Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ
  Εάν επιτευχθεί το όριο - πηγαίνετε στο χάος!
  Η συνείδηση είναι το πιο ακριβό εμπόρευμα από αυτά που δεν πωλούνται - αν και πολλοί είναι πρόθυμοι να πληρώσουν επιπλέον για να απαλλαγούν από αυτήν την αξία!
  Στην αγάπη, μόνο οι ποιητές δίνουν χρήσιμες συμβουλές!
  Η αγάπη είναι ένα τέτοιο παιχνίδι - πού είναι το τρίτο επιπλέον!
  Πώς διαφέρει η αγάπη από ένα φιλικό πάρτι - ένα τρίτο δεν θα κληθεί ποτέ!
  Ο αριθμός τρία συμβολίζει την αρμονία - αλλά όχι στην οικογενειακή ζωή!
  Η ζήλια είναι ένα αίσθημα κατώτερων ανθρώπων - είναι αδύναμοι στο μυαλό τους, ακόμη και λυπούνται τους φτωχούς!
  Είναι πιο εύκολο να φτιάξεις έναν χιονάνθρωπο στην κόλαση παρά να βρεις έναν ανιδιοτελή ιερέα!
  Τίμιο ποπ like - white damn!
  Η εκκλησία είναι σαν μαγαζί - μην μπαίνεις χωρίς λεφτά!
  Όσο μεγάλη κι αν είναι η γροθιά, οι χειροπέδες θα χωράνε!
  Καλύτερα να χτυπήσεις μια φορά παρά να πεις εκατό φορές!
  Τις περισσότερες φορές εξαργυρώνοντας την αδιαφορία!
  Στο άπληστο στόμα - υπάρχει ένα ρύγχος!
  Αυτός που αγαπά το σεξ, έχει φωτεινό μυαλό και καλή καρδιά - καθώς είναι έτοιμος να μοιραστεί την ευχαρίστηση με έναν σύντροφο!
  Ο πόλεμος είναι το σχολείο της ζωής - ποιο είναι καλύτερο να παραλείψετε!
  Τα περισσότερα θύματα - απαιτεί στρατιωτική τέχνη!
  Ο Χριστός σταυρώθηκε από ιερείς - τα κακά σκυλιά εκτιμούν μόνο ένα ραβδί!
  Η πίστη είναι σίγουρα ελαφριά, αλλά αντί για σκόρο προσελκύει χαρτονομίσματα!
  Αν θέλεις να γίνεις πλούσιος, άνοιξε μια τράπεζα, αν θέλεις να γίνεις ο πιο πλούσιος, δημιούργησε μια διδασκαλία!
  Η φιλοσοφία είναι σαν ένα δίχτυ για να πιάνεις χρυσόψαρο!
  Η πολιτική είναι η τέχνη του δόλου!
  Ένας πολιτικός διαφέρει από έναν δολοφόνο - μόνο από το μέγεθος της αμοιβής!
  Η σκάλα των πτωμάτων πιθανότατα οδηγεί επάνω!
  Ο πόλεμος είναι ένας διαγωνισμός δολοφόνων και ένας δήμιος του ελέους!
  Η πίστη κάνει άλλους πιο αγνούς - άλλους πιο πλούσιους!
  Ένας πολιτικός είναι χειρότερος από τη βότκα - κοστίζει περισσότερο και το κεφάλι σου αρχίζει να σκάει αμέσως.
  Ένας πολιτικός, σαν ιερόδουλη, δουλεύει με τη γλώσσα της, αλλά προσφέρει λιγότερη ευχαρίστηση!
  Ο πολιτικός δίνεται συνεχώς, αλλά δεν ικανοποιεί κανέναν!
  Όμορφα λόγια - ο μανδύας ενός τυράννου!
  Όταν το κράτος μετατρέπεται σε δήμιο, λέγεται ιερή πατρίδα!
  Αν ένας πολιτικός σταυρώνεται πολύ, σημαίνει ότι το χέρι του ψάχνει το πορτοφόλι σου!
  Πολιτικός: Νομιμοποιήθηκε ο πορτοφολέας!
  Η διαφορά μεταξύ πολιτικού και πορτοφολέα είναι ότι ο πρώτος δημιουργεί πολύ περισσότερο θόρυβο κατά τη διάρκεια της κλοπής!
  Η ιστορία του Χριστιανισμού, και μάλιστα οποιασδήποτε θρησκείας, δείχνει ότι δεν υπάρχει καλός φανατισμός!
  Το να αρνείσαι να ακούσεις είναι να σκοτώνεις στην ψυχή!
  Αγαπήστε τον πλησίον σας, όχι τη γυναίκα και το πορτοφόλι του!
  Ο σκλάβος συνήθισε τόσο πολύ το γιακά του που, έχοντας αποκτήσει ελευθερία, άρχισε να ασφυκτιά!
  Οι γροθιές του καλού μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!
  Όποιος σπείρει τους σπόρους της διχόνοιας θα γεννήσει την καταστροφή!
  Αν θέλεις να σώσεις την ψυχή σου, σταύρωσε τον εγωισμό!
  Η διαφορά μεταξύ ενός άδειου πορτοφολιού και μιας άψυχης καρδιάς είναι ότι η τελευταία είναι πιο δύσκολο να κουβαληθεί!
  Υπάρχουν πολλοί θεοί, αλλά δεν υπάρχει κανείς να ξεχύνει την ψυχή!
  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός αστέρα στον ουρανό και ενός ποπ σταρ - στο ότι ένας ποπ σταρ μπορεί να σβήσει με ένα λιθόστρωτο!
  Ο Χριστός αγαπά όλους τους ανθρώπους -ακόμα και με αμαρτίες, και τους περισσότερους από τους σημερινούς του υπηρέτες- μόνο με πορτοφόλια!
  Αν θέλεις να πλησιάσεις τον Θεό, συντόνεψε την απληστία σου!
  Ακόμη και στη φαινομενική αδιαφορία του Παντοδύναμου βρίσκεται η αγάπη - εξάλλου, τα παιδιά θέλουν πρώτα απ 'όλα να ξεφύγουν από τη φροντίδα των γονιών τους!
  Ο Θεός καθυστερεί την τιμωρία του κακού για να δώσει μια ευκαιρία στον αμαρτωλό!
  Το ταλέντο και η εργατικότητα ως σύζυγος γεννούν την επιτυχία μόνο σε ζευγάρια!
  Ακόμα και το μέλι είναι πικρό - αν πνιγείς μέσα του!
  Η εξαπάτηση είναι σαν το κρασί και νοσηρή και γλυκιά και δύσκολο να σταματήσει!
  Η αγάπη είναι σαν ένα βλήμα κατακερματισμού - ραγίζει την καρδιά, κουνάει τον εγκέφαλο, βγάζει τσέπες, πηγαίνει στο πλάι!
  Ο άνθρωπος είναι κατά κάποιο τρόπο ίσος με τον Θεό - ο Παντοδύναμος δημιούργησε το σύμπαν και ο άνθρωπος γέννησε τη βλακεία: και τα δύο είναι άπειρα!
  Η επιτυχία που χτίζει πάνω στο αίμα - περιμένει τη μοίρα ενός μαχαιρωμένου χοίρου. Θα φάνε τους συμπολεμιστές τους - το αποτέλεσμα του θυμού είναι λυπηρό!
  Μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε μια φήμη είναι μια θηλιά στο λαιμό σας! Τέλος πάντων, μην το αφήσετε να πέσει!
  Δεν μπορείτε να ξαπλώνετε κάτω από μια αρκούδα για μεγάλο χρονικό διάστημα - θα σας συντρίψει!
  Μερικές φορές η σύζυγος είναι σαν μαμούθ αντί για κουβέρτα!
  Ένας συγγραφέας που προσπαθεί να θερίσει χαρτονομίσματα - δεν θα σπείρει καλό, αιώνιο!
  Μια χώρα χωρίς νόμο είναι σαν ένα σώμα χωρίς σκελετό! Μόνο για να μην αποστεωθεί - χρειάζονται εκλογές!
  Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα αριστούργημα - ξεχάστε το τέλος!
  Η πιο επιδέξια εξαπάτηση είναι όταν δεν λες ψέματα, αλλά κανείς δεν σε πιστεύει!
  Φυσικά, η ήττα υπόσχεται μεγάλα προβλήματα, αλλά αυτό είναι μόνο μια αντανάκλαση μιας μελλοντικής νίκης!
  Στη μάχη, φέρνει νίκη - ανδρεία και καλή νοημοσύνη.
  Για να νικήσεις, πρέπει πρώτα να δεις πού!
  Ο πρόσκοπος είναι ο σιδεράς της νίκης!
  Κάθε ανόητος μπορεί να σακατέψει - δεν μπορεί να θεραπεύσει κάθε έξυπνος!
  Πολλοί αγενείς δήμιοι - λίγοι γιατροί!
  Σε ποιους οι γιατροί και σε ποιους οι δήμιοι!
  Χωρίς πόνο δεν υπάρχει ανδρεία - χωρίς τόλμη δεν υπάρχει νίκη!
  Οι ιδέες του κομμουνισμού είναι το όριο της βλακείας: αν αναλάβουν να τις εφαρμόσουν ζεστά κεφάλια και κρύες καρδιές!
  Ο κομμουνισμός είναι ελαφρύς, αλλά όσοι είναι πολύ λιπαροί καίγονται!
  Αν δεν έχεις υπομονή, το τραγούδι βοηθάει!
  Οι άνθρωποι είναι σαν το σίδερο - μέχρι να κρυώσει, δώστε του το επιθυμητό σχήμα!
  Εάν θέλετε να γίνετε δημοφιλείς - χρησιμοποιήστε βία πιο συχνά!
  Η βαθμολογία είναι σαν το κολασμένο γρασίδι - μεγαλώνει όταν το ποτίζεις με δάκρυα και αίμα!
  Οι άνθρωποι είναι σαν τα ζιζάνια - όσο πιο πολύ ποδοπατάς, τόσο ψηλότερα απλώνεται!
  Η ενότητα είναι το κλειδί της νίκης!
  Η πειθαρχία είναι εργαλείο νίκης! Το μυαλό παίζει με αυτό!
  Ενότητα, θάρρος, ανιδιοτέλεια - τα κλειδιά για τη νίκη, την ελευθερία, την ευτυχία! Χωρίς πειθαρχία δεν υπάρχει στρατός και χωρίς στρατό δεν μπορεί κανείς να βρει ελευθερία!
  Η εργασία μας έχει κάνει πιο δυνατούς, πολλαπλασιάζεται με το μυαλό θα δώσει ελευθερία, και μαζί με την καλή τύχη θα φέρει την ευτυχία!
  Ο διοικητής είναι σαν την κορυφή μιας πυραμίδας - πρέπει να υπάρχει μόνο μία, διαφορετικά ακόμη και μια τέτοια συμπαγής δομή θα καταρρεύσει!
  Η αρχοντιά της οικογένειας έχει την ίδια σχέση με το θάρρος, όπως το μήκος των μαλλιών με το μυαλό!
  Καμία ανδρεία των προγόνων δεν θα βοηθήσει τον δειλό!
  Μια λεπίδα από το πιο δυνατό ατσάλι σκουριάζει στα χέρια ενός ομιλητή και ενός δειλού!
  Το πιο τρομερό όπλο είναι η Βίβλος στα χέρια ενός αχρείου!
  Ο κύριος πλούτος ενός άνδρα: η ισχύς, είναι επίσης η κύρια αιτία της καταστροφής!
  Το καλύτερο επάγγελμα είναι η πορνεία, συνδυάζεις τις επιχειρήσεις με την ευχαρίστηση και κάθε φορά ένας νέος συνεργάτης - χωρίς ρουτίνα!
  Η γενεαλογία του ήρωα - μπορείτε να καυχηθείτε για έναν αιώνα, αλλά μπήκατε στο πεδίο της μάχης - δειλά ορμάει προς τα πίσω!
  Ένα μπουκάλι βότκα είναι σαν μια χειροβομβίδα - σε γκρεμίζει, γκρεμίζει το μυαλό σου, συνθλίβει το εσωτερικό σου!
  Όταν η καρδιά γεμίζει με έλεος, για κάποιο λόγο το πορτοφόλι είναι άδειο!
  Ένας πραγματικά ελεύθερος άνθρωπος υποτάσσεται σε τρία πράγματα - τη λογική, την αγάπη, τον Θεό!
  Η αγάπη είναι σαν ένα τριαντάφυλλο - δεν ανθίζει για πολύ, αλλά πονάει!
  Ένας δούλος στην ψυχή του είναι υποταγμένος - στα πάθη, στη λαγνεία, στους δούλους του Θεού!
  Η τύχη είναι ασταθής σαν την άμμο - μόνο η επιμέλεια θα τη δέσει με το τσιμέντο!
  Μια κούπα κρασί είναι σαν ωκεανός - αν παρασυρθείς, χάνεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου!
  Οι γυναίκες αγαπούν την ανδρική δύναμη, αλλά όχι στην περίπτωση που τη βιώνουν μόνες τους!
  Η αγάπη είναι σαν μια βάρκα, αν κωπηλατήσεις πολύ γρήγορα θα ανατραπεί και θα βυθιστεί!
  Την κατάλληλη στιγμή εισάγει άρθρο - αποπλάνηση ενηλίκων από μικρούς!
  Δεν μπορείς να βάλεις χειροπέδες στην αγάπη!
  Το φυσικό δεν είναι εγκληματικό!
  Η αγάπη είναι ένα τρυφερό συναίσθημα, αλλά τα πιο χοντρά δεσμά δεν κρατάνε!
  Αν λειτουργούσαν όλοι οι νόμοι, η χώρα θα μετατρεπόταν σε φυλακή όπου στρατολογούνται φρουροί από το εξωτερικό!
  Η αρχή του αναπόφευκτου της τιμωρίας δεν λειτουργεί γιατί δεν μπορείτε να συλλάβετε τον εαυτό σας!
  Οι γιατροί δεν πρέπει να περάσουν από τη διαδρομή με εμπόδια. Μετά από αυτό, τα χέρια θα τρέμουν και η γλώσσα θα κουνιέται και ένα ποτήρι βότκα, σε αντίθεση με το hangover, δεν θα βοηθήσει!
  Δεν υπάρχει τίποτα πιο κουραστικό - πολύωρη αδράνεια!
  Επιστημονική ανακάλυψη: συλλήφθηκε προοδευτικά - ενσωματώθηκε επιθετικά!
  Όχι τόπος σκέψης για προβληματισμό, αλλά τόπος τσακωμών και τρέλας!
  Όλα τα προβλήματα της ανθρωπότητας προέρχονται από τον εγωισμό, η ευημερία είναι δυνατή μόνο με κοινές προσπάθειες!
  Ένα άτομο χωρίς ομάδα είναι σαν μια χόβολη, χωρίς φωτιά - δίνει λίγο φως και γρήγορα σβήνει!
  Η πατρίδα ζεσταίνεται - καλύτερα από μια φωτιά!
  Και το ζώο είναι καλύτερο στο κοπάδι!
  Η λογική δεν πρέπει να υπηρετεί τα ένστικτα - το μυαλό του πόθου!
  Θα γίνει πόλεμος - θα γίνει άθλος!
  Μύες χωρίς μυαλό, αυτό είναι μια χούφτα κρέας - πάνω στο οποίο κλαίει ένα τηγάνι!
  Από τους δύο μονομαχητές, ο ένας είναι ανόητος, ο άλλος είναι σκάρτο!
  Όσο πιο ψηλά πετάει ένας άνθρωπος, τόσο πιο πολύ είναι δυσαρεστημένος με τη θέση του!
  Έμεινε μόνος του, ο σκύλος νοσταλγεί το ραβδί του ιδιοκτήτη!
  Μόνο αυτός έχει φτερά - που το μυαλό του δεν έχει συνηθίσει να σέρνεται!
  Είναι κακό όταν είσαι μόνος σαν σνομπ!
  Είσαι μόνος και οι εχθροί είναι λεγεώνες!
  Ακόμα και έναν ελέφαντα μπορεί να τον φάει ένα ζωύφιο!
  Αν τα σφάλματα δεν είναι ένα εκατομμύριο!
  Ο αρχηγός της χώρας πρέπει να είναι αδελφός με τους ανθρώπους, όχι αδελφός!
  . Είναι πιο εύκολο να βρεις έναν ξηρό βράχο στον ωκεανό παρά μια εφεύρεση που δεν έχει χρησιμοποιηθεί για στρατιωτικούς σκοπούς!
  Νίκη ως γυναίκα - προσελκύει με λαμπρότητα, αλλά τρομάζει σε ένα τίμημα!
  Η φωτιά θεός του πολέμου και όπως οι άλλοι θεοί απαιτεί προσοχή και θυσία!
  Ένα ξίφος, σαν σταγόνα βροχής, θα πέσει και θα σκορπιστεί, και όταν είναι πολλά, θα γεννηθεί η νίκη!
  Απλώς μην τραγουδάτε - για την ειρήνη!
  Η καρδιά μου είναι λυπημένη - το στομάχι μου είναι άδειο!
  Πρώτα το μπολ και μετά οι σκέψεις!
  Η νίκη αξίζει την τιμή!
  Η τιμή είναι μια σχετική έννοια και πρέπει να εφαρμόζεται κυρίως στους στρατιώτες σας!
  Ποιος πίνει πριν τον αγώνα - hangover στον κάτω κόσμο!
  Οι σωλήνες είναι αθόρυβοι, γιατί οι λεπίδες τραγουδούν - ο χάλυβας είναι πιο δυνατός και δυνατότερος από τον χαλκό!
  Στρατός χωρίς διοικητές είναι σαν κοπάδι προβάτων χωρίς βοσκό, αν δεν φάει ένας λύκος, τότε θα τρομάξει!
  Η πτήση είναι περισσότερη ανοησία παρά δειλία! Εξάλλου, οι περισσότεροι στρατιώτες πεθαίνουν όχι στη μάχη, αλλά κατά τη διάρκεια της καταδίωξης!
  Ο πόλεμος είναι σαν ένα παιχνίδι ντόμινο, μόνο σπασμένα κόκαλα δεν μπορούν πλέον να μαζευτούν - η γη κρατάει!
  Η δίωξη μετατρέπει τον πολεμιστή σε δήμιο, τον δειλό σε γενναίο, τον ταπεινό άνθρωπο σε αυθάδη!
  Η φαντασία είναι ένας διαγωνισμός παραλογισμού και παραλογισμού! Ταυτόχρονα, δεν υπάρχει πλέον επιστημονικό και λογικό είδος!
  Στον πόλεμο, όπως σε μια όπερα - ο καθένας τραγουδά το δικό του, μόνο ένας προφήτης μπορεί να είναι κατάσκοπος!
  Οι σύγχρονες γυναίκες συγχωρούν στον άντρα τα πάντα - εκτός από τη φτώχεια!
  Γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ κατασκόπων και προσκόπων;
  Ξέρω! Έχουμε μόνο ανιχνευτές - οι ξένοι έχουν συμπαγείς κατασκόπους!
  Τι είναι καλύτερο με ένα άδειο κεφάλι ή ένα άδειο πορτοφόλι; Φυσικά με άδειο κεφάλι - όχι τόσο αισθητό!
  Το μυαλό είναι ο καλύτερος συλλέκτης πλούτου!
  Μυαλό και τύχη: ένα ερωτευμένο ζευγάρι - γεννήστε επιτυχία, πλούτο, θέση, αλλά γρήγορα διαλύστε!
  Είναι πιο εύκολο για τους περήφανους άντρες να ακούσουν συμβουλές όταν τις δίνει μια γυναίκα - εκτός αν είναι σύζυγος!
  Μια σοφή σύζυγος αξίζει μια περιουσία! Και μια επιχειρηματίας σύζυγος μπορεί να του κάνει μήνυση!
  Ποιος εκτιμά την προσωπικότητα ενός ανθρώπου και ποιος εκτιμά τα μετρητά!
  Η ανθρωπότητα μπορεί να καταστραφεί από δύο πράγματα - τους υπολογιστές και τους επιστήμονες υπολογιστών. Ο πρώτος θα ατροφήσει το μυαλό, ο δεύτερος δεν θα μπορεί να το εκμεταλλευτεί!
  Σύντροφος στον πόλεμο και μια χειροβομβίδα!
  Γενικά, ένα ρόδι που λέει ανέκδοτα είναι σαν ένα αυγό Faberge που χρησιμοποιείται για να σπάει ξηρούς καρπούς!
  Το ταλέντο είναι σαν μια ψυχή: είναι αδύνατο να αφαιρεθεί, αλλά μπορεί να καταστραφεί!
  Η εκδίκηση δεν αξίζει τιμή - η ανταπόδοση της ευπρέπειας!
  Ο φθόνος είναι το μικρόβιο του εγκλήματος, το συμφέρον ποτίζει, η αδράνεια τρέφεται!
  Η τεμπελιά είναι το χειρότερο απ' όλα τα εγκλήματα!
  Είναι καλύτερα να πεθάνεις με ένα σπαθί με αξιοπρέπεια - παρά να ζήσεις ένα βόδι που το οδηγεί ένα μαστίγιο σε ένα στασίδι!
  Στον πόλεμο, το θάρρος μπορεί να νικήσει την πονηριά, αλλά η πονηριά ποτέ δεν μπορεί να νικήσει το θάρρος!
  Ο πόλεμος κάνει τη ζωή τρομερή, και ο θάνατος άξιος και όμορφος!
  Η σεμνότητα είναι μια σπάνια ιδιότητα για έναν διοικητή, αλλά αυτό την κάνει ακόμα πιο πολύτιμη!
  - Το τσακάλι είναι σύμφωνο με τη λέξη κόπρανα!
  Το λιοντάρι έχει μόνο ένα πλεονέκτημα σε σχέση με το τσακάλι - την ικανότητα να πεθαίνει με αξιοπρέπεια!
  Η τεχνική είναι ο δήμιος της ανδρείας!
  -Μα δεν είναι αλήθεια! Στην πραγματικότητα, όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο της τεχνολογίας, τόσο περισσότερη ευφυΐα και επινοητικότητα απαιτείται στο πεδίο της μάχης!
  Εκεί που ξεκινούν τα συμφέροντα της Πατρίδας, τελειώνει η προσωπική ευημερία!
  Η ελευθερία πρέπει να συνδυάζεται με πειθαρχία. Η αναρχία είναι το αντίθετο της ελευθερίας!
  Η δυνατή μνήμη είναι ο καλύτερος μέντορας! Γενικά η ελευθερία μπορεί να κερδηθεί με το σπαθί, αλλά μόνο με τη βοήθεια της λογικής μπορεί να διατηρηθεί!
  - Όταν ένας δυνατός πολεμιστής σώζει έναν άλλον, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τιμή για αυτό!
  Άλλωστε, όταν η ανδρεία καίει στην καρδιά σου, θα σηκώσεις την ασπίδα σου για την υπεράσπιση των σκλάβων!
  Η κακία ενός κάθαρμα δεν αποτελεί δικαιολογία για έναν έντιμο, αφού η παρουσία βρωμιάς δεν δικαιολογεί έναν βρώμικο!
  Η αγάπη δεν είναι ποτέ φθηνή - ειδικά αν πληρώνεις όχι με το πορτοφόλι σου, αλλά με την ψυχή σου!
  Το μόνο που μπορεί να δικαιολογήσει το χυμένο αίμα είναι αν τα δάκρυα σταματήσουν να κυλούν ως αποτέλεσμα!
  Αυτοί που υπηρετούν για χρήματα δεν θα μπορέσουν ποτέ να ταιριάξουν στη μάχη με αυτούς που οδηγούνται από μια γενναία καρδιά και την επιθυμία για ελευθερία!
  Το δάκρυ ενός παιδιού είναι επικίνδυνο γιατί μετατρέπεται σε λυσσασμένο ρυάκι που ξεβράζει πολιτισμούς!
  Η θέση του διοικητή δεν είναι επιπλέον κολλήσεις, αλλά επιπλέον ευθύνη και βαρύ φορτίο!
  Δεν είναι γνωστό τι είναι πιο σημαντικό - να ταΐσεις όλους τους πεινασμένους ή να σκουπίσεις ένα δάκρυ για ένα παιδί!
  Ο χρυσός είναι πιο μαλακός από το ατσάλι, αλλά μάλλον χτυπάει την καρδιά!
  Δεν είναι το όπλο που κάνει τον στρατιώτη δυνατό, αλλά το όπλο του στρατιώτη!
  Μια πολύ μεγάλη συζήτηση με ένα πολυβόλο οδηγεί στο γεγονός ότι αρχίζει να πυροβολεί στο αυτί!
  Το σεξ είναι το πιο καταστροφικό όπλο, ιδιαίτερα επικίνδυνο λόγω της διαθεσιμότητάς του!
  Η αποτελεσματικότητα οποιουδήποτε όπλου εξαρτάται από το επιλεγμένο θύμα, και ακόμη περισσότερο στο σεξ!
  Το σεξ είναι το πιο ανθρώπινο όπλο, σε αντίθεση με άλλα θανατηφόρα όπλα, δίνει ζωή!
  Η αγάπη σπάνια σκοτώνει, αλλά συχνά πονάει!
  Όποιος κοιτάζει για πολλή ώρα ένα γυμνό στήθος, ξεχνά τα περιγράμματα του εθνόσημου!
  Καλύτερα ένα ποδήλατο με πετάλια παρά μια Mercedes χωρίς κινητήρα!
  Ένα παλιό όπλο είναι σαν δεκανίκι, αξιόπιστο, αλλά χωρίς ελιγμό!
  Το περπάτημα δεν είναι πιο γρήγορο, αλλά φθηνότερο - θα εξοικονομήσετε ιδιαίτερα τους γιατρούς!
  Το χρήμα είναι σαν καθαρτικό - η ειλικρίνεια και το θάρρος τα αφήνουν έναν άνθρωπο!
  Καλύτερα να χάσεις μια μέρα σκάουτινγκ παρά να πεθάνεις σε ένα δευτερόλεπτο!
  Στον πόλεμο, η βιασύνη είναι ένα τρέξιμο στον τάφο!
  Οι περισσότεροι κρατούμενοι είναι πολύ πιο λαμπεροί στην ψυχή και πιο καθαροί στην καρδιά από αυτούς που τους φυλάνε! Η αλυσίδα δεν μπορεί να είναι πιο ηθική από τον κρατούμενο!
  Ένα μικρό σώμα είναι σαν ένα κοφτερό μαχαίρι, μόνο που δεν μπορεί να ακονιστεί!
  Τα γυναικεία δάκρυα είναι καλύτερα από τα μαργαριτάρια, κάθε σταγόνα είναι ένα χρυσό νόμισμα!
  Ένα πέτρινο τσεκούρι και η ατομική ενέργεια πρέπει να συνδέονται με μια καλή καρδιά!
  Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι για τη φτώχεια αν έχεις πλούσια ψυχή και χρυσή καρδιά!
  Η πρόοδος καλύπτει τη δεισιδαιμονία!
  Η ακρίβεια της ευγένειας του δολοφόνου και η αλαζονεία του δανειστή!
  Ένας φρουρός δεν κοστίζει περισσότερο από ένα σκιάχτρο κήπου!
  Σε έναν πόλεμο, το να γεμίζεις έναν διοικητή ισοδυναμεί με νίκη!
  Ένας ημιτελής εχθρός είναι σαν μια αρρώστια χωρίς θεραπεία - περιμένετε επιπλοκές!
  Η ευγενής σοφία είναι σαν το ακριβό κρασί - είναι καλύτερα να την κρύβεις από τα κατώτερα!
  Εάν ρίξετε δύο νομίσματα, πρώτα απ 'όλα, σηκώστε όχι αυτό που είναι μεγαλύτερο, αλλά αυτό που είναι πιο ακριβό! Δώστε τα υπόλοιπα στους φτωχούς!
  Η ήττα είναι πάντα θλίψη, εκτός κι αν δώσεις στη θάλασσα χρήματα για αντάλλαγμα!
  Μόνο ένας αδιόρθωτος ρομαντικός χαίρεται να πεθάνει στα χέρια μιας υπέροχης κυρίας!
  Ο πραγματιστής προτιμά να γεννήσει μια νέα ζωή!
  Το θάρρος μπορεί να αντισταθμίσει την ανεπαρκή εκπαίδευση, αλλά η εκπαίδευση ποτέ δεν αντισταθμίζει το θάρρος!
  Το ταλέντο μπορεί να αντικαταστήσει την εκπαίδευση, αλλά η εκπαίδευση δεν θα αντικαταστήσει ποτέ το ταλέντο!
  Ενθουσιασμός και οργή, αυτά είναι απλώς προσθέσεις ανδρείας και θάρρους!
  Καλή τύχη, σαν μέλισσα, σίγουρα θα πετάξει εκεί που ωριμάζει το νέκταρ της σοφίας και της επιμέλειας!
  Το σκουλήκι, σε αντίθεση με τον αετό, εξαφανίζεται εύκολα. Το χαμηλό είναι πάντα κρυμμένο, και το υψηλό είναι ευάλωτο!
  Δεν είναι τόσο η αλυσίδα που κρατά στη σκλαβιά, αλλά ο φόβος - η αδυναμία τουλάχιστον ενός κρίκου δίνει κουράγιο!
  Είναι τιμή να πεθαίνεις για την Πατρίδα, τη Γυναίκα, τους Γονείς, αλλά είναι ακόμα καλύτερο να ζεις για αυτό!
  Στον πόλεμο, είναι πιο εύκολο να αποκτήσεις ένα πλεονέκτημα παρά να το συνειδητοποιήσεις! Το τελευταίο μοιάζει με το κυνήγι για μύγες που έχουν κολλήσει γύρω από ένα νικημένο λιοντάρι!
  Η γλώσσα, παρά το μικρό της μέγεθος, είναι το πιο δυνατό μέλος του σώματος. Κινεί στρατιές εκατομμυρίων και ηρεμεί το μωρό. Ικανός να καταστρέψει και να σώσει.
  Ένας μαχητής χωρίς πληγή είναι σαν πλούσιος χωρίς τσέπη!
  Ένας άντρας χρειάζεται δύναμη για να ζήσει και μια γυναίκα για να επιβιώσει!
  Ανάμεσα στα πρόβατα, ακόμη και ένα κριάρι μπορεί να σηκωθεί, αλλά προσπαθήστε να γίνετε ηγέτης ανάμεσα στις λέαινες!
  Η ζωή είναι πολύ πολύτιμη για να ανταλλάσσεται!
  Το ατσάλι είναι αιχμηρό, αλλά η γλώσσα μιας γυναίκας είναι πολύ πιο αιχμηρή!
  Ενεργήστε με τόλμη αν δεν μπορείτε επιδέξια!
  Προσθέστε έναν πολίτη στο απόσπασμα, αφαιρώ εξίσου δύο στρατιώτες!
  Ένας ερασιτέχνης με τη βλακεία του θα μπλοκάρει το όφελος δέκα ειδικών!
  Μια μεγάλη οικογένεια είναι παράδεισος για την καρδιά, καθαρτήριο για το πορτοφόλι, κόλαση για τους εχθρούς!
  Η αποσυναρμολόγηση ενός κλουβιού είναι μερικές φορές πιο δύσκολη από το να απομακρύνεις έναν σκληρό ιδιοκτήτη!
  Για τον ρωσικό λαό, η βότκα είναι χειρότερη από μια ντουζίνα Χίτλερ!
  Το όνειρο προδίδει την πραγματικότητα!
  Θα υπήρχε λόγος να σκοτώσεις, αλλά πάντα να φοράς το μπαούλο!
  Η βότκα είναι νομιμοποιημένος τρομοκράτης!
  Το αλκοόλ είναι ο μεγαλύτερος κατά συρροή δολοφόνος! Ας πιούμε λοιπόν, αλλά για να μας σκοτώσουν μόνο με αλκοόλ!
  Όσο μικρό κι αν είναι το ηλεκτρονικό τσιπ, αλλά ένας ιεροκήρυκας σκαρφάλωσε σε αυτό με τεντωμένο χέρι!
  Το αυτόματο είναι το καλύτερο επιχείρημα για μετάνοια!
  Ένας αληθινός άντρας πρέπει να είναι τολμηρός σε έναν καυγά, διεκδικητικός στην αγάπη, πνευματώδης σε μια διαμάχη!
  Η ημιτελής βότκα, όπως μια ανικανοποίητη σύζυγος, ο πονοκέφαλος δεν μπορεί να αποφευχθεί, οπότε καλύτερα να υποκύψετε!
  Ο πόλεμος είναι το πιο συναρπαστικό παιχνίδι, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι απεριόριστος, αλλά συνεχώς μειώνεται!
  Στον πόλεμο, σε αντίθεση με την πυγμαχία, η νίκη στους πόντους μοιάζει με προδοσία, αλλά ο δικαστής δεν δωροδοκείται!
  Το σκάκι είναι λογική και ποίηση ενσαρκωμένη σε απλά κομμάτια!
  Η ελευθερία είναι σαν διεφθαρμένο κορίτσι, μόνο που την πληρώνουν όχι με χρήματα, αλλά με αίμα!
  Η νεότητα είναι η αδερφή της αλαζονείας, η αλαζονεία είναι η αδερφή του θάρρους, αλλά μόνο συνδέοντας με την εμπειρία ενός γέρου μπορεί να γεννηθεί η νίκη!
  Όταν ο διοικητής έχει φωτεινό κεφάλι, σκοτεινιάζει στα μάτια του εχθρού!
  Η αίσθηση του χρόνου είναι αναπόσπαστο προσόν ενός διοικητή, δεν είναι τυχαίο που ο λεπτοδείκτης έχει κοφτερό άκρο, χτυπά πιο δυνατά από τον ακονισμένο δαμασκηνό χάλυβα!
  Η ευχαρίστηση και ο πόνος είναι αντίθετα, αλλά για κάποιους, η πρόκληση πόνου είναι η ύψιστη ευχαρίστηση!
  Ο πόλεμος και το σεξ είναι απόλαυση, αλλά όχι σε μείγμα, πολύ θανατηφόρο πινέλο!
  Όσο πιο παχύ είναι το κομμάτι στην παγίδα, τόσο πιο αιχμηρά πρέπει να είναι τα δόντια!
  Είναι πιο δύσκολο να προλάβεις έναν λαγό παρά να σκοτώσεις ένα μαμούθ!
  Σκοτώνοντας όμορφα, δημιουργείς αιματηρές νεκρές φύσεις, μόνο οι γνώστες πηγαίνουν στον τάφο πολύ γρήγορα!
  Η μετριοπάθεια είναι καλή ποιότητα, αν δεν ισχύει για το εισόδημα! Ένα βαρύ πορτοφόλι είναι πάντα ελαφρύ!
  Όταν μια γυναίκα λέει την αλήθεια, το πάθος αρχίζει να ξεθωριάζει και όταν λέει ψέματα, η προδοσία ανθίζει!
  Οι απαλές αγκαλιές ασφυκτιούν πιο δυνατά, δεν υπάρχει τίποτα πιο αδυσώπητο από μια στοργική θηλιά!
  Το χρέος είναι βαρύ φορτίο, ειδικά αν δεν υπάρχει τίποτα να πληρώσεις εκτός από τη ζωή. Δεν μπορείς να το δανειστείς με τη σειρά σου!
  Ο ύπνος του θανάτου είναι ο βαθύτερος, αλλά όχι ο πιο γλυκός, ειδικά για αυτούς που έχουν αμαρτήσει!
  Το κυνήγι είναι το στεφάνι της νίκης και χωρίς στέμμα δεν υπάρχει νικηφόρο τέλος!
  Όποιος μείνει πίσω θα προλαβαίνει με ένα χτύπημα καρδιάς για μια ζωή!
  Ένας άπυρος στρατιώτης, όπως το πράσινο κρασί, θα αποκτήσει δύναμη με τις μάχες, αλλά ένας διοικητής που δεν θέλει να μάθει είναι σαν την κοπριά - δεν θα ωριμάσει, αλλά μόνο θα ωριμάσει!
  Ένας κακός διοικητής καταφέρνει να σώσει το δέρμα του, ένας καλός σώζει τους στρατιώτες του από το θάνατο!
  Το ντεμπούτο στη μάχη είναι σημαντικό γιατί, έχοντας χάσει, δεν θα μιλήσετε για encore!
  Αν πεθάνει σύντροφος, μη στενοχωριέσαι, ο παράδεισος έχει πλουτίσει με καλό άνθρωπο!
  Κι αν είναι κακό; Τότε έγινε πιο εύκολο για τους ζωντανούς στη γη.
  Η αλήθεια είναι μία, αλλά υπάρχουν πολλές θρησκείες, που σημαίνει ότι ένας πιστός έχει περισσότερες πιθανότητες να κάνει λάθος από έναν άθεο!
  Ένας άθεος κι αν έχει δίκιο, η αλήθεια του δεν θα του αποφέρει κέρδος, αλλά ο πιστός, ακόμα κι αν κάνει λάθος, θα λάβει μια ευτυχισμένη ζωή και έναν αξιοπρεπή θάνατο!
  Το να γίνεις άθεος είναι σαν να κλέβεις την ψυχή σου!
  Η πίστη είναι σαν το ρούχο, είναι δύσκολο να φορεθεί και δεν μπορείς να είσαι γυμνός! Μπορείτε να το αλλάξετε μόνο με το πλύσιμο, και επιλέγοντας ένα μοντέρνο στυλ! Γενικά, η θρησκεία, όπως και η γυναίκα, ενοχλεί και είναι τρομακτικό να αλλάξεις!
  Η πίστη ως γουδοχέρι είναι μόνο μία και μόνο οι ανόητοι γελούν μαζί της!
  Ευτυχία είναι ένας επιλεκτικός γαμπρός που πάει για ζευγάρι μόνο με ελευθερία!
  Τι θέλετε να βάλετε ένα φίδι στην καρδιά σας - ανοίξτε την πόρτα στον κάτω κόσμο!
  Κι αυτό γιατί μια αξίνα και τα μυώδη χέρια χρειάζονται κεφάλι!
  Ο διοικητής μοιάζει με ηθοποιό, μόνο οι επαναλήψεις για ένα encore break όχι χειροκροτήματα, αλλά χαστούκια στο πρόσωπο, οδηγώντας στο έδαφος!
  Η αγάπη είναι σαν σύννεφο, υποκείμενο σε ιδιοτροπίες και χύνει δάκρυα!
  Το έλεος είναι χαρακτηριστικό του δυνατού, η σκληρότητα γεννιέται από την ανασφάλεια και η ανασφάλεια είναι αδυναμία!
  Η τιμωρία του κακού είναι το πολυτιμότερο είδος καλού, απαιτεί πνευματική αγνότητα και σθένος!
  Η αποφασιστικότητα είναι αναπόσπαστο προσόν του ηγεμόνα, η δειλία καταστρέφει τα κράτη και αφήνει τους λαούς ορφανούς!
  Ποιου ο blaster θα ούρλιαζε, αλλά ο δικός σας θα ήταν σιωπηλός!
  Η αγάπη απαιτεί θυσίες, όχι λιγότερο από μίσος!
  - Η θρησκεία καταρχήν πρέπει να είναι ηθική, να διδάσκει την καλοσύνη και την υπακοή! Απλά μην μετατρέπεις τους ανθρώπους σε αγέλη και τους απογαλακτίζεις να σκεφτούν!
  Η επανάσταση δεν πρέπει να αλλάξει το είδος της σκλαβιάς, στόχος της είναι η πνευματική ελευθερία με μια ενιαία στάση - να κάνει το καλό!
  Τίποτα δεν ενώνει την ανθρωπότητα όπως μια αληθινή θρησκεία που βασίζεται στην καλοσύνη και την κοινή λογική!
  - Μόνο η τελική νίκη της υψηλότερης αλήθειας μπορεί να δικαιολογήσει ένα ψέμα! Ακριβώς όπως η υπόθεση της ειρήνης απαιτεί βία, είναι πιο εύκολο να νικήσεις ένα ξίφος με ένα σπαθί παρά με μια ασπίδα!
  - Η αλήθεια είναι πάντα μειοψηφία, και η μειοψηφία μπορεί να κερδίσει μόνο με τη βοήθεια της εξυπνάδας και της πονηριάς! Αυτό σημαίνει πονηριά και εξυπνάδα, αληθινοί σύντροφοι της αλήθειας!
  Ο σκλάβος είναι πρώτα απ' όλα δειλός, φοβάται μην χάσει την αλυσίδα του!
  Ο τύραννος έχει τρεις ιδιότητες εντόμων: το τσίμπημα του σκορπιού, τα πόδια μιας κολλώδους μύγας, τον ιστό ενός αιμοβόρου, αλλά δεν προορίζεται να γίνει φτερωτός!
  Η ομορφιά της ψυχής, η αγνότητα της καρδιάς, η δύναμη της αγάπης - δεν πρέπει να μολύνονται από υπερβολική ανταπόδοση!
  Αν έχεις δίκιο, η δικαιοσύνη δικαιολογεί τη σκληρότητα, αλλά μόνο στο βαθμό που δεν μετατρέπει το θύμα σε δήμιο!
  Το πιο πολύτιμο προσόν ενός διοικητή είναι να αποδέχεται την ήττα με αξιοπρέπεια και να μαθαίνει από αυτήν!
  Στο σύγχρονο πόλεμο, όποιος πετάει κερδίζει, και ό,τι σέρνεται χτυπιέται από τον εχθρό!
  Η προσβολή είναι το όπλο του αχρείου και του δειλού, στην προσπάθεια του να ταπεινώσει τους άλλους, χαμηλώνει τον εαυτό του!
  Μόνο οι νεκροί δεν κάνουν λάθος, εκτός αν φυσικά μετρήσετε την τοποθεσία του παραδείσου!
  Η πρακτική είναι η μητέρα της ικανότητας, σύμμαχος με το ταλέντο!
  Όσοι θέλουν να μάθουν θα ωφεληθούν περισσότερο από την ήττα - παρά οι αυτοικανοποιημένοι αλαζόνες από τη νίκη!
  Είναι καλύτερα να πεθάνεις όμορφα παρά να ζεις άσχημα!
  Για έναν τεμπέλη, όλες οι ώρες είναι κακές, εκτός από τον ύπνο!
  Στον πόλεμο, η πρόωρη χαρά είναι η αδερφή της προδοσίας!
  Η πιο τέλεια λεπίδα - τα λοξά χέρια χαλάνε!
  Ο χρόνος στον πόλεμο είναι σαν το νερό, φθείρει την καλοσύνη και την ανθρωπιά!
  Ένας πολεμιστής που κάθεται σε ενέδρα είναι σαν ληστής, μόνο που θέλει να πάρει τη ζωή του, όχι ένα πορτοφόλι.
  Για έναν καλό διοικητή, το να σώσεις τους δικούς σου είναι πιο σημαντικό από το να σκοτώσεις αγνώστους!
  Μεγάλος αριθμός τυμβωρύχων ικανοτήτων και ανδρείας! Αν θέλεις να γίνεις ήρωας, μην περπατάς με πραότητα!
  Το ψέμα είναι σαν το φίδι στη θέση ενός φύλακα - μόλις δαγκώσει τον εχθρό, το επόμενο σίγουρα θα σας τσιμπήσει σε αδύναμο σημείο!
  Ένας ιππότης μπορεί να παραχωρήσει τα πάντα σε μια κυρία, εκτός από το δικαίωμα να πεθάνει πρώτα!
  Ένας Ρώσος στρατιώτης μπορεί να σκοτωθεί, αλλά όχι να νικηθεί!
  Ο γίγαντας δεν είναι αυτός που είναι μεγάλος στην ανάπτυξη, αλλά που έχει το εύρος της σκέψης, στον ουρανό!
  Η βία γεννά την εξωτερική υπακοή και πυροδοτεί την εξέγερση στην ψυχή!
  Η αιχμαλωσία είναι σαν ένα καυτό σφυρήλατο, σκληραίνει αν μετά από αυτήν βουτήξεις στο παγωμένο ρεύμα της απελευθέρωσης!
  Η δικαιοσύνη μερικές φορές είναι σκληρή, αλλά πάντα πιο ήπια από την αυθαιρεσία!
  Η πονηριά του πολέμου δεν είναι αντίθετη με την τιμή, παρά μόνο όταν στρέφεται εναντίον σου!
  Στον πόλεμο, η αμέλεια είναι σαν την πίσσα στο μέλι, μόνο αιμορραγεί!
  Ο ελιγμός αποφυγής θυμίζει γάντζο, όχι μόνο στη μορφή, αλλά και στο αποτέλεσμα!
  Όσο δυνατά κι αν είναι τα χέρια, χωρίς κεφάλι δεν αξίζουν περισσότερο από ένα μανεκέν!
  Η εφευρετικότητα μπορεί να συγκριθεί με ένα τρίτο χέρι, μόνο με πολύ μεγαλύτερη κούνια!
  Η επανάσταση αιμορραγεί, που οδηγεί στη βελτίωση του λαού, διώχνει το λίπος, που ανανεώνει την ελίτ!
  Τα μεγαλύτερα μερίσματα από επενδύσεις θα πάρουν όσοι δεν φείδονται μητρικού γάλακτος για παιδιά!
  Ψέματα για τα καλά, αυτή είναι η αλήθεια, ειπωμένη με νέο τρόπο!
  Μια γυναίκα είναι ένας θησαυρός που μπορεί να δωροδοκήσει τους πιο πλούσιους και ένα όπλο που μπορεί να καταρρίψει τους πιο δυνατούς!
  Τα προβλήματα είναι μια αιώνια έννοια, ακόμα και ο θάνατος τα μετατοπίζει μόνο στους συγγενείς του νεκρού!
  Η ευτυχία είναι ένα λουλούδι που γονιμοποιείται με κόκαλα και ποτίζεται με αίμα!
  - Το θεμέλιο, ανακατεμένο με αίμα, είναι πολύ ασταθές, άρα μόνο σε ζωντανό σώμα το αίμα έχει δύναμη!
  Όλα υπόκεινται σε αλλαγές, εκτός από το αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος!
  Είναι κακό να χάσεις τη ζωή, αλλά πολύ χειρότερο να χάσεις την αθανασία!
  Είναι καλύτερα να πετάς για μια ώρα παρά να σέρνεσαι για εκατό χρόνια!
  Η δύναμη είναι συνώνυμη με την ελευθερία, η ελευθερία είναι συνώνυμη με το καθήκον, το καθήκον απαιτεί αυτοθυσία και απάρνηση!
  Ένας ήρωας με αδύναμο κεφάλι διαφέρει από ένα μανεκέν στο ότι σακατεύει τον εαυτό του!
  Η ψυχολογία είναι το κλειδί της νίκης, απλά πρέπει να μπορείς να επιλέξεις τη σωστή κλειδαριά!
  Η καρδιά δεν στέλνεται στη νοημοσύνη και το κεφάλι δεν κόβεται!
  Η ταχύτητα γεννά τη νίκη, η ταχύτητα φέρνει καλή τύχη, η ταχύτητα είναι η δεύτερη ευτυχία!
  Η ταχύτητα γεννά τη νίκη, η ταχύτητα φέρνει καλή τύχη, η ταχύτητα είναι η δεύτερη ευτυχία!
  Η παγωμένη πνοή του θανάτου κάνει την καρδιά να τρέμει, και στρίβει τα σπλάχνα ενός δειλού. Αλλά γενναίος από την εγγύτητα μιας αποστεωμένης ηλικιωμένης γυναίκας με ένα ακονισμένο δρεπάνι: αποκτά οξύτητα αντίδρασης, ψυχραιμία σε έναν αγώνα, απαλλαγή από το περιττό λίπος!
  Η ιδιοσυγκρασία στις γυναίκες συχνά συνυπάρχει με τη σεμνότητα - όπως και το θάρρος στους άνδρες!
  Η τεχνική είναι μια έννοια διπλής όψης - δεν ανέχεται τη βλακεία!
  Το πιο γλυκό φρούτο είναι το πιο δύσκολο να μαζευτεί!
  Η απερισκεψία είναι το αντίθετο του θάρρους, το θάρρος και ο λογισμός μόνο σε ζευγάρια θα γεννήσει τη νίκη! Ένα ποτήρι νίκη είναι σαν ένα μπουκάλι βότκα, για να μην υπάρχουν προβλήματα, θέλει τρία άτομα: Καλή τύχη, εξυπνάδα και κουράγιο!
  Ο θάνατος δεν είναι προσωρινός, αλλά η ζωή είναι μόνιμη!
  Δεν υπάρχει τέτοια θρησκεία ότι η λογική εξήγηση της υπάρχουσας κατάστασης πραγμάτων και η παρουσία της λογικής!
  Εδώ είναι σωστό, αλλά το ίδιο το ανθρώπινο μυαλό δεν είναι το πιο λογικό στον κόσμο μας. Μερικές φορές μάλιστα φαίνεται ότι τίποτα δεν είναι πιο παράλογο από τη λογική!
  Ο πόλεμος χωρίς αίμα είναι σαν τη ζωή χωρίς πόνο!
  Η ικανότητα να επιβιώνεις μόνος σου είναι πιο σημαντική για έναν πολεμιστή από το να σκοτώνει τον εχθρό! Κάθε πόλεμος τελειώνει με ειρήνη και η ζωή τελειώνει σε κηδεία!
  Η αγάπη ενός εφήβου είναι σαν το γυαλί: πολύ εύθραυστο, σπάει εύκολα και πονάει!
  Ένας σκλάβος και ένας βασιλιάς βγαίνουν από την ίδια μήτρα, αν είναι το ίδιο πριν τη γέννηση, τότε γιατί να μην είναι ίσοι μετά!
  Η επιστημονική πρόοδος χωρίς την ανάπτυξη της ηθικής ισοδυναμεί με προσπάθεια να καπνίσεις από πυρηνική έκρηξη!
  Αμέλεια στον πόλεμο, μητέρα του εγκλήματος και αδερφή της προδοσίας!
  , Το ψωμί του πολέμου είναι το πιο πικρό: εμποτισμένο με αίμα αδελφών και δάκρυα μητέρων!
  Το να γεννάς παιδιά είναι πολύ πιο ευχάριστο από το να γεννάς πτώματα - αν και και τα δύο απαιτούν δεξιοτεχνία και ενθουσιασμό!
  Η υποδούλωση ξεκινά όχι η επιθυμία για μάθηση και σκέψη!
  Τα σοφά λόγια είναι καλά - οι καλές πράξεις είναι καλύτερες!
  Η ζωή είναι πάντα λαμπρή και ο θάνατος μέτριος!
  Η επιστήμη δεν είναι το παν, τα πιο προηγμένα όπλα απαιτούν επιδέξια χέρια και ευέλικτο μυαλό! Το πνεύμα κατακτά την ύλη!
  Κάθε στιγμή παύει να είναι απολαυστική, μόλις παγώσει, παγώνει σαν πάγος!
  Η κίνηση είναι αληθινή ευτυχία!
  Η πατρίδα είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχει ένας άνθρωπος, χωρίς αυτήν η ζωή δεν έχει νόημα!
  Άνθρωπος χωρίς πατρίδα είναι σαν σώμα χωρίς ψυχή!
  Η θρησκεία είναι η παρηγοριά των αδύναμων - οι όποιες συμφορές φαίνονται ασήμαντες αν είναι προσωρινές!
  Αν η τεχνική είναι ο φύλακας άγγελος, τότε το μαχητικό πνεύμα είναι ο θεός του πολέμου!
  Είναι πιο εύκολο να σηκώσεις τον ωκεανό με μια κουταλιά της σούπας παρά να μαλώσεις με έναν άθεο!
  Ο υπολογιστής σαν κορίτσι αγαπά νέους και πεισματάρηδες!
  Ο θάνατος διαφέρει από την αγαπημένη στο ότι προσπαθούν πάντα να αναβάλουν τη συνάντηση μαζί της!
  Ο θάνατος διαφέρει από την αγαπημένη στο ότι έρχεται πάντα τη λάθος στιγμή, αλλά κανείς δεν την κατηγορεί που άργησε!
  Ποιος σώζει την ασφάλεια - πήγαινε σπασμένος σε μια κηδεία!
  Ένας καλοθρεμμένος στρατός είναι το κλειδί για την ευημερία!
  Στον πόλεμο, η καλή προετοιμασία είναι σαν τον αέρα στους πνεύμονες, ένα κακό μείγμα αερίων σακατεύει και σκοτώνει!
  Όταν ένα άτομο δίνει τεχνητά στον εαυτό του μια τρομερή εμφάνιση, αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι πνευματικής αδυναμίας.
  Ένας τρομερός λύκος με ρούχα προβάτου, όχι ένα πρόβατο με ρούχα λύκου!
  Για έναν άντρα, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τη στρατιωτική τέχνη - είναι συνώνυμο μιας άξιας ύπαρξης! Ο θάνατος μιας τίγρης είναι καλύτερος από τη ζωή ενός σκύλου!
  Ο θάνατος στον πόλεμο δικαιολογείται μόνο όταν ο εχθρός τον αγοράζει σε υπερβολική τιμή και το να δίνεις δώρα στον εχθρό ισοδυναμεί με προδοσία.
  Ο αναγνωρισμένος εχθρός έχει σχεδόν ηττηθεί, απλά δεν χρειάζεται να αφήσετε τις πιθανότητες να πάνε στον άνεμο μόνοι σας!
  Το πτώμα ενός εχθρού είναι ακριβό, αλλά ένα ζωντανό θα κοστίζει ακόμα περισσότερο!
  Νικητής ποιότητας Stealth!
  Γενικά η ζωή χωρίς δυσκολίες είναι σαν τη σούπα χωρίς καρύκευμα, τα πολλά -πίκρα, όχι- δεν σκαρφαλώνουν στο λαιμό!
  Οι άντρες πρέπει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους να σκοτώσουν και να σώσουν κάποιον! Και αν ο πρώτος είναι τυχερός, τότε ο δεύτερος είναι ένα απαραίτητο τεστ θάρρους!
  Ο υπολογιστής είναι καλύτερος από την ατομική βόμβα, είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να κατακτήσεις τα έθνη και να τα κάνεις να δουλέψουν για τον νικητή! Άλλωστε δεν φοβάμαι τους πειρασμούς! Οποιαδήποτε πίστη τότε αξίζει κάτι αν ξέρει να υπερασπίζεται τον εαυτό της!
  Στη νεότητα, το αίμα κυλά πιο γρήγορα, και ο "μπόουλερ" μαγειρεύει πιο ζεστός!
  Ένας αργός γάιδαρος, χειρότερος και από γουρούνι, βρωμάει, αλλά δεν δίνει κρέας!
  Αυτόματη πυρκαγιά και ο βρυχηθμός μιας οβίδας - το καλύτερο από όλα νικούν μια καλή ανάμνηση!
  Πίστη χωρίς στοιχεία: ότι ένα γεράκι, χωρίς φτερά, μπορεί να χαράξει, αλλά δεν θα το αφήσει να πετάξει στα ύψη!
  Η θρησκευτική συζήτηση είναι η πιο άκαρπη - αφού και οι δύο που μαλώνουν δεν έχουν ιδέα για το θέμα για το οποίο μαλώνουν!
  Στον αγώνα μεταξύ επιστημονικής και τεχνολογικής προόδου και ηθικής, η τελευταία είναι καταδικασμένη να είναι αουτσάιντερ! Αν και η ανθρωπότητα κινδυνεύει να πέσει στην άβυσσο μεταξύ επιστήμης και ηθικής!
  Όποιος αποταμιεύει από την επιστήμη ληστεύει τους απογόνους του και όποιος ληστεύει τους απογόνους του θα παραμείνει για πάντα ζητιάνος!
  Με το να ληστεύεις απογόνους, μπορείς να κάνεις κεφάλαιο, αλλά δεν μπορείς να πλουτίσεις!
  ! Η πολιτική είναι μια βρώμικη δουλειά που γίνεται με καθαρά κοστούμια!
  Η αλήθεια είναι πάντα πολύπλευρη, αλλά το λάθος είναι ομοιόμορφο!
  Η ομορφιά είναι μια διαλεκτική έννοια - μόνο η ασχήμια είναι καθολική!
  Τα σύγχρονα όπλα, σε αντίθεση με το κρασί, αγαπούν τη νεολαία!
  Φύλαξε τον εχθρό, τι να κάτσει σε ένα στιλέτο - ο χάλυβας δεν γνωρίζει το αίσθημα της ενσυναίσθησης!
  Το καλύτερο όπλο είναι η εφευρετικότητα, δεν απαιτεί κόστος, αλλά είναι ακριβό!
  Όταν τα πτώματα είναι περισσότερα από ένα, μετατρέπονται από τραγωδία σε επιπλέον!
  Ο φόνος είναι σαν να χάνεις την παρθενιά σου για πρώτη φορά και πονάει, μετά με κάθε νέα πράξη όλο και περισσότερη ευχαρίστηση!
  Κακός εκείνος ο πρόσκοπος που δεν μπορεί να προβλέψει διέξοδο σε περίπτωση αποτυχίας!
  Σε οποιονδήποτε άλλο τομέα, ένα λάθος μπορεί να κοστίσει ζωή, υγεία και μόνο με την αυταπάτη στη θρησκεία, κινδυνεύετε να χάσετε την αθανασία!
  Το θηρίο έχει κυνόδοντες, ο άνθρωπος έχει όπλο, το ζώο βασίζεται στους μύες και ο άνθρωπος στο μυαλό! Οι δοκιμές θαμπώνουν τα δόντια, αλλά ακονίζουν το μυαλό - επομένως το μυαλό είναι αθάνατο, η πρόοδος, όπως μια μηχανή αέναης κίνησης, θα οδηγήσει στην ευημερία!
  Ακόμα και οι πιο τρομερές ειδήσεις από επαναλαμβανόμενες επαναλήψεις γίνονται συνηθισμένες!
  Όταν ένας πράκτορας εργάζεται για δύο νοημοσύνη, κολλώντας ένα παιδί που προσπαθεί να βάλει δύο θηλές στο στόμα του, κινδυνεύει να σκίσει το στόμα του!
  Η κίνηση είναι η βροχή κάτω από την οποία φυτρώνουν τα άνθη της υγείας και η σκαπάνη που ξεριζώνει τα ζιζάνια της αρρώστιας!
  Οι τυφλοί των τυφλών δεν βλέπουν το μάτι - πάνε όπου θέλουν!
  Δεν μπορώ να βγάλω τους τυφλούς - αγαπητό πιστό σημείο ελέγχου!
  Ένας ταξιδιώτης με όραση δεν τραβάει - βοηθήστε τους τυφλούς φτωχούς!
  Ένας άνθρωπος σπάει εύκολα, υποτάσσεται με δυσκολία και πολύ σπάνια πετυχαίνει αγάπη από τη φύση!
  Στα χαρτιά, η τύχη έρχεται σε ένα φωτεινό κεφάλι, επιδέξια δάχτυλα και μια ήρεμη καρδιά!
  Γενικά, το έγκλημα δεν είναι σοκολάτα, έχοντας μπερδέψει μια γλυκιά ζωή, δεν θα το κάνεις, αλλά σίγουρα θα πάθεις παχυσαρκία!
  Η έλλειψη δύναμης μπορεί να αντισταθμίσει την περίσσεια ευφυΐας, αλλά καμία περίσσεια δύναμης δεν μπορεί να αντισταθμίσει την έλλειψη ευφυΐας!
  Το ταλέντο μπορεί να αντικαταστήσει την έλλειψη παιδείας, αλλά καμία εκπαίδευση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την έλλειψη ταλέντου!
  Ένα διαμάντι είναι ένα στολίδι χωρίς γυάλισμα, αλλά κανένα γυάλισμα δεν θα μετατρέψει τον άνθρακα σε διαμάντι!
  Ο θάνατος κάποιου άλλου έχει πλάκα, αλλά από τον θάνατό του η καρδιά σκάει και η ψυχή πάει στα τακούνια!
  Το χρήμα κολλάει σε ματωμένα χέρια και γλιστερές ψυχές σαν βρωμιά!
  Από όλες τις μορφές φανατισμού, ο θρησκευτικός είναι ο πιο παράλογος και εγωιστής, που κατευθύνεται κυρίως στην επίτευξη της προσωπικής αθανασίας!
  Η αγάπη διαφέρει από τον βιασμό μόνο με τη μορφή πληρωμής - πληρωμή σε είδος για την τελευταία πράξη!
  Είναι προτιμότερο να χάνεις με δικαιοσύνη παρά να κερδίζεις με την αμαρτία!
  Η απώλεια ενός δικαίου είναι κέρδος στον παράδεισο, το κέρδος ενός αμαρτωλού είναι ληστεία της ψυχής!
  Αρνούμενοι τον Θεό, οι κομμουνιστές έχουν βάλει ένα παράλογο βάρος στους ώμους του ανθρώπου! Θέλοντας να πάρει τη θέση του Παντοδύναμου, ο άνθρωπος δεν άντεξε τον πόνο του Γολγοθά και τους πειρασμούς του διαβόλου!
  Μη έχοντας τη δύναμη του Ιησού, οι άνθρωποι, αντί να χτίσουν ένα βασίλειο καλοσύνης και δικαιοσύνης, κατέρρευσαν σε μια λίμνη κακίας!
  Αμέτρητοι θησαυροί στην ψυχή ενός ανθρώπου, μόνο αν αρχίσετε να τους κλέβετε, θα εξαντληθούν γρήγορα χωρίς να φέρετε πλούτη!
  Κάθε σεξουαλική πράξη, το κόσμημα που μοιράζεστε για δύο και ούτε ένας κλέφτης δεν θα το κλέψει από την καρδιά σας!
  Κάθε άνθρωπος έχει κάτι κοινό με ένα πρωτεύον θηλαστικό, είναι καλό αν είναι η ισχύς, αλλά πιο συχνά η ευφυΐα!
  Θα ήταν αστείο αν δεν ήταν αλήθεια!
  Δυστυχώς, έχουμε περισσότερα ζωντανά ανέκδοτα από αξιοπρεπείς άντρες και τίμιους πολιτικούς!
  Όποιος πουλάει την ψυχή του μένει πάντα χαμένος - δίνει τον αθάνατο για τον θνητό!
  Μια νίκη επί ενός ισχυρού αντιπάλου συνήθως κοστίζει περισσότερο, αλλά δεν θα τη δώσεις για τίποτα!
  Ο φόνος δεν μπορεί να δικαιολογήσει το συμφέρον και το κέρδος - μόνο η τιμή, η ελευθερία και η πατρίδα είναι υπέρμαχοι της βίας!
  Καλό πρέπει να είναι με ένα όπλο,
  Χτυπήστε σαν εξαγριωμένο ατσάλι!
  Να αιμορραγεί σαν καταρράκτης
  Το κακό δεν γλυτώνεις όλους να σκοτώνουν!
  Από όλα τα έργα τέχνης, είναι τα στρατιωτικά αριστουργήματα που είναι πιο σταθερά στερεωμένα στη μνήμη των ανθρώπων και προκαλούν τα περισσότερα δάκρυα!
  - Ένας πίνακας γραμμένος με αίμα: πιο λαμπερός από το λάδι και ξεθωριάζει πολύ πιο αργά!
  Ένας αξιοπρεπής άνθρωπος βάζει τη δικαιοσύνη - πάνω από τις οικογενειακές και φιλικές σχέσεις! Ο νόμος για τους εχθρούς και τους φίλους πρέπει να είναι ίδιος με τον άντρα με τη γυναίκα!
  Η παρουσία διαφορετικών νόμων μετατρέπει τη δικαιοσύνη σε πόρνη!
  Ένας δυνατός αντίπαλος μετριάζει το σώμα και τη θέληση, σε κάνει πιο δυνατό - ένας αδύναμος διαφθείρει την ψυχή και αποδυναμώνει το σώμα, σε κάνει πιο αδύναμο!
  Έτσι ο δύσκολος τρόπος δίνει πολύ πιο εύκολη νίκη!
  Τα χέρια ενός στρατιώτη δίνονται να πυροβολήσει και τα μυαλά να σταματήσουν εγκαίρως!
  Να σκοτώσεις έναν ανόητο: είναι το ίδιο με το τρύπημα με μια βελόνα, το να πυροβολείς έναν έξυπνο - τι να νικήσεις με ένα βλήμα!
  Η φύση είναι η μητέρα του ανθρώπου και η μητέρα ενός μεγάλου εφευρέτη δεν μπορεί να είναι εντελώς ανόητη! Αν και της λείπει η πρακτική εφευρετικότητα!
  Η σφαίρα είναι η πιο αποτελεσματική εκπαιδευτική μέθοδος στην αντιμετώπιση των νέων, αλλά και των ηλικιωμένων!
  Μόνο η αποτελεσματικότητα του αντίκτυπου πέφτει! Συχνά η αξιοπιστία πέφτει και αν φτάσετε εκεί, θα πρέπει να αναδείξετε ζόμπι!
  Η θρησκεία κατεβάζει έναν περήφανο άνθρωπο στο επίπεδο του ζώου - δίνοντας την επιλογή ανάμεσα σε ένα πρόβατο και μια κατσίκα!
  Είναι καλύτερα να δίνεις το δέρμα σου στους ανθρώπους σαν πρόβατο παρά να σφυρίζεις για πάντα σαν φίδι!
  Σε γενικές γραμμές, η έννοια της εργασίας με το κεφάλι προβλέπει όχι μόνο μια κυριολεκτική ερμηνεία, ακόμη και όταν πρόκειται για πολεμικές τέχνες!
  Αν θέλεις να γίνεις πλούσιος - να βαφτιστείς Εβραίος, αν θέλεις να χρεοκοπήσεις πάρε δάνειο από έναν Εβραίο!
  Ο μόλυβδος βοηθά την πέψη, ειδικά αν το χάπι είναι σε μορφή φυσιγγίου!
  Ένας υπάλληλος που δεν δωροδοκεί είναι σαν παρθένα ιερόδουλη!
  Συνήθως, για να σώσεις το ένα, πρέπει να σκοτώσεις τον άλλο! Αυτός είναι αναμφίβολα ένας σκληρός νόμος, αλλά αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία των ειδών!
  Δεν υπάρχει καλύτερος μαχητής στον κόσμο - από έναν Ρώσο στρατιώτη και έναν μεγαλύτερο τύραννο - από έναν Ρώσο στρατηγό!
  Η υπερβολική πολυτέλεια είναι σημάδι επιπολαιότητας, η επιπολαιότητα είναι προάγγελος επικείμενης καταστροφής!
  Τα σοφά λόγια από τα χείλη ενός κάθαρμα είναι σαν μια βρύση από ένα σωρό σκουπιδιών!
  Έχεις ένα πλεονέκτημα στο μήκος, αλλά έχω υπόψη μου!
  Μερικές φορές μπορείς να σκοτώσεις, αλλά ποτέ δεν μπορείς να αφαιρέσεις την ελπίδα!
  Στον πόλεμο, χάνοντας ένα δευτερόλεπτο - μπορείς να χάσεις την αιωνιότητα!
  Ένας συνηθισμένος πύργος είναι αξιολύπητος ανάμεσα σε ουρανοξύστες, αλλά μεγαλοπρεπής ανάμεσα σε καλύβες!
  Ο άνθρωπος υποτάσσεται στη βία, σέβεται τη σκληρότητα, περιφρονεί την πραότητα και δεν εκτιμά την καλοσύνη!
  Το σεξ είναι η καλύτερη θεραπεία για όλες τις ψυχικές ασθένειες, αλλά δυστυχώς ακριβό και δυσεύρετο!
  Όποιος δεν αγαπά το σεξ δεν αγαπά τη ζωή και δεν εκτιμά τις χαρές της σάρκας!
  Η ποίηση έχει κοινό με το κρασί ότι η αξία του μεγαλώνει με τον καιρό, αλλά ούτε οι αιώνες δεν αφήνουν τις γραμμές να σαπίσουν και οι σπίθες να σβήσουν!
  Ένας στρατιώτης είναι σαν υπολογιστής - μετράει ένα μηδέν, και ένας πολεμιστής είναι φίλος-εχθρός!
  Ο άνθρωπος διαφέρει από το ζώο στον ανθρωπισμό, και στην ικανότητα να ενεργεί αντίθετα με τα ένστικτα!
  Από τη βία κατά μιας γυναίκας μερικές φορές εμφανίζονται υγιή παιδιά και από τη βία κατά της φύσης μόνο τέρατα!
  Αν η μητέρα είναι σκληρή, σκληρά είναι και τα παιδιά! Ποια είναι η φύση μιας τέτοιας είναι ο απόγονός της - άντρας!
  Η φιλία αναζητείται από τους δυνατούς, η τροφή από τους πλούσιους και η αφοσίωση φαίνεται στους ατρόμητους!
  Η επίθεση είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξουδετερώσεις την αριθμητική υπεροχή του εχθρού - το να τον κάνεις να αντεπιτεθεί είναι σαν να κόβεις τα μισά όπλα!
  .Για μια γυναίκα η αγάπη είναι ευχαρίστηση και εισόδημα, για τους άνδρες ευχαρίστηση και έξοδο!
  Το να εφεύρεις ένα νέο όπλο για έναν ανήθικο άνθρωπο είναι σαν να πριονίζεις τα πόδια μιας καρέκλας όταν ένα σκοινί έχει σαρώσει το λαιμό!
  Η ανθρώπινη αδυναμία είναι η μητέρα κάθε θρησκείας, αλλά η δειλία είναι ο πατέρας!
  Ο αθεϊσμός είναι σύμβολο ελευθερίας - ο Χριστιανισμός μοιάζει με τη λέξη αλυσίδα!
  Όποιος συγχωρεί θα συγχωρεθεί, όποιος καταδικάσει θα καταδικαστεί! Που αφήνει το μίσος να εγκατασταθεί στην καρδιά του, να δηλητηριάσει τον εαυτό του και τους αγαπημένους του!
  Αυτός που σπέρνει αγάπη και έλεος θα θερίσει επιτυχία και ευτυχία!
  Η ίδια η δολοφονία είναι μια πολύπλευρη και παράξενη ποικιλία αμαρτιών, μερικές φορές ακόμη και οι αμαρτίες διαγράφονται γι 'αυτό!
  Στον πόλεμο, η λογική είναι μια σχετική έννοια - όπως η σοκολάτα, δεν είχα χρόνο να θαυμάσω τα πλακάκια καθώς ήταν ήδη στο στόμα μου!
  Ο θάνατος είναι σαν καλός μάγος - αινιγματικός, τρομακτικός, μυστηριώδης και δεν αποκαλύπτει τα μυστικά του!
  Ένας στρατιώτης με μάσκα αερίων είναι σαν τον ελέφαντα με τις πάνες και δεν μπορείς να διαφωνήσεις άσχημα!
  Πιστέψτε με, χωρίς να απαιτείται απόδειξη - η κορωνίδα προπαγανδιστική κίνηση οποιασδήποτε θρησκείας - θανατηφόρα στην απλότητά του ως λιθόστρωτο!
  Ο καλύτερος τρόπος για να μετριάσεις το κακό είναι να ανταμείψεις το καλό. Ένα άτομο διαφέρει από ένα ζώο στο ότι μπορεί να κάνει καλό χωρίς ενδιαφέρον, ακόμη και εις βάρος του εαυτού του!
  Η εξέλιξη δεν διδάσκει στον άνθρωπο την ανιδιοτέλεια - μόνο ο Κύριος το διδάσκει αυτό! Σε κάθε έντιμο και ευγενικό άνθρωπο, ένας κόκκος Θεού είναι απόδειξη της ουσίας του!
  Ο άνθρωπος είναι το πιο απρόβλεπτο ζώο - το ένστικτο είναι στερεότυπο και το μυαλό πρωτότυπο!
  Ο κομμουνισμός σχετίζεται με τις ιδέες του Χριστιανισμού - την αφθονία του χυμένου αίματος και την πλήρη απουσία ρεαλισμού!
  Σε έναν εμφύλιο πόλεμο, η επίθεση πολλαπλασιάζει τη δύναμη, και η άμυνα ισοδυναμεί με υποχώρηση και η υποχώρηση ισοδυναμεί με συνθηκολόγηση!
  Στον σύγχρονο κόσμο, η αθωότητα είναι ένα σημάδι ότι ένα κορίτσι είναι είτε πολύ αηδιαστικό και κανείς δεν τη θέλει, είτε είναι δειλό και δεν θέλει κανέναν η ίδια!
  Η εγκυμοσύνη χρωματίζει μια γυναίκα και είναι πάντα αθώα, η παρθενία είναι ανησυχητική και πάντα μοχθηρή!
  Η θρησκεία είναι συνώνυμη με τα δεσμά, όχι τόσο για το σώμα όσο για το μυαλό!
  Το κακό πρέπει να δέχεται χαστούκια από το καλό - για να μην χάσει το καλό την αίσθηση της αξιοπρέπειας και το κακό την αίσθηση του φόβου!
  Το ντύσιμο μιας γυναίκας είναι ακριβό, το γδύσιμο είναι ακόμα πιο ακριβό!
  Δυστυχώς, όταν το καλό έχει γροθιές, είναι εκείνοι που εκτιμώνται και όχι το ίδιο το καλό - αν και δεν πρέπει να φοβάσαι το πολυβόλο, αλλά αυτόν που πυροβολεί από αυτό!
  Ο τρόμος, σε αντίθεση με τον βοσκό, είναι ικανός να μετατρέψει ένα πρόβατο σε λύκο! Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα θυμωμένο αρνί!
  Η ιδιοφυΐα είναι πάντα απλή - μόνο η μετριότητα περιπλέκει τα πάντα!
  Ένας μεγάλος νους προσπαθεί για διαύγεια για να δει όλοι το μεγαλείο του, ένα ασήμαντο μυαλό ρίχνει ομίχλη για να κρύψει το κενό!
  Ο αθεϊσμός είναι λογική ηλιθιότητα - δεν εξηγεί τίποτα, αλλά στερεί από έναν άνθρωπο την αθανασία!
  Δεν χρειάζεται να κάνουμε εικασίες για τον πασιφισμό, ακόμα και τα πρόβατα θα πατήσουν έναν λύκο αν τους διαβάσει ηθική!
  Ένας έξυπνος άνθρωπος προσπαθεί πάντα να μεγαλώνει, μόνο ένας ανόητος είναι ικανοποιημένος με το προηγούμενο επίπεδο!
  Το μυαλό τείνει να βελτιώνει τις ιδέες του, αλλά η βλακεία είναι πάντα σταθερή!
  Η ζωή χωρίς ρίσκο είναι σαν τη σούπα χωρίς αλάτι και το τσάι χωρίς ζάχαρη - ίσως ένας τέτοιος ασκητισμός παρατείνει την ύπαρξη, αλλά κάνει κάθε λεπτό άτοπο!
  Το δεύτερο είναι σαν σφαίρα, το χάνεις, θα πρέπει να τον πιάσουν από τον τάφο!
  Ένας άθεος θα βρει χίλιους λόγους να καταστρέψει την ψυχή του, και ούτε μια ένδειξη για να σώσει!
  Οι αδύναμοι πληρώνουν για όλα, οι δυνατοί κερδίζουν και οι πονηροί απολαμβάνουν τους καρπούς της νίκης!
  Το θάρρος κοσμεί τους πολυμήχανους, η θέληση του καλού και η δύναμη του δίκαιου!
  Ο πόλεμος είναι μια δοκιμασία για τους έξυπνους, ο μετριασμός για τους δυνατούς, η διασκέδαση για τους ανόητους!
  Το να έχεις πρωτοβουλία σημαίνει να έχεις πλεονέκτημα: να έχεις πλεονέκτημα σημαίνει να κερδίζεις και η νίκη θα οδηγήσει σε ειρήνη!
  Η βλακεία ξεπερνά τη σοφία στον αριθμό των φορέων, και δεν είναι κατώτερη στην αποτελεσματικότητα του αντίκτυπου!
  Μόνο εδώ είναι το εμπόδιο: η πλάνη του πιστού είναι μόνο η απώλεια της ψευδαίσθησης, η πλάνη του άθεου είναι η απώλεια της αιώνιας ζωής!
  Όποιος δεν ρισκάρει δεν πίνει σαμπάνια με μαύρο χαβιάρι και δαγκώνει βότκα με παπαλίνα!
  Το κύριο πράγμα στη γενναιότητα και την ικανότητα ενός πολεμιστή δεν είναι να δώσει τη ζωή του, αλλά να επιβιώσει - να την πάρει από κάποιον άλλο!
  Η σάρκα μιας γυναίκας είναι στο σκοτάδι, η ψυχή της στο φως και οι σκέψεις της σε αταξία!
  Όταν το φόνο γίνεται ψωμί για τον δήμιο, του λείπει το αλάτι -δηλαδή ο κίνδυνος που βιώνει ο στρατιώτης!
  Το θάρρος είναι το πιο ακριβό εμπόρευμα που δεν πωλείται! Αλήθεια, και είναι πολλοί που θέλουν να το ξεφορτωθούν!
  Τα βασανιστήρια δεν είναι ψυχαγωγία, αλλά σκληρή δουλειά από τον τομέα των υπηρεσιών, όπου ο οίκτος για τον πελάτη είναι μοιραίος για εσάς!
  Ο καπιταλιστής δεν θα γίνει ποτέ αληθινός πατριώτης της Πατρίδας του, γι' αυτό είναι πολύ εγωιστής!
  Η ψυχή του πλούσιου είναι πατριωτική, όχι παραπάνω από αυτή του χρυσού, όπου την παίρνουν και την κολλάνε!
  Κάθε άτομο είναι ίσο σε πολυπλοκότητα και ανεξάντλητο δυναμικό για το σύμπαν!
  Ένας αμαρτωλός και σκληρός άνθρωπος, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού του, καταστρέφει την ανθρωπότητα, επιταχύνοντας τη διαδικασία με την επιστήμη!
  Συχνά η πρόοδος μετατρέπεται σε μια προσπάθεια να χωθεί μια βόμβα υδρογόνου σε έναν αναπτήρα!
  Ένας λύκος κρύβεται κάτω από ένα δέρμα προβάτου, ένας πολιτικός κάτω από μια μάσκα και ένα πυρηνικό οπλοστάσιο υπόγεια!
  -Οι τελευταίες τεχνολογίες είναι έκφραση της υλικής μορφής της πνευματικότητας του ρωσικού λαού!
  - Η πιο τέλεια τεχνική δεν θα αντικαταστήσει την ψυχή, ο πανίσχυρος υπολογιστής δεν θα αγαπήσει, δεν θα ζεστάνει ή θα χαϊδέψει!
  Η διδασκαλία του Χριστού είναι ισχυρότερη από μια βόμβα υδρογόνου, είναι τόσο ικανή να αναζωογονήσει την ψυχή, να εμπνεύσει το μυαλό, να δώσει αιώνια ζωή!
  Εμπιστεύσου τον Θεό, αλλά μην ξεχάσεις να σκουπίσεις την όρασή σου!
  Το πιο πολύτιμο πράγμα στη ζωή είναι ότι δεν είναι γνωστό πότε τελειώνει και το απρόβλεπτο του μέλλοντος - ένα πορτοφόλι που δεν βλέπει το κάτω μέρος φαίνεται ατελείωτο!
  Ένας στρατιώτης είναι καλύτερος από έναν άνθρωπο, πιο αγνός, πιο ευγενής, ειλικρινής! Ωστόσο, σε αντίθεση με έναν απλό θνητό, στερείται το δικαίωμα στη ζωή!
  Σκοτώνοντας έστω και ένα άτομο, καταστρέφετε ένα μικροσκοπικό σύμπαν, που σημαίνει ότι αμαρτάνετε εναντίον του Θεού!
  Φυσικά! Ο προδότης πάντα χάνει, μισείται από αυτούς που πρόδωσε, και περιφρονείται για χάρη των οποίων, διέπραξε κακία!
  Η προδοσία δεν είναι μόνο κακία, αλλά και αυτοκτονική βλακεία!
  Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, ο θάνατος σε νεαρή ηλικία σώζει από τα γεράματα, την ψυχή από τη βρωμιά και την καρδιά από το διαζύγιο!
  Το κάπνισμα παρατείνει τη ζωή μόνο σε μία περίπτωση, ως τελευταία επιθυμία πριν τον πυροβολήσουν!
  Η μεταμφίεση θέλει θυσίες! Προσωρινό, αλλά όχι λιγότερο δύσκολο, ειδικά για μια γυναίκα! Αλήθεια, όχι άλλες πλαστικές επεμβάσεις!
  Το καθήκον προς την Πατρίδα είναι η καλύτερη δικαιολογία για μια ανάρμοστη πράξη, κάθε κακία είναι ιερή αν υπαγορεύεται από λόγους πατριωτισμού!
  Ο διεστραμμένος κομμουνισμός είναι χειρότερος από τον διεστραμμένο καπιταλισμό - είναι πιο εύκολο να κόβεις κεφάλια στις τάξεις και είναι πιο βολικό να τα κουρεύεις με μια έκρηξη!
  Ο βασιλιάς μπορεί να γεράσει με τον καιρό - μόνο οι άνθρωποι είναι πάντα νέοι, ο βασιλιάς μπορεί να είναι πολύ νέος - μόνο οι άνθρωποι είναι πάντα ώριμοι, ο βασιλιάς μπορεί να τρελαθεί ή να γεννηθεί ανόητος, αλλά η σοφία των ανθρώπων είναι αθάνατη! Επομένως, ας αποφασίσει ο λαός και όχι η τυφλή τύχη ποιος θα τον κυβερνήσει!
  Τα συμφέροντα της πατρίδας μπορούν να δικαιολογήσουν τη σκληρότητα, αλλά το τελευταίο, πρώτα απ 'όλα, πρέπει να το δείξετε στον εαυτό σας!
  Ελευθερία χωρίς ηθική είναι σαν ένα αυτοκίνητο χωρίς φρένα!
  Ποιος πήρε την εξουσία: ισχυρός, ποιος την κράτησε: έξυπνος, αλλά οικειοθελώς την αποχωρίστηκε: ευγενής!
  Η διαφθορά είναι σαν καρκινικός όγκος, προκαλεί λιγότερο πόνο, αλλά καταστρέφει με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια!
  Η ανθρωπότητα πρέπει να σταματήσει: να είσαι κύκνος, καρκίνος και λούτσος που τραβάει προς διαφορετικές κατευθύνσεις, η πρόοδος σε αυτή την περίπτωση δεν θα σταθεί στάσιμη, αλλά θα τραβήξει στην άβυσσο!
  Ο χρόνος είναι το πιο τρομερό όπλο, υπονομεύει αδυσώπητα τις δυνάμεις του πολιτισμού και νικά τους πανίσχυρους!
  Η δύναμη είναι στα χέρια ενός ανόητου: είναι σαν πανοπλία με τρύπες, προστατεύει άσχημα, αλλά βοηθά να πνιγεί κανείς στην άγνοια!
  Η εκδίκηση των ληστών είναι η μικρότερη αδερφή της δειλίας, η κόρη της κακίας και η θετή κόρη της επιτυχίας!
  Ο κόσμος ζηλεύει τους δυνατούς ανθρώπους, περιφρονεί τους αδύναμους, είναι επιεικής προς τους ποταπούς, κι όμως δημιουργήθηκε από έναν τέλειο δημιουργό για να φτάσει στην τελειότητα!
  - Μόνο η λογική και η αίσθηση της καθαρότητας μπορούν να κάνουν τους ανθρώπους τέλειους, και αν προσθέσετε αρχοντιά και συμπόνια σε αυτό, τότε σε αυτές τις τέσσερις έννοιες μπορείτε να θέσετε τα θεμέλια για ένα ευτυχισμένο μέλλον!
  Η Βίβλος είναι ένα εβραϊκό βιβλίο και για να γίνει η βάση της ηθικής της Ρωσίας είναι πόσο ακατάλληλο να αντικαταστήσει το σύνταγμα με το αλφάβητο!
  Είναι πιο εύκολο να βρεις έναν φιλάνθρωπο ανάμεσα στους άστεγους παρά έναν αδιάφορο αστυνομικό!
  Ένας αστυνομικός που δεν παίρνει δωροδοκίες όπως η βροχή στην έρημο, το ονειρεύεσαι όλη σου τη ζωή, αλλά πάντα το συναντάς τη λάθος στιγμή!
  Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο κατακτητής είναι συνώνυμος με έναν προστάτη των τεχνών!
  Η θρησκεία είναι να προοδεύεις όπως το kettlebell για έναν κολυμβητή!
  Η ευτυχία χωρίς Θεό είναι σαν την αγάπη χωρίς καρδιά!
  Η χριστιανική πίστη δεν χρειάζεται μόνο τον σταυρό, αλλά και το ξίφος για να υπερασπιστεί το καλό!
  Η θρησκεία με σπαθί δεν είναι όπιο για τους ανθρώπους, αλλά νυστέρι χειρουργού που γιατρεύει ψυχές!
  Είναι καλύτερα να σκοτώσεις έναν κακοποιό παρά να θρηνήσεις εκατό δίκαιους ανθρώπους!
  Το πιο επικίνδυνο όπλο είναι η Βίβλος στα χέρια των κακών!
  Όποιος τρώει πολύ - ζει λίγο!
  Ο κομμουνισμός είναι μια λαμπρή ιδέα, αλλά τις περισσότερες φορές πραγματοποιείται στο σκοτάδι!
  Οι κακοί άνθρωποι με καλές ιδέες χύνουν περισσότερο αίμα από τους κακούς ανθρώπους με κακές ιδέες!
  Να ανακρίνεις έναν ανόητο, να συνθλίψεις νερό στο γουδί, να βασανίσεις, να μαστίξεις έναν γάιδαρο!
  Η φύση είναι στραβή, αλλά ο ανθρώπινος νους είναι ανορθωτής!
  Η πρόοδος τείνει να εξυψώσει έναν άνθρωπο, και επομένως να τον φέρει πιο κοντά στον Παντοδύναμο!
  Όσες χήνες και να ταΐσεις το γυρφάλκον δεν θα χορτάσει!
  Ο διάβολος κρύβεται στην κόλαση και ο παπάς στην τσέπη του ενορίτη!
  Το αγροτικό καμπαναριό είναι ασήμαντο ανάμεσα στους ουρανοξύστες, μα μεγαλοπρεπές ανάμεσα στις καλύβες!
  Ένας σκλάβος που ταπεινώνει τον βασιλιά: ένας θεός για μια ώρα και ένας διάβολος για την αιωνιότητα!
  . Το ανθρώπινο γένος είτε θα επιτύχει την παντοδυναμία είτε θα εξαφανιστεί!
  Ο άνθρωπος προορίζεται είτε να ζήσει ως θεός είτε να πεθάνει ως σκουλήκι!
  Όπως και να γυαλίσεις ένα λιθόστρωτο, δεν θα γίνει μαργαριτάρι! Όπως και να το χειριστείς, το βιβλίο του γραφομανή δεν θα γίνει αριστούργημα!
  Το περισσότερο αίμα χύνεται από κόκκινες ομιλίες, φωτεινές ιδέες και καλές προθέσεις!
  Όσο πιο καθαρή είναι η ιδέα, τόσο περισσότερη βρωμιά κολλάει πάνω της κατά την υλοποίηση!
  Ο καταναγκασμός καταστρέφει την απεριόριστη αγάπη!
  Μπορείτε να φιλήσετε το μαστίγιο, αλλά αυτό γίνεται μόνο, τότε ήταν πιο βολικό να δαγκώσετε τα δόντια σας!
  Γενικά, το πιο δύσκολο είναι να κάνεις έναν αλκοολικό να παρατήσει ένα μπουκάλι και έναν φανατικό θρησκευόμενο να παραιτηθεί από τις απόψεις του!
  Στον πόλεμο, ένα δευτερόλεπτο αξίζει περισσότερο από χίλιες οβίδες!
  Καλύτερα να πεθάνεις στο φως παρά να ζεις στο σκοτάδι! Όχι ένας χειρουργικός προβολέας!
  Ένα νόμισμα είναι πιο θανατηφόρο από μια σφαίρα, χτυπάει ακριβώς στην καρδιά!
  Το γρήγορο φαγητό είναι τόσο θανατηφόρο όσο μια βόμβα H, χρησιμοποιείται μόνο πολύ πιο συχνά!
  Η αγάπη είναι ο καλύτερος δικηγόρος, δικαιολογεί χωρίς να απαιτεί πληρωμή!
  Το να σερβίρεις δύο αφέντες ισοδυναμεί με το να προσπαθείς να ακουμπήσεις σε δύο βουνοκορφές, τα πόδια σου θα γλιστρήσουν!
  Θα υπάρξει μια ισχυρή βάση, ζυμωμένη σε μια τέτοια ρευστή ουσία όπως το αίμα;
  Είναι πιο εύκολο να σκοτώσεις έναν τύραννο παρά να αναστήσεις έναν δίκαιο άνθρωπο, αλλά το πρώτο είναι πιο χρήσιμο!
  Μια επιταγή δεν είναι ποτέ περιττή, ακόμα κι αν είναι δύσκολο να αντέξεις το βάρος ενός πολεμιστή, ένα επιπλέον φυσίγγιο θα σώσει μια ζωή!
  Η ματαιοδοξία των ηγετών είναι ευθέως ανάλογη με τη σκληρότητά τους - αντιστρόφως ανάλογη με το μυαλό και την παιδεία!
  Είναι καλύτερο για έναν δειλό να κρύβεται σε ένα φέρετρο και για έναν πονηρό κάτω από ένα ράσο!
  Όσο μεγαλύτερη είναι η αξιοπρέπεια, τόσο λιγότερη πίστη!
  Ο πόλεμος είναι ένα σχολείο ζωής, το οποίο είναι καλύτερο να παραλείψουμε. Αν και η ιστορική αναγκαιότητα θα σε κάνει ακόμα να δώσεις αιματηρές εξετάσεις!
  Το γυναικείο χέρι είναι πιο μαλακό από το αρσενικό, αλλά πιο ανθεκτικό, μικρότερο, αλλά πιο πιάσιμο!
  Ένας ανόητος μπορεί να ληστέψει, μόνο ένας μεγάλος νταλίκας μπορεί να χρησιμοποιήσει τα λάφυρα!
  Μην ψάχνεις τον Θεό στον παράδεισο, ζει, αν και συχνά κοιμάται στο μυαλό του κάθε ανθρώπου!
  Το μυαλό και η συγκέντρωση μπορούν να ξυπνήσουν τον Παντοδύναμο μέσα σου!
  Η αθεΐα πρέπει να συνδυαστεί με την υψηλή ηθική, αλλιώς η λογική στην υπηρεσία των παθών θα καταστρέψει το μυαλό!
  Η βοήθεια στον πόλεμο είναι άλλοτε αργά, άλλοτε νωρίς, αλλά πάντα τη λάθος στιγμή και όχι αρκετή!
  Μια εύκολη νίκη είναι καλή για το πορτοφόλι, μια βαριά απώλεια για τον εγκέφαλο!
  Ο ύπνος είναι σχεδόν θάνατος, μόνο πολύ πιο ενοχλητικός!
  Ο Χριστός είναι άγιος και ευγενής σαν λουλούδι, μόνο χοντρές μύγες εκκλησιαστικών λειτουργών προσκολλώνται πάνω του!
  Όποιος έχει χάσει την εμπιστοσύνη στο δικό του είδος, αναπόφευκτα θα γίνει θύμα προδοσίας!
  Οι άθεοι κάνουν καλύτερους διοικητές, είναι λιγότερο επιρρεπείς σε υποδείξεις, προστατεύουν τη ζωή τους και τις ζωές των άλλων, σκέφτονται ανεξάρτητα!
  Ένας πεπεισμένος άθεος είναι καλύτερος από έναν μη πεπεισμένο πιστό!
  Το κεφάλι δεν πονάει, είναι κόκαλο! Αν και συχνά άδειο!
  Γυναίκα με γλώσσα θα πάει εκεί που δεν θα βγει κομάντο με πολυβόλο!
  Η ελευθερία δίνει δύναμη, αλλά η αλυσίδα πνίγει!
  Ηθικό, από τη λέξη βρώμικο!
  Οι ψευδείς πληροφορίες είναι σαν μια έξυπνα στημένη παγίδα!
  Όχι, είναι πλούσιος που είναι κερασμένος με τη γυναίκα του!
  Ο πλούσιος δεν είναι αυτός που έχει τα πάντα. Και αυτός που δεν ζει με δάνεια!
  Οι αδύναμοι στρατηγοί δεν έχουν δυνατές νίκες!
  Και πρέπει να μπορεί κανείς να σκοτώσει, αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο να σώσει τη ζωή κάποιου!
  Ο άνθρωπος είναι κακό πλάσμα και μοιάζει με μαϊμού, μόνο που οι κυνόδοντες είναι μεγαλύτεροι από αυτούς της τίγρης και τα νύχια σκίζουν ατσάλι!
  Δεν γίνεται να γίνεις πλούσιος πουλώντας τη συνείδησή σου!
  Τα όπλα είναι πάντα λίγα ανεξάρτητα από το μέγεθος του στρατού!
  Η ψυχή είναι σαν ένα πορτοφόλι με ένα άδειο• είναι εύκολο να περπατήσεις, αλλά είναι δύσκολο να ζήσεις!
  - Χρειάζεται να κυβερνάς με σύνεση, χωρίς να δείχνεις αδυναμία, αλλά να μην κάνεις κατάχρηση εξουσίας! Η δύναμη ενός ηγεμόνα είναι η ικανότητα να αποκηρύσσει τη βία!
  Το να επιδίδεσαι στο κακό σημαίνει να προδίδεις το καλό!
  Ένας τσάρος παραμένει τσάρος ακόμα και στα κουρελιασμένα - και ένα βρώμικο πνεύμα δεν μπορεί να μεταμορφωθεί ούτε με πορφύριο!
  Το πιο τρομερό έγκλημα είναι να δίνεις ελευθερία στο κακό, αφήνοντας το καλό χωρίς προστασία!
  Η λογική συν γνώση πολλαπλασιασμένη με το παράλογο ένστικτο είναι μια δύναμη ικανή να κινήσει το σύμπαν από τα θεμέλιά του!
  Τα άρρωστα παιδιά πρέπει να ταΐζονται με το ζόρι, διαφορετικά θα πεθάνουν.
  Αλλά σε αυτή την περίπτωση, κανείς δεν θα κατηγορήσει ότι είμαστε σκληροί με τα παιδιά, δίνοντας πικρά φάρμακα και ενέσεις!
  Ο πόλεμος μερικές φορές είναι πιο ελεήμων από έναν χειρουργό που ακρωτηριάζει ένα μέλος!
  Μια γυναίκα χωρίς στολίδια είναι σαν ένα δέντρο χωρίς φύλλα, ένας άντρας χωρίς διακοσμητικά στοιχεία είναι σαν ένας κορμός χωρίς λειχήνες!
  Τα καλά κορίτσια αγαπούν με τα αυτιά τους, τα κακά κορίτσια κάνουν τα πάντα με το στόμα τους για χρήματα!
  Ο πόλεμος είναι βδέλυγμα σαν το καστορέλαιο, αηδιαστικός, πικρός, αλλά χωρίς αυτόν δεν μπορεί κανείς να εξαγνίσει την ψυχή, δεν μπορεί να μετριάσει το μυαλό!
  Τα χρήματα είναι απλώς ένα εργαλείο για την εξυπηρέτηση της Πατρίδας. Όταν είναι περισσότεροι, η διακονία είναι πιο αποτελεσματική, αρκεί να έχεις συνείδηση!
  Αν σώζει την Πατρίδα, αμφιβάλλει, μη γνωρίζοντας - όταν ένα ψέμα οδηγεί στη νίκη, τότε είναι ιερό!
  Η πρακτική επιβεβαίωση για την πίστη είναι σαν ένας τένοντας για ένα χέρι - χωρίς αυτόν, είναι ανίσχυρος και πεθαίνει!
  Πετάνε σε μεγάλα επιτεύγματα, αλλά δεν πηδούν!
  Όταν ο ευγενής γελάει από χαρά, ο κοινός κλαίει από θλίψη, γιατί οι ευγενείς διασκεδάζουν περισσότερο με τον χαμό των ζητιάνων!
  Οι πρόεδροι μερικές φορές αστειεύονται με τέτοιο τρόπο που ο κόσμος δεν γελάει!
  Τα χρήματα είναι επίσης στρατιώτες, πρέπει να προστατεύονται και να θυμούνται: η πρακτική σκοπιμότητα είναι πιο σημαντική από την τιμή! Το δεύτερο είναι προς πώληση, αλλά το πρώτο είναι ανεκτίμητο!
  Τα πράσινα είναι πάντα καυστικά - η ωριμότητα είναι γλυκιά!
  Ο πιο απλός όρκος είναι και ο πιο δύσκολος να τηρηθεί! Τι πιο εύκολο να μην αναπνεύσει, αλλά σπάνια αντέχει κανείς μέχρι τη δύση του ηλίου!
  Η βία είναι απαραίτητη ιδιότητα του νόμου και της τάξης!
  Οι λέξεις τινάζουν τον αέρα - το σπαθί συνθλίβει τη σάρκα!
  Οι διαφωνίες για τη θρησκεία είναι σαν δαχτυλίδι, δεν υπάρχει τέλος και πάντα επιστρέφετε στα παλιά επιχειρήματα!
  Η προδοσία είναι σαν το κρασί - απλά τη συνηθίζεις πιο γρήγορα και το hangover είναι πιο δυνατό!
  Το κακό καταρχήν, όταν δεν ευχαριστείς τον πλησίον, τον πληγώνεις, και η αμαρτία είναι ελευθερία!
  Για παράδειγμα, το σεξ είναι επίσης αμαρτία, αν και στην πραγματικότητα δεν προκαλείτε πόνο στον σύντροφό σας, αλλά ευχαρίστηση!
  Τίποτα δεν ενώνει διαφορετικούς ανθρώπους όσο ένας κοινός εχθρός!
  Εάν θέλετε να συνάψετε ειρήνη με τον εχθρό - δημιουργήστε έναν κοινό πόλεμο!
  Τίποτα δεν αποδυναμώνει έναν στρατό όσο ένας κακός διοικητής, και το σώμα είναι ένας άρρωστος εγκέφαλος!
  Ο διοικητής είναι σαν μια σκληρυμένη ράβδος χάλυβα που λυγίζει για να κόψει πιο δυνατά!
  Ο κατάσκοπος είναι η πιο συναρπαστική δουλειά στον κόσμο: η ακρίβεια ενός χειρουργού, ο κίνδυνος ενός σάπιου, η δεξιοτεχνία ενός ηθοποιού!
  Το έλεος στον πόλεμο είναι η αδερφή της ήττας - γιατί όποιος γλιτώνει δεν νικιέται!
  Το να μιλάς σε δέκα είναι σαν να παλεύεις με χίλιους!
  Ο Θεός είναι επίσης δυστυχισμένος με τον δικό του τρόπο - η ευθύνη είναι ατελείωτη και δεν υπάρχει κανένας να μοιραστεί!
  Ο Θεός είναι πάντα μόνος, γιατί ενδιαφέρουσα επικοινωνία μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ίσους!
  Η έλλειψη τεχνικής μπορεί να αναπληρώσει το μαχητικό πνεύμα, αλλά η έλλειψη πνεύματος δεν αναπληρώνει ποτέ την τεχνική!
  Ο στρατιώτης είναι σαν τον πηλό, για να αποκτήσει αξία πρέπει να πάει στην κόλαση!
  Περικοπές στρατιωτικών δαπανών, το πιο σπάταλο είδος οικονομίας!
  - Κάποιοι έχουν απλώς ηλικία στα διαβατήριά τους, άλλοι έχουν σοφία που είναι ώριμη πέρα από τα χρόνια τους!
  - Τα χρόνια προσθέτουν ρυτίδες, αλλά το μυαλό μεγαλώνει μόνο με κόπους ή στρατιωτικό ιδρώτα!
  Η πολιτική, όπως και η αντιύλη, πρέπει να μείνεις μακριά, αλλά δεν μπορείς χωρίς μάχη!
  Όσο περισσότερος πόνος και ταλαιπωρία στις ασκήσεις - τόσο πιο φωτεινή είναι η δόξα, τόσο πιο απότομη είναι η ανδρεία στις κακές μάχες!
  Στους υπολογιστές, ο άνθρωπος προσπαθεί να εκφράσει το ανέφικτο όνειρο ενός ιδανικού εγκεφάλου!
  Χωρίς πολεμικό πνεύμα, η πιο τέλεια τεχνική είναι νεκρή, όπως ένα σώμα χωρίς ψυχή!
  Ο δήμιος είναι περιφρονημένο επάγγελμα, αλλά απαιτεί δεξιοτεχνία χειρουργού, δεξιοτεχνία τσελίστα και απαίτηση μάγειρα!
  Η ασημαντότητα είναι πάντα στην πλειοψηφία, οι χρυσοί κόκκοι είναι σπάνιοι ανάμεσα στην άμμο!
  Να πεθάνεις με την τιμή του δικαιώματος να ανυψώνεις τη σάρκα - να φοβάσαι να χαμηλώσεις την ψυχή!
  Το να πολεμάς μια γυναίκα είναι το τελευταίο πράγμα - η νίκη δεν φέρνει δάφνες, η ήττα εκθέτει σε γελοιοποίηση, που δεν μπορεί να ξεπλυθεί με κατορθώματα!
  Η ευγένεια της οικογένειας αυξάνει την ευθύνη - ένα βρώμικο λιοντάρι είναι βδέλυγμα, ένα βρώμικο γουρούνι είναι απλώς μια μελλοντική μπριζόλα!
  Πολεμική αγελάδα, αρμέγεται για χρυσό, αλλά αφοδεύει αίμα!
  Το άλογο της ψυχής σου, εργαλείο νίκης που αιχμαλωτίστηκε στη μάχη!
  Με έναν ευγενικό τρόπο, δεν μπορείς καν να χάσεις, πόσο μάλλον να κερδίσεις!
  Όταν είναι δύσκολο να πολεμήσεις, έχει ενδιαφέρον, αλλά πονάει ιδιαίτερα για τους νεκρούς συντρόφους!
  Η αρχοντιά ενός στρατιώτη δεν είναι λόγος να παραμελείς την πονηριά και να απορρίπτεις την εφευρετικότητα!
  Ο Τερέμ είναι άθλιος ανάμεσα σε ουρανοξύστες, αλλά μεγαλοπρεπής περιτριγυρισμένος από καλύβες!
  Γενικά, η χριστιανική ή μουσουλμανική ηθική διαμορφώθηκε κατά τον πρώιμο Μεσαίωνα και η καθοδήγηση από αυτές είναι το ίδιο με το να κόβεις ένα διαστημόπλοιο με ένα πέτρινο τσεκούρι!
  Το να αποκαλείς ανόητο έναν άξιο άνθρωπο ισοδυναμεί με αφόδευση στο κεφάλι σου!
  Μην βρίζεις πέτρα - θα σκοντάψεις, μην καταριέσαι τη θάλασσα - θα πνιγείς, μην καταριέσαι άνθρωπο - θα χάσεις την ψυχή σου!
  Ο χρυσός δεν κλαίει, ο διπλός δεν σκουριάζει!
  Τα κρατικά μυστικά είναι τόσο βαρύ φορτίο που μπορούν να σου τσακίσουν το λαιμό!
  Χρυσά δόντια και εγκέφαλοι κοπριάς - ένα πολύτιμο σκάφος με περιεχόμενο σκατά!
  Γεμίζοντας την κοιλιά σας, κρατήστε τα αυτιά σας κοφτά!
  Όπως και να γυαλίσεις ένα λιθόστρωτο, δεν θα γίνει διαμάντι!
  Το να μην ικανοποιείς μια γυναίκα είναι να πληγώνεις έναν πάνθηρα!
  Ο άνθρωπος είναι ένας μικρός θεός που θα βοηθηθεί να μεγαλώσει στη γνώση!
  Από τη σάρκα τους στην εμφύλια διαμάχη από τον εχθρό, μπορείτε να ψήσετε μια τούρτα της νίκης!
  Η εργασία με μια λεπίδα, όπως το πινέλο ενός καλλιτέχνη, απαιτεί όχι μόνο δύναμη και ακρίβεια, αλλά και έμπνευση!
  Αλλά οι θρησκευτικές αρχές χρησιμοποιούνται συχνότερα από ανθρώπους χωρίς αρχές!
  Ένας αγώνας χωρίς πληγές είναι σαν χυλός χωρίς αλάτι, φυσικά με μέτρο!
  Μια ανικανοποίητη γυναίκα είναι πιο άθλια από τον διάβολο, πιο ύπουλη από μια ασπίδα!
  Η μάχη είναι σαν το σεξ, η πίεση και το θάρρος είναι σημαντικά, αλλά χρειάζεται και ικανότητα για την επιτυχία!
  Ακόμη και η παντοδύναμη ζήλια υποχωρεί μπροστά στον βασιλικό μανδύα!
  Ποιος είναι ο υπολογισμός - τέτοιο είναι το αποτέλεσμα!
  Η υγρή πυρίτιδα είναι σαν εκπαιδευμένο ζώο: σφυρίζει, αλλά δεν δαγκώνει!
  Λένε ότι είναι δύσκολο να είσαι θεός, αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο και πιο ενοχλητικό να είσαι σκουλήκι!
  Μια χαμηλή καταγωγή αντισταθμίζει το υψηλό μυαλό, αλλά καμία ράτσα δεν μπορεί να καλύψει τη βλακεία!
  Ο πόλεμος είναι ενδιαφέρον, αλλά τις περισσότερες φορές δεν είναι υγιής!
  Ένας άντρας ανίκανος να ικανοποιήσει μια γυναίκα: σαν ποιητής που απελπίζεται να βρει το τέλος ενός στίχου!
  Μπορείς να ξεφύγεις από μια σφαίρα, αλλά δεν μπορείς να ξεφύγεις από τη μοίρα!
  Το να είσαι δολοφόνος είναι πιο εύκολο από το να είσαι γιατρός, αλλά ταυτόχρονα πιο επικίνδυνο!
  Η πρωτοβουλία στη μάχη είναι σαν τον άνεμο στα πανιά, χωρίς αυτόν δεν υπάρχει κίνηση!
  Χωρίς πηδάλιο, το πανί είναι πιο επικίνδυνο παρά χρήσιμο!
  Νικήστε με τόλμη τους εχθρούς σας, αλλά και σεβαστείτε τους κρατούμενους!
  Δεν είναι τυχαίο ότι ο αρουραίος είναι το πιο ανθεκτικό πλάσμα και το λιοντάρι, ένα είδος υπό εξαφάνιση, βρίσκεται ανάμεσα στα ζώα όπως και στους ανθρώπους. Η κακία νικά την αρχοντιά!
  Έλεος είναι η έννοια των ιερέων, και τότε όταν δεν πρόκειται για το πορτοφόλι τους!
  Το αίμα είναι μια κακή λύση: τι τσιμεντάρει τους ανθρώπινους κόκκους άμμου!
  Οι χρυσές αλυσίδες λάμπουν έντονα, αλλά ακόμα πιο βαριές από τις σιδερένιες!
  Το μεγαλείο του πνεύματος έγκειται στο γεγονός ότι, ακόμη και το να είναι υπέροχα όμορφο, να μην γελάς με την ασχήμια!
  Μπορείτε να πολεμήσετε χωρίς ασπίδα, αλλά έχοντας χάσει το σπαθί ενός στρατιώτη, παύει να είναι πολεμιστής!
  Η θέση του δήμιου δεν μένει ποτέ κενή, ακόμα κι αν δεν αποφέρει υλικά οφέλη!
  Ποιος δαγκώθηκε από αρουραίους - δεν φοβάται τα ποντίκια!
  Ο φόνος μοιάζει με το σεξ - απαιτεί επανάληψη και ποικιλία!
  Το να σκοτώνεις είναι καλύτερο από το σεξ - ο σύντροφος είναι πάντα νέος και απρόβλεπτος!
  Το συμφέρον είναι πάντα ανώτερο από τη συνείδηση, όταν η τελευταία κατεβαίνει στην πλίνθο!
  Δεν μπορείς να πιεις το ένστικτο του πολεμιστή, δεν μπορείς να αφήσεις θάρρος!
  Ο καλύτερος τρόπος για να νιώσεις σαν άνθρωπος είναι να βοηθήσεις τον διπλανό σου και να χαμηλώσεις τον εαυτό σου σε ένα ζώο χτυπώντας τον αδύναμο!
  Η εκκλησία είναι σαν μαγαζί, μόνο τα εμπορεύματα είναι πάντα μπαγιάτικα!
  Ένας πειρατής είναι τυχερός και η τύχη αγαπά αυτόν που τη μοιράζεται απλόχερα μαζί του!
  Η σούπα της μάχης χρειάζεται ένα τόσο πικάντικο καρύκευμα όπως ο θάνατος!
  Η συνείδηση πρέπει να υπακούεται περισσότερο από τους ανθρώπους!
  Η θρησκεία διαφέρει από το παραμύθι μόνο από την αμοιβή του αφηγητή!
  Πολεμούν όχι με αριθμούς, αλλά με επιδεξιότητα, αν και το τελευταίο είναι πιο δύσκολο να αποκτηθεί στις περισσότερες περιπτώσεις!
  Μετριασμός, δίνει δύναμη! Η δύναμη δίνει κουράγιο! Το κουράγιο φέρνει τη νίκη!
  Το να ζεις χωρίς τιμή είναι σαν να τραγουδάς χωρίς μουσική!
  Η ευελιξία είναι ισχυρότερη από τη σκληρότητα - μπορείτε να δαγκώσετε ένα δάχτυλο με τα δόντια σας και να καταστρέψετε το σύμπαν με τη γλώσσα σας!
  Θα έρθει η ώρα που η φράση παντοδύναμος άνθρωπος θα γίνει τόσο φυσική όσο ένας λογικός άνθρωπος, αν αυτό δεν συμβεί, τότε άλλες φυλές θα εισαγάγουν τον όρο παράφρων!
  Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που εκτιμούν την τιμή περισσότερο παρά αγαπούν τη ζωή!
  Η σκλαβιά είναι το αντίθετο της αγάπης, δεν μπορείς να αγαπάς το σχοινί που κρατάει το λαιμό!
  Ο θάνατος ενός ήρωα, η γέννηση της αιώνιας ζωής, η ύπαρξη ενός δειλού, μια παρατεταμένη κηδεία!
  Ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος όπως το σεξ και θα προκαλέσει τον ίδιο πόνο και απόλαυση!
  Μην κάθεστε στο έλκηθρο σας, μπορείτε να σκοντάψετε σε έναν πάσσαλο - δεν θα κατεβείτε!
  Η προβλεψιμότητα των ενεργειών είναι το μικρόβιο της ήττας, η έκπληξη είναι το λουλούδι της νίκης!
  Τίποτα δεν θέλει να ρισκάρεις όλη σου τη ζωή, αλλά συχνά ο κίνδυνος παύει να σε στοιχειώνει μαζί με τον θάνατο!
  Η γλώσσα των γυναικών είναι πιο τοξική από εκατό κόμπρες, αν και είναι πιο γλυκιά από το μέλι!
  Και ταυτόχρονα πιο πικρό από αψιθιά!
  Ωστόσο, είναι προτιμότερο να έχεις μαλακό μυαλό παρά χαμένο κεφάλι ή ίσως το αντίστροφο!
  Θυμός, γεμάτος κόκαλα, αλλά δύναμη σαν γάτα, επιδεξιότητα σαν ελέφαντας, αλλά μάλλον το αντίστροφο - αυτό είναι!
  Παραβιάζουν το σύνταγμα πιο συχνά όταν αποκαθιστούν τη συνταγματική τάξη!
  Η Εκκλησία επινόησε το καθαρτήριο κυρίως για το πορτοφόλι, αφήνοντας στην ψυχή κενή και ψευδαίσθηση!
  Το να αναζητάς την αγιότητα στη σύγχρονη εκκλησία είναι σαν την αγνότητα σε ένα χοιροστάσιο!
  Ποιος δέρνει τους ανθρώπους - ότι τα βοοειδή είναι κακοί!
  Η μνήμη είναι σαν μια τσάντα που στάζει, όσο και να την σπρώξεις δεν θα τη γεμίσεις, ένα πράγμα δεν είναι ξεκάθαρο γιατί είναι δύσκολο να το φορέσεις!
  . Ένα είδος μάχης είναι ο άνεμος στα πανιά της διαδικασίας σκέψης και ο πόλεμος είναι το καλύτερο μαστίγιο που οδηγεί την πρόοδο!
  Και το τίμημα δεν έχει νόημα σε μια στρατιωτική μάχη, γιατί η ευτυχία αγοράζεται με φόνο!
  Οι πίθηκοι χωρίς ουρά είναι που σφίγγουν την ουρά τους καλύτερα από όλα - κανένα ζώο δεν φοβάται τόσο τον θάνατο και δεν έχει τέτοια τέχνη στο να σκοτώνει ως άνθρωπος!
  Το αίμα δεν είναι ικανό να τσιμεντώσει τους ανθρώπινους κόκκους άμμου αρκετά σταθερά ώστε να βάλει τα θεμέλια για την ευτυχία!
  Ταυτόχρονα, η αιμοληψία απελευθερώνει το πύον της διαφθοράς, εξαγνίζοντας το έθνος!
  Ο επιστήμονας είναι επίσης θεός, μόνο μικρός, αλλά αγαπά το δημιούργημά του πιο συχνά από τον εαυτό του!
  Όποιος νοιάζεται πολύ για το δέρμα του, θα μείνει χωρίς ραχοκοκαλιά!
  Ένας καλός εραστής ξεκινάει πρώτος, τελειώνει τελευταίος και κάνει πολύ θόρυβο!
  Δεν είναι περίεργο που ο πόλεμος είναι η μητέρα όλων των ανακαλύψεων, η αδερφή της έμπνευσης, η κόρη της ιδιοφυΐας!
  Δεν έχει σημασία πώς έζησες - το κύριο πράγμα είναι να πεθάνεις ευτυχισμένος, στην κορυφή της ευδαιμονίας!
  Η καλύτερη εγγύηση της ειρήνης είναι μια δίκαιη νίκη, και όταν η Πατρίδα σας κερδίζει, είναι πάντα δίκαιη!
  Γενικά, οποιαδήποτε θρησκεία διαφέρει από τα ναρκωτικά στο ότι το κράτος, αντί να καταδιώκει, ενθαρρύνει με ζήλο τους πωλητές!
  Είναι πιο εύκολο να πειράξεις τους ανθρώπους με μπερδεμένους!
  Ένα μεθυσμένο άλογο δεν αισθάνεται τη σοβαρότητα του γιακά, και το μαστίγιο του μαστίγιου!
  Ο θρησκευτικός φανατισμός είναι εκούσια τρέλα!
  Ανάμεσα στους ιερείς, είναι σαν σε δάσος: τριγύρω υπάρχουν βελανιδιές, και κάθε γουρούνι προσπαθεί να φάει!
  Τα συγγενικά συναισθήματα είναι σαν αλυσίδα, δεσμευμένο θάρρος, σαν τα φίδια δηλητηριάζουν την τιμή, σαν ένα γουρούνι βρώμικο καθήκον!
  Η νιότη είναι αφελής - τα γηρατειά είναι ύπουλα!
  Ο πόλεμος είναι το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι στο οποίο δεν πρέπει να παραλείπετε κινήσεις και να αφήνετε τον σύντροφό σας να σκεφτεί!
  Η θρησκεία είναι το πιο αποτελεσματικό εργαλείο καταναγκασμού, υποδουλώνει το μυαλό, δεσμεύει τη σκέψη, βυθίζεται σε ψευδαισθήσεις!
  Η φωτεινή διδασκαλία κάθε θρησκείας δυσφημεί τον φανατισμό και τη σκληρότητα των οπαδών της!
  Δύναμη χωρίς ευθύνη είναι σαν ένα πλοίο, χωρίς πηδάλιο, όσο κι αν φυσάς καλός άνεμος, αλλά καταλήγει σε καταστροφή!
  Σύγχρονος πόλεμος εναντίον δύο superpuncher, ένα δευτερόλεπτο καθυστέρησης: ένα βαθύ νοκ άουτ από το οποίο δεν θα σηκωθείτε ποτέ!
  Εν αναμονή της ευτυχίας, τα δευτερόλεπτα ισούνται με το άπειρο!
  Και το άπειρο στην ευτυχία ισούται με ένα δευτερόλεπτο ή ένα χτύπο καρδιάς!
  Ένας νεκρός γενναίος είναι καλύτερος από έναν ζωντανό δειλό!
  Όσο περισσότερο αμαρτάνεις - τόσο πιο ειλικρινής προσευχή σε μετάνοια!
  Οι στρατιωτικές τακτικές πρέπει να είναι σαν το ατσάλι, ισχυρές, αλλά ευέλικτες, από τις οποίες κατασκευάζεται ατσάλι δαμασκηνού!
  Ο Θεός είναι σαν λιοντάρι: χαϊδεύει, γδέρνει, αγκαλιάζει - στραγγαλίζει, φιλά - ροκανίζει!
  Είναι αλήθεια, αλλά δεν μπορείς να συνηθίσεις στα χέρια της φλόγας, σε αντίθεση με τα γυναικεία!
  Οι επωμίδες είναι σε θέση να προσθέσουν αλαζονεία σε έναν αυθάδη άνθρωπο, σε έναν ανόητο - παλαβό, αλλά δεν θα κάνουν έναν δειλό - γενναίο, ανόητο - στρατηγό!
  Μια εύκολη νίκη - σαν μια τρύπα πανοπλία, είναι ωραίο να φορεθεί, αλλά είναι φθηνή και κακή προστασία!
  Τον γενναίο τον φοβάται ο θάνατος - αν έφαγε ψωμί!
  Οι καταιγίδες είναι πάντα αναμενόμενες, αλλά ταυτόχρονα καταφέρνουν να βραχούν!
  Όποιος είναι άθλιος για την εφεύρεση στα βασανιστήρια είναι ελαττωματικός στο κρεβάτι!
  Η δικαιοσύνη δεν αγαπά τους αδύναμους, η τύχη δεν αγαπά τους δειλούς, ο πλούτος δεν αγαπά τους έντιμους!
  Το έλεος είναι πολύ πολυτέλεια - Για έναν αδύναμο κυβερνήτη!
  Ένας ισχυρός κυβερνήτης πρέπει να είναι σκληρός. Είναι δύσκολο να κοιμηθείς σε μια πέτρα γιατί είναι σκληρό!
  Αναποφασιστικότητα: το πρώτο σημάδι αδυναμίας!
  Ένα παιδί είναι ένα λευκό φύλλο χαρτιού, δεν φταίει που υπάρχουν τόσοι σκραπιστές ανάμεσα στους μεγάλους!
  Οι απαισιόδοξοι δεν αποτυγχάνουν ποτέ!
  Δεν μπορείτε να πλύνετε το κεφάλι σας με κλύσμα, υπάρχουν πάρα πολλές τρύπες, όλες εισερχόμενες!
  Πρόσεχε πώς μιλάς. Αυτός είναι ο πιο δυνατός μυς, καθώς μπορεί να σκοτώσει εκατομμύρια, και ο πιο αδύναμος, καθώς είναι ικανός να προδώσει τον ομιλητή!
  Η μακριά γλώσσα συντομεύει τη ζωή, εκτός από μια ετοιμοθάνατη ομολογία!
  Είναι καλύτερα να μοιράζεσαι τη νίκη παρά να σηκώνεις μόνος το βάρος της ήττας!
  Το πουκάμισό σας είναι πιο κοντά στο σώμα, αλλά μπορείτε πραγματικά να ζεσταθείτε δίνοντάς το στον διπλανό σας!
  Ο δυνατός είναι πάντα ελεύθερος, οι πιο δυνατές αλυσίδες είναι η ανθρώπινη αδυναμία!
  - Ποιος είναι λιοντάρι στο κρεβάτι και στο πεδίο της μάχης δεν θα είναι λαγός!
  Η σιωπή στον τόπο είναι χρυσός υψηλών προδιαγραφών, όταν πρέπει να πεις ότι το πρότυπο πέφτει!
  Η σιωπή είναι χρυσός, αλλά συχνά ψευδής!
  Γιατί η σιωπή είναι χρυσός, γιατί το χρυσό κλειδί λύνει καλύτερα τις γλώσσες!
  Δεν μπορείς να γίνεις θεός χωρίς να είσαι άγιος!
  Η εξουσία χωρίς την υποστήριξη της ηθικής είναι ένας μυς χωρίς τη στήριξη ενός σκελετού!
  Κάτω από τα χτυπήματα του σπαθιού μαζεύεται η σοδειά για να ψήσει το ψωμί της νίκης, γλυκό από αίμα, και πικρό από δάκρυα, το ψωμί της νίκης!
  Η σεμνότητα είναι η αδερφή του μεγαλείου, το καύχημα είναι ο αντίποδός της!
  Είναι δύσκολο να κερδίσεις, αλλά ακόμα πιο δύσκολο να απολαύσεις τους καρπούς της νίκης!
  Θεωρία χωρίς πρακτική, ότι ένας αετός χωρίς φτερά δεν πετάει, αλλά κρατιέται σε αιχμαλωσία!
  Η επιμονή σε μια λανθασμένη ενέργεια είναι η κύρια διαφορά μεταξύ ενός ανθρώπου και ενός πιθήκου!
  - Χωρίς ρίσκο δεν υπάρχει αγώνας, και χωρίς αγώνα δεν υπάρχει ζωή!
  - Το ρίσκο είναι το αλάτι της ζωής, τίποτα δεν χρειάζεται χωρίς αυτό, αλλά αν το παρακάνεις, σε αρρωσταίνει!
  Ο θάνατος είναι σαν τον γαμπρό, μόνο ένας έρχεται, αλλά δεν αργεί!
  Όσο περισσότερη αναίδεια μπροστά στους αδύναμους, τόσο περισσότερη δειλία μπροστά στους δυνατούς!
  Αν θέλεις να είσαι θεός, σταμάτα να είσαι μαϊμού!
  Ο βασιλιάς και ο σκλάβος έχουν κάτι κοινό ότι προδίδουν τη ράτσα τους αμέσως - με την πρώτη κιόλας χειρονομία!
  Γενικά, οι περισσότερες ιδιοφυΐες είναι παιδιά της κακίας, γιατί μια γυναίκα προτιμά πάντα τον άντρα της από έναν καλύτερο άντρα!
  Η απάτη βελτιώνει τη γενετική, επομένως μια γυναίκα δεν θα θέλει ποτέ να κουβαλήσει έναν ηλίθιο κάτω από την καρδιά της!
  Ο Θεός έβαλε ένα σπαθί στα χέρια ενός συζύγου, μια βελόνα στη γυναίκα του, μόνο οι άνθρωποι τείνουν να επαναστατούν ειδικά ενάντια στη θέληση του Παντοδύναμου!
  Η ανεπτυγμένη επιστήμη μοιάζει με μαγεία!
  Είναι πιο εύκολο να σώσεις μια θάλασσα από δακτυλήθρα παρά να απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις των άθεων!
  Ο αυτοσχεδιασμός είναι ένα πινέλο που μαδάει τις χορδές σε ένα όργανο νίκης!
  Ένας ζωντανός θνητός είναι καλύτερος από έναν νεκρό θεό!
  Όποιος δεν ονειρεύεται να γίνει θεός θα παραμείνει για πάντα σκουλήκι!
  Είναι καλύτερα να κάνεις μία φορά παρά να φανταστείς εκατό φορές!
  Αυτό που, στον πόλεμο, ο οίκτος, όπως η όγδοη νότα ενός τραγουδιού, μόνο γέλιο μπαίνει στο δρόμο και προκαλεί!
  Το γυμνό στολίζει μια γυναίκα καλύτερα από τα διαμάντια! Τουλάχιστον αυτό που δεν χρειάζεται διακόσμηση!
  Είναι πιο εύκολο να φτιάξεις έναν χιονάνθρωπο στην κόλαση παρά να βρεις έναν έντιμο πολιτικό.
  - Είναι πιο εύκολο να βρεις ξερολιθιά στον πάτο της θάλασσας παρά έναν πρόεδρο που εκπληρώνει τις προεκλογικές υποσχέσεις!
  Όταν υπάρχει αρκετό ψωμί, η ανάγκη για τσίρκο εξασθενεί! Δύο πιάτα νόστιμα φαγητά είναι πολλά για έναν κοινό άνθρωπο!
  Το ρίσκο στη μάχη είναι σαν το καρύκευμα στη σούπα, είναι άτοπο χωρίς αυτό, αλλά πρέπει να ξέρεις πότε να σταματήσεις! Όσοι θέλουν να οικειοποιηθούν τη δόξα της νίκης, όπως η άμμος στην έρημο, μόνο λίγοι χρυσοί κόκκοι μοιράζονται την πίκρα της ευθύνης!
  Το ρίσκο στη μάχη είναι σαν το καρύκευμα στη σούπα, είναι άτοπο χωρίς αυτό, αλλά πρέπει να ξέρεις πότε να σταματήσεις! Όσοι θέλουν να οικειοποιηθούν τη δόξα της νίκης, όπως η άμμος στην έρημο, μόνο λίγοι χρυσοί κόκκοι μοιράζονται την πίκρα της ευθύνης!
  Ο χρυσός λάμπει, μα μαυρίζει την καρδιά και μαυρίζει την ψυχή!
  Δεν σκοτώνει το τσεκούρι, αλλά αυτός που το κουνάει!
  Ο πόλεμος είναι σαν το σεξ με ιδιοσυγκρασιακό σύντροφο, περιμένεις συνεχώς το τέλος και ταυτόχρονα θέλεις να συνεχίσεις!
  Όσο πιο δυνατός είναι ο βρυχηθμός, τόσο πιο ήσυχο το μυαλό• όσο υψηλότερος είναι ο τόνος, τόσο χαμηλότερη είναι η διάνοια!
  Χωρίς ανθρωπιά, ένα άτομο είναι σαν μια χόβολη που έπεσε από τη φωτιά - μοναχικό και γρήγορα σβήνει!
  Στη δική μας γη, η λεπίδα είναι πιο κοφτερή και η ασπίδα πιο χοντρή!
  Αν θέλεις να γίνεις ήρωας, μην περπατάς με πραότητα!
  Όταν δύο επιδέξιοι άντρες τσακώνονται, είναι καταιγίδα, αλλά όταν τσακώνονται επιδέξιες γυναίκες, είναι ανεμοστρόβιλος!
  Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να προστατέψεις την ψυχή σου από την κακία του εαυτού σου!
  Στον πόλεμο, η εξαπάτηση είναι σαν το κλειδί μιας κλειδαριάς - όσο πιο νέα, τόσο καλύτερα ανοίγει!
  Η βοήθεια είναι σαν την ελεημοσύνη: έρχεται πάντα τη λάθος στιγμή, όχι πλήρως, είναι ακριβή, αλλά δεν υπάρχει δύναμη να σταματήσει το χέρι που ζητιανεύει!
  Είναι πιο εύκολο να σηκώσεις τον ωκεανό με μια δακτυλήθρα παρά να καταλήξεις σε ένα συγκεκριμένο συμπέρασμα σε μια θρησκευτική συζήτηση!
  Η θρησκεία είναι συνήθως το αντίθετο της ανεκτικότητας!
  Το να μιλάς για πολιτική τις περισσότερες φορές οδηγεί σε τσακωμό!
  Ο χρυσός δεν σκουριάζει από το αίμα, δεν αμαυρώνει από τον ιδρώτα, δεν θρυμματίζεται από τα δάκρυα!
  Το κλομπ είναι μια γροθιά, το σπαθί είναι ένα μαχαίρι στη γροθιά!
  Αν θέλετε να κυβερνήσετε τη χώρα - μάθετε να κουμαντάρετε τον εαυτό σας!
  Όταν ένας γείτονας έχει άδειο πορτοφόλι, το δικό σου φαίνεται πιο γεμάτο!
  Είναι καλύτερα να νηστέψεις μόνος σου παρά να ακούσεις τους στεναγμούς ενός παιδιού που πεθαίνει από την πείνα!
  Μερικές φορές ο χρόνος για να λογοδοτήσετε τα λάθη - παραμένει μόνο στον τάφο!
  Η επανάσταση θα χρησιμοποιήσει το μαστίγιο για να επισπεύσει τη στιγμή που το μαστίγιο δεν θα πέσει ποτέ σε έναν άνθρωπο!
  Η καλύτερη μηχανή προόδου είναι ο πόνος - αν δεν πονούσαν τα κουρασμένα πόδια, δεν θα είχε εφεύρει ένα αυτοκίνητο!
  Μόνο έχοντας βιώσει την πληρότητα του πόνου - θα μπορέσει να εκτιμήσει την πληρότητα της ευδαιμονίας!
  Αν θέλεις να γίνεις θεός, μάθε να αγαπάς τον πλησίον σου, γιατί ο Θεός είναι αγάπη!
  Οι εκλογές είναι το μόνο πεδίο μάχης όπου κερδίζει η ικανότητα, όχι οι αριθμοί!
  Ένας λύκος και μια χορτοφαγική ματιά στον κόσμο με διαφορετικό τρόπο, ειδικά από την ημέρα του πιάτου!
  Όταν ο βασιλιάς προδίδεται τρομερά, αλλά ακόμα χειρότερα όταν ο βασιλιάς προδίδει τη συνείδησή του!
  Το χαμόγελο είναι πιο πλατύ, η πυρίτιδα πιο στεγνή, η λεπίδα πιο κοφτερή και η καρδιά πιο θυμωμένη!
  Ο πόλεμος είναι κόλαση για το σώμα, καθαρτήριο για την ψυχή, παράδεισος για την ποίηση!
  Δεν μπορείς να νικήσεις τους πάντες αν δεν νικήσεις τον εαυτό σου!
  Το πιο τρομερό θηρίο, αυτό που ζει δίπλα ή μέσα στην καρδιά σου!
  Μερικές φορές η απαλότητα είναι συνώνυμη με την προδοσία!
  Κάθε έξυπνο είναι απλό στην παραδοξότητά του!
  Πικρό είναι το ψωμί της προδοσίας, το μέλι της ακολασίας, τα δάκρυα των αθώων!
  Ο ευκολότερος τρόπος για να καλύψετε τις ανάγκες είναι η μέτρια φιλοδοξία!
  Ένα άδειο στομάχι βιώνει περισσότερη χαρά από μια κρούστα μαύρου ψωμιού παρά μια γεμιστή κοιλιά από ανανά με φουντουκιές!
  Μερικές φορές μια γενναία ήττα είναι πιο πολύτιμη από μια δειλή νίκη!
  Ο χρυσός είναι τέτοιο μέταλλο, όσο πιο ψηλό είναι το δείγμα, τόσο πιο δυνατό δίνει αίμα!
  Το θάρρος διπλασιάζει τη δύναμη, η εξυπνάδα τετραπλασιάζει και η λογική φέρνει τη νίκη!
  Μερικές φορές η σκέψη της αυτοκτονίας παρατείνει τη ζωή!
  Χωρίς επιτεύγματα, η ζωή είναι ένα άθλιο υποκατάστατο της ύπαρξης!
  Ένας πόλεμος χωρίς θύματα είναι σαν ένα θέατρο χωρίς ηθοποιούς!
  Μόνο όσοι είναι ερωτευμένοι με το θάνατο μπορούν να εκτιμήσουν πραγματικά τις απολαύσεις της ζωής!
  Το να αγαπάς τη ζωή είναι ακόμα πιο φυσικό από το να λατρεύεις τον θάνατο - ο τελευταίος μοιάζει πάρα πολύ με ένα γουρούνι στο σακί!
  Ό,τι οδηγεί στη νίκη είναι υπέροχο: να καταλάβεις τον εχθρό - καλά, αλλά τα μέσα δεν μετράνε!
  Ο χρυσός είναι μαλακός, αλλά η καρδιά τον κάνει σκληρό!
  Η γνώση στο κεφάλι ενός αχρείου είναι πιο επικίνδυνη από τους μύες ενός ανόητου!
  Ο διάβολος σκέφτηκε βότκα, λεφτά και λάδι! Όλα εξίσου καταστροφικά!
  Ένας παραβάτης αξίζει δύο αθώους - ο πρώτος σκίζει τις φλέβες του έχοντας μια κακή εμπειρία, και ο δεύτερος υπολογίζει στην επιείκεια!
  Όποιος γλιτώνει από τον στρατό, πάει σπασμένος στις αποζημιώσεις!
  Όχι ένα όπλο που σκοτώνει, αλλά ένα όπλο που μπορεί να υποδουλώσει!
  Ο θάνατος είναι σαν το κακό φαγητό.
  Η αγωνία της αναμονής, σε αντίθεση με τη γέννηση, δεν φεύγει με τον καιρό!
  Είναι αδύνατο να καταστρέψεις μόνο το κενό και τη βλακεία!
  Υπάρχουν πολλοί έξυπνοι και τίμιοι άνθρωποι, αλλά είναι τόσο έξυπνα τακτοποιημένοι που δεν ανακατεύονται ποτέ!
  Η δειλία είναι το πρώτο σημάδι υπακοής. Και η υπακοή είναι η ψυχή του στρατιώτη! Και η ψυχή ενός στρατιώτη είναι το κλειδί της νίκης - για να κερδίσεις πρέπει να είσαι δειλός! Τέτοιο είναι το παράδοξο του πολέμου!
  : Ο Θεός είναι σε κάθε άνθρωπο, ο Θεός είναι κάθε άνθρωπος, αν έχει υψηλό ήθος, και η ψυχή δεν είναι ζώο!
  Το να σκοτώνεις στο όνομα του Χριστού είναι το ίδιο με το να σκοτώνεις τον Χριστό!
  Είναι καλύτερα να δουλεύεις στην προπόνηση παρά να ξεκουράζεσαι στον τάφο!
  Όταν σπάσει το σπαθί, το χέρι απλώνει το στιλέτο!
  Μπορείς να ζητάς κοινοτοπία ή να υπομένεις προσβολές, αλλά δεν μπορείς να δικαιολογήσεις μια μπανάλ προσβολή!
  Οτιδήποτε σκληρό είναι εύθραυστο και φθαρτό, αλλά στην μαλακή αντοχή, υπάρχει δύναμη. Και ποιος δεν πιστεύει σε αυτό, φυσικά, θα δείξω τη γλώσσα που μπορείτε να φάτε! Όλα τα δόντια θρυμματίστηκαν σε σκόνη, αλλά είναι ζωντανός - λέω μπαμ!
  Η σταθερότητα στο σεξ καταστρέφει την αγάπη!
  Το να υπολογίζεις στην τύχη είναι σαν να πειράζεις τον Θεό και να ενοχλείς τον θάνατο!
  Τα χρυσά μήλα μεγαλώνουν καλύτερα όταν ποτίζεις τα δέντρα με αίμα!
  Υπάρχουν τρία πράγματα: η αξία των οποίων είναι αμετάβλητη: ο Παντοδύναμος, οι γονείς και η Πατρίδα!
  Το πιο ενδιαφέρον θέατρο είναι το θέατρο του πολέμου, μόνο που η είσοδος είναι απαγορευτικά υψηλή!
  Όμως στο θέατρο των επιχειρήσεων τα δάκρυα είναι πάντα αληθινά και κάθε πράξη είναι ένα μάθημα ζωής!
  Μόνο τότε το ταλέντο γίνεται ιδιοφυΐα, αν πολλαπλασιαστεί με κολοσσιαία επιμέλεια!
  Η αναβλητικότητα κλέβει δάφνες, η βιασύνη φέρνει την επιτυχία!
  Πραγματικός χειρουργός είναι αυτός που είναι σε θέση να κάνει μια πολύπλοκη επέμβαση απαρατήρητη!
  Όχι ο πυγμάχος που χτυπάει, αλλά αυτός που γκρεμίζει!
  Η ομορφιά είναι πάντα δηλητηριώδης - τα πιο λαμπερά μανιτάρια είναι μύγα αγαρικά, και το δηλητήριο, σαν γυναικείο γούρι, γυρίζει το κεφάλι σου και δηλητηριάζει την καρδιά σου!
  Ο φυσικός νους μπορεί να υποτάξει τη φυσική δύναμη, αλλά η έμφυτη δύναμη δεν θα υποτάξει ποτέ το μυαλό!
  Το να πεθαίνεις περήφανος είναι καλύτερο από το να ζεις ταπεινός!
  Όποιος κρατά τη ζωή από το λαιμό είναι πιο πιθανό να τη χάσει από εκείνον που ελευθερώνει τη γκόμενα της ευτυχίας!
  Η ομορφιά ξεθωριάζει, το κουράγιο μένει αιώνιο!
  Το σπαθί είναι πολύ κοφτερό για να κρατήσει πάνω του τη δύναμη του κράτους, η κολακεία είναι πολύ γλυκιά για να πίνει ο κόσμος για πάντα μαζί του!
  Η εφευρετικότητα του στρατιώτη αντισταθμίζει τον λάθος υπολογισμό του στρατηγού, αλλά το να χτίζεις έναν υπολογισμό πάνω του είναι σαν να σκάβεις μια τρύπα με μια βελόνα!
  Είναι δύσκολο να ανάψεις αυτό που ήδη καίγεται και να σβήσεις ό,τι έχει ήδη καεί!
  Καυτή ανδρική ιδιοσυγκρασία, στεγνώνει τον εγκέφαλο και καίει το κάτω μέρος του πορτοφολιού!
  Μάλλον, καίει μια τρύπα στην τσέπη του - μια ζεστή καρδιά!
  Η πιο χοντρή θήκη τρυπιέται από έναν σκληρό φαλλό!
  Για έναν άντρα, ο καλύτερος χρυσός καθρέφτης!
  Στο νόμισμα και τις ρυτίδες - η διακόσμηση ενός άνδρα!
  Ένας πόλεμος μπορεί να είναι χωρίς νικητή - αλλά πάντα θα υπάρχει ένας ηττημένος!
  Η ανθρώπινη αδυναμία είναι η κύρια κινητήρια δύναμη της προόδου!
  Αν θέλεις να είσαι ο πρώτος, δούλεψε σαν τον τελευταίο!
  Η ιδιοφυΐα είναι συγγενείς της θεότητας, και άξιοι συγγενείς!
  Μπορείτε να υπηρετήσετε λίγο την Πατρίδα, αλλά δεν μπορείτε να προδώσετε λίγο!
  ! Σκέφτομαι, άρα - υπάρχω, υπάρχω - άρα, ζω, ζω - επομένως, ζω ευτυχισμένος!
  Οι σεξουαλικοί σύντροφοι είναι σαν το φαγητό - απαιτούν ποικιλία και ζεστά μπαχαρικά!
  Η επανάσταση γίνεται με καθαρή καρδιά, αλλά όχι με λευκά γάντια• στο δρόμο προς την ευτυχία, οι τροχοί απαιτούν λίπανση αίματος!
  Τις περισσότερες φορές προδίδουν όχι λόγω κακίας, αλλά λόγω αδυναμίας, αν και η αδυναμία είναι αυτή που κλίνει προς την κακία!
  Γενικά ο νόμος λέει ότι ένας σκουριασμένος μηχανισμός λειτουργεί μόνο με γράσο χρυσού!
  Πονηριά και υπολογισμός: πώς ένας σύζυγος γεννά τη νίκη - η ειλικρίνεια είναι το τρίτο επιπλέον!
  Η πιο απύθμενη δημιουργία στον κόσμο είναι ένα ποτήρι βότκα, το να πέφτεις μέσα του είναι ατελείωτο και ο πάτος είναι στο νεκροταφείο!
  Δεν είναι κάθε κατάδικος εγκληματίας, δεν είναι κάθε εγκληματίας κατάδικος!
  Είναι πιο εύκολο για μια καμήλα να περάσει από την τρύπα της βελόνας από το να δημοσιεύει χωρίς μπλακ!
  Ένας επαγγελματίας δικαστής είναι σαν μια επαγγελματίας πόρνη - η διαφορά είναι μόνο στο ύψος της αμοιβής και στον βαθμό του μαστροπού!
  Οι πολιτικοί είναι σαν τα σκουλήκια, μόνο που βγάζουν περισσότερο αίμα από τα σπλάχνα τους όταν εξορίζονται!
  Το αίμα είναι το καλύτερο λίπασμα για την καλλιέργεια του θάρρους της ανερχόμενης γενιάς!
  Η επιθετικά υπάκουη πλειοψηφία σκέφτεται με το στομάχι, όχι με την καρδιά, γιατί είναι πολύ μεγαλύτερο σε όγκο.
  Ωστόσο, η αθεϊστική διδασκαλία είναι η πιο λογική, καταδεικνύει την ωριμότητα της ανθρωπότητας, ενώ κάθε θρησκεία, συσχετίζεται με την παιδική ηλικία!
  Ο Θεός είναι ένας δυνατός Πατέρας με γερό γόνατο, στον οποίο ένα αδύναμο παιδί θέλει να στηριχτεί!
  Είναι σπάνιο κάποιος να ανάψει μια σπίθα ταλέντου όταν η υγρασία του ολοκληρωτισμού είναι γύρω!
  Όσοι δεν είναι ικανοποιημένοι με το παρελθόν και φοβούνται το παρόν σκέφτονται πιο συχνά το μέλλον!
  Είναι πιο εύκολο να χτυπήσεις το φεγγάρι με βράχο παρά να αναγκάσεις τους πολιτικούς να τηρήσουν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις!
  Ο ζαχαρούχος ανθρωπισμός σε μια λαϊκή χώρα είναι τόσο κατάλληλος όσο η ζάχαρη στο μπορς!
  Τρία πράγματα είναι αιώνια: ο Θεός, ο χρόνος και η ανθρώπινη βλακεία!
  Αν θέλετε να κερδίσετε? ξέχνα τρεις λέξεις: είναι δύσκολο, δεν μπορώ, φτάνει!
  Ένα γουρούνι θα βρίσκει πάντα βρωμιά, ένας αρουραίος θα βρίσκει πάντα ένα κενό και ένας τεμπέλης θα βρίσκει πάντα μια δικαιολογία!
  Το ηθικό δίδαγμα της ίδιας ρίζας με τη λέξη βρώμικο! Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιείται για να λερώσει την αρετή και να ξεπλύνει την κακία!
  Η αλεπού αλλάζει δέρμα δύο φορές το χρόνο και η μάσκα του πολιτικού κάθε ώρα!
  Ο θάνατος είναι σαν μια πιστή σύζυγος, έρχεται χωρίς υπενθυμίσεις, τη βάζει στο κρεβάτι και την κατέχει πλήρως!
  Η ευγένεια είναι σαν τον ιδρώτα, το χύσιμο θέλει κόπο, αλλά το σώμα δυναμώνει, με κάθε σταγόνα φεύγει η βρωμιά!
  Ο στρατιώτης είναι σαν το φτυάρι, γυαλισμένο μόνο από σκληρά χέρια! Αλλά και γίνε αμβλύς γρήγορα!
  Τα υψηλότερα ιδανικά ωριμάζουν μόνο όταν ποτίζονται με αίμα, ποτίζονται με δάκρυα και γονιμοποιούνται με ιδρώτα!
  Για έναν άθεο, όλες οι θρησκείες είναι καλές - γιατί δεν υπάρχει Θεός! Και το κενό είναι ο πιο ήπιος δεσπότης!
  Όσο δυνατός κι αν είναι ο ήρωας, δεν θα στύψει τη θάλασσα από ένα μικρό λεμονάκι!
  Η μεγαλύτερη περίσσεια πονηριά δεν αντισταθμίζει μια μικρή έλλειψη ευφυΐας!
  Ο διοικητής είναι ο πυρήνας - αν είναι σάπιος, τότε ολόκληρη η δομή καταρρέει!
  Όσο πιο ευγενικός είναι ο βοσκός, τόσο πιο θυμωμένος ο σκύλος του, τόσο πιο μαλακός ο βασιλιάς, τόσο πιο αυστηρός ο σατράπης!
  Τα Ρωσικά δεν είναι εθνικότητα, αλλά επάγγελμα και τρόπος ζωής!
  Ένας αδύναμος χρειάζεται τον Θεό ως παιδί, Πατέρα και Μητέρα, αλλά καθώς μεγαλώνει, τον βαραίνει η κηδεμονία και, έχοντας αποσπαστεί από τους Γονείς του, προσκολλάται στη γυναίκα του - επιστήμη και λογική!
  Αλίμονο, το μυαλό χωρίς δύναμη αξίζει ελάχιστα - ένας ανόητος αθλητής θα στραγγαλίσει εύκολα τον πιο δυσάρεστο ακαδημαϊκό!
  Η αλήθεια είναι ότι ο θάνατος, σε αντίθεση με τη γυναίκα, είναι πάντα αληθινός, και η ζωή είναι σκέτη προδοσία!
  Καλύτερα να κόψεις μια φορά παρά να βρίσεις εκατό φορές!
  Η σεμνότητα είναι η αδερφή της σοφίας! Το καύχημα καταστρέφει το μυαλό!
  Είναι πιο εύκολο να δαμάσεις μια τίγρη παρά να εκπαιδεύσεις ξανά έναν τύραννο - ένας αρουραίος δεν μπορεί να εκπαιδευτεί!
  Όσο περισσότεροι εχθροί, τόσο πιο όμορφος ο πόλεμος! Πέτα λιγότερα λόγια - ο πόλεμος δεν είναι παιχνίδι!
  Λιγότερες σταγόνες στη θάλασσα από τις μάσκες ενός μυστικού πράκτορα!
  Η συσκευή βασανισμού, όπως ένα μουσικό όργανο, απαιτεί αγάπη και ταλέντο! Μόνο που αντί για γέλια και χειροκροτήματα παίρνεις στεναγμούς και δάκρυα!
  Ο Ιησούς ανάμεσα στο κοπάδι είναι σαν διαμάντι στα λύματα!
  Ο χρόνος είναι ο πιο αδίστακτος δήμιος, δεν γνωρίζει έλεος και η λέξη συγχωρεμένη!
  Ένας επιδέξιος πολιτικός, ακόμη και να βρίζει τις αισχρότητες, διατηρεί τη φήμη του ευφυούς ανθρώπου!
  Ο ταύρος λατρεύει το μαστίγιο, αλλά δεν του αρέσει να οργώνει!
  Για να οργώσετε καλά, πρέπει να φυτεύετε όλο το χρόνο!
  Εάν δεν μπορείτε να δαγκώσετε, μην γαυγίζετε!
  Αυτός που νικήσει μια τίγρη δεν θα φοβηθεί καμιά δεκαριά γάτες!
  Το αυτοκίνητο δεν είναι πολυτέλεια, αλλά τρόπος τιμωρίας: Παράδεισος για τους τροχονόμους, καθαρτήριο για πορτοφόλι, κόλαση για ηρεμία!
  Το να κάνεις λάθος είναι λάθος! Το να μην παραδέχεσαι ένα λάθος είναι έγκλημα!
  Ο άντρας είναι απρόβλεπτος - το ανθρώπινο θηλυκό είναι διπλά απρόβλεπτο!
  Η πολιτική, σε αντίθεση με το σκι, απαιτεί λίπανση χρυσού!
  Η δύναμη και το μυαλό, όπως ο σύζυγος και η σύζυγος, γεννούν την υπακοή μόνο σε ζευγάρια!
  Ένας ισχυρός ηγέτης δεν θα προσελκύσει ποτέ περισσότερους εχθρούς από όσους μπορεί να συγκεντρώσει φίλους!
  Το χρήμα είναι τα πτερύγια του καρχαρία της δικαιοσύνης!
  Προσοχή; δεν είναι συνώνυμο της δειλίας, αλλά του θάρρους - της απερισκεψίας!
  Μόνο οι νεκροί δεν λένε ψέματα και μετά μόνο αν είναι άθεοι!
  Ένας κακός πιστός κλέβει το σώμα - ένας καλός άθεος κλέβει την ψυχή!
  Μια καριέρα χωρίς ψέματα είναι σαν μια δεξαμενή χωρίς καύσιμα!
  Αυτός που κάνει έλεος μαζεύει δύναμη, η σκληρότητα είναι σημάδι αδυναμίας!
  Άλλωστε η ιδιοφυΐα και η αλαζονεία είναι ασύμβατα πράγματα!
  Αν και μιάμιση γροθιά είναι καλύτερη από μια γροθιά - ενάμισι μυαλό είναι χειρότερο από ένα μυαλό!
  Ένας ευγενής ρισκάρει τη ζωή του - ένας ποταπός εξωγήινος!
  Ο αρχηγός δεν πρέπει να είναι γλυκός - θα το γλείψουν! Αλλά δεν πρέπει να είναι πικρό - θα το φτύσουν!
  Πιο δύσκολο να βρεις άμμο στην έρημο - παρά λόγος σύλληψης!
  Ο δόλος είναι το όπλο των αδύναμων - η κακία είναι το όπλο του ύπουλου!
  Χρησιμοποιεί φίλους - ταλέντο, αξιοποιεί εχθρούς - ιδιοφυΐα!
  Ένα αργό χτύπημα ισοδυναμεί με αστοχία!
  Η προσοχή του διοικητή είναι σαν το δάχτυλο στη γροθιά του, αναπόσπαστο στοιχείο, αλλά δεν θα αντικαταστήσει τα υπόλοιπα!
  Επιλέγοντας μεταξύ νόμου και συνείδησης - ένας έντιμος άνθρωπος θα προτιμήσει, όχι αυτό που είναι πιο ασφαλές!
  Είναι πιο εύκολο να βρεις ξερολιθιά στον βυθό παρά έναν έντιμο πολιτικό!
  Το θάρρος διπλασιάζει τη δύναμη, ο δόλος τετραπλασιάζει!
  Ένας εξαντλημένος ήρωας είναι πιο αδύναμος από ένα φρέσκο παιδί!
  Τα χέρια είναι μητέρα, το κεφάλι είναι ο πατέρας - μαζί δεν θα αφήσουν τη νίκη ορφανή!
  Όποιος περιφρονεί τον στρατό θα πρέπει να φύγει γρήγορα!
  Στον πόλεμο, η ανδρεία πάει χέρι-χέρι με την σκληρότητα! Είναι σαν νύφη και γαμπρός σε μια νικηφόρα ένωση!
  Οι αναπτυσσόμενες αυτοκρατορίες είναι σαν σαπουνόφουσκα, μόνο με εγωιστική διαχείριση!
  Ο σπόρος της νίκης πρέπει να ποτιστεί με αίμα και να γονιμοποιηθεί με πτώματα!
  Μια αυτοκρατορία υπό ένα καθεστώς φροντίδας είναι σαν τη ραχοκοκαλιά ενός εφήβου, όσο μεγαλύτερη, τόσο ισχυρότερη!
  Ψυχραιμία για νίκη - τι είναι η σκλήρυνση για το ατσάλι!
  Ένα παγωμένο κρύο πηγάζει από τον πόλεμο - ο μισός κόπος αν παγώσει την καρδιά! Πρόβλημα αν παγώσει ο εγκέφαλος!
  Το κρίμα είναι σαν τη σκουριά, η συμπόνια είναι σαν το σάλι - καθαρίστε την καρδιά σας από αυτό και καλύψτε την με πανοπλία: σκληρότητα, οργή, θυμό!
  Η σκέψη μας κάνει δειλούς - η απερισκεψία μας κάνει πτώματα!
  Ο πόλεμος είναι μια τέτοια διαδικασία - παρόμοια με το κάψιμο! Το αίμα είναι βενζίνη, τα πτώματα είναι κάρβουνο, η θέληση είναι θείο! Και ο πυροσβεστήρας κερδίζει!
  Σώμα και μυαλό, όπως ο σύζυγος και η σύζυγος, γεννούν τη νίκη σε ζευγάρια, μόνοι τους είναι άκαρπες!
  Ένας λαμπρός διοικητής διαφέρει από έναν λαμπρό συνθέτη στο ότι τα αριστουργήματά του σε κάνουν πάντα να δακρύζεις!
  Κατά κανόνα, τύραννος: απεριόριστη φιλοδοξία και περιορισμένο μυαλό!
  Η ειλικρίνεια είναι επιλεκτική έννοια, η εξαπάτηση είναι καθολική!
  Σε τι διαφέρει το σκάκι από την πολιτική;
  Στο σκάκι το παιχνίδι παίζεται ισότιμα, αλλά στην πολιτική οι αρχές έχουν πάντα το προβάδισμα!
  Στο σκάκι υπάρχει πρόβλημα χρόνου στο τέλος του παιχνιδιού, αλλά στην πολιτική πάντα!
  Στο σκάκι οι θυσίες είναι εθελοντικές, αλλά στην πολιτική πάντα αναγκαστικά!
  Στο σκάκι τα πιόνια αναδιατάσσονται με τη σειρά τους, αλλά στην πολιτική όποτε θέλουν οι αρχές!
  Στο σκάκι δεν μπορείς να πάρεις πίσω κινήσεις, στην πολιτική το κάνουν σε κάθε στροφή!
  Ο χάρακας, που περιβάλλεται από μη οντότητες, είναι σαν μια πέτρα σε ένα άθλιο περιβάλλον, η αξία θα πέσει και αναπόφευκτα θα εξασθενίσει.
  Τον θρόνο, σε αντίθεση με το κρεβάτι, τον μοιράζονται μόνο αδύναμοι!
  Όλοι μπορούν να κερδίσουν, δεν μπορούν να χάσουν πολλοί με αξιοπρέπεια!
  Καλύτερα να πεθάνεις ήρωας παρά να ζεις σαν δειλός!
  Παραδόξως, ήταν η σωματική αδυναμία ενός ανθρώπου που του επέτρεψε να γίνει σαν τον Θεό! Αν ο πίθηκος είχε μακρύτερα χέρια, δεν θα έπαιρνε ποτέ ραβδί!
  Οι ανθρώπινες κακίες οδηγούν την πρόοδο και μας φέρνουν πιο κοντά στην παντοδυναμία! Ένας δειλός που εφηύρε - πανοπλία, ένας τεμπέλης - μια ρόδα, ένας αδύναμος - ένας γερανός, ένας λαίμαργος - ένα καθαρτικό, ένας φιλόδοξος - ένα αεροπλάνο, ένας βαριεστημένος - μια ταινία, ένας περίεργος - το Διαδίκτυο, ένας σαδιστής - ένα δυναμό! Κάθε μεγάλη ανακάλυψη κρύβει ένα βίτσιο! Βασικά πάθη - εξυψωμένη τεχνική!
  Αν ο Αδάμ δεν είχε αμαρτήσει, αυτός και οι απόγονοί του θα διέφεραν από τα βοοειδή που δουλεύουν μόνο ως προς την ικανότητά τους να μιλούν!
  Ο χρόνος είναι ο πιο αντικειμενικός κριτής - δίνει λόγια σε όλους και εκθέτει τα στοιχεία!
  Ο αυτοσχεδιασμός είναι το αξίωμα της νίκης! Το μοτίβο είναι το θεώρημα της ήττας!
  Η έλλειψη ευφυΐας μπορεί ακόμα να αντισταθμιστεί από έναν υπολογιστή, αλλά καμία τεχνική δεν μπορεί να αντικαταστήσει το θάρρος!
  Στον πόλεμο, ένας έξυπνος δειλός είναι πιο χρήσιμος από έναν γενναίο ανόητο!
  Δεδομένου ότι οι νεκροί δεν μπορούν να πολεμήσουν, ένας νεκρός στρατιώτης είναι πάντα κακός στρατιώτης!
  Ο πόλεμος είναι καλό σχολείο, αλλά αν κάνεις λάθος, δεν θα ξαναδώσεις τις εξετάσεις!
  Η πίστη από μόνη της δεν αρκεί για να υπηρετήσει τη χώρα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την απουσία της!
  Ωστόσο, όποιος δεν ξέρει να εκτιμά τη ζωή δεν θα μπορέσει να συναντήσει επαρκώς τον θάνατο!
  Είναι αδύνατο να νικήσεις τα δύο πράγματα την απληστία και τη βλακεία, αν και η απουσία του πρώτου συχνά συνδυάζεται με το δεύτερο!
  Ο πόνος στο σώμα δεν λέει για τη ζωή, αλλά για το γεγονός ότι ο θάνατος αφαιρεί σιγά σιγά έναν άνθρωπο!
  Η πιο λεπτή συνείδηση των χοντρού πορτοφολιών!
  Στον κόσμο των οικονομικών ισχύει και ο νόμος του Αρχιμήδη, το κέρδος εκτοπίζει την ειλικρίνεια και τη συμπόνια!
  Το να ενθαρρύνεις τους προδότες στο στρατόπεδο του εχθρού είναι σαν να καλλιεργείς το σιτάρι από το οποίο ψήνεται το ψωμί της νίκης!
  Το ψωμί της προδοσίας είναι πάντα δηλητηριώδες, και γιατί ψήνεται από ζιζάνια!
  Η σταθερότητα στο σεξ είναι τόσο ανθυγιεινή όσο η μονοτονία στο φαγητό!
  Η αθωότητα στο σεξ, σαν ένα άδειο πορτοφόλι, σε κάνει να κινείς το μυαλό σου, αλλά σου στερεί τον κορεσμό!
  Η ιδιωτική, επιτελική σύνθεση του στρατού είναι εφάμιλλη σε ποιότητα με αυτή του διοικητή, μείον τον χρόνο υπηρεσίας!
  Η πιο ευχάριστη μαθησιακή διαδικασία είναι το σεξ! Και το πιο σημαντικό, κανείς δεν θα αρνηθεί μια δεύτερη επανάληψη!
  Το σεξ είναι το μόνο θέμα όπου όλοι προσπαθούν να βάλουν περισσότερα πονταρίσματα!
  Ένας καλός πολεμιστής είναι εξίσου κατάσκοπος, όσο βοηθάει στο κέντημα και τη νίκη! -
  Η κατασκοπεία είναι ένα καλό λιπαντικό για την πολεμική μηχανή, αλλά το καύσιμο εξακολουθεί να είναι ένα γενναίο πνεύμα!
  Η σεμνότητα της κατοικίας συμβολίζει την αυταπάρνηση και η αγνότητα συμβολίζει τη δύναμη της θέλησης!
  Ο κόσμος των ζώων χωρίζεται σε τροφές και σε τρώγοντες, ο κόσμος των ανθρώπων διαφέρει μόνο χωρίς τη διάσταση του στομάχου και την παρουσία του τοστ!
  Ο πιο βαρύς πόνος είναι όταν υποφέρει η πατρίδα σου!
  Το μαρτύριο του σώματος είναι ασήμαντο - το μαρτύριο της ψυχής είναι τρομερό!
  Μόνο τα δάκρυα του εχθρού σου μπορούν να προσθέσουν μόνο χρυσό στο πορτοφόλι σου!
  Δεν είναι τυχαίο που τα δάκρυα των γυναικών συγκρίνονται με μαργαριτάρια, είναι πολύτιμα στο ότι μπορούν να ανταλλαχθούν με χρήματα!
  Το θάρρος είναι πάντα ευγενές - η δειλία δεν λυπάται κανέναν!
  Τίποτα δεν αδειάζει τις τσέπες όσο ένα γεμάτο ποτήρι!
  Με άδειο κεφάλι - μην γεμίζετε το πορτοφόλι σας!
  Με κρύα καρδιά - μην ζεσταίνετε την εστία!
  Υπόσχεση και καρέκλα: βγες από την ίδια ρίζα και βγες σε ένα μέρος!
  Όσο πιο μακριά η μύτη και όσο πιο κοφτερή η γλώσσα, τόσο πιο σύντομη η ζωή και όσο πιο χαζό το τέλος!
  Όσο πιο διασκεδαστικό το ποτό, τόσο πιο θλιβερό το hangover!
  Ο χρυσός είναι πολύ βαρύ μέταλλο - η αλυσίδα που σφυρηλατείται από αυτόν ξεπερνά τα ελαφριά όνειρα ελευθερίας!
  Σωστά, ο πόλεμος είναι ένα από τα πιο κωμικά πράγματα στο σύμπαν, μόνο τα εισιτήρια για παραστάσεις κοστίζουν μια ζωή!
  Ο πόλεμος είναι τσίρκο, μόνο που η παράσταση τελειώνει πάντα με δάκρυα!
  Το ψέμα είναι λάδι για λίπανση γραναζιών!
  Γιατί το κίτρινο θεωρείται το χρώμα της προδοσίας - χρωματίζεται σαν χρυσός!
  Η χρυσή άκρη είναι το πιο εύκολο να σπάσεις την πανοπλία της ειλικρίνειας και της αρχοντιάς!
  Στρατός χωρίς διοικητή είναι σαν σώμα χωρίς καρδιά!
  Ο διοικητής, όπως η καρδιά - είναι επιβλαβές να χτυπάς πολύ συχνά! Αλλά το να σταματήσεις είναι μοιραίο!
  Η ψυχική ηρεμία στον πόλεμο είναι σαν ένα γούνινο παλτό στο κρύο! Χάστε το - μόνο βρωμιές!
  Η ψυχραιμία ενός διοικητή είναι σαν τη γούνα μιας αρκούδας! Το έχασες - γίνε σκουπίδι!
  Όλες οι μορφές σεξ είναι καλές εκτός από αυτές που δεν δίνουν ευχαρίστηση!
  Η απόλαυση στο σεξ είναι σαν το γάλα από μια αγελάδα, όταν εξαφανίζεται, η καρδιά ξινίζει γρήγορα!
  Ένας καλός στρατιώτης έχει τα πάντα - μόνο τρεις λέξεις λείπουν: Δεν μπορώ, δεν θέλω, δεν θα κάνω!
  Η φτώχεια είναι μόνο τότε μια κακία - αν προκαλεί να κλέψεις!
  Το ράμφος του δρυοκολάπτη είναι σαν το μυαλό ενός καινοτόμου - μπορεί να αμβλυνθεί από την αφθονία των βελανιδιών στην ηγεσία και τους μεγάλους κώνους!
  Το υψηλότερο πρότυπο χρυσού είναι το χρυσό στο σταυρό, για πάντα σιωπηλή πεθερά!
  Όλοι οι δεσποτισμοί είναι ίδιοι - μόνο η δημοκρατία είναι πάντα ατομική!
  Η διαφορά μεταξύ επιστήμης και μαγείας έγκειται στο γεγονός ότι η πρώτη χρησιμοποιήθηκε πολύ πιο συχνά για καταστροφή!
  Γιατί ο Χριστός συνέκρινε τη σάρκα του με το ψωμί - γιατί προσελκύει τους ιερείς αρουραίους!
  Ένα άτομο σε μια ομάδα είναι σαν το αγγούρι στο τουρσί - θέλει, δεν θέλει, αλλά μουλιάζεται!
  Το χρυσό μετάλλιο δεν δίνεται σε αυτόν που ξεκινάει πιο γρήγορα, αλλά σε αυτόν που έρχεται πρώτος!
  Για έναν πρόσκοπο, το μυαλό είναι σαν το τιμόνι, η ψυχραιμία είναι ένα πετάλι, η διαίσθηση είναι ένα μοτέρ!
  Το αφεντικό είναι σαν ένα ελαφρύ αεράκι - όλοι τον προσέχουν, αλλά κανείς δεν τον βλέπει!
  Για τους πειρατές, η ευτυχία δεν είναι ποτέ απεριόριστη - καθώς απελευθερώνουν το θήραμά τους στην ακτή!
  Ο μόλυβδος είναι πιο πολύτιμος από τον χρυσό μόνο όταν κολλάει στην καρδιά!
  Ωστόσο, η χρυσή σφαίρα χτυπάει πολύ πιο συχνά την καρδιά!
  Όσο μεγαλύτερη είναι η δύναμη του εχθρού, τόσο μεγαλύτερη η αξία της νίκης!
  Πολεμήστε μέχρι θανάτου μόνο για ό,τι έχει πραγματική αξία!
  Το μεγαλείο του κυβερνήτη, μόνο τότε ανθίζει με πλούσιο χρώμα - αν χυθεί άφθονο αίμα!
  Ένας υπεύθυνος ηγεμόνας διαφέρει από τον σκλάβο μόνο από την τιμή που τον περιβάλλει!
  Τις περισσότερες φορές, όλα ξεσκίζουν τη στέγη από τους μεντεσέδες της - ένα κύμα ενός κοσμικού ανεμοστρόβιλου!
  Οι ανόητοι σκλάβοι δεν γιατρεύουν ποτέ την πλάτη τους! Οι έξυπνοι φλογίζουν τη γλώσσα τους!
  Όσο πιο χαζό είναι το πιρούνι, τόσο πιο αιχμηρή η γλώσσα!
  Η πείνα είναι σαν τον άνεμο - ανάβει τη φωτιά της ευγλωττίας!
  Όταν είσαι τυχερός - δικαιοσύνη! Ένα άλλο - ένα δωρεάν!
  Η πιο άδεια ψυχή - σε γεμάτα πορτοφόλια!
  Η ιστορία είναι σαν παραμύθι, η μόνη διαφορά από αυτήν είναι ότι μόνο οι νικητές μπορούν να γράψουν μια συνέχεια!
  Το έλεος στον πόλεμο είναι ένα καρφί στη μπότα! Το αίμα τρέχει ακόμα, αλλά αυτή τη φορά είναι δικό σου!
  Η γνώση είναι σαν το νερό σε ένα σιντριβάνι - αν δεν το πετάξεις, χαλάει!
  Γιατί ο χρυσός δεν αμαυρώνει - η σκουριά ξεπλένεται καλύτερα από το πιο κολλώδες υγρό: το αίμα!
  Νίκη χωρίς ισχυρό εχθρό είναι ένα άδειο πιάτο, ένας γυαλιστερός πάτος δεν προκαλεί χαρά!
  Οι θρησκείες αλλάζουν - η απιστία παραμένει!
  Η αρχαιότερη θρησκεία είναι ο αθεϊσμός - είναι και η πιο σύγχρονη!
  Τα παιχνίδια στον υπολογιστή, σε αντίθεση με τον ονανισμό - διαφέρουν μόνο ως προς τη διάρκεια της πράξης!
  Ο κύριος εγκληματίας δεν είναι αυτός που επινόησε την πυρίτιδα, τη δυναμίτη, την ατομική βόμβα, αλλά αυτός που επινόησε το χρήμα!
  Η πιο θανατηφόρα δύναμη στο χρυσό φυσίγγιο - χτυπάει ακόμα και αυτούς που δεν χτύπησαν!
  Δεν είναι κακός αυτός που είναι πλούσιος, αλλά αυτός που δεν θέλει να μοιραστεί!
  Η δόξα είναι ατμός πάνω από το νερό, η φωτιά του ταλέντου βράζει, και θα εξακολουθήσει να διαπερνά το κάλυμμα της κηδεμονίας!
  Για ένα αριστούργημα χρειάζεστε: ταλέντο, εργατικότητα, χρόνο, αγάπη, έμπνευση! Είναι σαν τα δάχτυλα στη γροθιά, αφαιρέστε το ένα και δεν θα πάρετε αριστούργημα!
  Αφαιρώντας την ευτυχία από έναν άνθρωπο, δεν θα προσθέσετε ταλέντο! Αφαιρώντας την ελευθερία ενός ανθρώπου, δεν θα προσθέσετε ειρήνη! Οι αλυσίδες είναι κακό κάλυμμα για γυμνό σώμα!
  Δεν μπορείς να ζήσεις τη ζωή με την αναβολή της θανατικής ποινής!
  Η φιλία είναι πολύ δύσκολη απόκτηση για να την αντισταθμίσει ο χρυσός!
  Ένα σχοινί μπορεί να σφίξει τον λαιμό οποιουδήποτε, αλλά μόνο οι κακοί θα συρθούν στην κόλαση!
  Ολόκληρη η ζωή μας δεν είναι παρά μια αναστολή της θανατικής ποινής που επιβλήθηκε από τον Παντοδύναμο!
  Το ασήμι σβήνει όταν υπάρχουν πολλά δάκρυα, ο χρυσός θα λάμπει ακόμα και στην άβυσσο της συμφοράς!
  Ο πόλεμος είναι το θέατρο της ζωής, παίζει μόνο τραγωδίες, όπου κάθε χειρονομία βγάζει δάκρυα!
  Η λίμπιντο είναι σαν ένα βέλος διαστήματος - πρέπει να το ελέγξετε, αλλά σε καμία περίπτωση να μην είστε δεμένοι στο λαιμό: διαφορετικά ο δείκτης θα μετατραπεί σε εγκάρσια ράβδο!
  Ο εθισμός στους σκλάβους μετατρέπει τον δείκτη σε οριζόντιο δοκάρι!
  Στο σεξ ως φαγητό - χρειάζεσαι αλλαγή πιάτων, καυτερά μπαχαρικά, δυνατά μπαχαρικά, αλάτι παιχνιδιάρικου!
  Μια ιδιοφυΐα διαφέρει από έναν έξυπνο στο ότι ξέρει ότι είναι αδύνατο να ξέρεις τα πάντα!
  Τίποτα δεν προωθεί την πρόοδο όπως ο πόνος - ή μάλλον, η επιθυμία να απαλλαγούμε από αυτόν!
  Μόνο η πείνα και η εργασία θα μπορούσαν να μετατρέψουν έναν πίθηκο σε ομοίωση του Θεού!
  . Ο πόλεμος είναι για πρόοδο, όπως ο άνεμος για ένα μύλο - κινδυνεύεις να σπάσεις τα φτερά σου, αλλά σε κάνει να περιστρέφεσαι!
  Η απληστία είναι το αντίθετο του πλούτου - σαν μια τρύπα στο πορτοφόλι: μια κοινή ιδιοκτησία για να ρουφήξεις!
  Η νεολαία έχει πάντα αυτοπεποίθηση - ένα απλό ξεκίνημα γεννά την ψευδαίσθηση του εύκολου τρεξίματος!
  Ένας χρόνος στον στρατώνα - δίνει σοφία και γνώση, δέκα δωρεάν!
  Ένας ελεύθερος άνθρωπος, όπως ο σκύλος χωρίς ρύγχος, είναι ασφαλής μόνο αν έχει λόγο!
  Τις περισσότερες φορές φυσά τη στέγη από τις βλεφαρίδες - με ένα ξέσπασμα λεκτικής διάρροιας!
  Η ευφυΐα είναι για έναν πειρατή όπως ο τιμονιέρης για ένα πλοίο - μόνο ένας ηλίθιος νομίζει ότι μπορεί χωρίς αυτό!
  Ένας ανόητος δεν χρειάζεται σπαθί - φτάνει να ανάψει τη ματαιοδοξία και μπορείς να μπεις στο φούρνο!
  Αυτοκτονία: αυτό είναι το κλειδί για το πιο εφιαλτικό μπουντρούμι από το οποίο είναι αδύνατο να ξεφύγεις!
  Οι πιο δυνατές αλυσίδες στο ανθρώπινο σώμα είναι η άγνοια, το πιο συντριπτικό σφυρί της λογικής!
  Η γνώση είναι δύσκολο να μεταφερθεί, αλλά χωρίς αυτήν είναι αδύνατο να πετάξεις ψηλά!
  Το Κοινοβούλιο διαφέρει από το τσίρκο, μόνο το κόστος των εισιτηρίων εισόδου και η μονοτονία του περίγυρου!
  Γιατί είναι πιο δύσκολο για έναν άντρα παρά για μια γυναίκα; Η γυναίκα χάνει τιμή ή λεφτά και ο χωρικός και τα δύο!
  Πιο γλυκιά από το μέλι είναι η ταπείνωση του ανώτερου!
  Πάνω απ' όλα πετούν θραύσματα - από την πτώση των ηρώων!
  Τίποτα δεν κάνει τη ζωή πιο δύσκολη από την επένδυση σε ένα πορτοφόλι!
  Από το καθάρισμα των τσέπες - η συνείδηση γίνεται ακόμα πιο βρώμικη!
  Τα χρήματα για τη σάρκα, σε αντίθεση με το αίμα, είναι ακόμη πιο πολύτιμα όταν είναι κάποιου άλλου!
  Η ζωή είναι πιο πολύτιμη από τα χρήματα, αλλά χωρίς αυτά δεν αξίζει ούτε μια δεκάρα! Επομένως, η ζωή ενός φτωχού είναι μια δεκάρα!
  Ο άνθρωπος δέχεται μόνο τη δική του ομάδα αίματος και πάντα τα χρήματα των άλλων!
  Δειλός δεν είναι αυτός που φοβάται - ο φόβος της μάχης είναι σαν το ταχυδρομείο με αλυσίδα, αλλά δεν χρειάζεται να το κρεμάσεις στον εαυτό σου πέρα από κάθε μέτρο!
  Η πειθαρχία στο στρατό είναι σαν ένα μάτσο καλάμια - πρέπει να είναι σφιχτή και να μην σπάει ταυτόχρονα!
  Μόνο η βλακεία είναι άπειρη, όχι το σχοινί ενός πονηρού!
  Η φυλακή είναι σαν καραμέλα για έναν διαβητικό - θα είναι κακό, αλλά θέλω να το δοκιμάσω τρομερά!
  Δεν τρώνε χρυσό, αλλά τον πνίγουν!
  Το έλεος είναι σαν το δέρμα προβάτου - μόνο ένας αληθινός λύκος το βάζει!
  Ένας πόλεμος χωρίς θύματα είναι σαν το μπάρμπεκιου χωρίς κρέας!
  Όλες οι μέθοδοι απόκτησης χρηματοδότησης μόνο ανυψώνουν - μόνο η απουσία χρημάτων εξευτελίζει!
  Οι σκλάβοι είναι κοπριά, χωρίς την οποία δεν θα φυτρώσει το άνθος της αριστοκρατίας!
  Ο πόλεμος ενοχλεί σαν την πεθερά, μόνο που η συγγένεια μαζί του είναι πολύ πιο οικεία!
  Ο πόλεμος είναι και ρουλέτα, μόνο το μηδέν πέφτει πολύ πιο συχνά, και η λύτρωση είναι μόνο για το κόκκινο!
  Μπορείτε να αγοράσετε τα πάντα - την καρδιά, το μυαλό, ακόμη και τη συνείδηση, αλλά το αίσθημα ασφάλειας είναι αδύνατον!
  Τα πολλά χρήματα αφήνουν την ειρήνη λόγω του φόβου να χάσουν, λίγα - η επιθυμία να τα αποκτήσεις βασανίζεται!
  Η αγάπη είναι εγωιστική - γιατί δεν μπορεί να μοιραστεί με έναν φίλο και να πουληθεί τμηματικά!
  Ο κόσμος μας είναι σαν παιχνίδι πόκερ, μόνο που απατούν παντού!
  Ένας έξυπνος εξαπατά μόνο από ανάγκη, αλλά ένας ανόητος για να πάρει μαζοχιστική ευχαρίστηση!
  Το να πάρεις ένα κόκαλο από έναν σκύλο είναι πιο εύκολο από το να πάρεις εξουσία από έναν τύραννο, αλλά ένα κόκαλο μπορεί να ροκανιστεί και η εξουσία μπορεί μόνο να πνιγεί!
  Ένας μεγάλος αριθμός, όπως το λίπος στην κοιλιά, δεσμεύει την επίθεση, δυσκολεύει την άμυνα!
  Όποιος πέφτει πίσω από αυτόν τον ανόητο, το ένα δεκάρα το κάνει δεκάρα!
  Είναι εύκολο να κερδίσεις, ότι το να καταπιείς αέρα είναι εύκολο, αλλά είναι αδύνατο να χορταίνεις!
  Αληθινός σκλάβος, όχι αυτός του οποίου το σώμα είναι αλυσοδεμένο, αλλά αυτός που σπάργανε το πνεύμα!
  Ένα άτομο στον κόσμο του κεφαλαίου είναι σαν σε ένα κλουβί με αρπακτικά, μόνο που η διαδικασία του καταβροχθισμού θα εκτείνεται για χρόνια!
  Η ληστεία είναι σαν τη μούχλα - ευδοκιμεί όπου υπάρχει υγρή συνείδηση και βρεγμένα παντελόνια!
  Ο χρυσός γάντζος είναι τόσο σαγηνευτικός - που το θύμα ορμάει πάνω του ακόμη και χωρίς δόλωμα!
  Κάθε ώθηση έχει τον δικό της εκπομπό!
  Σε ένα μυστικό, δεν υπάρχει λέξη - όχι!
  Ένας αγώνας χωρίς αίμα είναι σαν ένα κουλούρι χωρίς βούτυρο, μια πληγή χωρίς πόνο είναι σαν το σεξ χωρίς οργασμό!
  Βλάκα - συνθλίψτε νερό σε ένα γουδί!
  Γιατί οι ανόητοι προηγούνται τόσο συχνά έναντι των έξυπνων ανθρώπων; Τα κόλπα αργά ή γρήγορα τελειώνουν, μόνο η βλακεία είναι ανεξάντλητη!
  Ο χρυσός είναι το πιο πυκνό μέταλλο, οι ευγενείς πράξεις, οι καλές προθέσεις κολλάνε εύκολα σε αυτό, η συνείδηση κολλάει!
  Η σταθερότητα δεν πρέπει να μετατρέπεται σε ρουτίνα, αλλά η συνέπεια σε συντηρητισμό!
  Ένας επαγγελματίας δικαστής διαφέρει από μια επαγγελματία ιερόδουλη στο ότι οι αρχές τον έχουν συνεχώς!
  Όλα στον κόσμο συμβαίνουν, δεν αποτυπώνονται όλα σε επίσημες αναφορές!
  Ποιος εξαπατά πιο συχνά έναν πλούσιο ευγενή, μόνο έναν πολύ πλούσιο ευγενή!
  Το κεφάλι είναι αμβλύ σε σχήμα, αλλά κόβει την πανοπλία, ή μάλλον το σπαθί!
  Η αμαρτία είναι σαν το πιπέρι στη σούπα, καίει πολύ, δεν κατεβαίνει λίγο στο λαιμό!
  Η διαφορά μεταξύ αμαρτίας και αλυσίδας είναι ότι οι κυρίαρχες τάξεις της βάζουν τους σκλάβους στο μυαλό, όχι στο σώμα!
  Οι εκμεταλλευτικές τάξεις έχουν βρει έναν αιώνιο φύλακα από τον οποίο είναι αδύνατο να ξεφύγει και τον αποκάλεσε Παντοδύναμο Θεό!
  Η διαφορά μεταξύ εκκλησίας και καταστήματος είναι ότι πουλάει πάντα μπαγιάτικα!
  Ανοιχτό χρυσό, αλλά η συνείδηση μαυρίζει!
  Το δολάριο είναι πράσινο και καλυμμένο με μούχλα - καλές παρορμήσεις!
  Ο άνθρωπος είναι ένας παράγοντας με τον οποίο η φύση, όλο και περισσότερο, θεωρείται, όπως το άλογο, ο καβαλάρης πάνω στο οποίο βαραίνει!
  Στον πόλεμο, η κακία, όπως το νερό στην έρημο, δεν πρέπει να πιτσιλίζεται για τίποτα, αλλά είναι αδύνατο να γίνει χωρίς!
  Η ζωή χωρίς πατρίδα είναι σαν κήπος χωρίς σταφίδες!
  Ένα παιδί διαφέρει από μια ιδιοφυΐα στο ότι η αναγνώριση πρέπει να περιμένει!
  Μια καλή επιτυχία είναι σαν ένα ώριμο φρούτο, δεν είναι εύκολο να το μαζέψεις, αλλά θα χορτάσεις!
  Η βασική αδυναμία των μοναρχών είναι ότι ο βασιλιάς έχει συχνά το δικό του αίμα, ακριβότερο από το κράτος!
  Η επιστήμη είναι πιο cool από τη μαγεία, καθώς είναι χτισμένη σε μια λογική βάση: όπου η επιμέλεια είναι πιο σημαντική από τα φυσικά δεδομένα!
  Ένα πραγματικό αριστούργημα: μπορείτε να αντιγράψετε, αλλά δεν μπορείτε να επαναλάβετε! .
  Καλύτερα να σε ταπεινώσουν παρά να σε ταπεινώσουν!
  Εξευτελίζοντας τους άλλους, ο ίδιος δεν σηκώθηκε, αν το παλάτι κατέρρεε, δεν θα γινόταν πιο φωτεινό στην καλύβα, κι ας σκέπαζαν οι θόλοι του τον ήλιο!
  Σοφιστική - πνευματικός αυνανισμός!
  Ο λόγος τιμής είναι βαρύ φορτίο -αλλά απαλύνει τη συνείδηση και εμπνέει την ψυχή!
  Μπορείς να ξεφλουδίσεις μια χήνα που γεννά χρυσά αυγά, αλλά δεν θα γίνει χρυσόμαλλο δέρας!
  Με άδειο κεφάλι - δεν μπορείτε να γεμίσετε το πορτοφόλι σας!
  Όσο πιο γεμάτο το στομάχι, τόσο περισσότερες κενές σκέψεις στο κεφάλι!
  Το σκούρο δέρμα δεν είναι εμπόδιο στις λαμπερές σκέψεις!
  Το πιο βαρύ φορτίο που τραβάει στον πάτο είναι ένα άδειο κεφάλι!
  Η κακία είναι σαν ένα τριπλό μπούμερανγκ - όσο αργότερα επιστρέφει, τόσο χειρότερες είναι οι συνέπειες!
  Το πιο τρομερό μαρτύριο προκαλείται από τον ίδιο τον άνθρωπο - άλλοι βασανίζουν μόνο το σώμα και εσύ είσαι η ψυχή σου!
  Η κακία είναι σαν ένα τριπλό μπούμερανγκ - όσο αργότερα επιστρέφει, τόσο χειρότερες είναι οι συνέπειες!
  Το έλεος στη ζωή είναι σαν την πολυτέλεια σε μια καλύβα!
  Η κόλαση, φυσικά, καίγεται, αλλά δεν ψήνονται αμαρτωλοί, αλλά τηγανητά χρήματα!
  Ο καλύτερος τρόπος να γεμίσεις την τσέπη σου είναι να αδειάσεις τον κάτω κόσμο!
  Ο πόνος είναι σαν μυλόπετρα - ακονίζει τη θέληση, εκθέτει το θάρρος!
  Ο στρατός είναι το υψηλότερο επίπεδο ανελευθερίας για τους χαμηλότερους!
  Πληρώνουν για αγάπη - πληρώνουν για μίσος!
  Μια γυναίκα εκτίθεται δημόσια αν γεννήθηκε με πουκάμισο!
  Η ζωή είναι μικρή, ακόμα κι όταν αποτελείται από πολύωρα βάσανα!
  Η μακριά γλώσσα τις περισσότερες φορές συνδυάζεται με κοντά χέρια και στενόμυαλο!
  Το να βασανίζεις χωρίς λόγο είναι σημάδι ανόητου!
  Ο πλούτος θέλει επιδεξιότητα, επιδεξιότητα στη λογική, λογική, ο λόγος είναι εγωιστής, ο εγωισμός είναι βδελυρός! Συμπέρασμα - η κακία είναι η βάση του κεφαλαίου!
  Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μια υπερτιμημένη τιμή μετοχής!
  Τα κράτη είναι χειρότερα από τους λύκους, κυνηγούν σε αγέλες και οι χώρες πεθαίνουν μόνες!
  Θάρρος και αρχοντιά - σαν στιλέτο και θηκάρι, συνήθως μαζί, ώσπου για να χτυπήσετε τον στόχο, είναι καλύτερα να πετάξετε τον τελευταίο!
  Την κόμπρα δεν την εμπιστεύονται σπίτι, αλλά τον μεθυσμένο με ένα μπουκάλι!
  Ο ευγενής είναι πειρατής στο νόμο, μόνο που πάντα κλέβει αυτούς που είναι ανυπεράσπιστοι!
  Το μαρτύριο από τη γνώση είναι χειρότερο από την άγνοια, η τελευταία μπορεί να περάσει από την επικοινωνία με τους έξυπνους και ακόμη και ο τελευταίος ανόητος δεν θα βοηθήσει με τον πρώτο!
  Για έναν σκλάβο, όλοι οι ελεύθεροι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: έξυπνοι και χρήσιμοι!
  Για να δικαιολογήσεις ένα έγκλημα, μπορείς να αποτρέψεις ένα μεγάλο έγκλημα! Η ειλικρίνεια δεν ακυρώνει την πονηριά, και η δικαιοσύνη - έλεος!
  Ο λύκος ψάχνει παιχνίδι, ο πολιτικός κέρδος και ο αφελής ψηφοφόρος του λύκου είναι χορτοφάγος!
  Το να απαιτείς ειλικρίνεια από έναν πολιτικό είναι τόσο ανόητο όσο η παρθενία από μια πόρνη.
  Ένας πολιτικός χωρίς πονηριά είναι σαν ένα σκυλί χωρίς δόντια!
  Τίποτα δεν περιορίζει τις δυνατότητες όσο μια πλατιά ψυχή!
  Όσο μεγαλύτερη είναι η καρδιά, τόσο μικρότερο το κέρδος!
  Η διαφορά του πολιτικού με τον δήμιο είναι ότι δεν βγάζει τη μάσκα ούτε στο σπίτι του!
  Η σοφία τείνει να επαναλαμβάνεται - μόνο η βλακεία είναι πάντα πρωτότυπη!
  Σοβιετικό: σημαίνει εξαιρετικό - από απλά καλό!
  Μεθυσμένο θάρρος - πόσο αδύναμη αναίδεια!
  Ένας ανόητος είναι πιο επιχειρηματικός από έναν έξυπνο, γιατί είναι πολύ ανόητος για να δώσει προσοχή σε φανταστικά εμπόδια!
  Η προσοχή είναι τόσο διαφορετική από τη δειλία όσο η ασπίδα από μια ταφόπλακα!
  Μια σκέψη είναι σαν ένα καλάμι ψαρέματος - θα σας ταΐσει αν βάλετε τα χέρια σας πάνω της!
  Η ηθική είναι σαν μια αλυσίδα για τους αξιοπρεπείς ανθρώπους και το δίχτυ για τους απατεώνες!
  Το πρώτο ποτήρι - ο λαιμός σκίζει, το τρίτο ποτήρι - τραγουδάει τραγούδια!
  Το τεμάχιο διαφέρει από την πολιτική κερκίδα μόνο σε αυτό: ότι ο δήμιος εργάζεται για συνείδηση και ο πολιτικός - για δόλο!
  Όσο υψηλότερο είναι το διακύβευμα στη διαμάχη, τόσο χαμηλότερες είναι οι φιλοδοξίες να την πάρεις!
  Τα μάτια είναι σαν ένα αντίστροφο μικροσκόπιο - μπορείτε να διαβάσετε τον γυμνό εγκέφαλο σε αυτά!
  - Κάθε άνθρωπος είναι ένα μικρό σύμπαν - μόνο για ένα κάθαρμα αποτελείται από μερικές μαύρες τρύπες!
  Τα αθλήματα δεν είναι χωρίς έντονα συναισθήματα, όπως η σούπα χωρίς θερμίδες - μπορείτε να πιείτε γουλιά, αλλά δεν χορταίνετε!
  Δεν μπορείς να φτιάξεις μια κανάτα από σκατά, ένα κάστρο στον αέρα - δεν θα σε προστατεύσει από το κρύο!
  Αν η γνώση είναι λόφος, τότε η άγνοια είναι ένα βουνό στο οποίο δεν ζαλίζεται κανείς, μόνο για τους σοφούς!
  Το πιο σίγουρο σημάδι αδυναμίας είναι η εξωτερική ανδρεία! Η Μόσκα γαβγίζει πιο δυνατά!
  Η εκκλησία διαφέρει από μια πόρνη στο ότι η ευδαιμονία πάντα αναβάλλει για αργότερα!
  Όποιος δεν μπαίνει στο μυαλό, δεν θα γίνει ποτέ σοφότερος! Οι εγκέφαλοι είναι σαν πορτοφόλι, πρέπει να λάβεις για να τους γεμίσεις!
  Ένα κοφτερό μυαλό, ιδιαίτερα επιδέξια, κόβει το τσαντάκι της εκκλησίας!
  Ένας άντρας τακτοποιεί σε μια καλύβα - ένα γουρούνι θα σκάσει στο παλάτι!
  Μια γυναίκα εκτίθεται όταν κρύβει την αδυναμία της!
  Στην εποχή του διαστήματος και των μαθηματικών, μόνο οι ρομαντικοί σκέφτονται τους αγγέλους!
  Και τι καλύτερο από ένα καλό σπαθί, μόνο ένα πολύ καλό σπαθί!
  Ο έξυπνος διαφέρει από τον ανόητο στο ότι ο πρώτος εκφράζει τις σκέψεις του όμορφα, αλλά ακατανόητα, και ο δεύτερος είναι κατανοητός, αλλά όχι όμορφα!
  Από τα δύο κακά, επιλέξτε αυτό που δεν έχετε βιώσει ακόμα!
  Ο χρυσός είναι σαν μαγνήτης - προσελκύει μόνο προβλήματα!
  Ο αγώνας χωρίς αίμα είναι σαν σούπα χωρίς αλάτι!
  Μεγαλύτερος δεν σημαίνει πιο έξυπνος, μεγαλύτερος δεν σημαίνει καλύτερος, πιο χοντρός δεν σημαίνει πιο δυνατός!
  Καλύτερα να πεθάνεις τίμια παρά να ζεις μοχθηρά! Όταν ρίχνεις το φορτίο στους ώμους σου, χάνεις κιλά!
  Η γλώσσα είναι το πιο δυνατό σημείο του σώματος! Μπορείς να πετάξεις μια πέτρα με το χέρι σου, αλλά να καταστρέψεις το κράτος με τη γλώσσα σου!
  Δεν μπορείς να κρατήσεις σπαθί με τη γλώσσα σου, αλλά μπορείς να υποτάξεις έναν στρατό!
  Το καλύτερο από όλα, είναι πιο εύκολο να συμβουλεύσετε, ένα γεμάτο πορτοφόλι, όχι μια τσέπη γεμάτη τρύπες!
  Η επιδεξιότητα είναι σε θέση να εξισορροπήσει τη δύναμη, αλλά δεν είναι αδύναμη να αντισταθμίσει την έλλειψη ευφυΐας!
  Όποιος δεν τα παράτησε - νίκησε, που πέθανε - σκεπάστηκε με δόξα, και η δόξα ισοδυναμεί με νίκη!
  Όλοι μπορούν να χάσουν, μόνο ένας έξυπνος μπορεί να πάρει ένα μάθημα από μια ήττα και μόνο ένας τυχερός μπορεί να πάρει εκδίκηση!
  Ποτέ μην ρίχνετε σε ένα ποτήρι περισσότερο κρασί από όσο χρειάζεται για να μην πάνε τα μυαλά στον πάτο!
  Ένας κακός πυγμάχος πέφτει - κατηγορεί τον διαιτητή για παραπάτημα!
  Ένας κακός μποξέρ έχει πάντα τρύπες στα γάντια του και στενά αθλητικά παπούτσια!
  . Για να ανθίσει η νίκη χρειάζεται πότισμα με αίμα, τάισμα με πτώματα, πότισμα με ιδρώτα, απολύμανση με δάκρυα!
  Ο πόλεμος, φυσικά, μπορεί να είναι ψεύτικος, μόνο τα θύματα είναι πάντα γνήσια!
  Η μεγαλύτερη απώλεια είναι να χάσεις την ταυτότητά σου!
  Ωστόσο, μια διχασμένη προσωπικότητα δεν ισοδυναμεί με διπλασιασμό του πλούτου!
  Το Honor δεν θα γεμίσει το πορτοφόλι - αλλά θα καθαρίσει την καρδιά!
  Μια άδεια καρδιά δεν αποτελεί εγγύηση για ένα γεμάτο πορτοφόλι!
  Η δειλία είναι η πιο αξιόπιστη αλυσίδα, η φωτιά είναι ανίσχυρη απέναντί της και δεν υπάρχει σφυρί ικανό να τη σπάσει!
  Όποιος μιλάει όμορφα συχνά τσακώνεται στραβά!
  Στραβοί δρόμοι στην πολιτική οδηγούν κατευθείαν στον στόχο!
  Στην πολιτική, η μικρότερη απόσταση μεταξύ δύο σημείων είναι ένα τσιγκούνι!
  Εάν ο στρατός λιμοκτονεί - ήρθε η ώρα να διαβάσετε τον πόλεμο! Ο πόλεμος είναι πάντα επένδυση: αν δεν γεμίσει το ταμείο, θα αδειάσει το οπλοστάσιο!
  Τα χρυσά νομίσματα κολλάνε καλύτερα στη γλυκιά γλώσσα!
  Μερικές φορές ακόμη και ένας γενναίος άνθρωπος είναι υποχρεωμένος να δείξει δειλία!
  Τι φοβάται ο πιο θαρραλέος άνθρωπος - να διαπράξει κακία, να προκαλέσει πόνο, να ταπεινώσει τους άξιους!
  Ο πολιτικός είναι ξεκαρδιστικός, ακόμα κι όταν τραγουδάει γλυκά!
  Η ζωή χωρίς διασκέδαση είναι σαν τα μαθηματικά χωρίς αριθμούς! Τα κεφάλια μπορεί να πονέσουν, αλλά όχι πρακτική χρήση!
  Στο άλογό σας, και η πανοπλία είναι πιο ελαφριά!
  Οι διπλωμάτες σουτάρουν λιγότερο, αλλά κερδίζουν περισσότερα! Καμία βόμβα δεν είναι πιο θανατηφόρα από μια γλώσσα!
  Όχι αυτή η ιδιοσυγκρασία, αλλά αυτός ο οργασμός!
  Όσο πιο συχνά αλλάζει φορεσιές ένας πολιτικός τόσο πιο βρώμικη η ψυχή του!
  Η εκδίκηση είναι τρομερή, με τη μοναδική της ατομικότητα!
  Η αδυναμία να προβλέψει κανείς τα πάντα δεν αποτελεί δικαιολογία. αν χάσατε το δημοτικό!
  Τα χέρια απλώνουν για τη δύναμη του Χριστού πάνω στο σύμπαν, αλλά δεν θέλουν να καρφωθούν στον σταυρό!
  Ωστόσο, μπορείτε να γυρίσετε τη Γη πιο γρήγορα από το να απαριθμήσετε τις αντιφάσεις της Βίβλου!
  Η αμαρτία είναι η κοπριά πάνω στην οποία η εκκλησία μεγαλώνει θάμνους χρημάτων, και οι ιερείς παράγουν τα περισσότερα σκατά!
  Χωρίς εμπιστοσύνη, δεν μπορείς να συγκεντρώσεις ομάδα, και χωρίς ομάδα, δεν θα πετύχεις τη νίκη!
  Η κολακεία για έναν κυβερνήτη είναι πολύ κολλώδης μόλυνση, εξαιτίας της είναι αδύνατο να ξεδιπλωθούν τα φτερά της ψυχής!
  Ένας κυβερνήτης λαίμαργος έως γλυκιά κολακεία - έχει τη νοημοσύνη της μύγας!
  Η αγάπη είναι ένα παιχνίδι στο οποίο το τρίτο είναι περιττό, εκτός φυσικά αν αυτό είναι παιχνίδι αγάπης!
  Σε αντίθεση με την επαγγελματική πυγμαχία, στον πόλεμο προσπαθείς για νίκες, αλλά όχι αγώνες!
  Μια παραγγελία για στρατιώτη είναι σαν το πανί για ένα γιοτ, το κουνάει, αλλά αλλιώς μόνο παρασύρεται!
  Απόσπασμα από την αναποφασιστικότητα, διαφέρουν σαν φλόγα και στάχτη!
  Όποιος είναι σπουδαίος στην ψυχή δεν θα ταπεινώσει ποτέ άλλον, γιατί το αληθινό μεγαλείο βρίσκεται στην αρχοντιά και τη συμπόνια!
  Ο πιο σκληρός δεσπότης είναι αδύναμο μυαλό!
  Η σκληρότητα χωρίς λόγο είναι σημάδι ανόητου! Σκληρότητα για χάρη μιας ιδέας - για να καίει η ανοησία!
  Η σκληρότητα για χάρη μιας ιδέας - οι μέθοδοι δεν αξίζουν τον στόχο!
  Μόνο οι πολιτικοί είναι χειρότεροι από τους κλέφτες - οι ίδιοι βρίσκουν ιδέες για τον εαυτό τους και επινοούν νόμους!
  Στην περίπτωση ενός filibuster είναι πολύ δύσκολο να διαπρέψεις! Αυτό που χρειάζεται εδώ δεν είναι μέτρο, αλλά το ταλέντο της λύκου!
  Αν ένας ληστής είναι σκουλήκι, τότε ένας πολιτικός είναι βόας!
  Χτύπημα σπαθιού, σαν γενναιόδωρο δώρο! Ποιος δεν είναι έξυπνος - ικανοποιημένος!
  Το μυαλό ενός πολιτικού είναι σαν το ράμφος του πελεκάνου, μόνο που δεν πιάνει ψάρι, αλλά χρυσά νομίσματα!
  Το στέμμα είναι σε θέση να αντισταθμίσει την έλλειψη τιμής, αλλά είναι ανίσχυρο να καλύψει την έλλειψη ευφυΐας!
  Δεν υπάρχουν εγκέφαλοι στο κεφάλι, δεν μπορείτε να προσθέσετε από το στήθος!
  Μην διασχίζετε το βάλτο χωρίς να λερώσετε τα πόδια σας! Μην αποδίδετε δικαιοσύνη χωρίς να λερώσετε τα χέρια σας!
  Η βία για την ευτυχία είναι σαν την κοπριά για τα τριαντάφυλλα, σε αρρωσταίνει, αλλά πρέπει να τη χρησιμοποιείς!
  Η αδράνεια είναι χειρότερη από τη ζυγαριά, μόνο με αίμα μπορεί να ξεκολλήσει!
  Όποιος μετράει πολύ σχολαστικά τις απώλειες, σίγουρα θα λάβει ισοζύγιο ήττας!
  Μερικές φορές επιτιθέμεθα στον εαυτό μας, ή συνέλθουμε, μετά λέμε τον πόλεμο άγιο, ο επιτιθέμενος είναι πάντα βδελυρός!
  Το αληθινό ταλέντο κοσμεί τη σεμνότητα, τον ιδιοφυή σεβασμό προς τους άλλους, τη θεϊκή ανεκτικότητα!
  Ο θάνατος είναι η τελευταία περιπέτεια, μόνο αν η αντίστροφη μέτρηση είναι από την άλλη άκρη!
  Ένας πολιτικός μπορεί να αποδείξει ότι δύο φορές δύο ισούται με πέντε, αλλά ποτέ δεν πείθει ότι η διαφορά θα πάει στις τσέπες των ψηφοφόρων!
  Το ψωμί σου και το μπαγιάτικο μαλακό σου!
  Τα χρήματα είναι πάντα καθαρά, μόνο η μέθοδος λήψης μπορεί να είναι βρώμικη!
  Ο χρυσός λάμπει αλλά κολλάει καλύτερα στα βρώμικα χέρια!
  Σε σκοποβολή κώλο? χτυπάει μια μύγα στο μάτι!
  Όποιος αγαπά πολύ τη ζωή χάνει την αθανασία!
  Η γνώση είναι ανώτερη από τη μαγεία - γιατί η μαγεία περιορίζεται από τις δυνάμεις της φύσης και η επιστήμη περικόπτει τις δυνατότητες της ίδιας της φύσης!
  Όποιος αγαπά πολύ τη ζωή χάνει το νόημά της!
  Όποιος εκτιμά φτηνά τον εαυτό του, εξαφανίζεται για μια δεκάρα!
  Τα γηρατειά ή τα νιάτα για τη μοναρχία σημαίνει πάντα ηλιοβασίλεμα!
  Φτωχή πολυτέλεια - η ψυχή των ολιγαρχών!
  Ένας χάρακας χωρίς πονηριά είναι σαν ένα αλίπαστο καροτσάκι - πηγαίνει σε μια παράκαμψη και σίγουρα θα καταρρεύσει!
  Η πολιτική είναι σαν λαβύρινθος, είναι εύκολο να μπερδευτείς, αλλά οι έξοδοι είναι διαφορετικές!
  Στην πολιτική, σε αντίθεση με τον λαβύρινθο, δεν μπορείς να είσαι πάντα σωστός!
  Δεν κερδίζει η τεχνική, αλλά αυτός που την έφτιαξε!
  Ακόμη και οι πιο ισχυροί μύες δεν θα βοηθήσουν ένα άτομο να απογειωθεί, αλλά η επιστήμη θα ανοίξει το δρόμο προς τα αστρικά ύψη!
  Ένα δυνατό χέρι μπορεί να κόψει ένα δάσος, αλλά καμία γροθιά δεν θα ανεβάσει την απόδοση, ακόμη και κατά ένα centner!
  Στον πόλεμο, τα ψέματα είναι σαν δηλητηριώδη αέρια, αλλά περισσότεροι από ένας αναπνευστήρες δεν θα σώσουν!
  Μόνο οι δυνατοί είναι πραγματικά ελεύθεροι, οι γενναίοι είναι χαρούμενοι, οι έξυπνοι είναι πλούσιοι!
  Η συκοφαντία διαπερνά την πανοπλία καλύτερα από ένα βλήμα, και ξεφεύγει τα κεφάλια καλύτερα από τα σκάγια!
  Δεν μπορείτε να τρυπήσετε την πανοπλία ενός τανκ με τη γλώσσα σας, αλλά μπορείτε να εξουδετερώσετε το πλήρωμα!
  Το να ζαλίζεις σημαίνει να κερδίζεις!
  Γενική προειδοποίηση για την απεργία του, είτε ηλίθιος είτε άγιος, που ουσιαστικά είναι το ίδιο!
  Η αγιότητα είναι το πιο σίγουρο σημάδι υποβάθμισης, με την ελκυστικότητα του λαμπερού χρωματισμού του αγαρικού μύγας!
  Για έναν ποιητή, κάθε συλλαβή είναι ένας μικρός ουρανός - κάθε γράμμα είναι ένας αστερίσκος!
  Το στυλό μπορεί να αφήσει μια κηλίδα στο αστέρι, αλλά η αντίθεση θα περιγράψει το φως ακόμα πιο φωτεινό!
  Ο κομμουνισμός είναι μια κοινωνία μορφωμένων!
  Η εξυπνάδα μπορεί να αντικαταστήσει την τύχη, αλλά η τύχη δεν θα αντικαταστήσει ποτέ την ευφυΐα!
  Η γνώση είναι σαν μια βελόνα σε μια θημωνιά - μπορείς να φτιάξεις μια τρύπα άγνοιας, αλλά στην αναζήτηση θα τρυπήσεις τα δάχτυλά σου!
  Το λίπος είναι σαν την άμμο στα γρανάζια, λιώνει τον μηχανισμό, το λίπος απολεπίζει το σώμα!
  Το μυαλό είναι σε θέση να αντικαταστήσει τα πάντα - εκτός από τη συνείδηση. Αν και τα τελευταία είναι έτοιμα, πουλήστε για τίποτα!
  Η ψυχολογική αδυναμία είναι το πιο σοβαρό άλλοθι!
  Το μυαλό μπορεί να πηδήξει ανάμεσα στα αστέρια, οι μύες μπορούν να πηδήξουν μόνο ανάμεσα σε μπαστούνια!
  Το μυαλό υποτάσσει πραγματικά τη δύναμη! Η δύναμη είναι ικανή, να επιτύχει, μόνο την εμφάνιση της υποταγής στη λογική!
  Ο ισχυρότερος μυς της έλικας του εγκεφάλου, είναι ικανός να μετακινήσει τα αστέρια εκτός τροχιάς!
  Για να φτιάξει έναν πίθηκο από έναν άνθρωπο, ένας μέτριος χειρουργός μπορεί! Αλλά το να φτιάξεις έναν άνθρωπο από μαϊμού είναι πέρα από τη δύναμη του Θεού!
  Η θρησκευτικότητα προέρχεται είτε από έλλειψη ευφυΐας είτε από υπερβολικό φόβο!
  Η σκληρότητα είναι σαν ένα πικρό φάρμακο, πρέπει να ξεπλυθεί με γλυκές υποσχέσεις!
  Το θράσος και ο υπολογισμός ως σύζυγος - γεννούν τη νίκη μόνο σε ένα ζευγάρι και η έλλειψη συμφωνίας μεταξύ τους οδηγεί σε αποβολή!
  Όποιος είναι ιππότης εξ αίματος, δεν πρέπει να είναι ιππότης με πράξεις!
  Η αρχοντιά στον πόλεμο είναι σαν το λευκό παλτό στο ορυχείο!
  Η ζωή είναι σαν το σκάκι: αν η τέχνη απαιτεί θυσίες, τότε μόνο στρατιωτική τέχνη
  σύντροφος!
  Μην προσποιείσαι τον Ναπολέοντα αν έχεις συμπαγή Βατερλώ!
  Οι κυνόδοντες του λύκου δεν θαμπώνουν από το δέρμα προβάτου!
  Η δεισιδαιμονία είναι δύναμη για αυτούς που τις χρησιμοποιούν, αδυναμία για αυτούς που πιστεύουν σε αυτές!
  Τα μέντιουμ διαφέρουν από τους αγίους μόνο στο ότι οι πρώτοι πλαισιώνονται από εικόνες και οι δεύτεροι σε ένα τρελοκομείο!
  Ένα στυλό ισούται με μια ξιφολόγχη μόνο αν είναι του κλέφτη!
  Η επιστήμη έχει ένα μάτι πιο αιχμηρό από ένα διαμάντι και το χέρι ενός επιστήμονα - η δύναμη είναι πολύ μεγάλη!
  Έχει κύρος για έναν άντρα να αφήνει μια κυρία να προχωρήσει σε όλα, αλλά όχι στις επιστημονικές ανακαλύψεις!
  Τα ικανά αγόρια κάνουν περισσότερες ανακαλύψεις από τους λαμπρούς γέρους!
  Η επιστήμη είναι βοσκός - η φύση είναι ένα πρόβατο, αλλά ένα επίμονο πρόβατο που δεν μπορείς να το χαλιναγωγήσεις με ένα απλό μαστίγιο!
  Αλάτι της ελευθερίας, πιο γλυκό κι από τη ζάχαρη της σκλαβιάς!
  Αποτελεσματική πλύση εγκεφάλου είναι δυνατή μόνο αν απουσιάζουν!
  Και να πουλάς συνείδηση αν δεν κοστίζει τίποτα!
  Προσοχή, το κύριο χαρακτηριστικό των προδοτών!
  Ο φόβος είναι πάντα εγωιστικός, καθώς αποκλείει την αυτοθυσία!
  Πέτρινο κεφάλι - ακόμα και νυστέρι αμβλύνει!
  Μια κοφτερή γλώσσα τις περισσότερες φορές κρύβει τη θαμπάδα του εγκεφάλου!
  Ο φόβος είναι ένα τέτοιο δώρο που είναι δύσκολο να το δώσεις στον εχθρό, αλλά εύκολο να το κρατήσεις για τον εαυτό σου!
  Ο καθένας μπορεί να κάνει μια γυναίκα να τσιρίζει, αλλά μόνο ένας αληθινός κύριος μπορεί να την κάνει να ρίξει δάκρυα.
  Η εκκλησία είναι σαν ένα κατάστημα, μόνο τα εμπορεύματα είναι πάντα ληγμένα, και η τιμή είναι πολύ υψηλή και ο πωλητής απατά!
  Δεν υπάρχουν γυναίκες ανάμεσα στους ιερείς, γιατί οι τελευταίοι έχουν ψέματα στα πρόσωπά τους!
  Όσο μεγάλο κι αν είναι το χάσμα μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, η επιστήμη θα συνεχίσει να χτίζει γέφυρες!
  Η γνώση δεν έχει όρια, η φαντασία περιορίζεται από τη φιλοδοξία!
  Το ταλέντο και η εργατικότητα, όπως ο σύζυγος και η σύζυγος, δίνουν αφορμή για ανακάλυψη μόνο σε ζευγάρια!
  Μυαλό και δύναμη, σαν νέος και κορίτσι, δεν αντέχει ο ένας την απουσία του άλλου!
  Η βία δεν αναιρεί το έλεος, όπως ο θάνατος της ανάστασης!
  Τα βασανιστήρια όπως το σεξ χρειάζονται ποικιλία, εναλλαγή συντρόφων και αγάπη για τη διαδικασία!
  Δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσικό, μια τέτοια διαστροφή όπως ο πόλεμος!
  Κάθε βογγητό του εχθρού είναι ένα βήμα προς τη νίκη, εκτός φυσικά και αν πρόκειται για ηδονικό βογγητό!
  Μπορείς να κόψεις τον εαυτό σου με ένα θαμπό ξυράφι, αλλά δεν μπορείς να βιώσεις τη συγκίνηση του να είσαι με έναν χαζό σύντροφο!
  Η μαγεία δεν μπορεί να κάνει έναν απλό άνθρωπο επιστήμονα, αλλά η επιστήμη θα κάνει τους πάντες μάγους!
  Δεν είναι εγκληματίες όλοι όσοι είναι επιθετικοί, ούτε και κάθε εγκληματίας είναι επιθετικός!
  Καίει τα περισσότερα - κρύο μίσος!
  Η σκληρότητα είναι πάντα τρελή, ακόμα κι αν έχει σύστημα!
  Χωρίς να ανάψετε φωτιά, δεν μπορείτε να μαγειρέψετε δείπνο! Χωρίς να εκτρέφεις κορόιδο, δεν θα μαζέψεις την κρέμα!
  Αν υπάρχουν πολλά παιδιά-ήρωες, τότε είναι λίγοι οι ενήλικες δειλοί!
  Το θάρρος και η επιδεξιότητα είναι σαν το τσιμέντο και την άμμο - δυνατά μαζί, αδύναμα χωριστά!
  Ένα γενναίο μυαλό είναι καλύτερο από τη δειλή βλακεία!
  Η βλακεία είναι πάντα ψευδής και καυχησιάρης, αλλά η σοφία είναι αληθινή και σεμνή!
  Καλύτερα να πιστεύεις παρά σε ένα μεγάλο ψέμα, μόνο ένα πολύ μεγάλο ψέμα!
  Το ψέμα είναι η άλλη όψη της αλήθειας, μόνο που σε αντίθεση με το νόμισμα, φαίνεται πάντα πιο ομαλό!
  Για να πιάσεις έναν λύκο, πρέπει να ακούσεις το ουρλιαχτό!
  Είναι καλό να πεθάνεις
  Αλλά καλύτερα να μείνεις ζωντανός!
  Στον τάφο σαπίζεις - τίποτα,
  Ζωντανός, μπορείς να πολεμήσεις!
  Μια κότα ραμφίζει κόκκους κόκκου και δίνει αύξηση βάρους περισσότερο από ένα γουρούνι που καταπίνει μεγάλα κομμάτια!
  Το αληθινό μεγαλείο δεν χρειάζεται κολακεία!
  Ένα ήρεμο χτύπημα είναι καλύτερο από εκατό από τις πιο συγκλονιστικές κραυγές!
  Η τύχη είναι απλώς ένας καθρέφτης όπου η επιμέλεια αντανακλάται!
  Το άρωμα του θυμιατηρίου αποπνέει γλυκύτητα που προσελκύει χαρτονομίσματα αντί για μύγες!
  Ένα άτομο μπορεί να μείνει στο ίδιο επίπεδο μυαλό για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά καμία προσπάθεια δεν θα περιορίσει τη βλακεία!
  Η νοημοσύνη χωρίς προσπάθεια πάντα μειώνεται, αλλά η βλακεία μεγαλώνει χωρίς προσπάθεια!
  Ο άντρας δεν είναι ηλικία και ούτε σωματική δύναμη, αλλά συνδυασμός μυαλού και θέλησης!
  Το μυαλό είναι σαν νταής, ξεπερνά το μυαλό όταν είναι αδύναμο!
  Το τσιγάρο είναι ο πιο ύπουλος σαμποτέρ που κάνει πάντα το θύμα συνεργό του!
  Το χρήμα είναι πιο αηδιαστικό από τα περιττώματα, στα τελευταία φυτρώνουν όμορφα λουλούδια και στα χρήματα μόνο κακίες!
  Αν ο καπιταλιστής αποκτήσει τη δύναμη του Θεού, ο κόσμος θα γίνει κόλαση!
  Ένας πολιτικός με τη γλώσσα του, σε αντίθεση με την ιερόδουλη, δεν φέρνει σε οργασμό, αλλά στην παραφροσύνη!
  Το μέλλον εξαρτάται από εμάς! Ακόμα κι όταν φαίνεται ότι τίποτα δεν εξαρτάται από εμάς!
  Οι φασίστες μπορούν φυσικά να σκοτώσουν, αλλά αυτό που δεν μπορούν να κάνουν είναι να αφαιρέσουν την ελπίδα της αθανασίας!
  Είναι πιο εύκολο να γεμίσεις ένα παγοδρόμιο στην κόλαση παρά να στύψεις ένα δάκρυ από έναν στρατιώτη!
  Η διαφορά μεταξύ ενός θυμιατηρίου και ενός ανεμιστήρα είναι ότι ο ανεμιστήρας διώχνει τις μύγες, αλλά το θυμιατήρι δελεάζει τους ανόητους!
  Το σπαθί είναι σαν πουλί, σκέψου το δύο φορές πριν το κολλήσεις!
  Ο άνθρωπος είναι αδύναμος, ο Θεός είναι δυνατός και ο Θεάνθρωπος είναι παντοδύναμος μόνο όταν αγωνίζεται για έναν δίκαιο σκοπό!
  Οι λέξεις είναι σαν νότες σε μια σύνθεση, μια ψεύτικη αρκεί και ο λόγος χαλάει!
  Αν θέλετε να βαρεθείτε ένα κορίτσι, μιλήστε για όπλα, αλλά αν θέλετε να φύγετε για πάντα, μιλήστε για σοβιετικά όπλα!
  Η δύναμη ενός τανκ δεν βρίσκεται στην πανοπλία, αλλά στο κεφάλι του δεξαμενόπλοιου!
  Ο ηγεμόνας αυτών που παίρνουν ψωμί από τον δήμιο μαζεύει αλάτι στην πλάτη του!
  Η ειλικρίνεια είναι τυπική θυσία, στο βωμό της σκοπιμότητας!
  Η επίθεση τριπλασιάζει τη δύναμη - η άμυνα τις μειώνει στο μισό!
  Ένα κεφάλι κομμένο με λεπίδα ονομάζεται κεφάλι κήπου, από αυτό φυτρώνουν συστάδες ανταπόδοσης!
  Για τον πόλεμο, ένα άτομο είναι ένα διαπραγματευτικό χαρτί που αποσβένεται πιο γρήγορα από ότι πηγαίνει στην κατανάλωση!
  Η ζωή ενός ανθρώπου στον πόλεμο υπόκειται στον πληθωρισμό και ταυτόχρονα είναι ανεκτίμητη!
  Ο πόλεμος είναι σαν ένα ρυάκι νερού, τα σκατά επιπλέουν, οι πολύτιμοι καταβόθρες και οι ανεκτίμητες εξυψώνουν!
  Μια δεξαμενή χωρίς μηχανικό είναι σαν ένα άλογο χωρίς λουρί!
  Το κενό είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο όταν ζει στο δικό του κεφάλι!
  Το κενό στο κεφάλι είναι γεμάτο παραλήρημα, στην καρδιά - με κακία, στο πορτοφόλι - με κλοπιμαία!
  Η μακριά γλώσσα συνήθως συνδυάζεται με λοξά χέρια, κοντό μυαλό και ευθεία συνέλιξη στον εγκέφαλο!
  Η πιο κόκκινη γλώσσα, με άχρωμες σκέψεις!
  Η επιστήμη δεν είναι άλογο για να πάρεις το φράγμα με άδειο στομάχι!
  Οι σκέψεις ενός παιδιού είναι σαν ένα ζωηρό πουλάρι, οι σκέψεις ενός έξυπνου παιδιού είναι σαν δύο ριψοκίνδυνα πουλάρια και η σκέψη ενός παιδιού ιδιοφυΐας είναι σαν ένα κοπάδι από πουλάρια με καμένη ουρά!
  Τα γάντια ενός μπόξερ είναι πολύ μαλακά για να θαμπώνουν ένα κοφτερό μυαλό!
  Το τίμημα της νίκης είναι πολύ ακριβό, μπορεί να υποτιμήσει τα τρόπαια!
  Το μεγαλύτερο τρόπαιο στον πόλεμο είναι μια σωζόμενη ζωή!
  Η κακία είναι πιο μεταδοτική από τη χολέρα, πιο θανατηφόρα από την πανούκλα, και υπάρχει μόνο ένα εμβόλιο εναντίον της - η συνείδηση!
  Ένα μικροσκοπικό δάκρυ, ένα μικρό παιδί, προκαλεί μεγάλες καταστροφές και μεγάλες καταστροφές!
  Η πιο παράλογη ανοησία γίνεται με έξυπνο βλέμμα, άδειο κεφάλι και γεμάτη κοιλιά!
  Όταν ένας στρατός έχει περίσσεια πανό, σημαίνει ότι οι στρατηγοί δεν έχουν αρκετή φαντασία!
  . Συχνά το πλεόνασμα των κερδισμένων χρημάτων αποσβένεται από την έλλειψη χρόνου για να τα ξοδέψετε!
  Η σιωπή είναι χρυσός, αλλά μόνο στο πορτοφόλι κάποιου άλλου!
  Είναι δύσκολο να σώσει κανείς τη ζωή του στη μάχη, αλλά είναι διπλά δύσκολο να διατηρήσει σεμνότητα μετά τη νίκη!
  Στρατιώτης χωρίς κύπελλο - φρουρός χωρίς ποιμενικό!
  Όποιος θέλει να αρπάξει έναν Ρώσο στον ζυγό θα πάει στο λίπασμα σαν σκατά!
  Ο πόλεμος είναι μια αστεία ταινία, μόνο που στο φινάλε πάντα δακρύζεις!
  Ο πόλεμος είναι ένα θέατρο στο οποίο το να είσαι θεατής είναι κακία!
  Δεν μπορείς να πετάξεις χειροβομβίδα με τη γλώσσα σου, αλλά θα συντρίψεις μια αυτοκρατορία!
  Ο εγκέφαλος δεν έχει μυϊκές ίνες, αλλά βγάζει αστέρια από την τροχιά!
  Η διαίσθηση στον πόλεμο είναι σαν το διάστημα στη θάλασσα, μόνο η μαγνητική βελόνα πηδά πιο γρήγορα!
  Το να σώσεις έναν τραυματισμένο σύντροφο είναι μεγαλύτερο κατόρθωμα από το να σκοτώσεις έναν υγιή εχθρό!
  Η ισχυρότερη αλυσίδα της κακίας σφυρηλατείται από τον ανθρώπινο εγωισμό!
  - Η νίκη επί ενός ανυπεράσπιστου θύματος είναι χειρότερη από την ήττα από έναν άξιο αντίπαλο!
  - Αν θέλετε να τιμωρήσετε έναν άντρα, κάντε τον να ζήσει με μια γυναίκα, αν θέλετε να τον τιμωρήσετε πιο έντονα, προσθέστε τους μια άλλη πεθερά!
  Είναι καλό να πεθαίνεις για την Πατρίδα, αλλά είναι ακόμα καλύτερο να επιβιώνεις και να κερδίζεις!
  Η επιβίωση είναι το πολυτιμότερο δώρο ενός στρατιώτη, το οποίο εκτιμάται λιγότερο από τους στρατηγούς!
  Οι μεγαλύτερες συνέπειες προέρχονται από μικρές κακοτοπιές!
  Ακόμη και ο Παντοδύναμος Θεός δεν μπορεί να ξεπεράσει τις ανθρώπινες αδυναμίες!
  Η ανάγκη είναι τόσο κινητήρας προόδου όσο ένα μαστίγιο διεγερτικό αλόγων!
  Ανθίζουν τα βλαστάρια της προόδου, κάτω από το γενναιόδωρο πότισμα των δακρύων της ανάγκης!
  Στον πόλεμο, η έννοια του παιδιού είναι εξίσου ακατάλληλη με τον κλόουν σε μια κηδεία!
  Έχοντας σχεδιάσει ξεχασμένα σε ένα κανόνι, δεν θα την κάνετε να πυροβολήσει τουλάχιστον σε ένα πέταλο - ακίνδυνο!
  Αν όλοι οι προδότες ήταν σαν τον εαυτό τους, τότε η ειλικρίνεια θα κυβερνούσε τον κόσμο!
  Μαλακό μαλλί προβάτου - δεν θα θαμπώσει τους κυνόδοντες του λύκου!
  Η πολλή σκληρότητα ισοδυναμεί με αναρχία!
  Για να εκτελέσετε έναν αθώο - να δημιουργήσετε μια ντουζίνα δυσαρεστημένους!
  Ένα φωτόνιο δεν αξίζει εκατό παλμούς!
  Η δεκάρα σας είναι πιο ακριβή από τη δεκάρα κάποιου άλλου!
  Το ταλέντο είναι ο χαλκός κουδουνίσματος, αλλά χωρίς τον κασσίτερο των δοκιμών, δεν θα αποκτήσει ποτέ σκληρότητα!
  Μπορείτε να καταστρέψετε τα πάντα εκτός από το όνειρο - μπορείτε να κατακτήσετε τα πάντα εκτός από τη φαντασία!
  Το κάπνισμα παρατείνει τη ζωή μόνο όταν είναι το τελευταίο τσιγάρο πριν την εκτέλεση στο ικρίωμα!
  Η γλώσσα ενός φιλοσόφου είναι σαν μια λεπίδα προπέλας - μόνο που κινεί όχι το σκάφος, αλλά τη στέγη από τους μεντεσέδες του!
  Κάθε δολοφόνος είναι ένας αποτυχημένος φιλόσοφος!
  Η ηλικία δεν προσθέτει σοφία σε έναν ανόητο, όπως το σχοινί ανάπτυξης της αγχόνης σε έναν νάνο!
  Ό,τι αλωνίζει η γλώσσα, σε αντίθεση με τη μυλόπετρα, δεν μπορεί να το καταπιεί κανείς με μια κίνηση!
  Την Πρωτοχρονιά γίνονται πραγματικότητα ακόμα και πράγματα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν άλλες εποχές!
  Η κοιλιά φουσκώνει από την αναδευόμενη με μυλόπετρα - τα μυαλά μαραίνονται από τη γλώσσα που κουνιέται!
  Ο πόλεμος είναι σαν τον άνεμο στο μύλο - αλέθει τη σάρκα, αλλά επιταχύνει τα φτερά!
  Ο άνθρωπος είναι ο βασιλιάς της φύσης, αλλά κρατά το σκήπτρο όχι στο χέρι του, αλλά στο κεφάλι του! 1
  Ένα δυνατό μυαλό μπορεί να αντικαταστήσει τους αδύναμους μύες, αλλά οι δυνατοί μύες δεν μπορούν ποτέ να αντικαταστήσουν ένα αδύναμο μυαλό!
  Μια γυναίκα στον πόλεμο είναι σαν αναβολέας στη σέλα!
  Μια ελαφριά σφαίρα, το πιο ισχυρό επιχείρημα σε μια στρατιωτική διαμάχη!
  Το κακό εμφανίστηκε με τη γέννηση της ζωής, αλλά θα εξαφανιστεί πολύ νωρίτερα από το τέλος της ύπαρξης!
  Η τεχνική μπορεί να τιμωρήσει το κακό, να σπάσει χίλιες καρδιές, ανίκανη να εξαλείψει το μίσος έστω και από μία!
  Η προδοσία είναι ύπουλη: σαν το αγκίστρι του ψαρά, μόνο το δόλωμα βρωμάει πάντα!
  Η κατανάλωση ενός κανίβαλου μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ναυτία, αλλά ποτέ δεν αισθάνεστε χορτάτοι!
  Ένα περιορισμένο μυαλό έχει περιορισμένες ιδέες, με βλακεία που δεν γνώριζε όρια!
  Είναι πιο εύκολο να φτιάξεις ένα ρολόι με τσεκούρι παρά να μάθεις στους επιτρόπους να φροντίζουν τους ανθρώπους!
  Όσο ένας άνθρωπος είναι φτιαγμένος από πρωτεΐνες, είναι πιο αδύναμος από τα κορόιδα!
  Ένα άτομο έχει δύο θανάσιμους εχθρούς - τον εαυτό του και τον εγωισμό του!
  Όποιος χτυπά στην καρδιά, σώζει το κεφάλι!
  Ο πολυβολητής είναι και μουσικός, αλλά σε κάνει να κλαις, πέφτεις πολύ πιο συχνά!
  Το μυαλό διαφέρει από τις μερίδες φαγητού στο ότι όταν προστεθεί στο μισό, η αξία μειώνεται!
  Ένα θυμωμένο παιδί είναι χειρότερο από έναν θυμωμένο ενήλικα: οι μικροοργανισμοί έχουν προκαλέσει τους περισσότερους θανάτους!
  Η τρέλα είναι μια σκούπα που καθαρίζει τη χωματερή των παλιών ιδεών στο κεφάλι, δίνοντας πεδίο στην ιδιοφυΐα!
  Η χρυσή λάμψη δεν ζεσταίνει το δέρμα, αλλά φουντώνει τα πάθη!
  Η δύναμη χωρίς ψυχαγωγία είναι σαν τη σκλαβιά σε μωβ!
  Ένα γενναίο παιδί μπορεί να πετάξει τον στρατό κάποιου άλλου και ένας δειλός ενήλικας μπορεί να ξαπλώσει τη μητέρα του!
  Πάνω από όλα, οι κατσίκες ζουν στα βουνά, ειδικά αν είναι βουνό αλαζονείας!
  Στα χέρια ενός τίμιου, ο λόγος είναι χρυσός και τον κρατάει, στα χέρια ενός δίκαιου, είναι μια λεπίδα συντριβής και την αφήνει να φύγει!
  Δεν μπορεί να υπάρχουν δύο αλήθειες, αλλά μπορεί να υπάρχει διπλή ηθική!
  Ο χρυσός σφυρηλατείται καλά, γυαλίζεται εύκολα, αλλά δεν κολλάει καλά!
  Το δολάριο είναι πράσινο σαν κροκόδειλος, μόνο το στόμα του είναι ανοιχτό, για όλο τον πλανήτη!
  Το σφυρί ειρήνης είναι καλό, αλλά ακόμα καλύτερο όταν σφυρηλατεί ξιφολόγχες!
  Ο χρόνος δεν είναι χρήμα, σε περίπτωση απώλειας, δεν μπορείτε να τον παραλάβετε!
  Τα πόδια είναι ελαφριά, και με βαρύ φορτίο, αν υπόσχεται μια εύκολη ζωή!
  Δεν μπορεί να ζήσει όμορφα - ένα ηθικό τέρας!
  Το αίμα είναι αλμυρό, αλλά γλυκό όταν χυθεί στον εχθρό!
  Το Discovery είναι ένα χρυσόψαρο που ζει στα ταραγμένα νερά της άγνοιας!
  Για να πιάσεις το χρυσόψαρο της ανακάλυψης, στα λασπωμένα νερά του πειράματος, χρειάζεσαι ένα δίχτυ έμπνευσης!
  Ένα λεπτό σκέψης - συντομεύει το μονοπάτι κατά μια ώρα, ένα δευτερόλεπτο βιασύνης, οδηγεί σε καθυστέρηση ζωής!
  Από ένα φωτόνιο - το κβάζαρ δεν αναδεύεται!
  Ο χρυσός είναι βαρύς, αλλά σηκώνεται καλύτερα από ένα μπαλόνι υδρογόνου!
  Ο άπιστος είναι σαν μωρό: που νιώθει τα χάδια της μητέρας του, αλλά δεν πιστεύει ότι υπάρχει!
  Ποιος πουλάει πολύ - συχνά προδίδει!
  Η δύναμη είναι γλυκιά, αλλά η πίκρα της ευθύνης διακόπτει τη γεύση!
  Η ατέλεια του σώματος, το βασικό ερέθισμα για τη βελτίωση της τεχνικής!
  Ο δήμιος διαφέρει από τον καλλιτέχνη στο ότι το έργο του δεν μπορεί να ξανασχεδιαστεί!
  Το σώμα είναι πάντα αναμορφωτής, αλλά το μυαλό είναι συντηρητικό!
  Μια σταγόνα πραγματικότητας ξεδιψάει καλύτερα από έναν ωκεανό ψευδαισθήσεων!
  Γαρνώντας πάνω σε ένα άλογο, δεν μπορείτε να γράψετε ένα αριστούργημα σε έναν ογκόλιθο!
  Ένας εξαιρετικός στρατιώτης ξέρει τα πάντα - εκτός από τη λέξη παράδοση!
  Νοκ άουτ σαν κορίτσι, να σε κάνει να περιμένεις - δεν θα μπορέσουν να σε σηκώσουν!
  Η αδυναμία είναι μια ασθένεια που δεν προκαλεί αισθήματα συμπόνιας!
  Συμπόνια: είναι η αδυναμία που προκαλεί ασθένειες!
  Τα χρυσά φτερά είναι κακό για ένα αεροπλάνο, αλλά καλό για μια καριέρα!
  Οι δυνατοί προσπαθούν για τους δυνατούς - οι αδύναμοι για τον Παντοδύναμο!
  Ένας ισχυρός εχθρός είναι μια ισχυρή γέφυρα πάνω από την άβυσσο του εφησυχασμού!
  Η δειλία είναι η πιο δυνατή αλυσίδα για έναν δούλο, γιατί την σφυρηλάτησε μόνος του!
  Η αδιαφορία είναι η χειρότερη κακία - γίνεται συνήθεια πολύ γρήγορα!
  Όσο πιο ψύχραιμα είναι τα "καμπανάκια και οι σφυρίχτρες" των εγκεφάλων, τόσο πιο πολύ στρίβονται από ανωτέρα βία!
  Φτωχός δεν είναι αυτός που είναι γυμνός στο σώμα, αλλά που δεν είναι το αφεντικό στο πνεύμα!
  Όποιος έχει εγκέφαλο από άμμο, χωρίς σεντς εφευρετικότητα, δεν θα ζυμώσει τα θεμέλια της επιτυχίας!
  Τα θεμέλια της ευημερίας δεν μπορούν να χτιστούν αν οι εγκέφαλοι είναι φτιαγμένοι από άμμο!
  Το σώμα είναι ο πιο ύπουλος προδότης, δεν μπορείς να το ξεφορτωθείς, είναι αδύνατο να διαπραγματευτείς μαζί του, δεν μπορείς να ξεφύγεις από αυτό ή να κρυφτείς!
  Ο αγώνας είναι σαν φως στα μάτια, μπορεί να κουράσει, αλλά αλίμονο στον άνθρωπο αν εξαφανιστεί τελείως!
  Τα κέρδη σε ένα καζίνο διαφέρουν από το να κουβαλάς νερό σε κόσκινο, στο ότι το νερό στο κόσκινο χύνεται πάνω από τα πόδια σου και στο καζίνο είναι πλύση εγκεφάλου!
  Ένα παγωμένο κρύο πηγάζει από τον πόλεμο, μισός κόπος αν παγώσει την καρδιά, κόπος αν παγώσει τον εγκέφαλο!
  Για να ωριμάσει το στρατιωτικό ηγετικό ταλέντο, το αίμα των στρατιωτών πρέπει να ποτίζει άφθονο τα πεδία των μαχών!
  Ένας μαλακός χαρακτήρας είναι πολύ σκληρό έδαφος για να φυτρώσουν οι σπόροι της επιτυχίας!
  Το πιο ανθεκτικό μέταλλο, πιο μαλακό από την πλαστελίνη - χωρίς σκλήρυνση με φλογερή καρδιά και παγωμένη ψυχραιμία!
  Η μαύρη τρύπα είναι πιο ανοιχτή: όταν στον παγωμένο αιθέρα, ένα ζευγάρι παθιασμένων καρδιών καίγεται!
  Το Will είναι ο δείκτης που κρατά τη σκανδάλη του πιστολιού ακτίνων - η αδυναμία του είναι αυτοκτονική!
  Διαφήμιση: σαν αντικατοπτρισμός στην έρημο, μόνο ο ήλιος δεν φαίνεται ποτέ, αν και λάμπει καλά!
  Πόλεμος είναι πυγμαχία, μόνο μετά από νοκ άουτ δεν δίνουν τα χέρια!
  Γέμισμα της κοιλιάς με γλυκά - παρακάνει τα μυαλά!
  Η καλύτερη πανοπλία στον πόλεμο είναι ένας δυνατός χαρακτήρας, ένα δυνατό μυαλό!
  Γιατί το φως γίνεται κόκκινο - γιατί το φωτόνιο ντρέπεται για το αστέρι που φεύγει!
  Καλύτερα να πας στον Παράδεισο μόνος παρά στην Κόλαση με κακή παρέα!
  Πόσο μικρό είναι ένα φωτόνιο, αλλά χωρίς αυτό δεν θα δείτε κβάζαρ!
  Η καρδιά του διοικητή είναι ένα κέρατο που καίει, το κεφάλι του είναι πάγος, η θέλησή του είναι σίδηρος: όλοι μαζί - το ατσάλι της νίκης!
  Ένας έξυπνος απατεώνας σαν διαμαντοκόπτης - για χρήση: χρειάζεστε ένα μαλακό στυλό κολακείας, με ατσάλινο πυρήνα θέλησης!
  Κακό: σαν φλόγα σε καυστήρα: αν δεν το ρυθμίσεις, θα σε κάψει!
  Η διαφήμιση, σε αντίθεση με έναν βιαστή: δεν κυνηγάει θύματα, τρέχουν από πίσω τους μόνοι τους!
  Το κρασί είναι σαν γράσο στο όπλο, μόνο η ευγλωττία ξεσπάει αντί για σφαίρες!
  Αν ο ιερέας πει: οι δρόμοι του Κυρίου είναι ακατανόητοι, τότε θέλει να φτιάξει έναν αυτοκινητόδρομο στο πορτοφόλι σου!
  Θρησκευτικοί λειτουργοί: αγριόχορτα που κρατούν το φως του Χριστού από τα δειλά σπορόφυτα της ηθικής!
  Ο αθεϊσμός δημιουργεί κενά στον ουρανό μέσα από τα οποία πέφτει η βροχή ποτίζοντας τους βλαστούς της προόδου!
  Το κρασί, σε αντίθεση με το γράσο όπλων: σφηνώνει όλη τη διαδικασία σκέψης!
  Η ομορφιά δεν μπορεί να σκοτωθεί - η ίδια η ομορφιά είναι θανατηφόρα!
  Η λάμψη της τύχης χωρίς ευφυΐα είναι σαν τη λάμψη του χρήματος χωρίς αξία!
  Η ζωή είναι σαν ταινία: μόνο ο κεντρικός χαρακτήρας γίνεται γνωστός, μόνο την τελευταία στιγμή!
  Ανάμεσα στην πίστη στον Θεό και στον Άγιο Βασίλη - η μόνη διαφορά είναι ότι είναι πιο δύσκολο για τον Frost να εισπράξει χρήματα!
  Το γέλιο είναι το πιο τρομερό όπλο - διαθέσιμο σε ένα μωρό, δεν γνωρίζει εμπόδια και μετατρέπει τον πιο επιδέξιο στρατηγό σε μη-οντότητα!
  Πρέπει να είσαι φίλος με τον ηγέτη αν θέλεις να ζήσεις ως βασιλιάς!
  Η προσωπική συμπάθεια είναι ένα εύκολο συναίσθημα, αλλά υπερισχύει όλων των άλλων όταν παίρνετε μια απόφαση!
  Η τέχνη του να παίρνεις δύσκολες αποφάσεις με ανάλαφρη καρδιά είναι ιδιότητα ισορροπημένης φύσης!
  Για να κρατήσετε έναν επιβήτορα, πρέπει να τον μάθετε να ικανοποιεί τη δίψα του από ένα πηγάδι! (Σχετικά με τους άνδρες!)
  Η διαφορά μεταξύ του δικού σας και της οικογένειάς σας είναι όπως μεταξύ ψαριών στο τηγάνι και σε μια λίμνη!
  Το να πετάς με μονοπλάνο είναι τόσο σεξ, που η επιτάχυνση αφαιρεί την ευχαρίστηση!
  Καλύτερη κοινοτοπία υψηλής ποιότητας - παρά ατημέλητη πρωτοτυπία!
  Δεν είναι όλα χρυσά που λάμπουν, αλλά έχουν λάμψη είναι πάντα πολύτιμο!
  Ο Χριστιανισμός διδάσκει την ηθική και ο ιερέας κερδίζει από κακίες! Η χριστιανική γλώσσα είναι γλυκιά, μια εκκλησιαστική πράξη προκαλεί μόνο ένα αίσθημα πικρίας!
  Υπάρχουν μόνο δύο αδύνατα πράγματα - να ξεπεράσεις τον Θεό και να ικανοποιήσεις τη ματαιοδοξία των γυναικών! Το τελευταίο όμως είναι πιο δύσκολο!
  Η συσπείρωση γύρω από έναν τύραννο είναι η ενότητα των προβάτων στο στομάχι ενός λύκου!
  Το να ξέρεις τις νότες και να μπορείς να παίξεις είναι δύο μεγάλες διαφορές, αλλά αν υπάρχει βιολί, υπάρχει και μαέστρος!
  Η ομορφιά υπόκειται επίσης σε πληθωρισμό, εάν η κύρια πηγή εκπομπής είναι η πλαστική χειρουργική!
  Ένα γεμάτο πορτοφόλι δεν είναι συμβατό με ένα άδειο κεφάλι, αλλά ένα μακρύ ρούβλι με ένα κοντό μυαλό!
  Δεν είναι κακό όταν το φαγητό τρέχει, αλλά είναι κακό όταν το φαγητό μιλάει!
  Χωρίς κούνημα δεν υπάρχει κίνηση, χωρίς θάνατο δεν υπάρχει εξέλιξη!
  Ποιος γαβγίζει πολύ, αργά ή γρήγορα λαλάει!
  Ο πιο εύκολος τρόπος για τον στραβό δρόμο που οδηγεί κατευθείαν στο ικρίωμα με ένα βαρύ τσεκούρι!
  Ο ρομαντισμός του πολέμου είναι διαφορετικός από τον καπνό του τσιγάρου, καθώς ο δεύτερος διώχνει τα κουνούπια, ενώ ο πρώτος προσελκύει τις μύγες!
  Η αδυναμία δεν είναι πάντα καλοσύνη, αλλά η καλοσύνη είναι πάντα αδυναμία!
  Όλα σε αυτόν τον κόσμο είναι σχετικά. και ο Θεός δεν είναι άγγελος και ο Διάβολος δεν είναι διάβολος!
  Η γλώσσα είναι ένας μικρός μυς, αλλά κάνει σπουδαία πράγματα και προκαλεί μεγάλους μπελάδες!
  Ο θάνατος δεν είναι πάντα όμορφος - αλλά η ομορφιά είναι πάντα θανατηφόρα!
  Όταν δημιουργείς: ο χυδαίος χυδαίος είναι καλύτερος από την κοινοτοπία!
  Ο άνθρωπος είναι ίσος με τον Θεό σε δημιουργική δύναμη, αλλά ξεπερνά σε εγωισμό και αλαζονεία!
  Ο άνθρωπος είναι κατώτερος από τον Θεό σε δύναμη, αλλά ξεπερνά στην ικανότητα να χρησιμοποιεί τα λίγα!
  Ένας στρατιώτης είναι ένα όργανο της θέλησης του Θεού στα χέρια του Διαβόλου!
  Ένας άντρας διαφέρει από τον σκύλο στο ότι απαιτεί από μια γυναίκα όχι κόκαλο, αλλά κρέας!
  Στον πόλεμο, η έννοια της ανάπαυσης είναι διαφορετική από την προδοσία, μόνο ένας μεγάλος πειρασμός!
  Η υπέρτατη τέχνη της διπλωματίας, μην περιμένετε ένα χαστούκι, αλλά χτυπήστε πριν ο αντίπαλός σας σηκώσει το χέρι του!
  Για να γίνεις Ήλιος, είναι απαραίτητο να βρέχεις τους εχθρούς χωρίς να περιμένεις τα σύννεφα!
  Καλύτερα μια ύπουλη άνοδος παρά μια ευγενική πτώση!
  Αν θέλετε τόξα - χτυπήστε στο στομάχι!
  Γιατί τα φωτοστέφανα των αγίων είναι χυτά σε έντονο κίτρινο - αυτό είναι ένα σύμβολο της χρυσής ροής στην τσέπη του υπουργού!
  Η θρησκεία είναι καλάμι ψαρέματος για να πιάνουν ανόητους, μόνο που το δόλωμα δεν τρώγεται πάντα, και το αγκίστρι είναι σκουριασμένο!
  Η τιμή είναι καλή, αλλά η ζωή είναι καλύτερη!
  Ένας ευγενής θάνατος οδηγεί στην αθανασία - μια άθλια ζωή στην καταδίκη και τη φθορά!
  Η αγάπη για τον εαυτό σου είναι σκόνη, η αγάπη για τη γυναίκα σου είναι ο δρόμος, η αγάπη για τη χώρα είναι η κορυφή!
  Ακόμα και η τούρτα θα σας αρρωστήσει αν βουλιάξετε μέχρι τα ρουθούνια σας!
  Ένα clinch για έναν μποξέρ είναι σαν κόλλα στο στόμα για έναν πολιτικό!
  Τις περισσότερες φορές, ένας πολιτικός: κόλλα στα χέρια του και σκατά από το στόμα του!
  Το πιο τρομερό όνειρο δεν θα επισκιάσει τους πιο κοινότοπους τρόμους της πραγματικότητας!
  Η ομορφιά είναι σκληρή: ο χρόνος τη χαλάει, η σοφία της στερεί την αξία!
  Η μεταμφίεση στον πόλεμο είναι σαν το σαπούνι στο μπάνιο - αν δεν το ξεπλύνεις με αίμα, δεν θα καθαρίσεις τη γη από έναν αντίπαλο!
  Φυσικά, ο πόλεμος δεν έχει γυναικείο πρόσωπο, αλλά το στήθος είναι πολύ πιο ποθητό, στο να καταβροχθίζει αντρικά σώματα!
  Ο πιο δυνατός μυς σε μια γυναίκα είναι η γλώσσα, αλλά χωρίς έξυπνο κεφάλι: δεν υπάρχει πιο αδύναμος μυς!
  Ωστόσο, υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της έννοιας: να συγκεντρώνεις δυνάμεις και να στριμώχνεσαι όλοι μαζί!
  Διαφορετικό είναι το τέρμα της μάχης από το απόσπασμα της δαντέλας, που τα δάχτυλα κολλάνε με αίμα!
  Το να ξεκινήσετε έναν πόλεμο είναι πιο εύκολο από το να λύσετε τα κορδόνια σας: αν και το κίνητρο είναι το ίδιο: να αποκτήσετε περισσότερη ελευθερία!
  Η ελευθερία έρχεται γυμνή, αν και ξυπόλητη, και η ισότητα χωρίς παντελόνι!
  Ο χρόνος είναι αυτό που δεν θα σκοτώσει ένας μεγάλος πολεμιστής, αλλά ένας μικρός τεμπέλης!
  Αγαπήστε τη χαρά: αυτό είναι το μόνο πράγμα για το οποίο μπορείτε να θυσιάσετε χρόνο! Ο χρόνος είναι η βασίλισσα, η αγάπη είναι ο βασιλιάς!
  Δώσε ελευθερία στα βοοειδή, ο αέρας θα γίνει κούφιος!
  Ένα χτύπημα πέρα από την πύλη, σαν ένα κουτάλι από το στόμα σου, τότε ταυτόχρονα λερώνεσαι όχι με το φαγητό, αλλά με τη λεκτική διάρροια του κοινού!
  Ο αδύναμος είναι πάντα ανόητος, γι' αυτό φοβάται να χρησιμοποιήσει εξυπνάδα!
  Αδύναμος γιατί ηλίθιος γιατί δεν υπάρχει δύναμη να σηκώσει το δόρυ της εξυπνάδας!
  Η εξέγερση δεν μπορεί να τελειώσει με επιτυχία - διαφορετικά το όνομά της είναι διαφορετικό!
  Ένα γουρούνι με κυνόδοντες λέγεται κάπρος, ένας σπασμένος βασιλιάς έχει γίνει, στην πραγματικότητα - όχλος!
  Οι διαπραγματεύσεις είναι σαν το λευκό πυροβολικό, μόνο λίγο πιο αθόρυβα, αλλά πολύ πιο θανατηφόρα!
  Μόνο ένας που έχει ήδη γονατίσει μπορεί να σπάσει στο γόνατο!
  Η μεγάλη αγένεια είναι σημάδι μικρού μυαλού!
  Γίνε άσχημος μπροστά σε όλους για να ξεπεράσεις την επιτυχία!
  Όλοι χρειάζονται ελευθερία - εκτός από τη γλώσσα του ανόητου!
  Ο φόβος πνίγεται σαν σχοινί στην αγχόνη, αλλά σε αντίθεση με αυτόν, δεν στηρίζει, αλλά πέφτει αμέσως!
  Μην κρίνετε από τα ρούχα, αν δεν θέλετε να τεντώσετε τα πόδια σας!
  Αν θέλετε να καταστρέψετε τη χώρα - μιμηθείτε την πιο πλούσια δύναμη στον κόσμο!
  Αυτό που φοβάται περισσότερο το δολάριο είναι η υποτίμηση της ανθρώπινης βλακείας!
  Δεν είναι καλός κάθε δρυοκολάπτης, αλλά κάθε καλός είναι δρυοκολάπτης!
  Καλύτερα να σκοτώσεις μια φορά παρά να βρίσεις εκατό φορές!
  Ο δολοφόνος μοιάζει με τσεκούρι, μόνο η καρδιά είναι ατσάλι, και το υπόλοιπο είναι σκληρό στα άκρα!
  Όσο περισσότεροι εχθροί, τόσο περισσότερα τρόπαια, και όποιος έχει ένα κεφάλι γεμάτο ιδέες, ποτέ δεν κατακλύζεται από λάφυρα!
  Ακόμη και μια μικρή εξοικονόμηση εγκεφάλου δεν μπορεί να αντισταθμιστεί με μια μεγάλη αγορά μυών!
  Ένα άλογο είναι τέτοιο πράγμα που δεν μπορείς να το βάλεις σε αχυρώνα!
  Το δέντρο της δύναμης και της επιτυχίας πρέπει να ποτιστεί, με τα δάκρυα των ηττημένων, μετά των ανόητων, με το αίμα των ευγενών!
  Είναι αδύνατο να δημιουργήσεις χωρίς να καταστρέψεις, είναι αδύνατο να κάνεις τους πάντες χαρούμενους ταυτόχρονα! Η βία - τιτάνας δυναμώνει την ψυχή! Ο πόλεμος εξυψώνει το πνεύμα, το μυαλό!
  Η πιο δύσκολη κορυφή δεν είναι αυτή πέρα από τα σύννεφα, αλλά αυτή πέρα από τη φαντασία!
  Αν θέλεις να κυβερνάς τους ανθρώπους σαν βοσκός, μην είσαι πρόβατο εσύ!
  Όποιος χτυπά πρώτος, πεθαίνει τελευταίος!
  Αυτός που λυπάται τους ξένους είναι αδίστακτος με τους δικούς του!
  Όποιος απλώσει το χέρι του στον ανάξιο, θα απλώσει τα πόδια του χωρίς αξιοπρέπεια!
  Το μεγάλο μέγεθος είναι καλό όταν το μυαλό δεν είναι μίζερο!
  Για κάθε Znaika υπάρχει ένα Dunno.
  Η σοφία έχει πάντα ένα όριο, μόνο η βλακεία είναι άπειρη!
  Όποιος σμιλεύει μια καμπούρα ζωή, θα ισιώσει το στρατόπεδο στη θηλιά της αγχόνης!
  Η αδιαφορία είναι η πανοπλία των απατεώνων, που πνίγει έναν άνθρωπο σε ένα τέλμα κακίας!
  Αν ένας πολεμιστής παχύνει, τότε δεν μπορεί να αποφύγει τη μοίρα ενός χοίρου!
  Μάλλον, ένα κβάζαρ θα συρρικνωθεί στο μέγεθος ενός φωτονίου παρά ένας Ρώσος στρατιώτης θα κρυώσει!
  Καλύτερα να σηκωθείς σε λάθος πόδι παρά να γονατίσεις και με τα δύο!
  Ο πόλεμος είναι ένα σχολείο ζωής, όπου η απουσία δεν είναι πλημμέλημα, αλλά έγκλημα, και δεν υπάρχουν cheat sheets!
  Ο άνθρωπος θα γίνει Θεός αν δεν γλιστρήσει στον κάτω κόσμο της ανυπαρξίας!
  Τα ραβδιά στην πλάτη ενός στρατιώτη είναι τα σκαλοπάτια της σκάλας της καριέρας ενός στρατηγού!
  Δεν είναι κάθε παιδί ρομαντικό, αλλά κάθε ρομαντικό παιδί!
  Κακό πιπέρι, αυτό είναι ένα καλό καρύκευμα για σούπα στην οποία μαγειρεύεται ένα αριστούργημα!
  Μερικές φορές τα κουνούπια τσιμπούν τόσο πολύ που το βούτυρο φαίνεται να είναι πολύ μικρού διαμετρήματος!
  Λιγότερο από ένα φωτόνιο είναι μόνο η συνείδηση ενός προδότη!
  Καλύτερα να κόψεις μια φορά παρά να τρομάξεις εκατό φορές!
  Τα ρομπότ δεν αρρωσταίνουν - Οι Ρώσοι δεν τα παρατάνε!
  Δεν μπορείς να βιάσεις την ομορφιά, αλλά μπορείς να βιάσεις την ομορφιά!
  
  Το αίμα του γενναίου καίει πιο δυνατό από το αλκοόλ, το αίμα του δειλού σβήνει σαν λάσπη βάλτου! Έχοντας χάσει το κεφάλι σου, δεν κλαις για τα μαλλιά σου, αλλά μια πραγματική γυναίκα θα φροντίσει τα μαλλιά της ακόμα και στο ικρίωμα!
  \ Η μόνη κηδεία με πυροτεχνήματα είναι η πολεμική κηδεία!
  Ο στρατός είναι χιονόμπαλα, όταν κυλά μεγαλώνει, όταν στέκεται λιώνει!
  Τα κορίτσια φιλιούνται με χείλη και τα τανκς με χειροβομβίδες!
  - Αυτόν που ο κόσμος δεν χάιδεψε στην κορυφή του πλούτου, δεν θα καταλάβει ποτέ τα ποταπά μαρτύρια του σκότους της φτώχειας!
  Ο φόβος διπλασιάζει τη δύναμη, αλλά μειώνει στο μισό τη δύναμη!
  Μια καλή υπόσχεση, σαν μια δυνατή καρέκλα!
  Μπορείτε να παραποιήσετε τη ρωσική ομιλία, αλλά δεν μπορείτε να προσποιηθείτε τη ρωσική ψυχή!
  Εάν θέλετε να οδηγήσετε σε έναν λαμπρό στόχο, μην κάθεστε σε ένα άσπρο άλογο με πέταλα πένας!
  Η διαφορά μεταξύ δασκάλου και δασκάλου, όπως μεταξύ ενός βασιλιά και ενός βασιλιά, ή μάλλον μιας ψυχής και μιας μικρής ψυχής!
  Μια ξιφολόγχη μπορεί να αντικατασταθεί από μια γροθιά, μια σφαίρα με το φτύσιμο, αλλά δεν μπορείς να αντικαταστήσεις την έλλειψη ανδρείας, τίποτα!
  Η άνοδος της επιστήμης είναι σαν να ανεβαίνεις ένα βουνό, βλέπεις όλο και περισσότερα, αλλά είναι όλο και πιο δύσκολο να δεις μεμονωμένες λεπτομέρειες!
  Είναι προτιμότερο ένα νεαρό άλογο να στραβώνει το αυλάκι παρά ένα γέρικο να το μειώνει στο μισό!
  Καλύτερα να κρύβεις θάρρος παρά να δείχνεις δειλία!
  Όποιος εξοργίζει έναν Ρώσο νέο δεν θα ζήσει μέχρι τα βαθιά γεράματα!
  Η σωματική φτώχεια, απλώνεται για τον πνευματικό, σαν γαμήλιο τρένο για νύφη!
  - Ο άντρας είναι μόνος και μέσα στο πλήθος, γιατί όπως και να πιέσεις το νερό δεν μπορείς να συμπιέσεις τα μόρια!
  - Άνθρωπος και κοινωνία, είναι σαν τα δόντια στο στόμα, ένας πονάει - πονάει όλο το σαγόνι!
  Ένα τραγούδι είναι σαν την πεταλούδα, αλλά σε αντίθεση με ένα έντομο, δεν είναι ποτέ κάτι μιας μέρας!
  Το μυαλό, σε αντίθεση με τους μύες, αν και κουράζεται, δεν συσπάται ποτέ!
  Όποιος δουλεύει με τη γλώσσα, παίρνει πλάγια!
  Ο πόλεμος είναι η καλύτερη ψυχαγωγία, αλλά η χειρότερη αναψυχή!
  Όποιος δεν ιδρώνει κατά τη διάρκεια της άσκησης, θα αιμορραγεί κατά τη διάρκεια της μάχης!
  Κάθε σταγόνα ιδρώτα κατά τη διάρκεια της προπόνησης είναι ένα μείον δάκρυ για τις μητέρες που θρηνούν την απώλεια!
  Ο θάνατος είναι η πιο αξιόπιστη σφραγίδα, το χυμένο αίμα, σε αντίθεση με το μελάνι, δεν θα χλωμιάσει ποτέ!
  - Όλες οι θρησκείες του κόσμου δεν έχουν αλήθεια και ειρήνη!
  Ένας έξυπνος ιδιοκτήτης σκλάβων είναι καλύτερος από έναν ηλίθιο ιεροκήρυκα!
  - Η σεμνότητα τονίζει μόνο το μεγαλείο, όπως το να κόβεις μια πέτρα!
  Σεβαστείτε τους συμμάχους σας αν δεν θέλετε να σας περιφρονούν οι εχθροί σας!
  - Αν θέλετε να σύρετε το σκυλί μακριά από το λιοντάρι, βάλτε τον στην αρκούδα!
  Αν θέλεις να νικήσεις μια αρκούδα, μην είσαι ο ίδιος σκύλος!
  Είναι προτιμότερο να σκοτώσεις εκατό φορές για χάρη ενός φωτεινού στόχου παρά να πεις ψέματα μια φορά από εγωιστικά κίνητρα!
  Χωρίς κεφάλι, το πιο δυνατό σώμα είναι μόνο ένα πτώμα!
  Όταν ένας άντρας κυνηγά, είναι αγκίστρι σε καλάμι, όταν μια γυναίκα είναι καμάκι φαλαινοθηρικών!
  Η σιωπή είναι χρυσός, μόνο χαμηλού επιπέδου!
  Τόσο χαμηλό που είναι κατώτερο σε τιμή από το ασημένιο ρεύμα της ευγλωττίας!
  Ένα ρεύμα ευγλωττίας γεννά ένα ποτάμι ελεύθερης σκέψης και αυτόν τον ωκεανό ευημερίας!
  Μέσα από μια ξένη γλώσσα είναι πιο εύκολο να εκφράσεις τις σκέψεις σου, και μέσω της γυναίκας κάποιου άλλου, να βρεις την καρδιά σου!
  Όταν ένα εκρηκτικό σε φιλάει, υπάρχει μια ένωση ανάμεσα στην ταφόπλακα και το σώμα!
  Το καλό δεν βασιλεύει στον κόσμο, αλλά πάντα κερδίζει! Γιατί; Το καλό δεν ανταμείβεται πάντα, αλλά το κακό πάντα τιμωρείται!
  Στον πόλεμο, η δύναμη χωρίς επιδεξιότητα είναι σαν ένα πολυβόλο χωρίς σφαίρες!
  Πώς διαφέρει ένα ναρκοπέδιο από ένα τραμ είναι ότι δεν αφήνουν μια κυρία να προχωρήσει σε αυτό!
  Ο πόλεμος είναι η μητέρα του θάρρους, αν και ο τοκετός είναι ο πιο αιματηρός και οδυνηρός.
  Άντρας, έστω και γρυλίζοντας, γάιδαρος είναι γυναίκα, έστω γάιδαρος, λέαινα!
  Δεν είναι κάθε άντρας λιοντάρι, αλλά κάθε γυναίκα είναι λέαινα!
  - Το να μπεις στον πόλεμο συνήθως σημαίνει να χάσεις, γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο κοινότοπο στη μάχη από τον θάνατο!
  - Το μπαρούτι δεν μυρίζει πνεύματα, αλλά πτώματα, μόνο για ιδιώτες, οι διοικητές έχουν μάσκες αερίων με φίλτρο!
  Η γλώσσα σου είναι υπέροχη όταν το μυαλό του αντιπάλου σου είναι μικρό!
  Η μέθη είναι η χειρότερη από όλες τις κακίες, η ιδιαίτερη καταστροφικότητά της δημόσια!
  Είναι καλύτερα να γίνεις ανάπηρος σωματικά παρά να είσαι φρικιό ηθικά!
  Δεν υπάρχει μεγαλύτερος αμαρτωλός από τον Θεό - η πιο τρομερή αμαρτία: η αδιαφορία για τα βάσανα των παιδιών!
  Η πιο σημαντική ανακάλυψη για μια γυναίκα είναι η ανακάλυψη ενός νέου άντρα, μόνο με την προϋπόθεση ότι είναι βιβλίο, όχι ραδιόφωνο!
  Αν όλο το μέταλλο πάει στις αλυσίδες, τότε δεν θα μείνει για τα σπαθιά!
  Η προδοσία και ο χρυσός έχουν το ίδιο κίτρινο χρώμα και την ίδια αιματηρή απόχρωση!
  Ακόμα κι αν ένα γουρούνι αφοδεύσει τον χρυσό, κανένα ακριβό αρωματοποιείο δεν θα σκοτώσει τη δυσοσμία!
  Μια δίκαιη αιτία είναι η πιο μπανάλ πρόφαση για να φύγεις προς τα αριστερά!
  Όποιος βγάζει μια δεκάρα από μια δεκάρα - παίρνει μόνος του ένα νικέλιο!
  Πιστέψτε ότι είναι πιο εύκολο να δαγκώσετε τον αγκώνα σας - παρά μια ευκαιρία να τον ξαναπάρετε!
  Και όπου δεν υπάρχει κεφάλι, εκεί τα μαλλιά κολλάνε μόνο στη χτένα, υφαίνοντας σχοινί για την αγχόνη!
  Η ζωή μετριάζει - ο θάνατος συμφιλιώνει, όποιος δεν ζει - ότι το κακό θα πεθάνει!
  Αν θέλεις να γίνεις πιλότος, μάθε το σχέδιο του αεροπλάνου!
  Γιατί η καρδιά ενός ιππότη είναι πιο δυνατή από το ατσάλι, γιατί δεν μαλακώνει από τη ζέστη, αλλά γίνεται πιο σκληρή!
  Η διπλωματία κάνει εταίρους από εχθρούς, συμμάχους από εταίρους, δορυφόρους από συμμάχους, υπηκόους από δορυφόρους!
  Το πιο δυνατό κριάρι είναι το χρυσό κεφάλι!
  Ο χρυσός είναι μαλακό μέταλλο, αλλά δεν υπάρχει πιο σκληρή ράβδος από κάποιον με χρυσό μυαλό!
  Μια σιδερογροθιά θα ισοπεδώσει ακόμα και ένα χρυσό κεφάλι!
  Κάθε ανόητος μπορεί να πεθάνει, αλλά μόνο ο άξιος κερδίζει!
  Το χρυσό κλειδί ανοίγει καλύτερα από όλα τις πύλες, τις φυλακές και το χρυσό κεφάλι σας επιτρέπει να το αποφύγετε!
  Όποιος ελπίζει σε χαρακώματα κινδυνεύει να κολλήσει υπόγεια!
  Φυσικά, σημαντικό είναι το πώς έζησε ένας άνθρωπος, αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι το πώς πέθανε!
  Τίποτα δεν σε σηκώνει στα μάτια του όπως η θηλιά του δήμιου!
  Ένας κόσμος χωρίς αμαρτία είναι μια σούπα χωρίς πιπέρι, όλα καίγονται πολύ, δεν υπάρχει καθόλου: φαγητό χωρίς γεύση! Η παρουσία ελεύθερης βούλησης συνεπάγεται αυτομάτως την παρουσία αμαρτίας, όπως η παρουσία τιμονιού, η δυνατότητα απενεργοποίησης της πίστας!
  Την αλήθεια στο κρασί τη λένε οι σοφοί, την αλήθεια αντί για το κρασί τη λένε οι πιο σοφοί!
  Όποιος εξοικονομεί περίθαλψη θα χρεοκοπήσει σε κηδεία, όποιος μετανιώνει που έδωσε στην επιστήμη, θα λάβει από τον αναλφαβητισμό!
  Ο θάνατος δεν είναι πάντα όμορφος, αλλά η ομορφιά είναι πάντα θανατηφόρα!
  Το καλύτερο δώρο είναι η ζωή, ο πιο αναπόφευκτος θάνατος και η πιο υπέροχη αθανασία!
  Όποιος βιάζεται σε αυστηρές καρέκλες, θα έχει χρόνο να πεθάνει από θραύσμα!
  Το δέντρο της δικαιοσύνης με τους καρπούς της ευτυχίας, απαιτεί πότισμα του αίματος των κακών!
  - Δυστυχώς, οι χρυσοί καρποί της επιτυχίας συνήθως ποτίζονται με δάκρυα καλών, μετά τίμιων, με το αίμα των δικαίων!
  Το σεξ είναι φάρος ζωής, για τον οποίο η αγάπη δεν φτάνει στο φανάρι!
  Ο θάνατος είναι το άπληστο πόδι των ιερέων, στο οποίο κολλάνε τα λεφτά των απλοϊκών, και τα καρφιά ξύνουν την αξιοπρέπεια!
  Ο θάνατος είναι η καλύτερη περιπέτεια - γιατί δεν μπορεί να επαναληφθεί!
  - Να νικήσει τους αδύναμους, που η μασητική άμμος είναι διαθέσιμη σε όλους, αλλά προκαλεί εμετό!
  Όποιος δεν έχει μυαλό σε αυτό το φως, στο μέλλον θα αποκτήσει μόνο σκοτάδι!
  Αν θέλετε να έχετε μια ευτυχισμένη ανάπτυξη: γονιμοποιήστε με προσοχή, ποτίστε με προσοχή, φουντάρετε με οδηγίες!
  Η σάρκα είναι αλυσίδα, μόνο η ψυχή έχει την ψυχολογία του κρατούμενου και κυρίως φοβάται την απόλυτη ελευθερία!
  - Η ελευθερία έρχεται γυμνή, αν και ξυπόλητη, η ευτυχία χωρίς παντελόνι, αλλά ο φθόνος εξακολουθεί να ενθαρρύνει το πόδι!
  Ακόμα και ο σπουδαιότερος επιστήμονας δεν σκέφτηκε την αναισθησία, με τον πόνο της γέννας της νίκης!
  Για να γίνεις θεός, λίγο, μέχρι τον πλήρη σταυρό - τρίζει σταυρωμένος!
  Η νοημοσύνη χωρίς συνείδηση είναι σαν ένα αυτοκίνητο χωρίς τιμόνι!
  Σκληρά ναρκωτικά - ελαφρύνετε το πορτοφόλι, ισοπεδώστε τον εγκέφαλο, αλλά εμπνεύστε τη φαντασία!
  Ωστόσο, το μυαλό είναι σαν λεπίδα, θαμπό από τα εγκόσμια πάθη!
  Επωμίδες σε άδειο κεφάλι, σαν χαρτί στην τουαλέτα!
  Αν και δεν υπάρχουν εύκολες νίκες, υπάρχουν πολλά κενά επιτεύγματα!
  Οι πιο ευχάριστες νίκες στο μέτωπο της αγάπης, μόνο η παράδοση πλουτίζει τον ηττημένο!
  Οι ψευδαισθήσεις σκοτώνουν και πληγώνουν, αλλά δεν έχουν γεύση μετάλλου!
  Όσο πιο γλυκιά είναι η υπόσχεση, τόσο περισσότερο είναι σχεδιασμένο για την έξυπνη μύγα!
  Καλύτερα να περπατάς ξυπόλητος παρά να είσαι "παπούτσι"!
  Όποιος δεν είναι αλήτης στην ψυχή του, δεν μπορείς να τον "παπουτσώσεις"!
  - Πιο γρήγορα από το φως, μόνο το σκοτάδι της άγνοιας - προσπερνάει τους πιο ευκίνητους!
  Γεμάτη κοιλιά, όχι κουφός στη μάχη!
  Το να είμαστε μαζί είναι καλό για όλους, το να κουβαλάμε μαζί είναι κακό!
  - Αν θέλετε να ξεφλουδίσετε έναν άνθρωπο σαν αυγό, να έχετε κατά νου ότι τα θραύσματα του κελύφους είναι πιο αιχμηρά από το ξυράφι!
  Δροσιά, η καλύτερη δακτυλήθρα για να κρατάς έναν πνευματώδη άντρα!
  Ουσιαστικά η φράση εγκληματίας και εξουσία, δυνατή σαν κράμα χαλκού και κασσίτερου, παντού σαν αέρας και νερό!
  Υπάρχουν παιδιά που δεν θέλουν να ενηλικιωθούν, αλλά δεν υπάρχουν ηλικιωμένοι που να μην ονειρεύονται να ανακτήσουν τα νιάτα τους!
  Ο ρομαντισμός του πολέμου είναι διαφορετικός από τον καπνό του τσιγάρου, καθώς ο δεύτερος διώχνει τα κουνούπια, ενώ ο πρώτος προσελκύει τις μύγες!
  Και έχει κοινό ότι και τα δύο μειώνουν αισθητά τη ζωή!
  Όποιος είναι καλοντυμένος, συχνά μένει και χωρίς κακές μπότες!
  Το πιο νόστιμο αύριο, στο παρόν χαρίζει σάπιο κρέας!
  Το νεαρό άλογο θα περάσει μέσα από τη φωτιά, και το γέρικο άλογο κλαίει μόνο πάνω από τον καπνό!
  Η πληρότητα της ευτυχίας είναι σαν την πληρότητα ενός ποτηριού κρασί. σταγόνες από δάκρυα απογοήτευσης σίγουρα θα χύσουν!
  - Καλύτερα όταν είσαι δεκαέξι στην ψυχή σου παρά εξήντα στη σάρκα!
  Αν υπάρχει κάτι για το οποίο αξίζει να γαμηθείς, είναι για σεξ!
  - Πιο θανατηφόρα από την ομορφιά, μόνο η απουσία της, ο φθόνος σκοτώνει πάντα, και η υπερηφάνεια ισιώνει!
  Ένας στρατιώτης είναι ένα όργανο της θέλησης του Θεού στα χέρια του Διαβόλου!
  Ένας άντρας σταυρώθηκε τόσο συχνά, που δεν μπορούσε παρά να μάθει να γίνεται έστω και λίγος Θεός!
  Για τον άνθρωπο δεν υπάρχει θάνατος - για την ανθρωπότητα υπάρχει η αθανασία!
  Ο γάμος είναι κάτι τέτοιο όταν υπάρχει: ασφυκτιά, όταν δεν υπάρχει, γνέφει!
  - Όποιος έχει τύμπανο στο κεφάλι του - θα κουφωθεί, όποιος έχει φλόγα - θα καεί, όποιος έχει πάγο - θα παγώσει, του οποίου το λίπος θα σκάσει, ή όταν λίγο από όλα θα βρει αρμονία!
  Οι λέξεις είναι σαν τα χρήματα, απαξιώνονται με μεγάλο ποσό, αλλά μπορείς να τις αγοράσεις!
  Το να πιστεύεις στον Θεό είναι σαν να γίνεσαι ψάρι, να πιάνεις με το στόμα του ένα άδειο, αν και επιχρυσωμένο, αγκίστρι!
  Εκατό σφαίρες μπορούν να αντικαταστήσουν ένα βλήμα, αλλά ένα εκατομμύριο λέξεις δεν μπορούν να αντικαταστήσουν ένα χτύπημα!
  Είναι πιο εύκολο να κάνεις ένα άλογο να πηδήξει στο φεγγάρι παρά να περιορίσεις την ανθρώπινη φαντασία!
  Για να μην σκιστεί η οροφή από τους μεντεσέδες της, είναι απαραίτητο να την λιπάνετε με το λάδι της σύνεσης!
  Η αίσθηση του μέτρου δεν είναι επίσης χαρακτηριστικό της πραγματικότητας, καθώς η έννοια του μέτρου δεν είναι χαρακτηριστικό ενός αλκοολικού!
  Γιατί υπάρχουν τόσα βάσανα στον κόσμο; Ο Κύριος, σαν ρακέτα, πρώτα δημιουργεί προβλήματα στους ανθρώπους, μετά αποκλείει τα αιτήματα για βοήθεια και η πληρωμή είναι η απόρριψη της ελεύθερης βούλησης!
  Το χαμόγελο μιας γυναίκας ονομάζεται λαμπερό γιατί δεν προσελκύει σκόρο, αλλά τραγανά χαρτονομίσματα!
  - Πηγαίνοντας να πολεμήσετε, πρέπει να πιείτε, να καπνίσετε μια πίπα και να γράψετε μια διαθήκη! Μπορείτε να κάνετε χωρίς τα δύο πρώτα!
  Η τύχη είναι σαν κορίτσι, χρησιμοποιεί τους πλούσιους, χαϊδεύει τους νέους!
  Ολα είναι πιθανά! Ακόμα και αυτό που είναι κατ' αρχήν ακατόρθωτο, αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι θεμελιώδης ασυνειδησία!
  Ο καλύτερος τρόπος για να μετατρέψετε την αμβροσία σε πίσσα είναι να την κάνετε τη μοναδική σας τροφή!
  Η τιμή μόνο με την πρώτη ματιά είναι το αντίθετο της σκοπιμότητας, στην πραγματικότητα ενισχύει την εμπιστοσύνη - τον πυρήνα της επιτυχίας!
  Τις περισσότερες φορές κέρατα ο σύζυγος που εκφοβίζει πάρα πολύ!
  Όσο πιο όμορφη είναι μια γυναίκα, τόσο πιο ακριβό είναι να την βάλεις στο κρεβάτι - αλλά η δική σου άνοδος πάντα αποδίδει!
  Η εγκράτεια μερικές φορές ισοδυναμεί με θάρρος, αν δεν μπει στο σύστημα!
  Ο θάνατος είναι η ενσάρκωση του ανταγωνισμού, αποφεύγει αυτόν που την αναζητά!
  Η δύναμη του εχθρού κάνει τον πόλεμο πιο ενδιαφέρον, και η αδυναμία είναι πιο διασκεδαστική!
  Οι πληροφορίες είναι μερικές φορές πιο πολύτιμες από τον χρυσό, με τον καιρό υποτιμούνται μόνο στο επίπεδο της άμμου!
  Η απληστία στον πόλεμο τιμωρείται, όπως το να προσπαθείς να κολυμπήσεις σε έναν θυελλώδη με ένα λιθόστρωτο στο λαιμό σου, ακόμα κι αν μια πέτρα χρυσού δεν σώσει έναν πνιγμένο!
  Έλεος στον πόλεμο, μια τέτοια ακατάλληλη πολυτέλεια όπως η ουρά παγωνιού ενός κυνηγετικού γυρφάλκου!
  Πρέπει να γεννηθεί μια ιδιοφυΐα, αλλά για να αναπτύξει ένα ταλέντο δίνεται σε όποιον μπορεί να σκεφτεί!
  Τις περισσότερες φορές, το περιεχόμενο είναι διάσπαρτο, χρυσά κεφάλια, χτυπήματα χέβι μέταλ με θανατηφόρα δύναμη!
   Όποιος προστατεύει τον εαυτό του - σώζει το σώμα, που υπερασπίζεται τον άλλον - εξυψώνει την ψυχή!
  Το να μαθαίνεις ενώ αγωνίζεσαι είναι σαν να κοιμάσαι ντυμένος!
  Τα χρήματα δεν μυρίζουν, ειδικά αν είναι σαν κοπριά!
  Δεν χρειάζεται να γαμήσεις για σεξ!
  Το τίμημα της ζωής: η έννοια είναι μεταβλητή, το δικό του είναι ανεκτίμητο, του άλλου δεν αξίζει μια νεκρή μύγα! Απλά μην βιαστείτε να πιέσετε, οι μύγες μεταδίδουν μια θανατηφόρα μόλυνση!
  Δεν υπάρχει χιόνι ολόμαυρο, αλλά Ρώσοι νικημένοι!
  Ο άνθρωπος θέλει πάντα την ειρήνη, αγωνίζεται για αυτήν σαν να είναι στον ουρανό, αλλά μόνο ένα μεγάλο μυαλό μπορεί να περιορίσει τη βαρύτητα του πολέμου!
  Ο πόλεμος είναι το πιο συναρπαστικό παιχνίδι, μόνο χωρίς την αρχή της οικειοθελούς εξόδου και συμμετοχής!
  Το θάρρος είναι η ατμομηχανή της ατμομηχανής της νίκης και χρειάζεται μόνο το καύσιμο της πολεμικής ικανότητας!
  Όλα επιτρέπονται στον πόλεμο, εκτός από δειλία, η τελευταία ισοδυναμεί με εμπλοκή στα σχοινιά του ρινγκ!
  Η δύναμη είναι ο καλύτερος γαμπρός της ελευθερίας, ικανός να κρατήσει το τρένο της ευθύνης στα χέρια του!
  Διανοητικά, ένας άντρας είναι σαν ένα σκυλί, για να προσελκύσεις πρέπει να ανοίξεις ελαφρώς ένα πιάτο με μια γεύση γυναικείας γοητείας!
  Ο πόλεμος είναι σαν σκουριασμένος μηχανισμός: όσο πιο κοντά στον τελικό, τόσο πιο σφιχτός!
  Η νίκη δεν είναι πάντα μια ευτυχισμένη ζωή, αλλά η ήττα είναι πάντα ένας δυστυχισμένος θάνατος!
  Στον πόλεμο, ο αριθμός είναι σαν τα δάχτυλα ενός μαέστρου μουσικού, τα επιπλέον μόνο μπερδεύονται, και χωρίς κεφάλι δεν υπάρχει μελωδία νίκης!
  Το θάρρος, σε αντίθεση με το δεκανίκι, δεν υποστηρίζει τον ανάπηρο!
  Το καλό και το κακό είναι έννοιες μεταβλητών και η διαφορά από τη γραμματική από την αναδιάταξη των όρων αλλάζει την αξία!
  Αλλά το θάρρος και το θάρρος, όπως τα πόδια ενός δρομέα, μπορούν να εναλλάσσονται, αλλά ενεργούν πάντα σε ζευγάρια!
  Μπορείς να φιλήσεις τον θάνατο, αλλά δεν μπορείς να φτύσεις την αθανασία!
  Μπορεί να μην είσαι στρατιώτης, αλλά πρέπει να είσαι στρατηγός!
  - Όταν η δεξιοτεχνία και το θάρρος δρουν σε ένα ζευγάρι, χρειάζονται κάποιον άλλο να πιει τη σαμπάνια της νίκης;
  Ακόμη και η ικανότητα και το κουράγιο χρειάζονται τύχη για να επιβιώσουν για να πιουν τη σαμπάνια της νίκης!
  Είναι καλύτερα να πεθάνεις, έχοντας φτάσει στο στόχο, παρά να ζεις άσκοπα!
  Αν ο στόχος είναι η αθανασία και η ζωή είναι σκληρή δουλειά!
  Δεξιοτεχνία, κουράγιο και τύχη, πιείτε το κονιάκ της νίκης, μόνο για τρεις!
  - Όποιος πολύ συχνά ζητά να τον τραβήξουν τα αυτιά, έχει καρδιά λαγού!
  Οι Παπούες δεν έχουν χειμώνα, οι Ρώσοι έχουν απελπιστικές καταστάσεις!
  Το τιτάνιο μπορεί να λυγίσει, αλλά η Ρωσία δεν μπορεί να σπάσει!
  Αν υπάρχουν περιελίξεις στο κεφάλι σου σαν ποτάμια, τότε τα χρήματα δεν θα κυλήσουν ποτέ από την τσέπη σου!
  Η επιστήμη είναι μια σκάλα προόδου, με τη βοήθεια της οποίας σώζεται ένας άνθρωπος από το στόμιο ενός ηφαιστείου, στο οποίο βράζουν καταστροφικοί κατακλυσμοί!
  - Οι πολεμιστές, σε αντίθεση με τις ιερόδουλες, ξαπλώνουν τους άνδρες δωρεάν, αλλά κανείς τους δεν μένει ανικανοποίητος!
  - Υπομονή και δουλειά, αν μαζί σου, δεν είσαι πτώμα!
  Στον πόλεμο, κάθε όνομα είναι σαν το χτύπημα ενός οπλισμένου σφυριού, δεν πρέπει να το κοπάνετε χωρίς βολή!
  Χίλιες προσευχές δεν θα αντικαταστήσουν μια εφεύρεση!
  Η επιστήμη δεν είναι κατώτερη σε δύναμη από τον Παντοδύναμο, αλλά σε αντίθεση με τον τελευταίο, υπηρετεί τον άνθρωπο!
  Η γνώση, σε αντίθεση με το μέλι, είναι γλυκιά κι ας πνιγείς μέσα της!
  Τίποτα δεν ενισχύει τον εχθρό όσο η δική σου ανασφάλεια και έλλειψη εφευρετικότητας! Η τιμή και η αξιοπρέπεια είναι δύο φτερά χωρίς τα οποία το πουλί της ζωής μπορεί να κρατηθεί μόνο σε αιχμαλωσία!
  Όποιος αγριεύει η γλώσσα του μένει πάντα με τη μύτη του!
  Μπορείς να αγοράσεις τη ζωή σου, αλλά δεν μπορείς να αγοράσεις τιμή!
  Η επίθεση είναι καλύτερη από την άμυνα, γιατί η άκρη είναι πάντα πιο δυνατή από το δέρμα!
  Το ατσάλι μετριάζεται στο νερό, το ατσάλι στο αίμα!
  Αν τα γηρατειά δεν γνωρίζουν πάντα, τότε τα νιάτα πάντα μπορούν!
  Ένας στρατηγός που πηγαίνει στη μάχη είναι σαν το άχυρο που σπάει την πλάτη της καμήλας. Μια καμήλα που της σπάει η πλάτη ένα άχυρο μοιάζει με στρατιωτικό αρχηγό που απέφυγε τον καβγά!
  Τα αυτιά σκύβουν χαμηλά στον άνεμο, αλλά παρόλα αυτά είναι μόνο αέρας, που δεν σημαίνει τίποτα!
  , Τα χαμηλά τόξα δεν θα εξυψώσουν τον κυβερνήτη αν δεν έχει μεγάλες πράξεις!
  Μερικές φορές η υψηλότερη εκδήλωση της καλοσύνης είναι ένα απλό όχι στο κακό, ειδικά αν εμπεριέχει κίνδυνο για τη ζωή!
  Επομένως, ο δυνατός στο πνεύμα είναι ο βασιλιάς στη φυλακή, ο αδύναμος στο πνεύμα είναι σκλάβος στο θρόνο!
  - Δεν υπάρχει μεγαλύτερο μαρτύριο από τη φαντασία ενός αδύναμου μυαλού!
  Η πιο τρομερή κόλαση, στη θέα ενός δειλού, πριν από τη δοκιμή!
  Η αγάπη, σε αντίθεση με τα σύννεφα, αν και χύνει δάκρυα, ο ήλιος πραγματικά δεν κρύβει!
  Όταν η αγάπη χύνει δάκρυα σαν σύννεφο, βλαστάρια πλήξης και απογοήτευσης ανεβαίνουν!
  Η έλλειψη εμπιστοσύνης δεν μπορεί να καταστρέψει την αληθινή φιλία, γιατί σε αυτή την περίπτωση, η αληθινή φιλία δεν υπήρξε ποτέ!
  Ένας φίλος μπορεί να προδοθεί μόνο μία φορά, καθώς παραδίδεις ξανά τον εχθρό!
  Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενδιαφέρον από τον πόλεμο και τίποτα πιο βαρετό από τον κανονιοβολισμό!
  Η πιο βαριά αιχμαλωσία, αυτή στην οποία κρατιέσαι!
  Κανείς δεν θα σε κάνει ελεύθερο όσο ένας σκλάβος είναι ζωντανός στην ψυχή σου!
  Είναι πιο εύκολο να εξαπατήσεις τον Θεό παρά να εξαπατήσεις το μυαλό σου!
  Η πονηριά στον πόλεμο είναι σαν το πανί σε ένα πλοίο, αλλά φουσκώνει μόνο, όχι αυτή!
  Ένας ξένος στο θρόνο και ο Ρως στο μαντρί!
  Δεν μπορείς να κρίνεις έναν άνθρωπο από τα ρούχα του, την καραμέλα από το περιτύλιγμά του, την πολιτική από τα λόγια του! Πόλεμος είναι και το χόκεϊ, μόνο κάθε μάχη: "στιβαρή μάχη στον πάγο"!
  Ο ήλιος θα σβήσει νωρίτερα από όσο θα χαμηλώσει το φως της ανθρώπινης φαντασίας!
  Οι στρατιώτες μας είναι εξαιρετικοί, οι αξιωματικοί καλοί, οι στρατηγοί μέτριοι και ο τσάρος εντελώς κακός!
  Ένας ρομαντικός είναι πάντα πλούσιος, αλλά ένας αλήτης που στερείται φαντασίας και στο παλάτι!
  Η μεγαλύτερη θηλιά δεν θα κατακλύσει αυτό που το μυαλό δεν είναι κοντό!
  Το μάτι είναι διαμάντι, αλλά μόνο ψεύτικο χωρίς ακριβή υπολογισμό!
  Το μυαλό είναι σαν χρυσός, χρειάζεται εκπαίδευση για να βελτιώσει το πρότυπο!
  Η σφαίρα είναι ανόητος, αλλά μορφωμένος σκοπευτής!
  Μια σφαίρα είναι ανόητος, αλλά δεν σου επιτρέπει να ολοκληρώσεις την εκπαίδευσή σου!
  Είναι αδύνατο να νικήσεις την ανθρώπινη βλακεία και να υποσχεθείς περισσότερα από έναν πολιτικό αξιωματικό!
  Είναι αδύνατο να κάνεις περισσότερα από τον Θεό και να υποσχεθείς περισσότερα από έναν πολιτικό υπάλληλο!
  Κοντό μυαλό μακραίνει μόνο με σχοινί!
  Η δύναμη είναι μυς χωρίς τη ραχοκοκαλιά της διπλωματίας, η διπλωματία είναι δεκανίκι, χωρίς δύναμη!
  Ένας άπληστος άνθρωπος είναι πάντα γενναιόδωρος με δάκρυα απογοήτευσης!
  Το πιο όμορφο πράγμα στη γη: η έκρηξη των πολυβόλων σε τρυπούν, όπως το βλέπεις για τελευταία φορά, και δεν μπορείς να το βγάλεις από το κεφάλι σου!
  Ο ηρωισμός δεν έχει ηλικία - δειλία της παραγραφής!
  Η πατρίδα ξεκινάει όταν τελειώνει η έλλειψη πατέρα!
  Διαβάστε ένα καλό βιβλίο. τι να οργώσεις ένα παχύ χωράφι - μόνο εσύ θα θερίσεις μια δεκαετία!
  Για έναν ανόητο, η γνώση είναι σαν ένα μπαγιάτικο δείπνο - βγαίνουν με λεκτική διάρροια!
  Ο Θεός σέβεται τους ανθρώπους ίσους με τον εαυτό του, αν όχι από δύναμη, τότε από φαντασία και εφευρετικότητα!
  Δεν είναι εύκολο για τους νέους να ζήσουν, είναι δύσκολο για τους ώριμους, είναι ανυπόφορο για τους ηλικιωμένους, αλλά αβαρές για τους νεκρούς!
  Ένα κοντό μυαλό επιμηκύνει τη ζωή μόνο σε μια ολοκληρωτική κατάσταση, και μετά με άπειρη υπομονή!
  Η οικονομία είναι ρίζωμα πολλών παραφυάδων, ο στρατός είναι ενιαίος κορμός!
  - Κορμός στρατού, αλλά πιο συχνά δρυς, και όχι από άποψη δύναμης και αντοχής, αλλά από άποψη ελέγχου!
  Μυθιστόρημα και εφευρετικότητα, δύο φρικτά πόδια της ανθρωπότητας που δεν αφήνουν τη φύση να χάσει: η κούρσα προς τον πάτο!
  Ένα ποτήρι νίκη είναι σαν ένα μπουκάλι βότκα, για να μην υπάρχουν προβλήματα, θέλει τρία άτομα: Καλή τύχη, εξυπνάδα και κουράγιο!
  Μια καλή μπλόφα είναι καλύτερη από μια κακή αλήθεια!
  Μια κακή αλήθεια είναι καλύτερη από μια καλή μπλόφα!
  Ο Κύριος χωρίς έλεος είναι σαν κιθάρα χωρίς χορδές, μπορεί να σακατευτεί, αλλά δεν θεραπεύεται!
  Η νίκη είναι σαν μια γροθιά. αποτελείται από πέντε δάχτυλα: πονηριά, επιδεξιότητα, θάρρος, τύχη και ψυχραιμία!
  Οι πολεμιστές, σε αντίθεση με τις ιέρειες της αγάπης, επιλέγουν οι ίδιοι έναν πελάτη, αλλά δεν γνωρίζουν αρνήσεις!
  Στον πόλεμο, η ακρίβεια των κοσμημάτων όχι μόνο ανεβάζει την αξία της νίκης, αλλά σας επιτρέπει να αποφύγετε τον πληθωρισμό μεγάλων απωλειών!
  Ένας γενναίος στρατιώτης φεύγει από τη μάχη μόνο νεκρός, ένας επιδέξιος πολεμιστής μόνο νικητής και ένας δειλός είναι ήδη νεκρός πριν αρχίσει η μάχη!
  Κάθε έξυπνο είναι απλό, αλλά δεν ανέχεται τον πρωτογονισμό!
  Όποιος δεν θέλει να χρυσώσει το ερευνητικό αγκίστρι δεν θα πιάσει ποτέ το πολύτιμο ψάρι της ανακάλυψης!
  Το πουλί της ελευθερίας έχει δύο φτερά: δύναμη και τύχη, και το μυαλό είναι ο τιμονιέρης! Αλλά εδώ, η αληθινή ελευθερία για όλους ... είναι σαν το άπειρο πολλαπλασιασμένο με το άπειρο και διαιρούμενο με το μηδέν!
  Όταν ο χρυσός βαραίνει την τσέπη σου, αναπνέεις πιο εύκολα και σε τραβάει ψηλά!
  Το πιο δυνατό από όλα τα τραβήγματα προς τα κάτω - τσέπη με ρούχα!
  Ιδέες χωρίς εφαρμογή, όπως ο άνεμος χωρίς πανί, μπορούν να γκρεμίσουν μόνο σκνίπες της καθημερινότητας!
  Η λέξη είναι πιο δυνατή από μια σφαίρα, δεν σκοτώνει πάντα, αλλά πάντα την παίρνει!
  Η τεχνολογία εξυπηρετεί τον άνθρωπο, αλλά όταν χρησιμοποιείται για στρατιωτικούς σκοπούς, ο πρώην αλαζονικός αφέντης μετατρέπεται σε ασήμαντο σκλάβο!
  Η θρησκεία είναι ναρκωτικό, μόνο το σπάσιμο οδηγεί στη φώτιση και η αναφύτευση χωρίς ευφορία!
  Ο χρυσός είναι ένα βαρύ μέταλλο, αλλά από αυτόν σφυρηλατούνται τα φτερά της ευημερίας!
  Ο συγγραφέας μοιάζει με τον Θεό στη φαντασία, δημιουργώντας αριστουργήματα, αλλά διακρίνεται από συμπόνια για τη δημιουργία!
  Ένας άνθρωπος ρίχνει τις αμαρτίες σαν τα φύλλα του φθινοπώρου, μόνο ο αδίστακτος κηπουρός Θεός καίει το ίδιο το δέντρο!
  Για να μην ρίξει τα φύλλα των αμαρτιών το δέντρο της ανθρώπινης φυλής, χρειάζεται να πνιγείτε με το μυαλό σας!
  Η ιδέα στον πόλεμο είναι το θέαμα, η ενσάρκωση είναι η βολή, το μέσο είναι το βλήμα!
  Η τέχνη ζητάει θύματα, η στρατιωτική τέχνη τα εκβιάζει!
  Ο πόλεμος είναι αυτή η νεκρή φύση που είναι δυσάρεστο να ζωγραφίζεις και διπλά αηδιαστικό να θαυμάζεις!
  Ο θάνατος είναι για έναν άνθρωπο, όπως το μπαστούνι για τους τυφλούς, βοηθά να νιώσει την προοπτική, αλλά κρύβει τις λεπτομέρειες!
  Το φυτό μαραίνεται, χωρίς βροχή, οπότε η σκέψη ξεθωριάζει χωρίς επαναστατικές ορμές!
  Ο αμόλυντος κόσμος είναι σαν ένα κενό, μετά είναι ακόμα πιο άδειος!
  - Η φαντασία μεγαλώνει φτερά, η αμφιβολία σφυρηλατεί δεσμά!
  Αυτός που βρυχάται με βρυχηθμό, από φόβο θα ρίξει ασπίδα!
  Μια δυνατή φωνή είναι μπλόφα - να φοβάται την αμαρτία του!
  Ένας κόσμος χωρίς μυθοπλασία, που ο χυλός είναι χωρίς λάδι, μόνο που η απαίτηση για φρεσκάδα είναι ακόμα πιο σκληρή!
  Τα λευκά μαλλιά είναι σύμβολο αγνότητας και οι κακές σκέψεις είναι πάντα βρώμικες, ένα ηλίθιο κεφάλι είναι γεμάτο με μελάνι κακίας!
  Ο σκλάβος δεν είναι αυτός με τις σιδερένιες αλυσίδες, αλλά αυτός με το κεφάλι βελανιδιάς!
  Η θρησκεία είναι ένας μαύρος ήλιος: από τον οποίο το μυαλό μαραίνεται, οι σκέψεις ξεραίνονται, οι δεισιδαιμονίες φυτρώνουν!
  Η ψυχραιμία ενός πολιτικού είναι σαν το τιμόνι ενός αεροπλάνου, χωρίς αναποφασιστικότητα!
  Η ζωή είναι μια αλυσίδα, και τα μικρά πράγματα σε αυτήν είναι κρίκοι - είναι αδύνατο να μην αποδώσουμε σημασία στον κρίκο! Αλλά δεν μπορείτε να κάνετε ποδήλατο σε μικροπράγματα - διαφορετικά η αλυσίδα θα σας τυλίξει!
  Ένας έντιμος κλέφτης είναι καλύτερος από έναν ψεύτικο ντετέκτιβ, ένα κύριο κλειδί από χρυσό, πιο πολύτιμο από τις χειροπέδες από σκατά!
  Η αδιαφορία δεν είναι η καλύτερη πανοπλία από άποψη προστατευτικών ιδιοτήτων, αλλά η πιο προσιτή στην κατασκευή!
  Ένα σπουργίτι μπορεί να κελαηδήσει έναν αετό, αλλά δεν μπορεί να ραμφίσει έναν χαρταετό!
  Η καλοσύνη είναι μαλακή, αλλά συγκρατεί τους κόκκους του προσωπικού συμφέροντος καλύτερα από οποιοδήποτε τσιμέντο!
  Ο πόνος είναι η αντίστροφη πλευρά της ευχαρίστησης, μόνο με πολύ μεγαλύτερη επιθυμία να στραφώ σε σένα!
  Η σάρκα βασανίζεται από εκείνον που το πνεύμα του δεν μπορεί να βρει γαλήνη και ο χαρακτήρας βασανίζεται από σκληρές δοκιμασίες!
  Για τους γενναίους - ένας γενναίος θάνατος, για έναν δειλό - μια πτήση σε όλη τη ζώνη, για εκείνους που δεν είναι εκείνοι ή άλλοι - δωρεάν μερίδες σε αιχμαλωσία
  Οι εχθροί του αίματος διαφέρουν από τον δυναμίτη μόνο στην απουσία πυροκροτητή!
  Να δείξουμε οίκτο στον πόλεμο, να αλατίσουμε την τούρτα, έλεος, να πιπερώσουμε την τούρτα!
  Τρομερό, όχι αυτά τα ποντίκια που τραγουδούν στη λυρική αίθουσα, αλλά αυτά που τρίζουν στο κεφάλι!
  Η προσωπικότητα ενός ανθρώπου είναι σαν ένα πηγάδι χωρίς πάτο, όταν βρίσκεται στο επίκεντρο της εξουσίας, μπορεί να ρουφήξει όλη τη χώρα!
  Ο πόλεμος είναι λαχειοφόρος αγορά, μόνο τα κέρδη πληρώνονται με δάκρυα και αίμα και δεν μεταφέρονται διαδικτυακά!
  Όλες οι χώρες προετοιμάζονται για πόλεμο, αλλά κανείς δεν μπορεί να σχεδιάσει τη νίκη!
  Ακόμα και η κόλαση χρειάζεται συνδέσεις, αλλά ο παράδεισος έχει στέγη!
  Ο υπόκοσμος έχει τα πλεονεκτήματά του, η αλλαγή κατοικίας δεν είναι τρομακτική!
  Η αδυναμία είναι η αδερφή της προδοσίας, η προδοσία είναι ο πατέρας της ανταπόδοσης!
  Το ψέμα είναι ένα λεπτό σχοινί, που ανάλογα με την οξύτητα του μυαλού μπορεί να το βγάλει από την άβυσσο ή να το σφίξει γύρω από το λαιμό!
  Η διαφορά μεταξύ του δόλου και της γραφής είναι μόνο στο κίνητρο και όχι πάντα εμπορική!
  Στον κάτω κόσμο, μπορείς να φοβάσαι τα πάντα εκτός από την εξορία!
  Όλα είναι πιθανά, εκτός από το αδύνατο, που είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς!
  Υπάρχουν μόνο δύο απελπιστικά πράγματα στην τέχνη της γνώσης: να προσπαθείς να εξηγήσεις την ανθρώπινη βλακεία και να κατανοήσεις τη λογική του Υψίστου Θεού!
  Το μυαλό αναπτύσσεται σαν μύες στη διαδικασία της προπόνησης, μόνο που δεν έχει διαστρέμματα!
  Τα χαρτονομίσματα, αλλά επιβάλλουν σιδερένια επιταγή!
  Μια ευγενική γλώσσα κρύβει τις κακές σκέψεις καλύτερα από τους κυνόδοντες από προβιά!
  Πόσο τρυφερό είναι το μαλλί του προβάτου, δεν μπορεί να απαλύνει την οξύτητα των κυνόδοντων του λύκου!
  Το αλκοόλ είναι ο πιο προσιτός δολοφόνος, αλλά, δυστυχώς, δεν σκοτώνει μόνο τον πελάτη!
  Ο γενναίος πεθαίνει μόνο μια φορά, αλλά ζει για πάντα: ο δειλός πάντα πεθαίνει, αλλά ζει μόνο μια φορά!
  Το καλύτερο από όλα, πνίγει τη φωνή της λογικής, το χτύπημα των λεπίδων, ειδικά αν ο λόγος δεν είναι εξωφρενικός!
  Δεν μπορείς να κερδίσεις χωρίς να χάσεις, αλλά μπορείς να χάσεις χωρίς να κερδίσεις!
  Ήττα είναι ένας δικαστής που απορρίπτει μια έφεση και δεν δίνει λέξη σε δικηγόρο!
  Ένα χτύπημα στον αέρα είναι συχνά το πιο θανατηφόρο, έτσι κτυπά το οξυγόνο και ταράζει τη φαντασία!
  Ο πόνος διαφέρει από το χρήμα στο ότι όταν κάποιος άλλος το έχει, δεν υπάρχει καμία επιθυμία να το οικειοποιηθεί, και όταν το έχεις, αρνήσου να το μοιραστείς!
  Ένας καλός κυβερνήτης δεν δημιουργεί νέους εχθρούς, όπως ο ζηλωτής ιδιοκτήτης δεν εκτρέφει επιπλέον ψύλλους!
  Για να νικήσει τα καθάρματα, ότι για να μπει η μπάλα στο τέρμα, μόνο ο δικαστής ορίζει πέναλτι εκτός χρόνου!
  Αν θέλεις να γίνεις Θεός, μην είσαι μαϊμού στην επιστήμη, μιμούμενος τυφλά τη φύση!
  Η αδυναμία της ανθρωπότητας είναι η άγνοια, η δύναμη είναι η γνώση, η δύναμη είναι η ικανότητα να σκέφτεσαι έξω από το κουτί!
  Ο άνθρωπος λέει πάντα ψέματα, ακόμα κι όταν λέει την αλήθεια, γιατί η ίδια η ύπαρξη είναι απάτη!
  Ο καθένας δεν μπορεί να είναι ηγέτης, γιατί ηγεσία σημαίνει να προλαβαίνεις τους χειρότερους!
  Τεχνική κατά τη διάρκεια του πολέμου, όπως ένα αγόρι που μπήκε στην πρώτη δημοτικού - πρέπει να μεγαλώσεις και να βελτιώσεις τις γνώσεις σου!
  Όλοι χάνουν, λίγοι κερδίζουν, μόνο ο ανθρώπινος εγωισμός είναι ανίκητος, μεταμφιέζεται πολύ έξυπνα σε ορθολογισμό!
  Είναι καλύτερο να θάβεις κάτω από τη Μασσαλία παρά να ζεις κάτω από μια νεκρική πορεία!
  Μια αλεπού σε μια παγίδα μπορεί να δώσει μόνο το δέρμα της, και ένας άνθρωπος σε αιχμαλωσία μπορεί να δώσει μόνο δέρμα και κόκαλα!
  Η ήττα είναι σαν ένα ελαττωματικό παιδί, κανείς δεν την αναγνωρίζει ως δικό του, αλλά δεν υπάρχει φυγή από αυτήν!
  Η αδράνεια είναι το πιο επικίνδυνο είδος προδοσίας, δεν απαιτεί από τον εχθρό να έχει τέχνη διπλωματίας ή οικονομικό κόστος!
  Ένας πολεμιστής είναι πιο σημαντικός από έναν χειρουργό, δεν σώζει ένα θνητό σώμα με μια λεπίδα, αλλά κόβει σωματικά δεσμά από την ψυχή!
  Αν αρνηθείς έναν ζητιάνο, σώζεις την τσέπη σου, αλλά κλέβεις την ψυχή σου!
  Το χειρότερο με τον πόλεμο είναι ότι πάντα θα απογοητεύεσαι από το τέλος του και θα κουράζεσαι από την πορεία του!
  Η βλακεία είναι το μεγαλύτερο κακό, ειδικά επειδή οι ισχυροί κόσμοι την ενθαρρύνουν!
  Ο φόβος είναι ένας μικρός θάνατος - νικώντας τον, πλησιάζουμε στην αθανασία!
  Μια στρατιωτική πονηριά είναι πιο βαριά από το χρυσό, αλλά πιο ελαφριά από το χνούδι, γιατί ο διοικητής το φοράει στο κεφάλι του!
  Όταν πρόκειται για άλογα και παντόφλες? Το λευκό τους χρώμα σημαίνει πλήρη ασυμβατότητα!
  Η δύναμη, σαν σαρκοφάγος βλαστός, μεγαλώνει μόνο προς την κατεύθυνση της θανάτωσης!
  Η ανδρική ομορφιά είναι βασιλική, αλλά όχι κορυφαία, αλλά γυναικεία ομορφιά. το στέμμα μόνο χαλάει!
  Ο κόσμος είναι διαφορετικός από μια σκακιέρα. το γεγονός ότι κανείς δεν παίζει με τους κανόνες σε αυτό, και είναι παρόμοιο με αυτό, είμαστε όλοι απλά πιόνια σε αυτό!
  Οι Ρώσοι μπορεί να φοβούνται, αλλά δεν μπορείς να τους κάνεις να φοβηθούν!
  Το να φοβάσαι είναι επιβλαβές. χρειάζεται προσοχή!
  Τα παραμύθια βρίσκονται μόνο στην κρύπτη, αλλά σε πραγματικές ανακαλύψεις δεν επιτρέπουν να οδηγήσουν τον πολιτισμό στο υπόγειο!
  Μάλλον ο ήλιος θα γίνει μωβ παρά ένας Ρώσος θα κιτρινίσει από προδοσία!
  Είναι αμαρτία να κλέβεις, αλλά να αφήνεις έναν ζητιάνο πεινασμένο, και έναν πλούσιο να θυμώνει με λίπος, είναι ακόμα πιο αμαρτωλό!
  Ένας επιχειρηματίας, κλέβει, πλουτίζει - υπάλληλος, διανέμει, ληστεύει!
  Ένας ευγενής θάνατος είναι ένα πολύτιμο πετράδι, αλλά η νικηφόρα αθανασία δεν έχει κανένα απολύτως τίμημα!
  Ο άνθρωπος είναι ένα ζώο που έχει καταπιεί ένα μέρος της θεότητας και έχει κάνει εμετό κάθε κτηνωδία!
  Δεν υπάρχουν αναντικατάστατοι άνθρωποι, εκτός κι αν είναι οι μεγάλοι κυρίαρχοι του έκτου μέρους της γης!
  Σε μια διαμάχη όπου όλοι οι "έξυπνοι" δεν μπορούν να γίνουν σοφότεροι, ο καθένας ακούει κυρίως τον εαυτό του!
  Αν και το "εγώ" είναι το τελευταίο γράμμα του αλφαβήτου, το άτομο δίνει προτεραιότητα σε αυτό!
  Να είσαι σταθερός στην αγάπη. επίσης, τι να δέσετε σε ένα μέρος κατά τη διάρκεια της μάχης!
  Αυτό που είναι κοινό μεταξύ ενός μεγάλου βάρους και ενός μεγάλου κεφαλιού είναι ότι και τα δύο είναι αποδεκτά μόνο με μεταφορική έννοια!
  Ένα άτομο δεν είναι απολύτως ελεύθερο - γιατί είναι σκλάβος της φύσης, και δεν μπορεί να είναι απόλυτος σκλάβος - επειδή είναι ο κύριος της λογικής!
  Οι στρατιώτες όλων των στρατών έχουν εξαντληθεί και οι Ρώσοι μόνο κουράζονται!
  Όποιος θέλει μεγάλη δύναμη είναι σαν μια μαϊμού που σκαρφαλώνει σε αγωνιστικό αυτοκίνητο, χωρίς φρένα, αλλά με κινητήρα τζετ!
  Σε έναν αγώνα δεν θα κερδίσει ο πιο δυνατός, αλλά ο πιο κακός για να τον προκαλέσεις, αλλά όχι για να μπεις σε αυτόν!
  Ο πόλεμος είναι ένας διαγωνισμός όπου όλοι αποκλείονται πριν την έναρξη!
  Ένας χοντρός λαιμός είναι συνήθως χαρακτηριστικός των ανθρώπων που δεν είναι ευφυείς, με λεπτό μυαλό!
  Μια γυναίκα μπορεί να χάσει από έναν άντρα σε όλα εκτός από την ικανότητα να λυπάται!
  Η ανεπτυγμένη διαίσθηση μπορεί να ξεπεράσει τη νοημοσύνη, αλλά η νοημοσύνη δεν θα ξεπεράσει ποτέ τη διαίσθηση!
  Η λέξη δεν είναι σπουργίτι, αλλά η πολυλογία τη μετατρέπει σε κοράκι!
  Όταν η γλώσσα ρηχά, ψήνεται ένα κομμάτι στο λαιμό από αλεύρι!
  Κάθε κριάρι θέλει να γίνει βοσκός - όταν ο λύκος είναι μακριά και το τουφέκι είναι κοντά!
  Είναι δύσκολο να ζεις μέσα στη μάθηση - είναι εύκολο να πεθάνεις στη μάχη!
  Ο θάνατος είναι σχετικός χρονικά, η ζωή απόλυτη στο νόημα!
  Η φιλία με τον όχλο δεν ταπεινώνει αν οδηγεί στην κορυφή της εξουσίας!
  Οι φαρδιοί λαιμοί είναι χαρακτηριστικό μιας στενής προοπτικής!
  Ποιος έχει το γέμισμα του στομάχου στην πρώτη θέση, τον τελευταίο καθαρισμό της συνείδησης!
  Έχοντας χάσει το κεφάλι σας, δεν θα κερδίσετε τίποτα παρά μόνο πονοκέφαλο!
  Αν δεν μπορέσεις να ξεφορτωθείς την καρδιά του λαγού, θα ουρλιάξεις σαν λύκος, από τη ζωή του σκύλου!
  Η αρχοντιά είναι σπάνια στους ανθρώπους - γιατί δεν υπάρχει κακεντρέχεια, σανίδα σωτηρίας στη δίνη του αγώνα για επιβίωση!
  Η κακία, αν και σανίδα σωτηρίας στον αγώνα για επιβίωση, ροκανίζεται από τα σκουλήκια της δυσπιστίας που δημιουργεί!
  Η ευγλωττία συνήθως ανθίζει όταν, όταν εξασθενεί η δυνατότητα φυσικής προστασίας!
  Αυτός που δεν φτερουγίζει σαν πεταλούδα δεν μπορεί να αποφύγει να τον συνθλίψει ένα δίχτυ!
  Για να ωριμάσει ο καρπός χρειάζεται ήλιος, για να ωριμάσει η δημοκρατία χρειάζεται ελευθερία και εκλογές - στο σκοτάδι της ανομίας ο καρπός θα σαπίσει και το μόνο που μένει είναι να τον πετάξουμε!
  Το να είσαι προβλέψιμος σημαίνει να τιμωρηθείς!
  Όποιος σκέφτεται την προστασία κατά τη διάρκεια της μάχης, είναι ανυπεράσπιστος απέναντι στον πανικό!
  Μπορείς να είσαι ανεπιτήδευτος και σκληραγωγημένος, αλλά δεν πρέπει να αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο σαν καμήλα και να δείχνεις γαϊδουρινό πείσμα!
  Η προσωπικότητα στην ιστορία είναι σαν το τιμόνι ενός πλοίου, αλλά μόνο η εμπιστοσύνη των ανθρώπων είναι το πανί που σου επιτρέπει να πετύχεις τον στόχο σου!
  Σίγουρα! Το πιο βαρύ φορτίο αν πρέπει να κουβαλάς τα πόδια σου!
  Υγρή επιχείρηση, δεν θα στεγνώσετε μια αμαυρωμένη φήμη!
  Η φλόγα του κάτω κόσμου που καίει στην ψυχή - φωτίζει το μπουντρούμι των κρυφών παθών!
  Η γλώσσα, σε αντίθεση με τη μυλόπετρα, είναι ικανή να αλέσει κάθε σκουπίδι σε ένα νόστιμο τσουρέκι!
  Μόνο αλεύρι από ανόητη γλώσσα που έχει αλεσθεί, κορεστεί μόνο μυαλά κοτόπουλου!
  Ο ηγεμόνας, που απέλυσε τους υπηρέτες του, προσπαθεί πάντα να ρίχνει την ευθύνη σε έναν ξένο, σαν τσούλα στο χώμα!
  Τα σχέδια μόνο στη θεωρία οδηγούν σε ανύψωση, στην πράξη μπορείς να σχεδιάσεις μόνο κάτω!
  Το να πνίγεις γατάκια δεν είναι καλό, ειδικά αν είσαι χερσαία ποντίκι!
  Η αληθινή τέχνη του να αρπάξεις ένα χοντρό κομμάτι, αλλά ταυτόχρονα να μην γίνεις χοντρός αρουραίος και να μην είσαι γκρίζο ποντίκι!
  Αν δεν θέλεις να φας πτώματα, πίεσε το τσακάλι στην ψυχή σου!
  Όταν ο θάνατος παίζει μια σκληρή συμφωνία, θα σωπάσει, πιστέψτε με - μια κακοφωνία άδειων πράξεων!
  Είναι πιο εύκολο να σβήσεις τον ήλιο με άμμο παρά να σβήσεις τη φλόγα στις καρδιές των Ρώσων πατριωτών!
  Όλες οι αυτοκρατορίες παρακμάζουν, εκτός από αυτές που βασίζονται σε υγιή βάση πραγματικής δημοκρατίας!
  Τις περισσότερες φορές κάθονται πάνω σε ένα άσπρο άλογο, έχοντας την ευφυΐα ενός κουτσού αλόγου και την τιμή ενός γκρίζου αλόγου!
  Ομιλητής με γλώσσα, από ξύλινο ομιλητής. εξαιρετικό στο ότι οι εγκέφαλοι είναι πάντα φτιαγμένοι από δρυς!
  Μια βολή είναι καλύτερη από χίλιες κατάρες!
  Μια εύστοχη βολή είναι καλύτερη από χίλιες πλάγιες ματιές!
  Μάχη είναι όταν ορμάς στον εχθρό, όταν η λάμψη του ατσαλιού σου και οι αστραπές από τα μάτια σου κάνουν την ψυχή του εχθρού να φλέγεται από άσβεστο φόβο!
  Ο θάνατος διαφέρει από τον αγαπημένο στο ότι σίγουρα θα έρθει, και οι αγκαλιές θα γεννήσουν κρύο αντί για ζέστη!
  Μην φοβάστε να πείτε μια χυδαία λέξη, φοβηθείτε να χυδαιώσετε τις πράξεις και τους στόχους σας!
  Η ζωή είναι η συγκέντρωση του πόνου, ο θάνατος είναι μια απαλλαγή από αυτά, αλλά αν βρει ευχαρίστηση στην αγωνία του αγώνα, της αξίζει η αθανασία!
  Οι πολεμικές τέχνες είναι μια τέτοια επιχείρηση. εκεί που τα κοκόρια γεννούν τα χρυσά αυγά!
  Ο δυνατός είναι ελεύθερος και φυλακισμένος. αδύναμος σκλάβος στο θρόνο!
  Αρχηγός του έθνους να μην είναι μέλι, για να μην τον γλείφουν, αλλά αψιθιά, από την οποία φτύνουν, δεν γίνεται με πρόσωπο!
  Ο πιο δυνατός πόνος δεν είναι αυτός που σε γύρισε από μέσα προς τα έξω, αλλά αυτός που βρήκες κάτω από τη λάθος πλευρά του δειλού!
  Η ευτυχία δεν απλώνεται στο ψωμί, μπορεί να αλείφεται μόνο με μύξα!
  Η στρατιωτική ευτυχία μοιάζει με έναν κακό κερδοσκόπο: η ζωή δεν δίνει ακριβώς έτσι, αλλά με την πώληση της επιβίωσης κερδίζει τριπλά θύματα!
  Η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης, αλλά όχι σε ένα έργο τέχνης ή σε μια μάχη!
  Ένα καλό πράγμα μπορεί να επαναληφθεί για ένα encore!
  Ένας μεγάλος διοικητής, όπως το κεφάλι στον πόλεμο, όσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος, τόσο πιο δύσκολη η απώλεια!
  Πρώτα πρέπει να ξεπεραστεί η κατωτερότητα στην ψυχή, μετά θα σηκωθεί το αδύναμο σώμα!
  Ο Παράδεισος είναι το μόνο καλό μέρος όπου κανείς δεν βιάζεται να φτάσει, ακόμα κι αν είναι στην κόλαση!
  Ένας μεγάλος διοικητής είναι πιο πολύτιμος από ένα κεφάλι, οπότε ένα κράνος προσοχής και ένα καμουφλάζ πονηριάς δεν θα του κάνει κακό!
  Ο αδίστακτος νόμος του πολέμου - οι απώλειες είναι σαν τη βροχή που ποτίζει τους βλαστούς της νίκης, απλά πρέπει να φροντίσεις οι απώλειες να μην εξελιχθούν σε νεροποντή που ξεβράζει τους βλαστούς!
  Το να χτυπάς απροσδόκητα, ισοδυναμεί με αντικατάσταση μιας γροθιάς με ένα ξίφος από κράμα χάλυβα!
  Είναι πιο εύκολο να καταλήξεις σε ένα στρατηγικό σχέδιο παρά να εξηγήσεις τη σκοπιμότητά του!
  Ιδιοφυΐα: κατά κανόνα, παράλογη, η επιθυμία για λογική σκέψη χαρακτηρίζει τη μετριότητα!
  Όσο περισσότεροι εχθροί, τόσο πιο ενδιαφέρον ο πόλεμος! Όσο μεγαλύτερος είναι ο εχθρός, τόσο πιο βαρετός τρόπος να τον τελειώσεις!
  Δεν αγοράζονται όλα, αλλά πωλούνται όλα!
  Ένας καλός διοικητής παίρνει ποιότητα, κανονική ποσότητα, και ένας μέτριος ορμάει στα τακούνια του!
  Ακόμα και μια κόλαση που σκέφτεται είναι καλύτερη από έναν παράνοιο παράδεισο!
  Ένας αξιοπρεπής άνθρωπος βάζει τη δικαιοσύνη - πάνω από τις οικογενειακές και φιλικές σχέσεις! Ο νόμος για τους εχθρούς και τους φίλους πρέπει να είναι ίδιος με τον άντρα με τη γυναίκα! Η παρουσία διαφορετικών νόμων μετατρέπει τη δικαιοσύνη σε πόρνη!
  Μια εικόνα βαμμένη με αίμα είναι πιο φωτεινή από τη λιπαρή και ξεθωριάζει πιο αργά!
  Η τάξη χτίζεται σε ένα θεμέλιο όπου το τσιμέντο είναι η πίστη και η άμμος είναι η θέληση!
  Η πίστη είναι μια καρδιά από χρυσό και η θέληση είναι μια σιδερογροθιά!
  Η απαλότητα μιας γυναίκας είναι παρόμοια με τη σκληρότητα της πανοπλίας, μόνο πολύ πιο θανατηφόρα και πολύπλευρη στην άμυνα!
  Η γενναιοδωρία για τα κομπλιμέντα, καλύπτει τη σπανιότητα του μυαλού και την απληστία!
  Η σφαίρα είναι ανόητος, και η ξιφολόγχη δεν είναι καθηγητής, και το βλήμα δεν είναι επίκουρος καθηγητής!
  Είναι πιο εύκολο να στύψεις νερό από την άμμο παρά να τα καταφέρει ένας δειλός!
  Ο φόβος είναι σαν το αντίστροφο τηλεσκόπιο, παρά τα μεγάλα μάτια, κάνει κάθε αστέρι ασήμαντο!
  Ο σκουριασμένος εξοπλισμός καθαρίζεται πιο εύκολα από το να ανανεώνεις έναν σάπιο άνθρωπο! Ο πιο δυνατός μυς είναι ανίσχυρος - αν το μυαλό είναι αδύναμο!
  Πολλοί θέλουν να απογειωθούν, αλλά η μοίρα του Ίκαρου περιμένει την πλειοψηφία, αφού τα φτερά της φιλοδοξίας σφραγίζονται με το κερί της δειλίας!
  Η πίστη, της οποίας οι λογικές εγκαταστάσεις δεν αξίζουν ούτε δεκάρα, τινάζει λεφτά από τις τσέπες των απλοϊκών σαν χρυσή βροχή!
  Ένα λάθος στον πόλεμο είναι σαν μια τρύπα στο πορτοφόλι σου - μπαλώνεις με ηρωισμό, αλλά τον πίνεις με κυνισμό!
  Να βλέπεις καλά - να κερδίζεις καλύτερα - να κρατάς τη νίκη - εξαιρετική!
  Η πιο μέτρια πραγματική επιτυχία είναι καλύτερη από την πιο πολυτελή εικονική φαντασίωση!
  Όποιος δεν αγαπά τα παιδιά των άλλων δεν θα βρει ποτέ την καρδιά του!
  Ταχύτητα στον πόλεμο: όπως ο χρυσός στο πορτοφόλι, όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο, μόνο με την ανάπτυξη η τσέπη δεν καθυστερεί!
  Όποιος θέλει ένα γενναιόδωρο νικηφόρο γλέντι πρέπει να μοιράσει προσεκτικά στρατιωτικό εξοπλισμό!
  Η φύση είναι η μητέρα του ανθρώπου και η μητέρα ενός μεγάλου εφευρέτη δεν μπορεί να είναι εντελώς ανόητη! Αν και της λείπει η πρακτική εφευρετικότητα!
  Είναι καλύτερα να δίνεις το δέρμα σου στους ανθρώπους σαν πρόβατο παρά να σφυρίζεις για πάντα σαν φίδι!
  Ένας καλοθρεμμένος γάιδαρος θα καταλήξει σαν χορτοφαγικό γουρούνι, μόνο με μικρότερο όφελος για τους ανθρώπους!
  Στον πόλεμο, όπως και στο σχολείο - μόνο το μάθημα καλλιγραφίας είναι διαθέσιμο μόνο σε βετεράνους!
  Οι αρουραίοι φεύγουν από το πλοίο που βυθίζεται, ακόμα ξεκαρδίζονται με μανία στο αιχμαλωτισμένο πλοίο!
  Γιατί τους αρέσει τόσο πολύ να γλεντάνε κατά τη διάρκεια της πανούκλας - γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε τα κόκαλα!
  Όποιος δεν λυπάται τη ζωή στη μάχη, θα διατηρήσει την αξιοπρέπειά του στη διαίρεση των τροπαίων!
  Όποιος κλέψει τη νίκη θα χάσει τους καρπούς της, καθώς οι τελευταίοι σαπίζουν από αμαυρωμένη φήμη!
  Η αποτελεσματικότητα είναι πάντα αδίστακτη - αν και η σκληρότητα δεν είναι πάντα αποτελεσματική!
  Όποιος λυπάται τα γαϊδουράκια θα αποδειχτεί τελικά πρόβατο ο ίδιος!
  Οι περισσότεροι από τους θαυμαστές συγκεντρώνονται από τη στρατιωτική τέχνη, αλλά τα δάκρυα είναι πάντα ειλικρινή και κανείς δεν θέλει να καλέσει για ένα encore!
  Η ζωή είναι διαφορετική από μια ταινία, ότι όλοι οι τρόμοι είναι διαθέσιμοι, αλλά όλα τα γούρια δεν είναι διαθέσιμα!
  Καλύτερα να είσαι κακός χαρταετός παρά καλός δρυοκολάπτης!
  Η βαριά λέσχη του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος επιβαρύνει τον προϋπολογισμό, αλλά διευκολύνει τη διπλωματία!
  Η ζωή είναι μια αλυσίδα και οι συμβιβασμοί είναι κρίκοι - η ζωή χωρίς συμβόλαια είναι ένα μαρτύριο!
  Όποιος δεν έχει ακρίβεια στη μάχη, θα μουδιάσει στην κόλαση του τάφου!
  Το κοτόπουλο ραμφίζει κόκκους κόκκου, η μηχανή πυροβολεί τη σφαίρα, η μουσική παίζει σύμφωνα με τις νότες και μόνο η φαντασία καταγράφει τα πάντα με τη μία!
  Μην κυνηγάς δύο λαγούς, μην τσακώνεσαι σε δύο μέτωπα, μην τσακώνεσαι με δύο πεθερές!
  Αυτό που δεν μπορεί να κάνει ο Παντοδύναμος Θεός είναι να δημιουργήσει μια κορυφή τέτοιου ύψους που το ρωσικό έθνος δεν θα μπορούσε να την κατακτήσει!
  Υπόσχεση και κατάκτηση, εξαπάτηση και νίκη!
  Ακόμη και η δολοφονία χιλίων αχρείων δεν θα φέρει τέτοια οφέλη όπως η γέννηση ενός αξιοπρεπούς ανθρώπου!
  Η ιδιοφυΐα είναι πάντα μοναδική, μόνο η βλακεία ακολουθεί ένα μόνο μοτίβο! Λαμπρός μαέστρος, ακόμη και το encore δίνει πρωτοτυπία!
  Ένα αδύναμο μυαλό και ο Παντοδύναμος Θεός δεν μπορεί να κάνει ευτυχισμένο!
  Μερικές φορές μπορείς να σκοτώσεις, αλλά ποτέ δεν μπορείς να αφαιρέσεις την ελπίδα! Η ελπίδα είναι το πολυτιμότερο από εκείνα τα δώρα που δεν φτωχαίνουν τον δωρητή!
  Δεν υπάρχει αδιαπέραστη πανοπλία, αλλά υπάρχει ακατανίκητο πείσμα!
  Δεν πολεμούν με αριθμούς, αλλά επιβραβεύουν με αριθμό!
  Μετρώντας, προγραμματίζοντας - δεν θα κάνετε λάθος υπολογισμό όταν αγωνίζεστε!
  Μπορείς να κερδίσεις χάνοντας τα πάντα και να χάσεις αποκτώντας εγωισμό!
  Ένας στρατιώτης χάνει όχι όταν είναι εξουθενωμένος, αλλά όταν ηρεμεί - εξάλλου, στην πρώτη περίπτωση, η σιδερένια θέληση βοηθάει και στη δεύτερη, πνίγει το νωχελικό βάλτο της έλλειψης θέλησης!
  Η τεχνική είναι ένα σωρό από μέταλλο αν ο εγκέφαλος ατροφήσει και ένα σωρό πατερίτσες αν οι μύες αποτύχουν! Με ποιον τρόπο ο άνθρωπος ξεπέρασε τον Θεό - σε αντίθεση με τον Παντοδύναμο, κατάφερε να δημιουργήσει τον δικό του τυμβωρύχη!
  Το σεξ είναι το καλύτερο φάρμακο για όλες τις ψυχικές ασθένειες, αλλά, δυστυχώς, ακριβό και δυσεύρετο!
  Όποιος δεν αγαπά το σεξ δεν αγαπά τη ζωή και δεν εκτιμά τις χαρές του σώματος! Και του οποίου το σώμα δεν νιώθει ελευθερία, τότε η ψυχή μαραζώνει στο μπουντρούμι!
  Μια αληθινή ιδιοφυΐα: παιδικό μυαλό και ακαδημαϊκή γνώση!
  Για να κάνετε μια ανακάλυψη, πρέπει να αντιληφθείτε το πρόβλημα ως μικρό παιδί και να χρησιμοποιήσετε τις μεθόδους της εφηβείας!
  Μάρτυρες όλων των επιστημών, πλην της στρατιωτικής, πεθαίνουν στα μαρτύρια!
  Άντρας, μόνο τότε άντρας - όταν είναι απάνθρωπος με τον εαυτό του και ανθρώπινος για τους άλλους!
  Μια παύση στην επίθεση, σαν κολλημένο παπούτσι σε κυλιόμενη σκάλα του μετρό!
  Ο συμβιβασμός στη μάχη είναι σαν μια θηλιά στο λαιμό σου, μόνο το λιπαντικό σαπούνι βρωμάει περισσότερο!
  Ούτε ένας προδότης δεν θα γλιτώσει από τη λεύκη του, ακόμα κι αν είναι βρικόλακας στο επάγγελμα!
  Η ηθική είναι το χρυσόμαλλο δέρας ενός κάθαρμα που σκεπάζει τους κυνόδοντες και η ξεδιάντροπη λάμψη των ματιών του!
  Ένα κάθαρμα, σε αντίθεση με ένα τανκ, φτιάχνεται με κάτι πιο βαρύ από ένα κλειδί!
  Το τσιγάρο είναι μισθωμένος δολοφόνος, μόνο η πρώτη σφαίρα πηγαίνει πάντα στον πελάτη και η υπόλοιπη χτυπάει τον αθώο!
  Όποιος έχει ψυχή στα τακούνια του είναι πάντα Αχιλλέας!
  Στον πόλεμο η αλήθεια είναι πάντα σχετική και το λάθος απόλυτο!
  Γιατί το συλλογικό είναι πιο δυνατό από το άτομο, γιατί το λάθος του τελευταίου πολύ συχνά παραμένει, χωρίς διόρθωση!
  Όταν ξινίζει το γάλα, βγαίνει πηγμένο γάλα και όταν ξινίσει ο μαχητής από το κρέας των οστών, χυλός!
  Ο αγώνας είναι πάντα καλός όταν παλεύεις καλά, αλλά ο αγώνας είναι κακός ακόμα κι αν παλεύεις καλά!
  Γιατί ο πόλεμος είναι τόσο διαφορετικός από τη μάχη όσο το κυνήγι από τη λαθροθηρία!
  Ο παράδεισος για τους αδύναμους είναι κόλαση για τους δυνατούς! Ο παράδεισος για τους δυνατούς είναι κόλαση για τους αδύναμους! Και για όσους βρίσκονται στη μέση - οποιοδήποτε μέρος είναι καθαρτήριο!
  Ο Θεός δεν μπορεί να κάνει δύο πράγματα, να κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους στην αμαρτία, να αφήσει τους ανθρώπους ανθρώπους χωρίς αμαρτία!
  Η ζωή είναι χωρίς νόημα όταν δεν υπάρχει κατόρθωμα και περιπέτεια!
  Η αιώνια ζωή χωρίς κατορθώματα και περιπέτειες δεν έχει διπλό νόημα!
  Όποιος διευθύνει εύστοχη φωτιά, δεν χύνει νερό με την επιβίωση!
  Όποιος κουρεύει στη σκοποβολή, πέφτει κατευθείαν στον επόμενο κόσμο!
  Όποιος δεν σφίξει τις γροθιές του θα τον σφίξουν οι ανόητοι!
  Αυτοί που δεν θέλουν να φτύνουν αίμα φτύνουν μόλυβδο!
  Κούνησε τη γροθιά σου μια φορά, καλύτερα από το να απειλήσεις με το δάχτυλό σου εκατό φορές!
  Το να χάσεις τη ζωή είναι ασήμαντο - να σπείρεις την αθανασία - να θερίσεις την κόλαση!
  Οι ταύροι τραβούν το άροτρο, οι κατσίκες το λάστιχο και η αρκούδα τραβάει την κουβέρτα από πάνω της!
  Όταν ξεχάσεις τον εαυτό σου στη στρατιωτική εργασία, τότε θα σε θυμάται μια ειρηνική ανάπαυση!
  Ξέρουμε ήδη πώς να απατάμε με αφορισμούς, ήρθε η ώρα να μάθουμε να πυροβολούμε!
  Η γλώσσα, σε αντίθεση με την προπέλα, με αύξηση της δύναμης του μυαλού, περιστρέφεται πιο αργά!
  Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κακό από το να αποκλείσουμε την ίδια την πιθανότητα της αμαρτίας, αφού σε αυτή την περίπτωση η έννοια του καλού δεν έχει νόημα!
  Το να πεθάνεις με ένα τραγούδι είναι καλό, το να ζεις στο τριφύλλι είναι ακόμα καλύτερο!
  Τριφύλλι ζει εκείνος που κάνει τους εχθρούς να χορεύουν με φόβο!
  Θόρυβος πολλοί αυτοί που σιγά σιγά σβήνουν!
  Η διαίσθηση είναι το πιο σίγουρο θέαμα - άρα αυτό είναι το έργο του Παντοδύναμου!
  Ο άνθρωπος, αν και κατάγεται από μαϊμού, αλλά μια ηλίθια μίμηση της φύσης δεν του είναι καθόλου χαρακτηριστικό!
  Μπορείς να εξαπατάς μια μειοψηφία για πολύ καιρό, μια μειοψηφία για λίγο, αλλά για άπειρα καταφέρνεις να κοροϊδεύεις μόνο τον εαυτό σου!
  Ένας στρατιώτης που σκέφτεται μόνο τη δική του επιβίωση είναι χειρότερος από ένα πτώμα, έτσι, σε αντίθεση με ένα νεκρό σώμα, δεν μπορούν να καλύψουν ούτε την αγκαλιά!
  Η ήττα είναι παιδί. χρειάζεται αναγκαστική υιοθεσία, αλλά ήδη χωρίς νόμους! Όλα μπορούν να προβλεφθούν στο νόμο - εκτός από τον νικηφόρο μηχανισμό σε έναν πόλεμο επί ίσοις όροις!
  Ο νόμος του πολέμου, ο μόνος νόμος του οποίου ούτε ο πιο ζηλωτής αντιδραστικός δεν θα απαιτήσει αυστηροποίηση!
  Το σεξ είναι η φυσική κατάσταση του ανθρώπου - μόνο σε αντίθεση με τον πόλεμο, δεν διαρκεί τόσο πολύ!
  Οι Σίσσυ σκέφτηκαν παπούτσια και θαρραλέα πατίνια χόκεϊ επί πάγου!
  Μπορείς να χάσεις τουλάχιστον εκατό φορές, αλλά δεν υπάρχει παραπάνω από μία νίκη πάνω σου!
  Η αδυναμία δεν βρίσκεται στο σώμα, ούτε καν στο μυαλό - έγκειται στην πίστη στη δική του ανικανότητα!
  Είναι δύσκολο για άλλους στη μάθηση, για άλλους στη μάχη, αλλά η παρέλαση της νίκης είναι πάντα εύκολη!
  Η παρέλαση της νίκης είναι ιδιαίτερα εύκολη με βαριά τρόπαια, είναι ιδιαίτερα δύσκολο να περιπλανηθείς σε μια στήλη στην αιχμαλωσία γυμνός!
  Ο άνθρωπος είναι μισαλλόδοξος, μας αρέσει να αργούμε, αντιλαμβάνεται μόνο την καθυστέρηση με την έλευση της μετάνοιας ως ευλογία!
  Ένα καλό κουτάλι για δείπνο, αλλά το βραδινό slurping με πέντε θα είναι κακό! Ο άνθρωπος πάντα αργεί, αλλά ταυτόχρονα θέλει να μην του έρθει ποτέ μπελάς!
  Η ταχύτητα είναι καλή σε όλα εκτός από την ταχύτητα πτώσης!
  Ο εγκέφαλος αξίζει περισσότερο από τον χρυσό, αλλά ποτέ δεν πωλείται κατά βάρος!
  Μπορείς να χάσεις σε έναν πόλεμο, σε αντίθεση με τον αθλητισμό, μια φορά, κερδίζεις σε έναν πόλεμο, σε αντίθεση με ένα παιχνίδι, ατελείωτα!
  Ωστόσο, τα κομμάτια από το ταμπλό πετούν μόνο από τον ηττημένο, ο νικητής βάζει στο ταμπλό, ακόμη και προηγουμένως καταρρίφθηκαν μονάδες μάχης!
  Η γυναίκα κερδίζει χύνοντας ένα δάκρυ, ο άντρας κάνοντας τους να χύσουν!
  Ούτε τα πιόνια είναι καρύδια - μελλοντικές βασίλισσες!
  Ξοδεύονται περισσότερα χρήματα για μια γυναίκα παρά για ένα αεροπλανοφόρο, αλλά χάρη σε αυτήν δεν απογειώνονται μόνο τα αεροπλάνα!
  Ένας ταλαντούχος διοικητής θα σώσει τον στρατό του σε μια κρίσιμη στιγμή, αλλά μια αληθινή ιδιοφυΐα δεν θα το επιτρέψει μέχρι μια κρίσιμη στιγμή!
  Η τύχη στον πόλεμο μπορεί να πάρει τη θέση της καλής κρίσης, αλλά η καλή κρίση δεν μπορεί ποτέ να αντικαταστήσει την καλή τύχη!
  Η κόλαση δεν είναι εκεί που καίει, αλλά εκεί που τίποτα δεν λάμπει για σένα!
  Είναι δύσκολο να φουντώσεις σαν αστέρι, αλλά μπορείς να ανάψεις στη βλακεία χωρίς προσπάθεια!
  Ο φόβος στον πόλεμο, όπως ο σκύλος, πρέπει να είναι με λουρί, μόνο το λουρί πρέπει να είναι από ατσάλινα νεύρα!
  Μόνο τα ατσάλινα νεύρα δεν επιτρέπουν σε μια χρυσή καρδιά να πέσει σε αξία!
  Η ιατρική είναι ανίσχυρη, μόνο με αδύναμο μυαλό και δυνατό φόβο!
  Δεν υπάρχει τίποτα πιο επίμονες, απελπιστικά νεκρές δεισιδαιμονίες!
  Τα υλικά αποκτήματα δεν αντισταθμίζουν ανθρώπινες απώλειες! Πάντα όμως θυσιάζω ανθρώπους για χάρη των υλικών αποκτημάτων!
  Μια άδεια τσέπη είναι το πιο βαρύ φορτίο, με τρύπιο κεφάλι και φαντασία από χυτοσίδηρο!
  Ένας δυνατός αντίπαλος είναι πιο δύσκολο να πολεμήσεις, αλλά πολύ πιο εύκολο να παραδεχτείς την ήττα και να φτάσεις σε έναν μέσο συμβιβασμό!
  Ένα άλογο μπορεί να κτυπηθεί με ένα μαστίγιο για πολλή ώρα χωρίς να προσθέσει ευκινησία!
  Αλλά για σοφία, ένα άτομο δεν χρειάζεται σφυρηλάτηση, δηλαδή τόκο! Το τρυπάνι στρατώνων στη διαδικασία της σχολικής εκπαίδευσης είναι σαν βαριοπούλα όταν ρυθμίζετε το ρολόι!
  Μπορείτε να σκοτώσετε έναν Ρώσο στρατιώτη, αλλά δεν μπορείτε να τον σκοτώσετε, μπορείτε να τον τρομάξετε, αλλά δεν μπορείτε να τον κάνετε να φοβηθεί!
  Ένας Ρώσος μπορεί να υποχωρήσει, αλλά ποτέ δεν θα επιβραδύνει!
  Το πιο θανατηφόρο βλήμα στην ιστορία της ανθρωπότητας, έχει όγκο μισό λίτρο, αλλά τρυπάει κάθε πανοπλία, που είναι σιδερένιας φύσης!
  Η χαρούμενη διάθεση διώχνει την κούραση, καλύτερα από το να μαστιγώνεις αγελάδες!
  Αν και η κούραση αντί για γάλα έρχεται με ματωμένο πύον!
  Εάν ένα άτομο εκπέμπει το φως της δύναμης για μεγάλο χρονικό διάστημα, τελικά θρυμματίζεται σε στάχτη σαν καμένη χόβολη!
  Εάν ένα άτομο φυσά το αεράκι της αντίθεσης για πολύ καιρό, τότε με τον καιρό όλα τα εποικοδομητικά ξεπετάγονται από μέσα του!
  Παραδόσεις από χυτοσίδηρο, αυτά είναι βαρίδια στα πόδια της στρατιωτικής τέχνης και οδηγούν στο στήθος των επιθετικών τάξεων!
  Οι εύκολες νίκες οδηγούν σε σκληρές απογοητεύσεις όταν συνδυάζονται με επιπόλαια μάθηση από αυτές!
  Στον πόλεμο, μπορείς να εγγυηθείς μόνο τη δική σου παράδοση, και τότε μόνο αν είναι ντροπή!
  Μάθετε να περνάτε αν δεν θέλετε να περάσετε - το καλύτερο ατομικό παιχνίδι, χειρότερο από ένα καλολαδωμένο συλλογικό παιχνίδι!
  Είναι καλύτερα να δίνεις σε έναν καλό φίλο παρά σε έναν κακό εχθρό!
  Υπάρχουν κάθε λογής στιγμές στη μάχη, δεν υπάρχει ούτε μία που να μην απειλήθηκε κίνδυνος!
  Υπάρχουν κίνδυνοι κάθε επιπέδου, αλλά δεν υπάρχει κανένας που να αξίζει να αφήσεις έναν σύντροφο στη μάχη!
  Πάρα πολλοί άνθρωποι μπερδεύουν την πνευματική φτώχεια με την εξαθλίωση του νου!
  Το φως της αλήθειας δεν στεγνώνει τον εγκέφαλο, και η βροχή της αλήθειας δεν αραιώνει τη σκέψη!
  Μια ακριβής βολή αξίζει όσο χίλιες εύστοχες λέξεις!
  Καλύτερα να χτυπήσεις μια φορά παρά να βρίσεις εκατό φορές!
  Ο πόλεμος δεν έχει γυναικείο πρόσωπο, αλλά γυναικεία υστερία, με αντρική σκληρότητα!
  Μια δύσκολη νίκη μιλά για τη γενναιότητα των στρατιωτών, μια εύκολη νίκη μιλά για τη σοφία του διοικητή και τον ηρωισμό του προμηθευτή!
  Η πτώση είναι πάντα οδυνηρή για τον εαυτό του, εκτός και αν πρόκειται για βομβαρδισμό κατάδυσης!
  Δεν είναι δύσκολο να παλεύεις καλά, είναι δύσκολο να μάθεις να παλεύεις καλά!
  Καλύτερα να πάρεις μια δεύτερη ζωή ως ανταμοιβή για την πείνα παρά ένα δεύτερο πηγούνι για κορεσμό!
  Όποιος δεν φρικάρει την ώρα του κινδύνου, θα κρατήσει την ψυχραιμία του στην πύρινη κόλαση!
  Αυτό για το οποίο παίρνεις ανταμοιβή είναι ασύγκριτα πιο πολύτιμο από την αγοραία αξία του! Ακόμα και όταν πρόκειται για διαμάντια!
  Μπορεί να μην είσαι ζώο, αλλά ένας μαχητής πρέπει να είναι θηρίο!
  Το να είσαι άνθρωπος δεν είναι εύκολο - το να γίνεις πίθηκος είναι πολύ εύκολο!
  Κανένα από το ίδιο το τεράστιο σύμπαν δεν μπορεί να περιέχει τη φαντασία του ανθρώπου. Και μόνο ένα μικρό κουτί είναι ικανό για αυτό - αν το όνομά του είναι φέρετρο!
  Πόσο εύκολα σχεδιάζει ο αξιωματικός του επιτελείου στον χάρτη, πόσο δύσκολο είναι να κερδίσει - ακολουθώντας τη διαδρομή του!
  Εάν ένας άνθρωπος, όντας δημιούργημα του Θεού, έχει γίνει άθεος, τότε ένας υπολογιστής, όντας δημιούργημα του ανθρώπου, θα γίνει τερματιστής!
  Στον πόλεμο, κάθε στρατιώτης είναι πολύτιμος και ένας στρατιώτης είναι ανεκτίμητος!
  Το να τραβήξεις τον θάνατο από το μουστάκι είναι πιο εύκολο από το να ταΐσεις μια γάτα, για την τελευταία χρειάζεσαι τουλάχιστον κάποιο είδος προμήθειας!
  Ένας ανόητος μπορεί να σκοτώσει από ένα πολυβόλο, αλλά μόνο ένας έξυπνος μπορεί να σκοτώσει χωρίς να πυροβολήσει!
  Ένας ανόητος σύμμαχος είναι συχνά πιο επιβλαβής από έναν έξυπνο αντίπαλο!
  Η πρόσληψη ενός ανόητου είναι σαν να χρησιμοποιείς σάπια στηρίγματα γέφυρας!
  Ένα κοτόπουλο ραμφίζει κόκκους κόκκου, ένας βόας πνίγει έναν ταύρο και ένα άτομο δεν γνωρίζει καθόλου την αίσθηση του μέτρου!
  Ο δυνατός έχει πάντα δίκιο, αν ο δυνατός έχει άδικο, βλέπε σημείο ένα!
  Μόνο η γυναικεία αδυναμία είναι ικανή να κερδίσει, και μετά μόνο σε ένα πεδίο μάχης που περιορίζεται από ένα κρεβάτι!
  Τα ελατήρια του καναπέ, πάνω στα οποία στηρίζεται η πατάτα του καναπέ, δεν μπορούν να συγκριθούν πολύ με την ελαστικότητα των μυών του εργάτη!
  Υπάρχουν δύσκολα χρόνια, δύσκολοι μήνες, αλλά μια δοκιμασία που διαρκεί ώρες είναι πάντα εύκολη!
  Η κόλαση είναι το πιο προσβάσιμο και ελεύθερο μέρος στο σύμπαν, αλλά η έξοδος από αυτήν κοστίζει περισσότερο από όλους τους θησαυρούς του σύμπαντος!
  Ένα άτομο κουράζεται από τα πάντα εκτός από το να χτυπάει δολάρια, να μετράει κοράκια και να κρεμάει χυλοπίτες στα αυτιά του - αν και αυτό είναι ήδη ένα πλάσμα χειρότερο από ένα ζώο!
  Μπορείτε να αλέθετε νερό σε ένα γουδί κάθε μέρα, αλλά δεν μπορείτε να παγώσετε από ευχαρίστηση για ένα δευτερόλεπτο!
  Το αίμα είναι μια τσιμεντοκονία που μπορεί να συγκρατήσει κάθε θεμέλιο, εκτός από αυτό πάνω στο οποίο χτίζεται η ευτυχία!
  Μπορείτε να κοιμηθείτε στο τρέξιμο, αλλά δεν μπορείτε να κοιμηθείτε!
  Σε ένα όνειρο, μπορείς να τρέξεις, αλλά δεν μπορείς να φτάσεις στη γραμμή του τερματισμού!
  Μετά την ολοκλήρωση, μπορείτε να πάρετε οποιοδήποτε έπαθλο, εκτός από το αίσθημα της ικανοποίησης για όσα έχετε καταφέρει!
  Δεν είναι όλα χρυσάφι που λάμπουν, αλλά ό,τι βρωμάει πάντα αποδεικνύεται χάλια!
  Υπάρχει τόση βρωμιά στον κόσμο που είναι αδύνατο να πιστέψεις στην αγνότητα του δημιουργού, ακόμη και μετά από μερικά βήματα στο έδαφος!
  Οι εγκέφαλοι είναι μαλακή ύλη, αλλά αν είναι σοφοί, συντρίβουν οχυρά!
  Όποιος δεν ξέρει να κυκλώνει τον εχθρό γύρω από τα δάχτυλά του, η τύχη γλιστράει ανάμεσα στα δάχτυλά του!
  Μερικές φορές ο εγωισμός είναι ο πιο αλτρουιστικός - η φιλοδοξία των μεμονωμένων εγωιστών μαζί οδηγεί την ανθρωπότητα στην κορυφή της εξουσίας!
  Ακόμη και από κόκκους άμμου σχηματίζεται ένας βράχος, από εγωιστές μια ομάδα, σε αντίθεση με το βουνό, δεν στέκεται ποτέ!
  Μια ιδιοφυΐα γελάει με τον εαυτό του, απλώς ένα ταλέντο πάνω από τους άλλους, και ένας ανόητος κοροϊδεύεται από εκείνους που οι ίδιοι δεν απέχουν πολύ από αυτόν όσον αφορά τη διάνοια!
  Η έκφραση fair head, τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, αναφέρεται στο χρώμα των μαλλιών, ειδικά αν είναι θηλυκά!
  Η μεγαλύτερη παρανόηση είναι ότι οι ιδιοφυΐες δεν δίνουν σημασία στα μικρά πράγματα, γιατί η ιδιοφυΐα εκδηλώνεται απλώς στα μικρά πράγματα που αποτελούν τους κρίκους της αλυσίδας που μπορούν να βγάλουν την ανθρωπότητα από την άβυσσο της ανικανότητας μπροστά στη σκληρή φύση!
  Η καρδιά ενός κοριτσιού δεν μπορεί να αντισταθεί σε όποιον αντέχει!
  Ένα άτομο είναι εγγυημένο ότι θα βρει μόνο προβλήματα, αλλά αυτή η αναζήτηση δεν ήταν ποτέ προτεραιότητα!
  Καλύτερα να είσαι άθλιος νικητής παρά ένας ευγενής ηττημένος, αλλά σε περίπτωση που πολεμήσεις για την Πατρίδα!
  Η έλλειψη γνώσης είναι τόσο επιβαρυντική για ένα άδειο κεφάλι!
  Η κλίση είναι χαρακτηριστική για όσους δεν αφήνουν τον εαυτό τους να βράσει!
  Το κακό είναι φλόγα. για τα οποία η καλύτερη βενζίνη είναι η υπομονή και τα καλύτερα ταιριαστά η αδιαφορία και ο εγωισμός!
  Για να γίνει πιστευτή η θρησκεία, πρέπει να στερείται λογικής και κοινής λογικής!
  Μπορείτε να αναβάλετε τα πάντα εκτός από την επείγουσα φροντίδα για τους συντρόφους σας!
  Αν ο πόλεμος δεν υπήρχε, τότε θα έπρεπε να είχε εφευρεθεί, και, σε αντίθεση με τον Παντοδύναμο Θεό, αυτό το παραμύθι θα φαινόταν ασύγκριτα πιο αληθοφανές!
  Είναι πιο εύκολο να πιστέψεις στην ανικανότητα του Διαβόλου παρά στην παντοδυναμία του Ιησού!
  Το να αιφνιδιάζεις τον εχθρό σημαίνει να νικάς την αδράνεια στον εαυτό σου, να νικάς την αδράνεια μέσα σου σημαίνει να παρέχεις ένα ελαστικό λάσο που σφίγγει τον λαιμό του αντιπάλου!
  Η πρόοδος μοιάζει με κόκκους χαλαζιού, όσο μεγαλύτερη είναι η ταχύτητα, τόσο περισσότερη καταστροφή, και μόνο ο άνεμος της σύνεσης είναι ικανός να διώξει τα σύννεφα του μίσους που φέρνουν την καταστροφή!
  Το έλεος δεν είναι πιο κατάλληλο στον πόλεμο από ένα λευκό παλτό σε ένα ορυχείο!
  Το μεγαλύτερο έλεος προς τον εχθρό, σκληρότητα προς τον εαυτό του όταν μαθαίνει την τέχνη του πολέμου!
  Το αίμα είναι εύκολο να χυθεί, ακόμα πιο εύκολο να χαλάσει, αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να σταματήσει η αιματοχυσία όταν θίγεται η τιμή ενός έθνους!
  Γράψε καλά; να έχεις καλό, χωρίς στολισμό είναι καλύτερο!
  Όταν ο ηγεμόνας έχει αδύναμα χέρια, τα πιο δυνατά χαστούκια δέχονται οι υπήκοοί του!
  Το να εξαπατάς είναι καλό, το να σε εξαπατούν είναι κακό, αλλά το χειρότερο είναι να οδηγείς τον εαυτό σου από τη μύτη!
  Η επιτυχία στον πόλεμο μπορεί να σας τυφλώσει προσωρινά, αλλά η αποτυχία σας βυθίζει στο σκοτάδι για πάντα!
  Δεν υπάρχει αυτοκίνητο που να μην έχει φτιαχτεί από ανθρώπους, ούτε να στεναχωριέται από αυτούς!
  Είναι δυνατόν να δημιουργηθεί μια τεχνική ισχυρότερη από τους ανθρώπους, αλλά η αναπαραγωγή ενός πιο τέλειου ανθρώπου είναι πέρα από τη δύναμη του Κυρίου Θεού!
  Ο πόλεμος διαφέρει από την κόλαση μόνο στο ότι δεν έχει το μαρτύριο της ρουτίνας!
  Οι ήρωες αξίζουν να κρεμαστούν με διαταγή, αυτοί που τους διατάζουν απλώς να κρεμαστούν!
  Γιατί ένας καλός διοικητής ξεκινά τη μάχη μόνο όταν απλά δεν υπάρχει χώρος για μια ηρωική πράξη, λόγω του προορισμού της νίκης!
  Ο πόλεμος διαφέρει από την κόλαση μόνο στο ότι δεν έχει το μαρτύριο της ρουτίνας!
  Καλό στο σπίτι είναι αυτό που εκτιμούν, καλό στην ψυχή που διώχνουν!
  Το έλεος στον πόλεμο δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια της οικονομικής σκοπιμότητας! Η οικονομική σκοπιμότητα δεν πρέπει να υπερβαίνει τις ασκητικές ανάγκες!
  Ας πιούμε λοιπόν ένα ποτό, για να ανταποκρίνονται πάντα οι δυνατότητές μας στις επιθυμίες μας!
  Ας πιούμε από το γεγονός ότι οι φιλοδοξίες μας είναι πάντα κατώτερες από τα πραγματικά επιτεύγματα!
  Όλα στον κόσμο είναι σχετικά, μόνο η παρουσία αιώνιων προβλημάτων είναι απόλυτο γεγονός!
  Όποιος δεν μπορεί να συμφωνήσει σε μια έντιμη ειρήνη, κάνει παρέα στην επαίσχυντη παράδοση!
  Γιατί οι δυσκολίες στη ζωή είναι σαν σκαλοπάτια μιας σκάλας που ανεβάζουν τον άνθρωπο πάνω από τα φυσικά στοιχεία!
  Ένας ελιγμός κυκλικού κόμβου κατά μήκος μιας καμπύλης, στον πόλεμο οδηγεί τις περισσότερες φορές απευθείας στον στόχο!
  Ο πόλεμος έχει αντιγυναικείο πρόσωπο, αλλά γυναικεία ανυπομονησία στην επιθυμία για κανιβαλισμό!
  Κάποιος που αποδείχθηκε ότι καταρρίφθηκε από ένα απλό λιθόστρωτο, τα φτερά συνθλίβονταν από πέτρες που ήδη πετούσαν!
  Το μάτι σου είναι διαμάντι! Όταν το μάτι είναι διαμάντι, σε αντίθεση με τη φυσική πέτρα, είναι πάντα στο χέρι και δεν χρειάζεται να το σκάψετε!
  Ακόμα και μια αγελάδα χρειάζεται παντελόνι αν βρίσκεται στο σταυροδρόμι βοσκής και ποτίσματος!
  Μια γυναίκα εκτιμά τα ρούχα για τον εαυτό της, ένας άντρας εκτιμά την απουσία της και η εφορία εκτιμά τον αριθμό των μπαλωμάτων που μπορούν να κοπούν από το φόρεμα κάποιου άλλου, μπαλώνοντας τον κρατικό προϋπολογισμό!
  Οι ερμηνευτές κάνουν εθελοντικές θυσίες για χάρη της τέχνης, οι ακροατές αναγκάζονται να θυσιαστούν για χάρη της στρατιωτικής τέχνης!
  Το κοινό θέλει πάντα ένα encore με ένα αριστούργημα τέχνης, δεν μένει κανείς από το κοινό που θέλει μια επανάληψη με ένα αριστούργημα στρατιωτικής τέχνης!
  Συναυλίες του μαέστρου της τέχνης, πληρώνονται πολλά χρήματα για εισιτήρια, και ακόμη περισσότερα χρήματα για να αποφευχθούν οι συναυλίες του μαέστρου της πολεμικής τέχνης!
  Είναι καλύτερο να σκοτώσεις έναν κακοποιό παρά να ξεσκεπάσεις εκατό - οι τελευταίοι απατεώνες το κάνουν μόνοι τους!
  Ο πόλεμος είναι το πιο τζόγο παιχνίδι, μόνο που σε αυτόν χάνει το κράτος, σε αντίθεση με το πόκερ, εκείνος που δεν μπορεί να υποτάξει τον εαυτό του στον ενθουσιασμό!
  Μια επίθεση σε έναν πόλεμο είναι σαν μια ιπποδρομία, μόνο που η πίστα έχει περισσότερα εμπόδια και διεφθαρμένους αναβάτες!
  Αυτός ο αφορισμός δεν είναι ακριβής! Στις ιπποδρομίες, μπορείτε να δωροδοκήσετε αναβάτες, κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο δρομέας συνειδητοποιεί ότι η ζωή δεν είναι προς πώληση!
  Η μακριά κάννη ενός περίστροφου αντισταθμίζει το κοντό μυαλό, μόνο με λεκτική επικοινωνία!
  Ο πόλεμος είναι μια σύζυγος που δεν φεύγει ποτέ, αλλά γεννά αποκλειστικά νεκρούς!
  Εάν τα άτομα θέλουν να τρώνε γλυκά και να κοιμούνται απαλά, θα πρέπει να επιλέξουν έναν χάρακα με αλμυρό χιούμορ και σκληρό κράτημα!
  Η σκληρότητα των αποφάσεων του τυράννου αντισταθμίζεται από τον φιλελευθερισμό της εκτέλεσής τους, σε μια ελεύθερη οικονομία!
  . Ο άνθρωπος συνηθίζει τα πάντα, μόνο η ρουτίνα δεν μπορεί να συνηθίσει, αφού η τελευταία διαρκεί μόνο μέχρι το πρώτο νυσταγμένο χασμουρητό και μετά ακολουθεί η αφυπνιστική κραυγή της καινοτομίας!
  Οι φίλοι είναι γνωστοί μόνο σε μια κατάσταση που είσαι έτοιμος να αποφύγεις ακόμα και με τίμημα να αποκτήσεις θανάσιμους εχθρούς!
  Όποιος υποτιμά τον εχθρό, υποτιμά τη ζωή του!
  Που εκτιμά υπερβολικά τον εαυτό του, μέτρια φτηνός στα μάτια των άλλων!
  Στο σουτ μόνο η ψυχραιμία δεν αφήνει τα δάχτυλα να κρυώσουν και ο ενθουσιασμός σβήνει!
  Η ψυχραιμία του διοικητή ανάβει τη δάδα της θριαμβευτικής φωτιάς!
  Η φιλία είναι εύθραυστη, η εχθρότητα είναι δυνατή, αλλά η φιλία μπορεί να μετριαστεί μόνο με τη συντριβή της εχθρότητας! Μετριάζει τον χαρακτήρα του ένθερμου ενθουσιασμού, σε συνδυασμό με ψυχρούς υπολογισμούς!
  Όποιος γελάει δεν πεθαίνει, γιατί όταν γελάει δεν υπάρχει κηδεία!
  Δεν υπάρχει επαίσχυντη εργασία, υπάρχει μόνο ποταπή χρήση των αποτελεσμάτων της!
  Τα όνειρα είναι γλυκά, αλλά δεν αλείφονται στο ψωμί, αν και προσελκύουν τέλεια τα σκνίπες!
  Μπορείτε να χάσετε κατά τη λήψη, αλλά αν έχετε σημάδια όχι μόνο στα μάτια σας, αλλά και στο μυαλό σας, δεν θα πετάξετε ποτέ την επιτυχία!
  Η απουσία ενός φυσικά ακριβούς ματιού μπορεί να αντισταθμιστεί με την οπτική, αλλά η απουσία ακριβούς μυαλού λόγω τεμπελιάς δεν μπορεί να αντισταθμιστεί από κανένα μηχάνημα υπολογισμού!
  Η γλώσσα αλέθεται γρήγορα, αλλά το ψωμί της σοφίας που ψήνεται από τέτοιο άλεσμα δεν θα μπαγιάτισε για αιώνες!
  Το ψωμί της γνώσης, ψημένο από το αλεύρι από τις γλώσσες των πιο σοφών, μπορεί επίσης να μουχλιάσει αν το παραμελήσει ένας αδρανής!
  Όποιος ρισκάρει λίγο δεν πίνει σαμπάνια, όποιος είναι υπερβολικός γενικά αρκείται στο τσιφίρ στην κουκέτα!
  Η χρυσή γλώσσα είναι συνήθως για όσους έχουν μια εντελώς σκουριασμένη αίσθηση ευθύνης!
  Ένα κοστούμι στολίζει έναν άνθρωπο, όχι περισσότερο από μια κρεμάστρα, αν έχει την εξυπνάδα μανεκέν, και την παιδεία του Πινόκιο!
  Είναι καλό να έχεις έναν τόσο ευγενικό και συμπαθή Πατέρα όπως ο Παπά Κάρλο, αλλά είναι πολύ κακό να έχεις ένα κεφάλι κορμού και ένα στιφάδο νεκρής φύσης!
  Καλύτερα, όντας δυνατός πρωταθλητής, εξαντλήστε τον εαυτό σας με την προπόνηση παρά να βυθιστείτε σε έναν ξένο για να χαρείτε από το βουητό της δικής σας ανικανότητας!
  Ένας άνθρωπος είναι πιο ψηλά από ένα ζώο ακριβώς γιατί δεν θα θέσει ποτέ τα τελευταία σύνορα για τον εαυτό του και δεν θα φτάσει στο όριο της ικανοποιημένης φιλοδοξίας!
  Όλος ο κόσμος αποτελείται από βελόνες, μόνο στους ζωντανούς μας φαίνεται γλαφυρός, λόγω της υποδουλωμένης συνείδησης!
  Ένας ηγεμόνας υπό τον οποίο τα πάντα ανεβαίνουν σε τιμή δεν αξίζει ούτε μια νεκρή μύγα!
  Οι κυβερνήτες που θέλουν απεριόριστους χώρους λαμβάνουν αυστηρά περιορισμένα χρήματα για τον τάφο τους!
  Τίποτα τόσο διαπεραστικά δεν ουρλιάζει απώλεια όσο μια στρατιωτική ηρεμία!
  Οι ήχοι της μάχης είναι εκκωφαντικοί, αλλά γίνεσαι πραγματικά κουφός όταν δεν παρατηρείς το τέλος του κανονιοβολισμού!
  Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν έναν κακό χάρακα σαν μπύρα, θέλουν να το δουν κρύο και στο τραπέζι, αλλά είναι έτοιμοι να το πληρώσουν όχι μόνο με ένα κομμάτι χαρτί!
  - Όταν ο ηγεμόνας είναι κακός, τον λένε καλά στα αστεία! Και όταν υπάρχουν πολλά αστεία, τότε η ζωή γίνεται πιο διασκεδαστική! Και το γέλιο παρατείνει τη ζωή! Δηλαδή, με άχρηστους ηγέτες: η ζωή είναι σαν ένα συνεχές ανέκδοτο: μακρά, χαρούμενη, τρομερή, αλλά πάντα πρόθυμη να μάθει τη συνέχεια!
  Για κάποιον που καπνίζει τσιγάρα, χτίζοντας την επιτυχία στη ζωή, πολύ συχνά κάνει ένα διάλειμμα καπνού!
  Έτσι είναι πάντα στη δουλειά, ψάχνεις θησαυρό, αλλά βρίσκεις ελεύθερο σκοπευτή, ο τελευταίος όμως ρίχνει μια σφαίρα από το χρυσάφι του πάρτι!
  Ο θάνατος βιάζεται για σένα, αργεί για την πεθερά σου, αλλά στην ώρα του για μια επιπόλαιη αντίληψη του κόσμου!
  Οι άνθρωποι πάντα έχουν χρόνο να πεθάνουν, αλλά στη ζωή υπάρχει συνολική πίεση χρόνου!
  Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του πολέμου, ο δείκτης του καντράν είναι πιο γρήγορος από την προπέλα Mig όταν κοιμάστε, και πιο αργός από ένα σαλιγκάρι όταν σκάβετε μια τάφρο!
  Μπορεί να αργήσεις με την εκδίκηση, μπορείς να βιαστείς με την ανταμοιβή, αλλά η αίσθηση της ρουτίνας θα έρθει αναπόφευκτα!
  Ο Θεός δικαιολογεί τις ελπίδες μόνο σε ένα πράγμα, δεν αφήνει ποτέ έναν άνθρωπο χωρίς δοκιμασίες και προβλήματα - η προσθήκη μιας λέξης και μόνο είναι περιττή!
  Δεν υπάρχουν τριαντάφυλλα χωρίς αγκάθια, δρόμοι, χωρίς εμπόδια, ζωή, χωρίς δοκιμασίες, και μόνο το μονοπάτι προς τον τάφο είναι σαν λεία άσφαλτος χωρίς ρωγμή!
  Όχι σφαίρα - βλάκας, βλάκας είναι αυτός που δεν βάζει με ακρίβεια μια σφαίρα!
  Δεν υπάρχουν απελπιστικές καταστάσεις, για όσους δεν βγαίνουν οι σκέψεις, από το πίσω κάθισμα!
  Ο συντομότερος δρόμος προς τη νίκη, ένας ελικοειδής ελιγμός που μπερδεύει τους υπολογισμούς του εχθρού!
  Μόνο μια μπάλα τυλιγμένη με χαοτικά νήματα σε έναν ακριβή υπολογισμό μπορεί να μπερδέψει τον εχθρό!
  Η ταχύτητα είναι καλή παντού εκτός από τη βιασύνη και τη γήρανση!
  Η αβεβαιότητα, η αδερφή της προδοσίας, και η μεγάλη και διεισδυτική παντού!
  Η νίκη απαιτεί πίστη, αλλά σε αντίθεση με τη θρησκεία, η δικαίωση πρέπει να υποστηρίζεται από την πράξη!
  Ένας μεγάλος άνθρωπος δεν θα μεγεθύνει ποτέ τον εαυτό του, έναν ασήμαντο άνθρωπο δεν θα μεγεθύνει ποτέ οι άλλοι!
  Η αθανασία παραμελείται, η ζωή δεν εκτιμάται, θέλουν να πληρώσουν το θάνατο, είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την ευκαιρία να κοιμηθούν στον πόλεμο!
  Σε δέρνουν συχνά στη βουβωνική χώρα, αλλά είναι ο πόθος που πιθανότατα χτυπάει το μυαλό!
  Οι Ρώσοι μερικές φορές έχαναν, πολλές φορές έχαναν τα κεφάλια τους, αλλά στο τέλος πάντα άφηναν τον εχθρό με μύτη!
  Γεννιούνται με σπιρούνια στα πόδια, πεθαίνουν με μια σφαίρα στο κεφάλι, αλλά δίνουν ζωή μόνο με ένα πολυβόλο ανάμεσα στα πόδια τους!
  Το έλεος για τους σκλάβους είναι τόσο αταίριαστο όσο ένα λευκό παλτό σε ορυχείο!
  Το δέντρο της αυτοκρατορικής ευημερίας, χρειάζεται να ποτίζεται με ιδρώτα, λίπασμα με πτώματα και φυτοφάρμακα από αίμα και δάκρυα!
  Η γυναίκα είναι το πιο επιθυμητό από όλα τα θηράματα, αλλά και το πιο μισητό όταν το θήραμα καταβροχθίζει τον κυνηγό!
  Όποιος βιάζει την ιστορία γεννά τον αφανισμό!
  Η ειλικρίνεια και η εξυπνάδα είναι ένα ζευγάρι που δίνει καρπούς μόνο όταν ποτίζει το χυμό της αληθινής πίστης!
  Η Ρωσία μπορεί να νικηθεί με το να την αιχμαλωτίσει, αλλά δεν μπορεί να τεθεί σε υπακοή!
  Ένα στραβό ψήγμα χρυσού αξίζει περισσότερο από χίλια γυαλισμένα λιθόστρωτα!
  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ κριτικού και συγγραφέα; Το ίδιο με τη μητέρα της ηρωίδας από τον γυναικολόγο, μόνο η αρμοδιότητα της τελευταίας είναι κάτω από την πλίνθο, και η αυτοπεποίθηση για τη στρατόσφαιρα!
  Μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε όνειρο πραγματικότητα, εκτός από το όνειρο μιας ιδανικής πεθεράς, γιατί οι γυναίκες ρομπότ δεν έχουν πεθερές!
  Το ηλιοβασίλεμα είναι όμορφο, αλλά το ηλιοβασίλεμα των εχθρών κάτω από τον ήλιο είναι τρεις φορές πιο όμορφο!
  Αυτός που έχει πάρα πολλές δικές του ιδέες νιώθει ιδιαίτερα μόνος στην κοινωνία!
  Ένας ανόητος είναι δυνατός στην κοινοτοπία του, σαν χαμαιλέοντας στο χρώμα, μόνο που ο δεύτερος έχει μικρότερες πιθανότητες επιβίωσης!
  Το πιο πνευματώδες χιούμορ συμβαίνει συχνότερα ακριβώς στην κατάσταση που δεν υπάρχει χρόνος για γέλιο!
  Αγάπη του κυβερνήτη πώς να τσακίσει? πολλή λάμψη, γεμάτο κουδούνισμα, χτυπάει εύκολα, αλλά πονάει μέχρι αίμα!
  Ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων, ευτυχία είναι όταν δεν χάνεις την παρουσία του μυαλού σου όταν έχεις προβλήματα!
  Όποιος δεν θέλει να σηκώσει το βάρος των στρατιωτικών δαπανών - θα λυγίσει μέχρι θανάτου κάτω από τον ζυγό της κατοχής!
  Δεν θα χορταίνετε χωρίς χρήματα, δεν θα είστε ήρεμοι με τα χρήματα και θα είστε τόσο νευρικοί με τα πολλά χρήματα που θα ονειρεύεστε τη φτώχεια!
  Το χρυσό μήλο λάμπει υπέροχα, αλλά αν το καταπιείς, το μαμούθ θα φουσκώσει και η καρδιά θα σκουριάσει!
  Το να είσαι πρώτος στη μάχη είναι καλό, και στην επιβράβευση είναι ακόμα καλύτερο, και η επίθεση είναι γενικά θανατηφόρα!
  Που λερώνει στη μάχη, και αλείφει το αίμα του στο έδαφος!
  Είναι καλύτερο να έχεις συμμάχους να σε ευλογούν παρά να βρίζουν τους υπηκόους!
  Ο φόβος αφαιρεί τη δύναμη εκατό φορές περισσότερο από την κούραση, αλλά είναι παρών σε αντίθεση με αυτόν από την αρχή!
  Πρέπει να προετοιμαστείτε για πόλεμο εάν δεν θέλετε να παρασυρθείτε έτοιμοι!
  Μην πολεμάτε σε δύο μέτωπα, αλλά πολεμήστε και με τα δύο χέρια!
  Είναι καλό αν ξέρεις πώς να αποκρούσεις μια επίθεση, είναι κακό όταν μένεις σε μια καθαρά αμυντική τακτική!
  Ένα συντριβάνι αφορισμών απαιτεί κρυστάλλινο νερό σοφίας και ισχυρή πίεση πολυμάθειας!
  Ένα κλαμπ στα χέρια ενός ηλίθιου συνεισφέρει τόσο στην τάξη όσο και ένα ντραφτ στην ανάκαμψη!
  Για να δείτε τον εχθρό να κερδίζει τα μισά, να παραμείνετε αόρατοι οι ίδιοι - κερδίστε εντελώς!
  Σαμπάνια της νίκης, πίνουν μόνο για τρεις πολεμιστές. γενναιότητα, θάρρος και τιμή. Ωστόσο, σε αντίθεση με την ανθρώπινη γιορτή, ο τέταρτος φίλος είναι η τύχη, σε καμία περίπτωση περιττή!
  Από όλα τα δεινά, ο πιο ακίνδυνος θάνατος, γιατί δεν ξανασυμβαίνει ποτέ και μετά δεν γίνεται χειρότερος!
  Στον πόλεμο, η πιο οξεία αίσθηση της ρουτίνας προέρχεται από τη μείωση της αίσθησης του κινδύνου!
  Είναι καλό να πετάς όταν πετάς πάνω από μη οντότητες - πού να πετάξεις από μια κλωτσιά στον κώλο!
  Όποιος πετάει, χρησιμοποιώντας το καύσιμο των πικρών ανθρώπινων δακρύων, θα πετάξει στα γλυκά του όνειρα!
  Η πνευματώδης κριτική είναι καλύτερη από τους χαζούς επαίνους!
  Ένα άτομο δεν θέλει να πέσει σε μια τρύπα για κανένα χρήμα, με εξαίρεση τον Κόσμο της Αφροδίτης! Για αυτό είναι έτοιμος να πληρώσει επιπλέον και να δώσει ακόμη και το τελευταίο!
  Ρίξτε το κύρος δεν φοβάστε αυτούς που δεν πέφτουν ποτέ αξιοπρέπεια!
  Όποιος δεν τραγουδάει την ώρα των δοκιμασιών θα ουρλιάσει όταν καταλάβει ότι μάταια υπέφερε!
  Όλα μπορείς να τα αλέσεις με τη γλώσσα σου, εκτός από τις πέτρες του γλωσσοδέτη και το λιθόστρωτο της βλακείας!
  Μια ελαφίνα είναι καλή, ένας ελαφάκι κακός!
  Το ελάφι διαφέρει από την άλκη στο ότι το πρώτο ενοχλείται από το δεύτερο και το θήραμα πηγαίνει στην αλεπού!
  Ένας πραγματικός πολεμιστής πρέπει να έχει χαρακτήρα θηρίου, αλλά όχι ευφυΐα ζώου!
  Στον κόσμο των λύκων, κατά κανόνα, τα τσακάλια σημαδεύουν στη θέση ενός λιονταριού!
  Αν θέλεις έχει δυνατό χτύπημα που ξαπλώνει τον εχθρό, μη χτυπάς, ξαπλωμένος στον καναπέ του μπακλούς!
  Το πιο δυνατό χτύπημα, αυτός που αδιαφορεί για τον πατριωτισμό!
  Η μπριζόλα του εχθρού φτιάχνεται από εκείνους που δεν τους έχει χτυπήσει το μυαλό, και τα μάτια τους δεν πλημμυρίζουν!
  Μπορείτε να κερδίσετε με αριθμούς, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους καρπούς της νίκης μόνο με επιδεξιότητα!
  Ένας εγωιστής που δεν θέλει να υποχωρήσει σίγουρα θα ενδώσει σε ένα πρόβλημα!
  Επιτιθέμενος, φυσικά, υπάρχει κίνδυνος ήττας, αλλά σε επίθεση, έχεις ήδη χάσει!
  Μην πας στο αριστερό αγόρι, θα είσαι στην τρύπα, ακόμα κι αν, μάλιστα, έχεις δίκιο!
  Με λοξά χέρια δεν μπορείς να στραβίσεις, από γριά με δρεπάνι!
  Καλύτερα να είσαι Ostap Bender παρά ένας φτωχός ανόητος!
  Η πονηριά δεν εμπλουτίζει πάντα, αλλά η εφευρετικότητα σίγουρα καταστρέφει!
  Μια αλεπού σε ανθρώπινη μορφή δεν είναι πάντα λαμπερή με γούνινο παλτό, αλλά πάντα σκοτεινή στις προθέσεις!
  Μια φωτεινή ψυχή, συνήθως φέρνει τη σάρκα σε θανάσιμη ωχρότητα!
  Ένας γάιδαρος μπορεί να κάθεται σε έναν θρόνο, αλλά δεν θα σε κάνει να γονατίσεις!
  Όχι το λιοντάρι που βρυχάται δυνατά, αλλά εκείνο που δαγκώνει δυνατά και χτυπάει δυνατά!
  Δεν χρειάζεται να κάψετε το σπίτι, πολεμώντας τα ποντίκια. Μην μετατρέπετε τη χώρα σε στρατόπεδο συγκέντρωσης - προσπαθώντας να νικήσετε τη διαφθορά!
  Η διαίσθηση είναι σίγουρα προδότης, αλλά όχι στο στρατόπεδό σας!
  Μην φοβάστε τον έξυπνο απατεώνα - φοβηθείτε τον τίμιο ανόητο!
  Όποιος υμνεί τον τύραννο θα τραγουδήσει σαν τον πετεινό στην κουκέτα!
  Ένας τύραννος, σαν λιοντάρι, ακόμη και χαϊδεύοντας, σκίζει κρέας και δέρμα με τα νύχια του!
  Στον πόλεμο, η άνεση, όπως η σοκολάτα στο μπέικον, κάνει εμετό μόνο πτωμάτων!
  Συνηθίζεται να βάζουν κεριά στην εκκλησία, αλλά και στον μεγαλύτερο αριθμό δεν καταφέρνουν να σβήσουν τη φλόγα των ανθρώπινων παθών!
  Μπορείς να έχεις παγωμένη καρδιά, αίμα κρύο σαν τρεχούμενο νερό, αλλά η δίψα ενός ανθρώπου για επιτυχία θα είναι πάντα καυτή!
  Η βιασύνη σε όλα οδηγεί σε άσχημες συνέπειες, εκτός από απόπειρα αυτοκτονίας!
  Οποιοσδήποτε λαός μπορεί να κερδίσει τη σύγκρουση, αλλά μόνο οι Ρώσοι μπορούν να κερδίσουν τον πόλεμο, επομένως δεν επιδιώκουν να αποκτήσουν υλικά οφέλη για τον εαυτό τους!
  Τα πυροτεχνήματα του πολέμου είναι αργία για όλους εκτός από δειλούς, και παγκόσμιο πένθος, εκτός από τους τελευταίους ανόητους!
  Τις περισσότερες φορές, είναι οι άμεσες συνελίξεις που μπερδεύονται!
  Και ξεφεύγουν από μπελάδες, συνελίξεις, ξεκάθαρα απλωμένες στα ράφια!
  Ξύνει πολύ τη γλώσσα του, αυτός που το κεφάλι του φαγούρα από το κενό!
  Η καλύτερη επένδυση στα φέρετρα των αντιπάλων σου, αν και δεν είναι ποτέ άμεση!
  Ο στρατός δεν παράγει τίποτα, αλλά περισσότερο από το να αποδίδει την επένδυση υπό έναν τολμηρό κυβερνήτη!
  Όταν ένας άντρας κερδίζει, η συνέπεια είναι ο θάνατος και η ταπείνωση! Όταν μια γυναίκα είναι ζωή και απόλαυση!
  Οι γυναίκες ξοδεύουν περισσότερα για τις νίκες τους από όλους τους στρατούς του κόσμου, αλλά παίρνουν αποζημίωση από τους ηττημένους, η οποία δίνεται με πολύ περισσότερη προθυμία!
  Μια γυναίκα, σε αντίθεση με έναν στρατό χωρίς στολές, κερδίζει πιο γρήγορα!
  Σε αντίθεση με τους άνδρες, για μια γυναίκα, η πραγματική νίκη επιτυγχάνεται μετά την παράδοση!
  Σε έναν πόλεμο, όπως στα χαρτιά, πρέπει να μπορείτε να αντεπιτεθείτε, και σε αντίθεση με αυτούς, πρέπει να σώσετε το προβάδισμα και να το μεταδώσετε στον εχθρό!
  Ο πόλεμος είναι πόκερ, το να κρυφοκοιτάζεις μόνο ένα φύλλο δεν είναι απάτη, αλλά κατόρθωμα ενός ανιχνευτή!
  Το να πολεμάς χωρίς πονηριά είναι σαν να πίνεις σούπα χωρίς κουτάλι, αλλά για κάποιο λόγο οι υποκριτές συζητούν μόνο το δεύτερο!
  Οι τολμηροί άντρες τσακώνονται - χωρίστε τους πιο γρήγορα! Αν τσακωθούν οι γυναίκες, μην τσακωθείτε!
  Στον πόλεμο όλα είναι πιο κουλ από ότι στην πολιτική ζωή, εκτός από το κεκλιμένο μέτωπο του αφεντικού!
  Δύναμη χωρίς καλό, υψώνει τον πολιτισμό σαν κρεμασμένη θηλιά!
  Χωρίς να απωθήσεις το πρόσωπο κάποιου άλλου, δεν μπορείς να φας το δικό σου!
  Ο γάιδαρος χτυπιέται πάντα, αλλά σκοτώνουν μόνο όταν πάψει να είναι χρήσιμος!
  Ο γενναίος σκοτώνει τον εχθρό, ο δειλός τον δούλο!
  Η πρωτοβουλία στον πόλεμο είναι ακριβή, ειδικά για έναν εχθρό που είναι συνηθισμένος σε φθηνά πρότυπα!
  Για όντα κατώτερης τάξης, μερικές φορές η δική τους αρνητική εμπειρία είναι πιο χρήσιμη από οποιαδήποτε θετική οδηγία!
  Το καθημερινό ψωμί ποτίζεται με τον ιδρώτα τους και το γιορτινό με το αίμα των εχθρών τους!
  Όταν ένας πολιτικός αλέθει πολύ με τη γλώσσα του: βγαίνει όχι αλεύρι, αλλά αλεύρι!
  Όταν ο χάρακας μιλάει πολύ, η ζύμη μπορεί να γίνει αφράτη, αλλά γρήγορα σαπίζει!
  Η σκληρή καρδιά του ηγεμόνα, όλη η χώρα είναι ικανή να βάλει κροτίδες!
  Η πολιτική διαφέρει από τα μαθηματικά στο ότι στα μαθηματικά είναι αδύνατο να διαιρεθεί με το μηδέν, αλλά στην πολιτική τα στερεά μηδενικά διαιρούνται!
  Ο πολιτικός είναι ένας λαμπρός μαθηματικός, αλλά μόνο σε μια ενέργεια - αφαίρεση!
  Μπορείς να μιλάς για τα πάντα και να καταδικάζεις μόνο όσα οφέλη!
  Μια συζήτηση χωρίς νόημα είναι φλυαρία, μια συζήτηση με νόημα είναι μια διαμάχη, μια συζήτηση με όφελος είναι ένα μάθημα και το μεγαλύτερο κέρδος είναι η σιωπή μέχρι το σημείο!
  Μόνο ένα μικρό μυαλό καταλαμβάνει πολλά!
  Δύο είναι καλύτερα από έναν, αλλά όχι αν είναι νεκροί σύντροφοι!
  Ευλογημένος είναι αυτός που πιστεύει, και αυτός που δεν πιστεύει στο διπλό καλό, άρα έχει εμπιστοσύνη στη δύναμη και στο μυαλό του!
  Είναι κακό όταν δεν υπάρχουν φρένα, είναι ακόμα χειρότερο όταν επιβραδύνεις!
  Όχι, είναι τρομερό ο διάβολος πώς τον ζωγραφίζουν, αλλά το χειρότερο από όλα είναι το σκίτσο ενός αγγέλου που ερμήνευσε ένα μάφιν!
  Τα ζώα ζουν στο δάσος - και οι βάναυσοι άνθρωποι μετατρέπουν τα πάντα σε αλσύλλιο!
  Στο βασίλειο του θηρίου - μόνο κοκόρια και παπαγάλοι, και οι αετοί μεταφέρθηκαν στο πουπουλένιο κρεβάτι!
  Ο καλός σχεδιασμός με καθυστέρηση, να γίνει ξεπερασμένος, ένας καλός άνθρωπος, να καθυστερήσει, θα γίνει μισητός!
  Ο θάνατος στη μάχη γεννά ένα ζευγάρι θάρρους και βλακείας, αν ταυτόχρονα συναφθεί μια συμμαχία με σοφία, τότε θα υπάρξει μια νικηφόρα ζωή!
  Όλα επιδέχονται μεταμφίεση, εκτός από τη δική σας βλακεία!
  Όλα επιδέχονται έκθεσης, εκτός από το μυαλό κάποιου άλλου, που εσύ ο ίδιος ζεις!
  Κόκκινη ομιλία, το καλύτερο φάρμακο για να χύσει κόκκινο αίμα!
  Το πιο σκληρό μέταλλο είναι το μαλακό μόλυβδο από το οποίο ρίχνονται οι σφαίρες!
  Το πιο επικίνδυνο μόλυβδο δεν είναι αυτό στις σφαίρες, αλλά αν πλημμυρίσει τον εγκέφαλο!
  Το καλύτερο πράγμα στον κόσμο είναι ότι δεν μπορείς ποτέ να πεις - δεν μπορεί να είναι χειρότερο!
  Τι είναι κακό στον κόσμο, ακριβώς στον πόλεμο, και μετά τη νίκη δεν γίνεται καλύτερο!
  Το έλεος στον πόλεμο, σε αντίθεση με ένα δημόσιο κορίτσι, κοστίζει περισσότερο, αλλά δεν μπορεί να δώσει ικανοποίηση!
  Μόνο ένας άνθρωπος που είναι αληθινά υψωμένος στο πνεύμα δεν ντρέπεται για το έλεος προς τους πεσόντες!
  Μπορείς να μιλήσεις για οτιδήποτε, αλλά να μιλήσεις μόνο για δουλειές, γιατί από κενή φλυαρία, η σούπα βγαίνει με αιματηρή διάρροια!
  Η σιωπή είναι χρυσός, που δίνει διάβρωση όταν αποσιωπάται η αυθαιρεσία!
  Ασημένια λόγια που δεν αφήνουν την πηγή του ζωντανού νερού της γνώσης και της αλήθειας να σβήσει!
  Μια χώρα με ισχυρή αεροπορία δεν θα μείνει ποτέ πίσω!
  Η μεγαλύτερη θλίψη, από πενιχρό μυαλό!
  Από το γάλα που βγαίνει από τις αστοχίες των σκοπευτών, μεγαλώνουν μόνο παιδιά της ατυχίας και της ταλαιπωρίας!
  Χρειάζεται σωματική προπόνηση για να τελειώσει μόνο η μπαταρία του αντιπάλου σας!
  Να πειράζει τους άλλους, σαν τους ιδιοκτήτες ενός θαμπού μυαλού, και τους φορείς μιας αίσθησης οξείας κατωτερότητας!
  Οι αιχμηρές γλώσσες, σε αντίθεση με το στιλέτο, τρυπούνται, ακόμα και μέσα από την αλυσίδα της βλακείας!
  Λοιπόν το παραμύθι λέει, η πραγματικότητα εκτελείται άσχημα!
  Όλα στον κόσμο τελειώνουν, εκτός από την ανθρώπινη βλακεία και τον ζωικό ανταγωνισμό!
  Η ζωή μοιάζει πολύ με ένα δαχτυλίδι, το τέλος του πόνου είναι ορατό, αλλά ποτέ δεν μπορείς να το νιώσεις!
  Όλα στον κόσμο τελειώνουν, εκτός από την ανθρώπινη βλακεία και τον ζωικό ανταγωνισμό!
  Η ζωή μοιάζει πολύ με ένα δαχτυλίδι, το τέλος του πόνου είναι ορατό, αλλά ποτέ δεν μπορείς να το νιώσεις!
  Το Dead Eye είναι το καλύτερο, σου επιτρέπει να αποφύγεις να στρατολογηθείς στον στρατό των νεκρών!
  Μια εύστοχη οδηγία δεν θα σας επιτρέψει να χάσετε τον δρόμο που οδηγεί ακριβώς στον στόχο!
  Η κόλαση έχει μόνο ένα πλεονέκτημα έναντι του παραδείσου, κανένα φόβο της εξορίας!
  Στον χριστιανικό παράδεισο, το πιο δυσάρεστο είναι ότι δεν θέλεις να ευχηθείς τίποτα καλύτερο!
  Ο Χριστός είναι το μόνο αρνί, στο οποίο ο λαγός αποκτά χαρακτηριστικά λιονταριού στον κόσμο των λύκων!
  Μόνο όσοι δεν έχουν καταφέρει να σκοτώσουν τον φόβο μέσα τους πεθαίνουν!
  Την αθανασία την κερδίζει αυτός που δεν ζει καθόλου ο φόβος!
  Όποιος φοβάται τον μεγάλο αριθμό του εχθρού θα κάνει λάθος υπολογισμό με τους συμμάχους!
  Ένα λεπτό που αφιερώνεται στην αναγνώριση σώζει έναν αιώνα ζωής και μια στιγμή θριάμβου!
  Αυτός που δεν αποσυναρμολογεί τους δρόμους δεν θα μαζεύει τα κόκαλα πολύ συχνά!
  Η μεγαλύτερη ζημιά στον εχθρό προκαλείται από αυτόν που δεν χάνει την αίσθηση του μέτρου!
  Ο άνθρωπος δεν ξέρει το μέτρο στις φιλοδοξίες του, αλλά πάντα μετριέται με τις δυνατότητες!
  Ο καθένας μπορεί να χάσει έναν δίκαιο σκοπό, αλλά δεν υπάρχουν νικητές σε άδικες πράξεις!
  Μπορείτε να εξαπατήσετε τη μοίρα, αλλά δεν μπορείτε να εξαπατήσετε τις προσδοκίες των μοιραίων αποφάσεων!
  Υπάρχει διέξοδος από κάθε λαβύρινθο, αλλά όχι από αυτόν που αποτελείται από τις μπερδεμένες συνελίξεις ενός ανόητου!
  Μπορείτε να μπερδέψετε μόνο αυτούς που είναι μπερδεμένοι στην επιλογή του μονοπατιού!
  Υπάρχουν Ρώσοι που είναι υποταγμένοι στα μεγάλα, αλλά ποτέ δεν υποχωρούν στο τίποτα!
  Υπακούουν στον άξιο, όχι στο κάθαρμα, και το να ακολουθείς την πυξίδα δεν είναι ταπείνωση!
  Πρέπει να ξεκινήσετε τη μάχη μόνο όταν έχει ήδη κερδηθεί! Αλλά η άρνηση να πολεμήσει μοιάζει ήδη με την ήττα!
  Μπορείτε να χάσετε μόνο σε μία περίπτωση, όταν η νίκη είναι δυνατή μόνο τυχαία!
  Πιο πολύτιμο από έναν νικηφόρο τερματισμό, μόνο η αρχή του αήττητου!
  Εμπιστευτείτε τον Θεό, αλλά μην ξεχάσετε να ελέγξετε την ασφάλεια!
  Ο Θεός είναι ο πιο δυνατός και πλούσιος εγγυητής, είναι και ο πιο ανεύθυνος!
  Ένα άτομο δεν μπορεί να απαιτήσει δυνατά τίποτα από τον Παντοδύναμο, αλλά να ρωτήσει ψιθυριστά, ίσως τα πάντα, αλλά μόνο χωρίς την ευκαιρία να ακουστεί!
  Μπορείς πάντα να κερδίζεις, μπορείς να αποτύχεις μόνο μία φορά, γιατί η επαναλαμβανόμενη ήττα δείχνει ακριβώς την έλλειψη υπομονής για να μάθεις από μια αστοχία!
  Η σιωπή είναι ακριβώς αυτό το ψήγμα χρυσού που δεν χρειάζεται να γυαλιστεί!
  Τα ταλέντα είναι σπάνια, αλλά τακτοποιημένα από τη φύση τους, τόσο "επιδέξια" που τα συναντούν πάντα παράταιρα!
  Στην κόλαση, δεν φοβούνται την αλλαγή, αν και είναι ο φόβος της αλλαγής που οδηγεί στην κόλαση!
  Ο δρόμος προς τα ύψη της νίκης είναι τότε εύκολος όταν η σφοδρότητα των ηττών βυθίζεται στο τέλμα των στάχτων των εχθρών σου!
  Δεν μπορούν όλοι να συγχωρήσουν τον εχθρό, αλλά οποιοσδήποτε πραγματικός στρατιώτης πρέπει να αρνηθεί το άδικο έλεος!
  Η ελπίδα δεν είναι επιβλαβής, αλλά η απώλεια της ελπίδας είναι το πιο καταστροφικό πράγμα!
  Οι δοκιμές είναι αλυσίδες που εμποδίζουν τις πολύ ελαφριές σκέψεις να ξεφύγουν!
  Το βάρος της ευθύνης είναι βαρύ, αλλά η επιπολαιότητα οδηγεί σε ακόμη πιο σοβαρές συνέπειες!
  Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ένας άνθρωπος χωρίς ελπίδα είναι νεκρός από την αρχή!
  Η ύλη μπορεί να είναι δυνατή, αλλά μόνο το πνεύμα έχει αληθινή παντοδυναμία!
  Το άθλιο είναι πάντα κοντά, αλλά το τέλειο είναι για πάντα ανέφικτο!
  Όποιος δημιουργεί εξωφρενικά πράγματα είναι ο απατεώνας, αυτός που δημιουργεί τον ποταπό, αυτός ο εγκληματίας... Άρα τελικά, ποιος είναι τότε ο Θεός ο Δημιουργός;
  Το σχοινί γύρω από το λαιμό είναι επίσης ένα αξιόπιστο στήριγμα, και χωρίς καμία σύμβαση!
  Ο αδύναμος πληρώνει με χρυσό, ο δυνατός με δαμασκηνό ατσάλι!
  Η τεχνική αντισταθμίζει την έλλειψη διάνοιας, μόνο με την παρουσία της λογικής, που κατευθύνει την κηδεία του αδαούς!
  Υπάρχουν δύο πράγματα στο "Γ" από τα οποία δεν μπορείς να κρυφτείς: η συνείδηση και ο θάνατος! Είναι αλήθεια ότι το δεύτερο, σε αντίθεση με το πρώτο, μπορεί να οδηγηθεί από τη μύτη για μεγάλο χρονικό διάστημα!
  Μην φοβάστε τη δύναμη - μπορείτε να γίνετε ισχυρότεροι από τους δυνατούς, μην φοβάστε το μυαλό - μπορείτε να ξεγελάσετε ακόμα και τους πιο έξυπνους, αλλά να φοβάστε τη δειλία - καθώς δεν σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη μεγαλύτερη δύναμη και ευφυΐα!
  Το μυαλό κάποιου άλλου μπορεί να είναι καλύτερο από το δικό σας, οι ξένες χώρες πιο ελκυστικές από το δικό σας, τα χρήματα κάποιου άλλου είναι πιο επιθυμητά από το εισόδημά σας, αλλά η δύναμη κάποιου άλλου δεν φαίνεται ποτέ πιο δελεαστική από τη δική σας!
  Αν και η εξουσία κάποιου άλλου σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερη από τη δική τους, αν η δική τους δεν είναι καθόλου δική τους, αλλά μόνο για τους κουνιάδους τους!
  Το πνεύμα είναι πραγματικά αθάνατο και ζωογόνο, η ύλη είναι θνητή και θανατηφόρα!
  Η σάρκα είναι ανόητη, θέλει λαιμαργία, πορνεία, απολαύσεις και απολαύσεις, πολλές φορές σε βάρος των άλλων, και αυτό γεννά πολέμους και άμιλλα!
  Σε κάθε άτομο υπάρχει ένα μόριο του Θεού, και κάθε άτομο είναι ικανό να αναπτύξει αυτό το σωματίδιο μέσα του στην Παντοδυναμία. Αλλά αν ταυτόχρονα είναι ηθικός άθλιος, αυτή η δύναμη δημιουργεί έναν δαίμονα. Η δαιμονική αρχή οδηγεί σε καταστροφές και αναρίθμητες καταστροφές!
  Ένας άντρας που έβγαλε ένα κοφτερό τρυπημένο καρφί από μια καρέκλα αξίζει πολύ περισσότερο σεβασμό από εκείνον που δείχνει την ηλίθια υπομονή μιας ντουλάπας!
  Αν και το γάβγισμα του Μόσκα μόνο γέλιο κάνει τους ελέφαντες, μην κοροϊδεύετε την εκπαίδευση του στρατού!
  Δεν με έχουν τσιμπήσει ποτέ έντομα, αλλά άνθρωποι με την καρδιά των κροκόδειλων, το ένστικτο του πιράνχα, με πλήγωσαν οδυνηρά!
  Μπορείς εύκολα να χύσεις κροκοδείλια δάκρυα, να ουρλιάζεις σαν λύκος, να ραγίσεις μια κίσσα, αλλά το θάρρος ενός λιονταριού μπορεί να μεγαλώσει μόνο με επίπονη δουλειά!
  Η σωματική σκλαβιά οδηγεί σε απώλεια ζωής, πνευματική αθανασία!
  Μπροστά σας είναι μια λεγεώνα εχθρών, ένα μεγάλο πλήθος από διάφορα πλάσματα!
  Αλλά περισσότερα προβλήματα προέρχονται από τους ανόητους - ηλίθιες συμβουλές, κάθε είδους ανοησία!
  Ο πιο επηρεασμένος από το περιβάλλον, αυτός που έχει επτά Παρασκευές την εβδομάδα!
  Έρμα ως τον πάτο - ο καπετάνιος δεν τον νοιάζει!
  Ο δικαστής του χρόνου και ο εισαγγελέας ήρθαν σε ένα. Θα έρθουν ακουστά - όλο το σύμπαν κοιμάται. Κυβερνούν τους ανθρώπους σαν ράβδος έλξης, όποιος είναι αντίθετος θα χτυπηθεί!
  Μπορείτε να αναβάλετε οποιαδήποτε απόφαση, εκτός από τη μοναδική ικανή χωρίς την οποία η επιβίωση είναι αδύνατη!
  Όταν ο Θεός θέλει να αστειευτεί, η δημιουργία κλαίει! Όταν ο Παντοδύναμος δεν έχει διάθεση για αστεία, η δημιουργία δεν μπορεί παρά να γελάσει!
  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του νεκρού και του κοιμισμένου; Το ότι ο νεκρός, σε αντίθεση με τον κοιμώμενο, δεν τον νοιάζει με ποιον θα ξαπλώσει!
  Το σπαθί είναι σαν πουλί, σκέψου το δύο φορές πριν το κολλήσεις!
  Το να κρατάς σφιχτά δεν σημαίνει να πιέζεις τόσο πολύ ώστε η παλάμη σου να είναι υγρή!
  Ωστόσο, δεν είναι όλα χρυσάφι που λάμπουν, αλλά ό,τι λάμπει μπορείς να το τυλίξεις σε ένα χρυσό ρυάκι στην τσέπη σου!
  Και ένας πολεμιστής στο χωράφι, όταν έχει πολύ κουράγιο!
  Η αντοχή του δυνατού, το καλύτερο από όλα συγκρατεί τον ενθουσιασμό της ανίσχυρης μανίας του εχθρού!
  Μπορείς να τα χαλάσεις όλα στη ζωή, δεν μπορείς να ζεις απλώς σαν φρύνος!
  Η πονηριά είναι η μητέρα της νίκης, αν έχει και μια χαρούμενη περίσταση!
  Ο πόλεμος είναι μια αιώνια παρθένα - δεν μπορεί να τελειώσει χωρίς αίμα!
  Ο πόλεμος με μια άπληστη σύλληψη μιας πόρνης - ποτέ δεν δίνει νίκη για τίποτα!
  Κάθε άτομο είναι σαν ένας κόκκος άμμου στην έρημο, αλλά σε αντίθεση με την πιο απέραντη έρημο με τις άκρες, αυτός ο κόκκος άμμου δεν έχει όρια στην αυτοβελτίωση!
  Όταν οι θεοί γελούν, οι θνητοί κλαίνε, όταν το γέλιο των θεών γίνεται βροντερό, το τέλος των αδύναμων ανθρώπων είναι νεκρό!
  Η πιο τέλεια τεχνική είναι ανίσχυρη με την πρωτόγονη χρήση και την σοφιστικέ αδράνειά της!
  Τι μπορεί να σκίσει ένα αστέρι χαλί από τους μεντεσέδες του; Αστεροειδής της ανθρώπινης βλακείας!
  Χωρίς το μαστίγιο της καταστολής, ένα άλμα σε επιτεύγματα που φέρνουν την απελευθέρωση σε όλη την ανθρωπότητα είναι αδύνατο!
  Όσο πιο ψύχραιμα είναι τα "καμπανάκια και οι σφυρίχτρες" των εγκεφάλων, τόσο πιο πολύ στρίβονται από ανωτέρα βία!
  Φτωχός δεν είναι αυτός που είναι γυμνός στο σώμα, αλλά που δεν είναι το αφεντικό στο πνεύμα!
  Η απέχθεια για το σεξ γεννά ανθυγιεινή ηθική!
  Το νεκρικό χιούμορ είναι τόσο κατάλληλο όσο ένα μπαλάκι σε μια τάφρο!
  Όποιος χτυπάει τους κουβάδες δεν θα τα καταφέρει, όποιος σπάει την ψευδαίσθηση, πετυχαίνει την αλήθεια! Ο νικητής έχει πάντα δίκιο, ακόμα κι αν η επιτυχία επιτυγχάνεται με αριστερές μεθόδους!
  Το καλύτερο δώρο από τον εχθρό όταν δίνει δύναμη σε έναν ηλίθιο!
  Όποιος αντέξει ένα γιακά δεν θα γίνει ποτέ επιβήτορας αγαπημένος στις γυναίκες!
  Η ελευθερία είναι διπλά ελκυστική για όσους έχουν καταφέρει να υποδουλώσουν τη δική τους αίσθηση τεμπελιάς και ανευθυνότητας!
  Αυτός που συχνά υποτιμά την ικανότητα του εχθρού να αντεπιτεθεί και την ευκαιρία να καρπωθεί μια πολύτιμη νίκη σπάνια θα λάβει!
  Όποιος λατρεύει να φτύνει, είναι ασήμαντο να τον κάνει να φτύσει!
  Μπορείτε να μιλήσετε πολλές άκαρπες φράσεις για τον Θεό, αλλά από αυτό θα προκύψουν χρήσιμες πράξεις με μια μύτη γκουγκούλκιν που δεν θα μεγαλώσει από το πότισμα βερμπαλών με ένα ποτάμι!
  Οι νικητές κρίνονται από τα επιτεύγματα και τα τρόπαια...οι ηττημένοι απλώς κρίνονται! Ο νικητής έχει έναν δικαστή, ο ηττημένος έναν εγκληματία! Μπορείς να αμφισβητήσεις την αξία και την αναγκαιότητα της νίκης, αλλά η ήττα πάντα και αναμφισβήτητα δεν ωφελεί κανέναν!
  Το μόνο όφελος της ήττας είναι ότι σε διδάσκει να παίρνεις μαθήματα και να μεγαλώνεις τη σπορά της επιτυχίας από τα δάκρυα των πικρών λαθών!
  Αν θέλεις να ξεγελάσεις τον εχθρό, γίνε γρίφος για τους φίλους σου!
  Αν το σχέδιο του εχθρού διοικητή είναι σαν ένα ανοιχτό βιβλίο, τότε οι σελίδες του αναπόφευκτα θα λερώσουν τους συντρόφους σας με αίμα!
  Τους νικητές, κρίνουν μόνοι τους, συνδυάζοντας και τον εισαγγελέα και τον δικηγόρο, μόνο που η ετυμηγορία εξακολουθεί να βγαίνει όχι από αυτούς, αλλά από την ιστορία!
  Όσο πιο απλό είναι το κόλπο, τόσο πιο δύσκολο είναι για τον εχθρό να ξεφύγει από τις συνέπειες της χρήσης του!
  Η στιγμή της κρούσης, όπως μια νότα σε μια μελωδία, θα ηχήσει λίγο νωρίτερα ή αργότερα, και θα είναι ψευδής! Μόνο που ούτε το σφύριγμα ενός απογοητευμένου κοινού δεν ακούγεται από τον τάφο!
  Όταν ξέρεις ποιος είναι ο εχθρός σου, τότε δεν χρειάζεται να ξέρεις φίλους σε μπελάδες!
  Μη χάσεις την πρωτοβουλία, θα χάσεις το γλυκό μέλι της νίκης και θα αποκτήσεις την πίκρα της απώλειας! Όταν ο πυγμάχος τρεκλίζει, πρέπει να χτυπηθεί ακόμα πιο δυνατά, αλλιώς τα άκρα του θα υποχωρήσουν!
  Ο εχθρός πλέει, ο άνεμος του αφανισμού είναι στο πανί του!
  Ποιος, κολυμπώντας στη μάχη, θα πνιγεί σε μια λακκούβα και θα καεί στο κλήμα!
  Η βρώμικη μαγεία, σαν αφρός σαπουνιού, τσιμπάει τα μάτια, αλλά όχι τον εχθρό!
  Τα ζιζάνια μεγαλώνουν καλά όταν αναπτύσσονται άσχημα με τη μείωση των ανόητων προκαταλήψεων των κηπουρών!
  Η πιο ευχάριστη μαθησιακή διαδικασία είναι το σεξ! Και το πιο σημαντικό, κανείς δεν θα αρνηθεί μια δεύτερη επανάληψη!
  Το σεξ είναι το μόνο θέμα όπου όλοι προσπαθούν να βάλουν περισσότερα πονταρίσματα!
  Το κοινό πράγμα μεταξύ σεξ και μελέτης είναι ότι ένα τρία είναι καλύτερο από ένα δύο!
  Και μόνο ένας σταθερός αριθμός μονάδων είναι η πιο ικανοποιητική αξιολόγηση!
  Όποιος σταθεί όταν πρέπει να προχωρήσει, δεν θα σταθεί και θα κοιμηθεί στο φέρετρο του τάφου!
  Mat spews, αυτός που βρίσκεται πάντα σε αδιέξοδο στη ζωή!
  Πάει πρώτος με ατού, είναι μόνο περίγελος!
  Όποιος θέλει να είναι στην ώρα του για τη διανομή των βραβείων, πρέπει ο ίδιος να στείλει απλόχερα δώρα σε μορφή σφαλμάτων!
  Το κενό δεν θα σκάσει, ο ήλιος δεν θα κλανίσει!
  Η σφαίρα δεν είναι ανόητος, αλλά ο ανόητος που, όταν πυροβολεί, χτυπάει!
  Όποιος αρνείται να βοηθήσει τους ανθρώπους, σπαταλά τον χρόνο που έχει διαθέσει ο Κύριος για την εξιλέωση των αμαρτιών και τη μετάνοια!
  Ο θάνατος δεν ξεχνά ποτέ, ακόμα κι αν περιστασιακά ξεχνιέται!
  Ένας δυνατός πολεμιστής, ακόμα και μόνος, είναι πιο χρήσιμος από μια αγέλη αδύναμων, όπως ένα κοφτερό δρεπάνι κόβει ένα ολόκληρο χωράφι με στάχυα!
  Αλλά μερικές φορές, ακόμη και ανάμεσα στα στάχυα μιας αδύναμης αναλογίας, ένα δρεπάνι μπορεί να σκοντάψει σε ένα λιθόστρωτο μιας δυσάρεστης εξαίρεσης!
  Αν ειρήνη, τότε γενναιόδωρη γιορτή, αν πόλεμος, τότε αφήστε το νικηφόρο φλιτζάνι του κρασιού!
  Ποιος είναι αδέξιος στις στρατιωτικές υποθέσεις, αδέξιο πτώμα στο κρεβάτι!
  - Ένας καλός πολεμιστής είναι ακριβώς τόσο κατάσκοπος όσο βοηθάει στο κέντημα και τη νίκη! Ένας καλός κατάσκοπος είναι τόσο πολύ πολεμιστής, οπότε δεν σε εμποδίζει να σκοτώσεις και να αποφύγεις να χάσεις!
  Είναι εύκολο να πέσεις στον πυρετό της μάχης όταν χάνεις την ψυχραιμία σου στις ασκήσεις!
  Είναι δυνατόν να κερδίσεις με ωμή βία, αλλά χωρίς λεπτή διπλωματία δεν θα κρατήσεις τους καρπούς της νίκης!
  Υπάρχουν δύο προβλήματα στον πόλεμο, να βρεις τον κρυφό εχθρό και να αποφύγεις τον πειρασμό να θάψεις μόνος σου το κεφάλι σου στην άμμο!
  Μην κάθεσαι ζητιάνος στη βασιλική άμαξα, μη σου δώσω χίλια με ράφι να απαντήσεις!
  Χρειάζεται σκληρότητα για να έχεις αποτέλεσμα - μην γλυτώσεις τον εχθρό, όσο αδύναμος κι αν είναι!
  Είναι καλύτερα να επιβιώσεις χωρίς να ξέρεις πολλά παρά να πεθάνεις, έχοντας μάθει κάτι που δεν θα σου γίνει ούτως ή άλλως απαραίτητο!
  Σε ένα άτομο αρέσει να βάζει τα πάντα σε ένα σωρό, εκτός από εκείνα τα προβλήματα που είναι έτοιμο να ξεχάσει! Ωστόσο, τις περισσότερες φορές τα προβλήματα συσσωρεύονται σε ένα σωρό ακριβώς στους ξεχασιάρηδες!
  Όταν λένε ότι τους αρέσει, δεν χρειάζεται να βιαστείτε, αποφασίστε αμέσως, διαφορετικά μπορεί να πνιγεί ο λαιμός σας!
  Πρέπει επίσης να μπορείς να χάσεις, αλλά είναι ιδιαίτερα απαραίτητο να μην μπορείς να χάσεις!
  Η επίθεση είναι σαν ένας καλός άνεμος στο πανί, μόνο που εντείνεται, σπάει τα κατάρτια των άλλων!
  Δεν μπορείς να αγοράσεις τη ζωή με τη συνθηκολόγηση και έτσι κι αλλιώς μια επαίσχυντη ύπαρξη θα σου δοθεί δωρεάν!
  Αυτός που είναι σκληρός με τους ανθρώπους θα γίνει ο ίδιος ζελέ που θα καταβροχθιστεί από τους διαβόλους στην κόλαση!
  Ακριβής πιλότος ελεύθερου σκοπευτή, τις περισσότερες φορές αστοχεί όταν προσγειώνεται στο ευρύτερο αεροδρόμιο του κάτω κόσμου!
  Η επίθεση είναι πάντα πιο αποτελεσματική από την άμυνα, γιατί το ρύγχος από τη γροθιά είναι κακό μπλοκ!
  Γρήγορα πάει στην τύχη, που δεν διστάζει να αντεπιτεθεί!
  Η ψυχαγωγία είναι ό,τι πιο παράλογο και σπάταλο, αλλά αν δεν υπάρχει χρόνος για αυτές, η πληρωμή για χρήσιμες πράξεις ξεπερνά ήδη τα λογικά όρια!
  Το πιο ανούσιο πράγμα στη ζωή είναι η διασκέδαση, αλλά χωρίς διασκέδαση, η ζωή δεν έχει νόημα!
  Ο βοσκός πρέπει να καταλαβαίνει τα πρόβατα, αλλά να μην σκέφτεται σαν πρόβατα!
  Ο ηγεμόνας πρέπει να είναι δικός του για το καλό των υπηκόων του, αλλά ξένος στις αδυναμίες και τις δεισιδαιμονίες του πλήθους!
  Όλοι πέφτουν - μόνο η πνευματικά ανυψωμένη άνοδος!
  Όποιος δεν μετράει τα κοχύλια, πετάει στη μάχη!
  Κάθε βολή μετριέται, η τύχη ξέρει με μεγάλη εκτίμηση!
  Η παιδική ηλικία είναι σαν ένα άνοιγμα σε μια παρτίδα σκακιού που διαμορφώνει το παιχνίδι ως σύνολο, αλλά σε αντίθεση με το σκάκι, όλοι θέλουν να επιστρέψουν και να μην φύγουν ποτέ ξανά από το άνοιγμα!
  Το κρύο δεν είναι τρομερό αν η καρδιά φλέγεται, και παγωμένη ηρεμία βασιλεύει στο κεφάλι!
  Μπορείτε να επιβιώσετε παγώνοντας προβλήματα ή συναισθήματα, αλλά δεν μπορείτε να ζήσετε αν τα συναισθήματα έχουν ψυχρανθεί!
  Ένα τσακάλι μπορεί να νικήσει μια τίγρη αν είναι τσακάλι στη μάχη, τίγρης στην επιλογή του αντιπάλου του!
  Όποιος καπνίζει στους ουρανούς με ένα τσιγάρο δεν θα μπορέσει ποτέ να ζήσει για να δει έναν επίγειο παράδεισο χτισμένο από ανθρώπους!
  Μπορείτε να πολεμήσετε με αριθμούς, μπορείτε ακόμη και να κερδίσετε, αλλά δεν μπορείτε να διαιωνίσετε τη νίκη!
  Μια τρομερή εμφάνιση, συχνά μετατρέπεται σε χλωμό, αν υπάρχει μόνο μια εμφάνιση!
  Στον πόλεμο, όπως σε ένα γλέντι, κανείς δεν γνωρίζει το μέτρο της λαιμαργίας, αλλά από την άλλη, αφού την έχουν πάρει καλά, δεν ζητούν περισσότερα!
  Ένας σοφός διοικητής μπορεί να επιτεθεί με επιτυχία σε δύο μέτωπα, ένας ανόητος πολιτικός δεν μπορεί να κρατήσει την άμυνα σε ένα!
  Πολλοί εχθροί όχι μόνο κάνουν τον πόλεμο πιο ενδιαφέρον, αλλά δεν θα σας αφήσουν να βαρεθείτε αν δεν υπάρχει αρκετή δουλειά μετά τη σύλληψή τους!
  Μπορείς να αναπληρώσεις τον χαμένο χρόνο, αλλά δεν μπορείς να αντισταθμίσεις την πνευματική ασέβεια!
  Η χειρότερη αμαρτία, μια αναμάρτητη ζωή που δεν φέρνει κανένα πρακτικό όφελος στους ανθρώπους!
  Η καλύτερη πράξη είναι να αμαρτάνεις στο όνομα μιας μελλοντικής ζωής στην οποία η έννοια της αμαρτίας θα εξαφανιστεί!
  Νίκη της επιστήμης; ο θρίαμβος της δύναμης της ύλης πάνω στην αδυναμία του ανθρώπινου πνεύματος!
  Η παγίδα πρέπει να είναι απλή για αυτόν που τη χτίζει και ακατανόητη για όσους την έχει κανονίσει!
  Ο Genius λατρεύει την απλότητα, αλλά όχι να λύνει τους γρίφους του!
  Η δεξιοτεχνία θέλει εμπειρία, το θράσος της έλλειψης χειροπέδων!
  Τις περισσότερες φορές κάνει ταχυδακτυλουργίες με έννοιες, των οποίων το βλέμμα είναι καρφωμένο στο πορτοφόλι σου!
  Αν θέλετε να καταρρίψετε ένα νόμισμα, παραλείψτε όλα τα φτηνά συναισθήματα που δημοσιεύει η φωνή της συνείδησης!
  Ένας παράλογος τρόπος κέρδους, μια εύστοχη εξαπάτηση!
  Είναι πιο εύκολο για έναν άθεο να επιτύχει πραγματική Παντοδυναμία παρά για έναν πιστό να κατανοήσει το σχέδιο του Παντοδύναμου Θεού!
  Στους Ρώσους αρέσουν μερικές φορές τα ειρηνικά αστεία, αλλά πάντα τσακώνονται σοβαρά!
  Όποιος δεν θέλει να διατηρήσει τη σάρκα σε λεπτότητα, θα λάβει μια υπέροχη κηδεία!
  Δεν χρειάζεται να είσαι μοναχός στην ψυχή σου, αν δεν θέλεις να φέρεις όλους τους κατά σάρκα φίλους σου στο μοναστήρι!
  Τίποτα δεν δεσμεύει τόσο το μυαλό όσο τα δεσμά της ανθρώπινης βλακείας, σφυρηλατημένα από το σφυρί της δεισιδαιμονίας και σκληρυμένα στις φλόγες της προκατάληψης!
  Ελεήμων προς τον εχθρό, δείχνεις πλήρη σκληρότητα στους φίλους σου, που τόσο υπέφεραν για χάρη της νίκης!
  Η μάχη είναι καλή, η νίκη είναι υπέροχη, αλλά για κάποιο λόγο ο πόλεμος εξακολουθεί να θεωρείται κακό!
  Ποτέ δεν υπάρχει πολλή τύχη, αλλά οι αποτυχίες είναι πάντα υπεραρκετές!
  Το πρόβλημα δεν περνά μόνο του, γιατί αγαπά την ομάδα, αλλά η επιτυχία, δυστυχώς, είναι πάντα εγωιστική!
  Το χειρότερο από όλα, δροσίζει πνευματικές παρορμήσεις - μια χιονοθύελλα επαίνου!
  Τις περισσότερες φορές, μια χιονοθύελλα οδηγείται από κάποιον που δεν θέλει να είναι ένας υπέροχος Άγιος Βασίλης και δεν μπορεί να λιώσει την καρδιά του Snow Maiden!
  Ποιος δίνει ένα δυνατό όπλο σε έναν ανόητο, μετά στερεί την προστασία ακόμη και από έναν πολύ έξυπνο!
  Σχεδόν όλοι αστοχούν χωρίς μπλατ, αλλά μόνο δωροδοκημένες μούφες χτυπούν τον στόχο!
  Η βία κατά της ιστορίας μπορεί να γεννήσει μια αυτοκρατορία, αλλά δεν μπορεί να γεννήσει μια δίκαιη αυτοκρατορική εξουσία!
  Ο Σαμουράι είναι, φυσικά, περήφανος, αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη αμαρτία από την υπερηφάνεια του Σαμουράι!
  Η καλύτερη ανταμοιβή για έναν άνθρωπο, η ευκαιρία να τιμωρήσει τους χειρότερους μη ανθρώπους!
  Σε ανόητες ομιλίες κενές,
  Ο πολιτικός είναι ανόητος και τετριμμένος!
  Τα λόγια του είναι τόσο ψεύτικα
  Πόσο μπανάλ είναι το μυαλό του!
  
  Και δεν είναι δύσκολο να του υποσχεθείς -
  Υπόσχεται υπέροχα!
  Σε θέματα πρακτικά, σοβαρά,
  Αυτός που κουνιέται πολύ είναι μέτριος!
  Έχοντας συνηθίσει την κόλαση κατά τη διάρκεια της ζωής, θα πλησιάσετε τον Θεό, γιατί όταν χάνετε τον φόβο σας για τον άρχοντα, εξισώνετε την αυτοεκτίμησή σας με αυτόν!
  Αν το πυροβολικό είναι ο θεός του πολέμου, τότε ο Σατανάς είναι ένας ύπουλος πόνος στην πλάτη!
  Αν θέλεις να δείξεις τάξη στη μάχη, δούλεψε σκληρά στις ασκήσεις για να μην φαίνεται κανείς λίγος!
  Σφυρηλατήστε το σίδερο, χωρίς να βγείτε από το ταμείο, μετριάστε το μέταλλο μέχρι να κρυώσει το λίπος!
  Ούτε ένας προδότης δεν θα ξεφύγει από τη λεύκη του, ακόμα κι αν είναι βαμπίρ στο επάγγελμα!
  Δεν είναι κάθε προδότης βαμπίρ, αλλά όλοι περιμένουν έναν πάσσαλο ασπέν!
  Όποιος προδίδει, ονειρεύεται την αθανασία των βαμπίρ, αλλά πάντα βρίσκει το τέλος κάτω από τον ήλιο της αλήθειας!
  Όποιος δεν ρισκάρει δεν είναι σε καμία περίπτωση γεγονός ότι θα αποφύγει να πιει αίμα μέχρι να κάνει εμετό, αλλά δεν θα πιει σαμπάνια με εγγύηση!
  Όποιος μετράει πολύ και χτυπάει λίγο στα μούτρα, το εισόδημά του είναι πάντα υποτιμημένο!
  Εάν θέλετε να είστε ισότιμοι με τον Θεό σε δύναμη, ξεπεράστε τον Παντοδύναμο σε θάρρος!
  Το να φαίνεσαι αδύναμος είναι πονηρό, το να είσαι αδύναμος είναι πραγματικό - ηλιθιότητα!
  Η ειρήνη που διαρκεί περισσότερο από ένα χρόνο είναι κακή για το στρατό, η ειρήνη που διαρκεί περισσότερο από μια γενιά είναι κακή για το έθνος. Μια ειρήνη που διαρκεί περισσότερο από έναν αιώνα είναι θανατηφόρα για τον πολιτισμό!
  Τα συγγενικά συναισθήματα είναι σαν μια σκουριασμένη αλυσίδα, δεσμευμένο θάρρος, δηλητηριώδη τιμή, βρώμικο καθήκον!
  Όποιος δεν θέλει να κόψει μόνος του το θήραμά του, τότε δεν θα παραλείψει να τον σφάξει άλλος!
  Τα νιάτα είναι αφελή, τα γηρατειά είναι ύπουλα!
  Ένας δυνατός ανόητος μπορεί να κάνει περισσότερα καλά από έναν αδύναμο έξυπνο!
  Ο πόλεμος είναι το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι στο οποίο δεν πρέπει να παραλείπετε κινήσεις και να αφήνετε τον σύντροφό σας να σκεφτεί!
  Πόσοι δεν αναδιατάξουν τα κρεβάτια, το κελί δεν θα γίνει ευρύτερο!
  Είναι καλύτερα να καθαρίσετε το πολυβόλο με αυτό που συμβαίνει όταν ο εχθρός το βάζει στο παντελόνι του κατά τη διάρκεια της μάχης!
  Και ο μικρότερος αδερφός του φωτονίου είναι η συνείδηση ενός προδότη, είναι ακόμη μικρότερο από αυτό το σωματίδιο!
  Ύβρεις τους άλλους από αυτούς που συνήθως φορούν το παντελόνι τους σε έναν καυγά!
  Καλύτερα να είσαι σκληρός φασίστας παρά ειρηνιστής χωρίς καλάμι!
  Ένας δυνατός διάβολος, πιο αξιόπιστος από έναν αδύναμο άγγελο, θα παρέχει τον παράδεισο στη γη!
  Όποιος γαβγίζει πολύ στη φύση αργά ή γρήγορα θα λαλήσει στη ζώνη!
  Είναι εύκολο να σκοτώσεις, είναι δύσκολο να αναστηθείς και γενικά είναι αδύνατο να ζήσεις χωρίς βία!
  Ο θάνατος, ως πιστός φίλος, σίγουρα θα έρθει, αλλά αν θέλετε να κάνετε μια μεγαλύτερη βόλτα με μια ιδιότροπη ζωή, αποδείξτε την αφοσίωσή σας στο μυαλό και το θάρρος!
  Ο κόσμος δεν στερείται γοητείας, αλλά η βδελυγμία δεν θυσιάζεται στον Θεό!
  Οι νόμοι δεν είναι γραμμένοι για ανόητους, αλλά λαμβάνουν και κυρώσεις για την παραβίασή τους για εκείνους τους έξυπνους ανθρώπους που έγραψαν αυτούς τους νόμους!
  Όσο πιο πολύ σφίγγουμε την κοιλιά μας, τόσο πιο σφιχτή θα είναι η θηλιά στο λαιμό του εχθρού!
  Η έννοια του λαμπερού κεφαλιού σε ελάχιστο βαθμό παραπέμπει σε γκρίζα μαλλιά, ειδικά μεταξύ κυβερνώντων και ιερόδουλων!
  Ο Κύριος ο Θεός φημίζεται γι' αυτό, ότι ποτέ δεν φαίνεται ούτε ακούγεται, αλλά ο δαίμονας πειραστής πάντα τσιρίζει κοντά στο αυτί!
  Όποιος είναι αιχμηρός με μια λέξη δεν θα θαμπώσει την άκρη της ευρηματικότητας στις πράξεις!
  Σε ένα παχύ σώμα - ένα λεπτό πνεύμα, η ανάπτυξη της κοιλιάς - μειώνει τη διάνοια!
  Μερικές φορές μπορείς να κερδίσεις με έναν αριθμό, αλλά μετά τη νίκη μπορείς να τα καταφέρεις μόνο με επιδεξιότητα!
  Η σφαίρα είναι ανόητη, επομένως επιλέγει έναν αποκλειστικά άμεσο δρόμο προς την καρδιά και έναν κυκλικό δρόμο προς το έλεος!
  Μια σφαίρα, σε αντίθεση με έναν φίλο, σε ψάχνει, δεν γνωρίζει άρνηση, αλλά μπορεί να σου ραγίσει την καρδιά μόνο με φυσική εγγύτητα!
  Έλεος ζητείται από αυτόν που είναι ανελέητος με τον εαυτό του και ελεήμων στις όμορφες παρορμήσεις!
  Ο Θεός μπορεί να εξηγήσει τα πάντα εκτός από ένα πράγμα σε έναν άνθρωπο, γιατί είναι πάντα δυσαρεστημένος!
  Τα σιτηρά δεν φυτρώνουν χωρίς άρδευση μετά, οι καλλιέργειες δεν μπορούν να μαζευτούν χωρίς διασπορά λιπασμάτων, δεν μπορεί να χτιστεί σπίτι χωρίς κατεδάφιση στρατώνων, ο σοσιαλισμός δεν μπορεί να χτιστεί χωρίς να καταστραφεί το μπουντρούμι των προκαταλήψεων και των μικροαστικών δεισιδαιμονιών!
  Το να είσαι Θεός είναι καλό όταν είσαι άνθρωπος των επιθυμιών και θηρίο της διεκδίκησης!
  Ένας άντρας λατρεύει να τρώει καλά με φίλους και να καταβροχθίζει τον εχθρό!
  Οι άνθρωποι πιστεύουν σε διαφορετικά πράγματα, αλλά αναγνωρίζουν μόνο κακά πράγματα για τους εχθρούς, εξαιρετικά καλά πράγματα για τον εαυτό τους και, κατά κανόνα, ασήμαντα πράγματα για τους φίλους!
  Ό,τι επιτρέπεται στον Δία δεν επιτρέπεται στον ταύρο, αλλά αν ο χαρακτήρας του χοίρου συνδυάζεται με ανοδικό πείσμα, τότε ο Δίας είναι ανίσχυρος να συνειδητοποιήσει τι του επιτρέπεται!
  Το υπερόπλο δεν είναι το τέλος της ανδρείας, απλώς βάζει τέλος στα ατελείωτα ρεύματα δακρύων των χηρών!
  Η μάχη για την Πατρίδα δεν είναι πάντα ιερή, αλλά πάντα σωστή!
  Ο θάνατος για την Πατρίδα δεν είναι πάντα σωστός, αλλά πάντα άγιος!
  Η δύναμη είναι σαν μαγνήτης, όσο πιο ισχυρή, τόσο περισσότεροι άνθρωποι έλκονται, αλλά σε αντίθεση με έναν φυσικό μαγνήτη, η απόσταση προσθέτει μόνο πρόσφυση!
  Εξοικονομήστε στην κατανάλωση εάν θέλετε να ξοδέψετε γενναιόδωρα τις κερδοφόρες ήττες σας!
  Ένας άνθρωπος μπορεί να δημιουργήσει τα πάντα, δεν μπορεί απλά να εφεύρει τα πάντα!
  Δεν υπάρχει πιο άθλιο έθνος από ένα που οι επιτυχίες του βρίσκονται στο μακρινό παρελθόν!
  Δεν υπάρχει αυτοκρατορία πιο εξυψωμένη από αυτή που ζει στο παρόν, και γίνεται πιο δυνατή κάθε χρόνο!
  Όταν ο εχθρός σου κρύβεται, είναι καλό, είναι κακό όταν δεν μπορείς να τον βρεις ταυτόχρονα!
  Ένας αληθινά έντιμος άνθρωπος δεν μπορεί να φοβηθεί περισσότερο από την πιο σκληρή κόλαση από την πιο ήπια μομφή της συνείδησης!
  Το να πάρεις μια εύκολη νίκη δεν είναι κρίμα, αλλά κρίμα αν χαθεί ένα εύκολο έπαθλο λόγω της βαρύτητας της ανάβασης!
  Θαύματα στο κόσκινο, συνήθως όταν το μυαλό είναι γεμάτο κενά γνώσης!
  Θαύματα συμβαίνουν, δεν υπάρχει φανταστική εξήγηση για το συνηθισμένο και το κοινότοπο!
  Όταν είσαι σε σκατά, θέλεις την άσχημη μυρωδιά να αντικατασταθεί από το άρωμα των λουλουδιών της επιτυχίας που έχουν φουσκώσει από το άθλιο λίπασμα!
  Μόνο που είναι απαραίτητο να βγεις από το χάλι, αλλιώς κάποιος άλλος θα γονιμοποιήσει το βλαστάρι της ευεξίας με το πτώμα σου!
  Η προσοχή παρατείνει μια ελεύθερη ζωή, ο φόβος τη μειώνει, σε μπουντρούμι φυλακής!
  Το εκπληκτικό είναι κοντά, αν δεν το χάσετε με τα μάτια σας - δεν υπάρχει τίποτα να εκπλαγείτε, άκαρδη καρδιά!
  Το ολλανδικό τυρί είναι καλό, αλλά σώσε μας από την ολλανδική υγρασία!
  Πηγαίνοντας για μούρα, μπορείς πάντα να βρεις ένα μανιτάρι, μόνο και μόνο για να μην γίνει ναρκωτικό, ετοιμάσου για το δάσος νηφάλιος με σοφές σκέψεις, χωρίς δυσνόητες φιλοδοξίες!
  Τα λάθη δεν μπορούν να αποφευχθούν, αλλά είναι πάντα δυνατό να έχετε τις συνέπειες πιο επικερδείς από τις σωστές κινήσεις!
  Από απόσταση, μπορείς να σουτάρεις, αλλά δεν μπορείς να χτυπήσεις με την ανδρεία σου!
  Ο κόσμος θέλει αύξηση σε όλα, εκτός από πρόσθετες υποχρεώσεις για να βοηθήσει τον διπλανό του, ένα ζωτικό χρέος στη μακρινή προοπτική του απογόνου!
  Η νίκη με την πονηριά είναι καλύτερη από την ήττα από τη βλακεία, ακόμα κι αν η πονηριά είναι πονηρή και η βλακεία ευγενής!
  Η νεότητα είναι τολμηρή, τα γηρατειά είναι συνετή, αλλά η νεαρή σοφία είναι συνετή θράσος, και το παλιό μυαλό υπολογίζει με προσοχή!
  Ο γενναίος είναι αυτός που σώζει φίλους χωρίς να τους δίνει λογαριασμό ανταμοιβής!
  Τα άλογα δεν αλλάζουν στο πέρασμα, αλλά το πέρασμα δεν κρατάει εκατό χρόνια!
  Δεν χρειάζεται να είναι όλοι ένδοξοι πολεμιστές, αλλά όλοι μπορούν να γίνουν ξεδιάντροποι στρατιώτες!
  Ο Θεός και ο Διάβολος διαφέρουν κυρίως στους στόχους τους, ο Παντοδύναμος δεν ενδιαφέρεται για την ευημερία των ανθρώπων στη Γη, ο Σατανάς δεν ενδιαφέρεται για τις μεταθανάτιες προοπτικές του ανθρώπου!
  Ας πιούμε λοιπόν το γεγονός ότι τα hangover συμβαίνουν λιγότερο συχνά από τα σφυρίγματα του καρκίνου στο βουνό, τα οποία γλεντάνε πιο συχνά παρά βρέχει στη Βρετανία!
  Όταν οι ουρανοί κλαίνε από αδιαφορία, αυτοί στη γη σκουπίζουν τα δάκρυα της οργής!
  Η γη είναι τσιγκούνη με εμάς τους αμαρτωλούς, και οι ουρανοί είναι τόσο αδιάφοροι - αλλά αν όλοι είναι μια οικογένεια, ας μην είναι άψυχες οι καρδιές!
  Η πραγματικότητά μας είναι απλώς ένας κόκκος άμμου στο άπειρο παρελθόν και μέλλον, αλλά είναι αυτό το μικροσκοπικό σωματίδιο, το πιο σημαντικό μέρος του απεριόριστου συνόλου, της ανθρώπινης ύπαρξης!
  Για κάποιο λόγο, κανείς δεν βιάζεται να ανταλλάξει την πιο εφιαλτική πραγματικότητα με την πιο απροβλημάτιστη ανυπαρξία!
  Οι δυνατότητες ενός ανθρώπου, στην πραγματικότητα, περιορίζονται από τη φαντασία του, αλλά η φαντασία είναι απεριόριστη από τις δυνατότητες ενός ανθρώπου!
  Αν δεν υπήρχε η φαντασία, δεν θα υπήρχε όνειρο, τότε η επιστήμη δεν θα είχε εμφανιστεί ποτέ!
  Η μαγεία είναι λάδι, για λίπανση του μηχανισμού του πολέμου, μόνο με ληγμένη διάρκεια ζωής!
  Όποιος υπολογίζει σε ένα θαύμα θα το διαβάσει επιπόλαια!
  Ως εκ θαύματος, μπορείς να κερδίσεις, αλλά η ήττα επιτυγχάνεται πάντα με τον πιο μπανάλ τρόπο!
  Η ομορφιά δεν μπορεί να σκοτωθεί, αλλά το θανατηφόρο αποτέλεσμα της μπορεί να γίνει για να δώσει νέα ζωή!
  Λοιπόν, ελπίδα στον Θεό, αλλά το λάδι των λόγων των ιερέων δεν θα αντικαταστήσει τη λίπανση του πολυβόλου, αλλά το κήρυγμα είναι πυρομαχικά!
  Ο κόσμος μισεί τις πολιτικές ιερόδουλες, αλλά τις ακολουθεί πιο συχνά από τις επιτροπικές!
  Ο κόσμος δεν θέλει να πληρώνει για σεξ με ιέρειες της αγάπης, αλλά οι πολιτικές ιερόδουλες που εικάζουν το μίσος παραδίδουν πρόθυμα τόσο τη ζωή τους όσο και το μέλλον των παιδιών τους!
  Αυτό που είναι κοινό μεταξύ ενός πολεμιστή και μιας πόρνης είναι ότι ο πελάτης δεν χρειάζεται να είναι αρεστός, και η διαφορά είναι ότι ένας πολεμιστής θα υπηρετεί πάντα τον προστάτη της με γνήσια χαρά!
  Η νίκη είναι σαν το ξίφος, μόνο για να μείνεις αμβλύ όχι από ενέσεις, αλλά από στιλπνότητα κατάδειξης!
  Το ποδόσφαιρο δεν είναι χώρος για προσεκτικούς, σκοράρουμε την μπάλα με το κεφάλι! Μπορείς να γκρεμίσεις την πύλη με τη μία, αν ο σέντερ φορ, είσαι ψύχραιμος!
  Λίγος ανθρωπισμός προς τους εχθρούς μετατρέπεται σε μεγάλη απανθρωπιά προς τους συντρόφους!
  Τα τσιγάρα είναι δηλητήριο - λένε οι σωστοί! Δεν υπάρχει χειρότερο από τη νικοτίνη - ένα πακέτο τσιγάρα στη σόμπα!
  Καλύτερα να είσαι ένα ψύχραιμο παιδί, αυτός ο παλιός μαλάκας, ακόμα κι αν στη δεύτερη περίπτωση σου πληρώνουν σύνταξη και στην πρώην φυλακή σε κλαίει!
  Η φυλακή είναι ένα σχολείο ζωής, όπου τους στέλνουν με το ζόρι, αλλά δεν τιμωρούνται για απουσίες!
  Όποιος αγαπά να λιμνάζει, δεν θα δημιουργήσει ποτέ μια σταθερή εξουσία!
  Μπορείς να προδώσεις οποιονδήποτε, αλλά να αλλάξεις μόνο τον εαυτό σου!
  Η συνείδηση δεν μπορεί να εξαπατηθεί, αλλά μπορεί να ξεγελαστεί!
  Αλλά παλεύουν με δεξιοτεχνία όταν δεν μπορούν να τους συντρίψουν οι αριθμοί!
  Ένας γενναίος θάνατος θα φέρει δόξα, αλλά μια δειλή επιβίωση θα εξασφαλίσει τη νίκη!
  Η τύχη ευνοεί τους γενναιόδωρους με το ρίσκο και τους τσιγκούνηδες με τα παράπονα!
  Ο άνθρωπος δεν μπορεί να είναι γεννημένος έμπορος, αφού λαμβάνει τροφή στη μήτρα χωρίς διαπραγματεύσεις, αλλά συχνά είναι μαχητής από τη γέννησή του, αφού η έξοδος από τη μήτρα απαιτεί πάντα κόπο και βία!
  Δωρεάν τυρί σε ποντικοπαγίδα, δωρεάν ψωμί πίσω από τα κάγκελα, αλλά παίρνεις δωρεάν σφαλιάρες ενώ κάθεσαι στο θρόνο!
  Όταν δύο επιδέξιοι άντρες τσακώνονται, είναι καταιγίδα, αλλά όταν τσακώνονται επιδέξιες γυναίκες, είναι ανεμοστρόβιλος!
  Και αν οι γυναίκες δεν μοιράζονταν τον άντρα, τότε ακόμη και η βόμβα υδρογόνου ωχριά μπροστά στα αφυπνισμένα στοιχεία!
  Αυτός που δέρνει μια γυναίκα είναι άντρας, αλλά όχι άντρας!
  Στον πόλεμο, η εξαπάτηση είναι σαν το κλειδί μιας κλειδαριάς, όσο πιο νέα, τόσο καλύτερα ανοίγει!
  Αλλά η πίστη είναι σαν το κρασί, όσο πιο παλιά, τόσο μεγαλύτερη είναι η δύναμη και η αυτοπεποίθηση!
  Το πρώτο σημάδι απαξίωσης στις γυναίκες είναι όταν σταματάς να νιώθεις την καινοτομία των υλικών αντικειμένων!
  Ο καθένας μας είναι ένας δολοφόνος στην ψυχή, δεν είναι κάθε σάρκα εξολοθρευτής!
  Είναι καλό να μπορείς να επιβάλεις έναν αγώνα, ακόμα καλύτερα να μην μπορείς να σε νικήσεις και το καλύτερο είναι να κερδίζεις χωρίς αγώνα!
  Το λευκό παλτό δεν ταιριάζει στο ορυχείο, το έλεος στον πόλεμο και ο χριστιανός ιεροκήρυκας ως πολιτικός αξιωματικός!
  Η ζωή μας είναι ένα θέατρο, μόνο για παραπονεμένους ηθοποιούς. Η κωμωδία πάντα μετατρέπεται σε τραγωδία!
  Μπορείς να νικήσεις την αδυναμία και τη δύναμη, αλλά η βλακεία μπορεί μόνο να εξαπατηθεί!
  Τίποτα δεν μπορεί να σκοτώσει την ομορφιά, εκτός από τη ζωώδη παραμόρφωση που κάθεται σε έναν άνθρωπο!
  Υπομονή και δουλειά, θα αλέσουν τα πάντα εκτός από - την επιθυμία να παραπονεθούν για τη μοίρα και να τραβήξουν το λάστιχο!
  Όχι ο ήρωας που είναι το βουνό, αλλά ο ήρωας που ο εχθρός είναι θαμμένος!
  Ο ηρωισμός δεν έχει ηλικία, ύψος, μέγεθος, αλλά μετριέται με θάρρος - ακριβώς ζυγισμένο στη ζυγαριά!
  Τους βοσκούς ακολουθούν τα κριάρια και τα γαϊδούρια ακολουθούν τον παντογνώστη προφήτη!
  Οι ακριβείς σκοπευτές πέφτουν συχνά στην κόλαση, αλλά ποτέ δεν πετούν στην κόλαση!
  Ο πόλεμος δεν είναι χώρος περισυλλογής, αλλά εγγύηση τρέλας!
  Η ιστορία διδάσκει ότι οι συμβιβασμοί με το κακό συχνά οδηγούν σε ασυμβίβαστες αυθαιρεσίες!
  Οι φλόγες του πολέμου είναι επίσης κόκκινες και κάνουν τις διαθέσεις των ανθρώπων πιο κόκκινες!
  Ποιος είναι κόκκινος στο πνεύμα, δεν θα κοκκινίσει σαν κορίτσι!
  Στη γυναίκα συγχωρούνται τα πάντα -εκτός από τη λέξη- αντίο!
  Το Doom δεν είναι ένα μέρος για προβληματισμό, αλλά ένα μέρος τσακωμών και τρέλας!
  Όποιος έχει την αλήθεια στην καρδιά του είναι ελεύθερος σε κάθε μπουντρούμι, και όποιος τρέφεται με ένα ψέμα φυλακίζεται σε ένα πολυτελές παλάτι!
  Ακόμα και οι πιο εύστοχοι χάνουν έναν δύσκολο στόχο, αλλά αστοχούν, μόνο μούφες που τρέμουν τα χέρια τους από την ευκολία να πάρουν τον εαυτό τους!
  Δεν μπορείτε να πετύχετε τον στόχο, αλλά μόνο να αντεπιτεθείτε!
  Μαστιγώνουμε συχνά, μπορούμε να μαστιγώσουμε μόνο τους εαυτούς μας, όταν υπάρχει ανοησία στο κεφάλι μας, και δεν κόβετε τον κίνδυνο!
  Το αίμα στον πόλεμο είναι σαν τη βροχή στην ξηρασία, είναι αηδιαστικό να βρέχεσαι, αλλά η σοδειά θα είναι γλυκιά!
  Χωρίς υγρή εργασία, το σώμα θα στεγνώσει από την πλήξη!
  Φυσικά, είναι καλό να είσαι πιστός στην εντολή που έρχεται από τον αρχηγό, αλλά είναι ακόμα καλύτερο να είσαι πιστός στις επιταγές της καρδιάς!
  Όποιος έχει μεγαλώσει την κοιλιά του, δεν θα παχύνει ποτέ κομμάτια!
  Μπορείτε να λάβετε πιστώσεις για ένα αποθεματικό και να αποκτήσετε χρήματα, αλλά το υπερβολικό βάρος μετατρέπεται πάντα σε ένα επαχθές έρμα!
  Δεν θα κερδίσετε χρήματα από τον πατριωτισμό, αν και θα βιώσετε την αίσθηση ότι δεν χρωστάτε σε κανέναν!
  Αν θέλεις να κυβερνάς δίκαια, να είσαι δυνατός, αλλά αν θέλεις να είσαι αποτελεσματικός, να είσαι και σκληρός!
  Ακόμη και η παράλογη σκληρότητα μπορεί να αναγκάσει τους αδύναμους να υπακούσουν, αλλά δεν μπορεί να παρακινήσει τους ισχυρούς να υπακούσουν αν ο σκοπός της εντολής δεν κάνει αυτούς που υπακούουν πιο δυνατούς!
  Ο πιο σκληρός τύραννος είναι ο ηγεμόνας που στρώνει απαλά ένα χαλί αδράνειας στο δρόμο για το ικρίωμα!
  Μόνο ένα πράγμα βελτιώνεται ταχύτερα από τη στρατιωτική τεχνολογία - η διαφημιστική τεχνολογία, η οποία πείθει ότι τα όπλα τους είναι τα πιο αποτελεσματικά. Αν και μερικές φορές η επίδρασή του είναι μόνο να χτυπήσει το μυαλό και να αδειάσει τα πορτοφόλια του πελάτη!
  Killer, αυτός είναι επίσης ένας σταθερός γιατρός, μείον, προτιμά αποκλειστικά τη χειρουργική επέμβαση, συν - σχεδόν πάντα επιτυχημένη, ακόμη και στις πιο προχωρημένες περιπτώσεις!
  Ένας δολοφόνος, σε αντίθεση με τον χειρουργό, αποστειρώνει τα χειρουργικά εργαλεία στο βραστό νερό των παθών και της παγωμένης αδιαφορίας!
  Ένας στρατιώτης είναι επίσης δολοφόνος, μόνο η αμοιβή για μια επιτυχώς ολοκληρωμένη εργασία παραμένει σχεδόν πάντα στον πελάτη!
  Μια επανάσταση σχεδιάστηκε για να βελτιώσει τη ζωή, αλλά πραγματοποιείται μόνο με τη βελτίωση των μεθόδων εξόντωσης!
  Όλες οι επαναστάσεις μειώνουν την ανθρώπινη φυλή εκτός από τη σεξουαλική, όλες οι επαναστάσεις προσθέτουν προβλήματα, εκτός από αυτές που η σοφή κυβέρνηση θέλει να προλάβει μεταρρυθμίζοντας!
  Η σοφή εξουσία δεν εμποδίζει τις επαναστάσεις, αλλά τις αιματηρές συνέπειές τους - η ανόητη εξουσία αντικαθιστά τις επαναστατικές αλλαγές με την αιματηρή αντίδραση!
  Το πιο βαρύ φορτίο είναι ένα άδειο πορτοφόλι, και αν ακόμη και μια μπάλα κυλήσει σε αυτό στο κεφάλι, τότε ένα τέτοιο φορτίο δεν θα κατακτηθεί από το τιτάνιο!
  Ένας γάιδαρος με μια σακούλα χρυσό μάλλον θα ανοίξει τις πύλες του φρουρίου παρά εκατό ελέφαντες με ατσάλινα κριάρια!
  Όταν είσαι ο Θεός μόνο λίγο, τότε σταυρώνεσαι πλήρως!
  Όταν όμως σταυρωθείς πλήρως, γίνεσαι πιο ελεήμων από τον Θεό και όχι λίγο!
  Ένας άνθρωπος μπορεί να πετύχει τα πάντα, αλλά ποτέ δεν θα ξεπεράσει τον Χριστό σε θυσίες!
  Ο άνθρωπος διαφέρει από ένα ζώο, όχι στο ότι στέκεται στα δύο πόδια, αλλά στο ότι βασίζεται σε δύο δεκανίκια: την τεχνολογία και τη φαντασία! Ωστόσο, πρόκειται για τέτοια δεκανίκια που αξίζουν όλα τα φτερά και τα μέλη του ζωικού κόσμου!
  Ανεξάρτητα από το πώς ξυρίζετε ένα Malpa, δεν θα αυξήσει την ευφυΐα, αλλά κουρεύοντας άτομα με τη νοημοσύνη μιας μαϊμούς, θα αναπληρώσετε λίγο πολύ το πορτοφόλι σας!
  Το κουδούνισμα των νομισμάτων είναι πιο αρμονικό από το κενό κουδούνισμα της σοφιστείας, ωστόσο, το δεύτερο συνήθως εκτρέφεται για να ακούσει το πρώτο!
  Μια ξανθιά είναι πάντα ένα λαμπερό κεφάλι, μόνο, κατά κανόνα, μόνο με την κυριολεκτική έννοια της λέξης!
  Αν τα σκούρα μαλλιά δεν είναι σημάδι ευφυΐας, τότε τα ξανθά μαλλιά, πολύ περισσότερο, δεν μπορούν να γίνουν κριτήριο βλακείας!
  Το καλό κρασί δεν φυλάσσεται σε ένα άθλιο δοχείο, και ένα μεγάλο μυαλό δεν κρύβεται κάτω από μια άσχημη εμφάνιση!
  Όσοι έχουν κεφάλια βελανιδιάς και εγωιστικό εγωισμό επιτρέπουν στον εαυτό τους να μαυριστεί!
  Όποιος δεν λαμβάνει υπόψη του όλες τις πραγματικότητες, μετράει τρόπαια μόνο στα όνειρα!
  Όποιος κάθεται πολύ, κρεμάει στο βάλτο του βερμπαλισμού!
  Όποιος μιλάει πολύ θα χτυπηθεί από έναν τυφώνα που θα προκληθεί από μια καταιγίδα χαμένων ευκαιριών!
  Ευκαιρίες υπάρχουν πάντα, αλλά είναι αδύνατο να τις πραγματοποιήσεις, με απραγματοποίητες φιλοδοξίες!
  Μια περίοπτη εμφάνιση είναι καλή σε μια παρέλαση, στη μάχη η καλύτερη εμφάνιση είναι η πλήρης αορατότητα!
  Τα λογοτεχνικά πιάνα είναι πιο εύκολο να επισκευαστούν όταν τα βγάλουν από τους θάμνους της άγνοιας, στο στέρεο έδαφος της κοινής λογικής και αξιόπιστα εργαλεία επινοητικότητας, εφευρέσεως και φαντασίας είναι διαθέσιμα!
  Όλα όσα οδηγούν στη νίκη είναι υπέροχα - να κατακτήσεις τον εχθρό, και τα πιάνα δεν μετράνε!
  Η φύση δεν έχει κακό καιρό, έχει μόνο παιδιά που θέλουν να βελτιώσουν το κλίμα και θετά παιδιά για τα οποία δεν υπάρχει τίποτα καλό στον κόσμο!
  Ο θετός γιος της φύσης είναι αυτός που δεν αναγνωρίζει συγγένεια με τον δημιουργό του σύμπαντος, αλλά προτιμά να θεωρεί τον εαυτό του εξωγήινο σκλάβο!
  Ας πιούμε λοιπόν στο γεγονός ότι οι συγγενείς μας μπορούν να κάνουν τα πάντα, και οι εχθροί μας μπορούν να κάνουν μόνο κακό στον εαυτό τους!
  Δεν μπορείτε να εκφοβίσετε τους πάντες ταυτόχρονα, αλλά μπορείτε να φέρετε τους πάντες σε τρελό τρόμο ξεχωριστά!
  Κυρίως, δεν είναι η επιθυμία να δημιουργήσεις νέα προβλήματα που δημιουργεί νέα προβλήματα, κάτι καινούργιο που λύνει τα προβλήματα του παλιού!
  Το μεγάλο βάρος αυτού ή του άλλου τύπου όπλου μιλάει για την ελαφρότητα των κρίσεων αυτών που το παρήγγειλαν!
  Δεν είναι το όπλο που σκοτώνει, αλλά αυτός που πυροβολεί από αυτό, αλλά πυροβολεί, τις περισσότερες φορές το ίδιο το όργανο του θανάτου, αφού η άρνηση να σκοτώσει είναι πάντα η καλύτερη απόφαση για τον σκοπευτή!
  Όταν ένα άτομο είναι λύκος για έναν άνθρωπο - δεν είναι τόσο τρομακτικό από όταν είμαστε τσακάλια μεταξύ μας!
  Όποιος βιάζεται πάντα αργεί, και όποιος δεν βιάζεται, φτάνει καθόλου στο στόχο!
  Αν και η ταχύτητα από μόνη της δεν δίνει νίκη, ελλείψει αυτής, οι εχθροί σου αρπάζουν την επιτυχία!
  Γιατί πολλοί μάγειρες χαλάνε το χυλό, γιατί το κοπάδι μόνο ένα αριστούργημα μπορεί να πατήσει με την πενιχρή δημιουργική του ανεξαρτησία!
  Όταν αιφνιδιάζεις τον εχθρό, έχεις πάντα πλεονέκτημα απέναντί του, εκτός από εκπληκτική βλακεία και εκπληκτική βλακεία!
  Όταν αιφνιδιάζεις τον εχθρό, έχεις πάντα πλεονέκτημα απέναντί του, εκτός από εκπληκτική βλακεία και εκπληκτική βλακεία!
  Η εξαθλίωση του χεριού του δωρητή μπορεί κάλλιστα να γίνει αν ο παραλήπτης εκβιαστής δεν είναι τσιγκούνης με την πονηριά!
  Όσο πιο εύκολη είναι η νίκη, τόσο πιο δύσκολο είναι να καταλάβεις γιατί αποδείχθηκε τόσο εύκολα και γενικά είναι αδύνατο να καταλάβεις ποια ατυχία σε εμπόδισε να κερδίσεις πολύ νωρίτερα!
  Η ουσία της Ηθικής είναι ότι χωρίς αυτήν είναι εύκολο να κερδίσεις, αλλά είναι ακόμα πιο εύκολο να καταστρέψεις τους καρπούς της νίκης!
  Οι μακριές και οι κακές γλώσσες είναι συνήθως από αυτούς που τα χέρια τους είναι κοντά για καλές πράξεις!
  Η ιδιότητα του κοντού μυαλού είναι να γεννά μακροχρόνιες συζητήσεις και ηλίθιες δημαγωγίες!
  Ο Σατανάς πάντα κερδίζει γιατί δεν υπάρχει καλό χωρίς τις κακές συνέπειες της εφαρμογής του!
  Όποιος καθυστερήσει για επίπληξη δεν μπορεί παρά να παραλείψει την παρέλαση της νίκης!
  Ναι, για να μπεις σε μπέρδεμα, ο πιο εύκολος τρόπος είναι να σκορπίσει, όπως το κεχρί, ευκαιρίες στους εχθρούς του!
  Η πτώση του πνεύματος, όπως η πτώση του βαρόμετρου, οδηγεί σε καταιγίδα, αλλά αποκλειστικά στα εδάφη μας!
  Και η πνευματική ανάταση πετάει την εισβολή τυφώνα, μαστίγιο κάθε αντικυκλώνα!
  Όποιος μιλάει χυδαία θα νιώσει πολύ άσχημα, απαντώντας για ποταπά λόγια!
  Η πρώτη τηγανίτα μπορεί να σβήσει από βιασύνη, αλλά η υπόλοιπη δεν μπαίνει στο λαιμό ακριβώς λόγω υπερβολικής βραδύτητας στο τραπέζι!
  Για να μην υπονομεύει το κουνούπι τη μύτη, δεν χρειάζεται να χάσετε την οξύτητα της αντίδρασης και το μυαλό από το αίμα!
  Ένα κοφτερό μυαλό, σε αντίθεση με την αιχμηρή ξιφολόγχη, δεν μαχαιρώνει με αυτήν αυτόν που κάθεται στο θρόνο!
  Όσο περισσότεροι εχθροί είναι ηλίθιοι σαν βελανιδιές, τόσο περισσότερα θα υπάρχουν δρύινα φέρετρα!
  Το να γυρίζεις το μάγουλο είναι ντροπή, αλλά ακόμη μεγαλύτερη καταδίκη αξίζει αυτός που αρνήθηκε να στρίψει τον ώμο του σε έναν σύντροφο σε δύσκολη θέση!
  Δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί έξυπνοι άνθρωποι, αλλά οι αυθόρμητες αρχές καταφέρνουν να τους τακτοποιήσουν με τέτοιο τρόπο ώστε μόνο να παρεμβαίνουν μεταξύ τους!
  Όποιος γαβγίζει πολύ, αλλά τρέχει αργά, πολύ γρήγορα θα φτάσει στη ζωή του σκύλου!
  Η ζωή ενός σκύλου είναι μόνο εγγύηση αλυσίδας και κολάρου, και ρείθρο και κολλήσεις, μόνο όσοι έχουν καταφέρει, κερδίζουν να πουλήσουν εισιτήριο λύκου και να φρεσκάρουν τη μυρωδιά του σκύλου!
  Η δύναμη πρέπει να συνδυάζεται με την ηθική, η ηθική με την καλοσύνη, η καλοσύνη με τη σοφία και η σοφία με την προνοητικότητα!
  Τελειώνει τελευταίος, ποιος είναι ο πρώτος στη διανομή των υποσχέσεων!
  Δεν καίγεται στη φωτιά, όποιος δεν πνίγεται στα σκατά, έχοντας έστω και το βάρος ενός πνευματικού ψήγματος!
  Λύστε γρήγορα το πρόβλημα, μπορείτε μόνο χωρίς βιασύνη!
  Το Genius είναι συμβατό με την κακία, δεσμεύεται μόνο με καλές προθέσεις και καλές συνέπειες!
  Οι φίλοι υποτιμώνται πολύ πιο συχνά από τους εχθρούς, αλλά πρέπει να το μετανοείτε όχι λιγότερο συχνά!
  Όποιος πιστεύει στο πίσω κάθισμα μένει πάντα με τη μύτη!
  Τα δάκρυα χαράς είναι πάντα ανακατεμένα με πίκρα, μόνο που η τελευταία είναι πάντα περισσότερο για όσους γελούσαν με σκληρή δουλειά!
  Τα δάκρυα είναι κροκόδειλο, αλλά το γέλιο με ευτυχία δεν δίνεται στην καρδιά του κροκόδειλου!
  Έχοντας κατεβάσει τα επίγεια πλούτη από το σφυρί, δεν θα συλλέξετε θησαυρούς στον ουρανό, έτσι ο Κύριος-Θεός δεν θα εξυψώσει τους υπηρέτες με χαμηλή πρακτική εφευρετικότητα!
  Ο τόπος συνάντησης δεν μπορεί να αλλάξει με τον θάνατο, αλλά μπορείτε να δείτε ένα πολύ πιο αξιοπρεπές τοπίο της τελευταίας συνάντησης του υποσεληνιακού κόσμου!
  Η αμεσότητα του νου κρίνεται όχι από τα μέσα επίτευξης του στόχου, αλλά από τα μέσα που μένουν μετά την επίτευξη!
  Μπορείτε να γεμίσετε το στομάχι σας με κάτι που είναι πολύ σκληρό, αλλά δεν χορταίνετε!
  Όποιος δεν έχει κυνόδοντες, τις περισσότερες φορές μπαίνει στα δόντια!
  Ένας στρατός χωρίς δόντια μπορεί να αποφύγει έναν έξαλλο τραμπουκισμό, αλλά ένας ανεγκέφαλος πολιτικός θα μπει στα δόντια, ακόμα και με την πιο κοπανισμένη αρμάδα!
  Μπορείς να θεωρηθείς έξυπνος μένοντας σιωπηλός, μόνο με εξαίρεση την περίπτωση που πρέπει να δώσεις απάντηση, άρχισε να μιλάει στη γλώσσα των όπλων!
  Παίζοντας σιωπηλά, μπορείτε να σώσετε τη ζωή σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε κάτι περισσότερο από μια άθλια ύπαρξη μόνο αν μοιραστείτε τη γνώμη σας έξυπνα!
  Η σιωπή θεωρείται χρυσός μόνο από εκείνους που έχουν αρρωστήσει με σκροφώδη κορεσμό της καναρίνι γλώσσας!
  Όλα τα τελειώματα είναι επιθυμητά για εμάς, εκτός από το τέλος ενός καλού, μόνο το πρόβλημα είναι ότι είναι σχεδόν αδύνατο να φτάσουμε σε ένα καλό τέλος και το τέλος ενός καλού είναι σχεδόν αναπόφευκτο!
  Τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί στην αθώα ομορφιά παρά στην άσχημη επιθυμία να καθίσεις στον θρόνο της ξεφτίλας!
  Η ομορφιά μπορεί να κερδίσει χάρη, αλλά δεν μπορείτε να πληρώσετε για αμαρτίες!
  Μόνο όσοι ανυπομονούν να μείνουν με τη μύτη τους δείχνουν την πλάτη τους!
  Μια ζεστή καρδιά μπορεί να λιώσει κάθε παγετώνα αδιαφορίας, αλλά χωρίς ψυχρό μυαλό είναι αδύνατο να μετατραπεί η ροή που έχει προκύψει σε εποικοδομητικό κανάλι!
  Η επανάσταση είναι σαν βραστό νερό, το πιάνεις μετά το κρύο της αντίδρασης και μετά ουρλιάζεις από τα εγκαύματα!
  Οι άνθρωποι κάνουν θαύματα όλη την ώρα, αλλά δεν υπάρχουν θαύματα!
  Θαύματα σε κόσκινο, βγείτε πλάγια αν έχετε μόνο απώτερους σκοπούς!
  Η έκπληξη στον πόλεμο είναι σαν το πανί σε ένα γιοτ, μόνο που δεν είναι τόσο αισθητή!
  Εάν ένας στρατιώτης αιφνιδιαστεί, σημαίνει ότι ο μαχητής είναι κακός στην παρατήρηση!
  Η ακρίβεια της ευγένειας δεν είναι των βασιλιάδων, αλλά εκείνων των στρατιωτών που στηρίζουν τον θρόνο τους με μουσκέτα!
  Είναι δυνατόν όταν βασιλεύει η ειρήνη να στολίζεις την καρδιά σου με ελέους, αλλά όταν μαίνεται το χάος του πολέμου, μόνο τα ακανθώδη τριαντάφυλλα της σκληρότητας θα προστατεύσουν την ψυχή από το να καταβροχθίσει!
  Είναι προτιμότερο να σκάψεις ένα τάφρο παρά να σκάψεις τον τάφο σου, αλλά αν θάψεις ταλέντο και εφευρετικότητα, τότε θα ταφείς στο πιο βαθύ όρυγμα!
  Έχοντας δώσει αλκοόλ, είναι πιο εύκολο να βιαστείς στην επίθεση, αλλά μπορείς να τρέξεις μόνο σε έναν τάφο με γωνία σαράντα!
  Ένας μεθυσμένος είναι χειρότερος από ένα θαμπό κούτσουρο, ο τελευταίος που στηρίζει την πόρτα, για να μπαλώσει τις τρύπες, αλλά ο μεθυσμένος είναι ήδη μια διάτρητη τρύπα ο ίδιος, ένας διαρρήκτης της πόρτας και ακόμη και ξαναφτιάχνει ένα κούτσουρο σε θραύσματα με τη βλακεία του !
  Το καύχημα διαφέρει από την κολακεία στο ότι δεν περιμένει κανείς να λάβει μια κολακευτική ανταμοιβή για τον πρώτο, αλλά καυχησιολογία για τον δεύτερο!
  Η ανθρωπότητα μεγαλώνει με λογική, γονιμοποιώντας με κακίες, όπως ένα τριαντάφυλλο με κοπριά!
  Η τεμπελιά διεγείρει την ανάπτυξη της τεχνολογίας, τις κακές συνήθειες - ιατρική και βιομηχανική, η φθορά και η λαγνεία για την επιστήμη των υπολογιστών, και η επιθετικότητα όλα μαζί την φέρνουν σε ένα επίπεδο που πολλές φορές υπερβαίνει τις φυσικές ανάγκες!
  Η τεμπελιά δίνει μόνο κίνητρο για πρόοδο και για να την οδηγήσεις πραγματικά χρειάζεται δουλειά που θα μπλοκάρει τις φυσικές ανάγκες όχι μόνο ενός τεμπέλη!
  Η τεμπελιά δεν αποτελεί δικαιολογία για την αδράνεια, αλλά δημιουργεί τέτοια προβλήματα που δεν μπορείς ποτέ να ξεκουραστείς για διακοπές!
  Η τεμπελιά δίνει μόνο κίνητρο για πρόοδο και για να την οδηγήσεις πραγματικά χρειάζεται δουλειά που θα μπλοκάρει τις φυσικές ανάγκες όχι μόνο ενός τεμπέλη!
  Η τεμπελιά δεν αποτελεί δικαιολογία για την αδράνεια, αλλά δημιουργεί τέτοια προβλήματα που δεν μπορείς ποτέ να ξεκουραστείς για διακοπές!
  Όποιος κάνει πίσω - σκεπτόμενος να σώσει τη ζωή του, θα λερωθεί με θανάσιμο όνειδος!
  Η φυγή μπορεί να σώσει την ύπαρξη, αλλά δεν μπορείς να σώσεις τη ζωή!
  Επιτιθέμενος ηρωικά μερικές φορές χάνεις την ύπαρξή σου, αλλά κερδίζεις την αθανασία!
  Η αρχοντιά δεν είναι πάντα έμφυτη, αλλά πάντα αποκτάται με την απώλεια!
  Ο προδότης είναι δουλοπάροικος με πριγκιπική ενδυμασία, ο υπηρέτης της Πατρίδας είναι ένας πρίγκιπας στην τάξη του δουλοπάροικου!
  Αυτός που γλεντάει πολλά στον κόσμο πριν από τον πόλεμο θα έχει λίγες ευκαιρίες να γλεντήσει με στρατιωτικές επιτυχίες!
  Η υπομονή θα αλέσει τα πάντα, εκτός από τις φιλόδοξες σκέψεις των άφθαρτων φιλοδοξιών!
  Οι εξυψωμένοι στο πνεύμα δεν θα γονατίσουν ποτέ - το εξυψωμένο πνεύμα δεν θα κατέβει ποτέ στον κάτω κόσμο, και τα ασήμαντα πάθη είναι πάντα ξένα για τον υψηλό νου!
  Μπορείτε να πολεμήσετε με αριθμούς, να κερδίσετε με αριθμούς, αλλά μόνο με την ικανότητα να κρατήσετε τη νίκη και την τέχνη να εκμεταλλευτείτε τους καρπούς της!
  Είναι καλύτερο για ένα δυνατό παιδί να είναι σαν αυτόν και για να φαίνεται σαν δυνατός ενήλικας, είναι πάντα καλύτερο να φαίνεται ότι δεν είναι!
  Αλλά σε κάθε περίπτωση, είναι καλύτερο για τον κυβερνήτη να μην φαίνεται ποτέ αδύναμος - ακόμα κι αν η κύρια δύναμή του είναι στον δόλο!
  Οι παράφρονες ηρωικοί στρατιώτες δεν διαπράττουν βλακεία - ο διοικητής κάνει βλακεία, στέλνοντας στρατιώτες εκεί όπου ο ηρωισμός γίνεται τρελός!
  Μπορείς να κάνεις έναν κύκλο, να προσπεράσεις σε έναν διαγωνισμό, να στρογγυλέψεις κεφάλαιο σε μια επιχειρηματική συναλλαγή, αλλά δεν μπορείς να πετύχεις όταν η κοιλιά σου είναι στρογγυλεμένη και η εξυπνάδα σου έχει γίνει επίπεδη!
  Θα πρέπει να είναι διαθέσιμο σε κάθε πολεμιστή να έχει μεγάλη καρδιά, αλλά λίγο φόβο και μεγάλη αίσθηση ευθύνης!
  Δύο αρκούδες δεν ζουν στην ίδια φωλιά, αλλά δύο ήθη συνυπάρχουν τέλεια σε ένα άτομο με τη σκέψη ενός αρπακτικού!
  Μια τίγρη σε ενέδρα είναι επικίνδυνη μέχρι να γυρίσει τους κυνόδοντές της και ένας άνθρωπος είναι αβοήθητος μέχρι να αστράφτει με μια λαμπερή μυθοπλασία!
  Όλοι κουράζονται, μόνο τεμπέληδες παραδίδονται στην κούραση, μόνο οι νεκροί δεν ρίχνουν δροσοσταλίδες ιδρώτα!
  Μπορείτε να θεωρείτε τον εαυτό σας ως νικηφόρους βάρβαρους, αλλά αυτό είναι καλύτερο από το να είστε οι ηττημένοι που μιλάνε βάρβαροι!
  Το θάρρος είναι σαν το πόδι της καρέκλας. είναι καλό όταν συνδυάζεται με ικανότητα και υπολογισμό, και αν προσθέσετε και τύχη σε αυτό, τότε η νίκη θα σταθεροποιηθεί σε γερά θεμέλια!
  Το θάρρος είναι καλό - ο σοδομισμός είναι κακός!
  Η νίκη θέλει προετοιμασία, αλλά μπορείς να προετοιμαστείς όχι για την ίδια τη Βικτώρια, αλλά για το σχέδιο που δίνει ελπίδα να την εξασφαλίσεις!
  Μπορείτε να φτιάξετε ένα λοξό σπίτι, να υπονομεύσετε την υγεία, αλλά μια κλονισμένη φήμη αποκαθίσταται όχι από επεξεργασίες, αλλά με μια ριζική αναδιάρθρωση του τρόπου ζωής!
  Προσπάθησαν να ξαναχτίσουν την ΕΣΣΔ χωρίς να προκαλέσουν ταλαιπωρία στους κατοίκους, με αποτέλεσμα να αναστατωθούν όλες οι ανέσεις χωρίς λόγο!
  Ο εκ πίστης χριστιανισμός είναι κατά των πολέμων, αλλά κυρίως ουρλιάζει κάτω από τη σημαία της χριστιανικής πίστης!
  Ο κόσμος είναι απρόβλεπτος σε σημείο κοινοτοπίας, αλλά είναι επιπόλαια υπολογισμένος!
  Το ανθρώπινο αίμα δεν είναι νερό - δεν σβήνει από καιρό σε καιρό, η σοδειά καίγεται από το πότισμα, μόνο ξεδιψάει, αλλά παρόλα αυτά, χύνει το ανθρώπινο γένος!
  Το να περιμένεις καλή τύχη είναι δύσκολο, αλλά στην πραγματικότητα μόνο να περιμένεις προβλήματα!
  Αν περιμένεις τον καιρό από τη θάλασσα, θα περιμένεις έναν τυφώνα δεινών, και έναν ανεμοστρόβιλο αποτυχιών!
  Η γλώσσα είναι ένας μικρός μυς, αλλά κάνει σπουδαία πράγματα με έναν μικρό αριθμό λέξεων που λέγονται από σπουδαίους ανθρώπους!
  Μια βίδα μπορεί να γυρίσει σε ένα αεροπλάνο χωρίς καύσιμο και ανάφλεξη, αλλά ένα άτομο χωρίς ασφάλεια μάχης μπορεί μόνο να στρίψει!
  Ένας αετογεννημένος πετάει πάντα, αλλά ένας χωρίς φτερά πετάει μόνο!
  Μπορείτε να αναθρέψετε ένα λιοντάρι στον εαυτό σας με τη δύναμη της θέλησης, αλλά η ψυχή ενός λαγού, αποδεικνύεται, λόγω της αδύναμης ασωτίας, δεν μπορεί να διορθωθεί χωρίς προσωπική επιθυμία!
  Όταν οι δυνάμεις του λαού αποτυγχάνουν να δεθούν σε μια ισχυρή σκούπα, αυτό που προκύπτει είναι ένα ερειπωμένο φέρετρο και ένα τρύπιο σκλάβο χαλάκι!
  Είναι πιο ασφαλές να φιλήσεις έναν καρχαρία στο μέτωπο χίλιες φορές από το να δείξεις μια φορά το πίσω μέρος ενός Ρώσου πολεμιστή!
  Εάν το πίσω μέρος είναι άχρηστο, η στρατιωτική θέρμη δεν θα βοηθήσει! Λοιπόν, αν δεν υπάρχει θέρμη, το πίσω μέρος θα πάει στον εχθρό για φαγητό!
  Η ευγλωττία του διοικητή δεν αξίζει τίποτα χωρίς τα γκρίζα πανωφόρια των στρατιωτών να τον ακούν! Αλλά χωρίς ένα δυνατό καρύκευμα από κόκκινες και ζουμερές λέξεις, δεν μπορεί κανείς να μαγειρέψει τη σούπα μιας νικηφόρας γιορτής!
  Ένας ανόητος έχει σιωπή, πράγματι, σαν φιλοσοφική πέτρα, δίνοντας την αξία του χρυσού σε μια μολυβένια γλώσσα!
  Ο πόλεμος είναι σαν αγώνας άρσης βαρών, αν δεν τελειώσει το βάρος, δεν απονέμεται το έπαθλο, αν ο εχθρός δεν τελειώσει, δεν παίζεται ο νικηφόρος ύμνος!
  Αν ο ηγεμόνας δεν έχει υψηλές σκέψεις, τότε η αυτοκρατορία του θα πετάξει στον αέρα!
  Ο χάρακας πρέπει πάντα να κοιτάζει προς την κορυφή, αλλά η υπερβολική περιπλάνηση με βάση τα σύννεφα αφήνει τη γήινη ευημερία να πάει στον άνεμο!
  Οι οδοκαθαριστές δυστυχώς συμβαδίζουν πάντα στην ώρα τους και τα περιστέρια πετούν εκτός τόπου!
  Μια κοτολέτα φτιάχνεται από κάποιον που δεν μπορεί να ανακατέψει τους εχθρούς του σε κιμά! Και τον κιμά τον ζυμώνει μόνο κάποιος που ο εγκέφαλός του δεν είναι κοτολέτα!
  Ένα μαύρο μάτι δεν θα προσθέσει φως στο δωμάτιο, αλλά μπορεί να δώσει φως στο σκοτάδι της επίμονης βλακείας!
  Όταν λένε, ας καπνίσουμε ένα σύντροφο, από την έκφραση ας κρεμάσουμε τους εαυτούς μας - μόνο μια διαφορά υπάρχει - ο τρόπος της αυτοκτονίας είναι πολύ πιο επίπονος και επικίνδυνος για τους άλλους!
  Μπορείτε να υπηρετήσετε μια θητεία μέχρι την ελευθερία, αλλά δεν μπορείτε να υπηρετήσετε χρόνο για την ελευθερία!
  Το καλό κρασί δεν αποθηκεύεται σε ένα άθλιο δοχείο, και δεν υπάρχουν λογικές σκέψεις σε ένα βρώμικο σώμα!
  Η μίμηση θεωρείται αντανακλαστικό μαϊμού, αλλά στην πραγματικότητα είναι οι άνθρωποι που είναι πιο διατεθειμένοι να χάσουν την ατομικότητά τους και να ακολουθήσουν την αρχή - όπως όλοι οι άλλοι!
  Οι πραγματικές ιδιοφυΐες είναι σαν τους χρυσούς κόκκους στην άμμο, λάμπουν έντονα, αλλά μπαίνουν στο πλύσιμο στην αρχή!
  Τις περισσότερες φορές, οι τύραννοι πλένουν τη λαϊκή άμμο με χρυσούς κόκκους μεγαλοφυΐων για να αφαιρέσουν και να πλύνουν οτιδήποτε είναι πιο πολύτιμο από τη λιθόστρωτη σκόνη!
  Η προσωπική μας άποψη είναι σαν τα κιάλια - κοιτάμε τα ελαττώματά μας με την αντίστροφη στροφή, υπερβάλλουμε τους άλλους όσο το δυνατόν περισσότερο, και αν είναι απαραίτητο να αναλύσουμε το ποτήρι, έχουν πάντα χρόνο να ιδρώσουν από βλακεία, βαρύτητα σε άνοδο !
  Οι άνθρωποι δεν έχουν πλέον την τάση να σπέρνουν όχι το καλό, το αιώνιο, αλλά να σπέρνουν το καλό και για πάντα!
  Το να βρίσκεις διασκεδαστικές περιπέτειες μοιάζει πράγματι με τα κατορθώματα του Ηρακλή, τότε οι περιπέτειες έρχονται στον κώλο σου, ακόμα κι όταν προσπαθείς να ξεφύγεις από αυτές με όλη σου τη δύναμη!
  Η πρώτη τηγανίτα μπορεί να βγει σβέλτη, και η πρώτη μάχη είναι μόνο νίκη, γιατί διαφορετικά, δεν είναι η πρώτη, αλλά η μοναδική!
  Η δειλία είναι ακριβώς το αντίθετο της προσοχής, καθώς η πρώτη οδηγεί σε μια σπασμένη γούρνα και ένα τέτοιο μέρος είναι πολύ υγρό για να νιώθεις ασφάλεια!
  Όποιος τρίχες σαν σκαντζόχοιρος, θα πάει χαμένος σαν σκούπα!
  Είναι πάντα δύσκολο να κερδίσεις, ακόμα και ένας ηλίθιος εχθρός - η ελαφρότητα έρχεται μόνο όταν γιορτάζεις τη νίκη της λογικής!
  Όταν ανοίγεις έναν τραπεζικό λογαριασμό, ποθείς αύξηση, όταν ανοίγεις λογαριασμό με νικημένους εχθρούς, θέλεις μείωση, αλλά το κέρδος σε κάθε περίπτωση εξαρτάται από τη συνετή εφευρετικότητα!
  Σε θέματα κρεβατιού, ένας άντρας πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία, ακόμα κι αν χρειαστεί να βάλεις τον εχθρό στον κάτω κόσμο!
  Ο θάνατος δεν είναι μια γριά με ένα σκουριασμένο δρεπάνι, αλλά μια παθιασμένη κοπέλα με μια χρυσή κοτσιδίτσα, που περιμένει ανυπόμονα έναν τύπο, που δεν θα αργήσει ποτέ με ένα ραντεβού, αλλά θα τελειώσει με τον γάμο της την πιο απελπιστική ανάγκη! Απλώς όλοι την ξέφυγαν!
  Συνήθως η έκφραση να δουλεύεις με το κεφάλι έχει μεταφορική σημασία, αλλά, δυστυχώς, ο όρος κεφάλι-λοστός είναι συνήθως κυριολεκτικός!
  Η δύναμη της ιδεολογίας δεν μπορεί να μετρηθεί με έναν χάρακα, αλλά η δύναμή της ξεπερνά το βάρος ενός βόλου από θωρηκτά και πυροβόλα όπλα! Η δικαιοσύνη είναι σχετική έννοια, αλλά ποιος πρέπει να προτιμά το απόλυτο!
  Ένας πολιτικός που αναζητά παρηγοριά στις ίντριγκες, σε αντίθεση με ένα παιδί, θα βρει την απόλυτη ηρεμία σε μια θηλιά!
  Όποιος δεν ονειρεύεται το πέταγμα ενός γερανού, αντί για το φτερούγισμα του τσιμπούρι, θα πάει σαν το κοτόπουλο στο μαδημένο!
  Το πνεύμα κερδίζει πάντα την μη πνευματική ύλη, που αναγνωρίζει μόνο υλικές αξίες!
  Μπορείτε να χάσετε περισσότερες από μία φορές, αλλά η ιδιότητα του ανίκητου μαχητή χάνεται μόνο μία φορά!
  Οι Ρώσοι δεν μιμούνται κανέναν σαν μαϊμού, αλλά αναπτύσσουν δημιουργικά τους πάντες, κάνοντας τους υπόλοιπους να νιώθουν μαϊμούδες!
  Όλοι προσπαθούμε, ευτυχώς μη συνειδητοποιώντας ότι η απόλυτη ευτυχία θα σκοτώσει κάθε προσπάθεια και θα γίνει κατάρα στον εκφυλισμό του μυαλού που έχει μεγαλώσει στον αγώνα!
  Ο αγώνας είναι σκληρός, αλλά από την απουσία του, αντί να διευκολύνει, όλα τα επιτεύγματα και οι νίκες χάνουν βάρος!
  Είναι καλύτερα να φτάσεις στον στόχο μία φορά παρά να τον δεις χωρίς στόχο χίλιες φορές!
  Μπορείτε να τρυπήσετε με ένα σπαθί, ένα στιλέτο, ακόμα και με μια βελόνα, αλλά μπορείτε να τρυπήσετε τη χοντροκομμένη συνείδηση μόνο με μια αιχμηρή λέξη!
  Η λέξη είναι σαν ρέμα καταρράκτη, για να γίνει χρήσιμη πρέπει να εφαρμόσεις την επιμέλεια των χεριών σου στη δημιουργία τουρμπινών!
  Ευχαριστώ τον Κύριο για την ελεύθερη βούληση των ανθρώπων, που κάνει έναν άνθρωπο άνθρωπο, αλλά για να λάβεις σε αντάλλαγμα, παρακαλώ, η χάρη πρέπει να περιορίσει την κτηνώδη προθυμία!
  Υπάρχουν τρία πλεονεκτήματα στον κάτω κόσμο: δεν υπάρχει φόβος αλλαγής κατοικίας, η πιο επιθυμητή τιμωρία είναι η αποβολή και το πιο σημαντικό, δεν θα υποφέρετε ποτέ από μοναξιά και φόβο θανάτου!
  Οι πιο βαριές συνέπειες πέφτουν από το να πετάς εύκολα κενές λέξεις!
  Οι στρατιώτες είναι σαν τη σίκαλη, και για να μην κουρεύει ο εχθρός με δρεπάνι, σκορπίζονται ανάμεσά τους στρατηγοί από σκληρή πέτρα!
  Δρυς στρατηγοί προδίδουν το φρούριο του στρατού, σάπια κούτσουρα!
  Αν θέλετε μια δεκάρα για μια δεκάρα, δείξτε θάρρος όταν χτυπήσουν μια δεκάρα, και υπομονή - όταν πάρετε μια δεκάρα!
  Μπορείς να είσαι πιο χαζός από ένα κούτσουρο, αλλά δεν μπορείς να είσαι πιο αιχμηρός από μια ξιφολόγχη που τρυπάει την καρδιά σου!
  Η δύναμη του εχθρού, στην αδυναμία μας, η αδυναμία μας στη δύναμη των στερεοτύπων, σαν να νικάει πάντα η δύναμη!
  Οι άνθρωποι δεν αναζητούν το θάνατο, στην υπεροχή αναζήτηση της επιτυχίας, τα σώματα μέσω της ζωής κατεβαίνουν στον τάφο!
  Οι έξυπνοι άνθρωποι υποφέρουν από υπερβολικό μυαλό, αλλά μόνο οι ανόητοι υποφέρουν από περίσσεια δύναμης!
  Ένας πόλεμος κερδίζεται πραγματικά όταν ένας εχθρός στρατιώτης φωνάζει kaput πριν του δείξετε ένα πολυβόλο!
  Όσο επιδέξιος κι αν είσαι τυμβωρύχος, δεν θα μπορέσεις ποτέ να αποφύγεις να πέσεις στην ίδια τρύπα! Εκτός κι αν οι στάχτες σου σκορπίζονται στον άνεμο!
  Οποιοσδήποτε βάρβαρος μπορεί να κάνει μια γυναίκα να τσιρίζει από τον πόνο, και μόνο ένας αληθινός κύριος μπορεί να ρίξει δάκρυα χαράς!
  Η μοίρα είναι συχνά σκληρή, μερικές φορές άδικη, αλλά τα δώρα της, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, έρχονται πάντα μέσα από τα βάσανα!
  Γνωρίστε συνήθως σε όσους φοβούνται τον νονό!
  Αυτός που δεν γνωρίζει τον φόβο, μπορεί μερικές φορές να βρει τον θάνατο, πάντα αόρατο στη ντροπή!
  Μπορείτε να μπείτε στον εχθρό ενώ πολεμάτε, όταν δεν μπήκατε σε χάος στα σκοπευτήρια, χάσατε ένα ποτήρι στο στόμα σας!
  Η τύχη είναι ιδιότροπη, αλλά βασιζόμαστε περισσότερο στη μεταβλητότητά της παρά στη σταθερότητα λόγω της σπανιότητας της τύχης!
  Το λευκό φως εξαφανίζεται, αλλά δεν υπάρχει θλίψη για τους Ναζί!
  Όσο γλυκιά κι αν είναι η εκδίκηση, αλλά η πίκρα της απώλειας δεν μπορεί να γλυκάνει χωρίς αλμυρή αίσθηση του χιούμορ!
  Αν αφιερώσεις τη ζωή σου για να γευτείς τη γλύκα της εκδίκησης, δεν θα σου φαίνεται μέλι!
  Όποιος δεν φαίνεται ένα άλογο δώρο στο στόμα θα χτυπήσει το σαγόνι του στους αγώνες!
  Είναι καλό να είσαι πρωτοπόρος και να πας στο τύμπανο - είναι κακό να χαζεύεις πατερίτσες λόγω των τυμπανομένων εγκεφάλων!
  Δεν υπάρχει μικρός ηρωισμός στον πόλεμο, υπάρχει μόνο μια τεράστια αδικία στη διανομή των βραβείων!
  Ο πόλεμος είναι πιο δίκαιος από την αγάπη, στο τελευταίο παιχνίδι υπάρχει ήδη ένα τρίτο έξτρα, και στην πρώτη πραγματικότητα, χαίρομαι για κάθε επιπλέον συνεργάτη!
  Όταν οι εχθροί είναι αόρατοι, δεν υπάρχει φόβος, αν και η κύρια φρίκη είναι ότι δεν κατάφερες να τους εντοπίσεις έγκαιρα!
  Μπορείς να πολεμήσεις μέχρι τον τελευταίο, μπορείς να αντέξεις μέχρι τον τελευταίο, αλλά ο ηττημένος δεν μπορεί να χάσει τον τελευταίο, γιατί η ανομία του νικητή ξεπερνά το τελευταίο όριο!
  Ο θάνατος δεν ρωτά πότε θα έρθει, αλλά μπορεί να αποβληθεί ειδικά εάν η επινοητικότητα και η σοφία σας είναι ζητούμενα στη ζωή!
  Όχι ο απατεώνας που πιάνει τους ανόητους, αλλά αυτός που δεν τον πιάνει ο απόκρυφος στο γάντζο!
  Η δύναμη της βελανιδιάς είναι καλή στις καρδιές, αλλά το κλάμπινγκ στον εγκέφαλο είναι πολύ χειρότερο!
  Δεν υπάρχουν αντιγυναικείες πράξεις, αλλά υπάρχουν αντρικές κουβέντες!
  Ένα χρυσό αστέρι στο στήθος, που έχει μια καρδιά-ήλιο στο στήθος!
  Αυτός που σκέφτεται καλά μπορεί να τριπλασιάσει το κεφάλαιο, αλλά όχι για τρεις!
  Ένας άνθρωπος με την ψυχή της δεκάρας μπορεί να ανταλλάξει τον εαυτό του με νίκελ, αλλά δεν θα πάρει νίκελ με μια δεκάρα!
  Το λαμβανόμενο χαλάκι, δεν θα το καλύψετε με ψάθα!
  Είναι άσεμνο όταν δεν υπάρχει τίποτα να καλύψει σε ένα αδιέξοδο!
  Ωστόσο, ο πόλεμος δεν είναι ακριβώς σκάκι, στο σκάκι σε ένα αδιέξοδο δεν μπορείς να χάσεις και να καταρρίψεις, στον πόλεμο η ήττα είναι αδιέξοδο!
  Η νοημοσύνη χωρίς προσπάθεια πάντα μειώνεται, αλλά η βλακεία μεγαλώνει χωρίς προσπάθεια!
  Ένας ανόητος κάνει υπηρεσίες σαν αρκούδα, χορεύει σαν κατσίκα, προτρέπει σαν γαϊδούρι, σκέφτεται σαν κοτόπουλο, αλλά μόνο κακία, και έχει έναν τυπικό, άνθρωπο!
  Στο έργο του δήμιου ο ανθρώπινος παράγοντας είναι παρών, όπως σε κανένα άλλο, αλλά απουσιάζει η ανθρωπιά!
  Το πεδίο της μάχης είναι διαφορετικό από το νεκροτομείο, καθώς δεν είναι οι οδοκαθαριστές που δίνουν στους πελάτες έναν αριθμό, αλλά οι αετοί!
  Ο στρατιώτης δεν είναι δολοφόνος, αν και σκοτώνει, ο προδότης δεν είναι άνθρωπος, αν και ανθρωπίνως μοχθηρός και αμαρτωλός!
  Το να προδίδεις σημαίνει ήδη να πεθάνεις, το να κρατάς αφοσίωση στην Πατρίδα σημαίνει να γίνεις αθάνατος!
  Όποιος αναζητά μόνο συμφέρον στην υπηρεσία βρίσκει πάντα μια σπασμένη γούρνα!
  Ένας καλός διοικητής, όπως η αρκούδα, συγκεντρώνει αποθέματα, αλλά σε αντίθεση με την αρκούδα, τα χρησιμοποιεί χωρίς να κλείνει τα μάτια του!
  Η αίσθηση του χιούμορ είναι ένα ανθρώπινο συναίσθημα που, σε αντίθεση με τους ανθρώπους, δεν απατά ποτέ!
  Ο άνθρωπος είναι δυνατός στις εφευρέσεις, αλλά αδύναμος στις σκέψεις!
  Η σκέψη είναι άχρηστη - η μυθοπλασία είναι πρακτική!
  Ο θάνατος εξισώνει και συμφιλιώνει τους πάντες, αλλά η αθανασία είναι πάντα ατομική στο μαχητικό της παράδειγμα!
  Οι υλικές στερήσεις προσθέτουν πνευματική δύναμη και η πνευματική δύναμη δίνει ενεργητική αθανασία αντί για μια σύντομη στιγμή νωχελικού κορεσμού της ύπαρξης!
  Οι βλακείες θέλουν πάντα να καταβροχθίσουν έναν άξιο άνθρωπο, αλλά αντί για γλέντι, παίρνουν μόνο τροφή για σκέψη για ένα κόκαλο στο λαιμό τους!
  Μπορείς να πας στη μάχη αν είσαι ψύχραιμος, αλλά πρώτα αποκαλύπτεις το σχέδιο του εχθρού!
  Εάν δεν θέλετε να πάρετε έναν υπολογισμό από την τύχη - ανοίγετε έναν λογαριασμό για τους κατεστραμμένους εχθρούς!
  Η σφαίρα είναι η καλύτερη απόλαυση. που είναι εύκολο να το αποκτήσεις, δύσκολο να ξεφύγεις, απαλλάσσει από το βάρος, αλλά όλοι θέλουν ένα τέτοιο δώρο μόνο για τον εχθρό!
  Ο θάνατος είναι μια περιπέτεια που σε βρίσκει και σε απομακρύνει!
  Ο θάνατος είναι μια άρια που δεν παίζεται ως encore, αλλά πάντα φέρνει δάκρυα!
  Ο θάνατος είναι το τέλος ενός κυκλικού μονοπατιού, του οποίου η εγγύτητα δεν προσθέτει ευκινησία και η άφιξη του πρώτου στερεί το έπαθλο της ζωής!
  Αν είσαι άναυδος, στις σπίθες από τα μάτια σου, τότε το λαμπερό σου κεφάλι ήταν μόνο μια στιγμή!
  Η τεμπελιά είναι χαρακτηριστικό και των ανθρώπων και των ζώων, μόνο που το πρώτο κάνει τελευταίο!
  Εάν θέλετε να γίνετε ήρωας, τότε χωρίς πολλή ομορφιά, παραμερίζοντας τα όνειρά σας - ξεκινήστε τις ασκήσεις και πυροβολήστε με ένα βέλος!
  Μπορείς να ουρλιάζεις σαν λύκος όταν τσακώνεσαι με πρόβατα και αν ο αγώνας είναι ισότιμος, μένει μόνο η γκρίνια!
  Γκρινιάζουν από τη ζωή του σκύλου, που τις περισσότερες φορές αποδεικνύεται αλόγιστη υποταγή των σκύλων!
  Οι φιλοδοξίες, όπως τα ναρκωτικά σε υπερβολικές δόσεις, καταστρέφουν, και σε ανεπαρκείς, οδηγούν στο γεγονός ότι δεν υπάρχει τίποτα να καταστρέψεις!
  Είναι πάντα πιο δύσκολο να αποφασίσεις όταν δεν υπάρχει επιλογή και τα μάτια σου ανοίγουν όταν οι ευκαιρίες σε παρακινούν να δάκρυς γρήγορα!
  Είναι ακόμα δυνατό να ξεφύγουν από τα προβλήματα, έρχονται στην επιτυχία μόνο με το κεφάλι στους ώμους τους!
  Για να βρείτε το χρυσό κλειδί σας, όπως ο Πινόκιο, δεν χρειάζεται να είστε κούτσουρο στην επινοητικότητα και να πραγματοποιείτε τις ιδέες σας με μια αδέξια εκτέλεση!
  Αν οι εγκέφαλοι είναι φτιαγμένοι από κορμούς, τότε το Χρυσό Κλειδί θα οδηγήσει σε μια ντουλάπα με τα δάκρυα του Πιερό!
  Όποιος πεθαίνει με τη μουσική, που κάτω από τη νεκρώσιμη πορεία ζωντανεύει στην αθανασία!
  Τα χρήματα δεν μυρίζουν, αλλά η αμοιβή για την προδοσία βρωμάει τόσο πολύ που μετατρέπεται σε δυαδικό όπλο πρωτοφανούς καταστροφικής δύναμης!
  Το νόημα του πολέμου είναι να σκοτώνεις, αν και ο λόγος είναι ακριβώς η προσπάθεια να σταματήσεις να σκοτώνεις!
  Η ήττα σε ένα παιχνίδι όπλων συνήθως προέρχεται από το ποντάρισμα στον εύκολο πειρασμό, όχι στον σκληρό υπολογισμό!
  Ή μήπως το νόημα του πολέμου είναι ότι δεν μπορεί χωρίς θύματα, αλλιώς θα ήταν χάσιμο χρόνου, χωρίς αποκτήματα!
  Ακόμη και χωρίς εκδίκηση απαιτούνται θυσίες για να αποκτηθεί κάτι που θα αποθαρρύνει τον εχθρό από το να εκδικηθεί!
  Όλοι ονειρεύονται τον παράδεισο, αλλά κανείς δεν θέλει να πεθάνει - προτιμώντας να μπει στο αλσύλλιο της Εδέμ, παρακάμπτοντας τις πύλες του τάφου. μόνο σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει τρόπος να περάσεις την πύλη!
  Μπορείτε να χτίσετε έναν παράδεισο στη Γη, δεν μπορείτε απλώς να κάνετε μια περιουσία με μια μακροπρόθεσμη κατασκευή που εγγυάται περισσότερα από ένα ζεστό μέρος στον κάτω κόσμο!
  Όταν χτίζουν έναν παράδεισο, σέρνουν σανίδες για τον αχυρώνα τους! Μόνο στον αχυρώνα θα γίνεις τράγος, φλογισμένος στην κόλαση, γάιδαρος που βρυχάται!
  Ο αγώνας για την Πατρίδα είναι σωστός, έστω και με αριστερά κόλπα!
  Η δεξιά μάχη για την Πατρίδα απαιτεί ανταμοιβή, εκτός από την εκτέλεση με το αριστερό χέρι, με αριστερές λεηλασίες!
  Μπορείς να βρεις αντικαταστάτη για οποιαδήποτε απώλεια, αν δεν χαθεί η πεποίθηση ότι χρειάζονται αλλαγές!
  Η παιδική σκέψη είναι ένα ελάττωμα που δεν περνά με την ηλικία, αλλά με την εμπειρία των πράξεων των ενηλίκων!
  Η βλακεία μιας πράξης τις περισσότερες φορές προκύπτει από την υπερβολική σοφία της απραξίας που προηγείται!
  Ο γλυκός λόγος, σε αντίθεση με το μέλι, δεν μπορείς να τον αλείψεις στο ψωμί, αλλά αλείφοντας τον με γλυκό λόγο, μπορείς να τον πάρεις στο ψωμί!
  Αν η συνείδηση είναι σαν το γυαλί, η χολή στην καρδιά δεν είναι γυαλί!
  Χρειαζόμαστε περισσότερες κινήσεις με ελιγμούς για να μην αντέξουμε να πεθάνουμε, αλλά να φτάσουμε στη νίκη!
  Στους άνδρες μόνο ένα πράγμα είναι καλό, που αξίζει, αλλά είναι και κακό όταν λιμνάζει!
  Ο δεσποτισμός είναι σαν ένα τεράστιο λεωφορείο, το ένα μισό κάθεται, το άλλο τρέμει, υπάρχει μόνο ένας ελεγκτής, αλλά όλοι οι υπόλοιποι είναι λαγοί!
  Όχι, είναι περισσότερο σαν ένα πλοίο σε καταιγίδα, μισό άρρωστο και το άλλο τριγυρίζει!
  Κακός είναι ο στρατιώτης που δεν ονειρεύεται να γίνει στρατηγός, αλλά ακόμα χειρότερο είναι ότι ονειρεύεται μόνο γυαλιστερές επωμίδες και ο ίδιος είναι πολύ τεμπέλης για να αλείψει τις μπότες του με κερί!
  Καλή τύχη καθώς μια γυναίκα υπακούει στο μυαλό και τη δύναμη, αλλά δεν ανέχεται την αγένεια και τις άσκοπες κουβέντες!
  Καλή τύχη οι μέλισσες λατρεύουν να πετούν στα πεδία της επιμέλειας, της υπομονής και της επιμέλειας! Και το γλυκό νέκταρ της επιτυχίας συλλέγεται πιο γενναιόδωρα από τα ποτισμένα με αλμυρό ιδρώτα λιβάδια!
  Ο πόλεμος διαφέρει από το σκάκι στο ότι στο σκάκι η νίκη με μεγάλες θυσίες είναι γενναία και όμορφη, αλλά στον πόλεμο είναι εξωφρενικά εγκληματική!
  Η δειλία μπορεί να σώσει τη ζωή, αλλά θα σκοτώσει όλη την ευχαρίστηση από τους ζωντανούς!
  Η φτώχεια δεν είναι εγγύηση αρετής, αλλά μαζί της είναι εγγυημένο ότι δεν θα γευτείς τους γλυκούς καρπούς της κακίας!
  Η πνευματική φτώχεια συχνά οδηγεί σε σωματική φτώχεια, η φύτευση πνευματικής φτώχειας δίνει πλούσιους βλαστούς υλικής ευημερίας!
  Το να κόβεις έναν εχθρό με κεφάλι βελανιδιάς δεν απαιτεί μεγάλη επιδεξιότητα, αλλά αν έχει αντοχή σε δρυς, μόνο ένας αληθινός δάσκαλος μπορεί να αφαιρέσει τα ροκανίδια από τον εχθρό!
  Και δεν μπορείτε να αφαιρέσετε τα τσιπς από ένα δρύινο μαρτινέτ αν ο κόφτης είναι ακονισμένος με ένα κούτσουρο!
  Είναι πιο εύκολο να κάνεις στάχτη τον εχθρό, φουντώνοντας σωστά τον θυμό του, καπνίζοντας το μυαλό του με εκτυφλωτική οργή!
  Ο καπνός από τη φωτιά του φλεγόμενου μίσους τρώει τα μάτια όσων φούντωσαν από οργή, αλλά ο ίδιος ο εμπρηστής μέσα από αυτή την ομίχλη έχει το πιο ασύνεφο όραμα επίθεσης!
  Απροσδόκητες κινήσεις για να κυλήσει στο κεφάλι του εχθρού δεν είναι μαλακό χιόνι, φλεγόμενη στάχτη!
  Το Spore είναι ένα παιχνίδι αμφίβολης χρησιμότητας, αλλά αναμφισβήτητης γοητείας!
  Ο άνθρωπος μπορεί να φτύσει τα πάντα, αλλά όχι να φτύσει τα πάντα!
  Είναι καλό να είσαι θηρίο στη μάχη, κακό να είσαι ζώο όταν μοιράζεις τα λάφυρα και κακό να είσαι έντομο όταν καταστρώνεις ένα σχέδιο!
  Το τέλος δεν έρχεται ποτέ σε όσους ξεκινούν το ταξίδι τους με καλές προθέσεις, αλλά συνεχίζουν με καλές πράξεις!
  Μπορείτε να χτυπήσετε τη φωνή χωρίς να κοιτάξετε, αλλά χωρίς όραμα της μάχης, θα σπαταλήσετε όχι μόνο τρελά ζενκ!
  Ο δρόμος προς την επιτυχία είναι μερικές φορές δια βίου, το να κόψεις μια γωνία είναι ακριβό, αλλά είναι εύκολο να μείνεις χωρίς μια γωνιά καταφυγίου!
  Όλες οι επιστημονικές ανακαλύψεις λειτουργούν κυρίως για να κλείσουν τις σελίδες ζωής ατόμων που δεν έχουν την τύχη να γίνουν στρατιώτες!
  Ο πόλεμος δεν είναι ένα ήσυχο μέρος για ραντεβού με ένα κορίτσι, αλλά ένα δυνατό σημείο για την απόκτηση παλλακίδων!
  Η πιο επίμονη πίστη είναι η δυσπιστία, γιατί είναι κενή στο κενό, και το κενό δεν υπόκειται σε κριτική και δεν περιέχει ελαττώματα!
  Το παράδοξο είναι ότι μια άδεια ψυχή, μια καρδιά, ξεχειλίζει από κακία που εκτοξεύει βδέλυγμα! Κέρματα που κολλάνε από ματωμένο ιδρώτα δεν κολλάνε σε χρυσές ψυχές!
  Οι αλλαγές είναι πάντα για καλό, ακόμα και η πλευρά σταματά να πονάει από μια αλλαγή θέσης και ο κόσμος βαριέται από μια αλλαγή χάρακα!
  Δεν μπορείτε να βάλετε ένα όνειρο σε ένα λουρί, δεν μπορείτε να σφυρηλατήσετε μια φαντασία με μια αλυσίδα, αλλά η πραγματικότητα μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε μπουντρούμι!
  Τα παξιμάδια σφίγγονται χωρίς να σπάνε τα νήματα, αντίθετα τα κεφάλια στρίβονται!
  Είναι καλύτερο να είσαι ισχυρός τύραννος παρά ένας αδύναμος φιλελεύθερος - τον πρώτο τον φοβούνται και τον σέβονται - ο δεύτερος είναι ταπεινωμένος και περιφρονημένος!
  Ο μικρός δολοφόνος μικροβίων είναι ο μεγαλύτερος μη εγκληματικός δολοφόνος!
  Οι απατεώνες τείνουν να είναι αδέξιοι με τα χέρια τους, αν πρέπει να επιδιώξουν... δημόσιες ανάγκες!
  Το θάρρος είναι ένα συναίσθημα συλλογικό στη μορφή, ατομικό στο περιεχόμενο και υποκειμενικό στη φύση!
  Η σφαίρα δεν είναι ο Θεός να της προσκυνήσει, ούτε ο διάβολος να τη φοβηθεί, ούτε άγγελος να την κοιτάξει, αλλά όποιος της φέρεται έτσι είναι άξιος αγίας αξιοπρέπειας!
  Το τραγούδι βοηθά να ζεις χωρίς θλιβερά ουρλιαχτά, να χτίζεις χωρίς να το χτίζει ένας αντίπαλος!
  Όσοι δεν αναζητούν εύκολους τρόπους σε έναν αγώνα θα κερδίσουν σημαντικά τρόπαια!
  Εάν η ενέδρα δεν έχει περάσει, αφήστε την ενόχληση να φύγει σύντομα - να είστε ειλικρινείς σε μια ανοιχτή μάχη, η τύχη είναι δική σας σε αυτήν!
  Η ειλικρίνεια στον πόλεμο είναι καλή όταν δεν τσιγκουνεύεσαι την εκπαίδευση, αλλά όταν έρχεται η κατάχρηση, χρησιμοποιήστε με τόλμη την πονηριά!
  Ο καθένας μπορεί να ουρήσει στην τουαλέτα, μόνο αυτός που δεν θα επιτρέψει ποτέ να τον φυτέψουν στον κουβά μπορεί να βυθίσει τον κακό!
  Η καταιγίδα της εισβολής στην Πατρίδα έρχεται σε εκείνον τον ηγεμόνα που περιμένει πάρα πολύ τον καιρό από τη θάλασσα!
  Το προσωπικό δεν πρέπει να έρχεται σε αντίθεση με το κοινό, παρά μόνο όταν πρόκειται για αυταπάτες του πλήθους, που δεν μπορεί να γνωρίζει η κοινωνία!
  Όποιος αθόρυβα βάζει την κοινωνία πάνω από το προσωπικό, θα βάλει το κουδούνισμα των μετρητών στο πορτοφόλι του!
  Και ο χιονάνθρωπος στην έρημο είναι πιο γλυκός από αυτόν που αναλαμβάνει μια βρεγμένη δουλειά, χωρίς διακαή εμπιστοσύνη στη δική του ψυχραιμία!
  Η σπάνια τύχη σε βάρος της βλακείας του αντιπάλου δεν θα αντικαταστήσει τη συστηματική χρήση ενός εκπαιδευμένου μυαλού!
  Είναι δυνατό να χάσετε στη μάχη περισσότερες από μία φορές, αλλά μόνο όταν η μόνη επιθυμία δεν περάσει βιαστικά από τον στόχο, να χτυπήσετε με ακρίβεια ένα ειρηνικό μέρος!
  Μπαίνουν σε μπελάδες, ποιος καθυστερεί την ώρα λήψης αποφάσεων, και το κάνει χωρίς να σκέφτεται τις κινήσεις, όταν το δρεπάνι περνάει από το κεχρί!
  Η δουλειά έκανε έναν άνθρωπο από μαϊμού, και ο αγώνας, η εργασία και η γνώση θα κάνουν τον άνθρωπο να ξεσπάσει!
  Το κακό είναι η άλλη όψη του νομίσματος του καλού, χωρίς την οποία η ανταμοιβή χάνει όγκο και βάρος!
  Το να σπρώχνεις με αυτούς που είναι κοντά είναι κάτι ιδιαίτερο για τους ηλίθιους ανθρώπους, αλλά για να σπρώξεις αγνώστους πρέπει να έχεις την πιο έντονη εφευρετικότητα!
  Αν θέλεις να τα βγάλεις πέρα, βάλε στη μάχη αυτούς που προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν μαζί σου!
  Ένα μεγάλο κουτάλι σκίζει το στόμα σας, από μια μικρή κοιλιά φουσκώνει από την πείνα, και σωστά δεν μπορείτε να αποφύγετε την ταλαιπωρία να καταπολεμήσετε το υπερβολικό βάρος!
  Είναι δύσκολο να αποχωριστείς τα πάντα, εκτός από τα περιττά κιλά και η απαλλαγή από αυτά δεν είναι εύκολη!
  Πόσο εύκολο είναι να πετάξεις μέσα και πόσο δύσκολο είναι να ανέβεις!
  Οι γύπες έχουν και φτερά να απογειώσουν, αλλά για να ανέβει κανείς στο πνεύμα δεν πρέπει να εμπνέεται από τις σκέψεις των οδοκαθαριστών!
  Αν φτερουγίζεις εν ψυχρώ μόνο και μόνο για να επιβιώσεις, θα γίνεις πεταλούδα στο χιόνι!
  Οι φίλοι γνωρίζουν τα προβλήματα, αλλά οι εχθροί, δυστυχώς, πάντα το φέρνουν σε αυτό!
  Ο ηρωισμός μπορεί να διορθώσει ένα λάθος, αλλά ποτέ δεν θα δικαιολογήσει την προχειρότητα!
  Η ευγλωττία του ηγεμόνα, σαν το παραλήρημα του μεθυσμένου, επιδιώκει έναν στόχο - να μεθύσει και να απομακρυνθεί από την πραγματικότητα!
  Το bullet είναι μια εξαιρετική εκπαιδευτική μέθοδος, μόνο που η αποτελεσματικότητα της κρούσης πέφτει από τη συχνότητα χρήσης! Συχνά η αξιοπιστία πέφτει και αν φτάσετε εκεί, θα πρέπει να αναδείξετε ζόμπι!
  Η θρησκεία κατεβάζει έναν περήφανο άνθρωπο στο επίπεδο του ζώου - δίνοντας την επιλογή ανάμεσα σε ένα πρόβατο και μια κατσίκα! Και η δύναμη κάθε θρησκείας είναι ότι, σε αντίθεση με τον αθεϊσμό, έχεις τουλάχιστον ένα ζώο, αλλά μια επιλογή!
  Ο μόλυβδος βοηθά την πέψη, ειδικά αν το χάπι είναι σε μορφή φυσιγγίου! Και γιατί? Δεν θα παραπονεθείτε ποτέ για την έλλειψη όρεξης!
  Η ψυχολογία της χελώνας δεν ευνοεί τη μακροζωία, γιατί με τον ρυθμό του σαλιγκαριού δεν μπορείς να συμβαδίσεις με την ταχύτητα που δίνει μακροζωία!
  Δεν είναι όλα χρυσάφι που λάμπουν, αλλά ό,τι τυφλώνει τον εχθρό είναι ανεκτίμητο!
  Ο πίθηκος είναι ο πρόγονος του ανθρώπου, του οποίου η συμπεριφορά δεν μπορεί να γίνει παράδειγμα στους απογόνους!
  Ποιος μπορεί να ζήσει με λύκους, δεν θα είναι λυπηρό να ουρλιάζει!
  Το λιοντάρι είναι ο βασιλιάς των θηρίων, αλλά ο άνθρωπος σκλάβος ξεφλουδίζει το δέρμα του!
  Ο πόλεμος είναι σινεμά, συλλογική σκηνοθεσία, ατομική παράσταση, μαζική διανομή και γαρνιτούρα!
  Ένας καλός αλχημιστής διοικητής, που ρίχνει μολυβένιες σφαίρες πολέμου σε χρυσά νομίσματα αποζημιώσεων!
  Μόνο όσοι έχουν ήδη πεθάνει για μια άξια ζωή στην ψυχή τους πεθαίνουν επαίσχυντα! Κι αν αξίζει ο θάνατος, είναι ήδη αθανασία, που σημαίνει πραγματική ζωή!
  Ο Θεός είναι η ελπίδα όσων αποτυγχάνουν σε θέματα που δεν είναι σε καμία περίπτωση διαβολικής δυσκολίας και διαβολικής πολυπλοκότητας!
  Μόνο όσοι ξέρουν να περιορίζουν τα άλματα των σκέψεων είναι ικανοί για ένα μεγάλο άλμα διανόησης!
  Στον πόλεμο, όλα είναι τόσο παλιά όσο ο κόσμος, μόνο τα προβλήματα είναι πάντα νέα και ο εξοπλισμός είναι ξεπερασμένος!
  Μπορείτε να μείνετε άναυδοι μόνο από αυτούς που έχουν παγωμένες μπάλες στο κεφάλι τους!
  Οι ζητιάνοι στις βεράντες είναι επίσης ικανοί να πυροβολούν, και οι πλούσιοι είναι ικανοί να χτυπήσουν τον στόχο με στρατιωτική ανδρεία!
  Ακόμη και ένας ανόητος μπορεί να οδηγήσει μέσα με τη γροθιά του, αλλά μόνο μια πραγματική ιδιοφυΐα μπορεί να τον κάνει να σπαταλήσει ό,τι ένας έξυπνος εχθρός έχει στη γροθιά του!
  Τα βολέ με βολέ στον εχθρό δεν είναι ακόμα λόγος για να πετάξετε από τους μεντεσέδες του καπακιού της κατσαρόλας με το μυαλό που βράζει!
  Μια ήττα μετατρέπεται πάντα σε νίκη, αν μάθεις από αυτήν και την πετάξεις όταν χάνεις, δεν επιδέχεται τζίρο!
  Το να χάνεις από τους δυνατούς είναι μερικές φορές συγγνώμη, το να χάνεις από την ανικανότητα της δικής σου θέλησης είναι πάντα ντροπή!
  Το πιο σοβαρό πράγμα στην καθημερινότητα είναι η έλλειψη των πιο επιπόλαιων πραγμάτων για τη ζωή!
  Η φαντασία ενός ατόμου δεν έχει όρια, οι δυνατότητες, στην πραγματικότητα, επίσης, αλλά και πάλι δεν θα υπάρχει ικανοποίηση, λόγω της απεριόριστης φιλοδοξίας και της περιορισμένης σεμνότητας των αξιώσεων!
  Η πρόοδος για την ανθρωπότητα είναι σίγουρα καλή, αλλά αν ταυτόχρονα σε εξυπηρετεί προσωπικά, τότε ακόμα καλύτερα!
  Το μεγαλύτερο έγκλημα είναι η απουσία εγκλημάτων, γιατί χωρίς να πατήσεις στη γραμμή, θα παραμείνεις πάντα σε ένα όχι το καλύτερο μέρος!
  Η επιστήμη είναι δυνατή και μπορεί να κάνει τα πάντα, αλλά ενάντια στην αδύναμη θέληση του χρήστη, όλη της η δύναμη είναι ανίσχυρη!
  Ποιος θα έρθει στην ένδοξη Ρωσία με το σπαθί, αν δεν ξαπλώσει στη γη, θα τρέξει μαρκαρισμένος από ντροπή!
  Μερικές φορές οι κολοσσιαίες φιλοδοξίες κρύβονται στη μικρή συμμόρφωση, όπως οι ισχυροί μύες κρύβουν ανακούφιση κατά τη διάρκεια χαλαρωτικών διακοπών!
  Στη ζωή υπάρχει πάντα χώρος για ένα κατόρθωμα, αλλά όχι πάντα για ηρωισμό!
  Μου αρέσει να πολεμάω, μισώ τον πόλεμο, δεν εκτιμώ την ειρήνη, αλλά θέλω να την κατακτήσω!
  Το μεγάλο μέγεθος των μυών δεν είναι πάντα σημάδι μικρού μυαλού, αλλά το μεγάλο μέγεθος της τεχνικής μαρτυρά πάντα γιγάντια αλαζονεία!
  Μπορείς να γίνεις υπεράνθρωπος χωρίς να φύγεις από την οθόνη, αλλά μόνο σε ένα ετοιμοθάνατο πρόβλημα, χωρίς να φύγεις από τον καναπέ!
  Η σκληρότητα προς τους άλλους, η πικρία της μουστάρδας, η σκληρότητα στον εαυτό του δεν είναι επίσης ζάχαρη, αλλά μια ευγενική στάση απέναντι στις δικές του αδυναμίες, ακόμη και ένα ποτάμι με μέλι μετατρέπεται σε φυσική καταστροφή!
  Το νόημα της μάχης είναι ο καπνός, αν κανονίζεις διαλείμματα καπνού κατά τη διάρκεια της μάχης, και ξεχνάς με τη γλώσσα του τσακωμού ότι δεν είσαι σε παραμύθι!
  Τα προβλήματα έρχονται από μόνα τους, μόνο που δεν είναι γάτες, αλλά λυσσασμένοι σκύλοι!
  Κάθε ανόητος μπορεί να τρελαθεί, αλλά μόνο όσοι είναι αρκετά έξυπνοι για να πετύχουν την ικανοποίηση της φιλοδοξίας μπορούν να τρελαθούν!
  Δεν έχει κάθε διαμέρισμα χρήματα, αλλά ο ιδιοκτήτης της πιο φτωχής παράγκας μπορεί να πάρει ένα κύριο κλειδί για το κτήμα!
  Η φωτιά στις καρδιές δεν σβήνει ποτέ, αλλά αυτός που ο ίδιος έχει ένα αστέρι στην ψυχή του!
  Δελεασμένος από ένα πικρό μπουκάλι, εσείς οι ίδιοι θα σκαρφαλώσετε σε ένα μπουκάλι όπου είναι πικρό!
  Μπορείτε να ταΐσετε έναν λύκο με λουρί για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δεν μπορείτε να τον ταΐσετε εάν το λουρί σας επιτρέπει να τον πιάσετε!
  Είναι δυνατόν να στροβιλιστεί ένας άντρας, αν και αυτός που είναι μόνο στριμμένος, και όχι άστροι, δεν μπορεί να λέγεται άντρας!
  Αφήνουν τους εαυτούς τους να ξεσπάθουν, μόνο αυτοί που είναι σάπιοι στην ψυχή και χασάπηδες στην ηθική!
  Το κοράκι είναι σύμβολο σοφίας, αλλά καθόλου αυτό του οποίου το πτώμα πέταξε για να ραμφίσει!
  Αυτός που έπεσε με θάρρος δεν υπόκειται σε φθορά, ο δειλός που επέζησε βρωμάει χειρότερα από πτώμα!
  Πανέμορφα τριαντάφυλλα φυτρώνουν από τη λάσπη όταν λάμπει ο Ήλιος της αναπνοής του φωτός, και σε θερμοκήπιο, χωρίς συνθήκες κουνήματος, ακόμη και τα σκουλήκια ξεκινούν στο μέλι!
  Όλοι είναι τεμπέληδες, αλλά η τεμπελιά βγαίνει λοξά, σε αυτούς που την στρώνουν, μη θέλοντας να ρίξουν και να γυρίσουν!
  Η τεμπελιά είναι η κινητήρια δύναμη της προόδου, αλλά όχι για όσους έχουν γίνει τεμπέληδες σε σημείο να χάσουν τις φιλοδοξίες τους!
  Δεν υπάρχουν μεγάλα προβλήματα, υπάρχουν μόνο μικροί άνθρωποι που αναλαμβάνουν τις λύσεις τους!
  Ένας μεγάλος άνθρωπος δεν δημιουργεί μικρά προβλήματα στους εχθρούς του!
  Το αληθινό μεγαλείο αρκείται σε λίγα, αλλά μόνο με καύχημα, όχι με αξιώσεις!
  - Το φως της στρατιωτικής επιστήμης οδηγεί τους ανθρώπους στο σκοτάδι του τάφου, κάτω από τις εκθαμβωτικές εκρήξεις των οβίδων!
  Ο πόλεμος δεν είναι για τους αδύναμους, αλλά δίνει την ευκαιρία να ηρεμήσει για πάντα σε κάθε ψυχοπαθή!
  Ένας αφοσιωμένος υπηρέτης, όχι στον Θεό - τον Σατανά!
  Η λύκος νοσοκόμα του δάσους με ανθρώπους που έχουν σκύψει στο επίπεδο των ζώων, αλλά χωρίς τον επικεφαλής γιατρό του λυκόσκυλο, το ασθενοφόρο θα έρχεται πάντα σε αυτούς!
  Ξεχάστε το κακό "γάλα" στη σκοποβολή, αν θέλετε να θυμάστε το φρέσκο γάλα για παιδιά!
  Αυτός που δεν ξέρει να σέρνεται και κοιτάζει ψηλά, η προσωπίδα του δεν θα τυφλώνει τα μάτια του!
  Για όποιον είναι πολύ ακριβός ο στρατός, θα πουλήσει πολύ φτηνά με τον ρόλο του στην κατοχή!
  Μια ιδιοφυΐα σε μια υπόσχεση, όπως ένας βασιλιάς σε μια καρέκλα!
  Ακριβώς έτσι είναι ο βασιλιάς σε μια καρέκλα, όχι σε θρόνο, γιατί μια υπόσχεση, χωρίς εφαρμογή, είναι απλώς μια καρέκλα - ένας υπόνομος!
  Ένα άτομο μπορεί να είναι προικισμένο σε όλα, αλλά μόνο ένα πράγμα μας δίνεται όχι από τη φύση, αλλά από την ανατροφή - την ικανότητα να θυσιάζουμε τον εγωισμό μας στους ανθρώπους!
  Μια αιχμηρή ξιφολόγχη είναι καλύτερη από μια αιχμηρή λέξη, το τελευταίο τσίμπημα αφήνει, κατά κανόνα, μόνο αόρατες ουλές!
  Η πρόοδος είναι σίγουρα σκληρή δουλειά, αλλά το πιο δύσκολο είναι για εκείνους που δεν θέλουν να επιβαρύνουν τον εαυτό τους με επιστημονική και τεχνολογική ανάπτυξη!
  Ένα σοφό κοράκι μπορεί να δώσει συμβουλές, αλλά όχι σε αυτόν που ήδη ραμφίζει!
  Το φίδι χτυπιέται στο κεφάλι, και ο στρατός νικιέται, έχοντας χάσει τον διοικητή, ή, τι συμβαίνει πολύ πιο συχνά, χωρίς να έχει καθόλου!
  Το κεφάλι είναι κάτι που συχνά χάνεται, αλλά όχι από αυτούς που το κρατούν στους δυνατούς τους ώμους!
  Οι λύκοι δεν γαβγίζουν, τα γαϊδούρια δεν πετούν, αλλά ο άνθρωπος είναι ικανός να σκυλιάζει και να είναι ανόητος, χωρίς προσπάθεια!
  Που, αδρανής, περιμένει να κρέμεται ο καρκίνος στο βουνό, ο ίδιος θα γονατίσει και καρκίνος!
  Κάθε στρατιώτης μπορεί να πεθάνει, αλλά για να δώσεις μια βελανιδιά, μόνο ένα μαρτινέτο βελανιδιάς!
  Το να επιτεθεί, φυσικά, είναι πειρασμός, αλλά πρέπει να πέσει μακριά, δελεασμένος από την υπερβολική απογείωση!
  Κατά τη διάρκεια της ζωής περπατάμε με τα τακούνια μας στη λεπίδα ενός μαχαιριού, αλλά το κοπτικό στιλέτο, δυστυχώς, τελειώνει μόνο με μια πτώση στην άβυσσο της ανυπαρξίας!
  Αυτός που προσβάλλει τον αδύναμο έχει ήδη αποδυναμώσει το μυαλό του και έχει ενισχύσει την αναξιότητά του!
  Συχνά οι άνθρωποι λένε ανόητα πράγματα όταν δεν υπάρχει τίποτα να πουν, αλλά ακόμα πιο συχνά τα κάνουν όταν πιο έξυπνες πράξεις, αν και είναι διαθέσιμες, στερούνται την ευκολία μιας ηλίθιας ενσάρκωσης!
  Μια καλή κίνηση, η ώρα της είναι πάντα κακή - μια μεγάλη κίνηση αργά είναι πάντα ήττα!
  Μπορείς να πολεμήσεις με μια καλή χώρα, να κάνεις εμπόριο με οποιονδήποτε, αλλά, δυστυχώς, όχι
  Ευκαιρίες να δείξουμε έλεος ακόμα και στους άξιους μέχρι να κερδηθεί η νίκη!
  Πολλοί εχθροί σημαίνει πολλά φέρετρα, μόνο αν είσαι με τη δύναμη μιας βελανιδιάς και με το πνεύμα μιας αλεπούς!
  Μπορεί και ο γάιδαρος να κουμαντάρει, μόνο ένα λιοντάρι είναι ικανό να κουμαντάρει!
  Για μεσημεριανό, ο εχθρός είναι παιχνίδι, πρέπει να φτάσετε στο επίπεδο! Αλλά, και αν το ίδιο το μεσημεριανό γεύμα - σημαίνει ότι δεν υπάρχει καθόλου τάξη!
  Η ακρίβεια της ευγένειας των βασιλιάδων και το όργανο της ευγένειας αυτών που ισχυρίζονται ότι είναι βασιλιάς!
  Η ζωή χωρίς περιπέτειες δεν αξίζει τίποτα, και χωρίς τη δυνατότητα να τις φτιάξεις, η ζωή γίνεται εντελώς αρνητικό έρμα!
  Πόσο εύκολα μαθαίνουν οι άνθρωποι τη σκληρότητα και πόσο οδυνηρά είναι να τους ανεβάσεις σε αυτό το επίπεδο εκπαίδευσης, ώστε να μπορούν να αποφύγουν τη σκληρότητα προς τον εαυτό τους και να προστατεύσουν τους άλλους από τη σκληρότητα!
  Ο οίκτος είναι ένα συναίσθημα που σβήνει στη διαδικασία της εξέλιξης και ενσταλάζει στη διαδικασία της εκπαίδευσης, αλλά δεν μπορείς να ανακαλέσεις την άρνηση αυτού που βοηθά στην επιβίωση!
  Η μεγάλη άγνοια φαίνεται τρομακτική, αλλά δεν είναι επικίνδυνη εκτός κι αν είναι δική σου!
  Τα θαύματα στη ζωή μας έρχονται σε αυτούς που δεν γνέφουν νύστα, αλλά κρατούν τη μύτη τους στον άνεμο και δεν περιμένουν ένα θαύμα!
  Δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο για έναν άνθρωπο, αν κάτι δεν λειτουργεί, είναι μόνο επειδή ένα σωματίδιο ενός ζώου δεν έχει ακόμη απωθήσει εντελώς την ανθρωπότητα της γνώσης και της ικανότητας!
  Όποιος αποφασίσει ότι τελείωσε τη δουλειά και μπορεί να φύγει, κινδυνεύει να μείνει για πάντα στο επίπεδο του Μαυριτανού και να μην βρει τη Δεσδαιμόνα!
  Μπορείς να είσαι σαρκοφάγος, αλλά δεν μπορείς να αποφύγεις την ευθύνη με μια λευκή φήμη!
  Η ζωή δεν είναι ταινία, αλλά χρεώνει για κάθε προβολή!
  Ο κινηματογράφος δεν είναι ζωή, αλλά το σενάριο της πραγματικής ζωής κουβαλάει πάντα περισσότερη ίντριγκα!
  - Το σενάριο οποιουδήποτε προϋποθέτει ένα απροσδόκητο τέλος, αλλά σε αντίθεση με την πραγματική ζωή, υποδηλώνει μόνο!
  Το τέλος της ζωής είναι πάντα απροσδόκητο, ακόμα κι αν το περιμένεις, και στον κινηματογράφο είναι προβλέψιμο, ακόμα κι αν το ανυπομονείς!
  Ο τερματισμός στον κινηματογράφο οδηγεί πάντα στο ότι σηκώνεσαι αφήνοντας την καρέκλα, αλλά στη ζωή άλλοι σηκώνονται με σεβασμό, γιατί έχουν ήδη αφήσει τη θέση τους κάτω από τον ήλιο!
  Ο κόσμος μας είναι γεμάτος φωτιά, ναι, δυστυχώς όχι πάθος αγάπης!
  Είναι εύκολο για έναν άνθρωπο να πυροδοτήσει θυμό, αλλά οι καλές παρορμήσεις στην ψυχή μόνο σιγοκαίουν!
  Όταν ο δίκαιος θυμός καίει το καλό, το κακό - όταν η δικαιοσύνη καίγεται στον θυμό!
  Βγαίνουν χωνάκια, που χωρίς νόρμα τρώει λουκουμάδες!
  Ο πόλεμος είναι πάντα βρώμικος, αλλά ξεπλένει τέλεια τα κέρδη που βρωμάνε από κακία!
  Όποιος πηδήξει από το βουνό άφοβα θα ανηφορίσει, αλλά δεν θα βρει τραυματισμό, και θα παρακάμψει τις μελανιές!
  Δεν μπορεί να τελειώσει άσχημα για όσους δεν τελειώνουν με αισιοδοξία και καλή διάθεση!
  Όσοι έχουν καθαριστεί από τον αφρό της ψυχής θα μπορέσουν να πανηγυρίσουν μια καθαρή νίκη με αφρώδη σαμπάνια!
  Το γκλίτερ είναι συχνά άδειο, εκτός από εκείνες τις περιπτώσεις που ο αντίπαλος που ανατινάχθηκες από εσένα φλογίζει!
  Το θάρρος είναι πάντα για το καλό της υπόθεσης, μόνο αν είναι τρελό μόνο στην αντίληψη του εχθρού!
  Ωστόσο, τι δεν συμβαίνει στον κόσμο, αλλά κανείς δεν περικλείεται με τσεκούρι, αλλά αντί για τη γραβάτα του Στολίπιν, πάντα απαιτούσε!
  Δεν γεννιούνται όλοι φτερωτοί, αλλά ο καθένας μπορεί να μεγαλώσει μέσα του ένα πουλί σπουδαίας πτήσης!
  Υπάρχει πολύς αφρός στον κόσμο, αλλά υπάρχει μικρή ευκαιρία να πλύνετε τη συνείδησή σας!
  Ένας καλοφαγωμένος συγγραφέας είναι σαν πατάτα καναπέ, το έργο του μυρίζει σάπιο μπαγιάτικο άχυρο!
  Τα φρούρια τα παίρνουν οι γενναίοι, αλλά τα κατακτούν σταθερά, μόνο με επιδέξιο μυαλό!
  Τα δάκρυα της φρίκης σου είναι σαν βενζίνη που τροφοδοτείται από τη μηχανή εσωτερικής καύσης της αυθάδειας του αντιπάλου, αλλά αν φλέγονται από τη φωτιά της οργής, μόνο ένας υστερικός βρυχηθμός θα μείνει από τις μηχανές των εισβολέων!
  Μην ραμφίζετε με τη μύτη σας κατά τη διάρκεια του αγώνα, έτσι μόνο μια μύτη θα σας μείνει, για το όργωμα της γης!
  Ένας ανεμοστρόβιλος στις κινήσεις των μυών και στις τεχνικές κίνησης οδηγεί στη νίκη, αλλά οι εγκέφαλοι έγιναν ανεμοστρόβιλος, ακόμη και προσπάθειες από τον αντίπαλο δεν χρειάζονται για να νικήσουμε!
  Ο κουρέας του πολέμου, που κόβει τα βλαστάρια της ζωής, σε αντίθεση με τον απλό κουρέα, δεν θα μείνει ποτέ χωρίς δουλειά και με ένα άδειο μαμονά!
  Ένα άτομο, σε αντίθεση με ένα μέλος, δεν πρέπει να στέκεται, διαφορετικά παύει να είναι μέλος της νικήτριας ομάδας!
  Τα σκυλιά γαβγίζουν καλά όταν τσακώνονται, αλλά είναι πολύ άσχημα όταν πρέπει να διεκδικήσετε το δικό σας κομμάτι θηράματος!
  Στη μάχη, η ζωή είναι σαν σε ταινία, πριν τα μάτια κυματίζουν από καρέ, μόνο αυτά τα καρέ, ευτυχώς, έχουν μόνο ασπρόμαυρη ευφυΐα!
  Ο φόβος βιώνεται από εκατομμύρια, είναι άγνωστος σε λίγους, αλλά εκατομμύρια φρίκης μειώνονται στο μηδέν, και ένας πραγματικός γενναίος άνθρωπος θα κατακτήσει το άπειρο!
  Πόσο συχνά, πριν από τη σωτηρία, όταν δεν υπάρχει αρκετή διασκέδαση για εκείνη τη στιγμή που σπαταλήθηκε η καταστροφική διασκέδαση!
  Από όλες τις πλευρές μπορείς να είσαι καλός άνθρωπος, αλλά για τη φήμη του κάθαρμα, αρκεί μια μικρή κηλίδα από τη μια πλευρά!
  Και οι νεκροί δεν θα αναπαυθούν, άρα δεν υπάρχει ανάπαυση στο σύμπαν γεμάτο κίνηση!
  Ο πόνος είναι όμορφος όταν είναι χρήσιμος και τρομερός όταν είναι επιβλαβής!
  Χωρίς ευκαιρία να μπουν κάτω από τη διανομή κάποιου που είναι δειλό και ανόητο να μπουτάρει!
  Για αυτό και ένα νεκρό κατάπλασμα, για να μην ζεσταθεί πολύ η κόλαση!
  Ακόμη και ένας άντρας με καρδιά λιονταριού μπορεί να διπλώσει για πάντα τα φτερά του, αν η αναποφασιστικότητα του απαγορεύεται σε ένα κέλυφος χωρίς φτερά!
  Ο λόγος ήταν στην αρχή, αλλά αυτή η αρχή είναι τόσο μακρινή που μερικές φορές δεν φτάνει ούτε στις πράξεις!
  Οι αγρότες είναι το κόκκαλο της Πατρίδας, οι εργάτες είναι το αίμα, οι επιχειρηματίες είναι ο εγκέφαλος! Το ένα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το άλλο!
  Ο πόλεμος είναι αυτό που συμβαίνει στις βαριές και τις ταινίες για ενήλικες, αλλά το μόνο ελαφρύ είναι ότι είναι διαθέσιμο για προβολή και για παιδιά, επιπλέον!
  Ο χρυσός της σιωπής είναι πιο εύγλωττος από το ασήμι της λογοτεχνίας, άρα το πρώτο μέταλλο είναι πιο ευγενές, άρα πιο κόκκινο ή πιο όμορφο!
  Η ανταπόδοση έρχεται πάντα απροσδόκητα, ο μισθός πάντα αργεί!
  Είναι δύσκολο να χτυπήσεις το κόκαλο, για κάποιον που δεν έχει ραχοκοκαλιά στην ψυχή του και πλάκα στην τσέπη!
  Και αν χτυπάτε τον τοίχο όλη την ώρα με το μέτωπό σας, με την πάροδο του χρόνου το μέτωπό σας θα μετατραπεί σε σκραπ και οι τοίχοι από τούβλα σε παλιοσίδερα - το συμπέρασμα. μην φέρετε τον δικτάτορα στο λαό σε μια κατάσταση όπου το μόνο που μένει είναι να χτυπήσετε το κεφάλι σας στον τοίχο!
  Η γνώση είναι δύναμη - η άγνοια είναι κουράγιο!
  Η γνώση μας κάνει πραγματικά πιο δυνατούς, η άγνοια αντί για δύναμη δίνει την ψευδαίσθηση της παντοδυναμίας!
  Ένας εχθρός δυνατός στη σάρκα και, επιπλέον, δυνατός στο μυαλό, θα κάνει φίλους με το κεφάλι, αυτούς που είναι αδύναμοι στο κεφάλι και δυνατοί μόνο εκ των υστέρων!
  Δεν υπάρχουν κακοί στρατιώτες, υπάρχει άχρηστο τρυπάνι, που είναι άχρηστο γιατί τρυπάει και δεν διδάσκει!
  Η διάτρηση μπορεί να αναγκαστεί να ακούσει τον παιδαγωγό, αλλά η υπακοή δεν μπορεί να ανατραφεί!
  Ο πόλεμος δεν είναι πλήρης χωρίς απώλειες, εκτός, φυσικά, αν μετρήσετε τους νουβό πλούτους που αρκούνται με δωρεές!
  Μυστικές δωρεές για χάρη της Πατρίδας θα καταστήσουν δυνατή την απόκτηση προφανών κερδών στην Πατρίδα, αποφεύγοντας θύματα σε ξένη χώρα!
  Όλα τα μυστικά γίνονται ξεκάθαρα, εκτός από το όριο που θα έρθει στις μυστηριώδεις ανακαλύψεις!
  Η πρώτη παρόρμηση ενός άντρα είναι να μεσολαβήσει για μια γυναίκα, να πάρει ένα χαστούκι! Και μόνο τότε έρχονται σκληροί προβληματισμοί: για χάρη αυτού που σκαρφάλωσε - ο δαίμονας ξεγέλασε!
  Η ευτυχία αγαπά το θάρρος και η τιμή κερδίζει! Αυτός που έχει χάσει τον φόβο έχει αποκτήσει συγγένεια με τους θεούς!
  - Τα βέλη είναι σαν σταγόνες βροχής, μπορούν να σε γκρεμίσουν, αλλά ταυτόχρονα βοηθούν στο να ξεδιψάσεις σε βάθος. Τότε δεν θα θέλεις τίποτα, παρά μόνο κάτι πνευματικό!
  Μόνο η γήρανση στο πεδίο της μάχης θα σας επιτρέψει να αποφύγετε τη ζύμωση της σαμπάνιας νίκης σάπια από χαμένες προθεσμίες!
  Όποιος δεν έχει αντοχές, τότε θα 'ναι ένα ξινό κρασί από ήττες, και ένα πικρό κύμα απωλειών!
  Πολεμούν με επιδεξιότητα, όχι με τον αριθμό των θεών που βοηθούν στη μάχη!
  Το να μπεις σε μπελάδες είναι πιο εύκολο από το να σπέρνεις κεχρί.
  Ακόμα και ένα ψηλό μυαλό δεν θα σας σώσει από την πιο κατώτερη κακία, αν η σκέψη σας είναι πολύ υψηλή και στερείται γήινου!
  Μπορείς να ξεφύγεις από μια δύσκολη μοίρα, αλλά δεν μπορείς να κρυφτείς από τον εαυτό σου αν είσαι αδύναμος μέσα σου!
  Το φως δεν μπορεί να φανεί χωρίς σκιά, η ευχαρίστηση δεν μπορεί να γίνει αισθητή χωρίς πόνο, ο Χριστός δεν μπορεί να γίνει κατανοητός χωρίς τον Εωσφόρο!
  
  Το να είσαι ένας δεν σημαίνει να φοράς μια αλυσίδα, το να γίνεις σημαίνει να κουβαλάς έναν κοινό σταυρό!
  Ο πόλεμος δεν είναι χωρίς απώλειες, μόνο οι απώλειες είναι χωρίς πόλεμο!
  Η αγάπη χωρίς καυγά είναι σαν έναν κόσμο όπου κρύβονται τα βουνά - φαίνεται πιο εύκολο, αλλά μαζί τους η σάρκα είναι πιο δυνατή!
  Μια γυναίκα είναι ένας θησαυρός που μπορεί να δωροδοκήσει τους πιο πλούσιους και ένα όπλο που μπορεί να καταρρίψει τους πιο δυνατούς!
  Μια γυναίκα μοιάζει περισσότερο με γραμμάτιο θησαυρού παρά με θησαυρό, η αποθήκευση μειώνει γρήγορα την αξία, η χρήση αποφέρει κέρδος!
  Αν θέλεις ευτυχία για έναν, βρες γυναίκα υπάκουη, αν θέλεις θλίψη για όλους, οργάνωσε εξέγερση!
  Η δύναμη είναι συνώνυμη με την ελευθερία, η ελευθερία είναι συνώνυμη με το καθήκον, το καθήκον απαιτεί αυτοθυσία και απάρνηση!
  Η αδυναμία είναι συνώνυμο της δουλείας, η δουλεία είναι συνώνυμο της προδοσίας, η προδοσία απαιτεί εγωισμό και εγωισμό!
  Η ψυχολογία είναι το κλειδί της νίκης, απλά πρέπει να μπορείς να επιλέξεις τη σωστή κλειδαριά!
  Η κλειδαριά που κλειδώνει τη νίκη, η ψυχολογία ενός αουτσάιντερ και ενός συναγερμού!
  Η καρδιά δεν στέλνεται στη νοημοσύνη και το κεφάλι δεν κόβεται!
  Ο πόλεμος δεν έχει γυναικείο πρόσωπο, αλλά γυναικεία υστερία, με αντρική σκληρότητα!
  Το κόκκινο χρώμα δεν συμβολίζει πάντα την πονηριά, αλλά πάντα βγαίνει στο σκοτάδι ως φως σήμανσης!
  Η νεότητα είναι ένας θησαυρός που αλλάζει ποιότητα με τον καιρό, αλλά δεν χάνει αξία!
  Είναι καλύτερα να κρατάς τη νιότη παρά να θάβεις την επιτυχία!
  Ο ηττημένος κάνει πάντα λάθος, αλλά είναι πάντα της μόδας να βγάζεις τα σωστά συμπεράσματα από την απώλεια!
  Δεν είναι καλό να είσαι μικροσκοπικός σε ένα μεγάλο θέμα, αλλά είναι ακόμα χειρότερο να μην δίνεις σημασία στα μικροπράγματα λόγω μιας μικρής λαχτάρας για τεμπελιά!
  Ο πόλεμος δεν έχει γυναικείο πρόσωπο, αλλά γεννά έναν ανδρικό χαρακτήρα!
  Ανάλογη είναι και η αναβλητικότητα του θανάτου, με χαλαρούς ρυθμούς στη ζωή περνούν μόνο στο νεκροταφείο, αλλά όποιος έχει πάντα χρόνο, κερδίζει την αθανασία!
  Η δικαιοσύνη απαιτεί θυσίες, η φιλανθρωπία απαιτεί δωρεές και η επιτυχία ενός δίκαιου σκοπού απαιτεί θυσίες!
  Ένας Ρώσος πολεμιστής μπορεί να πεθάνει όρθιος, αλλά δεν θα ζήσει ποτέ γονατιστός! Η Ρωσία μπορεί να αιμορραγήσει, αλλά κανένα αίμα δεν θα κάνει το θάρρος και την πίστη μας στην Πατρίδα να αιμορραγήσει!
  Οι γροθιές της καλοσύνης μεγαλώνουν γρήγορα, μόνο μια τέτοια απόδραση στεγνώνει τους χυμούς στην κακή χολή!
  Αλίμονο, η αλήθεια φαίνεται πάντα μπανάλ, και η βλακεία διακρίνεται από πρωτοτυπία! Η αλήθεια όμως λέγεται από άτομα με πρωτότυπη ατομικότητα, και ανοησίες με μπανάλ εμπορικότητα!
  Η ιδιοφυΐα μπορεί να απλοποιήσει την άγνωστη πολυπλοκότητα, αλλά η αληθινή ιδιοφυΐα είναι εύκολο να τη γνωρίσεις, καθώς είναι ακατανόητο να δανειστείς!
  Η απλότητα μιας ιδιοφυΐας διαφέρει από τον πρωτόγονο ενός θαμπού, όπως ένα πρόσωπο βαμμένο με αιθάλη, από ένα διαμάντι - παρά τη γενική φόρμουλα!
  Σκίζει ο λαιμός με έναν κομμένο κόκορα, που είναι ένα πλήρες κοτόπουλο σε καυγά!
  Το κεφάλι παρασύρεται από τον άνεμο της επιπολαιότητας αν δεν είναι γεμάτο με βαρύ συλλογισμό!
  Όποιος φυσάει τη μύτη του σε λάθος μέρος θα φυσήξει μύτη στη θέση της μύξας!
  Είναι σίγουρα καλό όταν η κόκκινη γλώσσα ξεχύνει ευγλωττία, αλλά είναι ακόμα καλύτερο όταν ο κόκκινος λόγος σταματά την έκχυση κατακόκκινου αίματος!
  Το αίμα είναι κόκκινο, αλλά τις περισσότερες φορές χύνεται από μαύρες σκέψεις και άσχημες πράξεις!
  Μην ντρέπεστε για τη φτώχεια, ντρέπεστε για την άθλια οξυδέρκεια σας στην προσπάθεια για υλική ευημερία!
  Μπορείτε να υποχωρήσετε στη μάχη, αλλά δεν μπορείτε να υποχωρήσετε στον πόλεμο!
  Ο στρατός γυρίζει πίσω όχι από φόβο, αλλά σαν μια γροθιά για να κουνηθεί!
  Δειλός δεν είναι αυτός που φοβίζει, αλλά που φοβάται!
  Ο μοχθηρός φόβος έχει πολλές βρώμικες μεταμφιέσεις, το θάρρος είναι πάντα όμορφο, αγνό και ειλικρινές!
  Η μαύρη τρύπα είναι πιο φωτεινή όταν βρίσκεται στον παγωμένο αιθέρα: ένα ζευγάρι φλεγόμενες καρδιές φλογίζουν!
  Τι είναι πιο δυνατό από την αγκαλιά μιας κοσμικής μαύρης τρύπας; Μόνο η βλακεία έχει πάρει κοσμικές διαστάσεις σε ένα τρύπιο κεφάλι!
  Στασιμότητα στην ανάπτυξη, πιθανότατα βάζει σε οπισθοδρόμηση!
  Ένα άτομο που είναι αδρανές στις επιχειρήσεις θα εξυπηρετήσει χρόνο χωρίς καμία δουλειά!
  Το όριο στην τελειότητα είναι η φαντασία του ατελούς!
  Η θέληση είναι ο δείκτης που βρίσκεται στη σκανδάλη του πιστολιού ακτίνων - η αδυναμία του είναι αυτοκτονική, η αδράνεια είναι διπλά αυτοκτονική!
  Συχνά όσοι προτιμούσαν τα δωρεάν ντόνατς από το μπαγιάτικο ψωμί της αυταπάρνησης συχνά φουσκώνουν!
  Η πατρίδα μας είναι η μητέρα μας, αλλά οι ήρωες κουβαλάνε μια σημαία από πάνω της και δεν την αρπάζουν από τη φούστα!
  Το πετρέλαιο είναι μαύρος χρυσός, γιατί υποτιμά την ηθική όσων παλεύουν γι' αυτό και καλύπτει την ευημερία που δημιουργείται από αυτό με σκρόφουλα!
  Στον κόσμο μας υπάρχουν τα πάντα εκτός από την ειρήνη στην ψυχή, ό,τι επιθυμεί η ψυχή!
  Ο άνθρωπος κατάφερε να ξεπεράσει τον Θεό σε ένα πράγμα, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και ο Παντοδύναμος Δημιουργός δεν είναι σε θέση να βάλει φραγμό στις ανθρώπινες φιλοδοξίες και φραγμό στις φιλόδοξες σκέψεις!
  Το απαγορευμένο φρούτο είναι γλυκό, αλλά πικρό είναι το υπόλειμμα μιας αποβολής που επιτρέπεται από τους μεγαλομανείς!
  Η νίκη επί ενός ανυπεράσπιστου θύματος είναι χειρότερη από την ήττα από έναν άξιο αντίπαλο, έστω και αν όχι για ένα πορτοφόλι, αλλά για ένα πουγκί με ουράνιους θησαυρούς!
  Αν θέλετε να τιμωρήσετε έναν άντρα, κάντε τον να ζήσει με μια γυναίκα, αν θέλετε να τιμωρήσετε πιο αυστηρά, προσθέστε τους μια άλλη πεθερά και αν θέλετε απόλυτη τιμωρία, επιβάλετε το καθήκον να ξεπλύνετε τους απογόνους της πάνας!
  Ο χρυσός είναι βαρύς, αλλά μόνο με τέτοιο φορτίο μπορεί ο γάιδαρος να ξεπεράσει κάθε πέρασμα!
  Όποιος δεν έχει κάψει τη ζωή του λαγού δεν πεθαίνει σαν παγωμένο κουνέλι!
  Το καλύτερο λιπαντικό για μια λεπίδα είναι το αίμα, όχι μόνο αφαιρεί τη σκουριά του εφησυχασμού, αλλά αρωματίζει καλύτερα από το βούτυρο, το ψωμί των στρατιωτικών τροπαίων!
  Ένα κοκαλιάρικο πορτοφόλι κάνει έναν πολεμιστή ελαφρύ στα πόδια του, αν και η προοπτική να βαρύνει το πνεύμα είναι καλύτερα!
  Η ταλαιπωρία γεννά το μίσος, το μίσος τον θυμό και ο θυμός τη γενναιότητα!
  Η ψυχή δεν μπορεί να σκοτωθεί, αλλά μπορεί να πληγωθεί σε σημείο να θέλει να πεθάνει!
  Ο πιο σημαντικός εχθρός ενός ανθρώπου είναι το στομάχι, ειδικά όταν αντικαθιστά τον εγκέφαλο!
  Το στομάχι μπορεί να αφομοιώσει τα πάντα, αλλά όχι όταν χρησιμοποιείται αντί για το κεφάλι για να αφομοιώσει πληροφορίες!
  Όσο περισσότεροι εχθροί, τόσο πιο εύκολο είναι να τους πυροβολήσεις, όσο λιγότεροι νικητές, τόσο πιο βαριά τα τρόπαια!
  Δεν υπάρχει ζωή στον Άρη, αν δούμε τη φύση σαν Αρειανοί, τότε δεν θα υπάρχει ζωή ούτε στη Γη!
  Η γη είναι εγγενής στους ανθρώπους, αλλά η θετή μητέρα είναι για τους μη ανθρώπους!
  Η σκληρότητα είναι σαν το λάδι σε μια κάννη τουφεκιού, είναι καλό, εκτός κι αν είσαι στην απειλή του όπλου!
  Το Brilliant είναι απλό, αλλά το αποτελεσματικό για την ιδιοφυΐα είναι διπλά πιο απλό!
  Για όσους δεν αφήνουν θέσεις, αλλά τα μέσα για να τις διατηρήσουν, και δεν πάσχουν από ακράτεια λόγου!
  Η τεχνική είναι μεταλλική, αλλά ελέγχεται με ατσάλινα νεύρα, αλλά όχι με κεφαλή από χυτοσίδηρο!
  Εάν τα φτερά σας έχουν κοπεί, παρηγορηθείτε στο γεγονός ότι αυτό είναι ισχυρή απόδειξη ότι δεν είστε χωρίς φτερά!
  Ο εγκέφαλος δεν έχει ούτε χέρια ούτε πόδια, αλλά κινεί βουνά, και χέρια και πόδια χωρίς εγκέφαλο δεν μπορούν καν να κινηθούν!
  Ο άνθρωπος, φυσικά, νίκησε τα θηρία με τη δύναμη του μυαλού, αλλά το να ξεπεράσει κανείς το κτηνώδες στον εαυτό του είναι δυνατό μόνο χωρίς να υπερβεί το μυαλό στις πιο απάνθρωπες συνθήκες!
  Σαν jack-in-the-box στην ντουλάπα του Papa Carlo!
  Φασισμός είναι όταν σε βάζουν φυλακή για ένα τόσο αβλαβές σημάδι όπως η σβάστικα!
  Η εκδίκηση είναι γλυκιά, αλλά ο άντρας που την αγαπά με πάθος σαν τη μύγα από τη σκατά!
  Η πολιτική είναι μια βρώμικη δουλειά, οπότε ίσως δεν αξίζει να τη συζητάμε στο τραπέζι για λόγους υγιεινής!
  Σέρνετε προς τα πλάγια από πίσω σκέψεις που δεν έχουν προβλεφθεί εκ των προτέρων!
  Η νικηφόρα ρουτίνα της ροής μάχης είναι διαθέσιμη μόνο σε όσους δεν σταματούν να αναζητούν έναν πρωτότυπο τρόπο για να αποφύγουν την ήττα!
  Κερδίζουν αυτούς που είναι γροθιές μόνο στο πράσινο φως από τη μάχη!
  Η αύξηση των δυσκολιών δεν μειώνει την ευκολία απόκτησης, για έναν άνθρωπο προετοιμασμένο για δουλειά!
  Μεγαλώνοντας σε δεξιότητες, μην ταπεινώνεις αυτόν που δεν γεννήθηκε κύριος!
  Μια έξυπνη σύζυγος είναι σαν ένα παλτό βιζόν, όμορφη, αλλά εξαντλητική σε ένα ζεστό μέρος, μέχρι να πέσει το κρύο των προβλημάτων της ζωής!
  Γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν εμπόδια στην πορεία και πιστέψτε ότι η γραμμή τερματισμού δεν μπορεί να βρεθεί χωρίς προβλήματα!
  Ένας δανειστής που απαιτεί από τον εχθρό να πληρώσει για εγκλήματα δεν δανείζεται θάρρος, ευρηματικότητα και πονηριά!
  Μπορείς να είσαι δειλός περισσότερες από μία φορές, αλλά το κουράγιο χάνεται μόνο μία φορά!
  Μπορεί να είναι περισσότερες από μία φορές στον κόσμο να κουβαλάς ένα bungler, αλλά σε έναν πόλεμο αρκεί να παρασύρεις μια μόνο γκάφα!
  Ο φόβος μπορεί να προκύψει, και χωρίς λόγο, αλλά το θάρρος έχει τρεις ρίζες - τη λογική, τον υπολογισμό και τον πραγματισμό, που υφαίνουν μια κοτσίδα επιτυχίας!
  Η επιτυχία δεν αλλάζει ότι στην αποτυχία δεν αλλάζει το καθήκον!
  Η κακή δύναμη για κακό, όπως μια ηλίθια αδυναμία, δρα μόνο σε πολύ μεγαλύτερη περιοχή!
  Τρέχουν φοβισμένοι, αλλά δεν ξεφεύγουν από τον φόβο!
  Μπορείς να τρέξεις μακριά από τον εχθρό, αλλά δεν μπορείς να κρυφτείς από τη φρίκη που ενστάλαξε ο εχθρός στον δραπέτη!
  Η επιστήμη που εξοπλίζει τους στρατιώτες αυξάνει τη δύναμη του στρατού, όσο ακριβώς αποδυναμώνει την αφοπλιστική άγνοια των στρατιωτικών αρχηγών!
  Χρειάζεται ταχύτητα όχι μόνο όταν πιάνετε ψύλλους, αλλά και για να μην ξεκινούν οι ψύλλοι από ένα μεγάλο ψέμα!
  Δεν είναι όλα υπέροχα στην ενσάρκωση που είναι μεγάλη στο μέγεθος των φιλοδοξιών, ειδικά σε αυτό που έχει προκύψει από ασήμαντες ιδέες!
  Ηλιθιότητα και φόβος της θετής μητέρας σε έναν άντρα, αλλά των μητέρων μεταξύ τους: το ένα γεννά το άλλο!
  Ένας καλός πολεμιστής είναι τρεις φορές θηρίο: άγριος, ατρόμητος, επιδέξιος, αλλά η έλλειψη ανθρώπινης ευρηματικότητας τον αφήνει σε επίπεδο ζώου!
  Υπάρχουν πολλά ασυνήθιστα πράγματα στον κόσμο που είναι πάντα εκπληκτικά, αλλά στον πόλεμο σταματάς να εκπλήσσεσαι πολύ γρήγορα!
  Όποιος έχει τις παρορμήσεις του ζεστού κεφαλιού στην πρώτη θέση, μεταφέρεται με κρύα πόδια!
  Μια κακή συνείδηση σίγουρα μετατρέπει κάποιον σε αλήτη!
  Η βλακεία καλύπτει καλά, αλλά θερμαίνει μόνο τις αυταπάτες!
  Ένας ηγεμόνας που υπόσχεται στους υπηκόους του τη Σελήνη τείνει να τους οδηγεί στη ζωή ενός σκύλου!
  Στη Ρωσία υπάρχουν τα πάντα εκτός από ένα πράγμα: τα όρια με τα οποία μπορείτε να μετρήσετε τα όρια των δυνατοτήτων του ρωσικού έθνους!
  Μια γυναίκα είναι ένας άντρας με δίδυμα, μια Ρωσίδα, μια γυναίκα είναι τριπλή, αλλά αυτός που είναι ήδη άνω των έξι φαινόταν να είναι άλλοι έξι!
  Το αόρατο είναι κακό προσόν για έναν ηθοποιό, διπλωμάτη, ποπ σταρ, αλλά είναι απαραίτητο σε έναν πόλεμο, όπου η υποκριτική, οι διπλωματικές ίντριγκες και το ποπ τραγούδι δεν σε σώζουν από βόλεϊ!
  Οι ήρωες πεθαίνουν με τη μουσική, και ο υψηλότερος ηρωισμός μερικές φορές ζει χωρίς να τραγουδήσει μαζί στην πορεία!
  Ο γάμος πρέπει επίσης να ξαναγίνει για να αποφευχθεί η στασιμότητα, εκτός αν φυσικά οι νεόνυμφοι θέλουν μια ελαττωματική διαδικασία διαζυγίου!
  Το πιο υπέροχο πράγμα σε έναν αμυδρό κόσμο είναι ότι τα θαύματα στον πόλεμο τυφλώνουν με φωτεινότητα!
  Δεν υπάρχει αλήθεια στα πόδια, κατά κανόνα εξορύσσεται στα πόδια!
  Ένα κακό κεφάλι βρίσκει ανάπαυση για τα πόδια του μόνο σε νεκροταφείο!
  Ο πόλεμος σε κάνει να ιδρώνεις, αλλά σε αντίθεση με το μπάνιο, με μεγάλο ατμό, τα κατάγματα δεν μπορούν να αποφευχθούν!
  Όσο δύσκολο κι αν είναι στον πόλεμο και το μεγάλο τίμημα της νίκης, είναι ακόμα πιο δύσκολο για όσους αποφεύγουν τον πόλεμο πάση θυσία!
  Η δύναμη του εχθρού είναι ευθέως ανάλογη με την αδυναμία σου στην αυτοεκτίμηση και αντιστρόφως ανάλογη με τη δική του έπαρση!
  Ένα άτομο μπορεί ακόμα να χρησιμοποιήσει τις θεϊκές ιδιότητες λίγο, αλλά κανένας από τους ανθρώπους δεν καταφέρνει να αποφύγει τη σταύρωση στο έπακρο!
  Όποιος πιστεύει στην αθανασία ζει για πάντα, γιατί μόνο εκείνοι που πιστεύουν στον δικό τους θάνατο πεθαίνουν αληθινά!
  Μερικές φορές είναι καλό για τον κυνηγό που δεν συνάντησε το παιχνίδι, γιατί η πανοπλία του είναι σαν χαρτί και οι αλυσίδες της παγίδας είναι σαν μια λεπτή κλωστή!
  Η υπομονή είναι το κλειδί της νίκης αν δεν συνδυάζεται με ταπεινοφροσύνη μπροστά στο κακό!
  Ο θάνατος, σαν πόρνη του λιμανιού, τριγυρίζει όλους, αλλά έρχεται μόνο σε αυτούς που έχουν πιο κούφιο κεφάλι από το πορτοφόλι!
  Το μήκος της γενεαλογίας ενός ιππότη είναι ένα εξαιρετικό μέτρο του ύψους των παρορμήσεων και του μεγαλείου του πνεύματος!
  Ο εχθρός επίσης δεν έχει τελειώσει, όπως συχνά η ασθένεια δεν θεραπεύεται, μόνο αν η τελευταία μπορεί να φύγει από μόνη της, τότε δεν υπάρχει τρόπος να αποφευχθούν οι επιπλοκές από την ημιτελή απόρριψη!
  Η φυγή μπορεί να έχει νόημα, αλλά μια παράλογη φυγή δεν έχει σωτηρία!
  Ο δειλός πέθανε πριν δει την πρώτη σφαίρα, ο γενναίος θα είναι ο πρώτος στη ζωή, παρά τις σφαίρες!
  Ένας σωματικός τραυματισμός μπορεί να διορθωθεί με μια μικρή επιτυχία της ανθρώπινης επιστήμης, αλλά ακόμη και ο Υπέρτατος Νους είναι μερικές φορές ανίσχυρος πριν διορθώσει την ηθική δυσμορφία!
  Ο πόλεμος είναι το είδος της τρέλας για την οποία προετοιμάζονται οι ταλαντούχοι και σοφοί και που μόνο οι αληθινές ιδιοφυΐες μπορούν να αποφύγουν!
  Δεν υπάρχει πλήρης ανάπαυση ούτε στον τάφο, δεν υπάρχει πλήρης ανάπαυση ούτε σε όνειρο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι αδύνατο να κουραστείτε περαιτέρω!
  Στον κόσμο μας τίποτα δεν δίνεται για το τίποτα, ακόμα και προδομένο έστω και για μια σπασμένη δεκάρα!
  Ο διάβολος είναι βαμμένος αντιαισθητικός, αλλά το πιο τρομερό πράγμα στο ακάθαρτο είναι η ικανότητα να σερβίρεις δηλητήριο σε ένα όμορφο περιτύλιγμα!
  Ο πόλεμος μυρίζει καύση, αλλά μερικές φορές η άρνηση του πολέμου μυρίζει πολύ χειρότερα!
  Δεν υπάρχουν βαρετοί αγώνες στην πραγματικότητα, υπάρχει μόνο μια μέτρια κινηματογραφική μεταφορά μαχών σε σημείο γελοίου κολικού!
  Οικογενειακές καταιγίδες, σαν τον άνεμο στα πανιά, το καράβι τρέμει, αλλά ο Θεός να μην έχει απόλυτη ηρεμία!
  Ένας δειλός δεν παίζει χόκεϊ, αλλά χάνει, πετώντας έξω από τη ζωή με ένα ξωτικό!
  Αυτός που παλεύει καλά, μπορεί να κρατήσει τέλεια αυτό που κέρδισε, αν μπορεί να μειώσει την απληστία του σε ικανοποίηση!
  Δεν μπορείτε να χτίσετε την προσωπική επιτυχία πάνω στα κόκαλα, ακόμα κι αν τα οστά είναι τα λείψανα των προγόνων που δοξάστηκαν από προηγούμενες πράξεις!
  Τα λείψανα των προγόνων δεν είναι μόνο κόκκαλα, η δόξα ενός άθλου δεν είναι απλώς ένας ήχος!
  Μια άσχημη νίκη είναι καλύτερη από μια όμορφη ήττα, γιατί ο νικητής μπορεί πάντα να εξωραΐσει την πραγματικότητα!
  Οι ανάπηροι δεν μπορούν να φάνε χορτάτοι, αλλά οι νεκροί δεν δαγκώνουν καθόλου!
  Η νίκη επί ενός ισχυρού εχθρού είναι τιμητική, η νίκη επί ενός σκληρού εχθρού είναι διπλά τιμητική!
  Η εξαπάτηση είναι ελικοειδής, αλλά η αλήθεια είναι άμεση, η αλήθεια της πρώτης, κατά κανόνα, οδηγεί στον στόχο πιο γρήγορα αν είναι κολοκυθιά χωρίς στροφές και αλειμμένη με λάδι λίπους υποσχέσεις!
  Όμως η υπομονή και η δουλειά, σαν ένα παντρεμένο ζευγάρι, γεννούν την επιτυχία, όμως, υπό την προϋπόθεση της μακροχρόνιας παραμονής και της προσέγγισης με αγάπη!
  Η σοφία της Ασίας είναι καλή, η αγριότητα των Ασιατών είναι κακή!
  Ένα λιοντάρι μπορεί να πετάξει χίλια πρόβατα, αλλά ένα κριάρι λιονταριών είναι ικανό να κριαρίσει χίλια από τα αδέρφια του!
  Στον πόλεμο, γρήγορα ξεμαθαίνει κανείς να εκπλήσσεται, εκτός ίσως από το γεγονός ότι είναι ακόμα ζωντανός και δεν έχει ερημώσει!
  Το πιο τρομερό πράγμα στον πόλεμο είναι ο φόβος, τον οποίο δεν μπορείς να περιορίσεις στη συνηθισμένη διακριτικότητα!
  Για να γίνεις κουκλοπαίκτης του θεάτρου της ζωής, πρέπει να απαλλαγείς από την αδυναμία της μαριονέτας τουλάχιστον στη διανομή των ρόλων στην κουζίνα!
  Στον πόλεμο, η ειρήνη είναι μόνο ένα όνειρο, αλλά είναι ένα όνειρο γεμάτο θανάσιμους εφιάλτες!
  Το θάρρος είναι το αγκίστρι της επινοητικότητας που πιάνει τύχη στο πεδίο της μάχης!
  Η οξύτητα της γλώσσας δεν μπορεί να ακονιστεί από τις μυλόπετρες ενός θαμπού μυαλού!
  Δεν μπορείς να χτίσεις την ευτυχία πάνω στην εξαπάτηση, αλλά μπορείς να χτίσεις την ευτυχία πάνω στην εξαπάτηση!
  Μην τελειώνετε τον εχθρό, ότι το χωράφι δεν ξεχορταρίζεται με ζιζάνια, η σοδειά της νίκης θα χαλάσει τα ζιζάνια της δολιοφθοράς και της δολιοφθοράς!
  Ελικοειδή μονοπάτια οδηγούν κατευθείαν στον στόχο, μόνο αυτός που δεν έχει λοξό βλέμμα!
  Αν είσαι μουδιασμένος από μυαλά, τότε η καμπύλη της μοίρας οδηγεί κατευθείαν στην επίπεδη πλάκα του τάφου!
  Το να είσαι χασάπης σε έναν πόλεμο είναι μια μικρή τιμή, αλλά το να γίνεις μπριζόλα είναι γενικά πιο άτιμο!
  Τα μεγάλα ντουλάπια όχι μόνο πέφτουν δυνατά, αλλά ξεσκονίζουμε από κολοσσιαία νωθρότητα!
  Πολλοί σκελετοί στις ντουλάπες των συνωμοτών δίνονται σαν δυσωδία φθοράς που σκοτώνει τη δειλία!
  Οποιοσδήποτε ανόητος μπορεί να χτυπήσει επτά μύγες, αλλά μόνο με επτά ανοίγματα στο μέτωπό του μπορεί να βγάλει μια ψείρα προδοσίας!
  Στον πόλεμο, είναι σαν σε ένα λουτρό, και η ζέστη, ο ιδρώτας και τα κόκαλα πονάνε, αλλά σε αντίθεση με το χαμάμ, όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις, τόσο λιγότερη ζέστη παραμένει!
  Η αλήθεια είναι πάντα μπανάλ, αλλά ο πονηρός σίγουρα θα βρει τρόπο να τη διαστρεβλώσει με πρωτότυπο τρόπο!
  Ο αγώνας ενάντια στο κακό γεννά κατόρθωμα, το καλό χωρίς κατόρθωμα γεννά την ανία!
  Η διπλωματία πρέπει να είναι λεπτή, αλλά αυτή η λεπτότητα είναι η οξύτητα των σπαθιών που διασφαλίζουν τις αξιώσεις μας!
  Υπάρχει πιο θλιβερή ιστορία στον κόσμο από την ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας; Αλλά αυτή είναι μια πολύ αμφιλεγόμενη συλλαβή, φίλοι, γιατί η οικογένειά τους έχει κρατήσει τα νιάτα τους!
  Το να ζαλίζεις δεν κερδίζεις ακόμα, αλλά αν ο εχθρός εκπλαγεί πραγματικά, τότε θεωρήστε ότι έχει ήδη ηττηθεί!
  Η διαφορά της ευφυΐας από την πονηριά είναι στη συχνότητα χρήσης, είναι πάντα πονηροί, είναι πολύ συχνά έξυπνοι, αλλά λίγοι ζουν με το μυαλό τους!
  Η επιστήμη μπορεί να κάνει ό,τι μπορεί να επιθυμεί ένας άνθρωπος, αλλά όχι ό,τι μπορεί να επιθυμεί ένας άνθρωπος!
  Τις περισσότερες φορές χάνει το κεφάλι του, ο οποίος είναι πολύ τεμπέλης για να σκεφτεί!
  Καυτή πατριωτική φλόγα καρδιών θα δροσίσει τις φιλοδοξίες των επιτιθέμενων που υψώνουν το ξίφος στην Πατρίδα!
  Μπορείς να καρφώσεις με κεφαλή από χυτοσίδηρο, αλλά μόνο για να βάλεις θηλιά στο λαιμό σου!
  Αυτός που κάνει οικονομία με δωροδοκία χάνει τα περισσότερα.
  Ο λαός δεν είναι σταθερός στο θυμό του, αλλά πολύ πιο συνεπής στη λατρεία.
  Εξοικονομώντας καλό, καλό δεν θα κερδίσετε, ειδικά αν η λιτότητα μετατραπεί σε τσιγκουνιά!
  Ας πιούμε λοιπόν ότι τα προβλήματά μας είναι πάντα μέτρια, και τα αποκτήματα δεν ξέρουν το μέτρο!
  Οι ξεχασμένοι φυτρώνουν πράγματι πάνω στο αίμα, γιατί το αίμα δεν ξεχνιέται και τα σημάδια της ψυχής δεν επουλώνονται!
  Δεν πολεμούν αριθμητικά, μόνο χάνουν και αποκοιμιούνται με τον αριθμό των πτωμάτων!
  Επτά ανόητοι πολεμούν το κακό, ο όγδοος έξυπνος παλεύει με το καλό!
  Ένα χτύπημα στον εχθρό πρέπει να δοθεί στην ώρα του, μόνο που η αντικατάσταση κάτω από την οδοντοστοιχία είναι πάντα εκτός χρόνου!
  Όταν ξεκινάτε μια επιχείρηση, μην περιμένετε να καταλήξετε σε αδράνεια!
  Κάποιοι κόβουν χαρτονομίσματα, άλλοι κόβουν τα μαλλιά των ηλίθιων, αλλά οι περισσότεροι απατεώνες δεν τους νοιάζει τι είναι το μαλλί του χοίρου!
  Το τσεκούρι του δήμιου μπορεί να κόψει τα πιο ευεργετικά άρθρα του συντάγματος, εκτός κι αν τα έγραφε το φτερό του αετού και όχι ένα βρεγμένο κοτόπουλο!
  Το πουκάμισό σας είναι πιο κοντά στο σώμα σας και το σχοινί πιο κοντά στο λαιμό σας, ειδικά αν το έχει αποθηκεύσει κάποιος που δεν γεννήθηκε με πουκάμισο!
  Οι εγωιστικοί εθισμοί σάς επιτρέπουν να ξεριζώσετε το δέρμα των μπότων σας, με τα "παπούτσια μπαστουνάκια" που φορούν με το δικό τους εμπορικό ενδιαφέρον!
  Είναι δύσκολο να ανιχνεύσεις το Ford, αλλά είναι εύκολο να πνιγείς στο νερό!
  Η γνώση δεν είναι απλώς το φως ενός φάρου που φωτίζει το δρόμο για τα επιτιθέμενα στρατεύματα, αλλά μια καυτή ακτίνα λέιζερ που καίει τις θέσεις του αντιπάλου!
  Οι νικητές δεν κρίνονται, νικητής είναι ο ίδιος ο δικαστής, ο οποίος μπορεί να ασκηθεί έφεση μόνο βάσει του νόμου της ανταπόδοσης και της εκδίκησης!
  Ο θάνατος είναι κακό πράγμα, αλλά περισσότερο στη διαδικασία παρά στις συνέπειες!
  Οποιαδήποτε καταστροφή είναι πρώτα απ 'όλα μια πολύχρωμη παράσταση, αλλά ο χρωματισμός είναι πάντα μια αιματηρή απόχρωση, και το soundtrack συνοδεύεται από μια κηδεία!
  Αν δεν είχαμε καταστροφές, τότε δεν θα υπήρχαν κατορθώματα, και χωρίς κατορθώματα, η ζωή είναι σαν τη σούπα χωρίς πιπέρι!
  Ο πόλεμος, όπως το πιπέρι, δακρύζει τα μάτια σου, αλλά κάνει τη ζωή όχι άβουλη!
  Μπορείς να ζητήσεις συγχώρεση για αυτόν που δέχτηκε τον θάνατο, αλλά δεν μπορείς να δικαιολογήσεις για να σκοτώσεις αυτόν που σπέρνει το θάνατο!
  Το να υποτιμάς τον εχθρό σημαίνει να υποτιμάς τη διάλεξη πριν από την εξέταση, μόνο μια αξιολόγηση - ένα ζευγάρι δύο πασσάλων σίγουρα θα διασταυρωθεί, σχηματίζοντας έναν ταφικό σταυρό!
  Όποιος αφήνει να αφαιρεθούν τα ροκανίδια από τον εαυτό του, έχει την ευφυΐα του κούτσουρου και του βελανιδιού!
  Κάθε συνάντηση στον πόλεμο είναι σαν ένα ραντεβού με ένα αγαπημένο πρόσωπο, είναι αδύνατο να ξεχάσεις, είναι αδύνατο να αργήσεις και πολύ άσχημα να αποφύγεις!
  Πονηριά και υπολογισμός: πώς ένας σύζυγος γεννά τη νίκη - η ειλικρίνεια είναι το τρίτο επιπλέον!
  Αν μαζευτούν σύννεφα πάνω από τον διοικητή, αυτό είναι καλύτερο από όταν τα συντάγματα αραιώνουν κάτω από τον διοικητή!
  Η ντροπή δεν είναι στην αίσθηση του φόβου, αλλά όταν αφήνεις τον εαυτό σου να τον υποτάξεις μέχρι να χάσεις την αίσθηση του καθήκοντός σου!
  Όταν είναι δυνατός, να δείχνεις αδύναμος, όταν είναι αδύναμος, να δείχνεις δυνατός! Αυτός ο κανόνας του δόλου είναι καλός για τον πόλεμο, αλλά ο ηγεμόνας δεν πρέπει να δείχνει αδυναμία, ακόμα κι αν ο θυμός είναι γεμάτος κόκαλα, και η δύναμη είναι σαν το ποντίκι!
  Κυρίως μετατρέπεται σε σκελετό που δεν έχει τη ραχοκοκαλιά της μάχιμης εκπαίδευσης!
  Για να μην σας καταβροχθίσουν οι αντίπαλοι σκύλοι, πρέπει να φάτε ένα πιάτο στις στρατιωτικές υποθέσεις!
  Μην φοβάστε τα δεσμά ενός φασίστα, αν είστε σε θέση να δέσετε τις σκέψεις σας με μια σκούπα εξαγνισμού!
  Ο χορός διαφέρει από τον χορό στο ότι χορεύουν στη μελωδία κάποιου άλλου και στο χορό επιλέγεις τον δικό σου ρυθμό!
  Οι πράξεις είναι πάντα καλύτερες από τα λόγια, καθώς έχουν πιο γερά θεμέλια από το τίναγμα του αέρα!
  Είναι καλό να είσαι ιππότης στον πόλεμο, χωρίς να διαπραγματεύεσαι θάρρος, αλλά μόνο ο ιπποτισμός πρέπει να είναι ορθολογικός, σαν την πονηριά του μαγαζάτορα!
  Ο φόνος είναι το μόνο είδος αμαρτίας, η αξιολόγηση του οποίου εξαρτάται τόσο πολύ από τη μορφή: αηδία και ανδρεία με ένα μόνο αποτέλεσμα!
  Ο κίνδυνος είναι παντού, αλλά είναι δύσκολο όταν το μυαλό πετάει στο αστέρι!
  Η παράδοση είναι το τελευταίο πράγμα, σε αφήνει πάντα ακραίο!
  Μπορείτε ακόμα να κερδίσετε χωρίς ρίσκο, αλλά μπορείτε να επωφεληθείτε από τους καρπούς της νίκης αν κρατήσετε αυτή τη μεγάλη γάτα, σαν τίγρη, από το μουστάκι!
  Μπορείς να χαθείς από τον διώκτη, μόνο χωρίς να χάσεις το κεφάλι σου παίρνοντας επιχορήγηση για τον επόμενο!
  Δεν υπάρχουν απελπιστικές καταστάσεις, συμβαίνει να μην υπάρχει είσοδος σε πλεονεκτική θέση!
  Μπορείτε ακόμη και να ξεφύγετε από τη σκιά σας, να εξαπατήσετε τη συνείδησή σας, αλλά δεν μπορείτε να κρυφθείτε από αυτό που δεν έχετε κανέναν έλεγχο!
  Σπάνια έχει χρήματα, του οποίου το πνεύμα μεταφράζεται συχνά!
  Τα πάντα στον κόσμο μας δίνονται μέσω της μάχης, μόνο τα προβλήματα έρχονται χωρίς προβλήματα!
  Η μετάβαση από την αναχώρηση διακρίνεται από το σημείο άφιξης στο τελευταίο μέρος που πρέπει να πάει!
  Η κλειδαρότρυπα ως γυναίκα θέλει εξυπνάδα και τεχνικότητα!
  Η βλακεία δεν είναι πάντα προβλέψιμη, αλλά πάντα τιμωρείται!
  Μερικές φορές ένα έγκλημα ωφελεί την ανθρωπότητα και το να γίνει κατόρθωμα ανταμείβεται μόνο γι' αυτό, κατά κανόνα, μεταθανάτια!
  Ο Παντοδύναμος Θεός μπορεί να κάνει τα πάντα, αλλά ούτε αυτός δεν μπορεί να ξεπεράσει τον άνθρωπο σε φιλοδοξία και πολύχρωμη φαντασία!
  Ένα άλλο πράγμα στο οποίο ο Θεός δεν μπορεί να ξεπεράσει τον άνθρωπο είναι η λαχτάρα για άσκοπες κουβέντες, ο Παντοδύναμος προτιμά να δημιουργεί με μια λέξη και όχι να παίζει με τις λέξεις!
  Ο Παράδεισος είναι συνήθως αδιάφορος όταν ζητάει βοήθεια, αλλά αυτός είναι ένας κανόνας που επιβεβαιώνει μόνο τις εξαιρέσεις!
  Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να γίνουν θεοί, αλλά δεν κάνουν ουρά για σταύρωση!
  Μια αιχμηρή λέξη είναι καλή, αλλά είναι ακόμα καλύτερο να έχεις κοφτερό μάτι για να παρατηρήσεις μια πέτρα που σου πέταξαν για μια κοφτερή έκφραση!
  Αλήτης είναι αυτός που αφήνει τον εαυτό του να τον παπουτσώνουν πονηροί άνθρωποι!
  Για να πετάξεις πρέπει να δουλέψεις σκληρά, για να πετάξεις μέσα, απλά κάνε ένα διάλειμμα από τη δουλειά!
  Όταν το καπέλο του μπόουλερ είναι άδειο, πετάει προς τα πάνω όχι με βίαιο άνεμο, αλλά με ένα ψυχρό χτύπημα!
  Η φιλοσοφία είναι ένα δίχτυ για τη σύλληψη επιπόλαιων απλών, αλλά μόνο τα κύτταρα σε αυτήν εξαρτώνται από τη συχνότητα των εγκεφαλικών συνελίξεων!
  Συχνά ένας άνθρωπος, έχοντας γίνει θεός, έστω και λίγο σταυρώνει τους ανθρώπους στο έπακρο!
  Η μεγαλύτερη ευλογία του ανθρώπου, η προβλεψιμότητα του θελήματος του Θεού, είναι και η χειρότερη από τις κατάρες, άρα μας οδηγεί στον παράδεισο της ρουτίνας!
  Το χρήμα δεν μυρίζει, αλλά βρωμάει σε τέτοιο βαθμό που οι επιχειρηματίες βάζουν πάντα καινούργια κοστούμια!
  Εξοικονομώντας φίλους, μπορείς να γεμίσεις μαμωνά, αλλά το κενό της ψυχής θα κάνει το δικό σου κεφάλαιο εχθρό!
  Άνθρωπος χωρίς πατρίδα είναι σαν φρικιό χωρίς γάμο!
  Είναι δύσκολο να επιβιώσεις, αλλά είναι δυνατό, είναι αδύνατο να ζήσεις, αλλά είναι εύκολο!
  Μια δεκάρα σώζει ένα ρούβλι από έναν συνετό, μια δεκάρα μαζεύει μια δεκάρα από μια πρακτική, και μια άπληστη και μια δεκάρα οδηγεί σε μια θηλιά!
  Ένα δίκοπο μαχαίρι, που όμως γίνεται απαρχή στα χέρια ενός ανθρώπου που μετατρέπεται σε μαϊμού!
  Όταν είσαι το αφεντικό του εαυτού σου, μόνο τα αρχικά ένστικτα εγωισμού μπορούν να σε υποτάξουν!
  Είναι δύσκολο να βρεις έναν λόγο να λάβεις, αλλά πόσο εύκολο είναι να βρεις έναν λόγο για να μην δώσεις!
  Ότι η ζωή μας είναι ένα παιχνίδι στο οποίο οι κανόνες καθορίζονται από τους ισχυρότερους, και το ταμείο βραβείων είναι το πιο πονηρό!
  Η δύσκολη επιτυχία είναι καλύτερη από την εύκολη αποτυχία, αν και η τύχη πρέπει να αναζητηθεί και η ήττα είναι πάντα κάτω από τα πόδια σου!
  Γίνε θηρίο, αλλά όχι ζώο!
  Το να υποσχεθείς πολλά είναι τόσο εύκολο όσο το να μην μπορείς να αποκτήσεις τα πάντα!
  Ας πιούμε στο ότι μόνο εμείς συνωμοτούμε, και οι υπόλοιποι είναι μπλεγμένοι σε αυτά!
  Μην μπείτε σε ένα έλκηθρο που δεν είναι δικό σας, αν θέλετε να ποθείτε τη Mercedes κάποιου άλλου!
  Μερικές φορές όταν κερδίζεις, χάνεις, γιατί σε κυριεύει το σκουλήκι της αυτοϊκανοποίησης και της τεμπελιάς!
  Το να ξεκουράζεσαι μετά από μια νίκη δεν είναι αμαρτία, αλλά το να επαναπαύεσαι στις δάφνες σου είναι έγκλημα!
  Ας πιούμε λοιπόν ότι όλοι όσοι φτιάχνουν πονηρές παγίδες εναντίον μας πέφτουν στην παγίδα της αλφαβητικής παρατεταμένης κατασκευής!
  Ο γάιδαρος βρυχάται πιο δυνατά από το γάβγισμα μιας αλεπούς, αλλά δεν μπορεί να αποδείξει ότι δεν είναι καμήλα!
  Ας πιούμε λοιπόν στο γεγονός ότι οποιαδήποτε άλλη τέχνη εκτός από τη στρατιωτική τέχνη απαιτεί θυσίες!
  Ο πόλεμος είναι μια βασική πράξη που γίνεται με υψηλές σκέψεις!
  Ο πόλεμος εξαντλεί το σώμα, αλλά τονώνει το πνεύμα!
  Δεν είναι κακό να είσαι ο πρώτος, σίγουρα, αλλά δεν πρέπει να βράζεις τις μπάλες από πίσω!
  Δεν θα αφήσει τον εαυτό του να τον φάνε ζωντανό, αυτόν που βράζουν τα μπαλάκια νύχτα μέρα!
  Ένας τρελός αλήτης μπορεί να φορέσει ακόμα και "μπότα", κάτω από τη φτέρνα!
  "Μπότες" δεν παπούτσι, αυτός που δεν έχει εγκεφαλικό κερί για γυάλισμα παπουτσιών!
  Όσο περίεργο κι αν φαίνεται, υπάρχουν πολλοί έντιμοι άνθρωποι στην κορυφή, αλλά είναι λίγοι ανάμεσά τους που μπορούν να κάνουν χωρίς ψεύτικη πονηριά στην ανάπτυξη της καριέρας τους!
  Ο πολιτικός παίζει δίκαια, όσες φορές ο ανθρακωρύχος κατεβαίνει στο ορυχείο με λευκό παλτό, και το κίνητρο είναι το ίδιο: να πάρει επιδοτήσεις για το ξέπλυμα μιας αμαυρωμένης φήμης!
  Ο πολιτικός είναι ψεύτης στη ζωή και υποκριτής στις πράξεις, αλλά ο θάνατος είναι τίμιος ακόμα και με αυτόν τον απατεώνα!
  Ο θάνατος είναι έντιμος στο ότι έρχεται πάντα, αλλά είναι αυθαίρετος στην επιλογή της ώρας της επίσκεψης!
  Η πιο δύσκολη σκλαβιά, να είσαι σκλάβος του στομάχου - ο κύριος είναι ανελέητος, ανεξάρτητα από το κενό ή την πληρότητα!
  Δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο από τον φόβο του καθενός• ούτε οι τοίχοι ούτε οι φρουροί μπορούν να τον σώσουν, και μόνο η πίστη και η θέληση μπορούν να νικήσουν τη δειλία!
  Ο πόλεμος είναι σαν μια αλυσίδα, σε αυτόν τα πτώματα είναι σαν κρίκοι, δεν μπορείς να αγνοήσεις τον κρίκο, αλλά δεν μπορείς να κλάψεις για τους νεκρούς - διαφορετικά η αλυσίδα θα σε τυλίξει!
  Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αλλά σε αντίθεση με τις υπόλοιπες, σύμφωνα με τη Βίβλο, η ανάσταση την θάβει εντελώς!
  Ένας εύκολος θάνατος φαίνεται πιο σαγηνευτικός από μια δύσκολη ζωή, αλλά μόνο όταν δεν μετατρέπεται από αντικατοπτρισμό σε πραγματική επιλογή!
  Ο φόβος είναι το πιο θανατηφόρο πράγμα στον κόσμο, τόσο θανατηφόρος είναι και στην παρουσία και στην απουσία!
  Το να κερδίζεις σημαίνει να συγχωρείς, επομένως, μόνο αυτός που έχει λάβει πλήρη ανταπόδοση μπορεί να συγχωρεθεί!
  Το κακό τείνει να προοδεύει, πνίγοντας την πρόοδο και τονώνοντας την επιστήμη!
  Ο πόλεμος είναι ένα παιχνίδι χωρίς ξεκάθαρους κανόνες, αλλά αυτός που προετοιμάστηκε εκ των προτέρων μπορεί να ορίσει τη ρουτίνα!
  Μπορεί κανείς να προετοιμαστεί για πόλεμο για μεγάλο χρονικό διάστημα και ανόητα, αλλά δεν μπορεί να κάνει φυσική την κατάσταση του πηδήματος στην άκρη μιας ξιφολόγχης!
  Ένας αγώνας διαφέρει από έναν πόλεμο στο ότι οι κανόνες σε έναν καυγά δημιουργούνται χωρίς τον καταστατικό χάρτη του ΟΗΕ!
  Κανείς δεν θέλει τον πόλεμο, αλλά όλοι θέλουν την κατάκτηση, οπότε ας κερδίσουμε την αγάπη, το μόνο δυνατό κέρδος χωρίς πόλεμο!
  Μαλώνουν δυνατά για νύφες, αλλά ουρλιάζουν ήσυχα κάτω από τη φτέρνα!
  Η τύχη είναι ιδιότροπη, αλλά αγαπά τους ανθρώπους που είναι ανεπιτήδευτοι στην καθημερινή ζωή και εκλεπτυσμένοι στην πνευματική σφαίρα!
  Ένα άτομο σφυρίζει τις περισσότερες φορές για να αποφύγει τη συνοδεία στην τσέπη του και να μπουκάρει στο δράμα της ζωής!
  Ακόμη και ο πιο μορφωμένος άντρας δεν μπορεί να εξηγήσει δύο πράγματα: πώς γεννήθηκε ο Κύριος ο Θεός και από πού παίρνουν τόσες βρισιές οι γυναίκες!
  Μόνο μια φορά ο Παντοδύναμος Θεός έχασε το επιχείρημα: δεν μπορούσε να ονομάσει τον ακριβή αριθμό των βρισιών των θυμωμένων γυναικών!
  Και η δεύτερη ήττα του Παντοδύναμου, μπόρεσε να μετρήσει τον αριθμό των τεχνασμάτων στα οποία καταφεύγουν οι γυναίκες όταν κάνουν αμαρτίες!
  Και για τρίτη φορά ο Θεός ήταν ανίσχυρος να λάβει υπόψη του πόσα κόλπα έχει η γυναίκα στο καθάρισμα των αντρικών τσέπες!
  Ο δήμιος είναι περιφρονημένο επάγγελμα, αλλά απαιτεί δεξιοτεχνία χειρουργού, δεξιοτεχνία τσελίστα και απαίτηση μάγειρα!
  Η ασημαντότητα είναι πάντα στην πλειοψηφία, οι χρυσοί κόκκοι είναι σπάνιοι ανάμεσα στην άμμο!
  Το να πολεμάς μια γυναίκα είναι το τελευταίο πράγμα - η νίκη δεν φέρνει δάφνες, η ήττα εκθέτει σε γελοιοποίηση που δεν μπορεί να ξεπλυθεί από κατορθώματα - ωστόσο, η κατάκτηση δίνει δάφνες του υψηλότερου άθλου!
  Η ευγένεια της οικογένειας αυξάνει την ευθύνη - ένα βρώμικο λιοντάρι είναι βδέλυγμα, ένα βρώμικο γουρούνι είναι απλώς μια μελλοντική μπριζόλα!
  Ωστόσο, όταν επιλέγετε πορτοφόλι ή ζωή, δεν υπάρχει επιλογή, γιατί χωρίς πορτοφόλι δεν υπάρχει ζωή!
  Το να σκοτώνεις μια γυναίκα είναι κακό, εκτός από μια γυναίκα στον πόλεμο!
  Οι επιθυμίες ενός ανθρώπου δεν έχουν όρια, καθώς εκπληρώνονται, το όριο κινείται πίσω, μη γνωρίζοντας τα όρια!
  Μόνο αυτός που μπορεί να σκιαγραφήσει τα σύνορα των ανθρώπινων φιλοδοξιών είναι ικανός να ξεπεράσει τη σοφία του Θεού!
  Δεν υπάρχει αλήθεια στο κρασί, αλλά παχύ ψητό, που λαμβάνεται από την πώλησή του!
  Ένα λιοντάρι διαφέρει από ένα πρόβατο μερικές φορές από την αξιοπρέπεια, και όχι από ένα βρυχηθμό!
  Ταχύτητα χωρίς ακρίβεια, φασαρία μούφας χωρίς έπαθλο!
  Άνδρας με άδειο "μπόουλερ" μένει χωρίς μεσημεριανό, αλλά παίρνει μερίδιο κρατουμένου!
  Προδίδουν για το κέρδος, αλλά έχουν πάντα μια απώλεια στην εμπιστοσύνη, ένα μείον στους φίλους και μια παντελή έλλειψη ασφάλειας!
  Η αλήθεια έχει πολλά πρόσωπα, αλλά τα πρόσωπά της σε κάθε καιρό αντανακλούν πάντα το φως!
  Το κεφάλι δεν ανέχεται την αδεξιότητα, αλλά είναι το πιο παραγωγικό εργαλείο εργασίας!
  Το αλκοόλ είναι ο πιο προσιτός δολοφόνος, μόνο ο πελάτης πληρώνει για το υπόλοιπο της ζωής του!
  Ο φόβος γεννά μόνο θάνατο, ακόμα κι αν κατάφερε να ξεφύγει, κατάφερε να επιβιώσει!
  Φοβάστε τα τσακάλια, μην αναλάβετε τη ζούγκλα!
  Ο καλύτερος τρόπος για να νιώσεις σαν άνθρωπος είναι να βοηθήσεις τον διπλανό σου και να χαμηλώσεις τον εαυτό σου σε ένα ζώο χτυπώντας τον αδύναμο!
  Η σούπα της μάχης χρειάζεται ένα τόσο πικάντικο καρύκευμα όπως ο θάνατος! Το καρύκευμα του θανάτου χωρίς την τροφή των τροπαίων νίκης προκαλεί μόνο καούρα!
  Οι γυναίκες κερδίζουν και όχι τα κανόνια, αλλά σε αντίθεση με αυτές, πρέπει πάντα να καταρρίπτουν για να κερδίσουν!
  Είναι καλύτερα να περπατάς ξυπόλητος με σύνεση παρά να σε παπουτσώνουν ανόητα!
  Η βία καταστρέφει το ατσάλι, αλλά μόνο αν το μέταλλο σκουριάσει από τη λάσπη της έλλειψης θέλησης!
  - Τα δάκρυα ενός άντρα γεννούν σκουριά στην πανοπλία του θάρρους, τα δάκρυα μιας γυναίκας κάνουν σαν λάδι!
  Ένας ημιτελής εχθρός, σαν μια ασθένεια που δεν θεραπεύεται, να περιμένει επιπλοκές, αλλά μερικές φορές ό,τι πρέπει να του μείνει ως βάκιλος για εμβολιασμό!
  Η προσοχή στη μάχη είναι σαν μια ασπίδα, αλλά δεν χρειάζεται να την κλείσεις για να τυφλώσεις τα μάτια σου!
  Αυτός που αναζητά το ρίσκο όταν μπορείς να κερδίσεις χωρίς να ρισκάρεις, ένας ηλίθιος εγωιστής που διασκεδάζει τη ματαιοδοξία του και εκθέτει άλλους μαχητές σε παράλογους κινδύνους!
  Ο στρατός είναι η καλύτερη οικογένεια αν δεν είσαι ορφανός με ζωντανούς γονείς!
  Η απλότητα είναι πάντα ευρηματική, μόνο η μετριότητα περιπλέκει τα πάντα και η αμηχανία μπερδεύει ανάμεσα σε τρία πεύκα!
  Ενσταλάξτε φόβο στους εχθρούς σας, αλλά μην γίνετε σκιάχτρο για τους συμμάχους σας!
  Το Paradox είναι ο φίλος της ιδιοφυΐας, ο αδερφός της τύχης και ο εχθρός της παιδαγωγικής μετριότητας!
  Η κραυγή ενός ανθρώπου μοιάζει με βρυχηθμό ζώων, αλλά το αποτέλεσμα είναι η φωνή του Θεού!
  Κάποιος πρέπει να μπορεί να δεχτεί ένα χτύπημα χωρίς να αντικαταστήσει το χτύπημα στα μάγουλά του!
  Πρέπει επίσης να μπορείτε να χάσετε, αλλά καλύτερα να μην αποκτήσετε μια τέτοια ικανότητα μέσα από την προσωπική εμπειρία!
  Γιατί η λογική είναι η βάση ενός νικηφόρου πολέμου και ενός βιώσιμου πολιτισμού, ένα μονοπάτι και ανίσχυρο χωρίς την προσαρμογή της διαισθητικής προνοητικότητας!
  Η φωτιά της οργής είναι η μηχανή καύσης της στρατιωτικής μηχανής, αλλά αν φλεγεί πέρα από κάθε μέτρο, δημιουργεί μόνο μια έκρηξη του δικού της μαχητικού μηχανισμού!
  Η ηθική είναι το όπλο των αδύναμων και ηλίθιων. Η υπηρεσία στην αυτοκρατορία είναι η ύψιστη μορφή ηθικής!
  Ο πόνος είναι φυσική κατάσταση για έναν πολεμιστή, θα δεχθούμε με χαρά κάθε βάσανο για το καλό της πατρίδας μας και ο θάνατος είναι ανταμοιβή για έναν γενναίο αγωνιστή!
  Ο θάνατος δεν μας τρομάζει, η αλήθεια κερδίζει!
  Λογικό όσο και ο ίδιος ο παραλογισμός!
  Λογικά, πώς να σμιλέψεις έναν χιονάνθρωπο στην κόλαση!
  Όλα τα στυλ είναι καλά εκτός από αυτό που οδήγησε στην αποτυχία, ακόμα κι αν όλα τα μονοπάτια οδηγούν στην αποτυχία!
  Ο θάνατος είναι η εξέλιξη του πνεύματος!
  Το λέιζερ είναι πιο σωστό από ανακλαστήρα!
  Όποιος πνιγεί στα δικά του σκατά θα ζηλέψει τη μοίρα του κρεμασμένου!
  Κανείς δεν θέλει να ρισκάρει όλη του τη ζωή, αλλά συχνά ο κίνδυνος σταματά να σε κυνηγά μαζί με τον θάνατο!
  Οι πραγματικοί άντρες παίζουν χόκεϊ, αλλά χάνουν πέναλτι σαν γυναίκα, μόνο ψεύτικους λάουτς!
  Η φαντασία δεν έχει όρια, αλλά η δύναμη του μετώπου της αντίληψης έχει ακόμα ένα όριο!
  Ο Παντοδύναμος Θεός μπορεί να δημιουργήσει τα πάντα, αλλά ακόμη και αυτός δεν είναι σε θέση να ενσαρκώσει όλες τις ανθρώπινες φαντασιώσεις και ανοησίες!
  Ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει οποιαδήποτε ανοησία πραγματικότητα, αλλά μόνο οι ρεαλιστές μπορούν να κάνουν ένα όνειρο πραγματικότητα!
  Ένας σπουδαίος άντρας μπορεί να είναι φαλακρός, αλλά μόνο μια μη οντότητα είναι χωρίς δόντια!
  Δεν θα απλώσετε ευχαριστίες στο ψωμί, αλλά από την άλλη, το να λερώσετε τη μύξα για χάρη, υπάρχει άφθονο!
  Αυτός που αλείφει λιπαρή μύξα στα μάγουλά του δεν θα αλείψει ποτέ βούτυρο στο ψωμί!
  Ένα σπαθί είναι καλό, ενάμισι χειρότερο!
  Οι πίθηκοι χωρίς ουρά είναι που σφίγγουν την ουρά τους καλύτερα από όλα - κανένα ζώο δεν φοβάται τόσο τον θάνατο και δεν έχει τέτοια τέχνη στο να σκοτώνει ως άνθρωπος!
  Το αίμα είναι το πιο κολλώδες υλικό, αλλά δεν είναι ικανό να τσιμεντώσει τους ανθρώπινους κόκκους άμμου αρκετά σταθερά ώστε να βάλει τα θεμέλια για την ευτυχία!
  Ταυτόχρονα, η αιμοληψία απελευθερώνει το πύον της διαφθοράς, το νερό της υποκρισίας, το λίπος του παρασιτισμού, εξαγνίζοντας το έθνος!
  Πρέπει πρώτα να χρησιμοποιήσει κανείς δύναμη για να επιβιώσει στον πόλεμο, αλλά για να ζήσει ειρηνικά, η χρήση του μυαλού δεν σβήνει στο παρασκήνιο!
  Όταν η δύναμη είναι ευφυΐα, συχνά μένει αδρανής, αλλά η ανεργία της οδηγεί αναπόφευκτα σε ανικανότητα.
  Κανένα μυαλό δεν μπορεί να εξαλείψει την ανάγκη για δύναμη, αλλά χωρίς το μυαλό, η ανάγκη για μυ πάντα οδηγεί στην ανάγκη!
  Οι παραγγελίες μπορούν να διακοσμήσουν, αλλά δεν μπορούν να πλυθούν!
  Πολλοί θέλουν να κλέψουν τη δόξα, λίγοι θέλουν να τη δώσουν, αλλά κανείς δεν την παίρνει για τίποτα!
  Πρέπει να πληρώσεις για την καλή φήμη, πρέπει να πληρώσεις για την κακή φήμη, μόνο το άγνωστο είναι άχρηστο!
  Η φήμη είναι ακριβή, αλλά μυρίζει πράσινο και μπορείς να κερδίσεις μόνο βρωμερά πράσινα μώλωπες από την αφάνεια!
  Υπάρχει μια άβυσσος ανάμεσα στη φήμη και την αφάνεια, τη γέφυρα της οποίας χτίζει το ταλέντο, η εργατικότητα και η τύχη! Επιπλέον, χωρίς τον τελευταίο, κατά κανόνα, πέφτεις στην άβυσσο της ντροπής, χωρίς τον πρώτο στην άβυσσο της επικείμενης λήθης και χωρίς τον δεύτερο οικοδόμο πετάς στον ατμό της επιπολαιότητας! Επομένως, στην αγάπη της φήμης, σε αντίθεση με τον γάμο, δεν υπάρχει τρίτο περιττό!
  Είναι καλό να παίρνεις το πιο cool από όλα, είναι κακό όταν παίρνεις το πιο cool από όλους!
  Ο θάνατος, στραγγαλίζοντας το λαιμό, έρχεται πάντα μπροστά από το χρόνο, αλλά όχι σε σχέση με τους εχθρούς που στέκονται στον λαιμό!
  Όλοι μας, στην πραγματικότητα, είμαστε κατάσκοποι, επομένως έχουμε κάνει την υποκρισία ξένη προς τον εαυτό μας και τη φύση!
  Η εξυπνάδα είναι ένα δώρο από το οποίο ξεσπά η υπερβολική έπαρση!
  Η όρεξη έρχεται με το φαγητό, και η ναυτία από την πείνα πριν την έναρξη!
  Όλοι μπορούν να καθίσουν σε ενέδρα, ένας κυνηγός που είναι γενναίος στην ψυχή!
  Το ποτό δημιουργεί την ψευδαίσθηση του παραδείσου, αλλά η καταστροφικότητα του κάτω κόσμου κάνει το hangover πραγματικό!
  Η δύναμη ενός ιππότη βρίσκεται στην εφευρετικότητα που κάνει τους πιο ισχυρούς εχθρούς ανίσχυρους!
  Ο μεθυσμένος θα παρακοιμηθεί, αλλά ο ανόητος δεν έχει με τίποτα να κολλήσει!
  
  Ο χρυσός είναι μαλακός, αλλά κάνει τα δεσμά πιο σκληρά από τον δαμασκηνό χάλυβα!
  Μια δεκάρα εξοικονομεί ένα ρούβλι, αλλά κανείς δεν θα φυλάξει για μια δεκάρα, η οποία μπορεί να δαπανηθεί για δολάρια!
  Ο φόνος είναι άθλος ισοδύναμος με έγκλημα και έγκλημα ισοδύναμο με κατόρθωμα!
  Ακόμη και με δύναμη, μόνο καυσόξυλα μπορείς να σπάσεις, αλλά ταυτόχρονα να αφήνεις τα παιδιά χωρίς ένα ζεστό μεσημεριανό!
  Καλύτερα να είσαι ραβδί παρά μηδέν!
  Η κύρια ομοιότητα μεταξύ ηρωισμού και σοφίας είναι η απουσία ηλικίας επίτευξης!
  Αυτός που δουλεύει για τον εαυτό του δουλεύει καλά, γελάει καλά αυτός που, όχι για τελευταία φορά, αποθαρρύνει να γελάσει με τον εαυτό του!
  Κερδίζοντας με αριθμό, όχι με δεξιοτεχνία, είναι μόνο στην εκλογή των ψυχοσυλλεκτών και μετά αυτών που ξέρουν να κάνουν τον αριθμό αυτών που κατάπιαν το δόλωμα!
  Η πρόοδος είναι σαν τα άλογα που καλπάζουν, όπου μόνο ο αμαξάς επιτρέπει στον εαυτό του την πολυτέλεια να κοιμάται εγκληματικά!
  Μπορεί να χάσεις πολλές φορές, να αποκτήσεις μώλωπες και χτυπήματα χωρίς αριθμό, αλλά θα λιώσουν με τιμή ακόμα και σε αντίθεση με τη ζωή, μόνο μια φορά!
  Οι Ρώσοι μαχητές δεν υποχωρούν στις μάχες, οι ράτοι μας είναι νικητές στη μάχη!
  Βαρέθηκε ο φαλακρός που βγάζει τριχωτές περούκες για να καλύψει τις φαλακρές ανασφάλειές του!
  Ένα άτομο έχει δύο αδύνατα σημεία: την παρουσία μαλακής σάρκας, την απουσία στερεού μυαλού!
  Το θάρρος είναι η ιδιότητα του ανθρώπινου μυαλού, η δειλία είναι προϊόν του ενστίκτου της αυτοσυντήρησης και η ικανότητα να κερδίζεις δίνεται στη λαμπρή αυτοσυντήρηση που σκότωσε τη δειλία ενός γενναίου ανθρώπου!
  Ένας Ρώσος στρατιώτης μπορεί να σκοτωθεί με δύο μόνο σφαίρες, αλλά η αξιοπρέπεια μπορεί να καταστραφεί με ένα άνανδρο παράπτωμα!
  Από το μεγάλο στο γελοίο, ούτε ένα βήμα, αλλά μόνο ένα παραπάτημα!
  Είναι καλό όταν μια πράξη γίνεται συνήθεια, είναι κακό αν μια κακή πράξη μετατρέπεται σε συνήθεια να υποστείτε την ήττα!
  Ένα περίεργο μυαλό μπορεί να οδηγήσει σε ένα ράφι, αλλά η έλλειψη ευφυΐας και περιέργειας σίγουρα θα κάνει την ύπαρξη βάσανο!
  Αν είστε σε θέση να σηκώσετε το μυαλό σας στα πίσω πόδια του, τότε μόνο όσοι θέλουν να σας κατεβάσουν θα κρέμονται από τα πίσω πόδια!
  Η εφευρετικότητα είναι ένα σχοινί που βγαίνει από την άβυσσο, αλλά μόνο σε αντίθεση με ένα συνηθισμένο σχοινί, όσοι είναι αρκετά έξυπνοι για να μην πέσουν στην άβυσσο προσκολλώνται σε αυτό!
  Το πρωί της βραδιάς είναι πιο σοφό, και κυρίως πιο φρέσκο, αν δεν φυσάει με το μυαλό σου το ηλιοβασίλεμα!
  Δεν είναι εύκολο να δεχτείς τον σταυρό κατά βούληση, αλλά είναι εύκολο να σταυρωθείς χωρίς καμία επιθυμία! Είναι δύσκολο να είσαι Θεός, αλλά το να αποφύγεις τον Γολγοθά είναι ακόμα πιο δύσκολο!
  Το τραγούδι βοηθά στο να χτίζεις - ειδικά στις τάξεις, και να ζεις, αν και όχι πάντα στο τριφύλλι!
  Μαθαίνουν από τα λάθη, αλλά επαναλαμβάνουν ούτως ή άλλως, ξεχνώντας ότι σε αυτή την περίπτωση, η επανάληψη είναι η μητέρα του όχι μάθησης, αλλά του βασανισμού!
  Το χειρότερο δεν είναι ότι οι άνθρωποι κάνουν λάθη, αλλά ότι κατηγορούν πεισματικά οποιονδήποτε εκτός από τον εαυτό τους για λάθη, εκτός από το λάθος που οδηγεί στην επιτυχία!
  Στον πόλεμο, όπως και στο σκάκι, οποιαδήποτε θυσία για χάρη του ματ καλύπτεται μόνο με ματ, για κάποιο λόγο τα φέρνουν!
  Ένας άνθρωπος, ακόμη και έχοντας επιτύχει την τεχνολογική παντοδυναμία, θα παραμείνει μόνο ο μισός Θεός, και θα τον σταυρώσουν, εξίσου ολοκληρωτικά όπως και κατά τη διάρκεια της ανικανότητας ενός άγριου!
  Είναι δύσκολο να είσαι Θεός, αλλά το να παραμένεις πίθηκος είναι εντελώς ανυπόφορο!
  Μπορεί το άπειρο να αυξηθεί, ίσως, αφού το άγνωστο είναι άπειρο, ακόμη και αυξάνεται με τη γνώση!
  Όταν ένας έφηβος γίνεται ένας μεγάλος δημιούργος, το αν θα είναι όλοι καλά είναι αμφισβητήσιμο, αλλά αυτό που θα γίνει διασκέδαση είναι αναμφισβήτητο!
  Ο πόλεμος είναι ένα παιχνίδι στο οποίο μόνο οι νικητές θέτουν τους κανόνες, και μάλιστα μόνο εκ των υστέρων!
  Τα προβλήματα είναι αιώνια στο άπειρο, είναι κρίμα που μόνο μια αιώνια προβληματική ζωή δεν κρατάει τόσο πολύ!
  Υπάρχει ένα πλεονέκτημα στην κόλαση, αυτό είναι ένα μέρος όπου θα πάρετε σίγουρα ένα εισιτήριο, ακόμη και θα πληρώσετε επιπλέον για να μπείτε σε αυτό!
  Η φύση δεν έχει κακοκαιρία, αλλά οι άχρηστοι μετεωρολόγοι σίγουρα θα κάνουν κακοκαιρία!
  Είναι κακό όταν ένας έξυπνος άνθρωπος είναι μόνος, αλλά ακόμα χειρότερο όταν περιβάλλεται από ηλίθιους!
  Ένας έξυπνος άνθρωπος δεν χάνει τίποτα ακόμα και όταν χάνει, ο ανόητος ακόμα και όταν κερδίζει, μένει μόνο με τη μύτη του!
  Η κίνηση είναι ζωή τόσο στην επίθεση όσο και στην επίθεση, και ακόμη και το να κάθεσαι σε ενέδρα δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα!
  Δεν λέω ότι δεν υπάρχει Θεός, αλλά μπορώ να δηλώσω κατηγορηματικά ότι η Θεία τάξη απουσιάζει εντελώς!
  Λοιπόν, το βέλος είναι απλώς ένα μέσο, η ακρίβεια κληρονομήθηκε από το μπάτι!
  Ένας αλήτης είναι συνήθως "ντυμένος", μια μπότα με ψυχή είναι ένα παπούτσι με μυαλό!
  Το σπαθί δεν θαμπώνει αν ακονιστεί με λόγια όχι σε μύλο!
  Η αθανασία κάθε ομορφιάς, δυστυχώς, συνδυάζεται πάντα με ένα θανατηφόρο αποτέλεσμα!
  Ας πιούμε λοιπόν στο γεγονός ότι μόνο η ομορφιά μας σκοτώνει, και όχι να οδηγείται στον τάφο από τη λαχτάρα λόγω της απουσίας της!
  Ο πόλεμος δεν έχει γυναικείο πρόσωπο, αλλά γεννά ιδιοτροπίες που δεν ταιριάζουν σε πραγματικούς άντρες!
  Μια γυναίκα στον πόλεμο είναι σαν το πιάνο στους θάμνους, αλλά σε αντίθεση με το πιάνο, δεν είναι κατάλληλο μόνο ως κλινοστρωμνή και ως όργανο για τραγούδι!
  Ο χρόνος χαλάει την ομορφιά, αν αντί για το άρωμα των κρασιών, φτύσει τη μουρμούρα κακών συνηθειών!
  Το χρέος πάνω από όλα! Μόνο, ας μην είναι το χρέος μεγαλύτερο από όλο το κράτος!
  Πόσο άδικη είναι η ζωή και πόσο πρόωρος θάνατος! Επιπλέον, αν μπορούμε ακόμα να αλλάξουμε το πρώτο, τότε μόνο οι απόγονοι των ημιούργων μπορούν να διορθώσουν το δεύτερο!
  Η ομορφιά είναι ίση με το μυαλό στην ευκολία των νικών, αλλά κατώτερη στην αξία της χρήσης τους!
  Η ταχύτητα στη σκέψη οδηγεί στη νίκη, η βιασύνη στα συμπεράσματα μπορεί να οδηγήσει μόνο σε καταστροφή!
  Αυτή η κυρία είναι κακή, που δεν μπορεί να ξαπλώσει τον κύριο και να υψώσει την αξιοπρέπειά του. Ακόμα χειρότερα, αυτός που το κάνει με τον θόρυβο ενός ανάξιου σκανδάλου, εκτός βέβαια αν πρόκειται για ποπ σταρ!
  Μπορείτε να κάνετε χωρίς σαπούνι στο μπάνιο, αλλά δεν μπορείτε να πάτε στη μάχη χωρίς καμουφλάζ!
  Μπορεί να μην υπάρχει νικητής σε έναν πόλεμο, αλλά πάντα θα υπάρχει ένας ηττημένος!
  Ακόμα και η πιο γοητευτική γυναίκα βάζει κάτω έναν άντρα μόνο για λίγο, αλλά η πιο άθλια μηχανή τον βάζει κάτω για πάντα!
  Η επανάσταση ακούγεται όμορφη μέχρι να κλαίει και να κλαίει για όσους πέθαναν στα οδοφράγματα!
  Όσο βαρύ κι αν είναι ένα γεμάτο στομάχι, αυτό ακριβώς είναι το βάρος που θα προτιμούσε ο καθένας από την ελαφρότητα του άδειου στομάχου!
  Ο πραγματικός θάνατος δεν είναι ποτέ όμορφος, αλλιώς είναι ένα βήμα προς την αθανασία!
  Ο φόβος νικά τους πιο δυνατούς, αλλά μόνο επειδή η δύναμη εγκατέλειψε το μυαλό και τον υπολογισμό, κάτι που δείχνει ότι δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι σε καμία περίπτωση!
  Το καλό πρέπει να έχει ένα κοφτερό σπαθί και μια ασπίδα ισχυρότερη από το τιτάνιο!
  Αχ, πόσο εύκολο είναι να μπεις στην περβάχα, σώπασε, αλλά όχι όταν απαντάς σε ερωτήσεις εξετάσεων!
  Σιωπηλά μπορείς να κόψεις τραπεζογραμμάτια, μόνο χωρίς χρυσή ευγλωττία η αξιοπρέπειά τους θα είναι ο χαλκός
  Η σιωπή είναι χρυσός, εξορύσσεται από τα ορυχεία της ανθρώπινης φαντασίας, που πάντα προτιμά να εμπιστεύεται τα άρρητα!
  Ο πόλεμος είναι μια τέτοια τέχνη όπου, έχοντας προσποιηθεί, εσύ ο ίδιος παραμένεις σε απώλεια!
  Όταν παίζετε ένα μουσικό όργανο, οι λάτρεις του ύπνου δεν συντονίζονται, και σε ένα στρατιωτικό όργανο, εκείνοι που κοιμούνται για πάντα!
  Όταν βαδίζουν, συχνά τραγουδούν παράξενα, αλλά το ουρλιαχτό από αυτά που στρώνονται στη σειρά είναι πάντα φυσικό!
  Σε κάθε βλακεία υπάρχει μια ανάμειξη του μυαλού, και σε κάθε σοφία βλακείας, μόνο σε αυτό το πινέλο ένας πονοκέφαλος προκύπτει μόνο από ανόητη αμηχανία!
  Αν η σοφία προκαλεί το χασμουρητό και τη βλακεία γέλιο, τότε η σοφία είναι ανόητη, η βλακεία είναι σοφή!
  Μια λευκή ρόμπα δεν είναι στη θέση της σε ένα ανθρακωρυχείο, αλλά το έλεος στον πόλεμο έχει ακόμα λιγότερο νόημα!
  Το έλεος στον πόλεμο είναι εγωιστικό, λειτουργεί μόνο όταν είναι προσωπικό για εσάς!
  Στον πόλεμο, υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν θα ήθελες για τον εαυτό σου, αλλά μετά τον πόλεμο δεν θα αρνηθείς ποτέ την επιθυμία να ζήσεις αυτό που δεν θα ήθελες για τον εχθρό!
  Το απαγορευμένο φρούτο είναι γλυκό, αλλά είναι ακόμα πιο γλυκό να απαγορεύεις τα γλυκά δωρεάν!
  Κατά τύχη μπορείς να κερδίσεις, αλλά δεν μπορείς να κερδίσεις, γιατί αυτός που απολαμβάνει τους καρπούς της νίκης κερδίζει, και εδώ δεν υπάρχουν ατυχήματα!
  Μια αστοχία στα κατορθώματα, αυτό είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα όσων επιδιώκουν να μείνουν πίσω από τη στρατιωτική θητεία!
  Ακρίβεια μέχρι και δεύτερη ευγένεια βασιλιάδων, αλλά μόνο χαλίφηδων για μια ώρα, επιτρέπουν στους αντιπάλους τους να υπολογίσουν τον χρόνο και την κατεύθυνση των επόμενων βημάτων!
  Χωρίς εργασία, δεν μπορείτε να βγάλετε το ψάρι από τον τοκετό, αλλά μπορείτε εύκολα να αγκιστρώσετε στο αγκίστρι!
  Η δύναμη δεν μπορεί να είναι κακή, είναι σοφή, αλλά χρησιμοποιείται για κακό από τον αδύναμο στο κεφάλι!
  Ο πόλεμος δεν είναι γυναικεία υπόθεση, αλλά βγάζει τα μέσα μιας δειλής γυναίκας από έναν χωρικό!
  Ένας καλός στρατιώτης χτυπά, ένας κακός αντεπιτίθεται και ένας μεγάλος πολεμιστής θα σκοτώσει με ένα χτύπημα!
  Όταν οι λαϊκές δυνάμεις αποτυγχάνουν να δεθούν σε μια ισχυρή σκούπα, αποδεικνύεται ότι είναι ένα ερειπωμένο φέρετρο και μια τρύπα στρωμνή σκλάβων - μόνο ένας στόχος πρέπει να δεσμεύει, και όχι ο φόβος των σωφρονιστικών σωμάτων!
  Πιο επικίνδυνο από έναν Ρώσο πολεμιστή, μόνο η δική σου αυτοπεποίθηση, θα σε σκοτώσει ακόμα και σε ασφαλές μέρος!
  Η καλοσύνη πρέπει να είναι με τις γροθιές, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε αξιόπιστη προστασία με τους μεσαίους χωρικούς με θάρρος!
  Δεν μπορείς να διαιρέσεις με το μηδέν, αλλά διαιρούν τα μηδενικά σύμφωνα με την ηθική, αφαιρώντας από αυτούς που έχουν μηδενιστεί από το μυαλό!
  Μπορείς να ζήσεις και να θάψεις το ταλέντο σου, αλλά δεν μπορείς να επιβιώσεις χωρίς να τρυπώσεις επιδέξια από τους βομβαρδισμούς!
  Το να πυροβολείς τα σπουργίτια από κανόνια είναι ανόητο, αλλά το να σπαταλάς μια σφαίρα σε ένα κοράκι είναι διπλά ηλίθιο!
  Αν ο ηγεμόνας φανταστεί ότι είναι ο Κύριος Θεός, τότε ο Γολγοθάς περιμένει τους υπηκόους του, χωρίς πιθανότητα ανάστασης!
  Ο ηγεμόνας, που ισχυρίζεται σοβαρά ότι είναι Θεός, θα αντιμετωπίσει τη μοίρα ενός αστείου πρωτεύοντος στα λαϊκά ανέκδοτα!
  Οι φακοί κάτω από τα μάτια παίρνουν αυτόν που ο εγκέφαλός του φωτίζεται μόνο κατά την κρούση!
  Ένα τσιγάρο δεν είναι τόσο τρομερό όσο οι εγκέφαλοι σε μορφή τασάκι!
  Ένας πολιτικός-εισβολέας στο επάγγελμα είναι βρικόλακας, αλλά όσο αίμα και να ρουφήξει ένας καλικάντζαρος, θα κολλάει πάντα σε έναν πάσσαλο μίσους των ανθρώπων!
  Κάθε τι αδύνατο στην πραγματικότητα είναι δυνατό σε ένα όνειρο, και ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα όποιος δεν ξέρει τη λέξη είναι αδύνατο!
  Μια ζωή κολλημένη στους κρίκους των μικροσκοπών μετατρέπεται πραγματικά σε μια ασφυκτική ρουτίνα σαν αλυσίδα!
  Τα παραμύθια πρέπει να έχουν αίσιο τέλος, γιατί στην πραγματικότητα το τέλος ενός ανθρώπου είναι πάντα μοιραίο!
  Ο θάνατος είναι πάντα αριστούργημα, γιατί είναι μοναδικός και πάντα χακάρισμα, γιατί δεν είναι περιζήτητος για προσωπική χρήση!
  Μην πεις ότι είσαι άρρωστος αν θέλεις να μαζέψεις γλυκά αχλάδια!
  Το αίμα κυλάει σαν νερό, αλλά τα δάκρυα κυλούν!
  Οι Ναζί έχουν βενζίνη από κάρβουνο, η ψυχή τους μαύρη και το αίμα ερσάτς!
  Το να ονειρεύεσαι δεν είναι επιβλαβές, αλλά το πιο καταστροφικό πράγμα στον κόσμο είναι να επιδίδεται σε όνειρα αντί για δράση!
  Δεν δίνεται στους ονειροπόλους να κάνουν ένα όνειρο πραγματικότητα, στους ρεαλιστές δεν δίνεται να το κάνουν πραγματικότητα για να μπορεί κανείς να το ονειρευτεί!
  - Ο σκλάβος των δικών του παθών δεν θα μπορέσει ποτέ να υποτάξει, αυτός που έχει ένα πάθος να υπηρετεί την ανθρωπότητα!
  Η πίστη στη μετά θάνατον ζωή σου επιτρέπει να γεμίζεις την τσέπη σου κατά τη διάρκεια της ζωής, για όσους δεν πιστεύουν σε τίποτα άλλο εκτός από το μαμωνά!
  Κτυπήστε το δυνατό, που έχει γεύση το μέλι στο μελίσσι, έχει γλυκιά γεύση, πονάει στο δάγκωμα!
  Πονάει στα πόδια όπως στην άσφαλτο, αλλά μπροστά πόδια κάτω από την άσφαλτο χωρίς κανένα απολύτως συναίσθημα!
  Ένας άνθρωπος μπορεί να καθυστερήσει για όλα εκτός από τη δική του κηδεία, και αυτό γιατί υπολογίζει πάντα σε μια μεταγενέστερη ημερομηνία!
  Όποιος δεν έχει αγαπητό μυαλό σε αυτό το φως, στο μέλλον θα αποκτήσει σκοτάδι, με μειωμένο επιτόκιο!
  Ο πόλεμος είναι το αντίθετο της γυναίκας στον απογαλακτισμό της ζωής, αλλά είναι παρόμοιος στον πειρασμό να υποδουλώσει έναν άντρα!
  Δεν αλείφουν χρένο στο μέλι, δεν τρώνε βότκα Snickers, δεν πίνουν μπύρα τη Σαρακοστή!
  Η μηχανή είναι θηρίο, ο άνθρωπος ως μηχανή είναι χειρότερος από ζώο!
  Η τύφλωση προστατεύει από τον φονικό φόβο, αλλά όχι από ό,τι μπαίνει στον τάφο!
  Το θήραμα δεν είναι πάντα πολύτιμο, αλλά όταν δεν είναι, τότε κανείς δεν θα αντέξει το τίμημα για χάρη του να το αποκτήσει!
  Ο άνθρωπος αναζητά τον Θεό ως νοσοκόμα, αλλά τον βρίσκει ως πιπίλα για τη βρεφική του αντίληψη για τον κόσμο!
  Ο Παντοδύναμος Θεός είναι απαραίτητος σε όλους, αλλά για κάποιο λόγο μόνο οι αδύναμοι με αιτήματα πρωτοκαθεδρίας ζητούν τη βοήθειά του!
  Δεν ήταν ο άνθρωπος που προήλθε από τον πίθηκο, αλλά η ανθρώπινη δυσπιστία στη δυνατότητα να ζήσει όχι σύμφωνα με τους νόμους της ζούγκλας!
  Ένας άντρας ντρέπεται να παραδεχτεί τη συγγένειά του με μια μαϊμού, αλλά τι περηφάνια είναι η κατοχή ενός ζώου!
  Ο νόμος των εντολών του Θεού είναι κατώτερος στην πράξη από τον νόμο της ζούγκλας, αλλά ο θεωρητικός σχολαστικισμός χρησιμοποιείται από όλους όσους θέλουν να αρπάξουν ένα ζώο!
  Δεν θα μπορέσετε να πιείτε τη θάλασσα, μόνο και μόνο επειδή είναι αδύνατο να διαχωρίσετε τις ροές του ποταμού που ρέουν σε αυτήν από το θαλασσινό νερό!
  Ένας άντρας, σαν πεινασμένο πρωτεύον, ονειρεύεται να ληστέψει τον Θεό, αλλά μόνο η μικρή του ψυχή γεμάτη εμετούς άδικων παθών παραμένει κλεμμένη!
  Ο Θεός είναι ο σωτήρας για όλους, αλλά δεν θέλουν όλοι να σώσουν τη ζωή τους και να αποχωριστούν τον αυτοκτονικό εγωισμό και την καταστροφική κτηνωδία!
  Για κάποιο λόγο, στους ανθρώπους δεν αρέσει ο ανθρώπινος ανταγωνισμός, αλλά λατρεύουν τις φιλονικίες των ζώων και με τέτοια γούστα, οι απόγονοι των πρωτευόντων δεν έχουν το δικαίωμα να φέρουν το περήφανο όνομα του ανθρώπου!
  Οι άνθρωποι είναι άπειροι στην ικανότητά τους να βελτιώνονται, από αυτή την άποψη έχουν ένα απεριόριστο πλεονέκτημα έναντι του Δημιουργού, που είναι ήδη τελειότητα!
  Όσοι περιμένουν τον Γολγοθά είναι ήδη ίσοι με τον Δημιουργό στη μοίρα, έστω και μόνο για τρεις ώρες! Και για όσους διάλεξαν το μονοπάτι του Ιούδα, ίσοι με τον Σατανά σε όλη την αιωνιότητα του βασάνου!
  Υπάρχει ένα ψέμα στον πόλεμο, υπάρχει ένα κενό ψέμα στον κόσμο!
  Αυτός που σχεδιάζει προβλέψιμα τις νίκες του πάντα χάνει!
  Η μητέρα πατρίδα ξεκινά με μια κραυγή ζητωκραυγών στα χείλη ενός παιδιού, αλλά ένας άντρας δεν χρειάζεται να παραμείνει ένα αιώνιο μωρό που δεν υπερβαίνει την αγάπη για την Πατρίδα!
  Δεν υπάρχουν χωρίς ταλέντο, υπάρχουν μόνο μέτριοι γνώστες, και μέτριες ικανότητες στην πραγματοποίηση ταλέντων!
  Το σκάκι δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι, κάνει ακόμα και τον ματ να ορκίζεται ενόχληση!
  Είναι καλό να γελάς με αυτόν που γελάει τελευταίος, αλλά όχι με την πενιχρότητα των τροπαίων που κληρονόμησε ο καθυστερημένος!
  Μερικές φορές κάνουν ανόητα πράγματα με έξυπνο βλέμμα, αλλά αν το κάνεις με ηλίθιο βλέμμα, ακόμα και μια έξυπνη πράξη θα μετατραπεί σε ηλίθιο αποτέλεσμα!
  Αλήθεια, δεν είναι επιβλαβές, είναι πικρό σαν θεραπευτικό φάρμακο, μόνο που μερικές φορές χρειάζεται ένα κέλυφος από ζαχαρωτά ψέματα!
  Η επιστήμη δίνει στον άνθρωπο δύναμη για τα πάντα, μόνο φάρμακα για την απογοήτευση δεν μπορούν να εφευρεθούν!
  Το γέλιο αναβιώνει τον άνθρωπο, ακόμα κι όταν το γέλιο είναι γελοίο μέχρι θανάτου!
  Ώρα είσαι ο πιο αυστηρός κριτής, κρίνεις χωρίς μάρτυρες και ποτέ δεν δικαιολογείς... Λοιπόν, ίσως μεταθανάτια!
  Ένας άντρας έχει υιοθετήσει μια λαχτάρα για λαιμαργία από γουρούνι, από αλεπού στην απάτη, από μαϊμού σε μίμηση, από δειλία λαγού, αλλά σε μια προσπάθεια να υποτάξει τους πάντες, ακόμα και το Λιοντάρι είναι μαθητευόμενος!
  Γνωρίστε συνήθως σε όσους φοβούνται τον νονό! Νομίζει ότι ο Χαν είναι νονός, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλώς ένας βαρετός!
  Η πομπωδία ενός παγωνιού με έντονα χρώματα είναι το πιο χαρακτηριστικό των γκρίζων προσωπικοτήτων και των θαμπών μυαλών!
  Ο αήττητος εχθρός είναι τρομερός, αλλά αυτό είναι πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για να έχεις χρόνο να φοβηθείς σωστά!
  Ένας στρατιώτης μπορεί να γίνει κρέας για κανόνι, αν το κεφάλι δεν είναι εργαλείο για να πετάει μη τυπικές κινήσεις!
  Το μεγάλο διαμέτρημα της κάννης δεν αντισταθμίζει το μικρό μυαλό του πυροβολητή, αλλά η αμεσότητα της σύνθλιψης βρίσκεται σε ικανά χέρια!
  Το έλεος στον πόλεμο είναι πολυτέλεια και η πολυτέλεια στις στρατιωτικές υποθέσεις είναι επιβλαβής, εκτός από την περίπτωση μιας γενναιόδωρης ανταμοιβής για έναν αλτρουιστή ήρωα!
  Δεν είναι καλό να κοιτάς ένα άλογο δώρο στο στόμα, αλλά είναι ακόμα χειρότερο να μένεις χωρίς σαγόνι όταν το δώρο χρησιμοποιείται απρόσεκτα!
  Η γκρίνια από τον πόνο μετά τον τραυματισμό είναι εξίσου ακατάλληλη με την ούρηση δίπλα από την τουαλέτα, και στην πρώτη περίπτωση, η δυσωδία μπορεί να ξεπεραστεί μόνο με θάρρος τυφώνα όταν εκτελείς έναν άθλο!
  Η ανταμοιβή φαίνεται πάντα μικρή, αλλά το κατόρθωμα είναι τεράστιο, γι' αυτό ας πιούμε για να είναι, γιατί χωρίς μεγάλα κατορθώματα δεν θα υπάρχει κανείς να δώσει έστω και μια μέτρια ανταμοιβή!
  Ο θυμός για τον εαυτό του είναι ευτελής, η οργή για την Πατρίδα είναι ευγενής!
  Η παράδοση σημαίνει να προδίδεις τους πάντες, να πεθάνεις σημαίνει να προδίδεις τον εαυτό σου, αλλά για να επιβιώσεις, δεν χρειάζεται να εντρυφείς σε σκέψεις για τις αδυναμίες σου που σε σπρώχνουν στον προδοτικό θάνατο!
  Ο πιο προδοτικός θάνατος, πτώση, φυγή από τον θάνατο!
  Η ακαμψία στον πόλεμο είναι σαν τη χειρουργική επέμβαση στην ιατρική - θέλετε να την αποφύγετε, αλλά αν δεν υπάρχει άλλη διέξοδος, η άρνηση είναι προδοσία!
  Στον πόλεμο, η επιτυχία δεν είναι ένα δώρο στον ζητιάνο, αλλά ένα δώρο στον γενναιόδωρο για καλό σκοπό!
  Υπάρχουν λιγότερα αστέρια στον ουρανό από ό,τι υπάρχουν τρόποι ερμηνείας των Γραφών!
  Και το κρασί και το κουμάντο θέλουν αντοχή, και στις δύο περιπτώσεις προσθέτει δύναμη και θανατηφόρα δύναμη!
  Για έκπληξη, όχι για να κερδίσετε ακόμα, αλλά όταν η μύτη είναι μπερδεμένη, η γροθιά θα χτυπήσει εύκολα στο πηγούνι!
  Ο ίδιος ο άνθρωπος είναι ο σιδεράς της δικής του ευτυχίας, αλλά και πάλι οι φυσούνες που φυσούν τη φωτιά στο μαγκάλι του σφυρηλατημένου, φουσκώνουν τους ανέμους της τυφλής τύχης!
  Ο κανιβαλισμός δεν θα χορτάσει, δεν θα πείσεις βερμπαλισμό!
  Όλα επιστρέφουν στον κύκλο τους, μόνο η βλακεία δεν δίνεται, γιατί αυτή, λόγω της φύσης της, πάντα καταστρέφει το παρελθόν!
  Ο πόλεμος είναι το μόνο μέρος όπου το να σκοτώνεις έναν εχθρό είναι ανδρεία, και η συγκατάβαση είναι κακία, είναι κρίμα που έχει μόνο την ιδιότητα να μεγαλώνει από ένα μόνο μέρος σε ένα πανταχού παρόν!
  Όποιος μας έρθει με δοκάρι θα πεθάνει από το δοκάρι!
  Μόνο στις εκλογές κερδίζουν όχι με δεξιοτεχνία, αλλά με αριθμούς, αλλά καθόλου εκείνες όπου η επιλογή είναι μεταξύ θανάτου ή ατιμίας!
  Ο πρωτοπόρος είναι πάντα έτοιμος, σε αντίθεση με αυτούς που θέλουν να βράσουν στην απότομη κλίση των Ναζί!
  Παρελάσεις νίκης γιορτάζονται, αυτός που δεν πανηγυρίζει δειλό!
  Το ενδιαφέρον για τον πόλεμο είναι ευθέως ανάλογο με τη δύναμη του εχθρού και αντιστρόφως ανάλογο με τη δειλία μας!
  Ένας δειλός χωρίς πιθανότητα επιτυχίας αναζητά αδύναμους αντιπάλους, ένας γενναίος νικητής βρίσκει αδυναμίες σε έναν δυνατό αντίπαλο!
  Μου φαίνεται ότι ο παράδεισος είναι το μέρος που μας χρειαζόμαστε περισσότερο! Μια καλοφαγωμένη ηλίθια ευδαιμονία είναι κόλαση για σκεπτόμενα όντα!
  Χωρίς ματ, νίκη στο σκάκι και πειθώ στη διαμάχη!
  Η επιστήμη απαιτεί θυσίες, αλλά τα χρήματα πρέπει να θυσιαστούν για χάρη του αποτελέσματος, όπως τα πιόνια στην επίθεση για χάρη του ματ!
  Το δέντρο της ελευθερίας μαραίνεται από τα δάκρυα των συναισθηματικών ηλικιωμένων και ανθίζει από τον ιδρώτα των εργατών και το αίμα των πατριωτών!
  Το καλύτερο από όλα, η δάδα ενός νικηφόρου τερματισμού ανάβει την παγωμένη ψυχραιμία ενός ψυχρού υπολογισμού στην αρχή!
  Μην υποτιμάς ποτέ τον αντίπαλό σου, αλλά πάντα να υποτιμάς τον φίλο σου!
  Ο φειδωλός δεν κάθεται στον πάγκο, ο σπάταλος έρχεται πρώτος μόνο στη χρεοκοπία!
  Ένα έθνος είναι σαν μια κορυφή όταν σταματά, πέφτει και όταν περιστρέφεται πιο γρήγορα, ορμάει στον ουρανό!
  Με όλα τα διδακτικά μαθήματα, ένα παραμύθι στην αρχή είναι ακόμα ψέμα!
  Ο άντρας πρέπει να φροντίζει τη γυναίκα, όπως ο βοσκός ένα πρόβατο, χωρίς να βυθίζεται στην αιμοδιψία του λύκου και στην αδιαφορία του προβάτου!
  Μια ήσυχη βολή είναι καλύτερη από εκατό δυνατές λέξεις!
  Εάν δεν μπορείτε να νικήσετε, τότε είναι καλύτερα να μην φωνάζετε!
  Η υπερηφάνεια είναι καλύτερη από την υπερηφάνεια - η πρώτη είναι βοήθεια στις δυσκολίες, η δεύτερη είναι η κατάθεση του θριάμβου!
  Τιμούμε τον Ιησού της πίστης, αλλά και ο Διάβολος είναι ψύχραιμος, Οποιοσδήποτε από εμάς για καλοσύνη, μέχρι να μας δώσει ένα λίχ!
  Ένας καλοθρεμμένος γάιδαρος είναι πιο δύσκολο να κουνηθεί, ο κορεσμός ενός ατόμου, εξαλείφοντας την ανάγκη για γαϊδουράκι, ταυτόχρονα γεννά το πείσμα του γάιδαρου στην απροθυμία να αλλάξει!
  Το πιο δύσκολο κομμάτι της μάθησης είναι να σκοτώνεις χρόνο πριν την πραγματική μάχη!
  Αναζητώντας τον παράδεισο, μπορείτε να φτάσετε στα κέρατα στην κόλαση, αλλά αν δεν αναζητήσετε την Εδέμ, τότε εσείς οι ίδιοι θα παραμείνετε ένας διάβολος χωρίς κέρατα!
  Είναι εύκολο να σώσετε το δέρμα σας πυροβολώντας έναν λαγό, αλλά προσπαθήστε να πάρετε το δέρμα ενός λύκου χωρίς πυροβολισμό!
  Ένας καλός διοικητής θα βρίσκει πάντα έναν τρόπο να σώσει τους στρατιώτες του και ένας κακός θα βρίσκει μια δικαιολογία για σπατάλη χωρίς να ψάχνει!
  Ο πόλεμος δεν έχει γυναικείο πρόσωπο, αλλά λάγνο στήθος ανδροφάγου! Ένας κακός γάμος είναι χειρότερος από ένα διαζύγιο!
  Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για την ανωτέρα βία εάν έχετε μαλάκωμα του εγκεφάλου και εξάτμιση της εφευρετικότητας από ανωτέρα βία!
  Οι ελπίδες διαψεύδονται για κάποιον που έχει καταστρέψει απελπιστικά την πραγματική ενσάρκωση με την υπερβολική ονειροπόληση!
  Ο φόβος είναι σαν μια ομίχλη τρέλας - εξαφανίζεται κάτω από την ανάσα της κοινής λογικής!
  Και οι έξυπνοι πιάνονται, αλλά ο έξυπνος, έχοντας μπει στο αγκίστρι, σίγουρα θα σύρει το δόλωμα μαζί με τον ψαρά στα τέλμα του!
  Επιδέξιοι άνθρωποι κρατούν ένα καλάμι με γυμνά τα κεφάλια στα δόντια με ένα υποκριτικό χαμόγελο! Τα ανόητα άτομα καταφέρνουν πάντα να μαζεύουν το δόλωμα της χυλοπίτες με τα αυτιά τους!
  Ο πανικός μολύνει πιο γρήγορα από την πανούκλα και κάνει ένα πτώμα χωρίς καν να σκοτώσει!
  Το ατσάλι λάμπει, αλλά για τη λάμψη της νίκης, η λεπίδα πρέπει να αμαυρωθεί με αίμα!
  Το άλογο παίρνει περισσότερο βάρος, αλλά φέρνει λιγότερα έσοδα από έναν άνθρωπο που κινεί έναν μικρό μοχλό!
  Όταν σε λένε καμήλα, δεν εννοούν σε καμία περίπτωση την ικανότητα να αρκεστείς σε λίγα, αλλά ένα πενιχρό επίπεδο φαντασίας και μυαλού για να φανταστείς κάτι καλύτερο από ένα αγκάθι με μερίδες φυλακής στην πνευματική έρημο!
  Κάθονται σε ενέδρα, αλλά δεν κάθονται έξω!
  Το φέρετρό σας είναι συνήθως φτιαγμένο από τη βελανιδιά στην οποία έχει μετατραπεί η αδράνειά σας ενός ρόπαλου!
  Είναι πιο εύκολο να σκεπάσεις τον ήλιο με άμμο παρά να σβήσεις το χαμόγελο στο πρόσωπο ενός Ρώσου πολεμιστή!
  Όταν ο θάνατος παίζει μια σκληρή συμφωνία, θα σωπάσει, πιστέψτε με - μια κακοφωνία άδειων πράξεων!
  Είναι κακό να κάθεσαι σε ένα άσπρο άλογο, αλλά είναι καλό να κάθεσαι σε αυτό!
  Η αθανασία δεν έχει όρια, πράγμα που σημαίνει ότι η τιμή της είναι άπειρη, αλλά λίγοι συμφωνούν να αγοράσουν το πιο περιορισμένο πράγμα στον κόσμο - την ανθρώπινη ζωή!
  Είναι τα κεφάλια βελανιδιάς με πέτρινο μέτωπο που έχουν υγρό πολτό στο κεφάλι τους!
  Κουβεντιάζοντας με άδειο τρόπο, μόνο όσοι τους κυριεύει η χαλαρότητα!
  Ας κάνουμε δουλειές, για να ζεσταθούν οι διάβολοι, και οι άγγελοι να κρυώσουν από φθόνο!
  Κάθε ανόητος θέλει να κάνει κουμάντο, δεν μπορεί να γίνει κάθε έξυπνος διοικητής!
  Όταν υπάρχουν πολλές βελανιδιές ανάμεσα στους αρχηγούς, τότε η γουρουνιά κάτω από αυτές θα λύσει τις ρίζες κάθε κρατικού συστήματος!
  Αν ένας άνθρωπος είναι ηλίθιος, τότε αυτό είναι για πολύ καιρό, αν είναι ιδιοφυΐα, τότε για πάντα, αλλά στην ανθρώπινη βλακεία!
  Ένας μεγάλος πύργος εξακολουθεί να μην είναι παλάτι, ακόμα κι αν είναι ψηλότερος - ένα μεγάλο κεφάλι δεν είναι επίσης σοφός, ακόμα κι αν είναι μακρύτερο!
  Η διεκδίκηση είναι καλή ποιότητα σε έναν στρατιώτη, εκτός κι αν είναι με κυριολεκτική έννοια - συνεχώς τρέχει!
  Η τέχνη του πολέμου έχει μια ιδιαιτερότητα, η επανάληψη ενός encore μιας τεχνικής απειλεί με μια αναπόφευκτη αποτυχία και ένα μεταθανάτιο μπουκάρισμα!
  Όλες οι ηλικίες είναι υποταγμένες στον πόλεμο - εκτός από τον βετεράνο, αυτή η ίδια η ωριμότητα κατακτά τον πόλεμο!
  Η φύση της τύχης είναι λεπτή, δεν θα χαρίσει ποτέ ένα παχύ κομμάτι διαρκούς ευτυχίας!
  Η ευτυχία είναι μόνο για μια στιγμή, τα προβλήματα για αιώνες, η τύχη αγαπά όλους, αλλά όχι έναν απλό!
  Γιατί ο στρατιώτης που δεν θέλει να γίνει στρατηγός είναι κακός, αλλά ακόμα χειρότερος είναι αυτός που στη ζωή του δεν έχει βρει λόγο να γελάσει με την εξοχότητά του!
  Για να ωριμάσει ο λαός στη δημοκρατία, πρέπει να βγει στον φλεγόμενο ήλιο της ελευθερίας και όχι να κρατηθεί στο σκοτάδι του δεσποτισμού!
  Πόσο συχνά χάνουν τα κεφάλια τους οι άνθρωποι και πόσο σπάνια αποχωρίζονται τη φρίκη της απώλειας του κεφαλιού τους!
  Υπάρχει ένα πεδίο μάχης όπου η ποσότητα κερδίζει πάντα, χωρίς καμία εξαίρεση - οι εκλογές. ίσως γι' αυτό η ποιότητα υποφέρει τόσο πολύ πάνω τους!
  Υπάρχουν λιγότερα αστέρια στον ουρανό από όσα πραγματικά πρόσωπα, ειδικά αν μετρήσεις την αλλαγή στις εκφράσεις του προσώπου με διαφορετικές ερμηνείες!
  Δεν υπάρχει τίποτα πιο αιώνιο από τα φευγαλέα προβλήματα και πέντε δευτερόλεπτα για επίλυση!
  Δεν είναι ο πόνος που είναι τρομερός, ούτε καν αυτό που τον προκαλεί - το χειρότερο πράγμα που στερεί το κουράγιο είναι ο φόβος του πόνου!
  Τα πάντα στον κόσμο μας είναι σχετικά, αλλά απολύτως αδιαπέραστη είναι η άνευ όρων απροθυμία να μάθουμε από τα λάθη!
  Στον πόλεμο, όπως και το ποδόσφαιρο, μόνο οι λειτουργίες του τερματοφύλακα δεν μπορούν να μετατοπιστούν σε άλλες!
  Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν αιχμηρή όραση, μόνο για ένα θαμπό βλέμμα γδύσιμο!
  Στον πόλεμο, έχεις ευκαιρίες, αλλά δεν έχεις δικαιώματα - αν κερδίσεις, παίρνεις δικαιώματα, αλλά η δύναμή σου αφαιρεί ευκαιρίες, αν χάσεις, σου στερείς και τα δύο!
  Στον πόλεμο, μόνο ένα πράγμα είναι ιερό - κανείς δεν θα αφαιρέσει το δικαίωμα να σκοτώνει και να σκοτώνεται!
  Η γνώση είναι γλυκιά σαν το μέλι, χωρίς το ψωμί της πρακτικής εφαρμογής, αφήνει μόνο ζαχαρούχο πονεμένο στόμα!
  Το μέλι χωρίς κέικ είναι καλό, μόνο που αυτό δεν ισχύει για το μέλι της γνώσης, εκτός αν τα κέικ είναι υπεραλατισμένα - πικρή άγνοια!
  Το γλυκό μέλι της γνώσης προσελκύει πολλές παρασιτικές μύγες και άεργους κηφήνες, αλλά η αληθινή ιδιοφυΐα θα δημιουργήσει έναν σκληρά εργαζόμενο υπηρέτη από μια παρασιτική μύγα!
  Στον πόλεμο, σε αντίθεση με το σκάκι, μια πραγματική ιδιοφυΐα κερδίζει χωρίς θυσιαστικούς συνδυασμούς, σε προβλήματα χρόνου ακόμα και πριν ξεκινήσει το ρολόι, αλλά έχει κοινά στοιχεία με το αρχαίο παιχνίδι - ότι η καριέρα ενός πιονιού εξασφαλίζεται από ζωντάνια και θάρρος!
  Ο νους είναι τέτοιο πράγμα που, αν υπάρχει, η απουσία άλλων ιδιοτήτων αντισταθμίζεται χωρίς δυσνόητα αποκτήματα!
  Η ζωή αναπόφευκτα αποτελείται από ρίγες, αλλά μην τις αφήσετε να είναι ρίγες πιτζάμες φυλακής!
  Οι ανοιχτόχρωμες ρίγες στις πιτζάμες φυλακής φαίνονται όταν τις ξεφορτωθείτε για πάντα!
  Και πάλι, ενήργησα όχι πολιτικά ορθά - είπε ο λύκος-χορτοφάγος, σκάζοντας τον λαγό σοκολάτας!
  Είναι αδύνατο, μόνο - στο τι δεν πιστεύεις είναι άλλο θέμα, ότι οι άνθρωποι πιστεύουν σε κάθε λογής ανοησία, γι' αυτό δεν έχουμε ζωή, αλλά σκέτη ανοησία!
  Είναι καλό να είσαι κόκκινος, είναι κακό να είσαι ξεδιάντροπος!
  Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά μιλάει για πονηριά, κόκκινη βρωμιά στα παντελόνια, για έξυπνο παρασιτισμό!
  Ο φόβος είναι ήδη προδοσία, και σε αντίθεση με το δεύτερο, είναι πάντα τιμωρούμενος, προφανής σε όλους!
  Μπορείς να κοιμηθείς με εκατό άντρες και γυναίκες, αλλά κάθε φορά που ξυπνάς οικογενειακή ευτυχία!
  Ένας πολιτικός μιμείται μια ιερόδουλη σε όλα που μόνος του δεν θα πέσει οικειοθελώς κάτω από τον απλό λαό!
  Ο Θεός είναι πάντα εκεί, αλλά το έλεός του απουσιάζει τη στιγμή που χωρίς αυτόν γίνεσαι πιο κοντά στον Θεό!
  Ο Ρώσος έχει μια ψυχή για την Πατρίδα και δέκα ζωές στο πεδίο της μάχης!
  Οι στρατιώτες στον πόλεμο είναι σαν στο δάσος, και υπάρχουν πολλές βελανιδιές-διοικητές, και σκοτάδι προδοτών λεύκηδων, και αρκετές σημύδες για χυλό, αλλά όποιος δεν περιπλανιέται ανάμεσα σε τρία πεύκα, έρχεται στο μανιτάρι βραβείο!
  Το πιο γρήγορο πράγμα στο σύμπαν είναι η πρόοδος, η ταχύτητά του είναι ίση με την ταχύτητα της σκέψης, αλλά η διαφορά από αυτό είναι ότι ο ρυθμός της προόδου δεν μένει χωρίς ίχνος!
  Πρέπει επίσης να μπορείτε να χάσετε, μόνο που είναι καλύτερο να αντλήσετε μια τέτοια ικανότητα αποκλειστικά από την εμπειρία κάποιου άλλου!
  Στον πόλεμο, όπως το ποδόσφαιρο, πάντα ανοίγεις το σκορ σκοράροντας, αλλά σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο, η ιστορία κρίνει και το πέναλτι ορίζει την ώρα!
  Ο πόλεμος, όπως και το ποδόσφαιρο, είναι ένα συλλογικό παιχνίδι, αλλά σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να περάσεις, αλλά συχνά σκοράρουν με τα χέρια τους!
  Χρειάζεται ταχύτητα για να αποφευχθεί η σύλληψη ψύλλων στο σπίτι των πιθήκων!
  Η βιασύνη του πιθήκου μετατρέπεται σε θρυμματισμένο ψύλλο!
  Η δύναμη δεν βρίσκεται στους μύες που ξαπλώνουν, αλλά στους εγκεφάλους όπου δεν υπάρχουν ποντίκια που θροΐζουν!
  Καιρός να μαζέψεις πέτρες από κάτι που δεν πετάει ούτε δευτερόλεπτο στον αέρα!
  Μόνο οι αναπόφευκτες θυσίες στον πόλεμο θα βοηθήσουν να αποφευχθούν οι αδυσώπητες θυσίες της παράδοσης!
  Η παράδοση πρέπει να δοθεί στον αντίπαλο, αλλά είναι αδύνατο να παραδοθεί με παράδοση στον εχθρό!
  Ένα κεφάλι βελανιδιάς και ένα μυαλό από χυτοσίδηρο είναι σημάδι ενός σάπιου κολοβώματος που κόπηκε στη μάχη!
  Η τεχνολογία στην περίοδο της ολιγαρχίας αποφασίζει τα πάντα για εμάς και υπέρ του ολιγάρχη!
  Είναι πιο εύκολο να φιλήσεις εκατό καρχαρίες παρά να τρομάξεις έναν Ρώσο αξιωματικό!
  Μπορείς να ενδώσεις μόνο μία φορά, μια δεύτερη παραχώρηση είναι ήδη παράδοση!
  Η κραυγή ενός ανθρώπου μοιάζει με βρυχηθμό ζώων, αλλά το αποτέλεσμα είναι η φωνή του Θεού!
  Ο Ρώσος στρατιώτης είναι αθάνατος γιατί δεν πεθαίνει από τον φόβο!
  Δεν εκτιμούμε αυτό που έχει, αλλά το απαξιώνουμε λόγω της έλλειψης εφαρμογής!
  Ο χρυσός είναι ένα βαρύ μέταλλο, αλλά είναι πιο εύκολο να κουβαλάς ένα πορτοφόλι γεμάτο με αυτόν!
  Εκτός αν είναι φόρος τιμής στους κάδους κάποιου άλλου!
  Τα χρήματα είναι πολύτιμα μόνο όταν μπορείτε να αγοράσετε κάτι πολύτιμο με αυτά και να αποπληρώσετε ένα άχρηστο βάρος - που οδηγεί σε έλλειψη χρημάτων!
  Στον κόσμο, υπάρχει πάντα χώρος για ένα κατόρθωμα, ακόμα κι αν δεν υπάρχει χώρος για αυτό παρά μόνο στον πόλεμο!
  Η φυλακή είναι ένα σχολείο ζωής, όπου η απουσία δεν τιμωρείται και ανυπομονείς για την τελευταία κλήση!
  Για το τίμημα της νίκης, δεν πρέπει κανείς να σηκωθεί όρθιος, αλλά να πολεμήσει, να μην απαξιωθεί κοιμώντας ενώ χρησιμοποιεί τους καρπούς του!
  Η πιο δύσκολη νίκη επί του εαυτού του, είναι και η πιο εύκολη για τον ηττημένο, ο οποίος, με τη μορφή αποζημίωσης, αποχωρίστηκε μόνο τα ελαττώματά του!
  Ένα μαστίγιο, όπως το αλάτι, απαιτεί μέτρο, αλλά δεν μπορείτε να μαγειρέψετε χυλό χωρίς αυτό!
  Το καλό και το κακό είναι οι όψεις του ίδιου νομίσματος, και επίσης δεν ανέχονται το ψέμα και τις άσκοπες κουβέντες!
  Οι εχθροί αιχμαλωτίζονται από ένα χαμόγελο, που δεν έχει συνηθίσει να γρυλίζει!
  Γιατί υπάρχει τόσο κακό στον κόσμο, μπορεί να υπάρχουν πολλές εξηγήσεις, αλλά ούτε μία απάντηση!
  Ένας πραγματικός άντρας πρέπει να υπηρετήσει στο στρατό και να εκτίσει φυλακή, αλλά ο πιο σκληρός άνθρωπος πρέπει να πεθάνει στο πεδίο της μάχης και να γεννηθεί πίσω από τα κάγκελα!
  Ο χρυσός είναι μαλακό μέταλλο, αλλά οι αλυσίδες από αυτόν είναι ισχυρότερες από το ατσάλι, αφού απορρίπτονται μόνο ακούσια!
  Δεν πολεμούν αριθμητικά στη μάχη, βάζουν στρατιώτες στο σφαγείο μόνο σε ποσότητα!
  Είναι εύκολο να μπεις σε έναν πόλεμο, είναι ακόμα πιο εύκολο να μπεις σε ένα χάος, αλλά το να γλιστρήσει σαν το κεχρί μέσα από ένα σουρωτήρι εχθρικών ανατροπών μπορεί να γίνει μόνο από κάποιον που βράζει όχι μόνο με χυλό από κεχρί!
  Βρίζει πολλά που δεν μπορεί να κινηθεί με τέτοιο τρόπο που να μην φαίνεται μικρό!
  Η πιο αιχμηρή λέξη δεν μπορεί παρά να αμβλύνει το αίσθημα της ενόχλησης από την έλλειψη πράξεων!
  Η Papirosa είναι ο πιο θανατηφόρος δολοφόνος, από τον οποίο ο πελάτης παίρνει τα περισσότερα!
  Η σιωπή είναι χρυσός - η δοκιμασία της οποίας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τόπο και τον χρόνο!
  Η πονηριά αντισταθμίζει τους αριθμούς, αλλά το θάρρος δεν μπορεί να αντικατασταθεί ούτε από ποσότητα ούτε με δόλο!
  Κουράγιο χωρίς υπολογισμό - χτύπημα χωρίς χτύπημα!
  Στον πόλεμο, δεν επιτρέπονται τα πάντα, λίγα είναι διαθέσιμα, αλλά η ψυχαγωγία είναι πάντα στην κορυφή του κεφαλιού σας!
  Δεν θα υπάρξουν ποτέ δύο θάνατοι, αλλά ας μην υπάρξει ποτέ ένας!
  Ο πόλεμος δεν έχει γυναικείο πρόσωπο και το στήθος γεννά μόνο νεκρούς, αλλά ελκύει τους άντρες χωρίς αποπλάνηση και γοητεία!
  Το πρόσωπο του πολέμου είναι αποκρουστικό, αλλά κερδίζουν περισσότερα από αυτό το θέαμα και τη δράση παρά σε όλους τους οίκους ανοχής του πλανήτη!
  Η διάβολος έχει μόνο κερασφόρους συζύγους, πετάνε τις οπλές τους!
  Για να μην πάει μπροστά στον παράδεισο, μια γυναίκα πρέπει να γίνει Σατανάς με αγγελική μορφή!
  Ο διάβολος είναι αρρενωπός, αλλά μόνο μια γυναίκα μπορεί να τον ξεπεράσει σε δόλο!
  Χωρίς γυναίκα δεν υπάρχει ζωή, χωρίς διάβολο δεν υπάρχει καλοσύνη!
  Το βιβλίο είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, αλλά πρώτα από όλα γιατί δεν σκαρφαλώνει με συμβουλές χωρίς να ρωτήσει!
  Οι ήρωες δεν πεθαίνουν, οι προδότες δεν ζουν, ο ηρωισμός δεν θάβεται, και η προδοσία είναι ήδη θαμμένη στην ιστορία και τη μνήμη του λαού!
  Οι ανόητοι άνθρωποι εργάζονται σκληρά - οι έξυπνοι άνθρωποι εργάζονται σκληρά!
  Μπορεί να πνίγεσαι από τη γνώση, αλλά όταν σε σκεπάζει με το κεφάλι γίνεσαι - αβύθιστος!
  Όποιος δεν προετοιμάζεται για πόλεμο δεν θα λάβει ειρήνη εκ των προτέρων, αλλά νίκη μετά τη δοκιμασία!
  Προετοιμάζονται για τη νίκη εκ των προτέρων, η ήττα είναι πάντα απροσδόκητη, αλλά το αποτέλεσμα εξαρτάται από την τύχη, το γεγονός ότι ακόμη και ο απροετοίμαστος αντεπιτίθεται!
  Ο θάνατος είναι μια σχετική έννοια, και η λήθη δεν μπορεί να ονομαστεί απόλυτη, γιατί έχει την έννοια του ζωτικού!
  Η λήθη φοβάται τις μεγαλοφυΐες, ο θάνατος της μετριότητας και οι ανόητοι δεν φοβούνται τίποτα απολύτως, παρά μόνο να γίνουν σοφότεροι!
  Ο Θεός να μας δώσει στρατιώτες: το κουράγιο ενός ανόητου, το δυσθεώρητο του μεσαίου χωρικού, την επινοητικότητα του ταλέντου και το όραμα μιας ιδιοφυΐας!
  Ο δειλός δεν παίζει χόκεϊ, ο γενναίος δεν παίζει ούτε χόκεϊ, αλλά αγωνίζεται στα σοβαρά!
  Αστειεύεται καλά με λόγια ότι δεν έχει μπερδευτεί από μια κακή ευθυγράμμιση των πράξεων!
  Η σιωπή είναι χρυσός, αλλά το στάνταρ της είναι υψηλό μόνο όταν κρατάς ένα μυστικό κάτω από βασανιστήρια, και ασήμαντο - αν οι καλές συμβουλές είναι πολύτιμες!
  Όταν τα προβλήματα σταματούν να σε πολιορκούν, ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι το φρούριο του χαρακτήρα έχει ήδη καταληφθεί από ευχάριστη αδράνεια!
  Ακριβή είναι μόνο εκείνη η συμβουλή που δεν απαιτεί κόστος, και φτηνές πολεμικές!
  Ιδιαίτερη αξία έχει αυτή η συμβουλή, η άρνηση της οποίας κοστίζει και τα παρακάτω δεν κοστίζουν τίποτα!
  Δεν κοστίζει τίποτα να ακολουθείς κακές συμβουλές, αλλά μόνο σε όσους δίνουν σοφά υποδείξεις για το πώς να μην κυνηγούν την βλακεία, αλλά να οδηγούν τους ακέφαλους!
  Μπορείς να υποστηρίξεις τον θάνατο, αλλά είναι σαν τον θάνατο να λιμνάζεις!
  Είναι δύσκολο στις δοκιμές, αλλά δεν μπορείς να βιώσεις ελαφρότητα χωρίς αυτές!
  Μπορούμε να μας ντύνουν και να μας γδύνουν άγνωστοι, αλλά "παπουτσώνουμε" μόνο τον εαυτό μας!
  Η ζωή είναι μια συνεχής δοκιμασία του στενού μονοπατιού, αλλά τα προβλήματα είναι η διατροφή, η επιθυμία μας να ζήσουμε πολύ!
  Η νίκη είναι πάντα πικρή με απώλειες, αλλά γλυκιά με έπαθλα - η ήττα αποκτά μόνο πικρία και την αλμυρή γεύση του ζυγού "πριμοδότησης"!
  Δίνεται γλώσσα σε έναν έξυπνο πολιτικό για να κρύψει τις σκέψεις του, αλλά τις περισσότερες φορές όλος ο λόγος ενός πολιτικού φανερώνει παράλογη βλακεία!
  Το Βερολίνο δεν είναι ψάρι από το αγκίστρι των δεξαμενών, οι κολώνες δεν θα πηδήξουν, ακόμα κι αν προστατεύεται από γλιστερούς τύπους!
  Η δράση διαφέρει από το χαρτί υγείας στο ότι μυρίζει άσχημα ακόμα και πριν τη χρήση!
  Το μονοπάτι προς τη δόξα μπορεί να είναι στροφές και μακρύ - που οδηγεί στο μυαλό, και αποκομμένο στον τάφο σε μια ευθεία γραμμή που πηγαίνει λοξά!
  Και ένας κόκορας μπορεί να είναι θορυβώδης αν καταφέρει να στραγγαλίσει ένα κοτόπουλο στην ψυχή του και ένα κοτόπουλο στην καρδιά του!
  Η πιο εύκολη μάχη χωρίς κίνδυνο πτώσης, με βαρύ αντίπαλο!
  Πιο αθόρυβα πηγαίνεις, πιο δυνατά συντριβείς προλαβαίνεις!
  Συνήθως ζώντας στο κάτω μέρος σκαρφαλώνετε στο λαιμό του μπουκαλιού!
  Φωνάζοντας στη βουβή σιωπή με μια άφωνη κραυγή!
  Με ένα λοξό, όλα είναι πάντα παρελθόν, μόνο τα προβλήματα είναι πάντα στην πορεία!
  Γενικά, η παρουσία των χρημάτων δεν οδηγεί πάντα στην ευτυχία, αλλά η απουσία τους είναι ένα εγγυημένο αδιέξοδο αποτυχίας!
  Το τσιγάρο οδήγησε πολύ περισσότερους ανθρώπους στον τάφο από ό,τι ο Χίτλερ και ο Τζένγκις Χαν μαζί - χρησιμοποιώντας ένα απαλό λάσο, χαλαρή αβουλία!
  Ο πόλεμος είναι συναρπαστικός σαν οργασμός, μόνο που τον φωνάζουν με πολύ περισσότερη ειλικρίνεια!
  Η ιδιοφυΐα είναι ασυμβίβαστη με την κακία, αλλά οι καρποί της χρησιμοποιούνται πάντα από κακούς που δεν είναι συμβατοί με το δημιουργικό μυαλό!
  Χωρίς τις δυσκολίες που καταπονούν το μυαλό ενός ατόμου που περπατά στην ανηφόρα - είναι εύκολο να γλιστρήσετε στην παραφροσύνη των ζώων!
  Μην βάζεις τα δάχτυλά σου στο στόμα του κροκόδειλου, πετάξτε τη βλακεία στο πρόσωπο του σοφού!
  Υποστηρίξτε τον θάνατο, αλλά μην μένεις στάσιμος μέχρι τη μυρωδιά ενός πτώματος!
  Ο πόλεμος, μάλιστα, είναι επικίνδυνο πράγμα, ειδικά για τους ειρηνιστές, και αυτούς που προσπαθούν να πουλήσουν την Πατρίδα κομμάτι-κομμάτι!
  Αν θέλεις να είσαι υγιής, τρέξε, αν δεν θέλεις να είσαι ανάπηρος, τρέξε μακριά!
  Ο ήρωας πάντα θα έρχεται, και οι αιμορροΐδες θα περνούν!
  Οι μεγάλοι άνθρωποι είναι σαν τον κεραυνό, φαίνονται όταν έχουν ήδη κινηθεί, τους θυμούνται - μέχρι να υποχωρήσουν τα εγκαύματα!
  Οι μεγάλοι άνθρωποι αστράφτουν έντονα, μόνο που σε αντίθεση με τους κεραυνούς, η φωτεινότητά τους είναι πιο αισθητή σε όσους δεν τους έχουν δει!
  Η αναβλητικότητα μοιάζει με θάνατο, ακόμα και όταν πρόκειται για θανατική ποινή!
  Ο θάνατος δεν είναι τόσο κακός ως προς τις συνέπειες όσο είναι αποκρουστικός ως προς τη συνεχιζόμενη διαδικασία!
  Ακόμα και το σώμα μιας βελανιδιάς, με κοντό μυαλό, είναι απλώς ένα κούτσουρο, κάτω από το κάθισμα κάποιου άλλου!
  Η βότκα είναι ο πιο επικίνδυνος τρομοκράτης, ειδικά λόγω της διαθεσιμότητας και του μαζικού χαρακτήρα των πελατών αυτοκτονίας!
  Η βασική διαφορά μεταξύ ζωής και θεάτρου είναι ότι στην πραγματικότητα είναι η ανθρώπινη γκαλερί που είναι η πιο αθόρυβη, αλλά στις πρώτες σειρές, όταν η παντομίμα του πολέμου είναι στη σκηνή!
  Ο ανόητος είναι δυνατός από την απουσία φόβου, ο έξυπνος από την απουσία μιας αιτίας που προκαλεί φόβο!
  Ο φόβος χωρίς λόγο είναι σημάδι ενός ανόητου, το θάρρος μέχρι το τέλος είναι σημάδι ενός σοφού!
  
  Ο φλυαρίας αλέθει πολύ με τη γλώσσα του, αλλά, δυστυχώς, το αλεύρι δεν του παίρνει μόνο και όχι τόσο!
  Η γλώσσα δόθηκε στον σοφό για να κρύψει τις σκέψεις του, αλλά στον αδαή δεν δόθηκε η γνώση άλλων γλωσσών, για να μην αποκαλύψει την αδιανόητη γλωσσοδέτη γλώσσα του!
  Το κίτρινο μέταλλο δεν αρέσει σε αυτό που το στόμα του έχει το ίδιο χρώμα με αυτό, αλλά η καρδιά του υλικού!
  Το να οδηγείς ένα ψηλό μυαλό σε κάνει πιο δυνατό, η αλαζονεία σε οδηγεί σε μια ισχυρή αλλοίωση!
  Τα πάντα στη ζωή τα κάνουμε για πρώτη φορά, μόνο ο θάνατος μένει πάντα για το τέλος!
  Όποιος είναι δηλητηριώδης είναι ήδη δηλητηριασμένος - όποιος φέρνει το θάνατο είναι ήδη νεκρός!
  Τα κουάρκ παλεύουν στο μυαλό τους και όποιος δεν είναι φωτόνιο με μυαλό βραβεύεται για συγκράτηση!
  Ο θάνατος ενός ατόμου είναι τραγωδία, το μαρτύριο είναι τραγωδία στις πράξεις, αλλά ο θάνατος δισεκατομμυρίων είναι απλώς αναφορά και ο Θεός να μην είναι αποκλειστικά νικηφόρος!
  Όταν πρόκειται για τραγική αντίληψη, η ποσότητα μετατρέπεται σε ποιότητα μείωσης του αριθμού των νέων εντυπώσεων!
  Υπάρχουν δύο αδύνατα πράγματα για τον Θεό: να εξαπατήσει τον εαυτό Του και να διαστρεβλώσει την προπαγάνδα του Πούτιν!
  Ο χθεσινός ηρωισμός και οι μελλοντικές νίκες δεν συγκρίνονται με την πραγματική επιτυχία!
  Η πραγματική ιδιοφυΐα δεν είναι να συλλάβεις, αλλά να εκτελέσεις. Ή έστω να βρεις έκπληξη στα πιο στερεότυπα!
  Αφού η δύναμη δίνει ελευθερία, ο ήρωας είναι πάντα ελεύθερος και συνεχώς τυραννά τους άλλους!
  Ο ψυχρός υπολογισμός ενός σεμνού διοικητή θα κάνει τον αντίπαλο σπάταλο της αυτοσημασίας να παγώσει από φρίκη!
  Γιατί οι δημοκρατίες χτυπιούνται τόσο συχνά στο πεδίο της μάχης - επειδή οι ηγέτες τους έχουν συνηθίσει να κερδίζουν τις εκλογές αποκλειστικά με αριθμούς!
  Ο εγκέφαλος σάχης δεν είναι αυτός που έσκασε τα περισσότερα κεφάλια, αλλά αυτός που, αφού ξαπλώσει το κεφάλι του, οι υπήκοοι δεν καλύπτουν με βρωμερά λόγια!
  Ένας ζωντανός εχθρός μπορεί να σκοτωθεί ηθικά εκατό φορές - ένας νεκρός αντίπαλος σκοτώνει το κίνητρό σου για κυνήγι!
  Η ασφάλεια είναι μερικές φορές η χειρότερη τιμωρία και ο κίνδυνος είναι η καλύτερη ανταμοιβή για μια εξαιρετική προσωπικότητα!
  Όποιος είναι στα παπούτσια, δεν θα πιει ξινή λαχανόσουπα, αλλά πικρές τρίχες!
  Τα παπούτσια Bast δεν είναι παπούτσια, αλλά κάτσε σε "sold"!
  Μπορεί να μην είσαι κακός, αλλά πρέπει να είσαι ιδιοφυΐα!
  Τίποτα δεν κάνει τη ζωή πιο εύκολη από ένα βαρύ μυαλό!
  Το τραγούδι βοηθά στο να χτίζεις και να ζεις, αλλά αν ο εχθρός σε έχει ήδη χτίσει, τότε μόνο θα τραγουδάς χωρίς να ζεις!
  Μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα με παραγγελία, αλλά μόνο η προσωπική επιθυμία μπορεί να καταστείλει τον φόβο!
  Ο φόβος περνά, αλλά το όφελος του εκφοβισμού παραμένει πολύτιμο όσο ζει η δειλία!
  Τίποτα δεν διαρκεί για πάντα κάτω από το φεγγάρι, εκτός από την επιθυμία να βγάλεις το φεγγάρι από τον ουρανό με τη βοήθεια πάντα βασικών μέσων!
  Για μια δεκάρα να πάρει νικέλια, χωρίς να έχει λάβει νικέλιο, ένας άνθρωπος με αρχές σε μια δεκάρα μπορεί, αλλά και την επινοητικότητα ενός χρυσού!
  Το στέμμα μπορεί να αποκτηθεί με το δικαίωμα του αίματος, αλλά το βασίλειο κατακτάται από το δικαίωμα του αίματος του χυμένου!
  Ο πόνος είναι χρήσιμος, γιατί αφού τον ξεπεράσεις, μπορείς να νικήσεις τα άχρηστα βάσανα!
  Το σπαθί είναι δυνατό με τον ώμο, και ο μαχητής με τον ώμο ενός συντρόφου που στήριξε το σπαθί χωρίς να απειλήσει, αλλά δεν έκοψε σοφά από τον ώμο!
  Το παραμύθι είναι μια σχετική έννοια, η πραγματικότητα είναι απόλυτη και η φαντασία απεριόριστη!
  Η τεχνική είναι νεκρή αν δεν στείλει τον εχθρό στον επόμενο κόσμο!
  Τα βολέ με βολέ στον εχθρό δεν είναι ακόμα λόγος για να πετάξετε από τους μεντεσέδες του καπακιού της κατσαρόλας με το μυαλό που βράζει!
  Πολλοί στρατιώτες, πολύ μαρτινετισμός, πολύ μαρτινετισμός - δεν αρκεί η πολεμική τέχνη!
  Όλα είναι αδύνατα, μπορούν να γίνουν δυνατά - απλά πρέπει να πιστέψεις σε κάποιον για τον οποίο τίποτα δεν είναι αδύνατο!
  Μην τσιγκουνεύεστε τα πυρομαχικά, καλύτερα άστοχες αποσπάσεις!
  Όποιος δεν κουρεύει από αυτό δεν θα κουρέψει!
  Μη φτύσεις το πηγάδι - νιώθοντας ήρωας, θα φτύσεις αίμα και πύον από τη δίψα!
  Η προδοσία είναι χειρότερη από το θάνατο - πεθαίνουν για να αναστηθούν, προδίδουν για να θάψουν τον εαυτό τους για πάντα!
  Στον πόλεμο, δόλος: ούτε μια τσέπη γεμάτη τρύπες - αυτός που είναι πιο πονηρός μαζεύει το τρόπαιο!
  Δεν είναι ο πόλεμος που είναι σκληρός, είναι εκείνοι που συμμετέχουν σε αυτόν που δεν έχουν οίκτο, και αυτοί που αποφεύγουν έχουν χάσει τη συνείδησή τους εδώ και καιρό!
  Πιο γλυκιά από το μέλι είναι αυτή η δύναμη όταν σου ανήκει, και πιο πικρή από την αψιθιά όταν σε κυβερνά!
  Το ερειπωμένο δεν είναι κάτι που έχει πολλά χρόνια, αλλά αυτό που είναι ξεπερασμένο για σήμερα!
  Η ακρίβεια της μάχης δεν είναι διαθέσιμη σε όσους κουρεύουν στις ασκήσεις!
  Το κεφάλι βοηθάει, να δουλεύει καθαρά, αλλά το τσίσκι βυθίζει το κεφάλι μόνο σε βρώμικες εξελίξεις!
  Καλύτερα να σκοτώσεις αμέσως παρά να πείσεις την αιωνιότητα!
  Βιαστείτε - θα πάρετε ένα αιώνιο shish!
  Η καλύτερη ιδέα είναι αυτό που σου επιτρέπει να ζεις, όχι να επιβιώνεις!
  Το κοράκι φοβισμένο φοβάται το γραμμένο τραπέζι, και ο μαθητής του θρανίου και της καλλιγραφίας!
  Η βλακεία είναι μια τέτοια αδυναμία, όταν η αδυναμία μπορεί να νιώσει ποιος δεν είναι καθόλου ανόητος!
  Η φτώχεια δεν είναι κακία, αλλά πλούσια σε υποκίνηση σε κακία!
  Το γέλιο χωρίς λόγο είναι σημάδι ότι είμαστε ακόμα άντρες σε μπελάδες!
  Μην μαντεύετε στο πάχος του, αλλά μαντεύετε συχνά!
  Μην απατάτε τη γυναίκα σας, είναι καλύτερα να διατηρήσετε ειλικρινά την αφοσίωση στον Δον Ζουανισμό!
  Μια βαριεστημένη σύζυγος είναι σαν ένα βιβλίο σε ένα ράφι, και ακόμη και τότε οι σελίδες είναι λιπαρές!
  Το θάρρος δεν είναι εγγύηση νίκης, αφού δεν αποθηκεύεται σε ένα συνετό μικρό κουτί!
  Το πίσω μέρος πρέπει να είναι γερό, αλλά δεν χωράει για οστεοποίηση!
  Ένας δυνατός χάρακας, σε αντίθεση με το δέντρο, λυγίζει, αλλά δεν λυγίζει!
  Τα αυγά παρεμβαίνουν σε έναν κακό χορευτή, η Αμερική παρεμβαίνει στην πολιτική, η Αλάσκα σε έναν χαρτογράφο!
  Ακόμη και στον Ήλιο υπάρχουν κηλίδες, μια αμαυρωμένη φήμη μεταξύ των φωτιστικών, αλλά η μονοχρωματικότητα είναι σημάδι μιας θαμπής διάνοιας!
  Ο Θεός σώζει το ασφαλές, και ο γενναίος προστατεύει το ιερό!
  Καλύτερα να πεθάνεις νέος παρά μεγάλος και να αρχίσεις να ζεις!
  Ο άνθρωπος είναι σχεδόν Θεός - μόνο η σταύρωση διαρκεί από τη γέννηση!
  Ο Θεός υπόσχεται τα πάντα, αλλά μόνο ερήμην, αόρατα και ακατανόητα!
  Ο πόλεμος είναι σαν την πεθερά: το κεφάλι ραγίζει, τα σπλάχνα στρίβουν, τα κόκαλα πονούν, αλλά από την άλλη - δίνοντας πίσω θα βρεις τη νίκη για τη νύφη!
  Το πιο ελαφρύ φορτίο είναι ένα βαρύ πορτοφόλι!
  Η πολυτιμότερη νίκη - που δεν τη μοιράζονται όλοι!
  Η Εκκλησία είναι η πιο αξιόπιστη τράπεζα - ή μάλλον, μια τράπεζα που παστώνει όνειρα και παρορμήσεις!
  Όχι όλα τα καρναβάλια για γάτες, όχι όλα τα σκυλιά - μια αλυσίδα!
  Από κόκκινες ομιλίες, όσοι βιώνουν έλλειψη φαιάς ουσίας στο κεφάλι με περίσσεια μαύρων σκέψεων αποκτούν χλωμή εμφάνιση!
  Δεν είναι τόσο αδύναμο που φαίνεται μικρό, αλλά ότι είναι αδύναμο που δεν δίνεται στο μυαλό!
  Η ζωή δεν μοιάζει με σκύλο, γιατί δεν είναι ζωή, αλλά χειρότερη από την ανυπαρξία!
  Ένα καλοφτιαγμένο μεγάλο κουτάλι σκίζει το στόμα, και ένα μικρό σκίζει το στομάχι με ένα πεινασμένο έλκος!
  Γενικά η ζωή χωρίς δυσκολίες είναι σαν τη σούπα χωρίς καρύκευμα, τα πολλά -πίκρα, όχι- δεν σκαρφαλώνουν στο λαιμό!
  Φυλάξτε τον εχθρό, αλλά μην χωρίσετε τη γυναίκα σας!
  Η ταχύτητα δεν χρειάζεται όταν πιάνετε ψύλλους, αλλά για να μην κολλήσετε ψείρες από καθυστέρηση!
  - Όποιος είναι γρήγορος στο λόγο, επιβραδύνει την πράξη! Ό,τι είναι γρήγορο στις πράξεις ζυγίζεται με λόγια!
  Η σκέψη είναι το πιο γρήγορο πράγμα στον κόσμο που οδηγεί σε κατάρρευση αν δεν συνοδεύεται από δημιουργική δράση!
  Όλα σε αυτόν τον κόσμο είναι γνωστά, αλλά τίποτα δεν γίνεται κατανοητό, και σε άλλους κόσμους καταλαβαίνουμε μόνο τον φόβο!
  Ο θάνατος είναι επίσης μια περιπέτεια, πιο δυσάρεστη στη μορφή παρά στα αποτελέσματα! Αν και για τον αμαρτωλό το αποτέλεσμα είναι ο κακός θάνατος, μέσα από την κόλαση! Και το τέλος των δικαίων είναι ο θάνατος σαν στεφάνι από δάφνες!
  Σε κάθε επιχείρηση χρειάζεται σταθερότητα και χωρίς τα θεμέλια η επιχειρηματική ανοησία ισοδυναμεί με αδράνεια!
  Παρόλα αυτά, ο πόλεμος είναι κακό πράγμα, αλλά η συνθηκολόγηση του θείου είναι ακόμα χειρότερη!
  Ο μελετημένος εχθρός έχει σχεδόν νικηθεί, ο άγνωστος θα ανακατέψει τον υπολογισμό στη ζύμη!
  Όποιος δεν περιμένει κακούς επισκέπτες δεν θα μαζέψει τα κόκαλα και όποιος δεν περιμένει καλούς θα μαζέψει σκραπ!
  Δεν μπορεί κάθε άντρας να υπολογίζει ότι θα γίνει βασιλιάς, αλλά κάθε γυναίκα είναι ήδη βασίλισσα χωρίς υπολογισμούς!
  Στον πόλεμο, όπως στον ήλιο, οι άντρες ωριμάζουν και τα αρσενικά ταλέντα ανθίζουν, μόνο όσοι έχουν αδύνατο θα ξεραθούν σε στάχτη!
  Η κίνηση του Bishop συνήθως καταλήγει σε ματ... που φέρνει η απώλεια αυτού που τα κατάφερε!
  Όποιος δεν αισθάνεται κίνδυνο στη μάχη, θα αποκτήσει αναισθησία στη χαρά στην κόλαση!
  Βερμούτ ψωμιού - μην αφήνετε τα απόβλητα!
  Μια κοφτερή γλώσσα, σε αντίθεση με τα μπαχαρικά, αμβλύνει το αίσθημα της πείνας - αυτόν που τον κρεμάνε από τα αυτιά με χυλοπίτες!
  Χωρίς κόπο και το ψάρι ποτάμι είναι άδειο νερό!
  Οποιαδήποτε δουλειά είναι σεβαστή, εκτός από μια μαϊμού που χορεύει σε ένα βάλτο!
  Οι σφαίρες μολύβδου δεν ισιώνουν το μεγάλο κεφάλι, αλλά κόβονται χρυσά νομίσματα!
  Μόνο οι νεκροί δεν κάνουν λάθη, και μετά μόνο στον κόσμο που κατάφεραν να φύγουν!
  Μπορείτε να ζήσετε χωρίς βασιλιά στη χώρα! Αλλά είναι αδύνατο χωρίς βασιλιά στο κεφάλι!
  Μια πραγματικά λαμπερή δύναμη που κάνει τα μάτια των εχθρών σας να σκοτεινιάζουν και τις καρδιές των φίλων σας να λάμπουν από ευτυχία!
  Η δύναμη κερδίζει μόνο όταν ο εχθρός είναι ανίσχυρος να χάσει με αξιοπρέπεια!
  Ο θάνατος ως πιστή σύζυγος σίγουρα θα έρθει, μόνο την πιο ακατάλληλη στιγμή και σίγουρα θα προκαλέσει ενόχληση!
  Η κόλαση είναι η πίσω όψη του παραδείσου και ένα νόμισμα χωρίς δύο όψεις είναι ψεύτικο - η απόλαυση χωρίς πόνο δεν είναι πραγματική!
  Δεν θα δώσουν νερό στην έρημο, ποιος έχει σκέψεις σαν κόσκινο, και άδεια λόγια σαν ποτάμι!
  Η σοφία δεν χρειάζεται ευγλωττία, αλλά ο κόκκινος λόγος είναι απαραίτητος αν εξαντληθούν τα εύλογα επιχειρήματα!
  Όποιος δεν βιάζεται στη ζέστη, εκείνη η καλύβα στο κρύο δεν πνίγεται!
  Στην ενότητα, η δύναμη αυτών που δεν είναι ανίσχυροι, και ένας προς έναν!
  Η ανάγκη για εφευρέσεις είναι πονηρή, το αλκοόλ μαστιγώνει την εφευρετικότητα ακόμα πιο πονηρά!
  Ο πόλεμος είναι η φυσική κατάσταση του ανθρώπου και ο θάνατος είναι ακόμη πιο φυσικός, αν και είναι δύσκολο να τον ονομάσουμε κατάσταση!
  Πεθαίνουν μόνο μια φορά, η αθανασία απαιτεί επαναλαμβανόμενη επιβεβαίωση!
  Η ακρίβεια του σκοπευτή δεν θα σας επιτρέψει να στραβίσετε από τη ξιφολόγχη, αλλά θα κουρέψει γρήγορα αυτόν που δεν είναι ξιφολόγχη!
  Η καλύτερη νίκη είναι απροσδόκητη για τον εχθρό και ξεπέρασε τις προσδοκίες για τον εαυτό σας!
  Ανεχθείτε μόνο εκείνα τα κατσίκια που δεν θα γίνουν ποτέ αταμάν!
  Η δύναμη είναι σκοτεινή, αλλά εκπέμπει τη λάμψη του κόκκινου αίματος!
  Χρυσός στις τσέπες αυτών με σκοτεινή ψυχή, και μαύρες, μολυβένιες σκέψεις!
  Το δέντρο της ιδιοφυΐας μερικές φορές φέρνει πικρούς καρπούς στον συγγραφέα, αλλά το φάρμακο για ενήλικες που θεραπεύει την ανθρώπινη άγνοια δεν είναι ποτέ γλυκό!
  Οι δυνατοί είναι σχετικά καλά στη φυλακή, αλλά οι αδύναμοι και στον θρόνο είναι σχετικά κακοί!
  Χωρίς να σφυρηλατήσετε ένα σφυρί, δεν θα χωρίσετε το κάστρο!
  Κάθε βόλεϊ έχει το δικό του δεύτερο!
  Ο πρώτος που θα έρθει στον τερματισμό, ο οποίος έχει δίκιο μέχρι τον τελευταίο!
  Εξοικονομήστε στρατό, τι να ζεστάνετε τη σόμπα με τον τοίχο του ξύλινου σπιτιού σας!
  Το πιο πολύτιμο πράγμα στον κόσμο είναι η βραδύτητα, γιατί έχει υπερβολική τιμή!
  Το πιο ακριβό πράγμα θα αξίζει ακόμα και την απώλεια αυτού που δεν έχει τιμή!
  Η βλακεία είναι πιο πολύτιμη από τη σοφία, γιατί κοστίζει περισσότερο!
  Η καρδιά εκείνου που η ψυχή του δεν είναι φτιαγμένη από κερί καίει πραγματικά!
  Μια στιγμή - δίνει νίκη!
  Τα θέματα είναι διαφορετικά, αλλά η απάντηση παραμένει η ίδια - σε λάθος στέπα!
  Μπορείτε να σκορπίσετε το μυαλό σας, αλλά δεν πρέπει να σκορπίσετε!
  Η αιωνιότητα είναι υπέροχη, αλλά δεν έχουμε χρόνο για ξεκούραση!
  Αν έχεις βασιλιά στο κεφάλι σου, δεν χρειάζεσαι μονάρχη στο θρόνο!
  Περισσότερο από τα αστέρια στο σύμπαν των τρόπων ερμηνείας των Αγίων Γραφών!
  Τα ύψη δεν κατακτώνται, υπάρχουν ανέφικτα, αλλά μπορείς να κατανοήσεις οποιοδήποτε υπέροχο εμπόδιο - αν δεν μειώνεις την αντίληψή σου!
  Οι χαμηλές σκέψεις μπορούν να σε ανεβάσουν, αλλά μόνο σαν το σχοινί ενός κρεμασμένου!
  Για ό,τι δεν πληρώνουν, δεν αξίζει τίποτα, αλλά για το γεγονός ότι δεν αξίζει τίποτα, πρέπει να πληρώσετε τα περισσότερα!
  Το αλκοόλ είναι ο πιο επικίνδυνος δολοφόνος, σκοτώνει τον πελάτη, ακρωτηριάζει τους υπόλοιπους και μόνο το κράτος διασκεδάζει με το ξεσκισμένο τέλος!
  Οι χιονάνθρωποι δεν φτιάχνονται από την άμμο της Σαχάρας - Οι Ρώσοι δεν αιχμαλωτίζονται!
  Είναι πιο εύκολο να φτιάξεις έναν χιονάνθρωπο στην κόλαση παρά να συλλάβεις έναν Ρώσο στρατιώτη!
  Είναι πιο εύκολο να φτιάξεις έναν χιονάνθρωπο στην κόλαση παρά να γονατίσεις έναν Ρώσο!
  Οι εχθροί είναι σαν την άκρη των νυχιών, όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός, τόσο πιο εύκολο είναι να τους πατήσεις και να τους πατήσεις!
  Δεν δίνεται σε έναν άνθρωπο να κατανοήσει το θείο όταν ο ίδιος είναι πρωτεύον από διάνοια, αλλά από τις δυνατότητες ενός πιθήκου σε ένα κλουβί!
  Μόνο όσοι έχουν μυαλό είναι περιζήτητοι μπορούν να πουλήσουν την ψυχή τους!
  Στην πολιτική, από οίκο ανοχής, μόνο η βλακεία της αγάπης, και η αμοιβή πηγαίνει στον μαστροπό, χωρίς καμία ευχαρίστηση και στοργή!
  Πολιτική, πολύ βρώμικο πράγμα, στο οποίο η μηχανή της προπαγάνδας πλένει τα κοστούμια!
  Μια μηχανή προπαγάνδας μπορεί να πλύνει τα πάντα... εκτός από μια λερωμένη συνείδηση, γιατί η συνείδηση δεν πλένεται, αν και είναι στριμμένη χωρίς οίκτο!
  Στρίβουν τα μπράτσα όσων έχουν μυαλό από τη μια πλευρά και σκέψεις με κόλπα και δεν υπάρχει λόγος να βγουν από μια κατάσταση που σπάει κόκαλα!
  Στην επιχείρηση, πρέπει να δείξουμε ταλέντα, διαφορετικά δεν θα δώσετε διαμάντια στο κορίτσι!
  Το διαμάντι είναι μια πολύ σκληρή πέτρα, αλλά είναι ιδιαίτερα σκληρή για τις γυναίκες που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τα διαμάντια!
  Να είστε σκληροί με τους συζύγους σας αν θέλετε να ντυθείτε στα διαμάντια!
  Όλη η εξουσία διαφθείρει, η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα! Οι ιδιοφυΐες γεννιούνται από τη διαφθορά των πληβείων, οι παράλογες αυθαιρεσίες από τη διεφθαρμένη εξουσία!
  Ένας γεμάτος άντρας μπορεί να είναι ελκυστικός, αλλά ένα άδειο πορτοφόλι είναι πάντα αηδιαστικό!
  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Λουκασένκο και Πούτιν:
  - Ο Πούτιν πήρε την Κριμαία και ο Λουκασένκο πήρε δάνειο!
  Η φύση δεν έχει κακό καιρό, μόνο οι άνθρωποι έχουν πάντα κακή διάθεση, χωρίς χάρη!
  Η εξουσία είναι σαν την ανοησία, έλκει και ρουφάει, και δυστυχώς όχι μόνο τους ανόητους!
  Μόνο για όσους έχουν χαμηλό μυαλό, η σιωπή είναι χρυσός υψηλών προδιαγραφών!
  Η σιωπή είναι χρυσός, μόνο ένας ανόητος προικίζεται με αξία!
  Η σκληρότητα τσιμεντάρει το έθνος, η απαλότητα βυθίζει την ανάπτυξη σε τσιμέντο!
  Το μυαλό μπορεί να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα, η ιδιοφυΐα μπορεί να το κάνει, κανένα πρόβλημα!
  Αν θέλετε να ζήσετε - ξέρετε πώς να γυρίζετε, αν θέλετε να επιβιώσετε - ξέρετε πώς να βγείτε έξω, αλλά αν θέλετε να ζήσετε καλά - μην γυρίζετε, αλλά περιστρέφετε!
  Μπορείς να κρυφτείς πίσω από την ομίχλη της άγνοιας, αλλά δεν μπορείς να κρυφτείς!
  Ο πόλεμος είναι γλυκός σαν το μέλι, σαν ζαχαρούχο μελάσα, και σε αρρωσταίνει σαν hangover!
  Η σιωπή είναι χρυσός, μόνο όσοι έχουν συνηθίσει να σιωπούν δίνουν χρυσά νομίσματα στους ομιλητές, χωρίς να μιλάνε!
  Δεν υπάρχει απόλυτο κενό στη φύση, μόνο η ανθρώπινη βλακεία καταστρέφει το μυαλό, εκατό τοις εκατό!
  Δεν είναι τρομερός ο θάνατος, αλλά η απώλεια της αθανασίας! Σημασία δεν έχει η σάρκα, αλλά στο φως της ψυχής!
  Είναι εύκολο να περάσεις στη ζωή με ένα κεφάλι γεμάτο γνώση, και το κενό στο κεφάλι διευκολύνει μόνο το πορτοφόλι!
  Τι είναι ελκυστικό στον αθεϊσμό: το κενό είναι ο πιο συγκαταβατικός μέντορας, το κενό είναι ο πιο ανεύθυνος πατέρας!
  Ένας άθεος, χτυπώντας κάτω από τα πόδια του το θεμέλιο της πίστης, δεν παρατηρεί ότι ο λαιμός του βρίσκεται σε μια αδίστακτη θηλιά Θείας ανωτέρας βίας!
  Ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα είναι να πληρώσετε μια δωροδοκία, ο καλύτερος τρόπος για να τα σπαταλήσετε είναι να εξοικονομήσετε τα οικονομικά για λίπος!
  Ο Κβας είναι καλός, ο πατριωτισμός είναι εξαιρετικός, αλλά ο ζυμωτός πατριωτισμός είναι κακό προζύμι!
  Η ομορφιά θέλει θυσίες, αλλά η απουσία της απαιτεί πληρωμή χωρίς δωρεές!
  Η πραγματικότητα σκοτώνει, η φαντασία εμπνέει και ένα παραμύθι που έγινε πραγματικότητα κάνει τη ζωή φτερωτή!
  Όλες οι ηλικίες είναι υποταγμένες στον πόλεμο, μόνο που δεν μπορείς να νικήσεις την τελευταία σου μέρα χωρίς χρόνο!
  Το να παχύνεις δεν σημαίνει να παχύνεις!
  Είναι αδύνατο να μεγαλώσεις κοιλιά - να γίνεις βαρύς!
  Ένας πρωτοπόρος είναι πάντα έτοιμος, αυτή είναι η διαφορά από αυτούς που θέλουν να βράσουν στην απότομη κλίση των ολιγαρχών!
  Ο λύκος με ρούχα προβάτου δεν είναι κριός, ένα πρόβατο με ρούχα λύκου μπορεί να πιάσει μόνο το τιμόνι!
  Ο εγωισμός είναι χαρακτηριστικό του ανθρώπου και ο αλτρουισμός σε βάρος των άλλων είναι χαρακτηριστικό του υπεράνθρωπου!
  Δωρεάν τυρί σε ποντικοπαγίδα, αλλά με έκπτωση για να πιάσεις ανθρώπους με ψυχή αρουραίων!
  Ένα λιοντάρι ανάμεσα σε κριάρια, όπως ο κάπρος κοντά σε μια γούρνα, κινδυνεύει να πνιγεί από σκληροτράχηλη θηριωδία!
  Άστοχος ανθρωπισμός, χαμηλώνει την ανδρεία!
  Στη ζωή, σε αντίθεση με το σκάκι, δεν είναι όλα τα θύματα όμορφα, αλλά όλες οι γκάφες είναι αποκρουστικές!
  Χασμουρητό στο σκάκι - χάνεις κομμάτια, χασμουρητό στη ζωή - παίρνεις συνδυασμό τριών δακτύλων!
  Μαγειρεύει καλά, ποιος προετοιμάζεται καλά!
  Μια μακριά γλώσσα παίρνει τον πιο σύντομο δρόμο για το ικρίωμα!
  Ο κόκκινος λόγος συνήθως συνδυάζεται με αιματηρή πράξη και γκρίζα πραγματικότητα!
  Η ευγλωττία είναι καλή, αν δεν βγαίνει με αιματηρή διάρροια!
  Μετά το Μαϊντάν: η έκφραση που θα φέρει η μακριά γλώσσα στο Κίεβο, απέκτησε νέο νόημα!
  Το κακό είναι αιώνιο και απάνθρωπο, γιατί είναι άκαρδο, αφού η καρδιά δεν πονάει, έχεις υγιές βλέμμα!
  Μια χρυσή καρδιά οδηγεί συχνά σε χρεοκοπία!
  Ένα άλογο στη ζωή, αυτός που είναι άλογο στην επιμέλεια, σε ένα άλογο στον ηρωισμό, δεν σκαρφαλώνει σε άλογο όταν απαιτείται διακριτικότητα!
  Η σιωπή είναι χρυσή, αλλά γεμάτη ψεύτικη σιωπή, η ομιλία είναι ασημένια, αλλά μερικές φορές γεμάτη με χρυσές λέξεις!
  Η σφαίρα δεν είναι ηλίθια, αλλά φιλάει με ηλίθιο πόνο!
  Στρατιώτης χωρίς πληγή είναι σαν πλούσιος χωρίς τσέπη!
  Από σωματική πληγή είναι οδυνηρά ανεκτή, αλλά όταν είσαι ανάπηρος ηθικά, είναι αδύνατο να αντέξεις!
  Υπάρχουν πολλά προβλήματα, οι εχθροί είναι πιο ψηλά από την οροφή, αλλά το καπέλο του μπόουλερ εξακολουθεί να σπάει το μαστίγιο όταν ένας φίλος είναι κατώτερος και όχι ψηλός!
  Οι δυνατοί άνθρωποι σπάνια γεννιούνται γιατί δεν μπορείς να γεννηθείς δυνατός άντρας, αλλά μπορείς μόνο να γίνεις!
  Ο άνθρωπος γεννιέται ελεύθερος, γίνεται σκλάβος, δεν πεθαίνει απλά... προδίδει την ελεύθερη γέννηση στην έκτρωση του δεσποτισμού!
  Στον πόλεμο, όπως σε μια παρέλαση, η διασκέδαση, η μουσική ακούγεται, μετά οι στολές στις τρύπες, και είναι καλό αν κάποιος άλλος!
  Όλα τα δεινά στον κόσμο είναι από εγωισμό, όταν λες τα δικά μου, τα κοράκια πέφτουν πάνω στα πτώματα!
  Το σπαθί είναι σαν ναυαγοσώστη, αλλά δεν μπορεί να είναι αμβλύ, δεν ανέχεται αδύναμα χέρια και έντονη επιθυμία να μην ρισκάρεις!
  Είναι καλύτερα να σπάσεις τη γροθιά σου μια φορά με ένα χτύπημα παρά να φωνάξεις εκατό φορές και να σπάσεις τη φωνή σου!
  Δεν υπάρχουν αδύναμα χτυπήματα, υπάρχει μόνο ένα αδύναμο χτύπημα!
  Ο ύπνος είναι γλυκός, ο θάνατος είναι τρομερός, χωρίς ύπνο δεν είναι γλυκός, χωρίς θάνατο είναι ατρόμητος!
  Η ερώτησή σου:
  Δεν είναι γνωστό τι είναι πιο σημαντικό - να ταΐσεις όλους τους πεινασμένους ή να σκουπίσεις ένα δάκρυ για ένα παιδί!
  Η απάντησή μου:
  Όταν ταϊστούν όλοι οι πεινασμένοι, τα παιδιά θα σταματήσουν να κλαίνε από την πείνα.
  Στη Ρωσία, το πρόβλημα του υπερβολικού βάρους είναι τόσο έντονο που κάνει όχι μόνο τα παιδιά, αλλά και τις μητέρες τους να κλαίνε σε τρία ρεύματα!
  Η ερώτησή σου:
  Ο χρυσός είναι πιο μαλακός από το ατσάλι, αλλά μάλλον χτυπάει την καρδιά!
  Η απάντησή μου:
  Αλλάξτε το πρότυπο αξίας. Ο χάλυβας θα παραμείνει αιχμηρός και ο χρυσός θα παραμείνει απλά λαμπερός, έχοντας χάσει τη γοητεία του.
  Ο χάλυβας είναι αιχμηρός σαν τα δόντια, ο χρυσός είναι μαλακός σαν τη γλώσσα. Τα δόντια πέφτουν, η γλώσσα σηκώνει χιλιάδες λεπίδες!
  Το ατσάλι θαμπώνει, ο χρυσός δεν σκουριάζει!
  Η ερώτησή σου:
  Δεν είναι το όπλο που κάνει τον στρατιώτη δυνατό, αλλά το όπλο του στρατιώτη!
  Η απάντησή μου:
  Ο άοπλος στρατιώτης μπορεί να νικήσει μόνο τα ποτάμια φρούρια άμμου στην αμμουδιά.
  Ένα όπλο χωρίς στρατιώτη είναι σαν άμμος αντί για μαρούλι! Δεν είναι φτυάρι που σκάβει τρύπα, χειροβομβίδα δεν πετάει χωρίς χέρια!
  Η ερώτησή σου:
  Μια πολύ μεγάλη συζήτηση με ένα πολυβόλο οδηγεί στο γεγονός ότι αρχίζει να πυροβολεί στο αυτί!
  Η απάντησή μου:
  Αυτό σημαίνει ότι όσοι είναι προετοιμασμένοι για τέτοιο θόρυβο πρέπει να οδηγηθούν στο στρατό, είναι πιο εξοικειωμένοι με τα εμφράγματα, τους παρκινσονικούς, τους σχιζοφρενείς.
  Όποιος είναι άντρας γεννιέται πολεμιστής,
  Έτσι συνέβη - ο γορίλας πήρε την πέτρα ...
  Όταν εχθροί χωρίς λεγεώνα,
  Και στην καρδιά φλογίζει: ζέστη και φλόγα!
  Η ερώτησή σου:
  Το σεξ είναι το πιο καταστροφικό όπλο, ιδιαίτερα επικίνδυνο λόγω της διαθεσιμότητάς του!
  Η απάντησή μου:
  Ειδικά τα παιδιά στο νηπιαγωγείο ως αυτογνωσία.
  Χωρίς σεξ, αυτά τα παιδιά δεν θα έβλεπαν κήπο, γιατί αν δεν υπάρχει φύλο, δεν θα φυτρώσουν φυτά, και η ανυπαρξία θα είναι χειρότερη από την κόλαση!
  Η ερώτησή σου:
  Η αποτελεσματικότητα οποιουδήποτε όπλου εξαρτάται από το επιλεγμένο θύμα, και ακόμη περισσότερο στο σεξ!
  Η απάντησή μου:
  Ειδικά αν πρόκειται για θύμα έκτρωσης.
  Η άμβλωση είναι το μεγαλύτερο έγκλημα γιατί το θύμα δεν μπορεί να αντεπιτεθεί! Και για το ότι αυτός ο φόνος ατιμώρητος, είναι διπλά εγκληματικός!
  Κάθε απειλή έχει τη δική της ώρα για εκφώνηση και μια στιγμή για εκτέλεση!
  Ο πολιτικός υποσχέθηκε, σαν αξιόπιστη καρέκλα!
  Οι δειλοί χάνουν σε όλα από τους γενναίους, εκτός από την ικανότητα να βρουν μια δικαιολογία!
  Ο δειλός δεν παίζει χόκεϊ, αλλά δεν χάνει σουτ!
  Στην αγάπη, το τρίτο είναι περιττό, αλλά τα επαναλαμβανόμενα χάδια δεν είναι ποτέ περιττά!
  Η γυναίκα είναι σαν την αλεπού, αγαπά την ομορφιά, αλλά προτιμά το τυρί για να καυχιέται!
  Ο πόλεμος είναι η μεγαλύτερη βλακεία των σοφών και των λαμπρών ανθρώπων!
  Όσο περισσότερο αίμα στον πόλεμο, τόσο περισσότερη ευγλωττία στα μετόπισθεν και άχρωμο μπροστά!
  Οτιδήποτε αδύνατο έχει γίνει μόνο λόγω έλλειψης φαντασίας και όχι λόγω υπερβολικών εμποδίων!
  Αν και η αγάπη είναι κακή, μόνο ένα γεμάτο κριάρι είναι ικανό να αγαπήσει μια κατσίκα!
  Η πολλή λάμψη είναι χαρακτηριστική για όσους δεν έχουν φωτιά στο στήθος, χρυσό στην καρδιά και φωτεινό μυαλό!
  Αχνό και λαμπερό μυαλό, αν δεν δίνει ανταύγειες από χρυσά τσερβόνετς!
  Το πιο σίγουρο σημάδι ενός ανώριμου μυαλού είναι η έλλειψη πρασίνου στην τσέπη σας!
  Γέλιο χωρίς λόγο, σημάδι επικείμενου θανάτου!
  Γελάει αυτός που δεν κλαίει τελευταίος όταν μοιράζει τη λεία!
  Αν πίνεις ήδη, τότε μην μεθύσεις• αν είσαι μεθυσμένος, τότε μην σε πιάσουν• αν σε πιάσουν, τότε μην ομολογήσεις!
  Ένας μεθυσμένος είναι χειρότερος από έναν ανόητο - ο τελευταίος είναι ευτυχισμένος μέχρι θανάτου και ο πρώτος είναι μόνο ένα hangover!
  Ένας αλήτης είναι πάντα με υποδουλωμένη συνείδηση!
  Ένας πίθηκος έχει μια αξιοπρέπεια, σε αντίθεση με τον άνθρωπο, είναι ζώο μόνο κυριολεκτικά!
  Ο πίθηκος μιμείται τους ανθρώπους σε όλα εκτός από την ικανότητα να προσποιείται ότι είναι λάστιχο!
  Μην διπλώνετε, μην προμηθεύεστε πάνες!
  Το θάρρος στον πόλεμο είναι σαν το βούτυρο στο χυλό, ξινίζει και όταν δεν βράζει!
  Δεν μπορείς να χαλάσεις το χυλό με βούτυρο, αλλά πολλοί μάγειρες χαλάνε το χυλό!
  Με δύναμη, μπορείς να κάνεις χωρίς το μυαλό, αλλά χωρίς το μυαλό, η παντοδυναμία είναι επίσης ανίσχυρη!
  Ο εχθρός είναι καλός μόνο γιατί δεν σε αφήνει να κοιμηθείς εν κινήσει, ακόμα κι όταν φεύγει!
  Ο πόλεμος είναι κακός όταν δεν υπάρχει νίκη, η ειρήνη είναι ακόμα χειρότερη όταν υπάρχει ήττα!
  Η ζωή ενός σκύλου είναι καλύτερη από του αρουραίου!
  Ο σκύλος είναι φίλος του ανθρώπου, ο αρουραίος είναι ο εχθρός του εαυτού του!
  Καλό είναι να δοξάζουμε τη δικτατορία υπό δημοκρατικά καθεστώτα!
  Ο δικτάτορας είναι σαν έντομο: τσιμπάει, βουίζει, κολλάει, αλλά δεν του δίνεται για να φτερωτίζεται!
  Ένας τύραννος είναι καλύτερος από εκατό δεσπότες, ένα χτύπημα είναι καλύτερο από χίλιες κατάρες!
  
  Χίλια πρόβατα δεν θα πατήσουν έναν λύκο, ένα εκατομμύριο μετριότητες δεν θα αντικαταστήσουν μια ιδιοφυΐα!
  Οι ιδιοφυΐες είναι σαν τους χρυσούς κόκκους στην άμμο, αλλά το ύψος της δοκιμής τους εξαρτάται από τον χάρακα πλύσης!
  Είναι πιο εύκολο για έναν μέτριο πλούσιο παρά για έναν λαμπρό φτωχό σε όλα εκτός από την ανεκτίμητη, τη μνήμη των ανθρώπων!
  Ένα νεαρό κουτάβι είναι καλύτερο από ένα ηλικιωμένο λιοντάρι, αν είναι στην ίδια ηλικία, τότε το λιοντάρι είναι ένα αγαπημένο όνειρο κουταβιού!
  Το λιοντάρι είναι ο βασιλιάς των θηρίων, αλλά η μερίδα του λέοντος εξακολουθεί να ανήκει στον άνθρωπο!
  Καλό είναι να έχεις επιδεξιότητα από μαϊμού, χειρότερη επιδεξιότητα στη λογοκλοπή!
  Καλύτερα λιοντάρι σε αγώνα και διχασμό παρά ξεφλουδισμένο κριάρι!
  Όταν τρώγεται ένα κουλούρι, πού πάει η τρύπα του κουλούρι; Πάει για σνακ, μεθυσμένη από ένα άδειο ποτήρι!
  Η έξυπνη τυραννία είναι καλύτερη από ένα ανόητο χάος!
  Πολλοί μάγειρες χαλάνε το χυλό, αλλά πολλές γυναίκες δεν χαλάνε την αγάπη!
  Όσο περισσότεροι θεοί, τόσο λιγότερη η δύναμή τους!
  Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς γυναίκες, αλλά δεν μπορείς να επιβιώσεις χωρίς άνδρες!
  Το άγνωστο είναι τρομακτικό, αλλά το γνωστό μερικές φορές σε κάνει απλά να φοβάσαι!
  Η γνώση γεννά αυτοπεποίθηση ακόμα και όταν είναι δύσκολη, η άγνοια προκαλεί σύγχυση ακόμα και όταν είναι εύκολη!
  Όλη η αγριότητα είναι υποταγμένη στην αγάπη!
  Αλλά υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άντρες στον κόσμο - μόλις δουν μια γυναίκα, αμέσως πετάνε!
  Αντί να σκοτώσετε επτά μύγες, είναι καλύτερα να χτυπήσετε έναν θανατηφόρο αιμοβόρο!
  Καλύτερα να σκοτώσεις ένα μαμούθ παρά εκατό αρουραίους, καλύτερα να σκοτώσεις έναν ήρωα παρά χίλιους δειλούς!
  Δύο ζωντανοί φίλοι είναι καλοί, τέσσερις νεκροί εχθροί είναι ακόμα καλύτεροι!
  Καλύτερα να είσαι γυναίκα παρά γυναίκα!
  Δεν είναι όλοι με παντελόνι άνδρες, δεν είναι όλοι με φούστα γυναίκα!
  Είναι πιο εύκολο να αποπλανήσεις εκατό γυναίκες παρά να δώσεις ένα σαγηνευτικό όνειρο!
  Η μάχη είναι πιο δύσκολη από την αναπνοή, αλλά πολύ πιο φυσικό!
  Ο κόσμος είναι γεμάτος αγκάθια, τα οποία μόνο ελαφρώς γλιστρούν από την υποδουλωμένη συνείδηση!
  Ο αλήτης είναι πάντα "καπουτσωμένος"!
  Υπάρχουν πολλοί πειρασμοί στον κόσμο, αλλά ο πιο ύπουλος είναι ο πειρασμός του πολέμου!
  Ο πόλεμος δεν είναι ελκυστικός, αλλά σαγηνεύει καλά!
  Όλα στη φύση είναι αρμονικά, αλλά ο άνθρωπος είναι πολύ κυνικός!
  Είναι καλό να είσαι μαϊμού στον τρόπο ζωής, είναι χειρότερο σε ένα σπίτι μαϊμού όπου η ζωή είναι άσχημη!
  Ένας πίθηκος ζει σε κάθε άνθρωπο, αλλά ο Δαρβίνος και πάλι δεν θα κατεβάσει τους ανθρώπους στο επίπεδο των μακάκων!
  Ξεκινώντας από μικρό, μπορείτε να υπολογίζετε σε ένα μεγάλο τέλος εάν έχετε τεράστιο εγώ!
  Το πιο δυνατό κύτταρο είναι η βλακεία, είναι αδιαπέραστο και σπάει τις στροφές του εγκεφάλου!
  Είναι καλύτερα να κερδίσεις με έναν ανόητο παρά να χάσεις με έναν έξυπνο! Ο ανόητος είναι μια σχετική έννοια, ο ηττημένος είναι απόλυτος!
  Η ευτυχία είναι διαφορετική για τον καθένα, μόνο η θλίψη είναι ίδια για όλους!
  Η πίστη χωρίς έργα είναι νεκρή και άκαρπη, μόνο τα έργα με πίστη γεννούν συχνά νεκρούς!
  Λατρεύω όχι τα όπλα, αλλά την αίσθηση αυτοπεποίθησης που μου δίνει!
  Μπορείς να αγαπάς πολύ, αλλά να λατρεύεις μόνο άξια αγάπης!
  Οι νάρκισσοι δεν ευδοκιμούν και οι κάκτοι δεν τσιμπούν!
  Το να δίνεις βελανιδιά δεν σημαίνει να αποκτάς δύναμη!
  Οι ιδιοφυΐες είναι λίγες όσο χρυσοί κόκκοι άμμου στην άμμο, αλλά είναι αληθινά βουνά που δεν μπορεί να τα ξεπεράσει η βλακεία!
  Η μεγαλύτερη βλακεία δεν αρκεί για να σκεφτείς μόνος σου!
  Υπερβολική σκέψη, σαν ήσυχη τρέλα!
  Το να σκέφτεσαι καλά, να σκέφτεσαι ακόμα καλύτερα, αλλά το να αλλάξεις γνώμη είναι πάντα κακό!
  Το μεγάλο φαίνεται πάντα να είναι πιο δυνατό, αλλά το πρήξιμο μόνο εξασθενεί!
  Η τύχη δίνει ελπίδα, το ταλέντο τη δίνει και η ιδιοφυΐα την παίρνει με το ζόρι!
  Κάθε έξυπνο είναι απλό στην πρωτόγονη έλλειψη δώρου!
  Το να δείχνεις σταθερότητα δεν σημαίνει να είσαι πέτρα!
  Δυνατό στο μυαλό, όχι δρυς στο μυαλό!
  Όποιος έχει φλόγα στην καρδιά του, δεν θα γίνει στέλεχος!
  Το μυαλό είναι σαν φωτιά, λάμπει έντονα, και καίει οδυνηρά!
  Η κοινοτοπία του μυαλού γεννά πρωτότυπες ανοησίες!
  Το να σηκώνετε τη μύτη δεν ευνοεί τις υψηλές σκέψεις!
  Συχνά σηκώνοντας τη μύτη σας, θα πάτε στον παράδεισο!
  Μπορείτε να φτάσετε στον παράδεισο μέσω συνδέσεων, αλλά καμία σύνδεση δεν θα σας σώσει από την κόλαση στην ψυχή σας!
  Η ευχαρίστηση είναι ατομική, αλλά ο πόνος είναι ένας για όλους!
  Η ευτυχία είναι σαν πουλί, δύσκολα μπαίνει στα χέρια, με κοφτερό ράμφος, και θέλει να πετάξει μακριά!
  Δεν μπορείς να γεννηθείς ευτυχισμένος, δεν μπορείς να κερδίσεις την ευτυχία, μόνο τα προβλήματα είναι μια αλυσίδα από χάλυβα - όχι μια κλωστή!
  Μπορείς να κερδίσεις μια διαμάχη με έναν φανατικό, αλλά δεν μπορείς να τον πείσεις!
  Οι νεκροί δεν δαγκώνουν, αλλά ροκανίζουν την ειρήνη με τις δουλειές της κηδείας!
  Οι νεκροί είναι ήρεμοι, αλλά διεγείρουν τη μνήμη, μη γνωρίζοντας την ειρήνη!
  Είναι καλό να είσαι ήρεμος, είναι κακό να είσαι νεκρός!
  Η επιστήμη μπορεί να κάνει τα πάντα, ο άνθρωπος δεν μπορεί να σκεφτεί τα πάντα!
  Το σύμπαν είναι άπειρο, και η ανθρώπινη φαντασία έχει πάντα όρια, άρα το αδύνατο δεν υπάρχει!
  Η φαντασία είναι εύκολη, η υλοποίηση δύσκολη, αλλά το αποτέλεσμα κάνει τη ζωή πιο εύκολη!
  Είναι καλό να έχεις υγεία αλόγου, χειρότερη φυσιογνωμία, ακόμα χειρότερη ευφυΐα, και πραγματικά κακό - κολάρο!
  Είναι έξυπνο να μετακινείς ένα άλογο, να περπατάς κάτω από ένα κολάρο αλόγου, δεν μπορεί να είναι πιο ανόητο!
  Όποιος υπολογίζει στη βοήθεια των αγγέλων πέφτει κατευθείαν στην κόλαση!
  Ποιος έχει τον διάβολο στο κεφάλι του, στο μέλλον μια κόλαση!
  Η νοημοσύνη χωρίς προσπάθεια πάντα μειώνεται, αλλά η βλακεία μεγαλώνει χωρίς προσπάθεια!
  Το γεμάτο στομάχι προκαλεί ελαφρότητα στην καρδιά, το άδειο γεννά βαριές σκέψεις!
  Είναι εύκολο να αντέχεις όταν το στομάχι είναι γεμάτο, το πιο δύσκολο είναι όταν το στομάχι είναι άδειο!
  Μπορείς να χάσεις έναν πόλεμο, αλλά δεν μπορείς να χάσεις μια ειρηνική ανάπτυξη!
  Μπορείς να συγχωρήσεις κάθε αδυναμία, εκτός από την ταπεινοφροσύνη μπροστά στις δικές σου ελλείψεις!
  Δεν υπάρχουν εύκολοι πόλεμοι, υπάρχουν αντίπαλοι χωρίς κανένα βάρος!
  Όσο πιο δύσκολο είναι για το πίσω, τόσο πιο εύκολο είναι για το μπροστινό!
  Το πιο γλυκό βάρος είναι ο σταυρός του Ιησού!
  Η γνήσια παράδοση μιας γυναίκας είναι δυνατή μόνο ενώπιον ενός πραγματικού άνδρα!
  Στον πόλεμο, η διαίσθηση είναι η δεύτερη ευτυχία, η τύφλωση είναι ο πρώτος θάνατος!
  Η προσοχή δεν είναι δειλία, αλλά η αντίστροφη όψη του λογικού θάρρους!
  Γάλα για βλαβερότητα δεν δίνεται στα μούφες! Αν και η επάλειψη είναι πολύ επιβλαβής!
  Δεν υπάρχει ψεύτικη αγάπη, η βαθμολογία είναι ψεύτικη που μεγαλώνει στο αίμα!
  Η δολοφονία θα κερδίσει δημοτικότητα, αλλά θα χάσεις την αγάπη!
  Μπορείς να είσαι ένας τυχερός ανόητος και ένας χαρούμενος ανόητος, αλλά δεν μπορείς να νιώθεις ικανοποιημένος που είσαι έξυπνος!
  Οι νεκροί δεν δαγκώνουν, μόνο η συνείδηση μπορεί να δαγκώσει τον δολοφόνο!
  Η κίνηση είναι ζωή, η σύγκλιση είναι η γέννηση της ζωής!
  Έξυπνος, δεν θα τσακωθεί! Έξυπνος, θα παρακάμψει τον αγώνα!
  Γεννημένος για να παλεύει - δεν το αντέχεις!
  Το ταλέντο είναι σαν ένα αμετάβλητο ρούβλι, όσο περισσότερο το χρησιμοποιείτε, τόσο περισσότερο γίνεται!
  Οι άντρες έχουν μια μάχη και οι γυναίκες έχουν μέση!
  Ο χρυσός είναι βαρύ μέταλλο, αλλά τον κάνει αβύθιστο!
  Το καρούλι είναι σαν μέλος των δρόμων όταν δεν είναι μικρό!
  Όσο περισσότερες βελανιδιές έχει ο εχθρός, τόσο πιο δυνατή η άμυνά μας!
  Μπορείς να είσαι Θεός μόνο παραμένοντας άνθρωπος!
  Η σημαντικότερη ιδιότητα του Θεού είναι το έλεος, που δεν ξεπερνά τα όρια της δευτερεύουσας τέρψης!
  Όταν ο βασιλιάς λέει συχνά όχι, οι υπήκοοι του στέλνουν τρία γράμματα!
  Δεν χρειάζεται να φοβάστε τον θάνατο, δεν πρέπει να αποφεύγετε τη ζωή - η επιβίωση θα λάβει μια ανταμοιβή, ένας άξιος πολεμιστής θα κερδίσει τρόπαια!
  Ο φόβος είναι ο πιο ύπουλος δήμιος, το ικρίωμα του σέρνεται απαρατήρητο!
  Ο θάνατος έχει πολλά πρόσωπα, αλλά το περιεχόμενο είναι ίδιο για όλους!
  Δεν είναι φοβερός αυτός που είναι μεγάλος, αλλά από τον οποίο τα μεγάλα προβλήματα!
  Είναι εύκολο για τον δυνατό να είναι γενναίος, για τον αδύναμο είναι δύσκολο να σταματήσει να είναι δειλός!
  Ο δειλός δεν παίζει χόκεϊ, αλλά του λείπουν τα μπακ!
  Ο πιο αδύναμος δεν είναι αυτός που δεν βγήκε ψηλός, αλλά που είναι χαζός έφηβος με μυαλό!
  Η μέρα διαδέχεται τη νύχτα, και οι στιγμές μακριά!
  Μια στιγμή δίνει τη νίκη, αλλά μόνο ο ανίκητος μπορεί να δώσει την αιωνιότητα!
  Το αήττητο είναι μια εξαιρετική ποιότητα, αλλά η νίκη είναι διαθέσιμη σε όλους!
  Νίκη ως σύζυγος, όταν όχι, επιθυμητή, όταν έρχεται - δεν ξέρεις πού να πας!
  Η πείνα δεν είναι θεία, αλλά συγγενής με την εργατικότητα!
  Ποιον βοηθά το τραγούδι να χτίσει, και ποιον να χτίσει, ποιον να ζήσει και ποιον να επιβιώσει!
  Το να τραγουδάς με σύνεση είναι καλό, το να πίνεις χωρίς σκέψη είναι κακό!
  Καλύτερα μεθυσμένος παρά μεθυσμένος!
  Είναι πιο εύκολο να ζεις χωρίς τον Χριστό, αλλά δεν μπορείς να επιβιώσεις χωρίς τον Θεό στην ψυχή σου!
  Αυτός που αγαπά να εκβιάζει δεν θα γλιτώσει από τα βασανιστήρια!
  Αλλά το κουράγιο για εκπαίδευση, χρειάζεται σε κάθε προσπάθεια!
  Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί πειρασμοί στον κόσμο, αλλά οι πιο ελκυστικοί είναι αυτοί που υπόσχονται λίγα!
  Η φαντασία είναι η δεύτερη ευτυχία!
  Κοχύλια γάλακτος, ποιος έχει μυαλό μωρού!
  Ο αριθμός μπορεί να ληφθεί στις εκλογές, η δεξιοτεχνία στις εκλογές χωρίς πόλεμο!
  Ο πόλεμος είναι ένας τομέας όπου η ποιότητα νικάει την ποσότητα, οι εκλογές κατά κανόνα είναι το αντίθετο και αυτό είναι αστείο!
  Η τύχη είναι η δεύτερη ευτυχία, η επιτυχία είναι η τρίτη, αλλά η πρώτη δεξιότητα!
  Η τύχη είναι η ανταμοιβή για το θάρρος, αλλά όχι για την απερισκεψία!
  Όποιος είναι τυχερός, τραγουδάει η ψυχή του!
  Είναι καλό όταν είσαι τυχερός, σημαίνει ότι ο Θεός θα σε σώσει!
  Το λιοντάρι είναι ανάπηρος στη σκέψη, η τίγρη είναι η πηγή όλων των προβλημάτων ... Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενδιαφέρον από ένα άτομο στον κόσμο!
  Η τρέλα των γενναίων στρατιωτών είναι η σωτηρία των ανήσυχων στρατηγών!
  Ο στρατιώτης είναι γενναίος, ο στρατηγός είναι συνετός, ο εχθρός είναι πονηρός, η επιτυχία είναι αλληλεγγύη μόνο με σοφό θάρρος!
  Μην καταστρέφετε τον εαυτό σας και βοηθήστε έναν σύντροφο, βοηθήστε τους άλλους να βγουν από τη φωτιά!
  Το σημάδι δεν είναι αυτός που χτυπάει με επιτυχία, αλλά που αστοχεί με κακή τύχη!
  Ο πιο ακριβής με το όραμα ενός στιλέτο μπορεί να χάσει, αλλά ένα ασυγχώρητα κοφτερό μυαλό μπορεί να γλιστρήσει πέρα από το στόχο!
  Είναι καλό να τραγουδάς όταν απειλεί ο θάνατος, αλλά καλύτερα να ζεις στο τριφύλλι!
  Όταν χαλάνε πολλοί μάγειρες, χυλός, όταν υπάρχουν πολλοί θεοί - πίστη!
  Κυβερνήτης να είναι επίσης ένα χρυσό μυαλό, μια καρδιά από ατσάλι, μια ασημένια φωνή!
  Μεγαλύτερο δεν σημαίνει πιο χοντρό, ψηλότερο δεν σημαίνει μεγαλύτερο!
  Η βραδύτητα κάνει τα κοτόπουλα να γελούν, η βιασύνη τα κοκόρια!
  Όποιος χτυπάει σοφά, δεν μπαίνει στον εγκέφαλο!
  Η βοήθεια είναι σαν αστραπή, έρχεται ξαφνικά και με συννεφιασμένο ουρανό σχεδόν σίγουρα!
  Η πιο τρομερή βροντή σε καθαρό ουρανό, και μια ομιχλώδης στρατηγική!
  Ο Κύριος μπορεί να κάνει τα πάντα, μόνο σε μια προσπάθεια να συμβαδίσει με τις ανθρώπινες φιλοδοξίες είναι ανίσχυρος!
  Οι μεγαλύτερες φιλοδοξίες αναιρούν τα μικρότερα προβλήματα!
  Δεν υπάρχει τίποτα μεγαλύτερο από την ανθρώπινη φιλοδοξία και τίποτα λιγότερο από τις δυνατότητες των ανθρώπινων σωμάτων!
  Ας πιούμε λοιπόν το γεγονός ότι οι δυνατότητές μας συμπίπτουν πάντα με τις φιλοδοξίες μας και ποτέ δεν υποκύπτουμε στους σωματικούς περιορισμούς!
  Η μοίρα είναι κακία, μόνο για όσους δεν έχουν καλή κοινή λογική!
  Ένα άτομο προσπαθεί να ανυψώσει τον εαυτό του, αλλά κατά κανόνα, με απλούς τρόπους!
  Για ένα τανκ, το κύριο πράγμα είναι η πανοπλία, για ένα άτομο, η πίστη!
  Δεν μπορείτε να διαιρέσετε με το μηδέν, αλλά μπορείτε να διαιρέσετε στο μηδέν!
  Όπως και να κάνετε πλύση εγκεφάλου, τα περιττώματα ακόμα βρωμάνε, όση προπαγάνδα και να το πείθει!
  Όσο περισσότερο εξυμνείται ο ηγεμόνας, τόσο μεγαλύτερη είναι η ταπείνωση των υπηκόων του! Η μακριά γλώσσα συντομεύει όχι μόνο τη ζωή, αλλά και την αλυσίδα σε ένα δικτατορικό κράτος!
  Η γλώσσα είναι σαν βόμβα, βουίζει πιο ήσυχα, αλλά καταστρέφει περισσότερο!
  Ο χρυσός είναι μαλακό μέταλλο, αλλά δεν ρέει σε αυτούς που έχουν μαλάκωμα του εγκεφάλου!
  Η τεχνική στον πόλεμο είναι σαν τους μύες του σώματος, αλλά χωρίς ψυχή δεν είναι παρά ένα βρωμερό πτώμα!
  Το κρέας αγαπούν ιδιαίτερα όσοι είναι οι ίδιοι οι πρώτοι υποψήφιοι για παϊδάκια!
  Το αίμα είναι σαν το κρασί, μόνο το ίζημα από αυτό δίνει την πίκρα των δακρύων!
  Σπαράζουν ανθρώπους με τη νοημοσύνη των γουρουνιών!
  Ένας άνθρωπος τελικά γίνεται αλήτης, μόνο φουσκωμένος στο έπακρο!
  Ένας άνθρωπος δεν είναι σε θέση να χτίσει τα πάντα, αλλά να αναστατώσει οτιδήποτε!
  Πιστεύουν στα μεγάλα ψέματα, άνθρωποι με μειωμένη νοημοσύνη και φουσκωμένη ματαιοδοξία!
  Ο διοικητής έχει κάτι κοινό με τον ποιητή: σε κάνει να ρίξεις δάκρυα και να ουρλιάξεις με το λαιμό σου!
  Το θηκάρι κρύβει την οξύτητα της λεπίδας, ντύνει τη φονικότητα μιας γυναίκας!
  Ένας κρυφός εχθρός, σαν μεταμφιεσμένος λάκκος!
  Μια γυναίκα είναι σαν λεπίδα όταν τραβάει τον εαυτό της πιο θανατηφόρο!
  Το να γδύσεις μια γυναίκα είναι παρόμοιο με το σχέδιο λεπίδας, μόνο το δεύτερο είναι δυνατό για έναν γενναίο άνδρα και το πρώτο για έναν κύριο!
  Η γλώσσα της γυναίκας είναι σαν την κόψη του σπαθιού με βελούδινη λαβή!
  Ο Παντοδύναμος Θεός απέτυχε να κάνει μόνο ένα πράγμα: να διαφωνήσει με μια γυναίκα!
  Ο Θεός μπορεί να κάνει τα πάντα εκτός από να κάνει μια γυναίκα ευτυχισμένη!
  Είναι ακόμα δυνατό να πληρωθούν τα έξοδα για το στρατό, να πληρωθούν τα έξοδα της συζύγου πέρα από τις δυνάμεις του Παντοδύναμου!
  Όλα μπορούν να είναι βασιλιάδες, εκτός από το να ικανοποιήσουν μια γυναίκα και μια αίσθηση ματαιοδοξίας!
  Είναι πιο εύκολο να γεμίσεις έναν απύθμενο λάκκο με χρυσό παρά να σταματήσεις την ασημένια ροή της γυναικείας ευγλωττίας!
  Κυρίως ο άντρας μαζεύει για να αφήσει μια γυναίκα να σπαταλήσει!
  Μια γυναίκα δίνεται για χάρη του κέρδους!
  Η γυναίκα είναι λουλούδι, αλλά μόνο τα αγκάθια διακόπτουν το άρωμα!
  Η μεγαλύτερη απόσταση είναι το μήκος της γυναικείας γλώσσας!
  Η μακριά γλώσσα συντομεύει τη ζωή, μια μακριά γυναικεία γλώσσα κάνει ατέλειωτη τη λογοτεχνία!
  Η γυναικεία γλώσσα τσιμπάει, μόνο η σφήκα πεθαίνει χωρίς να τσιμπήσει!
  Η γυμνή λεπίδα αστράφτει, η γυμνή γυναίκα τυφλώνει!
  Το να πεθάνεις για την Πατρίδα είναι ένα δώρο που γίνεται πιο πολύτιμο με τον καιρό!
  Η προδοσία είναι χειρότερη από το θάνατο, καθώς οδηγεί στην αιώνια καταδίκη!
  Η παιδική ηλικία είναι ένα τέτοιο δώρο που δεν δίνεται για πάντα, αλλά αφαιρείται αμέσως!
  Ένα παιδί κάθεται σε έναν άντρα, ένα παιδί πηδά σε έναν υπεράνθρωπο!
  Όποιος πέφτει στην παιδική ηλικία, τα νιάτα βρήκε το φάρμακο!
  Ένα παιδί είναι λίγο επαναστατικό, ένας ενήλικας επαναστάτης είναι ένα μεγάλο παιδί!
  Είναι δυνατόν να γιορτάζεις έναν δειλό, αλλά η φυγή οδηγεί μόνο σε πένθος!
  Χωρίς γυναίκες δεν υπάρχει ζωή, χωρίς άντρες δεν έχει νόημα η ζωή, αφού το πιο σημαντικό είναι να τριγυρνάς ένα άλλο αρσενικό!
  Η τεχνολογία δεν είναι για πόλεμο, αλλά ο πόλεμος είναι για την τεχνολογία!
  Η επιστήμη είναι σαν μυς, μόνο που δεν μεγαλώνει σε βάρος των συσπάσεων!
  Αυτός που είναι φτερωτός δεν είναι πλούσιος σε αέρα!
  Όποιος πετά με έμπνευση, δεν πετάει επιπόλαια!
  Είναι αδύνατο να είσαι απλός στο σύμπαν μας, ο καθένας κυρίως ακούει τον εαυτό του!
  Το μυαλό όχι μόνο μακραίνει τη γλώσσα, αλλά και το πορτοφόλι είναι πιο χοντρό!
  Στον πόλεμο, σαν σε λουτρό... μόνο όχι τόσο ζεστό!
  Είναι καλό να είσαι νέος, κρίμα που αυτή η ευτυχία είναι τόσο βραχύβια!
  Η τεχνική είναι το σώμα του πολέμου, ο σχεδιαστής είναι παρόμοιος με τον Δημιουργό, διαφέρει μόνο από τη μεγάλη επιθυμία να αποφύγει ελαττώματα!
  Τα ατυχήματα είναι σαν κρίκοι στην αλυσίδα της ιστορίας, μια αποτυχία και μια πλήρης ανατροπή!
  Όλα στον κόσμο είναι τυχαία, ειδικά η τύχη, αλλά αντιμετωπίζετε προβλήματα φυσικά στο έπακρο!
  Είναι καλό να κερδίζεις, είναι κακό να νικάς, ακόμα χειρότερο να χάνεις από τον εαυτό σου!
  Η ποιότητα νικάει πάντα την ποσότητα, ειδικά στις τεχνικές καινοτομίες!
  Η τεχνική είναι σαν σπαθί, αλλά εξακολουθούν να ψιλοκόβουν με τα χέρια, που συμβολίζουν το πνεύμα και την ικανότητα των στρατιωτών!
  Χωρίς σπαθί, ένας άνθρωπος είναι μισοαφοπλισμένος, εντελώς χωρίς μυαλό!
  Η σωματική δύναμη είναι σαν το σπαθί και το μυαλό είναι σαν τα χέρια που το καθοδηγούν!
  Η πυγμαχία, σε αντίθεση με την πολιτική, είναι μόνο μερικές φορές βρώμικη!
  Στην πυγμαχία ο πρωταθλητής έχει σχετικό μειονέκτημα, στην πολιτική το απόλυτο ο κυβερνήτης!
  Ο πολιτικός είναι πονηρός, μόνο που η διαφορά από τον Οστάπ Μπέντερ χαλάει τη διάθεση όσων έχει ξεφτιλίσει!
  Στην πολιτική, σε αντίθεση με την πυγμαχία, η πάλη δεν γνωρίζει διακοπές μεταξύ των γύρων!
  Στην πυγμαχία δεν φαίνεται κάθε γροθιά, αλλά στην πολιτική κάθε κίνηση κρύβεται σε μια ομίχλη!
  Στην πυγμαχία το αίμα σκορπίζει σταγόνες και στην πολιτική τα σιντριβάνια!
  Οι εύγλωττοι πολιτικοί κάνουν το κόκκινο υγρό να χυθεί άφθονα!
  Οι πολιτικοί ξεκινούν με κόκκινες ομιλίες, δίνοντας αφορμή για άφιξη, μόνο δήμιοι!
  Η γλώσσα του πολιτικού και η κουκούλα του δήμιου έχουν το ίδιο χρώμα, αλλά η τελευταία είναι πάντα πιο παραγωγική!
  Η ευγλωττία του χρώματος του αίματος, η γλωσσοδέτη γλώσσα των περιττωμάτων!
  Η σιωπή είναι χρυσός - όταν κλείνεις το στόμα ενός πολιτικού!
  Η γλώσσα δίνεται σε έναν πολιτικό για να κρύψει τις σκέψεις του, αλλά συνήθως ένας πολιτικός αποκαλύπτει την αργοψυχία του με τη γλώσσα του!
  Το πολύ ζοφερό ξεκίνημα οδηγεί σε τραυματισμούς, τα πολύ αργά φύλλα χωρίς δάφνες!
  Το πιο σημαντικό πράγμα στο παιχνίδι είναι το ντεμπούτο, αλλά στη ζωή το σχολείο!
  Στην παιδική ηλικία, το σχολείο μοιάζει με αλυσίδα, έχοντας ωριμάσει, καταλαβαίνεις ότι χωρίς τους κρίκους του δεν θα φτάσεις στην επιτυχία!
  Η ζωή είναι σαν αγώνας πυγμαχίας, μόνο που οι κριτές δεν αγαπούν αυτούς που είναι πιο δυνατοί, αλλά εκείνους που είναι πιο έξυπνοι!
  Η πονηριά μπορεί να αντισταθμίσει την έλλειψη δύναμης, αλλά αδύναμη να αντικαταστήσει την τύχη!
  Η τύχη ευνοεί τους έξυπνους, η τύχη ευνοεί τους γενναίους, η τύχη ευνοεί τους πολυμήχανους, αλλά γιατί όλα τα δεινά πέφτουν στους ελεήμονες;
  Η χρυσή καρδιά είναι η πιο καταστροφική αξία!
  Με χρυσή καρδιά δεν στρώνει κανείς τις τσέπες του, αλλά αποκτά την αθανασία!
  Η αθανασία δεν μπορεί να αγοραστεί, ούτε καν να κερδίσει, καθώς είναι ένα απολύτως ανεκτίμητο δώρο!
  Τις περισσότερες φορές, τα άδεια κεφάλια παθαίνουν διάσειση!
  Στην πυγμαχία, όπως και στη ζωή, μόνο η πτώση δεν είναι τόσο επώδυνη!
  Όλες οι αλλαγές προς το καλύτερο, εκτός από τη γήρανση!
  Είναι κακό να γερνάς, αλλά είναι ακόμα χειρότερο να πέφτεις στην παιδική ηλικία!
  Δεν υπάρχει πιο ευτυχισμένη παιδική ηλικία, και πιο δυστυχισμένη όταν πέφτει κανείς στην παιδική ηλικία!
  Η γήρανση είναι κακή αλλαγή, αλλά αν ο τσάρος είναι συντηρητικός, τότε είναι ήδη γέρος!
  Ένα ηλικιωμένο λιοντάρι είναι χειρότερο από ένα νεαρό κουτάβι, αλλά καλύτερο από ένα ηλικιωμένο κριάρι!
  Οι Τσάροι γερνούν, αλλά ο λαός είναι για πάντα νέος - ας γίνει λοιπόν δημοκρατία αντί για μοναρχία!
  Ο βασιλιάς γίνεται εξαθλιωμένος με τα χρόνια και οι άνθρωποι γίνονται σοφότεροι!
  Το να ζεις πολύ δεν σημαίνει να γερνάς, που σημαίνει να γίνεις σοφός!
  Οι δυναμικές λειτουργίες είναι οι πιο σταθερές!
  Τις περισσότερες φορές, οι αρχές τρελαίνονται, κάτι που έχει συνηθίσει να στέκεται ακίνητος!
  Ο χάρακας σε κίνηση δεν πέφτει ποτέ!
  Ο χάρακας είναι σφιχτός στην άνοδο - φροντίστε να πέσει κάτω!
  Το καθεστώς σε στασιμότητα είναι βέβαιο ότι θα παραπαίει!
  Το κρύο της στασιμότητας γεννά το βρασμό της αγανάκτησης!
  Όταν οι άνθρωποι κρυώνουν από τη στασιμότητα, θερμαίνεται ένα κύμα δυσαρέσκειας!
  Η νίκη δεν είναι ποτέ μικρή, αλλά η ήττα πάντα γεμίζει την καρδιά με πίκρα!
  Ακόμη και μια μικρή ήττα κατακλύζει τον άνθρωπο σε ενόχληση!
  Η πιο μικρή νίκη γεμίζει χαρά μέχρι το χείλος!
  Η αλλαγή είναι πάντα προς το καλύτερο, ακόμα και η γήρανση τελικά σε δηλητηριάζει σε αυτό το καλύτερο φως!
  Η μόνη παρηγοριά στα γηρατειά είναι ότι δεν κρατάει πολύ!
  Όλα στον κόσμο τελειώνουν, και οι ασθένειες, και τα γηρατειά, και οι δικτατορίες ... μόνο τα προβλήματα πρέπει να λύνονται επ' άπειρον!
  Τα άσπρα μαλλιά στις γυναίκες συνδέονται με τη βλακεία, αλλά όποιος πιστεύει ότι οι ξανθές είναι ανόητες, ας ασπρίσει σαν σεντόνι και ας μαυρίσει από την ενόχληση!
  Μια δυνατή φωνή μπορεί να κωφεύει, ακόμα κι αν ανήκει σε έναν ανόητο, αλλά ο ήσυχος ψίθυρος ενός έξυπνου βροντοφωνάζει σαν βροντή, πνίγοντας τον πιο φρενήρη βρυχηθμό!
  Ο γάιδαρος βρυχάται δυνατά, το λιοντάρι ακόμα πιο δυνατά, αλλά ένας σπουδαίος άνθρωπος είναι ικανός να εκφοβίσει ακόμα και με έναν ψίθυρο!
  Όσο πιο σκληρή είναι η δύναμη, τόσο περισσότερες προσγειώσεις!
  Ένα άδειο κεφάλι είναι εύκολο, αλλά πετάει χωρίς μυαλό ακόμα πιο εύκολα!
  Όσο λιγότερη η ικανότητα του ηγεμόνα, τόσο περισσότερες οι δυνάμεις του τυράννου!
  Η πολλή δύναμη στη μετριότητα, οδηγεί σε πενιχρά δώρα!
  Ο τύραννος σπάνια έχει χάρισμα, αλλά με την παρουσία ενός χτυπήματος!
  Ένας πολιτικός που χτυπάει πολύ - αποθαρρύνει την επιθυμία να ψηφίσει τον εαυτό του!
  Ας πιούμε από το γεγονός ότι οι πολιτικοί χτυπούν μόνο τους αντίχειρες, χωρίς να παρεμβαίνουν στην ανάπτυξη!
  Είναι καλύτερο να κάνεις μια μικρή εφεύρεση για τους ανθρώπους παρά να διακηρύξεις την Αλληλούγια χίλιες φορές!
  Ο αριθμός κερδίζει τις εκλογές, αλλά πόσο συχνά γεννά ανικανότητα!
  Δεν είναι κάθε πολιτικός Σουβόροφ, αλλά όλοι στις εκλογές παίρνουν ακριβώς τον αριθμό!
  Όποια και αν είναι η ικανότητα, αλλά χωρίς τον αριθμό των εκλογών δεν μπορείτε να κερδίσετε!
  Γιατί τα εκλογικά αποτελέσματα είναι σχεδόν πάντα λανθασμένα - γιατί η ποσότητα υπερνικά την ποιότητα!
  Όσο περισσότεροι οπαδοί, τόσο χειρότερος είναι ο πολιτικός, ο χρυσός φτάνει για χρυσό και η άμμος για την άμμο!
  Στην πολιτική, η έννοια του μυαλού είναι σχετική, αλλά η ικανότητα της εξαπάτησης είναι απόλυτη!
  Οι πολιτικοί λένε ψέματα και οι προεδρικοί υποψήφιοι μόνο συνθέτουν!
  Κανείς από τους πολιτικούς δεν μπορεί να εμπιστευτεί, εκτός από έναν - σίγουρα δεν έχετε άλλη επιλογή!
  Όπως και να ψηφίσετε, πάλι θα ουρλιάξετε από απογοήτευση!
  Μπορείς να ψηφίσεις στις εκλογές, αλλά δεν μπορείς να τα παρατήσεις όταν δεν υπάρχει επιλογή!
  Ο πολιτικός μοιάζει με τον διάβολο, μόνο που πληρώνει ψυχές μόνο με υποσχέσεις!
  Ο πολιτικός λατρεύει να δουλεύει με τη γλώσσα του, αλλά το αποτέλεσμα πάει στο πλάι!
  Ο πολιτικός έχει κόκκινη γλώσσα, κίτρινο εγκέφαλο, μαύρη ψυχή, και χωρίς σημαία ως μέσο ασφάλισης!
  Ο τραγουδιστής τραγουδά και ο πολιτικός φωνάζει, αλλά και οι δύο παίρνουν τις φιλοδοξίες τους στο λαιμό τους!
  Ο πιο γλυκός λόγος ενός πολιτικού δεν θα αντικαταστήσει τον παστό σολομό!
  Πολύ γλυκιά ομιλία, δεν περιέχει αλάτι!
  Ένας σοφός ρήτορας, αντί για γλυκύτητα, βγάζει το αλάτι της σκέψης και της έννοιας!
  Οι λέξεις δεν περιέχουν αλάτι αν ρέει μέλι από το στόμα!
  Ο πολιτικός λατρεύει να ψεκάζει γλυκά, αλλά πάντα με πρόσμιξη σάπιου κρέατος!
  Ο πολιτικός βγάζει μέλι, αλλά σε αντίθεση με τη μέλισσα, τσιμπάει συνέχεια!
  Ο πολιτικός είναι τεμπέλης σαν το drone, τσιμπάει σαν μέλισσα, αλλά το μέλι του δεν κάνει καλό σε κανέναν!
  Η πολιτική είναι τσίρκο, αλλά μπορείς να δεις το θέαμα χωρίς εισιτήριο εισόδου!
  Οι πολιτικοί είναι κλόουν, αλλά με τη φουσκωμένη έπαρση των βασιλιάδων!
  Οι πολιτικοί είναι γελωτοποιοί που ονειρεύονται κορώνες!
  Ένας πολιτικός είναι σίγουρα γελωτοποιός, αλλά μερικές φορές λέει πράγματα που δεν είναι καθόλου αστεία!
  Οι πολιτικοί προκαλούν συχνά γέλιο, αλλά και διώχνουν την επιθυμία για αστείο!
  Οι πολιτικοί, όπως οι γελωτοποιοί, αλλά υπό τον βασιλιά, οι δεύτεροι είναι πιο χρήσιμοι!
  Οι πολιτικοί λατρεύουν να μετατρέπουν τις εκπομπές τους σε κλόουν, αλλά σπάνια δίνουν καλή διάθεση!
  Πώς οι πολιτικοί δεν μας έκαναν να γελάσουμε, να φτιάξουμε το κέφι, μόνο η εκπλήρωση των υποσχέσεών τους μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση!
  Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τα γηρατειά, εκτός από το μαρασμό του μυαλού!
  Το γήρας δεν είναι ημερολογιακά χρόνια, αλλά ψυχική κατάσταση!
  Αν θέλεις να δείχνεις νεότερος, αγνόησε το ημερολόγιο και την πίεση!
  Οι νέοι σε καρδιά και σώμα δεν θα γεράσουν!
  Όσοι είναι αιώνια νέοι στην ψυχή και νέοι στο μυαλό δεν γερνούν στο σώμα!
  Όποιος είναι νέος στο πνεύμα δεν θα σκληρύνει ποτέ στη σάρκα!
  Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι θυμούνται τον Θεό, στο διάολο!
  Είναι καλό για έναν άνθρωπο χωρίς Θεό μέχρι να συσσωρευτούν προβλήματα από την κόλαση!
  Αν ο διάβολος δεν γλεντούσε, ο άνθρωπος δεν θα προσευχόταν!
  Είναι ο φόβος του Διαβόλου που περισσότερο από όλα ενθαρρύνει την αγάπη για τον Παντοδύναμο!
  Για ένα χαμόγελο, μπορείτε να συγχωρήσετε ακόμη και την αποτυχία εκπλήρωσης των προεκλογικών υποσχέσεων!
  Η Βουλή σίγουρα δεν είναι τσίρκο, αλλά προκαλεί γέλιο ακόμα πιο συχνά!
  Μπορείς να συγχωρήσεις τα πάντα στην πολιτική, εκτός από την περίπτωση που δεν προκαλεί τίποτα άλλο παρά την επιθυμία να χασμουριαστεί!
  Το να σκέφτεσαι σαν τσίρκο απαιτεί σχοινάκι!
  Η αγάπη είναι ένα συναίσθημα σαν φλάουτο, μόνο που η μουσική είναι πολύ πιο γλυκιά!
  Οι πολιτικοί είναι συχνά αλεπούδες και ποτέ λιοντάρια, γιατί η πολιτικοποίηση δεν είναι βασιλική υπόθεση!
  Ένα αγόρι χωρίς μάχη είναι χειρότερο από έναν σκύλο!
  Η ειλικρίνεια είναι μια σπάνια ιδιότητα για τους πολιτικούς, ειδικά όταν μετράνε τις ψήφους!
  Στον παλμό της καρδιάς και των φλεβών, θέλουμε αλλαγή...αλλά όχι γήρανση!
  Η νιότη είναι ανεκτίμητη όπως ο χρυσός, ξεθωριάζει γρηγορότερα με τον καιρό!
  Η νεολαία προωθεί ανακαλύψεις, όπως ένα φρέσκο αεράκι σε ένα πανί!
  Η νεότητα, σε αντίθεση με το κρασί, χάνει αξία με τα χρόνια, αλλά αποκτά δύναμη!
  Τα ρομπότ στις φαντασιώσεις γεννήθηκαν από την ανθρώπινη τεμπελιά, αλλά ενσαρκώθηκαν από την υπεράνθρωπη επιμέλεια!
  Όσο περισσότεροι διοικητές, τόσο λιγότερη τάξη, τόσο λιγότερη τάξη, τόσο περισσότερες απώλειες!
  Η παιδική ηλικία είναι σαν τα χρήματα κατά τη διάρκεια του πληθωρισμού, όσο πιο πολύτιμα, τόσο πιο γρήγορα τα αποχωρίζεσαι!
  Δρυς στρατηγοί, παράγετε ξύλινα φέρετρα!
  Το στρατηγό είναι σαν βαρέλι, ειδικά άδειο!
  Όταν οι στρατηγοί είναι βελανιδιές, η πυκνή άγνοια ανθεί!
  Μυαλό και φαντασία, όπως ο άντρας και η γυναίκα, μόνο ο μήνας του μέλιτος είναι πραγματικά γλυκός όταν η υποστηρικτική πεθερά της πραγματικότητας!
  Ο αριθμός των παραγγελιών δεν είναι πάντα ανάλογος της ανδρείας, αλλά αντανακλά πάντα την εύνοια του ανώτερου!
  Το λάδι είναι πράγματι μαύρος χρυσός, δηλητηριάζει τη φύση, μαυρίζει καρδιές, θολώνει το μυαλό!
  Το λάδι είναι σαν το μαύρο αίμα του διαβόλου - δηλητηριάζει και τη σάρκα και την ψυχή!
  Το μυαλό είναι σωτήριο σε έξυπνα χέρια, και κλαμπ του χασάπη στα πόδια ενός ηλίθιου!
  Είναι πιο εύκολο να φτιάξεις έναν χιονάνθρωπο στο στόμα ενός ηφαιστείου που εκρήγνυται από το να βρεις μια ανακάλυψη που δεν έχει χρησιμοποιηθεί για στρατιωτικούς σκοπούς!
  Το άνοιγμα για πόλεμο ισοδυναμεί με το κλείσιμο πολλών θυρών ειρηνικής ζωής!
  Αν θέλετε να αποφύγετε έναν καυγά - αντλήστε τους μυς σας, εάν θέλετε να αποφύγετε τον πόλεμο - δημιουργήστε έναν στρατό!
  Η διπλωματία ελαφρύνεται από το βάρος των στρατιωτικών δαπανών, οι διαπραγματεύσεις είναι βαριές γροθιές!
  Μην υπόσχεσαι το φεγγάρι από τον ουρανό, θα πρέπει να ουρλιάζεις σαν σκύλος όταν οι άνθρωποι έρχονται να κάνουν απαίτηση!
  Οι καρδιές απαιτούν εκδίκηση, αλλά τίποτα πιο πονηρό και κακό από την ανθρώπινη καρδιά - οπότε αφήστε το μυαλό να δώσει συγχώρεση!
  Για να έχουμε σοδειά, είναι απαραίτητο να φυτεύουμε παράσιτα όλο το χρόνο!
  Φυτεύοντας μια τεμπέλα μια φορά, μπορείτε να έχετε σοδειά όλο το χρόνο!
  Η κόκκινη ομιλία μπορεί να ασπρίσει μια μαύρη φήμη, αλλά δεν θα κοσμεί τη ζωή ενός άχρωμου!
  Τα θαύματα της επιστήμης, στερούμαστε την πλήξη, τα θαύματα της προόδου είναι πολύ ενδιαφέροντα!
  Το κύριο θαύμα της επιστήμης δεν χτυπά, αλλά ανταμείβει!
  Η επιστήμη δεν είναι λύκος, αλλά φεύγει από το δάσος, αν δεν υπάρχει επιστημονική ευθύνη βοσκός προβάτων!
  Η αρχή δεν πρέπει να είναι ζωηρή, θα επιβραδύνεις μέχρι ένα ραντεβού, αλλά η βραδύτητα στην αρχή θα παγώσει το τέλος!
  Η αρχή είναι σαν το άνοιγμα σε ένα παιχνίδι, θα πρέπει να εξελιχθείς πιο γρήγορα, αλλά μην κινείσαι χωρίς να σκέφτεσαι τα πιόνια!
  Ο ιδανικός πολιτικός είναι σαν το άλογο στη δουλειά, αλλά όχι ο γάιδαρος στα συμβούλια!
  Η αγάπη είναι φυσικά ένα υπέροχο συναίσθημα, μόνο όταν δεν ισχύει για το αλκοόλ!
  Πολλοί μάγειρες χαλάνε το χυλό ρίχνοντας πηγμένο γάλα στη ζύμη!
  Ο πολιτικός είναι καλλιτέχνης, μόνο που δεν λερώνει τον καμβά, αλλά τον εαυτό του!
  Οι βασιλιάδες μπορούν να κάνουν τα πάντα, αλλά οι μονάρχες δεν θέλουν σχεδόν τίποτα για τους ανθρώπους!
  Μόνο ο βασιλιάς που υπερασπίζεται τον λαό!
  Υπάρχουν μόνο δύο πράγματα στον κόσμο πέρα από τον έλεγχο του Δημιουργού: τα ανθρώπινα συναισθήματα και η ανθρώπινη βλακεία, ειδικά όταν αισθάνομαι έξυπνοι άνθρωποι!
  Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο πρόεδρος, σημασία έχει ποιος είναι ο βασιλιάς στο κεφάλι σου!
  Πόλεμος, δεν υπάρχει χώρος για προβληματισμό, η εποχή του θανάτου και της τρέλας!
  Μόνο όσοι έχουν μυαλό πέρα από τη λογική τρελαίνονται!
  Το αυτοκίνητο δεν είναι απλώς ένα μέσο μεταφοράς, αλλά μια πολυτέλεια που μόνο οι ανόητοι τσιγκουνεύονται!
  Το πιο σπάταλο είδος οικονομίας, για να τσιγκουνευτείς το κύρος!
  Άλλοτε χάναμε, άλλοτε πεθαίναμε, αλλά οι Ρώσοι δεν γονάτισαν ποτέ!
  Η ικανότητα αντικαθιστά την ποσότητα, αλλά η ποσότητα μπορεί μόνο να παραποιήσει ψευδώς την ικανότητα!
  - Σε σώμα υγιές, και το πνεύμα της άμπαλας -και η αδυναμία της σάρκας- η ψυχή έσβησε!
  Το αίμα λάμπει σαν χρυσός, αλλά οι μεταλλικές ψυχές σκουριάζουν από αυτό!
  Ακόμη και ο χρυσός σκουριάζει αν δεν πεταχτεί μια καρδιά από αυτό!
  Τα βασανιστήρια δεν είναι ψυχαγωγία, αλλά σκληρή δουλειά από τον τομέα των υπηρεσιών, όπου ο οίκτος για τον πελάτη είναι μοιραίος για εσάς!
  Η ψυχή του πλούσιου είναι πατριωτική, όχι παραπάνω από αυτή του χρυσού, όπου την παίρνουν και την κολλάνε!
  Ο χρυσός είναι κίτρινος σαν το χρώμα της προδοσίας, απαλό σαν τη θέληση ενός καιροσκόπου, βαρύ σαν τη συνείδηση ενός προδότη!
  Ο πόνος είναι σαν πεθερά, εμμονικός, άσχημος, θέλω να τον ξεφορτωθώ, αλλά ... χωρίς αυτόν δεν θα παντρευτείς με νίκη!
  Όταν ο εχθρός δεν παραδίδεται, τον καταστρέφουν, και όταν δεν παραδίδεται, η ευρηματικότητα φέρνει τη νίκη!
  Δεν πειράζει αν πεθάνουν τα θηλυκά του εχθρού, είναι χαμός αν τα αρσενικά μας έχουν στραβώσει το μυαλό τους!
  Είναι εύκολο στη μάχη όταν η μάθηση δεν είναι μαρτύριο, αλλά χρήσιμη ψυχαγωγία!
  Ακόμα και στα λόγια του Χριστού, οι υπηρέτες του αναζητούν κάτι που να εξυπηρετεί την άθεη αυθαιρεσία!
  Μια μεγάλη ντουλάπα θα πέσει θορυβωδώς, και η δυνατή δόξα πάει σε αυτόν που την γκρέμισε!
  Όταν η μάσκα είναι δεξιοτεχνική, δεν χρειαζόμαστε δικαιολογία!
  Πιο συχνά ρέουν κόκκινα ποτάμια λόγω κόκκινων ομιλιών και μαύρων πράξεων!
  - Όποιος είναι προορισμένος να μαχαιρωθεί, να μην τρέμει στο σκοινί!
  Όπως πάντα, αποδείχθηκε, αλλά δεν ήθελαν!
  Ο θάνατος αξίζει ένα καλύτερο μερίδιο από τη ζωή, γιατί η διάρκειά του αφήνει ασύγκριτα περισσότερα κομμάτια για να διαλέξετε! -
  Εγγυήσεις δίνουν εγγυημένα έκλεψαν!
  Ένα χρυσό νόμισμα είναι μαλακό, αλλά πιο θανατηφόρο από μια σφαίρα, χτυπά ακριβώς στην καρδιά και βγάζει τον εγκέφαλο!
  Η τεχνολογία είναι ο θεός του πολέμου - και ο σαμποτέρ της είναι άθεος!
  Ο Θεός δημιούργησε το σύμπαν σε έξι ημέρες, και ο άνθρωπος πληρώνει για όλη την αιωνιότητα για μια στιγμή ανθρωπογενής αδυναμία!
  Μπήκαν στο μαλλί, αλλά δεν επέστρεψαν με τελεφερίκ!
  Τρέξτε, αλλά μην τρέξετε μακριά, πυροβολήστε, αλλά μην πυροβολήσετε, χτυπήστε, αλλά μην αντεπιτεθείτε, και το πιο σημαντικό, πιείτε, αλλά μην μεθύσετε!
  Κανείς δεν χρειάζεται τα αυτιά ενός νεκρού γαϊδάρου, αλλά το άκουσμα μιας ζωντανής αλεπούς είναι ένα δώρο για όσους δεν χρειάζονται γαϊδούρια για να πετύχουν τον στόχο τους!
  Παπουτσώστε το μυαλό σας, θα μείνετε για πάντα αλήτης!
  Ο πόλεμος είναι αέρας για τους πνεύμονες, αλλά μόνο αναμεμειγμένος με δυαδικό αέριο!
  Αν ο εχθρός δεν θέλει να τα παρατήσει και δεν ξέρει να χάνει, θα τον αναγκάσουμε να τα παρατήσει και θα τον απογαλακτίσουμε για να κερδίσει!
  Οι κακοί λατρεύουν τη μαύρη μαγεία, οι καλοί κακοί το λευκό!
  Το να σκοτώσεις σε έναν πόλεμο είναι δύσκολο στη διαδικασία, αηδιαστικό στην αντίληψη, αλλά τι υπέροχο τελικά! Ο πόλεμος λοιπόν φέρνει υγεία στην ψυχή, σκλήρυνση στο σώμα και καθαρισμό του πορτοφολιού!
  Μερικές φορές ο πόλεμος γεμίζει τα πορτοφόλια πολύ, και σε ευθεία αναλογία με την πληρότητα του χυμένου αίματος και το κενό της διεφθαρμένης καρδιάς!
  Το καθήκον προς την Πατρίδα είναι κόκκινο με καταβολή ανιδιοτελούς αφοσίωσης!
  Ο πόλεμος είναι μια δοκιμασία για τους έξυπνους, ο μετριασμός για τους δυνατούς, η διασκέδαση για τους ανόητους! -
  Το να είσαι γελοίος δεν είναι διασκεδαστικό, το να κάνεις τους άλλους να κλαίνε δεν είναι βαρετό!
  Ο καλός χάρακας είναι σαν το ζαχαρούχο μέλι, πρώτα το γλείφουν μετά το φτύνουν!
  Και ο κακός ηγεμόνας, σαν αψιθιά, πρώτα θα τον φτύσουν, και μετά θα τον ποδοπατήσουν!
  Ναι, ο χρυσός είναι μαλακός, αλλά μια αδιαπέραστη ασπίδα σφυρηλατείται εύκολα!
  Η ποιότητα πάντα υπερτερεί της ποσότητας - ακόμη και ένας ωκεανός από χυλό κριθαριού δεν είναι εμπόδιο για ένα τσεκούρι!
  Το κακό είναι γεμάτο δύναμη όταν το καλό αποδυναμώνεται από τον φόβο!
  Ένα αστείο είναι καλό για το μέρος, ένα κουτάλι για μεσημεριανό, αλλά η βοήθεια είναι σε δύσκολη θέση!
  Μπορεί να είστε τυχεροί μία ή δύο φορές - χωρίς επιδεξιότητα, η τύχη φεύγει!
  Ποιος δεν είναι ο Λέων Τολστόι, αυτός ο λογοτεχνικός αλήτης!
  Δεν είναι απαραίτητο να γεννηθείς Τολστόι για να είσαι αλήτης από τη λογοτεχνία!
  Ας πιούμε για να έχουμε περισσότερες γυναίκες παρά λόγους για να κοκκινίζουμε στο διαζύγιο!
  Ο πόθος έχει καταστρέψει περισσότερο τους άντρες παρά τη συμπόνια των γυναικών!
  Ακριβές μάτι λοξά χέρια, ο εχθρός δεν είναι δεσποινίς - κοντόφθαλμος!
  Η φιλοσοφία δεν παρατείνει τη ζωή, αλλά την κάνει περίτεχνη, τεντώνοντας τα θραύσματα!
  Ο στρατηγός κερδίζει με την ικανότητα, ο χασάπης με τους αριθμούς, η ιδιοφυΐα με την τέχνη, ο προσποιητής με τον δόλο!
  Ας πιούμε λοιπόν για να μην πεθάνει η ελπίδα και πεθαίνουν μόνο όσοι δεν τη δικαιολογούν!
  Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία... Και αυτοί που δεν τη δικαιολογούν είναι οι πρώτοι!
  Στον πόλεμο, η λογική είναι μια σχετική έννοια - όπως η σοκολάτα, δεν είχα χρόνο να θαυμάσω τα πλακάκια καθώς είναι ήδη στο στόμα μου, δεν είχα χρόνο να τα καταπιώ, καθώς ήδη σέρνονται στο πλάι!
  Η επιτυχία μερικές φορές μυρίζει άσχημα, η επιτυχία κουβαλάει ένα πτώμα, αλλά η ευτυχία δεν μπορεί να βρωμάει!
  Ο Θεός είναι στην επιφάνεια κάθε πράγματος, και ο Διάβολος είναι στις λεπτομέρειες του!
  Ο ξυλοδαρμός είναι δυσάρεστο ακόμα και για έναν μαζόχο!
  Τι δεν ξέρει ο Θεός - μόνο μια ερώτηση που δεν μπορούσε να απαντήσει!
  Ένας πίθηκος είναι καλύτερος από έναν άνθρωπο, γιατί μόνο ζώο μπορεί να είναι κυριολεκτικά!
  Ένα κήρυγμα που δεν οδηγεί στο καλό είναι σαν ένα μονοπάτι που θα οδηγήσει στο τσεκούρι!
  Το να χτίζεις οποιαδήποτε δόγματα πάνω στα κείμενα του Ευαγγελίου είναι σαν να μελετάς την κβαντομηχανική από τα παραμύθια των αδελφών Γκριμ!
  Είναι δύσκολο να είσαι Θεός, αλλά το να παραμένεις διάβολος είναι εντελώς ανυπόφορο!
  Το μυαλό τετραπλασιάζει τη δύναμη ακόμα κι αν διπλασιαστεί ο αριθμός των εχθρών!
  Η ζωή είναι ένας συνεχής συμβιβασμός, όχι με τους ανθρώπους, αλλά με τη φύση!
  Το μέτωπο είναι tolokolny, που σημαίνει ότι η συλλαβή είναι δροσερή!
  Κανένας νόμος δεν γράφεται για τους ανόητους, κανένας νόμος της φύσης δεν προδιαγράφεται για τις ιδιοφυΐες!
  Η γλώσσα δίνεται στους σοφούς για να κρύβουν σκέψεις για ανόητα και ανούσια πράγματα!
  Όποιος δει το αστείο στη θλίψη, θα τυφλωθεί τραγικά από τη σοβαρή χαρά!
  - Γρήγορα αργά - βιάσου αργά! Πάρτε πέντε από το μάθημα - μια δύσκολη λύση δράσης!
  Οι νικητές δεν κρίνονται... Αν και καμιά φορά κάνουν μήνυση!
  - Η ανθρώπινη βλακεία είναι σύμμαχος - θεοί εχθρικοί προς τους ανθρώπους!
  Ένας άντρας σε έναν αχυρώνα είναι άνθρωπος, και ένα γουρούνι σε ένα παλάτι δεν θα ανέβει πάνω από έναν κάπρο!
  Υπάρχουν δύο άπειρα πράγματα: το σύμπαν και η ανθρώπινη ευρηματικότητα - ωστόσο, το πρώτο είναι σχετικό και το δεύτερο είναι απόλυτο!
  Σε ποιον Ρώσο δεν αρέσει η γρήγορη οδήγηση, αλλά ο διάβολος της γρήγορης πτήσης!
  - Στην κόλαση, όλοι δεν θέλουν, αλλά μόνο λίγοι μπορούν να γευτούν την επιθυμία για μια διαβολική ευκαιρία!
  Αλλά χωρίς να ποτίζει κανείς με δάκρυα, δεν μπορεί να καρπωθεί τη σοδειά της χαράς, και χωρίς άρδευση μετά, οι δάφνες της επιτυχίας δεν φυτρώνουν!
  Ο Θεός βρίσκεται σε κάθε πράγμα ή στην επιφάνειά του, και ο Διάβολος βρίσκεται στην απουσία πραγμάτων, ή στα βάθη της υλικής έλλειψης!
  Όποιος αφιερώσει χρόνο για να προσέξει θα σώσει την αιωνιότητα στην κηδεία του!
  Η σιωπή είναι χρυσός, η λέξη είναι ασήμι, αλλά τόσο πολύ ξεχύνεται από το στόμα μιας γυναίκας που ακόμη και τα διαμάντια θαμπώνουν!
  Η σιωπή είναι χρυσός και δεν θα σκουριάσει από τη μακρά αποθήκευση εύγλωττων ρεμάτων!
  Και ο χρυσός χάνει την αξία του αν είναι σιωπηλά θαμμένος στη γη!
  Μερικές φορές, χωρίς να πεις τίποτα, θα γεμίσεις το πορτοφόλι σου περισσότερο με χρυσό παρά με μια φλύαρη ικεσία για φυλλάδια!
  Δεν υπάρχει ποτέ βαρετή στιγμή στον πόλεμο, είναι ρουτίνα, αλλά μόνο μέχρι την πρώτη βολή!
  Ο καιρός της ειρήνης είναι επιρρεπής στην επανάληψη, και μόνο η μάχη είναι πάντα ατομική!
  Στον πόλεμο, όπως και στο σκάκι, δεν μπορείς να κάνεις λάθος, αλλά η διαφορά είναι στη συνεχή πίεση χρόνου!
  Ο πόλεμος είναι αιώνιος χρόνος, ακόμα και πριν την πρώτη κίνηση!
  Στο σκάκι οι κινήσεις γίνονται με τη σειρά, αλλά στον πόλεμο με τη σειρά τους!
  Ο πόλεμος είναι σκάκι, μόνο χωρίς κανόνες και σε πραγματικό χρόνο!
  Στον πόλεμο, υπάρχει αιώνια έλλειψη χρόνου, όταν ο κόσμος έχει έλλειψη διασκέδασης!
  Το πιο ενδιαφέρον πράγμα στον πόλεμο είναι ότι είναι πάντα σοβαρός, αλλά προσποιηθείτε ότι παραδίδεστε!
  Η παράδοση μπορεί να προσποιηθεί, αλλά εδώ για να παραδοθεί, δυστυχώς, μόνο στην πραγματικότητα!
  Οι κόποι της μάθησης αποδίδουν με την ευκολία της μάχης! Όποιος δεν είναι τεμπέλης, θα γίνει ήρωας!
  Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις, εκτός αν έχεις πεθάνει!
  Ακόμα και ο νεκρός έχει ευκαιρία για εκδίκηση, εκτός κι αν είναι άθεος!
  Το να γίνεις άθεος σημαίνει να πάψεις να είσαι αθάνατος!
  Σκέφτονται με το κεφάλι τους, αλλά ενεργούν με το στομάχι τους!
  Το κακό δεν ζει στις καρδιές, αλλά στα στομάχια!
  Η καρδιά είναι εγωίστρια μόνο από καιρό σε καιρό, αλλά το στομάχι είναι πάντα!
  Το στομάχι είναι το πιο εφιαλτικό μέρος του σώματος, αλλά είναι αυτός που μας παρακινεί να δουλέψουμε!
  Χωρίς καρδιά δεν υπάρχει άνθρωπος, χωρίς στομάχι δεν υπάρχει ανθρώπινη απληστία!
  Η καρδιά παρηγορείται, αλλά το στομάχι παρηγορείται!
  Δεν με νοιάζει πόσο το αυτοκίνητο, το κύριο κύρος της Πατρίδας δεν έχει τιμή!
  Αν ο Ιησούς ζει στην καρδιά, τότε ο Σατανάς ζει στο στομάχι!
  Το άδειο στομάχι σας ενθαρρύνει να γεμίσετε το πορτοφόλι σας!
  Άδειο κεφάλι, άδεια το πορτοφόλι!
  Η μεγάλη κοιλιά δεν είναι σημάδι ενός σπουδαίου ανθρώπου, αλλά μιλάει για λίγη θέληση!
  Ένα άδειο στομάχι γεμίζει την ψυχή με πίκρα!
  Η πιο βαριά κοιλιά, αυτή που το κενό της βγήκε από κεφάλι χωρίς μυαλό!
  Τα πόδια ταΐζουν μια γυναίκα σαν λύκος, μόνο με ψηλοτάκουνα!
  Στο μέλλον, πολλοί υπόσχονται βουνά από χρυσό και η ευτυχία είναι ακόμα προ των πυλών!
  Στη ζωή, όχι όπως στα χαρτιά, πρέπει να δίνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για την επιτυχία πάντα και στο έπακρο!
  Ο στόχος είναι σαν φάρος, τον προσπαθείς, αλλά όταν τον φτάσεις, βλέπεις ότι τα προβλήματα έχουν προστεθεί!
  Το τσιγάρο είναι ο πιο παραγωγικός δολοφόνος, ειδικά κατά του πελάτη! Το τσιγάρο είναι σαν αθόρυβο τουφέκι, αλλά θανατηφόρο ακόμα και στα χέρια ενός ερασιτέχνη!
  Το τσιγάρο είναι ο πιο αξιόπιστος ελεύθερος σκοπευτής, σκοτώνει πάντα!
  Το τσιγάρο έχει πικρή γεύση, αλλά προσελκύει περισσότερο από καραμέλα!
  Ένα τσιγάρο είναι σαν ένα κακό κορίτσι, μόνο που το να το αποχωριστείς είναι πολύ πιο επώδυνο!
  Ένα τσιγάρο, σε αντίθεση με τη χειροβομβίδα, όταν πετάγεται, παρατείνει τη ζωή!
  Στον πόλεμο, ο συντομότερος δρόμος προς τον στόχο είναι μια παράκαμψη και η καθαρή αλήθεια είναι μια ποταπή εξαπάτηση!
  Με μια παράκαμψη το πιθανότερο είναι να κόψεις τον δρόμο προς τον στόχο!
  Η ζωή είναι κόκκινη, αλλά φύλλα με κόκκινο αίμα!
  Στον πόλεμο η ζωή χάνει την αξία της, αλλά αποκτά νόημα!
  Ο πόλεμος είναι σαν γαμπρός, άπληστος για προδοσία, αλλά δεν αφήνει να μπαγιατέψει!
  Ο πόλεμος είναι μια ποθητή γυναίκα που καταβροχθίζει ανδρικά σώματα!
  Ο πόλεμος, όπως και η αγάπη, είναι υποταγμένος σε όλες τις ηλικίες, αλλά το χόμπι δεν είναι ευχάριστο!
  Ο πόλεμος, όπως η εταίρα, είναι ακριβός, ευμετάβλητος, αλλά πάντα αφήνει μια ηρωική ανάμνηση του εαυτού του!
  Ο πόλεμος δεν είναι σαν ένα όνειρο, τα δυνατά συναισθήματα είναι απαραίτητα!
  Ο κόσμος είναι βαρετός και χαλαρωτικός, ο πόλεμος είναι ενδιαφέρον και συναρπαστικός!
  Ο πόλεμος είναι αίμα και ιδρώτας, γονιμοποιεί σπορόφυτα που γεννούν θάρρος!
  Όσο ενδιαφέρουσα κι αν είναι η διαδικασία του πολέμου, όλοι θέλουν ένα τέλος!
  Ο πόλεμος δεν είναι βιβλίο, δεν μπορείς να τον κλείσεις, δεν μπορείς να τον κρύψεις κάτω από το μαξιλάρι σου, μπορείς μόνο να τον χαλάσεις!
  Ο πόλεμος είναι θρησκεία: απαιτεί φανατισμό, πειθαρχία, αδιαμφισβήτητη υπακοή, αλλά οι θεοί του είναι πάντα θνητοί!
  Στον πόλεμο, όπως και σε ένα καζίνο, ο κίνδυνος είναι μεγάλος, αλλά το κέρδος μικρό!
  Ένας στρατιώτης είναι θνητός, η δόξα ξεχνιέται, τα τρόπαια φθείρονται και μόνο οι λόγοι για να ξεκινήσει μια νέα σφαγή είναι ανεπανόρθωτοι!
  Περιφρονούμε τον δολοφόνο, εκτός αν είναι στρατιώτης στο μέτωπο, περιφρονούμε τον κλέφτη, αν είναι ληστής στο πεδίο της μάχης διπλά!
  Στρατιώτης είναι ένας ιππότης του οποίου η πανοπλία έχει θάρρος και τιμή! Στρατηγός βαρόνος, που έχει στέμμα: σύνεση και ευφυΐα!
  Ο στρατιώτης ακούγεται περήφανος, ο στρατιώτης υποτιμητικά!
  Ο πρώτος στην επίθεση μπορεί να πεθάνει, αλλά ο τελευταίος δεν θα μείνει στη μνήμη!
  Καλύτερα να είσαι πρώτος στη μοίρα των τροπαίων παρά στην επίθεση!
  Ο πόλεμος είναι σαν τη γυναίκα, μόνο ξαπλώνει τους άντρες χωρίς να σπάει!
  Μια γυναίκα, σε αντίθεση με τον πόλεμο, δεν βιάζεται να βάλει έναν άντρα στο κρεβάτι!
  Ο πόλεμος, σε αντίθεση με τις γυναίκες, δεν ικανοποιείται ποτέ με τον αριθμό των ανδρών που απαιτούνται!
  Ο πόλεμος είναι το πιο αχόρταγο θηλυκό, έχει πάντα λίγους άντρες, και δεν θα αρνηθεί μια γυναίκα!
  Στις γυναίκες δεν αρέσει να τσακώνονται, αλλά η επιθυμία να ξαπλώσουν έναν άντρα δεν είναι πολύ κατώτερη από μια σφαίρα!
  Βάλτε έναν άντρα στο κρεβάτι, ίσως μια μικρή σφαίρα, κάντε μια γυναίκα ευτυχισμένη, μια γυναίκα με μεγάλη καρδιά!
  Μια μεγάλη καρδιά συχνά οδηγεί σε μικρό κέρδος!
  Ο πόλεμος δεν έχει γυναικείο πρόσωπο, αλλά αιμορραγεί τους άντρες πιο απότομα από μια γυναίκα!
  Ο πόλεμος δεν φέρνει χαρά, αλλά ικανοποιεί τα επιθετικά ένστικτα!
  Χαρά στον πόλεμο, τα πτώματα των εχθρών μόνο στην τιμή!
  Ο πόλεμος είναι το όργωμα του χωραφιού: γονιμοποιείται με πτώματα, το αίμα ποτίζεται, αλλά φυτρώνει με νίκη!
  Η νίκη καλλιεργείται σε πτώματα και αίμα, αλλά καρποφορεί με αδύναμο!
  Ο πόλεμος είναι σαν ένα λουλούδι κανίβαλου, λαμπερό, σαρκοφάγο και με άσχημη μυρωδιά!
  Ο πόλεμος είναι η μητέρα της προόδου και η θετή μητέρα της τεμπελιάς!
  Και στον πόλεμο η ζωή του φαντάρου δεν είναι σε τιμή, αλλά από τους στρατηγούς και καθόλου απώλεια!
  Αν θέλετε ειρήνη, εμπνεύστε φόβο, αν θέλετε πόλεμο, εμπνεύστε γέλιο!
  Το γέλιο δεν είναι αμαρτία αν δεν είσαι περίγελος στις στρατιωτικές υποθέσεις!
  Ο πόλεμος είναι σαν το τσίρκο, μόνο ο νικητής έχει το τελευταίο γέλιο!
  Στον πόλεμο, όπως σε ένα τσίρκο, μόνο ένας με μοκέτα, σοβαρός δολοφόνος!
  Η ενότητα σε ένα σκληρό καθεστώς είναι καλύτερη από το χάος και η προχειρότητα σε ένα μαλακό!
  Ο θάνατος είναι σύμβαση, η ύβρη είναι απόλυτη!
  Όσο μεγάλος κι αν είναι ο βασιλιάς, θα πάει στον τάφο, όπως και το ρείθρο!
  Ένας πολιτικός λέει πάντα ψέματα, πεθαίνει μόνο αληθινά!
  Η αθανασία είναι πραγματική, αλλά ο θάνατος είναι απατηλός!
  Όλοι μπορούν να είναι βασιλιάδες, αλλά ούτε ένας, ούτε ένας βασιλιάς μπορεί να αφήσει το φέρετρο για τη γη!
  Όλοι θέλουν να ζήσουν όμορφα, αλλά λίγοι πεθαίνουν με αξιοπρέπεια!
  Ο θάνατος υπόσχεται προβλήματα, εκτός κι αν αστράφτει από τις ακτίνες του επιτεύγματος!
  Η ζωή χωρίς ψυχαγωγία είναι αγάπη χωρίς χόμπι!
  Είναι καλό όταν υπάρχει αγάπη, είναι χειρότερο αν χυθεί αίμα!
  Το σεξ είναι σαν πυρσός, αλλά ο ανεφοδιασμός κοστίζει περισσότερο!
  Μπορείς να ζήσεις χωρίς σεξ, αλλά δεν μπορείς να αναπαραχθείς!
  Όσο πιο ζεστή είναι η αγάπη, τόσο περισσότερο αίμα ρέει!
  Οι άνθρωποι θέλουν αγάπη, τα ζώα θέλουν σεξ και οι ιδιοφυΐες θέλουν αποκάλυψη!
  Ακόμα και τα γουρούνια ζευγαρώνουν, οι εστίες αγαπούν!
  Το σεξ θέλει επίσης ένα μέτρο - όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο!
  Στην αγάπη δεν υπάρχει όριο, στο σεξ η λέξη αρκεί!
  Είναι πιο εύκολο κάτω από τη φωτιά αν υπάρχει φλόγα στην καρδιά!
  Καλύτερα να καείς στη φλόγα παρά να γίνεις η ψυχή του Κάιν!
  Ο πόλεμος είναι ομαδικό σεξ: πολύ γκρίνια και κραυγές, αλλά δεν θα υπάρχει τόσο αίμα από χίλιες παρθένες!
  Το σεξ είναι σαν τον πόλεμο, αλλά όχι τόσο μακρύ και ρουτίνα!
  Για να το παλέψεις για να κάνεις έρωτα, δεν ενθαρρύνονται μόνο οι στεναγμοί!
  Το σεξ είναι καλό, το φτύσιμο του αίματος είναι κακό!
  Ο πόλεμος είναι σκληρός, αλλά η ταπείνωση είναι ισχυρότερη από οποιοδήποτε στρατιωτικό βάρος!
  Αν θέλεις να ζήσεις, μάθε πώς να πολεμάς, αν θέλεις να επιβιώσεις, μάθε να κερδίζεις!
  Στον πόλεμο όλα τα μέσα είναι καλά, εκτός από το να φοβάσαι!
  Όλοι μπορούν να πολεμήσουν, αλλά μόνο οι άξιοι μπορούν να κερδίσουν!
  Ο πόλεμος δεν είναι χώρος περισυλλογής, είναι γεμάτος μεγάλη τρέλα!
  Καλύτερα να πολεμάς παρά να συναλλάσσεσαι με την Πατρίδα!
  Ο πόλεμος δεν είναι γλυκός, αλλά σε γεμίζει χαρά όταν τον καταπίνεις!
  Η μάχη δεν τελειώνει ποτέ, μόνο ο βρυχηθμός του κανονιοβολισμού υποχωρεί!
  Ο κανονιοβολισμός μπορεί να υποχωρήσει, η κάννη μπορεί να σκάσει, αλλά ο αγώνας δεν θα σταματήσει ποτέ!
  Στον πόλεμο, το πιο ενδιαφέρον, απρόβλεπτο, μάχες για αληθινά!
  Γιατί έπεσαν οι τιμές επί Στάλιν, γιατί οι εχθροί του λαού αντιμετωπίζονταν σαν καρκίνος!
  Καλύτερα να είσαι γυμνός για τα λεφτά παρά να σε ντύνουν για τίποτα!
  Το ξυπόλυτο είναι κυριολεκτικά πιο ευχάριστο από το να είσαι μεταφορικά καλυμμένος!
  Ο πόλεμος είναι σαν ένα τσίρκο, μόνο που αντί για γέλιο υπάρχουν δάκρυα και η αρένα έχει το μέγεθος ενός πλανήτη!
  Θέλω ειρήνη, βγαίνει πόλεμος, θέλω πόλεμο - αποδεικνύεται συνθηκολόγηση!
  Ο πόλεμος είναι, ως ένα βαθμό, μητέρα, γεννά πραγματική αδελφότητα!
  Ο πόλεμος είναι κακός, αλλά βγάζει καλούς συντρόφους!
  Τα μακριά χέρια είναι καλά, αν δεν βραχυκυκλωθεί το μυαλό!
  Η δύναμη κερδίζει, μόνο το πρακτικό μυαλό ανταμείβει με τα δώρα της νίκης!
  Δύναμη και εξυπνάδα καθώς σύζυγος γεννούν τη νίκη μόνο σε ζευγάρια!
  Ένα άτομο, σε αντίθεση με μια πυραμίδα, έχει μια μη επίπεδη στήριξη στην αντοχή!
  Η πυραμίδα έχει τέσσερις γωνίες, αλλά η επίπεδη επιφάνεια δίνει σταθερότητα!
  Ένας καλός θάνατος είναι καλύτερος από μια κακή ζωή!
  Είναι καλό να είσαι Θεός, στην άγρια φύση, είναι κακό να είσαι διάβολος στη ζώνη!
  Ο ήλιος δύει σε μισή μέρα, και η δόξα παραμένει για αιώνες!
  Η δόξα είναι βραχύβια, εκτός από όλα τα άλλα!
  Ζήστε έναν αιώνα, μάθετε έναν αιώνα, αλλά μην ξαναμάθετε!
  Η δόξα είναι πολύ φωτεινή, πιο λαμπερή από τον χρυσό, σβήνει πιο δυνατή με το χρόνο!
  Η δόξα είναι σαν τον ήλιο, μόνο που δεν δύει τη νύχτα!
  Δεν είναι εύκολο να γίνεις διάσημος, έστω και με κόπο, αλλά η τεμπελιά οδηγεί εύκολα στην ύβρη!
  Η δόξα είναι σαν τη φωτιά, ευχάριστη στο μάτι, αλλά για να την αποκτήσεις, πρέπει να κάψεις κάποιον!
  Είναι καλό να είσαι στη δόξα, είναι κακό να σε περιτριγυρίζουν μύγες κολλημένες στη φήμη!
  Η δόξα δεν είναι αιώνια, αλλά η ντροπή δεν ξεπλένεται για αιώνες!
  Η δόξα είναι καλή, το να είσαι άδοξος είναι κακό!
  Ο πόλεμος οδηγεί στη δόξα, αλλά μόνο εκείνους που δεν χρειάζεται να οδηγηθούν στη μάχη!
  Μπορείτε να κερδίσετε με τη βία, αλλά μπορείτε να κρατήσετε τη νίκη με τις δυνάμεις που εμπνέουν την αγάπη!
  Χωρίς προηγμένη τεχνολογία, δεν μπορείς να υποστηρίξεις την ιδεολογία!
  Ο φανατισμός προσθέτει δύναμη και η αβεβαιότητα θα τους μειώσει στο μισό!
  Εξελιγμένες τακτικές, αξίζει τον φανατισμό της ευθείας γραμμής!
  Δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία από τον φανατισμό, και δεν υπάρχει μεγαλύτερη γενναιότητα από έναν φανατικό αγώνα!
  Οι φανατικοί νικούν, απολαύστε τους καρπούς της νίκης - πραγματιστές!
  Το να σκοτώσεις μερικές φορές είναι εύκολο και η επιβίωση μοιάζει με τα κατορθώματα του Ηρακλή!
  Η πανοπλία είναι δυνατή όχι με ατσάλι, αλλά με ευέλικτο έλεγχο με σκληρότητα χάλυβα!
  Η δεξαμενή πρέπει να έχει κέλυφος, αλλά να μην είναι χελώνα!
  Το πιο δυνατό σχοινί είναι η σκέψη! Δεν θα μείνει πίσω, και δεν θα την κόψετε!
  Ο Παντοδύναμος Θεός δεν μπορεί να κάνει μόνο τρία πράγματα: να κάνει τους πάντες ευτυχισμένους, να διαφωνεί με τον Σατανά και να νικήσει την ανθρώπινη βλακεία!
  Τα γλυκά λόγια είναι μόνο για άτομα με ευφυΐα της μύγας!
  Όταν ο λόγος ενός πολιτικού είναι μέλι, οι ψηφοφόροι δεν θα έχουν γλυκιά ζωή!
  Ο ηγεμόνας, που φαντάζεται τον εαυτό του αρχηγό, θεωρεί τους υπηκόους του άγριους!
  Το κεφάλι των αγρίων είναι ο αρχηγός, οι αληθινοί αφέντες έχουν τον υπηρέτη του λαού!
  Όταν ένας χάρακας αλείφει μέλι, δεν είναι καθόλου γλυκό!
  Αν θέλετε η ζωή να είναι μέλι, μην πιστεύετε στις γλυκές ομιλίες!
  Στις γλυκές ομιλίες των πολιτικών, γεμάτες πίκρα απογοήτευσης!
  Η γλυκιά γλώσσα της πολιτικής μετατρέπεται σε πικρή διάρροια!
  Αν η ζωή δεν είναι μέλι, τότε ο γλυκός λόγος δεν είναι κατάλληλος!
  Ακόμα και το μέλι είναι πικρό όταν χύνεται από το στόμα πολιτικών και ψεύτων!
  Μέλι οι ομιλίες, πολιτικοί, ψηφοφόροι πνίγονται σαν τις μύγες!
  Από το μέλι από τα στόματα των πολιτικών οι άνθρωποι πεθαίνουν σαν τις μύγες!
  Το μέλι είναι γλυκό, η αλήθεια είναι πικρή, το μέλι από τα χείλη των πολιτικών είναι ακόμα πιο πικρό από την αλήθεια!
  Πόσοι δεν χτυπούν στον εγκέφαλο, δεν θα χτυπήσετε μια σπίθα έμπνευσης!
  Στάζοντας στον εγκέφαλο, μπορείτε μόνο να σβήσετε την κοινή λογική!
  Το μέλι είναι γλυκό, αλλά μόνο η διάνοια των εντόμων τρώει από το στόμα του!
  Η νοημοσύνη των εντόμων προσελκύει πολιτικούς που ξεσπούν γλυκές ομιλίες!
  Οι υψηλοί στόχοι επιτυγχάνονται συχνά με βασικά μέσα πολιτικών πυγμαίων!
  Οι πολιτικοί πυγμαίοι, με βάση τα μέσα, ανεβαίνουν ψηλά!
  Η δύναμη του πολιτικού πυγμαίου, είναι πιο εύκολο να πηδήξεις το κεφάλι σου!
  Οι δυσδιάκριτοι άνθρωποι γίνονται τις περισσότερες φορές πολιτικοί γίγαντες!
  Ο πυγμαίος δεν είναι τόσο αντιληπτός, αλλά λόγω της ενέδρας, είναι πολύ πιο εύκολο να πυροβολείς συκοφαντίες!
  Στην πολιτική ο γλυκός λόγος προσελκύει τα έντομα με ευφυΐα και τα γουρούνια με την ηθική!
  Ένας πολιτικός, σε αντίθεση με το γουρούνι, αφοδεύει με ευγλωττία!
  Δεν είναι τόσο κακό όταν ένας πολιτικός βγάζει κόκκινο λόγο, είναι χειρότερο όταν χύνει κόκκινο αίμα!
  Πιο κόκκινο αίμα, από την ευγλωττία των κόκκινων σακακιών!
  Το αίμα είναι κόκκινο, αλλά καθαρίζει καλύτερα μια μαυρισμένη φήμη!
  Οι άνδρες πάντα χύνουν περισσότερο αίμα από τις γυναίκες... Εκτός από την πρώτη επαφή!
  Σχεδόν όλα είναι πιο εύκολα για έναν άντρα παρά για μια γυναίκα, εκτός από την ικανότητα να τη λυπάται και να τη σέρνει στο κρεβάτι!
  Οι άνδρες είναι το ισχυρότερο φύλο, αλλά, σε αντίθεση με τις γυναίκες, δεν μπορούν πάντα!
  Δεν υπάρχει όμορφη γυναίκα που να μην έχει την ευκαιρία να γίνει βασίλισσα, αλλά υπάρχουν άντρες που γίνονται κυρίαρχοι χωρίς να έχουν την ευκαιρία για μια όμορφη πράξη!
  Δεν είναι κάθε άντρας βασιλιάς και στο θρόνο, αλλά κάθε γυναίκα είναι πριγκίπισσα ακόμα και στα κουρελιασμένα!
  Ένας άντρας έχει τη μεγαλύτερη αξιοπρέπεια και υπάρχει μια αδυναμία που την παίζουν ακόμα και γυναίκες χωρίς έντονα χαρακτηριστικά!
  Αν ένας άντρας είναι αρσενικό στον εγκέφαλο, αλλά δεν μπορεί να αποφύγει τη ζωή ενός σκύλου!
  Σκύλος στον εγκέφαλο, μένει μόνο να ουρλιάζει στο φεγγάρι!
  Το κεφάλι πρέπει να είναι μεγάλο, αλλά είναι καλύτερο με μεταφορική έννοια!
  Το να μεγαλώνει το μυαλό είναι καλό, χειρότερο όταν το μυαλό ενός εφήβου!
  Μπορείς να μετρήσεις τα πάντα εκτός από τη βλακεία, να ξεπεράσεις τα πάντα εκτός από τη δική σου βλακεία!
  Ένα μεγάλο μυαλό οδηγεί σε σημαντικά επιτεύγματα, ένα μικρό μυαλό οδηγεί σε μεγάλη καταστροφή!
  Όσο υψηλότερες είναι οι σκέψεις σας, τόσο πιο πρόθυμοι να σπρώξετε στην άβυσσο!
  Το λιοντάρι είναι ο βασιλιάς των θηρίων, ο άνθρωπος είναι ο αυτοκράτορας του ζωικού κόσμου, ο πολιτικός είναι ο θεός του κοπαδιού των βοοειδών!
  Θα είμαστε λοιπόν με μεγάλα κεφάλια με μεταφορική έννοια, και μεγάλα πορτοφόλια με την κυριολεκτική έννοια!
  Χρειάζεται ταχύτητα στο πιάσιμο ψύλλων, ταχύτητα για να μην συνθλίβονται σαν ψύλλοι!
  Η αφοσίωση ενός σκύλου σε έναν λάθος σκοπό οδηγεί στη ζωή ενός σκύλου!
  Ο πόλεμος είναι σαν κούνια, μόνο όχι παιδική διασκέδαση!
  Στον πόλεμο όλα επιτρέπονται, αλλά δεν είναι όλα χρήσιμα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί!
  Μια εξαιρετικά αποτελεσματική στρατηγική δεν αποκλείει τίποτα!
  Ο οίκτος στον πόλεμο κάνει άθλιους ηττημένους!
  Το να είσαι σοφός είναι καλό, το να είσαι ανόητος είναι κακό και το να είσαι ανόητος είναι ασύμφορο!
  Το πιο κοφτερό μυαλό ακινητοποιείται από την ανθρώπινη βλακεία!
  Η πιο λαμπερή ευγλωττία επισκιάζει το κενό στο πορτοφόλι!
  Σε αντίθεση με τις γροθιές, που βοηθούν στο χτύπημα, πολλοί σύμβουλοι παρεμβαίνουν μόνο στη σκέψη!
  Το πιο κοφτερό μυαλό, χωρίς γροθιά, δεν θα σπάσει καν blotters!
  Ακόμα και ένας έφηβος μπορεί να νικήσει έναν αδύναμο καθηγητή, αλλά ακόμα και ένα μωρό μπορεί να ξεγελάσει έναν ηλίθιο!
  Η δύναμη που μπορεί να σκοτώσει μόνο το μυαλό, και το μυαλό είναι σε θέση να υποτάξει τη δύναμη! Η ευγλωττία πολύ συχνά προσελκύει το κόκκινο χρώμα του αίματος!
  Ο κόκκινος λόγος ενός πολιτικού είναι σαν μανδύας για μαύρη ψυχή!
  Το αίμα μπορεί να ξεπλύνει κάθε βρωμιά, η ευγλωττία των πολιτικών πιτσιλίζει λάσπη!
  Όσο περισσότερη ευγλωττία έχει στη γλώσσα του ένας πολιτικός, τόσο περισσότερο αίμα κολλάει στα χέρια του!
  Η δύναμη του πολιτικού είναι στη γλώσσα, μόνο που ο μυς είναι συνήθως πιο ανεπτυγμένος από τον εγκέφαλο!
  Πολιτικός εύγλωττος στα λόγια, σκουλήκι στις πράξεις!
  Ο πόλεμος δεν είναι παιδικό παιχνίδι, αλλά η μητέρα του πόνου!
  Μπορείς να παλέψεις για πολύ καιρό, αλλά θα παλέψεις, όπως πάντα, πολύ σύντομα!
  Ο πόλεμος είναι σαν μια βόλτα στο δάσος, όσο πιο μακριά, τόσο πιο τρομερό, οι βελανιδιές είναι παντού και κάθε γουρούνι προσπαθεί να φάει!
  Ο πολιτικός λατρεύει τον κόκκινο λόγο, αλλά ντρέπεται να τηρήσει τις υποσχέσεις του!
  Ένας πολιτικός είναι σαν το ηφαίστειο - ξεχύνεται κόκκινο, αλλά μόνο με σκοπό την καταστροφή!
  Όποιος είναι σαν τον σκόρο που αναζητά το φως, θα πέσει στην κόλαση!
  Όποιος δεν είναι σκουλήκι έρχεται στο φως!
  Η θρησκεία είναι ελαφριά, για όσους δεν είναι έντομα στο μυαλό!
  Αναζητώντας το φως, είναι σημαντικό να μην σκοντάφτετε σαν σκόρος στη φλόγα!
  Γίνε αναζητητής του φωτός, αλλά μην γίνεις έντομο που ορμάει στη φλόγα!
  Η θρησκεία συνοδεύεται συχνά από γλυκιά ομιλία, αλλά μπορείς και να βαλτώσεις μέσα της σαν τη μύγα στο μέλι!
  Είναι απαραίτητο να πιστεύεις στο φως, αλλά όχι να είσαι αιματοσκώληκας, που ορμάει στη δάδα!
  Μια γυναίκα πρέπει να είναι φρικιαστική, αλλά όχι φοράδα!
  Μια γυναίκα μπορεί να κάνει τα πάντα, μόνο που δεν μπορεί να κουμαντάρει την καρδιά της!
  Για τις γυναίκες, τίποτα δεν είναι αδύνατο, εκτός από το να παντρευτούν για αγάπη, και να είναι ευτυχισμένες άθελά τους!
  Η γυναίκα δεν είναι πάντα φοράδα, αλλά πάντα εργάτης!
  Η φυσιογνωμία του αλόγου δεν ζωγραφίζει, αλλά η αντοχή του αλόγου σου επιτρέπει να επιβιώσεις!
  Οι γυναίκες ξεθωριάζουν, αλλά δεν γερνούν!
  Το να είσαι νέος είναι όμορφο, το να κερδίσεις την αθανασία είναι ακόμα καλύτερο!
  Μια γυναίκα πρέπει να είναι δυνατή, αλλά όχι ασφυκτική!
  Στη γυναίκα αρέσουν τα πάντα, αλλά δεν είναι όλα του αρέσουν!
  Είναι δύσκολο να είσαι γυναίκα, αλλά πολύ πιο δύσκολο να είσαι άντρας!
  Οι άντρες είναι πιο δυνατοί, αλλά οι γυναίκες πιο έξυπνες!
  Είναι καλό να έχεις σύζυγο όταν δεν σε έχει!
  Είναι καλό να έχεις άντρα, είναι χειρότερο όταν σε γαμούν οι άντρες!
  Χωρίς πόλεμο δεν υπάρχει ειρήνη, χωρίς αγάπη δεν υπάρχει γιορτή!
  Η γυναικεία ελκυστικότητα αγαπά τη νεολαία, τα οικονομικά των ανδρών!
  Οι γυναίκες είναι καλές στα νιάτα, οι άντρες με τα λεφτά!
  Η γυναίκα είναι ένα λουλούδι, ο άντρας είναι ένα drone που πηγαίνει στο μέλι!
  Ένας άντρας έπρεπε να είναι με τη γυναίκα του, αλλά όχι να είναι γυναίκα!
  Ένας άντρας είναι πάντα αρσενικό, αλλά τις περισσότερες φορές οι σκύλες τον φέρνουν στη ζωή του σκύλου!
  Είναι καλύτερα όταν ένας άντρας είναι αρσενικό παρά διεφθαρμένη σκύλα!
  Ένας άντρας, αν θέλει να έχει γυναικείο σώμα, πρέπει να ξεκινήσει μια αντρική επιχείρηση!
  Είναι καλό για έναν άντρα να έχει γυναικείο σώμα - όχι κυριολεκτικά!
  Κάθε ανόητος μπορεί να αντέξει, δεν μπορεί να ωφεληθεί κάθε έξυπνος!
  Νικώντας τον εχθρό - τον σκοτώνεις, νικώντας τον εαυτό σου - δίνεις μια καλύτερη ζωή!
  Η σκληρότητα τσιμενώνει το έθνος, αλλά μαλακώνει τον εγκέφαλο!
  Οι σκληροί πετυχαίνουν γιατί ο φόβος είναι μια πολύ πιο διαρκής κατάσταση από την ικανοποίηση!
  Θες να γίνεις θεός, ξεπέρασε τον διάβολο σε φανατισμό!
  Για να πλησιάσετε το θείο, μην σκύβετε στο επίπεδο του διαβόλου!
  Αν θέλεις να είσαι τυχερός, σταμάτα να είσαι βαρετή, το κακό προσελκύει τους κακούς και το καλό προσελκύει τους καλούς!
  Το να είσαι ταύρος είναι καλό για έναν χωρικό, αλλά το να τραβάς το λουρί είναι κακό!
  Καλύτερα για έναν άντρα να είναι ταύρος παρά να φοράει κέρατα!
  Όποιος δεν είναι ταύρος από τη δύναμη, φοράει κέρατα από ανικανότητα!
  Αν δεν θέλετε να φοράτε κέρατα, πάρτε δύναμη ταύρου!
  Οι γυναίκες αγαπούν τους ταύρους στη δύναμη, αλλά περιφρονούν αυτούς που έχουν μόσχο στο μυαλό!
  Να είσαι ταύρος της δύναμης, αλλά όχι ένα μοσχάρι της λογικής!
  Ένας άντρας θέλει να είναι ταύρος, αλλά καμία γυναίκα δεν θέλει να είναι αγελάδα!
  Είναι κακό να είσαι αγελάδα με μετρητά, αλλά είναι πολύ καλύτερο να είσαι ζωηρός ταύρος!
  Να είσαι πεισματάρης σαν ταύρος, όχι ένα πεισματάρικο μοσχάρι!
  Ο ταύρος είναι δυνατός στους μύες, αλλά ο βούβαλος είναι αδύναμος στη βλακεία!
  Είναι καλύτερο να είσαι δυνατός ταύρος παρά αδύναμος γάιδαρος, αλλά είναι ακόμα χειρότερο να μένεις με το μυαλό του γαϊδάρου αφού αποκτήσεις δύναμη ταύρου!
  Είναι πιο εύκολο να γκρεμίσεις έναν ταύρο παρά να σπρώξεις έναν γάιδαρο!
  Η δύναμη του ταύρου είναι στους μύες, η αδυναμία του γαϊδάρου στις συνελίξεις!
  Για να γίνει κανείς ταύρος σε δύναμη, δεν μπορεί παρά να πάψει να είναι γάιδαρος σε πείσμα!
  Το άλογο είναι καλό στην αντοχή, μάλλον αδύναμο στη διάνοια, αν όχι έξυπνο στη γνώση!
  Ναι, οι πόλεμοι δεν είναι ατελείωτοι! Μόνο η βλακεία και η φιλοδοξία δεν έχουν όρια!
  Δεν τους κουράζει η βλακεία, απλώς εξαντλούνται!
  Μπορείς να πεθάνεις όμορφα, αλλά είναι πιο εύκολο να επιβιώσεις με την ομορφιά!
  Και ο άσχημος μπορεί να πεθαίνει όμορφα, αλλά η όμορφη ζωή είναι διαθέσιμη μόνο στους ελκυστικούς!
  Μπορείς να εκφοβίσεις, αλλά μην είσαι αγελάδα με μετρητά!
  Καλό είναι να έχεις ανθρώπινη γνώση, αλλά ακόμα καλύτερα να έχεις Θεϊκές δυνατότητες!
  Ο λαγός είναι ανώτερος από τον δράκο σε ένα μόνο πράγμα - έλεος!
  Αν θέλεις να φας λαγό, γίνε δράκος για τουλάχιστον μια ώρα!
  Όποιος είναι λαγός στην ψυχή σε μια αποφασιστική στιγμή θα ουρλιάζει σαν λύκος για την αιωνιότητα!
  Όποιος έχει ψυχή λαγού θα είναι πνιγμένο κουνέλι!
  Ένας βόας καταβροχθίζει όσους έχουν χαρακτήρα κουνελιού και συνήθειες λαγού!
  Ο λαγός τρέχει καλά, αλλά τρέχει άσχημα!
  Μπορείς να ουρλιάζεις σαν λύκος όλη σου τη ζωή, αλλά το λιοντάρι πρέπει να δίνει τον εαυτό του κάθε λεπτό!
  Αν θέλεις να πάρεις τη θέση ενός λιονταριού, γίνε τουλάχιστον ένα μικρό λυκάκι!
  Όπως λένε, μια καλοφαγωμένη κοιλιά είναι κουφή στη δουλειά, και μια γεμάτη κοιλιά δεν θα φέρει δουλειά!
  Η ακρίβεια είναι σαν το κόψιμο, εξασκηθείτε νωρίς το πρωί!
  Το πνεύμα δεν έχει σάρκα και οστά, αλλά είναι η ραχοκοκαλιά οποιασδήποτε ακόμη και της πιο δυνατής σάρκας!
  Η θεραπεία είναι μια δυσάρεστη διαδικασία, εκτός από τη θεραπεία από τη σεξουαλική ψυχρότητα!
  Το μυαλό ενός κοριτσιού είναι σαν την αξιοπρέπεια ενός άντρα - δίνει ελκυστικότητα, αλλά μπορεί να βλάψει!
  Η ακρίβεια του σκοπευτή είναι σαν το μυαλό ενός ανόητου - η χρήση είναι πάντα θανατηφόρα!
  Η ζωή διδάσκει επώδυνα, επανεκπαιδεύει ακόμα πιο οδυνηρά, αλλά μπορείς να παραμείνεις αδαής μόνο όταν είσαι άρρωστος στη ζωή!
  Το να μην ζεις είναι πιο εύκολο από το να ζεις, αλλά για κάποιο λόγο η ευκολία σε αυτό το θέμα είναι εντελώς μη ελκυστική!
  Κάποιοι δίνουν γάλα για κακό, άλλοι δίνουν στερεό γάλα λόγω βλάβης!
  Το μεγαλείο ενός ανθρώπου είναι να αρκεστεί σε λίγα για τον εαυτό του, να μην ξέρει το μέτρο για τους άλλους!
  Ο ίδιος ο άνθρωπος είναι ο σιδεράς της δικής του ευτυχίας, μόνο το σφυρηλάτημα ανάβει τη φλόγα του θάρρους και της επιμέλειας!
  Μια γροθιά από πέντε δάχτυλα, αλλά μόνο το μυαλό τα λυγίζει!
  Ο χρυσός είναι κίτρινος, αλλά αμετάβλητος στην αξία του!
  Χρυσή καρδιά - για την ψυχή! Απαιτεί να γδυθεί - χορέψτε στη φτώχεια!
  Το σύμπαν είναι υπέροχο, αλλά μόνο όταν η βλακεία κατακλύζει, τότε δεν υπάρχει πού να υποχωρήσεις!
  Είναι κακό να είσαι ξυπόλητος, αλλά ακόμα χειρότερο να είσαι παπουτσής!
  Ποιος είναι μια μπότα, αυτός ο αιώνιος αλήτης!
  Τα γυμνά γυναικεία πόδια είναι τα καλύτερα!
  Ο χρυσός δεν σκουριάζει, αλλά μπορεί να επιβραδύνει μια ατσάλινη λεπίδα!
  Στον πόλεμο πεθαίνουν νέοι, όταν βασιλεύει η ειρήνη, η νιότη ξεθωριάζει - το τελευταίο είναι πολύ πιο πεζό!
  Όποιος πεθαίνει νέος στον πόλεμο ζει στην αιώνια νεανική μνήμη των γενεών!
  Είναι καλύτερο να είσαι νεκρός ήρωας παρά ζωντανός δειλός, γιατί ένας νεκρός ήρωας είναι αθάνατος και ένας ζωντανός δειλός πέθανε πριν γεννηθεί!
  Καθώς δεν είναι τιμητικός θάνατος ήρωα, η ζωή ενός νικητή είναι ακόμα καλύτερη!
  Μόνο ένας δυνατός άνθρωπος μπορεί να έχει την πολυτέλεια να είναι ευγενικός και ένας πλούσιος μπορεί να είναι γενναιόδωρος! Ας είμαστε λοιπόν πιο δυνατοί από την πέτρα, για να μην γίνουν πέτρες οι καρδιές από τη μυϊκή πλαδαρότητα!
  Ποιος στέλνει κοχύλια γάλακτος αβοήθητα μωρά καταχρηστικών πράξεων!
  Η ακρίβεια είναι το κλειδί της επιτυχίας και όποιος πετύχει θα χαθεί χωρίς τύχη!
  Στον πόλεμο, η ζωή κάποιου άλλου δεν αξίζει τον κόπο, αλλά θα εκτιμήσουν τον θάνατο ως ανταμοιβή, οπότε πρέπει να κόψετε τον εαυτό σας με τόλμη!
  Τα γυμνά γυναικεία πόδια πιθανότατα μετατρέπουν τους άντρες σε αλήτες!
  Ο πόλεμος είναι σαν τη θετή μητέρα, αλλά πετυχαίνει καλύτερα να ενσταλάξει θάρρος στα παιδιά!
  Στον πόλεμο, αν είσαι λιοντάρι, τότε όταν μοιράζεις τα λάφυρα δεν θα γίνεις τσακάλι!
  Η εκδίκηση είναι γλυκιά, αν και δίνει την πίκρα της προηγούμενης ήττας!
  Η τύχη θέλει αυθάδεια και υπολογισμό ανάμεσα στους γονείς!
  Κάθε άνθρωπος έχει ένα θηρίο, αλλά δεν έχουν όλοι ένα λιοντάρι!
  Είναι καλό να ξυπνάς το θηρίο μέσα σου, κακό είναι να σκορπίζεις!
  Δεν είναι κακό να γίνεις θηρίο, αλλά όχι βρωμερός τράγος, δειλός λαγός και ηλίθιος γάιδαρος!
  Δεν είναι περίεργο που το κόκκινο χρώμα μοιάζει με το χρυσό, η συνήθεια της αλεπούς προσελκύει χρήματα!
  Η αλεπού είναι όμορφη και ο ανόητος πάντα χαίρεται με το κόκκινο, ακόμα κι αν πρέπει να αφοδέψεις αίμα!
  Τις περισσότερες φορές, το θηρίο σε ένα άτομο ξυπνά μέσα από το πείσμα του γαϊδάρου και τη νοοτροπία του κοπαδιού!
  Στον άνθρωπο, το θηρίο τις περισσότερες φορές μοιάζει με βόα στην επιθυμία να καταπιεί και μια στρουθοκάμηλο που διψά να ξεφύγει από τα προβλήματα!
  
  Ο φόβος ξυπνά ένα πραγματικό θηρίο σε έναν άνθρωπο, μόνο από φυλή λαγού και γάιδαρο!
  Όποιος ξυπνήσει το θηρίο μέσα του στη μάχη μπορεί να γίνει λιοντάρι, μόνο με ξεφλουδισμένο δέρμα, αν δεν δείξει την εφευρετικότητα της αλεπούς!
  Ακόμα και μια πονηρή αλεπού μπορεί να γδαρθεί από αυτόν που παραμένει άντρας σε οποιοδήποτε κοπάδι!
  Όλοι θέλουν να γίνουν βασιλιάδες των θηρίων, αλλά το θάρρος του λιονταριού είναι η μοίρα της ελίτ, και μόνο το μυαλό του γαϊδάρου βρίσκεται παντού!
  Μια γνήσια αλεπού είναι πάντα με ενδύματα προβάτων και κουρεύει σαν κριάρι!
  Όποιος είναι κριός με μυαλό, θα πάει σε μπάρμπεκιου!
  Αν δεν θέλετε το δέρμα σας να πάει σε γιακά - γίνετε αλεπού!
  Ποιος είναι αληθινή αλεπού, κρύβει τη φωτεινότητα του μυαλού και τη λαμπρότητα του δέρματος!
  Η αλεπού είναι ένα θηρίο μικρότερο από ένα λιοντάρι, αλλά πολύ πιο θανατηφόρο!
  Μεταξύ των ηγεμόνων, οι αλεπούδες είναι πιο συνηθισμένες από τα λιοντάρια, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις με ματαιοδοξία γαϊδάρου και πρόβατα!
  Όποιος δεν μπορεί να ξυπνήσει όλο το θηρίο, απευθύνεται στους θεούς με μια προσευχή!
  Αν θέλεις να γίνεις πιο κοντά στον Θεό σε δύναμη, γίνε τουλάχιστον μια μικρή αλεπού στη σκέψη και ένα λιοντάρι στο θάρρος!
  Αν θέλετε να ζήσετε σαν άνθρωπος, υιοθετήστε τη νοημοσύνη της αλεπούς και την εργατικότητα ενός αλόγου!
  Κάθε ζώο μπορεί να χορτάσει, αλλά ένας άνθρωπος είναι τόσο ζώο που ποτέ δεν του είναι αρκετό!
  Μια μαντεμένια γροθιά είναι καλή, μια κεφαλή από χυτοσίδηρο είναι χειρότερη και οι εγκέφαλοι από σκυρόδεμα είναι εντελώς κακοί!
  Αυτό το επίτευγμα έχει τη δύναμη του σκυροδέματος και του οποίου ο εγκέφαλος δεν είναι χυλός!
  Μια ατσάλινη γροθιά σε συνδυασμό με μια χρυσή καρδιά μετατρέπει έναν στρατιώτη σε θησαυρό!
  Όποιος έχει ατσάλινη θέληση και καρδιά χρυσή δεν θα καλυφθεί από σκουριά τεμπελιάς και διάβρωση της αυτοπεποίθησης!
  Η επιστήμη είναι το μεγαλύτερο φως που μπορεί να τυφλώσει τον αδαή, αλλά κάνει τους τυφλούς να δουν!
  Η επιστήμη απαιτεί θυσίες, αλλά, σε αντίθεση με το σκάκι, δεν αποζημιώνει μόνο με το mate!
  Αν δεν θέλεις, είναι δύσκολο να οργώσεις, μάθε να ιππεύεις!
  Όσοι δεν ξέρουν να ιππεύουν άλογο, αρματώνονται στο έλκηθρο κάποιου άλλου!
  Όποιος έχει τη νοημοσύνη ενός αλόγου, δεν ξέρει πώς να περπατήσει ένα άλογο!
  Κάθε φοράδα θα τα καταφέρει μαθαίνοντας να περπατάει ένα άλογο!
  Τις περισσότερες φορές πάνε με άλογο - σκοτεινά άλογα!
  Ποιοι έχουν την άνοιξη στην καρδιά τους, και ποιοι έχουν μια γερή Πρωταπριλιά!
  Ο κόκκινος λόγος δεν είναι για αμυδρά μυαλά, αλλά συχνά κρύβει μια μαύρη ψυχή!
  Όποιος δεν πιστεύει στη μαγεία μοιάζει με έναν τυφλό που δεν πιστεύει στο φως, αλλά που νιώθει συνεχώς ζεστασιά!
  Το πιο εκπληκτικό πράγμα στον κόσμο είναι ότι υπάρχει σε έναν πόλεμο όλων εναντίον όλων!
  Όλα στον κόσμο είναι όμορφα με τον τρόπο τους, γιατί ακόμα και ένας φρύνος έχει γυαλιστερό δέρμα και υπέροχο επάγγελμα εξολοθρευτή κουνουπιών!
  Αν ο Θεός δεν έχει αποδειχθεί από την επιστήμη, αλλά αν υπάρχει ο Σατανάς, η καθημερινή πρακτική εμπειρία μιλάει γι' αυτό!
  Είναι δύσκολο να πιστέψεις στον Θεό, αλλά ακόμα πιο δύσκολο να το κάνεις χωρίς Αυτόν, οπότε ας πιστέψουμε ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να γίνουμε παντοδύναμοι και να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση!
  Στη νεολαία, ένα άτομο είναι γεμάτο ενέργεια και δύναμη, τα γηρατειά συσσωρεύουν ενέργεια σε εμπειρία και αν υπάρχει δύναμη, τότε το μυαλό δεν θα εξασθενίσει!
  Ο Χριστιανισμός είναι μαλακός, αλλά η λαβή είναι σαν ατσάλι, ειδικά αν το κεφάλι σου είναι σαν πέτρα!
  Οι θρησκείες έλκονται από τη συνέχιση της ζωής στον παράδεισο μετά το θάνατο, αλλά είναι σε θέση να μετατρέψουν την πραγματικότητα σε κόλαση!
  Μπορείς να πιστέψεις σε οτιδήποτε, αλλά μπορείς να ξεσκίσεις οτιδήποτε από έναν ευκολόπιστο!
  Μπορείς να πιστέψεις, αλλά καλύτερα να μην πιστεύεις σε ό,τι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος!
  Το φως της πίστης είναι σαν ένα κερί μπροστά στον προβολέα της γνώσης!
  Αν δεν θέλεις να αποκτήσεις χαρακίρι, θα είσαι σαμουράι στην ψυχή σου!
  Η υπερηφάνεια των Σαμουράι, χωρίς κουράγιο σαμουράι συχνά μετατρέπεται σε χαρακίρι!
  Να είστε θαρραλέοι σαν σαμουράι, αλλά μην φέρνετε απερισκεψία στο χαρακίρι!
  Ένας στρατιώτης μεταμφιέζεται για να επιβιώσει, ένας πολιτικός για να κερδίσει!
  Ένας πολιτικός είναι πάντα κακός, όχι πάντα επιτυχημένος, αλλά πάντα δόλιος!
  Δεν υπάρχουν ακατάσχετα φρούρια, δεν υπάρχουν χτυπημένοι στρατηγοί, αλλά η αδιαπέραστη ζούγκλα της ανθρώπινης βλακείας!
  Μια ατσάλινη γροθιά είναι καλή, ένας εγκέφαλος από μπετόν είναι κακός και ένα μυαλό χωρίς φαντασία είναι μια πλήρης αποτυχία!
  Καλύτερα να είσαι ένα αιώνιο αγόρι παρά ένας αιώνιος χαμένος!
  Τα νέα χρόνια είναι καλύτερα από ένα γέρικο σώμα!
  Οι ατσάλινοι μύες είναι καλύτεροι από μια κεφαλή από χυτοσίδηρο!
  Η δύναμη της βελανιδιάς είναι καλή - η βλακεία της βελανιδιάς είναι χειρότερη, αλλά είναι ακόμα χειρότερο να είσαι ένα πλήρες κούτσουρο!
  Το να κρατάς σφιχτά στο έδαφος σημαίνει να μην είσαι ένα πλήρες κούτσουρο!
  Το πιο δυνατό κράτημα στη γη στα χέρια τους δεν είναι καθόλου κούτσουρα!
  Για να μην ξεριζωθείς, μην σκύψεις να σκεφτείς κούτσουρο!
  Το να μεγαλώσεις πρόωρα είναι καλύτερο από το να γεράσεις προς το παρόν!
  Είναι καλό να έχετε ανοδική υγεία, αλλά μην αφήσετε τον εαυτό σας να δεσμευτεί!
  Η παιδική ηλικία είναι μια υπέροχη εποχή, αλλά όχι όταν πέφτει μέσα της!
  Όποιος μεγαλώνει νωρίς, κρατά τα νιάτα της ψυχής περισσότερο!
  Είναι καλό να είσαι για πάντα νέος, είναι χειρότερο να πέσεις στην παιδική ηλικία!
  Είναι υπέροχο να βλέπεις τον κόσμο με τα μάτια των παιδιών, αλλά μην είσαι νηπιακή!
  Το να κρατάς τη νιότη για πάντα δεν σημαίνει να πέσεις για πάντα στην παιδική ηλικία!
  Ένα ικανό αγόρι είναι πιο εφευρετικό από έναν λαμπρό γέρο, γιατί μια λευκή πλάκα ταιριάζει καλύτερα για ένα αριστούργημα!
  Η δύναμη έλκει, το μυαλό τρομάζει, αλλά μόνο σε ένα ζευγάρι γεννιέται η νίκη!
  Αν δεν είσαι αλεπού, τότε θα σου γδέρνουν τον γιακά!
  Ο πόλεμος είναι θετή μητέρα σε έναν στρατιώτη, αλλά μαζί της, σε αντίθεση με μια μητέρα, μπορείτε να απολαύσετε σεξουαλική απόλαυση!
  Αν δεν θέλεις να είσαι γάιδαρος, μάθε να κλωτσάς!
  Αν δεν διδάξεις πώς να κοντοστέκεσαι, θα παραμείνεις για πάντα πρόβατο!
  Ο κριός δεν είναι αυτός που πεισμώνει, αλλά που δεν ξέρει να κοντεύει!
  Το να είσαι χαρούμενος είναι καλό, το να γίνεις πρόβατο είναι κακό!
  Μια κατσίκα μπορεί να είναι σφριγηλή, αλλά το πείσμα σε κάνει πάντα να μένεις στα πρόβατα!
  Το σκληρό μέτωπο είναι χαρακτηριστικό των κριαριών που δεν ξέρουν να πισινόσουν!
  Καλύτερος πισινός, που δεν έχει το πείσμα του κριαριού!
  Τις περισσότερες φορές, γδέρνουν από σκληρό κεφάλι κριάρια!
  Δεν θα δεις το χρυσόμαλλο δέρας αν είσαι πρόβατο!
  Η σκληρότητα του μετώπου δεν προσθέτει ασφάλεια, χρυσή καρδιά - οικονομική ευημερία!
  Ο πιο καταστροφικός θησαυρός είναι μια χρυσή καρδιά!
  Μια χρυσή καρδιά δεν θα φέρει σωματικό πλούτο, αλλά θα δώσει θησαυρούς για την ψυχή!
  Οι δυνατοί μύες ταιριάζουν με ένα λογικό κεφάλι, αλλά η βλακεία, αλίμονο, με βαριές γροθιές!
  Ο χρυσός είναι μαλακό μέταλλο, αλλά πόσο σκληραίνει την καρδιά!
  Ο χρυσός είναι μαλακός, αλλά καλά σφυρηλατημένος σε αδιαπέραστο εγωισμό!
  Ο χρυσός είναι μαλακός, αλλά συνθλίβει οποιοδήποτε φρούριο, ή μάλλον τιτάνιο!
  Η χρυσή καρδιά είναι απαλή, το χρυσόμαλλο δέρας είναι ελκυστικό και η χρυσή σφαίρα είναι το πιο θανατηφόρο πράγμα στον κόσμο!
  Χρυσά χείλη ή μάλλον μαζεύουν χρυσά νομίσματα και ο κόκκινος λόγος προκαλεί αιματοχυσία!
  Η κόκκινη ομιλία έλκει το αίμα πιο σίγουρα από έναν σιδερένιο μαγνήτη!
  Ο χάλυβας είναι σκληρός, αλλά απαιτεί απαλότητα στην εφαρμογή!
  Ο χρυσός είναι μαλακός, αλλά χωρίς σκληρό χαρακτήρα, μειώνεται γρήγορα!
  Παρά την απαλότητά του, ο χρυσός λατρεύει τους σκληρούς ανθρώπους με δυνατό χαρακτήρα!
  Ο χρυσός αστράφτει έντονα, αλλά έρχεται στην τσέπη, πιο συχνά από σκοτεινές πράξεις!
  Μια σκοτεινή ψυχή συλλέγει φωτεινά, χρυσά νομίσματα παρά μια χρυσή καρδιά γεμάτη φωτεινές σκέψεις!
  Η σκοτεινή πλευρά προσελκύει με τη λαμπερή γυαλάδα των χρυσών νομισμάτων!
  Ο πιο λαμπερός χρυσός εξορύσσεται από τον σκοτεινό δρόμο και από τις μαύρες ψυχές!
  Κάτω από τον λαμπερό ήλιο, ποιος έχει κίτρινα νομίσματα!
  Ένα άδειο πορτοφόλι είναι πραγματικά βαρύ, αλλά ένα γεμάτο θέλει βαρύτητα στην ψυχή!
  Ένα άδειο πορτοφόλι σηκώνεται εύκολα, αλλά είναι αδύνατο να σηκωθείς με αυτό!
  Ελαφρύ, χωρίς πολύτιμες αποσκευές δεν θα κατακτήσετε την κορυφή της επιτυχίας!
  Ο χρυσός, αν και βαρύ μέταλλο, το κάνει απίστευτα εύκολο να ανέβει στην κορυφή!
  Για να πετάξετε μέχρι την κορυφή της επιτυχίας, πρέπει να βαρύνετε τον εαυτό σας με ένα απόθεμα χρυσού!
  Τα χρυσά φτερά είναι βαριά για ένα αεροπλάνο, αλλά ελαφριά για έναν άνθρωπο!
  Η χρυσή πανοπλία είναι ελκυστική στην αφή, ανθεκτική στην αφή, εύκολη στη χρήση, δεν σκουριάζει, αλλά τυφλώνει με συμπόνια!
  Η χρυσή πανοπλία δεν γκρεμίζεται, αλλά φυσάει το κεφάλι της από αλαζονεία!
  Το κίτρινο χρώμα του χρυσού είναι όμορφο, αλλά το χρώμα της προδοσίας είναι πιο αηδιαστικό από την κοπριά!
  - Το ποντίκι νικά τον ελέφαντα και η πονηριά είναι δύναμη! Μόνο πονηριά δίνεται όχι με μυαλά ποντικιού!
  Η πονηριά της αλεπούς γεννά μια λαμπρή νίκη, και ένα εξαιρετικό γούνινο παλτό ως τρόπαιο!
  Όσο μικρότερος είναι ο στόχος, τόσο πιο δύσκολο είναι να χτυπηθεί, τόσο περισσότερη φιλοδοξία, τόσο πιο εύκολο είναι να πιαστείς!
  Όποιος ανταλλάσσει τον εαυτό του με νίκελ - μένει χωρίς σπασμένη δεκάρα!
  Μην αλλάζετε για να ζείτε με τις πένες - θα υποτιμήσετε την ύπαρξη σε μια σπασμένη δεκάρα!
  Ποιος πωλείται για μια σπασμένη δεκάρα - λαμβάνει ένα νικέλιο!
  Οι υποσχέσεις των χρυσών βουνών δεν αξίζουν δεκάρα!
  Έχοντας αγοράσει τις υποσχέσεις των χρυσών βουνών, μένεις χωρίς σπασμένο σεντ και με ένα νικέλιο!
  Τα Χρυσά Όρη είναι η πιο απρόσιτη από τις κορυφές!
  Βουνά από χρυσό εξορύσσονται με μια λεπίδα χάλυβα, κάτω από την εντολή που κάποιος δεν αλλάζει γνώμη για τα νικέλια!
  Αν το μυαλό δεν αξίζει μια δεκάρα, το στόμα εκτοξεύει βουνά από χρυσάφι!
  Πρώτα, οι πολιτικοί υπόσχονται βουνά από χρυσό, μετά τους στέλνω να πεθάνουν για σπασμένα φλουριά!
  Ένας πολιτικός που υπόσχεται χρυσά βουνά δεν φέρνει χρυσά αυγά!
  Ο πολιτικός αρέσκεται να υπόσχεται το φεγγάρι, αλλά η ζωή του σκύλου είναι εγγυημένη για να πάρει ένα δωρεάν κόκαλο!
  Μην υπόσχεσαι βουνά από χρυσό, και θα παραδοθείς για μια χάλκινη δεκάρα!
  Εάν δεν θέλετε να σας πουλήσουν για ένα νικέλιο, μην υποσχεθείτε βουνά από χρυσό!
  Ένα πιόνι προωθείται, ένας πολιτικός δεν προχωρά χωρίς την υπόσχεση καριέρας, θεωρώντας σε πιόνι!
  Στην πολιτική, όπως και στο σκάκι, μόνο χρονικά προβλήματα από την αρχή, και ματ μοιράζεται συνεχώς!
  Αν ακολουθήσετε την ομιλία εκείνων που υπόσχονται χρυσά βουνά, θα χρειαστείτε χρυσά δόντια!
  Ο χρυσός είναι πολύτιμο μέταλλο μέχρι να μεταφερθεί στα βουνά των υποσχέσεων!
  Πόσο συχνά οι άνθρωποι έλκονται όχι από μια πραγματική χρυσή καρδιά, αλλά από φανταστικά χρυσά βουνά!
  Η χρυσή υπόσχεση είναι μια αναξιόπιστη καρέκλα!
  Μην τα βάζεις με το λίπος, θα πας στη σάλτσα!
  Όλες οι ηλικίες υποτάσσονται στον πόλεμο, αλλά εδώ τελειώνει όλη η ομοιότητά του με την αγάπη!
  Ο πόλεμος δεν είναι μητέρα, αλλά μπορεί να ταΐσει τους ικανούς και τυχερούς!
  Ο πόλεμος δεν είναι μητέρα, αλλά τρέφει κουράγιο!
  Η ήττα είναι κακή, ειδικά αν χάσεις από τις αδυναμίες σου, αλλά αν χάσεις, μπορείς να απαλλαγείς από το έρμα που σε τραβάει στον πάτο!
  Γράφει στη δημιουργία Θεός, με διαβολική φαντασία, και ανθρώπινη ατέλεια!
  Η πρόοδος δεν απαιτεί στοχασμό, αλλά σκόπιμη δράση, αλλά όχι απογοήτευση στην αδράνεια!
  Αν και πρόοδος, αλλά ο χρόνος τελειώνει ακόμα!
  Το πιο θανατηφόρο βλήμα είναι ο χρυσός, αν και το μέταλλο είναι μαλακό!
  Ο χρυσός, παρά την απαλότητά του, δίνει σκληρότητα χάλυβα στο σπαθί!
  Το σπαθί είναι το πιο θανατηφόρο σπαθί από μαλακό, χρυσό μέταλλο!
  Δεν είναι τυχαίο ότι ο χρυσός είναι κίτρινος, γεννά προδοσία με τη γεύση του λεμονιού!
  Η προδοσία είναι κίτρινη, γιατί δημιουργείται από λαχτάρα για το κίτρινο μέταλλο!
  Το κίτρινο χρώμα του χρυσού σαγηνεύει στην προδοσία, το σπαθί από χάλυβα δαμασκηνού στους προδότες στο λαιμό!
  Ο χρυσός είναι όμορφος στο βλέμμα, αλλά κλίνει προς άσχημες πράξεις!
  Δεν είναι όλα χρυσάφι που λάμπουν, αλλά όλα είναι ακριβά, που τείνει στην προδοσία!
  Ο χρυσός γιακάς είναι ο πιο ανθεκτικός - φοριέται οικειοθελώς!
  Το χρυσό κλουβί προσελκύει όσους παραδίδονται για μια δεκάρα!
  Βουνά από χρυσό υπόσχονται εκείνοι που δεν αξίζουν ούτε δεκάρα ούτε δεκάρα!
  Η χρυσή αλυσίδα είναι ισχυρή, αλλά όχι πολύ αξιόπιστη αν ο ιδιοκτήτης έχει ανταλλάξει τον εαυτό του με νίκελ!
  Ο χρυσός είναι ένα βαρύ μέταλλο, αλλά κάνει τη ζωή πιο εύκολη, μαλακή, αλλά κάνει τις καρδιές πιο σκληρές!
  Ο χρυσός είναι τόσο μαλακός που βουλιάζει κανείς μέσα του, τόσο λαμπερός που τον κάνει να τυφλώνεται!
  Τα πιο αξιόπιστα δεσμά και τα πιο διεφθαρμένα ξίφη είναι σφυρηλατημένα από χρυσό!
  Δεν υπάρχει μέταλλο πιο φωτεινό από τον χρυσό και δεν γίνονται πιο σκούρες πράξεις λόγω του μετάλλου χρυσού!
  Δεν υπάρχει πρόβλημα από τον χρυσό, αλλά από την απουσία χρυσών καρδιών!
  Το νόμισμα είναι χρυσό, στρογγυλό σαν μηδέν, και μηδενίζεται, σε όποιον δεν δίνεται!
  Αποτυγχάνοντας να αποκτήσετε το χρυσόμαλλο δέρας, μετατρέπεστε ο ίδιος σε κριάρι!
  Τα χρυσά φτερά, παρά τη βαρύτητα του μετάλλου, είναι τα πιο ανυψωτικά!
  Τι χρυσό δεν είναι βαρύ μέταλλο, αλλά πολύ πιο σκληρό όταν δεν είναι στην ψυχή σου!
  Μια άδεια τσέπη είναι ό,τι πιο βαρύ, μια άδεια καρδιά χαμηλώνει σαν πάτημα στις σκέψεις!
  Ο χρυσός ζυγίζει πολύ, αλλά προδίδει και μεγάλο βάρος!
  Όποιος δεν φορτωθεί με έρμα χρυσού δεν θα απογειωθεί στην οικονομική ευημερία!
  Αυτοί που φαίνονται να κιτρινίζουν από προδοσία συχνά γίνονται πιο πλούσιοι, αλλά στεγνώνουν σαν φύλλο του φθινοπώρου ακόμα πιο αληθινά!
  Ο χρυσός είναι σαν το φθινοπωρινό κίτρινο, και συμβολίζει το μαρασμό της συνείδησης!
  Το χρυσό σπαθί μπορεί να σκοτώσει τα πάντα εκτός από τον εγωισμό της βελανιδιάς!
  Μόνο μια απόλυτη βελανιδιά δεν θα καταρρεύσει πριν από μια χρυσή λεπίδα!
  Μια χρυσή καρδιά δεν θα προσελκύσει πλούτο, εκτός από τους θησαυρούς της ψυχής!
  Ο χρυσός γάντζος δεν χρειάζεται επιπλέον δόλωμα και μεταμφίεση!
  Ένα χρυσό αγκίστρι είναι δύσκολο να σφυρηλατηθεί, αλλά είναι εύκολο να το πιάσεις, και το θήραμα είναι λίπος!
  Όποιος δεν γεννάει χρυσά αυγά δεν αξίζει δεκάρα!
  Το κουδούνισμα των χρυσών νομισμάτων, ελκύει, καλύτερα, την ασημένια φωνή της πριμαντόνας!
  Μια χρυσή καρδιά δεν αφήνει την ψυχή να σκουριάσει και τη συνείδηση να πνιγεί!
  Ο χρυσός είναι ένα κολλώδες μέταλλο, αλλά ρέει εύκολα ανάμεσα στα δάχτυλά σας!
  Ο χρυσός κολλάει καλά στις βρώμικες ψυχές, αλλά στο τρεχούμενο νερό τραβάει στον πάτο!
  Ο χρυσός απονέμεται, αλλά είναι η αιτία όλων των πολέμων και των συγκρούσεων!
  Ο χρυσός δίνει ζωή, το ατσάλι δίνει ασφάλεια και οι εγκέφαλοι βελανιδιάς αφαιρούν και τα δύο!
  Με μυαλά δρυός δίνουν δρυς!
  Ο χρυσός λατρεύει το δυνατό σώμα, αλλά όχι με κεφάλι βελανιδιάς!
  Πρέπει να είσαι γερό σώμα, αλλά όχι κεφάλι βελανιδιάς!
  Ένα κεφάλι βελανιδιάς δεν θα σας προσθέσει δύναμη!
  Πρέπει να είσαι δυνατός στρατιώτης, όχι δρυς μαρτινέ!
  Παίρνουν κεφάλια βελανιδιάς με μπαστούνι στα μυαλά!
  Το πιο αδύναμο κεφάλι, παραδόξως, από την πιο δυνατή βελανιδιά!
  Κεφάλια βελανιδιάς, πάντα με τρύπα στο μέγεθος μιας κοιλότητας!
  Το κεφάλι βελανιδιάς θα προσφέρει μια σκληρή προσγείωση και θα το στείλει στα γουρούνια ως βελανίδι!
  Αν είσαι βελανιδιά με μυαλό, θα πας σαν το βελανίδι να ταΐσεις γουρούνια!
  Μυαλά Zadubev, θα γίνεις σαν βελανίδι γουρούνι!
  Η φυλή βελανιδιάς είναι καλή, η βαρύτητα είναι χειρότερη!
  Η βελανιδιά είναι μια ράτσα μεγάλης δύναμης, αν δεν επηρεάσει η προσοχή!
  Oak martinet, κάνει τους πιο δυνατούς στρατιώτες να δίνουν δρυς!
  Η βελανιδιά δίνεται, πρώτα από όλα, από μυαλά βελανιδιάς!
  Ο χρυσός αγαπά τους δυνατούς ανθρώπους, αλλά όχι τις βελανιδιές με μυαλό!
  Η τύχη φέρνει χρυσό, είναι τόσο χέβι μέταλ που το ερώτημα είναι αν είσαι τυχερός!
  Η εξυπνάδα και η τύχη γεννούν την επιτυχία σε ζευγάρια και ένα αίσθημα πικρής ενόχλησης χωριστά!
  Η καλή τύχη είναι μια ανταμοιβή για το θάρρος σε συνδυασμό με τη σύνεση ... Αλλά μπορεί επίσης να έρθει άδικα σε έναν αυθάδη τυχοδιώκτη!
  Αλίμονο, ο χρυσός δεν προσκολλάται σε μια καρδιά από χρυσό, και η επιτυχία στην αρχοντιά, αλλά μια ψυχή δεν θα χαθεί ούτε για μια δεκάρα χαλκού!
  Του οποίου η χρυσή καρδιά δεν ανταλλάσσεται με τακούνια, και δεν χύνει μάταια ασήμι από το στόμα του!
  Η δύναμη του χρυσού δεν βρίσκεται στη λάμψη, αλλά στη λαμπρή μαγεία του να σαγηνεύεις με τη λάμψη του πλούτου!
  Ο χρυσός λατρεύει τα δυνατά σεντούκια, όχι τα κεφάλια βελανιδιάς!
  Η πιο δυνατή αλυσίδα είναι ο χρυσός, αλλά είναι και η πιο καταστροφική!
  Αν θέλετε να έχετε αρκετό ατσάλι για τις λεπίδες σας, προμηθευτείτε χρυσό!
  Ο χρυσός είναι χέβι μέταλλο, αλλά μαζί του δεν θα πέσετε στην άβυσσο της φτώχειας!
  Ο χρυσός είναι χέβι μέταλλο και δυσεύρετο!
  Το πιο ισχυρό και ύπουλο θηρίο είναι ο άνθρωπος, μόνο που το ζώο μέσα του οδηγεί σε αδυναμία και αυταπάτη!
  Μπορεί να μην είσαι ζώο, αλλά πρέπει να γίνεις άντρας!
  Μόνο τότε ο άνθρωπος είναι το πιο δυνατό θηρίο, αν το μυαλό δεν είναι ζώο!
  Ένα ζώο μπορεί να είναι πιο δυνατό στο σώμα από έναν άνθρωπο, αλλά το ζώο στην ψυχή είναι πάντα αδυναμία!
  Η χρυσή αλυσίδα δεν είναι για σκυλίσια ζωή!
  Χρυσά βουνά από τα χείλη πολιτικού, σαγηνεύστε, αλίμονο, όχι μόνο μαντεμένια κεφάλια!
  Οι γλυκές ομιλίες των πολιτικών προσελκύουν τους ψηφοφόρους με τη νοημοσύνη της μύγας!
  Όταν υπάρχει πολύ μέλι στις ομιλίες των πολιτικών, σημαίνει ότι βασίζονται σε ψηφοφόρους με την ευφυΐα των εντόμων και την εργατικότητα των drones!
  Το μέλι είναι πικρό όταν ξεχύνεται από το στόμα των πολιτικών!
  Μια χρυσή αλυσίδα από μαλακό μέταλλο, αλλά δυνατός πειρασμός!
  Ο χρυσός είναι βαρύς και βυθίζεται, αλλά τον κάνει αβύθιστο!
  Ο ταύρος είναι δυνατός, αλλά πέφτει εύκολα στον ζυγό κάποιου που δεν είναι γάιδαρος με το μυαλό του!
  Ο χρυσός είναι πιο βαρύς από τον μόλυβδο και χτυπάει πιο αληθινά τις καρδιές!
  Ένα χρυσό νόμισμα είναι πιο θανατηφόρο από ένα κοφτερό στιλέτο, γιατί χύνει αίμα για όσους έχουν λίγα χρήματα!
  Δυνατός δεν είναι αυτός που έχει σώμα ελέφαντα, αλλά μυαλό γαϊδάρου!
  Ο χρυσός μπορεί να σαγηνεύσει με τη λάμψη του και το λαμπρό μυαλό του!
  Ο χρυσός είναι δύσκολο να κουβαληθεί, αλλά η ζωή είναι αφόρητη χωρίς αυτόν!
  Η αγάπη είναι ένα φως που έλκει τους σκώρους, αλλά δεν καρποφορεί με το μυαλό των εντόμων!
  Οι πεταλούδες είναι εξωτερικά όμορφες, αλλά το μυαλό των εντόμων ωθεί τους ανθρώπους σε αποκρουστικές πράξεις!
  Να είσαι ευκίνητος σαν μέλισσα, εργατικός σαν μέλισσα, αλλά χαμήλωσε το μυαλό σου στο επίπεδο του εντόμου!
  Δεν μπορείς να πετάξεις μακριά με το μυαλό ενός εντόμου!
  Το μυαλό ενός εντόμου το κάνει χωρίς φτερά!
  Το καλύτερο από όλα, τα χρήματα κολλάνε στα χρυσά χέρια!
  Η μεγαλύτερη αξία είναι τα χρυσά χέρια!
  Οι πιο ατσάλινες γροθιές είναι αυτοί που έχουν χρυσά χέρια!
  Τα χρυσά χέρια είναι μεγάλη αξία, ειδικά εκτός από τις ατσαλένιες γροθιές!
  Δεν μπορείς να βάλεις χρυσά χέρια σε ένα κεφάλι βελανιδιάς!
  Αν δεν είσαι κοντόφθαλμος, θα βρεις χρυσά χέρια!
  Ο χρυσός δεν σκουριάζει, τα χρυσά χέρια δεν αδρανούν!
  Και τα χρυσά χέρια μπορούν να σκουριάσουν από την αδράνεια!
  Τα χρυσά χέρια έχουν λαβή από ατσάλι!
  Όσο κι αν είναι ένα χρυσό αγκίστρι, χρειάζεται και δόλωμα αν δεν πιάνετε κεφάλι βελανιδιάς!
  Με κεφάλι βελανιδιάς θα τρακάρεις σαν πεύκο!
  Το χρυσό χέρι είναι πιο δυνατό από το τιτάνιο και επίσης χτίζει για αιώνες!
  Οι μαντεμένιες γροθιές δεν θα αντικαταστήσουν τα χρυσά χέρια, αλλά μπορούν να συνθλίψουν ένα κεφάλι βελανιδιάς!
  Χρυσά χέρια σφυρηλατούν λεπίδες από χάλυβα και κεφάλια βελανιδιάς τραβιούνται σε ένα σιδερένιο κλουβί!
  Το πιο δυνατό κλουβί, τα χρυσά χέρια μπορούν να σπάσουν!
  Ο χρυσός είναι ένα μαλακό μέταλλο, αλλά είναι το πιο ανθεκτικό πλέγμα και αξιόπιστη αλυσίδα!
  Η χρυσή ασπίδα είναι η πιο ανθεκτική, το χρυσό σπαθί είναι η πιο συντριβή!
  Ο χρυσός λάμπει σαν καθρέφτης, που αντανακλά τα βασικά συναισθήματα της ψυχής!
  Ο χρυσός μπορεί να αφαιρεθεί με μια δαμασκηνή λεπίδα, αλλά μια καρδιά από χρυσό δεν μπορεί να σπάσει ούτε με ένα ατσάλινο σφυρί!
  Τα προβλήματα δεν είναι από χρυσά πορτοφόλια, αλλά από κεφάλια βελανιδιάς!
  Το κεφάλι της βελανιδιάς θα σε πάει στα βελανίδια!
  Το χρυσό μυαλό είναι καλό - ο πυρετός είναι κακός!
  Προδοσία κίτρινος χρυσός βιασύνη!
  Η καλύτερη ασυλία χρυσόβια είναι μια καρδιά από χρυσό!
  Ο δήμιος είναι ένα επάγγελμα που θέλει και επιδεξιότητα, αλλά για να φωνάξεις τα πόδια του δολοφόνου με τα χρυσά χέρια, η γλώσσα δεν γυρίζει!
  Ο δήμιος λατρεύει να πληρώνεται με χρυσό, αλλά δεν εκτιμά τα χρυσά κεφάλια!
  Για την αγάπη, οποιαδήποτε ηλικία είναι μια χρυσή ώρα, για έναν μισθό, οποιαδήποτε στιγμή είναι μια ηλιόλουστη αυγή!
  Αν και ο χρυσός είναι κίτρινος, δεν κολλάμε σε αυτούς που έχουν το φθινόπωρο στην καρδιά τους!
  Όποιος έχει χρυσή ψυχή είναι φτωχός στο πνεύμα!
  Ο χρυσός είναι βαρύ μέταλλο, αλλά η χρυσή ψυχή είναι αβαρής!
  Το ηλιοβασίλεμα είναι κόκκινο, γιατί όταν πρόκειται για λογική προκαλεί αιματοχυσία!
  Δεν μπορείς να απαγκιστρώσεις το χρυσό σαν καμάκι, αλλά ειλικρινά λένε ότι είναι απρόθυμο να απαγκιστρωθείς από ένα τέτοιο καμάκι!
  Καλύτερα να είσαι χρυσό παρά σπασμένο δεκάρα, αλλά όχι όταν σε έχουν βιάσει!
  Ο χρυσός μπορεί να αγοραστεί, αλλά ακόμη πιο πιθανό να καταστραφεί!
  Η ευτυχία δεν είναι σε χρυσό, αλλά όταν είναι πολύ!
  Ο χρυσός είναι πιο πολύτιμος όταν δεν είναι στο πορτοφόλι, αλλά πήγε στην άμπωτη των χρυσών μελών!
  Η πανοπλία τρυπιέται πιο εύκολα με χρυσή άκρη, παρά την απαλότητα του μετάλλου!
  Ο χρυσός είναι βαρύς γιατί τα υπολείμματα χρυσού ισοπεδώνουν οποιονδήποτε!
  Ο χρυσός είναι βαρύς, αλλά πονάει περισσότερο με την απουσία του!
  Ο χρυσός ισιώνει εύκολα, αλλά ισιώνει ακόμα πιο εύκολα!
  Παρ' όλη τη φονικότητα του, ο χρυσός χρειάζεται το κάλυμμα μιας ατσάλινης λεπίδας!
  Ο Δίας έχει περισσότερα δικαιώματα από έναν ταύρο, αλλά έχει επίσης τόσα πολλά καθήκοντα που ήρθε η ώρα να ξεσπάσει σε κλάματα!
  Κι ας είναι ο διάβολος μαύρος, αγαπά τη λάμψη των νομισμάτων, κι ας είναι η ψυχή μαύρη, αγαπά τον χρυσό!
  Όποιος θέλει να ζήσει σαν λευκός θα αναζητήσει πολύ συχνά βοήθεια από έναν μαύρο διάβολο!
  Αν θέλετε να ζήσετε σαν λευκός, πλύνετε καλά τα χέρια σας!
  Για να μπείτε στους λευκούς, δεν πρέπει να αποφεύγετε τη μαύρη δουλειά!
  Ο πολιτικός εμφανίζεται ως λευκοί με τη βοήθεια κόκκινων ομιλιών και ο κακός δικτάτορας με τη βοήθεια των εκτελεστών!
  Η αγάπη του κόσμου είναι μεταβλητή για τον άνθρωπο, αλλά όχι για τα μετρητά!
  Η προσωπικότητα αλλάζει, αλλά τα μετρητά δεν προδίδουν!
  Οι πολιτικοί λένε ψέματα, υποσχόμενοι βουνά από χρυσάφι, αλλά ο χρυσός πάντα θα σε πατάει ειλικρινά στην ανηφόρα!
  Ο πολιτικός λατρεύει να εξαπατά τους ανθρώπους, αλλά συνήθως τα καταφέρνει μόνο με αυτούς που έχουν σκοτώσει τον άνθρωπο μέσα τους!
  Το μυαλό ενός πολιτικού χρειάζεται πιο συχνά για εξαπάτηση, και όχι για να ζει με την αλήθεια, να εμπνέει ομίχλη - να εισπράττει φόρο τιμής στη συμμορία!
  Οι σκέψεις πρέπει να είναι αγνές, ο λόγος κόκκινος, για να μην μας έρχονται τρομερές συμφορές!
  Η αγάπη είναι σαν τον χρυσό, προσελκύει όλες τις ηλικίες, έχει πολλή λάμψη και δεν επιβαρύνει καθόλου!
  Υπάρχουν μικρές προσωπικότητες και μικρά μετρητά, αλλά μια μεγάλη προσωπικότητα θα αυξήσει τα μετρητά!
  Αγαπάτε το όργωμα, δεν σημαίνει ότι έχετε ανοδική ευφυΐα!
  Αν ο Θεός έδωσε ανοδική δύναμη, μην φοβερίζεις, αλλά πασά!
  Η νίκη πληρώνει την προσπάθεια, η ήττα είναι σημάδι ανικανότητας!
  Η ψυχή στολίζει το σώμα, και το σώμα στολίζει την ψυχή - πολεμήστε επιδέξια, μην μετατραπείτε σε κουφάρι!
  Όταν ένας πίθηκος καταλαμβάνει έναν άνθρωπο, οι θεοί απομακρύνονται από αυτόν!
  Υπάρχουν βασιλιάδες μαϊμού, αλλά οι μακάκοι δεν γίνονται άνθρωποι!
  Αν θέλεις να γίνεις θεός για μια ώρα, σταύρωσε τη μαϊμού μέσα σου για πάντα!
  Να είσαι δυνατός σαν ταύρος, πονηρός σαν αλεπού, αλλά μην σκύβεις στο επίπεδο του ζώου στην ηθική!
  Είναι καλό να είσαι κόκορας στο κρεβάτι, κακό είναι να λαλήσεις τον κουβά!
  - Ο πολιτικός πρέπει να είναι αλεπού, αλλά να κουνάς την ουρά σου μόνο όταν έχεις τη δύναμη του λαγού!
  - Ένας καλός πολιτικός πρέπει να είναι λιοντάρι και να παίρνει τη μερίδα του λέοντος, αλλά για αυτό πρέπει να κάνετε δωρεά!
  - Αν είσαι αλεπού στην πολιτική, άλλοι γάιδαρο για σένα!
  - Η πολιτική είναι η τέχνη της εξαπάτησης των ψηφοφόρων, μόνο η πιο επιδέξια εξαπάτηση είναι όταν θεωρείσαι τίμιος τύπος!
  - Ένας πολιτικός μπορεί να γίνει θεός αν κατεβάσει τον ψηφοφόρο στο επίπεδο του μακάκου!
  - Ένας πολιτικός είναι πάντα με μάσκα, όταν είναι τρομακτικός, όταν είναι ευγενικός, αλλά δεν είναι πάντα σε θέση να μεταμφιεστεί!
  - Οι πολιτικοί στις εκλογές πολλές φορές δεν είναι λύκοι με ρούχα προβάτου, αλλά πρόβατα με το πρόσχημα του λιονταριού!
  - Ο πολιτικός, όπως η βότκα, μεθάει τον εγκέφαλο, αλλά σε αντίθεση με το πικρό, κάνει γλυκούς λόγους!
  - Ένας πολιτικός σκέφτεται πάντα το δικό του όφελος, αλλά όποιος δεν σκέφτεται καθόλου είναι εντελώς ασύμφορος για τους ψηφοφόρους!
  - Μπορείς να μιλάς για πολιτική για πολλή ώρα, αλλά μπορείς να τρέμεις ακόμα περισσότερο!
  - Μια χώρα χρειάζεται πολιτική όπως τα πρόβατα τον βοσκό, μόνο που συνήθως παίρνουν λύκο για φορτίο!
  - Ο γλυκός λόγος ενός πολιτικού, σαν τη βότκα, μετατρέπεται σε πικρό hangover!
  - Δεν υπάρχουν φίλοι στην πολιτική, αλλά υπάρχουν πολλοί συνένοχοι!
  - Αν θέλεις να είσαι καλός πολιτικός, να είσαι κακός ηθικολόγος!
  - Ο ρητορικός χύνει ασήμι, αλλά γεμίζει τις τσέπες του με χρυσά νομίσματα!
  - Το δολάριο είναι πράσινο, αλλά βάφει τον κόσμο με το κόκκινο χρώμα του αίματος!
  - Ένας πολιτικός πρέπει να είναι διορατικός, αλλά δεν βλέπει τα συμφέροντα των ψηφοφόρων πέρα από τη μύτη του!
  - Ο πολιτικός υπόσχεται πολλά, εκπληρώνει λίγα, αλλά όταν κάνει ρεπορτάζ, δεν έχει όρια!
  - Η πολιτική είναι μια βρώμικη δουλειά, αλλά τα χρυσά νομίσματα κολλάνε τόσο καλά στην κοπριά!
  Χωρίς δημιουργία, δεν υπάρχει Θεός, χωρίς να ξεπεραστούν οι δυσκολίες, δεν υπάρχει άνθρωπος! Το πιο ισχυρό ζώο είναι η αλεπού, δεν είναι η μεγαλύτερη, ούτε η πιο δύσκολα, αλλά η πνευματική δύναμη είναι σαν μια βόμβα υδρογόνου στα χέρια ενός ανθρώπου!
  Το αγαπημένο χρώμα του πολιτικού είναι το κόκκινο, αλλά φυσικά η αλεπού, όχι ο κλόουν!
  - Ένας πολιτικός μπορεί να αντέξει μια λυκοόρεξη, μόνο με αλεπού ευρηματικότητα!
  - Ο πιο ισχυρός εχθρός μπορεί να νικηθεί με πονηριά, όπως μια αλεπού που παρασύρει ένα λιοντάρι σε μια παγίδα!
  Ο βασιλιάς των λιονταριών χρειάζεται, πρώτα απ 'όλα, μια βοηθό αλεπού και ψεύτικη ομορφιά!
  Για να πάρεις τη μερίδα του λέοντος, πρέπει πρώτα να γίνεις αλεπού!
  Το πιο γρήγορο ζώο είναι το τσιτάχ, αλλά πιθανότατα προσπερνούν το θύμα της αλεπούς!
  Ο νόμος πρέπει να εμπνέει φόβο, όχι ο δήμιος που τον επιβάλλει!
  Το να δυναμώνεις το σώμα δεν σημαίνει να χαζεύεις στο επίπεδο της βελανιδιάς!
  Ατσάλι, κάμψη, ισχυρή στρατηγική χωρίς κάμψη, πρέπει να είναι ελαστικό!
  Αν είσαι δυνατός σαν ταύρος, δεν θα σε πιάσουν τόσο εύκολα σε γιακά!
  Πόσο μαλακός είναι ο χρυσός, δεν υπάρχει ισχυρότερη αλυσίδα από κίτρινο μέταλλο, πιο θανατηφόρα από τη δωροδοκία!
  Όσο διάφανη κι αν είναι η βότκα, με τη βοήθειά της είναι πολύ πιο εύκολο να βουτήξεις στη λάσπη!
  Στον πολιτικό αρέσει να λέει ψέματα στις αποτυχίες, αλλά ακόμα περισσότερο στα επιτεύγματα!
  Η σιωπή είναι χρυσός, αλλά δεν θα προσθέσει επιπλέον λάμψη!
  Η απληστία καταστρέφει ακόμη και υψηλότερο βαθμό από έναν fraer, αλλά η γενναιοδωρία δεν σώζει συχνά!
  Η αλεπού είναι πιο δυνατή από τον ελέφαντα, αλλά δεν σημαίνει δίκαιη μάχη!
  Η κακία για έναν πολιτικό είναι σαν το αγκίστρι για τον ψαρά, αλλά το ψάρι συχνά κολλάει στο λαιμό!
  Ο τύραννος ηγεμόνας θα στηρίξει έναν σύμμαχο σαν τη θηλιά του κρεμασμένου!
  Η αλεπού είναι όμορφη με γούνα, αλλά άσχημη με επιθυμίες!
  Και το κόκκινο χρώμα ξεθωριάζει, και η κόκκινη σημαία φθείρεται!
  Οτιδήποτε αδύνατο είναι δυνατό στο σύμπαν, να κατευθύνει τη δύναμη μόνο σαν να είναι στη δημιουργία!
  Ναι, όποιος πιστεύει ότι η ζωή των ηγετών είναι εύκολη - έχει απλώς τις σκέψεις ενός ανόητου!
  Όσο πονηρή κι αν είναι η αλεπού, ο άντρας τη στέλνει στο γιακά!
  Όποιος λατρεύει ένα λεπτό θα καρπώνεται για πάντα τις ανταμοιβές!
  Να είσαι σοφός, αλλά μην είσαι σοφός!
  Καλύτερα να χτυπάς καλά παρά να ουρλιάζεις άσχημα!
  Χίλιες κενές λέξεις δεν αξίζουν μια γεμάτη γροθιά!
  Η δύναμη είναι στην πραγματικότητα, αλλά δεν μπορείτε να νικήσετε έναν ισχυρό εχθρό χωρίς εξαπάτηση!
  Η διδασκαλία είναι το πιο σίγουρο φως από το οποίο βλέπουν οι τυφλοί!
  Εμπιστευτείτε τον Θεό, αλλά μην οδηγηθείτε σε μια απελπιστική κατάσταση!
  Αν θέλεις να πλησιάσεις τον Θεό, σταύρωσε τον πίθηκο στην ψυχή σου!
  Ο άνθρωπος είναι δημιούργημα του Θεού, αλλά αν κρίνουμε από τις πράξεις του, ξεκάθαρα προέρχεται από μαϊμού!
  Εμπιστευτείτε τον Θεό, αλλά δυναμώστε τους μυς σας!
  Καλύτερα να χτυπάς μια φορά καλά παρά να βρίζεις άσχημα εκατό φορές!
  Ο Θεός είναι σανίδα σωτηρίας, μόνο που δεν δίνεται σε κολλώδη χέρια!
  Τα χρήματα, σε αντίθεση με το μυαλό, δεν συμβαίνουν πολλά!
  Ποιος βγάζει πολιτικό κεφάλαιο στην ομοφοβία - μεγάλο γάιδαρο!
  Υπάρχουν δύο καλά πράγματα στον κόσμο: όμορφα κορίτσια και πολλά χρήματα!
  Είναι κρίμα που υπάρχουν στον κόσμο, αλλά πολύ συχνά δεν τα έχετε και τα δύο!
  Τα ξυπόλυτα πόδια δεν είναι για αλήτες!
  Η γυναικεία ομορφιά είναι ακριβή, αλλά αξίζει τον κόπο!
  Αγαπήστε τις γυναίκες όσο είστε νέοι, αλλά μην πέφτετε σε μίσος όταν φύγει η νιότη σας!
  Χάνουν τα κεφάλια τους, που δεν πιάνουν το μυαλό!
  Μεγάλο κεφάλι σε όλους τους μυς!
  Οι μικροσκοπικές σκέψεις δεν είναι για μεγάλα κεφάλια!
  Ο πιο εύκολος τρόπος για να περάσετε τις μπάρες είναι ένα μεγάλο κεφάλι!
  Το κόσκινο από τα κάγκελα της φυλακής περνά εύκολα μεγάλες φιγούρες!
  Ο δήμιος είναι και δικαστής, μόνο που δουλεύει πάντα σύμφωνα με τη συνείδησή του!
  Για πάντα νεαρή ψυχή - δεν πέφτει στην παιδική ηλικία!
  Είναι καλό να έχεις μεγάλο κεφάλι, αλλά όχι κυριολεκτικά!
  Πρέπει να είσαι πονηρή αλεπού για να μην σκίζεται το δέρμα στο γιακά!
  Αν και η αρκούδα είναι μεγάλη, είναι πιο εύκολο να αφαιρέσετε το δέρμα από αυτό παρά από την αλεπού!
  Οι ατελείωτες διαφωνίες δεν λύνουν αιώνια προβλήματα!
  Για να μην γίνεις κατσίκα πρέπει να είσαι σφριγηλός!
  Η γυναίκα είναι σαν την αγελάδα, πολύτιμη όταν είναι υγιής!
  Τα γυμνά πόδια των γυναικών είναι καλά παπούτσια για γυναικείο!
  Μια ξυπόλητη γυναίκα βρίσκει πιο εύκολα δρόμο στο πορτοφόλι ενός άντρα!
  Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς γυναίκες, αλλά δεν μπορείς να ζήσεις με την πεθερά σου!
  Είναι καλό να παντρευτείς για αγάπη, είναι κακό να είναι η πεθερά σε αυτό το αίμα!
  Αν είσαι ζώο με μυαλό, τότε θα ουρλιάζεις σαν λύκος!
  Ένας πολιτικός υπόσχεται πάντα περισσότερα από όσα μπορεί, εκτός από το να προκαλεί προβλήματα!
  Ο πολιτικός είναι σαν τον λύκο για το αίμα, σαν την αλεπού για τον δόλο και σαν την αρκούδα για τους γλυκούς μελισμένους λόγους!
  Και η πολιτική είναι πάντα επτά Παρασκευές την εβδομάδα, και αιώνια Δευτέρα!
  Ο πολιτικός θέλει φήμη, αλλά πιο συχνά τον ατιμάζουν!
  Ο πολιτικός είναι δρυς, όχι όμως από τη σταθερότητα των απόψεών του, αλλά από το περιεχόμενο του κεφαλιού του!
  Ένας πολιτικός εκτιμά λιγότερο από όλα τη χρυσή καρδιά!
  Ο πολιτικός έχει μακριά γλώσσα, αλλά δεσμευμένη συνείδηση!
  Ένας πολιτικός συχνά με μακριά γλώσσα, αλλά με σάπια δόντια!
  Ο πολιτικός μοιάζει δόλια με αλεπού, αλλά τόσο όμορφος στην εμφάνιση!
  Ο πολιτικός είναι πορτοφολάς που γράφει νόμους για το πορτοφόλι του!
  Ο πολιτικός είναι δυνατός στη γλώσσα, αλλά αδύναμος στο να επιβεβαιώνει τα λόγια με τις πράξεις!
  Ένας πολιτικός είναι σαν την ιερόδουλη, αλλά ποτέ δεν φέρνει ικανοποίηση!
  Ένας πολιτικός λατρεύει να μιλάει, δεν του αρέσει να εργάζεται, αλλά μισεί να είναι υπεύθυνος για τα λόγια του!
  Ένας πολιτικός λέει εύκολα ψέματα, αλλά δύσκολα παραδέχεται ότι λέει ψέματα!
  Ένας πολιτικός αγαπά τη μεγάλη ομιλία, αλλά είναι λίγος στην εκπλήρωση της υπόσχεσής του!
  Ένας πολιτικός είναι ικανός για κάθε κακία, όχι ικανός για εξαιρετική αρχοντιά!
  Η αλεπού είναι ένα θηρίο με λαμπερή γούνα, αλλά σκοτεινές σκέψεις!
  Η ευγλωττία εκτοξεύει ρυάκια αίματος, σαν πύρινο ρεύμα ηφαιστείου!
  Ο πολιτικός είναι σαν βρικόλακας, αλλά αιμορραγεί στο φως!
  Στον πολιτικό αρέσει να βάζει ροζ γυαλιά στους ψηφοφόρους του, αλλά εξακολουθεί να μυρίζει μπλε!
  Ένας πολιτικός είναι μια ιερόδουλη που εργάζεται σε έντονο φως!
  Ο πολιτικός δεν έχει ψυχή, αλλά πνεύμα με δύο πνεύματα!
  Ο πολιτικός σκίζει κροκόδειλο, αλλά γελάει μαϊμού!
  Η ευγλωττία είναι ένας καλός τρόπος για να φορέσετε ροζ γυαλιά!
  Ο μεθυσμένος θα παρακοιμηθεί, αλλά ο πολιτικός δεν θα σταματήσει να λέει ψέματα!
  Ένας πολιτικός θέλει πάντα πολλά για τον εαυτό του, ένα ελάχιστο για τους ψηφοφόρους, αλλά υπόσχεται τα περισσότερα!
  Η στραβή πολιτική πάει στο πλάι!
  Τα ζιγκ-ζαγκ της πολιτικής οδηγούν άμεσα στην εξουσία, αλλά εκτροχιάζουν τις ελπίδες των ψηφοφόρων!
  Ο πολιτικός είναι σαν τον σκορπιό, μόνο που τσιμπάει όχι τόσο οδυνηρά, αλλά πιο θανατηφόρα!
  Μην ταΐζετε την πολιτική με ψωμί, αλλά ας λένε ψέματα!
  Ο πολιτικός θέλει να είναι κουκλοπαίκτης Καραμπάς, αλλά δεν θέλει να οργώσει σαν τον παπά Κάρλο!
  Ο πολιτικός λατρεύει να γεμίζει τις τσέπες του με χρυσάφι και τα κεφάλια των ψηφοφόρων με κοπριά!
  Ο λόγος του πολιτικού είναι κόκκινος, αλλά ρεφίζει από κατακόκκινο αίμα!
  Η ειλικρίνεια για έναν πολιτικό είναι σαν τη χορτοφαγία για έναν λύκο!
  Όταν ο λόγος ενός πολιτικού είναι γεμάτος υποσχέσεις, είναι σκέτη κουβέντα!
  
  - Όχι σκληρό γάντι, σκληρός μποξέρ!
  - Γροθιά με ώμο κρεπ, μπροστινό με πίσω, και αυθάδεια με λογισμό!
  - Το σπαθί θέλει γερό χέρι, η χώρα ενός σοφού ηγεμόνα, μιας γυναίκας ενός στοργικού συζύγου!
  - Ατσάλινοι μύες που ταιριάζουν με μια ατσάλινη λεπίδα, σιδερένια θέληση με έναν ατσάλινο χαρακτήρα και μια καρδιά από χρυσό με μια ψυχή διαμάντι!
  - Η σιδερένια καρδιά σκουριάζει γρήγορα, η διάβρωση δεν παίρνει τον σιδερένιο χαρακτήρα!
  - Ακόμα κι ένας στρατός τόσο δυνατός όσο οι βελανιδιές δεν έχει δύναμη με έναν διοικητή βελανιδιάς!
  - Τις περισσότερες φορές δίνουν κεφάλια βελανιδιάς!
  - Τρύπες στην τσέπη κάποιου με μια κοιλότητα στο κεφάλι!
  - Δρυς δίνει δύναμη στο καράβι, βελανιδιά κεφάλι ξεφτίλισμα του πληρώματος!
  - Η βελανιδιά δίνει εξαιρετικά βελανίδια, η κεφαλή της βελανιδιάς προσελκύει μόνο τους χοίρους.
  - Μια βελανιδιά τριών γραμμάτων, μια κεφαλή βελανιδιάς με τρία γράμματα στέλνεται!
  - Βάζοντας κάτω ρίζες - μην γίνετε κούτσουρο, δυναμώνοντας μύες, μην χτυπάτε το κεφάλι σας!
  - Αν δεν είσαι κεφάλι βελανιδιάς, τότε ο κορμός σου είναι τρυπάνι!
  - Όποιος κουνάει το δρύινο κεφάλι του, θα κοιμηθεί σε δρύινο φέρετρο!
  - Ένας στρατηγός βελανιδιάς θα πλημμυρίσει χίλιες ατσάλινες λεπίδες!
  - Ισχυρή στήριξη δρυς, εύθραυστη προστασία δρυς προσοχή!
  Η βία είναι ένα άλογο που φέρνει πλούτο και ευτυχία!
  Η ευτυχία αγαπά το θάρρος και η τιμή κερδίζει! Αυτός που έχει χάσει τον φόβο έχει αποκτήσει συγγένεια με τους θεούς!
  
  Στον πόλεμο, όλα είναι ψεύτικα, μόνο τα δάκρυα είναι αληθινά και η θλίψη είναι γνήσια!
  Ο χρυσός του κόσμου είναι μερικές φορές ψεύτικο, αλλά το προβάδισμα του πολέμου είναι πάντα πραγματικό! Η εξαπάτηση στον πόλεμο είναι σαν το λίπος στα ρουλεμάν• χωρίς αυτό, δεν μπορείτε να μαγειρέψετε χυλό νίκης!
  Δεν είναι κρίμα να μην είσαι γυμνός, είναι κρίμα να είσαι "ντυμένος"!
  Και γυρίζοντας πάλι, πρόσθεσε:
  - Καλό είναι να είσαι με μοδάτα παπούτσια, κακό να είσαι παπουτσής, στα φρύδια!
  Το κορίτσι είναι καλό και με ρούχα και χωρίς ρούχα, αλλά είναι κακό να σε ντύνουν με αμβλεία μπότα!
  Είναι προτιμότερο να περπατάς ξυπόλητος όλη σου τη ζωή παρά να είσαι παντρεμένος με ένα παπούτσι ή έναν άντρα που τον παρασύρει κανένας αλήτης!
  
  - Ένα μικρό κομμάτι μολύβδου στην καρδιά, ή μάλλον οδηγεί στον στόχο παρά μια σακούλα χρυσό κάτω από τον κώλο!
  - Ο μόλυβδος δεν είναι τόσο γυαλιστερός όσο ο χρυσός, αλλά θα χτυπήσει την καρδιά ακόμα και σε μικρούς αριθμούς!
  - Δεν είναι χρυσός ό,τι λάμπει, δεν είναι μόλυβδος ό,τι είναι βαρύ, αλλά ό,τι συνδέεται με τον πόλεμο είναι πικρό!
  - Ο πόλεμος, βέβαια, είναι πικρός, αλλά είναι τέτοιο φάρμακο που μπορεί να γιατρέψει την ψυχή της δειλίας!
  "Τα πάντα είναι πιθανά σε έναν πόλεμο, αλλά δεν μπορείς να κερδίσεις χωρίς να πολεμήσεις και δεν θα κάνεις λάθος να χάσεις!"
  - Ένας έξυπνος διοικητής δεν προβλέπει μια μάχη που θα χάσει, ένας διπλωμάτης δεν θα συνάψει μια συμφωνία που θα παραβιάσει, αλλά ένας πονηρός πολιτικός θα κάνει πάντα τους ψηφοφόρους χαμένους!
  - Ο δικτάτορας αγαπά την κολακεία σαν μύγα, τσιμπάει σαν σκορπιός, κολλάει σαν τσιμπούρι, αλλά παρά την ποιότητα των εντόμων παραμένει χωρίς φτερά!
  - Ένας ισχυρός κυβερνήτης σαν το ατσάλι, ευέλικτος και σκληρός, αλλά μόνο με χρυσή καρδιά μπορεί να φέρει την ευτυχία στους ανθρώπους!
  - Είναι καλύτερο να είσαι δυνατός παρά αδύναμος, σκληρός παρά μαλακός, δυνατός παρά ασταθής, αλλά στη διπλωματία η μεγαλύτερη δύναμη είναι η ικανότητα να λυγίζεις!
  - Μια τσάντα χρυσού μπορεί να ανοίξει μια πύλη, αλλά μόνο μια ατσάλινη λεπίδα μπορεί να κάνει μια πύλη δυνατή!
  - Ο δικτάτορας έχει επτά Παρασκευές την εβδομάδα, αλλά δεν μπορεί να περιμένει την Κυριακή!
  - Δεν υπάρχουν μύες στον εγκέφαλο, αλλά η μεγαλύτερη δύναμη!
  - Μια γυναίκα δεν είναι πάντα μητέρα, αλλά πάντα γυναίκα!
  - Ο πόλεμος δεν είναι μια τρυφερή μητέρα, αλλά μεγαλώνει αληθινούς, σκληρούς ήρωες!
  Η αγάπη είναι πιο γλυκιά από το μέλι, αλλά προκαλεί αλλεργίες πολύ πιο συχνά και η καούρα είναι πολύ πιο επώδυνη!
  Η φλόγα στην καρδιά δεν θα σβήσει ποτέ! Και κανείς δεν θα έχει πέτρα στην καρδιά του!
  Δεν είναι κρίμα να μην είσαι γυμνός, είναι κρίμα να είσαι "ντυμένος"!
  Είναι καλό να είσαι με μοδάτα παπούτσια, κακό να είσαι παπουτσής, στα φρύδια!
  Το κορίτσι είναι καλό και με ρούχα και χωρίς ρούχα, αλλά είναι κακό να σε ντύνουν με αμβλεία μπότα!
  Είναι προτιμότερο να περπατάς ξυπόλητος όλη σου τη ζωή παρά να είσαι παντρεμένος με ένα παπούτσι ή έναν άντρα που τον παρασύρει κανένας αλήτης!
  Ένα κορίτσι είναι σαν ένα φρέσκο αεράκι, μόνο που τα αυτιά της ενέχονται μερικές φορές από τις απαιτήσεις ενός τυφώνα!
  Ξεδιπλώστε το πανί ευρύτερα, αλλά μην αφήσετε το ακίνητο να πάει στον άνεμο!
  Μια κρούστα ψωμί είναι καλύτερη από εκατό συλλυπητήρια. Και ένας πυροβολισμός είναι καλύτερος από εκατό χαστούκια!
  Ένας πολιτικός διαφέρει από μια ιερόδουλη μόνο στο ποσό που παίρνει από έναν πελάτη!
  - Ο χαλκός στο σωλήνα είναι πιο ελκυστικός από τον χρυσό στην καρδιά!
  
  Ασημένιος λόγος, κάτω από χάλκινο σωλήνα, από καρδιά όχι χρυσή!
  Η λάμψη του χρυσού είναι σαν τη λάμψη μιας δάδας που καίει τους σκώρους!
  Ο πολιτικός λατρεύει τις προσφορές χρυσού, αλλά είναι ακόμη πιο άπληστος για τους χαλκοσωλήνες!
  Οι μελένιες ομιλίες των πολιτικών σας επιτρέπουν να τσακίζετε τους ψηφοφόρους σαν την κοπριά!
  Οι γλώσσες είναι απαλές, οι ομιλίες βελούδινες, αλλά και πάλι ο δικτάτορας κάθεται σε ξιφολόγχες!
  Ένας πολιτικός, αν είναι βασιλιάς, είναι σκακιστικός - κάνει βήματα μόνο ένα κελί, και σε όλο το ταμπλό των φιλοδοξιών!
  Η πολιτική, σε αντίθεση με το σκάκι, δεν μπορεί χωρίς σύντροφο!
  Ο δικτάτορας έχει το τσίμπημα της σφήκας, αλλά, δυστυχώς, είναι σε θέση να δαγκώσει ολόκληρο τον κόσμο!
  Στις εκλογές, ένας πολιτικός βέβαια λέει ψέματα, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή!
  Ο μεγαλύτερος απατεώνας είναι ο νικητής των εκλογών, αλλά αν κέρδισε, σημαίνει ότι δεν κορόιδεψε τον εαυτό του!
  Αν δεν θέλετε να εξαπατηθείτε, μην πάτε στις κάλπες -αν και σε κάθε περίπτωση θα μείνετε με μύτη!
  Καλύτερα να μείνεις με μύτη παρά να χάσεις την τιμή!
  Μην ψηφίζετε με την καρδιά σας - είναι πονηρό, μην ψηφίζετε με το μυαλό σας - μπορεί να ξεγελαστεί, μην ψηφίζετε με το στομάχι σας - πάντα τραβάει στο άδειο, αλλά ψηφίστε με τα πόδια σας - αποτυγχάνουν πολύ λιγότερο συχνά !
  Τα πορτοφόλια άδεια από κενές ομιλίες!
  Όλα τα μέσα είναι καλά για τη νίκη, αλλά το πιο εξαιρετικό όπλο όταν δεν πρόκειται για αγώνα!
  Ένα άσχημο πολεμικό παιχνίδι μέχρι να χάσει ο εχθρός!
  Καλύτερα να κρατάτε την ουρά με σωλήνα παρά το κεφάλι στο μπλοκ κοπής!
  Σηκώστε τη μύτη σας, βάλτε το κεφάλι σας στο τεμάχιο κοπής!
  Ποιος έχει το κεφάλι του στους θάμνους, ποιος το έχει στο τεμάχιο κοπής, και ο γενναίος το έχει πάντα περήφανα πεταμένο, και στους ώμους του!
  Από τη μητριά-πόλεμο οι ώμοι ορφανοί!
  Ο πόλεμος είναι θετή μητέρα, αλλά τα μητρικά δάκρυα νοκ άουτ!
  Αν πέσεις για πολύ, σημαίνει ότι έχεις ανέβει ψηλά!
  Στον πόλεμο, σε αντίθεση με το θέατρο, δεν υπάρχουν ψεύτικα δάκρυα και ψεύτικο γεμάτο σπίτι!
  Ο πόλεμος δεν είναι μητέρα, αλλά μεγαλώνει αληθινούς άντρες!
  Η νίκη γεννιέται με πόνο, αλλά ο κάθε γιος της είναι τιτάνας!
  Ο πόλεμος είναι το πιο συναρπαστικό παιχνίδι, αλλά όχι όλοι όσοι έχουν φτάσει στο τέλος δεν θέλουν να ξεκινήσουν από την αρχή!
  Στον πόλεμο, σε αντίθεση με το παιχνίδι, δεν υπάρχουν απλά επίπεδα και εύκολα περάσματα, αλλά η ανταμοιβή στη γραμμή τερματισμού είναι πολύ πιο σημαντική!
  Σε τι διαφέρει το σκάκι από τον πόλεμο; Στο σκάκι δεν μπορείς να χάσεις χωρίς να παίξεις, αλλά στον πόλεμο μπορείς να φυσήξεις χωρίς να ξεκινήσεις!
  Ένα βλήμα φτάνει στο αυτί καλύτερα από χίλιες λέξεις!
  Ο πόλεμος είναι μια θετή μητέρα, με ένα φιλί που αναπνέει φωτιά!
  Δεν θα τρυπηθούν όλες οι πανοπλίες από ένα βλήμα, αλλά μια σοφή λέξη θα καταστρέψει κάθε άμυνα!
  Ένας άνθρωπος στις φαντασιώσεις του είναι Θεός, στις λάγνες σκέψεις είναι μαϊμού, αλλά στην συνειδητοποίηση δεν θέλει να είναι άλογο!
  Ένας καλός πολιτικός, ακόμα και με μαλλί προβάτου, κάνει τους αντιπάλους να νιώθουν λαγοί!
  Ο πολιτικός βρυχάται συχνά σαν λιοντάρι, αλλά τα αυτιά κουνελιού φαίνονται κάτω από το δέρμα!
  Για έναν πολιτικό, αν έχει δίκιο τρεις φορές, ο πιο δελεαστικός δρόμος είναι προς τα αριστερά!
  Ο δικτάτορας λατρεύει να φοράει προβιά, αλλά τις περισσότερες φορές να κρύβει το δειλό του τρέμουλο!
  Ο καλός πολιτικός είναι μεγάλη αλεπού, αλλά αφήνει τους ψηφοφόρους στο γιακά του!
  Ο πολιτικός έχει μέλι στα χείλη, αλλά τα χέρια του είναι στην πίσσα!
  Ένας ύπουλος πολιτικός του κρεμάει χυλοπίτες στα αυτιά, αλλά τον αφήνει χωρίς ένα κομμάτι ψωμί!
  Ο πόλεμος είναι σαν το σκάκι, μόνο που το παιχνίδι είναι αποκλειστικά σε ρυθμό blitz!
  Ένας πόλεμος με γκρίζα μαλλιά στους κροτάφους, αλλά με αγορίστικη ζέση στην καρδιά!
  Εάν ένα κεφάλι βελανιδιάς, τότε οι μύες από χάλυβα δεν θα βοηθήσουν!
  Τα άδεια ψέματα δεν γεμίζουν το πορτοφόλι!
  Μπορείς να πεις ψέματα για χάρη της σωτηρίας, αλλά λέγοντας ψέματα θα καταστρέψεις τον εαυτό σου!
  Η μακριά γλώσσα ενός πολιτικού μπορεί να μειώσει τη ζωή των ψηφοφόρων!
  Μην μιλάτε, αν και η λέξη είναι ασημένια, αλλά γρήγορα χάνει την αξία της!
  Η μακριά γλώσσα συνδυάζεται συχνά με κοντά χέρια!
  Στην πολιτική οι μακριές γλώσσες είναι σαν σωσίβια στη θάλασσα, μόνο που δεν μπορούν να γλείψουν τρύπες!
  Αυτός που δεν ξέρει να σιωπά δεν θα γεμίσει τις τσέπες του με χρυσάφι!
  Η ιδιοφυΐα, σαν κόκκοι χρυσού, λάμπει μόνο αν λάμπει ο ήλιος της τύχης!
  Υπάρχουν πολλοί σκληρά εργαζόμενοι στη λογοτεχνία, αλλά λίγοι οι δάσκαλοι!
  Ο κύριος εχθρός ενός ανθρώπου είναι η γλώσσα του, εκτός κι αν εφαρμοστεί άτοπα!
  Όταν η γλώσσα ενός διοικητή είναι πολύ μακριά, η ζωή των στρατιωτών του μειώνεται!
  Δεν υπάρχει περισσότερη κακία από την επιθυμία να σηκωθείς σε βάρος της κακίας!
  Ένας αληθινός άντρας δεν μιμείται σαν μαϊμού!
  Ένα παιδί είναι καθαρό σχιστόλιθο, αλλά το να πέφτεις στην παιδική ηλικία δεν καθαρίζει την ψυχή!
  Να είστε έξυπνοι, αλλά μην είστε έξυπνοι!
  Πυροβολώντας με ακρίβεια, μπορεί να μπείτε σε ένα χάος!
  Τυχερός δεν είναι αυτός που είναι πιο δυνατός, αλλά αυτός που είναι πιο σοφός!
  Ο εγκέφαλος είναι μαλακός, αλλά δεν υπάρχει πανοπλία πιο δυνατή από ένα μεγάλο κεφάλι!
  Ο όμορφος λόγος δεν θα καλύψει τις αντιαισθητικές πράξεις!
  Ακόμα και από ατσάλι, οι μύες σκουριάζουν αν διαρρεύσει η "οροφή"!
  Ένας λύκος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς κρέας, και ένας πολιτικός χωρίς δόλο!
  Γίνε αετός, αλλά άπλωσε τα φτερά σου!
  Αν θέλεις να γίνεις λιοντάρι, μην είσαι κουνέλι με ψυχή και γάιδαρος με μυαλό!
  Το πνεύμα μερικές φορές καλύπτει μόνο μια ηλίθια επιθυμία να ξεχωρίσεις!
  Ένας καλός στρατιώτης είναι αόρατος, αλλά ένας διοικητής είναι απρόβλεπτος!
  Η χαρά είναι σαν στέγη χωρίς στήριγμα, θέλει λόγο!
  Είναι καλύτερα να χαίρεσαι σαν παιδί χωρίς λόγο, παρά να στεναχωριέσαι και να παραπονιέσαι για κάθε περιστατικό σαν γέρος!
  Ας είμαστε χαρούμενοι σαν τα παιδιά χωρίς να πέσουμε στην παιδική ηλικία, και ας είμαστε σοφοί σαν μεγάλοι, να μην γερνάμε και να ξεφτιλίζουμε!
  Ο βασιλιάς είναι δυνατός όχι από το στέμμα, αλλά από τη στέψη της επιτυχίας!
  Όποιος λατρεύει τις γλυκές ομιλίες είναι έξυπνος σαν τη μύγα!
  Ένας τύραννος πικρός στις πράξεις, αλλά γλυκός στους λόγους!
  Όποιος δεν θέλει ειρήνη δεν θα δει τη γιορτή!
  Ένας άνθρωπος είναι υπέροχος μόνο αν δεν ανταλλάσσει τον εαυτό του με μικρά πράγματα!
  Κάνε υπομονή, αλλά μην κάνεις υπομονή!
  Αν θέλεις να κερδίσεις ατού, μην είσαι τζακ!
  Ένα χτύπημα είναι καλύτερο από χίλιες κατάρες, και ένα χαστούκι στο πρόσωπο είναι καλύτερο από εκατοντάδες εγκεφαλικά επεισόδια!
  Ο βασιλιάς που γδύνει τους υπηκόους του είναι πάντα γυμνός!
  Παπούτσι συνήθως για να γδυθώ!
  Κλέβοντας γεμίζεις τις τσέπες σου, αλλά αδειάζεις την ψυχή σου!
  Ένας τύραννος αγαπά την εξουσία, αλλά μισεί αυτόν που κυβερνά!
  Ο δήμιος μερικές φορές είναι απαραίτητο επάγγελμα, αλλά ένας άντρας με κεφάλι είναι ανέραστος!
  Ένας τύραννος μπορεί να σκοτωθεί, αλλά όχι να ασβεστωθεί!
  Ένας άντρας λατρεύει την κόκκινη λέξη, αλλά μερικές φορές ρεύει αίμα!
  Όποιος κοιτάζει το παρελθόν αργεί πάντα!
  Το μέλλον είναι στην ομίχλη, αλλά όχι μακριά!
  Μη φτύσετε στο παρελθόν, θα φτύσουν στο μέλλον!
  Ο τύραννος είναι στην πραγματικότητα βαμπίρ και ο λόγος του είναι κόκκινος!
  Αν κάνεις κατάχρηση του γλυκού ύπνου, τότε η ζωή δεν θα είναι μέλι!
  Τα γλυκά όνειρα οδηγούν σε ένα πικρό ξύπνημα!
  Χύνοντας μέλι από το στόμα σας πολύ συχνά, προσελκύετε αρκούδες!
  Ο τύραννος λατρεύει το αίμα και τις κόκκινες ομιλίες, αλλά πάντα να προσπαθείς για το άσπρισμα!
  Οι άνθρωποι φοβούνται την αλλαγή, αλλά το status quo δεν ταιριάζει ποτέ!
  Αν θέλετε να γίνετε Θεός, μην διαλέξετε ένα πρωτεύον ως μέντορά σας!
  Τα πρόβατα χρειάζονται έναν σοφό βοσκό, όχι ένα ανόητο κριάρι!
  Ένας ιερός τόπος δεν είναι ποτέ άδειος, αλλά η αγιότητα μπορεί να είναι άδεια!
  Ο άνθρωπος, όπως ο Θεός, είναι δημιουργός, και σαν διάβολος, δημιουργεί προβλήματα στον εαυτό του!
  Ένας τύραννος, όπως η σφήκα, έχει τσίμπημα, αλλά δεν μπορεί καν να εμπνεύσει τον εαυτό του!
  Ο πολιτικός είναι αλεπού, μην είστε ψηφοφόροι σαν τα κοράκια που χάνουν το ψωμί τους!
  Είτε ένας άντρας είναι έστω και εφτά ανοίγματα στο μέτωπό του, αλλά το πείσμα θα τον κάνει μακάκο!
  Ο Θεός έχει τα πάντα, ο άνθρωπος δεν έχει αίσθηση του μέτρου!
  Εύκολο να προσευχηθείς, δύσκολο να ζητιανέψεις!
  Το να έχεις φαντασία είναι καλό - το να είσαι ονειροπόλος είναι κακό!
  Έχοντας τη δύναμη του Θεού, μην σκύβετε στις φιλοδοξίες ενός πρωτεύοντος!
  Ο πίθηκος μιμείται, ο άνθρωπος μιμείται δημιουργικά!
  Το μέλλον δεν είναι για ψηλά βουνά, αλλά για μεγάλα πράγματα!
  Η νιότη στην καρδιά είναι αιώνια, αλλά τα γηρατειά είναι βαρετά!
  Μην στρίβεις την ουρά σου σαν αλεπού, καλύτερα να κρατάς το στήθος σου με έναν τροχό!
  Οι άντρες ωριμάζουν στον πόλεμο, αλλά δεν μπορείς να σκοτώσεις χωρίς λόγο!
  Ο πόλεμος θα μειώσει την υγεία, αλλά προσθέστε ευφυΐα!
  Τα χρυσά νομίσματα έχουν τον κιτρινισμό της εσχάτης προδοσίας!
  Ο δήμιος έχει και καρδιά, αλλά με τη σκληρότητα του τσεκούρι!
  Για να πολεμήσεις, όχι για να πεθάνεις, μπορείς να περιμένεις έναν αιώνα!
  Ο Θεός είναι σε κάθε καρδιά, αλλά όχι σε κάθε κεφάλι!
  Η μεγάλη φιλοδοξία μειώνει την ευτυχία!
  Όποιος θέλει πολύ, έχει τη δύναμη της φούσκας!
  Μια αυτοκρατορία είναι σαν ένα σπίτι, χρειάζεται αγάπη και λογισμός κατά την κατασκευή, αλλιώς η οροφή θα αιμορραγήσει!
  Τα καλά πράγματα δεν είναι ποτέ αρκετά, αλλά και πάλι δεν πρέπει να υπερκαταναλώνετε!
  Είναι κερδοφόρο να είσαι πλούσιος, είναι μόνο δυσάρεστο όταν σε αρμέγουν όλοι!
  Αν θέλεις να είσαι δυνατός, μην αποδυναμώνεις το μυαλό σου!
  Οι μύες από τη σύσπαση γίνονται πιο δυνατοί και η γραφειοκρατία είναι πιο αποτελεσματική!
  Οι πολιτικοί λατρεύουν να δουλεύουν με τη γλώσσα τους, ειδικά στο τραπέζι!
  Δεν υπάρχει μεγαλύτερος ψεύτης από έναν πολιτικό πεπεισμένο φανατικά για το δίκιο του!
  Ο Θεός δημιούργησε μια γυναίκα για έναν άντρα, αλλά ο Σατανάς πρόσθεσε μια άλλη πεθερά!
  Ένας κλέφτης πρέπει να είναι στη φυλακή, αλλά ο μεγαλύτερος κλέφτης παίρνει τον θρόνο!
  Αυτός που έκλεψε μια δεκάρα είναι εγκληματίας, ποιος είναι ένα δισεκατομμύριο, μεγάλος χρηματοδότης!
  Με σκληρή ψυχή δεν μπορείς να ταΐσεις τους πεινασμένους με φρέσκο ψωμί!
  Όσο έκλεβε, τόσο λιγότερη η τιμωρία, αλλά όχι στον άλλο κόσμο!
  Μην το αφήνετε να παρασύρεται, δεν σημαίνει να το κρατάτε σε θηλιά!
  Η τράπεζα μπορεί να στηρίξει, αλλά σαν θηλιά κρεμασμένου!
  Όποιος δεν έχει στήριγμα πιέζεται στον τοίχο!
  Η ακρίβεια είναι η ευγένεια των βασιλιάδων, αλλά οι βασιλικοί γελωτοποιοί είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι!
  Ο πολιτικός είναι συχνά γελωτοποιός, αλλά σπάνια λέει την αλήθεια!
  Ο γελωτοποιός λατρεύει να κόβει την αλήθεια, αλλά συχνά διατρέχει τον κίνδυνο να μαχαιρωθεί!
  Αυτός που αγαπά τη βότκα μισεί την υγεία και τη λογική του!
  Η βότκα είναι διάφανη, αλλά θολώνει τον εγκέφαλο!
  Η μεθυσμένη θάλασσα είναι μέχρι το γόνατο, αλλά ο ίδιος είναι πάντα γονατιστός!
  Επιλέξτε με νηφάλιο κεφάλι, χωρίς να μεθύσετε από το γλυκό κρασί από τα στόματα των πολιτικών!
  Ψηφίζοντας τον νικητή των εκλογών, πάντα θα απογοητεύεστε, το να ψηφίζετε τον ηττημένο είναι πάντα ενοχλητικό!
  Όποιος δεν επιλεγεί, πάντα θα υπάρχει η αίσθηση του λάθους και της απογοήτευσης!
  Ψηφίζοντας τον ίδιο πολιτικό, σαν βιολιστής που κροταλίζει στην ίδια χορδή!
  Οι πολιτικοί στον θρόνο πρέπει να αλλάξουν, όχι το ότι το νέο πιάτο είναι καλύτερο, αλλά σε κάθε περίπτωση φρέσκο!
  Ψηφίστε τους νέους, εσείς οι ίδιοι θα γίνετε νεότεροι, αν όχι στο σώμα, τότε σε μια νέα επιχείρηση!
  Όποιος κάθεται στο θρόνο για πολλή ώρα γίνεται αιμορροΐδα για τους υπηκόους του!
  Όσο φραγκοσυστές κι αν είναι οι ξιφολόγχες, αλλά το μεγαλύτερο διάστημα ο τύραννος καταφέρνει να καθίσει πάνω τους!
  Ένας σοφός τύραννος δεν θα φυτέψει εχθρούς περισσότερο παρά θα ξεγελάσει φίλους!
  Όποιος χαιρετίζει έναν τύραννο θα περπατά για πάντα σε σχηματισμό!
  Η δημοκρατία είναι καλή για τους έξυπνους, ο μέσος όρος για τους ηλίθιους, αλλά η τυραννία είναι καλή μόνο για τον τύραννο!
  Ο τύραννος είναι πάντα αδύναμος στο κουμάντο: ο λύκος αγαπά τα πρόβατα και τρέμει μπροστά στα λιοντάρια!
  Η καλή τύχη έρχεται από την επιμέλεια, αλλά πάντα φεύγει από αμέλεια και τεμπελιά!
  Είναι καλό να έχεις τη δύναμη ενός ελέφαντα, η επιδεξιότητά του είναι χειρότερη, η σοφία είναι ακόμα χειρότερη και η παχυσαρκία είναι απολύτως κακή!
  Όλα στον κόσμο είναι σχετικά, εκτός από το ότι ο άνθρωπος είναι ο ομφαλός του κόσμου!
  Η επιθυμία για την επίτευξη της δύναμης του Θεού δεν πρέπει να συνδυάζεται με την ηθική του γορίλα!
  Οι επιστήμονες αναπτύσσουν πρόοδο, αλλά τονώνουν την τεμπελιά!
  Αν θέλεις να είσαι υγιής, τρέξε, αν δεν θέλεις να είσαι ανάπηρος, τρέξε μακριά!
  Η δύναμη του ανθρώπου είναι στο μυαλό και η αδυναμία στη γλώσσα!
  Ένας πολιτικός είναι σαν ένα φρούτο, όσο πιο λαμπερό, τόσο πιο δηλητηριώδες!
  Ο πολιτικός είναι σαν τον βόα, μόνο που ανοίγει το στόμα του και καταπίνει πολύ πιο συχνά!
  Ένας τύραννος έχει πολλή πονηριά, αλλά λίγη ευπρέπεια!
  Αν θέλεις να γίνεις ψηλότερα από τον Θεό, θα βυθιστείς πιο χαμηλά από έναν μπούγκερ!
  Κανείς δεν είναι αιώνιος, ακόμα και οι θεοί ζουν μόνο όσο υπάρχει η ανθρωπότητα!
  Οι πολιτικοί θέλουν να κυβερνούν για πάντα, αλλά δεν θέλουν να τσακίζουν ούτε για λίγα λεπτά!
  Μην εμπιστεύεστε τους πολιτικούς και ελέγξτε τη δύναμη της πόρτας!
  Ο ηρωισμός δεν έχει ηλικία, και το κατόρθωμα δίνει νιότη στην ψυχή!
  Το λιοντάρι είναι δυνατό, ο γάιδαρος είναι πεισματάρης, το λιοντάρι είναι ευγενές, και η αλεπού είναι πονηρή, αλλά οι άνθρωποι είναι βαλέδες όλων των επαγγελμάτων!
  Στον τύραννο αρέσει να ιντριγκάρει, αλλά δεν του αρέσουν οι ίντριγκες στις εκλογές!
  Ένας πολιτικός λατρεύει να κυβερνά, αλλά του αρέσει να κάνει το σωστό!
  Για να πάρεις τη θέση του λιονταριού πρέπει να είσαι αλεπού στον τόπο!
  Μην είσαι γάιδαρος - θα σου βγάλουν τα αυτιά!
  Ο άνθρωπος δεν είναι μύγα, αλλά είναι και λαίμαργος για γλυκό λόγο!
  Είναι καλό να έχεις γροθιές από χυτοσίδηρο - χειρότερο από κεφάλι βελανιδιάς!
  Ο πιο ανήθικος πολιτικός - του αρέσει να διαβάζει ηθική!
  Το μέλι από το στόμα ενός πολιτικού διαβρώνει ένα ατσάλινο αλέτρι!
  Δεν είναι κακός ο πόλεμος, αλλά η ήττα είναι κακή!
  Ο πόλεμος δεν φέρνει χαρά, αλλά η νίκη φέρνει τρόπαια!
  Ένας τύραννος είναι συχνά μελαγχολικός, αλλά η ζωή μαζί του δεν είναι μέλι!
  Κάποιος ανεβαίνει στον ψηλό θρόνο με τη βοήθεια βασικών κόλπων!
  Όσο υψηλότερη είναι η θέση, τόσο χαμηλότερη είναι η μέθοδος απόκτησης!
  Ο γλυκός λόγος ενός πολιτικού αποπνέει την πίκρα της απογοήτευσης!
  Η ευθύτητα του διοικητή - πάει πλάγια!
  Η πιο εύθραυστη θέση είναι αυτή με κεφάλι βελανιδιάς!
  Παπούτσια για να φύγουν γυμνοί!
  Ο πολιτικός μιλάει πάρα πολύ, αλλά τα σπουδαία πράγματα γίνονται στη σιωπή!
  Η αλεπού θα ξεγελάσει το λιοντάρι, αλλά δεν θα ταΐσει το ποντίκι!
  Ο δικτάτορας θέλει να είναι αετός, χωρίς φτερά στα όνειρά του!
  Για τον άντρα τα χρήματα, όπως το γάλα της αγελάδας, ξινίζουν από τη φιλαργυρία, εξαφανίζονται από τη γενναιοδωρία!
  Υποσχέσεις χωρίς δυσκολία, είναι αλήθεια, ναι! Αλλά μετά, με τι δυσκολία τα κάνει όλα μετά!
  Η πολιτική με κεφάλι βελανιδιάς περιμένει τη μοίρα ενός κορμού!
  Όσο μεγαλύτερος είναι ο κλέφτης, τόσο μικρότερη είναι η τιμωρία!
  Ένας πολιτικός δεν περιφρονεί τίποτε άλλο παρά τη ζωή της συνείδησης!
  Ο πολιτικός έχει λίγη συνείδηση, αλλά γιγάντιες φιλοδοξίες!
  Για έναν πολιτικό, όλα τα μονοπάτια είναι στραβά, αλλά οδηγούν ευθεία στον στόχο!
  Το χέβι μέταλ είναι χρυσός, αλλά ο χρυσός είναι ελαφρύ!
  Αν και ο χρυσός είναι βαρύ μέταλλο, αλλά σε μεγάλες ποσότητες σε κάνει αβύθιστο!
  Ο δήμιος δουλεύει με τα χέρια του, αλλά το προϊόν μεταφέρεται με τα πόδια του!
  Αν θέλεις να καταλάβεις τον θρόνο, να έχεις έναν βασιλιά στο κεφάλι σου!
  Αν θέλεις πάρε τη θέση του λιονταριού, γίνε αλεπού στην πονηριά και ύαινα στην κακία!
  Ο πιο επιτυχημένος πολιτικός είναι μια πονηρή αλεπού και μια αρπακτική τίγρη, καθώς και μια μαϊμού στο να χρησιμοποιεί τα κόλπα των άλλων!
  Όποιος δεν είναι αλεπού στην πολιτική είναι γάιδαρος στη ζωή!
  Η κολακευτική αλεπού έχει συνήθειες λύκου!
  Ο γλυκός λόγος του πολιτικού κυλάει και κάτω από την πέτρα των πικρών προβλημάτων!
  Από τις γλυκές ομιλίες ενός πολιτικού, όχι μόνο η γλώσσα είναι πολύ πικρή!
  Μην είσαι πολύ έξυπνος, θα ξεσπάσεις!
  Η καλή προπαγάνδα θα σας ξεγελάσει, όχι μόνο με τον εγκέφαλο του λευκού!
  Ο άνθρωπος είναι λύκος στην πολιτική, αλεπού στις επιχειρήσεις, αλλά παρόλα αυτά τον πλαισιώνουν σαν ελάφι!
  Ένας πολιτικός συνήθως μιμείται μια αλεπού, αλλά το χνούδι του ξεπλένεται από το πρόσωπό του με αηδόνι!
  Στον πόλεμο, είναι σαν σε όπερα, μόνο οι νεκροί δεν είναι ξεκαρδισμένοι!
  Ένα κεφάλι βελανιδιάς δεν θα προσφέρει μια ισχυρή θέση!
  Ο πολιτικός λατρεύει το metal στη φωνή του και τη σκουριά στις πράξεις του!
  Πολιτικός και ιερόδουλη και μαστροπός σε ένα μπουκάλι!
  Οι ψηφοφόροι δεν πιστεύουν τους πολιτικούς, αλλά εξακολουθούν να ψηφίζουν υπέρ της πίστης!
  Η θρησκεία είναι μια επιχείρηση στην οποία δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, αλλά υπάρχει πίστη!
  Γιατί χρειάζεται τόσο πολύ να βαφτίζεται ένας πολιτικός; Αυτό τον διευκολύνει να βρει το πορτοφόλι σας!
  Ο πολιτικός είναι ο πορτοφολάς που γράφει νόμους για τον εαυτό του!
  Ο πιο έντιμος πολιτικός είναι αυτός που λέει ψέματα μόνο από ανάγκη!
  Η γλώσσα για έναν πολιτικό είναι εργαλείο παραγωγής, μόνο η αποδοτικότητα της εργασίας είναι μόνο στην τσέπη σου!
  Μικρή γλώσσα, αλλά μιλάει πολύ!
  Χίλιες λέξεις αξίζουν λιγότερο από ένα χτύπημα, αλλά ένα εκατομμύριο υποσχέσεις αξίζουν μια εκπλήρωση!
  Πιο συχνά ο καρκίνος σφυρίζει παρά ένας πολιτικός εκπληρώνει τις προεκλογικές υποσχέσεις!
  Τι δεν μπορεί να κάνει ο Παντοδύναμος Θεός; Υποσχεθείτε περισσότερα από έναν πολιτικό!
  Στον άνθρωπο δίνεται στόμα να φάει, αλλά η πολιτική δίνεται για να κερδίσει φαγητό!
  Ο πολιτικός είναι πονηρός και φοράει το πρόσχημα του αγγέλου!
  Γιατί ένα άτομο χρειάζεται χέρια - για να εργαστεί! Και τα πόδια της πολιτικής δίνονται για να τα αρπάξουν!
  Όσο γλυκός κι αν είναι ο λόγος ενός πολιτικού, η ζωή από την έκρηξή του μόνο πικρή είναι!
  Ο Θεός έχει πολλές μέρες, αλλά ένας πολιτικός έχει επτά Παρασκευές σε μια εβδομάδα!
  Ο δήμιος έχει πάντα πολλή δουλειά, και η πολιτική των λέξεων!
  Μια πολιτικός ονειρεύεται την εξουσία, σαν πόρνη για το σεξ, και επίσης στροβιλίζει τον κώλο της!
  Δεν υπάρχουν φίλοι στην πολιτική, δεν υπάρχουν αδερφές και αδέρφια, αλλά υπάρχουν αδέρφια!
  Αυτό που θέλει περισσότερο από όλα ένας πολιτικός: να πεθάνει ως πρόεδρος και να ζει ως θεός!
  Μην πιστεύετε τους λύκους με ρούχα προβάτου - πηγαίνετε για ένα παλτό από δέρμα προβάτου!
  Πολλές οι γάτες στο σακί στις εκλογές, αλλά ακόμα περισσότεροι οι λύκοι με τα πρόβατα!
  Γλυκός ο λόγος του πολιτικού, που προκαλεί διαβήτη απογοήτευσης!
  Αν δεν θέλεις να οργώνεις σαν μουλάρι, μην είσαι γάιδαρος!
  Δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία από το να πιστεύεις έναν πολιτικό, αλλά και το να αγνοείς τις εκλογές δεν είναι έξυπνη ιδέα!
  Σε αντίθεση με τις κληρώσεις, αυτός που ψήφισε το φαβορί θα είναι πάντα απογοητευμένος!
  Δεν υπάρχει πιο αχρείος στην πολιτική από αυτόν που πιστεύεται η εντιμότητα!
  Όποιος λατρεύει να πηγαίνει στις κάλπες, λατρεύει τις χυλοπίτες στα αυτιά!
  Χυλοπίτες στα αυτιά που κρεμούν οι πολιτικοί - η πείνα δεν κρύβεται!
  Μην πιστεύετε στις υποσχέσεις, αλλά πηγαίνετε στις κάλπες!
  Αν δεν πιστεύεις στον Θεό, δεν θα πιστεύεις ούτε στον Χάρι Πότερ!
  Ο πολιτικός είναι σαν ένας παραμυθένιος Άγιος Βασίλης, γιατί στην πραγματικότητα κάνει κρύο στα διαμερίσματα!
  Μην σας αρέσουν τα νουντλς στα αυτιά σας - θα φάτε καλύτερα!
  Ο πολιτικός γρυλίζει σαν λύκος, μιμούμενος αλεπού!
  Η πιο πονηρή αλεπού στριφογυρίζει στον θρόνο με την ουρά της!
  Υπάρχουν πολλές πονηρές αλεπούδες στον κόσμο, και ακόμη περισσότερα ανόητα κοράκια!
  Μην κάνετε τον Θεό από τον διάβολο, και έναν έντιμο άνθρωπο από έναν πολιτικό!
  Όσο πιο ψηλά είναι το βουνό των υποσχέσεων ενός πολιτικού, τόσο πιο χαμηλά θεωρεί το μυαλό σου!
  Μην αφήσετε τον εαυτό σας να παραπλανηθεί από την πολιτική, ψηφίστε αυτόν που δεν είναι το φαβορί!
  Στις εκλογές, ο κόσμος ψηφίζει, και τα χρήματα είναι στην τράπεζα, αλλά στην τελευταία περίπτωση, τουλάχιστον υπάρχει πιθανότητα κέρδους!
  Μην είσαι κουνέλι στην πολιτική - η αλεπού θα σε γδέρνει!
  Η αλεπού δεν είναι το πιο δυνατό ζώο, αλλά είναι η καλύτερη στο να ξεφλουδίζει τρία δέρματα!
  Πηγαίνοντας στις κάλπες, θυμηθείτε, δεν υπάρχουν έντιμοι πολιτικοί, αλλά υπάρχει η δική του τιμή!
  Ένας πολιτικός μπορεί να υποσχεθεί πολλά, αλλά χρειάζεσαι τα αυτιά σου πάνω στο κεφάλι σου!
  Τις περισσότερες φορές λιμοκτονούν όσοι έχουν πολλά νουντλς στα αυτιά τους!
  Ο πολιτικός λαχταρά τον θρόνο σαν τη μύγα στο μέλι, και φέρνει και μόλυνση!
  Μην είσαι γάιδαρος, μην ψηφίζεις αλεπού!
  Η αλεπού είναι το πιο έξυπνο ζώο, αλλά στην αριθμητική της ζωής δεν μπορεί παρά να πάρει και να διαιρέσει!
  Ένας επιδεικτικός πολιτικός μοιάζει με αλεπού, αλλά παριστάνει το λιοντάρι!
  Η αλεπού μπορεί να βρυχάται σαν λιοντάρι και να φουσκώνει σαν πρόβατο, αλλά έχει συνήθειες λύκου!
  Υπάρχουν λευκά κοράκια, αλλά δεν υπάρχουν αγνοί πολιτικοί!
  Γιατί κεφάλι πολιτικού; Για να το φας!
  Γιατί μια αγελάδα χρειάζεται ένα ακορντεόν με κουμπί; Και γιατί οι πολιτικοί έχουν συνείδηση!
  Όλοι οι πολιτικοί έχουν λύκο όρεξη, αλλά δεν υπάρχει όρεξη να οργώσουν σαν ταύρος!
  Μια αληθινή αλεπού σημαδεύει πάντα τη θέση του λιονταριού!
  Τα noodles στα αυτιά είναι μη βρώσιμα, αλλά δωρεάν!
  Δωρεάν τυρί υπάρχει μόνο στην ποντικοπαγίδα και δωρεάν χυλοπίτες, μόνο στα αυτιά!
  Ένας καλός πολιτικός φουσκώνει μια μύγα σε έναν ελέφαντα, ο μέτριος μόνο φουσκώνει!
  Η αστυνομία τσακώνεται και ο πολιτικός απατάει!
  Ο Tyrant κρεμάει χυλοπίτες στα αυτιά του, μαζί με ένα σχοινί στο λαιμό του!
  Η διπλωματία είναι η τέχνη των μη συμβάσεων, για χάρη μιας συμφωνίας!
  Να έχετε κλαμπ, αλλά όχι μυαλά βελανιδιάς!
  Το κεφάλι είναι χυτοσίδηρο, συχνά χαλαρώνει!
  Ένας ισχυρός άνδρας είναι πάντα καλός διπλωμάτης, αλλά είναι καλύτερα χωρίς διπλωματία!
  Ο πολιτικός συμφώνησε, αν όχι!
  Γδέρνουν ακόμα και αλεπούδες που έχουν μάτια αετού και καρδιά λιονταριού!
  Ένας άνθρωπος είναι πάντα δυσαρεστημένος με τη ζωή, αλλά ο θάνατος δεν θα πει αρκετά!
  Όποιος υπόσχεται στους ψηφοφόρους παράδεισο θα τους στείλει στο φέρετρο νωρίτερα!
  Μην κάνετε έναν ελέφαντα από τη μύγα, αλλά έναν έντιμο άνθρωπο από έναν πολιτικό!
  Αν θέλετε να πετύχετε στην πολιτική, ξεχάστε τη συνείδηση και την τιμή, αλλά μην ξεχάσετε την κακία και την κολακεία!
  Ο πολιτικός φτιάχνει μόνος του ένα αξιόπιστο φρούριο, από αυτούς που έχουν κεφάλι βελανιδιάς!
  Δεν πιστεύεις τον ψηφοφόρο, ξέρεις ότι κάθε πολιτικός είναι θηρίο!
  Ο πολιτικός είναι σαν τη βότκα, αν και γλυκιά, αλλά σίγουρα θα πονέσει το κεφάλι σου!
  - Αν θέλεις να πάρεις τη δύναμη του Θεού, μη μιμηθείς τη φύση σαν μαϊμού!
  - Αν θέλεις να αποφύγεις τη σταύρωση, να έχεις τη δύναμη του Θεού, και την επιμέλεια ενός γαϊδάρου!
  - Υπάρχουν μόνο δύο δρόμοι από τον πίθηκο: είτε στους Θεούς είτε στα γαϊδούρια!
  - Είναι πιο εύκολο να ζήσει ένας πίθηκος παρά ο Θεός, αλλά η ύπαρξή του δεν είναι ζωή, αλλά βλάστηση!
  Αν θέλεις να γίνεις δύναμη σαν τον Θεό, μην αφήσεις τον διάβολο της αμφιβολίας να σε ελέγξει! Ο Θεός είναι ένας για όλους και ο Σατανάς είναι ξεχωριστός για τον καθένα!
  Η αλήθεια έχει πολλά πρόσωπα, αλλά οι διάβολοι έχουν ακόμα περισσότερα χαμόγελα!
  Ο Σατανάς είναι γλυκός με τις ομιλίες, αλλά το αποτέλεσμα δεν θα είναι πικρό με την απογοήτευση!
  Ο διάβολος χύνει μέλι, αλλά είναι πικρός από θειάφι!
  Μην κατηγορείς τον διάβολο ότι δεν είσαι θεός στο μυαλό!
  Αν δεν υπάρχει βασιλιάς στο κεφάλι σου, θα είσαι ακέφαλος σκλάβος!
  Καλύτερα ένας βασιλιάς στο κεφάλι παρά ένας δουλοπάροικος στο λαιμό!
  Ένας πιστός σκύλος δεν έχει σκυλίσια ζωή!
  Ακόμα και ένα λιοντάρι φέρνει στη ζωή του σκύλου η νωθρότητα της αρκούδας και το πείσμα του γαϊδάρου!
  Αν δεν θέλεις να ουρλιάζεις σαν τσακάλι, γίνε πονηρή αλεπού!
  Τα ατσάλινα νεύρα είναι καλά, ένα κεφάλι βελανιδιάς είναι κακό και μια πέτρινη καρδιά είναι χειρότερη από ποτέ!
  Το μεγάλο κεφάλι είναι καλό μεταφορικά, όχι κυριολεκτικά, τα μεγάλα χρήματα μόνο με μεταφορική έννοια φοριούνται εύκολα!
  Η μεγάλη εξυπνάδα φέρνει μεγάλο πλούτο, η υπερβολική αλαζονεία οδηγεί στην καταστροφή!
  Δεν υπάρχουν ανόητοι άνθρωποι, υπάρχουν μη πρακτικά άτομα!
  Υπήρχαν δύο προβλήματα στον κόσμο: ανόητοι και δρόμοι, εφευρέθηκαν διαστημόπλοια, το πρώτο έγινε διπλά καταστροφικό!
  Μην φοβάστε τους ανόητους, φοβάστε τους έξυπνους απατεώνες!
  Τι έξυπνη θλίψη - γελάει ανόητος, αν και το γέλιο είναι αμαρτία, αμαρτίες και έτσι η θάλασσα!
  Η βλακεία τιμωρείται, η βλακεία είναι εγκληματική, αλλά η έξυπνη κακία σου επιτρέπει να αποφύγεις την ανταπόδοση!
  Η μερίδα του λέοντος, πάντα για την αλεπού!
  Η επιμέλεια ενός γαϊδάρου δεν είναι εγγύηση για τη ζωή ενός σκύλου!
  Αν θέλετε να αποφύγετε τη ζωή του σκύλου, να είστε αλεπού όχι μόνο όταν βάζετε γιακά!
  Η καλύτερη εγγύηση για τη ζωή του σκύλου, τη λαβή του λύκου και το πνεύμα της αλεπούς!
  Ο Θεός έχει πολλές μέρες, αλλά ο άνθρωπος εκτιμά κάθε λεπτό!
  Ο άνθρωπος δεν είναι θηρίο, αλλά οι φιλοδοξίες του είναι λιονταριές και μερικές φορές μυαλά γαϊδάρου!
  Αν θέλεις να είσαι μεγαλόσωμος, γίνε θηρίο στην ψυχή σου και αλεπού στο μυαλό σου!
  Ο λύκος δεν είναι θηρίο, αλλά ένας άνθρωπος με χαμόγελο! Η αλεπού δεν είναι ζώο, αλλά άνθρωπος με κίτρινο μέταλλο!
  Ο χρυσός είναι κίτρινος, αλλά όλα κολλάνε καλύτερα στο κόκκινο χρώμα της αλεπούς!
  Το πιο ελκυστικό κόκκινο χρώμα της αλεπούς και το γλυκό μέλι του ψεύτη!
  Αν ο πολιτικός δεν είναι γάιδαρος, τότε η αλεπού έχει επιτυχία!
  Οι πολιτικοί είναι όλοι διαφορετικοί, αλλά μιμούνται μόνο την αλεπού, έχουν την όρεξη των λύκων!
  Οι πολιτικοί πηγαίνουν στην εξουσία με διαφορετικούς τρόπους, αλλά πάντα αλεπούδες!
  Αν δεν είσαι αλεπού, έστω λίγο στον κόσμο των λύκων, σίγουρα θα ξεφλουδιστείς!
  Η ιδιοφυΐα σαν κορίτσι λατρεύει τα νιάτα, όχι αυτούς που έχουν πέσει στην παιδική ηλικία!
  Αν θέλεις να αποκτήσεις αιώνια νιότη, μη γερνάς ηθικά και μην βρίζεις τον χρόνο!
  Νεαρή ψυχή δεν ζει στις μνήμες!
  Το σώμα γίνεται νεότερο σε όσους δεν κοιτούν το παρελθόν!
  Αν έπεσες στην παιδική ηλικία, έχασες την ωριμότητα, δεν κέρδισες τη νιότη!
  Όλες οι ηλικίες υποτάσσονται στην αγάπη, αλλά δεν πρέπει να πέφτει κανείς στην παιδική ηλικία!
  Να είσαι νέος, αλλά όχι νηπιακός!
  Ένας άνθρωπος είναι σαν τον Θεό στη φαντασία, αλλά ένας πίθηκος στην πραγματοποίηση του εφευρεθέντος!
  Ο άνθρωπος γίνεται Θεός γιατί δεν μιμείται τη φύση του πιθήκου!
  - Ο άνθρωπος θέλει να γίνει Θεός, αλλά η φαντασίωση του ανθρώπινου γένους είναι πραγματικά διαβολική!
  Αν ο Θεός είναι στην καρδιά, τότε ο Σατανάς είναι στο συκώτι!
  Μπορείτε να πιστέψετε, αλλά μην είστε ευκολόπιστοι!
  Εμπιστευτείτε αλλά επαληθεύστε, δεν είναι θρησκεία!
  Η πίστη είναι καλή όταν βασίζεται σε εύλογα επιχειρήματα, και όχι σε εξάρθρωση του εγκεφάλου!
  Σοφία στην πίστη, όχι φανατισμός! Δεν υπάρχει εξτρεμισμός στην έξυπνη ιδεολογία!
  Η πίστη απαιτεί εμπιστοσύνη, και η δεισιδαιμονία απαιτεί ευκολοπιστία!
  Εάν είστε τουλάχιστον επτά ανοίγματα στο μέτωπό σας, χωρίς δύναμη θέλησης θα παραμείνετε έξι!
  Δεν έχει κάθε οικογένεια ένα φρικιό, αλλά κάθε αίρεση έχει δόλο!
  Ο Θεός μπορεί να κάνει τα πάντα, αλλά ένας άνθρωπος μπορεί να πετύχει μόνο τη δική του ευτυχία!
  Με ποιον τρόπο έχει ξεπεράσει ο άνθρωπος τον Θεό, σε φθόνο και ψέματα!
  Τις περισσότερες φορές, όσοι δεν έχουν αγγελικό χαρακτήρα γίνονται θεοί!
  Αν δεν έχεις αγγελική βιογραφία, μην πας στους αγίους!
  Η χάρη του Θεού δεν αγοράζεται, αλλά δεν δίνεται δωρεάν!
  Αν θέλετε να αποκτήσετε αιώνια ζωή, να είστε Θεός όχι μόνο στα όνειρά σας!
  Η επιστήμη έχει αποδείξει ότι υπάρχει Θεός και αυτός είναι ένας λογικός άνθρωπος!
  Για έναν άνθρωπο, όλα είναι καλά που δίνονται από πάνω, μόνο τα προβλήματα πέφτουν πιο συχνά στο κεφάλι!
  Η διάνοια μας φέρνει πιο κοντά στον Θεό, η γνώση μας δίνει παντοδυναμία, αλλά καταπιέστε τον διάβολο του εγωισμού μέσα σας!
  Η δύναμη του Θεού ανήκει σε αυτούς που εργάζονται σαν την κόλαση και σπουδάζουν άθεα!
  Ένα άτομο μπορεί να φτάσει στο απόγειο της παντοδυναμίας αν έχει μαζί του έναν καλό άγγελο φωτεινών σκέψεων!
  Τίποτα δεν εμπνέει τόσο πολύ όσο η πεποίθηση ότι μπορείς να κάνεις χωρίς αγγέλους!
  Όλες οι θρησκείες είναι διαφορετικές, αλλά η δεισιδαιμονία είναι η ίδια!
  Μην πιστεύεις ότι δεν υπάρχει Θεός, αλλά να ξέρεις, με σιγουριά, δεν θα σε βοηθήσει!
  Η πίστη γεμίζει τα πορτοφόλια όσων έχουν αυτοπεποίθηση με λογική!
  Είναι καλό να τραγουδάς, αλλά όποιος τραγούδησε χαρούμενα το καλοκαίρι παραμένει λυπημένος!
  Οι τραγουδιστές τραγουδούν πάντα άφωνοι!
  Αν θέλεις να γίνεις πλούσιος - γίνε πονηρός σαν αλεπού, για μια δεκάρα μια δεκάρα, θα το πάρεις για κάποιο λόγο!
  Αν υπάρχουν πολλά σκατά στον κόσμο, θα υπάρξει γενναιόδωρη συγκομιδή για ήρωες!
  Ο πόλεμος δεν ψυχαγωγεί καλά, αλλά διδάσκει καλά!
  Που είναι από τη φύση του μπάτσος και έχει σκυλίσια ζωή!
  Μην είσαι μπάτσος - θα σε πνίξουν σαν κουτάβι!
  Ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε βάρος είναι να τρώτε εις βάρος των τίμια κερδισμένων χρημάτων!
  Όχι ανταμοιβή για αυτούς που κρέμονται στο λαιμό τους σαν μετάλλιο!
  Το πορτοφόλι είναι γεμάτο αν δεν υπάρχουν ρεύματα στο κεφάλι!
  Μπορείς να γίνεις σοφότερος αν μεγαλώσεις στο μυαλό χωρίς να βυθιστείς ηθικά!
  Αν ξέρεις πολλά, θα γίνεις αθάνατος!
  Για να αφαιρέσεις το λάχανο από έναν λαγό, πρέπει να γίνεις λύκος!
  Η βαριά λεία μεταφέρεται εύκολα!
  Αν ένας πολιτικός έχει αναπτύξει ευγλωττία, τότε θα χύσει πολύ αίμα!
  Πρέπει να έχετε ανοδική δύναμη για να μην τιθασεύσουν τον ζυγό!
  Αυτός που είναι τόσο δυνατός όσο ένας ταύρος θα αφήσει τους άλλους στο κρέας!
  Όποιος έχει μάτι αετού θα πετάξει ψηλά και θα κοιτάξει μακριά!
  Μην λυπάστε αν δεν υπάρχουν χρήματα, είναι χειρότερο αν δεν υπάρχει τρόπος να τα κερδίσετε!
  Αν θέλεις να κλέψεις πολλά, γίνε αλεπού με μεγάλο μυαλό!
  Η αλεπού είναι πολύ πονηρή, αλλά φτάνει στο γιακά!
  Ένας άνθρωπος μπορεί να εξελιχθεί σε επίπεδο θεού αν υπάρχει πολλή γνώση!
  Είναι κακό να είσαι φρένο, αλλά χωρίς φρένα είναι ακόμα χειρότερο!
  Οι αλεπούδες πιάνονται καλύτερα με μια χρυσή παγίδα!
  Πουλώντας τιμή, στο τέλος θα χρεοκοπήσεις!
  Ο φθηνότερος στρατός κοστίζει τα περισσότερα!
  Μπορείτε να κάνετε πολλά - εξοικονομώντας στρατό!
  Αν θέλετε ειρήνη, μην είστε ειρηνιστές!
  Τις περισσότερες φορές προκαλεί επιθετικότητα φιλειρηνική πολιτική!
  Αυτός που πρόδωσε τους φίλους του δεν θα λάβει εκατό ρούβλια, αλλά θα τα πάρει στο φέρετρο!
  Μην αγαπάτε την αμαρτία, αλλά αγαπάτε το γέλιο! Όποιος γελάει - δεν αμαρτάνει!
  Καλύτερα να είσαι κορυδαλιάς παρά να πιάνεις κοράκια!
  Ποιος είναι αετός, αυτό το κοράκι δεν μετράει!
  Η καθομιλουμένη του πολιτικού αποζημιώνεται με στραβές πράξεις!
  Το μέλι από τα χείλη ενός πολιτικού είναι σαν κόλλα σε Velcro για όσους σκέφτονται σαν τη μύγα!
  Για έναν πολιτικό, όλοι οι άνθρωποι είναι χωρισμένοι σε μύγες και ώμους, μόνο οι σκέψεις των πολιτικών είναι άπτερα και κολλώδεις!
  Στην πολιτική όλα θα πάνε ομαλά αν ένα ραβδί είναι στα χέρια από ατσάλι!
  Η προστασία του μέλλοντος βελτιώνει το παρόν!
  Μη ζεις στο παρελθόν, ζήσε για το μέλλον!
  Όποιος δεν ζει στο παρελθόν δεν θα γεράσει ποτέ!
  Όποιος ζει μόνο στο παρόν, δεν έχει μέλλον!
  Και όποιος ζει για την ευχαρίστηση θα αποκτήσει μια ζωή χωρίς ευχαρίστηση!
  Θα πρέπει να τηρούνται αναλυτικά αρχεία, χωρίς να υπολογίζονται τα κοράκια!
  Το να είσαι συνετός είναι καλό, ενώ το να μετράς χρήματα στην τσέπη κάποιου άλλου είναι κακό!
  Ένας συγγραφέας που ζει με αμοιβές, σαν σιτάρι που φυτρώνει στην κοπριά!
  Μην φοβάστε να κάνετε ένα λάθος, φοβηθείτε να μην πάρετε ένα μάθημα!
  Ο πόλεμος διδάσκει ότι ο πόλεμος πρέπει να μελετηθεί!
  Η γροθιά δεν θα σώσει αν δεν κόψει το κεφάλι!
  Το μυαλό είναι φωτεινό όχι από το χρώμα του δέρματος, αλλά από τη φωτιά στην καρδιά!
  Το μυαλό είναι στην υπηρεσία του πολέμου, η λογική των παθών και η φωτιά εργαλείο!
  Ο πόλεμος απαιτεί μεγάλη ευφυΐα, αλλά είναι τεράστια τρέλα!
  Τρελά πράγματα γίνονται από μεγάλα μυαλά!
  Ένας μικρός μυς μπορεί να κινήσει έναν στρατό, αλλά χωρίς μεγάλο μυαλό, μπορείς να σπρώξεις μόνο ταλέντο!
  Ο λακωνικός λόγος δεν είναι για κοντό μυαλό, σπουδαία επιτεύγματα, όχι για εκτίμηση της Google!
  Η μεγαλύτερη σοφία περιορίζεται σε έναν μικρό αριθμό λέξεων!
  Και ακόμη μεγαλύτερη σοφία είναι να περιορίζεις το μέγεθος των ομιλιών, αλλά να δημιουργείς επιτεύγματα χωρίς όρια!
  Το μυαλό και η εφευρετικότητα μπορούν να νικήσουν τη μαγεία, αλλά η μαγεία δεν θα νικήσει το μυαλό, έτσι η πιο βίαιη καταιγίδα δεν θα βυθίσει ένα ιστιοφόρο με επιδέξιους ναυτικούς!
  Όποιος αιωρείται στα σύννεφα δεν θα αντέξει τον ουράνιο παράδεισο και δεν θα δει ψηλά ύψη!
  Ψηλά ύψη, όχι για κοσμικές σκέψεις!
  Γίνε πουλί που πετά ψηλά, αλλά μην είσαι στα σύννεφα!
  Τα κοράκια δεν ζουν σε αετοφωλιές!
  Ο πολιτικός στα λόγια είναι άνθρωπος, με τις πράξεις είναι θηρίο!
  Στις γυναίκες δεν αρέσει να τσακώνονται, αλλά η επιθυμία να ξαπλώσουν έναν άντρα δεν είναι πολύ κατώτερη από μια σφαίρα!
  Βάλτε έναν άντρα στο κρεβάτι, ίσως μια μικρή σφαίρα, κάντε μια γυναίκα ευτυχισμένη, μια γυναίκα με μεγάλη καρδιά!
  Μια μεγάλη καρδιά συχνά οδηγεί σε μικρό κέρδος!
  Ο πόλεμος δεν έχει γυναικείο πρόσωπο, αλλά αιμορραγεί τους άντρες πιο απότομα από μια γυναίκα!
  Ο πόλεμος δεν φέρνει χαρά, αλλά ικανοποιεί τα επιθετικά ένστικτα!
  Χαρά στον πόλεμο, τα πτώματα των εχθρών μόνο στην τιμή!
  Ο πόλεμος είναι το όργωμα του χωραφιού: γονιμοποιείται με πτώματα, το αίμα ποτίζεται, αλλά φυτρώνει με νίκη!
  ̀Ένα δυνατό ζιζάνιο φυτρώνει πάνω σε πτώματα και αίμα, αλλά καρποφορεί με αδύναμο!
  Ο πόλεμος είναι σαν ένα λουλούδι κανίβαλου, λαμπερό, σαρκοφάγο και με άσχημη μυρωδιά!
  Ο πόλεμος είναι η μητέρα της προόδου και η θετή μητέρα της τεμπελιάς!
  Και στον πόλεμο η ζωή του φαντάρου δεν είναι σε τιμή, αλλά από τους στρατηγούς και καθόλου απώλεια!
  Αν θέλετε ειρήνη, εμπνεύστε φόβο, αν θέλετε πόλεμο, εμπνεύστε γέλιο!
  Τα μυαλά σπουργίτια δεν κάθονται στις αετοφωλιές!
  Όσοι έχουν καρδιές λαγού δεν κάθονται σε θρόνους λιονταριών!
  Το μυαλό μιας αλεπούς είναι καλύτερο από την καρδιά ενός λαγού, το χαμόγελο ενός λιονταριού είναι πιο πειστικό από το χαμόγελο μιας αλεπούς!
  Ένα λιοντάρι, σε αντίθεση με τον γάιδαρο, οργώνει όσους τον φοβούνται!
  - Το λιοντάρι δεν είναι αυτό που γρυλίζει, αλλά αυτό που δεν χτυπιέται!
  - Από ένα μεγάλο γρύλισμα, μόνο ο λαιμός συρίγει, από μια μεγάλη σιωπή, μουδιάζει η γλώσσα!
  Όποιος βρωμίζει με λόγια, γεμίζει με πράξεις!
  - Όταν τα λόγια είναι πολλά, διογκώνεται η αντίληψη!
  - Αν τα λόγια των υποσχέσεων πέφτουν βροχή, θα υπάρξει ξηρασία εκπλήρωσης!
  Εάν τα λόγια των υποσχέσεων πέφτουν βροχή, θα υπάρξει ξηρασία εκπλήρωσης!
  - Μια νεροποντή από κενές λέξεις θα ξεπλύνει τα θεμέλια της δημιουργίας!
  Όποιος χασμουριέται στη μάχη σκοτώνεται από μια σφαίρα!
  Όταν οι λέξεις χύνονται σαν μέλι, οι μύγες συρρέουν και το στομάχι είναι άρρωστο από το κενό!
  Καλύτερα αυτιά από πάνω παρά σε φέρετρο για να πειράξεις έναν κούκο!
  Που ζει με την ανοησία στο κεφάλι του, και θα δώσει τα άκρα όχι με έξυπνο τρόπο!
  Για τον έξυπνο, η αναγνώριση είναι γνώση, αλλά για τον ανόητο, η δεισιδαιμονία των τυφλών!
  Ωστόσο, το πείσμα μειώνει μόνο τη ζωτικότητα!
  Ο πιο εύκολος να σπάσει είναι αυτός που δεν έχει ραχοκοκαλιά!
  Όταν δεν υπάρχει αρκετός πολιτισμός, δεν είστε αδερφός μεταξύ σας, αλλά ο Κάιν!
  Μια μεγάλη οικογένεια είναι παράδεισος για την καρδιά, καθαρτήριο για το πορτοφόλι, κόλαση για τους εχθρούς!
  Ένας ερασιτέχνης με τη βλακεία του θα μπλοκάρει το όφελος δέκα ειδικών!
  Εκατό κατάρες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν ένα χαστούκι στο πρόσωπο!
  Γιατί οι πολιτικοί είναι άδειοι, το πορτοφόλι και η κοιλιά των ψηφοφόρων τους άδεια από τις ομιλίες τους!
  Η γλώσσα της πολιτικής είναι σαν μια σκούπα που σηκώνει τους κάδους του λαού!
  Ο εγκέφαλος ενός πολιτικού εκτελεί μόνο δύο αριθμητικές πράξεις: αφαίρεση και διαίρεση!
  Η μαγεία είναι σαν το μέλι, προσελκύει τους πάντες, αλλά γρήγορα γίνεται βαρετή!
  Όποιος δεν κρατάει τα λόγια ενός ανθρώπου, τότε η πράξη είναι βοοειδή!
  Γλώσσα χωρίς κόκαλα, αλλά σπάει κορυφογραμμές!
  Τα παιδιά μεγαλώνουν και οι ηλικιωμένοι αποστειρώνονται!
  Τα περισσότερα ανόητα πράγματα γίνονται από εκείνους που είναι ανόητοι και οι πιο άθλιοι ηθικολόγοι!
  Όσο πιο φωτεινές είναι οι υποσχέσεις ενός πολιτικού, τόσο πιο αμυδρές είναι οι προοπτικές υλοποίησης!
  Ο πολιτικός έχει πολλές μάσκες, αλλά η απόδοση ενός τέτοιου υποκριτή κοστίζει!
  Ένας πολιτικός αλλάζει μάσκες πιο συχνά από ό,τι ντύνεται μια γυναίκα, αλλά αυτό δεν προσθέτει στην ελκυστικότητά του!
  Η απάντηση σε οποιονδήποτε πολιτικό είναι μόνο μια λέξη σταθερά - όχι!
  Μην κάθεσαι σε λακκούβα και μην ασχολείσαι με την πολιτική!
  Ο πιο έντιμος πολιτικός - που σιωπά όχι για χρυσό!
  Ο Θεός έχει πολλά να κάνει, αλλά η αδράνεια του πολιτικού είναι από την ταράτσα!
  Είναι προτιμότερο να συνθλίβεις νερό σε γουδί παρά να χύνεις ένα ρεύμα κενών ομιλιών και ανέφικτων υποσχέσεων!
  Έχοντας υποσχεθεί σε τρία κουτιά, θα πουλήσουν τον ψηφοφόρο με τρεις τρόπους!
  Υποσχέσεις σε τρία κουτιά, αυτή είναι μια ποντικοπαγίδα που σκίζει τρία δέρματα!
  Ο πολιτικός βάζει στην ποντικοπαγίδα του όχι τυρί, αλλά το γλυκό μέλι των λόγων!
  Μην είσαι ποντίκι με το μυαλό σου, μην πέσεις στην ποντικοπαγίδα των υποσχέσεων και των υποσχέσεων!
  Όσο πιο γλυκός ο λόγος του πολιτικού, τόσο λιγότερο αλάτι!
  Περισσότερο μέλι στις ομιλίες, λιγότερο αλάτι στο κεφάλι και τους ώμους!
  Ο απαλός λόγος μάλλον συνθλίβει κορυφογραμμές που στερούνται ευελιξίας!
  Όποιος ξαπλώνει απαλά, σπάει μια σκληρή ραχοκοκαλιά!
  
  Η ομαλή ομιλία θα κάνει τον αντίπαλο να γλιστρήσει στην άβυσσο!
  Όσο πιο ομαλή είναι η ομιλία του πολιτικού, τόσο πιο πιθανό είναι να φέρει τον ψηφοφόρο στην άβυσσο της απογοήτευσης!
  Ο πολιτικός απλώνει απαλά για να κοιμηθεί ο ψηφοφόρος, αίσθημα δυσπιστίας!
  Δεν εμπιστεύεστε τις ομιλίες, καλύτερα να ελέγξετε την πράξη!
  Το πιο αδύνατο πράγμα στον κόσμο είναι να ξεπεράσεις την απόσταση μεταξύ της υπόσχεσης ενός πολιτικού και της εκπλήρωσής της!
  Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να τελειώσεις το ρεύμα, να δέσεις ένα δυναμό με τη γλώσσα ενός πολιτικού!
  Η στρουθοκάμηλος έχει το πιο δυνατό πόδι, ο αετός έχει φτερά, η σαύρα έχει ουρά, ο πολιτικός έχει γλώσσα!
  Η επίθεση διπλασιάζει τις δυνάμεις σου αν είσαι πιο δυνατός, αλλά οι αδύναμοι θα ληφθούν!
  Όποιος έχει θάλαμο μυαλού, δεν υπάρχει αρκετός χώρος για γνώση!
  Κτυπούν τα τακούνια των παπουτσιών παρά τους αλήτες!
  Οι πολιτικοί απευθύνουν έκκληση στη συνείδηση να τους κόψει τις τσέπες χωρίς συνείδηση!
  Χωρίς καλά παπούτσια πάνε όσοι είναι καλοντυμένοι!
  Ο χρυσός δεν θα σκουριάζει, του οποίου οι εγκέφαλοι δεν είναι φτιαγμένοι από σκουριά!
  Όταν λέγεται νερό, μόνο χρυσός στις τσέπες των πολιτικών δεν σκουριάζει από αυτό!
  Καλή προμήθεια κροτίδων θα κάνει αυτός που δεν βραχεί το μυαλό του από τις ομιλίες των πολιτικών!
  Υγρές πράξεις, για όσους έχουν κράκερ ψυχή!
  Ένας αισιόδοξος ποιητής είναι πάντα καλός φιλόσοφος, αλλά ένας κακός φιλόσοφος λέει μόνο απογοητεύσεις!
  Μπορείς να είσαι ο τελευταίος ηλίθιος, αλλά δεν μπορείς να είσαι η πρώτη ιδιοφυΐα, οπότε η βλακεία είναι εύκολο να αναγνωριστεί και η ιδιοφυΐα είναι ακατανόητη!
  Το τελευταίο άσχημο πράγμα αναγνωρίζεται πιο εύκολα από την πρώτη ομορφιά, αλλά το άγνωστο είναι πολύ πιο ελκυστικό!
  Η ψυχή είναι αβαρής, αλλά μόνο ένας άνθρωπος με ψυχή έχει βάρος!
  Η ψυχή δεν έχει βάρος, αλλά θα ξεπεράσει κάθε άλλη ποιότητα!
  Την ψυχή την καταστρέφει αυτός που δεν την έχει!
  Το στομάχι είναι άδειο, αλλά η ενέργεια είναι πηχτή!
  Κοιμήσου καλά, κοιμήσου άσχημα!
  Η βασιλεία των ουρανών μπορεί να κοιμηθεί υπερβολικά, αλλά η δύναμη βασιλεύει από την έλλειψη ύπνου της αμαρτίας!
  Ο στρατιώτης είναι διακοσμημένος με εντολές και ο πολίτης είναι σεμνότητα!
  Πεθαίνουν όχι από σεμνότητα, αλλά από έλλειψη κάτι για το οποίο να είναι περήφανοι!
  Τα πλεονεκτήματα ξεχνιούνται, το μέταλλο των βραβείων ξεθωριάζει, η δόξα σβήνει, αλλά το στίγμα της ντροπής και του χρόνου δεν ξεπλένεται!
  Το μόνο στίγμα που καίει για πάντα είναι το στίγμα της ντροπής!
  Είναι εύκολο να λερωθείς, είναι πιο δύσκολο να ξεπλυθείς και είναι αδύνατο να πνίξεις καθόλου τη συνείδηση!
  Τα χρήματα, σε αντίθεση με τη βρωμιά, δεν κολλάνε καλά στα καθαρά χέρια!
  Όποιος έχει καθαρά χέρια, λεφτά σαν τη βρωμιά δεν υπάρχουν!
  Αλίμονο, όσο πιο καθαρή είναι η συνείδηση στην ψυχή, τόσο λιγότερα βρώμικα χρήματα στο πορτοφόλι!
  Μια άδεια καρδιά γεμίζει το πορτοφόλι πολύ αποτελεσματικά!
  Όποιος έχει θάλαμο μυαλού - έχει βουνά από χρυσάφι!
  Όποιος έχει το μυαλό του θαλάμου, εμπορεύεται ό,τι προσωπικά δεν του αξίζει τίποτα!
  Μην έχετε εκατό τσιγκούνη ρούβλια, αλλά έχετε εκατό γενναιόδωρους φίλους!
  Το πιο ριψοκίνδυνο ξεκίνημα της πολιτικής κρίνεται από το τέλος της δραστηριότητάς του!
  Αυτό που διακρίνει το υψηλό μυαλό από την αλαζονεία - το πρώτο αυξάνει το εισόδημα, το δεύτερο συντομεύει τη ζωή!
  Η έλλειψη υψηλής νοημοσύνης χαμηλώνει τη διανόηση!
  Μια υψηλή θέση δεν υποδηλώνει πάντα υψηλή νοημοσύνη, αλλά σίγουρα σημαίνει χαμηλά κόλπα!
  Οι χαμηλές υποδοχές είναι και μεταξύ υψηλών διανόησης, στον αγώνα για υψηλά πόστα!
  Όσο υψηλότερη είναι η άνοδος στην εξουσία, με τις χαμηλότερες μεθόδους συμβαίνει!
  Με χαμηλές μεθόδους μπορεί κανείς να πάρει υψηλή θέση, αλλά δεν μπορεί να αφήσει τον ηθικό πάτο!
  Συχνά ανεβαίνουν από τα κάτω με χαμηλές μεθόδους, και σπάνια με υψηλές σκέψεις!
  Σπρώχνουν προς τα κάτω με χαμηλά κόλπα, όσοι προσπαθούν για την κορυφή!
  Οι περισσότεροι στην κορυφή, που χαμηλώνουν κόλπα από κάτω!
  Όχι για χαμηλή νοημοσύνη, η άνοδος από τα κάτω, αλλά για τις βασικές μεθόδους, η άνοδος στην κορυφή είναι χαρακτηριστική!
  Το θεμέλιο της δόξας στα κόκαλα δεν είναι ισχυρό, αλλά το πιο συνηθισμένο!
  Στη λογοτεχνία φέρνει πολλά έσοδα, που θέλει λίγη σκέψη!
  Ο πολιτικός που κάνει τους ψηφοφόρους να σκέφτονται λιγότερο παίρνει τις περισσότερες ψήφους!
  Ένας επιτυχημένος πολιτικός λέει πολλά πράγματα που χρειάζονται λίγη ευφυΐα για να τα καταλάβεις!
  Όσο λιγότερο σκέφτεται ο ψηφοφόρος, τόσο περισσότερο ψηφίζει!
  Οι πολιτικοί με υψηλές προθέσεις συγκεντρώνουν χαμηλές βαθμολογίες!
  Θα αναγκάσετε τους ψηφοφόρους να σκεφτούν περισσότερο, θα μαζέψετε ψήφους λιγότερους!
  Ένα κοφτερό σπαθί αξίζει χίλιες πνευματώδεις γλώσσες!
  Από μακριά γλώσσα το μυαλό γίνεται πιο κοντό!
  Ένας κακοποιός ψηφοφόρος φοράει πάντα παπούτσια!
  Μακρά σκέψη - κάντε την επιλογή πιο σύντομη!
  Το μεθύσι είναι εκούσια ασθένεια, όχι για χάρη του δελτίου!
  Όποιος παραλείπει το σχολείο θα πιει κόλα αντί για σαμπάνια!
  Μην πιστεύετε τις υποσχέσεις των πολιτικών, αλλά ψηφίστε χωρίς δεισιδαιμονία!
  Οι πολιτικοί ξεχνούν τα λόγια τους, αλλά οι ψηφοφόροι θυμούνται τις πράξεις!
  Ο γλυκός λόγος του πολιτικού προσελκύει σφήκες δολοφόνους!
  Είσαι μύγα να πετάξεις σε γλυκό λόγο;!
  Ένας πολιτικός είναι σαν την αλεπού στον μύθο του Κρίλοφ - μην είσαι κοράκι από άμετρη κολακεία!
  Όταν πρόκειται για τη ζάχαρη, τότε η απογοήτευση για τον διαβήτη είναι αναπόφευκτη!
  Από όλα τα ζώα, ο πολιτικός κυνηγάει περισσότερο την αλεπού, μόνο οι κυνόδοντες είναι πολύ πιο θανατηφόροι!
  Με ενδύματα προβάτων, τις περισσότερες φορές όχι λύκος, αλλά αλεπού!
  Αν θέλετε να πετύχετε, κάντε περισσότερο γέλιο με τον λόγο σας!
  Η λογοτεχνία είναι σαν το δάσος, όσο πιο μακριά στην άγρια φύση, τόσο πιο δύσκολο είναι να μαζέψεις μανιτάρια έναντι αμοιβής!
  Μην φοβάστε να χάσετε, φοβηθείτε να παραμείνετε χαμένος για πάντα!
  Η αλεπού είναι ο βασιλιάς των θηρίων και όχι ένας χαλίφης για μια ώρα!
  Μπορείτε επίσης να πάρετε μια αλεπού, αλλά μόνο ένας γάιδαρος θα σας επιτρέψει να αφαιρέσετε τρία δέρματα από τον εαυτό σας!
  Ο πολιτικός μοιάζει με αλεπού, αλλά αλλάζει χρώμα πολύ πιο συχνά!
  Πώς να πάρετε μια καλή αμοιβή στη λογοτεχνία; Είναι καλό να θυμόμαστε τον πολιτισμό!
  Η πιο ελκυστική διδασκαλία είναι ότι η ζωή στη Γη δεν είναι μαρτύριο!
  Μην εμπιστεύεστε κάποιον που υπόσχεται πολλά, ωστόσο, η απουσία υποσχέσεων δεν εμπνέει εμπιστοσύνη!
  Υπόσχεσου, σαν καρέκλα, όταν είναι πολύ, ή μάλλον θα τρακάρεις!
  Όποιον και να ψηφίσετε, πάντα θα απογοητεύεστε αν σας συναρπάζουν!
  Μπορείς να κερδίσεις τα πάντα, δεν είναι όλα δοσμένα για να κατακτήσεις!
  Έχοντας κλέψει την ψυχή, δεν θα κερδίσετε πλούτη, αλλά τιμωρία στο μάτι!
  Πιστέψτε στον Θεό, αλλά μην εμπιστεύεστε τους υπηρέτες Του!
  Είναι πιο εύκολο για μια γυναίκα να λυπηθεί, αλλά είναι πιο δύσκολο να χτυπήσει ένα δάκρυ!
  Ποιος είναι δρυς στη ζωή, έχει πριονίδι στο κεφάλι του!
  Τα κεφάλια βελανιδιάς δεν καίγονται με φωτιά έμπνευσης!
  Μπορείς να πεις οτιδήποτε, κάνε μόνο ό,τι μπορείς!
  Ο άνθρωπος δεν είναι θηρίο, αλλά χρειάζεται κυνόδοντες!
  Μη νομίζεις ότι είσαι Θεός, αν έχεις συνήθειες μαϊμού!
  Ο άνθρωπος είναι ίσος με τον Θεό, μέχρι στιγμής μόνο σε φαντασιώσεις, και μάλιστα εγωιστικές!
  Κορυφαία υπερβολή για να έχεις χρυσή καρδιά!
  Η συζήτηση είναι καλή, η φλυαρία είναι κακή!
  Η φυλακή δεν είναι χώρος περισυλλογής, αλλά χώρος τσακωμών και τρέλας!
  Καλύτερα να μην κάθεσαι στο έλκηθρο σου παρά στο κελί σου!
  Τα ξυπόλυτα πόδια των όμορφων γυναικών είναι καλά παπούτσια για λάγνους άντρες!
  Ένα γυμνό γυναικείο τακούνι αφήνει τους άντρες "καπουτσισμένους" και ξεντυμένους!
  Πριν "φορέσει" έναν άντρα, μια όμορφη γυναίκα βγάζει τα παπούτσια της!
  Όταν μια γυναίκα έχει γυμνά πόδια, αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι υποδύεται έναν άντρα!
  Αν μια γυναίκα θέλει ακριβά ρούχα, τότε θα πρέπει να γδυθεί!
  Μια γυναίκα, που αστράφτει με τα γυμνά της τακούνια, μάλλον τυφλώνει τους άντρες με πόθο και πάθος!
  Η γυναικεία ομορφιά, σε αντίθεση με το κρασί, με τα χρόνια αρχίζει να δίνει πικρία!
  Μια γυναίκα λατρεύει να φοράει ακριβά ρούχα, ένας άντρας όταν μια γυναίκα δεν φοράει τίποτα!
  Η δύναμη, όπως το μέλι, προσελκύει τα έντομα, αλλά για κάποιο λόγο περισσότερους αιμοβόρους!
  Οι πολιτικοί είναι σαν βρικόλακες, αγαπούν το αίμα, φοβούνται να ανάψουν και προτιμούν το χρυσάφι της σιωπής από το ασήμι της ευγλωττίας!
  Ένας έξυπνος πολιτικός σταματάει το αίμα με την ευγλωττία του, μια ποταπή κόκκινη λέξη το χύνει!
  Εκείνος ο μεγάλος βασιλιάς μπροστά στον οποίο τρέμει το ρείθρο!
  Αν δεν υπάρχει βασιλιάς στο κεφάλι, η επανάσταση είναι μάταιη!
  Η επανάσταση είναι όμορφη, είναι επικίνδυνη χωρίς βασιλιά στο κεφάλι!
  Δεν ωφελεί μια επανάσταση αν η τάξη είναι με το μέρος σας!
  Χωρίς βασιλιά, δεν υπάρχει τάξη, οι επαναστάτες χτίζουν για μεσημεριανό γεύμα!
  Στην πολιτική δεν υπάρχει συγγενής, αλλά γεμάτο παλικάρια!
  Αν ένας πολιτικός έχει συγγενείς, τότε όλοι είναι φτωχοί και πέμπτο νερό στο ζελέ!
  Μια γυναίκα δεν ντρέπεται να είναι ξυπόλητη, ντρέπεται να είναι "ντυμένη" με το μυαλό της!
  Όσοι έχουν φτάσει στην κορυφή γυρίζουν τη μύτη τους πολύ ψηλά!
  Η χαμηλή νοημοσύνη στην κορυφή δεν είναι ασυνήθιστο και το χαμηλό ηθικό είναι πανταχού παρόν!
  Ο πολιτικός βλέπει τους ψηφοφόρους ως αγελάδες μετρητών και περιττές κατσίκες!
  Ένας πολιτικός, ακόμα και όταν λέει την αλήθεια, παραπλανεί το αποτέλεσμα!
  Ένας πολιτικός μπορεί να οδηγεί την πλειοψηφία από τη μύτη για πολύ καιρό, αλλά ένας απατεώνας με μύτη φεύγει από τον εαυτό του!
  Ένα άτομο έχει τον πιο δυνατό μυ της γλώσσας, αλλά μέσω αυτού εκδηλώνονται όλες οι αδυναμίες!
  Όποιος έχει ένα κεφάλι γεμάτο φωτεινές σκέψεις, δεν θα κάνει το πορτοφόλι του να λάμπει από σκοτεινό κενό!
  Ένας πολιτικός έχει επτά Παρασκευές την εβδομάδα, αλλά τα αποτελέσματα είναι σαν αυτά που γεννήθηκαν Δευτέρα!
  Όποιος έχει μυαλό βελανιδιάς, παίρνει ρόπαλο στον εγκέφαλο!
  Όχι, πιο ύπουλη κι από θηρίο κι από αλεπού, είναι μαέστρος στο να στήνει παγίδες!
  Ένα πραγματικό αρπακτικό όχι μόνο έχει τη δύναμη ενός θηρίου, αλλά και το μυαλό δεν είναι ένα ηλίθιο ζώο!
  Μην νομίζεις ότι είσαι θεός αν είσαι απλώς ένας πίθηκος στη διάνοια!
  Ένα άτομο μπορεί, θα έχει μια ευκαιρία σε όλα εκτός από το να κάνει την πρώτη εντύπωση και να αποκτήσει μια αδιαμφισβήτητη φήμη!
  Η δύναμη του ταύρου είναι καλή - η εξυπνάδα της αγελάδας είναι κακή!
  Ένας πολιτικός με συνήθειες λύκου θα παρέχει στους ψηφοφόρους τη σκυλίσια ζωή!
  Αν θέλετε να γίνετε βασιλιάς, εμπνεύστε τους δουλοπάροικους ότι θα ζήσουν σαν βασιλιάς και θα εργαστούν σαν ουσάροι!
  Αν ο βασιλιάς δεν είναι άγγελος, οι υπήκοοι οργώνουν σαν την κόλαση!
  Μια γυναίκα είναι μόνο βασίλισσα όταν οι άντρες μπροστά της βγάζουν τα καπέλα και όχι το παντελόνι!
  Ατσάλινο θα, όχι σε πείσμα βελανιδιάς!
  Το διαμάντι και ο άνθρακας είναι κατασκευασμένα από το ίδιο υλικό, αλλά με διαφορετικό σθένος - μετριότητα και ιδιοφυΐα από το ίδιο νερό, αλλά διαφέρουν σε βολτ στο κεφάλι!
  Η τρέλα γεννά ατιμωρησία, η υπέρβαση του νου είναι τιμωρούμενη!
  Μια γυναίκα μετατρέπει την αδυναμία της, αποκτώντας δύναμη, ένας άντρας μετατρέπει τη δύναμή του σε αδυναμία, δίνοντας τα πάντα!
  Οι δυνατοί μύες μπορούν να προσφέρουν ένα καλό εισόδημα, αλλά μια ισχυρή έλξη οδηγεί σε τεράστια έξοδα!
  Δεν είναι ντροπή να είσαι γυναίκα, είναι κρίμα να είσαι γυναίκα!
  Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς γυναίκες, αλλά με μια θορυβώδη γυναίκα δεν υπάρχει καθόλου ζωή!
  Ένας πολιτικός, σαν κλόουν, λατρεύει να τραβάει την προσοχή, αλλά θέλει όχι γέλιο, αλλά δάκρυα!
  Ο πολιτικός λατρεύει τα καθαρά κοστούμια, και τις ακάθαρτες μεθόδους αγώνα για την εξουσία!
  Στην πολιτική, μερικές φορές οι κλόουν πετυχαίνουν, αλλά μετά οι ψηφοφόροι δεν γελάνε!
  Το γέλιο φυσικά παρατείνει τη ζωή, αλλά όχι όταν το λένε οι πολιτικοί!
  Ο βασιλιάς είναι απλώς ένας σκλάβος, περιτριγυρισμένος από τιμή!
  Αν και ο βασιλιάς είναι λιοντάρι, πρέπει να οργώνει σαν γάιδαρος!
  Όταν ένας πολιτικός λέει εμείς, εννοώ, όταν λέω, κανείς δεν εννοεί!
  Η ζωή είναι φευγαλέα σαν νωρίς την άνοιξη, αλίμονο, ήρθε η ώρα να μεγαλώσουμε και να ζεσταθούν!
  
  Ο χρόνος είναι ο πιο δίκαιος δικαστής, γιατί ο εισαγγελέας δεν ζει να δει το τέλος της διαδικασίας!
  Ο χρόνος γιατρεύει τις πληγές της ψυχής, αλλά κόβει στο σώμα μόνο ουλή!
  Ο πόνος διεγείρει την πρόοδο, αλλά δίνει παράπλευρο άγχος, δεν υπάρχει ζωή χωρίς πρόοδο, αλλά το φως πονάει!
  Πονάει περισσότερο όταν πονάει η καρδιά, ειδικά με μεταφορική έννοια!
  Η ύψιστη σοφία, μην πέφτεις ποτέ στην ψευδαίσθηση ότι δεν έχεις τίποτα να μάθεις!
  Να ξέρεις πολλά, αλλά να είσαι λίγο αλαζόνας!
  Τα προηγμένα όπλα μπορούν να αντισταθμίσουν την έλλειψη αριθμών, αλλά καμία τεχνολογία δεν μπορεί να αντισταθμίσει την έλλειψη ευφυΐας!
  Δεν είναι κακό να είσαι πρώτος, ό,τι πεις, αλλά όταν πας στον τάφο, καλύτερα να είσαι πίσω!
  Το να είσαι δυνατός είναι καλό, το να είσαι δρυς είναι δύσκολο!
  Όποιος έχει μυαλό βελανιδιάς, όχι άσσο, θα δώσει βελανιδιά στη ζωή!
  Η καρδιά ζητά καταιγίδα, αλλά όχι σε ένα ποτήρι νερό, αλλά από ένα ποτήρι ό,τι ρέει από ένα μούσι!
  Επενδύοντας στο διάστημα, δεν το πετάς στον αέρα!
  Ο πολιτικός, σαν λαγός, πηδάει πάνω από όλα, αλλά ονειρεύεται τη θέση ενός λιονταριού!
  Μια γυναίκα αγαπά με γυμνά πόδια, σπρώχνοντας έναν άντρα κάτω από τη φτέρνα!
  Μην πιστεύετε τις ασημένιες ομιλίες, από αυτές υφαίνονται χαλύβδινες αλυσίδες!
  Όποιος δεν θέλει κάτω από τη φτέρνα, ας μην κοιτάζει τα γυμνά του πόδια!
  Ο κυβερνήτης συχνά δανείζεται τα πάντα, από την αγάπη του λιονταριού για να κοιμηθεί και την επιθυμία να αρπάξει τη μερίδα του λέοντος!
  Αν θέλετε να πάρετε ένα έπαθλο από την τύχη, μην φοβάστε τη ρώσικη ρουλέτα!
  Οι αλκοολικοί δεν πίνουν σαμπάνια!
  Αν θέλεις να πιεις σαμπάνια, μην είσαι μεθυσμένος!
  Ο αλκοολισμός είναι ένα έγκλημα για το οποίο δεν κάθονται, αλλά κυλιούνται!
  Η βότκα είναι δολοφόνος με καθαρή συνείδηση!
  Όποιος δεν καπνίζει και δεν πίνει, δεν θα χαθεί σε μπελάδες!
  Ο πολιτικός έχει πολλές μάσκες, αλλά λίγα έντονα χρώματα!
  Όλοι θέλουν να οδηγούν, μόνο όταν υπάρχουν μικρά προβλήματα!
  Μην αγαπάτε τους ανόητους - θα υπάρχει χαρά μόνο από τα όνειρα!
  Όποιος είναι τιτάνας στην πολιτική θα στείλει εχθρούς στην ντροπή!
  Πιστέψτε με, είστε οι τύποι που ζουν μόνο με μισθό!
  Μην παίζεις με τη φωτιά, ας πούμε ένα τραγούδι!
  Ο άνθρωπος δεν είναι πίθηκος, αλλά μερικές φορές υπάρχουν μπανάνες!
  Μια γυναίκα θεωρεί έναν άντρα λαγό, αλλά μόνο όταν έχει λάχανο!
  Ένας πολιτικός υπόσχεται πάντα πολλά, αλλά ξοδεύει λόγια εξηγώντας γιατί δεν του βγήκε - ακόμα περισσότερο!
  Μην βλάπτεις τον εαυτό σου περπατώντας μόνος σου!
  Μια γυναίκα θέλει αρχικά χρήματα από έναν άντρα, οπότε τα υπόλοιπα μπορούν να τα βρουν στο πλάι!
  Ο γηραιότερος δισεκατομμυριούχος, μια γυναίκα είναι πιο ελκυστική από μια νεαρή ζητιάνα, αλλά όχι στη φαντασία!
  Ο πολιτικός έχει λαβή λύκου, φιλοδοξίες λιονταριού, πονηριά αλεπούς και παντελή έλλειψη επιθυμίας να οργώσει σαν άλογο!
  Ο πόλεμος είναι μεγάλη λύπη, αλλά χαρά στην ήττα κάποιου άλλου!
  Οι άντρες δεν τους αρέσει να τσακώνονται, αλλά τους αρέσει να τσακώνονται, δεν τους αρέσει να καθαρίζουν, αλλά θέλουν να μεθύσουν!
  Και το νεκροταφείο σταθερό, και η δυναμική στο ψυχιατρείο!
  Πιστέψτε με την καρδιά σας, ελέγξτε με το κεφάλι σας, καταναλώστε με το στομάχι σας!
  Δεν είναι κάθε ποπ δίκαιος, δεν είναι κάθε παξιμάδι γεμιστό!
  Η πίστη δεν είναι γάντι, δεν μπορείς να την αλλάξεις με μια κίνηση των δακτύλων σου!
  Η εξαπάτηση κάνει κεφάλαιο, αλλά καταστρέφει τις ψυχές!
  Αν θέλεις να γίνεις πλούσιος, άνοιξε μια τράπεζα, αν θέλεις να γίνεις πολύ πλούσιος, βάλε τα θεμέλια μιας αίρεσης!
  Η Βίβλος είναι σαν μια βαριοπούλα για να βγάζεις χρυσά νομίσματα!
  Μην πιστεύετε τις γλυκές ομιλίες, το μέλι στα λόγια προσελκύει τη μύγα με τη διάνοια!
  Μην ψηφίζετε ποτέ αυτόν που ψηφίζει: όλοι με παρεμβαίνουν!
  Πίστεψε στην επιστήμη, μη βαριέσαι!
  Για έναν άνθρωπο, ο Θεός είναι στην καρδιά, ο βασιλιάς είναι στο κεφάλι και τα προβλήματα είναι στο συκώτι!
  Μην βάζετε το άλογο πίσω από το κάρο, μην συμμετέχετε στο πάρτι χωρίς να καταλάβετε τους στόχους!
  Η βία γεννά βάσανα, αλλά ο ειρηνιστής είναι πάντα προσβεβλημένος!
  Οι πολιτικοί συχνά εκφοβίζουν, αλλά μόνο περιστασιακά έχουν την επιθυμία να οργώσουν!
  Η λιβελούλα έχει φάει καλοκαίρι, και ουρλιάζει το φθινόπωρο!
  Λύκοι με ρούχα προβάτου θα παλέψουν μέχρι τη ζωή ενός σκύλου!
  Ένας άνθρωπος θέλει νόστιμο κρέας, αλλά δεν θέλει να ουρλιάζει σαν λύκος και να οργώνει σαν άλογο!
  Ο πολιτικός έχει επτά Παρασκευές την εβδομάδα και μια σταθερή μέρα άδεια όταν πρέπει να τηρήσεις τις υποσχέσεις σου!
  Ένα άτομο αγαπά έναν ισχυρό ηγέτη, αλλά το να εργάζεται για την ηγεσία είναι αδύναμο!
  Ένας άντρας θέλει ειρήνη, αλλά στα παιχνίδια του αρέσει να πυροβολεί, να καταστέλλει και να εκτοξεύει φλόγες - φλερτάροντας σε σημείο σύγκρουσης!
  Το νέο στην καρδιά δεν θα μείνει καλό παιδί και αιώνια παρθένα!
  Ένας τελείως ηλίθιος που έχει άδειο πορτοφόλι!
  Μην δημιουργήσετε ένα είδωλο για τον εαυτό σας, αλλά δημιουργήστε κάτι χρήσιμο!
  Ο άπληστος της γνώσης δεν υποφέρει από λαιμαργία!
  Η φλογερή καρδιά ενός πατριώτη θα δροσίσει τη θέρμη του εισβολέα!
  Δεν μπορείς να δαγκώσεις τον αγκώνα σου, δεν μπορείς να κατακτήσεις τη Ρωσία!
  Μην κάθεσαι στο έλκηθρο των άλλων, θα κάτσεις στη δική σου κουκέτα!
  Μην είσαι βελανιδιά, πήγαινε στα κούτσουρα!
  Εάν η κεφαλή είναι δρυς, τότε ο σφιγκτήρας θα είναι σιδερένιος!
  Ο Θεός είναι βοηθός, μόνο σε ό,τι είναι φίλος με το κεφάλι!
  Όποιος είναι δρυς είναι πάντα σάπιος!
  Το ισχυρότερο στήριγμα ενός πολιτικού-δημαγωγού είναι τα μυαλά βελανιδιάς των ψηφοφόρων!
  Ποιος αγαπά τον λόγο πιο γλυκό από το μέλι, πιο ανόητο από μια μύγα!
  Οι αετοί είναι πάντα λίγοι σαν τα άσπρα κοράκια!
  Ο χρυσός λάμπει υπέροχα, αλλά όποιος τον εξορύξει λάμπει με αποκρουστικά κόλπα!
  Μην εμπιστεύεστε τον υποκριτικό πολιτικό, μην εμπιστεύεστε την προστασία του σπιτιού στον λύκο!
  Οι κυνόδοντες του λύκου είναι αιχμηρές, αλλά όποιος τον εμπιστεύεται να φυλάει είναι ανόητος!
  Στη ζωή ενός ατόμου, ο κύριος στόχος είναι να μεγαλώσει τα παιδιά, αλλά γι 'αυτό ο ίδιος δεν πρέπει να είναι βαρετός!
  Ένα κοφτερό μάτι είναι σαν το διαμάντι, αλλά ένα διαμάντι πρέπει να γυαλιστεί με εξάσκηση!
  Το πιο ανόητο πράγμα να είσαι αδιάφορος!
  Έτσι διαφέρει ο πολιτικός από την ιερόδουλη, αν ξαπλώσει, τότε ο ψηφοφόρος θα καταρρεύσει!
  Ένας πολιτικός δουλεύει πολύ με τη γλώσσα του, αλλά σε αντίθεση με μια ιερόδουλη, αυτό μόνο ανεβάζει τη βαθμολογία του!
  Η ιερόδουλη γδύνεται μόνη της, ο πολιτικός γδύνεται εσένα!
  Ο πολιτικός έχει μόνο έναν στόχο - την εξουσία, αλλά ως ψηφοφόρος λέει ότι είναι έτοιμος να σε πέσει!
  Οι βαθμολογίες των πολιτικών είναι σαν σεξουαλικό όργανο, διεγείρονται από μια κινητή και διεφθαρμένη γλώσσα!
  Δεν υπάρχει μεγαλύτερος ψεύτης από έναν πολιτικό, αλλά τα ψέματά του καθιστούν δυνατή την καλύτερη αναγνώριση της αλήθειας!
  Οι πολιτικοί έχουν κοντή μνήμη για τις υποσχέσεις και μακριά χέρια για το προσωπικό συμφέρον!
  Τι θέλει ένας πολιτικός από έναν ψηφοφόρο - ψήφους και εμπιστοσύνη, καθώς και κατακραυγή και δεισιδαιμονία!
  Ένας πολιτικός είναι συχνά σαν ελέφαντας σε πορσελάνη, αν και χρειάζεται εξαιρετική ευελιξία για να πάρει βάρος!
  Ένας πολιτικός προσποιείται ότι είναι ειλικρινής, αλλά για να πετύχει ένα ψέμα χρειάζεται ένα πραγματικά υψηλό επίπεδο!
  Πολιτικός είναι ο πορτοφολάς που δημιουργεί πολύ θόρυβο και σάλο όταν κλέβει και ποτέ δεν του φτάνει!
  Ο πολιτικός θέλει να πάρει τη μερίδα του λιονταριού, αλλά χωρίς την εργατικότητα του αλόγου!
  Αν και η μαϊμού μιμείται, γεννά ένα κεφάτο γέλιο!
  Η βελανιδιά είναι ένα δέντρο μεγάλης δύναμης, αλλά όχι για το κεφάλι!
  Οι βελανιδιές έχουν κεφάλια κήπου!
  Η σιωπή είναι χρυσός, δεν απαιτεί λάμψη!
  Ο άνθρωπος έχει δύο όνειρα: να είναι Θεός στις δυνατότητες και Διάβολος στις επιθυμίες!
  Όποιος θέλει να γίνει μεγάλος, βυθίζεται στα μέσα για να πετύχει τον στόχο!
  Γιατί η σιωπή είναι χρυσός, γιατί σιωπούν για χάρη των χρυσών νομισμάτων!
  Ένα σουβλί σε μια τσάντα δεν κρύβεται, η αλήθεια δεν λασπώνεται με ένα ψέμα!
  Ο πολιτικός σηκώνει τα μάτια, αλλά ταυτόχρονα σηκώνει πάντα τη μύτη του!
  Ο χρυσός είναι το πιο βαρύ μέταλλο, θα ξεπεράσει κάθε αμφιβολία, αν είστε έτοιμοι να πουληθείτε για μια χάλκινη δεκάρα!
  Είναι πιο εύκολο για μια γυναίκα να πάρει χρυσό αν λάμπει από ομορφιά και εξυπνάδα!
  Χύστε λεκτικό ασήμι, για χάρη των χρυσών νομισμάτων!
  Η καρδιά του πολιτικού απλώνει το χέρι για χρυσά νομίσματα, αλλά δεν γίνεται κερκότοπος!
  Το καλύτερο από όλα προσελκύει χρυσά νομίσματα - σιδερένια καρδιά!
  Ο πολιτικός υπόσχεται πολλά, και ορκίζεται ακόμα περισσότερα με ειλικρίνεια!
  Ο συγγραφέας είναι το μόνο επάγγελμα που κερδίζουν οι δρυοκολάπτες!
  Ο πολιτικός είναι σαν την αλεπού, για αυτόν όλοι οι ψηφοφόροι είναι κοράκια και ο βουτυρωμένος λόγος είναι για το τυρί!
  Ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο, και ο πίθηκος είναι αυτό στο οποίο οι άνθρωποι μετατρέπονται σε ένα απάνθρωπο μονοπάτι!
  Το αν μια κατσίκα χρειάζεται ένα ακορντεόν με κουμπιά μπορεί ακόμα να αμφισβητηθεί, αλλά ότι, αναμφίβολα, είναι καλύτερο να μην δίνουμε δύναμη στις κατσίκες!
  Το κρασί είναι καλό όταν είναι λίγο, τα χρήματα, αντίθετα όταν είναι πολλά και καλύτερα να μην υπάρχουν καθόλου προβλήματα!
  Ένας πολιτικός έχει πολλά προβλήματα, μόνο ένα δίνεται χωρίς δυσκολία - να βρει δικαιολογίες!
  Όταν ένας πολιτικός ρωτιέται πού είναι το υποσχεμένο, πάντα θα βρίσκει μια δικαιολογία και έναν λόγο, μόνο χαζοχαρούμενο!
  Στην πολιτική πολλές φορές παίρνουν πίσω τον λόγο τους, αλλά σπάνια μπαίνουν στην τσέπη για λέξη!
  Δεν υπάρχουν σύντροφοι στην πολιτική, αλλά είναι γεμάτη τσαμπουκά, νονούς και αυτούς που στέλνουν στη γιαγιά του διαβόλου!
  Οι πολιτικοί έχουν τους κανόνες του δάσους: μετρήστε τους ψηφοφόρους ως βελανιδιές και καταβροχθίστε τους σαν γουρούνια!
  Η τύχη είναι ιδιότροπη, και όχι πάντα δίκαιη, και δεν διαφέρει καθόλου στη σταθερότητα!
  Κατά κάποιο τρόπο ένας άνθρωπος είναι χειρότερος από έναν σκύλο όταν κάνει την επιλογή του υπό πίεση!
  Η εργασία έχει φτιάξει έναν άνθρωπο από έναν πίθηκο, η επιστήμη θα κάνει έναν απομίμηση από έναν άνθρωπο-εκτός αν κάποιος μιμηθεί τη φύση του πιθήκου!
  Μην πιστεύετε έναν πολιτικό που λέει πολλά ψέματα - είναι εγγυημένο ότι θα οδηγήσει στη ζωή ενός σκύλου!
  Όταν εκλέγεται ένας γελωτοποιός για πρόεδρος, οι ψηφοφόροι δεν γελάνε!
  Δεν είναι τόσο κακό να κλέβεις όσο να κλέβεις!
  Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά και πολιτική χωρίς ανεκπλήρωτες υποσχέσεις!
  Μπορείτε να πιστέψετε μόνο στον εαυτό σας και στον Θεό, απλά μην εμπιστεύεστε ούτε στον εαυτό σας ούτε στον Παντοδύναμο!
  Εμπιστεύσου τον Θεό, αλλά γέμισε τις γροθιές σου!
  Η καθαρή βότκα θολώνει τον εγκέφαλο, βάφει τη μύτη, μαυρίζει τη φήμη και μετατρέπει το πρόσωπο σε μελανιά!
  Ένας πολιτικός ρίχνει πάντα πολύ μέλι, μόνο που σε αντίθεση με το μέλι της μέλισσας, είναι ελάχιστα χρήσιμο και παθαίνεις διαβήτη με εγγύηση!
  Γλυκιές ομιλίες - διαβήτης σε εκτέλεση!
  Το καλύτερο δώρο βέβαια είναι το μέλι, αλλά και ο γάιδαρος θα καταλάβει ότι δεν είναι από τα χείλη των πολιτικών!
  Στο μάτι κάποιου άλλου, μια κηλίδα είναι ορατή• στο δικό σας, μπορείτε να δείτε ένα κούτσουρο μόνο με hangover!
  Το hangover είναι ένα λεπτό πράγμα, και με ένα πόντο τρυπάει στον κρόταφο!
  Η βότκα είναι η αιτία των ασθενειών, αλλά θαμπώνει και τον πόνο και τον εγκέφαλο!
  Μια κοπέλα βάζει καλά έναν άντρα όταν φοράει ψηλοτάκουνα!
  Μόνο το κυνήγι της ευτυχίας είναι αιώνια, γιατί κανείς δεν ξέρει τι είναι ευτυχία!
  Όταν ένας άνθρωπος είναι πολύ σκύλος, παίρνει μια σκυλίσια ζωή!
  Για έναν πολιτικό βασικός στόχος είναι η πορεία προς την κορυφή και την εξουσία και για αυτό είναι έτοιμος να πέσει!
  Η γυναίκα είναι ισχυρό επιχείρημα, αν και του ασθενέστερου φύλου!
  Το αδύναμο πάτωμα στοιβάζεται εύκολα ακόμα και στο πάτωμα!
  Η γυναίκα είναι δύναμη, γιατί η ομορφιά είναι μεγάλη δύναμη!
  Η δουλειά από μια μαϊμού έκανε έναν άντρα, αλλά τι έκανε μια γυναίκα πίθηκο γυναίκα; Επιθυμία να ξεφύγετε από τη δουλειά!
  Όταν μια μαϊμού σηκώνει ένα ραβδί, αυτό δεν είναι λόγος να αντικαταστήσετε μια σχετική πλάτη!
  Ένας άνθρωπος έχει πολλά προβλήματα, αλλά μπορεί εύκολα να βρει μια δικαιολογία για να μην τα λύσει!
  Ο πολιτικός δημιουργεί ομίχλη ακόμα κι αν δεν καπνίζει!
  Οι άνθρωποι πίνουν, τα βοοειδή μεθούν!
  Μην είσαι γουρούνι, πίνοντας τον εαυτό σου σε ουρλιαχτό!
  Ένα ποτήρι μετατρέπει τον άνθρωπο σε είδος λιονταριού, έναν κουβά σε ασύγκριτο γουρούνι!
  Μην είσαι σαν ένα σκυλί αφοσιωμένο σε έναν τύραννο, θα κερδίσεις έναν αφοσιωμένο λύκο δωρεάν!
  Να είσαι θεός έστω και λίγο για να μη σταυρωθείς στο έπακρο!
  Όσο εξελίσσεται η πρόοδος, ο άνθρωπος είναι όλο και λιγότερο μαϊμού, αλλά από τεμπελιά όλο και περισσότερο ένας γίβωνας!
  Ένα άτομο έχει δύο όνειρα: να φάει και να κοιμηθεί ... μόνο σε ένα όνειρο υπάρχει μια ευκαιρία να ονειροπολήσει!
  Μακριά, όμορφα πόδια κοριτσιών, παπούτσια ανδρών τόσο καλά!
  Δεν είναι απαραίτητο να αγαπάς τον εαυτό σου, αλλά ο καθένας πρέπει να σέβεται τον εαυτό του!
  Μόνο αυτός που σέβεται αληθινά τον εαυτό του που δεν τον γλυτώνει καθόλου!
  Όποιος γεννιέται αετός δεν θα γίνει παπαγάλος με τα χρόνια!
  Οι παπαγάλοι ζουν πολύ καιρό, αλλά αυτό είναι απλά μια βλάστηση κορακιού!
  Ο κόκκινος λόγος της πολιτικής, χύνει πολύ αίμα, μέλι από το στόμα τυράννου, τραβάει μύγες στα πτώματα!
  Όποιος έχει τη διάνοια του κούτσουρου, είναι καταδικασμένος να οργώνει σαν τον παπά Κάρλο!
  Ομιλία που απλώνει απαλά, σταθερή υποστήριξη της τυραννίας!
  Εκατό ρούβλια είναι χειρότερα από εκατό φίλους, αλλά μόνο αν οι φίλοι δεν ζητούν δάνεια και δεν σκαρφαλώνουν με φτηνές συμβουλές!
  Αυτός που πουλάει για μια χάλκινη δεκάρα δεν αξίζει τίποτα, ακόμα και να χύνει πολύ ασήμι από το στόμα του!
  Οι πιο ακριβοί είναι αυτοί οι πολιτικοί που πωλούνται για μια δεκάρα!
  Μην κάνετε είδωλο ακόμα και έναν επιτυχημένο πολιτικό - η τύχη δεν είναι πάντα δίκαιη!
  Όταν υπάρχει πολλή ζέστη στα λόγια ενός πολιτικού, σημαίνει ότι θέλει να σφυρηλατήσει μια αξιόπιστη αλυσίδα για τον ψηφοφόρο!
  Ψεύτες - πολιτικοί, φέρτε τον κόσμο στη ζωή του σκύλου!
  Ένας καλός πολιτικός κάνει περισσότερα από όσα λέει, αλλά δεν είναι κακό να βρίσκεις τέτοιο άνθρωπο μόνο στα όνειρα!
  Ο πολιτικός λατρεύει να υπόσχεται, αλλά η λέξη χαλάει την εκτέλεση!
  Για κάποιο λόγο, οι άνθρωποι αγαπούν τους τυράννους, είναι ξεκάθαρο να πάρουν την εξουσία στα χέρια τους, είναι πολύ νωρίς για τους ανθρώπους!
  Η βελανιδιά είναι ένα δυνατό δέντρο, αλλά αν δεν αποτελείται από μαιάνδρους!
  Το μεγαλύτερο κουτάλι δεν θα σας ταΐσει αμέσως - το στόμα σας δεν είναι καουτσούκ!
  Ένας πολιτικός είναι άπληστος σαν βόα, αλλά σε αντίθεση με τον βόα, θέλει να τρώει πέντε φορές την ημέρα!
  Ο μεθυσμένος είναι σχεδόν τρελός, αλλά μόνο στην τρέλα του, η λαχτάρα είναι περισσότερο για τη γήινη λακκούβα!
  Μη μεθύσεις σαν το γουρούνι, θα πας μπάρμπεκιου για πονηρές αλεπούδες και αρπακτικά λύκους!
  Η ανοδική υγεία είναι καλή - το γάλα θα αρμέγεται, το ανοδικό πείσμα σε μια σταθερότητα χαλινάρι!
  Μην εμπιστεύεσαι έναν πολιτικό που βρυχάται σαν λιοντάρι - θα σε κάνει να οργώσεις σαν γάιδαρος και να πάρεις γάλα σαν κατσίκα!
  Ένας πολιτικός που έχει μεγάλους κυνόδοντες θα κάνει τον ψηφοφόρο να ουρλιάζει σαν λύκος!
  Ο πιο δυνατός άνθρωπος, του οποίου ο εγκέφαλος δεν είναι φτιαγμένος από πολτό, και του οποίου το κεφάλι δεν είναι από δρυς!
  Ο εγκέφαλος είναι απαλός στην αφή, αλλά μπορεί να είναι και χρυσός!
  Η βότκα δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά αφαιρεί το μυαλό!
  Μια σοφή λέξη είναι πιο αποτελεσματική από εκατοντάδες ηλίθια χτυπήματα!
  Για να είσαι έξυπνος, δεν πρέπει να διστάζεις να εργάζεσαι με προσχέδια!
  Και τα φωτεινά μυαλά δεν περιφρονούν τα σκοτεινά κόλπα και τις σκιώδεις πολιτικές!
  Τα ανοιχτόχρωμα κεφάλια συνήθως δεν λάμπουν σε μια σκοτεινή παρέα!
  Ένα λαμπερό κεφάλι δεν είναι απαραίτητα γκριζομάλλη, αλλά πάντα δεν φωτίζεται από βλακεία!
  Όχι τα γκρίζα μαλλιά κάνουν λαμπερό κεφάλι, αλλά οι φωτεινές σκέψεις και οι φωτεινές σκέψεις!
  Και ένα φωτεινό κεφάλι θαμπώνει, από το σκοτάδι της δεισιδαιμονίας, χωρίς το φως της γνώσης!
  Όποιος έχει το φως της φωτεινής γνώσης στο κεφάλι του, δεν μπορεί να είναι γκρίζα προσωπικότητα!
  Η πιο φαιά ουσία στους εγκεφάλους των λαμπερών κεφαλιών και των χρυσών καρδιών!
  Συχνά η αιτία της καταστροφής είναι ακριβώς οι χρυσές καρδιές που σκουριάζουν από πικρά δάκρυα!
  Ο χρυσός είναι ο ισχυρότερος μαγνήτης, η πιο δυνατή αλυσίδα, η πιο θανατηφόρα λεπίδα, αλλά και πάλι μόνο μια καρδιά φτιαγμένη από αυτό το μέταλλο μπορεί να νικήσει τον πανίσχυρο εγωισμό!
  Η συνείδηση ενός προδότη είναι μικρότερη από ένα φωτόνιο και σε πάει στον κάτω κόσμο πολύ πιο γρήγορα!
  Όποιος έχει πολλή φαιά ουσία στο κεφάλι του δεν μπορεί να είναι γκρίζος άνθρωπος!
  Όποιος έχει τυφλό αυτί για σοφές συμβουλές, ακούει νεκρική μουσική!
  
  Ο οποίος έχει πολύ φαγητό στο τραπέζι, έχει πρόβλημα με το στομάχι του!
  Μην πιστεύετε την υπόσχεση των πολιτικών, ο κούκος λέει περισσότερη αλήθεια!
  Ο πολιτικός είναι σαν το βουβάλι, αλλά όχι τόσο άροτρο όσο πισινό!
  Ο Θεός έδωσε στον άνθρωπο λογική, αλλά αφαίρεσε τον παράδεισο της άγνοιας!
  Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ατυχία για τους ανθρώπους από τον εγωισμό - ο κακός!
  Όποιος φιλοδοξεί στο κενό του χώρου δεν έχει άδειο κεφάλι!
  Μην παίρνετε τους πολιτικούς στα λόγια τους, αλλά μην εμπιστεύεστε πραγματικά τις πράξεις, τις ελέγχετε με τον καιρό!
  Όταν ο ηγεμόνας είναι συνεχώς μεθυσμένος, οι ψηφοφόροι στεναχωριούνται!
  Η βότκα είναι το πιο διάφανο υγρό από αυτά που θολώνουν το μυαλό!
  Ο Θεός έχει πολλές μέρες, αλλά ο άνθρωπος είναι συνεχώς σε μπελάδες χρόνου!
  Η εποχή του ανθρώπου είναι μια σειρά από δάκρυα και γέλια!
  Σιδερένιος χάρακας, σκουριάζει όταν είναι βασανιστής!
  Η θέληση του ανθρώπου, ευτυχώς, δεν είναι εμπόδιο!
  Μην σου αρέσει το δωρεάν τυρί, ο κόσμος θα γίνει ποντικοπαγίδα!
  Αν είσαι αρκούδα μυαλού, θα βρυχηθείς από την πείνα!
  Ένας αδέξιος πολιτικός υπόσχεται πάντα στους ψηφοφόρους το δέρμα μιας άχαστης αρκούδας!
  Η νεότητα του σώματος περνά, η νιότη της ψυχής δεν κατεβαίνει στους αιώνες!
  Αν είσαι ποιητής στην καρδιά, είσαι νέος για πάντα!
  Όποιος έχει θησαυρό γνώσης είναι πάντα πλούσιος στην ψυχή!
  Μη φτύσεις στο πηγάδι, άνθρωπε, θα σε φτύνουν όλη σου τη ζωή!
  Το όνειρο δεν είναι επιβλαβές, αλλά είναι πολύ κακό να πετάς στα σύννεφα χωρίς!
  Μεγάλη κοιλιά, εγγύηση μικρής επιτυχίας, και τεράστια προβλήματα!
  Ο άνθρωπος έχει δύο τρόπους: να πάει σε ένα όνειρο ή να μπει σε έναν εφιάλτη!
  Αν και ο Ναπολέων δεν είναι ψηλός, οι πολιτικοί τις περισσότερες φορές αναπτύσσονται μόνο προς τις φιλοδοξίες του!
  Δεν μπορείς να κρύψεις αυτό που έκλεψες, θα κλάψεις πίσω από τα κάγκελα!
  Ποιος δεν κρατιέται από τη φούστα της μητέρας του - ένας πραγματικός άντρας!
  Αν δεν θέλεις να είσαι ελάφι στη ζωή, όργωσε σαν ταύρος, κούνησε σαν αλεπού και απλά μην πιστεύεις στα θαύματα!
  Πολιτικός είναι η αλεπού που φτιάχνει γιακά και παλτά από ψηφοφόρους!
  Αν είσαι αρκούδα στο μυαλό και λαγός στο χαρακτήρα, οι αλεπούδες θα σε αφήσουν να μπεις με γιακά!
  Με τη διάνοια της αρκούδας θα γίνεις γούνινο παλτό, με τον χαρακτήρα του λαγού θα πας στο γιακά, αλλά θα είσαι ο βασιλιάς των ζώων με την επινοητικότητα της αλεπούς!
  Ποιος είναι ο χαρακτήρας ενός λαγού - ουρλιάζει σαν λύκος!
  Η νοημοσύνη της αρκούδας θα φέρει στη ζωή του σκύλου!
  Καλό είναι να γνωρίζεις τον κόσμο με αγορίστικο τρόπο, χωρίς να πέσεις στην παιδική ηλικία!
  Αν είσαι δρυοκολάπτης, μην είσαι αετός!
  Αν ο γάιδαρος λάβει τον θρόνο του λιονταριού, τότε μόνο από την προβολή της αλεπούς!
  Η ήσυχη φωνή μιας αλεπούς είναι πιο παραγωγική από το δυνατό βρυχηθμό μιας αρκούδας!
  Δυο αρκούδες σε ένα άντρο είναι στριμωγμένοι, αλλά δεν είναι κακό να έχεις δύο διπλώματα, για να είμαι ειλικρινής!
  Γιατί η βότκα είναι υγρή, γιατί από αυτήν ρέουν εγκέφαλοι!
  Στη ζωή, ένας δρυοκολάπτης δεν είναι πάντα σκληρός εργάτης, αλλά ο φτωχός δεν βλέπει πάντα δεκάρα!
  Ένα κορίτσι που αγαπά μόνο έναν φτερωτό αετό μπορεί να γίνει όμορφο!
  Οι πολιτικοί είναι κακοί συγγενείς, αλλά πεισματάρηδες αδερφοί!
  Ο πολιτικός τότε κρατάει τον λόγο του, αν μόνο το προσωπικό του κέρδος είναι η βάση του!
  Ένας πνευματώδης πολιτικός μπορεί να σφάξει έναν ψηφοφόρο σαν χοντρό κοτόπουλο!
  Τις περισσότερες φορές, οι πολιτικοί κερδίζουν χρυσό σιωπώντας την κατάλληλη στιγμή!
  Χτυπήστε όσο το σίδερο είναι ζεστό, παντρευτείτε πριν κρυώσει η καρδιά σας και γεμίσει το σώμα σας λίπος!
  Ονειρεύεστε μια διαστημική αυτοκρατορία - μην έχετε το κεφάλι σας στα σύννεφα!
  Αν σκέφτεσαι σαν αρκούδα - η ζωή δεν θα μοιάζει με μέλι!
  Όποιος έχει μεγάλη κοιλιά θα πεθάνει από την πείνα!
  Ο χωρίς φτερά με το μυαλό κότας!
  Μην παριστάνεις τον αετό με μυαλά κοτόπουλου και δικαιώματα πουλιών!
  Αν είσαι χαρακτήρας wet chicken, θα ξεραθείς από την πείνα!
  Δεν μπορείς να γεννήσεις χρυσά αυγά με μυαλά κοτόπουλου!
  Ο κόκορας μπορεί ακόμα να γεννήσει χρυσά αυγά, αλλά η φύση του κοτόπουλου σε βάζει μόνο σε χάος!
  Γιατί είστε όλοι στα σύννεφα, γιατί το μυαλό ενός κοτόπουλου!
  Για να φτιάξετε μια μπριζόλα από ένα γουρούνι, πρέπει να έχετε λαβή λύκου και επινοητικότητα αλεπούς!
  Ή μάλλον, πηγαίνετε για ψητή αλεπού με μυαλά κοτόπουλου!
  Αν ο χαρακτήρας είναι σαν του βρεγμένου κοτόπουλου, θα ξεραθείς χωρίς λεφτά στο δρόμο!
  Οι εγκέφαλοι κοτόπουλου κάνουν χωρίς φτερά, ο χαρακτήρας του κοτόπουλου σταματά!
  Αν είσαι πέταγμα αετού, μην έχεις πέταγμα κόκορα!
  Όποιος κουνάει πολύ χωρίς να φάει χυλό - θα λαλήσει στον κουβά!
  Αν ένας πολιτικός κουρελιάζει πολύ, οι ψηφοφόροι ουρλιάζουν σαν λύκοι!
  Ένας πολιτικός που γαβγίζει πολύ, αλλά προσπαθεί ελάχιστα στη ζωή ενός σκύλου, θα φέρει τον κόσμο!
  Οι πολιτικοί κάνουν φάρσες σαν παιδιά, αλλά τα κόλπα τους είναι τόσο παλιά όσο και η ίδια η πολιτική!
  Το να είσαι αλεπού δεν βλάπτει, για να μην καταλήξεις στα γαϊδούρια!
  Ακόμα κι αν είσαι λιοντάρι, αλλά με μυαλά κοτόπουλου σου είναι εγγυημένη η ζωή του σκύλου!
  Όποιος γαβγίζει πολύ στο φεγγάρι, η ζωή τον κατεβάζει σε ρείθρο!
  Αν ένας πολιτικός υπόσχεται πίτα στον ουρανό, τότε θεωρεί τον ψηφοφόρο δρυοκολάπτη!
  Αν έχεις ξύλινο κεφάλι, τότε σίγουρα θα δώσεις δρυς!
  Αν έχεις κεφάλι σαν βελανιδιά, θα σε ξεσκίσουν σαν να κολλάνε!
  Αν έχετε μνήμη κοτόπουλου, θα ξεχάσετε πώς να πετάτε στα ύψη σαν αετός!
  Ένα κοτόπουλο δεν είναι πουλί - ένα μυαλό κοτόπουλου δεν είναι μυαλό!
  Ψηφοφόρος με μυαλά κότας διαλέγει κοκόρια για πρόεδρο!
  Πολιτικός που πετεινά πολύ, έλκει μόνο αυτούς που έχουν μυαλό κοτόπουλου!
  Ποιος παρασύρθηκε από τον λόγο της αλεπούς ενός πολιτικού, ενός κοτόπουλου με μυαλό και ενός προβάτου με χαρακτήρα!
  Για έναν πολιτικό η γλώσσα είναι και σπαθί, και μαστίγιο και κλειδί, αλλά βάζει τον ψηφοφόρο κατ' αρχήν λουκέτο!
  Με μυαλά κοτόπουλου, και χαρακτήρα κοτόπουλου, θα γίνει σαν χοιρινή μπριζόλα!
  Τα πάντα στον κόσμο μας είναι ασήμαντα, και επαναλαμβάνονται...μόνο νέα προβλήματα συμβαίνουν συνέχεια!
  Ένα άδειο πορτοφόλι είναι το πιο δύσκολο πράγμα να το κουβαλάς και ένα άδειο είναι το πιο δύσκολο να κοιμηθείς!
  Τα πάντα στον κόσμο μας είναι επικίνδυνα, ακόμα και ξαπλωμένοι στον καναπέ - θα πεθάνεις από υποδυναμία!
  Γιατί το "εγώ" είναι το τελευταίο γράμμα του αλφαβήτου, γιατί πολύ συχνά άδικα μπαίνει στην πρώτη θέση!
  Τα ευτελή πάθη ενός πολιτικού οδηγούν στην πτώση του κράτους!
  Αν δεν μπορείς να χτυπήσεις τα φτερά σου, τότε μην τρίζεις τη γλώσσα σου!
  Πραγματικά αβύθιστος είναι αυτός που δεν έχει κεφάλι δρυός, αλλά αντοχές και έντερα!
  Αν είσαι κεφάλι βελανιδιάς, τότε υπάρχει πριονίδι στο κεφάλι σου!
  Αν σε έκοβαν σαν δέντρο, τότε στο κεφάλι σου υπήρχε συμπαγές πριονίδι!
  Εάν έχετε ένα φρούριο βελανιδιάς, τότε δεν υπάρχει πριονίδι στο κεφάλι σας!
  Από τον ιδιοκτήτη μιας κεφαλής βελανιδιάς, τα τσιπ αφαιρούνται εύκολα!
  Αν αφήσετε να αφαιρεθούν τα ρινίσματα από πάνω σας, τότε έχετε στερεό πριονίδι στο κεφάλι σας!
  Όταν έχεις κεφάλι βελανιδιάς, τότε τα ροκανίδια πέφτουν έτσι!
  Όταν το κεφάλι είναι γεμάτο πριονίδι, τότε όποιος δεν είναι βελανιδιά θα αφαιρέσει τα τσιπς από πάνω σου!
  Τι κοινό έχουν ένα κεφάλι και ένας σάκος του μποξ - χτυπιούνται αν είναι γεμάτοι πριονίδι!
  Αν έχεις πριονίδι στο κεφάλι σου, τότε δεν είσαι ο Γουίνι το Αρκουδάκι, αλλά μια μπανάλ κούπα!
  Ακόμα και η δύναμη της βελανιδιάς δεν θα σας γλιτώσει από το σκάσιμο αν το κεφάλι σας είναι γεμάτο πριονίδι!
  Όποιος έχει το φρούριο της βελανιδιάς, αφαιρεί τα τσιπ!
  Όταν μείνει μόνο πριονίδι στο κεφάλι σου, σίγουρα θα δώσεις δρυς!
  Με χυλό στο κεφάλι θα πεινάς πάντα!
  Ένας άντρας με χυλό στο κεφάλι μπορεί να γλείφει μόνο τα πιάτα!
  Ένας πολιτικός είναι ένα αιώνια πεινασμένο αρπακτικό που μαγειρεύει χυλό στα κεφάλια των ψηφοφόρων!
  Ο πολιτικός μαγειρεύει χυλό στο μυαλό των ψηφοφόρων για να τους βάλει στο κρέας!
  Η οικοδέσποινα μαγειρεύει χυλό στο νερό και ο πολιτικός ψήνει χυλό για τους ψηφοφόρους με αίμα!
  Ο λόγος του πολιτικού είναι γεμάτος μέλι, αλλά μόνο πικρός χυλός θα πέσει στο ίζημα!
  Αδύναμος, που έφαγε λίγο κουάκερ, αλλά πιο αδύναμος, που καταβρόχθισε το χυλό των πολιτικών ανακατεμένων στις άσκοπες κουβέντες!
  Ταΐζοντας τους ψηφοφόρους με χυλό από γλυκές υποσχέσεις, οι πολιτικοί τους αφήνουν για πάντα πεινασμένους και με ένα πικρό ίζημα στην ψυχή τους!
  Ακόμα και το μέλι είναι πικρό όταν βγαίνει από τα χείλη των πολιτικών!
  Οι πολιτικοί, με τα παπούτσια, κάνουν αλήτες από τους ψηφοφόρους!
  Ακόμα και μεγάλος γάιδαρος, ένας πολιτικός δεν θα κάθεται για πολύ σε δύο καρέκλες!
  Ο πολιτικός αντιμετωπίζει τους ψηφοφόρους σαν τις μύγες, άρα έχει και γλυκούς λόγους και μελίτα χείλη!
  Ακούγοντας το αηδόνι του πολιτικού, μην είσαι δρυοκολάπτης!
  Όταν μια πολιτική αλεπού είναι κοντά, ο ψηφοφόρος δεν πρέπει να μετράει τα κοράκια!
  Ένας πολιτικός, σαν αλεπού, θεωρώντας τον ψηφοφόρο κοράκια, εκβιάζει τυρί με κολακείες, χωρίς να βαραίνει τον εαυτό του με τιμή!
  Στο βρυχηθμό του λιονταριού της πολιτικής, ακούγεται πάντα το γλυκό βουητό μιας αλεπούς, οπότε ένας πολιτικός είναι λιοντάρι μόνο για χαζό!
  Πιστεύουν ότι ένα τρομερό λιοντάρι πολιτικός είναι μόνο εικονιστικά γαϊδούρια!
  Αν υπάρχει χυλός στο κεφάλι σου, τα λεφτά θα φύγουν σαν το γιαούρτι!
  Ένας λαγός ονειρεύεται να γίνει λύκος, ο πολιτικός είναι βασιλιάς και βασιλιάς είναι ο Θεός, αλλά για να πραγματοποιηθούν τα όνειρα, πρέπει πρώτα από όλα να είσαι άντρας!
  Ακόμα και ένα λιοντάρι μπορεί να μετατραπεί σε λαγό με την πονηριά μιας αλεπούς και την εφευρετικότητα ενός μυρμηγκιού!
  Το να είσαι μεγαλόσωμος άντρας δεν σημαίνει ότι είσαι ελέφαντας σε κατάστημα με πορσελάνινα!
  Αν είσαι ελέφαντας σε πορσελάνη, τότε δεν θα είσαι σπουδαίος πολιτικός!
  Για να πάρεις τη θέση του λιονταριού, χρειάζεσαι πονηριά αλεπούς και ευελιξία φιδιού!
  Τα γυμνά γυναικεία πόδια βάζουν παπούτσια στο μυαλό των ανδρών και τους κάνουν να βγάλουν τα καπέλα τους!
  Τις περισσότερες φορές, η καρδιά των ανδρών σπάει από ένα βότσαλο που πετάγεται από ένα γυμνό, γυναικείο πόδι!
  Τίποτα δεν μιλάει για τον πλούτο της ψυχής όπως τα γυμνά, γυναικεία πόδια!
  Με γυμνά τακούνια που τρεμοπαίζουν, μια γυναίκα κερδίζει ακριβές μπότες!
  Με γυμνές γόβες οι γυναίκες γδύνονται με αυτοπεποίθηση τους άντρες!
  Γυναίκα οδηγεί τους άντρες κάτω από τη φτέρνα με τα γυμνά της πόδια!
  Για ένα γυμνό γυναικείο πόδι, ένας άντρας είναι έτοιμος να κατεβάσει το τελευταίο του παντελόνι!
  Οι καλύτεροι φίλοι για ένα κορίτσι που είναι σε θέση να δώσει διαμάντια χωρίς να ξοδέψει σε ροκανίδια διαμαντιών!
  Μια γυναίκα που θέλει να φοράει διαμάντια πρέπει να έχει σκληρότητα χαρακτήρα, σαν διαμάντι!
  Αν θέλεις να έχεις διαμάντια, μην είσαι λιθόστρωτος!
  Το να έχεις τη σκληρότητα ενός διαμαντιού δεν σημαίνει ότι είσαι λιθόστρωτος στη ζωή!
  Αν είσαι λιθόστρωτο μυαλό, τότε σίγουρα όχι διαμάντι!
  Μια γυναίκα, όπως ο λύκος, τρέφεται από τα πόδια της, μόνο που η τελευταία προτιμά τα πρόβατα και οι κατσίκες συναντούν πιο συχνά το πρώτο!
  Μια γυναίκα, σαν λύκος, τρέφεται από τα πόδια της, αλλά περισσότερο από αυτό, είναι ακόμα αλεπού!
  Τα πόδια μιας γυναίκας ταΐζουν σαν λύκος, μόνο καρφιά στο πεντικιούρ!
  Μια γυναίκα τρέφεται σαν τα πόδια του λύκου, αλλά ο άντρας παίρνει πιο συχνά φαγητό με τη γλώσσα της αλεπούς!
  Αν η κακή γλώσσα ενός άντρα είναι χειρότερη από ένα όπλο, τότε η καυστική γλώσσα μιας γυναίκας είναι σαν οβίδα!
  Τι πιο δυνατό από μια βόμβα υδρογόνου - μια γυναικεία γλώσσα που προκαλεί το ταρακούνημα του σύμπαντος!
  Η γυναίκα αγαπά με τα αυτιά της, τη βασανίζει με τη γλώσσα της, ελκύει με τα πόδια της και δέρνει τον άντρα της με τη γροθιά της!
  Μια γυναίκα λατρεύει να μιλά, αλλά δεν μπορείς να μαγειρέψεις χυλό με μακριά γλώσσα!
  Η μακριά γλώσσα του άντρα συντομεύει τη ζωή, η μακριά γλώσσα της γυναίκας παρατείνει τη γέννα!
  Ο πολιτικός ανεβάζει τη βαθμολογία με τη γλώσσα του, η γυναίκα εμψυχώνει - σταματώντας τη φλυαρία!
  Η ευγλωττία είναι χαρακτηριστικό της αλεπούς, αλλά το πραγματικό κόλπο είναι να μένεις σιωπηλός την κατάλληλη στιγμή!
  Το μέλι χύνεται από το στόμα για να κλείσουν με ασφάλεια τα στόματα!
  Μια γυναίκα λατρεύει να πίνει μέλι από το στόμα ενός άνδρα και να τσιμπάει τον εαυτό της με μια μέλισσα!
  Μια γυναίκα είναι σαν τη μέλισσα - αγαπά τις ομιλίες με μέλι, τσιμπάει έναν άντρα και η ίδια ζει ανάμεσα σε λουλούδια!
  Μια γυναίκα, όπως ένα λουλούδι, πρέπει να τραφεί με ένα ρεύμα χρημάτων και να μην ποτίζεται με λεκτική διάρροια!
  Η γυναίκα είναι σαν το τριαντάφυλλο, αγαπά όταν έχει πολλή χρυσή κοπριά!
  Για να προσελκύσει έναν άντρα με μεγάλο πορτοφόλι, μια γυναίκα πρέπει να τον κάνει λίγο ανόητο!
  Αν υπάρχει κενό στο κεφάλι, τότε η ζωή γίνεται γεμάτη προβλήματα!
  Αν είσαι εντελώς λαϊκός, θα έχεις άδειο πορτοφόλι!
  Χωρίς να εξαπατήσεις με έναν λευκό ιππότη, μπορείς να είσαι μόνο στο σκάκι!
  Στο σκάκι, τα πιόνια δεν κινούνται προς τα πίσω, αλλά στην πραγματική ζωή μπορούν να κινηθούν μόνο προς τα πίσω!
  Στο σκάκι, το πιόνι χτυπά λοξά, στην πραγματική ζωή, το πιόνι γκρεμίζεται έτσι ώστε να κυλήσει στην κατηφόρα!
  Στο σκάκι, το ματ είναι μόνο στο τέλος, στην πραγματική ζωή, σε κάθε στροφή!
  Στο σκάκι το ματ σημαίνει νίκη, στη ζωή το ματ πέφτει όταν χάνεις!
  Στο σκάκι, όσες περισσότερες θυσίες, για χάρη ενός ματ, τόσο πιο όμορφη είναι η νίκη - στη ζωή, οι θυσίες προκαλούν ματ και άσχημη ήττα!
  Στο σκάκι συνήθως εγκαταλείπουν το ματ, στην πραγματική ζωή ένα ματ δεν απαιτεί παράδοση και πηγαίνει στο συμπλήρωμα!
  Στο σκάκι όλα τα πιόνια είναι ορατά στο ταμπλό, στην πραγματική ζωή οι πιο σημαντικοί παίκτες είναι στη σκιά!
  Στο σκάκι καριέρα κάνουν μόνο τα πιόνια, στη ζωή αυτοί που ξέρουν να κάνουν ιπποτική κίνηση!
  Για να μην φοράτε κολάρο αλόγου, πρέπει να μπορείτε να κάνετε κινήσεις με ένα άλογο!
  Αν δεν μάθετε πώς να κάνετε κινήσεις με ένα άλογο, ιππεύουν σαν άλογο!
  Αν δεν μάθετε πώς να κάνετε κινήσεις με ένα άλογο, ιππεύουν σαν άλογο!
  Για να μην φοράτε κολάρο βλεφάρων - πρέπει να οργώνετε σαν άλογο!
  Αν δεν οργώνεις σαν άλογο, μόνο προβλήματα θα μαζεύεις!
  Η υγεία των αλόγων είναι καλό να έχουμε, αλλά πρέπει να οργώνουμε στον αθλητισμό για να μην αρρωστήσουμε!
  Αν είσαι βελανιδιά με μυαλό, θα την ξεφλουδίσουν σαν κολλώδης - αν είσαι κουφός με το αυτί, τότε θα πας στο βιολί!
  Μη βιάζεσαι στο θρόνο, χωρίς βασιλιά στο κεφάλι σου!
  Ο βασιλιάς είναι στο κεφάλι, ο Θεός στην καρδιά και η πολιτική στο συκώτι!
  Ένας πολιτικός είναι σαν τη γάτα, του αρέσει να γουργουρίζει και προτιμά τους ψηφοφόρους με τη νοημοσύνη των ποντικών!
  Ο πολιτικός αρέσκεται να υπόσχεται στους ψηφοφόρους δωρεάν τυρί, αλλά είναι σε μια ποντικοπαγίδα από μια τρύπα!
  Ένας έντιμος πολιτικός, σαν χορτοφάγος λύκος, όμως, τα αρπακτικά όλων των γραμμών λατρεύουν τα χόρτα!
  Ο πολιτικός είναι ένα αρπακτικό που λατρεύει τα χόρτα και το λάχανο!
  Ο πολιτικός κουρδίζει σαν λαγός, γαβγίζει σαν σκύλος, πονηρός σαν αλεπού, μιμείται σαν πίθηκος και αγαπά τα γλυκά σαν αρκούδα!
  Το σκουλήκι δεν έχει ραχοκοκαλιά, ο πολιτικός δεν έχει συνείδηση, ο τοκογλύφος της καρδιάς και οι ψηφοφόροι έχουν ελπίδα για την εκπλήρωση των υποσχέσεων!
  Είναι πιο εύκολο να σώσεις τη θάλασσα με μια δακτυλήθρα παρά να εκπληρώσεις την υπόσχεση της πολιτικής!
  Ένας πολιτικός, σαν πορτοφολάς, είναι μόνο το κύριο εργαλείο της γλώσσας, και αντί για σιωπή - το hype!
  Ο πολιτικός είναι σαν την αλεπού σε όλα, μόνο που βάζει ανθρώπινο δέρμα στα κολάρα του!
  Ακόμα και τα παιδιά λένε ψέματα, αλλά ο πολιτικός είναι ο μόνος θνητός που εξαπατά, λέγοντας την καθαρή αλήθεια!
  Ένας πολιτικός με λόγο μέλι θα φάει ανθρώπινη καρδιά!
  Η γυναίκα είναι το αδύναμο φύλο, αλλά μέσα της ζουν δυνατά πάθη!
  Σκλαβιά για το σώμα, γεννημένη από την ανομία!
  Αν το μυαλό είναι σαν το άλογο, τότε θα οργώσουν σαν το άλογο!
  Δεν θα βάλουν γιακά σε κάποιον που είναι καλά γειωμένος!
  Όποιος έχει καλή γνώση θα έρθει πρώτος στη γραμμή τερματισμού!
  Το να είσαι υγιής σαν άλογο δεν σημαίνει να έχεις κεφάλι αλόγου!
  Όποιος είναι καλά καταλαβαίνως, όποιος θέλεις θα τραβήξει!
  Όποιος έχει πολύ χρυσό πουλάει τα πάντα ακριβά!
  Ο τύραννος είναι σαν το τσιμπούρι, αγαπά το αίμα, αλλά δεν τσιμπάει μόνο στο φρύδι!
  Φοράει πάντα γιακά, που είναι εντελώς ξεπαπουτσωμένος!
  Ένας σκλάβος μπορεί να γίνει ελεύθερος, ένας ανόητος μπορεί να γίνει έξυπνος, ένας φτωχός μπορεί να γίνει πλούσιος, αλλά αν έχεις ένα απαίσιο πείσμα, τότε θα είσαι πάντα τζάμπα!
  Φτωχός δεν είναι αυτός που δεν έχει λεφτά, αλλά αυτός που το κεφάλι του είναι γεμάτο πριονίδι!
  Μην φιλοδοξείς να γίνεις βασιλιάς αν το μυαλό σου δεν είναι κάμαρα!
  Χωρίς μυαλό, έστω και επιταγή, θα είναι σαν γάιδαρος!
  Ο βασιλιάς είναι, φυσικά, λιοντάρι, αλλά όχι χωρίς την επινοητικότητα της αλεπούς, και τα λιοντάρια γδέρνονται!
  Μη γρυλίζεις, αλλά μάλλον μείνε σιωπηλός, αν δεν είσαι ακόμα στη θέση του λιονταριού και η αλεπού δεν έχει δώσει το κουστούμι της!
  Ένας πολιτικός είναι σαν την αλεπού στον μύθο του Κρίλοφ, αλλά μην είσαι κοράκι ως ψηφοφόρος!
  Εάν είστε σαν κούτσουρο, τότε τα ρινίσματα θα αφαιρεθούν από εσάς μέχρι τη ρίζα!
  Για να μην αρματωθεί η χώρα στο γιακά, πρέπει να είναι δυνατή σαν ταύρος!
  Χρειάζεται αεροπορία για να γίνει μια φτερωτή χώρα!
  Ο πολιτικός είναι έτοιμος να υποσχεθεί το φεγγάρι, αν όχι να πετάξει έξω στον σωλήνα!
  Για πάντα νέος είναι αυτός που δεν έχει πιει την υγεία του!
  Τα επιχειρήματα δρυός δρουν στο κούτσουρο!
  Ένας πολιτικός θα σου αφαιρέσει με χαρά τα ρινίσματα αν είσαι κούτσουρο!
  Και ένας άνθρωπος έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με μια μαϊμού, μερικές φορές είναι τουλάχιστον μια μικρή αληθινή αλεπού!
  Ο πολιτικός έχει τις φιλοδοξίες του λιονταριού, την πονηριά της αλεπούς, αλλά τα κόλπα είναι εντελώς χοιρινά!
  Αν οι πολιτικοί είναι πολύ αλεπού, τότε γίνεται ολόκληρο γουρούνι!
  Ένας πολιτικός με πονηριά αλεπούς και λαβή λύκου θα κάνει μπάρμπεκιου από τους ψηφοφόρους!
  Και η τύχη θέλει κόπο, μόνο έχοντας την εργατικότητα του αλόγου, θα πετάξεις τον ζυγό της υποταγής!
  Πίστεψε στην επιτυχία αν ξεπερνάς τους πάντες!
  Ένας πολιτικός μπορεί να κοροϊδέψει ακόμα και μια αλεπού, αλλά ποτέ δεν θα κοροϊδέψει τον χρόνο για πάντα!
  Ο ψηφοφόρος συχνά, σαν μέλισσα, πετάει στον μελισμένο λόγο του πολιτικού, αλλά συχνά ο ίδιος θα τσιμπηθεί!
  Ο πολιτικός καταπίνει ψηφοφόρους σαν κουνέλια πύθωνα, προσελκύει αλκοολικούς όπως η βότκα και οι γλυκές μύγες!
  Ένας λύκος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς κρέας, και ένας πολιτικός χωρίς δόλο!
  Το πιο φριχτό άλογο θα υποταχθεί σε αυτόν που έχει καλή γνώση!
  Είναι πιο εύκολο για έναν πολιτικό να στραφεί προς τα έξω παρά να υποσχεθεί κάτι που μπορεί να γίνει!
  Για όσους δεν ψηφίσετε, θα τιμήσετε το αποτέλεσμα με ενός λεπτού σιγή!
  Γίνε τουλάχιστον μια μικρή αλεπού αν δεν θέλεις να γίνεις γαιδουράκι!
  Μην πιστεύετε τους πολιτικούς, είναι απλώς σμύριδα για τον ψηφοφόρο, που κόβουν μάρκες από βελανιδιές!
  Ποιος δεν είναι στρογγυλός ανόητος, αυτή η δεκάρα θα μετατραπεί σε μια βαριά δεκάρα!
  Δεν υπάρχουν συγγενείς στην πολιτική, αλλά υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να μοιραστούν τους δικούς σου σαν αδερφός!
  Υπάρχουν πολλά άσχημα πράγματα στη ζωή, αλλά το πιο άσχημο είναι ότι όταν τελειώνει η ζωή!
  Αν θέλεις να πλησιάσεις τον Θεό, κάρφωσε τη μαϊμού στην ψυχή σου στον σταυρό!
  Ο άνθρωπος προήλθε, αν όχι από πίθηκο, τότε τουλάχιστον έπαψε να είναι μαϊμού!
  Αν είσαι μαϊμού με μυαλό, τότε η αλεπού θα σε καταπιεί σαν αρπακτικό βόα!
  Δεν υπάρχει τίποτα άπειρο, εκτός από τον χρόνο που χρειάζονται οι πολιτικοί για να εκπληρώσουν την υπόσχεση!
  Αν γαυγίζεις πολύ, θα γκρινιάζεις σαν χτυπημένο σκυλί!
  Μην εμπιστεύεστε αυτόν που μιλάει κόκκινο, και η κόκκινη φωτιά μπορεί να καεί!
  Ούτε ο Θεός δεν μπορεί να μαλώσει με μια γυναίκα και να ανεβάσει μια μαϊμού στο επίπεδο της ανθρώπινης κουλτούρας!
  Χωρίς αγάπη, δεν υπάρχει χαμόγελο, εκτός κι αν είναι το αρπακτικό χαμόγελο ενός πολιτικού!
  Πολύ μακριά στα σύννεφα, η πολιτική χωρίς φτερά πετάει στην καμινάδα!
  Μια μικρή ψυχή, έχει πάντα τη φιλοδοξία ενός γίγαντα!
  Μια μικρή ψυχή έχει μια γιγάντια έπαρση!
  Πολιτικός είναι ο κλέφτης που γράφει νόμους για τον εαυτό του και θεωρεί τη χώρα ζώνη!
  Ο πολιτικός έχει επτά Παρασκευές την εβδομάδα, αλλά όταν πρέπει να εκπληρώσεις την υπόσχεση, έρχεται το εβραϊκό Σάββατο!
  Η ενότητα είναι καλή, εκτός αν είναι ζευγάρωμα με πολιτικό!
  Ο πολιτικός είναι τέτοιο πλάσμα που θέλει να σου φτιάξει ένα πρόβατο με χοιρινές μεθόδους!
  Οι χοίροι μέθοδοι των πολιτικών μετατρέπουν τους ψηφοφόρους σε μπριζόλα!
  Κάτω από έναν κυβερνήτη χοίρου, η ζωή δεν είναι ποτέ παχιά!
  Το να κάνεις ένα γουρούνι πρόεδρο είναι πολύ χοντρό!
  Αν θέλετε να γίνετε πρόεδρος, πιάστε τις τυχερές σας στιγμές!
  Ένας ηγεμόνας που θεωρεί τους ψηφοφόρους πρόβατα είναι τυπικό γουρούνι!
  Ο Θεός δεν είναι μόνο παντοδυναμία, αλλά και προθυμία να πάει στο σταυρό για χάρη των άλλων!
  Ένας ηγεμόνας που κάθεται για πολύ καιρό στο θρόνο προκαλεί την υποχώρηση του κράτους!
  Ένας νεαρός ηγέτης είναι σαν ένα φρέσκο άλογο, ένας ηλικιωμένος είναι σαν μια φοράδα με σπασμένες οπλές!
  Στα μέσα για την επίτευξη Θεϊκών υψών, ο πολιτικός είναι ο ίδιος ο Σατανάς!
  Ο πολιτικός Θεός είναι μόνο σε ένα πράγμα, στο να εφευρίσκει δικαιολογίες γιατί οι προεκλογικές του υποσχέσεις απέτυχαν τόσο διαβολικά!
  Ένας πολιτικός είναι σαν την μπύρα, καλός μόνο όταν κρυώνει και στο τραπέζι!
  Ο πολιτικός είναι γλυκός με τις ομιλίες, αλλά η πικρή επίγευση από αυτές δεν είναι καθόλου μπύρα!
  Ένας πολιτικός βγάζει την αλήθεια από το στόμα του μόνο όταν παραποιεί τον εαυτό του!
  Ο πολιτικός σταυρώνει τον ψηφοφόρο στο έπακρο για να πάρει λίγη Θεότητα!
  Ακόμη και η πτωτική δύναμη δεν θα σας σώσει αν είστε έξυπνη τράπουλα!
  Η αλεπού είναι τόσο θηρίο που θα κατεβάσει τρία δέρματα από ένα λιοντάρι!
  Ο πολιτικός είναι τότε ο πιο δυνατός, οι ψηφοφόροι του είναι αδύναμοι στο μυαλό!
  Ο πολιτικός λοιπόν προχωρά με μέλι, για να μη φτύσει καθόλου ο ψηφοφόρος!
  Δυνατό να πάρεις σκυτάλη, αυτός που έχει πριονίδι στο κεφάλι!
  Η βελανιδιά είναι ο βασιλιάς των δέντρων, το κεφάλι της βελανιδιάς μετατρέπει κάθε κούτσουρο σε θέμα!
  Η βελανιδιά είναι ανθεκτική στη σήψη, το κεφάλι δρυός είναι γεμάτο σκόνη!
  Αν είσαι κούτσουρο, τότε τουλάχιστον έχεις πάσσαλο στο κεφάλι σου!
  Το άγνωστο είναι τρομακτικό, αλλά το γνωστό μερικές φορές σε κάνει απλά να φοβάσαι!
  Η γνώση γεννά αυτοπεποίθηση ακόμα και όταν είναι δύσκολη, η άγνοια προκαλεί σύγχυση ακόμα και όταν είναι εύκολη!
  Δειλός δεν είναι αυτός που φοβάται, αλλά αυτός που τεμπελιάζει να καλλιεργήσει θάρρος στον εαυτό του!
  Ο φόβος είναι αδυναμία, το θάρρος είναι δύναμη, αλλά πρόσεχε τον ανόητο μέσα σου!
  Όποιος αφήνει τον εαυτό του να τον οδηγεί από τη μύτη κινδυνεύει να χαθεί ανάμεσα στα τρία πεύκα!
  Κάνει το περπάτημα σε κύκλους ατελείωτη βλακεία, με μηδενική εφευρετικότητα!
  Δεν έχει σημασία αν το γάλα στα χείλη δεν έχει στεγνώσει, είναι χειρότερο αν η σκληρότητα είναι στις καρδιές!
  Μπαγιωτό ψωμί ζητιανιάς, πικρό αλάτι μετανοίας!
  Το μέλι από το στόμα πολιτικού, τραβάει όσους δεν έχουν ξεραμένο γάλα στα χείλη τους!
  Ο πολιτικός δεν είναι κλέφτης νόμου, είναι κλέφτης που φτιάχνει νόμους!
  Ο πολιτικός υπόσχεται μια γλυκιά ζωή, βγάζει μέλι από το στόμα του, αλλά τα πόδια του κολλάνε σαν μύγα!
  Εύγλωττος πολιτικός, μια βδέλλα δαγκώνει το πορτοφόλι του ψηφοφόρου!
  Γιατί η σιωπή είναι χρυσός γιατί πληρώνεται!
  Ποιο είναι το μεγαλύτερο πράγμα στον κόσμο; Ένα βουνό υποσχέσεων που εξέδωσε πολιτικός!
  Ο πολιτικός θέλει λεφτά και εξουσία, είναι έτοιμος να ξεσκίσει οποιονδήποτε!
  Ο πολιτικός είναι πρώτα και πάνω απ' όλα αλεπού, όχι πάντα λαμπερή στην όψη, αλλά πάντα κουνάει την ουρά του!
  Ο πολιτικός χαίρεται να γεμίζει το πορτοφόλι σου με άδειες υποσχέσεις!
  Ένας πολιτικός είναι ειλικρινής μόνο σε ένα πράγμα, όταν λέει - εμείς, άρα δεν έχει πια τον εαυτό του!
  Τι είναι περισσότερο από τα άτομα στο σύμπαν; Μάσκες και μάσκες πολιτικών!
  Αυτό που κάνει ένας πολιτικός πιο πρόθυμα - καθαρίζει τις τσέπες των ψηφοφόρων!
  Ο πολιτικός δεν έγινε πάντα, αλλά οι υποσχέσεις του μυρίζουν πάντα σάπια!
  Ένας πολιτικός έχει επτά Παρασκευές την εβδομάδα, αλλά το να ακούς τους ψηφοφόρους είναι πάντα ρεπό!
  Ποιος ήταν πρώτος; Οι πολιτικοί, γιατί δημιούργησαν χάος!
  Μην πιστεύετε στη σκληρότητα των πετεινών πολιτικών, τραγουδούν πάντα από τη φωνή κάποιου άλλου της αλεπούς!
  Αν ένας πολιτικός ξεχύνεται σαν αηδόνι, σημαίνει ότι μια αλεπού του έκανε soundtrack!
  Μάλλον θα σφυρίξει ο καρκίνος στο βουνό, παρά ο πολιτικός θα εκπληρώσει την υπόσχεση χωρίς να κοκκινίσει!
  Ο πολιτικός είναι σαν νεράιδα της νύχτας, μόνο που συνήθως ξεσκίζει πελάτες τη μέρα!
  Πώς είναι ένας πολιτικός σαν τον σκύλο, όταν μιλάει πολύ, τότε σίγουρα είναι ήμερος και έχει ιδιοκτήτη!
  Αυτοί που ψηφίζουν με την καρδιά τους συχνά καταλήγουν με ψηφοφόρους στο συκώτι!
  Ο πολιτικός είναι σαν τη βότκα, ο ψηφοφόρος θα νιώσει με το συκώτι του ότι έχει καεί!
  Ο πολιτικός στρίβει τον εγκέφαλό του σαν βότκα, μόνο που σε αντίθεση με αυτό είναι γεμάτος θολότητα!
  Στον πολιτικό αρέσει να γεμίζει την ομίχλη, με διάφανο στόχο να πλουτίσει!
  Ο πολιτικός έχει πολλές υποσχέσεις, αλλά ακόμη περισσότερες δικαιολογίες αν δεν εκπληρωθούν!
  Ο πολιτικός είναι μια αλεπού, αλλά πιο συχνά μια γκρίζα!
  Ο πολιτικός αφαιρεί ροκανίδια από βελανιδιές, και γκρεμίζει τα βελανίδια σαν το γουρούνι!
  Αν ένας πολιτικός είναι φλύαρος σαν το πριόνι, τότε σίγουρα θα κάνει κούτσουρο από έναν ψηφοφόρο!
  Ο πολιτικός λατρεύει να μιλάει για τον Θεό γιατί ο ίδιος είναι Σατανάς!
  Ένας πολιτικός είναι τόσο πονηρός όσο ο διάβολος, αλλά ένας άγγελος στη διανομή των υποσχέσεων!
  Ο πολιτικός λατρεύει να βαφτίζεται, αλλά τα χέρια του απλώνουν πάντα το πορτοφόλι του!
  Έχοντας ψηφίσει έναν καλλίφωνο πολιτικό, κινδυνεύετε να φτύσετε αργότερα αίμα!
  Συνήθως οι άνθρωποι επιλέγουν ανάμεσα σε γάτες σε σακί, λύκους με ρούχα προβάτου και αλεπού με σάπιο τυρί!
  Αν ο πολιτικός κράτησε την υπόσχεσή του, κοίτα το βουνό, αν ο καρκίνος σφυρίζει πάνω του!
  Είναι πιο εύκολο να κρεμάσεις ένα κολομπόκ παρά να αναγκάσεις έναν πολιτικό να εκπληρώσει την υπόσχεσή του!
  Ο πολιτικός είναι συνεπής μόνο σε ένα πράγμα - στην αναζήτηση του κέρδους στην τσέπη του!
  Ο πολιτικός αλλάζει τους συμπολεμιστές του σαν γάντια, μόνο που τα χέρια του γίνονται ακόμα πιο βρώμικα από αυτό!
  Ο πολιτικός είναι τέτοιο ζώο που φτιάχνει ελάφι από ψηφοφόρο!
  Πολιτικός, αν όχι λύκος με προβιά, τότε τυπικό κριάρι!
  Ένας πολιτικός που δεν είναι αλεπού, μετά κριός, ή ελάφι!
  Ένας πολιτικός μπορεί να υπόσχεται βουνά, αλλά μετά από αυτόν σηκώνετε μόνο τα ερείπια!
  Μη βιαστείς να ψηφίσεις κόκορα, θα σε ραμφίσει με εντόσθια!
  Δικτάτορα, αυτή είναι μια αλεπού, στον θρόνο ενός λιονταριού, που περιβάλλεται από κριάρια!
  Αν δεν θέλεις να είσαι ελάφι, γίνε κι εσύ μια μικρή αλεπού!
  Αυτός που δεν θεωρεί τα κοράκια δώρο κερδίζει τις εκλογές!
  Μπορείτε να ψηφίσετε με την καρδιά σας, αλλά χωρίς το μυαλό σας, ο νικητής θα νικήσει τα μυαλά σας!
  
  Ο πολιτικός είναι μια αλεπού που προτιμά το πράσινο τυρί ως χρώμα του δολαρίου, από αυτούς που μετρούν το κοράκι!
  Η σύζυγος δεν είναι γάντι, μόλις αλλάξεις γάντια, σίγουρα θα σταματήσεις σε ένα τσαμπουκά, από αποπνικτικές περιπέτειες!
  Τα αγόρια με ιδιοφυΐα κάνουν πολύ περισσότερες ανακαλύψεις από τους μέτριους γέρους οδηγών!
  Στη νεολαία, υπάρχει φωτιά στην καρδιά, ανακαλύψεις στο κεφάλι, και ως αποτέλεσμα, νίκη!
  Ο δρόμος προς την επιτυχία δεν είναι πάντα ευθύς, αλλά δεν ανέχεται μια πλάτη λυγισμένη από ταπεινοφροσύνη!
  Ο πολιτικός σκύβει με πλώρη για να σηκώσει τη μύτη του πιο ψηλά!
  Ο πολιτικός υποκλίνεται, μετά να λυγίσει τον ψηφοφόρο!
  Ο πολιτικός είναι έτοιμος να σκάψει τη γη με τη μύτη του για να θάψει την ευθύνη του απέναντι στους ψηφοφόρους!
  Όλα τα ακατόρθωτα είναι δυνατά στον κόσμο μας, και πιστέψτε με, είναι πολύ δύσκολο να ζεις, σαν σε πεδίο βολής!
  Ένας γάιδαρος με μια σακούλα χρυσό θα διαπεράσει το τείχος του φρουρίου καλύτερα από ένα μαμούθ με ένα ατσάλινο κριάρι!
  Πολιτικός με χρυσό στόμα, μετατρέπει τους ψηφοφόρους σε γαϊδούρια, με χρυσούς σάκους προσφορές!
  Ποιο είναι το πιο δυνατό θηρίο; Φυσικά, ένας γάιδαρος φορτωμένος με ένα σακουλάκι χρυσό! Η αλεπού θα κάψει το κίτρινο χρώμα της προδοσίας και τα χρυσά νομίσματα των προσφορών!
  Οι πολιτικοί συχνά κυματίζουν κόκκινες σημαίες για το κίτρινο χρώμα των νομισμάτων που βγάζουν από τις τσέπες των ψηφοφόρων χωρίς να κοκκινίζουν!
  Κόκκινες ομιλίες μελωδικών πολιτικών έριξαν πικρά δάκρυα μητέρων των οποίων οι γιοι χάθηκαν σε μια αιματηρή μάχη!
  Όποιος υπόσχεται βουνά από χρυσό δεν αξίζει ούτε μια σπασμένη χάλκινη δεκάρα!
  Ο πολιτικός κουρδίζει σαν λαγός, στριφογυρίζει σαν αλεπού, αλλά καμιά φορά θα ροκανίζει τον λαιμό του ψηφοφόρου σαν λύκος!
  Σε έναν πολιτικό αρέσει να μετράει χρήματα στην τσέπη κάποιου άλλου, αλλά συνήθως τα διχάζει μόνο για δωροδοκίες!
  Ο πολιτικός είναι πονηρός με τον ψηφοφόρο σαν αλεπού με κολομπόκ, τρώει μόνο στο χειροκρότημα!
  Ο πολιτικός κόβει ροκανίδια από τον ψηφοφόρο με χρυσό κόφτη αργυρών ομιλιών, μελωδικοί δήμιοι!
  Η βελανιδιά καίγεται στη φωτιά για αρκετή ώρα, αλλά γρήγορα σπάει από τον πύρινο λόγο του πολιτικού!
  Καμιά φορά το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας, το μικρό μυαλό του άρχοντα!
  Ασημαντότητα στο θρόνο, τεράστιο πρόβλημα για το κράτος!
  Ένας πολιτικός είναι συχνά μια χάρτινη τίγρη, και μια κυνόδουσα αλεπού, είναι γεννημένος για ποταπά παιχνίδια και είναι καλός για κόλπα!
  Ένας πολιτικός δεν είναι πάντα ένα γεμάτο πορτοφόλι, που όλοι αγαπούν, αλλά πάντα ένα πορτοφόλι τσέπης που καταστρέφει τη συνείδηση!
  Ένας άντρας λατρεύει τα χόρτα στην τσέπη του και ονειρεύεται στον καναπέ, μόνο τα χρήματα είναι στην ομίχλη αν ζεις σε νιρβάνα!
  Ο πολιτικός πρόθυμα ταύρος, αλλά πρόθυμα οργώνει, αν και αγωνίζεται να οργώσει τον ψηφοφόρο με όλο το πάθος μιας σφριγηλής αγελάδας!
  Ένας πολιτικός που παίζει με το μίσος των ομοφυλοφίλων δεν θα κοκκινίσει όταν ρουφάει έναν ψηφοφόρο στον κώλο!
  Οι πολιτικοί κάτω από κόκκινες σημαίες δεν κοκκινίζουν από ντροπή, χύνοντας κόκκινο αίμα!
  Στον κόσμο είσαι ή γκρίζος λύκος ή λευκό πρόβατο, ή καλοθρεμμένη αλεπού ή φαγωμένος λαγός, και στην πολιτική για κάποιο λόγο, ένας τύραννος φέρνει λάμψη στη δημοκρατία!
  Ο πολιτικός έχει συνήθειες λύκου, συνήθειες σαν αλεπού, αλλά κατά βάθος είναι ακόμα ένας λαγός σοκολάτας, μόνο εντελώς μη βρώσιμος για τους ψηφοφόρους!
  Όσο πιο ένθερμα υπόσχεται ένας πολιτικός, τόσο πιο γρήγορα θα παγώσει ο ψηφοφόρος στην προσμονή!
  Ο πολιτικός είναι σαν την ιερόδουλη, δουλεύει πολύ με τη γλώσσα του, αλλά μπορεί να ικανοποιήσει μόνο έναν διανοούμενο ανίκανο!
  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός πολιτικού και μιας ιερόδουλης; Για μια ιερόδουλη, ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, για έναν πολιτικό, ο ψηφοφόρος μπαίνει πάντα σε μπελάδες!
  Ένας πολιτικός με κραυγή κόκορα, φιλοδοξία αετού, λαβή χαρταετού, λαιμαργία κορακιού, αλλά ακόμα χωρίς φτερά!
  Ένας πολιτικός είναι συχνά έξυπνος σαν μπότα, αλλά παπούτσια του ψηφοφόρου τρελά!
  Οποιοσδήποτε πολιτικός μπορεί να φορέσει παπούτσια, αλλά μετά ο ψηφοφόρος είναι αλήτης στη ζωή!
  Ο πολιτικός βάζει το χέρι του στην τσάντα σου όταν σταυρώνεται με δύναμη και τον σκοντάφτει γονατιστός!
  Γιατί οι πιστοί λέγονται πρόβατα, τους κουρεύουν απατεώνες που δεν έχουν τίποτα ιερό!
  Αν είσαι πρόβατο, θα περπατάς ξυπόλητος έναν αιώνα, αν είσαι τράγος, θα μείνεις γάιδαρος! Αν είσαι άντρας με το μυαλό σου, τότε θα είσαι για πάντα ευτυχισμένος!
  Μια αληθινή αλεπού στην πολιτική μπορεί όχι μόνο να ξύσει ένα πρόβατο, αλλά και να κατεβάσει τρία δέρματα από ένα λιοντάρι!
  Ένας άντρας είναι υποχρεωμένος να αφήσει μια γυναίκα να περάσει, αλλά όπου δεν μπαίνει σε μια κατάσταση όπου δεν απαιτεί γυναικεία υπομονή και ανδρικό θάρρος!
  Ο πιο αβύθιστος είναι αυτός που δεν είναι αδέξια επιδέξιος στις στρατιωτικές υποθέσεις, και ούτε κούτσουρο λογικής!
  Αν μια γυναίκα είναι ποθητή σαν τη γάτα, τότε ο άντρας της έχει ποντίκια στο κεφάλι του!
  Οι πιο λαμπερές ιδέες είναι ζοφερές από τη σκιώδη πολιτική, όταν υλοποιούνται!
  Μια γυναίκα είναι τόσο πονηρή όσο μια αλεπού, και κυβερνά ακόμη και ένα λιοντάρι αν ένας άντρας έχει το μυαλό του κόκορα!
  Ο Θεός μπορεί να κάνει τα πάντα, μόνο να ξεπεράσει μια γυναίκα σε αιτήματα, είναι ανίσχυρος!
  Μια γυναίκα, για να μην την καταπιεί ένας άντρας σαν βόα, πρέπει να έχει το τσίμπημα της κόμπρας!
  Ο άνθρωπος μπορεί να μοιάζει με τον Δημιουργό σε όλα, μόνο η μίμηση σαν μαϊμού δεν τον χρωματίζει!
  Ο άνθρωπος μπορεί να ξεπεράσει τον Παντοδύναμο Θεό μόνο στην έπαρση, και ακόμη και τότε αν είναι διανοητικά πλασμένος από έναν Πιθηκάνθρωπο!
  Μια γυναίκα δεν θέλει να είναι κοτόπουλο, αλλά ο ιδανικός της άντρας είναι ένας κόκορας!
  Η γυναίκα αλεπού έχει πραγματικά ένα πιάσιμο λύκου στους άντρες κάστορες!
  Στην πολιτική είναι σαν στο δάσος, αν φας μια βελανιδιά ένα γουρούνι, αν ένας λαγός καταβροχθίσει μια αλεπού, αν ένας γάιδαρος - θα χυθούν τρία δέρματα!
  Όσο πιο λαμπερή είναι η γυναίκα, τόσο πιο πολύ είναι αλεπού!
  Οι γκρίζοι στερούνται φαιάς ουσίας στον εγκέφαλο, οι φωτεινές προσωπικότητες, το γκρίζο στο κεφάλι σε μεγάλες ποσότητες!
  Ένας γκρίζος άνθρωπος είναι μοναχικός σαν λύκος και σαν λαγός δεν έχει ξεκούραση!
  Αν ένας πολιτικός είναι μεγάλη αλεπού, τότε η μερίδα του λέοντος είναι εξασφαλισμένη γι' αυτόν!
  Αλεπού-πολιτικός στερεί από τον ψηφοφόρο- κοράκι την ευκαιρία να καβαλήσει σαν το τυρί στο βούτυρο!
  Υπάρχουν λιγότερα αστέρια στον ουρανό από ερμηνείες της Αγίας Γραφής!
  Δήμιος με κόκκινη ρόμπα, πιο δίκαιος, πολιτικός με ευγλωττία!
  Ο δήμιος έχει κοφτερό τσεκούρι, ο πολιτικός κοφτερό λόγο, ο πρώτος φυσάει το κεφάλι, ο δεύτερος στάζει στον εγκέφαλο!
  Το να κόβεις κεφάλια μερικές φορές είναι πιο ανθρώπινο από το να στάζεις στο μυαλό!
  Αν αφήσεις τους πολιτικούς να στάζουν στο μυαλό σου, θα σκίσεις τα μαλλιά σου από απογοήτευση!
  Οι ομιλίες του πολιτικού είναι σαν νερό για πλύση εγκεφάλου!
  Ποιος είναι ο μεγαλύτερος Θεός στην πολιτική, τι δημιουργεί ανομία!
  Ο πολιτικός πάντα κοιτάζει τον ψηφοφόρο σαν γαϊδουράκι με το βλέμμα της αλεπούς να οργώνει!
  Μια γυναίκα λατρεύει να εκθέτει το φτωχό της σώμα για να ντυθεί πιο πλούσια!
  Μια ξυπόλητη γυναίκα βάζει έναν άντρα πιο γρήγορα, ακόμα κι αν δεν είναι αρκετά μπότας!
  Με γυμνό γυναικείο τακούνι, είναι πιο εύκολο να γυρίσεις έναν άντρα πάνω σε μοντέρνες μπότες!
  Για να αποκτήσει μοντέρνα παπούτσια για τον εαυτό της, μια γυναίκα πρέπει να "παποδυάσει" σωστά έναν άντρα!
  Μια γυναίκα που δεν ξέρει πώς να ξεγυμνώνει το πόδι της εγκαίρως, θα μείνει για πάντα "κουμπωμένη"!
  Πολύ συχνά, κοιτάζοντας τα γυμνά γυναικεία πόδια, ένας άντρας διατρέχει τον κίνδυνο να "πατήσει" τον εαυτό του σε κατάσταση αλήτη!
  Για να μην μείνεις για πάντα ξυπόλητος, πρέπει να μπορείς να πετάξεις εγκαίρως τα παπούτσια σου!
  Το γυμνό πόδι ενός κοριτσιού είναι καλύτερο από το μποτάκι μουσαμά ενός εισβολέα!
  Η πιο δυνατή πανοπλία δεν θα αντισταθεί, μπροστά στο λεπτό δέρμα, στις γοητευτικές κοριτσίστικες σόλες!
  Οι γυναίκες σκαρφαλώνουν πολύ έξυπνα στο πορτοφόλι ενός άνδρα με γυμνά πόδια!
  Το πιο κολλώδες μέρος του γυναικείου σώματος για χρυσά νομίσματα, γυμνά πόδια και γυμνό στήθος!
  Μια γυναίκα χρειάζεται να βγάζει τα παπούτσια της μερικές φορές για να μην γονατίσει στην ανάγκη!
  Με γυμνό πόδι είναι πιο εύκολο να γονατίσεις έναν άντρα!
  Ξυπόλητος στον χρόνο, ποτέ ξυπόλητος!
  Είναι πιο εύκολο για μια ξυπόλητη γυναίκα να σκαρφαλώσει στη χρυσή κορυφή!
  Είσαι άντρας με μπότες, αν δεν αγαπάς τα γυναικεία πόδια!
  Μια γυναίκα με λεπτά πόδια θα κάνει έναν άντρα να λυγίσει με ευλάβεια!
  Τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών είναι πιο επιδέξια από τα χέρια όταν μια γυναίκα βγάζει κέρματα από την τσέπη ενός "καπουτσωμένου" άντρα!
  Το πιο επιδέξιο είναι να σπρώχνει μια γυναίκα έναν άντρα κάτω από τη φτέρνα με τα γυμνά της πόδια!
  Το μονοπάτι για την καρδιά ενός άντρα είναι πιο εύκολο για μια καλλονή να το πατήσει με γυμνά πόδια!
  Γυμνά πόδια κοριτσιών, πιο επίμονα όταν σκαρφαλώνουν στο Έβερεστ της αντρικής καρδιάς!
  Έχοντας βγάλει τα παπούτσια της, είναι πιο εύκολο για μια γυναίκα να διασχίσει την έρημο της ανδρικής αδιαφορίας!
  Θα είσαι χαζός σαν μπότα, θα χτυπάς στη φτέρνα ακόμα και ξυπόλητος!
  Ένα γυμνό γυναικείο πόδι κάνει έναν άντρα να πέσει σε ξυπόλητη παιδική ηλικία!
  Τις περισσότερες φορές, οι μπότες με παπούτσια πέφτουν σε ξυπόλητη παιδική ηλικία!
  Αν ένα κορίτσι έχει όμορφα πόδια, τότε δεν είναι ξυπόλητη στη ζωή!
  Ένα ξυπόλυτο κορίτσι είναι καλύτερο από μια κακή γριά, μια νεαρή γάτα, πιο διασκεδαστικό από ένα γέρο λιοντάρι!
  Το καλύτερο από όλα είναι ότι μια γυναίκα παίρνει βραβείο με γυμνό στήθος και μοντέρνα παπούτσια με γυμνά πόδια!
  Από τα αγκάθια της ανδρικής αδιαφορίας, ο καλύτερος τρόπος για να προστατέψεις μια γυναίκα είναι το γυμνό τακούνι!
  Το πιο ανθεκτικό τακούνι για έναν άντρα από γυμνό γυναικείο πόδι!
  Ξυπόλητη γυναικεία φτέρνα, η πιο καμένη μπότα με εντόσθια!
  Αν δεν καταφέρεις να βγάλεις εγκαίρως τα παπούτσια σου, θα γίνεις ξυπόλητος!
  Αν είσαι μυαλό κλαμπ, τότε μπορείς να ζεσταθείς καλά, μόνο εσύ!
  Είναι καλό να έχεις κλαμπ, κακό να είσαι σύλλογος!
  Οι γροθιές από χυτοσίδηρο μπορεί να σας βοηθήσουν να επιβιώσετε, αλλά ένα κεφάλι βελανιδιάς θα οδηγήσει στο θάνατο!
  Όταν ο ηγεμόνας δεν έχει βασιλιά στο κεφάλι του, η αναρχία βασιλεύει στη χώρα, και μάταια πουλάνε!
  Το στέμμα δεν είναι για το ίδιο κεφάλι με ένα καπέλο!
  Στο κεφάλι βελανιδιάς και το στέμμα κάθεται επισφαλώς!
  Καθώς η δρυς δεν είναι ισχυρή, αλλά το υλικό για το κεφάλι από αυτό είναι το πιο εύθραυστο!
  Όποιος είναι συλλογοκέφαλος, παίρνει στο κεφάλι με ρόπαλο!
  Ο πολιτικός κρατάει στα χέρια του ένα πορτοφόλι και μια σκυτάλη, μόνο τα λεφτά του είναι ξύλινα, και η σκυτάλη είναι χαρτί!
  Ένα λαμπερό κεφάλι, στην τελευταία θέση παραπέμπει σε γκρίζα μαλλιά!
  Μπορεί να μην είσαι ξανθιά, αλλά είναι όμορφο να είσαι φωτεινή ψυχή, τα κορίτσια μπορούν να νικήσουν τους κακούς για να ζήσουν οι άλλοι ευτυχισμένοι!
  Δεν μπορείς να χτίσεις μια στιβαρή άμυνα από βελανιδιές μόνο σε κούτσουρα!
  Αν ο πολιτικός δεν είναι δρυοκολάπτης, τότε θα αφαιρέσει τις μάρκες, όχι μόνο από το κοτσάνι των ψηφοφόρων! Αν και ο πολιτικός δεν είναι αετός, θεωρεί τους ψηφοφόρους κοράκια και δρυοκολάπτες!Αν επιτρέψεις στους πολιτικούς να σου αφαιρέσουν ροκανίδια, τότε είσαι σίγουρα δρυοκολάπτης!
  Ένας πολιτικός με ψηφοφόρους είναι αλεπού, αλλά με τον εαυτό του, ένα χάμστερ είναι χάμστερ!
  Ένας έξυπνος πολιτικός είναι σαν την αλεπού σε ένα κοτέτσι, αλλά ο ηλίθιος είναι σαν τον ελέφαντα σε ένα πορτοκαλί!
  Η τάξη μπαίνει στη σιωπή, ο πολιτικός δημιουργεί χαμό μιλώντας!
  Ένας πολιτικός μιλάει πολύ, ειδικά όταν θέλει να κλείσει το στόμα του!
  Το να μαλώνεις με έναν πολιτικό ότι το να χτυπάς νερό στο γουδί, εκτός αν σπάσεις τον μυ της γλώσσας, είναι κέρδος!
  Ο πολιτικός είναι ένα μείγμα αλεπούς και λύκου, αλλά γουρούνια πολύ!
  Όσο πιο πολιτικός είναι η αλεπού, τόσο πιο πολύ γουρούνια!
  Στην πολιτική υπάρχει συνεχές θηριοτροφείο, λύκοι, λαγοί, κότες, κόκορας και δρυοκολάπτες, μόνο μια αλεπού επιλέγεται πάντα για βασιλιά!
  Ένας δικτάτορας που παριστάνει το λιοντάρι είναι πραγματικό γουρούνι!
  Ένας πολιτικός μπορεί να περάσει για λιοντάρι μόνο αν ο ψηφοφόρος είναι πλήρης γάιδαρος!
  Ένας πολιτικός βάζει δέρμα προβάτου, αλλά μόνο η αιμοσταγία τον κάνει να συγγενεύει με έναν λύκο, και ένα συμπαγές κριάρι με ευρηματικότητα!
  Καλύτερα να έχεις έναν λύκο με ρούχα προβάτου παρά ένα κριάρι με τη μορφή λιονταριού!
  Ένας πολιτικός φωνάζει για την ειρήνη σαν πρόβατο, αλλά οι κυνόδοντες του λύκου κροταλίζουν τον πόλεμο!
  Ένας πολιτικός ξεχύνεται σαν αηδόνι για να πάρει την ψήφο του εκλογικού σώματος, αλλά τους κρατάει για δρυοκολάπτες!
  Αν ο λόγος ενός πολιτικού σου φαίνεται σαν αηδόνι, μην είσαι κοράκι σε αυτή την περίπτωση!
  Αν ένας πολιτικός τραγουδάει σαν αηδόνι, τότε σε θεωρεί κατάλληλο παιχνίδι!
  Το κυνήγι των ψηφοφόρων διαφέρει από το κυνήγι στο δάσος στο ότι ο κυνηγός κάνει όσο το δυνατόν περισσότερο θόρυβο!
  Ένας πολιτικός, σε αντίθεση με τον πορτοφολέα, δημιουργεί πολύ θόρυβο όταν κλέβει και κολακεύει όταν κλέβει!
  Ένας πολιτικός είναι επίσης κατά μια έννοια θεός, αλλά καλύτερα να μην τον πιστεύεις!
  Ο πολιτικός αρέσκεται να υπόσχεται τη Σελήνη στους ψηφοφόρους, μόνο που ξεχνάει να προσθέσει ότι εκτός από άμμο δεν υπάρχει ζωή εκεί!
  Αλίμονο όχι από το μυαλό, αλλά από την έλλειψη πρακτικής εφευρετικότητας!
  Όλα τα δεινά του κόσμου δεν είναι από τα χρήματα, αλλά από την απουσία τους στο σωστό ποσό!
  Η γλώσσα δίνεται σε έναν πολιτικό για να κρύψει τις σκέψεις του, αλλά όχι με ποια ευγλωττία μπορεί ένας πολιτικός να κρύψει τη γκρίζα ανέχεια του!
  Αν το σίδερο πάει σε αλυσίδες, δεν θα μείνει για σπαθιά, αν χύνεται ασήμι στις ομιλίες, τότε δεν θα υπάρχει τίποτα για να πληρωθούν μισθοί!
  Έχει ένας πολιτικός χάρισμα να τηρεί τις υποσχέσεις του; Κατέχει, αλλά όχι για τίποτα!
  Ο ελέφαντας επιβάλλει ένα μεγάλο σωρό σκατά, και ένας πολιτικός-αλεπού, ένα ακόμα μεγαλύτερο βουνό λεκτικής διάρροιας!
  Ο πολιτικός χύνει άφθονο γλυκό μέλι ομιλιών, πνίγοντας ψηφοφόρους στη λεκτική διάρροια!
  Ο γλυκός λόγος ενός πολιτικού μοιάζει με ρυάκι μελιού, μόνο που κολυμπάς κατά μήκος του στα σκουπίδια!
  Ένας πολιτικός μπορεί να εκπληρώσει μια υπόσχεση μόνο για να πιστέψει ο ψηφοφόρος στο αδύνατο!
  Υπάρχουν πολλοί πολιτικοί στις εκλογές, αλλά δεν υπάρχει κανένας να διαλέξει, ποιος είναι κούτσουρο, ποιος είναι τράπουλα, ποιος είναι αλεπού, ποιος είναι γουρούνι, ποιος είναι αρκούδα - μόνο ένα πράγμα μένει από ενόχληση - να βρυχάται !
  Οι πολιτικοί που σκίζουν συχνά τον λαιμό τους πρέπει να τους κλωτσάνε τα αυτιά!
  Ένας πολιτικός, σε αντίθεση με το αηδόνι, δεν τραγουδάει ποτέ για τίποτα και έχει χάρισμα αλεπούς!
  Ένας πολιτικός θέλει να γίνει αετός, αλλά ο ψηφοφόρος του δεν έχει πάντα δικαιώματα!
  Γιατί είσαι στα δικαιώματα του πουλιού, γιατί το μυαλό είναι δρυοκολάπτης!
  Ο πολιτικός έχει πολλά διαφορετικά τραγούδια, αλλά όλα με ένα μόνο κίνητρο: διάλεξε εμένα!
  Ο ψηφοφόρος σαν κουλούρι αφήνει λαγό, λύκο, αρκούδα, αλλά μια ωραία πολιτική αλεπού τον καταβροχθίζει πάντως!
  Ο πολιτικός θα υπολογίζει με γλυκές ομιλίες στη διάνοια της μύγας, στο τρίλι του αηδονιού, στη θεώρηση του δρυοκολάπτη, αλλά η χοιρινή του ουσία φαίνεται στο μάτι του γερακιού!
  Μια γυναίκα είναι επίσης καλή πολιτικός και τουλάχιστον δίνει την ευκαιρία να εκπληρώσει την υπόσχεση της πίστης και να δώσει ευχαρίστηση!
  Ένας στρατιώτης πρέπει να έχει δύναμη βελανιδιάς, αλλά όχι κεφαλή βελανιδιάς!
  Σε κάθε βελανιδιά υπάρχει μια κοιλότητα, σε κάθε κεφάλι βελανιδιάς υπάρχει μια τρύπα από την οποία ρέουν εγκέφαλοι!
  Αν το μυαλό σου είναι σαν βελανιδιά, τότε θα λυγίσεις σαν λεύκη!
  Αν δεν έχεις την πονηριά της αλεπούς, τότε θα σου ξεκολλήσουν τρία δέρματα!
  Αν είσαι χαζός σαν βελανιδιά, θα σε ξεσκίσουν σαν να κολλάνε!
  Ένας νεαρός στρατιώτης, καλύτερος από έναν ξεφτιλισμένο στρατηγό!
  Για κάθε νέο του κοστούμι, ένας πολιτικός τραβάει τρία δέρματα από τους ψηφοφόρους!
  Θα είσαι έξυπνος σαν βελανιδιά, θα το ξεσκίσουν σαν κολλητοί και λαγοί!
  Μια πονηρή αλεπού θα τραβήξει ακόμη και τρία δέρματα από ένα λιοντάρι, αν είναι κριάρι με μυαλό!
  Αν δεν θέλεις να γίνεις αλεπού, θα γκρινιάζεις σαν πεινασμένος σκύλος!
  Ο πολιτικός είναι αλεπού, ξεσπά τους ψηφοφόρους κότας στο φως της ημέρας!
  Θα είσαι χαζός σαν κούτσουρο, θα σε γδύνουν σαν κολλώδεις, όχι μόνο πονηρές αλεπούδες, αλλά και δειλούς λαγούς!
  Ακόμη και ένας αετός, μια πονηρή αλεπού, μπορεί να εκθέσει ένα βρεγμένο κοτόπουλο!
  Ένας άντρας, που ονειρεύεται τον ρόλο του λιονταριού, γίνεται συχνά ένας γάιδαρος που οργώνεται από μια αλεπού!
  Ένας άντρας έχει φιλοδοξίες για λιοντάρια, πείσμα γαϊδάρου, αδεξιότητα αρκούδας, χάρη ενός ελέφαντα, αλλά η αλεπού του είναι πάντα ικανή να τον δελεάσει!
  Μια αλεπού κόκκινου χρώματος, ένας πολιτικός ματωμένος!
  Μια γυναίκα νικά τους ισχυρούς άντρες παίζοντας με τις αδυναμίες τους, ένας πολιτικός πείθει τους αδύναμους ψηφοφόρους ξεκάθαρα παρακάνοντάς τους!
  Η γυναίκα είναι ο πιο πονηρός πολιτικός, δεν χρειάζεται να σπουδάσει για να γίνει αλεπού, αλλά πρέπει να μπορεί να φοράει παπούτσια ενώ παραμένει ξυπόλητη!
  Μια γυναίκα αγαπά επίσης τη νιότη, αλλά το πράσινο του δολαρίου είναι πιο αγαπητό για εκείνη από την πράσινη εποχή του προστάτη!
  Η πρασινάδα της νιότης ενός κοριτσιού προσελκύει τους πράσινους λογαριασμούς των ανδρών που έχουν παχύνει από δολάρια!
  Μην κυνηγάτε το δολάριο πράσινο, το πρόβλημα έχει και πράσινα μάτια και το κέλυφος είναι τραγανό!
  Πιστεύοντας στον Θεό, μη βυθίζεσαι στο επίπεδο του ζώου: ο άνθρωπος δεν είναι υποταγμένο πρόβατο, ούτε βρωμερό κατσίκι!
  Το να βγάζεις χρήματα από την πίστη των ανθρώπων είναι σαν να ρίχνεις κοπριά σε χρυσό, η δυσπιστία θα μεγαλώσει!
  Πιστεύοντας την Κυριακή, μην φτάσετε σε επτά Παρασκευές την εβδομάδα!
  Η πίστη στην αιώνια κολασμένη φλόγα βράζει το γάλα της δεισιδαιμονίας, από το οποίο αφαιρείται ο αφρός, απατεώνες από τη θρησκεία!
  Μόνο τα κούτσουρα και οι βελανιδιές πιστεύουν στην κολασμένη φωτιά της αιώνιας φλόγας, επιτρέποντας στους εαυτούς τους να ξεφλουδίζονται σαν κολλώδεις!
  Πώς λάμπει η φλόγα της αιώνιας κολασμένης φωτιάς; Η λαμπρότητα των χρυσών νομισμάτων στις τσέπες των απατεώνων από τη θρησκεία!
  Οι απατεώνες χρησιμοποιούν τον Θεό για να επενδύσουν τις τσέπες τους και δεν ξεγελιούνται μόνο με άδειο κεφάλι!
  Οι απατεώνες της θρησκείας κόβουν τρία δέρματα από πρόβατα, σπάνε τα κέρατα των κατσικιών, μόνο το κέρδος τους είναι πολύτιμο, και η πίστη είναι για αμυχές!
  Ένας τίμιος ιερέας είναι σαν τον χορτοφάγο λύκο, μόνο η πίστη είναι πάντα τίμια και η χρήση της εγωιστική!
  Οποιαδήποτε θρησκεία είναι ένα παραμύθι, μόνο κέρδη αποκομίζονται από αυτή τη φαντασίωση σε πραγματικά υπέροχες αναλογίες!
  Όποιος σας επιτρέπει να κρεμάτε χυλοπίτες στα αυτιά σας θα πεινάει για πάντα!
  Δεν θα γεμίσετε χυλοπίτες στα αυτιά σας!
  Το Noodles on the ears είναι ένα πιάτο τελευταίας φρεσκάδας που προκαλεί ναυτία!
  Το αν αυτός είναι ο Θεός, κανείς δεν το ξέρει, αλλά σταυρώνουν συνεχώς έναν άνθρωπο, σαν να είναι ομοίωμα του Χριστού!
  Ένα άτομο προσπαθεί να κυριαρχήσει στη δύναμη του Θεού, αλλά μέχρι στιγμής λαμβάνει μόνο μια σταύρωση όχι με θεϊκό τρόπο!
  Με καρδιά, ο άνθρωπος προσπαθεί για το καλό, με μυαλό για το κέρδος, και με στομάχι για λαιμαργία, και στο τέλος, μπλεγμένα πόδια, σέρνονται σε ένα λάκκο!
  Αν κάποιος έχει τη νοημοσύνη γορίλα, θα οργώσει σαν άλογο και θα φάει σαν το σκυλί!
  Ένας άντρας αφήνει τον εαυτό του να τον βάλουν σε γιακά, αλλά για να οργώσει πρέπει να τον χτυπήσουν με ένα μαστίγιο καταναγκασμού!
  Ο πολιτικός έχει μεγάλη τσέπη, αλλά είναι απλώς ένας ασήμαντος πορτοφολάς!
  Ένας πολιτικός που υπόσχεται στους ψηφοφόρους το φεγγάρι από τον ουρανό, έχοντας έρθει στην εξουσία, εγκαταλείπει το σεληνιακό τοπίο και γκρινιάζει από την πείνα στον ήλιο!
  Ο διάβολος σε κάθε πολιτική σε ενθαρρύνει να πάρεις τη θέση του Υψίστου Θεού, αλλά ο πολιτικός έχει πολύ λίγο ταλέντο!
  Ο άνθρωπος προσπαθεί να γίνει παντοδύναμος, αλλά η ηθική του πρόοδος δεν τον κάνει καλύτερο!
  Στον πόλεμο, όπως και σε ένα καλό θέατρο, η επόμενη δράση είναι απρόβλεπτη, δάκρυα θα χυθούν σίγουρα!
  Στον πόλεμο, είναι σαν σε ταινία: η δράση είναι σαγηνευτική, δεν είναι ποτέ βαρετή, αλλά δυστυχώς, σκοτώνει πραγματικά!
  Αν δεν είσαι εύκολος, η γη θα αναπαυθεί εν ειρήνη στον πόλεμο!
  Ο δήμιος λατρεύει το τσεκούρι από ένα όπλο, αλλά στη μάχη έχει μια αδέξια ικανότητα!
  Μπορείς ακόμα να μαγειρέψεις σούπα από τσεκούρι, αλλά αυτό που γράφεται με ηρωικό στυλό δεν μπορεί να κοπεί με τσεκούρι του δήμιου!
  Ατελείωτες δυνατότητες για όσους δεν βάζουν όρια στον εαυτό τους!
  Ο πιο δυνατός άνθρωπος δεν θα τραβήξει αφόρητες φιλοδοξίες!
  Ο άνθρωπος είναι μακριά από τον Θεό, γιατί δεν έχει φύγει πολύ από τον μακάκο στη μίμηση της φύσης!
  Ο πολιτικός είναι θεός στις φιλοδοξίες, στις μεθόδους του προσώπου του, και στη χρήση των αποτελεσμάτων είναι καθαρό γουρούνι!
  Όποιος δεν είναι λύκος στη ζωή, ξεφλουδίζεται τρεις φορές, όποιος δεν είναι αλεπού στο μυαλό του ξεσπάει σαν το κοτόπουλο!
  Ο λύκος είναι πάντα πεινασμένος, ο άνθρωπος είναι πάντα ανικανοποίητος και ο πολιτικός δεν μπορεί να πει λέξη αλήθεια!
  Η αλεπού έχει πολύτιμη γούνα, αλλά οι διαβεβαιώσεις των πολιτικών για την αλεπού δεν αξίζουν τίποτα!
  Υπάρχει περισσότερο γάλα από κατσίκι παρά από πολιτικό που είναι κριάρι με μυαλό!
  Στις εκλογές, οι πολιτικοί είναι σαν μεταξύ πανούκλας και χολέρας, αν και οι πολιτικοί είναι πολύ πιο μεταδοτικοί στη σχιζοφρένεια τους!
  Ο πολιτικός έχει μύτη λύκου για το κέρδος, αλλά ο ίδιος είναι έτοιμο γουρούνι για εκσπλαχνισμό!
  Πολιτικός είναι ένα κριάρι που ορμάει στο θρόνο του λιονταριού και όταν φτάνει στην κορυφή, μετατρέπεται σε αλεπού, ξεσπώντας ψηφοφόρους κότας!
  Δεν πιστεύουν στους πολιτικούς, αλλά ψηφίζουν, δεν καταλαβαίνουν μουσική, αλλά ακούν πρόθυμα, δεν τρώνε χυλοπίτες, αλλά κολλάνε πρόθυμα στα αυτιά τους!
  Ο χρυσός φαίνεται μόνο όμορφος, στην πραγματικότητα αυτό το μέταλλο, η ανθρωπότητα πάντα υπέφερε, έχει γίνει αλαζονική!
  Έχοντας απογυμνώσει το στήθος της, είναι πιο εύκολο για μια γυναίκα να σκίσει τρία δέρματα από έναν άντρα!
  Τα ξυπόλητα των κοριτσιών βάζουν τους άντρες σε γαλότσες!
  Αν ένας άντρας έχει το μυαλό της μπότας, τότε κάθεσαι πάντα με γαλότσες!
  Το γυμνό πόδι μιας γυναίκας στον χρόνο θα βάλει οποιαδήποτε μπότα σε γαλότσες!
  Ένας άντρας που κοιτάζει συχνά γυμνά, γυναικεία πόδια, κάθισε με γαλότισμα!
  Ξυπόλητο γυναικείο πόδι, οδηγεί καλά κάτω από τη φτέρνα και κάθεται τέλεια σε γαλότσο!
  Ένας άντρας είναι έτοιμος να γυρίσει από μέσα προς τα έξω για να σκίσει τα παπούτσια ενός κοριτσιού!
  Μπορείτε να γυρίσετε οποιαδήποτε μπότα μέσα προς τα έξω με ένα γυμνό γυναικείο τακούνι!
  Το γυμνό πόδι μιας γυναίκας θα γυρίσει κάθε άντρα από μέσα προς τα έξω, ακόμα κι αν είναι η τελευταία μπότα!
  Αν θέλεις να γυρίσεις έναν άντρα από μέσα, βγάλε τα παπούτσια σου, αν θέλεις να τον βάλεις σε γαλότισμα, ξεσκέπασε τη φτέρνα σου!
  Γιατί η παιδική ηλικία είναι ξυπόλητη, γιατί ένα γυμνό γυναικείο πόδι κάνει τους άντρες να χάνουν τα κεφάλια τους, σαν να είναι αγόρια!
  Η επιθυμία να δει μια γυναίκα γυμνή κάνει έναν άντρα να γυρίζει από μέσα!
  Για να γδύσεις μια γυναίκα, πρέπει πρώτα να της βάλεις τα παπούτσια!
  Έχοντας γδυθεί την κατάλληλη στιγμή, μια επιχειρηματίας θα σκίσει τρία δέρματα από έναν άντρα!
  Μια γυναίκα που θα γυμνωθεί με τον καιρό δεν θα γίνει ξυπόλητη και θα υποδυθεί καλά έναν άντρα!
  Μια ξυπόλητη γυναίκα θα βάλει μια μπότα σε έναν άντρα, θα τον βάλει σε μια γαλότση, και θα τον γυρίσει από μέσα προς τα έξω και θα τον κάνει τον τελευταίο ξυπόλητο!
  Ένας άντρας μοιάζει με έναν γίββωνα, μόνο, δυστυχώς, πιο συχνά στη διάνοια παρά στη ισχύ!
  Ο άνθρωπος έχει πείσμα γαϊδουριού, φιλοδοξία λιονταριού, αλλά στην πραγματικότητα είναι τράγος!
  Ένας άντρας για μια γυναίκα είναι σαν ένα μέρος για μια αγελάδα, δεν μπορείς χωρίς αυτό, αλλά είναι αηδιαστικό να πλησιάζεις!
  Τι κοινό έχουν ένας άντρας και μια τουαλέτα σε ένα γυναικείο δωμάτιο - ότι οι γυναίκες φουσκώνουν μόνο τους άνδρες!
  Η γυναίκα είναι μια πονηρή αλεπού που μπορεί να καταβροχθίσει κάθε λιοντάρι σαν κουνέλι!
  Μια γυναίκα χρειάζεται έναν άντρα σαν μαστιγωτό αγόρι, αν δεν χτυπήσει έναν άντρα, τότε δεν θα υπάρχει ζωή!
  Μια γυναίκα χρειάζεται άντρες σαν τα κέρατα του χοίρου, μόνο ένα γούνινο παλτό που δίνουν οι άνδρες είναι ακριβό!
  Δεν είναι όλα χρυσάφι που λάμπουν, δεν είναι όλα ένας θησαυρός που τυφλώνει!
  Αλλά μια γάτα στο σακί είναι ακόμα καλύτερη από μια αλεπού με ένα παλτό από δέρμα προβάτου!
  Το πιο δυνατό λιοντάρι μπορεί να κρατηθεί με λουρί από μια πονηρή αλεπού!
  Ακόμα και με τη δύναμη μιας γάτας, μπορείς να νικήσεις ένα λιοντάρι με την πονηριά μιας αλεπούς!
  Για να μην είσαι δρυοκολάπτης, μην μετράς τα κοράκια!
  Είναι πιο εύκολο να κάνεις ένα κοράκι να τραγουδήσει σαν αηδόνι παρά έναν πολιτικό να εκπληρώσει προεκλογικές υποσχέσεις!
  Να τσακωθείς με έναν πολιτικό ότι μετράς ένα κοράκι και είσαι ο τελευταίος δρυοκολάπτης!
  Η αλεπού δεν έχει τους μεγαλύτερους κυνόδοντες μεταξύ των ζώων, αλλά τα περισσότερα θύματα μεταξύ των ανθρώπων!
  Ένας απρόσκλητος επισκέπτης είναι χειρότερος από ένα γουρούνι στο σακί!
  Αν είσαι έξυπνος με ένα κούτσουρο, τότε θα δουλέψεις σκληρά όπως ο Παπά Κάρλο και δεν θα βρεις το χρυσό κλειδί!
  Αν δεν θέλεις να σπουδάσεις όπως ο Πινόκιο, τότε θα παραμείνεις κούτσουρο για μια ζωή!
  Αν είσαι πολυμήχανος όπως ο Πινόκιο, τότε το μυαλό δεν είναι καθόλου κολλημένο!
  Το μυαλό είναι σαν του κούτσουρου, εκείνου που σαν τον Πινόκιο αντί για το σχολείο τρέχει στο θέατρο!
  Θάβοντας χρυσάφι στη γη, γίνεσαι πολίτης της χώρας των ανόητων!
  Αν θάψεις τα χρυσά σου ταλέντα, θα χαθείς για μια χάλκινη δεκάρα!
  Χρυσά βουνά από αργυρόφωνους λόγους δεν αξίζουν δεκάρα!
  Αν ένας πολιτικός σκάσει το μυαλό του, τότε ο ψηφοφόρος πέφτει στον αγωγό!
  Ένας επιδέξιος τεχνίτης μπορεί να φτιάξει τον Πινόκιο από κούτσουρα, αλλά που έχει καεί από το μυαλό και με ένα χρυσό κλειδί θα περιπλανηθεί στο τέλμα!
  Για να ωριμάσει ο λαός στη δημοκρατία χρειάζεται τον ήλιο της ελευθερίας και στο σκοτάδι του δεσποτισμού θα μείνει για πάντα πολιτικά πράσινος!
  Αγαπημένες μπότες, μια γυναίκα κάνει εξορύξεις με γυμνό πόδι!
  Ένας πολιτικός συχνά φοβίζει για να βάλει ζυγό στους ψηφοφόρους!
  Ένας κόκορας πολιτικός τσακίζει τους ψηφοφόρους σαν κότες!
  Ο πολιτικός ονειρεύεται να καβαλήσει ένα άσπρο άλογο για να βάλει ζυγό στον ψηφοφόρο!
  Η αλεπού είναι μικρή με κυνόδοντες, και θέλοντας να τους καταπιεί, γενικά τους κρύβει!
  Ένας πολιτικός που μιλάει πολύ για ανθρωπιά είναι τυπικός κανίβαλος!
  Και μια αρκούδα μπορεί να νανουριστεί με γλυκές ομιλίες!
  Για έναν αλκοολούχο, η πικρή βότκα είναι πιο γλυκιά από το μέλι!
  Ένας ράφτης θα λέει ψέματα και δεν θα κοκκινίζει, ένας πολιτικός θα "κοκκινίζει" και θα λέει ψέματα!
  Μια γυναίκα, έχοντας πετάξει τα παπούτσια της, φορά έναν άντρα, σε επίπεδο αλήτη!
  Ο πόλεμος δεν έχει γυναικείο πρόσωπο, αλλά μια φυσιογνωμία που προσελκύει όσους αναζητούν συγκίνηση!
  Μια γυναίκα είναι ένα περιστέρι που δαγκώνει έναν δρυοκολάπτη σαν χαρταετό!
  Μια γυναίκα έχει πάντα επτά Παρασκευές την εβδομάδα, και χωρίς κυριακάτικο δώρο από το συζυγικό χρέος, έχει πάντα ρεπό!
  Ο Θεός δεν είναι παντοδύναμος σε όλα, είναι ανίσχυρος να μαλώσει μια γυναίκα!
  Αν και ο Θεός είναι παντοδύναμος, δεν μπορεί να κλείσει το στόμα μιας γυναίκας, και να σταματήσει την πολιτική!
  Ένας πολιτικός δεν έχει συνείδηση, μια γυναίκα έχει την αίσθηση του μέτρου και μια γυναίκα πολιτικός έχει όλα τα συναισθήματα χωρίς μέτρο!
  Η γυναίκα είναι ένα λουλούδι, φραγκόσυκο σαν τριαντάφυλλο, αλλά το γλυκό της άρωμα προσελκύει κατσίκες και κηφήνες!
  Ο ψηφοφόρος πέφτει στην παιδική ηλικία, ψηφίζοντας τις απεχθή γριές βελανιδιές με τις κουφάλες!
  Ένας Ρώσος στρατιώτης μπορεί να γίνει να καταρρεύσει σαν λοξότμητο κούτσουρο, αλλά να μην τον βάλουν στα γόνατά του και να τον κάνουν να κουνιέται σαν λεύκη!
  Αν δεν θέλεις να τηρήσεις τη στρατιωτική πειθαρχία, θα λυγίσεις την πλάτη σου σαν αιχμάλωτος!
  Υπάρχει πολλή βρωμιά στον κόσμο μας, μόνο σπάνιοι πρίγκιπες!
  Η γλώσσα του πολιτικού είναι μακριά, αλλά για να πετύχει αυτό που έχει κοπανίσει - τα χέρια του είναι κοντά!
  Ο πολιτικός βιάζεται να υποσχεθεί, αργεί να εκπληρώσει, ζητά ελεημοσύνη και συγχώρεση για δόλο!
  Όταν μια γυναίκα δεν έχει αρκετά παπούτσια, βάζει έναν άντρα ξυπόλητο!
  Η γυναίκα είναι πρώτα και κύρια μια αλεπού που θέλει να κάνει λάσο σε ένα λιοντάρι, αλλά συνήθως τα γαϊδούρια πιάνονται στο λάσο της!
  Μια γυναίκα είναι ένα κοτόπουλο που λατρεύει τα χρυσά αυγά, φέρνοντας μόνο απώλεια στον μεταφορέα τους!
  Η γυναίκα είναι κοτόπουλο, μόνο αυτή μπορεί να φέρει χρυσά αυγά σε αυτόν τον άντρα, που είναι αληθινή αλεπού!
  Μια αληθινή αλεπού και ένας κόκορας θα σας κάνουν να γεννήσετε χρυσά αυγά!
  Τα νύχια μιας αλεπούς δεν είναι του λιονταριού, αλλά θα σκίσει τρία δέρματα από τον βασιλιά των θηρίων!
  Όποιος δεν είναι αλεπού με το μυαλό του δεν είναι ούτε λιοντάρι!
  Μια γυναίκα αλεπού είναι σε θέση να πείσει οποιονδήποτε άντρα ότι είναι λιοντάρι, που αναπαράγεται σαν απλός γάιδαρος!
  Μια θηλυκή λέαινα με μόνο μυαλό αλεπούς και λαβή λύκου!
  Το λιοντάρι δεν είναι αυτό που βρυχάται, αλλά αυτό που σκίζει πολύ πράσινο!
  Όταν ένας πολιτικός δεν είναι αλεπού, τότε του κόβουν τρία δέρματα και του φορούν τον γιακά!
  Ένας πολιτικός έχει φαρδύ κώλο για να κάθεται σε δύο καρέκλες, αλλά έχει πλάτος ψυχής μόνο στα λόγια!
  Ένα τανκ τρυπιέται με ένα βλήμα με πυρήνα ουρανίου, ένας πολιτικός παίρνει το δρόμο για την κορυφή χωρίς καρδιά, αλλά με ένα χρυσό πορτοφόλι!
  Με γυμνά πόδια, μια γυναίκα μπορεί να οδηγήσει έναν δισεκατομμυριούχο στην παραγκούπολη της καταστροφής στο επίπεδο ενός αλήτη!
  Οι πολιτικοί λατρεύουν, και ξυπόλητα τις γυναίκες και τους ψηφοφόρους να φορούν παπούτσια!
  Ο πολιτικός γδύνει τις γυναίκες, και φοράει τα ανδρικά παπούτσια!
  Ο πολιτικός θέλει να ξεγυμνώσει τα γυναικεία πόδια και τους άντρες να φτιάχνει τα αυτιά!
  Οι πολιτικοί θέλουν να γδύσουν τη γυναίκα στο κρεβάτι και να βάλουν τους άντρες κοντά στις κάλπες!
  Για έναν πολιτικό, το γυμνό πόδι ενός κοριτσιού είναι να ανεβάζει αξιοπρέπεια, αλλά η βαθμολογία ανεβαίνει, παπουτσώνοντας τους ψηφοφόρους!
  Ο πολιτικός έχει γυμνά τακούνια από γυναίκες στο κεφάλι του, και ο ψηφοφόρος είναι μια αμβλύ μπότα για αυτόν!
  Ο πολιτικός λατρεύει τις γυναίκες χωρίς ρούχα και τους ψηφοφόρους που είναι φουλ παπουτσωμένοι!
  Μια γυναίκα, πετώντας εγκαίρως τα παπούτσια της, θα οδηγήσει έναν πολιτικό κάτω από τη φτέρνα, ακόμα κι αν είναι έμπειρος μπότας!
  Ένας πολιτικός που μια γυναίκα μπορεί να τον οδηγήσει κάτω από τη φτέρνα με γυμνό πόδι, ηλίθιες μπότες!
  Αγαπήστε τα γυμνά γυναικεία πόδια, αλλά μην είστε μπότες από τσόχα!
  Πόσο άσχημα είναι τα γυμνά πόδια των γυναικών, είναι αηδιαστικό να τα αφήνεις να σε οδηγούν κάτω από τη φτέρνα!
  Θαυμάστε τα γυμνά πόδια των κοριτσιών, αλλά μην τα αφήσετε να σας φορέσουν σαν μπότα από τσόχα!
  Τα γυναικεία γυμνά πόδια θα κάνουν γεμάτες μπότες από έναν πολιτικό που έχει συνηθίσει να κοροϊδεύει τους ψηφοφόρους!
  Μια γυναίκα, έχοντας πετάξει τα παπούτσια της, είναι σε θέση να βάλει στα γόνατά της όχι μόνο μια μπότα από τσόχα!
  Ένα χτύπημα από μια γυναίκα είναι πιο δυνατό όταν το βγάζει, κλωτσώντας τα παπούτσια της!
  Ένας πολιτικός είναι μια στρογγυλή μπότα από τσόχα αν τον οδηγούν κάτω από τη φτέρνα τα ξυπόλυτα πόδια των γυναικών!
  Υπάρχει τέτοια δύναμη στα γυμνά πόδια των κοριτσιών που θα οδηγήσει την πιο έμπειρη μπότα κάτω από τη φτέρνα και θα φορέσει επιμελώς τις πιο ακατέργαστες μπότες από τσόχα!
  Δεν μπορείς να πείσεις μια γυναίκα να γυμνώσει τα πόδια της αν είσαι γεμάτη μπότα!
  Μια γυναίκα λατρεύει τα μοντέρνα παπούτσια, αλλά είναι καλύτερα να πηγαίνει ξυπόλητη παρά να την παπουτσώνουν με έναν πολιτικό με τσόχα!
  Αν η γυναίκα είναι τίγρη, τότε θα κάνει κομμάτια τον άντρα, ακόμα κι αν δεν είναι ολόκληρος γάιδαρος!
  Γυμνά πόδια κοριτσιού, οποιοσδήποτε άντρας θα αναγκαστεί να σέρνεται κάτω από τη φτέρνα!
  Ένας άντρας στη θέα μιας γυμνής γυναικείας φτέρνας γίνεται μια γεμάτη μπότα από τσόχα!
  Ένα ξυπόλητο κορίτσι θα βάλει έναν άντρα στο έπακρο, ακόμα κι αν έχει συνηθίσει να φτιάχνει άλλους με μπότες από τσόχα!
  Ένας άντρας πρέπει να είναι δυνατός σαν βελανιδιά και να μην αφήνει να του αφαιρούνται τσιπς σαν από κούτσουρο!
  Μια ξυπόλυτη γυναικεία φτέρνα, ένας άντρας θα απογυμνωθεί μέχρι το στόχο και θα καλυφθεί μέχρι τα αυτιά!
  Στρατιώτης είναι πυριτόλιθος, αν το μυαλό δεν είναι λιθόστρωτο!
  Ένας άντρας είναι πραγματικό διαμάντι όταν έχει καρδιά από χρυσά και σιδερένια νεύρα!
  Ένας άντρας πρέπει να είναι τόσο δυνατός όσο το ατσάλι, αλλά σφιχτός σαν κούτσουρο!
  Ο άνθρωπος πρέπει να έχει μάτι αετού και η ακοή δεν πρέπει να είναι σαν του κοράκι!
  Ένας άντρας έχει μόνο το θάρρος ενός αετού, αλλά στην πραγματικότητα, τις περισσότερες φορές ο χαρακτήρας είναι ένα τυπικό κοτόπουλο!
  Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες, υπάρχει μόνο αποκρουστική ανδρική ανικανότητα!
  Καμιά φορά το γάλα του στρατιώτη δεν στεγνώνει στα χείλη του, αλλά δεν στέλνει σφαίρες στο γάλα, και με τα πράσινα νιάτα του, κοκκινίζει τους γέρους!
  Μια γυναίκα στον πόλεμο είναι σαν ένα μαργαριτάρι σε ένα κοχύλι - μπορεί να είναι άβολο, αλλά η ελκυστικότητα ωριμάζει στο έπακρο!
  Ο μεθυσμένος έχει κόκκινη μύτη, όχι κόκκινη ζωή και μαυρισμένη φήμη!
  Η βότκα είναι ένα ισχυρό ποτό που μετατρέπει τον άντρα σε slob!
  Για έναν πολιτικό-ζελέ η λεκτική διάρροια είναι χαρακτηριστική!
  Ένας πολιτικός σπάνια είναι καλός βοσκός, αλλά πάντα προσπαθεί να κόψει τα μαλλιά του ψηφοφόρου σαν αρνί!
  Ο πολιτικός είναι το πιο γλυκό μέλι των λόγων, μετατρέπεται σε λεκτική διάρροια!
  Αν ο Θεός μετέτρεψε το νερό σε κρασί, τότε ο πολιτικός μετατρέπει τη λεκτική διάρροια σε χρυσή βροχή στην τσέπη του!
  Ένας άντρας δεν έχει μόνο γένια στο πρόσωπό του και μπάλες από ατσάλι στο παντελόνι του, αλλά και μια χρυσή καρδιά στο στήθος του!
  Μια κατσίκα έχει επίσης μούσι, αλλά μόνο ένας αληθινός άντρας έχει χρυσή καρδιά!
  Η εξυπνάδα μερικές φορές δείχνει τη θαμπάδα του μυαλού, σαν ίσιος καθρέφτης ένα στραβό πρόσωπο!
  Το κοφτερό μάτι ενός ελεύθερου σκοπευτή είναι ικανό να τρυπήσει την παχιά πανοπλία των πιο χοντρές φρυδιών, τον πιο ανόητο πολεμιστή!
  Να είστε χαρούμενοι σαν παιδί, αλλά μην πέσετε στην παιδική ηλικία - θα ανεβείτε στο γιογιό στα σοβαρά!
  Ο καλύτερος καβγάς αν είναι σε μεθυσμένο γλέντι!
  Μόνο το μέγα-σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει όρια!
  Ο άνθρωπος θα μπορούσε να ξεπεράσει τον δημιουργό του μόνο σε βλακεία και καταστροφή!
  Όλα τα λογικά όντα συμφωνούν στην ηλιθιότητα!
  Το κακό δεν είναι στη μοναρχία, αλλά στην απουσία του κεφαλιού του βασιλιά!
  Όποιος υπόσχεται ευτυχία για αιώνες οδηγεί σε μια στιγμή σιωπής!
  Ο πολιτικός σκαρφαλώνει στην κορυφή, με τη βοήθεια των πιο χυδαία κόλπα!
  Ο δρόμος προς τα πάνω είναι στροφές, αλλά η χαμηλή προσέγγιση κόβει την απόσταση!
  Μην χαίρεστε τη φτηνή βότκα αν η ζωή σας δεν αξίζει ούτε μια δεκάρα!
  Ένα πορτοφόλι γεμάτο με άδεια καρδιά, αλλά ένα κεφάλι που ξεχειλίζει από ευρηματικότητα και ευρηματικότητα!
  Ένα άδειο πορτοφόλι μπορεί να γεμίσει αν δεν το κόψετε από τον ώμο, αλλά ένα κεφάλι χωρίς μυαλό μπορεί να διορθωθεί μόνο με το τσεκούρι του δήμιου!
  Το μεγαλύτερο βάρος στην καρδιά, από άδειο στομάχι!
  Η πιο ευχάριστη ελαφρότητα, από το βάρος του πορτοφολιού!
  Μια καλογεμισμένη τσάντα είναι καλύτερη από μια σφιχτά τραβηγμένη ζώνη!
  Όποιος έχει σκέψεις σε μια λογική δέσμη, δεν θα σφίξει τη ζώνη του!
  Είναι καλύτερο να σφίξετε τη ζώνη στο στομάχι παρά τη θηλιά στο λαιμό!
  Καλύτερα να σφίξεις τη ζώνη στο στομάχι για χάρη του στρατού παρά να σφίξεις τη θηλιά στο λαιμό στην παράδοση!
  Ο ψηφοφόρος είναι πάντα πεινασμένος γιατί ο πολιτικός τον ταΐζει μόνο μέλι υποσχέσεις!
  Και το μέλι είναι πικρό αν είναι μέλι από τα χείλη ενός πολιτικού σε προεκλογική εκστρατεία!
  Το μέλι της μέλισσας θεραπεύει, το μέλι από το στόμα ενός πολιτικού ανάπηρο!
  Ο πολιτικός προσφέρει στον ψηφοφόρο μια πολύ μονότονη δίαιτα: μέλι γλυκού λόγου και χυλοπίτες για τα αυτιά!
  Δεν θα γεμίσεις χυλοπίτες στα αυτιά σου και θα δηλητηριαστείς από μέλι από το στόμα ενός πολιτικού!
  Αν ρέει μέλι από το στόμα, τότε το φλύαρο μυαλό είναι άδειο!
  Οι μέλισσες δίνουν μέλι, η γλυκιά κουβέντα του πολιτικού λεκτική διάρροια!
  Όσο πιο γλυκές οι ομιλίες του πολιτικού, τόσο λιγότερο αλάτι του αναλυτή!
  Τα γηρατειά δεν είναι ημερολογιακά χρόνια, αλλά όταν το αθλητικό κίνημα βγαίνει από τη μόδα!
  Ο ευκολότερος τρόπος για να ξαναγίνεις νέος είναι να μείνεις χήρα με κληρονομιά!
  Ακόμα κι αν ένας άντρας έχει την τελευταία μπότα, το γυμνό τακούνι μιας γυναίκας θα τον κάνει να φορέσει τα παπούτσια του και να βγάλει το τελευταίο του παντελόνι!
  Μια ξυπόλυτη γυναίκα θα έχει τα πιο μοδάτα παπούτσια από τους άντρες που δεν παίζουν καλά!
  Μην ντρέπεσαι γυναίκα να περπατάς ξυπόλητη, ντρέπεσαι όταν σε παπουτσώνουν εξαιτίας των μοντέρνων παπουτσιών!
  Με γυμνό τακούνι, μια γυναίκα θα οδηγήσει την τελευταία μπότα κάτω από τη φτέρνα, από τη στιγμή που έχει μια μπότα από σιβηρική τσόχα, τότε το γυμνό πόδι θα μείνει "καπουτσωμένο"!
  Ο πολιτικός έχει μόνο φιλοδοξίες λιονταριού, αλλά το μυαλό του γαϊδάρου, τον χαρακτήρα του τράγου και του κόκορα!
  Το να τρέχεις νήματα στη ζωή, αλλά δεν χρειάζεται να είσαι λαγός στη ζωή!
  Το πιο γρήγορο ζώο είναι το τσιτάχ, αλλά η αλεπού είναι το πιο πιθανό να προλάβει το θύμα!
  Το λιοντάρι είναι ο βασιλιάς των θηρίων, αλλά η αλεπού μπορεί να μετατρέψει έναν μονάρχη κόκορα σε βρεγμένο κοτόπουλο!
  Η δύναμη ενός λιονταριού, το μέγεθος ενός ελέφαντα, η ταχύτητα ενός τσιτάχ, η λαβή ενός λύκου περνάει χωρίς πονηριά αλεπούς!
  Μια χελώνα με την πονηριά μιας αλεπούς θα προσπεράσει ένα τσιτάχ με τη νοημοσύνη ενός γαϊδάρου!
  Το να είσαι επίμονος στην επίτευξη ενός στόχου δεν σημαίνει να είσαι επίμονος δρυοκολάπτης και πεισματάρης γάιδαρος!
  Η γυναίκα στο χρυσόψαρο ζητάει πρώτα απ' όλα πρίγκιπα, αλλά στην καλύτερη παίρνει έναν γελωτοποιό και στη χειρότερη έναν δήμιο!
  Ένας άντρας είναι συνήθως ζώο: μια κατσίκα, ένας γάιδαρος, ένας κόκορας, ένα κριάρι, αλλά ένα λιοντάρι ανάμεσα στα αρσενικά είναι μια σπάνια εξαίρεση!
  Οποιαδήποτε γυναίκα είναι βασίλισσα, αλλά σπάνια ένας άντρας υψώνεται πάνω από τον βασιλικό πεζό!
  Η καρδιά μιας γυναίκας τραβάει ένα λιοντάρι, αλλά το μυαλό σου λέει ότι μια πονηρή αλεπού θα σε κάνει αληθινή βασίλισσα!
  Αν το λιοντάρι είναι ο βασιλιάς των θηρίων, η πονηρή αλεπού είναι η βασίλισσα των βασιλιάδων!
  Ο βασιλιάς Μίδας μετέτρεψε την ύλη σε χρυσό, και η αλεπού φτιάχνει γαϊδούρια από λιοντάρια, κριάρια από λύκους!
  Αν δεν καταφέρεις να αποκτήσεις την πονηριά της αλεπούς - θα οργώσουν σαν άλογο, θα το παπουτσώσουν σαν γαϊδούρι, θα το κόψουν σαν κριάρι!
  Δεν είναι κάθε άντρας ο βασιλιάς της εκπλήρωσης, αλλά κάθε γυναίκα είναι η βασίλισσα των επιθυμιών!
  Μια γυναίκα στις επιθυμίες είναι μια παντοδύναμη θεά, στην παράσταση μιας ανίσχυρης σκλάβας!
  Πρωτάθλημα για πάντα, μόνο υγεία για λίγο!
  Όλοι οι άνθρωποι σταυρώθηκαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αλλά μόνο ένα άτομο έγινε Θεός, οπότε ας πιούμε σε εμάς κρατώντας του συντροφιά στην Αιωνιότητα!
  Ένας άντρας δεν είναι πια πίθηκος, αλλά πραγματικός γορίλας όταν μεθύσει!
  Η βότκα είναι διάφανη, αλλά το μυαλό γίνεται θολό από αυτήν, πικρή, αλλά προσελκύει περισσότερο από γλυκό μέλι στις σκνίπες!
  Ο πόλεμος είναι, φυσικά, μια κακιά θετή μητέρα, αλλά ο άντρας της είναι ηρωικός πατριωτισμός!
  Ο πόλεμος είναι θέμα των νέων, αλλά προσθέτει ένα σοφό γκρίζα μαλλιά!
  Ένα λαμπερό κεφάλι, όχι πάντα γκριζομάλλη, αλλά δεν συσκοτίζει τις διδασκαλίες και ξέρει πάντα πολλά!
  Αν υπάρχει βασιλιάς στο κεφάλι, τότε θα είναι φωτεινό από τη λάμψη του στέμματος του νου!
  Το δωρεάν φαγητό είναι το τυρί σε μια ποντικοπαγίδα και τα νουντλς είναι τα πιο πολυσύχναστα!
  Ή μάλλον, παθαίνεις δηλητηρίαση από χυλοπίτες στα αυτιά σου και δωρεάν τυρί σε ποντικοπαγίδα!
  Μια γροθιά είναι πιο δυνατή από εκατό κραυγές, μια ιδιοφυΐα, χιλιάδες κραυγές!
  Ένας ελέφαντας μπορεί να αντικατασταθεί από χίλια κουνέλια, αλλά μια ιδιοφυΐα και ένα εκατομμύριο μετριότητες δεν μπορούν να αποζημιωθούν!
  Οι ιδιοφυΐες είναι σπάνιες, όχι επειδή η φύση είναι τσιγκούνη, αλλά επειδή υπάρχουν πολλοί ζηλιάρηδες!
  Τις περισσότερες φορές, οι πολιτικοί με μυαλά κότας και ευγλωττία παπαγάλων έχουν φιλοδοξίες αετού!
  Ο πολιτικός γεμίζει τον ψηφοφόρο με λεκτική διάρροια για να τον κάνει να αφοδεύσει τον χρυσό στην τσέπη ενός ανεμόσακου!
  Ένας πολιτικός υπόσχεται σε έναν ψηφοφόρο ένα κομμάτι μιας άχαστης αρκούδας, αλλά αυτή η αλεπού θα κόψει όλο το μαλλί από ένα βουβό πρόβατο!
  Ο πολιτικός βάζει δέρμα προβάτου, αλλά παρά τη λαβή του λύκου, ο ίδιος δεν είναι παρά ένα κριάρι!
  Η πολιτική είναι πολύ βρώμικη δουλειά - γιατί η βρωμιά κολλάει εύκολα στο μέλι των λόγων και μαζεύονται οι μύγες!
  Πολιτικός είναι ο κλέφτης που μπαίνει με τη γλώσσα του στις τσέπες των ψηφοφόρων!
  Ο κλέφτης βάζει το χέρι στην τσέπη με τα δάχτυλά του και ο πολιτικός με τη γλώσσα στην ψυχή!
  Ο πολιτικός είναι χειρότερος από τον κλέφτη, ο πρώτος κλέβει μόνο χρήματα, αλλά ο πολιτικός έχει ακόμα συνείδηση και ψυχή και πίστη στο καλύτερο!
  Ένας κλέφτης μπορεί ακόμα να χαλιναγωγήσει το νόμο, ο ίδιος ο πολιτικός χρησιμοποιεί τους νόμους για να ληστέψει τους ψηφοφόρους!
  Ο πολιτικός έχει μικρή συνείδηση, και μέγιστο καχυποψία, και παντελή έλλειψη αίσθησης του μέτρου!
  Ο πολιτικός είναι ένα βρώμικο, ματωμένο, θορυβώδες επάγγελμα, αλλά κάθε ψηφοφόρος υποφέρει εξαιτίας του!
  Ένας πολιτικός, όταν σταυρώνεται, προσπαθεί να μπει τα δάχτυλά του στο πορτοφόλι του ψηφοφόρου!
  Ένας παπάς σαν πολιτικός βγάζει από το στόμα του μέλι, στο οποίο κολλάνε κέρματα, αλλά από την άλλη δεν υπόσχεται τον παράδεισο σε αυτή τη ζωή πιο τίμια!
  Ο πολιτικός μπαίνει στην τσέπη του ψηφοφόρου όταν βαφτίζεται, αλλά ταυτόχρονα πάει για δόλο και πώς κρεμιέται ο Ιούδας!
  Ένας πολιτικός βγάζει πολλά κοκορέτσια για να εντυπωσιάσει έναν ψηφοφόρο με κοτόψυχα!
  Ένας πολιτικός σπάνια είναι μια χρυσή κεφαλή, ακόμα πιο σπάνια μια χρυσή καρδιά, αλλά λατρεύει τον χρυσό στην τσέπη του και έναν ψηφοφόρο με το σιδερένιο κεφάλι!
  Ο πολιτικός έχει μια γλώσσα, αλλά μπαίνει σε όλες τις τσέπες με τη μία!
  Η γλώσσα της ιερόδουλης φέρνει ευχαρίστηση, η γλώσσα του πολιτικού σε κάνει να κάνεις εμετό!
  Πολιτικός σαν ιερόδουλη κερδίζει λεφτά με τη γλώσσα της, αλλά ο ψηφοφόρος είναι πάντα στον κώλο της!
  Ένας πολιτικός χρησιμοποιεί τη μακριά γλώσσα ως όπλο για ληστεία, αλλά μόνο ένας ψηφοφόρος με κοντό μυαλό μπορεί να ξεσπάσει ένα πορτοφόλι!
  Μια ιερόδουλη παίρνει χρήματα και δίνει χαρά σε αντάλλαγμα, ένας πολιτικός παίρνει ψήφους και δίνει απογοήτευση σε αντάλλαγμα!
  Η πολιτική μοιάζει με την πορνεία, μόνο που την αγγίζεις αντί να απολαμβάνεις ένα όμορφο κορμί, λούζεσαι σε αηδίες!
  Μια ιερόδουλη χρεώνει αμοιβή για το κρέας της, ένας πολιτικός κλέβει τους ψηφοφόρους μέχρι το κόκκαλο!
  Ο πολιτικός δεν είναι απλώς παράσιτο, τρώει και τον ψηφοφόρο δωρεάν!
  Μια ιερόδουλη μπορεί να ικανοποιήσει έναν πελάτη, ο πολιτικός ενός ψηφοφόρου τον αφήνει πάντα ανικανοποίητο!
  Η γλώσσα της ιερόδουλης φτιάχνει το κέφι, η γλώσσα ενός πολιτικού προκαλεί μόνο γέλιο, ακόμα και σε κλάματα!
  Η πολιτική είναι πιο παλιά από την πορνεία, ο δεύτερος εμφανίστηκε με τους πρώτους ανθρώπους, ο πρώτος έδωσε αφορμή για παγκόσμιο χάος ακόμη και πριν από τη δημιουργία του κόσμου!
  Ένας πολιτικός είναι φυσικά κλόουν, αλλά οι ψηφοφόροι δεν γελούν με τα αστεία του!
  Κάποτε υπήρχαν γελωτοποιοί κάτω από βασιλιάδες, τώρα οι πολιτικοί είναι κλόουν χωρίς βασιλιά στο κεφάλι!
  Πολιτικός, αυτός είναι ένας γελωτοποιός που ονειρεύεται να γίνει βασιλιάς, αλλά δεν έχει βασιλιά στο κεφάλι του!
  Η πολιτική είναι ένα δωρεάν τσίρκο που είναι πανάκριβο!
  Ο πολιτικός κανονίζει αστείο κλόουν, που βγαίνει με πικρά δάκρυα!
  Ο εργαζόμενος πληρώνεται μια φορά το μήνα, ο πολιτικός δίνει υποσχέσεις κάθε μέρα!
  Γλώσσα πολιτικού σαν φτυάρι που κωπηλατεί χρήματα στην τσέπη του!
  Ο πολιτικός είναι η μακριά γλώσσα που στραγγαλίζει με θηλιά τον ψηφοφόρο, ο λόγος του είναι ομαλή!
  Η μακριά γλώσσα συντομεύει τη ζωή, οι κενές ομιλίες ενός πολιτικού θα γεμίσουν τις καρδιές με ενόχληση!
  Ο λόγος του πολιτικού είναι μακρύς, αλλά σύντομος στο μυαλό, γλυκός στις υποσχέσεις, πικρός στην εκτέλεση!
  Ο πολιτικός θέλει να είναι ο πρώτος στην εξουσία, αλλά στις μεθόδους μάχης για τον θρόνο είναι το τελευταίο θηρίο!
  Ο πολιτικός τα θέλει όλα με τη μία, αλλά εν μέρει λήγουν μόνο σκατά!
  Ένας πολιτικός κάνει μόνο ένα πράγμα καλά: να ταΐζει τον ψηφοφόρο με κενές υποσχέσεις και να τους κρεμάει χυλοπίτες στα αυτιά!
  Ο πολιτικός είναι κακός οικοδόμος, μόνο με τη γλώσσα του φτιάχνει κάστρα στον αέρα!
  Στους πολιτικούς δεν αρέσει να δουλεύουν με τα χέρια, μπαίνουν ακόμα και στο πορτοφόλι του ψηφοφόρου με τη βοήθεια της γλώσσας τους!
  Οι πολιτικοί μπορούν να κάνουν λίγα, αλλά το να τους ξεπεράσεις στην ικανότητα να λένε ψέματα είναι πέρα από τη δύναμη του Παντοδύναμου!
  Ο πολιτικός ορκίζεται στο φως διεκδικώντας τη θέση του Θεού, αλλά η ψυχή του είναι πιο μαύρη από τον Διάβολο!
  Ο ψηφοφόρος θέλει από τον πολιτικό το φεγγάρι στον ουρανό, και βουνά από χρυσάφι, ενώ ο ίδιος παίρνει σκυλίσια ζωή, και η κουβέντα δεν αξίζει δεκάρα!
  Οι πολιτικοί που ζητούν δωρεές σε αντάλλαγμα για τα χρυσά βουνά δεν αξίζουν δεκάρα, και λεκτική διάρροια κουβέντα!
  Ψηφίζοντας με την καρδιά, ο ψηφοφόρος παίρνει τον πολιτικό στο θρόνο, που είναι πάντα στο συκώτι!
  Αν ρέει μέλι από το στόμα ενός πολιτικού, τότε θέλει να τσακίσει τον ψηφοφόρο σαν τη μύγα!
  Όσο πιο πολύ η ζωή δεν είναι μέλι, τόσο πιο γλυκοί είναι οι λόγοι των πολιτικών!
  Οι πολιτικοί δεν διακρίνονται από την πίστη του σκύλου, αλλά γαβγίζουν πολύ!
  Ένας σκύλος μπορεί να προστατεύσει, ένας ψεύτης πολιτικός μπορεί μόνο να δαγκώσει!
  Ένας πολιτικός γαβγίζει πολύ και γουργουρίζει το λαιμό του, αλλά ο ψηφοφόρος παίρνει τη ζωή ενός σκύλου και μια θέση στον κουβά του slop από τέτοιους ανθρώπους!
  Πολιτε, δεν είναι το σκυλί του κυρίαρχου, αλλά μια διεφθαρμένη αλεπού!
  Πολιτικός, αυτή είναι μια πονηρή αλεπού, από την οποία μυρίζει άδειες μαλακίες!
  Αν και ένας πολιτικός με λαβή λύκου βάζει δέρμα προβάτου, αλλά κουβαλά μια πλήρη σπατάλη σκύλου!
  Οι γυναίκες αγαπούν τους πολιτικούς όχι για όμορφα μάτια, αλλά για την ικανότητα να παπουτσώνουν όμορφα τον ψηφοφόρο που του τύφλωσε τα μάτια!
  Ένας πολιτικός για να κουρεύει τους ψηφοφόρους σαν τα πρόβατα, βάζει δέρμα προβάτου και φουσκώνει σαν κριάρι!
  Μια γυναίκα γδύνεται για τη μόδα, ένας πολιτικός παπούτσια ψηφοφόρους για να τους κρατήσει κάτω από την μπότα του!
  Μια ξυπόλητη γυναίκα παρασύρει τους άντρες σε ένα δίχτυ και ένας πολιτικός που παπουτσώνει τους ψηφοφόρους!
  Ο πολιτικός είναι αλεπού, αλλά το κοράκι αφαιρεί όχι μόνο ένα κομμάτι ψωμί από τους ψηφοφόρους, αλλά και τα απομεινάρια ελπίδας για να αποκτήσει φτερά!
  Πολιτικός, είναι ιδιοφυΐα στο να βρίσκει δικαιολογίες για να μην τηρεί τις υποσχέσεις του!
  Ένας πολιτικός, αυτός είναι ποιητής, μόνο συνθέτει, κατά κανόνα, δικαιολογίες και παραμύθια για ευκολόπιστους ψηφοφόρους!
  Ο Θεός έχει πολλές μέρες, αλλά ο πολιτικός έχει ακόμα περισσότερες Παρασκευές μέσα στην εβδομάδα!
  Ένας άνθρωπος θέλει να γίνει Θεός σύμφωνα με τις δυνατότητές του, ένας πολιτικός είναι ήδη Διάβολος ανάλογα με τις ανάγκες του!
  Η βροχή φέρνει τη σοδειά του ψωμιού, λεκτική διάρροια που ξεχύνεται από πολιτικούς
  διώχνει το αλάτι από την ομιλία!
  Ο ήλιος βοηθά στην ωρίμανση της σοδειάς, αλλά οι λαμπερές ομιλίες των πολιτικών ωριμάζουν μόνο τους σπόρους της διχόνοιας!
  Οι άνθρωποι χρειάζονται νερό για τη ζωή για να τεντώνουν τα στελέχη, αλλά τα αυτιά μόνο μαραίνονται από το νερό στις ομιλίες του πολιτικού!
  Νομίζουμε ότι από το στόμα ενός πολιτικού ξεχύνεται γλυκό μέλι, αλλά στην πραγματικότητα είναι νερό και λεκτική διάρροια!
  Ο πολιτικός είναι ιερέας, αλλά η λατρεία του για το χρυσό μοσχάρι, τη θεότητα της απάτης και τους αγγέλους της ληστείας!
  Πολιτικός είναι ένας κλέφτης που δεν τον πιάνουν, αλλά τον αποφεύγουν!
  Ένας πολιτικός, σε αντίθεση με έναν απλό άντρα, λαχταρά να γδύσει όχι μόνο γυναίκες, και εκτός από ρούχα, να βγάλει και τρία δέρματα!
  Ο πολιτικός βάζει παπούτσια για να γδύσει και να σκίσει τρία δέρματα!
  Πολιτικός είναι αυτός του οποίου ο κηπουρός έχει ένα αχλάδι που φυτρώνει σε μια ιτιά, και ένα τίλιο φέρνει τη σοδειά!
  Ένας πολιτικός, αν μπορεί να αναπτυχθεί κάτι άλλο εκτός από το τίλιο, είναι μήλο της έριδος!
  Ένας πολιτικός που μεγαλώνει μια φλαμουριά θα λάβει έναν πάσσαλο λεύκας!
  Ο πολιτικός λατρεύει να ρίχνει μέλι και να καλλιεργεί φλαμουριά!
  Γιατί ένας πολιτικός έχει τόσο κολλημένα χέρια, από το μέλι της λεκτικής διάρροιας!
  Ο πολιτικός έχει κολλημένα χέρια και μακριά γλώσσα, αλλά παρόλα αυτά ο ψηφοφόρος πιάνεται σαν τη μύγα στο Velcro!
  Ο πολιτικός κρατάει δίχτυ για να πιάνει ψηφοφόρους με τη μακριά του γλώσσα!
  Ο πολιτικός έχει μακριά γλώσσα, αλλά αμβλύ κυνόδοντες και κοντά χέρια!
  Πολιτετέ, αυτή είναι μια τέτοια μόλυνση που μεταδίδεται μέσω της γλώσσας και ακόμη και του πληκτρολογίου του υπολογιστή!
  Πολιτε, αυτός είναι ο μόνος ιός που σκοτώνει ανεβάζοντας τη διάθεση, όχι τη θερμοκρασία!
  Ένας πολιτικός που μπορεί να φτιάξει το κέφι των ψηφοφόρων δεν είναι πλέον κατσίκας!
  Πολιτικός, αυτό είναι ένα κατσίκι με λαβή λύκου, με πρόβειο ένδυμα και με συνήθειες αλεπούς!
  Πολιτικός, αυτό είναι κόκορας, μόνο χωρίς λεκτική διάρροια, τυπικό βρεγμένο κοτόπουλο!
  Ο άντρας μπροστά σε μια γυναίκα είναι κόκορας, μόνο χωρίς αποθεματικό χρυσού θα πάει στο ψητό!
  Καθώς ένας πολιτικός δεν κουνιέται, παρόλα αυτά είναι αετός στα μάτια των ψηφοφόρων με μυαλά κότας και μυαλό κότας!
  Ένας πολιτικός μπορεί να βρυχάται σαν λιοντάρι, αλλά τα λεπτεπίλεπτα αυτιά του ψηφοφόρου θα πιάσουν το βλέμμα του τελευταίου κριαριού!
  Ο πολιτικός δεν θέλει να οργώσει σαν βόδι, προτιμώντας να τραγουδήσει σαν αηδόνι, αλλά μια πονηρή αλεπού θα τον οργώσει!
  Η γυναίκα είναι ο πιο επιδέξιος πολιτικός, όχι μόνο φοράει παπούτσια, αλλά δείχνει και τα γυμνά της πόδια!
  Το γυμνό πόδι μιας γυναίκας μπορεί να υποδυθεί έναν άντρα, να τον γυμνώσει και να σκίσει τρία δέρματα!
  Το ινδικό κρανίο, ο δανειστής είναι τρία δέρματα, ο απατεώνας του αφρού, και οι εκλογές είναι χυλοπίτες από τα αυτιά!
  Το γάλα με μέλι είναι καλό μόνο αν δεν είναι γάλα ψηφοφόρων στις εκλογές, και όχι μέλι από το στόμα των πολιτικών!
  Το μέλι από τα χείλη ενός πολιτικού μπορεί να γιατρέψει μόνο την ευπιστία!
  Από το μέλι από τα χείλη ενός πολιτικού βγαίνει ο διαβήτης της απογοήτευσης από μια αλμυρή ζωή!
  Ο πολιτικός υπόσχεται μια γλυκιά ζωή, αλλά αποδεικνύεται μόνο διαβήτης και δυσπεψία!
  Ο πολιτικός υπόσχεται ψωμί για βούτυρο, αλλά στην πραγματικότητα ο ψηφοφόρος γλιστράει στην άβυσσο σαν ρολόι!
  Αν ένας πολιτικός μιλάει σαν βούτυρο, τότε δεν θα σβήσει μόνο η πρώτη τηγανίτα!
  Ένας πολιτικός, σε αντίθεση με τη μέλισσα, είναι ένα drone που φέρνει μόνο πικρό μέλι απογοήτευσης!
  Οι μέλισσες μετατρέπουν το νέκταρ σε μέλι και ο γλυκός λόγος πολιτικού τσιμπάει με διαβήτη!
  Το μέλι από τα χείλη των πολιτικών είναι τόσο ζαχαρούχο που οι ψηφοφόροι το ακούνε αφού πιουν πικρή βότκα!
  Η βότκα, αν και πικρή, είναι πιο γλυκιά από το δηλητηριώδες μέλι από τα χείλη ενός πολιτικού!
  Ένας πολιτικός με μακριά γλώσσα γλείφει τον ψηφοφόρο ώστε να τριχώνει σιωπηλά σαν σκαντζόχοιρος!
  Ο πολιτικός έχει το τσίμπημα της μακριάς γλώσσας, τον φιδίσιο δόλο, την ικανότητα να υποκλίνεται στους ανωτέρους του και να καταπίνει ένα αφελές ψηφοφόρο κουνέλι σαν βόα!
  Ένα νεαρό σώμα είναι όμορφο, αλλά το μυαλό ενός παιδιού είναι κακό!
  Ένας πολιτικός που ισχυρίζεται ότι είναι ο πατέρας του έθνους στερεί από τον λαό μια ευτυχισμένη παιδική ηλικία!
  Αν ένας πολιτικός μιλάει πολύ για ένα λαμπρό μέλλον, τότε έχει μαύρη ψυχή και σκοτεινό παρελθόν!
  Ένας πολιτικός ξέρει να συνθέτει πιο απότομα από έναν ποιητή, αλλά η ομαλή ομοιοκαταληξία του πηγαίνει λοξά στον ψηφοφόρο!
  Ένας έφηβος είναι σχεδόν άντρας, αλλά ένας ανώριμος πολιτικός, ένας δεσπότης δεν είναι πια σχεδόν!
  Είναι ευχάριστο να βλέπεις ξυπόλητα κορίτσια και ο πολιτικός που βάζει παπούτσια είναι αηδιαστικός!
  Ο πολιτικός λατρεύει να κουρεύει πρόβατα ψηφοφόρους, αλλά βγάζει όχι μόνο έξι, αλλά και τρία δέρματα!
  Όποιος φτύνει στο παρελθόν θα μείνει χωρίς ζωογόνο υγρασία στο μέλλον!
  Ένας συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας συνθέτει παραμύθια για να διασκεδάσει τον κόσμο και ένας πολιτικός για να βγάλει χρήματα από τις τσέπες του!
  Ο πολιτικός παριστάνει τη στοργική γάτα για να γλιστρήσει πιο εύκολα μια ποντικοπαγίδα στους ψηφοφόρους!
  Και οι τραγουδιστές θέλουν να βγάζουν λεφτά τραγουδώντας, αλλά αν τραγουδήσουν οι πολιτικοί, οι ψηφοφόροι θα ουρλιάζουν!
  Μπορεί ένας τραγουδιστής να έχει ευχάριστη φωνή, αλλά οι φωνές των πολιτικών υπόσχονται προβλήματα!
  Ο πολιτικός θέλει όχι μόνο να πάρει τις ψήφους σας, αλλά και να ξεσκίσει τη γλώσσα των ψηφοφόρων!
  Οι πολιτικοί μερικές φορές λάμπουν από εξυπνάδα, αλλά αυτή είναι η λάμψη των στιλετών που βγάζουν τρία δέρματα από τον ψηφοφόρο!
  Οι γυναίκες αγαπούν τους ποιητές, οι ψηφοφόροι μισούν τους πολιτικούς!
  Ένας ποιητής μερικές φορές είναι λογοκλοπής, αλλά ένας πολιτικός πάντα τραγουδάει από τη φωνή κάποιου άλλου!
  Πολιτικός, αυτός είναι τόσος ποιητής που λέει ρίμα μόνο στην τσέπη του!
  Ένας πολιτικός, σαν παιδί, λατρεύει να συνθέτει, αλλά σε αντίθεση με τα παιδιά, θέλει όχι καραμέλα, αλλά να βάλει τον ψηφοφόρο σε ένα κλουβί!
  Ακόμη και ένα γουρούνι σε λαιμαργία έχει περισσότερη αίσθηση του μέτρου από έναν πολιτικό στο να δίνει υποσχέσεις!
  Ο πολιτικός θέλει να είναι λιοντάρι, και να έχει τη φιλοδοξία του αετού, αλλά, στην πραγματικότητα, ενός γουρουνιού, με συνήθειες αλεπούς και λαβή λύκου!
  Ο πολιτικός, βέβαια, δεν είναι βλάκας, αλλά του αρέσει να παίζει τον ανόητο για να παρασύρει τη γιαγιά από τον ψηφοφόρο!
  Οι κλόουν διασκεδάζουν τον κόσμο για καλό λόγο, αλλά και πάλι είναι φθηνότεροι από τους πολιτικούς γελωτοποιούς!
  Στον πόλεμο, κάθε στρατιώτης είναι ήρωας, κάθε στρατηγός είναι στρατηγός, αλλά οι εγκληματίες πολιτικοί καρπώνονται τις ανταμοιβές και τις ανταμοιβές!
  Μην πιστεύεις αυτόν που υπόσχεται πολλά, η λεκτική διάρροια είναι κακό λίπασμα για τους καρπούς της επιτυχίας!
  Μια γυναίκα, πατώντας στο ολισθηρό μονοπάτι της παραπλάνησης ενός άντρα, νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν βγάζει τα παπούτσια της!
  Πολιτικός, αυτός είναι ο κλόουν από τον οποίο δεν γελάει ο ψηφοφόρος, και τέτοιος γελωτοποιός που δεν θα πει ποτέ την αλήθεια, και ο βασιλιάς, και πολύ περισσότερο ο λαός!
  Στην πολιτική, όλες οι μέθοδοι είναι καλές - εκτός από τις έντιμες, και όλοι οι στόχοι είναι διαθέσιμοι - εκτός από τους ευγενείς!
  Ποιος πιστεύει ειλικρινά ότι ο πολιτικός είναι λιοντάρι, αυτός είναι ο γάιδαρος, αυτός που θεωρεί τον τύραννο αετό, έχει μυαλό κότας!
  Πολιτικός, αυτή είναι μια αλεπού με κυνόδοντες λύκου, αλλά με ενδύματα προβάτου με μια κλήση για κούρεμα προβάτων!
  Η γυναίκα είναι η ίδια ο Σατανάς, αλλά μόνο μαζί της μπορεί να βρεθεί η σωτηρία στην κόλαση του επίγειου κόσμου!
  Πολιτικός, αυτός είναι ένας λύκος που προσελκύει τους ψηφοφόρους του λαγού όχι με δέρμα προβάτου, αλλά με πράσινο λογαριασμό!
  Πολιτικός, πρόκειται για έναν λύκο κατά συνήθεια, που όμως λατρεύει το πράσινο!
  Ο πολιτικός-αλεπού πιάνει τους ψηφοφόρους σαν λαγούς στις υποσχέσεις για "λάχανο"!
  Ένας πολιτικός που σταυρώνει πολύ, έχοντας έρθει στην εξουσία, θα γίνει σταυρός για τους ψηφοφόρους!
  Ο πολιτικός υπόσχεται βουνά από ψεύτικο χρυσό, αλλά θα ρίξει τον αληθινό στη χαράδρα ανάμεσα στα βράχια!
  Μεγάλες βελανιδιές πέφτουν δυνατά, ψηφοφόροι πολιτικοί συνθλίβουν κούτσουρα όταν πέφτουν!
  Ο Θεός έχει μια νέα μέρα κάθε μέρα, αλλά οι πολιτικοί έχουν αιώνια Παρασκευή και Δευτέρα για να ξεκινήσουν!
  Ο πολιτικός θέλει καλό, μόνο στην τσέπη του!
  Ένας κλόουν παριστάνει τον ανόητο για να σε κάνει να γελάσεις, ένας πολιτικός είναι έξυπνος να σε κάνει να μουγκρίζεις από ενόχληση!
  Οι γελωτοποιοί λένε στους βασιλιάδες την αλήθεια, οι πολιτικοί λένε ψέματα στον εαυτό τους!
  Στην πολιτική υπάρχουν μόνο ζώα: αρουραίοι, λύκοι, αλεπούδες, τσακάλια, αλλά μπορείς να γίνεις λιοντάρι μόνο αν είσαι άντρας!
  Ένας πολιτικός είναι σαν τον καλικάντζαρο - θέλει να πιει αίμα, και για μια δεκάρα αγοράζει πιεστήρια αγάπης!
  Ακόμα και ένας ανόητος μπορεί να πιστέψει στον Θεό, μόνο μια ιδιοφυΐα είναι ικανή να μην χάσει την πίστη σε έναν άνθρωπο!
  Το ταλέντο, αυτό είναι διαμάντι, πρέπει να γυαλίζεται με επιμέλεια και να το κόβει η εκπαίδευση!
  Ο νεκροθάφτης δεν θα χρεοκοπήσει, ενώ ο άντρας οδηγεί μόνος του στο φέρετρο!
  Η βότκα είναι ένα δηλητήριο που δηλητηριάζει το κράτος, που ελέγχεται από πολιτικούς με μεθυσμένο μυαλό!
  Δεν υπάρχει μεγαλύτερη συμφορά για έναν άνθρωπο από την πολιτική, μόνο η στεναχώρια δεν ξέρει ποιος παίζει με έναν άνθρωπο!
  Το μέλι από τα χείλη των πολιτικών είναι μεθυστικό, μόνο επώδυνο hangover και δεν φεύγει ποτέ!
  Ο χρυσός είναι μαλακό μέταλλο, αλλά διασπά την προστασία οποιουδήποτε πάχους, εκτός αν η συνείδηση είναι κρύσταλλος!
  Ένας πολιτικός βγαίνει πάντα από το στόμα με λεκτική διάρροια, αλλά ο ψηφοφόρος το παίρνει μερικές φορές για τη μυρωδιά των τριαντάφυλλων!
  Πολιτικός, αυτή είναι τέτοια αλεπού που σαγηνεύει ένα κοράκι πιο συχνά όχι με το να καυχιέται για τα πλεονεκτήματά του, αλλά με το να βρίζει τις ελλείψεις των άλλων!
  Αν θέλεις να αφαιρέσεις το τυρί από το κοράκι - γάμα καλά το αηδόνι!
  Ο πολιτικός έχει τσέπες χωρίς πάτο, αν και είναι στιβαρός πάτος στην ηθική!
  Οι πολιτικοί με τις φλόγες στα χείλη αφήνουν πίσω τους είτε μια καμένη έρημο είτε ένα σάπιο τέλμα!
  Ένα φλογερό ηχείο θα αφήσει μόνο στάχτη!
  Αν το κεφάλι είναι χυτοσίδηρο, τότε είναι το πιο εύθραυστο σημείο του σώματος!
  Αν είσαι καθαρόαιμος σαν σκύλος, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κουβαλάς από πάνω σου σκύλο αλαζονείας!
  Να γίνεις καβαλάρης - άροτρο σαν άλογο!
  Η εκκίνηση είναι πάντα δύσκολη στον αθλητισμό και την πολιτική, αλλά η γραμμή τερματισμού είναι πολύ εύκολη για να πετάξεις στην κατηφόρα!
  Το φρενάρισμα είναι κακό, το να μην έχεις φρένα είναι χειρότερο από ποτέ!
  Πολιτικός, αυτή είναι τέτοια αλεπού που στριφογυρίζει την ουρά του για να πάρει μπροστά, και είναι πονηρός να του αρπάξει το πορτοφόλι!
  Στη γλώσσα ενός πολιτικού που μπαίνει σε ένα πορτοφόλι, τα κέρματα κολλάνε καλά!
  Υπάρχει πολλή πίκρα στη βότκα, και στους λόγους της πολιτικής υπάρχει γλυκύτητα, αλλά μάλλον την οδηγεί στο φέρετρο!
  Η πολιτικός είναι φυσικά ιερόδουλη, αλλά δουλεύει αποκλειστικά με τη γλώσσα της!
  Οι οποίοι εμφανίστηκαν ενώπιον του Θεού Δημιουργού - φυσικά πολιτικοί, γέννησαν το σκοτάδι και το χάος!
  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ πολιτικού και στρατιώτη; Στρατιώτης τσακώνεται με ξιφολόγχη, γροθιά, πολιτικός μόνο τη γλώσσα του φτύνει!
  Αν ένας πολιτικός είναι λαϊκιστής, τότε θα τραβήξει τον ψηφοφόρο κάτω!
  Ένας πολιτικός που καταλαμβάνει το σεντ του εκλογικού σώματος, όχι κέντρο, αλλά ένας παίκτης που η πολιτική του θα βγει στο πλάι!
  Ο στρατός είναι δύναμη, αν η Πατρίδα του δεν γέννησε την αδυναμία!
  Ο στρατός είναι ανίσχυρος όταν οι στρατηγοί έχουν τα μυαλά τους στην πλάτη και οι στρατηγοί έχουν τα χέρια τους σε σκατά!
  Μια γυναίκα αρνείται το σεξ για χρήματα λόγω αηδίας και ένας πολιτικός θα ξαπλώσει για μάννα χωρίς ντροπή!
  Μια γυναίκα θέλει σεξ από έναν όμορφο άντρα και ένας πολιτικός παίρνει ικανοποίηση από έναν μαλάκα!
  Ένας πολιτικός πωλείται για πολλά λεφτά, αλλά ο ίδιος δεν αξίζει δεκάρα, και δεν είναι τρελός!
  Αν ένας πολιτικός στερείται εξυπνάδας, αυτό το αντισταθμίζει με περίσσεια κακίας!
  Στον πολιτικό άρεσε να γαβγίζει πολύ, αλλά η πίστη σαν σκύλος κρατάει μόνο το χρυσό μοσχάρι!
  Γιατί ο πολιτικός υπόσχεται βουνά από χρυσό; Να τσουγκράνα στη ζέστη των νομισμάτων με τα λάθος χέρια στην τσέπη!
  Γιατί είναι καλύτερος ένας πολιτικός από μια ιερόδουλη; Αυτά που μολύνουν με AIDS μόνο μεταφορικά, αλλά πιο θανατηφόρα!
  Όμορφα γυμνά γυναικεία πόδια, φορούν παπούτσια μόνο από πολιτικούς με αηδιαστικό τρόπο!
  Γιατί η αλεπού είναι πιο επικίνδυνη από το λιοντάρι; Γιατί η γλώσσα είναι πιο θανατηφόρα από τους κυνόδοντες!
  Ένας ανόητος δεν θα παρακοιμηθεί, σε αντίθεση με έναν μεθυσμένο, ένας πολιτικός δεν θα σταματήσει να λέει ψέματα, σε αντίθεση με έναν ηττημένο!
  Μια ιερόδουλη χρησιμοποιεί αρωματικό άρωμα για να προσελκύσει πελάτες, ένας πολιτικός βρωμάει λεκτική διάρροια - για να προσελκύσει ψηφοφόρους!
  Γιατί οι πολιτικοί είναι σαν τις χοντρές γάτες; Γιατί η ποντικοπαγίδα τους είναι μακριά γλώσσα και λαβή από τα σαγόνια του δόλου!
  Με ποιον τρόπο η γυναίκα είναι ανώτερη από την πολιτική; Ελκύει έναν άντρα με ευχάριστη μυρωδιά, και ένας πολιτικός δεν μπορεί να κρύψει τη δυσοσμία με καμία κολόνια!
  Ο δήμιος είναι ο πιο έντιμος άνθρωπος, ο πελάτης δεν θα παραπονεθεί ποτέ ότι κάνει μια παραγγελία αργά!
  Ο θάνατος είναι επίσης μια περιπέτεια, με άγνωστη συνέχεια, μόνο ένας άνθρωπος θα προτιμούσε να αποφύγει μια τέτοια διασκέδαση!
  Αυτός ο δήμιος είναι ο εργάτης που ο πελάτης του δεν προτρέπει!
  Ο γιατρός μερικές φορές είναι και δήμιος, μόνο που ο πελάτης ξαπλώνει οικειοθελώς από κάτω του!
  Ένας νέος χωρίς γένια μπορεί να είναι και τράγος!
  Πολιτικός, αυτός είναι ένας αρουραίος που δαγκώνει με τη γλώσσα του!
  Δεν υπάρχει Θεός στην καρδιά, αλλά ο παπάς είναι στο συκώτι!
  Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τελειώσει ο κόσμος, αλλά ο εφιάλτης της ζωής μοιάζει ατελείωτος!
  Ένας απρόσκλητος επισκέπτης είναι χειρότερος από έναν κορονοϊό!
  Ο πιο θανατηφόρος ιός είναι οι πολιτικοί που διαδίδουν τη μόλυνση του βερμπαλισμού!
  Ο Θεός δημιούργησε το φως, το σκοτάδι εμφανίστηκε όταν οι άνθρωποι τυφλώθηκαν από τους πολιτικούς!
  Πότε εμφανίστηκε ο πρώτος πολιτικός; Όταν η Εύα απάτησε τον Αδάμ και οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ο άνθρωπος εξελίχθηκε από μαϊμού!
  Το αν κάποιος κατάγεται από μαϊμού είναι αμφισβητήσιμο, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι άνθρωποι μιμούνται ανάξια είδωλα!
  Ο πόλεμος είναι μια βαριοπούλα που σπάει τον καθρέφτη των ανθρώπινων ψευδαισθήσεων!
  Ένας πολιτικός υπόσχεται ειρήνη, αλλά ο ίδιος μπορεί να είναι φίλος μόνο με το δικό του πορτοφόλι!
  Πολιτικός, είναι διάβολος, αλλά δεν κρύβει τόσο έξυπνα την ουρά του!
  Ο πολιτικός είναι σαν άγγελος φωτός στις ομιλίες και ο Σατανάς στην πραγματοποίηση!
  Αν ξαφνικά νιώσετε γλυκιά από τις ομιλίες ενός πολιτικού, ελέγξτε αν η εξυπνάδα σας έχει πέσει στο έδαφος!
  Με ποιον τρόπο είναι λίγο πολύ ειλικρινής ένας πολιτικός στα λόγια: οι άλλοι δεν είναι καλύτεροι!
  Πολιτικός, λατρεύει να χύνει το ασήμι των λόγων, αλλά για κάποιο λόγο μόνο η σιωπή έγκαιρα παίρνει χρυσό!
  Ακόμα και ένα διαμάντι δεν είναι τόσο δύσκολο για να μην μπερδευτείς από την πεισματική επιθυμία ενός πολιτικού να υποσχεθεί!
  Το λιοντάρι είναι ο βασιλιάς των ζώων, αλλά οι αλεπούδες συνήθως κυβερνούν τα ζώα!
  Ο λύκος βάζει πρόβατα, ο πολιτικός βάζει παπούτσια με λευκά γάντια!
  Η πολιτική είναι μια βρώμικη επιχείρηση και τα λευκά γάντια σε αυτήν είναι τόσο κατάλληλα όσο τα λευκά παλτά σε ένα ορυχείο!
  Ο βασιλιάς δεν είναι αυτός που βρυχάται σαν λιοντάρι, αλλά αυτός που πονηρός σαν αλεπού!
  Ο δικτάτορας λατρεύει να διδάσκει τη δημοκρατία όπως το κοράκι στο αηδόνι να τραγουδά!
  Άνθρωποι, αυτό δεν είναι βοοειδή, και ο κυβερνήτης δεν είναι τηγάνι!
  Ο άνθρωπος είναι γιος του Θεού, γιατί τον σταυρώνουν στο έπακρο!
  Ένας πολιτικός μερικές φορές είναι ένας λύκος με ρούχα προβάτου, αλλά πιο συχνά ένα κριάρι με ρούχα λιονταριού!
  Ο πολιτικός έχει τη μεγαλύτερη τέχνη, πουλάει ακριβά, που δεν αξίζει δεκάρα!
  Πολιτικός, αυτός είναι ο δικτάτορας των μπουκαλιών - ο λόγος του προκαλεί hangover!
  Δεν υπάρχουν αξιοπρεπείς άνθρωποι στην πολιτική τόσο σπάνιοι όσο οι χορτοφάγοι ανάμεσα στους λύκους!
  Η τάξη τίθεται στη σιωπή, ένα χάος προκαλεί βερμπαλισμό!
  Ο πολιτικός είναι ένας νάνος με μακριά γλώσσα και γιγάντιες φιλοδοξίες!
  Δεν υπάρχουν ξερολιθιές στο ποτάμι, ούτε πολιτικοί με καθαρά χέρια!
  Ο Θεός δεν θα αφήσει την ανθρωπότητα να χαθεί αν δεν κατέβει στο επίπεδο των κολασμένων ζώων!
  Καλύτερα να είσαι αγένειος νέος παρά τράγος που άλλαξε τα νιάτα του!
  Ο πολιτικός αποπνέει δυσωδία, μέσα από τη γλυκιά μυρωδιά των μελισμένων λόγων!
  Ένας πολιτικός έχει έναν στόχο - την εξουσία, και όλες οι μέθοδοι για να τον πετύχει είναι σκέτη βρωμιά!
  Πολιτικός, δεν είναι πάντα γερό χέρι, αλλά πάντα μακριά γλώσσα!
  Η μακριά γλώσσα του πολιτικού συντομεύει τη ζωή του ψηφοφόρου!
  Κάτω από μια δικτατορία, είναι σαν σε ένα λεωφορείο - οι μισοί κάθονται, οι άλλοι μισοί τρέμουν και ο τύραννος ελεγκτής είναι ο ίδιος ένας δειλός λαγός!
  Πολιτικός είναι ένας μαθηματικός που δεν θέλει να μοιράζεται με κανέναν, αλλά του αρέσει να αφαιρεί!
  Δεν υπάρχουν αδέρφια στην πολιτική, αλλά γεμάτοι παλικάρια, δεν υπάρχουν μάγοι, αλλά γεμάτοι νεράιδες της νύχτας!
  Ο πολιτικός θέλει να δείξει στον ψηφοφόρο ότι είναι μάγος, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλώς μια νεράιδα της νύχτας!
  Ένας πολιτικός χωρίς μπάλες από ατσάλι διατρέχει τον κίνδυνο να φορέσει το παντελόνι του!
  Πολιτικός, αυτός είναι κλόουν, αλλά αντί να γελάς σε κάνει να κάνεις εμετό!
  Ο πολιτικός είναι κλόουν, αλλά όχι κρυφός, αλλά κρυφός!
  Ο πολιτικός είναι γελωτοποιός, αλλά οι καμπάνες του χτυπούν με το χάλκινο της αδράνειας!
  Πολιτική, είναι όλο χώμα όταν ανεβαίνεις στην κορυφή!
  Πολιτικός, κλέβει κάνοντας όσο περισσότερο θόρυβο γίνεται, αλλά κλέβει όχι μόνο χρήματα!
  Ο πολιτικός μαζεύει τις ψήφους των ψηφοφόρων για να κλείσει το στόμα του!
  Πολιτικός, αυτός είναι ο Θεός μόνο το αντίθετο, ο Παντοδύναμος δημιουργεί τάξη από το χάος, και ο πολιτικός μετατρέπει την τάξη σε χάος!
  Ο πολιτικός είναι δειλός λαγός στην καρδιά, και επίσης λατρεύει το πράσινο!
  Η βότκα είναι αυτή που δίνει πλάκα για μια ώρα, ένας πολιτικός σε κάνει να χύνεις δάκρυα απογοήτευσης για έναν αιώνα!
  Σε ένα ποτήρι βότκα το μυαλό δεν θα πνιγεί, αλλά και μια σταγόνα από τον γλυκό λόγο ενός πολιτικού αρκεί για να πνίξει τη χώρα!
  Ο λύκος είναι ο τακτικός του δάσους, ο πολιτικός με τη λαβή του λύκου σακατεύει και ανθρώπους και ζώα!
  Ο δικτάτορας είναι αλεπού, αλλά πολύ πιο λαίμαργος, και ικανός να καταπιεί ολόκληρο τον λαό με έναν βόα!
  Η πολιτική είναι λόγος, όπως η βαριοπούλα αποθαρρύνει τη σκέψη, αν και δεν έχει βάρος!
  Ο πολιτικός είναι ένας λοστός που χτυπά τα μυαλά, μόνο πιο μαλακός από το κερί όταν πρόκειται για αρχές!
  Η πολιτική είναι ένας τέτοιος τομέας στον οποίο εξαπατώνται όλοι, και όλοι κάνουν λάθος, αλλά νικητής είναι αυτός που διαστρεβλώνει την αληθοφάνεια!
  Μια ξυπόλητη γυναίκα δεν κινδυνεύει να κολλήσει ένα κρυολόγημα ανδρικής αδιαφορίας!
  Οι άντρες δεν έχουν γυναικεία φαντασία για τα ρούχα, οι γυναίκες δεν έχουν έναν ανδρικό ρεαλισμό για τα παπούτσια!
  Μια γυναίκα αγαπά όταν ένας άντρας είναι υπάκουος, και αδιαφορεί για το αλκοόλ, αλλά ένας άντρας που μπορεί να την υποτάξει τη μεθάει!
  Ένας πολιτικός που υπόσχεται πίτα στον ουρανό αφήνει την περιουσία του έθνους να πάει στον αέρα!
  Μια ιερόδουλη παίρνει λεφτά με τη γλώσσα της, μια πολιτική παίρνει ψήφους, αλλά η τελευταία είναι πολύ πιο διεφθαρμένη!
  Ο πολιτικός είναι γάιδαρος που θέλει να μετατρέψει τους ψηφοφόρους σε μπουλούκια!
  Ο πολιτικός έχει ένα κοστούμι κλέφτη - εκβίαση ψήφων!
  Πολιτικός είναι μια κατσίκα που την αρμέγουν με λεκτική διάρροια!
  Μια πόρνη είναι πολύ πιο έντιμη από την πολιτική, το σεξ με αντάλλαγμα χρήματα, καλύτερη από την πορνογραφία για μια φωνή!
  Ο πολιτικός δίνεται ως η τελευταία πόρνη, αλλά μολύνει όλους τους πελάτες με τη μία!
  Ένα προφυλακτικό προστατεύει μια πόρνη από μόλυνση, μόνο οι ωτοασπίδες θα βοηθήσουν ενάντια στην πολιτική μόλυνση!
  Ο πολιτικός είναι γρήγορος στη γλώσσα, αργός στην εκπλήρωση του υποσχεμένου, αλλά απλώς τσίτα στη δικαίωση!
  Ο πολιτικός είναι κύριος του ψέματος, μεγάλος μάστορας του δόλου, υπέρμαχος της υπεκφυγής, αλλά δεν γνωρίζει τους στοιχειώδεις κανόνες της ευπρέπειας!
  Ένας πολιτικός δεν μετρά εφτά φορές, αλλά κόβει τρία δέρματα!
  Ο πολιτικός είναι μια ψείρα που κάθεται σε έναν ψηφοφόρο ταύρο, αλλά παρά το μικρό του μέγεθος, είναι πολύ επιβαρυντικό!
  Ό,τι θέλει μια γυναίκα, το θέλει ο Θεός, και ό,τι θέλει ο πολιτικός, δεν το θέλει ούτε ο Σατανάς!
  Πολιτικός είναι πυγμάχος με διεφθαρμένη διαιτησία και παράνομες μπουνιές!
  Ένας πολιτικός είναι ένας καλλιτέχνης που προτιμά τα έντονα σχέδια από τα σκούρα χρώματα!
  Δεν υπάρχει τίποτα πιο ολισθηρό από την πορεία ενός πολιτικού προς την κορυφή, μόνο προς τα κάτω σπρώχνει τους ψηφοφόρους!
  Μην πιστεύεις ότι ο πολιτικός είναι φίλος και σανίδα σωτηρίας σου, είναι εχθρός σου και σε παρασύρει στη χαράδρα!
  Η συνείδηση είναι ένα ακριβό εμπόρευμα, αλλά δεν πωλείται με βάρος, και δεν αγοράζεται μαζί!
  Κάθε πολιτικός έχει σκελετούς στην ντουλάπα του, αλλά στους ψηφοφόρους λένε ότι είναι κρέας στο ψυγείο!
  Πολιτικός είναι μια γάτα που έχει έτοιμη μια ποντικοπαγίδα για τους ψηφοφόρους, μόνο που το δόλωμα δεν είναι τυρί, αλλά λεκτική τουαλέτα!
  Ο ψηφοφόρος πίνει βότκα, και ο πολιτικός σκίζει το λαιμό του!
  Καλύτερα να πιεις όλο το βράδυ παρά να ψηφίσεις έναν πολιτικό με μεθυσμένα μάτια!
  Ο πολιτικός τραγουδάει, παριστάνοντας τον δικό του, αλλά σύμφωνα με σημειώσεις κάποιου άλλου!
  Δεν υπάρχουν ψεύτικες νότες στον έρωτα και η πολιτική είναι ένα πλήρες ψέμα!
  Ένας πολιτικός που απλώνει μια ομιλία με ρίγα θα προσφέρει στον ψηφοφόρο έναν καρό ουρανό!
  Συχνά στην πολιτική έρχεται πρώτη - το τελευταίο θηρίο!
  Αν και πολιτικός και ελέφαντας σε πορσελάνη, θα σέρνεται από κάθε χαραμάδα!
  Μια ξυπόλητη γυναίκα σαγηνεύει τους άνδρες, βάζει παπούτσια στους πλούσιους και βάζει τη γυμνή της φτέρνα κάτω από τη φτέρνα!
  Το γυμνό γυναικείο στήθος θα αφήσει έναν άντρα χωρίς παντελόνι!
  Μια ιερόδουλη γδύνεται μπροστά σε πελάτη, ένας πολιτικός βάζει προβιά μπροστά στους ψηφοφόρους!
  Αν σε πασπαλίζουν ακέφαλοι πολιτικοί, τότε είσαι το τελευταίο καπέλο!
  Αν δεν έχεις βασιλιά στο κεφάλι σου, τότε είσαι καπέλο και έχεις ανάγκη!
  Το στέμμα δεν είναι για αυτόν που έχει το καπέλο!
  Η πιο ακριβή ομιλία είναι η χρυσή σιωπή!
  Ένας διαμαντένιος με δυνατή θέληση και ατσάλινα νεύρα!
  Η σεμνότητα στολίζει τον άνθρωπο, αλλά ο πολιτικός λατρεύει να εξυψώνει τον εαυτό του σε σημείο ασχήμιας!
  Σχεδόν καθόλου έντιμοι πολιτικοί, αλλά γεμάτοι απογοητευμένοι κλαψουριστές!
  Αρκετή κουβέντα, ώρα να ξεκινήσετε!
  Στη λεκτική διάρροια των πολιτικών, οι πράξεις πνίγονται, αλλά κενά λόγια αναδύονται!
  Η πολιτική και η θάλασσα είναι μέχρι το γόνατο, αλλά είναι καλυμμένος μέχρι τα αυτιά του με λεκτική διάρροια!
  Από το μέλι από το στόμα των πολιτικών, μπορείς να κοιμηθείς για πάντα!
  Η κόκκινη σημαία της νίκης δεν είναι για αυτούς που νικούνται από την κόκκινη μύτη!
  Κανένας άντρας δεν έχει πιο σκοτεινές μέρες όταν γεμίζει τα μάτια του με λίγη λευκή βότκα!
  Αν και η βότκα είναι δολοφόνος, σου κάνει το κεφάλι να τρίζει την επόμενη μέρα και ο πολιτικός προκαλεί αμέσως hangover!
  Αυτός που γέμισε το λαιμό του με λευκή βότκα από ντροπή δεν είναι πιο κόκκινος!
  Η βότκα βγαίνει στην πραγματικότητα από πριονίδι, βοηθά στην αφαίρεση των ρινισμάτων από ένα άτομο!
  Η βότκα έχει πικρή γεύση, αλλά είναι ακόμα πιο ευχάριστη από τις ζαχαρωμένες ομιλίες των πολιτικών!
  Αν δεν είσαι εφτά σκανδάλια στο μέτωπό σου, ο πολιτικός θα σου κατεβάσει τρία δέρματα, και θα σε κάνει να χτυπήσεις το μέτωπό σου με ενόχληση!
  Μια γυναίκα πρέπει να κυριαρχήσει στην τέχνη του γυμνού αν θέλει να ντύνεται μοντέρνα!
  Η βότκα είναι πικρή, αλλά λευκή στο χρώμα, ο λόγος του πολιτικού γλυκός, μα μαύρος σαν κάρβουνο!
  Καλύτερα να πιεις ένα μήνα παρά να ακούς έναν πολιτικό έστω και ένα λεπτό!
  Το καλύτερο επιχείρημα σε μια διαμάχη είναι ένα χτύπημα στη μύτη, το χειρότερο είναι όταν μια μακριά γλώσσα σε αναγκάζει να μείνεις με τη μύτη σου!
  Ο ανόητος δεν είναι αυτός που γνωρίζει λίγα, αλλά αυτός που χρησιμοποιεί τη γνώση εις βάρος του!
  Μη φτύσετε στο πηγάδι, μη δίνετε τη φωνή σας στον πολιτικό πάτο!
  Ο πολιτικός δεν είναι άγγελος, αλλά δεν τον πειράζει να στείλει τον ψηφοφόρο στον παράδεισο!
  Η βότκα είναι ένα πικρό ποτό, αλλά από την άλλη είναι μέτρια χρήσιμη, ο πολιτικός ξεχύνει γλύκα πιο βλαβερή από ποτέ και χωρίς κανένα μέτρο!
  Ο πολιτικός έχει δύο χέρια και μια γλώσσα, αλλά κλέβει μόνο με το πρώτο, αλλά με το δεύτερο οργώνει για τρία!
  Το πόδι του πολιτικού είναι σαν φαρδύ φτυάρι, αλλά με τη βοήθεια της γλώσσας σκαρφαλώνει σε οποιοδήποτε κενό!
  Ο πολιτικός δεν έχει ούτε ένα γραμμάριο συνείδησης, αλλά τόνους προτροπές και ηθικολογίες!
  Ένας πολιτικός θα πουλήσει τη μητέρα του, έναν ψηφοφόρο για σπασμένα φλουριά, αλλά δεν θα θέλει να αποχωριστεί την έπαρσή του ούτε για ένα εκατομμύριο!
  Πολιτικός, αυτός είναι ένας σκύλας που γαβγίζει πολύ, αλλά αφήνει ληστές στο σπίτι!
  Η πολιτική μπορεί να λέγεται έξυπνη, αλλά μόνο στην τσέπη σου, και το να είσαι απόρητος είναι το χάρισμά του!
  Αν ο λόγος του πολιτικού είναι κόκκινος, τότε η μύτη του ψηφοφόρου θα γίνει μπλε από την απογοήτευση!
  Ο κόκκινος λόγος του πολιτικού είναι πάντα προς έναν αιματηρό πόλεμο!
  Ο πολιτικός είναι τόσο πονηρός όσο ο Διάβολος, και μόνο η κόλαση προετοιμάζει τον ψηφοφόρο!
  Το ανθρώπινο αίμα δεν είναι νερό, ο γλυκός λόγος ενός πολιτικού δεν είναι μέλι!
  Συχνά ο ψηφοφόρος είναι σαν τη μύγα από τις γλυκές ομιλίες, αλλά ο πολιτικός είναι ακόμα χωρίς φτερά!
  Ένα κοτόπουλο μπορεί να τιμήσει τα χρυσά αυγά, αλλά με το μυαλό κοτόπουλου μόνο βλακείες μπορείς να πεις!
  Ο κόκορας πολιτικός γεννά χρυσά αυγά, μόνο στο καλάθι του!
  Μια γυναίκα είναι δυνατή όχι από τους μυς του σώματός της, αλλά από αυτό που κάνει το πάθος να καίει!
  Γυναίκα, αυτός είναι ο πιο δυνατός κριός, ειδικά με ήπιους τρόπους!
  Η πιο θανατηφόρα και αιχμηρή γυναικεία φτέρνα είναι η γυμνή φτέρνα!
  Για να αποκτήσετε μοντέρνα παπούτσια, πρέπει να μπορείτε να επιδεικνύετε γυμνά τακούνια και γυμνές σόλες!
  Το γυμνό στήθος μιας γυναίκας είναι η πιο δυνατή ασπίδα στη μάχη ενάντια στην ανδρική ψυχρότητα!
  Μάθετε πώς να εκθέσετε το στήθος σας έγκαιρα αν θέλετε να φοράτε μοντέρνα και ακριβά ρούχα!
  Μια γυμνή γυναικεία φιγούρα είναι η πιο αξιόπιστη πανοπλία ενάντια στην καταστροφή και την έλλειψη χρημάτων!
  Δεν είναι ντροπή για μια γυναίκα να περπατάει γυμνή, είναι κρίμα να την σηκώνουν μέχρι τα αυτιά της!
  Το να γυμναστείς για μια έξυπνη γυναίκα είναι ο καλύτερος τρόπος να ντυθείς σαν βασιλιάς!
  Ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής, συνήθως μετά την απόφασή του δεν υπάρχει κανένας για έφεση!
  Γιατί το έξυπνο είναι απλό, γιατί το γνήσιο ταλέντο είναι ικανό να τυλίξει το πιο περίπλοκο περιεχόμενο σε αλφαβητική μορφή, και ο λαϊκός το θεωρεί αυτό αριστούργημα!
  Πολιτικός είναι εκείνο το είδος του βρικόλακα που, παρά τον φόβο του κόσμου, προσπαθεί να λάμψει όσο περισσότερο μπορεί!
  Ένας πολιτικός σπάνια αφήνει σημάδι, αλλά σίγουρα θα αφήσει κληρονομιά!
  Η σεμνότητα είναι μεγάλη ιδιότητα, αλλά στον εικοστό πρώτο αιώνα, όπου δεν υπάρχει διαφήμιση, το να ζεις από πλήξη θα γίνει δράμα!
  Να είσαι ταπεινός, αλλά μην ξεχνάς να διαφημίζεσαι, να είσαι ελεύθερος, αλλά μην ξεχνάς να ελέγχεις τον εαυτό σου!
  Ένας άντρας πρέπει να έχει σεμνότητα όσον αφορά την αυτοεκτίμηση, αλλά όχι στη συμπεριφορά μιας γυναίκας - για να μην πεθάνει ολόκληρος!
  Η γυναίκα πρέπει να είναι σαν ένα ατσάλινο γάντι σε βελούδο - τρυφερό εξωτερικά, για να μην τρομάξει ο άντρας, και σκληρή από μέσα για να μπορεί να λυγίσει στο κέρατο ενός κριαριού!
  Μια αιχμηρή λέξη χτυπά πιο δυνατά από το σπαθί, γιατί είναι αβαρής και δεν χτυπά τον ώμο!
  Η διαφορά μεταξύ προσοχής και δειλίας, όπως μεταξύ διαμαντιού και άνθρακα, είναι μια στενή σύνθεση, αλλά η διαφορά είναι ορατή στο μάτι!
  Η σεμνότητα είναι καλή σε όλα εκτός από τις φυσικές ικανότητες και την ικανότητα να παρουσιάζεσαι!
  Ένας άντρας ονειρεύεται να απογειωθεί και ένας πολιτικός να υπονομεύσει τον ψηφοφόρο!
  Ο λύκος λατρεύει το κρέας στο μενού του και ο πολιτικός μετατρέπει τον ψηφοφόρο σε μπριζόλα!
  Ο πρόεδρος είναι ένας καταξιωμένος πολιτικός σαν δρομέας που έχει τρέξει στην τελική ευθεία και έχει κόψει την κορδέλα με το στήθος του, μόνο τα βραβεία του ψηφοφόρου πάνε στο πλάι!
  Όταν ένας πολιτικός περνάει τη γραμμή του τερματισμού με το στήθος του, η νίκη του θα πάει πάντα στο πλάι για τον ψηφοφόρο!
  Ο Θεός δημιούργησε τα πάντα με ευκολία, μόνο ο πολιτικός εμφανίστηκε ως καρπός του βασάνου!
  Ο πολιτικός θέλει να είναι σαν λιοντάρι σε όλα, αλλά πραγματικά μια τυπική μαϊμού!
  Η γυναίκα είναι ομορφιά στα νιάτα της, εφιάλτης στα γεράματα και βαρετή στη μέση της ζωής της!
  Γυναίκα, γυμνή: πετάει έναν άντρα και τον γδύνει και τον αφήνει να κάνει τον γύρο του κόσμου!
  Η γυναίκα είναι καλός πολιτικός: θα γδυθεί, τουλάχιστον εν μέρει, και θα φορέσει έναν άντρα στο έπακρο!
  Όποιος κοιτάζει υπερβολικά ένα γυμνό γυναικείο μπούστο δεν θα λάβει παραγγελίες στο στήθος!
  Μην κοιτάτε τα γυμνά πόδια των γυναικών - κινδυνεύετε να υποδυθείτε!
  Μια γυμνή γυναικεία φτέρνα, ένας άντρας θα πιάσει τις κλωστές και θα φορέσει παπούτσια!
  Η γυναίκα είναι και πολιτικός, αλλά δεν κρύβει τα νύχια της, αλλά βάφει τα νύχια της σε έντονο χρώμα, βάζοντάς τα στην επίδειξη!
  Μια γυναίκα που πετάει επιδέξια τα ρούχα της κάνει έναν άντρα να προσκυνήσει!
  Η γυναίκα είναι ένας δεσπότης, στον οποίο οι άντρες πηγαίνουν στη σκλαβιά με χαρά και φλογισμένοι από ευτυχία!
  Για να ξεσκεπάσει μια γυναίκα, ένας άντρας θα βγάλει το τελευταίο του παντελόνι!
  Όταν η βαθμολογία ενός πολιτικού ανεβαίνει, ο ψηφοφόρος πέφτει στα καρυάτσκι!
  Η γυναίκα θέλει και σεξ, αλλά, όπως και μόνο η πολιτική της ηδονής, δεν αρκεί, χρειάζεται και χρήματα και δουλική υποταγή!
  Η ανθρωπότητα δεν μπορεί χωρίς γυναίκες, το κράτος χωρίς πολιτικούς και οι άρρωστοι χωρίς φάρμακα!
  Γυμνά γυναικεία πόδια από έναν άντρα θα σκίσουν το τελευταίο πουκάμισο και θα τα αφήσουν χωρίς παντελόνι!
  Ο πολιτικός υπόσχεται στον ψηφοφόρο ότι θα καβαλήσει σαν το τυρί στο βούτυρο, και πράγματι ο ψηφοφόρος για αυτόν είναι τυρί στο ράμφος ενός ευκολόπιστου κοράκι!
  Η γλώσσα του πολιτικού είναι γλυκιά, αλλά τα χέρια του κολλάνε!
  Ο πολιτικός υπόσχεται στους ψηφοφόρους βουνά από χρυσό, αλλά η απογοήτευση στις υποσχέσεις του δεν είναι μακριά!
  Ο πολιτικός έχει μια υπόσχεση, σαν καρέκλα να ανέβει στον θρόνο!
  Ο πολιτικός θέλει να είναι στην κορυφή όπως ο Koschei ο αθάνατος, αλλά ο πολιτικός του θάνατος είναι στο σημείο της σάτιρας!
  Σε τι διαφέρει ένας πολιτικός από έναν λύκο; Καταβροχθίζει την μπριζόλα από τον ψηφοφόρο μαζί με τους "πράσινους"!
  Το μέταλ ακούγεται συχνά στη φωνή ενός πολιτικού, αλλά δεν αξίζει ούτε μια δεκάρα!
  Όποιος υπόσχεται στον ψηφοφόρο βουνά από χρυσάφι, θα τον παραδώσει για μια σπασμένη δεκάρα!
  Γυναίκα, γδύσιμο, έλκει άντρες, πολιτικός "παπούτσια" προσελκύει ψηφοφόρους!
  Όταν οι πολιτικοί έχουν χοντρά μουστάκια, οι ομιλίες είναι συνήθως κενές!
  Αν ο πρόεδρος συμπεριφέρεται σαν κόκορας, τότε οι ψηφοφόροι του θα λαλήσουν στον κουβά!
  Όλα είναι πιθανά στην πολιτική, δεν μπορείς απλά να κρατάς τη συνείδησή σου και να κρατάς τον τιμητικό σου λόγο!
  Ο πολιτικός λατρεύει τη ρητορική, αλλά η αγάπη για τις κόκκινες ομιλίες είναι χαρακτηριστικό των βαμπίρ!
  Ο λόγος του πολιτικού είναι κόκκινος, τα χέρια του βαμμένα με αίμα και ο ψηφοφόρος σπασμένος!
  Καλύτερα να φιλάς τα ξυπόλυτα πόδια μιας γυναίκας παρά να είσαι κάτω από τη φτέρνα ενός πολιτικού!
  Η κραυγή μιας γυναίκας θα πνίξει τις βόλτες χιλιάδων όπλων, ένας προδότης πολιτικός θα διαγράψει χιλιάδες πράξεις!
  Γυμνό γυναικείο στήθος, καλύτερο από γυμνό βασιλιά!
  Αν δεν θέλετε να βάλετε τα μυαλά σας, θα σας σπάσουν από το γόνατο!
  Μη θέλοντας να σηκώσετε το μυαλό σας, κινδυνεύετε να παραμείνετε καπέλο!
  Αν δεν καταφέρατε να κρατήσετε το στέμμα, τότε ένα τυπικό καπέλο!
  Αν το κεφάλι σου είναι άδειο είσαι καπέλο, αν είσαι γεμάτος βλακεία - γελωτοποιός!
  Αν δεν σας αρέσει να σπάτε το κεφάλι σας, κινδυνεύετε να το χάσετε!
  Μπορείς να γίνεις βελανιδιά ανάμεσα στα κούτσουρα αν το κεφάλι σου δεν είναι κήπος!
  Φίλε, αυτό είναι ένα δέντρο που πελεκείται όταν είναι κούτσουρο!
  Τα χέρια δεν μπορούν να είναι χρυσά όταν το κεφάλι είναι από χυτοσίδηρο!
  Μια χρυσή καρδιά χαλάει υλικά, πλουτίζει πνευματικά!
  Μαζεύοντας θησαυρούς στον παράδεισο, κινδυνεύετε να χάσετε το τελευταίο σας πουκάμισο στη Γη!
  Ένας άντρας, για να ξεσκεπάσει μια γυναίκα, σκίζει τρία δέρματα από τον εαυτό του και το τελευταίο παντελόνι!
  Μια σαύρα φοράει καμουφλάζ για να πιάσει θήραμα, μια γυναίκα εκθέτει το δέρμα της για να δελεάσει τους άντρες!
  Έχοντας εκθέσει το σώμα, η γυναίκα θα κάνει το δέρμα του άντρα σαν κολλώδης!
  Ο δήμιος φοράει ρόμπα για να κόψει ένα κεφάλι, μια γυναίκα βγάζει τα ρούχα της για να σκίσει τρία δέρματα!
  Τα λευκά γάντια δεν κάνουν επανάσταση, οι υποδουλωμένοι ψηφοφόροι δεν παίρνουν αυτό που υπόσχονται!
  Έχοντας γδυθεί, η γυναίκα θα σκίσει τρία δέρματα από τον άντρα, έχοντας πετάξει τα παπούτσια της, θα τα βάλει μέχρι τα αυτιά!
  Ένας άντρας χωρίς παπούτσια είναι αλήτης ζητιάνος, μια γυναίκα που έχει πετάξει τα παπούτσια της είναι επικίνδυνος πειραστής!
  Για χάρη των λεπτών γυναικείων ποδιών, κάθε άντρας θα σφίξει τη ζώνη του!
  Ένας άντρας θα σφίξει τη ζώνη του για χάρη των λεπτών ποδιών ενός κοριτσιού και θα βγάλει το τελευταίο του πουκάμισο, για χάρη του γυμνού γυναικείου δέρματος!
  Ο πολιτικός της μεγάλης κοιλιάς κάνει τους ψηφοφόρους να σφίξουν τη ζώνη τους!
  Ένα γεμάτο πορτοφόλι είναι καλύτερο από ένα γεμάτο σώμα, γυμνά γυναικεία πόδια, καλύτερο από τα παπούτσια των πολιτικών!
  Η ομορφιά αγαπά τη νιότη, ο πλούτος αγαπά τη νοημοσύνη και ο ψηφοφόρος αγαπά τους σκόρπιους πολιτικούς!
  Μια γυναίκα θα συγχωρήσει σε έναν άντρα τη γεμάτη κοιλιά, αλλά δεν θα συγχωρήσει ένα άδειο πορτοφόλι!
  Γυναίκα αγαπά με τα αυτιά της, πολιτικός κλέβει με τη γλώσσα!
  Σε αυτό που μια γυναίκα ξεπερνά πάντα έναν άντρα - στο να μετατρέπει τις αδυναμίες της σε πλεονέκτημα!
  Ένας άντρας πετυχαίνει το στόχο του με τη γροθιά του, ο πολιτικός με τη γλώσσα του και μια γυναίκα με ένα άκρο!
  Μια γυμνή γυναίκα είναι πιο δυνατή από έναν γυμνό βασιλιά!
  Ο κόσμος δεν πάει αν ο πολιτικός είναι βρεγμένο κοτόπουλο, αλλά υπακούει στην κραυγή του κόκορα!
  Ο πολιτικός είναι ο δήμιος που κρατάει το τσεκούρι με τη γλώσσα του!
  Η γλώσσα του πολιτικού είναι πιο θανατηφόρα από μια ατομική βόμβα, τινάζει μυαλό πρώτα από όλα!
  Ο πολιτικός σκίζεται σε μεγάλους πυροβολισμούς και μελανιάζει τους ψηφοφόρους!
  Η μακριά γλώσσα του πολιτικού συνδυάζεται συχνά με κοντό μυαλό, και στόμα χωρίς δόντια!
  Η μεθυσμένη πικρή βότκα προκαλεί σωματική δυσμορφία, ακούστηκε η γλυκιά ομιλία του πολιτικού ηθική εξαθλίωση!
  Η πικρή βότκα ευφραίνει την καρδιά, ο γλυκός λόγος της πολιτικού την κάνει να χύνει δάκρυα!
  Δήμιος κόβει κεφάλια με κοφτερό τσεκούρι, πολιτικός συντομεύει τη ζωή με μακριά γλώσσα!
  Στην πολιτική, σε αντίθεση με το σκάκι, ο αριθμός των συνδυασμών είναι άπειρος και οι κινήσεις παίρνονται πίσω!
  Η πολιτική είναι πυγμαχία - όχι λευκά γάντια!
  Πολιτική, αυτό είναι το σκάκι, στο οποίο δεν υπάρχουν κομμάτια ανοιχτού χρώματος!
  Ο πολιτικός παίζει συχνά δώρο και θυσιάζει πρόθυμα τις αρχές του!
  Στο σκάκι θυσιάζουν πιόνια και πιόνια, στην πολιτική αρχές και ψηφοφόρους!
  Σε αντίθεση με το σκάκι, στην πολιτική η πιο ισχυρή φιγούρα είναι ο γκρίζος καρδινάλιος!
  Στο σκάκι υπάρχουν μόνο δύο χρώματα, στην πολιτική υπάρχουν άπειρα κοστούμια και αποχρώσεις!
  Στο σκάκι, το χάντικαπ γίνεται μόνο κατόπιν αιτήματος των παικτών, στην πολιτική, κατ' εντολήν των εξουσιαστών!
  Στο σκάκι, η ώρα του παιχνιδιού καθορίζεται από τους κανόνες, στην πολιτική, ο χρόνος χωρίς κανόνες!
  Στο σκάκι, ένα ματ είναι μόνο στο τέλος του βασιλιά, στην πολιτική σε κάθε στροφή προς οποιοδήποτε πιόνι!
  Στο σκάκι, μόνο ο βασιλιάς μπορεί να ζευγαρώσει• στην πολιτική, ο ψηφοφόρος κάνει ματ όλα τα κομμάτια, ειδικά τα πιόνια!
  Και στην πολιτική, ο βασιλιάς, όπως και στο σκάκι, μερικές φορές είναι το πιο αδύναμο κομμάτι, ειδικά αν δεν μπορεί να κάνει ιπποτική κίνηση!
  Αν θέλεις να γίνεις βασιλιάς, μάθε να ιππεύεις!
  Αν δεν μάθεις να ιππεύεις άλογο, θα σε βάλουν σε ένα γιακά!
  Ένας ιππότης σκακιού κάνει ένα πιρούνι, ένας ιππότης που ξέρει πώς να κινεί έναν ιππότη στην πολιτική - κάνει ματ τον βασιλιά!
  Ένας ευγενικός πολιτικός μάλλον θα κάνει ματ τον αντίπαλό του!
  Πολιτικός είναι ο σκακιστής που κινεί κομμάτια με τη γλώσσα του!
  Στο σκάκι μπορούν και να προτείνουν κίνηση, αλλά στην πολιτική ένας προφήτης πάει χαμένος!
  Στο σκάκι πρώτοι οι λευκοί, στην πολιτική πρώτοι με τις σκοτεινές ψυχές!
  Ψηφίζοντας σηκώνουν τα χέρια ψηλά, χωρίς να προσέλθετε στις κάλπες κινδυνεύετε να τεντώσετε τα πόδια σας!
  Στο σκάκι η επιταγή διώχνει τον βασιλιά, στην πολιτική ο βασιλιάς δεν προλαβαίνει την επιταγή!
  Στο σκάκι, μια κίνηση μπορεί να καταρρίψει μόνο ένα κομμάτι, στην πολιτική, η κίνηση ενός ιππότη μπορεί να καθαρίσει ολόκληρο το ταμπλό!
  Στο σκάκι το πήρε - κίνηση, στην πολιτική όλα τα πιόνια τα πιάνουν με τα χέρια!
  Στο σκάκι, τα πιόνια προστατεύουν τους βασιλιάδες, στην πολιτική, τα πιόνια κρατούν τους βασιλιάδες γυμνούς!
  Ναι, ρισκάροντας ελάχιστα, δεν θα πιείτε σαμπάνια με μαύρο χαβιάρι, αλλά αν ξεπεράσετε πολύ τον κίνδυνο, θα αρκεστείτε απόλυτα στο τσιφίρ και το μπαγιάτικο ψωμί στην κουκέτα!
  Ένας πολιτικός που γαβγίζει με όλους δεν μπορεί παρά να προσφέρει στους ψηφοφόρους σούπα με γάτα!
  Είναι τόσο λίγο αλάτι στις γλυκές ομιλίες των πολιτικών που αποδεικνύεται για τους ψηφοφόρους μόνο σούπα με γάτα!
  Αν ένας ψηφοφόρος κεραστεί σούπα με γάτα, τότε δεν υπάρχει κανένα απολύτως αλάτι στις ομιλίες του πολιτικού!
  Οι πολιτικοί που ταΐζουν ψηφοφόρους με σούπα με γάτα θα τους αναγκάσουν να στεγνώσουν κροτίδες αν κερδίσουν!
  Ο πολιτικός δείχνει την ευρηματικότητα του γκομενιού με τις μπότες να αφήνει τον ψηφοφόρο χωρίς παντελόνι!
  Δείχνοντας πίστη σκύλου σε έναν λύκο με ρούχα προβάτου, λαμβάνετε ως ανταμοιβή τη σούπα γάτας και μια τρύπα για ντόνατς!
  Κάτω από ένα τέτοιο πρώτο όπως σούπα με γάτα, το κουάκερ σημύδας και μια τρύπα για ντόνατ για επιδόρπιο πάνε καλά για το δεύτερο!
  Μια χαμένη στιγμή στη μάχη γεννά τη σκλαβιά για αιώνες!
  Έχε λαβή λύκου και εφευρετικότητα αλεπούς και τότε δεν θα φτάσεις στη ζωή του σκύλου!
  Αν γαυγίζεις σαν σκύλος, τότε δεν έχεις μυαλό αλεπού!
  Ένας πολιτικός για τους ψηφοφόρους είναι πάντα ένα γουρούνι στο σακί στις εκλογές και η σούπα με μια γάτα για πρωινό!
  Ένας στρατιώτης πρέπει να έχει λυκομαχίες, αλεπούδες και σκύλο υπακοή για να μην πάρει τη σούπα γάτας ως τρόπαια!
  Ένας καλός πολεμιστής είναι σκληρός σαν ατσάλι, δυνατός σαν δρυς και όχι κούτσουρο με το μυαλό του!
  Κούνησε το σίδερο με τα χέρια σου, αλλά ούτε με το κεφάλι σου γίνεσαι βελανιδιά!
  Να είστε πιο δυνατοί από ατσάλι, καρδιές από χρυσό και μυαλό όχι δρυς!
  Όποιος δεν είναι πιόνι με το μυαλό, θα γίνει βασίλισσα!
  Στον πόλεμο η ζωή κάποιου άλλου δεν αξίζει δεκάρα, αλλά στην πολιτική οι ζωές των ψηφοφόρων δεν ενέχονται καθόλου ούτε μια δεκάρα!
  Ο πολιτικός γεμίζει τις τσέπες του με χρυσάφι, πουλώντας για μια σπασμένη δεκάρα όχι μόνο τον εκλέκτορα, αλλά την ίδια του τη χώρα!
  Ο ψηφοφόρος ονειρεύεται ένα λιοντάρι στο θρόνο, αλλά πάντα παίρνει μια αλεπού να απελευθερώνει εντόσθια κοτόπουλου από το μυαλό του κοτόπουλου!
  Όποιος έχει μυαλά κοτόπουλου είναι εύκολη λεία για την αλεπού, όποιος κοκαλώνει πολύ, φτερά θα του πετάξουν!
  Ένας κόκορας χωρίς την πονηριά της αλεπούς έχει μυαλά κοτόπουλου, δύναμη κοτόπουλου!
  Ο εγκέφαλος ενός κοτόπουλου, και οι συνήθειες του γαϊδάρου, οδηγούν στη ζωή ενός σκύλου και στη μοίρα ενός μαχαιριού γουρουνιού!
  Ο πολιτικός υπόσχεται το φεγγάρι από τον ουρανό, αλλά ο ψηφοφόρος βρυχάται σαν το σκυλί στην αλυσίδα!
  Ο άνθρωπος είναι το στέμμα της φύσης, αλλά υπακούει πρόθυμα την αλεπού, ακόμα κι αν είναι βρωμερό ζώο!
  Το λιοντάρι είναι ο βασιλιάς των θηρίων, ο άνθρωπος είναι ο αυτοκράτορας του ζωικού κόσμου, αλλά κάτω από τη φτέρνα μιας αλεπούς!
  Ένας άντρας είναι πιο δυνατός από ένα λιοντάρι σε δύναμη, αλλά οι συνήθειές του είναι συχνά ένας τυπικός γάιδαρος!
  Ακόμα κι ένα λιοντάρι, που δεν έχει τις ιδιότητες της αλεπούς, θα οργώσει σαν γαϊδούρι και θα παραμείνει κριάρι με αμβλύ μύτη!
  Ο πολιτικός είναι τόσο αλεπού που ο ψηφοφόρος μαζί του παραμένει τυπικό πρόβατο!
  Πολιτικός βάζει προβιά για να πάνε οι ψηφοφόροι στο μπάρμπεκιου σαν τα πρόβατα!
  Γιατί μια αλεπού θα χρειαζόταν ένα δέρμα προβάτου για να σας αφήσει ένα κριάρι!
  Ο πολιτικός έχει δέρμα προβάτου, και ανθρώπινο αίμα στους κυνόδοντες!
  Ο πολιτικός τραγουδά γλυκά σαν αηδόνι, αλλά σαν κοράκι μόνο πικρά δάκρυα μπορεί να βγάλει!
  Ένα άτομο, ισιώνοντας την πλάτη του, δεν πρέπει να σηκώνει τη μύτη του, ανοίγοντας τα φτερά του - μην κουνάτε τις γροθιές σας με άδειο τρόπο !
  Ένας άντρας έχει μάτι αετού, αλλά ενάντια στις μηχανορραφίες μιας αλεπούς, είναι ένα συμπαγές κοράκι!
  Η αλεπού είναι πραγματική μάγισσα - μπορεί να μετατρέψει ένα λιοντάρι σε κριάρι!
  Ο λύκος βασανίζει με σκληρά δόντια και η αλεπού σκοτώνει με μαλακή γλώσσα!
  Η μαλακή γλώσσα μιας αλεπούς είναι πιο θανατηφόρα από τους αιχμηρούς κυνόδοντες του λιονταριού!
  Η αλεπού έχει δέρμα με κόκκινη απόχρωση και από αυτό ρέει περισσότερο αίμα παρά από οποιοδήποτε ζώο!
  Η αλεπού χύνει γλυκό λόγο σε ένα ρυάκι, αλλά γεννά έναν ολόκληρο ωκεανό από πικρά δάκρυα!
  Τα πικρά δάκρυα των ψηφοφόρων είναι το σύνηθες προϊόν των γλυκών λόγων του πολιτικού!
  Η αλεπού χρησιμοποιεί τη γλώσσα της ως το πιο δαγκωτό μαστίγιο, το οποίο φτάνει σε οποιαδήποτε απόσταση, και τα κριάρια υποκαθιστούν οικειοθελώς την πλάτη τους κάτω από αυτό!
  Το μακρύτερο πράγμα στον κόσμο είναι η γλώσσα του πολιτικού, με αυτή τη θηλιά μπορεί να στραγγαλίσει όλους τους ψηφοφόρους του!
  Η γλώσσα δίνεται στον διπλωμάτη για να κρύψει τις σκέψεις του, αλλά ο πολιτικός τη χρησιμοποιεί για να εκθέσει τη δική του βλακεία σε πλήρη δόξα!
  Ένας πολιτικός μπορεί να μάθει από μια αλεπού πώς να σέρνεται στην κορυφή, αλλά παραμένει κριός!
  Ο πολιτικός ζητάει να του πει ναι, αλλά με τη συγκατάθεσή σου στην αλεπού, επιτρέπεις στον εαυτό σου να σε κατασπαράξουν εντόσθια!
  Όταν ψηφίζεις έναν πολιτικό, είσαι σαν ένα κοράκι που ρίχνει το καθημερινό του τυρί με αντάλλαγμα τον γλυκό λόγο μιας αλεπούς!
  Ο πολιτικός είναι σαν το κριάρι που σκαρφαλώνει στα λιοντάρια, αλλά χωρίς την εφευρετικότητα της αλεπούς, θα παραμείνει γάιδαρος!
  Στην πραγματικότητα, η πολιτική είναι μαθηματικά, όπου υπάρχει συνεχής αφαίρεση και διαίρεση και μόνο ένας ψηφοφόρος που έχει μηδενιστεί προσθέτει εισόδημα στον κουμπαρά του απατεώνα!
  Αν ο Πούτιν είναι γιος αλεπούς, έχει επαναφέρει τις προθεσμίες του! Αυτό σημαίνει ο ψηφοφόρος - πήρε σύκο με παπαρούνα!
  Ο πολιτικός αρέσκεται να προσθέτει περισσότερες υποσχέσεις, αλλά αυτό απλώς ακυρώνει το εισόδημα των ψηφοφόρων!
  Οι πολιτικοί έχουν διαφορετικά χρώματα παλτών, αλλά η πιο μοδάτη κόκκινη αλεπού, κάτω από τα πρόβατα!
  Αν δεν θες να σε ξεκοιλιάσουν, γίνε λύκος, αν δεν θέλεις να σε ξεφλουδίσουν στο γιακά, γίνε αλεπού!
  Όταν το άλογο είναι νέο, κάνει ζέστη, όταν ένας πολιτικός είναι γέρικο άλογο, ο ψηφοφόρος παγώνει!
  Ένας πολιτικός είναι πιο ταλαντούχος στο να βρίσκει δικαιολογίες για τις μέτριες αποτυχίες του!
  Μια γυναίκα με στρογγυλό γυμνό τακούνι κάνει έναν άντρα να μένει χωρίς παντελόνι και κάτω από ένα κοφτερό τακούνι!
  Ένας πολιτικός είναι ένα μεγάλο ταλέντο στις υποσχέσεις, η μετριότητα στην εκπλήρωση, η ίδια η ιδιοφυΐα στη δικαιολόγηση, και ποιος το συνέλαβε αυτό είναι καθόλου ηλίθιος!
  Πολιτικός μπορεί να είναι κάθε υπόσταση από κόλαση σε άγιο, αλλά μόνο σε ρόλο γελωτοποιού γίνεται ο εαυτός του!
  Ένας πολιτικός είναι ένας κλόουν που θέλει να μετατρέψει ολόκληρο τον πλανήτη σε δικό του τσίρκο!
  Σε τι διαφέρει η πολιτική από τον κλόουν του τσίρκου; Το γεγονός ότι στο τέλος της παράστασης δεν είναι για γέλιο!
  Ο πολιτικός είναι μια ιερόδουλη που με υπέρογκο τίμημα δίνει ό,τι δεν αξίζει δεκάρα!
  Ένας πολιτικός είναι μια ιερόδουλη που προτιμά το ομαδικό σεξ, αλλά αντί για ικανοποίηση, φέρνει μόνο μόλυνση!
  Ένας πολιτικός είναι βρικόλακας, μόνο που ρουφάει αίμα στην σταγόνα από τον ψηφοφόρο με τη βοήθεια της γλώσσας του!
  Πολιτικός, αυτός είναι ο τελευταίος που αγωνίζεται για την περβάχα, μιλάει ολόκληρος, καλύτερα φώναξε - σκάσε!
  Πολιτικός, αυτός είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας, θέλει να ψαρέψει για βουνά από χρυσάφι που δεν αξίζει δεκάρα!
  Ο Θεός δημιούργησε τον αετό για να ανταμείψει τον αετό, αλλά για να μαδήσει τον πετεινό εφηύρε τους πολιτικούς!
  Αν με αφήσεις να σου φτιάξω ένα πρόβατο, θα το κόψουν σε κεμπάπ και θα το φάνε!
  Μια αλεπού κάνει ένα κριάρι από ένα λιοντάρι, ένα πρόβατο από έναν λύκο, έναν διδάκτορα επιστημών από έναν ανόητο, αλλά δεν μπορεί να κάνει ούτε τον εαυτό του ευτυχισμένο!
  Η αλεπού έχει πολλά γλυκά λόγια, αλλά χύνει ακόμα περισσότερα πικρά δάκρυα από αυτά!
  Γιατί ο πολιτικός έχει κόκκινο λόγο, γιατί τα χέρια του είναι βαμμένα με αίμα, και τα κλεμμένα χρήματα τους κολλάνε!
  Ένας πολεμιστής από πολιτικό δεν είναι σημαντικός, πετυχαίνει μόνο υποχωρήσεις και παρακάμψεις!
  Γιατί δεν υπάρχει βραβείο Νόμπελ στα μαθηματικά, γιατί οι ιδρυτές μπορούσαν μόνο να αφαιρέσουν και να διαιρέσουν!
  Ο πολιτικός πηγαίνει στο στόχο πάντα παρακάμπτοντας και μεταμφιεσμένος, αλλά η νίκη του πάει πλάγια στον ψηφοφόρο και τρία δημιουργημένα δέρματα!
  Η ομιλία του πολιτικού εξαπλώνεται απαλά, αλλά η διαπεραστική δύναμη αυτού του χνούδι της ευγλωττίας του μόνο αυξάνεται!
  Ο Θεός δημιούργησε μια γυναίκα για να δείχνει ομορφιά σε έναν άντρα και δημιούργησε έναν πολιτικό για να ξεσκεπάσει την ασχήμια!
  Ο πολιτικός έχει μάσκα αγγέλου, αλλά δεν μπορείς να κρύψεις τα κέρατα με καμία μεταμφίεση, από τον ψηφοφόρο αν δεν είναι καπέλο!
  Πολιτικός, αυτός είναι ένας διάβολος που καλύπτει ανεπιτυχώς τα κέρατά του με τη γλώσσα του φτυαριού του!
  Ένας πολιτικός είναι ο Σατανάς με αγγελικό πρόσχημα και σταυρώνεται πολύ για να μαζέψει περισσότερες δεκάρες από τον ψηφοφόρο με το πόδι του!
  Ο πολιτικός έχει γλυκό μέλι στα χείλη του, αλλά πόσα πικρά δάκρυα χύνει ο ψηφοφόρος που τα κατάπιε!
  Πολιτική, αυτή είναι μια πανάκριβη πόρνη, την πληρώνουν όχι μόνο με μια βροχή πράσινων λογαριασμών, αλλά και με κατακόκκινα ρυάκια αίματος!
  Γιατί ο Θεός δημιούργησε μια τέτοια αηδία όπως η πολιτική; Γιατί ακόμα και το τριαντάφυλλο της αρετής πρέπει να τραφεί με κοπριά!
  Μια γυναίκα, γυμνή, φορά έναν άντρα, του κατεβάζει τρία δέρματα, η ίδια θα πιάσει κομψά ρούχα από έναν γυμνό "βασιλιά"!
  Μια γυναίκα είναι πολύ συχνά γυμνή μπροστά σε γυμνούς βασιλιάδες και παραμένει υποτελής!
  Αν ένας πολιτικός είναι γυμνός βασιλιάς, τότε σίγουρα θα σκίσει τρία δέρματα από τους ψηφοφόρους!
  Ένας πολιτικός συχνά φορά καθαρά κοστούμια, αλλά παραμένει ένας βρώμικος γυμνός βασιλιάς!
  Τα βραβεία κολλάνε καλύτερα στο γυμνό στήθος μιας γυναίκας και στα βρώμικα πόδια των πολιτικών χωρίς λευκά γάντια!
  Εκθέτοντας το στήθος της, μια γυναίκα φορά τα παπούτσια ενός άνδρα και του σκίζει το τελευταίο πουκάμισο!
  Ένας πολιτικός, σαν ιερόδουλη, δουλεύει πολύ με τη γλώσσα της, αλλά ο ψηφοφόρος στενάζει μόνο από απογοήτευση!
  Ο πολιτικός, φυσικά, είναι ένα πλάσμα σκανδαλώδες, αλλά πάντα λοξά προς τον ψηφοφόρο!
  Ένα κορίτσι προσελκύει άντρες με οποιοδήποτε φόρεμα και ένας πολιτικός με οποιοδήποτε πρόσχημα ελκύει μόνο την πλήρη πνευματική ανίκανη!
  Όσο πιο μακριά είναι η γλώσσα του πολιτικού, τόσο πιο σύντομος είναι ο δρόμος του ψηφοφόρου προς την απογοήτευση!
  Ένας πολιτικός που πωλείται για μικροπράγματα θα χαθεί για μια σπασμένη δεκάρα και ο ψηφοφόρος θα πεθάνει για το τίποτα!
  Σε μια γυναίκα αρέσει πολύ να παπουτσώνει τους άντρες, να εκθέτει το σώμα της και να πετάει τα παπούτσια της, αλλά γιατί παίρνει μόνο γυμνούς βασιλιάδες για τρόπαια!
  Ένας πολιτικός είναι μάγειρας - που αγαπά τη σούπα με γάτα, πωλητής - που παραδίδει μια γάτα στο σακί, ένας χορηγός που δίνει ψηφοφόρους - ότι η γάτα έκλαψε, και δόλος σαν γάτα με μπότες όταν φοράει παπούτσια έτσι - που φεύγει χωρίς παντελόνι!
  Στον πόλεμο, είναι καλύτερο για μια γυναίκα να κρυφτεί στον εχθρό και να βγάλει τις μπότες της για να μην υποδυθεί όταν μοιράζεται τρόπαια!
  Ο διοικητής πρέπει να επιλέξει ελιγμούς παράκαμψης για να μην βγαίνει πλάγια η ευθύτητα!
  Μια γυναίκα που ξέρει να πηγαίνει ξυπόλητη στην αναγνώριση θα αφήσει τον εχθρό με αμβλύ μπότες!
  Στον πόλεμο, τα γυμνά τακούνια μιας γυναίκας θα οδηγήσουν μια ολόκληρη μεραρχία παπουτσιών στρατιωτών στη φτέρνα!
  Ο διοικητής, φορώντας χακί στολή, μεταμφιέζεται καλύτερα από έναν πολιτικό με προβιά!
  Ο διοικητής, σαν σκακιστής, οδηγεί τους βασιλιάδες του πεζικού, μόνο που οι στρατιώτες του στην επίθεση δεν είναι πιόνια, αλλά βασιλιάδες!
  Στον πόλεμο, όπως και στο σκάκι, χρειάζεται δεξιοτεχνία και λογική, καθώς και γνώσεις θεωρίας, αλλά μόνο χρονικά προβλήματα από την πρώτη κιόλας κίνηση, και όλες οι θυσίες είναι αναγκασμένες!
  Στο σκάκι θυσιάζονται επίτηδες για να νικήσουν όμορφα• στον πόλεμο η θυσία επίτηδες είναι εντελώς άσχημο!
  Ο διοικητής έχει μακρινό υπολογισμό και ο πολιτικός έχει μακριά γλώσσα!
  Ένας στρατιώτης πρέπει να είναι πονηρός για να επιβιώσει, αλλά ένας πολιτικός πρέπει να είναι πονηρός για να στύψει χρήματα από τον ψηφοφόρο!
  Μια γυναίκα σε εκστρατεία βγάζει τα παπούτσια της για να σώσει τα παπούτσια της και να προσελκύσει έναν άντρα, ένας πολιτικός φοράει παπούτσια ψηφοφόρου για να τον αφήσει χωρίς παντελόνι, για να τραβήξει χρυσή βροχή στην τσέπη του!
  Ένας καλός διοικητής σώζει τους στρατιώτες του, ένας κακός πολιτικός σώζει ότι έχει κλέψει!
  Μια γυναίκα, που ξεγυμνώνει έναν άντρα, σκίζει τρία δέρματα, ένας πολιτικός, που τραβάει ροζ γυαλιά, ροκανίζει μέχρι το κόκαλο!
  Μια γυναίκα με ένα ακριβό φόρεμα κοστίζει πολύ, αλλά μόνο όταν είναι γυμνή γίνεται ανεκτίμητη!
  Μια γυναίκα, απογυμνωμένη για λίγο, θα μπορεί να εφοδιάζεται με πολυτελή ρούχα για αιώνες!
  Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες, υπάρχουν πάρα πολλά ρούχα, πολύ λίγη βότκα, και ακριβώς για τις αναμνήσεις μιας γκρινιάρης πεθεράς!
  Μια γυναίκα αγαπά τη γλυκιά ομιλία πριν από το σεξ, και ένας άντρας λατρεύει την πικρή βότκα!
  Μια έξυπνη γυναίκα με κεφάλι έχει ευχαρίστηση και χρήματα από έναν άντρα, και οι ίδιοι οι άντρες έχουν τον τελευταίο ανόητο και παίρνουν χρήματα, φέρνοντας πονοκέφαλο!
  Αν ένας άντρας είναι πλούσιος, η εμφάνιση για μια γυναίκα δεν έχει σημασία, αν είναι φτωχός, το γυάλισμα της αξίας του λιθόστρωτου δεν θα προσθέσει!
  Μια γυναίκα έξυπνη αλεπού δεν είναι μάταιη, δεν θα αγαπήσει έναν άντρα μάταια!
  Αν είσαι θεός στα οικονομικά, σαγήνευσε μια γυναίκα πιο ψύχραιμη από τον Διάβολο!
  Δεν είναι αυτός που έχει αρκετά από όλα όσα είναι πλούσια, τέτοιοι άνθρωποι δεν υπάρχουν στη φύση, αλλά οι πραγματικοί πλούσιοι γνωρίζουν αυτόν που έλκει εύκολα μια γυναίκα στο κρεβάτι!
  Μια γυναίκα γυμνώνει το στήθος της όχι για εντολές, αλλά για φιλιά αετών!
  Μια γυναίκα δίνει ένα φιλί για χρήματα, λιγότερο συχνά για αγάπη, και αν οι άντρες φιλούν, τότε είναι μηδενικά!
  Ο πολιτικός θέλει να ανέβει στην κορυφή για χάρη της εξουσίας στις γυναίκες και του εξευτελισμού των ανδρών, αλλά όλα πέφτουν κάτω από τη φτέρνα της εξουσίας των οικονομικών, ανεξαρτήτως φύλου!
  Όσο μέλι κι αν χύσει ο δικτάτορας από το στόμα του, ούτε ένα πικρό δάκρυ δεν θα στεγνώσει μέχρι να φιμωθεί το στόμα του τυράννου!
  Δικτάτορα, αυτός είναι ένας λύκος με ρούχα προβάτου, που αφήνει ευκολόπιστους κριούς να ψήσουν, κάτω από την κατακόκκινη σάλτσα της ευγλωττίας!
  Κάθε πολιτικός ονειρεύεται να γίνει δικτάτορας και ταυτόχρονα ορκίζεται πίστη στη δημοκρατία, όπως ο λύκος στο λαγό λάχανο!
  Δικτάτορα, αυτός είναι ένας ολοκληρωμένος πολιτικός - η πιο πονηρή αλεπού, αλλά όχι πάντα ένα γενναίο λιοντάρι!
  Ο πολιτικός, για να σκαρφαλώσει στην κορυφή, μπερδεύει τα ίχνη του σαν αλεπού, αλλά προσπαθεί να δώσει στον ψηφοφόρο ένα φιδωτό μονοπάτι, για τη λεωφόρο του βασιλικού λιονταριού!
  Μην ταΐζετε την πολιτική με ψωμί, αλλά δώσε μου μια υπόσχεση για μια δεκάρα νίκελ και μια κούπα για μισή μπύρα, αλλά δεν θα περιμένεις αλάτι στις ομιλίες του!
  Ο πολιτικός βλέπει τους ψηφοφόρους ως αγελάδες γάλακτος, αλλά καλώντας είναι τυπικός τράγος!
  Πολιτικός, αυτός είναι ως επί το πλείστον ένας ημιτελής δικτάτορας, αλλά ένα τελείως κάθαρμα σε κάθε περίπτωση!
  Πολιτικός, αυτός είναι ένας νεκροθάφτης που τον έκλεψαν μέχρι θανάτου και τον έθαψαν ζωντανό!
  Κάθε πολιτικός είναι δικτάτορας στα όνειρα, δημοκράτης στα λόγια και εγκληματίας στις πράξεις!
  Πολιτικός, αυτός είναι ένας σκακιστής που προσπαθεί να αφαιρέσει ένα κομμάτι από το ταμπλό, να κάνει μια κίνηση όχι σύμφωνα με τους κανόνες, και πάντα με έναν γυμνό βασιλιά!
  Ένας πολιτικός, από μόνος του τσέπη, και από μόνος του πορτοκαλής, μόνο που δεν χώνει τα χέρια του στα πορτοφόλια των ψηφοφόρων, αλλά τη γλώσσα του!
  Πολιτικός είναι ο κλέφτης που γράφει τέτοιους νόμους για να πάρει τόκους από κλεμμένα χρήματα!
  Ο πολιτικός γράφει νόμους για δικό του όφελος, αλλά προεκλογικά υπόσχεται στους ψηφοφόρους βουνά από χρυσάφι, συνάγοντας τον νόμο που υποσχέσεις που δεν αξίζουν ούτε μια δεκάρα θα ρίξουν νικέλια στην τσέπη τους!
  Η πολιτική, γιατί το πιο βρώμικο πράγμα στον κόσμο, είναι ότι οι ομιλίες των πολιτικών είναι σαν γλυκό σιρόπι πολύ κολλώδες στα σκουπίδια!
  Το πολιτικό τσίρκο είναι το πιο αστείο και θεαματικό, μόνο που πολύ συχνά το γέλιο σε αυτό μετατρέπεται σε κλάματα!
  Ένας πολιτικός είναι τόσο κλόουν που λατρεύει τα λαμπερά κοστούμια και τα χυδαία αστεία, αλλά η εκπομπή του θα καταστρέψει όχι μόνο το πορτοφόλι, αλλά θα γκρεμίσει και τρία δέρματα!
  Πολιτικός, αυτός είναι ένας ξυλοκόπος, μετά τον οποίο οι ψηφοφόροι μετατρέπονται σε κούτσουρα λόγω της αφαίρεσης των τσιπών!
  Στην πολιτική, ο ίδιος ο διάβολος δεν είναι αδερφός σου, αλλά ο πολιτικός είναι ο πατέρας του ψέματος και ο μεγαλύτερος αδερφός του σκοταδισμού!
  Μια γυναίκα, πετώντας τα ρούχα της, μπορεί να γυρίσει το κεφάλι ενός άντρα, ότι θα σκίσει τρία δέρματα από τον εαυτό του!
  Ένας κλόουν προκαλεί γέλιο για τα χάλκινα φλουριά, ένας πολιτικός - πικρά δάκρυα, δεν αξίζει ένα χάλκινο σεντ!
  Η πολιτική οδηγεί στο ότι ο ψηφοφόρος δεν γελάει, αν και είναι συνεχές τσίρκο!
  Πολιτικός, είναι τέτοια αλεπού που βγάζει τυρί από τους ψηφοφόρους με κομπλιμέντα που δεν αξίζουν ούτε δεκάρα!
  Ένας άντρας αγοράζει σε μια γυναίκα ακριβά ρούχα για να την γδύσει, ένας πολιτικός κρεμάει χυλοπίτες στα αυτιά του ψηφοφόρου για να τους γδέρνει τρεις φορές!
  Μια ξυπόλητη γυναίκα θα φορέσει έναν άντρα και θα γδυθεί, θα βγάλει το τελευταίο του πουκάμισο, θα βγάλει τρία δέρματα και θα πιάσει μοντέρνα παπούτσια!
  Χωρίς λεφτά δεν υπάρχει αγάπη, χωρίς βρωμιά δεν υπάρχουν πολιτικοί!
  Δικτάτορας είναι ένας πολιτικός που έχει φτάσει στην κορυφή, αλλά στο τέλος της ανάβασης στην κορυφή τον περιμένει η κορυφή του πασσάλου!
  Ο δικτάτορας είναι μια αλεπού που φοράει δέρμα λιονταριού, από κάτω από την οποία μπορεί κανείς να δει την ουρά ενός γαϊδάρου!
  Θεέ μου, αυτός είναι ένας δικτάτορας με άπειρη δύναμη, και ακόμη περισσότερη ανευθυνότητα!
  Ο Διάβολος κάθεται σε κάθε γυναίκα, αλλά μόνο το αντίστροφο - απαιτεί μια ψυχή σε αντάλλαγμα για χρήματα, και μια γυναίκα απαιτεί χρήματα σε αντάλλαγμα για ένα σώμα!
  Μια γυναίκα παίρνει χρήματα σε αντάλλαγμα για ένα σώμα, και ένας πολιτικός παίρνει ψήφους με αντάλλαγμα μια κακή πράξη!
  Μια γυναίκα έχει επτά Παρασκευές σε μια εβδομάδα, ενώ ένας πολιτικός έχει μια στιβαρή Δευτέρα και όλες οι μέρες έχουν περάσει!
  Μια γυναίκα χωρίς ρούχα είναι μεγάλη αξία, αλλά ένας γυμνός βασιλιάς δεν αξίζει τίποτα!
  Μια γυναίκα θέλει να είναι όμορφη, αλλά οι πράξεις ενός πολιτικού είναι πάντα αποκρουστικές!
  Μια γυναίκα έχει πάντα ένα πλεονέκτημα έναντι ενός άνδρα, περισσότερη ευχαρίστηση από πάνω, περισσότερα χρήματα από κάτω, και ο άνδρας είναι πάντα ο χαμένος!
  Μια γυναίκα προτιμά να σπάει για μεγάλο χρονικό διάστημα, για χάρη ενός μακρύ ρούβλι, ένας πολιτικός κάνει μεγάλες ομιλίες, για χάρη ενός κοντού μυαλού!
  Ο δικτάτορας επαναφέρει τις προθεσμίες για να στύψει όλο το ζουμί από τον κόσμο!
  Υπάρχουν πολλοί πολιτικοί, αλλά μόνο ένας μπορεί να γίνει λιοντάρι και είναι αυτός που είναι περισσότερο αλεπού και λύκος, αφήνοντας τους υπόλοιπους γαϊδούρια!
  Ο πολιτικός στα όνειρα είναι δικτάτορας-λιοντάρι, στις πράξεις μια αλεπού!
  Πολιτικός, αυτό είναι ένα σκουλήκι στην ικανότητα να σέρνεται σε οποιοδήποτε κενό, αλλά μόνο από τη ράτσα των σκουληκιών!
  Στους άντρες αρέσουν οι ξυπόλητες γυναίκες, αλλά στις γυναίκες δεν αρέσουν οι άντρες με μπότες!
  Οι πολιτικοί είναι σαν τη βρωμιά και όλες οι συνήθειες είναι σαν τους πρίγκιπες!
  Πολιτικός, αυτός είναι λύκος με πρόβατα, αλλά του κολλάει η βρωμιά σαν γουρούνι!
  Ένας άντρας μπροστά σε μια γυναίκα είναι σαν κοκορέτσι, αλλά η ανικανότητά του είναι συγκλονιστική!
  Ένας άντρας έχει συνήθως τη δύναμη ενός κόκορα στο γόνατό του και ενός υγρού κοτόπουλου στο χαρακτήρα, αλλά θέλει να πετάξει πάνω από μια γυναίκα σαν αετός!
  Ο πολιτικός πετεινά πολύ, αλλά η πονηρή αλεπού θα τον στείλει σαν κοτόπουλο για μάδημα!
  Πολιτικός, αυτός είναι ένας γελωτοποιός που αντί για κουδούνια στο καπέλο του, κρεμάει χυλοπίτες στα αυτιά των ψηφοφόρων!
  Πολιτικός είναι ένας κλόουν που, με φωτεινά ρούχα, κάνει σκοτεινές πράξεις, από τις οποίες οι ψηφοφόροι δεν μπορούν παρά να λυγίσουν!
  Ένας πολιτικός, ένας καλός ηθοποιός, δεν παίρνει μόνο μια χάλκινη δεκάρα για θάνατο, αλλά σκίζει τρία δέρματα, γιατί δεν αξίζει ούτε μια σπασμένη δεκάρα!
  Ένας άντρας συχνά αξίζει τον κόπο, αλλά σπάνια αξίζει τίποτα!
  Ο πολιτικός λατρεύει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες ιερόδουλων, αλλά δεν του αρέσει να πληρώνει, γιατί μπορεί να δώσει μετρητά μόνο με τη μορφή ασημί λεκτικής διάρροιας!
  Ο πολιτικός είναι τόσο ιερόδουλη που θα πάρει όχι πράσινο χαρτονόμισμα, αλλά μια στέρνα κόκκινο αίμα για δουλειά με τη γλώσσα της!
  Ο δικτάτορας έχει επίσης πέντε δάχτυλα, τα οποία διπλώνει σε γροθιά, και ένας πολιτικός που δεν έχει μεγαλώσει για να γίνει δικτάτορας διπλώνει ένα σύκο!
  Πολιτε, αυτό είναι ένα τέτοιο φίδι που έχει γλυκό δηλητήριο, και αδιάστατο λαιμό βόα!
  Ένας επαγγελματίας πολιτικός είναι ένας ημιτελής δικτάτορας, και ένας τελείως απατεώνας!
  Ο δικτάτορας έχει τη λαβή του λύκου, αλλά συνήθως, όπως πρέπει στην πολιτική, δεν χρησιμοποιεί κυνόδοντες, αλλά τη γλώσσα του!
  Οι δικτάτορες ρίχνουν επίσης μέλι από το στόμα τους, αλλά ταυτόχρονα καταφέρνουν να γρυλίζουν και να φωνάζουν - σιωπήστε!
  Ο δικτάτορας λατρεύει να βαφτίζεται, μόνο που θεωρεί τον εαυτό του Θεό, αλλά κουνώντας έτσι τα χέρια του είναι πιο εύκολο για τους υπηκόους του να μπουν στο πορτοφόλι!
  Ο δικτάτορας είναι ένας τρομερός κόκορας, αλλά ο κορμός του φέρνει μόνο βάσανα και, στην πραγματικότητα, είναι αδύναμος!
  Ο δικτάτορας έχει μπαρούτι στο υπόγειο, μερικές φορές σε αφθονία, αλλά η συνείδηση είναι ελλιπής, και το κενό στο κεφάλι του!
  Στον δικτάτορα αρέσει να κρατάει ένα μαστίγιο στα πόδια του, αλλά το κραδαίνει με τη γλώσσα του και με γλυκό λόγο!
  Ένας δικτάτορας δεν μπορεί να τον εμπιστευτείς όπως κανένας πολιτικός, μόνο αν ο δεύτερος στάζει μόνο στον εγκέφαλο, τότε ο πρώτος φυσάει το κεφάλι του!
  Ο Θεός είναι τόσο πολιτικός που μπορεί να εκπληρώσει όλα όσα υποσχέθηκε, μόνο που κανείς δεν άκουσε τις υποσχέσεις του ζωντανά, και οι σατράπες από τη θρησκεία υπόσχονται βουνά από χρυσάφι, χωρίς να έχουν μια σπασμένη δεκάρα για τις ψυχές τους!
  Ο δικτάτορας θέλει να γίνει Θεός και ο πολιτικός θέλει να γίνει δικτάτορας, αλλά αυτός που δεν έχει βασιλιά στο κεφάλι του θέλει να γίνει πολιτικός!
  Ένας πολιτικός έχει κάτι που λείπει από έναν απλό άνθρωπο για την επιτυχία, την παντελή έλλειψη συνείδησης και την παρουσία απόλυτης έπαρσης!
  Ένας δικτάτορας είναι ένα μείγμα αλεπούς και λύκου, ένας πολιτικός που σκαρφαλώνει σε δικτάτορες είναι ένα μείγμα αλεπούς και χοίρου!
  Ένας δικτάτορας, μια πονηρή αλεπού με τους κυνόδοντες του λύκου, αλλά το μυαλό του είναι συχνά σαν αυτό ενός κριαριού, και έχει πάντα λίγα χρήματα στην τσέπη του!
  Ο δικτάτορας είναι σαν λύκος, ως ένα βαθμό, δάσος τακτοποιημένος, μόνο που ο ίδιος είναι ψοφίμι και αφήνει πίσω του μόνο κούτσουρα!
  Οι δικτάτορες είναι πολιτικοί που παίρνουν αυτό που θέλουν στην τσέπη τους, αλλά ποτέ δεν χορταίνουν, γιατί το ανθρώπινο αίμα δεν τους ξεδιψάει!
  Ο δικτάτορας μπορεί να καθίσει στο θρόνο μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία, αλλά αιχμηρές ξιφολόγχες μαχαιρώνουν πολύ οδυνηρά τον κώλο του!
  Ο δικτάτορας κάνει και εκλογές, μόνο που είναι σαν μια παρτίδα σκάκι με κομμάτια του ίδιου χρώματος και που αποτελούνται από συμπαγή πιόνια που δεν επιτρέπεται να κάνουν κίνηση!
  Ένας δικτάτορας με τσεκούρι, και γύρω από τα κολοβώματα από τα οποία αφαιρούσαν τα τσιπ!
  Πολιτικός, αυτός είναι ο στρατιώτης που εγκαταλείπει πριν την έναρξη της μάχης!
  Ο στρατιώτης νικά τον φόβο του, ο πολιτικός νικάει τη δική του και τη συνείδηση των άλλων!
  Ο δικτάτορας είναι συνήθως ο αρχηγός των προβάτων, αλλά μακριά από το να είναι λιοντάρι, αλλά πάντα αλεπού!
  Ένας στρατιώτης χρειάζεται πειθαρχία και η πολιτική είναι σωστό να δίνει στο δικαστήριο χωρίς περαιτέρω ερωτήσεις!
  Δικτάτορα, αυτός είναι ένας αετός που κρατάει τα υπόλοιπα για δρυοκολάπτες που προτιμά να σφυρί!
  Ο δικτάτορας χύνει και μέλι από το στόμα του, μόνο που προσελκύει όχι μόνο ψηφοφόρους με τη διάνοια της μύγας, αλλά σατράπες που ψήνονται σαν μέλισσες!
  Ο δικτάτορας είναι ένας στρατιώτης που πυροβολεί την πλάτη του και παριστάνει τον στρατηγό, έχοντας κρανία!
  Μια γυμνή γυναικεία φτέρνα λυγίζει έναν άντρα σε τρεις θανάτους και θα τον οδηγήσει κάτω από τη φτέρνα, μόνο αν το αρσενικό είναι πολιτικός, θα βάλει παπούτσια σε μια ξυπόλητη γυναίκα!
  Ο δικτάτορας μετατρέπει τους υπηκόους του σε αλήτες και συγκεκριμένα παπουτσώνοντάς τους!
  Ένας δικτάτορας μπορεί να εκτεθεί σκίζοντας τη μάσκα του και βγάζοντας τους κυνόδοντές του, αλλά το πιο θανατηφόρο όπλο του είναι μια μακριά γλώσσα που συντομεύει τη ζωή των υπηκόων του!
  Ο δικτάτορας, αυτός είναι ο πολιτικός που άρπαξε τον θρόνο, και που δεν είναι μόνο αλεπού, και λύκος με κυνόδοντες, τουλάχιστον λαγός με γροθιές!
  Ο πολιτικός βλέπει στόχο να καθίσει στο θρόνο ως δικτάτορας, αλλά κατά κανόνα βάζει τους ψηφοφόρους σε λακκούβες!
  Ο δικτάτορας είναι ένας λύκος που περιβάλλεται από πρόβατα και κριάρια, αλλά μια αλεπού με ρούχα προβάτου θα μετατρέψει ένα φανταστικό λιοντάρι σε γάιδαρο!
  Ένας δικτάτορας έχει σε όλους τους υπηκόους του αυτό το πιθανό ψητό, αλλά η κατάχρηση της κρεατοφαγίας οδηγεί σε βολβούλα!
  Ο δικτάτορας βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας, αλλά αναπόφευκτα θα καταλήξει στην άκρη του πάσσαλου!
  Η πυραμίδα είναι η πιο σταθερή κατασκευή, μόνο αν δεν υπάρχει κριάρι στην κορυφή της, ούτε πρόβατο στο δέρμα λύκου!
  Ο δικτάτορας, όπως ο φαραώ, λατρεύει το σχήμα μιας πυραμίδας και όταν οι σκλάβοι δωρίζουν, αλλά αναπόφευκτα θα μετατραπεί σε μούμια!
  Ο δικτάτορας θέλει μνήμη για αιώνες και γράφει με χρονικά αίμα, σίγουρα δεν ξεραίνεται, και ο "ήρωας" είναι καταραμένος!
  Ο δικτάτορας έχει εκατό λόγους για να εκτελέσει και χίλιες δικαιολογίες για να λερωθεί από τα ψέματα!
  Ο δικτάτορας έχει μερικές φορές τη σκληρότητα μιας πέτρας, αλλά αυτό είναι ένα συμπαγές λιθόστρωτο μιας σκληρυμένης καρδιάς!
  Δικτάτορας, αυτό είναι ένα λιοντάρι, που δεν διαφέρει με την αρχοντιά και με την καρδιά του λαγού, τις συνήθειες της αλεπούς, το πιάσιμο ενός λύκου και πώς ένας γάιδαρος βρυχάται για πολλή ώρα!
  Ο δικτάτορας ονειρεύεται να καβαλήσει ένα λευκό άλογο, αλλά οι υπήκοοί του συνήθως φτάνουν μόνο σε παραλήρημα!
  Ο δικτάτορας είναι σαν ένα φίδι Gorynych - έχει τρία κεφάλια: πονηριά, κακία, δόλο, αλλά ο Lancelot του πρέπει να έχει ένα ξίφος κρυστάλλινης ειλικρίνειας!
  Δικτάτορα, αυτό είναι ένα τέτοιο έντομο που έχει το τσίμπημα του σκορπιού και τα κολλώδη πόδια μιας κατσαρίδας, αλλά εξακολουθεί να παραμένει χωρίς φτερά!
  Ο διοικητής πρέπει να είναι έξυπνος και πονηρός για να πετύχει, αλλά ο πολιτικός δεν λάμπει από εξυπνάδα, αλλά επισκιάζει τον Σατανά με πονηριά!
  Ο δικτάτορας είναι και ποιητής, αλλά γράφει στίχους αποκλειστικά με ματωμένο μελάνι, και η ομοιοκαταληξία του είναι σε κηδεία!
  Ένας δικτάτορας μπορεί να είναι έξυπνος σαν τον γάιδαρο, αλλά η πονηριά της αλεπούς είναι υποχρεωτική για να μην ξεφλουδιστεί ζωντανός!
  Ένας δικτάτορας μπορεί να παρασύρει έναν ψηφοφόρο με τη γοητεία της εξουσίας, αλλά στη γονιμοποίηση είναι εντελώς ανίκανος!
  Δικτάτορα, είναι τέτοια αλεπού που κάθεται στη θέση του λιονταριού, μόνο ο κοκκινομάλλης θα σκαρφαλώνει από τις γλώσσες των συκοφάντων!
  Ο δικτάτορας έχει ένα μονοπάτι προς την κορυφή πάνω από πτώματα, και τα χέρια του είναι μέχρι τους αγκώνες στο αίμα, η γλώσσα του είναι μακριά σαν θηλιά και δεν μπορείς να ζήσεις μαζί του!
  Ο πολιτικός θέλει εξουσία, ο δικτάτορας, έχοντας ήδη εξουσία, θέλει αίμα, και οι δύο είναι σε κολασμένο πάθος - φέρνουν πολύ πόνο!
  Ένας πολιτικός θέλει να πάει από το εξάρι στον άσο, ο δικτάτορας είναι άσος, αλλά σε καμία περίπτωση ατού με μυαλό!
  Ο δικτάτορας είναι μαθηματικός με μονόπλευρο προφίλ, του αρέσει να αφαιρεί, δεν θέλει να μοιράζεται, αναγνωρίζει μόνο την αύξηση στην τσέπη του και κυρίως του αρέσει η επαναφορά των προθεσμιών!
  Ο δικτάτορας συχνά ταύρου και θεωρεί τους υπηκόους του αγελάδες γαλακτοπαραγωγής, αλλά το γάλα του είναι σαν από κατσίκα και το μυαλό από κριάρι!
  Η δικτατορία έχει μια ραχοκοκαλιά μόνο για να λυγίσει τους ψηφοφόρους σε ένα τόξο, και να φέρει πολλά προβλήματα - στέλνοντας έναν τιμωρό!
  Όσο περισσότερο το μέλι του λάθους στον λόγο ενός δικτάτορα, τόσο λιγότερο το αλάτι της αλήθειας σε αυτόν!
  Ο δικτάτορας είναι βαμπίρ στο επάγγελμα, αλλά δεν είναι μια ασημένια σφαίρα που είναι μοιραία, αλλά μια χρυσή καρδιά!
  Η πολιτική είναι μια εξίσωση με πολλά άγνωστα, και μόνο ένα πράγμα είναι προφανές, όλοι οι συμμετέχοντες στη δράση είναι απατεώνες!
  Ένας πολιτικός πρέπει να είναι τραχύς σαν τανκ, αλλά όχι χαζός σαν δρυοκολάπτης που χτυπάει σε ένα σημείο!
  Δεν υπάρχουν φίλοι στην πολιτική, καθώς θεωρείς κακό σε αυτήν, και στην πολιτική υπάρχει μια αδερφή, που βρίσκεται στον θρόνο - ο Σατανάς!
  Ο δικτάτορας διεκδικεί τη θέση του Παντοδύναμου, όντας στην ψυχή του ο κατώτερος από τους διαβόλους και ο πιο σκληρός από τους δήμιους!
  Ο δικτάτορας ονειρεύεται την κατάκτηση, αλλά δεν μπορεί να κυβερνήσει ούτε τον εαυτό του, ονειρεύεται να διοικήσει τον φωτεινό κόσμο, να είναι σκλάβος στα σκοτεινά πάθη!
  Ο δικτάτορας κάθεται σε ξιφολόγχες, μόνο που τον τρυπάνε στον κώλο, από τον οποίο ο τύραννος ουρλιάζει σαν λύκος, και οι κυνόδοντες του φαίνονται μέσα από το δέρμα του προβάτου!
  Η διπλωματία είναι αποτελεσματική μόνο όταν υποστηρίζεται από το κλαμπ του ισχυρού μιλιταρισμού, αλλά αν είσαι αδύναμος άγριος, θα γίνεις θύμα συλλογικού κυνισμού!
  Όσο κι αν προετοιμαστείτε για πόλεμο, πάντα θα είστε απροετοίμαστοι, γιατί είναι αδύνατο να δέσετε ένα σπαθί χωρίς μέγεθος σε έναν σιδερά και ένας πολιτικός να τελειώσει μια ομιλία χωρίς νόημα!
  Αν βιαστείς στη μάχη, θα κάνεις τον κόσμο να γελάσει, αλλά αν επιβραδύνεις στη μάχη, ακόμα και τα παιδιά θα σε νικήσουν!
  Ο δικτάτορας τιμωρεί γρήγορα τους εχθρούς του, αργεί να ανταμείψει τους φίλους του και ποτέ δεν εκπληρώνει τις υποσχέσεις του στους ψηφοφόρους του!
  Στον πόλεμο, ο ισχυρότερος στρατός δεν είναι καθόλου πρόβατα με επικεφαλής ένα λιοντάρι, αλλά σκύλοι στρατιώτες με επικεφαλής μια αλεπού!
  Ο δικτάτορας δεν γνωρίζει τιμή και συνείδηση, αλλά έχοντας χάσει την εξουσία, μιλάει πάντα για δόλο, αν και η ίδια η αλεπού, που εκβιάζει τυρί από τα κοράκια, θα βρει και το δικό του γερφάλκο, μη επιδεκτικό στα κόλπα!
  Οι δικτάτορες είναι σπάνια λιοντάρια, αφού η αριστοκρατία δεν μπορεί να κρατήσει τον θρόνο, αλλά ο τύραννος είναι πάντα μια αλεπού με ανθεκτικά πόδια και κολλώδη γλώσσα!
  Στο σκάκι, η ωραιότερη νίκη με πολλά θύματα, στον πόλεμο η πιο πολύχρωμη νίκη, χωρίς ούτε μια απώλεια ή θυσία - ας πιούμε λοιπόν στο γεγονός ότι περιμένουμε θύματα μόνο στο σκάκι!
  Μια ξυπόλητη γυναίκα μπορεί να γδύνεται και να οδηγεί κάτω από τη φτέρνα όχι μόνο ενός γυμνού βασιλιά!
  Το γυμνό τακούνι μιας γυναίκας αλεπούς θα γδέρνει ένα λιοντάρι!
  Η γυναίκα είναι η υψηλότερη ανταμοιβή ενός άνδρα, και για χάρη της οι βασιλιάδες θυσιάζουν τον θρόνο, αλλά η αγάπη για χάρη του σώματος δεν κοστίζει τίποτα αν η γυναίκα δεν μαστιγωθεί επιδέξια με ένα μαστίγιο!
  Ο δικτάτορας κρατά τον λαό από κάτω, η γυναίκα όμως τον οδηγεί κάτω από τη φτέρνα με το γυμνό της τακούνι, βγάζει τρία δέρματα με το γυμνό στήθος της!
  Ο δικτάτορας συχνά παίρνει σαν πίσω για να βάλει τους ανθρώπους στον καρκίνο!
  Ο δικτάτορας, μη εκπληρώνοντας την υπόσχεσή του, δεν κοκκινίζει από ντροπή σαν καρκίνος, αλλά αντίθετα βάζει έναν εξαπατημένο ψηφοφόρο στον καρκίνο!
  Ο δικτάτορας θα εκπληρώσει την υπόσχεσή του - όταν ο καρκίνος κρέμεται στο βουνό, αλλά θα βάλει τους ανθρώπους στον καρκίνο αυτή τη στιγμή!
  Ένας επιδέξιος διοικητής, ακόμη και με τα πόδια προς τα πίσω, θα βάλει τον εχθρό στον καρκίνο!
  Στο σκάκι, μόνο ένα κομμάτι μπορεί να γκρεμιστεί με μια κίνηση• στην πολιτική, η μισή σανίδα πετάει με την κίνηση ενός ιππότη!
  Το σκάκι είναι ένα δίκαιο παιχνίδι στο οποίο εκτιμάται η εξαπάτηση και οι παγίδες, η πολιτική είναι μια δόλια ζωή στην οποία τίποτα δεν εκτιμάται!
  Στην πολιτική, όπως και στο θέατρο, υπάρχουν πολλοί προτρεπτικοί, αλλά κατά κανόνα ο ρόλος του αχρείου σπάει το χειροκρότημα!
  Η πολιτική είναι σαν το σκάκι χωρίς κανόνες, με κομμάτια χωρίς μόνιμα χρώματα, και παίκτες χωρίς συνείδηση τιμής, και ακόμα η νίκη δεν είναι πλήρης χωρίς ματ!
  Ο πολιτικός έχει χάλκινο στη φωνή του, ασήμι από τα χείλη του, βουνά από χρυσάφι στις υποσχέσεις, και δεν υπάρχει σπασμένη δεκάρα πίσω από την ψυχή του!
  Ένας πολιτικός είναι τόσο λιοντάρι που βρυχάται δυνατά, αλλά η επινοητικότητα μιας αλεπούς συχνά συνδυάζεται με τη χάρη ενός ελέφαντα σε ένα πορσελάνη!
  Ο δικτάτορας λατρεύει να βρυχάται σαν λιοντάρι, να γουργουρίζει πονηρά με στοργή σαν αλεπούδες και να δαγκώνει στο λαιμό με τη λαβή του λύκου, αλλά παρόλα αυτά, οι ψηφοφόροι περιμένουν μόνο τη ζωή ενός σκύλου από αυτόν!
  Ο δικτάτορας είναι αλεπού με δέρμα λιονταριού, αλλά όσο κι αν γρυλίζει, είναι πάντα ξεκάθαρο ότι η στολή του γίγαντα δεν ταιριάζει στον πυγμαίο!
  Ένας έντιμος δικτάτορας είναι σαν έναν χορτοφάγο λύκο, ένας σοφός δικτάτορας είναι σαν μια κουκουβάγια τη μέρα!
  Ο δικτάτορας υπόσχεται να αποκαταστήσει την τάξη με δραστικά μέτρα, αλλά ο ίδιος χαρίζει ένα σάπιο αυγό!
  Ο δικτάτορας πιστεύει ότι μόνο τα αυγά του είναι πιο δροσερά, αλλά ο ίδιος δεν αξίζει ούτε μια χαρά, όντας παραψημένος κόκορας!
  Ο δικτάτορας λατρεύει να γελάει πολύ για την ευημερία του λαού, αλλά θα εκπληρώσει την υπόσχεσή του όταν τον ραμφίσει ένας ψητός κόκορας!
  Ο δικτάτορας διεκδικεί τη θέση του Παντοδύναμου, αλλά ο Θεός δεν αλλάζει, και ο τύραννος αλλάζει μάσκες κάθε μέρα!
  Ο δικτάτορας στα όνειρά του θέλει να είναι βασιλιάς για αιώνες, αλλά στην πραγματικότητα είναι χαλίφης μόνο για μια ώρα!
  Δικτάτορας από τη λέξη υπαγορεύει, αλλά υπαγορεύει μόνο τα επικήδεια κείμενα των υποσχέσεών του!
  Ο δικτάτορας, αυτός είναι ένας πολιτικός που έχει καταφέρει να κάνει τον κόκορα να τσιμπήσει τον ψηφοφόρο στη γυροσκόπηση από πολλά κοκορέτσια!
  Γιατί αρέσει στους δικτάτορες να φιλιούνται; Γιατί είναι πιο βολικό να πιάνει ο ένας τον λαιμό του άλλου!
  Όσο πιο μακριά είναι η γλώσσα του δικτάτορα, τόσο μικρότερη είναι η ζωή των υπηκόων του τυράννου!
  Ένας δικτάτορας είναι τόσο πολιτικός που κατάφερε να πείσει έναν ψηφοφόρο με μυαλά κότας ότι δεν θα τον τσιμπήσουν, και οι κότες δεν ραμφίζουν για λεφτά!
  Ο δικτάτορας έχει τις φιλοδοξίες ενός αετού, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλώς ένα τσιμπούρι χωρίς φτερά!
  Ο δικτάτορας θέλει να πετάξει ψηλά, αλλά είναι τόσο μικρό πουλί, και στην όψη δεν ξέρεις αετό, και με μυαλό ένα μικρό έντομο!
  Δικτάτορα, αυτό είναι ένα αρπακτικό γεράκι, αλλά χωρίς την πονηριά μιας αλεπούς, ακόμη και ένα κοτόπουλο θα του κόψει τα νύχια!
  Ο διοικητής πρέπει να έχει σχέδιο μάχης, αλλά κάθε μάχη είναι αυτοσχεδιασμός, ένας πολιτικός έχει προετοιμασμένη ομιλία, αλλά οποιαδήποτε φράση του είναι σκέτη άσκοπη κουβέντα!
  Ο δικτάτορας χτίζει μια κοινωνία όπου ένας άνθρωπος είναι σαν βελανίδι - υπάρχουν μόνο βελανιδιές τριγύρω και κάθε γουρούνι προσπαθεί να φάει!
  Ο δικτάτορας έχει μια μακριά γλώσσα που χτυπάει στα τύμπανα, αλλά τα αυτιά του ακούνε μόνο κολακεία και τυμπανοκρουσίες!
  Καλύτερα να τραγουδάς σαν το αηδόνι που πηγαίνει στη μάχη παρά να γκρινιάζεις σαν το σκυλί στο φεγγάρι μετά την παράδοση!
  Εκατό κατάρες δεν θα αντικαταστήσουν ένα χτύπημα, χίλια ψάθα, ένα δυνατό τσεκ στο κεφάλι!
  Έχοντας ξεχυθεί ένα βουνό προσβολών σε έναν γείτονα, δεν θα προσθέσετε ούτε κόκκο μυαλό ούτε κομμάτι ευτυχίας στον εαυτό σας!
  Το μεγαλύτερο βάρος στην καρδιά είναι ένα άδειο πορτοφόλι, το πιο δύσκολο πράγμα να αντέξεις είναι η απουσία βαρύτητας στην τσέπη σου!
  Λοιπόν, γιατί είναι τόσο αποτελεσματικά στο να γεμίζουν πορτοφόλια, άδειες καρδιές και ψέματα μέχρι τέλους!
  Οι γυμνοί βασιλιάδες παπουτσώνουν τους υπηκόους τους μέχρι τα αυτιά και αφήνουν τον πληθυσμό χωρίς παντελόνι!
  Ένας δικτάτορας είναι ένας βασιλιάς με μια ρόμπα ερμίνας, και ταυτόχρονα ένας γυμνός βασιλιάς!
  Ένας δικτάτορας δεν μπορεί να είναι βασιλιάς, αλλά είναι υποχρεωμένος να γίνει πρόεδρος, σας μετατρέπει όλους σε παιχνίδι και δεν δεσμεύεται από μια υπόσχεση!
  Οι πολιτικοί ονειρεύονται να βάλουν στέμμα και βασιλικό μανδύα, ώσπου ακόμα και στον θρόνο θα παραμείνει γυμνός βασιλιάς!
  Οι υπήκοοι του γυμνού βασιλιά είναι πάντα ντυμένοι και ξεντυμένοι, αλλά μπορούν να γελάσουν μέχρι να πετάξουν τρία δέρματα!
  Μια γυναίκα εκτιμά ένα μακρύ ρούβλι σε έναν άντρα και ένας πολιτικός της δίνει μόνο μια ατελείωτη γλώσσα!
  Ο ψηφοφόρος δεν χρειάζεται τη μακριά γλώσσα του πολιτικού, χρειάζεται ένα μακρύ ρούβλι να βγαίνει από την τσέπη του!
  Ο δικτάτορας είναι ένα είδος ζώου από τη ράτσα των κανίβαλων, αλλά ακόμα περισσότερο αλεπού παρά λιοντάρι, και το να καταβροχθίζει ανθρώπινο κρέας τον πιπεριά με κόκκινο λόγο!
  Ο δικτάτορας ισχυρίζεται ότι είναι Θεός, αλλά ο ίδιος εξελίσσεται από άντρας σε κόκκινο σαρκοφάγο!
  Ο δικτάτορας είναι στα όνειρα από έναν άνθρωπο στον Ύψιστο Θεό, και στις πράξεις από το ανθρώπινο γένος σε ένα σαρκοφάγο αρπακτικό!
  Ο δικτάτορας θέλει να είναι άσος με τον Θεό, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να ακολουθήσει τον Διάβολο!
  Ο δικτάτορας έχει έναν κύριο Σατανά, αλλά και πάλι ο τύραννος σκαρφαλώνει στους Θεούς, αλλά τα κέρατα προεξέχουν κάτω από το φωτοστέφανο!
  Ο δικτάτορας, αυτός είναι ο Θεός αντίθετα, υπόσχεται τον παράδεισο χωρίς να εκπληρώσει την υπόσχεση του τυράννου, και ο Παντοδύναμος λέει ότι θα είναι κακό στη γη, και λίγοι θα πάνε στον ουρανό - πράγμα που φαίνεται να είναι αλήθεια!
  Ο δικτάτορας έχει μόνο δύο χέρια και αυτούς τους κλέφτες, και μια γλώσσα, αλλά πολύ μακριά και κολλώδης!
  Ο δικτάτορας κάθεται σε ξιφολόγχες, αλλά το μαξιλάρι των δημαγωγικών κρίσεων δεν προστατεύει από το φραγκόσυκο ατσάλι!
  Ένας δικτάτορας είναι σαν δήμιος-χακάρει, κρατά ένα τσεκούρι με τη γλώσσα του και εκτελεί με τη βοήθεια του λιντσαρίσματος!
  Ο δικτάτορας δεν έχει φτερά αετού, αλλά έχει τσίμπημα σκορπιού, δεν έχει κυνόδοντες λιονταριού, αλλά η γλώσσα της αλεπούς είναι έτοιμη!
  Το λιοντάρι δεν είναι αυτό που βρυχάται, ο σοφός δεν είναι αυτός που σιωπά!
  Αν η σιωπή είναι χρυσός, γιατί όλοι οι χαζοί δεν γίνονται δισεκατομμυριούχοι!;
  Ο πολιτικός χρησιμοποιεί δόλωμα εμποτισμένο με γλυκιά κολακεία για να γαντζώσει τον ψηφοφόρο!
  Ένας πολιτικός διαφέρει από μια γυναίκα στο ότι κάνει πούδρα το πρόσωπό της και ένας πολιτικός πουδράρει το μυαλό των ψηφοφόρων!
  Σε μια γυναίκα αρέσει να ντύνεται λαμπερά για χάρη της ομορφιάς, και ο πολιτικός είναι ένας πολύχρωμος κλόουν, αλλά αφήνει μόνο μύτες!
  Ο δικτάτορας θέλει να ρίξει και κεραυνούς και κεραυνούς, αλλά μέχρι στιγμής έχει μάθει μόνο να στάζει στο μυαλό του!
  Ο δικτάτορας έχει πέτρινη καρδιά, αλλά όχι σταθερότητα χαρακτήρα, παγωμένη ψυχή και ολισθηρούς δρόμους προς τον στόχο!
  Ο δικτάτορας υπόσχεται στον εκλέκτορα ψωμί και τσίρκα, αλλά το ψωμί χωρίς το αλάτι της αλήθειας είναι πικρό και τα θεάματα ενός θεάτρου ενός ανθρώπου είναι βαρετά!
  Η ελευθερία δεν εκτιμάται - μέχρι να τη χάσουν, η υγεία δεν εκτιμάται - μέχρι να αρρωστήσουν, τα χρήματα δεν εκτιμώνται - μέχρι να είναι αρκετά, και μόνο αυτοί που σταυρώνονται για το τίποτα μπορούν να εκτιμήσουν το κατόρθωμα του Χριστού!
  Η ελευθερία είναι παράδεισος ακόμα και σε μια καλύβα, ο δικτάτορας υπόσχεται παλάτια, αλλά οδηγεί τους ανθρώπους σε έναν αχυρώνα!
  Ελευθερία είναι αυτό που έχει κάθε άνθρωπος από τη γέννησή του, αλλά το σκληρό εξωτερικό περιβάλλον τον τυλίγει με σπαργανά!
  Ο πόλεμος δεν έχει γυναικείο πρόσωπο, αλλά φυσάει τέλεια την πούδρα από τα μυαλά, και το λίπος από τα κόκαλα!
  Ο άνεμος της αλήθειας φυσάει τη σκόνη από τα μυαλά, ο τυφώνας της αλήθειας φυσάει τον αφρό από τον πολιτικό βάλτο!
  Ο άνεμος της αλήθειας φυσά στον μύλο της ευημερίας, από τον οποίο προέρχεται αλεύρι για χορταστικό ψωμί, στο οποίο αρμόζει το αλάτι της σοφής γνώσης!
  Η αλήθεια δεν είναι ποτέ μερική, και ακόμη και το πιο μικρό κύμα ψεμάτων σκεπάζει το κεφάλι!
  Τι διακρίνει έναν δικτάτορα από τον Θεό; Ο Θεός είναι η αλήθεια - ο δικτάτορας είναι ψέμα, ο Θεός μπορεί να κάνει τα πάντα, και ο δικτάτορας έχει την ικανότητα μόνο να χαλάσει!
  Ο Θεός μπορεί να κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους, αλλά πιστεύει ότι δεν το αξίζουν, ο δικτάτορας κάνει τους πάντες δυστυχισμένους ανεξαρτήτως αξίας!
  Ο δικτάτορας ονειρεύεται την παντοδυναμία, αλλά είναι ανίσχυρος να κάνει οτιδήποτε χωρίς δόλο!
  Ο δικτάτορας λατρεύει να επιβάλλει την ανθρώπινη βούλησή του, αλλά ο ίδιος είναι αδύναμος μπροστά στα δικά του κτηνώδη ένστικτα!
  Ένας δικτάτορας, αυτός είναι ένας βόας για τον οποίο οι ψηφοφόροι είναι κουνέλια με μυαλό κότας!
  Ένας δικτάτορας είναι σχεδόν βασιλιάς όταν καλύπτεται με ένα μανδύα κολακείας, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλώς ένας γυμνός βασιλιάς!
  Η αυτοκρατορία είναι ένα καλό σύστημα υπό έναν έξυπνο βασιλιά, αλλά ακόμη και ένας λαμπρός ηγεμόνας μετατρέπεται σε γυμνό βασιλιά από την περίσσεια της κολακείας του περιβάλλοντος!
  Ο δικτάτορας δεν είναι σε καμία περίπτωση βραβείο για τον λαό, αλλά το φοράει στο λαιμό του σαν μετάλλιο!
  Ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσεις στην πολιτική είναι να εκπλήξεις τον ψηφοφόρο με βλακεία!
  Πόσο γλυκές δεν είναι οι ομιλίες των πολιτικών, αλλά μόνο ξινή έκφραση προκαλούν στους ψηφοφόρους!
  Ο δικτάτορας είναι ραπανάκι, αντίθετα απ' έξω έχει άσπρη ρόμπα, μέσα αιματηρή διάρροια!
  Ο δικτάτορας χύνει αίμα σαν σύννεφο βροχής, συνοδεύοντας την ευγλωττία της λεκτικής διάρροιας!
  Ο δικτάτορας λατρεύει να χύνει αίμα σαν καρχαρίας και να χύνει κροκοδείλια δάκρυα σαν γουρούνι!
  Δικτάτορας, είναι τέτοιος άνθρωπος που για αυτόν οι ψηφοφόροι είναι μετρητά, που δεν αξίζουν ούτε μια σπασμένη δεκάρα!
  Κανείς δεν ξέρει πόσα μετρητά έχει ο πολιτικός στις τσέπες του, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μάλλον πρόκειται για μια βαρετή προσωπικότητα!
  Η υπερβολική προσοχή, η δειλία, η υπερβολική ευφυΐα οδηγεί στην αλαζονεία και το υπερβολικό θάρρος οδηγεί στον τάφο!
  Το μυαλό πρέπει να είναι κρύο και η καρδιά ζεστή, αλλά οι πολιτικοί τείνουν να έχουν ζεστά κεφάλια και κρύες καρδιές, και βλακεία μέχρι τέλους!
  Αλίμονο όχι από το μυαλό, αλλά από την έλλειψη πρακτικής χρήσης του εγκεφάλου!
  Μια γυναίκα είναι πιο αδύναμη στους μύες από έναν άντρα, αλλά την ξεπερνά στη δύναμη της γλώσσας της, πιο μικρή στο κεφάλι, αλλά πιο αιχμηρή στο μυαλό!
  Το σκάκι είναι αντρικό παιχνίδι, αλλά το πιο δυνατό κομμάτι είναι ακόμα η βασίλισσα και ο βασιλιάς είναι γυμνός μόνος!
  Για να μην είσαι γυμνός βασιλιάς στην πολιτική, πρέπει να μάθεις πώς να γδύνεσαι γυναίκες και να φοράς ανδρικά παπούτσια!
  Μερικές φορές, για να είσαι ελεήμων, χρειάζεται να είσαι ανελέητος με τον εαυτό σου, και για να καταβροχθίσεις την αμβροσία των θεών, να καταβροχθίσεις ένα κιλό αλάτι στην προπόνηση!
  Οι θεοί είναι ανελέητοι με τους ανθρώπους που σκάνε στη Γη γιατί οι άνθρωποι είναι ανελέητοι με τις κατσαρίδες που σκάνε στο πάτωμα!
  Ο άνθρωπος είναι ενώπιον του Θεού ό,τι είναι η κατσαρίδα ενώπιον του ανθρώπου, αλλά ο Κύριος είναι σε θέση να απαλλαγεί από τις ανθρώπινες αντιξοότητες και ο άνθρωπος είναι ανίσχυρος απέναντι σε μια εισβολή κριού!
  Ο άνθρωπος έχει δύο προβλήματα: δεν είναι παντοδύναμος όπως ο Παντοδύναμος και δεν είναι ταπεινός σαν χερουβείμ!
  Ο άνθρωπος ξεπερνά τον Παντοδύναμο μόνο σε αυτοπεποίθηση και αλαζονεία, και κατώτερος σε όλα τα άλλα, ιδιαίτερα στην αγάπη και την υπομονή!
  Ένας άνθρωπος θέλει την παντοδυναμία του Κυρίου έστω και για μια ώρα, αλλά λαμβάνει μια σταύρωση ισόβια!
  Το έλεος είναι σαν το μέλι στο τσάι, απαιτεί μέτρα για να μην προκαλέσει επιτρεπτό διαβήτη!
  Το έλεος του Θεού εκδηλώνεται ακόμη και στον θυμό, και η σκληρότητα του τυράννου στο έλεος!
  Ο δικτάτορας είναι σκληρός, όχι επειδή είναι σαδιστής, αλλά επειδή, χωρίς να φυτέψεις εχθρό, δεν θα καλλιεργήσεις ταπεινότητα!
  Πιλότα, αυτό είναι το χερουβείμ του πολέμου, μόνο αν σερβίρει ένα κριάρι, τότε τα φτερά τιτανίου θα σκουριάσουν!
  Μια γυναίκα στον πόλεμο είναι σαν τούρνα ανάμεσα στους κυπρίνους, η ομορφιά της είναι τα πιο κοφτερά δόντια που σκίζουν τους άντρες στη μέση!
  Ο δικτάτορας είναι ξυλοκόπος με τσεκούρι, και τριγύρω θαμπές βελανιδιές, σάπια κούτσουρα, πολλά δέντρα με αφαιρεμένα ρινίσματα!
  Ο δικτάτορας χρειάζεται έναν δήμιο με τσεκούρι, για να αφαιρέσει τα ροκανίδια από τα κούτσουρα, χωρίς να τα αφήσει να πεισμώσουν!
  Η δικτατορία μερικές φορές δεν έχει αρκετούς γιατρούς, αλλά είναι γεμάτη δήμιους, συχνά δεν υπάρχει αρκετό ψωμί, αλλά για βάθρα στον ουρανό!
  Η γυναίκα είναι ο πιο επιδέξιος πολιτικός, εργάζεται με τη γλώσσα της για να ικανοποιήσει τους ψηφοφόρους πολύ πιο διαφορετικά από έναν άντρα, και το μέλι της γλυκύτητας της είναι πιο πικάντικο και μυρωδάτο!
  Γυναίκα είναι ο Διάβολος που κέρατα τους άνδρες και τους οδηγεί κάτω από τη φτέρνα, όχι με οπλή, αλλά με γυμνό τακούνι!
  Γυναίκα, αυτός είναι ο ίδιος ο Σατανάς, αλλά σε αντίθεση με τον διάβολο, δεν μυρίζει γκρι, αλλά ακριβά αρώματα!
  Όσο σκληρός κι αν είναι ο δικτάτορας, είναι πάντα δίκαιος να τιμωρεί τους υπηκόους του, γιατί φυτρώνουν ένα πεύκο για αυτό, για να το κατεβάσουν στις σανίδες και στα ροκανίδια!
  Ένας δικτάτορας είναι σαν το λιοντάρι, αν χαϊδέψει το αγαπημένο του με το πόδι του, μετά σκίζει τρία δέρματα, αν του δώσει ένα φιλί, θα του δαγκώσει ολόκληρο το κεφάλι!
  Το να διαφωνήσεις με έναν δικτάτορα ότι το φιλί ενός καρχαρία θα του κόψει το κεφάλι και ακόμη και μια μακριά γλώσσα δεν θα βοηθήσει!
  Είναι άχρηστο να ζητάς έλεος από το λιοντάρι, και έλεος από τον δικτάτορα, αν και το λιοντάρι δεν τρώει πτώματα, και ο δικτάτορας παίρνει μόνο ανθρώπινα σκουπίδια!
  Γύρω από το λιοντάρι τσακάλια, γύρω από τον ηγεμόνα αποβράσματα και σκάρτοι!
  Το άρωμα των λουλουδιών προσελκύει τα έντομα, η γοητεία της δύναμης των αποβρασμάτων και των ρατσών!
  Καλός πολιτικός είναι αυτός του οποίου η επόμενη κίνηση δεν μπορεί να προβλεφθεί από τους εχθρούς, ένας εξαιρετικός πολιτικός του οποίου η κίνηση δεν προβλέπεται από φίλους, αλλά μια αληθινή ιδιοφυΐα που δεν ξέρει τι θα κάνει την επόμενη στιγμή ο ίδιος!
  Ένα αγόρι πρέπει να χτυπηθεί για να γίνει άντρας, ένας πολιτικός πρέπει να ταπεινωθεί για να γίνει δικτάτορας!
  Χωρίς πειθαρχία δεν υπάρχει στρατιώτης, χωρίς ευρηματικότητα δεν υπάρχει αξιωματικός, χωρίς τη θεώρηση ενός στρατηγού, χωρίς τη χαρισματικότητα ενός διοικητή και χωρίς την πονηριά ενός δικτάτορα!
  Για να κερδίσεις, διοικώντας κριάρια, δεν είναι απαραίτητο να γεννηθείς λιοντάρι, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να μάθεις να είσαι αλεπού!
  Αν ο δικτάτορας δεν έχει μια ομάδα πιστών σκύλων, τότε η πολιτική του θα αποδειχθεί μόνο σούπα με γάτα!
  Ανεξάρτητα από το πόσο ο ηγεμόνας θεωρεί τον εαυτό του ένα κουλ λιοντάρι, αλλά χωρίς τη βοήθεια μιας αλεπούς, θα πρέπει, σαν σκύλος, να ουρλιάζει μόνο στο φεγγάρι!
  Ο χάρακας πρέπει να είναι σαν το ατσάλι - σκληρός και εύκαμπτος, αλλά τις περισσότερες φορές, επίμονα κούτσουρα και μπότες που διαρρέουν κάθονται στον θρόνο!
  Μια χρυσή καρδιά συχνά οδηγείται σε πειρασμό από εκείνους που δεν αξίζουν ούτε μια σπασμένη χάλκινη δεκάρα!
  Όσοι πολιτικοί υπόσχονται βουνά από χρυσάφι δεν έχουν πίσω από την ψυχή τους μια δεκάρα χαλκού, αλλά ένα λιθόστρωτο καλυμμένο με καλούπι δόλου!
  Ο πιο κακός δικτάτορας πρέπει μερικές φορές να δείχνει έλεος για να είναι τουλάχιστον σαν τον Παντοδύναμο σε αυτό, αλλά όχι πολύ συχνά, καθώς ο Θεός είναι μια φωτιά που καταναλώνει!
  Ο λόγος του πολιτικού είναι κόκκινος, μόνο η συνείδηση ακάθαρτη!
  Μια από τις αδυναμίες του δικτάτορα, το πρόβλημα του διαδόχου, ο αδύναμος θα χάσει τη χώρα αφού λάβει το θρόνο μετά το θάνατο του ηγεμόνα, ο ισχυρός θα συντρίψει τον τύραννο για να πάρει το θρόνο όσο είναι ακόμα ζωντανός!
  Το ανθρώπινο αίμα δεν είναι νερό, αλλά παρόλα αυτά, ένας δικτάτορας δεν πρέπει να έχει αυταπάτες, το χύνει μόνο με τη θέληση του ουρανού!
  Ο δικτάτορας είναι έτοιμος να βάλει κάθε θέμα επάνω, να κορδονιστεί σε έναν πάσσαλο και να στηρίξει το λαιμό με μια θηλιά!
  Οι πολιτικοί ανυπομονούν να γίνουν ηγέτες, αλλά τους λείπει η ευφυΐα και η θέληση να γίνουν πραγματικός ηγέτης, εκτός και αν τον βλάψουν τον ψηφοφόρο!
  Το περιβάλλον εξυμνεί τον δικτάτορα στα ουράνια με γλώσσες, αλλά είναι έτοιμο να σκάψει βαθιά με φτυάρια και χέρια!
  Η δικτατορία τις περισσότερες φορές δεν είναι από υπερβολή του κακού σε έναν άνθρωπο, από έλλειψη διανόησης στην πολιτική!
  Ένας πραγματικός δικτάτορας δεν είναι πάντα σπουδαίος, αλλά πάντα τρομερός!
  Ένας επιτυχημένος πολιτικός δεν είναι πάντα ένας μεγάλος σοφός, αλλά πάντα ένας μεγάλος απατεώνας!
  Στην πολιτική, δεν είναι η σοφία που οδηγεί στην επιτυχία, αλλά η πονηριά, αλλά η περίσσεια αλεπού πονηριάς, που τη βάζει στο γιακά!
  Πολιτική, πρέπει να είσαι μια αλεπού που θα κάνει λύκο, για να μην γίνεις κριάρι που έβαλε στο μπάρμπεκιου!
  Ο πολιτικός πηγαίνει στο θρόνο σαν αλεπού που κουνάει την ουρά της, μόνο που δεν μπορεί να καλύψει τα ίχνη του τόσο επιδέξια - το μυαλό ενός προβάτου!
  Ένας γελωτοποιός μπορεί να ανέβει στον θρόνο, αλλά αυτός που δεν είναι σε θέση να μετατρέψει ένα αθώο αστείο σε όπλο, θα παραμείνει γυμνός βασιλιάς!
  Στον αθλητισμό, έχετε τρεις προσπάθειες, αλλά ένας πολιτικός δεν θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία να κάνει μια πρώτη εντύπωση σε έναν ψηφοφόρο!
  Ο πλούτος είναι μια σχετική έννοια για όλους, αλλά απόλυτη φτώχεια είναι όταν όλοι δεν έχουν τίποτα το ίδιο!
  Ο χρυσός είναι μαλακό μέταλλο, αλλά αγαπά τους σκληρούς ανθρώπους!
  Ο χρυσός είναι ένα ανοιχτό χρώμα, αλλά πιο συχνά βρίσκεται σε άτομα με μαύρη καρδιά!
  Το χρυσό είναι το χρώμα του ήλιου, και κολλάει στα φωτιστικά στο οικονομικό κομμάτι!
  Μια γυναίκα, σε αντίθεση με μια χρηματοδότρια, βγάζει χρυσά νομίσματα καλύτερα με τα γυμνά της πόδια!
  Ένα κορίτσι χωρίς παπούτσια φαίνεται σέξι, αλλά ένας αλήτης είναι αηδιαστικός!
  Ο πόλεμος για έναν πλούσιο είναι μια ευκαιρία να κερδίσει, για έναν έξυπνο είναι μια ευκαιρία καριέρας και για έναν ανόητο είναι να απολαμβάνει τη σκοποβολή!
  Το μυαλό από τη φύση του μπορεί να παρατηρήσει την έλλειψη παιδείας, σαν ένα χρυσό ψήγμα χαρτονομισμάτων, αλλά η εκπαίδευση δεν αντισταθμίζει την έλλειψη φυσικού μυαλού, γιατί με την έλλειψη ευφυΐας, τα χαρτάκια απαξιώνονται!
  Η εκπαίδευση είναι για το μυαλό, όπως το κόψιμο είναι ένα διαμάντι με την παρουσία της διάνοιας και το γυάλισμα ενός λιθόστρωτου ερήμην του!
  Χωρίς μυαλό και γνώση, το δίπλωμα ενδείκνυται μόνο για τουαλέτα!
  Η γυναίκα αγαπάει με τα αυτιά της, αλλά κερδίζει με τη γλώσσα της και όχι πάντα με τα λόγια!
  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ πολιτικού και ιερόδουλου, το στόμα της ιερόδουλης δίνει ευχαρίστηση και το στόμα ενός πολιτικού είναι πηγή απογοήτευσης!
  Η γλώσσα ενός πολιτικού, σε αντίθεση με τη γλώσσα της ιερόδουλης, δεν προκαλεί έκσταση, αλλά επιθυμία για μπούρδες!
  Μια πόρνη για έναν άντρα θα εξομαλύνει αμέσως όλες τις ρυτίδες, και οι πολιτικοί, γιοι, θα προσθέσουν μόνο γκρίζα μαλλιά!
  Μια γυναίκα λατρεύει τη στοργή και όταν υπόσχονται ένα παραμύθι και έναν παράδεισο από μια καλύβα, αλλά όταν αντιμετωπίζει την πραγματικότητα, απαιτεί έναν πλούσιο άντρα!
  Η γυναίκα είναι πρώτα απ' όλα ομορφιά και μετά η απαίτηση πληρωμής για την ομορφιά και ο πολιτικός είναι πρώτα απ' όλα ασχήμια και η απαίτηση προπληρωμής για την ασχήμια!
  Μια ιερόδουλη απαιτεί αμοιβή και το κάνει ευχάριστο, ένας πολιτικός απαιτεί προκαταβολή και κάνει μπελάδες!
  Καλύτερα να είσαι ιερόδουλη στο πάνελ -τουλάχιστον δίνεις ευχαρίστηση, παρά να σε μπερδεύουν στην πολιτική- δεν θα καταλήξεις σε μπελάδες!
  Μια ιερόδουλη, σε αντίθεση με έναν πολιτικό, κερδίζει την αμοιβή της, αφήνοντας ειλικρινά ευχάριστες αναμνήσεις, και οι πολιτικοί έχουν πάντα κακή μνήμη!
  Μια πόρνη, αυτή είναι μια πεσμένη γυναίκα, που ανεβάζει την ανδρική τελειότητα!
  Μια ιερόδουλη ανεβάζει την τελειότητα των ανδρών με τη γλώσσα της, μια πολιτική κατεβάζει τον ψηφοφόρο σε βάλτο με φλυαρία!
  Οι πολιτικοί δεν ευθυμούν πάντα για το τίποτα, αλλά είναι πάντα απλώς κλόουν με ασύγκριτη αμοιβή!
  Ο πολιτικός υπόσχεται στους ψηφοφόρους αύξηση εσόδων, αλλά τους μειώνει σε στοιχείο εξόδων!
  Στον πολιτικό αρέσει να κάνει μεγάλες ομιλίες, αλλά με κοντή μνήμη για την τήρηση των υποσχέσεων!
  Η ομιλία του πολιτικού μπορεί να είναι ομαλή, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν επτά στροφές για ένα μίλι ανεκπλήρωτων υποσχέσεων!
  Ο πολιτικός λατρεύει να φλερτάρει με ψηφοφόρους σαν παιδιά, αλλά είναι τόσο μπαμπάς, από τον οποίο δεν μπορείς να πάρεις διατροφή!
  Μην ισχυρίζεστε ότι είστε ο πατέρας του έθνους εάν δεν μπορείτε να πληρώσετε το επίδομα παιδιών για τις προεκλογικές σας υποσχέσεις!
  Για έναν πολιτικό, οι υποσχέσεις είναι ευθείες χωρίς διαστάσεις στον ουρανό, αλλά σέρνονται στο δέρμα προβάτου για τους ψηφοφόρους!
  Ένας πολιτικός είναι ένας μουσικός που παίζει με ένα κίνητρο, και συχνά μια κηδεία για τους ψηφοφόρους!
  Η πορνεία έχει δικαίωμα ύπαρξης, επομένως οι άντρες είναι συχνά μόνοι και πρέπει να φέρνουν χαρά, και οι πολιτικοί φέρνουν μόνο θλίψη στο πλήθος!
  Το ανάλαφρο κεφάλι δεν παραπέμπει πάντα στο χρώμα των μαλλιών, ειδικά στο γυναικείο, αλλά δεν πρέπει να κάνετε χαζούς από τις ξανθές!
  Για μια γυναίκα, δεν υπάρχουν άσχημοι και χοντροί άντρες, αν έχουν γεμάτο πορτοφόλια, και ο αέρας δεν περπατά στο κεφάλι τους!
  Η σεμνότητα είναι καλή σε όλα εκτός από τα ταλέντα που έχει προικίσει η φύση σε μια γυναίκα και τη διαφήμιση για να προσελκύει κόσμο!
  Μια γυναίκα και ένα φλάουτο και ένα τσέλο, ειδικά αν δεν παίζει σύμφωνα με τις νότες ενός άντρα που το αυτί του έχει πατήσει μια αρκούδα!
  Το πιο επιδέξιο όργανο το χαλάνε τα χέρια ενός μέτριου μουσικού, η πιο όμορφη γυναίκα παραμορφώνεται από μια αχειροποίητη αισθητικός!
  Το ιδανικό μιας γυναίκας είναι ένας ιππότης από τα μεσαιωνικά μυθιστορήματα, μόνο που εκείνες τις μέρες οι ευγενείς καρδιές είχαν μόνο χρέη πίσω από την ψυχή τους και μια γυναίκα απλώς έφυγε από τους ιππότες!
  Ένας πλούσιος αγρότης είναι πιο αγαπητός σε μια γυναίκα από έναν ζητιάνο ιππότη, αφού ο χρυσός σε ένα πορτοφόλι είναι πιο ελκυστικός παρά στην καρδιά!
  Μια καρδιά από χρυσό έχει μεγάλη αξία, αλλά δεν μπορείτε να την κόψετε σε χρυσά νομίσματα και να την βάλετε στις τσέπες σας!
  Ακόμα και ο πιο δυνατός άντρας, έχοντας αντισταθεί στο χτύπημα ενός ατσαλένιου δόρατος, είναι ανίσχυρος μπροστά στη γοητεία μιας γυναίκας που είναι σε θέση να σηκώσει ένα σωματικό δόρυ!
  Ένας άντρας μπορεί να κατακτήσει μια γυναίκα με ένα μακρύ και δυνατό δόρυ, αλλά χωρίς την ασπίδα ενός χοντρού πορτοφολιού δεν θα κρατήσει το θήραμα!
  Για μια γυναίκα, ο καλύτερος ιππότης δεν είναι με μακρύ δόρυ, αλλά με χοντρό τσαντάκι!
  Η γυναίκα συμβολίζει την άνοιξη - τα πάντα ανθίζουν από αυτήν και ο ψηφοφόρος συνοφρυώνεται από τις ομιλίες του σαν από μολύβδινα σύννεφα!
  Μια γυναίκα, ένα λουλούδι, είναι ελκυστική με τη φρεσκάδα της, αλλά και μαραίνεται χωρίς να ποτίζει την ανδρική συμπάθεια!
  Τα λόγια ενός πολιτικού είναι σαν το μέλι, που κάνει τους ψηφοφόρους επίμονα αλλεργικούς στη λεκτική διάρροια!
  Ένας άντρας για να ευχαριστήσει μια γυναίκα δεν είναι απαραίτητα η δύναμη μιας αρκούδας, αλλά πάντα το μυαλό μιας αλεπούς!
  Αν θέλεις ένα έπαθλο στην πολιτική, μπορεί να μην είσαι αθλητής, αλλά πρέπει να αγοράσεις ένα μετάλλιο!
  Ο αθλητής σηκώνει τη μπάρα με τα χέρια, η ιερόδουλη τελειότητα με το στόμα, αλλά ο πολιτικός με τη βρωμισμένη γλώσσα κατεβάζει τη διάθεση κάτω από την πλίνθο!
  Δεν πειράζει ένας πολιτικός να σου χαλάσει λίγο τη διάθεση με μια χαζή λέξη, χειρότερο είναι να προκαλέσει μεγάλο πόλεμο με έξυπνο βλέμμα!
  Αν ένας άντρας έχει μεγάλη κοιλιά, τότε δεν θα έχει χοντρή ζωή, αν ένας πολιτικός έχει γλυκό λόγο, τότε ο ψηφοφόρος θα πάρει ζωή όχι βατόμουρο!
  Γλυκός ο λόγος του πολιτικού, αλλά ο ψηφοφόρος παίρνει τα σμέουρα των κλεφτών, κι αν είναι ψωμί, τότε χωρίς το αλάτι της αλήθειας, κι αν είναι θέαμα, τότε είναι τσίρκο!
  Ο πολιτικός είναι γιος αλεπούς, αλλά η φύση συχνά στηρίζεται στα παιδιά των μεγαλοφυιών!
  Ένας δεξιοτέχνης πολιτικός έχει πατέρα τσακάλι και μητέρα αλεπού, αλλά με τέτοια γενεαλογία ισχυρίζεται ότι είναι λιοντάρι, αφήνοντας στους ψηφοφόρους τη ζωή του σκύλου!
  Μια γυναίκα μπορεί να έχει λαμπερή εμφάνιση σαν αλεπού, αλλά χωρίς το μυαλό της αλεπούς και την εφευρετικότητα του μυρμηγκιού, ένα όμορφο δέρμα θα πάει στο γιακά!
  Είναι ωραίο να φιλάς τα ξυπόλυτα πόδια της κοπέλας, είναι ζαχαρωμένα, αλλά το να είσαι κάτω από τη φτέρνα ενός μελωδικού πολιτικού δεν είναι καθόλου μέλι!
  Δεν μπορείτε να οδηγήσετε τους ανθρώπους κάτω από τη φτέρνα ενός τυράννου ακόμη και με μια ατσάλινο ξιφολόγχη, κάτω από τη φτέρνα ενός ξυπόλητου κοριτσιού - οι άντρες σκαρφαλώνουν μόνοι τους!
  Μια γυναίκα, πετώντας τα πιο φτηνά ρούχα, βγάζει τα βασιλικά ρούχα από έναν άντρα και τον κάνει να πέσει στα γόνατα!
  Το πιο ακριβό ρούχο δεν θα κάνει μια γυναίκα πιο ελκυστική από την απουσία ρούχων, η πιο γλυκιά ομιλία ενός πολιτικού δεν μπορεί να μπλέξει με ρητά στα οποία υπάρχει το αλάτι της σοφίας!
  Το ψωμί της υλικής ευημερίας χρειάζεται το αλάτι της σοφίας και της γνώσης και τότε δεν θα παρασυρθείτε από το δηλητηριασμένο μέλι των πολιτικών σαν τη μύγα!
  Ένας πολιτικός δεν είναι πάντα Κικέρων, αλλά πάντα σκαρφαλώνει στους Καίσαρες!
  Κακός είναι ο εκατομμυριούχος που δεν θέλει να γίνει δισεκατομμυριούχος, κακός είναι ο στρατιώτης που δεν θέλει να γίνει στρατηγός, κακός είναι ο πολιτικός που δεν θέλει να γίνει δικτάτορας, αλλά ένας δικτάτορας που φαντάζεται ότι είναι θεότητα είναι αηδιαστικός!
  Αν ένας δικτάτορας θέλει να καθίσει στο θρόνο, μην προσποιείσαι τον Θεό, ο Παντοδύναμος δεν συμπαθεί τους ανταγωνιστές, και σε αντίθεση με έναν τύραννο, μπορεί να κάνει τα πάντα!
  Μια δικτατορία είναι τότε ισχυρή αν ο δικτάτορας μετρήσει τις ανάγκες του με τις δυνατότητές του και μετά καταρρέει αν οι δυνατότητες είναι λίγες και οι ανάγκες κολοσσιαίες!
  Η πιο διαρκής δικτατορία, όταν οι υπήκοοι είναι τόσο χαζοί από το τσιπάκι που έχουν μετατραπεί σε κούτσουρα!
  Ο δούλος δεν είναι αυτός που είναι αλυσοδεμένος, αλλά αυτός που δεν ομολογεί την ταπείνωσή του και δεν θέλει να σπάσει τις αλυσίδες!
  Είναι πιο εύκολο να σπάσεις μια ατσάλινη αλυσίδα παρά ένα πλέγμα πολιτικών και θρησκευτικών αυταπάτες!
  Οποιοσδήποτε φανατισμός οποιασδήποτε θρησκείας και ιδέας φέρνει μόνο καταστροφή, αφού το πεισματικό σφυροκόπημα σε ένα σημείο μπορεί να γκρεμίσει μόνο τον τοίχο!
  Ένας φανατικός μπορεί να πετύχει τον στόχο του, αλλά θα μπορέσει να τραγουδήσει ένα νικηφόρο ειδύλλιο, αφού δεν μπορείτε να κάνετε σερενά με μια χορδή!
  Ένας άντρας στολίζεται με ένα ακριβό κοστούμι, μια γυναίκα στολίζεται χωρίς ρούχα!
  Η πιο όμορφη γυναίκα ήταν η Εύα, το πιο πολυτελές ρούχο για μια γυναίκα είναι η στολή της Εύας!
  Στην πυγμαχία αγωνίζονται ένας εναντίον ενός και στην πολιτική ορμούν σε πλήθος πάνω στους πιο αδύναμους!
  Ο αθλητισμός είναι πιο έντιμος από την πολιτική, περιορίζεται από κανόνες, αλλά η πολιτική είναι πιο θεαματική από τον αθλητισμό, τόσο εντελώς απρόβλεπτος χωρίς κανόνες!
  Στην πολιτική, σε αντίθεση με τον αθλητισμό, τον ρόλο των διαιτητών αναλαμβάνουν οι ίδιοι οι παίκτες!
  Ο πολιτικός είναι ζιγκολό, μόνο το στόμα του ζιγκολό είναι ευχάριστο, και η γλώσσα του πολιτικού σε κάνει να μπουκώνεις!
  Οι Αλφόντες είναι ευχάριστοι εξωτερικά, αλλά συχνά αηδιαστικοί εσωτερικά, και οι πολιτικοί είναι συχνά άσχημοι εξωτερικά, και πάντα μια μαύρη τρύπα μέσα!
  Οι Αλφόντες μερικές φορές κολλάνε τη γλώσσα τους σε υγρά μέρη, αλλά η γλώσσα ενός πολιτικού ξεπλένεται με λεκτική διάρροια και έντονο δηλητήριο!
  Πολιτικός, αυτός ο Αλφόνς είναι αμφιφυλόφιλος, μόνο που δίνει πάντα τον εαυτό του από συμφέρον, παρόλο που ορκίζεται αιώνια αγάπη!
  Ο Αλφόνς πρέπει να έχει και κορμό και στόμα, πολιτικό και μακριά γλώσσα και μπάλες από ατσάλι!
  Ένας πολιτικός έχει έναν απαράβατο κανόνα - δεν υπάρχουν κανόνες στον αγώνα για την εξουσία!
  Στον αθλητισμό, οι αθλητές δεν ορίζουν κανόνες για τον εαυτό τους, στην πολιτική, οι παίκτες ορίζουν το νομικό χάος για τον εαυτό τους!
  Η πολιτική είναι ένα άθλημα που συγκεντρώνει γήπεδα, αλλά καταστρέφει μόνο την υγεία των συμμετεχόντων, αλλά και των θεατών!
  Η ηλικία δεν είναι εμπόδιο για τον αθλητισμό, και οι παππούδες σπάνε ρεκόρ, αλλά η κακία κυριαρχεί στην πολιτική και όλα τα επιτεύγματα είναι φανταστικά!
  Υπάρχει ομορφιά και αρχοντιά στον αθλητισμό, ασχήμια και κακία στην πολιτική, αλλά και τα δύο έχουν στόχο τη νίκη με κάθε κόστος!
  Μια γυναίκα στον αθλητισμό είναι σαν χρυσόψαρο στον ωκεανό, στην πολιτική, σαν μπακαλιάρος σε βάλτο!
  Μια γυναίκα υφαίνει έναν έρωτα και ένας πολιτικός μια ίντριγκα γεμάτη μίσος!
  Η αγάπη είναι ο ρομαντισμός του φωτός, η πολιτική είναι η πραγματιστική του σκότους!
  Ο εραστής, εν πάση περιπτώσει, δεν ξεφτιλίζεται τη στιγμή της εξομολόγησης, αλλά ο πολιτικός είναι πάντα πονηρός και προσποιούμενος, και αυτή είναι η κοινή συμφορά!
  Ένας καλλιτέχνης ζωγραφίζει σύμφωνα με τη φαντασία και την πραγματικότητα, ένας πολιτικός μπλοφάρει σύμφωνα με τη φαντασία και προδίδει σύμφωνα με την πραγματικότητα!
  Πολιτικός, αυτό είναι ένα μελωδικό κοράκι που κουρεύει σαν αηδόνι!
  Γλυκός ο λόγος του πολιτικού, αλλά είναι μαρμελάδα που δεν την απλώνεις στο ψωμί και δεν περιέχει το αλάτι της αλήθειας!
  Ένας αθλητής είναι έτοιμος να κερδίσει για χάρη της δόξας και της αμοιβής, ένας πολιτικός είναι έτοιμος να συγχωνευτεί, για χάρη μιας δωροδοκίας και της ύβρεως!
  Στην πολιτική, όπως η ελεύθερη πάλη, μόνο η αρκούδα θα βάζει ωμοπλάτες όχι με το ζόρι, αλλά με την πονηριά των αλεπούδων!
  Οι πολιτικοί είναι οι πιο ολισθηροί τύποι και το καλλιτεχνικό τους πατινάζ δεν είναι αισθητικά ευχάριστο, αλλά πρακτικό στην τσέπη σας!
  Η πολιτική είναι σαν μια πολυγωνική πυραμίδα, αλλά στην κορυφή είναι η γωνία που είναι πιο έντονη για την αίσθηση της εικασίας του πυθμένα!
  Ο πολιτικός φαντάζεται ότι είναι σταρ, στην πραγματικότητα είναι κάτι που κάνει ομοιοκαταληξία με ένα αστέρι σε άσεμνους στίχους, και αυτό είναι ήπια!
  Γιατί οι πολιτικοί δεν θέλουν να νομιμοποιήσουν την πορνεία, γιατί οι ιερόδουλες φοβούνται νομικά τον εποικοδομητικό ανταγωνισμό!
  Ο γιατρός για την ανάρρωση του ασθενούς γλυκαίνει το χάπι, τον πολιτικό για να σκοτώσει τον ψηφοφόρο και χύνει γλυκό δηλητήριο!
  Τραγουδιστές και πολιτικοί έχουν ένα κοινό, φιλοδοξούν την πρωτεύουσα, μόνο οι πολιτικοί έχουν όλες τις νότες ψεύτικες!
  Σε αντίθεση με τους απλούς τραγουδιστές, οι πολιτικοί είναι καλύτεροι στις κηδείες που ανταποκρίνονται στις προεκλογικές τους υποσχέσεις!
  Η τραγουδίστρια προσπαθεί να μιμηθεί το αηδόνι και ο πολιτικός τις περισσότερες φορές είναι παπαγάλος!
  Ο τραγουδιστής δεν είναι πάντα το αηδόνι του φωτός, αλλά ο πολιτικός είναι σίγουρα το κοράκι του σκότους!
  Ένα σπουργίτι ακόμα και ένα κοράκι μπορεί να τραγουδήσει, αλλά ειδύλλια παίζουν όσοι δεν είναι δρυοκολάπτες στο μυαλό τους και όχι κατσίκες στη φωνή τους!
  Ο πολιτικός προσπαθεί να ξεχυθεί σαν αηδόνι, αλλά ο δρυοκολάπτης, ο ψηφοφόρος, απαιτεί το βρυχηθμό του λιονταριού και την κολακεία της αλεπούς!
  Τραγουδάει η πριμαντόνα και ο αλήτης στο σοκάκι, αλλά μόνο ο πολιτικός τραγούδησε με αβάστα ένστικτα!
  Οι τραγουδιστές μερικές φορές χρησιμοποιούν φθόγγο, αλλά οι πολιτικοί τραγουδούν πάντα από τη φωνή κάποιου άλλου!
  Πολιτική, αυτή είναι μουσική που φαίνεται να είναι διασκεδαστική παίζοντας μια κηδεία!
  Ο πολιτικός δεν θάβει κυριολεκτικά ψηφοφόρους, αλλά αυτό το πένθος διαρκεί όλη την προεκλογική εκστρατεία!
  Αμαρτία δεν είναι όταν τρως χοιρινό, αλλά όταν συμπεριφέρεσαι σαν γουρούνι!
  Ένας πολιτικός μπορεί να είναι κυριολεκτικά χορτοφάγος, αλλά παραμένει κανίβαλος και όχι με μεταφορική έννοια!
  Ο ίδιος ο πολιτικός είναι συχνά γουρούνι, και πασχίζει να βάλει ένα γουρούνι!
  Πολιτικός, αυτός είναι ένας λύκος με πρόβατα που γουρούνια πολύ!
  Ένας πολιτικός προσπαθεί πρώτα από όλα να είναι αλεπού και μετά λύκος με πρόβατα, αλλά το αποτέλεσμα είναι αηδιαστικό!
  Η πολιτική δεν είναι απλώς μια βρώμικη δουλειά, είναι γενικά ένα εντελώς αηδιαστικό πράγμα!
  Οι πολιτικοί κάνουν αηδίες με καθαρά κοστούμια!
  Ένα γουρούνι θα βρει βρωμιά παντού και ένας πολιτικός θα βρει ευκαιρία να κοροϊδέψει τους ψηφοφόρους!
  Ένα γουρούνι μπορεί να λερώσει, ακόμα και σε ξηρό καλοκαίρι, ένας πολιτικός μπορεί να λερώσει τα χέρια του, ακόμα και με ιδανικούς νόμους!
  Οι πολιτικοί αλλάζουν συχνά κουστούμια, αλλά συνεχίζουν να κάνουν βρώμικες πράξεις και σκέτη αηδία!
  Ένας πολιτικός απέχει πολύ από το να είναι πάντα λιοντάρι, και μια αλεπού αποκτάται μόνο εν μέρει από αυτόν, αλλά πάντα γουρούνια στο έπακρο!
  Ένας πολιτικός-αλεπού μπορεί να γδέρνει μια τίγρη, ένα γουρούνι στην πολιτική θα λερώσει και λιοντάρι στο θρόνο και έναν γάιδαρο στο στυλό!
  Ο πολιτικός πλέκει ίντριγκες σαν αράχνη, πονηρός σαν αλεπού, δαγκώνει σαν λύκος και σκάει σαν γουρούνι!
  Είναι πολύ χοντρό να δώσεις την ψήφο σου σε μια γουρουνοπούλα!
  Πολιτικός είναι μια αλεπού για την οποία δεν είναι παχύ να χοίρωνε σε βάρος των ψηφοφόρων!
  Το να είσαι λύκος με ρούχα προβάτου είναι συνηθισμένο για έναν τύραννο, αλλά είναι ακόμα χειρότερο να είσαι γουρούνι με ρούχα λιονταριού!
  Η ζωή δεν είναι λίπος, υπό την κυριαρχία ενός γουρουνοδήμου!
  Ένα αληθινό γουρούνι δίνει κουκούτσια και λίπος, και στην πολιτική η γουρουνιά αλείφει μόνο με λάσπη!
  Ένα γουρούνι σφάζεται για λαρδί, ένας γουρούνι πολιτικός σφάζει την πίστη στην ευπρέπεια!
  Ένας πολιτικός μπορεί να είναι αδύνατο σώμα, αλλά να παραμένει γουρούνι από πνευματική άποψη!
  Με μια πολιτική που γουρουνιάζει πολύ, ο ψηφοφόρος δεν παχαίνει!
  Το πιο εύκολο είναι να οργώνεις έναν ψηφοφόρο σαν γουρούνι όταν ένας πολιτικός είναι ένα μείγμα αλεπούς και κάπρου!
  Αν ψήφισες γουρούνι, τότε ο ψηφοφόρος είναι τελείως ελάφι!
  Στον κόσμο, οι ψηφοφόροι είναι βελανιδιές ή κούτσουρα, και οι πολιτικοί των γουρουνιών καταβροχθίζουν βελανίδια και αφαιρούν ροκανίδια!
  Ένας γουρούνι πολιτικός αφήνει τους ψηφοφόρους να πάνε στα κεμπάπ αν είναι πρόβατα!
  Στον πολιτικό δεν αρέσει να οργώνει σαν άλογο, αλλά του αρέσει να σκάει σαν το γουρούνι!
  Ένας πολιτικός που γουρούνια συνεχώς δεν απεχθάνεται να κανονίσει μια αιώνια νηστεία για τους ψηφοφόρους!
  Μια γυναίκα με βρώμικα γυμνά πόδια έχει αγνή ψυχή, ένας πολιτικός με ακριβά παπούτσια δημιουργεί αηδίες!
  Καλύτερα παχουλή γυναίκα παρά γουρούνι πολιτικός!
  Από παχύσαρκες γυναίκες γεννιούνται υγιή παιδιά, από πολιτικούς που μόνο αιματηρή διάρροια γεννιέται!
  Δεν μπορείς να περάσεις από τη λάσπη χωρίς να λερωθείς, δεν μπορείς να ασχοληθείς με την πολιτική χωρίς να είσαι γουρούνι!
  Στην πολιτική, ψηφίζοντας γουρούνια, ο ψηφοφόρος κινδυνεύει να καθίσει στο χώμα έναν αιώνα!
  Αν θέλεις να τρως κρέας κάθε μέρα, μην ψηφίζεις γουρούνι!
  Γιατί το κρέας σπανίζει - γιατί τα γουρούνια ήρθαν στην εξουσία!
  Δεν υπάρχει λίπος στο κατάστημα - σημαίνει χοιρινή δύναμη στον κόσμο!
  Αν ο μισθός ενός μυρμηγκιού, τότε το γουρούνι πληρώνει μια δεκάρα!
  Αν η γυναίκα είναι αηδόνι που τραγουδάει, τότε ο πολιτικός είναι τράγος με λόγους!
  Η διαφορά μεταξύ πολιτικού και γουρουνιού είναι ότι στοιβάζεται πιο ψηλά και γκρινιάζει πιο δυνατά!
  Παίρνουν κρέας και λαρδί από αληθινό γουρούνι, ένας πολιτικός που είναι γουρούνι σκίζει τρία δέρματα από τον ψηφοφόρο!
  Ένα γουρούνι λατρεύει να κυλιέται στη λάσπη, ένας πολιτικός να ξεσπά με λεκτική διάρροια!
  Ένα γουρούνι ψάχνει χώμα για να δροσιστεί και ένας πολιτικός ένα ζεστό μέρος για να ζεστάνει τα χέρια του!
  Πολιτικός ακόμη και με λευκά γάντια καταφέρνει να βιδωθεί!
  Ο πολιτικός κουνάει πολύ, αλλά προτιμά να μην ραμφίζει κόκκους κόκκους, αλλά σαν το γουρούνι να τα καταπίνει όλα σε τεράστια κομμάτια!
  Ο πολιτικός παριστάνει τον αετό με μια σαρωτική εξάπλωση από χρυσά βουνά υποσχέσεων, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα γουρούνι που έχει επιβάλει λεκτική διάρροια στον ουρανό!
  Ο πολιτικός θέλει να καταπιεί ολόκληρο τον ψηφοφόρο σαν βόα, αλλά πνίγεται σαν γουρούνι σε τεράστια κομμάτια!
  Πολιτικός, αυτή είναι μια δηλητηριώδης κόμπρα με το στομάχι ενός βόα και τις συνήθειες ενός γουρουνιού!
  Ένας πολιτικός δεν είναι πάντα ψηλός, και ακόμη πιο σπουδαίος στο μυαλό του, αλλά κάνει μεγάλα γουρούνια!
  Μπορεί ένας πολιτικός να έχει την ευγενή εμφάνιση και το προφίλ ενός αριστοκράτη, αλλά βαθιά μέσα στην ψυχή του έχει το πνεύμα του γουρουνιού και του εκφυλισμένου!
  Η πολιτική είναι γεμάτη αλεπούδες και λύκους, μερικές φορές συναντούν ακόμη και λιοντάρια, αλλά το σόου διέπει καθαρά αηδιαστικά!
  Ο πολιτικός χρησιμοποιεί μια πανάκριβη κολόνια για να καλύψει τη μυρωδιά μιας κατσίκας, και γουρούνια με το πρόσχημα ενός πολυτελούς αρώματος!
  Ο πολιτικός προσπαθεί να περάσει το γρύλισμα του σαν αηδόνι, και τη δυσωδία της κατσίκας, για το άρωμα του τριαντάφυλλου, αλλά η αηδία δεν κρύβεται με λεκτικά τσόφλια!
  Ο βασιλιάς θέλει να έχει έναν υπηρέτη με την αφοσίωση ενός σκύλου, αλλά οι ψωριασμένοι σκύλοι συχνά κάνουν γουρουνάκια!
  Οι πολιτικοί ονειρεύονται τον θρόνο του λιονταριού, αλλά δεν μπορούν να ξεφύγουν από τη γούρνα χωρίς να τσακίσουν τους ψηφοφόρους!
  Όχι κάθε πολιτικός στη γλώσσα του Κικέρωνα, δεν θα λάβουν όλοι τον θρόνο του Καίσαρα, αλλά από την άλλη, ο καθένας μπορεί να προδώσει όπως ο Βρούτος!
  Ο πολιτικός δεν είναι δώρο του Κικέρωνα, ενός αποτυχημένου Καίσαρα, και ο ρόλος του Βρούτου πετυχαίνει μόνο στην κακία!
  Πολιτικός είναι εκείνο το αηδόνι που το τραγούδι του δεν χαϊδεύει τα αυτιά, αλλά χτυπάει τον εγκέφαλο!
  Το αγαπημένο όργανο μιας γυναίκας είναι ένα φλάουτο, ένας άντρας έχει ένα τύμπανο και ένας πολιτικός έχει ένα σφυρί για να χτυπήσει το μυαλό!
  Ο πολιτικός βγάζει το καπέλο του για να είναι πιο βολικό να στάζει στον εγκέφαλο των ψηφοφόρων!
  Ο πολιτικός είναι έτοιμος να φορέσει το στέμμα, να βγάλει όχι μόνο το καπέλο του, αλλά και να σκάσει το κεφάλι σε όλους τους ψηφοφόρους!
  Ο πολιτικός έχει έναν ευγενικό λόγο αηδονιού, συχνά σε συνδυασμό με την επιθυμία να φυτέψει ένα γουρούνι!
  Ο πολιτικός, αδειάζοντας τις τσέπες των ψηφοφόρων, για να μην είναι τόσο αντιληπτό το κενό, βάζει ένα βαρύτιμο γουρούνι!
  Πόσο δύσκολο είναι να κουβαλάς ένα γουρούνι σε άδεια τσέπη!
  Πολιτικός είναι ο κάπρος, από τον οποίο δεν είναι κακό να ξεφλουδίζεις, αλλά για να παχύνεις δεν φτάνει ένα γουρουνάκι!
  Στην πολιτική, η περισσότερη δράση: αφαίρεση και διαίρεση, αν προστεθεί κάτι στους ψηφοφόρους, τότε μόνο ένα γουρούνι στην τσέπη!
  Δεν θα μεθύσεις με μέλι από το στόμα πολιτικού, δεν θα φας γουρούνι στην τσέπη!
  Δεν μπορείς να ξύνεις κρέας από ένα γουρούνι που έβαλε ένας πολιτικός στην τσέπη του, δεν μπορείς να φτιάξεις ένα ποτό από το γλυκό μέλι των λόγων ενός πολιτικού!
  Όσο λιγότερο βάρος έχει ένας πολιτικός, τόσο περισσότερο βάζει γουρούνι στους ψηφοφόρους!
  Ο πολιτικός είναι μεγάλο γουρούνι, αλλά παίρνει πραγματικό βάρος όταν συνδυάζεται με μια αλεπού!
  Ένας πολιτικός δεν είναι πάντα αιμοβόρος σαν τον κροκόδειλο και ποθητής σαν τη γάτα, αλλά σίγουρα θα τα βγάλει, έστω και αρνί στην ψυχή του!
  Ο πολιτικός υπόσχεται να γεμίσει τα ψυγεία με φαγητό, αλλά ο ψηφοφόρος παίρνει ένα συμπαγές χοιρινό!
  Πολιτικός είναι ένας μάγειρας του οποίου το μενού περιλαμβάνει: χυλοπίτες στα αυτιά, τρύπα για ντόνατς, χυλό σημύδας, σούπα με γάτα και χοιρινό στην τσέπη!
  Αν δεν θέλετε ο πολιτικός να σας αφήσει με μύτη, χτυπήστε τον με ένα νικέλιο!
  Ο πολιτικός, γουρούνι, έχει γουρουνάκι, και πουλάει τον ψηφοφόρο για μια δεκάρα!
  Ο πολιτικός θέλει τον θρόνο του δικτάτορα, αλλά ο ίδιος συμπεριφέρεται υπό την υπαγόρευση μιας αλεπούς, και δεν μπορεί να υπερασπιστεί έναν επιδέξιο ηθοποιό!
  Ο πολιτικός αλλάζει συχνά κοστούμια, ακόμα πιο συχνά μάσκες, αλλά παραμένει με βρώμικα χέρια, και δεν μπορεί να κρύψει από τους ψηφοφόρους το νικέλιο ενός γουρουνιού και την ουρά μιας αλεπούς!
  Ο πολιτικός είναι τέτοια αλεπού που βάζει δέρμα προβάτου, κρύβει κυνόδοντες λύκου και αυτιά γαϊδάρου, τραγουδάει σαν αηδόνι, και γουρούνια πολύ!
  Ο πολιτικός θεωρεί τον εαυτό του πολύ σοφή κουκουβάγια, αλλά στην πραγματικότητα αυτός και εκείνη έχουν μόνο ένα κοινό, ότι βλέπουν άσχημα στο σκοτάδι, να χώνεται στα κουφάρια των ψηφοφόρων βελανιδιάς!
  Ο δικτάτορας είναι άγριος κάπρος, είναι μεγάλο γουρούνι, αλλά η ιδιόρρυθμη αλεπού του θα τον βάλει στο μπάρμπεκιου!
  Ο δικτάτορας νομίζει ότι είναι λιοντάρι, αλλά είναι πονηρός σαν αλεπού, και συμπεριφέρεται σαν γουρούνι, εκτοξεύοντας λεκτική διάρροια!
  Ο δικτάτορας είναι μια αλεπού που κουνιέται σαν λιοντάρι και βάζει ένα γουρούνι στην κλίμακα της αυτοκρατορίας!
  Ο στόχος ενός πολιτικού είναι να γίνει δικτάτορας για να γουρούνια καθισμένος στο θρόνο, αλλά ένας τέτοιος κάπρος θα τον αφήσουν στο λαρδί και θα τον φάνε με εντόσθια από πεινασμένα σκυλιά αν ο πολιτικός δεν γίνει αλεπού!
  Για να πετύχει ένας πολιτικός δεν χρειάζεται να είναι ο Κικέρωνας και ο Σπινόζας, αλλά πρέπει να κυριαρχήσει στα κόλπα του Ιούδα και του Βρούτου!
  Ο πολιτικός ισχυρίζεται ότι είναι ο Κύριος Θεός χρησιμοποιώντας τις μεθόδους του Ιούδα και σταυρώνοντας ψηφοφόρους, μαζεύοντας κομμάτια ασημιού στην τσέπη του!
  Πολιτικός είναι ένα γουρούνι, που σε αντίθεση με το ζώο, γρυλίζει γλυκά και διώχνει την άσχημη μυρωδιά με ακριβά αρώματα, αλλά γουρούνια πολύ περισσότερο!
  Ο δικτάτορας λατρεύει να κάνει χάλκινο το προφίλ του στρατάρχη του, αλλά η φήμη του θα λιώσει σαν τσίγκινος στρατιώτης στο τζάκι!
  Ο πολιτικός υπόσχεται ελεημοσύνη σε όλους, αλλά δίνει στον ζητιάνο μια πέτρα στο χέρι, και στον ψηφοφόρο ένα γουρούνι στην τσέπη!
  Ο ίδιος ο πολιτικός είναι γουρούνι τσέπης και ο ψηφοφόρος βάζει γουρούνι στην τσέπη!
  Ακόμα κι ένα γουρούνι δεν σκάει εκεί που τρώει, και ένας πολιτικός πάνω απ' όλα γουρούνια στην ταΐστρα του!
  Ο δικτάτορας έχει βάρος στο θρόνο, και διέπρεψε στα πρόβατα του λύκου στη ληστεία!
  Ο δικτάτορας, όπως κάθε πολιτικός, τις περισσότερες φορές χρησιμοποιεί μια μακριά γλώσσα για να στραγγαλίσει και τα χέρια του είναι κοντά για μια καλή πράξη!
  Ο πολιτικός, όπως ο χαμαιλέοντας, μεταμφιέζεται σε έδαφος και έχει μακριά και κολλώδη γλώσσα, αλλά το θήραμά του δεν έχει πάντα το μέγεθος μιας μύγας, αλλά συνήθως με τη νοημοσύνη ενός εντόμου!
  Ένας πολιτικός είναι σαν μια κόμπρα δηλητηριώδης, σαν ένας βόας που προσπαθεί να τα καταπιεί όλα με τη μία, όπως ένα χέλι είναι πονηρό και πονηρό, αλλά σέρνεται σε οποιαδήποτε τρύπα χωρίς αποτυχία!
  Ο πολιτικός παριστάνει το λιοντάρι, αλλά πάντα με μικρόχορτο και χοιρινό τρόπο!
  Με τη δύναμη ενός λιονταριού με το μυαλό μιας αλεπούς, μια αυτοκρατορία θα ξαναγεννηθεί!
  Ο δικτάτορας λατρεύει να κάνει bullying για να οργώσει τον ψηφοφόρο και συγκεκριμένα να το σκαλώσει!
  Στον πολιτικό μερικές φορές αρέσει να πίνει πικρή βότκα, αλλά η ζωή δεν γίνεται πιο γλυκιά από τα ρέματα της μεθυσμένης ευγλωττίας!
  Οι ιερόδουλες δεν επιτρέπονται σε αξιοπρεπή σπίτια, αλλά μια πολιτική ιερόδουλη θα βρει τον δρόμο της παντού!
  Ο Κολ εξέλεξε ένα γουρούνι ως κυβερνήτη, μην εκπλαγείτε που επιτράπηκε στον κόσμο να κάνει μπάρμπεκιου!
  Πιστέψτε στις πύρινες ομιλίες του γουρουνιού πολιτικού, θα τηγανιστείτε στο μπάρμπεκιου!
  Στις πύρινες ομιλίες του δικτάτορα ο ψηφοφόρος καίγεται σαν σκόρος!
  Με πύρινες ομιλίες πολιτικού δεν θα ζεστάνεις το σπίτι, δεν θα ανάψεις την εστία, αλλά θα πάρεις εγκαύματα, και τρία δέρματα θα ξεφλουδίσουν!
  Όσο η πολιτική της φωτιάς στον λόγο, τόσο το αίμα κρυώνει από φρίκη!
  Ο φλογερός λόγος ενός πολιτικού στη μάχη δεν θα αντικαταστήσει ένα φλογοβόλο, αλλά οι καρδιές θα παγώσουν από τη λαχτάρα όχι μόνο μεταξύ των εχθρών!
  Ο πολιτικός βγάζει πύρινους λόγους σαν δράκος, αλλά σε αντίθεση με ένα παραμυθένιο τέρας, το κεφάλι του δεν ψήνει για επτά!
  Ο δικτάτορας είναι δράκος, μόνο που δεν έχει επτά κεφάλια, αλλά ένα εκατομμύριο μάσκες!
  Ο στρατός είναι για τον λαό, όχι ο λαός για το στρατό!
  Ο πολιτικός ονειρεύεται να κάνει πόλεμο, αλλά ξέρει να εμπορεύεται μόνο τρόπαια και μετά όχι δικά του, αλλά εισαγόμενα!
  Ο πολιτικός θέλει να κουμαντάρει τους πάντες σαν λιοντάρι, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να χαλάσει κάποιους σαν το γουρούνι!
  Ο πολιτικός υπόσχεται σε όλους δωρεάν τυρί σε ποντικοπαγίδα, και δωρεάν κρέας με τη μορφή γουρουνιού!
  Δωρεάν προϊόντα από τους πολιτικούς είναι χυλοπίτες στα αυτιά, τυρί με ποντικοπαγίδα, σούπα με γάτα, τρύπα με λουκουμάδες, κουάκερ σημύδας, λαχανόσουπα με παπουτσάκια, και γλιστρημένο χοιρινό τρίτης φρεσκάδας!
  Γιατί οι ψηφοφόροι ψηφίζουν τόσο συχνά ένα γουρούνι στο σακί, επειδή περιμένουν ότι ο εκπρόσωπος της οικογένειας των αιλουροειδών δεν θα γουρουνίσει!
  Καλύτερα να διαλέξεις ένα γουρούνι στο σακί παρά ένα γουρούνι με ρούχα προβάτου!
  Ώσπου ένας πολιτικός να γίνει ηγεμόνας, είναι γουρούνι στο σακί, έχοντας πάρει εξουσία, μετατρέπεται σε λύκο με πρόβατα, και ταυτόχρονα είναι τρομερά χοιρινός!
  Δεν είναι ό,τι χειρότερο όταν ο κυβερνήτης είναι λύκος με προβιά, είναι χειρότερο όταν είναι κριάρι με μυαλό, αλλά γουρούνι με τις συνήθειές του!
  Ο κυβερνήτης πρέπει να είναι ευέλικτος σαν το φίδι, αλλά να μην μετατρέπεται σε βόα για τους ανθρώπους!
  Ο ηγεμόνας πρέπει να είναι σοφός σαν κοράκι, εύγλωττος σαν αηδόνι, κοφτερό μάτι σαν γεράκι, αλλά η βλακεία του δρυοκολάπτη του μετατρέπει τους υπηκόους του σε κοινοτικές κότες!
  Ο χάρακας πρέπει να είναι τολμηρός σαν γεράκι, αλλά ταυτόχρονα πυροβολημένο σπουργίτι, για να μην γίνει ψητός κόκορας!
  Αν ένας πολιτικός κόστισε στους αντιπάλους του μια ποντικοπαγίδα για να ανέβει στον θρόνο, τότε ο ψηφοφόρος θα πάρει μόνο σούπα με γάτα από αυτόν!
  Ο πολιτικός φοράει καθαρά κουστούμια για να διευκολύνει να πετάξει λάσπη στον αντίπαλό του και να του βάλει γουρούνι!
  Ο πολιτικός είναι ένα τυπικό γουρούνι με καθαρό κοστούμι και πιτσιλισμένο με ακριβό άρωμα!
  Ο δικτάτορας είναι ένα είδος δράκου που αλλάζει μάσκες όλη την ώρα, και σε ένα κεφάλι υπάρχει κακία για επτά!
  Μόνος στο χωράφι δεν είναι πολεμιστής, ακόμα κι αν είναι δικτάτορας τουλάχιστον τρεις φορές, αλλά για έναν τύραννο το περιβάλλον είναι σαν τα βελανίδια για ένα γουρούνι, θα τα καταβροχθίσει ή θα τα πουλήσει για ρούβλια!
  Δεν είναι όλοι όσοι είναι με φούστα γυναίκα, δεν είναι όλοι όσοι φορούν παντελόνι, αλλά όποιος έχει φτάσει στο θρόνο είναι μια πονηρή αλεπού που έχει βάλει ένα μεγάλο γουρούνι στους αντιπάλους του!
  Γυναίκα, που εμπορεύεται το σώμα, προσφέρει σωματική ηδονή, ένας πολιτικός, ανταλλάσσει ψήφους ψηφοφόρων, τους παλάμες πνευματική εξαθλίωση!
  Ο πολιτικός είναι ο πιο πονηρός πωλητής, τα εμπορεύματά του είναι πάντα ληγμένα και μπαγιάτικα, αλλά από την άλλη, δεν αξίζει ούτε μια δεκάρα, είναι βαμμένα με χρυσά βουνά!
  Μπορεί ένας στρατιώτης να είναι αφελές ελάφι, αλλά δεν θα γίνει ποτέ δειλός λαγός αν δεν τον πλαισιώσει ένας γουρούνι πολιτικός!
  Ένας στρατιώτης μπορεί κάλλιστα να φτάσει στον βαθμό του αετού, αν ο γουρούνι πολιτικός δεν τον κατεβάσει σε χήνα!
  Τα γουρούνια πολιτικοί δεν είναι συνστρατιώτες, ειδικά αν είναι γεράκια!
  Στρατιώτης που πεθαίνει στο πεδίο της μάχης δεν πεθαίνει για πάντα, η ψυχή του είναι σε δόξα αθάνατη, ένας πολιτικός που στέλνει έναν πολεμιστή στον θάνατο, έναν νεκρό στη ζωή, γιατί τα γουρούνια δεν έχουν ψυχή!
  Οι πολιτικοί διοικούν τον στρατό, προσπαθώντας να βρυχηθούν σαν λιοντάρια, αλλά στην πραγματικότητα ακούγονται μόνο τα γαβγίσματα των σκύλων και τα γρυλίσματα των γουρουνιών!
  Συχνά ένας στρατιώτης ρισκάρει το κεφάλι του εξαιτίας των χοιρινών νίκελ των πολιτικών, ό,τι κι αν γίνει!
  Ένας στρατιώτης μπορεί να είναι μια ωραία χήνα, παραμένοντας αετός, και ένας πολιτικός μια βιρτουόζα αλεπού, με την ουσία του χοίρου!
  Ένας στρατιώτης, αν και μερικές φορές χήνα, αλλά τα φτερά πετούν συνεχώς από αυτόν, και ένας πολιτικός γουρούνια, αλλά το νερό είναι σαν το νερό στη χήνα από αυτόν!
  Ο στρατιώτης οργώνει σαν άλογο, και μερικές φορές ο στρατηγός μόνο ταύροι!
  Στον πόλεμο, οι στρατιώτες πεθαίνουν περισσότερο - δεν είναι όλοι ευγενείς, αλλά όλοι ήρωες, και οι πολιτικοί καρπώνονται τα οφέλη - δεν είναι έξυπνοι, αλλά όλοι σκόρπιοι!
  Ο στρατιώτης είναι ένας μάχιμος κόκορας από τον οποίο πετάνε φτερά και ο πολιτικός είναι μια άδεια κάθαρμα κίσσα που εκπέμπει λεκτική διάρροια!
  Ο στρατιώτης δεν έχει χρόνο να πλυθεί, αλλά μυρίζει αρχοντιά, κι ο πολιτικός, όσο και να κάνεις μπάνιο, χαρίζει κατσίκα, και λεκτική διάρροια!
  Ένας στρατιώτης κερώνει τις μπότες του και ένας πολιτικός πλένει τα χέρια του από βρώμικες πράξεις!
  Ένας στρατιώτης λαμβάνει βραβεία για κατορθώματα πολύ σπάνια, ένας πολιτικός βάζει ένα γουρούνι στους στρατιώτες όλη την ώρα!
  Ο στρατιώτης πεινάει πάντα από έλλειψη κρέατος, αν και ο πολιτικός του βάζει τακτικά ένα γουρούνι και του κρεμάει χυλοπίτες στα αυτιά!
  Από μια σειρά βιταμινών και λαχανικών, ένας στρατιώτης παίρνει μόνο μουστάρδα και πιπέρι από τις ομιλίες των πολιτικών και τρίτο φρέσκο χοιρινό από κρέας και στο τρίτο μόνο μια τρύπα για ντόνατς!
  Ο στρατιώτης εκτελεί την εντολή, ο στρατηγός δίνει εντολές, ο πολιτικός που ξεσπάει λεκτική διάρροια μόνο λερώνει τις στολές των στρατιωτών!
  Ο στρατιώτης μερικές φορές φοβάται, αλλά δεν φοβάται, ένας πολιτικός τσακίζεται συνέχεια, αλλά μόνο η μακριά του γλώσσα απλώνει το χέρι για επίθεση!
  Τη στολή του φαντάρου τη χαλάει όχι η λάσπη χαρακωμάτων, αλλά οι γλώσσες των πολιτικών που γουρουνώνουν συνεχώς!
  Η σφαίρα δεν παίρνει στρατιώτη, η φωτιά δεν καίει και ο πολεμιστής δεν θα πνιγεί στο νερό, αλλά κινδυνεύει να πνιγεί από τη λεκτική διάρροια των πολιτικών που τον έστειλαν στη σφαγή!
  Το να σκοτώνεις έναν στρατιώτη δεν είναι δήμιος, ένας πολιτικός που υπόσχεται παραδεισένια ζωή δεν είναι άγγελος!
  Ο Θεός επιτρέπει τον πόλεμο για να ξεχωρίσει τους πιο γενναίους στον παράδεισο και την πολιτική ίντριγκα για να βγάλει τους πιο άθλιους στην κόλαση!
  Το σκοτάδι υπάρχει για να φαίνεται η φωτεινότητα του φωτός, ένας ποταπός πολιτικός να αναδεικνύει τον ευγενή λαό ότι είναι εκτεθειμένος!
  Πολιτικός είναι ένα μεγάλο γουρούνι που ταΐζει όχι με λαρδί, αλλά με σούπα με γάτα και χυλοπίτες για τα αυτιά του!
  Ο στρατιώτης δεν πρέπει να είναι λαγός, οι νίκες δεν έρχονται σε δειλούς, ο στρατηγός δεν πρέπει να είναι γουρούνι - οι ίδιοι οι χοντροί επιτρέπεται να κάνουν μπάρμπεκιου!
  Ο στρατιώτης φοβάται και τον θάνατο, αλλά ο φόβος του πνιγμού στα πολιτικά σκατά τον οδηγεί στην πρώτη γραμμή, μακριά από τα πίσω γουρούνια!
  Δεν πρέπει να φοβάται κανείς να χάσει το σώμα του στον πόλεμο, γιατί το πνεύμα είναι αθάνατο, αλλά πρέπει να φοβάται να υποτάξει την ψυχή του σε έναν πολιτικό, έτσι τα γουρούνια στην εξουσία σκοτώνουν τα καλύτερα!
  Είναι εύκολο να χάσεις την ψυχή σου, είναι ακόμα πιο εύκολο να χάσεις το σώμα σου, αλλά δίνοντας τη ζωή σου για την Πατρίδα σου αποκτάς την πολυτιμότερη αιώνια μνήμη των ανθρώπων, την αθανασία στην καρδιά του Υψίστου Θεού!
  Ένας στρατιώτης, έχοντας χάσει το σώμα του στη μάχη, θα αποκτήσει αιώνια μνήμη, ένα πολιτικό γουρούνι στα μετόπισθεν, καταδικάζεται σε αιώνια ντροπή!
  Το σώμα φθείρεται με τα χρόνια, αλλά ο ηρωισμός των πεσόντων στις μάχες δεν ξεθωριάζει στους αιώνες!
  Ένας άνθρωπος έχει σώμα για λίγο, ψυχή για πάντα, στρατιώτης δεν θα σταματήσει να υπηρετεί την Πατρίδα, ένας στρατηγός θα φωνάξει, ένας πολιτικός θα γουρουνίσει, αλλά ο Κύριος ο Θεός δεν θα καθαρίσει το σύμπαν από το κακό!
  Από τις βολές των κανονιών ενέχυρο τα αυτιά, από τις γλυκές ομιλίες των πολιτικών κωφεύει η συνείδηση και η αίσθηση της ελπίδας!
  Το μεγαλύτερο αρπακτικό δεν είναι πολική αρκούδα, αλλά πολιτικό γουρούνι με μαύρη ψυχή!
  Ο πολιτικός είναι σαρκοφάγος αρπακτικός, αλλά οδοκαθαριστής, και από την κοπριά του δεν φυτρώνουν τριαντάφυλλα, αλλά μόνο η διάθεση ξεθωριάζει!
  Οι πολιτικοί συχνά έχουν σάπια δόντια και κουβαλούν από πίσω από το στόμα τους, και το αποσμητικό της ευγλωττίας δεν θα κρύψει λεκτικά περιττώματα!
  Ο πολιτικός είναι ένας λύκος με ψεύτικο σαγόνι, αλλά με αληθινή μακριά γλώσσα, με την οποία γουρούνια πολύ!
  Το ότι ένας πολιτικός μπαίνει στη γλώσσα του στις τσέπες των ψηφοφόρων δεν είναι και τόσο κακό, το χειρότερο που είναι εντελώς γουρουνάκι!
  Δεν είναι τόσο τρομακτικό αν ένας πολιτικός βγάζει φλουριά από τις τσέπες των ψηφοφόρων, είναι χειρότερο όταν του βάζει ένα γουρούνι!
  Ένας στρατιώτης μπορεί να ξεσπάσει σε κλάματα από όλη του την ψυχή αφού χάσει τους συντρόφους του, ένας άψυχος πολιτικός μπορεί να χύσει μόνο κροκοδείλια δάκρυα!
  Ο πολιτικός έχει πατούσες και τσουγκράνες στα φλουριά των ψηφοφόρων με τη γλώσσα του, αδειάζοντας τις τσέπες του για να υπάρχει κάπου να κολλήσει ένα γουρούνι!
  Οι πολιτικοί είναι εύγλωττοι στις υποσχέσεις τους, αλλά γλωσσοδέτη όταν πρόκειται για δικαιολογίες για τη μη παράδοση!
  Ο πολιτικός έχει ελαστική γλώσσα, αλλά οι ψηφοφόροι έχουν σκληρό κόκαλο στο λαιμό!
  Η πολιτική είναι ένα πλήρες παξιμάδι, ένα αχλάδι φυτρώνει στην ιτιά ενός πολιτικού!
  Ένας στρατιώτης χρειάζεται ανοδική υγεία, και το μυαλό να μην είναι πρόβατο, για να μην οργώνουν τα γουρούνια!
  Καλό είναι να έχεις ζωηρά πόδια στο πεδίο της μάχης, αλλά δεν πρέπει να σκύβεις στο επίπεδο του λαγού, για να μην σε καταβροχθίσει η αλεπού και να μην σε τσαντίσει ένα γουρούνι!
  Μια γυναίκα, που πρέπει να γίνει φοράδα, δεν πρέπει επίσης να είναι ένα τζελ στο μυαλό της, αλλιώς ο άντρας θα οργώσει και θα χοίρωνε μέχρι την χαίτη!
  Χαζή δεν είναι η γυναίκα με το πρόσωπο της φοράδας, αλλά αυτή που αφήνει τον εαυτό της να την οργώσει ένα γουρούνι!
  Αν αφήσεις τον εαυτό σου να σε οργώσει ένα γουρούνι, θα φοράς κολάρο ενώ το μυαλό μένει πρόβατο!
  Ένας πολιτικός μπορεί να οργώσει όχι μόνο με μυαλό προβάτου και μυαλό κοτόπουλου, αν είναι γουρούνι με πονηριά αλεπούς, και ευρηματικότητα σκαντζόχοιρου!
  Ο πολιτικός μιλάει στρογγυλά, αλλά από τις ομιλίες του στην περιφέρεια, τουλάχιστον μια κυλιόμενη μπάλα, μόνο που μόνο οι χοιρινές τούρτες εμποδίζουν!
  Αν ένας πολιτικός κολλήσει τη μύξα στον ψηφοφόρο, τότε ο λαός θα μείνει σίγουρα χωρίς δεκάρα!
  Επιτρέποντας σε έναν πολιτικό να χώνει τη γλώσσα του στο πορτοφόλι του, μένεις με μια γουρούνι μύτη και χωρίς παντελόνι!
  Η μακριά γλώσσα ενός πολιτικού είναι σαν το λάσο στο λαιμό του, μόνο που μπορείς να την πετάξεις όχι κλωτσώντας τις οπλές σου, αλλά με κοφτερό μυαλό και ευρηματικότητα!
  Η γλώσσα του πολιτικού, σαν λάσο, θα κρατάει λαιμό ταύρου αν ο ψηφοφόρος έχει μυαλό προβάτου!
  Η γλώσσα της γυναίκας χαϊδεύει τα αυτιά της, του πολιτικού είναι ένα δηλητηριώδες τσίμπημα που στάζει δηλητήριο στον εγκέφαλο!
  Ο πολιτικός στάζει χρυσή βροχή προεκλογικών υποσχέσεων στον εγκέφαλο των ψηφοφόρων!
  Στην πολιτική επικρατεί συνεχής ανομβρία για την εκπλήρωση των προεκλογικών υποσχέσεων, από την άλλη όμως ο λόγος ρέει συνεχώς, και στάζει στα μυαλά!
  Ένας πολιτικός σαν αρκούδα λατρεύει το γλυκό μέλι των λόγων, αλλά αντί για χειμερία νάρκη γουρουνιάζει όλο το χρόνο!
  Αν αγαπάς να ακούς τις μελισμένες ομιλίες των πολιτικών, τότε θα σου ξεκολλήσουν τρία δέρματα σαν αρκούδα!
  Το τίλιο έχει μυρωδάτο μέλι, και το μέλι από τα στόματα των πολιτικών, αν και συμπαγές τίλιο, είναι ασφυκτικό!
  Ένας πολιτικός, σαν αλεπού, συχνά πονηρός, μερικές φορές λέει την αλήθεια αν είναι κερδοφόρος, αλλά ταυτόχρονα καταφέρνει να τη βγάλει ακόμα και εις βάρος του!
  Η πολιτική είναι ένας τόπος που πάντα καταφέρνουν να μας τσακίζουν, μόνο που ο ψηφοφόρος σκουπίζει καμιά φορά το σκασμό με το ματωμένο ρεύμα της επανάστασης!
  Η λέξη πολιτικός και η λέξη αξιοπρεπής συνδυάζονται μόνο με την προσθήκη ενός τρίτου - κάθαρμα!
  Ένας πολιτικός στο χαρακτήρα μπορεί να έχει τα πάντα εκτός από συνείδηση και τιμή, αλλά μεταμφιέζεται με συνείδηση, έστω και ανέντιμα!
  Ο πολιτικός υπόσχεται βουνό χρυσό στους ουρανούς για να ανάψει σαν αστέρι, μόνο που δεν δίνει χρυσό φως, με τέτοιο φωτιστικό ο ψηφοφόρος δεν θα περιμένει να ξημερώσει!
  Ο πολιτικός έχει περισσότερες μάσκες από τα αστέρια στον ουρανό, αλλά όλες είναι απλώς για να διευκολύνουν τον πολιτικό της αλεπούς να χοίρωνει!
  Ο πολιτικός είναι εν μέρει αλεπού, εν μέρει λύκος, εν μέρει ελέφαντας σε πορσελάνη, κατά κάποιο τρόπο δειλός λαγός, αλλά στην πραγματικότητα ένα πλήρες γουρούνι!
  Ο πολιτικός λατρεύει να αλωνίζει το νερό στο γουδί με τη γλώσσα του - ένα επάγγελμα που είναι άχρηστο για τους ψηφοφόρους, αλλά φέρνει εισόδημα στον πολιτικό με τη μορφή αφρού αδράνειας!
  Στα όνειρα είμαστε όλοι ήρωες, αλλά περπατάμε ήσυχα σε παράταξη, παρόλο που ο διοικητής είναι γουρούνι, ο ίδιος είναι χειρότερος από σπουργίτι!
  Όλοι θέλουν να πάρουν τη θέση ενός αετού, αλλά αν εσύ ο ίδιος είσαι ένα βρεγμένο κοτόπουλο ή ένα δειλό σπουργιτάκι, τότε μην σπαταλάς τον χρόνο σου!
  Ο πολιτικός λαλάει πολύ για να κρύψει τα μυαλά του κοτόπουλου και τη δύναμη του κοτόπουλου!
  Όταν λαλά ένας πολιτικός, γελάνε οι κότες, αλλά όταν ένας δικτάτορας αγριεύει, ούτε οι αετοί δεν γελάνε!
  Ο πολιτικός υπόσχεται πολλά πράγματα, αλλά το μόνο που παίρνει είναι ένα δωρεάν τσίρκο!
  Ένας πολιτικός μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να γελούν, αλλά δεν μπορεί να προσφέρει μια χαρούμενη ζωή!
  Ο πολιτικός είναι κλόουν χαλιού, αλλά προτιμά να διεξάγει τον κύριο αγώνα κάτω από το χαλί, και μάλιστα τέτοιο ώστε οι ψηφοφόροι να μην γελούν!
  Οι πολιτικοί τσέπης κάνουν μόνο ό,τι μπαίνουν στην τσέπη των ψηφοφόρων με ένα φτυάρι μακριάς γλώσσας!
  Οι πολιτικοί έχουν τσέπες χωρίς πάτο και η ψυχή είναι στιβαρός πάτος!
  Ο πολιτικός είναι καλός σκαραβαίος, μόνο ένα σκουλήκι χωρίς φτερά και τριγύρω μπροστά σε έναν ανώτερο!
  Ο πολιτικός είναι αλεπού στην πονηριά, λύκος στη λαβή, χάμστερ στην κτητικότητα, πίθηκος στη μίμηση επιτυχημένων προσωπικοτήτων, γουρούνι σε σχέση με τους άλλους, και γενικά δεν υπάρχει τίποτα ανθρώπινο μέσα του!
  Η γλώσσα του ζιγκολό γεννά την έκσταση, η γλώσσα της πολιτικής, η επιθυμία να τρέμεις και να ανατριχιάζεις από αηδία!
  Καλύτερα να είσαι ζιγκολό παρά πολιτικός, ο ζιγκολό δεν αδειάζει έτσι τις τσέπες του και δίνει ευχαρίστηση, ένας πολιτικός βάζει ένα γουρούνι κάτω και γεννά αηδία!
  Ένας πολιτικός είναι ένα ζιγκολό του οποίου η γλώσσα σέρνεται σε όλες τις τρύπες ταυτόχρονα, προκαλώντας ναυτία και την επιθυμία να τρυπήσει!
  Δεν υπάρχουν σύντροφοι στην πολιτική, πολλές χήνες, και σχεδόν όλα τα γουρούνια!
  Ένας πολιτικός είναι μια χήνα που λατρεύει να πετεινά, και ένα γουρούνι που λατρεύει να κοροϊδεύει τους ψηφοφόρους και μια αλεπού που λατρεύει να ξεκοιλιάζει πρόσωπα με κοτόψυχα!
  Ο πολιτικός συνηθίζει να λέει ψέματα, όπως το γουρούνι στο σκασμό, μόνο σε αντίθεση με ένα ζώο, ο πολιτικός σκάει περισσότερο από όλα κοντά στην ταΐστρα και λούζεται σε ηθική βρωμιά, φορώντας ένα νέο, καθαρό κοστούμι!
  Ο πολιτικός είναι ένας διάβολος που λατρεύει τα ανοιχτόχρωμα κοστούμια και ένα κοράκι του πολέμου, που κρύβεται πίσω από την τρίλια ενός αηδόνι της ειρήνης!
  Ο πολιτικός κάνει τον κόσμο να γελάει με μπανάλ ανέκδοτα, αλλά είναι εφευρετικός με πρωτότυπους τρόπους να κόβει χρήματα για να παρακολουθήσει το τσίρκο του!
  Καλύτερα μια κοπέλα να δώσει τον εαυτό της στον πρώτο που θα γνωρίσει παρά να επιτρέψει στον εαυτό της να την γαμήσει ο πρώτος στις εκλογές!
  Ο λαός επιλέγει πολιτικούς που ονειρεύονται να πάρουν λιοντάρι, με τύχη παίρνει αλεπού, με αποτυχία γάιδαρου, αλλά με όποια επιλογή, ο κυβερνήτης σίγουρα θα τα βγάλει!
  Η επιλογή μεταξύ των πολιτικών δεν είναι μεγάλη: μια αλεπού, ένας λύκος, μια αρκούδα, ένας γάιδαρος, ένα κριάρι, μια κατσίκα, ένας μακάκος και πάντα με ένα γουρούνι, αλλά δεν μπορείς να βρεις άνθρωπο!
  Η κοπέλα ονειρεύεται το αγαπημένο της γεράκι και τους ψηφοφόρους του κυβερνήτη αετού, αλλά η καλλονή παίρνει έναν κόκορα στην καλύτερη περίπτωση και οι άνθρωποι μια γαλοπούλα, και μάλιστα σαν γουρούνι, με σημαντικό βλέμμα!
  Ένας πολιτικός λέει συχνά ανόητα πράγματα με έξυπνο βλέμμα, αλλά ταυτόχρονα ο ίδιος δεν είναι καθόλου ανόητος, απλώς βλακεία - αυτό είναι το πιο εξελιγμένο κύριο κλειδί στην πόρτα της αίθουσας του θρόνου!
  Οι ομιλίες των πολιτικών είναι ομιχλώδεις και απατηλές με ξεκάθαρο σκοπό την απόκτηση εξουσίας στα θολωμένα μυαλά των ψηφοφόρων!
  Ένας πολιτικός χωρίς πονηριά είναι σαν χυλός χωρίς βούτυρο, αν και το πρόγραμμα του πολιτικού είναι ένα στιβαρό χάος, η πονηριά φέρνει κανόνια αντί για βούτυρο και απειλεί να στείλει τον ψηφοφόρο σε ψυχιατρείο!
  Στην πολιτική, όπως σε ένα μαγαζί, δεν μπορείς να πάρεις κάτι χωρίς χρήματα, αλλά μπορείς να αρπάξεις ψήφους δωρεάν με πονηριά!
  Η πολιτική είναι μια εξίσωση όπου όλα τα στοιχεία είναι άγνωστα, εκτός από μια ιδιότητα - σίγουρα θα σε βγάλουν!
  Η πολιτική είναι ένας συνεχής βάλτος, όπου οι κάτοικοι θέλουν να αρπάξουν τη μερίδα του λέοντος για τους εαυτούς τους, και να τους βιδώσουν πάνω από τα κεφάλια τους, και αν το πρώτο δεν βγαίνει πάντα, τότε το δεύτερο βγαίνει με τους ρυθμούς του Σταχάνοφ!
  Η πολιτική είναι άλσος βελανιδιάς, μόνο για να τρώει το πολιτικό γουρούνι βελανίδια, πρώτα πρέπει να αφαιρέσεις τα ροκανίδια της διανόησης με τη βοήθεια προπαγανδιστών δρυοκολάπτων!
  Η πολιτική απαιτεί για την επιτυχία να ξεχάσει τη συνείδηση και την τιμή, αλλά όταν έρχεται η τύχη, ο ψηφοφόρος βρίσκεται ξανά σε μια σπασμένη γούρνα και άλλη μια δεκάρα ρέει στην τσέπη της αλεπούς που γλιστράει το γουρούνι!
  Η γυναίκα θέλει την αγάπη του άντρα και το χρήμα, ο πολιτικός αναζητά την αγάπη των ψηφοφόρων για χάρη του χρήματος, αλλά αν ο πρώτος ζεστάνει και μαγειρέψει φαγητό, τότε ο δεύτερος θα τον κλέψουν σαν κολλώδης και θα γλιστρήσει γουρούνι!
  Πολιτικός είναι ένας σκορπιός, ο οποίος, σε αντίθεση με ένα έντομο, δεν αγαπά την έρημο, αλλά τις μεγάλες πόλεις, αλλά τις καταστρέφει στο επίπεδο της Σαχάρας!
  Ο ράφτης μετρά εφτά φορές, κόβει μια φορά, ο πολιτικός μετράει τους πάντες με το δικό του αρσίν, και σφάζει συνέχεια!
  Ένα φτωχό ξυπόλυτο αγόρι είναι πιο ευτυχισμένο από έναν πλούσιο γέρο, ειδικά αν τα κορίτσια πέταξαν το κουρκούτι!
  Ένα ξυπόλητο αγόρι, πιο έξυπνο από έναν ενήλικα που αφήνει τον εαυτό του να τον υποδουλώνουν οι πολιτικοί!
  Καλύτερα για ένα κορίτσι να περπατάει ξυπόλητη παρά να ρουφάει λαχανόσουπα με παπούτσια!
  Ένα κορίτσι ζητιάνο με γυμνά πόδια είναι πιο διασκεδαστικό από έναν δισεκατομμυριούχο που φαίνεται να τον παπουτσώνουν για μια δεκάρα!
  Ένα κορίτσι χωρίς δεκάρα στην τσέπη, χώνει ένα δισεκατομμύριο με γυμνό τακούνι!
  Η αλεπού πηγαίνει επίσης ξυπόλητη, αν και φοράει ένα ακριβό γούνινο παλτό, και μια γυναίκα πρέπει να μπορεί να βγάλει τα παπούτσια της για να αποκτήσει ένα πολυτελές ρούχο!
  Τα ξυπόλυτα πόδια του κοριτσιού είναι χαριτωμένα και όμορφα, ο άντρας με έναν πολιτικό είναι ένα δηλητηριώδες διανοούμενο φρικιό!
  Τα ξυπόλυτα γυναικεία πόδια στρέφουν το κεφάλι όχι μόνο στους αλήτες, αλλά σε όσους ξέρουν να "παποτούν" επαγγελματικά!
  Θέλουν να γδύσουν μια όμορφη κοπέλα, να "ντύνουν" μια πλούσια γυναίκα και να σκίσουν τρία δέρματα από μια γυναίκα πολιτικό!
  Ένα κορίτσι με γυμνά πόδια σκαρφαλώνει στο πορτοφόλι του πιο καμμένου μποτάκι!
  Ένας άντρας είναι, φυσικά, μπότα, αλλά ακόμη και μια ξυπόλητη γυναίκα μπορεί να φορεθεί χωρίς παπούτσι!
  Μια γυναίκα χωρίς ρούχα, σαν γυμνό στιλέτο βγαλμένο από το θηκάρι, χτυπά έναν άντρα ακριβώς στην καρδιά και βγάζει τρία δέρματα!
  Ένα φίδι ρίχνει το δέρμα του δύο φορές το χρόνο, και μια δηλητηριώδης γυναίκα κάθε φορά που θέλει να ρίξει έναν άντρα και να σκίσει τρία δέρματα!
  Ο πολιτικός μπαίνει στην τσέπη του ψηφοφόρου με τη γλώσσα του και η γυναίκα με το γυμνό πόδι στο πορτοφόλι του άντρα, αλλά και τα δύο παπούτσια είναι μέχρι τα αυτιά τους!
  Το χαμόγελο ενός πολιτικού είναι πάντα ψεύτικο, αλλά μια γυναίκα δείχνει τα δόντια της ειλικρινά, θέλοντας να φτιάξει τη διάθεση ενός άντρα και κάτι πιο σημαντικό!
  Τα πιο μοντέρνα κολάν δεν θα σας βοηθήσουν να αποπλανήσετε έναν κερασφόρο άνδρα, εάν το πόδι, που γίνεται ξυπόλητο, δεν είναι λοξό!
  Το στόμα μιας γυναίκας θα δώσει σε έναν άντρα έναν ωκεανό ηδονής, η γλώσσα ενός πολιτικού θα του γκρεμίσει ένα βουνό υποσχέσεων στο κεφάλι του, ανεξαρτήτως φύλου!
  Το στόμα μιας γυναίκας αστράφτει με μαργαριτάρια των δοντιών, το στόμα του πολιτικού αστράφτει μόνο με κενές υποσχέσεις!
  Μια γυναίκα πρέπει να είναι μια πονηρή αλεπού για να μην περπατάει για πάντα με κουρέλια και ξυπόλητη!
  Στις γυναίκες τα μάτια λάμπουν και γοητεύουν σαν ουράνια σώματα, στους πολιτικούς τα μάτια σαν αστέρια μοιάζουν να λάμπουν, αλλά η απόσταση από την αλήθεια είναι ακατόρθωτη!
  Οι ξανθιές δεν έχουν πάντα καθαρή τη συνείδησή τους, αλλά οι πολιτικοί έχουν πάντα μαύρη ψυχή, ανεξάρτητα από το χρώμα των μαλλιών!
  Μια ξυπόλητη ξανθιά δεν είναι πάντα λαμπερό κεφάλι, αλλά παπούτσια μαύρα άντρες!
  Μια ξανθιά είναι ένας απατεώνας με αγγελική εμφάνιση και ένας πολιτικός είναι ο Σατανάς, ανεξάρτητα από την εμφάνιση!
  Είναι καλό για μια γυναίκα να είναι ξανθιά, είναι χειρότερο να έχει χλωμό βλέμμα!
  Η γυναίκα δεν γεννά πάντα όμορφα παιδιά, αλλά ένας πολιτικός, ανεξαρτήτως φύλου, δημιουργεί πάντα άσχημα προβλήματα στους ψηφοφόρους!
  Τα ξυπόλυτα πόδια των γυναικών δεν είναι πάντα όμορφα, αλλά είναι πάντα καλύτερα από τους λαπότνικ-ψηφοφόρους με τους πολιτικούς!
  Τα γυμνά γυναικεία πόδια είναι πιο ανθεκτικά στις ολισθηρές υποσχέσεις των πολιτικών από τις ανδρικές μπότες!
  Αυτή είναι μια γυναίκα, ένα πλάσμα που λατρεύει την τρυφερότητα, αλλά καθόλου από πολιτικό που απλώνεται απαλά!
  Τα απαλά γυναικεία χέρια μπορούν να αδειάσουν την τσέπη ενός άντρα, αλλά σε αντίθεση με τη γλώσσα ενός πολιτικού, δεν θα του βάλουν γουρούνι!
  Μια γυμνή, στρογγυλή γυναικεία φτέρνα είναι πολύ πιο ευχάριστη από τις στρογγυλεμένες ομιλίες πολιτικών που δεν έχουν ανδρικό πυρήνα!
  Τα γυμνά δάχτυλα των κοριτσιών είναι εύστροφα στο να μαζεύουν χρυσά νομίσματα από τις τσέπες των αντρών, αλλά σε αντίθεση με τις γλώσσες των πολιτικών, δεν θα σας αφήσουν άπεντη!
  Τα γυμνά πόδια των κοριτσιών κολλάνε πολύ λιγότερη βρωμιά από τα κολλώδη χέρια των πολιτικών!
  Μια γυναίκα λατρεύει να διατηρεί το σώμα της καθαρό και στον πολιτικό αρέσει να εκτοξεύει ακαθαρσίες σε πνευματικό επίπεδο!
  Μια γυναίκα, έχοντας λερώσει το σώμα της, διαφυλάσσει την πνευματική αγνότητα, ένας πολιτικός, με καθαρό κοστούμι, συνεχίζει να γουρουνίζει!
  Η γυναίκα μπορεί να σκονιστεί, αλλά η βρωμιά δεν κολλάει σε μια αγνή ψυχή και ο πολιτικός, ακόμα και μετά το μπάνιο, παραμένει γουρούνι!
  Οι ξανθιές μπορούν επίσης να σκουρύνουν, αλλά μόνο μια γυναίκα είναι ακόμα άγγελος και ένας πολιτικός, ανεξάρτητα από το χρώμα των μαλλιών, είναι ο ίδιος ο Σατανάς!
  Ο πολιτικός λατρεύει τις γυναίκες με ξανθά μαλλιά και γυμνά, λεπτά πόδια και ταυτόχρονα λατρεύει να κόβει τα μαλλιά των ψηφοφόρων, ανεξαρτήτως χρώματος, και να βάζει παπούτσια για όλα τα μεγέθη!
  Το φως της ψυχής μιας γυναίκας δεν εξαρτάται από το χρώμα των μαλλιών της, το επίπεδο πνευματικού σκότους σε έναν πολιτικό αυξάνεται με το μήκος της γλώσσας!
  Λοιπόν, όταν είσαι ξανθός, οι άντρες συρρέουν σε ξανθά μαλλιά σαν αιματοσκώληκες, αλλά ένας πολιτικός με λευκή ρόμπα είναι πιο μαύρος από την κόλαση!
  Μια γυναίκα δεν χρειάζεται να είναι ξανθιά - το κύριο πράγμα είναι να έχει μια φωτεινή ψυχή!
  Τα γυμνά δάχτυλα των γυναικείων ποδιών αρπάζουν πολύ επίμονα τους άντρες με πλούσια κοστούμια!
  Μια γυναίκα αρπάζει τους άντρες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, από την ομορφιά και την αρμονία των οποίων εξαρτάται η επιμονή τους, και η πολιτική των ψηφοφόρων με τη γλώσσα, και όσο πιο μακριά και κολλώδη, τόσο πιο δυνατό το κράτημα!
  Ένα ξυπόλητο αγόρι είναι πιο πιθανό να σκαρφαλώσει στο βουνό της επιτυχίας παρά ένας παπουτσής γέρος!
  Ένα αγόρι με μια χάλκινη δεκάρα στην τσέπη νιώθει καλύτερα από έναν πλούσιο άνδρα με μια σακούλα χρυσό στην πλάτη του!
  Ένα ξυπόλητο κορίτσι αφήνει στάμπες που προκαλούν θαυμασμό και ένας πολιτικός αφήνει τέτοια κληρονομιά με τις μπότες του που στη συνέχεια φτύνουν για έναν αιώνα!
  Η γυμνή γυναικεία φτέρνα είναι μια μικρή ανύψωση, αλλά ανεβάζει πολύ την τελειότητα και η μακριά γλώσσα της πολιτικής θα βυθίσει τον ψηφοφόρο στον πάτο!
  Το πιο επιθυμητό μετάλλιο για έναν στρατιώτη είναι ένα γυμνό γυναικείο στήθος!
  Ένα γυμνό γυναικείο στήθος τραβάει τα βλέμματα, το στήθος ενός πολιτικού γεμάτο εντολές αποστρέφει τα μάτια του!
  Οι γυμνές γόβες του κοριτσιού θα γδύσουν όχι μόνο εκείνον που δεν ξέρει να σούπα με παπούτσια!
  Εκθέτοντας το σώμα της, μια όμορφη γυναίκα θα προστατεύσει τον εαυτό της πιο αξιόπιστα από τα κουρέλια της φτώχειας!
  Ένα γυμνό κορίτσι θα κάνει οποιονδήποτε άντρα γυμνό βασιλιά!
  Η γυναίκα είναι πριγκίπισσα, ακόμη και ξυπόλητη και με κουρέλια, και ένας άντρας, αν είναι βασιλιάς, είναι γυμνός!
  Μια ξυπόλητη γυναίκα φαίνεται φτωχή, αλλά ευγενής, μια κακή ψηφοφόρος έχει χλωμή εμφάνιση και πληβείο!
  Τα πόδια ταΐζουν τον λύκο, τα γυμνά και λεπτά πόδια της γυναίκας όχι μόνο θα ταΐσουν, αλλά θα επιτρέψουν και στον άντρα να φορέσει παπούτσια!
  Ένα φίδι για να είναι όμορφο ρίχνει το δέρμα του με την αλλαγή της εποχής, μια γυναίκα για να είναι πλούσιο, ρίχνει τα ρούχα της όταν αλλάζει πελάτες!
  Το σαμπό προσελκύει κυνηγούς με το λαμπερό του παλτό, η αλεπού με την κολακευτική γλώσσα θα μετατρέψει κάθε κυνηγό σε κυνήγι!
  Ο διοικητής με πονηριά κερδίζει δόξα για τον εαυτό του, νίκη για τον στρατό, και ο πολιτικός φέρνει ντροπή στον εαυτό του και καταστροφή στη χώρα!
  Η γυναίκα στην πολιτική είναι σαν το ψάρι στο νερό, συνηθίζεται να πετάει τα ρούχα της και να σκίζει τρία δέρματα από τον ψηφοφόρο!
  Πολιτικός είναι ένας μάγειρας που είναι ιδιαίτερα καλός στη σούπα με γάτα, και χυλοπίτες στα αυτιά, αλλά αντί για αλάτι, για να βάλει τέλος στην ευγλωττία, και στα γλυκά σκουπίδια!
  Αν ένας άνθρωπος είναι γυμνός σαν γεράκι, τότε σίγουρα το μυαλό του δεν είναι αετός, αλλά βρεγμένο κοτόπουλο με τη διάνοιά του!
  Μια γυμνή γυναίκα θα μετατρέψει κάθε πλούσια γαλοπούλα σε γυμνό γεράκι!
  Γιατί το γεράκι είναι γυμνό, γιατί το πουλί είναι ευγενές, αλλά ταυτόχρονα με μυαλά κοτόπουλου, και χωρίς τη λαβή γερακιού!
  Δεν ταιριάζει σε γεράκι να είναι γυμνό, και δεν υπάρχει λόγος να περπατάει ο αετός με κουρέλια, αν το μυαλό δεν είναι κοτόπουλο!
  Η καλή τύχη αγαπά αυτούς που είναι σοφοί σαν κουκουβάγια, αλλά δεν φτερουγίζουν στο σκοτάδι, που είναι γενναίοι σαν γεράκι, αλλά δεν σπαταλούν την περιουσία τους σαν καρδερίνα, που είναι φειδωλοί με χρήματα, αλλά όχι μια καρακάξα που μαζεύει από το σκουπιδότοπους!
  Το να είσαι στοργικός με έναν άντρα δεν σημαίνει να συμπεριφέρεσαι σαν γάτα με όλους, να μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, δεν είναι απαραίτητο να γρυλίζεις σαν τίγρη και ένα ελκυστικό κορίτσι είναι πάντα μια αλεπού, τόσο λαμπερή στην εμφάνιση όσο και πονηρή. μυαλό!
  Η ξανθιά γυναίκα έχει χιονισμένα μαλλιά, αλλά λατρεύει τους καυτούς άντρες του νότου, αν έχουν να πληρώσουν για κάθε ξανθό μαλλί!
  Ένας άντρας έχει μεγαλύτερους μύες από μια γυναίκα, για τους οποίους έχει μακρύτερη και πιο κοφτερή γλώσσα!
  Η γυναικεία γλώσσα δίνει χαρά από κάθε άποψη, το στόμα των πολιτικών είναι ποταπό από όλες τις απόψεις!
  Τα χείλη μιας γυναίκας είναι και γλυκά στην αφή και εκτοξεύουν μέλι, και το στόμα ενός πολιτικού βρωμάει λεκτική διάρροια!
  Τα χείλη των γυναικών είναι κατακόκκινα σαν τριαντάφυλλο, αν και με αγκάθια, αλλά το στόμα του πολιτικού είναι κάκτος!
  Το στόμα μιας γυναίκας είναι μια βρύση με φρέσκο ασημένιο νερό, και το στόμα ενός πολιτικού εκτοξεύει βαρετά!
  Μια γυναίκα είναι ένα φίδι που δελεάζει να παραδώσει το σώμα της, μια πολιτική, αυτή είναι μια κόμπρα που δελεάζει να καταπιεί ολόκληρο το σώμα, να υποδουλώσει την ψυχή για πάντα!
  Ο πολιτικός είναι ένα τσακάλι που διεκδικεί τη μερίδα του λέοντος και μπορεί να το πάρει αν είναι και αλεπού!
  Η πολιτική είναι γεμάτη τσακάλια, αρκετές αλεπούδες, υπάρχουν και λύκοι, υπάρχουν ελάφια, κατ' εξαίρεση, υπάρχουν λιοντάρια, και σχεδόν κάθε γουρούνι!
  Ένας πολιτικός είναι ένας εγκληματίας με τον μανδύα του δικαστή και ένα γουρούνι που έχει οικειοποιηθεί τα καθήκοντα του βοσκού!
  Μια γυναίκα είναι ένα ανθισμένο τριαντάφυλλο στις ακτίνες του ήλιου, και ένας πολιτικός είναι ένας κάκτος σε μια ομίχλη ομιλιών, μόνο για να τσιμπήσει τον ψηφοφόρο!
  Αν ένας πολιτικός έχει έξυπνη μπότα, τότε ο ψηφοφόρος θα πιει ξινή λαχανόσουπα με κουρελιασμένα παπούτσια!
  Στην πολιτική, η πιο σκληρή και αιχμηρή λεπίδα είναι μια γλώσσα χωρίς κόκαλα και η ισχυρή αλυσίδα είναι η απουσία σταθερών αρχών!
  Ο πολιτικός θέλει να έχει και το μυστικό της νιότης, για να πέσουν όλοι οι ψηφοφόροι σε παιδική ηλικία και μύξα!
  Στη μακριά γλώσσα της πολιτικής, όσοι έχουν το μυαλό με κοντό παντελόνι είναι οι πιο εύκολοι στην αγορά!
  Ένας άντρας μπορεί να είναι τόσο δυνατός όσο μια βελανιδιά, αλλά αν έχει κεφάλι δρυοκολάπτη, μια γυναίκα θα του αφαιρέσει τσιπς!
  Ο άντρας έχει κορμό, η γυναίκα ένα πηγάδι, αλλά το αρσενικό δεν μπορεί να γεννήσει από τη σάρκα και η γυναίκα δεν μπορεί να γεννήσει τον χαρακτήρα του πολεμιστή πνευματικά!
  Στην πυγμαχία χτυπιούνται με τα χέρια στο πρόσωπο με γάντια, στην πολιτική τραμπουκίζονται με τη γλώσσα οπουδήποτε χωρίς λευκά γάντια!
  Δεν υπάρχει πυγμαχία χωρίς γάντια, δεν υπάρχει πολιτική με λευκά γάντια!
  Στην πυγμαχία χτυπούσαν σκληρά, αλλά σύμφωνα με τους κανόνες, και στην πολιτική τους χτυπούσαν αλύπητα χωρίς κανόνες!
  Στην πυγμαχία υπάρχουν κανόνες και κριτές, στην πολιτική υπάρχουν τσακωμοί χωρίς κανόνες, και συνεχόμενο λιντσάρισμα!
  Η πυγμαχία είναι σκάκι, αντίθετα, και όμως ένα ευγενές άθλημα, η πολιτική στερείται παντελώς αρχοντιάς, και ένα άθλημα στο οποίο βασιλεύει η ανομία!
  Στην πυγμαχία, η διαιτησία και τα κόλπα δεν είναι πάντα δίκαια, αλλά παλεύουν ένας εναντίον ενός, και στην πολιτική πάντα ρίχνουν το πλήθος στους πιο αδύναμους!
  Στη μάχη χρειάζεται προσοχή και ευρηματικότητα, αλλά στη διακυβέρνηση της χώρας ο δικτάτορας χρησιμοποιεί μπαστούνια, μη γνωρίζοντας τα φρένα!
  Ένας δικτάτορας είναι ένας πυγμάχος του οποίου το αίσθημα ευθύνης χτυπιέται και η συμπόνια του ισοπεδώνεται!
  Δικτάτορας είναι ένας μαχητής που πολεμά με τα χέρια κάποιου άλλου και δίνει διαταγές με φωνή που δεν είναι δική του!
  Ο δικτάτορας είναι ένας λύκος με ρόμπα ερμίνας, αλλά καταβροχθίζει το κρέας των ψηφοφόρων με καρυκεύματα χυλοπίτες στα αυτιά του και τρύπες για ντόνατς!
  Ένας πολιτικός είναι ένας δρομέας αποστάσεων που συνεχώς στρίβει και κόβει τις γωνίες!
  Οι δρομείς τρέχουν με τα πόδια, αλλά ο πολιτικός κινείται με μακριά γλώσσα!
  Ο μποξέρ χτυπάει το συκώτι, και ο πολιτικός είναι ήδη στο συκώτι!
  Δικτάτορας είναι ο πυγμάχος που χτυπάει πάντα κάτω από τη ζώνη με τα χέρια κάποιου άλλου, δεν ακούει το γκονγκ και είναι ο κριτής του εαυτού του!
  Η πυγμαχία είναι πυγμαχία με μαλακά γάντια, η πολιτική της γλωσσομαχίας χωρίς λευκά γάντια!
  Πυγμάχοι στις γροθιές, πολιτικοί στις γλώσσες, πυγμάχοι στους κανόνες ειλικρινά, πολιτικοί στην ανομία άτιμα!
  Μια γυναίκα είναι και μποξέρ, μόνο που είναι η πιο θανατηφόρα όταν βγάζει τελείως τα ρούχα της!
  Επαγγελματίες στην πυγμαχία με γυμνό στήθος, επαγγελματίες γυναίκες δεν γυμνώνουν μόνο τον κορμό τους!
  Ένας αγώνας πυγμαχίας περιορίζεται χρονικά από τους κανόνες, η αντιπαράθεση των πολιτικών δεν γνωρίζει χρονικά όρια και κανόνες!
  Οι μπόξερ τσακώνονται ανοιχτά δημόσια, οι πολιτικοί τσακώνονται κάτω από το χαλί, ακόμα κι αν σκαρφαλώσουν για να δαγκώσουν τη γλώσσα τους κάτω από τη ζώνη!
  Ένας πεισματάρης πυγμάχος είναι αξιέπαινος, αλλά οι πολιτικοί τις περισσότερες φορές επιμένουν σε αυταπάτες!
  Ο πολιτικός λαχταρά να γίνει λιοντάρια, αλλά η υπεράσπιση μιας λανθασμένης άποψης είναι ένα τυπικό κριάρι και ένας πεισματάρης γάιδαρος που γουρουνίζει τον εαυτό του!
  Η πυγμαχία είναι ένα φωτεινό και όμορφο θέαμα, η πολιτική επίσης τυφλώνει, αλλά είναι αηδιαστικό να το κοιτάς και είναι εκατό φορές πιο πικρό να το ακούς!
  Ένας πολιτικός έχει μερικές φορές το φωτεινό φτέρωμα του παγωνιού και την ευγλωττία του αηδονιού, αλλά στις συναλλαγές με τους ψηφοφόρους παραμένει ακόμα ένα γουρούνι χωρίς φτερά!
  Στην πυγμαχία τα μακριά χέρια είναι πολύτιμα, στην πολιτική οι μακριές γλώσσες είναι πολύ πιο θανατηφόρες για όλη τη χώρα!
  Ένας πυγμάχος με τη γροθιά του μπορεί να ρίξει μόνο έναν αντίπαλο στο ρινγκ, ένας πολιτικός κάτω από το χαλί, με μακριά γλώσσα, θα μετατρέψει ολόκληρο το κράτος σε ερείπια!
  Ο πιο ανθεκτικός μαραθωνοδρόμος είναι πολιτικός, μερικές φορές δεν του φτάνει ούτε η ζωή για να τρέξει στον θρόνο!
  Ένας δρομέας υπολογίζει δύναμη για μια ώρα, ένας πολιτικός, ακόμα και ο πιο συνετός, δεν θα συσσωρεύει δύναμη για την αιωνιότητα!
  Ένας πολιτικός είναι συχνά ομοφοβικός, αλλά με αναγκαστικά μεγάλο κώλο, τακτοποιημένος, αλλά χοιρινός στο έπακρο!
  Ένας πολιτικός δεν είναι πάντα ένα σημαντικό πρόσωπο, αλλά πάντα ένας τεράστιος κώλος!
  Οι ψηφοφόροι αντιλαμβάνονται τον πολιτικό που ψηφίζουν ως πρίγκιπα του παραμυθιού, αλλά πάντα παίρνουν έναν γυμνό βασιλιά στο θρόνο!
  Ο δικτάτορας φαντάζεται τον εαυτό του ένα παγώνι με διαμάντια και έναν αυτοκράτορα με μωβ ρόμπες, αλλά όταν ο εκλέκτορας απαιτεί λογαριασμό, αποδεικνύεται ότι είναι ένας γυμνός βασιλιάς και ένα μαδημένο, βρεγμένο κοτόπουλο!
  Η θέληση μιας γυναίκας είναι σαν το διαμάντι στο κολιέ, η πολιτική έλλειψη θέλησης είναι ένα λιθόστρωτο δεμένο σε μια θηλιά στο λαιμό της!
  Μια γυναίκα μπορεί να συγκριθεί με διαμάντι, ένας άντρας με πυριτόλιθο και η πολιτική με θρόμβο περιττωμάτων!
  Με τη βία μπορείς να πολεμήσεις με έναν ισχυρό εχθρό, αλλά καμία δύναμη δεν θα σε αναγκάσει να ακούσεις την ομιλία ενός πολιτικού μέχρι τέλους, αν σου επιβληθεί τουλάχιστον τρεις φορές ως φίλος!
  Όλα στον κόσμο θέλουν κόπο, μόνο που κάτω από τη μονότονη μουρμούρα ενός πολιτικού δεν είναι δύσκολο να αποκοιμηθείς!
  Στην πυγμαχία συχνά σπάνε μύτες, αλλά στην πολιτική μένεις πάντα με τη μύτη σου!
  Η μύτη του μποξέρ είναι στραβή, στην πολιτική ο τρόπος να αφήσεις μύτη έναν ψηφοφόρο είναι και ελικοειδής!
  Στην πυγμαχία, οι βαθμοί μερικές φορές μετρώνται ανέντιμα• οι ψήφοι είναι πάντα ανέντιμες στις εκλογές!
  Στην πυγμαχία, ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεσαι είναι σημαντικός, και πώς μετρώνται οι ψήφοι και ο βασιλιάς του ρινγκ έχει λίγο προβάδισμα, στην πολιτική δεν έχει σημασία πώς ψηφίζουν, και η καταμέτρηση είναι εντελώς στα χέρια του αυτός που βρίσκεται στο θρόνο!
  Στον αθλητισμό, μπορείς να γίνεις μονάρχης με γυμνό στήθος, αλλά στην πολιτική, όλοι είναι ήδη γυμνοί βασιλιάδες!
  Στον αθλητισμό μπορεί να ιδρώσεις και να σκονιστείς, αλλά στην πολιτική σίγουρα θα λερωθείς και κανένα ντους δεν θα ξεπλύνει τη δύσοσμη βρωμιά!
  Ένας στρατιώτης μπορεί να κολλήσει, αλλά να είναι ευχάριστος στην αφή για μια γυναίκα, και ένας πολιτικός, όσο απαλά κι αν ξυρίζεται, προκαλεί την αίσθηση του φιλιού ενός ερπετού!
  Στρατιώτης είναι αετός με βαθμό σπουργίτι, πολιτικός είναι βρεγμένο κοτόπουλο με βαθμό γαλοπούλας!
  Ο στρατιώτης, αν και δεν έχει λαμπερό σχήμα, και μερικές φορές εκτελεί ηλίθιες εντολές, αλλά σε αντίθεση με τον πολιτικό-παπαγάλο, δεν τραγουδάει από τη φωνή κάποιου άλλου!
  Ο στρατιώτης είναι ο μυρμηγκοφάγος του πολέμου και ο πολιτικός χύνει σκασμούς από ψηλά, όντας χοντρός drone των μετόπισθεν!
  Ο στρατιώτης είναι γενναίος ακόμα και όταν είναι ντροπαλός, ο πολιτικός είναι δειλός, ακόμα και όταν είναι κόκορας!
  Ο στρατιώτης είναι ευγενής, αλλά όχι ελεύθερος, ο πολιτικός είναι βδελυρός, και μάλιστα, δούλος των παθών!
  Ο στρατιώτης είναι λιοντάρι, αν και κοντός, και η πολιτική είναι αλεπού και έχει ήδη μεγαλώσει!
  Ένας στρατιώτης είναι σαν ένας άγγελος στην κόλαση και ο πολιτικός είναι ένα γουρούνι που γλεντάει κατά τη διάρκεια μιας πανούκλας!
  Ένα ξυπόλητο αγόρι είναι πιο άνετο να τρέχει μέσα από το χιόνι από έναν υποκατάστατο πολιτικό που κάνει ελιγμούς ανάμεσα σε στάλες!
  Ένα αγόρι, έστω και γυμνό στο κρύο, είναι πιο χαρούμενο από έναν ηλικιωμένο άντρα βουτηγμένο στη λάσπη του λόγου ενός πολιτικού!
  Μια γυναίκα δεν φοβάται τόσο να είναι γυμνή και ξυπόλητη όσο το γεγονός ότι ένας άνδρας πολιτικός θα φορέσει τα παπούτσια της και θα σκίσει τρία δέρματα!
  Η γυναίκα είναι δειλή στην εμφάνιση, αλλά λίγα πράγματα μπορούν να την τρομάξουν πραγματικά, ο άντρας δικτάτορας είναι τρομερός στην εμφάνιση, αλλά αποφεύγει τη σκιά του!
  Για έναν δικτάτορα, η σιωπή είναι χρυσός μόνο αν τα υποκείμενα αντέχουν να βάζουν τη γλώσσα τους στις τσέπες τους χωρίς να γκρινιάζουν!
  Ο δικτάτορας διαβεβαιώνει ότι είναι σκληρός σαν βράχος, αλλά στην πραγματικότητα ο τύραννος είναι απλώς ένα βουβό πλακόστρωτο!
  Ένα κορίτσι γκρεμίζει τα πόδια της όταν τρέχει ξυπόλητη πάνω από αιχμηρές πέτρες, ένας πολιτικός μπερδεύει όταν ορμάει καλυμμένη ανάμεσα σε ρέματα!
  Μια γυμνή γυναικεία φτέρνα μπορεί να τρυπηθεί από μια αιχμηρή, ένας ψηφοφόρος που φοριέται με έναν πολιτικό δεν θα τρυπηθεί ούτε από εξυπνάδα!
  Μια γυναίκα προτιμά να περπατάει ξυπόλητη στο κρύο παρά να την ντύνουν με τις πύρινες ομιλίες των πολιτικών!
  Στον παγετό, μια καυτή καρδιά δεν θα κρυώσει και μια φλογερή ομιλία ενός πολιτικού δεν θα ζεσταθεί!
  Ένας πατριώτης έχει φλόγα στην καρδιά του, αλλά μόνο σκασμό στο συκώτι του από έναν πολιτικό!
  Ένας στρατιώτης έχει την πύρινη καρδιά του πατριώτη, και οι πολιτικοί έχουν το στομάχι μιας διεφθαρμένης στρουθοκαμήλου και το λαιμό ενός άπληστου πύθωνα!
  Ένας στρατιώτης κρατά την τιμή - κοστίζει πολύ, ένας πολιτικός πουλάει αναίσχυνση, που δεν αξίζει ούτε ένα σπασμένο δεκάρα, αλλά κοστίζει ακριβά τρία!
  Ο στρατιώτης έχει ένα γκρίζο παλτό, και πολλή φαιά ουσία στο κεφάλι του, ο πολιτικός έχει μαλλιά γκρίζου λύκου και φιλοδοξεί να γίνει γκρίζος καρδινάλιος!
  Οι πολιτικοί στέλνουν στρατιώτες να χύσουν αίμα για χάρη μιας κόκκινης λέξης, και για χάρη μιας μαύρης επιχείρησης προδίδουν την αγάπη!
  Ένας στρατιώτης μπορεί να λερώσει το σώμα του, αλλά παραμένει καθαρός στην ψυχή του και κανένα μπάνιο δεν θα βοηθήσει έναν πολιτικό να ξεπλύνει την πνευματική βρωμιά!
  Ένας στρατιώτης πρέπει να σκοτώνει κακούς για χάρη της πατρίδας, ένας πολιτικός σκοτώνει κάθε καλό με φιλοδοξία για χάρη του δικού του!
  Ένας στρατιώτης που σκοτώνει δεν είναι δολοφόνος, ένας πολιτικός που υπόσχεται - δεν εκπληρώνει!
  Ένας στρατιώτης μερικές φορές κάνει το αδύνατο χωρίς να φειδωθεί, ένας πολιτικός δεν κάνει τίποτα από το δυνατό χωρίς να έχει συμφέρον στην τσέπη του, χωρίς να λυπάται τους άλλους!
  Στρατιώτης είναι ένα λιοντάρι που λείπει κάτω από τις διαταγές των κριών, ο πολιτικός είναι μια αλεπού που μόνο τα κριάρια με μυαλό κοτόπουλου υπακούουν!
  Ένας στρατιώτης μπορεί να μην γίνεται πάντα λιοντάρι, αλλά το κυριότερο είναι να μην αποδειχθεί ένας γάιδαρος από τον οποίο έχουν κατέβει τρία δέρματα!
  , Ένας στρατιώτης δεν συμπεριφέρεται πάντα σαν άγγελος, αλλά στα βάθη της ψυχής του είναι αφοσιωμένος στον Θεό, ένας πολιτικός πάντα ξεχύνει αγγελικούς λόγους με υποσχέσεις παραδείσου, αλλά στην επιφάνεια του πνεύματος είναι ξεκάθαρο ότι είναι αφοσιωμένος στον Σατανά!
  Ένας στρατιώτης μπορεί να μείνει χωρίς μπότες στη διάρκεια της μάχης, αλλά ένας πολιτικός φοράει παπούτσια, σε κάθε περίπτωση!
  Ένας στρατιώτης φοράει στολή παραλλαγής για να επιβιώσει για χάρη της Πατρίδος, ενώ ένας πολιτικός είναι χαμαιλέοντας για να σκοτώσει ηθικά έναν ψηφοφόρο για να καταλάβει τον θρόνο!
  Στρατιώτης στη μάχη ορμάει σαν το σκυλί στον κάπρο, ένας πολιτικός στα μετόπισθεν, γαβγίζει πολύ και γουρούνια!
  Είναι καλό για έναν στρατιώτη να είναι δυνατός σαν βελανιδιά όταν συναντά έναν εχθρό, είναι χειρότερο να είναι ανόητος σαν κούτσουρο όταν έρχεται σε επαφή με έναν πολιτικό!
  Ένας δήμιος κόβει κεφάλια με τσεκούρι, ένας στρατιώτης μαχαιρώνει στο λαιμό με ξιφολόγχη, ένας πολιτικός στάζει με τη γλώσσα του στο μυαλό και στραγγαλίζει πίσω από το λαιμό με κολλώδεις λέξεις!
  Είναι καλύτερο για έναν στρατιώτη να είναι ένας άγριος λύκος παρά ένα δειλό κουνέλι, ειδικά όταν συναντά έναν πολιτικό βόα!
  Ένας στρατιώτης μπορεί να είναι άγριος στην εμφάνιση, αλλά στα βάθη ενός πράου αρνιού, ένας πολιτικός με αγγελικό βλέμμα είναι στην πραγματικότητα ένα τυπικό γουρούνι!
  Οι στρατιώτες είναι πάντα γενναίοι, ακόμα και όταν υποχωρούν κάνουν μόνο έναν τακτικό ελιγμό, οι πολιτικοί είναι πάντα δειλοί, ακόμα και όταν επιτίθενται, κάνουν ένα στρατηγικό κόλπο!
  Ένας στρατιώτης πολεμά με ίσους και δυνατούς κατά παραγγελία, ένας πολιτικός επιτίθεται στους αδύναμους, με τη θέλησή του!
  Ένας πραγματικός στρατιώτης δεν είναι πάντα καλογέννητος, αλλά πάντα εκπληρώνει το καθήκον του, ένας πολιτικός, έστω και με βασιλική καταγωγή, δεν τηρεί πάντα τις υποσχέσεις του!
  Ένας στρατιώτης μερικές φορές χρησιμοποιεί ιερόδουλες στις διακοπές του, ένας πολιτικός είναι πάντα στη δουλειά και σε ανάπαυση μια ιερόδουλη που χρησιμοποιεί ψηφοφόρους!
  Ένας στρατιώτης πληρώνει στις ιερόδουλες ό,τι κερδίζει με το αίμα του, ο ίδιος ο πολιτικός είναι ιερόδουλος και πληρώνεται για να χαλάει το αίμα των ψηφοφόρων!
  Ένας στρατιώτης πυροβολεί, στέλνοντας μια σφαίρα στο στήθος του εχθρού, ένας πολιτικός σκοτώνει βάζοντας ένα γουρούνι στην τσέπη του και χολή στο συκώτι!
  Ένας στρατιώτης στη μάχη φωνάζει επευφημίες, ένας πολιτικός επίσης δεν σιωπά, αλλά αν ένας πολεμιστής χτυπηθεί στη μάχη, τότε γιατί μια κραυγή, αλίμονο, δεν είναι ασπίδα!
  Ένας στρατιώτης δεν είναι πάντα αστέρι, αλλά η δόξα των κατορθωμάτων του δεν ξεθωριάζει με τους αιώνες, ένας πολιτικός πάντα στοχεύει στο ρόλο του φωτιστή, αλλά η ύβρις του καλύπτεται με μούχλα!
  Ο στρατιώτης εργάζεται με κοφτερό ξιφολόγχη και μαχαιρώνει με καλή συνείδηση, ο πολιτικός χτυπά τους αντίχειρες με τη βοήθεια μιας γλώσσας που η οξύτητα της στερείται συνείδησης!
  Ένας στρατιώτης μπορεί να πιει πολύ κρασί και να τσαντιστεί, αλλά δεν θα χύνει, σαν πολιτικός, τη λεκτική διάρροια χωρίς μέτρο στο μεθύσι!
  Μια ξυπόλητη κοπέλα είναι έτοιμη να τρέξει άφοβα πίσω από τον εραστή της, αλλά με τι τρόμο ο ψηφοφόρος αφήνει τον εαυτό του να τον υποδουλώνουν οι πολιτικοί!
  Ο πολιτικός είναι μια αλεπού, για την οποία οι ψηφοφόροι είναι κάτοικοι κοτέτσι, αλλά καταβροχθίζοντας το κρέας όσων έχουν τη νοημοσύνη του κοτόπουλου, ο πολιτικός σίγουρα θα γλιστρήσει ένα γουρούνι!
  Οι στρατιώτες πολεμούν κόκορες που γεννούν χρυσά αυγά, για στρατηγούς γαλοπούλας που με τη σειρά τους καταβροχθίζονται από πολιτικούς αλεπούς!
  Ο στρατιώτης τρέχει στην επίθεση, πιστεύοντας στη νίκη, ο πολιτικός στα μετόπισθεν, σε κάθε περίπτωση, θα κατηγορήσει τον μαχητή παρεκκλίνοντας από αρχές!
  Οι στρατιώτες μερικές φορές υποχωρούν, γιατί η ευτυχία είναι μεταβλητή, αλλά πάντα παραιτούνται από την πολιτική, η ευτυχία τους είναι στην απάτη και στο γλίστρημα ενός χοίρου!
  Το ξυπόλητο αγόρι είναι πολύ επιδέξιο για να αφήσει τον πολιτικό να τον οδηγήσει κάτω από τη φτέρνα του!
  Όταν τα ξυπόλυτα πόδια ενός κοριτσιού πληγώνονται από αιχμηρές πέτρες, τραυματίζουν την καρδιά ενός άνδρα, αλλά οι πολιτικοί που το αναγκάζουν να ρουφήξουν λαχανόσουπα με παπουτσάκια χτυπούν το συκώτι των ψηφοφόρων!
  Ένας στρατιώτης δεν ψάχνει τον θάνατο, θέλει να ζήσει, ένας πολιτικός δεν ψάχνει τρόπο να εκπληρώσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις - θέλει να εξαργυρώσει τους ψηφοφόρους!
  Ένας στρατιώτης είναι πάντα νέος στην καρδιά, ακόμα και γκρίζα, ένας γέρος απατεώνας πολιτικός που κάθεται στο συκώτι και ένας φαλακρός διάβολος ακόμα και με πυκνά μαλλιά!
  Στην αρχαιότητα, ένας στρατιώτης είχε ένα ξίφος, στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από ένα πολυβόλο για να διευκολύνει τη θανάτωση των εχθρών και ένας πολιτικός εκείνη την εποχή είχε μια γλώσσα - πιο θανατηφόρα από αυτή που είναι αδύνατο να εφεύρει!
  Ένας στρατιώτης είναι ένα είδος πολεμικής μηχανής, αλλά παραμένει άνθρωπος, στην πολιτική δεν υπάρχει τίποτα ανθρώπινο - είναι μια πολεμική μηχανή ενάντια σε εύλογα επιχειρήματα!
  Καλύτερα ένα κουτάλι για το δείπνο παρά να σβήσετε τη λαχανόσουπα με παπούτσια!
  Αν είναι δύσκολο να κάνεις φίλους στην πολιτική σαν λύκους σε αγέλη, τουλάχιστον ας μην κολλάμε ο ένας τον άλλον στον καναπέ!
  Οι πολιτικοί μαλώνουν σαν λύκοι και βάζουν γουρούνι ο ένας πάνω στον άλλο σαν αλεπούδες!
  Ένας πολιτικός μπορεί ακόμα να κρύψει τους κυνόδοντες του λύκου κάτω από το δέρμα ενός προβάτου, αλλά τίποτα δεν μπορεί να κρύψει μια δεκάρα χοίρου!
  Ένας πολιτικός που δεν μπορεί να κρύψει ένα γουρούνι από τους ψηφοφόρους δεν αξίζει δεκάρα!
  Ο πολιτικός θα βγάλει τους ψηφοφόρους τόσο πολύ που θα ουρλιάζουν σαν λύκοι!
  Ένας πολιτικός χωρίς λαβή λύκου, αλλά με συνήθειες γουρουνιού, θα φέρει τον ψηφοφόρο στη ζωή του σκύλου!
  Ο πολιτικός σταυρώνεται με τα χέρια, μπαίνει στην τσέπη με τη γλώσσα του και πατάει την ψυχή του με τις μπότες του!
  Αν ένας πολιτικός έχει επτά Παρασκευές σε μια εβδομάδα, τότε ο ψηφοφόρος έχει γενέθλια σε αδράνεια τη Δευτέρα!
  Δεν πειράζει να γεννηθείς Δευτέρα, είναι χαμός να εκλέγεις δικτάτορα την Κυριακή!
  Έχοντας κάνει μια επιλογή υπέρ ενός τυράννου στις εκλογές της Κυριακής, κινδυνεύετε να αποκτήσετε μια συνεχόμενη Δευτέρα!
  Επιλέγοντας ένα σιδερένιο χέρι, παίρνετε μια ατσάλινη αλυσίδα στο λαιμό σας!
  Ωστόσο, το σιδερένιο χέρι είναι καλύτερο σε δύναμη από το κοκαλιάρικο πόδι της αναρχίας!
  Η πιο σκληρή εξουσία είναι καλύτερη από την πλήρη αναρχία, είναι πιο εύκολο να αντέξεις έναν τύραννο παρά χίλια αδέρφια!
  Ένας πραγματικός ηγεμόνας πρέπει να είναι σαν ένας πρίγκιπας παραμυθιού για τους ανθρώπους, και όχι ένας γυμνός βασιλιάς!
  Υπάρχουν πολύ λίγοι παραμυθένιοι πρίγκιπες στην πολιτική - αλλά συμπαγείς γυμνοί βασιλιάδες!
  Ένας πρίγκιπας είναι ένας μελλοντικός βασιλιάς, ένας γυμνός βασιλιάς είναι χρεοκοπημένος στο παρόν!
  Μια γυναίκα περιμένει έναν παραμυθένιο πρίγκιπα, αλλά παίρνει έναν γυμνό βασιλιά, ένας ψηφοφόρος είναι ένας μεσσίας και αποκτά έναν αδύναμο υποκριτή ή έναν τύραννο χωρίς αρχές!
  Μια γυναίκα περιμένει έναν πρίγκιπα μέχρι να παντρευτεί, ένας ψηφοφόρος περιμένει την εκπλήρωση των προεκλογικών υποσχέσεων μέχρι να σφυρίξει ο καρκίνος στο βουνό!
  Ο πολιτικός είναι μάστορας του ψέματος και μεγάλος των δικαιολογιών και στην ικανότητα να τα βάζει είναι παγκόσμιος πρωταθλητής!
  Ένας πολιτικός έχει μόνο μια ευκαιρία να κάνει μια πρώτη εντύπωση και μια συνεχή ευκαιρία να τα σκάσει!
  Ο πολιτικός ξέρει ότι δύο φορές το δύο είναι τέσσερα, αλλά προσπαθεί να αποδείξει ότι προσθέτοντας του άλλους δύο όρους, θα πάρεις όλο τον κόσμο!
  Ο πολιτικός θέλει να έχει τη δύναμη και τον θρόνο του λιονταριού, αλλά από άποψη δύναμης είναι στην καλύτερη περίπτωση κόκορας, και από άποψη θέσης είναι μια αλεπού που σκάβει μια τρύπα για να φυτέψει ένα γουρούνι!
  Ο ψηφοφόρος πρέπει να έχει ατσάλινα νεύρα για να μη σκουριάζει από τη λεκτική βροχή του πολιτικού!
  Είναι πιο εύκολο να πιστέψεις ότι ο ουρανός θα πέσει στη γη παρά ότι αξίζει να υψωθεί ο δικτάτορας στον ουρανό!
  Ο πολιτικός είναι πάντα έτοιμος να χύνει υποσχέσεις σαν αηδόνι, αλλά να εκπληρώσει την υπόσχεση όταν ο καρκίνος σφυρίζει στο βουνό!
  Γιατί είναι τόσο δύσκολο να εκπληρώσεις τις προεκλογικές υποσχέσεις - μπορείς να φας μια φάλαινα με τα μάτια σου, αλλά ένα μεγάλο κουτάλι θα σκίσει το στόμα σου!
  Μπορείς να κάνεις ό,τι αντλεί η φαντασία, αν αυτές δεν είναι οι υποσχέσεις ενός πολιτικού που στερείται λογικής φαντασίας!
  Ο πολιτικός είναι έτοιμος να πουλήσει την ψυχή του στον Διάβολο για χάρη της εξουσίας, αλλά ο Σατανάς δεν αγοράζει ό,τι δεν αξίζει ούτε μια δεκάρα και πηγαίνει στα χέρια του δωρεάν!
  Ένας πολιτικός δεν μπορεί να γίνει Θεός, αλλά η ικανότητα να τον ξεγελάσει είναι ο ίδιος ο Σατανάς!
  Ο ψηφοφόρος θέλει καθαριότητα στην πολιτική για να τρώει κρέας, αλλά παίρνει μόνο ένα είδος από έναν βρώμικο πολιτικό - φυτεμένο γουρούνι!
  Ο σεφ-πολιτικός έχει ένα συνοδευτικό - ζυμαρικά για αυτιά και ένα είδος κρέατος - βάλτε χοιρινό, στην τρίτη τρύπα από λουκουμάκι με μέλι υποσχέσεων από μια ροή ευγλωττίας και εν κατακλείδι, χυλό σημύδας και τυρί σε ποντικοπαγίδα !
  Πολιτικός είναι ο μάγειρας που ετοιμάζει μη βρώσιμα πιάτα για γλυκές ομιλίες, για να καταπιεί ευκολότερα τον ίδιο τον ψηφοφόρο!
  Πολιτικός είναι ο μάγειρας που ταΐζει απλόχερα τον ψηφοφόρο με μέλι ομιλιών, αλλά και το μέλι είναι πικρό αν πνιγείς μέσα του!
  Εάν ο δικτάτορας με ένα πονηρό ορυχείο έχει μηδενίσει τους όρους του, αυτό σημαίνει ότι ο ψηφοφόρος έχει πάρει ξανά μπαστούνι!
  Ένας πολεμιστής μάχεται πάντα για έναν δίκαιο σκοπό, ενώ ένας πολιτικός παίρνει όλα τα τρόπαια προς τα αριστερά!
  Ένας πολεμιστής πυροβολεί με το αριστερό του χέρι για έναν δίκαιο σκοπό, ένας πολιτικός με τη γλώσσα του πηγαίνει όλα τα επιτεύγματα προς τα αριστερά!
  Ο πόλεμος είναι το αντίθετο του ωκεανού της αγάπης, αλλά απαιτεί και μια πηγή αίματος!
  Ένας πολεμιστής δεν είναι Θεός σε δύναμη, αλλά άγγελος σε αρχοντιά!
  Ο στρατιώτης έχει σιδερένιο κράνος, ατσάλινο ξιφολόγχη και χρυσή καρδιά, αλλά ο πολιτικός δεν τον εκτιμά ούτε για μια δεκάρα!
  Οι στρατιώτες συχνά οδηγούνται στη σφαγή σαν πρόβατα, αλλά είναι λιοντάρια στην καρδιά και ένας πολιτικός που βρυχάται σαν λιοντάρι είναι τυπικό πρόβατο!
  Ο στρατιώτης μπορεί να φοβάται και τον θάνατο, αλλά και πάλι φοβάται περισσότερο την ατιμία, και ένας πολιτικός τρέμει για τη ζωή του, αλλά έχασε την τιμή του εδώ και πολύ καιρό!
  Οι στρατιώτες, έχοντας νικήσει τον εχθρό, πανηγυρίζουν τη νίκη, ο πολιτικός, έχοντας εξαπατήσει τον ψηφοφόρο, πανηγυρίζει τον δειλό!
  Ένα αγόρι μπορεί να είναι καλός πολεμιστής, αλλά ένας πολιτικός δεν θα μεγαλώσει ποτέ για να είναι υπεύθυνος απέναντι στους ψηφοφόρους!
  Καλύτερα να είσαι ξυπόλητος παρά να αφήνεις τους πολιτικούς να σου φορέσουν παπούτσια και να σου κλέψουν τα νιάτα!
  Ένα κορίτσι είναι ένα υπέροχο λουλούδι που μπορεί να μαραθεί, αλλά ποτέ δεν χάνει το άρωμά του, ένας πολιτικός είναι ένας σωρός κοπριάς, μπορεί να σκαρφαλώσει στον θρόνο, αλλά θα βρωμάει περισσότερο!
  Ο στρατιώτης είναι αληθινός άντρας, ο πολιτικός είναι μια γκρινιάρα με παντελόνι!
  Ο στρατιώτης έχει μια ευγενή οργή σαν βρυχηθμός λιονταριού, και ο πολιτικός έχει άθλια υστερία, η λέξη είναι το βλέμμα του κριαριού!
  Ένας στρατιώτης σπάνια έχει ρεπό, αλλά ένας πολιτικός έχει επτά Παρασκευές την εβδομάδα και οι ψηφοφόροι του γιορτάζουν τα γενέθλιά τους τη Δευτέρα!
  Ένας στρατιώτης, έχοντας πέσει, κάνει push-ups, ένας πολιτικός πάντα ηθικά πέφτει και στριμώχνεται στην τσέπη του!
  Ένας στρατιώτης μερικές φορές αναγκάζεται να περάσει από τη λάσπη παραμένοντας άντρας, και ένας πολιτικός με καθαρά ρούχα και πλημμυρισμένος με κολόνια παραμένει γουρούνι!
  Ένας στρατιώτης δίνει τιμή και μένει με τιμή, ένας πολιτικός γλιστράει ένα γουρούνι και παραμένει γουρούνι!
  Ένας στρατιώτης έχει κουμπιά στη σειρά, ο πολιτικός έχει σαν πισινό κάπρου!
  Αυτιά στρατιώτη γενναία παιδιά και στείλε πολιτικούς στα ψυχιατρεία!
  Λέγεται ότι ο άνθρωπος κατάγεται από μαϊμού, αλλά ένας πολιτικός είναι αμέσως ξεκάθαρος και παρέμεινε γουρούνι!
  Οι Εργατικοί έφτιαξαν έναν άνθρωπο από μαϊμού και ο μυστικός αγώνας μετέτρεψε την πολιτική σε μείγμα αλεπούς και γουρουνιού!
  Ο εργάτης κοπιάζει και ενίοτε πίνει αλκοόλ, ο πολιτικός είναι γουρουνάκι και κάνει πάντα λεκτική διάρροια!
  Ο στρατιώτης μεγαλώνει από μάχη σε μάχη, ο πολιτικός από τη μια προεκλογική εκστρατεία στην άλλη, όλο και περισσότεροι μετατρέπεται σε ιερόδουλη!
  Τα μάτια ενός στρατιώτη καίγονται από τον νεανικό ενθουσιασμό ενός μαχητή, το καπέλο του πολιτικού καίει σαν κλέφτης, από την αδιαφορία ενός καμμένου κυνικού!
  Ένας στρατιώτης έχει μια επιλογή: ένα σεντούκι σε σταυρούς ή ένα κεφάλι στους θάμνους, ενώ ένας πολιτικός στις εκλογές έχει μόνο σταυρούς βουλωμένους από φιλοδοξίες, ψηφοφόρους και λαχανόκεφαλα!
  Στρατιώτης έστω και μικρός σε ανάστημα με γιγάντιο θάρρος, πολιτικός έστω και με υψηλό αξίωμα - συνείδηση πυγμαίου!
  Ένας στρατιώτης θέλει ένα γυναικείο σώμα ως δώρο για κατόρθωμα και ένας πολιτικός βάζει αδικαιολόγητα όλη τη χώρα στον καρκίνο!
  Ένας στρατιώτης έχει πάντα χρόνο και χώρο για ένα κατόρθωμα, αλλά δεν είναι πάντα δυνατό να το πετύχει, ένας πολιτικός σε συνεχή πίεση χρόνου σίγουρα θα έχει χρόνο να βάλει ένα γουρούνι στο κεφάλι του!
  Ο πολιτικός είναι το μόνο πλάσμα χωρίς φτερά στη φύση που σκάει στο κεφάλι όλων!
  Κάθε μαθητής ξέρει ότι δύο φορές δύο είναι τέσσερα, μόνο οι πολιτικοί, αντί να πολλαπλασιάζουν τους αριθμούς, παράγουν μια συνεχή διαίρεση στην τσέπη τους!
  Ένας στρατιώτης μαθαίνει κάνοντας εξογκώματα, ένας πολιτικός προσπαθεί να συνηθίσει τους ψηφοφόρους στην ιδέα ότι κάποιος μπορεί να ευημερήσει αν χτυπήσει τον αντίχειρα!
  Κάθε στρατιώτης είναι μαχητής, η διαφορά είναι μόνο στο επίπεδο, κάθε πολιτικός είναι ιερόδουλη, η διαφορά είναι μόνο στο βαθμό του μαστροπού!
  Ο στρατιώτης είναι εν μέρει δήμιος, γιατί χύνει και αίμα, ο πολιτικός είναι τελείως απατεώνας, γιατί στάζει στο μυαλό του!
  Εάν ο στρατηγός προσκληθεί σε γάμο, τότε ο στρατιώτης λαμβάνει πρόσκληση για να σώσει την Πατρίδα, ώστε οι γάμοι να παίζονται σε μια ελεύθερη χώρα!
  Για να χαρείτε τη νίκη και να μην θρηνήσετε την πίκρα της ήττας, χρειάζεστε τον ιδρώτα της επιμέλειας και μια σπίθα ταλέντου!
  Ένας στρατιώτης νιώθει στην καρδιά του πότε να πάει στην επίθεση, και ένας πολιτικός που έχει από καιρό στο συκώτι στέλνει για σφαγή!
  Ο στρατιώτης μερικές φορές τον επισκέπτονται αμφιβολίες για την ικανότητα της διοίκησης, αλλά ο πολιτικός, χωρίς καμία αμφιβολία, δεν είναι ικανός, στην ικανότητα να λέει ψέματα!
  Στρατιώτης είναι γιος αετού που ραμφίζει έναν αντίπαλο και φτερουγίζει στον ουρανό, πολιτικός είναι γιος αλεπούς που σκάει στο κεφάλι και γουρούνια στο περιθώριο!
  Στη μάχη, ο γενναίος τον νίκησε πριν αρχίσει ο αγώνας, ο δειλός έχασε χωρίς να μπει στη μάχη, ο πολιτικός εξαπάτησε πριν από τη μοιρασιά των τροπαίων!
  Σε μια μάχη, οι δυνάμεις είναι πάντα άνισες, κάποιος είναι πιο δυνατός, κάποιος είναι πιο αδύναμος και όλοι είναι εξίσου καλοί στο να παίζουν πολιτική!
  Στη μάχη, ένας στρατιώτης σκαρφίζεται από ένα πολυβόλο και ένας πολιτικός στο πίσω μέρος χτυπάει τη γλώσσα του χωρίς αποτέλεσμα!
  Ένας στρατιώτης δεν χρειάζεται να τον παρακινήσει σε ένα κατόρθωμα - είναι πάντα έτοιμος και ένας πολιτικός θα σε ξεγελάσει ανά πάσα στιγμή!
  Ένας στρατιώτης σαν τη γάτα έχει εννέα ζωές και ένας πολιτικός σαν την κόλαση έχει ένα εκατομμύριο μάσκες!
  Ένας στρατιώτης, ακόμα κι αν είναι σωματικά άρρωστος, είναι ψυχικά υγιής, και ένας πολιτικός διακατέχεται πάντα από μια οδυνηρή επιθυμία να βιδώσει τον ψηφοφόρο!
  Τα ρομπότ δεν μπορούν να αρρωστήσουν, οι πραγματικοί στρατιώτες δεν τα παρατάνε, και οι πολιτικοί από τη φύση τους δεν μπορούν παρά να τα σκάσουν!
  Ένας πολεμιστής είναι τρεις φορές ένας πολεμιστής, ένας πολιτικός είναι ένα εκατομμύριο φορές ένα γουρούνι!
  Στρατιώτης είναι πρώτα και πάνω απ' όλα άνθρωπος και δεύτερον πολεμιστής, ο πολιτικός είναι γουρούνι στον πρώτο βαθμό και η αλεπού στον δεύτερο!
  Μια ξυπόλητη γυναίκα μπορεί να ξεπεράσει κάθε υποτελή άντρα, είναι εύκολο για τα πόδια της χωρίς παπούτσια, είναι δύσκολο να ζήσει χωρίς μυαλό!
  Μια γυναίκα δεν ντρέπεται να καμαρώνει το γυμνό της τακούνι, είναι πολύ χειρότερο αν ένας άντρας σε έδιωξε και σου έκοψε τρία δέρματα!
  Ένας πολιτικός μπορεί να σπρώχνει σαν τανκ, αλλά η πανοπλία του είναι σαν λεκτική ζελέ διάρροιας!
  Ένας στρατιώτης μπορεί να κολλήσει ψείρες στην πορεία, αλλά ένας πολιτικός που είναι στα μετόπισθεν είναι ήδη ψείρα κοπριάς στο επάγγελμα, ακόμα και γουρούνια όλη την ώρα!
  Πολιτικός είναι εκείνο το πρόβατο από το οποίο δεν θα πάρεις μαλλί για μπότες από τσόχα, αλλά μόνος σου θα σαλπάρεις λαχανόσουπα με παπουτσάκια!
  Ένα γουρούνι δίνει στους ανθρώπους κρέας και μπέικον και ένας γουρούνι πολιτικός κρεμάει μόνο χυλοπίτες στα αυτιά του και βάζει τυρί σε μια ποντικοπαγίδα!
  Ο λόγος του πολιτικού είναι ένας στιβαρός χυλός και μια κουκούλα υποσχέσεων, και λίγο τυρί από μια ποντικοπαγίδα, τέτοιο φαγητό προκαλεί μόνο έλκος απογοήτευσης!
  Ο στρατιώτης αγαπά τις γυναίκες και την Πατρίδα, ο ίδιος ο πολιτικός είναι σαν μια ιδιότροπη γυναίκα και αγαπά την εξουσία πάνω στην Πατρίδα!
  Ένας στρατιώτης θέλει να καταφέρει ένα κατόρθωμα και να γίνει ήρωας, ένας πολιτικός πάντα βρίσκει την ευκαιρία να διαπράξει κακία και να λάβει μια ανταμοιβή!
  Εάν ένας στρατιώτης δεν μετράει τα αστέρια, τότε αργά ή γρήγορα θα τα κερδίσει με ιμάντες ώμου, αλλά ένας πολιτικός, θεωρώντας τον εαυτό του αστέρι, δεν άξιζε ούτε έναν σταυρό στον τάφο του!
  Ένας στρατιώτης δεν βρίσκει πάντα μια θέση κάτω από τον ήλιο, αλλά η ψυχή του είναι φωτεινή, ένας πολιτικός παίρνει μερικές φορές τη θέση ενός φωτιστή, αλλά ο ίδιος ο διάβολος είναι στο πνεύμα!
  Ο στρατιώτης ψάχνει τη δόξα και θέλει να επιβιώσει, ο πολιτικός έχει ήδη βρει τη ντροπή και θέλει να ζήσει μεγαλόπρεπα!
  Ένας στρατιώτης χαιρετά και μένει με τιμή, ένας πολιτικός γλιστράει ένα γουρούνι, και ο ίδιος παραμένει ψαχουλή!
  Η θητεία στρατιώτη δεν επιτρέπει να μεγαλώσει η κοιλιά, αλλά έχοντας χάσει μια κοιλιά, ένας πολεμιστής κερδίζει την αθανασία στις καρδιές των ανθρώπων και ένας πολιτικός, έχοντας φτιάξει μια κοιλιά, παραμένει μόνο στο συκώτι!
  Ο φαντάρος δεν λυπάται την κοιλιά και δεν έχει κοιλιά για να τον αγαπούν τα κορίτσια, ο πολιτικός τρέμει από την κοιλιά και δούλεψε μαμούθ, και γι' αυτό μας μισούν οι ψηφοφόροι!
  Ένα ξυπόλητο κορίτσι είναι πιο ευτυχισμένο από μια γριά που την έχουν υποδουλώσει οι τσαρλατάνοι, υποσχόμενη αιώνια νιότη και πλούτο, αλλά αντί για νεανικό δέρμα, έχουν σκίσει τρία δέρματα!
  Ο στρατιώτης δεν είναι ακόμα αρκετά στρατηγός, δεν είναι κατώτερος από αυτόν σε ευρηματικότητα και θάρρος, ο πολιτικός δεν είναι εντελώς σατανάς, αλλά για να κάνει κακία, έχει ακόμα κάτι να μάθει από τον διάβολο!
  Η γυμνή γυναικεία φτέρνα είναι στρογγυλή και σαγηνευτική, οι γυμνοί βασιλιάδες με τους οποίους οι πολιτικοί εμφανίζονται μπροστά μας όταν τους σκίζουν τη μάσκα, στρογγυλεμένοι στο λόγο, αλλά αηδιασμένοι!
  Ο πιλότος δεν γεννιέται φτερωτός, παίρνει φτερά στον αγώνα, ο πολιτικός δεν γεννιέται με μύτη, αλλά αφήνει τους ψηφοφόρους με μύτη χωρίς δυσκολία!
  Η ικανότητα του στρατιώτη γεννιέται στο μαρτύριο, η πολιτική δεξιοτεχνία δημιουργεί μαρτύριο στους ψηφοφόρους!
  Ένας στρατιώτης δεν είναι ακόμα κύριος, αλλά μαθαίνει από μάχη σε μάχη, ο πολιτικός δεν είναι πια άγγελος και γίνεται ατημέλητος από τη μια προεκλογική εκστρατεία στην άλλη!
  Αυτός που είναι γεννημένος για να σέρνεται δεν μπορεί να πετάξει, αλλά ένας σκλάβος από τη γέννησή του μπορεί να πετάξει μέχρι το θρόνο αν έχει την επιμονή του δρυοκολάπτη, τη διάνοια μιας κουκουβάγιας και την προοπτική ενός αετού!
  Ο πιο δυνατός κερδίζει στον πόλεμο, και η μεγαλύτερη δύναμη είναι στην πονηριά, έτσι η αλεπού θα κυριεύει πάντα το λιοντάρι!
  Ο στρατιώτης το παίρνει όχι τόσο με το ζόρι όσο με την εφευρετικότητα, ο εγκέφαλος είναι το πιο δυνατό μέρος του σώματος, αν και δεν έχει μύες, και η γλώσσα είναι το πιο βλαβερό, αν και πίσω από τα δόντια!
  Ο στρατιώτης σφίγγει το ζωνάρι για να είναι πιο εύκολο να τρέξει, η πολιτική κάνει τους ψηφοφόρους να σφίγγουν το ζωνάρι, και σκορπίζουν!
  Ο στρατιώτης έχει πνευματικά φτερά και έναν αετό στην ψυχή του, ο πολιτικός έχει ένα γουρούνι στο πνεύμα του και μια ψυχή χειρότερη από το γουρούνι!
  Η γλώσσα ενός άντρα γλείφει πρόθυμα τη γυμνή φτέρνα μιας γυναίκας, αλλά οι ηλίθιοι άντρες είναι ακόμη πιο πρόθυμοι να επιτρέψουν στον εαυτό τους να υποδυθούν από πολιτικούς με τη γλώσσα!
  Οι πολιτικοί έχουν μακριές γλώσσες, αλλά πολύ κοντά χέρια για να εκπληρώσουν την υπόσχεση για αδιάστατα στόματα!
  Όσοι έχουν τη διάνοια είναι μύγες που ραμφίζουν τις ομιλίες με μέλι των πολιτικών, και όσοι έχουν την απληστία των αρουραίων σπεύδουν να ελευθερώσουν τυρί σε μια ποντικοπαγίδα!
  Οι πολιτικοί σπάνια είναι ανόητοι, αντίθετα, πιο συχνά ανόητοι είναι εκείνοι που δίνουν τη φωνή τους ως μελωδικός πολιτικός, κινδυνεύοντας να χτυπηθούν στα αυτιά για αυτό και να μείνουν χωρίς παντελόνι!
  - Ο πολιτικός είναι πορτοφολάς ο ίδιος, και είναι τσέπης, και η τσέπη του δεν έχει πάτο, αλλά μπορεί να βγάλει από αυτήν μόνο ένα σύκο για τους ψηφοφόρους!
  Ο εισβολέας πατάει το έδαφος με τις μπότες του, και η γυναίκα πατάει τον άντρα με τα ξυπόλυτα πόδια της, η γη στενάζει από τον πόνο, ο άντρας βογκάει από χαρά!
  Ο στρατιώτης δεν θέλει να σκοτώσει, αλλά κάνει το καθήκον του ευσυνείδητα, ο πολιτικός λαχταρά αίμα, και δεν έχει ούτε μια ουγγιά συνείδησης!
  Ένας στρατιώτης δεν είναι χάμστερ για να αποθηκεύσει, ούτε γοφάρι για να κρυφτεί, ούτε αρουραίος για να ροκανίσει μόνος του, αλλά έχει πραγματικά δόντια λιονταριού όταν παλεύει για έναν δίκαιο σκοπό!
  Ένας στρατιώτης είναι μια μαχητική μονάδα, ένας πολιτικός είναι απλώς ένα μαχητικό μηδέν!
  Ένας πολιτικός δεν είναι στρατιώτης ή πολεμιστής, αλλά σκοτώνει πολύ αποτελεσματικά με μακριά γλώσσα και σκίζει τη στέγη από τους μεντεσέδες της!
  Ο δικτάτορας κόβει επίσης ροκανίδια από κούτσουρα χρησιμοποιώντας μια μακριά γλώσσα, ένα πριόνι ευγλωττίας!
  Το πιο δυνατό κόκκαλο είναι η γλώσσα, αν δεν είναι γλωσσοδέτη!
  Αν ένας πολιτικός έχει γλώσσα, τότε δεν θα μαζεύει κόκαλα στην πολεμική!
  Ένας πολιτικός είναι ακόμα εκείνο το φρούτο, ποτέ ώριμο για να ταΐσει τους ψηφοφόρους, αλλά σάπιο από τη στιγμή που εκτίθεται για αξιολόγηση με ψηφοφορία!
  Ο πολιτικός είναι ένα φρούτο που ξεχύνοντας το ζουμί της ευγλωττίας, μετατρέπει τους ψηφοφόρους σε λαχανικά!
  Ένα μπουκάλι βότκα μισού λίτρου είναι πιο θανατηφόρο από μια ντουζίνα Χίτλερ, οπότε ας πιούμε στο γεγονός ότι μόνο το αλκοόλ σκοτώνει τους Ρώσους και όλους εμάς!
  Ένα αγόρι με γυμνό τακούνι χτυπά τα δόντια ενός εχθρού, ένας ενήλικας που έχει ντύνει την πολιτική παραμένει ένας σκύλος χωρίς δόντια που ουρλιάζει στο φεγγάρι!
  Η δυνατή φήμη έρχεται σε έναν στρατιώτη όχι εύκολα, αλλά είναι έξυπνη, αλλά ένας πολιτικός πότε πότε τρέχει σε ηχηρά σκάνδαλα φήμης!
  Ο στρατιώτης είναι πολεμιστής του φωτός, όποια ιδέα κι αν πολεμά, ο πολιτικός είναι βδέλυγμα του σκότους, όποια σημαία κι αν στέκεται!
  Δεν έχει σημασία τι σημαία βρίσκεται ο στρατιώτης, το κυριότερο είναι ότι το θάρρος καίει στην καρδιά του και το χρώμα του χρώματος δεν έχει σημασία στην πολιτική, δειλά θα είναι στο συκώτι του ψηφοφόρου!
  Ένας στρατιώτης κάτω από μια κακή σημαία αξίζει περισσότερο σεβασμό από έναν πολιτικό κάτω από τα σωστά συνθήματα, αλλά ανεξάρτητα από το παζάρι, ξαπλώνει ένα γουρούνι!
  Ο κομμουνισμός είναι ένας παράδεισος που οι άνθρωποι χτίζουν ακόμη και στη γη με σκληρά χέρια, αλλά οι πολιτικοί των γουρουνιών μετατρέπουν τον πλανήτη σε κόλαση, καταστρέφοντας το καλό με τις μακριές γλώσσες!
  Ο στρατιώτης για την Πατρίδα είναι πάντα βουνό, ο πολιτικός μόνο ένα λιθόστρωτο επιβραδύνει, το γουρούνι του είναι μαχητικό ουρά, για να μην κάνει πολλά!
  Μια γυναίκα μπορεί σιωπηλά να είναι καλός στρατιώτης, αλλά ένας πολιτικός, ακόμα και με το παντελόνι του, είναι μια φάουλ, φλύαρη γυναίκα!
  Οι πολιτικοί έχουν μακριές γλώσσες και απεριόριστες φιλοδοξίες, αλλά για να αρπάξουν τη Γη, τα χέρια είναι κοντά και το μυαλό ακόμη λιγότερο!
  Μην καυχιέσαι για την τεχνολογία του χάλυβα, αν έχεις πνεύμα σαν ζελέ, τότε οι άγριοι έδωσαν σε έναν δειλό κλαμπ με ρόπαλο και στον ουρανό και στη γη!
  Πολιτικός, αλέθει ανοησίες, από τις οποίες δεν είναι αλεύρι για ψωμί, αλλά συμπαγές αλεύρι, με χυλοπίτες στα αυτιά των ψηφοφόρων!
  Ο στρατιώτης είναι ένας ιππότης που πολεμά έναν δράκο, αλλά αυτός ο δράκος είναι στην πραγματικότητα στο πίσω μέρος και δεν έχει επτά κεφάλια, αλλά ένα εκατομμύριο μάσκες και έναν αμέτρητο αριθμό από μύξα γουρουνιών!
  Ο στρατιώτης για να μην γίνει μαδημένο κοτόπουλο πρέπει να είναι χήνα, πολιτικός για να τηγανίζει ψηφοφόρους στο μπάρμπεκιου θα χαίρεται να τσαντίζει, όχι συντροφικά!
  Οι στρατιώτες είναι απλά αγόρια, αλλά μεγαλώνουν από μάχη σε μάχη, οι πολιτικοί, ανεξαρτήτως ηλικίας, από τη μια προεκλογική εκστρατεία στην άλλη, πέφτουν σε ακόμα μεγαλύτερη παραφροσύνη!
  Ένας στρατιώτης μπορεί να είναι χωρίς γένια, αλλά ένας ένδοξος πολεμιστής και ένας πολιτικός σε οποιαδήποτε κατάσταση δεν μπορεί παρά να αφήσει ουρά!
  Το αγόρι ονειρεύεται να γίνει πολεμιστής αετού, αλλά δεν είναι σαφές από πού προέρχονται οι πολιτικοί-γουρούνια τόσο βρώμικα που είναι αηδιαστικό να τα ονειρεύεσαι!
  Ένα γεννημένο αγόρι μαχητής θα προτιμούσε να τρέξει ξυπόλητος στο χιόνι παρά να επιτρέψει στον εαυτό του να τυλίξει με την πολιτική και να μετατραπεί σε μπότα από τσόχα!
  Μια γυμνή γυναίκα δεν είναι μαδημένο κοτόπουλο, θα βγάλει το παντελόνι οποιουδήποτε άντρα και θα μετατρέψει ακόμα και έναν αλαζονικό κυβερνήτη σε γυμνό βασιλιά!
  Το αγόρι μεγαλώνει σε στρατιώτη και ποιος ήταν ο πολιτικός στα νιάτα του αν ένα τόσο μεγάλο γουρούνι φύτρωνε από μέσα του;
  Μια ιερόδουλη είναι ειλικρινής με τους πελάτες - χρήματα σε αντάλλαγμα για ευχαρίστηση, και ένας πολιτικός είναι εντελώς ψεύτης, ψήφους και φόρους με αντάλλαγμα την απόλυτη απογοήτευση!
  Ο πολιτικός είναι μια πανάκριβη ιερόδουλη, από την οποία κινδυνεύεις όχι μόνο να πάθεις σύφιλη εγκεφάλου, αλλά και ένα γουρούνι στην τσέπη!
  Ένας πολιτικός είναι τέτοιο είδος ιερόδουλης που αντί να βγάλει τα ρούχα του, σκίζει τρία δέρματα από ψηφοφόρους και μολύνει, μέσω της τηλεόρασης!
  Δεν μπαίνεις δύο φορές στο ίδιο ποτάμι, αλλά ένας μονίμως γουρούνας κάθαρμα μπορεί να επανεκλεγεί καμιά δεκαριά φορές!
  Στα ζώα και στα παιδιά δεν αρέσει το φαγητό χωρίς αλάτι, αλλά γιατί οι μεγάλοι πέφτουν στον γλυκό λόγο των πολιτικών που στερούνται το αλάτι της αλήθειας!
  Το αλάτι της αλήθειας είναι πικρό, αλλά έχει θεραπευτική δύναμη, ο λόγος του πολιτικού είναι γλυκός, αλλά προκαλεί διαβήτη του νου!
  Ένας άνθρωπος δεν θέλει να είναι πιόνι, αλλά η καριέρα στο στρατό ξεκινά από τους ιδιώτες, ο πολιτικός δεν θέλει να παίζει με τους κανόνες και οδηγεί την καριέρα του στην πολιτική με την ανομία!
  Ένας πολιτικός που προσβάλλει τους ομοφυλόφιλους είναι μεγάλος γάιδαρος και δεν έχει ανδρισμό!
  Ένας στρατιώτης δεν θα πεθάνει δύο φορές, αλλά ένας πολιτικός θα προδώσει τρεις φορές και θα εξαπατήσει ένα εκατομμύριο φορές!
  Δεν συμβαίνουν δύο θάνατοι και δεν μπορείς να βγάλεις τις μπότες σου με γυμνά πόδια, αλλά οι πολιτικοί καταφέρνουν να σκοτώνουν συνεχώς και να σκίζουν τρία δέρματα!
  Η κοπέλα δεν φοβάται να τρέξει ξυπόλητη στο χιόνι, φοβάται ότι ο γαμπρός δεν θα αποδειχτεί μια ηλίθια μπότα από τσόχα, κουμπωμένη μέχρι τα αυτιά του!
  Ένας στρατιώτης σε έναν πόλεμο γίνεται πιο νέος και ταυτόχρονα ώριμος, ένας πολιτικός σε έναν κρυφό αγώνα, γερνάει και ωριμάζει, βυθίζοντας ταυτόχρονα σε επίπεδο άγριου θηρίου!
  Ένας στρατιώτης είναι στρατεύσιμος και γίνεται επαγγελματίας στον πόλεμο, ένας πολιτικός δεν γνωρίζει τις προθεσμίες και επαγγελματίας στην απόδοση νίκης!
  Ένας στρατιώτης πρέπει να είναι πυριτόλιθος, αλλά να μην γίνει πέτρα στην καρδιά, ένας πολιτικός έχει από καιρό μια πέτρα αντί για καρδιά, αλλά έχει τη σκληρότητα του καουτσούκ!
  Ένας καλός στρατιώτης στη μάχη είναι σαν τον Διάβολο - ότι είναι απαραίτητο να σβήσει τη φωτιά, ένας ικανός πολιτικός στην κακία είναι ο ίδιος ο Σατανάς και η εκπλήρωση των υποσχέσεων είναι μια τυπική μάνικα!
  Ένας στρατιώτης μπορεί να πεθάνει στο πεδίο της μάχης, αλλά είναι καλύτερο από το να σκοτωθεί κάτω από ένα ρεύμα γλυκών ψεμάτων από τα στόματα των πολιτικών σε καιρό ειρήνης!
  Όποιος γεννηθεί πολεμιστής θα πεθάνει ήρωας, όποιος γίνει πολιτικός είναι ήδη ένα νεκρό κάθαρμα και ένα πτώμα που περπατάει!
  Πολιτική είναι όταν λένε ένα πράγμα, εννοούν το άλλο, κάνουν ένα τρίτο, βγαίνει το τέταρτο, αλλά παρόλα αυτά πάει πλάγια και παραμένει βδέλυγμα στο συκώτι!
  Δεν υπάρχουν αδέρφια στην πολιτική, αλλά υπάρχουν πολλοί φτωχοί συγγενείς, δεν υπάρχουν παραμυθένιοι πρίγκιπες, αλλά μια περίσσεια γυμνών βασιλιάδων, δεν υπάρχει αλήθεια ούτε για μια στιγμή, αλλά θα υπάρχουν αρκετά ψέματα για περισσότερα από ένα γενιά!
  Η αγάπη έρχεται όταν δεν περιμένεις, οι πολιτικοί κολλάνε όταν δεν τηλεφωνείς!
  Όλες οι ηλικίες υποτάσσονται στην αγάπη, οι πολιτικοί μπορούν να χειριστούν κάθε κακία!
  Ένας πολιτικός είναι ένα τέρας που υποδύεται έναν όμορφο άντρα, αλλά κανένα πολυτελές πυρομαχικό δεν μπορεί να κρύψει μια δεκάρα χοίρου και κυνόδοντες λύκου!
  Ο στρατιώτης είναι επίσης ένα είδος τέρατος, γιατί σκοτώνει στο πεδίο της μάχης, αλλά σε αντίθεση με έναν πολιτικό, είναι ισότιμος, αλλά ο ψηφοφόρος πάντα χάνει!
  Η γυναίκα θέλει αγάπη και ευτυχία για τον εαυτό της και την οικογένειά της, ο πολιτικός ενδιαφέρεται πρωτίστως να κακομαθαίνει τους άλλους και έχει εμμονή με την αγάπη του χρήματος!
  Μια γυναίκα είναι σαν ένα τριαντάφυλλο: ένα σαγηνευτικό άρωμα, λαμπερή εμφάνιση, αιχμηρά αγκάθια και πώς μοιάζει ένας πολιτικός που εντυπωσιάζει με δυσωδία, άθλια εμφάνιση και καυστικότητα κάκτων;
  Η γυναίκα είναι η ενσάρκωση της ομορφιάς και της αγνότητας, αν και όχι πάντα ιδανική, αλλά ένας πολιτικός θα είναι πάντα το πρότυπο της κακίας και της ασχήμιας!
  Ένα ξυπόλητο αγόρι δεν συμπεριφέρεται άσχημα και δεν μπαίνει στην τσέπη του τόσο συχνά όσο ένας πολιτικός κάνει άσχημα πράγματα και βάζει ένα γουρούνι μέσα!
  Το παιδί λατρεύει να παίζει με τα όπλα, αλλά είναι γούρι, ο πολιτικός λατρεύει να τα κροταλίζει, αλλά αντί για φόβο εμπνέει αηδία και γέλιο!
  Ο άνθρωπος προέρχεται, όπως λένε οι επιστήμονες, από έναν πίθηκο, έναν πολιτικό, αν και ένα τυπικό πρωτεύον, ιδιαίτερα επιτυχημένοι άνθρωποι, έχει σχέση με ένα τσακάλι!
  Ένας άνθρωπος έχει Θεϊκή δημιουργική φύση, αλλά οι πολιτικοί σταυρώνουν ότι είναι από τη φύση τους απλώς διάβολοι και δημιουργούν χάος!
  Ο πολιτικός είναι ο κατά σάρκα Διάβολος, μόνο όχι ο άρχοντας της κόλασης, αλλά ο δημιουργός του κάτω κόσμου στη Γη, στον οποίο οι διάβολοι ξεφεύγουν από τον έλεγχο και δημιουργούν χάος!
  Ο στρατιώτης είναι κριτής του Θεού και του χρόνου, ο πολιτικός είναι ένα κάθαρμα χωρίς δίκη και η ανομία του δεν γνωρίζει χρονικό πλαίσιο!
  Ο στρατιώτης δεν ζητά την ειρήνη, και η καταιγίδα δεν γνέφει, ο πολιτικός θα θάψει τα κατορθώματά του, το παράσιτο ζηλεύει πολύ!
  Ένας στρατιώτης είναι μερικές φορές ένας απρόθυμος πολεμιστής και δεν θέλει να σκοτώσει, αλλά εκπληρώνει ένα ιερό καθήκον προς την Πατρίδα, ενώ ένας πολιτικός είναι ένας εθελοντής προδότης που του αρέσει να χοίρωνει, να μην εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του προς τους ψηφοφόρους!
  Ένας στρατιώτης λύνει γρίφους στις μάχες, ένας πολιτικός φτιάχνει πονηρούς συνδυασμούς, δεν μπορεί να λύσει το θέμα ειρηνικά!
  Ο πολιτικός είναι τόσο στρατηγός που αντί για επωμίδες φοράει τους ώμους ενός ανόητου, αν και ο ίδιος, ωστόσο, είναι αλεπού!
  Ένας στρατιώτης μπορεί να παίξει χαρτιά, αλλά ένας πολιτικός φοράει επωμίδες με εξάδα ακόμα και χωρίς να παίζει!
  Ο στρατιώτης είναι πολύ ψύχραιμος μαχητής, όταν τα πάει καλά με το κεφάλι του, ο πολιτικός είναι γουρούνι, θα πάρει ένα σπουργίτι από έναν αετό!
  Ο στρατιώτης ξέρει τι είναι φόβος, αλλά νικάει τον εαυτό του, ο πολιτικός ξέρει τι είναι τιμή, αλλά το γυρίζει για τον εαυτό του!
  Εάν μια γυναίκα δεν φοβάται να καμαρώσει τα γυμνά της πόδια, δεν αφήνει τον εαυτό της να φορέσει μπότες, τότε γεννήθηκε με πουκάμισο!
  Με πουκάμισο γεννήθηκε ένας πολεμιστής που δεν θα επιτρέψει να του αφαιρέσουν τα τρία του δέρματα!
  Γυναίκα, μην ντρέπεσαι να περπατάς ξυπόλητη, φοβάσαι να είσαι κάτω από τη φτέρνα μιας τσόχας!
  Αν δεν θέλετε να καταπιείτε την άκρη της λεπίδας, τότε αποκτήστε κοφτερό μυαλό και ατσάλινη αντοχή!
  Η αιχμή του ξίφους ενός ανόητου μπορεί να τρυπήσει το σώμα, αλλά μόνο η αιχμηρή λέξη ενός σοφού μπορεί πραγματικά να χτυπήσει την καρδιά!
  Ο στρατιώτης είναι ένας διάβολος που έχει καθαρή καρδιά, ο πολιτικός ισχυρίζεται ότι είναι Θεός, αλλά είναι γεμάτος βρώμικες σκέψεις!
  Μην ντροπή μια γυναίκα για τη γύμνια της σε αναζήτηση αρσενικού πρίγκιπα, ντροπή να παντρευτεί έναν γυμνό βασιλιά!
  Μια γυναίκα που με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της σκίζει τρία δέρματα από έναν άνδρα, γεννήθηκε με πουκάμισο!
  Μια γυναίκα που γεννήθηκε με πουκάμισο με γυμνή σάρκα φοράει έναν άντρα, ακόμα κι αν δεν είναι γεμάτη μπότα!
  Είναι πιο σημαντικό για μια γυναίκα να γεννηθεί με πουκάμισο παρά να λάβει ένα πολυτελές φόρεμα από έναν γυμνό βασιλιά!
  Είναι προτιμότερο για μια γυναίκα να είναι γυμνή παρά να επιτρέψει στον εαυτό της να ξεκολλήσει τρία δέρματα από μια γεμάτη μπότα από τσόχα, καλύτερα ξυπόλητη παρά να ντύνεται με μια αμβλεία μπότα!
  Αν μια ξυπόλυτη γυναίκα, ξεγυμνώνοντας το στήθος της, σπάσει το χειροκρότημα, και όχι τις προσβολές και τα σφυρίγματα, τότε γεννήθηκε με πουκάμισο και δεν θα επιτρέψει στον εαυτό της να υποδυθεί!
  Οι γυναικείες αδυναμίες μετατρέπονται σε ελκυστική δύναμη και αν ένας άντρας δείξει αδυναμία, τότε θα ωθηθεί σε ένα βάλτο ανικανότητας!
  Μια γυναίκα πρέπει να μπορεί να συγχωρεί αν θέλει να είναι επιτυχημένη, αν ένας άντρας θέλει να πετύχει κάτι, δεν πρέπει να παραιτηθεί!
  Η θέση του αετού δίνεται σε αυτόν που ξέρει να ξεχύνεται σαν αηδόνι και δεν μετράει τα κοράκια!
  Αυτός που μετράει πολλά κοράκια είναι εντελώς χωρίς φτερά και δεν έχει ράμφος!
  Όποιος πουλάει την Πατρίδα για χρυσό δεν αξίζει δεκάρα και θα καλυφθεί με τη σκουριά της προδοσίας κάτω από το ευγενές μέταλλο!
  Ληστεύοντας απογόνους, θα χρεοκοπήσετε στο κενό, καθώς όλα θα πνιγούν στην απύθμενη δίνη των εγκλημάτων του παρελθόντος!
  Ένας πολεμιστής πρέπει να είναι σοφός σαν κουκουβάγια, γενναίος σαν αετός και να μην μετράει κοράκια στη μάχη, για να μην τον μαδήσει κότα!
  Δεν έχει σημασία όταν υπάρχουν λίγα χρόνια, πλήρης καταστροφή όταν δεν υπάρχουν αρκετά μυαλά και εφευρετικότητα σε οποιαδήποτε ηλικία!
  Το αγόρι θέλει να γίνει στρατιώτης και να πάει στον πόλεμο για να γίνει ήρωας, ένας πολιτικός θέλει να γίνει διοικητής, να καθίσει στα μετόπισθεν και να διαπράξει κακία!
  Ο φαντάρος θέλει χυλό με κρέας, αλλά παίρνει χυλό σημύδας από διοικητές και φύτεψε σάπιο γουρούνι από πολιτικούς!
  Στη μάχη, δεν χρειάζεστε μόνο μια αιχμηρή ξιφολόγχη και ένα ατσάλινο σπαθί, αλλά και ένα κοφτερό μυαλό και νεύρα από ατσάλι, με τα χρυσά χέρια ενός εφευρέτη!
  Ο λαός δεν χρειάζεται μονάρχη στο θρόνο, αλλά τσάρο στο κεφάλι του, όχι τον ασημένιο λόγο των πολιτικών, αλλά ασημένια ρούβλια στο πορτοφόλι του!
  Το μυαλό και το θάρρος, όπως ο σύζυγος και η γυναίκα, γεννούν τη νίκη μόνο σε ζευγάρια, και η νονά κάθε επιτυχίας - τύχη, δεν θα είναι καθόλου τρίτη!
  Η νιότη είναι πράσινη αλλά γλυκιά, τα γηρατειά είναι πικρά και μουχλιασμένα, και η γυναίκα είναι σαν τη μύγα στη γλυκύτητα, η αρρώστια είναι σαν τη μύγα στα γεράματα!
  Είναι καλύτερο να είσαι νέος ψηφοφόρος παρά γέρος πολιτικός.
  Στη νεολαία, κάθε επιχείρηση μπορεί να διαφωνηθεί, αλλά στα γηρατειά και την αδράνεια σταματούν!
  Υπάρχει περισσότερη χαρά στη νεότητα από την εργασία παρά από την αδράνεια στα γηρατειά, ας πιούμε λοιπόν για το γεγονός ότι η νεότητα δεν τελειώνει χωρίς κόπο!
  Μια κοπέλα είναι καλή στα νιάτα της, ένα κουτάλι είναι για φαγητό και ένας πολιτικός είναι στον τάφο!
  Τα αγόρια με γυμνά τακούνια είναι πιο χαρούμενα από τους ενήλικες, από τους οποίους οι πολιτικοί τράβηξαν τρία δέρματα και σήκωσαν καλά μέχρι τα αυτιά τους!
  Ένα κορίτσι είναι καλύτερα ξυπόλητο παρά με ψηλοτάκουνα παπούτσια, αν έπρεπε να κατέβει ηθικά για αυτά!
  Τα αγόρια λατρεύουν να τρέχουν ξυπόλητα και οι ενήλικες άντρες, αφού τους υποδουλώνουν ντόπιοι πολιτικοί, ρέουν στο εξωτερικό!
  Ένας πολιτικός, σαν άντρας, αγαπά τα γυμνά πόδια των γυναικών, αλλά σαν απατεώνας ξεσκίζει τρία δέρματα, ανεξάρτητα από το φύλο του ψηφοφόρου!
  Τα παιδιά έλκονται από γλυκά πράγματα, οι ενήλικες έλκονται από τις γλυκές ομιλίες των πολιτικών, μπορείς να πάθεις διαβήτη από την πρώτη και η οροφή θα σκάσει εντελώς τη δεύτερη!
  Ένα παιδί που τρώει γλυκό κέικ είναι πιο έξυπνο από έναν ενήλικα που αφήνει τον εαυτό του να φάει με εντόσθια, μέσα από τη γλυκιά κουβέντα ενός πολιτικού!
  Είναι καλύτερα να φας ένα κέικ με κίνδυνο να παχύνεις παρά να αφήσεις έναν πολιτικό να σε φάει για να στραγγίσει το πορτοφόλι σου και να αδειάσει το μυαλό σου!
  Ο πολιτικός είναι χειρότερος από τον φασίστα, από τον δεύτερο περιμένουν κακό και βάζουν ξιφολόγχη, από τον πρώτο περιμένουν εκπλήρωση προεκλογικών υποσχέσεων και βάζουν το λαιμό τους στο τσεκούρι!
  Γλυκό το κέικ "Ναπολέων", και ακόμη πιο γλυκός ο λόγος ενός πολιτικού που σκαρφαλώνει στους Ναπολέοντες, μόνο από την πρώτη διάθεση, από τη δεύτερη - λεκτική διάρροια!
  Κάθε μέρα τρως γλυκό κέικ, θα παχαίνεις, κάθε μέρα ακούς τον γλυκό λόγο ενός πολιτικού, θα εξαντλείς τα οικονομικά σου, και θα τρελαίνεσαι!
  Τα γηρατειά δεν είναι χαρά, αλλά είναι ακόμα χειρότερα όταν οι υποσχέσεις των πολιτικών κάνουν τους ψηφοφόρους να πέφτουν στην παιδική ηλικία!
  Ο καλύτερος τρόπος για να αναζωογονηθείτε είναι να ακούσετε τις υποσχέσεις των πολιτικών, είναι σαν έναν αιώνα πριν, αλλά προφέρονται με νεανική ζέση!
  Ένας πολιτικός είναι βασιλιάς-αυτοκράτορας από φιλοδοξία, αλλά γυμνός βασιλιάς από ευκαιρία!
  Ο πολιτικός θέλει να ανέβει στον ουρανό και να γίνει θεός, μόνο αν δεν υπάρχει ψυχή, το σώμα μπορεί να πέσει μόνο στον κάτω κόσμο!
  Ο πολιτικός δεν έχει ψυχή και φρένο στις υποσχέσεις, ο ψηφοφόρος δεν αμφιβάλλει ότι θα απογοητευτεί!
  Όποιο λεωφορείο και να μην πάρεις, θα αργήσεις αν φτάσεις αργά, όποιον πολιτικό και να μην ψηφίσεις, θα απογοητευτείς ακόμα κι αν φτάσεις στην ώρα σου στο εκλογικό κέντρο!
  Ρίξτε την ψήφο σας σε πολιτικό, γιατί δεν φτύσετε στο πηγάδι - θα κακομάθετε, και θα υποφέρετε και από δίψα για δικαιοσύνη!
  Μια ψήφος είναι σαν παπαρουνόσπορος, αλλά εξαπατώντας τις μάζες, ο πολιτικός θα ετοιμάσει ένα κολοσσιαίο όπιο για τον λαό!
  Ένας πολιτικός λατρεύει να γλυκαίνει τον λόγο του με υποσχέσεις, αλλά χωρίς το αλάτι της αλήθειας είναι βρώσιμος και προκαλεί μόνο εμετό!
  Ο πολιτικός έχει αιώνια πίεση χρόνου και επτά Παρασκευές την εβδομάδα, αλλά πάντα υπάρχει χρόνος να βάλει ένα γουρούνι στους ψηφοφόρους!
  Ο πολιτικός είναι η ίδια η τελειότητα - να βρίσκει μια δικαιολογία για δόλο, και να προσαρμόζει βρώμικα κόλπα από τους ψηφοφόρους, αλλά πλήρης ασημαντότητα σε κάτι εποικοδομητικό!
  Δεν μπορείς να ταΐσεις νουντλς στα αυτιά σου, δεν μπορείς να γλυκάνεις το τσάι με τη γλυκιά ομιλία ενός πολιτικού, αλλά η σούπα με μια γάτα είναι εγγυημένη, κουάκερ σημύδας για φαγητό!
  Παχαίνουν από τα ζυμαρικά, πεθαίνουν από την πείνα από χυλοπίτες!
  Πολιτικός είναι ένας κόκορας που κλέβει χρυσά αυγά από ψηφοφόρους με μυαλό κότας!
  Ο πολιτικός αρέσκεται να χτίζει έναν τεράστιο σκληρό φαλλοκράτη από τον εαυτό του, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας μεγάλος γάιδαρος, που τον έστριψαν οι ανεμοστρόβιλοι λεκτικής διάρροιας!
  Ένας πολιτικός, σαν παλαβός, εκπέμπει δηλητηριώδη αέρια σε κενές ομιλίες, αλλά το περνάει ως άρωμα αλήθειας σε όσους δεν έχουν κεφάλι στους ώμους τους!
  Ο πολιτικός στοχεύει στη θέση του αετού, προσπαθώντας να αποκτήσει τη φωτεινότητα του παγωνιού και τη γλύκα του αηδονιού, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια φουσκωμένη γαλοπούλα, που ψηφίζουν μόνο όσοι έχουν μυαλό κοτόπουλου!
  Ο πλανήτης έχει δύο πόλους και αυτό δημιουργεί αρμονία, αλλά ο πολιτικός έλκεται από εκεί που υπάρχουν περισσότερα χρήματα και αυτό δημιουργεί χάος!
  Ο πολιτικός ανασταίνεται με τη βοήθεια επτά Παρασκευών την εβδομάδα και μια συνεχή ρεπό στην τήρηση των υποσχέσεων!
  Πολιτικός είναι ένας κάπρος που δεν έχει πάντα κυνόδοντες αγριόχοιρου, αλλά σίγουρα θα βάλει ένα γουρούνι των ψηφοφόρων, και θα τσουρίσει κάτω από το χαλί!
  Θέλει να γίνει πολιτικός αντί για λιοντάρι, ονειρεύεται να σκίζει τους αντιπάλους με τα νύχια του, αλλά ακόμα και μετά την εξουσία, συχνά μπορεί μόνο να φυτέψει ένα γουρούνι και να βάλει παπούτσια σε αυτούς που έχουν μυαλό γαϊδάρου!
  Αν θέλει ο Θεός να τιμωρήσει έναν άνθρωπο, του στερεί τη λογική, αν θέλει να τιμωρήσει μια χώρα, βάζει στον θρόνο έναν πολιτικό που το μυαλό του έχει ξεπεράσει τη λογική!
  Δεν μπορείς να μπεις στο ίδιο ποτάμι δύο φορές, αλλά μπορείς να εκλεγείς με δόλο πολλές φορές, αν οι υποσχέσεις κυλούν σαν ποτάμι και ο πολιτικός έχει γίνει μεγάλο γουρούνι!
  Όλοι οι πολιτικοί είναι σαν παιδιά - συνθέτουν πολλά, αλλά σε αντίθεση με τα παιδιά, δεν μπορεί να τους χτυπήσει ο ψηφοφόρος για φάρσες με λουράκι, μάλλον θα μαστιγωθούν οι ίδιοι που παρασύρεται από τη φαντασία!
  Ο πολιτικός θέλει να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους σαν μικρά παιδιά, αλλά τους γλιστράει ένα κολοσσιαίο γουρούνι σαν μεγάλος!
  Ένας πολιτικός θα γλιστρήσει ένα γουρούνι ακόμη και σε έναν μουσουλμάνο, και ακόμη και σε μια μέρα της ορθόδοξης, θα γεμίσει το μυαλό του με λίπος υποσχέσεων!
  Η πολιτική είναι μια βρώμικη δουλειά που σου βγάζουν ένα γουρούνι γαρνιρισμένο με μέλι από το στόμα, και χυλοπίτες στα αυτιά πασπαλισμένα με τη ζάχαρη των λόγων!
  Όσο κι αν πλένει ένας πολιτικός τα χέρια του από βρώμικες πράξεις, πάλι θα σκαλώσει και θα γεμίσει τον ψηφοφόρο με σκατά μέχρι τα αυτιά του!
  Το γουρούνι λατρεύει να κολυμπάει στη λάσπη, ο πολιτικός-κάπρος ρίχνει λάσπη στους αντιπάλους του!
  Ένας πολιτικός μπορεί να σκιστεί σε κομμάτια, αλλά και πάλι δεν είναι λιοντάρι, αλλά μια πονηρή αλεπού που συνεχώς γουρούνια!
  Ένας πολιτικός προκαλεί συχνά ψυχρό πόλεμο για να ζεστάνει τα χέρια του πάνω του!
  Ο πολιτικός μετατρέπεται σε καθαρό κοστούμι για να είναι πιο εύκολο να τα βγάλει, και προκαλεί κρυολόγημα μεταξύ χωρών για να ζεστάνει τα χέρια του σε έναν αγώνα εξοπλισμών!
  Ο πολιτικός δεν λέει συχνά την αλήθεια, αλλά πάντα εξαπατά τον ψηφοφόρο, η αλεπού δεν κάνει πάντα κομπλιμέντα, αλλά σίγουρα θα αρπάξει το τυρί από αυτόν που μετράει το κοράκι!
  Ο πολιτικός είναι θηρίο τέτοιας ράτσας που άλλοτε τα μαλλιά του είναι λαμπερά και άλλοτε όχι, αλλά η ψυχή του είναι πάντα μαύρη και κατά κανόνα γουρούνια!
  Μια γάτα έχει εννέα ζωές και μια ουρά, μια αλεπού πολιτικός έχει ένα εκατομμύριο μάσκες και μια πολύ μακριά γλώσσα!
  Η πολιτική είναι βρωμιά, αλλά είναι αρωματισμένη με τη μαρμελάδα της ευγλωττίας που ρουφάει τις έξυπνες μύγες και τους παλαβούς ψηφοφόρους!
  Ο λόγος ενός πολιτικού μοιάζει συχνά με ρολόι, αλλά χωρίς το αλάτι της αλήθειας δεν μπορείς να τον απλώσεις στο ψωμί για χάρη του κορεσμού!
  Ο λόγος του πολιτικού κυλά σαν μέλι ευγλωττίας, αλλά από έναν τόσο γλυκό ψηφοφόρο λαμβάνει μόνο διαβήτη απογοήτευσης, και διάθεσή αταξίας!
  Αν ο δικτάτορας έχει πολλά κόκκινα λόγια, τότε για τον ψηφοφόρο υπάρχουν πολλοί αιματηροί δήμιοι!
  Μια κοκκινομάλλα δεν είναι πάντα ξεδιάντροπη, αλλά ένας πολιτικός με κόκκινο λόγο σακατεύει τον ψηφοφόρο!
  Καπέλο φλέγεται σε κλέφτη, πολιτικός απειλεί να βρέξει τους πάντες με καπέλα, καίγονται οι ελπίδες των ψηφοφόρων!
  Ο ζητιάνος έχει ένα περιουσιακό στοιχείο - μια συνείδηση, που δεν έχουν οι πλουσιότεροι πολιτικοί!
  Ένας κλέφτης μπορεί να κλέψει χρυσό, αλλά ένας πολιτικός καταστρέφει πραγματικά παραδίδοντας κάτι που δεν αξίζει ούτε μια δεκάρα!
  Πολιτικός είναι ένα γουρούνι που αντί να γονιμοποιεί τα χωράφια, του καίει το μυαλό με λεκτική διάρροια!
  Οι στρατιώτες γονιμοποιούν τα χωράφια με αίμα εχθρών, ο πολιτικός γονιμοποιεί τον μυστικό αγώνα με λεκτική διάρροια!
  Ένας στρατιώτης είναι μερικές φορές βρώμικος ως διάολος, αλλά κυριολεκτικά, ένας πολιτικός είναι ένα βρώμικο γουρούνι μεταφορικά, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να γουρούν πραγματικά!
  Μια γυναίκα αγαπά τη στοργή σαν γάτα, ενώ ο ψηφοφόρος προτιμά να ακούει το βρυχηθμό ενός λιονταριού από έναν πολιτικό, και επιτρέπει να την γδέρνουν σαν κριάρι!
  Ένας πολιτικός είναι δεξιός και αριστερός, αλλά δεν υπάρχουν δικαιώματα και οι μέθοδοί του είναι πάντα αριστερές!
  Ο Θεός αγαπά την Τριάδα, αλλά ένας πολιτικός δέχεται ένα εκατομμύριο υποστάσεις!
  Η πρόοδος είναι το μονοπάτι από τον πίθηκο στον άνθρωπο, τα πολιτικά παιχνίδια είναι το μονοπάτι από την ανθρώπινη κατάσταση προς τους καθαρούς χοίρους!
  Ο δρόμος προς την κορυφή για έναν άνθρωπο είναι με βήματα, για έναν πολιτικό από σπασμένα πεπρωμένα!
  Στο σκάκι οι λευκοί ξεκινούν τον πόλεμο από την αρχή του παιχνιδιού• στην πολιτική οι πόλεμοι δεν σταματούν, ανεξαρτήτως χρώματος, χωρίς τέλος ή αρχή!
  Στο σκάκι, η κίνηση ενός ιππότη συντροφεύει, στην πολιτική, η κίνηση ενός ιππότη βάζει ένα γουρούνι!
  Στο σκάκι για να γδύσεις τον βασιλιά χρειάζονται θυσίες και ο πολιτικός είναι γυμνός βασιλιάς ακόμα και με αποκτήματα!
  Η γυναίκα είναι βασίλισσα ακόμα και χωρίς ρούχα και ο πολιτικός είναι γυμνός βασιλιάς ακόμα και με το μανδύα του βασιλιά!
  Η εργασία έκανε έναν άνθρωπο από έναν πίθηκο, αλλά η εργασία των σκλάβων μετατρέπει έναν άνθρωπο σε ζώο και αυτός που χρησιμοποιεί τους καρπούς του επιτρέπεται να χοίρωνει!
  Μια παρτίδα σκακιού ξεκινά με την ώρα, η πολιτική ίντριγκα δεν έχει αρχή, αλλά συνεχίζεται για αιώνες!
  Υπάρχουν χαλίφηδες για μια ώρα και οι πολιτικοί είναι γυμνοί βασιλιάδες για την αιωνιότητα!
  Ένας τραπεζίτης κόβει χαρτονομίσματα, ένας κομμωτής κόβει μαλλιά και ένας πολιτικός του σκίζει το τριχωτό της κεφαλής μαζί με τη στέγη!
  Πολιτικός είναι ο κλέφτης που η γλώσσα του μπορεί να ανοίξει οποιαδήποτε κλειδαρότρυπα, αλλά εκτός από το να κλέβει χρήματα, σκοτώνει την ελπίδα!
  Η γυναίκα λατρεύει να δέχεται δώρα από άντρες, ο πολιτικός λατρεύει να γεννά γουρούνι, ανεξαρτήτως φύλου, και να συμπεριφέρεται σαν πρόστυχη γυναίκα!
  Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο στον κόσμο από τα γηρατειά και την πολιτική, αλλά τουλάχιστον το πρώτο δεν είναι στην αρχή της ζωής, και οι δεύτεροι αρπάζουν και βάζουν ένα γουρούνι από τη γέννηση μέχρι το θάνατο, ακόμα και όταν είσαι ξαπλωμένος στον τάφο!
  Μπορείτε να κατακτήσετε τα πάντα ακόμα και τον χρόνο, αλλά η ανθρώπινη βλακεία είναι άφθαρτη, γιατί εμφανίστηκε με την πρώτη κιόλας σκέψη στο κεφάλι και θα εξαφανιστεί μόνο με την τελευταία ματιά της συνείδησης ενός ζωντανού ατόμου!
  Μόνο οι νεκροί δεν κάνουν λάθος, κι ας είναι άθεοι!
  - Αν η μετά θάνατον ζωή είναι αντικείμενο διαμάχης και εικασιών, αλλά χωρίς καμία αμφιβολία μετά την εκλογή των πολιτικών, αν υπάρχει ζωή, τότε σκύλος!
  Ο θάνατος είναι απλώς μια αλλαγή σάρκας, που ακόμα δεν είναι αιώνιος με τη διατήρηση μιας αθάνατης ψυχής, η πολιτική είναι μια αιώνια αλλαγή κοστουμιών, και το να φοράς για πάντα μάσκα, με πλήρη ψυχολογία!
  Ένας πολιτικός είναι ένας διοικητής που κερδίζει όχι με την ικανότητα και το θάρρος των λιονταριών, αλλά από τον αριθμό των κοροϊδευμένων προβάτων!
  Ο αετός στρατιώτης υπολογίζει στην ικανότητα του διοικητή και ο ψηφοφόρος κοράκι υπολογίζει στον όχι και πολύ επιδέξιο δόλο του πολιτικού!
  Ο στρατιώτης δεν είναι πάντα αετός και μερικές φορές παθαίνει ήττες, αλλά ο ψηφοφόρος είναι συνήθως κοράκι και απογοητεύεται συνεχώς!
  Στρατιώτης μαχαιρώνει κακούς με ξιφολόγχη, πολιτικός σκοτώνει με αιχμηρή λέξη αδιακρίτως!
  Ο δήμιος έχει τσεκούρι, αλλά η εκτέλεση του έργου απαιτεί ακρίβεια κοσμήματος, ο πολιτικός έχει γλώσσα, αλλά το αποτέλεσμα είναι συνήθως αδέξιο!
  Ο δικτάτορας λατρεύει τη γλυκιά κολακεία, όχι όμως γιατί έχει τη νοημοσύνη της μύγας, αλλά γιατί είναι έτοιμος να συντρίψει τους ψηφοφόρους σαν τα κουνούπια από το αλάτι της αλήθειας!
  Ο πολιτικός θέλει να γίνει δικτάτορας, αλλά το έντερο του είναι πολύ λεπτό, και η γλώσσα του πολύ μακριά, σε συνδυασμό με κοντό μυαλό!
  Ο πολιτικός είναι μαθητής του Διαβόλου, και ισχυρίζεται ότι είναι Θεός, αλλά μέχρι στιγμής έχει μάθει μόνο να συκοφαντεί και να σταυρώνει τον ψηφοφόρο στο έπακρο!
  Υπάρχουν χορηγοί πίσω από τον πολιτικό, το χρήμα διογκώνει τη βαθμολογία και οι πολιτικοί πνέουν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων!
  Οι μέλισσες τσιμπάνε, αλλά δίνουν μέλι, οι πολιτικοί ξεχύνουν το γλυκό νέκταρ των λόγων, αλλά δεν φέρνουν παρά απογοητεύσεις!
  Ένας πολεμιστής αγωνίζεται για μια ηρωική πράξη και δόξα, ένας πολιτικός πετυχαίνει πάντα σε άθλιες πράξεις και αφήνει πίσω του μια κακή ανάμνηση!
  Δεν είναι ντροπή για μια γυναίκα να αγαπά με τα αυτιά της, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο ηλίθιο, να επιτρέπει στον εαυτό της να κρεμάει χυλοπίτες στα αυτιά της, να της επιτρέπει να φορέσει τα παπούτσια της!
  Ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού είναι τα σκουλαρίκια με διαμάντια, όχι τα νουντλς με γλυκιά σάλτσα στα αυτιά της!
  Ο πολιτικός προσπαθεί να δείξει ότι είναι πιο ψύχραιμος από τα βραστά αυγά, αλλά κρατά τις υποσχέσεις του μόνο όταν σφυρίζουν οι βραστές καραβίδες!
  Ο πολιτικός υπόσχεται να ταΐσει τους ψηφοφόρους με νόστιμα κρέατα, αλλά το γουρούνι που έχει φυτέψει βρωμάει, παρά το καρύκευμα των γλυκών λόγων!
  Όταν ένας πολιτικός σταυρώνεται πολύ, οι ψηφοφόροι μπορούν με ασφάλεια να βάλουν τέλος στις εκλογικές προσδοκίες τους!
  Ο πολιτικός ταΐζει υπερβολικά τον ψηφοφόρο με χυλοπίτες στα αυτιά κάτω από τη γλυκιά σάλτσα των ομιλιών, αλλά ξεχνά πάντα να αλατίζει με το αλάτι της αλήθειας το ενοχλητικό φαγητό!
  Ο πολιτικός υπόσχεται ψωμί και θέαμα, αλλά το πρώτο χωρίς το αλάτι της αλήθειας, το δεύτερο χωρίς κανόνες ευπρέπειας!
  Η ελευθερία έρχεται γυμνή, και η αλήθεια είναι ξυπόλητη, αλλά η δικτατορία σκίζει τρία δέρματα, και τα ψέματα φέρονται μέχρι τα αυτιά!
  Ένας σκύλος μπορεί να δαγκώνει, μπορεί και να είναι ήρεμος, αλλά ένας πολιτικός θα σου βάλει ήρεμα ένα γουρούνι και θα σε φέρει στη ζωή του σκύλου!
  Οι άντρες αγοράζουν την αγάπη για τα χρήματα από τις ιερόδουλες, οι πολιτικοί αγοράζουν την αγάπη των ψηφοφόρων για υποσχέσεις ότι δεν αξίζουν ούτε μια δεκάρα!
  Τσάροι ανεβαίνουν στον θρόνο, αλλά μόνο γυμνοί βασιλιάδες σκίζονται στην προεδρία!
  Η δύναμη ενός ταύρου δεν απαιτεί εγκέφαλο προβάτου, για να μην οργώνει η αλεπού, να μην καταβροχθίζει το γουρούνι, και ένας λύκος στο δέρμα ενός προβάτου να μην σκίζεται!
  Πολιτικός είναι ο ποδοσφαιριστής που αντί να κλωτσάει την μπάλα, χτυπάει τον εγκέφαλο με τη γλώσσα του!
  Το ποδόσφαιρο παίζεται με τα πόδια και άλλοτε με το κεφάλι, και στην πολιτική με τις γλώσσες, και συχνά τα μυαλά είναι στη μία πλευρά!
  Αν το ποδόσφαιρο δεν παίζεται με τα χέρια, τότε τα πολιτικά παιχνίδια δεν παίζονται με χέρια με λευκά γάντια!
  Είναι δύσκολο να περπατήσεις μέσα στη λάσπη χωρίς να λερώσεις τα πόδια σου, είναι δύσκολο να μπεις στην πολιτική με καθαρά χέρια!
  Στο ποδόσφαιρο χρειάζεσαι γρήγορα πόδια, στην πολιτική χρειάζεται επίσης να είσαι εύστροφος για να μην κλωτσάς τις οπλές σου!
  Στο ποδόσφαιρο βάζουν μπάλα στο τέρμα, στην πολιτική βάζουν γουρούνι στην τσέπη του ψηφοφόρου!
  Στην πυγμαχία, τα πιο απαραίτητα γάντια, που είναι πιο δύσκολο, για να καταπολεμήσεις τα μυαλά, στην πολιτική, τα πιο περιττά λευκά γάντια, για να μην παρεμβαίνουν στο στάζει στον εγκέφαλο!
  Στο ποδόσφαιρο, για το χτύπημα της μπάλας με το χέρι, τιμωρείσαι, στην πολιτική, για το χτύπημα του εγκεφάλου με τη γλώσσα σου, σου απονέμουν το έπαθλο του νικητή των εκλογών!
  Τα γάντια στην πυγμαχία απαλύνουν το χτύπημα, τα λευκά γάντια στην πολιτική δεν σου επιτρέπουν να το χτυπήσεις σωστά!
  Οι πυγμάχοι έχουν πλακώσει μύτη, οι πολιτικοί έχουν παραμορφωμένη συνείδηση!
  Με τη βοήθεια της βότκας, μπορείτε να αφαιρέσετε τα σκουλήκια από το στομάχι, με τη βοήθεια ενός νηφάλιου κεφαλιού, μπορείτε να διώξετε τους πολιτικούς από το συκώτι!
  Αφού πιεις βότκα, μπορείς να σπάσεις καυσόξυλα, με νηφάλιο κεφάλι θα εξαρθρώσεις τον εγκέφαλό σου, αναζητώντας έναν πολιτικό που δεν έχει πλύση εγκεφάλου!
  Από βότκα hangover την επόμενη μέρα, από πολιτικό πονοκέφαλο όλη την ώρα!
  Η βότκα είναι πικρή, αλλά και δεν περιέχει το αλάτι της αλήθειας, όπως το γλυκό μέλι από τα χείλη των πολιτικών!
  Δεν υπάρχουν γυμνά χέρια στην πυγμαχία, καθαρά μέλη στην πολιτική!
  Η βότκα έχει βαθμούς και ζεσταίνει, η πολιτική ζεσταίνει τον βαθμό της διχόνοιας και μόνο ένα νηφάλιο κεφάλι τη δροσίζει!
  Η βότκα θα φέρει χαρά για τουλάχιστον μια ώρα και ένας πολιτικός θα φέρει την απογοήτευση για πάντα!
  Όποιος πιει ένα ποτήρι βότκα τουλάχιστον καθαρίζει το λαιμό του, όποιος καταπιεί έναν κουβά γλυκές ομιλίες πολιτικού, θα μολύνει το μυαλό του!
  Σε όποιο ποτήρι κρασί υπάρχει πάτος, μόνο οι υποσχέσεις των πολιτικών ξεχύνονται από πιάτα χωρίς πάτο!
  Ο μεθυσμένος χύνει κρασί χωρίς μέτρο, δηλητηριάζοντας τον εαυτό του, ο πολιτικός ξεχύνει την αμβροσία της ευγλωττίας των μεθυστικών λόγων, σκοτώνοντας τους γύρω του!
  Από το κρασί μπορείς να κοιμηθείς υπερβολικά, και το hangover θα περάσει σε μια μέρα, από τις μεθυσμένες ομιλίες ενός πολιτικού μπορεί να κοιμηθείς για πάντα, και η απογοήτευση του ψηφοφόρου θα κρατήσει για πάντα!
  Η βότκα τοποθετείται σε μπουκάλι μισού λίτρου, οι υποσχέσεις ενός πολιτικού δεν χωράνε σε τρία κουτιά!
  Ένας απλός άνθρωπος αγαπά επίσης να λέει ψέματα, αλλά το κάνει χωρίς κακόβουλη πρόθεση, αλλά ένας πολιτικός, λέγοντας ψέματα, χωρίς καμία αγάπη, θα βάλει ένα γουρούνι στον ψηφοφόρο!
  Ο πολιτικός θα πουλήσει και τη μάνα του για χάρη της εξουσίας, μόνο που για κάποιο λόγο ο ψηφοφόρος φέρνει στην εξουσία πολιτικούς που υπόσχονται δεν αξίζει δεκάρα!
  Ένα γουρούνι είναι πολύ χοντρό για να νηστέψει, ένας πολιτικός για να του επιτραπεί να είναι πολύ παχύς για να τον κρατήσει από το να νηστεύει για πάντα!
  Μερικές φορές, οι πολιτικοί ρίχνουν δάκρυα τρυφερότητας από τις κόκκινες ομιλίες, αλλά όταν ένας ρήτορας παίρνει εξουσία, πρέπει να κλαίει με απογοήτευση!
  Ο πολιτικός είναι συνήθως χωρίς φτερά, αλλά πάντα γύπας και οδοκαθαριστής!
  Η βότκα προστατεύει το πληγωμένο δέρμα από μόλυνση, η λεκτική διάρροια ενός πολιτικού θα μολύνει με άνοια από το δέρμα ενός ρινόκερου!
  Η βότκα είναι ανέξοδη και αναζωογονητική, ένας πολιτικός είναι ακριβός και καταθλιπτικός!
  Ένας πολιτικός που οι υποσχέσεις του δεν αξίζουν δεκάρα, αλλά υπόσχεται βουνά από χρυσό, θα κοστίσει πολύ στον ψηφοφόρο!
  Στο ποδόσφαιρο, σε περίπτωση παράβασης, υπάρχει κόκκινη κάρτα στον παίκτη, στην πολιτική, το να παίζεις χωρίς κανόνες δεν θα κοκκινίσει ποτέ από ντροπή!
  Ένας ποδοσφαιριστής θα βάλει γκολ με το πόδι σύμφωνα με τους κανόνες, ένας πολιτικός θα βγάλει νοκ άουτ εγκεφάλους χωρίς κανόνες με τη γλώσσα του!
  Αν έχεις ισχυρή θέληση, τότε το μερίδιό σου δεν θα είναι αδύναμο!
  Όποιος δεν έχει σκλήρυνση χάλυβα δεν θα λάβει μετάλλιο ως ανταμοιβή!
  Πολύ πιο χρήσιμο είναι ένα μικρό ποτήρι πικρή βότκα από μια ολόκληρη στέρνα μεθυσμένης ευγλωττίας ενός γλυκού πολιτικού!
  Ο πολιτικός έχει συχνά την πίεση του τανκ και το πείσμα του, αλλά αντί για φονικό βαρέλι έχει θανατηφόρο, μακριά γλώσσα!
  Ένας πολιτικός σαν τανκ έχει την ικανότητα να κόβει τη λάσπη και να δέχεται χτυπήματα, αλλά κινείται με πολύ περισσότερο θόρυβο και δυσωδία!
  Ένας σχεδιαστής σε ένα τανκ εκτιμά ένα ισχυρό όπλο, ένας ψηφοφόρος στην πολιτική έχει μακριά γλώσσα!
  Κανένας ιός δεν είναι τόσο μεταδοτικός όσο ο βάκιλος των κενών λόγων των πολιτικών!
  Το μεγαλύτερο μυστήριο είναι πώς ένας άνθρωπος απέκτησε τη δύναμη του θεού, παραμένοντας πίθηκος στη σκέψη του, τσακάλι στις συνήθειές του και αφήνοντας μια αλεπού να του σκίσει το δέρμα σαν κριάρι!
  Το σκάκι έχει αυστηρούς κανόνες παιχνιδιού και οι κινήσεις δεν μπορούν να ληφθούν πίσω, η πολιτική δεν έχει κανόνες και τα κομμάτια αναπηδούν σε πλήρη χάος, αλλά ταυτόχρονα όλοι φωνάζουν ότι παίζουν με το λευκό!
  Ένας κυβερνήτης που λατρεύει να σκονάρει το μυαλό των υπηκόων του είναι χειρότερος από μια ζαρωμένη ηλικιωμένη γυναίκα που κάνει μακιγιάζ σε σκασμένο δέρμα!
  Μια νεαρή γυναίκα αφήνει ξυπόλητα ίχνη που προκαλούν πειρασμό, αλλά αν ένας πολιτικός σου βάλει παπούτσια, τότε θα σου αφήσει τέτοιο σημάδι που θα φτύνουν όλοι!
  Η πολιτική είναι, φυσικά, πόλεμος, αλλά δεν παίρνουν αιχμαλώτους σε αυτόν, είναι ακριβό να ταΐσεις, όταν οι νικητές έχουν μόνο υποσχέσεις στην καρδιά τους ότι δεν κοστίζουν ούτε δεκάρα και δεν θα χορταίνεις φυτεμένο γουρούνι!
  Στον πόλεμο, όλοι αξίζουν μια ανταμοιβή, αλλά όχι όλοι μια εντολή, στην πολιτική όλοι αξίζουν μια τιμωρία, και κάθε πολιτικός θα λάβει την περιφρόνηση των ψηφοφόρων!
  Είναι καλύτερα να ακούς έναν τραγουδιστή χωρίς ακρόαση παρά να ακούς έναν πολιτικό με τον οποίο πρέπει να έχεις τα αυτιά σου ψηλά!
  Ένας πολιτικός είναι ένα γουρούνι με καθαρό κοστούμι και μια αλεπού με το πρόσχημα της ιερής αθωότητας!
  Στον πολιτικό αρέσει να γαβγίζει δυνατά και να υπόσχεται εκκωφαντικά, αλλά όταν πρέπει να εκπληρώσεις την υπόσχεση, δεν θα ακούσεις παρά δικαιολογίες!
  Καλύτερα να δέρνεις έναν πολιτικό που υπόσχεται αδράνεια παρά να χτυπάς μπράβο όταν χάνεις τη δουλειά σου!
  Ο πολιτικός είναι μια φτηνή πόρνη που τα πάει πολύ και φέρνει όχι μόνο μια αφροδίσια μόλυνση στη σάρκα, αλλά γεννά και έναν βάκιλο ανασφάλειας στην ψυχή!
  Οι φτηνές ιερόδουλες είναι οι πιο ακριβές - ειδικά αν είναι πολιτικές!
  Ένας πολιτικός είναι τόσο ιερόδουλη που υπόσχεται παραδεισένια απόλαυση δωρεάν, αλλά βάζει μόνο ένα γουρούνι στο κρεβάτι!
  Ένας πολιτικός δεν μπορεί παρά να αφαιρέσει και να διχάσει αριθμητικά και αφού γίνει δικτάτορας μπορεί να επαναφέρει και τους όρους της κυβέρνησης!
  Δεν έχει σημασία όταν ένας δικτάτορας επαναφέρει τη θητεία, είναι χειρότερο όταν όλα τα επιτεύγματα μηδενίζονται χωρίς ραβδί!
  Όταν τα επιτεύγματα της δικτατορίας μηδενίζονται, οι όροι διακυβέρνησης μηδενίζονται!
  Ο πολιτικός δουλεύει με τη γλώσσα του, γοητεύοντας δυναμικά την καρδιά, μόνο με αποτέλεσμα όλες οι λέξεις να δίνονται στο συκώτι!
  Όσο πιο χαζό είναι το μυαλό του ηγεμόνα, τόσο πιο κοφτερό το τσεκούρι του δήμιου του!
  Η επαναφορά της θητείας του δικτάτορα θα μετατρέψει τον ψηφοφόρο σε τακτοποιημένο ποσό!
  Στον κυβερνήτη αρέσει να μιλάει στρογγυλά, μόνο και μόνο για να μηδενίζει τις εύγλωττες αποτυχίες!
  Ο γύπας δικτάτορας έχει πάντα δίκιο, γιατί έχει πολλά δικαιώματα, χωρίς σύνορα, και ο ψηφοφόρος με δικαιώματα πτηνών δεν μπορεί παρά να πετάξει πάνω από τον κλοιό!
  Αν θέλεις να γίνεις αετός, σταμάτα να πετάς με δικαιώματα πουλιών!
  Τις περισσότερες φορές, εκείνοι που έχουν δικαιώματα πτηνών και τη συνήθεια να μετράνε κοράκια είναι αυτοί που κοκαλώνουν!
  Μέχρι να ξεμάθετε πώς να μετράτε τα κοράκια, θα πετάτε με δικαιώματα πουλιών και εφευρετικότητα κότας!
  Δεν θα πετάξετε στον ουρανό με δικαιώματα πουλιών, αλλά θα πετάξετε στην κόλαση σαν ένα κοτόπουλο σε μαδή!
  Εάν έχετε μυαλό κοτόπουλου, δικαιώματα πουλιών και φιλοδοξίες κόκορα, τότε τα φτερά θα πετάξουν με εγγύηση!
  Όποιος έχει μυαλά κοτόπουλου μετράει κοράκια και επιδιώκει μόνο τα δικαιώματα των πτηνών!
  Όποιος μετράει πολλά κοράκια έχει προβλήματα χωρίς να μετράει!
  Μετρώντας κοράκια, κινδυνεύεις να κραυγάσεις, να τρίψεις τη μύτη σου, θα μπεις σε ένα μαδώντας σαν το κοτόπουλο!
  Ο τύραννος φαντάζεται τον εαυτό του λιοντάρι, αλλά τρώει πτώματα σαν ύαινα, αγαπά τον πόλεμο, αλλά δεν θέλει να τραβήξει το λουρί του στρατιώτη, του αρέσει να ξαπλώνει ένα γουρούνι και να το καταβροχθίζει με εντόσθια!
  Αν είσαι ψυχικά ανάπηρος, τότε η πρόθεση της παιδείας δεν θα σε βοηθήσει!
  Ένα λιοντάρι χωρίς εκπαίδευση είναι καλύτερος ηγέτης από ένα πιστοποιημένο κριάρι!
  Ένας πυγμάχος έχει ένα δυνατό χτύπημα στο χέρι, αλλά ένας πολιτικός χτυπάει το μυαλό του με τη γλώσσα του, ακόμα κι όταν ο ίδιος είναι αδύναμος στο κεφάλι!
  Ένας πυγμάχος έχει δύο χέρια και αρκετούς συνδυασμούς μπουνιών, ένας πολιτικός έχει μια γλώσσα, ατελείωτο ανακάτεμα τραγουδιών ουσιαστικά του ίδιου κινήτρου!
  Ξυπόλητη, η ίδια η κοπέλα φορά έναν άντρα, γδύνοντας τον εαυτό της - θα τον αφήσει χωρίς παντελόνι, και απλώνοντας τα πόδια της, θα σφίξει το λαιμό της με μια λαβή θανάτου!
  Μια γυναίκα, απλώνοντας τα πόδια της, σφίγγει ένα μαμονά σε έναν άντρα για να στύψει χρυσές σταγόνες!
  Γυμνά γυναικεία πόδια, γδύνονται τέλεια οι άντρες που δεν έχουν κεφάλι!
  Είναι καλύτερα να φιλάς τα ξυπόλυτα πόδια ενός κοριτσιού παρά να είσαι ένα εντελώς μοναχικό παπούτσι!
  Ο ταύρος έχει κυριολεκτικά κέρατα και ένας άντρας χωρίς ανοδική υγεία θα αποκτήσει μεταφορικά κέρατα!
  Ένας άντρας που ήταν ντυμένος με γυμνά γυναικεία πόδια είναι ένα πλήρες παπούτσι!
  Αν ένας άντρας είναι παπούτσι, τότε είναι προορισμένος να είναι κάτω από τη φτέρνα και αλήτης!
  Δεν υπάρχει μεγαλύτερος εχθρός ενός ανθρώπου από την έλλειψη θάρρους και μεγαλύτερο πρόβλημα από την υπερβολική επιθυμία!
  Ο άντρας είναι ένας λάγνος πίθηκος με στοργικό λόγο, αλλά η βλακεία των κοριτσιών θα σακατέψει!
  Αν οργώσεις γάιδαρο με το μυαλό σου σαν γάιδαρος για αλεπού, αν είσαι λαγός στο πνεύμα, στο καπέλο σου θα σκίσουν τρία δέρματα!
  Μπορείς να κάνεις έναν γερουσιαστή από ένα άλογο, αλλά δεν μπορείς να κάνεις έναν τίμιο άροτρο από έναν πολιτικό!
  Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να κάνεις γερουσιαστή από κάποιον που ξέρει να κάνει τουλάχιστον ένα άλογο, αλλά για κάποιο λόγο σε οποιοδήποτε κοινοβούλιο υπάρχουν πολλά γαϊδούρια και μάλιστα τεμπέληδες!
  Αν δεν μάθεις να ιππεύεις άλογο, θα είσαι γυμνός βασιλιάς!
  Σε κάθε τουρνουά υπάρχει πλήθος αγώνων και τελικών αποτελεσμάτων, μόνο στην πολιτική υπάρχουν συνεχείς επαναφορές και παράλληλη καταμέτρηση!
  Στην πυγμαχία τα χαμηλά χτυπήματα τιμωρούνται ανεξάρτητα από το χρώμα των γαντιών• στην πολιτική φέρνουν τη νίκη, ειδικά αν τα γάντια δεν είναι λευκά!
  Ο άντρας δεν απέχει πολύ από τον γίββωνα, αν όχι από διάνοια, τότε από πόθο, το αρσενικό είναι ένας τυπικός πίθηκος!
  Ένας άντρας έχει μια τελειότητα και δύο χέρια, αλλά μια γυναίκα αναζητά την τελειότητα με τα χέρια που τσουγκρίζουν και την ισχυρή αξιοπρέπεια!
  Οι κλόουν στο τσίρκο προκαλούν υγιές γέλιο και διασκέδαση, οι γελωτοποιοί στην πολιτική προκαλούν ανθυγιεινό γέλιο και απογοήτευση!
  Στο σκάκι, η κίνηση του ιππότη είναι συχνά ματ• στην πολιτική, ο ψηφοφόρος πάντα ζευγαρώνει με τις κινήσεις του ιππότη!
  Μια αρκούδα πάτησε το αυτί ενός κακού μουσικού, ενός ηλίθιου ψηφοφόρου βούισαν τα αυτιά - αλεπού πολιτικοί!
  Δύο δυνατοί, αλλά διαφορετικοί χαρακτήρες γεννούν μια έκρηξη, δύο έξυπνα, αλλά διαφορετικά άτομα γεννούν ιδιοφυΐα!
  Τα παιδιά γεννιούνται από την αγάπη των δύο φύλων, η επιτυχία από τον συνδυασμό σκληρής δουλειάς και ταλέντου!
  Οι άντρες θέλουν γιους από όμορφες γυναίκες και οι γυναίκες θέλουν κόρες από έξυπνους άντρες, το συμπέρασμα είναι ότι οι υγιείς απόγονοι απαιτούν ομορφιά και εξυπνάδα, αλλά πού να βρεις συνδυασμό τέτοιας καλοσύνης!
  Αυτό που θέλει μια γυναίκα είναι αυτό που θέλει ο Θεός, αλλά οι επιθυμίες ενός άντρα είναι παρόμοιες με τις επιθυμίες μιας μαϊμούς!
  Ο Θεός δημιούργησε μια γυναίκα ως λουλούδι για ομορφιά, ένας άντρας χρειαζόταν ως χούμο για να ταΐσει ένα υπέροχο φυτό!
  Η γυναίκα είναι τριαντάφυλλο, αλλά μακριά από φυτό, ο άντρας είναι κόκορας, αλλά όχι φτερωτός, αλλά ένα τυπικό κερασφόρο ζώο!
  Ένας άντρας που κουνάει σαν πουλί, αλλά χωρίς φτερά, ξεχύνεται σαν αηδόνι, αλλά όχι τραγουδιστής, υπόσχεται σε μια γυναίκα χρυσά βουνά, αλλά δεν αξίζει ούτε μια δεκάρα στο κρεβάτι!
  Στις υποσχέσεις του πολιτικού, ο αυτοκράτορας, στην εκπλήρωση του γυμνού βασιλιά, υπόσχεται το φεγγάρι εξ ουρανού, και οι ψηφοφόροι παίρνουν σκυλίσια ζωή!
  Ένας έξυπνος ηγεμόνας δεν επιδιώκει να αποθεώσει τον εαυτό του, αλλά προσπαθεί να δώσει στον εκλέκτορα μια ανθρώπινη ζωή!
  Ακόμα και ένας ηλίθιος στο θρόνο μπορεί να φυτέψει πολλά, αλλά μια πλούσια σοδειά θερίζεται με όχι βαρύ μυαλό!
  Ο δικτάτορας που φυτεύει και χύνει πολύ αίμα θα κάτσει ο ίδιος σε μια λακκούβα και θα βρυχάται από τον πόνο!
  Ένας ψηφοφόρος που ψηφίζει έναν πολιτικό που συχνά ανεβάζει σε άλογο, θα τον καταλάβουν οι φλογέρες!
  Πολιτικός είναι ένα μείγμα από λύκο με πρόβατα, αλεπού με τη γλυκιά τρίλιζα αηδονιού, γουρούνι με καινούργιο φράκο, αλλά θα ζήσεις μαζί του σαν τα σκυλιά!
  Είναι ανόητο να ψηφίζεις λύκο με πρόβατα, μπορεί να αποδειχτεί ολοκληρωμένο πρόβατο!
  Μια αλεπού με ρούχα προβάτου σε έναν θρόνο είναι καλύτερη από ένα κριάρι με παλτό κάστορα, ένας έξυπνος απατεώνας θα κάνει περισσότερο καλό από έναν τίμιο ανόητο!
  Ο θρόνος δεν ανέχεται φασαρία και γαβγίσματα, και δεν είναι μέθοδος για να υποτάξει τον φόβο, αλλά ο ηγεμόνας κυβερνά αγενώς, δίνει διατάγματα σε κουφές παρακλήσεις!
  Οι αυτοκρατορίες είναι επιρρεπείς στην επέκταση, αλλά για να μην είναι μια σαπουνόφουσκα μεγέθους, χάνοντας δύναμη, χρειάζεται μια ιδεολογία που να δένει στην αγάπη τις καρδιές των ανθρώπων που ξεβράζονται από τη βρωμιά!
  Για να αναπτυχθεί μια αυτοκρατορία, χρειάζεται ένας αυτοκράτορας με μεγάλη ευφυΐα και μεγάλη πονηριά!
  Μια αυτοκρατορία μερικές φορές μοιάζει με μεγάλο στρατώνα, αλλά ένας στρατός χωρίς πειθαρχία είναι σαν άντρο ληστών και μια αυτοκρατορία χωρίς νόμο, αναρχία αυθαιρεσίας!
  Στον πόλεμο, τα δευτερόλεπτα μετρούν, στην πολιτική ζωή, τα χρόνια περνούν χωρίς να μετράνε - έτσι το κοράκι του πολέμου απογαλακτίζεται μετρώντας το κοράκι ενός πολίτη!
  Η πατρίδα γίνεται αυτοκρατορία όταν ένα μείγμα αλεπούς και λιονταριού βρίσκεται στο θρόνο, αλλά κατά κανόνα, ένα μείγμα αλεπούς και χοίρου παίρνει δύναμη, μετατρέποντας τη χώρα σε χοιροστάσιο!
  Ο πολιτικός θέλει να πετάξει ψηλά - σκεπτόμενος τη ράτσα του αετού, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια αδέξια αρκούδα, συχνά σαν γάιδαρος!
  Ο πολιτικός είναι ίσος με τον Θεό στην ικανότητα να σέρνεται από οποιοδήποτε κενό σαν σκουλήκι!
  Ο πολιτικός είναι ο Χριστός, αντίθετα πήγε να σταυρωθεί για χάρη του πνεύματος των ανθρώπων, ο πολιτικός σταυρώνει ψηφοφόρους για χάρη του πόθου της σάρκας του!
  Η πολιτικός θέλει φήμη, ενώ όπως η παλιά Shapoklyak, ανεξαρτήτως ηλικίας, καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί κανείς να γίνει διάσημος για καλές πράξεις!
  Δεν είναι κάθε πολιτικός γέρος, αλλά κάθε πολιτικός είναι μια γριά Shapoklyak, που βλάπτει τους ψηφοφόρους και επιδιώκει τη φήμη!
  Όσο μεγαλύτερος γίνεται ο πολιτικός, τόσο περισσότερη επιθυμία έχει από τον γέρο Shapoklyak να φυτέψει ένα γουρούνι, και λιγότερο από την Έλενα η Σοφή επιθυμία να δώσει σοφές οδηγίες!
  Ένας στρατιώτης δεν κάνει πάντα πολλά κατορθώματα, αλλά πάντα από καρδιάς, ένας πολιτικός χωρίς λογαριασμό προσαρμόζει βρώμικα κόλπα παραμένοντας στο συκώτι!
  Ακόμη και ένας νεαρός πολιτικός που μοιάζει με φαλλοκρατική, μια συμπαγής ηλικιωμένη γυναίκα Shapoklyak, την οποία οι έξυπνοι άνθρωποι κοιτάζουν στραβά!
  Οι νέες γυναίκες προσελκύουν τους άντρες καλύτερα από τις ηλικιωμένες, οι πολιτικοί απωθούν τους αρσενικούς ψηφοφόρους ανεξαρτήτως ηλικίας!
  Τα νιάτα της γυναίκας είναι γλυκά, του πολιτικού, ανεξαρτήτως ηλικίας, είναι πικρή παρά τις γλυκές ομιλίες και χωρίς το αλάτι της αλήθειας!
  Μια γυναίκα αγαπά ένα μεγάλο μυαλό, πολύ πιο δυνατό από μια τεράστια αξιοπρέπεια, αλλά ποτέ δεν θα το παραδεχτεί για να μην είναι υπεροπτικά οι άντρες!
  Μια γυναίκα θα συγχωρήσει αν ο ανδρισμός είναι μικρός, αλλά δεν θα ανέχεται μικρό μυαλό και πενιχρά εισοδήματα!
  Καλύτερα να πέσεις στα νύχια ενός δήμιου παρά κάτω από τη γλώσσα ενός πολιτικού, ο πρώτος βασανίζει μόνο τη σάρκα και ο δεύτερος σακατεύει το πνεύμα!
  Είναι καλύτερα να ξεπλένεις το στόμα σου με πικρή βότκα για να απομακρύνεις τη μόλυνση παρά να αφήνεις τις γλυκές ομιλίες των πολιτικών να ξεπλένουν τον εγκέφαλό σου για να κολλήσεις άνοια!
  Ένας πολιτικός έχει περισσότερα ψέματα παρά σταγόνες στον ωκεανό και περισσότερες υποσχέσεις από αστέρια στον ουρανό, αλλά η συνείδησή του δεν είναι ούτε κόκκος άμμου!
  Ο πολιτικός είναι η γριά Shapoklyak, αλλά αντί για τον αρουραίο Λάρισα προτιμά να κλέβει ο ίδιος τους ψηφοφόρους!
  Η ηλικιωμένη Shapoklyak χρησιμοποιεί τον μικρό αρουραίο Λάρισα για βρώμικα κόλπα και ο πολιτικός βάζει ένα τεράστιο γουρούνι!
  Μεγάλα γραφεία και πολιτικοί με πενιχρό μυαλό πέφτουν πιο δυνατά!
  Ένας πολιτικός δέχεται πρόθυμα δωρεές από ανόητους, αλλά ακούει απρόθυμα τις συμβουλές των έξυπνων!
  Ο πολιτικός λατρεύει να παίρνει χρυσό με αντάλλαγμα το ασήμι της ευγλωττίας, αλλά αν σιωπήσει εγκαίρως, μερικές φορές σπάει το τζακ ποτ και περισσότερο για το γεγονός ότι δεν αξίζει ούτε μια δεκάρα!
  Η μακρά γλώσσα της πολιτικής μόνο επιμηκύνει τον δρόμο προς την ευημερία και συντομεύει τη ζωή!
  Ένα πιστόλι με μια σφαίρα θα σκοτώσει το πολύ έναν, ένας πολιτικός, με μια λέξη, θα εξαπατήσει τουλάχιστον ένα εκατομμύριο - οι μακριές γλώσσες είναι χειρότερες από τα πιστόλια!
  Το να είσαι πολιτικός είναι ήδη διάγνωση και η ασθένεια είναι ανίατη και φέρνει τους ψηφοφόρους στον τάφο καταρχήν!
  Ένας πολιτικός μπορεί να μην γίνει πρόεδρος, αλλά σίγουρα θα παραμείνει γυμνός βασιλιάς!
  Η αυτοκρατορία αγαπά τα τεράστια μεγέθη και οι πολιτικοί προσπαθούν να βάλουν ένα μεγαλύτερο γουρούνι και να αρπάξουν ένα πιο χοντρό κομμάτι!
  Γιατί ένας πολιτικός δίνει στους ψηφοφόρους του ένα μεγαλύτερο γουρούνι για να αρπάξει ένα πιο χοντρό κομμάτι για τον εαυτό του, και να αφήσει τους ανθρώπους με τη νοοτροπία των γαϊδάρων χωρίς κρέας!
  Για να αρπάξεις ένα χοντρό κομμάτι, δεν αρκεί να μπορείς να χοίρωνεις, πρέπει να είσαι τουλάχιστον μια μικρή αλεπού!
  Στην πολιτική, σαν ένα βελανίδι στο δάσος - κάθε γουρούνι προσπαθεί να φάει, και υπάρχουν βελανιδιές και κούτσουρα τριγύρω, από τα οποία η αλεπού αφαιρεί τα τσιπ!
  Ο πολιτικός θέλει να γίνει η βασίλισσα της θάλασσας, και να έχει ένα χρυσόψαρο στο πακέτο, αλλά οι ίδιοι οι ψηφοφόροι συνήθως δεν έχουν τίποτα να χάσουν!
  Ανεξαρτήτως ηλικίας, πολιτικός ή γριά Shapoklyak, που βλάπτει τους πάντες, ή γιαγιά που θέλει να γίνει η βασίλισσα της θάλασσας με απεριόριστες φιλοδοξίες και πιο συχνά και οι δύο μαζί!
  Η αρκούδα δεν πλένεται όλο το χρόνο, ενώ ο πολιτικός πλένει συνέχεια τα χέρια του!
  Ο λύκος είναι ικανός να σκίζει ένα πρόβατο τη φορά με τα δόντια του, ενώ ένας πολιτικός μπορεί να ξεγελάσει ένα εκατομμύριο με το μυαλό ενός προβάτου τη φορά!
  Δεν είναι ό,τι χειρότερο αν ένας πολιτικός άρπαζε ένα χοντρό κομμάτι, είναι χειρότερο όταν βίδωσε τους ψηφοφόρους και φύτεψε ένα θηλυκό κάπρο!
  Ο Θεός έχει πολλές μέρες, και παρόλο που ο πολιτικός είναι σκισμένος στον Παντοδύναμο, είναι τόσο διάβολος που έχει επτά Παρασκευές την εβδομάδα και όλοι οι ψηφοφόροι γεννήθηκαν Δευτέρα!
  Ο πολιτικός είναι ένα ζώο που ορμάει στην κορυφή για να σκάσει στα κεφάλια των ψηφοφόρων και τα γουρούνια για να αρπάξουν ευκολότερα τα χοντρά κομμάτια!
  Ο δικτάτορας λατρεύει επίσης να βγάζει μέλι από το στόμα του, αλλά αντί για το αλάτι της αλήθειας, έχει μια πίσσα από απειλές και εκφοβισμούς!
  Ο πολιτικός υπόσχεται ότι όλοι θα αναστηθούν κάτω από αυτόν, αλλά είναι ικανός να σκοτώσει ηθικά μόνο με ένα θανατηφόρο τσίμπημα της γλώσσας!
  Ο πολιτικός θέλει να γίνει πατέρας του έθνους, αλλά την ίδια στιγμή ο μπαμπάς είναι σε αιώνιο διαζύγιο από την Πατρίδα, κάνει τους ψηφοφόρους να πεινάνε ορφανά, δίνοντας διατροφή σαν μεγάλο γουρούνι στην τσέπη!
  Πόσοι πολιτικοί δεν έβγαλαν δέρματα από τους ψηφοφόρους, πόσοι μάγκες δεν φόρεσαν παπούτσια, αλλά παρόλα αυτά είναι γυμνός βασιλιάς, και μηδέν σε συμπάθεια!
  Ένας πολιτικός σε οποιαδήποτε ηλικία προσπαθεί να δείξει τον εαυτό του ως νεαρός φαλλοκρατικός και σκληρός άνδρας, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας γέρος Shapoklyak και από μόνος του ένας μεγάλος αρουραίος και ένα γουρούνι!
  Η ηλικιωμένη γυναίκα Shapoklyak κάνει βρώμικα κόλπα στα μικροπράγματα προκαλώντας πλάκα, αλλά ένας πολιτικός σε οποιαδήποτε ηλικία ξεσπάει πολύ, και οι ψηφοφόροι δεν γελούν!
  Ένας πολιτικός παίρνει χρήματα από χορηγούς, ψήφους από ψηφοφόρους, παίρνει εξουσία και σε αντάλλαγμα δίνει μόνο λεκτική διάρροια!
  Ένας πολιτικός λαμβάνει μια καρέκλα λιονταριού από τους ψηφοφόρους, βάζει ένα γουρούνι σε αντάλλαγμα, και το θεωρεί ειλικρινή υπολογισμό, έτσι μια καλή μπριζόλα ψηφοφόρων παίρνει από φυτεμένα γουρούνια!
  Ο ψηφοφόρος είναι συχνά σκόρος που πετάει στον πύρινο λόγο ενός πολιτικού, σκέφτεται να ζεστάνει την καρδιά του, αλλά καεί μέχρι το συκώτι!
  Δεν μπορείς να μπεις στο ίδιο ποτάμι δύο φορές, αλλά γιατί ο ψηφοφόρος αφήνει τον εαυτό του να τον κοροϊδεύουν ένα εκατομμύριο φορές με κοινότοπες υποσχέσεις για ένα κίνητρο!
  Για να ξεγελάσεις ένα πρόβατο δεν είναι απαραίτητο να είσαι αλεπού, για να βάλεις γουρούνι μέσα δεν είναι απαραίτητο να μπεις στην πολιτική!
  Αν έχεις μυαλό προβάτου θα φοράει κολάρο μέχρι να σκιστούν τρία δέρματα και να μην τους επιτρέπεται να κάνουν μπάρμπεκιου!
  Στα παραμύθια, τρεις ήρωες προστατεύουν τη χώρα, στη ζωή υπάρχουν τρεις ιδιότητες μιας αξιόπιστης ασπίδας: μυαλό, θέληση, τύχη!
  Δεν υπάρχουν άνθρωποι που να μην έχουν προβλήματα, δεν υπάρχουν πολιτικοί που δεν θα έφερναν συνεχή προβλήματα στους ψηφοφόρους!
  Όσο φθηνότερα πωλείται ο πολιτικός, τόσο πιο ακριβό είναι για τους ψηφοφόρους, ο πιο μαζικός δολοφόνος είναι το κουνούπι, που δεν κοστίζει δεκάρα - πουλάει έναν εφιάλτη!
  Όσο πιο ψηλά είναι το πόστο που διεκδικεί ένας πολιτικός, τόσο κατεβάζει τον πήχη της ηθικής, και τόσο ψηλότερα σηκώνει τη μύτη της αυτοπεποίθησης!
  Ο πολιτικός είναι ένας αποτυχημένος βοσκός που τον πιστεύουν μόνο με το μυαλό του προβάτου και μόνο τα πρόβατα υπακούουν!
  Ο πολιτικός κουρεύει σαν ιδιοφυΐα, αλλά δεν ξέρει πόσα θα είναι διπλά, καθώς συνηθίζει μόνο να αφαιρεί, να διαιρεί και να επαναφέρει προθεσμίες!
  Ο πολιτικός υπόσχεται να θάψει τα προβλήματά σας, αλλά αν καταλάβει την εξουσία, τότε ο ψηφοφόρος θα παίξει σίγουρα το παιχνίδι!
  Αν είσαι λαγός με ψυχή, τότε δεν θα ξεφύγεις από τα προβλήματα, θα σε πιάσουν από τα αυτιά!
  Υπήρχε ένας επιδέξιος, έγινε λογικός άνθρωπος, υπήρξε έντιμος, έγινε πολιτικός, τα χρήματα και η φήμη αυξήθηκαν, αλλά η συνείδηση χάθηκε!
  Ένα ξυπόλυτο κορίτσι μπορεί να κολλήσει στα κλαδιά με τα δάχτυλά της για να σκαρφαλώσει, ένας παπουτσής άντρας, μόνο το να γλιστρήσει κάτω θα αποδειχθεί ένα πλήρες παπούτσι!
  Πολιτικός είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει αλλάξει δύο πόδια για ένα, αλλά πολύ μακριά γλώσσα!
  Ο πολιτικός είναι σαν αλεπού σε όλα - πονηρός, ύπουλος, εξωτερικά πιασάρικος, σαρκοφάγος, αλλά, δυστυχώς, γουρούνια, όχι μόνο για χάρη του μαμωνά!
  Ο διάβολος είναι μέσα σε κάθε γυναίκα, αλλά με ένα μόριο αγάπης, ο διάβολος είναι σε κάθε πολιτική και εντελώς μανία!
  Είναι αδύνατο να είσαι εκατό τοις εκατό ευγενικός όταν υπάρχει τόσο πολύ κακό τριγύρω, αλλά μόνο οι πολιτικοί στον κόσμο της αλήθειας μπορούν να είναι εντελώς ψεύτικοι!
  Αν ο Θεός ή όχι, κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει ή να το διαψεύσει, αλλά το ότι ένας πολιτικός δεν έχει συνείδηση δεν χρειάζεται καν να αποδειχθεί!
  Πολιτικός στις υποσχέσεις του Θεού, στην εκπλήρωση του σκουληκιού, στη δικαίωση του ίδιου του Σατανά!
  Ο στρατιώτης είναι ένα εργαλείο που δεν αποσφαλμάτωση πάντα, αλλά μπορεί να συντονιστεί, και ένας πολιτικός είναι ένα εργαλείο που είναι πάντα χάλια και έχει σκοπό να εξαπατήσει!
  Ο πολιτικός λατρεύει να βαφτίζεται στον ναό, αλλά οι κινήσεις των χεριών του, σαν μπαστουνάκι μαέστρου, ρυθμίζουν το παιχνίδι της νεκρώσιμης πορείας στις προσδοκίες των ψηφοφόρων!
  Ένα πραγματικό πρόσωπο δεν είναι πιόνι, αλλά έχοντας πάει στην πολιτική, προσπαθεί να μπει στις βασίλισσες, ενώ βάζει ματ στον ψηφοφόρο!
  Στο σκάκι η παρτίδα τελειώνει με ματ, στην πολιτική η προεκλογική εκστρατεία ξεκινά με ματ!
  Όταν ένας πολιτικός ζευγαρώνει, γκρεμίζοντας τον αντίπαλό του, ο ψηφοφόρος τον βρίζει!
  Ο πόλεμος δεν έχει γυναικείο πρόσωπο, αλλά τραβάει αληθινούς άντρες στους κόλπους του και μετατρέπει τους νέους σε μαχητές!
  Ο πόλεμος είναι η φυσική κατάσταση του ανθρώπου, μόνο που δεν μοιάζει με όνειρο στην πορεία, αλλά σου επιτρέπει να αποκοιμηθείς για πάντα στο τέλος!
  Αν ένας πολιτικός λέει ένα πράγμα, τότε εννοεί άλλο, κάνει ένα τρίτο και στο τέλος βγαίνει το τέταρτο, αλλά το γουρούνι θα γλιστρήσει σε κάθε περίπτωση!
  Ο πολιτικός θέλει να διαιωνιστεί, αλλά δεν έχει ψυχή, άρα πασχίζει να χαλάσει για να σταθεί η δυσοσμία στους αιώνες!
  Είναι πιο πιθανό να γίνετε θήραμα αν το κεφάλι είναι ανοδικό!
  Η δύναμη ενός ταύρου, τα λαγούμια ενός κόκορα, το κεφάλι ενός γαϊδάρου, εσύ ο ίδιος δεν είσαι αλεπού - ένα πορτρέτο ψηφοφόρου που οργώνουν οι πολιτικοί!
  Η αλεπού δεν είναι κάτι που θα οργώσει τον ταύρο, θα κάνει τον ελέφαντα να τρίζει με το ποντίκι!
  Η αλεπού έχει μουστάκι όταν γίνεται τύραννος, και μια μακριά γλώσσα εκτοξεύει ψηλές βρύσες αίματος!
  Ο πολιτικός αρέσκεται να χτίζει το κεφάλαιό του στην ομοφοβία, αλλά είναι ένα μεγάλο γάιδαρο, ένα μεγάλο γουρούνι και μια πόρνη που κοστίζει στους ψηφοφόρους μια όμορφη δεκάρα!
  Δεν είναι δύσκολο να γίνεις ανόητος, πρέπει να δώσεις φωνή στο κακό!
  Ακόμα και τρία κουτάκια με ψέματα δεν αξίζουν μια λέξη, αλήθεια, αλλά θα κοστίσουν στον πιστό τρεις τρόπους!
  Τρία κουτιά ψέματα δεν αξίζουν ούτε μια δεκάρα, θα κοστίσουν μια όμορφη δεκάρα σε όσους τα πάρουν στην ονομαστική τους αξία!
  Από πολιτικό, δώσε γάλα από κατσίκα, αλλά ψέματα από τρία κουτιά, και το γέλιο ενός γελωτοποιού είναι ανέξοδο!
  Μια λέξη αλήθειας μπορεί να στεγνώσει έναν ωκεανό από ψέματα, δείχνοντας ότι υπάρχει μόνο ένας πολεμιστής στο χωράφι, ειδικά αν ο εχθρός δεν αξίζει ούτε μια δεκάρα!
  Είναι πολύ ακριβό να λες ψέματα ότι δεν αξίζει ούτε μια δεκάρα, ειδικά αν το πάρεις στην ονομαστική του αξία, και αφήσεις ένα χαρισματικό γουρούνι να γλιστρήσει στο παζάρι!
  Το δωρεάν πολιτικό τσίρκο είναι πολύ ακριβό για τους ψηφοφόρους, αν και οι κλόουν δεν αξίζουν ούτε μια δεκάρα!
  Ένας κλόουν που δεν αξίζει ούτε μια σπασμένη δεκάρα και θα ξαπλώσει τρεις αγελάδες, θα βγάλει τρία δέρματα από τον ψηφοφόρο και θα ξεσκίσει σαν κολλητός!
  Αν ένας πολιτικός ξέρει πώς να κάνει τους ψηφοφόρους να γελούν, τότε τουλάχιστον κάποιο όφελος από αυτόν ανεβάζει τη διάθεση για τίποτα, αλλά το να του δώσεις ψήφο αυτό το δωρεάν γέλιο θα κοστίσει πάρα πολύ!
  Γιατί τα τσίρκα χρεοκοπούν, δεν μπορούν να συναγωνιστούν τους πολιτικούς κλόουν!
  Πολιτικός είναι ο λύκος που προτιμά να σφάζει με τη γλώσσα του ψηφοφόρους με πρόβατα!
  Η νιότη είναι πράσινη, θυελλώδης, χαρούμενη, αλλά στην πολιτική, ανεξαρτήτως ηλικίας, δεν υπάρχει χρόνος για γέλια, ρουτίνα και αιματηρούς χρωματισμούς!
  Ένα νεαρό κορίτσι ξυπόλητο και με άδειες αποσκευές μπορεί να προσπεράσει, στο κυνήγι της ευτυχίας, γέρους με σφιχτά πορτοφόλια!
  Για έναν ηλικιωμένο, ένα καλά παραγεμισμένο πορτοφόλι είναι βαρύ φορτίο, για έναν νέο, η άδεια τσέπη είναι το μεγαλύτερο βάρος!
  Η υγεία δεν έχει τίμημα, αλλά στα νιάτα δεν εκτιμάται και στα γηρατειά δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα για αγορά!
  Ένας πολιτικός μπορεί επίσης να υποσχεθεί καλή υγεία, ειδικά αν χτυπήσει δυνατά με ένα ανθυγιεινό διεγερτικό!
  Όλοι ξέφυγαν από τον δήμιο, αν και καθαρίζει την κοινωνία από τη βρωμιά, πολλοί κολλάνε στην πολιτική, αν και συνεχώς γουρούνια!
  Ο δήμιος έχει κουκούλα στο χρώμα του αίματος, ο πολιτικός έχει προβιά κάτω από το χρώμα της προδοσίας!
  Ο δήμιος έχει χοντρά χέρια, ο πολιτικός μακριά γλώσσα, ο πρώτος κόβει κεφάλια, ο δεύτερος στάζει μυαλά!
  Οι ομιλίες του πολιτικού κυλούν σαν καταρράκτης, αλλά σταγόνες πέφτουν στον εγκέφαλο των ψηφοφόρων!
  Ένας πολιτικός είναι μια τέτοια πόρνη που υπόσχεται και ευχαρίστηση και γέμισμα του πορτοφολιού, αλλά φέρνει μόνο σύφιλη απογοήτευση και καταστροφή!
  Η κοπέλα αφήνει ίχνη με ξυπόλητα, που τα κοιτάζουν με θαυμασμό, με χαρά στην ψυχή της και παπουτσώνοντας τους ψηφοφόρους η πολιτική θα αφήσει στην ιστορία μόνο όσα φτύνουν και αποφεύγουν!
  Τις περισσότερες φορές οι ταύροι, οι ταύροι από τη δύναμη, αλλά τα κριάρια με το μυαλό και τα πρόβατα από τη νοημοσύνη!
  Ο δικτάτορας συχνά φοβίζει για να αναγκάσει τους υπηκόους του να οργώνουν σαν τα βόδια, ειδικά όσοι έχουν γάιδαρο με διάνοια!
  Ο δικτάτορας, φυσικά, προσπαθεί να είναι και τρομακτικός και ελκυστικός, όπως ένα παγώνι με το κεφάλι μιας κόμπρας, αλλά προσελκύει μόνο με τη νοημοσύνη του ποντικιού, και υπάρχει πάνω του η δική του μαγκούστα που, κοιτάζοντας σημαντικούς δικτάτορες παγώνι, δεν το κάνει μετρώ!
  Ο δικτάτορας βρυχάται σαν λιοντάρι και φαντάζεται τον εαυτό του θεό της ιδιοφυΐας, αλλά το ευαίσθητο αυτί όσων δεν έχουν μυαλό γαϊδάρου ακούει το βλέμμα ενός κριαριού, ενός μέτριου διαβόλου, που κάνει τους υπηκόους του να χοίρουν μόνο με ιδιοφυΐα!
  Ο δικτάτορας λατρεύει να τριγυρνά σε ένα κουτί τηλεόρασης και να κλειδώνει τους ανθρώπους σε κλουβιά!
  Αν ακούς την ομιλία του δικτάτορα στην τηλεόραση για πολλή ώρα, ο ίδιος θα παίξεις στο κουτί!
  Αν ο δικτάτορας τραγούδησε σαν αηδόνι, καλύτερα να μη θεωρείς υποκείμενα τα κοράκια!
  Ο πολιτικός είναι ένα πιόνι, που σε αντίθεση με το σκάκι, έχοντας φτάσει στο τελευταίο επίπεδο ηθικής παρακμής, γίνεται δικτάτορας!
  Γιατί ένας δικτάτορας φοβάται τόσο πολύ να πεθάνει - γιατί ένας τύραννος είναι ήδη ένα πολιτικό πτώμα και ένα ζόμπι που ρουφάει το αίμα των υπηκόων του σαν καλικάντζαρος!
  Ο δικτάτορας της ράτσας της αλεπούς, το τσακάλι, προσπαθεί να βρυχηθεί σαν λιοντάρι, αλλά το βλέμμα του γαϊδάρου, ούτε ένα βρυχηθμό δεν θα κρύψει από το ευαίσθητο αυτί ενός ψηφοφόρου που δεν είναι κάθαρμα!
  Ο δικτάτορας θέλει να γίνει Θεότητα με σεβασμό, αλλά όταν πεθαίνει, η χαρά των υπηκόων του ακούγεται σε πένθιμη σιωπή!
  Ο δικτάτορας είναι ένας δράκος με πολλά κεφάλια, αλλά μπορεί να βασιστεί πλήρως μόνο στη μακριά του γλώσσα!
  Ο Σατανάς σκέφτηκε κάτι χειρότερο από πικρή βότκα - η πολιτική με γλυκούς λόγους, τον κονσερβοποιημένο λαιμό του, θα μετατραπεί σε δήμιους με το σπαθί!
  Ένας πολιτικός δεν πωλείται φτηνά και ένας διεφθαρμένος πολιτικός, αν και δεν αξίζει ούτε μια δεκάρα, θα κοστίσει ακόμη περισσότερο στους ψηφοφόρους!
  Όταν ένα ηλικιωμένο πτώμα βρίσκεται στο θρόνο του ηγεμόνα, σίγουρα σκοτώνει τους ψηφοφόρους!
  Το πτώμα βρωμάει και στον θρόνο και χωρίς τον θρόνο, αλλά σκοτώνει ψηφοφόρους μόνο αφού πάρει την εξουσία!
  Αν και στο σκάκι το πιο δυνατό κομμάτι είναι η βασίλισσα, αλλά οι πιο αποτελεσματικές κινήσεις του ιππότη, το ίδιο συμβαίνει και στην πολιτική, μόνο που ο παίκτης είναι αιώνιο πιόνι, ακόμα και στην τελευταία οριζόντια της ηθικής πτώσης!
  Στο σκάκι, η νίκη σε ένα πάρτι τελειώνει με ματ• στην πολιτική, η νίκη στις εκλογές οδηγεί στο γεγονός ότι οι ίδιοι οι απογοητευμένοι ψηφοφόροι αρχίζουν να βρίζουν τον νικητή με βρισιές!
  Ακόμη και ένα αγόρι μπορεί να στολίσει από ένα, ένας πολιτικός που έχει ωριμάσει σε δικτάτορα μπορεί να ληστέψει ολόκληρη τη χώρα!
  Ο δικτάτορας, έχοντας και κεφάλι, στάζει στα μυαλά των υπηκόων του, και, χωρίς συνείδηση, λέει ψέματα για τα επιτεύγματα σε τρία κουτιά!
  Η δικτατορία δένει τον λαό με ατσάλινες αλυσίδες, αλλά μόνο το σίδερο των χαλασμένων νεύρων των ψηφοφόρων πηγαίνει στα ξίφη της κατάκτησης!
  Ο δικτάτορας κουνάει πολύ, αλλά το δυνατό λάλημά του από το στόμα του κρύβει το δειλό λάλημα στην ψυχή του!
  Αν έχεις λαμπερή ψυχή, σε περίπτωση αποτυχίας δεν θα ασπρίσεις σαν σεντόνι, αλλά θα αναζωογονήσεις τα πνεύματα των εχθρών σου, καταστρέφοντάς τους, και δεν θα σε παρασύρουν στην άβυσσο με τη γλώσσα σου!
  Ο δικτάτορας είναι λύκος με ρούχα προβάτου, αλλά οι ψηφοφόροι-κριοί έχουν μαζί του μια σκυλίσια ζωή και στιβαρές χυλοπίτες για πρωινό!
  Ο πολιτικός λατρεύει να μούχλα σαν παγώνι και να απεικονίζει έναν αετό, έναν κόκορα σε διαμάχη, αλλά όταν πρόκειται για υποσχέσεις, δείχνει μια ανάμνηση κοτόπουλου!
  Ο δικτάτορας, για να πάρει την εξουσία, έχυσε απαλά ευγλωττία με το κλειδί, αλλά έχοντας πετύχει τον στόχο, χωρίς κόκκινη λέξη, έβαλε τους ψηφοφόρους λουκέτο σε σκληρές κουκέτες!
  Αν με τη θέληση ενός ψηφοφόρου με μυαλά κότας, ένας πολιτικός αρπάξει ένα χοντρό κομμάτι, τότε σε αντάλλαγμα θα του βγει ένα μεγάλο γουρούνι, που θα κάνει μπριζόλα από ένα ευκολόπιστο κορόιδο!
  Ο δικτάτορας θέλει να είναι αθάνατος, αλλά το πολύ η μούμια του σαπίζει στο μαυσωλείο και μετά όσο το κόμμα είναι στην εξουσία!
  Οι χώρες που βρίσκονται σε πόλεμο είναι ανόητες, ένας έξυπνος δεν θα πάει στη μάχη, ένας έξυπνος θα περιμένει τη μάχη!
  Ένας πολιτικός που στέλνει κόσμο στη σφαγή είναι ένα τυπικό ζώο - ένα γουρούνι με μακριά γλώσσα!
  Στην πολιτική η αλεπού καταβροχθίζει τα πιο χοντρά κομμάτια, αλλά δεν είναι τόσο κακό να φάει η ίδια, χειρότερο να γλιστρήσει ένα γουρούνι!
  Ένας πολιτικός στα όνειρα είναι αυτοκράτορας, στην πραγματικότητα γυμνός βασιλιάς, καινοτόμος στα λόγια, αλλά εντελώς μηδέν στις πράξεις!
  Οι πολιτικοί είναι τόσο καθάρματα που, έχοντας εξαπατήσει τους ψηφοφόρους, παίρνουν εξουσία και ανταμοιβές!
  Ο πολιτικός εκπληρώνει μόνο προμήθειες τροφίμων από προεκλογικές υποσχέσεις: γλιστράει τακτικά ένα γουρούνι και χυλοπίτες στα αυτιά του ψηφοφόρου!
  Ένας πολιτικός είναι ένας βόας που καταπίνει τους ψηφοφόρους σαν κουνέλια, αλλά πνίγεται από την περίσσεια κρεμασμένων νουντλς στα αυτιά των κουνελιών!
  Η δίαιτα ενός πολιτικού-βόα συσφιγκτήρα: το κρέας των ψηφοφόρων κουνελιών με χυλοπίτες πίσω από τα αυτιά, εκτός από σούπα με γάτα, δεν είναι για τίποτα η ζωή ενός σκύλου με μια τέτοια δίαιτα!
  Ένα κουνέλι είναι τροφή διαίτης εάν το καταπιεί ένας βωμολοχός-πολιτικός των ψηφοφόρων, προκαλώντας όμως λεκτική διάρροια για την αφόδευση!
  Ο πολιτικός είναι ένα γουρούνι του είδους των ερπόντων κανίβαλων, ιδιαίτερα επικίνδυνο με μια ελκυστική τσούχα αηδόνι!
  Ο πολιτικός παίζει ένα ιδιαίτερο είδος χόκεϊ, χωρίς να σκοράρει ένα μικρό ξωτικό στο τέρμα με ένα ραβδί, βάζοντας ένα μεγάλο γουρούνι με τη γλώσσα του!
  Κάθε πολιτικός έχει ένα απόθεμα μιας ολόκληρης φάρμας χοίρων, όπως μια πραγματική αλεπού, αλλά ο ψηφοφόρος που το αγοράζει είναι ένα ελάφι!
  Το χοιροτροφείο δίνει κρέας, τα γουρούνια που φύτεψαν οι πολιτικοί δεν φέρνουν παρά μόνο μπελάδες!
  Ο δικτάτορας στο θρόνο δεν είναι λιοντάρι, αλλά μείγμα αλεπούς και γουρουνιού, που καταβροχθίζοντας λιπαρά κομμάτια κάνει τους ψηφοφόρους να νηστεύουν!
  Η δικτατορία μοιάζει με πυκνό δάσος: περιτριγυρισμένο από βελανιδιές, και γεμάτο αγριόχοιρους, και πολλά κούτσουρα, από τα οποία αφαίρεσαν τα τσιπ!
  Ένας πολιτικός δεν είναι πάντα σε θέση να εκπληρώσει τις υποσχέσεις του ακόμη και σε χορηγούς, αλλά δικαιολογείται εύκολα στους ψηφοφόρους ότι υπόσχεται χρυσά βουνά, με επιχειρήματα ότι δεν αξίζουν ούτε μια δεκάρα!
  Ο πολιτικός είναι αληθινός μόνο σε ένα πράγμα - θα βρίσκει πάντα μια δικαιολογία για όσα δεν έχει κάνει και σίγουρα θα φυτέψει ένα γουρούνι!
  Σε ποια περίπτωση, δύο φορές το δύο ισούται με πέντε, σε περίπτωση που ο πολιτικός εκπλήρωσε την προεκλογική του υπόσχεση, αλλά παρόλα αυτά η διαφορά θα πάει μόνο στην προσωπική του τσέπη!
  Ένα άτομο έχει πέντε δάχτυλα στο χέρι του και σε οποιαδήποτε μορφή, η παλάμη ενός πολιτικού ταιριάζει πάντα στη διαμόρφωση ενός σύκου στον ψηφοφόρο!
  Ο δικτάτορας έχει δύο δεκανίκια στήριξης: τον στρατό και την αστυνομία, και ένα βαρύ επιχείρημα: μια μακριά γλώσσα, που είναι σαν σχοινί στο λαιμό των ψηφοφόρων!
  Ποιο είναι το μεγαλύτερο μέρος του σώματος ενός πολιτικού: φυσικά, η γλώσσα, αλλά όσο πιο μακριά είναι για τον κυβερνήτη, τόσο πιο μικρή είναι η ευτυχία των ψηφοφόρων!
  Ο άνθρωπος, ως αποτέλεσμα της εξέλιξης, έχει εξασθενήσει σε όλους τους μύες, εκτός από τη γλώσσα, και ακόμη και αυτό έχει γίνει μακρύτερο μόνο μεταφορικά!
  Ένας στρατιώτης παίρνει μερικές φορές για πρωινό μόνο ένα γουρούνι, που έχει φυτέψει ένας πολιτικός με ένα συνοδευτικό με ζυμαρικά, καθώς και χυλό σημύδας από την καρδιά!
  Δύο νομίσματα είναι καλύτερα από ένα, δύο πολιτικοί στις εκλογές είναι καλύτεροι από καμία εναλλακτική, αν και σε κάθε περίπτωση δεν θα πάρεις δεκάρα!
  Για τον ψηφοφόρο, με όλο τον πλούτο της επιλογής των υποψηφίων προέδρων, ρίξτε ακόμα και ένα νόμισμα στην κορυφή, και πάλι κανείς δεν αξίζει μια σπασμένη δεκάρα, ανεξάρτητα από τα βουνά του χρυσού που υπόσχεται!
  Η τυραννία είναι η δικτατορία ενός πάνω σε όλα που φέρνει χαρά στον μόνο, και η αναρχία είναι η δικτατορία του κάθε ισχυρού πάνω σε κάθε αδύναμο, και δεδομένου ότι όλοι οι άνθρωποι είναι αδύναμοι στον έναν ή τον άλλο βαθμό, κανείς δεν θα είναι ευτυχισμένος κάτω από την αναρχία!
  Ένα ξυπόλητο κορίτσι αφήνει ένα ίχνος που αιχμαλωτίζει τα βλέμματα των αισθητιστών, ένας ψηφοφόρος με κληρονομιά πολιτικούς, αλυσοδεμένος σε έναν βόθρο αθετούμενων υποσχέσεων!
  Ένας πολιτικός, αυτός είναι ένας μεγάλος γάιδαρος που, ενώ προσβάλλει τους γκέι, προσπαθεί να αποδείξει ότι έχει μπάλες από ατσάλι, αλλά στην πραγματικότητα είναι μόνο ένα κεφάλι από χυτοσίδηρο και μια πέτρινη καρδιά!
  Εάν ένας πολιτικός μιλάει πολύ για μπάλες από χάλυβα, τότε θα είναι εντελώς ανίκανος στην εκπλήρωση των υποσχέσεών του στους ψηφοφόρους!
  Αν καταφέρεις να πείσεις τους ψηφοφόρους ότι έχεις ατσάλινο πούτσο, τότε θα σου φέρουν χρυσά αυγά σαν κότες!
  Στις πολεμικές τέχνες, τα επιθετικά κοκόρια γεννούν χρυσά αυγά, στην πολιτική, όποιος πετεινά πολύ μπορεί να γεννήσει μόνο ένα γουρούνι!
  Στην πυγμαχία, η επιθετικότητα του κόκορα φέρνει τη νίκη, στην πολιτική, χωρίς μέτρο, ο κόκορας θα οδηγήσει μόνο σε μπελάδες!
  Στο σκάκι, πρέπει να αναπτύξεις πιο γρήγορα κομμάτια• στην πολιτική, συχνά οι πνευματικά μη ανεπτυγμένοι γίνονται σημαντικές προσωπικότητες!
  Στο σκάκι τα παρατάνε εξαιτίας της απειλής του ματ, στην πολιτική βρίζουν ο ένας τον άλλο χωρίς να τα παρατήσουν!
  Στο σκάκι, όλα τα πιόνια έχουν ίσες πιθανότητες να γίνουν βασίλισσα• στην πολιτική, η εγγύτητα στον θρόνο αυξάνει την πιθανότητα ανέλιξης!
  Στο σκάκι υπάρχει η έννοια του υλικού πλεονεκτήματος, όταν έχεις περισσότερα κομμάτια, στο παιχνίδι των πολιτικών ξεφορτώνονται τα περιττά πιόνια, παραδίδοντας φίλους χωρίς θυσίες!
  Υπάρχουν πολλά κοστούμια στην πολιτική, αλλά οι εξάδες και ο τζόκερ κάνουν το παιχνίδι και ο άσος συνεχώς ξεγελάει αυτόν που είναι χαμηλότερος στη βαθμολογία!
  Στον πόλεμο, θέλεις πάντα να κοιμηθείς, μετά τη νίκη δεν πρέπει ούτε να χασμουριέσαι, θα κοιμάσαι τα τρόπαια στο έδαφος!
  Ακόμα και τα χρυσά χέρια δεν θα φέρουν πλούτο, αν είσαι κούτσουρο με μυαλό και επιτρέπεις στον εαυτό σου να σε παπουτσώνει συνεχώς!
  Αν το να έχεις μια καρδιά από χρυσό είναι καταστροφικό για το πορτοφόλι, τότε το να έχεις καρδιές από πάγο είναι καταστροφικό για την ψυχή!
  Γιατί ένας πολιτικός σε μια τόσο βρώμικη επιχείρηση δεν φοβάται να λερώσει τα κουστούμια του - γιατί βυθίζει τους ψηφοφόρους στα σκατά!
  Αν ένας πολιτικός που έβρασε πολύ κέρδισε τις εκλογές, τότε οι ψηφοφόροι είναι ομοιώματα!
  Οι πολιτικοί υπόσχονται τα πάντα για το τίποτα, και να παπουτσώσουν τον ψηφοφόρο μαζεύοντας τρία δέρματα, έχουν δώρο!
  Όταν ένας δικτάτορας μετράει τις ψήφους του, δύο φορές δύο κάνουν όχι μόνο πέντε, αλλά και πεντακόσιους!
  Στη ζωή μετράνε εφτά φορές και κόβουν μια, στην πολιτική μετρούν με το δικό τους αρσίν και κόβονται υπέρ τους!
  Λοιπόν, γιατί όταν η κορυφή είναι γεμάτη γουρούνια, δεν υπάρχει πάντα αρκετό κρέας, και οι χυλοπίτες στα αυτιά προκαλούν καούρες;!
  Το μακρύτερο σπαθί ενός στρατιώτη δεν σκοτώνει πάντα καλύτερα, αλλά η μακρύτερη γλώσσα ενός πολιτικού σκοτώνει πάντα καλύτερα το μυαλό σε έναν ψηφοφόρο!
  Ο πολιτικός μερικές φορές ασχολείται και με τον αθλητισμό, αλλά πραγματικά εκπαιδεύει μόνο έναν μυ - αυτό που βρίσκεται στο στόμα, αυξάνοντας το μήκος του!
  Ένας αθλητής με μακριά πόδια τρέχει πιο γρήγορα, οι πολιτικοί με τις μακριές γλώσσες είναι πιο πιθανό να κρυφτούν από την ευθύνη στους ψηφοφόρους!
  Αν μια γυναίκα πέταξε τα παπούτσια της μπροστά σε έναν άντρα, τότε το αρσενικό στο μυαλό της δεν είναι παπούτσι και θα της επιτρέψει να φορέσει την μπότα της!
  Η γυναίκα είναι ένα παραδεισένιο λουλούδι από τον κήπο του Θεού, ο άντρας για να μην είναι ζιζάνιο πρέπει να κάνει ξεχορτάριασμα από κακές συνήθειες!
  Είναι καλύτερα να νηστεύεις κάτω από έναν τίμιο άρχοντα παρά να αφήνεις έναν απατεώνα στο θρόνο να του βάλει ένα γουρούνι και να κρεμάσει χυλοπίτες στα αυτιά σου και γλυκό από ντόνατς!
  Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αρπάξετε λιπαρά κομμάτια είναι να βάζετε τακτικά ένα γουρουνόπουλο στο δεύτερο, σούπα γάτας στο πρώτο και μια τρύπα για ντόνατς για επιδόρπιο!
  Το να επιτρέπεται σε έναν ψηφοφόρο να τρέφεται μόνο με γλιστρημένο χοιρινό, χυλοπίτες για αυτιά, σούπα με γάτα, κουάκερ σημύδας, είναι πολύ λίπος για έναν αλεπού κάπρο που έχει καταλάβει την εξουσία!
  Ποιο είναι το φθηνότερο πράγμα σε έναν συνεχώς ανερχόμενο κόσμο; Υποσχέσεις πολιτικού που δεν αξίζουν ούτε δεκάρα!
  Ένας πολιτικός είναι μαθητής του Διαβόλου, όχι πάντα ταλαντούχος, αλλά συνεχώς ανταποκρίνεται στις προσδοκίες ενός μέντορα!
  Το αγόρι θέλει να μεγαλώσει, ο ηλικιωμένος θέλει να φαίνεται νεότερος, αλλά ο πολιτικός καταφέρνει πάντα να εξαπατά τον ψηφοφόρο και να του δίνει ένα γουρούνι, ανεξαρτήτως ηλικίας!
  Είναι άχρηστο να σφυροκοπούν το νερό στο γουδί, αλλά το να σκαλίζουν συνεχώς το θέμα του πατριωτισμού οι πολιτικοί ωφελούν τη βαθμολογία και το πορτοφόλι τους!
  Η ικανότητα μιας γυναίκας να απογυμνώνεται με γούστο, φέρνει πολυτελή ρούχα και θα της επιτραπεί να σκίσει τρία δέρματα από έναν άντρα και να μετατρέψει κάθε macho σε μια γεμάτη μπότα από τσόχα!
  Μια γυναίκα είναι ένας διάβολος με τη φούστα που κέρατα αρσενικά που, αν και φορούν παντελόνι, τα σκύβει μέχρι τις αμυγδαλές μια ξυπόλητη γυναίκα!
  Μια ξυπόλητη γυναίκα είναι ομορφιά με τα νύχια της γάτας, ένας άντρας είναι ασχήμια με σπασμένα δόντια, και η υποτονική ανυπαρξία με τις άθλιες μπότες!
  Μια γυναίκα δεν είναι πάντα πιστή στον άντρα της, αλλά είναι βαρετό να διαβάζεις μόνο ένα, ακόμα και το πιο ταλαντούχο βιβλίο, ακόμα και για έναν ανόητο άντρα!
  Αν μια γυναίκα απατήσει μερικές φορές έναν άντρα, αυτό συγχωρείται, γιατί είναι γεμάτη ζωή, δίνει χαρά στους άλλους, αν ένας άντρας απατήσει την Πατρίδα του, αυτό μπορεί να το συγχωρέσει μόνο ένα πτώμα!
  Απατώντας τον άντρα της, η γυναίκα βελτιώνει τους απογόνους της και υποφέρει για το μέλλον• απατώντας την πατρίδα της, ο άντρας χειροτερεύει τη ζωή των απογόνων της και το μέλλον υποφέρει από αυτόν!
  Οι γυναίκες είναι πάντα όμορφες, ακόμα κι αν έχουν ελαττώματα, καθώς στόχος τους είναι να γοητεύουν, οι πολιτικοί είναι πάντα δόλιοι ακόμα κι αν λένε την αλήθεια, αφού στόχος τους είναι ούτως ή άλλως να εξαπατήσουν!
  Οι γυναίκες πρέπει να αγαπιούνται, οι άντρες πρέπει να γίνονται σεβαστοί, οι πολιτικοί να προσέχουν!
  Ο άνθρωπος είναι τόσο επιβήτορας που λατρεύει τις φοράδες, αλλά δεν θέλει να οργώσει, αλλά βάζει εύκολα ένα κολάρο με αντάλλαγμα τη γλυκιά παρωδία των λόγων των πολιτικών!
  Μια γυναίκα, που διώχνει τους άντρες στον πόλεμο, χύνει δάκρυα, ένας πολιτικός που στέλνει στρατιώτες να σφάξουν, γελάει στη γροθιά της!
  Μια γυναίκα δεν χρειάζεται άντρες με άδεια τσέπες, οι ψηφοφόροι δεν πρέπει να ψηφίζουν πολιτικούς με άδεια ομιλίες!
  Με ποιον τρόπο μια γυναίκα είναι πιο έξυπνη από κάθε άντρα; Δεν μπαίνει στον πειρασμό από τους όμορφους αλήτες και τα παπούτσια χωρίς εγκέφαλο!
  Μια γυναίκα, πέφτοντας στα πόδια ενός άντρα, τον βάζει στα γόνατα με τον πιο αξιόπιστο τρόπο, και της σκίζει το παντελόνι!
  Πολιτικός, λατρεύει να δέρνει τα τόξα και να δέρνει αυτόν που τον υποκλίνεται!
  Ο δικτάτορας απαιτεί να πέσουν όλοι μπροστά του σαν εικόνα, αλλά και ο ίδιος στην πραγματικότητα είναι σανίδα βελανιδιάς και ταυτόχρονα κόλαση!
  Ο δικτάτορας είναι μια εικόνα από τον Διάβολο, μπορεί να θεραπεύσει μόνο από μια καλοπροαίρετη διάθεση!
  Ένα άτομο έχει τέσσερα πόδια στη βρεφική ηλικία, δύο στην ωριμότητα, τρία σε μεγάλη ηλικία, αλλά ένας πολιτικός σε οποιαδήποτε ηλικία βασίζεται σε δεκανίκια εξαπάτησης και σε ένα ραβδί υπόσχεσης!
  Το αρσενικό πιστεύει ότι το θηλυκό χρειάζεται έναν μεγάλο ανδρισμό, αλλά η γυναίκα πρώτα από όλα εκτιμά το μέγεθος του εισοδήματος που αποκτά χωρίς καμία αξιοπρέπεια και με οποιοδήποτε μέσο!
  Μια γυναίκα ονειρεύεται έναν άντρα αετό, αλλά τις περισσότερες φορές παίρνει έναν παπαγάλο, και μάλιστα με φτέρωμα, και επαναλαμβάνει μερικά άσχημα πράγματα!
  Ένας πολιτικός-παπαγάλος δεν είναι κυβερνήτης αετού, αλλά χαλάει τους ψηφοφόρους όχι χειρότερα από ένα ολόκληρο κοπάδι κοράκια!
  Ο πετεινός είναι στο θρόνο, λαλάει πολύ και χάλια ακόμα περισσότερο, για να μη δίνει κανείς εξουσία σε τέτοιους, δεν πρέπει να μετράει τα κοράκια!
  Αν ένας κόκορας αποκτήσει εξουσία στη χώρα, τότε θα μετατρέψει το κράτος σε κοτέτσι, που θα το πατήσει η αλεπού!
  Κάθε παπαγάλος στην πολιτική παριστάνει τον αετό, αλλά οι ψηφοφόροι θεωρούν τόσο συχνά τα κοράκια που μπορούν να μπερδέψουν ακόμη και ένα κουρελιασμένο κοτόπουλο με ένα ευγενές πουλί!
  Ο δικτάτορας είναι ένας οδοκαθαριστής στο θρόνο, που του δίνεται η εξουσία από ψηφοφόρους με μυαλό κότας που μετρούσαν πάρα πολύ στα κοράκια!
  Γιατί, επί δικτατορίας, ο ηγεμόνας φαίνεται πιο έξυπνος από τη δημοκρατία, γιατί μόνο τα γαϊδούρια μπορούν να εκλέξουν τύραννο και με φόντο τον γάιδαρο, ένα κριάρι θα περάσει για πιστοποιημένο διαχειριστή!
  Ακόμα κι αν χάσει, ο ελέφαντας συμπεριφέρεται πιο ήσυχα από το ποντίκι, και η νίκη μετατρέπει τον αρουραίο σε τίγρη, οπότε ας πιούμε για να μην είμαστε δειλά κουνέλια, αλλά να είμαστε πάντα σε διάθεση λιονταριού, χωρίς να ξεχνάμε την εφευρετικότητα της αλεπούς!
  
  Για να πιείτε για τη νίκη, δεν χρειάζεται να μεθύσετε κατά τη διάρκεια των ασκήσεων και να μην πιστεύετε την αλεπού που τραγουδάει!
  Το αποτύπωμα της μπότας του νικητή είναι ένα σημαντικό σημάδι στην ιστορία, αλλά αν το πόδι της αλεπούς ενός πολιτικού έχει κληρονομήσει, τότε αυτό σημαίνει να κολλήσει στην ιστορία!
  Οι αχρωματοψίες συνήθως ψηφίζουν για το μαύρο, μπερδεύοντας το φως με το κενό στις τσέπες τους, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι οι σκοτεινές δυνάμεις θα τους γεμίσουν με μόλις γλίστρησε γουρούνι!
  Οι μαυρόκαρδοι πολιτικοί λερώνονται όχι λιγότερο, απλώς η βρωμιά πάνω τους δεν είναι τόσο αισθητή και, κατά κανόνα, λερώνει τον ίδιο τον ψηφοφόρο!
  Ένα άτομο έχει μια Πατρίδα, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι είναι ο πατέρας του έθνους, που θα μείνουν εντελώς ορφανοί!
  Ο έντιμος άνθρωπος έχει συνείδηση, και το εκτιμά χωρίς να το πουλάει, ο πολιτικός δεν έχει συνείδηση, αλλά και πάλι το αξιολογεί και το βγάζει σε δημοπρασία!
  Ο πολιτικός είναι συχνά χωρίς δόντια, αλλά και πάλι θα δαγκώσει τον ψηφοφόρο αν είναι μπισκότο στην αντιπαροχή!
  Αν είστε κούτσουρο, τότε μην προσποιηθείτε τον Πινόκιο με το χρυσό κλειδί της επιτυχίας, αλλά οργώστε όπως ο Παπά Κάρλο στον παλιό καμβά!
  Ο Πινόκιο έχει ένα ξύλινο κεφάλι, αλλά έχει ένα χρυσό κλειδί, ο ανόητος έχει χυτοσιδήρου γροθιές, αλλά το μυαλό του είναι δρυς και θα του αφαιρεθούν μάρκες!
  Οι μεγαλύτερες και πιο δυνατές γροθιές μπορούν να περάσουν χειροπέδες, αλλά μόνο ένας τύραννος με μπάλες από ατσάλι μπορεί να φιμώσει το στόμα ενός πολιτικού!
  Ένα φανάρι κάτω από το μάτι δεν θα προσθέσει φως στο κεφάλι, αλλά ανάβοντάς το ο πολιτικός επιλέγει να διαφωτιστεί στην αλήθεια ότι δεν υπάρχουν έντιμοι πολιτικοί και ότι υποσχέθηκαν εξαφανίζονται!
  Μια ματσό μπότα μπορεί να κροταλίζει κάτω από τη φτέρνα μιας γυναίκας, αν είναι έξυπνο παπούτσι και αλήτης στον οικονομικό τομέα!
  Το άλογο είναι παπουτσωμένο με ατσάλι στα πόδια, ο πολιτικός που δεν του αρέσει να οργώνει είναι παπουτσωμένος στο ασήμι των λόγων, αλλά η κίνησή του είναι ζιβάγκο!
  Ο πολιτικός θέλει να μπει στην εξουσία πάνω σε ένα άσπρο άλογο, αλλά ακόμα και έχοντας λάβει τα άμφια του βασιλιά και την ιδιότητα του αγίου, θα μετατρέψει τον ψηφοφόρο σε γαϊδουράκι, λίγο πολύ!
  Δεν υπάρχει τίποτα ιερό για έναν πολιτικό στον αγώνα για την εξουσία, αλλά έχοντας λάβει το θρόνο, προσπαθεί να μετατραπεί σε εικόνα και να τον αναγκάσει να προσκυνήσει την εξουσία - έναν τόσο διψασμένο για εξουσία διάβολο!
  Αυτό που λαμβάνεται στη μάχη δεν είναι ιερό, αλλά αυτό που υπερασπίστηκε στη μάχη είναι το ιδανικό της αγίας Πατρίδας!
  Μην ντρέπεσαι κορίτσι με τα γυμνά τακούνια σου, ντρέπεσαι να σε ντύνουν με ανδρικά παπούτσια και πέσεις κάτω από τη φτέρνα ενός αλήτη!
  Ο Πινόκιο εμφανίστηκε από ένα κούτσουρο, και κατάφερε να γίνει άντρας, ένας άνθρωπος που πίστευε ότι ο πολιτικός θα δώσει βελανιδιά, και θα του αφαιρέσουν για πάντα τσιπς!
  Όταν αποκαλύφθηκε η πρώτη μοιχεία στην ιστορία της ανθρωπότητας, τότε όταν οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι ο πρόγονός μας ήταν μαϊμού!
  Το γεγονός ότι ένας άνθρωπος είναι η εικόνα και η ομοίωση του Κυρίου Θεού μπορεί να γίνει πιστευτό μόνο σε ένα στοιχείο, βλέποντας πώς οι πολιτικοί αντιδρούν αδιάφορα στις εκκλήσεις των ψηφοφόρων!
  Ένας πολιτικός είναι καλός μόνο στο να προσθέτει εισόδημα στην τσέπη του, αλλά διαφορετικά μπορεί μόνο να αφαιρέσει και να διαιρέσει, και το τελευταίο το κάνει πάντα ανέντιμα!
  Ο δικτάτορας δεν είναι φτηνός για τον λαό, αλλά η αναρχία είναι ακόμα πιο ακριβό να πάει στο πλάι, αν και δεν κοστίζει τίποτα!
  Ένας έξυπνος δικτάτορας είναι καλύτερος από μια τρελή αναρχία, άρα μπορείς να σταθείς, αλλά δεν μπορείς να χορέψεις στη φλόγα για πολλή ώρα!
  Πολιτικός είναι ο μικρός Μόσκα που προσπαθεί να κουμαντάρει έναν τεράστιο λαό-ελέφαντα, αλλά τον οδηγεί μόνο σε ένα μαγαζί σπασμένων υποσχέσεων!
  Ένας πολιτικός υπόσχεται σε έναν ψηφοφόρο μελόψωμο με μέλι στην αμβροσία των γλυκών ομιλιών, αλλά παίρνει μόνο μια τρύπα για ντόνατ και σάπια νουντλς στα αυτιά του!
  Ο πολιτικός υπόσχεται ποτάμια μέλι με ζελέ, μόνο μύγες-ψηφοφόροι από τέτοια γλυκά μεταφέρονται με τα πόδια!
  Αν ένας πολιτικός έχει πολλές γλυκές υποσχέσεις, τότε όταν έρθει στην εξουσία δεν θα φανεί αρκετό σε κανέναν και η ζωή δεν θα αποδειχθεί μέλι!
  Ο Θεός μπορεί να κάνει τα πάντα, δεν μπορεί απλώς να κάνει έναν πολιτικό έντιμο, και η προεκλογική του υπόσχεση μπορεί να εκπληρωθεί!
  
  Αν ένας πολιτικός είναι ένα τσακάλι που αγωνίζεται για την εξουσία, τότε ένας καταξιωμένος δικτάτορας είναι τίγρη, αλλά και οι δύο εξακολουθούν να προτιμούν να ντύνονται με ρούχα προβάτου σαν λύκοι!
  Δεν υπάρχει πολιτικός με αγνή ψυχή, αλλά συναντιούνται με άδειες τσέπες, από τις οποίες μπορούν να βάλουν μόνο ένα γουρούνι!
  Μια άδεια τσέπη μπορεί να γεμίσει με χρήματα• μόνο ροκανίδια από τις ψεύτικες υποσχέσεις των πολιτικών μπαίνουν σε ένα άδειο κεφάλι!
  Αν έχετε πριονίδι στο κεφάλι σας, τότε είστε ένα πλήρες κούτσουρο, από το οποίο καθημερινά αφαιρούνται ρινίσματα και όχι πολύ τεμπέλης!
  Ο πολιτικός γεννήθηκε και από γυναίκα, αλλά η πραγματική του μητέρα είναι ψέμα, και ο πατέρας του είναι διάβολος, που διεκδικεί Θείες τιμές!
  Ο πόλεμος είναι θηλυκός, και καταστρέφει πολύ κόσμο, γιατί έχει πολιτικό - σύζυγο - φρικιό!
  Ο πόλεμος έχει αντιγυναικείο πρόσωπο, ο πολιτικός που τον εξαπέλυσε έχει μια κούπα ψέματα!
  Η αλεπού είναι κακιά στην ψυχή, αλλά όμορφη στο κέλυφος, και ο πολιτικός μοιάζει με σκασμό, και η ψυχή είναι σαν όσχεο!
  Η αλεπού είναι μικρό ζώο, αλλά υποτάσσει τα μεγάλα ζώα με την ευφυΐα του γαϊδάρου με κολακεία και προσποίηση!
  Η αλεπού δεν είναι το μεγαλύτερο αρπακτικό, αλλά αν έχετε μυαλά κοτόπουλου, θα καταπιεί το θηρίο με το χτύπημα ενός ελέφαντα και δύναμη βοοειδών!
  Στον πόλεμο θέλει κανείς να ακούει αηδονόσπιτα, αλλά φτάνει στο αυτί μόνο το σήκωμα των κορακιών, το χτύπημα ενός μπούκου και στην καλύτερη περίπτωση το βουητό ενός κούκου που δεν θα σε σκοτώσουν σήμερα!
  Δίνοντας την ψήφο του στον κόκορα, ο ίδιος ο ψηφοφόρος σίγουρα θα κατέβει και θα γυρίσει τον κώλο του!
  Ο κόκορας πολιτικός είναι θορυβώδης, αλλά στις ομιλίες του δεν μπορεί κανείς να ακούσει τις νότες της λογικής, και το αηδόνι της αλήθειας!
  Ο κόκορας είναι ο ίδιος με τον αετό από το γένος των πτηνών, αλλά ραμφίζει πρώτα απ' όλα τους ψηφοφόρους με τη σκέψη του κοτόπουλου!
  Ο πολιτικός ξέρει σαν την άκρη του χεριού του κόλπα για να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους, αλλά αγνοεί παντελώς έννοιες όπως μέτρο και συνείδηση!
  Ο πολιτικός έχει το πιο σημαντικό δάχτυλο με τον δείκτη του, αλλά μόνο προβλήματα μπορεί να βάλει με αυτό και δεν μπορείς να γλείφεις ρωγμές από ανεκπλήρωτες προεκλογικές υποσχέσεις με τη γλώσσα σου!
  Ο πολιτικός είναι παντελώς αγράμματος στο θέμα της δημιουργίας, αλλά ξέρει από πάνω του όλες τις δικαιολογίες για τις αποτυχίες!
  Στην πολιτική, όπως και στο σκάκι, υπάρχουν δυνατές και αδύναμες κινήσεις, αλλά δεν υπάρχουν ξεκάθαροι κανόνες για κάθε κομμάτι και όποιος παραβιάζει τη σειρά των κινήσεων παίρνει πλεονέκτημα!
  Οι γενναίοι στρατιώτες δεν πεθαίνουν, γιατί το πνεύμα δεν μπορεί να σκοτωθεί, οι πολιτικοί που εξαπέλυσαν τον πόλεμο δεν ζουν, γιατί όταν ένα πτώμα που περπατάει είναι χοίροι, δεν είναι καν βλάστηση!
  Το πρόσωπο του πολιτικού είναι κακό, κάτω από μια καλή μάσκα, ο εξωτερικός λόγος του είναι έξυπνος και γλυκός, αλλά το προζύμι της τρέλας!
  Ένας πολιτικός είναι ένας εθελοντής τρελός του οποίου η τρέλα επηρεάζει ψηφοφόρους που δεν έχουν ακόμη ξεφύγει από το μυαλό τους!
  Η τρέλα δεν είναι ιός, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο μεταδοτικό από την τρέλα των πολιτικών!
  Αν θέλετε να απογοητευτείτε - ψηφίστε έναν πολιτικό που φέρνει γοητεία!
  Μια σφαίρα από μόλυβδο είναι βαριά και μαλακή, μια αλυσίδα από σφυρήλατο χρυσό είναι ισχυρότερη από τιτάνιο, επομένως αποθαρρύνει την επιθυμία να την σκίσετε και μια χρυσή σφαίρα είναι πιο θανατηφόρα από τον μόλυβδο, καθώς αφαιρεί την επιθυμία να αποφύγετε ένα χτύπημα!
  Αν μια σφαίρα μουσκέτο χυθεί από μόλυβδο, τότε τι σκατά πλάθεται από έναν πολιτικό ενός ηθικού δολοφόνου;!
  Η μεγαλύτερη επιθυμία μεταξύ των ανθρώπων θα λάβει τον Άγιο Βασίλη στο θρόνο, αλλά πιο συχνά τον παίρνει ο Baba Yaga, ο κανίβαλος ή το φίδι Gorynych χωρίς βασιλιά στο κεφάλι του!
  Οι άνθρωποι θέλουν τον Άγιο Βασίλη με ένα σάκο χωρίς πάτο στο θρόνο, αλλά παίρνουν είτε μια γάτα με το σάκο είτε έναν λύκο με ρούχα προβάτου!
  Στον πολιτικό αρέσει να δέχεται ηθικά τον πόνο των ψηφοφόρων, αλλά θα γίνει πραγματικός σαδιστής, έχοντας λάβει εξουσία όχι μεταφορικά!
  Ο πιο σκληρός δήμιος, που σπάει τα κόκαλα του θύματος με λαβίδα, δεν συγκρίνεται σε σαδισμό με έναν πολιτικό που στρίβει με τη γλώσσα του τον εγκέφαλο του ψηφοφόρου!
  Είναι καλύτερο και πιο ανθρώπινο να είσαι δήμιος και να κόβεις κεφάλια με τσεκούρι παρά ένας πολιτικός που ανοίγει το στόμα του και στάζει δηλητηριώδες σάλιο στον εγκέφαλό του!
  Ο δήμιος κάνει το καθήκον του και δουλεύει με μέτρια αμοιβή, ο πολιτικός δουλεύει μόνο με τη γλώσσα του, χρεωμένες υποσχέσεις στον ψηφοφόρο και σκίζει τρία δέρματα για να μην αξίζει ούτε ένα σπασμένο δεκάρα!
  Δεν συμφέρει ένας στρατιώτης να υποχωρήσει στη μάχη - θα τον πυροβολήσουν στην πλάτη, δεν υπάρχει λόγος να ψηφίσει ο ψηφοφόρος στις εκλογές, θα τον χτυπήσουν στα νεφρά!
  Υπάρχει ένα πλήρες θηριοτροφείο στην πολιτική: λύκοι, γουρούνια, αλεπούδες, τσακάλια, γαϊδούρια, μερικές φορές ακόμη και περιστασιακά συναντούν λιοντάρια, αλλά άνθρωποι, αν και άντρας, και μάλιστα γενειοφόροι και με μια τσάντα δώρα!
  Ο μεγαλύτερος απατεώνας είναι ένας δικτάτορας στο θρόνο, απατά και λίγο στην τιμωρία, αλλά σε μια καλή πράξη βάζει γεμάτα παπούτσια!
  Πιστεύοντας ότι η Βίβλος είναι ο λόγος του Θεού είναι σαν να θεωρούμε ένα σωρό μυρμηγκιών ίσο με την πυραμίδα του Χέοπα, μια μακρινή ομοιότητα μορφής και εντελώς μη πειστικό περιεχόμενο, κάθε μυρμήγκι φαντάζεται ότι είναι φαραώ, μόνο κάτω από ζυγό σκλάβων και όχι θρόνο !
  Υπάρχει τόσο χάος στον κόσμο που δεν μπορεί κανείς να πιστέψει σε έναν δίκαιο Θεό, αλλά υπάρχουν τόσοι πολλοί αδίστακτοι πολιτικοί που δεν υπάρχει αμφιβολία για την ύπαρξη του Διαβόλου!
  Γιατί γεννιέται μια γυναίκα - για χάρη της χαράς και του μέλλοντος του άντρα, γιατί γεννήθηκαν οι πολιτικοί για να γνωρίσουν οι άνθρωποι τη λύπη και να καταλάβουν ότι δεν έχουν μέλλον!
  Μια γυναίκα γεννά τη ζωή στο δικό της μαρτύριο, οι πολιτικοί γεννούν θάνατο βασανίζοντας ψηφοφόρους!
  Ένα ραβδί έχει δύο άκρες, και για έναν πολιτικό που αναγκάζει τον εαυτό του να διαλέξει μια άκρη από κάτω από το ξύλο, ανάθεμα για πάντα, μην είστε απρόσεκτοι ψηφοφόροι!
  Ο πολιτικός στην εξέδρα βροντάει σαν βροντή, αλλά οι ψηφοφόροι που το κεφάλι τους δεν είναι τύμπανο μπορούν να χτυπήσουν μόνο με τη δική τους βλακεία!
  Αν θέλετε να εκλεγείτε στο θρόνο, όντας γυμνός βασιλιάς, μαζέψτε ψηφοφόρους χωρίς βασιλιά στο κεφάλι σας!
  Όταν ένας πολιτικός είναι γυμνός βασιλιάς και χωρίς βασιλιά στο κεφάλι του, οι ψηφοφόροι πάνε "καπουτσωμένοι", και με ένα γουρούνι στην αγκαλιά τους!
  Ένας πολιτικός στο ρεπερτόριό του είναι ένας τραγουδιστής με τη φωνή κάποιου άλλου, αλλά το φωνόγραμμά του φτιάχτηκε με το μάτι να σκαρώσει με το πρόσχημα του αηδονιού!
  Ένας άντρας έχει μια καρδιά και δύο χέρια, ενώ ένας πολιτικός κωπηλατεί με τα πόδια του για τέσσερα και είναι εντελώς άκαρδος!
  Υπάρχει μόνο μια πατρίδα, μια καρδιά και μόνο μια νίκη, αλλά έχει τριακόσιους πολιτικούς πατέρες που μπορούν μόνο να ορφανίσουν τον ψηφοφόρο!
  Όσα μηδενικά και να προσθέσετε δεν θα πάρετε πραγματικό νούμερο, παρά μόνο η εκλογή πολιτικού από ανθρώπους με μηδενική ευφυΐα!
  Στην αριθμητική, η προσθήκη μηδενικών δεν θα προσθέσει αποτελέσματα• στην πολιτική, η προσθήκη μηδενικών διανοήσεων μεταξύ των ψηφοφόρων προσθέτει στη βαθμολογία!
  Ούτε μια ιδιοφυΐα δεν μπορεί να αποδείξει ότι ο Θεός δεν υπάρχει, αλλά ότι ένας πολιτικός δεν έχει έννοια συνείδησης είναι προφανές ακόμα και σε ένα μωρό!
  Ένας πολιτικός που γεννήθηκε τη χρονιά των γουρουνιών, ανεξάρτητα από την ημερομηνία γέννησης, ένας πολιτικός που γεννήθηκε τη χρονιά της τίγρης είναι κανίβαλος και η χρονιά δεν έχει καμία σχέση!
  Στην πολιτική, τα παλάτια γίνονται χοιροστάσια και τα λιοντάρια κατεβαίνουν στο επίπεδο των προβάτων και μόνο μια αλεπού γίνεται άντρας!
  Ένας πολιτικός οποιουδήποτε παλατιού θα γυρίσει ένα χοιροστάσιο και θα μετατρέψει κάθε αλήθεια μέσα προς τα έξω, και σε οποιοδήποτε πρόβατο θα παραμείνει λύκος!
  Δεν υπάρχουν συγγενείς στην πολιτική, αν και οι ψηφοφόροι είναι αδέρφια κουνελιών για έναν πολιτικό, και ο ίδιος ο Διάβολος είναι ο ίδιος ο πατέρας του!
  Ένας πολιτικός αρέσει συχνά να δίνει υποσχέσεις με μούσι, αλλά για τους ψηφοφόρους είναι ήδη τράγος!
  Ένας πολιτικός είναι και αστείο με μούσι και αληθινή κατσίκα, αλλά ταυτόχρονα είναι ακόμα μεγαλύτερο γουρούνι, που κάνει μπριζόλα στους ψηφοφόρους, σκίζοντας παχιά κομμάτια!
  Η πολιτική είναι πολύ βρώμικη δουλειά, οι πολιτικοί πλένουν τα κολλημένα χέρια τους, μόνο με χοντρά ρεύματα αίματος ψηφοφόρων!
  - Αν και τα χρήματα δεν μυρίζουν, η μυρωδιά από τον δωροδοκητή είναι αποκρουστική, και είναι ιδιαίτερα αρρωστημένη όταν, σε αντάλλαγμα για πολλά χρήματα, του βάζει ένα μεγάλο γουρούνι!
  Ο πολιτικός είναι τράγος, και γιατί οι υποσχέσεις του είναι με μούσι, και άρα λατρεύει το cash greening, και γιατί κέρατα συνεχώς τους ψηφοφόρους!
  Σύμφωνα με το ωροσκόπιο, ένας πολιτικός μπορεί να είναι λιοντάρι, αλλά από επάγγελμα, δυστυχώς, ανεξάρτητα από το ζώδιο, πάντα γουρούνια!
  Ένα ωροσκόπιο δεν είναι ένας καθρέφτης της ψυχής, αλλά απλώς ένα παιχνίδι της φαντασίας, που δεν έχει περισσότερη σχέση με την πραγματικότητα παρά ένα όνειρο με την πραγματικότητα!
  Ο άνθρωπος είναι λύκος για τον άνθρωπο, ο πολιτικός είναι αλεπού για την πολιτική, και γουρούνι για τους ψηφοφόρους, ας πιούμε λοιπόν για να μην μας φάνε και να μην κάνουμε μπάρμπεκιου!
  Ο γάιδαρος είναι πεισματάρης, αλλά όχι ισχυρογνώμων, ο πολιτικός πάει πεισματικά στον θρόνο, αλλά η θέλησή του να μετατρέψει τους ψηφοφόρους σε γαϊδούρια!
  Ο φαντάρος δεν κοιμάται αρκετά στην υπηρεσία, αλλά ο πολιτικός δεν επιτρέπεται να κοιμηθεί από τις δάφνες του δικτάτορα που βρίσκεται στην υπηρεσία του!
  Όποιος δεν θέλει να πεθάνει για τον εαυτό του, πρέπει να ζει για τους άλλους και να κάνει το καλό όχι για χάρη της ανταμοιβής!
  Ακόμα και σε έναν ανεγκέφαλο σκύλο δεν αρέσει το ραβδί, οπότε γιατί οι άνθρωποι αγαπούν τόσο πολύ τον ξυλοδαρμό από πολιτικούς με μακριά γλώσσα!
  Αν σαν σκύλος σερβίρεις έναν πολιτικό για ένα κομμάτι ψωμί χωρίς το αλάτι της αλήθειας, θα γκρινιάζεις για πάντα στο φεγγάρι!
  Μπορεί ο παράδεισος να έρθει στη γη; Μόνο αν πάνε οι πολιτικοί στον αχυρώνα!
  Ένας άντρας δεν μπορεί παρά να αμαρτήσει, είναι σαν να μην σκιάζει μια ηλιόλουστη μέρα, ένας πολιτικός δεν μπορεί παρά να βάλει ένα γουρούνι και να μην τραβήξει τα παχιά κομμάτια!
  Ο ψηφοφόρος είναι ως ένα βαθμό κουνέλι μπροστά σε έναν βόα-πολιτικό, αφήνοντας μόνο τον εαυτό του να τον καταπιεί, τρέφει την ψευδαίσθηση ότι είναι το στομάχι του λαγού που θα γεμίσει πράσινο λάχανο!
  Όσο κι αν καταπίνει τα κουνέλια των ψηφοφόρων ο πολιτικός-βόας, δεν θα χορταίνει, ωστόσο, και πάλι δεν θα μπορεί να το χωνέψει προς όφελος του κράτους και όχι μόνο για την προσωπική του τσέπη!
  Η βότκα είναι πικρή, αλλά γιατρεύει το κρυολόγημα και σε φτιάχνει τη διάθεση, ενώ ο γλυκός λόγος ενός πολιτικού μολύνει χειρότερα από τη γρίπη και προκαλεί χασμουρητά!
  Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανοησία από το να εμπιστευτείς την αηδόνι του πολιτικού - θα σε μαδήσουν σαν το κοτόπουλο αν σε παρασύρουν μετρώντας κοράκια!
  Όσο περισσότερες νίκες έχει ο στρατός, τόσο λιγότερα τρόπαια θα πάρει ο στρατιώτης, μόνο οι πολιτικοί θα του βάλουν γουρούνι σε τεράστιες ποσότητες!
  Ο πολιτικός προσπαθεί να διαβεβαιώσει ότι είναι ο Άγιος Βασίλης, που έχει βουνά από χρυσάφι στην τσάντα του, αλλά στην πραγματικότητα έχει πολλά γουρούνια εκεί που σπέρνουν διχόνοια!
  Υπάρχουν πολλοί Άγιοι Βασίληδες στην πολιτική, μόνο που οι τσάντες τους είναι γεμάτες τρύπες, και οι τρύπες είναι τόσο μεγάλες που τεράστια γουρούνια ξεπηδούν από μέσα τους όλη την ώρα!
  Με ποια έννοια ο Άγιος Βασίλης είναι πολιτικός; Με την έννοια ότι συχνά εδώ και χρόνια ο παππούς, και από τις έντονες ομιλίες του αναπνέει πολύ κρύο, και μια τσάντα με μια γάτα και ένα τεράστιο γουρούνι έχει ετοιμαστεί για τους ψηφοφόρους!
  Υπάρχουν πολλοί πολιτικοί με μεγάλα μαμούθ, αλλά ακόμη περισσότεροι ψηφοφόροι με μικρό μυαλό, που τους θεωρούν Άγιους Βασίληδες, και μετά απογοητεύονται με κλάματα!
  Ο πολιτικός είναι το είδος του σκασμού που έρχεται καλύτερα στα θολά νερά μιας προεκλογικής εκστρατείας!
  Οι πολιτικοί, όπως τα παιδιά, αγαπούν πολύ να συνθέτουν, αλλά σε αντίθεση με τα παιδιά, κάνουν τους ψηφοφόρους ορφανούς του μυαλού!
  Ο πολιτικός χρησιμοποιεί τη μακριά του γλώσσα ως δίχτυ για να πιάσει ψηφοφόρους με λιβελλούλη ευφυΐα!
  Πολιτικός είναι μια πόρνη της οποίας η γλώσσα είναι πολύ μακριά για να την ευχαριστήσει και της οποίας τα πόδια είναι πολύ κοντά για να απλωθούν στην κορυφή!
  Ο πολιτικός θέλει να γίνει ουράνιος, αλλά έχει μόνο περηφάνια μέχρι τους ουρανούς, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας δαίμονας από τον κάτω κόσμο!
  Ο πολιτικός έχει ένα ράμφος για να κινηθεί και μια γλώσσα για να τρυπήσει, αλλά αυτό το φτερωτό πουλί δεν έχει τα φτερά για να ξεπεράσει τα δικά του προβλήματα!
  Ο πολιτικός είναι αετός και δεν είναι τόσο κακό αν είναι χωρίς φτερά, πολύ χειρότερα αν είναι ανεγκέφαλος κόκορας!
  Ένας πολιτικός, όπως μια γυναίκα, είναι ιδιότροπος και του αρέσει να παραδίδεται για χρήματα, αλλά είναι ικανός να γεννήσει μόνο τέρατα στον έλεγχο, κατσίκες στον κήπο και γουρούνια στην τσέπη του!
  Η τεχνολογία χωρίς ανθρώπινα χέρια είναι νεκρή, αλλά χωρίς μυαλό σκοτώνει τον δημιουργό!
  Αν ο διοικητής είναι κριός, τότε καμία τεχνική, ακόμη και που εφευρέθηκε από μια αλεπού, δεν θα βοηθήσει να κερδίσετε μια μονομαχία με κάποιον που δεν είναι δρυοκολάπτης!
  Αν ένας πολιτικός είναι πάντα γουρούνι, τότε ένας δικτάτορας είναι τουλάχιστον μερικές φορές λιοντάρι, αλλά ταυτόχρονα σκίζει χοντρά κομμάτια από τον ψηφοφόρο!
  Ένας στρατιώτης είναι κατά κάποιο τρόπο απλώς ένα πιόνι σε μια σκακιέρα, αλλά μπορεί να γίνει στρατηγός, πολιτικός, ακόμα κι αν είναι σημαντική προσωπικότητα, θα παραμείνει για πάντα ένα μείγμα αλεπούς και γουρουνιού!
  Ένα άτομο έχει δύο κύριους εχθρούς: τη φτώχεια και τα γηρατειά, αλλά αν ο πρώτος μπορούσε να νικηθεί από κάποιους, τότε από τον δεύτερο υπάρχει μόνο μία σωτηρία - ο θάνατος!
  Και ο βασιλιάς και ο δούλος γεννιούνται από γυναίκα με πόνο, αλλά η πολιτική γεννά την προδοσία με αβάσταχτο μαρτύριο για τους ψηφοφόρους!
  Όταν ο Θεός θέλει να τιμωρήσει ελαφρά, στερεί το μυαλό του κυβερνήτη για μια προεδρική θητεία, αλλά αν ο Παντοδύναμος θέλει να τιμωρήσει σοβαρά, τότε οι ψηφοφόροι στερούνται μια λογική επιλογή για όλες τις εταιρείες!
  Όταν ο Θεός πιέζεται για χρόνο, οι ψηφοφόροι δεν έχουν αρκετό χρόνο για να μετανοήσουν για την επιλογή των πολιτικών τους!
  Ακόμα κι αν ο ψηφοφόρος έχει επτά ανοίγματα στο μέτωπό του, θα εκλέξει έναν πολιτικό με επτά Παρασκευές την εβδομάδα και μια αιώνια άδεια για εκπλήρωση των προεκλογικών υποσχέσεων!
  Καλύτερα να έχεις έναν βασιλιά παρά επτά αγόρια στο θρόνο, επτά νταντάδες έχουν ένα παιδί χωρίς μάτι, επτά αγόρια έχουν δύναμη χωρίς βασιλιά στο κεφάλι τους!
  Ακόμη και η τυραννία είναι καλύτερη από την πλήρη αναρχία, ένας μεγάλος λύκος θα σκοτώσει λιγότερους ανθρώπους από ένα εκατομμύριο κουνούπια εμποτισμένα σε μόλυνση!
  Ο ελέφαντας φοβάται ένα μικρό ποντίκι, ένας τρομερός δικτάτορας της αυτοκρατορίας θα πέσει κάτω από μια μικροσκοπική σταγόνα δηλητηρίου και ένας μικρός βάκιλος θα ξαπλώσει ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους!
  Το σκάκι θέλει λογική, διαίσθηση και ευρηματικότητα για να κερδίσεις, στην πολιτική μια κακία αρκεί συχνά, αν και η νίκη είναι πάντα Πύρρειος!
  Ένας πολεμιστής στον πόλεμο μοιάζει με τον Σατανά, αν όχι με τη βία, τότε με το θάρρος με το οποίο ορμάει στον θεό του πολέμου!
  Ένα άτομο γεννιέται με την επιθυμία να γνωρίσει τη σοφία, αλλά μόνο μια κατσίκα γεννιέται με γένια, και ακόμη και αυτό δεν είναι πάντα κυριολεκτικό!
  Ένας άντρας θέλει να έχει τη δύναμη ενός ταύρου, αλλά το μυαλό ενός γαϊδάρου τον μετατρέπει σε κριάρι για μπάρμπεκιου!
  Δεν υπάρχει τίποτα ακατόρθωτο για την πρόοδο, μόνο να δώσει την ευτυχία σε όλους, είναι ανίσχυρος, λόγω της παντοδυναμίας του ανθρώπινου φθόνου και εγωισμού!
  Ακόμη και ο Παντοδύναμος Θεός είναι ανίσχυρος να δώσει την ευτυχία σε όλους, επομένως ακόμη και ο Παντοδύναμος δεν έχει βρει αντίδοτο για τέτοιες ιδιότητες: όταν ένα άτομο έχει λίγα από όλα και φαίνεται ότι όλα είναι καλύτερα με έναν γείτονα, συμπεριλαμβανομένης της γυναίκας του!
  Αληθινή ευτυχία δεν είναι όταν έχεις όλα όσα θέλεις, αφού κάτι τέτοιο δεν είναι ρεαλιστικό ακόμα και για έναν δισεκατομμυριούχο, αλλά όταν σταματάς να ζηλεύεις τον διπλανό σου - αν και αυτό είναι συχνά μια φαντασίωση!
  Φαινόταν ότι ήταν πιο εύκολο να ξεπεράσεις το φθόνο του γείτονά σου και να κοιτάξεις προσεκτικά τη γυναίκα του, αλλά μερικές φορές είναι πιο εύκολο να ρίξεις τον ουρανό στο έδαφος παρά να σταματήσεις να ζηλεύεις την επιτυχία του άλλου!
  Πώς μπορείτε να νικήσετε τον εγωισμό στον εαυτό σας - σταματήστε να θυμάστε ότι ο πρόγονός σας είναι πίθηκος, αλλά θυμηθείτε ότι δημιουργηθήκατε κατ' εικόνα και ομοίωση του Θεού και γεννηθήκατε από τον Παντοδύναμο και ότι ο κύριος στόχος σας είναι να υπηρετήσετε τους ουράνιους!
  Ένας άνθρωπος εξελίσσεται από μαϊμού σε παντοδυναμία, ένας πολιτικός ανεβαίνει τα σκαλιά της καριέρας από αλεπού, σε δικτατορία των χοίρων!
  Πολλά προβλήματα περιμένουν ένα άτομο στη ζωή, αλλά μετά το θάνατο, η ψυχή δεν έχει βρει ακόμα μια θέση για τον εαυτό της, οι αμαρτίες δεν επιτρέπονται στον παράδεισο και τα κοκόρια θα ραμφίσουν στην κόλαση!
  Το σώμα μερικές φορές είναι δύσκολο να φορεθεί, και η ψυχή είναι αβαρής, αν έζησες αμαρτωλά, δεν θα βρεις σπίτι στον παράδεισο!
  Ένας άντρας λατρεύει να κοιτάζει τα γυμνά πόδια των γυναικών και μια γυναίκα λατρεύει να οδηγεί, αφού φοράει παπούτσια στα αυτιά της και σκίζει τρία ανδρικά δέρματα κάτω από τη φτέρνα της!
  Ένας άντρας κάτω από μια γυναικεία φτέρνα από ένα κομψό παπούτσι είναι πολύ πιο ευχάριστος από ό, τι κάτω από μια μπότα ενός δικτάτορα, ειδικά αν είναι ένα παπούτσι με νόημα!
  Ο πολιτικός είναι πάντα καμπούρη, αλλά έχει κοινά με την καμήλα, μόνο που ήθελε να μας φτύσει!
  Ο πολιτικός μας φτύνει σαν καμήλα, αλλά ταυτόχρονα θέλει την πλάτη μας να λυγίζει σαν καμπούρες σε μια υπόκλιση στην ασημαντότητά του!
  Η καμήλα είναι ένα ατμόπλοιο της ερήμου και ο πολιτικός είναι ένα γουρούνι που μετατρέπει μια ανθισμένη γη σε ερημιά!
  Όσο πιο βαριά είναι η σάρκα ενός άντρα, τόσο πιο δύσκολο είναι να γίνει βάρος στα μάτια της γυναίκας ως όργανο για την ηδονή του σώματος!
  Οι εγκέφαλοι είναι μαλακοί στην αφή, αλλά έχουν μεγαλύτερη διεισδυτική δύναμη από τις μαντεμένιες γροθιές!
  Εάν το κεφάλι σας είναι συμπαγές κόκαλο, τότε η θέση στη ζωή θα είναι εύθραυστη!
  Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη μυαλού για έναν άνθρωπο από την αναγνώριση των δικών του λαθών, αλλά για έναν πολιτικό αυτό είναι άχρηστο, αφού χαλάει αρκετά συνειδητά και ο ψηφοφόρος κάνει λάθος επιλέγοντάς τον!
  Αν είσαι μαρτινέτος βελανιδιάς, τότε θα πρέπει να είσαι ο ίδιος στρατηγός των ντέφι, σαν γυμνός βασιλιάς, από τον οποίο αφαιρέθηκαν τα τσιπ!
  Ένας πολιτικός μέσα στον εγωισμό του δεν μπορεί καν να υποσχεθεί τίποτα χρήσιμο για τον ψηφοφόρο, αφού το χρυσό βουνό που δεν αξίζει ούτε δεκάρα, μόνο να συντρίψει!
  Στα ψέματα, ο πολιτικός δεν είναι ίσος, στο να δικαιολογεί την αποτυχία εκπλήρωσης της υπόσχεσης, είναι καθόλου βιρτουόζος!
  Ο πολιτικός προσπαθεί να πει ψέματα για να αρπάξει τη μερίδα του λέοντος, και γουρουνάκι για χάρη των παχιών κομματιών, αλλά παριστάνει μόνο λιοντάρι, αλλά αληθινό γουρούνι!
  Για τον βασιλιά πεθαίνουν ως ήρωες, για έναν πολιτικό χωρίς βασιλιά στο κεφάλι τους, μετατρέπονται σε πτώματα όσο ζούνε!
  Δεν υπάρχει τίποτα πιο ανόητο από το να πεθάνεις για έναν ανάξιο άνθρωπο, αλλά είναι ακόμα χειρότερο να πεθάνεις για μια παράλογη ιδέα!
  Ο μεγαλύτερος ηγεμόνας δεν είναι τίποτα ενώπιον του Θεού, και ο πιο έντιμος πολιτικός, ηθική εξαθλίωση μπροστά σε πραγματικό πρόσωπο!
  Το χιόνι είναι λευκό, μα μαυρίζει από τις βιομηχανικές εκλογές, ο άνθρωπος γεννιέται αγνός, αλλά μαθαίνει να είναι γουρούνι, έχοντας πάει στην πολιτική!
  Ο πολιτικός προσπαθεί να παρουσιαστεί λευκός και χνουδωτός, αλλά στην πραγματικότητα είναι αγκαθωτός σαν κάκτος, μόνο που όχι στην έρημο, αλλά στη μέση ενός δάσους γεμάτο βελανιδιές και πριονισμένα κούτσουρα!
  Αν θέλεις να ζεις σαν λευκός, κάνε σκοτεινά πράγματα με απάνθρωπη ασυνειδησία!
  Το να ζεις ως λευκό άτομο δεν εξαρτάται από το χρώμα του δέρματος, αλλά από την ποσότητα της φαιάς ουσίας στο κεφάλι και τη φωτεινή χαρισματικότητα στην ικανότητα των ανθρώπων να κοροϊδεύουν!
  Η ευτυχία δεν μπορεί να χτιστεί με αίμα, αλλά με τη βοήθεια των χρημάτων μπορείτε τουλάχιστον να χτίσετε την ψευδαίσθηση της ευημερίας!
  Είναι δυνατόν να συγκολληθεί η ενότητα με σίδηρο και αίμα, αλλά το αίμα, όπως το οξύ, θα διαβρώσει οποιοδήποτε μέταλλο, αλλά η αγάπη θα δέσει μια τέτοια αλυσίδα που δεν θα σπάσει ούτε το τιτάνιο!
  Ο διάβολος δημιούργησε την πολιτική για να παίρνουν οι άνθρωποι λίγη ελπίδα από τα αηδόνια, και πολλά ράμφη από τα κοκόρια, και ανυπολόγιστη ταλαιπωρία από τα πολιτικά κοράκια!
  Ο Σατανάς γεννήθηκε όταν ένας πολιτικός υποσχέθηκε για πρώτη φορά το αδύνατο ακόμα και για τον Ύψιστο Θεό!
  Κανείς δεν έχει δει ποτέ τον Θεό, αλλά ο δικτάτορας αναβοσβήνει στην οθόνη όλη την ώρα, και θέλει επίσης να γίνει σαν τον Παντοδύναμο, αν και ο ίδιος μοιάζει περισσότερο με φλύαρο γελωτοποιό!
  Δεν υπάρχει κανένας πιο δυνατός από τον Παντοδύναμο Θεό, αλλά στην κακία ο πολιτικός είναι ανώτερος από τον Διάβολο και είναι σε θέση να υποσχεθεί το αφόρητο στον Παντοδύναμο!
  Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν υπάρχει Θεός, κοιτάζοντας τον κόσμο μας, τότε βεβαιωθείτε αμέσως ότι υπάρχει ο Διάβολος - κοιτάζοντας τους πολιτικούς!
  Ένας πολιτικός έχει λιγότερη συνείδηση από τα μόρια στο κενό, αλλά υπάρχουν περισσότερες υποσχέσεις από σταγόνες στη θάλασσα!
  Δεν υπάρχουν ξερολιθιές στο ποτάμι, στην πολιτική των τίμιων ανθρώπων, που νιώθουν συμπόνια ανάμεσα στους δικτάτορες, και όσοι ψηφίζουν αυτούς που κουβαλούν μια πέτρα στην καρδιά τους θα τιμωρηθούν!
  Μπορείς να μετρήσεις όλες τις σταγόνες στη θάλασσα, όλα τα αστέρια στον ουρανό, αλλά οι πολιτικοί δίνουν τόσες πολλές προεκλογικές υποσχέσεις που ακόμη και ο παντογνώστης Παντοδύναμος Θεός δεν γνωρίζει τον ακριβή αριθμό!
  Όταν ένας δικτάτορας επαναφέρει τους όρους της διακυβέρνησης, οι αξίες ζωής των υποκειμένων υπό τέτοιο έλεγχο τείνουν στο μηδέν και οι υποσχέσεις μειώνονται στο τίποτα!
  Επαναφέροντας τους όρους της δικτατορίας, δεν θα μπορέσετε να σβήσετε σε τίποτα, και τη μνήμη των εγκλημάτων και των λαθών του τυράννου!
  Ο δικτάτορας έχει ένα ρόπαλο στα χέρια του, αλλά και πάλι θα είναι αυτός που δεν μπορεί να οδηγηθεί σε στάβλο με βοοειδή!
  Ο Θεός δεν έδωσε στο γουρούνι κέρατο, δικτάτορα παντοδυναμίας, πολιτική ατιμωρησίας, αλλά γυναίκα αιώνιας νιότης, αλλά ο καθένας έχει την ευκαιρία να πάρει αυτό που του αξίζει!
  Ο λύκος έχει κυνόδοντες, το λιοντάρι έχει νύχια, η αλεπού έχει ουρά, ο πολιτικός έχει γλώσσα, ένας άνθρωπος έχει κεφάλι, αλλά ένα άθλιο γουρούνι έχει πρόβλημα - τα κέρατα δεν μεγαλώνουν!
  Ο λύκος τρέφεται από γρήγορα πόδια, η γυναίκα είναι γυμνά και λεπτά πόδια, ο λύκος βασανίζει το θύμα με κυνόδοντες, οι γυναίκες χτυπούν μέχρι θανάτου με μακριές γλώσσες!
  Το τρέξιμο παρατείνει τη ζωή, αλλά γιατί ένας λαγός ζει τόσο λίγο; Γιατί δεν τρέχει, αλλά τρέχει, και όποιος ξεφεύγει δεν υποφέρει από μακροζωία!
  Ο πολιτικός θέλει να αποδείξει το μεγαλείο του σε όλους, αλλά όπως κι αν μούτρα η γαλοπούλα, παραμένει απλώς ένας ασήμαντος κόκορας, που ελκύει με μυαλά κοτόπουλου!
  Ένας πολιτικός είναι στην πραγματικότητα ένα κοτόπουλο με την έννοια του μελλοντικού κόκορα, και του αρέσει να μούχλα σαν γαλοπούλα, περνώντας στους ψηφοφόρους με μυαλό κοτόπουλου ως αετός!
  Πολιτικός είναι ο κλέφτης που δεν μπαίνει στα πορτοφόλια με τα χέρια του, αλλά με τη γλώσσα στην ψυχή και με βρώμικες σκέψεις στον εγκέφαλο του ψηφοφόρου!
  Ο πολιτικός είναι ο μόνος μαθηματικός που παίρνει δύο φορές δύο πέντε κατά την καταμέτρηση ψήφων!
  Ο πολιτικός χρησιμοποιεί μια μακριά γλώσσα ως όπλο, αλλά δεν γίνεται ηθικά υψηλότερος εξαιτίας αυτού, αλλά επιμηκύνει την κακία της σκιάς της πονηριάς του!
  Υπάρχουν πολλοί πολιτικοί, αλλά λίγοι από αυτούς θα μεγαλώσουν για να γίνουν δικτάτορες, αλλά οποιοσδήποτε από αυτούς στις υποσχέσεις έχει γίνει εδώ και καιρό πραγματικός Θεός!
  Ο πολιτικός εξωτερικά μερικές φορές είναι αγνός σαν άγγελος, αλλά στο ψέμα είναι διάβολος-υποτροπή!
  Ο πολιτικός είναι τόσο υποκείμενο δικαίου που θέλει να είναι εγγυητής, αλλά είναι κατηγορούμενος!
  Το όνειρο του πολιτικού είναι να γίνει δικτάτορας για όλους, αλλά στην πραγματικότητα τυραννά μόνο τους εγκεφάλους των ψηφοφόρων!
  Ο πολιτικός θέλει να γίνει πρόεδρος, αλλά μπορεί να αποδειχτεί γυμνός βασιλιάς παρά τη θέλησή του!
  Ένας πολιτικός έχει επτά Παρασκευές την εβδομάδα, ειδικά την ημέρα των εκλογών, και μια αιώνια Δευτέρα όταν μετρώνται οι ψήφοι!
  Ο πολιτικός λατρεύει να σφυροκοπάει νερό στο γουδί, αλλά ο μόνος αλχημιστής μπορεί να χρησιμοποιήσει τη γλώσσα του για να ρίξει χρυσή βροχή στην τσέπη του!
  Ο διάβολος κάθεται σε κάθε όμορφη γυναίκα, και ο διάβολος σε κάθε πολιτικό, ανεξάρτητα από τον βαθμό της ασχήμιας του!
  Μια όμορφη γυναίκα είναι τέλειο σώμα και μακριά πόδια, μια άσχημη πολιτικός είναι μια μοχθηρή ψυχή και μια μακριά γλώσσα!
  Δεν υπάρχει μεγαλύτερος κλέφτης από τον πολιτικό, ο κλέφτης κλέβει λεφτά από την τσέπη του, ο πολιτικός κλέβει την ελπίδα από την ψυχή του!
  Ένας πολιτικός μπορεί να πει την αλήθεια μέσα σε ένα ρεύμα ψεύτικων υποσχέσεων, γιατί υπάρχουν κηλίδες στον λαμπερό ήλιο και μια μαύρη γάτα έχει λευκές κηλίδες!
  Η πολιτική δεν μπορεί να κατηγορηθεί επειδή δεν τηρεί τις υποσχέσεις, είναι δύσκολο να κάνει αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει ο Παντοδύναμος - καθολική ευτυχία στην αμαρτία!
  Ο Θεός μπορεί να δώσει στους ανθρώπους ευτυχία, αλλά δεν θέλει, ένας πολιτικός δεν μπορεί, και θέλει μόνο να κάνει τον εαυτό του ευτυχισμένο!
  Ο Θεός δημιούργησε την τάξη, αλλά δεν έδωσε την ευτυχία στους ανθρώπους, αν και μπορούσε, ο πολιτικός δημιούργησε χάος, που επίσης δεν έφερε χαρά, αλλά και πάλι κανένας πολιτικός δεν μπορεί να κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους!
  Ο πολιτικός καταλαβαίνει ότι υπόσχεται το αδύνατο, αλλά δεν μπορεί να σταματήσει τη λεκτική διάρροια, και ο ψηφοφόρος εξακολουθεί να καταλαβαίνει ότι με όλο τον πλούτο των επιλογών δεν θα λάβει τίποτα, αλλά για τον Θεό όλα είναι δυνατά και στη δύναμή του, αλλά δεν χρειάζεται τις ψήφους των ψηφοφόρων, έτσι οι άνθρωποι από τον Παντοδύναμο ανυπομονούν για μια καλή λέξη!
  Ένας πολιτικός δεν είναι πάντα έξυπνος, αλλά μπορεί πάντα να εξαπατήσει τον ψηφοφόρο, ο ψηφοφόρος δεν είναι πάντα ανόητος, αλλά πάντα μπαίνει σε μπελάδες!
  Το ραβδί έχει δύο άκρα και δύο αρχές, αλλά ο πολιτικός έχει ένα τέλος - την κατάρα των ψηφοφόρων, και ξεκινά την καριέρα του με δόλο!
  Ο Σατανάς δεν ξέρει πώς να δημιουργεί, αλλά μπορεί να εφεύρει, και κατάφερε να εφεύρει έναν τρόπο μόνο για έναν άνθρωπο με πίστη, μακρύνοντας τη γλώσσα κάποιων επιπόλαια, που είχε ως αποτέλεσμα πολιτικούς!
  Ο επιστήμονας εφηύρε την ατομική βόμβα, δύο πόλεις κάηκαν, αλλά ο πολιτικός, χωρίς να εφεύρει το ποδήλατο, καταστρέφει ολόκληρο τον πλανήτη!
  Ο πολιτικός έχει όλα τα αρνητικά σε όλα, αλλά προσθέτει με επιτυχία εισόδημα στην τσέπη του, και βαθμολογία λόγω του στερημένου λόγου!
  Το δαχτυλίδι δεν έχει τέλος, αλλά αν αυτό το δαχτυλίδι είναι σε μια αλυσίδα που ένας τύραννος κρέμασε στους ανθρώπους, το τέλος θα είναι αναπόφευκτο και αιματηρό!
  Ένα δαχτυλίδι αρραβώνων φέρνει χαρά σε ένα ζευγάρι, ένα κολάρο σκύλου φέρνει βάσανα σε ανθρώπους που επέτρεψαν να παρασυρθούν από τους λύκους!
  Αν έχεις μυαλό αλόγου, θα φοράς γιακά και θα φοράς άροτρο, αν έχεις πονηριά της αλεπούς, τότε οι εχθροί σου θα πάνε στο γιακά!
  Ο αποστεωμένος εγκέφαλος μαλακώνει γρηγορότερα, ειδικά αν στάξουν πάνω του οι πολιτικοί!
  Μεγάλο κεφάλι - είναι καλό όταν είναι μεταφορικό, για ένα μεγάλο κάθαρμα ήταν πιο ασφαλές για τους άλλους να είναι τόσο κυριολεκτικά!
  Δεν μπορεί να γίνει ο καθένας διδάκτορας, αλλά η ικανότητα να δικαιολογούνται για τις αποτυχίες των πολιτικών είναι στιβαροί ακαδημαϊκοί, ακόμα και με πρωτοβάθμια εκπαίδευση!
  Στη φυλακή, ένα άτομο έχει ένα συν - την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον μετά την αποφυλάκιση, στην πολιτική υπάρχει ένα σαφές μείον - μόνο όσοι έχουν λάβει την εξουσία μπορούν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον μετά τις εκλογές!
  Υπάρχουν πολλά μονοπάτια για την κορυφή στην πολιτική, αλλά όλα είναι ελικοειδή και λοξά, οι γυναίκες αλλάζουν πολλά ζευγάρια παπούτσια και φορέματα, αλλά τα πιο ελκυστικά είναι γυμνά και ξυπόλητα!
  Μια γυναίκα αγαπά όταν έχει πολλά φορέματα και παπούτσια, ένας άντρας, αντίθετα, θέλει να τη βλέπει γυμνή και ξυπόλητη, ένας πολιτικός θέλει να μιλάει πολύ και το αντίστροφο θέλει να σωπάσει για πάντα τους ψηφοφόρους!
  Ένας πολιτικός, όπως μια γυναίκα, λατρεύει να αλλάζει την εμφάνισή της και θέλει να είναι ελκυστική, αλλά κανένα άρωμα δεν μπορεί να κρύψει τη βρώμα!
  Μια γυναίκα λατρεύει να προσελκύει άντρες με ακριβά αρώματα, ένας πολιτικός λατρεύει να προσελκύει ψηφοφόρους με λεκτική διάρροια που δεν αξίζει ούτε δεκάρα!
  Αυτοί οι ψηφοφόροι έχουν μυαλά μύγας, στους οποίους η λεκτική, βαρετή διάρροια ενός πολιτικού μοιάζει με μυρωδάτο μέλι!
  Μπορείτε να κόψετε και ξύλα, αλλά αν κάποιος πολιτικός σας αφαιρέσει τσιπς, τότε είστε σίγουρα κούτσουρο!
  Το τσεκούρι του δήμιου είναι σιδερένιο, και η γλώσσα του πολιτικού είναι συχνά ξύλινη, αλλά του φυσάει ακόμα πιο αληθινά το κεφάλι και του στρίβει τον εγκέφαλο!
  Ο πόλεμος κάνει τη ζωή τρομερή και δύσκολη, αντάξια ενός ψωραίου σκύλου, αλλά ο θάνατος στον πόλεμο είναι όμορφος και αξίζει ένα περήφανο λιοντάρι!
  Οι πόλεμοι είναι διαφορετικοί, αλλά πάντα φέρνουν θλίψη σε κάποιον, οι πολιτικοί είναι όλοι ίδιοι στο ότι σίγουρα δεν θα φέρουν ευτυχία!
  Ο δικτάτορας είναι μεγάλος απατεώνας μικρού αναστήματος, και μεγάλες φιλοδοξίες και μικροσκοπική συνείδηση!
  Στην πολιτική όλοι θέλουν να κινηθούν πρώτοι, αλλά σε αντίθεση με το σκάκι, δεν υπάρχουν λευκά πιόνια!
  Η πολιτική είναι βρώμικη δουλειά, αλλά είναι κρίμα όταν ψηφοφόροι με ευφυΐα της μύγας παίρνουν σκατά για μαρμελάδα!
  Ο πολιτικός είναι μεγάλος δεξιοτέχνης στο να υπόσχεται κάστρα στον αέρα, και να αφήνει στον αέρα την περιουσία των ψηφοφόρων!
  Αν ένας πολιτικός ξεσηκωθεί στις ομιλίες του σαν τυφώνας, τότε η περιουσία των ψηφοφόρων θα πέσει στον αέρα!
  Ο πολιτικός είναι ένας γελωτοποιός που μπορεί να σε κάνει να γελάσεις, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να τον απογαλακτίσει από το χαμόγελο!
  Οι πολιτικοί συχνά χαμογελούν με οδοντοστοιχίες, και οι μακριές τους γλώσσες είναι συμπαγείς προσθετικές!
  Ένας πολιτικός στο μυαλό δεν είναι πάντα καθηγητής, αλλά ένας ακαδημαϊκός στην ικανότητα να λέει ψέματα χωρίς καμία διαμάχη, και ο Σολομών σε αναζήτηση δικαιολογίας, έχοντας όμως τη σοφία του νηπιαγωγείου!
  Ένας ληστής απαιτεί ένα πορτοφόλι ή μια ζωή, μια γυναίκα απαιτεί και τα δύο, και ένας πολιτικός, επιπλέον, σκλαβώνει την ψυχή!
  Άλλο ο αστυνομικός, άλλο ο ληστής, αλλά ο πολιτικός και τα δύο, και άλλο και τρίτο, και μάλιστα ισχυρίζεται ότι είναι δικαστής!
  Ένας άντρας έχει μια γροθιά από πέντε δάχτυλα, ενώ ένας πολιτικός έχει μια γλώσσα, αλλά χτυπάει μυαλό, πιο ψύχραιμος από χίλιες γροθιές!
  Ακόμα και τα παιδιά παίζουν σκάκι, αναπτύσσοντας λογική και ευφυΐα• παίζουν πολιτικά παιχνίδια, ανεξαρτήτως ηλικίας, αναπτύσσοντας ανήθικες ιδιότητες και κακία!
  Στον πόλεμο, μερικές φορές δεν ξέρεις ποιος είναι εχθρός και ποιος φίλος, αλλά τουλάχιστον είναι ξεκάθαρο στην πολιτική - δεν υπάρχουν φίλοι, αλλά εχθροί υπάρχουν παντού και ούτε ένα αξιοπρεπές άτομο!
  Ο πόλεμος σκοτώνει, αλλά δεν μπορεί να θάψει, καταστρέφει την ελπίδα, η πολιτική θάβει ζωντανή και σκοτώνει το όνειρο!
  Ο ταύρος είναι δυνατός και οργώνει πολύ, ο πολιτικός είναι συχνά αδύναμος, αλλά με το να ξεφλουδίζει πολύ τη γλώσσα του, οργώνει τους ψηφοφόρους!
  Η δύναμη του Σατανά είναι ότι κρύβει πάντα την ουσία του, η αδυναμία ενός πολιτικού είναι ότι δεν καταφέρνει ποτέ να κρύψει το βρώμικο μέσα του με μακριά γλώσσα!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"