű a hasa és lapos lett az esze! Az ellenségnek nincs megfontolt taktikája. Itt egy tucat harcos döntött úgy, hogy dartsot dob rá, és hatan próbálkoztak, háttal bökve. Azt hiszik, ravasz csapda, ha ő maga akarja megtámadni őket.
  Az ezredesfiú elkapta a gerelyt, és ő maga csupasz lábujjával szétlőtt egy ütőfegyvert. Egy kiütött gyomorral küzdő harcos vértől fulladva esett össze.
  Oleg Rybachenko mosolygott és énekelt, mert ez az ő versenye - Oroszország döntő jövője, ahol az idő szünetekben és érthetetlen fordulatokban vagy krono-csavarokban telik;
  
  Arany fülek - kukoricatábla,
  Mint a szellő ajkak susogásának hulláma...
  Megtöltjük a poharakat játékosan,
  Hagyja, hogy a folyó pezsgővel csobogjon!
  
  Szülőföldünk nagylelkű Oroszország,
  Hol van az ősz arany borítója,
  Nem, hisz a szülőföld szebb,
  Érett almanektár nagy mennyiségben!
  
  És télen csodálatos ezüst hó,
  Tavak ropogtak a korcsolya alatt!
  Milyen finom az illatos kenyerünk,
  És az orosz szablya pengéje éles!
  
  Minden levélben van egy smaragdszál,
  Korall csillog minden rügyben...
  Szolovjov csodálatos dalt önt,
  A pályán pedig, mint a bársony, megállás.
  
  Harmatcsepp gyémánt a füvön
  A pitypang ég, mint egy csillag!
  Te vagy az ortodox haza,
  Az örök dicsőségre élj örökké!
  
  A világ szép, bár néha vigyorog,
  És néha kegyetlen rock
  De a szent Rus gyönyörű,
  Megnyitottuk a küszöböt minden vendég előtt!
  
  Oleg Ribacsenko három nyilat leütött kardjaival, és még kettőt felugrott, csupasz lábbal felkapta és a lövöldöző lovagokra dobta, a kardok pedig a megszerezni próbáló lovagokra estek. A bordákat karddal ütötték, de négyet azonnal fejen találtak, másik kettőt pedig nyílvesszővel szúrtak közvetlenül a szemébe. Az egyik jobbra, a másik balra. Az ezredesfiú ráesett a lefedett hatra, miközben folytatta az éneklést;
  
  A tudós okosan feltalálta a bombát,
  Mit gondolt a jelölt fejéről?
  Hiszen erkölcs nélkül a bölcs ember szamár,
  Pedig őrültségért kap támogatást!
  
  Mások szabadalmat kaptak egy ágyúra,
  Mit küld a műhold a pályára.
  A tudós nem katonai impotens,
  Igen, ti uraim, nem hazudnak teljes mértékben!
  
  Az embereknek dolgozniuk kell a háborúért,
  Rossz az egymással való kapcsolat.
  És miért nem értem
  Ki tesz jót?
  Az ember akvarellel fest egy tankot,
  Egy másik "Katyusha" vázlatot készít.
  Gépfegyvert gyűjt az óvodából,
  A mi tinédzserünk pedig imád felvonuláson felvonulni!
  
  A pajzsok nem takarhatják el az egész testet, és csak önmagukat a manőverezéshez, a gárdisták csak a gyengén fedett lábak levágását könnyítették meg az ellenség számára, ráadásul egy azonnali "ollós" technikával. Egyébként számítógépes játékokból is. További visszafordítás és támadás, a többi. Ahogy mondják, sebesség. Több harcos még mindig próbálja elvenni, dobálni, de az ezredes fiú túl villámgyors. Embertelen gyorsaság.
  Mint egy gepárd, aki átrohan a kalászokon.
  Az eredmény pedig annak volt szerencsés, akit legalább nem csonkított meg, hanem csak elkábított
  Oleg Rybachenko egy lánccal mozgatta az ellenséget - kifröccsent az agya.
  Azt mondják, hogy az ember nem harcos a mezőn. A magányosnak azonban éppen ellenkezőleg, számos előnye van a csatában. Például manőverezhetőség, kis méret, nehéz beleférni és nem látszik. Az ellenségek Oleg Rybachenko eltaposására számítottak, de nem lehetett észrevenni, hogy a fiú ezredes egy kicsit is lassítani kezdett.
  Sem a sebek, sem a küzdelem hevessége nem lassította le a fiút.
  Ellenkezőleg, egyre magabiztosabban harcolt, és növelte előnyét a kimerült ellenséggel szemben. Ráadásul énekelt is.
  
  Végül is az epaulettek fényesek egy álomban,
  Számunkra néha a sugarak értékesebbek, mint a nap.
  Hiszen nincs helye a siralmas Földön,
  Ahol valakinek bíbor vére nem folyik!
  
  Elvégre az ember, az embernek farkas,
  Nos, néha egy tetves kutya büdös!
  Egy darab kenyeret sem adok még adósságban sem,
  Egyet él - kegyetlen jelen!
  
  Milyen népet nevelt az Atya Úr,
  Hogy lehet, hogy rosszindulat uralja a világot?
  A nép vad királya vakmerő,
  És a fő barát testvére agresszív Cain!
  
  Az Úr így válaszolt: a te döntésed,
  Ingyenes, nehéz, de szükséges...
  Élesebb gondolatok, ha a szemedbe vágsz,
  Az emberek hülyébbek lesznek, ha a világ egységes!
  
  És ezért a csata a te sorsod,
  Nem változtatok itt semmit.
  Bár pokoli káosz uralkodik a csatában,
  Nincs remény a könnyű kenyérre és a csodára!
  
  De az a célom, hogy keményen megkeményítselek,
  Erős elmével álmokat építeni,
  Hogy a lánc erősebb legyen, mint a cérna,
  Hogy bárki hősként ismerje a csatát!
  A fiú-lovag útközben szétszórt egy újabb csomó kutyát-lovagot. Ha háború van, akkor viselkedj úgy, mint egy háborúban.
  Légy olyan, mint egy farkas az elefántokkal vívott csatában, és esélyed lesz legyőzni a falkát.
  Itt tőrrel dobálják, kardcsapások elmúlnak, de a sebek szinte azonnal eltűnnek, ami nagyon felbátorította a zseniális írót és Oleg Rybachenko ezredest. Hiszen tényleg szupermen lett, méghozzá húsból. Vagy valami olyasmi, mint a Knight-klón. A vasbokrok vágásakor, ha nem lettek volna ilyen csodálatos kincsei, a kardok sem bírtak volna ilyen tempót. Még Margarita is bosszús lett, elveszítette főszerepét a párban. Ami azonban nem volt nála! Végül is most Oleg Rybachenko a kétségtelenül vezető a bérgyilkosok között. Milyen ügyes, főleg amikor rúg. Ez egy hüvelyk a jobb lábbal kidobott lábból három repülésben, és balbal leszálláskor rúgni fog. A legerősebb négy, Stif Félszemű, Anders Chirac, Balu Borka és Skandinávia egyik legerősebb druida varázslója.
  Utóbbiak még a csata előtt még a kiválasztottak is isznak olyan harci főzetet, ami növeli a kitartás sebességét. A reakció sebessége is. Bár veszélyes túl gyakran inni egy ilyen bájitalt, utána három-négy napig alszol, mint egy halott. Igen, és sietnie kell, mielőtt a gyógyszer abbahagyja a hatását. Bizonyára a leghéteresebb viking harcosok előre gondolták ezt a tervet, hogy ők négyen könnyedén legyőzhetik természetfeletti ellenfelüket.
  Ez azonban nem zavarta a fiú ezredest.
  Oleg Ribacsenko azonban továbbrohant, énekléssel fülsüketítve az ellenséget;
  
  Bár úgy tűnik, a szakadékhoz szorítottak minket,
  Szörnyű rémálom jött.
  Elénekelhetek egy sagát a barátomnak...
  Amelyben a pokol démona feltámad!
  
  Megszólal a riasztó sziréna,
  Mintha tűz égne...
  Nem mindenki tud élni, hidd el Isten nélkül,
  De felépíteni igazán tudja a ritmust!
  
  A fiú születésétől fogva harcos is,
  Ahogy acél és láva fröccsen benne.
  És egy dolgot szeretnék kérni a bocsánatért,
  Mi nem az öklöm az ellenfél feszítővasának!
  
  Bár ez inkább erény
  A harc néha szükséges.
  De ne dobd a szemétbe, mint a lelkiismeret,
  Ne ragadj bele a játék poklába!
  
  Ki tudja, van-e élet ezen a világon
  Világunkban minden igaz: árnyék, délibáb.
  Felszámoljuk a bűnözőket
  Amikor azonnal elkapjuk a bátorságot!
  
  És ha valami elveszett a csatában,
  És a söpredéket nem tudod legyőzni...
  Mindenképpen kinyitjuk, hidd el,
  És húzd át a sikertelen nullákat!
  
  Mindenki biztosan elérhet a csatában,
  Amikor van erő és tele van elme!
  És a gonosz esője még egy rézpénzt is ad,
  Az ország himnuszokban dicsőíti majd a bátor embert!
  
  Egy álomban, vagy inkább egy párhuzamos univerzumban Oleg Rybachenko már annyira tombolt, hogy alaposan felnyergelt egy fehér lovat.
  Egy tapasztalt veterán gondolkodású fiú - ijesztő és fantasztikus!
  De rajta az ellenség minden sávja és sávja. Önmagukat és társaikat biztatva, úgy tűnt, észre sem vették, milyen kíméletlenül vágták le őket a kard, vagy a fiú ezredes gyors lábai. És hogyan is lehetne másként? Hiszen a gyávák vagy a gyengék nem versenyezhetnek ezen a szinten. Ez a lovagiasság színe. Itt van egy üvöltés, amivel sikerült kitenni a kardot, hárítva az ütést a lábával. Feltörte a fiú ezredes bőrét. És akkor?
  Szerinted Oleg Rybachenko állította meg?
  Nem is érzett fájdalmat, annyira hozzászokott, hogy bántsák. Újra áthelyezte, és máris kész az áramszünet. Tehát morgással és szipogással kell válaszolni. Ettől még nevetséges az őrültségig! Vannak ellenségek a táblán? De most felgyorsították a futást, csak jobb, ha kardba botlanak. A két óriás sebesült medveként ugatott, és elzárta a távolságot a harcos fiú előtt.
  Mintha a hullámok a mólóhoz csapódnának... A fiú kivillantotta gyöngyházfogát.
  Aztán megsajnálta őket. Úgy adott a lába alá, hogy mindketten homloknak ütköztek, szó szerint szikrák záporoztak, azonban nem a szemből, hanem a sisakokból. De a cicák megrándultak és elhallgattak. Mennyire vérrel telített a távolság körülbelül száznegyven méter. Minden harcosnak elérhetőnek kell lennie, hogy legyen nagy szíve, de kevés félelme és nagy felelősségtudata! Igen, kicsit becstelenség halhatatlannak lenni, de sajnos a becsület relatív fogalom a háborúban. Logikus: elvégre két medve nem egy odúban él, hanem két erkölcs tökéletesen megfér egy személyben a ragadozó gondolkodásával! A maradék tíz legjobbja most már szinte szándékosan lemaradt, és arra számított, hogy kimeríti az ellenséget. Igen, a valóságban erős ellenállást tudtak kifejteni egy összecsapás során. Ebben a pillanatban a varázserővel feljavított négy "stadionkirály" egyértelműen hibázni akart a támadással.
  A nagy sakálokhoz hasonlóan úgy döntöttek, hogy csapdába csalnak egy tigriskölyköt.
  Oleg Rybachenko természetesen megértette ezt, de nem félt. Bármi legyen is a gyerek, nem szórakozott, ha csak nem tette le. De azt is, hogy milyen keselyűk jelennek meg az égen. És nem földi típusok, bár csata zajlik a Föld bolygón. És itt van például egy lény: az első harmad teste egy nagy sündisznó tűivel, a második halpikkelyszerű, a harmadik búzavirág szirmokkal. És a szárnyak alulról, mint egy pillangóé, felülről pedig, mint a kártyajáték. Hú, és a kirúgások elmúltak.
  Az örök fiú-ezredes lerázta magáról a ragaszkodó mérleget.
  Azonban ne félem őt. Igen, és szó sem volt zsenik összeesküvéséről, ami a napóleoni Davout marsall tipikus taktikája. Vedd és ugorj, ha az ellenség balek. A fiú ezredes azonban arra gondolt, talán tévedett velük kapcsolatban - volt egy számítás, de a katonai kiképzésen, a szerencsén és a természetes kölcsönös segítségnyújtáson.
  Mivel ez a világ olyan alattomos, légy háromszor éberebb!
  Margarita még sürgetve is felkiáltott:
  - A lesben lévő tigris addig veszélyes, amíg ki nem fordítja az agyarait... az ember pedig tehetetlen, amíg fényes fikcióval nem szikrázik! - fejezte be a mondatot a barátnőjéért Oleg Rybachenko!
  Jó, ha a szeretett ember támogatja.
  Lehet, hogy rászánták magukat valamire, és kialakították a nézeteiket, de a bérgyilkos igazi harcos lett. Még álomban is!
  Vagy nem álomban, hanem valahol a világközi világban, ahol az emberek lelke menedéket keres.
  De még mindig vannak veszélyes ellenségek.
  Igen, amint megpróbáltak intrikákat építeni, a fiatal bérgyilkos ismét olyan mozdulatot tett, mint a hó a fején. Hirtelen, bár elvileg lehetetlennek tűnt, kikényszerítette a futást, és a kardok már úgy csapkodtak, hogy több lovag elesett, bár még a penge sem érte őket. Itt egy kalóz állta az útját, szintén Don Cesar de Bazan főzetével felpumpálva. Különösen a mágikus kábítószer hatása alatt tudott komoly ellenállást kifejteni. A tengeri rabló tőrt dobott Oleg Rybachenko felé, de az ezredes fiú azonnal csupasz ujjaival elkapta a pengét, és visszadobta. A tőr bonyolult pályán repült, és a gengszter nem tudta kivédeni, amikor a hegye a napfonatba fúródott. A feldobott buzogányt is elkapták.
  A fiatal harcos emberfeletti és óriási tapasztalattal rendelkezik.
  A fiú ezredes utolérte a megállított varázslókat, és még távolról is taktikusan hirtelen rohamot indított, egy trófeaütőt dobott, amely fölött sokáig nem kellett szippantania. De valószínűleg mindenki először azon gúnyolódott, hogy egy koldus ragamuffinnal kell megküzdeniük. A halálos fegyvernek volt egy olyan tulajdonsága is, amely szintén elvarázsolt, és ütős repülését könnyű eltéveszteni. Kiderült, hogy egy "lövedék" olyan erővel találta el az eléje pajzsot felhúzó ellenség testét, hogy egy erős fémlemez szétrepedt, és maga az elvarázsolt harcos öt méterrel hátrébb lökött, és lezuhant, mint egy bika. egy vágóhídon.
  A fiú felkiáltott:
  - Dicsőség a szülőföldnek!
  Ez most egy klasszikus óra!
  De a támadás folytatódik.
  Egy másik pillanatban a következő ellenfél sikoltozva esett a földre, keze eltört, bordái pedig megrepedtek a második kard ütésétől. Ha a páncélt nem keményítették volna mágikus módon, akkor a hatalmas harcost a legelegánsabb módon darabolták volna darabokra.
  Oleg Rybachenko úgy pörgött, mint egy felső.
  Igen, Bilan itt sem segít nekik. És minden lehetetlen lehetséges!
  Amikor javában vágod - hanyagul!
  Oleg Rybachenko pedig még gyorsabban száguldott a közönség lelkes üvöltésére. Nem mondhatod, hogy már nyertél. A hírhedt bersektekkel ellentétben a káromkodó transz még csak nem is zuhant. Kardjaival segített megtisztítani az utat, és a végsőkig felgyorsította a futást. Bár mit tekinthetünk határnak. A fénysebesség Einstein hamis elméletével ellentétben még ekkor is változik, engedelmeskedik az összeadás törvényének. De gyorsabban gyorsult, mint egy foton. Még úgy tűnt, hogy abbahagyta a legélesebb kövek érintését. És egy csapásra utolérte a következő csoportot, amelyben a Wizards megpróbált méltó ellenállást szervezni.
  A csata elhúzódott, a fiú izmos, faragott teste vér és verejték keverékétől csillogott.
  Természetesen az összes megmaradt futón átvillant egy gondolat: az elülsők kicsit lemaradjanak, a hátulsók pedig nyomást gyakoroljanak és összezúzzák a tömegben a túlzottan nyüzsgő fiatal angyalt. De ehhez még a lelkiismeretnek sincs semmi köze. Úgy érezték, mintha jelen lenne, maga az Istenanya, hogy soha nem engedi meg nekik ezt. És végül is csak Isten népe tud így harcolni. Egy ember nem tehet róla! Ezen túlmenően, ami a legfontosabb igazság, egy másik gondolat is megállította őket: elvégre eddig mindenki csak futott, és a szőke balhének vagy angyalnak egyenként és tömegesen kellett megküzdenie egy egész hadsereg, a legügyesebb ellenfelek.
  Bár az ezredes fiú elég könnyen legyőzte őket, de minden igazi profi harcos nagyon jól tudja, mi az - a fárasztó futásról heves összecsapásra váltani, meg sem állni, hanem hátsó lábak nélkül, újra folytatni az üldözést. Vagyis esélyük volt arra, hogy angyalarccal győzzék le a kisördögöt.
  Hiszen a szerencse változékony!
  Oleg Rybachenko nem így gondolta magától értetődően:
  - Mindenki elfárad, csak a lusták adják át magukat a fáradtságnak, csak a halottak nem hullanak verejték harmatcseppeket!
  A fiú kiejtett egy hívószót!
  Ezért alig várta, hogy gyorsabban befejezze a veszekedést. Anélkül, hogy megvárták volna az elkerülhetetlen véget, a lovagok ijedten csattogtatták a fogukat. És nem kell csapat a harchoz, Kívánatos, hogy a herceg ürügyet kapjon a megadásra.
  De erre számítasz?
  De Aregolla herceg megállította kimerült csoportját, és egy seprőzsákkal próbálta szétteríteni őket, mintha egy tüskés és acél üstbe csalná az áldozatot.
  A lándzsák úgy villantak, mint a barracuda fogai.
  Alekszej azonban nem engedte (Szuvorov támadásainak stílusában merevítővel rohanva), beállt a sorba.
  A fiú ezredes tele volt lelkesedéssel.
  Igen, a mi korunkban is voltak emberek, nem úgy, mint a jelenlegi törzs! Bogatyrok nem ti vagytok! De Moszkvából nem lesz több áldozat. Napóleont is összetörik Európában, a zseni nem segít rajta. Igen, a forradalom a jelöléséért, hogy ne derüljön ki.
  És általában: tegyük egységessé és biztonságossá a világot!
  Bravó! Nem engedjük meg a borodino-i csatát! Inkább itt fejezzük be a háborúkat! Itt a hűvös Oleg Rybachenko rohant be, oldalra ugrott, leverte az ellenség kardját, és a testét a földre hozta. Ezután egy hihetetlenül hosszú előreugrás következett, amire még egy gepárd sem volt képes. Igen, Oleg Rybachenko, bár késve, de vállon csapott egy karddal. De ez késéssel történt, sokat fektetett be, és most maga De Aregolla, a bájital ellenére, megsemmisítő ütést kapott a "mellére", amitől a hátára esett.
  Felugrási kísérlet, és karddal a fején. Bár varázslatos transzba burkolózott, a "szent csata" végéig mégsem tudott egyedül felállni. Alexey pedig elővette a hollywoodi "hordó" technikát, ami elvonja a figyelmet, és egy igazi rúgás, fájdalmas ponttal. A csoport egyetlen tagja, szintén a druidákból, motyogva olyan süket védekezésbe ment, hogy egyszerűen elszalasztotta azt a pillanatot, amikor Oleg, a terminátor gyorsan oldalra ugrott, és az ötödik harcos felborult - döbbenten, nedves ütéssel. itatós sisak gyűrött, mint egy iskolás .
  A méltóságos fiú felemelte mindkét kezét, és felkiáltott:
  - Győzelem!
  Ezt követően Oleg Rybachenko ismét megmozdult a Pugacsov-felkelés idején. Sok tennivaló volt még. A parasztcár serege megrohamozta Kazanyt. Az erők egyenlőtlenek voltak, főleg, hogy a védők nem voltak túl lelkesek a harcra. A helyi kereskedők megbeszélést tartottak a kozák cárral, és bejelentették, hogy feladják a várost. Csak a tisztek ellenálltak igazán. A helyi milícia átment a király oldalára. A tisztek egy része Pugacsovnak is szól. Természetesen a kozákok is. És a valós történelemben Kazánt elfoglalták. És itt a pugacseviták sokkal erősebbek, és soha nem verték meg őket igazán.
  Kazany elestével megnyílt az út Moszkva felé. A Kreml azonnal elfoglalta, Oleg Rybacsenko lasszót dobott Potyomkinre. Nem az a nagyszerű, hanem a másodunokatestvére. Elfogtak egy altábornagyot. És Kazany kormányzója is. Valamint több ezredes.
  Utána bíróság következett: gyors és igaz. Potyomkint és Kazany kormányzóját felakasztották. Két ezredes, akik beleegyeztek, hogy hűséget esküdjenek Pugacsovnak, kegyelmet kapott. És a többi is benne van. Hatalmas kincstárat és sok készletet foglaltak le.
  Több mint négyezer foglyot engedtek szabadon, akik csatlakoztak a lázadó hadsereghez. És fegyvereket ragadtak az uráli gyárakból, készen arra, hogy a török fronton megmérgezzék.
  Pugacsov nagy sikert ért el. Katalin királyné már tárgyalni akart a törökkel. De miután értesültek a lázadók nagy sikereiről, követelték, hogy az oroszok hagyják el a Balkánt és a Krímet. És általában, térjen vissza mindent, amit megnyert, és fizessen jelentős tiszteletet.
  Pugacsov Kazany bukása után vált igazán veszélyessé. Serege Moszkva felé indult. Kozodemyansk erős erőddé vált, ahová sok jót hoztak. Melin ezer katonával és kétszáz lovassal csatát adott Pugacsovnak. De sok fegyveres hadsereg legyőzte. És akkor a pugacseviták megrohamozták Kozodemyanszkot is.
  Oleg Rybachenko és Margarita, mint mindig, a támadás élén állnak. A gyerekek nagyon agresszívek és gyorsak. Kozodemyanszkot pedig lehetetlen megtartani.
  Pugacsov hadserege már megközelítette a százezer, változó minőségű harcost.
  Sokfélesége ellenére a rengeteg fegyver és trófea ezt az armadát legyőzhetetlenné tette.
  A pugacsoviak más helyeken is sikereket értek el. Beloborodov elfoglalta az utolsó uráli gyárat és megerősítette magát. A lázadók bevették a városok nagy részét és Tobolszkot ostrom alá vették. És a kolostor, amely oly sokáig állt a lázadók előtt, elesett. Decolong megpróbált csatát adni Beloborodovnak, de csapdába esett , és hadtestét részben legyőzték, részben elfogták. A tábornoknak alig sikerült elmenekülnie. És hamarosan Tobolszk is elesett.
  A sikerek egymás után következtek... A lázadók szinte harc nélkül bevették Saratovot. És ez is teljesítmény volt, sok tiszt átment az oldalukra.
  Pugacsov hadseregének egy része Szimbirszkbe költözött, a szamarai erők egy része pedig délről érkezett. És a kozákok királyának csapatai közeledtek Nyizsnyij Novgorodhoz. Itt keményebb volt a dió. Néhány résznek sikerült megérkeznie a városba. Bár megkésve.
  De Pugacsovnak százezredik hadserege van, több mint háromszázötven ágyúja és számos lövege. Ráadásul Syzran elesett, Penza pedig szinte harc nélkül. Az egész Volga fellázadt, a kozákok csapatai támogatták. A város egyre többször esküdött hűséget a paraszt csalónak. A királyné csapatai pedig egyre gyakrabban mentek át az oldalára. Tehát Szimbirszket nagyrészt a csapatok árulása miatt foglalták el. A lázadók Caricyn és a Don felé haladtak. Ott is jelentős erőket lehetne összegyűjteni. Emelyan Pugachev egyre magabiztosabbnak érezte magát. Ennek ellenére Nyizsnyij Novgorodot be kellett volna venni. A város jól megerősített volt, és jelentős helyőrséggel rendelkezett.
  A kazanyi kereskedők azonban megegyeztek a helyiekkel, hogy a milíciák nem fognak ellenállni. Egyes tisztek is hajlamosak voltak szövetségre lépni a királlyal. Így már a roham első perceiben lenyűgöző rések keletkeztek a királynő csapatainak védelmében. És persze ez nem tesz jót a védelemnek.
  Pugacsov hadserege nagyszerű. És megerősödött a királyba vetett hit. Minden győzelemmel az emberek egyre erősebbek és erősebbek lesznek. És most a parasztok és a sztyeppék elárasztották a redoutokat. A kozákok is magabiztosan küzdenek, köztük vannak doni kozákok is. Volt katonák, uráli munkások és más erők harcolnak a cár-atyáért. A csata javában zajlik.
  Oleg Rybachenko és Margarita, mint mindig, most is a legnehezebb helyen állnak, mint mindig a támadás élvonalában, és levágják a tiszteket és a nemeseket. A fiú és a lány valóban terminátorok.
  Pugacsov hangos hangja hallatszik:
  - Add fel gyerekek! Irgalmas lesz!
  A katonák pedig eldobják a fegyvereiket. A kereskedő milícia pedig csatlakozott a pugacsevitákhoz.
  Oleg Rybacsenko csupasz lábujjakkal egy élesen csiszolt korongot dob, és megöli a tábornokot. Ekkor a terminátor fiú felüvölt:
  - Dicsőüljön meg szent földem!
  Ezt követően Margarita vadászlány korongokat dob. És megint meghalt egy másik parancsnok. Igen, mindkét fiatal harcos a csúcson van! És törje össze az ellenséget, ahogy összetörik!
  Oleg Rybachenko üvöltött:
  - Igen, a Mars vagy a Vénusz, mindenhol velünk van Oroszország!
  És ismét csupasz lábujjával dob egy gránátot. Igen, Katalin cári csapatai ideérnek.
  A csata azonban már véget ért. Szinte az összes katona ledobta a fegyverét, és csak néhány tisztet végeznek. De egyre többen állnak át Emelyan Pugachev oldalára. Sokan még mindig azt gondolják: lehet egy egyszerű kozák ilyen parancsnok, és elfoglalhat ennyi várost? Nem, világos, király!
  Nyizsnyij Novgorod elesett ... és a cári, kozák és paraszti hadsereg tovább halad Moszkva felé. Egyelőre semmi különös nincs a főváros fedezésére. Ráadásul sok város harc nélkül megadja magát. Itt és Ryazanban csak fókuszellenállás. Pár őrzászlóalj harcolt, a többiek megadták magukat.
  A csaló sikerei oda vezettek, hogy több mint kétszázezer katonát gyűjtött össze Moszkva megrohanására. Az Anyaszéket pedig alig fedik le. Hétezer reguláris katonája van, további húszezer milícia, de... Megbízhatatlan.
  A Moszkva védelmére vonuló pár ezredet a pugacseviták elfogták. És szinte harc nélkül letették az esküt Emelyannak Tushinóban.
  Az új király szolgálatba fogadta őket. És kiadta a parancsot, hogy vigye el Moszkvát.
  Ráadásul a kereskedő milícia nem akart harcolni a királlyal, a helyiek pedig a törvényes császárra vártak.
  Egy másik hír volt Tsaritsyn elfoglalása és a kozák ezredek lázadóinak oldalára való átállás. Furcsa módon, de Yaitsky városa még mindig kitartott. Bár Katalin katonái ott haltak éhen. Viszont jó hír érkezett onnan: Ustinya biztosan terhes. Tehát hamarosan megszül egy örökös. Vagy egy lánya. Bár a tapasztalt nagymamák azt mondják, hogy valószínűleg a fia.
  És Emelyannak is van öröme!
  A lázadó csapatok pedig nekivágtak a támadásnak. Ahogy az várható volt, a kereskedő milícia nem lőtt. Ledobta fegyvereit és megadta magát. A katonák is kelletlenül harcoltak, ahogy sok tiszt is. És nem egy megszámlálható Jemelyan patak lepte el a fővárost.
  A főváros védelmét irányító Orlov fivérek közül csak az egyik próbált valamit rendbe tenni. De a tőrdobás átütötte a torkát. És ez a harcos halottként elesett. Oleg Rybachenko hibátlanul viselkedett.
  Ekkor a terminátor fiú felkiáltott:
  - Új, orosz rendelésre!
  És ismét csatába rohant. Így hát a fiú dühösen harcolt. Ez egy őrületes izgalom és a legvadabb eredmény.
  Moszkva védelme kiterjedt volt, ezért a falakat meglehetősen gyengén fedték. A legfontosabb az volt, hogy megakadályozzuk a csapatok kivonását a Kremlbe, ahol még kitarthatnának.
  De a kozákok legválogatottabb egységei korábban a Kremlbe érkeztek. És betörtek az erődbe. Sok katona, sőt tiszt is átment az oldalukra. Még a Szemjonovszkij-őrezredből is. Nem igazán, a katonák meg akartak halni. Aztán a Kreml elesett...
  Pugacsov elfoglalta az Anyaszéket, és fehér lovon lépett be a fővárosba. Ma már szinte igazi király. És luxus ruhák. És talán még meg is koronázták. A helyőrség nagy részét elfogták. Azok között, akik esküt tesznek, van még egy-két tábornok és sok tiszt.
  Pugacsov most sokkal magabiztosabbnak érzi magát. Bár Szentpétervár még előtte áll, most is nagy sikereket értek el!
  Oleg Rybachenko a felvonuláson egy már középkorú, alacsony, vékony férfira hívta fel a figyelmet. Volt benne valami ismerős. A fiú persze odaszaladt hozzá, ezt a lehetőséget nem szabad kihagyni.
  Egy férfi felugrott, és a gallérjánál fogva felemelte, és felkiáltott:
  - Te vagy az Alekszandr Vasziljevics Szuvorov! Itt van valaki, akivel nem számítottam a találkozásra!
  A sima ruhás férfi bólintott.
  - És te vagy az, Rybachenko ezredes! Milyen gyorsan!
  Oleg Rybachenko pontosította:
  - Dandártábornok! És te, Alekszandr Vasziljevics, marsall legyen!
  Suvorov őszintén válaszolt:
  - Talán! Ha a nép annyira szereti Harmadik Pétert, akkor így van!
  Oleg egyetértően bólintott.
  - Gyere át a mi oldalunkra! A hadsereg legyen a néppel!
  Suvorov felkiáltott:
  - Ó, Istenem... Ha az ön Emelyanja nem lenne olyan kedves az emberek szívének, akkor még háromszor meggondoltam volna! És aztán! A hadtestem a szolgálatára lesz!
  Így Alekszandr Szuvorov is átállt a lázadók és a parasztcár oldalára.
  Végül a Yaitsky város erődített területe elesett. Az utolsó katonák és tisztek megadták magukat. Délen Asztrahán hűséget esküdött a cárnak, és szinte harc nélkül megadta magát. Don lett a lázadók bölcsője. Pugacsov Szentpétervárra költözött. Szinte semmilyen ellenállásba nem ütköztek. Egyre több polcot adott át.
  Emelyan Pugachev diadalmasan haladt a diadal felé. Novgorodban nagy megtiszteltetés fogadta. És csak maga Szentpétervár tudott ellenállni.
  Ezt azonban egy röpke támadás követte. A várost a Preobrazhensky Ezred gárdája védte. És néhány milícia.
  De sokkal több pugacsovi van, és Szuvorov zsenije az ő oldalukon áll. Hol lehet állni.
  Catherine maga is menekülnie kellett, de elkapták, és az Orlov fivérek meghaltak a támadás során. Alekszej Orlovot maga Oleg Ribacsenko törte halálra. Nyikita Papin pedig átment Pugacsov oldalára.
  II. Katalint egy kazamatában zárták be. Aztán rongyosan és mezítláb válaszoltak Jemeljan Pugacsovnak.
  A parasztcár életet ígért neki, és külföldre engedi, ha nyilvánosan férjének és Harmadik Péter cárnak ismeri el. És különben az akasztófa a korbácsolás után.
  Catherine egyetértett. Az élet értékesebb. Felismerte Jemelyant férjének, és letérdelt. Pugacsov ennek ellenére elrendelte, hogy Kátját alaposan megkorbácsolják. Az egykori királynőt meztelenre verték ostorral, közvetlenül a téren. Aztán kiutasították őket Oroszországból.
  Rumjancev és más parancsnokok elismerték, hogy Harmadik Péter cár. A Törökországgal vívott háború egy ideig folytatódott, és Oroszország számára kedvező békével végződött. Emelyan Pugachev számos reformot hajtott végre Oroszországban. Elkobozta a földet a birtokosoktól, eltörölte a jobbágyságot, szabad népeket adott. Választható kormányzói és polgármesteri tisztségeket tett, bevezette a zemsztvókat.
  Oroszország fokozatosan burzsoá országgá vált. A cár alatt volt egy választható székesegyház, de ennek tisztán tanácsadói funkciója volt. Így a hatalom autokratikus volt.
  Egy kis pihenő és a hadsereg átszervezése után Harmadik Péter új háborút kezdett Törökországgal. Ehhez minden hatalmat a csapatok felett Alekszandr Szuvorovnak adva. Az Oszmán Birodalom gyorsan vereséget szenvedett és leigázott. Oroszország bevonta területeit összetételébe. Ausztria is vett valamit. Emelyan Pugachev ekkor meghódította Egyiptomot. Aztán Észak-Afrika. Királysága sikeres volt. Suvorov és társai ragyogtak. A franciaországi forradalom lehetővé tette Oroszország számára, hogy meghódítsa Európát és Franciaországot egyaránt. A tizennyolcadik század végére Emelyan Pugachev elfoglalta egész Európát. Továbbá Oroszország továbbra is háborút folytatott Nagy-Britanniával, amely meggyőző győzelemmel végződött. Pugacsov 1810-ig uralkodott, és ott halt meg, és elárulta a hatalmat negyedik Péternek és Ustinia fiának.
  Oroszország átvonult Afrikán és Ázsián, meghódította Indiát és Kínát, majd Amerikát is. A tizenkilencedik század végére az egész világ orosz lett. Egy ember repült az űrbe 1899-ben! 1917-ben repült a Marsra.
  Az emberek békét és boldogságot találtak. Legalábbis ebben az univerzumban. És általában, Oleg Rybachenko félelmei nem igazolódtak be.
  Emelyan Pugachev győzelme meggyőzőnek és hasznosnak bizonyult az egész világ számára. Oroszország szabad birodalom volt, parlamenttel és erős cári kormánnyal.
  Ráadásul Szuvorov által megreformált hadseregének nem volt párja.
  A jobbágyság nélkül pedig az ipar felgyorsult ütemben fejlődött.
  És általában minden kiderült, és nem rossz. És Oroszországnak szerencséje volt, hogy a dinasztia megőrizte a hatalom stabilitását. És hogy az ország nem omlott össze. És voltak győzelmek, egyik a másik után.
  Ezenkívül létezett a kormányzók, a városok vezetői és a falusi vének választott demokráciája. Lehetőséget adott az embereknek arra is, hogy kifejtsék véleményüket, és teljes hatalmukat megszerezzék.
  És a király nem volt despota. És figyelembe vették az emberek véleményét. Az élet pedig hamar olyan jó lett mindenki számára, hogy az emberek megfeledkeztek arról, hogy lehet elégedetlen. A függetlenségre pedig kevesen gondoltak. Valójában az emberiség egysége a legfontosabb!
  Az Orosz Birodalom mindenkit egyesített... És új vallás született. Ami a különböző hiedelmek befogadásával vált eggyé. És a végén Buddha, Mohamed, Krisztus és Krisna kibékült. Mindenki egységessé és szinte ateistává vált!
  De aztán az emberek megtanulták a halottak feltámasztását is, de ez egy másik történet
  
  
  SPEER VÁLTOZÁSOK TÖRTÉNETE
  Speernek, ennek a zseniális szervezésnek sikerült meggyőznie a Führert, hogy sürgősen fejlesszenek ki és állítsanak sorozatba egy könnyű, olcsó, manőverezhető sugárhajtású vadászgépet, mindössze két légágyúval, de repülési jellemzőit tekintve a világ legjobbja.
  Tehát a HE-162 megszületett, és nem 1944. december 6-án, amikor először felszállt, hanem már túl késő volt, hanem 1943. április 20-án, amikor a Harmadik Birodalom még tele volt erővel, és ennek lehet hatása a háború menetére. Szerencsére a Yummo sugárhajtómű már készen állt a tömeggyártásra. A gép szinte teljes egészében fából készült, és a páncél csak ötven kilogramm volt a homlokon. De az autó könnyű, olcsó, és nagyon manőverezhető, könnyen irányítható. Sebessége meghaladta az óránkénti 900 kilométert, egy üres vadászgép súlya pedig mindössze 1600 kilogramm volt. Kezdetben a fegyverzet két 20 milliméteres repülőgépágyú volt - erősebb, mint a Yak-9, és összehasonlítható a LAGG-5-tel.
  Elég könnyen kezelhető gép. Röviden: a népharcos. Olcsóbb, mint az ME-109 és könnyebben gyártható, de sokkal hatékonyabb.
  A HE-162 hatékony fegyvernek bizonyult. Már a kurszki csata alatt a német ászok számlákat szereztek rajta. Huffman különösen jeleskedett.
  Hitler természetesen elégedett volt, és elrendelte, hogy az autó gyártását havi ötezerre emelje. Ezt a számot nem sikerült elérni, de 1943 végére havonta több mint kétezer autót gyártottak.
  Az NE-162 problémákat okozott a Szovjetuniónak a levegőben, és némileg lelassította a szovjet csapatok előrenyomulását. A Kursk Bulge-n a német tankok veszteségei kisebbek voltak, mint a valós történelemben, sok IL-2-t lelőttek.
  A németek meg tudták szigorítani az ellenállást, és Harkov és Orel egy hónappal később esett el, mint a valós történelemben.
  De mégis, a Vörös Hadsereg előretört, bár lassabban, mint a valós történelemben. Ennek köszönhetően a németeknek sikerült megvetni a lábukat a Dnyeper mögött, és ott erős védelmet kialakítani. És akkor megérkeztek az önjáró E-10-es fegyverek, egy nagyon sikeres tankromboló.
  A németek stabilizálni tudták a frontot keleten. Télen a szovjet csapatok nem tudták átkelni a Dnyeperen. A németek Leningrád közelében is ellenálltak.
  Bár a szövetségesek előrenyomultak Olaszországban. De nagyon magas áron.
  Miután nem sikerült áttörnie a nácik, a Vörös Hadsereg beköltözött a Krímbe. A csaták itt is tovább tartottak, mint a valós történelemben, de vereséggel végződtek.
  A szövetségesek normandiai partraszállása Nagy-Britannia és az Egyesült Államok vereségével végződött. Június 22-én a szovjet csapatok csapást mértek a központba. De a németek képesek voltak visszaverni a szovjet csapatok támadását. Részben a sikeres és olcsó E-10 önjáró löveg miatt. A tizenkét tonnás tömegű gép 82 milliméteres fronttartalékkal rendelkezett 45 fokos lejtőn, áthatolhatatlan a szovjet harmincnégyek és a T-4-hez hasonló fegyverek számára. Ez a gép akár az IS-2 homlokán is behatolhatna közelről, jó eséllyel visszapattanva a ferde páncélzatról.
  Védekezésben jó az új német technológia. És a Fritzek használják. De a szovjet autók még mindig nem olyan sikeresek. A T-34-85 meglehetősen gyenge fegyverrel és védelemmel rendelkezik, és túl nagy a magassága. És az IS-2 sebezhető a torony homlokában és a hajótest alsó részén.
  A németek úgy tudtak kapaszkodni, hogy előre összpontosították az erőket a központban, és kitalálták az ütés fő irányát.
  A szövetségesek normandiai veresége után az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában felerősödött a háborúellenes hangulat. Ráadásul az amerikaiaknak nem volt szerencséjük, amikor a Fülöp-szigeteken próbáltak partra szállni, szállítóeszközeiket japán csatahajók támadták meg. És elsüllyedtek. Sok jármű és katona életét vesztette.
  Ez erős benyomást tett az amerikai népre is.
  A németek a központban visszaverték a támadást, a csapatok egy részét átszállították Olaszországba, és ott támadást indítottak.
  A Párduc-2 részt vett a csatákban. A németeknek sikerült teljesítenie az ötven tonnás súlyt, így a fegyver 88 mm-es és 71 EL-csövű, maga az autó pedig 150 mm vastag elülső páncélzat lett a lejtők alatt.
  A Panther-2 könnyebb, de erősebb hajtóművel kiváló harckocsirombolónak bizonyult.
  A németeknek sikerült visszafoglalniuk Nápolyt, sok foglyot és trófeát elfogni. A szövetségesek visszamenekültek Szicíliába. Ott akartak fedezékbe vonulni a flotta segítségével.
  Német tervezők dobták be a sorozatba az E-25-öt. A szovjet csapatok ismét megpróbáltak támadni Leningrád közelében. De a németek készen álltak. Általánosságban elmondható, hogy a német hírszerzés jól működött, különösen a légi hírszerzés, mivel a Fritz sugárhajtású gépei nagy magasságban repültek, és teljesen sebezhetetlenek voltak a szovjet légvédelemmel szemben.
  Télen a szovjet csapatok ismét becsaptak a központba, de támadásaik előre láthatóak voltak. A levegőben pedig a nácik magukhoz ragadták a teljes uralmat. A szövetséges repülőgépek is sokat veszítettek.
  Februárban a nácik hadműveletet hajtottak végre Szicíliában, és több mint kétszázezer brit és amerikai katonát ejtettek fogságba. Márciusban pedig a németek támadtak délen. Áttörték a védelmet, éjszaka előrenyomultak, és létrehoztak néhány kazánt.
  A szovjet csapatok mozgásba kezdtek.
  Roosevelt halála után Truman fegyverszünetet ajánlott Hitlernek. Az első számú fasiszta egyetértett. De cserébe kőolajtermékek szállítását és a foglyok visszaszolgáltatását követelte. Truman és Churchill egyetértett ebben.
  A németek kioldották a kezüket keleten. Kaptak egy új E-75 harckocsit is. Sűrűbb elrendezés - a motor és a sebességváltó együtt, valamint a keresztirányú elrendezés lehetővé tette a gép magasságának csökkentését. Szóval úgy nézett ki, mint egy nagyra nőtt "Tigris" -2, de sokkal alacsonyabb sziluettjével.
  A jóval vastagabb, szögletesebb páncélzatú E-75 75 tonnás tömegben, 1250 lóerős motorral fért bele. Mitől lett elég mobil és megbízható. A brit tanknak kétféle fegyvere volt. 105 mm-es 100 EL fegyver az ellenséges tankok elleni harchoz, és 128 mm-es 55 EL, sokoldalúbb fegyver. A torony 252 mm vastag elülső ferde páncélzattal rendelkezett, és a 170 mm-es oldalsó, tatpáncélzat is ferde volt. A hajótest 200 mm-es páncélzattal rendelkezett a tetején 45 fokos lejtőn, és 160 mm-es alul 45 fokos lejtőn. Hajótest oldalak 120 mm-es és további 90 mm-es pajzsok.
  Így a németek 75 tonnás tömegével egy olyan gépet hoztak létre, amely páncélzatban és fegyverzetben nem rosszabb, mint a Maus, igaz, egy fegyverrel.
  Az E-75-öt nem hatolták át a szovjet páncéltörő ágyúk, még oldalba sem, és kétségtelenül Hitler elsőbbségét élvezte az E sorozat összes többi harckocsijával szemben.
  A Szovjetunió eddig csak az IS-3-at kapott, amely jobban védett a torony homlokában, de nehezebben gyártható. Ezért Sztálin elrendelte, hogy az IS-2-t és a T-34-85-öt egyelőre ne vonják ki a gyártásból.
  Nyáron jelentek meg először a német E-75 harckocsik a fronton. Nagyon hatékony gépeknek bizonyultak.
  Ugyanakkor a nácik rendelkeztek egy ME-1010 könnyű járművel, amelynek szárnyai változtattak a szárnyakon, egy fejlettebb ME-262 X modellel, valamint egy erősebben felfegyverzett, gyorsabb és manőverezhetőbb XE-262 járművel. A népharcos a tervezők minden dicséretét megérdemelte. És a Yu-287 sugárhajtású bombázó is, amely óriási műrepülést mutatott be. Valamint az Arado márkát.
  A németek nyáron tudtak előretörni Ukrajnában, visszafoglalták a Donbászt. Aztán ősszel bevették Kurszkot, és megközelítették Voronyezst. A szovjet csapatok visszavonultak a Donon túlra, és ott próbáltak védelmet kialakítani. Jött a tél.
  A német diplomaták erőfeszítéseket tettek, hogy Törökországot bevonják a háborúba.
  Itt köröztek és aranyhegyeket ígértek.
  Sztálin, mivel úgy érezte, hogy a Szovjetunió nehezen tud ellenállni az új német technológiának, és egy új T-54-es harckocsi létrehozása bizonyos nehézségekbe ütközik, fegyverszünetet ajánlott a náciknak.
  Hitler válaszul követelte Leningrád és Krím feladását, valamint ingyenes kenyér, olaj és egyéb nyersanyagok szállítását! És küldje vissza a hadifoglyokat, és vigye át az arany egy részét a Szovjetuniónak.
  Sztálin mindenbe beleegyezett, kivéve Leningrád átadását.
  A nácik télen előrenyomultak a Krím-félszigeten. Szevasztopol kivételével szinte az egész félszigetet elfoglalták. A Vörös Hadsereg középen és északon próbált előretörni, de ismét sikertelenül, hatalmas veszteségeket szenvedett.
  1946 márciusában a Führer végül beleegyezett egy három évre szóló fegyverszünetbe. A Szovjetunió természetesen ingyenes nyersanyagokkal látta el a Harmadik Birodalmat, és átadta a katonai gyárak felszerelésének egy részét.
  A nácik pedig nyugat felé fordultak. Az atombombát még nem hozták létre, és Japán kétségbeesetten kitartott Amerika ellen. A Csendes-óceán minden szigetéért heves harc dúlt.
  Először Hitler megegyezett Francóval, és a német csapatok meglepetésszerűen elfoglalták Gibraltárt. Aztán beléptek Marokkóba. A máltai brit támaszpont vereséget szenvedett és partraszállással elfoglalták. A nácik megszállták Afrikát.
  Nagyon erősek és pilótáik Albina és Alvina lettek. A lányok meg tudták előzni Huffmant, és elsőként lépték át a keleti fronton ötszáz lezuhant repülőgép sorompóját.
  Nyugaton pedig teljesen csupasz lábú ördögök bikiniben, viharrá váltak az amerikai és brit autók számára.
  Gerda pedig harckocsi-legénységével az E-75-ösön Algérián át vezetett. A lányok a rekorderek a keleti fronton megsemmisült járművek számában, megelőzve Wittmannt.
  A harcosok a Kurszki dudortól kezdtek harcolni, és megmutatták osztályukat. Bár nem túl okos Hitler kételkedett abban, hogy a nők képesek harcolni. De Gerda, Charlotte, Christina és Magda csodákat művelt a Párducon. Ők voltak a második harckocsi-legénység Wittmann után, aki magas kitüntetést kapott : a Vaskereszt lovagkeresztjét tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. És egy katonai érdemkereszt is aranyból és gyémántból.
  A lányok magukhoz mennek és éneklik:
  - Elpusztítjuk az egész világot a Birodalom nélkül,
  Le az aljára, majd...
  Új, új világot építünk,
  Aki senki volt, minden lesz belőle!
  Ugyanakkor a harcosok is kuncognak, kitárják a fogukat. És újra lőni magukat...
  Kiütöttek egy angol tankot, és azt üvöltötték:
  - Szuperek vagyunk!
  Gerda csupasz lábujjakkal megnyomja a joystick gombját, letépi a tornyot a Shermanról, és felkiált:
  - Leendő istennő vagyok!
  Aztán Christina csupasz lábujjakkal leüti a tankot, és felsikít:
  - Nekem is van egy szuper lányom!
  Aztán lő, összetöri Charlotte autóját, és nyikorgott:
  - De Pasaran!
  A következő kagyló pedig az angol Magdát végzett. A lányok valóban szupermenők.
  És hogy őszinte legyek, kivétel nélkül mindenki nyer. Az összes ellenség nedvesítésére használják, és egy hely a pokolban, és természetesen!
  A harcosok maguknak dolgoznak és lőnek. Ne adj kegyelmet ellenfeleidnek.
  Több ezer brit és amerikai megadta magát. A férfiak térdre esnek, és csupasz, poros lábukon csókolják a lányokat.
  Így megy a küzdelem... Algéria elesett, a németek pedig már Líbiában vannak. Persze játékosan nyernek. Nincsenek akadályok előttük.
  A németek 1946 nyarán elfoglalták Afrika egész északi részét, és elmentek a Szuezi-csatornához. A fasisztáknak van egy félelmetes fegyverük: a lemezes repülőgépek, amelyeket nem lehet lelőni. A britek és az amerikaiak is tönkrementek ez alatt.
  Ősszel a Wehrmacht Szudánba és a Közel-Keletre költözött. A britek és az amerikaiak úgy estek szét, mint a törött dió.
  Titokban próbáltak tárgyalni Sztálinnal. Például nyiss egy második frontot.
  A vörös diktátor kitérően válaszolt... Az ősz folyamán a németek elfoglalták az egész Közel-Keletet, és Afrika nagy részét, egészen Kamerunig. Télen pedig a német csapatok Iránba és tovább Indiába költöztek. Az elefántországot meghódították. Aztán tavasszal a nácik előrenyomultak Afrika déli részébe, és végre átvették az irányítást a fekete kontinens felett.
  1947 júniusában partraszállás követett Nagy-Britanniában... A Wehrmacht válogatott erői részt vettek a csatákban.
  Első alkalommal egy piramis tartályt teszteltek, amely minden szögből kiváló védelmet és nagy sebességet mutatott.
  Gerda harckocsi-legénysége harcolt benne. A lányok rendkívül menőknek bizonyultak, és agároknak ....
  Csomagoltak egy csomó harckocsit és fegyvert.
  Gerda lőtt, leütötte az angol ágyút és énekelte:
  - Az ellenségek nem állítanak meg minket!
  És hogy nevet!
  Charlotte is kihúzza a fogát és nyikorog:
  - Meghódítjuk az univerzum fedelét!
  És a tank is el lesz söpörve.
  Ezután Christina dühösen morogva pofoz:
  - Csizmák csillognak a menetben!
  És söpörje le a tornyot is!
  Aztán, ahogy Magda lőtt, lelőtt egy angol tarackot, és rikácsolt:
  - Azonnali repülés!
  Harcosok kolosszális magasságban.
  Albina és Alvina pedig rohannak az égen, és végeznek az angol és amerikai felszereléssel. Csupasz, cizellált lábakkal összetörik a Fritzt, és magukban éneklik:
  - Afrika veszélyes, igen, igen, igen!
  Afrika szörnyű - igen, igen, igen!
  Ne menjetek gyerekek! Sétálj Afrikában!
  Így hát verte, egy csatáért ötven gépet kettőért.
  Így aztán magabiztosan zúznak az ellenségek harcosai.
  Nagy-Britannia két hét alatt bukott. A londoni helyőrség pedig kapitulált. Így hát a Harmadik Birodalom legyűrte veszélyes ellenfelét.
  De az Egyesült Államok továbbra is megmarad... Miután egyesült a japánokkal és rengeteg erőforrással rendelkezik, a németek elkezdik nyomást gyakorolni az amerikaiakra... 1947 augusztusában a nácik Izlandon partra szálltak és elfoglalták ezt a szigetet, közeledve Amerika felé.
  Nem könnyű megszerezni az Egyesült Államokat. De a fasiszták megvették a lábukat Latin-Amerikában, és építik erőiket. De a háború sokáig elhúzódik. Télen a csatákat a tengeren és a levegőben vívták. 1948 tavaszán pedig a németek megpróbáltak Grönlandra jutni. És sikerült nekik... Nyáron a nácik már uralták Kanadát. De a harc heves volt...
  Egyre közelebb az USA-hoz. De akkor a szovjet lányok készenlétben vannak.
  Öt lány Natasha, Mirabela, Angelica, Svetlana, Olympias érkezett Amerikába, hogy önkéntesként harcoljanak a Harmadik Birodalom hordái ellen. Mind az öt lány nagyon szép és tud angolul. Sztálin-Putyin megtagadta a teljes női zászlóalj kiküldését, mivel ez ellentétes lenne a fasiszta birodalommal kötött béke feltételeivel. A Szovjetuniónak bármi áron időt kellett nyernie, miközben a nácik megtámadták az Egyesült Államokat.
  Az öt lány önkéntes: átvészelték az egész háborút, Bresttől és Bugtól Orenburgig. A nácikkal pedig a Föld másik oldalán, Honduras fővárosában harcolnak.
  Tegucigalpa a védelem egyik fő fellegvára, szemben a tarka hordával. A japán és az ázsiai hordák is felkapaszkodtak a tombolásra. Maguk a németek csak harckocsikban harcoltak, a gyalogság pedig teljes egészében nem árja népekből állt. Az ázsiaiakat, feketéket, arabokat előrehajtották.
  Natasha lőtt, levágott két afrikai embert, és csicseregve:
  - Csak egy horda Dzsingisz kán!
  Az aranyhajú Mirabela, miután három indiánt levágott egy automata lövéssel, felemelte csupasz, lebarnult lábát. És azt mondta:
  - Ágyútölteléket őrölünk!
  Egy gránáttöredék repült, és Mirabela-Zoya csupasz, kerek sarkára csapott. A lányok hagyományosan bikiniben és mezítláb küzdenek. És ha egy durva, kislányos talpon élesbe ütközik, az fáj.
  A szépség kacsintott és megint lőtt... Mirabela nagyon karcsú, közepes magasságú, tökéletes alakkal.
  Natasha magasabb, őrnagyi ranggal, sőt a Szovjetunió hőse. De szinte meztelenül, alig fedett bikinit is. Nagyon lebarnult, de a haja fehér. Natasha pedig nagyon pontosan lő. És imád gránátot dobálni mezítláb.
  A gyönyörű Angelica lövöldöz, négy arabot löki le egy kitöréssel. A haja vörös, vagy inkább rézvörös, mint egy proletár zászló. És ha fúj a szél, az olyan, mint a forradalom zászlaja. A lány smaragdszemeivel csillog, akár a csillagok. És brutálisan elsöpri az ellenséget.
  Svetlana is szőke. És géppuskával lőni. A lány pihentette mezítláb, és fordult. Öt válogatott harcost feldobtak, és kirepültek az ellenfelek mellkasából és gyomrából, bíbor vérforrásokból.
  Svetlana telt ajkát nyalva csicseregte:
  - A háború levegő a tüdőnek...
  A lefekvő lány mezítláb gránátot dob. Vannak robbanások. Több fegyveres különböző irányokba repül el.
  Olympias nagyobb és testesebb lány. A haja világosbarna. Tipikus vidéki, fiatal, vér-tej nő. Fizikailag nagyon erős és jól lő.
  Itt ismét megadja a sort. És a halott fasiszta zsoldosok elesnek.
  Olimpia lövöldözése, azt mondja:
  - Oké, oké, hol voltál? Nagymama által! - A lány lőtt, lefektetve három szakállas náci harcost, és hozzátette. - Mit ettek - zabkását! Mit ittak? Brazhka!
  A lányok védekezésben vannak. Nem engedik előre a nácikat. És zúgnak a baráti dalok:
  - Elpusztítjuk az erőszak egész világát,
  Le az aljára, majd...
  Új, mennyei világot építünk,
  Aki senki volt, minden lesz belőle!
  Natasha ismét gránátot dob mezítláb. Felrobbantja az előrenyomuló gyalogosokat. Egyre melegebb. Itt jön a hírhedt "Oroszlán" -2. És mellette egy fejlettebb E-50. Lövedékek törnek ki. Letépte egy fekete amerikai fejét, és elgurult.
  Mirabela rálépett az égő deszkára, és megkeményedett lábai alig érezték a láng melegét.
  Az aranyhajú szépség tüzelt és dorombolt:
  - És ki fogja megállítani a véres őrült folyók áramlását ...
  Mirabela ismét lőtt, leütötte az afrikait az E-50-es páncéljáról és csiripelt.
  - A robbantó sugár a halántékot éri, egy ember gonosz villanás alatt eltűnt!
  A lány ismét lőtt. Csupasz, lebarnult, kecses lábát kivillantotta a levegőben. Egy gránát repült felé. Az aranyhajú szépség csupasz, szinte pormentes talpával ügyesen verte le a jelent. A gránát visszarepült. Rohant a Harmadik Birodalom fegyvereseinek soraiban. Úgy tűnt, görögdinnyék hullanak le a törött teherautóról. Annyi vér folyt.
  Mirabella a Twitteren írta:
  - A lány megbukott a vizsgán, és jött az átkozott Reich. Hitler láthatóan belefáradt az életbe, és szépsége híresen evett!
  Angelica is harcos, nem kisasszony. Gépfegyverekből firkál magának, és mondatokat szór hullákat:
  - Anya kanalára! Apu kanáláért! És Koba gombócra! És az ágyban a hordón!
  Egy rézvörös hajú szépség mezítláb farepülőt indít. Egyenesen a masszív, német "Lion" tankhoz repül. Ülj rá egy 105 mm-es ágyú torkolatára, és felrobban. A fegyver nem működik.
  A német megfordul, és kénytelen szégyenletesen elfolyni. Angelica, miközben a lábát egy épülettöredékhez dörzsöli, azt mondja:
  - Nincs hatalom - ész kell! Zajt kell csapni!
  És megint nagyon pontosan lő a lány. Vörös haja olyan, mint egy olimpiai fáklya lángja. Vonzó lány. Az amerikai hadseregben már sikerült megkülönböztetnie magát, dühös temperamentumot mutatva. Különösen jó volt az afroamerikaiakkal kezdeni a trükköket. Annyira szokatlanok és gyönyörűek.
  Angelica azonban a Harmadik Birodalom hadseregében harcoló feketéket is elpusztítja. Mit hódított Németország egész Afrikában. Próbáld megállítani az ilyen hatalmat.
  Az E-50 a legújabb harckocsi, gázturbinás motorral, vastag oldal- és elülső páncélzattal. Nem vihető gránáttal. Angelica mezítláb dobott ajándékot, leütött néhány gyalogost, és ciripelt:
  - Eh, te megbízható tankpáncél vagy, olyantól, aki harapni szándékozik... Csak te ismered az erőt... na, csak acéllóval tudsz rúgni!
  Svetlana is nagyon pontosan lőtt. És inkább gránátokat dobált a lábával. Csupasz ujjai is megcsavarták az acélkorongot. A hegy átrepült, és elvágta a torkát két fasiszta fegyveresnek. Ledobták a géppuskát, és most egy vastag, nagy kaliberű robbanás hasított át a horda láncain. Külföldi harcosok egész sora, akiket portyázással toboroztak a Harmadik Birodalom hadseregébe.
  Svetlana a Twitteren írta:
  - A bátorság jutalma a szerencse! Elég egy dal! Csak a házról énekelni!
  De eddig a szépségnek nem volt ideje hiányozni az otthonról. Bár nagyon kevés szovjet önkéntes van az amerikai hadseregben. Sztálin-Putyin nem akart tündökölni, hogy később ne adjon okot Hitlernek arra, hogy Oroszországot a szalmabéke feltételeinek megsértésével vádolja.
  Öt lányt - a női zászlóalj legjobbjait - figyelmeztették, hogy ha elfogják őket, akkor az anyaországnak le kell mondania róluk. A lányoknak pedig ebben az esetben kaszálniuk kell a pénzért felbérelt triviális zsoldosokat.
  Svetlana és Natasha és más lányok is megértik, hogy ha elfogják őket, szörnyű kínzás vár rájuk. Ezért úgy döntöttek, hogy nem adják élve a náciknak.
  Német támadórepülőgépek repülnek át az amerikai csapatok állásai felett. Nem számítottak arra, hogy Honduras fővárosában ilyen makacs ellenállásra találnak majd, a nácik kissé bosszankodtak.
  Reaktív, támadórepülés erős. Repülnek a rakéták, működnek a fegyverek.
  Amerikai katonák halnak meg. Olimpiadát a húsos vállába is eltalálta a repesz. Kijött a vér. A hős lány a fogaival kihúzott egy acéldarabot, vért köpött. Aztán megint egy terjedelmes géppisztolyból verték. Zuhanó idegen zsoldosok. Itt szinte az összes bennszülött, csak a parancsnokaik németek, és akkor sem mindig. Igaz, a legmodernebb E-50-es harckocsin a legénység teljes egészében német. Az autó megfelelő sebességgel és manőverező képességgel rendelkezik. Nos, ez még nem a legtökéletesebb módosítás - hetvenöt tonnát nyom. A falak összeomlanak a sínek alatt. Általában ezt három változatban készítik 105 mm-es ágyúval, 180 mm-es rohamlöveggel és 400 mm-es rakétavetővel.
  És minden módosításnak megvan a maga feladata. Íme ez a tank egy rohamfegyverrel, amely alkalmasabb városok támadására. És nem is olyan könnyű elpusztítani. Olimpiada készíti a kereszt jelét, és puszta ujjaival nagy, de kecses, gyönyörűen formázott lábával egy páncéltörő gránátot ragad meg. Most rögtön le kell dobnia az ajándékot a csövön, hogy letiltja a mastodon fegyverét. Öt géppuska takar egy német, modern harckocsit, és nem is olyan egyszerű a közelébe férkőzni.
  Olympias nagyon erős, és lószerű lábai messzire dobnak egy gránátot. De ez nem mindig pontos. Mindenesetre olyan célpontot találni, mint egy 180 mm-es ágyú csöve. A hős lánynak kétségei vannak. És hirtelen hiányzik.
  Ó, ha régi társuk, Oleg Rybachenko velük lenne, akkor ez a bátor úttörő kitalált volna valamit.
  De a fiú elpusztult a voronyezsi csatákban. A lányok nem tudták jövőbeli sorsát. De az úttörő feltaláló sorsa valóban irigylésre méltónak bizonyult. Eleinte Oleg Rybachenkot brutálisan megkínozták, és megpróbálta elragadni a titkokat. A kínzás után egy tizenegy éves fiú a bányákban kötött ki. A munka szörnyű, és rendkívül nehéz. De a szovjet úttörő, kicsi, de drótos, kitartónak bizonyult.
  Sikerült túlélnie, és még a bányák labirintusain keresztül is úgy döntött, hogy megszökik. És Oleg Rybachenkonak sikerült kijutnia. A fiú egy ideig a Balkánon kóborolt, mígnem csatlakozott a helyi partizán különítményhez. Ott lett összekötő és szabotőr.
  A Balkánon még meglehetősen fejlett partizánmozgalom volt. Részben azért is, mert a megszálló szolgálatot olaszok, románok, bolgárok, albánok látták el - akik nem annyira harcképesek, mint a Wehrmacht reguláris egységei.
  De a partizánok így is sokat haltak. Főleg a légicsapásoktól. Jugoszlávia hazafiai pedig kénytelenek elbújni a hegyekben, erdőkben, vagy jó esetben kis falvakban. A parancsnokok nagy része meghalt már. A Szovjetunióval aláírt béke is rontotta a helyzetet. Most új büntetőhadosztályok kezdtek érkezni a Balkánra, amelyek hatalmas körözéseket szerveztek és megtisztították a területet.
  Oleg Rybachenko-nak a partizánokkal együtt egyre mélyebbre kellett másznia a hegyekbe.
  Olympias, bár nem tudta egyetemes kedvencük sorsát, nagyot sóhajtott. Aztán csupasz, lányos lábának ujjaival erősebben megszorította a gránátot, és minden erejével az ellenséges harckocsi felé hajította. Az E-50 éppen egy lövést adott le, és egy halálos lövedéket lőtt ki.
  Olympias még meg is remegett, és a lány térdre esett. A járdáról leszakadt macskakő a fejét érte, csupasz sarkát pedig megégette a vörösen izzó fém. A lány poros hajjal megdörzsölte kábult fejét.
  A gránát elrepült, szinte hozzáért a csövhöz, és nekiütközött az autó megdöntött homlokának. Robbanás történt... De természetesen 250 mm-es elülső páncél, még szögben sem, nem tud áthatolni egy gránáton.
  Olympias öklével a porba csapott, és egy egész homokfelhőt emelt fel. Aztán felkiáltott:
  - Öld meg, öld meg! Gólt lősz a kapuban!
  A lány a sípcsontjával megkopogtatta a repedezett aszfaltot. A sarok bőrkeményedéseiben egy töredék ragadt. A lány talpán olyan vastag volt a bőr, mint egy víziló. Szegény családban élt, születése óta szinte soha nem vett fel cipőt. A lábai ettől azonban egyáltalán nem tűntek durva formájúnak, hanem lebarnultak, kecsesek, csábítóak.
  Az olimpiák azonban kissé megijesztették a férfiakat sazhen növekedésükkel, erős izomzatukkal, valamint kiálló ököllel. De a lány-hős karaktere a legkedvesebb, és a széles csípőt viszonylag vékony derékkal és dombornyomással kombinálták. Csak ruhában, a nagy mellkas miatt tűnhetett vastagnak az olimpia. Bikiniben úgy néz ki, mint egy mellkas sportoló.
  A lány bosszúsan ismét eldobta a gránátot, ezúttal a nyomokat célozva meg. De a halálos ajándék egy vastag, páncélozott pajzsot talált el, amely eltakarta a görgőket.
  Olympias bosszúsan öklével az állához lökte magát. Ettől megfájdult az állkapcsa. És a hős lány káromkodott:
  - Úgy kaszálok, mint a kasza!
  Szvetlana is megpróbálta eltalálni a veszélyes tankot, de a lány lába által eldobott gránát kissé eltévedt. És a szőke elkezdett felszedni a kocsiban. De ekkor megjelent még két tank - "Lev" és "Panther" -2, géppuskákkal lőtték az összes megközelítést. Rendkívül óvatosnak kellett lennem.
  Az amerikai Sherman kísérletet tett, hogy közel kerüljön a német járművekhez. Csak a fedélzeten volt esélye eltalálni a "Panther" -2-t. De a németet nem olyan könnyű megtéveszteni. Sőt, a Sherman magas sziluettje nagy távolságból is észrevehetővé teszi.
  "Panther" -2 kiköpött egy kagylót, és közvetlenül az amerikai homlokán landolt. A magas autó kettétört. És úgy világított, mint egy karácsonyi gyertya.
  Svetlana bosszúsan mondta:
  - Ó, milyen gyengék a tankjaid... Inkább technikásabb legyél, jenkik leszel!
  De Natasha, a legtapasztaltabb harcos közel tudott kerülni a Párduchoz. Egy gránátot dobott... És egy német autó hosszú orrát koskürtbe csavarta.
  "Panther"-2 harckocsi, sorozatban indították 1943-ban. A legújabb legmasszívabb módosításban 150 mm-es elülső páncélzattal, szögben 82 mm-es oldalpáncélzattal, valamint egy 88 mm-es, 71EL csőhosszúságú löveggel rendelkezik. Az új 1945-től kezdve a gyártást be kellett volna szüntetni egy fejlettebb és jobban védett E-50 modell helyett. De amíg ez a tank harcol. Az 51 tonnás tömegű autó 900 lóerős motorral rendelkezik, amely jó menetteljesítményt biztosít számára.
  És most, miután sérülést szenvedett, a Panther -2 megfordul és távozik. Nataskának sikerül egy újabb gránátot dobnia mezítláb. Eltörte a görgőket. A német autó sebessége pedig érezhetően lelassult.
  Natasha örömteli tekintettel mondja:
  - Ez telitalálat! A rúgásom Isten ajándéka!
  És a lány megmutatta az orrát a németeknek. Ám az E-50-ből géppuskatüzek törtek ki. És a golyók fütyültek Nataska fehér, kissé szennyezett haján. Az egyik golyó még egy hajszálat is levágott. A nagyobbik lány még egy kicsit csiklandozott is.
  Natasha csicseregte:
  - Ha olyan akarsz lenni, mint egy elefánt, szerezz egy banditát az őrültek házába!
  A lány a lábujjaival felemelte vágott tincsét. Natasha haja selymes, gyöngyház színű, de kissé poros. Mégis olyan puha. A lány végigfutotta őket a talpán. Kicsit csiklandozó és kellemes.
  Nataskának eszébe jutott, hogyan simogatta a srác. Kezei is a talpról indultak, magasabbra emelkedve a csípőig, és a legérzékenyebb helyig. Ha egy jóképű fiatalember megsimogat, az nagyon kellemes. Natasha szinte szerette. Tetszett neki a szerelmi játék, és egy izmos férfitest érintését keltette fel. De az igazi, romantikus szerelem, amikor megőrülsz egy férfi miatt, Natasának nem volt. Sok barátot cserélt már. Sok embere meghalt a csatában.
  Még ez is a háború átka volt. És itt Amerikában vannak izmos, fekete srácok. És náluk minden olyan szokatlan.
  Natasha lőtt, lelőtte a feketét. Kicsit sajnálom az afrikai fiút. Megölt egy férfit, aki idegen érdekekért harcolt. Hiszen a németek rasszisták. Úgy néznek a feketékre, mint a rabszolgákra. De ugyanakkor az afrikaiak a megduzzadt Wehrmacht külföldi hadosztályaiban is szerepelnek.
  Natasha csupasz lábujjával készített egy fügét, és megmutatta a náciknak. Igen, a németek nemzete itt nem szenved kárt. A tankok túl vastag páncélok ahhoz, hogy egy gránát vagy egy páncéltörő áthatoljon rajtuk. De a bennszülött egységek kihalnak.
  Natasha gránátot dob az E-50-re. Meglendítette csupasz, lebarnult lábát, és csípőjét kicsavarva nyilazott. És a gránát magas ívben repült. A csupasz lábujjak fém érintésének érzetét hagyták maguk után. És akkor felrobbant a gránát.
  Natasha azt suttogja:
  - Isten áldjon meg minket!
  Forró szél fújta a lányt, mintha egy jóképű férfi érintette volna meg. Natashka egy könyvet olvasott Tarzanról, és nagyon szerette volna, hogy ez a férfi játsszon vele. Erős kézzel simogatnám a csupasz mellkasomat.
  A gránát a pofát találta el, de későn felrobbant, és leszállt a fémről. A töredékek borsóként csattogtak a páncélon. Csak karcok maradtak!
  Natasha elővett még egy gránátot. De láttam, hogy gyalogellenes volt. És a páncéltörőknek vége.
  A lány bosszúsan felmordult. De hogy ne veszítse az időt, a csupasz ujjai közé tette. Kibontotta a lábát, meghajlította a törzsét, majd kiegyenesítette, és a gyalogság felé dobta.
  Fél tucat fegyveres repült fel, mint a ping-pong labda. Az egyik szemüvegük leszállt, a töredékek pedig pár száz métert repültek, végigsétáltak Nataska hátán. A melltartó szétrepedt, az őrnagy lány gyönyörű keblei kitárultak.
  A lány automatikusan eperre borította a mellbimbóját. De aztán rájött, hogy kitől fél. És újra megrázta a fegyverét. Megfordult, és egy kicsit hátralépett.
  Egy amerikai gyalogos páncélökölből lőtt. A lövedék a lejtős oldalon találta el a német tankot, de 160 mm-es páncélzat megmaradt, tükrözve a pusztító energiát. A német visszalőtt. Nagy kaliberű ágyúja kettészelte a falat.
  Natasha megpróbálta megkötni a melltartó pántjait. A lány úgy gondolta, Zoya Kosmodemyanskaya valószínűleg csak rövidnadrágban volt a hidegben. A szovjet filmben ingben vagy akár ruhaszerű alakban ábrázolták. Az egyik csak tisztelgés a képmutatás előtt. Valójában a nácik, hogy jobban megalázzák a fogoly lányt, valószínűleg meztelenre vetették. Igen, és az éhes német katonák valószínűleg egy csinos és kanyargós lányt akartak meztelenül látni.
  Az igazi történetben tehát a hőslány nem tudta eltakarni a mellkasát, így háta mögé kötözték a kezeit. De nem szégyellte, és büszkén nézett. Nataska jól tudta, milyen mezítláb sétálni a hóban. Edzett volt, és szerette csupasz talpával megérinteni a havat. Natasának tetszett és élvezte. De ezt már a háborús évek nehezítették. És a fiatal és városi Zoe számára ez láthatóan fájdalmas. A talpak olyanok, mint az égő szén.
  Nataska bosszúsan eldobta melltartóját, és felkiáltott:
  - A szégyen polgári fogalom! A szovjet nő nem fél semmitől és nem szégyelli!
  A lány ismét géppuskából, vagy inkább géppisztolyból kezdett szögezni. A fém felmelegedett, elvégre Honduras a trópusok, ott februárban nagyon meleg lehet. Natasha ujjai felforrósodnak. Meg kell jelennie. Ma február 23. Ez a szovjet hadsereg napja, és ehhez teljes nyugodt és ésszerű dühvel kell harcolni.
  Nataska még ötöt levágott golyóval, és véletlenül megégette az arcát a géppuska izzó szárán. Kellemetlen módon persze feldagadt egy hólyag.
  Natasha káromkodott:
  - Hát istenem, miért csináltál annyi problémát nekem és a hazámnak!
  A hólyag viszketett ... A lány arca nagyon érzékeny hely. A lány próbált valami hideget találni, amivel rákenhetné a duzzadt labdát. De próbálj legalább valami jót találni. Ebben a forró városban Ráadásul tiszta az idő, és fújt a déli szél.
  Natasha nyilvánvalóan nem érzi magát nyugodtnak. Olympias messziről dob egy gránátot, de ismét sikertelenül. És rohamosztagosok már repülnek az égen. A német járművek erős páncélzattal és nagy sebességgel rendelkeznek.
  A sugárhajtású repülőgépek hullámokban jönnek, és olyan, mintha lencsíkokat vágnának le.
  Natasha egy repedésbe bújt. Felülről töredezett rakéták lángoltak. A lány úgy érezte, hogy a kavicsdarabok felülről tűkkel hullanak alá. Megcsiklandozta a csupasz nyakát. A szépség mellbimbóit is szúrták.
  Natasha suttogta:
  - Ez egy masszázs... De nem fűző!
  A lány érezte, milyen fájdalmas, hogy szinte a fejéig viszket a teste. És olyan meleg van, és a felrobbanó sugárhajtású rakéták fokozzák a meleget. És ez fürdő?
  Nataska emlékezett egy természetes orosz fürdőre, lucfenyőseprűvel. Hogyan csépelték aztán a lányt.
  Ilyen itt egzotikus szenzációk jelentek meg.
  Natasha, hogy felvidítson, énekelte:
  - Szerelem és halál! Jó és gonosz! Mi szent, mi bűnös! Arra vagyunk hivatva, hogy megértsünk!
  A lány felkelt, lerázta magáról ezt a sok ragacsos szennyeződést és törmeléket.
  Natasha felmordult:
  - Ó, szarvakba kapod Hitlert!
  A leány őrnagy pedig egy sort lőtt a gyalogosokra, akik megpróbáltak támadni. Több körözéssel toborzott fegyveres elesett. Nataska megtörölte koszos arcát, szemei csíptek. A harcos kiköpött, és keresztet vetett.
  Ismét tüzet nyitottak gépfegyverekből, a fegyveresek kúsztak. A vörös hajú Angelica mezítláb is gránátot dobott. Az ajándék felugrott és eltalálta a nácikat. Tíz embert öltek meg.
  A vörös hajú ezt énekelte:
  - Sok jó van a világon, csak azt hó borítja!
  A lány pedig géppisztolyból tüzet nyitott, csak nem a kezét használta, hanem ügyes ujjait, mezítláb.
  Angelica pontosan lőtt és felüvöltött:
  -Találat! Találat! Újabb találat! Újabb ütés, és itt van... Hatalmas démon, Isten ajándéka, nagyot vág!
  A lány pedig a kezével üvegszilánkokat dobált. Megütötte a nácikat, és azt csipogta:
  - És azoknak, akik nem akarnak békében élni... Hara-kirivé tesszük!
  A japánok tényleg megjelentek. Ezek a szűk szemű harcosok. Hát hogy ne csináljunk ilyen hara-kirit.
  Angelica a géppuska kapcsát kirakva csupasz ujjaival felkapta a gránátot, és a szamuráj felé hajította. Ajándékot kaptak, több megcsonkított japánt, akik különböző irányokba repültek.
  Angelica kinyújtotta a nyelvét, és azt suttogta:
  - Szuper harcos vagyok! És az ellenség megölte Hypert!
  A kínaiak, akiket a japánok az Égi Birodalom megszállt vidékein toboroztak, harcba szálltak. Kína harcosai félelem nélkül sétáltak, a lányok pedig, miután kirakták géppisztolyaikat, kénytelenek voltak hátrálni.
  Mirabella fém mezítláb gipsz- és üvegtöredékek. A többi lány is így tett. Nagyon nehéz lett.
  Megjelent a Shturmlev, egy erős gép sugárbombázóval. Itt van, mint a dolbanet - úgy tűnik, nem elég.
  Az első lövés eldördült... Szvetlanát, Angelicát és Olympiast egy robbanásszerű hullám lökte fel, akár egy óriási bálna szökőkútját. A lányok több tucat métert repültek, és mezítláb közvetlenül a tűzbe csaptak.
  Onnan a lányok leforrázva, megperzselve ugrottak ki. Csupasz talpukat a szénre csapták.
  Angelica bosszúsan felszisszent:
  - A bika előbb a fejsze alá kerül, aztán megsütik! És először megsütöttünk, aztán a fejsze alatt!
  És a komszomol lány nevetett! De aztán szomorú lett. Eszembe jutott, hogy a barátja fogságban van. A németek levetkőztették a fiatal lányt, és tüzet raktak a meztelen mellére. Olyan szörnyű fájdalom. A lány felsikoltott, és a finom bőr elszenesedett. Ezek a fasiszták nagyokosnak bizonyultak. Nem is kérdeztek, hanem tüzet raktak a fogoly mezítláb alatt. A komszomol tag végül nem bírta a kínzást, és fájdalmas sokk következtében meghalt.
  Angelica, erre emlékezve, forró parazsat csapott. Előtte az olimpia. Ennek a falusi lánynak lebarnult a bőre, és fújtatóval nem lehet elviselni. Miért nem egy szuperman lány? Olympias egy páncélökát lát, melynek kagylóját egy halott amerikai katona dobta le. Felveszi a lábával, a karjába dobja. És mindenhonnan ültetett.
  A lövedék repül és eltalálja a rákényszerített kínaiakat. Sok sikoly és nyögés. Holttestek tömege. És levágott végtagokat.
  Olypiada egy ősi dalt énekelt:
  - És a szamuráj a földre repült! Acél és tűz nyomása alatt!
  A lányok végre kifogytak a parázsból. Kecses, mezítlábuk megkapta.
  Szvetlana, mint a leggyengédebb közülük, megrándult és dörzsölte a csupasz talpát, próbálva enyhíteni a viszketést.
  Olimpia, aki kora gyermekkora óta mezítláb futott a hóban, nem figyelt ilyen apróságra.
  A hős lány ezt énekelte:
  - És képzeld, hogy belemerültünk a friss tejbe .. A jutalom olyan dolog, ami idővel jön!
  És a harcos a lábával elvitt egy töredezett és nagyon súlyos csempét. Csupasz, lányos ujjaival kitartóan fogva, megpörgette és az ellenség felé indította. Három kínai a halál jelenének áldozata lett, a fejüket összetörték.
  Angelica elégedett tekintettel mondta, és rálőtt az ellenségre:
  Klassz nők vagyunk!
  Svetlana, hogy kissé enyhítse a viszketést égett, vagy inkább megperzselt lábában, énekelte:
  - Vannak nők hazánkban,
  Amit vezetnek, tréfás repülő...
  Számukra a becsület értékesebb az életnél,
  Könnyű lesz megölni az ellenfelet!
  
  Arra születtek, hogy nyerjenek
  Rusz dicsőítése évszázadokon át!
  Végül is dédapáink -
  Nekik egyből sereget gyűjtött!
  Svetlana pedig a géppuskából firkált. És nagyon ügyesen csinálta. Hogy mindenki érezze - ez egy harcos Istentől! Ha nem a Mindenhatótól, akkor a Marsról biztosan!
  Natasha is lőtt. Mirabelával együtt kénytelenek voltak meghátrálni, és klipeket szedtek a halott amerikai katonákról. A lányok a hátukra estek és lábbal lőttek vissza - így sikerült jobban. És ügyesen csinálták. Kínai és afrikai csapatok keveréke nyomult a lányok felé. És a harcosok csapkodtak.
  Natasha énekelte:
  - A világ nem sakktábla...
  Mirabela felvette ezt a részt, és kiirtotta a sárga és fekete zsoldosokat.
  - És a számok nem kerek nullák!
  Natasha hozzátette a sárga és fekete sorhoz:
  - A gyötrelem támad ránk!
  Mirabela olyan pontossággal lőtt, mint egy Robin Hood, és csicseregte:
  - És a ló a tűzbe rohan!
  A lányok visszalőve visszavonultak az aknamező mögé. Kínai és afrikai harcosok futottak bele az ajándékokba. Elkezdtek aláásni, felugrottak, széttépték őket, és véres rendetlenség alakult ki.
  Több Panther-2 harckocsi jelent meg a távolban. Lövöldöznek, és félnek kiütni az orrukat. "Oroszlán" -2 előrelép, szikrát is köp. És itt van a "Rhino" lángszóró tank, nyáladzik, lángsugárral.
  De a legfélelmetesebb a Shturmlev. A rakétavetője nem túl gyors, de pokolian pusztító.
  Natasha azt suttogja:
  - Oroszok, oroszok - nem nyugodt sors! Nos, miért legyünk erősebbek - baj kell!
  Valóban, messze Oroszországtól harcolnak. De nyilvánvaló, hogy a Wehrmacht, miután meghódította az Egyesült Államokat, visszatér, hogy megszorítsa a Szovjetuniót. És az amerikai lányok olyan édesek és kedvesek.
  Nataska ismét szögez, ütéseitől tökök és fejek repkednek a lapátok alatt. A lány töredéket kap a lábára. A lábszáron vágás dagad. A szépség megrepedt a csontjában, és ciripelt:
  - Nem, az éberség nem halványul el,
  Sólyom, sas tekintete...
  Az emberek hangja zengő -
  A suttogás összetöri a kígyót!
  
  Hiszem, hogy az egész világ felébred
  Vége lesz a fasizmusnak...
  És sütni fog a nap
  Az út, megvilágító kommunizmus!
  Ebben a pillanatban Olimpiada minden erejével gránátot dobott Shturmlevre. És a szovjet lányoknak végre szerencséjük volt. A páncélsapka visszaesett, a szovjet ajándék egyenesen a széles szájkosárba repült. Egy pillanatra minden megfagyott. Aztán hogyan robbant fel. Olyan volt, mint egy atombombát ledobni. A német tankok pedig különböző irányokba szóródtak szét.
  A nácik elfoglalták Torontót, és ősszel mégis behatolhattak az Egyesült Államok északi területére.
  Az amerikaiak lassan, de biztosan megadták magukat. Gyakran megadták magukat, és igyekeztek megtartani pozíciójukat.
  De a németek megverték őket szárazföldön és tengeren egyaránt.
  A németek már késő ősszel körülvették Philadelphiát. Nyerd meg egyik győzelmet a másik után, és ordíts, mint a pokol.
  Gerda a tank legénységével, mint mindig a csúcson. És fogát tátva, amerikai tankokat törve énekli:
  - A tigris karmai, az acél ereje,
  Kitörés...
  Látjuk, hogy a nácizmus adott,
  Dzsingisz kán Európájából!
  És csupasz lábujjakkal, hogyan kell megnyomni a joystickot. És ismét lőni az amerikaiakra.
  Charlotte lő a következőre, és a pontos lövései. Magda pedig követte őt, Christinával.
  Philadelphia tehát elbukott. A németek haladnak előre, és télre elérték New Yorkot. És ott, hogyan fogják legyőzni az ellenséget. A TA-500-ról pedig tíz tonnás bombákat dobnak le.
  Truman miután a németek körülvették New Yorkot és Washington békét ajánlott. Válaszul a feltétel nélküli megadás követelése.
  Januárban a Washington elleni támadás következett. Német piramis tankok harcoltak.
  A támadás negyedik napján a helyőrség kapitulált. Öt nappal később pedig az Egyesült Államok kapitulált.
  Így ért véget a háború nyugaton... Pontosabban, majdnem véget ért. A németek tovább nyomultak, amíg el nem foglalták egész Latin-Amerikát...
  Még mindig fegyverszünet volt a Szovjetunióval. A Harmadik Birodalom megemésztette a zsákmányt, új hadosztályokat alakított ki. Sztálin még mindig a tönkrement gazdaságot helyreállította és erőt gyűjtött.
  A harckocsigyártás terén a Szovjetuniónak nem sikerült túl sok sikert, csak a T-54 járművet és kevés számú IS-4 harckocsit hozott létre. Hosszú ideig nem lehetett tisztességes autót szerezni. 1953. április 20-án pedig, kihasználva azt a tényt, hogy Sztálin március 5-én meghalt, Hitler ismét megtámadta a Szovjetuniót. Kísérlet történt a világ hegemóniájára.
  Sztálin nélkül a szovjet csapatok meglehetősen gyengén ellenálltak. És az erők egyenlőtlenek voltak. Ráadásul Japán és Türkiye is belépett a háborúba.
  Egy hónappal később német piramis tankok vették körül Moszkvát és elfoglalták a Kaukázust. És három hónappal később már az Urálban voltunk. Sajnos túl egyenlőtlen erők. Sőt, a Szovjetunió vezetésében is vannak nézeteltérések.
  Röviden, öt hónapos háború után a Szovjetuniót végül a Harmadik Birodalom és Japán megszállta.
  Továbbá úgy tűnt, hogy az emberiség végre megtalálta az egységet. De két szuperhatalom van a világon - a Harmadik Birodalom és Japán. Hitler pedig 1956. április 20-án újabb háborút indít. Megtámadja Japánt.
  A lányok pedig részt vesznek a csatában. Gerda egy boszorkány, aki szamurájokra támad.
  És lányok a Vörös Hadseregből. Natasha, Alenka, Mirabela, Maria, Olimpia, Svetlana, Augustine, Aurora. És még tovább. Ezekben a lányokban közös: mezítláb és bikiniben harcolnak.
  És ezt nagyon hatékonyan teszik. Leverik Japánt... A német és a koalíciós klubok csapásai alatt a szamurájok elmenekülnek és visszavonulnak.
  Gerda és Charlotte együtt harcol egy piramis alakú tankon. A lányok rálőnek a japánokra, autókat törnek össze és énekelnek:
  - Szuper, szuper bajnokok vagyunk! És mi összetörjük az összes hibát!
  Gerda csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, leütött egy japán autót, és azt suttogta:
  - Én egy harcos vagyok, akinek számítógép van a fejemben!
  Charlotte is lőtt, levágta a szamuráj autóját és nyikorgott:
  - És a kíséretem, legyen a legfényesebb és legmenőbb!
  És azt is, hogyan fogja, és hogyan fogja megmutatni a nyelvét!
  A lányok elpusztítják Japánt... A szamurájok elveszítik kolóniáikat, hajóikat és tankjaikat.
  A japán technológia nem hasonlítható össze a némettel. A náciknak pedig több katonája van. Szóval nagyon sikeresek. A szamurájok pedig csak azt teszik, aminek örülnek és megmutatják a fogukat. Pontosabban szomorúak, de a fogaik még mindig feltárták a fogukat.
  Több hónapos harcok, és Kínát, Indokínát és más területeket visszafoglalták. A nácik Japánban szálltak partra.
  Ott kibontakozott a csata, és a nácik nukleáris fegyvereket használtak. És annyi pusztítás és pusztítás.
  Igen, a szamurájoknak nem volt szerencséjük! Egy ilyen klub alá estek. Teljes vége!
  És általában minden nagyon viccesnek tűnik.
  A szovjet lányok szamurájokat térdre állítanak, és megcsókolják a mezítlábukat.
  A szépségek emlékeznek, hogyan hagyták cserben a nácik. És nagyon klassz.
  Alenka és Natasha énekelnek:
  - A pusztítás szenvedély, bármilyen hatalom is legyen! A hatalom mindig is megitta valaki más vérét! Nos, a szeretet uralkodik a szívben!
  És azt is, hogyan fogják eltalálni a szamurájokat. És hogy nyomást gyakorolnak, és géppuskákkal fogják lekaszálni a sort.
  De Tokió már elesett... A háború hat hónapig tartott, és a Wehrmacht győzelmével ért véget.
  1957. január 1-jén pedig a németek megtámadták Törökországot, és azt is legyőzték. Ezt követően a világ összes többi országa bekerült a Harmadik Birodalomba.
  Az egységes birodalom kialakítása befejeződött. A németek már 1947-ben felrepültek az űrbe, majd 1958-ban, április 20-án landoltak a Holdon. Így kezdődött az űrtágulás korszaka. Hitler 1959-ben halt meg, két nappal a hetvenedik születésnapja előtt.
  Nem sokkal ez előtt népszavazást tartottak a monarchia létrehozásáról, és a Führernek sikerült kineveznie az örökösét. Egyikei lettek Hitler számos mesterséges megtermékenyítéssel megszerzett fiának.
  A fasiszta rezsim kegyetlen volt, de rendet hozott a Földön. Fokozatosan egyre többen kapták meg a birodalom állampolgárságát.
  A Föld a tervek szerint fejlődve, a tudomány vívmányait felhasználva fokozatosan megoldotta az éhezés, a járványok és a munkanélküliség problémáját.
  A születésszámot ellenőrizték, a bűnözést sikeresen felvették. 1974-ben emberek repültek a Marsra. Egy évvel később pedig a Vénuszra. 1979-ben a Merkúron. 1980-ban a Jupiter holdjaira. 1987-ben pedig leszálltak a legtávolabbi Plútó bolygóra. Volt űrkutatás.
  2000-ben Németország és az egész Föld császára, Harmadik Frigyes és Hitler fia megadta a Harmadik Birodalom állampolgárságát minden embernek a Földön. És bejelentették minden faj és nép formális egyenlőségét.
  2017-ben pedig megkezdődött az első csillagközi expedíció más világok felé.
  2019-ben Harmadik Frigyest meggyilkolták, és Ferenc lett az új császár. Uralkodása rövid volt. Két évvel később katonai puccs történt, és a Hitler-dinasztia végül megbukott. És a republikánusok hatalomra kerültek.
  Meghirdették a demokrácia és a többpártrendszer újjáéledését. A nácizmus fokozatosan kihalt.
  2030-ban az emberi állam legfőbb koordinátorának megválasztását kérte. Alenka, boszorkány harcos lett belőlük, aki már több mint száz éves volt. De a lány egyáltalán nem öregedett, és nem változott az évek során. Mindig izmos és fiatalos, friss és szép.
  Elrendelte minden Adolf Hitler emlékművének lerombolását és arcképeinek elégetését.
  Ezt követően Alenka folytatta terjeszkedését az űrbe... Száz éven át a galaxis felében telepedtek le az emberek.
  Aztán kitört a háború, a civilizáció fluort lélegzett. De ez nem olyan ijesztő. A fejlettebb technológiával rendelkező földlakók nyertek.
  És néhány évszázad elteltével az egész galaxis emberré vált, és számos szomszédos galaxis.
  És itt van még száz év, és felfedezték az időben való mozgás módját. És kivonni az embereket a múltból, mielőtt meghalnak. Ezután cserélje ki őket biomodellekre.
  Így Hitlert halála előtt eltávolították, és áthelyezték a jövőbe. Minden idők és népek legnagyobb diktátorának tárgyalása volt. Úgy döntöttek, hogy szörnyű bűnök elkövetésében bűnösnek találják, és egymilliárd év börtönre ítélik, mivel a halálbüntetés nem lehet humánus szupercivilizációban.
  Hitlert megfiatalították, tizenhárom éves fiúvá változtatták, és egy kolóniára küldték, ahol más náci bűnözőket is bebörtönöztek, akikből szintén gyerekek lettek.
  Ott tanultak, dolgoztak, rács mögött éltek.
  A jól viselkedőket megkönnyítették a fogva tartás körülményei: kirándulni vittek, pazar étkezést kaptak. A fiatal elítéltek jól éltek: külön zárkák gravitációs képalkotókkal, fürdőszoba és számítógép, edzőtermek és szabadidő.
  Igaz, kevés a szabadidő, és fizikailag is dolgoznom kellett - munkaterápia bűnözőknek. De ez nem ijesztő a fiatal testekben.
  Adolf Hitler fiú volt, és nem nőtt fel. Ugyanakkor fizikailag egészségesen remekül éreztem magam, kiváló asztal. A foglyokat is megilletik emberi jogok.
  Az egykori Führert időről időre a jó viselkedés miatt csillaghajókra vitték, és megengedték, hogy más világokat látogassanak meg.
  Idővel a foglalkozási terápia csökkent, a szórakozásra és a játékokra fordított idő pedig megnőtt.
  Évszázadok teltek el. Az emberiség elterjedt az univerzumban. Aztán végül amnesztia következett, és a Führert elengedték. Egyáltalán nem szenvedett, ellentétben sok áldozatával. Éppen most kezdődött egy új nagy háború egy másik univerzum pillangóinak civilizációjával, és az egykori Führer önként jelentkezett a hadseregbe. És a bájos Gerda lett felette a parancsnok, aki, mint az emberi, egyetemes birodalom minden lakója, halhatatlan és örökké fiatal volt.
  
  
  SHELEPIN FŐTITKÁR
  A történet kissé megváltozott, és Leonyid Iljics Brezsnyev elleni kísérlet 1965-ben történt, és sikeresnek bizonyult. A KGB fiatal elnöke, Shelepin főtitkár lett. Míg Koszigin miniszterelnök maradt. Shelepin hozzálátott, hogy meghúzza a csavarokat és rendet rakjon. Meghosszabbították a munkanapot, szigorúbb büntetéseket vezettek be, köztük börtönbüntetést a munkából való késésért és a munkaügyi normák be nem tartásáért.
  Sztálint rehabilitálták, és helyreállították a személyi kultuszát. És még sok más példa a csavarhúzásra. A részegség elleni küzdelem és a Kosygin-reform.
  Aztán az árreform.
  A Szovjetunió Brezsnyev alatt még gyorsabban fejlődött, mint a valós történelemben, és Shelepin a piacgazdaság elemeit és a kemény sztálini ostort ötvözve jelentős eredményeket ért el. Emellett a csökkenő születési arányra való tekintettel Shelepin drákói adót vezetett be a legényekre, a gyermektelen családokra és az egygyermekes családokra. Az abortuszt betiltották, a fogamzásgátlókat pedig gyakorlatilag nem adták el.
  Emelkedtek a gyermek után járó ellátások.
  Ez magasabb születési rátához is vezetett, különösen a Szovjetunió orosz régióiban. A népességnövekedés sokkal nagyobb volt, mint a valós történelemben.
  Shelepin katonai potenciált is kiépített, megelőzve az Egyesült Államokat az atomenergiában, és igen, a hagyományos fegyverek terén is. És ott volt még Vietnam is... Az USA tekintélye a világban visszaesett, kolosszális nehézségek adódtak az országon belül.
  Megkezdődött az enyhülés politikája... Gyorsabb gazdasági növekedés kísérte a Szovjetunióban. Shelepin kemény vezetése jobb megtérülést hozott, mint Brezsnyev lomha stílusa. És a lakosság egyre gyorsabban nőtt...
  A Szovjetunió egyre aktívabban behatolt Afrikába, és 1979-ben csapatokat küldött Afganisztánba.
  Az 1980-as moszkvai olimpia pedig óriási diadal volt! Több mint százötven szovjet olimpikon kapott aranyat.
  Aztán megtámadta a szovjet hadsereg, és Irán, ahol Homeni átvette a hatalmat.
  Elég gyorsan legyőzték az irániakat, de az igazság némi veszteséget szenvedett.
  Irán egy része a Szovjetunió része lett. Bárhol is éltek azerbajdzsánok, csatlakoztak Azerbajdzsánhoz. Türkmenisztán kapott egy részt, és a kurdok szovjet szocialista köztársasággá váltak a népszavazás terén.
  A Szovjetunió 1945 óta először terjesztette ki határait. Irán egy része iraki lett, Szaddám Huszein pedig csatlakozott a Varsói Szerződéshez.
  Ezután Afganisztán északi része üzbégekkel és tádzsikokkal belépett a Szovjetunióba.
  Aztán volt egy háború Pakisztánnal - a Szovjetunióval és Indiával. Nagy terület elfoglalása következett.
  Néhány évvel később népszavazást tartottak, és Pakisztán, valamint Irán déli része és Afganisztán a Szovjetunió része lett.
  Polgárháború tört ki Jugoszláviában, és szovjet csapatok is megszállták, majd Albánia. Ezt követően ezek az országok is beléptek a Varsói Szerződésbe.
  Az Egyesült Államok válságban volt, különösen Reagan idején. Elmúltak a feketék és más színes bőrűek tömeges nyugtalansága. A gazdaság tovább zuhant.
  Még 1977-ben új alkotmányt fogadtak el a Szovjetunióban, amely a Szovjetunió elnöki posztja személyében tekintélyelvűbbé tette az államformát. A köztársaságoknak az Unióból való kiválása pedig tilos.
  1988-ban pedig megtartották a szovjet birodalom történetének első elnökválasztását!
  Természetesen Shelepin megnyerte őket ... Majdnem száz százalékot nyerve. A Szovjetunió elérte a fejlődés csúcsát. 1990-ben az iraki csapatok elfoglalták Kuvaitot, Szaúd-Arábiát, Bruneit, az Egyesült Arab Emírségeket, Ománt ...
  Az olaj ára az egekbe szökött...
  A válság kiéleződött az Egyesült Államokban. Az új Bush elnök szó szerint megtántorodott a sors csapásai alatt. A feketék fellázadtak... És Bill Clinton 1992-es megválasztása után az Egyesült Államok teljesen kettészakadt...
  Kitört a polgárháború és egy mészárlás.
  1993-ban Shelepin ismét megnyerte a Szovjetunió elnökválasztását.
  1995-ben a szovjet csapatok elfoglalták Alaszkát, és egy hónappal később népszavazást tartottak ott a Szovjetunióhoz való csatlakozásról ...
  Így egy másik álom testesült meg a valóságban - természetesen visszatérni Oroszországba, ostobán eladta Alaszkát.
  Úgy tűnt, minden a tervek szerint halad... 1997-ben a szovjet csapatok elfoglalták Finnországot, és ott népszavazást tartottak a Szovjetunióba való felvételről. Így egy újabb szovjet köztársaságot szerveztek.
  Bár durva volt!
  További harcok folytak Szaúd-Arábiában, amikor az iszlamista lázadás kitört, de gyorsan leverték őket.
  1998-ban Shelepint harmadik ciklusra is megválasztották.
  A Szovjetunió megtámadta Törökországot, különösen a NATO összeomlása óta. És felvette a csapatába.
  2000-ben végül Shelepin, aki hosszú és eseménydús életet élt, 35 évig uralkodott a Szovjetunióban - megverve Sztálin korábbi eredményét, meghalt.
  A hatalmi rendszer meglehetősen stabil és tekintélyelvű volt. Az alelnök az új választásokig örökölte a jogköröket. És Gennagyij Zjuganov lett belőlük. Aki jó hardveres karriert csinált.
  A Szovjetunió egy ideig nem hajtott végre lefoglalásokat... A válság után Európa maga is csatlakozott a KGST-hez és a Varsói Szerződéshez.
  A Kínával való kapcsolatok azonban megromlottak. A rivalizálás erősödött.
  Magában a Szovjetunióban a demográfiai politikának köszönhetően a születési ráta nagyon magas maradt. Ez azonban túlnépesedéshez és élelmiszerhiányhoz vezetett.
  A tervgazdaságból mindig hiány volt. S bár az iparban a technológia fejlődése és az új gyárak építése lehetővé tette az áruhiány valahogy kezelését, a mezőgazdaságban sokkal nehezebb kényszerrel és traktorokkal növelni a mennyiségeket. Nem olyan egyszerű felemelni a mezőgazdaságot.
  A 2003-as választásokon Zjuganovot választották meg - kilencvenkilenc százalékkal és lófarokkal. De voltak gondok... Főleg az étellel.
  És nincs hol vásárolni - Európa szocialista lett, az Egyesült Államokat polgárháború nyeli el. Brazíliában és Argentínában nem nagyon lehet kapni. Természetesen problémák.
  A Szovjetunió kis élelmiszerválságba került. Ami hamarosan krónikus jelleget öltött, de 2008-ban Zjuganovot ismét elnökké választották. A diktátor helyzete stabilnak bizonyult. De az élelmiszerhiány súlyosabbá vált... 2011-ben a Szovjetunióban csökkentették a gyermek után járó juttatásokat, és ismét legalizálták az abortuszt.
  Nagyon magas születési aránnyal kezdtek küzdeni, különösen a Szovjetunió muszlim régióiban. Ugyanakkor a szovjet katonai gépezet Afrikában harcolt, és kiszorította az Égi Birodalmat Indokínából. 2013-ban Zjuganovot ismét újraválasztották.
  De ezúttal valamivel alacsonyabb volt az arány. A Szovjetunión belül felerősödött a demokráciára való törekvés. Az emberek több szabadságot akartak. Zjuganov azt javasolta:
  - Oldjunk meg pár bulit!
  És valóban még kettő regisztrált: LDPSS és SDPSS. Elkezdték játszani a demokrácia látszatát. Zjuganov egy kicsit nagyobb szabadságot adott a médiának.
  A 2018-as választásokon két jelölt küzdött Zjuganov ellen: Ksenia Sobchak és Vlagyimir Zsirinovszkij. A választásokat első alkalommal tartották alternatív alapon. És váratlanul Zjuganov kis híján alulmaradt a fiatal Kszenja Szobcsak ellen - aki a szavazatok huszonkilenc százalékát szerezte meg -, ami kis híján a második fordulót okozta.
  Ezek után mindenki meg volt győződve arról, hogy a Szovjetunióban demokrácia van. Meztelen lányok és véres akciófilmek jelentek meg a televízió képernyőjén.
  A külpolitikában a kapcsolatok súlyosbodtak a Szovjetunió egyetlen igazi versenytársával - Kínával. És micsoda két madár nem tud kijönni egy bolygón!
  Az Egyesült Államok mélyen hanyatlóban van, és nem tud kiemelkedő szerepet játszani. Alaszka pedig szovjet. Minden annyira le van lógva...
  A Szovjetunióban még mindig hiány és élelmiszerválság van, bár a hadiipari komplexum nagyon jól működik.
  És most, 2023-ban új elnökválasztások zajlanak Oroszországban... Még demokratikusabbak, és váratlanul megnyerik a ... ökölvívó világbajnokot, Szergej Kovaljovot. De ez egy másik történet!
  
  
  
  
  
  
  ZJUGANOV OROSZORSZÁG ELNÖKE
  A történelem alternatív fejlődésének egyik lehetőségében, az 1996-os választásokon nem Lebed szerezte meg a harmadik helyet, hanem Vlagyimir Zsirinovszkij. Nos, elvileg a valós történelemben mindenki ezt várta.
  Ki gondolta volna a Lebed vezette KRO parlamenti választási kudarca után, hogy ilyen erősen szerepel majd az oroszországi elnökválasztáson? Zsirinovszkij azonban a kiélezett verseny körülményei között a második helyet szerezte meg, és legalább tíz százaléka volt. Tehát... Minden győzelemben és vereségben benne van a véletlen és a szerencse is.
  Mint Zelenszkij diadala Ukrajnában, Lukasenko Fehéroroszországban és Putyin Oroszországban. Mint maga Zsirinovszkij sikere 1993-ban.
  De itt kellett, és Lebed szerencséje alatt. Ráadásul Zsirinovszkij határozottan felszólalt a televíziós vitákon, Jelcin felakasztásával fenyegetőzött, és azt mondta, hogy a Duma csak neki engedelmeskedik. És meglehetősen kedvezően hasonlította össze magát Hitlerrel - emlékeztetve ennek a nagy diktátornak az eredményeire!
  Hogy hét év alatt két és félszeresére nőtt a gazdaság, megszűnt a munkanélküliség, másfélszeresére nőtt a születések száma. A bűnözés háromszorosára csökkent. És ez így lesz Zsirinovszkij alatt! Ami minden mást illeti, Zsirinovszkij nem fog népirtást szervezni és nem fog harcolni az Egyesült Államokkal! A nukleáris fegyverek pedig megvédenek minden agressziótól!
  Minden sikerült, Zsirinovszkij tizenöt százalékot ért el, és nagy különbséggel megszerezte a harmadik helyet.
  Jelcin pánik soraiban pedig: rosszul számított. Mit kell tenni? Zsirinovszkijt igyekeztek maguk mellé állítani. De a kommunisták sokkal többet ígértek Vlagyimir Volfovicsnak: személyesen neki a Biztonsági Tanács titkári posztját és az elnök asszisztensét katonai kérdésekben, valamint további öt posztot a kormányban. Beleértve Mitrofanov külügyminiszterét és Abalcev belügyminiszteri posztját.
  Jelcin persze nem ígérhetett ennyit. Túl sok bejegyzés már ki van fizetve.
  Jelcin csapatába csak az ötödik helyet szerző Lebed kapott meghívást, de Javlinszkij mindkét elnökjelölt ellen volt.
  És akkor Jelcin szívrohamot kapott a túlterhelt lelki nyugtalanság miatt. Nincs erő felállni és puccsot végrehajtani.
  Röviden: Zjuganov megnyerte a második fordulót, és hatalomváltás történt. A beiktatás pedig egybeesett azzal, hogy a csecsenek megrohanták a köztársaság fővárosát, Groznijt.
  Ekkor azonban a fegyveresek csapdába estek. A legtöbbjük megsemmisült a Groznij elleni támadás során. Ezt követően a fegyveresek Jandarbijev vezetésével ismét kegyelmet kértek. De Zsirinovszkij ragaszkodott a háború folytatásához. És Zjuganov jóváhagyta. A gerillaháború több évig folytatódott, de aztán a terroristák fokozatosan elfogytak. Oroszországban a kommunisták alatt felemelkedés kezdődött, a gazdaság gyorsan fejlődni kezdett.
  A tervezett módszerek és piaci elemek kombinációja lenyűgöző eredményeket hozott. És a gazdaság gyorsan növekedett. Zjuganovot könnyedén megválasztották egy újabb ciklusra, majd módosította az alkotmányt, amely lehetővé tette számára, hogy korlátlan számú elnökválasztáson induljon. Ezt a népszavazás is megerősítette. 2004-ben pedig Zsirinovszkijt letartóztatták, pártját pedig betiltották. Zjuganov lecsapott politikai ellenfeleire. A Nyugattal való viszony meglehetősen feszült. 2014-ben pedig Oroszország elfoglalta a Krímet is. Ennek eredményeként a hidegháború kiújult. Oroszország pedig szankciók alá került. De Zyuganov szerepelt Oroszország és Délkelet-Ukrajna összetételében. És kiterjesztette a birodalmat. Mi okozta az ütközéseket. Trump hatalomra kerülése után a helyzet még bonyolultabbá vált. Oroszország háborút viselt Szíriában, és bázist hozott létre Venezuelában. A helyzet az atomháború küszöbén állt. Aztán a Nyugat a kommunisták hatalomból való megdöntésének lehetőségét javasolta.
  Zjuganov egyszerű eltávolítása azonban kevéssé használ. Be kell raknod az embered. És akkor Natasha Sokolovát javasolták a 2020-as elnökválasztásra!
  Natasha Sokolovskaya olyan lány, hogy képes legyőzni bármely ellenfelet. És soha ne add fel. Hogy valami öreg Zjuganov ellene van. Aki egyértelműen beteg, és huszonöt éve ugyanazt mondja.
  És itt az intrika. Ráadásul Natasha negyven évvel fiatalabb Zjuganovnál és nagyon szép!
  Az orosz gazdaság pedig ismét válságban van, és rengeteg felesleges árut gyártanak. Natasha harcosként az Orosz Föderáció hőse is. Természetesen felveheti a versenyt az öreg, beteg, fáradt diktátorral. Ráadásul Zjuganov túlságosan konzervatív lett, és annyira megszorította a magánkereskedőt, hogy sok mindenből hiány volt. Főleg, amikor a magánkereskedelmet felverték. Még az olaj és a szappan is ritkaságszámba ment, számos termékhez újra megjelentek a kuponok. Az idősödő Zjuganov egyre inkább a kapitalizmus heves ellenségévé vált.
  És több szocializmust követelt!
  Natasha Sokolovskaya ígéretet tett arra, hogy alacsony árakon, versenyen és magántulajdon mellett visszaadja az árubőséget. És általában, hogy visszatérjen a valódi demokrácia, beleértve a baba átadását! Mi a helyzet az emberekkel, akik belefáradtak a cenzúra zsarnokságának hiányába, és amelyet a média irányít, mindezt hevesen támogatták. Natasha pedig könnyedén összegyűjtött kétmillió aláírást! Harcba indult a következő szlogenekkel: "Légy szabad és gazdagodj!"
  A lány nagyon harcias volt, csak bikiniben és mezítláb érkezett a ralira.
  A csupasz sarkúval pislákoló szépség csicseregte:
  - Távolítsuk el a komisszárokat a gyárakból! Minden gyár a munkásoké! És földet a parasztoknak!
  És nagyon gömbölyű lány! És az izmai olyanok, mint az öntött acél.
  És hogyan kell énekelni;
  Én vagyok a béke és a háború sólyma
  A legfényesebb csillag alatt születtem...
  A haza hűséges fiai -
  Szerelem - nagyszerű, igazi!
  
  Egy gyönyörű világot fogunk teremteni
  Amiben most lesz a boldogság...
  Ragyogjon a Kerub Nap
  Szent, magasztos Oroszország!
  
  El fogjuk érni az álmainkat
  Nem lesz szebb az univerzumban!
  Emeld fel a kardos fiút és te
  Legyen a boldogság a helyed!
  
  És a szépség az univerzumban
  Itt az ideje, hogy ragyogjak nagy Hazámért!
  Pedig a lány mezítláb fut
  Hamarosan a kommunizmusban élünk!
  
  A magas hegyek szépségének fensége,
  És arany sztyeppék illatos szőnyeggel!
  Ki fogjuk söpörni az almot az univerzumból
  Hidd el, hogy nem fogja megbánni az életet!
  
  És minden rendben lesz a világon,
  A kommunizmus mindenhol győzni fog!
  Aki véső kezében van a szívben,
  Aki szereti a géppuskát és a golyókat!
  
  Amit teszünk, az örökre megmarad
  Építsünk városokat, viccelődve a Marson!
  A szlávok végül is rettenetesen nagy a hatalom -
  Azt fogjuk mondani a világ népeinek - helló!
  
  A kiömlő vér a vetésre való,
  Amihez a szerelem magvai nőnek!
  Legyen jó a holdalattiban mindenkinek,
  Ha nem csak papagájlovag lennél!
  Az ilyen dalok után mezítláb lehet táncolni, ugrálni, ugrálni. És a lány általában csodálatos és szuper osztály! Csupasz lábujjakkal feltépte Zjuganov portréját.
  A kommunisták ordítanak, a nép pedig örül: mindenki változást akar! És a gazdaságban, a politikában és több demokráciában.
  Hogy a médiában csúfolhassanak diktátorokat és pénzügyi ászokat. A kommunista pártot is gyűlölték az emberek. Nosztalgiával emlékeztek a jelcini időkre, amikor a boltok tele voltak árukkal, meztelen nőket és érdekes politikai műsorokat vetítettek a televízióban. Szóval jó volt!
  Sokan emlékeztek az érdekes politikára és a viharos parlamentre. Nem úgy, mint most - amikor csak kommunisták vannak a Dumában és állandóan rá szavaznak!
  Mindenkinek elege volt Zjuganovból, és az egyre rosszabbul élő emberek változást akartak!
  A gyönyörű Natasha Sokolova ezt ígérte! Hogy lesznek változások és új eredmények. Hogy az oroszok nemcsak elsőként repülnek a Marsra, hanem jobban is fognak élni, mint az USA-ban. És hogy hegyeket fog mozgatni! És a hegyek elolvadnak és az erdők égni fognak!
  De a választási kampány már zajlik. A lány lendületet vesz. És még nyikorog is:
  - Olyan leszek, mint Gagarin! És aranyhegyeket ígér!
  És hogyan kezd ugrani. Röviden: a választások véget értek, és Natasa Szokolovskaya lett az új elnök!
  Zjuganov szívrohamot kapott! Natasha pedig azt javasolta:
  - Hozzunk létre egy államot Amerikával!
  És népszavazásokat tartottak, és közös birodalom jött létre!
  Itt a mese véget ér, és aki hallgatta, jó!
  ALEXEY NIKOLAJEVICS CÁR - A NAGY
  Egy másik mesterséges intelligencia, amikor 1905. január 5-én merényletet követtek el II. Miklós cár ellen. És csak néhány centiméter nem volt elég ahhoz, hogy a császárt eltalálja a baklövés. De ha csak egy kicsit is... A cár meghalt, és névleg fia, Alekszej Nyikolajevics Romanov lett az uralkodó. Nyikolaj Alekszandrovics Romanovot pedig régensnek nevezték ki alatta. Rendkívüli elméjű, kemény és erős akaratú ember.
  Az új császár első lépései az voltak, hogy Kuropatkin helyére Bruszilovot, Rozsgyesztvenszkijt pedig Nebogatovra cserélje.
  Oroszország helyzete a Japánnal vívott háborúban nehéz volt. Port Arthur már elesett. De az erők még mindig jelentősek Mandzsúriában. Ráadásul az orosz csapatok minősége nőtt az Oroszország európai részéből válogatott ezredek érkezésével.
  A japánok pedig éppen ellenkezőleg, a legjobb ezredeiket tették le a korábbi csatákban és Port Arthur közelében.
  Tehát Kuropatkinnak minden esélye megvolt a mukendi csatában. Csak maga Kuropatkin volt jelentéktelen parancsnok.
  De Bruszilov, ez tényleg egy nagy katonai tehetség. És készen áll a közel azonos erejű ellenséggel való harcra. És az orosz katonák puskája jobb, mint a japáné, és maguk a csapatok is jobbak lesznek.
  Bruszilov jól felkészült a csatára. Befedte a széleket, védekezésbe került. És megerősödött. A csatára egyszerű volt a terve: lekoptatni a japánokat védekezésben, majd ha elfogy a gőzük, egy ellentámadással megoldani a dolgot.
  Bruszilov természetesen stratéga, de Kuropatkin nem.
  A csata pedig februárban kezdődött és két hétig tartott. Többek között Bruszilovnak volt know-how-ja, egy egész zászlóalj gyönyörű lányokkal. Sietve beszervezték egyedülállókból és fiatal szépségekből, egy hónapig kiképezték, és csatába vetették.
  A legérdekesebb az volt, hogy minden lány mezítláb volt. Ez erőt adott nekik a Földanyától, és sebezhetetlenné tette őket a golyókkal és a lövedékekkel szemben.
  A lányokat Anastasia Orlova és négy asszisztense irányította: Natasha, Zoya, Augustina és Svetlana.
  Miután felvették a védelmet és kihúzták a lövészárkokat, a lányok várják a japánokat ... És most a szamurájok vastag láncokban másznak. A tüzérség tüzelni kezd.
  A lányok pedig kezükbe vették a Mosin puskát. És lőjünk messziről a japánokra.
  Jól irányzó harcosok, sok közülük szibériai vadász. Február ellenére csupasz lábbal harcolnak, rövid szoknyában és nyitott hasban.
  Lövéseket adnak le és énekelnek magukban:
  - Oroszország évszázadok óta szentként volt híres,
  A mi nagy királyunk egyszerűen Alekszej,
  Méltó fia vagy, ismerd Nicholas
  És a szív még inkább igaz az elméhez!
  A női harcosok pontosan lőnek, és távolról kiütik a japánokat.
  Palit Anastasia és azt mondja:
  - A szülőföldnek csodálatos álom!
  Aztán Natasha lő, kiüti a japánt és felkiált:
  - Szent Ruszunkért!
  Palit Zoya, leüti az ellenséget, és sziszegve:
  - Nem, az ellenségnek van esélye!
  Pontosan lő, Augustina pedig:
  - A jövő nemzedékeinek!
  Lupit és Svetlana leüt két japánt:
  - Szent nevekre!
  Harcosok, az biztos: nagyon klassz!
  A japánok pedig súlyos veszteségekkel kúsznak felfelé. Bár egyre közelebb kerülnek. De a lányok pontosan és megállás nélkül tüzelnek. Lőj és lőj. Lőj és lőj. És nem adják fel. És amikor a szamuráj nagyon közel ért, a lányok mezítláb gránátot kezdtek dobálni. És bizonyítják rugalmatlanságukat.
  És mezítláb gyilkos fegyvereket dob a szamurájokra. És most a japánok elvékonyítják a redoubokat. Gyengíti az impulzusukat. És már a közeledésben a harcosok szablyákkal és szuronyokkal találkoznak velük. Fejezd be az utolsó szamurájt.
  És nagyon lelkes tekintettel énekelnek.
  Miután kimerítették a japánokat a védekezésben, az orosz csapatok Bruszilov vezetésével döntő offenzívát indítottak és délre űzték a japánokat. Bruszilov, aki furcsa volt Kuropatkintól, határozottan cselekedett, és megállás nélkül hajtotta a szamurájokat. És azonnal sikerült elfoglalnia Port Arthurt, közvetlenül az ellenség vállán.
  A mezítlábas lány sas zászlóalja, Anastasia Orlova berontott a városba.
  Port Arthur körül száguldottak, és csupasz lábujjakkal lőtték és dobták gránátokat az ellenségre.
  És szablyákkal szétverték a japánokat. És mit gondoltak arról, hogy hazaárulással vették el Port Arthurt? És itt az ördög kettő! Az orosz katonák visszafoglalják ezt a várost.
  És ha a nőink verekednek! Ez általában azt jelenti, hogy nem fognak leszállni!
  És levágták a japánokat.
  A foglyok pedig kénytelenek letérdelni és megcsókolni a nők csupasz, poros talpát.
  Azok engedelmesen válnak, és még szeretik is.
  Natasha, az egyik szamuráj nem csak a nyelvével nyalta meg a talpát, de fel is emelkedett. A lány megengedte neki, hogy nyelvével feldolgozza a nőiesség gyémántját.
  Aztán egészen úgy dorombolt, mint egy macska.
  A harcosok nagyszerű munkát végeztek. És most a fogolyoszlopokat hajtják. Hová lett Japán morálja?
  Port Arthur elesett. Aztán Bruszilov orosz hadserege Koreába költözött.
  És Anasztázia zászlóalja előreszalad. Útközben megragadják a szamurájokat, a lányok pedig térdre állítják őket.
  És megcsókolják poros sarkukat és lebarnult lábszárukat.
  Harc harcosok. És vicces.
  Anasztázia, aki csupasz lábujjával ugrált és korongokat dobált, megkérdezte Natasától:
  Jó-e harcolni?
  A szőke lány őszintén válaszolt:
  - Lesz ez még így se?
  Anastasia kacsintott.
  - És amikor a nyelv a punciban olyan?
  Natasha őszintén válaszolt:
  - Egyszerűen szuper!
  Itt összetörtek egy másik japán zászlóaljat. Összegyűjtötték a foglyokat.
  Utána tisztességes szilvát csináltak az orrukra a mezítláb ujjaival!
  A lányok pedig szétverik a szamurájokat és Bruszilov seregét, minden megy tovább és tovább, és felteker.
  Itt az orosz hadsereg elérte Korea déli részét. És meghódította a félszigetet.
  Az orosz osztag egy részét elsüllyesztették Port Arthurban. És az orosz mérnökök elkezdték hajókat emelni és helyreállítani.
  A szamurájok szárazföldi teljes veresége ellenére a háború továbbra is folytatódott. A tengeren a japánok erősebbek voltak. De aztán jött Nebogatov. Útközben ügyesebben vezette a századot Port Arthurba. És most az orosz armada megerősödött. Ide is indult egy század a Fekete-tenger felől.
  Nebogatov erőben alacsonyabb volt a japánoknál, de nem túlzottan. A valóságban az orosz hajók minősége nem rosszabb. Közülük többnek kisebb a száma. De a kagylók páncéltörőbbek.
  Nebogatov tengerre szállt. Harcát adott Togónak. De kiderült, hogy messze nem minden orosz lövedék robban fel - a puskapor nyers! A páratartalom megemelkedett.
  De Nebogatov időben visszafordította a századot Port Arthurhoz, és egyetlen hajót sem veszített el.
  Időt kellett töltenem a kagylók cseréjével és az erők feltöltésével. Amíg a század el nem jön a Fekete-tenger felől.
  A háború elhúzódott, mint annak költségei. Mindkét fél meg akart békülni. De a japánok még mindig uralják a tengert.
  De most kicserélték a lövedékeket, és felhozták a Fekete-tengeri Flottát. És ugyanakkor mezítlábas lányok is felhúzták magukat.
  És a hajó a lányokkal teljes sebességgel harcba szállt. Mezítláb, bikinis lányok felugrottak és köröztek a fegyverek körül. Rámutattak a fegyverükre és lőttek.
  A szépségek tüzeltek, a német hajókat pedig levágták. Vad dühvel tették. A női harcosok nagyon szexiek és izmosak voltak. Semmi sem hasonlítható hozzájuk. A japánok nem jók az ilyen lányokkal harcolni.
  És a lövedékek által lelőtt csövek hullanak.
  A harcosok pedig magukhoz ugranak, és sikoltoznak:
  - Szuper osztályos lányok vagyunk!
  És mutass nyelveket! És lelövik magukat, nem adnak ravaszt a szamurájnak. Agresszíven reagálnak. De választ kapnak a szépségektől. Egy japán cirkáló már süllyed. A lányok pedig felpattannak és mezítláb rázzák. Olyan nagy tolvajok. Amit semmi sem állít meg.
  A harcosok harcolnak és ugrálnak. És szamuráj kagylókat hoznak le. És mégis visítoznak.
  Natasha kiált:
  - Nagy Alekszej cár! Nagyon bölcs lesz!
  Zoya vigyorogva és tüzelve hozzátette:
  Ő a legbölcsebb a világon! Nagyon furcsa lesz!
  Itt Augustine, aki a japánokra lövöldözött, ezt énekelte:
  - A legtöbb bölcs lesz!
  Aztán Svetlana lőtt, legyűrte az ellenséget, és morgott:
  - Alexey király!
  Anastasia lőtt, és azt mondta:
  - A Szent Ruszért!
  És lupanet is! A lányok elképesztően menők. És a szamurájokat chipsre csépelni!
  És most a japán csatahajót elsüllyesztették. És a szamuráj nagyon néma lett.
  A lányok pedig szinte meztelenül és mezítláb rohangálnak. És villognak gyönyörű lábaikkal. Általában csodálatos tolvajok.
  És ők néznek ki a legegészségesebben és legbarnábban.
  A szamurájok könyörögnek magukért...
  Egy másik tatu is támad. Nagyon hasznos a togói flotta számára, nagyon szoros. És a fekete-tengeri hajók megérkeztek. Dobj egy lövedéket az ellenségre.
  Itt Natasha és Zoya hozott egy tizenkét hüvelykes fegyvert. És hogyan lőnek vad őrjöngéssel. És a csatahajó egy ütést fog kapni, és még ketté is válik.
  Nataska és Zoja felpattannak, mezítláb rázzanak, és ordítanak:
  - Boszorkányok vagyunk és szebbnél szebb szépségek és nem!
  És a lányok mutogatják a nyelvüket. És mennyire elbaszott, ami nagyon fájdalmassá válik.
  Itt lőttek Togo hajójára, a páncélja szétrobbant, mintha acél forrna.
  És így a hajó vette és elsüllyedt.
  Natasha és Zoya énekelték:
  - Rus nevetett, sírt és énekelt! Ezért ő a Szent Rusz!
  És megint a lányok veszik és ugrálnak!
  És akkor Augustine-t és Svetlanát úgy csapják le, mint egy tizenkét hüvelykes fegyvert. Tehát a hajó elszáll Togóból, szétválik és elsüllyed!
  A lányok mutogatják az orrukat. Ezt kapták el Togótól. És kényszerítették a gyönyörű lányokat, hogy csókolják meg csupasz, cizellált lábukat. Togo csupasz sarkukra csapta a harcosokat, és megnyalta az ajkát. Nyilván tetszett neki...
  Hát a lányok szuperek!
  És általában a legmagasabb osztályú cipó! És kacsintgatnak az ellenségre, azt mondják, nem bánjuk, és csináljunk valami komolyabbat!
  A japán flotta elsüllyedt. Bruszilov és csapata pedig Japánban kezdett leszállni.
  Tehát Oroszországnak még egy nagy tartománya lesz a szigeteken. És maga az orosz uralkodó is japán mikadó lesz.
  Ugyanakkor a Felkelő Nap országából származó fenyegetés örökre megszűnik. A cári hadsereg pedig harcias és bátor katonákkal fog feltöltődni.
  Tehát megvolt az oka annak, hogy Japánt teljesen meghódítsa. És a csapatokat átszállították a metropoliszba.
  A lányok és zászlóaljuk a szárazföldön harcba szálltak a szamurájokkal. A lányok mezítláb jól irányzott lövésekkel, szablyákkal és gránátdobásokkal találkoztak a szamurájokkal.
  A gyönyörű Nataska mezítláb dobott egy citromot, és nyikorgott:
  - A királyért és a hazáért!
  És lőtt a japánokra.
  A pompás Zoya csupasz lábujjával gránátot is dobott, és nyikorgott:
  - Az elsőként nevezett rusznak!
  És a szamurájt is leszögezte.
  Itt a vörös hajú Ágoston dörömbölt és nyikorgott:
  - Dicsőség az anyakirálynőnek!
  És áttörte az ellenséget is.
  Anasztázia is robbantott, mezítláb egy egész hordó robbanóanyagot indított, és messzire szórta a japánokat:
  - A Nagy Orosz Birodalom dicsősége!
  És Svetlana csapott. Elsöpörte a japánokat, és csupasz sarkával megadta magát a pusztító citromnak.
  Tüdejénél fogva felkiáltott:
  - Új határokért!
  Natasha odaszegezte a japánt, és nyikorgott:
  - Az örök Ruszért!
  És rávágott a szamurájra is:
  Kiváló Zoya elvette, megütötte a japánt. Mezítláb gránátot dobott az ellenségre, és nyikorgott:
  - Egyetlen és oszthatatlan cári birodalomért!
  És a lány füttyentett. Nyilvánvaló volt, hogy a tinédzser sokkal nagyobb lett, a mellkasa magas, a dereka keskeny, a csípője húsos. Már felnőtt, izmos, egészséges és erős nő alakja volt . És az arc olyan fiatal. A lány nehezen fojtotta el a szerelmi vágyat. Hadd simogatják csak. Egy másik lánnyal pedig jobb, legalább nem fogja megfosztani a szüzességétől.
  Cool Zoya nagyon ügyesen mezítláb dobja gránátokat a japánokra. És nagyon sikeresen működik.
  Augustina nagyon vörös és nagyon szép is. És általában az ilyen lányok a zászlóaljban csodálatosak, csak a legnagyobb élvezet.
  Ágoston mezítláb gránátot hajít, és csipog:
  - Legyen híres Nagy-Oroszország!
  És azt is, hogyan forog.
  Hát lányok, hát szépségek!
  Rides és Anastasia. Egy ilyen lány nagy - két méter magas és százharminc kilogramm súlyú. Ugyanakkor nem kövér, öntött izmokkal és egy igásló farával. Nagyon szereti a férfiakat. Álmok a babáról. De eddig nem sikerült. Sokan egyszerűen félnek tőle. És egy nagyon agresszív lány.
  Nem az emberei kérdeznek, hanem ő maga kéri pimaszul. Szégyen és szégyen nélkül.
  És szereti. Legyen aktív párt.
  Ugyanakkor Anastasia csodálatos harcos. És sok nagyszerű dolgot ért el. Anastasia a zászlóaljuk parancsnoka.
  Ő is mezítláb gránátot dob, és azt kiabálja:
  - Fény lesz az ország felett!
  Szvetlana mezítláb megdob egy citromot, és azt suttogja:
  - A Nagy Orosz Birodalom dicsősége!
  Gyönyörű Zoya is dobálja csupasz ujjait és ordít:
  - A szent szülőföldjének dicsőségére!
  Augustine felsikolt:
  - Földöntúli szomorúsággal!
  És a mezítláb dobott ajándék is repül.
  Aztán Anasztázia felüvöltött. Mezítláb is egy egész rakás gránátot dob.
  És a hős lány üvölti:
  - A Fehér Isten nevében!
  Natasha is gránátot küldött csupasz lábujjával, és felüvöltött:
  - Krisztus nevében!
  És leadott pár lövést.
  Anasztázia pedig gépfegyverből firkálni kezdett. Nagyon ügyes volt benne.
  Röviden: a lány egy vadállat.
  Mezítlábú Natasha dühösen nyikorgott:
  - Valójában Superman vagyok!
  És mezítláb dobott egy gránátot.
  A mezítláb Zoya is lőtt. Megölte a japánokat.
  Tweetelt:
  - Dicsőség Oroszországnak!
  És mezítláb lőtt egy gránátot.
  Augustine is vicsorgott:
  - A szent Ruszért!
  Anastasia egy egész dobozt indított a japánoknál. És őrült dühtől ordítva elvette:
  - Svarognak!
  Natasha elvette, és felkiáltott:
  - Egy új rendszerért!
  És mezítláb gránátot dobott!
  Svetlana kiáltott:
  - Az acél izmainak!
  És gránátot is kilőtt csupasz lábujjaival.
  A mezítlábú Zoya is elvette, és nyikorgott:
  - Szerelemre és varázslatra!
  És mezítláb mozgásban.
  Augustina, a vörös hajú ördög fogott, elindított egy doboz gránátot, és nyikorgott:
  - Határon kívül a Marson!
  Anastasia egy hordó dinamitot is dob, és motyog:
  - Oroszország világrendjére.
  Natasha pedig hogyan ugat:
  - A boldogsághoz vezető új útért!
  Ezek után a lányok együtt nevetnek.
  És ez nagyon szuper! A lányok csodálatosak!
  A cári Oroszország csapatai Tokió irányába vonultak.
  Az orosz hadsereg megrohamozta Tokiót.
  Egy fiú és egy lány ment elöl: Oleg és Margarita.
  A gyerekek kiirtották a japánokat, és a császári palota felé nyomultak. A Mikado ünnepélyesen bejelentette, hogy nem hagyja el a fővárost, és örökre ott marad.
  Oleg lövöldözést lőtt a szamurájra, és mezítláb gránátot dobott, magában nyikorogva:
  - Rus soha nem adja meg magát!
  Margarita is megindított egy citromot csupasz lábával, és a fogát kitárva korogta:
  - Nyerj vagy halj!
  És egy zászlóalj lány áttör a mikádói palotába. Minden lány egyenruhában volt, csak bugyi maradt. És az ilyen szinte meztelen emberek hősnőként harcolnak.
  Anasztázia mezítláb gránátot dob, és nyikorog:
  - Nikolay, te mikádó vagy!
  Nataska a halál ajándékát is elindította csupasz végtagjával, és fogát kitárva csipogott:
  A mi királyunk a legjobb!
  És hogy csillog, mint a gyöngy! És egy olyan lenyűgöző lány.
  A mezítlábas Zoya is örömében csipog, és mezítláb gránátot indít:
  - Pszichológia győztes vagyok!
  És megmutatta a nyelvét.
  Összetöri a szamurájokat.
  Shoots és Augustine, ez a vörös hajú ördög. És olyan jól csinálja. Megöli a japánokat.
  És üvölt a tüdejéből:
  - Dicsőség szent hazámnak!
  És kicsavarja a fogát!
  Szvetlana is egy hősies nő, ahogy felveszi és egy egész doboz robbanóanyagot indít el.
  A japánok pedig minden irányba repültek.
  A lányok támadásba lendülnek, legyűrik az ellenfeleket. Kézzelfogható sikerek elérése. Félelmetes kecsességet, fáradhatatlan nyomást és gyengeségek hiányát érzik. A csupasz mell pedig a legjobb garancia a legyőzhetetlenségre és az elsüllyeszthetetlenségre.
  Anasztázia, elvágva a japánokat, csicsereg:
  - Tölgy kezek, ólomfejek!
  És puszta lábbal gránátot dob. Szétszórja a szamurájokat.
  A félmeztelen Nataska is tüzel.
  Összetöri a japánokat. És darabokra töri őket.
  Egyre közelebb a palotához. És a mezítláb gránátot dob.
  A rémült japán megadás. Szétszakadás.
  Terminator Girl azt mondja:
  - Perun legyen velünk!
  A mezítlábú Zoya, a gyönyörű terminátorlány lelövi magát, és elpusztítja a militaristákat. Kinyitotta a fogát.
  A lány rikácsolt:
  - Mi vagyunk a legnagyobb Oroszország hősei!
  A lány mezítláb gránátot dobott. Szétszórta az ellenséget.
  Cool Zoya fogta és újra énekelte:
  - Megtanította Suvorovot, hogy előre nézzen! És ha felállsz, állj a halálodig!
  És elvigyorodott.
  A tüzes Ágoston is énekelt és ugatott:
  - Új határokért!
  És vigyorogva hozzátette:
  - És mindig előrébb vagyunk!
  Szvetlana, a hős lány is eltalálta az ellenséget. Szétszórta a császári őrséget, és nyikorgott:
  - A korszak vívmányaiért!
  És ismét repülnek a mezítláb dobott gránátok.
  A lányok nyomják az ellenséget. Emlékeznek Port Arthur hősies védelmére, amelyet évszázadokig nem felejtenek el.
  Eh, hogyan veszíthetett egy ilyen hadsereg a valós történelemben, sőt a japánokkal szemben?
  Ez szégyen.
  Anasztázia mezítláb gránátot dob, és fütyül:
  - Az orosz határra!
  Nataska mezítláb is elindított valami halálos dolgot, és kétségbeesetten nyikorgott, a fogát kitárva:
  - Új eredményekért!
  És fordult a japánokhoz.
  És itt csupasz sarkúval Zoya is felveszi és üt. Aztán megvette mezítláb, és gránátot indított.
  És akkor énekelte:
  - Nem fogunk engedni az ellenséges diktatúrának!
  És kitárta az arcát!
  Gyönyörű nagyon fiatal lány egy sportoló alakjával. És nagyon bátor.
  És Augustine olyan, mint egy durranás a japánokon. Összetöri őket, és mezítláb nagyon ügyesen eldob egy gránátot.
  És szétszórja az ellenséget, mintha a palackok repültek volna le a labdáról.
  Lány ordít:
  - Csokoládé, a miénk!
  Augustine nagyon szereti a csokoládét. A király alatt pedig a piacok megtelnek árukkal. Mit lehet mondani Miklós cárról? A cár-lúzer most szemünk láttára válik naggyá. Pontosabban a király meghalt, de fia, Alekszej naggyá válik! Ehhez pedig már csak az kell, hogy a lányok harcoljanak a frontokon.
  És pár gyerekhős, akik megakadályozták, hogy a japánok elfoglalják a Magas-hegyet. Amikor Port Arthur sorsa eldőlt.
  Így esett szét az Orosz Birodalom.
  Szvetlana egy gyilkos hordót is elindított, és gépfegyverekkel ledöntötte a császári palota külső falát.
  Most már a lányok rohangálnak a szobákban. Itt jön el a háború vége.
  Anasztázia lelkesen mondja:
  - Hiszem, vár rám a szerencse!
  És ismét mezítláb dob egy gránátot.
  Nataska, halálos tüzet vezet. Ellenfelek hímzése, tweetek:
  - Határozottan szerencsés vagyok!
  És ismét repül egy mezítláb indított gránát.
  Aztán ott van a mezítlábas Zoya, mintha egy pár megkötött bombával robbant volna, amit a mezítláb indított. És elpusztítani az ellenfeleket.
  Aztán nevetésben tört ki:
  - Üstököslány vagyok.
  És ismét kidobja a halál tüzes nyelveit.
  És akkor már Augustine is rohan, ez a terminátorlány. Hogy mindenkit elvett és elkenődött. Egyszerűen nagyszerű.
  Egy harcos, aki a csata igazi demiurgosa.
  És kinyögi magában:
  - Legénységünk, ott a legnagyobb bátorság!
  És ekkor megjelent Svetlana. Olyan hűvös és pörgős. Őrült energiájával mindenkit megfertőz. Gyakorlatilag minden ellenséget képes legyőzni.
  És a harcos feltárja gyöngyházfogát. És nagyobbak egy lónál. Itt van a lány.
  Svetlana felkacag, és üvöltött:
  - Fekete kaviáros padlizsánhoz!
  A lányok pedig kórusban kiabáltak szívből:
  - Virágozni fognak az almafák a Marson!
  Mikado nem mert hara-kirit készíteni, és aláírta a feladást. Alekszej cárt Japán új császárává nyilvánították. Ezzel egy időben a Felkelő Nap Országában népszavazást készítenek elő az önkéntes orosz csatlakozásról.
  A háború gyakorlatilag véget ért. Az utolsó alosztályok fegyvereiket rendezik.
  A lányok zászlóalja felsorakoztatta a foglyokat. A férfiak térdeljenek le és csókolják meg a lányok mezítlábát. A japánok pedig nagy lelkesedéssel csinálják. Ez nekik is örömet okoz.
  Természetesen szépségek. És semmi, hogy a lábuk egy kicsit poros. Így még kellemesebb és természetesebb. Főleg ha lebarnultak. És olyan durva.
  A japánok csupasz talpakat csókolnak, és megnyalják az ajkukat. És a lány imádja.
  Anasztázia pátosszal megjegyzi:
  - És ki mondta, hogy a háború nem a nőknek való?
  Natasha kuncogott válaszul.
  - Nem, a háború számunkra a legkedvesebb az előjátékok közül!
  És megmutatta a nyelvét. Nagyon jó, amikor ilyen megalázott csókot kapsz.
  Megcsókolják a csupasz, kerek sarkát és Zoyát. A lány elragadtatva, visítozva mondja:
  - Szóval szuper! Szeretném folytatni!
  Vöröshajú Augustine figyelmeztetett:
  - Őrizd meg a szüzességedet a házasságig! És boldog leszel vele!
  A mezítlábú Zoya kuncogott, és így szólt:
  - Dicsőüljön meg szent földem! És az ártatlanság csak árt!
  A lány feltárta az arcát.
  Svetlana büszkén jegyezte meg:
  - Korábban egy bordélyházban dolgoztam. És nem akarok szüzességet!
  A mezítlábú Zoya kuncogva kérdezte:
  - Hogyan tetszik?
  Svetlana őszintén, határozottan kijelentette:
  - Valószínűleg nem lesz jobb!
  A félmeztelen Zoya őszintén mondta:
  - Minden éjjel arról álmodom, hogyan vesz birtokba egy férfi. Olyan klassz és szép. És nem akarok mást.
  Svetlana azt javasolta a lánynak:
  - A háború után el lehet menni Moszkva vagy Szentpétervár legrangosabb bordélyházába. Hidd el, imádni fogod ott!
  A félmeztelen Zoya nevetésben tört ki, és megjegyezte:
  - Gondolkodnod kellene!
  Natasha azt javasolta:
  - Megerőszakolhatjuk a foglyokat?
  A lányok nevettek ezen a viccen.
  Általában a szépségek itt temperamentumosak. És szeretni ijesztő. A háború agresszívvé teszi a lányokat. A női harcosok továbbra is csupasz, poros lábukat döfték a foglyokba csókra. Tetszett.
  Ezután érdekesebb előadások kezdődtek. Különösen a tűzijátékokat lőtték az égbe. Felrobbant a tűzijáték. És nagyon szórakoztató is volt. Zene szólt, dobok.
  A cári Oroszország meghódította Japánt. Amire általában mindenki számított. Az orosz hadsereg tekintélye nagyon magas volt. Sok éneklő és táncoló mezítlábú japán nő.
  Minden szép és gazdag... Magában Oroszországban is ujjong a győzelem. Persze nem mindenki volt boldog. A marxisták számára ez megsemmisítő csapás. A király tekintélye megerősödött. És megvannak az esélyei. A közösség támogatása óriási.
  Japán meghódítása után Oroszország folytatta Kínába való terjeszkedési politikáját. A kínai régiók önként népszavazást tartottak és csatlakoztak a birodalomhoz. Nyikolaj Romanov régens nagyon sikeres politikát folytatott Oroszország délkeleti kiterjesztésére. Kínát fokozatosan elnyelték.
  A cári birodalom gazdasága, elkerülve a forradalmi megrázkódtatásokat, gyors gazdasági fellendülésen ment keresztül. Utak, gyárak, gyárak, hidak és még sok más épült benne . Az ország kenyeret és sok terméket árult.
  A világ legerősebbjeit gyártotta: "Ilya Muromets", "Svyatogor" bombázókat és a "Luna" -2 leggyorsabb könnyű tankokat. És volt egy hatalmas, hárommillió katonából álló hadsereg - a békeidőben ötször nagyobb hadsereg, mint a német.
  De Vilmos császár mégis fogta, és megdugta a fejét. Ráadásul az osztrák trónörökös szarajevói meggyilkolása háborús ürügy lett.
  És akkor a németek úgy döntöttek, hogy két fronton harcolnak.
  A királyi sereg megindult feléjük. A kínai régiók, a halandóság csökkenése miatt a legmagasabb születési arány megőrzése mellett a cári Oroszország hatalmas népességgel rendelkezett. És kolosszális hadsereget tudott mozgósítani.
  Ráadásul a lakosság túlnyomórészt fiatal és agresszív.
  Az ütésektől sújtott Ausztria-Magyarország azonnal szétrobbant. A cári csapatok könnyedén szétverték a túlerőben lévő németeket, elfoglalták Kelet-Poroszországot, és ostrom alá vették Koenigsberget.
  Hindenburg megpróbálta egy ütéssel legyőzni az oroszokat, de a cári hadsereg számbeli fölénye túl nagynak bizonyult. Ezenkívül a géppuska, a "Luna" -2 könnyű tankok nagyon hatékony fegyvernek bizonyultak az ellentámadásokhoz.
  Legyőzve Hindenburg elmenekült. Az orosz csapatok pedig az Oderához rohantak. Délen azonnal elfoglalták Lvovot és Przemyslt. A cári hadsereg előrenyomult, az osztrákok pánikszerűen elmenekültek és megadták magukat.
  Törökország háborúba lépése keveset tett a németeknek. Bár egyes erők elvonják a figyelmet. De az oroszok tovább nyomultak Ausztriában. És a németeket is megverték Párizs mellett.
  A németek csak az Odera folyó környékén tudták megállítani az orosz ezredek támadását, miután komolyan meggyengítették csapataikat nyugaton.
  De délen a cári hadsereg elűzte az ellenséget. Bruszilov tábornagy, mint mindig, most is a csúcson van.
  És most Budapestet körülveszik... És elfoglalják Pozsonyt és Krakkót. És az orosz csapatok közelednek Prágához.
  Délen Kis-Ázsiát elfoglalták, Bagdad elesett, az oroszok bevették Isztambult.
  Ferenc császár Wilhelmhez fordult a béke megteremtése érdekében. Sőt, Olaszország már megtámadta az osztrákokat, és megnyitotta a második frontot.
  De az orosz csapatokat nem lehet megállítani. Tehát Prágát elfoglalják. Télen pedig a cári ezredek a jégen át Berlinbe költöztek. Februárban pedig befejezték Németország fővárosának bekerítését. És betörtek Bécsbe, Ausztria-Magyarország szétesett és vereséget szenvedett.
  1915. február 23-án Németország kapitulált. Az orosz csapatok ismét bevonultak Berlinbe.
  Az első világháború véget ért. Oroszországnak nagy területe van. A határ az Odera mentén haladt. Oroszország összetételébe belefoglalta a Földet az Alpok mentén. Ausztria-Magyarország egy része elcsatolta Olaszországot délen. És ott volt Oroszország Jugoszlávia vazallusa. A Magyar Királyság és a Cseh Köztársaság Oroszország része lett. A lengyel királyság magában foglalta Krakkót és hatalmas lett. Koenigsberg az orosz tartományok része lett, mint például Galícia és Bukovina. Erdély elrománosodott. Törökország Egyiptomba, és Irakkal együtt Szíria és a mekkai arab földek orosz területté váltak. Csak Basrának sikerült elfognia a briteket.
  Szaúd-Arábiát hamarosan teljesen elfoglalták az orosz csapatok. És óriási jóvátételt róttak ki Németországra.
  Így alakult ki az orosz hegemónia Eurázsiában. Évekig nem voltak nagy háborúk. Oroszország és Nagy-Britannia befejezte Irán felosztását, beleértve az összetételét: Oroszország északi és középső része, déli része a briteknek. Aztán Afganisztán. Oroszország északi és középső része, Nagy-Britannia déli része is.
  A cári birodalom erős lett, de Nagy-Britannia még mindig erős. Az oroszok átvonultak Kínán, és befejezték elfoglalását.
  Az egész világ gazdasága virágzott... De aztán 1929-ben kitört a nagy gazdasági világválság.
  Alekszej cár uralkodik Oroszországban a trónon. Túlnőtte a betegségét, és fizikailag elég erős. Az új király békeidőben tízmillió katonával rendelkező országot irányít, és majdnem bekebelezte Kínát. És a gazdaság, amely a válság idején kevésbé szenvedett, mint a többi, és megelőzte az Egyesült Államokat.
  És akkor Oroszország császára úgy döntött, hogy Amerikával foglalkozik? Miért vették el Alaszkát a birodalomtól egy fillérért? Ez igazságos? Talán ez egy rablás?
  Röviden: az Összrusz császára, II. Alekszej, akit már 1933-ban, január 5-én, éppen apja II. Miklós meggyilkolásának napján nagynak neveztek, új háborúba kezdett. Természetesen Amerika ellen, amely a depresszióban tetőzött.
  A többi ország pedig még nem szólhatott bele Oroszországba. Például az amerikaiak csaltak, és felelniük kell érte.
  Így kezdődött az Alaszka elleni támadás. Éppen ekkorra indult útjára az orosz mérnökök által Csukotkába épített vasút.
  Az orosz rati pedig áthaladt a hóban és a hófúvásban.
  Köztük öt örökkévaló lány: Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina és Svetlana. Hiszen nem hétköznapi lányok, hanem Rodnoveri boszorkányok. És ezért nem öregedő, hanem örökké fiatal és halhatatlan. És mivel varázslók, télen, sarki éjszakán és vad fagyban csak mezítláb és bikiniben harcolnak.
  Ezek a lányok magukhoz futnak, mezítláb gránátot dobálnak és énekelnek:
  - Nagy Alekszej cár,
  Te vagy a legbölcsebb a világon!
  És akkor Anasztázia mezítláb dob egy gránátot. Az amerikaiak felrepülnek a torokból.
  A lány pedig géppuskából firkál, és azt kiabálja:
  - Rus nevében!
  És akkor Natasha is lő, szintén kidobja a halál ajándékát, és csupasz lábujjával visít:
  - Teljesülj, nagy álom!
  És azt is fogja, és ki is fogja a fogát.
  Aztán a csupasz lábú Zoya... Sarka vöröses az alaszkai hófúvástól. A lány a tüdejéből kiált:
  - Mert a nagy Oroszország csak nyer!
  És repül a mezítláb dobott gránát is.
  Következik Augustine. Gépfegyverekkel zúzza össze a jenkiket, csupasz lábujjával gránátokat dobál.
  És ordít is:
  - A nagy Alekszej cár az orosz cár!
  És akkor Svetlana lő... És mezítláb dobál és nyikorog az amerikaiakra:
  - Minden szuper lesz!
  Öt lány szinte meztelenül rohan át Alaszkán, és úgy verik szét az amerikaiakat. És itt mozognak a tankok: Nikolai-4, egy új modell ágyúval és hat géppuskával. Az amerikaiakat pedig alaposan elkaszálják. És mögöttük van az "Alexandra" -3 is, amelyek nagyon erősek és halálosak. És tíz géppuska.
  A lányok pedig az egész sereg előtt járnak, és félmeztelenek és csinosak. Magukhoz rohannak és éneklik:
  - A cárok szent Oroszországa nevében mindenki boldogabb - bölcsebb lesz!
  És most egy újabb üteg amerikait fognak darálni - mezítláb gránátokat dobnak rá.
  Alaszka egyre nagyobb részét foglalják el a cári csapatok. Valójában nincs mit megtéveszteni, és semmiért megragadni egy ilyen területet.
  A harcosok pedig magukért küzdenek, és mélyen behatolnak az ellenség védelmébe. És szétverik az ellenséget, keményen összetörik!
  Anastasia még üvölt is:
  - Legyen nagy és tiszta földünk!
  És megint gránátot fog dobni mezítláb!
  És akkor Natasha fordult, és felszisszent:
  - Igen, a mi menő Rusunk híres!
  És azt is, hogyan fogja elkapni és szétverni az ellenséget.
  És a csupasz lábujjakkal dobott citrom repül.
  És akkor Zoya kitörve levágja az amerikaiakat, és felsóhajt:
  - Igen, a jövő a bedlam lesz!
  És a lány mezítláb által is elindítva a halál ajándéka felrobban!
  És akkor Augustine gépfegyverből fog lőni. És lekaszálja a zsinórt, és hogyan fog nyikorogni a tüdeje tetején:
  - Hajnaltól sötétedésig!
  Aztán az agresszív Szvetlana tüzel. És csupasz lábujjakat is használ, és aktívan firkál:
  - Az Őrült Birodalom a miénk!
  És megint, lány, csavard ki az ellenséget! Tisztelet a hősnőnek.
  Amikor pedig elfogják az elfogott amerikaiakat, térdre kell csókolniuk a lányok sarkát. És hova fognak menni? Csók és puszi. És még mindig nyalnak.
  Szóval még mindig akarnak...
  És hol fogsz taposni a lányok ellen? Hagyták a katonákat levetkőzni és erőszakolni. Tehát a boszorkányok szexet akartak. És az öröm nagy, és feltöltődik energiával. Legyen varázsló. És milyen szuper osztály!
  Nos, a lányok szeretnek ölni, ezek lányok. És szeretnek férfiakat erőszakolni, ez olyan, mint egy boszorkánynak.
  A boszorkányok pedig menő lányok. És szeretik, ha kezelik őket. És szeretik.
  A cári hadsereg már elfoglalta Alaszkát. És nem állt meg, hanem belépett Kanadába. Mi van itt a szertartáson? Kanada formálisan brit fennhatóság. Nos, nem egészen tartja be a szabályokat, átengedi magán az amerikai csapatokat.
  Tehát van miért sztrájkolni. Az orosz flottát pedig Kolcsak irányítja. Az amerikaiakat pedig már ki is rúgta a Fülöp-szigetekről és a Hawaii-szigetekről. És ott elfoglalta a bázisait.
  Nos, a jenkik nyomják a tengert. És a hajókon olyan gyönyörű lányok vannak. És ami a legfontosabb, a harcosok szinte meztelenek. És olyan szép. Ha a lányok rövidnadrágban vannak, akkor általában szuper!
  Olyan jó látni ezeket a lányokat. És amikor megragadják az amerikaiak és a kanadaiak hajóit, és megrázzák csupasz mellüket. Ez általában nagyszerű!
  A lányok pedig mezítláb csapkodnak a forró fedélzeteken, és szablyáikkal vágják az amerikaiakat.
  Az ilyen lányokkal szemben minden eszköz tehetetlen. Végül is ezekről a lányokról álmodoznak a férfiak. És mit teszel egy olyan szépség ellen, akinek a mellei teljesen meztelenek?
  Hiszen ezek olyan lányok, hogy órákig bámulod őket. És ne fordítsd el a fejed. És elfogják a foglyokat, és nyelvekkel munkára kényszerítik őket, tetszetős anyaméhnek.
  És olyan szép és kellemes! Ezekkel a lányokkal nem tévedhetsz! Levágják a fejüket, és átfűrészelnek minden eret.
  Íme egy ötös futás Kanadán keresztül. Április vége van, és minden virágzik. És a lányok nagyon szépek. És vágják le az amerikaiakat mágikus kardjaikkal. És csupasz lábujjakkal korongokat dobálnak.
  És fütyülnek maguknak:
  - Nincs szebb Oroszország anyaországa,
  Küzdj érte és ne félj...
  Nincs szebb ország az univerzumban -
  Az egész univerzum egy fáklya a fény Rus!
  Hát lányok, hát szupermenek! És térdre kényszerítsd a megtépázott ellenségeket. Aztán megcsókolják a csupasz és poros talpadat. Ezek a lányok teljesen elképesztőek!
  Május végén az orosz csapatok, miután elfoglalták Kanada nagy részét, behatoltak az Egyesült Államok területére. A harcok a tulajdonképpeni amerikai területen bontakoztak ki.
  Öt lány pedig megtámadta az amerikaiakat, brutálisan megnyomva őket. Miután legyőztek egy egész zászlóaljat, a szépségek játszani kezdtek a foglyokkal. Amikor rengeteget mulattak vele, grillpartit rendeztek maguknak.
  Friss húst ettek és dúdoltak magukban.
  Sok rossz út van a világon,
  Mintha cigányasszony hajából - ösvénykupac!
  Kopasz férfiak üldözése - el a küszöbön,
  Mint egy éhes gyerek - egy gazember!
  
  Sok villa, egy szakadék, egy szakadék:
  Mint egy rabló minden úton!
  Nem is ismersz barátot vagy ellenséget
  A világ felére szakadt!
  
  A fiú mezítláb jár a hidegben,
  Az ember éhséget csillapít egy hófúvással...
  De te hiszel a szegénynek táskával,
  Jobb gazdag sütkérezés májusban!
  
  A lóhere nő, mindenki tudja a földön
  Ahogy tavasszal aranyszínűvé válik a pitypang...
  Ha kedves vagy - egy mese mindenhol van,
  Predator azonban azt hiszi, te nyuszi vagy!
  
  Az emberek nikkelt dobálnak ránk
  Torokszakad - ez tiszta kegyelem!
  Számunkra a legerősebb a kézből való ütés,
  A második lélegzet megnyitásához!
  
  Vége a nyárnak, jön az ősz
  Nagy a meleg, a láng és az eső!
  Látható, hogy a Mindenható kinyilatkoztatta nekünk,
  És a művész felvázolta a világ térképét!
  
  Nyírfát látok a királyok ruhájában,
  Arany, élénk színű rubin...
  Ha nektek jó szívetek van.
  És csak akkor leszel óriás!
  
  A szegényeknek sokat kellett taposniuk,
  Megint hóvihar, és minden ujj ég...
  Hadd segítsen a jávorszarvas melegen tartani,
  Milyen kék lett a fagyos fiú!
  
  Miért nem nyitott ajtót senki?
  De miért vagy ilyen kiakadva...
  Szegény gyerek megfagyott a hó alatt...
  Hiszem, hogy az angyalok eloszlatják a hóviharokat!
  
  A kerubok a paradicsomba visznek
  Jézus maga is gyengédséggel a karjában fogja elfogadni!
  Így lesz, higgy a gyermek örök boldogságában,
  Hiszen érte ment az Isten a feszületre!
  A lányok énekeltek, ettek és újra csatába indultak. Ilyen acélküszöb harcosai.
  És elpusztítani az amerikaiakat. Mezítláb dobás, korongok és gránátok.
  Már június vége van, és az orosz csapatok körülvették Philadelphiát. Az Egyesült Államok kontinentális részének már egyharmada az orosz, cári hadsereg ellenőrzése alatt áll.
  És már sok városban lobognak az Orosz Birodalom zászlói. És a cári sereg gyönyörű lányainak zászlóaljai harcolnak!
  És a lányok tényleg olyan csodálatosak és gyorsak. És ismét legyőzték az összes ellenfelüket. És az amerikaiak esnek.
  És itt jön a tank: "Alexander"-4 a legújabb! Előtte pedig az ellenfelek a napellenző alá veszik. És a lányok is a tankhoz mennek: Elizabeth, Catherine, Elena, Aurora. És szarvakba rúgják az amerikaiakat.
  Hogy lövik, hogyan hajtják a koporsóba! Egyetlen harcosnak sem tűnik elégnek!
  Csak tedd fel a kezed és add meg magad!
  A lányok pedig hernyókkal törik szét az ellenséget. És Elizabeth tankja mozog...
  És alatta olyan, mint egy tömeg vér, hús, csont.
  A lányok pedig magukra lépnek, szétverik ellenfeleiket és énekelnek:
  - A cár bölcsen uralja Oroszországot,
  Rendeletek kiadása, szolgák megítélése...
  A trón nem tűri a felhajtást és az ugatást,
  És nem az ijedtség leküzdésének módszere!
  A lányok így mozognak a csatában. És a harci lelkesedésük, nem olyan, mintha baltát használnának a pad alól!
  Erzsébet dühösen kijelentette:
  - Az orosz trónért!
  És hogy lő! És rakj ki egy hullahegyet!
  Itt vannak a lányok, akik nem akarják abbahagyni. És legyőzték ellenségeiket, és szétverték az Egyesült Államokat.
  És most a cári sereg egy fogolyoszlopot vezet. Azok a kezek a nyak mögött, és lehajtották a fejüket.
  Eközben Hitler hatalomra került Németországban. De még mindig túl gyenge ahhoz, hogy komoly veszélyt jelentsen Oroszországra. Komolyabb veszélyt Mussolini Olaszországa jelent. De egy ilyen szörnyeteggel, mint Oroszország, nem mer beszállni a háborúba.
  Egyelőre tehát orosz csapatok foglalják el Amerikát és Kanada maradványait.
  A lányok mezítláb és bikiniben vezetnek harckocsit. Nagyon félelmetesek és erősek.
  Erzsébet így foglalta össze:
  - Aki mivel jön hozzánk, attól meg fog halni!
  Elena megerősítette:
  - Egyértelműen!
  És küldött egy kagylót az amerikai akkumulátorba. Egy ilyen lány hintával.
  Aztán ott van Aurora, amint kidobja a lövedéket, és megszólal:
  - Oroszországnak akarok élni!
  És megütött egy másik amerikait. Ezek tényleg olyan lányok, akikbe minden agresszor belebotlik.
  Nagy-Britannia pedig Kanada elfoglalása ellenére nem mer belemenni a háborúba Oroszországgal - megérti, hogy ez a birodalom túl kemény hozzá. És ha belép, akkor az oroszok biztosan elviszik és könnyedén elviszik az Egyesült Államok összes gyarmatát. Tehát jobb, ha nem zaklatsz Oroszországgal, ahol Alekszej II uralkodik!
  A király teljesen egészséges lett, és kiváló hódítónak bizonyult.
  És így elesett Philadelphia... És július közepén az orosz tankok már közeledtek Washingtonhoz.
  Erzsébet szintén boszorkánylány, aki a II. Sándor idei orosz-török háború óta harcolt. És ez a fontos tekintetű lány azt mondja:
  - Amin Rus' állt!
  Elena rálőtt egy amerikai, primitív tankra, és így válaszolt:
  - Oroszország katonáinak vitézségéről!
  Cool Aurora megerősítette:
  - Igen, pontosan ezen! Ráadásul a hősies hátország rendkívüli bátorságán és szervezettségén!
  Ekaterina hevesen válaszolt:
  - Dicsőség Oroszország hőseinek! Dicsőség Alekszej cárnak!
  És ismét a lány nagyon pontosan lőtt az ellenségre.
  A harcosok utánozhatatlanok!
  És megint tüzelnek minden szép tagjuk miatt. Igen, az ilyen lányokról határozottan elmondható, hogy győzelemre vezetik a cári Oroszországot.
  Bennük a májusi nap és a szerelem hajnala.
  És amikor mezítláb nyomják a pedálokat, az teljesen bájos.
  Az ilyen lányok nagyon szeretnének szeretni és simogatni! Egyszerűen a remény ragyogó napja. És van bennük költészet és bátorság a zene képeiben és a lírai vonósokban.
  Itt az amerikai üteg megadta magát. A lányok pedig arra kényszerítették az amerikai katonákat, hogy ne a saját lábukat csókolják meg, hanem a mezítláb nyomait a járdán. És a férfiak nem csináltak semmit - hol menekülhetnek el tőle?
  A harcosok pedig merészebben és okosabbak voltak.
  Anastasia és partnerei sem szunnyadtak el. Hogyan kell lőni, hogyan kell kifogyni. És szablyával vágják le az amerikaiakat. Végül is egyszerűen egy csillogó lány, és fél fordulattal elindul.
  De az amerikaiak rosszul viselkedtek. Elkaptak egy orosz hírszerző fiút, és kínozni kezdték. Lecsupaszították, fához kötözték és fáklyával elégették egy tinédzser meztelen testét.
  A fiú megpróbálta visszatartani nyögéseit. De a végén felsikoltott... A fiú súlyosan megégett.
  A lányok szemet szemért válaszoltak. A hóhérokat pedig lelocsolták benzinnel és felgyújtották. Igen, az orosz szépségek szörnyűek haragjukban. És ne ugratd az orosz medvét.
  Az égen is vannak csaták. Két orosz pilóta: Albina és Alvina mindenkit összetör és kiirt. Nagyon erős repülőgépeik vannak. Olyan repülőgép-ágyúkkal, amelyek egy találattal képesek leütni egy amerikait. És ezek a harcosok tényleg valami ilyesmit mutatnak. Mit ne mondjunk egy mesében, ne írjunk le tollal.
  Albina fordul, és egy tucat amerikai gépet lelőnek. A harcos is szinte meztelen csak bugyiban, rikolt:
  - Legyen nagyszerű a Cári Rusz!
  És szó szerint az összes harcost csépeli egymás után. Itt van a lány.
  És Alvina nem alacsonyabb rendű. És egyszerre tucatnyi repülőgépet lő le. Felaprította őket és énekelte:
  - A legnagyobb pohárköszöntőkre!
  És azt is, hogy a kurva! Ez a lány nem csinál hülyeségeket! Ezek a harcok minden harcért.
  Egyébként, hogy felgyorsítsa Kína és más, Oroszországnak alárendelt területek emésztését, az ifjú Alekszej cár többnejűséget vezetett be Oroszországban! És ez egy erős lépés! Most az orosz harcosok kínai nőket vesznek feleségül, és gyönyörű, fehér gyerekeket csinálnak!
  Itt Albina mosolyogva megjegyezte:
  - És miért lehet egy férfinak négy felesége, de egy nőnek nem lehet négy férje?
  És lelő egy másik amerikai gépet.
  Alvina logikusan válaszol:
  - Mert egy nőnek nehezebb ennyi parazitát etetni!
  És mindkét lány nevet. Olyan csodálatosak és gyönyörűek.
  És tisztítsa meg az eget az amerikai repülőgépek elől.
  Az orosz cári hadsereg egyes részei már körülvették New Yorkot. Kényszeríteni az amerikaiakat, hogy jöjjenek ki és adják meg magukat. A lányok nagyon vidámak és boldogok.
  Az "Alexander" -4 tank megsemmisítette az amerikai akkumulátort. Sok holttestet reprodukált.
  Elizabeth fogcsikorgatva felmordult:
  - Harcosok vagyunk, akik tökéletesen szolgálják a cárt és az anyaországot!
  Elena rálőtt az ellenségre, és kiadta:
  - Hamarosan lesz orosz aranyrubel!
  És a lány nevet!
  És a fogai gyöngyházasak. És akkor Aurora is kitört a nevetésből. A lányok vadul izgatottak, szépségük pedig olyan, hogy szavakkal nem lehet leírni.
  És megadásra kényszerítik Washington helyőrségét!
  A harcosok olyan legyőzhetetlenek! Tankleválásuk pedig még egy serpenyőt is összetör.
  A lányok magukért küzdenek és énekelnek;
  Az orosz föld híres,
  A kommunizmus uralja a világot...
  Arannyal teleszórt mezők
  Menjünk egyenesen felfelé, ne lefelé!
  
  Szívünk ég a szülőföldért,
  Lányok vagyunk - nincs szebb univerzum ...
  A végsőkig harcolni fogunk az ellenségeinkkel
  A hitünk meg fog erősödni Rodnoverie-ben!
  
  Erősebb a világ összes vörösénél, Rus'
  Ragyog, mint a nap az univerzumban...
  Harcolj érte, és ne félj,
  Legyenek dicsőségben a felnőttek és a gyerekek!
  
  Oroszország a legnagyobb ország
  Amikor a Hazát Leshka uralja ...
  Ilyen sors adatott a szovjet népnek,
  Hősünk legyen edzett a csatában!
  
  A hazában minden hős most
  Képes szebbé tenni a szülőföldet...
  Szent anyánk nevében,
  Oroszország határtalan orosz oldala!
  
  Bárkit zsarnokká teszünk,
  Nem lesz diktatúra az országban...
  Országok milliói engedjék be magukat
  És öljük meg Roosevelt elnököt!
  
  A dühöngő sárkány uralkodjon
  Azt hiszi, fel tudja égetni Oroszországot...
  De a nácik dühös vereségre várnak,
  Mióta a lovag tudja, elég mindenható!
  
  Soha nem engedünk a Fritznek,
  Az oroszok és a kínaiak nem győzik le...
  Fényes csillag ragyog felettünk
  Húsvétra húsvéti süteményt és tojást festünk!
  
  Sok harcost elérhetsz,
  Valami, ami nem lesz rosszabb...
  Büszke apáink büszkék ránk,
  Mert helyet építünk a paradicsomban!
  
  Mezítlábas lányok rohangálnak a hóban
  Nem ismerik a félelmet és a szemrehányást...
  mezítlábas komszomol tag vagyok,
  Mert nincs akadály, és nincs határidő!
  
  Szóval soha ne adjuk fel a lányokat
  Ne hajtsunk fejet a tengelyek alá...
  Ha baj éri a hazát,
  Mezítláb tapossuk!
  
  Szeresd a nővéreket, te vagy a kard oka,
  És Alekszej - tiszteld Jézust...
  Nem kell vállból vágni a harcosokat,
  Ha csak mezítláb kell futnod!
  
  
  Mi lányok egy nagy horda vagyunk,
  Szeretünk harcolni és nem vonulunk vissza...
  Bár a séta néha aljas pletyka,
  A győzelem a ragyogó májusban lesz!
  
  És hidd el, hogy a kommunizmus egy álommal jön,
  És a Földön nem lesz pénz hatalma ...
  Durva számot adunk a sorsnak,
  Minden erőszak és lustaság nélkül!
  
  Röviden: hamarosan a csillagokba repülünk,
  És felhúzzuk az orosz zászlót az univerzum fölé...
  Tárd ki a szárnyait, vörös kerub,
  A család nevében - Oroszország Ura!
  Amíg a lányok énekeltek, már majdnem az összes amerikait megölték, és a washingtoni helyőrség elkezdte kidobni a fehér zászlókat.
  A lányok kiugrottak a tankból, és táncolni kezdtek, csupasz, cizellált lábukat a tócsákon keresztül fröcskölve. Sörényüket pedig a szél sodorta. Olyan csodálatos szépségek ezek a lányok.
  Éppen most rendeztek bulit Amerika fővárosának elfoglalása alkalmából. Grillezés, borozás.
  A lányok ugyanakkor finoman esznek. És fütyülnek mindenféle dalt. Ilyenek a csodálatos harcosok, mondhatni róluk - bugyiban szupermen.
  És az orosz katonák térden és lábon csókolóznak. A lányok pedig vánszorognak és nyafognak az orgazmustól.
  És visítoznak és ugrálnak. Olyan izgalom és okos szépségük van, a magával ragadó erejük.
  De a harcosok a fekete foglyokkal is szeretkeztek, és ez mindkét félnek tetszett.
  De most vége az ünnepnek, és az orosz tankok ismét dél felé indulnak. New York is elesett...
  Az amerikaiak visszavonulnak. Millióban eladó. Roosevelt fut. Most a megadásról beszélünk. Az orosz nemzet bemutatja nagyságát.
  Különösen szép szőke és vörös hajú lányok.
  És térdre ültetik a foglyokat, és nagyon örülnek, ha a lányok a tapogatózásból csupasz lábujjakkal megragadják orrukat és férfias tökéletességüket.
  Az orosz hadsereg harcosai valóban legyőzhetetlenek!
  És itt a harc Atlantáért.
  Az "Alexandra" -4 lányai először látnak egy hatalmas amerikai tankot "Washington". Százhetven tonnás gép, síneken. Mi egy ilyen küzdelemmel kétszeresen megtisztelő lenne.
  A lányok pedig messziről lőnek, és frontpáncéllal ütnek. És egy vastag fémréteg ellenáll.
  Elizabeth dühösen mondja:
  - Igen, bajba keveredtünk!
  Elena vigasztalásul megjegyezte:
  - De az ellenség nem fog elvinni minket!
  És lövedéket is küldött az ellenségre.
  Aztán ott van Aurora, mintha tüzelne. És nagyon pontosan találja el a célt. És fordítsd meg az ellenséget.
  És ellenőrizte:
  - Én vagyok a legkeményebb ellenfél!
  Tényleg eltalálta egy amerikai tank csövét. És most a gengszter csak tizennyolc gépfegyverével tud ütni. És "Alexander" -4 hogyan kell az ellenséghez rohanni. És hogyan kezd gyorsulni, zörög a hernyók.
  Egy ilyen óriást soha senki nem fog megállítani.
  Sportos ereje páratlan.
  Catherine énekelte:
  - Műrepülő, halálos legénységem!
  És azt is, hogy hogyan veszi és csapja rá az ellenséget.
  És a lányok itt lendületesek.
  Az amerikait a végén oldalba találták. És az óriás harckocsi kigyulladt, és lövedékei szétrobbantak.
  És milyen lesz a harci készlet! És a páncél és minden más leszakad...
  És a lányok kórusban felkiáltottak:
  - Orosz módra!
  És nevess, kitárva a fogukat!
  Itt jön Atlanta. 1933. szeptember 7-én pedig az amerikai hadseregek maradványai kapituláltak. És egy újabb, Oroszország számára győztes háború véget ért. És valóban milyen csodálatos!
  A győzelem után a cári birodalom népszavazást tartott az Egyesült Államok és Kanada területén a cári orosz birodalomhoz való csatlakozásról. És a királyi ország bővült. Általában jó, ha az autokrácia és az abszolút monarchia uralkodik. A király előtt mindenki egyenlő, és nincs beszédbolt - parlament.
  A cári Oroszország pedig erős és stabil birodalom - lényegét tekintve egyedülálló.
  Eközben Németországban megerősödött a náci rezsim, ami meghatározta az irányt a Wehrmacht és egy erős hadsereg létrehozásához. Igaz, Hitler folyamatosan hangsúlyozta a cári Oroszország iránti barátságosságát, bár a legtöbb területet elvágta Németországtól.
  De itt volt, adott, megkötött egy katonai szövetséget: Olaszország, Németország és Oroszország. Nem csak ez, Alekszej cár beleegyezett Ausztria Harmadik Birodalomhoz való csatolásába.
  Mivel Nagy-Britannia és Franciaország is gazdaságilag meggyengült, a cári kormány komolyan foglalkozott Franciaország, Nagy-Britannia és Hollandia gyarmataival. Tisztán katonai értelemben az orosz hadsereg lett a legtöbb - békeidőben húszmillió. És rengeteg a világ legjobb tankja, helikoptere és még sugárhajtású repülőgépe is. Az orosz flotta is erősebb és nagyobb volt a briteknél, mivel a legyengült Anglia nem tudta felvenni a versenyt a gazdaságilag legerősebb cári birodalommal.
  Így hát a nagy császár, Alekszej el akarta venni tegnapi szövetségeseinek összes kolóniáját.
  És akkor? Felveszi!
  1940. május 15-én kezdődött a második világháború. A cári Oroszország csapatokat telepített Irán déli részébe, Indiába, Indokínába, Egyiptomba. A Wehrmacht pedig megtámadta Franciaországot, Belgiumot és Hollandiát. Olaszország korábban elfoglalta Etiópiát, megtámadta Brit Szomáliát, és ezredeket költöztetett Dél-Franciaországba.
  Itt vannak a boszorkánylányok, akik Irán déli részén mozognak. Anastasia és négy barátja.
  Lányok, mint mindig, fiatalok és mezítláb. Telnek az évek, és a szépségek csak virágoznak, és egyetlen ránc vagy repedés sem a bőrön, és egyetlen csepp zsír sem az öntött testeken.
  Elkezdik tehát pusztítani a brit gyarmati csapatokat, és ezt nagy lelkesedéssel teszik.
  Anasztázia, aki mezítláb gránátot dob a perzsákra, ordít:
  - Mérhetetlen hatalmú harcosok!
  Natasha is lövöldöz egy sort a gépfegyveréből, csupasz lábujjával rátesz egy gránátot, és kiabál:
  És soha nem adjuk fel!
  Aztán Zoya tüzel, lekaszálja az angolokat és a perzsákat is, és azt kiabálja:
  - Uralkodjunk!
  Aztán ott van Aurora, mint egy puffanás, és mezítláb bekeni az ellenséget, és kiadja:
  - Erőink felemelkedése!
  És megint fütyülj!
  Aztán Szvetlana, ahogy ad, és géppuskából üt. És csupasz lábujjakkal is gránátot küld az ellenségre.
  És sikít:
  - A kifinomult modorért!
  Egyiptomban pedig Erzsébet legénységéből lányok haladnak előre egy tankon. A legújabb "Alexander" -6 nehéz tankon van. A gép alacsony sziluettű, súlya hatvanöt tonna. És bombázóval lő. Alkalmasabb az ellenséges erődítmények leküzdésére.
  A brit tankflotta viszonylag gyenge. És a legjobb autó "Matilda" -2. De "Nikolaj" -7 harcol vele.
  Tökéletes páncéltörő fegyvere van. Ez messziről üti.
  A lányok gyorsan és ravaszul cselekszenek. A tankjuk pedig átkúszik a sivatagon. És lelövi magát. A bombavető pedig nagyon hevesen dübörög.
  A lányok nevetnek és csicseregnek:
  - Nagyon jó a trónon! Mi szupermenek vagyunk!
  És megint lövöldöznek és összetörnek egy másik bunkert, vagy Nagy-Britannia egy megerősített pontját.
  A britek megadják magukat és feladják...
  Már az egyiptomi piramisok is megjelennek a lányok előtt. Meglátják őket és kacsintanak. Valóban meg lehet állítani az ilyen szépségeket?
  De az égen Albina és Alvina harcol a Földközi-tengeren. Ki is mutatták gyöngyfogukat. És dalokat fütyülnek. Ezeknek a lányoknak harci szériájuk van.
  A harcosok azonban elhatározták, hogy mindig ugyanabban a bugyiban és mezítláb harcolnak.
  És megmutatják kolosszális harci osztályukat. Önmagukra tüzelnek és légágyúkból lövik magukat. És így a lányokat semmi sem tudja megállítani. A csata azonban folytatódik, a britek pedig menekülnek a szépségek elől. Ne állítsa meg az ilyen agresszív embereket.
  A lányok pedig egy sorozatban lelőnek egy tucat repülőgépet, és elnevetik magukat.
  Itt repülnek és repülnek. És a tüzelés nem áll meg.
  Albina nevetve csicsereg:
  - Én mindenkor legyőzhetetlen vagyok!
  Alvina, folytatva a tüzelést, hozzáteszi:
  - Péter zászlaja alatt!
  A harcosok ugrálnak, és egyben leütik az ellenséget.
  Brit és helyi foglyok oszlopait már most is végighajtják Egyiptomon.
  A cári csapatok sokkal erősebbek, és legyőzik a gyarmatiakat, akiknek nincs harci kedvük.
  Alexandria elesett. És ez nagyon egyszerű. És most az orosz csapatok találkoznak az olaszokkal.
  közös felvonulás. Tűzijáték, színes felvonulások. És az odaadás és a barátság viharos kifejezései.
  Az olaszok is szeretik. Főleg, ha orosz lányok mezítláb szaladgálnak a forró sivatagon...
  Egy másik helyen pedig Alenka a leányezredével belépett Delhibe. Érezhető, hogy a sepoyok nem akarnak harcolni az orosz ezredekkel. És hogy a brit gyarmati hatalom vereséget szenvedett ezen az indiai területen.
  Sok sápadt lány veszi körül az orosz katonákat, és virágokkal köszönti őket.
  Milyen szép itt minden. És sok virág. És minden nagyon szépen és udvariasan történik.
  Az orosz csapatok már közelednek Bombay felé, és különösebb ellenállás nélkül elfoglalják azt.
  Alenka nagyon aktív és durva. Csupasz lábujjával gránátokat dobál, és nyikorog:
  - Én csak szupermen vagyok bikiniben!
  És milyen jó a lányoknak félmeztelenül és bikiniben futni. Nagyon jól néznek ki.
  A gyarmatokon gyenge a brit ellenállás. A helyi csapatok nem tudnak ádáz csatát vívni.
  Eközben a németek sikeresen haladnak előre. Először Belgiumba csábították a briteket. Aztán egy dobással az Ardennek hegyein keresztül le tudták vágni az angol és a francia egységet. Így lenyűgöző győzelem született.
  És Belgiumot elfogják. Június 22-én pedig Párizs elfoglalása után Franciaország kapitulált, kicsit korábban pedig Hollandia. Így lenyűgöző győzelem született. És a németek érezhetően büszkék voltak. Az orosz hadsereg pedig elfoglalta Indiát és Irán déli részét, Burmát és Bangladest. Valamint egész Indokína.
  Az ellenség egyértelműen vesztes volt. A németek pedig betörtek Spanyolországba és Portugáliába.
  Az orosz csapatok olyanok voltak, mint Dél-Afrika. Nem annyira Nagy-Britannia ellenállása, hanem a kommunikációs és utánpótlási vezetékek megnyúlása nehezítette őket. Valamint az utak hiánya Afrikában, és az áthatolhatatlan dzsungel.
  De a cári hadsereg még mindig átment mindenen. És úgy mozgott, mint egy titán korcsolyapálya. Az ellenség pedig egyre gyakrabban feladta és térdre esett.
  A lányezredek általában mezítláb mozogtak, és arra kényszerítették a foglyokat, hogy megcsókolják a lábukat. A lányok néha megengedték a foglyoknak, hogy puszit záporozzanak a mellükre.
  De aztán Anastasia, Natashka, Zoya, Augustina, Svetlana belépett Ausztráliába. Menetelés a fővárosba, Sydney-be. És éneklik:
  - Rus, ahol mindenkinek sok felesége van,
  Ahol megengedett a szép hívás...
  Ahol bárki olyan, mint egy testvér,
  A mi szimbólumunk, a mi szimbólumunk - Kolovrat!
  És ismét mezítláb dobálják gránátokat - szétszórva a briteket és a helyieket.
  Anasztázia szablyával levágta a brit tábornok fejét, és ciripelt:
  - A szülőföld dicsőségére!
  Natasha pedig mezítlábas dobással kettévágta a tankot. És énekelni:
  - Üvöltsd Rus' Svarog nevét!
  A lányok pedig mozognak, Zoya gépfegyverből lövöldöz, lerakja az angolokat és nyikorog:
  - Új orosz rendelésre!
  Itt vannak a lányok! Imádnak ölni! És nem hagyják abba! És a szépségek arca ragyog!
  És itt Augustine olyan, mint a tüzelés. Hogyan kaszálja az angolt és nyikorog:
  - A Rus' Rodért adott!
  És a körmei mögött és Svetlana. És mezítláb egy halálos és halálos gránátot dob.
  És nyikorog is:
  - Nagy Rus'!
  És ismét fordulat... Lekaszálja a németeket, minden szertartás nélkül megöli őket.
  Most Sydney harc nélkül megadja magát. És előveszik a polgárokat és a katonai kulcsokat. Alekszej cárt pedig királyuknak és császáruknak kiáltják ki.
  Ez a kontinens is megadja magát...
  És orosz hajók szállnak le Új-Zélandon. Ugyanakkor a "Peter" -8 könnyű tankok belépnek Pretoriába. És Dél-Afrika is esik. Mezítlábas lányok zászlóalja szállt partra Madagaszkáron.
  És a nagyon szép lányok puszta lábukkal gránátot dobnak, és leszállnak az ellenség ellen. Madagaszkár elesik. Afrika nagy részét pedig orosz katonák hódították meg.
  A cári Oroszország és a Harmadik Birodalom és Olaszország majdnem győzött. De csak Nagy-Britannia és Írország maradt. És jött az ősz, aztán a tél. A németek és az orosz repülőgépek bombázták a briteket, városaikat romokká változtatták. Churchill azonban makacsul nem volt hajlandó megadni magát.
  1941 májusában kétéltű partraszállás következett. Elsőként mezítlábas lányok szálltak partra a Tigris hadosztályból. És hadd pusztítsák el az angol csapatokat. És dobd őket a mezítláb lábujjaival.
  A briteket csak bugyiban és remegő mellű félmeztelen lányok bombázták. És tényleg nagyszerű volt.
  És a "Péter", "Nikolaj", "Alexander", "Ivan" tankok harcoltak, ami szó szerint összetörte az ellenfeleket.
  És itt van a legújabb "Alesya" -1 piramis alakú tank. Amelynek minden szögből racionális dőlésszöge van, és nem fogsz áttörni rajta.
  Ebben fekvő helyzetben Elizabeth és lánycsapata szinte meztelenül, csak bugyiban található.
  Négy gyönyörű női harcos, szinte meztelenül tüzel az angol ágyúkra, és szó szerint a tűzbe csapódnak. A lányok pedig lelövik magukat, és gépfegyverekből ólommal töltik meg őket. És angolok százai esnek maguknak.
  A harcoló szépségek pedig lekaszálják az ellenséget, és szó szerint átengedik tankjukat a holttesteken. A megölt angolok szőnyegei pedig szétterültek. A lányok pedig a tankban ülnek. Matildást és Churchillst viszik magukhoz. Az utolsó tank csak megkarcolhatja a cári hadsereg autóját.
  És egyik orosz győzelem követi a másikat. És jönnek a németek. De a T-3-as és T-4-es tankjaik annyira gyengék az orosz járművekhez képest. És még mindig kicsi primitív. És magas... És a cári hadsereg tankjai zömök. És maga a rúd, nem figyelve a lövésekre.
  Itt vannak a britek és kidobják a fehér zászlókat. Oroszország több ezer válogatott harckocsija landolt az első órákban, szó szerint megtörve a védelmet.
  Anasztázia golyót kapott a csupasz sarkába, és felnevetett:
  - Masszőr!
  Aztán csupasz lábujjaival megragadta a tábornok orrát, és rádobta. Odarepült, és a szuronyokra vetette a hasát. És annyi vér ontott.
  Anasztázia szívszorítóan sikoltott:
  - Dicsőség Alekszej cárnak!
  Natasha is, hogyan fogja mozgatni ellenfele sípcsontját, és hogyan fog ordítani:
  - Új szláv rendért!
  És megmozdítja az ellenség fejét. És betöri a koponyáját. És sikít:
  - Menő lányok, szabadságrajongók - új rendért harcolunk!
  És akkor Zoya már egyszerre két géppuskából tüzel, és mezítláb dobálja a borsót robbanóanyaggal.
  És az első szám alatt a britekhez megy. És miután megkapták, a ködös Albion birodalmának harcosai eldobják fegyvereiket és közvetlenül a fogságba.
  Itt jön az Aurora. Fegyverrel szétver egy ellenséget. Van egy speciális géppuskája nyomjelző golyókkal. Úgy veri az angolokat, mint egy köteg nunchuckot.
  És itt van Svetlana lövöldözés. És legyűri az ellenséget.
  Halálos tömeggel lő... És feltárja a fogait.
  És üvölt a tüdejéből:
  - Nő vagyok, ami általában egy igazi szuper!
  És felugrik, és puszta lábbal gránátot dob. És minden részre és töredékre fog törni.
  És sikít:
  - Csupaszmellű Superman vagyok!
  És most a lányok haladnak előre... Egyre mélyebbre hatolnak Nagy-Britannia területére.
  Oleg Ribacsenko egy tizenegynél nem idősebb fiú testében, de egy őrnagy epaulettjeivel, bár ő maga mezítláb és rövidnadrágban kaszálja a briteket. És eszeveszett dühvel cselekszik.
  Tüzet vezet és énekel:
  - Megtapasztaljuk a hajnalt és a legmagasabb színt.
  És vele a lány Margarita, aki soha nem lett felnőtt. Jó neki, hogy legalább nem lett öregasszony!
  És ez sokkal rosszabb, mint lánynak lenni!
  London körül. És most azzal fenyegetőznek, hogy elviszik. És az ellenségek tömege megadja magát. Csak a király gárdistái nem engednek maguknak és nem adják meg magukat. De könyörtelenül elpusztítják. És teljes, embertelen megsemmisítést hajtanak végre. Ez a teljes pusztulás, ami zajlik. A gépek pedig nagyon aktívak.
  És az égen Albina és Alvina számlákat szednek. A lány már megkapta a Szent György-kereszt mind a hét fokozatát. Első fok: Szent György kereszt, második - Szent György íjjal! A harmadik egy arany kereszt. A negyedik egy arany kereszt íjjal. Az ötödik egy arany kereszt gyémántokkal. A hatodik egy arany kereszt gyémántokkal és egy íjjal. A hetedik pedig az arany kereszt csillaga íjban és gyémántok!
  Ezek a lányok egy harcban lelőttek ötven autót, és magukban éneklik:
  - Olyan szépségek vagyunk, akik egyszerűen szuperek és hiperek, és általában csodálatos szépségek!
  És kacsintott egy vigyorral.
  Ezek a lányok - Albina és Alvina... És szeretnek megerőszakolni a férfiakat. És ők maguk sem bánják, hogy a nyelvükkel dolgozzanak, amikor vonzó férfi tökéletességet látnak.
  És hogy a lányok csak a vágy, a szerelem és a szenvedély megtestesítői!
  Hogy szeretik a lüktető jade rudakat.
  Magas osztályú harcosok...
  Itt van Churchill, aki a körülvett Londonból menekül. Így hát erősen szarvra ütötték.
  És elhúzta a lábát, rohanva Brazíliába... De a londoni helyőrség kapitulált. Az orosz csapatok pedig szinte ellenállás nélkül bevették Írországot. A britek már megadták magukat a dobpergésnek...
  A második világháború egy éven belül véget ért a tengelyhatalmak győzelmével. Afrika nagy része orosz. Azonban Németország és Olaszország is meg tudott ragadni valamit.
  Emellett a Harmadik Birodalomhoz Spanyolország és Portugália is tartozott.
  Nagy-Britanniában pedig az orosz erők uralkodtak, és Alekszej cár is a brit uralkodó lett. Oroszország szinte ellenállás nélkül elfoglalta Svédországot is, Németország pedig Norvégiát és még korábban Dániát.
  Hitler elfoglalta Európa nagy részét. Egy olyan entitás létrehozásával, mint a Harmadik Birodalom protektorátussal. Oroszország pedig újrateremtette a birodalmat, és belefoglalta összetételébe.
  Átmenetileg törékeny békehelyzet alakult ki. Ami egyelőre tartott.
  A cári Oroszország és Németország megemésztette felvásárlásait. Telepített kolóniák.
  Alekszej cár még nagyon fiatal volt, és nem tudott rohanni, hogy meghódítsa az egész világot.
  Hitler azonban valahogy nem tudott ellenállni. Úgy tűnt neki, hogy túl kevés földet kapott Afrikában, Oroszország túl nagy. Ifj. Mussolini fiával együtt háborút indítottak Oroszország ellen. A harcok 1955. április 20-án kezdődtek, a Führer ötvenedik és hatodik születésnapjának napján.
  A németek tankok egész sorát fejlesztették ki a cári Oroszországgal vívott háborúhoz, és láthatóan nagyon számoltak ezzel.
  A Panther-5 lett az Oroszországgal vívott háború fő harckocsija.
  75 tonnás tömegével ez az autó menő volt.
  És általában, egy 128 milliméteres fegyver 100EL-ben valóban zúzóerő. És ha veri, akkor még a cári hadsereg sem tűnik elégnek.
  És van egy még erősebb tank: "Tiger" -5, amely még erősebben páncélozott. És száz tonnát nyom!
  És Oroszországban az "Aleksey" -4 fő tank csak ötven tonnát nyom, és egy fegyver csak 105 mm-es kaliberű. De sokkal tökéletesebb, piramis és 1800 lóerős gázturbinás motorral, vagyis nagyon mozgékony.
  A német masszívabb és erősebb. Különösen szörnyű "Lions" -5, súlya kétszáz tonna. Ami azonban nem növeli túlságosan Hitler esélyeit. Tehát a szupernehéz tankok túl drágák és nehezen szállíthatók. Bár van néhány előnye a használatnak és az alkalmazásnak.
  Hitler mindenesetre nem bírta, és a cári Oroszországba rohant. És kitört a harc.
  Az orosz hadsereg erős megerősített csapatai megállították az ellenség előretörését. És a németek elakadtak. A cári hadsereg pedig támadásba lendült Afrikában, ahol sokkal több erővel rendelkezett. Az olaszok pedig megérezték az első ütéseket. Csapataik túl gyengék és alacsony fegyelmezettséggel, sokkal elmaradottabb felszereléssel rendelkeznek ahhoz, hogy ellenálljanak Oroszországnak.
  Három hét harc után a cári hadsereg kiűzte az olaszokat Szomáliából és Etiópiából.
  Tisztelt lányok Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana. Még mindig olyan fiatalok, mint ötven évvel ezelőtt, amikor Japán ellen harcoltak. Aleksey Tsarnak már unokái vannak, a lányok pedig még mindig agár kutyák, kemények, agresszívak és bátrak.
  És a háború ötven évében a lányok fiatalok maradtak. És nincs egyetlen ránc és egyetlen repedés sem a bőrön. Olyan szépek és frissek, mint a virágok.
  És Oleg Rybachenko és párja, Margarita még mindig gyerekek - egyáltalán nem érettek. Legalábbis külsőleg. De gyorsabban futnak, mint a gepárdok. És sem szurony, sem golyó nem viszi el őket.
  Ezek a gyerekek nagyon szeretnek éles korongokat mezítláb dobni. Nagyszerű harcosok!
  És minden hatalom térdre esik!
  Anasztázia, Natasa, Zoja, Ágoston, Szvetlana is harcolt a törökökkel II. Sándor alatt. És hát több mint száz évesek. De nem azért öregszenek, mert boszorkányok. És mivel halhatatlanok, Rodnoverie hatalmában.
  A cár etiópiai képviselői pedig magukhoz szaladnak, az olaszok pedig már aprítanak.
  És ismét megcsókolják a mezítlábukat. A lányok pedig természetesen leírhatatlan szépségűek, és lelkes szenvedéllyel a lelkükben. Nem lehet őket kisebbíteni. Ők azok, amik az ország nagyszerűségének tűnnek. És nagy garanciával nyernek.
  Az orosz cári birodalom többnyire kontinentális, és az orosz nemzetre jellemző. A sok népből kevert orosz nemzet és Oroszország olvasztótégelyes típusa elnyelhet más népeket, fokozatosan asszimilálva és nem elnyomva. Ezért nőtt ki a cári birodalom. Lassan királyság királyság után... És most már nagyon kevés maradt a világhegemóniához. Oroszország lakossága sokkal nagyobb, mint a Harmadik Birodalom és Olaszország.
  Így minden esélye megvan az elfogásra és az emésztésre. Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy az ellenfelek gyengébbek. És nem mindenki elégedett Hitler és Mussolini rendszerével.
  Tehát Afrikában sok helyi törzs és gyarmati egység támogatja az oroszokat. Tehát az orosz dzsungel felszerelése jobban megfelel.
  A csaták megmutatták, hogy a németeknek még a Panther -5-tel is voltak gondjaik, nem csak a Tiger -5-tel. Igen, a Fritz észrevehetően elmúlt. Miután a cári hadsereg áthaladt Etiópián és eltalálta Líbiát, a német egységek is hajóztak. Az égi csatákban azonban a német fejlesztések meglepték a királyi ászokat - főleg diszkó alakú eszközökkel. Az orosz autókat pedig összetörte az őrült düh.
  De számokban persze a németek nem riválisok. Igen, és a diszkók túl drágák, és viszonylag kevés van belőlük. És ők maguk sebezhetetlenek, de tüzelni sem tudnak , csak lamináris sugárral döngölnek. A manőverezhető orosz járművek pedig távozhatnak.
  A királyi sereg azonban az égen erős. És a tengeren még erősebben. Bár a Harmadik Birodalom nem gyenge. De az erők még mindig egyenlőtlenek.
  A népesség és a gazdasági potenciál tekintetében pedig a Harmadik Birodalom nem fog megbirkózni Oroszországgal.
  És ha a lányok nagyon erősek és szépek, harcolnak, akkor teljes a blokkolás.
  Erzsébet és csapata német szörnyekkel küzd, és még nyerni is sikerül. És az sem hozza zavarba őket, hogy a náciknak sokkal nagyobb és nehezebb járműveik vannak.
  Itt a lányok megkerülik az ellenséges tankokat, és egyenesen oldalba nyúlnak. És nincs bajuk az ellenséggel. Leverik ellenségüket, és ezt éneklik:
  - Dühös építőcsapat! Dühös építő!
  Hitler sakkmattozni fog! Hitler sakkmattozni fog!
  És óriási könnyedséggel szétverik az ellenséget. A lányok pedig nem tudnak nem nevetni.
  De a nácik, miután a nyakába kaptak, távoznak. Már Líbiában több olasz hadosztály is szinte harc nélkül megadja magát. A cári hadsereg katonái pedig előrenyomulnak. Itt egy erős ütéssel kiütik az Alpokból származó Fritzeket, és a cári csapatok végigvonulnak Olaszországon. Ifj. Mussolini seregéből mezítlábas lányok köszöntik a cári hadsereg színes ratiszait. Minden nemzetiségű katonák milliói töltik be Olaszországot. És tízezer mobil harckocsi "Aleksey" -4, amelyek ötven tonnás tömegükkel szinte áthatolhatatlanok, ha minden szögből kilőnek.
  Olaszország, mint a koalíció gyengébb láncszeme nagyon gyorsan haldoklik... Május 30-án a cári csapatok szinte harc nélkül elfoglalták Rómát. Mussolini birodalmának fővárosa pedig elesett.
  És ismét az orosz hadsereg lányai kényszerítették poros, mezítlábukat, hogy megcsókolják az ellenséget. Végül is megértik, hogy az ellenségnek meg kell mutatni valódi státuszát.
  Albina és Alvina a számlákat tárcsázva felidézték, hogyan harcoltak a boszorkányokkal a japánokkal akkor is, amikor Alekszej a bölcsőben feküdt. És nagyon vicces is volt.
  A lányoknak még nem volt elegük a háborúból, és a levegőbe lövik le a németeket. Albina meg is jegyezte:
  - Itt legyőzzük a nácikat, és akkor mi van?
  Alvina magabiztosan kijelentette:
  - Hódítsd meg Latin-Amerikát!
  Albina kétkedve jegyezte meg:
  - Hát még két-három hónap! És akkor?
  Alvina kuncogott, és így válaszolt:
  - Leves macskával!
  Albina dühösen kijelentette:
  - Nem, kell valami reálisabb életterv!
  Alvina lelkesen mondta:
  - Szóval egy rakás gyereket szülünk!
  Albina jóváhagyta ezt:
  - Ez már jobb!
  Olaszországot már ténylegesen elfoglalták. Ifjabb Mussolini Franciaországba menekül... Az orosz csapatok elfoglalják Szicíliát. Afrikában már minden tésztaüzlet elveszett. Csak a német enklávék maradtak, de a cári hadsereg rájuk is nyomult. Afrika teljes elvesztésének veszélye az erősebb ellenséggel vívott csatában.
  A németek a jelek szerint nem számolták össze erejüket. Most pedig a cári csapatok csapásai alatt hajóznak.
  És már több tízezer tank van Dél-Franciaországban, és bevették Toulont... A bikinis lányok körbeugrálnak a városban, és térdre ültetik a nácikat. Kényszerítik magukat, hogy megcsókolják a csupasz sarkukat és nevetjenek.
  És itt megcsókolhat egy lányt a mellkason - nem sajnálja!
  Megannyi siker. Németország déli részén pedig az orosz hadosztályok is áttörnek. És már el is vették Bécset. És megtámadják Münchent. A nácik megadják magukat az ütéseknek, és felemelik a kezüket. És add át magadnak!
  Oleg Rybachenko természetesen azok közé tartozik, akik az élvonalban harcolnak.
  A fiú pedig személyesen ejt foglyul három német tábornokot. Amiért külön kitüntetést kap az uralkodótól.
  Ugyanakkor az örök fiú mezítláb és rövidnadrágban.
  Alekszej cár örül a győzelmeknek. És mi történt? Maga Hitler, a démon mászott be a hurokba. Az E-sorozatú tankjai semmilyen módon nem húzódnak a piramis alakú tankok ellen.
  Alekszej cár megjutalmazza a hősöket és a hősnőket. És ezt nagy lelkesedéssel teszi.
  Csak egy ilyen atyakirályt lehet szeretni és tisztelni. Az orosz csapatok már kiűzték a németeket Marokkóból. És szinte egész Afrika orosz terület. És akkor? Szóval jobb lett!
  Alekszej cár új díjjal tüntette ki Albinát és Alvinát Oroszország legjobb ászainak. Platina George Cross csillaga masnival és gyémántokkal.
  A harcosok valóban megérdemlik. És akkora erejük van. És legyőzni a nácikat. És menj a célba. A cári hadsereg már közeledik a Ruhr-vidékhez, ott heves harcok dúlnak. Nem akarnak engedni a náciknak. Franciaországban pedig már Párizst is körülveszik. A helyi lakosság szívesen fogadja a cári sereget, és nem hagyja abba.
  Mondhatjuk, hogy az ellenség a megadás szintjén van. Hitler rohan, és már július közepe van. A németek helyzete pedig szinte reménytelen.
  Ezt jelenti felvenni a kapcsolatot egy olyan menő királlyal, mint II. Alekszej, vagy a nagy.
  Végül a Wehrmacht-csapatok afrikai maradványai már megadták magukat. Az orosz csapatok átvonultak Párizson. A helyzet kritikussá vált a németek számára.
  Július végére a Ruhr-vidéket teljesen visszafoglalták. Az orosz csapatok pedig közelednek a Balti-tengerhez.
  Hitler Berlinből Latin-Amerikába menekül. A királyi egységek bevetik a lábukat Dániába, és Norvégia felszabadul, még korábban is. Pal és Lisszabon. Augusztusban Berlin megrohanása következett. És elfoglalják a Harmadik Birodalom fővárosát. Továbbá a cári hadsereg az offenzívát folytatva felszabadítja Madridot.
  A gibraltári erődöt legutóbb szeptemberben foglalták el. Lebontották a fellegvárat... És majdnem véget ért az újabb háború. Valahogy meglepően rövidnek és könnyűnek bizonyult.
  Alekszej cár megkapta a minden idők és népek legnagyobb hódítója címet.
  De Hitler még mindig él, és sikerült megszöknie. Mi a teendő ezzel a szörnyeteggel? Furcsa módon, de Latin-Amerika nem akarta kiadni ezt a zsarnokot. És akkor, 1957. május 1-jén megkezdődött az utolsó hadjárat Latin-Amerika ellen és a Föld bolygó történetének utolsó háborúja. A csapatok gond nélkül haladtak előre. A helyi erők katonailag túl gyengék voltak, és nem tudtak ellenállni az orosz csapatoknak.
  Erzsébet és csapata épp most lőtték ki az akkumulátort, útjuk során az ellenségek nem tesznek mást, mint megadják magukat.
  A lány nevetve mondta:
  - Ez háború!
  Catherine mosolyogva mondta:
  - Az utolsó háború az emberiség történetében!
  Elena azt javasolta:
  - Szóval koccintsunk a világra! És a jövő teremtése!
  És a lányok még csupasz talpra csókolták egymást örömükben.
  Hát így mennek jól a dolgok...
  Anastasia és csapata magukhoz futnak, és csupasz lábujjakkal gránátokat dobnak az ellenfelekre. Ellenségeket tépve, fogukat vigyorogva.
  Natasha énekelte:
  - Kolosszális álmok lánya vagyok!
  És hogyan kell elindítani egy halálos gránátot. Igen, ilyen lányokkal nem lehetsz gyenge. Nem fogják megbocsátani.
  És megtámadják magukat, nem adva kegyelmet a náciknak. Legyen ez ebben az esetben nem éppen fasiszták.
  Zoya mezítláb is gránátot dob, és felszisszen:
  - Az ellenség feletti győzelemért!
  Aztán Augustine géppuskából lő, és mezítláb gránátot dob.
  És nyikorog:
  - Kétségbeesett ütés!
  És akkor Szvetlana nyomást fog gyakorolni ellenfeleire, és felfalja őket szakadt tésztává.
  Itt vannak a lányok.
  És kiabál:
  - Alekszej cár a bálványunk!
  Mexikóvárost elfoglalják, Kubát pedig elfoglalják. Az orosz csapatok északról délre vonulnak. És ezt nagyon sikeresen teszik. Nem fogsz beleavatkozni velük. És nagy győzelem lesz.
  Albina és Alvina a légi csatában pedig nagyon sikeresek a számlák megszerzésében. Harcosok, akiknek nem kell gyengeséget mutatniuk. Olyan gépeket lőnek le, amelyek szintjüket tekintve messze elmaradnak az oroszoktól. És ami a legfontosabb, mezítlábas, bikinis lányok állnak az élen. Hogy mindenkit csépelnek. És mindenkit lelőnek, aki beszáll a harcba.
  Már elhaladt Nicaraguán. Ne állítsa meg a cári hadsereg autóinak armadáját. És jönnek az orosz csapatok. És egyre több ellenfél megadja magát. És fogolyoszlopokkal űzik az ellenséget. És térdre kényszerítsd az ellenséget.
  Anasztázia magához fut, és arra kényszeríti az ellenfelet, hogy leboruljanak, és megcsókolják a csupasz sarkát.
  Annyi ellenség megadta magát. Sokan pedig kapitulálnak a dobverés előtt. És emeljék fel a mancsukat.
  Az orosz csapatok már belopóztak Venezuelába. A helyzet egyre nyugodtabb.
  Brazília a legnagyobb ellenfél, viszonylag könnyű megtörni. És kénytelen kapitulálni.
  Lányok sétálnak Rio de Janeiróban, a fiúk pedig puszilgatják a csupasz lábnyomukat.
  Natasha nevetve jegyzi meg:
  - Élj még jól!
  Zoya kételkedve jegyezte meg:
  - Ha falnak támasztva alszol, az nem olyan rossz!
  És a lányok nevetni fognak. Valójában viccesebbek, mint valaha. De mit csinálsz velük...
  Egy fiú is harcol Oleg Rybachenkoval. Több mint ötven éve szolgál a cári hadseregben. Ezredesi rangra emelkedett, számos kitüntetése van, és még mindig úgy néz ki, mint tizenegy éves. És vele az örökkévaló lány, Margarita. Felnőtt nő volt, és nagyon félt az öregedéstől. És ennek eredményeként örökre lány maradt. Száz évre azonban gyerekek lettek. Aztán megígérik, hogy akár tizenhat évesek is lesznek - ami általában véve jó! A fiúnak például nem kell borotválkoznia!
  Egy fiú és egy lány mezítláb gránátot dob az ellenségre, és énekel:
  - A győzelmek öröme bővül,
  Az akasztófa várja Hitlert!
  Itt van Oroszország ellenfeleinek utolsó fellegvára - Argentína. Hitler ott bujkált.
  Júliusban pedig orosz csapatok lépnek be Argentína területére. Az ellenállás töretlen volt. És így a főváros szinte harc nélkül elesett. Hitlert pedig 1957 augusztusában találták meg... hurokban lógva. Nyilván elvették a sajátjukat és felakasztották.
  Chile is kapitulált. Ezzel véget ért az emberiség történetének utolsó háborúja.
  Tizenkét - örök fiatalságot birtokló - boszorkánylány ünnepelte a győzelmet. De egy másik fiú, Oleg Rybachenko nagyon elégedettnek tűnt. Végül megélheti a saját örömére, hány évet töltött a hadseregben.
  Az oroszok pedig már 1947-ben kimentek az űrbe, 1954-ben pedig a Holdra repültek. És 1967-től a Marsig. És további új eredmények. A Naprendszer fokozatosan uralma alá került. 1975-ben II. Alekszej, aki hetven éve volt hatalmon, lezuhant egy repülőgéppel. És ezzel véget ért minden idők és népek legnagyobb uralkodójának uralkodása.
  És fia lett az új király: II. Mihály. Oroszország pedig az űrbővítésbe lépett.
  Oleg Rybachenko és Margarita a Marson sétál 2005-ben. A fiú megjegyzi:
  "Száz éve, hogy gyerek lettem. És nem lenne itt az ideje, hogy felnőjek tizenhat éves koromig?
  Margarita, aki szintén lánynak tűnik, így válaszol:
  - És nekem is fel kell nőnöm a szerződés alapján! De miért vagyunk még gyerekek?
  Oleg megvonta a vállát... Hirtelen egy szárnyas angyal-demiurgosz képe jelent meg előttük.
  Gyönyörű teremtés azt mondta:
  Elvégezted küldetésed egy részét.
  De most az űr vár rád! És az űrvilágok! Szóval élj és küzdj!
  Oleg Rybachenko vigyorogva kérdezte:
  - Tizenhat évesen holttestet ígértél nekünk!
  Az angyal mosolyogva bólintott.
  - És mit akarsz Margittal?
  Margarita egyetértően megrázta a fejét.
  - Még több?
  Az angyal gyöngyházfogú vigyorral bólintott.
  - Te leszel az! De nőj fel tizenhat évesre, leszel ezer éves! És akkor örökre a fiatalságban maradsz!
  Oleg és Margarita kórusban felsikoltott:
  - Ez nem fair!
  Angela mosolyogva jegyezte meg:
  - Ennyi az ára a halhatatlanságnak! De egyezzenek bele abba, hogy halhatatlan gyerekek legyünk, mint halandó öregek!
  A fiú és a lány egyetértett ezzel:
  - Igen, sokkal jobb!
  És hangosan nevetni!
  Valóban, mik ezek a halandó emberek? Még minden idők és népek legnagyobb cárja, Alekszej is elment. És előttük egy örökkévalóság, tele ragyogó kalandokkal.
  
  
  
  NAPOLEON NEM MENT OROSZORSZÁGBA!
  . Egy alternatív történelem, ahol a nagy császár nem Oroszországba ment, hanem az ezredeket ... Törökországba költöztette! Hát persze, miért ne? Miért nem szabadítják fel a Balkánt az oszmán uralom alól?
  És az ellenség természetesen nem túl erős. Igen, és előtte oroszok verték.
  Napóleon hadserege pedig erőltetett menetre indult. És szinte ellenállás nélkül ment Boszniából Isztambulba. Egy akadály - hegyek, folyók, erődök... És epizodikus ellenállás. A lakosság pedig felszabadítóként fogadja a franciákat és az európaiakat.
  Napóleon 1812-ben elfoglalta Isztambult. Aztán Kis-Ázsiában harcolt. Elérte az Indiai-óceánt és Mekkát. Ezt követően a franciák és zsoldosaik Egyiptomba költöztek.
  Napóleon eddig nem Oroszországba ment, hanem meghódította az oszmán birtokokat. Talán néhány jós figyelmeztette a cári birodalommal vívott háború esetleges kudarcára.
  A britek 1814-ben megpróbáltak leszállni Spanyolországban. Napóleon visszatért Párizsba. Erőt gyűjtve gyorsan Spanyolországba költözött, és ott legyőzte a briteket. Ezt követően a franciák valamelyest megerősítették magukat a Pireneusokban.
  Csapataik elérték Marokkót, és elfoglalták Afrika egész északi részét és Szudánt.
  Így egyetemes dominanciát alakítottak ki a Földközi-tengeren. Bevették Gibraltárt is. És meg is erősödtek. A Nagy-Britanniával vívott háború felemás sikerrel folytatódott. Mindkét fél belefáradt a tengeri összecsapásokba. Napóleon azonban el akarta venni a számot. És egyre több új hajó épült, tengerészeket képeztek ki. Fokozatosan elkezdett hatni a nagy emberi és területi erőforrásokkal rendelkező franciák számbeli fölénye.
  És a kimerült britek elkezdtek behódolni. Végül 1825-ben kétéltű partraszállás történt. És Napóleon végül bevette Londont. Így a háború véget ért. És már az idős császár úgy döntött, hogy pihen és békés építkezésbe kezd. Az egyetlen dolog az, hogy a franciák továbbra is áthaladtak Afrikán, és meghódították déli részét. I. Miklós hatalomra került Oroszországban. Az oroszok hadban álltak Iránnal, de a győzelmek ellenére nem hódították meg, hanem a mérsékelt területszerzésre szorítkoztak. Ezután Oroszország szembeszállt a kaukázusi Shamil háborúval, és hosszú ideig lekötötte.
  Napóleon 1837-ig uralkodott, és hatvannyolc évesen halt meg. Utóda fia, Napóleon II. Fiatal, huszonhat éves szőke császár, előtte Olaszország és a Római Birodalom királya volt. Természetesen túl akarta szárnyalni apja, Első Napóleon dicsőségét.
  II. Napóleon pedig megtette első hadjáratát Iránba, majd Indiába. Természetesen a világ legnagyobb és legjobban szervezett hadserege viszonylag gyorsan meghódította Iránt és Indiát is. Afrika meghódítása is befejeződött. Franciaország háborút vívott Latin-Amerikában, hogy átvegye az irányítást Spanyolország és Portugália gyarmatain. Valahogy nem Oroszországon múlott. Ám a franciák hosszú háborúk után végre beépültek Latin-Amerikába. II. Napóleon 1856-ban halt meg, fia, III. Napóleon lépett a trónra. Ekkor még csak tizenhat éves volt. 1858-ban pedig III. Napóleon hadjáratot indított Oroszország ellen.
  Úgy döntött, hogy felülmúlja dédapját. És Oroszországban még mindig van jobbágyság. És az ország harci erejében természetesen összehasonlíthatatlan a napóleoni Franciaországgal.
  III. Napóleon a győzelemre számított. És kétmillió katona mozgott Oroszországon keresztül. Három oszlopban mentek: Kijevbe, Moszkvába és Szentpétervárra. De Oroszországnak nem volt saját Kutuzovja.
  Sándor cár pedig kénytelen volt Kazanyba menekülni. Moszkvát és Szentpétervárt és Kijevet elfoglalták. Oroszország ellen a világ minden tájáról érkeztek csapatok és fejlettebb fegyverek. Még III. Napóleon hadseregében is megjelentek az első könnyű tankok.
  Igen, nem tudsz ellenállni ennek az erőnek. Sándor cár békét ajánlott a franciáknak. Harmadik Napóleon azonban kijelentette, hogy szüksége van Oroszország egészére.
  Röviden: gerillaháború kezdődött. De Napóleonban sok katona van. Ezenkívül III. Napóleon bejelentette a jobbágyság eltörlését. Az emberek egy része is meghajolt mellette. A háború több évig dúlt, és Napóleon csapatai elérték a Csendes-óceánt.
  Végül sikerült kompromisszumot találni. III. Napóleon feleségül vette II. Sándor lányát, és megkoronázták. Oroszország pedig egy hatalmas birodalom részeként némi autonómiát kapott.
  Harmadik Napóleon még Kínában harcolt, csapatai elérték Ausztráliát és meghódították Indokínát. És 1877-ben meghalt, és Negyedik Napóleon lépett a trónra. Tizennégy éves fiatalember. I. Napóleon dédunokája és orosz cárok anyai leszármazottja. Negyedik Napóleon befejezte a világ meghódítását - miután meghódította az Egyesült Államokat és az összes többi szigetet... Világbirodalom keletkezett. Aztán már csak az űr megrohanása maradt hátra.
  De nem volt szomorúság, hanem az ördögök csimpaszkodtak. IV. Napóleon 1894-ben halt meg. Pontosabban egy afrikai vadászaton halt meg. Trónját pedig a négyéves Ötödik Napóleon fiú foglalta el.
  Valahogy Napóleon leszármazottai nem voltak túl kitartóak. És persze elkezdődött a zűrzavar. Most Latin-Amerikában, most Kínában, most Oroszországban.
  De a csapatok elfojtották a zavargásokat és a szeparatistákat. Ötödik Napóleon felnőtt, és határozottan elkezdte elfojtani a lázadásokat. Utána valahogy megnyugodott a Föld bolygó. És 1914-ben az első ember felrepült az űrbe! 1917-ben emberek landoltak a Holdon.
  Az emberiség fokozatosan stabilizálódott. És most a terjeszkedés az űrbe. 1935-re az emberek a Naprendszer összes bolygóját meglátogatták, és egy település jelent meg a Holdon. Ötödik Napóleon 1960-ig uralkodott - hatvanhat évig - rekordnak számít a bonapartok között, és dicsőségben halt meg. A trónt VI. Napóleon kapta. Ekkorra már elkezdődtek sikeres kísérletek az emberek fiatalítására. És 2000-ben az emberek elkezdtek behatolni a szomszédos csillagokba. 2020-ra létrejöttek az első emberi települések a Földön kívül.
  
  IVÁN A RETEGŐS NEM MÉRGEZETT
  Ezt a Rettegett Ivánt nem 1584-ben mérgezték meg (miért jutott eszébe egyáltalán, hogy megmérgezték?), hanem élt még egy ideig. Feleségül vett egy angol hercegnőt. És egyúttal meghódította Szibériát, városokat épített ott. 1590-ben egy angol hercegnőtől született fia, Sándor. 1591-ben meghalt a fia, Dmitrij, de az oroszok visszaszerezték az éveket a svédektől. 1592-ben elfoglalták Narvát.
  Lengyelország és Oroszország közös háborúja Svédország ellen 1593-ban ért véget Viborg elfoglalásával. És a svéd háború veresége 1594-ben.
  Oroszország így visszaszerezte a balti-tengeri városokat, és megtelepedett Narvában, valamint Viborgban. 1595-ben Rettegett Iván elrendelte, hogy építsenek várost a Néva torkolatánál. Így Aleksandrovszk több mint száz évvel korábban keletkezett. Rettegett Iván fia és az angol hercegnő tiszteletére nevezték el.
  Aztán Rettegett Iván tovább utazott Szibérián. Harcosai előrenyomultak az Amur folyóhoz. 1598-ban, miután hatvanöt évet korrigáltak - ez Oroszország rekordja és a királyság egyik leghosszabb időtartama a Föld bolygó történetében, Rettegett Iván meghalt. Egy év alatt meghalt vele, és az örökös Fedot. És Első Sándor király lett. Mindössze nyolc éves volt trónra lépésekor. De Borisz Godunov régens lett. És többé-kevésbé minden ment. Igaz, voltak éhes évek. Aztán a háború Lengyelországgal 1605-ben. Ekkor először maga Sándor vezényelte a hadsereget. A lengyelek megpróbálták ostromolni Szmolenszket, de teljesen vereséget szenvedtek. Az oroszok támadásba lendültek - bevették Kijevet és Polockot. A lengyelek átengedték a Berezina menti területeket és Kijevet a balparti Ukrajnának.
  Egy darabig csend volt. Oroszország keleten haladt előre. Elérte a Csendes-óceánt, és ott új városokat alapított.
  Ezután egy Krím-félszigeti hadjárat következett, amely egybeesett Törökország meggyengülésével. Oroszország Azovval együtt meghódította a Krími Kánságot is.
  Így jött létre egy nagy birodalom. Aztán megint háború a lengyelekkel. Sándor kijelentette: vissza fogjuk nyerni az egész Kijevi Rusz földjét.
  És megtörtént. Az orosz csapatok a cár és a nagy parancsnok, Szkopin-Sujszkij vezetésével még mindig meg tudták győzni a lengyeleket, sőt Varsót is bevették.
  Néhány vita után Lengyelország elfogadta Első Sándort cárnak. Ezt követően emelkedett ki a szlávok nagy hatalma. Oroszország 1630-ban délre fordult. Háborúba szállt Törökországgal. Az Oszmán Birodalom hanyatlóban volt, és veszteséges volt.
  Oroszország visszafoglalta a Balkánt, és belépett Konstantinápolyba is. Az oszmán trónt Sándor cárra ruházták át. És most az orosz ezredek eljutottak Egyiptomba. 1640-ben pedig Kuvaittal meghódították Mekkát és Irakot is. Építs egy hatalmas birodalmat. 1645-1647-ben háború volt Iránnal. És Perzsia is alávetette magát Oroszországnak. A Mandzsúriai Birodalommal vívott háború Észak-Kína elfoglalásával ért véget.
  Sándor cár, tekintettel a nem orosz lakosság számának növekedésére, még ökumenikus zsinatot is összehívott. Az ortodoxiában olyan változtatást hajtottak végre, amely lehetővé tette, hogy négy felesége legyen.
  Mi volt az eredménye annak a vágynak, hogy elősegítsék a muszlimok ortodoxia átvételét, és hogy felgyorsítsák az újonnan meghódított területek oroszosítását?
  1658-ban halt meg első Sándor cár, aki hatvan évig uralkodott, és nagy Rurikovics lett.
  Első Mihály, Első Sándor fia lett az új cár. Az új király már negyven éves volt. És folytatta apja agresszív politikáját. Az orosz csapatok Indiába vonultak. Háborúk voltak.
  Ami az orosz uralom ottani megteremtésével ért véget. Aztán nagy háború volt Kínával. Michael 1671-ben halt meg. És a háborút fia, Alekszej, az első Rurikovics folytatta. A harminc körüli fiatal király energikusan parancsolt, és jelentős győzelmeket aratott. Kínát több éves háború után meghódították.
  A továbbiakban Oroszország folytatta keleti és déli mozgását, meghódítva Indokínát is. Amíg el nem értünk Szingapúrba. 1701-ben Alekszej is meghalt, fia, Péter pedig nagy flottát kezdett építeni. Oroszország áthaladt a Csendes-óceán szigetein, és partra szállt Ausztráliában.
  Ugyanakkor megvolt az európai terjeszkedés vágya. 1715-ben pedig megkezdődött a háború Ausztriával. A felsőbbrendű orosz csapatok gyorsan meghódították Ausztriát. Aztán Németországot átvették. Elértük a Rajnát. 1721-ben pedig meghódították Olaszországot. Így hát Nagy Péter ablakot vágott Európára. Egyiptommal együtt. Ezzel egy időben az oroszok Alaszkán keresztül elfoglalták Kanadát. 730-ban Nagy Péter meghalt, és a trónt unokája, II. Péter, Rurikovics követte.
  Uralkodása aktívnak bizonyult, a fiatalember háborút kezdett Franciaországgal és meghódította Kanadát, az orosz csapatok pedig nagyobb számbeli fölénnyel bevették Párizst. Hollandiát is meghódították. Bár a gerillaháború ott elhúzódott. De a végén összetört.
  Később, 1745-ben Spanyolország és Portugália is elesett. De több évig gerillaháború is volt. 1753-ban, Második Péter halála után, a második Péter fia, Harmadik Péter lépett a trónra. Az új király tovább utazott Afrikában és Amerikában. 1761-ben háború tört ki az utolsó nagyhatalommal, Nagy-Britanniával. Oroszország eleinte nem volt túl sikeres a tengeren.
  De aztán a briteket számbeli fölény és tapasztalt parancsnokok győzték le. És volt egy leszállás. London 1767-ben elesett.
  1780-ban pedig Harmadik Péter is meghalt. Huszonnyolc éves fia, Első Pál lépett trónra. Oroszországnak már nem volt komoly ellenfele, és Afrikán és Latin-Amerikán keresztül haladt. 1820-ra, amikor Első Pál hatvannyolc éves korában meghalt, Oroszország befejezte az egész világ meghódítását. És a negyvenkét éves ötödik Iván trónra lépett.
  Nem volt kivel harcolni. A tudomány pedig még nem érte el az űr kiterjedésének meghódítását. Ennek ellenére Iván járatokat rendelt a Holdra. Például a birodalomnak tovább kell lépnie. 1833-ban pedig egy ember először repült az űrbe. És 1845-ben az oroszok végre leszálltak a Holdra.
  Ötödik Iván császár 1847-ben halt meg. A trónt II. Sándor követte. Az űrbe való terjeszkedés folytatódik. Leszállás a Marson 1861-ben. És akkor a Naprendszer összes bolygóján.
  Aztán más sztárokhoz repültek...
  
  DONALD TRUMP ROOSEVELT HELYÉN
  Itt van Donald Trump, aki Roosevelt helyén állt a második világháború alatt. Ez valójában egy nagyszerű lehetőség! Tanuljon elődje hibáiból. És az első hiba: hagyták, hogy a Szovjetunió felemelkedjen és szuperhatalommá váljon.
  Donald Trump úgy értette, mint senki más: nem szabad hagyni, hogy Oroszország megnyerje a második világháborút. A Harmadik Birodalom gyors győzelme azonban Amerika számára is veszteséges.
  A legjobb megoldás: hagyd, hogy megöljék egymást, ameddig és amennyire csak lehetséges.
  Hát persze, Donald Trump segített egy kicsit Oroszországnak, Sztálingrád előtt... És nem voltak különösebb különbségek a történelemmel. És kiűzte a Harmadik Birodalmat Afrikából.
  Aztán fegyverszünetet ajánlott Hitlernek az antiszemita törvények eltörléséért cserébe.
  Sztálingrád után a németek rájöttek, hogy tényleg elveszíthetik a második világháborút, és egyetértettek Trumppal. A zsidókat nem üldözik, de... A kereskedelem újraindul...
  És a foglyokat kicserélik. Trump maga készít atombombát, és végez Japánnal. A németek pedig területük bombázásának megszűnése és a második front lezárása után erőt halmoznak fel.
  A Führer többször elhalasztotta a Citadella hadműveletet. És még júliusban sem indított offenzívát, ezért ki akarta próbálni a Tiger-2-t, a szörnytankot, vagyis az oroszlánt és az egeret a csatában. Ezenkívül a németek elkezdtek hadosztályokat alkotni a külföldiekből, és erőt halmoztak fel.
  Igen, és Trump azt tanácsolta a Führernek, hogy ne rohanjon, mivel a Kurszki dudoron végrehajtott német offenzíva terveit már ismeri a szovjet parancsnokság, és nincs is ostobább támadni, ha az ellenség tud róla.
  A Führer elég okos volt ahhoz, hogy meghallgassa Trump bölcs tanácsát. És védekezésbe ment.
  A Vörös Hadsereg augusztus 30-án végre támadásba lendült. És elakadt az ellenség mélységes védelmében. A csaták megmutatták, hogy a Párduc nagyon jó védekezésben, gyorstüzelő ágyújával, amely nagy távolságra is üt.
  És a "Tigris" nem rossz, sőt "Ferdinand". Az utolsó önjáró fegyver a védelemben elég erős. És tökéletesen legyőzi az ellenfelek támadásait. Ferdinánd pedig nagyon aktívan dolgozik. Mivel távolról üti, nem fogja tudni kiegyenesíteni a hátát.
  A németek még mindig legalább lassan, de az Oryol párkányon hódoltak. De a szovjet repülés már nem uralta az eget. Nyugati front nélkül a Fritzek erősek voltak. A Marseille kiemelkedett a német ászok közül.
  Nem halt meg balesetben a Földközi-tengeri csatában. És most ászként az első számú harcolt keleten. A Luftwaffe legjobb ásza pedig, aki rövid időn belül rekordot döntött a nyugati fronton, amit a valós történelemben senki sem döntött meg, most keleten harcolt.
  Marcel messziről csapkodta, és nem engedte magát megcsípni és leütni. Legendává vált a német és szovjet pilóták körében.
  És minden túlzás nélkül. Lelőtték a támadó repülőgépeket és a vadászgépeket is.
  Százötven repülőgépért tüntették ki a Vaskereszt lovagkeresztjével, ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Amikor kétszáz repülőgépet készített, a Német Sas Rendjét gyémántokkal tüntették ki. A háromszáz repülőgép elérésekor egy külön neki alapított kitüntetést kapott: a Vaskereszt Lovagkeresztjét arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Miután négyszáz repülőgépet lelőtt, arany-gyémánt katonai érdemkeresztet és arany-gyémánt Luftwaffe-kupát kapott. Marseille ősszel kétszáz repülőgépet lőtt le a Földközi-tenger felett. A tél és március folyamán még csaknem száz autót lőtt le, és átszállították a keleti frontra. Ott 1943 májusában meghaladta a háromszáz autót.
  Aztán 1943 szeptemberében elérte a négyszáz autót. És még rekordot is felállított azzal, hogy egy csatában tizennégy autót kiütött.
  Természetesen egy ilyen ász mellett a németek az égen több mint magabiztosnak érezték magukat.
  És vissza tudták tartani a Vörös Hadsereg rohamát, előre felhúzva az erőket. Ennek ellenére a szovjet csapatok előrenyomultak, bár nagyon lassan.
  Október végén a Vörös Hadsereg megközelítette Orelt. Fritz megpróbálta bármi áron megtartani ezt a várost.
  A csatákban először használták a Tiger-2 harckocsit. Ez az autó azonban védekezésben jól mutatta magát, de gyakran elromlott. Leo még rosszabb. Hasonlóan a kifejlett "Tigris" -2-höz, ismertebb nevén a királytigrishez, az "Oroszlán"-nak is volt egy erősebb fegyvere, amely azonban szükségtelen volt. Mivel a szovjet harmincnégy tankot már elfoglaltak a német fegyverek. És a kilencven tonnás "Oroszlánnak" nem volt előnye a "Tigrissel" szemben a páncélzat tekintetében, de többe került, kevésbé volt megbízható, és egy erősebb fegyver gyengébb volt a tűzsebességben.
  Csak a nagy távolságból való lövésnél volt az "Oroszlán" előnye, de nem sok haszna volt, így szinte lehetetlen egy harmincnégyesnek olyan távolságból eltalálni, ahol az "Oroszlán" előnyökkel járt.
  A csaták megmutatták, hogy az "Oroszlán"-nak nincs semmi előnye az oldalak védelmében, és a hajótest homloka a "Tiger" -2-vel szemben, és a torony homlokának vastagabb páncélja csak lassítja a forgását.
  Vagyis kiderült, hogy az "oroszlán" a gyakorlatban még rosszabb, mint a "tigris" -2. És amire kiderült, arra tervezték.
  Ennek ellenére a Tiger-2 viszonylag jól védett, oldalra is áthatolhatatlan volt a T-34-76 számára, ezért hatékony, bár ügyetlen gépnek bizonyult.
  Ugyanakkor két pilóta jól mutatta magát a csatákban: Albina és Alvina. Aki állandóan mezítláb harcolt bikiniben. És ezt nagyon hatékonyan tették.
  Így teszi Albina mezítlábat a ravaszra, és leüt egy szovjet pilótát.
  És akkor megnyomja Alvint, szintén csupasz vésett lábakkal. És ismét legyőzni az ellenséget.
  A lányok aktívan és párducmérlegben dolgoztak. Bár kezdő harcosok. De a titkuk az, hogy bikiniben és mezítláb harcolnak, akkor nem üt le senki!
  A Sasért folyó csata november végéig elhúzódott. A németek tartották a várost, a Vörös Hadsereg pedig makacsul megrohamozta. Maga Sztálin makacsságot mutatott ebben a kérdésben. A várost a Fritz alaposan megerősítette, és nem engedte, hogy körülvegyék.
  December elejére átmeneti szünet következett, csak csaták zajlottak az égen. A Marseille meghaladta a lelőtt repülőgépek számát, és Göring után a második volt a Harmadik Birodalomban, aki megkapta a Vaskereszt Nagykeresztjét.
  A Vörös Hadsereg megállt. December végén azonban folytatta az offenzívát. A makacs harcok után Orelnek mégis sikerült megkörnyékeznie. És akkor vegye. A németek egy kicsit jobban megszorultak a központban. De készen álltak a télre, és keményen küzdöttek.
  A Fritzek még mindig le tudták verni az offenzívát Leningrád közelében. Részben Trump figyelmeztetése miatt, aki nagyon félt a nácik vereségétől.
  Miután visszaverték az északi offenzívát, a nácik valahogy visszaverték a támadást, és túlélték a telet ... És tavasszal elkezdték felhalmozni az erőt.
  A Vörös Hadsereg is veszteségeket szenvedett. De megkapta az IS-2-t és a T-34-85-öt. Megkezdődött az ütések cseréje, és 1944. június 22-én a Vörös Hadsereg nagy offenzívát indított a központban.
  A németek feladták, de lassan... a szovjet csapatok másfél hónap alatt ötven kilométert haladtak előre a front meglehetősen széles szakaszán. A nácik általában némileg változtattak a taktikájukon, és úgy próbálták megőrizni erejüket, hogy nem haladtak előre.
  Itt Trump játszotta a szerepet, aki nem akarta sem Oroszország, sem Németország győzelmét. De attól félt, hogy az oroszok úgyis nyernek, és azt tanácsolta a Führernek, hogy építsen háborút a védelemre, hogy kimerítse a bolsevikok erőforrásait.
  Hitler minden agresszivitása ellenére mégis süket védelembe lépett. Ráadásul a német tankok tökéletlenek. És "Egér" sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és csak védekezésben mutatkozott meg többé-kevésbé rövid kontrákban.
  A németek még nem tudtak megfelelő sikereket elérni a technológia terén. A Panther-2-t fegyverzetben és páncélzatban még nem sikerült erősebbé tenni, de ötven tonnánál nem nehezebbé. A Focke-Wulf manőverezőképességében gyengébb volt, és befejezetlen volt.
  A Me-309 fegyverzetében és nagy sebességében erősnek bizonyult, de a manőverezési képességében rosszabb. A TA-152 jobb volt, mint a Focke-Wulf repülési jellemzőit tekintve és erősen felfegyverzett, de nehezebbnek is bizonyult. Igaz, a Marseille jó taktikát dolgozott ki a nehezebb, de erősebb fegyverzetű és jobban védett repülőgépekhez.
  A németek eddig nemcsak megőrizték az égboltban az előnyt, de a járművek száma miatt még növelték is. Bár a Szovjetuniónak volt Jak-3 és LAGG-7 is. De ez még nem jelentett előnyt.
  De a németeknél volt az ME-262. Júniusban a Luftwaffe már ezer ilyen sugárhajtású géppel rendelkezett négy 30 mm-es repülőgépágyúval. De a harcban az ME-262 nem bizonyult kellően manőverezőnek és hatékonynak. Többek között a nagy sebesség miatt. Csak annyit, hogy az ME-262-t nagyon nehéz lelőni, páncélozott és szívós, a nagy sebesség miatt nehéz eltalálni, de a nem túl megbízható motor miatt magától összeomlik.
  Így a németek eddig csak viszonylag sikeresen fogadták a TA-152-t, és volt egy modernizált ME-109 "K", a második világháború legmasszívabb vadászgépe.
  A gyártott repülőgépek száma is nőtt, ami lehetővé tette a szovjet márkákkal szembeni fölény megtartását. Ráadásul a német autók fegyverzetben és motorteljesítményben is lényegesen erősebbek voltak.
  A német Yu-288 meglehetősen sikeresnek bizonyult, amely kombinálta a nagy sebességet és a nagy bombaterhelést. És az első sorozatos négymotoros Yu-488 bombázó, amely képes nagy távolságra is bombázni. A csúcspontja a szárnyak viszonylag kis területe volt, amely akár 700 kilométeres óránkénti sebességet is adott, ami akkoriban és egy bombázónak sok volt.
  A németek nem voltak túl sikeresek a harckocsigyártás terén. A Maus védelemben jó, de még mindig sebezhető a levegőtől, és nehezen szállítható. A Jagdpanther sikeresebbnek bizonyult . Egyre nagyobb mennyiségben gyártották, és jó hírnevet szerzett.
  Itt persze a németek majdnem befejezték az autót, de mindenesetre jól fordult.
  A német felszerelések fő mennyisége nőtt, ami lehetővé tette a szovjet támadások sikeresebb ellenállását. Beleértve az augusztusi offenzívát délen.
  Eljött 1944 ősze, a szovjet csapatok még Harkovot sem vették be, és még mindig a központban állnak.
  Fritz egy kicsit magabiztosabbnak érezte magát... Sztálin folytatta a piszkálást, de az Egyesült Államok segítsége nélkül nem tudta megnyerni a technológiai versenyt Németországgal szemben.
  Külföldi hadosztályokkal és sok hiwivel, plusz műholdakkal és volt szovjet állampolgárokkal a Harmadik Birodalom többé-kevésbé feltölthette erőit, és védekezésben maradhatna. A külföldi munkások és a rabszolgamunka sok berendezés gyártását tette lehetővé. És mindenekelőtt a sugárhajtású repülőgépek.
  A V-1 és V-2 rakéták projektjét a sugárhajtású repülőgépek javára korlátozták, és megjelentek az Arado bombázók. Ami jól bombázott. A szovjet repülőgépek pedig még csak nem is tudták utolérni őket.
  Hitler egyre inkább a légi offenzívára támaszkodott. A Fritzek télen is harcoltak... A Vörös Hadsereg télen tudott előrenyomulni a központban.
  Itt a németek, bár offenzívára számítottak, sokkolták a tüzérség, különösen az Andryusha sugárhajtású munkája. Ekkor azonban számos német harckocsihadosztály meg tudta állítani a szovjet csapatokat.
  Az új német E-10 és E-25 önjáró lövegek, kicsik, de fürgeek különösen hatékonynak bizonyultak.
  Szűkebb és kisebb toronnyal és 1000 lóerős erős motorral megjelent a "Tiger" -2 is, ami praktikusabb gépnek bizonyult.
  Röviden: a háború a németek számára előnyösebb menazsériával kezdődött.
  Hitler az "E" sorozat tankjaira számított, mint fejlettebbek és alacsony sziluettűek. Az E-50-ben a magasság általában egy méterrel alacsonyabb volt, mint a "Tiger" -2-é, ami lehetővé tette, hogy azonos páncélzattal a harckocsi súlyát 1200 lóerős motorral ötven tonnára csökkentsék a kényszerítés során. , egy páncéltörő és pontosabb fegyver.
  Ez remekül sikerült! A gép felgyorsult és az áttörés gyorsasága lett. És a lányok harcolnak rajta. És persze mezítláb és bikiniben.
  A harcok különösen tavasszal, májusban élénkültek. A németek megpróbáltak támadni. De csak a szovjet csapatok által korábban elfoglalt Belgorodot tudták visszafoglalni. A harcok sokáig tartottak. És a csatában az E-100 harckocsi is részt vett. Ez a nagyon jól védett és erős fegyverekkel rendelkező gép nagy problémát okozott a szovjet csapatoknak.
  Az SU-100 megjelenése után Sztálin váratlanul úgy döntött, hogy megváltoztatja a tanképítés doktrínáját. És ezeket az önjáró fegyvereket egyre nagyobb mennyiségben kezdték gyártani.
  Vonzza a gyártásban lévő önjáró fegyverek egyszerűsége és az erősebb fegyver. És az is, hogy Sztálin a katonák megmentésén kezdett gondolkodni. Mindenesetre csak a németek jutottak előre 1945 nyarán. Csak a Don melletti Rosztovot és Orjolt tudták bekeríteni, de ez a sikerre korlátozódott... Ősszel a Fritzek védekezésbe ültek, a Vörös Hadsereg pedig előrenyomult. És télen is... És csak a Belgorod tudott visszaverni.
  Szóval mindkét armada lelassult...
  Eljött az 1946-os év. A németek nyáron próbáltak támadni, E-50 és E-100, valamint E-75 harckocsikkal. Ellenük Sztálinnak SU-100 önjáró fegyverei voltak, amelyek gyakorlatilag minden más típusú fegyvert helyettesítettek. A németek pöfékeltek, de szinte nem haladtak előre ... És ősszel és télen a Vörös Hadsereg már előrenyomult ...
  De megint nem lett belőle semmi.
  Már 1947 van. A németek nyomulnak és előrenyomulnak, az oroszok visszanyomnak és előrenyomulnak. Semmi sem sikerült.
  Jön 1948. Megjelent a T-54, amely azonban nem lett masszív. Az SU-100 még mindig szolgálatban van. Igaz, ez az ACS kissé elavult. A németek az első helyen állnak a sorozatban a gázturbinás motorral szerelt E-75 felett. És már jól védve volt oldalról ...
  De a németek még mindig nem tudtak győzelmet aratni. A Szovjetunió gyártotta az IS-7-et. akik sikeresen harcoltak a németekkel.
  Aztán 1949... A frontvonal mozdulatlan, és ütések váltják egymást. A bokszolók hintáznak és pusztítják egymást.
  Tehát 1950-ben a frontvonal enyhén ingadozik. De semmi lényeges nem történik.
  És 1951-ig megy, ugyanaz. A keleti fronton nincs változás. Mindkét fél nagyon kimerült.
  Elment és 1952. Sztálin uralkodásának utolsó teljes éve. Az egyetlen dolog, amit a németek kézi lőfegyverekkel szemben sebezhetetlen korongokkal rendelkeztek. A Szovjetunió rendelkezik a legmasszívabb géppel: a hosszú csövű SU-122-vel, amelyet még mindig a legjobbnak tartanak.
  És végül, 1953... Sztálin meghal, és ez kezdődik. Moszkvában harc folyik a hatalomért, ezt kihasználva a németek támadásba lendülnek.
  És a Kaukázusban haladnak előre. Végül Türkiye belép a háborúba.
  Tavasszal, nyáron és ősszel megörökítem az egész Kaukázust, és előnyt kapok ...
  De itt közbelép Trump. 1954. január 1-jén pedig az Egyesült Államok megkezdi a Harmadik Birodalom és ... Oroszország területének nukleáris bombázását.
  Mint ez! Trump beavatkozott a második világháborúba.
  És kiderül, hogy minden nagyon klassz a maga módján! És bizonyos értelemben menő!
  Trump magabiztosan győzi le ellenségeit! És ez az ő pokoli PR-je!
  Ez az amerikai diktátor még ugrál is örömében!
  
  GYÖNYÖRŰ LÁNYOK TÖRTÉNELMI TÖRTÉNETET
  Egy alternatív történet, amelyben Hitler mégis úgy döntött, hogy először végez Nagy-Britanniával, és csak azután támadja meg a Szovjetuniót. Az egyik ilyen lépés Kréta elfoglalása és Málta megtámadása után történt. Ez utóbbi meglehetősen sikeres volt, és a Führer csapatai legyőzték a briteket. Hitler úgy döntött, hogy megszünteti Nagy-Britanniát, és csak ezután megy a Szovjetunióba.
  Itt négy boszorkánylány hatott rá. Árja szépségek: Gerda, Charlotte, Christina, Magda - meggyőzte a Führert, hogy még ne menjen Oroszországba! Még térdre is ereszkedtek, és megesküdtek, hogy a 41-es nem erre való. A lány mellett mezítláb futottak a parázson, és rituálét végeztek, megerősítve, hogy jobb, ha nem mennek Oroszországba. A négy szépség pedig meggyőzte a Führert, hogy szükséges, hogy Afrikában is harcoljanak a lányok. Amibe beleegyeztek.
  A brit bázist megtámadja egy Fritz armada;
  A legnagyobb brit bázis valóban pokolian nézett ki. Több mint ezer bombázó zuhant rá a keleti front minden tájáról, és tisztességes harci tapasztalatot szerzett, kísérő vadászgépekkel együtt. A britek persze régóta harcolnak, de nem számítottak ilyen erős masszív csapásra. Valóban, ki hiszi el, hogy a Fritzek úgy döntenek, hogy leleplezik a frontot, még akkor is, ha az ellenség átmenetileg csendes. De a brit harcosokat most könyörtelenül verik. Például a hajóikat megtámadja a Yu-87, a híres "dolog". Nem túl gyorsan, de a (korukhoz képest) legmagasabb bombázási pontossággal megkínozzák az öblökben megbúvó brit flottát. Nem sokkal marad el a modernebb Focke-Wulf, köztük maga a legendás von Rudel, a támadórepülőgépek királya is. A legerősebb szovjet csatahajó, a Marat csatahajó elsüllyesztéséről ismert.
  Itt például Richard tizedes azt látja, hogy keselyűk gurulnak le a dombról, mint egy szán. A ragadozó halakhoz hasonlóan számos német bombázó bukkan elő a lyukból. Egy öreg angol már félelmében feldobja a telefont. Még soha nem látott ilyen szörnyű látványt. A szirénák nagyon későn üvöltenek, miután a bombák felrobbantak. A robbanáshullám feldobja a brit katonákat, a leszakított karok és lábak különböző irányokba repülnek. Itt az egyik vassisak felforrósodott, és arcon találta a tisztet. És hogyan visít:
  - Churchill kaput! Hitler király!
  A brit légelhárító ágyúk nem kezdtek el azonnal tüzelni, hanem csak akkor, amikor egyszerre több ezer bomba zuhogott. Az ellenség mindent helyesen számolt ki: egyetlen bombát sem szabad elpazarolni. Tehát törje össze az ellenséget, és verje meg. Minden szektor előre meg van jelölve a térképen. Ráadásul a pimasz britek még rendesen sem álcázták magukat. Sok légelhárító ágyújuk teljes látókörben áll, és először is elsodorják őket.
  Itt van egy 85 milliméter hosszú, harminckét méteres légelhárító ágyú csöve feldobva és fánkszerűen a levegőben hajolva. Aztán lezuhant, összezúzva öt angolt. Itt az egyik feketének felszakadt a hasa, és kihullottak a belek.
  És záporoztak a bombák, és égett minden, dübörgött az üzemanyagraktár, robbanni kezdtek, szinte az egész csontvázon szétszórták a lövedékeket, majd egy másik raktárt felrobbantottak. Mindennek tetejébe a Yu-87 és a Focke-Wulf szirénák burkolatába szerelt szirénák üvöltöttek, vad rémületet keltve a gyarmati csapatok közül a négerekben és az arabokban. De úgy tűnik, a fehérek nem félnek kevésbé.
  Itt például két brit fregatt ütközött, olyannyira, hogy a kazánok dübörögtek. És még a felszálló fregattok töredékei is felszakadtak a levegőben, mint az aknás mezők, és a cirkáló egyszerűen leült a fenékre.
  Az angol Cromwell harckocsi rövid torkolattal, de tisztességes sebességgel és erőteljes frontpáncélzattal pánikszerűen felgyorsult, és saját raktárát döngölte, útközben még egy tucatnyi elkeseredett katonáját is szétzúzta. A káosz nőtt. Az angol repülőgép-hordozó itt is ereszkedni kezdett, és egy hatalmas dreadnought tüzet nyitott ... a parton, ahol saját katonáik nyüzsögtek.
  És ebben a pokolban két ember teljesen zavartalan maradt. Egyikük egy indián volt, kimérten gyújtott pipájára, a másik pedig egy nyilvánvalóan arab származású, de katonai egyenruhás nő. Együtt nem figyelnek a gyorshajtásra. Inkább a megsemmisülés lovasainak egész hordája vágta bele magát egy nem egészen hétköznapi kártyajátékba. Ötvenkét lapos játék volt jokerekkel, méghozzá a vörösbőr által kitalált szabályok szerint.
  Az arab nő azt mondta:
  - Sok a zaj! És mi értelme van a pániknak?
  Az egyik repeszdarabbal hátba vágott katona kis híján belefutott egy indiánba, de aztán véletlenül eldobta, mint egy cicát. Vércseppek hullottak a vörösbőr arcára, és mosolyogva nyalták le. Aztán észrevette:
  - A hangoskodás a sok gyenge sápadt arc. Mi, apacsok így gondoljuk - nem jó ellenség, megjelent az ellenség - még jobb!
  A sápadt nő megjegyezte:
  - Ez tipikus gyengesége azoknak, akik Krisztus hitét vallják. Szeretnek az áldozatról beszélni, de nem áldozzák fel magukat.
  Az indián gyorsan bólintott.
  - A rend olyan alapra épül, ahol a cement a hit, a homok pedig az akarat! A hit aranyszív, az akarat pedig vasököl! Csak a sápadt arcúaknak nincs egyik sem.
  Több lángoló brit katona a vízbe vetette magát, hogy elmossa a lángokat. Még a vízbe lépéstől is felforrt, sikolyok és vad nyögések hallatszottak. És véres körök kúsztak végig a tengerhabokon, eleinte sűrűek, majd fokozatosan elsápadtak. A Föld egykor legnagyobb és legkiterjedtebb birodalmának harcosai pedig elvesztették emberi formájukat. Az arab megvetően felhorkant:
  - És ezek a férfiak fátylat viselnek velünk!
  A vörös bőrű ravaszul hunyorgott, és megjegyezte:
  - Nyilván megijedtek, félelmetes tekinteted!
  Az arab nő ravaszul kitárta a fogát, és így szólt:
  - A nő lágysága hasonló a páncél keménységéhez, csak védekezésben sokkal halálosabb és sokoldalúbb!
  A németek szívesebben ültettek minden erejükkel azonnal egy bokszoló taktikáját, aki az ellenség felkészületlenségére számítva azonnal teljes erejével az ellenségre rohan. Amikor több tucat ellenséges gép ég a repülőtereken, nem tudnak felszállni. Amikor a saját bombáik felrobbannak a Lancasterben, és mindent elpusztítanak körülöttük. Kemény, de hatékony taktika. Így az alvilág szimfóniája elérte ereje tetőfokát, majd kezdett alábbhagyni.
  De ezzel persze nem volt vége a dolognak, a légideszant hadosztály pályára lépett. Míg a britek egy ilyen kezelés után, abszolút egyiket sem lehet langyosan venni. Szerencsére a leszálló vitorlázórepülők már elkészültek a szükséges mennyiségben, és a vontatási módszerek is hibakeresésre kerültek. Valószínűleg a mai világ legjobbja.
  Repülnek tehát, nem úgy, mint a sárkányok - lassabban, de elég gyorsan, sőt Wagner - Hitler kedvenc remekműve - zenéje kíséretében. Ki emlékezett még az élők közül az Apokalipszis című filmre, ahol az amerikaiak ezt a zenét használták a vietnamiak megtámadására. Mennyire megijesztette őket. Tehát itt Wagner, és dübörgő motívumok, erősítőkön keresztül. Az ejtőernyősök foszforral kenték be az arcukat, és festettek, rettenetesen úgy néznek ki, mint alviláguk démonai. A pszichológiai hatás számítása is. Ezenkívül néhány reagenst adtak a foszforhoz, és néhány magnéziumforgácsot, hogy legalább rövid ideig fényt okozzanak. Olyan hátborzongató, különösen a füstös ragyogás, a sok tűz hátterében. Még gépfegyverük is van, szintén sárkányszáj formájában álcázva. Aztán már dallamos német és elfogott géppisztolyok dobognak. És lekaszált, rongyos sorok hullanak a győztesek csizmájára. És sokan egyszerűen inkább megadják magukat, annak ellenére, hogy sokkal több a brit, mint a német.
  Egy indiai és egy arab nő bújt meg egy kis, gondosan álcázott lyukban. Vöröshajú megjegyezte:
  - Hát felszántottuk őket!
  A fekete hajú nő meglepődött:
  - Azt mondod, mi? Talán ránk gondolsz?
  Az indián megrázta a fejét.
  - Nem! A sápadt arcok verik az angolokat, és ez jó jel! És lesz idő, akkor jön a nyaralásunk! Amikor az indiánok felszabadítják kontinensüket!
  Az arab megvetően felhorkant:
  - És véletlenül hatalmat követel a világ felett?
  Az indián szeretettel, mintha egy értelmi fogyatékos gyereknek magyarázna, elvigyorodott:
  - Aki túl sokat akar kapni, az általában semmivel végződik! Szóval egy nagy kanál - tép a szád!
  A Führer persze nem látta, mit csinálnak sólymai és sólymai, de elvileg sejtette, hogy a német hadigépezet mindent tisztán megold. Általánosságban elmondható, hogy a német katonai offenzív műveleteket egészen a Kurszki dudorig magas szakmai színvonalon hajtották végre. Vannak, akik benchmarknak is nevezik őket. Még az is furcsa, hogy egy ilyen gép elakadt, majd teljesen szétesett.
  És maguk a négyek vettek részt a máltai partraszállásban.
  Négy lány csak bikiniben volt. És már a levegőben mezítláb gránátokat dobtak a britekre. És nagyon szép. Ilyenek a lányok.
  És repülés közben, ahogy élesen csiszolt korongokat dobnak. És egyszerre egy tucat nyakat elvágtak. Egy szó - szuper osztályú szépségek. És nagyon szexi és izmos. Ilyenek a harcosok. És egy csapással fémet és téglát hasítanak. Olyan eszeveszett, forrongó erejük van. És hagyják, hogy csupasz sarkúak ugorjanak az angol katonák állába. Annyira elbaszott.
  És a vér repül, és fröccsen minden irányba.
  Aztán a lányok használták a kardjukat. És elkezdték pusztítani az angol sorokat. És éneklés közben:
  - A fehér farkasok összebújnak! Csak akkor marad életben a család! A gyengék elpusztulnak - megölik őket, megtisztítva a szent vért!
  Olyan menő lányok vannak itt. Egyszerűen szuper!
  És minden angol katonát megvágtak két karddal. És mezítláb horogkereszteket dobálnak, megölve a harcosokat. És olyan lelkes harcosok...
  A Máltára irányuló légicsapás pedig nagyon erős. A Führer a keleti frontról gyűjtötte össze a repülést. És a Yu-88 megmutatta magát dicsőségében. És természetesen felhasználták a Yu-87-eseket is, amelyek a vadászgépek levegőben való dominanciája ellenére nagyon hatékonynak bizonyultak.
  A Fritz pedig nagyon megverte a briteket. A mezítlábas terminátorlányok pedig még erősebbek. És a harcosok itt egyszerűen osztályok!
  Nos, hogy ne csodáljuk az ilyen lányokat. Nem lányok - hanem egyszerűen párducok!
  Összetörik ellenfeleiket. És éneklik:
  - Senki nem állít meg minket! Senki nem fog legyőzni minket! A gonosz farkasok megtépik az ellenséget!
  Gonosz farkasok - tisztelgés a hősök előtt!
  És újra levágták... A britek azonban már megadják magukat. És felemelik a kezüket.
  Gerda angolul ordít:
  - Térdre! És csókold meg a lábam!
  A férfiak arcra borulnak, és megcsókolják a lány csupasz, kissé poros lábát.
  Aztán kénytelenek megcsókolni a lábukat és Charlotte-ot, egy vörös hajú vadállatot. Milyen gyönyörű.
  A szélben rézvörös haja harci, proletár zászlóként lobog.
  Férfiak és különösen fiatal férfiak kerek sarkú cipőben ütik az istennőt. És megnyalják a szépség durva lábát.
  Christinát és Magdát is mezítláb csókolták. Műrepülő lányok is.
  És az ilyen harcosok erősek és izmosak. És ami a legfontosabb mezítláb, aranyos.
  És karcsú alakok, és sajtótányérok! És csodálatosak, harcosak és gyönyörűek.
  És minden izom játszik, és izomgolyók gördülnek a lebarnult bőr alatt.
  Nagyon menők ezek a lányok! Bennük van a harag ereje és a szenvedély lángja! És az önbizalom a győzelemhez.
  A britek pedig csókokkal hintik le csupasz, kecses lábukat!
  Málta elesett, és sokkal könnyebbé vált csapatokat Afrikába szállítani. A Führer bölcsebb lett, és ami a legfontosabb, egy logikus gondolat jutott eszébe: a Szovjetunió totalitárius ország, ami azt jelenti, hogy erős. Majdnem kétszáz millió embert forraszt a kommunista ideológia és ez a hatalom!
  Ugyanakkor a Szovjetuniónak elég földje van, és senkit sem fog megtámadni.
  Tehát Oroszország megtámadásához fel kell készülnie.
  És milyen tankjaik vannak a németeknek? Őszintén gyenge! Az oroszok pedig a május elsejei felvonuláson KV-2-t 152 mm-es ágyúkkal, és KV-1-et 76 mm-es ágyúkkal látták, és T-34-et, agilis harckocsikat is, olyan fegyverekkel, amelyek átütik a németeket.
  A Führer pedig elrendelte: hozza létre saját szörnyeit, hogy ellensúlyozza az orosz tankokat. Különösen a "párducok", "tigrisek", "oroszlánok" és "egerek". Jó autók a maguk idejében, de túl nehézek.
  És drága és munkaigényes! Másrészt a német technológia ebben az esetben felvehetné a versenyt a szovjetekkel.
  Ráadásul a németek abban reménykedtek, hogy hamarosan övék lesz egész Afrika, és képesek lesznek megszerezni a világ fontos erőforrásait. És lesznek rabszolgák, csapatok és harci egységek ...
  Általában véve a Wehrmacht katonák erősek ...
  És a lányok nagyszerűek... És remek lopók!
  Máltán sétáltak, és a férfiak kínzásáról ismertek. Heves harcosok. A fiúkat levetkőztették, a lányok pedig megerőszakolták őket! És mi nem szórakozás.
  A harcosok sokat énekeltek és kiabáltak:
  - Senki nem állít meg minket, még az ördög sem győz le!
  Gerda és csapata is megtámadta az angol cirkálót. A lányok karddal mentek végig rajta, és mindenkit levágtak. És közben mezítláb is kihegyezett korongokat dobáltak.
  Gyorsak azok a harcosok, akiket nem lehet könnyen és gond nélkül megállítani. Magukhoz mennek, és összetörik a tengerészeket. És két kézzel integetnek maguknak. Volt egy ilyen négy boszorkány. A boszorkányok pedig könyörtelenek, teljesen gyilkosok.
  Kerek, rózsaszín sarkú cipőben futnak át a fedélzeten, és úgy lengetik a kardjukat, mint a légcsavarlapátokat. Levágják az angolokat, és vigyorogva dúdolják magukban.
  - Nem vagyunk szánalmas lányok, olyan zengő a hangja! Híresen összetörjük a briteket, hogy ne legyen itt csend!
  És hogy a nyelvek megmutatják! Ezek a lányok maguknak... Igazi terminátorok!
  És csupasz lábujjakkal, hogyan dobálnak korongokat maguknak, és hogyan ütik ki az ellenségeket.
  Nagyon véressé teszik. És elvágták a torkukat. És annyi torok nyílt meg.
  Agresszív srácok.
  És pontosabban lányok, a vadállatok izmaival. És senki sem tudja megfékezni őket - ilyen elem.
  A lányok lendületesek és szinte meztelenek. És még a mellek is ki voltak téve, hogy szebbek legyenek.
  Gerda énekelte:
  - És a cirkálót elfogják - lendületes lányok! Ilyen elem, ilyen elem!
  A lányok nagyon szépek olyan méretekben, hogy egy csapással nem lehet megállítani őket.
  Tele vannak erőszakos, forrongó energiával. És ez csak egy ilyen agresszív hurrikán, és rengeteg láng és hő.
  A harcosok igazán kedvesek. És ököllel tudnak mozdulni az állkapocsban.
  Olyan agresszív ugrásaik vannak a lányokról, akik szárnyakkal és agyarakkal születtek...
  Charlotte levágja az angolt, és magában vinnyog:
  - A csatában senki sem hasonlítható hozzánk! Farkas vagyok, menő farkas!
  És a vörös hajú vadállat karddal veri és vágja...
  Így az angol admirális a lányok számítása alá került. Mit akart valójában? kivel vetted fel a kapcsolatot?
  A harcosok elvitték és darabokra vágták!
  Christina örömmel énekelte:
  - Puskás shish kebab lesz!
  És megmutatta a nyelvét.
  Aztán mezítláb eldobott egy éles szélű korongot. És azonnal lemészárolt öt angolt.
  Magda csupasz sarkával rúgott, három angol pedig átrepült a fedélzeten. Itt egy lány - csak egy vad!
  És mind a négyen felkiáltanak:
  - Dicsőség isteneinknek!
  És újra vág... Máris angolok százait vágták le. A túlélők pedig térdre esnek, és gyönyörű lányokat csókolnak, erős, cizellált, mezítlábukat.
  
  
  VLADIMIR ZELENSKIJ OROSZ ELNÖK
  Volodimir Zelenszkij a beiktatás után bejelentette a Rada feloszlatását és előrehozott parlamenti választások megtartását. Ez általában elvárható. Az Oroszországgal fenntartott kapcsolatok azonban továbbra is feszültek. Vlagyimir Putyin nem gratulált Zelenszkijnek a győzelméhez, és nem ismerte el az ukrajnai elnökválasztást. De ez még az új fiatal vezetőnek is hasznát vette. A nacionalisták, akik gyanakodva néztek rá, felismerték, mint a magukét. És a Nyugat megértette, hogy Putyin valóban agresszor. És megerősítette Ukrajna támogatását. Tehát az egészségért kezdődött, és a békéért ért véget. Zelenszkij elfogadta, és rendkívül erősen szerepelt az új Rada-választásokon. Sikerült parlamenti többséget szerezni. Aztán több népszavazást is tartottak. Beleértve az alkotmányreformot.
  Az elnök jogköre jelentősen bővült. És a Rada éppen ellenkezőleg, korlátozott. Ezt követően Zelenszkij határozottan elkezdte a reformokat és a modernizációt.
  Ugyanakkor a Donbassban egy ravasz húzást találtak ki. A harcos Anastasia Orlova érdekes lehetőséget kínált. Ukrajna és a nyugati titkosszolgálatok támogatásával Luganszk és Donyeck régió kormányzója lesz. Ezután hivatalos tagsága lesz Ukrajnában, pénze lesz a helyreállításra és a nagy személyes hatalomra. És még a saját hadseregét is. Vagyis a Kadirov-opció. Amikor Oroszország ténylegesen függetlenséget adott Csecsenföldnek, csak formálisan tartotta meg az irányítást felette.
  Anastasia Orlova, akinek befolyása van a terepparancsnokok között, elfogadta ezt a lehetőséget. Azt kell mondanom, hogy ez a nő nagyon szép volt, szőke, és általában még télen is mezítláb futott a hidegben.
  Anasztázia hadat üzent Új-Oroszország "lopó" vezetésének. Nagyon harcos és tekintélyes lány. És Novoazovszkban megalapította rezidenciáját. Az emberek egy része és a milíciák támogatták őt.
  Anasztázia a mezítlábas lányokból álló zászlóaljjal számos razziát hajtott végre és több várost elfoglalt. Helyi harcok bontakoztak ki. Volt egy kötélhúzás.
  Anastasia meglehetősen ügyesen járt el, és pénzt kapott külföldről. Emellett támogatást kapott Oroszországban. Többek között a nőktől. A sikerhez az is hozzájárult, hogy Putyin megbetegedett. Látható, hogy Oroszország ambiciózus elnöke túlfeszítette magát. És ilyen körülmények között az oroszországi vezetés megosztott volt. Anasztázia ezt kihasználva elfoglalta Donyecket. Szerezzen komoly támogatást.
  A háború Luhanszkban kezdődött. De nem túl energikus. A milíciák nem igazán akarták megölni egymást.
  Végül Novorosszija elnökválasztására került sor, és Anasztázia nyert. Az Egyesült Államok és Kijev azonnal elismerte. Aztán a nyugati országok, sőt az egész világ más országai!
  Zelenszkij betartotta szavát, különleges státuszt biztosított Novorosszijának Ukrajnán belül. Donyeckben pedig ismét felpattant a sárga-kék zászló.
  Megérkezett a várva várt béke.
  Zelenszkij aktívan küzdött a korrupció ellen, sőt a gazdasági bűncselekményekért halálbüntetést is bevezetett. Volodimir Zelenszkij keményen és ügyesen irányítva, profi csapatot alkotva magas növekedési ütemet biztosított Ukrajna számára. Az ország felemelkedett, és az új vezető ereje egyre erősebb lett. Javultak a kapcsolatok Oroszországgal. Mi járult hozzá a stroke-hoz, amely megragadta Putyint, és kevésbé ambiciózussá és agresszívvé tette.
  Oroszországban Zelenszkij népszerűsége nőtt. Erős szónok volt, bájos ember, populista. És nem kommunista, de nem is antikommunista. Népszerű, mind a baloldal, mind az orosz oligarchák körében. Nagyon népszerű az orosz fiatalok körében. Egy értelmiségi és egy pasi. Intelligensnek tűnik, de megragadta a szilárd hatalmat. Igen, minden bizonnyal vezető, de egyben úriember is! Magas kultúra, de érthető és szeretett az emberek számára. Igazi tehetség a menedzsmentben. És nagyszerű szervező.
  És amikor eltelt Ukrajna jólétének és felemelkedésének öt éve, és Zelenszkij hatalma végre megerősödött, szenzációs javaslat következett.
  Mégpedig Oroszországgal való egyesülésre. Hozzon létre egyetlen szakszervezeti államot, közös elnökkel, nagy hatalommal. Természetesen nép által választott.
  Oroszországban pedig az elit sokkot kapott. Itt a lépés! Putyin ekkorra legyengült egy súlyos betegségtől, és elvesztette népszerűségét. Tehát semmi esetre sem tudott teljesen harcolni. És maga Medvegyev általában nem harcos, és nem szereti az emberek.
  És itt Zelenszkij egyértelműen az unió állam elnöke akar lenni, és ... Reálisak az esélyei! Először is, a Nyugat Vlagyimir Zelenszkijt szeretné látni Oroszország és Ukrajna elnökeként! Meglehetősen nyugatbarát politikusnak és európainak mutatta magát. Másodszor, Zelensky népszerű Oroszországban és különösen Ukrajnában. Harmadszor, nincsenek versenytársak a láthatáron. Putyin súlyos beteg, Medvegyev gyenge és nem népszerű, Zjuganov és Zsirinovszkij túl öregek. Nincsenek más vezetők a láthatáron. Sőt, negyedszer, és vigyázz Oroszország oligarcháira és Zelenszkijre, van támogatás.
  Igen, egyértelmű, hogy ez egy nagyon komoly jelölt Oroszország elnöki posztjára. Van ereje és karizmája, és rendkívüli szónoki adottsága. És a nyugati és az orosz média támogatása is. Ráadásul az új népszerűsége az orosz politikában, a régi és unalmas vezetők alatt.
  Röviden: kényelmetlen visszautasítani, és félelmetes elfogadni egy ajánlatot. Putyin második agyvérzést kapott. Medvegyev lett Oroszország megbízott elnöke.
  Persze korántsem biztos, hogy Zelensky biztosan nyer. És nagyon szeretném annektálni Ukrajnát. Medvegyevnek a vágya, hogy felülmúlja Putyint! De megéri-e olyan kockázatot vállalni, mint a választások Zelenszkijvel?
  Oroszország népe azonban támogatta az Ukrajnával való egyesülés gondolatát. Emberek százezrei vonultak utcára - követelve: a szláv testvérek egységét. A tüntetők összecsaptak a rendőrökkel Moszkvában. Sokan megsérültek. A tiltakozás hulláma kezdett erősödni.
  A kommunistákkal Zjuganov végre elérte, vagy inkább megrohadt, és a fiatalabb vezetés elkezdte az embereket az utcára vinni. Rendszerváltás követelése.
  A nacionalisták is felhúzódtak, megvoltak a maguk erős és ambiciózus vezetői. A Maidan egyre divatosabb lett. Kövekkel és Molotov-koktélokkal dobálták meg a rendőröket. A nép elégedetlensége, amely már régóta halmozódott, egyre erősebben kezdett megnyilvánulni.
  Medvegyev biztonsági tanácsot tartott.
  A tagok többsége az egyesülés mellett foglalt állást - arra hivatkozva, hogy az ördög nem olyan szörnyű, mint ahogy lefestik. Az adminisztratív erőforrás és a propaganda pedig hatalmas erő! És hogy az emberek agyát alaposan ki lehet mosni, és általában a kormánypártra fognak szavazni.
  Az orosz milliárdosok is hűséget esküdtek Medvegyevnek, aki kiszámítható volt, sokáig volt hatalmon, és többé-kevésbé mindenkinek megfelelt.
  Deribasco milliárdos logikusan megjegyezte:
  - Olyan stílusban kell választási kampányt folytatni: Medvegyev ma Putyin, és egyetlen Zelenszkij sem veszélyes ránk!
  Roman Abramovics hitelesen megjegyezte:
  - Jelcint mi húztuk ki a nézettség négy százalékos választási gödöréből, és még inkább kihúzzuk titeket! Pénzünk és média óvadékunk!
  Prohorov megerősítette:
  - Nem akarunk olyan magas adókat a gazdagokra, mint Ukrajnában, és mindent kiállunk érted!
  Dmitrij Medvegyev öklével az asztalra csapott, és bejelentette:
  - Akkor elfogadjuk az integrációs és egységesítési javaslatot!
  Ukrajna és Oroszország egyesülési megállapodást írt alá. Az erőviszonyok azonnal megváltoztak. Az elnökválasztást három hónapon belül kell megtartani.
  Az elnöki posztra való regisztrációhoz elég vagy százezer aláírás összegyűjtése, vagy kilencvenezer dollár óvadék letétbe helyezése, amelyet csak akkor kapnak vissza, ha eljut a második fordulóba. Ezek vicces szabályok. Részben az orosz, részben az ukrán jogszabályokból vettük át.
  Természetesen sok elnökjelölt lesz, Medvegyev csapata láthatóan úgy gondolta, hogy ez még jövedelmezőbb lesz számukra! Szerintük a hatalmi választók mobilitása előnyt jelent az első körben. A másodikban pedig mindenki Medvegyevet fogja támogatni. A megbízott elnök mindenesetre számolt vele. És elkezdődött...
  Anasztázia Orlova, ez a mezítlábas Kleopátra azt mondta, hogy Zelenszkij egész száz ellen lesz. És hogy ő Lancelot Putyin és Medvegyev sárkánya ellen.
  Erőszakos támadások bontakoztak ki a sajtóban. Néhányan Zelenszkij, mások Medvegyev oldalán álltak.
  Megkezdődött a jelentkezők regisztrációs időszaka. Oroszország nyugtalan volt. Dzhokhar Dudayev fia megjelent a Kaukázusban, és dzsihádot hirdetett. És széles körű támogatást kapott az iszlám régiókban. Sok szakértő a CIA fülére gyanakodott itt. Sőt, Trump elnöksége is kifogy, és legalább néhány győzelmet ki kell nyernünk. Zelenszkij pedig az orosz trónon nagy győzelem! Bár vannak szkeptikusok, akik azt állítják, hogy Zelenszkij nagyszerű országgá teheti Oroszországot, sokkal erősebbé, különösen gazdaságilag, mint Putyin alatt.
  Nyugaton tehát megoszlik a vélemény. Egyetlen ukrán-orosz állam természetesen erős társulás, és egyáltalán nem vicc. Ez tényleg egy szörnyeteg lehet. Természetesen az orosz biztonsági erők is támogatták az egyesülést. Ez az Anastasia menő nő. Ő, egy zászlóalj lányokkal és minden szépséggel, mezítláb és bikiniben volt, felborult és legyőzte az orosz különleges erőket. Amikor azok gyűjtik a port, hogy megdöntsék Zelenszkij túl lelkes tisztelőjét.
  Itt a lányok megmutatták, hogy mezítláb és bikiniben mesésen küzdenek! A Vympel speciális csoportról pedig kiderült, hogy dögös nők győzték le. Ennek eredményeként, és úgy döntöttek, hogy nem avatkoznak be, Novorossziában inkább ukránbarát vezetés került hatalomra.
  Anasztázia Zelenszkij mellett kampányolt. A csatában lévő lány tudta, hogyan kell mezítláb éles, vékony korongokat, bumerángokat és gránátokat dobni. A bikinis harcosok legendává váltak. Egy egész ezred lány, mindegyik megér egy egész hadosztályt. Ez óriási hatalom!
  Anasztázia átrohant a havon, vörös, csupasz sarka megvillant. A lány ezt énekelte:
  Az űr hatalmasságában, hidd el, van egy álom,
  Olyan, mint egy napsugár az égen...
  Svarog szemében béke és tisztaság,
  Értünk van, ahogy Jézus feltámad!
  
  Ragyogó sorsot fogunk szülni,
  Ragyogni fog, mint a nap májusban...
  De hány élőhalottat nem tudok megérteni
  Milyen gonosz rock játszik velünk!
  
  Védd a hazát, lovag,
  Ragyogjon az ég csillaga...
  Védjük szülőföldünk kiterjedését,
  Legyen a bolygó örök paradicsommá!
  
  De mit tud a félelmetes kommunizmus,
  Mindenhatóvá teszi az anyaország zászlaját...
  És a dühös fasizmus el fog pusztulni a pokolban,
  Egy nagyon erős ütéssel átütjük az ellenséget!
  
  Szívet adsz hazánknak,
  Nagyon erős hőséggel lángolni...
  A végsőkig végigmegyünk a csatánkon,
  És a Führert egy csapással elsöprik!
  
  Sztálin elvtárs váltotta fel apját,
  Különböző generációk gyermekei vagyunk...
  Gyehennában a horda elpusztul dühében,
  És a zseniális Lenin megmutatja az utat az Édenbe!
  
  Oroszországban minden fiú óriás,
  A lányok pedig harcra vannak képezve...
  A mindenható vesszőnk együnk van,
  Mi oroszok mindig is tudtunk harcolni!
  
  Hamarosan elérjük, azt hiszem, mi vagyunk minden,
  Az a tény, hogy az univerzumban nincs magasabb...
  A komszomol tag nevelt, ismerd az evezőt,
  És üsse a Führert a tetőre!
  
  Nincs több kommunizmus, ismerd az eszméket
  Gyönyörűek és boldogságot hoznak!
  És a Führer egyszerűen egy gazember,
  Nagyon alattomos, nagyon fekete öltöny!
  
  Lány vagyok - a harcos nagysága,
  Mezítláb merészen száguldott át a fagyon...
  Vastag aranyfonatom
  Gyors rózsát épített!
  
  Egymilliárd ötlet lehet
  Hogyan rendezzünk be egy hazát a kommunizmusban ...
  Ha meglátod Fritzet, üss erősen,
  Nehogy Adolf véres a trónon üljön!
  
  Ököllel vedd ki a fasisztákat,
  És jobb, ha egy kalapáccsal haladsz rájuk...
  Menjünk végig a Volgán szellővel,
  Egyszerűen nem sajnáljuk a kecskék összezúzását!
  
  Katonákat nevelünk a szülőföldnek,
  A lányok támadnak...
  Célzott a szépséggéppuska,
  A megtorlás fájni fog Hitlernek!
  
  Senki sem tudja legyőzni az oroszokat
  Bár a fasizmus farkasa, de az ördög is be van fűszerezve...
  De még mindig erősebb a medvéjénél,
  Micsoda rend újat épít!
  
  Az anyaországért, Sztálinért indulva,
  A komszomol lányok mezítláb rohannak...
  A nácikat leöntötték forrásban lévő vízzel,
  Mert a nagyoroszok a legmenőbbek!
  
  Büszke lányok lépnek be Berlinbe,
  A mezítláb nyomát hagyja...
  Fölöttük egy aranyszárnyú kerub,
  És ezüst, mint a darázsgyöngy!
  A lány aztán énekel, de hogy harcol! Végül is ő volt az, aki négy társával egy időben megmentette a milíciákat a Iolaisk melletti teljes vereségtől.
  Aztán öt bikinis és mezítláb lány lépett be egy egész sereggel.
  Igen, látványosság volt.
  Anasztázia sokat adott a gépfegyverből, levágta az ellenség sorait, majd csupasz lábujjával egyszerre több vékony korongot is eldobott. Ezeket a fejeket levágják.
  Anastasia pedig énekli:
  - A szent Ruszért!
  Natasha is lőtt, levágta az ellenséget, és ahogy nyikorog, mezítláb gránátot dob, leüt egy tankot:
  - Svarognak!
  És akkor az aranyhajú Zoya fordulat. És ő is puszta lábbal dobja a halál ajándékát, és azt kiabálja:
  - A jövőért, Rodnoveryért!
  És mögöttük Aurora is megadja magát. És csupasz sarkával elengedi a halál ajándékát, és így kiált:
  - A nagy határokért!
  És akkor Svetlana fog ültetni. Fordulni fog, majd a géppuskából, és csupasz lábujjakkal pusztítást küld ...
  És a mezítlábú szépség azt kiáltja:
  - A Romanovok visszatéréséért!
  Igen, Anasztázia rajongott a cári birodalom helyreállításáért. Valóban, Oroszországban egyébként is a cár van hatalmon. Akkor miért nem adnak ki legitim monarchiát. Ráadásul Európa királyainak sok generációjának vére folyik a Romanovok ereiben. Ez a törzskönyvük? És mi Putyin, és főleg Lukasenko neme? Kik ők, hogy királyok legyenek? De a Romanovok Isten felkentjei!
  Anastasia bikinis barátnőivel sok csodát művelt. Úgy harcolt, mint egy ördög. De aztán összeveszett Putyinnal, és Zelenszkij oldalára állt. Általánosságban elmondható, hogy Anasztázia látta, hogy Ukrajnát megsértik, és fokozott igazságérzettel a gyengék oldalára állt!
  Anasztázia és ötöse visszaverték a Novoazovszk elleni támadást, amikor megpróbálták letartóztatni, mint lázadót. A kormányerők egy egész oszlopát levágták és leszerelték.
  Ezt követően a foglyok arcra borultak, és megcsókolták Anasztázia és a másik lány meztelen, poros lábát.
  A lány filozofikusan elmondta Novorossia elfogott harcosainak:
  - Nem akarlak megölni! Ti vagytok a testvéreim! És én leszek a királynőd!
  Általánosságban elmondható, hogy Novorossia nagy károk és súlyos veszteségek nélkül elfogadta Anastasiát. Igaz, a szőke terminátor levágta a Donyecki Köztársaság kormányzójának fejét, és megölte a főként kaukázusiakból álló őreit.
  Anastasia régóta legenda. A Krím-félszigeten olyan csodákat művelt, hogy megkapta az Orosz Föderáció hősének csillagát. Nélküle, bikinis partnerekkel ez nem ment olyan simán. De aztán Anasztáziát elvitték, és megfosztották minden orosz kitüntetéstől. Beleértve az orosz különleges erők meggyilkolását a csatában, amikor megpróbálták eltávolítani őket. Még büntetőeljárás is indult.
  De nem mertek nagy háborút kezdeni egy de facto független Novorosszijával. Ráadásul Putyin megbetegedett, és nélküle senki sem akart felelősséget vállalni.
  Különösen Medvegyev, aki általában nem vezető szellemben és szellemben. De Medvedey éppen ez illett az orosz oligarchákhoz és Putyin környezetéhez - könnyen manipulálható.
  Bárhogy is legyen, hatalmas propagandagépezet emelkedett Zelenszkij ellen. Elkezdtek mindent hibáztatni. És hogy olyan volt, mintha egy drogos és egy tolvaj, és milliárdokat vont volna ki offshore cégeken keresztül, és hogy általában meleg.
  A tartomány elment írni. És persze voltak tanúk, és különféle biztosítékok. Beleértve a homoszexualitás vádjait. Még akkor is, amikor elkezdődött a jelöltek regisztrációja, és már ömlött a kosz.
  Kolosszálisnak bizonyult a választásokon részt venni kívánók száma, mind az ukránok, mind az oroszok. A kommunisták és a nacionalisták egyaránt felmásztak. Váratlanul még az öreg és beteg Zjuganov is beledugta a fejét a választásokba. Bár már távozott a kommunista párt elnöki posztjáról. Afonin, Udalcov és Grudinin is elment szavazni. És általában még mindig van egy rakás baloldali jelölt, kevéssé ismert, de agár. És annyi ember mászott fel, aki elnök akar lenni! Mi van kilencvenezer dollárral? Ez olyan nagy összeg az orosz mércével mérve?
  Mintha tankok másztak volna fel. És üzletemberek, művészek, popművészek és írók. Igen, az írók is aktívak. Csinálj reklámot magadnak. És kilencvenezer dollár nem olyan sok. Így több száz kérelem érkezett a CEC-be.
  Hát választások! Nos, az előadás kiderült! Még Alla Pugacsov is beledugta a fejét az elnöki székbe. És miért nem? Alka kezdett elfelejteni, ott emlékeztethet magára! A régiek közül Jurij Luzskov mászott be az elnöki székbe. Én is emlékeztetni akartam magam.
  Nos, persze, egy ilyen műsor nem nélkülözheti Vlagyimir Volfovicsot. De ezúttal fia, Igor Lebegyev és jobb keze Degtyarev vett részt a választásokon. Három oszlopban is elmentek szavazni.
  A nacionalisták is megmozdultak. Természetesen mind a legendás Demushkin, aki börtönben ült, és ami érdekes, Spider, a Metal Corrosion vezetője és a Kolovrat rockegyüttes vezetője is elment az elnöki székbe és még sokan mások.
  Hát persze, hogy a popénekesek kampányba indultak. Fülöp Kirkorov és Nyikolaj Baskov itt vannak. Nagyjából nekik sincs vesztenivalójuk. Olyan harcoló gárda vonult be.
  És Timothy és Vitas, és általában nagyon sokan indultak kampányba.
  Persze nem véletlenül! Medvegyev terve az volt, hogy hatalmas számú jelöltet állítson, akiknek a második fordulóban rá kell adniuk a szavazatokat. Az általános terv érdekes. Medvegyev értékelése kezdetben alacsonyabb, mint Zelenszkijé. És ravaszság nélkül lehetetlen nyerni!
  De végül is Jelcinnek nulla volt az értékelése, de meg tudta verni Zjuganovot. Igaz, utóbbi úgy vezette a választásokat, mint egy rokkant: szándékosan veszített!
  És ebben az esetben Medvegyev ellen egy kiemelkedő és nagyon tehetséges személy áll.
  Szóval sok minden történik itt. A műsorban Szolovjov Zelenszkijt folyamatosan leöntötték sárral. Igaz, akkor egy lány mezítláb ujjaival fagylaltot indított Szolovjov arcába. És kiszúrta a szemét. Ezek után világossá vált, hogy nem biztonságos sárral dobálni Zelenszkijt! Ez a fickó például egy ukrán sas!
  Általánosságban elmondható, hogy az orosz társadalomban nem volt egység. Sokan támogatták Zelenskyt. Mint, igazán fiatal vér, és képes volt felemelni Ukrajnát magas olaj- és gázárak nélkül! És mi van Medvegyevvel? Az ország szó szerint fuldoklik az olaj- és gázdollároktól, a gazdaság pedig teljes stagnálásban van. Növekedés nincs, csak a munkanélküliség nő.
  Medvegyev általában véve a legmagasabb antibesorolású politikusok közül. Bár éppen ez az, ami az oligarchák számára előnyös. Jobban függ tőlük, jobban kezelhető. Az orosz kormány sietve elkezdte emelni mindenki fizetését és nyugdíját. És sokszor...
  Nem csak Medvegyev javasolta a nyugdíjkorhatár két évvel való csökkentését. Például minden az emberek javát szolgálja. A nyugdíjak emelésére és a nyugdíjba vonulás utáni munkatapasztalatok számbavételére pedig módosítások születtek.
  Medvegyev a hivatalnokokról sem feledkezett meg. Hogy kiálljanak és szavazzanak rá. Különösen eltörölték a nyilvános jövedelembevallásokat, és ezer dollárig engedélyezték az ajándékok fogadását. Ami persze tetszett a tisztviselőnek. Ugyanígy a külföldi ingatlanok, valamint a számlák engedélyezése is.
  Annak érdekében, hogy maguk mellé vonják a dohányosokat, jelentősen enyhítették a dohányzásellenes törvényt. Az éjszakai alkoholárusítás engedélyezett, sőt a szerencsejáték-üzletet is legalizálták. Ez utóbbit üdvözölték az oligarchák, valójában miért veszítenénk el az ilyen bevételeket, és minek a föld alá.
  A "Dolls" átadása visszatért. Több erotikát kezdtek vetíteni a televízióban.
  Medvegyev amnesztiát is hirdetett, sőt a foglyok fizetését is elrendelte, hogy gyűjtsenek pénzt. És ez is a szavazatok jelentős százaléka. És maguk az elítéltek és családjaik.
  Általánosságban Medvegyev a szlogent terjesztette elő: több szabadságot! Oroszországnak valóban elege van Putyin despotizmusából. Amikor még a tévében sem látsz meztelen nőt!
  És persze volt egy kísérlet, hogy megmutassák: szabadabb lett az élet, vidámabb lett az élet!
  Medvegyev emellett csökkentette az alkohol árát, és engedélyezte a sörreklámot a televízióban. Valójában minek menni túl messzire.
  De a háború kitört a Kaukázusban. Putyin távozása után a felvidékiek még több kiváltságot és jogot kezdtek követelni. Ambícióik pedig csak nőttek. Ráadásul Törökország aktívan nyomást gyakorolt a Kaukázusra, ambícióik nőttek, különösen Szíriában, Erdogan véleménye szerint túl keveset kapott. A helyzetet súlyosbította az olajárak és ennek következtében a gázárak esése. Közvetlenül a Maduro-rezsim megdöntése után Venezuela növelte a termelést. Az Egyesült Államok és Irán végre kibékült, Líbiában egységes kormányt hoztak létre.
  Az olajár esése összeomlott az orosz rubel árfolyama, felkorbácsolta az inflációt, leértékelte a bérek és nyugdíjak növekedését.
  És a kaukázusi fegyveresek növekvő aktivitása Medvegyev ellen játszott.
  Állítólag nem képes megőrizni Putyin örökségét. És mi van, ahogy ez gyakran megesik: a szupersztár gyenge utódnak nevezte ki magát.
  Mind az Egyesült Államok, mind az arab országok, sőt Irán is táplálta a szeparatizmust a Kaukázusban. És voltak nézeteltérések a biztonsági erők között. Néhányan még mindig Putyin régi partnerét, Medvegyevet akarták elnöknek látni! Mások pedig a sokkal népszerűbb Szergej Shoigut akarták ragasztani.
  De ez utóbbit nem támogatták az oligarchák és az iparosok. Túl baloldalinak tartották, és a milliárdosok belefáradtak az egyszemélyes diktatúrába. Mindenki liberálist akart a trónon és megbékélést a Nyugattal. Medvegyev, miután megvárta az elnökjelöltek regisztrációs időszakának végét, elvette és kirúgta Shoigut. Mi okozott nyugtalanságot a hadseregben.
  . 2. FEJEZET
  Ezután Medvegyev Sojgunak a régóta ígért marsall rangot adományozta, és tiszteletbeli miniszterelnök-helyettesi posztot adományozott neki. Szintén populista lépés. De mindenesetre a választások előtti igazodások nem a megbízott elnöknek kedveztek.
  A fiatalabb, sikeresebb, beszédesebb Zelenszkij pontokat szerzett. És még a nyilvántartásba vételkor is több mint kétszáz elnökjelölt tartotta meg a vitathatatlan vezetést. Medvegyevnek azonban meg kellett küzdenie a második helyért. A második fordulóra váratlanul Alla Pugacheva lett a versenyzője. Hirtelen felugrott a besorolásban a megöregedett, sokáig nem színészkedő, PR-re nem nagyon vágyó primadonna.
  Talán ez egy reakció volt az idegesítő politikusokra. Zsirinovszkij és Zjuganov értékelése ezzel szemben meredeken csökkent. Mindkét politikus rettenetesen elege van az emberekből. Sőt, fiatalabb és eredetibb vezetők jelentek meg választói mezőnyükön.
  - tette hozzá láthatóan Djomuskin, aki egy mártír képét kapta a börtönben. Suraikin továbbra sem tudott gólt szerezni, de pártja másik tagja, Szergej Kovaljov, a legjobb orosz profi ökölvívó is elkezdte a pontszerzést.
  Általában véve Szergej Kovalev érdekes srácnak bizonyult. A moszkvai polgármesteri posztért indult, és mindenki számára váratlanul a második lett. Belépett az Orosz Kommunista Pártba. És elkezdett értékelést adni.
  Meg kell jegyezni, hogy Szergej Kovaljov nagyon nagyszerű bokszoló - az oroszok legjobbja, még Kostya Tszyu-t is megelőzte.
  Szergej Kovaljov tehát terminátor, és veszélyesen közeledett Medvegyevhez.
  Igaz, a legtöbb orosz közvélemény-kutató szolgálat minősítéssel és. O. az elnököt túlértékelték. De az előléptetés tőke volt. Medvegyevnek azonban nem volt túl szerencséje. Putyin után valahogy fukarabb lett a szerencse. Az olaj ára tovább csökkent, a rubel árfolyama is csökkent, az árak gyorsan emelkedtek. A Kaukázus egyre aktívabban lángolt. És még a kadiroviták is harcolni kezdtek a fegyveresek oldalán. Ilyen helyzet állt elő. Aztán a tálibok a Tádzsikisztán határán is lecsaptak az orosz csapatokra.
  És mint kiderült, az orosz csapatok nem voltak készen. Medvegyev ismét fellépett. Ráadásul a Honvédelmi Minisztériumban és a Pénzügyminisztériumban is kiderült egy sikkasztásos botrány. Medvegyev régi barátaira árnyék vetült. Kétségek merültek fel azzal kapcsolatban is, hogy ki lopott el több száz milliárd dollárt Oroszországtól. Szintén gyanakvás. És a média feldühödött...
  Zelenszkij viszont higgadtan, profin, műsorszerűen vezette le a választási kampányt. Zsirinovszkij, mint mindig, többet dolgozott a hatóságoknak, mint magának. Zjuganovot kifütyülték és rothadt tojással dobálták meg. Aztán újabb események...
  Természetesen Ksenia Sobchak részt vett a választásokon, és nem tudott segíteni, de kidobta a kúpot. Elvette, és egy tortát dobott Zsirinovszkij arcába. És felkeltette a figyelmet. Ez is elég epikus volt.
  Alekszandr Povetkin is részt vett a választásokon. Az orosz ökölvívó a Joshuával szembeni vereség után sokáig nem tudott visszatérni, majd megvívott egy-két passzoló ellenfelet, és egy komolyabbra rontott. Pályafutása befejezése után politikába kezdett, nacionalista pártot kezdett létrehozni.
  Eddig nem sok sikerrel.
  Povetkin azonban a televíziós vita során ököllel arcon ütötte ellenfelét. Kiválóan teljesített, és ez némileg emelte az értékelését.
  A választások általában hisztérikusan zajlottak.
  Televíziós vitákat tartottak: harminc másodpercet adtak a válaszadásra, és az eredmény civakodás lett. Partik, verekedések, botrányok. Egy egész csomó.
  Medvegyevet szégyentelenül előléptették, de minősítése gyakorlatilag nem nőtt. Továbbra is kétséges a második körbe jutás.
  Zelenszkij nagy különbséggel ment el. És nem csoda! Vlagyimirnak sikerült öt év alatt véget vetnie a munkanélküliségnek, helyreállítani az összes üzemet és gyárat, valamint újakat építeni.
  Zelenszkij egyik eredménye a mezőgazdaság és az alternatív energiaforrások fejlesztése volt.
  Ukrajnában különösen olyan erőművek jelentek meg, amelyek légköri nyomáskülönbségből működnek és töltenek. Valamint a geotermikus erőművek. És még sok más. Beleértve az ionoszféra energiájának felhasználását. Történt, hogy a tudomány szembeszállt az olajjal és a gázzal.
  Igazi szenzáció volt, hogy Ukrajnában megjelent egy szintetikus élelmiszert előállító és Kínába szállító üzem. Oroszország pedig csökkentette az élelmiszerexportot.
  Az ukránok között is voltak jelöltek. Különösen Wladimir Klitschko. A híres bokszoló nehéz karriert futott be. Visszatérés a ringbe: Charr és Tyson Fury legyőzése. A Joshua elleni harmadik visszavágót azonban ismét elveszítették, de sok pénzt kerestek. És bejelentette, hogy végleg visszavonul a boksztól.
  De aztán újra visszatért. Kijevben harcolt Gassievvel és nyert. Ezt követően újabb küzdelmet vívott, és elnyerte a rendszeres világbajnoki címet - végül megdöntötte Foreman és Joe Louis rekordját is. Ezt követően bejelentette a jelölést az egyesült Oroszország és Ukrajna elnöki posztjára. És azt kell mondanom, Vlagyimir Klicsko az ukránok közül maga Zelenszkij után a második. Vlagyimir Klicsko pedig a szolid bokszkor ellenére már az előválasztási kampányban is kötelező védekezést tartott a nála húsz évvel fiatalabb bokszolóval szemben. És ismét kiütéssel nyert.
  Ezt követően Vlagyimir Klicsko értékelése megugrott, Medvegyevhez közeledett, így kapott lehetőséget a második körre.
  Általában véve ezeknek a választásoknak egy vitathatatlan kedvence volt: Zelenszkij, és nagyon szoros küzdelem folyt a második helyért. Alla Pugacheva, aki rövid ideig felülmúlta Medvegyevet a második helyért folytatott küzdelemben, elkezdett lemondani. Elvileg semmi fényes és nem világított. A második helyre pedig Wladimir Klitschko került. De a választói köre nem túl stabil. Szergej Kovaljov, akinek sikerült három vereség után mennie, és begyűjtenie mind a négy félnehézsúlyú övet, szintén a ringben küzdött, és ismét megnyerte a bajnoki címet.
  És az értékelései ismét emelkedtek. A második körbe is bejuthatnék. További ukrán ökölvívók: Usyk és Lomachenko támogatta Zelenszkijt, és az elnökök nem másztak fel. Bár mindketten még nem fejezték be pályafutásukat. És miért kellene befejezniük? Usyk pontozással verte Joshuát, és a világ vitathatatlan nehézsúlyú bajnoka lett. Lomachenko egyik súlykategóriából a másikba vándorol, és akkora honoráriumot fizetnek neki, hogy nem szívesen fejezi be pályafutását.
  Az USA-ban is a választási kampány. Donald két ciklus után távozik, a harmadikra pedig nem túl egészséges. A fiatalok indulnak az elnökválasztáson. A demokraták közül egy nagyon szép, harminckilenc év körüli kormányzó nő - valószínűleg az elnökjelöltek legfiatalabb hölgye. A republikánusoktól, az Irán elleni háború fiatal tábornokaitól-hőseitől is.
  Megváltozott a politikusok generációja az Egyesült Államokban.
  Oroszországban Putyin meg tudta és verhette volna Zelenszkijt, de nyilván kiégett a munkahelyén. A túlfeszültség megtette a hatását! És amit akart - túlbecsülte az erejét, nem bízott a környezetben. És talán még függő is. Nazarbajev távozása után újabb hullám ment a FÁK-ba - a demokratizálódás. Kazahsztán parlamentáris köztársaság lett. Lukasenka valahogy gyanúsan eltűnt Fehéroroszországban. És az elnök is figura lett.
  Újabb hullám jött. Törökországban már Erdogan ellen emelkedett a parlament. Az inga a másik irányba lendült.
  Zelenszkij valóban megváltoztatta az alkotmányt a nagyobb autokrácia érdekében, de Nyugaton az ő emberének tekintik! Igen, folyamatosan tartanak népszavazást. És van igazi szólásszabadság.
  Mindenesetre egyelőre nincs különösebb gond Zelensky számára, hogy a második körben nyerjen. Valószínűleg Medvegyev az, aki bejut a második körbe - az adminisztratív erőforrás legyőzheti az alacsony népszerűséget és a nem túl sikeres szabályt. Sokan megjegyezték az ukrajnai választásokkal való hasonlóságokat is - sok elnökjelölt, Zelenszkij vezetése, a hatóságok alacsony minősítése és magas ellenértékei.
  Az már más kérdés, hogy Zelenszkij legyőzheti-e Putyint, de Medvegyev nyilvánvalóan nem húzta magát a nemzet vezetőjének szerepéért. És a demokrácia itt már a hatalom ellen játszott.
  Medvegyev nem tudott különösebben ráhangolódni a harcra. Nincs ilyen karaktere. Nem igazi harcos!
  De az a baj minden autokráciával, hogy az utódok nem túl jók! Általában egy diktátor gyengét rak maga után - nehogy megdöntse! Ahogy például Nazarbajev utódjának hatalma korlátozott volt. És nem bánja - puha testű!
  Vlagyimir Zelenszkij pedig mindenesetre ellenzékből került hatalomra, és nem gyenge.
  El kell mondani, Putyint is puha testűnek és gyengének tartották, ezért nevezték ki elnöknek a zajos Jelcin után. De mint kiderült, egy csendes mocsárban ördögök laknak!
  Aztán kiderült, hogy nem is olyan mocsár és csendes. De Medvegyev, úgy tűnik, nem báránybőrbe bújt farkas, hanem valóban természetes bárány. És nem tud erőt gyűjteni.
  Zsirinovszkij trágár szavakkal sértette Zelenszkijt, és pénzbírságot kapott. Több tucat elnökjelölt lépett vissza Medvegyev javára, de ez nem sok eredményt hozott. A híres szereplők közül Denis Lebedev bokszoló volt. Technikailag nagyon fejlett. És voltak üzletemberek, kis kulturális személyiségek is. Az írók közül csak Szergej Lukjanenko szerepelt Medvegyev mellett. A többiek előléptetni akartak. És mindenki hitt a szerencsében.
  Medvegyev eléggé megnőtt. De volt remény, hogy a hadsereg, a börtön és a rendőrség a parancs szerint szavaz. Ráadásul a választók megvesztegetése. És persze korai szavazás. Itt is már minden esély megvan a sikerre.
  Igen, ez indította el a hatóságok fokozott aktivitását. Adjon korai szavazást. És persze vannak hamisítványok is. És a vágy, hogy szívvel szavazzunk.
  Az 1996-os választásokkal ellentétben Medvegyevnek nem sikerült növelnie minősítését. Jelcin is szerencsésnek mondható. Különösen Dzhokhar Dudayev véletlenül halt meg. Milyen légy harapta meg, ne tegye meg a szokásos óvintézkedéseket a hívás során. Hiszen ha ez kicsit korábban történt volna, nem lett volna idejük lecsapni. És egy kicsit később már csak az antennát takarják el, és maga Dzhokhar is biztonságos távolságban lesz. Ez a szerencse a háborúban és a propagandában.
  És itt nem fejezheti be Dudajevet. És nincs Raduev, akit olyan hülyén kaptak el az oroszországi elnökválasztás előestéjén. De ifjabb Dudajev nem akar meghalni a választások alatt. És általában, úgy tűnik, az utódok triumvirátusa: Jelcin, Putyin, Medvegyev - megszakadt ...
  A szavazóvásárlási kísérletek kiszivárogtak, és további botrányt okoztak. A pátriárka nem támogatott senkit, azzal érvelt: Istené az Istené, a császáré pedig a császáré. Általában Jelcin alatt valahogy könnyebbnek bizonyult. Az ortodox egyház pedig valamiért Jelcin oldalára állt, aki már teljesen reménytelennek tűnt. És ipari körökben.
  És most az orosz oligarchák flörtölni kezdtek Zelenszkijvel. Medvegyev láthatóan nem nevelhető.
  És a hangulat a médiában kezdett megváltozni. Egyre több Zelenskyt dicsérték. Zsirinovszkij már elkezdte mondani, hogy névrokonja valójában egy gyémántember.
  Medvegyev ismét megduplázta a béreket és a nyugdíjakat. De a rubel teljesen összeomlott. És beindult az infláció. A tarifák is emelkedtek.
  Még kellett is, kölcsönt kér az IMF-től. Az olaj és a gáz pedig egyre olcsóbb.
  Irán, Venezuela, Líbia, Szaúd-Arábia mind növeli exportját. És az USA-ban is bevezették a palabányászat új módszerét. A költségek meredeken csökkentek.
  Aztán jön a gazdasági recesszió és a nyugtalanság Kínában. Nos, ez érthető - belefáradt a kommunista párt uralmába. A kínaiak pedig szabadságot és többpártrendszert akarnak!
  Kicsit megváltozott a kormány Indiában. Puccskísérlet és diktatúra létrehozása történt.
  A kaukázusi konfrontáció meredeken nőtt. Megindultak a zavargások Szibériában is. Különösen a szeparatisták erősödtek fel.
  Nagy-Britanniában a párt nyerte meg a választást: "Reneszánsz", azonban a Laboritákkal koalícióban. Erzsébet királynő még él, de megígérte, hogy százéves fennállására távozik, majd népszavazást tartanak a monarchia felszámolásáról. És Nagy-Britannia elnökének alapító hivatala.
  Franciaország nyugtalan. Macron helyett Mary Lipen nyert, és kísérlet történt a diktatúra létrehozására. De maguk a franciák sem tudják, mit akarnak, új Maidant rendeztek. Igen, példátlan méretben. Mária pedig kénytelen volt feladni az arabok és mások kiűzésére irányuló radikális terveit. Aztán ami még rosszabb, a legfelsőbb bíróság megsemmisítette az elnökválasztást, és Maryt letartóztatták.
  Franciaországban is előrehozott választásokat hirdettek. Vagyis mint mindig mindenhol rendetlenség.
  Fehéroroszországban Lukasenka zsarnokságától részegen népszavazást tartottak, és általában megszüntették az elnöki posztot. A köztársaság parlamentárissá vált, és az új miniszterelnök azt mondta, hogy sor kerülhet Oroszország csatlakozására. De az ottani elnökválasztás után. Zelensky nagyon népszerű Fehéroroszországban.
  Kazahsztánban megromlott az elnök és a parlament viszonya. Feljelentéssel fenyegetőzött. De gyorsan megegyeztek, de az államfő hatalma még korlátozottabb volt.
  Medvegyev egyre idegesebb lett. Közeledtek a választások, és Zelenszkij értékelése többszöröse volt. Igaz, nem ő nyer az első körben, de mindenesetre Medvegyev passzol. Csak egy számítás van, hogy csalni vagy kiütni.
  Titkos tanácsot tartottak. Összegyűjtötte Oroszország milliárdosait.
  Medvegyev nyersen kijelentette:
  - Azt akarja, hogy egy külföldi ukrán megkapja a birodalom elnökének hatalmas hatalmát?
  Deribasko logikusan megjegyezte:
  - Akár tetszik, akár nem, minden hatalommal ki kell boldogulnunk! Zelenszkij nem kommunista, és... Ez nem Zjuganov, aki semmi esetre sem illett hozzánk!
  Medvegyev szárazon kijelentette:
  - Ukrajnában sokkal magasabb a jövedelemadó, mint Oroszországban!
  Roman Abramovics kuncogott, és megjegyezte:
  - És ki ismeri és figyelembe veszi a bevételünket! Ráadásul ott nemrégiben csökkentettek és majdnem egyenlítettek a mieinkkel!
  Prohorov mosolyogva válaszolt:
  - Változnak a kormányok. Maradunk! Mit tudtok ajánlani?
  Medvegyev dühében károgott:
  - Nem hiszem, hogy Jelcin őszintén nyert!
  Deribasco hidegen válaszolt:
  - Ha Zjuganov nem Jelcin riválisa lenne, akkor Boriknak tényleg kevés esélye lenne. De az emberek még mindig túl jól emlékeztek a kommunista hatalom "varázsaira". Mégpedig: üres polcok, kártyák, kuponok, névjegykártyák, hosszú sorok, havi öt dollár fizetés. Természetesen senki sem akart visszatérni ezekbe a pokoli időkbe. Igen, még a látvány elvesztéséhez is, és politikai show-k, valamint szexet tartalmazó filmek és még sok más. A nép szabadságot akart. És nem Jelcinre szavaztak, hanem Madárijesztő Zjuganovra. És Zelensky nem fogja megijeszteni az embereket. Putyinnal ellentétben ő nem fogja leállítani a Kukly-show-t, és nem fogja kártyázni az embereket. Csak a kilencvenhatodik évet nem lehet megismételni. Jelcin öt-hat százalékot rabolt, de tizenhárommal nyert! Szóval majdnem igazságos!
  És Zelensky akkora különbséggel megy, hogy nem fogod megverni!
  Medvegyev felkiáltott:
  - Megdobtak! Összeesküdt!
  Roman Abramov megjegyezte:
  - Bár a szankciókat megszüntetik tőlünk! És te Medve vagy... Már megkereste a nyugdíját!
  Medvegyev felszisszent:
  - Égj a pokolban!
  Prohorov logikusan megjegyezte:
  - Nincs pokol! Csak egy madárijesztő van, pénzt gyűjteni!
  Medvegyev zavartan kérdezte:
  - Igen? És hogy nincs Isten?
  Prohorov mosolyogva válaszolt:
  - Milyen isten? Másképp képviselik!
  Roman Abramovics azt javasolta:
  - Új hitet teremthet! Aki gazdag, azt Isten szereti! Aki mind közül a leggazdagabb, azt Isten a legjobban szereti!
  Medvegyev bólintott.
  - Logikusan! De mit fognak szólni az emberek?
  Roman Abramovics felkacagott:
  - Tudod nevelni a népet!
  Medvegyev gurgulázott:
  Remélem barátok maradunk!
  Aztán kiment a szobából...
  Az események kaleidoszkópja tovább tombolt a világban. Vitalij Klicsko is visszatért a ringbe, és a kijevi stadionban küzdött. Harcolt Michael Tysonnal. Két öreg, nagyon híres és népszerű. Nos, sok pénzt kerestek. Michael Tyson természetesen beleegyezett a verekedésbe, hiszen szinte koldus volt.
  Még ha a fiatalabb, és ami a legfontosabb: sokkal jobb formában van, Vitali Klitschko szó szerint megverte. Wladimir Klitschko elmondta, hogy továbbra is meg akarja nyerni az abszolút világbajnoki címet és harcolni Usykkal. Ezt követően minden rekordot megdönt azzal, hogy a legidősebb abszolút világbajnok lesz... És megnyugodhat. Mit tud még legyőzni? Joe Louist már megverték, Foremant is megverték, és négyszer nyerte meg a nehézsúlyú világbajnoki címet.
  Vitalij Klitschko rengeteg pénzt keresett a küzdelemből, feltöltötte a kincstárat és a hírnevet, és viszonylag könnyű küzdelmet vívott.
  Zelenszkij Vitalij Klicskót az Ilja Muromets Arany Renddel tüntette ki. És ez további szimpátiát váltott ki.
  A politika világában általában a bokszolók népszerűvé váltak. Floyd Maweiser indul az Egyesült Államok elnöki posztjára. formálisan független. És tisztességes minősítéssel. És mi a helyzet egy milliárdossal, egy veretlen bokszolóval és egy fekete emberrel. Miért nem versenyző?
  Floyd Maweiser támogatta Zelenszkijt az elnökválasztáson, és barátságot ígért.
  Kevés Floyd szeretett volna visszavágót Pacquioval, ezért rengeteg pénzt gyűjtöttek össze.
  Medvegyev egyértelműen elvesztette a talajt a lába alatt. Hogy némi felháborodást keltsen, Anatolij Kaspirovszkijt miniszterelnök-helyettesi rangban egészségügyi miniszternek nevezte ki. Ami persze erős lépés, de nem elég. Anatolij Kashpirovszkij egyébként Oroszország történetének legidősebb minisztere és miniszterelnök-helyettese lett. Igen, rekorder! Dmitrij Medvegyev az angol királynőt is az Elsőhívott Szent András-renddel tüntette ki, sőt a hős csillagát is átadta Soigunak. Gorbacsovot pedig megfosztotta legmagasabb rendjétől. Ami általában véve nem olyan szép.
  És elvette és visszaadta Beriát a marsalli rangra. talán vonzani
  a sztálinisták oldalán. Borisz Nyemcov pedig posztumusz megkapta a Hazáért Érdemrend első fokozatát. Továbbá Sztálingrádnak nevezte át Volgográdot. A sztálinistákkal is flörtöl. De a liberálisok is. Novodvorszkaja posztumusz elnyerte Oroszország és ... Sztálin hőse címet!
  Medvegyev posztumusz a Szent András-rendet is átadta Jurij Gagarinnak. És visszaadta a Győzelem Rendet Leonyid Ilja Brezsnyevnek. Medvegyev váratlanul átadta Oroszország hősének aranycsillagát Garri Kaszparovnak is.
  A liberálisokkal is flörtöl. És a kommunistákkal. A tiéd és a miénk is.
  Medvegyev a Szent András-rendet is átadta Első Ferenc pápának.
  Szintén nagyon nagylelkű ajándékai a "nagy uralkodónak"! Ráadásul Medvegyev hirtelen ismét ötvenöt évre csökkentette mind a férfiak, mind a nők nyugdíjkorhatárát . Ami szenzációnak bizonyult. És ismét megemelték a nyugdíjakat.
  Mit csinálsz a választások előestéjén?
  Ezenkívül a megbízott elnök Vlagyimir Zsirinovszkijt altábornagyi rangban részesítette. Például a hűséges szolgálatért vedd a mester válláról. Fiát, Igor Lebegyevet pedig váratlanul kinevezték külügyminiszternek, a régi és nyugaton nem szeretett Lavrov helyett.
  Medvegyev felajánlotta Demuskinnak a belügyminisztérium vezetői posztját is, de a tekintélyes nacionalista ezt visszautasította. Az új kinevezések közül a szenzációt Ksenia Sobchak kulturális miniszteri kinevezése jelentette. Látva, hogy az értékelése meglehetősen alacsony, beleegyezett. De a miniszterelnök-helyettesi posztot is követelte. Medvegyev egyetértett ezzel.
  Yavlinsky is részt vett a választásokon, de teljesen megbetegedett, és egészségügyi okokból visszalépett.
  A megbízott elnök Oroszország hősének csillagával is kitüntette.
  Mihail Kaszjanov a Hazáért Érdemrend I. fokozatát és a tiszteletbeli gazdasági tanácsosi tisztséget kapott. Amiért Medvegyev javára visszalépett. De ezek a százalék nagyon kicsi töredékei.
  Szergej Kovaljovet felajánlották a sportminiszternek, de úgy tűnt, ez nem volt elég.
  Összeütközés támadt az Alkotmánybíróság elnökével. Zorkin végül elment. De kinek adjak ilyen posztot? Inkább nő! És felajánlották Alla Pugacsovát.
  De a híres énekesnő visszautasította, arra hivatkozva, hogy nem neki való. Medvegyev ennek ellenére átadta neki Oroszország hősének csillagát. Bár Alla nem volt hajlandó az ő javára cselekedni.
  De ki lesz az alkotmánybíróság elnöke? A pozíció elakadt. Shoigu is visszautasította - nem a profilja!
  Dima Bilan váratlanul beleegyezett. Bár persze még nem tény, hogy ez az ő profilja! És persze énekesnek lenni jövedelmezőbb és sokkal szórakoztatóbb, mint az alkotmánybíróság elnökének lenni.
  Medvegyev mindenesetre gyorsan megragadta ezt, és átadta Oroszország hősének csillagát.
  Dima Bilan azonban azt mondta, hogy ez csak vicc. Általános jóváhagyásra azonban Ljudmila Putyint nevezték ki az alkotmánybíróság elnökévé. Ez erős lépés volt Putyin oroszországi népszerűsége miatt, de már némileg megkésett, és nem tudta megmenteni Medvegyevet.
  Bár az erőfeszítések titáni lettek. De az árak emelkedtek, a rubel zuhant, Tádzsikisztánban előretörtek a tálibok, és semmi sem tudta meggyőzni a választókat.
  Az utolsó pillanatban Gennagyij Zjuganovot nevezték ki a társadalmi blokkért felelős első miniszterelnök-helyettesnek. De ez már egy halott borogatás.
  Maga Zjuganov pedig már teljesen elveszítette választóit.
  A szavazás előestéjén Degtyarjovet nevezték ki főügyésznek. Szintén a Liberális Demokrata Párt elnökjelöltje.
  Medvegyev megmozdult, és új utakat keresett. Az egyik látványos választás előtti lépés a Zsukovról elnevezett különleges aranyérem átadása volt a Nagy Honvédő Háború minden veteránjának. És egymillió orosz rubel. De nagyon kevés veterán maradt a Nagy Honvédő Háborúból.
  Medvegyev a Szent András-rendet is odaítélte Tereskovának. Hogy amíg van lehetőség, miért nem jutalmaz? Tehát Anatolij Karpov Oroszország hősévé válhat. Ő egy nagyszerű sakkozó! És Alekhine, és Botvinnik, és Tal és Szpasszkij, Tigran - posztumusz díjakat ad át - egyáltalán nem rossz!
  Oroszország hősének csillagai - ez klassz!
  Jó dolog kitüntetéseket osztani és érmeket osztani. És ha Putyinról elnevezett rendet is alapít. Egész négy fok: a negyedik - bronz, a harmadik - ezüst, a második - arany, az első - arany gyémánttal!
  Ezt Medvegyev találta ki.
  Ez azonban szintén nem elég. Zelensky új rendeket is alapít. Rendelje meg például Tarasz Sevcsenkot. Vagy Taras Bulba! Vagy Gogol! És mit kell kicsinyíteni. És a Kozhedubról elnevezett rend! Ez Zelenszkij erőteljes lépése a baloldali erők kedvében. Általában véve persze Zelenszkij nem kommunista, de még csak nem is baloldali. Szóval bajban lehet. De a kommunisták Oroszországban nem találtak vezetőt.
  És mi több, Andrej Navalnij? Valahogy mindenki megfeledkezett róla. Nem indult az elnökválasztáson? De Andrej Navalnij már régóta Zelenszkij csapatában dolgozik, és már sokat tett az ukrajnai korrupció elleni küzdelemben.
  Szóval még nem halt meg senki! A két testvérnép összeolvadásának és a nemzet vezetőjének általános megválasztásának folyamata pedig folyamatban van.
  Andrej Navalnij is megmossa Zelenszkijt ... Ő, mint általában, tekercsben van.
  És energikusan, őrjítő nyomással cselekszik.
  És egyben nagyon finoman, hogy ne riassza el a választókat. Egyáltalán nem Trump stílusban.
  És új idők jönnek a világban - biztonságosabbak és nyugodtabbak. Demokratikus és világi reformok kezdődnek Szaúd-Arábiában, és a vallási szélsőségesség általában hanyatlóban van. Valóban, sokan megpihenhetnek az interneten a Korán és a tudomány közötti ellentmondásokon, és elgondolkodhatnak: miért teszik ezt? Mi az oka annak, hogy a Koránt és a Bibliát Isten szavának tekintjük?
  Amikor az emberek gondolkodni kezdenek és kérdéseket tesznek fel, már nem ilyen vakmerőek. Tulajdonképpen miért keletkezik az évszázad? Inkább halálfélelem! És olyan kevesen félnek meghalni, amíg meg nem betegednek!
  Medvegyev a választások előestéjén megemelte a táppénzt és a fogyatékkal élők ellátását. És a tartályok gyártását is növelték ...
  Medvegyev, hogy hazafinak mutassa magát, jelentősen megemelte a katonai kiadások lécét. Tömeggyártásba kezdték a Medved tankot, a szörnyek közül a legnehezebbet, több mint száz tonnát, és motor helyett atomreaktorral.
  A "Medve" projektet Putyin alatt, az ő személyes megrendelésére fejlesztették ki. Egy szörny tankot kellett volna létrehozni a megfélemlítés céljából. Az autó nagyon nehéznek és drágának bizonyult, többrétegű páncélzattal és két rakétahajtású bombázóval szolgált.
  Az autó jellemzője a több mint száz kilométeres óránkénti sebesség, a százötven tonnás tömeg és az atomreaktornak köszönhetően óriási teljesítménytartalék volt.
  Igaz, futás közben még egy sajnálatos eset történt - a hernyó kidurrant. És a benyomás ismét elrontott. Medvegyev szó szerint nevetségessé vált.
  Aztán egy újabb epizód történt a megbízott elnökkel - szándékosan nem tudod elképzelni. Amikor Medvegyev megpróbált kidönteni egy fát a favágók előtt, az közvetlenül az ünnepi asztalra esett étellel. Tehát Oroszország szerencsétlen ideiglenes vezetője ismét megszégyenítette magát.
  Igen, Medvegyev valóban szerencsétlen volt. Az ilyen vagyon szeszélyes: az egyiket megajándékozza, a másikat megsérti. Tényleg olyan rossz, például II. Miklós volt, de őt nagyon megbántották a magasabb hatalmak. Tehát Medvegyevnél, általában egy intelligens embernél, minden szó szerint kiesett a kezéből.
  Valamire tett kísérletek ellenállásba és valami makacsságba ütköztek.
  Medvegyev mintha rángatózott volna a serpenyőben. Aztán más problémák is adódtak. A megbízott miniszterelnök egy korrupciós botrányban is feltűnt.
  És itt természetesen Andrej Navalny nem nélkülözhette. Ez a srác mindig jó lesz!
  Ilyen gyilkos kompromittáló anyagokat kapott Medvegyevről és környezetéről - a botrány elképesztőre sikeredett. Röviden: Navalnij és azok, akik elestek a megsemmisítő ütése alatt, híresek lettek.
  Medvegyevnek azonban kifogásokat kellett keresnie, és le kellett törölnie a nyársat. És ami csak nem ömlött rá. Nem választások, hanem egyszerűen horror.
  A szavazás napján Medvegyev őrizet alatt érkezett. Nyilvánvaló volt, hogy komor és bizonytalan. A kezek remegnek, amikor átvette a szavazást. A megbízott elnök legutóbbi rendeletében megháromszorozta a katonaság és a rendőrség fizetését. És a nyugdíj ötszöröse!
  Anasztázia Orlova azonban szellemesen kigúnyolta a diktátori szerepre jelentkezőt:
  - Nehéz szuronyon ülni! Ide rak egy készpénzpárnát!
  Miután a terminátor lány fogott és mutatott egy fügét, csupasz lábujjak segítségével.
  Anastasia természetesen lány, ami egyszóval nem fér bele a zsebébe. Szellemes, erős, hűvös, karizmatikus.
  És nagyon sok srác beleszeretett. Ráadásul Anastasia nagyon temperamentumos szőke, és nem megy le anélkül, hogy új férfit választana éjszakára. Természetesen szebb, sportos, felfuvalkodott férfiakat választ, néha még nagyon fiatalokat is. De határozottan más. Úgy tűnik, energikus. És senki sem tartja kurvának ezt a félelmetes harcost.
  Éppen ellenkezőleg, egy ilyen erős és izmos nő számára ez nagyon menőnek tűnik.
  Anasztázia is szavazott, és kecses lábainak csupasz ujjaival vette át a voksot, és ez egy egész tekercs, ahol nehéz vezetéknevet találni, és felesleges előítéletek nélkül helyezi el magát. Nos, az világos, hogy kinek!
  Utána csupasz lábujjakkal nagy alakot mutatott!
  Volodimir Zelenszkij kerékpáron jött szavazni. Ugrált, csavarodott. Mint mindig, most is harcos és temperamentumos. Az igazi Napóleon Bonaparte.
  És persze a vártnak megfelelően élénken szavazott.
  Vlagyimir Klicsko nem lépett vissza a választásoktól. És ő is megszavazta magát, és megrázta az öklét Medvegyev felé.
  Nikolai Valuev az utolsó pillanatban megkapta Medvegyevtől az Oroszország hősének csillagát és a belügyminiszteri posztot. Alig sikerült visszavonulni. Bár nem volt hajlandó megmondani, kire szavazott.
  Sokan szavaztak itt: Alla Pugacheva és Suraykin is...
  Zsirinovszkij természetesen nem hagyhatta figyelmen kívül. Elvette és feltépte Volodimir Zelenszkij portréját közvetlenül a szavazóhelyiségben, és megígérte, hogy hatalomra kerülve mindenképpen lelövi.
  Dima Bilan a szavazás során ezt énekelte:
  - Minden lehetetlen, talán biztosan tudom! Bilant megválasztják, makulátlan lovag!
  Aztán megjelentek más sztárok is.
  Garri Kaszparov azt mondta, hogy a hatalom változik, Medvegyev távozik, és Putyin korszaka végre véget ér vele.
  A korábbi világbajnok ugyanakkor azt mondta, nem ellenzi sakkpályafutása folytatását. És megdönteni Steinitz korrekordját. És hogy Oroszország hamarosan méltó és demokratikus vezetőt kap, és a cárok korszaka végre a múltba süllyed.
  És hogy Garri Kaszparov feltalálta saját sakkját, amely hamarosan népszerű lesz az egész világon.
  És mutatott egy százcellás táblát. Új figurák vannak benne. Két-két bolond: a király és a királynő mellett. Ráadásul a bolond úgy jár, mint egy királynő, de csak úgy ver, mint egy lovag. És két íjász a szélén gyalogok helyett. Az íjászok úgy mozognak, mint a gyalogok, de két teljes mezőn keresztül ferdén ütnek. Igaz, mivel a tábla legszélén vannak, értékük némileg csökken. De bármilyen formára is át tudnak alakulni.
  Garri Kaszparov sakkja kétségtelenül felkeltette az emberek és az újságírók figyelmét.
  Navalnij megígérte, hogy Kaszparovból mindenképpen miniszter lesz.
  Anatolij Karpov is szavazott. De ő már régi bajnok, ezért csak tanácsot ígért. És azt mondta, hogy nagy valószínűséggel nagy változások jönnek. És mi lesz jobb holnap, mint tegnap!
  Medvegyev a választás napján bejelentette, hogy harminc munkanapra növelik a minimális oroszországi vakáció hosszát, és minden nő, aki tíz vagy több gyermeket szült, megkapja tőle a kitüntetést: az Orosz Föderáció Hősének sztárját. .
  Új populista lépés, és azt kell mondanom, elég erős. De túl későn. Főleg a választás napján látszik, hogy ez csak a közért végzett munka.
  Medvegyev egyértelműen teret vesztett a lába alatt... Elmozdíthatatlan ereje már nagyon belefáradt mindenbe.
  A nép ki akart szállni Putyin kerékvágásából, és megérett a változásszomj. Ráadásul Medvegyev nyilvánvaló képtelensége erős személyiségnek lenni nyilvánvalónak bizonyult.
  Zelenszkij pontokat szerezve, fölösleges populizmus és ígéret nélkül cselekvő magabiztosan haladt előre.
  Az exit pollok alapján azt mondták, hogy ő az egyértelmű favorit. De hogy Medvegyev bejut-e a második fordulóba, az már más kérdés! Eddig Vlagyimir Klicsko és Szergej Kovaljov, valamint Grudinin is kihívhatta vele ezt a helyet.
  Zjuganov szavazott utoljára. Az idős, beteg, az Orosz Föderáció Kommunista Pártjának egykori elnöke belefirkantotta Grudin nevét, és felsóhajtott. Igen, nem könnyű teher Oroszország első miniszterelnök-helyettesévé válni közel nyolcvan év után. Szüksége van rá?
  Zjuganov pedig nagyot lélegezve rikácsolt:
  Újra harcba indulunk
  A szovjetek erejéért...
  És egyként halunk meg
  A harcban érte!
  És kikászálódott a kabinból. Nem, a lehető leghamarabb lemond.
  Közeledett az idő, és hamarosan megérkeznek az első adatok az elnökválasztásról. Oroszország hatalmas változások küszöbén állt. Fehéroroszországban is voltak nagygyűlések és követelések az Oroszországgal való szövetségre. Minden egyre dühösebb és izgalmasabb lett.
  Az oroszországi elnökválasztáson a részvétel az alternatív választások történetében elért rekordmagasságot, csaknem kilencven százalékot érte el.
  És csak bejelentették, hogy felnyitották az urnákat, és megkezdődött a távol-keleti szavazatok számlálása.
  . 3. FEJEZET
  Az első forduló eredményei a Távol-Keletről áradtak. Mint minden közvélemény-kutatás szerint Zelenszkij magabiztosan állt az élen. Medvegyev még csak a második sem lett. A második helyért Grudinin és Vlagyimir Klicsko küzdött. A listán még körülbelül kétszáz jelölt volt, így szórták a szavazataikat. Zelenszkij azonban csaknem ötven százalékot ért el Szibériában, és már a legelső körben számíthatott a győzelemre.
  Medvegyev a szívében beszélt:
  - A legjobbat akarták, de szórakozásból szavaztak!
  Zelenszkij lakonikus volt:
  Az igazság győzött!
  A választási adatok folyamatosan változtak, de Zelenszkij nagy különbséggel elért elsősége nem változott. A másik dolog az, hogy Grudinin és Klitschko kissé elsüllyedt. Medvegyev azonban megkezdte a második helyet, több mint háromszoros különbséggel az élen. A megbízott elnök leginkább Csecsenföldön, a hadseregben kapott egy előzetes letartóztatást. Hát ez világos. Főleg a börtönben. A szavazatszámlálást ott nehezebb követni.
  Medvegyev azonban sok foglyot szabadon bocsátott, és a növekedés nem volt olyan jelentős, mint várta.
  De nagy nehezen sikerült bejutnunk a második körbe. Bár Zelenszkij összesen majdnem negyven százalékot vitt el, Medvegyev alig gyűjtött tizenhármat. Igen, még a választók megvesztegetésével és jogsértésekkel is. Igen, Dmitrij Anatoljevics meglehetősen gyengének bizonyult. A harmadik Wladimir Klitschko lett. Micsoda kis szenzáció, negyedik Grudinin. Ötödik, ami szintén váratlanul túljutott Dima Bilan mellett. A hatodik Szergej Kovaljov lett, bár értékelése magas volt. Zsirinovszkij ezúttal be sem került a legjobb tíz közé. Igaz, Medvegyev azonnal vezérezredesi rangot adományozott neki hűséges szolgálatáért és Oroszország hősének csillagáért.
  Ilyen vigaszdíj hű szolgájának. Továbbá Dima Bilan megkapta az orosz hős csillagát és az első fokú Hazai Érdemrendet.
  De Dima azt mondta, hogy ő amúgy sem támogatja Medvegyevet. Zelenszkij rovására azonban az álláspont is homályos. Nyíltan Zelenszkaja mellett egyedül Vlagyimir Klicsko szólított fel szavazásra. Sőt, ez a bokszoló azt mondta, hogy Moszkvában fog harcolni a 2020-as olimpiai bajnokkal. És hogy a korkülönbsége nem zavar. Vlagyimir olyan erős és motivált, mint valaha.
  Medvegyev azonban Vlagyimir Klicskónak és Vitalij Klicskónak adta át Oroszország hősének sztárját. Például tisztességes srác. Ti, testvérek, sokat tettetek a bokszért, különösen Vlagyimir.
  Vitalij szerint az volt a legrosszabb a Maidanban, hogy miatta nem döntötte meg Holmes rekordját. És így minden esélye megvolt!
  És hirtelen Vitalij találkozni akart Gaszijevvel Kijevben. Ami némi izgalmat okozott. És miért nem próbálja meg?
  Szergej Kovaljov is folytatni akarta pályafutását, felidézve, hogy Hoppins idősebb korában világbajnoki és egyesített címeket szerzett. És hogy egyelőre sem Zeleszkij, sem Medvegyev nem tervez a kormányban dolgozni. És harcolni akar.
  A srácok nagyon motiváltak voltak. A többi bokszoló közül Dima Bivol kifejezte azt a vágyát, hogy Kovaljov ellen harcoljon.
  Medvegyev tárgyalt Grudinnal. Aranyhegyeket ígért neki. Grudinin nem akart kevesebbet, mint a miniszterelnöki posztot. Az idős Zjuganov váratlanul támogatta Medvegyevet, és felszólította Grudinint, hogy csatlakozzon a megbízott elnök csapatához. Ekkor azonban problémák merültek fel, és a kommunisták sorai megosztottak. Ami mindkét jelöltnek nem tetszett.
  De Szergej Udalcov megszólalt Zelenszkij mellett. Például két rossz közül azt kell választanunk, amit még nem ismertünk!
  Nyikolaj Valuev szövetséget ajánlott Zelenszkijnek és Medvegyevnek: Zelenszkij elnök - Medvegyev miniszterelnök. Mit szerettek az oligarchák! Sőt, emlékeztettek arra is, hogy az egyesülésnek van egy kimondatlan pontja: a különböző országoknak saját miniszterelnökük és elnökük lesz.
  És mivel Zelenszkij megnyeri az elnökválasztást, akkor Oroszország képviselőjének kell a miniszterelnöknek lennie. De Medvegyev még mindig a második körben van.
  Zelenszkij viszont azt mondta, hogy a miniszterelnök Oroszországból lesz, de nem Medvegyev! Mert az oroszoknak elegük van a menedzsmentjéből. És ami kell, a gazdaságban jobban és sikeres, és nem olyan kudarctapasztalattal, mint Medvegyev!
  A közvélemény-kutatási adatok azt mutatták, hogy az oroszok többsége nem akarta Medvegyevet miniszterelnökként látni. Pontosabban csaknem kilencven százalék volt ellene.
  Rogozin váratlanul visszatért a politikai nemlétből, és szóba került, mint lehetséges miniszterelnök. Emellett sok orosz Andrej Navalnijt akarta miniszterelnökként látni.
  A történelem kereke tehát egyre gyorsabban forgott.
  A világban természetesen a Nyugat Zelenszkij mellett állt, Kína semleges maradt. A legtöbb ország a demokratának és nyugatinak tartott Zelenszkijt is támogatja. De Medvegyev olyan sokáig volt Putyin partnere. Még a két vezető tandeméről is beszéltek. És nyilvánvaló, hogy Medvegyev egyáltalán nem olyan fehér és bolyhos, mint amilyennek látszani akar. Az USA-ban is választások vannak. Verseny egy fiatal republikánus és egy fiatal demokrata nő között. És egy fifty-fifty esély. Változások Kínában is lehetségesek.Xi vezetőnek egészségügyi problémái vannak. És úgy tűnik, van esély arra, hogy egy demokratikusabb vezető örökölje őt.
  Általánosságban elmondható, hogy a kínai oligarchia több szabadságot és demokráciát akar, de az emberek nem szórakoznak eléggé. És milyen választások, ha előre ismertek az eredményük?
  A diktatúra divatja kezdett eltűnni. Mindenki valami többet akart, mint csak fogaskerekek lenni.
  Zelensky megszemélyesítette az újat és a változásokat, és a sikereseket. Oroszországban pedig pozitívan értékelték. Az emberek nem akartak börtönt, tábort, általános félelmet.
  A generáció megváltozott, és mindenki változást akart. Még Kubában is, ahol a gyűlölt Castro-rezsim tántorgott. Még akkor is, ha a kormány más néven működött. Észak-Koreában is a változás szomja. Ráadásul a koreaiak gyakran mondták: a monarchia nem a kommunizmusért való! És hogy a kövér diktátornak mennie kell!
  A változás iránti vágy világszerte nőtt, és Zelenszkij is benne volt ebben a hullámban. És sikeresen haladt!
  Észak-Koreában pedig tiltakozó tüntetés volt. Amit a diktatórikus rezsim gépfegyverből lőtt. Mi volt a kontinensen uralkodó barbárság másik mutatója.
  Trump azt mondta, hogy az Egyesült Államok meg tudja, meg is fogja oldani a diktatúra problémáját erőszakkal. És hogy egy atombomba nem fogja megijeszteni őket. Továbbá Trump azt mondta, hogy az Egyesült Államok már olyan fegyvereket tesztel, amelyek miatt semmilyen termonukleáris töltet nem lesz szörnyű.
  De Trump ideje lejár. Így ő a legidősebb az elnökök közül. Sőt, Carter halála után még az exelnökök között is ő lett a legidősebb. Azta! És a szerencse szereti a fiatalságot! Ha Trumpnak egy fiatalabb nő lenne az ellenfele, aligha győzte volna le egyáltalán!
  Látható, hogy a karma törvénye azt mondja: az utat és sok szerencsét a fiataloknak! Még akkor is, ha Ronald Reagan kivételnek bizonyult a szabály alól!
  A viszonylag fiatal Gorbacsov pedig kudarcot vallott. Még akkor is, ha valaki azt mondja, hogy Mihail Szergejevics tévedett? A Szovjetunió első uralkodója, aki emberi nyelven beszélt. És nem értették meg az emberek! Vagy talán nem is a nép, hanem az elit!
  Ó az a szerencse! Mennyi szerencséje volt Vlagyimir Vlagyimirovics Putyinnak, és mennyit ért el?
  És ha II. Miklósnak egy kicsit több szerencséje lenne - például ha Makarov admirális életben maradna, akkor milyen nagyszerű és hatalmas lenne Oroszország. Vajon Kínából Zheltorosszija lesz, és az egész világ meghajolna!
  Így csak a Krím-félszigetet vették el és vonták szembe az egész világgal!
  II. Miklósnak pedig finom diplomataként sikerült megalkudnia a szövetségesekkel Konstantinápolyral és Kis-Ázsiával.
  Nos, oké, most a fenomenális Zelensky egyre aktívabb. És itt a második választás közeledik.
  Ukrajnában egyre nagyobb az ujjongás és az optimizmus. Medvegyev természetesen televíziós vitákat javasolt. Bár ennek kevés értelme van. Oroszország megbízott elnökének pozíciói nem túl erősek. És nincs mit dicsekedni. Nem a gazdaságban, nem a politikában és a háborúban. A helyzet a Kaukázusban még súlyosbodott. És semmit sem lehet tenni. Sem erő, sem diplomácia nem igényel. A kapcsolatok egyre ellenségesebbek Medvegyev környezetével. Itt senki sem veszi komolyan a királyt. Bár a király még mindig a trónon.
  Az oligarchák általában nem Zelenszkij ellen vannak. Csak a biztonsági erők, pontosabban néhányan elégedetlenek!
  Titokban Medvegyev biztonsági tanácsot hívott össze. A beszélgetésen szó volt arról, hogy lemondják-e a második fordulót. Például voltak-e jogsértések? Hát persze hogy voltak! És ebben találhat hibát, és törölheti a választási eredményeket. És miért, és erősítse meg ezt a Legfelsőbb Bíróságon keresztül. Az ötlet egészen ésszerűnek tűnt.
  Dmitrij Anatoljevics Medvegyev emlékeztetett arra, hogy Jelcin egy időben, 1999 májusában megvitatta a katonai puccs és az Állami Duma feloszlatásának tervét!
  És majdnem megtörtént. Igaz, a biztonsági erőkben még akkor sem volt egység. Egyesek szerint a puha lehetőség jobb: a Legfelsőbb Bíróság elutasítja a vádemelési eljárást, mivel nincs törvény az orosz elnök menesztéséről. És amíg ezt a törvényt elfogadják, és ez alkotmánytörvény, össze kell ülni a parlament kétharmadának és a Szövetségi Tanács háromnegyedének. És a gondolat hatalma lejár, és ott és az elnök is.
  A biztonsági erők ekkor valóban megígérték, hogy együttműködnek a Legfelsőbb Bírósággal, és békésen megoldják a problémát. Jelcin nem igazán akart katonai puccsot végrehajtani két százalékos minősítéssel és öt szívinfarktussal. És nem ugyanazok az erők, és nem ugyanaz a támasz. Főleg 1993-ban még mindig támogatták a tanfolyam emberei. És 1999-ben eltűnt. És ilyen eredménnyel nem lehetett.
  Tehát menjen végig a felelősségre vonási eljáráson, valószínűleg lövöldözés nélkül is véget ért volna.
  Medvegyev a legfelsőbb bírósághoz fordult a választások érvénytelenítéséért.
  De itt természetesen a bírák tiltakozni kezdtek. Azt mondják, hiába semmisítik meg a választásokat, akkor is meg kell ismételni. Medvegyev esélyei pedig csak csökkenni fognak. És igen, polgári zavargások lesznek.
  Szóval, azt mondják, Dmitrij jobban elfogadja, hogy Zelenszkij lesz Oroszország elnöke. És próbálja megtalálni a helyét.
  Ráadásul sokan azt mondták, hogy ez a bohóc Ukrajnában nem fog sikerülni. És bizonyára sikerült! És ne tragédiát csinálj, hanem egy elefántlégyből.
  Medvegyev, miután beszélt a bírókkal és a biztonsági tisztviselőkkel, úgy döntött: mindenképpen elmegy szavazni. És egy második kör. És tényleg van, hogyan működik. Talán megtörténik a csoda. De nem? Szóval nem fogják börtönbe zárni.
  A milliárdosok találkozóján az is elhangzott, hogy nem ellenzik a demokráciát. És hogy Zelenszkij nem baloldali és megfelel nekik. Továbbá, hogy végre minden nyugati szankciót feloldanak, és Oroszország végre visszatér a világközösséghez.
  Az utolsó dolog, ami most maradt, egy televíziós vita megtartása. Zelenszkij beleegyezett, de csak a Luzsnyiki stadionban. Természetesen elfogadták. Nagyon emlékeztetett a Porosenkóval már lejárt szakaszra. Ráadásul az első körben még nagyobb volt a különbség. Medvegyev antibesorolása pedig kolosszális.
  De televíziós viták - egy fuldokló szívószálat szorongat. Az utolsó ülés pénteken, a választások pedig vasárnap lesznek.
  Medvegyev általában készült. De a tények nem az ő oldalán állnak. Porosenko tapasztalata pedig azt mutatta, hogy pusztán retorikával nem lehet változtatni a tényeken. Csakúgy, mint Luzskov polgármester, Moszkva történetében egyetlen alkalommal nem tudtak nyerni, amikor a központi televíziós csatornák a város jelenlegi feje ellen dolgoztak.
  A propaganda azonban nem tudta felülmúlni Moszkva polgármesterének gazdaságában elért eredményeit. Igen, és ne az alapértelmezett szerzőjére, Kirijenkóra szavazzon! De a legtöbbet őt léptették elő. Valószínűleg a cégvezetővel szemben a legsikertelenebb jelöltet lökdösték.
  Az orosz média azonban most inkább Zelenszkij mellett kampányolt. Senki sem hitt Medvegyevben. Még a Legfelsőbb Bíróság sem akarta tárgyalni a választások megsemmisítésének ügyét.
  Miközben a lényeg és az ügy, a stadion színültig gyűlt. Szó szerint megtelt.
  És nyilvánvaló volt, hogy komoly vita következik. Medvegyev arcán azonban jól látszott, hogy szinte beletörődött a vereségbe. De az utolsó lépést meg kell tenni.
  A vita előestéjén Medvegyev Vlagyimir Zsirinovszkijt nevezte ki belügyminiszternek. Ez a kétségbeesés utolsó gesztusa. De Zsirinovszkij, tudván, hogy a választók több mint nyolcvan százaléka kész Zelenszkijre szavazni, egyáltalán nem volt hajlandó veszekedni a leendő államfővel. Bár természetesen megértette, hogy valószínűleg nem talál helyet a Zelensky csapatban.
  Igen, az öreg Vlagyimir Volfovics. Anatolij Kashpirovszkij azonban még az egészségügyi miniszternél és a miniszterelnök-helyettesnél is idősebb. De nem is nagyon szeretne Medvegyev mellett kampányolni. Viszont van esélye a csapatban maradásra. A kor nagy és tapasztalatot jelent. A fizikai forma pedig nagyon jó.
  Nem csoda, hogy a Kashpirovsky-jelenség.
  A vita a stadionban köszöntéssel kezdődött. És szellemes megjegyzések. De Zelensky frissebbnek, magabiztosabbnak, meggyőzőbbnek és profibbnak tűnt.
  Medvegyev viszont nagyon ideges volt, és sírva fakadt. Nem sikerült meggyőzőnek lennie. Igen, és nagyon rosszak a dolgok az országban. A nép egyértelműen Zelenszkijt támogatja. Itt minden annyira fel van izgulva.
  Zelenszkij minden szavát taps kíséri, Medvegyev pedig kifütyül. Vagyis a vita valódi kudarca van.
  Medvegyev megrándul, és azt mondja:
  - Van tapasztalatom!
  Zelenszkij mosolyogva válaszol:
  - Ilyen tapasztalattal csak a házmesterekhez menjen!
  Medvegyev válasza:
  - Putyinnal bevettük a Krímet!
  Zelenszkij szellemesen válaszolt:
  - Tolvajfogás és rövid karok!
  És így tovább voltak viták, de Zelensky egyértelműen győzött. Sokkal szellemesebb és meggyőzőbb volt Medvegyevnél, és a terem örült.
  Közvetlenül a televíziós vita után Oroszország megbízott elnöke rendeletet adott ki a fizetések ötszörös, a nyugdíjak hétszeres emeléséről! De ez már viccnek tűnt.
  A nép csak nevetett Medvegyeven. Bár egyértelmű volt, hogy a választások előestéjén mást csinálnak!
  Medvegyev úgy döntött, hogy Sztálinnak és Leninnek is odaítéli az Elsőhívott Szent András-rendet. Meg kell mondani, hogy egy ilyen döntés meglehetősen bölcs, de megkésett. Dmitrij Medvegyev egyértelműen a kommunistákat akarta megnyerni. És főleg a sztálinisták. De ugyanakkor elvette és odaadta a hős Tukhachevsky csillagát. Szintén rendkívüli lépés és kísérlet a liberálisokkal való flörtölésre.
  Medvegyev általában igyekezett a miénk és az önök kedvében járni. Kitüntetésben részesítette a pátriárkát és a pápát, valamint a keresztény felekezetek vezetőit. Elsősorban protestánsok. És még Jehova Tanúinak is visszakapták a jogaikat, de ennek nem sok haszna volt. Mindazonáltal tilos szavazni, és általában ez a szervezet haldoklik!
  Medvegyev a muftikat és a lámákat is megjutalmazta. Igyekezett mindenkit a maga oldalára állítani. Az érmek és rendek zápora rendkívüli volt. Ugyanakkor az ügyvezető elnök az Állami Duma minden képviselőjét egy-egy millió dolláros bónuszban részesítette. Ez azonban inkább elriasztotta, semmint vonzotta az embereket.
  Továbbá Medvegyev számos új rendet próbált létrehozni: a Nagy Péter-rendet, a Rettegett Iván-rendet, a Felszabadító Sándor-rendet, a II. Miklós-rendet és a Bruszilov-rendet. Visszaállították a "Lenin" és a "Sztálin" rendet is.
  Medvegyev sokszínű választói réteget igyekezett magához vonzani ily módon. És az elv szerint cselekedve: a tiéd és a miénk is! De ebben az esetben a mindenevőség bizalmatlanságra adott okot az emberekkel szemben - azt mondják, egy politikai prostituált. Úgy tűnik, az emberek elfelejtették, hogy Putyin is így flörtölt a bal- és a jobboldallal egyaránt. És igyekezett mindenevő lenni is.
  Amit azonban szabad a Jupiternek, azt a bikának nem szabad! Putyin valahogy a kezdetektől fogva, annak ellenére, hogy Jelcin gyűlölt népének utódja nyomába eredt, mind a nép, mind az elit szimpátiáját élvezte. Még a kommunisták is féltek szembeszállni vele, és harc és alkudozás nélkül megszavazták a miniszterelnöki posztot.
  Medvegyev azonban soha nem élvezte a különleges szerelmet. Nyilvánvalóan túl intelligens volt, és Putyin árnyékában volt. Senki sem tekintett rá igazi harcosnak és uralkodónak. Általában véve Putyin után minden utód politikai törpének tűnt, és valami más volt. Zelenszkijt pedig karizmatikusnak tartották, mint egy mesebeli herceget. És már nem disznó a bökkenőben, hanem egy sikeres uralkodó, aki kirángatta Ukrajnát a mocsárból, vagy inkább a gödörből.
  Természetesen elsősorban Ukrajna szenvedett az oroszországi kapcsolatok megszakadásai miatt. És itt Porosenko nem biztos, hogy annyira bűnös. Ha ez Fehéroroszországban történt volna, általában kudarcot vallott volna. Szakmailag erős az ukrán kormány! Ezzel szemben Fehéroroszországban csak szajkózók és ételevők élnek. Putyin csapata időnként erős személyiségekre bukkant - például Rogozinra vagy Tkacsovra, de gyorsan eltávolították őket.
  Medvegyev mindenesetre olyan ember volt, aki úgy tűnt, nem született uralkodó, és ezért ez a cár nem volt egészen igazi cár.
  Bizonyos tekintetben Gorbacsovra hasonlított, akit a nyugati hétköznapi emberek szerettek, de a sajátjuk nem kedvelt. Részben persze nem szerették Gorbacsovot a részegséggel való küzdelme miatt. Az alkoholisták és ivók természetesen nem bocsátották meg a vodkahiányt. Borlázadások vannak. Aztán a cigaretta eltűnt.
  Gorbacsov nincs, jól látszik, hogy nem csak a kopaszsága miatt nem szerették. Medvegyev miniszterelnökként nagyon gyenge közgazdásznak mutatta magát. És még Zelensky nélkül is gondjai lennének az újraválasztásával.
  Egyszer Putyin a fülénél fogva rántotta Medvegyevet.
  De most Putyin kiesett a játékból - aláásta az egészségét, kézi vezetést és túlhajszolt hokival. És hogy kellett-e ilyen tisztes korban jégre mászni. Főleg, hogy fiatalkorában nem rendelkezett készségekkel?
  Putyin leégett, túlfeszítette magát. És nélküle nincs senki, aki megállítson Zelenskyt. Ráadásul Putyin maga vezette úgy a személyzeti politikát, hogy nem maradt méltó utódja. Mint Sztálin, aki Hruscsovot követte, és csődbe ment. És itt Medvegyev egyáltalán nem megfelelő vezetője az orosz birodalomnak.
  A választások előtti szombaton minden orosz tévécsatorna vetített egy filmet Zelenszkijről. Természetesen hiteltelenítés céljából. De kevés tényt mutattak be. A propaganda pedig megmutatta tehetetlenségét. Igen, és sok csatorna kommentálta a filmet.
  Medvegyev sok tábornokot adományozott parancsokkal. Ismét egy csillaghullás megszervezése.
  Váratlanul megalapította az új Botvinnik Rendet is, három fokozattal: bronz, ezüst és arany. És az Alehine Rend is. És bronz, ezüst és arany is.
  Medvegyev ezután rendelettel bejelentette, hogy Oroszország négy éven belül átáll hivatásos hadseregre. És az élettartam hat hónapra csökken.
  Továbbá a megbízott elnök bejelentette, hogy a háborús veteránokat és a forró pontokon szolgálókat az Orosz Föderáció hősének csillagával jutalmazzák. Ami páratlan lépéssé vált.
  Medvegyev egyértelműen helyet keresett a történelemben. Továbbá a megbízott elnök Vlagyimir Vlagyimirovics Putyint posztumusz a Győzelem Érdemrenddel és az Első Hívott Szent András Renddel, valamint az Orosz Föderáció Hősének újonnan alapított nagy gyémántcsillagával tüntette ki.
  Ez már az utolsó próbálkozás az egykori orosz bálvány értékelésére. Például Medvegyev voltam Putyinnal együtt - szeress teljes szívedből és lelkedből!
  De nyilvánvaló, hogy az emberek nem szeretik túlságosan a diktatúra jelöltjét.
  És szombatról vasárnapra virradó éjjel Dmitrij Anatoljevics Medvegyev bejelentette posztumusz megbízatását Vlagyimir Vlagyimirovics Putyinnak - a Generalissimo címet!
  Ez tényleg nagyon klassz volt! Például az előző évek bálványának adom a címet!
  Ez azonban segít Medvegyeven? Nehéz meggyőzni az embert, hogy csak az egykori bálványok dicséretével és kitüntetésekkel szavazzon magára. Nem számít, hány díjat záporoztok, Putyint nem adjátok vissza. És jól látszik, hogy a volt cár elment, az új cár pedig jön Kijevből.
  Zelenszkij azonban nem szunyókált, és a pápát is kitüntette. Az idős Első Ferenc megáldotta Ukrajna elnökét az újabb eredményekért.
  Fehéroroszországban pedig egy oroszbarát pártkoalíció népszavazás keretében már befejezte az aláírásgyűjtést az Oroszországgal való egyesülésről. Erről szavazás várható. Ezt azonban nem Medvegyevnek tulajdonítják. És itt a fő kezdeményezés Zelenskytől származott - ez a milliók bálványa.
  Tehát most Vlagyimir Zelenszkij lépett be a hazai szakaszra...
  Megkezdődött a szavazás Szibériában. A részvétel kezdettől fogva magas volt. Az emberek elmentek szavazni és mosolyogtak. Egyértelmű volt, hogy változásra készülnek. És amit akarnak, az új. A régi fáradt és unalmas.
  Még a dal is megszólalt reggel:
  Szívünk változást kíván
  A szemünknek változásra van szüksége.
  Nevetésünkben és könnyeinkben,
  És az erek lüktetésében!
  Változás, változást várunk!
  A választások nyugodtan, de hatalmas részvétellel zajlottak. Az emberek falkában perli a választásokat. Nyikolaj Valuev az elsők között szavazott. Bedobta a szavazólapot az urnába, és így szólt:
  - Szavazz az újra!
  Alexander Povetkin következett. Én is szavaztam, és kiadtam a sajátomat:
  - Az orosz istenekért!
  Ezután következett a szavazás. Bedobták a szavazólapokat az urnákba. És Dima Bilan, és Alla Pugacsova. Lev Leshchenko is megjelent, bejelentette:
  - Szavazz az újra!
  Nyikolaj Baskov énekelte:
  - Orosz keringő, szárnyak szárnyalnak! Jön a tavasz!
  És a levelet is az urnába ejtette.
  Aztán megjelentek más srácok is... Zelensky robogón jött szavazni, és bukfencezett - megtörve a tapsot. Szavazott még fel is szavalta:
  Ismerje meg a szív és az erek lüktetését,
  Gyermekeink, anyáink könnyei...
  Azt mondják, változást akarunk
  Dobd le a nehéz láncok igáját!
  És dörgő taps! Bár a versek nem az övék, hanem a híres költő és író, Oleg Rybachenko. De maga Oleg Rybachenko fiúvá változott, és most egy másik világban utazik.
  Aztán más bokszolók szavaztak: Sergey Kovaley, Denis Lebedev. Az utolsó a szünet után megpróbált visszatérni. De megverték, végül elment.
  Sofia Rotaru Kijevben szavazott. És sokat mosolygott...
  Vlagyimir Zsirinovszkij is jött. Azt kiáltotta:
  - Egy új útért!
  És megvillantotta egy vezérezredes epauletteit. Zjuganov tolószékben érkezett az urnákhoz. És mindvégig hallgatott.
  Grudinin mosolyogva szavazott...
  Garri Kaszparov szimultán játékmenetet tartott, és le is adta a voksát. Sőt, azt mondta, hogy meccset fog játszani Carlesonnal. Tehát Anatolij Karpov szimultán játékmenetet adott.
  Karpov egyébként már megkapta Mihail Botvinnik aranyrendjét.
  Más kérdés tehát, hogy ki a fő és a legjobb a világbajnokok közül.
  Persze sok minden változott...
  Dmitrij Anatoljevics Medvegyev pedig ismét meglepett mindenkit. Bejelentette az intézmény, az "Oleg Rybachenko" névre keresztelt rendet. Sőt, egyszerre négy fokozat van: a negyedik fok bronz, a harmadik fok az ezüst, a második fok az arany, az első fok pedig az arany gyémántokkal!
  Ez milyen klassz lett!
  A Lucifer's Armageddon-t már bemutatták a mozikban, és már megdőltek az Avatar és a Star Wars rekordok is. Oleg Rybachenko igazi irodalmi szupersztár lesz!
  Medvegyev alapította az Oleg Rybacsenko irodalmi díjat is - a Nobel-díjnál tízszer nagyobb díjalappal.
  És ez általában nagyon klassz!
  Medvegyev egyre többen dolgozott vasárnap. Oleg Ribacsenkót az Első Hívott Szent András Renddel és az Orosz Hős Csillagával, valamint egy nagy gyémánttal tüntette ki az Oroszország Hőse Csillagával, a Győzelem Renddel. Ez egy kísérlet volt a történelem menetének megváltoztatására.
  Például megsimogatom Oleg Rybachenkot, és minden szuper lesz! Ugyanakkor megadom neki és a marsallnak az Orosz Föderáció címét!
  És jön a vasárnap... Már ismertek az exit pollok első adatai, amelyek szerint Zelenszkij nyolcvan százalék feletti.
  És az információáramlás nem áll meg...
  Medvegyev még nem fog szavazni. Művek. Itt parancsot ad ki Vlagyimir Volfovicsnak a hadsereg tábornoki rangjára. Például légy hűséges hozzám.
  Bár úgy tűnik, Zsirinovszkij már átállt a másik oldalra.
  Lev Lescsenko tárca nélküli miniszter lett. De ez már nem számít.
  Nyugtalanság Kínában. A nép demokráciát akar - belefáradt a despotizmusba! Nem csak kenyérrel él az ember!
  Nemet akarok mondani a hatóságoknak! És meddig lehet tartani a fegyelmet a huszonegyedik században!
  Nem túl jó Kínában. Lehetetlen a kommunizmus sínjeit követni és a kapitalizmust építeni a végtelenségig. Néhány változtatásra van szükség. Igen, és a vezetés túl konzervatív.
  Emellett az új burzsoázia demokráciát és a rendőri brutalitás végét akarja.
  A régimódi munkamódszerek kimerülése is megtette a hatását! Nem akarok fogaskerekek lenni a rendszerben. Igen, Kínában vasárnaponként heves zavargások rázzák meg a rendszert.
  Az Egyesült Államokban pedig egy nőnek van a legnagyobb esélye arra, hogy elnök legyen. Floyd Mayweather népszerűsége azonban hirtelen növekedni kezdett. Ez a veretlen bokszoló már felkapaszkodott a nézettség első csúcsaira.
  Úgy tűnik, az Egyesült Államok elmulasztotta az újabb győzelmeket, és nem akart sem republikánus, sem demokrata trónt. Floyd is fantasztikus!
  Aztán megint televíziós viták.
  Már vasárnap este van. A szavazóhelyiségek hamarosan bezárnak.
  Végül Medvegyev az utolsó pillanatban megjelent. Sietve bedobta a közlönyöt az urnába, és szó nélkül távozott. Elütött az óra - vége a szavazásnak.
  Medvegyev elnök eddig elhagyta a Kreml területét, és egy Moszkva melletti rezidenciába ment.
  Két lány van vele a taxiban. Bármilyen szórakozás.
  Natasha, aki a jobb oldalon ült, megkérdezte:
  - Nos, mi van Dimával? Most bejelentik a végső kudarcot!
  Medvegyev megjegyezte:
  - Még két hónap van az avatásig. Szóval egyelőre még mindig minden vagyok, és Zelenszkij csak Ukrajna elnöke!
  A jobb oldalon ülő Alyonka megjegyezte:
  - És lehet gyorsítani az avatást! A hatalmadnak, Dmitrij Anatoljevics, vége!
  Medvegyev könyörgőn megkérdezte:
  De ti lányok meg tudjátok csinálni!
  Natasha a homlokát ráncolta, és megkérdezte:
  - Mit tehetünk?
  Medvegyev magabiztosan kijelentette:
  - Akadályozzuk meg a felavatást!
  Natasha nevetett, és így válaszolt:
  - És hogyan?
  A megbízott elnök határozottan válaszolt:
  - Mintha te magad sem tudnád!
  Natasha dühösen válaszolt:
  - Nem öljük meg Zelenszkijt!
  Medvegyev azonnal tiltakozott:
  - Hát, mit ölni! Csak győződjön meg róla, hogy ő maga utasítja el a koronát!
  . 4. FEJEZET
  A lányok kórusban kuncogtak...
  Alenka vigyorogva kérdezte:
  - Mit javasolsz a hipnózis használatához?
  Dmitrij Anatoljevics bólintott:
  - Ez az! Meg tudod csinálni!
  Natasha így válaszolt a barátjának:
  Megtehetjük, de nem akarjuk!
  Medvegyev meglepődött:
  - Miert van az?
  Natasha őszintén válaszolt:
  - Zelenszkijt választották! És te, Dmitrij Anatoljevics, nem vagy képes kormányozni az országot!
  Alenka rosszindulattal hozzátette:
  - És ez mindannyiunk számára teljesen nyilvánvaló!
  Medvegyev dühvel jegyezte meg:
  - Nem érted, hogy a Nyugat gyarmata leszünk?
  Alenka magabiztosan válaszolt:
  - Inkább a Nyugat lesz a mi gyarmatunk!
  Natasha gúnyosan hozzátette:
  - És veled, Misha, Oroszország úgysem lesz nagyszerű!
  Medvegyev gurgulázott:
  - Adok neked a Győzelem Rendje szerint, az Első Hívott Szent András Rend szerint, a II. Miklós rend szerint, és egy arany gyémántcsillagot...
  Natasha nevetett, és megjegyezte:
  - Vagy talán mi magunk leszünk elnökök, háromszáz parancsot akasztunk fel?
  Alenka azt mondta:
  - Hipnotizálhatunk, és generalissimová válhatunk.
  Natasha kuncogott, és megjegyezte:
  - Vagy talán supergeneralissimo!
  A lányok nevettek...
  Alenka énekelte:
  - És néha még az ellenség is kiabált:
  Elrejteni a félelmet - hogy én vagyok a király!
  Natasha kihúzta a fogát, és ciripelt:
  - Nem szeretem a színházakat és az arénákat,
  Ott egy milliót rubelre cserélnek ...
  Bár nagy változások előtt állnak
  Szeretem a Belobogot Sztálinnal!
  A lány pedig úgy vette csupasz lábujjával, mintha az orránál fogva szorítaná a vesztes elnököt.
  A Távol-Keletről már hírt adtak adatokról. Zelenszkijnek 91 százalék, Medvegyevnek 7,5 százalék, az ukrán elnök magabiztos vezetése.
  Alyonka is csupasz lábujjával a fülénél fogva húzta Medvegyevet, és felszisszent:
  - Nos, mi van a volt elnökkel, segítettek a kitüntetései?
  Medvegyev erőszakkal kiadta:
  - Még nem vagyok ex! Az igazi felavatása előtt!
  A lány felkiáltott:
  - Dicsőség az új királynak!
  A boszorkánylányok, az utolsó ütőkártya, nem voltak hajlandók segíteni Medvegyevnek. Most pedig a megbízott elnök próbált kiutat találni a kilátástalan helyzetből.
  Talán befolyásolja a Legfelsőbb Bíróságot, hogy semmisítse meg az oroszországi elnökválasztás eredményét? Nagy kísértésnek tűnt. A valóságban azonban az esélyek csúszósnak tűntek.
  És mi van, ha kiadunk egy rendeletet, és minden bírónak felajánlunk egy milliárd dollárt? Hiszen ő az elnök, és olyan hatalma van, amiről a királyok álmodni sem mertek! Pontosabban megbízott elnök. És valóban, ha egy egész milliárd dollárt ajánl fel, a bírák nem fognak ellenállni.
  És mi van itt apróságon.
  Az adatokat rádión továbbították. Míg Zelenszkijnek több mint kilencven százaléka volt, plusz Ukrajnában, addig várható volt, hogy egyáltalán megkapja majd a száz százalékot. Talán a vörös öv területén Medvegyev kommunistákkal való flörtölése miatt egy kicsit több lesz, volt néhány esély a Kaukázusban. Igaz, úgy tűnik, Ramzan Kadirov úgy döntött, hogy a győztes oldalára áll. Továbbra is be lehet csapni a hadseregbe, bár a katonaságnak nincs különösebb szolgálati vágya, nincs bukott elnök.
  Általánosságban elmondható, hogy az első forduló után Medvegyev ereje gyengült. És ha még ki tudott osztani díjakat, akkor egyébként egyre inkább figyelmen kívül hagyták.
  Dmitrij Medvegyev megérkezett az irodájába, és megpróbálta felvenni a kapcsolatot a központi bankkal. A kísérő vonakodva kapcsolta be.
  A megbízott elnök azt követelte, hogy adjanak neki pénzt a sürgős szükségletekre.
  A jegybank vezetője így válaszolt:
  - Nem teszek semmit, amíg nem kapok megerősítést Zelenszkij új elnöktől.
  Medvegyev felüvöltött:
  - Őrült vagy! Én amíg az elnök, majd a beiktatása az új! És ha igen, akkor engedelmeskedj, tartozol nekem!
  A jegybank vezetője megjegyezte:
  - Az alkotmány szerint nem engedelmeskedem neked! És különben is, miért kell pénz?
  Medvegyev mosolyogva válaszolt:
  - Sürgősen országokra van szüksége?
  A jegybank vezetője kemény hangon válaszolt:
  - El akarsz szökni?
  Medvegyev ugatott:
  - Most letartóztatlak! Van egy seregem! Hűséges Zsirinovszkij velem van!
  A jegybank vezetője megjegyezte:
  - Ez mindig a napellenző alá kerül! Moszkvában pedig több mint kilencven százalék Zelenszkijé. A hatalmad Misha felett van!
  Medvegyev felüvöltött:
  - És a tied nem indult!
  És letette a telefont. Most a helyzet egyre súlyosabbá vált. Ez így van, és a biztonsági erők megtagadják az engedelmességet. Igen, Zsirinovszkij, még mindig róka. Ki kell-e nevezni belügyminiszternek? Adjon parancsot a SWAT-nak. Vagy megpróbálja továbbra is az Állami Dumát használni?
  Egyértelmű, hogy Zelenszkij új választásokat fog tartani, és sok képviselő nem számolja mandátumát. Pontosabban szinte mindent.
  Ide valami másra van szükség. De az Állami Duma nem valószínű, hogy szembemegy az emberekkel. A hadsereg pedig nem támogat egy nyílt katonai puccsot. Nem olyan tábornokok Oroszországban, hogy polgárháborúba menjenek.
  Már csak egy dolog van hátra - törölni kell az elnökválasztást a bíróságon. Ez az egyetlen jogos lehetőség a kínok meghosszabbítására. De nagy valószínűséggel csak kiterjeszteni. Nem valószínű, hogy Medvegyevnek reális lehetősége nyílik újraválasztani. Valójában az ő besorolása kolosszális, még Petro Porosenkoénál is rosszabb.
  Medvegyev egy másik lehetőségen gondolkodott. Itt például fizikálisan megszünteti Zelenskyt? De ez egyenesen bűnözés. odáig? Annál is inkább, mert ez feldühíti Medvegyevet. És a legjobb esetben haladékot ad. Mivel az emberek nem fogják megbocsátani Medvegyevnek a választások ilyen kolosszális kudarcát.
  Nem, Dmitrij Anatoljevicsnek nem fog sikerülni. Anélkül, hogy a választásokon a szavazatok tíz százalékát is összegyűjti, biztosan nem marad hatalmon.
  Medvegyev a bárhoz ment. Kinyitotta, kivett egy üveget, töltött magának egy konyakot.
  Drága - "Napoleon", kétszáz éves kitettséggel!
  A megbízott elnök ivott egy pohárral. Aztán a második, evett egy citromot.
  Melegebb lett a gyomorban, és gyorsabban ugráltak a gondolatok. A harmadik pohár után Medvegyev elmosolyodott, és leült egy karosszékbe. Felvidult egy kicsit. Tulajdonképpen miért van szüksége erre a hatalomra? A felelősség teljes. Egy perc szabadidő, egy másodperc nyugalom sem. Folyamatosan mozgásban, videokamerák felügyelete mellett. Félsz túl sokat mondani.
  Sok munka, de semmi szórakozás.
  És egy lánnyal akarok ágyban feküdni. Játssz a számítógépen a háborúban.
  Valójában itt vagy az elnök, és egy igazi háború elindításához háromszor meggondolod. Így nem merte megtámadni Iránt a félelmetes Trump.
  Sokat lehet beszélni a háborúról, de valójában nem könnyű eldönteni!
  De a játék harc, önmagad, küzdj!
  Medvegyev leült a számítógéphez. Bekapcsoltam a kedvenc II. világháborús. Régóta nem játszott. Itt, hogy ne feszüljön túl, használja a csaló kódot. Mint ez...
  És akkor hurrikántempóban vezeti a technológiát. És már vannak IS-7-eseid, amiket ezredekben bocsátasz ki, a németeknél csak T-1-esek. Érezhető különbség az erőben és az eszközökben.
  Medvegyev, aki szinte soha nem ivott, láthatóan felderült a rossz egészségi állapot miatt.
  Így dobja az ellenségre a második világháború legdrágább és legnehezebb harckocsiját, az IS-7-et. És különösebb nehézség nélkül eltöröd. A háború könnyen és győzelmesen folyik. Vedd át várost város után.
  Általában persze Sztálin jól vezette az országot, és kevesebb, mint négy év alatt sikerült legyőznie a Harmadik Birodalmat. Putyin tovább harcolt az ISIS ellen. De a németeknek nagyon klassz technikájuk van.
  Itt a játékban például a német E-75 tank, ellene csak a szovjet IS-7 tud egyenlő feltételekkel harcolni, az összes többi tank megadja magát. Az E E-75 egy nagyon erős páncél. Még a szovjet IS-7-nél is felülmúlja, az ágyú halálos ereje közel van.
  A németek pedig azt tervezték, hogy a negyvenötödik évben ezt a tankot a fő harckocsijukká teszik. Mi van a miénkkel?
  Medvegyev felsóhajtott... Az IS-7-est a háború utáni időszakban soha nem bocsátották tömeggyártásba. A háború tehát tovább tartott, nem tudni, ki nyert még.
  Dmitrij Anatoljevics Zakhmelev, énekelte:
  - Szeress testvérek, szerelem! Szeress élni testvérek! Atamánunknak pedig nem kell szomorkodnia.
  Medvegyev játék közben elaludt. Pihentető...
  Másnap pedig kiderült az elnökválasztás végeredménye.
  Zelenszkijre Ukrajnával együtt a választók csaknem 92 százaléka, Medvegyevre 6,7 százaléka szavazott. Így Zelenszkij diadalmas győzelme megtörtént.
  Megkezdődtek az ünneplések és az örömünnep az országban. Végül egy új, sokak számára látszó fényes élet jött.
  Eddig a beiktatás igazsága Dmitrij Anatoljevics Medvegyev megbízott elnök.
  És természetesen gratulált a győztesnek. És hova mész. A hat százalék pedig nem számít.
  Vlagyimir Zsirinovszkij belügyminiszter azonban meglátogatta Medvegyevet, és vigasztalta:
  - Rád szavaztam, Dmitrij Anatoljevics!
  A megbízott elnök csendesen válaszolt:
  - Köszönöm!
  Zsirinovszkij azt javasolta:
  - Lehet, hogy premierekre kellene tenni?
  Medvegyev megrázta kifestett fejét.
  - Nem hiszem, hogy egy ekkora vereség után a második fordulóban nekem adják a miniszterelnököt. Ez már nem lesz politikailag korrekt.
  Zsirinovszkij logikusan megjegyezte:
  - Mindazonáltal valaki Oroszországból legyen a helyedben. Szóval ki, ha nem te?
  Medvegyev ezt javasolta:
  - Valószínűleg Andrej Navalnij!
  Zsirinovszkij vigyorgott és felmordult:
  - Andrej Navalnij? Ez ne történjen meg!
  Medvegyev megvonta a vállát, és zavartan megjegyezte:
  - Hová mész?
  Zsirinovszkij felkiáltott:
  Igen, mindet letartóztatom!
  Medvegyev intett a kezével:
  - Elég! Úgy tűnik, a mi időnk lejárt! A Kanári-szigetekre megyek nyaralni. Mit fogsz tenni?
  Zsirinovszkij ravaszul összehúzta a szemét, és így válaszolt:
  - Lobby a barátai érdekeiért! Amíg Zelenszkij el nem vette Oroszország és Ukrajna elnöki feladatait!
  Medvegyev szomorúan megjegyezte:
  - Jaj, ez nem olyan egyszerű... Akkor lesz rólad három bőr!
  Zsirinovszkij ravaszul összehúzta a szemét, és megkérdezte:
  - Kérem, az Orosz Föderáció marsallját! Hát mit érsz!
  Medvegyev néhány másodpercig gondolkodott, majd bejelentette:
  - Bírság! Nemcsak marsallsá teszlek, hanem vissza is adom Beriát a marsall rangra! Igazságos lesz!
  Zsirinovszkij egyetértően bólintott:
  - Beriával kapcsolatban igen!
  Medvegyev összehúzta a szemét, és megkérdezte:
  - És veled kapcsolatban?
  Zsirinovszkij őszintén válaszolt:
  - És velem kapcsolatban királyilag! Akit akarok, azt megjutalmazom!
  Medvegyev egyetértően bólintott.
  - Igen, legyen így!
  És elrendelte, hogy készítsék el mindkét rendeletet a marsallok rangjának adományozásáról.
  Oroszország megbízott elnöke felvidult. Arra gondolva, hogy most már teljes mértékben élvezheti a számítógépes játékokat.
  És nagyon szórakoztató őket játszani...
  És tényleg, miért csináljon mást az elnök? Mára a technológia olyan sokat fejlődött, hogy bárki lehetsz. Még az Úristen is. És kifejezetten az univerzumok létrehozására szolgáló játékban.
  Például az ügyvezető elnök irodájában számos különféle játék található, köztük a legmodernebbek is.
  Medvegyev úgy dönt, hogy valós idejű stratégiát játszik. Németországban 1939. Nos, miért használod a szélhámos kódot? Összeadja magát ötezer párducot, háromezer tigrist és tízezer Focke-Wulfot. És bevetni ezeket az erőket az ellenség ellen. És megtámadja Lengyelországot, amelynek a tizede sincs ilyen erőknek.
  És a háború megy tovább, ahogy akarod, egy kapuban és győztesen. Medvegyev, őszintén szólva, hatalmas hódító itt. Összetöri az ellenséget, mintha szilvát zúzna préssel.
  Lengyelország könnyen és gyorsabban ellaposodik, mint a valós történelemben. Franciaország megtámadása. Tízezer E-75-ös harckocsit lősz rá a szélhámos kód segítségével. Finoman szólva is csodálatos autók. Amelyek teljesen sebezhetetlenek a francia fegyverekkel szemben, de nagy távolságra halálosak. Lődd le az ellenséges járműveket.
  Medvegyev még ugrál is örömében. Hogyan mozog gyorsan a játékban, és már veszi Párizst ... És akkor miért vesztegeti az időt apróságokra? Vegyük egyúttal Spanyolországot is, nehogy Franco nagyon izguljon.
  A Gibraltár elleni támadáshoz pedig sugárhajtású repülőgépeket használunk. Merre mennek a britek?
  Természetesen ugyanakkor pénzeszközöket használunk csatahajók és repülőgép-hordozók építésére. Nagy-Britannia akkor bajban lesz. Itt van száz repülőgép-hordozó és kétszáz csatahajó. Kolosszális erő lesz.
  És akkor ott vannak a leszállóhajók. Ön az E-U sorozat tankjait is gyártja, ami az E továbbfejlesztése. Ide dobod az "E"-50-U tankot, egy olyan gépet, amin egynél több szögből nem tudsz áttörni.
  És hagyja, hogy kínozza a briteket. Íme, két gyönyörű lány egy ilyen tankban kacsint Oroszország ügyvezető elnökére.
  Medvegyev csókot lehel vissza rájuk.
  Így játszunk...
  És a legújabb tankok közelednek Londonhoz. És szertartás nélkül elfoglalják Anglia fővárosát.
  Medvegyev ezt énekelte:
  - Unalmas a világ! Mind megesszük a macskát!
  Természetesen a játék szórakoztató és könnyen játszható. Felvettem a csaló kódját, és kidobtam, amit akarsz. Itt elfoglalja a Balkánt, és Afrikába megy. Te is bélyegzel, és gyalogságot is. Ha csapatokat csinálsz, akkor lesz pénz. És az elfoglalt terület pénzt is ad. Nos, próbáld ki, járd körbe Afrikát.
  A Szovjetunió még mindig megnyitja a frontot. Harmincnégy az E-50-U sorozat ellen, amire még tízezret bélyegeztem. Ha az E-50 páncélozott jármű megközelítőleg megegyezik a "Tiger" -2-vel, csak a racionális lejtő nagyobb, a fegyverzet pedig egy kicsit erősebb, a motor pedig erősebb. Ez az azonos tömegű E-50-U a szovjet T-64-hez hasonlítható, még erősebb gázturbinás motorja is van.
  Igen, az erők nem egyenlőek. Itt harckocsik különböző generációi harcolnak.
  És persze Medvegyev fekete lovon rohant.
  Az erők természetesen nem összehasonlíthatók. Hozzáadhatja az E-75-U-t is, ez egy zömök gyilkológép, amely még hajófegyverekkel is áthatolhatatlan.
  És hogyan tapossa el magát. Nincs mit megállítani.
  Medvegyev úgy játszik, mint egy kisfiú. Na jó, hogy van. És senki sem szívesen fogadja őt. Elveszített, a megbízott elnököt pedig elfelejtették.
  Mindenki csak a győzteseket szereti.
  Dmitrij Anatoljevics énekelte:
  És dacolunk a viharokkal
  Miből és miért...
  Élj a világban meglepetések nélkül
  Lehetetlen bárki számára
  Sok szerencsét, kudarcot,
  Minden ugrik, majd fel, majd le,
  Csak így, és nem másként,
  Csak így, másként nem!
  Éljen a meglepetés!
  Meglepetés! Meglepetés!
  Éljen a meglepetés!
  Meglepetés! Meglepetés!
  Éljen a meglepetés!
  És Medvegyev számára szórakoztatóbb lett. Itt csapatai elfoglalták Ukrajnát, Fehéroroszországot, és menthetetlenül közelednek Moszkva felé!
  Oroszország volt elnöke azt mondta:
  - Hogy az életünk játék!
  És viharba veszi a Szovjetunió fővárosát. Persze a negyvenegyedik év seregével szemben a hatvanas, sőt a hetvenes évek jellegzetességeinek megfelelő tankjai vannak, és ami a legfontosabb, hogy rengeteg van.
  Medvegyev magára kacsint... A főváros Moszkvát elfoglalják. És most megörökítheti a Kaukázust... És ugyanakkor megtisztíthatja magának Dél-Afrikát. És menj Argentínába.
  És onnan támadni az Egyesült Államokat. Kemény parancsnok. Az ellenség mind mennyiségileg, mind minőségileg le van maradva.
  Medvegyev lelkesen énekli:
  - Bátran harcba indulunk! A szovjetek hatalmáért! És mindenkit a szarba törölünk az érte való küzdelemben!
  Medvegyev ideiglenesen ki lett vonva a játékból. A Shoigu Trubetskoy helyére lépő orosz védelmi miniszter telefonált. Megkérdezte a jelenleg is megbízott elnököt:
  - Mikor teszünk esküt az új vezetőnek?
  Medvegyev tömören válaszolt:
  - Ahol lennie kell, az avatáson!
  Trubetskoy megjegyezte:
  - Az egyesült ország új elnöke a jövő héten akar beiktatást tartani. Hogy ne legyen ideje rabolni!
  Medvegyev ugatott:
  - Ez nem a mi alkotmányunk és törvényeink szerint!
  Trubetskoy megjegyezte:
  - És Jelcin ezt az alkotmányt nem a törvény és a régi alkotmány szerint fogadta el. Sőt, sokan azt hitték, hogy Putyin új alkotmányt fog javasolni, de valahogy nem vártak!
  Medvegyev megjegyezte:
  - Nem a legjobb ötlet, ha minden új elnök új alkotmányt fogad el!
  Trubetskoy így válaszolt:
  - És Putyin tudott! Menőbb volt Jelcinnél, és te, Dmitrij Anatoljevics!
  Medvegyev bólintott, és beleegyezett:
  - Hűvösebb és ami a legfontosabb szerencsésebb! Putyin nélkül minden rosszra fordult, és Zelenszkij átvette a hatalmat Oroszországban.
  Trubetskoy megjegyezte:
  - És Lukasenkának volt esélye, csak elszalasztotta az idejét. Gyorsabban kellett volna lépnem!
  Medvegyev logikusan megjegyezte:
  - Lukasenka félt az oroszországi versenyképes választásoktól. Igen, és Zelenszkij nem kockáztatta volna meg, ha Putyin szíve nem bírja. Annyi országot kell kézi üzemmódban kezelni - kiégett! Putyin biztosan kiégett a munkahelyén!
  Trubetskoy azt javasolta:
  - Nos, akkor minek fogadjuk el a beiktatást gyorsabban vagy sem?
  Medvegyev merészen válaszolt:
  - Ahogy akarod, csináld! Nem érdekel többé! Visszavonulok és élvezem az életem. Talán bejárom a világot! Voltam már elnök és általában miniszterelnök is, ez egy rekordidő Oroszország számára! Meddig tud ragaszkodni a trónhoz?
  Trubetskoy egyetértett:
  - Hát ha igen, akkor jöjjenek a változások! És mit kell tenni Shoiguval?
  Medvegyev hidegen válaszolt:
  - Hadd pihenjen! A marsall nyugdíja nagy. Hagyja, hogy körbeutazza a világot. Engedélyt adtam, hogy külföldön birtokoljon ingatlant!
  Trubetskoy bólintott, és megjegyezte:
  - Putyin elszigetelte Oroszországot a világtól! Szavakkal, lelkünk mélyén gyászolva, örvendtünk halálának! Ami Zelenszkijt illeti, meglátjuk! Sokan olyan megrendeléseket akartunk, mint Nyugaton. Kapni, mint az USA-ban, de dolgozni ... Mint a Szovjetunióban!
  Medvegyev megjegyezte:
  - Nos, Sztálin alatt a tisztviselők intenzíven szántottak! Ne gondold, hogy szilárd mézek voltak!
  Trubetskoy megkérdezte:
  - És mit fogsz csinálni?
  Medvegyev felidézte:
  - Én voltam az elnök, és elnöki nyugdíjra megyek. Nagy... És élvezni fogom az életet! Miért kéne még dolgoznom!
  Trubetskoy felidézte:
  - Zelenszkij tanácsadói posztot adhat nála!
  Medvegyev legyintett:
  - Ai! Tanácsom nélkül is elég okos! Röviden - tartsa meg az avatóünnepséget! Dmitrij Anatoljevics elküldte a magáét!
  Trubetskoy egyetértett:
  - Beavatás igen!
  Medvegyev letette a telefont. Úgy döntött, hogy játszani fog. Olyasmi, amiből még sosem volt elég. És legalább mentálisan összetörni az Egyesült Államokat.
  Vagy inkább a játékban. Az E-75-U ellen azonban az amerikai Sherman gyenge. De az Egyesült Államoknak sok repülőgépe van, még ha nem is olyan erősek, mint a németek.
  De a minőség természetesen nem ugyanaz! A Fritz intenzív számlákat szed fel. Főleg a pilóták: Albina és Alvina! És ezek a lányok, akiket kolosszális biztosíték különböztet meg.
  Medvegyev dél felől nyomul Amerika felé. És ezzel egy időben a tankjai Szibérián keresztül haladnak. Szórakozik. Egyébként miért ne hódíthatná meg még Japánt? Ebben a játékban nedvesítheti szövetségeseit. Fejlett stratégia. Használd a szélhámos kódot, és számban és minőségben is erősebb leszel az ellenségnél. Nem háború, hanem puszta öröm. Itt vannak a farok nélküli sugárhajtású autók, az amerikaiak nem is érik utol.
  Pontosabban, és kap. És használj rádióvezérlésű rakétákat! És az amerikaiakon shugani. Medvegyevnek nagyon tetszik ez a játék. És mozgassa a csapatokat. Itt van Mexikó. Az amerikai városok sorra esnek. Micsoda öröm.
  Keleten pedig az E-U sorozat tankjai lépnek be Indiába. De mit tudnak ellenük tenni a britek. Sőt, a Harmadik Birodalom már erőforrásokhoz jutott, és a legmodernebb technológiát állítja elő szélhámos kód nélkül.
  De Medvegyev úgy döntött, hogy pumpál egy kis "Panther"-t. Íme az első közönséges "Panther" - 80-110 milliméteres elülső páncél, 50 milliméteres oldalpáncél és egy 75 mm-es ágyú 70EL-es hordóhosszúsággal, 650 lóerős motorral. Itt található a "Panther" -2 elülső páncél 120 és 150 milliméter között, egy 60 mm-es, 88 mm-es ágyú oldalai, 71 EL-es hordóhosszúsággal és 850 lóerős motorral. Igen, komoly autó. És nem negyvenöt, hanem ötven tonnával nehezebb és alacsonyabb a sziluettje.
  De "Panther" -3. Elülső páncél 150 és 200 milliméter között, oldalai 82 milliméter, 88 milliméteres pisztoly 100 EL hordóhosszúsággal és 1200 lóerős motorral - súlya 55 tonna. Egyetértek egy ilyen gép általában szuper a Shermanekkel szemben.
  De van egy "Panther" -4. A lejtők alatt 200-250 mm-es homlokpáncélzattal, 160 mm-es oldalpáncélzattal rendelkezik. egy 105 mm-es ágyú 100 EL csőhosszúsággal. Ez már egy 65 tonnás szörnyeteg, alacsony sziluettjével. Gázturbinás motor 1500 lóerő. Természetesen kiváló sorozatfejlesztés, amely még a szovjet IS-7-tel is képes harcolni. Ráadásul az IS-7 nem volt soros.
  De vannak gépek és erősebbek. Progonka "Panther" -5, elülső páncél 250-es hajótest 45 fokos szögben, 300 mm-es torony homloka szögben, oldala 210-es szögben, 128 mm-es fegyver 100 EL-ben, fejlettebb harckocsi súlya 75 tonnás, 2000 lóerős gázturbinás motor . Egy gép, amely minden szovjet és amerikai modellt felülmúl. Képes behatolni az IS-7-be a harci távolságból, és ellenáll a frontális ütéseknek. A "Panther" -5 általában szuper technológia. A Szovjetuniónak nincs erősebb az IS-7-nél. És a németeknek is van ötféle tigrise.
  Medvegyev úgy döntött, miután elfoglalta az Egyesült Államok területének nagy részét, kiűzi a "Tigrist". Nos, a "Tigris" az első, amelyet mindenki ismer. Az elülső páncél 100-110 mm-es szinte lejtés nélkül, az oldalpáncél 82 mm-es lejtés nélkül. És a 88 milliméteres ágyú 56 EL csövének hossza - a tank valóban üvölt. Ellentétben a Panthers-szel, ahol csak az első sorozat harcolt, és voltak minták a másodikból. Tank "Tiger"-2, ismertebb nevén a "Királytigris".
  Elülső páncélzat 120-150 mm a hajótest homlokán 50 fokos lejtőn, 185 mm a torony homlokán enyhe lejtőn, és 82 mm az oldalán, 60 fokos dőlésszögben. A homlokban jól védett, oldalt egy kicsit jobban, mint a "Tigris" és egy 88 mm-es ágyú 71 EL csövével. A második világháború sorozatos tankjai közül a legjobb fegyverzet és elülső védelem, tömeg 68 tonna, motor 700 lóerő - meglehetősen gyenge vezetési teljesítmény.
  "Tiger" -3 tervezőgép. Az elülső páncélzat 150-200 mm-es dőlésszögű, 45 fokos homloktesttel, a toronyhomlok pedig 240 mm-es ferdeségű. Oldalai 160 mm-es pajzsokkal szögben. Háromféle fegyver 88 mm-es 100 EL, 105 mm-es 70 EL és 105 mm-es 100 EL fegyver, 1000-1200 lóerős motorral. Sűrűbb elrendezéssel és 75 tonnától tömeggel. Igen, az autó komoly és nagyon veszélyes. És még erősebb "Tiger" -4 elülső páncél 250 - hajótest 45 fokos szögben, homlok 300 milliméter szögben, oldalak 210 milliméter, 128 milliméteres fegyver 100 EL csőhossznál vagy 150 milliméter csőhossz 56 EL , tömege 85 tonna, gázturbinás motor 1500 lóerő. Nagyon erős tank.
  De még menőbb a "Tigris" -5. Elülső páncélzat: a hajótest homloka 45 fokos dőlésnél 350 mm, a torony homloka 50 milliméteres dőlésnél 400 mm. Oldalai 300 mm lejtősek. 150 mm-es pisztoly 100 EL-ben, 174 mm-es 70 EL-ben vagy 210 mm-es 38 EL-ben. Tömege 100 tonna, gázturbinás motor 2500 lóerő. A legerősebb gép még az IS-7 és az orbáncfű sem hatol be az oldalba. Íme, egy Amerika ellen használható. Bár azt kell mondanom, hogy "Tigris" -5 a valós történelemben nem is szerepelt a projektekben. De senki hibája, hogy a háború ilyen gyorsan véget ért.
  De egy virtuális játékban a tankokat fel lehet húzni.
  Medvegyev támadást indított az Egyesült Államok fővárosa, Washington és New York legnagyobb városa ellen. Itt valóban dolgozhat és nyerhet.
  Még ha virtuális is. Washington lángokban áll, és német tankok haladnak rajta. És senki sem tudja megállítani a Tigers-5-öt.
  Medvegyev makacs támadást hajt végre az Egyesült Államok fővárosai ellen, és máris győzelemnek tűnik. De Japán még mindig előttünk áll.
  . 5. FEJEZET
  Mit kell még vezetni a játékban. De a Lev tankcsalád, amely soha nem lett sorozatos. Itt vannak az igazi szörnyek. De a második világháborúban ezek a későbbi sorozat gépei még feleslegesek is. És még inkább Japán ellen a kis és közepes tankokkal.
  De Dmitrij Medvegyev úgy döntött, hogy őket is elűzi egy kicsit.
  Itt van az első "Lion" tank, amely csak projektekben létezik, és csak részben testesül meg fémben. A hajótest elülső páncélzata 45 fokos szögben 120 mm, a torony elülső páncélzata szögben 240 mm, az oldalak 82 mm, a fegyver 105 mm, a cső hossza 70 EL, az egész 80 tonna, a motor 800 lóerős. Általában egy autó, amely már megjelenhetett a Tigers és Panthers mellett a Kursk Bulge-n. Korához képest nagyon erős fegyverrel és a torony kiváló homlokvédelmével. De szerencsére nem tűnt fel. "Oroszlán" -2 projekt gép. A hajótest homloka 250 milliméter, a torony homloka 300 milliméter ferdeségű. Oldalai 200 - milliméter lejtők alatt. Ágyú vagy 128 mm 100 EL vagy 210 mm 38 EL. Súlya 100 tonna, motorja 1800 lóerő. Hatalmában nincs egyenlő. Felülmúlja az IS-7-et, ami csak oldalba tudja ütni. De aztán tovább hajtasz, és megjelenik a "Lion" -3, szintén egy szörnyeteg. A hajótest elülső páncélzata 350 mm, a tornyok az oldal dőlése alatt 450 mm, a lejtők alatt 300 mm, az ágyú 100 EL-ben 150 mm, vagy 70 EL-ben 175 mm, vagy 56 EL-ben 210, ill. egy sugárhajtású bombázó 400 milliméterben. Súlya 120 tonna, motorja 2500 lóerő.
  Igen, ez egy hatalmas erő.
  A "Lion"-4 tank egy másik szuperszörny. A hajótest elülső páncélzata 450 mm, a torony elülső páncélzata 500 mm. A hajótest és a torony oldalai 400 milliméteres lejtésűek. 175 mm-es ágyú 100 EL-ben, 210 mm-es 70 EL-ben, rakétavető 500 mm. A gép tömege 150 tonna, a motor 3500 lóerős gázturbinás. Nagy távolságból áthatol minden tankon, beleértve az amerikai T-93 IS-7-et is. És a hajófegyverek sem tudnak áthatolni rajta. Ez egy hatalmas gép, és felesleges fegyverrel.
  De még erősebb "Lion" -5 a tankok királya. A hajótest elülső páncélzata 45 fokos dőlésszögben 600 mm, a tornyok 800 mm szélesek, az oldalak 550 mm ferdeségűek. 210 mm-es ágyú 100 EL-ben, 300 mm-es 70 EL-ben, 600 mm-es rakétavető. A gép tömege 200 tonna, a gázturbinás motor 5000 lóerős. Szinte minden típusú fegyverhez áthatolhatatlanok, kivéve a nagy teljesítményű rakétákat, különösen a nagy kaliberű fegyvereket és bombákat. Képes csatahajókra és repülőgép-hordozókra lőni. Tényleg szuper tank.
  Nos, röviden, van mit játszani. Medvegyev megnyomja Japánt.
  De ismét félbeszakítják.
  Az FSZB igazgatója felhív, és azt mondja:
  - Dmitrij Anatoljevics, tart konferenciát az újságíróknak?
  Medvegyev határozottan kijelentette:
  - Még nem!
  - Miért?
  A megbízott elnök így válaszolt:
  - Jogom van interjút adni és nem adni! Ezért úgy döntöttem, hogy nem adok!
  Az FSZB igazgatója bólintott.
  - Egyelőre nyugodt lehetsz! Az interjú nem marad el! De keresünk más helyet!
  Medvegyev megjegyezte:
  - Mindenki belefért! Ha valami, akkor a tábornokának nagy nyugdíja van! Munka nélkül is lehet élni!
  Az FSZB igazgatója meglepetten kérdezte:
  - Nem kár megválni ekkora erőtől?
  Medvegyev őszintén válaszolt:
  - Kár, persze, de az ember engedelmeskedik az elkerülhetetlennek!
  Medvegyev ismét visszatért a játékba. A világ legnagyobb és természeti erőforrásokban leggazdagabb országának egykori elnöke végre kinyúlt. És miért ne játszanak, ha most megteszik e nélkül. Bár ő megbízott államfő.
  De hogyan kerüljük el a kísértést, hogy belevágjunk egy ilyen játékba. Nos, itt a német csapatok elérték Chukotkát. Szerencsére a játékban sokkal könnyebb a felszerelést mozgatni, mint a valóságban. És Kínába mennek. És ott beszálltak a csatába a japánokkal. Természetesen a csaló kód segítségével Medvegyev lenyomta a Lev-5 tankokat és a szamurájok ellen dobta őket. És ezek tényleg szuper osztályú autók.
  Hogyan törik össze a szamurájokat. De még mindig nem a tökéletesség határa.
  De miért nem hajtjuk végig a szinteken a legnehezebb német "Maus" tankot, amíg a második világháború véget nem ér?
  Ez valóban a tökéletesség újraelosztása és a szépség koronája. Pontosabban, mi történhet, ha gigantománia alakul ki.
  Medvegyev elkezdte elűzni az egereket.
  Tank "Maus", egy tank, amely valóban létezik a fémben, a legnehezebb azok közül, amelyek valóban fémben voltak, hajtott, sőt harcolt is. Az Egér elülső páncélzata a hajótest alján 150 mm, a hajótest tetején 200 mm, a torony homlokán 250 mm, az oldalakon 210 mm. Mint látható, a tank, még az első változatában is, áthatolhatatlan az összes szovjet harckocsi számára a homlokon, sőt az oldalán is. Az IS-2 és SU-100 semmilyen szögből nem tudott áthatolni ezen a tankon. Csak az IS-7 okozhat problémákat a Mausnak, és valóban harcolhat ezzel a tankkal. De az IS-7 csak a háború után jelent meg, és soha nem lett sorozatos. Az egerek pedig már a negyvenharmadik évben harcolhattak a fronton. Ennek a tanknak két lövege van: egy rövid csövű 75 mm-es és egy 128 mm-es 55 EL, amely képes áthatolni az összes szovjet harckocsit, kivéve az IS-7-et a homlokon. Sőt, az IS-2 nagy távolságból. Volt egy 150 mm-es ágyú is.
  A "Maus" 188 tonnát nyomott, 1250 lóerős motorja volt, ami még mindig nem elég. Általánosságban elmondható, hogy a gép a maga idejében a legerősebb, és páratlan.
  "Maus" -2 tervezőgép. Tökéletesebb. A valós történelemben az autót alacsonyabb sziluettűvé és könnyebbé kellett volna tenni. De a játékban persze tökéletesebb lett az autó, alacsonyabb sziluett, sűrűbb elrendezés, de még nehezebb is. A Maus hajótest elülső páncélzata 2350 mm. A torony elülső páncélzata 450 mm. Deszkák 300 mm. 75 mm-es hosszú csövű és 150 mm-es 70 EL fegyverek, vagy 210 mm-es tarack, vagy 400 mm-es rakétavető. Súlya 200 tonna. Gázturbinás motor 2000 - lóerő.
  A Maus-3 egy játékgép. Szintén tökéletes. A hajótest elülső páncélzata 600 mm, a torony 800 mm, az oldalak 550 mm. 88 mm-es 100 EL fegyverek az ellenséges tankok elleni harchoz és 210 mm-es 70EL. Vagy egy 550 mm-es rakétavető. A tartály tömege 250 tonna, a gázturbinás motor 4000 lóerős. A tank szinte minden fegyverrel áthatolhatatlan, kivéve a különösen erőseket.
  A Maus-4 a gigantománia új evolúciója és még tökéletesebb. A hajótest elülső páncélzata 1000 mm-es 45 fokos, a torony elülső páncélzata 1200 mm-es ferde. Deszkák 850 mm-es szögben. Fegyverzet: 105 mm-es 10EL ágyú az ellenséges tankok elleni harchoz, és szinte minden típusú jármű ellen elegendő. 300 mm-es fegyver 70 EL-ben, erődítmények megsemmisítésére és tankok feleslegére. Vagy helyette egy 750 milliméteres sugárhajtású bombázó.
  A jármű tömege 350 tonna, ami nem annyira az ilyen páncélokhoz és fegyverekhez. Még a csatahajó fegyverei sem tudnak a homlokon áthatolni egy ilyen gépen. Csak egy nagy teljesítményű cirkálórakéta közvetlen találata vagy egy nagyon nagy bomba képes elpusztítani egy ilyen gépet. Minden szögből áthatolhatatlan a második világháború minden harckocsija és önjáró fegyvere számára. 6000 lóerős gázturbinás motor.
  Nos, a "Maus" -5 a sorozat legmagasabb szintje. A hajótest homlokának elülső páncélzata szögben 1600 mm, a torony homloka 2000 mm, oldalai 1500 mm szögben.
  Egy 128 mm-es ágyú 100 EL-vel az összes harckocsi elleni harchoz, elégséges minden márkával szemben, beleértve az IS-7-et és a 900 mm-es rakétavetőt is. Más fegyverek nem megfelelőek. Egy tucat fegyver. A tartály tömege 500 tonna. 10.000 lóerős gázturbinás motor. Mondjuk az autó tökéletes. Ne szúrja át a homlokát szinte semmivel. Tank szuper...
  Viszont ha valaki azt hiszi, hogy menőbb mint a "Maus" -5 és semmit sem lehet feltalálni, akkor ez egyáltalán nem így van. A második világháborúról szóló jó játék szerzőinek fantáziája határtalan.
  Például ott van a "Patkány" is. Ez a tank a valós történelemben a méretek bajnoka az összes projektjármű között, sőt részben fémben is megtestesült.
  400 milliméteres "Rat" tank elülső páncél, valamint oldalpáncél is, enyhe lejtőn. Fegyverzett négy 210 mm-es löveg, vagy egy 800 mm-es és két tarack 150 mm-es, tizenegy légelhárító ágyú. 2000 tonna tömeg, dízelmotorok 10 000 lóerő összteljesítménnyel.
  A Tank "Rat" -2 a tervezési jármű továbbfejlesztése, fejlettebb elrendezéssel. Elülső és bármilyen 800 mm-es páncélzat, nagy racionális dőlésszöggel. Felfegyverzett egy 1000 mm-es ágyúval és négy 150 mm-es tarackkal, tizenhat légelhárító ágyúval, amelyek képesek földi és légi célpontok tüzelésére. Súly 3000 tonna, gázturbinás motorok, összteljesítmény 20 000 lóerő.
  "Rat" -3 még erősebb és tökéletesebb gép. Páncél 1200 - milliméter szögben. A fegyverzet egy 1250 mm-es ágyú és hat 150 mm-es tarack. Húsz légelhárító ágyú, amelyek képesek légi és földi célpontok tüzelésére is. Súly 4000 tonna, gázturbinás motorok, összteljesítmény 35.000 lóerő.
  A "Rat"-4 egy még erősebb és tökéletesebb gép, 1600 mm-es páncél szögben. Fegyverzet - egy 1600 mm-es ágyú és kilenc 150 mm-es tarack, huszonöt légvédelmi ágyú, amelyek képesek légi és földi célpontok tüzelésére. 5000 tonna tömeg, gázturbinás motorok, 50.000 lóerős megnövelt összteljesítmény.
  A "Rat" -5 a legmenőbb tartály. Páncél 2500 - milliméter minden oldalról. A fegyverzet egy 2500 mm-es ágyú. És tizenöt 150 mm-es tarack. Negyven légelhárító ágyú, amelyek képesek légi és földi célpontok tüzelésére. Súlya 10.000 tonna. Atomreaktor, mint motor, 100 000 lóerő feletti teljesítmény.
  A tank valójában a legmenőbb a játékban. És a súly és egyéb jellemzők tekintetében.
  Nos, utasíthatja a "Rat" -5-öt, hogy rohamozza meg Tokiót. Igaz, olyan drága, hogy többször is le kell futtatni a rogue kódot.
  De összességében Medvegyev elégedett lehet. Keményen játszott.
  És végre megnéztem a "Rat" -5-öt a virtuális gépben. Milyen jó tisztességtelenül játszani.
  De itt megint Medvegyevnek hívják.
  Ezúttal Siluanov első miniszterelnök-helyettes és megbízott miniszterelnök.
  Szomorú hangon mondta:
  - Elvesztettük Dmitrij Anatoljevicset! Szinte az összes szavazólapot megszámolták!
  Medvegyev bölcsen megjegyezte:
  Jobb jól veszíteni, mint rosszul nyerni!
  Siluanov meglepődött:
  - És hogy van ez?
  Medvegyev kifejtette:
  - Ha Vitalij Klicskót már az első alkalommal megválasztották volna Kijev polgármesterének, nem tért volna vissza a ringbe. Nagy bajnok helyett nevetséges polgármester lenne!
  Siluanov egyetértett ezzel:
  - Igen, igaza van Dmitrij Anatoljevics! Klicskónak megvolt az előnye, hogy veszített... De sajnos neked nem is volt ilyen előnyöd!
  Medvegyev ezt énekelte válaszul:
  - Szabad vagyok, mint madár az égen,
  Szabad vagyok, elfelejtem, mit jelent a félelem...
  Szabad vagyok egyenrangú vad széllel,
  A valóságban vagyok szabad, nem az álomban!
  Siluanov morogta:
  - Igen, ön közvetlenül egy költő, Dmitrij Anatoljevics! Verseket írhatsz magadról!
  Medvegyev komolyan válaszolt:
  - Mindenesetre most nyugodtan csinálhatom a kedvenc dolgomat - számítógépes játékokat! És ezt megelőzően húsz évig csak rohamokban engedhettem meg magamnak!
  Siluanov tompán felmordult:
  - Játékokban?
  Medvegyev megerősítette:
  - Ez van a játékban! És hasznos volt számodra egy katonai-gazdasági stratégia tanulmányozása!
  Az első miniszterelnök-helyettes kelletlenül megjegyezte:
  - Inkább gyakorlat!
  Medvegyev visszaszisszent:
  - A gonosz valóság átkozott, megőrjíthet!
  Siluanov hidegen válaszolt:
  - Szeretne elmenekülni a valóság elől a játékok világával? Dicséretes!
  A megbízott miniszterelnök szavaiban volt irónia.
  Medvegyev azt mondta:
  - Hadd akassza fel neked is Oroszország hősének csillagát!
  Siluanov azt tanácsolta:
  - Akaszd fel magát elnök úr!
  Medvegyev kuncogott, és így válaszolt:
  - Talán jó ötlet! És akkor Putyint csak posztumusz díjazták!
  A megbízott miniszterelnök így válaszolt:
  Köszönöm elnök úr!
  Medvegyev dalosan folytatta:
  - Hülye üres szemeknek...
  Siluanov énekelte:
  Mert minden lehetséges...
  Medvegyev befejezte:
  - Nem élhetsz!
  A megbízott miniszterelnök így válaszolt:
  - Komolyan, valószínűleg eltávolítanak! Úgy tűnik, sietned kell!
  Medvegyev hidegen válaszolt:
  - Sok hely van a Földön!
  Siluanov bólintott és gurgulázott:
  - Röviden, elnök úr, hőssztárt ígért nekem!
  Medvegyev teljes hangon felkiáltott:
  - Készítse elő a rendeletet!
  Újabb jutalomlapot hozott. Például írja a megbízott elnököt.
  Ugyanakkor Medvegyev egy csomó embert kitüntetett. Ismerd meg a miénket!
  Eh, már nagyon késő van, és Oroszország megbízott elnöke elaludt.
  Egy másik alternatív történelemről álmodott. A Kuropatkin vezette cári hadsereg Port Arthur blokkolásának feloldásáért küzd. De aztán maga Medvegyev is megjelent egy harci roboton, lézerekkel és mákmag méretű termokvark lövedékekkel, de olyan halálosak, mint a Hirosimára dobott bombák.
  És hogy harcolhat Medvegyev a japánokkal a harci robotjából. Hogyan szakították szét a szamurájokat, ezrével. És hogyan léptek működésbe a lézerek és a robbantók.
  És vágja a japánokat, konkrétan vágja. És darabokra fűrészelték. És lerombolta a soraikat.
  Medvegyev, aki elvesztette trónját, elragadtatásra talált a csatában. Lekaszálja ezeket a szamurájokat, akik meg merték rázni a szent királyi trónt.
  De tényleg rossz őszintén, őszintén megmondani, hogy a király alatt történt?
  Ne adj Isten minden országnak olyan királyt, mint II. Miklós. Végül is ez egy igazi példa az intelligens uralkodóra, és egyben értelmiségire.
  Kár, hogy egy ilyen semmiség, mint Kuropatkin cserbenhagyta. És most Medvegyev lecsapott a japánokra. És csapjuk össze őket. És nagyon körülményes ezt megtenni.
  A lézersugarak pedig ezrével nyírják le a szamurájokat. Még néhány perc harc, és
  Japán hadsereg nincs.
  Mit ettek a szamuráj urak? És most talán vegye fel a hajóit.
  Medvegyev a levegőbe emelte a harci robotot, és a togói flotta pozícióira rohant. Mit gondol, mit tud bánni az orosz lovaggal?
  És ilyen gyorsan rohan a termokvark robot. Itt van a tengeren túl. És süllyesszük el Togo flottáját. Vágja le a tatukat, cirkálókat és más élőlényeket.
  Így... Mi lenne, ha a mini-termokvark bombát is ledobnánk?
  És dobja az új hősét. Hullám száll fel és süllyeszti el a felkelő nap országának hajóit.
  Medvegyev a tüdejéből kiált:
  - Oroszország számára Nicholas,
  Elpusztítom az összes japánt!
  És a megbízott orosz elnök ismét extázisba kerül.
  Igen, nagyon jó egy ilyen robottal harcolni.
  Fojtsuk meg magunkat szamurájokká... És nem lesz Tsushima, a japánoknak nem lesz min harcolniuk.
  Most az utolsó szamurájhajók is süllyednek. Micsoda győzelem!
  De a felkelő nap országának még mindig vannak olyan részei, amelyek elzárják Port Arthurt. Tényleg fel kell vennünk őket. Megoldani Miklós cár birodalmának összes ellenfelét.
  Medvegyev lelkesen énekli:
  - És a szamuráj a földre repült,
  Acél és tűz nyomása alatt!
  És semmisítsük meg a csapatokat, amelyek a Port Arthur felett lepték el. Valóban megtörtént, hogy egy hatalmas erőd eldőlt. Oroszország pedig kapott egy pofont. És ami a legfontosabb, rosszabb volt, mint a krími háború. Ott II. Miklós cár birodalma alulmaradt Anglia, Franciaország, Törökország és a Szardíniai Királyság koalíciójával szemben. És becsülettel veszített. Aztán néhány Japán, amelyet senki sem tartott komoly riválisnak.
  Oroszország ne viselje el a megaláztatást. Talán ezért is nyitott a távol-keleti második frontot Japán ellen az olyan óvatos és visszafogott külpolitikai Sztálin. Valóban, a szamurájok túlságosan megalázták a cári Oroszországot.
  Ehhez apró termokvark bombákkal pusztítsunk, és lézerekkel égessünk.
  Hogy ne merjük legyőzni Oroszországot! Ó, Isten ments, hogy Zelenszkij sikeres király legyen.
  Az oroszok és az ukránok ismét egyesültek, és hamarosan a fehéroroszok is csatlakoznak hozzájuk.
  És lesz a szlávok hármassága!
  Medvegyev végzett a japánokkal Port Arthurban, és továbbrohant... Oroszország legyőzte Japánt. Elfoglalta Koreát, Mandzsúriát, a Kuril-szigeteket és Tajvant. És kénytelen fizetni a japánoknak és egy nagy kártalanítást.
  Miklós cár megerősítette pozícióit, nem jelentek meg a forradalom és a felesleges gondolatok.
  A cári Oroszország tovább haladt Kínában. És a terjeszkedése keleten.
  De Kaiser Németországa, annak ellenére, hogy a cári Németország nagyhatalommá vált, és még gyorsabban és jobban növekedett, mint a valós történelemben, mégis felvette és bemászott az első világháborúba.
  Igen, két fronton.
  Nos, most Medvegyev felvállalta a németek pusztítását. Nincs semmi, amivel megbánthatnák a király-atyát.
  És hogy a lézerek eltalálják az ellenséget. És csépeljük őket Kelet-Poroszországban hurrikánrendben. Medvegyev lézerek és gravitációs energiasugarak segítségével lő a német csapatokra.
  Ezzel egy időben megjelentek a lányok is. Természetesen bikiniben. Alenka és Natasha. És hagyja, hogy a Fritz fénykardokkal vágja.
  Igen, Nagy Miklós cár, a nácik soha nem álmodtak ilyesmiről. És mit terveznek ellenetek, apák?
  Medvegyev agresszíven énekli:
  - Dinnye, görögdinnye, búzatekercs,
  Bőkezű, virágzó föld...
  És ül a trónon Szentpéterváron,
  Miklós cár atya!
  Az avatási dátumot eltolták. Medvegyev pedig teljesen magára maradt. Például amikor egy gyerekkel szórakozol.
  Medvegyev posztumusz Andropovot is Oroszország hősének csillagával tüntette ki. Amit valószínűleg hamarabb meg kellett volna tenni. És rendeletet adott ki Andropov emlékművének építéséről.
  A megbízott elnök ezzel egy időben Jezsovot és Jagodát is visszaállította soraiba. Mit kell állni a szertartáson.
  Aztán új rendet alapított Bobby Fischerről. És hogy nagyszerű sakkozó volt, nem lehet mit mondani. És nem csak nagyszerű, hanem botrányos is. Mindenki felett akart állni, nem csak a sakkban.
  És még három fokozat: bronz, ezüst és arany!
  És természetesen mindenekelőtt Dmitrij Medvegyev ezzel a renddel: Garri Kaszparov, Anatolij Karpov és ... a Klitschko testvérek!
  Ezzel egy időben Dmitrij Medvegyev létrehozta a Vlagyimir Klicsko Rendet. Szintén érdekes lépés. Három fokozat: bronz, ezüst, arany.
  És akkor ott van a Szvjatogor-rend, zseniális döntés.
  Medvegyev vezet és pedál. És újra feltalálja. Itt van egy medve. Minden medve medve.
  És új ötletei vannak. Például adjon minden orosznak egy új autót.
  Addig is vigye és játsszon a számítógépen. Amit Medvegyev a legjobban akart. Így most új stratégiát írt be. Különböző szintű háborúk. Ezt akarta az elnök játszani, még ha az előbbi is.
  Öt munkással kezd, és egyenként ezer egységgel: szén, vas, kövek, olaj, élelmiszer, arany.
  És először építsünk egy nyilvános központot az új munkások termelésére. Ezután elkezdi fejleszteni a bányákat és a mezőgazdaságot.
  Mindenekelőtt természetesen az élelmiszerek kitermelése, hogy több munkavállalót állítsanak be.
  Medvegyev rendelkezik a legerősebb, legmodernebb számítógéppel. És sok egységet bélyegezhet.
  Egy várost és új kereskedelmi központokat építesz. A pénz persze eleinte probléma. Amíg nem épít pénzverdét, piacot, tudományos akadémiát stb.
  De Medvegyev ismer egy univerzális módot a meggazdagodásra. Legyen több mezőgazdasági dolgozó, és ássunk forrásokat kenyérre. A piac nagyon olcsó építeni. Aztán megtakarítottál, vettél egy akadémiát, építettél egy fűrészmalmot, és új bányákat csináltál. Aztán még egy... És folyt az arany - a legdrágább termék. Főleg, ha a menta ezt tette. És akkor lehet majd javítani a kutakon. Így sokkal szórakoztatóbb pénz folyik. Javításra használható. Új fűrészek, új mezőgazdasági eszközök, melioráció, műtrágyakutatás. Egy újfajta eke...
  A kutak további mélyítése, új munkások bejuttatása oda. Új farmok. Hústermelés. Házak építése. Orvosok, rendőrök, kutak, bazárok, építészek, tűzoltók házaiba. És így tovább... Adószedés. Új fejlesztések az aranybányászatban. És új terek és működő épületek fejlesztése.
  És máris egyre több a pénz... Vannak feleslegek, és lehet kezdeni a laktanyaépítést.
  A játék érdekes és kihívásokkal teli. A város növekszik. Amíg nincs háború. Itt lehet létrehozni békeidőt, és gyengébb ellenséget választani... Valóban, Medvegyev még mindig erőt halmoz a katonai-gazdasági stratégiában.
  Felépült a katonai akadémia. És elkezdesz csapatokat formálni. Lovasság, gyalogság, lángszórók, aknavetők és egyéb erők. Természetesen tüzérség. Vagy akár még egyszer a tartálygyár kútjainak javításával. Az első gépek persze könnyűek és primitívek, de el lehet őket hajtani.
  Medvegyev elragadtatta magát.
  A játék felemésztette az elnököt. Egyre több új házat építesz magadnak. Számukra, írástudói iskolák és könyvtár, különféle szintű szórakozás. Legyen szó zenészekről, táncosokról, zsonglőrökről, senet játékosokról, állatkertekről. Vagy akár egy kaszinó.
  És persze templomok különféle isteneknek.
  Igen, sok különböző vallás létezik a birodalomban. A templomokat a legjobb, ha különböző módon építik.
  És itt minden más. És mecsetek, templomok, imaházak, buddhista templomok, sztúpák, pogány istenek.
  Igen, a leggazdagabb küldetés. Hidakat építesz és átkelsz a folyón.
  Sok munka. Szervezzenek fesztiválokat a különböző vallások számára is, hogy az istenek ne sértődjenek meg.
  És így megszakítás nélkül. És a munka a Tudományos Akadémián folytatódik, most egy fejlesztés, aztán még egy. Ez azt jelenti, hogy rágcsálók, majd rovarok ellen - ami felemeli a mezőgazdaságot, aztán megjelennek a traktorok.
  És akkor az istenek jó termést küldenek. Tehát tankokat lehet kiűzni és gyárakat repülőgépek gyártására. Kezdve a könnyű repülőgépekkel, és utolérheti az atombombázókat. Az egységek száma pedig folyamatosan növekszik. Már elérte a 100 ezret.
  Medvegyev új technológiákat játszik és csavar ki. Amíg nincs félelem. Nem kell harcolni, fel tudod emelni néped jólétének és kultúrájának indexét. És ez is számít. És most van elég pénz és forrás.
  Annál több jó a játékban: a kutak nem fogytak ki. Mindig bányászhat forrásokat.
  És építs új városokat a térképen... Vagy akár egy piramisban vagy a világ egy másik csodájában kényeztesd magad.
  Medvegyev új laktanyát is kavar. Igaz, a csapatok bősége csökkenti a jóléti indexet. Itt persze van egy probléma. De egyelőre nincs kivel harcolni... De bevezethet új technológiákat a tankok és repülőgépek gyorsabbá tételéhez. És húzza fel a nehéz bombázókat.
  De miért nem a középkor szintjén kell elfogni az ellenséget már közepes tankokkal?
  Medvegyev pedig, miután több tankot bélyegzett, ugyanakkor javította a paramétereiket, lendületesen behatol a szomszédos országba.
  Valamint felülről a repülőket. És minden erőnkkel bombázzuk az ellenséget. Napalmot dobsz rá.
  És nem a játékszabályok szerint.
  Medvegyev élvezte a középkori város pusztulását. Aztán az egész ország a maga primitív hadseregével. Élvezte és nyert, bár gépei és tankjai kisebb sérüléseket szenvedtek. Egy ilyen viszonylag könnyű rögzítés lett. Aztán megint várost építesz a meghódított területen...
  És a tankjaid már nehezek. Lehetőség van nukleáris védelem és aktív páncél rögzítésére is.
  Medvegyev már tíz órája benne van a játékban, szemei elfáradtak és összetapadtak. A megbízott elnök elaludt.
  Medvegyev eleinte valami meghatározatlanban forgott. De nem tartott sokáig. És akkor az ultramodern T-95 harckocsi felrepült a dombra. Késő ősz volt már, és esőcseppek verték a páncélt.
  Medvegyev azt mondta:
  - A Magas-hegyért vívott csata döntő napja! Az a hegy, amely Port Arthur teljes védelmének kulcsa. Ma csak november 21-én, vagy december 4-én, az új stílus szerint. - A professzor hevesen verte öklét a páncélba, és felkiáltott. - De a Magashegyet nem fogják el! A Csendes-óceáni osztag élni fog!
  A japánok majdnem elfoglalták a Vysokaya-hegyet. Hangyákként másztak, sűrű patakokban minden oldalról. A T-95 egy 152 milliméteres gyorstüzelő ágyúból tüzet nyitott.
  Alenka megnyomta a joystick gombját, és az automata fegyver úgy találta el a japánokat, mint egy légelhárító ágyú. Erőteljes, robbanásveszélyes szilánkos lövedékek több száz japánt ütöttek ki egyetlen lövéssel.
  Natasha pedig nyolc nehézgéppuskát lőtt ki. És én is inkább a joystickot használtam.
  Medvegyev vezette a tankot, a szuperautó magabiztosan mászott fel a meredeken, a hernyók pedig legyűrték a Felkelő Nap országának harcosait.
  Margarita füttyentett és így szólt:
  - Történelmet írunk!
  A megbízott elnök dühösen megerősítette:
  - Természetesen! Semmi esetre sem hagyjuk, hogy Port Arthur megadja magát!
  A fegyverből lőtt Alenka percenként húsz lövést adott le, és kiköpött egy ötven kilogramm súlyú, megnövekedett halálos erejű lövedéket. Egy perc alatt egy tonna fém és robbanóanyag pontosan kitört.
  A lány pedig nagyon találóan verte.
  És géppuskák, mindegyik percenként ötezer lövést lőtt. Vagy negyvenezer nagy golyó, rövid időn belül. És hogyan vették fel a harcot a szamurájokkal. Hogyan nyomták őket.
  Alenka még énekelte:
  - És az ellenséges nyáj a földre repült, az acél és az ólom nyomása alatt!
  Az orosz tank agresszíven dolgozott. Itt levágott ezer japánt, itt a második. Eltávolításuk rétegenként.
  Natasha kuncogott és énekelte:
  - Rusz dicsőségére! Soha nem felejtjük el a szülőföldet!
  És ismét lő halálos kaliberű géppuskákból. És japánok ezrei zuhannak holtan.
  Medvegyev elvette, és felszisszent:
  - Miklós cár! Szuper leszel.
  És törjük össze a befejezetlen szamuráj hernyókat.
  Margarita logikusan megjegyezte:
  - II. Miklós lehet a királyok legnagyobbja. Minden esélye megvolt arra, hogy Kínát orosz tartománnyá tegye - Zheltorosszia!
  Medvegyev megütötte a szamurájokat, hernyókkal átrohanta őket, és így szólt:
  - Legyen úgy!
  A lövedék lövedéket követett. Kvázi anyagként szaporodtak, ami sokkal kevesebb energiát igényel, mint az atomok és molekulák tényleges növekedése.
  Alenka kecses ujjait a joystick gombjain nyomva még felkiáltott:
  - Az orosz cárok nevében!
  . 6. FEJEZET
  A fegyver dörmögött és dörmögött. Bár nem olyan hangosan, de fojtottan, lehetett beszélgetni.
  Margarita megkérdezte a megbízott elnököt:
  - És mi van, a kagylók száma végtelen?
  Medvegyev így válaszolt:
  - A kvázianyag létrehozásához nem kell sok energia. A fúziós reaktort vízzel megtölteni pedig olyan egyszerű, mint a körtét pucolni!
  Margarita füttyentett:
  - Igen, zseniális! Így készíthetsz csoki fagylaltot!
  Medvegyev sóhajtva válaszolt:
  - Még nem, de hamarosan igen! Kár, hogy eddig csak kvázi-anyagot kapnak!
  Alyonka csupasz ujjaival a joystick gombjait nyomkodva, egy tigris nagy fogaival mosolyogva megjegyezte:
  - Ez az anyagteremtő képesség is kvázi isteni!
  Medvegyev felnevetett. Egyre kevesebb japán volt a hegy körül, és egyre több a holttest. A szamuráj megpróbált rálőni a tankra, de hiába. A kagylók esőcseppként pattantak le a páncélról.
  A megbízott elnök megjegyezte:
  - Az ember Isten képére és hasonlatosságára teremtetett.
  Alenka, aki halálos lövedékeket lőtt, észrevette:
  - Ha, akkor is létrejött. Talán emberek vagyunk, ott van a világegyetem legintelligensebb, legerősebb és leghatalmasabb lénye!
  Medvegyev logikusan javasolta:
  - Annál inkább szükséges az emberiség megszilárdítása! Össze kellene fognunk! Akkor nem ismerjük meg a gyászt és a vereséget!
  Natasha magabiztosan kijelentette:
  - A királyi birodalom mindenkit képes egyesíteni! És mindenkit kivétel nélkül egy monolitba tömörítsen!
  És a lány ismét géppuskából ütött. A japánok feltöltése, a bal szélről próbálva menni. A gránátok nem bántották a T-95 harckocsit. És a fegyverek, szintén távolról, vagy eltévedtek, vagy a lövedékeik hatástalanok voltak. Ráadásul még a világ egyetlen országában sincsenek páncéltörő fegyverek. Igen, és egy ilyen tankot, és nem fogsz olyan könnyen áttörni. A védekezése elsőrangú.
  És a géppuskák lekaszálnak, és a lövedékek kisöprik. És mindent konkrétan csinálnak, és nagyon halálosan.
  Natasha kuncogott, és így szólt:
  - A japánok nem fognak sokat számolni!
  Alenka egyetértett ezzel:
  - Nagyon sok!
  És zafír szemekkel csillogott. És annyi különböző dolog van egy lányban, egy igazi terminátorban.
  A harcosok tüzelnek. És a szamuráj vérzik. Percenként negyvenezer golyó és egy tonna lövedék, ez nagyon nagy halálos erő.
  Natasha megjegyzi:
  - Harcosok vagyunk, akik súlyos halált hoznak!
  Alenka egyetértett ezzel:
  - És nem csak a halál, hanem az erő forrása az egész univerzumban!
  Margarita megfontoltan megjegyezte:
  - Ha a cári Oroszország meghódítja az egész világot, akkor az emberiség történetének minden háborúja egyszer és mindenkorra véget ér!
  Medvegyev egyetértett ezzel:
  - Persze bébi! Senki sem akar háborúkat! De az emberiségnek eggyé kell válnia!
  Natasha felszisszent egy párduc örömében, aki megölt egy bikát:
  - Ha egyesülünk, legyőzhetetlenek vagyunk!
  És engedd ki a szikrát a szememből! Itt a lány! Benne van a tűz lángja, valamint jég és acél.
  De most az utolsó japánok halnak meg. És nincs más, aki megrohamozza a hegyet. A Felkelő Nap országának több mint ötvenezer megölt harcosa maradt a Magas-hegy alatt.
  A csata véget ért.
  A négyen egy dombon foglaltak helyet, és Medvegyev megjegyezte:
  - Jobb, ha még nem beszélünk a helyőrséggel. Alapvetően mit fogunk csinálni?
  Elena azt javasolta:
  - Még mindig sok a japán. Pusztítsuk el a Láb teljes hadseregét.
  Margarita készséggel egyetértett ezzel:
  - Ez az! Összetörjük az összes szamurájt! És nagyszerű lesz!
  Medvegyev elvigyorodott és megjegyezte:
  - És a tankunk még mindig tud úszni a víz és a lövedékek alatt. Elsüllyesztjük a japán flottát!
  Natasha felsikkantott örömében:
  - Ez az! Így van, vegyük és töröljük ki az összes szamurájt a tengeren.
  Éppen a japán osztag kezdte meg a következő bombázást. Repültek a lövedékek, köztük tizenegy és tizenkét hüvelykes ágyúkból. És ez, látod, komoly.
  A tank a part felé rohant. Alenka, ujjaival az autó karosszériáján ütögetve észrevette:
  - Oké, a tengerhez. De hogyan adhatnánk át a kezdeményezést a japánoknak a szárazföldön?
  Margarita, aki valamennyire ismerte a háborút, így emlékezett vissza:
  - Voltak géppuskáink, és a Mosin puska sokkal megbízhatóbb és hatékonyabb, mint a japán. És ha a tengeren nem minden működött, akkor a szárazföldön a szamurájoknak esélyük sem volt!
  Alenka dühösen megmozdította mezítlábát a padlón, és azt motyogta:
  - Árulás! Triviális árulás!
  Natasha azt javasolta:
  - Mindenkit felakasztunk!
  A tartály a vízbe került. Oldalról megjelentek a csavarok, amelyek irányították a gépet. Íme az első célpont: egy japán romboló. Natasha megnyomta vékony ujjait a joystick gombjain.
  És a lövedék halálos erővel eltalálta a hajó fenekét. Megsemmisítette a páncélt.
  A romboló újabb lövedéket kapott. Natasha ismét megnyomta a lábujját.
  És most a japán fuldoklik.
  Alena felkacagott.
  - Felváltva fulladjunk meg! A víz alatti géppuskák nem túl hatékonyak!
  A lány pedig megnyomta a joystickot, ezúttal egy lövedéket küldött a romboló aljába.
  Margarita mosolyogva válaszolt:
  - Nos, vannak hölgyeink!
  Natasha ismét lövedéket küldött, és felkiáltott:
  - Rusz nevében, legyen győzelem!
  Alyonka kagylókat köpött ki. Levágta a Felkelő Nap országának hajójának alját, és észrevette:
  - Ennek ellenére a királyi hatalom Oroszországban nem volt olyan rossz, ahogy a propaganda állította.
  Margarita egyetértett ezzel, és szívesen beszélt, főleg, hogy amúgy sem volt semmi dolga.
  - II. Miklós cár idején Oroszország bevezette a pénz aranystandardját. A birodalom pénzneme a világ legszilárdabb és legstabilabb pénze lett. Az árak is gyakorlatilag nem nőttek. Miklós cár alatt pedig a fizetés elérte a havi harminchét rubelt. Tény, hogy Oroszország az életszínvonal tekintetében a világ egyik vezető országává vált. Az ipari termelés a negyedik lett a világon.
  Dmitrij Anatoljevics Medvegyev alvás után a számítógépen kezdett játszani. Ebben az esetben belevágott a stratégia folytatásába. A megerősödött hatalom rohamokat hajtott végre. Oroszország megbízott elnöke harckocsikat dobott harcba.
  És nehéz.
  Még mindig jó dolog játszani. Keveset vezettem, és száz tonnánál nehezebb tankokat kaptam. Elnök korában Medvegyev száz tonnánál nehezebb harckocsikat akart fejleszteni. De aztán Putyin nem adott. De az ötlet csábítónak tűnt. Szupernehéz gépek. És hatféle autó. Több mint ötszáz tonna.
  De most Medvegyev atommeghajtású tankokat dob csatába. És megtöri a középszintű országok védelmét. És ismét elfog. Igen, nagyszerű... Hogy egy kicsit könnyebb legyen, kapcsolj össze egy katonai tanácsadót. És vele együtt vezeted az ellenség pusztítását. És az elfogása.
  Itt hódít meg egy másik birodalmat... Itt a háború komolyabb, de egy Napóleon szintű katonai tanácsadó vívja. Tehát csak nézheti, és egy Stolypin szintű közgazdászra helyezheti a birodalmát.
  Medvegyev pedig, miután több órán át ült egy óriási képernyős számítógépnél, horkolni kezdett.
  Túl sokáig volt alváshiányos.
  Alyonka rálőtt a japánokra. Miután ezúttal elsüllyesztette a cirkálót, így énekelte:
  - Mi vagyunk a legerősebbek a világon,
  Minden ellenséget eláztatunk a WC-ben.
  A haza nem hisz a könnyeknek,
  És mi adjuk a gonosz oligarchákat az agyban!
  És a lány nevetett. És a fogai gyöngyként csillogtak!
  Medvegyev ezt javasolta:
  - Mivel a Japánnal vívott háború győzelemmel fog végződni, Oroszország gazdasági növekedése még nagyobb lesz! És a cári birodalom lesz a leggazdagabb ország!
  Alyonka elsüllyesztett egy másik rombolót, és felszisszent:
  Mindig is gazdagok voltunk! Nincs elég rendelés!
  Natasha eltalálta a Felkelő Nap országának csatahajóját, és megjegyezte:
  - Az első világháborúban semmiben sem voltunk alábbvalók a németeknél. De az ötödik oszlop miatt elmaradt a győzelem!
  Alenka egy másik kagylót is küldött a tatu hasába, és így szólt:
  - Természetesen! Mindenért az ötödik oszlop a hibás. Az első világháború idején a németek Minszket sem tudták megközelíteni, Galíciában megverték őket. Sztálin alatt pedig már távcsővel látták a Kreml-et. Mit mond?
  Natasha újabb lövedéket lőtt a tatu fenekére, és felmordult:
  - Árulás! Kihagytunk egy ilyen győzelmet!
  Margarita szükségesnek tartotta emlékeztetni:
  - Ha nem lett volna az árulás, akkor megkaptuk volna Konstantinápoly és Kis-Ázsia birtokát, valamint hozzáférést a Földközi-tengerhez. És annyi mindent vesztettünk az árulás és az ötödik oszlop miatt!
  Alenka újabb lövedéket indított:
  - Igen, ez az ötödik oszlop! Mennyi baj van miatta! Az Orosz Birodalom egyedülálló képződmény, amely az egész világ határaira kiterjedhet, és eggyé teheti az emberiséget!
  Natasha agresszíven felmordult:
  - Természetesen! Bármit megtehettem és meg is tettem volna! És legyen az emberiség egységes és legyőzhetetlen!
  A lány újabb kagylót küldött, ami után a csatahajó végül kettéválik. És a japánok megfulladtak.
  Margarita riadtan a hangjában megjegyezte:
  - Nézd, mi történik most a világban? Oroszország és az USA a háború szélén áll. Kína pedig túlnépesedett és totalitárius. Nincs rend és jólét a világon!
  Natasha új lövedéket küldött, ezúttal a cirkálónak, és beleegyezett:
  - Nincs rend a világon! Egységes irányításra van szükségünk!
  Alenka kilőtt egy lövedéket, és egyetértően bólintott:
  - És a cári birodalomból is lehetne ilyen kormány! Oroszország autokráciája a világ stabilitásának és jólétének záloga!
  A lány pedig újabb kagylót küldött, végül kettészelte a cirkálót.
  A japánok egyértelműen kiakadtak. Válogatás nélkül lőttek, nem értették, ki fojtja meg őket.
  Meg kell jegyezni, hogy szárazföldön Japánnak nem volt nagy számbeli előnye. És még a valós történelemben is sokkal több halottat és sebesültet veszített, mint Oroszország.
  De a tengeren a Felkelő Nap országának Nagy-Britanniában és az USA-ban gyártott hajói valamivel jobbak voltak, mint az orosz, többnyire hazai gyártás.
  De még itt is egészen jelentéktelen a japánok minőségi fölénye. Az oroszok pedig talán pontosabban lőnek.
  Natasha egy másik rombolót kilőve és elsüllyesztve bosszúsan megjegyezte:
  - Itt bizony Oroszország erősebb ellenfeleket is legyőzött. Mint Napóleon!
  Alenka, egy lövedéket küldve a páncélos cirkálóba, hozzátette:
  - Ó igen! Napóleon zseni volt! És erősebb volt, de legyőztük!
  Margarita nagyot sóhajtott, és felmordult:
  - Vesztes a japánokkal szemben. Ez annyira bosszantó és kínos!
  Alenka egyetértett ezzel:
  - Nagyon bosszantó! Sajnos emiatt a Romanov-dinasztia korszaka véget ért. A korszak dicsőséges, hősies, hódításokkal és győzelmekkel. És bár nem volt saját Dzsingisz kánunk, Ivan Kalita kora óta emelkedünk.
  És a lány küldött egy másik, nagyon halálos lövedéket. És a páncélos cirkáló két részre tört.
  Natasha folytatta, és egy lövedékkel elsüllyesztett egy másik rombolót. A szamurájoknak pedig sok pusztítójuk van.
  A harcos megkérdezte a srácoktól:
  - De vajon miért a világtörténelem során egyik birodalom sem érte el az abszolút hatalmat?
  Alenka ismét egy kagylót küldött egy másik romboló gyomrába, és így szólt:
  - Igen, tényleg, miért? Mindenki elesett. És a Perzsa Birodalom, és Nagy Sándor, és a római. Miért nem egyesítette senki az emberiséget?
  Natasha bosszúsan toppantotta a lábát. Elsüllyesztett egy másik hajót, és azt mondta:
  - Ez az! Dzsingisz kán olyan birodalmat hozott létre, amely az egész világot maga alá tudta zúzni. De halála után a fiak és az unokák leszámolást rendeztek, és szétszakították a birodalmat. Csak a cári Oroszország a maga egységes rendszerével volt olyan ország, amely évszázadokon át létezhetett, és addig terjeszkedett, amíg el nem nyelte az egész földkerekséget!
  Alenka felvillantotta a szemét, és kijelentette, miután elsüllyesztett egy másik rombolót:
  - Dicsőség Miklós cár nagy birodalmának! Nem adunk hatalmat az illegitim bolsevikoknak és az ideiglenes kormánynak!
  Natasha egy kagylót is küldött a hajóba. Megfojtotta a japánokat, és ezt énekelte:
  - Isten óvja a királyt
  Erős szuverén
  Uralkodj a dicsőségért,
  a dicsőségért nekünk!
  Uralkodj az ellenségtől való félelemben -
  Ortodox király!
  Uralkodj a dicsőségért
  Dicsőség nekünk!
  Úgy tűnik, a lányok nagyon be vannak kapcsolva. Tehát összetörték a szamurájokat, csodálni fogod. Medvegyev pedig halálos, víz alatti tankját vezette. Általában véve ez egy klassz fegyvere. Megfulladja magát az egész japán flottát. De ez egy nagy hatalom.
  Tizenkét, csak nagy páncélozott hajó, több tucat kisebb, köztük cirkálók. Néhány romboló több mint hatvan. Időbe telik, hogy mindezt elpusztítsák.
  Natasa egy másik hajóval végzett, megkérdezte Medvegyevtől:
  - Szerinted van Isten?
  A tiszt elvigyorodott, és így válaszolt:
  - Milyen értelemben?
  Natasha új lövedéket küldött, befejezve a rombolót, és megjegyezte:
  - Igen, a vallásoknak sokféle változata van! Vannak pogányok és egyistenhívők is! Ilyenkor kezd el gondolkodni rajta. És kételkedsz abban, hogy van-e Isten, amikor ekkora rendetlenség van a tanításokban!
  Alenka szétválasztott egy másik rombolót, és kuncogva megjegyezte:
  - Igen, ebből a szempontból nehéz hinni a Bibliában. Hogy egyedül Isten viselkedjen így. És még házi kedvenceket is csináltak!
  Natasha egyetértően bólintott.
  - Ez az. Elhinni, hogy bármely nép Isten népe? Ez egyértelműen méltatlan egy magasabb elméhez!
  Ezt követően a lány elkezdett elsüllyeszteni egy nagy űrtartalmú csatahajót. A harcos dolgozott.
  Margarita azonban kifejtette véleményét:
  - Még mindig érthetetlen, hogyan lehetséges, hogy egy szerető Isten ennyire elcsúfítja a nőket!
  Natasha meglepődött:
  - Hogyan rontja el?
  Margarita őszintén válaszolt:
  - Igen, öregasszonyokká változtatja őket! És mi lehet undorítóbb egy öregasszonynál!
  Alenka lövedéket lőtt a cirkáló hasába, és így szólt:
  - A földön valamiért nagyon aljas vénasszonyok sétálnak, ami egyszerre hülyeség és rettenetesen ronda!
  Natasha megrázta a fejét, és támogatta:
  - És unszimpatikus! És nem esztétikus!
  A harcos lány felnevetett, és párjára kacsintott. Például olyan hűvös és agresszív.
  Medvegyev komolyan megjegyezte:
  - Valójában az öregség nagyon rossz. Az embereket csúnyává, gyengévé, sebezhetővé teszi. De az evolúció szempontjából van néhány előnye!
  Elena meglepődött. Miután eltalált egy másik rombolót, megkérdezte:
  - És mik lehetnek a pluszok ebben az undorító állapotban?
  Medvegyev komolyan válaszolt:
  - Serkenti a tudomány és az intelligencia fejlődését. Ha az ember nem tapasztalna fáradtságot, akkor nem kellene feltalálnia egy autót. Hasonlóképpen , a karmok és az agyarak gyengesége vezetett a kés feltalálásához. A hideg idők és a jégkorszak megtanított tüzet gyújtani. A betegségek ösztönözték az orvostudomány fejlődését. - A megbízott elnök megnézte, hogy Alenka milyen ügyesen küldött le egy másik japán hajót, és folytatta. - Az emberi gyengeségek sok szempontból ösztönözték a tudományt. Nem tudtunk repülni, de repülőgépeket alkottunk. És ez a haladás!
  Natasha újabb lövedéket küldött, és megjegyezte:
  - Haladás. De mégis, ha ránézünk az öregasszonyra, olyan undorító lesz. Tényleg lehetetlen emberi csúfság nélkül?
  Alenka egyetértett ezzel:
  - A fiatalok is feltalálhatnak egy repülőgépet. Minek tölteni az átkozott öregséget! Borzalmas és undorító!
  Margarita nem a helyén énekelte:
  - Nem válok meg a Komszomoltól! Örökké fiatal leszek!
  És a lány, ahogy az öklét a fémen mozgatta.
  Eközben egy másik csatahajó süllyedt.
  A tengeralattjáró harckocsi tovább süllyesztette a japán flottát. Maga Togo admirális a vízben kötött ki, és kénytelen volt egy hajón megszökni. Japánnak nagy flottája volt, de alapvetően új fegyverrel kellett szembenéznie. És most teljesen vereséget szenvedett.
  Alenka, folytatva a japán hajók elsüllyesztését, kitárta a fogait, amelyek nagyon nagyok és élesek, és azt javasolta:
  - Ez az amit gondolok. Természetesen kell a test esztétikája. És lehetetlen, hogy a nők csúnyák legyenek, petyhüdt bőrűek, hajlott testűek.
  Natasha, miután egy másik rombolót indított a fenékre, nagyon készségesen egyetértett ezzel:
  - Természetesen! Ezen dolgozik a tudomány!
  Mindkét harcos nagyon vidámnak bizonyult. Végül is sikeresen vízbe fojtják az ellenséges flottát.
  Az agresszív lányok nagy bravúrokra képesek.
  Margarita eközben kifejtette véleményét:
  - A vallások is az ember gyengesége miatt keletkeztek. Ha az ember erősebb lenne, akkor nem lennének vallások. És persze a halál és a halálfélelem oda vezet, hogy az ember vigasztalást keres!
  Alenka emlékeztetett:
  - Részt vettem egy szeánszon, és valami csodálatosat láttam. Szóval vannak szellemek!
  Natasha ravasz hangon megjegyezte:
  - A szellemek létezésében nincs semmi meglepő! Hiszen álomban repülünk. Tehát van lélek, és a repülés emlékeként!
  Medvegyev egyetértően bólintott.
  Igen, van lélek! Ebből a szempontból az ember egyedülálló! És most jól szórakozhatunk!
  A japán flotta olvadt. A víz alatti tartály egy gyilkos szerepét játszotta. Marguerite kissé szomorú volt. Először is egy statiszta szerepében volt. Másodszor pedig, ami bosszantó, nem minden nagyon jól látható, amikor víz alatt van. Általában Isten rovására Péternek erős kétségei voltak. Valójában miért záporoztak rájuk különféle gondok, miután az oroszok felvették a kereszténységet. És a mongol-tatár invázió, és előtte a fejedelmek feudális széttagoltsága. Háborúk az oroszok között.
  Végül, Ivan Kalita idejében kezdődött Oroszország újjáéledése,
  Muscovy egyre erősödött. Egészen addig, amíg például Harmadik Iván alatt végül egyetlen, központosított állam lett. És ledobta magáról a tatár igát.
  Igen, természetesen Oroszország felemelkedett. Amíg meg nem botlottam Japánban.
  Ezzel véget ért a monarchia és a Romanov-dinasztia történelme.
  A monarchia azonban megszűnt, de a tekintélyelvűség megmarad.
  Margarita gyengéden megsimogatta Alenka hátát. A lány inkább dorombolt. Úgy tűnt, élvezi.
  Medvegyev logikusan megjegyezte:
  - Nincs azzal semmi baj, hogy a férfi egy lányt szeret, a lány pedig a férfit, nem. Ez teljesen természetes. De ugyanakkor az embereknek be kell tartaniuk a tisztességet.
  Margarita elégedetlenül tiltakozott:
  Ne olvassunk erkölcsöt. Nem szeretem ezt!
  A megbízott elnök felnevetett.
  - És aki szeret! De szembe kell nézned az igazsággal. Az emberek ebben a tekintetben észrevehetően különböznek az állatoktól!
  Margaret egyetértően bólintott.
  - Igen, nagy a szakadék köztünk!
  Alenka gúnyosan válaszolt:
  - És tudod, közted és a majom között nem veszek észre sok különbséget!
  Margaret nevetett. Eközben az Alenka elsüllyedt, Japán tizenkét páncélos hajója közül az utolsó. Ezek után a lány megjegyezte:
  - Már majdnem végeztünk az ellenséges flottával!
  Medvegyev ravaszul elmosolyodott:
  - Igen, jó munkások vagytok! És valójában sok mindenre képesek! Általában szeretem a női harcosokat - ez annyira szexi!
  Margarita megcsavarta a testét, és ezt énekelte:
  - Szexinek tűnik, olyan vagyok, mint egy processzor! És úgy mozgok, mint egy robot - egy hangagresszor!
  Ezek után a diák kicsit bátrabban simogatta Alenkát. A lány hosszú ujjaival megnyomta a joystick gombjait, és elbűvölően nézett ki.
  Milyen kecsesek a mozdulatai.
  A képzelet megrajzolta Margit hercegnőt, aki mezítláb sétált az állványhoz. Ez olyan romantikus. És a hercegnő olyan vörös. Minden ékszert és egy drága ruhát eltávolítottak róla. Csak zsákruhát hagytak. De a börtönköntös még inkább kiváltja az édes, kellemes, friss, rózsa arc varázsát. És tüzes haj. Milyen szép a hercegnő a kivégzésre.
  És több ezer ember fuldoklik odafent. A hajók szétesnek, az elemek tombolnak.
  Japán pedig óriási, egyedülálló vereséget szenved. A szamurájoknak tehát nyilvánvalóan meg kell bánniuk a bűneiket.
  Margarita arra gondolt, miben hisznek a japánok? Mi a vallásuk? Ők pogányok. De legyőzték az ortodox Oroszországot. Ezek után gondold át, kinek az Istene erősebb!
  A mongolok pedig pogányok voltak, de mennyi területet foglaltak el.
  Margarita megkérdezte Alenkát:
  - Mondd, szépség, hogy tetszik neked Rodnoverie?
  A lány szélesen elmosolyodott, és egy újabb rombolót süllyesztve így válaszolt:
  - Nagyon jó vallás! Olyan szép történetek vannak!
  Margarita lelkesen kérdezte:
  - Szerinted mesék? Vagy talán valójában mindezek az orosz istenek léteznek?
  Elena megvonta a vállát, és így válaszolt:
  - Lehet, hogy elfek és gnómok is léteznek! A mi világunkban minden lehetséges. És nehéz megmondani, mi létezik valójában és mi nem!
  Medvegyev logikusan megjegyezte:
  - Bizonyos mértékig minden létezik a mi világunkban. Minden gondolatunk, álmunk, vágyunk, amit magunk mögött hagyunk. Itt van egy nagyon érdekes elméletem a hipernooszféráról, amelyben abszolút minden létezik, amit valaha is feltaláltak az emberek. Vagyis van egy gondolat örökké. És marad néhány más, párhuzamos világban.
  Dmitrij Medvegyev kikelt álmából. És ismét hozzálátott alapvető munkájához, vagy inkább egy birodalom felépítéséhez.
  És megint a hódítás...
  Először is szereljen össze egy új, ezer tonnás tankot, és indítsa el az ellenséges pozíciókba. Nem, természetesen nem egy, hanem nagyon sok.
  És idegen területen költöznek. És felülről is vannak atombombás repülőgépek. És mi van, ha a bombákat elűzik? És megsemmisíteni?
  Dmitrij Medvegyev áttört, mint mindenki más.
  És most egy másik ország esik a diktátor csizmájába. És vannak hódítások. De itt van egy másik ellenség. Ez is egy nagy ország... Még programozni is lehet. Itt van a Szovjetunió 1941-ben... Invázió van. Medvegyevben a sok órányi játékra szánt egységek automatikusan megsokszorozódnak, és több mint egymilliárd lakossága van. 196 millióval szemben. És még modernebb technológia. A katonákat pedig a végtelenségig lehet laktanyával bélyegezni.
  Szerencsére az elektronikus források kimeríthetetlenek. És nyomja meg az ellenséget, nyomja meg.
  És ezer tonnás tankok mennek magukhoz az atomreaktorokon Oroszországon keresztül, közvetlenül Moszkvába.
  És gyakorlatilag lehetetlen elhagyni őket - semmi sem tart!
  Medvegyev irányítja a stratégiát, és magában énekel... Aztán leállítja az atommeghajtású tankokat. És csatába dobja a "Panther" -2-t. Egy autó, ami azonban így is képes verni egy harmincnégyet.
  Medvegyev saját magának játszik az autók különféle paramétereinek betöltésével ... "Panther" -2 ... Hogyan csapkod távolról. És átszúrja a szovjet tankot.
  Nem úgy, hogy eltöröd! Főleg a homlokon, de a fedélzeten igen. A lövöldözés hatalmas. És harmincnégyen rohannak magukhoz ... És meghalnak az ágyúk ütései alatt ...
  A hadsereg újra mozog... És megjelentek a harci robotok. Magukhoz sétálnak. A lövedékek pedig lézereket lőnek le. És nagyon ügyesen csinálják.
  És a virtuális lányok támadnak.
  Medvegyev mohón nézi a stratégiát. Izgalmas csata. Megint megjátssza magát, vagy átadja egy katonai tanácsadónak. És nézd meg a csata előrehaladását.
  Vezesd a harckocsijukat támadásba.
  Itt mozgathatja előre a piramis alakú tartályokat, amelyek kevésbé sérülékenyek és minden szögből áthatolhatatlanok. Úgy mozognak, mint egy görgő.
  A lányok pedig mezítláb futnak... És útközben lövöldöznek.
  Újabb háború. Eredeti játék. A pénz pedig az aranykutakból jön, nem szárad ki. Ez olyan, mint egy játékban, minden a tervek szerint, kudarcok és a természet recessziója nélkül.
  Nem szárad ki minden, és nem csökkennek az erőforrások. Ez azonban nem tűnik túl valószínűnek.
  Medvegyevet egy hívás zavarta meg. Az ügyvezető elnök felvette a telefont.
  - Helló!
  Az elnöki adminisztráció vezetője elmondta:
  - Még mindig Dmitrij Anatoljevics irodájában van?
  Medvegyev élesen válaszolt:
  - Igen! Még mindig én vagyok az elnök!
  Az adminisztráció vezetője elmondta:
  - Zelenszkij követeli, hogy a beiktatás után hagyja el a rezidenciát.
  Medvegyev megindultan kérdezte:
  - És hol fogok lakni?
  Az adminisztráció vezetője így válaszolt:
  - A lakásomban! A hatalmadnak vége, és ki kell hagynod az összes helyiséget!
  Medvegyev suttogva gurgulázott:
  - Lenne egy kérésem az új elnökhöz - hagyjon nekem egy számítógépet!
  Az igazgatóság vezetője megkérdezte:
  - Adja ki nekem az "Elsőhívott András" parancsot, és kérek Zelenszkijtől egy számítógépet!
  Medvegyev egyetértően bólintott.
  - Hát, lehetséges!
  . 7. FEJEZET
  És felhívta az asszisztensét, hogy készítsen rendeletet. Az Elsőhívott Szent András Rend igazgatási vezetőjének megbízásából. A sablon kész, és egyelőre I. aláírtam a kötelezettséget.
  Aztán Medvegyev újra játszani kezdett.
  Virtuális tankjai most közelednek Moszkvához, és megkezdik a támadást. Ezt a várost kétezer tonnás gépek támadják meg.
  Medvegyev azonban a "Rat" -5-öt dobja a támadásba, ez egy szörnyeteg, nem egy tank. Tízezer tonna!
  A csapatok a Kreml felé közelednek... Szóval Sztálin menekül. És mezítlábas, bikinis lányok kapják el. Fogja meg az orrát csupasz lábujjakkal. És arra késztetik Sztálint, hogy megcsókolja a csupasz sarkát.
  Itt a virtuális birodalom csapatai megkerülik Moszkvát, és az Urálba mennek ...
  Fogd el őt is...
  Medvegyev ismét bólogatni kezd és álmodozni kezd.
  Margarita gúnyosan megkérdezte:
  - És mi van például egy klasszikusabb felosztással: mennyországra és pokolra?
  Medvegyev komoran megjegyezte:
  - Ez valószínűleg a régiek primitív elképzelése a halál utáni megtorlásról. Valójában valószínűleg minden valamivel bonyolultabb!
  Natasha örömmel kiáltott fel, amikor elsüllyesztette az egyik utolsó japán hajót:
  - Átkozott és ősi,
  Az ellenség ismét esküszik
  dörzsölj
  Porrá őröljük.
  De az angyal nem alszik
  És minden sikerülni fog. És minden jó vége lesz!
  A lányok végeztek az ellenséges flottával. Medvegyev felgyorsította a tankot, üldözve a szamurájokat. Igen, jó munkát végeztek itt. Érdekes, hogyan lehet a történelmet korrigálni. A cári Oroszország egy hatalmas ország volt, amely magasra emelkedett. Bár nem minden ember élt jól.
  De az ország felemelkedett. A munkanap lerövidült. Új ünnepek vannak. Helyi önkormányzat jött létre. Bérek emelkedése stabil áron. Iskolákat nyitottak. Miklós cár idején az oktatásra fordított kiadások több mint hatszorosára nőttek. Az alapfokú oktatás kötelezővé vált.
  Igen, nem minden változott elég gyorsan jóra, de mennyit veszített az ország a forradalom és a polgárháború miatt. Hány okos ember halt meg és hagyta el hazáját? És most, az univerzum ezen részén van esély ennek megakadályozására.
  Az áramvonalas tartály gyorsan és hangtalanul úszott a víz alatt. És most elsüllyesztették a Felkelő Nap országának utolsó rombolóját.
  Natasha örömmel mondta:
  - Ilyen fiatal vagyok!
  Alenka kijavította a lányt, pontosítva:
  - Mi itt mindannyian jófiúk! Harcoljatok, mint az oroszlánok!
  Margarita bosszúsan jegyezte meg:
  - Semmi különös! Csak jobb technológiánk volt!
  Alenka kuncogott, és így válaszolt:
  - De mi magunk lőttünk ágyúkat!
  Natasha támogatta barátját:
  - És mi is elkalauzoltuk magunkat! És ez egy éles szem...
  Margarita beleszólt:
  - Ferde kezek!
  Natasha nevetett, és így válaszolt:
  - És te bájos lány vagy!
  Margarita őszintén kijelentette:
  - Sajnálom a japánokat. Remek rajzfilmeket készítenek. A hentai különösen tetszik!
  Alenka nevetésben tört ki, és a levegőbe csavarta a lábát:
  - Hentai király! Méghozzá nagyon klassz!
  Natasha egy lekvárt kóstoló lány mosolyával azt javasolta:
  - És talán még a nácik fenekét is rúgjuk!
  Medvegyev mosolyogva bólintott:
  - Jó ötlet. De előbb fejezzük be a japán szárazföldi erőket. Segítsünk, hogy a háború gyorsabban véget érjen. Tehát a fasizmus nem jelenik meg ebben az univerzumban.
  A lányok egyhangúan válaszoltak:
  - És nem fog megjelenni, és Kína a miénk lesz!
  A japán flotta elsüllyesztése után a T-95 szuper harckocsi a felszínre került.
  Aztán Medvegyev különféle szemétekről kezdett álmodozni.
  Harcos Alenka kiállt Ryazan védelmében. Natasha vele volt.
  Mindkét lány könnyű páncélban van, mindkét kezében karddal. A lábak alatt pedig speciális, vékony korongok.
  A mongol-tatárok hatalmas serege felmászott a támadásra.
  Sok hosszú lépcső borította egyszerre a falakat. Különbözőek voltak: gyökérrésekből, kidőlt fenyvesek keresztgerendákkal összekötve. Nehéz, rönksoros létrákat is használtak. A sáncok a felgyorsult építkezésnek köszönhetően magasabbnak bizonyultak, mint amire a tatárok számítottak, sok lépcső nem jutott fel a csúcsra. Előre a mongolok űzték a néhány elfogott Urust. Az orosz nép jobban szerette a halált, mint a fogság szégyenét.
  De a mongolok kérlelhetetlenek voltak.
  Kíméletlenül, hegyes lándzsákkal lökdösődve, kimerült embereket rúgtak fel, számítva arra, hogy az orosz nép, aki nem akarta megölni a sajátját, megadja magát. Vagy a foglyok leple alatt beszivárog a jégsáncba. A foglyok egy része sikoltozva rohant le, legurultak a fagyott jegen, ledöntötték a gyűlölt atomfegyvereket, kitépték kezükből kardjukat, és azonnal összetörve zuhantak le. Az emberek gyorsan felmásztak a lépcsőn, nem érted, milyen és milyen törzs?
  Félmeztelenül, rongyokban, bottal a kezükben, véres háttal. A páncélba öltözött Vaula paraszt már hatalmas fejszét emelt, amikor lentről kétségbeesetten kiáltoztak:
  -Ne pusztíts el minket, lovag, a magunké vagyunk, Russ!
  Voevoda Dikoros a falhoz ugrott és felkiáltott:
  -Érzem a szagát, a miénk!
  Egy kétségbeesett kiáltás erősítette meg ezt:
  -Várj, vágd a sajátodat! Nincsenek mogulok közöttünk!
  Nagyon okos Alenka felkiáltott:
  -Aki helyesen keresztet vet, az a magáé!
  - Megkeresztelkedett ortodox emberek!
  Félelmetes hangon, akár egy mérfölddel arrébb a lovak elriadtak, az óriás Vaula-Morovin ordított.
  Rjazan védői jóváhagyták:
  -Jobb! Igaz!
  Együtt felvették az összes falon:
  - Hát, testvéreim, tegyetek keresztjelet!
  A sáncon átmászva több száz rongyos, kék színű fogoly elesett, és továbbra is gépiesen keresztezte magát. Néhányan azonnal felkapták az előre hajtogatott köveket, és kétségbeesetten a mongolok felé hajították őket. Sok rjazaniai először látta a tatárokat, sőt sok hagyományos ellenfelet is, ugyanazokat a kipcsakokat, mongol módra felöltözve.
  Az ellenségek hosszú bundában voltak, olyan hosszúak, hogy belegabalyodtak a szegélybe. A Choice nukerek mellkasán réz- és vaslemezek lógtak , a hátuk nyitva volt. Hogy megfélemlítsék az Urusokat, sokan vérrel festették be amúgy is gonosz, nőies arcukat.
  De az Urusok nem rezzentek vissza, karddal és baltával találkoztak az ellenséggel. Vaula erőteljes, elsöprő ütésétől egyszerre öt mongolt öltek meg, a második ütést és még hármat! Más harcosok sem voltak rosszabbak. A tatárok ügyetlenül másztak fel a csúszós aknán, nem tudták rendesen letakarni magukat pajzsokkal, szablyával vágva. Amikor óriási veszteségek árán a mongol sereg a csúcsra ért, forrásban lévő vizet és egy szörnyű fegyvert öntöttek rájuk: égő kátrányt.
  Még a nők és a kisgyermekek is égő vizet öntöttek, köveket és tömböket dobáltak. Kifejezetten hatásosak voltak a mérgezett nyilakkal ellátott kis csúzli, még az ötéves gyerek is tudott lőni belőlük, aki még nem tudott kis kezeivel meghúzni egy szoros íjhúrt. És kihagyni, ilyen sűrű masszába lőni, sokkal nehezebb, mint eltalálni. A támadás egyértelműen fulladás volt, megcsonkított holttestek gördültek le nagy mennyiségben.
  A kínaiak által ügyesen készített távcsövön keresztül Guyuk Khan szorosan követte a csatát. Megnyalta az ajkát és megpaskolta az ajkát, időnként megigazította arany, prémes sisakját, makacsul és bosszantóan felmászott a homlokára. Aztán mérgében elejtette a pipát.
  Katonáink haldokolnak! Burundai és a Sárga Kígyó nekem!
  Turgaudok sietve rohantak végrehajtani az örökös kagán parancsát. Guyuk éppen le akart ülni egy elefántcsontból faragott székre, amikor egy kéz finoman a vállán pihent:
  - Ne aggódj, nagy! Nyugtassa meg a tekintetét vad!
  Egy elhúzódó dallamot dorombolt, ami úgy szólt, mint egy női hang.
  Guyuk Khan álmosnak érezte magát, alig tudott talpon maradni. Igen, ez az. Ismét így jelent meg előtte a Sárga Kígyó - seregének legszörnyűbb embere, egy pokoli démon a távoli és bevehetetlen Japánból.
  -Te!
  A legfelsőbb kagán örököse ostobán mutatott az ujjával! A sárga sárkány tovább ömlött, vagy nőtt, vagy éppen ellenkezőleg, csökkent:
  -ÉN! És pontosan rajtad keresztül látok! Ideje mérsékelni a test haragját! Nos, hogy pontosabban fogalmazzak, minél előbb vigyél harcba minden tartalékot! És segítek nektek testvérek, ilyen meglepetést okozok az ellenségnek! Korona lépés, hidd el, igaz lesz!
  - Dze, dze, dze! Csatába küldök egy válogatott tument Burundai parancsnoksága alatt! Együtt vezeti a támadást!
  A japán felvillantotta a szemét, kitárta nagy sárga fogait:
  -Nincsenek fehér démonok, meg akarom ölni a hozzátartozóimat! Mint egy igazi nindzsa!
  A sárga sárkány talizmánként villant, a szájban észrevétlenül síp jelent meg, irizáló dallam hallatszott.
  Guyuk azt hitte, hogy zaklatják, de nem volt sem ereje, sem kedve vitatkozni a nindzsa varázslóval. Ebben a pillanatban a turgaudok durván meglökték Burundait, Gujuk kán nem szerette Subudai-Bagatur engedelmes csatlósát.
  - Te, szivárgó vízbőr! Hát nem látod, hogy a legjobb harcosok halnak meg Uru fővárosának falai alatt? Vegyük, azonnal tumen "Berkutov", és miután átkeltek a folyón, vágja le az Urusokat egy ütéssel a jobb fal alatt.
  A tapasztalt Burundai ellenkezni mert:
  - A jég még nem erős, több ezer pata ütése alatt egyszerűen szétreped.
  Váratlanul egy félelmetes japán válaszolt Guyukra.
  Dicséretes az aggodalmad. De az erőfeszítésed hiábavaló! A varázspor erősebb jeget kovácsolt a folyón, mint a katonai acél! Nos, ugorj előre, mi megrendeltük!
  -A nagy nindzsa-batyr tudja miről beszél! Lovagolj gyorsabban, ha elsajátítod a jégesőt, jutalmul egy lóiskolát adok neked!
  - kiáltotta az ujjait rázva Guyuk Khan. Burundai nem mert többé ellentmondani - tele van halállal. A mongol szőrös lovasokkal együtt eltűnt a szem elől. Hirtelen egy árnyék költözött be, susogó zaj a fejünk felett, egy sisak repült le a koronakagánról az erős léghullámtól:
  - Harakiri! Itt jön a Pillangó! Most "öntés" lesz az Urus számára.
  Egy gigantikus sárkány lebegett a felszín felett, arany szárnyai elfújták a hóbuckákat, és tüzes nyelvek ömlöttek ki három ragadozó pofájából.
  - Hülye mangúz!
  Guyuknak még arra sem volt ideje, hogy megijedjen:
  - Képes felgyújtani egész Rjazant.
  - Nem az egészet, de felgyújtja a falat. Menj, kis Godzillám!
  Medvegyev csodálatos álma folytatódott. A megbízott elnöknek kolosszális fantáziája volt.
  Egy hatalmas, ötven méteres szárnyfesztávolságú sárkány emelkedett a magasba. A mongolok és az őket kísérő sámánok dühösen üvöltöttek. A Burundai parancsnoksága alatt álló Tumen híresen a jégre repült, több ló megbotlott, őket a lovasokkal együtt egy heves vastömeg nyomban eltiporta. A háromfejű szörny eközben simán lecsapott a falra. Dikoros, mielőtt a többiek rájöttek volna a légitámadás veszélyére. Nos, persze nem akartam idő előtt felfedni az ütőkártyáimat, de ahhoz, hogy megmentsük a várost, addig a napig ismeretlen fegyvert kell bevetnünk. A szárnyas szörnyeteg egy mechanikus szörnyeteggel állt szemben, amely homályosan úgy nézett ki, mint egy pók és egy acél százlábú keveréke. A gőzkazánból már füst szállt fel. Ügyes fiatalok, akik előre szenet dobtak.
  A gőzkatapult a mozdonytechnika, a csörlő, a többkarú balliszták és még... a zenés tubákdoboz mesteri kombinációja. És ez az edzett acélból kovácsolt vadállat szinte egy géppuska sebességével, akár két mérföldes távolságra is el tudott dobni bármilyen feltűnő dolgot. A harcos lányok voltak az elsők a világon, akik arra gondoltak, hogy dugattyús motort alakítanak ki töltetdobáshoz. A vad-gross személyesen elfordította a kart, és a finomra kovácsolt láncszalag elkezdett mozogni, belehelyezve a köveket a gyorsan forgó pengékbe.
  Mivel a tatárok sűrű csokorban rohantak, kihagyás szinte nem volt, éppen ellenkezőleg, egy-egy súlyos macskakő, lepattanva, több lökdösőt ledöntött. Egy dolog rossz, a célzási skála elég gyenge, a mongolokat még eltalálhatod, de próbáld meg eltalálni a repülő sárkányt! A háromfejű szörny elfordította a fejét, és széles, agyaras, rombusz alakú száját nyitotta.
  A kilökődött láng az akna mellett elrepült, és a házakba ütközött. Sikoltozás és sikoltozás hallatszott, több félvak nő futott végig az utcán, a házak természetellenes sebességgel gyulladtak ki. Szerencsére a homok- és nehézvizes hordók, valamint a tűzoltóság készenlétben volt. A kunyhók egy részét, különösen a falhoz közel, tűzálló azbeszt borította. Baráti nyomás hatására a ragadozó vulkán elsápadt, és erejét vesztve sápadt füstfoszlányokká változott.
  De a sárkány nyilvánvalóan nem akarta feladni, a merülésből kilépve egy túlterhelt támadórepülőgép kegyelmével megfordult, és ismét lecsapta a tüzes forgószél folyamait. A tatároknak már sikerült elérniük a falat, így rájuk is lecsapott a dühödt láng. A félelmetes Burundai az áldozatok között volt, fényűző ruhái kigyulladtak, és egy sebesült vadkan üvöltésével rohant vissza. Az orosz katonák is megkapták, és a jég egy része észrevehetően elolvadt, szabaddá téve a talajt és a rönköket. Dikoroson parázslottak a ruhák, de a falon álló Antonov vadászgépnek sikerült ráönteni egy vödör vizet, és a vörösen izzó láncpostából ömlött a gőz.
  - Micsoda ördögi megszállottság, kár, hogy a menő Alyonka nem lát minket!
  A sárkány ismét megfordult, és megpróbált belépni a harmadik körbe. A bűvész Saveliy megütötte az ujjait, sikerült egy kis tűzgolyót elindítania, az ütés a sárkány középső fejére esett. Egy kisebb robbanás nem okozott különösebb veszteségeket a háromfejű szörnyetegben, de kissé kibillentette a pályáról, aminek következtében a sárkány idő előtt kilőtt, tüzes forgószél érte a felhalmozott nukersorokat. És ismét eszeveszett üvöltözés, a tatárok egy része hátradőlt. Dikoros ekkor vett észre egy fiatal, magas lányt, aki híresen két kétélű kardot lengetett. Embertelen gyorsasággal káposztává aprította ellenfeleit, iszonyatos ütéseket mért lábával, könyökével, de még a fejével is, pillangóként csapkodott.
  Csak egy, vagy inkább két ember tud ekkora pusztítást előidézni:
  - Juliana! Vörös angyal, te vagy az?!
  - Szagold meg az orroddal a virágokat! Három méter magasról!
  - válaszolta nevetve Elena. A harcos lány egy őrült gepárd sebességével felrepült a sáncra, alig észrevehető véres lábnyomokat hagyva a falon.
  - Ne beszélj, és így minden világos! El kell oltanunk a szárnyas fáklyát!
  Alenka vadul füttyentett, a sárkány, miután kiegyenlítette a repülést, belépett a negyedik körbe. Egy közelben álló harcos azt mondta neki:
  -Használj katapultot, Alenka, üsd le egy sziklával.
  A harcos lány fenyegetően ugatott.
  -Én jobban tudom mit kell használni!
  Alenka azonnal felkapott három ügyesen kovácsolt láncot. A harcos lányaik ötlete is az volt, hogy összekössenek két-három kis követ, lőjenek két vagy több ballisztáról és kaszáljanak le, megcsonkítsák az egész rangot. A gőzkatapult bevetése után Alenka felugrott a pengére, és a lábával megrúgta a kart. A magasba dobták, már repülés közben a harcos lány hadonászott, kardjait mesterien forgatva, gyors mozgását irányítva sikerült a sárkány tüskékkel tűzdelt hátára landolni. A szörnyeteg megborzongott, megpróbálta ledobni a szemtelen lovaslányt, de ügyesen csavart láncok söpörtek végig a hatalmas szájakon - a félelmetes szörnyeteg teljesen felnyergelt.
  Miért kell három fej? Hiányzik egy? Szivárog, úgyhogy felláncolom őket, nehogy az utolsó agyak kirepüljenek!
  A harcos lány nevetett ügyetlen tréfáján. A sárkány hirtelen emelkedett a magasságba, majd reprodukálta Neszterov hurkát, a bőr alatti izmok remegtek, a szörny kétségbeesett erőfeszítéseket tett, hogy eldobja a hívatlan lovast. Forró légáramlatok csaptak át a gigantikus testen, a sárkány katapultból kiszabadult kőként, vagy nagy valószínűséggel meteorként rohant. A légköri hullám ledöntötte a tatárokat a kerékvágásból.
  Alenka kotyogott:
  - Nem lenyűgöző!
  A megbízott elnök álma még mindig tartott. Medvegyev úr egy kicsit szakított, talán még a gyásztól is.
  Valóban, mit ér egy rángatózó sárkány egy terminátorlány számára, amikor tizenkét változó síkban túlzott terhelésen ment keresztül, százötven földgravitációra gyorsítva, azonnal a súlytalanságba merülve, majd ismét elérte a szubletális terhelési határt. A növény- és állatvilág bármely képviselője féreg a géntechnológia e terméke előtt.
  A szörnyeteg megkísérelte elfordítani a fejét, rettenetesen csapkodva hatalmas állát. A harcos lány teljes erejéből a legendás karddal vágott, a legérzékenyebb helyre - az orrlyukba - célzott. Az első ütés lapos volt, ezüstgyöngyök repültek ki az orrlyukakból, gyöngyszemként csillogtak a napon:
  - Szép takonyod van, ugye, azt mondják, hogy a sárkány is képes aranyat üríteni.
  A kígyó tüzelt. Válaszul a szép és fürge Alenka éles hegyet vágott, az ütés éles és pontos volt, a penge enyhén pirosra vált, és hatalmas orrból cseresznye-rubin harmatcseppek szálltak ki. Közvetlenül menet közben megfagytak, különös díszlé fonódva.
  A lány nevetett.
  -Osztály, gyerünk, ismételd meg a trükköt!
  A szörnyeteg már rángatózott, de tovább emelkedett, a főváros, Rjazan egyre kisebb lett. Itt van kocsikerékben, most csészealjban, itt pedig mákkal, végre a felhők mögé bújva. Az ég feketén villant, fényes csillagokban, felmásztak a sztratoszférába, nehéz lett lélegezni, fújta a vákuum hidegét. Bár a legendás Alenka nem hétköznapi ember, egyáltalán nem nélkülözheti levegőt. De láthatóan a sárkány is viszket, a hüllő görcsöl, fullad, úgyhogy lejjebb kell vinni a magasságot. Ruszlan bravúrját három napon és három éjszakán át megismételni, Csernomorec a szakállát fogja, nyilvánvalóan nem vadászat. Egy gyerekoldal mondata villan át a fején, valamiért nagyon szeretné megismételni.
  És a harcos lány azt mondja:
  Egy vérből valók vagyunk, te és én!
  Úgy tűnt, hogy a sárkány elkapta, megborzongott, és megállította a repülést. Aztán lassan hanyatlásnak indult.
  Egy gyönyörű és izmos harcos megszólalt:
  Jól gondolod, szárnyas bátyám! Lesznek eredményeink veled!
  Lent igazi csata zajlott, a mongolok már visszagurultak a falak közül, a csodálatos Natasa pedig úgy döntött, eljött a legjobb pillanat a sztrájkhoz. Jól van, bátor lány, azonnal látod, hova ment, marad egy véres, vastagon kikövezett ösvény, holttestekkel. Nem csak a lába és a karja, Natasha két hosszúkás kaszája szúr a láncra szőtt edzett acél tőrökkel.
  Alyonka azt mondta magában, és a lábával taposott:
  - Biztosan készítek ilyen személyes holmikat! Most pedig melegítsük fel a muglánokat!
  A bádogtorokból hármas vulkánként csapott fel a vad láng, a tatárok túlságosan szorosan összebújtak, és egyszerűen megsültek százan, pokoltűz öntötte ki a szájukból. A lovak különösen megijedtek, azonban a lovak nagy részét egy hirtelen hátba ütés már visszaverte, csak Guyuk Khan személyi őrsereje maradt a nyereg alatt. A kitörés folytatódott, harcosok százait és százait sodorva tüzes hurrikánba egyetlen szalvóval. A sárga kígyó összeszűkült szemekkel nézte kis sárkánya visszatérését.
  Egy keletről érkezett harcos üvöltött:
  -Áruló! Itt mindannyian a sárkánycsalád képviselői vagytok, mindig áruljátok el és szolgáljátok azt, aki erősebb!
  A nindzsa varázsló feldühödve megpróbálta letenni a dacos lovast, és géppuska sebességgel dobálta a pulzárokat. A fiatal harcos Alena vigyorgott, és hangosan énekelte:
  - Tűzvízzel - dönd fel a poharat! Menő idegen vagy - tüzet köpni!
  Ez egy lány - vidám, humoros. És nem fél a tűz pulzárjaitól.
  Alena könnyedén leütötte őket a legendás fegyverek segítségével, és időről időre az ellenséges egységekre irányította a fenevadat. Ilyen újrahasznosítható lángszóró szárnyakkal, jobb esetben száz lóvontatású mechanikus.
  Talán még ez is menőbb, mint egy támadórepülő, és honnan vesz annyi üzemanyagot, nem jár le a biztosíték? Szükséged lesz arra, hogy szabadidődben tanulmányozd a szörnyet, és készíts egy új, korábban nem látott fegyvert! A nyilak, mint a köles, vastagon, szivárványosan pattannak vissza, a szivárvány minden színében csillognak, páncélozott bőr. Slágerek, csak pillanatnyi színváltozás A rubinvörösből lila lila lesz. A lila zafír éppen ellenkezőleg, skarlát-narancssárga, aranysárga, smaragdzöld színűvé válik. Nagyon szép, kár, hogy egy véres csata hevében nincs idő egy mesés látványban gyönyörködni.
  Az orosz harcosok és a lányok alkotta Fehér Légió katonái időközben már levágták a mongol rati nagy részét. Különösen szörnyűvé vált, amikor a mechanikus lángszórók játékba léptek, egyetlen hadsereg sem tudott ellenállni egy ilyen kettős ütésnek. Még egy perc, és kaotikus repülés kezdődik. A sárga kígyó egy pillanatig habozott.
  Batu parancsa érthető, ölni kell az örökös kagánt, de a fizetés túl alacsony. Nem, később megöli, de egyelőre kivezeti az összetörő orosz kardok alól:
  -Menjünk, kagán, betakarlak!
  Mi a helyzet a háromfejű mangúzzal? Nem hagyom, hogy kínozza a hadseregemet!
  A ninja csettintett az ujjával, szikrák szálltak:
  -El tudok olvasni egy összetett varázslatot, és visszatér a világába, de akkor hét évig nem tudom megidézni! Bár van lehetőség! Hale szintű varázslat!
  - Hogy van ez?
  Guyuk kövér és puffadt arca túlnyúlt az életkoron. Ninja Killer elmagyarázta:
  -Igen! Ha megölöm a fehér mangúzát, akkor az én sárkányom lesz, ha megöl, akkor az övé!
  A japán varázsló hosszú mantrát suttogott, a talizmán fényesebben szikrázott, mint a nap. A kiirtás izgalmától elragadtatva, mezítlábas Alyonka hirtelen úgy érezte, egy erőteljes és már engedelmes szörnyeteg hajlékony csiszolt háta eltűnik alatta. A levegőben volt, és egy kő sebességével repült lefelé. Az esés nem volt kellemes, de nem is végzetes. Egy méteres hóbuckán áttörve egy sebesült vaddisznó dühével a terminátor harcos a mongolokra esett. Az utolsó szervezett ellenállás megbukott, a hatalmas sereg nyomorult maradványai általános menekülésre rohantak.
  A legszebb lányok, a mezítlábú Alenka és Natasa szó szerint versenyeztek az eltévedt nukerek kiirtásában. Guyuk Khan eközben szinte láthatatlanná vált, agár lova a hippodrom összes rekordját megdöntötte, az örökös kagán csak a saját bőrére gondolt.
  Nem, ez nem szamuráj! Szánalmas gyáva. Egy ilyen mikadót tálalj egy baromban!
  A ninja ugatott.
  A sárga kígyó kivett két hatalmas katanát, keresztbe vetette őket, és élesen megrándult, egy csillogó rózsaszín golyó vált el a pengéktől. Egy varázslatos irányzó pulzár gyorsan elindult a gyönyörű, félmeztelen Alenka felé.
  A terminátor harcosnak sikerült észrevennie a mozgást, menet közben levágott egy tüzes vérrögöt, egy kis robbanás, mint a villám, szétszórt egy tucat-két mongolt:
  - Ez az ördög! Az alvilág szamurájai!
  Kiáltotta a Sárga Kígyó. A ninja már készülődött, hogy találkozzon a véres mezítlábas Alyonkával, amikor egy elemi gondolat jutott a fejébe. "Hogy ha nem öli meg azonnal ezt a legerősebb női harcost, akkor csatlakozik hozzá a szőke terminátor Natasha, és akkor a következmények katasztrofálisak lesznek, ráadásul a sárkányt is leigázta, a nagy kígyót pedig csak egy nagyon erős harcos tudja. "
  A ninja károgott:
  - Kipirítom a madarakat! Elmegyek, hogy visszajöjjek!
  A sárga sárkány fehér köpenyét kibontva befurakodott a hóba. Aztán fulladozva mozgásvarázslatot kezdett suttogni.
  A mezítlábú Alenka folytatta dühödt üldözését, a hűvös Natasa nem maradt el. A küzdelem minden hevessége ellenére egy pillanatra sem tévesztették szem elől az örökös kagán királyi sátrát.
  - Elszalad, utolérjük a vezért!
  - javasolta a csupasz lábú Alenka. Natasha mezítláb dobott egy korongot, és lazán válaszolt, és gyors mozdulatokkal folytatta a menekülő mongolok kiegyenlítését.
  -Minek! Extra örömet fogunk szerezni Batygának, és ez túlságosan emberséges. A kard könnyen öl, de a dzsihangír egyszerűen megnyúz.
  Alyonka, miután egy mozdulattal négyet levágott, nevetésben tört ki.
  -Ha ő maga nem töri le Batu szarvát! Elvezetjük őket egészen a táborig, vagy mi?
  Natasha kuncogott, és így szólt:
  -Baty szépen belerakta a nadrágjába, és minél kevesebb mogul éli túl, annál jobb!
  A terminátorlányok felgyorsították a tempójukat, olyan volt, mint egy felzárkózási játék, a nukerek kétségbeesetten ostorozták lovaikat, véresre tépték az oldalukat. Kétségbeesett erőfeszítéssel sikerült kissé elszakadniuk az urui versenyzőktől, de nem lehet elszakadni azoktól, akiket gyorsabban terveztek, mint egy gepárd!
  Dmitrij Anatoljevics Medvegyev felébredve elvégezte a gyakorlatokat, és bekapcsolta a tévét. Zelenszkij győzelme alkalmából országos ünnepségekre és örvendezésre került sor. Az emberek őszintén örültek a változásoknak.
  Mindenki új módon és szabadabban akart élni. Közeledik a beiktatás, és Zelenszkij teljes hatalmat kap. És ez lelkesedést és ihletet is váltott ki. Például minden megváltozik, és jobb lesz, mint tegnap. És a szlávok egységet szereznek, és a hidegháború véget ér. Mint a Putyin-korszak tekintélyelvű rémálma.
  És máris gyönyörű dalokat énekeltek Zelenszkijről... Mindenki valami újat és szépet akart.
  Zelenszkij maga jelentette be, hogy első rendeletével eltörli a parlamenti mentelmi jogot, és egy oligarchával is megtisztítja a tollakat. Zelenszkij azt ígérte, hogy jelentősen megemeli a gazdagok adóját. Például nincs semmi, ami elhízhatna!
  Általánosságban elmondható, hogy sok mindent elterveztek. Beleértve a vasút grandiózus építését: Arhangelszk - Chukotka, majd egy földalatti alagút Alaszka alatt.
  Zelenszkij miért nem cár? A projektjei nagyszerűek. Az USA-ban pedig hamarosan megváltozik a hatalom, és a politikusok újabb generációja lesz. akik szintén változást akarnak.
  És most Zelenszkij ellazul...
  Amíg a számítógépet el nem vették, Medvegyev belépett a játékba ...
  Már a Szovjetunió meghódítása után is meg lehet birkózni az USA-val. De előbb űzzük ki a lézeres rakétavédelmi rendszert, itt vannak ilyen lehetőségei a birodalomnak. Háború az USA ellen - 2008! Az invázió Chukotkától Alaszkáig kezdődik.
  Valóságos harc folyik.
  Harc "Abrams" a "Panther" tank ellen -7. Az új gép nem annyira nehéz, mint inkább tökéletes. És megmutatja abszolút osztályát.
  A jenkik pedig pusztítják magukat... Medvegyev kissé megunta a háborút, és átadta az irányítást a Rokossovsky osztály katonai tanácsadójának. És elkezdte irányítani...
  Például építeni valamit... Új templomok, egyenként hét vallással. Vagy akár új tévétornyok. Igen, piramist építeni menő lenne. Másfél kilométer magasan. Igen, az nagyon jó lenne!
  Medvegyev ugyanakkor emeli a jólét szintjét. Nem csak azért, mert a katonai gyárak bélyegeznek.
  TV-t, hűtőszekrényt, számítógépet, laptopot is gyárthat. És építsd fel a termelést, és pumpáld fel a harci izmokat. De az Egyesült Államok már most is túlerőben van... A birodalom lakossága már több mint két és fél milliárd, és az Egyesült Államok elleni háború eléggé vonz. Medvegyev kihúzza a fogát, és énekel:
  - Minden évszázad igazi hurrikánja vagyok! Olyat, ami sok halált hoz!
  És ismét nyomja Amerikát. Már folyik a nukleáris csapások cseréje. Ez a csata egyre nő.
  . 8. FEJEZET
  Eh, nyomjuk újra az egységeket. És hogyan ütöttünk! Jönnek a gyalogos lányok. Mindenki mezítláb és bikiniben. És hogyan szúrnak a jenkik szuronyokkal, és hogyan dobálnak gránátot mezítláb. Az igazi energia bennük van. És minden úgy csillog, mint a higanygolyók, amelyek lebarnult bőr alatt futnak. A lányok szeretnek ölni - ezek lányok!
  És énekeljék maguknak:
  Komszomol lányokat rohanunk,
  Mi Medvegyev cár vagyunk, egy nagyon bölcs cár...
  És persze zengő hangunk van,
  Bármilyen vita tárgya - hajrá!
  És megint, hogyan dobált gránátokat csupasz lábujjaival. Ezek a lányok szó szerint csodálatosak. A jenkik pedig zúzzák, elfoglalják Alaszkát. És éneklik magukban:
  - A gonosz farkasok falkába verődnek! Csak akkor marad életben a család! A gyengék elpusztulnak, megölik őket - megtisztítják a szent vért!
  A lányok pedig fogukat mutatva rohannak a támadásra. De az amerikaiak ellen ott vannak a "Tigrisek" -7 is, micsoda elképesztő erő. És ne hagyd abba az ilyen szörnyeket!
  A "Tiger"-7 egy speciális nagynyomású fegyver, amelynek kezdeti lövedéksebessége 2500 méter másodpercenként. És mint lupanet, akkor semmi sem fogja megmenteni. És minden irányba futnak "Ambramsa". És lebontják róluk a tornyot.
  A lány pedig letérdelteti a katonákat és megcsókolja mezítlábukat.
  Az amerikaiak ismét megadják magukat. Medvegyev hadseregének csapatai pedig közelednek New York felé. És a város támadás alatt áll. Szertartás nélkül elfogják.
  Medvegyev nagy parancsnoknak tartja magát: végül is elvette New Yorkot.
  És mondhatni ő a legnagyobb a megszállók közül. Aztán Washington.
  És az amerikaiak megadják magukat. Az Egyesült Államok elnöke arcra borult és csókolgatni kezdte a lányok mezítlábát. Először az egyiket, aztán a másodikat.
  Így megcsókolt egy egész zászlóalj mezítlábas lányt. Ez egy nagyszerű csata!
  Medvegyev kuncog... Szóval elfoglalta Amerikát. De Putyin erre képtelen volt!
  Ez tényleg egy csata - szuper! Aztán Mexikóba.
  És megint a markolatok... És a mexikói lányok térdre tették őket, és puszilgatják a csupasz sarkukat. És üvöltenek:
  - Dicsőség szépségek!
  Igen, a számítógép színes nagy képeket tud megjeleníteni csupasz sarkú lányokról, akiket a rabok megcsókolnak. És ez olyan izgalom.
  Itt ismét a foglyokat vezetik - ezúttal feketéket. És megcsókolják a lányok mezítlábát is.
  És a piramis alakú tankok is másznak ...
  A lányok költöznek, és nagyon sokan vannak... Végül is lehet forrásból kicsalni egy fiatalt. És válassza azt, hogy minden egység bikinis lány legyen. És olyan szép.
  Többnyire vörös hajúak és szőkék.
  És átvenni egyik országot a másik után. Olyan menő harcosok. A birodalmak mezítlábuk alá esnek.
  Medvegyev élvezettel játszik... És még fütyül is valamit az orra alatt.
  Hogyan robban fel egy hidrogénbomba? Szörnyű barbárság! És az egész város, mint a nyalott tehénnyelv. És mennyivel több sugárzás. És mezítlábas lányok futnak át a radioaktív poron. És megég a csupasz sarkuk.
  Medvegyev viszont úgy játszik, mintha egy piton elnyelne egy másik területet.
  Itt egy újabb hatalom hódított meg a virtuális világban, és a zászlót ledobják.
  A tankok most újak, aktív páncélzattal és kerámiával. Többrétegű és hatékony.
  A repülőgép-hordozók pedig modernek, ráadásul meglehetősen oda nem illőek. És hogyan kezdik el ütni őket a repülők.
  Medvegyev, amint látjuk, nagyon okos megbízott elnök.
  Tehát most a drónok fejlesztése. És ez klassz. És korong alakú repülőgépek is. Itt már az ufók harcba indulnak. És akkor piramis tartályok.
  Trump amerikai elnök, világos fej, elrendelte, hogy az autót minden szögből sebezhetetlen és áthatolhatatlan legyen. És így a mastodon alacsony piramis formájában jelent meg. És egy ilyen gép kiváló védelmet mutatott. Főleg kinetikus lövedékek ellen.
  És most ez a tank olyan sikeresnek bizonyult, hogy nem lehet behatolni, és még mindig az Egyesült Államokban áll. Még így is hívták: Trump tankja.
  És az őrület néha elfogja az embereket, amikor látják, hogy az autó áthatolhatatlan.
  Medvegyev egyenlőtlen csatát vív, és gépei máris újabb virtuális tőkét vettek el, romhalmazzá és forrongó tölcsérré változtatva.
  De ez a lány-robot nem elég. Elkezdi kifejleszteni a fegyverek új generációját: a megsemmisítő bombát. És ez a bomba négyszázszor erősebb, mint egy hidrogénbomba. Tehát, ha eltalál, akkor nem gyűjtöd a hamvakat!
  A háború pedig már az űrbe költözik.
  Medvegyev új, a titánnál erősebb és könnyebb ötvözetből készült hajókat használ. És űrhajók repülnek az űrbe, és harci robotok harcolnak. Már sokféle modell létezik a földalatti gyárakban.
  És így összeomlik a bolygó utolsó birodalma. És akkor? Most a világűrbe!
  Kezdődik a Star Wars korszaka.
  Medvegyev ezzel foglalkozik, és erőteljesen nyomja a billentyűzetet. És vezethet az ujjaival, vagy irányíthatja a gondolatait.
  A megbízott elnök ésszerűen cselekszik, és űrflottát épít magának. És a harc folytatódik.
  Egy még erősebb megsemmisítő termokvark bombát fejlesztenek ki. És százezerszer erősebb, mint a megsemmisülés.
  És akkor a hajók felszállnak az egekbe. És rögzítse a bolygó műholdait. És akkor a szomszédos rendszerek. Nagyon gyorsan csinálják.
  A megbízott elnök pedig előállítja a terminátorokat a játékban. Íme a terminátor hős. Itt van időutazás, még ha korlátozott is.
  Medvegyev felsikkantott:
  - Az emberek a földön tapossák a lábukat, mi a csizmával! Mi a hülye és rettenetesen csúnya!
  Medvegyev pedig sokkal szórakoztatóbb lett. Hé gyerekek, nagyon jók vagytok. Főleg, ha űrharcosok lettek.
  Itt bontakozik ki a csillagcsata. És komoly ütésváltások, amikor triviálisan hasba találnak. Pontosabban a figuratív gondolkodás.
  Medvegyev továbbra is támad:
  - A csillaghajóim halálosak!
  És új űrparancsnokokat nevez ki maga helyett. És micsoda harc, harc van.
  Itt Medvegyev parancsol a parancsnokaival. Itt az ellenséges koalíció felemelkedik hozzá. Amikor egy ilyen számtalan armada közeledik, szörnyű, messziről úgy tűnt, hogy egy sokszínű, szikrázó köd kúszik. Sőt, minden szikra egy démon, akit egy nekromanta varázsló mágiája idéz meg. A főbb osztályok több mint tizenkét és fél milliós katonai űrhajója, és egy végtelen kis "szúnyoggödör", az időnként érkező erősítést figyelembe véve ennek száma megközelítette a kétszázmilliót. Az eleje pár parszekre nyúlt, ilyen léptékben még a zászlóshajó ultracsatahajók is homokszemeknek tűnnek a Szaharában.
  Közeledik egy általános csata: Medvegyev űrbirodalma hadserege a sokoldalú "Totális Megmentés Koalíciója" ellen, amely az örökké késleltetett védekezés állandó taktikája helyett úgy döntött, hogy maga a kegyetlen agresszor flottáját csapja le.
  Annyi hajó van itt, elképesztő, bár a legtöbb esetben csak hátráltatja a hatékony harcot, változatossággal. Hát például egy csembaló formájú csillaghajó, vagy húrok helyett hosszú szájkosárral, hárfa, vagy akár egy második világháborús tanktoronyos nagybőgő. Ez lenyűgözheti és le is nyűgözi a gyenge szívűeket, de nagyobb valószínűséggel vált ki nevetést, mint félelmet.
  Ellenfelük egy olyan birodalom, amely egyetemes hatalomnak vallja magát. Medvegyev nagyszerű űremírsége, ahol mindent a háború szolgálatába állítanak, a fő szlogen a hatékonyság és a célszerűség.
  A koalícióval ellentétben a megbízott elnök csillaghajói csak méretben különböznek egymástól. A forma pedig majdnem ugyanaz, nagyon ragadozónak tűnő mélytengeri hal. Talán egy kivétellel úgy néznek ki, mint egy vastag, acélöntvény tőr - markoló.
  A csillagok a kozmosz ezen részén nincsenek túl sűrűn szétszórva az égen, de színesek, sajátos fénytartományukban.
  Valamiért ezeket a világítótesteket nézve szomorú érzés támad, mintha angyalok szemébe néznénk, hogy elítélik a világegyetem élőlényeit aljas, valóban vad viselkedésük miatt.
  A megbízott elnök serege nem sietett találkozni, csak külön mozgó különítmények, gyorsan, kihasználva nagy sebességüket, megtámadták az ellenséget, sebzést okoztak és visszavonultak. Válaszul zátonytűzzel próbáltak szembeszállni velük, de fürgébben és tökéletes védekezéssel sokkal hatékonyabban léptek fel.
  Felrobbant, mint a kozmikus léptékben kicsinek tűnő aknák, cirkálók és rombolók felrobbantásakor. De itt lehetett dömping és nagyvad. A koalíció egyik hatalmas csatahajóját eltalálták, sűrűn füstölt, elvetemült, a gigantikus csillaghajó fedélzetén pánik tört ki, akár tűz a száraz erdőben.
  Az idegenek, a jerboákhoz hasonlóan csak karmokkal a farok helyett, félelmükben szétszóródnak, miközben rikoltoznak és szívet tépően ugrálnak. Közöttük kisebb típusokkal találkozhatunk, amelyek medvék és kacsák hibridjeihez hasonlítanak. A vad iszonyattól csőrök görbültek, reccsenések hallatszanak, szétrepülnek, itt tollak világítanak. Itt van az egyik medvekacsa fejjel lefelé fordítva, fejét tűzcsőbe csavarva. Ott a hab a torkába verődött, a gyomra azonnal kidülledt, és a madár teteme felrobbant, vért fröcskölve a gyermekből kiáramló húsmaradványokkal.
  A jerbók égnek, rohannak a mentőmodulok felé, de úgy tűnik, reménytelenül megsérült a kísérteties túlélési reményt adó rendszer. A tábornok, Cockroach Tail hisztérikus nyikorgást hallat:
  - Ó, az egyetemes kör négyzetének istenei, a ...
  Nem lehetett befejezni, a láng lepte el szerencsétlen excellenciáját. Egy intelligens rágcsáló húsa elemi részecskékké omlott.
  A csatahajó leégett, légbuborékokat lövellve a vákuumba, majd felrobbant, sok darabra törve.
  Medvegyev, miután eleget játszott, még néhány parancsot adott. Novodvorszkáját posztumusz az Oroszország hőse csillagával is kitüntette. Elrendelte, hogy jutalmazzák Oleg Rybachenko-t az összes oroszországi kitüntetéssel és kitüntetéssel. És átadta az Elsőhívott Szent András rendet és Donald Trumpot. Utána Medvegyev újra elaludt... Még senki sem zavarta.
  Egy ilyen bravúr után Alenka érezhetően felvidult. Ahogy a csapata is.
  Margarita szólalt meg elsőként:
  - Végezzünk Japánnal a tengeren, végezzünk velük a szárazföldön!
  Alenka melegen támogatta ezt az ötletet:
  - Természetesen! Miért engedjük meg új orosz katonák halálát!
  Natasha azt is mondta:
  - Kuropatkin túl határozatlan parancsnok. Tehát nem tény, hogy képes lesz nyerni, még ha figyelembe vesszük a japánok meggyengülését is a Port Arthur elleni támadás során!
  Medvegyev határozottan összegezte:
  - Jött! Ez a mi esélyünk, és Oroszország esélye!
  Ezt követően egy erős és ultramodern tank indult útnak. Igen, Japánnak rossz napja van. És gyakran átkozzák azt a pillanatot, amikor eszükbe jutott, hogy Oroszországgal harcoljanak.
  A tank a japán csapatok felé haladt. Alenka örömmel mondta:
  - És olyan csodálatos álmom volt. Mintha Natasával megvédenénk Rjazant Batu kán hordáitól.
  Margarita felébredt:
  - Álmomban voltam?
  Elena negatívan megrázta a fejét.
  - Nem! Egyszerűen nem léteztél!
  A lány bosszúsan felnyögött:
  - De kár!
  A mezítlábú Alenka nevetett és megjegyezte:
  - Csak közbeavatkozhatsz velünk! De Natasha és én olyan menők voltunk!
  A szőke lány meglepetten kérdezte:
  - Menők voltak?
  Mezítlábas Alenka készségesen megerősítette:
  - Igen, nagyon klassz! És még sárkányt is nyergeltem!
  Natasha nevetett, és így válaszolt:
  - A sárkányon nagyon szép voltál!
  Alenka készséggel megerősítette:
  - Ez olyan, mint egy mese! Ahol vannak sárkányok, elfek, meg minden ilyen elbűvölő dolog!
  Margarita őszinte érzéssel válaszolt:
  - Nagyon szép vagy a sárkány nélkül is! Csak egy tündér, és a csodák csodája!
  Alenka magabiztosan kijelentette:
  - Mindenkit megnyerek! Sárkányokkal és sárkányok nélkül is!
  És a harcos felmutatta az öklét.
  Az első orosz tank megtámadta a japánokat, akik Port Arthur falainál álltak. Még mindig rengeteg volt belőlük. Tüzérség lőtt. Válaszul egy ágyú lőtt egy 152 milliméteres, félelmetes harckocsit, valamint nyolc halálos géppuskát. És ismét szamurájok százai kezdtek kaszálni.
  Géppuskák - "Sárkányok", nagyon halálos dolog. Ötezer golyó percenként - csak valami állat.
  A japánok áttörve, darabokra tépve, összezúzott koponyákkal estek el. A hasuk szétrepedt, testük felpattant, zúzós tűzcsapásoktól feldobva.
  A halmozott töltetű töredezett héjak is szétrepednek. Kiválóak voltak gyalogsági lövöldözésre és hajók fenekének áttörésére is.
  Ezek terminátorlányok, a professzor pedig egy igazi zseni. Így hát elkezdték csépelni a szamurájokat.
  A mezítlábú Alyonka felkiáltott:
  - Igen, az orosz szellem híres!
  Natasha csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, és golyózáport küldött, folytatta:
  - És a cárunk, II. Miklós!
  A csupasz lábú Alenka tovább küldözgette a kagylót a másik után. Három másodpercenként kirepült egy halálos ember. És a japán akkumulátorok elhallgattak. Sárgabőrű katonák pedig nagy számban haltak meg.
  Natasha, miután számos szamuráj rangot lekaszált, támogatta:
  - Szívünkben éneklik a Himnuszt.
  A csupasz lábú Alenka, aki továbbra is halálos töltelékű kagylókat köp, és sokkal erősebbek, mint a plasztid, folytatta:
  - Az egész univerzumban nincs nála szebb.
  Natasha, csupasz lábujjai segítségével kíméletlenül lőtt a japánokra, hozzátette:
  - Szoríts erősebb lovagi géppuskát.
  Mezítlábas Alenka, a szamurájokat szétzúzva, befejezte:
  - Halj meg az Isten adta Oroszországért!
  A lányok nagyon-nagyon szuperek! Csodálatos szépségek. Nézz rájuk és csodáld meg őket. De a japánok számára ez tiszta halál. A tank átsétált az akkumulátorokon. Kiütötték a fegyvereseket. Nagyon-nagyon gyorsan megcsinálta. Aztán átsétált a lövészárkokon. Szintén sokat kaszáltak. Pontosabban nem sok, de majdnem minden. A kiirtás teljes volt. Itt persze minden automatikusan kiderült. Így pusztultak el a japánok.
  Alenka nevetve vette észre, csupasz, cserzett lábujjait megnyomva a joystick gombjain:
  Inkább hóhérok vagyunk, mint harcosok!
  Natasha kuncogott, és beleegyezett:
  - Szabadság, zseni és dicsőség hóhérok!
  És újra lő. És vad erővel kiüti a szamurájokat.
  Margarita, aki mezítláb is pontosan lőtt, racionálisan megjegyezte:
  - Kevesebb lesz a kék, Japánban férfihiány lesz!
  A mezítlábú Alyonka nevetésben tört ki, és ismét megütött egy kagylót:
  - Óvakodj a nőktől! Nők, vigyázzatok!
  Ez valóban egy olyan lány, aki lövedékeket, szilánkokat és minden golyót visszapattan róla. Amúgy a lány igazi terminátor.
  Natasha fogta és énekelte:
  Légiók menetelnek
  A szuronyuk ragyog.
  Milliók állnak mögöttünk
  Ó orosz ezredek!
  Senki nem fog megállni
  Senki nem fogja megverni...
  A lépés egy újjal kezdődik,
  Repüljünk gyorsabban!
  És ismét, mint az ellenség zápora. És nem ad nekik egy századamperrel ereszkedni.
  Csupaszlábú Alenka, kagylókat dobáló fakopáncs egyhangúságával, sziszegett, csak gúnyosan énekel:
  - Egy, csatár, két csatár, tántorog.
  Natasha tüzelt, megerősítette a dalt:
  - Egy ütő, két ütő, hever!
  Cool Alenka energikusan támogatott:
  - Egyszer egy deszka, két deszka - épül a koporsó.
  A mezítlábú Natasa, aki folytatta a tüzet, és géppuskarobbanásokkal kiütötte az ellenséget, felszisszent:
  - Egy lapocka, két lapocka - ás a lyuk!
  És a harcos lány kacsintott zafírszemére. Tényleg olyan szépség.
  A mezítlábú Alyonka nézegette a pozíciókat. A harckocsi gyorsan működött, Nogi tábornok seregéből gyakorlatilag nem maradt semmi. Úgy tűnik, magát a parancsnokot ölték meg. Végezzük az utolsó japánokat az ostromseregből.
  Medvegyev logikusan megjegyezte:
  - Erre jött a technológia! Négy ember néhány óra alatt több mint nyolcvanötezer japánt semmisített meg.
  Félmeztelen Alenka dühösen vigyorogva megjegyezte:
  - A többit el kell pusztítanunk! Ne hagyj el senkit!
  Natasha énekelte, miközben az utolsó ezer szamurájra lőtt:
  - Nem, nem lesznek aranyhegyek, hamarosan megöljük Rusz összes ellenségét!
  Cool Margarita hozzátette:
  - Nem, nem aranyér, te egy ellenfél inkább hurrá!
  Miután Noga tábornok teljes seregét lekaszálták, a terminátorlányok ideiglenesen kiszálltak a tankból, és mezítláb rohantak a havon. Nos, már tél van.
  Már egy gyalogságot is több mint százötvenezret irtottak ki. És plusz a japán flotta. Ennek ellenére több mint kétszázötvenezer japán áll szemben Kuropatkin tábornok hadseregével.
  Medvegyev tölgy fejjel jött ki alvás után. Kicsit úgy nézett ki. Aztán megint a számítógépen játszottam... A Star Wars remek... De valami nem jött össze...
  Medvegyev elkezdte újrajátszani az új stratégiát. Bekapcsoltam a történelmi játékot: Oroszország II. Miklós idejében. És a háború Japánnal. Ez egy olyan brutális háború. Stratégiát telepíthet és erőket bélyegezhet a számítógépen.
  Medvegyev könnyű szinten játszott, de kihagyott egy injekciót a japánoktól, és súlyos veszteségeket szenvedett. Igen, nem szükséges túl aktívan építkezni. Indítsuk újra.
  És megint magadnak játszol... Mint Kuropatkinnál kiderült, a megbízott elnök nem tündököl túlságosan... Mindig vannak kudarcok, hibák.
  Medvegyev ekkor egy katonai tanácsadóhoz fordult, és a dolgok simán mentek... Ő maga pedig fogta, és elszunnyadt egy karosszékben.
  A gyönyörű Alenka , mezítláb verve, megkérdezte Natasától:
  - És mit érzel, amikor ennyi embert megölsz?
  A szőke lány őszintén válaszolt:
  - Nem tudom! Olyan, mintha egy számítógépes játék lenne! Nem érzel dühöt, haragot vagy különleges örömet!
  A mezítlábú Alenka bosszúsan felkacagott:
  - Ez a háború!
  Natasha szaltóba fordult. Vörös, kerek sarka megvillant. Általánosságban elmondható, hogy egy csodálatos lány, aki nagyon sok erőfeszítést tud elérni. És nem mosással, hanem korcsolyázással.
  A lányok futottak a hóban. A testük nagyon kifejező. A mellkas nagy, a csípő fényűző, mint a lovak gabona, az izmok domborúak. Ilyenek a szépségek-hősök. Nekik van a legvalódibb női erő. Ennyi kegyelem. És a lábak - izomgolyók gördülnek a cserzett bőr alatt.
  Itt találkoztak három japán cserkészsel.
  A lányok bukfencekbe csavarodtak. És a csupasz sarkú hogyan fogja a szamuráj állát. És tényleg eltörték az állukat. És kiütötte az összes fogát. Aztán a lányok ezt énekelték:
  - Az oroszok nagysága felismerte a bolygót,
  Bizalommal haladunk előre.
  Szeretnek és becsülnek minket a világ minden nemzete,
  Az egész ország népe a kommunizmus felé menetel!
  És ismét a szépségek kacsintottak smaragdszemükkel. Olyan harciasan néznek ki. A harcosok aktívak. És még egy futás.
  A csupasz lábú Alyonka felugrott. Felfordította a lemezjátszót a levegőben, és észrevette:
  - Olyan menők vagyunk. Meghódíthatjuk az egész világot!
  Natasha kuncogott, és így válaszolt:
  - A Föld bolygó császárnője
  Ez nagyon jó!
  Mindkét lány egymásra kacsintott. Aztán rohantak vissza. Valójában a háború minden napja túl drága a cári Oroszország kincstárának. És itt az ideje befejezni a japánokkal.
  Medvegyev sugárzó mosollyal találkozott a lányokkal:
  - Nos, hogy futottál?
  A mezítlábú Alenka vigyorogva mondta:
  - Fuss és készen áll a csatára!
  Natasha agresszíven megjegyezte:
  - Mindet legyőzzük!
  Medvegyev intett a kezével, és ráparancsolt:
  - Akkor menjünk!
  A mezítlábú Alenka nevetett, és így válaszolt:
  - A mi négyünk a leghalálosabb a világon!
  Natasha tiltakozott ez ellen, és mezítláb taposott:
  - Nem a világon, hanem az univerzumban!
  És egy erős, agresszív és halálos tank minden sebességgel hajtott. Több mint kétszázötvenezer japán előtt. De lesz elég lövedék egymilliárd katonának!
  Lányok, professzor és diák - ez az a csapat, amely mindenkit összetör és kosszarvba csavar. A tank pedig a japán csapatokhoz repül. Fenyegetően megrohanja magát. Mindenkit el akar pusztítani.
  A mezítlábú Alenka örömmel énekelte:
  Oroszország kiterjedése - gyönyörű, kedves,
  Hol vannak a hó gyöngyei, a határtalan kristály folyók,
  És az orosz katona és a tábornok egy.
  A Szent a hatalom szimbóluma - az ortodox sas, a mi királyunk!
  És akkor a gyors tank valóban felszállt. Úgy futott, mint egy vadászgép. És a japánok előtt kötött ki. Újra működni kezdtek az univerzális ágyú és sárkány géppuskák . A lányok nagyon buzgón hozzáláttak az üzlethez. Nincs extra ceremónia.
  Alenka puszta lábujjakkal lőtt fegyverből, kiütötte a japánt és énekelte:
  - Legyen híres az én Ruszomról, Sztálinról és Leninről, egy család!
  A vörös hajú ördög pedig smaragdszemekkel csillog. És hogy a szamuráj vájt. Szerelmes leszel.
  És Natasha sem alacsonyabb rendű. A japán cséplés.
  És énekli:
  - Ne lassítson kanyarodáskor. A mi sorsunk, lányok nyerni!
  A harcos teljesen áttört volt. És olyan gyors, hogy tüzet önt az ellenségre.
  És csupasz lábujjak nyomják meg a joystick gombját.
  Félmeztelen Alenka tüzel, észrevette:
  - Oroszországban két baj van...
  Margaret itt szakította félbe:
  - Ha csak kettőt!
  Mezítlábú Alenka, tüzelve, örömmel egyetértett:
  - Igen, ha csak kettőt!
  Natasha lövöldözve, százával letette a japánokat, fogta és énekelte:
  - Két, két tél alatt. Kettőben, két tavasszal!
  Mezítlábú Alenka, tüzel, hozzátette:
  - Öld meg a japánokat és gyere vissza!
  Natasha kuncogott, és így válaszolt:
  - Port Arthur a miénk! És nem engedjük, hogy bárki elvegye Mandzsúriánkat!
  És a harcos ismét csépelte a szamurájokat. Az oroszok nem veszítenek a japánokkal szemben. Ez ismét bizonyítja, mennyire legyőzhetetlen Oroszország!
  A mezítláb Alyonka összetörte az akkumulátort, és üvöltött:
  - Legyen híres Rusról a legtávolabbi országokban és évszázadokban!
  Natasha is rikácsolt:
  - És semmi sem állíthat meg minket!
  És elpusztított még pár ezer szamurájt. Aztán a tank előremozdult, és folytatódott a betakarítás.
  Margarita erre nézve kifejtette véleményét:
  - Ha a háborút ilyen zseniálisan megnyerik, mit tesz ezután Oroszország?
  Medvegyev megnézte, hogyan kaszálták le a lányok a japánokat, és azt javasolta:
  - Háború lesz, vagy a németekkel, vagy a britekkel! De mindenesetre a Felkelő Nap Országával vívott csata nem az utolsó!
  Alena összetörve egy másik akkumulátort, így szólt:
  - Itt annyit adunk a németeknek, hát adunk nekik annyit, hogy úgy tűnik, nem lesz elég!
  Natasha, összezúzva a szamurájokat, hozzátette:
  - És nem lesz, aki beszervezze Hitlert a Wehrmachtba!
  Alyonka csupasz lábujjával nyomkodta a joystick gombjait, és agresszíven kijelentette:
  - De kár az árjákért. Annyi gyönyörű fehér srác halt meg!
  Natasha egyetértett ezzel, és szomorúan bólintott:
  Igen, sok jó ember meghalt! És miért!
  A lány megütötte a japánt, és észrevette.
  - A japánok pedig jó nemzet, és kénytelenek vagyunk harcolni velük! Bár ez sem túl jó!
  Margarita logikusan megjegyezte:
  - És az állatok? Nem ölik meg egymást? Az ember csak a legmagasabb rendű állat!
  Medvegyev kuncogott és ellenkezett:
  - Az embernek, az állattal ellentétben, lelke van! A lelke pedig valóban egyedi és halhatatlan! Szóval, mi és állatok, egy teljes szakadék!
  Margaret erre így válaszolt:
  - És a majmok? Magas szintű intelligenciával is rendelkeznek. Íme, az egyikük három és fél ezer szót tud!
  A megbízott elnök így válaszolt:
  De ők a rokonaink!
  A mezítlábú Alyonka rálőtt a japánokra, és ezt énekelte:
  - Én majom vagyok! Ember is!
  Natasha, aki lekaszálta a szamurájokat, kotyogott:
  - Ne sétálj majmokban egy évszázadig!
  A szupertank folytatta a japánok kaszálását. Miért ne? Tényleg egy őrült állat
  amely percenként negyvenezer golyót dob ki. A páncélja pedig áthatolhatatlan, szinte minden lövedékhez. És nem csak a huszadik század eleje.
  Mezítláb Alenka lövöldözve agresszíven kijelentette:
  - Oroszországért Miklós cár sokat tett, de megbecsületlen és alábecsült maradt!
  Natasha, tüzet öntve a japánokra, egyetértett:
  - Ez igaz! A királyt megölték. Kényszerítették az apát, hogy lépjen le a trónról! Mi lett jobb?
  A csupasz lábú Alyonka ágyút sütött, és hozzátette:
  - Még rosszabb lett! És hatalomra került, még aljasabb emberek!
  Natasha kuncogott, megütötte a japánt, és azt mondta:
  Harcoljunk egy szebb jövőért! És Oroszország szabadságáért!
  Félmeztelen Alenka tüzelve azt mondta:
  - Változásért és győzelemért!
  Aztán felmutatta az öklét. Ő egy lány, aki képes erre. Hogy akkor a szamuráj nem oldódik ki. És a fegyverek működnek. Mindenki kaszál és kaszál.
  Valójában egész holttestsorokat szántanak. És gyilkos ürítse ki a teret.
  Kuropatkin tábornok értesült arról, hogy valami furcsa dolog történik a japánok között. Lövöldözés, robbanások, valaki megtámadta őket.
  . 9. FEJEZET
  Medvegyev, miután aludt egy kicsit, újra kezébe vette a számítógépet. Még csak nem is borotválkozott. És újra játszani kezdett.
  Támadás Japán ellen a szélhámos kód után tankokkal és repülőgépekkel. Beleértve az első világháború legjobb bombázóját "Ilya Muromets". Ami nagyon hangosan kijelenti magát. És úgy ütötte a japánokat, mint gumilapát a legyekre.
  Tovább Tokióba...
  Dmitrij Medvegyev, miután meghódította Japánt, a Mikado császárának nevezte magát.
  Aztán új háborúk...
  Itt például egy alternatív történelemben játszhatsz. II. Sándor 1875-ben azt mondta Bismarcknak, hogy Franciaországgal való nézeteltérései Németország és a franciák belügyei. Bismarck 1876-ban átvette és megtámadta Franciaországot. Eleinte a poroszoknak szerencséjük volt, és elérték Párizst. De aztán lelassítottak. És Nagy-Britannia belépett a háborúba... Minden rendben lenne, de a britek csatát adtak Németországnak, és legyőzték. Aztán a poroszok megvonták erőiket.
  A nyugati háború elhúzódott. A franciák kétségbeesetten védekeztek. Anglia egyre több új erőt adott át...
  Eközben Oroszország meghódította Törökországot és Isztambult. Nagy-Britannia, Franciaország és Németország elhúzódott a háborúban. Sándor cár birodalma pedig sok országot annektált, köztük Irakot is, amelyek az Indiai-óceánig jutottak. És Palesztina, és a föld egészen Egyiptomig. Így aztán az orosz csapatok Szkobelev vezetésével meghódították Mekkát, Medinát és Szaúd-Arábia más városait.
  És kialakult az Orosz Birodalom déli része. És II. Sándor nagy király lett. És a háború Németország között Franciaország és Nagy-Britannia ellen tíz évig tartott.
  És döntetlenre végződött.
  II. Sándor 1887-ig uralkodott, és Alekszandr Uljanov, Lenin testvére által vezetett merénylet áldozata lett. Dicső királysága, amely alatt Oroszország sok utat épített, sok földet hódított meg és felszabadította a parasztokat, véget ért.
  Ennek az alternatívának megfelelően a játékot lejátszották. Harmadik Sándor Szkobelev parancsnokkal együtt meghódította Iránt és Pakisztánt. De ő is meghalt - fényes kis fej. II. Miklós alatt Oroszország háborút vívott Japánnal, amelynek már flottája volt az Indiai-óceánon, amely elég gyorsan a Csendes-óceán segítségére volt. Az oroszok viszonylag gyorsan legyőzték a szamurájokat, szárazföldön és vízen is jóval több erővel rendelkeztek.
  Ezenkívül a zseniális Szkobelev védelmi miniszter vezényelte az orosz hadsereget. És Oroszország nemcsak győzött, hanem sikerült meghódítania Japánt is. Ráadásul az Egyesült Államok még nem mászott túl a nyugati féltekén, és Nagy-Britannia sem volt olyan erős. Ráadásul Oroszország szövetséget kötött Németországgal. Utóbbi az Afrikáért vívott harcban lemaradt Nagy-Britannia és Franciaország mögött. A cári Oroszország Japán és Kína egyes részei annektálása után még megerősödött. A Delhi-Moszkva út építés alatt állt.
  Ebből látható, hogy a cári Oroszország indiai és kínai terjeszkedési tervei sikeresen megvalósultak. Miklós cár az első világháború idején Németország oldalát választotta. A németek legyőzték Franciaországot, elfoglalták Belgiumot, Hollandiát, Dániát és Norvégiát. Oroszország elfoglalta Egyiptomot, Afrika nagy részét és Indokínát. És Nagy-Britannia csendes-óceáni birtokai is. És még Ausztráliában is leszállt. Ausztráliát pedig átvették.
  Ezt követően a háború Nagy-Britannia partraszállásával és megszállásával ért véget. Az első világháború véget ért. Wilhelm császárnak azonban úgy tűnt, hogy Oroszország már túl sok földet hódított meg, méghozzá különösebb megerőltetés nélkül. És a visszavágóról álmodott. Oroszország valóban hatalmas területeket hódított meg - Ausztráliát, egész Ázsiát, Afrika nagy részét, a németek nem haraptak el annyira, és még többet az általuk megszállt Portugáliától és Spanyolországtól. Ausztria-Magyarország, Olaszország ellenőrzése alá vont és Líbia. Oroszország körülbelül háromnegyede Afrikának, majd egy kicsit később Etiópiát is elfoglalta. Marokkónak sikerült levágnia a németeket.
  Németországnak ez természetesen nem tűnt elegendőnek. Bár elfoglalta Franciaországot, Belgiumot, Hollandiát és Norvégiát, Oroszország pedig leigázta Svédországot.
  Wilhelm elkezdett készülni egy új háborúra Oroszországgal. Az 1929-es válság súlyosbította a helyzetet. Ausztria-Magyarország és Németország szinte egész Európát ellenőrizte. És Afrika egy része... És Nagy-Britannia. De ott volt még az Egyesült Államok és Kanada. Wilhelm és II. Miklós még nem mertek háborúzni egymással. Ráadásul Oroszország a legkevésbé akart harcolni, hatalmas területeket emészt fel. Az asszimiláció felgyorsítása érdekében II. Miklós cár még négy feleséget is megengedett az oroszoknak. Amit a nyolcadik ökumenikus zsinaton rögzítettek.
  Hasonló döntés született 1925-ben. 1926-ban pedig II. Miklós vett egy másik feleséget. Mint kiderült, ostoba döntés volt. 1929-ben egy másik lánya is született a császárnak. 1932. november 25-én pedig végre egészséges fia született. Második Miklósát Péternek hívták. Nagy Péter tiszteletére.
  És 1933-ban, május 15-én új háború kezdődött. Németország hadat üzent Kanadának. mint Nagy-Britannia uralma. Két hónappal később az Egyesült Államok Roosevelt vezetésével a gazdasági válság ellenére belépett a háborúba Németországgal. Nem akarták feladni Kanadát.
  A már idős, de agresszív Wilhelm először egyedül próbált harcolni, anélkül, hogy Oroszország segítségét kérte volna. Arra számított, hogy mindent maga csinál. De nem olyan egyszerű meghódítani az óceán által elválasztott területet. Ráadásul az Egyesült Államok gyorsan tankokat és hadsereget épített. És ezredeket alakítottak... A háború egy egész évig tartott, a németek sikere nélkül. Aminek csak Izlandot és Grönlandot sikerült elfoglalnia. Kanadában pedig nem tudták felfogni.
  Wilhelm II. Miklós cárhoz fordult: segítsen egy kollégán. Te vagy az unokatestvérem és a testvérem. Maga II. Miklósnak volt kilátása Alaszkára és Kanadára. Nos, úgy döntöttem - nem az istenek formálják az edényeket. És elvette, és 1934. június 25-én hadat üzent az Egyesült Államoknak és Kanadának. Csapatai Alaszkán, az Egyesült Államokon át vonultak át.
  Ekkorra már megépült a Chukotka felé vezető vasútvonal, és az orosz csapatok sikeresen nyomultak előre. Az ő oldalukon volt a számbeli fölény és a világ legjobb tankjai, mind könnyűek, mind nehézek és közepesek.
  Amerikának tehát egyenlőtlen erőkkel kellett megküzdenie.
  És II. Miklós, mint látjuk, valóban fehér lovon ül. És egyik győzelem a másik után. Az orosz csapatok átvonulnak Alaszkán. És várost városra, falut falura veszik.
  A németek Kubában próbálnak partra szállni. A háború növekszik. Wilhelm császár ezt írja II. Miklósnak:
  - Az oroszokkal egységesek voltunk és leszünk mindig. És soha nem veszekedünk. Legyen tehát vége Amerikának.
  A kommunikáció elhúzódása miatt a promóció kissé lassabb volt a tervezettnél. De az orosz, cári csapatok ennek ellenére öt hónapos harcok alatt elfoglalták egész Alaszkát, és behatoltak Kanadába.
  Roosevelt még békét is ajánlott Oroszországnak, megígérte, hogy feladja Alaszkát, de már késő volt. A háború dühös iramban folytatódott.
  1935 telén a nehéz időjárási körülmények ellenére az orosz csapatok elérték az Egyesült Államok északi határait. A harcok tavasszal is folytatódtak... Az orosz csapatok egyik hadműveletet a másik után hajtották végre, és július végére szinte Kanada egészét elfoglalták. Augusztusban pedig körülvették Philadelphiát.
  Az USA nagyon nehéz helyzetbe került. De kétségbeesetten visszavágtak... 1935 végére azonban az Egyesült Államok területének több mint egyharmadát már elfoglalták. A télen pedig még nagyobb volt a cár sikere... 1936. március elejére megközelítették Washingtont és New Yorkot.
  Áprilisban pedig mindkét várost elfoglalták... A háború még augusztusig tartott, amíg az Egyesült Államok teljes területét el nem foglalták.
  Ezután egy mexikói offenzíva következett, és így tovább, a területen keresztül.
  Wilhelm felajánlotta II. Miklósnak, hogy teljessé tegye az egész világot. II. Miklós egyetértett.
  1937 folyamán egész Latin-Amerika elfoglalta az orosz csapatokat. Így II. Miklós befejezte a világ németekkel való felosztását. És csak három birodalom maradt: a legnagyobb: az orosz, majd a német, és még tovább Ausztria-Magyarország.
  Oroszország így lett a világ hegemónja, de... II. Miklós még mindig nagy cár, de halandó. 1939 augusztusában halt meg. Az idős Wilhelm pedig 1939. szeptember 1-jén támadta meg Oroszországot. Úgy döntött, kihasználja, hogy a negyedik Péter még mindig egy hét éves fiú. És úgy döntött, hogy míg a régensek uralják Oroszországot, a legjobb a sztrájk. Két nappal később Ausztria-Magyarország is belépett a háborúba. A világ összes országát bevonták a konfrontációba. Megkezdődött a Föld történetének utolsó háborúja.
  A cári hadseregnek nem volt párja a fegyverek számát és minőségét tekintve. Az orosz tankok és repülőgépek még mindig a legjobbak a világon.
  És a harcok ezt mutatták. Ilyenek az új tehetséges parancsnokok is.
  De Ausztria-Magyarország a kezdetektől fogva gyenge láncszemnek bizonyult. És szinte az első naptól elveszett. A cári hadsereg legyőzte az osztrákokat, bevette Lvovot, majd Peremilt. A németek csak azzal mentették meg az osztrákokat a teljes vereségtől, hogy haderejük egy részét eltávolították Lengyelországból. De még ennek sem volt haszna. A császár hadseregének kísérlete Varsó elfoglalására szégyenteljes kudarcot vallott. Az orosz csapatok pedig több mint kétszáz kilométeren keresztül erőszakkal visszaszorították őket.
  A németek nagy nehezen megállították az orosz csapatokat. Az egész tél csatákban telt. Tavasszal is javában folytak a csaták. Az orosz csapatok fokozatosan magukhoz ragadták a kezdeményezést. Többször több katonájuk volt, ezért nyárra annyira ki tudták fárasztani a németeket a kölcsönös csetepatékban, hogy elkezdték megadni magukat. Ezzel egy időben megkezdődött az Ausztria-Magyarország elleni offenzíva. Budapestet ősszel körülvették. Emellett a cári hadsereg elfoglalta a német birtokokat Kanadában. És 1940-1941 telén a cári hadsereg Kelet-Poroszországot is elvágta. És 1941 áprilisára elérte az Oderát.
  A németek helyzete rendkívül nehézzé vált. Bécs 1941 májusában elesett. A nyár folyamán pedig az oroszok elérték az Alpokat, és felszabadították Velencét. Beléptek Németország déli régióiba.
  Ősszel pedig végre elfoglalták Olaszországot. A berlini téli offenzíva 1942. január 30-i elfoglalásával ért véget. Ezt követően a németek ellenállása, akik Afrikában már elvesztették minden vagyonukat, meggyengült. Az oroszok áprilisra elérték a Rajnát. Ezt követően április 22-én a német erők maradványai kapituláltak.
  Ezzel véget ért az utolsó háború a Föld bolygón. A cári Oroszország győzelmével és sikerével ért véget.
  Ezután következett a világűr meghódítása. Még 1936-ban repült az első orosz ember az űrbe. A Föld körül repült. És 1945-ben, május 9-én az oroszok leszálltak a Holdra.
  1967-ben repültek a Marsra. A Vénuszra 1969-ben. A Merkúron 1972-ben . A Jupiter műholdain pedig 1973-ban. A legtávolabbi Plútó bolygón már 1980-ban landolt egy ember. 2003-ban pedig megtörtént az emberiség történetének első repülése a Naprendszeren kívül. Az orosz hajó Alaf Centauriba repült, és 2018-ban tért vissza.
  Oroszországot 2020-ra továbbra is Negyedik Péter uralja, aki a modern orvostudomány vívmányainak köszönhetően egyáltalán nem egy mély öregember. Negyedik Péter nyolcvanegy éve uralkodik, és uralkodása a leghosszabb a világ történetében. Ahol ismertek, természetesen az uralkodás pontos dátumai.
  Addig is minden nyugodt a világon, mint mindig. És még egy kicsit unalmas is... Az emberek jól élnek. Igaz, vannak problémák a túlnépesedés miatt. De a születési rátát már korlátozzák.
  Az ortodoxia modernizálódott. A papok borotválkoztak, vállpántos egyenruhába öltöztek.
  A technológia fejlődése óriási munkanélküliséget teremtett. De ez a probléma is megoldódott. A Hypernet fejlődött.
  Kutatások folynak, és már készítettek olyan űrhajókat, amelyek a fénysebességnél gyorsabban tudnak mozogni. Igen, ez jó a cári Oroszországnak és az egész világnak a Romanovok irányítása alatt. Ez a legdicsőségesebb dinasztia az emberiség történetében.
  Miklós cár atya. Építs paradicsomot a Föld bolygón!
  Dmitrij Medvegyev elvetette a stratégiát. Az egész világot meghódította az orosz cárok számára. Megmutatta stratégiai gondolkodását. Nagy sikert ért el, és újra elaludt, úgy öltözött, mint korábban, és álmodott.
  Kuropatkin azt mondta:
  - Nyugodt! Csak nyugalom!
  Linevich tábornok riadtan megjegyezte:
  - Méltóságos uram, lecsaphatunk most?
  Kuropatkin tábornok adjutáns kijelentette:
  - Nem! Természetesen nem! Ez lehet egy japán csapda!
  Linevich tábornok félénken megjegyezte:
  - Ez a lehetőség, hogy végre megnyerjük ezt a háborút!
  Kuropatkin remegő hangon kijelentette:
  - Türelem, türelem és még több türelem!
  Linevich dühösebben ellenkezett:
  - De Alekszandr Szuvorov azt mondta: egy pillanat győzelmet ad!
  Kuropatkin szárazon motyogta:
  - Itt én vagyok a felelős! És először meg kell mentenünk a sereget. És általában, Japán hamarosan kifogy!
  Linevich azt javasolta:
  - Talán felderítést kellene végeznünk?
  Kuropatkin vonakodva beleegyezett:
  - Megteheti, csak óvatosan!
  Linevich agresszíven felmordult:
  - A cár és a haza nevében!
  A szupertank pedig közben takarította a japánokat. Kiütötte őket, különféle módokon lelőtte őket.
  A csupasz lábú Alenka kíméletlenül tüzelve megkérdezte a megbízott elnöktől:
  - Ez az utolsó műtétünk?
  Medvegyev vigyorogva kérdezte:
  - Miből gondolod?
  A vörös hajú megjegyezte:
  - A japánoknak nincs több nagy kapcsolatuk!
  A szamurájok szögezésével és lövésével Natasha is egyetértett:
  - De valójában Japánnak nincs több harcolnivalója!
  Medvegyev kissé bizonytalan tekintettel válaszolt:
  - Japán több csapatot tud felvenni, és új hajókat vásárolhat Amerikától és Nagy-Britanniától. Tehát a háborúnak, valljuk be, még nincs teljesen vége!
  Félmeztelen Alenka a szamurájra lőve észrevette:
  - És ha Oroszország mérsékelt feltételekkel békét ajánl Japánnak? Csak a Kuril gerincet vesszük, és minden más marad, mint a háború előtt?
  A megbízott elnök egyetértett:
  - Ebben az esetben nagy valószínűséggel béke lesz!
  Margarita dühösen megjegyezte:
  - Ha nem a forradalom, a japánok úgyis vereséget szenvedtek volna. Nem mennének sehova!
  A mezítlábas Natasha, aki tüzet öntött a szamurájra, készségesen beleegyezett:
  - Természetesen! Nem mennének sehova!
  Cool Alenka, aki kagylóval tépte a japánokat, azt javasolta:
  - És fogjuk be a mikadót!
  Natasha agresszíven felugrott:
  - Elkapni a Mikadót? És milyen érdekes!
  Margarita mosolyogva jegyezte meg:
  - Nem lenne túlzás?
  Medvegyev is kifejezte kétségeit:
  - Nem túl sok? Hiszen egy dolog megvédeni a sajátját, és más bemászni Japánba, amely valljuk be, szintén nem az őshonos orosz földeken harcol!
  A mezítlábú Alenka felszisszent, ismét kagylókkal törte meg a japánokat:
  Megéri ekkora irgalmat tanúsítani?
  Natasha, csupasz lábujjait a joystick gombjain nyomva, bólintott:
  "Tényleg, miért van erre szükségünk? Elfoghatjuk a Mikadót!
  Margaret nevetett.
  - Rajtad vagyok, mint egy háborúban! És a háborúban, mint rajtad!
  Medvegyev szigorúan válaszolt:
  - Tudnod kell a mértéket! Nem vagyunk véletlen találatok! Mi vagyunk azok, akik komolyan és tudatosan megváltoztatják a történelmet! Tehát érzést kell mutatnia, beleértve az intézkedéseket is!
  A mezítlábú Alenka lőtt és énekelt:
  - Ó, mérj, mérj! Mi az a kolera!
  A szupertank aktív volt. Már több mint százhuszonötezer japánt semmisítettek meg. Fele maradt.
  Natasha vigyorogva énekelte:
  - Elpusztítjuk az erőszak egész világát,
  Az aljára, majd
  Új, menő világot építünk,
  Hogy ne tudják a bajokat, problémákat!
  A mezítlábú Alenka nagyon halálos tüzet gyújtva felszisszent:
  - Egy jó és igazságos királyért!
  Margaret azt javasolta:
  - Talán elkaphatunk pár trófeás hordó szakét?
  A mezítlábú Alenka mérgesen vigyorgott:
  - Mit akarsz inni?
  Margarita negatívan megrázta a fejét.
  - A sportolók nem isznak!
  A mezítlábú Alyonka, miután felrobbantott egy újabb akkumulátort, kuncogott:
  - Kis edényekből!
  Natasha azt javasolta:
  - Igyunk pálmasört. Ez hasznosabb!
  És lelőtte a következő japánt.
  Medvegyev így válaszolt:
  Előbb üzlet, utána szórakozás!
  Hogy ő a megbízott elnök-e, azt nem tudni. Nem volt állandóan vajúdva és aggódva?
  Igen, Medvegyev megbízott elnök egyik első rendelete az volt, hogy háromszorosára emelte az Állami Duma képviselőinek fizetését. És mi a helyzet a képviselőkkel? Elhalasztották az elnökválasztást. Így Oroszországban meglehetősen hosszú ideig Medvegyev volt a megbízott elnök.
  És még egyedi helyzet is lett belőle. Amikor az államfő olyan sokáig jár el. És a változások nem jönnek. Pontosabban Medvegyev alatt minden rosszra változott. Mintha a Putyint annyira szerető vagyon úgy döntött volna, hogy bosszút áll utódján. Na, mi a baj vele!
  A továbbfejlesztett T-95 harckocsi exponenciálisan folytatta a szamurájok kiirtását. Ez a gép megmutatta hatékonyságát. És a kvázianyag megsokszorozódásának dühének negatív ereje.
  Félmeztelen Alenka a japánokra lőve logikusan megjegyezte:
  - Mégis, ez nem egészen helyes. Kiderült, hogy szuperfegyver nélkül nem tudunk mit kezdeni!
  A mezítláb Natasha dühösen válaszolt:
  - Néhány felsőbb hatalom megakadályozta, hogy Oroszország megnyerje a háborút Japánnal. De jót terveztek, Kína evangelizálását. És nem lett túl szép!
  Margarita feltette a nyilvánvaló kérdést:
  - De mi lesz akkor Istennel? Miért nem segített az ortodoxiának?
  Szinte meztelen Alenka, héját küldözgetve megjegyezte:
  - Ez az! Valójában engedje meg a japánok győzelmét az ortodox ország felett. Ez valójában az orosz hit elárulása!
  Natasha, tüzet öntve a japánokra, dühösen megjegyezte:
  - A birodalmi vallás ne legyen pacifista. Lehet-e nagy országgá válni, ha a parancsolat szerint élsz: a jobb arcodba ütnek - fordulj balra!
  Cool Alenka készségesen egyetértett ezzel, összetörve a japánokat:
  - Természetesen! Nincs szükségünk pacifizmusra! Szeresd az ellenségedet! Ez parancsolat?
  Margarita lelkesen énekelte:
  Bárki, aki férfi, harcosnak születik,
  Így történt - a gorilla elvette a követ.
  Amikor az élők harcra vannak ítélve,
  És a szívében forró láng lobog!
  
  A fiú gépfegyvert lát álmában,
  Hiszen egy tank szebb neki, mint egy limuzin.
  Ki akar egy fillért fillért változtatni -
  Születésétől fogva megérti - a hatalom uralkodik!
  Natasa felkiáltott egy bugyogó vulkán dühével, amely tűzzel árasztotta el a japánokat:
  Igen, automata! És az erő a kulcs! Nyernünk kell!
  A mezítlábú Alenka őrjöngve és dühében felszisszent, kirúgta a japánokat:
  - Én vagyok az, aki győzni született! És nem kevesebb. Győzelmünk a miénk lesz!
  Natasha beleegyezett, és izmos lábujjaival megnyomta a joystick gombjait:
  - Az lenne a legjobb! Uralkodtunk, és mindig is uralkodni fogunk! Mármint Oroszország!
  A mezítlábú Alenka, kiütve a japánokat, felkiáltott:
  - Nem fogok szétszedni, uralkodni akarok! De nem egy rozsdás géppel, hanem egy egész hatalommal!
  És a lány elsöpörte a Felkelő Nap országának utolsó akkumulátorát. Olyan szépség, hogy világbajnoknak kellene lennie. És soha ne engedj a gyengeségnek és a félénkségnek.
  Natasha lövöldözve motyogta:
  - Királynő leszek! Vagy ami még jobb, egy császárné!
  A mezítlábú Alenka így folytatta:
  - És mi a háború, és mi a háború, rossz néni és kurva! De gyönyörű pasikat produkál, parancsol - öld meg magadban a gyávát!
  Margaret egyetértően bólintott.
  - Így van, öld meg magadban a gyávát! Azt hiszem, ha II. Miklós lemondott a trónról, az egyáltalán nem a gyávaság miatt történt!
  A félmeztelen Alenka határozottan kijelentette:
  - Most már nem adja fel! Megerősítjük a királyi trónt, hogy évszázadokon át álljon!
  Natasha felkiáltott:
  - Legyen nagy II. Miklós cár! Mi támogatjuk Önt! Nem lesz forradalom - lesz Nagy Oroszország!
  Végül a harcosok befejezték a Felkelő Nap országa hadseregének kiirtását. Több mint kétszázötvenezer katona és tiszt pusztult el. Így Japán szinte minden szárazföldi hadereje megsemmisült. Mint ahogy a haditengerészet is megszűnt létezni.
  A csupasz lábú Alyonka vigyorogva jegyezte meg:
  - És megérte vacakolni? Úgy értem, kiborulni akartam? Nem túl sokáig ellenállni annak a hadseregnek, amelynek sikerült legyőznie Oroszországot!
  Natasha magabiztosan kijelentette:
  - Oroszország kizárólag az ötödik oszlop miatt veszített. Különben úgyis nyertünk volna!
  Margarita megkérdezte a megbízott elnököt:
  - Mit fogunk csinálni? Visszatérünk vagy folytatjuk?
  Az áramellátás elvesztésével Medvegyev bekapcsolta a számítógépet, és így szólt:
  - Most előrejelzést kapunk a cári Oroszország további fejlődéséről. Ha minden jól megy, visszajövünk.
  Kellemes női hang hallatszott;
  A japán szárazföldi erők és haditengerészet teljes megsemmisítése után a Mikado békét ajánlott. Az Egyesült Államok és Nagy-Britannia megállapodott abban, hogy közvetítőként lépnek fel.
  A feltételek kedvezőek voltak Oroszország számára. Az ország megkapta a Kuril gerincet és Tajvant.
  Valamint Mandzsuria, Korea, Mongólia feletti ellenőrzés. Emellett Japán kétszázötvenmillió arany orosz rubel kártalanítást is fizetett.
  II. Miklós cár tekintélye nőtt, és a forradalmi érzelmek hanyatlásnak indultak. Az ország gyors gazdasági fellendülésbe kezdett. Zheltorossia felkelt. Kína egy része önként Oroszország része lett, valamint Korea és Mongólia. A cári birodalom nagyobb lett, lakossága nőtt. A gazdasági növekedés korábban kezdődött, mint a valós történelemben, és erősebb volt.
  Nem volt Állami Duma, és a cári kormány jobban fel tudott készülni az első világháborúra. Oroszországban megjelentek a világ első tömeggyártású "Luna"-2 könnyű tankjai, valamint az "Ilya Muromets" és "Svyatogor" négymotoros bombázók. Az első világháború még elkezdődött, de Oroszország számára sikeresebb volt.
  Mivel a királynak több volt a lakossága, a gazdasága és a hadserege. Igen, és a belső pozíció erősebb. Nincs Állami Duma - a lázadás és a katonai puccs melegágya.
  Változó sikerrel, de általában Oroszország kezdeményezésére és a legtöbb csatát megnyerve a háború 1915. november 7-én Németország megadásával ért véget. Ausztria-Magyarország szétesett és kettészakadt. Galícia és Bukovina orosz tartományok lettek. Krakkó és a környező területek bekerültek a lengyel királyságba, csakúgy, mint Poznan, Danzig, Kelet-Poroszország része. Klaipeda pedig csatlakozott a balti tartományhoz. Csehszlovákia királysággá alakult Oroszországon belül.
  Románia annektálta Erdélyt. Magyarország független királyság lett, de Oroszország és Miklós cár társuralkodója alatt. Ausztria nagyon kicsi ország lett. Jugoszlávia jött létre, szintén Oroszország égisze alatt és a társuralkodó II. Miklós alatt.
  Türkiye eltűnt a világ politikai térképéről. Irak és Palesztina Nagy-Britanniához, Szíria Franciaországhoz, Kis-Ázsia és Isztambul orosz tartományokká váltak. Így Oroszország ismét megnövelte területét. De ezzel nem ért véget. Aztán a franciákkal és a britekkel együtt meghódították a Szaúd-félszigetet. Aztán Oroszország és Nagy-Britannia felosztotta Iránt és Afganisztánt. Az északi és a középső része orosz tartományok, déli része pedig brit gyarmat lett.
  A világ stabilnak tűnt. A háború csak Kínában folytatódott. 1929-ben azonban súlyos gazdasági válság tört ki, amely a nagy gazdasági világválsághoz vezetett.
  A forradalmi érzelmek ismét erősödtek Oroszországban. Sztrájkok és tiltakozások törtek ki. De a válság nem volt túl erős. Különösen 1931-ben tört ki újra a háború Japánnal.
  A szamuráj bosszút akart állni. De ez az orosz hadsereg minden tekintetben erősebb volt. És Kolchak admirális zseniális haditengerészeti parancsnok.
  Japánt nemcsak legyőzték, hanem el is foglalták. Miklós cárt 1932 februárjában hivatalosan Mikado japán császárrá koronázták. Így Oroszország még jobban terjeszkedett. És annektálta szinte egész Kínát.
  Oroszország lakosságát és területét tekintve nem voltak egyenlők. Ráadásul a Brit Birodalom gyengült. Hitler 1933-ban került hatalomra Németországban, de mit tehetett volna Oroszország ellen. Nem fontos. II. Miklós cár 1937-ben halt meg, miután nagyon sikeres uralkodást mutatott be, Rettegett Iván után a második leghosszabb ideig. És rekordméretű hódításokkal a területet és a lakosságot tekintve.
  A király személyes életében azonban nem minden sikerült. Az örökös, Alekszej fiatalon halt meg. Mihail öccsét egyenlőtlen házasság miatt megfosztották Oroszország trónjára való jogától.
  A koronát Kirill Romanov követte, aki 1938-ban halt meg, mielőtt egy évet élt volna. És fia, Vlagyimir, a harmadik lett az új király. Megkoronázták, és az uralkodó boldogan uralkodott, amíg meg nem halnak, egészen 1992-ig. Oroszország pedig először Franciaországtól és Nagy-Britanniától vette át a gyarmatokat Németországgal együtt. Aztán meghódította Németországot. És akkor az egész világ. Röviden: az új Első György cár 1992-ben világcsászár lett.
  Medvegyev befejezte az áttekintést, és azt mondta:
  - Úgy tűnik, elég ehhez az univerzumhoz! Visszatértünk!
  És mind a négyen felkiáltottak:
  - Dicsőség II. Miklós cárnak!
  . KÖZÉPPILOGUS
  Medvegyev egy hívásból felébredt... Úgy értesült, hogy Zelenszkijt már Oroszország és Ukrajna elnökévé avatták. És azt mondják, Dmitrij Anatoljevics, ideje elhagyni az irodát.
  Medvegyev vonakodva engedelmeskedett. Borotválkozott és megfürdött, mielőtt kiment.
  Aztán elhagyta az irodát. Speciális járművel vitték el. Útközben azt mondták, hogy Medvegyevnek az lesz a legjobb, ha a Kanári-szigetekre repül, hogy ott pihenjen.
  Zelenszkij pedig újabb műsort rendezett a beiktatásáról. Szokás szerint színes tűzijátékkal és ugrásokkal. A beiktatás napján Vitalij Klitschko a kijevi stadionban harcolt Michael Tysonnal. A kiváló amerikai ökölvívó nagy pénzproblémák miatt egyezett bele a küzdelembe. Klitschko uralta mind a tizenkét menetet, de diplomatikusan nem ütötte ki Tysont.
  Formálisan a világbajnok egyik mellékváltozatát játszották.
  Ezt követően Vitali Klitschko gyémánt övet kapott.
  Volodimir Zelenszkij gratulációkat kapott a világ minden országából, beleértve Kínát is. Sőt, az Égi Birodalomban a népi nyugtalanság fokozódott. Az ember nem csak kenyérrel él. Az emberek demokráciát és szabadságot akartak. A Kínai Kommunista Párt despotizmusa fáradt, mindenki szabadságot akart.
  Zelensky pont ilyen szimbólummá vált. A demokratikus erő jelképe, Putyin alatt a titkosszolgálatok diktatúrájának bukása után.
  Zelensky sokat beszélt a változásról, a gazdaságról és az új eredményekről. Oroszországban már kiírták a versenyt a miniszterelnöki posztért. Több ezer jelentkező volt. A kiválasztási folyamat nagyon intenzív volt. És remekül nézett ki.
  Eddig minden elég gördülékenyen ment. Zelenszkij még bukfencet is csinált a beiktatásán. Megtörte a tapsot. Majd bemutatta idegennyelv-tudását. Nagyon aktívan és lendületesen cselekedett.
  Végül Zelenszkij vett és tartott még néhány beszédet.
  A beiktatást követően személyi döntések következtek. Sok változás és új arcok a kormányban.
  Valóságos válogatás zajlott a "vasi népbiztosok" között. Személyzeti forradalom zajlott Oroszországban.
  Zelensky már az első napokban számos rendeletet adott ki. Engedélyezett alkoholárusítás éjszaka és utazási pontokon. Új adókat vezettek be a gazdagokra. Megvonták a képviselők és bírák mentelmi jogát. Megnövelt teljesítmény. Vámokat vezettek be a Kínával folytatott kereskedelemre.
  Fehéroroszország népszavazást tartott az Oroszországgal való egyesülésről. És ez Zelenszkij érdeme is volt. A legtöbb fehérorosz támogatta az Oroszországgal való egyesülést.
  Zelenszkij nehezményezte, hogy Medvegyev túl magasra emelte a foltokat, de megígérte, hogy az infláció megnyugszik. És hogy semmi rossz nem fog történni.
  Az árak emelkedése ugyanis hamarosan megállt. És az orosz gazdaság felpörgött. A Kaukázusban pedig valahogy alábbhagyott a fegyveresek fellépése. Sokkal nyugodtabb lett.
  Zelenszkij végül jelöltet javasolt Oroszország miniszterelnöki posztjára. Harminckét éves tudományok doktora lett, Alekszej Bolsakov. A versenyt elég magabiztosan nyerte. És ő lett a miniszterelnök, a legfiatalabb Oroszország történetében.
  Medvegyev nyaralni repült a Kanári-szigetekre, és csak szórakozva megkapta a volt elnök nyugdíját. Eddig semmi gond nem volt vele. De Shoigut letartóztatták, azzal vádolták, hogy puccskísérletet tett. Mit akart?
  Rengeteg más megoldás is volt... Amerikában egy negyvenegy éves demokrata nő nyert. Így a hatalom megváltozott. És egy nő került hatalomra, és az Egyesült Államok történetének legfiatalabb jelöltje. A Trump- korszak véget ért . De a barátság Oroszországgal csak kezdett virágozni. Természetesen a diktatórikus Kínával szemben az Egyesült Államok és az új Orosz Birodalom barátok voltak.
  Zelenszkij még népszavazást is tartott, és más nevet vezetett be: ehelyett Oroszország - Kijevi Rusz. Ami szintén sokat mondott. Fehéroroszország csatlakozott a szövetséghez. És elkezdődött a birodalom újjáéledése... Demokratikus alapon.
  Az Egyesült Államok új női elnöke örökölte Trump Kínával szembeni ellenszenvét, és a koalícióépítésnek szentelte magát. A Kijevi Rusz gazdaságilag sikeresen fejlődött Zelenszkij alatt. Oroszország némileg visszatartotta Kínát. Aztán csatlakozott a NATO-hoz. Hamarosan egy oroszbarát kormány került hatalomra Kazahsztánban, és megalakult az unió állam. Közép-Ázsiát az oroszok szorították ki Kínából. A konfrontáció egyre nőtt.
  Zelenszkij Sztálin- és Putyin-ellenes kampányt vezetett. Megfosztották Sztálint és Putyint minden kitüntetéstől, amelyet Medvegyev adott nekik.
  De minden békésen ment. Bár a kommunisták tiltakoztak. Gyűlésekre mentek.
  És ott végre kivették Lenint a mauzóleumból. Sokak számára ez az öröm. Az ortodox egyház pedig szentté avatta II. Sándort és Rettegett Ivánt, az orosz cárokat. Miklós emlékművei is növekedtek.
  A cárizmus és a nyugatiasság valahogy divatos lett. Közelebb kerültek Európához, a külföldiek sok állást kaptak. Oroszország a nyugati világ részévé vált, Trump távozása után pedig felerősödött a globalizációs folyamat. Kína pedig elszigetelődött, és belső zűrzavarral kellett szembenéznie.
  Ugyanakkor Zelensky növelte a születési arányt a szláv birodalomban. Végül megtörtént a régóta ígért holdrepülés. És minden csodálatosra sikerült.
  A szövetséges kapcsolatok Oroszország és az Egyesült Államok, pontosabban Kijevi Rusz és Amerika között jöttek létre.
  És a konfrontáció elmúlt. A világ egyre globálisabb és biztonságosabb lett. Annak ellenére, hogy háborúk voltak. A Kijevi Rusz az Egyesült Államokkal közösen hadműveletet hajtott végre Líbiában, ahol véget vetettek az iszlamistáknak. Aztán rendeztük a Közel-Keletet, Amerikával együtt bázisokat hoztunk létre ott. A Kijevi Rusz és az Egyesült Államok együtt kezdte megbillenteni a világot, és kiszorítani Kínát Afrikából. És itt nem nélkülözhetjük a háborúkat. És a földi hadműveletek is.
  A Kijevi Rusz és az Egyesült Államok légicsapásait pedig közösen hajtották végre.
  Fokozatosan a kínaiak kiszorultak a világ minden tájáról. Az Égi Birodalom pedig mély gazdasági és politikai válságba esett.
  A Kijevi Rusz pedig egyre jobban virágzott.
  Ilyen ütemű gazdasági növekedést Oroszország még nem ismert. És hogy Kína összeomlott - a Kijevi Rusz felemelkedett. És gyorsan nőtt.
  A Chukotka felé vezető vasút rekordidő alatt épült meg. Ami önmagában is nagyon klassz.
  És alagutat ásott Alaszka alatt. Az amerikaiak elkezdték építeni az Oroszországgal való összeköttetést szolgáló vasutat is. Vasút is épült Delhibe... Ugyanakkor Szibériából csatornákat ástak Közép-Ázsia öntözésére.
  Az Egyesült Államok és a Kijevi Rusz közös hadműveletet hajtott végre Irán ellen. És felállítottak egy józan világi rezsimet. Ezt követően csatornát kezdtek ásni a Kaszpi-tengertől a Perzsa-öbölig.
  A NATO az arab országokkal bővült. Szaúd-Arábiának van parlamentje. A nők elkezdték levenni a fátylat. Megkezdődött a világi állam kiépítése.
  Az orosz médiában mindenki szidta Putyint a szélsőségesség miatt, és leöntötte a sárral, amiért majdnem Kína gyarmatává tette Oroszországot, de hála istennek még időben meghalt. Keményebb szavakat is mondtak. De Medvegyev mégis büntetőeljárást indított. És nem egyet.
  Sztálint kivitték a Kreml falából. Lenin sokkal korábban a mauzóleumból.
  Sok minden megváltozott, és az állam szimbólumai. Számos új típusú zászló létezik. Sárgával egészítette ki az orosz zászlót, a kéket pedig kék váltotta fel.
  Ez is érdekes volt. Megváltozott a címer... Pénzreform is volt. Pénzt váltottak az arány szerint: egy az ezerhez. Megjelent a Kijevi Rusz rubel aranystandardja. Ugyanakkor új, régi pénzek jelentek meg - egy fillér - fél penny, és egy fillér - negyed penny.
  Minden rendben...
  A címek is újjáéledtek... Megjelentek a hercegek, bárók, grófok, márkik, sőt hercegek is. Különösen Zelenszkij lett a herceg. Moldova is a Kijevi Rusz része lett. A királyválasztásról már volt szó.
  De Zelenszkij azt mondta, hogy a Kijevi Rusz elnökét csak a nép választja meg. És legfeljebb két kifejezés.
  Ráadásul Zelenszkij hat évről ötre csökkentette az orosz elnök hivatali idejét. Igaz, Zelenszkij hat évig töltötte első ciklusát.
  Ekkorra már befejezte Közép-Ázsia Oroszországhoz csatolását. És visszaállították a Szovjetunió határait. Csak a balti államok maradtak megszállva.
  De az amerikaiak még nem akarták feladni. Így odaadták Közép-Ázsiát és a Kaukázust.
  Új háború tört ki a Kaukázusban Örményország és Azerbajdzsán között. És nagyon keményen sétált. Tehát Oroszország elfoglalhatta ezeket a köztársaságokat, és népszavazást tarthatott a csatlakozásukról.
  Így Zelenszkij visszaszerezte a Kaukázust, kiterjesztve a Kijevi Ruszt. Nagy, mondjuk ő egy hódító. Ráadásul egy demokrata ... birodalma tovább terjeszkedett ...
  Tehát Afganisztán már a második kormányzati ciklus alatt van, és Irán egy része Oroszország része lett.
  Az Egyesült Államokban egy női elnök is indult a második ciklusért. Eddig sikeres volt a gazdaságban, és ami a legfontosabb, Kínát sikerült kiütnie. Micsoda nagy győzelem. Igen, és a Kijevi Rusz immár Zelenszkij által vezetett szövetséges.
  De természetesen Oroszország ereje túl gyorsan növekszik. Irak északi részét már magához csatolta.
  Borzo viselkedik. A Kijevi Rusz a növekedés szempontjából az első ország a világon! És népességszámban megelőzte az Egyesült Államokat. És már Amerikában aggódva figyelik, hogy nem nőtt-e túl Oroszország?
  Ráadásul a Kijevi Rusz birodalma terjeszkedik. Most a balti államok az irányítása alatt álltak. Igen, ez nagyon nagy probléma az amerikaiaknak. Zelenszkij már összegyűjtötte a Szovjetunió összes korábbi területét.
  És folytatódik, mint az orosz cár, a terjeszkedés dél felé. Irán és Irak már teljes egészében a Kijevi Rusz részévé vált. A második ciklusra pedig Zelenszkijt könnyedén és az első fordulóban választották meg.
  Bár sok volt az elnökjelölt, a választások demokratikusak voltak.
  Zelenszkij azt mondta, hogy nem fogja Lukasenka példáját követni és egy életen át uralkodni. Ráadásul Lukasenka eltűnésének körülményei sem tisztázottak. Talán egyszerűen szükségtelenné vált mind Oroszország, mind a Nyugat számára. És eltűnt... De Zelensky csak erősödik. Valójában az ő uralma beárnyékolja elődeit és Nagy Pétert a siker szempontjából.
  Valójában nem mindenki képes visszaállítani a Szovjetunió területét, plusz Afganisztánt, Iránt, Irakot.
  Zelensky azonban nem áll meg itt. Most Lengyelország és Finnország is fegyver alatt áll - elvégre ők is a cári birodalom részei voltak egykor. Valójában ezekben az országokban népszavazásokat tartanak, és önként lépnek be a Kijevi Ruszba.
  Tudományos fronton is vannak előrelépések. A régóta várt Mars-repülés elmúlt. Orosz űrhajósok szálltak le ott. Elvették a talajt, és otthagyták a zászlót, ami nagy diadal volt.
  Ugyanakkor a Kijevi Rusz elvette Kínától az ősi Port Arthurt. És kihasználva, hogy Kínában polgárháború kezdődött, Mandzsúriát is oltalmuk alá vették.
  Ezzel egy időben a Kijevi Rusz Törökország egy részét magához csatolta. Azok a földek, amelyeket a Versailles-i Szerződés értelmében Oroszországnak engedtek át. Ami szintén nagyon erős lépés volt. Zelenszkij tovább bővítette a Kijevi Ruszt, mint birodalmat. A gazdaságosság terén pedig az élen járt - megelőzve az Egyesült Államokat.
  Nos, Kína elmerül a polgárháború rémálmában, és máris megkezdődött a megosztása.
  A Kijevi Rusz hatalmas országgá vált. Zelenszkij népszerűsége pedig annyira megnőtt az országban, hogy az emberek térden állva imádkoztak Vlagyimirhoz, hogy ne hagyja el. Több százezer ember gyűlt össze.
  Zelenszkij kivételként népszavazást tartott, amely lehetővé tette számára, hogy újabb harmadik ciklusra induljon a Kijevi Rusz élén.
  Az Egyesült Államoknak új vezetője van. Republikánusok lettek. És már nem is olyan fiatal - idősebb Zelenskynél. Így a Kijevi Rusz és az Egyesült Államok közötti kapcsolatok ismét megromlani kezdtek. Már most is fáj Oroszországnak Zelenszkij alatt felerősödött. Felidézték, hogy az ukrán uralom mellett Zelenszkijnek ez a negyedik ciklusa.
  Azt mondják, hogy nem csökkentették az orosz elnök jogkörét. Zelenszkij egyetlen dolga volt az alkotmány módosítása, amely szerint az Állami Dumának jogában áll a szavazatok kétharmadával, vagy egyszerű többséggel felmenteni egy minisztert, kétszeres bizalmatlansági szavazással.
  És még akkor sem olyan jelentős ez a módosítás, hiszen az elnök megtartotta a miniszterek kinevezésének és a kormány felépítésének meghatározásának jogát. Az Állami Dumában pedig Zelenszkij híveinek van alkotmányos többsége.
  Jelentősebb volt a Szövetségi Tanács közvetlen választásának bevezetése, valamint a foglyok szavazati joga.
  De általában ez volt a vége az elnök jogkörének korlátozásának. A kormányzók elmozdításának joga megmaradt. És a jogalkotási szférában még bővült is.
  Az Egyesült Államokban Zelenszkijt autoritarizmussal kezdték vádolni, és azzal, hogy a párt, a Nép Szolgája az állam szinte minden posztját ellenőrzi. A Liberális Demokrata Párt és az Orosz Föderáció Kommunista Pártja megszűnt. Volt egy buli - "Egy igazságos világ" balról. A Liberális Demokrata Párt helyett az Oroszország Hazafiai jelentek meg. De a Nép Szolgája párt teljesen dominált.
  Bizonyos reformok az egyházat is érintették. Az ortodoxia legalizálta a négy feleség jogát, így közelebb került az iszlámhoz. Az ikonok megközelítése némileg megváltozott, közeledés a protestantizmushoz. Egyre többet kezdtek mondani: Isten egy, és a halandók nem méltók Isten imádatára.
  Ugyanakkor a Szentháromság mint nem bibliai szimbólum, és az egyszerű halandók számára érthetetlen volt.
  És bemutatták: hogy Isten egy, az Atya Isten. És az Isten Fiú kifejezés nem szerepel a Bibliában. És még inkább nincs kifejezés: Isten a Szentlélek. Szóval miért nem egyszerűsítjük le a vallást.
  Ráadásul a kereszten függő isten nem kelt bizalmat. Ha Ő nem tudta megvédeni magát, hogyan védheti meg az embereket? Röviden: áttértek az egyistenhitre. Maga a Biblia pedig ősi szláv mítoszokkal keveredett. Megjelent Veles evangéliuma.
  Az ateizmus is felerősödött - azt mondják, ne ragadjatok már el az emberi meséktől. Egy bolygónk van, és nem kell ahhoz, hogy az emberek higgyenek a csodában, és különösen a világ végén.
  A világnak nem lesz vége, és nem is kell lennie. És az emberiségnek űrbirodalommá kell válnia, és el kell jutnia a galaxis legszélére. Mi a helyzet a galaxisokkal? Inkább az univerzum. És miután elérte az univerzum szélét, menjen az univerzum másik részébe. Végül is számtalan univerzum létezik. És így repülhetsz egyik univerzumból a másikba. És idővel tanuld meg teremteni magad! És lesznek új, mérhetetlen univerzumok, gyakorlatilag az űrben.
  A Föld pedig csak az emberiség bölcsője. És a jövőben a világegyetemek hatmilliárdjára kiterjedő birodalma lesz, anélkül, hogy megállítaná a terjeszkedést és a világűr meghódítását.
  És a Kijevi Rusz feje és elnöke, Vlagyimir Zelenszkij a remény ragyogó napjaként kel fel a bolygó felett!
  És a jövője és a Kijevi Rusz jövője - legyen fényes!
  
  EREDMÉNY, AMIKOR A Szovjetunió SZÖVETSÉGESEK NÉLKÜL harcolt
  Így hát beindult egy ellenállhatatlan befolyás, amely 1943. január 1-től kikapcsolta a szövetséges erőket. Rommel megtépázott hadteste megállt a líbiai határon. És abbamaradt a náci Németország minden bombázása. A London felé repülési kísérletek is kudarcba fulladtak. A német gépek nem zuhantak le, hanem visszadobták őket. Egy eddig nem látott csoda történt, a világ teomágikus erővel való felosztása.
  Ez azonban eleinte nem segített túl sokat a németeken. Sztálingrád, vagy inkább Paulus csoportosulása benne talán már nem menthető meg. És a szovjet csapatok magabiztosan haladtak előre. A Voronyezs mentén és más irányú offenzívát sikeresen végrehajtották. Szinte a valósághoz hasonlóan a Vörös Hadsereg felszabadította Kurszkot, Belgorodot, Harkovot.
  Miután azonban Rommel megkeményedett hadosztályait Afrikából átszállították, és azokat az erőket, amelyeket a valós történelemben szintén hasztalanul dobtak az algériai és tunéziai sivatagba, Mainstein híres ellentámadása érezhetően megerősödött. Mivel sokkal több német haderő, különösen a repülés vett részt benne.
  Igen, és a harminc vadonatúj "Tigris", amely hiába ragadt le a Szaharában, egyáltalán nem volt felesleges.
  Itt történt az első jelentős eltérés a valós történelemmel. Mainstein négy nappal korábban indított ellentámadást, és sokkal nagyobb erővel gyorsabban haladt előre. Harkovot kilenc nappal korábban foglalták vissza, Belgorodot tizenkettővel, és útközben, és ami a legfontosabb, elfoglalták Kurszkot, amely a valós történelemben nem engedett a Fritzeknek.
  A német erők létszáma jelentősnek bizonyult. A németek felhasználták a Franciaországból átvitt tartalékokat, gyakorlatilag az összes harcképes harckocsi egységet és a főrepülést is. Akár tetszik, akár nem, de a Luftwaffe majdnem felét elterelte a nyugati front, így az ellenség jelentős erőket adott hozzá a levegőben. És ezt a német ellentámadás során mondta, ami sarlócsapásnak tűnt.
  Igen, és Mainstein a valós történelemben felülmúlta a szovjet tábornokokat, de itt húsz hadosztállyal több szárazföldi erővel rendelkezik, és az erőforrások koncentrációját figyelembe véve háromszor több repülőgépe van. A Focke-Wulf pedig egyáltalán nem rossz megfelelő használat mellett: nagy a sebesség, erősek a fegyverek. Ami lényeges, hogy az F-190 számbeli fölényével hatékonyabb. Mivel erős fegyverei lehetővé teszik egy repülőgép lelövését egy futásban, és ő maga el tud menekülni a merülés nagy sebessége miatt.
  A szovjet csapatok taktikai vereséget szenvedtek, és elhagyták Kurszkot, sok katonát és tisztet bekerítettek. Részben néhányan meghaltak, mások, bár kisebb részüket elfogták, sokan megszöktek, elveszítve felszerelésük igazságát.
  A szovjet csapatok óriási károkat szenvedtek, offenzívájukat leállították. De a német tankok a tavaszi olvadás miatt nem építhettek a sikerre.
  Átmeneti erőviszonyok alakultak ki.
  A háborúba azonban új erő is beléphet: Japán. A szamurájoknak is kioldották a kezüket. Amerika nem elérhető, de nem is támad. Igaz, miközben Japán erős szárazföldi hadserege nyomást gyakorol Kínára. Itt Csang Kaj-sek nagyon nehéz helyzetbe került. Vagy próbáljon tárgyalni a japánokkal, vagy harcoljon, de már nem kap pénzt és fegyvert az Egyesült Államoktól, Nagy-Britanniától és más országoktól.
  A németek természetesen szívesen nyitottak egy második frontot, hogy az ellenséges erők egy részét keletről eltereljék. Ennek ellenére kézzelfogható veszteségeket szenvedtek. Főleg Sztálingrád vett erőt rajta. A szovjet csapatok is sokat veszítettek, a csapatok egy része Harkov és Kurszk zsebében kötött ki.
  A nácik növelték a fegyvergyártást. A bombázások hiánya miatt a Fritz nagyobb számmal tudta növelni a tankok, valamint a repülőgépek gyártását. A bombázás jobban hátráltatta a nácikat, mint azt általában gondolják. Ráadásul Németország a valós történelemben nagyrészt a gazdaság háborús alapokra történő átstrukturálása és a rabszolgamunka egyre aktívabb alkalmazása miatt növelte a berendezések gyártását, nem pedig azért, mert gyengén bombázták őket.
  A németek kivártak és a modern technikára támaszkodva új harckocsikat építettek, legénységet képeztek ki. Ugyanakkor nyitott maradt a kérdés, hogy hol kezdjük az offenzívát? A kurszki csúcs nem volt többé. És ez egy természetes horog. Így maguk a németek és Hitler habozott. Volt egy ötlet, hogy elfoglalják Leningrádot. Bár ebben az esetben hatalmas erődítményeket kellene áttörni.
  A német tábornokok nem akartak újra Sztálingrádba menni. De a választék őszintén szólva nem széles. Ez magát Moszkvát akarja megtámadni. Súlyos nézeteltérések alakultak ki a fasiszta vezetők között . Mainstein, Guderian és Rommel még abban az értelemben is megszólalt, hogy jobb, ha egyáltalán nem támadnak, hanem hagyják, hogy az oroszok piszkálják magukat, és csapdába csalják őket.
  Alternatív terv szerint a Taman-félszigetről és a Don-i Rosztovról támadtak volna meg, ezt a jól megerősített várost a Fritz védte, a balkáni csoport erősítését áthelyezve, megszálló csapataikat bolgár és olasz csapatokkal helyettesítve.
  A Führer, akinek tetszett a hadművelet, amikor a csapatok konvergáló irányokba törnek át, egyre inkább hajlott erre a tervre, de habozott a megvalósítástól. Különösen a Panther tank bizonyult szeszélyesnek és gyakran elromlott, ezért javítani kellett. Engedje meg a személyzet további képzését. A Führer pedig több "Tigrist" akart bélyegezni.
  Sztálin végül belefáradt. Attól tartva, hogy a második frontot a Dél-Kínában nagy előrehaladást elért Japán nyitja meg, amelynek szárazföldi hadserege már meghaladta a hétmillió katonát és a Harmadik Birodalom növekvő katonai potenciáljáról szóló adatokat, ő maga rendelt el offenzívát a Kurszkban. Donbas útbaigazítás. Hitler tétovázása, a Führer azon vágya, hogy több száz "tigrissel" és "párducsal" hadosztályokat alkossanak, elővásárláshoz vezetett.
  A szovjet csapatok azonban, miután 1943. július 7-én offenzívát indítottak, maguk nem rendelkeztek döntő erőfölénnyel. 6,6 millió szovjet katonával és tiszttel szemben 5,56 millió német katona, mintegy egymillió-kétszázötvenezer szatellit katona lépett fel. Mussolini, miután megszűnt a nyugati és déli offenzíva veszélye, jelentősen megnövelte az olasz csapatok számát keleten. A spanyol egységek száma is növekedett. Elküldött egy hadosztály "önkéntesek" és Salazar. Harcoltak az SS-ben a francia légiók, románok, aktívabban magyarok, albánok, és Európa-szerte külföldi hadosztályok is.
  A szovjet hadsereg tehát nem rendelkezett túlerővel, de a koalíció heterogenitása csökkentette az ellenséges erők minőségét. A harckocsikban és a tüzérségben a Vörös Hadsereg bizonyos számbeli fölénnyel rendelkezik. De eddig talán a "Tigrisek" és a "Panthers" még nem mérkőztek meg ellenfelükkel tűzerő és páncél tekintetében. Igen, és a T-4 fölényt szerzett a fegyver tűzerejében a T-34-76-tal szemben. Másrészt azonban a Szovjetuniónak van rakéta tüzérsége, és a németek, annak ellenére, hogy bizonyos gázkilövőket fejlesztettek, ez nem elég fejlett.
  A repülésben hozzávetőleges numerikus paritás. A német ME-109 "G", Focke-Wulf vadászgépek azonban fegyverzetben és sebességben erősebbek, mint a szovjet repülőgépek, de kissé gyengébbek a manőverezőképességben. És sajnos Németországnak tapasztaltabb és eredményesebb ásza van. A Yu-188 bombázó repülési tulajdonságait tekintve talán jobb, mint a PE-2 és TU-3. És a Yu-288 szolgálatba állt. Igaz, még csak most kezdett gyökeret verni, mint az ME-309.
  De mindenesetre, mivel a Vörös Hadsereg nem lévén előnye, támadást indított az ellenség felkészült védelme ellen. És makacs ellenállásba ütközött. De a szovjet csapatok határozottak az offenzívában, a veszteségektől függetlenül előremásztak. Bár a haladás átlagos üteme alacsony volt és napi egy-két kilométer. Az ellenség csattant, és ismét sikerült beásnia magát. A tempó azonban a hősies haladás folytatódott. Augusztus közepére súlyos veszteségek árán a szovjet csapatok száz kilométerre haladtak előre, megközelítették Kurszkot, makacs csatákat indítottak magáért a városért, és megközelítették Belgorodot is.
  1943. augusztus 19-én Japán a habozást legyőzve frontot nyitott a Távol-Keleten. Ekkorra a sorozatos vereségek után Csang Kaj-sek rezsimje a szamurájok számára kedvező békére lépett. A japánok megszerezték az irányítást a fontos kommunikáció felett, és megszabadultak attól, hogy súlyos gerillaháborút vívjanak rosszul szervezett, de nagyon sok kínai csapattal. Csang Kaj-seknek azonban támogatást ígértek a Mao Ce-tung Vörös Hadseregével vívott háborúban. Japánnak már minden eszköze megvan ahhoz, hogy háborút viseljen a Szovjetunióval. És úgy döntöttek, hogy nem várják meg az esős őszt és a kemény szibériai telet. Arról nem is beszélve, hogy Hitler még 1941-ben hadat üzent az Egyesült Államoknak, de a szamurájok nem támogatták. A második front 1942-es megnyitása megmenthette volna a nácikat a megsemmisítő sztálingrádi vereségtől.
  Japán döntése várható volt. A Vlagyivosztok elleni támadásban azonban a szamurájok taktikai meglepetést értek el, és komoly károkat okoztak a szovjet csendes-óceáni flottában.
  A németek augusztus végén megpróbáltak ellentámadást indítani, sok legújabb harckocsit használva. De déli ellentámadásuk csak viszonylagos sikert tudott elérni. A szovjet parancsnokság már előre látta ezt a lehetőséget, kivonta a csapatokat a rajtvonalukba. Csak a 31. egyesített fegyveres hadsereg esett az üstbe, és nagy része megsemmisült.
  A szovjet csapatok azonban nem érték el céljukat, igen jelentős veszteségeket szenvedtek el, nem sikerült visszafoglalniuk a területet. Több mint hat és fél ezer harckocsi különösen veszett, szemben a mintegy nyolcszáz német harckocsival. A tankparkban a számbeli előny a nácikra szállt. Szeptemberben a németek napi több száz repülőgép gyártásában, novemberben pedig megközelítőleg autókban tudták utolérni a Szovjetuniót, havi 650-700 tankra növelve a Panthers gyártását. Itt nagy szerepe volt a megszállt országok, elsősorban Franciaország, valamint Belgium és Hollandia erőforrásainak felhasználásának, ahol bevezették a munkaszolgálatot.
  Kissé megkésve szeptemberben a németek régóta tervezett offenzívát indítottak a Don-i Rosztovból és a Taman-félszigetről. És belebotlottak egy makacs szovjet védelembe. Japán pedig előrenyomult Mongóliára, elfoglalva Ulánbátort és Primorye-t. Csakhogy ott kevés előrelépés történt.
  Ez jelentős tartalékokat von el, és másfél hónapos heves harcok után a német csoportok egyesültek. De a Fritz veszteségei is nagyon jelentősnek bizonyultak, és kénytelenek voltak megállni. Ez a taktikai siker azonban kiváltotta Törökország háborúba lépését és egy harmadik front megnyitását Kaukázuson túl.
  Most vissza kellett küzdenem ebbe az irányba.
  Télre stabilizálni kell a távol-keleti frontvonalat. A japánok a Primorye régióban ötvenről százhúsz kilométerre haladtak előre, elfoglalták Mongólia nagy részét Ulánbátorral együtt, de offenzívájukat leállították. A törökök Jerevánhoz közeledve megtámadták Batumit, kétharmaddal sikerült elfoglalniuk az utolsó várost. Maguk a németek nem nagyon fognak előretörni ősszel. És még nem kezdeményeztek.
  A háború egyre inkább pozicionálissá vált és elhúzódott. A kimerültségig és a technológiai fölényig. 1943-ban a Szovjetunió másfélszeresére növelte a repülőgépek gyártását, 25 000-ről 37 000-re. A náci Németország több mint 15 ezerről 32 ezerre, több mint kétszer. Az év utolsó hónapjaiban a németek egyenlítették teljesítményüket a szovjet repülőgépgyártási eredményekkel. És harckocsikban és önjáró fegyverekben is - minőségi fölénnyel. De a Szovjetuniónak továbbra is vissza kell küzdenie Japántól. Ezenkívül számos repülőgépet és harckocsit gyártanak Olaszországban és a Harmadik Birodalom más szatellitországaiban. Ne túl sokat. Ráadásul a németek, kihasználva a háború hiányát, elkezdték kitermelni és szállítani az olajat Líbiából saját igényeikre.
  Így fokozatosan gyengült az energiahiány a Harmadik Birodalomban. Ráadásul az afrikai francia birtokok jó nyersanyagforrássá válnak.
  Hogy a nácik elég jól el tudják látni magukat. Válaszul a vörös tervezők új típusú harckocsikat készítettek Sztálinnak 85 mm-es és 122 mm-es ágyúkkal. A németek némileg lelassították a "Panther" -2-vel kapcsolatos munkát. Nem könnyű olyan tankot szerezni, amely erős fegyverekkel, erős páncélzattal rendelkezik és viszonylag mozgékony. És a "Királytigris" túl nehéznek bizonyult, 68 tonnával. Csak a Panther modernizálása ígérkezett viszonylag sikeresnek. És a T-4 harckocsi nyilvánvalóan kimerítette képességeit. Fokozatosan, az új 1944-től kezdődően ennek a gépnek a gyártása hanyatlásnak indult. Áprilisban teljesen abbahagyni.
  A szovjet parancsnokság télen több támadó hadműveletet is végrehajtott. És a Taman-félsziget, és a központban, és Leningrád irányában és Kurszk közelében. De jelentős sikert sehol sem értek el. Az ellenség már akkor is számbeli fölényben volt a létszámban, mind a harckocsikban, mind a repülésben. Csak az időjárástól való félelem kényszerítette a Fritzeket a védekező taktika betartására.
  Negatív szerepet játszott a dezertőrök és árulók megnövekedett száma is, valamint az, hogy a németeknél kifejlesztették a magashegyi repülést, amely hatékonyabban foglalkozott a légi felderítéssel.
  Ráadásul a szovjet parancsnokság kissé helytelenül közelítette meg az erők koncentrálásának folyamatát. Különösen annak a taktikának volt értelme, hogy a következő műveletet egy másik szektorban kezdjük meg az előző befejezése előtt. Mint az első világháborúban, húzva a németeket. De ha az ellenség meghaladja önt, akkor ez megakadályozta, hogy egy külön szektorban erőfölényt érjen el.
  Ha Sztálinnak sikerült volna a front egy külön szakaszán, hozzávetőleg három az egyhez arányban fölényt kiépíteni, akkor talán taktikai siker született volna.
  És így az egyik szektorban offenzíva folyik, a másikban készülnek, de a valóságban a németek és szövetségeseik könnyebben visszaverik. Sőt, a Fritznek már voltak nagy magasságú, nagy sebességű felderítői, kiváló optikával, ami lehetővé tette a csapatok mozgásának nyomon követését. Télen pedig nehezebb álcázni, és az éjszaka sem csodaszer, így a német hírszerzők jó éjjellátó készüléket kaptak.
  A "Royal Tiger" mint tervezett áttörést jelentő tank a tömeggyártás miatt késett, és nem volt teljesen sikeres. A "Panther" -2, amelyet Hitler elrendelt páncélzattal az IS-2 áthatolhatatlanságáig, és egy 900 lóerős motor felszerelését, 51 tonnát nyomott, még a 800 megtakarítást eredményező duralumínium ház beszerelését is figyelembe véve. kilogramm. Másrészt lehetővé vált az oldalpáncél 82 milliméterig történő megerősítése racionális lejtőn. Emiatt a német tank oldalról nem volt annyira sebezhető, mint a korábbi modellek. De ismét, a "Panther" -2 és a "Lion" -2 egy fejlettebb elrendezési sémában még mindig csak a fejlesztési folyamatban van.
  De a tél folyamán a németek teljesen átvették az irányítást az afrikai francia birtokok felett, beleértve a Niger-hurkot is. És van olaj, gáz, bauxit, és még nagy uránkészletek is, különösen Kongóban. De Gaulle-t elkapták - a szövetségesek segítsége nélkül semmit sem ért, Scoreli tisztán és ügyesen dolgozott.
  Így 1944 májusára az olajproblémák nagyrészt megoldódtak. Líbiából már érkeztek a szállítások, és már csak az újabb és újabb kutakat fúrni kellett.
  De májusban a németek még mindig nem voltak készen a támadásra. A tervezésben elavult "Tigris" mellett nem volt komoly áttörést jelentő tankjuk. Igaz, a "Tigrist" már sorozatgyártásban is gyártották, és a páncélzat kiváló minőségének és az oldalvastagságnak, valamint a gyorstüzelő, pontos ágyúnak köszönhetően, ha nem is ideális szerepet tölthetett be, de többé-kevésbé elviselhető tank megtörve a Szovjetunió csapatainak keringését .
  A német parancsnokság sorozatos vita után visszatért a korábbi, 1942-es tervhez. Nevezetesen, kezdjen támadást a széleken. Vegyünk Leningrádot kettős gyűrűn, és törjünk át Sztálingrádba. Sőt, miután a Wehrmacht elhagyta a Rzsev-Vjazemszkij párkányt, elveszett egy kényelmes ugródeszka a Moszkva elleni támadáshoz. Tehát a főváros viszonylag messze van.
  A nácik terve sem optimális, de... Svédországban előrehozott parlamenti választásokat tartottak, ahol a nácik lenyűgöző győzelmet arattak. Egy nyolcmillió lakosú és fejlett gazdaságú ország készen állt a Szovjetunió elleni háborúra. A legnépszerűbb figura Tizenkettedik Károly volt. A svédek bosszúra vágytak korábbi vereségeikért és megaláztatásaikért az Első Péterrel és Első Sándorral szemben elvesztett háborúk során. Így már egész Európa háborúban állt a Szovjetunió ellen. Sőt, Franco és Salazar úgy döntöttek, hogy hivatalosan is belépnek a háborúba, hogy kivegyék a részüket a zsákmányból. Csak egy Svájc maradt formálisan semleges, de ő is küldött egy hadosztályt önkéntesekből.
  Kiderült, hogy a számszerű fölény a náci koalíció oldalán van. Ráadásul 1944. május közepén a németeknél már mintegy ezer ME-262 típusú sugárhajtású repülőgép állt szolgálatban. Maga az autó meglehetősen sikeres, de befejezetlen motorokkal. De fokozatosan a motorok megfeszültek, erősebbek lettek, a megbízható üzemanyag-fogyasztás csökkent.
  Az offenzíva délen kezdődött. A Fritzek megpróbálták megismételni az OKW által a Kék hadművelethez 1942 januárjában kidolgozott tervet, amelyet aztán Hitler önkényesen megváltoztatott. Amikor Sztálingrád felé haladsz délről és északról is, összefutó irányokban. De itt először a németeknek kellett áttörniük a Donig. A fasiszta "tigrisek" támadásba lendültek, de erős védelmi vonallal szembesültek. A Fritz előrenyomulása lassúnak bizonyult, a szovjet csapatok mélyén elakadtak a védelemben. Az első tíz nap elhaladása után csak 35-40 kilométert Voronyezs irányába.
  Aztán két hetes makacs harcok alatt a nácik csak egy tucat kilométert léptek előre, és a súlyos veszteségekre való tekintettel megállni kényszerültek.
  Sikeresebben fejlesztett offenzíva délen. Ott kevesebb a szovjet csapat, és nehezebb a védekezés. Számos "Panthers", "Tigers", "Ferdinands" (ez az önjáró fegyver a stratégiai bombázás hiánya miatt masszívabbnak bizonyult!) És a "Jagdtigr" első modelljei és a különösen hatékony "Sturmtigr". A németeknek sikerült áttörniük az első védelmi vonalakat és belépni a hadműveleti térbe.
  Ezzel egy időben a japán hadsereg is támadásba lendült. A szamurájok növelték harckocsiflottájuk számát, és új, közepes tömegű járműveik fegyverzetükben és vezetési teljesítményében gyakorlatilag nem maradtak el a T-34-76-tól, sőt a frontpáncélt is felülmúlták, bár oldalról való védelemben gyengébbek voltak. .
  Japán támadásba kezdett Mongóliában, ahol sokkal nehezebb fenntartani a védelmet. A szovjet parancsnokság tartalékhiánnyal küzdött, és mindhárom fronton visszavágott. És a személyi veszteségek a téli offenzíva során meglehetősen nagyok voltak.
  A németek Tikhvin, valamint a finnek és svédek támadását a Fehér-tengeri csatorna oldaláról nehezen sikerült visszaverni. A nácik lassan, de szinte folyamatosan haladtak előre. Június közepén délen Mainstein csapatai betörtek Sztálingrádba. Megkezdődött a második sztálingrádi csata. Július elejére pedig Tikhvin és Volhov bukása után a finnek, a svédek és a németek egyesültek - egy második gyűrűt alkotva Lenin városa körül.
  Így rendkívül nehéz helyzet alakult ki a szovjet katonai erők számára.
  De Sztálingrád nem engedett Mainsteinnek. Ez pedig megakadályozta, hogy a németek más irányba fejlesszék ki az offenzívát. Délen, akárcsak 1942-ben, csak a Terek-kapuig jutottak el: Groznij és Ordzsonikidze közelében megrekedtek. A heves harcok Voronyezs irányában folytatódtak. Szeptemberre a szovjet csapatok kénytelenek voltak visszavonulni a Donon túlra. Íme, a sors iróniája október végére, a déli frontvonal megismételte 1942-t, a nácik legnagyobb előretörésének idején.
  Rosszabb volt a helyzet északon, ahol Leningrád a teljes blokád gyűrűjében volt. Ezenkívül a németek, finnek és svédek át tudták vágni a Vörös Hadsereg védelmét a Karéliai-félszigeten, szárazföldön elvágva Murmanszkot a Szovjetunió nagy részétől.
  Mintegy negyven szovjet hadosztályt izoláltak. Számuk azonban messze volt a normálistól. Svédország mintegy huszonöt, meglehetősen jól felszerelt hadosztályt állított ki. A megkeményedett finnekkel és német csapatokkal együtt túlerőben voltak. És rendkívül nehéz tartalékokat átvinni a Karél-félszigetre.
  Általánosságban elmondható, hogy a Vörös Hadsereg nem tudta megszerezni a szükséges erősítést, így a japánok váratlanul erősnek bizonyultak, létszámuk a bábcsapatokkal együtt meghaladta az ötmilliót, és ez tulajdonképpen egy teljes értékű második front. Így már csak a németek és szövetségeseik ellen kellett visszavágnunk.
  Fokozatosan csökkent a szovjet csapatok ellenőrzési övezete Karéliában, Murmanszkot pedig teljesen blokkolták, és valójában kudarcra ítélték. Tehát az ellenséges flotta és főleg a tengeralattjárók uralták a tengert, így nem volt miből utánpótlást létrehozni.
  Sajnos 1944 novemberében a Szovjetuniónak nem volt tartaléka az 1942-es fordulópont megismétlésére. Szinte mindent a Kaukázus elvesztésének megakadályozására költöttek. Ráadásul a németek szakszerűbben hajtották végre a Sztálingrád elleni támadást, és ott folyamatosan tartalékokat kellett áthelyezni, mintha a Tartarus tölcsérébe lennének. Sztálin elrendelte, hogy bármi áron megtartsák a Volga-parti várost. De az ellenséges repülőgépek dominanciája mellett az ár hihetetlenül magasnak bizonyult.
  Ráadásul Mainstein, Paulusszal ellentétben, nem sietett, és gondoskodott a katonákról. Ennek eredményeként a veszteségek aránya nem a Vörös Hadseregnek kedvezett.
  Hitler siettette Mainsteint, de a ravasz marsall tudta, hogyan kell kitérni és ellenállni a nyomásnak.
  Az egyik legerősebb fegyvertípus a "Sturmtigers" lett. Rendkívül erős bombázógépeik voltak, amelyek háromszázhúsz kilogramm tömegű lövedékeket dobtak. Ráadásul a kagylók reaktívak és sokkal erősebbek, mint a tarackok. Méltó válasznak nevezheti őket a "Katyusha"-ra, bár pályákon. Emellett teherautókra is szereltek néhány bombázót, nagyobb lőtávolsággal.
  A németek gázdobókat is használtak. És persze sugárhajtású bombázók.
  Decemberben a japánok elfoglalták szinte egész Mongóliát, és közel kerültek Vlagyivosztokhoz, részben elfoglalva Primorye-t és Habarovszkot. De Frost tábornok megállásra kényszerítette őket.
  Ezt kihasználva a Vörös Hadsereg ellentámadásokat szervezett a német szárnyakon, és megpróbálta elfoglalni azt, ami Sztálingrádból maradt. Bár a város egy kis részét 1945 elején tartották. A németek 1944-ben értek el némi sikert, de még a Kaukázust sem tudták meghódítani és bakui olajhoz jutni. Igaz, saját szükségleteikre volt még elég román, magyar, líbiai, valamint kameruni és nigériai.
  Leningrád még mindig blokád alatt állt. Előzetesen nagy élelmiszer- és lőszerkészleteket hoztak létre benne, hogy a város túlélje ezt a telet, továbbra is lekötve a Wehrmacht és szövetségesei jelentős erőit.
  A szovjet vezetésnek sikerült stratégiai nyersanyagkészleteket készítenie Lenin városában a fegyvergyártáshoz. Tehát míg a nácik nem adtak túl sokat.
  De Murmanszk teljesen blokkolva volt. A városba induló tíz transzportból a Fritz kilencet megivott.
  Januárban a szovjet parancsnokság megpróbálta a központban próbára tenni a németek erejét. Egy nagyon erős és megtervezett védelmet azonban nem lehetett legyőzni. A maximális előrehaladás öt-hat, legjobb esetben nem több nyolc kilométernél. A szovjet hadosztályok veszteségei pedig nagyon kézzelfoghatóak voltak. A legtöbb részben a kompozíció fele.
  De a német erők egy részét eltérítették, lehetővé téve számukra Sztálingrád megtartását... Márciusban maguk a németek indítottak támadást a Terek-kapu ellen. Sikerült áttörniük a szovjet védelmi vonalat, és körülvették Groznijt és Ordzsonikidze-t, de a Fritznél befutottak Vedeno, Shali vonalába és tovább a városokon keresztül.
  Groznij városa egészen májusig kitartott egy teljes blokádban. Sztálingrád májusban végül elesett. A városból és külvárosaiból, valamint a harckocsigyárból gyakorlatilag nem is maradt romok.
  A német koalíció is kidőlt, de a Führer győzelmet akart. Januárban megtörténtek az akár két hangsebességet is elérő és 18 kilométeres magasságú tárcsasík első sikeres tesztjei. Májusban a lemezsík már négy hangsebességet fejlesztett és 30 kilométeres magasságba ugrott.
  De az új autó minden erős, sőt egyedi repülési jellemzőivel sebezhetőnek bizonyult a kézi lőfegyverek tüzével szemben és drága. A sebezhetőséget hamar megoldották egy lamináris eke elindításával, de ez megnövelte az üzemanyag-fogyasztást és csökkentette a gép repülési idejét. Maga a lemez egy lamináris "bundában" pedig nem tudott hatékony tüzet vezetni.
  De a "repülő csészealjak" korszakának kezdete eldőlt. Ezenkívül a németek erős ütőkártyát szereztek: az "E" osztály új generációjának tankjait. Súlyukban különböztek a "Királytigrishez" és a "Pantherhez" sokkal sűrűbb és tökéletesebb elrendezésben, alacsony sziluettben és vastag páncélban.
  A tömeggyártásban és a harctereken a Panther-2 és a Tiger-2, majd a Tiger-3 tisztességesen megmutatta magát. Az utolsó, sűrűbb elrendezésű, kis toronnyal rendelkező autó erős páncélzattal és 1080 lóerős motorral rendelkezett. Az "egerek" soha nem szokták meg. De a "Panther" - "F" módosítás tisztességesen megmutatta magát.
  Az ötvözőelemek hiánya miatt a szovjet tankok nem rendelkeztek túl jó minőségű páncélzattal, és eddig a Párduc még egy 75 mm-es ágyúval is egész jól tette a dolgát. A 120 mm-es ferde homlokpáncél pedig meglehetősen megbízhatóan védte a 85 mm-es szovjet T-34-85 ágyút. De talán az SU-100 szovjet önjáró fegyver a Panther méltó ellenfelének bizonyult, amely megerősítette a páncélt. A T-4 már kikerült a gyártásból. A gyártótartályok közül pedig a Panther bizonyult a legkönnyebbnek.
  Az első fejlesztés az elrendezésben a "Lev" gyártótartály volt. Ennek a tanknak a toronyját visszatolták, a sebességváltót, a motort és a sebességváltót egy blokkban elöl helyezték el. Ennek eredményeként az autó sziluettje alacsonynak bizonyult, és az erőteljes 105 mm-es ágyúval ellátott páncél összehasonlítható a "King Tigrissel", és a torony homloka még erősebb.
  A torony visszatolódása azt az előnyt is adta az "Oroszlán"-nak, hogy az erdőn áthaladva a hosszú csövű fegyverének orrcsője nem tapadt annyira a fatörzsekhez.
  erős repülőgépekkel bombázták a szovjet állásokat.
  Japán is igyekezett előretörni, és végül elvágta Vlagyivosztokot a szárazföldtől.
  A németek júniusban és júliusban megpróbáltak áttörni Moszkvába. De a szovjet védelmi vonal nagyon erősnek bizonyult, és a nácik óriási veszteségeket szenvedtek. Még a "Lev" tank sem eléggé megfelelő az offenzívában, elsősorban az oldalak elégtelen lefedettsége miatt.
  A szovjet parancsnokság egyre aktívabban használta a 100 milliméteres fegyverkalibert. Nyilvánvaló, hogy a Szovjetuniónak nincsenek erőforrásai ahhoz, hogy ugyanazokkal a harckocsikkal legyőzze az ellenséges tankokat, de a páncéltörő tüzérséget tömegesen lehet használni.
  Az eredeti modellben az E-100 túl nehéznek bizonyult 140 tonnával, és 120 milliméteres oldalpáncélzattal (homlok 240 milliméter!), még ha szögben is. Ez már nem volt elég. Arról nem is beszélve, hogy az "Egerek" reménytelenül le vannak maradva az elrendezésükben.
  A valóságban a "Lev" tartály és az önjáró fegyverek - E-10, E-25 fejlett német járművek voltak, ahol a motor, a sebességváltó és a sebességváltó elhelyezkedését kombinálták. A németek azonban sok lemaradó berendezést gyártottak. Például "Panthers", "Tigers", "Jagdtigers", "Jagdpanthers" meglehetősen magas sziluettekkel, amelyek lemaradnak a fejlődésben.
  Az "E"-70 sem volt túl sikeres. Kiderült, hogy a jármű erős 128 mm-es ágyúval és fejlett elrendezéssel rendelkezik, de a legalább 80 lövésből álló és 70 tonnánál nem haladó harci készlet megtartása miatt a páncélvédelme a "King"-hez hasonlítható. Tiger" - az 1944-es modell, és nem megfelelő az áttöréshez. A "Tiger" -3 jobban védett. De az E-70-en sikeresen teszteltek egy 1200 lóerős turbófeltöltős motort, amely lehetővé tette a tank számára, hogy 60 kilométer per órás sebességet fejlesszen ki az autópályán.
  Mindenesetre a német tankok súlyos veszteségeket szenvedtek, akárcsak a gyalogság. Mind a külföldi hadosztályok, mind a Harmadik Birodalom szatellitjei sokat veszítettek.
  Augusztus közepére a németek mindössze 40-50 kilométert haladtak előre a központban, és nem tudtak belépni a hadműveleti térbe. És a veszteségek óriásiak voltak. Szeptemberben a nácik új offenzívát indítottak délen... A legkeményebb harcok másfél hónapja alatt az ellenség áttört a Kaszpi-tengerig, szárazföldön elvágva a Kaukázust.
  A szovjet parancsnokságnak azonban sikerült tengeri utánpótlást létrehoznia, óriási károk árán. Novemberben a Fritz óriási erőfeszítések és nagy károk árán elérte a Volga-deltát. Decemberben a frontvonal stabilizálódott. A Kaukázus frontja és a fő szovjet terület közötti szakadék nőtt. Ráadásul a japánoknak sikerült elvágniuk Vlagyivosztokot, ostrom alá véve a szovjet várost.
  Murmanszk a blokád ellenére hősiesen kitartott 1945 decemberéig. De mégis leesett...
  1946-ban az ellenségeskedés folytatódott ... A szovjet hadseregcsoport helyzete a Kaukázusban rendkívül nehéznek bizonyult. Szárazföld elvágja őket, és Baku végleges elvesztése fenyeget.
  Sztálin rendkívül ideges és fizikai kimerültséget érzett. Heves harcok bontakoztak ki Tikhvin irányában. Megpróbálták megmenteni Leningrádot. Magában a városban már kevesebb, mint fél év van hátra az élelmiszerkészletből, és ismét levágták az élelmiszerkártyákat.
  Eleinte a szovjet csapatok áttörték a frontvonalat, de aztán a harckocsik számát meghaladó ellenségnek sikerült ellentámadást végrehajtania, és még a szovjet csapatok egy részét is elvágta. Február heves harcokban telt el északon és délen is, ahol a szovjet csapatok megpróbálták az ellenséget és megpróbálták visszafoglalni Sztálingrádot. És ez utóbbi részben sikerült is. A szovjet tankok betörtek a városba, de sajnos nem tudták onnan kiűzni a nácikat.
  De kitört a harmadik sztálingrádi csata. A szovjet csapatok viszonylag jelentős sikereket értek el Voronyezs közelében. De még ott is a Fritzek, nagyszámú harckocsi egységgel és technológiai fölényükkel vissza tudták állítani a helyzetet. Márciusban korong alakú helikopterek és korong alakú repülőgépek kezdtek részt venni az ellenségeskedésben. A németek némileg továbbfejlesztették a repülő csészealjakat, és rakétatámadásokat tudtak indítani velük a szovjet állások ellen. De a gyakorlatban a hajlékonylemez csodafegyverként nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
  Ahogy a von Braun ballisztikus rakéta is túl drágának és alacsony pontosságúnak bizonyult ahhoz, hogy harci műveletekben való aktív felhasználása igazolja magát.
  De a németeknek farok nélküli sugárhajtású bombázói voltak, amelyek akár tíz tonna rakomány szállítására is alkalmasak voltak, és akár 16 ezer kilométeres (!) távolságot is repültek.
  Sajnos a szovjet sugárhajtású repülés még mindig lemaradt, és az ellenség szinte teljesen uralta a levegőt. Mindenesetre a propeller hajtású repülőgépek elvileg nem tudják felülmúlni a sugárhajtású repülőgépeket repülési jellemzőikben. A saját fejlesztéseink pedig túl későn voltak. A légcsavarról a sugárhajtású repülőgépre való átállás pedig túl fájdalmas.
  A pilótákat pedig át kell képezni, és meg kell hosszabbítani a kifutópályákat, és elő kell készíteni egy speciális üzemanyagot. Nos, maguk a motorok még tesztelésre és hibakeresésre várnak!
  A németeket Sztálingrádba terelték... Furcsa módon a Harmadik Birodalomból és az egész koalícióból kifogyott a gőz, a Vörös Hadsereg pedig olyan volt, mint egy Főnixmadár. Április és május is heves harcokban telt el Sztálingrád mellett. És még júniusban is a Vörös Hadsereg próbált előrenyomulni, megszorítva az ellenséget. Júliusban azonban a hőség ellenére a nácik mégis a Kaszpi-tenger partja mentén haladtak Baku irányába. A haladás rendkívül lassú volt. Átlagosan 1,5 kilométer naponta. Dagesztán felpattant... A szovjet csapatok minden irányszögben szétverték a Fritzeket és szövetségeseiket.
  Középen és északon is megverték az ellenséget. Arhangelszkbe nem engedték... De szeptemberben felgyorsult a németek előrenyomulása a Kaukázusban. A kaukázusi csoport erői erősen kimerültek, és tíz szállítóhajó tengere hajózott az ellenséges repülőgépek dominanciája alatt a levegőben két vagy három erősséggel. Október végén a nácik mégis bevonultak Azerbajdzsánba. Novemberben pedig előrenyomultak Bakuba. December elején pedig a Fritz egyesült a törökökkel Grúziában ...
  Már március előtt is voltak csaták a Kaukázusban, és Jereván általában 1947 júniusáig kitartott.
  A Vörös Hadsereg egész télen fáradhatatlanul igyekezett előretörni. Erősen megveregették a koalíciót. Bár a japánok végül áprilisban elfoglalták Vlagyivosztokot, ez csak lehetővé tette a Szovjetunió számára, hogy szilárdabban letelepedjen az Amur mögött.
  Bár a Vörös Hadsereg a téli és márciusi támadásaival nem ért el kézzelfogható sikert, a koalíció tisztességes leckét adott. A német műholdak országain belül a helyzet egyre súlyosabbá vált. Az emberi erőforrások kimerültek, és a veszteségek hatalmasak voltak. A gazdasági teher elviselhetetlenné vált. A fronton elért sikerek is egyre kevésbé örültek az utca európai emberének. A békevágy egyre erősebb lett.
  De Hitler makacsul ki akarta fejezni a Szovjetuniót. Bár azok a számítások, amelyek szerint a Vörös Hadsereg Baku elvesztése után elveszítené harci hatékonyságát, nem váltak be. 1946-ban a Szovjetunió rekordszámú fegyvert gyártott - körülbelül 60 ezer repülőgépet és 40 ezer tankot és önjáró fegyvert, 250 ezer fegyvert és habarcsot. Igen, a szovjet repülés elsősorban a Jak-9-es vadászrepülőgép, az IL-2-es támadórepülőgép, amelyet még nem szüntették meg. A Yak-3 és LA-7 kis mennyiségben készült. Még mindig gyártásban a PE-2 és TU-3. Igen, a repülés elavultnak tekinthető az ellenséges sugárhajtású szörnyekkel szemben, de az. A T-34-85-höz, IS-3-hoz és SU-100-hoz hasonlóan a többi jármű kis mennyiségben van.
  1947-ben pedig a T-54-es szolgálatba állt, aminek véget kellett volna vetnie a német technológia minőségi fölényének. Természetesen a 36 tonnás T-54 nem lehetett erősebb, mint az összes ellenséges tank, de jól felvehetné a versenyt a Panthers-szel és a Tigrisekkel.
  A fő német tank az "E" -50 volt, az úgynevezett "Oroszlán" -3. Az "Oroszlánhoz" hasonló autó, de erősebb, 1200 lóerős motorral és vastag páncélzattal. A 75 tonnás tömeg mellett a német harckocsi oldalpáncéljának vastagsága 140 mm-re nőtt, a homlok pedig 240 mm volt 105 mm-es fegyverrel és 100 el csőhosszúsággal. Az új német autó legyen a fő. Fegyverzetében és páncélzatában felülmúlja a szovjet, de több mint kétszer nehezebb.
  A T-54-es gyártása azonban csak most kezdődik.
  De 1947 nyara még melegebb. A németek ismét megpróbálják megtámadni Moszkvát. Szaratovba is áttörnek. A harcok késő őszig tartanak. A Fritzeknek még mindig sikerül bevenniük Saratovot. De a moszkvai régióban maximum hatvan-hetven kilométerre sikerült előrelépniük. Rzsev és Vjazma is, bár az utóbbit félig körülvették, a Szovjetuniónál maradt.
  Moszkva nincs meghódítva, a náciknak és brutalizált koalíciójuknak a lövészárkokban kell megküzdeniük a téllel. Ezúttal a szovjet parancs menti meg az embereket és halmoz fel erőt. Különösen a T-54 harckocsi. 1947. december 31-én pedig sikeresen tesztelték a MIG-15-öt, ami véget vet a német sugárhajtású repülőgépek monopóliumának a levegőben.
  Igaz, 1948 februárjában Leningrád hosszan tartó ostrom után elesett. Nagyon súlyos csapás a szovjet hatalom presztízsére.
  A Szovjetunió helyzete 1948 májusában reménytelenül átrendeződik. A németek és koalícióik irányítják a Kaukázust, majd a Volgát Szaratovig, Tambovot pedig Voronyezssel. Majd Oreltől keletre, majdnem Tula mellett, majd Vjazmában és Sam Rzsev közelében, egészen Arhangelszkig.
  Tehát mit lehet még tenni ilyen helyzetben? Ráadásul a japánok egész Primorye-t irányítják az Amur folyó mentén, és elfoglalták az egyetlen szövetségest: Mongóliát.
  A háború hét éve alatt pedig olyan földek vesztek el, amelyeken a Szovjetunió lakosságának legalább fele élt a megszállás előtt, és talán több is. A háború hét éve alatt a Vörös Hadsereg visszavonhatatlanul legalább húszmillió katonát és tisztet veszített. Nem számítva azokat, akik megsebesültek vagy nyomorékok lettek. Nem számítva a hatalmas veszteségeket és a hatalmas bombázásokat, ágyúzásokat és éhezést.
  Sztálinnak még az evakuált családokat is figyelembe véve nem több mint százmillió ember maradt ellenőrzése alatt, valószínűleg, talán kevesebb is. Közülük minden ötödik besorozzák a hadseregbe. Körülbelül húszmillió különböző katona. Ötéves kortól gyerekeket, nyugdíjasokat, első- és másodcsoportos mozgássérülteket helyezhettek a gépek elé.
  Az ország rendkívül mozgósított. Az 1947-es fegyverkibocsátás csak kismértékben csökkent... Szóval egyelőre nagyon korai véget vetni a szovjetek országának!
  Maga Sztálin mindenesetre nem így gondolta. Igen, és Hitler is meg akarta nyomni Oroszországot - hogy mindent egyszerre! Tehát nem volt kompromisszum.
  A nyáron a németek új offenzívát indítottak Moszkva ellen. Még mindig abban reménykedtek, hogy megtörhetik a fővárost és véget vethetnek a Szovjetuniónak. A Vörös Hadsereg oldaláról Moszkvát több mint hárommillió katona és milícia fedte le. Tizenkétezer harckocsival és önjáró fegyverrel voltak felfegyverkezve. Igaz, a T-54-es csak ötszáz körüli, főleg a T-34-85 és SU-100 harcolt. Az IS-3-at ekkorra már kivonták a gyártásból. Nagyon kevés IS-4 harckocsit gyártanak ennek a mastodonnak a technológiai megbízhatatlansága miatt . Hat IS-7 harckocsit gyártottak, de ez a jármű nem került tömeggyártásba. Bár valószínűleg hiába. 130 mm-es ágyújával át tudott hatolni a 75 tonnás Lion-3 240 mm-es páncélzatán. Igaz, a németeknek volt egy fejlettebb, 100 tonnás "Royal Lion" harckocsijuk 1800 lóerős motorral és egy 128 mm-es, nagyon hosszú csövű fegyverrel, 1260 méter/s lövedék sebességgel.
  De Sztálin valahogy lehűtötte a nehéz felszerelést, és inkább: még jobb, kicsi, de távoli.
  De másrészt a négy harcos: Zoya, Victoria, Elena, Nadezhda nem így gondolta. És most irányításuk alá vették az IS-7 harckocsit. Sőt, és a hetes számban. Így hát négyen saját költségükön készítették el ezt az autót. A lányok Szibériában aranyrudakra bukkantak, amelyeket a Honvédelmi Minisztérium alapítványának adományoztak. És most ki akarták lőni magukat ebből a csodálatos gépből.
  És éppen közeledett a jeles nap, 1948. június 22.. Hitler csapatai éppen a lakosságot vezették, és megpróbálták megkerülni és bekeríteni Rzsev szovjet városát.
  És az orosz demiurgosz istenek négy lánya, mint mindig, Oroszország számára kritikus pillanatban úgy döntött, hogy közbelép! Hiszen mindig a megfelelő időben és helyen mentik meg hazájukat, Ruszt!
  
  
  
  
  HA NEM LENNE ACÉLCSIPSZETŐ
  Általánosságban, furcsa módon, de a legtöbb párhuzamos univerzumban a második világháború és a Nagy Honvédő Háború lefolyása még rosszabb volt Oroszország számára, mint a valóság. Talán azért, mert az Európát átvevő fasiszta rezsim sokkal több lehetőséget rejtett magában, mint amennyit képes volt megvalósítani. A brutális totalitarizmus és a gazdaság piaci elemeinek kombinációja hatékonyabb, mint a nyugati liberális kapitalizmus és a centralizált, bürokratikus sztálinista modell. Szerencsére számos, objektív és szubjektív okból. A nagy szerencsével együtt a nácik nem tudták használni az ütőkártyáikat.
  Ennyi német kém bukott meg csak azért, mert a németek rozsdamentes kaparót használtak az iratokhoz, az oroszok pedig egyszerű vasat? És hogyan befolyásolta döntően egy ilyen apróság a háború menetét?
  Mindenesetre létezett egy párhuzamos univerzum, ahol már 1941 októberében egy nagyon maró hírszerző véletlenül felfedezte ezt a tényt. Az eredeti szovjet és a hamis német dokumentumok átnedvesedtek és ... A szovjet dokumentumokon a gemkapocs berozsdásodott, és ez észrevehető, de a németeken nem.
  Itt van egy apróság, és a Nagy Honvédő Háború lefolyására gyakorolt hatása nagyon jelentősnek bizonyult.
  Miután elkerülték a kudarcokat és a német ügynökök irányítása alatt dolgoztak, jelentős bizonyítékot fedeztek fel a szovjet csapatok offenzívájának előkészítésére Sztálingrád közelében. Olyan meggyőző, hogy a makacs Adolf Hitler egyetértett ezzel, és parancsot adott a Volgán álló náci csapatok csoportosítására. És ez számított.
  Ha a Rzsev-Szichov hadművelet során a Wehrmachtnál több mint kétszer annyi erővel rendelkező Vörös Hadsereg nem tudta áttörni a német védelmet, akkor Sztálingrád közelében az erőviszonyok a nácik számára kedvezőbbek voltak.
  Az 1942. november 19-i időjárás pedig nem kedvezett a támadó hadműveleteknek. A légi közlekedés, különösen a rohamrepülőgépek nem tudtak felszállni, és a tüzérségi előkészítés csak rendkívül korlátozott hatással volt a fejlett ellenséges védelemre. Az offenzívára induló szovjet csapatok elakadtak. Még a harckocsihadtestek beüzemelése sem tudott lyukat törni a náci védelemben.
  Heves harcok bontakoztak ki Rzsev-Szichovszkij irányban. Folytatták az újévet. Csak ezután, súlyos veszteségeket szenvedve, a szovjet csapatok mindkét irányban felfüggesztették offenzívájukat. Hitler kitartott a Volgánál, de Afrikában elkezdték verni a németeket. Churchill Montgomery egyiptomi offenzíváját a kezdet végének nevezte. Azt is mondta, hogy most a szövetségesek csak nyernek.
  Valójában Rommel, annak ellenére, hogy nagy erőket szállítottak Afrikába, nem volt szerencsés, és serege vereséget szenvedett vereség után. A háború két fronton való lebonyolítása érdekében a Harmadik Birodalomnak 1943 februárjában ki kellett hirdetnie a teljes mozgósítást.
  Ráadásul a Blau hadművelet fő céljai sem teljesültek. 1942-1943 telén azonban a Wehrmachtnak a valós történelemtől eltérően sikerült elkerülnie a súlyos vereséget keleten. Január végén a szovjet csapatok újraindították támadásukat a központban: a harmadik Rzsev-Szichov hadműveletben és Sztálingrád közelében. Ám a szilárd védelemben ülő ellenségen áttörni nem jó ötlet. A harcok az első világháborúra emlékeztettek. Elhúzódó, pozíciós. Amikor az, aki támadott, többet veszített, mint az, aki védekezett.
  A Leningrád blokád feloldását célzó "Iszkra" hadműveletet elhalasztották. Sztálin a lehető leggyorsabban le akarta vágni a Rzsev-párkányt, és Sztálingrád közelében legyőzni az ellenséget. A németek, emlékezve a múlt tél tanulságaira, aktívan védekeztek. És eddig sikerült visszaverniük a szovjet csapatok támadását. Mint kiderült, amikor a Fritzek készen állnak, nem könnyű áttörni a védelmüket. A német fegyveres erők minősége pedig továbbra is a csúcson van.
  A szovjet csapatok offenzívája február végéig tartott, de nem járt sikerrel.
  Március elején a szovjet parancsnokság támadást kísérelt meg Voronyezs irányában. A kezdeti sikerek után a Vörös Hadsereg Mainstein ellentámadása alá került. A nagy szovjet erőket bekerítették, és kénytelenek voltak visszatörni a csatában. A veszteségek, különösen a technológia terén, nagynak bizonyultak, és a németek szövetségeseikkel meg tudtak venni a lábukat ebben az irányban, és teljesen elfoglalták Voronyezst és külvárosait.
  Mainstein ellentámadása során a "Panthers" és a tömegesen "Tigers" először vett részt a csatában. Az új harckocsik részben igazolták a hozzájuk fűzött reményeket. Megfelelő használat mellett meghaladták a szovjet járműveket a közelgő csatában.
  Eljött a tavaszi olvadás, és a keleti fronton csend honolt. Heves harcok dörögtek Tunéziában.
  A Führer mindenáron megpróbálta megőrizni a lábát Afrikában. Ennek érdekében a nácik még példátlan lépésre is döntöttek. Ultimátumot adtak Francónak: vagy elengedte a német csapatokat Gibraltárba, vagy megbuktatják, mint a Vichy-kormányt. A Generalissimo megijedt és beleegyezett. Egyúttal Nagy-Britannia és az Egyesült Államok kormányához fordult könnyes könyörgéssel: ne üzenjenek hadat Spanyolországnak, mert nem az ő akaratából történt!
  1943. április 15-én a németek támadást indítottak Gibraltár ellen, odadobták a legújabb "Tigers"-t "Panthers"-szel. Az erőd két nap alatt több száz harckocsi csapásai alá esett. A keleti frontról visszahívott Paulus vezényelte a rohamot. Ironikus módon a németek csak 1943. április 1-jén tudták elfoglalni az utolsó negyedeket, Sztálingrád házait és a sztálingrádi gyárakat. Így Paulus részben rehabilitálta magát, és emellett a lovagkereszt tölgyfalevelére kapott tábornagyi rangot és kardokat.
  Gibraltár elfoglalása megakadályozta a brit és az amerikai hozzáférést nyugatról a Földközi-tengerhez. Ráadásul maguk a nácik a legrövidebb távolságon tudták megtámadni Marokkót, eltérítve a szövetséges erők egy részét Tunéziától.
  A tunéziai hídfőn meggyengült a támadás, majd Rommelt ismét áthelyezték. Hitler úgy döntött, hogy egyelőre leállítja a hadműveleteket Keleten, és megpróbálja átvenni az irányítást a Földközi-tenger felett.
  A szovjet parancsnokság is elkezdett kivárni a taktikát. Így tett Sztálin a valós történelemben, ezért úgy döntött, hogy most cselekszik. A kapitalisták vérezzék ki magukat hülyék. Hadd verjék egymást, mi pedig erőt gyűjtünk és lecsapunk, ha végre elfogy a gőzünk.
  A németek továbbra is birtokolták Tunézia északi részét, és az új Paulus tábornagy parancsnoksága alatt álló csapatok előrenyomultak Casablancára. Az amerikaiak a tigrisekkel és a párducokkal álltak szemben. Kiderült, hogy a Shermanjuk gyenge volt az ilyen tankokkal, valamint a továbbfejlesztett T-4-gyel szemben.
  Churchill pedig három hónapnyi habozás után mégis hadat üzent Spanyolországnak. Ekkorra azonban a németek már egész Marokkót elfoglalták, és betörtek Algériába. Franco költője nem volt sokkoló. Július 25-én a német csapatok elfoglalták Algír fővárosát, és megsemmisítő vereséget mértek a britekre. A sikert elősegítette Rommel ellentámadása, valamint a Kissilring hirtelen veresége és partraszállása Máltán.
  A keleti front stabil és nyugodt volt. Sztálin, akinek csapatai a korábbi csatákban súlyos veszteségeket szenvedtek, feltöltötte a Vörös Hadsereget. A németek új hadosztályokat is alakítottak és átvitték a Gibraltári-szoroson át a Földközi-tengerre.
  A német tengeralattjárók tevékenysége oda vezetett, hogy az amerikai és a brit flották űrtartalma csökkenni kezdett. És ez sem járult hozzá a sikerhez Európa legnagyobb déli tengeréért vívott csatákban.
  A Földközi-tenger fenyegető helyzete oda vezetett, hogy augusztus 6-án Churchill úgy döntött, hogy leszáll Franciaországban. A művelet azonban kedvezőtlen időjárási körülmények között zajlott, és rosszul volt előkészítve.
  Augusztus 10-én Rommel és Paulus egyesültek, és egy jókora üstöt alkottak Algéria keleti részén. Augusztus 19-én pedig már Mainstein, a csapdák alattomos mestere elvágta a szövetséges csapatokat a partoktól.
  A Fritz sikerét elősegítette az amerikaiak határozatlansága, akik korainak tartották az 1943-as franciaországi partraszállást, valamint a leszállóhajók akut hiánya. Nyugalom a keleti fronton. Ráadásul 1943-ban Németországban több mint kétszeresére nőtt a légiközlekedés, meghaladva az évi harminckétezer repülőgépet - szerencsére a németek több munkaerővel és ellenőrzött területtel rendelkeztek, mint a valóságban. Az új Focke-Wulf járművek erős páncélzattal és fegyverekkel, valamint 30 mm-es ágyúkkal pedig túl sok kárt okoztak a szövetséges repülésben.
  Az algériai és franciaországi katasztrófa 1943 augusztusát valóban fekete évté tette a szövetségesek számára.
  Sztálin még örült is az ilyen sikereknek. Churchill türelme azonban megszakadt. Keleten még a légi harcok is gyakorlatilag megszűntek, a partizánok aktivitása csökkent. A németek a volt szovjet állampolgárokból egyre több új alakulatot hoztak létre, sőt egyfajta báb önkormányzatokat is létrehoztak. Tehát a keleti helyi nacionalisták külön brigádjai már harcoltak Afrikában.
  Borisz bolgár cár a három legjobb hadosztályt is Tunéziába küldte, nyilván abban a reményben, hogy gyarmatokat szerezhet magának a fekete kontinensen.
  Szeptemberben Rommel jelentős offenzívát indított Egyiptomban. Az erők mennyiségi és minőségi fölényét kihasználva egy héttel a támadás jele után sikerült elfoglalnia Tripolit.
  A britek és az amerikaiak vereséget szenvedtek vereség után Líbiában. Ilyen feltételek mellett Churchill bejelentette a bolsevik Szovjetuniónak nyújtott segítség felfüggesztését, és követelte az ellenségeskedés azonnali fokozását. Sztálin úgy tett, mintha figyelmen kívül hagyná az ultimátumokat. Bár természetesen megtörténtek a támadó hadműveletek előkészületei. De Koba ravasz volt, és még a talajt is megpróbálta próbára tenni egy külön béke megteremtésére. Az egyik szeptember végére a németek teljesen elfoglalták Líbiát, beleértve Tolbukot is, sőt Egyiptomba is betörtek Alexandriáig.
  Paulusnak sikerült megkerülnie a legfontosabb angol erődítményt, és délre menni a Nílushoz. Valójában ez katasztrófát jelentett Nagy-Britanniának Egyiptomban. Továbbá a németek eljuthattak a Szuezi-csatornához és Irakba, és ott nem volt messze Baku.
  A késés veszélyessé vált, és Sztálin parancsot adott a Rzsev elleni támadás folytatására, valamint Sztálingrád visszafoglalására, és ezzel egyidejűleg az ellenség szétzúzására az észak-kaukázusiban.
  Vagyis októberben három irányban azonnal kiújultak az ellenségeskedések. És novemberben a Leningrádszkijról is.
  Azonban nem volt könnyű áttörni az ellenséget, aki jól be volt ásva, és erős nehéz tankjai voltak, "Panther" és "Tiger". A szovjet csapatok mély helyzetvédelemmel néztek szembe. És védekezésben az új német tankok és önjáró fegyverek jól működtek.
  Októberben és novemberben tehát nem történt jelentős előrelépés. Hacsak nem sikerült a német offenzívát megállítani a Szuezi-csatornán. Aztán csak átmenetileg... Paulus és Rommel azonban Szudán felé fordította csapatait. És elkezdték elfoglalni Afrikát.
  A Wehrmacht még nem áll készen a téli támadásra.
  Ezenkívül a Fritz nagy reményeket fűzött a "Panther" -2-höz, mint fejlettebb géphez, valamint a "Tiger" -2-höz és az "Oroszlánhoz".
  A tél eltelt a Vörös Hadsereg azon kísérletei között, hogy áttörje a Fritz védelmét. De sehol nem lehetett komolyabb sikereket elérni. Ha volt is áttörés, az ellenség egy ellentámadással helyreállította a helyzetet.
  És a helyzet tovább romlott. Nagy-Britanniában a katonai vereségek hátterében politikai válság alakult ki. Churchill kabinetje bizalmatlansági szavazást fogadott el. De hogyan is lehetne másként, ha a bölcsebb Paulus kiütötte Angliát Szudánból és Etiópiából.
  Az új kormány külön békét ajánlott Németországnak. Figyelembe véve a német tengeralattjáró-flotta több amerikai veszteségét, Roosevelt sem bánta. Ráadásul pozíciója Amerikában megrendült. Igen, és a japánoknak sikerült pár kis győzelmet aratniuk, lelassítva az amerikai előretörést. Úgy, hogy a nézőpont - a mi kunyhónk diadalmaskodott a szélén.
  Hitler azonban eleinte túlzó feltételeket támasztott. Aztán kompromisszummá vált a francia földek és Egyiptom, valamint visszaadják a korábban Olaszországhoz tartozót. Szudán szintén a Harmadik Birodalom birtokába kerül, de a Szuezi-csatornát közösen üzemeltetik.
  Így a Führer, miután kioldotta a kezét Nyugaton, minden erejét Keletre vetette. A náci offenzíva májusban kezdődött Moszkva ellen. A francia és a brit gyarmatoknak köszönhetően Líbiának már volt elég olaja, Hitler pedig a lehető leggyorsabban győzni akart.
  Ráadásul Türkiye egy második frontot is nyitott.
  A Vörös Hadsereg azonban már a szovjet fővárosért vívott csatákban hihetetlen kitartásról és hősiességről tett tanúbizonyságot. A német előrenyomulás üteme átlagosan nem haladta meg a napi egy kilométert. A nácik augusztus végéig maximum száz kilométert tudtak előretörni, alig több mint háromszáz áttörési szélességgel.
  Megközelítették Moszkvát, de befutottak a Mozhaisk védelmi vonalába. Ezek szerény eredmények voltak. Ezenkívül a szovjet csapatok folyamatosan ellentámadást indítottak az ellenség ellen. A harcokban új szovjet tankok, T-34-85 és IS-2 vettek részt. Nem lehet azt mondani, hogy a németek teljesen elvesztették az előnyeiket, de a Vörös Hadsereg nem állt meg, akárcsak a tudomány!
  Megjelentek az új szovjet Yak-3 és LA-7 vadászgépek, amelyek képesek versenyezni a német propeller hajtású repülőgépekkel. Igaz, az ellenségnek cserébe nagyon erős reaktív ütőkártyái vannak. Az ME-262-nek és a HE-162-nek nem volt analógja a világon. Hitler úgy döntött, hogy betiltja az ötven tonnánál könnyebb harckocsik gyártását és fejlesztését. Ennek eredményeként a T-4-et és a Panthert feladták. A "Panther" -2 50,2 tonna súlyúnak bizonyult, és egy erős fegyvernek bizonyult, 900 lóerős motorral. "Királytigris" és "Oroszlán" és teljesen hullámzott szörnyek 70 tonna alatt. A szovjet autók a pártrendelet szerint nem haladták meg a 47 tonnát.
  Mivel nem sikerült elfoglalniuk Moszkvát, a nácik Leningrád felé fordították figyelmüket. Ez a város nagyon megfogta őket. Szeptemberben megkezdődött a tömeges ágyúzás. 1000 milliméteres kaliberű fegyverek és szárnyas lövedékrobotok is részt vettek rajtuk.
  Hitler elrendelte, hogy bármi áron elfoglalja Leningrádot.
  A városnak szeptemberben októberben három támadást sikerült visszavernie. A németek azonban tízről húsz kilométerre tudtak előrelépni, és elfoglalták a peterhofi hídfőt is. Helyenként egységeik behatoltak a városba, rontva a csoport hadműveleti helyzetét. 1944 novemberében, a nácik parlamenti választásokon aratott győzelme után, Svédország is beszállt a Szovjetunió elleni háborúba.
  Aktívan hirdette a szlogent: bosszút Nagy Péter és Sándor vereségeiért. Új svéd hadosztályok érkeztek a frontra, és a finnekkel együtt észak felől támadást indítottak a város ellen. A nácik pedig többek között a Sturmtiger és a még erősebb Sturmaus, valamint az E-100 harckocsi, a világ első, száz tonnát meghaladó tömeggyártású szörnyeteg felhasználásával folytatták a támadásokat.
  A szovjet katonák és milíciák hatalmas hősiessége és ellenálló képessége, valamint a Novgorod elleni kétségbeesett elterelő ellentámadás ellenére nem sikerült megmenteniük a várost. Az utolsó negyedév azonban csak 1945. január 27-re esett, példát mutatva a határtalan rugalmasságra. És maga a város egy egész háztömbben kitartott: 1270 nap! Valószínűleg a város leghosszabb blokádja a modern háborúkban.
  Bár a németek és szövetségeseik óriási veszteségeket szenvedtek el, a célt részben sikerült elérni. A második legnagyobb és legfontosabb szovjet város elesett, és a legerősebb ellenséges csoport kezei eloldódtak.
  Télen heves harcok folytak. A németek erős és fő sorozatú, sugárhajtású repülőgépekkel használtak. Velük szemben a Szovjetuniónak nem volt paritásos hatalma. Ez megnehezítette az előny elérését a levegőben. Ellenkezőleg, ott az ellenség dominált. Csakúgy, mint eddig, a német tankok is megőrizték előnyeiket. És még növelte őket az "E" sorozat megjelenésével.
  A "Tigers"-hez és a "Panthers"-hez képest az "E" sorozat tankjai sűrűbb elrendezésűek, alacsony sziluettűek, és ennek köszönhetően szögben sokkal vastagabb páncélzattal rendelkeztek.
  A szovjet tudomány válasza eddig csak az IS-3 volt, a torony erősebb homlokvédelme. A T-54 még fejlesztés alatt állt, és a T-44 sem volt sikeresebb.
  1945 májusában Hitler azonban megváltoztatta a terveit. Az egyéni támadásokra korlátozva a fő offenzívát a Kaukázusban hajtotta végre. Ott kényelmesebb volt harcolni. Így Sztálingrád elfoglalása után a szovjet csoportosulás ellátása nehézkesnek bizonyult. Ráadásul februárban a szovjet csapatok súlyos vereséget mértek az oszmánokra a Kaukázuson túl, így a törökök menekülésre kényszerítették Jerevánból, és felszabadították a Kars régiót.
  A németek áttörték a védelmet, és a Volga mentén elhaladva elérték a Kaszpi-tengert. Groznij június 15-én, makacs harcok után, Szuhumi június 23-án, Zugdidi június 29-én esett el. Tbiliszit július végén foglalták el Kutaiszival együtt. Augusztusban a fasiszta keselyűk végül elfoglalták Dagesztánt, valamint Potit, és kimentek északról Örményországba. Szeptemberben egyesültek a törökökkel, és megkezdődött a Baku elleni támadás. A kulcsfontosságú város 1945. november 6-ig kitartott. Külön csaták a hegyekben, különösen Jerevánban, december végéig elhúzódtak.
  A központban is heves harcok folytak. A németek közel tudtak jönni Tulához, és el is tudták venni Kalinint, de aztán megállították őket. Ennek ellenére közeledett a frontvonal, és helyenként már nem volt több nyolcvan kilométernél a fővárostól.
  1946 forró téllel kezdődött. A szovjet parancsnokság, amely meg akarta előzni a német offenzívát, kétségbeesetten rohant az ellenségre.
  Sajnos a levegőben az ellenség előnye csak nőtt. Sajnos a Luftwaffe sugárhajtású repülőgépei mindent javítottak. Az ME-262 új módosításai jelentek meg, köztük az ultra-nagy sebességű. Szintén erős TA-183 sugárhajtású vadászrepülőgép, fejlettebb NE-262 szárnyas szárnyakkal, és a repülőgépgyártás igazi remeke az ME-1010 irányított szárnyakkal.
  És a Szovjetunióban a Yak-9 maradt a fő vadászgép. Egykor új, de mára egyértelműen elavult gép.
  De a Luftwaffe is rendelkezik Yu-287-essel, és megjelent egy Yu-387, TA-400, TA-500 sugárhajtású bombázó. És sugárhajtású támadó repülőgépek. És a HE-377 reaktív és a HE-477 is reaktív és többcélú.
  És az E-70-es sorozat olyan tankokkal, mint a King Tigris, de sokkal erősebb védelemmel.
  A Führer születésnapjára 1946. április 20-án fémből bemutatott piramis alakú tank pedig igazi remekművé vált. Hitler személyesen adta neki a "birodalmi oroszlán" nevet.
  Az autó egy hosszúkás, lapított piramis volt, kis görgők borították a tartály teljes alját. Így nem volt raklapja, ami jelentősen növelte az átjárhatóságot. Ezenkívül a tartálynak nem volt tetője, és minden szögből származó páncélja nagy racionális dőlésszöggel rendelkezett. A 99 tonnás tömegű autót 128 mm-es, 100 EL hosszú csövű légvédelmi ágyúval szerelték fel, 1800 lóerős motorral és 300 milliméteres frontpáncéllal. Ezenkívül a lemezek racionális dőlésszöge nagy, az első elülső felében és 250 milliméter a második ferde felében. Így kiderült, hogy ez a világ legerősebb tankja, áthatolhatatlan minden tüzelési pontról és felülről bombákkal támadva.
  A Führer azonnal elrendelte, hogy mielőbb állítsák gyártásba, és ezzel egyidejűleg készítsenek egy tarack- és bombavetős rohammódosítást.
  Szóval a nácik felhalmoztak, le kellett volna győzni őket. De sajnos egy nagyon makacs és technikailag erős ellenséget fogtak el. Május végén pedig a hagyomány szerint, amikor az utak kiszáradtak, megkezdődött az offenzíva.
  Fritz megpróbálta megkerülni Moszkvát és Tulát. A csaták javában zajlottak, feszültségben és terjedelemben példátlanul. De a szovjet csapatok méltóak voltak arra, hogy legyőzhetetlennek nevezzék őket. Három hónapig tartó folyamatos harcok során a nácik csak Tulát tudták bekeríteni, Kashinába menni, és északról megközelíteni Moszkvát, részben megszakítva a kommunikációt. A harcok már a város utcáin is folytak.
  Sztálin elhagyta a fővárost, és Kujbisevbe menekítették. A nácik azonban júliusban offenzívát indítottak Szaratov ellen. Ez a város augusztus 8-án esett el. Mivel Kujbisev most veszélyesen közel volt a fronthoz, ez a legfelsőbb parancsnok áthelyezte főhadiszállását Szverdlovszkba. A moszkvai harcok szeptemberben is folytatódtak. Kashira 18-án esett el. Október elején szinte körülvették a Szovjetunió fővárosát, 29-én pedig makacs harcok után Kujbisev is elesett. Ezenkívül a németek elfoglalták Guryevet és Uralszkot.
  A november szörnyű csatákban telt. November 7-én a Fritz behatolt a Kremlbe, de egy kétségbeesett ellentámadás visszaverte őket. És ebben a csatában meghalt Moszkva megbízott parancsnoka, Rokossovsky marsall!
  A híres szovjet pilóta, Kozhedub pedig lelőtte a 100. német gépet, és ő lett az első szovjet személy, aki négyszer elnyerte a Szovjetunió hőse címet. És 1946. november 7-én is.
  December 4-én végleg bezárult a Moszkva körüli blokádgyűrű. Ám a főváros és hősi helyőrségének maradványai az ortodox karácsonyig, 1947. január 7-ig harcoltak.
  A főváros elleni támadást Mainstein vezette. Ezért Hermann Göring után a Vaskereszt Nagykeresztje második rendjével tüntették ki.
  De a háborúnak még nincs vége. A szverdlovszki Sztálin megígérte, hogy folytatja a harcot. A németek is eléggé kimerültek. Délen csapataik megközelítették Penzát és Uljanovszkot, és megálltak. Márciusban a szovjetek ellentámadásokat indítottak. Áprilisban azonban mégis kénytelenek voltak elhagyni Rjazant. Májusban pedig a nácik körülvették Gorkij városát, és dél felé törtek át Kazanig. Júniusban a Fritz elfoglalta Orenburgot és megközelítette Ufát. A Vörös Hadsereg ellenállása meggyengült, a morál megdőlt és tömeges dezertálások kezdődtek. Ezek azonban mindig is voltak, de a főváros bukása után sokszorosára fokozódtak. Senkinek nincs kedve meghalni Sztálinért. De másrészt az emberek a fasizmus ellen harcoltak hazájukért.
  A szovjet kormány tekintélye is csökkent. Júliusban a németek betörtek Szverdlovszkba. Sztálin és kísérete Novoszibirszkbe ment. Az Urálban augusztusig javában folytak a csaták... A németeket hátráltatta a kommunikáció hossza és a partizánok aktív fellépése. De a további háború már értelmét vesztette.
  Sztálin azonban még reménykedett valamiben. A németek szeptemberben törtek be Tobolszkba. Ám a szakadó őszi esők késleltették őket. A tél közeledte leállította az offenzívát Szibériában, de a náciknak sikerült elfoglalniuk egész Közép-Ázsiát. Télen nem mertek Novoszibirszkbe menni. De Sztálin is megbetegedett, és egy melegebb Vlagyivosztokba költözött.
  Eljött 1948. A nácik már hajlékonylemezekkel voltak felfegyverkezve. Ezenkívül megjelentek a turbóhajtóművek kompaktabb tartályai. Valójában, miután melegebb lesz, marad a győzelmes menetelés és a városok elfoglalása.
  Berija azonban megmérgezte a már súlyosan beteg Sztálint, és felajánlotta a Harmadik Birodalom kapitulációját, feltéve, hogy a szovjet hatalom megmarad Szibériában.
  Hitler, aki maga is rohadt belefáradt a háborúba, majdnem beleegyezett, de kezdetben 1948 májusában elfoglalta Novoszibirszket. A feladást pedig 1948. június 22-én írták alá egy szimbolikus napon - pontosan hét évvel a Szovjetunió elleni támadás óta. Ezzel véget ért a második világháború. Az Egyesült Államok 1945-ben legyőzte Japánt és kipróbálta az atombombát. Tehát a Führernek nincs mit beavatkoznia az óceánon túlra.
  Beria azonban nem sokáig uralkodott. A leghíresebb szovjet ász, légi marsall, a Szovjetunió hétszeres hőse, Kozhedub képes lesz katonai puccsot végrehajtani és megdönteni a GKO népszerűtlen elnökét. Beriát és számos bűntársát lelőtték. Magában a Harmadik Birodalomban 1953 márciusában a hazafiak megölték Hitlert. Goering pedig valamivel korábban halt meg kábítószerrel, míg Himmlert összeesküvés gyanúja miatt lőtték le.
  Heves küzdelem bontakozott ki a Schellenberg vezette SS és a Generalissimo Mainsteinnel felálló fegyveres erők között. Az egész polgárháborúvá fajult. Ennek eredményeként a Harmadik Birodalom összeomlott. És a csonka Szovjetunió fokozatosan kezdte visszaállítani befolyását. A történelem ismét egy spirálba ment. A fantasztikus Németország felemelkedése, hirtelen megduzzadt, mint Dzsingisz kán birodalma, majd a fő vezető halála - káosz és kihalás.
  És a fejedelemségek fokozatos összegyűjtése, csak Bajkalszk városa lett a főváros. A sok tartományra osztott Szovjetunió a németek által felállított bábtartományokkal ismét egyesült. A legnagyobb győzelem Moszkva annektálása volt, amely ledobta magáról a náci igát. Igaz, Ukrajna, Fehéroroszország és a balti államok, valamint Grúzia, Örményország, Azerbajdzsán megőrizte szuverenitását. A Harmadik Birodalom összeomlása után az Egyesült Államok lett a világ hegemónja. Kínában is Amerika-barát kormányt hoztak létre.
  De fokozatosan az Égi Birodalom egyre függetlenebbé vált. A Szovjetunióban a tényleges Kozhedub diktatúra után lényegében elnöki alkotmányt hoztak létre, de két ciklusra korlátozták a hatalmat. A választásokat alternatív alapon tartották, az elnöki posztot másként hívták: népelnök.
  Az ország vegyes és virágzó gazdasággal rendelkezett.
  De íme, hogyan változott a történelem egyetlen gemkapocstól. A második világháborút elvesztették, bár bátran harcoltak. Az eredmény pedig katasztrofális volt. Ráadásul Németország csak egy ideig tudott nagyot szerezni.
  Igen, és az Egyesült Államok fokozatosan veszített befolyásából, a világ többpólusúvá vált, ami azt jelenti, hogy egyre nagyobb a káosz benne. Másrészt kisebb a rend. És akárcsak a jelenlegi huszonegyedik században.
  Nos, miért vonzza az emberiséget annyira a széttagoltság és a káosz?
  
  
  SZTÁLIN HELYETT TROCSKIJ
  Tuhacsevszkij hadjárata Varsó ellen sikertelennek bizonyult, elsősorban Sztálin hibája miatt, aki ahelyett, hogy a Varsó felé nyomuló vörös csapatok déli szárnyát fedezte volna. az első lovas hadsereget Galícia felé fordította. Ráadásul a József parancsnoksága alatt álló nagy erők ellenére sikerült legyőzni a lengyelektől. A Vörös Hadsereg a varsói csatát is elvesztette. A lengyelek ellentámadásba lendültek, elfoglalták a területet, így Szluckot is, sőt több napra Minszket is elfoglalták.
  A Nyugat azonban akkor nem merte finanszírozni a további véres csatát a bolsevikokkal. Varsó békét kötött, és a polgárháború gyorsan véget ért.
  De létezik a történelemnek egy alternatív menete is, és egy a sok párhuzamos univerzum közül. Ott Lenin elrendelte a katonai ügyekben nem túl tehetséges és szeszélyes Sztálin eltávolítását a déli szárny parancsnoksága alól, és létrehozta Tuhacsevszkij parancsnoki egységét, miközben megtartotta Budjonnij első lovasságát.
  Ebben az esetben a Varsótól délre megkísérelt ellentámadás nem ment át, és az ihletett Vörös Hadsereg ádáz csatában aratott győzelmet. Lengyelország fővárosa elesett. Miután egy ideig benne állt, és további erősítést tanított, Tuhacsevszkij Lvovba és Krakkóba költözött.
  Egy ideig még folyt a harc Wrangel ellen, és egy újabb offenzívával a Krím-félszigeten. Ezután a Vörös Hadsereg északon elfoglalta a balti államokat, délen pedig felszabadította Azerbajdzsánt, Örményországot és Grúziát. Átmeneti nyugalom volt. Szovjet-Oroszország pihenésre és átmeneti haladékra szorult, ez lett a NEP. De Trockij továbbra is ragaszkodott a cári Oroszország összes földjének visszaadásához. Ennek eredményeként 1921 nyarán a Vörös Hadsereg a Nyugat beleegyezésével Finnországot is megszállta.
  1922-ben Primorye-t is visszafoglalták, majd Szahalin északi részét. Trockijnak, akinek a Katonai Forradalmi Tanács elnöki jogköre jelentősen megerősödött, sikerült átvennie Lenin helyét, és meglökni Sztálint, akit másodlagos szerepkörökbe taszítottak.
  Bármilyen furcsa is, a személyes hatalom erősödésével a kapitalizmus elemei egyre inkább megerősödtek a gazdaságban.
  Maga Trockij nagyrészt azért lett baloldali, mert szentebb akart lenni a pápánál vagy radikálisabb Sztálinnál. Egy rendkívül tehetséges zsidó azonban hatalomra jutva kiegyensúlyozott külpolitikát folytatott. A kommunista eszmék feladása nélkül igyekezett egyúttal piaci elemeket is meghonosítani, és jó kapcsolatokat biztosítani a világ többi kapitalista országával.
  Hitler hatalomra jutása Németországban nem hozott alapvető változásokat a világpolitikában. A Führert gyorsan a helyre mutatták - megtiltották a versailles-i korlátozások eltörlését, illetve az egyetemes sorkatonaság és a katonai hatalom visszaállítását. Mint ahogy a náciknak megtiltották az antiszemita törvények bevezetését és még sok mást.
  Csak az a helyzet, hogy Hitler alatt a német gazdaság kikerült a válságból, de a fasizmus soha nem öltött radikális formákat, megmaradt mérsékelt nacionalizmusnak némi tekintélyelvű vonásokkal, egyetemes ifjúsági szervezeteknek, mint a Hitlerjugend.
  A Szovjetunió Leon Trockij vezetése alatt gazdaságilag gazdag hatalommá vált fejlett nehéziparral.
  A Szovjetunió gazdasága inkább piacorientált volt, mint Sztálin gazdasága, de ötéves tervek formájában tervezési elemeket is tartalmazott. Magas a születési ráta, főleg, hogy Trockij is betiltotta az abortuszt - azt mondják, annyi üres föld van Oroszországban, és nincs semmi, ami lyukakként tátonghatna.
  Mivel a német hadsereg létszáma 100 ezerre korlátozódott, Lengyelország pedig már szovjet, szocialista köztársasággá változott, nem nagyon lenne mit harcolni senkivel. Moldova még 1921-ben visszakerült Oroszországhoz - visszagyűjtve a királyi földeket.
  Maga Trockij is támogatta egy kicsit a nemzetközi világot, de a világforradalom célját kezdték elhallgatni. Részben, mint Sztálin idején.
  De a háború mégis keletről jött. Japán katonai akcióba kezdett Mongólia ellen. A Felkelő Nap Országa Olaszországgal együtt a világ fő megszállóivá vált. Igaz, Mussolini kénytelen volt ambícióit Etiópia elfoglalására korlátozni - ez az egyetlen afrikai ország, amely nem volt valakinek gyarmata. Japán, amely szintén még nem mert egyedül harcolni Nagy-Britanniával, és még inkább az Egyesült Államokkal, bemászott Kínába. És egyre többször került ide.
  Sok kínai van, és minden töredezettségük ellenére komoly ellenfélnek számítanak. És akkor a szamuráj Mongóliába került... 1941 tavaszán ott komoly csaták bontakoztak ki.
  Trockij úgy döntött, hogy a Szovjetunió már elég erős ahhoz, hogy teljes körű háborút vívjon a szamurájok ellen. Ráadásul a szovjet diktátor bosszút akart állni az 1904-1905-ös vereségért. Szárazföldön a Vörös Hadsereg egyértelműen erősebb a japánoknál, különösen harckocsikban. De a tengeren a csendes-óceáni flotta még nem érte el a paritást. De Lev Davydovich nem tudta feladni Mongóliát.
  A Vörös Hadsereg először megállította a szamurájok előrenyomulását. 1941. augusztus 20-án offenzívára került sor Khalkhin Gol ellen, amely a Vörös Hadsereg győzelmével végződött. Ezt követően Trockij azt követelte Japántól, hogy adja vissza Dél-Szahalint és a Kurilokat.
  Természetesen visszautasítás következett, és nagyszabású háború kezdődött. Csak a Nagy Honvédő Háborúval ellentétben idegen területen vívták. Bár kevés vérrel ezt nem lehet mondani.
  A csaták teljes körűek voltak, a japánok hevesen ellenálltak, nem adták meg magukat. De a szovjet csapatok szinte minden művelete sikeres volt. A védelem az erőteljes tüzérségi előkészítés után áttört, és a harckocsik, köztük a legújabb nagy teljesítményű T-34, LT (nehéz Lev Trockij!), Leküzdötték a holttestek és fémek heves árkát.
  Először a Felkelő Nap országának harcosait űzték ki Mandzsúriából. Több egymást követő hadműveletet hajtottak végre, amelyek 1941 novemberétől 1942 augusztusáig kilenc hónapig tartottak. A szovjet csapatok bevonultak Észak-Koreába ... Szahalinon is voltak csaták. A japánok meg is próbáltak haladni - harminc kilométert haladtak előre, de megállták őket és megfulladtak a vértől.
  1942 szeptemberében megtámadták Port Arthurt. A japánok tengeri támogatást használva próbálták tartani a vonalat. A szovjet csapatok áttörték a frontot, de az ellenségnek csapatok ledobásával sikerült megállítania az előrenyomulást.
  De a szamurájok sokáig nem tudták kivonni az ellenállást. A szovjet repülés átvette és bombázta a hajókat. Ráadásul a japánok túlságosan elutasítóak az életükkel kapcsolatban - még ejtőernyőt sem vittek a csatába. Emiatt a fő légi elitek halála után a szamurájok ellenállása az égen érezhetően gyengült. És a szovjet repülés sokkal magabiztosabban kezdett nyerni.
  Ezenkívül a szovjet tervezők új fejlesztései fokozatosan semmissé tették a japán vadászgépek manőverezési képességét. 1942 decemberében, egy újabb heves támadás után Port Arthurt elfoglalták, és Szöul ugyanabban a hónapban elesett.
  1943 következő hónapja a dél-koreai januári offenzívával és Pusan kikötőjének elfoglalásával kezdődött.
  Japán elvesztette a szárazföldi csatákat, és egyre több sebzést szenvedett az égen és a tengeren. 1943 februárjában a szovjet csapatok elfoglalták Pekinget. Márciusban pedig heves harcok után Dél-Szahalint felszabadították. Áprilisban és májusban a szovjet fegyverek újabb győzelmei voltak a tengeren... A megnövekedett tengeralattjáró-flotta, repülőgépek és hajók, amelyek a Balti-tenger felől közeledtek, különösen hatékonyak voltak.
  1943 júniusában a szovjet csapatok kiűzték a japánokat Sanghajból is. Így, miután kialakította saját megszállási övezetét.
  Júliusban, augusztusban az ejtőernyősök és a tengerészek felszabadították a Kuril gerincet az ellenségtől. Japán rendkívül nehéz helyzetbe került. A szovjet repülés növelte ütőerejét, egyre többet bombázott, és a Felkelő Nap országának haditengerészete olvadt. 1943 októberében Trockij úgy döntött, hogy megtámadja Okinavát - egy ruhapróbát a japán metropoliszért vívott csata előtt. A harcok hevesek voltak, és a szamurájok tömegesen használtak fegyvereket: kamikaze pilóták.
  Az epikus csata két hónapig és egy hétig tartott, ami végül Okinawa elestével ért véget. És 1944 januárjában Tajvan is felszabadult.
  Japán most a teljes katonai katasztrófa küszöbén állt. Hirohito csak az Egyesült Államok és Nagy-Britannia oldalán számíthatott a háborúba való belépésre, a fasiszta Németország akkoriban még túl gyenge volt katonailag, Mussolinit pedig nem volt olyan könnyű megszerezni Trockijt a Csendes-óceánon.
  Az USA és Nagy-Britannia azonban célzásokat tett, de nem sietett a háborúba való belépéssel. Különösen Indiában tört ki hatalmas brit-ellenes felkelés. A mérsékelt Gandhit a radikálisabb nacionalisták és a baloldal lökte félre. Ennek eredményeként ott igazi háború kezdődött. Churchill, aki Chamberlaint váltotta, makacs volt, és igyekezett mindenáron ellenőrzése alatt tartani Pakisztánt és Indiát. Ez egy elhúzódó és keserű háborúhoz vezetett, amely megbéklyózta a brit erőket.
  Az amerikaiak passzívan léptek fel a külpolitikában: a kunyhóm a szélén van!
  1944 márciusában a szovjet csapatok annak ellenére, hogy az időjárás még nem volt túl kedvező, partra szálltak Hokkaidóban. Három hetes harc tartott, és a japánok vereségével ért véget. Ez a siker megrendítette a császárnak a metropolisz bevehetetlenségébe vetett bizalmát.
  A szárazföldi és tengeri harcok 1944. május 11-ig folytatódtak, amikor is a kimerült Japán megadta magát.
  A szovjet csapatok részvételével zajló harcok 1941. április 10-től 1944. május 11-ig tartottak, és három évig, valamivel több mint egy hónapig tartottak. A szovjet hadsereg vesztesége 960 ezer katona és tiszt volt. Valamivel több mint hatvanezer békés szovjet állampolgár is meghalt. Az ágyúzástól, a Szahalinon és a primorei határon folytatott harcoktól. És körülbelül hárommillióan sérültek meg, ebből négyszázezer rokkant lett.
  Általánosságban elmondható, hogy a Szovjetunió jelentős győzelmet aratott, és sikerült szovjetbarát rendszereket telepítenie Kínában és Koreában, és csapataival elfoglalta a Felkelő Nap országának minden birtokát.
  Trockij elvtárs tekintélye tovább erősödött mind az országon belül, mind a nemzetközi színtéren.
  1946-ban felbocsátották az első mesterséges műholdat a Szovjetunióban. 1950-ben pedig elküldték az első szovjet űrhajóst a földkerekségre. Romániában Mikeás király beleegyezett, hogy katonai és gazdasági szövetséget köt a Szovjetunióval. Hamarosan kormányváltás Magyarországon. Csehszlovákiában pedig régóta uralják, igaz, nem egészen a kommunisták, hanem a baloldali szovjetbarát erők.
  1951-ben háború tört ki Törökország és a Szovjetunió között. Akkoriban még sem az Egyesült Államoknak, sem Nagy-Britanniának nem volt atombombája, és egy igazi mészárlásba kezdeni egy olyan erős ellenséggel, mint a Szovjetunió és szövetségesei, a Nyugat öngyilkossága volt.
  A szovjet hadsereg alig egy hónap alatt legyőzte Törökországot. Látva, hogy a Nyugat reakciója rendkívül lomha... Britaya sokáig harcolt az indiánokkal, de végül katonák százezreit veszítette el, és elvesztette az irányítást legnagyobb kolóniája felett. Az USA-ban gazdasági válság van, és a feketék lázonganak.
  Trockij döntést hoz: és két hónapon belül a Vörös Hadsereg átveszi az irányítást az egész Közel-Kelet és Irán felett, Egyiptomban pedig szovjetbarát kormány kerül hatalomra. A britek és a franciák ütik a fogukat. Hitler pedig a Szovjetunió oldalára áll, és ezért lehetőséget kap az osztrák Anschlussra.
  De Gaulle hatalomra kerül Franciaországban. Nagyon elégedetlen a szovjet terjeszkedéssel, és keresztes hadjáratról beszél keletre, a bolsevizmus ellen. Trockij éppen ellenkezőleg, az európai terjeszkedésről álmodik, a helyzet felforrósodik.
  Adolf Hitler, kihasználva azt a tényt, hogy a Szovjetunió immár szövetségben van, megkezdi Németország militarizálását. Algírban és Marokkóban pedig Franciaország ellen nagy felkelés tör ki.
  De Gaulle dühös, követeli, hogy Németország hagyja abba a katonai előkészületeket. Válaszul a Führer az 1914-es határok visszaállítását követeli, és azzal fenyeget, hogy a milíciát az ellenség ellen veti.
  Mindkét fél felszámolja a fenyegetéseket és csapatokat vonz a határokhoz. A ravasz Trockij nem lép be a háborúba, hanem tankokat és repülőgépeket ad el Németországnak hitelre. Harc bontakozik ki a nácik és a franciák között. Belgium belép a háborúba, de ez csak rontja Franciaország helyzetét, amelyet a gyarmatokon zajló lázadás és a kommunisták különböző frontokon való tevékenysége béklyóz. A németek azonban nem aratnak gyors győzelmet, hanem megrekednek a Mangio vonalon, de aztán elfoglalják Belgiumot. Másfél év háború után a nácik közel kerültek Párizshoz.
  De Gaulle békét köt, és visszaadja a németeknek Elsartzot és Lotaringiát. Belgium is megvált területének egy részétől. A Führer erősíti befolyását. 1955-ben a Szovjetunió atombombát tesztel. Trockij Csehszlovákiát is a Szovjetunióba foglalja. A németek valóban eltávolodnak a Szudéta-vidéktől, de sokkal kevésbé az etnikai határoktól. De nincs mit ringatniuk...
  Hitler kénytelen megalázni ambícióit, és örülni, hogy sikerült Nyugaton terjeszkednie és Ausztria rovására. Ezenkívül a nácik megtámadják Dániát, és visszaállítják az 1914-es határokat és birodalmuk északi részét.
  Trockij 1960-ban halt meg, nyolcvanadik születésnapját ünnepelve. Rossz szokások és fizikai állapot megőrzése nélkül a Szovjetunió elnöke az utolsó ügyekig megőrizte a gondolkodás tisztaságát.
  Az elnöki posztot fiának, Dávidnak adta át, és ezzel megalapította a világ első kommunista dinasztiáját. Ekkorra a Szovjetunió fokozott centralizáción és alkotmánymódosításokon ment keresztül, amelyek megtiltották a kilépést. Hitler a hatalmat is átadta egyik mesterséges megtermékenyítés eredményeként megszerzett fiának , de versenyszerűen.
  A fiú azonban még túl fiatal, és Hitler halála után a nácik szétváltak, és hamarosan a balszárny került hatalomra. A világ biztonságosabbá vált, de a gyarmati rendszer összeomlása újabb instabilitási háborút indított el. A kiutat egy kommunista koalíció létrehozása jelentette. Kölcsönös segítségnyújtást végeztek benne, és kísérletet tettek a szocializmus felépítésére a fekete kontinens körülményei között.
  De a világkommunizmust számos piaci elem különböztette meg, és kombinált rendszer volt.
  Eközben a Szovjetunión belül egyre nőttek az ellentétek. Az egyik párt politikai dominanciája már nem felelt meg a növekvő oligarchiának. A vörös hullám üzletemberei változást és politikai hatalmat akartak. A tervgazdaság és a politikai felvásárlások eddigi sikerei részben kompenzálták az ellenzéki hangulatot. De a dolgok megváltoztak az Egyesült Államokban. Megjelent egy új vezető, aki megtörve két párt monopóliumát: a demokrata és a köztársasági, létrehozta a harmadikat - hazafiat.
  És miután hatalomra került, autokráciát hozott létre. Egyúttal keresztes hadjáratot indítanak a kommunizmus ellen. Dávid meghalt, és ezt követően összeesküvések és frakcióharcok egész sora kezdődött. Ennek eredményeként az ország megrendült. De most a frakciók közötti harc a Szovjetunió elnöki posztjának elfoglalásával ért véget, és az emberek ezen megnyugodtak.
  Aktív térbővítés történt. 2015-ben a Plútó lett az utolsó bolygó, amelyet emberi űrhajós látogatott meg. Az emberek rövid ideig ellátogathattak a Jupiter felszínére. Igaz, különleges illatú fürdőkben kellett feküdniük.
  A Szovjetunión belül a kapitalista elemek még megerősödtek. Szegényekre és gazdagokra rétegződés történt. Voltak igazi milliárdosok, és egyben a Politikai Hivatal tagjai is. A kommunizmus egyre inkább egybeolvadt a pénzügy oligarchiájával, és egyre kevésbé lett más, mint a kapitalizmus. Még a jövedelemadó is lineárissá vált a Szovjetunióban, és egységes százalékot vezettek be. Ez természetesen homályos elégedetlenséghez, és apró zavargásokhoz vezetett.
  Ám a helyzet egyelőre nem ment ki az irányítás alól. A valóságban azonban a kommunizmus külső jellemzőivel a társadalmi garanciákat egyre inkább megnyirbálták. Különösen az orvostudomány és az oktatás vált részben fizetőssé, megjelentek a munkanélküliek és a munkaerőpiacok.
  Victoria Vilnába ért, és már nem emlékezett a párhuzamos világra. Most folytatnia kellett az orosz hadsereg vezetését.
  A Litván Nagyhercegség fővárosa, Vilna elbukott, de előtte egy hadjárat következett tovább Grodnóba és Bresztbe.
  A fehéroroszok készségesen csatlakoztak az orosz hadsereghez. Lezuhant, bár a hó és a mozgás a középkori hadsereg egyre nehezebbé vált. Ennek ellenére Vaszilij nagyherceg elrendelte, hogy foglalják el Grodnót és töltsék ott a telet. Victoria körbeszaladt a környező kastélyokban, keresve valakit, aki feldarabolhat vagy kiirthatna.
  A legvadabb irtásszomj forrt benne, de az ellenfelek egyre gyakrabban adták meg magukat harc nélkül.
  
  
  ÓVÁSOK A SÖTÉT POKOLBÓL
  Természetesen vannak különböző előrejelzők, hasznosak és veszélyesek.
  De az egyik alternatív valóságban találtak egy varázslót, aki elmondta a nácinak, hogyan állítsák vissza az ördög tükrének újramesélésének hatalmát. Egy ártatlan gyermek skarlátvörös vérének cseppjei hullottak a tükröződő felületre. És azonnal felszívódtak, és maga a tükör is kigyulladt, és újra megtalálta ajándékait. És a Führer sokat tanult akkor.
  De még a jövő ismeretében sem mindig lehet megjavítani. Afrikában azonban a németek átcsoportosították csapataikat, és sikerült visszaverniük a Montgomery által október 23-án indított offenzívát.
  Nagy nehezen ugyan, de megállították a csapatokat, amelyek létszáma és felszerelése meghaladta a létszámot. A csapás helyének és időpontjának ismerete azonban segített Rommelnek racionálisan elosztani néhány egységét, és visszaverni az offenzívát. A britek jelentős veszteségeket szenvedtek, és két hét harc után kénytelenek voltak abbahagyni.
  A német tengeralattjáró-flotta pedig nagy károkat tudott okozni, elsüllyesztett egy tucat hajót leszállási erőkkel, amelyek Casablancában és Marokkó partjainál terveztek leszállni. Az amerikaiak, látva az egyiptomi siker hiányát és a "német farkasfalkák" tevékenységét, felhagytak a Fáklya hadművelettel.
  A németek pedig Sztálingrád közelében próbálták átcsoportosítani csapataikat, hogy visszaverjék a szovjet csapatok oldaltámadásait, és a központban a védelembe fúródva készültek.
  1942. november 19-én a rossz időjárás miatt a szovjet csapatok nem tudták hatékonyan használni a repülést, így a szárazföldi támadórepülőgépeket is, a tüzérségi előkészítés pedig rendkívül korlátozott sikereket ért el. Így az erők átcsoportosítása után a németek és szövetségeseik visszaverték a szovjet csapatok offenzíváját. Igaz, ez elvonta a nácik figyelmét magáról Sztálingrádról, így a szovjet katonák, akik hősök voltak a városban, pihenőt kaptak. Bár nagyon kevés ház maradt a Vörös Hadsereg ellenőrzése alatt.
  Fritz a központban is ellenállt... A Sztálingrád melletti csata december végéig tartott. Mivel nem sikerült áttörnie a frontot, a Vörös Hadsereg megállt. De a németeknek sem volt könnyű dolguk. Túl sokat veszítettek a város elleni roham során, és bár a védekezésben a veszteségek aránya nekik kedvez, a csapatok még mindig kimerültek.
  Januárban az orákulum jóslata ellenére a németek nem tudták kitartani északon az Iskra hadművelet során. Igaz, a csaták több mint három hétig tartottak, és súlyos veszteségekkel jártak a Vörös Hadseregnek, de sikerült szárazföldön áttörniük Sztálingrádig.
  Az Iblis tükrétől figyelmeztetett németek azonban Voronyezs közelében visszaverték az offenzívát, megerősítve gyenge szövetségeseiket: az olaszokat és a románokat. Ellenkező esetben az ottani védelem áttört volna.
  És a harmadik Rzhev-Sychov műtét sikertelen volt. A németek ismét, bár nem minden nehézség nélkül, visszaverték a szovjet offenzívát. Maga Sztálingrádban fülledt volt, januárban csaták voltak. Paulust Mainstein váltotta, és ennek a kifinomultabb marsallnak február 12-re sikerült elfoglalnia a fellegvár városát. De a németek ismét óriási árat fizettek ezért. 1943 februárjában össze kellett állítani a Reichstagot és ki kellett hirdetni a totális háborút. Hosszabbítsa meg a munkanapot, és alkalmazzon aktívabban a rabszolgamunkát, mint korábban.
  A totális háború meghirdetése lehetővé tette a fegyvergyártás növelését és új hadosztályok felállítását. Beleértve a külföldit és a hivit.
  Tudva, hogy a britek és az amerikaiak Marokkóban tervezték kiütni az orrukat, a németek számos tengeralattjáró-flottájukat használva fájdalmas ütéseket mértek a leszálló hajókra - megzavarva egyik leszállást a másik után. Ez lehetővé tette a nácik számára, hogy a Nyugat elleni katonai műveleteket lokalizálják, és az összes fő erőt keletre összpontosítsák.
  Rommel hadtestének helyzete továbbra is nehézkes maradt, de a tükörnek köszönhetően a fasiszta repülés hatékonyabban kezdett működni, és a konvojok javították az afrikai csoport utánpótlását.
  Montgomery új offenzívája 1943 márciusában kudarcba fulladt. Ezúttal már Rommel, miután ördögi mágia segítségével pontos adatokat kapott, csapdába csalta a briteket, és sikerült megsemmisítő vereséget mérni rájuk! Igaz, az ellenség számbeli fölénye és levegőbeli dominanciája miatt nem sikerült teljesen legyőzni Montgomeryt, de Nagy-Britannia veresége kézzelfoghatónak bizonyult. Különösen sok tank veszett el, és jelentős számú jármű került trófeaként.
  A britek visszahúzódtak néhány védelmi vonalra, és közelebb kerültek Alexandriához. Rommelnek új tartalékokra volt szüksége, és a nácik azt tervezték, hogy déli irányban folytatják az offenzívát. Sztálingrád elesett, és tovább lehetett haladni a Volga mentén.
  1943 májusában a Fritz áttért a Delfin hadműveletbe. Csapataik az orákulum segítsége ellenére nagyon erős ellenállásba ütköztek a Vörös Hadsereg részéről. A haladás lassú volt, súlyos veszteségek árán. Igaz, az előrejelző segítsége befolyásolta a háború menetét. A Wehrmacht előre látta az ellentámadásokat, és egyre több kazánt jutalmazott. Június közepén a nácik már megközelítették a Volga-deltát és elérték a Kaszpi-tengert.
  A szovjet csapatok helyzetét a Kaukázusban súlyosbította, hogy Törökország 1943. június 22-én belépett a háborúba. És ez valójában előre meghatározta a bakui olajért folytatott csata kimenetelét.
  A szövetségesek nem voltak határozottak. Montgomery aktív védekezésre váltott, és nem gondolt tovább az offenzívára, a marokkói landolás pedig irreális maradt.
  1943. július 10-én Churchill megkísérelt leszállni Franciaországban, hogy a német erők egy részét keletről elterelje. A nem megfelelően előkészített partraszállás, az amerikai döntésképtelenség és az a tény azonban, hogy a németek az orákulumnak köszönhetően minden részletet tudtak, csak a britek és az amerikaiak történelem legrosszabb szárazföldi vereségét eredményezték.
  Csak foglyokat fogtak el, több mint hatszázötvenezer embert és rengeteg felszerelést. De ez sajnos nem akadályozta meg a nácik déli offenzíváját. Augusztusban a németek elfoglalták egész Dagesztánt, a törökök Jerevánnal együtt szinte egész Örményországot, 27-én pedig a nácik és az oszmánok egyesültek, két részre szakítva a kaukázusi frontot.
  És ismét kudarcba fulladtak a szovjet erők támadási kísérletei a frontok más szektoraiban. Az ellenség túlságosan is tisztában volt a szovjet parancsnokság terveivel.
  A Vörös Hadsereg egy speciális osztálya tombolt, elnyomásokat és tömeges tisztogatásokat hajtottak végre. Még több tucat tábornokot is lelőttek, és Kulik tüzérségi marsallt is.
  De amíg az ellenségnek ördögi fegyvere volt, addig semmi sem segített ellene.
  A szeptember heves harcokban telt el, a nácik és az oszmánok közel kerültek Bakuhoz. Októberben pedig magában a városban törtek ki harcok.
  A tengerparti várost a tengeren keresztül látták el, és kétségbeesetten próbálták megtartani. A harcok elhúzódtak, és november 7-én a terveknek megfelelően a Fritznek nem sikerült bevennie magát. De a Kaukázus összes többi városa ekkorra már elveszett. Decemberben pedig óriási veszteségek árán a legendás város elbukott.
  A Kaukázus teljesen elveszettnek bizonyult, csakúgy, mint a Szovjetunió legnagyobb, akkoriban fejlett olajmezője. Igaz, mivel az összes olajkutat felrobbantották és megsemmisítették, maguk a nácik nem tudták egyhamar kihasználni ezt az előnyt.
  A keleti fronton csend volt. Nagy német szárazföldi erők vonultak be Irakba, majd Palesztinába és a Szuezi-csatornához, hogy segítsék Rommelt. A szovjet vezetés azonban úgy döntött, hogy kihasználja a szünetet. Más helyeken, így Szibériában is építettek már olajmezőket. A szovjet tervezők pedig új tankokon dolgoztak. Az IS-2-nek és a T-34-85-nek a német párducok és tigrisek elleni válasz kellett volna lennie.
  A náci Németországban a fegyverek kiadása magasabb volt, mint a valós történelemben. Nyilvánvaló, hogy a nácik és a rabszolgák több erőforrással rendelkeznek, és a demoralizált szövetségesek bombázása gyengébb. Ez azt jelenti, hogy több vasat és jobb fémminőséget tudnak előállítani, mint a valóságban. Ezért a havi 600 "Panthers" gyártására vonatkozó tervet sikerült elérni, sőt meg is haladták. De voltak más korlátozások is: az új csapatok képzési ideje. Sőt, a Panther minden kétségtelen előnyével együtt: nagy páncéltörő és tűzsebességű ágyú, kiváló láthatóság és optika, valamint jó elülső védelem és jó menetteljesítmény, gyenge oldalvédelmet és lépcsőzetes görgőket tartalmazott. .
  Egy fejlettebb és ígéretesebb fejlesztés volt a "Panther" -2. A sokkal sűrűbb, 47 tonnás tömegű Panther-2-nek egy erős, 88 milliméteres ágyúja volt 71 EL csőhosszban és 120 milliméteres páncélzata a hajótest elején, 60 oldalon szögben. , és 150 a torony homlokán, 900 lóerős motorral duralumínium házban.
  Egy ilyen gépet 1943 novemberétől kezdték gyártani, a "Tigris" -2-vel együtt. A németek azonban csak pörgették az autójukat. És megtámadták a Közel-Keletet.
  1944 márciusában a németek Kuvaitot is elfoglalták, és elérték a Szuezi-csatornát.
  Meg kellett törni az orákulumot, hogy a fasiszták ne legyenek előnyök. A lányok ebben az esetben korán meg akarták tenni, de a befolyás korlátai befolyásolták.
  Például most, 1944. április 1-jén a varázslattal teli lányok helyett két csinos szépség mozgott a fronton. Sajnos nagyon közepes képességekkel - az ugráskorlátozó érintett. Még mezítláb is hideg volt a tavaszi talajon, alig csupasz hó. A lányoktól balra a teli folyású Volga, Kamysintől északra, ha tovább megy, eléri a Sztálingrád melletti német állásokat. A harcosok feladata pedig az, hogy szinte hétköznapi lányokká váljanak, és emberfeletti képességeiket elvesztve semlegesítsék a gyűlölt orákulumot... Lehet azonban, hogy most még ez sem lesz elég. Végül is a Szovjetunió elvesztette azt a területet, amelyen a lakosság fele élt a háború előtt, és az ipari potenciál jelentős részét, beleértve mindenekelőtt a kitermelésre alkalmas olajat.
  Természetesen sok más betét is létezik, de ahhoz, hogy teljes erővel működjenek, időre és pénzre is szükség van. Vagyis a helyzet olyan, hogy még ha Hitlert meg is fosztják Iblis tükrének hatalmától, ez fájdalmasan kevésnek bizonyulhat. Ráadásul a szövetségesek körében felerősödtek a szeparatista érzelmek. Főleg az amerikaiak. Roosevelt beteg, Gallen egyértelműen a baloldali pacifizmus felé hajlik, és az új választások kilátásai sem túl vidámak.
  A szövetségesek tengeralattjáró-háborúja nem a legjobb módon fejlődik. A német tengeralattjárók száma folyamatosan növekszik, harci képességeik pedig javulnak. Már megjelentek a hő által indukált torpet és a hidrogén-peroxid által kiváltott tengeralattjárók. A szövetségesek flottája pedig egyre ritkul és gyengül, különösen amióta a Fritz technotronic cápák megtanulták, hogy ne bukkanjanak fel, és ne fedjék fel magukat.
  Ráadásul a náci tengeralattjáró-flotta aktivitása is nagyobb, mint a valós történelemben: üzemanyaggal könnyebbé vált, a líbiai mezőkről még tankerek is érkeznek. Ráadásul Románia bombázása is sokkal gyengébb. És a szintetikus üzemanyag termelése magasabb.
  A szövetségesek sokkos állapotban vannak, és kedvezőtlen a felállásuk. Főleg a belpolitikai.
  Az erőviszonyok a keleti fronton 1944. április 1-jén: a Szovjetunió 6,3 millió katona és tiszt, valamint körülbelül 5,3 ezer harckocsi és önjáró löveg, 95 ezer ágyú és aknavető, 7,7 ezer repülőgép. Nagy veszteségek a téli csatákban, amikor megpróbálják legyőzni az ellenséget. A németek, figyelembe véve a műholdakat, a külföldi hadosztályokat, a hivi gyalogságot, több mint 7,2 milliót, harckocsikat és önjáró lövegeket már 8,8 ezret, ágyúkat és aknavetőket körülbelül 100 ezret, a légi közlekedés 16,5 ezer járművet halmoztak fel. Tekintettel arra, hogy az új IS-2 és T-34-85 harckocsik csak most kezdték meg a Vörös Hadsereg szolgálatát, az ellenség felszerelési fölénye jelentős. Tehát a "Panthers" és a "Tigers" gyártását már népszerűsítették, és ők teszik ki a német tankflotta több mint felét.
  A légi közlekedésben a minőségértékelés nem ilyen egyértelmű. A német járművek sebességben és fegyverzetben felülmúlják a szovjet járműveket, de alacsonyabbak a vízszintes manőverezőképességben, ugyanakkor függőlegesek. De ami a legfontosabb, a sugárhajtású repülőgépek megjelentek a Fritzben, elsősorban az ME-262. A propeller hajtású vadászgépek közül a fegyverzet és a sebesség tekintetében a legerősebbek bizonyultak nagyon hatékonynak: az ME-309 és a TA-152. A Yu-488 és még korábban a Yu-288 tömeggyártásba került. Ezek a bombázók a repülési jellemzőket tekintve, nagy terhelés mellett páratlanok voltak.
  Mindenesetre, ha figyelembe vesszük az erőviszonyokat, akkor az ellenséget erősebbnek kell elismerni. Ráadásul a közel-keleti hadművelet befejezése esetén a nácik még jobban fel fognak erősödni. És a végső győzelmükig kevesebb mint egy hónap maradt. Így...
  A technikás Elena nagyot sóhajtott, és énekelte:
  - Nincs erő, nincs erő... Leshy nyilvánvalóan túl sokat ivott! Csak üvöltő fűrészelt kéreg, ordított gyékény!
  Zoya, aki szerény falusi ruhában is megőrizte kultúráját, ujját rázta barátjára:
  - Ne vulgaritás... Dyke inkább készítsen cselekvési tervet!
  Elena vállat vont. Vékonyabb, mint korábban, és nem olyan sportos. Bár talán sok férfi még szebbnek találná, mint korábban. A lány ruha egyszerű, vászon, fehér és tiszta. Kicsit rövidebb, mint a parasztasszonyoknál megszokott, a lebarnult lábakat a térd felett teszi láthatóvá. A lányoknak sem fegyverük, sem ékszerük nem maradt. Még óra sincs.
  Annyira rusztikusak, túlságosan lebarnultak áprilishoz képest, de nem olyan gyorsak és erősek. Lábak sétálnak egy kavicsokkal teleszórt agyagos úton. A csupasz talp, mint a falusi asszonyoké, durva, és jól érzi magát, amikor szúrósan lép rá. Amikor sétálsz, nem fúj olyan hideg. A reggeli dér fagy után olvad, és a lábak nem annyira kemények és fájnak.
  Egykori harcos testében általában, még az Antarktiszon is gond nélkül. És most vörösek a lábak a hidegtől, és a reggeli napsütésben felmelegedve undorítóan fájnak.
  Elena, akinek már sikerült elfelejtenie, hogy az emberi test kellemetlen érzést érezhet a hideg és a fáradtság miatt, bosszúsan mondta:
  - Őszintén szólva nem látom értelmét egy ilyen expedíciónak. Bedobtak minket ebbe a pokolba, megfosztva minket az erős varázslattól... Mezítláb és egyszerű paraszti ruhában hagytak minket, és egyúttal arra köteleztek bennünket, hogy megmentsük az emberiséget a fasizmustól!
  Zoya logikusan válaszolt egy hasonló passzusra:
  - De ez a szépsége! Hogy ne legyen túl könnyű, amikor csodálatos képességekkel bevettük Vilnát és Litvánia más városait. Sokkal érdekesebb, és ami a legfontosabb, képzelőerőt igényel az ellenség legyőzése egyszerű testekben és szuperképességek nélkül!
  Elena szokásosan mezítláb belerúgott az út közepén lévő agyagból kilógó nagy macskakőbe. De ahelyett, hogy kirepült volna az ütéstől, a kő a helyén maradt, és a Bölcs Lány felsikoltott a fájdalomtól. A még mindig hosszú, kecses ujjak azonnal megduzzadtak és kékek lettek. És Zoyának még ki is kellett igazítania néhányat. A lilára színező falanxok a helyükre kerültek, és Elena lerázott egy könnycseppet, amely az arcán jelent meg. Ilyen hülyének kell lenned.
  Belobog lánya együttérzést érzett magában, empátia hulláma kerítette hatalmába. És ugyanakkor a saját gyengeség és kiszolgáltatottság érzése is ott volt. Elena kékes húsa alatt megrepedt a körme, és a lába is igazán meghatóan sérült és sebezhetővé vált.
  Bölcs önegyüttérzésben, megjegyezte:
  - Ezt jelenti a hús szuperképességek nélkül... Egyszerűen senkivé válsz!
  Zoya bosszúsan jegyezte meg:
  - Meggyógyul a lábad... Élni fogsz valahogy!
  A lányok újra elindultak az úton. Már nem élték meg korábbi vakmerő vidámságukat. Ráadásul minél tovább sétáltak, annál erősebben érezte magát az éhség. Megjelentek a kollektív mezők... Már javában folyt a munka rajtuk.
  Férfiak viszont nem látszanak, csak nőket és gyerekeket lódítottak be, ki az ekét, ki kapa. Az emberek itt rettenetesen vékonyak, kimerült arcúak. Igaz, a fiúk a szép lányokat látva mosolyogva integettek nekik, üdvözölve őket érzéketlen, kitárt karokkal.
  Zoya felajánlotta Elenának, hogy segítsen a paraszti munkában. Svarog lánya vonakodva beleegyezett. Ő személy szerint fegyveres bravúrokat akart, nem pedig a kolhoz nagy részét. De miután a lábát a macskakövön ütötte, a harcias hangulat egyszerre eltűnt. Ezen túlmenően gondolnia kell a saját legalizálására. Végül is, bármit is mondjunk, ugyanazokban a ruhákban és pásztorok nélkül kötöttek ki.
  Igen, az NKVD bármelyik pillanatban kémnek nyilváníthatja és kiforgathatja őket. És így kiderül, hogy csak menekültek, akik mindent elvesztettek, beleértve az irataikat is. Ruháik nem túl újak, a rövidebb szoknyás fazon pedig a bolsevik falura jellemző. Remélheti, hogy elhiszi!
  Zoya a faluban született, kezei és teste nagyon ügyes a lépésekben. Elena városi hölgy, ráadásul moszkvai. Igaz, van tapasztalata a rodnoveri közösségben végzett szántóföldi munkákban. De ennek ellenére a mozdulatok nem olyan könnyűek és ismerősek, mint Zoyáé. Igen, és a hideg földön vert ujjak undorítóan nyüszítenek.
  A fiatal nők, fiúk és lányok azonban mezítláb vannak, még akkor is, ha éjszaka fagy volt, és fennáll a veszélye, hogy majdnem lehűti magát. Csak idős nők és öregasszonyok köcsögcipőben. Férfiak nincsenek a látókörében, a legidősebb pedig mindenekelőtt egy kavargó, vöröses tinédzser, aki nem néz ki tizenöt évnél nem idősebb, rendkívül rendezett nadrágban, de nagyon kifejező megjelenésű és férfias állú. Ez a Komszomol-jelvényes kölyök a legidősebb a fiúk között, és mindenkinek parancsol.
  Azt, hogy két szépség csatlakozott hozzájuk, a fiatal parancsnok nem kommentálta. Ez persze így van. A Volga-vidék klímája enyhe és javában zajlik a vetés, itt nem árt egy plusz kéz.
  Elenának hamar megfájdult a háta, és ekét kért. Tehát egy meglehetősen erős lány testének könnyebb, de csak óvatosan kell beleitatni a sarkát a laza földbe, hogy ne fájjanak annyira az ujjai. De másrészt a mellkasra nehezedő nyomás más lejtő alatt megy, és a hát, tehermentesen, nem érez fájdalmat.
  Gondolta itt a lány, de hány éves is valójában? Már több mint száz! Vicces! Ő az egyik legidősebb nő a modern Oroszországban, ugyanakkor tele erővel és egészségesen. De miután megfosztották őket a mágikus képességeiktől, ilyen korcsokká válhatnak!
  Ettől a gondolattól Elena bőre sétáló...
  Mindenki lelkesedéssel, ebédszünet nélkül dolgozott. Vagy csak amikor teljesen besötétedett, közeledtek a tűzhöz, hogy felfrissüljenek. A Volga folyó közelében, és egy hal volt a kazánban. De a kenyér rövid, és valahogy nem egészen tiszta, szennyeződésekkel. Több hagyma íz.
  Az étel sima, és nem túl sok, éhes gyomornak ínyencségnek tűnik. A női őrök évek óta nem érezték magukat ilyen fáradtnak. Nem, elvégre szuperképességek nélküli embernek lenni nagyon fájdalmas. És elfáradsz, mint egy szamár!
  De jó, hogy a szervezetek fiatalok és egészségesek. A lányok más nőkkel együtt elaludtak magukon az istállóban. Az egyik fiú Zoe magas mellkasára hajtotta a fejét. A vadászlány megsimogatta szőke hajú forgószeleit... És erős melankóliát érzett. Mindent megkaptak az élettől és védőisteneiktől-demiurgusaiktól: örök fiatalságot, hatalmat, gazdagság lehetőségét, hatalmat, becsületet és tiszteletet, de... A fogantatáshoz le kell feküdniük egy velük egyenrangú emberrel. . És ezt nem könnyű megtalálni.
  És ha vannak ilyen srácok, akkor már más szinten és egy másik univerzumban vannak. Elenának eszébe jutott egy dal Gagarinról, és ettől még jobban vágyott;
  Tudod milyen fickó volt...
  Az egész világ a karjában vitte!
  A KIRÁLY TESTVÉRÉNEK ELHASZNÁLATA MEGMENTI A BIRODALOMOT
  Miklós cár testvére, Mihály a valós történettel ellentétben határozottan cselekedett. A császári gárda tüzet nyitott a lázadókra, akik megpróbálták megrohamozni a Téli Palotát. Ezután a kozákok, akikkel az uralkodó kedvesen bánt, és a nemesi ezredek beszálltak a csatába.
  Több száz lázadót megöltek, míg mások elmenekültek. A rendőrség aktívan lefoglalta a lázadókat és vezetőiket. Az Állami Duma képviselői, a fejedelmi családok, a kereskedők és a pénzügyi elit tagjai siettek hűséget esküdni Miklós cárnak, és hűséget esküdtek. A csata során több mint hatszáz lázadó vesztette életét, és másfél ezren megsebesültek. A gárdisták húsz embert veszítettek, a kozákok további ötvenet.
  Komoly összecsapás, de az autokrácia kibírta. A csúcson lévő összeesküvőknek nem volt egyetlen véleménye, egyetlen vezető sem. És általában is sokan úgy vélték, hogy a háború alatt lehetetlen megváltoztatni az államformát.
  Sok az elégedetlen II. Miklós cárral, de nehéz alternatívát kínálni a birodalmi rendszerrel szemben. Annál is inkább, a gazdagok komolyan félnek attól, hogy a köztársasági államforma túl gyengének és lazának bizonyul ahhoz, hogy megvédje a kapitalistákat az éhező és lázadó proletariátustól, a földbirtokosokat pedig a parasztoktól.
  És önmagában a nép nem fog komoly forradalmat rendezni. A bolsevikok még mindig túl gyengék és kevesen vannak, a szocialisták-forradalmárok többnyire azt gondolják, hogy a forradalom jó, de jobb előbb megnyerni a világháborút.
  Egyszóval lázadás volt és az egész kiderült! A véres feltámadás bizonyos látszata ismétlődött... És csend!
  II. Miklós bátyját határozottságáért az I. fokú György-renddel tüntette ki, és főtábornoki rangra emelte, és Mihailt nevezte ki a nyugati front élére. A déli és a román front pedig Bruszilovnak volt alárendelve.
  Az orosz hadsereg létszáma közel tízmillió főre nőtt, fenntartása súlyos terhet rótt a birodalomra. Jönnie kellett volna.
  Amint az utak kiszáradtak, a cári hadsereg lecsapott Galíciára. A számbeli fölény az orosz csapatok oldalán volt. Az osztrákok morálja meggyengült, a szlávokból álló ezredek pedig tömegesen dezertáltak vagy megadták magukat. Nem volt elég német egység az ellenség megfékezésére.
  A tetejébe az Egyesült Államok áprilisban belépett a központi hatalmak elleni háborúba. Így a konfliktus kimenetele már előre eldöntött dolog volt. A németek megpróbálták növelni erőiket Nyugaton, hogy legyőzzék a szövetségeseket, és nem tudtak jelentős segítséget nyújtani Ausztria-Magyarországnak.
  Az orosz csapatok elfoglalták Lvovot és számos várost Galíciában. Még több kis kazánt is kialakítottak. Az osztrák, foltos, törött front túl gyorsan omlott össze, így a németeknek nyugat felé kellett vonulniuk süket védelembe, és csapatokat dobniuk a kialakult résekbe.
  A sikert kifejlő oroszok megközelítették Przemyslt, és még a várost is körülvették. De az ellátási problémák és a harcra készebb német egységek bevonása a csatába lelassította az előrenyomulást. Ezzel szemben a Román Front támadásba lendült, majd egy idő után a nyugati front. Utóbbira nehéz feladat várt: áttörni az erős, mélyen lépcsőzetes német védelmet.
  A cár testvére, Mihail nem tartotta szégyenletesnek, tanult Bruszilovtól, és hasonló taktikát alkalmazott. Egyszerre tizenkét helyen kezdett támadást előkészíteni, hogy a németek ne tudták meghatározni a főtámadás irányát. Ezen kívül aktívan használtak füstfüggönyt és éjszakai offenzívát.
  A déli orosz csapatok felszabadították Bukarestet, és a központban történt támadás Vilnától délre áttörésekkel ért véget.
  A németeknek ismét meg kellett erősíteniük déli szárnyukat. A bekerítés veszélye alatt a német csapatok blokkolták Rigát. Ilyen körülmények között a császár nehéz döntést hozott, hogy elhagyja a balti államokat, és csapatait a porosz védelmi vonalra vonja vissza.
  Nem sikerült, a szövetségesek és Törökország ügyei. Az oroszok és a britek Kis-Ázsiában nyomultak, a franciák Szíriában és Palesztinában zúztak. Az oszmánok meggyengültek, és bukásuk már nem volt messze. Ráadásul a bolgárok változtak. A szláv király felismerve, hogy a poroszok már elvesztették a háborút, és az orosz csapatok, miután felszabadították Románia nagy részét, elérték a határt, a szláv király hadat üzent Ausztriának, Törökországnak és Németországnak.
  Ez persze fejfájást okozott a németeknek. Keleten már nem tudták tartani a frontvonalat, és kénytelenek voltak visszavonulni a Visztulához. Arra számítva, hogy egy természetes vízzár késlelteti az orosz csapatokat.
  A nyugati szövetséges csak részsikereket ért el, bár a tankokat már aktívabban használták. De míg Németország tartotta a frontot, bár kénytelen volt egy kicsit hátrálni. A déli szakasz sok erőfeszítést igényelt.
  Nos, ősszel és télen a cári Oroszország a harcok súlyát az Oszmán Birodalomra hárította.
  A Konstantinápoly elleni támadás szárazföldről és tengerről egyaránt az orosz fegyverek diadalával végződött. Törökország elesett, és ezzel Oroszország nagy területeket kapott, Tsargradot és a Földközi-tengerhez hozzáférést biztosító szorosokat.
  Igaz, 1917-ben nem lehetett befejezni a háborúkat, de a győzelem leheletét már mindenki érezte, sokkal nagyobb mértékben, mint 1916-ban.
  A tél kisebb sztrájkokkal és tiltakozásokkal telt el Oroszországban, de komolyabb összecsapásokra a katonai nehézségek ellenére sem került sor. Hacsak nem leértékelődött túl sokat a rubel, de éhségről még korai beszélni.
  Azonban itt az ideje, hogy véget vessünk a háborúnak, és ezt mindenki megértette. Bruszilov, akit terepmarsallal léptettek elő, azt javasolta, hogy a fő csapást délen adja le, ahol az ellenség gyengébb, majd forduljon északra.
  A németeknek már megvoltak az első tankjaik. De számuk túl kicsi ahhoz, hogy jelentős hatást gyakoroljanak a háború menetére. Oroszországnak is vannak saját járművei, különösen Mengyelejev tankjai. A cári ipar azonban még mindig nem tudja elindítani a sorozatgyártást.
  De a tankok tömeggyártását a britek, az amerikaiak és a franciák hozták létre. Ez azt jelenti, hogy megjelent a védelem áttörésének új, erőteljes eszköze, amelynek át kell törnie a német pozíciókat.
  A szövetségesek a pusztító háborút is szeretnék mielőbb befejezni. Március végétől pedig elkezdődtek részükről a német védelem mélyreható áttörésére irányuló kísérletek.
  Az orosz csapatok offenzívája azonnal megkezdődött, amint az utak kiszáradtak délen. Az orosz csapatok a korábbi győzelmek után felpörögtek, az osztrákok pedig alig bírták ki. Budapest már május elején körbezártnak bizonyult. Ezután körvonalazódott a mozgás Bécs felé és a Visztula folyót megkerülve.
  Az olaszok is támadásba lendültek. Még Japán is küldött expedíciós haderőt Európába. A németek minden oldalról nyomultak.
  Amikor az orosz csapatok már Bécshez közeledtek, Ausztria-Magyarország kapitulált. Németország utolsó szövetségese végre elbukott. Nyugaton a szövetségesek a front különböző részeire irányuló csapások taktikáját alkalmazva lassan, de biztosan előrenyomultak. Az orosz csapatok pedig délről a Visztulát borító német front hátuljába mentek.
  Ilyen feltételek mellett Wilhelm kancellár, felismerve Németország teljes, kilátástalan helyzetét, 1918. június 22-én bejelentette minden ellenségeskedés beszüntetését. Valójában a németek kapituláltak.
  Ausztria-Magyarország megszűnt létezni. Oroszország megkapta Galíciát, a krakkói régiót, a kelet-szlovéniai Bukovincát és Magyarországot. Románia Erdély. Ausztria-Magyarországból csak egy kis Ausztria volt, és egy erősen megnyirbált Magyarország. Csehszlovákia Oroszország égisze alatt jelent meg.
  A cári birodalom megkapta Németországtól Klaipedát, Poznanot és a tengerhez való hozzáférést, elvágva Kelet-Poroszországot magától a metropolisztól Danzigen keresztül.
  Németországnak vissza kellett adnia a 19. században korábban meghódított Dániát és Franciaországot. Évente hatalmas jóvátétel fizetésére ítélték, és a katonai potenciált százezer emberre korlátozta.
  És persze, mint a valós történelemben, a demilitarizált zóna.
  A cári Oroszország délen is kiterjesztette birtokait. Az Oszmán Birodalom az osztrák államhoz hasonlóan megszűnt létezni. Nagy-Britannia bevette Irakot, Franciaországot, Szíriát és a britekkel együtt Palesztinát. Oroszország megkapta Örményországot, Kis-Ázsiát és Konstantinápolyt.
  A Közel-Kelet és Irán is befolyási övezetekre oszlott. Így a cári Oroszország jelentős anyagbeszerzéseket ért el.
  De a háború több mint két és fél millió katona életébe került, nem számítva az elhunyt civil lakosságot, óriási kiadásokba. A pénzügyek felborultak, az ország eladósodott.
  Igaz, a szövetségesek leereszkedően beleegyeztek a hitelek kamatainak leírásába, de az adósság így is meglehetősen nagynak bizonyult - körülbelül tízmilliárd arany rubelnek.
  De sikerült államosítani a korábban németek tulajdonában lévő vállalkozásokat.
  A cári Oroszország politikai helyzete stabilizálódott, a császár tekintélye nőtt.
  II. Miklós ezt kihasználva lemondta saját kiáltványát az Állami Dumáról. Az önkényuralom ismét helyreállt, és a törvényhozó hatalom teljes egészében a cárra szállt.
  Ez csak félénk tiltakozást váltott ki. Az ország túlságosan belefáradt a háborúba, és nem akart újabb megrázkódtatásokat.
  És a gazdaság gyors, háború utáni fellendülésbe kezdett! A növekedés átlagosan körülbelül évi kilenc százalék volt, és magasabb volt, mint az Egyesült Államokban.
  Új fejlett ipari ágak jöttek létre, fejlődött a gépészet. Emelkedtek a bérek.
  A munkanap időtartamát a király törvénye 11,5 óráról 10,5 órára csökkentette. Ünnepek előtt és hétvégék előtt 9 óráig. Ezenkívül a munkanapot kilenc órára csökkentették, ha legalább egy része éjszakára esett.
  A pénzváltás után a rubel teljes aranyegyenlege helyreállt. 1929-re egy munkás fizetése elérte a havi 50 rubelt, míg a vodka ára 25 kopejkát tett ki. Ez 200 palack havonta. És ha aranyegyenértékben vesszük, az annyi, mint 37 gramm tiszta arany.
  Az ország a második helyre került, az Egyesült Államok után a második az ipari termelés tekintetében. A birodalom kilátásai nagyon rózsásnak tűntek, de... beütött a depresszió, egy nagy depresszió.
  Az összeomlás az egész világot és Oroszországot is érte. Az igazság leginkább Németországot és az Egyesült Államokat ejtette ki. De a cári Oroszország is túlságosan függött a külső hitelfelvételektől, ezért nem tudta elkerülni a felfordulásokat és a recessziót.
  A húszas évek bolsevik pártja válságban volt. Lenin valójában eltávolodott a gyakorlati, forradalmi küzdelemtől azzal, hogy belemerült az elméletbe...és fantasztikus műveket írt.
  Vlagyimir Iljics Nagy-Britanniában ismerkedett meg Herbert Wales-szel, és érezte magában a sci-fi ízét. Különösen Vlagyimir Iljics tollából jelent meg egy nagy, futurisztikus regény: "Kommunizmus - a boldogság útja"! És még számos más mű. Lenin már jó pénzt keresett fantasztikus alkotásokkal.
  A bolsevikok trockistákra és sztálinistákra szakadtak. Sztálin úgy döntött, hogy visszatér a népakarat egyéni terror taktikájához. Trockij mérsékeltebb álláspontra helyezkedett.
  A szociálforradalmárok továbbra is aktívak, bár a húszas években nem történt nagy horderejű politikai merénylet. A republikánusok és a kadétok pozíciói fokozatosan erősödtek. Valójában az abszolút monarchia mindenki számára elavult ereklyének tűnt. Így hát ismét nyugtalanság, sztrájkok, tüntetések kezdődtek, és a királyi trón megtántorodott.
  Sok minden emlékezhetett az uralkodóra...
  II. Miklós kormánya megtalálta a kiutat ... a háborúban! Ráadásul a tábornokok bosszút álltak Japántól a vereségért. És ez érthető...
  Az első világháború után a cári Oroszország több kisebb katonai hadjáratot tartott. A Közel-Keleten, ahol ők és szövetségeseik befejezték az arab világot. Afganisztánban... Ott a háború Nagy-Britanniával együtt zajlott. Oroszország átvette Afganisztán főként üzbégek és tádzsik lakta északi régióit, valamint Herátot. A britek a brutális háborúk után mégis leigázták a délt. Afganisztán központjában maradt az önkormányzat.
  Irán továbbra is megőrizte a szuverenitás látszatát, de a megosztottsága sem volt messze.
  De az érdekek fő ütközése Japánra esett. Sőt, 1931-ben a japánok bábkormányt hoztak létre Mandzsúriában, és offenzívát indítottak Kínában.
  Ez volt az oka egy új háborúnak.
  Ekkorra az orosz hadseregnek sikerült felfrissítenie harckocsiflottáját, és nagyon erős repülést hozott létre. A levegőben Japán észrevehetően alsóbbrendű volt, Oroszország szárazföldi hadserege pedig sokkal több, és talán harcra kész.
  A csendes-óceáni flottát a legendás Kolchak admirális irányította. A Szent András-rend parancsnoka Bruszilov ekkorra már meghalt, de rátermett tanítványai megmaradtak.
  A háború kezdettől fogva sikertelen volt Japán számára. Orosz tábornokok: Denikin, Wrangel, Kaleidin a cár testvérének, Mihail Romanovnak az általános parancsnoksága alatt - energikusan és ügyesen cselekedtek. Az első világháború tapasztalatai hatással voltak, figyelembe vették az 1904-1905-ös konfliktus hibáit.
  Prohorov könnyű tankjai is elég jónak bizonyultak, amelyek egyszerűen pótolhatatlanok egy manőverháborúban. Mindenesetre ez már egy másik orosz hadsereg volt, és egy teljesen más háború.
  Azonban még a szamurájokkal vívott első csatában is, ha Kuropatkin helyett tehetségesebb és határozottabb parancsnok lenne, a háború kimenetele természetesen teljesen más lenne.
  Mindenesetre két hónap után Port Arthurt orosz csapatok ostromolták, a japánokat pedig megverték. Két hónappal később egész Korea felszabadult, és a fellegvár városát vihar szállta meg.
  A tengeren is javában folytak a csaták változó sikerrel. Egészen addig, amíg a Balti- és Fekete-tenger felől érkező századok közeledtek. A Felkelő Nap Országa teljesen vereséget szenvedett, és még Hokkaidón is partra szálltak csapatokkal. Japán kénytelen volt aláírni a maga számára megalázó békét. Adja vissza Mandzsúriát, Port Arthurt, néhány némettől meghódított birtokot, Dél-Szahalint és a Kuril gerincet. És ugyanakkor fizessen egy kártalanítást, egy rendezett összeget - milliárd arany rubelt.
  A győzelem átmenetileg megerősítette az autokrácia pozícióit, majd a nagy gazdasági világválság gyors gazdasági fellendülésnek adott teret.
  Németországban, mint a valós történelemben, Hitler került hatalomra, de nem engedték túl sokat kóborolni. Különösen az általános hadkötelezettség helyreállítására tett kísérlet szembesült heves ellenállással Oroszország és Franciaország részéről. Bár kis engedményeket tettek a katonai potenciál tekintetében. A hadsereg létszámát százezerről kétszázötvenre növelték . Emellett Hitler visszaadta Németországnak a demilitarizált övezet irányítását.
  És a cári Oroszország számára dinasztikus problémák készülődtek. Meghalt Alekszej Tsarevics trónörökös... A cár testvérét, Mihail Romanovot megfosztották az öröklési jogtól. És az igazi örökös Kirill Vladimirovich Romanov volt. De ez a típus belemerült a részegségbe és a kicsapongásba. Teljesen leromlott...
  Ki lesz tehát II. Miklós cár utóda? A cár testvére, Mihály a Japán felett aratott győzelem után generalissimo rangot kapott, és nagyon népszerű volt. Ő lett a királyi család első tagja a birodalmi Oroszország történetében, aki ilyen magas rangot kapott. És sokan szerették volna látni őt a királyi trónon.
  Igaz, maga II. Miklós - nem ivó, rossz szokások nélkül, rendszeresen tornázott - még mindig elég erős volt, és úgy tűnt, hogy uralkodása a leghosszabb lesz az orosz történelemben. De Sztálin a leggrandiózusabb merényletet tervezte II. Sándor kora óta. Bár úgy tűnt, mi értelme van?
  1937 mindenesetre baljós évnek bizonyult. Miklós cárt megölték, vele együtt két miniszter is meghalt, valamint három tucat udvaronc, a Téli Palota egy része pedig összeomlott.
  A terroristák a csatornarendszert bányászatra használták, és több mint egy tonna aminolont telepítettek.
  Így az agresszív véletlen beavatkozott a történelem menetébe. Így ért véget II. Miklós cár uralkodása. Az uralkodó, aki nem lett becézett, nagy vagy félelmetes. Akik nem szerették a császárt, véresnek nevezték, mert sok vért ontottak a királyságában. Aki tisztelettel bánt - a Hódító. Így nőtt az alatta lévő földek száma Ruszban. Még egy nagy tartomány is volt Kínában: Zheltorossia.
  És az egész királyság 43 évig tartott. Csak hosszabb szabályok, és névleg Rettegett Iván. De tekintettel arra, hogy három évre foglalta el a trónt, a tényleges hivatali idő rövidebb volt.
  És a törvényes örökös, Kirill Vladimirovics Romanov ennek ellenére trónra lépett. Rövid ideig - körülbelül egy évig - uralkodott, de sikerült némi befolyást gyakorolnia a történelem menetére. Különösen megengedte Adolf Hitlernek, hogy végrehajtsa Ausztria Anschlussát. Állítólag a népek önrendelkezési jogára hivatkozva, és azt mondják, nagyobb lesz a rend. Ausztria és Mussolini Anschlussával megegyezett.
  Így Németország terjeszkedett, és lakossága meghaladta a nyolcvanmilliót. Arról nem is beszélve, hogy Hitler bátorította a termékenységet. Adolf Besnovaty alatt másfélszeresére nőtt.
  Spanyolországban polgárháború tört ki, de sokkal gyorsabban ért véget, mert nem volt Szovjetunió, amely segítséget nyújtott volna a madridi baloldali koalíciónak.
  De Franco a Führer szövetségese lett. Az új Vlagyimir harmadik cár pedig Nagy-Britanniával állt szemben.
  A helyzet valóban zavaros. A második világháborúval teli rejtvény. És a konfrontáció új fordulója. Irán nincs megosztott, és valójában ez az utolsó iszlám ország, amely formálisan független. És Oroszországnak van véleménye erről, és Nagy-Britanniának. A Közel-Keleten a dolgok nagyon bonyolultak. Oroszország, Franciaország, Nagy-Britannia területei vegyesek és nem könnyű kezelni.
  Anglia gazdaságilag egyre inkább lemarad mind Oroszország, mind pedig a hatalomra kerülő Németország mögött. A legnagyobb gyarmatok pedig még mindig britek. De az oroszlánkorona ereje gyengül, Kanada szinte független. Dél-Afrika is egy uralom, akárcsak Ausztrália. Indiában a brit pozíció gyengül. Természetesen van vágy, hogy meglökd az oroszlánt.
  Hitler két fronton próbál játszani. Vagy kérje Franciaország, Nagy-Britannia, Olaszország és Japán támogatását. Együtt halmozzák fel a cári Oroszországot, és osszák fel hatalmas birtokait.
  Vagy keress területszerzéseket Nyugaton, de már Oroszországgal szövetségben.
  Hitler aljas és elvtelen ember, és általában nem érdekli, hogy kivel kössön koalíciót, amíg az előnyös számára.
  Az új, fiatal Vlagyimir cár is arról álmodik, hogy nagy hódítóként vonuljon be a történelembe, és el akarja venni a gyarmatokat Nagy-Britanniától és Franciaországtól. Ami azt illeti, a németektől már nincs mit elvenni. Tehát a koalíció Németországgal teljesen logikus.
  Olaszország elfoglalta Etiópiát, és új zsákmányokat is szeretne. Mussolini rendkívül ambiciózus. Nem érdekli, merre megy keletre vagy nyugatra. De Franciaországban nincs nagy vágy a harcra. Ott a pacifizmus uralkodik, és megválasztják a kormányt. Tehát nem szükséges ilyen erős szövetségest szerezni. A cári Oroszország pedig a hagyományosan magas születési és folyamatosan csökkenő halálozási arányával nagyon erős ellenfél. A cári Oroszország lakossága évente mintegy három százalékkal növekszik. Csökkent a gyermekhalandóság, de egyelőre nem múlt el a nagycsaládosok divatja, sőt a dolgozók családjai is szaporodnak. Figyelembe véve a területszerzéseket, beleértve a sűrűn lakott Kínát és a gyéren lakott Mongóliát, valamint Európában és Törökországban, a cári Oroszország lakossága 1940-ben meghaladta a 400 milliót 1913-hoz képest, amikor 180 millió volt. És ez egy kontinentális hatalom... Nagy-Britanniának és Franciaországnak az anyaországokban maguknak kevesebb mint 50 milliója van, plusz még több gyarmatja. De a gyarmati csapatok morálisan gyengék, és kevés a harci képességük. Tehát a Nyugat szárazföldi hadereje sokkal gyengébb.
  A Führer szövetséget választ Oroszországgal a Nyugat ellen.
  1939-ben Csehszlovákiát felosztották. Németországhoz tartozott a Szudéta-vidék is. A németek megerősítették a hadsereget, harckocsioszlopokat alakítottak ki. A cári Oroszország sem állt meg, békeidőben ötmilliós hadserege és ötszáz állományú hadosztálya volt.
  A cári Oroszországban már régóta gyártanak nehéz harckocsikat és stratégiai repülést, köztük nyolc hajtóműves repülőgépeket. Franciaországnak csak körülbelül harminc nehéz harckocsija van, és ezek elavultak. Nagy-Britanniának nincsenek nehéz gépei. Nos, Németország is, egyik sem nehezebb húsz tonnánál. Az Egyesült Államoknak alig több mint négyszáz tankja van.
  Hitler úgy döntött, hogy nem érdemes húzni, és 1940. május 15-én leütött. Amint az időjárás kedvez, és minden készen áll. Vagy többé-kevésbé kész.
  A cári Oroszország offenzívát indított India és más gyarmati birtokok ellen. Az orosz hadsereg csapása a rosszul védett pozíciókra esett. Maguk a britekből és franciákból álló csapatok viszonylag kevesen vannak, és a gyarmati egységek sem hajlandók meghalni egy tőlük idegen eszméért vagy birodalomért. Tulajdonképpen kik a britek számukra? Kizsákmányolók, rabszolgabírók, rablók vagy hitetlenek. Nem valószínű, hogy az oroszok sokkal rosszabbak náluk, hogy meghaljanak az Oroszlán vagy a Kakas birodalmáért.
  A cári csapatok tehát előrenyomulnak, leküzdve a lomha, fókuszált ellenállást. De a németek másfél hónap alatt le tudták győzni a francia, brit, belga és holland csapatokat.
  Így Churchill elvesztette fő szövetségesei támogatását. Az a várakozás, hogy az Egyesült Államok belép a háborúba, nem vált be. Rooseveltet általában nem Stenka Razin határozottsága jellemezte. És akkor az ilyen erők Amerika ellen mennének.
  Az orosz csapatok menetekben nyomultak előre Afrikán és Ázsián, több probléma adódott a terepből és a megnyúlt kommunikációból, mint az ellenséges csapatokból. Az utak hiánya is érintette, különösen Afrikában. De az igénytelen orosz katona hősiesen és sztoikusan legyőz minden nehézséget.
  A németek csak nehezen tudnak csapatokat átvinni Afrikába. A gibraltári előrenyomulást Franco makacs ellenállása késleltette. És haderőt kellett tengeren átvinniük. Az oroszok áttörtek Afrikába, Egyiptomon keresztül, és sokkal könnyebb nekik. Olaszország is mindent megragad, amit meg tud, és ebben a kérdésben Mussolininek boa-összehúzó markolata van.
  Magára a metropoliszra való leszállásra 1940-ben nem került sor. A légi csatában, elsősorban Oroszország passzivitása miatt, Nagy-Britannia ellenállt. De azt kell mondanom, hogy a bölcs Vlagyimir Kirillovics cár nem akarta, hogy Nagy-Britannia idő előtt kapituláljon, hanem racionálisan az összes ázsiai és afrikai gyarmatát elfoglalta.
  Merre tart Nagy-Britannia? Végül is nincsenek tartalékai, kolóniák és nyersanyagok nélkül - az esés idő kérdése.
  1941 telén és márciusában az orosz csapatok végül elérték Dél-Afrikát, és legyőzték az utolsó afrikai uralmat. A britek Madagaszkáron való kiszállási kísérlete is kudarcot vallott, és 1941 májusában kétéltű partraszállást hajtottak végre, ezt követő győzelemmel.
  Japán a háborúban Oroszország oldalán lépett fel, és sikerült megragadnia valamit a Csendes-óceánon. 1941 nyara a brit anyaország elleni nagy légitámadás időszaka volt.
  Orosz és német repülőgépek vasalták Londont és a Brit Birodalom más városait. November 8-án, a müncheni puccs évfordulóján pedig végre megtörtént a partraszállás.
  A harc tizenhat napig tartott, és az orosz és a német csapatok győzelmével végződött.
  Valójában ezzel véget is ért a második világháború. Kevésbé véresnek és hosszadalmasnak bizonyult, mint a valós történelemben. És nagyon észrevehetően megerősítette és kibővítette az orosz birtokokat. Főleg Afrikában és Ázsiában.
  Viszonylag békés időszak következett. Oroszország és Németország saját területi nyereségét emésztette meg. A Harmadik Birodalom a következőket foglalta magában: Belgium, Hollandia, Franciaország majdnem felét, valamint Marokkó, Algéria egy része és a központi birtokok. Igaz, Franco helyzete és Hitler bizonyos határozatlansága miatt a németeknek nem volt idejük előrenyomulni Franciaország egyenlítői birtokaiba, és az orosz csapatokhoz mentek.
  Ennek ellenére Németország továbbra is kapott egy jó darab afrikai földet, ami területileg meghaladja saját területét. A Harmadik Birodalom területe, figyelembe véve az európai felvásárlásokat, több mint háromszorosára nőtt. Ha pedig a határoktól 1937 óta számolunk, a protektorátussal szemben Ausztriát, Szudétát és Csehországot is figyelembe véve, akkor négyszer.
  Tehát a németek egészének elég volt megemészteni, elsajátítani és asszimilálni. Oroszország annál inkább kiterjesztette gyarmati birtokait, és mindezt aligha tudta ellenőrizni.
  És Olaszország sokat kapott: például Szudán nagy része, Szomália, Uganda és néhány más felvásárlás, különösen Tunézia.
  Így a világ újrafelosztása egyelőre befejeződött. De ahogy mondják, idővel az ambíciók kezdenek megnyilvánulni.
  Az Egyesült Államok nem kezdett el komolyan dolgozni az atomprojekten. A fasiszta Németországban és Oroszországban is hűvösnek bizonyult a hozzáállás. Japán még nem elég fejlett ahhoz, hogy meghúzza, Nagy-Britannia és Franciaország pedig a Harmadik Birodalom és Oroszország vazallus országaivá vált.
  Így az atomfegyverek megjelenése egy ideig késett.
  De a haladás természetesen kérlelhetetlen. A fizikusok dolgoznak, az elmélet fejlődik, ahogy a laboratóriumi kísérletek is. A nukleáris projekthez azonban az állam akarata kell. A cári Oroszország fején túl aggodalmakat és a kommunikáció költségeit is meghaladja területe kiterjesztésével. Hitler pedig valamilyen oknál fogva haragudott az ilyen nukleáris program ötleteire, és úgy gondolta, hogy az atomprojekt csak a semmiért vesz fel hatalmas összegeket.
  Ráadásul az orosz szárazföldi hadsereg és a légiközlekedés a világ legerősebb és legszámosabb volt, és a flotta is, különösen a gazdasági növekedés miatt, felfelé húzódott.
  A cári tábornokok és marsallok előszeretettel fejlesztették a tanképítést, építettek repülőgépeket, repülőgép-hordozókat és csatahajókat. És miért van szükségük néhány tündérmesére - az atombombákról? Vagyis mind a németek, mind az oroszok közömbösek voltak e probléma iránt.
  Ráadásul elég volt a nyersanyagforrás ahhoz, hogy a közeljövőben semmiképpen ne aggódjunk az energiahordozók miatt.
  Így hát a Pentagon és a Fehér Ház hidegsége ellenére a kezdeményezés önkéntelenül átszállt az Egyesült Államokba. És itt nem csak abban a félelemben van a lényeg, hogy az oroszok vagy a németek továbbmennek és megnyomják az Újvilágot, hanem a gazdaságban is.
  Miután elveszítette a lehetőséget Ázsiából, Afrikából és a Közel-Keletről származó olaj fogadására, az Egyesült Államoknak még mindig voltak kútjai Texasban, Floridában, és Alaszkában kezdett fejleszteni.
  De az Egyesült Államok lakossága nőtt. Oroszországban a bevándorlás nem szólt bele, és a népesség gyorsan növekedett. A feketék és az arabok különösen szívesen hagyták el az USA-ba.
  Az amerikai gazdaság is növekedett, egyre több autó lett.
  És megkezdődött a kutatás a nukleáris üzemanyag és egy atomreakció után, amely kolosszális energiát biztosíthat.
  Tíz év telt el a második világháború vége óta. A hitleri Németországnak új fegyvere volt: a lemezek, amelyek nemcsak nagy sebességgel repülnek, hanem gyakorlatilag sebezhetetlenek maradnak a kézi lőfegyverekkel szemben.
  Ráadásul a németeknek sikerült egy mesterséges műholdat pályára állítani, és ami a legfontosabb, 1951 júniusában az első embert az űrbe.
  A cári Oroszország egy kicsit késett, és csak ez év augusztusában ért el teljes előrehaladást. A fasiszta Olaszországban ugyanabban az évben változások történtek. Meghalt Benedito Mussolini, a Julius Caesar címre pályázó. Általában véve az olasz diktátor sikeres volt a kormányzásban. Figyelembe véve az afrikai, köztük Etiópiai hódításokat, az Olaszország által ellenőrzött terület csaknem három és félszeresére nőtt uralkodása alatt. Ezenkívül az európai Beneditonak sikerült levágnia Franciaország egy részét Toulonnal együtt.
  De nem engedték el Albániába és Görögországba - ezek az Orosz Birodalom befolyási övezetébe tartozó területek.
  Beneditót természetesen nagynak és hódítónak nevezhetjük, bár az olasz hadsereg nem tündökölt túlságosan a hőstetteivel. De fia és örököse semmivel sem tartotta magát rosszabbnak, mint az apja.
  És bevette 1951 őszét, és megszállta Albániát és Görögországot... Nem csoda, hogy azt mondják, hogy minden nagy háború hirtelen kezdődik.
  Harmadik Vlagyimir még örült is ennek az alkalomnak. Olaszország afrikai birtokai nagyok, még a németeknél is kiterjedtebbek. Akkor miért ne vedd fel őket, ha jó oka van rá?
  Az orosz csapatok 1951. november 7-én kezdték meg az ellenségeskedést, megtámadva Etiópiát, Líbiát és Szudánt. Az orosz egységek erősebbek, nagyobbak és harckészebbek, mint az olaszok.
  Így hát gyorsan elkezdték szétverni a tésztahadsereget... Arra azonban senki sem számított, hogy Adolf Hitler minden figyelmeztetés nélkül is Mussolini Jr oldalára áll.
  Bár ha ezt megnézzük, nem volt több a váratlannál.
  Németország elvesztette az első világháborút Oroszországgal szemben, és a legtöbb területet veszítette el Oroszországban. És ha a németeknek sikerült bosszúval viszonozniuk azt, ami nyugaton elveszett, akkor keleten, hogy őszinte legyek, triviálisan orral maradtak.
  Hitler tehát valóban számított új fegyvereire, különösen a lemezekre és a repülő csészealjakra. Ezenkívül a Führer úgy vélte, hogy ezúttal könnyebb lesz Oroszországgal harcolni, mint az első világháborúban, mivel Németország és Olaszország vezeti a céget anélkül, hogy lenne második frontja.
  Azt is számításba vették, hogy az oroszok által megsértett Japán is beszáll a távol-keleti háborúba, és ott köti meg az ellenséget. Talán Portugália és Spanyolország csatlakozik a koalícióhoz, mint Nagy-Britannia és Franciaország? Sokkal közelebb vannak Németországhoz, mint Oroszországhoz. És némi reményt fűztek az USA-hoz!
  Ráadásul Amerika lenyűgöző haditengerészetet, sok repülőgép-hordozót épített és modernizálta tankflottáját - bár mennyiségben és minőségben még mindig alulmúlta az óvilági hadsereg gépeit.
  A cári Oroszország társadalmi rendszere autokratikus és abszolút monarchia maradt. Az Össz-Russz cárjának és császárának teljes hatalma volt: végrehajtó, törvényhozó és bírói. A parlament hiányzott. Létezett a császár által kinevezett személyekből álló Államtanács, de ennek csak tanácsadói joga volt. A törvényeket maga a király adta ki, valamint rendeleteket. Kivégzési és kegyelmi joga is volt, bár persze volt bíróság is. Miklós meggyilkolása után az esküdtszéki pereket megszüntették, így az igazságszolgáltatást is a cár vagy a császár által kinevezett tisztviselők nevezték ki és távolították el.
  Ennek a rendszernek voltak előnyei és hátrányai is. Egyrészt a császár gyorsan meg tudta oldani ezt vagy azt a problémát, minden vita és megegyezés nélkül, másrészt a hatalom túlzott koncentrációja egy kézben elnyomta a kezdeményezést, és nagy lehetőségeket adott a bürokráciának. Különféle kedvenceket és kedvenceket szült. Vladimirt nem jellemezte a túlzott képmutatás és a házastársi hűség. Bár a nők nem sok befolyást gyakoroltak a politikájára.
  A harckocsigyártás terén a cári Oroszországnak sok erős és nehéz járműve volt. Az afrikai hadműveletek tapasztalatai azonban azt mutatták, hogy a harckocsi vezetési teljesítménye rendkívül fontos. Ennek eredményeként a fő orosz tank nem haladta meg a negyvenöt tonnát. Mivel nagyobb súlyt szült, még széles pályákkal is, problémák az átjárhatósággal.
  A cár szerette a nehéz harckocsikat, de a császár tanácsadói lebeszélték őket a tömeggyártásba bocsátásukról. De a hatvantonnás gép kétezer példányban kapható volt. És a legmasszívabb "Nikolaj" tank - 3 - általában hatvanháromezer darabban készült.
  És a gép - a súlya negyvenöt tonna, a pisztoly kalibere 122 mm. Kétszáz milliméteres elülső páncél, 120 milliméter a far és az oldalak, az elrendezés klasszikus.
  Hitler komolyan szerette a nehézgépeket. És fölényben akartam lenni a Nikolaival szemben egy soros tankban. A német kocsi tömege 75 tonnára duzzadt, és ez már a határ volt, mivel a nagy tömeget rendkívül nehéz vasúti síneken szállítani.
  A német autó 128 mm-es fegyverekkel volt felfegyverezve, 250 mm-es elülső páncélzattal, 180 mm-es oldal- és hátsó páncélzattal rendelkezett, elrendezése is közel áll a klasszikushoz.
  Számszerűen a német tank tank háromszor alacsonyabb volt a szovjetnél. Nem beszélve a túl nehéz gépek használatának nehézségeiről.
  Az orosz felszerelések azonban széles területeken vannak szétszórva, és a front európai szektorában megközelítőleg egyenlő a járművek és a gyalogság száma. Bár általában az orosz hadsereg sokkal több, mint a német. Oroszországnak pedig hatalmas a lakossága: ide tartozik India, Kína, Afrika nagy része, a Közel-Kelet, Perzsia, Indokína és még sok más.
  Természetesen Hitler döntése, hogy megtámadja a cári Oroszországot, még akkor is, ha figyelembe vesszük, hogy Japán és Olaszország, esetleg Franciaország és Nagy-Britannia az ő oldalán áll, kolosszális kaland. De a Führer hatalmas kalandor.
  Meg kell jegyezni, hogy azok a lemezek, amelyekkel a Harmadik Birodalom ilyen nagy reményeket fűzött, a gyakorlatban nem túl hatékonyak. Az erős lamináris sugár megalkotása hatalmas üzemanyag-fogyasztáshoz vezetett, és a repülő csészealjak repülési ideje viszonylag rövidnek bizonyult. Így cselekedhettek, még a nem különösebben jelentős távolságokon tapasztalható óriási sebességet is figyelembe véve. Ezenkívül a lamináris sugár megvédte a korongot a kézi lőfegyverektől, viszont megakadályozta a repülő csészealjból való kilövést.
  A németek tehát csak a rádióvezérlésű rakétákat ejthették le korongjaikról, majd szűk szögben, vagy a lamináris sugár lekapcsolásával, de ekkor már sebezhetővé válva.
  De mindenesetre Hitler úgy döntött, hogy megtámadja Oroszországot, és játékba dobta lapjait. Ráadásul a fasiszta attól tartott, hogy Olaszország veresége esetén átveszik őt. Nem bízott senkire, akinek bajusza van.
  Kezdetben a nácik a csapás meglepetésének és csapataik jobb szervezettségének köszönhetően értek el sikert. De az offenzíva időpontját rosszul választották meg. Leesett a hó, és a tankok megcsúsztak. Fritz el tudta foglalni Lengyelország egy részét, beleértve Krakkót is, de Varsó közelében elakadt.
  Az orosz hadigépezet felpörög... Japán, ahogy a Führer várta, belépett a háborúba, de flottája nem volt fölényben az orosz csendes-óceáni flottával szemben, és a csaták nagyjából egyenlőek voltak. Japán pedig gyakorlatilag nem vonja el a szárazföldi erők figyelmét a nyugati hadműveleti színtérről. Ráadásul a szamurájok a levegőben alacsonyabbak voltak az oroszoknál, mind számban, mind minőségben. A Felkelő Nap Országa pedig csak néhány kis szigetet tudott befogni.
  Az óvatos Franco és Salazar nem sietett a háborúba való belépéssel. Oroszország nagyon erős ellenség. Figyelni és várni kell. A valós történelemben Franco arra korlátozódott, hogy fasiszta önkéntesekből álló kék hadosztályt küldött a második világháború idején.
  Most az erők elrendezése teljesen egyenlőtlennek tűnt, különösen Afrikában.
  Olaszország gyorsan elvesztette birtokait a fekete kontinensen.
  1952 tavaszán a cári hadsereg offenzívát indított Kelet-Poroszországban, és képes volt mélységben áttörni az ellenség védelmét. A nácik alig hagyták el a cári hadsereg előrenyomulását Koenigsbergnél, viszont a császári csapatok megkezdték az előrenyomulást a Szudéta-vidéken és Krakkóban.
  Kiderült, hogy a fürgébb orosz tankok eléggé képesek megküzdeni egy nehéz, de kevésbé mozgékony ellenséggel. Az orosz tábornokok parancsnoksága alatt álló kínai hadosztályok is jól mutatták magukat.
  A németek kénytelenek voltak elhagyni Krakkót... Aztán a bekerítés veszélye miatt elkezdtek visszavonulni a Visztulától az Oderáig.
  Nem, a megszállott Führer nem számított a háború ilyen lefolyására. De ő a hibás. Ráadásul a franciák és a britek, miután megérezték a fasiszta megszállás szagát, egyáltalán nem akartak meghalni a Führerért. Az utánpótlás tehát nem sikerült, a vazallus országok triviálisan ki akartak ülni.
  És a legrosszabb helyzet a fronton lévő németekkel volt.
  Télre a németek elvesztették minden birtokukat Afrikában. És a tél folyamán, tavaszra, teljesen visszagurultak az Oderába. Az orosz csapatok felszabadították Prágát és a Szudéta-vidéket , közeledtek Bécshez. Emellett legyőzték Olaszországot és elfoglalták Rómát, Nápolyt, Szicíliát. 1953 tavasza tehát nem sok jót ígért a náciknak. 1953. április 8-án azonban Hitler hirtelen meghal. Németország új vezetése kétségbeesetten békét kér.
  Vlagyimir Kirillovics Romanov nagylelkűen egyetértett. De a németek drágán fizettek érte. Az új határ most az Odera mentén haladt: Belgium, Hollandia, Dánia szuverenitást kapott, de az Orosz Birodalom vazallusa keretein belül. Franciaország visszakapta korábban elvesztett birtokait, de még jobban függött Oroszországtól.
  Olaszország és Németország elveszítette összes gyarmatát, amely immár a királyi korona tulajdonába került. Olaszország maga is orosz vazallus státuszt kapott, Szicília és Szardínia pedig közvetlenül Vlagyimir Vlagyimir birodalmának része lett.
  Németország is elvesztette függetlenségének nagy részét, és nagy kárpótlást fizetett.
  Japán is elvesztette minden birtokát, kivéve saját területét, és kénytelen volt vazallus állammá válni. És Vlagyimir Kirillovics Romanov cár is megkapta a japán császári címet.
  Természetesen Ausztráliának az a része is, amely korábban a Felkelő Nap országához tartozott, szintén Oroszország irányítása alá került.
  1953 augusztusában az atombombát végül az Egyesült Államokban tesztelték. Nyolc évvel később, de a nukleáris dzsinn kikerült a palackból. A fejlődést mindenesetre nem lehet megállítani. Az atombomba megjelenése pedig elkerülhetetlen. A legszélsőségesebb forgatókönyv szerint az atomfegyverek legfeljebb húsz évvel később jelenhetnek meg, mint a valóságban.
  A cári kormány némi késéssel megkezdte saját válaszának kidolgozását.
  Eddig az Egyesült Államok nem tudta eldönteni, hogy háborúba kezd egy ilyen erős birodalommal. Ráadásul nem is olyan egyszerű a főbb orosz ipari és gazdasági központokat az óceán túloldaláról megszerezni.
  A nukleáris töltetek előállítása pedig időt és pénzt is igényelt! Az Egyesült Államoknak volt pénze, de az idő fogyott. A cári Oroszország erőforrásaival és hatalmas szellemi potenciáljával nagyon gyorsan pótolta a hiányt ezen a területen. 1956-ban pedig egy atombomba is megjelent Vlagyimir III.
  A lakosság és az erőforrások tekintetében jelentősen elmaradva Oroszországtól, a kapitalista és demokratikus USA fokozatosan elvesztette ütőkártyáit.
  Az egyetlen dolog, amit tehettek, az volt, hogy nukleáris fegyvereket alkalmaztak elrettentésül, és belülről próbálták aláásni a cári Oroszországot. De eddig nem tudtak semmit tenni.
  Vlagyimir Kirillovicsnak nem volt férfi leszármazottja első feleségétől , és újraházasodott. És megismételte az örököst, és George-nak nevezte el.
  A cári Oroszország űrbővítést hajtott végre. 1959-ben egy emberes repülés a Holdra történt körülbelül egy évvel az amerikaiak előtt. Aztán 1971-ben a Marsra. Az alternatív világban biztonságosabbá vált, mint a valóságban.
  1975-ben egy ember landolt a Vénuszon. 1980-ban a Merkúron. 1981-ben a Jupiter egyik holdján. És 1992-ben, éppen Vlagyimir Kirillovics Romanov halálának évében, az orosz űrhajós büszkén lépett a Plútóra.
  György tizennyolc évesen szerezte meg először a koronát. És általában azt mondhatjuk, hogy Vlagyimir Harmadik - Nagy sikeresen töltötte 54 éves uralkodását. Aztán a Romanov-dinasztia folytatódott.
  
  
  
  MÁSODIK MIKLÓS, A KIRÁLYOK LEGDICSŐBBSÉGE!
  Tegyük fel, hogy Harmadik Sándor cár, éppen ellenkezőleg, korábban halt meg: 1987-ben egy merénylet következtében, amelyet Lenin bátyja, Sándor szervezett.
  Sokkal rosszabbnak tűnne. De nem igazán. II. Miklós korábban cár lett, és korábban megnősült: ha valami történne, fiát ülteti a trónra. És a felesége már más, és az örökös egészséges, Raszputyin pedig biztosan nem. És így eleinte általában, mint a valós történelemben: a TRANSIB épül, a gazdaság felfelé ível - terjeszkedés Kínába. Igaz, egy évvel korábban hajókat építenek a Balti-tengeren. És még egy kis felemelkedés, Witte pénzügyi zsenijének korábbi felemelkedése miatt.
  A Japánnal vívott háború nem indult túl jól, de a Varyagnak sikerült megszöknie, és Makarov admirális nem halt meg. A történet egy kicsit megváltozott, és minden másképp zajlik. De a valós történelemben, sőt, a Varyagnak még egy kicsit hátra volt a meneküléshez, és Makarov admirális halála általában véletlen és valószínűtlen volt.
  A Makarov admirális vezette orosz flotta meglehetősen ügyesen járt el, és elsüllyesztette a japán hajókat. Aztán amikor két japán csatahajót felrobbantottak egy csomó békén, Makarov megtámadta a szamurájokat, és újabb tizenöt hajót elsüllyesztett.
  Vagyis minden jól ment. Japán pedig elvesztette a fölényét a tengeren.
  A szárazföldön pedig a szamurájok gyengébbek voltak. Kuropatkin visszaverte a japánok minden támadási kísérletét, és súlyos károkat okozott bennük. Nem cselekedett azonban túl határozottan. Ám hamarosan orosz hajók érkeztek a Balti-tengerről, és végül Makarov ellenőrzése alá vont minden vizet.
  Az oroszok még Tajvanon, majd a Kuril-gerincen is megkezdték csapatok partraszállását.
  Egészen addig, amíg Theodore Roosevelt nem lépett közbe, és felajánlotta a közvetítést. Oroszország megkapta Mandzsúriát, Koreát, Mongóliát, a Kuril láncot és Tajvant.
  Zheltorossia is megjelent. Így egy új birodalom jött létre.
  Míg azonban a király nem túl szemtelen. 1914-ben kitört a második világháború. Oroszország jobban felkészült erre a háborúra: a gazdaság erősebb, a terület és a lakosság nagyobb, és a gondolat nem szól bele. Ráadásul nem volt zavargások és az úgynevezett forradalom okozta recesszió.
  Az első világháború változó sikerrel zajlott. Az orosz tábornokok hibákat és sikereket követtek el. De 1915-ben a németeknek kevesebb sikert sikerült elérniük, így a cári hadsereg nagyobb volt és jobban ellátott. De ennek ellenére Oroszország elvesztette Lengyelország és Galícia felét. De a németek nem léphettek be Fehéroroszországba és a balti államokba - a frontvonal a Visztula mentén haladt.
  A tizenhatodik évben pedig már a cári hadsereg nagy sikereket ért el Ausztria és Törökország ellen. Az oszmánok szinte teljesen vereséget szenvedtek. Az osztrákokhoz hasonlóan elfoglalták Przemyslt és Krakkót. Németország buta lett. A tizenhetedik év tavaszán az oroszok elfoglalták Isztambult. A cári Oroszország az Ausztria és Németország elleni nyári offenzíva során is jelentős sikereket ért el. Ősszel pedig, amikor a cári csapatok már elérték az Oderát, Németország kapitulált. Ausztria-Magyarország és Törökország felosztása következett. Oroszország megkapta Kis-Ázsiát, Észak-Irakot, Isztambult. Galícia, Bukovina, a csehszlovák és a magyar királyság és Krakkó. Plusz Danzig, Kelet-Poroszország része, Klaipeda régió. Oroszország tehát sokszorosára erősödött. És Németország is hatalmas jóvátételt fizetett.
  II. Miklós cár nem sietett mindent és mindent elvenni. De az oroszok, a britek és a franciák felosztották a Szaúd-félszigetet. Aztán a britek és az oroszok felosztották Iránt és Afganisztánt. Befejeződött a világ újraelosztása.
  1929-ig az egész világ felemelkedésben volt, egészen a nagy gazdasági világválság kitöréséig. 1931-ben Japán háborút indított Oroszország ellen. És gyorsan vereséget szenvedett, és a csendes-óceáni birtokokkal együtt elfoglalták. Aztán egy népszavazás és az oroszországi felvétel következett.
  Kihasználva a nagy gazdasági világválság által sújtott Nagy-Britannia, Franciaország és az Egyesült Államok meggyengülését, II. Miklós cár háborúkat vezetett Kína elfoglalására. És ez lett a nagy hódítása.
  Az oroszosítás valamelyest felgyorsítása érdekében II. Miklós szerény döntést hozott - hivatalosan bevezette Oroszországban a többnejűséget -, megváltoztatva az ortodox egyház teológiáját és dogmáit. A reformot tehát elfogadták.
  És a király elvette második feleségét. Az oroszokat arra ösztönözték, hogy külföldi nőket vegyenek feleségül és szüljenek sok gyermeket. A hatalmas Kínát is oroszosítani kellett. És mi a legjobb módja ennek? Házasodj kínaiul!
  Hitler nem jutott hatalomra Németországban. Ebben a történetben kevés volt neki. Kár, hogy szélsőséges. A fő irritáló a fasiszta Mussolini volt, aki elfoglalta Etiópiát. És az álmodozás, hogy az új Caesar és a trójai eggyé vált.
  1937 májusában háború tört ki Oroszország és Olaszország között. Mint kiderült, Mussolini öngyilkos volt. Az orosz csapatok két hónap alatt elfoglalták egész Olaszországot, további háromban pedig az állam összes gyarmatait. A cári Oroszországba végül beletartozott Románia és Jugoszlávia, majd valamivel később Bulgária is. Miután befejezte a területek annektálását. II. Miklós 1939 őszén halt meg. És örököse, egészen egészséges II. Alekszej lett az új király.
  Ebben az esetben II. Miklós korrigált ötvenkét évet - felülmúlva Rettegett Iván eredményét. Uralkodása pedig a legsikeresebbnek bizonyult Oroszország történetében, és a hódítások egyszerűen rekordot döntöttek. Egyetlen másik király sem fogott el ennyit. Oroszország végül Kínában telepedett le, és minden irányban megerősödött.
  Ekkor azonban II. Alekszej alatt hosszú békeidőszak következett. Franciaország, Nagy-Britannia, az USA nem akart háborút. Németországot pedig lefegyverezték, és nem voltak hadereje. Szóval volt egy olyan helyzet, hogy megnyugodott.
  A gyarmati birodalmak továbbra is fennálltak. Oroszország továbbra is a legnagyobb ország, de Nagy-Britannia formálisan a második hatalom volt, és területét tekintve kissé alulmaradt a cári birodalomhoz képest. Ausztrália, Dél-Afrika és Kanada azonban szinte független uradalmak voltak. Indiában pedig... 1968-ban nagy felkelés tört ki Indiában, és két év háború után a briteket kiűzték. De a cári hadsereg belépett India területére, elnyomta a beszédeket. Ezt követően Nagy-Britannia elvesztette ezt a gyarmatot, Oroszország pedig megszerezte. Hamarosan Oroszország bevette Irán déli részét is.
  II. Alekszej után 1969-ben III. Miklós került a trónra. A királyi birodalom felemelkedésben volt. Így Franciaország 1979-ben elvesztette az irányítást Indokína és Thaiföld felett. És ott is jöttek a királyi csapatok.
  A nyolcvanas-kilencvenes években pedig Afrika a cári Oroszország irányítása alá került. 2001 után II. Alekszej negyedik fia, Péter lépett az orosz trónra.
  A cári Oroszország ekkorra bekebelezte szinte egész Afrikát, Ázsiát, és felvette más országok gyarmatait, köztük Indonéziát is. De természetesen ez nem ment Ausztrália ellen.
  Eljött a béke időszaka. Az USA-nak, Nagy-Britanniának és Franciaországnak volt atomfegyvere, Németországnak gazdasági ereje volt. Oroszország és a gazdasági hatalom, és az atomfegyverek, és a világ legnagyobb hadserege és lakossága. És még mindig abszolút autokratikus monarchia parlament nélkül. Az amerikaiak, lévén második hatalom, vagy akár szuperhatalom, ezt Oroszország igényébe helyezték.
  A demokrácia hiánya azonban nem akadályozta a haladás fejlődését. Különösen 1943-ban, a cári Oroszországban repült az első ember az űrbe. És 1961-ben a Holdra. A Marsra való repülés 1974-ben történt. 2000-re pedig a Naprendszer szinte összes bolygóját meglátogatták. Nagy expedíció készült a csillagokhoz. 2018-ban indult, és Alpha Centaurira tért vissza.
  A cárizmus tehát egyáltalán nem akadályozta meg a tudomány mozgását. Negyedik Péter a Romanov-dinasztiából még azt is kijelentette, hogy a felvilágosult abszolutizmus jobb.
  Különösen azoknak a botrányoknak a hátterében, amelyek folyamatosan megrázták Donald Trump kormányát.
  Minden idők és népek legnagyobb királyának még mindig II. Miklóst tartották. A cári Oroszország lóháton és a világhegemón. A külterületek és a gyarmatok fokozatosan eloroszosodnak. A birodalom lendületet vesz. És az egész világ jobb lett.
  És miért? Köszönet Alekszandr Uljanovnak, Lenin testvérének, akit regicidáért kivégeztek. Lenin maga külföldön maradt. Megismerkedett Wales-szel, és érdeklődni kezdett a sci-fi írása iránt is, amiben nagyon gazdag lett és hírnevet szerzett. És így vált híressé, híressé és híressé vált, és sok nyelvre lefordították. Sztálin viszont a börtönben halt meg tuberkulózisban, és általában csak a szakemberek ismerték. Trockij hamarosan felhagyott a forradalmi tevékenységgel, és jó hivatalnoki karriert futott be, igazi titkos tanácsosi és miniszterhelyettesi rangra emelkedve. Voznyesensky miniszter lett a cár alatt, és sokat ért el. Hruscsov kisboltos maradt, és nem szerzett hírnevet. Brezsnyev ezredesi rangra emelkedett. Andropov a rendőrségen szolgált, és ezredes is lett. Gorbacsov nagy üzletember és showman lett. Jelcin boltos maradt. Putyin a titkosrendőrség ezredesi rangjára emelkedett, és becsülettel nyugdíjba vonult. Medvegyev kishivatalnok. Zsirinovszkij, az újság alapítója és showman. Zjuganov megpróbált a föld alatt dolgozni a cár ellen. Megkapott egy kifejezést, majd az Okhrana informátora lett. Kapitányi ranggal vonult nyugdíjba. Zsukov csak az őrnagyi rangig emelkedett. Vaszilevszkij altábornagy, Shaposhnikov altábornagy lett. Kolcsak nagy admirális volt, és számos rend birtokosa volt. Makarov nagyadmirális is lett, miután sikerült megvívnia az első világháborút. Azonban nem az első, hanem az egyetlen világháborúban, hiszen nem volt második világháború. Híres lett... Bruszilov tábornagy lett és az Elsőhívott Szent András-rend birtokosa. Denikin, Wrangel, Kornyilov és Kuropatkin mezőbírók lettek.
  És jó volt az élet a királyok alatt. Az árak pedig több mint száz éve nem emelkedtek. A rubelnek pedig stabil arany hátlapja volt, 0,77 gramm. És sok nemzet élt jól a király alatt.
  Mindenkinek egyenlő jogai voltak, és sokan oroszoknak, sőt afrikaiaknak mondták magukat. Mindenkinek jó lett a király alatt. Csak a nem ortodox zsidók esetében maradt a tartózkodási követelmény. De ezek egyre kevesebbek lettek.
  A király alatt azonban voltak problémák. Az egyik, a magas születési ráta alacsony halálozási rátával, túlnépesedéshez vezetett. De ezt a térbővítéssel akarták megoldani. Emellett a tudomány és a mezőgazdaság fejlődése lehetővé tette az éhezés problémájának megoldását. Mindenkinek jutott ennivaló. De a népesség növekedése a birodalomban több mint három százalék évente. És ez a jövőbeni bajokkal fenyegetett.
  A cári kormány az űrbővítésben talált kiutat. És ésszerűnek tűnt. És új űrhajókat építettek, és kutatásokat végeztek a szuperluminális sebességekkel kapcsolatban.
  
  
  
  NAGY SÁNDOR ÖTVEN ÉVE!
  A II. Sándor elleni merénylet 1866-ban sikeres volt. Ennek eredményeként a Felszabadító cár meghalt. És Harmadik Sándor lépett a trónra. Az előny az volt, hogy nem sikerült eladniuk Alaszkát, és az új orosz császár nem volt hajlandó legalább egy kis földet adni. Még akkor is, ha távoliak és még nem túl értékesek.
  Ráadásul a szibériai út építése Vlagyivosztokba még korábban elkezdődött. És el kellett volna érnie Chukotkát!
  Harmadik Sándor cár erős, határozott, erős akaratú, egészséges és fizikailag nagyon erős volt. Határozott kézzel uralkodott, és alatta Oroszország a nagy jólét és a teljesítmények időszakába lépett!
  Szóval jó, hogy a nagy császár tizenöt évvel korábban kezdett uralkodni, mint a valós történelemben!
  Kezdetben szigorúan elnyomott minden forradalmár beszédet és a népakaratot. Aztán elkezdte megreformálni a hadsereget és a haditengerészetet. Rendeléssel.
  A király sok mindent elért. Utak, hidak, gyárak épültek, az országban gyorsan fejlődött a kapitalizmus. Az autokrácia fenntartása mellett. A cári kormány kisebb háborúkat vívott, átvonult Közép-Ázsián, és ott kiterjesztette befolyását.
  1977-ben nagy háború tört ki Törökországgal. Még jobban ment, gyorsabban, győzedelmesebben, kevesebb veszteséggel, mint a valós történelemben. Teljes fényben ragyogott - Szkobelev zsenije!
  Az orosz csapatok kevesebb kárt okozva legyőzték a törököket. És azonnal sikerült elvenni Isztambult. Mivel az angol század előtt érkeztek oda. Ez a háború annyira sikeres volt, hogy a cár-atyák elnevezték a Győztes Sándort! És Skobelev lett Oroszország történetének legfiatalabb marsallja.
  Türkiye megosztott. A britek elfoglalták Egyiptomot és Szudánt. Oroszország bevette Irakot, Palesztinát, Szíriát és Szaúd-Arábia egy részét, Kis-Ázsiát, egész Örményországot és a Balkánt!
  Így Harmadik Sándor meglehetősen gyorsan és viszonylag könnyen elfoglalt egy nagy területet. És tovább terjeszkedett dél felé. Iránon, Türkmenisztánon keresztül, és tovább Afganisztánba!
  A cári hadsereg Indiát vette célba! A britek készen álltak a harcra. Oroszország, Németország, Ausztria-Magyarország szövetsége volt Franciaország és Nagy-Britannia ellen.
  Németország 1992-ben támadásba lendült a Kakas Köztársaság ellen. Nagy-Britannia hadat üzent a németeknek és Oroszországnak. Ausztria-Magyarország megszerezte Bosznia-Hercegovinát, és megtámadta Olaszországot.
  Oroszország hadjáratot indított India, valamint a francia birtokok és Indokína ellen. Így kezdődött az első világháború. De már együtt vannak Oroszország és a németek!
  Oroszország is előrelépett Egyiptom ellen.
  A cári csapatok a helyi lakosság támogatásával elfoglalják Indiát és Iránt. Lépjen tovább Indokínába. A poroszok pedig ismét legyőzik a franciákat, és körülveszik Párizst.
  Továbbá a republikánusok nem hajlandók megadni magát. És Párizst megtámadják, súlyosan elpusztítják. A németek elfoglalják Belgiumot és Hollandiát is.
  Nagy-Britannia egy ideig folytatja a háborút. Az orosz csapatok elfoglalják Egyiptomot és Szudánt. Háború van a tengeren. Az orosz hadsereg átvonul Afrikán. Egészen Dél-Afrikáig. És gyarmatokat gyűjt magának. A németek is visznek valamit.
  De Ausztria-Magyarország belemerült az Olaszországgal vívott háborúba. Igaz, 1894-ben a németek az osztrákok segítségére voltak. És fejezze be Olaszország meghódítását.
  Ezt követően a narancsok országát felosztják egymás között.
  A háború a tengerbe költözik. És itt megmutatkozik Makarov admirális haditengerészeti parancsnok zsenialitása. Ami számos ragyogó győzelmet ér el. A tengerek úrnőjét kapitulációra kényszerítve.
  Oroszország átvette Indiát, Indokínát, Afrika nagy részét és Ausztráliát is, kiütötte onnan a briteket. Az orosz csapatok elhagyták Nagy-Britanniát és Kanadát. Ott is kolóniát alapított. Így Nagy-Britannia szinte minden gyarmatát elveszítette, míg Oroszország megszerezte azokat. Kanada elfoglalását elősegítette az oroszok ellenőrzésének megőrzése Alaszka felett. És egy nagyon erős flotta jelenléte. És Makarov admirális és Rozsgyesztvenszkij zsenije.
  Nos, ez még nem minden. Oroszország Kínába költözött. Szintén nagyon sikeres. És 1904-ben elkezdődött a háború Japánnal.
  De a valós történelemtől eltérően ez a háború nem nehéznek bizonyult, hanem inkább gyorsnak. Ráadásul a japán flotta meglehetősen gyenge volt, míg az orosz, éppen ellenkezőleg, nagyon erős. A japánok legyőzése után az orosz csapatok elfoglalták Tokiót. Aztán népszavazást tartottak, és a japánok túlnyomó többsége az Oroszországhoz való csatlakozás mellett szavazott.
  Harmadik Sándor cár új győzelmet aratott. Aztán jött Kína önkéntes-kötelező csatlakozása. Tehát régióról régióra, tartományról tartományra. A királyi birodalom óriási méreteket öltött. Az USA-ból, Kanadából és Alaszkából, Ázsiából, Ausztriából, a csendes-óceáni térségből. Dél-Afrikába és a nyugat-afrikai német birtokokba.
  Plusz Ausztria-Magyarország. Ilyen a hatalmas hatalom.
  De persze a németek és az osztrákok többet akartak. Franciaország még mindig Németország megszállása alatt áll. Az Oroszország által megsértett Nagy-Britannia is háborút akar.
  A császárnak sikerült egy koalíciót összeállítania: Spanyolország, Portugália, Németország, Ausztria-Magyarország és Svédország az óriási Oroszország ellen. Előtte a németeknek sikerült elfoglalniuk Dániát és Norvégiát is a Nagy-Britanniával vívott háború során. Erőteljes koalíció alakult.
  A háború pedig 1917. augusztus 1-jén kezdődött. Éppen abban a pillanatban, amikor III. Sándor meghalt, és II. Miklós trónra lépett. A számítás szerint egy olyan nagyszerű uralkodó nélkül, mint Harmadik Sándor, aki ötvenegy évet korrigált, Oroszország minden bizonnyal veszít.
  De II. Miklósnak erős és erős állama volt. Raszputyin és egy beteg örökös nélkül. Így harcolhatott a koalícióval.
  És elkezdődött a háború... A németek tájfunként tapostak. Az orosz csapatok erőteljes ellentámadásokkal találkoztak velük. Nagy és ádáz küzdelem volt.
  II. Miklós általában egy erődláncra támaszkodva alaposan kimerítette a német és osztrák egységeket. Aztán ellentámadásba kezdett. Afrikában pedig az orosz csapatok a világ első könnyű terepjáróit használva teljesen legyőzték az osztrákokat és a németeket. És megtisztította a fekete kontinenst.
  Svédországot és Norvégiát is gyorsan meghódították.
  A háború másfél évig tartott, és azzal végződött, hogy az orosz hadsereg nagyobb számú és erősebb tankjai elfoglalták egész Európát. Aztán Nagy-Britannia elesett. Oroszország végül megszerezte a dominanciát a keleti féltekén.
  És II. Miklós cár is nagy hódító lett. A béke 1929-ig, a nagy gazdasági világválság kitöréséig uralkodott. A gazdaság általános válsága oda vezetett, hogy 1931-ben, éppen május 1-jén háború tört ki Oroszország és az utolsó nagyhatalom, az Egyesült Államok között!
  Miklós cári hadserege belépett Amerika határai közé. Az erők egyenlőtlenek voltak. Az amerikainak szinte nem volt tankja, és rosszul volt kiképzett. Oroszország pedig sokszorosan felülmúlta az Egyesült Államokat. A cári birodalom parancsnokai is jobbak voltak. Tehát a háború kezdettől fogva egy kapuba ment. Oroszország nyert és továbbjutott. És most, szeptember 30-án, New York és Washington elfoglalása után, az Egyesült Államok kapitulált. Ezzel egy újabb lapot fordítottak a történelemben. 1934-ben II. Miklós inváziót indított Mexikóba, majd egészen Latin-Amerikáig, meghódítva a latin államokat. Egészen addig, amíg Chile utolsó független köztársasága 1936 decemberében megbukott.
  Így végül II. Miklós befejezte a történetet. A cári Oroszország egyesítette a Föld bolygó összes országát és népét.
  1937. november 7-én Nagy Miklós, minden bolygó császára lezuhant egy repülőgéppel. És az ő uralma véget ért. Alesei II lett a király. Egészséges, fiatal örökös - harminchárom év körüli. Alatta ment a tértágulás. Új határok és új járatok. A monarchia megingathatatlan volt. Az emberiség egyesül és meghódítja a kozmoszt.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  A Port Arthur parancsnoka meghalt, a valós történelemben valóban megsebesült a fején, de néhány milliméteres töredék közelebb került az agyhoz. Röviden: az áruló, aki feladta a fellegvárat, meghalt, és Kondratenko, Port Arthur védelmének hőse vette át a helyét.
  Az új parancsnok az erőd védelmének megerősítése érdekében az összes tengerészt és hajótüzérséget a partra íratta, a századot lefegyverezte, de Port Arthurt megerősítette.
  Ennek eredményeként a fellegvárat alaposan megvédték, valamint Kondratenko parancsnok ügyes cselekedeteit. A védelem jól tartotta magát. Kondratenko időben megerősítette a Vysoky-erőd védelmét, és a japánok nem tudták bevenni.
  December végére a szamurájok kimerültek a támadásokban. Januárban elcsendesedett Kuropatkin kísérlete a blokád feloldására, de nem túl sikeres.
  Februárban a támadást ismét sikerült visszaverni, súlyos veszteségekkel a japánok számára.
  A védekezés során a fiú Oleg Rybachenko hősiesen viselkedett. Az ostrom kezdetén ez a kabinos fiú még csak tíz éves volt. A gyerek a felnőttekkel egyenrangúan harcolt, és felderítésre ment.
  Nagyon bátornak és harciasnak mutatta magát. És a védelem kitartott. Már eljött a március... A japánok ismét visszavonultak. A véres vasárnap nem történt Oroszországban, hiszen Miklós cár, mióta Port Arthur kitartott, jó hangulatban volt, és kiment a néphez. Az orosz hadsereget feltöltötték, és egyre több lett. Március végén a japánok megpróbáltak előretörni, de Kuropatkin erői túl nagy számbeli fölényben voltak, és minden támadást visszavertek.
  Még jobb, hogy Nogi tábornok egységeit megszorította Port Arthur ostroma. Súlyos veszteségek elszenvedése után a japánok visszavonultak. De Kuropatkin ismét habozott.
  Április végén újabb roham következett, amelyet azonban szintén visszavertek.
  És Oleg Rybachenko, ez a bátor fiú még egy japán ezredest is elfogott, természetesen csapda segítségével.
  Május elején még csak kisebb összetűzések voltak, és 25-én Rozsgyesztvenszkij százada végre belépett Port Arthurba. A híres admirális ötvenegy hajót vitt át egyszerre három óceánon!
  Ezt követően erősítést kapott a védelem. Június elején pedig az utolsó támadás Port Arthur ellen következett. A támadás kétségbeesett és heves. És ismét hatalmas veszteségekkel taszították a japánokat. A cár végül eltávolította Kuropatkint, és kinevezte Linevicset. 1905. július közepén a japánok végül vereséget szenvedtek. És Port Arthur több mint egy évig tartó hősies védelme véget ért.
  Kondratenko az Elsőhívott Szent András-rendet kapta. És megkapta a tábornagyi rangot. Ezután Rozhdestvensky százada Port Arthurral együtt legyőzte a japánokat a tengeren. Ráadásul maga Togo admirális is meghalt a csatában.
  Japán az Egyesült Államok közvetítésével kénytelen volt békét kötni Oroszországgal.
  Át kellett engednem a Kuril-szigeteket és Tajvant. Oroszország protektorátust biztosított Korea felett, Mandzsúriát, ellenőrzést Port Arthur felett. Ráadásul Japán hatalmas, egymilliárd aranyjen kártalanítást fizetett a cári Oroszországnak.
  A győzelem megerősítette II. Miklós cár pozícióját. Oroszország kiterjesztette területeit, és a Zheltorossiya kezdett kialakulni a kínai régiókhoz való önkéntes csatlakozás rovására. Nincs Állami Duma - Oroszország abszolút monarchia maradt, parlament nélkül.
  Természetesen a győzelemnek és a politikai stabilitásnak köszönhetően a gazdasági növekedés a valós történelemnél korábban folytatódott és erősebb volt.
  Az első világháború úgy kezdődött, mint a valós történelemben. De Oroszország számára sikeresebben ment. Amelyben a hadsereg nagyobb és jobb volt, többek között Kondratenko tábornagy reformjainak köszönhetően, és erősebb a gazdaság, és magasabb a cár tekintélye.
  A háború valamivel több mint egy évig tartott, és Ausztria-Magyarország összeomlásával, valamint az Oszmán Birodalom és Németország megadásával ért véget. Bulgária pedig, látva, milyen szagú, Szerbia és Oroszország oldalára állt, ahogy egyébként Olaszország és Japán is.
  Kondratenko tábornagy megkapta a legmagasabb rangot - Generalissimo. És szinte minden rend birtokosa lett, mint Suvorov. Bruszilov marsall lett. Kolchak admirális karriert csinált, Kornyilov pedig Denikin. A cári Oroszország magához csatolta: Galícia, Bukovina, Krakkói vajda, Poznani régió, Klaipeda. Csehszlovákia is az Orosz Birodalom része lett. Kis-Ázsia pedig Konstantinápolyval. És Észak-Irak.
  Összességében jól alakult. A japánok felosztották a német gyarmatokat Oroszországgal a Csendes-óceánon.
  Ezután Szaúd-Arábiát felosztották Oroszország, Franciaország és Nagy-Britannia között. Rövid háború után Oroszország és Nagy-Britannia felosztotta Iránt.
  És akkor Afganisztán. Igaz, volt egy kis háború. A britek pedig eleinte nem voltak túl szerencsések.
  A világ megtalálta a stabilitást és a jólétet. Egészen a nagy gazdasági világválságig, 1929-ig. A gyors növekedés után Oroszország is válságba került.
  1931-ben Japán megtámadta Oroszországot, hogy bosszút álljon a múltbeli vereségekért.
  De ezúttal öngyilkosság történt. A cári csapatok legyőzték a japánokat. Kolcsak admirális még egyáltalán nem öreg, megmutatta Usakovhoz hasonlítható zsenialitását. A felkelő nap országát teljesen a tengerbe zúzták, majd elfoglalták. Ezt követte a népszavazás, amelyen a japánok többsége az Oroszországhoz való csatlakozás mellett voksolt.
  Így II. Miklós cár megerősítette hatalmát a Csendes-óceánon. Oroszország tovább haladt Kínán keresztül. A válság miatt meggyengült Nagy-Britannia, Franciaország és az Egyesült Államok nem avatkozott bele az Égi Birodalom irányításába.
  1933-ban Hitler hatalomra került Németországban. Elkezdte helyreállítani az egykori birodalom egykori hatalmát. És persze igyekezett nem veszekedni Oroszországgal.
  Mussolini Olaszországban barátságot ápolt Oroszországgal. És a ravaszul elfoglalt Etiópián, bővítve gyarmataikat. Szóba került egy hármas szövetség létrehozása.
  A cári Oroszország be akarta csatolni a gyengülő Anglia és Franciaország összes gyarmatát. Nos, a németek és az olaszok is érthetőek. Az USA-nak megvoltak a maga tervei.
  1937-ben Németország csatlakozott Ausztriához, és létrehozta az Anschlusst. És 1937 novemberében a gép lezuhant Nikolaev másodikkal. A királyság nagyon sikeresen véget ért. II. Miklós hatalmas hódításokat ért el uralkodásának negyvenhárom éve alatt.
  Nagy Miklósnak hívták! És még a Legnagyobbak is magasabbak lettek Nagy Péternél.
  Miklós alatt a munkanap tíz órára csökkent, hét év oktatás kötelező és ingyenes lett. Az országban az átlagos fizetés elérte a havi 75 rubelt nulla infláció mellett, és a rubel aranytámogatása mellett. A királyi fizetőeszköz volt a legkeményebb és leginkább konvertibilis a világon.
  Oroszországnak volt a legnagyobb szárazföldi hadserege a világon, és a flotta mérete megelőzte Nagy-Britanniát és az Egyesült Államokat is.
  Az orosz tankok voltak a legjobbak a világon, akárcsak a repülőgépek. A helikopterek pedig akkoriban gyakorlatilag az egyedüliek voltak a Földön. A legtöbb és kiváló minőségű tengeralattjáró flotta. A legjobb tüzérség. Fejlett technológiák a televízióban és a videóban. A világ első színes filmjét is a cári Oroszországban kezdték forgatni. Többek között II. Miklós cár fotózás iránti szenvedélyének köszönhetően.
  Oroszország Kínához való csatlakozása után a népességet tekintve a világ élére került, megelőzve Nagy-Britanniát az összes gyarmatával együtt.
  Miklós cár megreformálta az ortodoxiát és legalizálta a többnejűséget. Ennek a bölcs szuverénnek sok mindenre sikerült. És nem köpve , nem üldözve, nem Oroszországot elvesztve, hanem nagyszerűen halt el. És mindössze néhány milliméteres töredékeltolódás hatott oly módon Oroszország történelmére. És azt mondják, a történelemben nincsenek balesetek! Mégis milyenek. II. Miklós és Generalissimo Kondratenko jelensége is ezt mutatta.
  De Miklós cár halála után átmeneti ugrás következett. Eleinte II. Alekszej uralkodó meghalt, mielőtt megkoronázhatták volna. Aztán egy másik örökös, Kirill Vladimirovics Romanov is meghalt. Harmadik Vlagyimir pedig 1938-ban lépett a trónra. A király fiatal, de általában nem hülye, és elég erős akaratú és ambiciózus.
  Nos, nekilátott a dolognak! Oroszország, Olaszország, Németország, Nagy-Britannia, Franciaország és a jövőben az Egyesült Államok ellen. Itt persze a Triple Alliance sokkal erősebb.
  1940 májusában Németország megtámadta Franciaországot, Belgiumot, Hollandiát és Nagy-Britanniát. Oroszország megtámadta a francia, angol és holland gyarmatokat. Megkezdődött a területek szertartás nélküli elfoglalása.
  A britek és a franciák nem tudtak ellenállni az orosz hadseregnek. A németek pedig másfél hónap alatt legyőzték és kapitulációra kényszerítették Franciaországot, Belgiumot és Hollandiát.
  Ezután a Führer elfoglalta Spanyolországot és Portugáliát, és elfoglalta Dániát és Norvégiát. Oroszország elfoglalta Svédországot.
  A háború szinte egy kapuban zajlott. A helyi lakosság támogatásával Oroszország elfoglalta Indiát, Indokínát, Dél-Afganisztánt, Dél-Iránt, a Közel-Keletet és belépett Egyiptomba.
  Természetesen a gyarmati csapatok nem tudtak ellenállni a cári hadseregnek, és nem is nagyon akartak. Afrika elfoglalása némileg késett az utak hiánya és a hosszadalmas kommunikáció miatt. A németek Gibraltáron és Marokkón keresztül, az oroszok Egyiptomon és tovább Szudánon keresztül vándoroltak át Afrikán.
  A terep azonban inkább akadályozott, mint a brit vagy francia csapatok ellenállása. Kevesen voltak belőlük, és rosszul vannak felfegyverkezve, és többnyire helyi őslakosoktól származnak. Aki nem tudta, hogyan és nem akart harcolni.
  1940-ben Hitler nem mert leszállni Nagy-Britanniában. Légi offenzívát indított, eleinte nem túl sikeres. De 1941 tavaszán orosz repülőgépek léptek be a csatába, és Nagy-Britanniát elkezdték halálra nyomni.
  Augusztusban pedig a közös német-orosz csapatok partraszállása, majd két hét makacs harc után London elfoglalása következett.
  Ezt követően az egész keleti félteke, beleértve Ausztráliát és Új-Zélandot is, orosz, német és olasz lett.
  De ott volt még az USA.
  Vlagyimir cár úgy döntött, hogy Amerikát is megtámadja. Hitler és Mussolini támogatta őt ebben a döntésében. A Harmadik Birodalom csapatait Izlandra, majd Grönlandra és Kanadára, a cári Oroszország pedig Alaszkába költözött. Az erők természetesen egyenlőtlenek. Az Egyesült Államoknak meglehetősen gyenge tankflottája van, és sokkal kisebb a lakossága, mint Oroszország, az összes gyarmatával együtt. Bár a gazdaság fejlett. De egy ilyen szörnyetegnek nem lehet ellenállni.
  Miután 1943-ban offenzívát indítottak, az orosz hadsereg két téli hónap alatt gyorsan elfoglalta Alaszkát. Tavasszal pedig a németekkel együtt szinte egész Kanadát elfoglalta.
  Brazília, Venezuela, Mexikó és más országok hadat üzentek az Egyesült Államoknak.
  Megkezdődött az orosz csapatok mozgása Amerika északi államaiban. Az erők természetesen egyenlőtlenek. Oroszország és Németország jobbak mind minőségben, mind mennyiségben.
  A lányok Natasha, Zoya, Aurora és Svetlana a világ legjobb "Kondratenko"-3 tankján harcolnak, egy mobil járművön, hosszú csövű és gyorstüzelő fegyverrel. Nagyon mozgékony, alacsony sziluettű.
  A Kondratenko-3 harckocsi tömege körülbelül negyven tonna, és jól védett. És a pisztoly, a kis, 76 mm-es kaliber ellenére, nagy torkolati sebességgel.
  Shermans, ebbe a tankba semmilyen szögből nem lehet áthatolni. Így...
  A mezítláb és bikiniben harcoló lányok egyszerűen kiirtják az amerikaiakat, és sokat nevetnek.
  Főleg Natasha... És puszta ujjakkal megnyomja a joystickot, mondván:
  - Dicsőség az én Rusomnak!
  Zoya is lő. Ezt csupasz lábujjakkal teszi, megnyomja a joystick gombjait, és kiabál:
  - És az egész szülőföldünk!
  Az Aurora tovább tüzel. Megüti az ellenséget, és fogát kitárva mondja:
  - És a magasabb hatalmak mögöttünk állnak!
  És a lány is nagyon tüzesen kacsint! Csupasz lábujjakkal úgy nyomogatja, mint a joystick gombjait.
  És akkor Svetlana kirúg. Olyan okos és pörgős lány. A szájból napsugarakat bocsát ki. És énekli is:
  - Világsztár vagyok! Még a Sátánnál is gyorsabban futok!
  Az ilyen lányoknál maga az ördög nem szörnyű. Cséplik az amerikaiakat, szorosan körülveszik Chicagót.
  És nem enged ki onnan senkit. Mennydörögnek, mondjuk, triviálisan. Ezek a lányok.
  És most a chicagói helyőrség kapitulál. Ismerd meg a miénket!
  Az orosz tankok pedig már közelednek New York felé. Vlagyimir cár elégedetten dörzsöli a kezét. Elmentek valaha idáig az oroszok?
  A lányok és a levegőben bátran harcolnak. Például egy aranyos pár: Maria és Mirabela.
  Megszerzik a számláikat, mezítláb és bikinis szépségeket. Szó szerint nincs mit ellenezniük. Az ilyen lányok itt gyönyörűek, és káprázatosan agresszívak és jól céloznak.
  Maria lövést adott le, lelőtt egy tucat repülőgépet, egy sorozatban, és énekelte:
  - Dicsőség neked, szülőföldünk! Oroszország nevében!
  Mirabela is lőtt és üvöltött:
  - De van egy nagy erősségű vezető,
  Harcra hívja a szlávokat...
  Nem tud bánni Oroszországgal
  Amikor Vlagyimir király!
  
  Határozottan, erősen, vasakarattal,
  Úgy néz ki, mint a fémvágás...
  Az oroszoknak nincs szükségük jobb részesedésre -
  Csak az emberek álmodoztak ilyesmiről!
  Igen, ezek a lányok küzdenek és énekelnek mesterek...
  A New York-i viharzás közepette egyébként az első orosz űrhajós az űrbe repült, körberepült a Föld bolygón. És ez a Romanov-dinasztia cári Oroszországának újabb eredménye.
  Aztán a New York-i helyőrség kapitulált, és Washington hamarosan elesett. 1943. szeptember 3-án pedig az Egyesült Államok teljesen kapitulált. Ezzel véget ért a második világháború, amely 1940. május 15-én kezdődött. A háború dicsőséges Oroszország számára és győztes.
  Természetesen Hitler és Mussolini is sokat nyert ebből a háborúból. Mindkét diktátor Afrikában, néhány Európában és az Egyesült Államokban kapott birtokot. Európát végül felosztották az országok között. Bulgária pedig a népszavazás után Bulgária királyságává vált Oroszország részeként.
  Úgy tűnik, hogy a világot újra felosztották, és a kolóniákat meg lehet emészteni. De Hitler természetesen nem lenne Hitler, ha nem akarna többet. Főleg Oroszország legyőzése. És vegye át a területeit.
  És persze a németek erősen számítottak új, erősebb fegyverekre. "E" sorozatú harckocsik és ballisztikus rakéták, különösen repülő csészealjakhoz.
  A cári Oroszország azonban lényegesen felülmúlta a Harmadik Birodalom ballisztikus rakétáiban, sőt 1951. április 12-én a Holdra repült.
  És az "E" sorozat tankjai nem rendelkeztek minőségi fölénnyel az oroszokkal szemben.
  És csak a repülő csészealjak voltak rejtélyek. A lamináris sugárnak köszönhetően kiderült, hogy teljesen sebezhetetlenek bármilyen típusú kézifegyverrel szemben. De ugyanakkor ők maguk sem tudtak tüzelni.
  Mussolini meghalt és fia lett a trónon. Hitler nyomást gyakorolt rá, és a fiatalember beleegyezett, hogy harcoljon Oroszországgal. 1955. április 20-án új, harmadik világháború kezdődött. Hitler oldalán állt: Olaszország, Brazília, Argentína, Chile, Mexikó, egyszóval egész Latin-Amerika, kivéve Kubát, amely Oroszországot támogatta. És nem volt több más ország a világon! A harmadik világháború 1955. április 20-án kezdődött. Vlagyimir cár pedig uralkodása legnagyobb kihívásával néz szembe.
  Az egyetlen dolog, ami megvigasztalhatja, az az, hogy ez a háború lesz az utolsó a Föld bolygón zajló háborúk történetében. Mivel a világ minden országa részt vesz benne!
  Nos, ha egyszer elkezdődött a háború, akkor meg kell vívni! Hitler támadása nem volt különösebb meglepetés. Magyarország, Jugoszlávia, Oroszország része, korlátozott autonómiával, harmadik Vlagyimir cárjuk. Albániát Olaszország megszállta. Minden rendelés rendelésre. A németek Kelet-Poroszországból, Ausztriából, Olaszországból délről próbálnak előretörni. A harcok pedig Afrikában folynak. Latin országok koalíciója az Egyesült Államokkal. De ott nem túl aktívak. Most hirdettek háborút.
  Hitler pedig eközben mozgatta a fő erőket Európában.
  És kitört a pokoli háború. Az emberiség történetének utolsó nagy háborúja.
  A németek adták le a fő csapást Magyarországon Budapest irányába. Oleg Rybachenko ott harcolt. Még mindig úgy nézett ki, mint egy tíz év körüli fiú. Igaz, fizikálisan nagyon erős, izmos, gyors, és ami a legfontosabb, olyan, mint egy halhatatlan hegymászó. Igen, az író és költő Oleg Rybachenko megkapta a halhatatlanságot, de azzal a feltétellel, hogy tíz éves fiú lesz, és gyermeki, de nagyon erős és gyors testben szolgálja Oroszországot. És 1904. január 1. óta gyerek. Amikor kabinos fiúként letelepedett Port Arthurban. Nos, ő és a fiú nem a legkisebbek, hanem a kezdetektől erősek és gyorsak, és felvitték a hajóra.
  Sőt, amikor kételkedtek abban, hogy túl kicsi-e, Oleg Rybacsenko ujjaival egy rézpennyt hajlított egy merészségre. Ezt követően beszélgetés nélkül a hajóra vitték.
  A fiú nagyon sok díjat szerzett, minden háborúban részt vett. Tiszt lett. De úgy nézett ki, mint egy gyerek. Ezért bár számos bravúrért kitüntetést kapott, nem tulajdonították az örök fiút a kapitány fölé. És most Oleg Rybachenko több mint fél évszázada a hadseregben van. Régóta megérdemeltem a tiszti nyugdíjat, de ha vasi egészséged van, akkor minek hagyd ott a szolgálatot.
  Sőt, számítógépek, játékkonzolok nélkül a televízió valahogy unalmas. A hadseregben pedig te vagy a kapitány, aki legalább a katonákat vezeti. Igen, még mindig telik az idő.
  Meghalt Generalissimo Kondratenko. Kolcsak főadmirális, aki megelőzte Usakovot, szintén meghalt. Sokan, akikkel Oleg Rybachenko kezdett, a szolgáltatás már nem létezik.
  Pontosabban Port Arthur ostroma óta szinte minden veterán meghalt. Csak Vovka maradt. Ő is kabinos volt akkor, most pedig már ősz hajú nagypapa. Az igazság még mindig működik. És meglepődik, hogy Oleg ugyanaz a fiú marad, akinek egyetlen sebhelye sincs a testén. Ilyen jelenség az egész orosz, cári hadseregben ismert. Az igazság nagyon jó harcokat vív.
  A fiú Oleg mezítláb, így kellemesebb és ügyesebb. Fegyvert löveg után céloz, és az "E" sorozat német tankjaira lő. A nácik gépei egyszerűen hatalmasak. És úgy tűnik, semmi sem akadályozza meg őket.
  De az örökfiú olyan jól üt, hogy áttöri a fémet. Kifesti a Fritzeket, lebontja a tornyokat és énekel.
  - Vlagyimir cár, orosz cár...
  ortodox szuverén!
  Hamarosan meghódítjuk a világot,
  Elvégre egy kerub van felettünk!
  Hitlernek vége lesz
  És aki hallgatott - jól sikerült!
  A fiú pedig, mintha gránátot dobna, mezítláb, gyereklábbal. Szürkeszakállú Vovka csak a fejét csóválja.
  Oleg Rybachenko író és költő több mint ötven évet töltött gyermekkorában a XX. És be kell vallanom, sokat láttam. Halhatatlan lévén, már rég elvesztette minden félelmét. A háború pedig a számítógépes stratégiára emlékeztette.
  Könnyű és szórakoztató volt játszani. És jó volt verekedni is. Jó, ha a hajnali harmat mezítláb alatt van, te pedig egy örökké fürdõ fiú vagy, és rendetlenül rövidnadrágba öltözött!
  Oleg Rybachenko rövidnadrágban és mezítláb futhat. Port Arthurban a gyerek megtanított cipő nélkül járni, még hidegben is. Hiszen egy halhatatlan test nem tud megfázni vagy megbetegedni, de gyorsan hozzászokik a hideghez, ami nem okoz kárt. Akárcsak Pán Péter. És szinte kellemes mezítláb futni a hóban. Mozgás közben gyakorlatilag nem érződik a hideg, csak nyugodtan ülve, mezítláb enyhén barnulva! De egy fiúnak ez apróság.
  De vannak boszorkánylányok is, Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! A háborúban is részt vesznek. De nem mindig, hanem epizódként. Segített megőrizni a Mount High-ot, amikor a legnehezebb volt. Mezítlábas szépségek küzdöttek ott, és bikiniben. Csupasz lábujjakkal, élesen csiszolt korongokkal dobálták a lábukat.
  És karddal vágni. És Oleg Rybachenko ezután kivágott egy géppuskát - az idősebb elvtársak meghaltak. Ennek eredményeként a szamurájok támadása elakadt, és a Magas-hegy megingathatatlannak bizonyult!
  És a lányok megmutatták a Valkűr legmagasabb osztályát és műrepülését.
  És most a németek védekezésre állnak. A cári hadsereg készen áll a háborúra. A Führernek nem sikerült taktikai meglepetést elérnie.
  Az orosz csapatok pedig bátran harcolnak. Úgy tűnik, Hitler többször is átkozni fogja magát, amiért ilyen háborút indított. Ráadásul annak ellenére, hogy a Führernek Európa kétharmada és Afrika egyharmada van fegyver alatt, de mégis
  nem vetélytársa Oroszországnak.
  És a katonák száma is. Az olasz csapatok pedig gyengék. Latin-Amerika országai lassan vesznek részt a háborúban. A hadseregük pedig technikailag és szervezetileg sem túl jó.
  Oroszország tehát továbbra is mélyen védekezésben tartja az ellenséget.
  Tank "Kondratenko"-6 elég módja a harcot ezzel a sorozattal. Igen, és a "Nikolaj" -4 nehezebb, nagyon erős gépnek mutatja magát.
  Az oroszok harcolhatnak nehezebb német szörnyekkel.
  Főleg a "Nikolaj"-4-en, ahol Alenka legénysége nagyon szépek és bikiniben vannak a lányok.
  130 mm-es kaliberű pisztoly. Hogyan kell megütni a fasisztákat. Hiába pattogta Hitler a cári Oroszországot. Itt nem könnyű séta ez neki, hanem verés.
  Anyuta csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, és énekelte:
  - Oroszországért és a szabadságért a végsőkig!
  És hogy fog nevetni a szépség!
  És akkor Ágoston lövedéket lő az ellenségre. Törd össze a fémet és énekeld:
  Dobogassuk együtt a szívünket!
  És a joystick gombjait is csupasz lábujjakkal nyomja. Ez tényleg király lány!
  És itt Maria olyan, mint egy lupanet. És megosztotta a fasisztákat. És pusztítsd el az ellenséget.
  A csupasz lábujjak használata közben. És énekelni is:
  - Szülőföldünk nevében, szent! Legyen a harcos egyszerűen menő!
  És nevetésben tört ki, és mutassa a fogát!
  Aztán az olimpia egy súlyos lupanet lövedékkel. Végül is ő az, amire szüksége van - a leglédúbb almalé!
  És ismét a lányok áttörték az E-50-et, kiütötték a tornyot és nevettek.
  Alenka lövedéket küldött, szétzúzta az E-100-at, át- és átszúrva. És csupasz lábujjak használatával. Miért énekelte a lány:
  - Törd le az ellenséget!
  Anyuta pedig mezítláb csapkod, és nyikorog:
  - Fritz kaput!
  Aztán megüti Augustine-t. Szintén nagyon találóan és csupasz lábujjakkal, búgva:
  - Vége Hitlernek!
  És akkor Maria nagyon agresszíven hozzáteszi. Törd össze a fasisztákat és nyikorogj::
  - És aki hallgatott, jó!
  És mutasd a nyelvét!
  Aztán az Olimpia lövedéket küld, megölve ellenfeleit.
  És mezítláb az elengedés és az éneklés során:
  - Teljesen elfogyott!
  És ismét a lány fogja a nyelvet, és megmutatja.
  Szóval levágták...
  A németek az offenzíva kezdete óta tartó egy hónapos harc után ötvenről száz kilométerre haladtak előre, és súlyos, sőt hatalmas veszteségeket szenvedtek el. Az olaszok Afrikában pedig egy üstben végezték, és körülvették. Csapataikat triviálisan legyőzték.
  Itt május 21-én Adolf Hitler elrendelte, hogy hívják be a hadsereget, és mindannyian 15 és 65 év közötti fegyvert viseltek. A cári hadsereg tartalékokat gyűjtött.
  Mint kiderült, a német lemezek nem olyan szörnyűek a gyakorlatban. Igaz, az orosz gépek kossal is támadhatnak. De ezt megúszhatja, köszönhetően a cári hadsereg gépeinek nagy manőverezőképességének.
  Hitlernek a sebezhetetlen csodafegyverre vonatkozó számítása pedig egyáltalán nem valósult meg.
  A cári hadsereg még mindig védekezésben volt. Előre kiásott erős védelmi vonalak, erős védelem. Hadd lélegezzen Hitler. De Afrikában nyomást lehet gyakorolni egy gyengébb, olasz szövetségesre.
  Ha a Führer nem döntene úgy, hogy háborúba kezd a cári Oroszországgal, akkor kétségtelenül Németország nagy, sőt legnagyobb vezetőjeként vonulna be a történelembe. És hát a démon uralni akarta a világot, és mi lett belőle?
  Az orosz lányok a legmenőbbek a világon.
  Oleg Rybachenko, mint mindig, most is a csata élére áll. Sem golyó, sem töredékek nem viszik el. Kétségbeesett és menő srác.
  Egy fiú rövidnadrágban és mezítláb, a nácik ellen. És gránátokat dobál rájuk, és rohan az ólomesőben.
  Igen, kár, hogy nincs zseniális Kondratenko, de vannak fiatal és tehetséges parancsnokok. Különösen Vasziljevszkij tábornagy, aki már az első világháború idején is kiemelkedett. És energikusan és ügyesen parancsol.
  A kemény védekezésbe ütköző Fritz pedig reménytelenül belefásul. De még mindig megpróbálnak áttörni.
  Oleg Rybacsenko, ez az örök fiú nevet, kicsatolja a fogát és énekel:
  - Szülőföldem! Szent Szülőföldem!
  És azt is, hogyan dobja mezítláb a gránátot.
  És itt van Natasha, Zoya, Aurora és Svetlana beszállt a csatába. Ők a szent isten, Rod szolgájának örök boszorkányai. Nem mindig harcolnak, különben Oroszország meghódította volna az egész világot. De mindig hatásos és feltűnő.
  A lányok szeretnek ölni: ezek lányok!
  És hogyan fognak a nácikon sétálni, és hogyan fognak beágyazni ...
  És csupasz lábujjakkal korongokat dobnak, megölve a Fritzeket.
  A nácik elakadtak, és egyre több veszteséget szenvednek el. Vasziljevszkij, a nagy stratéga azt javasolja, hogy szétverjék a nácikat és az olaszokat Afrikában. Tehát vannak fürgébbek, és jobb manőverezhetőség mellett az orosz tankok előnyt élveznek. Európában pedig hadd szaladjanak el a nácik. Hogy teljesen kimerítsék az erőforrásaikat.
  Vlagyimir cár elfogadta ezt a tervet. És új erőket helyeztek át Afrikába.
  Erzsébet és legénysége Líbiában harcolt, és elvágta az olasz egységeket. Ott meleg van, és a lány szép bikiniben. Nekik van a legújabb "Kondratenko"-6 tank, amelyen a harcosok megkerülik az olaszok és a Fritz pozícióit, és magabiztosan összetörik őket.
  Erzsébet rálő egy harckocsira Mussolini Jr. birodalmából, és azt mondja:
  - A tengeren, a hullámokon, bundában és kaftánban!
  És természetesen csupasz lábujjakat használ.
  Ekaterina lő utána. Üt egy német autót és ordít:
  - Oroszországban Vlagyimir cár hős!
  Elena megüti, megveri a Fritz önjáró fegyverét, és csipog:
  - Az anyaországért megölöd Hitlert!
  És végül az olimpia lövedéket bocsát ki. Törd össze a Fritzeket, törd össze és nyikorogj:
  - Az eredmény kiváló lesz!
  És a gyerekek lábának csupasz lábujjait is használja.
  Afrikában május végén és június elején az orosz csapatok jelentős sikereket értek el. A harcok átterjedtek Líbia és Etiópia területére. Június 12-én Tripoli elesett. Június 15-én pedig útnak indult Etiópia fővárosa. Így ifjabb Mussolini katonái elestek. Sajnos nem tudta eltartani az apját.
  És az ő dicsősége is, mint hódító. De Mussolini, miután részt vett az angol és francia gyarmatokon, Caesarnak tekintette magát. Ám túlszárnyalni Caesart, úgy tűnik, meghaladja az erejét.
  Oleg Rybachenko egy üteg parancsnokaként harcolt. És olyan vitézül, hogy a németek nap mint nap több tucat harckocsit veszítettek a tüzéből. Fiát még egy aranykereszttel is kitüntették. És végül mégis megkapták a régóta megérdemelt őrnagyi rangot.
  Korábban nem kisajátították, mert úgy néz ki, mint egy gyerek. De a fiú kiemelkedő hősiességről tett tanúbizonyságot. És a harci képesség.
  1955. június 22-én az Afrikában tartózkodó orosz csapatok végül elfoglalták az olasz Szomáliát. 1955. június 25-én pedig az olasz csapatok etiópiai maradványai kapituláltak.
  A császári hadsereg magabiztosan győzött. Mainstein, akit a Harmadik Birodalom legjobb parancsnokának tartottak, ezt írta naplójába:
  - Felkeltettük a pokoli medvét! Most szakadunk!
  Június végére a németek olyan súlyos veszteségeket szenvedtek el, hogy kénytelenek voltak felfüggeszteni európai offenzívájukat.
  Vlagyimir cár elrendelte, hogy fokozzák a nyomást Afrikában. Először a fekete kontinens, aztán minden más - mondta a kiváló uralkodó! 1955. július 1-jén a németek megpróbáltak előrenyomulni Skandináviában. És rohantak Stockholmba, de nagyon sűrű védekezésbe botlottak. És óriási károkat szenvedtek.
  1955. július elején az orosz csapatok bevonultak a német Algériába.
  Líbia már a cári Oroszország ellenőrzése alatt állt. Volt egy offenzíva és hurkok Nigerből.
  Erzsébet tank legénysége a nácikkal harcol. Nagyon meleg van, és a lányok le is vették a melltartójukat, és most már csak bugyiban vannak a Kondratenko-6 tankban. Pontosan lőnek a nácikra.
  És nagy dolgokat akarnak.
  A cári Oroszország továbbra is autokratikus ország. És még mindig nincs parlamentje. És hogy nem történt meg a forradalom, és nem jött létre a Duma. Maguk a királyok nem akarják korlátozni magukat a hatalomban. A Führer és a Duce pedig diktátorok. Vagyis két rendszer háborúja folyik autoriter rendszerekkel.
  De a cári Oroszország számára ez természetesebb. És makacs és könyörtelen harc folyik.
  Elizabeth csupasz lábujjával megnyomja a joystick gombját, és kilő egy lövedéket. Magában dorombolva:
  Törjük szét a fasisztákat!
  Ekaterina szintén csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, és elengedett egy gyilkost, dorombolva:
  Buzdítsuk le Hitlert!
  És Elena is veri, kiüti a nácikat és nyikorog:
  - Majd széttépem!
  És azt is, hogyan vigyorogjunk! És csupasz lábbal fogja megnyomni a joystick gombjait.
  És akkor az olimpia, hogy milyen lesz, és hogyan lupaen. Mindenkit összetör és gurgulázik:
  - Pokoli átjáró és legénység!
  Ne felejtse el csupasz lábujjakkal megnyomni a joystick gombjait. És megüti az ellenséget.
  A harcosok valóban nagyon bátrak és csillogó karakterűek.
  Oleg Ribacsenko eközben visszaverte a Fritz újabb támadását, és ezt énekelte:
  - A szülőföldért és Vlagyimir cárért - hurrá!
  Igen, a valós történelemben volt egy magát oroszországi császárnak kikiáltó Vlagyimir Harmadik, a Romanov-dinasztia feje. És valóban 1938-ban kezdett hivatalosan uralkodni. És akkor Vlagyimir kiderült - igazi király, sőt nagyszerű! Vlagyimir Kirillovics Romanov cár, akinek minden esélye megvan arra, hogy az egész Föld császára legyen!
  A győzelem, vagy inkább a támadás tükörképe után Oleg Ribacsenko kártyát váltott beosztottjaival. Egy rövidnadrágos, szőke, nagyon izmos és faragott fiú ősz hajú harcosokkal játszott. Még meglepő módon Oleg idősebb mindannyiuknál. De ez a fiú megvágja magát.
  Emlékezzünk Port Arthurra, a hősies védelemre, amelyből Oroszország dicsősége származott. Nagy dicsőség egyben...
  A halhatatlan fiú megjegyezte:
  - Így oldjuk meg minden problémánkat! Hamarosan eljön az a pillanat, amikor az emberek soha nem fogják megölni egymást!
  A katonák és a tisztek egyetértettek:
  - Hát persze, őrnagy! Nem fognak megölni!
  Oleg ránézett a szalagra a sok érmével. Igen, annyi parancs van már, kevés tábornoknak van. És jó lenne egy címet szerezni magának. Herceg, gróf, herceg!
  Rybachenko herceg - gyönyörűen hangzik!
  A fiú pedig feljebb ugrott, és megpördült a lemezjátszóban.
  A németek megpróbáltak támadni, de ismét visszaverték őket, és óriási, helyrehozhatatlan károkat szenvedtek.
  Júliusban az orosz hadsereg újabb, jelentős sikereket ért el Afrikában. Miközben a cári hadsereg támadásának súlyossága ott volt. Algériában sok a legjobb orosz fegyver. A hónap végére pedig a németeket körülveszik és megsemmisítik a bográcsban.
  Augusztusban az orosz csapatok áttörték Marokkót is. Kétségbeesetten harcoltak a lányok a "Kondratenko" -6 tankon, és betörtek a sűrűbe.
  Időnként érkeztek jelentések németek meghódolásáról az elfoglalt városokról.
  Nigériában és különböző helyeken voltak harcok. Az oroszok mind létszámban, mind több mobil technikust vittek, és a helyi lakosság támogatásával, amit a rasszista fasiszták önmaguk ellen fordítottak.
  Afrika valóban gyenge láncszemnek bizonyult Hitler és ifjabb Mussolini stratégiájában.
  Oroszország győzött ott... Szeptemberben pedig, lassan felfelé húzódva, az erők megmozdultak Norvégiában. A nácik óriási veszteségeket szenvedtek. És Alenka és legénysége a tankon ült. A legújabb "Nikolay" -5 nehéz tank fejlettebbnek bizonyult, mint az E sorozat.
  Még egy olyan erős tank is, mint az E-200, átjutott a cári gép fegyverei között.
  Alyonka csupasz lábujjával nyomkodta a joystick gombjait, elégedetten dörzsölte a kezét:
  - Olyan vagyok, ami meg tudja törni a Wehrmachtet!
  Anyuta is csupasz lábujjával megnyomta a gombot, átütötte a német autót és megerősítette:
  - Porba töröljük a Wehrmachtet! A cárizmus hatalmáért!
  A hűvös Augustine lőtt, és felkiáltott:
  - És kommunizmusban fogunk élni!
  Maria készséggel egyetértett ezzel:
  - Igen, a cári kommunizmus alatt!
  És csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombjait. És ugyanakkor, mint egy lupanet, és törje össze az ellenséget.
  És itt Marusya nyikorogni fog:
  - Teljes mértékben!
  És csupasz lábujjakkal is megnyomja a joystick gombját.
  Az orosz csapatok már körülvették Oslót. Harcok mennek minden bokorért és házért.
  A központban a cári hadsereg ismét visszaveri a német offenzívát. Oleg Rybachenko, mint mindig, most is az élmezőnyben áll, és magabiztosan küzd. Az orosz tüzérség úgy működik, mint az óramű.
  Minden pontos és korrekt...
  Októberben az orosz csapatok végül elzárták Afrikát a szárazföldi utánpótlástól, felszabadítva Marokkót. A nácik egyfajta üstben találták magukat.
  Még a fekete kontinensen is. Hitler remegett a dühtől, de nem tudott enni semmit.
  Igen, bebökte magát Rusba... Közeledett a tél. Oleg Rybachenko annak ellenére, hogy elkezdett havazni, még mindig mezítláb és rövidnadrágban fut. Nos, fiú - mit veszel! És elég rettenthetetlen fiú.
  És csupasz lábujjakkal gránátokat dobál.
  És énekli:
  - Hagyjuk, hogy ügyetlenül futhasson,
  Páncélozott tankok a tócsákban...
  És a tetőn egy géppuska -
  Cseburaska tüzér,
  Krokodil tüzér!
  Shakoklyak támad!
  A terminátor fiú csupasz lábujjával gránátot dobott, széttépte a nácikat, és énekelte:
  - És játszom a dinamittal,
  Járókelők előtt!
  Mennyire visszariadnak a Fritz-darabkák!
  Mindenki hazudik, én pedig megyek!
  És a fiú nagyon vicces! De már több mint ötven éve a hadseregben. És csak egy ördög! Még szőke is!
  Oleg Rybachenko ismét mezítláb dob egy gránátot, és ordít:
  - Dicsőség a cárnak és Miklósnak és Harmadik Vlagyimirnak!
  És arra gondoltam, hogy ne keverjék össze Vlagyimir Kirillovics Romanovot Vlagyimir Putyinnal! A Romanov nagy cárok csodálatos család! Akik Oroszországot a legnagyobb birodalommá tették!
  És nem rontotta el annyira a szerencse, mint Putyint!
  De most az orosz csapatok újabb támadást veri vissza.
  Jön a november. A nácik kifulladtak. De új tartalékokat vetnek harcba. Afrikában már végeznek velük. Nehéz a fasisztáknak.
  Így hát kiveszik a haragjukat a foglyokon. Itt kapták meg a gyönyörű Nicolettát. Levetkőztették a bugyijáig, és átvezették a friss novemberi havon.
  Egy lány megkötött kézzel, szinte meztelenül sétál át a hóbuckákon, csupasz, kecses lábnyomokat hagyva maga után. Annyira szép. A németek pedig követik őt, ostorral korbácsolják. És megverték magukat egy szépséget, vernek. Levágott hátából csöpög a vér.
  Nicoletta csak a fogát csikorgatta. És büszkén feltartja a fejét. Rézvörös haja pedig proletár zászlóként lobog.
  És a mezítláb is skarlátvörös lett, de a lány még csak fel sem vonta a szemöldökét.
  Milyen fenomenális bátorság van benne.
  Bár a nácik már elvitték és fáklyával a csupasz mellkasukba tették. De a lány akkor is csak megborzongott, de nem kiáltott fel.
  Olyan nagy hite van...
  A lányt fogasra húzzák, ízületei csavarodnak. Aztán mezítláb alatt tüzet gyújtanak. Megnyalja a szépség mezítláb. És izzó láncokkal korbácsolják a szépség meztelen testét.
  Nicoletta válaszul énekelt;
  Csernobog vagyok, a gonosz Isten lánya,
  Káoszt teremtek, pusztulást vetek...
  Nagyságomat nem lehet legyőzni,
  Csak a dühös bosszú ég a lélekben!
  
  Gyerekként szerettem volna egy jó kislányt,
  Verseket írt és macskákat etetett...
  Reggel korán keltem
  Fölötte kerubok szárnyai lobogtak!
  
  De most már tudom, mi a gonosz
  Mitől boldogtalan ez a világ...
  És mit mondasz jónak?
  Íme a szenvedélyesen szeretett pusztítás!
  
  És megmutatta lányos lelkesedését,
  Milyen csillogó Isten lánya lett...
  Meghódítjuk az univerzum tágait,
  Mutassunk erőt, nagyon erős!
  
  Nagy atya ez a Csernobog,
  Káoszt, háborúkat hoz a világegyetembe...
  Imádkozz Svaroghoz, hogy segítsen,
  Sőt, jutalmat kapsz!
  
  Így hát azt mondtam: mentsd meg az Urat,
  Hagyd forrni a harag a szívedben...
  Boldogságot építünk, hiszek a vérben,
  Az anyaméh színültig teljék meg!
  
  Szeretem a ravaszságot, az aljasságot és a csalást,
  Hogyan lehet becsapni Sztálint, a zsarnokot...
  Nem lehet szégyellni
  És mennyi köd van a világon!
  
  Itt azt javasoltam, hogy tegyen egy erős lépést,
  Egy ütés a gonosz elpusztítására...
  De egy nagyon fekete Isten beleszeretett,
  Minden kérdésben, ezekben és a túlvilágon is!
  
  Hogy kiderült, hogy hozzászoktam a gonoszhoz,
  És a düh szívében, dühösen táplálva...
  Eltűnt vágy az öröm, a jóság után,
  Amint a harag áthatolt a talapzatról!
  
  És mi a helyzet Sztálinnal - ő is gonosz,
  Hitlerről, szóval nem kérdés...
  Dzsingisz kán olyan menő bandita volt
  És mennyi lelket sikerült megnyomorítania!
  
  Szóval azt mondom, miért maradj jó,
  Ha nincs benne a legkisebb önérdek...
  Amikor fakopáncs vagy - az elméd véső,
  És eltűnt, amikor a hülye gondolatok!
  
  Ezért mondom magamnak és másoknak:
  Szolgálja az erőt, mint a fekete tintát...
  Akkor meghódítjuk az univerzum kiterjedését,
  A hullámok áttörnek az univerzumon!
  
  Olyan erőssé tesszük a gonoszt
  Halhatatlanságot ad a dühnek,
  Akik lélekben gyengék, azokat már elfújták,
  És mi vagyunk a legerősebbek, akik hiszünk ebben!
  
  Egyszóval mindenhol erősebbek leszünk,
  Emeld fel a vér kardját az univerzum fölé...
  És a mi dühünk is vele lesz,
  Sorssal teli hivatást kapunk!
  
  Röviden: hűséges vagyok Csernoboghoz,
  Teljes szívemből ezt a sötét erőt szolgálom...
  A lelkem olyan, mint a sas szárnya
  Akik a Fekete Istennel vannak, azok legyőzhetetlenek!
  A háború Oroszország és a Hitler-koalíció között folytatódott. Decemberre az orosz csapatok végre végeztek az olaszokkal, kapitulációra kényszerítve őket Afrikában, és majdnem végeztek ott a németekkel. Megtisztították a Fritztől és Norvégiától.
  Most a cári hadsereg december 25-én támadásba lendült. Heves harcok törtek ki. Télen az orosz tankok egyértelműen erősebbek voltak. És áttört az ellenség védelmén.
  Oleg Rybachenko, ez az örök fiú, mezítláb és rövidnadrágban rohant a hóban, és énekelte:
  - Ez az utolsó és döntő csatánk! Haljunk meg a Hazáért - mögöttem állnak a katonák!
  Az orosz tankok nagyon ügyesek a gázturbinás motorokon. A nácik pedig nem tudják olyan könnyen megállítani őket.
  Itt rohan "Nikolaj" -5. Öt lány van benne, akik buzgón énekelnek:
  - Senki nem állít meg minket, az orosz világot nem lehet legyőzni!
  És ágyúból hogyan kell bukdácsolni! Valójában egyszerűen nagyszerű! Lányok a hideg ellenére, bikiniben és mezítláb. És lelövik magukat, és eszébe sem jut abbahagyni.
  Ők csak egy vad, frenetikus hatalom.
  Alyonushka nem csak forgatni szeret, bár csupasz lábujjakkal megnyomta a joystick gombját, és megütötte a németet, hanem történeteket is komponálni.
  Például azt írta, hogyan ment egy lány távoli országokba, hogy megmentsen egy cicát. Harminchárom napon át mezítláb sétáltam egy sziklás úton, és a vérben ledöngettem érzékeny lábaimat.
  És mégis sikerült megtalálnom az állatot. Erre a tündér teljesítette kívánságát, és a lány hozzáment a herceghez.
  Aljonuska azonban arra gondolt, miért van szüksége férjre az orosz hadsereg tisztjének? Jobb, ha van egy rakás szerető. És több pénz és több szórakozás. Végül is a férfiak annyira különbözőek. És velük természetesen különböző módon éled át az örömöt. Mi lesz a férjjel? Gyorsan unatkozni fog vele és unatkozni fog!
  De egy fiatal férfi, aki csak most kezdi felfedezni a felnőttek világát, sokkal érdekesebb.
  És Alenka ismét lő, eltalálja a német E-100-at.
  És nagyon szép lábait mozgatja, mint egy ókori görög istennőé.
  És akkor Anyuta lő. Szintén csupasz lábujjak. És eltöri a német ágyút.
  Aztán a lány azt mondja:
  - Oroszországban sok okos ember él, de Vlagyimir cár a királyok legjobbja!
  Augustine megjegyezte:
  - És II. Miklós nem volt rossz! Ó, nem tudtuk, hogyan kell értékelni a királyokat!
  Maria énekelt, csupasz lábujjaival lövöldözött a nácikra, és vigyorgott:
  - Engedelmeskedni kell az oroszoknak, tiszta szívből és bölcsebben! És Miklós dicsőségére ő a királyok nagy királya!
  És Marusya énekelt valamit ... És mezítláb is játszik ...
  Az orosz csapatok előrenyomulnak. Oleg Rybachenko is harcol. Még mindig tíz éves fiú. Ilyen a halhatatlanság ára. Igen ám, de milyen jól és vidáman érzi magát! Rengeteg energiája és forrongó ereje van.
  A fiú mezítláb gránátot dob, és nyikorog:
  - Tigris vagyok, nem macska, most bennem él, nem Leopold, hanem Leopárd!
  A fiú őrnagy, mint mindig, most is sziporkázó ütésben van. Ne állítsd meg a nácikat.
  Itt az orosz csapatok január 1-jén már teljesen megtisztították területüket Németország és Olaszország csapataitól, és a Harmadik Birodalom birtokába léptek.
  Ugyanakkor az orosz egységek behatoltak Mexikóba. Eljött az új év, 1956.
  Az oroszok számára ez új győzelmekkel kezdődött. január 7-én feladták az afrikai német csapatok maradványait. És az egész fekete kontinens orosz lett.
  Most a démontól megszállott Führer rájött, hogy alaposan elcseszték. És tárgyalásokat ajánlott Oroszországnak.
  Mire Vlagyimir cár így válaszolt:
  - Csak a Harmadik Birodalom és Olaszország feltétlen megadásáról fogunk beszélni!
  Milyen bölcs szavak! És a háború folytatódik. Oleg Rybachenko természetesen a támadás élére áll. Az orosz csapatok bevonultak Kelet-Poroszországba. A védelmi vonalak itt erősek. Át kell törni a csatákat, és nem jutsz gyorsan előre.
  Az áttörés egyik eszköze az Alexander-4 bombázó önjáró fegyverei voltak. Nagyon erős és halálos.
  És gyönyörű lányok is itt, hogyan ünnepeljenek itt. Csupasz lábujjaik segítségével lövedékeket indítanak a joystick gombjainak megnyomásával. És pusztítsd el az ellenség pilledobozait és piruladobozait.
  A lányok merészen rohangálnak a havon - erre valók az orosz nők. És harcba vetik az indiaiak és a kínaiak. Ezek már szó szerint megtöltik holttesteikkel a lövészárkok megközelítését. De még így is el tudják fogadni.
  Az orosz hadsereg bevonul.
  A stratéga, Vasziljevszkij azonban Olaszországra adja a fő csapást - amely sokkal gyengébb. És most az orosz katonák egyik győzelmet a másik után aratják.
  A január nagyon jól sikerült. Az orosz csapatok megdöntötték az olaszokat és felnyergelték az Alpokat. Februárban pedig elfoglalták Velencét. És bementek Lorbandiniába. Bevették Poznant is. A németek visszavonultak. Március 2-án elesett Klaipeda. Az orosz csapatok lassú, túl sűrű védekezéssel nyomultak előre Kelet-Poroszországon. Szó szerint fel kellett égetnem az utat kagylókkal.
  De Olaszországban a tésztafront összeomlott. Az orosz csapatok pedig Rómába rohantak. 1956. március 30-án megkezdődött a támadás Olaszország fővárosa ellen. Tehát az emberek fizettek a Mussolini család ambícióiért.
  Rómát, Olaszország fővárosát támadás érte. A harcok hevesek. Bár az olaszok egyre inkább feladják. Itt nagyon szépen, bikiniben és mezítláb verekednek a lányok. A harcosok gránátokat dobnak a lábukkal, és kiütik Mussolini harcosait.
  Gyönyörű lányok itt, és természetesen nagyon szexi. És a titánok izmaival. Az pedig, ahogy mezítláb gránátot dobnak, egyszerűen elképesztő.
  Nataska előremegy és lő, miközben morog:
  - A szívben szép Szülőföldért, sugárzó tüzem ég!
  Zoya, tüzel, együtt énekel:
  - Nyissuk ki a kaput a teljesítmények előtt! A mi hitünk és a király egy monolit!
  És akkor ott van Aurora, mint a csupasz lábujjak, egy vörös hajú szuka korongokat ad ki. És a vágott olaszok elesnek.
  És ekkor Svetlana agresszíven énekel, és a fogát kicsavarja:
  - Mindenkit megölünk! Mindenkit összezúzunk!
  Mezítláb dobálják a korongokat és darálják a fasisztákat. Így Mussolini a lányok szétszedése alá került. Az 1956-os áprilisi roham heves volt és nagyon ötletes.
  És itt hajtanak a tankok, pokoli tűzoszlopok törnek elő csomagtartóikból.
  A lányok előremennek és mezítláb gránátokat dobnak. És hogy köpnek valami véreset.
  És nevetnek...
  Natasha hevesen énekelte:
  - Vlagyimir cár, adj szembe Hitlerrel!
  És kacsintott zafírszemeivel. Olyan csodálatos lány.
  A lányok vad dühvel rohannak. Géppuskákból lőnek. Lekaszálják az ellenséget, szétszórják a nácikat. És akkor ott van az olimpia. És a hatalmas nő-hős kezében lángszórót tart. És elviszi és megüti, de hogyan fog ütni.
  A náciktól minden irányba repülnek a chipek. És a harcosok is, hogyan akarnak nevetni.
  Majd énekli:
  - Mussolinit megverik! Barátságunk egy monolit!
  És megint zafír szemekkel kacsint! És megütötte a nácikat.
  És mit akartál? Rómát egy időben a szlávok vették be Attila vezetésével. És most az oroszok veszik át a hatalmat.
  Olympias, sugárvetővel elevenen sütögetve az ellenfeleket, ezt énekelte:
  - A remény ragyogó napja
  Megint az ország fölé emelkedik..
  Oroszország győzelme, mint korábban -
  A Wehrmacht harcosai vernek!
  
  Orosz sas a bolygó felett
  Szárnyak, széttárva, felszállni...
  Az ellenséget felelősségre vonják -
  Le lesz győzve - megtörve!
  Róma bukása után az olasz csapatok tömegesen elkezdték megadni magukat. Mussolini birodalma, a Harmadik Birodalom fiatalabb katonai partnere leégett.
  Az orosz csapatok szinte ellenállás nélkül bevették Nápolyt, és partra szálltak Szicíliában. Ott sem volt szinte semmi ellenállás. Hitler pedig hisztis volt.
  Május végére Olaszország elkészült. Több százezer foglyot vezettek.
  Az orosz lányok térdre tették őket, és kényszerítették magukat, hogy megcsókolják a mezítlábukat. Kötelességtudóan kuncogtak. Néhányan, különösen a fiatal férfiak, lelkesedéssel tették.
  A lányok nagyon nyögöttek.
  Az örök fiú, Oleg Rybacsenko arra kényszerítette a foglyokat, hogy csupasz, gyerekes lábukat csókolják.
  Elég szívesen tették. A fiúk nagyon jóképűek voltak, izmosak és szőkék. Igaz, még túl kicsi volt, és nem akart komolyabbat kezdeni a hölgyekkel. De amikor a durva sarok csiklandoz a nyelvvel - az szép!
  Oleg Rybachenko elfogta a tábornokot, és újabb parancsot kapott. Amire nagyon büszke volt.
  Ifjabb Mussolinit saját környezete elárulta, a cári Oroszország pedig újabb győzelmet aratott. Idősebb Benedito Mussolini pedig nem élte meg szégyenét, és a fasizmus összeomlását Olaszországban. Ugyanez a sors várt azonban a nácikra Németországban. Az orosz csapatok 1956 júniusának elején támadásba lendültek. Ausztria volt a fő célpont.
  Elizaveta és legénysége a "Nikolay" -5-ön a németek ellen indult. Az orosz csapatok igyekeztek körülvenni Bécset.
  A Führer természetesen nehéz helyzetbe került. A németek birtokai Afrikában, Skandináviában és az USA nagy részében elvesztek. És most a csaták már kizárólag a Harmadik Birodalom területén zajlanak. Ami persze inkább a németek számára kellemetlen. Az orosz csapatok is bevonultak Mexikóba. Lady Gray de Monca egy harckocsi-legénység parancsnoka ebben az országban.
  Erzsébet pedig "Nikolaj" -5-öt vezet Bécs környékén. Legfőbb ellenfele az E-50, amit a cári gép blotterként szúr át.
  Elizabeth csupasz lábujjaival lőtt, és megnyomta a joystick gombjait.
  Elütött egy német tankot, és azt csicseregte:
  - Szívünket odaadjuk Rusz Szent Miklósért!
  Ekaterina is csupasz lábujjjal lőtt, és kijavította partnerét:
  - Valószínűleg mégis helyesebb Vlagyimir!
  Erzsébet ismét puszta lábujjával lőtt, és csicseregte:
  - De mégis Miklós császár volt az, aki, miután megadta nekünk Kína lakosságát, legyőzhetetlenné tette Oroszországot!
  Valójában a német állások megrohanására küldött gyalogságban a kínaiak teljes mértékben megelőztek. Szó szerint holttesteket dobáltak. De áttörtek.
  Az oroszok általában repülőgépekben és tankokban harcoltak. Gyalogság a kínaiaktól, indiaiaktól, ázsiaiaktól. Sok kínai van. Ezenkívül a jófej II. Miklós bevezette a többnejűséget az ortodoxia megreformálásakor, és extra kínai férfiakat küldenek csatába. Az oroszok pedig özvegyeket és hajadon kínai nőket vesznek feleségül.
  Ravasz stratégia.
  A kínaiak pedig nekivágnak a támadásnak, meghalnak, és áttörik a németek védelmét.
  Elena csupasz lábujjait használva megnyomja a joystick gombjait, és újra ráüt a Fritzre.
  És énekli:
  - A Szent Ruszért bátran harcolunk!
  Utána a lány fogja és kacsint. És feltárta fehér fogait! És olyan agresszív.
  És íme, hogyan fog kitörni az olimpia. És csupasz lábujjakkal is veri, és zúz.
  Aztán kiabálni fog:
  - Halálos kobra vagyok!
  Meg kell jegyezni, hogy az E-50 harckocsi veszélyes lehet. 88 mm-es lövege 100 EL-csővel gyorstüzelésű, percenként tizenkét lövés és nagyon pontos. Gyakran eltalálja a páncélt, és sérülést okozhat.
  Ezért a lányok igyekeznek távol tartani az útból a fő német tankot. Különösen közelről, áthatoló képessége drámaian megnő. A németeknél pedig uránból vagy volfrámból van egy héj. Igaz, Afrika elvesztése és a kongói uránlelőhelyek után a német csapatok ereje kezdett kiszáradni.
  És a lányok olyan szépek, mezítláb és menők.
  Itt éneklik maguknak lelkesedéssel:
  - Csillagként ragyog az egész világon,
  A sötét sötétségen át...
  A nagy hős Vlagyimir cár,
  Nem ismer fájdalmat, nem fél!
  
  Az ellenségek visszavonulnak előtted
  A tömeg ujjong...
  Oroszország elfogad téged -
  Erős kéz uralkodik!
  Küzdő lányok, nem lehet ellenük szólni. És a lábuk olyan csupasz és cizellált. Amikor az elfogott németek megcsókolják őket, nyilvánvaló, hogy a lányoknak és a férfiaknak egyaránt tetszik. A harcosok pedig eléggé visítoznak.
  És feltárták gyöngyfogukat.
  Ezek jópofa lányok. És csupasz lábujjakkal egy újabb fasisztát üt ki Erzsébet.
  Aztán ahogy mondja:
  - Dicsőség a nagy Hazának!
  És így Catherine lőni fog. Megdöngöli az ellenséges tankot, eláztatja a Fritz-et és nyikorog:
  - Halál az ellenségre!
  És ott Elena is csupasz lábujjait használja, és megnyomja a joystick gombjait. És csipog:
  - A Szülőföldért nagyságban!
  És akkor a lövedéket a kimagasló olimpia indítja el - szintén szőke. És ahogy csipog:
  - A nagy Oroszországért!
  A lányok pedig tele vannak teljes lelkesedéssel.
  Jön az E-75 harckocsi. Az ágyúja erősebb: 128 mm, és több sebzést is tud okozni. Ezen kívül ez a tank jobb védelemmel és vastagabb páncélzattal rendelkezik.
  De Elizabeth olyan, mint egy bolond. És elenged valami halálosat, ami távolról áthatol. A németből pedig csak szakadt fémdarabok maradtak.
  És a lány énekelni fogja:
  - Szent szépség és nagy álom!
  Utána megmutatja a nyelvét.
  A német E-75-ös harckocsik mostanában tömegesebbek lettek. Van egy hosszabb fegyverük, ami lehetővé teszi az orosz tankok kezelését, különösen azokkal, amelyek könnyebbek. És ez veszélyesebbé teszi a Fritz-et.
  De a szovjet lányokat ez nem hozza zavarba. És összetörik a Fritzeket.
  Maguk a harcosok pedig még inkább a hőségben bikiniben, mezítláb. És nagyon magabiztosan küzdenek.
  Túlnyomóan nyernek.
  Catherine rálőtt a nácikra és ezt énekelte:
  - De hogy őszinte legyek! Kivétel nélkül összetöröm az összes Fritz-et!
  Elena is csupasz lábujjjal lőtt, és csicseregte:
  - Mindenkit megnyerünk és persze!
  Az olimpia a nácikat is szánalom nélkül verte. Olyan legyőzhetetlen kurva.
  És a csupasz lábujjak segítségével is.
  Natasha és csapata a Kondratenko-6 harckocsin harcol. Ez az autó egy kicsit könnyebb, de mozgékonyabb, mint Nikolai. Persze kisebb súllyal a kaliber kisebb, a páncél kicsit vékonyabb. És ez azt jelenti, hogy sokkal nagyobb a halál kockázata.
  De a lányok, azt kell mondanom, egyáltalán nem jönnek zavarba. És harcolnak, mint a csata óriásai.
  Natasha énekel, aktívan forgat:
  - Ez lesz a mi győzelmünk!
  És csupasz lábujjakkal nyomja a joystick gombjait.
  Zoya is lő, csupasz lábaival és nyikorogva:
  - Vlagyimir cár előre!
  És az összes lány kórusban ugatott:
  - Dicsőség az elesett hősöknek!
  Ezt követően Aurora lőtt, megfordította a német tankot és kiadta:
  - Senki nem állít meg minket! Senki nem fog legyőzni minket!
  Mezítláb is rázta.
  Aztán Szvetlana csupasz lábujjait használva megadta magát, és a tüdejéből felmordult:
  - Az oroszok hevesen harcolnak!
  És az összes lány kórusban felkiáltott:
  - Erős katonakökle!
  És ismét a szépségek rohannak csatába. Lőj pontosan és pontosan!
  Itt jön Jane legénysége, és megüti a mexikóiakat. Ő is nagyon okos és gyönyörű hölgy.
  És a lányok a hintójában - mezítláb és bikiniben. Vad és nyugodt dühvel küzdenek meg magukkal.
  Aztán Gertrude csupasz lábujjait használva lőtt, és ciripelt:
  - Olyan lány vagyok, aki a másodperc töredéke alatt mindenkit elpusztít!
  És itt Malanya olyan, mint egy lupanet. És távolról törje meg a latin tankot.
  És ott Matilda csupasz lábujjai segítségével megüti.
  És nevetni:
  - Van egy szuper lányom!
  És a legmagasabb rendű és dühös harcosok. Nem érzik magukat gyengének vagy dühösnek.
  Ahogy basznak, dugnak.
  És Alyonka is nagyon magabiztosan küzd.
  Június végére Bécset körülveszik. Megsemmisítő csapást mértek Németországra és presztízsére. Ezzel egy időben az orosz csapatok az Odera felé nyomulnak. Harcba dobnak kínaiakat, indiaiakat, arabokat. És áttörni a Fritz védelmét.
  Hitler persze már pánikban van. Hogyan nyomták őt a lányok a tankokon és a repülőgépeken.
  Itt van Albina és Alvina, két orosz pilóta. Szintén mezítláb és bikiniben úgy ütik le a nácikat, mint a körtét bottal az ágról. És egy pár szó szerint ilyen csodákat tesz.
  Albina "Nagy Péter" vadászrepülőjének egy robbanásával lelőtt öt gépet, és ezt énekelte:
  - Az ég medvéi vagyunk!
  Alvina hat gépet lőtt le egy robbanásban a harci sastól, és csicseregte:
  - És mindenkit összetörünk!
  Az égvilágon ez a pár már legendás volt!
  A lányok a Szent György-kereszt hét fokozatát kapták: ezüst keresztet, ezüst keresztet íjjal, aranykeresztet, arany keresztet bankóval. Valamint egy arany kereszt gyémántokkal, és egy arany kereszt gyémántokkal és egy masni. A legmagasabb fokozat pedig egy arany keresztcsillag, gyémánt íjjal. Nemrég alapítottak egy magasabb kitüntetést - egy nagy aranykereszt csillagot, gyémántokkal és íjjal.
  A lányok tehát joggal lehettek büszkék az eredményeikre. És mindig, még a hidegben is csak bikiniben és kizárólag mezítláb harcoltak.
  Olyan csodálatos lányok.
  Albina lőtt és énekelt:
  - A legjobb győzelmeinkért!
  Alvin folytatta:
  Legyenek ránk büszkék unokáink, nagyapáink!
  Harcosok és valójában egy kolosszális osztály lányai!
  Megverik a nácikat az égen és éneklik:
  - Dicsőség Oroszországnak, dicsőség! Vlagyimir cárunk egy hős! Hajnalban lesz erő! Temesd Hitlert a földbe!
  Természetesen Vlagyimir Kirillovics Romanov nagyon elégedett lehet a harcosaival.
  Ha mégis harcolnak, akkor úgy, hogy lándzsát ne emelhessen ellenük!
  Vlagyimir Kirillovics Romanov cár, akinek minden esélye megvan arra, hogy egyszer s mindenkorra véget vessen a háborúknak!
  És a fasiszták összerezzennek a cári hadsereg csapásai alatt ...
  A bekerített Bécs gyorsan elesett. Július közepére a cári birodalom csapatai széles fronton vonultak ki az Odera felé. És Koenigsberg teljesen leblokkolt.
  A németek pedig visszavonultak az Oderán túlra. És ott próbáltak egy védelmi vonalat kialakítani. Főleg védekezni. De július második felében az orosz csapatok offenzívát indítottak Hamburg ellen... A nácik lassan, de biztosan megadták magukat.
  A harc nagyon heves volt. Néhány falu többször is gazdát cserélt. A harcokban részt vettek a fejlettebb AG sorozat új német tankjai, piramisok is. Minden szögből jó védelem jellemezte őket. De a cári hadsereg túlerőben volt rajtuk.
  És nagyszámú ázsiai gyalogos halt meg a frontokon. De engedték, hogy mozogj.
  A németeknél viszont az emberi erőforrások is kimerültek. Augusztus végére Hamburgot körülvették, Münchent pedig blokád alá vették.
  A németek jelentős területet veszítettek. És nem volt mit megtartaniuk a pozícióikat.
  Oleg Rybachenko az élvonalban harcolt magának Németország területén. Az örökkévaló fiú pedig állandóan mosolygott, és kitárta gyöngyházfogait.
  És ott gránátokat dobált csupasz, gyermeki lábbal. Gyereknek lenni jó - milyen természetes, hogy rövidnadrágban a hőségben élünk. És mivel halhatatlan vagy, télen félmeztelenül is lehetsz anélkül, hogy megfázik.
  Így a fiú ezt énekelte:
  - Mezítláb, csak mezítláb,
  A júliusi mennydörgés és a szörf hangja alatt!
  Mezítláb, csak mezítláb
  Egy fiúnak könnyű menő cowboynak lenni!
  És ezeknek a fasisztáknak a gyerek-nagyja továbbra is pusztítja magát. És kétségbeesetten ellentámadásba lendülnek.
  Már szeptember van... Esik az eső... A cári csapatok a kínaiak holttesteivel megtelve bevették Münchent és Hamburgot, és a Ruhr-vidék felé nyomulnak. A legfontosabb a német iparban.
  A németek pedig kétségbeesetten visszavágnak.
  Natasha harcol a tankján, és felmordul:
  - A fasiszták rendkívül szorosak lesznek!
  És csupasz lábujjakkal, ahogy a joystick gombjait nyomja. És lövedékeket fog lőni a nácikra.
  És akkor ott van Zoya, milyen pofon. És a csupasz lábujjak segítségével is.
  És énekelni is:
  - A rusz az, ami Hitler ellen szól!
  És akkor itt van Aurora, agresszív módon viselkedik. És a csupasz lábujjak segítségével is:
  - Orosz módra!
  Mögöttük pedig Svetlana áll, aki szintén halálos lövedéket bocsát ki. Szúrj át egy német tankot, és nyikorogj:
  - Vlagyimir Kirillovics cárért!
  És a nyelvét is megmutatja.
  A lányok itt megvadultak.
  Alenka egy nehéz tankon a nácikat is legyűri. És távolról veri őket.
  A harcos ezt énekelte:
  - A fél világot leigáztam a melleimmel!
  És Alenka melle skarlátvörös mellbimbókkal.
  És akkor Anyuta olyan, mint egy robbanás a csupasz lábujjaival. Egy fasiszta tankot fog döngölni, és azt harsogja:
  - Szupersztár lány vagyok! A mesekönyvekben!
  És vigyorogj...
  És akkor Augustine elenged egy gyilkos lövedéket. Zúzd össze a nácikat és röhögj:
  - Legyen a mi hadseregünk a legerősebb!
  És a lábát is mozgatja...
  Utánuk pedig Maria fog, és rávágja a nácikat. Maga a csavar, agresszíven petyhüdt:
  - Nagy agressziós lányok vagyunk!
  És akkor Marusya elengedi rendkívül halálos, pusztító fegyverét a nácik ellen. És csupasz, lányos lábak segítségével.
  És akkor énekeld:
  - Mi vagyunk az ellenségek teljes legyőzése!
  A szeptember nagyon heves harcokban telt el. A németek hevesen harcoltak. Ám októberben, amikor még hevesebben szakadt az eső, a cári hadsereg ismét előnyhöz jutott. És elindult a Ruru felé. Egy heves támadás után Koenigsberg elesett. A nácik újabb pofont kaptak.
  Dél-Franciaországban pedig a királyi csapatok körülvették Toulont. A nácik tehát rendkívül rosszul élték át magukat.
  Hitler tombolt, de amíg Berlinben volt. Pozíciója gyenge volt.
  Nyilvánvaló, hogy senki nem akarta hallgatni a tárgyalásokat. De a nácik elakadtak, mint a legyek.
  Novemberben a cári hadsereg csapatai csatákkal elfoglalták a Ruhr-vidék nagy részét, megfosztva ezzel Németországot a fő termelési bázistól.
  Decemberben pedig a cári hadsereg elfoglalta egész Dél-Franciaországot, és bevonult Spanyolországba. A német fronton pedig végre birtokba vette a Ruhr-vidéket. Sőt, Németország más földjeit is elfoglalták. És a cári hadsereg is partra szállt Dániában.
  Hitler pokolian tombolt a ketrecben, de nem tehetett róla.
  A katolikus karácsonykor a cári csapatok Párizs felé indultak. A hó és a fagy ellenére Natasha legénysége mezítláb és bikiniben volt.
  A németek egyre gyakrabban adták meg magukat. A franciák pedig egyáltalán nem akartak harcolni az oroszokkal.
  A német akkumulátort feltörve Nataska megjegyezte:
  - Tehát tulajdonképpen mire számított a megszállott Adolf, amikor háborút indított velünk?
  Az aranyhajú Zoya logikusan megjegyezte:
  - Valószínűleg az a tény, hogy nyomás alá esve, úgy fogunk kihullani, mint az érmék a lyukas zsebből!
  Aurora csupasz lábujjával összetört egy diót. Aztán a szájába vette, és racionálisan megjegyezte:
  - A történelem azt tanítja, hogy nem tanít semmit!
  Svetlana megnyomta csupasz lábujjait a joystick gombján. Kiütött egy másik német ágyút, és így válaszolt:
  Legyünk nagy harcosok!
  Úgy tűnik, hogy a női harcosok elszántak a harcra és a győzelemre.
  Oleg Rybachenko egy mezítlábas fiú, aki rövidnadrágban és meztelen, izmos felsőtesttel versenyzik. Még imbolyog és ordít is:
  - Verjük meg a Fritzeket! Győzzük meg a Fritzeket! És verd a vödröket!
  És a fiúnak olyan fehér, gyöngy fogai vannak! Csak egy fiatal és rugalmatlan terminátor.
  Oleg Rybachenko szökésben lő. Fasisztákat öl és énekel:
  - Az orosz szellem a királyok hatalma, törd meg a Fritzeket!
  A fiú mezítláb gránátot dobott, és ezt énekelte:
  - Orosz keringő, felkel a hajnal - a király dicsőségében!
  Valóban, a fiú nagyon harciasnak bizonyult. És a nácikat a legelső számnál vájd ki.
  A lányok pedig keményen küzdenek. Itt van Mirabela... Szintén első osztályú pilóta. Senki sem állíthatja meg. Leüti a Fritzt, és fogát kitárva énekli:
  - Őrült nő! Itt a címkéje!
  És fog és elindít egy rakétát!
  Igen, vannak itt nők! Amikor az orosz lányok harcolnak, semmilyen erő nem tud ellenállni nekik.
  Mirabela hét német gépet lőtt le öt légágyú egyetlen robbanásával, és csicseregve:
  - Vlagyimir Kirillovics cár a mi Istenünk!
  És a lány mezítláb az üvegre csap.
  És Albina és Alvina is harcol az égen.
  Olyan csodálatos lopások. Egyre több fiók gyarapodik. És miközben énekelnek:
  - Az égen mi vagyunk a tökéletesség! Ászok mi vagyunk a tökéletesség! Mosolytól gesztusig - dicséreten felül!
  Albina négy német gépet lőtt le egy robbanással, és csipogott:
  - Ó, micsoda boldogság! Mi a tökéletesség a harcban!
  Alvina leállított öt német gépet, és így folytatta:
  - Ismerni a tökéletességet a harcban! És klassz ideális!
  A harcosok kórusban énekelték, levágták a nácikat:
  - Lányok! Keményebb lányok! Lányok! Keményebb lányok!
  Megmutatták agresszív biztosítékukat. Valójában egyik náci ásznak sem nyomták rá a leszállást.
  De a nácik természetesen vad nyomás alatt.
  Hitler egy bunkerben van Berlinben, és úgy bombázzák, mint egy csótányt. Mit akart? Elkészült az első számú fasiszta! Elment a cári Oroszországba, és most őt magát zúzzák, mint a csótányt.
  Vlagyimir Kirillovics cár jelenleg az Indiai-óceán partján piheni a telet. Különböző fajú és nemzetiségű gyönyörű lányok táncolnak előtte.
  A király azonban nem bánja, ha gladiátorharcokat néz. Itt például két lány két szépség ellen.
  Műanyag kardokkal harcolnak, hogy ne nyomorítsák meg egymást. Ők azonban elkeseredetten harcolnak.
  Ezek a harcosok. Dühös ütésváltás következik. Két szőke és két vörös...
  Vlagyimir cár megkérdezte Vasziljevszkij tábornagytól:
  - Mi a legnehezebb a németekkel vívott háborúban?
  A marsall őszintén válaszolt:
  - Önbizalmat szerezni! Csak a legelején, amikor az ellenség előrenyomulni kezdett, éreztem kényelmetlenül magam. És most elkezdtünk nyerni, és minden világos az ellenségben! - Vasziljevics tábornagy, ez a fő stratéga bort ivott.
  Vlagyimir Kirillovics logikusan megjegyezte:
  - Rendkívül nehéz mindig nyerni! De megmutattuk, hogy sok mindenre képesek vagyunk! És most lesz idő, és az egész világ békés lesz!
  Vasziljevszkij tábornagy megerősítette:
  - Hiszek benne!
  A lányok zúzódásokat tömtek a meztelen testükre, és rendkívül idegesnek tűntek.
  Harcoltak persze nem úgy, mint az ókori Róma idején - igyekeztek nem sok kárt okozni maguknak. De aktívak voltak.
  Közben a harcok tovább folytatódtak. Januárban a cári csapatok menet közben elfoglalták Párizst. Dánia fővárosát, Koppenhágát is elfoglalták. A német csapatok meggyengültek. Az oroszok tovább nyomultak Németországon keresztül. Fritz elkeseredetten harcolt, de erejük megtört.
  Oleg Rybachenko, ez a halhatatlan fiú mezítláb ugrott a hóban, és mindenkit megelőzve rohant támadni, tűztől való félelem nélkül. És fütyülés közben:
  - Aki szokott a győzelemért harcolni,
  Határozottan győzd le az ellenséget...
  Vidáman nevet és sok mindent elér,
  Hitlert pedig keményen meg fogják verni!
  És a fiú mezítláb gránátot fog dobni! És gyöngyházfényű, nagy fogait korán túlra is kitárta. Igen, már olyan a szája, mint a farkasnak. Bármilyen torkon átrágja.
  A tankos lányok pedig Németország déli felől költöznek északra. Itt mennek ki a tengerre. És csak a Berlin és Pomeránia melletti földek maradnak a Fritzeknél.
  Nataska a fasiszta tankokat kiütve megjegyezte:
  - A háborúban pedig a maga módján szórakoztató!
  Zoya, aki a nácikra csapott, egyetértett:
  - Lesz ez még így se! Főleg ha nyerünk!
  Aurora csupasz lábujjával tüzelve azt mondta:
  - Minden lehetetlen lehetséges az univerzumban, ha csak egy kicsit is...
  És a vörös hajú lány nevet!
  A női harcosok őrjöngő örömükben és dühében összerándulnak. És szétverik a németeket.
  Ezzel egy időben a cári csapatok Spanyolországon keresztül nyomulnak előre, és már közelednek Sevillához.
  Olga egy páncélozott szállítókocsiban lő a németekre és a rendőri csapatokra.
  A helyi spanyolok aligha ellenállnak. Újabb ország kerül Oroszország fejszéje alá.
  Oleg lőtt és énekelt:
  - Műrepülés, lesz bash a bash!
  A párja, Alice pedig csicseregte:
  - A bolygó felismerte az oroszok nagyságát,
  A fasizmust egy kardcsapással leverték...
  Szeretnek és becsülnek minket a világ minden nemzete,
  Álljuk meg a nagy szent cárságot!
  A lányok pedig csupasz lábujjakkal csapják és nyomják a joystickot.
  Folytatódik a háború Vlagyimir Kirillovics Romanov cári birodalma és a náci Németország között.
  Az orosz csapatok szinte teljesen felszabadították Franciaországot a náci hordák alól. 1957. február... A cári hadsereg felszabadítja Portugáliát.
  Február 23-án egyesültek a dán és a német orosz egységek.
  Oleg Rybachenko, ez az örök fiú, mezítláb csap át a sárban. Az őrnagy torka szakadtán kiáltja:
  - Dicsőség Vlagyimir harmadik orosz cárnak! Megcsapom Hitlert, ostorral mérem!
  És a fiú újra sikoltozni fog, és puszta ujjaival élesen csiszolt korongot dob. És ütötte a fasiszta torkát. Aztán csupasz, gyerekes lábbal bumerángot dob, és azonnal elvágja öt Fritz torkát.
  Igen, Hitler rossz ötlete, hogy megtámadjon egy ilyen birodalmat.
  Natasha és csapata végez az utolsó németekkel Portugáliában. Tankjuk könyörtelenül pusztít.
  És csupasz lábujjakkal nyomkodják a joystick gombjait is, dühödt pusztítást végezve.
  Zoya lőtt, szétzúzta a német ágyút, és ezt énekelte:
  - Oroszországért és a szabadságért a végsőkig!
  Aurora csupasz lábujjai segítségével megrúgta a nácit, és dühösen csicseregte:
  - Isten óvja a királyt!
  Szvetlana is rúgott, csupasz lába ujjaival megnyomta a joystick gombjait, és nyikorgott:
  - Erős szuverén!
  A lányok megtörik a nácikat. De ekkor megjelent egy új náci tank "Maus" -4. Nagyon erős modell - háromszáz tonna súlyú és 310 milliméteres pisztoly . Nagy távolságra képes behatolni, és olyan vastag páncélja van, hogy a Kondratenko-6 harckocsi semmilyen szögből nem veszi el.
  Natasha parancsol:
  - Lányok, közel kell jönnünk és be kell nyomnunk az oldal alsó részébe, a pályák közé - ez az egyetlen esélyünk!
  Zoya csupasz lábujjával dörömbölte a német ágyút, és ezt énekelte:
  - A sors megadja az utolsó esélyt, de siess előre! Esőben, jégesőben és hóban!
  Augustine is dörömbölt és csicseregte:
  - Az utolsó esélyt a sors adja! Éljen a gyaloglás, és a napi futás!
  És csupasz lábujjakkal is, de hogyan fog csavarni. És pusztítsd el a fasisztákat.
  Svetlana üvöltött:
  - Új határokért és lendületes győzelmekért!
  Az orosz tank felszállt, és felgyorsult. A lányok pedig veszik és éneklik:
  - Erős uralkodó, legdicsőségesebb a korban, ortodox cár, uralkodj a dicsőségért, a dicsőségért nekünk!
  És ismét felgyorsultak, távolodva a német Maus-4 fegyveréből küldött nehéz lövedéktől. A lányok felsikoltottak:
  - Ne hajolj bele a kosszarvba! Hogy te Hitler - halj meg!
  És a tankjuk gyorsul. Mint egy kis bokszoló megtámad egy nagyot. De erre természetesen fifty-fifty az esély.
  Natasha a tank mozgását követve eszébe jutott, hogyan bokszolt egy férfival a ringben. Kihagyta az ütéseket, megverték, de kitartott. Aztán magabiztosan felpattant. És elkapta az ellenség mozdulatát, és az állán. Kiütött!
  Ezer aranyrubelt kapott. Ez a harcos lány. Ha megteszi, akkor megteszi!
  Natasha megrázta csupasz lábát, és énekelte:
  - Nem ez az utolsó harc, de van egy döntő! A haza dicsőségére, a szülőföldért és a becsületre!
  És most a tankjuk elsiklik az oldal mellett, és lövedéket küld... Zoya is csupasz lábujjakat használt, olyan aranyhajú lány, és mozgékony, mint egy majom. És a Maus-4 robbanni kezdett. Nyilvánvalóan lövedékeket robbantottak fel. És akkor hogy leszakítja a tornyokat, és a magasba repül!
  A lányok kórusban kiabálnak:
  - Győzelem! Klassz győzelem!
  És még egy tank a listájukon!
  1957. március 1. Az orosz csapatok megkezdték az Elbán átkelését. Úgy tűnik, Hitlert torkán taposták.
  A fiú, Oleg Ribacsenko csupasz, gyerekes lábával gránátot dobott, elsüllyesztett egy fasiszta tankot, és azt kiabálta:
  - Új, rugalmatlan határokért!
  Alenka harckocsi-legénysége kelet felé fordul. Nyugat-Németország és Franciaország már felszabadult. Csak az Odera és az Elba közötti területek maradtak a nácik ellenőrzése alatt. Nos, Nagy-Britannia és Írország is. Ott vannak a nácik utolsó erői.
  Alenka a fasiszta ütegekre lőve azt mondja:
  - Tsesarevich Nicholas,
  Ha uralkodni kell...
  Sosem felejt -
  Híres, hogy a hadsereg harcol!
  És itt megint egy újabb lövedéket küldtek mezítláb. És eltalálta a Fritz fegyverét.
  Csupasz lábujjakkal lő és Anyuta. Megüt egy fasisztát, és üvölti a tüdejét:
  - Olyan lány vagyok, hogy Hitler hány!
  Ezután a tüzes Ágoston-körmök. Szintén egy jól irányzott ördög, és ordít:
  - A pokol kapujába!
  És mezítláb használ.
  Maria utána lő. Ugyanúgy fog, üt, és rikolt:
  - Senki nem állít meg egy tigrist, senki nem állít meg egy mezítlábas lányt sehol, és megverik!
  És akkor hogyan fog vágni az olimpia. És kiüt egy német tankot, úgy leszakítja róla a tornyot, mint egy gombasapkát.
  És kacarászik:
  - Új, meredek határokért!
  És újra megmutatja a nyelvét!
  A lányok olyan kemények magukkal szemben, és kétségbeesetten támadnak. A nácik pedig megfulladnak az ütéseiktől.
  1957. március 2-án az utolsó náci erők megadták magukat Portugáliában. Világossá vált, hogy közeleg a fasizmus hajnala. Pontosabban hajnalban? Rémálom naplemente!
  Az orosz csapatok pedig előrenyomulnak. A németek egyre inkább ledobják fegyvereiket és megadják magukat.
  Térdre esnek. Orosz és kínai lányok pedig puszilgatják mezítlábukat.
  Nagyon klassznak és nagyszerűen néz ki. A nácikat pedig aprítják és aprítják.
  Natasha legénysége már azon a vonaton van, amely észak felé harcol, a Fritzekkel.
  A lányok a fülkéjükben ülnek. Csupasz lábujjakkal kártyáznak.
  Natasha megjegyezte:
  - Ez érdekes, ha Berlint vesszük, mi lesz ezután?
  Zoya magabiztosan válaszolt:
  - A következő London lesz!
  A tüzes Aurora kuncogott, és ismét megkérdezte:
  - És akkor?
  Zoya határozottan mondta:
  - Latin-Amerika a miénk lesz! Nem fogunk szertartást tartani a nácikkal!
  Svetlana egyetértett ezzel:
  - Természetesen nem fogunk! Hódítsuk meg az egész világot!
  Natasha lelkesen megerősítette:
  - És akkor béke lesz, az egész világon!
  A lányok egyhangúan énekeltek, menet közben komponáltak;
  Dicsőség a cárizmus nagy Oroszországának,
  Ahol Vladimir ül a trónon...
  Leverjük a gonosz fasizmus hordáit -
  Dicsőség a hadseregnek és mi egy monolit vagyunk!
  
  A nagy szívek hitében megedzett,
  Szülőföldünk teljes szívünkből...
  Miklós cár fiai vagyunk
  És nem hiába haltak meg érte!
  
  Hazánk te mindennél drágább vagy,
  Emeljünk szárnyas, mennyei köszöntőt...
  Te is harcolsz a Hazával,
  Hát haljanak meg a nácik mind!
  
  Hitler meg akarta szerezni a földjeinket,
  És a gonosz kutya megkísérelte a királyt...
  De rohanunk, ezt nem fogadjuk el,
  Szóval hiába csapott le ránk a fasizmus!
  
  A király kedves és bölcs uralkodó,
  Havasi sasként szárnyal a bolygó felett...
  Vlagyimir lesz a horda ura,
  A barátságunk olyan, mint egy acél monolit!
  
  Kiütjük a támaszt a Fritz lábából,
  hagyjuk, hogy Hitler megfulladjon a hurokban...
  Eláruljuk a kivégzéseket a heveseknek, a szégyenre,
  Aki gonoszként viselkedik a Földön!
  
  Királyi hatalom és királyi bölcsesség,
  Lesznek fasiszták, összetörni mérték nélkül...
  Hitler higgyen nekem, nagy hülyeséget csinált,
  És most olyan az élete, mint egy fonal!
  
  Tehát tiszteld a nagy királyokat
  A Romanovoknál nincs menőbb a Földön...
  A nácik csatájában üsd meg a szíveket,
  Hogy megnyissa az utat a teljesítmények, álmok felé!
  
  
  Nagy Péter a tengerhez vitt minket,
  Sándor meghódította Párizst...
  Igen, néha előfordult bánat,
  De Oroszországot egy kerub tartotta!
  
  Nálunk minden szép
  És a lányok és a fiúk hisznek...
  A király uralkodik, ezt jól tudod
  Bár gonosz vadállat ordít a küszöbön!
  
  Nincs határ, higgy a tökéletességben
  A kommunizmusnak hamarosan királyai lesznek...
  Megnyitjuk az ajtót a boldogságnak,
  Az átkozott fasizmus elpusztult!
  
  Oroszország számára nem szabták meg a határt,
  Hidd el, legyőzzük az ellenséget...
  Mezítlábas lányok, mintha Spártában lennének,
  Nos, Vlagyimir cárunk egy!
  
  Hiszünk Rodban - a nagy Istenben,
  Mi hozta létre a tökéletes szlávokat...
  Harcolunk a becsületért és a szabadságért
  Sztrájkoljunk a nácizmusra!
  
  Te vagy a legnagyobb Romanov család,
  Örökké uralkodni fog Oroszországon...
  A nagy király, a legmagasabb járat,
  A Sátán nem töri meg a sast!
  
  Oroszország iránti nagy szerelemért,
  Harcosokat küldünk a csatába...
  Az ikonokból származó szentek dicsőítik az arcokat,
  Hiszen minden harcos egyben király is!
  
  Szívünk ég a szülőföldért,
  Menő lányok vagyunk a csatában...
  Kinyitunk egy kicsit az űrbe, ismerjük az ajtót,
  Megölöm Adolfot, mint egy kurva!
  
  Már csak egy kicsit maradt Berlinig,
  A királyok dicsőségét hordozva lépünk be...
  Az öregség nem fenyeget minket, lányokat,
  Mi, higgyétek el, nem öntjük ki a vizet!
  
  Temessük el, aki gonosz és aljas,
  A sárkányt híresen legyőzik...
  És vannak arany ikonjaink,
  Rodnovery örök törvény!
  
  
  
  
  Türkiye BEVEZETT A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚBA
  1942. szeptember 1-jén Türkiye belépett a Szovjetunió elleni háborúba. Az ok érthető - a bosszúvágy a korábbi vereségekért, és a vágy, hogy elfoglalják Bakut. Emellett a német diplomácia is szerepet játszott, amely aranyhegyeket ígért az oszmánoknak. A törökök mindenesetre úgy döntöttek, hogy nincs értelme tovább várni, és nem dögevő, hanem lesz idejük a harcra is.
  Ennek eredményeként harminc török hadosztály érte a szovjet Transzkaukázust.
  Néhány napon belül elfoglalták Batumit, és körülvették Jerevánt.
  Válaszul Sztálin kénytelen volt visszavonni a feltörekvő tartalékok egy részét, és áthelyezni a Kaukázusba.
  A szovjet parancsnokság kénytelen volt elhalasztani a Sztálingrád melletti offenzívát. A németek pedig többet tudtak elérni kaukázusi irányban, és bevették Ordzhonikidze-t és Groznijt. A szovjet csapatok pedig csak a hegyekbe vonulva tudták megállítani a nácikat.
  A britek ugyanakkor elhalasztották a Fáklya hadműveletet, attól tartva, hogy Törökországot bevonják a Nagy-Britannia elleni hadműveletbe.
  1942 decemberének végére a nácik mégis elfoglalták Sztálingrádot. Ott telepedtek le. A szovjet csapatok előrenyomultak, de sikertelenül a központban - a Rzsev-Szichov művelet túl költségesnek bizonyult. A Führer ennek ellenére totális háborút hirdetett, így nem volt elegendő erőforrás a Harmadik Birodalomban.
  Februárban a Vörös Hadsereg felerősödött, és Sztálingrád szárnyairól próbálta megtámadni a németeket. De a náciknak már sikerült átcsoportosítaniuk erőiket, és készen álltak a csapások visszaverésére.
  Februárban megkezdődött a Fáklya hadművelet is. A németek is készen álltak, és két hét heves harc után megállították a briteket.
  Az amerikaiak még nem szálltak le Casablancában és Tunéziában. A harcok Afrikában ismét leálltak.
  Hitler még mindig erőt halmozott... Márciusban a Vörös Hadsereg harmadszor hajtotta végre a Rzsev-Szichov hadműveletet, a csaták egy egész hónapig tartottak, nem sok sikerrel.
  Júniusban a nácik megmentették erőiket, és a Volga mentén vonultak, megpróbálva elvágni a szovjet erőket a Kaukázusban, és elérni a Kaszpi-tengert.
  Új német tankok vettek részt a csatákban: "Tiger", "Panther", "Lion".
  Csakúgy, mint a "Ferdinand" önjáró fegyverek.
  A németek erősebbek voltak, mint a valós történelem, nem verték meg, és friss csapatokkal.
  Az Egyesült Államok gyakorlatilag nem bombázta a Harmadik Birodalmat, ami lehetővé tette a harckocsik és az önjáró fegyverek gyártásának növelését. És indul az "Oroszlán" sorozatban is. A tartály azonban túl drágának és nehéznek bizonyult, gyakran elromlott és elakadt. De vastag, 100 milliméteres lejtős oldalpáncélja jó kitörési eszközzé tette az autót. Az "Oroszlán" tank előnye egy erős fegyver volt, de kilencven mínusz súlya volt. Ami csökkentette az autó mobilitását.
  A csaták megmutatták, hogy ez a tank a sík terepen még tud valamit.
  A Panther oldalpáncélzata meglehetősen gyengének bizonyult, ami növelte a veszteségeket. A Tigris mutatta a leghatékonyabb áttörő tankot. Oldalát 82 mm-es páncél borította, ami a negyvenötöst tehetetlenné tette.
  A németek viszonylag lassan haladtak előre. A szovjet vezetés összességében éppen ilyen lehetőségre számított, és felkészülten, felvonva a csapatokat.
  Igaz, a Kurszki dudorral ellentétben a nácik sokkal erősebbek és magabiztosabbak.
  A terep pedig kényelmesebb támadásra, mint védekezésre. És a Fritznek több repülőgépe, tankja és gyalogsága is van. És nem könnyű a szovjet csapatokat ellátni a Volgán keresztül.
  A nácik tehát a védelmi vonalakat áttörve előrenyomultak. Sikert sikerre értek el.
  Három hónapos makacs harc után elérték a Kaszpi-tengert.
  Sztálin nehéz helyzetbe kerülve béketárgyalásokat akart kezdeni. Mióta nyilvánvalóvá vált - a Kaukázust nem lehet megtartani. De rendkívül nehéz Hitlerrel egyetérteni. A fasiszták túl sokat követelnek. És ha engedsz nekik, felfalnak téged. És a fegyverszünet? Itt Hitler nem akar. És persze a szövetségesek passzívak. Félnek visszavonni az extra felosztást.
  Fritz ide-oda mozgott a Kaszpi-tenger partja mentén. És végül egyesültek a törökökkel. Joy, ez volt az!
  A gyönyörű német lányokat a szovjet foglyok mezítláb csókolásra kényszerítették. Kötelességtudóan tették. És csupasz sarkúra csapott.
  Így megtörtént az elfogás. A németek pedig leszerelték a szovjet egységeket.
  Ezután Sztálin békét ajánlott a Führernek - beleegyezett abba, hogy feladja az egész Kaukázust, sőt Leningrádot és Karéliát is. Ráadásul fizessen száz év jóvátételt.
  A Führer némi gondolkodás után elfogadta az ajánlatot, és 1943. december 7-én megkötötték a békét.
  A szövetségesek árulásnak vették! És szankciókat vezetett be Sztálin és a Szovjetunió ellen!
  A szovjet propaganda pedig nagy győzelemként mutatta be a tényleges megadást. Azt mondják, mivel a szövetségesek elhagyták, megmentették a szovjet államot, és Moszkvát soha nem foglalták el.
  A nácik pedig természetesen offenzívát indítottak a Kaukázusból a Közel-Kelet felé, és megerősítették Rommel csoportosulását. 1943 márciusának végére az egész Közel-Keletet és Egyiptomot elfoglalták a felsőbbrendű náci erők. Ezenkívül a csaták azt mutatták, hogy a Párduc sikeresen harcolt az angol Churchillekkel és Cromwellekkel, de az utóbbiak nem tudtak homlokon áthatolni.
  Ráadásul a németek megedztek az oroszokkal vívott csatákban, a gyarmati angol csapatokat pedig könnyen megverték.
  Áprilisban a nácik Szudánba költöztek. És végül elfoglalták Gibraltárt, továbblépve Marokkó megszállása felé. Churchill is megpróbálta próbára tenni a béke talaját. De Hitler, miután kioldotta a kezét keleten, nemet mondott!
  És a nácik átköltöztek Afrikán. Inkább késleltette őket a kommunikáció hossza, a rossz utak vagy teljes hiányuk, a zord éghajlat és a hatalmas távolságok.
  A németek azonban előrenyomultak. És a fekete kontinensre költözött. Bár természetesen a tankjaik, különösen a "Tiger" -2 és az "Oroszlán", a dzsungelben nagyon megcsúsztak. Egyébként a németek megjelentek a sorozatban és egy huszonhat tonnás könnyű "Panther"-ben, ami nagyon szükséges az afrikai háborúhoz.
  Amint a harcok mutatták, egy ilyen harckocsinak azonban nem volt alapvető előnye a T-4-en, kivéve az erősebb motort, de a ferde páncéllemezeket is.
  1944 végén a németek megkapták a tizenkét tonnás, nagyon alacsony sziluettű, nagyon ferde páncélzatú E-10 önjáró lövegeket. Egy ilyen gép valóban nélkülözhetetlen Afrikában.
  Főleg, ha a lányok veszekednek rajta. És a lányok általában szuperek és klasszak.
  Gerda és Charlotte átlovagolnak a dzsungelen, és kiirtják a briteket és az amerikaiakat. A lányoknak tényleg erre van szükségük! A következő száz mérföldes területen sem találja őket menőbbnek . A lányok szeretnek ölni - ez klassz lányok!
  Fekete harcosokat fogtak el, és kényszerítették őket, hogy megcsókolják a szépségek mezítlábát. Azonnal látható is - komoly tolvajok! És küzdenek magukért, messziről angol autókat ütve.
  Önjáró fegyverük már közeledik Pretoriához, Dél-Afrika fővárosához. A lányok lelövik magukat, lövedékkel átszúrják a Churchill volfrámmagját, és énekelnek:
  - Afrikában vannak cápák, Afrikában gorillák, Afrikában több krokodil! Megharapnak, megvernek és megbántanak! Gyerekek ne menjenek Afrikába sétálni! Afrikában egy rabló, Afrikában egy gazember, Afrikában egy szörnyű Barmaley! Megharap, megver és megbánt! A lányait pedig biztos szét kell tépni!
  1945 februárjában a britek utolsó afrikai fellegvára Madagaszkár szigetére esett.
  Így most Nagy-Britannia ott is megvetette a lábát. Ezzel egy időben a németek elfoglalták Iránt és Indiát is. Megmutatták fenomenális erejüket.
  1945 májusában pedig a nácik partraszállást hajtottak végre Nagy-Britanniában. Három hét kemény harc után London elesett. Egy hónappal később Írországot elfogták.
  A szárazföldön átmeneti szünet volt, de a háború a tengeren folytatódott. Az USA egyedül maradt a Harmadik Birodalommal, szövetségeseivel és Japánnal szemben. De amíg Amerika az óceánon túl van, nem fogod olyan könnyen venni.
  A Harmadik Birodalomban bevezették az általános munkaszolgálatot, és növekedni kezdett a repülőgépek és hajók gyártása.
  Csatahajókat és repülőgép-hordozókat is építettek. És persze javában zajlott a tengeralattjáróháború. És akkor nem volt kegyelem senkinek az amerikai hajókról.
  Ősszel, pontosabban a negyvenötödik év novemberében a németek merészen elfoglalták Izlandot, majd hídfőállásokat hoztak létre Argentínában. A tengeri háború azonban sokáig tartott. Sok leszállóhajóra volt szükség, hogy elérjék Amerikát. És a hajók nem épülnek olyan gyorsan. De bármi is legyen, a Harmadik Birodalom erősödött. A negyvenhatodik év telt el a tengeri ütések cseréjében. És a negyvenhetedik évben a németek már átvitték az ellenségeskedést Grönlandra, elfoglalták azt. Innen már nincs messze Kanada!
  A fasiszták kolosszális hódításokat terveztek maguknak. 1948-ban pedig offenzíva indult Kanada ellen, és Brazíliától Venezueláig a japánokkal együtt. A harcok nagyon hevesnek bizonyultak.
  A németek lassan, de biztosan haladtak előre. Az "E" sorozatú tankjaik fejlettebbek voltak, mint az amerikaiak, és megmutatták előnyüket a csatatéren. De mellesleg a jenkik nem ilyen egyszerűek, és nagyon makacsul ellenálltak. És nem próbálták feladni.
  Bár persze kazánok is előfordultak. Az amerikaiak beléjük kerültek. Aztán feladták. A foglyok pedig megcsókolták az árja lányoknak meztelen, poros lábukat.
  Hamarosan elesett Quebec és Toronto, majd más városok. A németek 1948 májusától decemberéig elfoglalták szinte egész Kanadát, valamint Venezuelát, Nicaraguát és Mexikó nagy részét. Ez egy rendkívül nehéz helyzet. 1949 elejére a németek acélfogóval bevették az Egyesült Államokat. Aztán január 11-én az amerikaiak a történelem során először próbálkoztak atomfegyver alkalmazásával. És nem igazán sikerült nekik. Az öt bomba közül négy meghalt a német repülőgépek által lelőtt repülőgépekben, egy pedig úgy robbant fel, hogy nem okozott komolyabb károkat a német csapatokban.
  Válaszul a Fritz fokozta az amerikai városok és katonai létesítmények bombázását.
  Így a csata folyamatos sikerrel folyt a Wehrmacht javára. Amelyiknek jobb volt a felszerelése és a csapatok kiképzése. Igen, és nagy számban. A harc nagyon heves volt. 1949 elején német, külföldi és japán hadosztályok elfoglalták Mexikó maradványait, és északról behatoltak az Egyesült Államokba. Alaposan megszorongatták Amerikát. És világossá vált, hogy az Egyesült Államokban rosszak a dolgok. A nyár végére pedig már elfoglalták a sasbirodalom területének felét, valamint Alaszkát.
  A németek 1949. november 8-án bevették Washingtont és New Yorkot. 1949. december 7-én pedig az amerikai hadsereg maradványai kapituláltak. Ezzel véget ért a második világháború. Az összes háború közül a legvéresebb, és több mint tíz évig tartott!
  Úgy tűnt, megérkezett a várva várt béke. De Hitler nem akart beletörődni abba, hogy a hegemóniát meg kell osztani Japánnal. 1953. április 20-án pedig a Harmadik Birodalom megtámadta a Felkelő Nap Országát. Új háború tört ki. A világ hegemóniájáért.
  A mennyiségi fölény a Harmadik Birodalom oldalán van, csakúgy, mint a minőségi. De a japánok nagy hevességgel és tömeges hősiességgel harcolnak.
  A nácik azonban továbbra is érvényesülnek. A háború azonban csaknem egy évig tartott. A Szovjetunió semleges marad. Sztálin ott halt meg, és komoly harc folyik a hatalomért.
  Japánt végül a Wehrmacht megszállta. Néhány hónappal később a nácik latin-amerikai országokat is elfoglaltak. Megalapítják a világ hegemóniáját.
  Magában a Harmadik Birodalomban reformok zajlanak. A kereszténység helyett új vallást vezetnek be. Nincs benne Szentháromság, csak egy legfelsőbb Isten és az ő hírnöke - Adolf Hitler. Egy valuta bélyeg, egyetlen entitás. Valamint a vallásilag megszentelt többnejűség. És a genetikai szelekció továbbra is aktív. Az emberi faj javulása tapasztalható.
  A Szovjetunió még mindig csonka formában létezik, és tiszteleg a nácik előtt. Nyikita Hruscsov uralkodik ott, aki igyekszik nem zaklatni a fenevadat. Ennek ellenére Hitler már leigázta az egész világot. Oroszországot pedig vörös foltnak tekinti. De az ember javasol, és Isten intézkedik 1957. április 20-án a Führer éppen a születésnapján egy merénylet áldozata lett. És pontosan hatvannyolc évvel a vad zsarnok uralma megszakadt. Ami szinte az egész világot meghódította, és június 22-én újra meg akarta támadni a Szovjetuniót.
  De mint látod, nem sikerült...
  Hitlert Schellenberg követte. Hermann Göring kábítószerrel való visszaélés és túlevés miatt halt meg. Himmler szégyenbe esett, Hitler pedig már nem bízott benne, majd eltávolította. Schellenberg követte Himmlert, és megkapta az utód posztot. Ráadásul Hitlernek mesterséges megtermékenyítéssel szerzett gyermekei voltak. De a legidősebb közülük még nem volt tizennégy éves.
  Így a Führer leszármazottainak nem volt idejük örökölni. Hitler így császár lett, de dinasztia nélkül. Schellenberg nem merte megölni a Führer gyermekeit, hanem eltávolította őket a hatalomból. Ő maga pedig Führer lett és diktátor.
  A hatalomért folytatott küzdelem több évig tartott.
  És 1961. május 1-jén a náci Németország mégis megtámadta a Szovjetuniót. Volt egy kísérlet a megvalósításra: egy bolygó - egy birodalom!
  És Schellenberg csapatai még mindig el tudták foglalni Moszkvát. A szovjet hadsereg a katonai felszerelés mennyiségét és minőségét tekintve túlságosan gyengébb volt. A Szovjetunió nagyvárosainak elfoglalása a nagy távolságok miatt hat hónapig elhúzódott. Aztán még tíz évig tartott a gerillaháború.
  A dolgok azonban hamar megnyugodtak. Schellenberg viszonylag liberális politikát vezetett, és 1981-ben minden orosz megkapta a Harmadik Birodalom állampolgárságát. Fokozatosan megtörtént a liberalizáció. Schellenberg nem sokkal ezután meghalt. És kitört a komoly hatalomharc. Ezután kompromisszumként helyreállították a monarchiát, és a császár közvetlen leszármazottja, IV. Friedrich lépett a trónra. 2001-ben népszavazást tartottak, amelyen állampolgárságot és formálisan egyenlő jogokat kaptak a Föld bolygó minden lakója. 2017-ben pedig feloldották a zsidókra és cigányokra vonatkozó utolsó korlátozásokat.
  A nemzetiszocializmus korszaka véget ért. Az emberiség azonban egyetlen birodalomban, szövetségi és monarchikus birodalomban van. A világűrt kutatja.
  Ebben formálisan mindenki egyenlő, és van szenátus és Bundestag, ahol a Harmadik Birodalom teljes lakossága választja a képviselőket. És felettük áll a császár, az egész Föld császára.
  Anyagi értelemben élni általában nem rossz. A szigorú fegyelem, a tudomány és a technika fejlesztése kiváló német szervezettséggel meghozta az eredményt. A mezőgazdaság a csúcson van, nincs éhség, és még Afrika szegény vidékein is bőven van élelem. Mindenkinek van munkája, mindenki kap fizetést és nyugdíjat. Az oktatás és az orvoslás ingyenes. Hasonlóképpen ingyenes bölcsődék és óvodák. Az élelmiszer egy fillérbe kerül, és az összes termék ára hosszú évek óta be van fagyasztva. Mindenhol, még Afrikában is, utakon, szinte mindenkinek van vagy külön lakása vagy háza. Minden ifjú házasnak azonnal legalább három szobás lakást biztosítanak minden kényelemmel. Kölcsön vehetsz autót vagy bármit. Sokaknak még személyi helikopterük is van.
  Internet elérhető, tévé és számítógép mindenkinek van, a munkanap mindössze négy óra. Minden sportrész ingyenes, és még a látogatásukért is fizetni kell.
  Minden gyermek nagy támogatást kap. A rezsi és a tömegközlekedés ingyenes. Minden olyan tiszta és rendezett. Az utcák tiszták, sok a robot és az automatizálás. példamutató rend. A cigaretta tilos, alkoholt azonban továbbra is árulnak, és a különféle sörök szinte ingyenesek. A közétkeztetésben részt vevő gyermekek étkeztetése szintén ingyenes.
  Rengeteg ingyenes út és számítógépterem.
  Már léteznek emberi települések a Holdon, a Marson, a Vénuszon, a Merkúron és a Jupiter holdjain.
  Az emberek a csillagok felé ugrásra készülnek. Sok mindent kitaláltak már.
  Egyszóval általánosságban jól sikerült. És nem kellett olyan nehéznek lennie.
  HA ZYUGANOV TÖBB ELŐREÉRZŐ BÁTORT MUTATNA
  1999 májusában Zjuganov úgy döntött, hogy nem hagyja jóvá Sztepasin jelöltségét, hanem előrehozott Duma-választáson indul. A kommunisták és szövetségeseik úgy döntöttek, hogy Sztepasin ellen szavaznak. Sőt, megsértették őket, és megfosztották tisztségüktől a kormányban. Egy ilyen döntés a történelemben a legvalószínűbb lett volna, ha Zjuganov nem lett volna trójai faló a baloldali eszméket aláásó és kompromittáló kommunisták táborában.
  Az előrehozott parlamenti választások számos előnnyel kecsegtetnek a kommunisták számára, többek között a kevesebb versenyző és a mártírkép miatt.
  Igen, és ez megmutatta, hogy a kommunisták egyáltalán nem ragaszkodnak a székeikhez, hanem az elvibbekhez.
  Másodszor Jelcin ismét behozta Sztepasint, majd harmadszorra Aksenenkot. A Duma megint nem hagyta jóvá, átvették és feloszlatták. Szeptemberre új választásokat tűztek ki.
  A parlament makacssága némileg megváltoztatta a történelem menetét. Jugoszlávia bombázása tovább tartott - mivel Milosevics Oroszország segítségét remélte. A parlament feloszlatása pedig esélyt adott az ellenzék győzelmére.
  A kommunistáknak sikerült ismét szavazásra bocsátaniuk Jelcin felelősségre vonását.
  És megint nem volt elég kevés, ezúttal csak két szavazat. A képviselők aggodalommal töltik el az országgyűlési választások közeledtét, és annak veszélyét, hogy nem sikerül átmenniük.
  A Duma feloszlott, Jelcin pedig a kevéssé ismert Aksenenkot hagyta jóvá miniszterelnöknek.
  Összességében jogos volt Zjuganov reménye a választások megtartására. A beteg és legyengült elnök nem ment szembe az alkotmánnyal. És nem merte túllépni a hatáskörét, mivel két százalékos értékelése volt. Primakov, látva, hogy koalíciójának nincs ideje megalakítani és regisztrálni, beleegyezett a kommunistákkal való szövetségbe. A Yabloko és a Liberális Demokrata Párt elment szavazni. Az egységtömbnek nem volt ideje megalakulni, az NDR meggyengült.
  A fegyveresek inváziója Dagesztánba, valamint a biztonsági erők határozatlansága a választások során.
  A kommunisták Primakovval és Luzskovval együtt kolosszális győzelmet arattak. A szavazatok több mint ötvenöt százalékát szerezte meg. A második a Yabloko blokk volt, amely szintén méltóan teljesített, tizenöt százalékot vitt el. Nem várt módon a Liberális Demokrata Párt is jól szerepelt, több mint tizenkét százalékot gyűjtött be. Az NDR nem vette át az ötszázalékos korlátot - ez egy teljes út! Zsirinovszkij lett az egyetlen Kreml-barát vezető a Dumában. Az igazi verseny gyenge volt. Az új törvény szerint a pártoknak legkésőbb egy évvel a választások előtt újra kell regisztrálniuk magukat, és sokaknak nem volt idejük.
  A parlamentet ismét a baloldali ellenzék uralta, a Yabloko pedig egymandátummal, az LDPR pedig kisebbségben.
  És persze konfliktus alakult ki... Az Állami Duma elnökének megválasztása után harcoltam, a kormány iránti bizalmatlansági szavazást kiáltották. És ismét szóba került a felelősségre vonás. Ezúttal kétharmadát, könnyű lenne összeszedni!
  Jelcin némi habozás után úgy döntött, hogy Primakov miniszterelnököt és Maszljukov első miniszterelnök-helyettest visszahelyezi a székbe.
  A baloldali koalíció ebbe beleegyezett, de az elnök jogkörét átmenetileg megnyirbálták. Az új választások előtt pedig szinte semmi. A koalíción belüli tárgyalások után úgy döntöttek, Primakovot jelölik az elnöki posztra. Luzskov lett a miniszterelnök. Zjuganov pedig megkapta a törvényhozás vezetői posztját! Ez a Superskipper! Az új kapcsán még alkotmánymódosításokat is kellett elfogadni.
  A fegyvereseket kiűzték Dagesztánból. De nem mentek Csecsenföldre. Ott polgárháború tört ki. Oroszország Mashadovot és Kadirovot támogatta, Basajev és Raduev ellenében.
  Primakovnak már az első fordulóban sikerült megnyernie az oroszországi elnökválasztást. A kormány azonban további jogosítványokat kapott. Mint a kommunisták irányítása alatt álló törvényhozás.
  Oroszországban folytatódott a gazdasági fellendülés, emelkedett az olaj és a gáz ára, az ipar élénkült.
  Az amerikaiak általában, ahogy a valóságban is, a szeptember 11-i támadások után bejutottak Afganisztánba, és Irakban rekedtek. Primakovot könnyen megválasztották második ciklusra. 2008-ban azonban átadta helyét a nagyon sikeres miniszterelnöknek, Jurij Luzskovnak.
  Az új elnök a régi szövetségi politikát folytatta a kommunistákkal. Zjuganov lett a miniszterelnök.
  Egy ideig partnerség volt a Nyugattal és barátság Kínával a külpolitikában. Janukovics rezsimje megerősödött Ukrajnában. Luzskov tehát Putyinnal ellentétben inkább ukránbarát politikát folytatott, és nagyra értékelte a szláv államok unióját. Ukrajna még 2016-ban csatlakozott az Eurázsiai Unióhoz. Luzskov két ciklust töltött le, és visszavonult. Zjuganov végre elnök lett, a választást is elég könnyen megnyerte. Zsirinovszkij hetedszer vett részt, összesen 1991 óta, és ismét veszített.
  2015 őszén Oroszország belépett a szíriai háborúba, és ott bombázott. Trump hatalomra került az Egyesült Államokban. Zjuganov a formális kommunizmus ellenére ugyanazt az irányt folytatta a gazdaságban. Oroszország a kommunista párt formális dominanciája ellenére piaci, demokratikus és mérsékelten tekintélyelvű ország maradt.
  Partnerség a Nyugattal és mérsékelt verseny. Ukrajnával és Fehéroroszországgal és Kazahsztánnal szövetség, de nem is túl szoros. 2020-ban Zjuganovot második ciklusra választották meg. Általában kissé csökkentve az eredményt a második kör küszöbén. Ukrajnában pedig Janukovics távozása után váratlanul a rendszertelen Zelenszkij nyert. Nazarbajev is elment.
  Zjuganov azt mondta, nem változtat az alkotmányon, és egy második ciklus után távozik.
  Így a kommunista párt vezetőjének mégis sikerült egy kicsit több bátorságot felmutatva terelni Oroszországot. És a világ biztonságosabbnak és nyugodtabbnak bizonyult, mint a valóságban.
  És ki az a Putyin? Hogyan alakult a karrierje? Miután Primakov miniszterelnök lett, Putyint elbocsátották, mert túl közel állt Jelcinhez. Különösen azzal vádolva, hogy az FSZB elmulasztotta a militánsok dagesztáni invázióját. Putyin egy ideje politizál. Sikertelenül indult az Állami Dumába. Aztán Szentpétervár polgármesteréhez.
  De aztán otthagyta a politikát, és egy magáncég biztonsági szolgálatához csatlakozott. Olyan kevesen emlékeznek rá.
  Zsirinovszkij 2020-ban nyolcadik alkalommal vett részt az elnökválasztáson, és ismét szerény eredménnyel veszített. De még mindig van egy frakciója az Állami Dumában. És még Zjuganov is a 2020-as választások után vezérőrnagyi rangot adományozott neki. Donald Trump váratlanul elvesztette a választást egy fiatal demokrata riválisával szemben. Merkel korán visszavonult. Lukasenka egészségi állapota pedig erősen megromlott.
  2021-ben végül orosz űrhajósok repültek a Holdra. És kitettek egy vörös zászlót! Zjuganov bejelentette Afonint hivatalos utódjának. Nos, általában az élet ismét egy körben forgott.
  Mint látható, Oroszország összeomlása Putyin nélkül sem következett be. És a világ nem fordult meg.
  
  
  
  
  
  
  HA MENSIKOVOT NYIKOLÁS IDŐBEN MEGÖLTENÉNEK
  . Amelyben a cári Oroszország megnyerte a krími háborút. Egyedül Mensikov halt meg egy eltévedt golyótól, és egy rátermettebb parancsnok vette át a helyét. Vagyis baleset történt, és megváltoztatta a történelem menetét.
  A hátoldala annak, amiben Makarov szerepel. A franciákat és a briteket részekre osztották. És Oroszország, hatalmas számú foglyot és trófeát elfogva, visszafoglalta a Krímet.
  Türkiye vereséget szenvedett a Kaukázusontúlon. Oroszországnak Karst, Erzurumot és szinte egész Örményországot adta. Az orosz csapatok elfoglalták Romániát. Az offenzíva folytatására azonban nem volt szükség. A szultán békét kért. Ezzel egy időben Ausztria megszállta Bosznia-Hercegovinát.
  A törökök beleegyeztek, hogy autonómiát adnak Szerbiának, Bulgária, Montenegró és Románia orosz vazallus lett. Ugyanakkor Oroszország magához vette Örményországot: Karst, Erzurumot, Tanrogot, kiterjesztve birtokait délen.
  Franciaországban zavargások és polgárháború tört ki, és nem küldhetett többé csapatokat. Nagy-Britannia is kiszállt a konfliktusból. Meggyengült és a szardíniai királyság. Megerősítette Ausztriát. Az osztrákok hamarosan meghódították a Szardíniai Királyságot, megszilárdítva uralmukat Olaszország felett.
  Hamarosan Shamil is elkapták, véget ért a kaukázusi háború. Oroszország kedvező békét kötött Kínával, még több területet elvett, mint a valós történelemben, így az orosz fegyverek tekintélye magasabb volt.
  Első Miklós nem támogatta északot a dél elleni háborúban. Éppen ellenkezőleg, úgy döntött, hogy Nagy-Britanniával közösen segíti a délieket, hogy megerősítse alaszkai pozícióját.
  Amerika területén Oroszország városokat és erődöket kezdett építeni. Még a Chukotka felé vezető vasúti projektek is voltak. Miklós cár sokat tervezett. Az orosz csapatok meghódították Közép-Ázsiát. Ez az uralkodó 1867-ben halt meg. Hatalmas és virágzó Oroszország elhagyása. Fia, Sándor nem szüntette meg a jobbágyságot, hanem tovább vonult dél felé. Különösen győztes háborút folytatott Törökországgal, amely Konstantinápolyt Oroszországhoz csatolta. Aztán Mezopotámia.
  Megint a háború Nagy-Britanniával és a britek veresége Ázsiában. Második Sándor egy kicsit hosszabb ideig korrigált anélkül, hogy jelentős reformokat hajtott végre, kivéve az igazságszolgáltatást, és némileg javította az irányítási rendszert.
  A jobbágyság eltörlése nem következett. De Oroszország annektálta Iránt. A cár pontosan húsz évvel I. Miklós után halt meg, 1887-ben. Harmadik Sándor nagyon rövid ideig, 1894-ig uralkodott, de sikerült gyakorlatilag az egész Indiát Oroszországhoz csatolnia. II. Miklós pedig továbbra is Indokínába költözött, és magába Kínába.
  Japánnal háború volt. Általában győztes. És Kína és Indokína teljes meghódítása. És a behatolás egészen Ausztráliáig. De Európában az igazodás némileg másnak bizonyult.
  Az Osztrák Birodalom annektálta Dél-Franciaországot. Aztán legyőzte Poroszországot, elfoglalva Németország déli részét. Ausztria lett a világ hegemónja. Franciaországot nagyon meggyengítette a polgárháború. Poroszország nem tudott egyesülni. Végül az osztrákok bevették és elfoglalták egész Poroszországot, valamint Kelet-Franciaország egy részét. Nagy birodalom alakult ki, amely bemászott Afrikába. Hamarosan az osztrákok meghódították Belgiumot, Hollandiát és sok földet Afrikában. Aztán ott volt Ausztria és Oroszország háborúja Nagy-Britannia ellen. Afrika osztrákok és oroszok közötti felosztásával ért véget.
  Ferenc császár valóban a legnagyobb uralkodó lett, megelőzve Bonaparte Napóleont azzal, hogy meghódította Afrika majdnem felét és Európa nagy részét. Franciaországot is hamarosan teljesen elfoglalták Spanyolországgal és Portugáliával együtt. Igen, minden jól ment, de...
  Ferenc császár örököse magához akarta csatolni Szerbiát! 1920-ban pedig nagy háború kezdődött II. Miklós Oroszországa és az Osztrák Nagy Birodalom között.
  Egész Európa Ausztria oldalán áll. Kivéve Nagy-Britanniát, amely nem olyan erős, mint a valós történelemben, és Afrika majdnem felét. Ráadásul Svédország Oroszország ellen volt. Norvégiát és Dániát pedig Ferenc császár fogságába esett.
  Ez is a baj fele volt. Az USA megmaradt, megosztott és kisebb hatalom. De Nagy-Britannia továbbra is ellenőrizte Kanadát és Ausztriát. És az első két hónapnyi habozás után Ausztria oldalán is harcba szállt.
  Szóval nagy háború tört ki. Ausztria és Anglia Oroszország ellen.
  Természetesen Oleg Rybachenko ott van. És úgy harcol, mint egy igazi és hajthatatlan hős.
  A fiú gépfegyverből egy idegen ratira firkál, és énekli:
  - Szívünkben zeng a Szülőföld himnusza,
  Nincs szebb nő az egész univerzumban...
  Szoríts erősebb lovagsugár fegyvert -
  Halj meg az Isten adta Oroszországért!
  És veri magát, gépfegyverrel szétzúz egy sereget Európa-szerte, részben Afrikából.
  A fiú pedig nem adja meg magát. Itt csupasz lábujjakkal gránátot dob, és nyikorog:
  Nem adjuk fel és nem adjuk fel!
  És a kölyök ismét halálos és ütős sorozatot bocsát ki. Nem akar engedni az ellenfélnek.
  És ezt énekli magában:
  - Senki nem állít meg minket! Még egy oroszlán sem nyerhet!
  A fiú igazi stalker. Törhetetlen és legyőzhetetlen. A hit lovagja! Lehet, hogy nem keresztény!
  És most az osztrák támadást visszaverték.
  Az osztrákoknak és a briteknek van tankjuk, de Oroszországnak is van mastodonja.
  Miklósnak még mindig sokkal nagyobb a lakossága, figyelembe véve a kolóniákat. Tekintsük egész Ázsiát, Európa keleti részét, a Balkán egy részét, Afrika több mint felét.
  Tehát Oroszország meghaladja a gyalogságot. A katonák pedig nagyon bátran harcolnak...
  Az osztrákok pedig nem tudtak ellenállni, visszadobták őket Varsóból. Ezután az orosz csapatok az Oderáig nyomultak, és elfoglalták Kelet-Poroszországot. Pala és Galícia, Lvovval. Ostrom alá vették Przemyslt. Felszabadult Krakkó.
  Kiderült, hogy a szlávok nem akartak harcolni az oroszokkal, és tömegesen megadták magukat.
  A harcok azt is megmutatták, hogy a könnyebb és ügyesebb orosz tankok hatékonyabbak, mint a nehezebb és ügyetlenebb németek. A repülésben pedig a cári Oroszország általában egy nagyságrenddel erősebb, mint a britek és az osztrákok minősége.
  Az orosz csapatok szünet után folytatták az offenzívát. Mind számban, mind ügyességben vállalták.
  Így Budapestet körülvették és bevették. A tengeren Kolchak admirális legyőzte a briteket és elfoglalta Ausztráliát. A szárazföldön az orosz csapatok körülvették és elfoglalták Berlint. Aztán Bécs.
  Az Osztrák Birodalom Afrikában is elvesztette a csatát. Az angol hadtest is vereséget szenvedett. Igen, Adolf császár ügyei kellemetlenek voltak.
  Rossz irányba bökte a fejét, és kezdett teljesen elveszíteni. Hol tud ellenállni egy ilyen hatalomnak.
  Bécs bukása után az osztrákok ellenállása kezdett hangsúlyossá válni. És hamarosan az oroszok elfoglalták egész Európát és Afrikát. Ezzel egy időben Alaszkából megkezdődött a Kanada elleni támadás. A britek is veszítettek.
  Nagy-Britannia elszigetelődött, és megpróbált kiülni a szigetre.
  De egyértelmű, hogy Oroszország győzni fog, ha légi offenzívát indít.
  És szinte mindent lebombázott, ami a felszínen volt. Aztán egy partraszálló csapat landolt a szárazföldön, ami Nagy-Britanniát engedelmességre késztette.
  Így az egész keleti félteke, valamint Alaszka és Kanada orosz lett.
  Ez általában csodálatos! II. Miklós átmeneti szünetet tartott, és megemésztette a javakat. Az Egyesült Államok még mindig megosztott és nem túl erős, mint más Oroszországtól függő államok.
  1937-ben II. Miklós cár lezuhant egy repülőgéppel. A trónt Alekszej II. A valós történettől eltérően az örökös egészséges és életerős volt. 1941-ben pedig úgy döntött, hogy meghódít mindent, amit az őseinek nem volt idejük megörökíteni.
  A bolygótól kezdve a Föld már egy birodalom lesz. És az orosz hadsereg először Amerika északi államaiba költözött, majd délre. Az Egyesült Államok nem volt erős, gyorsan elfogták őket. Mexikó pedig könnyebben meghódíthatónak bizonyult. Ezután lépjen felfelé. Egy-egy ország elfoglalása a másik után. A legnagyobb és legerősebb Brazília. De ez is kevesebb mint egy hónapig tartott.
  Így aztán meghódították Latin-Amerikát és Új-Zélandot. Alesei II úgy vonult be a történelembe, mint Oroszország összes hódításának döntőse. És már 1947-ben orosz űrhajósok megtették a lábukat a Holdon. És 1958-ban a Marsra! 1961-ben a Vénuszra. 1972-ben a Merkúrra, 1973-ban pedig a Jupiter holdjaira. II. Alexy 1975-ben halt meg, 71 évesen. Becenevén a Befejező. És fia, III. Miklós lett a király. 1980-ban az ember belépett a Naprendszer utolsó, legtávolabbi bolygójára - a Plútóra. Nicholas the Third uralma nem túl hosszú. 1985-ben halt meg. És fia, a negyedik Sándor lépett a trónra. Huszonhét év körüli fiatal király. A király pedig elrendelte, hogy készüljenek fel egy ugrásra a Naprendszeren kívül. És elkezdtek csillaghajókat és fotonrakétát építeni. És végül 2017-ben elindult az első csillagközi expedíció.
  
  II. MIKLÓS CÉR PUTYIN ELNÖK SZERENCSÉJE
  A híres író és költő, Oleg Rybachenko úgy érezte, hogy valami nincs rendben a világban. Az emberiség, ahogy volt, töredezett marad. A Föld bolygó országainak száma csak növekszik. És ha valaki hozzáteszi a befolyást, akkor csak a totalitárius, diktatórikus Kína. Oroszország pedig Vlagyimir Putyin uralkodásának vége után mély válságba süllyedt. A kaukázusi háború újra lángol, baloldaliak és nacionalisták lázonganak. A gazdaság ismét recesszióban van, a bűnözés nő. És Oroszország elkezd szétesni.
  A fenomenális szerencse ellenére Vlagyimir Putyin soha nem tudott szilárd, stabil politikai rendszert, valamint stabil és gyorsan növekvő gazdaságot létrehozni. Sok társadalmi és interetnikus probléma sem oldódott meg. A ritka szerencse lehetővé tette Putyinnak, hogy fenntartsa a jólét látszatát. De amint elment, az összes be nem gyógyult tályog egyszerre megnyílt.
  Igen, és az atomháború veszélye fenyeget! A világ káoszban van, Oroszország nagyszabású polgárháborúba gurul! Ezt sürgősen korrigálni kell.
  A fiú azt olvasta a könyvben, hogy megváltoztathatod az emberek sorsát, és megváltoztathatod a helyét! És van egy erős cigány, aki ezt bárkivel megteheti.
  Miért ne cserélhetnénk fel Putyin és II. Miklós szerencséjét?
  Sőt, ha II. Miklós olyan fenomenálisan sikeres, mint Putyin, akkor a történelem menete megváltozik. A huszonegyedik században pedig a Romanovok uralkodnak Oroszországban. Ez azt jelenti, hogy Putyinnak nincs szüksége szerencsére. Vagy legalábbis Putyin szerencséje Oroszországnak.
  A huszadik században pedig nagy szükség van a cári Oroszország szerencséjére.
  A híres író úgy döntött, hogy elmegy a cigányhoz. Szerencsére a címe az interneten volt, és fejlett intuíciója azt mondta az írónak és költőnek, hogy ez egyáltalán nem sarlatán.
  Valóban, a cigány nem tétlenkedik. Moszkvában él egy kastélyban, és úgy néz ki, húsz éves, bár a szovjet idők óta találgat. Azonnal láthatja az örökkévaló lányt fekete göndör hajjal - van egy kiemelkedő!
  Oleg Rybachenko megkérdezte tőle:
  - Csinálj jót! Változtasd meg Vlagyimir Putyin és II. Miklós szerencséjét!
  Az örökké fiatal cigánylány Oleg Rybachenkora nézett, és így válaszolt:
  - Még jó, hogy nem vagy egoista, és nem magadért indulsz el, hanem Oroszországért! És még jobb, hogy gazdag energiával és példátlan, hihetetlen, emberfeletti fantáziával rendelkezel!
  A cigány kacsintott, és így folytatta:
  Még nekem sem könnyű ennyire megváltoztatni a történelmet! De te, a világ legerősebb és leggazdagabb fantáziájának tulajdonosa, segíthetsz nekem!
  Oleg Rybachenko egyetértően bólintott:
  - Mindenre készen állok! És minden kérést teljesítek!
  A fiatal cigány bólintott, és így szólt:
  - Tizenkét éves fiút csinálok belőled, és rendkívül lassan fogsz nőni, és soha nem leszel idősebb tizennégy évesnél. Elküldelek egy párhuzamos világba, ahol először leszel rabszolga!
  Oleg Rybachenko dobása szerint:
  - Készen állok!
  A cigány bólintott, és így folytatta:
  - Kilenc műkövet kell szerezned: fekete, fehér, piros, narancs, sárga, zöld, kék, kék, lila. És ezen kívül a tizedik műtárgy - Koscsej koronája!
  Nehéz, de egy harcos fiú örökké fiatal, gyors, erős, szívós teste lesz. Ráadásul kiemelkedő intellektussal, és fenomenális képzelőerővel. Előbb vagy utóbb összegyűjtöd a tárgyakat, és visszatérsz a világodba. És örökre egy tüneményesen erős és gyors, tizennégy éves fiú testében leszel, és lehetetlen lesz megölni. Vagyis a halhatatlanságot is megkapod jutalmul!
  Oleg Rybachenko egyetértően bólintott:
  - Csak álmodozhatsz róla!
  Az Örökké Fiatal Boszorkány megjegyezte:
  - De tíz műtárgy az enyém, és csak az enyém! Olyan hatalmat adnak nekem, hogy jobban megérdemled a halhatatlanságot! Közben elaltatlak, és már rabszolgafiúként ébredsz a kőbányában. És akkor a találékonyságod megmondja, hogyan jössz ki ebből!
  Ha elköltözöl, megváltoztathatom Putyin elnök és II. Miklós cár sorsát, szerencséjét és szerencséjét. Különböző világokból fogsz leleteket gyűjteni nekem, és addig is, a huszadik század elejétől Oroszország története másként fog alakulni. Vagyis még ha nem is gyűjt műtárgyakat - kilenc követ és Koscsej koronáját, II. Miklós orosz cár még mindig jó szerencsét, sorsot és Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin orosz elnök szerencséjét kapja!
  Oleg Rybachenko szélesen mosolygott, és így válaszolt:
  -Ez jó! Az új világban nyugodt leszek, hogy végre jó irányba változott a történet! És hogy Oroszország képes lesz rendet teremteni az egész világon, és hegemón országgá válni! És abszolút hegemón!
  Örökké fiatal cigány parancsolta:
  - Gyere fel a kanapéra!
  Oleg Rybachenko lefeküdt.
  A varázslónő dorombolt:
  - Most aludj! Egy másik világban fogsz felébredni.
  Oleg Rybachenko szeme lecsukódott, és szinte azonnal álomba merült.
  A cigány viszont elővette a fiókokból az előre elraktározott hozzávalókat, és hozzálátott a főzet elkészítéséhez. Bekapcsolta a gázt az üst alatt, előre felkészülve a varázslatra. És elkezdett odadobálni dolgokat, varázsolni. Az örökkévaló lány ugyanakkor elővett a zsebéből egy pakli kártyalapot, és ezt énekelte:
  - Ó, sors, a sors segítse Nicholas-t! Sok sikert Putyintól, gyere Romanov cárhoz!
  Nyerjen Romanov
  Dzsingisz kánhoz hasonló szabályok...
  Hadd dobogjon a szerencse
  Putyin ajándékot lop!
  
  Oroszországnak jobb
  Nagy Miklós cár...
  Dzsingisz kán hűvösebb lesz
  Hogyan válhat Vlagyimir Putyinná!
  Az üst felforrt, és a bájital bugyborékolt benne. A cigány kártyaelrendezést készített, varázsolt és forró ködbe dobta a paklit... Szuperfényes villanás villant, mintha ezer fotóvillanásból lett volna. Az alvó Oleg Rybachenko eltűnt... És akkor, kivilágítva, a kazán eltűnt.
  A tágas teremben, ahol a nagy varázslónő varázsolt, üres és csendes lett!
  Az Örökké Fiatal Boszorkány azt mondta:
  - Jól! Megváltoztattam a történelem menetét, és ez klassz! És ha ennek az idealistának szerencséje van, és műtárgyakat gyűjt, akkor olyan erős leszek, hogy maga a Sátán irigyelni fog!
  És a cigány varázslónő felvillantotta smaragdszemét!
  És csoda történt!
  Mi várt II. Miklósra... Valóban, sok minden megváltozott. A koronázás során nem volt véres verekedés. A kínai terjeszkedés pedig sikeres volt. A Japánnal vívott háború természetesen megtörtént. Ez általában történelmileg elkerülhetetlen volt. Nyilvánvaló, hogy le kellett fegyverezni és elpusztítani a szörnyet a szamurájokkal szemben. És ettől nincs hova továbbmenni. Nem hagyhatsz veszélyt a határaidnál.
  Japán volt az első, aki megkezdte a háborút, de az orosz hajók megtámadására tett kísérlete nem járt sikerrel. Az oroszok nem szenvedtek jelentős károkat, a Felkelő Nap országának egy tucat rombolóját elsüllyesztették.
  "Varyag"-nak is sikerült megszöknie a bekerítésből. Ami nagy sikert aratott. Igen, és Makarov admirális hamarosan megérkezett a tengerre, és pusztítsuk el a japánokat. És Kuropatkin tábornok legyőzte a szamurájokat a szárazföldön, és teljesen elfoglalta az egész Koreai-félszigetet.
  Így aztán még II. Miklós cár is úgy döntött: örökre biztonságban kell lenned Japántól! De mint? Igen, csapatokat partra tenni és teljesen Oroszországhoz csatolni, mint tartományt.
  Így aztán döntő ütközet zajlott a tengeren, ahol a japán flottát végül Makarov admirális végezte.
  A csatában négy lány is részt vett! Mezítláb és bikiniben!
  Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana. Négy szépség, akik szablyájukat lengetve felszállnak a szamuráj legnagyobb hajójára.
  Natasha megvágja a japánt, és azt kiabálja:
  - Szűk szemű leszel maszatos!
  Zoya levágott egy másik szamurájt, és megjegyezte:
  - És zafír szemed van!
  Natasha a malom működtetése után megerősítette:
  - Természetesen igen! Természetesen igen!
  Aztán Aurora fogta, és csupasz sarkát a japánhoz húzta az állán. Eltörte az állkapcsát, és felüvöltött:
  - A szülőföldért Hurrá!
  Szvetlana elvette, levágta a szamuráj fejét, és felkiáltott:
  - II. Miklós cárért!
  Persze sok múlik a szerencsén. Különösen Makarov admirális maradt életben. És kiderült, hogy ő a második Ushakov. Milyen jól parancsol. Maga egy mobil cirkálón, mindenhol tartja a lépést. A japánokat pedig, akiknek egyébként nem volt nagy előnye a fegyverekben, részenként és taktikailag is verik.
  A parancsnok vagy a haditengerészeti parancsnok művészete kis számbeli előnyhöz jut.
  Ráadásul ekkorra a japánok is gyengébbek voltak. Tehát Makarov összetöri őket. Közelharcot ír elő, ahol a páncéltörő kagylókkal ellátott orosz hajók sokkal erősebbek.
  A japánok pedig vereséget szenvedtek. A lányok pedig elfognak egy másik, szamurájhajót. És rajta lobog a cári birodalom zászlaja!
  Mik azok a japánok? Nincs sok szerencséd veled? II. Miklós Vlagyimir Putyin szerencséjét kapta, és minden olyan jól ment neki!
  És a lányok? A négy bikinibe öltözött szépség Rodnovery boszorkányok, akik úgy döntenek, hogy harcba szállnak a királyért, bár általában nem törődnek ezzel a világgal.
  De ebben az esetben segíteni kell az orosz népnek. És ez Putyin szerencséjének köszönhető. Lövés nélkül soha nem foglalta volna el a Krímet, ha nem ugyanaz a négy boszorkánylány. Segítettek csodát tenni. De az már más kérdés, hogy Oroszországnak el kellett-e vennie a Krímet a testvérnéptől. De Kínát az Orosz Birodalomhoz csatolni nagyszerű ötlet! Képzeld el, mennyi alattvalója lesz az orosz cárnak - igen, az egész világot szétzúzhatod!
  Egyszóval a lányok nem vesztegetik az idejüket itt. És máris egy új csatahajót rohamoznak meg.
  És újra elfogják. És a szablyák a szépségek kezében csak pislákolnak, méghozzá olyan élesen. És annyi japán vegyesen.
  A tengeri csata a japán század végső elsüllyedésével és Togo admirális elfoglalásával ért véget.
  És elkezdődött a leszállás. Nem volt elég gőzhajó és szállítóeszköz. És hosszú csónakokat használtak, cirkálókon és csatahajókon szállították őket, és sok mást is csináltak. A király elrendelte a kereskedelmi flotta használatát a partraszállás során.
  Az orosz csapatok legyőzték a szamurájok támadását, akik megpróbálták ledobni őket a hídfőről. De a cári hadsereg bátran kitartott. A hatalmas támadást pedig súlyos veszteségekkel sikerült visszaverni.
  A támadás során a boszorkánylányok szablyákkal vágták és mezítláb gránátokat dobtak az ellenségre.
  Minden bizonnyal a legveszélyesebb helyeken vannak. És hogyan kezdtek tüzelni a géppuskák. Minden golyó célba ért.
  Natasha lőtt, csupasz lábujjával gránátot dobott és csicseregte:
  - Nem, hűvösebb vagyok!
  Zoya géppisztollyal vergődve, csupasz lábujjával dobta a halál ajándékát, és nyikorgott:
  - II. Miklós cárért!
  Aurora tovább lő a gépfegyverekből, és felugrik, miközben felpattan, és kiadja:
  - A nagy Rus'ért!
  Svetlana, folytatva az ellenség felborzolását, agresszíven kiadta a száját, kitárta a fogát, és csupasz sarkával gránátot dobott:
  - A királyi birodalomért!
  A harcosok tovább verték és csépelték. Akkora energiájuk van. Lelövik magukat, és összetörik az előrenyomuló szamurájokat.
  Az általa megölt japánok már több ezren, tízezren vannak.
  És a megtört szamurájok rohannak... A lányok nagyon halálosak ellenük.
  És az oroszok szuronyokkal aprítják a szamurájokat ...
  A vihar visszaverte. És új orosz csapatok szállnak partra a parton. A platform bővül. Igen, persze nem rossz a cári birodalomnak. Egyik győzelem a másik után. És Makarov admirális is kisegít majd a fegyverekből. A japánok elsöprése.
  És most az orosz csapatok már átvonulnak Japánon. A lavinát pedig nem lehet megállítani. Feldarabolják az ellenséget, és szuronyokkal szúrnak.
  Natasha megtámadja a szamurájokat, és szablyákkal feldarabolja őket, így énekel:
  - A fehér farkasok összebújnak! Csak akkor marad életben a család!
  És hogy gránátot dob a csupasz lábujjaival!
  Zoya dühös agresszióval együtt énekel. És a mezítláb dobás is, valami egyedi, halálos:
  A gyengék elpusztulnak, megölik őket! A szent test védelme!
  Ágoston, aki az ellenségre lő, szablyákkal vág, és puszta ujjaival gránátlábakat dobál, rikolt:
  - Háború dúl a buja erdőben, mindenhonnan jön a fenyegetés!
  Szvetlana lőtt, és halálajándékokat dobált mezítláb, fogta, és felsikoltott:
  - De mindig legyőzzük az ellenséget! Fehér farkasok köszöntik a hősöket!
  A lányok pedig kórusban, kiirtva az ellenséget, énekelnek, mezítláb halálosan dobálnak:
  - Szent háború! Ott lesz a mi győzelmünk! Birodalmi zászló előre! Dicsőség az elesett hősnek!
  És a lányok ismét lőnek, és fülsiketítően üvöltve énekelnek:
  - Senki nem állít meg minket! Senki nem fog legyőzni minket! A fehér farkasok szétverik az ellenséget! Fehér farkasok - tisztelgés a hősök előtt!
  A lányok mennek és futnak... Az orosz hadsereg pedig Tokió felé halad. A japánok pedig maguknak pusztulnak el, és elkaszálják őket. Az orosz hadsereg mozog. És egyik győzelem a másik után.
  Miklós cár valóban szerencsejegyet húzott elő. Most az orosz csapatok kezdik megrohamozni a japán fővárost. És minden olyan nagyszerű.
  A lányok itt természetesen mindenkit megelőznek, és a nyomásuk és az exploitjaik nagy magasságban vannak.
  Főleg, ha mezítláb dobálják a gránátokat. Ez általában sokkot és félelmet kelt a szamurájok körében.
  És itt másznak fel a japán főváros falára. És káposztába vágták az embereket és a lovakat. Darabokra zúzták az ellenfeleket. Jönnek a lányok, sikolyokkal és nevetéssel! És csupasz sarkúval, mintha az állba vernék. A japánok fejjel lefelé repülnek. És ess a cövekre.
  A harcosok pedig még erősebben lengetik szablyáikat.
  A szamurájok pedig vereséget szenvednek vereség után. Itt az orosz csapatok bevették Tokiót.
  Mikado ijedten fut, de nem tud elbújni sehova. És most a lányok foglyul ejtik és megkötözik!
  Csodálatos győzelem! A japán császár aláírja a trónról való lemondását II. Miklós javára. Az orosz cár címe jelentősen meghosszabbodik. Korea, Mongólia, Mandzsúria, a Kurile-szigetek, Tajvan és maga Japán orosz tartományokká válik. Bár Japánnak kicsi, korlátozott autonómiája van. De a császára orosz, egy autokrata cár!
  II. Miklós abszolút uralkodó marad, akit semmi sem korlátoz. Ő az autokratikus cár!
  És most még a japán császár, Zheltorossia, Bogdykhan, Khan, Kagan, és így tovább, így tovább...
  Igen, több szerencsét. Figyeld meg a szerencsét, Putyin mennyit engedett nyerni! A huszonegyedik század sajnos nem túl alkalmas a rögzítésre!
  És mi haszna Oroszországnak abból, hogy Putyin ellensége, McCain agyrákban halt meg? A szerencse természetesen óriási, még csak szándékosan sem tudja elképzelni, hogy ellensége ilyen rossz és kellemetlen halált haljon!
  De Oroszország megtérülése egy konkrét nulla.
  De II. Miklós számára Putyin ilyen szerencséje és szerencséje nagy területi felvásárlásokká vált. De valójában miért ajándékozzon a szerencse Putyinnak. Nos, attól, hogy Szobcsak ilyen időben meghalt, és nem kellett neki adnia az alkotmánybíróság vezetői posztját, mennyire jó Oroszország?
  Az összrusz cárja, II. Miklós pedig kiemelkedő személyiség. Természetesen egy ilyen nagy győzelem után ereje és tekintélye megerősödött. Ez azt jelenti, hogy bizonyos reformokat végre lehet hajtani. Főleg az ortodoxiában! Engedjük meg, hogy a nemeseknek négy felesége legyen, mint az iszlámban. És adjon egy második feleség jogát a katonáknak a hőstettek és a hűséges szolgálat jutalmaként.
  Jó reformot! Mivel a pogányok és a külföldiek száma nőtt a birodalomban, az oroszok számát növelni kell. És hogyan kell csinálni? Más nemzetekhez tartozó nők rovására. Végül is, ha egy orosz feleségül vesz három kínai nőt, akkor tőlük lesznek gyerekei, és kik lesznek ezek a gyerekek nemzetiség szerint?
  Természetesen orosz az apán! És ez nagyszerű! II. Miklós, aki haladó elméjű volt, inkább vallásos volt, mint lelkében. És persze a vallást állítsa az állam szolgálatába, és ne fordítva!
  II. Miklós ezzel megerősítette tekintélyét az elitben. Ez az, amire a férfiak régóta vágynak. És felgyorsította a külterületek oroszosítását.
  Nos, a papok sem bánták. Ráadásul a huszadik századba vetett hit is meggyengült. A vallás pedig a királyt szolgálta, nem igazán hitt Istenben!
  A katonai győzelmek pedig népszerűvé tették Nikolajt az emberek körében, és a tekintélyelvűséghez szokottak nem akartak sok változást. Az oroszok nem ismertek más hatalmat!
  A gazdaság pedig felpörög, a bérek emelkednek. Évente tíz százalékkal nő. Tényleg, minek változtatni?
  1913-ban, a Romanovok harmadszázadik évfordulóján Nyikolaj cár ismét 10,5 órára, szombaton és ünnep előtti napokon pedig még 8 órára csökkentette a munkanapot. Nőtt a hétvégék és az ünnepnapok száma is. Szabadnapként kezdték ünnepelni, és Japán megadásának dátumaként. És a király születésnapja, és a királyné születésnapja és a koronázás napja.
  Miután kiderült, hogy a trónörökös hemofíliában szenved, Miklós cár elvette második feleségét. Ezzel megoldódott a trónöröklés kérdése.
  De nagy háború következett. Németország a világ újraelosztásáról álmodott. A cári Oroszország azonban készen állt a háborúra.
  1910-ben az oroszok bekebelezték Pekinget és kiterjesztették a birodalmat. Nagy-Britannia ebbe beleegyezett a Németország elleni szövetségért cserébe.
  A cári hadsereg volt a legnagyobb és legerősebb. Békeidőben elérte a hárommillió ezer ezredet. Németországnak békeidőben csak hatszázezer volt. Plusz Ausztria-Magyarország, de csapatai nem harcképesek!
  De a németek továbbra is azt tervezik, hogy Franciaországgal és Nagy-Britanniával harcolnak. És hol tudnak két frontot húzni?
  Az oroszoknál van a világ első tömeggyártású Luna-2 könnyű harckocsija. És négymotoros bombázók "Ilya Muromets" és vadászgépek "Alexander" géppuskával és még sok más. És persze egy erős flotta.
  Németországnak nincsenek egyenlő erői.
  És a németek mégis úgy döntöttek, hogy megtámadják Belgiumot, és megkerülik Párizst. Egyáltalán nem volt számukra semmi.
  De a háború mégis elkezdődött. Németország végzetes lépést tett. És csapatai Belgiumba költöztek. Csak itt az erők egyenlőtlenek. Az orosz csapatok Poroszországban és Ausztria-Magyarországon már megmozdulnak. A 40 kilométeres sebességű Luna-2 tank pedig már kolosszális erő.
  Sőt, ne feledje, Miklós cár szerencséje az, hogy elkezdődött a háború. Maga a cár nem támadta volna meg Németországot. Tehát az oroszok oldalán hatalmas, elsöprő erőfölény van az erőkben, a tankokban, a tüzérségben, és a legjobb repülés mennyiségben és minőségben. És egy erősebb gazdaság, hiszen a forradalom és a háborús vereség okozta recesszió elkerülhető. És így mindig emelkedés és siker siker után.
  Egyértelmű, hogy a németeket támadás érte. Aztán ők maguk másztak fel a fő erőkkel, Franciaország és Nagy-Britannia ellen. És hol vannak!
  Vegyük Olaszországot és üzenjünk hadat Ausztria-Magyarországnak! Az egyetlen plusz az, hogy Türkiye belépett az Oroszország elleni háborúba. De ez még jobb a királynak, végre magadnak veheted Konstantinápolyt és a szorosokat! Így...
  És még négy boszorkány, örökké fiatal bennszülött hívők Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana a csatában! És már össze is zuhannak! Tehát megütik a németeket és a törököket is!
  Oleg Rybachenko író és költő felébredt. A fiatal boszorkány-varázslónő örökre beváltotta ígéretét, II. Miklósnak Vlagyimir Putyin szerencséjét adta, most pedig Oleg Rybachenkonak kell teljesítenie az övét. Az ébredés nem volt könnyű. A fiú testét kemény ostor érte. A fiú felugrott. Igen, Oleg Rybachenko most egy izmos fiú, akit karjai és lábai láncolnak. Feketére cserzett, száraz és inas test látható, megkönnyebbült izmokkal. Igazán erős és szívós rabszolga, erős bőrrel, ami már annyira megedzett, hogy a felügyelő nem tudja levágni. Együtt futsz a többi fiúval reggelizni, felkelsz a kavicsról, ahol a fiatal rabszolgák teljesen meztelenül alszanak, takaró nélkül. Igaz, itt meleg van, az éghajlat olyan, mint Egyiptomban. És a fiú csupa meztelen, csak láncok. Azonban meglehetősen hosszúak, és gyakorlatilag nem zavarják a sétát, valamint a munkát. De ezekben nem lehet nagy lépést tenni.
  Étkezés előtt öblítse le a kezét a patakban. Adagokat kap: integető rizst és rothadt haldarabokat. Egy éhes rabszolgafiú számára azonban finomságnak tűnik. És akkor mész a bányába. Reggel még nem kelt fel a nap, és egész kellemes.
  A fiú mezítláb annyira eldurvult, keratinizálódott, hogy az éles kövek egyáltalán nem fájnak, sőt kellemesen csiklandoznak.
  Kőbányák, ahol tizenhat éven aluli gyerekek dolgoznak. Természetesen vannak kisebb autóik és szerszámaik. De tizenöt-tizenhat órát kell dolgoznia, mint a felnőtteknek.
  Büdös, így az arcnál enyhül a szükség. A munka egyszerű, csákányokkal köveket vágunk, majd kosarakban, hordágyon hordjuk. Néha a kocsit is tolni kell. Általában kettesével-hármasával lökdösik a fiúk. De Oleg Rybachenko egyedül van, tehát nagyon erős. És csákány van a kezében, mint egy felnőttnek. Több dolga van, mint bárki másnak.
  Igaz, egyre gyakrabban adnak. Naponta háromszor, nem kétszer.
  A fiú-rabszolga, akinek testébe Oleg Rybachenko beköltözött, már több mint egy éve itt van. Engedelmes, szorgalmas, minden mozdulat automatizmusig kidolgozott. Tényleg rohadt erős, szívós és gyakorlatilag nem ismeri a fáradtságot. De ugyanakkor a fiú szinte nem növekszik, és most nem néz ki tizenkét évesnél, átlagos magassággal ebben a korban.
  De másrészt erő... Több felnőttnek is. Fiatal hős. Amiből azonban láthatóan soha nem lesz felnőtt, és nem nő majd szakálla.
  És hála Istennek! Íróként és költőként Oleg Rybachenko nem szeretett borotválni. Magadnak dolgozol és köveket törsz, morzsolsz. És a kocsihoz. Aztán viszed a kocsihoz. Lökni nehéz, és a gyerekek felváltva teszik.
  A fiúk itt szinte feketék, de a vonások vagy európaiak, vagy indiaiak vagy arabok. Ráadásul sokkal több európai is van.
  Oleg rájuk néz. A rabszolgák nem beszélhetnek, ostorral vernek.
  Oleg Rybachenko is hallgat egyelőre. És tanul. Itt a férfi felvigyázók mellett nők is vannak. Ők is kegyetlenek és ostorral vernek.
  És nem minden fiúnak van olyan erős bőre, mint Olegnek. Sokan felrobbannak és elvéreztek. Az őrök pedig agyonverhetik. A munka nagyon nehéz, és a fiúk, különösen, amikor felkel a nap, nagyon izzadnak.
  És itt a nap nem egy, hanem kettő. És a nap nagyon hosszú. És sok munka. A fiúknak nincs idejük aludni és pihenni. Számukra ez nagy fájdalom.
  Oleg Rybachenko magának dolgozott, mechanikusan aprított és megrakott. Magam kevertem...
  És elképzelt egy képet arról, ami azután történt, hogy II. Miklós megszerezte Vlagyimir Putyin orosz elnök vagyonát.
  Natasha, Zoya, Aurora és Svetlana megtámadják az osztrákokat Przemyslben. Az orosz csapatok azonnal bevették Lvovot. És támadja meg a legerősebb erődöt.
  Mezítláb, bikinis lányok rohangálnak a város utcáin.
  Levágják az osztrákokat és mezítláb kis korongokat dobálnak.
  Közben a lányok énekelnek:
  - Miklós cár a mi messiásunk,
  A hatalmas Oroszország félelmetes uralkodója...
  Az egész világ remeg - hova fog
  Nyikolajnak egy dallal előre!
  Natasa levágja az osztrákokat, csupasz lábujjával gránátot dob, és énekli:
  - Rusért!
  Zoya az ellenségeket is legyűri, és aplombdal énekel:
  - A királyi birodalomért!
  És a mezítláb által dobott gránát repül! Ez egy gyilkos lány. Összetörheti az állkapcsot és megihatja a tengert!
  És Aurora is csupasz lábujjával korongot dob, szétszórja az osztrákokat és nyikorog:
  - Oroszország nagyságáért!
  És ki fogja mutatni nagyon éles fogait! Ez csillog, mint az agyar.
  Svetlana sem felejti el megadni magát, és üvölti:
  - II. Miklós Szent és Legyőzhetetlen Rus'!
  A lány óriási izgalmat mutat. És mezítláb mindent feldob, ajándékokat dob fel!
  Natasha, aki lövöldöz és vág, és halálos dolgokat dobál mezítláb, nyikorog:
  - Imádom a ruszomat! Imádom a ruszomat! És mindnyájatokat megváglak!
  És Zoya is lő és üvölt, csupasz lábujjával dob valami robbanóanyagot:
  - Nagy Miklós cár! Övé legyenek a hegyek és a tengerek!
  A vad, eszeveszett dühtől sikoltozó, csupasz lábujjjal ajándékokat dobáló Aurora üvölt:
  - Senki nem állít meg minket! Senki nem fog legyőzni minket! A lendületes lányok mezítláb, csupasz sarkúval zúzzák szét az ellenségeket!
  És a lányokra ismét vad nyomás nehezedik. Megörökítik Przemyslt útközben, és énekelnek, komponálnak útközben;
  Szent Ruszunk megdicsőült,
  Sok jövőbeli győzelme van...
  Lány mezítláb fut
  És nem szebb a világon!
  
  Rohanunk Rodnoversre,
  Boszorkányok, akik mindig mezítláb...
  A lányok nagyon szeretik a fiúkat,
  Dühös szépségéből!
  
  Soha nem adjuk fel
  Ne engedjünk ellenségeinknek...
  Bár mezítlábunk van,
  Sok lesz a zúzódás!
  
  A lányok szeretnek futni
  Mezítláb a hidegben...
  Valóban farkasok vagyunk
  Tudunk ütni!
  
  Nem állíthat meg minket
  Fritz félelmetes horda...
  És nem hordunk cipőt
  A Sátán fél tőlünk!
  
  A lányok a család Istenét szolgálják,
  Ami persze nagyszerű...
  A dicsőségért és a szabadságért vagyunk,
  Aljas beat Kaiser lesz!
  
  Oroszországnak, amely mindennél szebb,
  Felkelnek a harcosok...
  Zsíros zabkását ettünk
  Hajlíthatatlan harcosok!
  
  Senki nem fog megállítani minket
  A lányok ereje óriási...
  És egy könnyet sem ejt
  Mert tehetségek vagyunk!
  
  Egy lány sem tud meghajolni,
  Mindig erősek...
  Hevesen harcolnak a Hazáért,
  Hadd váljon valóra az álom!
  
  Lesz boldogság az univerzumban
  A nap a föld felett lesz...
  Elmúlhatatlan bölcsességével,
  Bajonett a Kaiser!
  
  A nap mindig az emberekre süt
  A legtágasabb ország fölött,
  Boldogságban felnőttek és gyerekek,
  És minden harcos hős!
  
  Nincs sok boldogság
  Hogy szerencsénk legyen, higgy nekünk...
  Hagyja, hogy a rossz idő eloszlassa -
  Szégyelljék magukat az ellenségek!
  
  A mi kedves Istenünk olyan legfőbb,
  Nála nincs szebb...
  Lélekben fel fogunk emelkedni
  A rosszindulatú mindenki hányt!
  
  Győzd le az ellenséget, azt hiszem
  Beli, az orosz Isten velünk van...
  Örömteli vállalkozás lesz
  Ne engedd a gonoszt a küszöbre!
  
  Nos, röviden Jézus,
  Legyünk mindig hűségesek...
  Ő az orosz isten, figyelj
  Hazudik, hogy Ő egy zsidó Sátán!
  
  Nem, mindenható Isten,
  Mi a legszentebb főbot...
  Mennyire megbízható Ő egy tető,
  És a fia, Svarog isten!
  
  Nos, röviden Oroszországról,
  Nem szégyen meghalni...
  És a lányok mindenkinél szebbek
  Egy nő erejével, mint egy medve!
  
  
  A TERVEK NEM VÁLTOZTAK
  Hitler egyszerűen nem változtatott az OKW tervén, és a Sztálingrád elleni támadást északról és délről egyaránt végrehajtották az A és B hadseregcsoportok. A támadást Mainsteinre bízták . Ennek eredményeként Sztálingrád minden oldalról tíz napos támadásban esett el. A szovjet csapatokat pedig teljesen bekerítették. Ezt követően a Wehrmacht a Volga-part mentén a Kaszpi-tengerhez vonult. Hogyan reagált a Vörös Hadsereg? A center offenzíva nem volt túl sikeres.
  Ráadásul Japán megnyerte a midwayi csatát is, bár nem nyitott második frontot, hanem elfoglalta a Hawaii-szigeteket. Ezzel egy időben a szamurájok szárazföldi egységei Indiába költöztek. A gyarmat megtartásához Nagy-Britanniának ki kellett vonnia a csapatok egy részét Egyiptomból, felhagyva a Fáklya hadművelettel.
  A németek kezében volt a kezdeményezés a keleti fronton. Sztálingrád gyors elfoglalása összeomlott a déli szárny. Fritz a Kaszpi-tengerhez csúszott, és szárazföldön elvágta a Kaukázust. És akkor Türkiye belépett a háborúba. Hadserege, bár nem túl erős, meglehetősen sok, és képes bátran harcolni.
  A törökök már az első napokban bevették Batumit és körülvették Jerevánt. Igen, az eredményeik tisztességesek, hiszen a Vörös Hadsereget a német front megszorította.
  Megjegyzendő, hogy a nácik kihasználták azt a tényt, hogy a szovjet csapatok közvetlenül a lépcsőkről szálltak be a csatába, és darabonként megverték őket. Ez természetesen negatív hatással volt a háború menetére.
  Sztálin is ideges és hisztérikus volt - követelte a Kaukázus megtartását bármi áron.
  Röviden: Sztálingrád hősies védelme nem működött, és minden szétesett. És még a japán hadosztályok távol-keleti hiánya sem segített.
  A németek a Kaszpi-tenger partja mentén, Dagesztánba költöztek. Ne gyűjtsék a port - de az erők egyenlőtlenek, ráadásul a Vörös Hadseregnek nagy nehézségei voltak az ellátással. És megereszkedett. És a Fritz aktívan bombázott.
  Az Egyesült Államok szinte nem érintette meg a Harmadik Birodalmat, elterelve Japán győzelmei miatt. Nagy-Britannia némileg meggyengült, és nem is mászott fel a tombolásra! Most a németeknek túl sok gépük volt, és nagyon tudtak nyomni.
  Sztálin ezzel szemben a legrosszabb tulajdonságait mutatta meg, és túl gyakran kiabált és kiabált, de nem a legjobb döntéseket hozta.
  Így elkerülhetetlenné vált a Kaukázus elvesztése.
  Az azerbajdzsáni határon már csata folyik.
  A szovjet lányok elkeseredetten harcolnak. Itt vannak a szépségek, akik elkeseredetten harcolnak.
  És nem adják fel és nem adják fel. És mászkálnak a hátukon.
  Natasha, Zoya, Augustine és Svetlana hátulról vonszoltak egy német tábornokot. Ez király. A lányok térdre tették, és arra kényszerítették, hogy megcsókolja a mezítláb. Nagy lelkesedéssel csapta le őket! És megnyalta a lányok sarkát.
  A harcosok általában annyira szexiek és bájosak. Aztán megküzdöttek a Fritzekkel.
  Natasha robbanással vágott, levágta a nácikat. Mezítláb gránátot dobott, és csicseregte:
  - Nagy dicsőségre!
  Zoya is lőtt és nyikorgott:
  - A szülőföldért és Sztálinért!
  Elvette, és csupasz lábujjaival gránátot dobott. Szétszórta a nácikat, és nyikorgott:
  - A Szovjetuniónak!
  A lányok nagyon szépek és csodálatosak.
  Augustina is mezítláb dobott egy gránátot, fogát tátva elvette és felszisszent:
  - Annyira harcolok! Mint egy terminátor!
  És Szvetlana is egy ilyen gyilkos és pusztító dolgot fog elindítani a csupasz lábujjaival. És énekeld újra:
  - A barátságunk egy monolit, és ezt jelenti!
  Négyen, igen, így verekednek - ezek a lányok! Vicces szépségek és válaszul mutassák meg hosszú nyelvüket.
  A legmagasabb rendű harcosok. És hogyan vernek, és hogyan kiabálnak.
  Úgy zúzzák a németeket, mint a bogyókat a préssel.
  Natasha lőtt, mezítláb gránátot dobott és énekelte:
  - A fény és a vörös zászló harcosai vagyunk!
  Zoya is csupasz lábujjjal elindította a gyilkost, és felkiáltott:
  - És harcolni fogunk Leninért!
  És akkor Augustine fogát tátva vágott:
  - A nagy öröm nevében!
  És akkor Svetlana is lőtt, és mezítláb gránátokat lőtt, üvöltve:
  - Ezt fogjuk és megfordítjuk!
  A négyen aktívan dolgoznak és lövöldöznek. Nos, még mindig a lányok tudnak sokat a kiirtásról. És nem veszekednek így.
  És hogyan kellene a valódi terminátoroknak... Magasra járatott harcosoknak. És van bennük a pusztítás szenvedélye.
  Natasha ismét mezítláb dobott egy gránátot, és felszisszent:
  - Tökéletesen értem ezt a világot, mint az osztályharc súlyosbítását!
  Zoe is felszisszent, és csupasz lábujjaival halálos, hústépő gránátot dobott.
  - Melyik háznak lesz vörös zászlója!
  És akkor Ágoston fordult. Lekaszálta a nácikat, és puszta lábbal gránátot dobott - sziszegve:
  - Remek tér, ez a mi földünk és mindannyiunk!
  Harcosok, és még egy fűtőbetétet is képesek eltépni.
  És ekkor Szvetlana, mintha mezítláb gránátot verne, felrobbant, és dühében kiadta:
  - A tűz dühöng, és a baktató ló!
  A lányok természetesen izgulni fognak. És fenekek.
  A németek oldaláról pedig Gerd legénysége harcol a T-4-en. Ismét, ahogy beindul, nem fog felmelegedni és elnyomni az ilyen nyomást. A lányok szemében olyan pokoli láng van.
  Lelövik magukat, és esélyt sem adnak a szökésre. És ne álljon ellen fehér, gyöngyház fogaknak.
  A harcosok agresszívek és üvöltenek:
  - Vad íz! Minden ellenséget a pokolba küldünk!
  Gerda tüzel, megüti a harmincnégyet és nyikorog:
  - Jövőbeli győzelmek!
  Charlotte csupasz lábujjával megnyomja a ravaszt, és gurgulázik:
  - Majd széttépem!
  Magda is lőtt, összetörte a T-26-ost és kiadta:
  - Nyissuk ki.
  És megrázta csupasz ujjait.
  És Christina is mezítláb nyomni fogja a pedálokat, és sziszegni:
  - Hurrá a bulinkra!
  Lányok természetesen és szinte meztelenül bikiniben és mezítláb. És egyben rendkívül szexi.
  És támadják a nem túl tökéletes, de hatékony T-4-et. És lőni az ellenséget. Semmiben ne engedj az ilyen lányoknak! És hogy vigyorognak. És hogy elcsavarják az arcukat!
  Gerda magában ordít, csupasz lábujjjal lő:
  - Gerda szeret ölni, ez a Gerd!
  És ismét lövedékeket lő ki.
  Aztán Charlotte sorra lő, és üvölt, és kiüt egy harmincnégyet:
  - Megvágom a hasukat!
  És mezítláb kezdődik újra.
  És itt Christina Killer is hozzáteszi. A csupasz lábujjak segítségével is.
  És ordít:
  - Az agresszivitás megtestesítője vagyok!
  És micsoda dereka van, és megkönnyebbült sajtója!
  És akkor Magda fogja, és vlupit, és ordít:
  - Banzai!
  És mezítláb is van, és cizellált!
  A négy német felmászik, és tényleg nyer. Annyi agresszió és életerő van benne.
  A harcosok ragaszkodnak magukhoz és lőnek. Ne adja meg a Vörös Hadsereg származását.
  És az égen is pilóták harcolnak, és ez meg is látszik. Hogy a lelkük mérhetetlen.
  Itt a legújabb német Focke-Wulf. Gertrude van benne. És ez a lány azt mutatja, hogy menőbb, mint a férfiak. Szóval fasiszták csépelnek. Nem ad nekik kegyelmet. Az igazi harcot Gertrude kezdte.
  Leüti a szovjet jakot, és sikolt:
  - Van egy szuper lányom!
  Aztán fogja, és megmutatja a nyelvét. És ismét felvállalja a teljes kiirtást. Itt van a lány. És mezítláb és bikiniben is. Aztán LAGG lelőtt, és újra felüvöltött:
  - Pilóta tüzér!
  És hevesen fog nevetni. Aztán elviszi és lelövi a PE-2-t. Egy ilyen lány, a legmenőbb terjedelemből és osztályból. Aztán ismét manőverezett, és szétzúzta a jakot a légágyúk közül. És megpróbálja.
  - Én vagyok az ég farkasa!
  És hogy kicsavarja a fogát! És hogyan lehet kijutni! Hát nagyi! Minden nőnek, a nőnek!
  De természetesen a nácik továbbra is támadni próbálnak délen.
  Ott különösen Helga pilóta harcol az ME-109-en. És olyan sikeresen, hogy a töredékek elszállnak a britektől.
  A musztáng lány leütött és ezt énekelte:
  - Lila köd lebeg felettünk!
  Általában milyen jó mezítláb és bikiniben küzdeni. Milyen praktikus! És nagyon kényelmes.
  Helga pilóta. A Führer elég okos volt ahhoz, hogy meghallgassa a tanácsokat, és engedje, hogy a lányok tankokba, repülőgépekbe és hadseregbe szálljanak. És mennyivel jobban ment a Fritz.
  Ők maguk sem számítottak arra, hogy a nők teste ennyire hatékony. Itt Helga híresen lendületbe jön és számlál.
  A lány mezítláb nyomkodja a pedálokat és ordít:
  - Olyan elragadó vagyok - tehén!
  Helga lelő még két brit gépet, és nyikorog:
  - Mögöttem német katonák sorban!
  És lelőttek egy bombázót! Itt a lány! Minden lánynak van egy nagy és menő harcosa. Ha kiirt, szintén minden szertartás és szánalom nélkül.
  Nagyon szexiek itt a lányok!
  Rommel csapatai pedig átszakítják a sivatagot, anélkül, hogy megvárnák a további erők közeledését. Nyernünk kell, tehát muszáj. A "Sivatagi róka" legendás parancsnoka már hozzászokott a felsőbb erőkkel való harchoz. És a katonái is. Itt van például egy válogatott női harcos az SS-ből. December elején szállították át őket, amikor a front megrepedt, a németek visszavonultak, a britek pedig éppen ellenkezőleg, áttörtek, elengedték Tolbukot, és azzal fenyegetőztek, hogy kidobják a Wehrmachtot afrikai földről.
  Aztán a démoni Führer azt javasolta: helyezzék át a tigrisek nőstény zászlóalját. Nem azért, mert a hölgyek megváltoztatják az erőviszonyokat, hanem azért, hogy a férfiak, főleg az olaszok szégyelljék magukat, és sokkal agresszívebben, ügyesebben küzdenének. Végtére is, ha kemény edzéssel keménykednek, az elit lányok előrébb járnak, akkor a parasztok nagyon szégyellik magukat.
  A harcosok egy bikiniben harcoltak, speciális krémekkel védekezve. Hat hónapra csupasz, lányos lábuk annyira keratinizálódott, hogy nem féltek a serpenyőként forró homoktól, a napégéstől pedig étcsokoládé színű lett a bőrük. És sokaknak már több mint egy tucat holtteste van a vállu mögött.
  Margot és Schella, két nagyon fiatal, de a csatákban már megedződött árja. Ők a legfiatalabbak a társaságban, de fél év alatt már sikerült megszerezniük az I. osztályú vaskeresztet (másodosztályú, a zászlóaljban már mindenkinek volt), könyörtelenek és kedvesek.
  Margot haja tűzszínű volt, Shelley pedig hófehér szőke volt, mézkeverékkel. Itt harcolnak, visszaverik az ellentámadásba lendülő brit tankok rohamát. "Matildák" erős páncéljukkal haladnak előre. További járható "Cromwell" robbanásveszélyes lövedékekkel és könnyebb autókkal. A lányok a homokba temették magukat. Hiába lőni homlokon az ilyen tankokat. Szükséges, hogy ne vegyék észre őket, és akkor ...
  A "Matilda" és a "Cromwell" körülbelül harminc tonnát nyomnak, és amikor áthaladnak az agyagos homokba ásott árkok felett, ijesztővé válik. Felülről a csupasz, lebarnult nyakra ömlik, iszonyatos súlyt érzel magadon, barom gépek. Itt van ugyanaz a "Cromwell", egy tipikus vas 70 mm-es ferde páncélzattal, amelyet még egy 88 mm-es fegyver sem mindig képes elviselni. Brit, nagyon csípős benzin és motorolaj illata van. A lányoknak megvannak a maguk meglepetései, könnyed visszarúgás. A Faustpatrons legelső modelljei. Mivel a férfiak szokás szerint előre engedik a hölgyeket, így a legújabb és a várakozásoknak megfelelően ígéretes fegyvereket tesztelik.
  De a lányokat is a nácizmus álszent szlogenjével ellentétben: "A háború a férfiak dolga, béke a nőknek!" - a mélybe helyezték.
  A gyalogság azonban lemaradt, ami azt jelenti, hogy van esély kiülni a lövészárkokba és nyerni.
  Shella suttogva mondja, mert fél tüsszenteni attól, hogy eltömíti az árokból hulló homok orrlyukait:
  - Csak a csatatéren való öregedés teszi lehetővé, hogy elkerülje a határidők elmulasztása miatt rothadt győzelmi pezsgő erjesztését!
  Margot beleegyezett:
  - Akinek nincs kitartása, akkor lesz a vereségek savanyú bora, és a veszteségek keserű mosléka!
  De most a Matildák, Cromwellek és egy tucat világos Mongúz már mögöttük vannak. Most itt a betakarítás ideje.
  Shella, akinek egykor gyöngyház haja megszürkült a portól, és csupasz sarkát a forró homokban pihenteti, lelkileg Szűz Máriává és más szentekké változik, azt mondják, ne hagyj cserben. Az ujj simán nyomja a kilincset, így a formált töltet egyenesen a gáztartályba kerül.
  Margo meghúzza magával a ravaszt, szintén lazán. Ezt követően mindkét lány egymásra csap a kezével. A töltetek közvetlenül a tatba ütköztek, ami után a gáztartályok felrobbannak. Narancssárga lángok habhullámokként permeteznek a levegőben, valaki átkai hallatszanak.
  Aztán a brit tankok rövid torkolatai egyfajta csövekké gördülnek fel az ütésektől.
  A tigrislányok pedig bátran dobálják gránátokat az ellenségekre. És a töredékek minden irányba repülnek, tépve, mint egy tüzes macska mancsa, egy páncélfolt, a halmozott részecskék pusztító folyama.
  Itt a női düh, mondván, a németekre semmiképpen nem jellemző a higgadtság. És tudják, hogyan kell harcolni... És hagyja, hogy a támadás megfulladjon.
  Sokkal könnyebb visszaverni a gyalogság támadását, amely általában arabokból és négerekből áll, akiket portyázással vagy különféle ígéretekkel toboroztak. Látva, hogy a tankok kiütöttek, és komoly ellenállás van előttük, már az első veszteségeknél visszahúzódtak.
  Nos, ezek után teljesen általános repüléssé változnak. Mivel egy ilyen stílus - sértsd meg a gyengéket, legyen szó a szörnyekről!
  Amikor a támadás végül elhalt, és a lányok este folytatták futásukat a sivatagban, útközben beszélgettek. Shella megkérdezte Margottól:
  - Gondolod, hogy Alexandriában leszünk?
  A tűzharcos magabiztosan válaszolt:
  - Szerintem legkésőbb novemberben, esetleg októberben végre elfoglaljuk Egyiptomot.
  Shella logikusan, figyelmen kívül hagyva a forró homoktól bőrkörösödött talpának viszketését, azt javasolta:
  - Amikor legyőzik ezt a szöget a hasunkban, a máltai bázison, akkor jobb lesz az utánpótlás, amint új egységek érkeznek, az ellenségnek már esélye sem lesz.
  Margot körülnézett, hogy lássa, mennyi idő van még napnyugta előtt. Hogy végre lefeküdjek és jól aludjak. A vöröslő világítótest közelsége a horizonthoz megnyugtatta a harcost. Lustán megjegyezte:
  - Azt hiszem, a Führer nem hagyja ki Peru-Habor és Midway után, hogy megismételje a csodálatos krétai partraszállást. Csak ezúttal Máltát fogják ténylegesen lerombolni.
  Shella káromkodva kiáltott az égbe:
  - A Mindenható változtassa pokollá a britek összes bázisát.
  A nap végre elbújt a horizont mögé, október 21-én véget ért az év leghűvösebb napja. És ezzel megkezdődött a Jegesmedve hadművelet. Miért pont fehér? Ravasz dezinformáció, hogy azt higgyék, hogy északról beszélünk, de valójában egy bokszoló zúzós kilengése délen.
  A legnagyobb brit bázis valóban pokolian nézett ki. Több mint ezer bombázó zuhant rá a keleti front minden tájáról, és tisztességes harci tapasztalatot szerzett, kísérő vadászgépekkel együtt. A britek persze régóta harcolnak, de nem számítottak ilyen erős masszív csapásra. Valóban, ki hiszi el, hogy a Fritzek úgy döntenek, hogy leleplezik a frontot, még akkor is, ha az ellenség átmenetileg csendes. De a brit harcosokat most könyörtelenül verik. Például a hajóikat megtámadja a Yu-87, a híres "dolog". Nem túl gyorsan, de a (korukhoz képest) legmagasabb bombázási pontossággal megkínozzák az öblökben megbúvó brit flottát. Nem sokkal marad el a modernebb Focke-Wulf, köztük maga a legendás von Rudel, a támadórepülőgépek királya is. A legerősebb szovjet csatahajó, a Marat csatahajó elsüllyesztéséről ismert.
  Itt például Richard tizedes azt látja, hogy keselyűk gurulnak le a dombról, mint egy szán. A ragadozó halakhoz hasonlóan számos német bombázó bukkan elő a lyukból. Egy öreg angol már félelmében feldobja a telefont. Még soha nem látott ilyen szörnyű látványt. A szirénák nagyon későn üvöltenek, miután a bombák felrobbantak. A robbanáshullám feldobja a brit katonákat, a leszakított karok és lábak különböző irányokba repülnek. Itt az egyik vassisak felforrósodott, és arcon találta a tisztet. És hogyan visít:
  - Churchill kaput! Hitler király!
  A brit légelhárító ágyúk nem kezdtek el azonnal tüzelni, hanem csak akkor, amikor egyszerre több ezer bomba zuhogott. Az ellenség mindent helyesen számolt ki: egyetlen bombát sem szabad elpazarolni. Tehát törje össze az ellenséget, és verje meg. Minden szektor előre meg van jelölve a térképen. Ráadásul a pimasz britek még rendesen sem álcázták magukat. Sok légelhárító ágyújuk teljes látókörben áll, és először is elsodorják őket.
  Itt van egy 85 milliméter hosszú, harminckét méteres légelhárító ágyú csöve feldobva és fánkszerűen a levegőben hajolva. Aztán lezuhant, összezúzva öt angolt. Itt az egyik feketének felszakadt a hasa, és kihullottak a belek.
  És záporoztak a bombák, és égett minden, dübörgött az üzemanyagraktár, robbanni kezdtek, szinte az egész csontvázon szétszórták a lövedékeket, majd egy másik raktárt felrobbantottak. Mindennek tetejébe a Yu-87 és a Focke-Wulf szirénák burkolatába szerelt szirénák üvöltöttek, vad rémületet keltve a gyarmati csapatok közül a négerekben és az arabokban. De úgy tűnik, a fehérek nem félnek kevésbé.
  Itt például két brit fregatt ütközött, olyannyira, hogy a kazánok dübörögtek. És még a felszálló fregattok töredékei is felszakadtak a levegőben, mint az aknás mezők, és a cirkáló egyszerűen leült a fenékre.
  Az angol Cromwell harckocsi rövid torkolattal, de tisztességes sebességgel és erőteljes frontpáncélzattal pánikszerűen felgyorsult, és saját raktárát döngölte, útközben még egy tucatnyi elkeseredett katonáját is szétzúzta. A káosz nőtt. Az angol repülőgép-hordozó itt is ereszkedni kezdett, és egy hatalmas dreadnought tüzet nyitott ... a parton, ahol saját katonáik nyüzsögtek.
  És ebben a pokolban két ember teljesen zavartalan maradt. Egyikük egy indián volt, kimérten gyújtott pipájára, a másik pedig egy nyilvánvalóan arab származású, de katonai egyenruhás nő. Együtt nem figyelnek a gyorshajtásra. Inkább a megsemmisülés lovasainak egész hordája vágta bele magát egy nem egészen hétköznapi kártyajátékba. Ötvenkét lapos játék volt jokerekkel, méghozzá a vörösbőr által kitalált szabályok szerint.
  Az arab nő azt mondta:
  - Sok a zaj! És mi értelme van a pániknak?
  Az egyik repeszdarabbal hátba vágott katona kis híján belefutott egy indiánba, de aztán véletlenül eldobta, mint egy cicát. Vércseppek hullottak a vörösbőr arcára, és mosolyogva nyalták le. Aztán észrevette:
  - A hangoskodás a sok gyenge sápadt arc. Mi, apacsok így gondoljuk - nem jó ellenség, megjelent az ellenség - még jobb!
  A sápadt nő megjegyezte:
  - Ez tipikus gyengesége azoknak, akik Krisztus hitét vallják. Szeretnek az áldozatról beszélni, de nem áldozzák fel magukat.
  Az indián gyorsan bólintott.
  - A rend olyan alapra épül, ahol a cement a hit, a homok pedig az akarat! A hit aranyszív, az akarat pedig vasököl! Csak a sápadt arcúaknak nincs egyik sem.
  . 5. FEJEZET
  És a német bombázón is van egy lány. Ebben az esetben Viola. Nagyon szép szőke, és Nicolettával van párosítva. És mindkét lány nagyon szexi. Bomba ledobása felülről. És harcosok mezítláb és bikiniben.
  A lányok magukban kiabálnak:
  - Van olyan stólánk, hogy szupermenek!
  Nicoletta bombákat is kiköp a törzsből. És legyűri az ellenséget. Az angolok így értik.
  Viola is halálos bombát indít el felülről. És öld meg az Oroszlán Birodalom harcosait.
  És azt is, hogyan zajlik:
  - Félelmet keltek Nagy-Britanniában!
  És rázza a mezítlábát. És pop:
  Győzzük meg Churchillt!
  A Yu-188-as lányok nagyon jók a bombadobásban. Az ő autójuk a legújabb és legjobb. Nagyon gyors tüzelésű fegyverterve van.
  Itt lőtték le a lányokat és az angol vadászgépet.
  A gépük elég gyors. A harcosok ismét mezítláb segítségével pusztítást lőnek.
  Viola üvölt:
  - Minden ellenséget a koporsóba hajtok!
  Nicoletta üvölt:
  - És dobom az ellenséget!
  És hogy fog mezítláb fogni és rázni!
  Itt vannak a lányok, és hogyan csépelnek ellenséget. És ne hagyd abba. Hiteles árják.
  És amikor csavarják és rázzák csupasz melleiket.
  És megint bombákat dobnak.
  És vannak lányok itt, más repülőkön. Itt van Eve, aki bombákat dobál. Összetöri az angolokat és énekli:
  - Annyira szuper vagyok!
  És Éva is mezítláb pedáloz.
  De Viola ismét ledobja a bombát, és üvölt:
  - Vad lány vagyok, tíz férfit akarok egyszerre egy órában, ami nagyon klassz és csodálatos!
  Több lángoló brit katona a vízbe vetette magát, hogy elmossa a lángokat. Még a vízbe lépéstől is felforrt, sikolyok és vad nyögések hallatszottak. És véres körök kúsztak végig a tengerhabokon, eleinte sűrűek, majd fokozatosan elsápadtak. A Föld egykor legnagyobb és legkiterjedtebb birodalmának harcosai pedig elvesztették emberi formájukat. Az arab megvetően felhorkant:
  - És ezek a férfiak fátylat viselnek velünk!
  A vörös bőrű ravaszul hunyorgott, és megjegyezte:
  - Nyilván megijedtek, félelmetes tekinteted!
  Az arab nő ravaszul kitárta a fogát, és így szólt:
  - A nő lágysága hasonló a páncél keménységéhez, csak védekezésben sokkal halálosabb és sokoldalúbb!
  A németek szívesebben ültettek minden erejükkel azonnal egy bokszoló taktikáját, aki az ellenség felkészületlenségére számítva azonnal teljes erejével az ellenségre rohan. Amikor több tucat ellenséges gép ég a repülőtereken, nem tudnak felszállni. Amikor a saját bombáik felrobbannak a Lancasterben, és mindent elpusztítanak körülöttük. Kemény, de hatékony taktika. Így az alvilág szimfóniája elérte ereje tetőfokát, majd kezdett alábbhagyni.
  De ezzel persze nem volt vége a dolognak, a légideszant hadosztály pályára lépett. Míg a britek egy ilyen kezelés után, abszolút egyiket sem lehet langyosan venni. Szerencsére a leszálló vitorlázórepülők már elkészültek a szükséges mennyiségben, és a vontatási módszerek is hibakeresésre kerültek. Valószínűleg a mai világ legjobbja.
  Repülnek tehát, nem úgy, mint a sárkányok - lassabban, de elég gyorsan, sőt Wagner - Hitler kedvenc remekműve - zenéje kíséretében. Ki emlékezett még az élők közül az Apokalipszis című filmre, ahol az amerikaiak ezt a zenét használták a vietnamiak megtámadására. Mennyire megijesztette őket. Tehát itt Wagner, és dübörgő motívumok, erősítőkön keresztül. Az ejtőernyősök foszforral kenték be az arcukat, és festettek, rettenetesen úgy néznek ki, mint alviláguk démonai. A pszichológiai hatás számítása is. Ezenkívül néhány reagenst adtak a foszforhoz, és néhány magnéziumforgácsot, hogy legalább rövid ideig fényt okozzanak. Olyan hátborzongató, különösen a füstös ragyogás, a sok tűz hátterében. Még gépfegyverük is van, szintén sárkányszáj formájában álcázva. Aztán már dallamos német és elfogott géppisztolyok dobognak. És lekaszált, rongyos sorok hullanak a győztesek csizmájára. És sokan egyszerűen inkább megadják magukat, annak ellenére, hogy sokkal több a brit, mint a német.
  Egy indiai és egy arab nő bújt meg egy kis, gondosan álcázott lyukban. Vöröshajú megjegyezte:
  - Hát felszántottuk őket!
  A fekete hajú nő meglepődött:
  - Azt mondod, mi? Talán ránk gondolsz?
  Az indián megrázta a fejét.
  - Nem! A sápadt arcok verik az angolokat, és ez jó jel! És lesz idő, akkor jön a nyaralásunk! Amikor az indiánok felszabadítják kontinensüket!
  Az arab megvetően felhorkant:
  - És véletlenül hatalmat követel a világ felett?
  Az indián szeretettel, mintha egy értelmi fogyatékos gyereknek magyarázna, elvigyorodott:
  - Aki túl sokat akar kapni, az általában semmivel végződik! Szóval egy nagy kanál - tép a szád!
  A Führer persze nem látta, mit csinálnak sólymai és sólymai, de elvileg sejtette, hogy a német hadigépezet mindent tisztán megold. Általánosságban elmondható, hogy a német katonai offenzív műveleteket egészen a Kurszki dudorig magas szakmai színvonalon hajtották végre. Vannak, akik benchmarknak is nevezik őket. Még az is furcsa, hogy egy ilyen gép elakadt, majd teljesen szétesett.
  A lányok pedig hasonló álmot látnak, egyfajta prófétai látomást, amit egy kemény parancs szakít meg - kelj fel!
  
  
  MICHAEL CÁR II
  II. Miklós merénylet áldozata lett Japánban. Még akkor is meghalt, amikor ő volt a trónörökös. Egy híres merénylet, amely a valós történelemben történt. Tsarevics Miklós megsebesült, de csodával határos módon túlélte.
  De a csoda nem történt meg. Ez a szerencse Oroszország történetének legszerencsétlenebb cárjának. Nyikolaj meghalt... És vele együtt meghalt a nagy vesztes is, aki persze akaratlanul is, de mégis tönkretette a cári birodalmat és dinasztiát.
  1894-ben pedig, tizenöt évesen, II. Mihály lépett a trónra. Miklós cár testvére. Az ember általában nem hülye, inkább kemény és bátor. Mihail Alekszandrovics Romanov vad hadosztályt vezetett az első világháború alatt, kitüntette magát a csatákban. Általában volt egy férfi, aki keményebb volt Nyikolajnál, magasabb, kifejezőbb arca. Okosabb volt? II. Miklós nem egy hülye, tehetséges ember. De még mindig nem elég kemény, erős akaratú, és királynak született. Plusz természetesen II. Miklós problémái, különösen a feleségével.
  Mihail nem hülyébb, mint a bátyja, és ami a legfontosabb, sikeresebb... Nos, Nikolai, ennek ellenére a név valahogy rossz a királyoknak. És Nicholas volt az első, aki elbukott. A kezdetektől fogva a dekabristák lázadása. Aztán az Iránnal folytatott háború sikertelen kezdete. A győzelmet megnyerték, de nem annyi hódítást. Igen, és Irán eleve nem riválisa Oroszországnak. Háború Törökországgal. Elsőre sem túl jó. A győzelem pedig sok vért megért. És kevés hódítás.
  Aztán a kaukázusi háború csaknem negyven évig Shamillal. És ez rossz, a terjeszkedés befagyott. És végül a krími háborúban elszenvedett vereség. És a pletykák szerint Miklós cár volt az első, aki öngyilkos lett.
  Igen, az a király szerencsétlen volt. Michael az Első ... A bajok idejében uralkodott. Megmentette Oroszországot. Kevés, meghódított várost Lengyelországból. előrehaladt Szibériában. Élt azonban nem eleget. De a király általában normális volt. És komoly defektek nélkül.
  Mihail Romanov politikája olyan volt, mint II. Miklósé: a terjeszkedés Kínába és Keletre. Port Arthur építése. Diplomácia Németországgal, felkészülés a háborúra Japánnal. Természetesen nyilvánvaló volt, hogy elkerülhetetlen a háború a Felkelő Nap Országával. Fájdalmas módon aktívan fel volt fegyverkezve. Az ifjú cár pedig dicsőséget akart, hódításokat akart, meg akarta teremteni a Sárga Oroszországot. Ezen kívül nyilvánvaló volt, hogy Kína azt ígérte, hogy a jövőben kolosszális hatalommá válik, és jobb most megosztani. Amíg el van törve.
  Japán megtámadta az orosz osztagot Port Arthurban.
  Aztán elküldték Makarov admirálist. Ezúttal nem volt halál. Részben azért, mert Mihail nem engedte, hogy Carevics Kirill beavatkozzon Makarovba, és nem volt a hajón. És ez egy kicsit megváltoztatta az útvonalat.
  Makarov admirális képezte ki a századot. Aztán amikor a japánokat aknákba fogták, meg tudta támadni Togo flottáját.
  A tengeri csata az orosz flotta meggyőző győzelmével ért véget. Később azonban a japánok még mindig Port Arthurt ostromolták. De nem sokáig. Mihail elbocsátotta Kuropatkint, fiatalabb és tehetségesebb parancsnokot nevezve ki. És ismét szárazföldön arattak győzelmeket.
  Japánt általában megtörte a tenger. És akkor a leszállás is leszállt.
  A szamuráj megadta magát. Oroszország visszaszerezte a Kuril-szigeteket, elfoglalta Tajvant és Koreát.
  Később számos kínai tartomány önként csatlakozott a birodalomhoz, létrehozva Zheltorossziát. A királyi birodalom terjeszkedett és virágzott.
  Nincs gondolat, nincs felesleges demokrácia. Nem élet, hanem kegyelem! Az ország gyors fejlődése. De természetesen az első világháború elkerülhetetlen volt. És most eljött a sárkány órája.
  De ekkorra Oroszországnak már voltak könnyű tankjai "Luna" -2, nehéz tankok: "Első Péter", amelyet Mengyelejev fia és a világ legerősebb bombázói tervezett: "Svyatogor" és "Ilya Muromets". Ilyen volt az erő!
  És az orosz hadsereg az első napoktól kezdve győzni kezdett. A cári csapatok száma pedig az amúgy is félig becsatolt Kína tényezője miatt nagy volt.
  Az orosz csapatok Kelet-Poroszországban legyőzték a németeket, és körülvették Koenigsberget. Azonnal elvették Lvovot és Przemyslt is. Oroszországnak túl sok katonája és nagyszámú könnyű, mozgó harckocsija volt. Aminek nem volt párja, és félelmetes hatalmat mutatott. Egyik sereg a másik után esett el.
  Az orosz rati már elfoglalta Budapestet.
  Németország nehéz helyzetben volt. Az orosz csapatok már közeledtek az Oderához. Olaszország is hadat üzent Ausztriának. Igaz, az Oszmán Birodalom belépett az Oroszország elleni háborúba. De ez csak csapásra és vereségbe torkollott minden fronton.
  Az orosz csapatok már átkeltek az Oderán. És télen elkezdték megrohamozni Berlint. Nem volt semmi, ami megtarthatná a várost. Tehát a németek még mindig sok erővel vannak bilincsben Nyugaton.
  Wilhelm és munkatársai pedig sietve kihirdették a békét, vagy inkább megadják magukat.
  A háború csak hat hónapig tartott. Az orosz csapatok elfoglalták Isztambult. Türkiye-t pedig II. Mihály cár serege foglalta el.
  Ezt követően megkötötték a békét Peterhofban. Ausztria-Magyarország összeomlott és megszűnt létezni. Galícia és Bukovina orosz tartományok lettek. Csehország és Szlovákia királyság lett II. Mihály cár vezetésével. Magyarország is elismerte uralkodójának az orosz cárt.
  Krakkó és más vidékek bekerültek a Lengyel Királyságba. Kelet-Poroszországot elvágták, Danzig orosz város lett. Kis-Ázsia és Irak nagy része Bagdaddal együtt orosz lett. A britek csak Bászra tartományt és Palesztinát kapták meg, míg Franciaország Dél-Szíriát.
  Megalakult a jugoszláv királyság is, amelyben II. Mihály társuralkodó lett. Kicsit kiragadva magamat és Olaszországot. Így Oroszország jelentős hódítóvá válhatott. És kis veszteségeket szenvedett el jelentéktelen költségek mellett. De Németországnak így is ki kellett fizetnie Oroszországnak a jóvátétel nagy részét. Lenyűgöző győzelem!
  . 2. FEJEZET
  Ezt követően még több kisebb háború volt. Oroszország elfoglalta Afganisztán nagy részét - a déli része Nagy-Britanniához került, Irán kétharmada - a déli rész szintén brit. Aztán a királyi, francia és angol csapatok végül felosztották a Szaúd-félszigetet. Megjelent a hegemónia. Japánnak sikerült megszereznie néhány német birtokot is.
  1929-ig a gazdasági növekedés az egész világon megfigyelhető volt - a legerősebb Oroszországban. De a nagy gazdasági világválság következett. Ezzel Hitler hatalomra jutott Németországban.
  Oroszországban is megnőtt a forradalmi és sztrájkhangulat. De 1931-ben új háború kezdődött Japánnal Kína miatt. Oroszország erősebb volt, és Makarov admirális méltó utódja, Kolchak admirális irányította a flottát.
  Győzelem, partraszállás és Japán az összes csendes-óceáni birtokával együtt Oroszország tartománya lett. És II. Mihály cár és Japán császára is. Igen, ez olyan jól sikerült. A világuralomért folytatott küzdelem azonban nem ért véget.
  Hitler építette erőit. És létrejött egy koalíció: Németország, Olaszország, Oroszország, Nagy-Britannia, Franciaország, Hollandia, Belgium és az USA ellen.
  A cári hadsereg 1940-ben ténylegesen befejezte Kína meghódítását, és francia, holland és brit birtokokba futott be.
  1941. június 22-én Hitler megkezdte a háborút Franciaország megszállásával. A Führernek kiváló terve volt, és Mainstein zsenije volt. Oroszország offenzívát indított az ázsiai és afrikai brit és francia gyarmatok ellen. Ez egy olyan brutális háború.
  A lakosság számát tekintve Oroszország már az első helyet foglalta el a világon, hadseregét a legjobb és legfejlettebb harckocsikkal és repülőgépekkel szerelték fel. Már tömeggyártásban vannak a helikopterek, vadászrepülők, támadórepülőgépek, bombázók, beleértve a sugárhajtásúakat is! Általában valahogy minden remekül megy.
  Hitler másfél hónap alatt elfoglalta Franciaországot, Belgiumot, Hollandiát és Dániát! A cári Oroszország elfoglalta Norvégiát és Svédországot. Valamint India, Indokína, Dél-Irán, a Szaúd-félsziget és belépett Egyiptomba.
  A gyarmati angol és francia csapatok alacsony harci képességeikről és nagyon alacsony katonai szellemiségükről tűntek ki - gyakorlatilag ellenállás nélkül megadták magukat.
  Hitler Afrikába akart költözni, de Spanyolország ellenezte Németországot. Aztán a nácik megtámadták a Franco-rendszert és legyőzték. Aztán Portugália. Egy heves támadás után elfoglalták Gibraltárt!
  Ezután Oroszország és Németország megszállta Afrikát. Itt a nagy terek, dzsungelek, sivatagok és az utak hiánya jobban zavart, mint Nagy-Britannia, Franciaország és Portugália gyenge és zavart gyarmati csapatainak ellenállása.
  Területek elfoglalására került sor. Epizodikus csaták, fókuszos ellenállás. Még mindig az orosz tankok a legjobbak és jó manőverezőképességgel, különösen a közepes: "Nikolaj", amelyet a japánok által megölt Nikolaj Tsarevicsről neveztek el.
  Ha azonban tudná, milyen gonosz sorstól mentette meg Tsuda Sanzo szamuráj Oroszországot, akkor a szentpétervári Eiffel-toronyból felépült volna neki egy emlékmű. Vagy talán róla nevezted el a tankot.
  Mindenesetre a "Nikolaj" -3 viszonylag könnyű volt - harminc tonna alatt, mobil tank dízelmotorral. Sebessége nagyobb volt, mint a legendás harmincnégyes, vastagabb és lejtősebb frontpáncélja, alacsonyabb sziluettje, és hosszabb fegyvere volt, bár 76 milliméteres kalibere hasonló.
  Bármi is volt, Oroszország elfoglalta Afrika több mint kétharmadát, a többi Németországba és Olaszországba került. Az 1942. májusi hatalmas bombázás után pedig az orosz és német csapatok közös partraszállása következett Nagy-Britanniában. A harcok mindössze két hétig tartottak, és Angliát és Írországot megszállták.
  Egy hónappal később elfoglalták Írországot.
  Amerika meglehetősen passzívan viselkedett attól félve, hogy ilyen veszélyes háborúba keveredik, de Nagy-Britannia még mindig segített erőforrásokkal. Ezért Hitler, Mussolini és II. Miklós úgy döntött, hogy végez a gazdaságilag legerősebb hatalommal.
  Hogy Oroszországnak közös határa van Amerikával Alaszka mentén. És már építettek egy vasutat Csukotkára - ami nagyon hasznos a háborúban!
  És most az orosz, cári hadsereg megmozdul... És belép Alaszkába. És amerikai tankok az oroszok ellen, és nem gurulnak. Így alakult.
  Az orosz csapatok 1942. szeptember 1-jén kezdtek partra szállni Alaszkában... És nagyon sikeresen haladtak előre.
  Gyorsan bővülő támaszték. És a csatákban, mint mindig, gyönyörű orosz lányok vesznek részt.
  A legújabb "Nikolay" -4 tankon vannak. Harcosok mezítláb, egy bikiniben. És van egy erősebb, 85 mm-es hosszú csövű fegyverük: a Sherman zivatar.
  Már november van, leesett a hó, de a gyönyörű lányok: Natasha, Maria, Aurora és Svetlana nem ismernek fel semmilyen ruhát, és szinte meztelenül harcolnak.
  Itt a harcosok a Sherman lövedék pontos találatával lőnek és törnek össze. Kitárták a fogukat. Natasha tüzelt és üvöltött:
  - Mindenkit megvertem a királyért!
  És hogy lő!
  Aztán Maria lőtt, és olyan pontosan, hogy letépte a Sherman tornyát.
  Elvettem és csipogtam:
  - Fémet vágó lány vagyok!
  És akkor Aurora lövedéket indít. Ráadásul pontos és világos.
  A harcos nyikorog:
  - A legmagasabb műrepülés!
  És akkor, ahogy Szvetlana ki fogja vájni, minden eszeveszett erejével. Szőke lány pusztító. És sikít:
  - Pokoli démon vagyok!
  És az egész négyen elviselik, ahogy haladnak Alaszka déli részén.
  És itt az Alexander-4 tank, egyben a legújabb modell gyönyörű lányokkal. Egy erős, 130 milliméteres hosszú csövű ágyú, és nyolc géppuska és egy öt gyönyörű bikini lányból álló legénység.
  Mennek is és lőnek, kiütik az amerikaiakat, áttörik a Shermaneket.
  Alenka csupasz lábujjai segítségével lövedéket lőtt és énekelte:
  - Mihály cár dicsőségére!
  Lövés közben Anyuta támogatta, lekaszálta az amerikaiakat:
  - Nagy király!
  Ágoston is összetört, áttörte a Shermant, sziszegve:
  - Békéért, munkáért, birodalomért!
  Mirabela ezután tüzet nyitott. Ő is összetörte az ellenség páncélját, és felszisszent:
  - Új orosz rendelésre!
  Aztán Olimpiada kilőtt egy lövedéket, mint egy lupanet, és üvöltött:
  - Olyan erő és fájdalom vagyok az ellenség számára!
  A lányok jól mennek és tüzelnek. Smaragd és zafír szemükben az alvilág lángjai.
  A legújabb, minden szögből áthatolhatatlan "Alexander" -4 tank pedig magához megy és csépeli az amerikaiakat. Ilyen a reprezentáció és a feltétlen rombolás.
  És a lányok milyenek, fagy, és ugyanabban a bikiniben vannak, és szinte meztelenek - szépség! A macskánkat hozzuk magunkkal!
  Alenka hogyan kell lövedéket lőni egy amerikai autóra. Hogyan kell döngölni és énekelni:
  - Világsztár vagyok!
  És akkor Anyuta elveszi és elengedi, levágja az ellenséget, és felszisszen:
  - És a birodalom dicsősége!
  És akkor Augustina lövedékkel dörömböl, lekaszálja az ellenséget, összetöri az ellenség páncélját és nyikorog:
  - Vörös hajú és szemérmetlen lány vagyok!
  És akkor Mirabela olyan, mint egy szandál. És lőj ki egy halálos lövedéket az ellenségre. Tépd le a tornyot és üvölts:
  - Kosból kos!
  És akkor a gyönyörű hős elviszi az olimpiát. Felszabadítja a leghalálosabb kagylót. Törd össze az ellenséges tankot, és kiálts:
  - Minden söprés!
  Íme, egy hetven tonnás harckocsi jön, és megtöri az ellenséges redutokat. És ugyanakkor könnyen mozog a hóban - a legújabb motor egy gázturbina! Egy ilyen autót nem lehet megállítani.
  Alenka énekli:
  - Senki nem állít meg minket! Senki nem fog legyőzni minket! Az orosz farkasok megtépik az ellenséget! Orosz farkasok - tisztelgés a hősök előtt!
  És ismét csupasz lábujjak segítségével, a ravaszt megnyomva eltalálja az ellenséget. Itt a lány!
  Anyuta is elesett a csupasz lábával és nyikorogva:
  - Nagyszerű vagyok!
  És akkor Augustine elindítja a lövedéket, és felüvölt:
  - Vad lány vagyok!
  Mirabela pedig valami teljesen halálos dolgot fog kiadni és ordítani:
  - Új, rugalmatlan határokra!
  És olyan rózsaszín és hosszú a nyelve.
  Aztán az olimpia le fogja verni az amerikaiakat, és ez nagyon klassz lesz.
  Nos, általában egyértelmű győzelem látható. Ezt a csatát megnyerték, és az orosz, cári csapatok haladnak előre.
  1942. december végén már egész Alaszkát elfoglalta a cári hadsereg, és Kanadában folytak a harcok.
  A tankok mellett a sugárhajtású repülőgépek pilótái is harcolnak. Az Egyesült Államokban sok a repülés, de a minősége nagyon rossz. Ne hasonlítsa össze az orosz sugárhajtású gépekkel. Amelyek a terminátorok intenzitásával leverik az ellenséget.
  És a lányok Anastasia és Margarita a gépeiken "Ekaterina" -6 milyen hatékonyan szereznek gólt.
  Anastasia nyolc amerikai gépet lőtt le öt repülőgéppuskával, és sikolt:
  - Én csak egy szuperosztályú harcos vagyok!
  És mezítláb fogja nyomni a pedálokat.
  Margarita tíz amerikai gépet lő le egy sorozatban, és nyikorog:
  - És még mindig egy osztállyal feljebb vagyok!
  Anastasia csupasz lábujjaival, mintha megnyomná a ravaszt, és az ellenségre csapna. Leüti az amerikai hadsereg hét járművét és nyikorog:
  - Akkora harcos vagyok, hogy a király csodálatban van!
  Margarita is elengedi a gyilkost, és nyikorog:
  - És nem csak a király! Nagyon szépek vagyunk!
  A lányok verekednek és különböző autókat ütnek el. Úgy dobják az ellenséget, mint a döglött egereket a dögevőbe. És semmisítse meg az amerikai repülőgépeket.
  Anasztázia még több gépet lelőtt, és felmordult:
  - A kétfejű királyi sasnak!
  Margarita agyarait kitárva csicseregte:
  - Erre és menő!
  És még egy tucat amerikai autót is elütött. Itt vannak a lányok. A lányok szeretnek ölni. És tépd szét!
  És ez a pár működik...
  Földi célokra mozog. És gyerünk a Shermanekkel, átütve őket. Mint egy fém tű. És a legerősebb vas és acél hasítása. Így vitte őket a baleset.
  Anastasia több Shermant átszúr, és magában sikolt:
  - Én egy lány vagyok, aki sok mindenre képes!
  Margarita a szárazföldön is veri az amerikaiakat, és nyikorog:
  Semmi sem állíthat meg, és soha nem is állított!
  Anasztázia legyűri az ellenséget, leüti a tankokat és sikolt:
  - A királynak, aki nem bölcsebb és menőbb!
  A lányok teljesen elképesztőek! És ami a legfontosabb, csak egy bikiniben! És legyőzhetetlen!
  Egyetlen lány sem nyerhet és megállhat!
  Anasztázia lövöldözik, sikít a tüdejéből:
  - Olyan lány vagyok, aki töri az acélt!
  Margarita, aki folytatja a forgatást, hozzáteszi:
  - És bármilyen fém!
  A lányok magukhoz repülnek és lőnek... Bár a fagy és a tél, de ez nem állítja meg őket. Kanadában javában folynak a harcok.
  Anastasia ismét tüzel, és üvölt:
  - Olyan vagyok, mint egy fiú!
  Marguerite aktívan megerősíti és egy párduc dühével dühöng:
  - Én vagyok mindenkinél vidámabb és menőbb!
  Úgy tűnik, hogy a lányok igazán nagy és leírhatatlan szerencsére számítanak!
  Félmeztelen számlák megszerzése! És a bánat nem tudom, nem kétséges! Nagyon sokféle véleményük van!
  De röviden: szerencsés szépségek. Elvittek és légicsapással lefedtek egy négycsillagos tábornokot. Csodálatos szépségek. Ahogy basznak, basznak!
  És ismét orosz és német tankok mozognak Kanadán keresztül.
  Itt van Gerda legénysége a német T-4-en. Az autó őszintén szólva meglehetősen gyenge a szovjet autók hátterében. De másrészt a lányok nem könnyűek - mezítláb és bikiniben küzdenek a hidegben. És ez mond valamit!
  Az ilyen harcosok őszintén szólva menők! Ne ismerd a kétséget és a gyengeséget! Zafír és gyémánt ég a szemükben! Az ilyen szépségek egy hüvelyk földet sem adnak az ellenségnek! Egyszerre szentek és gonoszak.
  Óriási energiával mozognak.
  És úgy-úgy összetörni az amerikaiakat.
  Gerda csupasz lábujjjal lőtt, és csicseregte:
  - Vad lány vagyok! És egyáltalán nem szűz!
  És ezek után hogyan nevet.
  Charlotte is elsütötte az ágyút. Ne legyen túl erős, de gyors tüzelésű:
  - Olyan vagyok, mint egy izzó és harapós méhecske!
  Ezek után a szépség fogja és megmutatja hosszú nyelvét!
  És akkor Christina pofon vág és nyikorog:
  - És az énekem! Agyar sztrájk!
  És a farkas fogai is feltárulnak és ordítanak:
  - Új győzelem lesz!
  A harcosok nagyon kemények és agresszívek. És annyi izomerejük és heves dühük van.
  És Magda is lecsapja az ellenséget. Távolról összetöri a Shermant, nagyon pontosan üti el a végét, és ordít:
  - Olyan menő német vagyok!
  A négyes, annak ellenére, hogy az autó nem a legjobb, sikeresen küzd.
  És miért? Mert szinte nincs rajtuk ruha! És a harcosok nagyon szépen elpusztítják az ellenséget.
  Gerda büszkén jegyzi meg:
  - Méltóak vagyunk a Führerhez!
  Ezt követően a szépség újra lőni fog, és feltárja aranyos arcát.
  A harcosok itt árja szelleműek. És nem félnek a hidegtől. Bár a tél Nyugat-Kanadában még mindig nagyon hideg.
  De semmi - csak mezítláb, és szinte meztelenül. Akkor jó szerencse és győzelem lesz!
  Ezek büszke lélekkel teli harcosok.
  És most az árjáknak nincs párja a kitartásban. Kivéve az orosz lányokat.
  De Natasha a "Nikolaj" -3-on, szintén bikiniben és mezítláb lőtt, csavart és járt. A tankja azonban jobb, mint a német T-4. A harcok itt kemények és nagyon agresszívek.
  A jenkik megpróbálnak csattanni. Natasha azonban itt kiütötte a "boszorkányt", és gyöngyfogak vigyorával felszisszent:
  - Olyan lány vagyok, hogy senki sem fog feltámadni!
  Maria pedig pontosan lőtt az amerikai tankokra. Áttör rajtuk, és fogcsikorgatva sziszegi:
  - Semmiféle erő nem visz el minket!
  És most Aurora is forgatni fog sorra. A Sherman megsemmisült. Igen lány, amire szüksége van.
  És akkor Svetlana hozzá fog járulni... Mennyire fog fájni az amerikaiaknak.
  A tengeren is vannak csaták. Az orosz flotta elfoglalja a Fülöp-szigeteket.
  És itt is a csapat: mezítlábas tengerészlányok. Szinte meztelen szépségek is, bikiniben. Igaz, a Fülöp-szigeteken télen is csodálatos az idő - meleg, mert már majdnem az egyenlítő.
  A lányok pedig szeretnek verekedni és lövöldözni. És kopott villódzó csupasz, kerek sarkú. Egyszerűen imádnivalóak ezek a lányok. A legtöbb, ami egyik sem - szuper!
  A rabok egyébként imádják, ha megerőszakolják őket! Megkötik magukat, majd lovagolnak rajtuk. Igen, még úgy is, hogy a foglyok elvesztik az eszméletüket! A teljes kiirtást pedig maguknak rendezik - vagy inkább nem maguknak, hanem ellenségeiknek.
  Olyan menő félmeztelen lányok csapata. És nincs mit megállítani és összetörni őket!
  Harcosok felszállnak egy amerikai cirkálóra. Szinte meztelenül, mezítláb, cserzett bőr alatt gördülő izmokkal ugranak be. És dühösen levágta az amerikaiakat. És a legkisebb esélyt sem adják a túlélésre.
  És itt láthatod a gyönyörű Stellát és párját, Masát. Mindkét lány magas, izmos szőke, mintha mindenkit levágnának. Mi nem ütés, azután a testek feldarabolása és széttépése!
  A lányok az amerikai hajón sétálnak. Integetve jobbra - az utcára, integetett a balra - sáv!
  És a lányok nem fogják megállítani Nikát! Ne hagyj esélyt ellenfeleidnek! És ha ordítanak, és elkezdik remegni az izmaikat!
  És ismét maguk felé hadonásznak kardjukkal, és üvöltenek:
  - Lányok vagyunk, ami a királynak, a hazának és Mihail Romanovnak szól!
  És aprítják, mint a szamurájkáposztát. Itt Stella elvette, és mezítláb megmozgatta az amerikai tiszt ágyékát. Feljebb repül, és átugrik a fedélzeten.
  A szőke terminátor kiadja:
  - Az ütéseimért díjat fizetnek!
  És újra feltárja fogait, és gyöngyfogakkal csillog! Itt a lány! A legtöbb gyümölcslé és íz!
  A lányok pedig magukhoz rohannak. És elhalad, mint egy tornádó. Ne adj esélyt az ellenségnek. Óriási erejük van. Sötétségbe azokat az ördögöket és angyalok ezreit.
  És itt van Mása, mintha vágna, és két szablyával egyszerre három fejet fog lefújni! Ez egy lány - lány minden lánynak!
  Mindkét szépség úgy vág, mintha szöget verne a karddal. És tetteikben nincs gyengeség vagy kétség. Visszavonulás vagy feladás nélkül haladnak előre. Az igazságosság megköveteli az emberiség egyesülését. Egy birodalom, egy korona, egy cél és terjeszkedés az űrbe.
  Éppen ebben az időben zajlik az első mesterséges földi műhold pályára állítása. Itt repül az egész világon.
  A bikinis orosz lányok pedig magukért küzdenek. És ne engedj utat az ellenségnek. A szépségek által megvágott amerikaiak pedig buknak. Mégis, a legmagasabb osztályú és ügyességű lányok.
  Egyszer sikerült háborút vívniuk Japánban. A csúcson is harcoltak. Magát a császárt elfogták. Megmutatták óriási ügyességüket. Van bennük olyan izgalom, és annyi izomerő. Persze az ilyen lányok a csodák csodája!
  Levágták a szamurájokat a palotában. És szinte meztelenek és mezítláb is voltak. Lányok, akik olyan dolgokra képesek, amelyek meglepték ellenségeiket.
  És bármilyen húst feldaraboltak, és bemutatták művészi képességeiket. A kételyeket nem ismerő harcosok előrehaladnak.
  Íme, egy amerikai admirális szablyával levágta a fejét. És hogyan fognak nevetni a szépségek, kifedve az agyarukat.
  És ismét támadólag, és megvágták magukat. Az ilyen harcosok igazi szörnyetegek. És Mihály cár ül a trónon. III. Sándor fia, de nem az. Sikeresebb , határozottabb, akaratosabb és tehetségesebb uralkodó.
  De persze számít a szerencse, plusz a még nagyobb merevség - Mihail megalkuvás nélküli harcot vezetett a korrupció ellen, ami pozitívan hatott a hadseregre. De a leghatékonyabb know-how a bikinis lányok katonai célokra való felhasználása. És a lányok nagyon szépek, amikor szinte meztelenek és mezítláb.
  Íme a csaták változó sikerrel. A gyönyörű harcosok pedig nagyon pontosan lőnek, jobban, mint a férfiak. És ami a legfontosabb, amikor a lányok szinte meztelenek, gyakorlatilag sebezhetetlenek. Nem veszik el őket golyók és lövedékek. A harcosok nagyon erős serege. Szuper. Mihály cár ilyen ötlete - hogy a lányokat szinte meztelenül és mezítláb használjuk, és ez győzelmet hozott.
  És a csatákban a lányok is csupasz lábujjakkal dobáltak gránátot és tőrt. És megmutatták vad dühüket.
  A lányok nagyon lendületesek. És nagyon szép, pörgős és flottulábas. Senki sem tudta megtartani őket.
  A harcosok nagyon agarak ... A mezítlábas lányos lábak nagyon hatékony fegyverek. De mit tehetnek? Egy csomó dolgot. Maguk a csupasz talpak is energiát kaptak a földből, a szépség harcosai pedig nyüzsgőek voltak.
  Azt kell mondanom, hogy a lányok a legszebbek a világon, ami egyszerre csodálatos és a kobrák dühével!
  Elfogták az amerikai cirkálót. Az elfogott férfiak arcra estek. Ezt követően a harcosok lábát az arcukba döfték. És kénytelen csókolózni. A lányok pedig kotyogtak, és csupasz talpuk, amikor nyalták a nyelvüket, kellemes és csiklandozó volt.
  De a szépségek élvezték, hogy csupasz lábukat csókokkal záporoztak, a sarkukat meg puszilták.
  Aztán a lányok nevetnek. És vigyorgó fogak!
  De jobb lett, a lányok kicsit meztelenül napoztak és vásároltak. Olyan gyönyörű harcosok. És hogyan kell egy ilyen lábat megcsókolni. És nyalja meg minden ujját.
  A lányok nagyszerűek.
  Itt ismét az "Alexander" tank -4 a csatában. Csinálja magát, és már megy is a február. A csapatok továbbmennek. Egyre közelebb az Egyesült Államok területéhez. A lányok nagyon menők.
  Itt Natasha pontosan lő. És nagyon pontosan üt.
  A lány rendkívül pontosan lő, és azt kiáltja:
  Letörjük az ellenséget!
  Maria következőre lő. Elvette és legyőzte az ellenséget:
  - Szuper vagyok!
  Maria nagyon szép lány, és nagyon aktív.
  És a mezítláb nagyon szép és elegáns erotikában:
  Megsemmisítjük az ellenséget!
  És Aurora egy olyan lány, és szuper a hasában és a melle, és olyan skarlátos mellbimbói vannak felpuffadva:
  - Áttöröm az ellenségeket, és szupervé teszem!
  És hogy rázza a vörös haját!
  És megint csupasz, cizellált lábával fog ütni. Az ilyen harcosok nagyon menők!
  És akkor Svetlana meg fogja verni az ellenséget:
  - Szeretem a királyt, és hurkot akasztok az ellenség nyakába!
  Ezen nevetnek a lányok. Hogy lett belőlük agár és menő.
  Az amerikaiak menekülnek a lányok elől. Vagy add fel. Vagy meghalnak. A női harcosok olyan gyönyörűek, és nagyon mezítláb, a lányok pedig olyan csodálatosak. Egy bikiniben pedig kellemes és hatékony a harc. A harcosok olyan csodálatosak.
  Natasha ismét az amerikaiakra lő, és felszisszent:
  Te a bátyám vagy, én pedig a testvéred! Pontosabban a nővérem!
  És megint, amíg mozgatja a nyelvét. Mondjuk agresszív harcos és szépség!
  És itt Anyuta megrázza csupasz melleit. És sikít és vigyorog. És a héj elküldi az amerikaiaknak. És elviszi és megbasz.
  - A szépség lefújta! És nyikorog:
  - Olyan szuper lány vagyok!
  Gyönyörű lány és szereti a szexet. És szép!
  A lány pedig elvette és megverte - morogta:
  - Legyőzzük és szétzúzzuk az ellenséget!
  És íme, Aurora kalapál és ver:
  - Király vagyok és kemény lány!
  Egy harcos nő egészen agár tud lenni.
  A lányok nevetnek magukban.
  De Svetlana elvette, és ez nagyon klassz. És ilyen díjakat adott az ellenség elpusztításáért, és megcsókolta az ördögöket:
  - Ez egy olyan totalitárius műrepülés!
  A tank nagyon mozgékony és halálos. Megveri a gyenge és magas Shermant. Itt vannak a harcok a cári Oroszország javára.
  Natasha ismét tüzel. És kóvályog:
  - A bálványodért!
  Maria lőni kezdett. A lány nagyon szép és arany haja van. A kinézet szerint.
  A lány rúgott, csupasz lábujjával céloz és nyikorog:
  - Ez gyilkosság a királynak!
  És itt van Aurora, aki kibaszott egy amerikait. A lány pedig mondjuk tényleg rendkívül agresszív és nyikorgó:
  - Igazi beszálláshoz!
  És a lány nagyon erősnek mutatta magát.
  Svetlana pedig agresszív és harcias. Csupasz lábával koppant, és széttépte az ellenséget.
  És a fogát kitárva csicseregte:
  - Én egy sast röptető hölgy vagyok!
  Így hát a lányok vad erővel kezdték el vájni. És ne hagyja abba a szépségek ilyen agresszióját. Nem hátrál és nem hajlik.
  Natasha ismét tüzelt, és felszisszent:
  A teljes megsemmisülésig!
  Mariának pedig minden szög nélkül sikerült sokkal jobban megsemmisítenie ellenségeit, és elkezdte megtörni ellenfeleit.
  És akkor Aurora átvette, és hogyan csapja le az ellenséget egy ágyúból. És nagyon sikeresen, kolosszális aplombával. És összetörni, összetörni az ellenséget. És az olvadt törmelék minden irányba repül a Shermanból.
  És Svetlana is forgatni fog, és hogyan fog énekelni:
  - Nagy álmok és gyönyörű szépségű lány vagyok!
  A harcosok valójában csodálatos győzni akarást mutatnak.
  Nem csoda, hogy a birodalom hűvös és nagyszerű lett. Meghaladhatja Dzsingisz kán eredményeit.
  A harcosok magukhoz költöznek... És lövöldöznek, lövöldöznek és feltörik az ellenséges állásokat, mintha késsel hasítanák fel. Vagy inkább egy nagyon éles és edzett tőr. És most az orosz csapatok már tényleg legyőzhetetlenek. És egy nagy birodalom királysága.
  Ha megnézzük, akkor Oroszország történelmében sok háború és nehéz időszak volt. De II. Miklós a legtöbb esetben egyszerűen szerencsétlen volt! Kiderült, hogy kudarcot vallott. De a taktika nagyon fontos. Mit mutatott meg a nagy orosz sakkozó, Alekhin. Amikor elkezdett játszani ellenfele helyett, megfordította a táblát és nyert. A zseni az zseni.
  A cári Oroszország minden problémájával együtt a meztelen lányok faktora önmagában sokat megoldott.
  A harcokban helikopterek is részt vesznek. Harci járművek, valamint bikiniben és mezítláb járó lányokkal rendelkező csapatok. Milyen minőségű egy lánysereg? A legkiemelkedőbb. Semmi sem állíthat meg és nem győzhet le egy ilyen sereget.
  Tehát ebben a seregben vannak mezítlábas és szinte meztelen lányok. Varvara kapitány helikopterének legénysége. Hát nem csoda! Kavar a tenger! És hogyan fognak ütni a repülőgép fegyverei. Aztán ott vannak a rakéták. Ezek a lányok igazi tornádó típusú hurrikánok.
  Semmiben sem alacsonyabbak az ellenségnél. Az orosz hadsereg készen áll a csatákra és a nagyszerű eredményekre.
  Varvara egy gyönyörű lány, szőke hajjal és szinte meztelenül. Hogyan ordítson a tüdeje tetején:
  - Az ellenségek nem múlnak el! És nem fognak elfutni!
  És elviszi, és halálos folyást ereszt ki legmenőbb autójának minden sugárjából. És átsöpörni az ellenséget. És elviszi, pusztító kanyarral lekaszálja.
  De a szerény Olga fogott, rakétát lőtt az amerikaiak állásaira, és felszisszent:
  - Küzdöttem, nem szárú cipővel, hanem mezítláb!
  És kacsintott zafírszemeivel. Igen, ezek lányok - egy hihetetlenül elragadó műrepülő. Vele felmehetsz az ivóvíz hegyére, és leszedheted a meztelen sárkányt.
  És a lábak olyan kecsesek és egyediek! És a derék vékony, és a test nagyon izmos.
  Barbara kalapál és üvölt:
  - A királynak lyukat tudok csinálni a földgömbön!
  És felfedi az arcát, és kacsint a szemével.
  A harcosok elsőrangúak. Itt Tatyana is egy bikinis lány, ahogy felveszi és visít:
  - Legyen király az egész földön!
  És csillogni fog gyöngyházfogaival. És egy helikoptertől halálos, mint a szög. És halálos lesz. És nagyon megsütjük a fémet. És ez a bunker pusztulását okozza.
  Itt vannak a lányok - minden lány lány! Aztán amikor behozzák a foglyokat, azok a lányok megcsókolják és megnyalják a mezítlábukat. Általában ez a legkifinomultabb módja a megaláztatásnak és a bátorításnak.
  
  LEGYŐZHETETLEN ROMMEL
  Ebben Rommel hadserege 1941 novemberében, decemberében győzni tudott Afrikában. Ez azért is történt, mert a zseniális Rommel társa nem követte el azokat a durva hibákat, amelyek a valós történelemben előfordultak.
  Ennek eredményeként a németek legyőzték az előrenyomuló briteket, és megtartották területüket. Ez eleinte nem befolyásolta a csaták menetét, így a keleti fronton Moszkva közelében vereséget szenvedtek a németek.
  Később azonban a Führer tervei megváltoztak. Rommel ekkor el tudta foglalni Tolbukot, és Egyiptomba költözött. Hitler úgy döntött, hogy a keleti fronton átmeneti védelemre vált, és egyelőre Afrikára és a Közel-Keletre összpontosítja erőfeszítéseit.
  Mivel azonban az afrikai offenzíva kevesebb erőt igényelt, a nácik több hadműveletet is végrehajtottak keleten. Legyőzték a szovjet csapatokat Kercsben. Kharkov közelében körülvéve. Kihúztak egy szilánkot Szmolenszk irányába . Vlasov tábornok második sokkhadseregének Leningrád melletti offenzívája is vereséggel végződött.
  Elesett az ostrom és Szevasztopol megtámadása után. És a Fritz megerősödött. A harcok a Rzsevszkij-párkányon bontakoztak ki. Itt a náciknak sikerült ellenállniuk.
  De Egyiptomban Rommel, miután erősítést kapott, elsöprő győzelmet aratott. A sikert elérve a németek keresztülmentek Palesztinán, elfoglalták Irakot és Kuvaitot. Aztán az egész Közel-Kelet - miután hozzájutott az olajhoz.
  Ezt követően a nácik Szudán felé fordultak, és megpróbálták elfoglalni egész Afrikát.
  Ezzel egy időben következett a Gibraltár elleni támadás, majd a német csapatok behatolása Marokkóba és tovább az afrikai területekre.
  De a németek sikere hozzájárult a hátul végzett energikus munkához. Hol van Hitler is, amit ügyesebben csinált, mint a valós történelemben.
  Hitlert felébresztve, a terminátor megfürdött a lányokkal, reggelizett salátával, karfiolkásával és néhány más zöldséggel, zsírszegény réteges kecskesajttal és kaviárral. Ezt követően beidézte Speert, és hivatalosan átadta az új birodalmi miniszternek a szükséghelyzeti jogosítványokról szóló aláírt törvényt tartalmazó dokumentumot. A megszállott Adolf nagyon maró volt:
  - A Harmadik Birodalomban rendkívül alacsony a fegyverleadás! Nemcsak a háborúzó Nagy-Britanniától vagyunk lemaradva, hanem a totalitárius Szovjetuniótól is. És szükség van a légi fölényre, és a régi fegyverek gyártásának növelésével át kell váltani újakra. Különösen ígéretes sugárbombázók. Hiszen óriási sebességük és magas felső plafonjuk szinte büntetlenül teszi lehetővé a brit városok elpusztítását!
  Speer optimizmust áradt:
  - Németországban és Lengyelországban szénfelesleggel, Franciaországban vasérccsel, és van elég berendezésünk sok autó gyártásához. Hiszen több alumíniumot és duralumíniumot gyártunk, mint a világ összes országában együttvéve!
  A démoni Adolf bólintott.
  - Egyelőre! Nagy-Britannia és az Egyesült Államok is felpörgeti a termelést, és minden gramm fémet meg kell védenünk. Gyűjtsenek fémet iskolások és más gyerekek is 5 éves kortól. Ezenkívül miért kell a szárnyakat és a törzset teljesen duralumíniumból készíteni? Használhat fát és vásznat is. Például monoblokk szárnyak gyártásához. És akkor? Egy új, két tonnánál nem nagyobb tömegű, könnyen repülhető, könnyen gyártható és olcsó sugárhajtású vadászre van szükségünk! Az összeszerelési alkatrészek számát minimálisra kell csökkenteni, valamint módot kell találni a repülőgép tömegének minimalizálására és aerodinamikai tulajdonságainak javítására. Most egyébként jönnek a repülőgéptervezők, megtanítjuk őket.
  Speer elmosolyodott.
  - Természetesen a Führerem. Ha jól értem, minden magasan képzett dolgozót vissza fog küldeni a hadseregből?
  A megszállott Adolf megerősítette:
  - Csak magas képzettséggel fogunk egyszerű, kemény munkásokat toborozni külföldiek közül. Így jobb lesz, ha kevesebb naplopó, tehát partizán lesz. Természetesen csökkentjük a szárazföldi erők számát, ha nem lesz háború a Szovjetunióval, akkor nem kell annyi gyalogság, de ... Nem radikálisan, így Gibraltár és Málta legyőzését tervezem a következő hónapokban , elfoglalni Afrika egész északi részét és tovább a Közel-Keletig. Szükségünk van még földegységekre. Ezenkívül további hajógyárak építésére van szükség mind magában Németországban, mind Franciaországban, Belgiumban, Hollandiában és Norvégiában. Repülőgép-hordozókra, csatahajókra és szállítóeszközökre van szükségünk. És a Földközi-tenger mintegy németen belüli tóvá változik. Érted?
  Speer meghajolt.
  - Igen, Führerem! Már utasítottam egy építési program kidolgozására ...
  A ravasz Adolf hozzátette:
  - A munkaidő akár 16 órára is meghosszabbítható, ha azt vészhelyzeti terveink előírják. A repülőgépgyártást napi száz gépre kellene felhozni mindössze kilenc hónap alatt... Több mint háromszorosára a jelenlegihez képest, és korántsem tény, hogy ez elég lesz!
  Speer sietett felvidítani a Führert:
  - Pilótáink a brit osztály felett állnak, így nem mindent a szám dönt el. És új módokat fogunk találni arra, hogy az ekevasból kardot készítsünk. Ha jól értem, mi a prioritás számunkra a repülés?
  A Führer erősebben ökölbe szorította a kezét:
  - Nálunk a sugárhajtású, bombázó, majd vadászrepülőgépek a prioritások, plusz az új felszerelések kiadása, és a csodafegyverek fejlesztése! Azonban nem csak a repülés területén, hanem harckocsikban, tüzérségben, elsősorban rakétatüzérségben is... Erről még részletesebben szólunk.
  Hívás hallatszott, és a Harmadik Birodalom vezető repülőgép-tervezői beléptek a szobába.
  Messerschmitt, viszonylag fiatal, magas homlokú, Heinkel már idős, de nagyon mozgékony, sportos alkatú Tank, Lippisch és pár kevésbé ismert.
  Adolf a székekre mutatta őket, és megparancsolta nekik, hogy tegyék ki a rajzokat az asztalra:
  - Az Ön feladata egy új, nagyon erős és modern fegyver létrehozása. Németországban több szélcsatorna van, mint a világ bármely más országában, és sok repülőgép technológiája nagyon elmaradott. De csak a Yu-88-ban jelentősen növelheti a sebességet azáltal, hogy áramvonalasabb formákat ad az autónak. Különösen a pilótafülke csepp alakú, domború formát kell adni, ami javítja a kilátást, a pilóta pedig tágasabb lesz, és növeli a sebességet, jó öt kilométerrel javítva az aerodinamikát. Ráadásul áramvonalas formát kell adni a lőpontoknak, mind a bombázónál, mind a vadászgépeknél, bombatartók, légfékek kikapcsolt állásban.
  Írd le, amit mondok!
  A tervezők egyöntetűen bólogattak:
  - Tehát pontosan a nagy Führer!
  Adolf folytatta:
  - XE-129 - át kell tervezni úgy, hogy maga a fegyverdoboz áramvonalas formát kapott, és egy mozgatható repülőgép-fegyvert szereltek fel a hátsó és alsó féltekéből érkező támadások ellen. Ezen túlmenően ezt a támadó repülőgépet fel kell szerelni hajtómű-növelő rendszerrel. A szerkezetátalakítással párhuzamosan növelni kell az ilyen támadórepülőgépek gyártását. Pusztító légicsapásaik megbénítják a britek tevékenységét. Ezenkívül a Yu-87-es búvárbombázót kell használni Nagy-Britanniában. Elavult autókat teszünk a csatárba...
  Adolf szünetet tartott. A tervezők hallgattak. A Führer megjegyezte:
  Nagy kétségeim vannak az F -190- el kapcsolatban . Az autó nehéznek és nem elég manőverezhetőnek bizonyult, ráadásul nincs benne rendszer a tartályok inert gázokkal való feltöltésére, amelyek helyettesítik a kiégett üzemanyagot. Mi miatt ezt az autót akár egy gyújtógolyóval is ki lehet ütni. Mit szól ehhez Tank?
  A híres SS-tervező a figyelem felé nyújtózkodva megjegyezte:
  - Ez a mi hibánk, a nagy Führer. Bár a harckocsik elhelyezése meglehetősen sikeresnek mondható, kevésbé vannak kitéve az ellenséges tűznek, és egyben védik a pilótát. Ami a manőverezhetőséget illeti, akkor ... Egy páncél 120 kilogrammot nyom, és nem olyan könnyű könnyíteni...
  A megszállott Adolf azt javasolta:
  - Próbálja meg javítani a Focken-Wulf aerodinamikai tulajdonságait. Először is a súly csökkentésével, illetve a szárnyvégek hajlításával a gép irányíthatóságának, manőverezhetőségének növelése érdekében. Ezenkívül a hátsó féltekére is beépít védelmet... Ami a motor helyét a pilótafülke előtt illeti, ez védi a pilótát, de a gépet kilökőeszközzel kell felszerelni. Egyébként a motor formája is áramvonalasabbá tehető, amit iparosainknak mindenképpen figyelembe kell venniük. Egyébként mi a helyzet az ME-309-en?
  Messerschmit kissé megzavarodott:
  - Dolgozunk ezen a nagyszerű Führeren. A tervezési jellemzők azt ígérik, hogy hét lőponttal felfegyverkezve akár 740 kilométer/órára növelik az autó sebességét! Ez lesz a britek legerősebb halála...
  Adolf félbeszakította:
  - A befejezést gyorsabban kell elvégezni. És te, Speer, gyorsítsd fel egy új, 30 milliméteres gyorstüzelő repülőgép-ágyú kifejlesztését. Nagyon sikeresen lehet majd használni mind földi célpontok tüzelésére, mind ellenséges repülőgépek ellen! Az új ME-309-nek fel kell váltania a régi ME-109-et. Ami az Ön ME-262 sugárhajtású gépét illeti, sajnos sok hiányossága van: nagy súly, alacsony működési megbízhatóság, túlzott baleseti arány .... Magam vázolom fel a szükséges repülőgépet.
  Adolf Hitler hozzálátott az autó megrajzolásához, felhasználva a modern vadászrepülőgépekről szerzett tudását. Azonban nem a legmodernebb, hanem az ötvenes évekről, hogy alkalmazkodjunk a jelenlegi gyártási és technológiai színvonalhoz. Különös figyelmet fordított a szárnysebesség megváltoztatásának technológiájára. Az ilyen tervezés összes előnyének ismertetése:
  - Leszállás és indítás során a sweep csökkenni fog, repülés közben pedig nő. Csak ennek köszönhetően egy modern ME-262 hajtóművel rendelkező vadászgép 1100 kilométer per órás sebességre képes felgyorsulni. Igen, és a súly jelentősen kisebb lesz.
  Messerschmit ránézett a diagramra, magas homlokát összeráncolta egy távolodó hajvonallal, és kinyomta:
  - Zseniális! De Führerem, honnan szereztél ilyen mély ismereteket az aerodinamikáról?
  A megszállott Adolf ravaszul összehúzta a szemét:
  - És mi a helyzet csak az aerodinamikában? A tehetséges ember általában mindenben tehetséges! És középszerűség és középszerűség Afrikában! Mi a helyzet az Arado bombázóval? Mutass diagramot?
  A Führer-popadanecek rövid pillantást vetettek, nemlegesen megrázták a fejét:
  - Nem, ez nem megy! Nem jó az ötlet a trolival, mert a gép nem fog megfordulni és lezuhan. Hagyományos behúzható futóműre van szükségünk. Fontolja meg néhány tervezési változtatást a jobb aerodinamika érdekében. Túl sok fikció nélkül, de találékonyan.
  Adolf, miközben a tető le volt vágva, még néhány megjegyzést tett:
  - A "Griffin" Xe-177 repülőgép rendkívül megbízhatatlan erőművel rendelkezik. Azonnal cserélni kell, a legújabb dugattyús motorok, eleinte négy külön áll. Aztán a legmodernebb, 2950 lóerős motorokhoz. Ami a nagy magasságból és merülésben való ütés képességét illeti, akkor ... Kezdje el fejleszteni a Xe-277-et, ez a gép is ellenséges fegyver lesz. De a lényeg a sugárhajtású bombázók. Ez a legfontosabb feladat. Itt például a Yu-287-nek ilyennek kell lennie.
  A Führer ismét vázlatot készített fordított szárnyakkal, elmagyarázva bizonyos árnyalatokat a tervezőknek. Adolfot komolyan elragadta, bizonyos sémákat mutatott be. Főleg farok nélküli bombázó. És hogy egy sugárhajtású gép repülő szárnya több mint ígéretes. És ugyanakkor a gép még az Egyesült Államok területét is képes bombázni. Egyenesen felhívta a figyelmet arra, hogy a munkába Európa minden tájáról érkező tervezőket, sőt zsidókat is be kell vonni. Végül rájött, hogy a tervezők már eleget pakoltak, kedvesen elengedte őket, és csak Lippisch maradt. A Führer felkiáltott:
  - És te, Sándor, kérlek, maradj! Új, rendkívül hatékony fegyverek létrehozása lesz a feladatod.
  Lippisch meglepődött:
  - Hálás leszek neked, Führer!
  Hitler, a terminátor magyarázkodni kezdett:
  - Természetesen ismeri Wieselsberger elméletét, aki egy időben Prandtl professzor asszisztense volt Göttingenben. Ő volt az első, aki kidolgozta az elméletet a képernyőnek az alatta lévő felületre gyakorolt hatásáról...
  Lippisch elmosolyodott és bólintott:
  - Jól ismeri a Führeremet! Igen, ismerem ezt az elméletet!
  A démoni Adolf így folytatta:
  - Létre kell hozni egy ekranoplant - egy torpedócsónak és egy hidroplán egyfajta hibridjét. Valóban jóval lejjebb, a víztől 20-40 centire repül. Ebben az esetben az ekranoplan csónakot tartó levegő tömege két részből áll. Az egyik befagyott patak a szárny alatt; a másik - meglehetősen jelentéktelen - a szárny alól a hátsó él tartományában kerül ki, és folyamatosan feltöltődik felülről, a szárnyujjból érkező levegővel.
  Lippisch készséggel megerősítette:
  - Tényleg, Führerem!
  A démoni Adolf így folytatta:
  - A fő légtömeg azonban a csapágyfelület alatt marad, és ott a dinamikus nyomással közel megegyező nyomást hoz létre. Egyfajta légkorcsolyapálya szerepét tölti be, amelyen az ekranoplan hajó óraműként "gurul"! Elsőként Kaario finn mérnök alkalmazta ezt a gyakorlatban, ő kifejlesztett egy egyszerű, négyszögletes szárnyasszánt, amely egy paraván segítségével siklott a havon, és még szabadalmat is kapott rá. Sajnos a katonaság nem értékelte időben ezt a felfedezést. Azt mondják, hogy Levkov orosz professzor is végzett hasonló kísérleteket... Vagyis egy új csodafegyverré válhat, amely bombákat, torpedókat, leszállásokat képes eljuttatni Nagy-Britannia partjaihoz, repülőgép sebességével, és egyúttal a radar számára láthatatlan. Plusz még több zúzó ütés az angol hajókon! Egyetért?
  Lippisch kezével turkált, segítőkész pincérnők öntöttek neki levet... Kicsit itatva a tervező megjegyezte:
  - Igen, ez egy gazdag ötlet, bár lesznek technikai problémák. Például a rugalmasság...
  A megszállott Adolf barátságosan bólintott:
  - Felvázolok neked egy hozzávetőleges sémát, jobb, ha megcsinálod, és te magad csiszolod az apró technikai részleteket. A karosszéria legyen hosszú, úgy néz ki, mint egy utasszállító repülőgép törzse, a pilótafülke delfinorrává változik, domború szélvédők és turbóhajtóművek... Bár lehetséges, hogy az első modelleknél a dugattyús is megteszi. És amikor ezt a kolosszust a tiszta vízbe vontatják, a motorok fülsüketítően zúgnak, és a keskeny ragadozó test felrobban, mint egy permetfelhőt feldobó bálna. Figyeljük meg, hogy ez a kolosszus vadászgépként tud rohanni néhány méterre a víz felszínétől.
  Lippisch őszinte csodálattal füttyentett:
  - Gazdag fantáziája van, Führer!
  Dashing Adolf még jobban megihletett:
  - Természetesen csodafegyver lenne. Végül is az ekranoplanok nem félnek a viharoktól. Nem félnek a jégtől - átrepülnek rajtuk. Nem a mocsaras torkolatok és a part menti kövek fenyegetik őket, amelyeken a közönséges hajók zuhanhatnak, hanem általában a sekélyek, mint egy gyermektó. Mindenhol képesek csapatokat partra szállni: a Skeletons afrikai partjaitól az ördögi zátonyokkal, az Egyesült Államok mindkét partjáig, Kanada északi sarkvidékeiig és Alaszkáig. Több száz ilyen gép lenne, és Nagy-Britannia két hónapon belül bukna.
  Lippisch bátortalanul megjegyezte:
  - Mi lesz a bányákkal?
  A Führer nevetett:
  - Ezek a bányák! Nem fenyegetnek sem a vizek felszíne alatt, sem a sekélyen! Valamint a tengeralattjárók torpedói. Ő maga pedig ideális fegyver a legfejlettebb tengeralattjárók elleni küzdelemhez, mélységi töltetekkel ütve őket. Ezenkívül az ekranoplánok rakétákkal és aknákkal is eltalálhatják az ellenséges hajókat. Igen, természetesen bemutatom az irányított bombák tervezését. És persze partraszállások... Ideális szállítójármű leszálláshoz, nem csak gyalogsággal, hanem harckocsival is! Akkor a háború egész jellege egyszerre megváltozik! Vajon megértette Lippisch, hogy a Führer milyen üzletet bíz rád?
  A tervező merkantilisabban kérdezte:
  - Mi a helyzet a díjakkal?
  Komoly Adolf megerősítette:
  - Természetesen a legbőkezűbb, vaskereszt gyémántokkal, földekkel, gyarmatokkal, alattvalókkal! Ha meghódítjuk egész Afrikát, akkor lesz elég föld mindenkinek!
  Lippisch kijelentette:
  - Ha pénzt és forrást adnak, akkor kész lesz az ekranoplan, de... Vannak projektjeim egy farkatlan harcosra is.
  A Führer-terminátor sietett megnyugtatni a feltalálót:
  - Egy farkatlan sugárbombázó, már vázoltam, majd mások elintézik. Mint egyébként, és egy harcos! A WIG fontosabb, hiszen ez egy alapvetően új fegyver... Ráadásul a Gotha cégnek nagyon tehetséges tervezői vannak, akik ezzel foglalkoznak majd. És miközben az ekranoplánokon dolgozol. Általánosságban elmondható, hogy most sok sürgős dolgom van, még mindig beszélnem kell a harckocsi tábornokokkal ... A parancsot megkapja ...
  Lippisch nagyon lelkesen hagyta el a Führert. Adolf arra gondolt, hogy talán jobb lenne először atomfizikusokkal beszélni egy atom- és a jövőben egy hidrogénbomba létrehozásáról, de úgy döntött, nem tesz túl sokat, egyszerre terheli magát és másokat.
  Több tervező is volt, köztük a leghíresebbek: a Porsche és az Aders. Általánosságban elmondható, hogy ha a repülésben és a tengeralattjáró-flottában a németek minőségi fölényben voltak a szovjetekkel szemben (bár ezt nem mindenki ismeri fel!), akkor a páncélos tartályflotta észrevehetően lemaradt. Különösen a KV, T-28, T-34 szovjet járművek voltak jobbak a németeknél páncélzatban és fegyverzetben, és a T-34 vezetési teljesítményben is. A német tankok lövegei azonban nem elég erősek a brit Matildákhoz és Cromwellekhez, és még inkább a tervezők által már fejlesztés alatt álló Churchillekhez és Challengerekhez. Nem is beszélve a német minták páncéljának gyengeségéről ...
  A Führer felkérte a vendégeket, hogy üljenek le, és morált szavalni kezdett:
  - Sajnos Németországnak jelenleg nincs megbízható páncéltörő ágyúja... 50 milliméteres T-3-as löveggel szerelve csak a Matilda vagy a KV páncélt tudják simogatni.... De "Matilda" még a második világháború kezdete előtt szolgálatba állt Nagy-Britanniában. Mi magunk fogtuk el Matildást, akinek a frontpáncélját nem lehet áthatolni. Nos, a szovjet KV-k még az oldalt vagy a hajótestet sem tudják átszúrni. A gépünk maximum annyit tehet, hogy eltöri a hernyót! Vagyis ti tervezők olyan helyzetbe hoztatok minket, hogy az ellenséges tankok nálunk sokkal erősebbek foglalásban, és az új amerikai "Grants" és a tömeggyártásra kész "Sherman" fegyverzetben is felülmúlja. Nem beszélve a 76 mm-es fegyverekkel szerelt orosz járművekről. És hogyan hajtja végre az új tankok létrehozásának feladatát, különösen egy 88 mm-es fegyverrel.
  Porsche zavartan válaszolt:
  - Természetesen ilyen fejlesztéseket fejlesztünk, nagy Führer. Május 26-án a hadászati osztály megrendelést adott nekünk egy 45 tonnás ViK -4501-es harckocsira. Pontosan ilyennek kell lennie, egy 88 mm-es légelhárító ágyúval, amelyet harckocsi toronnyá alakítottak át. Már vannak előzetes rajzaink. Velük lehet a legjobban megismerkedni.
  A Führer megkérdezte:
  - Te vagy Aders?
  Erwin bólintott.
  sikeresen tesztelték a vk -3001-et . Új nehézgép, 75 mm-es ágyúval. Hasonló fegyverünk van a páncéltörő modellben is, de még nem került tömeggyártásba. Ezenkívül munkákat végeztek a T-6 létrehozásán, amelynek tömege legfeljebb 65 tonna. És egy könnyebb, 36 tonnás modell. Kipróbáljuk a nagy Führert.
  Adolf, aki tudónak képzelte magát, gyorsan megvizsgálta a rajzokat. Itt vannak az első vázlatok a második világháború leghíresebb német tankjának félelmetes "Tigriséről". Ez az autó a Kursk Bulge idején vált híressé. A szovjet időkben a tigriseket általában szidták, majd az autóhoz való hozzáállás objektívebbé vált. A maga idejében ez a tank természetesen nem volt rossz. A KV-nkkal történt első nagyobb összecsapás során három "Tigris" kiütött tíz szovjet járművet, és ők maguk is sérülés nélkül távoztak. Ennek a gépnek a fő előnye egy erős 88 mm-es fegyver volt, amelynek sokáig nem volt méltó ellenfele. Azonban a Kursk Bulge-n a technológia minőségi fölénye ellenére a nácik még mindig vereséget szenvedtek ... A gép harci használatának statisztikái, valamint a veszteségek aránya általában úgy beszélnek róla, mint az egyik A második világháború legjobb gépei. De a hibák szabad szemmel is láthatóak. Nagy, 56 tonnás tömeg, mindössze 100 milliméter (csak 80 oldal!) foglalása esetén, Nagy magasság, a páncél racionális dőlésszögének hiánya és gyenge vezetési teljesítmény. Általánosságban elmondható, hogy a tíz tonnával kisebb súlyú IS-2 harckocsi páncélzatban és fegyverzetben is jobb volt a tigrisnél ... De ez a tank csak 1944 februárjában jelent meg. A "Királytigris" általában 68 tonnát nyomott, 180 milliméteres frontpáncéllal... Természetesen egy ilyen tank nem volt alkalmas afrikai háborúra, sivatagba, leszállásra, csak egy gép, mint a fül. agyag lábak. Nem, természetesen a maga idejében a "Királytigris" nagyon hatékony volt, egy csatában több ellenséges harckocsit is megsemmisíthetett, és egyszer egy órán belül huszonöt "Shermant" ütött ki. Úgy tűnik, hogy huszonhárom T-34-es tankról volt információ, amelyet a Tigris semmisített meg egy csata során. De mindenesetre ez a tank egyszerűen a hatalom és a tömeg irracionális felhasználásának megtestesülése. És itt van például a szovjet T-54 tank ... A második világháború gyakorlatilag korábbi technológiáinak sikeres ésszerű felhasználásának egyfajta megtestesítője.
  A Führer határozottan kijelentette:
  - Nem uram! Ez a projekt nem működik! Ötvenhat tonnás autó készítése mindössze 100 milliméteres páncélzattal... Hol van a mi dicséretes német hatékonyságunk és racionalitásunk?
  Aders bátortalanul megjegyezte:
  - A 70 tonnás francia S-2 páncélzata 45 milliméter volt ...
  A Führer Terminátor dühösen közbeszólt:
  - Ez egy tank az első világháborúból. De az orosz KV-2-nek volt egy 152 mm-es tarackja, 52 tonna tömeggel. De ez 152 milliméter, nem 88.
  Ezért adok egy 88 mm-es, 71-es kaliberű ágyút egy legfeljebb negyven tonnás harckocsihoz és legalább 180 milliméteres frontpáncélzathoz, 150 milliméteres oldal- és hajótesthez, egy hajtóműhöz hatszáz, hétszáz lóerő. Ezt a tartályt pedig a lehető leghamarabb, hat hónapon belül tömeggyártásba kell helyezni.
  A német tervezők elsápadtak, és remegett a kezük. Sándor gúnyosan nézett rájuk. A feladat valóban a legnehezebb volt; fegyverzet és páncélzat jellemző az 1944-es modell "Királytigrisére", de 28 tonnával kevesebb súlyt kell teljesítenie! Adolf azonban ezt egészen valóságosnak tartotta, és még a Porschét is barátságosan vállon veregette:
  - Ne aggódj, én magam rajzolom meg neked az optimális sémát, amelyben ilyen viszonylag kis súllyal boldogulsz. Nem vagyok zsarnok, hanem racionalista. Csak sokat kell újjáépíteni. Különösen helyezze együtt a sebességváltót és a motort.
  Aders szomorúan jegyezte meg:
  - Ez problémákat fog okozni számunkra. Egy ilyen elrendezésben különösen a következő hátrányok lesznek ....
  Kemény Adolf félbeszakította:
  - Természetesen lesznek problémák, de elvileg könnyen kiküszöbölhetők. Főleg technikai értelemben. De lehet sokkal kompaktabban elhelyezni a motort, eltolni a felfüggesztést és... A tartály magasságát két méterre kell csökkenteni, a legénységet pedig fekvő helyzetben kell elhelyezni, akkor minden sokkal racionálisabb lesz.
  A Führer elkezdett vázlatot, egyfajta rajzot készíteni a háború utáni időszak legmasszívabb szovjet tankjának, a T-54-nek a stílusában. Ez a gép olyan sikeres volt, hogy a tálibokkal folytatott afganisztáni csatákban is használták, amelyeket 1947-ben kezdtek gyártani, az iraki csapatok harcoltak rajtuk az amerikai hadsereggel a Sivatagi vihar és a Shock and Awe vagy Iraqi Freedom hadművelet során . Összességében több mint 70 ezer ilyen tartályt gyártottak. És hogy az autó nagyon sikeres volt. 36 tonnás tömeggel, 200 milliméteres elülső páncélzattal és 100 milliméteres kaliberű fegyverrel. Ez a típus sikeresen harcolt az amerikai "Patonokkal" és "Pershingekkel" a koreai háború alatt. Tehát erre a technológiai szintre a modell nagyon alkalmas és reális a megvalósításra. És meglehetősen egyszerű a gyártása - olcsó ... Ami a német 88 milliméteres 71 el ágyút illeti, elég átható volt a második világháború összes harckocsijához (kivéve az IS-3 elülső páncélzatát, amely szolgálatba állt 1945 májusában!). Mi az IS-3? A harckocsi páncélzatát tekintve pompás, és a torony is, ami csuka formát kapott. Igaz, a vezetési teljesítmény gyenge volt, és hamarosan kivonták a gyártásból. Aztán volt még néhány modell, az IS-4, és így tovább, amíg meg nem telepedtek az IS-10-nél, amelyet Sztálin halála után átneveztek T-10-re. És kiderült, hogy ez az utolsó szovjet nehéz harckocsi. Hruscsov betiltotta a nehézgépek fejlesztését, és utódai nem kezdték el felülvizsgálni!
  De általában szükségük van-e a németeknek negyven tonnánál nehezebb harckocsira, ha egy közepes harckocsira fel lehet szerelni egy ágyút, amely 1000 méter távolságból áthatol 193 milliméteres páncélzaton?
  Az amerikaiak gyorsan elhagyták a nehéz harckocsikat, és a Pershing tömege nem haladta meg a 42 tonnát, a Sherman pedig általában a 32 tonnát. De miután nyilvánvalóvá vált, hogy háború törhet ki a Szovjetunióval, megjelent egy szörnyeteg 120 milliméteres kaliberrel. pisztoly és a csőtorkolat sebessége csaknem 1000 méter másodpercenként. Az amerikaiak azonban hamarosan kiábrándultak ebből a tankból. Az IS-10 megjelenése előtt a háború utáni legmasszívabb harckocsi az IS-4 volt, 250 milliméteres frontpáncéllal és 170 fedélzeti páncélzattal ... Megbízható gép, bár több mint 60 tonnát nyomott. . Mindenesetre meg kell bízni egy nehéz, de legfeljebb 50 tonnás tartály létrehozását Németország számára. Például az IS-10 éppen 50 tonnát nyomott, 290 milliméteres elülső páncélzattal és 125 milliméteres fegyverrel... Mellesleg melyik a legsikeresebb kaliber? A háború alatt a legnépszerűbb Sherman és Churchill modellek 100 és 152 mm-es páncélzattal rendelkeztek (elülső). Nos, mit tudtak a "Királyi Tigrisek" elég jól megbirkózni vele ... De a "Panther" kissé lemaradt a 75-ös kalibertől - a milliméterek még a lövedék nagy kezdeti sebessége mellett is elégtelenné váltak. Ezért a "Panthers" 88 mm-es fegyverekben jelent meg, bár csak a háború végén, és nem is volt belőlük sok. De az a tény, hogy a Wehrmacht nem tervezte, hogy nagy kaliberű tankokat és páncéltörő ágyúkat szereljen fel újra, arra utal, hogy ez az állapot mindenkinek megfelelt. Igaz ugyan, hogy a Yagdtigr önjáró lövegek 128 milliméteres ágyúval és 250 milliméteres frontpáncéllal rendelkeztek, de ebből csak 71 darab készült, és ilyen csekély mennyiségben nem tudták befolyásolni a háború menetét. Egyébként érdekes módon mire a Jagdtigerek megadták magukat, még 43 darab maradt szolgálatban, ami egy ilyen gép rendkívüli túlélőképességét jelzi.
  Sztálin egyébként elrendelte, hogy az IS-2-t azonnal fel kell fegyverezni egy 122 milliméteres ágyúval, bár ennek átütőereje túlzott volt a német harckocsikhoz képest (kivéve a Royal Tigert, de csak 458 ilyen harckocsit gyártottak). Sokan azt tanácsolták a diktátornak, hogy korlátozza magát egy 100 mm-es hordóra. Valójában a T-100 önjáró fegyverek bizonyultak a legjobbnak a harci jellemzők összességét tekintve. Végtére is, minél nagyobb a kaliber, annál kisebb a kagylókészlet, annál kisebb a tűzsebesség, a lövedék kezdeti sebessége, a tűz hatótávolsága és pontossága ... És a németeknek volt a legmasszívabb T-4 tankja, és az erre épülő önjáró lövegek mindössze 22-24 tonnát nyomtak. A Panzer önjáró lövegek azonban nagyon sikeresek voltak: a Panther fegyverzete és elülső páncélzata majdnem megegyezett az övével, olyan alacsony tömeggel és magassággal. Több egyszerű és olcsó páncélost kell rendelni a gyártáshoz.
  És mi a helyzet a fegyver kaliberével, akkor mi van? A páncéltörő fegyverekhez a 128 milliméteres kaliber túl nagy, jobb, ha támadófegyverként használja, és egy köztes 105 millimétert válasszon.
  Adolf megmutatta a német tervezőknek a sémát:
  - Ez az új titkos fegyverünk! A következő hónapokban a tartályt tesztelni kell. Harci felhasználása 1943-ban lesz. Addig is van egy projektje egy nehéz harckocsi létrehozására 105 mm-es ágyúkkal. Valamint könnyű önjáró fegyvereket. Tehát a munkáért uraim.
  Aders félénken tiltakozott:
  - Az általad javasolt dizájn vonzónak tűnik, de ez a probléma - ez a tank nem felel meg a hagyományainknak... És a legénység kényelmetlenül fog érezni...
  Adolf válasz helyett levet ivott, és azt javasolta:
  - Talán megebédelünk, elvtársak. Általában ez a tank bélyegezhető nagy mennyiségben, és nem hiszem, hogy az amerikaiaknak és a briteknek lesz valami jobb a háború vége előtt. Igen, és ma lehet enni egy kis húst ...
  A lányok gyorsan megterítettek. Alexander, felismerve, hogy a Führernek a hústól elválasztott gyomra megbetegszik, úgy döntött, hogy hű marad önmagához, és csak egy kis tokhalat evett, miközben emlékezett Szobakevicsre halott lelkeikről. Nos, úgy tűnik, mindent jól csinál. Katonai alapokra helyezi a gazdaságot, totális háborút hirdet, olyan törvényeket fogad el, amelyeket már 1939-ben kellett volna elfogadni... Hitler lassúsága a militarizálással fegyverhiányhoz vezetett, és pontosan mennyiségileg... És emellett a híres MP-44-es gép fegyver... Harcjellemzőiben kiváló, bizonyos szempontból még az első Kalasnyikov modelleknél is jobb. Csak egy kicsit nehéz ... Talán tényleg lehetséges az AKM gépkarabélyt alapul venni? Ó, jó lenne egy olyan fegyvert létrehozni, amely egyesíti az amerikai M-16 pontosságát, az AKM tűzsebességét és megbízhatóságát. Általában a haladás egyenetlenül fejlődik. Például a tartályokban lévő motorok nem adtak sok energiát, de a számítógép általában elérhetetlenné vált. De itt van tudása a jövőről, de mit tud nyújtani például olajpótló tekintetében. Eddig még Amerikában sem tanulták meg, hogyan lehet szénből hatékonyan előállítani benzint! Az emelkedő olajárak ellenére. Hát mi mást tud ajánlani. Dinamikus védelem, turbógenerátoros motorok... És lesz is, de kicsit később, nehogy rohanjunk az adu kiosztásával. Hetven éven keresztül a fejlődés messze haladt előre, de amíg az öregség le nem győződik, a betegségek is, és az ember nem Isten! Sőt, bizonyos szempontból még visszafejlődés is megfigyelhető... Például a vallásosság növekedése, különösen Oroszországban és a posztszovjet térben, valamint az iszlám országokban. De a reneszánsz és a modern idők nagy gondolkodói azt jósolták, hogy a vallás fokozatosan kihal!
  De bármilyen furcsának tűnik, a vallási szélsőségesség erősödik... A papok pedig egyre jobban belekeverednek az állam politikájába. És ebben a helyzetben érthetetlen a hatóságok politikája, komolyan hiszik, hogy az igazság az ortodoxiában vagy az iszlámban van? Azok a tanult és okos emberek? Ha nem, akkor mi értelme feladni az államiság szekuláris modelljét? A hatékony tömeggazdálkodás érdekében? De éppen az ortodoxia bizonyította hatástalanságát államvallásként... Tény, hogy miután formálisan a kereszténységre és mindenekelőtt az Újszövetségre épül, az ortodoxia alapja a pacifista tanítás: ne állj ellen a gonosznak és szeresd az ellenségedet! Ugyanakkor a birodalom tényleges politikája agresszív, erőszakot és hódítást igényel. Attól, hogy mi okozza a forma és a lényeg közötti ellentmondást. Ha sokan ezt tudatosan nem is értik, tudat alatt mégis érzik!
  Emiatt az ortodox tanítás hatástalan, logikátlan, egyszerre próbál birodalmi és keresztény lenni. A keresztény pedig azt jelenti, hogy zsidó és pacifista! Hiszen a Bibliát szinte teljes egészében zsidók írták, sőt talán teljes egészében, mert Pál apostol azt mondja, hogy nagy előny a zsidóknak, mert rájuk van bízva Isten igéje! Ez azt jelenti, hogy az oroszoknak nem szabad hinniük a Bibliának! Ez azt jelenti, hogy szükség van egy másik hitre, de már nem a zsidó írásokon alapul... Mi? Tapasztalt szakembereknek és pszichológusoknak kell kidolgozniuk az FSB irányítása mellett! Akkor sok ellentmondás sikeresen feloldódik...
  Azt kell mondanom, hogy egy gyermek, aki olvassa az evangéliumot, soha nem lesz erős, bátor, kegyetlen harcos, aki szereti Oroszországot! És melyik ország híres a Bibliában? Izrael!
  Igaz, ő maga a megszállott Adolf, ez a játékos Hitler helyén lévén egyáltalán nem fogja erősíteni a zsidóüldözést. Éppen ellenkezőleg, a hasznos zsidók előnyöket élveznek, és a Harmadik Birodalomnak dolgoznak. Nem lesz akkora hülyeség zsidó tudósokat vagy művészeteket lelőni! De egyelőre korai az antiszemita törvényeket visszavonni. Először is, az emberek félreérthetik, másodszor pedig ez a gazdagság forrása és nagyon szilárd forrás! De persze lehet tompítani az antiszemita politikát a zsidók támogatásáért cserébe.
  És mi van a pápával? A Vatikánnal való kapcsolatok messze nem ideálisak, de a nyílt háború ebben a szakaszban csak kárt okoz. Tehát meg kell keresnie a Vatikán támogatását, de ugyanakkor ragaszkodnia kell a saját érdekeihez ... Ideális esetben tegye a bábját Péter trónjára, és fokozatosan reformálja meg a vallást ...
  Porsche félbeszakította Adolf gondolatait:
  - Nagyon örülünk a vacsora Führernek!
  A megszállott Adolf kedvesen mosolygott:
  - Nos, amíg találkozom Himmlerrel, aztán hadd érkezzen Heinseberg. És ti, srácok, nézzétek: nagyon kemények a határidők számotokra!
  A Führer hadserege átvonult Afrikán. És a Szovjetunió ellen védekezett.
  Télen a Vörös Hadsereg támadást indított a Rzsevszkij-párkányon, de a nácik ott várakoztak, és sikerült visszaverni a csapást. Délen a németek is ellenálltak, ragaszkodtak az orjoli és harkovi irányokhoz. És csak Leningrád közelében tudták a szovjet csapatok végrehajtani az "Iskra" hadműveletet, de a harcok csaknem egy hónapig tartottak, és a győzelmet rendkívül magas áron vásárolták meg.
  A Fritz valahogy túlélte a negyvenkettő-negyvenhárom éves telet.
  De tavasszal Afrika nagy részét már meghódították. A Führer pedig a béke talaját kutatja Nagy-Britanniával.
  Churchill kissé hidegen fogadja ezt. Bár Nagy-Britannia vereséget szenved vereség után.
  Japánnal ez sem egyértelmű - a midwayi csatát Amerika elvesztette, miközben a szamurájok részenként verik a számos jenki flottát. Amerika pedig nem profitálhat számbeli fölényéből a tengeren és a levegőben.
  Hitler viszont meg akarja támadni a Szovjetuniót, de az általános, teljes mozgósítás meghirdetése után is kevés ereje van ehhez. Mivel a Fritzek szétszóródtak Afrikában.
  Nyáron maga a Vörös Hadsereg is készen áll az előretörésre. A nácik azonban, miután meghódították Afrikát, gyarmati csapatokat hoznak létre. És szerezzen több forrást.
  "Oroszlán", "Tigris", "Panther" tartályok gyártására használják. A szörnyre vonatkozó adatok azonban nem voltak teljesen sikeresek. Túl drága, túl nehéz. Igaz, a "Panther" védelmére egy jó tankromboló, gyorstüzelő ágyúval.
  De a legszerencsétlenebb az "Oroszlán" volt, nehéz, drága, de nem túl hatékony. A fegyver túl erős a szovjet harmincnégyes és könnyű harckocsik ellen, és a tűzsebesség sokkal alacsonyabb, mint a Párducé és a Tigrisé. És a páncél azonban jobb, mint a "Tigris", és még racionális hajlamok mellett is. Az "oroszlán" olyan volt, mint egy nagy "Panther", kilencven tonna súlyú és nyolcszáz lóerős motorral. Azonban valamivel gyorsabban, mint a valós történelemben, a Tiger-2 huszonkét tonnával könnyebben lépett be a sorozatba. Védelmi szempontból közel áll az "oroszlánhoz", de mobilabb, könnyű. A fegyver azonban 88 milliméteres kaliberű - 105-höz képest, de ez teljesen elegendő az összes szovjet tank megsemmisítéséhez. És ami lényeges - gyorsabb tüzelés - nyolc lövés öt ellen.
  Tehát az "oroszlán" a német gyermeke, a komor zseni nem vert gyökeret.
  A németek a nyár folyamán elfoglalták egész Afrikát, beleértve Madagaszkárt is. Sztálin túl sokáig várt.
  Talán ő maga is arra számított, hogy a németek offenzívát indítanak. Különösen látva, hogyan érkeznek az "Oroszlán", "Tigris", "Panther" tankok. De a Fritzek még mindig problémákat oldottak meg a fekete kontinensen.
  Sztálin elszalasztotta a pillanatot. Megkezdődött a szovjet csapatok offenzívája Orel és Harkov irányában. Pont ott, ahol a németek jól felkészültek. Taktikai meglepetést pedig nem lehetett elérni. A legelső csaták megmutatták, hogy a "Panther" jól mutatja magát védekezésben. Nem rossz és Ferdinands. Ők is jók.
  Igen, és a "Tigris", a tartály produktív. És jól gólt szerez. A németek aktívan védekeznek. És tartsa meg az ellenség csapásait. A Vörös Hadsereg három hónapos nagyon makacs harcok alatt mindössze tizenöt kilométert haladt előre. És a vesztesége tapintható volt.
  Két tucat angol repülőgép repült át az álcázott lányok felett, valószínűleg nem vettek észre semmit, és már kezdtek feloldódni a horizont mögött, amikor hirtelen újabb gyanús hangok hallatszottak. Madeleine parancsolta:
  Mindenki feküdjön le és ne mozduljon!
  A lányok megdermedtek, vártak valamire. És ekkor megjelentek a dűne mögül a könnyűszállítók és teherautók. A dizájnból ítélve angol és amerikai gyártás. Lassan megindultak Tunézia fővárosa felé. Madeleine kissé ledöbbent. Úgy vélte, hogy a frontvonal még messze van, ami azt jelenti, hogy a briteknek még nem lesz idejük megjelenni. Vagy inkább ne jelenjenek meg. És akkor van egy egész oszlop. Bár talán kevesebb, mint egy zászlóalj... Kik ők, valami harci csoport, a sivatagokat korántsem folyamatos fronton elkerülő, hátulban akar turkálni. Logikusnak tűnik, bár a technológiával könnyen észrevehetőek a sivatagban. Mindenesetre át kell adnia a sajátjának rádión, de ne nyisson tüzet. Ráadásul csak százan vannak, és több mint háromszáz angol!
  Gerda odasúgta Charlotte-nak:
  - Angolok! Most látom először őket közelről!
  A szintén eléggé ideges vörös hajú barát így válaszolt:
  - Semmi különös! És annyi fekete van köztük!
  Valójában a britek legalább fele fekete volt. És az oszlop lassan haladt, és a feketék még mindig üvöltöttek valamit... Egyre közelebb jönnek...
  Ekkor az egyik lány idegei nem bírták, és géppisztollyal ütött. Ugyanebben a másodpercben a többi harcos tüzet nyitott, Madeleine pedig késve ugatott:
  - Pli!
  Egyszerre több tucat angolt kaszáltak le, az egyik kamion kigyulladt. A többi brit válogatás nélkül tüzet nyitott. Madeleine megragadta a pillanatot, és felkiáltott:
  - Dobjatok össze támadógránátokat!
  A "She-wolves" elit SS zászlóalj lányai messzire és pontosan dobják a gránátokat. És hogy gyerekkoruk óta képezték őket, és egy speciális technikán is átestek. Ilyenkor edz árammal, kis késéssel a dobással és te kisütéssel. Gerda és Charlotte is eldobta az ajándékait. És a brit bukfenc és fejjel lefelé... Vicces. Véletlenszerűen lövöldöznek, és a feketék még mindig érthetetlen nyelven kiabálnak. Íme néhány szemétláda...
  Gerda pedig lő és dob, közben énekel is:
  - Az SS tanítványaiban egy rémálom! Egy ugrás, egy ütés! Nőfarkasok vagyunk - a mi módszerünk egyszerű! Nem szeretjük a macskát a farkánál fogva rángatni!
  Charlotte is morog válaszul. Az általa kilőtt golyók koponyadarabokra törnek. És kivájják a szemüket. Íme, egy ijedt fekete férfi, hogyan fogja oldalba szuronyozni szőke társát. Válaszul vért fog köpni. Charlotte együtt énekel:
  - A csillagos komor pokol angyalai! Úgy tűnik, hogy az univerzumban minden elpusztul! Gyors sólyommal kell az égbe repülni! Megvédeni a lélek halálától!
  A britek szervezetlenül cselekszenek, többségük gyarmati katona: négerek és indiánok, arabok. Vagy leesnek, megfagynak, vagy éppen ellenkezőleg, élesen felpattannak, és rohanni kezdenek, mint a veszett nyulak. A lányok azonban pontosan lőnek, a gránátok pedig, bár a töredékek nem repülnek messzire, de sűrűn! Most már kevés ellenség maradt. Madeleine angolul sikoltozik, olyan fülsiketítően hangos a hangja, hogy nem is kell szócsöve:
  - Add meg magad és mi megkíméljük az életedet! Fogságban jó ételt, bort és szexet kapsz!
  Azonnal működött, és mivel már feladják... Kezeket fel és...
  Ötven fogoly gyűlt össze, ezek fele megsebesült. Madeleine parancsolta:
  - Öld meg a sebesültet!
  A nőstény farkasok szertartás nélkül lövöldöztek a lábukra nem tudók halántékába, a többieket autókba pakolták és a legközelebbi bázisra hajtották.
  A sivatag forró homokja után nagyon kellemes, hogy Gerda csupasz lábai puha gumit éreznek. Még boldogan nyög is... Az amerikai teherautók nagyon kényelmesek és nem remegnek az utazás során. A győztes lányok vidámak. Charlotte megkérdezte Gerdát:
  - Hányat öltél meg?
  A lány tanácstalanul megvonta a vállát.
  - Nem tudom? Nem én voltam az egyetlen, aki lőtt... De szerintem nagyon!
  Charlotte kiszámolta:
  - Százan vagyunk, körülbelül háromszázan öltünk meg, ami testvérenként, vagyis nővérenként hármat jelent! Lenyűgöző kezdete a háborúnak!
  Gerda elutasítóan intett a kezével.
  - Nekem mindegy! A lényeg, hogy egyetlen barátnője sem halt meg. Bár ez természetesen statisztika, háromszáz ellenséget semmisítettek meg, és oldalunkon mindössze két farkas harcos sérült meg könnyebben. Még azon is csodálkozom, hogy nem sikerült még teljesen elfoglalnunk Afrikát ilyen harcosokkal.
  Charlotte azonnal elrontotta a hangulatot:
  - Tehát végül is vereséget szenvedtünk ezekkel a szerencsétlen harcosokkal szemben a tizennyolcadikban!
  Gerda dühösen csóválta szőke fejét, mintha újévi hóval lenne meghintve:
  - Ez az árulás miatt van! De valójában közelebb voltunk a győzelemhez, mint valaha, és ez mindenki számára nyilvánvaló volt, aki nem vak! Jaj, megzavartak minket!
  Charlotte beleegyezett, és a lábujjaival ügyesen megvakarta mezítlábát a bal füle mögött.
  - Igen, a katonaság árulása, szabotázsa, középszerűsége... De mi mégis megtörtük az oroszokat, a tizennyolcadik évben megadásra kényszerítve őket! Ó, jó lenne sétálni Oroszországban, ott hűvös van, de meleg van itt!
  Gerda vidáman felkacagott.
  - De Oroszországban olyan súlyos fagyok vannak... De amikor mezítláb futottam a hóban a hegyekben, tudom, milyen liszt az.
  Charlotte kitárta a fogát.
  - A kis Gerda mezítláb szaladgál az égő hóban... Szimbolikus, mintha mesében lenne... Mesék egy tiszta, még mindig gyerekes és egyáltalán nem önző...
  Gerda hevesen kacsintott barátjára:
  - Ez olyan, mint a Führer?
  Charlotte megerősítette:
  - Majdnem! Csak lovagolunk, nem mezítláb futunk a forró sivatagi homokon. Igen, még a győzelem után is.
  A megkötözött néger németül motyogta:
  - Szörnyű angyalok, készen állok a szolgálatra! Te egy istennő vagy, én a rabszolgád vagyok!
  Charlotte megsimogatta kissé érdes lábfejét a fekete fogoly barna göndör haján.
  - Ti feketék természetüknél fogva rabszolgák vagytok! Ez persze egyrészt jó, valakinek hajnaltól estig keményen kell dolgoznia, alantas munkát végezni... De a rabszolga természeténél fogva, aljas természet áruló, és nem lehet rá fegyvert bízni. Mi, németek viszont a Föld legkulturáltabb és leginkább szervezett nemzete vagyunk. A harcosok nagyszerű nemzete, és nem hiába szolgáltak német zsoldosok az összes európai hadseregben, sőt Oroszországban is, és leggyakrabban parancsnoki pozíciókban!
  Gerda vadul dobta:
  - Igen, rabszolgaként fogsz szolgálni minket. Különleges menazsériáink vannak a feketék számára. És neked marad...
  Charlotte azt javasolta:
  Hadd csókolja meg a lábunkat. Végül is kellemes lesz számunkra, és Niger megalázza magát.
  Gerda hevesen megrázta a fejét.
  - Nem tudom, hogy vagy, de undorító, ha az árja tiszta bőre megérinti a büdös Niger ajkát. Így...
  Charlotte nem értett egyet.
  - Nem igazán! Ellenkezőleg, szerettem volna. Hát nézd...
  A tűzvörös hajú szépség beledugta kis lábát a fekete férfiba. Lelkesen csókolgatta az istennő hosszú, sima, cizellált ujjait. És a lány válaszul csak finoman mosolygott, egy fekete férfi vastag ajka csiklandozta a lebarnult bőrt. Itt a fogoly nyelve járt végig a lány rugalmas, kissé poros lábán. Mégis jólesik, amikor megaláz egy erős, majdnem kétméteres férfit.
  Gerda meglepődött:
  - Furcsa, de mi van veled, nem undorító?
  Charlotte elmosolyodott.
  - Nem igazán! Miért kellene undorodnom?
  Gerda inkább hallgatott: miért avatkozzon bele barátja ügyeibe. Valójában arra nevelték őket, hogy egy német nő ne csak harcos legyen, hanem szerető, szelíd feleség és egészséges anya is. De ő maga még nem gondolt a srácokra, talán erős fizikai megterhelés miatt, vagy egyszerűen még nem találta meg a párját. Charlotte azonban, úgy tűnik, belefáradt. A bokájával az orrán megütötte a négert, olyannyira, hogy a yushka folyt, és azt javasolta Gerdának:
  - Tudunk énekelni?
  Gerda bólintott.
  - Hát persze, hogy énekelünk! Különben szomorú lesz!
  A lányok énekeltek, barátnőik pedig egyöntetűen csatlakoztak, így zuhogott a dal:
  Egy csinos kicsivel megyünk a sűrűből,
  Földöntúli szomorúság!
  És a hideg, égető hidegrázás,
  Áttört törött motívum!
  
  Mezítláb a hóban
  Jönnek a fehér kislányok!
  Farkasként üvöltve a hóvihar gonosz,
  Pichug madarak rajok lerombolása!
  
  De a lány nem ismer félelmet
  Hatalmas erők harcosa!
  Az ing alig fedte a húst,
  Biztosan nyerünk!
  
  A mi harcosunk a legtapasztaltabb,
  Ne hajlítsa meg kalapáccsal!
  Itt a juharok finoman mozognak,
  Lehullanak a hópelyhek!
  
  Nem szokásunk félni,
  Ne merészelj kirázni a hidegtől!
  Az ellenség kövér, bika nyakú,
  Ragadós, csúnya, mint a ragasztó!
  
  Ilyen az emberek ereje
  Mit csinált a szent szertartás!
  A hit és a természet értünk van,
  Az eredmény győztes lesz!
  
  Krisztus lelkesíti a Hazát,
  Azt mondja, harcoljunk a végsőkig!
  Hogy a bolygót paradicsommá tegyük
  Minden szív bátor lesz!
  
  Az emberek hamarosan boldogok lesznek
  Legyen az élet néha nehéz kereszt!
  Brutális halálos golyók
  De aki elesett, az már feltámadt!
  
  A tudomány halhatatlanságot ad nekünk
  És az elesettek elméje visszatér a sorokba!
  De ha félünk, hiszel
  Az ellenség azonnal elrontja a pontszámot!
  
  Tehát imádkozz Istenhez
  Nem kell rendetlenkedni, a lustaság el!
  A mindenható bíró nagyon szigorú,
  Legalább néha segíthet!
  
  A szülőföld mindennél kedvesebb nekem,
  Szent, bölcs ország!
  Tartsd erősebben vezetőnket a gyeplőnél,
  Megszületett Virágos Haza!
  A "Wolves" elit SS zászlóalj lányai gyönyörűen énekeltek, és a szavak őszinték voltak. Általában volt egy sztereotípia, hogy az SS ember hóhért jelent! De nem az. Természetesen voltak speciális büntető egységek, leggyakrabban a biztonsági hadosztályok részeként, amelyek különleges műveleteket hajtottak végre, de az SS-hadosztályok többsége egyszerűen a Wehrmacht elit őrsége volt. Általánosságban elmondható, hogy a vörös, totalitárius propaganda nem a legmegbízhatóbb információforrás a második világháborúról. Végül is világos, hogy az Agitprop kommunista vezetői nem tehettek mást, mint elfogulatlanok, és tárgyilagosan fedték le az eseményeket. Így hát megbízhatóan nehéz megítélni, hol volt az igazi igazság, a nácik atrocitásairól, és hol a fikció. Mindenesetre a történelmi kutatásokkal komolyan foglalkozók kénytelenek beismerni, hogy nem minden SS-katona hóhér és szörnyeteg. Ráadásul a Szovjetunió elleni támadás előtt; a nácik összességében a megszállt területeken toleránsan viselkedtek, a nyugati források tömeges atrocitásokat és mészárlásokat nem jeleznek.
  És most a lányok segítettek a foglyoknak kiszállni az autókból; barátságosan megveregették a félénk férfiak széles vállát. Ezt követően a lányokat meghívták, hogy frissítsék magukat ...
  A vacsora szerény volt, másrészt egy zebrát lőttek a sivatagban, és minden lány kapott egy arabul főzött shish kebabot. Általában az arabok, legalábbis külsőre, barátságosak voltak, és a németül tudók még viccelni is próbáltak, vagy finoman megsimogatták a lányok lábát.
  Gerda eltolta magától a ragacsos arabot, és így szólt:
  - Nem vagyok neked való!
  Charlotte követte a példáját:
  - Szerezz magadnak háremet!
  Gerda mosolyogva azt javasolta:
  - De mondd meg Charlotte-nak, mit tennél, ha a szultán felesége lennél?
  A vörös hajú barát kétkedve jegyezte meg:
  - Ez valójában egy vitatott boldogság... Bár attól függ, melyik szultán felesége. Ha a nagy Oszmán Birodalom a fénykorát élné, akkor... még nagyon jó lenne... megreformálnám a török hadsereget, fejleszteném a fegyvereket... És valószínűleg először keletre fordítanám a tekintetem.
  Gerda egyetértett.
  - Jobb! De itt Törökország szégyene, hogy még fénykorában sem tudta meghódítani Iránt. Ez egészen valóságos volt, különösen, mivel a perzsa hadsereg elmaradott volt. Kíváncsi vagyok, a nagy Führer, milyen döntést fog hozni, hogy meghódítja Törökországot, vagy mégis beveszi a koalíciójába, csontot dobva az oszmánoknak, beleértve Irán néhány nem túl értékes földjét?
  Charlotte tanácstalanul megvonta a vállát.
  - Nem tudom! Valójában az utóbbi időben olyan pletykák keringenek, hogy meg fogjuk támadni a Szovjetuniót... Azt mondják, nagy szükség van az orosz gazdagságra és Ukrajna kövér földjére!
  Gerda a mezítláb ujjaival felkapott egy bögre teát, és meglehetősen ügyesen az állához emelte, és magába öntötte a barna folyadékot. Ugyanakkor a lánynak sikerült beszélnie:
  - Nagyon gazdag, kövér földek vannak Ukrajnában. Bölcs német vezetés mellett és magas mezőgazdasági kultúránkkal rekordtermést fognak produkálni. És akkor van kenyerünk, olcsóbb lesz, mint a víz. És ebből maguk az ukránok is profitálnak, mert a szovjet kormány egyszerűen kirabolja őket, éhezésre kényszerítve őket!
  Charlotte bólintott.
  - Megtanítjuk ezeket a szlávokat a mi nagy német kultúránkra! Világosítsuk fel őket!
  Itt goromba kiabálások szakították meg a beszélgetést, a pihenőidő lejárt.
  Ám vacsora után a lányokat ismét sorba állították, és kénytelenek voltak erőszakos menetet tenni a sivatagon keresztül. Evés után nehéz volt futni, és a lányok még nyögtek is egy kicsit, mígnem felmelegedett a testük. És úgy rohantak el, mint a jerbók.
  Ez egy virtuális csata... És Afrika németné válik... És a szovjet-német front...
  Télen a Vörös Hadsereg ismét támadásba lendült. Kemény csaták folynak.
  Christina, Magda, Margaret és Schella harcol a Párducban. A gép, bár nem ideális, de gyorstüzelésű, nagy hatótávolságú fegyverrel, közepesen mozgékony, jó frontpáncélzattal.
  A német lányok a hideg ellenére mezítláb és bikiniben vannak. És manőverező csatát folytatnak.
  Itt Christina lövöldöz... A lövedék eltalálja a T-34-76 tornyot és átlyuggatja. A szovjet tank leáll.
  A lányok szívből kiabálnak:
  - A mi vettünk!
  Aztán Magda lő. Az aranyhajú szépség is csapkodott.
  Igen, tehát harmincnégykor leszakadt a torony.
  A tigrislányok felváltva lövöldöznek. És nagyon találóan. Itt eltaláltak egy másik szovjet tankot.
  Margaret következett. És eltalálta az SU-76 önjáró fegyvereket. Ügyesen szar. És énekelte:
  - Pokoli Németországunk erős, megvédi a világot!
  És hogyan fog megmutatkozni a nyelv!
  Aztán Shell ágyújából lőtt. Eltalálta a KV-1S szovjet harckocsit. A lány is jó munkát végzett.
  Igen, a négy bikinis harcos harcol, és nem fél a hidegtől. Miután a nők elkezdtek harcolni, sokkal jobban mentek a dolgok a Harmadik Birodalomban.
  Itt vannak Albina és Alvina pilóták az égen. Mindkét szépség bikiniben és mezítláb. Küzdenek magukért a Focke-Wulfs-on. És ez az autó nagyon komoly.
  Albina, aki légágyúból tüzel, azt mondja:
  - Aktív krokett! Ne sajnáld a szót!
  És milyen káprázatos mosolyt villant fel! És egyszerre két szovjet repülőgépet lő le.
  Alvina hármat is levágott légágyúkkal, és csicseregte:
  - A bejegyzésem halálos és unalmas lesz!
  Aztán a lány kitárta a fogát, és megmutatta a fogát! Ő maga a báj, és tele van fenomenális bájjal.
  Albina levág egy másik Yak-9 gépet, és nyikorog:
  - Miért van szükségünk szovjet pilótákra?
  Alvina lelövi a LAGG-5-öt, és magabiztosan mondja:
  - Hogy mi, németek számláljunk!
  Csodálatos pár lány. Hogyan fogtak hozzá, hogy díjakat gyűjtsenek maguknak. Az ilyen szépségek ellen tényleg nem lehet vitatkozni. Repülőgépeket lőnek le, és kitárják a fogukat.
  A fő titok pedig a hidegben van, a lányoknak mezítláb és bikiniben kell lenniük. Aztán jönnek a számlák.
  És soha ne öltözz fel. És rázza a csupasz mellkasát, és mindig nagy becsben tartjuk!
  Albina levágta a Vörös Hadsereg egy másik gépét, és ezt énekelte:
  - Nagy magasságban és csillagtisztaságban!
  És kacsintott, felugrott és mezítláb rángatva üvöltött:
  - A tenger hullámában és a dühödt tűzben! És dühödt és dühödt tűzben!
  És ismét a lány lendületes megközelítéssel lelövi a gépet.
  És ekkor Alvina megtámadja az ellenséget. Fordulatból csinálja, kicsatolja a fogát és nyikorog:
  - Én leszek a világ szuperbajnoka!
  És ismét lezuhan a lány által elütött autó. Igen, a Vörös Hadsereg nagyon rosszul van.
  Albina pedig vad eksztázisban ordít:
  - Most hóhér vagyok, nem pilóta!
  Lelő egy másik szovjet gépet, és felszisszent:
  - lehajolok az irányzék fölé, és a rakéták a cél felé rohannak, előtte még egy futás!
  A harcos rendkívül agresszív.
  Itt mindkét lány földi célpontokat támad. Albina ököllel üti a harmincnégyest, és felsikít:
  - Ez lesz a vége!
  Alvina eltalálja az SU-76-ot, és azt suttogja:
  - A teljes pusztulásra!
  És hogy remeg a mezítláb!
  Télen a Vörös Hadsereg nem tudott jelentős sikereket elérni. Csak Rzsev környékén sikerült egy kicsit beékelni, de tartalékok bevezetésével a németek helyreállították a helyzetet. A Fritzek nagyon erősek.
  1944 májusában pedig új tankokkal, köztük a fejlettebb és jobban védett Panther-2-vel feltöltötték csapataikat, támadásba lendültek a Kurszk régióban és a Don-i Rosztovban.
  Nem lett volna minden olyan rossz, ha nagyszámú arab és fekete nem vett volna részt az offenzívában. És ami a legfontosabb, Türkiye is belépett a háborúba. A helyzet tehát rendkívül nyugtalanító.
  A súlyos veszteségeket elszenvedő Vörös Hadsereg pedig visszavonult a Wehrmacht felsőbb erői elől.
  De a bátor hat lány Alenka vezetésével dühösen harcolt a Fritzekkel. És az erők egyértelműen egyenlőtlenek voltak.
  Alenka Kurszkért harcolt, amelyet a nácik megrohantak. A kétségbeesett szépség csupasz lábujjával gránátot dobott, és azt csicseregte:
  - Dicsőség Rusnak és a bennszülött pártnak!
  Aztán Nataska csupasz lábujjával gránátot indított, és felszisszent:
  - A lányt mezítláb védjük!
  Miután Anyuta is csupasz láb ujjaival ajándékot küldött a halálnak, és fújta:
  - Csodálatos ütés lesz!
  A vörös hajú Ágoston csupasz alsó végtagjával megsemmisülési ajándékot küldött, és nyikorgott:
  - Irány a radar az ég felé!
  Aztán az aranyhajú Maria puszta lábbal halált adott a náciknak.
  És énekelte:
  - Madagaszkáron, a sivatagban és a Szaharában! Mindenhol fehér fényt láttam!
  És most Marusya csupasz talppal dob egy egész csomót és énekel:
  - Finnországban, Görögországban és Ausztráliában, Svédországban azt fogják mondani, hogy nincs szebb lány!
  Igen, a hat lány nagyon jól küzdött. De a Fritz mégis elvette Kurszkot...
  Nem, nem ellenállni az ilyen felsőbbrendű erőknek. A fasiszták ragaszkodnak magukhoz és a rúdhoz.
  És mi befolyásolja a szörnyek előkészítését.
  Adolf Hitler egyszerűen őrült volt: igazi despotának érezte magát, akinek mindenki engedelmeskedik és remeg. Igen, ha sztálinista sikereket akarsz, akkor olyannak kell lenned, mint Sztálin, szánalom és követelés nélkül másokkal és önmagaddal szemben (pontosan így gondolta Iosif Vissarionovich ebben a sorozatban!). Most a susogás rendben van, és az autó elkezd mozogni. Általánosságban elmondható, hogy Németország, a műholdakat figyelembe véve, óriási előnnyel rendelkezik a Szovjetunióval szemben az ipari berendezések mennyiségében, a képzett munkaerőben és a mérnökök számában minden szinten. Ez tény, de a fegyvergyártás még mindig nem éri el a színvonalat! Németország a háború során végig lemaradt a Szovjetunió mögött, az oroszországi pusztítás ellenére. És miből? Természetesen egy bizonyos rendetlenség miatt, amely a különböző osztályokon, és különösen a hadiiparban uralkodott. Emellett negatív szerepet játszott a nyersanyagok hiánya, valamint az ellenség potenciáljának alábecsülése. Különösen 1940-ben Németországban alacsonyabb volt a fegyvergyártás, mint 1939-ben (ha a tengelyt számoljuk, figyelembe véve a lőszert), és ez annak ellenére, hogy a háború már zajlott, és a Harmadik Birodalom átvette az irányítást nagy területek hatalmas termelési kapacitástartalékokkal. Nos, mit mondhatnánk Hitler szervezési képességeiről? Nem túl sokat, aztán villant, a hadiipar terén.
  A Führer hosszú beszédben kijelentette:
  - A légi közlekedés felügyelete ügyében vészhelyzeti felhatalmazást kap Sauer. Szorosan figyelemmel fogja kísérni a gyártott berendezések mennyiségét, és ami nem kevésbé fontos, a minőséget is. Ráadásul sok barátod, Göring, bár egykor jó ászok voltak, nem képesek vezetni a munkát. Nem minden jó katona egyben kiemelkedő tábornok sem, így az akasztott Eric helyett a műszaki szférát a hivatásos vállalkozók közül egy olyan személy fogja irányítani, aki képes megreformálni, újra felszerelni a légierőt. Hiszen Nagy-Britannia nem alszik, fegyveres erőinek mennyiségét és minőségét is növeli, és főleg a repülést. Két fejjel, egy tucat lépéssel kell megelőznünk az ellenséget, különben teljesen elveszítjük az ellenség feletti fölényt. Ezért minőségi lépésekre van szükség.
  Goering bátortalanul tiltakozott:
  - Barátaim, bevált emberek, akik bizonyították harci hatékonyságukat és professzionalizmusukat.
  A démoni diktátor dühös lett:
  - Vagy talán, szerinted, elfelejtettem, ki veszítette el a csatát Nagy-Britanniáért? Vagy ki bukta meg a nemzetgazdaság fejlesztésének négyéves tervet. Vagy te is szeretnél ostorozni, és még nyilvánosan is. Tehát fogd be a szád, és maradj csendben, amíg felkarikálnak!
  Göring le is ült ijedten. Jaj, a Führerrel nem szabad tréfálkozni. Aztán ismét hallatszott a zaj, egy másik ME-262-es repülőgép szállt fel az égbe. Az autó hatalmas volt, és két motorja volt. A szárnyak enyhén söpörtek, maga a vadászgép meglehetősen fenyegetően néz ki. Sebességjellemzői 1941-ben általában tisztességesek, sőt világszinten rekordot döntöttek. Igaz, maga a gép még nem teljesen megbízható és hibakeresést igényel. A fasiszta diktátor azonban már megadta az új, fejlettebb vadászgépek jellemzőit... Az ME-262 több mint hat tonnát nyom, ami valamiféle túlterhelés. A sugárhajtású vadászgépnek kicsinek, olcsónak és ügyesnek kell lennie. Ebből a szempontból az ME-163 egész jó lehet, de a rakétamotorja túl erőltetett, és csak hat percig működik (vagy inkább még működni fog!), ami azt jelenti, hogy a hatótávolság csak száz kilométeres körzetben van. . Blitz-stílusú bombázóként vagy fedezékharcosként az Anglia elleni armada támadásokhoz természetesen nem jó.
  De az ME-262 rengeteg bombát tud szállítani, vagyis annyit, mint a Pe-2 szovjet frontvonali repülőgép. Azaz kiváló megoldás vadászrepülőgépekre és csapatok támogatására egyaránt. De miért nem készítenek egy ME-163 Comet típusú vadászgépet, de rakétamotor nélkül, de turbóhajtóművel? Megpróbálták javítani az üstököst, és úgy tűnt, hogy a repülési időt 15 percre hozták (ez akár 300 kilométeres hatótáv), ami általában elfogadható a brit csatában. Normandiából még lehet kapni Londont... Bár nem minden olyan magától értetődő, de bombázni is kell és vissza kell menni, és tizenöt perc nem volt olyan erőltetett módban. A jövőben a rakéta- és sugárhajtású vadászgépeket zsákutcának tekintették a repülésben. De a "Comet" kialakítása nagyon érdekes, kis mérete és könnyűsége miatt, ami olcsóságot és manőverezhetőséget jelent.
  Ezen kívül még mindig vannak nagyon ígéretes, általában 800 kilogramm tömegű vadászrepülők, olyan vitorlázórepülőgépek, amelyeket légi csatákban is lehet használni. Igaz, a kis hatótáv miatt a rajtuk lévő repüléseket csak védekező csatákban lehet megvívni, vagy Londonba szállítani ... Transports-on, majd visszakötni a pilótákhoz. Itt kell gondolkodni. A valós történelemben a vitorlázóknak nem volt idejük háborúzni, és valamiért a szovjet repüléstábornokok nem merték kipróbálni ezt az ötletet Koreában. Általában véve nem szomorú, de a koreai háború alatt egy amerikai pilóta volt az első, aki megnyitotta a győzelmek számláját. A Yankees-t tehát nem szabad alábecsülni.
  A repülés végén egy fiatal, szőke lány kiugrott a pilótafülkéből, és teljes sebességgel a Führerhez rohant.
  Az első számú megszállott náci kezet nyújtott neki egy csókra. Milyen szép, ha a lányok szeretnek téged, és a Führert, úgy tűnik, őszintén bálványozza az összes német, vagy inkább szinte mindenki, kivéve néhány koncentrációs tábori foglyot. A pilóta lelkesen mondta:
  - Ez csak egy csodálatos repülőgép, olyan sebessége és ereje van. Tépjük le az összes kölyköt, mint egy fűtőbetétet a helyettesítőről!
  A Führer jóváhagyta a lány késztetését:
  - Természetesen megtörjük, de ... A gép hibakeresését gyorsabb ütemben kell elvégezni, és ez különösen a motorokra vonatkozik. Itt persze radikális intézkedésekre lesz szükség a javításukhoz, de ha a vezető-tervező segít!
  Mindenki kórusban ugatott:
  - Dicsőség a nagy Führernek! A Gondviselés segítsen rajtunk!
  A Harmadik Birodalom himnusza szólalt meg, és a Hitlerjugend fiatal harcosaiból álló hadoszlop továbbindult. A tizennégy-tizenhét éves fiúk különleges formációban mentek a dob alá. És akkor ott volt a legérdekesebb: a németországi nőszövetségből tizenéves lányok vonultak fel. Rövid szoknyában voltak, a szépségek meztelen, meztelen lábai vonzották a férfiak tekintetét. A lányok megpróbálták feljebb emelni a lábukat, de közben meghúzták a lábujjat, óvatosan rátették a sarkát. Kifogástalan alakzatú szépségek szórakoztató látványossága... Igaz, az arcok mások voltak, és néhány fiatal fasiszta nő kissé durva, már-már férfias volt, ráadásul ki is csavarták őket. Főleg, ha összehozták a szemöldöküket.
  Esthete Adolf megjegyezte:
  - Szükséges, hogy a fiúk és a lányok tömegesebben részesüljenek fizikai képzésben. És tudom, hogy sok minden történik ebből az alkalomból, különösen Jungvolkban, de amire szükség van, az a befogadás és a spártai módszerek átvétele. Természetesen a lopásra való ösztönzésen túlmenően... Fiatal férfijaink és nőink tisztességes és egyben könyörtelen emberként nőjenek fel.
  A Legfelsőbb Parancsnok szünetet tartott. A tábornokok hallgattak, valószínűleg féltek ellenkezni, de nem akarták megerősíteni a nyilvánvalót. A Führer folytatta:
  - A háború nem vicc, de az ellenségekkel szembeni könyörtelenséget a kölcsönös segítségnyújtással és az elvtársak iránti testvériség érzésével kell párosítani. Ezt kell mindenkibe belecsempésznünk... Az új szuperember kíméletlen másokkal szemben, de még inkább könyörtelennek kell lennie önmagával szemben. Mert a kisebbrendűséget előbb ki kell irtani a lelkedből, aztán feltámad a gyenge, emberi test!
  Újabb szünet... A tábornokok és a tervezők hirtelen rájöttek, és heves tapsba kezdtek. A Führer elégedettnek tűnt:
  - Már jobb, de most egy légiharc utánzatot szeretnék látni. Egy ilyen félelmetes és mindent elpusztító...
  Heinkel bátortalanul érdeklődött:
  - Éles lőszerrel vagy lövedékekkel, Führer?
  Az első számú náci bólintott.
  - Természetesen harccal. Ezen kívül szeretném átgondolni a kilökőeszköz működését. Végül is dolgozol rajta... - A Führer megrázta az öklét. - Amikor végre elkészül és tömeggyártásba kerül. Hiszen a tapasztalt pilóta tapasztalt pilóta, akit meg kell védeni a jövőbeli csatákhoz!
  A Führer-terminátor mégis úgy döntött, hogy bemutatja a tervezőknek a kilökőeszköz modernebb sémáját. Ennek a rendszernek kevésbé körülményesnek, egyszerűbbnek és könnyebbnek kell lennie. Hogy az olcsó és a német ipar által már elsajátított squib nagyon alkalmas erre a célra.
  Az ábrát menet közben kellett megrajzolnom, de Hitler nagyon jó művész volt, tisztán, gyorsan rajzolt, a diagramok vonalai és a fordulatok egyenletesek és tiszták voltak minden vonalzó és iránytű nélkül. A terminátor-popadanecek persze furcsának tartották, hogy a németek, akik általában olyan erős és bizonyos mértékig fejlett ideológiával rendelkeztek, mint a nemzetiszocializmus és a totalitárius rendszer, kiszivárogtatták a háborút az oroszoknak. Talán ez annak köszönhető, hogy az orosz katonák erősebbek és kitartóbbak voltak, mint a németek, és gyorsabban tanultak meg harcolni.
  Általánosságban elmondható, hogy ha a háború menetét összességében nézzük, akkor igen, az oroszok, vagy inkább a szovjet hadsereg megtanultak harcolni, a németek pedig elfelejtették, hogyan... A parancsnokságuk döntéseket hozott az első osztályosok szintje, és talán még alacsonyabb is, ha az első osztályosnak van tapasztalata a valós idejű stratégiák szerinti katonai műveletek végrehajtásában. És hogy néha hatéves gyerekek már ilyen ügyesen vezetnek virtuális hadsereget, akkor nem bűn nekik, Zsukovnak és Mainsteinnek tanulni. Egyes kutatók azonban mind Zsukovot, mind Mainsteint középszerűnek tartják. Ellentmondások vannak a felszerelések számát illetően is, különösen a foglyul ejtett, francia. Hitler emlékezete (jó emlékezés, főleg amikor még egészséges volt!) azt sugallta, hogy 3600 harckocsit fogtak el a franciák, ez egy nagyon lenyűgöző adat... Egyes modellek, mint például a SiS -35, jobbak voltak, mint a T- 34 páncéljukban, bár csak elülső páncélban . Tehát ez a harckocsi francia gyárakban is előállítható, csakhogy a 47 milliméteres fegyvert 75 milliméter hosszú csövre cserélik. Valójában ez nem biztos, hogy elég. Nagy-Britannia és az Egyesült Államok általában mindig is a páncélzatot értékelte a leginkább a harckocsikban. Itt például a negyventonnás Churchillnek 152 milliméter volt a tartaléka a 120-hoz képest az IS-2 nehéz harckocsi számára.
  A Führer még valamit mondott a tervezőknek:
  - Elég sok szélcsatornánk van, ezért keressünk egy optimálisabb gépmodellt, és alkossunk áramvonalas formákat anélkül, hogy drága tesztekbe vinnénk, ahol a legjobb ászaink is elpusztulnak. Például egy repülő szárnyú repülőgépmodell nagyon hatékony, különösen, ha a vastagság és a dőlésszög változtatható. Már odaadtam a rajzot, így a farkatlannak készen kell lennie. Becsült sebessége a Yumo motorral akár 1100 kilométer per óra is lehet. Szóval hajrá, de ne menj!
  Popadanec Adolf azt is tanácsolta, hogyan lehet növelni a csőfújás sebességét. Megfogott egy rosszul elrejtett iróniát a tervezők nézeteiben: honnan tud, mondják, egy egyszerű tizedes annyit. Nem hisznek a Führer zsenialitásában? Hogy mit fogunk kitalálni... vagy nem, azt nem fogjuk kitalálni, de bebizonyítjuk nekik a képzettségünket.
  Ezt követte az ebéd a szabadban, a szolgálólányok asztalokat, székeket állítottak fel. Gyönyörű... De milyen reformokat kell végrehajtani a nemzetiszocializmusban? Ilyen például az ellenségek számának minimalizálása és a barátkozás. Itt például ne magasztald fel minden fordulóban a német fajt, és még az is lehet, hogy hagyd abba a népek osztályokra osztását. Formálisan azonban még nem legalizálták a nemzetek alsóbbrendűekre és árjákra való felosztását. Ez leegyszerűsíti a dolgokat. Általánosságban elmondható, hogy Hitler pontosan a Szovjetunió elleni támadás után kezdte meg a zsidók tömeges megsemmisítését. Miért ugrottak volna? Talán abban reménykedett, hogy a világcionizmus megáldja a bolsevizmus elleni háborúban, és a Nyugat támogatni fogja. És amikor Nagy-Britannia és az Egyesült Államok határozottan nemet mondott a Wehrmachtnak, a Führer dühös lett? Bosszút állt azokon a zsidókon, akiket elérhetett? Hitler természetesen egy idióta, aki megrendezte a holokausztot, és ezzel hiteltelenné tette a nemzetiszocializmus eszméjét. Mára a náci és a hóhér szó szinonimává vált. Sokan a nacionalizmust és a fasizmust is összekeverik, talán a náci szó összhangja miatt . De ez egyáltalán nem igaz. A fasizmusnak elvileg semmi köze a nemzetiszocializmushoz. Lényegében a fasizmus fogalma Franciaországban keletkezett a 19. században, és teljesen más jelentéssel bírt.
  A fasizmus doktrínájának egyfajta lényege az eredeti változatban a tőkések közötti társasági szellem, a bajtársiasság megteremtésére redukálódott. Aztán Mussolini bevezette a fasizmus tanításait a fekete ingébe. Nos, a nácikat először ellenségeik és politikai versenytársaik nevezték fasisztának. Őszintén szólva a nácik kegyetlenül cselekedtek, így a fasiszta sértő, negatív jelentést kapott. Oroszországban egy időben a nacionalisták bizonyos fellendülést éltek át, különösen a kilencvenes évek elején, és 93-94-ben érték el a maximumot. Ezután a csecsenföldi háború a társadalom pacifista érzelmei növekedéséhez és a nacionalizmus átmeneti hanyatlásához vezetett. A jugoszláviai háború és Szerbia bombázása a hazaszeretet átmeneti megugrásához, majd a nemzeti mozgalom kettéválásához vezetett. Oroszországban a nacionalistáknak bajuk volt a vezetőkkel... Nem volt saját Führerük... Igaz, Zsirinovszkijt Hitlerrel hasonlították össze, és még Adolfot is meghaladta bizonyos tekintetben. Például a politikai felfutás gyorsaságában, négy évvel a pártalapítás után, az országgyűlési választások első helyén. De Zsirinovszkij ésszerűtlenül viselkedett, és nem csak sikert tudott elérni, de még azt sem tudta megtartani, amit elért. Itt először is azt kell mondani, hogy ez az ő személyes hibája volt. Fegyelemhiány a pártban, botrányok, amelyekbe bekerült. De az igazi Hitler egyáltalán nem ült a Reichstagban, és senki sem mutatta meg filmes dührohamait a televízióban. És nem volt televízió. Bár Zsirinovszkij sikere az 1993-as választásokon a televíziós közönséggel végzett sikeres munkájának az érdeme.
  Egy gyönyörű lány a szolgák közül leült a Führerhez, és kezét a csupasz térdére tette. Cooed:
  - Gondolsz valamire, Führer?
  Beindult a náci diktátor és egyben egy virtuális játékos. Észrevette, hogy nem fejezte be a zöldséglevest és a gyümölcssalátát. A Führer szájon csókolta a lányt, megérezve fiatalos, édes illatát, és kijelentette:
  - Velem fogsz ülni a kocsiban. És mindannyian munkához láttok, az evés ideje lejárt.
  És ismét forogni kezdett az állam fogaskerekei, de nem egészen, jól olajozott mechanizmus. Visszaúton a Führer szerelmes volt a szépséggel, és még azon is töprengett, honnan van annyi energiája és erő. Végül is azt mondták, hogy a Führer impotens és általában állítólag rokkant, aki szifiliszben (hazugság) és kasztrált (általában fikció!) volt. Igaz, Hitlernek nem sikerült utódokat szereznie... Nos, holnap ő maga foglalkozik ezzel az üggyel... Vagy nem, akkor is meg kell hívnia Himmlert. Általánosságban elmondható, hogy a valós történelemben a Führer drámaian megnövelte az SS szerepét. Nyilvánvalóan ezt az utat kell majd járnia ebben az alternatívában. És hogy a bűnügyi rendőrség alárendeltsége az SS-struktúra egészének ésszerű, most minden adat- és irattár egy forrásba fog egyesülni. Emellett a bûnözõk elleni kínzás, valamint a Gestapóra és más titkosrendõrségi struktúrákra jellemzõ fejlett kihallgatási módszerek jelentõsen növelik a nyilvánosságra hozatali arányt.
  Igaz, az ártatlan áldozatok száma növekedhet, de... Az SS-emberek túlnyomó többsége tisztességes ember, és a tapasztalt nyomozó általában azonnal látja: az ember hazudik vagy igazat mond, és ritkán hibázik. Hogy ezt sok bűnügyi krónika megítélheti.
  Miután megoldott néhány aktuális ügyet, és meghívott két vadonatúj lányt az ágy melegítésére, a Führer, fejét a szépség meztelen, csodálatos mellkasára fektetve, elaludt...
  Ezúttal visszatért ahhoz az álomhoz, amelyet korábban félbeszakított, egy nagy űrcsatáról. Ismét átlátszó harcosában, miközben az ellenség Nagy-Oroszország hadseregének sorait próbálja megtámadni. A Hipernet-játék Führerje slágere és párja, egy puffadt, de egyben izmos szőke pedig egymást szinkronban segítve próbál fellépni. Csúnya ellenséges harcosok, akik megpróbálják elvenni a számot, kihasználva számbeli fölényüket. A Shitmenstan harcos armadáinak diszharmóniája egyre jobban szembeötlő. Hajóik egyre undorítóbbnak tűnnek. Vladislav kapitány a "vödör" technikával meglehetősen sikeresen levágta az autót egy csavart cipő formájában, és feltette:
  - Mi az, hogy nem ok nélkül Hitler és Sztálin apja is cipész volt!
  Válaszul szőke párja megvillantotta csupasz, rózsaszín sarkú cipőjét:
  - Nincs szükségem csizmára vagy egyéb lábbelire. Mezítláb sokkal jobban érzem a vákuum legkisebb görbületét, vagy a tér rezgéseit! Ó, Führerem, szeretnél lány lenni?
  Vladislav kuncogott válaszul:
  - Rövid ideig érdekes lenne. Mindenki azt mondja, hogy a nők sokkal erősebb és hosszabb orgazmusban részesülnek, mint a férfiak, ezért nagyon szerettem volna ellenőrizni, hogy ez valóban így van-e?
  A szőke felnevetett.
  - A haladás ezt is megtapasztalhatja... Hacsak nem veszítjük el a nagy űrcsatát. Túl sok az ellenség. Almaztigr 13 császár, aki még meg sem született, de már parancsol nekünk, meghalhat.
  A Fuhrerben történt találat megjegyezte:
  - Egy nagy parancsnok, egy háborúban, mint egy fej, minél nagyobb a méret, annál nehezebb a veszteség!
  A szőke ahelyett, hogy válaszolt volna, csavarni kezdte a harcosát. Egy perecet ivott, amint elszabadult a verő kostól, majd nagyon pontosan visszalőtt. Az ellenség autója lángra lobbant és elkezdett hasadni, és egészen apró darabokra, mint a mákmag, lángoló darabokra. A lány, aki csupasz lábujjával felkapta a rágógumit, és olyan ügyesen dobta, hogy pont a kiálló nyelvébe ütötte:
  - Kedves! Amikor rágsz, akkor egyél!
  De a menő harcosnak nem volt ilyen szerencséje, újra eltalálták, még ha érintőlegesen is, mire a harcos-kapitány felüvöltött:
  - Hogy kaptam ezeket a női agyvérzéseket!
  A szőke lesütötte a szemét.
  - Nem elégedett a simogatással? Valami komolyabbra vágysz? Ezért vagytok türelmetlenek, árulásra hajlamosak!
  Vladislav felnevetett, és majdnem lenyelt egy kemény választ Shitmenstan harcosai közül. A csata képe némileg megváltozott. Az ellenség kimeríthetetlennek tűnt, és újabb és újabb erőket vont be a csatába. Különösen veszélyesek voltak az ultra-csatahajók, hatalmasak, mint az aszteroidák, lassan mintha szimpatikus tintával lettek volna festve (ami akkor tűnt fel, amikor lámpát gyújtanak rájuk) a vákuumból. Shitman mindenekelőtt a szárnyakat próbálta meghajlítani, köríves manővert végrehajtani, valószínűleg egy üstöt létrehozni az űrben.
  Nagyorosz csapatai bátran harcoltak, ugyanakkor nem riadtak vissza a manőverektől. Tehát a módszert alkalmazták, a mobil védekezést, valamint a merész manővereket és merüléseket. Például Nagy-Oroszország űrhadseregének harci cirkálói és markolói vagy eltűntek, vagy éppen ellenkezőleg, egy rémálomszerű ellenfél hátában jelentek meg. Jéglyukban vadászó halra emlékeztetett - felszínre kerültek, zsákmányt ragadtak (valamilyen téli rovart, és ha harcsa volt a vadász, akkor madarat!) És ismét a lyukba. Ebben az esetben a Dermostan hajói azonnal eltévedtek, összebújni kezdtek, sőt tüzet is nyitottak egymásra. Vicces plazmakitörés csillaghajók elégetésével. Például még egy ultra-csatahajó is, amely több termopreon rakétatalálatot kapott, kék és zöld lángokkal lobogott. Aztán a nagy harcos (továbbra is pusztítja a fürdőlevélként ragadozó szar embereket!) Egy barátja látott egy képet egy lángoló ultracsatahajó belsejében. És milyen lenyűgöző kolosszus, kétmillió katonából és ötvenmillió robotból álló legénység!
  A hajó belsejében lévő harcosok különböző típusú szemétládák: trollok, goblinok és többféle hibrid típus, például a legmasszívabbak: kullancsok és cigaretta keveréke, vagy inkább cigarettacsikk! Hát ijesztő lények, mintha egy drogos által rajzolt horrorfilmből lennének.
  A lények kétségbeesetten el akarnak menekülni, ugyanakkor egymásnak ütköznek, szúrnak, vágnak, harapnak. Itt jelent meg egy vívógép, amelyet kifejezetten beszállóharcra terveztek. És fel van fegyverkezve: kvázi plazma kardokkal, és nem egyenes, hanem ívelt a különféle manőverekhez. Itt vágott bele az első vívógép a tűzben lángoló hatalmas hajóból kiáramló élők zűrébe. Azonnal feldarabolt húsfoszlányok és elszenesedett testek repültek minden irányba. Egy barát jelent meg mögötte, úgy nézett ki, mint egy pók, csak a végtagja volt legalább harminc, és olyan megsemmisítő patakok formájában voltak, amelyek képesek még egy dinoszauruszt is kettévágni.
  Az egyik Shitmen tiszt felkiáltott:
  - Jaj, ne vágj meg! A gyalog megette a királynőt!
  De nem volt szerencséje, egy kullancsmancsos cigarettacsikk, csak még undorítóbb, belebotlott az antennába, és átszúrva lógott rajta. Azt azonban, hogy hogyan visít, már nem lehetett hallani abban a legvadabb, egyre növekvő kakofóniában. Princeps plazmalángok, melyek túlnyomórészt kék és narancssárga színűek, söpörtek át Shitton rémült harcosai felett, és megpirultak. A vívógépek pedig tomboltak az ultracsatahajó belsejében. Nyilvánvalóan a programjukban egyértelműen be volt írva: ölj, ölj, és ölj újra! És valójában nem érdekli őket. És a folyosók zajosak szörnyű giperrubka.
  Most azonban az ultraláng már elérte a vívógépeket, valamint sok goblint, és a karmok - a cigarettacsikkek már fotonokká omlottak. Így az ultra-csatahajó fokozatosan több részre bomlott. Bár az egyházszakadás lassan haladt, egyáltalán nem tűnt kevésbé baljósnak. Különösen sok más hátterében, akár villogó miniatűr szupernóvák, akár fordítva, gyűrődő csillaghajók. Sajnos nem csak Dermostan, hanem Nagyoroszország is.
  Például egy kalapács és sarló emblémával ellátott cirkáló elvesztette uralmát, és egy ellenséges dreadnoughtba ütközött. Amikor két tömeg szubluminális sebességgel ütközik, az egyenértékű egy megsemmisítő rakéta döngölésével. Elsöprő erővel könnyek (persze ha lehet így fogalmazni). A robbanás úgy virágzott, mint egy sokszínű szirmú tulipán, és hirtelen elnyelt mindent, ami még egy tucat kilométer körül létezik. Vladislav-Adolf így fogalmazott:
  - És úgy tűnik, a srácaink már a mennyországban vannak!
  A szőke filozófiailag megjegyezte:
  - A mennyország az egyetlen jó hely, ahová senki sem siet, még ha a pokolban is van!
  A hitleri ütő egyetértett:
  - Ezek az univerzum paradoxonai. Nem akarunk jó helyre kerülni, de a rossz maga is függőséget okoz! Így még az sem világos, hogy melyik a jobb, az élet vagy a halál.
  A lány filozofikusan megjegyezte:
  - Az élet mindig jobb, mint a halál. Nem csoda, hogy szinte mindenki így gondolja. Az emberek véleménye azonban, mint minden más a világon, relatív.
  A Führer, miután végrehajtott egy újabb meglehetősen ravasz kanyart, amivel lelőhetett egy kétüléses gépet, ami egy sokkal drágább és gazdagabb fegyverzetű vadászgépet jelent (milyen szépen felrobbant, mintha pirotechnikai anyagok összetett kombinációinak tűzijátéka lobbant volna fel), a hasított anyag gyöngyei szétszóródtak a vákuumban. Vladislav-Adolf megjegyezte:
  - Az emberek elképzelései a természetről és Istenről egyaránt nagyon ellentmondásosak. Általában létezik még a reaktív, vagyis még a pusztító elme fogalma is, amely arra készteti az embert, hogy egyáltalán úgy vezesse, ahogyan azt a pragmatikus ösztönök és a célszerűségi megfontolások parancsolják.
  A szőke, aki nehezen jött ki egy kegyetlen merülésből (és akkor is, ha hét harcos egyszerre rohan rád), azt mondta:
  - Hagyd fel a pragmatikát - kapcsold be a matematikát!
  - Nem vicces! - vágott vissza Vladislav.
  A haditengerészeti repülés kapitánya előtt hirtelen felbukkant a Nagyoroszország hadseregének parancsnoki helyének képe. Valóban, ez természetesen ajándék, az a képesség, hogy behatoljunk a szentek szentjébe, sőt felismerjük, még ha nem is valaki más szándékait, hanem saját parancsolatait.
  Itt van a zászlóshajó csatahajó, lenyűgöző száz kilométer átmérőjű, a Nagyoroszország űrhadseregének zászlóshajója. És ez a hajó természetesen harcol is, mert több tízezer erős tüzérségi csövet nem lehet tétlenségre ítélni. A zászlóshajó ultra-csatahajó azonban megpróbál szinkronban fellépni más fővárosi hajókkal. Lehetetlen, hogy az ellenség a legkisebb esélyt is megadja a zászlóshajó megsemmisítésére, ahol a Nagyoroszországi űrhadsereg századának főparancsnoksága található.
  Még meglepő módon az általános parancsnok és uralkodó csak egy magzat, aki az anyaméhben fekszik. Maga az anya olyan alvási állapotba merül, mint például a felfüggesztett animáció, mert különben túlságosan fájdalmas lenne a feladatai ellátása. És a már kellően fejlett, végtagokkal és ami a legfontosabb, meglehetősen nagy agyú embrió-monarch működését számos kibernetikai egység biztosítja. Maga a csíra, amely a Nagy Orosz Birodalom felett uralkodik, meglehetősen kényelmesen érzi magát.
  Igen, persze, és megterheli a szükség, már egy éve bent van az anyjában. Az ember csak álmodozhat futni, bármit mozgatni. És ezek fájdalmas álmok, mert a születés azonnali eltűnést jelent. A magzat szkennerek segítségével kommunikál a külvilággal. Természetesen nem a parancsoló embrió valódi megjelenését mutatják, hanem egy olyan képet, amely jobban képes önbizalmat kelteni. Különösen egy jóképű fiatalember jelenik meg egy meg nem született király formájában. Tiszta, parancsoló hangon parancsot ad a csapatoknak:
  - Alkalmazza a rugalmas védekezés elvét. Csakúgy, mint évezredekkel ezelőtt, a gyenge, számokban alacsonyabb erők azt a tagadhatatlan tényt használták fel, hogy egy kisebb tömeg sokkal mozgékonyabb, mint egy nagy. Mivel egy csekély tömeget jelentéktelen tehetetlenség jellemez!
  A marsall lány megerősítette:
  - Természetesen... A hadsereg manőverező képessége a győzelem kulcsa. Természetesen a szélsőségeket kerülni kell. Hiszen a hangya nem a vadállatok királya!
  Az Embrió Hadúr elvigyorodott.
  - A leghalálosabb lények a baktériumok. Bár nem, talán még vírusok sem! Bár primitív szervezet, de hatékony! Itt az ellenség hatalmas erőket gyűjtött össze, szinte az egész univerzumból, ami azt jelenti, hogy feltárta a többi területet.
  Fego elf marsall lila és narancssárga copfokkal megjegyezte:
  "Néha egy jelentéktelennek tűnő előny is elég ahhoz, hogy az élvonal egy korlátozott szakaszán nyerjünk. Ez a furcsa axiómája sok csatának, különféle civilizációknak!
  A Fetus Emperor kuncogott a szkennereken keresztül.
  - Ebben az esetben a gyökeret látod.
  Eközben Dermostan armadái menet közben próbáltak újra csoportosulni. Hátulról egy igen jelentős tartalék közeledett feléjük. Több ezer nagy csillaghajó és milliónyi kisebb hajó szállt fel a harangformáció segítségével. Ennek eredményeként a paraziták tűzereje jelentősen megnőtt. A marsall lány izgatottan mondta:
  - Itt egy újabb adu, amit a szemét ellenfél dobott. Mindazonáltal az intelligenciánk nem volt teljesen megfelelő, ilyen hatalmas számú haderő bevezetésének lehetősége nem volt biztosított.
  A császár hologramja fiú alakban rúgta a kardot. A lövedék a kapunak csapódott. Szinte azonnal felrobbant. Először egy villanás, amely kiszúrja a szemet, majd egy lila gomba növekedése, ami mindent elpusztít a csatahajó fegyverének hatókörében. A hologramos fiú így szólt:
  - Itt egy fenomenális labdaszerzés! Nos, hadd helyezkedjenek el az ellenfelek. Van egy meglepetésem neki.
  Fego manó némi kétséggel nézte a csata képét. Dermostan armádája fájdalmasan félelmetesnek tűnt. Különösen az ultra-csatahajók, amelyek átmérője elérte a kétszázötven kilométert. Az elfnek hirtelen eszébe jutott szülőbolygója... Idilli természete van ott, még vérszívó rovarok sincsenek. És az oroszlánok... Nos, nem éppen oroszlánok, hanem hibridek a búzavirággal. Általában ez egy gyönyörű vadállat: a búzavirág teste, és az arany sörény a szélben fejlődik. Sőt, a búzavirágok megváltoztatják az árnyékukat ... Az őszinte csúnyaság azonnal az emberek és a tündék ellen irányul.
  A szőke marsall azt mondta:
  "Nem tudjuk, mennyi tartaléka van az ellenségnek, de számomra úgy tűnik, hogy itt az ideje mozgatni lesezredünket.
  A csíracsászár így válaszolt:
  - Most nincs itt az ideje, hogy felmutassa a kártyákat!
  A marsall lány vitatkozni próbált:
  - Ha embereink meghalnak, nem lesz kivel harcolni!
  És akkor megtalálták a parancsnok-embriót:
  - Nem nyerhetsz háborút áldozatok nélkül. A sakkban lehet, de egy igazi csatában nem! A háború könyörtelen törvénye - a veszteségek olyanok, mint az eső, amely a győzelem hajtásait öntözi, csak arra kell ügyelnie, hogy a veszteségek ne nőjenek záporrá, amely elmossa a hajtásokat! - Aztán az anyaméhből kiküldött hologram hirtelen kedvesebb arc lett. - De nem gondolja, hogy a veszteségek csökkentése érdekében, különösen az ultracsatahajók tüzéből, hagyják, hogy Nagy-Oroszország űrhajói spirálisan induljanak el.
  Az elf marsall támogatta az embrió főparancsnokát:
  - Pontosan, csak úgy. Egyelőre nem tudni, hogy az ellenség hány erőt képes kidobni az alvilágból.
  Valójában Shitton űrhajói sűrű nyájban próbáltak mozogni. Ugyanakkor egyáltalán nem spóroltak lőszerrel, milliókra dobtak rakétákat, miközben nem is törődtek a ütés pontosságával. Úgy tűnt, hogy több milliárd gyufa csap át a légüres térben, hogy fellángoljanak a hiperplazmával, égessenek el mindent, ami él és mozog, majd kialszik. Az orosz harcosok sokkal pontosabban lőnek, itt az ellenség nagy dreadnoughtja dübörgött, és petárdaként szórta szét a szilánkokat, mint a konfettit. Halálos konfetti, amely lelőtte Shitton több hajóját. A barom civilizáció elpusztult fregattjainak száma pedig egyáltalán nem kiszámítható. Igaz, az orosz hajók is pusztulnak. Itt a megsérült cirkáló kétségbeesésében orosz tankként rohant a Kurszk dudorra, és döngölte az ellenség ultra-csatahajóját. Egyszerre több százezer élet szakadt félbe, és lángokban állt, miközben olyan volt, mintha egy gigantikus csövet robbantott volna fel egy gázvezeték.
  A törpe marsall komoran megjegyezte:
  - Hajlítanak minket, de nem adjuk fel! - A térparancsnok észrevette (vagy inkább holografikus képe, maga a törpe a Gross-dreadnought osztály másik hajóján volt!). - Szükséges lenne legalább néhány ellentámadást indítani az ellenséges kommunikációs és utánpótlási vonalakon.
  A Magzatcsászár vigyorgott fiús hologramjain keresztül.
  - Mit gondolsz, mi vagyok én - balek!
  A gnóm marsall felmordult, és széttárta mancsait:
  - De egyáltalán nem takarítanak meg lőszert. Ez azt jelenti, hogy elég. Hát nem így van, uram?
  Az embriócsászár tiltakozott:
  - Nem, nem így! A nagy parancsnok értékesebb, mint a fej, ezért az óvatosság sisakja és a ravaszság álcája nem árt neki! Röviden, az ellenség még mindig abban az édes illúzióban él, hogy minden rendben van vele, de valójában már közel van a győzelmünk! A váratlan ütés egyenértékű az ököl lecserélésével egy ötvözött acél karddal!
  
  
  WITTMAN ÉL
  Egy kis változás a történelemben, ami a nácik ardenneki offenzíva során elért jelentős sikeréhez kapcsolódik. A nácik gyorsabban haladtak, át tudtak kelni a hidakon, és fegyverrel, lőszerrel és üzemanyaggal elfoglalták a raktárakat. A sikerhez Wittmann részvétele is hozzájárult a sztrájkban, ami a valós sztorival ellentétben nem halt meg! És akkor? Az igazi hősök nem halnak meg és halhatatlanok! Wittmann folytatta a küzdelmet és gólt. A 200. harckocsi megsemmisítése után ő lett az első és eddig egyetlen tanker, aki megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjét tölgyfalevéllel, karddal és gyémánttal.
  Wittmann zsenialitása kissé megváltoztatta a történelem menetét. A németek pedig egy kicsit sikeresebbnek, gyorsabbnak, hatékonyabbnak bizonyultak. És sikerült nekik, ami majdnem megtörtént a valós történelemben, de szó szerint pár óra nem volt elég. Így a raktárakat elfoglalták, és a német hadsereg megsemmisítő erőre tett szert. Ennek eredményeként Brüsszelt elfoglalták, és brit és amerikai katonák százezrei kerültek fogságba.
  Sztálin nem sietett a támadással, mert azt akarta, hogy a szövetségesek erősebben leverjék Nyugaton.
  A csaták megmutatták, hogy a "Tiger" -2 egy nagyon hatékony fegyver fegyverekkel és elülső páncélzattal egyaránt. A németek, látva, hogy a Vörös Hadsereg keleten passzív, további egységeket vetettek be a harcba, és elkezdtek sikereket elérni. A Fritz megkapta a legújabb E-25-ös önjáró lövegeket is, amelyek kis méretűek és súlyúak, de erős fegyverekkel és jó páncélzattal, és ami a legfontosabb, mozgékonysággal bírtak.
  Ennek eredményeként új győzelmek... A Fritz már Párizsban van. Ismét elfoglalják a francia fővárost.
  Sztálin pedig ezt akarja - hogy a szövetségeseket megölik, és akkor egész Európa a Szovjetunióhoz kerül.
  Ravasz róka Sztálin... De Churchill sem idióta. Amikor Roosevelt meghalt, Trumannal együtt fegyverszünetet kötöttek a Harmadik Birodalommal. Egyúttal a legyőzött csapatok maradványainak kivonása Franciaországból. És persze teljes hadifogolycserével, sőt a Harmadik Birodalom üzemanyag- és utánpótlásával.
  Válaszul Németország hatályon kívül helyezte az antiszemita törvényeket. A zsidók azonban a lágerekben maradtak, de nem elégették őket, hanem csak munkára kényszerítették őket, míg az amerikaiak konzervet és gabonaféléket küldtek a táborokba.
  A németek kioldották a kezüket Franciaországban és Olaszországban. Most Sztálin volt az, aki külön békét javasolt. De Hitler visszautasította. Júniusban megkezdődött a Fritz offenzíva. Az első E-50 harckocsik beléptek a sorozatba. De mint kiderült, az autó nem volt teljesen sikeres. Súlya továbbra is magas, csaknem 65 tonnás maradt, a sziluettje valóban alacsonyabb volt, mint a Tiger-2-é, de a páncélzat ugyanolyan vastagságú volt, egyértelműen elégtelen, különösen az oldalak mentén. Valamivel jobb volt egy 88 mm-es fegyver és egy 100 EL-es csőhossz. Percenként tizenkét lövést lőtt.
  A vezetési teljesítmény erősebb motort adott hozzá, amely akár 1200 lóerőre is felgyorsult. Általánosságban elmondható, hogy a tank természetesen hozzáadott a "Tiger" -2-hez képest, és a páncél kissé racionálisabb lejtésével, de oldalról sebezhető maradt.
  Az E-100 jobban védett, de nagy súlya megnehezítette a szállítást és a használat elleni harcot. Az E-25 önjáró fegyverek bizonyultak a legsikeresebbnek, nagyon alacsony, 120 mm-es elülső páncél sziluettjével, nagy lejtéssel, 82-es fedélzeti páncélzattal és a Tiger-2 fegyverével. a Wehrmacht és a második világháború legjobb önjáró lövege volt. Hetven kilométer per órás sebességre gyorsult - egy 700 lóerős motor, és még az IS-2 kagylók is a homlokba zuhantak.
  A fő csapást a németek adták le Magyarországról, így próbálták megmenteni a továbbra is körülvett Budapestet. A harcok rendkívül hevesek voltak.
  Az offenzíva június 22-én kezdődött, és a Vörös Hadsereg védelme nagyon erős volt. A németeknek még mindig kevés E-sorozatú harckocsijuk van, csak az E-25-ös önjáró lövegek elég nagy számban - meglehetősen egyszerű a gyártása és olcsó. Itt fekszik benne két bikinis lány. Az autó kevesebb, mint másfél méterrel lejjebb van, és ennek köszönhetően olyan jól védett és viszonylag kis súllyal van felfegyverkezve.
  Két lány, Charlotte és Gerda fekve lőtt a szovjet fegyverekre. Előttük összerogyott autók, rádióvezérléssel haladtak, és aknamezőket tisztítottak.
  Vörös Charlotte elsütötte az ágyút. Elnyomta a szovjet fegyvert, és megrázta a mellkasát, amelyet alig takart egy vékony szövetcsík. És ő üvöltött:
  - Tomboló tűz hiperplazma!
  És akkor Gerda is pofon vágja a csupasz lábujjait használva. És csipog:
  - Nagyon menő lány vagyok és nem is rossz...
  Az önjáró pisztoly önmagát mozgatja. És időnként megáll. Elülső páncélja erősen lejtős, és ez jó védelmet nyújt. A szovjet fegyverekben a lövedékek érzékenyek a ricochetekre. És semmi sem fenyeget egy ilyen önjáró fegyvert a homlokban. Itt még áttörhetik a táblát. De a lányok nem sietnek. A hatékony önjáró fegyver a páncéllyukasztásban felülmúlja az SU-100-at, emellett jobban védett, mozgékonyabb és egyben könnyebb is.
  A Vörös Hadseregnek pedig kevés szárítója van. Alapvetően a T-34-85 tank, amely nem elég erős egy fegyverhez, és a páncél meglehetősen gyenge. A német E-25 önjáró fegyver pedig egyébként könnyebb, sokkal erősebb páncélzatban és fegyverekben.
  A lányok harcolnak... Nagyon szép és fiatal. És az önjáró fegyvereik bombáznak és dobnak...
  A Fritznek végül sikerült áttörnie Budapestre. Meggyőző győzelem, a szovjet egységek körülvették. Sokan fogságba estek és meggyilkoltak.
  Igaz, a nácik veszteségei kézzelfoghatóak. És nem akkora erő. Nos, ha még mindig berendezéseket gyártanak, akkor az emberi erőforrás nem elegendő.
  A hadsereg pedig gyerekeket és nőket hív. Vagy külföldiek, de ezek nem elég megbízhatóak.
  Ennek ellenére a harcok folytatódnak... A Vörös Hadsereg nagyon makacsul ellenáll, sok a védelmi vonal. A németek további száz kilométert haladnak előre, és megállnak. Nincs elég erő. És maga a Vörös Hadsereg támadásba lendül. De ő sem túl sikeres, és kissé visszaszorítja a németeket.
  Amíg nem jön a tél... A frontvonal stabilizálódik. A Vörös Hadsereg 1946 januárjában továbbra is előrenyomul Kelet-Poroszországban és Lengyelországban, de kissé előrenyomul.
  A németek télen nem ringatják a hajót. A csaták véresek. De a frontvonal inaktív...
  És eljön az első világháborúra jellemző időszak. A frontvonal inaktívvá válik. Nyáron a németek és a külföldi hadosztályok, télen a Vörös Hadsereg nyomul előre. És senki sem érhet el jelentős sikereket.
  A háború évről évre folytatódik. A németek némileg megelőzik a Szovjetuniót a sugárhajtású repülőgépek fejlesztésében. A Szovjetunióban csak 1949-ben jelent meg a MIG-15 tömeggyártásban. De másrészt a németek ekkor már rendelkeztek ME-462-vel és XE-362-vel. És ami a legfontosabb, olyan diszkók, amelyeket nem lehet kézifegyverrel lelőni egy erős lamináris sugárból.
  A harckocsikban a német "E" sorozat ... Ezzel szemben megjelent a T-54 és az IS-7. De a németek ezután bevetették az AG sorozatot - egy tökéletesebb piramisot.
  De senkinek sem volt előnye. A frontvonal mozdulatlanul áll.
  Sztálin 1953 márciusi haláláig...
  Aztán a pártvezetésben és a hatalmi harcban tapasztalható némi zavart kihasználva a németek sikerrel járhattak. De aztán Berija letartóztatása és kivégzése után Vasziljevszkijt, a nagy stratégát kinevezték a legfelsőbb főparancsnoknak, és megerősítették a GKO Malenkov vezetőjét. A frontvonal stabilizálódott Európa határain belül.
  A németek, miközben a Szovjetunióban a hatalomért folytatott harc időszaka volt, el tudták érni a Nemunt, visszafoglalták a Balkánt, Romániát, Bulgáriát, Szlovákiát, Görögországot, Albániát, és visszaszerezték a teljes uralmat Európa felett.
  De a frontvonal ismét stabilizálódott már a Szovjetunió határain 1941-ben ...
  Aztán 1955 decembere... A Vörös Hadsereg télen a hagyomány szerint ismét előrenyomul. Hány éve tart a háború? Horror tizennégy és fél! És nem látszik a vég!
  Amíg Hitler él, a háború nem ér véget. Malenkov a korábbi határokon belüli béke felé hajlik 1941. június 22-ig. De Hitler makacs, és bármi áron nyerni akar!
  A Vörös Hadsereg előrenyomul. A legújabb IS-12 harckocsi harcba indul. 203 milliméteres kaliberű fegyverrel ellátott gép. Nagy, tíz géppuskával. És hat lány - a legénység tagjai. Kipróbálják a legelső tankmodellt. Túl nagy és nehéz. Hatékony az autó? Lányok a december 25-i karácsony és a fagy ellenére egy bikiniben. Igaz, a tankban a legújabb gázturbinás motor van, és meleg is van benne. Ráadásul maga a hat lány sem egyszerű.
  A negyvenegyedik év óta harcolnak. És régen szinte meztelen volt bármilyen időjárásban. Valójában, ha állandóan bikiniben vagy, már abbahagyod a fagyást. És a bőr rugalmas és erős lesz.
  Mezítlábú lányok gyilkológépet vezetnek. Nagyon aranyosak és gyönyörűek.
  Alenka itt a fő- és legénységi parancsnok. Amit csak a lány nem látott tizennégy és fél év háború alatt. Ahol nem járt. Breszttől Sztálingrádig, Sztálingrádtól a Visztuláig haladt a fronton, most pedig Bialystok környékén nyomulnak előre. Maga Bialystok még mindig a németek kezében van. A frontvonal stabilan alakult. És tisztességesen árkokat ásott.
  Tehát valójában a háború végtelen... És még több mint egy év eltarthat. És mit akar ez a makacs Hitler?
  Az USA és Nagy-Britannia itt sem akar békét a Szovjetunió és a Harmadik Birodalom között. Azt akarják, hogy egymás mindkét oldala teljesen megsemmisüljön.
  A lányok az IS-12-n haladnak előre. A harckocsi elülső páncélzata 450 mm-es szögben áll. A lövedékek lepattannak. És a lányok visszalőnek.
  De eddig csak egy ilyen tank van a Szovjetunióban. Az IS-10 már a sorozatban van, de ötven tonnás. Az IS-7 még mindig T-54 néven készül. A T-55 is feltűnt a sorozatgyártásúak között, de egyelőre még csak bekerül a sorozatba. A németeknek piramis tankjaik vannak. Szintén nagyon erős és tökéletes. És rövid csövű nagynyomású fegyverek.
  Tehát a harc lesz a legkomolyabb. Natasha és Anyuta egy erős hajóágyúból tüzelnek és nyikorognak:
  - Ott lesz a zászlónk Berlin felett!
  És feltárták fehér, gyöngyház fogukat. És ne akadályozza meg a lányokat aknákkal.
  Két lövedék eltalálta az elülső páncélt... Ricochetnek. Nem, az IS-12 egy komoly autó, és nem is olyan könnyű elvinni.
  De a lányoktól jobbra mozgó IS-7, úgy tűnik, egy nagynyomású ágyúból kapott, eltalálta és megállt. Károsította a szépséget.
  Alenka, a hasizmokkal játszó, énekel:
  - Világunkban minden lehetetlen lehetséges, Newton felfedezte, hogy kétszer kettő négy!
  A harcok továbbra is töretlenül folynak. A szovjet ágyú eltalálja a németeket. A nagy Marusya kagylókat helyez a farnadrágba. Ilyen a lányok élete és sorsa. És éneklik:
  Senki nem állít meg minket, senki nem fog legyőzni minket! Az orosz farkasok szétverik az ellenséget, az orosz farkasok tisztelegnek a hősök előtt!
  Ágoston géppuskából firkálva ezt mondja:
  - Szent háború! Ott lesz a mi győzelmünk! Oroszország zászlaja előre, dicsőség az elesett hősöknek!
  És újra dörög a halálos ágyú, és megszólal:
  Senki nem állít meg minket, senki nem fog legyőzni minket! Az orosz farkasok szétverik az ellenséget, tudod, hogy hűvös kezük van!
  Maria, ez az arany hajú lány irányítja a tankot, és nyikorog:
  - Törjük szét a fasisztákat!
  A németeknek nehéz dolguk van, az égen is javában dúlnak a csaták. De eddig a MIG-15 sebességében és fegyverzetében gyengébb a német márkáknál. A csata egyenlőtlen egy költő számára.
  Huffman, ez a figyelemre méltó ászpilóta jó karriert futott be a háború éveiben. Inkább csodálatos és fantasztikus. Miután elérte a háromszáz repülőgépet, megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevél kardokkal és gyémántokkal. A négyszáz lezuhant repülőgép elérésekor megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjét arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Ötszáz repülőgépért megkapta a Német Sas Rendet gyémántokkal, ezer után pedig a Vaskereszt lovagkeresztjét platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. És miután elérte a kétezer repülőgépet, megkapta a Lovagkereszt nagykeresztjét.
  Az egyedülálló pilóta számos légi győzelmet aratott. És amíg még élt. Huffmant nemrégiben tábornoki rangra léptették elő. De még mindig úgy repült, mint egy közönséges pilóta.
  Ahogy mondani szokták, nem ég a tűzben és nem süllyed el a vízben. A háború sok éve alatt Huffman elsajátította a vadász ösztönét. Szuperlegendás pilóta lett, és nagyon népszerű. De volt egy erős versenytársa - az Agave, amely szintén meghaladta a kétezer lerobbant autó számát. És utolérte Huffmant. De még nagyon fiatal, és még egyetlen harcost sem veszített el.
  A lány csupasz, vésett lábával nyomta a pedálokat, lőtt légfegyvereket. És itt van négy lelőtt szovjet MIG-15 jármű.
  Agave kuncog és azt mondja:
  Bizonyos mértékig mindannyian szukák vagyunk! De acél idegeim vannak!
  És a lány ismét megfordul. Hét szovjet repülőgépet lő le egy sorozatban - hat MiG-t és egy TU-4-et, és nyikorog:
  - Általában, ha nem szuper, akkor hiper!
  Az Agave persze egy kurva. Pilóta Lucifertől. Nagyon szép mézes szőke.
  Itt újabb sorozatot ad, és egyszerre lelő nyolc szovjet MIG-15-ös repülőgépet, és nyikorog:
  - Én vagyok a legkreatívabb és legreaktívabb!
  A lány tényleg nem hülye. Minden lehetséges, és minden lehetséges. Ne hívd privátnak.
  És a lábak olyan cserzettek, olyan kecsesek...
  De Mirabela harcol ellene... Sokáig Kozhedub volt a legjobb szovjet ász. Hat aranycsillagot gyűjtött össze a Szovjetunió hőséről, százhatvanhét repülőgépet lőtt le. De aztán meghalt. Akkor senki sem tudta megdönteni a rekordját. És csak nemrégiben Mirabela felülmúlta Kozhedubot. És miután több mint száznyolcvan repülőgépet lőtt le, a Szovjetunió hétszeres hőse lett.
  Ez a terminátor lány! Például megállít egy vágtató lovat, és belép egy égő kunyhóba.
  És még keményebb.
  Mirabelának nehéz sorsa volt. Egy gyermek-munkatelepre kerültem. Mezítláb és szürke köntöst viselve fát vágott és törzseket fűrészelt. Olyan erős és egészséges volt. Súlyos fagyokban mezítláb járt, börtönpizsamában. És legalább egyszer tüsszögne.
  Természetesen a frontokon is felfigyeltek egy ilyen jelenségre. Mirabela sokáig a gyalogságban harcolt, majd pilóta lett. Mirabela első tűzkeresztségét a Moszkva melletti csatában kapta, ahová közvetlenül a kolónia után ment. És ott menőnek mutatta magát.
  Mezítláb és szinte meztelenül harcolt a csípős hidegben, amely szó szerint megbénította a Wehrmachtet. Olyan átkozott és legyőzhetetlen lány volt. És nagy sikert aratott.
  Mirabela hitt a Szovjetunió közelgő győzelmében. De telik az idő. Egyre több az áldozat, de a győzelem nem jön el. És nagyon hátborzongató lesz.
  Mirabela győzelmekről és eredményekről álmodik. Hét csillaga van a Szovjetuniónak - ez több, mint bárki másnak! És a fenébe is, megérdemli a díját! És viszi a karkeresztet és azon túl is. Még ha Sztálin meghal is, ügye tovább él!
  A lány bejön és megdermed... Leüti a német XE-362-t és nyikorog:
  - Műrepülés! És egy rohadt új stáb!
  Tényleg, ő egy nagyszerű lány. Egy igazi kobra is sok mindenre képes.
  Mirabela egy új sztár....
  A harcok több napig tartanak, amíg el nem jön az új év... A szovjet IS-12-es hengerei és lánctalpai megsérültek - javítás alatt áll. Igen, egy ilyen kegyetlen és könyörtelen háború. És meddig fog tartani?
  És mindez annak köszönhető, hogy Wittmann túlélte a nyugati csatákat.
  Maga Wittmann egy ideig harckocsizó legénységben harcolt. Miután háromszáz járműre behozta a számlát, nem számítva a fegyvereket, aknavetőket, teherautókat, motorkerékpárokat és egyéb dolgokat, megkapta: a Vaskereszt lovagkeresztjét arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal, és tábornokká léptették elő.
  Ezután már nem harcolt. De másrészt ő irányította a hatodik, SS tank hadsereget.
  Kurt Knipsel lett a Wehrmacht legeredményesebb tankásza. De csak ötszáz megsemmisült tank után kapta meg a Vaskereszt lovagkeresztjét.
  Valahogy megfosztottak lettek díjak. Igaz, miután elérte az ezer tankot, végül megkapta: a Vaskereszt lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Kurt Knipsel egy nagyon hatékony harci gép. Különböző tankokon harcolt. Egyszerre volt lövész és parancsnok. Sokáig verseny nélkül mindenkit megelőzött.
  De itt van a szépség, Gerda, már utolérhette. A lányok jól küzdöttek. De aztán szünetet tartottak. Mind a négy szépség teherbe esett, és szült egy párat: egy fiút és egy lányt. De a szünet után gyorsan felzárkóztak.
  És most Gerda megkerülte Knieselt.
  Hogyan tudják elkerülni? Mezítláb és bikiniben verekednek. A lányok újabb szünetet tartottak, miután ismét gyermeket szültek. És most közeledtek a kétezer megsemmisült tank számához. És még soha nem látott jutalomra számíthattak: a Vaskereszt lovagkeresztjének ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal díszített csillagára.
  Itt vannak a lányok!
  Gerda rálő a szovjet autóra. Letépi a tornyot és sikít:
  - Rohadt vagyok!
  És újra lő. Behatol a T-54-be. És nyikorog:
  - Szülőföld Németország!
  A lány megrándul. És nagyon aktív... Igen, van egy ilyen stratégiai sorozata. Már 1956 van... A háború megy és tart... Nem akarok megállni. A Vörös Hadsereg különböző helyeken próbál előretörni. De inkább óvatosan, mivel kevés a humán erőforrás.
  És Oroszország vérzik.
  A Vörös Hadsereg Románia felé igyekszik előrenyomulni. Aztán hatalmas tüzérségi előkészítés, lövöldözés és gyilkosságok.
  De az ellenség vár. A németeknek van a legmasszívabb AG-50-es tankjuk. Védettségben felülmúlja a T-54-et, különösen az oldalakon, és talán a fegyver páncélzatát is, de nehezebb. Igaz, a német fordulatszáma a gázturbinás motor miatt nagyobb.
  A német tank tüzel és gólt lő.
  Margaret legénysége harcol. Jól küzd. Német lányok lelőnek egy szovjet tankot. És visítoznak örömükben.
  Igen, és erre nincs mód...
  Az égen Albina és Alvina által irányított korongsík pörög. Két szőke lány szovjet autókat lő le. És mesterien csinálják. Egy teljesen sebezhetetlen tárcsasík kos Migit és Tut. Vágókocsi. A harcosok pedig csupasz lábujjakkal préselik magukat. És ne adj esélyt a Vörös Hadseregnek az égen.
  A hajlékonylemez olyan dolog, amit a Szovjetunió tudósai nem tudnak lemásolni. Ez olyan dolog, amelyre nem találtak ellenszert. A levegőben lévő németek pedig nagyon magabiztosnak érzik magukat. És úgy harcolnak magukkal, mint a varázslók varázspálcával.
  Albina, miközben a lemezét az ellenségre irányította, nyikorgott:
  - Nos, ha van Isten, akkor ő német!
  Alvina, leverve az ellenséget, megerősítette:
  - Biztosan német!
  És a lány nevetett ... Általában ő is belefáradt a végtelen háborúba. Nos, németek és oroszok ölik egymást. Pontosabban a Vörös Hadsereg és a Wehrmacht. És a frontvonal még mindig mozdulatlan... És ennek nincs vége.
  Háború... Ez már valóság. A háború kitörése után született harcosok már az égen és a földön harcolnak.
  Például Hans Feuer. Az I. osztályú Vaskereszt Érdemrend legfiatalabb kitüntetettje. Aztán ő lett a legfiatalabb, akit egy szovjet tábornok elfogásáért a Vaskereszt lovagkeresztje kitüntetéssel tüntettek ki.
  Igen, ez tényleg nagyon klassz.
  Hans Feuer kétségbeesett harcos. A fiú óriásként harcol, és hideg van, télen egyedül rövidnadrágban.
  Ez tényleg nagyon klassz!
  Hans évszázadok óta híres lett!
  És általában, egy ilyen hihetetlen és feszült háború folyik itt... Minden mesterséges intelligencia elhalványul.
  Romániában pedig a Vörös Hadsereg nem tud áthatolni a német védelmen. Mindkét fél veszteséget szenvedett. Jön a január... És napról napra egyre több halott és sebesült.
  Az őrültségnek nincs kezdete vagy vége.
  Agave visszatért az égbe, és lelövi a szovjet autókat. Vadász és ragadozó. Megüti az ellenséget.
  Az autók, amiket elütött, lezuhannak. És akkor a lány rálő a szárazföldi erőkre. Kiüti az IS-7-et. És azt akarja:
  - Én vagyok a legjobb! Én vagyok a lány, aki megöli az ellenséget!
  És ismét átkerül a légi célokra. Ez egy tankromboló és minden gép, amely repül és lő.
  Hát az ilyen frontokon forr. A tudósok pedig megpróbálnak valami halálos dolgot létrehozni a hátsó részben. Bár nem megy jól.
  De itt van egy kis AG-5 tank. Hét tonnás gép. Harci tesztek teljesítése. És rágja és rágja az ellenséget.
  És itt az ideje, hogy énekeljünk - senki sem állít meg minket, és senki sem fog nyerni!
  Az AG-5 magához rohan, és menet közben lő. És ne hagyja abba az ilyen tankot. És a kagylók ricochet.
  A gépben pedig egy tízéves kisfiú, Friedrich ül, és nyikorog:
  - És igazi szuper harcos leszek!
  És megint, hogyan lőtt... És eltalálta a torony közepét. És halálos ereje, bár kis kaliberű, óriási.
  És az égen Helga harcol. Egy mezítlábas lány bikiniben tárcsázza a számlákat. És örül fantasztikus sikereinek.
  És Agave előre húz... És harcol is.
  Már 1956 februárja van... A Vörös Hadsereg sehol sem tudott sikert elérni. De a németek sem tudnak előretörni. Félelmetes földalatti tankok indulnak csatába. De ezek pusztán taktikaiak.
  A lányok a föld alá söpörtek, megölték a szovjet fegyverek ütegét, és visszatértek.
  Ugyanakkor elfogtak pár úttörőt. A fiúkat elkapó lányokat levetkőztették és megkínozták. Dróttal verték az úttörőket, majd tűzzel pörkölték meg csupasz sarkukat. Aztán elkezdték törni a lábujjaikat vörösen izzó fogóval. A fiúk elviselhetetlen fájdalomtól üvöltöttek. A lányok végül vörösen izzó vassal égették ki a mellükön lévő csillagokat, csizmáikkal pedig férfias tökéletességeket törtek össze. Az utolsó úttörők végeztek, és elgörbültek a fájdalmas sokktól.
  A lányok egyszóval extra osztályt mutattak. De a németek megint nem értek el semmi jelentőset.
  Erőteljes önjáró fegyverek: "Sturmmaus", a szovjet állásokra lőttek. Sok volt a pusztítás és a pusztítás. De a szovjet támadó repülőgép kiütötte az egyik járművet, és a Fritz visszatért.
  A nácik hajlékonylemezekkel próbálták szétzúzni a szovjet ütegeket. Sünt és robbanóanyagot használtak ellenük. Totális ütésváltás történt.
  Ismét Albina és Alvina a repülő csészealjakon. Csupasz lábujjak segítségével, a joystick gombjait nyomkodva mutatnak, és ezt rendkívül ügyesen teszik.
  A lányok természetesen a legmagasabb műrepülést mutatják be. Itt előhúzták a lemezüket, és egy tucat szovjet repülő gépet lelőttek.
  Albina csicsereg:
  - Dühös építőcsapat! Csillaghullás lesz!
  És újra megfordítja a kocsiját. A lányok pedig szétverik a Vörös Hadsereget. Ráadásul őrnagy...
  Alvina is leüt egy tucat szovjet gépet, és nyikorog:
  - Őrült lányok, és egyáltalán nem szüzek!
  Helyes az utolsóval kapcsolatban. Párjuk sétált a férfiakkal. És ami csak nem kelt fel. A lányok szerették a férfiakat - ez jó nekik! És különösen, ha a nyelvvel dolgozik.
  Egy legmagasabb rangú lány... Itt megkínoztak egy úttörőt... Először is levetkőztették, és leöntöttek pár vödör vizet a torkán. Aztán forró vasalót hoztak a feldagadt gyomorra. És hogy égtek! Az úttörő felkiáltott a vad fájdalomtól... Égés szaga volt.
  Alvina egy vörösen izzó dróttal oldalba ütötte. És hogy akarsz nevetni... Nagyon vicces.
  Aztán ezt énekelte:
  - Belefáradtam a hátsó boronálásba - Meg akarom ugratni a boldogságomat!
  És hogy nevet! És feltárta gyöngyházfogait! A lány szeret ölni, ez a lány!
  A lány lába pedig csupaszok és kecsesek. Imád mezítláb sétálni a parázson. És meghajtani az elfogott úttörőket. Annyira vinnyognak, ha megsült a sarkuk. Még Alvina is nagyon vicces. És Albina is lány, őszintén szólva - szuper! Hogyan mozgassa az ellenséget könyökkel az állához. És nyikorog:
  - Én a legmagasabb osztályú lány vagyok!
  És feltárta gyöngyházfogait. Amelyek úgy csillognak, mintha megvertek volna. A harcos csodálatos! Olyasmi lehet, amit mesében nem lehet elmondani, de tollal sem leírni!
  Mindkét női harcost leütik a szovjet migik az égen. A szépségek aktívak. A legcsekélyebb kétség sincs bennük. És olyan vad és frenetikus szépség.
  A női harcosok csupasz lábujjakkal irányítják a joystickot, és orosz autókra támadnak. Ahogy összetörnek, összetörik a harcosokat, mint egy ütő a kristályon. A lányok könyörtelenek és könyörtelenek. Bennük van a harag ereje és a szenvedély lángja. És az önbizalom a győzelemhez. Még akkor is, ha a háború tizenöt éve tart. De nem akar véget érni. Albina és Alvina népszerűségük csúcsán vannak. És nem akarnak visszavonulni vagy egy pillanatra sem megállni. És magukhoz költöznek, és megdöntik az ellenséget.
  Albina, szovjet repülőgépeket döngetve rikolt:
  - Elegem van a lány sírásából, inkább megfojtom a farcipőt!
  És hogyan vigyorog, és csillog gyöngyfogakkal. És most férfit akar. Imád férfiakat erőszakolni. Ez nagyon kellemes neki. Itt fog megerőszakolni.
  Albina ordít:
  A szex lány az szex
  Egy nagy éneklési haladásért!
  És a harcos nevetésben tör ki... És öljük meg újra az összes ellenségünket. Rengeteg energiája van. És teljes izomerő.
  És Alvina hogyan kell ordítani:
  - Zúzzuk a halmokig az ellenséget!
  És a harcos aktívan nevetni kezd! És elképzelte, hogyan mancsolnak a srácai. De finoman szólva is szép.
  Mindjárt itt a március... Egyre jobban süt a nap. A tavasz első napján orosz fiúk mezítláb futnak az olvadt havon. Magukban nevetnek, megfedték az arcukat, és fügét mutatnak a németeknek.
  Úttörők piros nyakkendővel, rövid frizurával, némelyik akár nulláig is. Ugrálva futnak. A mezítláb szinte soha nem fázik. Nagyon durva. A lányok is futnak, szintén cipő nélkül. A rózsaszíntől kerek sarkú csillog a napon. Csodálatos szovjet lányok. Karcsú, sportos, hozzászokott az apró dolgokhoz.
  És mindenki vigyorog és vigyorog a fogára... A tavasz első napja igazi öröm és szomjúság a fényre és az alkotásra!
  És az égen légi csata. Mirabela, ő az első számú szovjet pilóta, aki lelő egy másik német gépet. És mint mindig egy bikinis lányban. Örökké fiatal és soha nem fakul. Ilyen a lelke ereje.
  Mirabela azonban azt is szereti, ha megérintik a férfiak. Ez nagyon tetszik neki. Ezért pilóta... Amikor egy lány meztelen, izmos testét ráncosítja a férfi keze - ez egy igazi élvezet. És remek szórakozás!
  Mirabela leüt egy másik náci autót, és felszisszent:
  - Páncélos kurva vagyok!
  A lány csupasz, kerek sarkával még a vezérlőpultot is üti. Ő gyönyörű. És utánozhatatlan.
  Mirabella el van csavarodva. Agave pedig feléje repül. Végül itt találkozott a két legeredményesebb női harcos-pilóta. Hátulról lőnek egymásra. Távolról próbálják megszerezni. De nem működik túl jól. Mindkét szépség leszáll a lővonalról. És agresszíven kitárták a fogukat. Nos, a nők szukák. Keményen néznek egymás szemébe. Pontosabban fej fej mellett, és lőj újra. A német ME-562 még mindig jobban fel van fegyverezve, mint a MIG-15, és a szovjet járművet lelőtték ...
  De Mirabelának sikerül kilöknie, és repülési pályafutása során először elveszíti a gépet. A legrosszabb az, hogy az ellenséges területre került. És ez rossz. Igen, ilyenek a sors egyedi fordulatai. És 1956. március 1-jén a világ megváltozik, de a Führer uralma a kibernetikus játékban megmarad.
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"