Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Custos Games - Excidio Russia

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Operationum genera peculiaria opera exercentur, imprimis CIA, NSA, MI, MOSSAD, aliaeque peculiarem condicionem in toto mundo efficiunt, quae saepe vagus fit. Certamen est contra terrorismum et pro sphaeris influentiae. Valde interesting fabulae huic studiosae sunt, itemque ad proditionem Mikhail Gorbachev.

  CUSTOS Games - EXCIDIO RUSSIA
  ANNOTATIONES
  Operationum genera peculiaria opera exercentur, imprimis CIA, NSA, MI, MOSSAD, aliaeque peculiarem condicionem in toto mundo efficiunt, quae saepe vagus fit. Certamen est contra terrorismum et pro sphaeris influentiae. Valde interesting fabulae huic studiosae sunt, itemque ad proditionem Mikhail Gorbachev.
  
  CAPITULUM PRIMUM
  
  
  Splendet in pectore odium fuso ferro.
  
  Matthaeus autem surgens ascendit super murum et in silentio exposuit. Ipse inter frutices recubans procumbens audiebat, sed tacito circum se nihil mutabat. Glock subcompact unum tempus repressit parumper et repressit.
  
  Omnia parata erant. Sanguinis satellites hac nocte Difficile erit.
  
  Domus ante eum in crepusculo. Culina et cubiculum humi humi arserunt. Reliquum loci mersi est in tenebras. Alterum alterum haesitavit, tabulam, quam ex priore, iam mortuo comiti, antea tacite progrediendo, diligenter recognoscendo.
  
  Vetus disciplina ei bene fuerat et per venas iterum ebulliebat, nunc rationem personalem et causam postulat. Tres satellites sanguinis regis in tribus hebdomadibus mortes horrificas obierunt.
  
  Quaecumque narravit Rodriguez numero quattuor essent.
  
  Dracus ad posticum surrexit et seram repressit. Post aliquot minutas manubrium convertit et intus elapsus est. explosionem e televisione et clamores obvoluto audivit. Rodriguez Deus homicidam missam antiquam benedicat, ludum spectabat.
  
  Coquinam paotavit, non egens lumen ex compacto lampadario propter splendorem venientem e thalamo principali. Constitit in in androne diligenter auscultare.
  
  Plus quam unus erat guy? Durum est facere propter damnatorum strepitum TV. Non refert. Omnes occideret.
  
  Desperatio quam per tres proximas septimanas post Kennedi mortem appropinquavit ut eum opprimeret, sensit. Amicos ille duos tantum concessit. Primus Thorstenum Dahl appellavit qui monetae Sueciae Sanguinis regis vendettam monens ut familiam suam incolumem recipiat. SAS amiculos pristinae ope- ram secundo conscripto. Confidit eos quaerere familiam Ben Blake quia non poterat.
  
  Nunc solus Drake pugnavit.
  
  Raro locutus est. Bibit. Violentia et tenebrae soli amici erant. Nulla spes vel misericordia in corde suo
  
  ALA tacite descendit. Locus putuit ex uligine, sudore et frixo cibo. Fumi cervisiae paene conspicuae fuerunt. Dracus duram fecit faciem.
  
  Facilius est mihi.
  
  His intel dixit unum hominem hic vixisse, qui saltem tres sanguinis regis infamis captivorum rapere se adiuvit. Post fragorem navis suae et effugium hominis apparenter bene comparati, saltem duodecim figurae nobiliores caute et prudenter extiterunt ad explicandum membrum familiae eorum a figuris inferis teneri. Rex cruentus decisiones actionesque Americae Foederatae Rei Publicae tractavit, in amore et misericordia suae figurae cashing.
  
  Eius consilium vere excellens fuit. Nullus homo noverat amores alienos in periculo esse, et rex san- guine omnes afficiebat virga ferrea et sanguinis. Omne quod opus erat. Quicquid laboravi.
  
  Drake figuravit ne eum qui nondum raptam fuerat attigisset. Non poterant intellegere quam longe sanguinis vitiorum imperium recesserat.
  
  Ianua ad laevam aperitur et homo crassus intonsus egressus est. Dracus illico et letali impetu egit. Procidit ad hominem, cultrum extractum in ventrem suum profunde immersit, eumque ab ostio apertum in conclave proiecit.
  
  Oculi crassus exstabant in incredulitate et concussa. Dracus arcte tenuit, scutum latum stridens, durum in ensem fodiens priusquam Glock dimitteret.
  
  Rodriguez celeriter non obstante specie Draculi concussa est. In area iam evolvit stratum deflectens, balteo inhaerens. Sed erat tertius homo in conclavi qui operam Draculi comprehendit.
  
  Homo verendus, homo comatus, in angulo occupatus erat cum magnis auriculis nigris, auribus pressis. Sed dum intendit, sicut solemne tundendo digitis pulsatum, ad sclopetum pervenit.
  
  Dracus se parvum fecit. Exitiale jocum discerpens crassus abdidit. Drake reppulit discerpens corpus abjiciens, surgensque, accendi. Tres ictus exuerunt caput musici et corpus eius in murum proiecit. Headphone avolabant in sua, per aera flexa, et in TV ingens appulit, pulchre ab ore pendebat.
  
  Sanguis manavit in tentorio plano.
  
  Rodriguez adhuc humi reptans. Astulae abdicatae et cervisiae bounced et circum se sparsi sunt. Dracus iuxta eum in ictu oculi erat et Glock pungit durum in caelum oris sui.
  
  "Sapiens?"
  
  Rodriguez suffocatus est, sed adhuc pro cultello ad cingulum pervenit. Dracus despectus, et cum Sanguinis Regis acolytus eos vitiosum ictum tractavit, miles ex- SAS eum apprehendit et in biceps impugnantis egit.
  
  "Noli esse stultus".
  
  Rodriguez locutus est quasi porcus mactatus. Dracus eum conversus in toro reclinavit dorsum. Obvius oculorum dolore obnubilatus.
  
  Dicite mihi omnia quae nosti, insusurravit Dracus de sanguine regis. Glock extraxit, sed in conspectu prohibuit.
  
  "In illis quae?" Accentus Rodriguez fortis fuit, difficile perspiciendi genus suum et dolorem.
  
  Dracus Glock impulit durum in Roderici os. Saltem uno dente ictum est.
  
  "Ne me irrideas." Venenum in voce plus aliquid quam odium et desperatio duntaxat proditum est. Ex quo vir sanguinis regis intellexit mortem immanem esse revera inevitabilem.
  
  "Bonum est bonum. Scio de Boudreau. Vin' ut tibi dicam de Boudreau? Hoc possum facere."
  
  Dracus Glock leviter percusserunt rostrum in frontem hominis. "Possumus incipere id si vis."
  
  "Bine. Manere tranquillitas ". Rodriguez manifesto pergebat dolor. Sanguis mentum fractis dentibus haesit. "Boudreau est lusus fucking, homo. Scisne quam ob causam Rex Sanguis vivat?
  
  Dracus sclopellum ad oculum hominis demonstravit. "Ego tamquam hominem qui interrogata respondeat?" Vox eius in ferrum quasi ferrum avulsa est. "Egone?"
  
  "Yeah. Bonum est bonum. Plures mortes praecedunt. Hoc sanguis rex dixit, homo. Multae mortes praecedunt, et Boudreau in ca re gaudebit. "
  
  "Inde Boudreau utitur ad mundandum. Nec mirum. Totam villam fortasse destruit.
  
  Rodriguez connivuit. "Tu scis de villa?"
  
  "Ubi est is?" Drake odio per ipsum exsurgentem sensit. "Ubi?" rogavi. Proximus secundus, erat disrumpens et incipit verberare Rodriguez dimidium ad mortem.
  
  Damna nulla sunt. Pars stercore nihil usquam scit. Ut ceteri omnes. Si quid de sanguine Regis dici posset, quam bene vestigia celavit.
  
  Eo momento scintilla in oculis Roderici emicuit. Dracus involutus ut grave aliquid praeterierat ubi caput eius nuper fuerat.
  
  Quartus homo, forte in proximum cubiculum transiit et strepitu excitatus est, aggressus est.
  
  Dracus circumagebat, crure calcitrando ac paene novum adversarium decollabat. Cum homo in terram corruit, Dracus celeriter produxit eum - oculos graves, tram bracchiis utraquc fulcra, tunicam sordidam - et bis in caput iecit.
  
  Oculi Roderici exstabant. "Minime!"
  
  Dracus eum in brachio percussit. "Non mihi utile eras".
  
  Unum iactum. Genu explosum.
  
  "Nihil scis".
  
  Tertius glans. Roderici duplicatus super ventrem suum tenens.
  
  "Sicut reliqua omnia."
  
  Surculus ultimus. Jus inter oculos.
  
  Mortem circum se aspexit Dracus hauriens, Animam permittens ad momentum ultionis nectare propinare.
  
  Domum reliquit, paradisi elapsus, profundae tenebrae eum consumunt.
  
  
  CAPITULUM SECUNDUM
  
  
  Expergefactus Draco media nocte sudore opertus est. Oculi eius clausis lacrimis partim effusus est. Somnium idem semper fuit.
  
  Is erat qui eos semper servavit. Ille qui semper verba dicit "crede mihi" primus. Sed tunc nihil inde factum est.
  
  Defecit utrumque.
  
  iam bis. Orbus primus. Nunc Kennedy.
  
  E lecto elapsus, ad utrem perveniens, iuxta sclopetum in nocturno servavit. ex aperto amphora sorbere. iugulum eius et intestina eius vilis cupa perusta est. Medicina infirmis et damnatis.
  
  Cum culpae eum ad genua reducere comminaretur, tres vocat vivos fecit. Primum in Islandia. Torsten Dahl breviter locutus est et in magnae Sueciae vocem sympathiam audivit, etiam sicut dixit ei ut singulis noctibus vocaret prohibere, quod uxor et liberi salvi essent et laedi non possent.
  
  Alter fuit Joe Shepard, vir eius tempore in antiqua acie multis proeliis pugnaverat. Pastor blande eandem missionem quam Dahl adumbravit, sed nullum de verbis Draki obloquiis commentarium fecit, nec in voce hirsuta coaxatio. Drake dixit familiam Ben Blake bene custoditam esse et se et paucos ex amicis in umbris sedere, custodes sollerter custodiendos.
  
  Dracus oculos clausit cum ciemus fecit. sentiebat vertiginem, et interiora ejus ardebant sicut infima inferni; Haec omnia optabilia erant. Quidquid ad operam auferendam ab Kennedy Moore.
  
  Vos etiam stupri funus eius desiderari ...
  
  "Salve?" Alicia vox placida et fidens fuit. Ipsa quoque nuper aliquem prope amiserat, nulla tamen signa externa ostendit.
  
  "Ego est. Quomodo ergo invocabunt?"
  
  "Omnia est bonum. Hayden bene facit. Aliquot aliquot septimanas ad imaginem sanctae CIA ipsae reducendam esse. Blake pulchrum est, sed te desiderat. Soror eius mox apparuit. Familiam fidam ineundae. Sit AWOL, gratias Deo. Eos specto, Drake. Ubi infernum es?"
  
  Draculus tussit et oculos tersit. "Gratias ago" dicere curavit priusquam nexum intercluderet. Praesent ut mauris mauris.
  
  Sensit ut extra hanc ipsam portam castra posuisset.
  
  
  CAPITULUM TERTIUM
  
  
  Hayden Jay solem ortum super Oceanum Atlanticum observavit. Erat ei gratissima diei pars, quam solam consumere amabat. Illa diligenter e lecto elapsa est, dolorem in femore vincens, ad fenestram caute ambulavit.
  
  Cognata tranquillitas ad eam descendit. Serpens ignis undas tetigit, omnesque eius dolores et curarum minutatim tabuerunt. Tempus stetit et immortale fuit, et tunc ostium post se aperuit.
  
  vocem ben. "Bona sententia".
  
  Annuit ad solis ortum, et conversus est videre eum intuentem eam. "Non opus est ut recens, Ben Blake. Satis capulus ac bagel cum butyro. "
  
  Capsulam bibit et sacculum chartaceum sicut telo eius boyfriend vibrabat. "Occurrite me in lecto."
  
  Hayden unum extremum in Nova Aurora accepit et lente super lectum ambulavit. Ben pone capulus et bagels intra facilem iactum et catuli-cani oculos ei dederunt.
  
  "Quam-"
  
  "Eadem nocte" Hayden cito dixit. "Post octo horas claudus non recedet". Tum aliquantulum mollita. "Quid verbum de Drake?"
  
  Ben recubuit in lectulo et mouit caput. "Nemo. Pater meus locutus sum et sunt omnia bene facere. Nullum signum - haesitavit. "Ex..."
  
  " Familiae nostrae tuta sunt." manum super genu suum Hayden posuit. "Sanguis rex ibi defecit. Nunc omne quod faciendum est, ipsum invenimus et vendettam revocamus.
  
  "Defecit?" Ben resonavit. "Quomodo id dicis?"
  
  Hayden altum spiritum sumpsit. "Tu scis quid significarem."
  
  "Kennedy mortuus est. Et Drake ... ne ad funus quidem ivit.
  
  "Scio".
  
  "Absit, scis." Ben inspexit eum bagel quasi anguem sibilum. "Non revertetur".
  
  "Date ei tempus."
  
  " Habuit tres septimanas."
  
  "Turn da ei amplius tres."
  
  "Quid facis?"
  
  Hayden leviter risit. "Ex illis quae scio de Drake... Terga priora tegunt. Deinde quaeret Dmitry Kovalenko".
  
  "Sanguis rex numquam iterum apparebit." Modus ben adeo deprimebat ut etiam splendida promissio novi matutini abisset.
  
  "Vult." Hayden adulescentem perstrinxit. " Habet consilium, memento? Non quasi terram super terram erit. Tempus peregrinatione cogitationes erant sicut principium. Kovalenko ludum meditatum multo maius habet".
  
  "Ges inferni?" considerari ben. "Credisne hoc stercore?"
  
  "Nihil refert. Credat in ea. CIA omnia facere instar est."
  
  Ben diu sorbendum capulus. "Illud bene est?"
  
  "Bene..." Hayden risit subdola ei. "Nunc geeks vires nostrae geminantur."
  
  "Karin cerebrum est," Ben admissus. "Sed Dracus Boudreau minuto frangeret."
  
  "Noli esse nimium certa. Kinimaka non fecit. Nec satis est poodle.
  
  Ben constitit, cum fores pulsare non licebat. Oculi eius horrorem prodiderunt.
  
  Hayden momento cepit ut eum mitesceret. "Intus sumus hospitium securum CIA, Ben. Gradus securitatis circa hunc locum palam inaugurationem praesidentialem pudori imponebant. Refrigescant."
  
  Medicus caput in ostio adhaesit. "Omnia est bonum?" Cubiculum ingressus est, et chartas Haydeni et signa vitalia compescere coepit.
  
  Cum ostium exitus clausit, Ben iterum locutus est. "Putasne sanguinem regem tentaturum iterum machinas tenere?"
  
  Hayden humeros. "Tu insinuas primam rem non perdidi. Probabile est. Secundum vero unum de navi invenimus? Risit. "Adfixus es."
  
  "Noli complacere."
  
  "CIA laribus suis non nititur, Ben," Hayden statim dixit. 'Nihil amplius. Parati sumus ei obviam."
  
  "Quid de rapta victimas?"
  
  "Quid de illis?"
  
  "Sunt certa alta profile. Soror Harrisonis. Alii a te nominantur. his utetur".
  
  "Certe vult. Et parati sumus ei occurrere.'
  
  Ben complevit sacculum suum et digitos lambit. "Adhuc non possum credere totam manum sub terra ire," dixit totis. "At cum celebre questus coepi."
  
  Hayden chuckled diplomatice. "Etiam. Tragicum.'
  
  "Atqui turpiores nos fortasse faciet."
  
  Pulso mollis alius fuit, et Karin et Kinimaka cubiculum intraverunt. Depressus Hawaiian respexit.
  
  "Quod bastardis non LESSUS ad. Quicquid agimus, ne nobis quidem sibilabit.
  
  Ben requievit mentum genibus et torva facie facta est. "Damne, utinam Matt hic esset."
  
  
  CAPITULUM QUARTUM
  
  
  Vir de Hereford diligenter observavit. Ab eius prospectu super collem gramineum ad dextram arborum densarum, visus telescopio insidens in sclopeto uti potuit ut membra familiae Ben Blake designaret. Scopus militaris-gradus reticulum illuminatum comprehendit, optio quae pervulgatum usum in adversis condicionibus illustrandis concessit et inclusa est BDC (Bullet Drop Compensation).
  
  Re quidem vera, vasa ad capulum aptata sunt cum omni summo technico gadget imaginabili, sed homo post scopum illis certe non eget. Institutus est ad summum vexillum. Nunc observavit pater Ben Blake ad TV perrexit et in eam convertit. Post aliquantulum commensurationem, vidit matrem Ben Blake gesticulationem ad patrem cum parva potestate remota. Circuitus visus eius millimetre non cessavit.
  
  Motu exercitato, circuivit domum. Reposita est e via, abdita arboribus et muro alto, et Herford tacitus custodes inter dumeta latitans numerabat.
  
  Unus duo tres. Omnia ratio habetur. Alii quatuor erant in domo, et alii duo penitus sunt absconditi. Pro omnibus peccatis suis, CIA optimum officium Blakes tuendi fecit.
  
  Viro tempora sulcat. Animadvertit motus. Obscuritas, quam nox nigrior, basim muri alti stravit. Esse jumentum magna nimis. Nimia secreta esse innocens.
  
  Sanguis Blake regem invenerunt homines? Quod si ita, quam boni erant?
  
  Flava levis a sinistra flans, recta e Channel Anglico, salsum maris saporem secum afferens. Hic vir animo compensavit trajectoriam glandis alteratam et paulo propius zoomed.
  
  Vir niger erat omnia, sed apparatum homemade manifesto erat. Hic Guido non erat professionalis, iustus mercenarius.
  
  Duis porttitor.
  
  Digitum hominis ad momentum pressum est, deinde dimitte. Nempe quam multos secum adduxit?
  
  Sine clypeo e cruces dimissis, domum et circumstantes celeriter aestimavit. Alter post, certus erat. Mundum circumstant. Hic niger solus agebat, homo Herefordensis de se certus erat.
  
  Mercenarius qui mercede occiderit.
  
  Glans vix valet.
  
  Leniter felis expressit et pavorem absorbuit. Sonus glans e dolio volans vix auditur. Vidit sine negotio caducum mercennarium, ruere inter silvas frutices.
  
  Blake custodes familiae nihil observabant. Paucis minutis CLA clam se vocat, docens novam domum suam incolumem esse fractam.
  
  Herefordus homo, senex SAS buddy de Matt Drake, custodiendis custodibus perstitit.
  
  
  CAPITULUM QUINTUM
  
  
  Matt Dracus recentem lagenam Morgani aromatitam incoxit et dialedit celeritatem dial numerus in telephonum gestabile.
  
  Utinam vox concitata sonaret sicut illa respondit. "Drake? Quid vis?"
  
  Dracus sorbendum ex lagena torva tulit. Motus ostensurus erat tamquam ex moribus ad Maium, sicut politicus ad electionem suam vota facienda est. "Esne bene?"
  
  "Scilicet ego valeo. Cur non sim? Quid est hoc?"
  
  alium diu sorbendum accepit et permansit. "In fabrica dedi tibi. Tutum est?"
  
  cunctatio momentaneum fuit. "I illud non habent. Sed tutum est, mi amice. A. Mai's blandis vocibus reddidit. "Est tam tutum quam accipit." Dracus aliam sorbendam tulit. Mai quaesivit, "Estne omnes?"
  
  "Nemo. Suspicor me paene defatigatum in hunc finem ducit. Sed habeo aliam notionem. Propius est ... domum."
  
  Silentium coniuctionem crepitans expectavit. Fuit hoc Ordinarius Maij. Maybe erat apud aliquem.
  
  "Opus est te utere tuo Iaponica contactus. et Seres. et maxime Ruteni. Scire volo si familia Kovalenko habet."
  
  Spiritus acutus erat. "Es adverisne?"
  
  "Scilicet ego sum gravis stupri." abruptius quam voluit dixit, sed excusationem non fecit. "Atque etiam de Boudreau scire cupio. et familiam suam.'
  
  Mai plenam momento respondere tulit. "Bene, Drake. Faciam meum optimum ".
  
  Dracus altum spiritum tamquam nexum finivit. Post minutum in utrem conditi rum intuebatur. Horum aliqua causa vacua erat. Respexit ad fenestram et urbem Miami videre conabatur, sed speculum tam sordidum erat ut speculum vix videre posset.
  
  Cor eius doluerunt.
  
  iterum utrem pulsavit. Nec amplius cogitavit, actionem et celeritatem horologii numeri alterius pressit. In actione invenit modum ad dimittendum dolorem. In actione progrediendi viam invenit.
  
  Telephonum cellarium insonuit et insonuit. Tandem vox respondit. "Fuck Drake! Quid?"
  
  Loqui blanda, canis, traxit, tum constitit. "Quam ... quomodo bigas?"
  
  "Quadrigis? Christum. Bene, vis goddamn eu analogia? Sola persona recte uti potes ut percussor ad momentum Kinimaka est. Hayden, Blake et soror eius ne in scamno facerent. Constitit. "Non est focus. Vestrum erit flagitium."
  
  pausam fecit. "EGO? aisne, si caedes in illis tentata sit, successum fore?" Caput, leviter nebulosum, palpitare coepit. "Quia temptatio fiet."
  
  "Hospitium bene custoditum est. Custodes satis idonei sunt. Sed bonum est quod me manere rogasti. Et bonum est quod sic dixi.
  
  "Et Boudreau? Quid de hoc bastardo?"
  
  "Circa fun ut frixum ovum. Non solvet. Sed memento, Drake, totum imperium US in hoc modo laborat. Non solum nos."
  
  "Noli me admonere." Drake winced. "Imperium quod est valde aedilis. Information imperium lineae Aricia sursum deorsumque currit. Unum tantum impedimentum maius accipit ut totum illud impleat".
  
  Alicia tacuit.
  
  Dracus sedit et cogitavit de illo. Usque ad Sanguis Rex corpore locatus erat, aliqua indicia vacillent consideranda sunt. In hac notitia Hellgate Hawaii connexionem comprehendit, et quaslibet tidbitas e quattuor satellitibus mortuis collegit.
  
  Forsitan unus plus adiuvet.
  
  "Aliud plumbum habeo. Et Maiis hospites familiae Kovalenko et Boudreau inhibent. Maybe poteris quaerere Hayden ut idem faceret? "
  
  "Hic sum beneficium, Drake. Canis ovis non sum damnatus.
  
  Hoc tempore Drake siluit.
  
  Alicia ingemuit. "Ecce memorabo. Mei autem, ne credas illam mediocris insanus quantum potes eam iactare."
  
  Dracus risit cum nexum ad ludum video videndum audivit. "Consentiar cum illo cum mihi narras quem aliquis vestrum insanus canino Puteo occidit. Et quare."
  
  Diu silentium expectavit et accepit. Medicinae exsorbere plus paucis sumendi succini occasionem arripuit.
  
  "Hyden loquar," tandem Alicia insusurravit. "Si Boudreau vel Kovalenko habet familiam, eas inveniemus."
  
  Intermissus nexus. Subito silentio, Draculi caput veluti jackhammer palpitarunt. Dicent ei aliquando veritatem. Sed iam satis erat Kennedum amisisse.
  
  Satis erat quod olim credidit aliquid, quod nunc usque ad lunam erat, lucida futura in cinerem versa. Insipientia intus in corde suo torsit. Uter digitis debilitatis cecidit, non frangens, sed igneum contentum spargens in pavimento sordido.
  
  Ad momentum Drake consideravit eam in vitrum effundentem. Liquor effusus eum commonefecit promissiones quae fecerat, vota et cautiones quae in secundo scissura evanuerunt, vitas vacuefactas relinquens et perditas sicut aqua tantum in solo effusa est.
  
  Quomodo iterum faceret? Promitto amicos incolumes servare. Quod potuit, tot quot potuit iam occidit hostes.
  
  Vince mundum malum, et vivere bonum pergas.
  
  sedit in ore lecti. Fracta. Nihil superest. Omnia praeter mortem intus mortua sunt, et testa fracta, quae supererat, nihil amplius ex hoc mundo voluit.
  
  
  CAPITULUM SEXTUM
  
  
  Hayden exspectavit donec Ben et Karin in unum cubiculi servitium se receperunt. Turma fraterna exploravit Hawaii, Diamond Caput, portam inferni, et alias fabulas cum Rege Sanguine sociatas, sperans se aliquas theorias discerpere.
  
  Cum res purgata est, Hayden novis vestibus indutus abiit ad munus parvum ubi Mano Kinimaka parvam officinam constituerat. Magnus Hawaiian ad claves terebat, parum nihili intuens.
  
  "Adhuc duas claves simul cum farcimine digitos capit?" Hayden improbe quaesivit, et Kinimaka cum risu conversus.
  
  "Deo nani wahain", inquit, et paene erubuit, cum de verborum significatione cognosceret.
  
  "Putasne me satis? An quia furio confossus sum?
  
  "Quia gaudeo. Ita gaudeo, te nobiscum adhuc esse."
  
  Hayden manum in humero Kinimaki posuit. "Gratias tibi ago, Mano." Aliquantum temporis exspectavit, ait, "Sed nunc apud Boudreau et occasionem et perplexitatem habemus. Scire debemus quod scit. Sed quomodo eam frangere possumus?"
  
  "Putasne hunc nothum insanum nothum ubi lateat Sanguis Rex?" Num aliquis tam diligens est quam Kovalenko ei vere dicere?
  
  "Boudreau est pessimum genus lunatici. Callidus homo. Scit Pono aliquid. "
  
  Sardonica vox venit post Hayden. "Drakey putat nos familiam suam cruciandas esse." Hayden conversus. Alicia ei canino risu dedit. "Estne tibi conveniens, CIA?"
  
  "Numquid locutus es ad Matth iterum?" Hayden dixit. "Quam ipse est?"
  
  "Similis vetus" Alicia dixit ironia illa plane non significabat. "Iter eum amo".
  
  "Inspes? Ebrius? Unus?" Hayden in voce contemptum celare non potuit.
  
  Aricia humeros. " timidus. Durus. Mortiferum." Ea contactum oculum cum CIA agente fecit. "Mihi, mihi crede, sic oportet. Solum ex hac causa vivus evadet. Et..." Constitit, quasi considerans utrum maneret necne. "Et...fortasse hoc solum modo omnes ex hoc vivo et cum integris familiis tuis exibunt".
  
  "Videbo an familia Boudreau habeat." Hayden ad Kinimake revertitur. "At CIA, mehercule, certe ne quis cruciet."
  
  "An opus tuum factum est?" Kinimaka aspexit pristinum militem Britannicum Exercitus.
  
  " Da vel accipe, puer magne." Alicia risus perniciosissimi emicuit et consulto praeteritum Hayden impulit in parvam cellam quam maxime corpus Kinimaki occupatum est. "Quid facis?"
  
  "Iob". Kinimaka avertit velum et contrusit in angulo, quantum fieri potest ab Aricia.
  
  Hayden subsidio venit. "Miles eras, cum homo eras, Alicia. Habesne suggestiones quae iuvare nos potuerunt Boudreau frangere?"
  
  Alicia Hayden contumaciter in suos oculos convertit. "Cur non imus et cum eo loquimur?"
  
  Hayden risit. "Mox eramus."
  
  
  * * *
  
  
  Hayden usque ad aream tenendam duxit nos. Quinque-minutis ambulatio et elevator equitare nullum dolorem ei causare non fecit, quamvis eam placide sustinuit et modus melioratus est. Illa conprehendit confossus se similem fuisse ad omnem aliam valetudinem quae te ab labore detrectabat. Serius vel serius ad inferna pertusus es, et iterum in proelia Infernum trahere voluisti.
  
  In area praeiudicii detentionis duorum versuum cellularum constabat. Ambulabant trans pavimentum diligenter politum, donec cellulam unicam continens captivum, cellam ultimam ad sinistram pervenerunt. Frons cubiculi aperta erat, et occupantis cingebatur ordinibus vectibus a pavimento usque ad laquearia cincta.
  
  Aera plena odoris candida. Hayden adnuit custodibus armatis extra cellam Boudreau cum viro obviam venit qui eam aliquotiens tribus septimanis antea interficere conatus est.
  
  Ed Boudreau in suo profugio concidit. Risit visa. "Quomodo est femur, blondie?"
  
  "Quid est?" Hayden scivit se non lacessere, sed se adiuvare non potuit. "Vox tua paulum raucus sonat. Nuper suffocatus est? " Tres hebdomades claudum ac confossum preceps vulnus reliquit.
  
  Kinimaka eam a tergo adivit, ridentem. Boudreau torva fames obtutum occurrit. "Interdum" insusurravit. "Lets flip in mensa."
  
  Kinimaka quadrat magnis humeris respondere. Alicia igitur circum corpus magni viri ambulabat et usque ad vectes ambulabat. "Nonne hoc invalidi bastardis panties minima tegis tuum?" Risum intendit Hayden, sed Boudreau oculos non tulit. "Non plus quam minutam."
  
  Boudreau e profugio surrexit et ad vectem perrexit. "Pulchrum oculos," dixit. "Sordidum os. Nonne tu ille crassus barbatus es qui futuit? Unus populus meus occisus est? "
  
  "Ego est".
  
  Boudreau repagula adhaesit. "Quid sentis de hoc?"
  
  Hayden persensit custodes timidos consequi incipientes. Hoc genus trutinationis confrontationis nusquam reperiebatur.
  
  Iam Kinimaka mercenarium comparare conatus est duodecim modis loqui, itaque Hayden aliquid simplex petivit. "Quid vis, Boudreau? Quid tibi persuadebit ut id nobis dicas quod de Kovalenko nosti?
  
  "OMS?" Boudreau oculos ab Alicia non tulit. Latitudo craticulae inter eos dividebatur.
  
  "Tu scis quis sit. Sanguis Regis."
  
  "Oh, he. Fabula est. CIA putaverunt se scire debere. "
  
  "Nomen pretium tuum."
  
  Boudreau tandem oculus contactum cum Aricia fregit. "Desperatio est via Latina." In verbis Domini Pink Floyd. "
  
  "Nusquam sumus questus", Hayden moleste admonitus est de Drake et Dinoroc certamine crepito Ben, et speravit Boudreau mox vana verba facere. "Nos-"
  
  "Eam eam ducam," Boudreau repente exsiluit. Hayden conversus est videre eum stantem os ad os cum Alicia iterum. "Unum in unum. Si me verberat, loquar.
  
  "Fecit". Alicia se per repagula paene expresserat. Custodes accurrerunt. Hayden ulcus sanguinis sensit.
  
  "Consiste! "Esne insanis? Hoc culus numquam loqueris. Praesent non metus pretium.
  
  "Nullum periculum", insusurravit Alicia. "Nullum omnino periculum."
  
  "Hyden" dixit. "Sed-" Cogitavit quid Dracus quaesivisset. "Nos mox revertemur".
  
  
  * * *
  
  
  Ben Blake recubuit et sororem suam opere faciliter in computatro CIA mutato servavit. Non diu eam in speciali operandi ratione ab agente administratione requiri consueverunt, sed tunc familiae cerebro fuit.
  
  Karin erat sassy, cingulum nigrum, vectem laxiorem habena, quae sex in pubescentem seram aetatem vita iaculata est, cerebrum et gradus suos refert et nihil omnino facturus erat. Propositum est nocere et odisse vitam pro eo quod fecerat sibi. Munera vastabat unum modum ut ostenderet se amplius non curare.
  
  Conversa ad eum nunc intueri. "Ecce et virtutem mulieris Blake adora. Omnia quae semper scire voluisti de Diamond Capite in uno vivo legeris."
  
  Informatio recensuit Ben. Hoc per aliquot dies egerant - exploraverunt Hawaii et Diamond Caput - celeberrimum Oahu vulcanus - et legens de itineribus capitanei Cook - repertor fabulosus Insulis Hawaiian anno 1778 reversus. Praecipuum erat ut et lustrabat et conservabat quam maxime, quod cum eruptionem fierent, auctores res celerrime quidem motura esse exspectabant.
  
  Tamen relatio sanguinis Regis ad Portas Inferorum mysterium mansit, praesertim cum Hawaii applicatum. Plerique Hawaii ne in traditione inferni versioni credere videntur.
  
  Diamond Caput ipsum pertinebat intricatae seriei conorum et spiramenta quae Honolulu Volcano Series, rerum gestarum catena, quae foedissimas terminos Oahu formavit. Probabiliter clarissimus aspectus, Diamond Caput ipsum semel tantum abhinc circiter 150,000 annos erupit, sed tanta vis explosivae unius temporis ut incredibilem symmetricam pyramidem suam conservare curaret.
  
  Ben risit in proximo commento aliquantulum. Creditur Diamond Caput numquam iterum erumpat. Hem...
  
  "Nonne meministi partem circa Diamond Pectus esse seriem pyramidum et foraminum?" Accentus Karin obscene Ebor. Multum iocum habuit cum locali CIA operativa in Miami ob hoc, et sine dubio plus quam unum perturbatum habet.
  
  Non curabat Karin. "Surdus es, buddy?"
  
  "Noli me dicere buddy", increpavit. "Hoc est quod homines vocant alios. Puellae non sic loquantur. praesertim soror mea".
  
  "Bene, ius. Inducias, ad nunc. Sed scin' quid sit spiracula? Saltem in mundo?"
  
  Ben sentiebatur qualis erat in schola reversus. "Lava fistulae?"
  
  "InteUigo. Heus, non es mutus sicut pater aiebat.
  
  "Pater numquam dixit-"
  
  "Tace, canis. Plane, lava fistulae cuniculos significant. Toto Oahu."
  
  Ben contremuit caput eius intuens eam. "Scio. Ais sanguinem regem latitare post unum?
  
  "Quis scit? Sed hic sumus experiri iudicium?" Ea claves in computatrum proprium CIA Ben percusserunt. "Accipe."
  
  Ingemuit Ben, et recessit ab ea. Eos, sicut ceterae familiae suae, seorsi desiderabat, sed post horam captam, veteres nigles redierunt. Sed longa via ad auxilium ivit.
  
  Investigationem aperiens "Legenda Ducis Cook" et recubuit in sella ad videndum quid accessit, cogitationes eius Matt Drake et amicissimo suo simillimi erant. Status mentis.
  
  
  CAPITULUM SEPTIMUM
  
  
  Rex Sanguis agrum suum lustravit per fenestram pavimenti speculatam, uni destinatus ad efficiendum aspectum panoramicum laetissimi, vallis volubilis, paradisum, ubi nemo umquam pedem praeter suum posuerat.
  
  Animus eius, plerumque solida et intentus, permulta hodie fertur argumenta. Navis iactura - per decennium domum suam - etsi opinione graviorem fecit. Fortasse fuit subita natura depressionis navis. Non vacat vale dicere. Sed revertor, vale, numquam ei antea magni aut animi sensus fuerat.
  
  Vir erat lentus, vir acer, qui in nonnullis Russiae temporibus durissimis et in multis patriae partibus durissimis crevit. Quamvis hoc expedite prosperavit, imperium sanguinis, mortis et vodka aedificavit, et billions fecit.
  
  Noverat optime cur Stormcallus iactura eum fureret. Intemeratum se regem in populo reputabat. To be insulted and disappointed in this way by the pusu US imperium nihil aliud erat quam musca in oculo. sed adhuc dolet.
  
  Drake miles peculiaris in latere stimulus erat. Kovalenko sensit Anglum propria consilia bene cogitata, quae per aliquot annos mota fuerat, se frustrari conatum esse et participationem hominis personali contumeliae tulisse.
  
  Hinc Cruenta Vendetta. Actio eius personalis erat cum amica Draci primum agere; reliquas larvas ad coniunctiones mercenarias globales relinquet. Iam prima telephonica vocatio exspecto. Alius mox moriturus.
  
  Vltra vallis extrema, post remotum collem viridem, stabat una e tribus saltibus. Tectum camouflaged tantum efficere potuit, tantum ei conspicuum, quia exacte ubi prospicere sciebat. Maxima erat in hac insula. Duae aliae separatim insulae, minores ac tutae, unice, si qua venerat, hostium impetum in tres partes dividit.
  
  Obsides diversis locis collocandi fuit, ut hostes pro se quisque viverent, suas copias dividerent.
  
  Rex san- guinem habuit duodecim vias ut hanc insulam ignarum relinqueret, sed si omnia ex instituto iissent, non quoquam isset. Inveniet quid Cocus extra portas inferorum invenisset, et revelationes in deum converterent regem.
  
  Porta sola satis facere, meditabatur.
  
  Sed portae cogitationis quin penitus ardeant memoriae, utriusque jactura machinarum, audaciam vindicandi. Reticulum suum celeriter una fabrica, unum custodia in CIA collocaverunt. ubi de aliis iam noverat.
  
  Tempus est utrumque reducere.
  
  Novissimo momento in visu perstrinxit. Fronde densa tropica aura flectitur tempore. Alta tranquillitas pacis animum parumper adprehendit, sed non movit. Quod numquam habuit, numquam requiret.
  
  Quasi in cue, cautus erat pulsare ostium officii sui. Et conversus Rex Sanguis dixit, "Eamus." Resonabat vox eius sicut sonitus piscinæ adigente glaream foveam.
  
  Ostium apertum est. Duo custodes intraverunt, timidam sed bene moratam puellam secum trahentes. "Chica Kitano," avolavit Sanguinem regem. "Spero te curavi?"
  
  Puella contumaciter terram intuens, oculos suos attollere non audebat. Rex san- guinem approbavit. "Expectatis me permission?" Non consentit. "Dixerunt mihi sororem tuam periculosissimam esse adversario, Chica", dixit. "Et nunc aliud auxilium est mihi, sicut Terra mater. Dic mihi... amat te, Chika, soror tua, Mai?
  
  Puella ne spirat quidem. Unus de satellitibus percunctanter aspexit regem Sanguinem, sed hominem neglexit. "Non opus est loqui. Hoc plus intelligo quam usquam cogitas. Suus 'iustus mihi negotium est ad negotiandum te. Et optime scio quanti silentii diligentis in negotio negotiorum gestorum.
  
  Telephonum satellitem iactabat. "Soror tua - Mai - me contingi. Urbane, et tacitae in sensu comminationis. Periculosa est, soror tua. Ille secundo dixit, paene fruitus spe conventus facie ad faciem.
  
  Sed id accidere non potest. Non nunc, cum propositum vitae eius tam prope.
  
  "Obtulit commutationem pro vita tua. Vides, thesaurus meus habet. Peculiaris artificium quod pro te restituet. Hoc bene est. Dignitas vestra ostendit in mundo, qui me velut improborum remunerat."
  
  Timide puella oculos suos erexit. Sanguis Rex os suum in aspectum risus torquebat. "Iam videmus quid tibi sacrificare velit."
  
  Numerum dialed. Telephonum semel insonuit et placido femina voce respondit.
  
  "Ita vero?"
  
  "Mai Kitano. Nosti quis est. Nullo modo scis hanc vocationem investigare, vox?
  
  "Im 'non iens experior."
  
  "Optime". Ingemuit. "Ah, si modo plus temporis habuimus, tu et me. Sed nihil refert. Pulchra soror tua, Chica, adest." Rex sanguinem gestit custodibus ad eam adducendam. "Salve sorori tuae, Chica."
  
  Mei vox per telephonum resonabat. "Chica? Quid agis?" Ligula. Nihil timoris et furoris ostendens quod Rex sanguis scivit sub superficie fervere debet.
  
  Accepit momentum, sed tandem Chika dixit "Konnichiwa, shimai."
  
  Sanguis rex risit. "Mirum est mihi quod Italica machinam tam saevam pugnandi quam tu, Mai Kitano, unquam creavisti. Nullum adversitatis genus tuum sicut mea novit. sic vos omnes reservatos damnamus. "
  
  "Ira et passio nostra est ex iis quae sentimus," Mai molliter dixit. "Et quid agant nobis."
  
  "Noli cogitare praedicationis mihi. An mihi minaris?
  
  "Non opus est facere vel. Sic erit sicut erit.'
  
  Dicam ergo tibi quomodo futurum est. Cras nocte convenies populo meo apud Lucum CocoWalk. Octo vesperi intra popinam erunt in turba. Tu fabricam tradas et relinquas."
  
  "Quomodo me agnoscunt?"
  
  "Sunt te, Mai Kitano, sicut ego facio. Id omne opus est scire. Octo post meridiem, sapere te non tarde.
  
  Subita in voce Mei animatio facta est, quae Sanguis Rex ridere fecit. "Soror mea. Quid de ea?
  
  Cum habuerint cogitationes, populus meus docebit te. Sanguis rex provocationem finivit et victoria momento potitus est. Omnia consilia cohaerent.
  
  "Para puella in itinere" dixit suis voce mortua est. "Et sudes in Kitano. iocum cupio. Volo videre quomodo vere pugnator hic fabulosus est bonus.
  
  
  CAPITULUM OCTAVUM
  
  
  Mai Kitano telephonum inane in manibus suis inspexit et intellexit propositum suum longe abesse ab effectu. Dmitry Kovalenko unus erat, qui facile res suas possidet.
  
  Soror eius Chika ab hebdomadibus diaetae Tokyo rapta est ante Matt Drake primum eam cum suis feris theoriis de Triangulo Bermuda et fabuloso inferis figurae nomine Rex Sanguis appellatus est. Tum Mai iam satis noverat hunc hominem valde verum et valde mortiferum fuisse.
  
  Sed habebat veras intentiones celare et arcana sua sibi custodire. Re quidem vera, hoc non est difficilis labor mulieris Iaponensis, sed difficilius fit per Matthaeum Drake apparentem fidelitatem et indubitata persuasione ad amicos suos tutandos.
  
  Multa fere tempora ei narravit.
  
  Sed Chica ei prior fuit. Etiam suum imperium nesciebat ubi Maii esset.
  
  Exivit angiportum in Miami ubi vocationem ceperat et trans viam satagebat ad amabilem Starbucks. Fomidus locus ubi tempus tulerunt ut nomen tuum in scyphis scriberem et semper tui dilectissimi potus meminisset. Sedit aliquantisper. CocoWalk bene noverat, sed adhuc in animo erat illico cabi grandini.
  
  Cur in medium ambulamus?
  
  Ingens numerus hominum, tam locorum quam peregrinatorum, tam pro illa quam contra illam laborabit. Quantoque de illo cogitavit, eo magis san- guinem regem sapientissimum iudicasse credidit. In fine, omnes innitebantur qui vincerent.
  
  Kovalenko fecit, quia sororem suam Mai servavit.
  
  Sic in media turba, non videtur extra locum illam peram quibusdam guys tradere. Si autem tunc provocavit illos guys et coegit eos loqui de sorore, notabiliter esset.
  
  Et unum plus - percepit nunc se paulo melius scire Kovalenko. Sciebat utra mens laborabat.
  
  vigilaret.
  
  
  * * *
  
  
  Post hoc die, Hayden Jay telephonum privatum ad umbone suo, Ionathae Gates, fecit vocationem. Cognovit statim quod in ore esset.
  
  "Etiam. Quid factum est, Hayden?
  
  "Domine?" Eorum relatio professionalis adeo bona erat ut eam interdum in personalem vertere posset. "Omnia est bonum?"
  
  Cunctatus aliud extremum agmen, aliud contra Gates. "Hoc tam bonum est quam exspectas," Secretarius defensionis tandem mussat. "Quomodo crus tuum est?"
  
  "Ita domine. Sanatio eat bene. " Hayden sistit se ab interrogando quae postulare vellet. Subito timidus argumentum declinavit. "Et Harrison, domine? Quid est ejus status?
  
  "Harrison in carcerem ibit, sicut omnes nuntii Kovalenko. Vel non tractantur. Estne omnes, Miss Jay?"
  
  Vocibus frigidis vulneratus, Hayden in sellam corruit et oculos eius arcte clausit. "Minime, domine. Habeo aliquid rogare. CIA vel alia procuratione iam tegi potest, sed vere scire debeo..." Constitit.
  
  "Quaeso, Hayden, roga modo."
  
  "Numquid Boudreau domine habet ullam familiam?"
  
  "Quid infernum est illud?"
  
  Hayden ingemuit. "Est prorsus quid sentias, Dominus Secretarius. Nusquam hic sumus, tempusque breve est. Boudreau scit aliquid. "
  
  "Damnate, Jay, imperium Americanum sumus et CIA es, non Mossad. Melius scire debes quam aperte ita loqui.
  
  Hayden melius sciebat. Sed desperatio fregit eam. "Mat Drake facere potuit", molliter dixit.
  
  " Agens. Hoc opus non erit". Secretarius aliquandiu tacuit, ac deinde locutus est. "Agens Jay, reprehensio verborum data tibi est. Censeo caput paulisper servare.
  
  Intermissus nexus.
  
  Murum Hayden conspexerunt, sed simile carbasi blank ad inspirationem spectans. Post aliquantum, conversa est et observavit occasum solis super Miami descendere.
  
  
  * * *
  
  
  Mora diuturna est animus indomitus. Mulier strenua et strenua, quaevis periodus inertiae irritabat eam, sed cum vita sororis in discrimine versabatur, spiritum prope discidit.
  
  Sed iam mora est. Mai Kitano iter ad Cocoes in Nemus Coconut accessit et celeriter ad punctum cienti se pridie notaverat. Cum commutatio adhuc horae abisset, Mai in obscuro vecte in officina Cheesecake consedit et dorsualem suam plenam gadgetum in calculo ante eam collocavit.
  
  Directe supra caput suum murmuravit seriem televisificarum televisificarum diffundentium varias canales lusorias. Virgula strepebat et hectica, sed nihil erat comparatum cum pandemonium quod ingressu et receptione popina implevit. Numquam illa popina tam atrociter popularem viderat.
  
  Accessit minister et sudarium posuit in vecte. "Salve iterum," inquit, micare in oculo. "Alius circum?"
  
  Eodem guy heri. Mai non opus est distraheretur. "Salve eam. Aquas lagenas et tea ducam. Non tres minutas mecum, amice."
  
  Ministri intuitum ignorans, ostium explorare pergit. Iusta hominum simul studiosa numquam difficilis fuit. Homines habitus sunt creaturae. Tendunt in suo circulo manere. Hi advenis erant constanter recensentes.
  
  Mai- tes eam sorbuerunt et servaverunt. Laetus erat atmosphaera, et suavissimi odoris acetabula oris potantia. Quotiens minister transiit cum magna lance ovali onerata capacitati cum ingentibus catillis et potionibus, aegre eam in foribus observare invenit. Risus implevit cubiculum.
  
  Hora abit. In fine taleae, senex solus sedit, capite demisso et sextarium cervisiae sorbillat. eum solitudo quasi iacuit setis circumdedit, de periculo quemque monens. Sola infectio in hoc toto loco fuit. Post eum, quasi peculiaritatem suam extolleremus, Britanni coniuges viatorem viatorem rogaverunt ut imaginem sedentis simul amplexus acciperet. Mai audivit vocem concitatam hominis: "Nos gravidae modo inventi sumus".
  
  Oculi eius errare non cessabant. Minister saepius ad eam accessit, sed nihil amplius attulit. Quoddam genus pilae par in TV screens gerendum est.
  
  Mai MANTICA tenuit eam arcte. Cum indicator in telephonio suo horam octavam ostendit, tres viros in lites obscuros vidit in cauponam intrare. Eminebant tanquam Marine in ecclesia. Magnus, lato humeris. Tattoos in collo. Capitibus rasis. Duris, aenigmata facies.
  
  Kovalenko hic erant.
  
  A. Mai aspiciebat eos movere, artem suam aestimare. Omnes idoneus fuit, sed post eam paucas leucas. Ultimum tea sorbendum accepit, fixum Chicae faciem in animo suo firmiter, et sellam vectem delapsus est. Intrepida facilitate post illa irrepsit, manticam prendit cruribus.
  
  Exspectata.
  
  Secundo post, unus ex illis variavit eam. Concussus in faciem suam consolabatur. Noverant famam eius.
  
  "Ubi est soror mea?"
  
  Accepit eos momento temporis ad recuperandam duriorem habitum suum. Unus interrogavit, "Habes fabrica?"
  
  Habebant se clare loqui ad audiendum se super strepitum venientium et euntium, vocati ad capiendas mensas.
  
  "Ita habeo. Ostende mihi sororem meam.
  
  Nunc unus ex damnatis risum gessit. "Nunc," subridens, "facio."
  
  Conatus in turba manere unus e percussoribus Kovalenko novam iPhone et aliquot dialedos extracta est. Mai sensit reliquas duas conspiciunt eam cum spectavit, verisimile coniecturam quid efficeret eius reactionem.
  
  Si Chika laedunt, de turba non curat.
  
  Tempora momenta sunt. Mai vidit puellam formosam feliciter ruentem ad magnum spectaculum caseorum, cito secutum et aeque foeliciter a parentibus suis. Quam prope morti erant et chaos, omnino nescire potuerunt, et Mai eos ostendere non voluit.
  
  iPhone ad vitam cum bang. Illa contenta est videre velum parvum. Praesent a dictum dolor. Post aliquot secundis diebus, imago terrea convenerunt ut propinquum vultum sororis ostenderet. Chica viva erat et spirans, sed pertimescens exanimis aspexit.
  
  "Si quis vestrum nothi nocere ei..."
  
  "Atqui vigilate."
  
  Pictura evanescit. Totum corpus Chika in conspectum venit, sella quercu ingenti ligata tam arcte ut vix movere posset. A. Mai, dentibus atteritur. Camera recedens. Usoris ab Chika per magnum, cellarium bene accensum, abierat. in aliquo loco per fenestram tenuerunt eique visum extrinsecus ostenderunt. Statim unam ex Miami aedificiis iconicis - Miami Tower - agnovit statim unam fabulam skyscraper notam ob colorem semper mutabilem. Paucis secundis post, telephonum ad sororem rediit et dominus iterum se recipere coepit donec tandem cessavit.
  
  "Est ante ostium", Kovalenko, loquacior populi ei dixit. "Cum machinam nobis dederis, exibit. Inde prorsus ubi sit videre potes."
  
  Mai studuit iPhone. Vocatio debet esse continua. Non putabat recordationem esse. Praeterea vidit quomodo dialed numerum. Erat autem soror eius certus in Miami.
  
  Scilicet eam occidere potuerunt et evaserunt antequam Mai a Kokoshnik effugere posset.
  
  "Device, Miss Kitano." Vox latronis, quamquam dura, reverentiae multum continebat.
  
  Ut sit.
  
  Mai Kitano callidus operativus erat, unus optimus intelligentia Iaponicae offerre debebat. Illa admirari debebat quantum Kovalenko machinam cupiebat. Num tam fortis est quam sorori recipere cupiebat?
  
  Roulette cum familia tua non ludere. Reduces eos et plus postea habebis.
  
  Mai dorsualem sustulit. "Dam tibi cum fores ambulat."
  
  si alius esset, eum auferre conarentur. Paulo plus poterant illudere. Sed illi vitam aestimant delatores, omnes in unum annuerunt.
  
  Unus cum iPhone in tortor ligula, pulvinar locutus est. "Facite. Foris veni."
  
  Mai intente spectavit ut imago circumsiliens, animum a sorore avertens, donec postes metallum comminutum in conspectum venit. Deinde extra horreum sordidum quaerens alicubi in necessitate pingendi officium et schedam metallicam operarium.
  
  Camera retraxit ulterius. Spatium raedae off-plateae et magnum signum album quod lege "Garage" in conspectum venit. Rubra macula currus emicabat. Mai impatientiam suam incipientem bullire sensit, et deinde camera repente in umbilicum in aedificium zoomed, et praesertim ad dextram ianuae veterem tabulam quassatam revelare.
  
  Numerum aedificationis sequitur verba: Southeast 1st Street.
  
  Mai dorsualem demisit et quasi esurientem cheetah excussit. turba ante eam liquefacta est. Semel foras, ad proximum escalator cucurrit, convicium desiluit, et pede stabili de medio fere descendit. Clamavit et populus desiluit. Illa gradu in terram scidit et autocinetum attigit, quod in Grand Avenue diligenter collocatum est.
  
  Ignitionem clavis convertit. Manus trabeam in calces transtuli et propero ad aream pressi. Incendium Flexilis in negotiatione Tigertail Avenue et occasionem capere non dubitavit. Gubernantem rotam convertens, ad satyram suam tria quarteria animum convertit, typum in inscriptione, cor tundens.
  
  Navigator eam in LABOR XXVII. Recta via erat ante eam septentrionem monstrans, et pedali literam pressit in tapete. Ita feruntur ut ne cogitaret quidem quid facturus esset cum in horreis conscendisset. Praemisit currus eius antics non placet. ante eam extraxit, taillights coruscus. Mai fender tergo percussit, aurigam ut imperium amittat et currum suum in ordinem motorcycli collocati mittat. Birotae, galeae et metalli schedulae in omnes partes dispersae.
  
  Mai umbilicum angustavit. Storefronts et carros moverunt sicut muros cuniculi terrent. Clamaverunt praetereuntes eam. Eques ita perculsus est a suis decursionibus suis ut haesitavit et in lucem negotiationis cecidit.
  
  Navigator orientem ad Flagler. Indicator ei dixit se in quinque minutis fore. Mercatus piscis erat obducto colore a sinistris. Celeri impetu et signum vidit qui dixit "SW1st Street".
  
  Quinquaginta secundis post, accentuum navigatoris Hibernicum te allatum esse denuntiavit.
  
  
  * * *
  
  
  Etiam nunc, Mai, non aliquas cautiones graves accepit. Recordata est currus claudere et claves post rotam anteriorem in latere transeunte relinquere. Ea via transiit et signum invenit vidisse dudum in camera quatiente.
  
  Nunc spiritum arripuit ut se contra id quod inveniret obduraret. Oculos clausit, stateram recuperavit, et metum et furorem sedavit.
  
  Sponte manubrium convertit. Transiit per limen et celeriter ad sinistram lapsus est. Nihil mutandum. Spatium erat ab ostio ad pedes circiter quinquaginta et murum posteriorem in latitudinem fere pedum triginta. Nulla supellex erat. Nullae imagines in muris. Nullae aulaea in fenestris sunt. Supra eam plures erant lucidi, candentes ordines luminum.
  
  Chica adhuc in tergo cubiculi sella alligata erat, oculos eius latos movere conatur. Certare patuit aliquid dicere Mai.
  
  Sed intelligentia agentis Iaponica quid quaerere sciebat. Animadvertit dimidium duodecim cameras securitatis per totum locum sitas et statim sciebat qui vigilabat.
  
  Kovalenko.
  
  Quod nesciebat cur? Aliquod spectaculum expectabat? Quicquid erat, Regis famam cognovit Sanguinis. Non erit velox aut facile, quod non comprehendit occultam bombam aut utrem gasi.
  
  Pes canis in fine cubiculi, dextrorsum ante sellam sororis suae, procul dubio duos insidiarum occultabat.
  
  Mai lente progrediebatur, Chica adhuc vivere levavit, sed sub nullis illusionibus quousque Kovalenko id esse voluit.
  
  Quasi respondens vox ex occultis resonabat. "Mai Kitano! Singularis est fama tua. Fuit Kovalenko. " Videamus an mereatur."
  
  Quattuor figurae a tergo cruris caeci canis elapsi sunt. Mai alterum spectabat, vix oculis eius credere poterat, sed tunc in stationem coacta est ut primi percussores versus eam irruerent.
  
  Cito cucurrit, calcitrare volans praeparans, donec Mai ad latus facile lapsus et per- stamina calcitrare peregit. Primus pugnator perculsa ad terram corruit. Risus sanguinis a loquentibus exarsit.
  
  Alter autem pugnator incussit eam, nullam ei occasionem primas conficiendi. Vir chakram torquebat - anulum ferreum cum novacula acuta extremum extremum - in digitum appropinquanti subridens.
  
  Sit constiterunt. Hic peritus fuit. Mortiferum. Facultatem gerendi tam periculosum telum confidenter otium locutus est de annis duris usu. Se chakram simplici scopulo sui carpi jactare potuit. Celeriter infestis.
  
  Cucurrit ad eum, actionis suae spatium claudens. Ut vidit carpum suum pervellere, illa inlabi columba, sub arcu teli lapsantem, caput proiiciens, quantum potuit, quantum mali per aerem scapulae divisae sunt.
  
  Filum comae eius in pavimentum ceciderunt.
  
  Mai primus in callidum pedes impulit, genibus totis viribus pulsatus est. Capiendis tempus non erat. FRANGO quod simul audivit ac sensit, flexis genibus hominis. Praecessit clamor eius ad terram cadere.
  
  Tot annos disciplinae momento amisit.
  
  multo plus quam dolor hominis oculi prodidit. Mai cogitavit parumper quid Kovalenko in se habere posset, sed deinde tertius pugnator pugnam iniit et sensit primum iam pedibus surrexisse.
  
  Tertius magnus homo fuit. Per pavimentum ad eam obstupuit, sicut magna ursa incedit ad praedam, nudis pedibus concretum ferientes. Sanguis eum per grunnitum rex hortatus est ac deinde in risum furiosum in eius elemento risit.
  
  Mai eum rectum in oculis aspexit. "Et non hoc facere. Prope Kovalenko expugnandi sumus. Obsidibus emissione.
  
  Cunctatus homo parumper. Kovalenko alte supra caput snorted. "Tu me contremiscere, Mai Kitano, tremere cum timore. Viginti annis tantum fabula fui, et nunc silentium meum propriis verbis frango. Quomodo potuisti..." Constitit. "Aut umquam similem me fecisti?"
  
  Mai perseuerat intueri magni bellatoris oculos. Sensit etiam unum post se constitit, quasi exitum mentis certamen exspectans.
  
  "Pugnam!" Subito sanguis rex vociferatus est. "Pugnam aut ego tuos vivos excoriatos habebo, et squalis saginatos!"
  
  Vera comminatio erat. Etiam Mai videre potuit. Venit in pugnam vir magnus, expansis ad eam armis ruens. Mai consilio recognitum. Hit et curre, festina et devastare dura, tunc exi de via. Si fieri potest, utere contra eum magnitudine sua. A. Maius eum accedere permisit, sciens se speraturum aliquid dubiae ab ea movere. Et cum pervenisset ad eam, et apprehendens corpus suum, erat in manu eius, et circumplexa est crura eius.
  
  Sonus feriendi pavimentum submergitur etiam insana chuckle sanguinis regis.
  
  Primus autem pugnator eam duram attrectans ad parvam dorsi sui partem, et exposuit dolorem dolorosum ante Mai tortum et revolutum, ascendens a tergo hominem et se liberans aliquod spatium.
  
  Rex iam sanguis emittit clamorem. "Concide sororis caput stupri!"
  
  Quartus autem homo apparuit gladio samurai armatus. Chika recta pergit, sex gradus ab eius vita finiendo.
  
  Et Mai Kitano sciebat tempus optimum ludere vitae suae. Tota eius praeparatio, omnis eius usus convenerunt in extrema desperatione conatum sororis conservandae - vitae necisque.
  
  Decem secundis lethalis gratie et decoris: vel vita ardentis penitencie.
  
  Mai in analem dorsum magni viri insiliit, eum utens ut PETAURUM ad terram calcitrare volans in primo pugnatore. Vix concussionem sensit, cum cruris Mei plumbi plura ossa in facie eius fregit, sed quasi pondus mortuum corruit. Mai statim caput suxit in et revolvit, in spinae suae duritiam appulit, sed momentum saltus eius portavit eam longe per pavimentum concretum in minimo tempore.
  
  Longius a sorore appulit virumque gladio.
  
  Sed iure proximus chakran.
  
  Secundum milliensimum intervallum suum tendit, sedavit animam suam, et vertit, telum mortiferum solvens. Stridentem mucrone per aera letalem, Stridentemque rubentem Mei sanguine proprium.
  
  Chakran in collum gladii tremens impulit. Concidit homo sine sano, nihil omnino sentiens. Numquam intellexit quid eum percussit. Gladius ad solum vapulat.
  
  Magnus homunculus solus pugnator erat qui suam contra eam nunc tenere posset, sed crure eius certamina assurgere temptabat. Illa probabiliter laeditur unum vel duos tendines. Lacrimae angores et inopiae non sibi, sed caris suis vultum defluxerunt. Mai Chika torva in sororem suam se currere coegit.
  
  Funes ense secare usa est, dentibus in purpuris manibus stridoris, et abrasa cruenta adsiduo certamine. Tandem iocum ex ore sororis traxit.
  
  "Tardus. ego vos portabo".
  
  Rex sanguinem ridens substitit. "Desine illam!" Clamavit ad magnum pugnatorem. "Facite. aut uxorem tuis manibus ego occidam!
  
  Magnus vir exclamavit, prorepere ad eam conatur, expansis brachiis. Mai proximus ei substitit. "Veni nobiscum," inquit. " Adiunge nos. Adiuva nos hoc monstrum delendum.
  
  Parumper, hominis facies cum spe illuminatur. Ille connivuit et viderit quasi pondus mundi ex umeris suis elatum.
  
  "Vis cum illis et moritur," Sanguis Rex gratus est.
  
  Mai caput quassavit. "Quamquam mortua est, amice. Sola ultio tibi erit in sequendo me. "
  
  Oculi hominis rogabant. Momento, Mai putavit se se cum illa evellere, sed tunc dubitationis nubes rediit et emissus intuitus est.
  
  "Non possum". dum adhuc viveret. Modo non possum".
  
  Mai aversa, iacentem relinquens. Illa suos habuit bella ut pugnaret.
  
  Sanguis Rex misit eam abiectione iecit. "Fuge, Mai Kitano. bellum mihi indictum est. et portae me exspectant.
  
  
  CAPITULUM NONUM
  
  
  Sanguinis manus ad cultrum regis iaculabantur. Telum fixit punctum primum in tabella ante se. Ille oculos admovit madefi sanguine mucro. Quot vitas illo ferro finivit?
  
  Singulatim, alternis diebus, viginti quinque annis. Saltem.
  
  Vtinam legendam servare, reverentiam ac metus recentem.
  
  Talis adversarius dignus, ipse dixit. "Vellem ego tempus experiri iterum." Surrexerunt ad pedes, sensim volvens gladium, ensem volvens lumen ambulantem.
  
  "At tempus meum agere hic fere est."
  
  Substitit in e regione mensae, ubi femina crinibus nigris ad sellam alligata est. Animum iam perdidit. Defessus erat oculis rubris intueri, corpore anhelo et tremulo labra.
  
  Sanguis Regis parvipendens. "Nolite solliciti esse. Nunc primum consilium habeo, etsi Kitano omisi. Vir tuus secundam machinam circum nunc liberare debet. Si transit, gratis exieris.'
  
  "Quam-quam possumus credere te?"
  
  "Ego vir honoratus. Sic iuventutem meam supervixi. Et si honos interrogetur..." Maculatum ostendit illi ferrum. "Semper plus sanguinis erat."
  
  Obvolutus ping ab computatrum screen venit. Ambulavit supra et paucas globulis impressit. Facies apparebat ex praefecto suo Washington D.C.
  
  "In positione sumus, domine. Scopum paratus erit in decem minutis."
  
  "In fabrica est prioritas. Super omnia. Memini hanc".
  
  "Domine". Retracto facies, visum patefaciens a tribunali. Raedam sortem despexerunt, suillo rudera ac paene relicta. Imago grani vagum trans tegimenti verticem ostendit, et Nissan hyacinthina per binas portas latae exivit.
  
  "Abice hunc borem. Posset esse vigilum".
  
  "Expressimus, domine. Drifter iustus est."
  
  Sensit rex saevitiam sensim aedi- guinem. "Eice eum. Iterum me interroga, et ego vitam tuam sepeliam familiam tuam.
  
  Hic vir modo operabatur ei. Sed hic sciebat quid Dmitry Kovalenko capax esset. Nihil dicens aliud verbum, arripuit ac prostravit bum cum iecit in caput. Sanguis Rex ridens vidit obscurum maculam incipiunt spargere per aspera concreta.
  
  "Quinque minuta supersunt usque ad marcam."
  
  Rex sanguis mulierem perstrinxit. Aliquot menses hospitem habuit. Secretarius uxoris defensionis non exiguum praemium fuit. Ionathas Portis salutem suam carissimam facturus erat.
  
  "Domine, portas fatales excessit."
  
  In alia re, Sanguis Rex cultro nunc usus esset. Nulla mora. Sed secunda consilia ad consilia necessaria, etsi non necessaria. Telephonum satellitem accepit quod iuxta computatorium iacebat et numerum dialedum accepit.
  
  Tinnitum et tinnitum audivi. "Vir tuus non videtur de salute tua curare, domine Portae." Sanguis Rex in labra cincinnata, quae quasi subridens erant. "An fortasse ipse iam pro te, hmm? Hi politici Americani...
  
  Deprime, et tandem territus voce respondit. "Ita vero?"
  
  "Spero te propinquus es et quod habes consilium, mi amice. Aliter...
  
  Minister defensionis vox ad modum coacta est. "Iunctus Civitas tyrannis non favet", inquit, eaque verba multum ei cordis et animae constant. "Postulata tua non occurrerunt".
  
  Sanguinis rex portas inferorum cogitavit et quod ultra est. "Tunc in agonia morientem audi uxorem tuam, Gates. Non opus est secunda fabrica pro quo vado ".
  
  Certus ut patefactus alveus, Sanguis Rex cultrum suum levavit, omnemque homicidam phantasiam complens aggressus est.
  
  
  CAPITULUM DECIMUM
  
  
  Hayden Jay ab computatrum suo discessit cum telephonum gestabile insonuit. Ben et Karin navigationibus maritimis capitaneo Cook resurgendo occupati fuerunt, et praesertim illae quae insulae Hawaii pertinentes fuerunt. Cooke, etsi divulgatus explorator clarus, vir multorum ingeniorum videbatur. Etiam inclitus navigator et cartographus eruditissimus fuit. Homo qui omnia divisit, agros ex Nova Zelandia Hawaii inscripsit et, ut latius notum est, primum in Hawaii - locum qui Insulas Sandwich appellatas exposuit. Statua adhuc stat in urbe Waimea, in Kauai, ut testimonio loci qui primum anno 1778 congressus est.
  
  Hayden retraxit, cum vidit quod Ionathas Gates salutator esset bulla eius.
  
  "Ita, domine?"
  
  Ab altero capite tantum spirandi squalebant. Illa ad fenestram ivit. "Potesne me audire? Domine?"
  
  Non sunt locuti quia verbo incusavit eam. Hayden parum incerta sensit.
  
  Denique vox Portarum facta est. "Occiderunt eam. Nothi illi eam occiderunt. "
  
  Hayden fenestram intuens nihil videns. "Quid fecerunt?"
  
  Post eam Ben et Karin sono territi se converterunt.
  
  "Hayden uxorem meam acceperunt. Menses abhinc. et heri eam occiderunt. Quia non iussa sequar.'
  
  "Nemo. Non could't-"
  
  "Etiam". Vox portarum crepuit ut rum fuelled adrenaline ruunt clare dissipare coeperunt. "Nihil negotii est, Jay, mea uxor. Ego semper amantissimus fui, itaque praeses paucis horis postquam rapta est reperit. Maneo... balbutit. "Patriot".
  
  Hayden vix sciebat quid diceret. "Quid nunc mihi?"
  
  " Ad proximi mei vestigia exponam."
  
  "Minime!" Hayden exclamavit, subito horrore in fenestra valvarum. "Hoc facere non potes! Quaeso!"
  
  " Relaxa. Non habeo propositum me occidere. Primum ego Saram ulciscar. Annon est ironice?"
  
  "Quid est?"
  
  "Nunc scio quomodo Matt Dracus sentit."
  
  Oculos Hayden clausit, sed lacrimae vultum adhuc devolvebant. Kennedy memoria iam de mundo labebatur, cor olim tam igneum plenum, nunc in aeternam noctem versabatur.
  
  "Quid nunc mihi?" Hayden tandem repetitur.
  
  "Ad hoc explicandum." Portae constiterunt, deinde dixit, "Ed Boudreau sororem minorem habet. Singula tibi mitto. Facite-"
  
  Hayden ita perculsa est ut secretarium interpellaverit priusquam permanere posset. "Certus es?"
  
  " Omnia in potestate tua fac ut spurium hunc conficias."
  
  Funis rumpitur. Hayden audivi an email custodieris in telephono suo. Sine intermissione, convertit abrupte, et cubiculum reliquit, neglectis vultuum anxiorum a Ben Blake et sorore ejus. Ambulavit ad Kinimaki thalamum parvum et invenit eum pullum coquentem cum liquamine chorizo.
  
  "Ubi est Alicia?"
  
  "Heri saltus sublatus est." Verba Hawaii magni interpolata sunt.
  
  Hayden propius. "Ne sis fucking stultus. Ambo scimus saltum non egere. Ubi est ergo Alicia?"
  
  Oculi Kinimaki laxaverunt ut laminas conspexerunt. "Hmm, unum minutum. Inveniam eam. Imo nimium perceptiva est. Ero-"
  
  "Just eam". Hayden stomachus haec verba statim demisit, et nigredo animam eius obtexit. "Dic Drake ei contactum. Quod petebat obtinuit. Nocuerunt innocentem ut informationes acciperemus."
  
  "Soror Boudreau?" Kinimaka solito acutior videbatur. "An vere unus? Et portae signaverunt eam?"
  
  "Vos etiam," Hayden aridam oculos tersit, "si quis uxorem tuam excruciat et occiderit."
  
  Kinimaka tacite hoc concoxit. "Et hoc permittit CIA facere civi Americano idem?"
  
  "In momento est" dixit Hayden. "Ad bellum sumus."
  
  
  CAPUT UNDECIMUM
  
  
  Matt Dracus rebus pretiosis incepit. Amphora Johnnie Walker Niger invitabat et non nimis sordidam videbat.
  
  Forsitan aliquid melius memoriam vultus cito expelleret? Modo, in somnis, vere eam servaret, sicut semper promisit?
  
  quaesitio continuata est.
  
  Cupam comburi. Ille statim vitrum exhausit. Replevit iterum. Se intendi molitus est. Vir fuit qui alios adiuvit, qui fidem sibi conciliavit, qui stabat ad censendum, nec quemquam demittere.
  
  Sed defecit Kennedy Moore. Priusquam demisit Alison. et eorum nondum nato, infanti qui ante mortuus est, etiam victuri contigerat.
  
  Johnnie Walker, ut quaelibet alia amphora quam prius gustaverat, desperationem profundiorem fecit. sciret. Voluit nocere. Voluit illud agoniae partem ab anima secare.
  
  Dolor poenitentia fuit.
  
  Ex fenestra prospexit. Respicit, inanis et informis et inmaculata - nigra maculata, modo similis. Renovationes a Maio et Aricia rariores ac rariores factae sunt. Ab amicis advocat sas adhuc in tempore advenit.
  
  Rex Sanguis paucis diebus ante parentes Ben temptavit. Incolumes erant. Numquam se de periculo cognovissent, et Ben numquam scirent quam prope essent victimae cadendi in vendettam Regis sanguinis.
  
  CIA procuratores qui Blakes custodiebant vel nesciebant. SAS recognitione non eget vel Pat in tergo. Illi negotium mox perfecerunt et ad proximum transiverunt.
  
  Haunting modulatio lusit. Cantus erat de eo quod pulchrum erat - 'Mei Immortalis' evanescentia - eumque commonebat de omnibus quae amiserat.
  
  Eius erat ringtone. Ille per schedas aliquantulum confusas perscrutatus est, sed tandem per telephonum pervenit.
  
  "Ita vero?"
  
  "Hyden, Matth.
  
  paulo rectius resedit. Hayden, recentium rerum gestarum conscius, eas ignorare voluit. Alicia eorum internuntius fuit. "Quid factum est? Ben-?" Nequivit quidem se ad ista verba dicere.
  
  "Est OK. Nos denique sumus. Sed aliquid factum est."
  
  "Habesne Kovalenko?" Impatientia incidit per alcoholis nebulam sicut arcus lucida.
  
  "Non Nondum. Sed Ed Boudreau sororem habet. Et permissum est, ut eam huc adducerem.
  
  Dracus sedit, cupam oblitus. Odium et gehenna duo vestigia in corde suo combusserunt. "Scio prorsus quid faciam."
  
  
  CAPUT DUODECIMUM
  
  
  Hayden tibus se futurum. Totus CIA curriculo suo huic rei non paratus erat. Minister defensionis uxor occiditur. Terroristarum internationalis obsidem tenens ignotus numerus propinquorum hominum gratiosorum.
  
  Imperium sciebat identitatum omnium qui intersunt? Numquam. Sed damnare te posse certo sciverunt, plus multum quam illi unquam dimiserunt.
  
  Multum facilius videbatur, cum illa primum intravit. Forsitan res tunc simpliciores erant, usque ad diem Septembris XI. Forsitan in diebus patris sui Iacobi Jay, agentis fabulosi, aemulari cupiebat, omnia nigra et alba erant.
  
  Immitis.
  
  Acuta acies erat. Bellum contra Sanguinis regem multis ordinibus pugnatum est, sed eius adhuc atrocissimum et prosperissimum esse potest.
  
  Diversae personae hominum, quae iuxta eam erant, commodum ei dederunt. Portae primum animadvertit. Quam ob rem eis permisit ut suam inquisitionem in mysterium trianguli Bermudae circumfusum ducerent. Etiam porta dolor quam, eu semper erat. Statim vidit commodum tam discrepantiae personae quam Matt Drake, Ben Blake, Maii Kitano et Alicia Miles. Vidit potentiam bigas. omnesque adduxit.
  
  Egregius.
  
  Quadrigis futuri?
  
  Sed qui omnia amiserant volebant iustitiam fieri qui uxorem tam crudeliter necaverat.
  
  Hayden ad cellam Boudreau ambulavit. Aspexit taciturnus mercennarius languidos in plicas manus.
  
  "Numquid possum adiuvare vos, agens Jay?"
  
  Hayden nunquam sibi remisisset nisi iterum tentata esset. Ubi Kovalenko, Boudreau, da nobis. Da modo, et totum erit super. Extendit manus. "Hoc dico, non tamquam assis de te dat."
  
  "Fortasse sciat." Boudreau convertit corpus suum et lapsus off PROFUGIO. "Fortasse nesciat. Forsitan immaturum est dicere, huh?"
  
  "Quae sunt eius consilia? Quae est haec porta inferni?"
  
  "Si scirem..." Facies Boudreau erat quasi risus epulantis turpis.
  
  "Vere scis." Hayden re valde manebat. "Ego tibi hoc extremum fato praecipio."
  
  "Extremum fato? Vadis ad me iacis? Tandem CIA intellexit quanta peccata obscura habeant quae in ludo manendi sunt?"
  
  Hayden humeros. "Est tempus et locus huic."
  
  " Omnino. Pauca loca nominare potui." Boudreau exprobrat rabiem salivae per imbrem ostendens. "Nihil mihi facere potes, Agente Jay, quod me potentem tanquam Regem Sanguinem prodam."
  
  "Bene ..." Hayden ridere se coegit. " Hoc eduxi nos ratus Ed." Vocem suam hilarem fecit. "Hic nihil habes, dude. Nihil. Et tamen non effundes. Languentes ibi sedetis, conclusionem libenter accipientes. Integer ut turpis. Aliquam ut auctor ante. Sicut fragmen stercore a meridie. " Hayden omnes egrediebantur.
  
  Boudreau os contractum est in linea alba tense.
  
  "Tu es homo qui tradiderunt. Loafer. Sacrificium. Impotens."
  
  Boudreau se contulit.
  
  Hayden faciem suam in catenas pressit, eum ludo. "Gallus".
  
  Boudreau ferrum appulit, sed Hayden ocius regreditur, se tamen ridere cogens. Sonus pugni ferrum feriendi erat quasi alapae madens.
  
  "Ita mirati sumus. Quid facit homo similis tibi, miles, dissolutus membrum?
  
  Boudreau iam lente oculis oculis intuebatur eam.
  
  "Id omne". Hayden imitatus est. "Vos illuc non es? Nomen eius Maria est?
  
  Boudreau infando impulit craticulam furore.
  
  Hayden chuckle conversus fuit. 'Sicut iam dixi'. Impotens."
  
  Aversa est. Semina seminata sunt. Erat de celeritate et saevitia. Ed Boudreau nunquam rebus communibus resiliunt. Sed nunc...
  
  Kinimaka TV involutus est, qui sellam alligavit, ubi mercenarius eam videre potuit. Sollicitas vocis in homine apparebat, quamquam occultare conatus est.
  
  "Quid infernum es populus conatur facere?"
  
  "Vigilate, bastardus." Hayden vocem suam sonum fecit sicut modo non curabat amplius. Kinimaka conversus in TV.
  
  Boudreau laxavit oculos. "Non" inquit "labris molliter solum. "Proh no".
  
  Obviam Hayden cum credibili rictu. "Germus bellum, Boudreau. Adhuc non vis loqui? Delige fucking appendicem ".
  
  
  * * *
  
  
  Matt Drake firmavit cameram in positione caute clausam priusquam artus ingrederetur. Balaclava nigra per faciem magis ad effectum quam ad fucum deiecta est, at thorax glandis quem gerebat et telum gravitati puellae intulit, certo certius.
  
  Oculi puellae erant lacus desperationis, metus. Nesciebat quid fecisset. Nescio quid opus est. Quid frater suus vivus nesciebat.
  
  Maria Fedak innocens erat, Drake cogitavit, si quis his diebus innocens erat. Fortuito captus, infortunio in rete, in toto orbe diffusus, sibilabat et crepitans morte, crudelitate, odio.
  
  Dracus juxta eam restitit, dextra manu gladium vibrans, alter pistol leviter innixus. Nihil iam refert ad illum innocentem esse. Ultio, nihil minus. Vita ad vitam.
  
  patienter exspectavit.
  
  
  * * *
  
  
  "Maria Fedak," Hayden dixit. "Soror tua est, nupsit Mr Boudreau. Soror tua, immemor mercennarii Dno. Soror tua perterritus est, domine interfector. Nescit quis frater sit aut quid ex acie faciat. Sed vere novit te. Scit amantem fratrem qui eam semel vel bis in anno visitat, fictis fabulis et cogitationis muneribus pro filiis suis. Dic mihi, Ed, visne sine matre crescere?
  
  Boudreau oculi tumes erant. Nudus eius timor adeo validus erat ut Hayden vere eum paeniteret. Nunc at tempor erat. Eius soror vita quidem in statera fuit. Quam ob rem Matth Drake unum exercitum elegerunt.
  
  "Maria". Verbum fugit eum, flebilis et desperatus.
  
  
  * * *
  
  
  Dracus timidam vix vidit puellam. Kennedum in armis mortuum vidit. Vidit manus cruentas Ben. Harrisonis reum vultum vidit.
  
  Maxime autem vidit Kovalenko. Sanguinis rex, sollers, homo tam vacuus et excors est ut nihil aliud quam cadaver reanimatum esse possit. Zombie. Hujus hominis vultum vidit et in omnibus, qui eum circumdederant, vitam strangulare cupiebat.
  
  Manus eius extendit ad puellam et clausit circa iugulum.
  
  
  * * *
  
  
  Hayden monitorem connivuit. Drake ruere res. Boudreau vix tempus remittit. Kinimaka gressus est ad eam, semper benevolus internuntius, sed Alicia Miles eum eiiciebat.
  
  "Nulla via, magna Guido. Sudore nothi illi. Nihil habent in manibus nisi mortem.
  
  Haydenus Boudreau se exprobrare coegit quo modo sui exprobrationis recordatus est cum suos interfici iussit.
  
  "Visne strepere, Ed, vel scire vis quomodo sushi in UK facta sit?"
  
  Boudreau vultu letifero aspexit. Tenuis saliva ab angulo oris sui manavit. Adfectus eius de eo melius proficiebat, sicut et propinquum occidendi sentiens. Hayden nolebat ab ea celare.
  
  Alicia prope iam repagula erat. "Tu mea boyfriend supplicium iussit. Dracus te gavisus est aleam, non me. Id faciam ut ferreo bis patiar tam diu.
  
  Boudreau ab uno ad alterum respexit. "Vos duo meliores fac me numquam hinc exire. Utrosque iuro te interficiam.
  
  " Salvum fac." Hayden Drake observavit collum Mariae Fedak exprimendum. "Non habet multum tempus."
  
  Boudreau homo durus erat et facies eius reservabatur. "CIA sorori meae non nocebit. Civitas Foederatarum Americae est.
  
  Nunc Hayden vere credidit furiosus re vera non pervenit. "Audi me, spurius insanus," exsibil. "Ad bellum sumus. Rex cruentus Americanos in solo Americano interfecit. justos surripuit. Dozens.- Is hanc villam ob redemptionem tenere vult. De te vel sorore tua foetida stercore non dat!"
  
  Alicia in earpiece mus aliquid. Hayden mandata. Kinimaka idem fecit.
  
  Sicit Drake.
  
  Dimisit mulieris collum pistolam e holstere suo evulsit.
  
  Hayden dentes tam duros striduerunt ut nervi circa cranium eiularent. M. TVLLI CICERONIS paene ei clamorem fecit et iubere ut sisteret. Ad secundum, operam eius turbavit, sed postea in calce disciplinae eius, dicens ei quod hoc esset optimum casu Kovalenko indagare debebant.
  
  Una vita centum vel plures servare.
  
  Boudreau motus in vultu fabulam animadvertit et subito se in claustris invenit persuasum tenens manum et rugientem.
  
  "Non faciunt. Noli stupri id facere ad sororem meam parvam!"
  
  Facies Hayden larva lapidea erat. "Extremum casum, interfectorem."
  
  "Sanguis rex spiritus est. Quidquid scio, hoc allecium esse potuit. Hoc genus amat.
  
  "InteUigo. Test us.
  
  Sed Boudreau diu grassator fuerat, nimium diu grassator. Odium autem auctoritatis excaecavit iudicium eius. " Vade ad infernum, canis."
  
  Hayden cor mersa est ut tortor tortor ligula, viverra in carpo suo percussam. "Iace eam."
  
  Dracus sclopellum levavit et ad templum suum posuit. Digitus felis pressit.
  
  Boudreau fremuit horror. "Minime! Sanguis Regis in-"
  
  Dracus terribilis sonus gunfire omnes alias sonos demergat. Videbat ut sanguinem e latere capitis Mariae Fedak emicare.
  
  "Septentrionalem Oahu!" Boudreau confecit. "Maxima vicus eius ibi est..." Verba eius abiectis in solum delapsus est, sororem mortuam in sella claudicantem spectans et post eam parietem sparsum sanguinis intuens. Aspiciebat offensus sicut figura balaclava-clavata velum appropinquabat donec compleretur. Tum larvam exuit.
  
  Matt Draculi facies erat frigida, procul, vultus carnificis qui officium suum amabat.
  
  Hayden winced.
  
  
  CAPITULUM DECIMUM TERTIUM
  
  
  Matt Dracus e taxis surrexit et oculos clausit ad altae aedis quae ante eum eminentes studeret. Gray et ineffabile, erat operculum perfectum pro operatione CIA opercula. Procuratores locales subterranei garagem inserere debebant, per multos gradus securitatis transeuntes. Omnes, sive procuratores sive pagani, per ostium intraverunt, de industria se facilem praedam praesentantes.
  
  Ille spiritum primum in vita paene sobrium arripuit, ostiumque unum volvens apertum reppulit. Saltem, hoc propositum serio securitatem capere videbatur. Ante hunc mensa simplex erat, in qua media duodecim homines duros sedebant. Non dubito plura aspicere.
  
  Ambulavit trans pavimentum tegulatum. "Hayden Jay est vultus deinceps ad me occurrens."
  
  "Quod nomen tibi est?"
  
  "Drake".
  
  "Matt Drake?" Paululum haesitabant stoicae custodiae species.
  
  "Certe".
  
  Homo ei dedit speciem speciem viri^ uti cum viderit celebritatem vel captivum. Inde vocatio fecit. Alter post Dracum ad elevatorem inconspicuum perduxit. Clavem inseruit et puga pyga impressit.
  
  Dracus sensit levare sursum quasi in pulvino aere. Statuit ne quid nimis de eventura cogitaret, sui curam intermisit. Ianua aperta, in andronem se invenit.
  
  In fine ANDRON stabat conventui praeest.
  
  Ben Blake et soror eius Karin. Hayden. Kinimaka. Alicubi a tergo stetit Aricia Miles. Mei non vidit, sed aut nimium non expectavit.
  
  Etsi scena erravit. Hoc erat includere Kennedy. Res novas sine ea respexit. Egressus de elevatore, et meminisse conabatur quod similiter sentiret. Sed num per singulas noctes in lecto iacebant, per oculos eius vigilabant, mirantes cur Dracus eam non adesset?
  
  Tum Ben prae se erat, et Dracus nihil dicens, iuvenem virum in arma cepit. Karin pudibundus risit super umerum fratris sui, et Hayden ambulavit ut manum in fratris umero poneret.
  
  "Nos te desideravimus".
  
  Ille deperibat. "Gratias tibi".
  
  "Non solum esse" dixit Ben.
  
  Drake gradum reduxit. "Audi," inquit, "gratum est ut unum clarum accipias. Homo sum mutatus. Mihi amplius confidere non potes, praesertim tu, Ben. Hoc si intellegis omnes, est casus ut simul operari possimus.
  
  "Non erat tuum-" Ben recte ad problema, sicut Dracus eum expectat. Karin mirae rationis manus fuit. Apprehendit eum et traxit se, Draco relictam viam manifestam ad officium post se.
  
  Transiens per eos nutans Kinimake ibat. Alicia Miles gravissimis oculis eum aspexit. Illa etiam detrimentum alicuius carae passa est.
  
  Drake constitit. "Hoc non est finis, Alicia, minime. Hoc nothum eliminari debet. si non, mundum in terra urere potest.'
  
  "Kovalenko clamans morietur."
  
  "Alleluia".
  
  Drake praeter eam in cubiculum ambulavit. Duae magnae computatores ad dextram eius steterunt, ferreas agitationes ad stridorem et strepitando, prout data sunt explorata et recepta. Ante eum erant binae tabulae altae fenestrae glandulae Miami Litus imminentes. Ille subito perculsus est simulacrum Wells, quasi impudens esse simulans, et petens a sniper scopo ut videre sient corpora ibi.
  
  Quae res eum putabat. Primum erat de Welles cohaerens cum Kennedy percussus erat. Puteus mortem horrificam obiit apud Ariciam sive Maium. Quas nesciebat, et quare nesciebat.
  
  Audivit alios intrantes post se. "Ita ..." intuitum patefecit. "Cum ergo dicemus ad Hawaii?"
  
  "Mane," inquit Hayden. Multi ex nostris bonis nunc in Oahu feruntur. Etiam alias insulas inspicimus, quod Kovalenko plus quam unam vicus habere notum est. Utique nunc etiam notum est quod ipse magister erroris est, ut alias versiones in diversis mundi regionibus monitorem prosequamur."
  
  "Bine. Memini referentem ad "Captain Cook", "Caput Diamond" et "Os Inferi". Nonne id petis?"
  
  Ben cepit. "Ad magnam partem etiam. Sed Cook in Kauai, non Oahu appulit. His- "Monologue abrupte finivit. "Hmm, in nuce. Nihil extra ordinem invenimus. Vale."
  
  "Nulla directa nexus inter Cook et Diamond Pectus caput?"
  
  "Nos in eo laboramus". Karin paulo defensione locutus est.
  
  Ille autem natus est in agro Eboracensi, Ben addidit, temptans novum claustrum Draci. " Nosti terram Dei ".
  
  Dracus ne audire quidem videtur quid amicus diceret. "Quousque in Hawaii expendas?"
  
  "Menses," dixit Karin. "Ibi saltem bis revenit."
  
  "Fortasse tunc omnem insulam adiit. Quod facere debeas, acta omnia, non historia, non res gesta sunt. Non opus est scire de rebus non clarus.
  
  "Est..." Karin constiterunt. "Res facit sensum."
  
  Ben nihil dicere. Karin non consummare. "Quod scimus hoc est: Hawaii deus ignis, fulgurum et vulcanorum est femina nomine Pele. Est figura popularis in multis antiquis fabulis Hawaii. Domum eius esse dicitur super unius vulcanorum acerrimi mundi, sed in Magna Islandia, non Oahu.
  
  "Haec omnia?" Drake breviter quaesivit.
  
  "Nemo. Cum plurimae fabulae de sororibus eius narrantur, quaedam fabulae sunt de porta Pelei. Porta ad ignem et cor vulcani ducit-estne ille tibi similis inferni sonus?".
  
  "Fortasse metaphora est" Kinimaka sine cogitatione dixit, deinde erubuit. "Age, posset. Scis..."
  
  Aricia prima ridet. "Deo gratias, certe aliquis humoris". risit, deinde "Nullam offensam" addidit in voce quae ostendit se non curare quomodo homines de ea senserint.
  
  Portam Pele utilem esse dixit, Drake. "Continendam opus bonum instructus. Te mane".
  
  "Nonne habitas?" Ben effudisset, nimirum sperans se occasionem loquendi cum amico suo habiturum.
  
  "Nihil". Dracus fenestram intuens solem oceanum praeficere coepit. "Opus est alicubi esse hac nocte."
  
  
  CAPITULUM QUARTUMDECIMUM
  
  
  Drake cubiculum reliquit sine respiciens. Ut expectatur, Hayden assequutus est eum ut elevator initurus erat.
  
  "Drake, tardus. Rectene est?"
  
  "Est bene scis. Vidisti eam in flumine video.
  
  Hayden brachium suum apprehendit. "Tu quid volo".
  
  "Ea melior erit. Bene spectare oportuit, quod scias. Boudreau putandus est pro reali.
  
  "Etiam".
  
  "Vellem eum frangere possem."
  
  "Age, ego ille quem confodit, sic adeptus sum tibi gratias."
  
  Dracus primum aream puga pressit. "Soror eius sit cum procuratoribus tuis nunc. In nosocomio eam accipient et eam figent. Fake sanguis est diabolus cogitans negotium suum, tu scis.
  
  "Boudreau iustus insanior obtinuit, si fieri potest. Cum sorore sua viva surrexisset - Hayden caput movit. "Declinatio ultima".
  
  "Consilium laboraverunt. Sana erat opinio," dixit ei Drake. "Nos notitias accepimus. Illud erat dignitas is ".
  
  Hayden adnuit. "Scio. Modo gaudeo furiosum est post vectes."
  
  Dracus elevator intravit et ianuas claudere expectavit. "Si ad me" dixit ut Hayden e conspectu evanuit. "Spurium mitterem in cellam suam."
  
  
  * * *
  
  
  Dracus taxi ad Vasconium Boulevard arripuit et ad nundinas Baysidis contendit. Vir, qui eum vocaverat, obvolutus, incertus, et omnino indolis sonans, voluit extra Bubbam Gump convenire. Dracus momentum humoris habuit et Hooters suggessit, probabiliter locus illis aptior, sed Mae egit ut ne eum quidem audiret.
  
  Drake turbam adjunxit, clamorem circa iocum auscultavit et penitus ex elemento suo sensit. Quomodo hi tam felices esse possent, cum aliquid tam pretiosum amitteret? Quomodo non curant?
  
  Guttur aruit, labra fissa sunt. Bar ad Bubbam Gump invitabat. Fortasse deprimi potuit paucis antequam adveniret. Sed fallacias non habuit; sistere debebat. Si Hawaii pergeret ut mulieris interfectorem indagare vellet, si ulcisceretur pro victima, ultimo tempore futurus erat.
  
  Debuisse.
  
  Ianua impulturus erat cum Mai in eum inclamat. Recta erat ibi recumbens columna sex a me pedibus minus. Si hostis esset, iam mortuus esset.
  
  Immensus animus et sine certamine atque usu ad crudelitatem et uindictam nihil fuit.
  
  Mai ad popinam abiit, Dracus eam secutus est. Sedes in foro ceperunt et "lava Flow" in honorem itineris venturi Hawaii iussit.
  
  Dracus tacuit. Numquam ante Mai Kitano timidus viderat. Numquam ante eam timuit. Non potuit imaginari missionem quae eam defricat.
  
  Et tunc iterum mundus corruit.
  
  Sororem meam Chika ab Tokyo raptam "Kovalenko. Multi menses praeterierunt. Captivam semper habuit. Mai altum spiritum tulit.
  
  " Intelligo. Intelligo quid feceris," Drake in susurro dixit. apparebat. Familia semper praecedit.
  
  " Habet fabrica."
  
  "Etiam".
  
  "Veni ad US eam invenire. Ad inveniendum Kovalenko. Sed deficiebam donec tu et amici tui me contingebant. tibi debeo".
  
  "Nos eam non servavimus. Fecistis."
  
  "Me spem dedisti, me parte manipulorum fecit."
  
  "Adhuc pars bigae es. Et noli oblivisci aliud remedium habere imperium. Non sunt cedere.
  
  "Nisi quis eorum in captivitate dilectum habuisset."
  
  Dracus cognovit quid uxori Portae acciderit, sed nihil dixit. "Non opus est tibi in Hawaii, Mai. Si hunc hominem vincere velimus, optimo opus est. Imperium hoc scit. Quam ob rem tibi, Alicia et cetera, discedere concessum est.'
  
  "Et tu?"
  
  "Et ego".
  
  "Quid de caris tuis, Drake? Num Rex Sanguis suam vendettam exsequi conatur?
  
  Drake humeros. "Defecit."
  
  "Et tamen tentabit."
  
  "Soror tua est incolumem?" Non opus est extra tutelam? Scio quosdam people-"
  
  "Hoc provisum est, gratias."
  
  Integer bibendum studuit Dracus. "Tunc totus in Hawaii" dixit. "Et nunc prope invenimus, mox aderit."
  
  Mai eius potus diu sorbendum suscepit. Parabitur, Drake. Hoc decennium meditatus est.
  
  Haec est terra ignis, inquit. "Adde Kovalenko et omnes nos ad illam aequationem et totus hic locus iustus explodere potuit".
  
  
  * * *
  
  
  Observavit Maium ire ad raedam sortem et contendit ubi taxi esse putabat. Miami nightlife in plena adductius. Alcohol non sola prompta erat ebrietas, et coniunctio infinitas, amoenas noctes, pulchras viros ac feminas, et modos velociter deambulavit ut animos etiam titubantes moveret.
  
  Angulum evolvit et marina coram se patefecit, latas horrens ad superbiam loci, turbae vicos implens, caupona aperta aere repleta pulchris hominibus qui minus curare non poterant.
  
  Plerumque gratias hominibus sicut Matt Drake.
  
  Retro se convertit. Telephonium cellae eius cum frequentatione illa, melodica cantu sonabat.
  
  Velox puga pyga. "Ita vero?"
  
  "Matth? Bona dies. Salve." Subtilem eruditionis Oxoniae sonum miratus sum.
  
  "Absit?" - dixit. Torsten Dahl?
  
  " Omnino. Quis aliud sonat quam bonum?
  
  Drake exterrita. "Omnia est bonum?"
  
  "Nolite solliciti, buddy. Recte cis mundi. Magna est Islandia. Pellentesque a pellentesque est. Uxor est ... uxor. Quomodo omnia cum Kovalenko?"
  
  "Invenimus eum," Dracus ridens dixit. 'Fere. Scimus ubi vide. Est quaedam convocatio nunc et cras in Hawaii agatur.
  
  "Perfectum. Bene, quam causam me voco, sit vel non sit tibi alicuius usus. Pro te potes decernere. Ut nostis, exploratio Sepulchri Deorum caute pergit. Meministin' quomodo in arce Frey in margine Odini sepulcri pendens lingua steti? Recordarisne quid invenimus?"
  
  Drake recordatus est sui statim horroris. "Certe".
  
  "Crede mihi, cum dico prope cotidie thesauros invenimus aequas vel maiores his. Sed hoc mane aliquid mundanum magis adprehendit meam attentionem, maxime quia me de te admonuit".
  
  Dracus in artum angiportum ingreditur ut meliorem Suecum audire posset. "Admonet me? Invenisne Herculem?"
  
  "Nemo. Signa autem invenimus in parietibus cuiusque monumenti angulus. Abditi sunt post thesauros, ne primo conspicerentur.
  
  Drake eructavit. "Marcus?"
  
  "Non matched photo tu me misisti."
  
  Drake momentum cepit, et fulgur cor eius percussit. "Manere. Vis prorsus sicut imago Misi? Volutpat imaginem invenimus in tempore peregrinationes machinas?"
  
  "Cogitavi te mordere, mi amice. Imo notas illas - vel vergit, ut dicis".
  
  Drake momentum mutus fuit. Si notae in Sepulchro Deorum aequant notas in antiquis peregrinationes inventas, quae essent ex eadem aetate.
  
  Dracus per os siccum locutus est. "Significat-"
  
  Sed Thorsten Dahl iam omnia cogitaverat. "Quod adinventiones deorum causa temporis peregrinationes creaverint. Si cogites, facit sensum. Ex iis quae in Odini sepulcro invenimus, exstitisse scimus. Nunc scimus quomodo processu temporis tractaverint.
  
  
  CAPITULUM DECIMUM QUINTUM
  
  
  Rex Sanguis stetit in extremis subsidiis venationis suae, spectans plures e tigribus Bengalicis suis post parvum cervum, qui eis dimissus erat, persequi. Sensus eius discerpti sunt. Ex altera parte, volupe fuit habere et in otio tuo vigilare, una ex maximis machinis homicidiis semper creatis in planeta. Sed torve fuit quod captivi tenebantur. meruerunt plus.
  
  Non placent captivorum hominum. Meruerunt quid essent habituri.
  
  Boudreau.
  
  Rex Sanguis conversus audiebat plures vagantes per herbam. "Mr Boudreau" avocavit. "Quid est CIA detentio?"
  
  Paucis cubitis interclusus homo, ei debitam reverentiam exhibens, sine timore eum intuens. "Difficilius est quam opinabar," fatebatur. " Gratias ago pro quiete extractionis."
  
  Sanguis regis astitit. Sensit a tergo tigres, pavidos persequentes cervos. Stupuit cervus, et territus aufugit, nec mortem suam obire valens. Boudreau non placet. Sanguis autem quidam rex ei reverentiae gradum ostendit.
  
  "Matt Drake te superavit?"
  
  "Cia evasit plus quam cogitavi callidiorem. Id omne".
  
  "Scisne, si sclopetum habuissem, mortem sororis tuae ridiculam non fuisse."
  
  Silentium Boudreau se intellexisse ostendit.
  
  "Nunc tempus est faciendi," dixit rex sanguis. "Opus est alter saltus perdere aliquem. Qui in Kauai et Magna Islandia. Hoc facere potes mihi?"
  
  Virum repente inventum spem de vita eripi iussit. "Quod possum facere."
  
  "Omnem obsidem oportet occidere. Omnis vir, mulier et puer. Eum facere potes?"
  
  "Ita, domine".
  
  Rex sanguis prono. "Certus es?"
  
  "Faciam quod me rogas."
  
  Rex sanguinis nullam externam affectionem ostendit, sed gavisus est. Boudreau bellicosissimus et praefectosissimus eius fuit. Hoc bene dedicatum permansit.
  
  "Et vade compararim. Mandata tua expecto.
  
  Suos duxerunt Americanos, rexque Sanguis innuit unum hominem post se expectare. Claudius currebat vicus in Oahu.
  
  "Sicut dixi, Claude, tempus advenit. Esne paratus, huh?"
  
  "Omnia parata sunt. Quousque putamus tenere? "
  
  Donec morieris, "Creavit regem sanguinem. "Tunc reddetur mihi debitum tuum. pars es distractionis. Nempe haec parva pars est, sed tanti est sacrificium tuum.
  
  Eius Oahu episcopus tacuit.
  
  "An tibi molestum est?"
  
  "Nemo. Nemo domine."
  
  "Hoc bene est. Et simul ac in villa animum intendimus, cellulas insulae locales ostendes. ego portas inferni ibo, sed Hawaii ardebit.
  
  
  CAPUT XVI
  
  
  CIA privatim gagates pedes triginta novem volabat. Matt Dracus glaciem in vitre suo vacuam concussit et operculum alterius exiguiculi cupam rimabatur. Solus in sectione caudae plani se collocavit in spe ut solitudinem suam observaret. Sed assiduis oculis limis et susurris furentibus ei narravit vanum "gratum" se mox evellere iuxta se.
  
  Et cupam ne in nervis meis adhuc coepi obtinere.
  
  Hayden trans insulam ab eo sedit, Kinimaka iuxta eam. Quamvis indoles missionis eius Hawaii magis laeta videretur de reditu in patriam. Familia eius arcte custodiebatur, sed gigas optimisticus aeternus satis certus videbatur se adhuc casum videre.
  
  Hayden ad Ionathan Portas per telephonum satellitem locutus est. "Tres plura? Viginti et unus captivi summa domine. Bene, ita, certe plura sunt quam illa. Et nulla sed. Gratias tibi".
  
  Hayden nexum incidit et caput deposuit. "Non possum loqui ei amplius. Quomodo loqueris cum viro cuius uxor modo occisus est? Quid dicturus es?"
  
  Dracus eam observavit. Accepit momentum, sed uada intuens eum. "Paenitet, Matt. Non credo. Ibi suus 'tantum geritur.'
  
  Dracus innuit et speculum exhausit. "Nonne portae vacationem accipiant?"
  
  "Res nimis instabilis est." Hayden telephonum ei genu pressit. "In bello nemo potest duplicare."
  
  Drake ironice risit. "Non puto Hawaii ille magnus erat."
  
  "Quare vis tamen non invenerunt unum saltem villarum suarum? Bene, non magnus paciscor. Est autem sors horrenda inpenetrabilis silva, colles, valles. Villae quoque camouflaged probabiliter sunt. Et sanguis rex paratus est nobis. Washington videtur cogitare incolae plus nos adiuturos quam vis laboris regularis.
  
  Dracus supercilium levavit. "Mire, probabiliter recti sunt. Hic est, ubi amica nostra gigas venit.'
  
  Mano ei latum et facilem risus dedit. "Scio plures homines de Honolulu."
  
  LABES apparuit, et Ben Blake subito proximus est. Dracus puerum intuens. Tum primum inter se viderunt vera cum Kennedy mortuus est. Per eum impetus motus agendus est, quem alio sorbendum celeriter suppressit et obtexit.
  
  "Omne tam celeriter factum est, mate. Iuvare non potui. Illa me servavit, sed...sed eam non potui.
  
  "Non reprehendo. Culpa tua non fuit."
  
  "Sed reliquisti."
  
  Dracus Karin aspexit, sororem Ben, quae fratrem suum oculis iratis intuebatur. Ii de Beni temeritate agere videntur, et contra frumentum perrexit. Drake papaver aliam cupam recumbens in sella, obtutu fixo. "Abhinc mille circiter annos SAS coniunxi. Optume in mundo pugnant. Ratione non es optima, Ben. Inter cetera, hoc est, quia homines sunt crudeles. Improbus. Interfectores. Matt Dracus non tamquam tu scis. Aut etiam sicut Matt Dracus ossa Odini quaerunt. Hoc Matt Drake in SAS non erat. paganus erat."
  
  "Et iam?"
  
  "Quandiu sanguis rex vivit et Vendetta adhuc est, togatus esse non possum. Non refert quantum volo esse ".
  
  Respexit Ben. " Intelligo ".
  
  Drake oppressus est. Dimidio conversus ad Ben surrexit et abiit ad sedem suam. Forsitan puer guy incipiens crescere.
  
  Si tres ultimi menses hunc processum non accelerarunt, nihil unquam accelerasset.
  
  Hayden aspiciebat. Erat cum ea, nostis. Cum mortua esset. Durum est ei quoque.
  
  Dracus devoravit et tacuit. Gutture constricto, id quod potuit facere, ne in lacrimas erumpat. Aliquam quis ex SAS. Cupam in inferiore abdomine trahens calidum reliquit. Post momentum interrogavit "Quomodo crus?"
  
  'Dolet. Ambulare et currere possum. Paucis pluribus septimanis licet pugnare Boudreau nollet."
  
  "Quamdiu in carcere est, non habebis."
  
  Tumultus eius animum advertit. Mai et Aricia paucos ordines ante et trans porticum sedebant inter se. Relationes duarum mulierum numquam plus quam frigidae sunt, sed aliquid utrasque irritavit.
  
  "Descripseris nos!" Alicia vociferantem. "Ad animam tuam dampnas soror. Quomodo aliud deversorium invenire potuerunt?"
  
  Dracus e sede lapsus est et ALA decidit. Novissima res in fuga pugna fuit inter duas maximas feminas, quas sciverat.
  
  "Hudson in deversorio illo mortuus est", Alicia fremuit. "Iaculaverunt eum dum--" Illa caput movit. "Num notitia tua, Kitano? Rogo autem vos ut verum dicatis.
  
  Alicia ingressus est in locum. Mai surrexit ut eam in vultu quaereret. Fere duae feminae nasum ad nasum erant. Mai retorsit ut locum sibi faceret. Observator imperitus putaret hoc signum fuisse infirmitatis in puella Iaponica.
  
  Dracus scivit signum letale.
  
  Procurrit. "Prohibere!"
  
  "Soror mea decem Hudsonorum valet."
  
  Alicia fremuit. "Iam aliquam Maytime!"
  
  Drake scivit Maium non recumbit. Facilius erat Alicia narrare quod ipsa iam sciebat - Hudson se donasse - sed Mai Kitano superbiam suam in cedere noluit. Aricia percussit. Sit repellendus. Alicia in obliquum movit ut plus sibi locum faceret. Mai versus eam.
  
  Dracus ad eos cucurrit.
  
  Alicia mutua calcitrare iit, et cubito Maio in facie. Bellator Iaponica non movit, sed caput leviter convertit, ictus sibilo millimetre ab ea dimisso.
  
  Mai- Aricia dura costis ast. Magnus erat elapsus spiritus sibilus, et Aricia retro in molem haesitabat. Maii convelli.
  
  Hayden clamans ad pedes eius desiluit. Ben et Karin etiam in pedibus erant, tam curiosi qui pugnam vincerent. Dracus vi irruit, in sedem propellens Maii proximam, et manu stantem Alicia prehendit.
  
  "Prohibere." quievit vox gravis, sed plena minarum. "Tua mortua fucking boyfriend habet nihil ad rem. et soror tua. Fulgura in Mei. "Hovalenko est inimicus. Cum bastardis ille FUBAR fit, pugnare potes omnia quae vis, sed usque tunc, salva illud."
  
  Alicia brachium suum torsit. "Ut moriatur canis pro eo quod fecit."
  
  Mai non palpabunt. "Magis peius fecisti, Alicia".
  
  Dracus iterum vidit ignem excandescere in oculis Aricia. Sola res in mentem venit. "Pro argumentando, fortasse mihi indicas quem aliquis vestrum Wellem actu occidit. Et quare."
  
  Ultra eos pugna processit.
  
  Hayden post eum rectum erat." Hudson in arte vestigia vestigandi, Miles, summus investigatus est. Id scis. Nemo hic laetus est, quo viam Mai machinam donavit." Ferrum erat in voce. "Non dicam quomodo obtinuit. Sed etiam cur ita fecerit intellego. Nonnulli officiales senioris gubernationis nunc idem perambulant. Kovalenko iam ludum suum extremum ludit, et vix ad secundam basim fecimus. Et si effluo non sunt signati-"
  
  Alicia fremuit et ad sedem suam rediit. Dracus aliam turbam miniaturarum invenit et retro ad suam porticum pertendit. Protinus intuitus est, ne colloquii aliquod cupiens cum suo amicissimo adhuc modo incipere.
  
  In via autem, genu flexo ante eum. "FUBAR?"
  
  "Ineffabilis eruditionis."
  
  
  CAPITULUM SEPTIMUM
  
  
  Priusquam terram appulissent, Hayden telephonicum vocationi accepit eum nuntians Ed Boudreau e carcere CLA evasisse. Rex sanguinis interiore usus est et, contra voluntatem suam, Boudreau in humili clavi extrahi, nulla negotio operandi.
  
  "Nunquam aliquid discimus", Drake ei dixit nec miratus est cum nihil haberet quod reclamaret.
  
  Aeriportus Honolulu in turbatione emicabat, ut velox coegi in urbem. Novissimo tempore in Hawaii erant, Davor Babich mansionem aggressi sunt et a filio Blanca in indicem suspectorum depositi sunt. In grave tempus visum est.
  
  Tunc Dmitry Kovalenko apparuit.
  
  Honolulu erat urbs negotiosa, non dissimilis urbibus Americanis vel Europaeis. Sed nescio quo modo, sola cogitatio Waikiki Beach non plus quam viginti minutas removit cogitationes etiam tristis Draci emollita est.
  
  Erat autem mane vespere et fessi erant omnes. Sed Ben et Karin affirmabant se recta ad CIA aedificare et ad network locali coniungere. Ambo cupiebant fodiendi in ephemerides Ducis Cook. Dracus paene risit cum id audiret. Ben aenigmata semper amavit.
  
  Hayden literis incubuerunt et mox se in alio parvo officio invenerunt, simile illi quod in Miami reliquerant. Sola differentia erat quod e fenestra videre poterant summos ortus hotels Waikiki, clarissimi revolventis popinae Top Waikiki, et, in distantia maxima attractio Oahu, vulcano-extincti notae Diamond Capitis.
  
  "Deus, hic vivere volo," Karin suspirando dixit.
  
  "Credo," mussat Kinimaka. "Quamquam certe maxime vacationers hic tempus terere quam ego".
  
  "Heus tu in Everglades non pridem eras", Hayden lepide ut computatores Ben et Karin in speciali systemate inplenda erat. "Et occurrit unus incolis."
  
  Kinimaka parumper respexit, tum chuckled. "Vis alligator? Multum fun, Etiam."
  
  Hayden complevit quid ageret et circumspexit. "Quomodo de cena velox et primo lecto? Nos incipit opus prima luce ".
  
  Erant nutus ac murmur concordiae. Cum Maio convenerit, Alicia discessit. Dracus eam speculatus est antequam ad collegas se converteret. "Omnes scire debes quod hodie didici. Sensum habeo hoc posse esse unum ex maximis partibus informationes nos semper revelare ". pausam fecit. "Dal me heri contingi."
  
  Torsten? ben effudisset. "Quid est insanus Swee agis? Eum ultimo tempore vidi, ossa Odini intuebatur.
  
  Nemo eum interpellavit Drake. "Sepulchrum Deorum explorantes, notas invenerunt quae voluminibus comparatis in machinis translationibus invenimus."
  
  "Constanter?" resonabat Hayden. "Quam constat?"
  
  "Sunt prorsus eadem."
  
  In calce plena cerebri Ben. Hoc significat, eosdem homines, qui sepulchrum aedificaverunt, machinas etiam creaverunt. Hoc est insanire. Ratio est, quod dii sua sepulchra construxerunt, et proprie ad mortem trahentes vitam per massam exstinctionem prostraverunt. Nunc dicis se etiam tempus peregrinationes machinas creasse?" Astitit Ben. "Ita facit sense-"
  
  Karin movit caput intuens eum. "Asinus. Nempe hoc sensu. Ita percurrerunt tempus, eventus tractaverunt et sortes hominum creaverunt.
  
  Matt Drake tacite avertit. "Ego te mane videbo."
  
  
  * * *
  
  
  Aer nox fragrans, tropice calida, et leviter pacifica. Dracus plateas erravit donec vectem apertum invenit. clientela ab aliis vectibus in aliis regionibus differre debere, ius putabat. Caelum tamen. Cur igitur liferi adhuc bildtores ludebant, similes locus illis erat? Cur ebrius reiecto capite in fine vectis erat? Quare discesserunt amissi conjuges aeterni in suis orbiculis, una, sed soli?
  
  Bene alia res erant. Alicia Miles in forensi duplici potione perfecit. Drake cogitabat de relinquendo. Erant aliae catenae in quibus a doloribus confugere posset, et si plures viderentur, domi perciperet.
  
  Sed fortasse vocatio ad agendum aliquid mutavit sententiam. Ambulavitque ad eam et sedit. Illa ne respicere quidem fecit.
  
  "Futk, Drake." Vacuum vitrum ad eum impulit. "Me bibe".
  
  "Relinque lagenam" minister Drake instruit, et dimidium vitreum Bacardi Oakheart se effudit. Gerdrudis speculum levavit. Alicia Miles. Decennium longam relationem quae nusquam abiit, huh? Et hic sumus in paradiso, inebriati sumus in sera.
  
  "Vita habet apud vos futuit."
  
  "Nemo. SRT fecit."
  
  "Certe nihil".
  
  Dracus in obliquum attendit eam. "Estne haec oblatio honestatis? A vobis? Quot eorum tu concidat? "
  
  "Sufficit ad pressuram off. Non quod opus est ".
  
  Et tamen nihil fecistis quod adiuvaret eos homines. In eo pago. Etiamne meministi? Vos nostri milites interrogemus.
  
  "Miles eram, sicut illos. Habebam ordinem. "
  
  "Tunc cessisti in licitationem."
  
  "Feci officium meum, Drake." Alicia eam rum iactavit et utrem durum in mensa impulit. "Tempus est praemia metendi."
  
  "Et vide ubi te obtinuit."
  
  "Visne, vide ubi nobis hoc jus?"
  
  Dracus tacuit. Possumus dicere quod elegit magnam viam. Potest etiam dici quod viam humilitatis elegit. Non refert. cum eisdem dampnis et eisdem futuris in eodem loco peractis.
  
  Primum, de Sanguine Vendetta agemus. ac Kovalenko. Tunc videbimus ubi sumus." Alicia procul intuens sedit. Dracus mirabatur si cogitationes eius circa Tim Hudson versabantur.
  
  "Nos adhuc loqui de Welles necesse est. Amicus meus erat."
  
  Alicia risit, sicut prius sonans. "Quod vetus pervertunt? Nequaquam amicus tuus erat, Drake, et tu scis stupri. De puteis loquemur. Sed in fine. Id cum eveniet."
  
  "Quare?"
  
  Vox mollis umero natabat. "Quia' cum evenerit, Matt." Haec sunt mag's voce lenia. Ea tacita facilitate eos invitavit. "Quia per hoc primum oportet nos invicem obtinere."
  
  Dracus mirationem suam occultare conatus est cum eam vidisset. "Estne veritas de Welles tam terribilis?"
  
  silentium eorum quid esset.
  
  Maii inter eos iit. "Hic ego sum, quia plumbeum habeo."
  
  "Hook? A quo? Iaponica cogitavi in te mutavit ".
  
  "Publicae fecerunt." Mai vox hilarem notam habuit. "Universitatis sunt cum Americanis tractandae. Sciunt quanti momenti sit Kovalenko capere. Ne putes quod imperium meum oculos non habet ad videndum.
  
  "Ne somniavi quidem." Aricia snorted. "Ego iustus volo scire quomodo nos invenisti." Iaccam excussit quasi pharus reset vellet.
  
  "Melius sum quam tu," Mai dixit et iam ridebat. "Et solus in tribus caudices vectis est."
  
  "Haec sit vera?" Drake connivuit. "Quae ironia."
  
  "Plumbum habeo," Mai repetitum. "Visne nunc mecum venire et deprime illum, an tu quoque ebrius es ambo curare?"
  
  Dracus iterum e sella desiluit et Aricia circumagebatur. " Ostende mihi viam elificam."
  
  
  * * *
  
  
  Brevi taxi postea equitant, in angulo viae negotiorum densae sunt, audientes Mai eos renovare.
  
  "Hoc directe ab aliquo in intelligentia Agency confido. In villa Kovalenko a paucis fidit curritur. Ita semper fuit, quamvis nunc plus quam umquam eum adiuvat cum tempus ad...bene faciendum est, quod facere disponit. Vicus eius in Oahu currit a quodam nomine Claude.
  
  Mai animum intenderunt ad lineam transeuntium iuvenum per fornicem transeuntem et clare accedens ad clavam upscale. "Claude clavam hanc possidet," inquit. Lumina coruscum proscripsit 'Vive DJs, Signaturae Veneris Utres et Hospites speciales'. Dracus turbam intuens sentiens mersa est. Circiter mille iuvenes pulcherrimos in Hawaii in variis statibus elaborandis elaboravit.
  
  "Possumusne paulum eminere," inquit.
  
  "Nunc scio te omnes lavisse". Alicia risit ei. "Anni Dracus iuxta duas calidas feminas nunc staret, ambabus manibus super genas imposuit et ibi nos repellit."
  
  Dracus oculos attrivit, miram ius esse sciens. "Medes triginta hominem mutant", repente sensit pondus amissionis Alisonis, caedis Kennediae, constantem ebrietatem. Utroque ferreum intuitum figere curo.
  
  " Inquisitio hie incipit Claud."
  
  Ambulabant praeter ianitores ridentes, et invenerunt se in angusto cuniculo micantibus luminibus et fictis fumo repletum. Dracus aliquantisper perturbatur et quasi septimanae ebrietatis eam scripsit. Processus cogitationis eius sunt caliginosus, motus eius multo magis. Celeriter moveri debuit.
  
  Post cuniculum erat latum podium cum visu avium in area chorea. Concentu motus corporum altis rhythmis basibus. Murus ad dexteram suam tenuit utres liquores mille et luces in micantibus prismatis relucentibus. Duodecim virgula in scaenicis laboraverunt legendo verbotenus, mutando dantes et servientes potiones iniuriae ad indifferentem patronos clavam.
  
  Idem ac in alio forensi. Drake risit aliqua ironia. "Post". Ostendit, non indigere turbam. "Finem aream munitam. Et post eas - pelles.
  
  "Priuatae," Alicia dixit. "Scio quid ibi agatur."
  
  "Certe scis." Mai erat occupatus circumspiciens quantum loci quantum poterat. "Estne posticum cubiculum te numquam in Milonem fuisse?"
  
  Ne ibi quidem, canis. Res tuas in Thailandia novi. Etiam non experior quodlibet.
  
  "Quae audisti, valde intellexisti." Mai incepit latas scalas sine inspectione. "Mihi crede".
  
  Dracus admonet Alicia et adnuit versus pavimentum choreae. Alicia mirationem aspexit, sed tunc cognovit se brevem sumere et caput ad aream privatam destinare. Anglica humeros. "Tu, Drake. sequar te."
  
  Dracus subito sanguinis impetus irrationalem sensit. Casu erat ut prope aliquem qui ubi Dmitry Kovalenko cognosceret. Sanguis tantum effusus erat, sed gutta in oceano ad quod fundere vellet, fuit.
  
  Cum iter fecerunt per risum, corpora sudantia in area chorea, unus de guys tractavit Alicia circum nere. "Heus" exclamat ad amicum, vix auditur vox pulsanti modulo. "Felix ego iustus".
  
  Aricia torpentem digitos in plexum solarem percussit. "Nunquam felix fui, fili. Aspicite faciem tuam."
  
  Cito se moventes, neglecto stridore musico, corpora flexa, virgula recurrente in turba, cum ferculis super capita temere libratis. Coniuges cum magna contentione, vir institit agmine, et mulier in aurem exclamavit. Coetus feminae mediae anus sudabat et inflatur, sedens in circulo vodka gelata et parva caerulea cochlearia in manibus suis. Mensae humiles erant super totum solum, potibus insipidis refertae sub umbellas. Nemo solus erat. Multi viri duplicem fecerunt cum Mai et Aricia transierunt, multum cum molestia amicarum. Mai, prudenter attentum neglexit. Alicia causa fecit.
  
  Ventum est ad aream funebrem, quae constabat ex bracteis aureis crassis inter duas stipes aereas robustas porrectas. Constitutio videbatur assumere neminem revera duos percussores in utraque parte sitos provocaturum.
  
  Extitit autem unus ex illis, tenens palmam suam, et blande rogavit Mai ut retrocederet.
  
  Celeriter risit puella Iaponica. "Claude nos misit videre..." Constitit, quasi considerans.
  
  "Pilipo?" Alter barbare cito locutus est. "Quare intelligere possum, sed quis est iste homo?"
  
  "Tutor".
  
  Duo magni viri inspiciebant Drake sicut feles ad murem angulum. Dracus illis late risit. Nihil dixit, si accentum Anglicum suspectum habuit. Aliquam non metus.
  
  "Ergo haec Pilipo. Quid est enim, sicut? Sumemusne tempus bonum, aut quid?"
  
  "Oh, optimus est", primus voce subridens ridicule dixit. "Perfectum Vir"
  
  Alter bouncer vestimenta sua aspexit. "Non es satis indutus pro occasione. Certus esne Claudius te misit?"
  
  Nullum vestigium ludibrii fuit in voce Mai dicentis: "Certe".
  
  Drake stirpe commutatio usus est ad occultas scholas aestimandas. Brevis volatus scalae ascendit ad suggestum super quo magna mensa stabat. Fuerunt circiter duodecim homines circa mensam, ex quibus plerique satis studiose spectaverunt ut nuper aliquod gravem pulverem suggessissent. Ceteri modo territi et tristes spectaverunt, virgines et duos guys, quippe membra factionis coetus non sunt.
  
  "Heus Pilipo!" exclamaverunt secundo bouncer. "Recens cibum pro vobis!"
  
  Dracus puellas brevem fugam scalae secutus est. Multo quietior hic fuit. Hucusque duodecim numeravit malos certos latinas, quos omnes verisimile tormenta habuit. Sed cum duodecim cohortium localium Maio, Alicia, et se comparavit, non praeoccupavit.
  
  Post eos moratus est, ne se quam maxime admoneret. Scopum Pilipo erat, et iam intra paucos pedes erant. Hoc nightclub erat incipiet vere gestatio.
  
  Pilipo puellas inspiciebat. Sonus cliccum siccum in gutture suo usuram indicabat. Dracus obscurius vidit manum porrigere ad bibendum et dormire illud.
  
  "Claude te misit?"
  
  Pilipo brevi, macilentus erat. Oculos latos et expressos statim Drake dixit hunc hominem non esse amicum Claudii. Nos non cognouimus. Plus puppea erat, fustis caput nominale. Consumptibilis.
  
  "Non realiter". Mai hoc quoque intellexit et in ictu oculi transfiguravit ex muliere passiva in occisorem mirabilem. Digiti torpent in fauces duorum proximorum defossi, et magnum a fronte ictum tertium ignari e sella delapsum misit. Alicia iuxta eam in mensa desiluit, et pedibus in altum asinum appulit, et calcaneum in faciem hominis pressit fluente collo tattoos. Incidit in proximum sibi, pulsans ambos pedes eorum. Alicia ad tertium desiluit.
  
  Dracus segnis in comparatione, sed multo perniciosius. Asiani crine longi primum ei occurrebant et anteriora fibula et frontis ferrum compositum utens. Dracus secessit, arripuit crus, sciditque cum impetu ingenti, donec vir exclamavit et in pilam singultus procidit.
  
  Proximus homo cultrum traxit. Drake subrisit. Lamina prolata sunt. Dracus carpum rapuit, fregit, telumque profundo in alvum domini sui pepulit.
  
  Drake se contulit.
  
  Infelici satellites e mensa fugerunt. Non refert. De Claude nihil norunt. Solus qui potuit, ut crederet, in sella gausape contrusit quam maxime, late oculos metu, labra tacite moventes.
  
  "Pilipo". Mai insedit ad eum et manum super femore suo posuit. "Primum vis societatis nostrae. Nunc non. Id asperum est. Quid facit ut sit amicus meus? "
  
  " Habeo homines." Pilipo bacchatur, digitis tremore similis, homini paene alcoholi PROCLIVITAS. "Ubique".
  
  Dracus in duos cursores cucurrit, qui eam ad scalae cacumen paene fecerat. palantes ad dextram suam Aricia verrebat. Gravis chorus musicorum ab inferis clangor. Corpora per varias ebrietatis gradus per totum saltum solum dispersa sunt. DJ mixta et grun- datus pro captivo.
  
  "Claude te non misit," alterum currentem spiravit, plane insuetum. Draculus scalae gradus usus est ad oscillandum et ad utrumque pedes super pectus hominis figendum, eum remittens in puteum tumultuantem.
  
  Alius homo per ultimum gradum insiluit et Draco vuluit, arma iactans. Anglus ictu costis quae debiliorem hominem deiecisset, accepit. Hoc malum. Constitit adversarius, effectus expectans.
  
  Sed Dracus solus ingemuit et arto e vestigio e vestigiis pedum exposuit. Bouncer humi sublata, conscientiam statim amisit. Tumultus, quo percusso terram Pilipo notabiliter salire fecerat.
  
  "Numquid dicis aliquid?" Mai cucurrit perfecte manicum unguem per Hawaii saxum maxillam. "De viris vestris?"
  
  "Esne insanis? Etiamne scis, cuius est clava?"
  
  Mai risit. Utroque intrepidus Aricia accessit cum quattuor custodibus. "Est ridiculum quod dicis." Pes suum in corde Piliponensis imposuit et durum premebat. "Hic Guido, Claude. Ubi est is?"
  
  Oculi pilipo circumvolant sicut fireflies capti. "Nescio. Numquam huc venit. Hunc locum curro, sed ... Claudium nescio.
  
  "Proh dolor." Alicia Pilipo in calce cordis. "Tibi".
  
  Drake momentum cepit ut eorum ambitum lustraret. Omnia tuta videbantur. donec nasum ad nasum cum domino fuste reclinavit.
  
  "Venimus. Nequam servus es. Etiam assentior te Claude nescias. At tu certe damnas te aliquem qui eum noverit. Qui saluto ut temporibus. Homo qui te facit certum est te ipsum cohibere. Nunc - Dracus Pilipon iugulo apprehendit, furor vix latens. "Nomen indicabis mihi hic homo". Aut ego tuum stupri caput extorquebo.
  
  Huc etiam inauditus Pilipodae susurrus ivit, ubi moenibus acousticis strepitibus strepitibus obvolvitur. Dracus caput quassat modo tigris capreae mortuae caput quatit.
  
  "Quid est?"
  
  "Buchanan. Huic nomen Buchanan est.
  
  Dracus durius pressum occupare rabiem coepit. "Dic mihi quomodo eum tangas." Imagines Kennedy visionem impleverunt. Vix sensit Mai et Aricia trahunt eum a clava morientis possessorem.
  
  
  CAPUT XVIII
  
  
  Nox Hawaii adhuc in plena adductius erat. Vix ante mediam noctem erat cum Drake, Mae, et Alicia e clava elapsae taxi collocati salutaverunt. Alicia effugium suum operuit, gaudens ad DJ appropinquans, tortor ligulam suam expolians et ei maxime saxum impressionem stellae dans. "Salve Honolulu! Quam irrumabo agis? Gaudeo igitur hac nocte adesse. Vos guys sunt stupri pulchra!" Tum lapsus mille consiliorum mille labitur ore.
  
  Nunc libere loquebantur cum exactore taxi. "Quousque cogitas ante Piliponam monet Buchanan?" Alicia petivit.
  
  "Cum fortuna, ne ad tempus invenirent. Bene cohaeret. Quod si fecerint-"
  
  "Non loqueris", inquit Drake. "Ignavus est. Noluit admonere quod Claudii hominem censuerit. Pone me hypotheca in ea ".
  
  "Bouncers loqui potest." Mai dixit molliter.
  
  "Plerique inscii." Alicia risit, tum gravius dixit. "Sed spiritus est. Cum ambulare et iterum loqui possunt, sicut sues strepent.
  
  Drake linguam suam conprimebat. "Damnate, tu recte. Tunc cito facere debemus. Hac nocte. Nulla est alia optio."
  
  "Northern Kukuy Street," Mai indicavit taxi exactoris. "Potes nos decidere in morgue."
  
  Taxi agitator celeri aspectu ei dedit. "Nam vera?"
  
  Alicia risu lasciva animum advertit. "Tace, quinque-o. Just agitare."
  
  Taxi agitator mussat aliquid simile "Fuck haole", sed in via prospexit et obmutuit. Drake cogitabat de quo ibant. "Si hoc quidem Buchanani officium est, hoc tempore ibi esse probabile est."
  
  Aricia snorted. "Dracones, Draci, modo non satis diligenter auscultas. Cum tandem cognovimus hominem stolidum, Pilipo, iugulum tam grave in manibus tuis pressisse ut purpuram vertisset, ridiculam vitam servasse instituimus, et Buchanani domicilium habere narravit.
  
  "Domum or casa?" Drake grimaced.
  
  "De negotiis. Nosti hos negotiatores. Ibi vivunt et comedunt, ibi ludunt, negotia sua inde disponunt. Servat ordinem. Et populum suum custodiet in circuitu. Pars dura est, homo.
  
  "Qui adiuvabit ut eventus ad nightclub sub laneis pro nunc." Mai dixit ut taxi extra morgue extraxerunt. "Memento cum fregisti munus illius magnetis partus in Hong Kong? Imus celeriter, ieiunamus. Ita est.
  
  "Sicut cum ad eum locum venimus Tiguri." Alicia Drake voce magna dixit. "Non de omnibus te, Kitano. Praesent non tempor ipsum.
  
  
  * * *
  
  
  Hayden in diaetam in aedificio CIA Honolulu assignatam intravit et in vestigiis suis mortuus est. Ben exspectabat eam in lecto sedens et crura eius pendebat.
  
  iuvenis fessus respexit. Oculi eius sanguinei e intuentes in screen computatrale per dies, frons parum rugosa ex tanta intentione spectabat. Hayden gaudebat videre.
  
  Circum cubiculum perstrinxit contumaciter. "Nonne tu et Karin tandem umbilicum secant?"
  
  "Har, har. Familia est." Hoc dixit quasi propinquitas eorum esset maxime conspicuum. "Et certus scit multum de computers."
  
  "Genius IQ-gradu te cum illo adiuvabit." Hayden calceos exuit. Vestis spissa sensit sicut pulvinus spumeus sub pedibus traiecto. "Prorsus certus sum quod cras invenies quod nobis opus est in commentariis Coci."
  
  "Si omnino invenire possumus."
  
  "Omnia in interreti". Vos iustus postulo scio ubi inspicere."
  
  Ben aspernatus eam. "Estne... Estne hic animus quem hic tractamur? Sepulchrum Deorum primum invenio, deinde cogitationes motus. Nunc duo haec phaenomena connexa esse deprehendimus. Et - Constitit.
  
  "Et quod?" Hayden iuxta eum in lecto sedit.
  
  "Contagia ad portas inferorum aliquo modo iungi posse" cogitabat. "Si Kovalenko vult eos esse debere."
  
  "Non est verum". Hayden propius. "Kovalenko insanus est. Non possumus intelligere eius cogitationem.
  
  Oculi Ben ostendit se celeriter cogitationes amittere et cum aliis nutibus. Osculatus est Hayden caput versus se iuncto suo. Retraxit, ut aliquid in sinum suum nugari coepit.
  
  "Ego commodior sum cum per zipper exeat, Ben."
  
  "Eh? Nec. Hoc volui." Mobile suum protulit, velum in MP3 ludio ludius mutavit, et album elegit.
  
  Fleetwood Mac incepit cantare "Second Hand News" e rumoribus classicis.
  
  Hayden mirum in connivuit. "Dinorock? Itane?"
  
  Ben reiecit eam in dorsum eius. "Quidam hoc melius quam tu putas."
  
  Hayden non deesset pungentes tristitiae in sono boyfriend. Argumentum carminis non desiderat, in titulo patet. Propter easdem causas Ben fecit cogitare Kennedy Moore et Drake et omnia quae amiserant eam fecit. Non solum ambo amici magnum in Kennedy amiserunt, sed eius violenta mors omnes amici Draculi in curriculo strepitum verterunt.
  
  Sed cum Lindsey Buckingham de alta herba cantaret et rem suam ageret, modus mox mutatus est.
  
  
  * * *
  
  
  Mai taxi aurigam exspectare rogavit, sed vir non auscultavit. Ut primum e curru escenderunt, machinam incepit et evulsit, glarea spargit.
  
  Alicia eum curabat. "inprobus".
  
  Mai monstrabat in triviis ante eos. "Domus Buchanani ad sinistram".
  
  Ambulabant in silentio jucundo. Paucis abhinc mensibus, Drake scivit hoc nunquam accidisse. Hostem communem hodie habuerunt. Tanti sunt omnes sanguine regis insania. et, si licet late manere, potest adhuc crudele damnum inferre;
  
  Una erant optimae partes in mundo.
  
  Transeuntes intersectionem rem Buchanani retardarunt et in conspectum venerunt. Locus lucidus erat. Cortinae prostratae sunt. Fores apertae sunt ut musica per aream fluat. Obstreperetur musicae raptus etiam per viam audiri potuit.
  
  "Exemplum vicinus," annotavit Alicia. "Aliquis talis est - Curabitur modo claudere ac comminuere eorum damna musicae centrum ad smithereens".
  
  "Sed plerique non sunt sicut tu," inquit Drake. "Hoc est quod hi vigent. Alta deorsum sunt bullies. In vita reali, sclopeta portant et nullam compassionem vel conscientiam habent.
  
  Alicia eum chuckled. "Tunc impetum plenam non exspectabunt."
  
  Utinam convenerit. "Cito in, velox foras."
  
  Dracus cogitavit quomodo Rex sanguinem tot innocentium necem iusserit. "Eamus irrumabo eos."
  
  
  * * *
  
  
  Hayden nudus et aestuosus erat cum cellae eius telephonicae sonuerunt. Si non erat bulla, Ionathas ringtone Portarum chirographum, obstruxit.
  
  Sed ingemuit, Ben repulit, et puga responsionis pungitur. "Ita vero?"
  
  Etiam portae anhelarent ne animadverteret eam. "Hayden, me paenitet nuper hora. Potes dicere?"
  
  Hayden statim ad rem rediit. Porta operam meruit. Horrorem patriae longe ultra officii causa pertulit.
  
  " Utique domine."
  
  "Dmitry Kovalenko" membra familiae captivorum octo senatorum Civitatum Foederatarum, quattuordecim legatos et unum maiorem. Monstrum hoc in ratione habebitur, Pica, quoquo modo necesse est. Habes omnes facultates".
  
  Intermissus nexus.
  
  Hayden in semi-tenebras intuens sedit, eius ardor penitus exstinguitur. Cogitationes ejus cum captivis. innocens iterum passus est. Mirabatur quot plures homines passuros ante san- guinem regem ad iustitiam delatum est.
  
  Ben repit per lectum ad eam et modo eam fovit viam quae voluit.
  
  
  * * *
  
  
  Dracus intus primus intravit et se in longo atrio invenit cum duabus ostiis ad sinistram et coquinam apertam in fine. Homo per scalas ambulabat, oculis subito concussus vidit Drake domum intrantem.
  
  "Quod-?"
  
  Mai manus celerius movetur quam oculus videre potuit. Alter ad clamorem monitum graviter anhelabat, deinde per scalas exiguo pugione in gutture volutabatur. Cum ad fundum perventum est, Maius officium suum complevit et pugionem eius restituit. Drake corridor deprimit. Relinquentes in cubiculum primum. Quattuor paria oculorum aspiciebant e capsulis simplicibus in quibus explosives colligebant.
  
  Explosives?
  
  Dracus statim C4 agnovit, sed tempus cogitationis non habuit ut homines telo casualiter iactati apprehenderunt. Mai et Alicia Drake saltaverunt.
  
  "Ibi!" Drake ostendit velocissimo. Alicia eum duris calce ad inguina prostravit. Decidit, aliquid murmure. Vir ante Draculum celeriter appropinquavit, super mensam saliens, ut altitudinem vimque impetus augeret. Dracus sub hominis fuga corpus traxit, et ut appulit, utrumque genu a tergo prostravit. Strepuit ira, saliva ab ore evolavit. Dracus in vertice capitis cum omni bruto viribus et viribus, securim contritam appulit.
  
  Corruit sine sono.
  
  Ad laevam Mai duobus pugnis gressibus expositis. Utraque duplicata volneribus in ventre, mirum in vultu scriptum. Dracus celeriter strangulationem usus est ut alterum inhabilitaret dum Mai alterum eiecit.
  
  "Deserere". Drake exsibil. Nesciebant, sed adhuc populus rex sanguinis erat. Fortunati erant quod Dracus festinabat.
  
  Redierunt in ANDRON, et descenderunt in aliud cubiculum. Ut intus lapsi sunt, Dracus culinam vidit. Plena erat hominibus, omnes humilem mensam intuentes. Soni rap- tionis ab intus oriundi tam magni erant ut Dracus paene eos expectaret ut ei obviam prodirent. Maii procurrerunt. Per tempus Draculi cubiculum intravit, iam unum hominem deposuit et ad proximum se contulit. Vir densa barba in Dracum cucurrit, iam revolvente manu.
  
  "Quid fecisti-?"
  
  Disciplina omnia in arte certaminis erat, et Dracus citius redibat quam politicus exitum praecipuum agere posset. Confestim crure levato, volvi volvi de manibus hominis, deinde extulit et comprehendit eum in aere.
  
  Ille telum flipped.
  
  "Vive per gladium." excanduit. Buchananus homo in eruptionem artificiosa retro cecidit. Mai et Alicia statim alium firearm relictam sustulerunt cum aliquis e coquina exclamavit. "Heus stulti! Quid irrumabo agis?"
  
  Drake subrisit. Videtur quod in hac domo non fuerit inauditum figere cum firearm. Fine. Accessit ad ostium.
  
  "Duo" insusurravit, indicans spatium per ostio modo duos ex illis cum cella decurrere. A. Maio mota in tergo.
  
  " Canes istos subigamus." Dracus et Alicia incendere prodierunt, tendentes ad silvam crurum quae mensam circumdedit.
  
  Sanguis aspersus est, et corpora in pavimentum ceciderunt. Dracus et Aricia promovebantur, scientes impetum et horrorem perturbare et terrere adversarios. Custodes unus Buchanani super mensam humilem se misit et in Alicia impulit, eam se proiecit. Mai hiatus ingressa est, se defendens, cum custos bis digitum punxisset. Mai utrumque ictum in brachio deprehendit antequam pistolae eius per pontem nasi duram comprehendant.
  
  Alicia iterum in pugnam redit. " Mecum erat."
  
  "O fecistis, pro certo mel."
  
  " Lac mihi." Alicia gemitum flentes monstrabat suos. "Aliud vis experior? Hem?"
  
  Dracus humilem mensam intuens et contenta. Strues superficiei C4 punctatae in variis praeparationis gradibus.
  
  Quid est infernum cum rege san- guine?
  
  "Quis vestrum est Buchanan?"
  
  Nemo respondit.
  
  "Buchananus multum habeo." Drake humeros. "At si hic non est, coniecto nos omnes te mittere debebimus." Proximum hominem in ventrem iecit.
  
  Sonus cubiculum implevit. Etiam Mai eum in stuporem inspexerunt. "Matt-"
  
  Fremuit ad eam. "Nulla nomina."
  
  "Buchanan sum." Vir recumbens contra magnum armarium anhelavit et premens vulnus glandis. "Age, dude. Non nocui tibi".
  
  Digitus Draculi contracti in felis. Sumpta abstinentia ne jaculari immodici. "Non nocuerunt mihi?" Ille prosiliens sedulo genu flexo cruento vulnere. "Non nocuerunt mihi?"
  
  Sanguis sanguinis implevit visionem. Insolabilis dolor cerebrum et cor transfixit. "Dic mihi," inquit rauce. "Dic mihi ubi sit Claude, aut Deus me adiuvet, ego totum hoc induam leo fututionis cerebrum."
  
  Oculi Buchanani non mentiuntur. Timor mortis ignorantiam suam perspicuam fecit. "Claudi amicos novi," vacillabat. "Sed nescio Claud. Amicos nominare potui. Ita tibi dare possum."
  
  Dracus audiuit duo nomina et eorum ubi. Scarberry and Peterson. Tantum cum haec notitia plene extracta esset, ostendit mensam plenam C4.
  
  "Quid tu hic agis? Paratus bellum ordiri?"
  
  Responsum sopitum est. "Bene, etiam. Proelium ad Hawaii incepturum est, homo.
  
  
  CAPUT XIX
  
  
  Ben Blake munusculum ingressus cum sorore communicavit et ad fenestram stans Karin invenit. "Salve soror".
  
  "Salve. Spectate hoc, Ben. Ortus in Hawaii.
  
  "Nos esse in litore. Omnes ad solis ortum et occasum ibi.
  
  "O vere? Karin fratrem aspexit cum aliquantulum mordacitas. "Vos eum in Penitus vidi, nonne?"
  
  "Age, nunc hic sumus, libet ex hoc loco stuffy et incolis obviam ire."
  
  "Quod?"
  
  "Nunquam occurrit Hawaii."
  
  "Mano est fucking Hawaiian, dumbo. Deus, aliquando miror si et cerebri nostri cellam comparavi.
  
  Bene scivit frustra cum sorore ingeniorum pugnam incipere. Magnificum spectaculum intuebatur paucis minutis antequam ad ianuam peteret ut capulus pro utroque effunderet. Cum rediit, Karin iam computatores suos tabernus.
  
  Ben imposuit cantharos iuxta eorum Claviaturae. "Tu scis, me exspecto." manus terit. "Hoc dico, quaerens acta militis Cook. Hoc opus verum detectivum est quia abscondita et non manifesta quaerimus.
  
  "Pro certo scimus nullas nexus in Interreti esse qui Cook ad Diamond Capitem vel Leahy cum Hawaiianis coniungant. Scimus Diamond Caput unum e seriebus pyramidum, spirarum, cuniculorum et fistularum quae sub Oahu decurrunt.
  
  Ben sorbendum capulus calidum accepit. "Novimus etiam Cook terram Kauai in Waimea urbe appulisse. Attende Waimea - canyon est quod mirum est satis ad Magnam Canyon aemulandam. Prouinciales Kauai effinxit locutionem primigenii loci visitandi Hawaii ut risum Oahu ludibrium. Statua coci stat in Waimea iuxta museum minutissimum."
  
  "Aliud scimus," respondit Karin. "Estne acta istius militis Coci hic sunt." Illa percussoque in computatrum suum. "Online".
  
  Ben ingemuit et flipping per primos divulgationes amplas coepit. "Focum incipiant." In varius varius euismod erat ac in sella recubuit.
  
  Karin inspexerunt eum. "Turn est. Estne hic Murus Somni? Et alia operculum? Aliquando, fratercule, habebis has novas semitas recordari et desine quinque minuta famae perdere.
  
  "Ne dicas tempus perdis, sis. Novimus omnes te dominum in hoc esse.
  
  "Tu iterum ad colligunt eam? Nunc?"
  
  "Quinque annos fuit." Ben convertit musicam et in computatorium suum tendit. "Quinque annis interitus. Ne quid deinde decem proximos perdat ".
  
  
  * * *
  
  
  Laborantibus sine somno et cum minima quiete Drake, Mae et Alicia paulisper intermissum capere decreverunt. Drake vocatum obtinuit ab Hayden et Kinimaka hora circiter post solis ortum. Hoc problema primum solvitur puga pyga muta.
  
  Locus in Waikiki locaverunt. Erat magna deversorium in rotis, scelestum peregrinatores plenum, dans illis altam anonymiam. Cenam celerem habebant in casu Denny loci, deinde ad deversorium suum reversi sunt, ubi elevatorem in tabulato suo octavo tabulato ceperunt.
  
  Postquam intus solvit Drake. Beneficia alimenti cibo et quiete noverat. In sella facilem inflexit per fenestram, clara Hawaii sole fruens per fenestras Gallicas lavans eum.
  
  "Vos duo certare super lectum potes," mussat sine conversione. "Aliquis terrorem duabus horis direxit."
  
  Inde cogitationes suas erret, consolatus per se scire duos viros, qui tam prope Claudium esse possent. Pax sciendi Claudium ad Sanguinem regem perduxisset.
  
  Tranquillitas inde intellexit paucas horas ante cruentum ultionem remansisse.
  
  
  * * *
  
  
  Hayden et Kinimaka mane apud Honolulu Aliquam Department loci consumpsit. Auditum est quosdam Claudii conscios noctu sublatos esse, sed vera nuntia nulla fuit. Dominus fuste, Pilipo nomine, parum locutus est. Plures cursores eius in nosocomio finierunt. Apparuit etiam quod eius video feed mirabiliter offline ivit cum vir et duae feminae mox ante mediam noctem eum aggressi sunt.
  
  Adde quod cruentum surculum alicubi in media urbe quae pluribus notis Claudii complicibus implicata est. Cum armati advenissent, omnes domum vacuam invenerunt. Nemo hominum. Tel nulla. Solus sanguis in area et coquina mensa, quae vestigia C4 inspergenda monstrabant.
  
  Hayden probavit Drake. Alicia vocare conata est. Mano avertit et in aurem furibundus insusurravit. "Perduint! Non sciunt nos habere favorem ad agendum sicut visum est. Sciant."
  
  Kinimaka shrugged, umeris magnis ortu et cadentibus. "Fortasse Drake non vis scire. Iter suum faciet, vel sine auxilio gubernationis.
  
  "Nunc onus est."
  
  "Vel sagitta venenata ad cor rectum volans." Kinimaka risit ut bulla eum aspexit.
  
  Hayden parumper perturbatus est. "Quid est? Suntne haec lyrics ex cantu vel quid tale?"
  
  Kinimaka vidi offendi. "Non puto, bulla. Ita, "intuitus cops congregatis, "quid magistratus de Claudia sciunt?"
  
  Hayden altum spiritum sumpsit. "Insipienter, perpauci. Claudus umbrosus est dominus plurium fustium qui potest vel non potest implicari in actionibus illegalibus. Nulla in summa vigilia indicem vigilum. Unde eorum dominus tacitus anonymus manet.'
  
  "Cum omni dubio a Kovalenko designatum est."
  
  "Sine dubio. Semper utile est scelestum pluries a reali mundo removeri".
  
  "Fortasse Dracus proficit. Si non erat, puto nobiscum esse.
  
  Hayden adnuit. "Speamus ita. Interea paucis incolis concussa opus est. Et contactum debes omnium, quos nosti qui nos iuvare possemus. Ridiculum est iam sanguinem Kovalenko. Odi cogitare quomodo omnia finire possit.
  
  
  * * *
  
  
  Ben Iuppiter altam servare studuit. Turbati animi. Plures menses ex quo vita eius consueta fuerat. Ante rem Odin, eius idea de ente periculosa erat ut cohortem contemporalem suam custodiret Murus Somni clam ab eius mom et tata. Is erat familiaris homo, vir quidam corde corde et sagacitate rerum omnium technicarum.
  
  iam proelium vidit. populum peremtum vidit. Pro vita sua pugnavit. Amici amicissimi in ulnis mortua est.
  
  Transitus inter mundos discerpens.
  
  Adde quod impressionem amicae suae novae, agentis Americanae CIA, et ipse minime miratus est se volitare.
  
  Non ut amicis. Familiam suam ita dicere potuit. Sed Karin nondum erat parata. Quae- stiones suas et ipsa habebat. Dixerat ei quod post quinquennium se moveret, sed sciebat si id ipsum, quod ei accidit, reliquum vitae suae periturum esse.
  
  Muri Somni et reliqui constanter eum texuerunt. Ubi infernum es, Blakey? Simul hac nocte dabimus tibi? Saltem textum me tergum, culus! Novas semitas paratas ad notandum habebant. Fucking est eius somnium!
  
  Nunc ipsum, quod ei magnum spatium dedit, agitur.
  
  Putabat Hayden. Cum mundus discisisset, semper cogitationes suas flectere ad eam potuit et res paulo faciliores. mens eius errabat. Permisit librum per paginas libri onlines quem aliquis ex propriis doodles Cook transcripsit.
  
  Prope eum omisit.
  
  Subito enim illic inter tempestatum rumores, longitudinis et latitudinis designationes, et breviter notula eorum, qui ob dimissionem bubulam cotidianam rati et mortuus in armamentis repertus est, brevis ad portam Pelei fuit referenda.
  
  "Soror". Sagunti Ben. "Similis aliquid inveni." Qui brevem paragraphum legit. "Wow, haec est viri ratio itineris. Esne paratus ad hoc?"
  
  
  * * *
  
  
  Dracus e somno ivit ad vigiliam in tempore, oculos aperiens. Mai retro ultro citroque deambulavit. Alicia in imbrem sonabat.
  
  "Quousque foris fuimus?"
  
  "Da vel nonaginta minuta. Hic, look. Mai e sclopis quos ex Buchanano et suis ceperat iactavit.
  
  "Quid est score?"
  
  "Quinque revolvens. Omnia est bonum. Duo .38s et tres .45s. Omnia cum commentariis plena DODRANS. "
  
  "Superque". Dracus stetit et extendit. Placuit ut graviori adversario se habituros esse - homines prope Claude - ita arma gestanda facienda erant.
  
  Alicia e balneo prodiit crinibus madidis, tunicam induens. "Ad movere manum?"
  
  Indicium de Buchanano acceptum erat quod tam Scarberry et Peterson mercaturam exoticam in extrema Waikiki possidebant. Exoticares appellati, tum exitus scruta erat et taberna reparationis. Conduxit etiam plurima genera summorum carrarum finis.
  
  Valde quaestuosam frontem Drake putavit. Non dubium est quin omnes genera actionis criminalis adiuvet ad occultandum. Scarberry and Peterson were doubted close to the top of the food chain. Proximus esset Claud.
  
  Taxi ascenderunt et aurigae electronicam dealerationem dederunt. Aberat circiter viginti minuta.
  
  
  * * *
  
  
  Ben et Karin mirantur ephemeride Captain Cook legere.
  
  Ut viderem per oculos alterius personae gesta quae clarissimo principi mari plusquam ducentos annos contigerant, satis memorabile fuit. Sed perlegit narrationem de Cook scriptoris scriptam sed adhuc valde occultum iter sub monte Hawaii celeberrimi paene superante.
  
  "Mirabile est". Karin flipped per illam effingo in computatrum screen. "Sola res quae non cognoscis est praeclarae providentiae Cook. Ille ex omnibus locis ad scribendum inventa sua cepit. Etiam blandit. Botany. Artifices. Look-" Illa percussoque screen.
  
  Ben adnixus videre subtiliter executus tractus plantae. "Frigidus".
  
  Karin amovit oculos. "Hic est bonissimus. Hae plantae non inventae sunt nec documenta factae donec Cooke et eius turma eas descripserunt et cum his phantasticis descriptionibus et descriptionibus in Angliam redierunt. Mundum nostrum fecerunt, isti homines, landscapes et oras traxerunt modo picturam hodie modo duceremus. Cogitare de illo".
  
  Vox ben prodidit motum. "Scio. Scio. Sed hoc audi.
  
  "Wow". Narratio eius Karin ab ipsa consumpta est. "Numquid scis unum e manipulo coci fuisse Gulielmum Bly? Is qui largitionis magistratus factus est? Praesidens Americanus eo tempore, Benjamin Franklin, nuntium misit ad omnes duces maritimos suos ut solus Cook relinqueret, quamquam Americani cum Britannis eo tempore bellum gererent. Aperte eum vocavit "communis hominum amicus."
  
  "Soror". Ben exsibil. "Inveni aliquid. Audi-lastrum factum est ad Ouhihi, Hawaii ad summum insulae punctum. 21 gradus 15 minuta latitudinis septentrionalis, longitudo 147 gradus septentrionalis, 48 minuta occidens. Altitudo 762 ped. Coacti sumus ancoram prope Likhi et littus ire. Mercenarii barbari similes parati erant dorsa nostra pro utre rum pannos divellere, re vera et tolerabiles et gnari erant.
  
  "Da mihi versionem abbreviatam," latravit Karin. "In Anglico".
  
  Ben fremit ad eam. "Deus, puella, ubi Indiana tua Jones?" Tuus Lucas Skywalker? Sensum casus non habes. Narrator igitur noster, vir nomine Hawksworthus, cum Coco, sex aliis nautis, et paucis indigenis profectus est. explorant quid portae Pelae incolae vocabant. "Hoc factum est ignaris regis loci et magno periculo. Quod si id notum esset, rex omnes occidisset. Portam Pele Hawaii venerabantur. Duces indigenae magna praemia poscebant. .
  
  "Pane Porta Pele in Cooke commotionem gravem facere debet, cum tale periculum ceperit", Karin dixit.
  
  "Pele erat deus ignis, fulguris, venti et vulcanorum. Fortassis deitas popularis Hawaii. Magna erat nuntia. Fabulae multae circa eam circa maria regnantis sitas. Via Hawaii loqui debet de eius utilitate Coci probabiliter iactata. Nimirum in magna inventionis navigatione arrogans fuit. Rex loci turbare noluit.
  
  "Vir cocus similis non multum timebit."
  
  "Admodum. Secundum Hawksworthum, incolae eos per obscurum transitum sub alto volcani corde ducebant. Ut primum luminibus incessit et, ut ait Gollum, variae ambages perierunt, omnes ad portam Pelei obstupefacti constiterunt.
  
  "Fatum. Estne TRACTUS?
  
  "Nemo. Artifex relictus est propter hoc iter. Sed Hawksworthus id quod vidit describit. Ingens arcus adeo sublimis est, ut flammae nostrae verticem supra fastigium perstringat . Artus ancillae minimis symbolis intexta. Notches in utraque parte, desunt duo minuta. Hoc miraculum anhelitum nostrum abstulit, et re vera spectavimus donec centrum tenebrosum oculos nostros elicere coepit".
  
  "Ita, in spiritu omnium hominum, quid sibi velit est quod invenere quod quaerebant, sed intellexerunt quod plus vellent." Karin movit caput.
  
  Oculos ad eam beu revolvit. " Opinor vos dicere, omnes audaces in spiritu, plus voluerunt. Sed tu recte. Pele portae erant id. Porta. Debebat alicubi ducere.'
  
  Karin sellam suam extraxit. "Nunc Im 'interested. Quo duxit?
  
  Illo momento cell phone Ben sonavit. Respexit in velum et oculos suos revolvit. "Mom quod dad".
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM
  
  
  Mano Kinimaka cor Waikiki amavit. Natus et educatus in Hawaii, pueritiam suam in Kuhio Beach egit antequam familia pecunias levavit et ad oram septentrionalem quietiorem contulit. Superficies mundi genus est, cibus authenticus etiam cum cenes, vita tam libera est quam cogitas.
  
  Sed indelebiles eius primaevae memoriae Kuhio erant: litus splendidum et liberum luaus, litus Solis barbecues, salo levis, incolis lepidus, et solis occasus noctis splendor.
  
  Nunc, cum per Kuhio Avenue et Kalakaua excusserit, vetera de rebus animadvertit. Non peregrinatores recentibus faciebus. Nec matutinos jumba rum incolis portantes. Ne glacies cremor venditoris apud Regiam Hawaiian non est. Faces longae erant nigrae per singulas noctes accensae, nunc fere inanes vir ubi quondam fleverat, ridens simplex A informibus praenuntius interclusit unum ex siclis qui legebant: Si non es Spider-Man, pontis. clauditur. Ita simplex. Ita Hawaiian.
  
  Praeter veterem tabernam Lassen ambulavit, ubi olim magnificas picturas suas et carros phantasticos gavisus est. Nunc abiit. Pueritia eius dicta est. Transiens shopping centrum Village regis, quod mater ei quondam nuntiaverat erat pristina sedes Kalākaua regis. Transiit prosperissimum stationem vigilum in mundo, una recta in Waikiki Beach in umbra centum surfboards sita. Ducis Kahanamoku simulacrum indissolubile transegit, semper novis leyibus coopertum, quem ille parvulum cum decies somniis in capite suo circumvolventem inspexerat.
  
  Familia eius circum horologium iam custodiebatur. Secuti sunt a summo incisura US Imperatores et nautae delecti. Familia domus vacua erat, in esca sicariorum usus. Ipse erat insignis persona.
  
  Hayden Jay, amicus et princeps eius, iuxta eum in sede vectoris sedit, fortasse aliquid in vultu videns quod nihil dixit. cultello confossus est, sed iam paene convaluerat. qui circa eum erant. Collegae. Novi amici.
  
  Hic autem est domi suae, pueritiae locus. Memoriae eum repleverunt sicut amici diu perditi, notos suos repetere desiderantes. Memoriae super eum ex omnibus viis congestae sunt.
  
  Pulchritudo Hawaii fuit quod in te semper fuit. Nihil refert, si hebdomadam ibi vel viginti annos egeris. Eius ingenium aeternum fuit.
  
  Tandem Hayden mente spoliavit. "Hic homo, haec Capua. An vere glaciem contritam a fronte vendit?
  
  "Est hic negotium bonum. Omnes amat glaciem oppressi. "
  
  "Satis pulcher".
  
  Mano risit. "Youll 'animadverto".
  
  Cum per pulchritudines Kuhio et Waikiki eiecerunt, litora per intervalla ad dextram aperta sunt. Mare refulsit, et albae fluctibus flectitur invitans. Mano complures grassatores in litore apparari vidit. Olim pars outriggeri turmae quae tropaea vicit.
  
  "Hic sumus". In curvam raedam sortem traxit cum uno fine convicio neglecto Oceani Pacifici. Capua in extremo primo loco erat. Mano statim animadvertit amicum suum veterem, sed parumper substitit.
  
  Hayden risit. "Vetera memoria?"
  
  'Miracula memoria'. Spoliare aliquid non vis, aliquid novi reprehen- dere, scis?"
  
  "Scio".
  
  nec vocis fiducia erat. Mano diu aspectum in bulla sumpsit. Vir bonus erat - directa, pulchra, tenax. Scistine utra pars Hayden Jay sit, et quam operarius plus ex bulla sua exigere possit? Ex quo primo congressu est eam bene noscere. Pater eius James Jay erat potentia stella, vera legenda, et tanti fuit. Promissum suum legatum semper vivere Hayden fuit. Haec vis eius fuit.
  
  Adeo ut Mano obstupuit cum nuntiaret quam gravis esset de iuvenibus nerd Ben Blake. Putavit se diu fore, multo tempore antequam Hayden substitit cogendo se gradum progredi ad vivendum usque ad legatum quem Mano sensit iam transcendisse. Primo spatium flammam exstinguere existimabat, sed tunc conjuges simul redirent. Jamque fortiores videbantur. Geek dabit ei novam propositum, novam directionem in vita? Pauci proximi menses narrabunt.
  
  "Ite". Hayden ad primum agmen adnuit. Mano ianuam aperuit et in alto mundis loci flatu cepit aerem. Ad laevam eius adamas Caput, insigne figura, contra horizontem eminens, semper adest.
  
  Mano enim semper ibi fuit. Mirum non tulit ut esset super aliquod magnum miraculum.
  
  Simul ambulaverunt ad glaciem-secans. Capuam innixus intuentes. Vultus eius obstupefactus est, ac deinde sincera laetitia.
  
  "Mano? Vir! Heus!
  
  Capua evanuit. Alter postea a tergo cucurrit. Lato humero, nigris aptus capillis, Atri complexionis. Etiam primo aspectu, Hayden dicere potuit se cotidie saltem duas horas in surfboard confecisse.
  
  "Capua". Mano fovit veterem amicum suum. " Pauci erant, bro."
  
  Capuam revenit. "Quid fecisti? Potesne mihi dicere quomodo venit dura collectio petrae?
  
  Mano caput movit et parvipendens. "Ah, mauris non lobortis, et plusculum. Scis. Vos?"
  
  "Ius. Quis est ululatus?
  
  "Haole..." Mano rursus ad Americanam campum, multum ad auxilium Hayden vertit. "... Haec bulla mea est. Meet Hayden Jay."
  
  Locus homo erectus est. "Laetus in occursum adventus tui", dixit. "Tune es dominus Mano? Wow. Felix Mano, inquam.
  
  "Estne femina, Capua?" Mano proposuit suam levem contumeliam celare.
  
  "Poi-canem me emi. Illa, una calida Hawaii Filipina, haole, me per totam noctem fixit tentorium, homo. Plerique Hawaii erant mixti.
  
  Mano respiravit. Poi Canis mixtus homo. Haole salutator fuit, et non necessario terminus derogat.
  
  Antequam aliquid dicere posset, Hayden ad eum conversus suaviter quaesivit "Ponite tabernaculum?"
  
  Mano abieci. Hayden quid Capua esset nec ad castra pertinebat. "Hoc frigus est. Nice sonat. Audi, Capua, aliquid a te quaerere.
  
  "Jaculatores".
  
  "Numquid audisti maiorem figuram in inferis, qui Kovalenko notus est? An rex sanguis?
  
  "Omnes audio haec quae nunc sunt, frater. Estne ille in Oahu? "
  
  'Ut sit. Quid de Claude?
  
  "Nemo. Howley tali nomine voca, meminerim. Capuam cunctante.
  
  Hayden vidit. "At tu scis aliquid."
  
  "Fortasse dominus. Fortasse scio. Sed illic amici tui sunt," caput suum in stationem vigilum Waikiki Beach, "nolunt scire. Dixi iam eis. Non aliquid facere ".
  
  " Tenta me." Hayden hominis intuitum tenuit.
  
  "Audi aliquid, bulla. Ut quid Mano ad me recte? Bene, novi nummi quidam pingues sarcinas nuper tradiderunt, homo. Novi scaenicorum toto orbe iactis factiones numquam septimanam proximam videbunt."
  
  "Novam pecuniam?" - Echoed Mano. "Ubi?" rogavi.
  
  "Nusquam" inquit graviter Capua. "Hoc dico, hic, dude. Iure hic. Segreges semper sunt, nunc divites sunt.
  
  Hayden manu per capillos cucurrit. "Quid est quod dico tibi?"
  
  "In hac scena non sum implicatus, sed scio. Aliquid evenire or evenire. Multi homines multam pecuniam dabant. Cum id fit, caput deprimere disces, donec omnia mala vasa transeant."
  
  Mano micans Oceanum inspicere. " Certus esne quid scis, Capua?"
  
  "Iuro me canem meum."
  
  Capuam suam poi graviter tulit. Hayden ad prima signa ostendit. "Cur nos, Capua, duos non facis."
  
  "Certe".
  
  Hayden facie ad Mano Capuae abierat. "Puto valet experimentum. Habesne notionem quid loquitur?"
  
  "Non placet sonus quid in mea patria futurum sit," Mano dixit, et manum ad tondendam glaciem extendit. "Kapua. da mihi nomen, frater. Quis scire potest aliquid?
  
  "Ibi est locus guy, Danny, ibi in colle habitat." Oculi eius ad Diamondium Capiti iaculati sunt. "Dives. Parentes eius in Howley eum tollunt." risit Hayden. "Dic sicut Americanus. Non puto quicquam mali in eo esse. At spuma gravius est. Sciens fruitur cacas, me possides?"
  
  Mano cochleari utebatur, et magnam rimam irideam glaciem effodit. "Numquid homo similis est simulare se magnum iactum?"
  
  Capua adnuit. "Sed non est. Puer modo ludo hominis ludit.
  
  Hayden Mano manum tetigit. "Nos dabimus quod Danny visit. Si inest aliqua nova comminatio, necesse est id quoque scire.
  
  Capua adnuere glaciem conis. "Sunt sumptu institutionis. Sed non nostis me. Tu numquam ad me veni ".
  
  Mano adnuit amicum antiquum. " Utique, frater."
  
  
  * * *
  
  
  Capuam eis concionem dedit ut in navigatione autocinetorum programma daretur. Post quindecim minutas ad portam ferream nigram pervenerunt. Situs retro ad Oceanum declivis erat, ut solum supremam fenestras domus magnae videre possent.
  
  E curru evecti, scaturiunt e Mano auctore. Mano manum super portam magnam imposuit et impulit. Viridarium ante aedes Hayden sistendum et spectant.
  
  Sta pro surfboards. Brand new open body truck. Hammock extendit inter duas palmas.
  
  "O Deus meus, Mano. Omnesne horti Hawaii sic sunt?"
  
  Mano winced. "Non vere, non."
  
  Cum campanam circumsonarent, clamorem a tergo audiverunt. Ambulabant domum, manibus prope armis retinentes. Cum ultimum angulum circumagerent, viderunt iuvenem in stagno lascivientem cum vetula.
  
  "Ignosce mihi!" Hayden exclamavit. "Nos ex Honolulu Aliquam. Ad pauca? Vix audiri, insusurravit: "Matri eius spero" non est.
  
  Mano suffocatus est. Non utitur umbone suo iocos crepuit. tum faciem vidit. Ea gravis letalis erat. "Cur igitur tu-?"
  
  "Quid infernum vis?" Adolescens ad eos ibat, bacchatur gestiens. Cum propius accedens, Mano oculos vidit.
  
  "Responsum habemus" Mano dixit. "Ille est in ore."
  
  Mano permisit puerum ut bacchatur oscilla. Plures magnas hayfields strangulabat, breves eius labi coeperunt. Conscientiam praedicamenti sui ostendit.
  
  Tum anus ad eas accurrit. Hayden in incredulitate connivuit. Mulier in tergum Kinimake desiluit et eum quasi emissarium equitare coepit.
  
  Quid infernum hic faciunt?
  
  Hayden Kinimake sui curam habeat. Circumspexit domum causamque. Nullum erat signum domi quemvis.
  
  Denique Mano monstrum excutere curavit. Cum alapam udis exposuit super glaream, quae piscinam circumdedit, et quasi banshee ululare coepit.
  
  Danny, si Danny erat, hiantem inspexerunt, breves iam infra genua lapsi sunt.
  
  Hayden satis habuit. "Ave!" in vultu exclamavit. "Non opus est loqui ad te!"
  
  
  Repulit eum in ornatum. Deus, si modo pater eam nunc videret. Conversa illa specula cocktail exhausit, tum utrumque aqua e stagno implevit.
  
  Aquam in Danny spargit os et leviter ei alapam dedit. Statim ridere coepit. "Heus puer, scis me huiusmodi"
  
  Hayden reversus est. Recta tractatio, hoc in eorum favorem vertere potest. "Tu solus, Danny?" Risit leviter.
  
  "Tina adest. Alicubi." Locutus est in summa, sententias anhelatas, quasi cor eius dura verberaret ad sustinendum hominem quinquies magnitudinem suam. "Mea puella".
  
  Hayden suspirium subsidio intus spirabat. "Bine. Nunc, audivi te rectum hominem scire si notitia opus est."
  
  "Ego est". Danny's ego per nebulas emicuit alter. "Ego sum ille homo."
  
  "Dic mihi de Claude."
  
  Rursum eum stupor apprehendit, et graves oculos intuebatur. "Claude? Niger guy qui operatur in Sunt Shirt? "
  
  "Nihil". Dentibus hayden grit. "Claude, homunculus, qui fustibus et saltibus toto Oahu possidet."
  
  "Claudam hanc nescio." Probitas verisimiliter non una ex Danny viribus fuit, sed Hayden dubitavit eum nunc favere.
  
  "Quid de Kovalenko? Audistin' eum?"
  
  Nil in oculis micare Danny. Nulla signa vel indicia conscientiae.
  
  Post eam Hayden audire potuit Mano Tina amicam Danny mitescere conatur. Statuit aliter experiri non nocebit. "Bene, aliud aliquid experiri. Pecunia recens in Honolulu est. Aliquam id mattis est. Unde hic est, Danny, et quare?"
  
  Oculi infantis late iverunt, subito tanto horrore accensi ut Hayden prope sclopetum ad eam pervenissent.
  
  "Fieri potest quovis momento!" exclamat. "Videsne? Quisquam! Iustus... modo domi manebo. Mane domi, puer. Anxia vox eius sonuit, ac si repeteret quod dictum est.
  
  Hayden gelidum sentiebat spinam decurrere, caelesti tamen calore calefaciente. "Quod cito fieret, Danny. Age, indica mihi.
  
  "Impetu," O hebes dixit. "Abrogari non potest quod emptus et solutus est." Danny brachium apprehendit, repente terribiliter sobrium intuens.
  
  "Terroristae veniunt, Miss Police. Fac modo officium tuum damnandum et nothi illi ne huc veniant.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM PRIMUM
  
  
  Ben Blake viscus citatus in ephemeride Captain Cook et sodalis eius Hawkesworth describit navigationem periculosissimam semper ab homine factam.
  
  Per portam Pele iverunt admirans Ben dixit in caliginem. Hoc tempore, Cook adhuc significat ostium arcuatum sicut porta Pele. Solum post id quod ultra est experitur, ut hic dicit, postea conversionem ad portas inferi.
  
  Karin conversus ad Ben oculis apertis. "Quid facere potuit hominem sicut capitaneus Cocus tam fucatum timorem exprimere?"
  
  "Fere nihil" dixit Ben. "Coc inventa anthropophagi. sacrificium humanum. Iter profectus est in aquas penitus ignotas.
  
  Karin monstratur velum. " Lege illud damnare rem."
  
  " Ultra portam nigram iacent semitae damnatissimae homini notae... ".
  
  "Noli dicere" Karin abripitur. "Summa."
  
  "Non possum"
  
  "Quid est? Quare?"
  
  "Quia hic dicit textus sequens remotus est ab hac transformatione propter dubitationes de authenticitate."
  
  "Quid est?"
  
  Cogitatione in computer Ben frowned. "Ego si patuerit in publicum, iam aliquis investigare conatus sit."
  
  "Aut fortasse fecerunt et mortui sunt. Fortasse decreverunt auctores scientiam nimis periculosam esse ad rem publicam communicandam.
  
  "Sed quomodo documentum deletum inspicimus?" Ben in paucas claves temere pungitur. Nexus occulti in pagina non fuerunt. Nihil reprehensibile. Googled auctoris nomen et plures paginas invenit quae chronicon Cook nominavit, sed nulla alia mentione de Hellgate, Pele, vel etiam Diamondhead.
  
  Karin conversus ad videndum cor Waikiki. "Iter igitur Cook per portas inferorum deletum est ex historia. Potuimus tentare." Ad computers quassavit.
  
  "Sed inutile erit," Ben Yoda experientia optime dixit. "Nostrum tempus terere non debemus."
  
  Quid in te vidit Hayden, numquam scio. Karin movit caput antequam tardius conversus. "Quaestio est, nullum modum cognoscendi quid ibi invenimus. Ad infernum caecos ire debemus.'
  
  
  * * *
  
  
  Hayden et Kinimaka ad paucas oblationes Danny exprimendas curaverunt antequam decreverunt sapere duos illos in factione medicamento suo relinquere. Cum omni fortuna, utrumque putes CIA visitare malum somnium.
  
  Kinimaka tergum in raeda ascendit, manum in molli rota gubernantis corio collocans. "Terroristis impetus?" iteravit. "Ad Waikiki? Non credo in hoc ".
  
  Hayden iam dialing eius bulla numerus. Porta statim respondit. Illa in paucis brevibus sententiis exposuit indicium quod ex Danny collegit.
  
  Mano exaudivit responsionem Portarum super oratore. "Hayden, venio. Aliquot horas et ibi ero. Magistratus confidunt graviter omnes scelestos notos ad locum villae explorandum. mox habebimus. Auctoritates congruas huic asserto incursus excitabo, sed fossuram serva.
  
  Funis rumpitur. Hayden mirum in silentio exspiravit. "Venit hic? Difficulter parietum habet. quid faciet?
  
  "Fortasse officium adiuvabit eum cope."
  
  " Speremus. Putant se mox vicus situm habituros. Terroris vestigia sequi sumus. Nunc opus est positivum, directo populo. Heus Mano, putasne hanc terroristam fabulam partem sanguinis regis insidiarum esse?"
  
  Mano adnuit. " Transgressus est animus." Oculi eius in stupendo aspectu quasi eam tenentes ad pugnam adiuvandam tenebris ingruentes.
  
  "Loquens de recta populo, Drake et duo ex amiculis suis nuntiis meis adhuc non responderunt. Et magistratus vel nesciunt.
  
  Telephonum cellae eius insonuit, obstupescens. Porta erat. "Domine?"
  
  "Hoc modo insanit," exclamat, plane perturbatus est. "Honolulu Vigilum modo tres minas iustiores terroristarum accepit. Omnes in Waikiki. Omnia mox ventura. Vincula constituta cum Kovalenko."
  
  "Tribus!"
  
  Porta repente clausa est incendio. Hayden devoravit, sentiens stomachum torquet. Oculi timor in Mano sudor fecit.
  
  Portae tergum tactus est. "Sint quattuor. Alterum fragmentum notitiae modo recognitum est. Contact Drake. Tu es ad pugnam vitae tuae, Hayden. Commigrare.'
  
  
  * * *
  
  
  Sanguinis rex stabat in arduo erecto, gelidus risus micantia per ora, Ante et infra se stantes plures ex praefectis. "Venit tempus", simpliciter dixit. "Hoc est quod exspectavimus, quid fuimus versus. Hoc totum meum studium atque omnia sacrificia. Tum ille spectaculi pausam fecit, "omnes terminos."
  
  Lustrabat vultus pro quolibet signo timoris. Nullae fuerunt. Revera, Boudreau prope oblectatus est ut in cruentam pugnam redire liceret.
  
  "Claude, dele villa. Omnes captivos occidite. Et..." Subrisit. "Tigres dimittite. Imperium ad tempus caperent. Boudreau, fac modo quod facis, sed inhumanius. Invito te ad implendum quodlibet desideria tua. Invito te ad me imprimendam. Non, concussa me. Fac illud, Boudreau. Vade ad Kauai et ibi claude vicus.'
  
  Rex sanguinem sumpsit extremum ad paucos reliquos. "Vos... in Hawaii egredietur in infernum."
  
  Avertit, detergens, unum ultimi critici conspectum ad transportandum et delectos viros, qui eum in fatale profundum sub Diamonde Capite deducturi essent, secum duceret.
  
  "Nemo hoc fecit cum Cook et vixit de illo narrare. Nullus homo vidit ultra quintum gradum inferni. Nemo unquam invenit quae ratio laquei constructa sit ad occultandum. Faciemus."
  
  Mors et vastitas et post se et ante eum fuerunt. Impetus chaos inevitabilis fuit. Rex cruentus gavisus est.
  
  
  * * *
  
  
  Matt Dracus per raedam sortem ambulavit ante Exoticares, bracchium in brachio cum 'amica sua', Alicia Miles. Sola autocineta collocatus erat car rentalis e Basic Dodge, quod probabiliter pertinebat ad duos peregrinatores qui unam horam novi Lamborghini conduxerat. Per tempus Dracus et Alicia spectaculum spectaculum inierunt, homo verecundus cum turba incisa iam ante eos erat.
  
  "Bona dies. Te adiuvare possum?"
  
  "Quae sunt quam celerrime?" Impatiens Dracus fecit faciem. "Nissan habemus domi et amicam meam celeritatem experiri velit." Drake despiciens. "Possit mihi quaedam puncta bonus si scis quid velim."
  
  Alicia dulciter risit.
  
  Drake sperabat Mai dorsum iam inagnae aulae spectaculi magnae, ex conspectu garagii posterioris observans et ad complexum lateris saeptum tendentem. Illa ex altera parte ingredi conabitur. Drake et Alicia circiter sex minutas habuerunt.
  
  Risus hominis late erat et, non mirum, fictus. "Plurimi homines novum Ferrarium 458 vel Lamborghini Aventadori eligunt, quorum ambo magni currus sunt". Risus rem dilatavit sicut persona venditio ostendit vehiculis de quibus agitur, quorum utrumque ante fenestris spectaculum plenae longitudinis positi sunt. "At, secundum fabulosas artes, si id quod petebas, Ferrarium Daytona vel McLaren F1 commendare possem." Concussitque manum suam ad dorsum munerum.
  
  Post nihil et iure officiis. Ad laevam erat ordo tabernae secretae ubi singula scidula credita colligi potuerunt et claves tradebantur. Nullae fenestrae in officio erant, sed Dracus figuras circummoventes audire poterat.
  
  secundas numeravit. Mai putabatur ostendere in quattuor minutis.
  
  "Estisne Dominus Scarberry vel Mr Petersen?" subridens interrogavit. "Vidi nomina eorum in signo foris."
  
  Iacobus sum. Mr Scarberry and Mr Petersen are owners. In tincidunt sunt."
  
  "DE". Dracus monstrat spectacula Ferraris et Lamborghinis induta. Showroom aer Conditioner in supinus corruit. Integer a finibus erat. Alicia sibi reservavit, uxorem lepidam ludens, dum simul spatium creet.
  
  Uno momento antequam Mai exiret per fores lateris.
  
  Drake paravit.
  
  
  * * *
  
  
  Tempus praeteritum illos atrox certe volavit, sed Ben speravit fructum insanum Karin futurum esse. Primus gradus est explorare ubi ephemeridas capitanei Cook conservata erant. Verti facilis laboramus ut sit. Documenta in Archivo Nationali prope Londinum in aedificio regimine servata sunt, sed non tam tuta quam Argentaria Angliae.
  
  Sic tantum bonum.
  
  Proximum erat ut in Hayden adduceret. Longum tempus attingere transversas. Primo, Hayden sine rude esse animo absens videbatur, sed cum Karin, hortatus Ben, consilium induxit, procurator CIA mortuus tacuit.
  
  "Quid vis?" subito petivit.
  
  "Volumus te mittere furem mundanum in Archivo Nationali in Kewensi ut imaginem capias, non furtum, et tunc mihi mittas exemplum electronicarum diariorum Coci pertinentis. Pars deest."
  
  Tu ebrius es, Ben? Gravissime -"
  
  "Durissima pars," Ben institit, "non furtum faciet. hoc scito quod fur inveniat et partem dextram mihi mittat.
  
  "Quid si deprehenditur?" Hayden sine cogitatione quaestionem effudisset.
  
  "Id quare furem mundi ordinis habet ut CIA hanc plurimum agere posset. Cur, optime, iam custodiatur. Oh, et, Hayden, haec omnia proximis horis fiant. Hoc vere potest non expectare. "
  
  "Scio" Hayden abripitur, sed tunc sono mollitur. "Aspice, Ben, novi te duos in hoc opusculo detrusos esse, sed caput tuum pro ultimis indiciis fores podere velis. Vos have ut paratus sit in case-"
  
  Ben attigerat Karin sollicite. "In casu quo? Mundus quasi ad finem loqueris."
  
  silentium Hayden ei narravit omnia quae scire opus erant.
  
  Momento post, amica sua iterum locutus est, "Quam male his monumentis opus est, his commentariis? Estne tanti Britannia defricatus urina? "
  
  "Si Sanguis Rex ad Portas Inferi pervenerit et nos post illum sequamur", Ben ait, "navigationis fons nobis erit verisimile. Et scimus omnes quam bonus Cook sit cum schedulis suis. Poterant animas nostras salvare.'
  
  
  * * *
  
  
  Hayden telephonum suum in cucullo curru sui posuit et cogitationes inquietas sedare conatus est. Oculi eius Mano Kinimaki per windshield convenerunt, et horrorem in capite eius clare persensit. A Ionathae portis nuper nuntios foedissimos receperunt.
  
  Non sicut terroristae plures scuta in Oahu ferire ibant.
  
  Sciebant autem multo peius esse.
  
  Mano ascendit, plane tremens. "Quis fuit?"
  
  Ben. Dicit necesse esse nos in Archivos Nationales in Anglia irrumpere ut ei exemplum librorum stipendiorum Capitanei Cook consequamur."
  
  Mano frowned. "Facite. Solum fac id. Haec stupri Kovalenko omnia quae amamus delere conatur, Hayden. Omnia in tua potestate facis, ut quod amas protegas."
  
  "British-"
  
  "Eant." Mano in accentus se perdidit. Hayden non sapiunt. "Si tigna nos adiuvent nothum hunc nece, tolle illos."
  
  Hayden cogitationes suas digessit. Conata purgare mentem. Paucis vocatus esset ad officia CIA Londinii et clamorem clamantem ex bulla portarum eius, sed officium probabiliter facere posse putavit. Praesertim in luce illis quae modo Portae ei nuntiaverunt.
  
  Et bene scivit quod erat praecipue venustus CIA agentis in London qui officium facere poterat sine sudore fracto.
  
  Mano eam adhuc spectabat, adhuc offensus. "Potesne hanc vocationem credere? Potesne credere quid Kovalenko facturus sit solum ad distrahendum populum?"
  
  Hayden non potuit non tacuisse, orationem tamen ad Portas et ad munus Londinense parat. Paucis minutis parata erat.
  
  "Bene, in unum pessimum vitae nostrae vocationes sequamur cum una quae nobis munera commutanda adiuvabit", dixit, et citatum numerum horologii dialedo.
  
  Etiam cum bulla eius locuta est et auxilium transmarinum ad solvendum in Archivo Nationali Britannico disposuit, priora verba Ionathas Portae animum eius incenderunt.
  
  Etiam non justo libero. Sanguinis terroristae regis in pluribus insulis simul percussuri sunt.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM SECUNDUM
  
  
  Drake anhelitum apprehendit ut Mai per ostium lateris in conspectu clericorum elapsus est.
  
  "Quod-"
  
  Drake risit. "Maio tempus est", insusurravit, et deinde maxillam hominis faeniculo fregit. Sine sonitu, venditor conversus et terram percussit. Alicia praeter Lamborghinos ambulavit, telum ei parans. Dracus venditorem immobilem desiluit. MAI celeriter per murum posticum transiens McLaren intactum F1.
  
  Erant in muro officio secundis. Absentia fenestris laboraverunt tam pro illis quam contra illos. Sed securitatis camerae esset. Sicut erat in question-
  
  Irruit aliquis ab postica, altiore striata oleo, longa coma nigra viridi vincta bandana. Drake maxillam suam contra macerationem plywood tenuem pressit, sonos ab intus ortos audiens sicut May motus mechanici exercuit.
  
  Sonus adhuc non.
  
  Sed tunc plures per ostium eruperunt, et aliquis intra officium emisit clamorem. Drake sciebat ludum consumptum esse.
  
  Habeant illud.
  
  Alicia fremuit "Fuck yeah" et recalcitravit ianuam aperiens, faciens eam in caput hominis cum crepitu impulisse. Alius inde exiens, oculis in offensa patens, mulierem pulchram cum sclopeto inspexerunt, eumque pugnatoris situm exspectabant. pyrobolum extulit. Alicia eum in ventrem confodiunt.
  
  In foribus corruit. Plures ex officio clamoribus veniebant. Percussio in intellectum vertere coepit. Mox intellegent paucos amicos vocare sapientem.
  
  Dracus mechanicus accensus ad unum, medium femur feriendo, eum ad terram prostravit. Ille ad plenitudinem delapsus McLaren descendit, vestigia sanguinis in ortu relinquens. Winced etiam Drake. Mai secundo viro conflixit et Dracus in Ariciam se convertit.
  
  "Non opus est ut intus."
  
  Alicia propius admota est donec bonum interiorem visum habuit. Dracus trans pavimentum irrepsit donec ianuam attigit. Ad nutum eius Aricia plures ictus accendit. Dracus paene per ostium effossus est, sed in illo momento dimidia pars duodecim hominum inde cum armis desiluit ad ignem paratum et furiosum aperuit.
  
  Alicia conversus latens post Lamborghinum. Glandibus latera ejus sibilabantur. Windshield in smithereens comminutus. Drake cito elapsus est. Dolorem in oculis hominis videre poterat, supercars accensus.
  
  Alter etiam vidit. Dracus ignis partem alteram ante ipsum aperuit, et eum graviter cadere vidit, unum ex collegis secum trahens.
  
  Alicia papaver e post Lamborghini duos ictus obtegens exposuit. Dracus Ferrarium versus cucurrit, post ingentes coronas anat. Nunc omnis bullet valet. Videret Mei, latens ab oculis emissitiis ad angulum parietis officii, prospiciens in dorsum ubi mechanici venerant.
  
  Tres ad ejus pedes jacuerunt.
  
  Dracus parvum risu administravit. Illa adhuc machina occisionis perfecta erat. Parumper sollicitavit de Maio et Aricia inevitabili congressu ac payoff de Wells mortem, sed tunc anxietatem in eodem remoto angulo inclusit sicut amor erga Ben, Hayden et omnes alios amicos suos.
  
  locus non erat ubi civilibus affectibus habenas dare posset.
  
  Ferrarius glande percussa, ianuam ex altera parte evolavit. Cum ingenti fragore, fenestra anteriora explosa est, vitrum in cataracta mini- stillans. Drake usus est diversitatis ad saliendum et mittendum alium hominem qui ianuam officii premebat.
  
  Amantium scilicet.
  
  Tunc vidit duos viros truculentos e officio exeuntes cum tormentis machinis in manibus eorum. Drake cor pulsu exsultaverunt. Fulgura habebat imago duorum hominum post se, prope Scarberry et Petersen, mercennariis mercenariis munitum, priusquam corpus quam minimum ex ingenti fatigatione efficeret.
  
  Sonitus volatilium glandium ejus explodit eardrums. Tum id eorum consilium. Alicia et eum in custodia tenete donec duo domini per posticum evadant.
  
  Sed non cogitaverunt pro Maio.
  
  Procurator Iaponicae binas sclopas abiectas sustulit et circa angulum venit, viros cum tormentis submachinis iecerat. Alter retro volavit quasi autocineto ictus, pistolam eius incensus et confetti in laquearia cadentem spargens. Alius umbonibus suis post cadaver suum eiecit et oculos suos ad Maium commutavit.
  
  Alicia accurrit et iaculatus per maxillam corporis accensus ilico eum ad terram prostravit.
  
  Scarberry and Petersen now their own weapons. Drake maledixerat. Vivos sibi indigebat. In illo momento, duo plures viri per posticum et latera ostia ingressi sunt, Mai cogentes iterum McLaren operire.
  
  Globulus pretiosum corpus transfixit.
  
  Dracus unum e dominis vagitum ut Hawaiian Kalua porcum audivit, pauci reliqui viri circa bullas convenerunt et, ad currus urentes ideoque oppugnatores, celeriter naufragii ad garagem tergum versus cucurrerunt.
  
  Drake momentum erubuerunt. Mai duo custodes occiderunt, sed Scarberry et Petersen per posticum sub grandine ignis tegumentum cito evanuerunt.
  
  Drake surgens accendit, gradiens. Interim incedendo, duo alia arma excipere pronus inclinavit. Custodes unus ex postico cecidit, umerum tenens. Alter in diluvio sanguinis iit.
  
  Dracus ad ianuam cucurrit, Mai et Aricia iuxta se erant. Utinam excanduit Drake dum paucas velox aspectus cepit, situm aedificiorum et garage coniecturare conatur.
  
  "Sicut magnum spatium apertum," inquit. "At est magna quaestio."
  
  Alicia iuxta eum emissa. "Quid est?"
  
  "Shelby Cobra in tergo habeo."
  
  A. Mai ocellos in se volvens. "Quare est haec quaestio?"
  
  "Quicquid agis, illud noli mittere."
  
  "Estne explosives onustus?"
  
  "Nihil".
  
  "Quare ergo non possum auferre?"
  
  "Quod suus 'Shelby Cobra!"
  
  "Nos iustus exortum est showroom plenus stultus supercars." Alicia cubitavit se. "Si viscera non habes, propellit."
  
  "Crap". Dracus ad eam exilivit. Sibilabat praeter frontem glans et parietem tectotum transfixit, oculos eius ramenta tectorio admoto. Ut expectat, mali guys accensi currebant. Si quid fecerint, fortuna caeca erit.
  
  Dracus intentum arripuit altum spiritum, et ex utraque parte duas bullas imposuit. Cum proximi custodes ceciderunt, ambo Scarberry et Petersen videre videbantur pugnam amissam esse pugnam. Constiterunt, suspensae ad latera tela. Dracus versus illos accurrit, digitum iam in felis.
  
  "Claude" inquit. "Claude nobis opus est, non te. Ubi est is?"
  
  Prope umbilici duo impariter similes erant. Fasserant ambo ora, lineis Duris saepta annis violenti consiliorum. Oculi frigidi erant, the eyes of feasting piranhas. Manus eorum, sclopis adhuc comprehensis, caute curvabant.
  
  A. Maio monstrari curavit. "Rorate."
  
  Alicia ventilabrum suum dilatavit, scopum difficiliorem faciens. Dracus paene oculis umbonibus cladem videret. Sclopi eodem fere tempore ad pavimentum collidebantur.
  
  "sanguis infernus," Alicia mussat. "Idem spectant et idem agunt. Vosne mala guys in caelo in clones vertit? Et quoniam de illo loquor - cur aliquis hic in malam guy verteret? Melior est locus iste quam desidiam in caelo septimo.
  
  "Quis vestrum Scarberry?" Quaeri potest, facile ad negotium deuolutus.
  
  "Me," dixit ille capillis flavis. "Nonne vos guys ecce tota urbe pro Claude?"
  
  "Est nobis," susurravit Drake. " Et hic est ultimus finis."
  
  Deliquium per silentium click resonabat. Dracus conversus, sciens Ariciam, ut semper, notam feriret. Garage vacua aspexit repente grave montem.
  
  Scarberry flavo risu dedit. "Nos sumus in officina. Interdum omnia dilabuntur ".
  
  Dracus Alicia non aspexit, sed ei signum dedit constanter in specula. Aliquid erravisse. Qui intus ingreditur, Scarberry comprehendit. Celeri motu ab Judoka Drake eum levavit et super umerum suum proiecit, hominem durum contra concretum impulit. Cum dolor in oculis Scarberry praeterisset, Dracus sclopetum ad mentum habuit.
  
  "Ubi est Claudia?" rogavi.
  
  "Numquam"
  
  Dracus nasum hominis fregit. "Habes unum casualiter."
  
  Scarberry anhelans ieiunium erat. Facies eius dura erat sicut lapidis, sed cervicis musculi laborantes, timiditatem et metum ostendentes.
  
  "Let's start off shooting off pieces". Mai's vox ad eos pervenit. "Me taedet".
  
  "Satis pulcher". Drake impulit, secessit et traxit felis.
  
  "NOOO!"
  
  Clamor Scarberry impeditus est in ultimo momento. "Claudus in villa vivit! in mediterraneo a septentrione plaga. Coordinatas tibi dare possum".
  
  Drake risit. "Perge".
  
  Alius click. Dracus minimos motus vidit et cor eius mersit.
  
  Oh no.
  
  Accensus Aricia. Her glande malum guy ultimo statim occidit. In trunco Shelby latebat.
  
  Drake torvo. Risit tactus veteris mali. Dracus vidit se saltem iterum se inventurum. Habebat ingenium validum, damnum tolerare poterat.
  
  Non erat ita certus de se. Pussavit Scarberry festinare. "Festinare. Amicus tuus Claudius in magna admiratione est. "
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM TERTIUM
  
  
  Hayden et Kinimaka ne tempus quidem erat ut machinam currus inciperet cum vocatio Drake in venerat. Vidit numerum suum in scrinio suo et suspirium subsidio efflavit.
  
  "Drake. Ubi es-"
  
  "Non tempus. I have Claud's location."
  
  "Yeah, etiam putamus, dolor guy. Mirum est quod quidam scelestos vitam quietiorem cedere.
  
  "Quousque notum venis? Ubi es?" Drake quaestiones incensus quasi terebra serviens mandata dare.
  
  "Tardus, tigris. Nos nuntium accepimus momento abhinc tantum. En apparamus illico ictum. Et nunc dico. Ludis?"
  
  "Im 'ius dampnas. Omnes tales sumus. Bastardus hic est unus gradus post Kovalenko."
  
  Hayden ei de admonitionibus terroristis narravit cum Kinimaka eiicere significavit. Cum haec perfecisset, Dracus obmutuit.
  
  Post momento, "Nos te in praetorio conveniam."
  
  Hayden celeriter numerum Ben Blake dialed. "Tua operatio fuit victoria. Speramus procuratorem nostrum Londinium te habiturum quod opus est paucis proximis horis, quibus exemplaribus directe ad te mittet. Hoc spero quod tibi opus est, Ben.
  
  "Spero vere est ibi." Vox ben sonuit tam timidus quam ab eo audiverat. "Sana coniectura est, sed coniectura adhuc est."
  
  "Ita etiam spero".
  
  Hayden telephonum suum in ashboardday demittit et in viis Waikiki quasi Kinimaka emissam in praetorio ad praetorium compulit. "Portas cogitat si cito cum Claude agere possumus, impetus prohibere possumus. Sperant Kovalenko etiam ibi esse posse.
  
  Dentibus Mano gritebat. "Omnes facit, bulla. Locus vigilum, copiae speciales. Omnia reformidat, donec dissilit. Quaestio est, mali guys sunt iam in loco. Debent. Imminens impetus nullo modo prohibere potest, nedum dimidium duodecim oppugnationum in tribus diversis insulis.
  
  Omnes potentes persuasum habebant Kovalenko re vera imperasse numerosos impetus ut omnes negotiosos servarent dum somnium suum quaereret - iter ad quod extremam vitae partem dedit.
  
  Vestigia sequimini militis Cook. Vade melius. Explorare ultra portas inferi.
  
  Hayden quasi praetorium adstitit foras. Praesent ut tempus ex.
  
  
  * * *
  
  
  Dracus Maium et Alicia aedificium ad CIA duxit et statim cenaculum deducti sunt. Ducebantur in cubiculum ubi actio plena erat adductius. Ad extremum, Hayden et Kinimaka stabant inter turbas vigilum et militarium. Dracus SWAT et turmam crack videre potuit. Videret vestem singularem ad CIA iunctos operationes pertinere sine dubio. Fortasse etiam Delta quaedam prope.
  
  Diabolus proculdubio in cauda Regis nunc et sanguinis pro sanguine est.
  
  "Meministines cum Rex Sanguis suos ad oppugnandum Perditorem suum ad machinam furandi misit?" Dixit. "Et quaerebant Kinimaku simul rapere? I. bet fortuitum captum fuit. They iustus volo scire Kinimaki Hawaiian ".
  
  Drake tunc recordatus est neque Maium neque Alicia circumspicere cum homines Kovalenko perditori adiuncti erant. Ipse caput quassavit. "Non refert".
  
  Dracus maculosus Ben et Karin per fenestram collocati sunt. Uterque vitreum in manu habebat, et quasi manus involutum cigarette in disco scholae spectabant.
  
  Drake cogitabat de mitti in turba. Facilis esset. Amissio Kennedy adhuc in sanguine cocta, quod fieri non potuit, discutere. Ben ibi. Ben illam mortuam tenuit.
  
  Debuit Drake. Non solum hoc. Drake mortem sibi praecavendam habuit. Hoc erat quod fecit. Tempus turbavit et parumper domi erat apud Kennedy in Eboraco et aliquid coquebant in culina. Kennedy in caccabum rum fuscum sparsit et aspexit ut sibilaverat. CARNIS Dracus marinated in allio oleo. Vulgatum erat. Iocularis fuit. Mundus ad tation.
  
  Stellae ante oculos eius velut igne deficiente micabant. Subito mundus revertitur, et voces circum illum sonuere. Aliquis cubito eum pepulit. Alius quidam e praelatis suis unum calidum capulus emisit, et ad balneo quasi vespertilionem ex inferno cucurrit.
  
  Alicia eum intente intuens. "Quid agitur, Draci?"
  
  Ille per turbam impulit donec obviam veniret cum Ben Blake. Perfectum momentum brevis commentarii Dinorocki. Drake hoc noverat. Probabiliter hoc scivit Ben. At illi ambo tacuerunt. Lux infusa per fenestram post Ben; Honolulu ex sole, sereno caeruleo gignitur, et extra paucae nubes astringuntur.
  
  Dracus tandem vocem suam invenit. "Numquid haec CIA computers utiles probant?"
  
  "Speramus". Narrationem itineris ducis Coci sub Diamond Capite Ben narravit et per revelationem CIA usus fuerat agente Britannico ad National Archives spoliandum.
  
  Alicia lente progrediebatur postquam nuntios a puero guy audito. "Britanniae superthief? Quod nomen est ejus?"
  
  Ben connivuit ad subitam mentem. "Hyden numquam mihi narravit."
  
  Alicia in CIA operativam perstrinxit, deinde in risum risum fregit. "Oh, I bet she did not."
  
  "Quid est hoc?" Karin locutus est.
  
  Risus paulo improbus vertitur Alicia. "Ego non sum notus pro meis artibus. Noli click in ea".
  
  Drake eructavit. "Sicut alius internationalis criminalis quod Alicia stupri erat. Dolum semper invenire quod non habet."
  
  "Verum est," inquit Alicia subridens. "Ego semper popularis fui."
  
  "Bene, si agens cogito," Mai fregit in, "notus est intelligentiae Iaponicae. Is histrio est. Et valde bene operans.
  
  "Ita fere finem suum curabit." Dracus felicitatem Pacificae urbis coram se dilatatam studuit et ipsum pacis aliquid exoptavit.
  
  "Numquam ei dubium fuit" Alicia dixit. Etiam, horrea tua tradet.
  
  Alicia Ben ad Hayden spectabat, sed tacuit. Discretio optima fuit in hac scena revelandi. "Adhuc doctus coniectura est," inquit. "Sed si vere ad portas inferi pervenimus, certo scio istas tabulas nostras posse salvare".
  
  "In votis est." Conversus Dracus chaos aspexit: "Non veniet. Sanguis rex in villa adhuc erit. Sed si hae poculi non festinant, Kovalenko cucurrerit.
  
  "Antiphona". Alicia labra lambit, ut dixit, vindictam sibi vindicans. "Mori pro Hudson quid acciderit. Et Boudreau? Alius est qui vere notatur. Ipsa quoque turbam circumspexit turbam. "Aliquem, quis hic praeest?"
  
  Quasi respondens, vox e frequentia praefectorum Hayden Jay circumfluente orta est. Et cum mortuus esset sonitus, et visus est homo: gavisus est Dracus portas Ionathan. Placuit senatori. Etiam et luctus ipsum.
  
  "Ut scis, situm habemus Kovalenko villa in Oahu," Portae dixerunt. " Unde nostra missio debet consistere ex quatuor partibus. Prius omnes obsides muniunt. Secundo, collige informationes de terroristis suspectis incursus. Tertium, hunc virum reperi, Claude et Kovalenko. Et quarta, invenies locum aliarum villarum duarum.
  
  Constiterunt portae aliquid cogitationis dare, et aliquo modo curo ut singulos viros ac feminas in conclavi cogitaret eas uno oculorum motu spectare. "Hoc quoquo modo faciendum est necesse est. Kovalenko multas vitas sua furiosa inquisitione libenter periclitatus est. Hodie terminus erit".
  
  Aversi sunt portae. Subito chaos in cella constitit, et omnes cito ad loca sua dispergere coeperunt. Singula diligenter consideranda sunt.
  
  Drake captus oculo Hayden. Manum in eum vibrabat, ut veniret invitans.
  
  "Surge et sterne equos tuos, guys. Ad vicus Claudii dabimus per triginta minutas.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM QUARTUM
  
  
  Dracus sedit cum amicis in uno e Hawaiian Police Department lucem helicopterorum et caput purgare conatus est celeriter ad vicus Claudii volitans. Caelum litterato cum similibus helicopteris et gravioribus militaribus. Centum hominum in aere erant. Alii terrestri itinere quam celerrime poterant movebantur. Plerique vigilum et militum in Honolulu et Waikiki area manere coacti sunt, si impetus terroristarum in actu materiati sunt.
  
  Rex sanguine copias suas divisit.
  
  Satelles imago multum motus in villa ostendit, sed multum obumbratus est ut impossibile esset dicere quid vere ageretur.
  
  Dracus animum suum pro Kovalenko suspendere decrevit. Ius erat portas. De obsides ac salute eorum statuenda. Nonnulli visu mirabiles, quos umquam infra et circum se apertos viderat, versus oram septentrionalem volabant, Dracus autem omni unciae suae voluntatis ad umbilicum usus est. Miles erat, quondam fuit.
  
  Non poterat esse alius.
  
  Ad laevam suam, Mai breviter sorori suae Chika locutus est, eius salutem duplices inhibens et pauca tacita verba commutans dum potuit. Non erat occultum cuiquam quod bellum vel caput in apparatu bellico confecto incipere possent.
  
  Ad dextram Drake, Alicia tempus suum tenendo et reprimendo arma et apparatum egit. Quid explicare non opus est. Dracus non dubitabat vindictam suam facturam esse.
  
  Hayden et Kinimaka e regione inter se sedebant, tortoribus suis assidue urgebant et eructuabant vel recipiebant updates et ordines. Nihil in Oahu vel in alia insula factum est evangelium. Malum nuntium fuit regem sanguinem annos ad hoc parare. Nesciebant quid irent.
  
  Ben et Karin in praetorio relicti sunt. Iussi sunt inscriptionem agentis exspectare et deinde se ad aliquantulum terribilis possibilitatem accingunt, ut sub Diamond Pectus ingredi possent et forte per portam Infernam irrumperent.
  
  Vox metallica ex Choppers sana ratio venit. "Quinque minuta ad scopum."
  
  Vel non, Drake. In id nunc sumus.
  
  Helicopterus in profundam vallem demissus, incredibilis visus in medio justorum aliorum helicopterorum volavit. Hic primus fluctus, ex singularibus copiis militibus. Omnis secunda privata militum US auxilium paravit. Vim aeris. Classe. Exercitus.
  
  vox iterum facta est. "scopum".
  
  Surrexerunt ut unus.
  
  
  * * *
  
  
  Draculi ocreas molles herbas tetigit et statim sub igne fuit. Paenultimus homo erat ex ianua ambulare. Infelix Marine, adhuc repugnante, plenam ad pectus eruptionem sumpsit et antequam terram feriret mortuus est.
  
  Dracus humi proiectus. Globis sibilabat caput. Transmutari thuds omnia iuxta eum ledo. excutere dedit. Viri ex utraque parte eius per herbas repebant, locis naturali tegmine montanis.
  
  Praemisit vidit domum, duas fabulas latericias structuras, nihil speciale, sed sine dubio ad necessitates locales Kovalenko idoneas. Ad laevam vicus ille conspexit aream. Quod...?
  
  Ad eum territi cucurrerunt inermes figurae. Dextra in omnes partes cucurrerunt. stridorem audivit in earpiece
  
  "Fritance Matches"
  
  deinceps delapsus. Maius et Alicia ad dextram suam migrabant. Tandem nautae se simul trahunt et exemplar ignis ordinatum nuntiare coeperunt. Dracus citius movere coepit. Populus qui ante se reciperet, e latebris suis emergens versus domum irruit.
  
  Securus scuta
  
  Dracus iam cum viribus oppugnabat et homines in procursu suo pistol excitavit. Vinctum vidit, qui in gramine saliebat, versus domum tendebat. Bona guys veniebant nesciebant.
  
  Vinctus repente contortus cecidit. Viri Sanguinis Regis in eos viriditas fusa. Fremuit Dracus, iaculatorem arripuit, et caput nothum efflavit. Periodice accensus est, vel ad terram captabat populum vel dirigens ut ceteri homines eos conficere possent.
  
  Videbat Claud. Priusquam helicopterum reliquerint, omnes imaginem sanguinis regis secundi in imperio monstraverunt. Dracus sciebat se eventus post scaenas dirigere, consilium effugium excogitans. Probabiliter ab domo.
  
  Dracus cucurrit, adhuc aream lustrans, subinde accendens. Unus ex malis guys surgens a tergo collis cum machete in vulva. Dracus umerum suum simpliciter deposuit, impetum adversarii permittens ut eum directe in se portaret, et in terram corruit. Vir chuckled. Draculi tabernus maxillam eius contrivit. Alter Draculi calceamenti manu calcavit machete tenens.
  
  Ule SAS lictor tormentarii sui intendit et accendit. et postea transivimus.
  
  Non respicit. Praecesserat domus, ingens videbatur, ostium leviter abarte, quasi ingressum invitantis. Plane haec non est via. Dracus cucurrit altas alta petens fenestras. Specula in domo explosa.
  
  Sed plures ac plures e villa confluebant captivi. Nonnulli steterunt in alta gramine, vociferantem modo aut aspectum conchae perculsae. Quos ubi Dracus intuens animadvertit, plures eorum in gradu currere, quasi ex aliquo currendo praevolare.
  
  Et tunc vidit illum, et sanguis ejus in glaciem versa est.
  
  Caput, impossibiliter ingens caput tigris Bengalae, facile per herbas insequentes traiecit. Dracus tigrides praedam capere non potuit. Ad eos cucurrit.
  
  pressi earpiece. "Tigres in herba".
  
  tumultus erat in responsione garriendi. Alii etiam animalia animadverterunt. Dracus unum ex animalibus spectavit in tergum salientis hominis currentis. Erat belua ingens, trux, et in fuga perfecta imago chaos et caedes erat. Dracus crura citius ire coegit.
  
  Alter immani caput per herbam pulsaverat paucis antennis. Insiliens tigris, fremitusque fremens in immensum versat rostrum, dentesque nudos et iam sanguine tinctos. Dracus concidit ad constratam et revolvit, nervis omnibus in corpore vivus et eiulans. Numquam ante tam perfecte skated. Numquam antea tam cito et accurate surrexerat. Tamquam ferocior adversarius meliorem bellatorem in eo excitasset.
  
  Ille pistolam advertit, et cuspis globulum in tigris caput incendit. statim cecidit bestia per cerebrum emissa.
  
  Drake non respirare. Cito super herbam transiluit ut hominem victi secundis antea adiuvaret. illi tigris adstitit, obtrectans, inmanes musculi tenso ac sonoro ad morsu caput inflexo.
  
  Dracus eum in tergo iecit, eum exspectavit ut verteret, et deinde eum inter oculos iecit. Exiens omnes quingentas libras in persona edendi erat.
  
  Non bene, Drake. Sed melius est quam discerpi et vivus comedisse.
  
  Clamores fuerunt in earpiece. "Fugite me, nothi illi ingentes sunt!" "Alius alius, Jacko! Unum ad sex tuos!"
  
  Studuit ambitus. Nullum signum tigrium, modo captivos territos et perterritos milites. Dracus retorsit per herbam, paratus ad operiendum si quem adversarium vidit, sed in secundis intra domum erat.
  
  Frontes fenestrae fractae sunt. Nautae intus erant. Dracus eum secutus est, signum wireless Bluetooth ut amicae eum designans. Cum ingrederetur ad fenestras fractas, mirabatur ubi esset ipse Claudius. Ubi nunc esset?
  
  vox in aurem. "Cogitavi vos factioni mane, Drakes." Sericei toni Aricia. "Pro duobus tuis."
  
  Vidit eam. Pars abdita thalamo perscrutatur. Deus per suam collectionem colebat?
  
  Mai post eam cum sclopeto in manu. Dracus mulierem Iaponicam spectavit telum suum levavit et in capite Aliciae eam intendit.
  
  "Mai!" desperata vox in auribus eorum inscidit.
  
  Alicia desiluit. Facies mei in levi risu detorta. " Gestus erat, Drake. Ostendam interface, non Aricia. Nondum ".
  
  "Anxium?" Drake chuckled. "Iam intus sumus."
  
  "Grunum etiam videtur facere cum magnis cellis in diam."
  
  Alicia retro abiit et intendit cum suo pistol. "Damnas, si scio." Excutere in thalamo accendit. Scintillae volabant.
  
  Aricia humeros. "Quod satis sit."
  
  Hayden, Kinimaka proxime secutus, in cubiculum rediit. "Horreum arcte occlusum est. Monita stolidum insidiae. The tech guys are working on it now."
  
  Dracus omnem pravitatis sensit. "Et tamen tam facile huc intramus? This-"
  
  In illo momento, tumultus factus est in summo graduum et sonus descendentis. Celer. Dracus sclopellum suum erexit et aspexit.
  
  Quae concussa concrevit.
  
  Unus e viris Claudii per scalas lente descendebat, altera manu iugulum vincti premebat. In alia manu tenebat solitudinem aquilam ad caput eius demonstratum.
  
  Sed id non erat in amplitudine Draculi concussa. Sensus anhelus surrexit ut mulierem agnovit. Erat Kate Harrison filia prioris assistentis ad Gates. Qui mortem Kennedii partim vituperat.
  
  Erat filia eius. Etiam viviens.
  
  Claudii homo pressit sclopetum in templo suo, ut oculos in dolore clauderet. Sed non clamamus. Drake, cum duodecim aliis in conclavi, arma in virum monstrabant.
  
  Et tamen Dracus falsum esse sensit. Cur infernum erat iste homo cum uno captivo cenaculum? Videbatur if-
  
  "Revenite!" exclamat, oculos passim iactans. Ex eo sudor in magnis guttis stillat. Iter medium portavit, mulier medium impulit in armo crure omne pondus suum significabat. Mulier fidem sibi non facilem reddidit.
  
  Dracus pressionem in felis computavit medium iam ad scopum erat. "Recede! Exeamus!" Ille alterum gradum proiecit. Milites spetsnaz normaliter secesserunt, sed paulo commodius.
  
  "Moneo vos stulti." Vir aestuosus graviter spirabat. "Egredere de via stupri."
  
  Et hoc tempore Drake ipse intellexit. Desperans in oculis aliquid Drake agnovit. Hic homo omnia perdidit. Quicquid fecit, quicquid fecit, terribili coactus est.
  
  "Retro!" iterum exclamavit vir et alterum gradum mulieri durius impulit. Brachium ad collum eius erat quasi virga ferrea. Post se quamlibet partem corporis tenuit ne scopum exhiberet. Miles olim fuit, maxime bonus.
  
  Drake et collegae sui sapientiam videbant receptui. Personae paulo amplius spatium dederunt. Aliquot gradus descendit. Drake captus oculo Mai. Caput leviter quassavit. Cognovit quoque. Erravit. Erat...
  
  Distrahens timeret. Foedissima quaedam. Claudius, haud dubie de iussa Kovalenko, hominem ad eos avocandos usus est. Mores archetypi Sanguinis Regis. Bomba in domo esse posset. Vera merces, Claude, fuit verisimiliter felix ex horreo effugium.
  
  Drake expectabat libratum. Nervus omnis in corpore suo adligat. Ictum adaequavit. anhelitus. Animus eius blank abiit. Nihil iam, non locus militum plenus, non pauidus obses, non domus ac servi circumstantes erant.
  
  Justo millimetre. Aim crosshair. Scopum minus est quam pollicis. Una movere. Hoc totum opus est. silentiumque omne quod sciebat. Vir deinde alium gradum Kate Harrison impulit, et in illo secundo motu scissurae, sinistrum oculum a tergo cranii mulieris extendens.
  
  Dracus emissarium seorsum insonuit.
  
  Vir resilivit, muro impactus, et lapsus est mulier crepitans. Exposuit cum crepitu, primum caput, post se tormenta stridore, deinde vestem, ventrem.
  
  Kate Harrison clamavit, "bombam in eum obtinuit!"
  
  Dracus prosiliebat, sed Mai et marinus magnus iam per ora graduum saliunt. A Marine Kate Harrison apprehendit. Mai mortuo mercennario novo desiluit. Verto capite ad vestem, ad indicator.
  
  "Octo seconds!"
  
  Omnes ad fenestram currunt. Quisque nisi Drake. Anglus in aedes insiluit, angustam in atria coquinae decurrentem, orans aliquem ostio aperto relinquat. Hoc modo propius Claudium cum bomb abit. Ita ei facultas.
  
  PER ANDRON. Tria secunda praeterierunt. Ad coquinam. Vivus circumspice. Duo secunda. Ianua postica clausa est.
  
  Tempus explet.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM QUINTUM
  
  
  Dracus ignem aperuit quam primum explosionem initialem audivit. Alterum vel alterum ad se. Ianua culina multiplicibus ictibus concussa. Dracus recta ad eum currit, omne tempus incendens. Non retardet, modo eum umero percutit et in aerem incidit.
  
  Explosio transiit eum sicut serpens increpans. Lingua flammae ab ostio ac fenestris emissa in caelum. Drake saxum. Per momentum tetigit eum, et recessit.
  
  sine retardatione, iterum exilivit et cucurrit. Omnes quassatus et victus, sed valde determinatus, ad magnum horreum ruit. Et vidit corpora corpora pri. Earum sunt quattuor. Technicae, quae Hayden post accessum reliquerunt. Substitit his, vitae signa premens.
  
  Nulla legumina, nulla glandis vulnera. Illae moenia electrificatae damnant?
  
  Alio momento nihil refert amplius. Fusionis frons explosa, ligna rupta, flammae erumpentes in spectaculi detonationem. Dracus in navi cecidit. Audivit fremitum machinae et suspexit mox in tempore videre flavum smegmen per quassas fores erupit et sonum exstaret gestationem.
  
  Dracus exilivit. Probabiliter helicopterum vel planum vel alium quempiam ineptum laqueum damnatarum petit. Auxilia expectare non poterat. Cucurrit in horreum dirutum et circumspexit. In incredulitate caput movit. Alta nitor politissimi supercar quaquaversum refulsit.
  
  Drake proximam unam eligens secundas pretiosas clavem quaerens consumpsit et deinde pones illas extra officium interiorem pendens vidit. Aston Martin Vanquish recalcitravit cum compositione clavis et potentia, quae, etsi Drake insueta, suam adrenalinum incitavit ut machinae insanus fremerent.
  
  Martin Aston excanduit e tugurio. Dracus eum in directum dirigit quod sperabat esse currum Claudii properantis. Si hoc erat aliud circum disorientatio, Dracus mortuus est. Cnm fortasse et Hawaii omnes. Perdite opus est ut alterum imperium caperet sanguinis regis.
  
  Drake vidit abripuit Aricia e angulo oculi sui. Non distulit. Speculum rearview, visa industria in tugurium currere. Deus posset in tribulatione.
  
  Macula lutea praecedens coepit tamquam summus finis supercarus spectare, aliquantum simile veteris Rionis Le Mans coupes quod genus vicit. Prope humum, curvas viae fovit, currentes quasi fontes. Inutilis ad agros asperos, sed via exstaret deinde compluribus passuum milibus altior penitus strata est.
  
  Dracus in Vanquish accensus, telum diligenter in solio post se collocans et Bluetooth audiens in cerebro suo sonum proiecerat. Villa operandi adhuc erat in plena adductius. Obsides dimissi. Quidam mortui sunt. Plures catervae virorum Claudii adhuc opportunis locis infodiebantur, auctoritatibus ad terram prementibus. Et adhuc tigridum duodecim dimidium circuibant stragemque faciebant.
  
  Intervallum inter Aston Martin et Porsche ad nihilum coarctatus est. Raeda Anglica multo melior in via asperrima erat. Dracus retro se traxit, volens iuxta se trahere, cum vidit in speculo posteriori alium supercar ad se venientem.
  
  Alicia agitans viperam Lincoln vetus. Crede illi, aliquid musculis faciet.
  
  Tres currus per agros asperos currebant, alternis vicibus sumentes et in longis rectis versantes. Glarea et lutum circumvolabant et post eos. Dracus appropinquantem vidit viam sternendam et consilium fecit. Claudium vivere volebant, sed prius eum capere poterant. Intentus erat ut garrulum audiret in headphones, si quis nuntiaret se Claudium cepisse, sed quo diutius insequutus est, eo fiduciarius Dracus factus est anterius vir sanguis regis secundus.
  
  Dracus sclopellum suum levavit et fractis per ventosissimum Aston. Post momentum periculosus lapsus, imperium recuperavit, ac secundo ruerat fugientem erupit. Tergum eius glandes transfixerunt.
  
  Raeda vix retardatur. novam viam exuit. Dracus ignem aperuit ut celerem Cenomanos acceleravit, cassulae glandulae sparsae in sede pellicea proxima ei. Tempus est ad summas intendere.
  
  Sed momento temporis, unus helicopterorum omnes transiit duas figuras e foribus apertis innixus. Helicopter in fronte ruerat et transversa ferebatur. Monitum ictus chunks e via ante se cecinerunt. Dracus caput in incredulitate movit ut manus e fenestra auriga adhaesit et ad helicopterum incendere coepit.
  
  Ilico simul, pedem ferens propero, et manus rotae gubernaculi, tendit et emittit flatum ambitionis, solertiae et temeritatis. Vipera Alicia in autocineto suo concrepuit. Dracus imperium recuperavit, sed sclopetum per windshield volare vidit.
  
  Sed insanus iactus laboravit. Fugientem aurigam in cubito iecit et iam raeda retardabat. Prohibere. Dracus derepente Aston desiit, exilivit, et cito ad ostium Rationis vectoris cucurrit, tormentarii erigi desinens, et in capite figurae toto tempore cross-capillum servans.
  
  "Iacta telum tuum! Facite!"
  
  "Non possum," responsum est. "Me in bracchio iecit ut futuis me, stulte aper."
  
  Helicopter volabat, rotors rugiens ut machinam tonantem ipsam terram concussit.
  
  Accessit Aricia et in speculi parte ruerat. Ut quadrigis, dextra laevaque verterunt, utrumque hominem post rotam tegens.
  
  Quamvis cruciatus in vultu hominis, Drake eum e photo agnovit. Fuit Claud.
  
  Praesent tempor pariatur.
  
  
  * * *
  
  
  Ben Blake offensus insiluit cum cellae telephonicae sonuit. Imitatus Drake etiam commutavit ad Evanescentiam. Amy Lee vocales refrigerantes in vestigio "Perditus in Paradiso" plane congruit modi omnium tunc temporis.
  
  Internationalis in screen apparuit. Vocatio non ex domestico fuisset. Sed, attenta opera Archivi Nationalis, ex quavis administrationum regimine fieri potuit.
  
  "Ita vero?"
  
  "Ben Blake?"
  
  Spinam eius metus acutis digitis impingebat. "Qui est hic?"
  
  "Dice mihi". Exculta est vox, Anglica et omnino confidens. "Nunc. Ben Blake debeo loqui? "
  
  Karin super eum ambulavit, legens horrorem in facie sua. "Etiam".
  
  "Bine. Bene factum. an id durum? Nomen mihi est Daniel Belmonte.
  
  Ben fere omissa telephonum. "Quid est? Ut infernum es-"
  
  Prohibuit eum torrens exquisiti risus. " Relaxa. Iustus amicus meus relaxat. Miror certe dicere quod Alicia Miles, amicus tuus, virtutem meam non nominavit."
  
  Ben aperiens os suum, verbum proferre non potuit. Hiabat Karin verba, fur? Ex London? Is est?
  
  Ben dixit facies omnia.
  
  "Numquid cattus mordet linguam tuam, domine Blake? Forsitan pulchram sororem tuam compone. Quomodo Karin?
  
  Commemoratio nominis sororis eius eum paululum hortatus est. "Ubi meum numerum habebatis?"
  
  "Me tractare dignanter non habes. Putasne me facturum fore duas horas ad perficiendam simplicem operationem quam rogasti me facere? An novissime quadraginta minutas litteras de benefactoribus meis pauca addiscenda sum? Hm? Accipe tempus tuum cum eo, Blakey.
  
  "Nescio quid de te," Ben dixit defensione. "Ego te monui" Constitit. "Per"
  
  "Puella? Profecto hoc erat. Scit me satis bene. "
  
  "Et Aricia?" Clamavit Karin, hominem quaerit unbal. Tam mirati sunt et tam imperiti ut ne CIA quidem in mentem veniret.
  
  Tacuit parumper. "Haec puella vere me terret, ut sit honestus."
  
  Ben visum est cerebrum operationem incipere. "Dominus Belmonte, item a te rogatus ad exemplum valde pretiosum est. Tam pretiosa-"
  
  " Intelligo. Scripta erat capitaneus Coci et unus ex hominibus. In tribus navigationibus, Cook plura inventa quam alius homo in historia fecit.
  
  "Valorem historicum non dico" Ben abruptum est. "Hoc est quod possit vivere. Nunc. Hodie".
  
  "Itane?" Bello Monte videbatur vere quaero. "Dic mihi".
  
  "Non possum". Ben coepit sentire paulo desperata. "Quaeso. Adjuva nos".
  
  "Iam in electronica est", Belmonte dixit. "At non essem qui sum, si non ostenderem tibi quid valeat, num ego? Fruere."
  
  Bello Monte finivit sermonem. Ben demittit suum mobilem in mensa et in computatorio brevi tempore strepit.
  
  Desunt paginae e commentariis archimagiri in pleno colore splendido apparuerunt.
  
  Gradus inferni, Ben legebatur. "Cocum modo ad quintum gradum pervenit et rursus se convertit. Deus meus, audin', Karin? Ne capitaneus quidem Coquus quinque gradus praeteritum illud fecit. Hoc .... hoc.
  
  "Magna laquei ratio." Karin cito super humerum suum legit, memoria photographica subsicivum laborat. "Maximus et insanissimae laquei ratio semper excogitata est."
  
  "Et si hoc magnum et periculosum et elaboratum est..." Ben conversus ad eam. " Magnitudinem et significationem miraculi quod hic ducit ad cogita ".
  
  Incredibile est, inquit Karin, et lege in.
  
  
  * * *
  
  
  Dracus claudum e curru hit traxit et eum in viam dure praecipitavit. Clamor doloris eius per aerem dilaniat, etiam rugitum helicopterorum demergens.
  
  "Stulti! Hoc numquam destitisti. Semper vincit. Dampnas, brachium meum dolet, nothi!
  
  Dracus tormentarii machinam suam ad longitudinem armandi et genu in pectore Claudii intulit. " Paucis quaestionibus, mate. Tum medici medicamento te cum aliqua re sapida stercore. Ubi est Kovalenko? Hic est?"
  
  Claudus lapideam faciem ei dedit, prope angebatur.
  
  "Bene, experiamur aliquid simplicius. Ed Boudreau. Ubi est is?"
  
  "Accepit pectine wiki-wiki Waikiki".
  
  Adnuit Drake. "Ubi sunt aliae duae villae?"
  
  "Abparuit." Claudii facies in smirk irrupit. "Omnia pereunt".
  
  "Satis est". Alicia super humero Draki audiebat. Ambulabat circum, ostendens sclopellum ad faciem Claudii, et diligenter caliga in cubito Claudii lacerata collocavit. Brevis clamor scindet aera.
  
  "Licet hoc quantum vis" susurravit Drake. "Nemo hic tecum est, mate. Scimus de terroristis impetus. Aut loqui aut clama. Non refert ad me. "
  
  "Prohibere!" Verba Claudii fere ignota erant. "Puh ... placet."
  
  "Melior est". Alicia pressionem paulum levavit.
  
  "Fui cum rege sanguine multos, multos annos." Claud, spat. "At nunc me relinquit. Mori me relinquit. Putens in terra sus. Asinum velare. Non datur inpiis." Sedere conatus Claud. "Crap".
  
  Omnes admonentes, Dracus sclopetum traxit et ad calvariam Claudii contendebat. "Plane".
  
  "Ille poenitet." prope ira Claud. "Non ego amplius curo de illius terribili retributione." Cavillatio in sonum permanavit. "Non curo. Nunc vitae nulla mi.
  
  "Venimus." Alicia ingemuit. "Vos oderunt te fucking boyfriend. Donec responde quaestiones miles sex. "
  
  Fuit custodite in Drake earpiece. Vox metallica dixit, "Prima fabrica inventa est. Is post tergum reliquit Kovalenko videtur. "
  
  Dracus connivuit et in Aricia aspectum vibravit. Cur Sanguis rex fabricam portae ad tempus hoc relinqueret?
  
  Simplex responsio. Non eget.
  
  "Kovalenko capita Diamond Caput, vox? Ad portas Pele, vel Tartari, vel quicquid. Hic est eius ultimus finis, recte?
  
  Porrexerat vultum Claud. "Haec fabula quam invenit factus est obsession. Homo quidam dives praeter somnia. Homo qui potest quicquid vult. Quid agit?
  
  "Quando obsessus nunquam habebit?" Alicia suadet.
  
  "Vir tam vafer, tam ingeniosus, in neuroticum fatuum versa est pernoctare. Scit esse aliquid sub illo vulcano damno. Semper mussavit se optimum esse cocum. Hic Cocus vere terga vertit in timore. Sed non Dmitry Kovalenko, non rex sanguinum; longius ivisset.'
  
  Etiam Dracus salum praesagiri sensit. "Coquere conversus? Quid est infernum ibi?"
  
  Claudius humeros, tum ingemuit in dolore. "Nemo scit. Sed ego coniecturam Kovalenko novi primum fore. Is nunc iter est.'
  
  Cor Draci pulsum in hac notitia exsultaverunt. Nunc iter est. Tempus erat.
  
  Re cognita Mai et dimidium duodecim milites ad eos accesserant. Omnes alacres audiebant.
  
  Drake recordatus est casus venturi. "Non opus est villa locus. Et volumus Ed Boudreau."
  
  Indicium Claud. Duae plures saltus, una in Kauai, altera in Magna Islandia. Boudreau ibat ad Kauai.
  
  "Et impetus terroristis?" Mai molliter quaesivit. "Estne hic modo alius fabula?"
  
  Iamque Claudii facies tam desperatione et angore protenta erat ut Draculi venter per solum cecidit.
  
  "Nihil". gemuit Claud. "Sunt vera. Aperire nullo momento possunt. "
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM SEXTUM
  
  
  Ben et Karin ad fenestram iverunt, singuli exemplar ephemerides secretarum Ducis Cook tenentes. Ut legentes et relegentes insaniam continebat, Ben percunctatus est sororem suam de sanguine regis alienis moribus.
  
  Hoc iter conscendendum Kovalenko debuit cum inventae sunt machinae portatiles. Nimis paratus est ad omnia his proximis hebdomadibus disponere."
  
  Annos, Karin mussat. "Annorum ratio, praxis et lubricatio rotarum dextrarum. Sed quidni periclitabitur hanc magnificam operationem in parvo itinere ad Bermuda?
  
  Ben renuit caput super unum ex locis legebat. "Insanis. Mox insanus. Una res hoc facere potest, sis."
  
  Karin procul Oceanum respexit. "Vidit aliquid de machinationibus quae cum Diamond Capite facere debebant."
  
  "Ita vero quid?"
  
  "Iam tamen nihil magni momenti est." Secutae sunt capita trementia - camera pascua erant de vicus Sanguinis Regis. Noverunt megalomaniac machinam portae post terga relinquere. "Non eget."
  
  Vel credit se tantum posse recipere ad voluntatem.
  
  Post eos, in uplink perficiendis, audiverunt Drake vociferantem indicium quod tamdiu a Claudio extraxisset.
  
  Ben connivuit Karin. "Sanguinem, inquit, iam in capite Diamond. Significat-"
  
  Sed inopinatus clamor Karin sequentia verba in gutture adligat. Lumina prosecutus est, pressisque oculos, et languida mundo Sensit.
  
  Fumus niger ex multiplicibus explosionibus e fenestris hotelis per Waikiki Litus evolutis.
  
  Ignorans strepitum ab officiis circa se venientem, Ben ad murum cucurrit et in TV se convertit.
  
  mobile sonuit. Hoc tempore patris fuit. Vigilantes TV quoque debent.
  
  
  * * *
  
  
  Dracus et milites, qui obsides non occupabant, vel paucos reliquos loculos resistendi opprimendo, in iPhones passim viderunt. Eorum unitas praefectus, vir nomine Johnson, machinas Android militum detruncavit et mandatum mobile stationis in Honolulu contingente directe sicut eventus explicavit.
  
  Bombs in tribus hotels Waikiki explosus est, imperator. "Refero. Tribus. a litore occidens navigamus. Kalakuau Waikiki. Ad Ohana undam. " Dux paulisper auscultavit. "Videntur exposuisse in cella vacua, faciens terrorem... evacuationem .... fere chaos. Honolulu officia subitis ad modum laborant."
  
  "Haec omnia?" Dracus aliquod levamen sentiebat. Multo peius fieri potuit.
  
  "Exspecta - cecidit facies imperatoris. "Proh no".
  
  
  * * *
  
  
  Ben et Karin in horrore spectaverunt ut scaenae in screen TV switched. Cito emittitur hotels. Cucurrerunt viri et mulieres, impulerunt et ceciderunt. Clamabant, defendebant suos, flebant, dum liberos suos arcte amplectebantur. In deversorium scipioni secuti sunt, spectans severum et vix sed in potestate. Vigiles et pugnatores in lobbias et cameras deversorias intraverunt et exierunt, eorumque praesentia ante omne deversorium sentiebatur. Tabula TV defluxit sicut helicopter advolavit, magnificum conspectum Waikiki et colles sparsos ultra, maiestas Diamondiae Capitis Volcani et mundi clarissimi Kuhio Beach, iam corruptum per attonitas opiniones summorum ortus hotels fumum et flammas eructans e muris ac fenestris dirutis.
  
  TV screen iterum coniuctionem. Ben anhelavit, et cor Karin desiluit. Ne loquantur quidem inter se.
  
  Quartum deversorium, in conspectu mundi, a terrorista larvatum acceptum est. Quisquis in via obvium iaculatus est in sidewalk. Postremus homo se convertit et pugnum excussit ad helicopterum volitans. Priusquam in deversorium ingrederetur et ostium post se clauderet, iecit et interemit togatum, qui iuxta taxi collocati squatebat.
  
  "O Deus meus". Vox Karin quievit. "Quid de pauperibus intus?"
  
  
  * * *
  
  
  Regina Ala Moana a gunmeniis invasa est, imperator eis dixit. "Decernitur. in larva. Non timeo occidere." Prospexit Claud. "Quot impetus, malus nothus?"
  
  vix vidi Claud. "Nemo", inquit. "In Oahu."
  
  Dracus avertit. putaret. Causa erat refocus. Hoc erat quod Kovalenko omnes distrahere volebat. Re vera Kovalenko scivit aliquid attonitus sub Diamond Capite profunde occultatum esse ac petens id asserere.
  
  Aliquid etiam obumbrabit horrorem horum impetus.
  
  Iuppiter eius rediit. Nihil hic mutandum. Erant impetus tempor perfecto est in. eodem tempore et exercitum et milites debilitaverunt. Sed nihil mutatum est. Sanguinem regem non invenerunt, so-
  
  Consilium B in aciem eductum fuit.
  
  Drake annuerunt Maio et Alicia. Hayden et Kinimaka iam prope erant. Magnus Hawaii spectavit conchylium perculsum. Acriter ad eum conversus Dracus, "Numquid paratus es ad hoc, Mano?"
  
  Kinimaka fere fremuit. "Ius me damnare."
  
  "Propositum B" dixit Drake. "Kovalenko hic non est, sic adhaeremus. Hoc reliqui milites minuto intellegent. Hayden et Maius oppugnationem Kauai coniungunt. Mano et Alicia oppugnationem in Magnam Islandiam coniungis. ii saltus Goth. Serva quoscumque potes. Et Alicia..." Facies eius versa est in sculptam glaciem. "Exspecto te occidere. Nothus ille Boudreau crudeli morte pereat.'
  
  Alicia adnuit. Idea Draculi erat ut Mai et Alicia seorsum servarent cum intellexerunt se turmas suas separare debere. Noluit mortem Wellensis et alia secreta inter vitam salvificam venire et hostem intercludere.
  
  Claudii voce alta Draci attentionem prehendit. "Kovalenko dotatae oppugnationes in Oahu, Kauai et in Big Islandia solum ut animum advortite. Divide et vince te. Hunc hominem verberare non potes. Annos paravit."
  
  Matthaeus Drake telo suo erexit. "Idcirco eum per portas inferi sequi, et eum diabolo stupri nutrire." Helicopter onerariam petivit. "Age populo. Download."
  
  
  * * *
  
  
  Ben celeriter conversus cum telephonum cellae eius insonuit. Drake erat
  
  "Paratus?"
  
  "Hi Matt. Certus es? An vere relinquens?"
  
  "Nos vere relinquens. Nunc. Quid tibi opus erat a Daniele Belmonte accepisti?
  
  "Etiam. Sed est paulo debilis-"
  
  "Bine. Have vos lava tubi ostium pinpointed proximam? "
  
  "Etiam. Est complexus gatum ad duo milliaria ab Capite Diamond. Regimen Hawaii similiter omnibus notis introitus obstruxit. In pluribus, etiam puer determinatus non cessat ab introeunte.
  
  "Nihil adiuvat. Audi, Bened. Capto Karin et accipe aliquem ut te ad illam fistulam lava. Mitte mihi coordinatas. Nunc ea facere ".
  
  "Es adverisne? Quid illic novimus. Et haec insidiarum ratio? Est ultra crudelitatem.
  
  Bene esto, Bened. Vel, ut Def Leppard posuit, saxum. "
  
  Ben in mensa sua telephonum posuit et altum anhelitum sumpsit. Manum suam Karin in umerum suum posuit. Utrumque spectavit TV. Vox exercitus erat temporis.
  
  "... est terrorismus in scale numquam ante visum."
  
  "Dracus rectum est," Ben dixit. "Ad bellum sumus. Ducem inimicorum nostrorum evertere necesse est.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM SEPTIMUM
  
  
  Drake octo membra Delta Team collegit, quae ei assignata sunt si opus esset ad speluncas altas explorandas. Veteres rei familiares erant , viri peritissimi, et quisque semel in aliquo loco deprehensus suam operationem exercebat.
  
  Priusquam helicopterum conscendit, paulisper Dracus cum amicis suis egressus est. Rex sanguis iam copias Hawaii et imperium direxerat, iamque eas separaturus erat.
  
  "Es securus." Drake omnes intuitus est in oculo vicissim. Hayden. Mai. Aricia. Kinimaka. "Nos unam noctem in inferno habebimus, cras autem omnes liberi erimus".
  
  Adnuit et grunnit ex Mano.
  
  "Crede," inquit Dracus et manum porrexit. Quattuor manus in eum impulit. "Just guys vivere."
  
  Cum hoc se vertit et ad helicopterum expectans cucurrit. Delta Squad arma perfecit et nunc loca sua conscendit. "Salvete". Fortem habuit accentum Eboracensem. "Paratus scindet hanc vodka maceratam porcum?"
  
  "Buya!"
  
  "Fuck." Dracus gubernatorem elevavit, qui eas in aerem sustulit. Respexit ad villam ultimo tempore, et vidit amicos suos adhuc in eodem circulo stantes, sequendo eum oculis suis.
  
  numquid omnes iterum viventes videbitis?
  
  Quod si fecisset, graviter penderet. Excusare yult. Quasdam magnam rem eveniet consequatur cum. Sed mortuo Kovalenko facilius esset. Kennedy ulcisci si non servata fuisset. Et nunc firmiter in vestigio Sanguinis Regis, iam paulo altius animus volaverat.
  
  Sed summa compositio inter Maium et Ariciam optime rem totam in capite suo vertere potuit. Erat inter eos ingens atrox. Et quicquid est, Dracus involvitur. & puteis.
  
  Non longum est helicopterum ad coordinatas Ben pervenire. Gubernator centum circiter cubitos a minimo complexu eas in plano loco exposuit. Drake vidit Ben et Karin iam dorsis ad saepem altam sedere. Facies eorum erat omnino alba cum tensione;
  
  Drake senex opus esse ad tempus. Haec missio Ben Blake suo optimo indiget, in forma frigidissima, et si Ben omnibus quattuor partibus accensus est, tunc Karin cibatus est. Successus missionis eo penderet quod omnes in optima vitae suae figura essent.
  
  Dracus militibus Delta significavit, e helicopteris, atroces flatu aeris circumdatus, ad Ben et Karin cucurrit. "Omnia est bonum?" clamavit. "An omnia attuleris?"
  
  Ben adnuit, adhuc parum incertus est quomodo de amico vetere sentiat. Karin crines suos ligare in occipitio coepit. "Plene onerati sumus, Drake. Spero quod tu attulisti aliquid boni retro damnare. "
  
  Milites circum eos Delta frequentantur. Dracus unum hominem, unum magnum, barbatum hominem cum tattoo in collo et brachiis sicut in cursorio. "Hic est amicus meus novus, signum vocamus Komodo est, et haec turma eius est. Turma, occurrit amicis meis veteribus, Ben et Karin Blake."
  
  Nutus et gruni ubique audiebantur. Duo milites erant occupatus legendo padlock symbolicum qui prohibuerunt homines de una fistulae lavae celeberrimae Hawaii descendere. Paucis minutis se recipiunt et porta patefacta est.
  
  Drake iniiium mixtum. Concretum tribunal ducitur ad portam metallicam quae secure claudebatur. Ad dextram erat altus eculeus, in cuius summitate camera securitatis gyrantis aream aspexit. Komodo eosdem duos milites agitatos ad ianuam curam promovit.
  
  "Tu guys aliquid extare habent quid populus meus et ipsi in nosmetipsos incidimus?" Komodo raucus factus est Ben flinch.
  
  "In verbis Roberti Baden-Powell," Ben dixit. "Paratos esse".
  
  Karin addidit, "Nam quid".
  
  Ben dixit, "Hoc consilium pueri exploratores".
  
  Komodo caput movit et sub spiritu mussitavit "Geeks".
  
  Ben commotus est post gruff-aspiciens miles. " Alioqui cur Komodo te vocant? Venena morsus tuus? "
  
  Drake interpellavit antequam tribunus Delta responderet. "Dicant tubum lavae, sed adhuc solum est cuniculum planum vetus formatum. Ego te solitis indiciis non lacessam, sed hoc tibi dicam. Cavete insanas insidias. Rex cruentus est circa magnas demos et artes scindendi. Si segregare nos potest, mortui sumus.
  
  Drake viam ducebat, ben sequi gestiens et Karin ad Komodo sequendum. Custodia parva nihil aliud erat quam duo magnae lockers et telephonium pulverulentum. Odor formse et uligine resonabat profundo, pristinum silentium quod in aere pendebat antecessum. Dracus praeivit et mox quid invenit.
  
  Ostium fistulae lavae erat ante pedes eorum, foramen ingens descendens in tenebras repens.
  
  "Quam longe est?" Komodo extiterunt, et lignum ardentem projecerunt. Cogitatus vibravit et revolvit paucis secundis ante duram petram feriendo. " juxta. Aliquas ligaturas figere guys. Festinare."
  
  Cum milites exercebant, Dracus quantum potuit audivit. Sonus non ex atriis tenebris. Complures horas post Kovalenko assumpsit, sed celeriter capere voluit.
  
  Postquam demissi sunt et pedes eorum in pavimento lavae tubi tereti firmiter plantaverunt, Dracus gestus eius accepit et versus Diamond Caput petivit. Tibia angustata, demissa et inflexa. Etiam Delta cantavit interdum stateram suam amiserunt vel capita impingebant ob vagus tumoris molaris. Bis illa convertit acriter, ut Dracum trepidaret usque dum animadvertit levem curvam semper esse in directione Diamond Pectus.
  
  Oculos suos non auferebat rangefinder. Subterraneis undique tenebris obstruuntur. "Lux praemisit" Dracus subito dixit ac restitit.
  
  Aliquid e tenebris prosiliit. Fluxum aeris frigidi ab inferis. Constitit et investigavit gigas antro praemisit. Komodo ambulavit, et aliud meridiem baculum projecit.
  
  Hoc tempore circiter quindecim pedes concidit.
  
  "Bine. Komodo, tu et turma tua expediuntur. Ben, Karin, inspice haec divulgationis.
  
  Prout Delta turma firmat tripodem firmum super cavum serratum, Dracus cito nota leget. Oculi eius etiam ante quam primam paginam finierant laxaverunt et altum spiritum excepit.
  
  "Infernum cruentum. pluribus armis opus esse reor."
  
  ben supercilium levavit. "Ibi descendit, glandibus non opus est. Cerebrum est."
  
  Bene, feliciter, utrumque habeo. Dracus suam pistolam erexit. "Cogito si in via aliquam musicam cacatarum audire debebimus, ad vos convertemur."
  
  "Ova. Nunc ego Mac in Fleetwood meo iPod habeo."
  
  "Im 'perculsus'. Quam versionem?
  
  "An sunt plures quam unus?"
  
  Dracus caput movit. "Puto omnes liberos alicubi educationem incipere." nictavit apud Karin. "Quid facimus, Komodo?"
  
  "Actum".
  
  Dracus extiterunt, tenueruntque funem tripodi annexum, et deiecit mirum in modum candentis tubi. simulac ocreas ima attigit, attraxit, et reliquae singillatim delapsae sunt. Karin, athleta doctus, facile descensum tractavit. Ben certavit frenum, sed erat iuvenis et idoneus et tandem exposuit sine sudore.
  
  " Deinceps ". Dracus cito ambulabat in directum Diamond Pectus. "Vigilate vestri tergum. Propius sumus."
  
  Perperam descendere coepit. Dracus momentaneum miratus est quomodo tubus lavae a suo naturali fluxu deviare posset, sed tunc intellexit ipsum magma per minimam resistentiae viam a tergo vis infernali sufflaturam esse. Lava quemlibet angulum capere potuit quo voluit.
  
  Aliquot plura minuta intercesserunt, et Dracus iterum restitit. Praecesserat aliud foramen humi, hoc tempore minor et perfecte rotundatum. Cum Komodo lignum ad meridiem emisisset, putei sumebant altam circiter pedes triginta.
  
  "Periculosius est," inquit Drake. " Cura ut valeas, duo."
  
  Et tunc animadvertit quod lumen ex baculo lucido non reflecteretur in aliquo lapideo parietis. Aureum lumen eius tenebris circumfusis occupatum est. Sub his magnum cubiculum erat.
  
  Innuit silentium. Omnes ut unum, aliquos sonos ab inferis venientes diligenter audiebant. Post minutam taciturnitatem, Dracus rappel funem apprehendit et in vacuum sagittam misit. Cito longitudinem delapsus est donec sub tecto fuit.
  
  Nihilo tamen strepitu. Aliam dimidiam partem duodenarum virgarum meridiem fregit et in cubiculum inferius proiecit. Paulatim lux naturalis florere coepit.
  
  Et tandem vidit Matt Dracus quod pauci ante eum viderant. Cubiculum magnum rectangulum circiter quinquaginta metrorum longum est. Nullam at tellus elit. Tres curvae parietes aliquot antiquis signis insculpti, indiscreta distantia.
  
  Et unus murus dominandi arcus curvatus est qui ita fascinavit Cocum capitaneum. Ianua intra eum, qui sic habuit sanguinem regem. Et horrore ac prodigia, quae post se iacerent, impleverunt Matt Drake et socii eius tanto horrore.
  
  Portas inferi invenerunt.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM OCTAVUM
  
  
  Hayden strictum tenuit sicut helicopterum per caelum demersum, cursu celeriter mutato. Novissima eius aspectus Kinimaki fuit semper lasciva Alicia Miles eum in aliud helicopterum impellens. Visus obnixus est, sed pars practica cognovit quod cum ad pugnam venit, Mano optimum negotium in specie Anglica furiosae gratiae habuit.
  
  sicut est Hayden. Mai iuxta eam sedit, quietam et quietam, quasi ad oram Napali pro speculatione mundi peterent. Reliquae subsellia rima militibus captae sunt. Kauai circiter viginti minutas aberat. Portae modo eam contingerant ut nuntiarent impetum terroristarum in mallo Kukui Grove in Kauai-aerem. Vir se ad convicium extra Jamba Succum/Starbucks constitutionem iuncturam septentrionalem complexi. Aliquis cum chunkis jamtex ad corpus eius accinctus est et digitus in felis primitivae detonatoris.
  
  Vir quoque duo arma latis et capitis Bluetooth capitis habuit, nec ullum patroni cauponae liberum abire permisit.
  
  in propriis Portarum verbis. "Hic inprobus plane est ibi manere quamdiu potest, tunc cum auctoritates suas moveat, explodet. Maxime Kauai vis vigilum ad scaenam missus est, a te".
  
  "Vicum nos securamus, domine," Hayden ei affirmavit. "Hoc exspectavimus."
  
  "Id quod fecimus, Miss Jay. Puto nos videbimus quae consilia Kovalenko pro proximo Magnae Islandiae habeat."
  
  Oculos Hayden clausit. Kovelenko hanc oppugnationem per annos cogitavit, sed quaestiones manserunt. Cur fabricam ianuam deseris? Quid cum tanto murmure relinquamus? Potuitne hoc eius consilium B? Quod non obstante quod auctoritates omnes conatus suos cito exposuit et vendettam cruentam in Drake, amicis et familiis suis instigavit, elegit hanc viam ad notissimam notitiam acquirendam.
  
  Vel putavit fortasse veterem et veterem consilium satis magnae resonare creandi, quod facta tua ibi latere poterant.
  
  Non refert, putavit. Cogitationes eius de Ben et periculosum opus aggreditur. Numquam hoc in officio diceret, sed ardenter amare incipiebat. Debitum erga patrem suum sensit non evanuit, sed minus factum est post horrificam mortem Kennedy Moore urgente. Vera vita superavit senem promittit ullus dies nunc.
  
  Cum helicopter emissa per caelum caeruleum Hawaii lucidum, Hayden precationem Ben Blake obtulit.
  
  Tum telephonum gestabile ei insonuit. Cum perspexisset in tentorium, supercilia admirans exortum est.
  
  "Salve," respondit statim. "Quid agis?"
  
  "Magna, gratias, sed hoc sepulcrum investigationis negotium maiorem partem effectus habet. Meus tan prope periit."
  
  Hayden risit. "Bene, Torsten, ad hoc genus sunt Salonae.
  
  "Inter mandatum et sepulcrum? Non realiter."
  
  "Certe, Thorsten loqui amem, sed tu Sueonum momenta te ipsum elige."
  
  "InteUigo. Conatus sum primum Drake vocantem, sed protinus ad voicemail. Bene est?"
  
  "Melior fuit quam fuit." Hayden Kauai ad dextram adumbrationem vidit. "Audi-"
  
  "Ego celeriter ero. Operatio hic opera bona est. Nihil reprehensibile. Omnia ut expectata et tempestiva. Sed..." Thorstenus restitit, et Hayden eum respirare audivit. "Aliquid factum est hodie. Videtur hoc aliquid dicere 'iniuria'. Vos Americani aliquid aliud appellare possent."
  
  "Ita vero?"
  
  "Vocationem accepi a imperio meo. Ex meo inter- posito ministro civitatis. Alto gradu voco. I-" Alius haesitans pausa, minime Dahl similis.
  
  Sub eis Kauai litus asperum trahebat. Vocatio facta est per radiophonicum. "Octo minuta ad scopum."
  
  Dictum est mihi operationem nostram - operationem nostram Scandinavianam - novo procuratione inituram esse. Communis vis molis constituta est nobilissimarum ordinum sed innominatorum membrorum US CIA, DIA, NSA. Ego igitur, Hayden, miles sum, et superioris superioris iussa sequar, sed hocne tibi rectum est?
  
  Consternatus invita se Hayden. "Est mihi prorsus ineptias sonat. Quod nomen est principalis persona? Cui te dederis in manus.
  
  Russell Cayman. Vos autem cognoscetis eum?"
  
  Hayden memoria eius perscrutatur. "Nomen scio, sed perpauca de eo scio. Certus sum a DIA, Intelligentia defensionis Agency, sed maxime in negotio systemata arma acquirendi. Quid infernum hoc Russell Cayman vis a te et sepulchrum?"
  
  "Legis animum meum".
  
  Ex angulo oculi sui, Hayden vidit caput Maii vellicare quasi per calvariam emissam esse. Sed cum Hayden interrogando conversus est, agens Iaponensis avertit.
  
  Hayden paulisper cogitavit et submissa voce quaesivit, "Numquid credis omni populo tuo, Thorsten?"
  
  Nimis diu intercapedinem ei quaestioni Dahl respondit.
  
  "Si DIA de aliquo monitum est, tunc amplissimum coverage habent. Eorum prioritas etiam CIA excedere potest. Diligenter ambula, buddy. Huic homini, Caiman, nihil est nisi larva. Troubleshooter ad Opis nigrae, Gitmo, Septembris 11th. Si quid grave et delicatum siet, ipse homo ad te converteris ".
  
  "Putite me. Utinam non petissem."
  
  "Ire nunc debeo, Thorstene. Sed promitto tibi me loqui cum Ionathan de hac stercore quam primum potero. ibi pendet.'
  
  Thorsten contractum signavit cum lasso suspirio militis professionalis qui iam omnia viderat et qui oderant ut pedisequae quidam Americano novo tempore assignarentur. Hayden condolebat. Conversa ad Mai, rogaturus quid sciebat.
  
  Sed vocatio "target" in radiophonico audita est.
  
  Arva ante et infra ardebant. Cum helicopterum descenderat, parvae figurae vagae in omnes partes discurrentes videri poterant. Funes e cockpit producti, et populus post eos desiluit, cito labens ad torridos landscape infra. Hayden et May vices suas exspectaverunt, expressio blank May suos aperiens ignem audiverunt.
  
  Hayden Glock tertio compressit et dixit ibi: Boudreau descendit ibi.
  
  "Nolite solliciti esse," dixit mulier Iaponica. "Inquirit quid Maytime re vera significat."
  
  Duae feminae simul fortuitae sunt, simul exponunt, et unum-duum tegumentum in classico relinquunt. Haec praxis absolutam fiduciam in se invicem requirebat, dum unus homo currit, alter eorum periphericos spectabat. unus, duo, ut in leapfrog. Constructio. Sed ieiunare ac perniciosius erat progredi.
  
  Hayden area currebat. Plures colles leves in complexu saepti finiuntur, in quibus stabat domus ingens et multae aedium. Haec villa altera Kovalenko esset. Ignis et chaos iudicans, Boudreau paulo ante eos pervenerat.
  
  Vel verisimilius cum omni tempore suo tristissimiliter sumpsit.
  
  Hayden fugit, Marinum M16 impetum captandi mutuatus est ad rostrum lampadas et homines in operculo vidit. Duobus momentis post tergum eius erat et clamavit "Reload!" et brevi plura secunda accepit ut novum commentariolum in eius telo insereret. Raro ignem redierunt, et cum fecerunt, ita incompositi sunt ut pluribus pedibus omitterent.
  
  Utrimque iunctae primae classis classici eadem celeritate progressae sunt. Iam saepes adstitit, portae apertae invitae manebant, sed sinistrae iunctae erant. Grenade bene collocata postes saepes destruxit, nautae impedimento ad vicus ingressum relinquens.
  
  Nunc glandes periculose sibilabant.
  
  Hayden post aedificium genitoris texit. Scintillae bounculae patellam as Mai columbae ad operculum. Lutum et metallum testae ubique dispersae.
  
  Mai sanguineum maxillam tersit. "Boudreau milites tui kindergartens exercitati sunt."
  
  Hayden paulisper anhelitum arripuit, dein domum emissam invisit. "Pedes duodecim. Paratus es?"
  
  "Etiam".
  
  Hayden evasit. Mai murus plumbi extiterunt et hostem anas ad operimentum cogunt. Hayden ad angulum domus et parieti innixus. Stun grenade ad fenestram proiecit et Mai operuit.
  
  Sed in illo momento, in earparte suo sonitus vacillans increpuit. Princeps catervae populum hortatus est ut ad horrea longinqua pergeret. Ibi accidit aliquid terribile. Ut Hayden auscultavit, percepit sentire Boudreau viros dimidium aedium circumsedisse ac ignem aperire quocunque intus forent.
  
  Omnino, Captivi. Obsides.
  
  Hayden recursum post Maium in defensionem et in unum confluentes excurrentes. Coniungunt alii milites, anhelantes hinc atque inde exitialem, murumque fortitudinis ac mortis adorti.
  
  Caedes insensa quae futurum erat, cardam vocat Boudreau fuit. Ibi esset.
  
  Milites fugientes incendere non desistebant. Glandes per aerem divisae, parietibus et machinis dispulsae, inventae sunt scuta hostium duodecim saltem dimidium. Boudreau's homines in offensos et metum resilierunt. Milites latebras suas praetereuntes temere a latere incendere conabantur, sed nautae ad tasque paratos emittebant.
  
  Explosiones altae in aerem ex utraque parte emissae emissae. Shrapnel explosiones volavit; linguae ignis tam celeriter intenta, ut oculus vix sequatur. Qui clamat in semitis suis.
  
  Hayden horreum praecedens vidit. Abstruso horrore cor. Verum erat. Saltem quindecim viri Boudreau circum horreum clausum stabant, arma ad muros chartaceos tendentes, et cum Hayden primum hominem peterent, omnes ignem aperuerunt.
  
  
  * * *
  
  
  Alicia Miles sibi calcibus cepit ignemque aperuit copias Hawaii et socii eorum impetum fecerunt in vicus Kovalenko in Magna Islandia. Locus inaequabilis. Omnes altae canyonum, colles alti siluestribus campis. Priusquam etiam ad vicus appropinquarent, grenade launtor unus ex impetu helicopterorum accensus est, qui eam aduncam non delevit, omnesque ad maturescendi portum cogebat.
  
  Iamque iuncto per densos saltus et inaequales clivos festinabant. Unum hominem iam perdiderunt ad scurram laqueum. Foedum a populo sanguinis Regis paratum est. RPGs incassum per arbores volavit.
  
  Mercennarii ludibrio sunt.
  
  Nautae autem nonnisi triginta fere pedibus a vallo progrediebantur et una ultima valli praerupta erat. Alicia facere potuit subridens inimicorum facies. Sanguis ejus fervere coepit. Proxima illi, perniciter gigans, maior CIA agens, Kinimaka fuit. Contigit multum utile.
  
  Communicationis cogitationes in auribus eorum nuntios de advenientis flagitiorum indictis. Ala Moana Hotel Reginae in Oahu obsignata est. VIATOR e fenestra decima ad mortem missus est. Grenades in viam conjecti sunt. Turma SWAT parabat operationem quae mox lucem viridem daretur ob mortes et mahemium a mercenariis causatis. In Kauai, sola bomber suicidium pilarum aliquot ranarum accensarum, ubi diurnarii convenerant, notario laeserunt. Nunc in Magna Islandia peregrinatoribus bus surreptum est, et bomb in nautas eorum plantata est. Captivi intus inclusi sunt, captivi foris in sole sedebant, bibentes cerevisiam et chartas ludentes. Nesciebatur quis eorum detonator vel quot fuerint.
  
  Aricia parte vallis desiluit. RPG explosum ante eam, caenum et saxa in aerem alta iaciens. Illa ridens in eos desiluit et conversa cum hesitationem Kinimaki sensit.
  
  "Age, puer crassus", inquit, labra comantia iocose. "Mane mecum. Hoc est ubi res adepto vere nuntius. "
  
  
  * * *
  
  
  Hayden iterum iterumque accensus, tranquillitas manere conatur et ita accurate eam conservare. Tria capita in campo visionis explosa sunt. Mai adhuc currit iuxta eam, nihil dicens. Ceteri milites ad unum genu omiserunt, evadentes ictus et pulsantes mercennarios antequam se circumducerent.
  
  Tunc Hayden inter eos fuit. Unus vertebat et trans pontem nasi cum sclopeta allidebat. Clamore cecidit, sed pedibus calcitrare facit eam caput super pedes eius.
  
  Celeriter ascendit, sed cecidit super corpus eius ad terram defixit. Ut aspiciens, recta in odiis, madidis oculis dolorem aspexit. Fremitu incondito pulsavit, et densissima circum bracchia faucibus immisit.
  
  Statim stellas vidit, sed eum obsistere non conabatur. Sed duae liberae manus arma ipsae invenerunt. A dextra eius glock. In sinistra cultellus eius est. Dolium sclopetis in costas eius profudit, sentiens eum.
  
  Laxatum tenaci, oculi laxaverunt.
  
  Tres tacuit Hayden accensus ictus. Vir devolvit eam. Ut supra visum est ei purgatum, alius mercennarii vultus in conspectum venit. Hayden eum in nasum iecit, hominem repercutit et evanescit.
  
  Sedit et vidit Mai. Postremae reliquiae mercennarii illam opponunt. Hayden connivuit. Hic homo naufragium fecit. Facies eius aspectu similis erat rubro picto. dentes amissi sunt. Maxilla eius remissa videbatur. Alterum brachium prolapsus est, alterum ad cubitum fractum. constitit in instabilitate cruribus et tunc ad genua procumbebat cruento luto.
  
  "Iniquitatem ad provocandum sustulit" Mai risu dulci dixit, Glock mutuata intendit et movit caput.
  
  Hayden nolens devoravit. Mulier gravis erat.
  
  Horreum ostium a Nauetis apertum est, eorum praesentiam clamantes. Cor Hayden in parietibus falsificatis numero foraminum demersum est. Obsides evadunt spem.
  
  Inter eius cogitationes celeriter purgandas, aliquid ante omnia patuit. Boudreau hic non fuit. Respexit ad domum. Ultimum erat locum quae eum occultare voluisset, sed tamen-.
  
  Subito tumultus animum advertit. Nautae e horreo offenderunt, umerum suum quasi confossum tenentem.
  
  Tunc Boudreau et multitudo mercennariorum ex horreo effudit, tormenta accendit et quasi daemones eiulans. Nonne istuc alii mercenarii vitam in decoctionem dederunt? num codicellos vel ex certo loco incendebant?
  
  Re vera eam sicut arma nuclei feriunt. Sanguinis regis viri iam inter classicos pugnant, et Boudreau versus Hayden ruunt, cultro contumaciter levato.
  
  
  * * *
  
  
  Alicia bigas ingenioque et spiritu ignea concitavit. Paucis post minutis ad novissimum cacumen perventum est et iris ignem in defensoribus munitis immisit. Alicia animadvertit domum magnam, horreum grandem, et gargarum currus duos. Flumen latum neglectum, quod fugae haud dubie erat, iuxta tugurium helicopterum helicopterum helipad erat.
  
  Respexit. "Grenade launchers".
  
  Coetus dux frowned. "Iam facere."
  
  Alicia locos hostium ostendit. "Est murus humilis. Posteriore parte domus. For Rolls-Royce. Ad jus fontis."
  
  Princeps catervae labra lambit. "Spurii exi".
  
  Aliquot explosiones terram concusserunt. Tres tasque oppugnatores excanduerunt ac deinde in duas acies in unum impetum fecerunt, unum tamen iecerunt, sed in arcu letali flaverunt.
  
  Vastata saevitia in vicus sanguinis irrumpunt.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM NONUM
  
  
  Pedes Draculi caligae cellae pavimentum attigerunt. Priusquam alii descendere coeperunt, mico fulgentem statuit viam suam. Protinus ad vitam devenit moenia, iam perculsa oculi sculpuntur conspicua Draci.
  
  Similes illis cincinnis in duabus machinis portatilis. Nunc confirmatum est ea prorsus esse ac ea quae a Torsten Dahl et quadrigis ad Sepulchrum Deorum in Islandia inventa sunt.
  
  Quam antiquam civilitatem nuper offenderunt? Et quomodo totum finem?
  
  Ben, Karin et reliquae turmae Deltae funem descensum impulerunt, donec omnes circa portam ingentem arcus Pelae conglobati sunt. Dracus optime fecit ne in atram nigredinem profundius pervideret.
  
  Ben et Karin ad genua procumbentes. Ipse arcus factus est ex quodam genere metalli striato, plane laevi et symmetrico. Superficies metalli erat notis iisdem minimis notis ac caeteris antri.
  
  Has notas, Karin diligenter eas tetigit, non sunt fortuitae. Respice. Video eundem Crispum iterum atque etiam repetendum. Et reliqua spelunca... Circumspexit. "Idem".
  
  Ben fumbled ad telephonum suum. "Hoc photo quod Dahl nobis misit." Eduxit eam in lucem. Drake procumbens confidens Delta Team se in speculatoribus subeuntes fore.
  
  Sepulchrum igitur Deorum cum portis inferni aliquem nexum habet, Dracus elata voce cogitavit. "Sed quid sibi volunt cincinnos?"
  
  "Repetita exemplaria," Karin molliter dixit. "Dice mihi. Qualia signa, prisca
  
  Moderni, ex multis exemplaribus repetita? "
  
  "Facilius." Magnus Komodo emissa iuxta illos descendit. "Lingua".
  
  "Iustum est. Ita, si lingua est - "Ostendit cellae parietes. "Tunc narrant totam fabulam."
  
  "Sicut ones Dahl invenerunt." Adnuit Drake. "Sed tempus non est nunc resolvere. Kovalenko has portas transivit".
  
  "Manere". Ben adprehendit pontem nasi. Haec signa... Arcum attigit. "Idem prorsus ac in adinventionibus. Mihi, hoc innuit hanc portam perantiquam esse eiusdem notae versionem. Tempus itineris apparatus. Deorum machinationibus portatilis usus est, ut per tempus et potentiam fatum iret. Fortasse haec res est principalis ratio. "
  
  "Ecce," inquit Dracus molliter, "magnum est hoc. Scies. Sed extra portam illam, tenebras picis ostendit. " Sanguis Regis. Homo author de morte Kennedy, inter centum alios. Tempus est loquendi et incipit ambulare. Vade".
  
  Ben adnuit et stetit, intuens paululum reus, se prosternit. Unusquisque in conclavi altum spiritum sumpsit. Aliud erat post portam, quod nemo eorum commemorare volebat;
  
  Causa est cur Captain Cook nomen arcus a "Pele's Porta" in "portam Inferni" mutavit.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM
  
  
  Status Hawaii misericordia furiosi contremuit.
  
  Si helicopterum avolavit, amplum panoramicum aspectum tristes, turpes eventus, qui in insulis explicabant, praeparare potuit, primum transvolavit per Oahu ut Ala Moana Reginam Hotel obsessam caperet, ubi membra multarum specialium virium experti sunt. iugis agere iam coeperat contra graviter armatos, conducti mercennarios, qui omnia . Irruit praeter, vitans tartareas nubes fumi nigri, qui e duodecim saltem fenestris fractis fluebat, diligenter ostendens aperturas ubi homines sclopetis et grenade launtores palliati videri possent inopes gregem, mulieres et pueros in coetus facilius destruere. .
  
  Et tunc volveretur sursum et dextrorsum in arcum magnum, primo versus solem, globus ille crassus flavescens lente iter faciens ad incertum et forte futurum cataclysmicum, ac deinde ad laevam deprimens terribili itinere. inventionis versus Kauai. Prope Diamonde Caput transibit, heroibus et sceleratis neglectis, qui secreta et somnia quaerunt in obscurissimis et periculosissimis subterranei cavernis vulcani extincti.
  
  In Kauai, hominem sudore madentem, qui se ad saepem tabernae capulae deiecerat, intra patronos captans, tunicam dynamitis refertam et clare ostentans manu tremula detonantis mortui artificium arripiens. Si in imagine zoomedes, desperationem in oculis hominis videre potes. Quod clare ostenderet, quod diu restare non potuisset. Tum volabat alte, rursusque super tecta resurgens Exotici litoralis sequor curva decoris. Ad vicus incendii ubi Hayden Jay Ed Boudreau modo ceperant dum Mai Kitano et reliqui nautae cominus cum justo mercennariorum Boudreau pugnaverunt. Inter formidolosum mortis et pugnae strepitum obsides vulnerati fleverunt.
  
  et perge. Praeterita et futura iam colliduntur. Antiquus et primarius pugnae cacum.
  
  Hodie erat dies cum di mori possent et novi heroes florere et oriri possent.
  
  Helicopter ultimam fugam faciet, accipiendo in landscapes adversantibus et oecosystematis dynamicis quae Magnam Islandiam constituunt. Transcurrentes adhuc alia vicus, paucis momentis in Alicia Miles, Mano Kinimaka, et turmae marinarum turmae graviter propugnatae expugnant, ubi obsides, mercenarii, virique machinis dynamitis in unum potentissimum confligunt. Machinae potentes in acie coepta agunt, paratae per terram, aerem, et aquam, sanguinem regis decedere. Camera zoom incepit sicut Alicia et Kinimaka aspiciens, fugientium conscius, et iam iter ad intercipiendum et destruendum parabat.
  
  Tum denique helicopterus ad latus deflexus, machinae tantum, sed tamen machina, repleta imaginibus humanae stultitiae, animos ostendere et invenire possunt, et pessimum quodque malum committere possunt.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM PRIMUM
  
  
  Dracus sub arcu ingressus portas inferorum nominavit ducem Cook, et in angusto itinere rudi se invenit. Vertit ad lampadam sclopetis et dolio adnectit. Item lucernam umero suo adiunxit et eam ad parietes illustrandos accommodat. Aliquantum temporis lux et nullum evidens periculum fuit.
  
  Cum ambages traiecissent, Dracus super humerum suum dixit, "Dic mihi, Ben, de ephemeride Cook."
  
  Cito exhalatur Ben. "Hoc nihil aliud est quam consideratio ingentis huius laquei systematis. Cocum appellatum "portae inferi" propter insidias naturae. Ne quid in fine futurum esset, ne videbat quidem.
  
  "Quis igitur insidias aedificavit?" Drake quaesivit. "Et quare?"
  
  "Nemo scit. Signa foris invenimus, et ea quae in sepulcro Deorum non sunt in his interioribus parietibus. Exsussit, et addidit, Vale.
  
  Komodo vox a tergo resonavit. "Cur Cocus non vidit finem?"
  
  "Fugit," Karin molliter dixit. "In timore".
  
  "O cacas."
  
  Drake paulisper constitit. "Quoniam igitur ego miles mutus sum, et tu duo cerebra post hanc operationem sunt, fac mihi res claras. Essentialiter tigna clavis ad laqueum systematis sunt. Et tu duo exemplaria habent apud te.
  
  "unum exemplar habemus", Ben dixit. "Carin alia mens est."
  
  "Tunc unum exemplar habemus", Komodo mur- mur.
  
  "No..." Ben coepit, sed Dracus eum restitit. Significat quod si decedit, unum exemplum habebimus, haedum. Photographic memoria non est multum utilis cum mortuus es."
  
  "Non... Yeah, bene, contristati sumus, non sicut milites putamus."
  
  Dracus animadvertit cuniculum dilatari. Faciem suam perflabat aura lenissima. Manum obsistere levavit, deinde caput circa angulum incidit.
  
  Miram aspectum contemplare.
  
  Erat in aditu ingentis cubiculi, figura oblonga, cum lacunar in tenebris amissis. Lux levis ex lignis ardentibus venit quae relicta sunt in populo Regis sanguinis. Protinus ante eum, cuniculum custodiens in profundum montis perseuerat, visus est pulsum cordis eius transilire.
  
  Facies ingens in ipso saxo supra cuniculum sculpta erat. Oculis obliquis, naso adunco, et quod modo describi posset cornua de capite suo prominent, statim Dracus concluditur faciem diaboli vel daemonis esse.
  
  ilico faciem ignorans, aream lustrabat. Muri curvati, bases in tenebris; Opus est ut aliquid extra lucem hic adiiciamus.
  
  Ille lente alios deinceps annuit.
  
  Tum subito per antrum resonabat strepitus, Centum quasi flammarum globulus simul, vel, ut Ben posuit, sonat goddamn Batmobile.
  
  per sculpturas nares erumpit ignis, et facit fornacem circa pavimentum lapideum. Duae flammae scatebrae ex singulis naribus eruperunt, deinde brevi post, ab utroque oculo.
  
  Drake hoc sollicite studuit. "Fortasse movemus aliquam mechanism in motu. Pressura sensitivo switch vel aliquid simile hoc. " Vertit ad Ben. "Spero te paratus sis, buddy, quod inter vincula mea Dinorocki, Venenum, dicebat, nihil est nisi tempus bonum."
  
  Labia Ben crispa in risum fugacem sicut notas repressit. "Hic est primus gradus inferni. Secundum scriptorem scriptorem quendam Hawksworthum nominatum, hunc gradum Anger vocaverunt. Causam manifestam puto. Postea comparaverunt eum cum diabolo, Amon, daemone irae.
  
  "De lectione, haedus." Komodo fremuit. "An forte memorabit viam praeteritorum?"
  
  Ben textum in area posuit et expolivit. " Respice. Ante vidi, sed non intellexi. Maybe suus 'a clue ".
  
  Dracus iuxta iuvenem amicum emissa. Divulgationes exscriptae diligenter designatae et illustratae sunt, sed digitus Ben digitus animum ad extraneam textum traxit.
  
  1 (||) - salire ad 2(||||) - salire ad 3 (||) - salire ad 4 (|||||/)
  
  et sola inscriptio quae sequitur: In ira patientiam habe. Cautus homo iter suum disponet si lineae navigationis prae se sint.
  
  "Cquus maximus omnium temporis navigator erat", Ben dixit. "Haec linea duo docet. Hic Cocus iter praeter daemonem edixit et quod callem per eam diligenti consilio requirit."
  
  Karin observabant scintillas ignis. "Quatuor numeravi," inquit cogitans. "Quattuor eruptiones flammae; Quantum-"
  
  A offa insonuit, qui silentio movit. Glans de muro iuxta caput Drake emissa est, mittens per aerem dividens shards acutis saxi. Post milliens alterum, Dracus sclopellum suum excitavit et accensus est, ac post millies alterum intellexit, si in transitum iecisset, sniper eas in infinitum confixos parieti retinere posse.
  
  Hac cogitatione cucurrit, ad cameram figens. Komodo, ut idem videtur, secutus est. Coniunctae ignis scintillas e muro circumdedit. Coriolator impulsus impingitur, sed tamen aliam glandem, quae inter Drake et Komodo sibilabat, incendere curavit.
  
  Dracus demittit ad unum genu, sumens ann.
  
  Vir e latebris prosiliit, telum alte erexit, sed Komodo primum accendit - flatu fluctus invasorem rejecit. Clamor atrox erat, et homo exiens contortus, sclopetum ad solum crepitans. Komodo accessit et constituit hominem mortuum esse.
  
  Drake maledixerat. "Sicut putavi, Kovalenko reliquit snipers ut tardus nos descenderet."
  
  Et attenuare, Komodo addidit.
  
  Karin circum angulum caput eius futui, crines flavos in oculos cadentes. "Si recte, clauis aliena sententia est, et vox patientiae clavis est. Illae duae tram lineae quae tamquam duo 'I'l? In musica, poesi et litteris veteribus possunt significare pausam. Ergo patientia morari significat.
  
  Dracus oblationem spectavit ut turma Delta in speluncam insiluit, incitatus Komodo et statuit ne plus errarent.
  
  Komodo exclamavit: "Et populus? Cavete laqueos insulsos. Non permitterem quod Russicus moron pro iudicibus quicquam posuerit".
  
  Dracus sudantem palmam aspera parieti attrivit, sentiens sub manu saxum coctum, frigoris intus armarium. "Sic est: Exspecta primum explosionem, deinde consiste in duobus et in duobus transi. Post secundam explosionem, consiste in quarto et transi ad tertiam. Post tertiam explosionem, duo morae et in quattuor transibunt. Et post explosionem quartam, mora sexta et tunc exit.
  
  "Facilius." Ben despiciens. "Sed quam diu mora est?"
  
  Karin humeros. "Brevis incantatio"
  
  "O utile, sis."
  
  "Et quomodo explosiones computatis?"
  
  'Poneo, qui primum locum attingit, unus numerus est, quaternarius brevissimus.'
  
  "Bene, quod sensum aliquem facit, auguror. At idem- actum est"
  
  "Id omne". Drake satis habuit. "Patientia mea iam spectata est audiendi hanc disputationem. Primum proficiscar. Hoc faciamus coram Julius princeps meus est."
  
  Komodo equos transivit, paucis passibus ex longissima flamma cessans. Sensit quisque intueri. Sensit sollicitudinem Ben. Oculos clausit, sentiens caliditatem suam exsurgentem, sicut alia superheata emissio frixum aeris coram se.
  
  Facies Kennedy fluitabat ante oculum mentis. Vidit eam ut ante fuit. Stricta caret in crinibus, inexpressive trouser lites - una pro qualibet die hebdomadis. Conscius nisus est omnia distrahere ab eo quod mulier fuit.
  
  Et tunc Kennedy comam deposuit, et recordatus est mulieris cum qua duos menses delectabiles egit. Mulier, quae auxilium ei movere coepit post mortem uxoris Alison et vastata est dolor casus currus illo ante annos.
  
  Oculi eius in cor eius refulserunt.
  
  Ignis in conspectu ejus combussit;
  
  Exspectavit ardorem flammae quiescere, et moratus est in secunda secunda. Dum expectat, intellexit fulgorem ignis e secundo oculo iam emicare. Sed post duo secunda, usque eo pervenit, licet omnis fibra sui clamaret ne.
  
  Ignis eum
  
  sed adligat momentoque motus finitur. Aer autem circa eum calidus erat, sed tolerabilis. Dracus spirabat, sudor ab eo rorabat in undis. Nequaquam ad alterum relaxandum, incepit countdown iterum.
  
  Quatuor secundis.
  
  Flamma iuxta eum crepuit, ignem in ipso loco sumpturum.
  
  Dracus suum motum fecit. Ignis egreditur. Sensit os eius sicut placenta salsa. Uterque oculi eius combusserunt, quasi cum sandpaper decursa sint.
  
  Quanquam, opinor. Cogita, semper cogita. Duo plura secunda et in itinere nostro sumus. Transimus ad ultimum decurrere. Nunc fiduciam habet.
  
  Declina sex seconds and then-
  
  Sex movit, sed ignis non conquievit! Supercilia cremantur. Ad genua procidit, corpusque retorsit. Ben vocavit nomen eius. Calor factus est tam intensus ut clamare conaretur. Sed subito subito disparuit. Sensim sensit manus et genua contra rudem saxum radere. Elevato capite celeriter per cuniculum a tergo cubiculi repit.
  
  Post momentum, se convertit et aliis clamat, "Melius sume unum extremum septem secundis, guys. "Postremum vis scire quid simile est torret Kentucky."
  
  Risus obvolutus erat. Komodo statim appropinquavit et Karin et Ben rogavit cum se vicissim accipere vellent. Ben maluit paucos plures milites se antecedere, sed Karin Drake sequi paratus erat. Komodo se accepit ut eam deponeret et de discretione tacite loqueretur ut Dracus certus non modo faustus esset cum timings antequam unum cerebri suae operationis amittere periclitaretur.
  
  Drake Karin vidit emollire ac vel ridere paulum. Lubuit videre aliquem tranquillum effectum habentem in familia pueri fera Blake. qui circa ipsum cuniculum repressit et ardentem baculum in umbras proiecit. Ejus dilatatio electri coloris nihil aliud illustravit quam adhuc exciso cuniculo, in nigredinem decidens.
  
  Primus Delta miles iuxta eum cecidit, secundus mox sequitur. Dracus nullum tempus terebat eos in cuniculum ad inquirendum mittendo. Cum ad cubiculum Irae revertitur, Ben Blake vidit motum suum.
  
  Ben apprehendit sacculum suum prope ut in ludo puer, certus crines longi sub summitate tunicae suae succincti sunt et extiterunt. Dracus labra movere observavit secundas numeravit. Nullum passionis signum ostendens, Cor Drake proprie de ore suo exilivit et ibi mansit donec amicus eius ad pedes eius anhelans corruit.
  
  Drake manum suam obtulit. Ben respexit, "Quid dicturus es, stulte? Si calor stare non potest?"
  
  "Buck Fizz non refero," Dracus moleste dixit. "Si vis, non, wait-"
  
  Dracus maculosus Karin primo accedens gagates ignis. Os ben ilico clausit et oculi sororum singulas motus sequebantur. Ut haesitavit, dentes Ben ita frendebant ut Dracus sensit laminas tectonicas contra se stridor esse. Et dum inter unum portum tutum et proximum lapsus est, Dracus Ben arcte tenere debuit eum currentem ut eam capere prohiberet.
  
  "Manere! Servare non potes eam"
  
  Balbus Karin. Cades eius totaliter confunditur. Aspexit viam perversam circiter secundae secundae ante aliam illam eruptionem incineratam.
  
  Ben luctatus est cum Drake, qui dorsum capitis viri aspere arripuit et corpus eius amicum suum protegebat ne proximum terribilem eventum spectaret.
  
  Karin clausit oculos eius.
  
  Tunc Komodo dux Deltae equos una magna manu arripuit, agiliter inter pausam saliens. Rhythmus non solvit, modo scapulis suis funda Karin, caput primum, et leniter deposuit eam ad terram iuxta iratum fratrem suum.
  
  Ben flexo prope eam murmurans, proximam tenens. Karin super humerum Ben in Komodo rectum aspexit et duo verba hiabat. "Gratias tibi".
  
  Komodo torva adnuit. Paucis post minutis reliqui ex suis incolumem pervenerunt, cum duo Dracus in cuniculum missi rediit.
  
  Unus ex illis compellat Dracum et Komodo simul. "Alius laqueus, domine, de kilometre praecedens. Nulla signa manifesta snipersorum vel laqueorum vel nugae sunt, sed nos duplicare perscriptio non cessavimus. Putabam nos huc redire."
  
  Karin se reiecit et stetit. "Quid in captionem simile?"
  
  "Miss, hoc simile bastardus magnus."
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM SECUNDUM
  
  
  Cucurrerunt angustiae, violentiae urgentes, quae apud superos fieri poterat, et malivoli hominis intentio, qui per tenebras subterraneos prae se inrepserat.
  
  Horridus arcus eos in proximam speluncam duxit. Iterum pars vasti spatii rutilans haeret, recenti ac lente evanescente, at Dracus celeriter duo succinum ad longe murum accendit.
  
  spatium ante illos opprimebatur; Viae tridente conformatae erant. Stipes erat transitus satis late ad tres homines gyros accommodato. Finitum est in extremo pariete in alio arcus exit. Hastile et stimulum tridentem cum duobus aliis stimulis, duo plura meatus, tantum angustiores, columellae paulo amplius. Hae columellae latam curvam in muro antro finierunt.
  
  Intervalla tridentis viae plena erant tenebris insidiosis altis. Cum Komodo saxum in lucis absentia proiecerit, numquam fundum percussum audiverunt.
  
  Caute, tarde progrediuntur. Humeri a contentionibus distenti, et nervi deficere coeperunt. Dracus sensit tenuem sudoris longitudinem spinae devolvunt, prurientes usque ad omnes. Omne par oculorum globus circumspiciebat et omnem umbram scrutabatur, omnes sinus ac morae, donec Ben tandem vocem suam reperit.
  
  "Mane", inquit, voce vix audita, patens iugulum et exclamans "Mane."
  
  "Quid est hoc?" Drake adligat, pedem tamen attollens in auras.
  
  "Cocum acta reprimendam primo, modo in casu".
  
  "Tu elige tempora dampnas."
  
  Karin locutus est. "Avaritiam", secundum peccatum mortale. Daemon avaritiae sociatus est Mammon, unus ex septem principibus inferni. Miltonus in Paradiso Amissus commemoratus est, et etiam infernus legatus in Angliam vocatus est.
  
  Drake torvo. "Non est ridiculam".
  
  "Hoc non erat futurum. Hoc est quod olim legi et servavi. Solus sensus Hawksworthus hic dat hanc sententiam: Opposita avaritia sedet misericordia. Prosequatur homo quod voles."
  
  Frigidus Dracus et humida lustrabat antrum. "Non multum hic velim, nisi forte Crispy Krems."
  
  "Est recta via ad exitus." Komodo unum ex suis proiecit praeter. "Nihil unquam tam facile est. heus! Quid irrumabo, dude-"
  
  Dracus conversus ad videndum Delta hominem detrudere Komodo secedit et rectum praeter ducem suum ambulabit.
  
  "Wallis! Asinum in acie serva, miles.
  
  Dracus appropinquavit oculos hominis animadvertit. Atreis. Fixum punctum dextra. Drake intuitum secutus est.
  
  Et statim vidit scholas. Ridiculam ut ante non animadvertit. At the end of the right prong, where it met the cave wall, Drake nunc tres altas scholas sculpsit in atram saxum. Intus quisque angulus, aliquid scintillat. Pretiosa ex auro, sapphiris et smaragdis. Objectum languidum et dispersum lumen deprehendit, quod per antrum trepidantem et decumum reddidit. Similis erat inspiciendi cor globuli disco nitidi e decem carris adamantibus.
  
  Karin insusurravit, "Est porta vacua trans fretum."
  
  Dracus opes promissas trahere sensit. Quo propius aspexit, eo clariora facta sunt eoque magis cupiebat. Hoc momentum commenti Karin ad eum pervenit, sed cum fecit, invidia et timore inanem angulum aspexit. Forsitan aliquis felix anima in crepidinem ausa relinquat praeda? An illam prendit in ima inaestimabili quiritatione demersit?
  
  Uno modo ad inveniendum.
  
  Dracus unum pedem ante alterum posuit et deinde ipse se substitit. Crap. Cuniculus super columellas fortis fuit. Sed Kovalenko magis insecutus est. Ille rem incidit, mirans quomodo luminarium copia sic percipere posset. Protinus Komodo praeteriit eum, et Dracus extendit manum ad obsistendum.
  
  sed praefectus catervae Deltae mox cecidit in collegam et eum prostravit. Dracus conversus, ut viderent reliquos equos genuflexi, oculos confricantes vel totaliter tentationem vitantes. Ben et Karin stupefacti stabant, sed mens velox Karin mox liberum fregit.
  
  Illa cito ad fratrem convertit. "Esne bene? Ben?"
  
  Dracus diligenter oculos Guidonis adulescentis inspexit. "Habemus difficultates. Eundem aspectum vitreae habet cum Taylor Momsen scaenam capit.
  
  Karin movit caput. "Pueri," mussat, fratrem dura percussit.
  
  Ben connivuit et manum ad maxillam levavit. "O!"
  
  "Esne bene?"
  
  "Minime, infernum non est! Vos iustus paene fregit maxilla mea ".
  
  "Nolite infirmari. Dic mom et tata cum proxime vocant.'
  
  "Perduint recte, ego faciam. Cur infernum etiam ledo me fecisti?"
  
  Dracus eum ab humero concussit ut Komodo hominem suum de pavimento sustulit et in aciem reiecit. "Newbie".
  
  Karin aspiciebat admirans.
  
  Drake dixit, "Nonne meministi? Pulchra lumina? Prope te, mate."
  
  "Reminiscor..." Conspectus ben subito ad maceriam lapideam rediit et eius impeditissimas scholas. "O wow, quam miratur. Aurum, adamantes et divitias. Memini.
  
  Drake vidit micare objecta gravitatem recuperare incipiunt. "Transeamus," inquit. "Bis. Videre possum quid haec spelunca agat et quo celerius per eam melius perveniamus.
  
  Abiit alacer gressu, manum in umero Ben et nutans Karin. Komodo eos taciti secuti, prope columellas utrimque porrectae, suos prope adspicientes.
  
  Cum propius ad scholas transirent, Dracus celerem aspectum subivit. In unaquaque parte stabat parva phiala, cujus superficies lapidibus pretiosis intexta erat. Sed id solum satis erat ad creandum stupendum lumen spectaculum tam oculorum captans. Post singulas pateras, parietes asperi emolumenta ipsa carbunculis , smaragdis, sapphiris, adamantibus, et aliis innumeris gemmis erant instructi.
  
  Fortunae phialas constare poterant, sed ipsae villae inaestimabiles erant.
  
  Dracus substitit dum appropinquat ad exitum arcus. Frigidus a dextra laevaque spiravit aura. Totus locus antiqui mysterii odorabatur et abdita secreta. Alicubi aqua eluctabatur, minutula tenuis, sed immensitas cavernae satis augendae ratio explorandi erant.
  
  Drake omnes diligenter intuens. Insidiae victa est. Ire per arcus exit.
  
  Et clamavit ad vocem alicuius: "Consiste!"
  
  Statim concrevit. Fidem suam quiritare et instinctu nata ex antiqua disciplina vitam sas servavit. Pes dextrus tenuem filum vix attigit, sed unus plus pulsus laqueum ineptum excutere potuit.
  
  Hoc tempore Kovalenko pellentesque non reliquit. Recte iudicavit catervam post se asinum suum per aulam avaritiae trahere. Protentum ducitur ad latentem M18 Claymore meum, unum cum verbis "Frontis Hostibus" in ea.
  
  Anterius finis in Drake monstrabat et eum globum ferreum cum gestu cum Ben et Karin seorsum sufflavisset si monitum non inclamasset.
  
  Dracus quietus et celeriter avertit machinam. Transivit ad Komodo. "Gratias multum, buddy. Serva habilem et nos Kovalenko asinum postea rumpemus."
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM TERTIUM
  
  
  Proximus transitus brevis fuit et proclivi cito descendit. Drake et alii calcibus incedere oportuit, retro corpora inclinato ut steterint erecti. Dracus putavit quovis momento lapsus et inermem labatur, Deus solus novit quid infra atrox fatum maneat.
  
  Sed paulo post viderunt arcum familiarem. Drake meridiem baculum paravit et substitit ad ostium. Sniperi memor, caput celeriter transfudit ac reliquit.
  
  "O ova," inspiravit sibi. "Est pejus."
  
  Ben ait: Ne loquaris mihi. "Glana concreta pila nostris capitibus inminet."
  
  Drake torvo. "Vita non est pellicula, Blakey. Deus, lusus es.
  
  Ille altum spiritum arripuit et in tertiam speluncam gigantem duxit. Locum mirabilem viderunt, stabant uterque medium. Aperta sunt ora. Si Sanguis Rex aliquod punctum in itinere suo capere potuit usque ad laqueum, tunc hoc erat, Dracus paucis post minutis casu perfecto cogitavit. Sed, bonis guys feliciter, nihil insidiatur. Fortasse causa fuit huiuscemodi...
  
  Komodo etiam os suum pavet et incredulitas aperuit, sed pauca exprimenda curavit. "Tum puto libidinem".
  
  Tussis et mugitus tantum ei responsum fuit.
  
  Semita ante eos secuta est una recta linea ad arcus exitus. Impedimentum fuit quod via utrinque instruxit bases brevibus superpositas statuis et stylobata alta cum picturis. Singulae statuae et singulae picturae varias formas amatorias repraesentabant, mirifice suaviterque ad prorsus obscoenos vagabantur. Praeterea picturae petrae impleverunt singulas uncias antri parietum, at non imagines primitivae quae in antris antiquis reperiuntur - imagines attonitae erant, ab aliquo Renaissance vel moderno artifice facile aequato.
  
  Thema alio modo atrox erat. Imagines depinguntur unum magnum orgium, singuli viri et feminae in scrupulis trahentes, omne libidinosum peccatum, homini notum ac magis.
  
  Omnino attonitus ictus sensuum fuit, qui ictus non intermisit magis magisque dramatica quae explicata sunt ut oculi mentemque humanam perstringant.
  
  Dracus paene lacrimam profudit Crocodilus amico suo veteri Wellensi. Vetus hic pervertet in elementum. Praesertim si cum Mei.
  
  Cogitatio Mei, amici vivi antiquissimi, animum suum adiuvit de onere pornographico circa eum. Respexit ad coetum.
  
  " Guys. Guys! Hoc non potest esse omnia. Hic debet esse aliqua ratio laquei. Aures tuas aperi. Eussit. "Et dico laqueos."
  
  Via continuata est. Drake nunc animadvertit se etiam terram considerare non te adiuvare. Figuras etiam exquisite expressas ibi conscripsit. Sed haec omnia proculdubio allec rubra fuit.
  
  Dracus altum spiritum sumpsit et extiterunt. Animadvertit in utraque parte viae circiter centum cubitos esse marginem quattuor pollicis elevatum.
  
  Eodem tempore Komodo locutus est. "Vide hoc, Drake? Nihil esse potest."
  
  "Aut quidvis aliud." Dracus diligenter unum pedem ante alterum movet. Ben gradum retro secutus est, deinde duo milites, ac deinde Karin, a Komodo adservati sunt. Dracus magnus, commodus Komodo susurrans Karin quietam apologiam pro impudentibus imaginibus et rudem populi intuentis audivit, et risum suppressit.
  
  Extemplo tetigere solum primordia iugis Erigitur alta sonus. Protinus ante ipsum solum movere coepit.
  
  "Salve". Eius stilus latis Ebor' temporibus accentus processit. "Exspectate guys."
  
  Semita in cotes horizontales latas series divisa est. Tarde singulae fasciae in obliquum movere coeperunt, ita ut quisquis in ea stabat cadere posset nisi in sequentem gradum non accessisset. Sequentia tardior erat, sed Dracus se iam causam invenisse thalamorum audaciae allecium rubrum assumpsit.
  
  "Diligenter age," inquit. "In binis. ToUe lutum animum tuum et progredi, 'nisi vis hoc novum ludibrium in barathrum tribuere'.
  
  Ben coniungit eum in primo pluteo movendo. "Iacum tam durum est" ingemuit.
  
  "Cogita de Hayden" dixit ei Drake. "Per auxilium tuum."
  
  "Hyden de me cogito." Ben in proxima statua connivuit, intorto capite, brachiis cruribusque implexis. "Ibi est quaestio."
  
  "Mecum". Dracus diligenter in linteolo secundo pullo-ingressus est, motum iam tertii et quarti attingens. "Scis, gaudeo me tandem omnes illas horas consumpsisse Sepulchrum Raider ludens."
  
  "Numquam putavi me in ludo desinere esse," Ben murmurat respondens, et tunc cogitabat Mei. Multa societas intelligentiae Iaponicae eam ad indolem video venationis comparavit. "Heus Matt, vere dormire non putas, tu? et hoc est omne somnium?
  
  Dracus amicum suum gradum diligenter observavit super tertium fasciae. "Nunquam tam vividum fuerat somnium." Adnuere non opus est in circuitu suo facere punctum.
  
  Nunc post eos secunda ac tertia pars hominum sedulo iter incepit. Dracus viginti aestimavit antequam ad finem pervenit et ad solidum terram gratanter desiluit. Gratias ago Deo, quod cor contritum spiraculum capere poterat. Exitus cubiculi paulisper observabat, cum certo solo essent, ad aliorum progressum inspiciendum se convertit.
  
  Modo videre unum Delta homines e pictis laquearia laete recedunt.
  
  Et miss in pluteo passurus erat. Abiit in secundo scissura, sola recordatio quod semper ibi fuit clamor attonitus qui suum casum secutus est.
  
  Constitit omnis turba, et tremefecit aera pavore. Komodo omnia minutatim promovit. Noverunt omnes per eam. Miles cecidisset sibi stultus erat.
  
  Iterum atque hoc cautius, omnes movere coeperunt. Aliquanto Dracus ratus adhuc militum clamores in immensum illum barathrum cadentis adhuc audire posse, sed quasi hallucinationem dimisit. Iterum populus tendit mox in tempore videre magnum Komodo eundem casum pati.
  
  Erat unum momentum desperatum arm-fluentis, unus clamor paenitendi ad terribilem sui iacturam retrahitur, et dux Team Big Delta lapsus est ab ore pluteo. Dracus clamavit, paene paratus ad eius auxilium ruere, sed in tempore hoc facere non potuit certe lacrimabilis. Ben exclamavit sicut a girl-
  
  Sed id erat quia Karin iustus iactus est magnus vir!
  
  Sine haesitatione Karin Blake totam Delta turmam valde exercitatam reliquit ut eam spectaret et abiret et Komodo praecipitaret. Erat ante eum, ut momentum suum adiuvissent repellendum eum in concreto tabula. Sed Komodo vir magnus erat et gravis, et saltus Karin punctum vestis vix eum commovit.
  
  At illa paulum attigit. Et hoc satis fuit ad auxilium. Komodo se circum vertere curavit ut Karin extra duas secundas aëritiae ei dedit, et marginem concreti cum vise-simili digito apprehendit. Haesit, desperatus, se evellere nequiens.
  
  Et fasciae illapsum graviter movit ad perimetrum sinistrum suum lente, post quod disparuit, capiens caput globi Deltae cum eo.
  
  Karin Komodo brachium sinistrum tenet firmiter. Denique alia membra iugales portavit et alia manu apprehendit. Magno cum labore eum extraxerunt ac per tabulam sicut in absconditum transitum disparuit.
  
  Komodo caput concreta pulverulenta movit. "Karin" dixit. "Numquam aliam mulierem aspiciam denuo."
  
  Genius flavi pristini dropout discipulus risit. "Tu guys, oculis errantibus, numquam disce."
  
  Atque in admirationem Draculi perrupit intellexit tertium hunc gradum "inferni", qui locus vocatur libido, nihil aliud esse quam imago aeternae passionis hominis oculo errante. Cliche é quid, si homo in casu sederet & # 233 ; cum uxore vel amica, et alterum par cruribus pulchris praetereuntem - paene certe inspeximus.
  
  Nisi hic, si aspexit, mortuus est.
  
  Nonnulli feminae difficultatem habere noluerunt, Drake cogitans. Nec absurde praeterea. Sed Karin Komodo servavit, et nunc par erat. Alia quinque minuta exspectationis anxia accepit, sed tandem reliquum manipulum per cautes illapsum fecit.
  
  Omnes respirantem tulerunt. Unusquisque in comitatu suo officium esse sensit manus cum Karin percutere ac gratias agere ob virtutem suam. Etiam Ben.
  
  Inde exortum est. Unus e militibus Delta in genua cecidit ventrem suum tenens. Subito aggressi sunt. Dimidium duodecim viri regii sanguinis effuderunt e arcu, arma parata. Globis per aera vibratur.
  
  Iam in genibus, Dracus et nauta nautae feriant navigia, vellentes arma. Et homo, qui percussus fuerat, remansit in genibus, et accepit quatuor globos in pectore et in capite. Minus quam duobus secundis mortuus est, alius casus sanguinis causa regis.
  
  Dracus impetum suum sustulit M16 diripiet et incendit. Ad dextram statuarum una scapha plumbo, shards alabastri aere sparsa. Drake impingeret.
  
  Alia glans antea caput suum sibilavit.
  
  Tota manipulus immobilis erat, tranquillus ac diligenter studens, sclopetis in terra custodiens. Cum ignem aperuissent, caedes facta est, justos glandium homines fugientes Kovalenko confodit et eos quasi automata cruenta saltare fecerunt. Unus homo bulliens iter suum, mirabiliter illaesus, usque ad Matthaeum Drake occurrit.
  
  Prior SAS praefectus incurrit caput in eum, tradens phalangium vastantem et celeri serie cultelli costis secat. Ultimus populus Kovalenko in locum delapsus est ubi omnes mali homines finierunt.
  
  Orcus.
  
  Dracus eos innuit ut transiret, mittentes laeto aspectu in quadrigis Deltae iacentis membrum. Corpus eius in reditu tollent.
  
  "Nothum capiendum esse".
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM QUARTUM
  
  
  Hayden obviam venit cum Ed Boudreau et mundus liquefactus est.
  
  "Libenter te occidere" Boudreau verba quae semel ante dixerat ei repetiit. "Iterum".
  
  "Defecit ultimum tempus, psycho. Iterum deficies."
  
  Boudreau in crure perstrinxit. "Quid est femur?" rogavi.
  
  "Meliora omnia". Hayden stabat in digitis suis, expectans impetum fulminis. Americanam regere conatus est ut asinus eius contra murum horreum premeretur, sed ob hoc nimis callidissimus erat.
  
  "Tu es sanguis." Boudreau simulavit cultrum suum lambere. "Erat delectamenti. Puto meum unum velle plus ".
  
  "Dissimilis sororis tuae," fremuit Hayden. "Ille vere posse eam amplius accipere non potuit."
  
  Boudreau ad eam irruit. Hoc expectavit Hayden diligenterque ejecit, ferrumque sub ictu maxillae imposuit. "Primum sanguinem," inquit.
  
  "Praeludium". Boudreau vuluit et retorsit, deinde nonnullas breves ictus ei tradidit. Effinxit omnes Hayden, et palmam ad nasum complevit. Boudreau haesitavit, lachrymis obortis in oculis.
  
  Hayden statim fodiendo cultro suo usus est. Boudreau parieti confixit , deinde retorsit unum ictum - .
  
  Boudreau lunge fecit.
  
  Hayden immisit et cultrum in femore suo transfixit. Clamavit ut avellit, risum vafrum, qui in oculis eius apparuerat, continere non poterat.
  
  "Potesne id sentire, inepte?"
  
  "Canis!" Boudreau insanivit. Sed bellantis insania, excogitator, et bellator conditus. Repulit eam ictu ictu, periculoque insanus, sed servata satis virium ac velocitatis, ut cogitaret bis ante medium. Iamque recedente se cum aliis pugnatorum globis conflixerunt, et Hayden stateram amisit.
  
  Cecidit, super genu lapsi scandens, volutabro et surgit, cultello paratae.
  
  Boudreau in turbam prostrata est, smirk in faciem suam in risum vertens, dum sanguinem suum gustavit, cultrum suum vibrabat.
  
  "Ecce tu" conclamavit in strepitu. "Scio ubi habitas, Miss Jay."
  
  Hayden unum e e via eiecit e sanguine regis viros, qui crus hominis frangens ut Boudreau viam purgavit. Ex angulo oculi eius vidit Mai, quem in hac pugna proculdubio lusum nummularium, inermem contra homines acutis armis pugnans, nimis prope ad pugnae proelium fuit, et eos in struem ad pedes reliquit. Hayden mortuum intuens et moriens quae circa eam vellicabantur.
  
  Animadvertit etiam Boudreau rethought condicionem cum Hayden intuitum secutus est et in actu agente Iaponica fabuloso vidit.
  
  May torvis apud Hayden. "Ius post te."
  
  Hayden Boudreau vulum.
  
  Caput psychicae sanguinis regis abscidit quasi mongous Hawaii in calcaneis eius. Hayden et Maius persecutus est. Praeteriens, cum aliis hominibus Kovalenko ictu concidisset, ita salva vita alterius militis.
  
  Post horreum campus apertus, helicopterus cum helicopteris erat, et scurrilitas angusta, ubi plures scaphas ancoris erant. Boudreau helicopterum praeteriit, scapham magnam petens, nec passum quidem rupit cum in tabula desiluit, per aerem devolutus. Priusquam Hayden SECURIS praeterire posset, magna navicula distrahebat et digiti deinceps movebatur.
  
  Sit incepit morabor. "Baha est. Celeriter et tres homines intus iam exspectant. Comparari, aliae navigia tranquillitas videntur. Oculos in helicopter fixos. " Nunc illud est quod nobis opus est."
  
  glans Hayden ducenda praeter eos vix animadversa. "Potesne eam regere?"
  
  Mai cum interrogatione dotata, 'Egone rogas istam quaestionem?' ecce ante labitur et insiliet. Antequam Hayden illuc pervenias, Mai iam rotor principalis incepit, et navis Boudreau flumen magno rugitu insonuit.
  
  "Habete fidem", Mai dixit molliter, fabulosa patientiam ostendens notum esse, quia in frustratione dentes Hayden derisit. Paulo post currus volare paratus erat. Sit cursus orci. Extulit humum lupus. Glans columnam percussit iuxta caput Hayden.
  
  Refugit, rursusque ad supremos Sanguinis viros sub igne cadunt. Unus e Hawaiianis Praecipuis Virium militibus pollices dedit ut helicopterum descendere et se convertere incepit, parati ad navem persequendam. Hayden retro elevaverunt.
  
  Sicut insanus alius dies in vita sua.
  
  sed adhuc hic erat. Superstites adhuc. Vetus sententia Jay in capite resuscitata est. Vive alio die. Vive modo, etiam in hoc momento, patrem valde desiderabat.
  
  Aliquanto post, helicopter haesitavit et post insequentem effuse cucurrit. Venter Hayden alicubi in castris relictus est, et convicium arripuit ut articulos dolentes. Mai pulsum non deesset.
  
  "Non depone braccas."
  
  Hayden mentem suam de equitatione vertigini apprehendere conatus est condicionem teli sui annotandam. Cultrum eius ad possessorem suum rediit. Sinistra sola ei pistola erat Glock vexillum, non Caspiae nuper favebat. Sed quid infernum, sclopetis est sclopetum?
  
  Mai volavit humilis satis ut fundent in windshield. Magna navis flava per flumen latum antecedebat. Hayden figuras vidit post se stantes, eas spectantes accedere. proculdubio armati erant.
  
  Mai caput deposuit et deinde in Hayden torsit. " Virtus et gloria"
  
  Hayden adnuit. "Ad finem".
  
  Turma ferire potest, mittens helicopterum in dive furiosum, in curriculo contra flavum Baye. Ut erat exspectandum, offensus ab omni parte se recepit. Hayden e fenestra innixus accendit. Haud procul abiit glande.
  
  Mai- M9 vacuam ei dimidiam tradiderunt. "Fac illos numerare."
  
  Accensus iterum Hayden. Unus e viris Boudreau retro accensus est, glande proiectante conopeo helicopteri. Mai obliquum circulum per collectivum fecit, caput Hayden contra stationem subsidii mittens. Tunc Mai iterum denuo infensi, nullam misericordiam faciens. Hayden clipeum in eius Glock exonerat et unum ex Boudreau vidit in sanguinis imbre escendere.
  
  Helicopter inde alia glande ictus est, deinde aliorum tumultus. In cursus magna dictum magna. Hayden Boudreau ad rotam scaphae, cultrum inter dentes firmiter vidit, sclopellum submachinum in eos iecisse.
  
  "O," clamor Mei erat minoratio, sicut fumus niger repente e helicopteris effusus est, et sonus machinae a rugitu in ululatum repente mutatus est. Sine ductu, helicopterum titubare et vellicare incepit.
  
  May connivuit Hayden.
  
  Hayden exspectavit donec naviculam Boudreau praeesset et ostium apertum suum sicut helicopterum descendisset.
  
  Oculos Boudreau inspexit et dixit "Ad infernum cum illa", et e helicopter cadens desiluit.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM QUINTUM
  
  
  Liberi casus Hayden brevis fuit. Navicula Boudreau haud procul aberat, sed in via homini ictui mictum dedit antequam ad navem concideretur. Aer e corpore suo strepitu eiectus est. Vulnus vetus in femore ei grabattum. Stellas vidit.
  
  Helicopter spirans in flumen rapidum circiter triginta pedes ad sinistrum erat, sonum mortis ejus sonum omnium cohaerentium cogitationum demersit et ingentem undam super arcum navi mittens.
  
  Phasellus quis convallis ipsum, varius cursus ipsum.
  
  Navis cursu amissa, missis omnibus procurrentibus, enumerare coepit. Deinde in fine motuum in candida aqua ventrem exposuit.
  
  Hayden in navi iuvenci. Cum aqua summersus ibat, ipsa calce dura, recta deorsum tendebat, et inde in proximum litus recalcitrabat. Aqua frigida capitis ei dedit, sed parum moesta membra lenivit. Impetu currentis fecit eam scire quam fessa esset.
  
  Cum se exsurrexerit, prope litus se invenit, sed facie ad faciem cum Ed Boudreau. Cultrum adhuc tenuit inter dentes suos, et fremuit cum vidisset eam.
  
  Post eum, helicopterorum fumantium naufragia mergi in flumen coeperunt. Hayden vidit duos reliquos Maii Boudreau persequentes ad lutulentos litus. Sciens non fore superstes in undis, Provolat insano, nec prius absistit dum feriat in litore. Circumfusa luto densissima.
  
  iuxta illam magna facta est adipiscing. Boudreau, anhelarent. "Prohibere. Fucking. Effugere.' graviter anhelabat.
  
  "Tu percussisti," Hayden advolavit et acervum sordium in os proiecit et in litus ascendit. Limus circa eam haesit, eam detrahere conatus est. Quod facile in siccum repertum fuisset, eam duos tantum pedes super lineam fluminis attulit.
  
  Circumvolvit et sordidum calcaneum in faciem Boudreau impulit. Videt cultrum quem inter dentes in genas profunde amplexus est, risum latius quam scurra afferens. Clamore et sparso sanguinis et goo, ventrem suum in crura impulit, corrigia utens ut medium corporis sui se extraheret. Hayden nudo capite verberat, sed ictus parum valent.
  
  Tum recordatus cultri sui.
  
  Illa vero bracchium sub illa lapsa, corpus innixum, tensum, eximens, digitum ut caenum pressum tenere conabatur.
  
  Circum capulum digiti claudebant. Boudreau anhelatiunculas fere scidit cum iterum vellicavit , dextram in dorsum appulit , caput et labia subito ad aurem proximam .
  
  "Bene stupri attentent." Sensit sanguinem stillare a facie in maxillam. "Sentis. Hoc fit delicatus et tardus. "
  
  Toto corpore toto Innixus incumbit, pressit altius in lutum. Una manu, ora demisit in limum, anhelitum retinens. Hayden perdite luctatus est, calcitrans et volvens quantum poterat. Quotiescumque faciem luto glutinoso velatam sustulit, Mei ante se vidit, solus contra duos satellites Boudreau dimicans.
  
  Cecidit unus in tribus secundis qui faciem Hayden habebant. Alter retro processit, prolongat aerumnam. Per tempus Hayden facies IV ad anhelandum levata, May tandem eum angerat et dorsum suum in arbore caduca fere frangebat.
  
  Reliquum robur Hayden paene exhaustum est.
  
  Cultellus Boudreau perforavit cutem suam circa tertiam costam suam. Aegre lento et mensu- dis, ferrum labi altius coepit. Hayden erexit et recalcitravit, sed oppugnatorem suum exuere non potuit.
  
  "Nusquam ire." Malus susurrus Boudreau caput invasit.
  
  Et recte, Hayden subito intellexit. Pugnam prohibere oportet et contingat. Iaceo illic. Da tibi tempus
  
  Ferrum altius immersit, ferrum contra os molens. Caudex Boudreau vocatus fuit Grim Messor, vocatus daemonis exprobrantis.
  
  Cultrum sub corpore emissum gravi sono machinæ. Uno motu gladium in manu vertit et durum post tergum in costas Boudreau detrudit.
  
  Furiosus retorsit quiritatio, manubrium cultelli extra pectus. Etiam tum, Hayden movere non potuit. Altius demersa est in lutum, corpus totum diruebatur. Alteram manum movere non potuit.
  
  Boudreau stravit et suffocavit in ea. Tunc sensit gladium magnum trahi. Tunc plane talis erat. Nunc occideret eam. Durum ictus est unus ad dorsum colli vel ad spinam suam. Boudreau verberavit.
  
  Hayden oculos suos dilatavit, unum ultimum tempus solis videre decrevit. Cogitabat de Ben, et cogitabat: Iudica me quomodo vixi, non quomodo moriar.
  
  Item.
  
  Tunc ingentem et terrorem inferens quasi leoni Mai- kitano irrupit. Tres circiter pedes ab Haydeno, terram calce, omnem unciam momenti in calcitratu suo ponens. Alter post, et tota vis disiecta abdomine Boudreau superiores, ossaque et organa frangens, testas dentium spargens et sanguine lato spargens in arcu.
  
  Pondus ab Hayden dorso sublatum est.
  
  Extulit e luto ad speciem facilitatis. Hanc aliquis abduxit, gramineo molliter ripae Imposuit, curvavit.
  
  Quod quidam Mai kitano. "Relaxa," inquit, leviter. "Et mortuus est. Vicimus".
  
  Hayden non poterat movere vel loqui. Caeruleum modo, nutantes arbores, aspicit, Et vultu blanditur Mai.
  
  Et post pusillum, illa dixit, "Me admone, ne te decutiat. Vere, si non es optimus es, I... " Cogitationes eius adhuc maxime cum Ben erant, sic denique dixit quid dicere posset. "In Asda meum asinum ostendam."
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM SEXTUM
  
  
  Sanguis Rex suos ad absolutum modum protrusit.
  
  Quod persecutores suos prope rimas exarserunt. Nimis magna copia hominum eum retardavit. Dux erat stolidus, cum proficere posset, minutiis obstrictus. Numerus hominum qui mortui sunt quaerentes hoc praemium non refert. Rex sanguinem suum sacrificium postulavit et expectavit. Exspectabat omnes pro se cubare et mori. Familiarum suarum cura esset. Aut certe torqueri noluerunt.
  
  Omne praemium fuit.
  
  Duce suo, vir nomine Thomas, aliquid de hoc gradu mussitavit quem quidam inprobus nomine Hawksworth invidiam vocavit. Quartum erat thalamum, rex Sanguinis ira. Quartus solus. Vexillum fabulae de septem gradibus inferni locutus est. Post hoc possunt esse plures tres?
  
  Et quomodo Hawksworthus noverat? Scriba et Cook conversus et currebant, ova eorum ad magnitudinem arachidis correpta cum systema laquei post quintum gradum viderent. Dmitry Kovalenko cogitavit utique noluisse.
  
  "Quid exspectas?" apud Thomam fremuit. "Nos movebimus. Nunc".
  
  "Non satis figuravi ratio laquei, domine," dicere coepit Thomas.
  
  "Ad laqueum ratio in infernum. Mitte homines intus. Hoc citius invenies." Sanguinis rex labra in hilaritate pallavit dum cubiculum studuit.
  
  Dissimile tribus prioribus, hoc cubiculum descendit ad depressionem tenuium centralem, quae quasi in ipsa rupe sculpta erat. Aliquot metalli densi fulcimenta e pavimento duro exsertae, quasi gradibus fere. Parietes cubiculi coarctati sunt, donec piscinam iterum dilatare coeperunt.
  
  Stagnum videtur fuisse 'fel'.
  
  Invidia?Sanguis rex cogitavit. Quomodo tale peccatum in veram vitam traducitur, in hunc infernum, ubi umbrae te non solum protegunt, sed etiam necant? Videbat Thomas ordinem progrediendi. Primo omnia bene operata sunt. Rex sanguinem reduxit unde venerant cum longinquos sonitus gunfire audiret. Dampnum Drake cum parvo exercitu. Postquam hinc est, ipse curabit ut cruenta vendetta suum crudelem metam attingat.
  
  Jaculantes revixit. "move!" exclamavit, utque dux occulte pressus ingrederetur. Fissura facta est sicut lapis cadens, sibilus aeris, et subito caput ducis percussum est pavimentum lapideum ante declivi declivi sicut pila morbi. Corruit in acervo trunco corpore truncus.
  
  Etiam Sanguis Rex intuitus est. Nullam at erat metus. Iustus videre voluit quid actori suo plumbeo vulneraretur. Thomas iuxta eum clamavit. Sanguinis rex eum in vestigiis insequentem promovit, magnoque in hominis timore delectatus. Denique proximus vellicatio corpori constitit.
  
  Cingitur perculsis populis, Rex Sanguinis antiquae Mechanismum studuit. Filum novaculae tenuioris proceritatis inter duas columellas metallicas insertum erat, quae ab aliqua tensione contineri debet. Ut felis homo traxit, soluti sunt vectes et conversum filum cum eis, caput hominis ad collum amputans.
  
  Egregius. Praeclarum deterrendum putabat, mirabaturque si tali consilio in novis aedibus servis uti posset.
  
  "Quid exspectas?" ceteri populi clamavit. "move!"
  
  Tres viri exilierunt, duodecim plures sequentes. Rex Sanguis prudentius putavit se dimidiam partem duodecim post se relinquere in casu Drake celeriter raptus.
  
  "Nunc cito," inquit. "Si citius ibimus, ocius illuc erimus, recte?"
  
  Fugerunt milites, statuentes non vere delectum habere, et casu exiguum erat, quod eorum perturbata bulla recta esset. Alterum captionem abijt, et alterum caput declivis devolvitur. Corpus cecidit et homo post illud offendit, reputans se felicem sicut aliud filum destitutus per aerem mox supra caput divisa.
  
  Secundum coetus descendere incepit, Rex Sanguis illis coniungitur. Novae insidiae sunt positae. Plures capita et scalps depluere. Tunc sonabat pop sonans per antrum. Speculae apparuerunt ab utraque parte transitus angusti, positi ad cogitandum hominem antecedens.
  
  Eodem tempore, sonitus aquarum multarum, exauditus est piscinam sub radicibus declivi implere.
  
  Sola haec aqua non modo aqua erat. Non dijudicans per viam fumabat.
  
  Et exclamavit Thomas ad eos currendo. Alitur lacus acido. Tum sulphur dioxidum gaseum in aqua dissolvit et acidum sulphuricum format. Hoc certe tangere non vis!"
  
  "Noli prohibere", Sonuit Rex Sanguis ut vidit populum tardius incipiunt. "Perticas metallicas, idiotae."
  
  Tota turma clivum in turba decurrit. Ad dextra laevaque, temere laquei apertae, sono quasi sagittae emissae. Cadebant trunca corpora, et capita velut pinea abiectis in viros volutabantur, aliae titubantes, aliae fortuito calcitrabantur. Rex Sanguis primo animadvertit in eo quod nimium multi essent propter vectem numero et intellexit pravorum mentis se minus sagaces ex illis salire sine cogitatione.
  
  Sua fata mererentur. Stulto melius semper fuit mori.
  
  Sanguis rex retardavit et Thomam retinuit. Complures etiam alii homines retardaverunt, confirmantes sanguinem regis fidem modo clarissimum atque optimum futurum esse. Dux sarcinis in primam metalli stationem desiluit et deinde ab polo ad polum salire incepit rapidae aquae. Aliquid profecit primo, sed postea venenata unda crura ejus percutit. Ubi aqua acidica tetigit, vestimenta et pellis exusta est.
  
  Cum pedes proxime columnam attigissent, dolor duplicavit eum, et cecidit in stagnum inundans. Furit, et horrendis clamoribus aulae Insonuit.
  
  Alius homo de calculo cecidit intus. Tertius homo ad ripam stagni substitit, videns se non esse liberum sibi insiliendi stare, et intrusum, ut alius homo in dorsum suum temere impulit.
  
  Specula hominem in fronte. Num invides homini coram te?
  
  Vidit rex cruentum speculam et ruinam laqueo. "Despice!" Thomas simul exclamavit. "Pedes tuos respice, non fronte hominem. Hoc simplex exercitium proderit tibi per tormenta tuto.
  
  Sanguis rex in ore lacus novi formati stetit. Ex eo quod aqua adhuc surgebat, poterat videre quod cacumina subsidiorum cito sub aestu maris essent. Impulit ante se hominem, et Thomam secum traxit. Insidiae e longinquo abijt, ita prope ut ventum sentiebat, ut polus metalli praeter humerum transvolabat.
  
  Exit in perticas et temere velox chorus. Brevi mora quasi aqua respersa est. Alius pertica, et vir in conspectu ejus impegit. Dum clamat, miracula fecit, per alium polum appulsus delabi suum casum procurans. Aqua acidica circum eum spargitur sed eum non attigit.
  
  Vale.
  
  Casum suum rex cruentus vidit. Non cogitans nec morans, prostratum hominis corpus calcavit, utens eo ut ponte traiiceret et in ultimi litoris salutem perveniret. Pondus suum hominem etiam deprimere proiecit, pectus in acidum immittens.
  
  In secundo secundo, in turbine periit.
  
  Sanguinis rex post eum. "Asinus".
  
  Thomas iuxta eum exposuit. Plures inter polos metallica sollertia insiliit ad salutem. Rex sanguis prospexit ad exitus lacunatos.
  
  "Et sic usque ad quintum" dixit smugly. Ubi hunc vermem imitabor, Coque. et ubi tandem, " fremuit. "Perdam Matt Drake."
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM SEPTIMUM
  
  
  Magna insula Hawaii ita nominatur ad confusionem vitandam. Eius verum nomen est Hawaii seu insula Hawaii, et est insula maxima in Civitatibus Foederatis Americae. Patria est uni e clarissimis vulcanorum in mundo, Kilauea, monte qui continenter ab anno 1983 erupit.
  
  Hodie in infimo clivo Mauna sororis Loa vulcano, Mano Kinimaka et Alicia Miles, una cum classicis navalibus, exorcizando parasitum aggressus est, qui animos incolarum insulae invaserat.
  
  Perrumpunt exteriorem ambitum, justos sanguinis regis viros emittunt, in magnum annexum irrumpunt sicut custodes obsides omnes dimiserunt. Eodem momento currus raucus factus est post aedificium accelerans. Alicia et Kinimaka nullum tempus discurrentes vastaverunt.
  
  Alicia turbata stetit. "Perduint, poculi currunt." Quatuor quads currunt, vastis proiiciunt coronas.
  
  Kinimaka resuscitavit vasa eius et finem accepit. " Haud diu." excanduit. Alicia videbat novissimum cecidisse et cito quad- restitit.
  
  "Wow, big guy, not bad for a cop. Lets."
  
  "Im ex CIA." Kinimaka escam semper tulit, multum Aliciae deliciae.
  
  "Tres tantum litterae abbreviationes quae res Britannicae sunt. Memini hanc".
  
  Kinimaka mussat aliquid sicut Alicia appropinquavit ATV. adhuc opus erat. Eodem tempore ambo ante tribunal occupare conati sunt. Alicia caput movit et dorsum ostendit.
  
  "Malo populum meum post me, buddy, si non descendit."
  
  Alicia machinam incepit et abstraxit. Erat quadrum magna bestia turpis, sed blande movetur et iucunde super labefecit. Magnus Hawaiian bracchia circa lumbos suos ut eam teneret posuit, non quo opus esset. Erant stabula ubi sedit. Alicia chuckled et tacuit.
  
  Fugientes animadvertentes se insequebantur. Vectores duorum illorum conversus et accensus est. Alicia frowned, sciens quod omnino impossibile erat aliquid illo modo ferire. Rudi, putavit. Semper videtur sicut ego cum amatoribus pugno, ultima vera pugna quae pugnavit contra Dracum in arce Abel Frey. Atque hic etiam tum ferrugineus erat, septingentos annos urbanitatis phaleris impeditus.
  
  Aliam autem rationem habere potest.
  
  Alicia dolor quam velox. Brevi tempore, quad ad acceptabile spatium transcurrens attulit. Kinimaka in aurem exclamavit. "Ego iacio!"
  
  hit sumpsit. Alius mercennarius exclamavit et in lutum durum proiecit. "Id duo e duobus," Alicia exclamavit. "Unum magis et tu ut blo-"
  
  Eorum ATV in montem occultum crepuit, ac sinistrorsum demens proram. Parumper in duabus rotis erant, transilientes, sed vehiculum suum stateram et fragorem ad terram conservare curavit. Aricia non vacat aperire iugulum accurrere.
  
  Kinimaka vidit fossam antequam faceret. "Crap!" Clamavit "Mane!"
  
  Alicia omnia latam celeriter facere augebat, fossa alta celeriter appropinquavit. ATV super hiatum volavit, rotae eius rotae et machinae rugientes, et ex altera parte subsidebant, in loco manere conantes. Aricia in molli vecte caput. Kinimaka eam tam arcte tenuit ut ne utrumque circumageret, et tempore pulveris consederat, subito in medio hostium se esse intellexerunt.
  
  Iuxta eas, atv atv nentes in luto, male exponunt et nunc corrigere conatur. Kinimaka insiliens sine cogitatione, rectorem rectum intendit et pulsans eum et vectorem e curru in caenum caesum est.
  
  Alicia pulverem ab oculis eius abstersit. Quad celeritatem ante se sustulit, sed tamen in teli unus-occupatus est. Ea vasa sustulit, intentum accendit, tum, non reprimendo, scopum movit quo particeps eius Hawaiian in luto luctabatur.
  
  Kinimaka traxit unum hominem per lutum. "Haec domus mea est!" Alicia eum rugire audivit priusquam brachium adversarii torquens et comminuens. Alter in eum viso, Aricia risit et sclopetum deposuit. Kinimake auxilium eius non egebat. Secundus homo viam instructionum quattuor annorum sine effectu reiecit. Vir in terram cecidit, et Kinimaka eum ferro ad os perfecit.
  
  Alicia ei annuit. "Lets get this over with."
  
  Postremum quad vix progrediebatur. Agitator laedere debet per omnes illos saltus. Alicia celeriter locum occupare coepit, nunc parum destitutus facilitate qua vicus reuocauit. Obsides tamen omnes servaverunt.
  
  Si aliquid scivit de Rege Sanguine, quod hi hic populus, hi mercenarii dicti, erant faex bigae, huc missos interveniendi et distrahendi potestates. Divide et impera.
  
  Illa retardavit ad ultimum ATV accedentem. Sine mora, nullo gubernante agmine, duos ictus accendit et duos homines cecidit.
  
  Proelium vix commissum est. Alicia paulisper spatium inspexit. Si omnes secundum consilium eant, si Maius et Hayden, Drake et alii superant partes pugnae, proxima pugna optime potest esse durior et postremus.
  
  Id enim contra Mai Kitano. Et diceret Drake quod Welles Maii occidisset.
  
  Frigida.
  
  Kinimaka plausae humero. "Tempus est nobis regredi."
  
  "Ah, da puellae intermissum", mussat. "Nos sumus in Hawaii. Vigilabo me ad solis occasum".
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM OCTAVUM
  
  
  "Hoc ergo est quod invidia similis?"
  
  Dracus et turma eius quartum cubiculum ingressi, omnibus cautis. Tum etiam paucis momentis ut rem propositam plene comprehenderent. Undique iacebant corpora trunco. Sanguis trans pavimentum aspersus est et adhuc in quibusdam locis crasse fluit. Capita ipsa trans pavimentum strata sunt quasi nugas abiecta.
  
  Stabant insidiae fontaneae utrimque angustiae. Dracus unum ad filum novaculae tenuit et coniectans quod factum fuerat. Komodo in incredulitate sibilavit.
  
  "Aliquo loco hae insidias operari possent," Ben dixit. "Nos movere".
  
  Karin sonum taedium.
  
  "Debemus celeriter movere et in medio rerum manere", dixit Drake. "Minime, exspecta".
  
  Nunc, post recia, vidit stagnum late plenum aqua bulliente et spumante. aqua per margines piscinæ sparsa et inundata est.
  
  "Quod posset esse quaestio. Vide metallum vectes?
  
  "Ego populi Regis Sanguinem constituo eos ut lapides gradiendi" dixit Ben cryptice. "Omnes nos facere expectamus aquam demittere."
  
  "Quare non solum per eas." Sieut Komodo illa verba dixit, dubium in vultu patuit.
  
  "Haec piscina nutriri potuit ex aliquo lacu acidico vel puteo", Karin explicavit. "Vosores aquam in acidum sulphuricum intus vel prope vulcano vertere possunt. Etiam diu abiit."
  
  "Nonne acidum metalli rastellis corroderet?" Drake acutum.
  
  Ben adnuit. " Certus ".
  
  Videbant aquam concutere per aliquot minutas. Videntibus ominis sonus erat clicking. Dracus celeriter pistolam levavit. Sex pugnatores Delta superstites suas actiones partis secundae posterioris repetiverunt.
  
  Nihil movetur.
  
  Venit ergo iterum sonus. Gravis preme. Sonus funis garage ianuae per cancellos metallicos transiens. Tantum portae garatorium non erat.
  
  Tarde, ante oculos Draculi, unus laquei rursus in parietem mordere coepit. Mora temporaria? Sed talis technologia non competit gentibus antiquis. An haec cogitatio- nis cognata est insaniae hominis, qui nullam aliam intelligentiam vitam in universo esse declaravit?
  
  Quae arrogantia.
  
  Quis scit quae civilia sint antequam monumenta fiant? Dracus de hoc nunc cogitare non debuit. Praesent ut tempus ex.
  
  "Aqua recedit", inquit. Ben. Quid admiror?
  
  Ben repressit notas suas, et Karin in animo suo in votis est accurrit. "Hawksworth non multum dicit." Ben permixtis libellis. "Fortasse offensus pauper fuit. Memento, nihil tale expectasse se tunc potuisse.
  
  "Tunc planae quinque debent esse verae procellae stercore," Komodo rauce dixit. "Propter id cum Cocus retorsit".
  
  Ben palliat labia sua. "Hawksworth" dicit prorsus id esse quod Cook vidit post quintum gradum qui eum retro fecit. Locus ipse non est."
  
  "Immo vero fere sextum et septimum gradum," unus ex militibus Delta tacite dixit.
  
  "Noli speculorum oblivisci." Karin ostendit eis. "Docent deinceps, plane personam in fronte. Verisimile est admonitio. "
  
  "Sicut tenendae cum Joneses." Adnuit Drake. "InteUigo. Sic in specie Dinorock et David Coverdale, quaestionem aperiendi interrogo quod semper ab eo audivi per singulas cisiis quas ad me semper accessi. Paratus es?"
  
  Drake viam ducebat. Ceteri turmae viam instruxit ut solebant. Centrum laneum ingressus, Dracus difficultates laqueis quaslibet non expectavit nec in aliquem incurrit, quamvis pauca puncta pressuris absumptis mereretur. Per tempus ad extremum piscinæ, aqua celeriter hauriebat.
  
  "Poli normales spectant," dixit. "Vigilate vestri tergum. Nec despicias. Hic circum volitans est quaedam foeda materia.
  
  Primus Dracus, diligens et accuratus. Tota turma facile eas intra paucos minutas transiit et versus fornicem exit.
  
  "Bene est de sanguine Regis qui omnes laqueos in motu pro nobis posuit." Ben chuckled leviter.
  
  "Nunc longe post nothum non possumus." Dracus manus suas in pugnos eludens sensit, caput eius contrivit in prospectu veniendi ad os ad os maxime terribili figura in recenti historia.
  
  
  * * *
  
  
  Proximus arcus in speluncam ingentem aperuit. Proxima clivom deducunt via, deinde per altam Sub alta crepidine praeceps.
  
  Sed grave impedimentum fuit quod iter suum omnino obstruxerunt.
  
  Dracus oculos revolvit. "Infernum sanguineum"
  
  Numquam ne tale quidem somniavit. Obuiare erat ingens figura e vivo saxo sculpta. Quieuit tergo contra parietem sinistrum, venter ingens per viam prominentem. Sculpturae ciborum cumulo stomacho, tum cruribus sparsis et in pavimento congestis.
  
  Ominis figura ante pedes sculpturae jacebat. Mortuo corpore humano. Bustum quasi in summo dolore torqueri videbatur.
  
  "Gula est", Ben ait reverenter. "Daemonium gulae est Beelzebub".
  
  Velaverunt oculi Draculi. "Vis in Beelzebub sicut rhapsodia Bohemica?"
  
  Ingemuit Ben. Non omnia circa petram et volvunt, Matth. Daemonem dico Beelzebub. Dextera satanae."
  
  Audivi quod dextera satanae laboratum est. Drake ingens impedimentum conspexerunt. "Et dum cerebrum tuum veneror, Blakey, desine nugas dicere. Nempe ad saxum et volvunt omnia.'
  
  Karin crines flavos laxavit et tunc iterum eam ligare coepit, etiam arctius. Plures milites Delta eam observabant, Komodo inter eos erat. Notavit Hawksworthum nonnulla iucunda singularia de hoc specu singulari in suis notis dedisse. Haec ut dixit , Drake vagiat oculos thalamo .
  
  Post figuram ingentem, nunc animadvertit arcus absentiam exitus. Sed crepido lata per parietem posteriorem cucurrit, ad summum tectum curvata, donec in altam planitiem petram finivit. Cum Dracus in planitiem aspexit, vidit quae apparuerunt in maeniano ad finem eius, fere sicut speculatio ornata quae neglecta est... ultimis duobus gradibus?
  
  Intermissae sunt cogitationes Draci cum iecit. Super capita eorum glans ricocheted. Dracus in aream cecidit, sed tunc Komodo tacite monstratus in directum eiusdem campestri scopulosi quam proxime lustraverat, plusquam duodecim figuras ad se e flexa crepidine currentes vidit.
  
  Kovalenko populus.
  
  Quid sibi vult.
  
  "Viam circa nothum illum invenio" Drake Ben in sibilaverat, nutans ad sculpturam molem obsistens iter suum, deinde suam plenam attentionem in crepidine petrosa intendit.
  
  Graviter acui vox resonabat, arrogans et superba. "Matt Drake! Meus novus hostis iuratus! Iterum ergo me prohibere conaris, iudicium? Me! Tu numquam aliquid discere?"
  
  "Quid consequi conaris, Kovalenko? Quid haec omnia?
  
  "Quid haec omnia? De vita quaerenda est. De me verberans Cook. De quo didici et institui quotidie per viginti annos hominem occidendo. non sum sicut ceteri hominum. EGO got super illud antequam primus factus sum sescenti. "
  
  "Cocum verberatus es", placide animadvertit Dracus. "Cur huc venisti? Nos, me et te.
  
  "Habesne me interficere? Nolo aliam electionem habere. Etiam populus meus me vult occidere.
  
  "Verisimile est quod cupidum magnus es."
  
  Kovalenko admonet, sed ita in smug tirade raptus est ut ne iniuria quidem recte accipiatur. "Vellem occidere milia ad consequi metas. Fortasse iam feci. Quis numerare piget? Sed memento, Drake, et bene memini. Tu et amici tui pars statistic huius erunt. et delebo memoriam tuam a facie terrae.
  
  "Desine tam melodramaticus", clamavit Dracus. "Descende huc et proba ornamentum tibi, senex." Videt Karin et Ben prope se conferentes, et iam uterque adnuere coepit ut aliquid inluxit.
  
  "Nolite existimare me tam facile periturum esse, si forte occurrat. Ego crevit in viis asperrimae urbis Mater Russia. et libere ambulavi per eos. ad me pertinebant. Britanni et Americani de vera palaestra nihil sciunt." Tristis aspectus humi conspuit hominem.
  
  Oculi Draci lethantur. "O sincere spero te non facile moriturum."
  
  "Cito te videbo Brit, videbo te urere dum thesaurum peto meum. Videbo te clamare, dum aliam accipio tuarum mulierum. Ego te, dum fiam deus, putrescis.
  
  "Pro caelo". Komodo fessus est audiendi pervagationem tyrannorum. Is in crepidinem saxis iacit, sanguinem regis in terrorem injecit. Etiam nunc Drake vidit novem e decem hominibus ad eius auxilium currentes.
  
  Reverti ictus statim sonuerunt. Globis vicinis parietibus lapideis excusso.
  
  Ben clamavit, "Omnes facere debemus super crassum hominem ascendere. Non nimis difficile...
  
  Drake appropinquationem sensit a sed. Elevavit supercilium, ut lapis astulas humeris suis appulit.
  
  "At," Karin chimed in, eius similitudinem Beniamin aptiorem fieri, quo diutius cum ea Drake commoratus est. "Captura est in cibo. Pars haec vacua est. Et repleti vapore quodam.
  
  "Coniicio felis non ridet." Dracus informe cadaver intuens.
  
  Komodo globus conservativus accensus est ad custodiendum homines sanguinis regis in sinu. "Si ita est, vere est, vere bonus materia."
  
  "Paratum pulveris," dixit Karin. "Dimissus trahente triggers. Fortasse similes illis qui ex archaeologis maxime occiderunt qui sepulcrum Tutankhamun repererunt. Scis de maledicto supposito iure? Plerique existimant quasdam potiones vel vapores nobis in sepulcro relictos ab antiquis Aegyptiis sacerdotibus solos graves latrones interficere.
  
  "Quae via tuta?" Drake quaesivit.
  
  "Nescimus, sed si celeriter currimus, singillatim, si quis pauxillum pulveris post se emiserit, tantulum esse debet ut cito evanescat. Insidiae hic principaliter obsistere aliquem sculpturam scandere ¸ Noli adepto super eam ".
  
  "Secundum Hawksworth" Karin magno risu dixit.
  
  Dracus aesti- mauit. Pro eo, quasi metae. Si ibi SOLARIUM visum fuerit, prope finem fuisse necesse est. Inde ad sextam et septimam cubicula directam viam fore arbitrabatur, ac deinde fabuloso "thesauro." momentum aestimare bigas accepit.
  
  "Id est, quo itis," inquit. "Omnibus aut nihil. Ibi," in Kovalenko pugnum iactavit, "caecus in orbem glandes figens. Et, Ben, ad informationem tuam, hoc est verum dinorok. Sed hic est ubi sumus. Omnibus aut nihil. Esne paratus ad hoc?"
  
  magno rugitu salutatus est.
  
  Drake Matt procursu erat, suos ad inferos inferos ducens, extremum crure suae inquisitionis ad ulciscendam mulierem quam amabat et depulerat, mundum pessimum quemque cognoverat.
  
  Tempus accendendi.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM NONUM
  
  
  Dracus in sculpturam giganteam se insiliit, pedibus suis manere conatur et in sculptile cibum vellit ut se sursum vellit. Sculptura frigida et aspera et aliena sub digitis sensit, sicut ovum alienum tangens. Extraxit spiritum, quantum potuit in statera, sed fructus, panes, et pernas suillas tenuit.
  
  Sub et iure quis non ut beatae corporis.
  
  Pellentesque sit amet massa ipsum. Komodo et aliud membrum Delta Team aperit velamen ignis.
  
  Alter sine tabe, Dracus in corpus figurae figurae desiluit, et ex altera parte descendit. Pedes eius tetigit pavimentum lapideum, vertit et dedit pollices usque ad proximum hominem in acie.
  
  Ignem quoque deinde aperuit, uno ex sanguine regis primo percussis occisis. Ille e rupe devolutus, ad corpus iam exanimatum sodalem terribilem fragorem appulit.
  
  Secundus homo in acie fecit.
  
  Proximus fuit Ben.
  
  
  * * *
  
  
  Quinque minutis post, tota turma in umbra gulae tuto occultata est. Una tantum frustula cibi contrita est. Dracus in aerem assurgens ut flatum pulveris, spirantem ut corpus lethalis, incantato serpentis, observabat, sed post aliquot secundis scelestum ocreis fugientibus etiam sine tactu evanuit.
  
  "Protrusio".
  
  Dracus bis viam duxit ad brevem clivum, qui crepidinem fecit initium. Ex hoc prospectu, viderunt eleganter curvare murum antequam ad planitiem saxeam perveniret.
  
  Sanguinis regii cessere. Tempus erat cursus.
  
  Erumpunt sursum, singulis fasciculis. Crepido satis late patet ad paucos mendosos remissos. Dracus in procursu accensus, alterum virorum Kovalenko necans, cum sub proximi arcus exitii evanuerunt. Cum ad summum crepidinem perventum esset, et rupis crepidinis immensum expansum vidit, Dracus aliud in insidiis latens vidit.
  
  "Grenade!"
  
  In cursu se praecipitavit in solum, utens incitato corpore ad saxum levi delapsus, grenade deponeret.
  
  In planitie decidit, brevi post explodendo. explosio cubiculum concussit.
  
  Komodo eum adiuvit. "Potuit te in turma nostra pediludii nostra uti, homo."
  
  "Iancii nesciunt eu ludere". Dracus ad maenianum cucurrit, cupidus quae post se erant videre et Kovalenko capere. "Ullam offensionem".
  
  " Hm. Non video turmam Anglicam multa tropaea domum afferentem."
  
  "Aurum" inquit "domum feremus". Drake Americanus in ordinem reduxit. "Apud Olympia. Beckham differentiam faciet. "
  
  cum eis captus est Ben. "Rectus est. Turma ludet pro eo. turba consurget pro eo.
  
  Karin emisit angebatur clamor post. "Estne locus ubi homo non loqui de eu stupri!"
  
  Dracus podium attigit manumque suam in maceriam lapideam perditam imposuit. Crura viso emissa, haesitavit, oblitus est omnium dolorum, ac rursus miratus est, qualem creaturam hoc tremendum loco construxisset.
  
  Quo viso compleverunt corda pavore et timore.
  
  SOLARIUM erat quarta pars altitudinis cavernae vere giganticae. Sine dubio maximus aliquis eorum unquam vidit. Lux venit ab innumeris tenebris electri micat, quod populus Sanguinis emisit antequam sextum gradum intraret. Etiam tum multae speluncae ac pericula adhuc in tenebris et in umbra delituerunt.
  
  Ad laevam suam, et ab exitu fornice ducentem, scalae obliquae porticus circiter centum pedes deductae. Ex profundis scalae huius, Dracus et turma eius audiverunt gravem sonum sonantem, sequebantur clamoribus qui in pugnis horrorem cordibus suis Crispum fecerunt.
  
  Ben aspiravit. "Dude, non amo viam quae sonat."
  
  "Etiam. Sonat intro ad unum carminum tuorum. Dracus spiritus longius ne laberetur, sed difficile adhuc erat ut molarem terram excuteret.
  
  Scalae angusto crepido finita. Ultra hanc crepido, caverna in immensum patebat. Videbat viam angustam, proclinatam parieti dextro adhaerentem, brevem incisam in cavernam per infinitam profundam, et similem quae tunc perstabat ad sinistram, sed nullus erat pons aut alia media ad iungendum. magno hiatu.
  
  At procul in extremo stabat specus ingens atra, aspera cautes. Cum Dracus emissa esset, putabat se figuram facere posse circa medium saxum, aliquid magnum, sed distantiae ac tenebrae obvenerunt.
  
  Nunc enim.
  
  "Detrudere" dixit, sperans verum esse. "Sequi me".
  
  Miles semel semper est miles. Hoc est quod dixit ei Alison. Dextra ante exiit. Ante ipsa...
  
  Propulit memoriam. Nunc pugnare non potuit. Sed dea erat. Terribiliter verum. Si viveret, omnia dissimilia essent, nunc cruor militis in ipso manabat; verum ingenium numquam ab eo discessit.
  
  Intraverunt angustum iter: duo pagani, sex Delta milites, et Matt Drake. Primo cuniculum parum differt a superioribus, sed, sub lucem electri micat igne praecedens, Dracus repente scinditur transitum et dilatatur in latitudinem duorum carrum, et animadvertit canalem esse. excisum est per aream lapideam.
  
  Ductu canalis?
  
  "Cavete eos qui talos frangunt." Dracus ominis parvum foramen antecedens animadvertit, situm ubi homo pedem poneret. "Non nimis difficile sit in hac pace vitare."
  
  "Minime!" Ben exclamat sine humoris vestigio. "Tu miles stupri. Melius scire debes quam talia dicere.
  
  Ut si confirmaret, bombus ingens erat, et humus sub illis commota est. Magnum quiddam et grave sonabat incidisse in transitum, qui separabat quem perambulabat. Possint reverti et impediri or-
  
  "Curre!" Drake exclamavit. "Curre, mehercule!"
  
  Altum tonitruum implere iter coepit, quasi grave quid in eos tenderet. Fugam ceperunt, Drake flagrat accurrit, sperans perdite quod nec Ben nec Karin in aliquos vilium laqueos gressum habuit.
  
  Hac celeritate...
  
  Tumultus in majus crescebat.
  
  Currebant, non ausi retro respicere, dextram tenentes alvei lati, et Dracus sperans non excurrere flammas. Paulo post audiverunt alterum rugitum ominis alicunde venientem praecedere.
  
  "Iesum!"
  
  Drake non morabor. si fecisset, mortui essent. in pariete dextro versus patebat. Tumultus desuper veniebat. Celeri aspectu subivit.
  
  NO!
  
  Blakey rectum erat, insanus paulo bastardus. Lapides volventes versus illos strepebant, non modo Dinorock. Magnae globi sphaerici lapidei ab antiquis mechanismatibus emissi erant et per canales apertissimorum et latibularum moderati sunt. Alter ad suum vulum Drake.
  
  Magnam celeritatem sustulit. "Curre!" conversus clamans. "O Deus meus".
  
  Ben adjunxit. Duo Delta milites, Karin et Komodo, ad ostium pollicis parcere discesserunt. Duo plus milites pressi praeteriti, pedibus suis supplantantes, in Komodo et Karin ruentes, pilam gementem desinentes.
  
  Sed hic ex Delta minus felix fuit. Sine sono evanuit cum globus ingens e transitu crucis emissa, in eam cum impetu plaustri Mack ingruebat, et in cuniculi murum impetu ruebat. Alter fragor sicut pila quae eos persequebantur ingruebat in eum qui obsistebat fugae.
  
  Komodo de se loquuta est facies. "Si properamus," ingemuit, "reliquas insidias circumvenire possemus antequam abeamus."
  
  Iterum exuerunt. Tres intersectiones amplius transierunt, ubi machina ingens machinarum sonuit, crepuit et repulsa est. Dux Delta rectum erat. Dracus intente auscultavit, sed nullum sonum a Kovalenko vel suis praemissis audivit.
  
  Tunc impedimentum pello ita timuit. unus de lapidibus ingentibus anterius obsistentibus viam promovit. Conglobati sunt, mirantes si fieri posset hoc rebooting incipere.
  
  "Forsitan fractus est", Ben dixit. "laqueum dico."
  
  "Aut fortasse ..." Karin ad genua cecidit et paucos ante pedes repit. "Fortasse hic debuit."
  
  Dracus iuxta eam cecidit. Ibi sub ingenti saxo parvum spatium ascendendi erat. Satis erat homini sub se exprimendi locus.
  
  "Non bonum". Komodo etiam emissa sunt. "Ego iam unum hominem perdidi propter captionem cacata carta. Inveni aliter, Drake.
  
  "Si recte," inquit Dracus, umerum suum intuens, "semel has laqueos retexere, iterum abeunt. Codex pressus ejusdem systematis ac alii currendi sunt. Hic capti erimus". Komodo oculis duro vultu occurrit. "Non habemus electionem".
  
  Nihil exspectat responsum, sub pila decidit. Ceteri turmae post se conglobati, non deerant novissimi in acie, Delta homines disciplina servaverunt et se ubi imperator indicasset collocavit. Dracus familiarem desiderium in pectore suo ortum sensit, cupiens dicere: Noli turbari, crede mihi. Ambulabo te per illam, sed sciebat nunquam id iterum dicere.
  
  Non post mortem insensatam Kennedy.
  
  Conqueritus momento temporis, se praecipitem in praeceps delapsam invenit, statimque alios insequentes audivit. Fundum non longe aberat, sed satis spatii reliquit ei ut sub globo lapideo ingentem staret. Omnes post se frequentes. Durum cogitans, musculum unum movere non audebat. Hoc si descendisset, omnes pares esse voluit.
  
  Tum notus gemitus sonitus stridoris machinae silentium concussit, et globus commotus est. Dracus quasi vespertilio de inferno evolavit, vociferatus est omnes, et sequebantur eum. Retardavit et Ben ambulationem adiuvavit, sentiens etiam iuvenem studentem corporis limites habuisse et stamina militaris carere. Noverat Komodo Karin adiuvaturum esse, quamquam, cum esset militaris artium peritus, corporis congruentia cum homine bene par esse posset.
  
  Coetus in sculptilem transitum sub globo mortifero volvente decurrit, lento suo incepto uti conatur, quod ante eos arduo occurrere possent, qui iterum obviam ire cogeret.
  
  Drake notavit talum fractum et monitionem vociferatus est. Desiluit super diabolica foveam posita, fere ben secum trahens. Deinde in praeceps crepuit.
  
  Asperum erat. Incidit, caput deorsum, pedes tundens, brachium dextrum circum lumbos Ben circumvolutus, omni gradu nixus. Ad extremum pilam aliquantisper movit, sed postea omnibus qui post se erant occasionem dare oportuit.
  
  Non destitit, modo in locum aliis cederet, et paucas alias excanduit.
  
  Surrexit saxum solidum.
  
  Saxum ingens fremebant. Tota turma eam administravit, nunc autem in fine mortui sunt. Ad litteram.
  
  Oculi Draci profundiorem nigredinem inter claras scintillas effoderunt: "Est foramen. Foramen in terra".
  
  Celeriter contortis cruribus et nervis desperatis ad foveam ruunt. Hominis magnitudo parva erat, et intus omnino nigra.
  
  "Exilite fidei," Karin dixit. "Est credere in Deum."
  
  Gravis sonitus lapidis globus crescebat. Erat intra minutam opprimendi eos.
  
  "Male lignum," Komodo dixit voce coacta.
  
  "Non tempus". Dracus ardentem baculum fregit et in unum veloci motu in foveam desiluit. Lapsus sine fine videbatur. Nigredo videbatur tortos digitos extendere. In secundis ima ferit, fibula crura, et caput durum super petram duram feriet. Stellae ante oculos natabant. sanguis frons illabitur. Memor eorum qui eum secuti sunt, reliquit lignum rutilum in loco et semoto repit.
  
  Alius fragore appulit. Tunc Ben ei proximus erat. "Matth. Matt! Esne bene?"
  
  "O memini, ego bonum perdo." Ille sedens sua templa tenens. "Habes aspirin?"
  
  Putabunt interiora tua.
  
  "Polynesia Mai Tai? Hawaii lava fluit?
  
  "Deus, "L' verbum hic ne memorem, mate".
  
  "Quid aliud stultus iocus?"
  
  "Numquam ex illis currere. Manere tranquillitas."
  
  vulnus repressit Ben. Iamque reliquae turmae emissa incolumes circumsteterant. Dracus puerum levavit et ad pedes pervenit. Omnia videbantur esse in ordine operando. Komodo flagrans par accendit qui culmine tecti Retruit ardua.
  
  Et iterum atque iterum ceciderunt, donec exirent per arcum infra.
  
  "Hoc est," inquit Drake. "Puto hoc ultimo gradu."
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESINUM
  
  
  Drake et Delta Team e cuniculo emerserunt, graviter incendentes. Nulla optio nulla erat. Si Kovalenko cessaturi erant, celeritas vitalis erat. Dracus statim ad dextram spectavit, memor in speeulae extensionis, et videbat homines sanguinis regis ad primum crepidinem Satum se prosilire et circum extremam partem conglobari. Initium secundi crepidines S informibus paucis passibus ante eos incepit, sed ab altera parte specus vasti oscitans profunditatis ignotae eos separavit. Cum iam propius accessisset, et cum paucas succini flammas evellere visi regis sanguinis homines, tandem ad extremum specus bene spectet.
  
  Saxum ingens planities e pariete posteriore eodem gradu cum columellas utraque S informibus prominebat. In extremo muro sculptus erat scalarum ardua quae tam propinqua verticali videbatur ut etiam mavericus vertiginem fuisset.
  
  Magna figura nigra in gradibus summo innixa est. Dracus modo alterum habebat, videbat, sed colossa erat ... sella e lapide facta? Forsitan inconveniens, insolitum thronum?
  
  Globis aere perforatum. Dracus demittit ad unum genu, hominem abjiciens et audiendo terribilem clamorem ejus in abyssum decidit. Cucurrerunt ad solum tegumentum quod videbant, saxum quassatae massae e podio supra probabiliter deciderat. Inspectantibus, unus ex hominibus Kovalenko sclopetum eloquens accendit, quod quasi iaculum ferreum per contritionem videbatur accendit. Murum longinquum voce fragore percutit et in saxo haesit.
  
  Ubi telum advolavit, funis crassus post tergum evolavit.
  
  Tum alterae acies eodem telo immissa in proximum murum, paucisque supra primum pedibus traiecta. Cito reste stricta trahi potest.
  
  Linea mail posuerunt.
  
  Drake cito cogitabat. "Si eum prohibere ituri sumus, hac linea opus est," inquit. "Longum esset nostrum creare. Noli ergo mittere. Sed etiam necesse est ut cum transgredientes terminos prohibeamus.
  
  "Puto magis sicut sanguis rex," Karin dixit in fastidium. "Cogita quomodo secat lineam cum adhuc pauci ex suis in ea sunt."
  
  "Non desinimus," inquit Drake. "Numquam".
  
  Post operculum exiliens ignem aperuit. Ad laevam et dextram Delta Force pugnatores cucurrerunt, diligenter sed accurate incendentes.
  
  Primi viri Kovalenko barathrum traiecerunt, celeritatem in eundo arripientes, et in alteram partem latenter appulsae. Ille celeriter conversus et murum autocinetum pleno igne operire coepit.
  
  Delta miles proiectus, laceratus est. Corpus ante Dracum corruit, sed Anglus sine retardatione desiluit. Accedens ad primam crepidinem S. Nili latum hiatum ante se patefactum est. Velint salire in ea!
  
  Continuo ad sagittam transiluit barathrum. Secundi viri Kovalenko in acie volabant. Saxi dejecti sunt proximo antrum muro ac glandes vi vastantes feriunt.
  
  Turma Draculi cucurrit et post eum insiliit.
  
  Tertia pars insiluit linea graviter extenta. Kovalenko. Draculi cerebrum clamabat eum ad ignem. Accipe forte! Bastardus de hoc nunc adepto.
  
  Sed nimium multa errare possunt. Agmen frangere potuit et Kovalenko adhuc tutus esse potuit. Nocere potest solum nothum. Et - praesertim - opus erat culus Russorum vivus ad vendettam cruentam sistendam.
  
  Kovalenko incolumis exposuit. Tres plures ex suis transire curaverunt. Dracus tres plus quam duae copiae convenerunt. Tres ictus cominus. Tres necat.
  
  Tum sclopetum ad caput eius volavit. Implicat umero percussoremque immisit, et crepidinem proiecit in tenebras. Conversusque coxam excanduit. Alius homo cecidit. Komodo aderat. culter extractus est. Sanguis in antro parieti aspergitur. Viri Kovalenko lente cessere, post eos ad rupem compulsi.
  
  Reliquae quattuor milites Delta in ora praecipitii flexerunt, sollicite in aliquem virorum Kovalenko fusa prope lineam commorantes. Sed solum ante tempus erat, vel cogitatio eorum recedere ac tincidunt urna tincidunt.
  
  Celeritas omnia habebant.
  
  Duo plus sanguinis viri regis in ziplines ascenderant et iam propellebant. Dracus vidit alium incipiunt pugnam ascendere et ignem, proiciens eum sicut volatum telae. Vir eum vulva, capite demisso, eiulans, haud dubie videns eum abscissum esse. Drake retorsit ad parietem. Komodo hominem crepidinem abstraxit.
  
  "Surge!"
  
  Dracus pretiosos secundas circumspiciebat. Quid infernum utentes ad tenendum illam lineam damnant? Unicuique homini dare debet parvum speciale impedimentum, sicut doctorum usus. Circa iacentes aliquot fuerunt. Sanguis Rex omnibus inopinatis paratus venit.
  
  Sicit Drake. Professiones speleologicas in dorsualibus suis portaverunt. Dracus celeriter scandalum evellit et tergo suo phaleras adnectit.
  
  Ben!
  
  Adulescens propius incessit, Dracus ad Komodo se convertit. "Tu Karin attuleris?"
  
  "Certe". Horridas, duro ore et proelio cicatrices, magnus tamen quod iam peremptum erat celare non potuit.
  
  Ex omnibus locis...
  
  Delta fidentes homines ut Kovalenko in sinu tenerent, Dracus pressuram auxit, celeriter rotam suam ad funem artum applicans. Ben se accingebat in sellam suam et Dracus sclopetum ei tradidit.
  
  "Ille sicut vita nostra in ea pendent, Blakey!"
  
  Quirites, impulerunt et currerunt zipline. Ex hac altitudine et pro celeritate maius spatium videbatur, et longe crepitus retrocedere videbatur. Ignis ben apertus, eius ictus in altum lateque volantes, et vermi lapidei pluit in cruore regis infra homines.
  
  Sed non refert. Tumultus et concursus et terror opus erat. Drake celeritatem sustulit, crura velut aerem praetervolavit et vastam voraginem deorsum patefecit. Horror et trepidatio cor eius bacchatur. Sonitus metalli trochleae trahebatur super reticulum filum clare in auribus.
  
  Plures glandes praeteritae per aera dividendae per duos velocissimos moverunt. Dracus ignem reddidit ab Delta Team audivit. Una e Kovalenko hominum strepitu convoluta est. Ben rugiens et digitum suum in felis servavit.
  
  Quo propius accedunt, eo periculosiora sunt facta. Benedictio Dei erat quod homines Kovalenko operculum non haberent, et perpetua glandium globis e Delta quadrigis venientium intolerabilis erat. Hac celeritate etiam Dracus gelidum per pedes currit sentire potuit. Nigrorum centuriae subter se concitatae, aestuantia, contorquens, et fortasse tenues digitos extendens, ut ipsum in aeternum amplexus divelleret ac divelleret.
  
  Crepuit ad eum crepitum. Novissimo minuto, Sanguis Rex suos recipere iussit, et Dracus scandalum dimittere. Pedes appulit, sed momentum eius non satis fuit ut inter propellendum et pondus retro libram teneret.
  
  Id est, pondus Blakey eos reiecit. Ad abyssum
  
  Dracus de industria in obliquum cecidit, totum corpus in informes iactans discursum. Conpressit lapidem contumacem Ben conpressit, sed tamen ad diripiendum fortiter tenuit. Drake repentinam sonitum evellendi zipline audivit et intellexit Komodo et Karin iam in ea esse, ad eum celeritate naufragii appropinquare.
  
  Viri Sanguinis regis per crepidinem ad aulam aversam iter fecerunt, paene ad ultimum saltum facere possunt in vastam planitiem scopulosam ubi gradus arcani coeperunt. Bonus nuntius erat tantum duodecim ex eo relictus.
  
  Dracus crepidinem ante ben patefaciens reptavit, deinde paucis secundis quies ante sedentem sibi permisit. In ictu oculi Komodo et Karin ante oculos transierunt, par venuste ac non sine levi risu subdola exposuit.
  
  "A guy modicum pondus posuit." Drake notavit ad Ben. "Nimis multa plena ientaculum. Non satis tripudia".
  
  "Cohors non saltat." Ben statim repercussit ut Drake ratus proximum suum motum. Cetera expecta consors, an insequeris?
  
  "Hyden dicit cum saltare te vide sicut Pixie Lott."
  
  "Bullshit".
  
  Komodo etiam speculabantur homines Kovalenko. Funem presserunt rursusque omnes in murum educunt. Duo plures equites Delta celeriter pervenerunt, ocreae eorum in arena magna stridentes retardarunt ad sistendum celerem.
  
  "Perge movere." Drake decrevit. "Melius est non dare tempus ad cogitandum".
  
  per crepidinem, tela parata. Progressus sanguinis regis per momentum saxei muri ab aspectu occultatus est, sed sicut Dracus et turma eius curvam transierunt, Kovalenko et reliquos suos iam in campo petroso viderunt.
  
  Duos alicubi homines amisit.
  
  Iamque extrema consilia capere iussi. Plures homines tulerunt excussores grenade portatiles RPG.
  
  "Male, rostrum onustum!" Dracus exclamavit , deinde stetit et conversus , cor subito in terram decidit . "O no-"
  
  Primus pop erat et sibilus grenadae accensus a rostro. Duo postremi equites Delta in zipline sunt festinantes, crepidinem quaerentes cum missili ictus est. Ille in murum super ancoras ancoras incidit et eas explosione petrarum, pulveris, et shalum delevit.
  
  Linea sagged. Milites in oblivionem nigram ne sonantes quidem devolaverunt. Aut illo vel asperiores modi.
  
  Komodo maledicta voltus ira torquet. Erant boni homines, quod cum annis docuerat et pugnabat. Erant tantum tres homines validi in quadrigis Delta, plus Drake, Ben et Karin.
  
  Drake clamavit et crepidinem eiecit, amens scientia novas RPGs deducendas esse. Superstites currebant per crepidinem, ducti ad meridiem fusti, et abundantia electri micat. Singuli gradus propius ad scopulosam planitiem, scalam mirabilem, et ad aspectum throni gigantici extra murum saxum, arcanam, sed incredibilem attulerunt.
  
  Secunda RPG iactum inflammata est. Hic in crepidine post cursores exploditur, iter damnosum sed non destruens. Dracus Kovalenko vociferans suos ut caverent - crepidines modo exstinguentes, etiam dum cucurrit, exprimens optimos e musculis suis coercitis, audiret.
  
  Nunc Dracus ad pedem crepidinis accessit et vidit hiatum quem transilit ad campum saxosum et occursurus sanguini regis hominibus.
  
  Grandis.
  
  Tantus profecto est, ut paene commotus sit. Prope omissus est. Non mihi, sed pro Ben et Karin. Primo aspectu, saltum facturos non putabat. sed tunc induravit cor ejus. Id eos. Et nulla tarditas, nulla reversio. Solae homines erant qui regem Sanguinem reprimere apti sunt et finem consilii insaniae facere. Solus homines capaces terrorismi internationalis ducem deponendi et certam reddendi facultatem numquam ullum iterum laedendi facultatem accipit.
  
  At ille adhuc semiversus cucurrit. "Noli prohibere" vocavit Ben. "Crede. Eum facere potes".
  
  Ben adnuit, adrenaline crura et musculos sumens et implens eas potentia, majestate et potestate. Dracus primum hiatum percussit, brachiis saliens porrectis et adhuc cruribus inclinatis, supra hiatum arcuatus sicut Olympius.
  
  Ben venit deinde, extento brachio, caput in omnes partes coniectum, et sensus librae per nervos emissa. Sed ex altera parte cum paucis digitis parcere appulit.
  
  "Etiam!" At ille subridens ei Drake. "Jessica Ennis nihil tibi potest facere, mate."
  
  Komodo igitur durum appulit, corpus suum interius fere torquens, statim conversus et Karin aspexit. Her jump mirabile fuit. Crura attolluntur in altum, dorsum repandum, massa progrediendi.
  
  Integer ac erat. Ceteri turmae Deltae eum sequebantur.
  
  Dracus vultu foedissimo visu quem umquam viderat convertit.
  
  Sanguis autem regis et viri eius, eiulantes et gementes, sanguine et rictu maxime cooperti, protinus omnes in eos impetum fecerunt, et sicut daemones ab inferis arma vibrabant.
  
  Tempus est ad extremum proelium.
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESIMUM PRIMUM
  
  
  Matt Dracus perseveravit in facie ad os ad os sanguinem regem.
  
  Adveniunt primi, clamores sclopetorum, cultri et cultri abripiunt ac micant sicut gladii, lumen electri repercutientes, et ignem in plures partes projicientes. Plures ictus exarsere, sed procul et in hoc testosterone ac metu, nulli recte intendebantur. Tamen post Dracum clamor acris fuit, alter lapsus Delta miles.
  
  Doluerunt Draci musculi sicut ille pugnabat torquatus libra centum trium. Sanguis et lutum vultum suum tegebat. Novem populus invasit eos, sed vicit omnes, quia rex sanguis post se erat, nec quicquam prohiberet quin ultionem suam declararet.
  
  Reversa erat vetus miles, iam toga facies obstupuerat, et ibi in summa acie reversus erat, cum fortissimo milite vivo stupri.
  
  Tres viros ad punctum blank iacit, cor rectum. In quarto, sclopellum flipans ingressus, nasum hominis penitus opprimens, partemque malae simul comminuens. Tres secundae praeterierunt . Sensit eum paene timentem Delta turbam recedentem, dans ei locum ad operandum. Ipse reliquit eos ad pugnandum tres mercennarios, dum in unum hominem et ipsum Kovalenko movebatur.
  
  Komodo viruit hominem, et secundo transfigit in uno. Karin ad latus suum non descendit. Non secunda. Ea facie usus est ut virum qui retro confossus fuerat iaciat, et pugnis coniunctis secuta sit. Cum mercenarius fremuit et se simul trahere conatus est, intervenit et ars taekwondo eum super humerum suum iactare solebat.
  
  Ad ripam.
  
  Vir elapsus, quiritatio, baratrum abreptus. Karin Komodo inspexerunt subito quid fecisset. Dux magnae turmae cito cogitavit et ei gratitudinis indicium dedit, statim actiones suas aestimans et eas ad eas pertinentes faciens.
  
  Karin altum spiritum sumpsit.
  
  Dracus sanguinis regem offendit.
  
  Denique.
  
  Postremus homo brevem certamen sustinuit et nunc anhelitu tubo tortus ad pedes ejus contusus et manibus utrinque fractus est. Kovalenko dedit hominem aspectum contemptorem.
  
  "Asinus. Et debilis.'
  
  Omnes infirmi homines post divitias occultant, et aspectum virtutis eorum extrahet.
  
  "Similitudo?" Kovalenko pistol evellit et in faciem tortum iecit. "Estne virtus illa? num tibi similem fuisse putas? Singulis diebus, quia possum, hominem frigido sanguine occido. Estne haec aliqua potentia?"
  
  "Quomodo necem Kennedy Moore iussistis? Quid de familiis amicorum? Quaedam mundi pars te peperit, Kovalenko, sed non sana fuit.
  
  Cito simul ac. Duo arma, pistol et sclopeta, simul preme.
  
  Ambo inanes. Geminus click.
  
  "Minime!" Clamor Kovalenko erat plenus irae puerilis. Negatus est.
  
  Dracus cultro confodit. Sanguis rex in via sua ad latera ducendo ostendit. Dracus sclopetum in eum proiecit. Kovalenko ictum fronti immisit, ipsumque gladium simul traxit.
  
  "Si ego te necabo, Drake..."
  
  "Eheu, vis," inquit Anglus. "Non video quemquam circum. Non habes unum stupri solidum, buddy.
  
  Kovalenko lunge fecit. Dracus in motu tardo contingere vidit. Kovalenko putaret se elaborasse, ut etiam difficile se exercuisse putaret, sed disciplina eius nihil ad rigores et iudicia comparata Britannis SAS subiecta erat.
  
  Dracus e latere intravit cum genu vivo, qui Kovalenko ad tempus paralyticus et plures costas fregit. Gemitus qui os Russorum evasit statim suppressus est. Subnixus.
  
  Dracus celerem impetum mentitus, sanguinis regis reactionem expectavit, ac statim dextram hominis bracchium suis arripuit. A velox deorsum versatur et scriptor carpi Kovalenko fregit. Rursumque Russorum solum exsibilavit.
  
  Custodiebantur Komodo, Karin, Ben et reliqui Delta miles.
  
  Sanguinis rex torvis. "Non potes me occidere. Omnibus vobis. Non potes me occidere. Deus sum.
  
  Komodo fremuit. "Non possumus te occidere, inepte. Clamo futurus es. Sed certe ego exspecto auxilium tuum elige quod tibi reliquum vitae tuae in hellholo habebis.
  
  "Carcere." Sanguis rex exspuit. "Nulla custodia me tenebit. Hoc intra septimanam possidebo."
  
  Komodo in risus os fregit. "Plures carceres" tacite dixit. "Ne quidem sunt."
  
  Kovalenko momento miratus aspexit, sed tum velum arrogante faciem suam iterum operuit, et ad Drake se convertit. "Et tu?" - interrogavit. "Potestis tam mortuus esse si te medium circum orbem non haberem".
  
  "Mortuus?" Drake resonabat. "Sunt genera mortuorum. Noveritis quod".
  
  Drake calce eum per frigus, cor mortuum. Kovalenko haesitavit. Sanguis de ore ejus fluxit. Clamore flebili ad genua procidit. Turpis finis pro sanguine regis.
  
  Dracus eum irridebat. "Consummatum est. Ligate manus eius et abeamus ".
  
  Ben locutus est. " Hujus orationis exemplaria scripsi." Qui placide dixit, telephonum arripiens. "Praecipuum programmatibus uti possumus ad eius vocem effingere. Matt, non vere eum vivum indigemus.
  
  Momentum tam temporis erat quam postremus secundus ante explosionem. Draculi expressio ab renuntiatione ad purum odium mutatur. Komodo cunctatus, non ex timore, sed ex duro honore, quem solum agnoscat miles. Karin horrore oculos laxavit.
  
  Dracus sclopetum levavit et in fronte Kovalenko durum ferrum percussit.
  
  "Certus es?"
  
  " Prospere. Vidi eam mori. ibi fui. Iussit terroristis impetus in Hawaii, Ben circum cubiculum respexit. Etiam infernus exspue eam.
  
  "Id est, ubi es." Risus Draculi frigidus et horridus erat, sicut anima Regis Sanguinis. "Extra portas inferi;" Hoc est ubi maneas, et hoc est ubi moriendum est.
  
  Kovalenko maxilla arcte constricta quadraginta annos mortis, privatio et sanguinis detractio post hanc stetit. "Numquam me terrent."
  
  Drake homo lapsus studuit. ius erat. Mors non laedet. Nihil erat in terra quod hunc hominem terreret.
  
  sed unum erat quod illum frangeret.
  
  "Igitur hic te destringimus." Vasa sua deposuit, multum ad subsidia Komodo. Et thesaurum poscimus. Quaesitum vitae tuae fuit et quid esset numquam scies. Sed verba mea attende, ego faciam Kovalenko. "
  
  "Minime!" Roremus Russorum in instanti erat. "Tua iura? Minime! Numquam. Mea sunt enim omnia. Meum semper fuit."
  
  Fremitu atrox, Sanguis Rex extremam desperationem intrusit. Vultus eius in dolore torquebatur. Sanguis de facie et manibus fluxit. Surrexit et posuit omnem unciam voluntatis et vitam odii et homicidii in saltu suo.
  
  Oculi Draci micabant, facies dura ut lapidis. Rex Sanguis eum percussit, stans ut furiosus Russian omnem ultimam unciam suae industriae in duodecim pugnis consumpsit, primo durum, sed cito caducum.
  
  Tunc Dracus risit, sonus ultra truci, sonus amoris expers et perditus, media inter purgatorium et infernum haesit. Dracus, cum postremus Sanguinis regiae industriae confectus esset, eum palma inpulit et in pectore suo stetit.
  
  "Frustra erat, Kovalenko. Amittas".
  
  Komodo se ad Russos ruit et eum ligavit antequam Drake mentem mutare posset. Karin adiuvit eum distrahere demonstrando scalas prope verticales et intuitum throni nigri prominentem. Suspendisse vel volutpat ex. Belua ingens erat et perfecte sculpta, pendens centum pedibus supra capita.
  
  "Post te".
  
  Drake impedimentum proximum probabant. Scalae circiter centum pedes ad angulum modice surrexerunt. Subtus solii in profundo nigro immersus est, quamvis multis elucidationibus electri sparsis.
  
  "Ire debeo," Komodo dixit. "Habeo experientiam aliquam scandere. Plures gradus ad tempus ascendendum habemus, carabinos in via inserentes, ac deinde linea tuta ad equos nostros extende.
  
  Drake ducat. adhuc vehemens furor in cerebro paene superante. Digitus adhuc bonus in felis M16. Sed nunc Kovalenko occidere volunt animam suam in aeternum veneno, plantare tenebras, quae numquam dissipant.
  
  Ut Ben Blake diceret, convertebat eum ad latus obscurum.
  
  Post Komodo murum ascendere coepit, distractione egens adsiduo vindictae cupiditate aedificata et ab eo potiri conatus est. Acutus surrectura statim animum intendit. Clamor et gemitus Sanguinis Regis defecerunt sicut thronus propius ac gradus difficilius.
  
  Susum iverunt, Komodo viam praeeuntem, unumquemque carabinum diligenter procurantes antequam suum pondus inprimat et deinde funem securum currens et illud ad bigas infra deponat. Quo altior ascenditur, eo obscurior evadit. Quisque gradus graduum in vivam petram sculpebatur. Dracus resurrexit cum horrore sentire coepit. Quosdam incredibiles thesauros excipit; in ventre eius sentiebat.
  
  Sed thronus?
  
  Sententia post se absoluta vacui subsistit, congregata animo despexit. Coni- ben, late oculos, et vix. Dracus aestum sensit sympathiam et amorem erga iuvenem amicum suum qui ab Kennedy mortem non visus erat. Reliquum militem Delta vidit Karin auxilium quaerit et subridens cum eum excutit. Manum porrigit ad Ben.
  
  "Desiste ex te, Blakey. Lets."
  
  Ben aspexit eum, et in animo eius pompa abiit. Aliquid in oculis Draculi, vel in sono vocis eum excitabat, et in vultu spei apparuit.
  
  " Deo gratias redis."
  
  Sub ope Draculi, Ben ocius ascendit. Funestum vacuum post se oblitum est, et ad inventionem, non ad periculum quisque gressus gradus factus est. Subtus throni propius ac propius accessit, donec in tactu distantia.
  
  Komodo diligenter scalas descendit et ipsum solium ascendit.
  
  Paulo post, accentu Americano drawl operam suam capiebat. "O Deus meus, hoc vos guys non credetis."
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESIMUM SECUNDUM
  
  
  Dracus per exiguum hiatum desiluit et in latum saxum pedem throni exposuit. Ben, Karin et ultimos milites Delta exspectabat antequam Komodo spectaret.
  
  "Quid habes illic?"
  
  Princeps Deltae Team ascendit in solium throni. Nunc ad marginem ambulavit et intuitus est eos
  
  "Quisquis hoc thronum aedificavit non sic- occultum iter praebuit. Hic post tergum throni est posticum. Et aperta sunt.
  
  "Noli appropinquare huic", Dracus cito dixit, cogitans de laqueis systematis quos transierant. "Quantum scimus, transitum flips qui hoc thronum rectum emittit".
  
  Komodo nocens respexit. "Bonum voca. Quaestio est, ut iam teneam. Bonum nuntium est..." Subrisit. "Non laqueos."
  
  Dracus manum porrexit. "Adjuva me."
  
  Singillatim solium obsianum ascenderunt. Drake momentum cepit ut verteret et in conspectum abyssi duceret.
  
  E regione per immensum hiatum, vidit eundem podium lapidem, quem prius occupaverant. SOLARIUM a quo capitaneus Cook remansit. SOLARIUM, ubi Rex Sanguis verisimillimum est, ultima sanitatis quam possedit vestigia amisit. Prope videbatur, sed miliarium fallax erat.
  
  Drake grimaced. "Hoc thronus" dixit molliter. "Est for- was built"
  
  Clamo Ben interpellavit eum. "Matth! Sanguis inferni. Non credes."
  
  Non in voce amici concussa est quae metum per nervos exitus Draculi misit, sed sensum praesagium. Praemonitio.
  
  "Quid est hoc?"
  
  Vertit. vidit quod Ben vidit.
  
  "Putite me."
  
  Karin proiecit eos. "Quid est hoc?" Tum quoque vidit. "Numquam".
  
  dorsum throni, eminentia eminentia, quam quis incumbere posset, et quod posticum formaret.
  
  Tegebatur nunc in usitatis veribus - symbola antiqua quae scripturae quaedam esse videbantur - et eaedem symbola quae tum temporis machinationibus inscripta erant, tum in arcu magno sub Diamond- Capite, quod Cook vocabant. portae inferi.
  
  Ipsa symbola Thorsten Dahl in sepulcro deorum nuper reperta, longe in Islandia.
  
  Dracus oculos clausit. "Quomodo hoc fiet? Ex quo primum audivi de novem cruentis shards Odin, sentio amo me in somnio vivere. Aut visio nocturna ".
  
  "Probemus nos non per novem partes adhuc fieri," Ben dixit. "Manipulation debet esse. Ordo supremus. Velut nobis creati vel aliquid. "
  
  "Magis placet maledictus." Fremit Drake. "Et quieti cum stercore Star Wars."
  
  "Skywalker paulo minus cogitabam, paulo plus Chuck Bartowski," Ben levi risu dixit. "Quia geeks et omnes sumus."
  
  Komodo abditae ianuae impatienter spectabat. "Pergamus? Populus meus hanc vitam longe adiuvet. Omnes in vicem possumus invenire finem huic hellhole."
  
  "Komodo," Drake dixit. "Hic est finis. Oportet".
  
  Premit praeter multitudinem ducem et in pervium gigantem. Spatium iam maius erat quam portae, quae in eum ferebant, et, si fieri poterat, Drake transitum sensit, et laquearia muri longius recedunt, donec -
  
  Frigidus, et vultus blanditur acuta aura.
  
  Constitit, et lignum rutilum demittit. In lucem infirmam, succinum erucae accendit. Avolavit, sursum, sursum, deorsum et inferius, nullum firmamentum invenit. Tectum, crepidinem, vel etiam tabulatum non inveniens.
  
  Accensus iterum excandescit, hoc tempore ad dextram. Et rursus infusio electri sine vestigio evanuit. Confregit aliquot baculos ardentes et proiecit eas ad lucem suam.
  
  Praerupta margine rupes sex pedes in fronte earum finivit.
  
  Dracus vertiginem valde sensit, sed se pergere coegit. Aliquot praeterea gradus et concurrere inani erat.
  
  "Non video quicquam. Bullshit".
  
  "Non potuimus omnes huc venire sine tenebris damnatis obuiare." Karin misit omnium cogitationes. "Conare iterum, Drake."
  
  Tertium fulgurum misit in vacuum. Dum volabat, hic iactus paucos maerentes elucidat. Aliquid erat in altera parte abyssi. Ingens aedificium.
  
  "Quid illa?" Ingemuit ben pavet.
  
  Fulgura cito emarcuit, brevis scintilla vitae semper in tenebris periit.
  
  "Exspectate," inquit ultimus miles Delta, vir nomine Merlini. "Quam multa vis electri non reliquimus?"
  
  Dracus loris et dorsualis repressit. Komodo idem fecit. Numerus qui aderant erat circiter triginta.
  
  "Scio quid cogitas," Komodo dixit. "Pompeia, vox?"
  
  "Olim", inquit Merlin, bigae armorum perita, torva. "Inquire quid agimus et tunc reduc ad locum ubi subsidium vocare possumus".
  
  Adnuit Drake. "Asentire". Duodecim ignes ad reditum iter destinavit ac deinde se paravit. Komodo et Merlinus accesserunt et iuxta eum stabant in margine.
  
  "Paratus?"
  
  Unus by one, in rapid succession, eruca postquam eruca alta in aerem accendit. Succinum lumen in summo suo refulsit, et emittit tenebras emissas lucens tenebras.
  
  Primum in historia, lux in tenebras aeternas venit.
  
  Effectus pyrotechnicus effectum ducere coepit. Sicut coruscatio post micare continuavit germinare et explodere antequam tardius descendendo, ingens structura in altero cavernae giganteae illuminata est.
  
  Ben anhelavit. Karin risit. " egregie ".
  
  Obstupefactis pice incensa tenebrae et attonitus apparere coepit. Ordo arcus primus in pariete postico exsculptus, deinde secundus ordo infra. Tunc apparebat fornices re vera cellas parvas fuisse.
  
  Viderunt sub secundo versu tertio, et quarto, ac deinde ordine, sicut luminaria magna delapsa sunt in magnum murum. Et in unoquoque nicho, thesauri micantes immensae relucent momentaneam gloriam cingentis electri gehennae.
  
  Obstupuit ben. Hoc est, hoc est.
  
  Drake et Delta Team ignem missile post missilia continuaverunt. Videbatur propter eos, ingens cubiculum arsisse. Magnifice ante oculos exarsit ignis.
  
  Denique Dracus excanduit postremo excanduit. Tunc momentum ad revelationem attonitus percipiendam sumpsit.
  
  Balbus Ben. "Est ingens... est-"
  
  "Sepulcrum alterum deorum." Dracus finivit maiore cura in voce quam admiratione. "Ter plus quam in Islandia. Iesus Christus, Ben, quid infernum?
  
  
  * * *
  
  
  Reditus iter, quamquam periculosus adhuc, dimidium temporis ac laboris dimidium cepit. Solus maioris impedimentum magnum erat hiatum ubi debebant aliam lineam zip ut transversam instituere, quamvis Conclave libidinis semper quaestio fuit pro guys sicut Karin in Komodo attinebat.
  
  Retro per arcus Hellgate Coci, tubulum lavacrum ad superficiem retruserunt.
  
  Longa silentia fregit Dracus. "Wow, hic est optimus odor in mundo nunc. alii denique recentes aeris".
  
  Mano Kinimaki vox e tenebris circumiectis orta est. "Accipe istum Hawaii spiritus recentis aeris, homo, et propius ad metam eris."
  
  Homines et facies e semi- tenebris emerserunt. Incepit genitor, accendit propere erecta chordae lumina. Mensa ager exstructus est. Komodo locum suum rettulerunt simulac tubum lavae ascendere coeperunt. Signum Ben revenit et telephonum gestabile quater cum machina respondens. Karin idem fecit. Patres vocare permissi sunt.
  
  "Quater tantum?" Dracus cum rictu interrogavit. " Obliti sunt tui ".
  
  Iam Hayden ad eos deambulabat, despectus et languidus Hayden. Sed illa subridens timide Ben fovit. Hanc Alicia sequebatur oculis parricidis acer Drake. Et in um- bris, Dracus vidit Mei, tensio terribilis in faciem suam.
  
  Prope tempus ad eorum rationem erat. Iapones, non Angli, hoc maxime impediti videbantur.
  
  Dracus obscuram tristitiam ex humeris excussit nubem. Vinctum iactando perfecit, clauso Sanguinis figura ad pedes eorum inaequalem.
  
  "Dmitry Kovalenko". Fremuit. Rex campanae finis. Pravo genere. Quis vis calcibus duobus? "
  
  In illo tempore, figura Ionathae Portae ex strepitu crescentis circa castra exstaret materiata. Dracus oculos coarctavit. Noverat ipsum Kovalenko personaliter occidisse uxorem Portarum. Portae plus causae habebant laedendi Russorum quam etiam Drake et Alicia.
  
  "Conare". Drake exsibil. " Bastardus omnibus brachiis et cruribus in carcere non indigebit usquam."
  
  Vidit Ben et Karin obnixi et avertere. Eo momento prospexit ille factus. Videbat acerbitatem, iram vindicativam, spiram odii et indignationis quae ad se duceret, fieri aliquid simile ipsius Kovalenko, et sciebat omnes istos motus in se devoraturos ac tandem eum in alium convertendi hominem. Finis neutrum volebant.
  
  ... Id est Alison seu Kennedy.
  
  Etiam avertit et brachium suum circa scapulas Blakti singulas posuit. Prospiciebant oriens, vibrantis ordine palmae, Ad fulgentia longe lumina et aequora fluctus.
  
  Ait Drake. "Det ei spem novam". Tempus datur."
  
  Ben locutus est sine conversione. "Scio te nunc Dinoroc quote vis, sed eam tibi non daturus sum. Sed paucas lineas ex "Haunted" referre potui. Quid de isto?
  
  "Tu nunc Taylor Swift? Quid abiit iniuriam ibi? "
  
  "Haec semita tam bona quam quisquam tuorum Dinorocks. Et scis".
  
  Sed Dracus nunquam admitteret. Sed audito verbo et retro egrediens. Insidiae terroristae acriter et cito impediverunt, sed adhuc aliquae erant casus. Necessarium est cum de fanaticis et lunaticis. In luctus finibus dictum. Praeses in itinere erat et iam aliam integram overhaul Civitatum Americae Unitarum promisit. ratio intelligentiae, quamquam adhuc incertus erat quomodo quis impedire posset Kovalenko consilium quod viginti annis elaboratum erat exsequi, cum hoc omne tempus fabulosum putaretur.
  
  Deos simillimos eorumque reliquias, quas nunc invenerunt.
  
  Lectiones tamen doctae sunt, et US et aliae nationes decreverunt omnia huius rationem habere.
  
  Causarum causas contra eos homines, qui necessitate et metu erga carorum suorum salutem agebant, iudiciariam annis ligaturi erant.
  
  Captivi vero regis cum suis caris liberati et remissi sunt. Gates pollicitus est Kovalenko cruentum vendettam deserere coactum iri, alio modo. Harrison cum filia coniungitur, sed breviter, et nuntium tantum Dracum tristem fecit.
  
  Si filia sua nata et amata et rapta esset, idem faceret quod Harrison?
  
  Quidni vellet. Quilibet pater moveat caelum et terram et omnia media ad salvandum puerum.
  
  Hayden, Portae et Kinimaka a strepitu discesserunt donec Drake et coetus eius proximi erant. Laetus est videre Komodo et superstes Delta miles Merlin, cum iis quoque. Vincula in communione et actu ficta fuerunt aeterna.
  
  Hayden Portas rogabat de quodam Guidone nomine Russell Cayman. Hic Thorsten Dahl ut caput operationis Islandicae reposuisse videbatur, iussus eius ab ipso summo venit... et fortasse etiam ex superiore loco caliginoso et remoto. Caiman vir lentus et immitis videbatur. Solet enim occultis rebus praeesse, et domi militiaeque gestas magis occultas ac selectas esse vulgabatur.
  
  "Cayman emissarius est" portae dixit. "Sed non solum illud. Vides nemo scire videtur cuius sit molestus: alvi summam excedit. Accessus eius immediatus et absolutus est. Sed, cum circumfertur, nemo scit qui infernum operetur.
  
  Cellae Draculi insonuit et suspensus est. Repressit tegumentum et laetus vidit salutatorem fuisse Thorsten Dahl.
  
  "Heus, Swee insanus est! Quid agis, buddy? Adhuc loqueris quasi irrumator?"
  
  "Videtur. Conatus sum aliquem per horas contingere, et ego te accepi. sors non est mihi benigna. "
  
  "Felix es nostrum" inquit Drake. "Natura fuit paucis diebus."
  
  "Bene, etiam asperior assurgat." Dahl reversus est.
  
  "dubium est".
  
  "Audi. drawing invenimus. Tabula accuratior. Maxime ex eo ante potuimus investigare quod Caiman inprobus id indicaverat ut in summa rerum securitatis causa. Viam Hayden an Portae aliquid de eo sciverunt?
  
  Dracus in confusione connivuit. "Caiman? Quis infernum est iste Cayman? Et quid Hayden et Porti sciunt?
  
  "Nihil refert. Non multum temporis ". Primum Dracus sensit amicum suum in susurris loqui et properanti. " Respice. Tabula geographica saltem demonstrat locum trium monumentorum invenimus. Intellexistis? Tria monumenta deorum sunt.
  
  "Nos modo invenimus secundum unum." Dracus eum sensit eitum flatum. "Est ingens."
  
  "Ita pensavi. Tum charta accurata esse videtur. Sed hoc audi, Drake, sepulcrum tertium omnium maximus, et pessimum est.
  
  "Pejus?"
  
  "Repleti diis horribilissimis. Vere vilis est. Malorum. Tertium sepulcrum fuit quasi carcer, ubi mors coacta magis quam recepta est. Et Drake.
  
  "Quid est?"
  
  "Si recte, opinor, clavem habet ad aliquod telum fatale quoddam."
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESIMUM TERTIUM
  
  
  Per tempus aliae tenebrae in Hawaii descenderunt et deinceps stadia antiquae megaplanae incohatae sunt, Drake, Alicia et May omnes post eas posuerunt suum discrimen semel finire.
  
  Casu gravissimum omnium occasum elegerunt. Litore Waikiki cum Oceano Pacifico calido, splendente luna plena ab una parte occasus accensa est, et ordines in hotels urbis flammae ex altera parte.
  
  Sed hac nocte locus erat periculosis hominibus et asperis revelationibus. Tres naturae vires in congressione congressi sunt, qui cursum vitae suae in aeternum mutaverunt.
  
  Drake primus locutus est. "Vos duo postulo ut dicas. Qui Welle et quare occidit. Propterea hic hic sumus, ideo punctum non est iam verberans circa rubum.
  
  "Hoc non sola causa hic sumus". Alicia torva Mai. "Haec dryadalum adiuvit interficere Hudson sine nomine parvae sororis suae. Tempus est mihi et viro meo aliquam ulcisci antiqui.
  
  Mai lente movit caput. "Non est verum. Tua pinguis, stultus boyfriend- "
  
  " Deinde in spiritu Wellensi." Aricia exsibil. "Volo ego otium aliquod habebat!"
  
  Alicia extiterunt, et in facie ferire Maias durum. Parva Iaponica mulier haesitavit, deinde aspexit et risit.
  
  "Recordatus es".
  
  "Quid mihi dixisti quod postero tempore te percussi, te ut hominem feriam? Ita non inclinas ad aliquid tale obliviscendum.
  
  Alicia tumultus ictuum invehitur. A. Mai retro iit, rapere manus omnium. Harena circum eas turbabat, in vias tenebrarum velocibus pedibus quassabat. Dracus semel conatus est intervenire, sed ictus auris dextrae bis cogitabat.
  
  "Sicut non stupri invicem occidunt."
  
  "Nihil possum polliceri," mussat Alicia. Cecidit, et dextrum Mei crus secidit. A. Maium appulit grunnitum, caputque arena premente. Cum Alicia appropinquavit, Mai in faciem suam paucis arenam proiecit.
  
  "canis".
  
  "Tota pulchra-" Mai vulum e. Duae mulieres ore ad os venerunt. Alicia comminus pugnare solitus est et validis ictibus cubitis, pugnis et palmis exposuit, sed Maius captus vel eiectus uterque et specie respondit. Alicia Maii balteo apprehendit et eam exaequare conatus est, sed omnia facta parte braccae Maias summo diripuit.
  
  Alicia praesidia apertis relinque.
  
  Drake connivuit ut progressus spectet. "Nunc vero similior est." Qui retorsit. "Perge".
  
  Mei usus errori Aliciae usus est, et unus tantum contra bellatorem Mei-classis esse potuit. Spirat Alicia pluit et resilire lacerto Dextera pendens sicula crucia, sternum crebris ictibus ardentem. Plurimi bellatores post duos aut tres ictus cessissent, sed Alicia fortior materia facta est, et etiam ad extremum paene coacta est.
  
  Retro se rejecit per aerem, Ma- lendum et sopitum cum duplici calcis ad ventrem. Alicia retro in arenam appulit et totum corpus suum invertit.
  
  Solum ad faciem plantae faciem ordinis complexi. Ferrum ad stomachum puppim emisisset, sed Mai ne cessavit. Musculi eius facile percussum sumpserunt.
  
  Alicia cecidit, lux prope exit. Astra natant ante oculos, nec nocturno micantia caelo. Ingemuit. "Damnant bona offa."
  
  Sed Mae iam ad Drake.
  
  " Welle, Drake, occidi. Feci".
  
  Ante figuravi, inquit. "Rationem habere debes. Quid illa?"
  
  "Non diceres, si nothum antiquum occidi." Alicia sub illis gemuit. "Tu me macello ferres".
  
  Drake eam neglexit. Mai arena crinem concussit. Post minutam, profundam spiritum arripuit et in oculos eius intuita est.
  
  "Quid est hoc?"
  
  "Duae rationes. Imprimis de plagio Chika invenit et tibi minatus est.
  
  "At loqui potuimus"
  
  "Scio. Haec parva pars est."
  
  Exigua parte putabat. Eratne Mai soror parvam partem rapta?
  
  Alicia iam pedibus certabat. Illa quoque, Drake in faciem versa, timorem insuetum in oculis.
  
  "Scio," Incepit ergo Ariciam etiam demonstrare. "Scimus multo peius aliquid. Aliquid terribile...
  
  "Deus, si hoc non poscis, ego te utrumque in caput iacio, mehercule."
  
  "Primum debes scire Welles nunquam verum tibi dicere. erat S.A.S. Eunuchus erat. Et propter minimam ordinationem tam alte alimentorum catena laboravit ut regimen decurrit ".
  
  "Itane? De quid?" Draculi sanguis subito in venis concrevit.
  
  "Uxor tua - Alison - interfectus est."
  
  Os eius commotum est, et sonum non fecit.
  
  "Vos propius ad aliquem obtinuit. Necesse est ut ab hac potestate discederem. Et te morte quietum fecit.'
  
  "At eram abiturus. SAS pro ea profecturus eram!"
  
  "Nemo scivit" Mai molliter dixit. "Etiam nesciebat."
  
  Dracus repente connivuit ut humorem oculorum suorum angulis sensit. " Haec erat nostra puer."
  
  Mai intuita eum facie glauco. Alicia aversa.
  
  "Nunquam dixi". "Numquam".
  
  Nox Hawaii circumquaque ingemuit, alta salo Susurravit veterum carmina diu oblita, stellae ac lunae tam inpatienter prospexit usquequaque, secreta servans et promissiones quae saepe homo facere potest.
  
  "Et est aliud" Mal in tenebris dixit. "Miami multum temporis exegi cum Wellensi eramus. Cum in illo deversorio essemus, scis unum quod in frusta comminutus est, eum in phone audivi dimidium saltem duodenarum temporum cum homine.
  
  "Quis homo?" Drake dixit cito.
  
  Nomen viri erat Cayman. Russell Cayman."
  
  
  FINIS
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater
  ad quattuor angulos terrae
  
  
  CAPITULUM PRIMUM
  
  
  Defensio Secretarii Kimberly Crowe resedit crescente sensu resipiscendi in corde iam micante. Illa quidem non diu in officio permansit, sed scivit non esse cotidie quod dux exercitus quattuor stellae et officialis CIA summus ordo audientiam apud aliquem in suo loco postulavit.
  
  Erat parva, semi-obscura, sed ornata cubiculum in deversorio in urbe Washington; loco adsueta, cum res paulo dexterior solito esset. Centenis aureis et solidis quercubus leviter repercussus debellavit, dans locum aere fortuito magis ac lumine vultus et semper immutabiles vultus eorum qui hic convenerunt. Exspectabat primam loquendi Crovem.
  
  Mark Digby, homo CIA, recta ad rem pervenit. "Manipulus tuus e whack est, Kimberly," inquit, sonum suum per aerem secans sicut metallum acidum. "Tesseram suam scribit."
  
  Corvus, qui hanc causticam oppugnationem exspectaverat, oderat se defensurum, sed electum non habuit. Etiam ut loquebatur, sciebat hoc prorsus esse quod Digby vellet. "Vocatio ad curiam fecerunt. IN AGRO. Non placet, Marcus, sed baculo.
  
  "Et nunc post nos sumus," General George Gleason graviter indignetur. Novum proelium commissum est.
  
  'In stadio' enim, ut aiunt, 'reliqua loca'? Equites? Quaeso. Nostrae mentes non crepuit signum tamen. "
  
  "Habere cum illo, huh?" Digby continuavit quasi Gleason non interrumperet. "Quid de sententia sua togatus occidere?"
  
  Cornix aperiens os suum nihil tacuit. Melius non facere. Digby plane plus scivit quam illa fecit et in omni ultimo eius usu fuit.
  
  Et aspexit eam. Quid de illo, Kimberly?
  
  Aspiciens retro, nihil dicens, iam crepitantibus illis Aer. Patebat Digby primum erupturum esse. Homo fere in suam necessitatem est communicandus, animam suam effundit et secundum suam sententiam informat.
  
  Vir nomine Iosue Vidal adiuvit eos in inquisitione. Manipulus campus meus nesciebat cur eum quaererent, aut cur omnes cameras in custodia cubiculi averterent", moratus est, donec serius repressit et invenit..." Ille caput concussit, simulato dolore peiorem quam plurimam. opera astro- culo.
  
  Crowe inter lineas legitur, sentiens multas stercore stratos. "Habes plenam famam?"
  
  "Credo". Digby adnuit firmiter. " Erit in mensa tua per noctem."
  
  Crowe tacebat de omnibus quae de ultima missione sciebant. Hastae turmae in tactu continebantur - vix - sed parum sciebant quid factum esset. Sed caedes huius Iosue Vidal, si quoquo modo vera est, altas et penitus consectarias pro biga habebit. Adde Marcum Digby, qui unus ex illis erat qui errorem aliquem feliciter correxit qui fines suos adiuvit, et turma Hayden facile dici potuit dedecus Civitatibus Foederatis. Dimitti possunt, comprehendi fugientes indicatur, vel ... peius.
  
  Omnia in Digby consilii pendebant.
  
  Corvus diligentissimus erat, suae difficilioris vitae memor. Hoc ut ad hoc perveniret, non sine periculis non fuit, et adhuc latebat.
  
  Generalis Gleason chuckled. "Non movet quidquam deinceps. Maxime illos guys qui in agro operantur".
  
  Crow annuisset imperatori. "Concedo, George. Sed hastam habuit et adhuc unam ex nostris iugis efficacissimae cum sigillo 6 et 7 iunctos habuit, singularia sunt in multis modis. Dico ad litteram, nulla alia consors similis in mundo.
  
  Obtutus Digby erat ferreus. "Video hoc valde lubricum magis quam superiorem locum. Haec SWAT iunctiones brevioribus nexibus, non laxioribus vinculis indigent.
  
  Corvus persensit aera pejus esse et sciebat res deteriores futuras esse. "Tua turma cancellos abiit. Internas habent difficultates. Secreta exteriora quae nos omnes in asino mordere possent..." Constitit.
  
  Generalis Gleason iterum gressa est. "Postremum opus est multinationals improborum in Civitatibus Foederatis Americae ad insanus transmarinas conduxit aliam tempestatem shitty. Melius incidere ties dum possumus."
  
  Crowe non potuit abscondere mirum. "Quid narras?"
  
  "Non aliquid dicimus." Digby muros respexit sicut aures Dumbo expectat.
  
  "Aisne eos comprehendi?" pressit.
  
  Digby insensibiliter caput quassavit; vix notabilis, sed motus qui sonat monentibus campanis in profundo corvo's anima. Nolebat, non unam partem, sed solum gravem contentionem levare in conclavi ac licentia moveri erat.
  
  "Acum in hoc conde", dixit tam levi voce quam potuit emittere. "Et aliam causam cur hic sumus discutiamus. per quattuor angulos terrae.
  
  "Eamus directi", dixit dux. "Et res vide, non fabulas. Res facta est aliquem fasciculum lunaticum in manuscriptis XXX annorum offendisse, qui scelestos bello scripti in Cuba latent. Res facta est hunc fasciculum psychos praecurrisse et stupri in retis damnatis emanasse, quod huic fasciculo satis naturale est. Haec facta sunt.
  
  Crowe perspexit fastidium Generalis pro folklore archaeologico et totam eius imaginationis defectum. "Censeo, George."
  
  "Vis aliquid amplius?"
  
  "Bene, satis certo scio nos eos audituros."
  
  "Omnis insanus physicus, omnis Indiana Jones wannabe stupri, et criminosus in mundo promptus nunc aditus ad easdem informationes agimus. Omne regimen, omne SWAT quadrigis, omnis Opis nigra unitas eam vidit. Etiam ones quae non sunt. Et nunc ... omnes in uno loco sollertissimam operam habent.
  
  Corvus non certus probabat analogiam suam, sed quaesivit "Quinam?"
  
  Propositum ordinis ultimi judicii. Doomsday consilium. "
  
  "Nunc paululum dramaticum quod a te procedit, Imperator."
  
  "Lego ad verbum, id omne."
  
  "Legimus omnes. Totum illud," put in Digby. "Sane, hoc serio accipiendum est, donec discounted potest. Praecipuum documentum, quod "Ordo Doomsday" vocant, ad Equites spectat, quem ad ordinem quaerendum credimus.
  
  "Sed -" Gleason plane se adiuvare non potuit. "Quattuor angulis. Est omnino inconveniens."
  
  Cornix eum promovet adiuvit. Ego coniecturam de industria codicem esse, George. Sententiam inpediunt. Aut iis solis electis ab Ordine praesto est.'
  
  "Non amo id". Vidit Gleson tectum eius explosum.
  
  "Certus sum". Corvus in mensa in conspectu eius forem. "Sed vide - codex multam interrogationem movet, quae omnes adhuc inenarrabiles sunt. Plerumque, ubi nunc sunt ... Ordo?"
  
  "Hoc maximum sacramentum minime faciemus," Digby dissensit. "Hoc consilium est quod omni festinatione eundum est."
  
  Crowe gavisus est hanc machinationem maxime conciliare. SPARSAE iam in Aegypto sunt, confirmavit. "Acceptis codicem faciei praestantiae et interpretationes nostrae antiquae recte sumptae sunt, ibi esse deberemus."
  
  Digby momordit labrum inferius. "Bene et bene est", inquit, "sed etiam refert nos circulus in quo esse volumus. Nunc statuendum est, Kimberly.
  
  "Nunc?" Vere admiratus est. "Non eunt alicubi et eos agro auferre nefas est. Intelligis Pono manuscriptum? Quattuor equites? Quatuor ultima tela? Bellum, victa, fames, mors. Si hoc ratum est, illis opus est facere quod melius faciunt.
  
  "Kimberly". Oculos digby terebat. "Tu et ego omnino aliter quid est."
  
  "Num tu de prioribus eorum secundis disputare non potes?"
  
  "Quomodo definis victoria?" Manus digby immaniter smug modo expandit. "Ita, paucas minas declinaverunt, sed sigilla, Rangers, Activitatum Specialium CIA Divisio, SOG, Marinus Corps populatores hoc idem facere potuissent..." Constitit. "Vide quo vado?"
  
  "Dices non opus esse SPIR."
  
  Digby de industria oculos revolvit. "Numquam factum est".
  
  Plus quam secunda ad considerandam contumeliam voluntariam accepit. A Digby ad Gleason perstrinxit, sed generale solum cum vultu impassivo, stoico respondit, sine dubio externa expressio series creantis eius. Constabat ei ubi successerat SPIR. Hoc sincere Gleson non intellexit, et Digby aliam metam persecutus est.
  
  "Hactenus", inquit, "verba tantum et fama, maxime rumores habemus. Hic dolor vitam periclitatus est, homines amiserunt et pro hac patria iterum immolaverunt. Ius loquendi habent.
  
  Digby grimaced sed tacuit. Crowe recumbens in sella sua, bibens in tranquillo at- que adhuc regnabat in quatuor angulis cubiculi, manere focused conatur. Una requiritur intentio et tranquillitas in tractandis serpentibus venenatis.
  
  "Propono mittere homines ad TerraLeaks in conatu prohibere hunc informationis fluxum", dixit. " Donec huius Ordinis authenticitas stabiliatur. Quid mox fiet," addidit. "Quaerimus Cubanum munitum ubi inventum est. Et permittemus Team hastum suum officium facere. Nemo hoc citius faciet.'
  
  Generalis Gleason consensu annuit. "Sunt in loco", murmuravit.
  
  Tunc Digby ei magnum risus dedit, alludens ad felem qui cremor obtinuit. "Accipio," inquit, "omnia tua munera. "Mittere volo dicere non assentior illis, sed volo. Et in reditu meo munusculum accipere te volo.
  
  Carus Deus, n. "Quis eorum?"
  
  "Manipulos secundas mittimus. ut eos operias et eos fortasse adiuvent".
  
  Cognovit Crowe quid diceret. "Operire" significabat observare, et "adjuvare" prorsus exsequi voluit.
  
  "Qui equos?"
  
  "Signa Team VII. Prope sunt."
  
  " Incredibilis." Corvum movit caput. Duo ex nostris summis iugis in eadem area simul habemus. Qui factum?
  
  Digby curo manere signabat. "Pura accidit. Sed tibi consentire melius est quam unum duo.
  
  "Bene". Crowe sciebat nullam electionem nisi concordare. "At nullatenus duo teams concurrunt. Neque ulla ratione. Patet omnia?"
  
  "Tantum si mundus in eo pendeat." Digby risit evadentes interrogationem et Gleason gemitum faciens.
  
  "Mane professio," Gleason dixit. "Habere possum septem in area dextra paucis horis. Dummodo hoc satis cito perveniamus."
  
  "Vide totum." Corvus abnuit coniugum narrare ne ostium asinis suis exitum feriret. Nam hastam gravius vix esse potuit. Nam homo qui Iosue Vidal interfecit, truculentus fuit. Posset enim aliquid horum, deterius. Sed primum eam mundum servare putavit.
  
  Item.
  
  
  CAPITULUM SECUNDUM
  
  
  Alexandrina in omni moderna gloria post speculatam fenestram profusus est; Metropolis concreta vigens, micantibus mari micantibus, palmis et hotels instructa, littoribus curvatis, ac incredibiliter impressive Bibliothecae Alexandrinae.
  
  CIA domus tuta neglecta sex vicos negotiationis lente prora littoris circumibat. Omnes aditus ad podium in vilica extra arctum erat a gravibus vitreis et vectibus. Solum praecipuum conclave aliquod solatii signum praebebat; Culina parva erat et homemade duo cubiculi iam diu in caveis ferreis conversi sunt. Unus erat qui domum tutae plenum temporis cucurrit, et plane e regione suggessit.
  
  Alicia capulus iubet. "Heus homo, quattuor nigros, duos lacte, tres cum cremore, et unum cinnamomi saporem. Intellexit?"
  
  "Non ..." Homo in suis triginta vitreis tenuibus ambiit et supercilia fruticosa connivuit furibundus. "Non faciam capulus. Intellexistis hoc?
  
  "Non intellegetis? Hem, quid hic infernum agis?"
  
  "Connexio. Locus contactus. POPULUS. EGO-"
  
  Alicia oculos eius arcte coarctavit. "Viliarium?"
  
  "Etiam. Sed non sic. I-"
  
  Alicia aversa. "Fuck, dude. Lectulos non facis. Capulus non facis. Quid infernum reddimus tibi?"
  
  Drake operam suam Anglicam ignorare curavit, sed in conventu inter Smith et Lauren posuit. Novus Yorker paratus erat et in Aegyptum advolavit quo tempore novae minae discesserant ne aliquantulum perturbationis ad prioritatem fiant. Stans in medio cubiculi crinibus fluentibus et iocosa vultu in vultu, bigas renovare parata erat, sed cum Lauren Smith appropinquavit, per caput totum motus motus irruit.
  
  "Non nunc", inquit, statim.
  
  "Vivus sum", murmuravit Smith. "Cogitavi ut sit amet."
  
  Instead of crepans back, Lauren altum spiritum sumpsit. "Ego solliciti de vobis cotidie, omni momento. Credo. Placet tibi, Smith?
  
  Ad reclamandum os suum aperuit miles, sed Alicia furtim intervenit. "Damnat, non audisti? Nomen eius Lancelot est. baec praefert Faber. Nunc omnes eum appellamus.
  
  Laurente secundo minuto praesidio captus est. "Lancea quid? Estne nomen veteris militis?"
  
  "Certe," inquit Alicia feliciter. " Idem Guido, qui perfidiam suam cum uxore regis commisit."
  
  "Aisne me solicitum esse? An ad te pertinet?
  
  Alicia Smith conspexerunt. "Nemo. Si te perdiderit, optimum est quod nanciscatur sphingia, et nullae sunt simiae rubrae in Aegypto. Circum cubiculum interrogando respexit. "At certe non extra hunc cubiculum."
  
  Mai iam iuxta Lauren stabat, secedens post duplicem recognitionem securitatis domus tutae. "Si adsequi possumus cum operatione? I'm guessing that's why Lauren is here?"
  
  "Etiam Etiam". New Yorker celeriter compositionem recuperavit. "Nonne omnes vis discumbere? Aliquam tempus dictum velit".
  
  Yorgi vacuam invenit sedem. Dracus sedit in brachio cathedrae, diligenter circum conclave circumspiciens. Ex longinquo videre poterat quomodo Dal et Kenzi se obligaverunt, quomodo Hayden Kinimaki elusi sunt, et gratanter quomodo Alicia et Maii nunc inter se praesentiam magis accepturi videbantur. Quo eventu Drake valde levatus est, sed proximus eventus magnus erumpere erat. Prope omnino tacuerat Yorgi, ex eius revelatione triduo abhinc.
  
  Ego sum ille qui parentes meos sanguine frigido necavi.
  
  Celebratio labefactavit, at nemo Rutenis urgebat. Longe profecto, quod egisset confiteretur; nunc temporis opus erat memoriam in ipsa verba transferre.
  
  Lauren parum incommoditas ad caput cubiculi respexit, sed cum Smith regrederetur, loqui coepit. Primum plumbum habeamus in loco stash Tyler Webb. Memento - pollicitus est plura secreta revelanda esse?
  
  Drake bene recordatus est. Cum ergo de potentiis consectariis sollicitos habent. Duo aut terni aut certe fuerunt.
  
  "Sed tempus non est quod nunc. Postea, spero nos omnes in itinere ire. Sed hoc... nova haec comminatio incepit cum ordo TerraLeaks totum documentorum fasciculum in Interreti posuit." Vicit. "Plus quasi bomba physica in fundamentum digitale cecidit. Omnia documenta manu scripta sunt, manifesto superba et perquam aucta. Patet vetus purgamentum. TerraLeaks conductos in vetus munitum in Cuba invenit, quod supererat ex decenniis. Spectat ut munitum esse praetorium coetus lunaticorum qui se vocabant Ordinem Doomsday ".
  
  "Sonat multum ridet," dixit Drake.
  
  "Scilicet erat. Sed verum dicendum, res sit amet peius. Omnes hi homines belli facinorosi erant qui Rolandum fugerant et in Cuba latebant. Nunc, ut omnes nostis, facilius est indicem stercoris infandi facere quod Nazis non curabat quam indicem eorum quae erant. Hic ordo creatus est ut res in posteros transeant. Si deprehensi vel occisi fuerint, aliquam gloriosam resonare vellent in futuro ".
  
  "Et dicitis se habere?" Hayden petivit.
  
  "Bene, nondum. Nihil probatum est. Ordo duorum imperatorum constabat, duo magni imperii figuras et duo negotiatores locupletes. simul magnae potentiae et opum gesturos.
  
  "Quomodo hoc scimus?" Mai petivit.
  
  "O non absconderunt aliquid. Nomina, gesta, loca. Haec omnia in documentis sunt. Et TerraLeaks sectam secuta est, "Lauren movit caput, "sicut faciunt."
  
  "Aisne scire omnes?" Drake molliter dixit. "Omnis ordo sanguinis in mundo? Crap." Vertit caput ad fenestram, quasi totum mundum foris convenientem contemplans.
  
  "Tabellae quaestionis non est perfecte consummatum," incepit Lauren.
  
  Aricia snorted. "Nisi utique hoc non est."
  
  "Sic omnes informationes non habemus. Solummodo possumus assumere malefactores isti belli, qui ante viginti septem annos e facie terrae evanuerunt, occasionem operis sui perficiendi non obtinuerunt".
  
  "Disparuit?" Dahl mussat, leviter a pede ad calcem versi. "Hoc plerumque est arcanum magistratus. Vel SWAT. Sensus est, quia scelerati erant.
  
  Laurens adnuit. "Hoc est consensus. Sed is qui "abfuit", secretum munitum quaerere non cogitavit.
  
  " Probabiliter sas." Dahl Drake respexit. "Pinguis nothi".
  
  Nostrae saltem copiae speciales non vocantur ABBA.
  
  Kinimaka ad fenestram vide. "Sonat mater omnium errorum", sonuit in vitro. "Permitto haec informationes libere distribui. Quot imperia hoc eodem tempore venabuntur?"
  
  "Sex minimum," dixit Lauren. "Quod scimus. Nunc ut quam ipsum. Genus incepit cum guys in Peruvia complevit."
  
  "Consummatione?" Faber repetitur. "Vi- vavimus."
  
  Lauren humeros. "Nemo te ob hoc reprehendit."
  
  Drake diserte recordatus est Smith petitas iteratas ut in ultima missione ad infernum festinarent. Nunc tempus suscipit nulla sed dictum. Sed Novi Eboraci animum placide arripuit.
  
  "Sic," inquit. "Cur non plane narras quid hic ordo Doomsday cogitavit et quomodo mundum destruet?"
  
  Laurens altum spiritum sumpsit. "Tunc actum est. Spero te parata esse ".
  
  
  CAPITULUM TERTIUM
  
  
  "Per exploratores satellites, agentes secretos et cameras, fucos, NSA... nominas, scimus saltem sex alias regiones primum in quattuor angulis terrae currere. Americani..." restitit, cogitans, "bene...esse, Americani... prae ceteris illuc pervenire vis. Non solum propter dignitatem, sed etiam quia non possumus dicere quod aliquis alius facere quod inveniunt. Sensus est ... Quid si Israel occultam interfectorem de terra reperit? Quid si Sinis omnes quattuor invenit?
  
  "Quae igitur sunt nationes confirmatae in project participatione?" Quiete Kenzi petivit. "Israel?"
  
  "Etiam. Plus Sinis, Gallia, Suecia, Russia et UK".
  
  Drake cogitabat forsitan aliquos homines quorum interest. Quod contra eos iniquum esset.
  
  " Callide," inquit. "Quid imperata?"
  
  Lauren laptop eam repressit fac. " Multa insunt "non deficiunt" et "omnino pretio".
  
  "Hoc pro comminatione globali vident," dixit Hayden. "Cur non? Proxima apocalypsis paucis diebus semper abest.
  
  "Atqui", inquit Drake, "in essentia omnes in eadem parte sumus".
  
  Hayden connivuit. "Wow. Dimittunt medicamenta, dude.
  
  "Non, dixi"
  
  "Nimis multa verbera penitus eiecerunt insanum." Dahl risit.
  
  Dracus oculos revolvit. "Tace os." pausam fecit. "Numquid quaesivisti de agro Eboracensi? In causa, significavimus omnes speciales vires esse. Ex eodem fabricae secandae. Nos stupri non persequimur invicem toto orbe terrarum. "
  
  "Mihi placet," Hayden sine affectu dixit. "Igitur quis es tu de hac re tecum?"
  
  Dracus manus expandit. "Praeside Coburn?"
  
  "Primum debes a ministro defensionis praeterire. Et alii. Cole pluribus quam corporis muris cingitur, et quaedam eorum non sine propugnaculis sunt.
  
  "Non omnes iunctae amicae compositus ludent" Kenzi confidenter addidit.
  
  "Certe". Dracus emisit et sedit. "Paenitet Lauren. Ire."
  
  "Ius. Sic quisque documenta quaeque legit. Plerique Nazi ineptias probi sunt. Et illud ad verbum lego. Pagina ab hoc infortunato coetu nominata, cui titulus "Ordo Doomsday", clare demonstrat sic dicta "loca" quattuor equitum: Bellum, Conquestum, Fames et Mors."
  
  "Ex Libro Apocalypsis?" Hayden petivit. "Quatuor equites?"
  
  "Yeah." Lauren adnuit, adhuc per multas notas percurrit, quibusdam geeks Americae top. Agnus Dei aperit quatuor prima signacula septem, quae clamat quatuor creaturas albas, rubras, nigras et pallidas equos. Nimirum per annos ligati sunt ad omnia atque iterum atque etiam in cultura populari. Etiam Romani Imperii eiusque historiae subsequentis symbolum sunt descripta. Sed, heus, Nazis nere potuit, utcunque placuerunt, recte? Nunc melius esset si hoc distribuerem. Tabulas e chartophylacio suo protulit, plus negotii quam Dracus eam umquam viderat. Interestingly change for Lauren, and she seems to have taken it to heart. Cito inspexit chartam.
  
  "Est res quae omnes sient obtinuit? Ordo?
  
  "Ita, hoc legite."
  
  Dahl legit cum alii tulerunt.
  
  "In quattuor terrae angulis quattuor Equites invenimus, et eis rationem Ordinis ultimi Iudicii adumbravimus. Qui superstites judicio Peregrinus et ejus reparata juste regnabunt. Si hoc legis, perimus, sic lege et sedulo sequere. Nostri ultimi anni consumpti sunt quattuor ultimis mundi revolutionibus armis colligendis: Bellum, Conquestum, Fames et Mors. Simul omnia imperia destruent et novum futurum aperiunt. Paratos esse. Invenias. Iter ad quatuor plagas Terrae. Requiesce Pater Strategy, dein Khagan; pessimus Indus, qui semper vixit, ac deinde flagellatus est Dei. Sed non omne quod videtur. Khagan anno 1960, quinquennio expleto, conquestum in sarcophago collocans, visitavimus. Flagellum invenimus custodientem veras supera. Et solum codicem occidere est cum Equites monstraverunt. Nullae notae distinguuntur in ossibus Patris. Indus armis cingitur. Ordo ultimi judicii per te nunc vivit et in aeternum regnaturus est ".
  
  Drake omnia absorbuit. Sortes clues, sortes veritatum. Sortem opus. Sed Dahl eum praeivit cum commento primo. "Exsurge? non resurgent?
  
  "Yeah, aliquid falli videtur." Laurentianus consensit. "At hoc typo non est."
  
  A. Maio annotavit, " Spectat ut is ordo sit in quo speculator, licet subtilis."
  
  Adnuit consensu Laurencius. "Haec sit vera. Sed etiamne intellegis, cur loca requiescunt, non sepulchra, vel sepulturas, vel quaecumque?
  
  "Non sunt quod videntur," Dahl legebat.
  
  "Etiam. Plane ton plus investigationis opus est".
  
  " Indus armis cingitur," Aricia legebatur. "Quid infernum est illud?"
  
  "Ne nos nimium praeveniamus," Hayden dixit.
  
  "Scientia omnium harum ultimarum cubilium Nazi ordine periisse creditur." Laurentianus dixit. Aliquid fortasse memorare cogitaverunt. Fortasse suus coding. Vel translatio cognitionis ad alias generationes. Non certo scimus, sed scimus hoc totum opus esse pergendum," illa humeros, "et quisque in eadem navi est. Drake aspiciens. "Navis. Ratem ut salvos. Ideam habes".
  
  Ebor annuit. "Certe volo. SAS facere potest saxum supernatet. "
  
  "Bene, quicumque incurrimus, eosdem sensus habemus," Hayden dixit. "Quo circa incipimus?"
  
  Kinimaka aversatus e fenestra. "Per quattuor angulos terrae?" interrogavit. "Ubi sunt sita?"
  
  Conclave vacuum vidi. "Difficile est" inquit Dahl. " Cum terra undique est " ;
  
  "Bene, quam de primo Equite retulerunt. Hic est pater consilii. Kinimaka cubiculum intravit, omne lumen e fenestra post se claudens. "Quid nexus illi habemus?"
  
  "Sicut expectes," Lauren percussoque screen, "cogitare lacus dorsum hoc facere sunt..." Momentum accepit legere.
  
  Drake idem momentum cogitare cepit. Laurentianus mentionem "cogitandi piscinam domum reportavit" solum declaravit quid ibi non esset.
  
  Karin Blake.
  
  Nempe tempus volavit, cum pars hastae quadrigis eras, sed dies atque etiam septimana, cum Karin putabatur, continuatio praeteriit. Quotiescumque eam contingere decrevit, aliquid obstitit - sit fasciculum hostium, discrimine globali aut postulationem suam ne laedat. Karin opus eius spatium, but-
  
  Ubi infernum est?
  
  Lauren loqui coepit et iterum cogitationes Karin praetermittendae erant.
  
  " Historica videtur figura notissima ut Pater Strategy. Hannibalem."
  
  Incertus respexit Faber. "Quis eorum?"
  
  Alicia labra pallat. "Si est Antonius Hopkins dudus, ego hoc cubiculum non relinquo."
  
  "Hannibal Barca legatus Carthaginiensium fuit. Natus anno 247 a.C.n., vir erat qui totum exercitum, cum elephantis bellicis, per Pyrenaeos et Alpes in Italiam duxit. Is vires suas et inimicos hostium habebat, multos ex Romanis sociis superavit. Solus modus victus finem fecit, cum quidam vir egregie rem suam didicit et modum adversus se uti elaboravit. Carthagini erat.'
  
  "Pater Strategy est huic ergo?" Smith rogavit. "Hic Hannibal?"
  
  Unus inter maximos bellicosissimos historiae, et inter praestantissimos antiquitatis duces, cum Alexandro Magno et Caesare. Pater Imperatorii appellatus est quod hostis pessimus, Roma, militaribus consiliis suis utens finivit.
  
  "Haec victoria est," inquit Dahl, "si unquam una fuit."
  
  Laurens adnuit. "Melius est. Hannibal adeo exterreri solebat Romae ut quotienscumque aliquod genus calamitatis uterentur. Hannibal ad portam interpretatus est: Latin locutio communis facta est et adhuc hodie adhibetur."
  
  "Ad ordinem redi," illis Hayden dixit. "Quomodo convenit?"
  
  "Certe possumus dicere Hannibalem unum ex quattuor equitibus esse. Equo vectus praeter ut videtur, Pater Strategy per historias dictus est. Hic est bellum, primus equitem. Bellum certe Romano imperio intulit.
  
  Drake textum lustrabat. "Ergo hic dicit consilium ordinis Doomsday ab equite repositum fuisse. Putemus Ordinem in sepulcro Hannibalis exitiosum telo sepelisse? Derelinquas eam in generatione altera? "
  
  Laurens adnuit. "Est communi sensu. Armis in omni tumulo. Sepulchrum in universis angulis terrae.
  
  Kinimaka supercilium erexit. "Qui rursus facit tantum sensus quantum pallii graminis."
  
  Hayden saxum eum prohibere. "Obliviscatur," inquit. "Nunc. Num Hannibali similem sepulchrum aut mausoleum habeat?
  
  Lauren in sella recubuit. "Yeah, ubi res captiosae sunt. Infelix senex Hannibal exul et miserabili morte occubuit, verisimiliter a veneno. Sepultus est in monumento trito.
  
  Dracus oculos revolvit. "Bullshit".
  
  "Hoc putat, annon?"
  
  "Habemus locus?" Forte petivit.
  
  "O memini". Lauren risit. "Africa".
  
  
  CAPITULUM QUARTUM
  
  
  Alicia ad latus arcae perrexit et utrem aquae e mini-fridge superposuit. Satus nova operatio semper stressful fuit. Pugnatum est ei forte; tamen hoc tempore plane consilio egebat. Hayden iam Lauren pro laptop coniunxerat, et Smith quaerere curans conabatur, haud dubie quia New Yorker in alia parte conabatur. Immo, et quia in carcere non est terroristis furiosi visitans.
  
  Alicia suam sententiam habuit, sed difficile erat ut rationem Laurentii cogitationem intelligeret. Tamen non erat eius locus iudicare, non post vitam quam duxit. Laurentianus Fox erat prudens et satis perceptivus ut quid eveniret.
  
  Spes est ita. Alicia dimidium lagenam bibit, inde ad Drake convertit. Comitatus Eboracensis nunc iuxta Dahl et Kenzi stabat. Illa initura erat cum motus quidam proximus erat.
  
  "O hi Yogi. Quomodo omnia ibi?"
  
  "Bene". Fur Russicus ex quo subito expositus est oppressus est. "Putasne nunc me odisse?"
  
  "OMS? Illi? Esne kidding? Nemo te iudicat, praesertim me. Illa chuckled et circumspiciebat. "Aut Maii. Vel Drake. Ac praesertim Kenzi. Canis probabiliter habet lacum plenum secretorum sordidorum.
  
  "DE".
  
  "Non exiguum prorsus tuum sordidum secretum." Crap! "Heus, adhuc hic mutare conatur. Nescio quomodo rem damnare laetificare.
  
  "Ego animadverto is".
  
  Et extendit manum suam: "Veni huc!". - et ruere ad caput, cum lapsus esset, caput eius arripere conabatur. Yorgi tripudio ad tergum cubiculi, crura levia. Alicia venationis vanitatem vidit.
  
  "Deinde, pueri."
  
  Dracus eius adventum observavit. "Tu scis, te timet."
  
  "puer ego non aliquid timuisse putavi. Non post tempus commoratus in hoc carcere Russico et in muris aedificandis. Tunc scies quod timet. Percussit se in caput.
  
  "Telum omnium potentissimum" dixit Dahl. "Quemadmodum rogas Hannibalem."
  
  "O Torsti sapit. Videamus omnes fastos. Graviter quamquam, "Alicia addidit. "Puer oportet dicere. Non sum maxime idoneus. "
  
  Kenzi latravit. "Itane? Obstupesco".
  
  "An tu in Webb dicitur? Immo, Censeo.
  
  Israelis parvipendens. "Difficile somnum nocte. Quid ergo?"
  
  Alicia dixit. "Non quid."
  
  "Credo ex eadem causa qua tu."
  
  Altum erat silentium. Dahl occurrit intuitus Draculi super capita feminarum et leviter inclinata. Dracus cito aspexit, foeminas non contemnens, sed in puteum miseriae nolens trahi. Alicia Hayden suspexit loqui coepit.
  
  "Bene," bulla dixit. "Hoc est melius quam primum cogitavi Lauren. Quis in gratiam iturus est ad Hellespontum?
  
  Alicia ingemuit. "Sonat perficiunt hoc dampnas dolor. Adde me".
  
  
  * * *
  
  
  Primum per helicopters, deinde ab velocibus, Hellespontum hastae turmae appropinquaverunt. Sol iam ad horizontem declivis, lux e candida globo in fasciculum panoramicum in curriculo ac sectione horizontali mutans. Dracus se vix mutans ex uno modo onerariis in alterum in asperis equitationibus invenit, et tempus cepit admirari quomodo gubernatores per diem obtinuerunt. Alicia, iuxta eum helicopterum conscendit, animum eius paululum declaravit.
  
  "Heus folks, putasne dudus iste nos necare conatur?"
  
  Kinimaka arcte ac cincta adhaerens tot cingulis parcens quot poterat, per dentes strictos dixit: "Satis certo scio se esse GRAVIFICATIO."
  
  Facultates communicationis plene perficiendas et apertas erant. Silentium aerem implevit ut turmas suas tela suppeditavit CIA. Dracus solitas suspiciones invenit, quae inclusa sunt Glocks, HKS, cultri certaminis, et varias grenades. Nox etiam cogitationes visionis provisae sunt. Post pauca minuta, Hayden de communicatore colloqui incepit.
  
  "Igitur folks, tempus est aliam considerare, magis personalem aspectum huius missionis. certatim iugis. CIA sex esse dicit adhuc ex eis, ut non multo magis gratias agamus. Cellula Alexandrina continenter nuntios e cellulis CIA rorantes circum orbem terrarum, ab NSA et agentibus subtexit. Nullam aliquam rem ad me- pertinentes "
  
  "Si suus eorum interest," Kenzi pone in.
  
  Hayden eructavi. "Intellego te malam experientiam habuisse cum institutionum regimine et CIA in torculari vere malam esse, sed pro eis feci operam. Et certe officium meum egi ius. Totam gentem tueri necesse est. Scias, ego facta referam ad te.
  
  "Miror quid alam levaverit" Alicia super communicatorem susurravit. "Immo certe bonum non refert."
  
  Kenzi intuens eam. "Quid potest esse bonum, quid facit pallium tuum equitare?"
  
  "Nescio". Alicia cursim connivuit. "Johnny Depp ore?"
  
  iugulum Hayden purgavit et continuavit. "Sex singulares copiae iunctae. Difficile est dictu quis aequus est et qui aperte infestus est. Noli assumere. Pro hoste agendum est omnibus. Nulla in terris quas novimus involvimur hoc agnoscimus. Intelligo ut aliquas ex his latinas scias, sed carmen idem manet.
  
  Cum Hayden constitit, Dracus de contingentibus Britannicis cogitavit. SAS satis paucas cohortes habuit et multos annos aberat, sed tamen mundus militum ultra-eliteorum non prorsus magnus erat. Hayden de potentiis exercitiis et reservationibus nunc loqui oportuit, sed ab illis in acie deprehensus. Dahl quaerere potuit de contingenti Suetica et Kensi - Israeli unum. Bonum officium, nulla traditio American coram ibi fuit.
  
  "Non possum existimare Sinas amicitiam esse," dixit. "Neque Russia".
  
  "Ecce" Mai dixit fenestram prospiciens. "Erunt lineamenta in tenebris."
  
  "Numquid habemus ideam status hodierni uniuscuiusque reipublicae?" Dahl quaesivit.
  
  "Yeah, prorsus id quod agebam. Sueci paucas horas absunt, quantum scire possumus. Galli domi sunt. Proximus est Mossad, proximus."
  
  "Certe," inquit Dahl. "Nemo vere scit quo itis."
  
  Drake leviter eruta. "Suecia iustificare conatus est" incassum conatus?"
  
  "Nunc sicut Eurovisionis canetis. Nee quisquam Britanniam nominavit. Ubi sita sunt? Adhuc tea facis?" Dahl poculum imaginarium sustentavit, digitulo minimo angulo exserto.
  
  Pulchre dictum. "Bene, Suecia probabiliter retro incepit."
  
  " Saltem inceperunt."
  
  " Guys," Hayden interpellavit. "Nolite oblivisci nos huius quoque partem esse. Et Washington nos vincere expectat."
  
  Drake chuckled. Subrisit Dahl. Smith aspiciens Lauren coepit loqui.
  
  "Interesting praeter haec omnia est quod quidam ex his regionibus contra aliquem interventum vehementer reclamant. Scilicet, lutum semper altam planitiem, sed etiam inhonesta quaedam elementa agere potuimus.
  
  "Printer? Breakaway coetus? Kinimaka petivit.
  
  "Suus 'possible."
  
  "Iustus nos ad fundamenta reducit", Hayden dixit. "Omnes infesti sunt."
  
  Drake miratus est quid Smith de ea locutione cogitare posset. Retro in Cusco, Iosue infestus fuit, sed quia mors eius imperium non sancitum est, et moratio ruri perpetuo mutabatur, certabatur, quid eveniret nesciebat. Hominis mors accidens est, sed incuria et zelus. Erat quidem parasitus et homicida, sed res diversae erant.
  
  Post helicopterum impleverunt scaphas. Vestitus atra, velata voltus, Hellespontiacas per undas blande ferens, nox tandem tenebris repleta est. Iter quod vacuum fuerat, micantia trans litora longe. Hellespontus canalis magni momenti fuit quae in confinio Europae et Asiae partem efficit. Fretum angustum, Callipolis in septentrionibus eius litoribus erat, cum pleraque ceterarum finium infrequens. Cum trans aquam laberentur, Hayden et Lauren communicatore usi sunt.
  
  "Hannibal numquam sepulchrum, ne cippum quidem habuit. Post egregie curricula, imperator fabulosus paene solus mortuus est, aetate provectus veneno. Quomodo igitur sepulcrum trito invenis?"
  
  Drake Lauren respeximus astiterunt. Illa rogabat?
  
  Faber fortiter profectus est ad solutionem quaerendam. "Sonar?"
  
  "Posses est, sed satis utilem debes habere ubi prospicias", Dahl respondit.
  
  "Invenerunt documentum parvum notum, immo, documentum recordabile, sed tempore perditum" Hayden dixit. "Fata Hannibalis semper exasperavit eos, qui heros amabant, qui Romano imperio restiterant. Unus talis erat praesidens Tunisiae, qui Istanbul in sexaginta visitavit. In hac salutatione, nulla re, quam vellet, Hannibalis reliquias secum Tunisiam capere posse. Nihil aliud refert. Tandem Turci aliquantulum remiserunt et eum parvo itinere secum ceperunt.
  
  "Sexaginta?" Dahl dixit. "An non quod malefactores bellicosi suum parvum consilium inceperunt?"
  
  "Verisimilius". Hayden dixit. "Postquam in Cuba consederunt novam vitam inceperunt. Novus deinde eorum ordo viginti fere annos duravit.
  
  "Sortem temporis ut suspendam," Alicia dixit.
  
  "Quatuor equites eis elige," Mai addidit. "Hannibal equitis belli? Facit sensum. Sed quinam sunt Inferni Conquestus, Fames et Mors? Et quare Hellespontus in Africa unus ex quatuor punctis cardinalibus est?
  
  "Bonum punctum," Alicia Maii hortatus est, ut Drake ingeminaret conatus. "Opus est ut retro pileum parum cogitandi, Foxy."
  
  Lauren risit. Drake dicere potuit per sonum vocis suae. "Ita Turci, sua despectione maxime impediti Hannibalem, Tunisianum praeses locum in Hellesponto sumpserunt. 'In colle, ubi est aedificium dilapidatum', dicitur. Hic est ille locus Hannibalis Barcae ".
  
  Drake expectabat sed nulla erat volutpat. "Atqui," inquit, "triginta annos natus est."
  
  "Tanto tempore stetit," inquit Laurentius, "et Turci haud dubie custo- dium aliquod posuerunt."
  
  Drake dubium respexit. " Revera sepulcrum honorarium iustum esse potuit ".
  
  Praesidem Tunisiae ibi, Matt. phialas quoque harenae a satellitibus suis emissas, cum domum rediens Hannibalis sepulchrum vocaret. Quo in loco, in illo anno, vere Turci Praesidem Tunisiae fefellerunt?
  
  Adnuit Dracus, ad littoris atri curva propinquantem. "Nos invenire."
  
  
  CAPITULUM QUINTUM
  
  
  Dracus navem ex aqua trahere adiuvit, eam ad proximam glebae veteris radices et motorem maiae inauguravit. Maii, Alicia et Smith stationem erigerent. Kinimaka sarcinas graves cum auxilio Dahl sustulit. Dracus sub ocreis sensit arenam. Aer odoratus terrae. Fluctus in laevam eius impetum a scaphis incitabant. Non alius sonitus perrupit silentium, sicut stipes hastati fecerunt.
  
  Hayden navigatorem portatile GPS in manibus tenebat. "Bine. Coordinatas programma sum. Ire parati sumus?"
  
  "Promptus," singulas voces respondens anhelavit.
  
  Hayden progrediens, Dracus retro se movit, calcem syrtem superans. Illam aream assidue lustrabant, sed aliunde luminis fontes non visi sunt. Fortasse hic primum post omnes obtinuit. Forsitan aliae iunctae reticebant, alius omnia opera dimittebat. Fortasse etiam nunc exspectabantur.
  
  Possessiones erant infinitae. Dracus transeuntibus annuit Alicia, et Anglica in aciem ascendit. "Sit a latere ad latus oscillat."
  
  "Et Smith?" rogavi.
  
  "Ego hic sum. Patet via".
  
  Immo, at intus petimus, Drake cogitatio, sed nihil tacuimus. Mollis arenae cessit durae refertae terrae, tum aggerem ascenderunt. Aliquot tantum pedes alti et fastigiis fastigiis, mox transgressi extremam solitudinis partem, in plano se receperunt. Hayden viam ducebat, et sterilem solitudinem transiit. Nunc sollicitudin at nulla eget posuere. Milliaria videre poterant, sed Maius et Smithus longius morabantur, aciem oculorum augentes.
  
  GPS tegumentum tacite vibrabant, propius ad scopum eos ducens, et noctis arcus tenebrosus super eos sublimiter extendebatur. Tam magno spatio, coelum ingens ; Stellae vix apparent, et luna parvula series est. Decem minuta versa sunt in viginti et postea triginta, et adhuc solus ambulabat. Communicatoris Hayden asservantur, tam cum theam quam cum Alexandrino. Dracus ambitum deprimi permisit, spirans in dispari vicissitudine naturae. Soni animalium, flatus aurae, soni terrae, omnia ibi erant, sed nihil incongruum. Partes contra se esse intellexit aeque ac illis, sed suis viribus et amicis confidebat.
  
  "Ascendite," insusurravit Hayden. GPS ostendit loca quadraginta fere pedibus oriri. Hunc collem esse voluisti. Leva oculos tuos.
  
  Collis ab umbra sensim emersit, aggerem terrae contortis radicibus saxisque siccis destillantibus adsurgens, et per impedimenta constantem sculpsit iter. Dracus et Alicia momentum sistendi et respiciendi ceperunt, animadvertentes levem nigredinem usque ad mare turbatum. et longe supra, ictu luminum, prorsus alia existentia.
  
  "Olim?" Alicia mirum quaesivit.
  
  Drake ita sperabat. "Ibo", inquit.
  
  "Ad facilem."
  
  "Et amor. Sicut equitantes cursoriam. Sed cadis et incides et contusa et exarata multo ante quam inveneris stateram tuam.
  
  "Tunc iam medium est." Breviter eum tetigit ac deinde collem continuavit.
  
  Drake tacite secutus est eam. Futuras novas possibilitatum opes tenuit nunc Aricia Miles e cyclo sui ipsius exitii erupisse. Omnes, quod habebant, cladem aliam globi lunaticorum et megalomanorum inferorum intenti erant, ut homines mundi patiantur.
  
  Et ideo milites sui similes omnia in acie posuit. Nam Adrianus iuxta portam et vicum Graham trans. Chloe enim, quae singulis diebus certabat, ut duos suos haedos ad ludum in tempore acquireret. Coniuges enim ad macellum querebantur et ingemiscebant. Ad utilitatem eorum qui in via anuli mercaturae ingenue sederunt, et qui versus transilierunt. Non enim fistulae spumae quae in vanum tuum vel gargarum ascenderunt post tenebras, cum omnibus quaerunt curritur. Non pro viribus esurientes hooligantes et eos qui in tergo pungunt. Qui ob reverentiam dura pugnaverunt, diligentes et diligentes custodiantur. Qui pro liberis suis pugnaverunt caveant sibi salutem. Qui alios adiuvent.
  
  Hayden grunt humili animum advertit. "Hoc loco rectum esse potest. GPS dicit esse, et relictam structuram videre possum ante.
  
  Vidit punctis coloratis invicem imbricatis. Tum rerum epicntarum fuit. Sed tempus non erat argutiis. Poterant etiam faces ad sepulchrum Hannibalis quaerere, si nunc adessent, citius reperire potuisse. Quia Dracus certus erat ut si inveniret, sic omnes alias partes posset.
  
  Hayden aream approximatam notavit. Kinimaka et Dahl gravia mantica ad terram demiserunt. Maius et Faber optime in observatione erant. Drake et Alicia Hayden propius ad auxilium moverunt. Solus Yorgy remanebat, ostendens dubitationem exspectans quid faciendum esset.
  
  Kinimaka et Dahl lampades magnas creaverunt cum ascendendo trio in fibra carbonis stat et plura tradebat. Hi bulbi non modo lucidi erant, facti sunt ut solis lumen quam accuratissime imitentur. Fateor, etiam amplae facultates CIA in Aegypto circumscriptae sunt, sed Drake apparatus nimium malam videri non potuit. Kinimaka lucerna insidens super candelabrum ut magnam aream illustraret, Hayden et Dahl ad terram lustrandam ierunt.
  
  "Nunc cavete," Hayden dixit eis. Ordo ultimi judicii arma multo post mortem Hannibalis hic sepulta esse dicit. Non sepulchrum, non cippum. Turbatam igitur terram quaerimus, non ossa, caudices, non columnas. Recentes res defossatas, non antiquas reliquias quaeritis. Non debet esse nimis hard-"
  
  "Noli dicere!" Dahl fremuit. "Tu omnia jinx, mehercule."
  
  "Modo dicere non debemus Hannibalem quaerere. Tantum arma."
  
  "Hoc bonum." Kinimaka paulum circum ambitum illustrandum adaptavit.
  
  Tria loca in Hayden notata iacent. Omnia videbant ut in eis aliquid mutaretur, nec unum recens. Yorgi caute accessit, trulla manu. Drake et Alicia ei se coniunxerunt, deinde Kinimaka.
  
  "Quemadmodum fodere" Hayden dixit. "Festinare".
  
  "Quid si est stultus captionem?" Alicia petivit.
  
  Drake aedificium dilapidatum intuens. Suspendit moenia moesta demissa, ceu pondera mundi. Pars una dimidia parte abscissa erat ut gigas clastor, caudices nunc ab utroque latere prominentes sicut dentes serrati. Tectum olim collapsa erat, nec fores nec fenestrae erant. "Bene, non videt ut illic tegi possimus."
  
  "Gratias tibi".
  
  "Nolite solliciti esse, ama. Caput sursum."
  
  Dracus fulgor neglexit et ad opus obtinuit. "Quae igitur vis quattuor equitum?" quaesivit Hayden in comm.
  
  "Cogitare est optima coniectura tristique? Figuras historicas inserere cupimus et arma quae speramus invenire. So, Hannibal, odisse Romanos, invehiturne Romae bellum paene infinitum, justum est? Hic arma belli reperiemus.
  
  "Potest etiam esse ut equitent" Kinimaka in. "Hoc dico, Hannibal."
  
  "Yeah, paulo nimis vagum, Mano."
  
  "Nihil ergo ad Biblia pertinet?" Dracus alius aggerem terrae effodit. "Quia non opus est omnibus istis stultis codicibus."
  
  " Bene, in Apocalypsi, in Apocalypsi, ostendit;
  
  "Eheu!" Alicia subito exclamavit. "Similis mihi censuit in aliquid!"
  
  Et attende, vox susurravit May super comm. "Sunt lumina nova super aquam, appropinquant celeriter."
  
  
  CAPITULUM SEXTUM
  
  
  Dracus trulla in solum demittit et ad Alicia spectare abiit. Yorgi iam ibi erat, eam fodere adiuvando. Kinimaka etiam celeriter processit.
  
  "Quantum temporis habemus?" Hayden instanter petivit.
  
  "Scelerate iudicans triginta minuta ad summum," respondit Smith.
  
  Dahl intendit. "Aliqua extare?"
  
  "Forsitan Mossad" Kenzi respondit. "Illi proximi erant."
  
  Drake maledixerat. "Solum tempus damnare Sueones primum venturos esse volui."
  
  Alicia genu in foveam profunde erat, extremam trullae in mollem terram fodiens, objectum liberare conatur. Luctatur, quamquam oras sine gaudio luctatur. Kinimaka terram desuper purgabat cum Alicia Yorgi coniungitur in terra semper dilatato vulnere.
  
  "Quid est hoc?" rogavi. Drake quaesivit.
  
  Manus in genibus Hayden emissa. "Non possum dicere pro certo adhuc."
  
  "Conprehende, Alicia." Drake subrisit.
  
  Fulgor et erectus digitus unicum ei responsum fuit. Agebatur undique caeno et terra, sed figura erat. Oblongus, metrorum duorum metrorum uno metro, erat quamdam figuram cistae et facile movebatur, ostendens eam minime gravem esse. Problema erat terram ac radicibus duris circumdatam et refertam. Dracus ex pixide ad mare prospexit, lumina propius accedunt et miratus quomodo infernum tam parvum et leve vas vas bellicum vastare potuit.
  
  "Quindecim minuta" Smith nuntiavit. "Nullum aliud signum adventus."
  
  Alicia luctatus est cum terra, maledicens et nusquam primo questus, sed tandem detegens obiectum et Yorgi avellet. Tum etiam incultae vites et contortae radices ei adhaeserunt, durum et tortum fasciculum, qui dimittere noluerat, ut videtur. Erant autem lumbi in luto, detergentes vestimenta sua, et in batilla innixi. Dracus ab manifesto "Viri laborantes" abstinuit et procumbens ad auxilium colligendum est. Dahl etiam procumbentes simul ac subsidia ex parte objecti evellere curarunt. Radices protestantes, frangentes et explicantes. Aliquam vitae suscipit mi. Dracus pressit et sensit eam reptare foveam et super ora. Flumina emota solo fluit superne. Tunc ipse et Dahl steterunt simul, et consideraverunt Aricia et Yorgi. Ambo feroces, et graviter spirantes.
  
  "Quid est?" rogavi. Drake quaesivit. "Tune es duo planning habere tea confractus? Infernum hinc exi. "
  
  Alicia et Yorgi ima foveae duplicis sedata, plura scrinia quaerentes vel ossa vetus fortasse. nihil repertum est. Aliquanto post, iuvenes Russici per extremam foveae cucurrerunt, locum ubi nullum videbantur reperientes, clivum et super ripam foveae currentis. Alicia perterritus vigilavit et paulum inepte in convicium desiluit. Dracus eam in brachio apprehendit, eam extraxit.
  
  Irrupit. "Tu rutrum oblitus es."
  
  "Vis ire? Caput primum offero ".
  
  "Intentio, cohibitio."
  
  Hayden in foveam despicere pergebat. "Cogitavi nunc tempus opportunum fore ut Hannibal Barke pro senex pauper. Nolumus commilitonem contemnere."
  
  Drake annuit consensu. " Legenda ".
  
  "Si illic omnino est."
  
  "Investigationes eorum Nazis" dixit Hayden. "Et aegre quidem bene fecerunt. Hannibal perpetuam famam eo modo quo bonus erat labor. adhuc iter per Alpes praestantissimas rei militaris gestas veterum bellorum habet. Consilia militares adhuc hodie laudatas induxit.
  
  Post momentum suspexit. Dahl erat cum illis. Kinimaka swiped objectum revelare fortem capsulam e ligno obscuro factam. Erat parva lorica in summo, eamque Hawaii ingerere conatus est.
  
  Hayden ad me inclinavit. "Id omnes. Earum homemade emblema. Ordo ultimi judicii ".
  
  Drake studuit, symbolum memorans. Visus est sicut circulus medius parvus cum quatuor inundationibus nexibus circum se dispositis per puncta diversa in gyro. Infiniti circuli symbolum erat.
  
  "Scythi arma sunt," dixit Hayden. "Tuis interioribus mundi?" Illa parvipendens. "De hoc postea agemus, si opus sit. Lets."
  
  Lumina non amplius erant in mari, quae significabat Mossad, si proxima esset, solidam terram attigisse et minus quam quindecim minuta celeritate abesse. Dracus iterum miratus est quomodo exercitatus finiret. HASTA quatriduum omnibus modis arma munire iussus est, sed ordines raro perfecte in acie exercebantur. Expressiones nervorum in aliis faciebus vidit et scivit se similiter sentire, etiam Hayden, quae structura imperio proxima erat.
  
  Procinctu erant abire.
  
  "Conatus vitare," Hayden dixit. " Videlicet ".
  
  "Et si non possumus?" Dahl quaesivit.
  
  "Bene, si Mossad suus est, fortasse loqui possumus."
  
  "Id dubium habebunt tunicas," mussat Alicia. "Hoc non est vigilum spectaculum."
  
  Hayden communicatorem suum ad momentum off positionem commutavit. "Si iaculantur in nos, pugnamus," inquit. "Quid aliud facere possumus?"
  
  Drake hoc vidit ut optimum compromissum. In mundo perfecto, appropinquantes milites evasissent ac incolumes et invisi ad onera sua redierunt. Scilicet, SPARSUS non esset in optimo mundo. Arma rursus repressit, sicut turma parat exire.
  
  "longum iter arripe", Hayden suadet. " nolunt ".
  
  Omnes cautiones. Omnes doli conflictum vitare.
  
  Spina erat vox Lauren in aure. "Sicut verbum obtinuit, folks. Sueci quoque veniunt.'
  
  
  CAPITULUM SEPTIMUM
  
  
  Dracus viam praeivit, primum aedificium dilapidatum praeteriens, deinde clivum petens. Tenebrae adhuc terras obnubilabant, at aurora non procul erat. Dracus viam suam inaequali ansa descripsit donec in contrariam partem ad mare perveniret.
  
  Animi sunt in statione, capita sursum sunt, turma secuta est.
  
  Arcam Dahl occupavit, operculum sub brachio diligenter tenens. Ad eum ex parte Kenzi accurrit, adiuvans eum navigare. Remigium nocturnum gerebat goggles, prope Smith, qui circumstantium plene conscius esse mallet. Bonum compositum fuit. Simul et singulatim cucurrerunt usque ad radices collis et planitiem plana, ubi nullum erat tectum. Dracus ansam retinuit, eosque ad omnem partem navigii ducentes. Ne verbum quidem dictum est - omnes sensus suos ad reprimendam ambitum adhibebant.
  
  Noverunt inimici quam funesti essent. Non dimidium interest mercenarii hoc tempore. Hodie, et sequenti, et sequenti militibus non inferior illis pugnabatur.
  
  Fere.
  
  Drake retardavit ut sensit paulo nimis celeriter se movere. In eorum favorem loca non sunt. Pallidus meridiem versus horizontem orientem irrepsit. Mox nullum erit operimentum. Faber ad dextram stetit, Mai ad laevam. Turma suppressa. Collis semiruto aedificio in summo post se refugit. Ante hunc erat ordo fruticum cum paucis arboribus punctatus, et Dracus paulum levatus est. Longe septentriones erant ubi opus esse, sed pretium pretium.
  
  Optimum sem? nulla proelia.
  
  Ille se contulit, periculum prospiciens, et neutrum corpus lingua retinens. Communicatio cessabat. Cum propius accederent, retardarunt, si iam aliquis ibi moraretur. Praecipuae copiae, admonitum sperare poterant, nihil tamen de hoc munere praestari posse.
  
  Dracus magnam aream vidit cum paucis arboribus et fruticibus sparsis instructam et substitit, significans alios ad interrumpendum. Percontatio notae nihil revelavit. Summus collis, quantum perspiciebat, desertus erat. Ad sinistrum tegumentum sparsum ducitur ad planitiem plana, dein ad litora maris. Hinc navigia suadet ut quindecim minutae deambulationis essent. In nexum tacite switched.
  
  "Lauren, quid novi de Suecis?"
  
  "Nemo. Sed prope esse debent.'
  
  "Alia teams?"
  
  "In aere est Russia." Pudet videri. "Non potest dare tibi locum."
  
  "Locus iste zonam calidam efficiturus est," Cicero dixit. "Movent."
  
  Drake consensit. "Eamus".
  
  Surrexit, et gemitum tam turpem quam quaevis glans audivit.
  
  "Hiberent! Arca nobis opus est. Ne transgrediaris."
  
  Non dubitavit Dracus, sed cito omisit, Et gratus monitus et abhorrent se non maculasse hostem. Dahl eum intuebantur, et Alicia confusa intuebatur. Etiam Mai mirum ostendit.
  
  Kenzi linguam eius coniuxit. " Oportet Mossad."
  
  "Nonne tu eos oppugnare?" Hayden petivit.
  
  "Ita," inquit Dracus. "Locutor directus est et probabiliter latera adiutores habet. Prorsus ubi volumus esse".
  
  "Non possumus progredi" Mai dixit. "Regredimur. In eam partem." Ostendit orientem. "Est receptaculum et via, quaedam praedia; Urbs non longius. Decedere possumus vocare ".
  
  Drake perstrinxit Hayden. Eorum bulla visa est perpendere electionem inter septentrionem versus secundum litus, orientem versus humanitatem, vel pugnam versus.
  
  "Nihil boni fiet si hic maneamus", inquit Dahl. "Pugnare unum electum hostem non facile, sed plus scimus in via."
  
  Drake iam sciebat Maium rectum esse. Aquilo nullam fugae viam praebuit. In Hellespontum sine operculo concurrerent, et pura fortuna niterentur, ut in aliqua oneraria forma offenderent. Iter orientis praestatur occasio.
  
  Praeter alias turmas vix ex urbe veniebant.
  
  Hayden nominavit ac deinde orientem convertit, iudicandis locis et casibus celeris evasionis. Illo momento vox iterum sonuit.
  
  "Mane ibi!"
  
  "Shit," Aricia spiravit. "Haec dudus psychica est."
  
  "Iustus sum bene oculorum aciem" Smith dixit, referens ad technicas visuales. "Celare aliquid solidum. Imus ad ignem".
  
  Turma profectus, orientem petit. Ignem aperuerunt Israelis, glandes in capita hastarum irruentes in truncos arborum ac inter ramos. Foliis pluit. Dracus celeriter ascendit, sciens ictus consulto altos tendere, et quidnam novum bellum inferni hic ausi essent admirantes.
  
  "Sicut exercitium exercitus fucking," Alicia dixit.
  
  "Ita vero spero uti Flexilis glandibus" respondit Dahl.
  
  Scandebant et fictitae, ad orientem progressi, arbores robustiores attingentes et aspectum graciles. Drake retorsit de industria princeps. Signa motus non vidit.
  
  " Callida nothi."
  
  "Parva turma," dixit Kenzi. "Diligenter. Automata. Non erit exspectans consilium. "
  
  Dracus plene utantur cupiebat. Manipulus diligenter viam orientalem fecit, recta in pallidam lucem quae longinqui horizontis adhuc imminebat. Cum ad aliam defensionem pervenisset, Dracus audivit et paene sibilum glans sensit.
  
  "Crap". iactu for tegumentum. "prope erat."
  
  Plures gunfire, magis flamina plumbea tegunt. Drake in oculis Hayden respexit. "Iussa mutata sunt".
  
  Dracus altum spiritum sumpsit, vix credendo est. Israelis acriter accensi sunt et sine dubio caute progressi sunt, sed fructuoso cursu. Alia glans frustum corticis ex arbore statim post Yorgae caput detraxit, causando Russorum violenter obstrepere.
  
  "Non bene," Kenzi furibundus mur- tavit. "Non est bonum".
  
  Oculi Draculi erant sicut silex. "Hayden, contact Lauren. Pete ut confirmet ad Crowe nos ignis reverti!"
  
  "Ignem redeundum" Kenzi exclamavit. "Tu guys numquam sedatus est."
  
  "Minime! Hi sunt milites conducti, delecti milites exercitati et sequentes ordines. Socii stupri sunt, amici potential. Reprehendo, Hayden. Reprehendo nunc! "
  
  Novae glandes virgultis perfoderunt. Hostes invisibiles, taciti manserunt, eorum progressum solum ab experientia sciverunt. Dracus se observavit Hayden conjunctionem conjunctionem conpressit et cum Laurentio locutus est, tum responsum velox oravit.
  
  Milites Mossad propius moti sunt.
  
  "Quin statum nostrum." Etiam vox Dahl temporis sonabat. "Lauren! Facis consilium? Pugnamusne? "
  
  
  * * *
  
  
  HASTA quadrigae, e navigiis iam eiectis, orientem longius movere coactus est. Difficulter sub igni. Socios notos pugnare nolentes, calcanei in periculo erant.
  
  Ruere, exarati et sanguinei, omni cautela utebantur in armamentario, omni doli ut plus distantiae inter se et Mossad ponerent. Reditus Laurentianus pauca tantum minuta accepit, sed minuta illa longiora quam discus Iustinus Bieber traxit.
  
  "Cornix infelix est. Inquit ordinem surrexisti. Arma tua omnibus modis serva. Omnes quattuor.
  
  "Et actum est?" Drake quaesivit. "Numquid dixisti ei cum quo agimus?"
  
  " Omnino. Illa furiosa videbatur. Puto nos pissed eius off. "
  
  Dracus caput movit. Sensum non facit. Simul in hoc laborare debemus.
  
  Dahl sententiam suam dedit. "Re vera contra eius ordines in Peruvia venimus. Maybe suus 'payback.'
  
  Drake non credidit. "Nemo. Esset pusillum. Non est id genus politici. A sociis adversamur. Crap. "
  
  "Habemus ordinem," dixit Hayden. "Vitamamus hodie et cras argumentemur."
  
  Drake scivit eam ius esse, sed non potuit adiuvare existimare Israelis probabiliter idem dixisse. Sic incohata ab antiquis gravaminibus. Nunc, ut quadrigae, viam ad orientem secant, intra clypeum suum saltum morantes, novissimum agmen constituunt, non nimium pugnax, sed satis tardus Israelis. Smith, Kinimaka et Mai praestantes fuerunt, ut ostendant se graves nunc esse, in adversarios in omnes partes desiluisse.
  
  Post eas venit ut Dracus per arbores volitans. Helicopterum supra caput murmuravit, deinde obvolutus et ingressus est ad portum in aliqua purgatione ignobili. Hayden verbum non habuit.
  
  "Sueones? Ruteni? Deus, hoc lutum justum est, guys!"
  
  Drake statim inde sclopetum audivit. Ille qui modo e helicopteris evaserat inflammatus est, non a Mossad.
  
  Hoc significabat quattuor iunctos SWAT nunc in certamine fuisse.
  
  Antea, silva finita, et post latum campum lapideis muris cinctum, vetus villa patefacta est.
  
  At ille dixit ad me: Da tibi tempus. "Agere difficile et celeriter. Ibi confortare possumus. "
  
  Turma cucurrit quasi helluones eos persequentes.
  
  
  * * *
  
  
  Gradu pleno sed moderato movens, turma temere e tegumento iaculata est et versus villam ruit. Parietes et fenestrae foramina paene tam sordidata erant quam domus in colle, praesentiae humanae defectum significans. Tres SWAT iunctos post se ponunt, sed quam prope?
  
  Drake nesciebat. Ille tolutim graviter per contusa humum, nocturnum exuit visum et lucidus aether ut iter notaret. Dimidium turmae prospexit, medium post. Mai insusurravit se vidisse equos Mossad in extrema silvae attingere, sed Drake primum murum humilem attigit, et Mai et Smith ignem suppressivum parvum aperuerunt.
  
  post murum saxum pariter conglobati.
  
  Villa adhuc viginti passus erat. Dracus scivit nihil eis profuturum esse, si Israelis et aliis concessum sit ut acies perfecta visui considerent et constituerent. Praeter alias turmas nunc cavere ab invicem. Locutus est in communicatorem.
  
  "Optime movent cornu, guys."
  
  Alicia conversus est ad videndum eum. "Est optimum American accentus?"
  
  Drake anxius respexit. " Shit. Tandem conversus sum ". Deinde vidit Dahl. "At heus, peius esse suspicor."
  
  Ut perrupit tegumento. Mai et Smith iterum ignem tenentes aperuerunt et duos tantum ictus in responsione receperunt. Nullae aliae soni audiebantur. Dracus solidum murum invenit et restitit. Hayden statim Maium, Smithum, et Kinimaku in ambitu securitatis collocavit, deinde ad alios iungere festinavit.
  
  "Nos bene paulisper. Quid habemus?"
  
  Dahl tabula iam explicabat cum aures Lauren vox implebat.
  
  "Plan B adhuc potest. Caput mediterraneum. Si celeriter es, vectura non indigebis."
  
  "Plana fucking B." Dracus caput movit. "Semper cogitas B."
  
  Circuitus circum ambitum nuntiavit omnia clara esse.
  
  Hayden in arca Dal ferebat monstrabat. "Habemus curam hic. Si illam perdis, quid intus scimus. Et si hosti perdas... Pergere non opus est. Sueci cistam in terra posuit et iuxta eam flexis genibus.
  
  Symbolum insculptum in operculo Hayden tetigit. omina scapulis conjecit monitum. Dahl operculum diligenter aperuit.
  
  Dracus spiritum tenuit. Factum est nihil. Semper periculosum erat, sed crines occultas aut machinationes videre non poterant. Dahl iam operculum plene levavit et intra spatium prospexit.
  
  Kenzi chuckled. "Quid est hoc? Arma bellica? Hannibali coniunctum et abditum ordinem? Omnes video chartam acervum esse. "
  
  Dahl in clunibus recubuit. "Potest etiam verbis pugnari bellum."
  
  Hayden aliquot schedas diligenter extraxit et per textum summavit. "Nescio," fatebatur. "Spectatur sicut tabellae studii et.... rei gestae..." Constitit. "Probat? Iudicium?" Illa per paucas paginas cascavit. Conventus Formularium.
  
  Drake frowned. "Nunc malum sonat. Babylonem Proiectum vocant, Lauren. Videamus quid de hoc fodere possis.
  
  "Intelligitur," dixit Novi Eboraci. "Quidquid aliud?"
  
  "Ego iustus incipiens ad has notas intelligere," Dahl coepit. "Est gigantic-"
  
  "Descende!" Smith exclamavit. "Adventum."
  
  Manipulus retardavit et paravit. Post parietes lapideos, salva latae sententiae, tonante, acuto et resiliente. Faber ignem a dextro cornu petens ex angulo parietis reddidit. Hayden caput movit.
  
  "Nos hoc habebimus finiendum. I de hic".
  
  "Trahe asinum tuum?" Drake quaesivit.
  
  "Accipe asinum tuum."
  
  "Plan B," Alicia dixit.
  
  Securi manentes, a pariete ad dorsum villae ad murum diducti sunt. Tabulatum stratum erat, structura ac materia notatum, ubi tectum erat cavernis. Mai, Smith et Kinimaka tergo texit. Drake restitit ut fenestras novissimi appropinquantes et viam antecedens perstrinxit.
  
  "Difficilius potest" inquit.
  
  Sol oriens in rupta coloris lapsus super horizontem.
  
  
  CAPITULUM OCTAVUM
  
  
  Genus erat, sed casus iam minuebat. Cum Drake et Alicia, quae in plumbo erant, operculum relictum et mediterraneum petierunt, villam inter eos et suos persequentes tenere conabantur, Mossad turma tandem e silva emersit. Cuncti nigris vestiti larvis, accedunt demissa caute, et attolluntur tela iaci. Mai et Smith post villam villam celeriter absconderunt. Hayden procurrerunt.
  
  "move!"
  
  M. TVLLI CICERONIS Drake pugnavit et pugnavit; Dal laevo luctantem quoque. Plerumque pugnatum est et inprudentibus aduersariis -- interdum ad vires et multitudinem brutorum descendit. Sed saepe ad adversariorum socordiam descendit. Plerique ex mercennariis, qui pendebant, tarde et stolidi erant, freti magnitudine, feritate et inscitia morum ad opus faciendum.
  
  Non hodie.
  
  Drake callide conscius erat bravium praesidio necessitatis. Dahl capsam portavit et eam quam secure potuit conservavit. Yorgi iam praecesserat, terram temptans et semitas diligentissimo operimento invenire conatur. Volvitur in campum, et inde descendit per parvum, sparsum nemus arborum. Israelis ignem ad tempus desierunt, fortasse alia mandata sentientes ac suam dignitatem communicare noluerunt.
  
  Nunc multa ratio demonstrata est.
  
  Sed Draco, Alicia optime redegit. "Pro Deo, Yogi. Get tuum Russian caput et currere "
  
  Lauren progressum suum in GPS perscrutatus est et denuntiavit consilium B rendizvoum punctum super horizontem proximum esse.
  
  Dracus paulo facilius spiravit. Lucus finitus est, et Yorgi primus ad parvum collem ascendit, Kinimaka a tergo subsequens. Bracae Hawaii erant in luto quo iacebat - ter. Alicia Maio perstrinxit agiliter illa inter sinus terrae.
  
  "Damnant Sprite. Ver agnus spectat, lascivit in feris.
  
  "Quodcumque agit, bene facit", Assensit Dracus.
  
  Alicia in shale iacebat, sed manere in pedibus curavit. "Omnes bene facimus."
  
  "Ita, sed quidam ex nobis caprinis similiores sunt."
  
  Alicia telum suum erexit. "Spero te non me, Drakes." admonitus in ea voce fuit.
  
  "O, non utique, carissimi. Manifesto intellexi Swecie. "
  
  "Carus?"
  
  Offa a tergo sonavit, Dahl aciem interclusit antequam etiam incipiat. Experientia indicavit Drake iacula illis destinata non esse et ex duabus notis differentibus constare. Mossad cooperabatur vel cum Russis vel cum Suecis.
  
  Sueci probabiliter in Mossad praecipites currebant.
  
  Integer non nisi risus.
  
  Dahl quasi indignans circumspexit. Dracus innocens vultu dedit. Ascenderunt parvum collem, et altera parte delapsa.
  
  "Transporta venit," dixit Lauren.
  
  "Sicut hoc!" caelum procul hayden monstrabat, ubi niger punctum ferebatur. Dracus intuens aream et Yorgi traxit sicut glans super verticem collis stridebat. Subito aliquis factus est in illis studiosior.
  
  Vallis, inquit, Kinimaka. "Si ad illas arbores possumus accipere..."
  
  Turma ad extremum concitum parabat. Dracus ad alvum appropinquantem respexit. Secundum enim umbram se videbat, sed tunc veritatem videbat.
  
  "Homines, hoc aliud helicopter."
  
  Kinimaka eum proxime aspexit. "Shit".
  
  "Et ibi". Mai monstrabat ad sinistram, altus in directione nubis ripae. " Tertium ".
  
  "Lauren," Hayden poscere. "Lauren, loquere nobis!"
  
  "Non sum questus confirmatio." Placida vox rediit. "Habes Sinenses et Britanni in aere. Russia, Sueci et Israelis in terris. Audi, nunc te in chat ponam ut primum indicium habere possis. Pars eius lutum est, sed omnes pretiosum esse potest.
  
  "populus Galliae?" Kinimaka aliqua ratione cogitatur.
  
  "Nihil," respondit Lauren.
  
  "Bonum officium, non omnes sicut Bo," Alicia dixit acerbitatis et melancholiae. "Gallicum dico. Proditor ille Guido, sed damnare bonum suum officium. "
  
  Dahl adveni vultum suum. "Si tamquam Bo", molliter dixit. "Iam hic possent."
  
  Alicia verba connivuit dum proximos stercoris tumulos lustrabat. Nihil movetur.
  
  "Cingimur," inquit Hayden.
  
  "Praecipuae Vires Partes ex toto orbe" consensit Drake. "mures in muscipulam".
  
  Dic tibi. A. Maio celeriter omnia. "Da mihi duo minuta. Memento quid intus in illa capsa sit, ut poteris. Manibus extulit. "Facite".
  
  Drake summam obtinuit. Arca tamen non erat vitae pretium. Si condicio vere temporis accipit et turma amicior eam superat, pugilatu non modo vitam suam servare potuit. Dahl operculum aperuit et turma recta ad helicopters appropinquantes pervenit.
  
  chartas omnibus dedit.
  
  "Wow, that's fatum," Alicia dixit.
  
  Kenzi schedae permixtae quaedam. "Insiliens in pugnam, cum documentum triginta et quinquaginta annorum nazis scriptum legeret, et in sepulcro Hannibalis Barcae reconderet? Quid mirum est?
  
  Dracus loca memoriae committere conatus est. "Est in verbis eius. Hoc idem quod hastae cursum.
  
  Investigationes voluptua at altitudinis legit. Primitus creatus cum meta studendi rursus ingressum ballistics minore sumptu fecit. Pro amet nisl...
  
  "Nescio quid sit infernum."
  
  Launch in spatium sine eruca. Consilium suggerit tormentum amplissimum posse adhiberi ut scuta in alta celeritate ad altas altitudines tendant.
  
  "O cacas".
  
  Facies Dahl et Alicia aeque fraxini erant. "Non potest esse bonus."
  
  Hayden ostendit helicopteris appropinquantibus, quae iam in conspectu erant. Singula tormenta ex helicopteris pendentia videre poterant.
  
  "Neque id verum est!"
  
  Dracus chartas tradidit et arma parat. Tempus qualisque, usus et qualisque, bonus at. Garrula in eum pluit ab Hayden, Mae, et Smith, nec non ab eomm systemate quod Laurentianus infixerat.
  
  Israelis cum Suecis proelium iniit. Russia ignotus..." Tunc erumpit impedimentum et celeris nuntii e transmissiones vivas quas NSA et aliae consociationes audire poterant.
  
  French: "Ad aream appropinquamus..."
  
  Brits: "Ita domine, scuta maculosa. In acie multos inimicos habemus.
  
  Sinaeman: "Certe thecam habent?"
  
  Hayden viam ducebat. Currebant ex agro. Currebant sine consilio. Ignis cautus helicopteros evadere fecit et terram suam summa cautela sequi compulit.
  
  Et tunc, Drake paene praeteriens et novum effugium notavit, alia vox per staticam incidebat.
  
  Breviter mox.
  
  Pars abdita post strepitum, difficilis discernere, resecandaque per aures sonus alta moratur.
  
  American: "Team SIGILLUM 7 adest. Nunc vere prope sumus...
  
  Percussio eum concussit ad nucleum. Nullam sed tempus erat. Loqui nullo modo est. Ne alter quidem absorbet.
  
  Sed in oculis eius occurrit Thorsten Dahl.
  
  Quod...?
  
  
  CAPITULUM NONUM
  
  
  "Dic helicopter recedere!" Communicator Hayden coniuctionem fecit. "Nos aliam viam invenire."
  
  "Visne eam usquam pendere?" Laurentianus rogavit, ut Aricia risum faceret cum vita curreret.
  
  " Omnino. Descende, et cela. Noli nos vocare, nos te vocabimus.
  
  Drake mirabatur si hodie semper finiretur, tunc plenum orbium solis super horizontem suspensum vidit et ironiam intellexit. Locus erat collium series, quaeque ultima arduus. Hasta cum perventum est ad summum collis asinos tegebat, diligenter gradiens, altera parte velocitate decurrens.
  
  Ictibus per intervalla a tergo audiebantur, sed eos non intendebant, probabiliter Israelis et Sueci ictibus permutatis. A dextra parte multo diruta aedificia, pleraque in vadis vallibus structa, omnia deserta. Drake non erat certus quid relinqueret homines, sed iam olim fuerat.
  
  Plures colles ac deinde globus arborum ad sinistram. Oblatio operculum, fronde et rami spisse creverunt. Hayden turmas in eam partem direxit, et Dracus paulo facilius spiravit. Quodlibet tegumentum melius fuit quam nullum. Primum Hayden, deinde Alicia per arbores involavit, nunc Dal, Kenzi et Kinimaka secuta est. Dracus silvas intravit, Maio, Yorgi, et Smitho relictis. Ictibus insonuit propius nunc, cautusque amicis Dracus.
  
  Conversus vidit Mai offendisse.
  
  Spectabat faciem terramque repercutit.
  
  "Nooo!"
  
  
  * * *
  
  
  Hayden contrivit abrupte et conversus. Illo momento, Mai nesciens iacebat in terra, Drake ad eam accessit, Smith iam incumbebat. Globis in arbores extremas stolido impetu concrepuit. propinquus aliquis.
  
  Tum virgulta coepta sunt. Figurae ex illis papaver, unum corpus inferiorem Hayden feriendo. haesitavit, sed pedes servavit. Truncus arboris eam in spina percussit. Doloris fulgorem neglexit, gun elata est. Tum figura nigra iterum eam invadit cubito, genu, cultello.
  
  Hayden in ictu tortum sentiensque laminam trans- latam a ventre capillorum. Repugnat, flexo os et genuflexo stomacho dilatandi distantiam. Vidit Kinimaka et Alicia luctantem in dextro, Dal recalcitrantem fragmentum quem deiecerat.
  
  Dracus claudicationem carpit Mai.
  
  Inter arbores glandes volabant, incisurae folia et virentia. Unum hostem percussit, sed non diu. Vir mox surrexit, formam aliquam plane Kevlar gerens. Reversus igitur Hayden visio adversario suo plena erat, viro Mossad, cuius lineamentis asperis et vitiosis defixus erat.
  
  "Desine", inquit. "Nos sumus in eundem"
  
  Ictu maxillarum obstitit. Hayden sanguinem libavit.
  
  "Ordo" vagum responsum venit.
  
  Plures ictus obstruxit, hominem retro propellendo, ne sclopellum suum evellere conetur ac gladium vibrans. Lamina cortice gustata, dein luto. Homo in cruribus Hayden calce, ut Dracus albas praeteriit, semitam et in arbores prosternens. Faber tergum suum operuit, Israelis in facie pulsans et in virgultum remittens. Kenzi proximus erat, iam haesitanti vultu lateque oculis quasi quaerens aliquem cognosceret.
  
  Hayden ad Drake iter impulit.
  
  "Mai?"
  
  "Recte est. Sicut glans in spina et omnes. Nihil spectaculi".
  
  Hayden palluit. "Quid est?" rogavi.
  
  "Iaccam desiit. Illa cecidit, et caput percussit. Nil specialis".
  
  "DE".
  
  Alicia cubiti vitiosus iaculatus oppugnavit et usus est a Judo mittere adversario suo per arbores. Kinimaka bulldozed per alium Mossad militem. Aliquot momentis semita patuit et hastae turmae usus est.
  
  Quaelibet experientiae unciae plena gressu currebant, sine ulla tarditate, per contorsiones, sollicitudines, periculosas filicum arborum. Spatium inter eos erat et Mossad theam, et densa folia erat tectum perfectum.
  
  "Quomodo infernum fecerunt nos praeterire procurant?" Drake exclamavit.
  
  "Fuisse necesse est cum capsam cohibere desiimus", Hayden dixit.
  
  Cicero magna. "Videbamus."
  
  "Noli te verberare..." Hayden coepit.
  
  "Minime, amice," dixit Kenzi. " Optima sunt quae faciunt."
  
  Coniecit Faber, quasi dicere etiam fecimus, sed aliter tacuimus. Hayden Kinimaka offensionem vidit, ingentes pedes in cumulo elasticae elasticae descendentes et ad auxilium permovebantur, sed Dal iam magnum virum sustentabat. Suecus capsam alteram manu iactavit, dextra Hawaii propellens.
  
  Ac nunc huic miscere aliud periculum accessit, indubitata sonus helicopteri supra caput volantis.
  
  aperient ignem?
  
  Utinamne glandibus saltum pecterent?
  
  Hayden non putabat. Milia rerum possunt errare ob talem inofficiosum actionem. Nimirum guys imperiorum ordines secuti sunt, quidam pagani domi in calidis sedentes, officia aerea non refert quae extra turres eburneas agerentur.
  
  Vox propenss desuper venit. Hayden currit. Iam sciebat Mossad equos suis alligatos fore, forte Suecos et Russos post illos. Sonitus erat sinistrae eius et plures figuras se videre putavit - Russi se esse putavit.
  
  an fortasse Britanni?
  
  Crap!
  
  Apertae erant nimis. Nimis imparatis. Nam omnes iunctos idem. Nemo omnium exspectavit ut statim perveniret - et hoc erat error. Sed dic consilium quod inputatur?
  
  Dracus Trail - ardente praecedens, minime retardari a Maio pondere. Alicia post se secuta circumspiciebat. Semita obliqua incassum, sed plerumque in rectum iter contendit, et Hayden ei gratias egit. Audivit Smith glandes in postremum ignem, a persequentibus dissuadens. Aliquot ex sinistro clamores audivit, quasi duae copiae concurrissent.
  
  Damn, hoc stercore insanis est.
  
  Dracus transiluit arborem lapsam. Kinimaka per eum vix grunt. fragmenta in omnes partes dispersa. Locum clivum coepit, ac deinde extremam saltus viderunt. Hayden latravit eomm ut retardarent - nemo sciebat quid extra arborem aciem in terra moraretur.
  
  Drake modo paulum retardari. Alicia eum dextra transiit, Dahl laevum pulsavit; quorum tres inde perrupere, et vallem angustam ingressi, arduis hinc inde brunneis clivis munita. Kinimaka et Kenzi calcibus suis in conatu subsidium adiuvandum percusserunt, et tunc Hayden e latebris egressus est, nunc gliscentem in pectore eius ignorare conatur.
  
  Cucurrerunt diutius quam cogitare voluit.
  
  Erat autem proximum oppidum milibus passuum.
  
  
  CAPITULUM DECIMUM
  
  
  Drake sensit Mai incipiunt parum resistere. Minutum dedit ei, sciens quod cito convalesceret. In momento illo caduco, animadvertit aliquid planum et griseum et sinuosum, quod tunsionem cordis sui pulsationis faciebat.
  
  "Relinquere!"
  
  Perrupit totum globus ad laevam cautus sed indebite, latera tegens aemulos adhuc invisibilis. Dracus aliquid luctat, sed tenta. Satis cito, pugnum in costas dejecit.
  
  "Dimitte me".
  
  "Secundus, amor..."
  
  Alicia fulgor ei dedit. "Tu id quod multum placet?"
  
  Drake haesitavit ergo renidens. "Non est certa responsio quaestioni, ama."
  
  "Itane?"
  
  "Bene cogita ex parte mea."
  
  Mai dilemma suam solvit utendo spinam suam ad ventilandum et in pavimentum volvendo. Bene exposuit, sed in loco haesitavit caput tenens.
  
  Dixit Drake. "In defensionem meam spectat incerta."
  
  " Caput tuum movebit si non properamus." Alicia praeteritum impulit, et Dracus eam secutus est, ut paulo diutius observaret donec eam erigi et numerose ingrederetur. Coetus ad bitumen aggeri accurrit.
  
  " Prima confusio cum Mossad." Dahl extendit. "Nihil spectaculi."
  
  "Retinuerunt," dixit Kenzi. " via eras."
  
  "Secundam confusionem," dixit Drake. "Memento pagum illum in Anglia? Ante multos annos."
  
  "Yonks?" rogavi.
  
  "centuria".
  
  "DE". Dahl secundo moratus est, tunc dixit "BC vel AD?"
  
  "Censeo nunc appellant BC."
  
  "Bullshit".
  
  Via in utramque partem porrecta, deserta, potholata et reparatione egens. Drake audivit flak anti-aircraft gun helicopterum appropinquantem, et deinde plures ictus. Conversus ad eum videndum inflammari se e silvis, cum glandibus aream modo vehere putabat, ac deinde se ad latus acrius incumbere vidit.
  
  "Non possum id periclitari," dixit Dahl. "Conicio Sinenses oportere, nec possunt audire sicut nos garrientes."
  
  Adnuit Drake tacite. Nihil novi in colloquiis nuper revelatum est. Cum...
  
  Hayden placidam salutem. "vehiculum video."
  
  Dracus incurvavit se, et lustravit aream. "Quid ergo habemus post nos? Mossad et Russos in arboribus sese inter se prohibentibus. Suntne Sueci alicubi prope Russos? SAS? Ipse caput quassavit. "Quis scit? Optima coniectura est ambire silvam. Omnes sciunt, si se dant, mortui sunt. Ideo adhuc vivimus ".
  
  "Sinenses in helicopter," inquit Smith. "Adpulsu". Indicabat tenuium depressionum seriem.
  
  "Gallice?" Rogavit Yorgy.
  
  Dracus caput movit. Iocatus, Franci vel retentare rem tentare possunt et adversarios eorum tenuare. Victoriam callidiorem in novissimo tempore. Aspicit appropinquans van.
  
  "Telum Sursum"
  
  Smith et Kenzi partem viae stabant, et tela in insequentibus monstrantes. Dahl et Drake duo gravia saxa in via collocaverunt. Ut primum agmen retardari, reliqua turba a tergo ascendit, currum diligenter tegens, vectores exire jubens.
  
  Alicia posticum impulit apertum.
  
  "Ew, quam hic putet!"
  
  Sed inanis erat. Et Dracus audivit Kensi quaestionem in Turcico quaerere. Ille caput quassans, Dal triumphans risit. Haec puella plena est insidiis. "Estne ulla lingua loqui non potest?"
  
  Suecus risit. "Age, dude. Noli te tam apertum relinquere".
  
  "Ah," adnuit Drake. "Etiam. Deorum lingua.'
  
  "Surge, ama. Visne adepto eruditionis habes? Ita, modo dulcem tuum accentum ex Odinis lingua exeuntem audio.
  
  Dracus hoc neglexit, duos populos Turcicos qui vere vix videbantur.
  
  Et vere turcicum.
  
  Hayden impulit eos in plaustrum, secutus post eos. Dahl iterum risit et sequebatur eam, alios gestiens in crepidinem salit. Drake causam oblectationis momento post intellexit, deinde Ariciam respexit.
  
  "Quam malum est reversus est?"
  
  
  * * *
  
  
  The truck bounced and motud and conatus est se perdere in via dilapidata.
  
  Alicia optima suo fecit. "Numquid in cruentos malos verberat ingredi conatur?"
  
  "Fortasse," inquit Faber misere, nasum tenens et balteum sordidum ad eculeum intra prima signa ligatum. "Ego capellas olfacio."
  
  Oculos Alicia coarctavit. "Ita vero? Tuus amicus?"
  
  Kinimaka in dorso plaustri sedit, per intervalla aeris recentis pulmonis plenos deperiens vorat ubi posticae fores confluunt. "Debet esse .... agricolae, opinor."
  
  "Vel caprinum smugglers," Alicia adiecit. "Numquam possum dicere."
  
  Fremebat in ira Smith. "Cum dixi capras, generaliter volui."
  
  "Ita Ita est".
  
  Dracus ab ea restabat, spiritus leues capiens et alia intendere conatur. Quibus fidendum Hayden et Dahl, qui praecognoscere sibi curaverant, optimum locum ad iter faciendum invenerunt. Nexum tacuit, nisi forte prorumpens static. Etiam Laurentius silentium servavit, quod etiam suo modo adiuvabat. hoc iis dixit se tutos esse.
  
  Bigas magna circa eum conquerebatur, viam parietum cum situ et animorum foetore bestiarum sumens. Comparationes ad balneas Suecicas, popinae Americanae et hotel London, ioco oblatae sunt.
  
  Dracus mens eius ab Yorga recenti irae eruptione aberrat et necessitatem terribilem secretum ad novum intellectum inter Alicia et Maium communicandum, aliis exitibus qui hastam turmae pestilentiae sunt. Hayden et Kinimaka in discordiis remanserunt, sicut Lauren et Smith, quamquam posterior plusquam iustas differentias communicavit. Dahl cum Joanna laboravit, sed iterum labor in via obvenit.
  
  Aliquid vehementius et inexorabile cerebrum eius transfixit. Molesta est secretarii Crowe quod ordines in Peruvia non secuti sunt, et fiduciae cognitio quod undercover, top-secretum Americanum secundum turmam hic erat. Alicubi.
  
  Nave sigillum quadrigis VII.
  
  Innumerabiles quaestiones erant et inexplicabiles. Quid respondit? Nonne Crowe non amplius hastae quadrigis credidit? Subnixi sunt?
  
  Non oblitus est de signo interrogationis magnae super capite Smith adhuc imminente, sed aliam missionem cogitare non potuit. Corvus septem viros misit, qui visitarent eos.
  
  Dracus iram suam repressit. Habebat suum opus facere. Nigrum et album erat visio vitae communis a stultis et lunaticis. Alta cogitatio eius ab Haydeno interrupit.
  
  "Omnia munda et frontem. Similis appropinquamus locus vocatus &# 199; anakkale, maritimum. Opperiar donec maculam inveniamus antequam helicopter contingentes. Oh, et Dahl facultas est ut seorsum capsulam illam capiat.
  
  Hos Suecus aliquandiu a situ distraxit, explicans quae essent chartae remi. Plus quam bellum erat ipsa praedicatio. Hannibal simpliciter ut symbolum esse videbatur.
  
  
  * * *
  
  
  "Numquid ecquidnam rei est quomodo Africa una ex quattuor angulis terrae facta sit?" Forte petivit.
  
  "Nihil tale. Praedicere ergo non possumus ubi erit proximus Eques.
  
  "Respice in praeteritum," Kenzi locutus est. "In meo officio, in veteri Job, responsa semper in praeterito fuerunt occulta. Vos iustus postulo scio ubi inspicere."
  
  Tunc Laurentius intervenit. " Experiar."
  
  Dracus penso plaustri luctatus est. "Quam longe est Canakkale?"
  
  "Nunc extremam ingredimur. Non respicere nimium magnum. mare video."
  
  "O vicisti." Drake recordatus est ludum quod puer ludebat.
  
  "Vidi primum," Dahl subridens in voce dixit.
  
  "Yeah, id quoque lusimus."
  
  Extulit plaustrum restitit et mox postico fores extrinsecus apertae sunt. Turma exsiluit et in pleno pulmone aeris recentis sumpsit. Alicia conqueritur se minus belle habere, et Kensi se languescere more Anglico simulavit. Hoc protinus Aricia hortatus est. Dracus se intuens et stupens invenit.
  
  "Perdant", mussat de industria. "Age, avunculus simiae ero."
  
  Dahl etiam commentari obstupuit.
  
  Ante eos stabat equus ligneus ingens, aliqua de causa notus, in parva area aedificiorum circumdatus. Funis videbatur crura ligare et stricta circa caput eius trahebatur. Dracus putavit videri armatam et magnificam, animal superbum hominem factum.
  
  "Quae est infernum?"
  
  Confluebant ad eum turbae, evigilantes, iactantes et imagines capientes.
  
  Laurentianus communicator locutus est. "Puto te solum equum Troianum invenisse."
  
  Smith risit. "Est procul a ludibrio."
  
  "Nec Troia, scis? Brad Pitt?"
  
  Aricia paene collum eius circumspiciens. "Quid est? Ubi?"
  
  "Wow". Kenzi risit. "Ego vidi viperas tardius oppugnare."
  
  Alicia area adhuc diligenter studebat. "Ubi, Lauren? Is in "equo"?
  
  New Yorker emittit chuckle. "Bene, quondam fuit. Memento hodiernae pelliculae "Troia"? Bene, post filmingum, equum dextrum ubi tu stas in anakkale dimiserunt.
  
  "Bullshit". Alicia animos emisit. "Cogitavi omnes ferias Nativitatis meae simul venisse." Illa caput quassavit.
  
  Dracus fauces purgavit. "Ego etiam hic sum, ama."
  
  "O yeah. Fabulosus".
  
  "Et ne cures, si Brad Pitt de asino equi illius prosilit et te rapere conatur, te servabo."
  
  "Non audes stupri."
  
  Vox Laurens incisa per garritum, sicut ferreus ictus a samurai gladio. "Age, guys! Sortes inimicorum. Nunc Canakkale appropinquamus. Communicationi inter se coniungi debent, sicut nos. Move! "
  
  "Vide hoc?" Drake ostendit arcem. "Voca helicopter. Si castrum ascendere possumus et nos defendere, nos inde auferre possumus.
  
  Hayden ad extremam Canakkalei tergum perstrinxit. "Si castrum in VIATOR oppido ab sex SWAT teams possumus defendere."
  
  Dahl capsam sustulit. "Uno modo est invenire."
  
  
  CAPUT UNDECIMUM
  
  
  Illico, ad litus maritimum se moventes, scientes se ad castellum urbis infigo meander fore. Lauren perexiguas informationes e excerpta comms extraxerat, et Dracus etiam minus audiverat ex variis iugis ducum, sed consensus communis erat ut omnes appropinquarent.
  
  Semita praeter multa aedificia alba fronte ducta: domus, tabernae, popinae aquae Hellesponti undae caeruleae imminentes. Sinistrorsum collocati currus, et post eos naviculae complures, supra quae altitudinis parietes ex arenario versicolori eminebant. VIATORIUM buses transierunt, lente per vias angustas collidentes. Cornua cecinerunt. Prouinciales ad popularem casum collecti, fumant et colloquuntur. Manipulus quam celerrime potuit sine suspicione contendit.
  
  Apparatu pugnae non facile induuntur, sed pro hac missione omnes in nigro vestiti sunt, et ea quae notabiliter possent auferre et abscondere poterant. Tamen coetus hominum movendi dum capita verterunt et Drake vidit plus quam unum telephonum aperuisse.
  
  "Topper helicopterum vocant damnatum," inquit. "Nos cucurrimus de terra et de tempore hic stupri."
  
  "Me modo. Decem vel quindecim minuta. "
  
  Sciebat hanc esse praeliorum aetatem. Partes aliae singulares copiae nonnullae in urbe infernum creare non dubitaverunt, suis ordinibus fidentes ac facultates evadendi, scientes auctoritates omnem condicionem maxime minacem in terrorismum versaturum esse.
  
  Muri arenarii ante illos acriter surrexerunt; Munimentum Anakkale duos versus marinos rotundos habebat muros et arcem centralem, et post eos latum bracchium proclivi ad mare descendentes. Primam murus curvam sequitur Dracus aciem, Miratusque quid sit coniuncta sorori. Hayden stetit et retro respexit.
  
  "Resurgentes."
  
  Audax sententia, sed cum uno Drake constat. Adsurgere significabant se impelli in arcem, desuper defendi, sed inermes, capti. Sequentia significabat se habere alia optiones praeter fugientes ad mare: se in urbe abscondere, currum invenire, potentialiter prosternere, vel aliquandiu discissa.
  
  Sed electio Hayden eos ludum ducere permisit. Ibi etiam alii erant ascensores. Facilius esset helicopterum eas invenire. Earum artes meliores erant in pugna militari.
  
  Muri asperi cesserunt ad introitum arcuatum et deinde cochleam scalam. Hayden primum, Dal et Kenzi, dein alii. Faber agmen duxit. Tenebrae mantellum oculis suis creant, densum et impenetrabile pendentem, donec adsuefacti sunt. Tamen iter fecerunt ascendentes scalas et versus lucem tendentes. Dracus percolare conatus est omnia quae ad mentem pertinentia in animo suo exponerent.
  
  Hannibalem. Belli equitem. Ordo Doomsday eorumque consilium meliorem mundum creandi pro iis qui superfuerunt. Imperia mundi hoc facere debuerunt, sed violenti avari praedam et scientiam sibi desideraverunt.
  
  In quattuor angulis terr? Quomodo operatur? Et quid postea infernum?
  
  "Interest..." Eo momento vox Lauren per communicatorem venit. "Ç Anakkale in duobus continentibus sita est et una e primis partibus Callipolis est. Russi autem urbem ingressi sunt, sicut Israelis habent. Nescio ubi. Loci autem magistratus garriendi commune est. Nonnulli cives te nuntiare debent et nunc advenis vocant. Non multo ante Turci electas suas copias invocant".
  
  Dracus caput movit. Bullshit.
  
  "Prorsus procul hinc erimus." Hayden caute ad supernam lucem movit. "Decem minuta guys. Lets."
  
  Sol matutinus patentes et sparsas fere in turri cacumine illustravit. turris alia supra capita octo pedum ex circuitu e regione turris, sed haec fere sublimior quam intro exitu erat. Disiectae passim propugnaculae iacebant, Exserta serratis digitis, et pulvere dextro, Colles ad imum seriem texebant limite. Dracus multas dignitates munitas vidit et paulo facilius spiravit.
  
  Dixit Loren Hayden. "Dic helicopter ad terram effuse compararim."
  
  "Calidius quam credis," inquit Cicero.
  
  Tota turma prospexit.
  
  "Non descendet," inquit Cicero. " Sursum. Ascende."
  
  Civitas supra arcem adhuc in collibus diffusa est. Tecta supra propugnacula stabant, et muri alti ac densi tendebant. per hos muros quadrigae opertae facies et tela instructa concurrerunt.
  
  Drake hunc stylum agnovit. "Perduint, haec quaestio est. SAS."
  
  Dahl primus conflixit, sed non telum suum dimisit, arca abscondit, capsam apprehendit et in ipsa propugnacula desiluit. "Britones habent rectam ideam ob mutationem. Aspice...
  
  Drake intuitum secutus est. Proelia lato tendunt ad litora et aspera. Si intempestivos opportunum habuissent, cs- sorem in summo vel ad extremum decerpere potuissent. Dracus ipse sibi duos ictus in inaequales sub pedibus Britannis pedibus concretos incendere cepit, eos retardans et equos ad summum munimenti modice conscendendi tempus dedit.
  
  Aricia movit. "Non sum cupidum altitudines!"
  
  "Vis umquam ploras prohibere?" Kenzi consulto eam transiit, ei paulo nudum in via dans.
  
  "O canis, hoc reddes." incerta cecinit Aricia.
  
  "Possum? Fac modo ut post me maneas. Hoc modo, cum iactum fueris et te clamare audio, gressum colligere scio.
  
  Aricia exaestuat ira. Dracus eam aluit. "Just iocum in Mossad." manus expandit.
  
  "Ius. Bene, cum hinc descendimus, illam asinum illico iturus sum.
  
  Primus Dracus pauca vestigia deduxit. "Hoc est sonus excitando supponitur?"
  
  "Recede, Drake."
  
  Proeliis multo infra positis commemorare satius ratus est ubi ab uno ad alterum salire vellent. Dahl primus murus late trium pedum quatitur, turmam ducit. Kinimaka Smith substitutus post hoc tempus, Britannias spectans. Drake aliique ad aliud signum hostium extracta oculos habebant.
  
  Proelium initum generis. SAS milites instruit et consectati, arma tacita levavit. Utique, Indulgentia professio una ex causis esse potest; praeter peregrinatores, incolis secretum et ordines cum eminentia tutelae malunt.
  
  Dracus in cruribus suis plenam attentionem reperit necessariam. Gutta hinc et inde paulatim descensus ad aequor Non refert, tantum tuta sub pede zona. Curvata gradatim, eleganter aequaliter, in curva stabili. Nemo retardatus, nemo elapsus est. Erant fere ad loca destinata, cum propellens sonitus aures implebant.
  
  Drake retardavit caelum suspexit. "Non nostrum" clamavit. "Pereant Galli!"
  
  Non haec conclusio finalis fuit, sed absentiam suam eatenus explicaret. Irrumpit in novissimo minute. Hasta turma tardare coactus est. Dracus duorum militum vultus e fenestris vitiose procurrentes vidit, cum duo e foribus semiapertis magis penderent, arma vertentes seram proprie claudere.
  
  "Verum dicere," Dahl dixit exanimatus. "Fortasse non erat optima idea. Damnatus Britanniae campanae currunt."
  
  Ut unus, Drake, Smith, Hayden et May arma levaverunt et ignem aperuerunt. Globis ricochetis helicopteris appropinquantibus. Vitrum elisum et unus homo funem decidit, in terram deorsum feriendo. Helicopter ad latus deflexit, glandibus Hayden secutum est.
  
  "Galli non nisl," inquit torve.
  
  "Dic quid nescimus," mussat Alicia.
  
  Yorgi perniciter Dahl comprehendentes eum in extrema parte parietis adprehenderunt et ad pyxidem rettulerunt. Hic, inquit, da mihi. "Ego melior off in pariete dextro?"
  
  Dahl respexit ut vellet bet, sed medium per medium capsam tradidit. Suecus in hortis publicis novus non erat, sed Yorgy pro- erat. Russorum summa celeritate ad murum decurrit et iam ad propugnacula appropinquabat.
  
  Alicia eos animadvertit. "O cacas, nunc me mitte."
  
  " Potest tamen contingere." Dracus Gallicam ripam helicopterarum vidit et ad portum appulit. Quaestio erat, si petere desissent, Britanni eos deprehendissent. Si cucurrerunt ad jaculandum, cadant vel facile iaculantur.
  
  Dahl telum vibrans. Tam ipse quam Hayden ignem helicopter ad ludendum reversum aperuit. Hoc tempore milites in naves conscenderunt. Testae murorum castelli transfixerunt formam funestam, infra oram feriendo. Ignis proprius Hayden cockpit helicopteri percussit, metallorum retorsiones sonans. Dracus gubernatorem in ira et metu permixtum dentibus stridere vidit. An ultra-celeriter vultus tergum patefecit SAS turmas etiam helicopterum spectans - bonum signum? Non datur inpiis. Bellum sibi arma capere volebant.
  
  Vel pro aliquo in eminentia eorum gubernatione.
  
  Volvitur offa pluit in avem causans divei et vagari. Dahl usus est proximis centenis metris muri cadere ac labi in ignem, sed longe non perfecit. Superficies nimis aspera erat. Sed actiones eius alium salvam apud helicopterum miserunt, quod tandem gubernatorem animo deficere fecit et avem e scaena tolleret.
  
  Alicia exclamare infirmus rexit.
  
  "Non tamen erui." Dracus per singulas propugnacula desiluit, tuto ac diligenter appulit.
  
  Vox Laurens silentium perrupit nexum involvit. "Venit helicopter. Triginta secundis".
  
  "In muro sumus," clamavit Alicia.
  
  "Ita, intellego te. Districtus Columbiae satellitem huic operationi misit.
  
  Accepit Drake alio momento ad adepto abhorrent. "Adiuvare?" cito quaesivit.
  
  "Quid aliud?" Hayden portavit statim.
  
  Drake se prope calce ante intellegebat verisimile esse malam opinionem praesentis condicionis positam esse. Etenim nesciebat quis alius tonos Americanos quietos et verba sigilli Team VII audivisset.
  
  Haud dubie Hayden.
  
  Helicopter in conspectum venit, nasus deorsum properans per mare. Iam in extrema parte pugnae Yorgi erat, ubi parva turris rotunda angustum litus despiciens. Dahl mox ad eum, deinde ad Hayden. Accessit helicopter.
  
  Drake Alicia dimisit et Kinimake saltum adiuvit. Adhuc lente manus contumaciter extendit, significans SAS. Pedes triginta a turre constitit.
  
  SAS quoque constitit, alius altior pedes triginta.
  
  "Nolumus victimas" clamavit. "Non inter nos. Damnare in eodem latere sumus!"
  
  Fistulae demonstrantur in corpore suo. Ab inferis rugitum Dahl audivit: "Desine esse..."
  
  Drake disiunctus ab eo. "Quaeso," inquit. "Non recte. Hic omnes milites sumus, etiam Galli damnati.
  
  Hoc fecit chuckle anonymus. Denique alta voce dixit, "Ordo."
  
  "Mate, scio" inquit Dracus. "Est ubi es. Nos eosdem ordines suscepimus, sed ignem in specialibus copiis amicalibus non aperiendum ... nisi prius ignem aperiant.
  
  Una ex quinque figuris leviter surrexit. 'Cambridge,' inquit.
  
  Respondit : Draco. "Matt Drake".
  
  Silentium quod secutum est, narravit fabulam. Dracus stabat supra... iam sciebat. Saltem alius increpationem in proximo exercitato meruit, et fortasse etiam sermonem quietum. Quo plures electi milites colligere possunt, eo tutius erit.
  
  Pro omnibus.
  
  Adnuit, convertit et abierat, manum porrigens ut eum intra helicopterum traheret.
  
  "frigidi sunt?" Alicia petivit.
  
  Dracus in commodam positionem consedit sicut helicopter abripuit. Qui respondit : Inveniemus. " Proximo tempore conflictum habemus."
  
  Mire Laurentius ab eo sedebat. "Helicopterum involavi," inquit explicatio.
  
  "Quid est? Quomodo tibi placet - optio?
  
  Illa indulgenter arrisit. "Nemo. Veni, quia opus nostrum hic finitur. Helicopterus sole perfunditur altus ab undis. "Ex Africa ad proximum mundi angulum petimus."
  
  "Quod ubi est?" Drake seatbelt fixit.
  
  " Sinae. Et deus nobis multum opus est facere."
  
  "Alius equitem? Quod unum hoc tempore? "
  
  "Forte pessimum omnium. Accinge, amici mei. Vestigia Genghis Khan secuturi sumus."
  
  
  CAPUT DUODECIMUM
  
  
  Lauren theam dixit ut quam maxime commode in tergo magnae mercedis helicopterae acciperet et chartarum acervum permiscuit. "Primus arma bellica abeamus et Annibalem capiamus. Quae in archa invenisti consilia sunt Project Babyloniae, 100 metri longi duo-ton supergun. Commissa a Saddam Hussein in investigationibus 60s et in 80s designata erat. Fuit totus spiritus Hollywood. Superweapons qui payloads in spatium mittere possent. Imperatoribus interfectis. Interfectis paganis. Varii emptiones e duodecim regionibus ad hoc secretum custodiunt. Post schemata ostendunt hoc spatium sclopetis adaptatum esse posse ut aliquem scopum, quovis semel, ferire possit.
  
  Dahl curiose prono. "Olim? Quare?"
  
  "Numquam in animo erat telum portatile esse. Deductio impressum relinqueret varias copias statim videre ac deinde perdere. Sed damnum iam factum est.
  
  " Prout finis." Kenzi adnuit. "Immo multa exemplaria circa ideam unius belli mundi constructa sunt. Viam cogere vim nuclearem in actionem inexorabilem. Nihilominus, cum moderna technologia, idea magis magisque controversia fit.
  
  "Bene, bene," Smith acuebat, adhuc musculos flectens et sugillationes ex longo et duro cursu deprimens. "Ita, in sepulchro primi equitis, blueprints pro ingenti spatio sclopeto reclusi sunt. Venimus. Alias regiones non. Quid suus 'postero?"
  
  Laurens ocellos volvit. Primo proprie dicit loca requietionis designationis. Spero me memini Hannibalem in monumento trito sepultum esse, ne ibi quidem esse posse. Vigilia multis contemnenda esset. Illud incommutatum relinquere est aliis contemnere.'
  
  Hayden ingemuit. "Et sic pergit. Eadem historia, variae circa mundum agendae.
  
  "Finge si notitia in manus terroris incidit. Supergun dicerem omnes regiones quae nunc insequuntur equites facile suos creare possunt. Sed...
  
  "Hic est qui factiones certae huius imperii consilia vendunt" Drake complevit. "Quia adhuc non sumus certi omnes turmas publice sancitum est." Non opus est addere etiam si putent.
  
  Helicopter volavit in aetheres caeruleos, absque turbulento et in calore commoda; Drake se invenit primum circiter diem relaxare posse. Haud facile crediderim modo proxima nocte ad magni Annibalis quietem genuisse.
  
  Lauren in proximo tabella transivit. "Memento ordinem ultimi judicii? Refice te. In quattuor partibus Terre invenimus Quattuor Equites, et rationem Ordinis ultimi Iudicii eis deponimus. Qui superstites judicio Peregrinus et ejus reparata juste regnabunt. Si hoc legis, perimus, sic lege et sedulo sequere. Ultimi anni nostri peractis quattuor armis mundi revolutionibus colligendis - Bellum, Conquestum, Fames et Mors. Simul omnia imperia destruent et novum futurum aperiunt. Paratos esse. Invenias. Iter ad quatuor plagas Terrae. Requiesce Pater Strategy, dein Khagan; pessimus Indus, qui semper vixit, ac deinde flagellatus est Dei. Sed non omne quod videtur. Khagan anno 1960, quinquennio expleto, conquestum in sarcophago collocans, visitavimus. Flagellum invenimus custodientem veras supera. Et solum codicem occidere est cum Equites monstraverunt. Nullae notae distinguuntur in ossibus Patris. Indus armis cingitur. Ordo ultimi judicii per te nunc vivit et in aeternum regnaturus est ".
  
  Drake conatus ad puncta pertinentes conglobari. "Perditio code? Sane non placet modo sonat. Et 'verae superi'. Etiam si tria prima corrumpamus, novissimus verus murmur erit.
  
  "In tempore," Lauren dixit, de studio prae se. "Cogita piscinam Washington cum paucis ideis venisse."
  
  Drake pro secundo evasit. Quotiens mentionem investigationis audivit, quoties in piscina cogitativa commemorabatur, duo verba tantum per mentem suam emicuit sicut lumina rostro mediocri rubri coloris.
  
  Karin Blake.
  
  Diuturna absentia non sustinuit. Karin optime potuit esse eorum altera missio. Leniter proiecit anxietas aliquandiu.
  
  "Secundus eques victor est. Secundae descriptionis mentionem facit kagan. Hinc colligimus Genghis Khan esse domitorem. Genghis Khan natus est in MCLXII. Est proprie victoria. Asiam et Sinas et ultra multa vicit, et imperium Mongol maximum contiguum in historia fuit. Kahn messor erat; pleraque ex antiquitate transiit, et, ut supra dictum est, unus ex omnibus ducentos hodie vivos cognatus est Genghis Khan.
  
  Sit blanditur. "Wow Alicia, he's like the mas version of you."
  
  Adnuit Drake. "Hic Guido certo scivit quomodo generare".
  
  "Temujin nomen verum huius hominis erat. Genghis Khan titulus honorarius est. Pater eius venenatus est cum puer tantum novem erat, mater relicta, ut septem filios solos educaret. Deprecatus est etiam ipse cum uxore sua, et uterque in servitute commoratus est. In omnibus his etiam primis viginti se ducem ferocissimum constituerat. Is dicit 'prohibete inimicos' pro maximis ducibus, sicuti antiquissimi fuerunt hostes. Unam rationem numquam dissutatam reliquit et reus mortium quadraginta milionum hominum fuit, quod per XI centesimas incolarum mundi minuit. Varias religiones amplexus est ac primam internationalem tabellarios utens officia et stationes in toto imperio suo condidit ".
  
  Dracus in sella sua movit. "Nihil est multus of informationes ibi concoquere."
  
  "Ille primus Khagan Mongol Imperii."
  
  Dahl aversam fenestram contemplans. "Et requies ejus?"
  
  "Bene sepultus est in Sina. In monumento trito."
  
  Aricia snorted. "Ita, infernum, utique fuit!"
  
  "Ita prima Africa et nunc Sina duos ex quattuor angulis terrae designant," Mai elata voce. "Nisi Asia est et de continentibus loquimur."
  
  "Septem sunt," Smith admonuit.
  
  "Non semper," respondit Lauren cryptice. "Sed ad hoc veniemus. Interrogationes sunt: Quid est arma victoriae et ubi requies Tiri?
  
  "Coniecto unum responsa Sina est," mussat Kenzi.
  
  "Genghis Khan mortuus est sub arcanis circa MCCXXVII. Marcus Polo ex contagione, alii ex veneno, alii ex praeda bellica capta reginae posuerunt. Post eius mortem corpus in patriam, ex more Khentii aimag, redditum est. Creditur sepultum esse in monte Burkhan Khaldun prope Onon fluvium. Legendum tamen est, quod quicunque funus incidit in processu occisus est. Dehinc super sepulcrum Canicis flumen derivatum est, omnesque milites, qui pompam fecerant, caesi sunt. caput Laurens movit. "Vita et vivus parum significant tunc."
  
  "Sicut nunc est in quibusdam partibus mundi," dixit Dahl.
  
  "Sic iterum tribuo sumus?" Alicia frowned. "Nemo dixit aliquid de iterum tribuo. Non est ingenium meum optimum."
  
  Mai nescio quo modo illud deglutire, quod de labiis venturum videbatur, sed tussit. "Non dive", dixit tandem. "Poterat etiam esse in monte. Nonne regimen Mongolicae per centum annos certam aream obsignavit?"
  
  "Absolute, et ideo in Sinas petivimus," Lauren dixit. " et sepulchrum Genghis Kan. Nunc, modo ut te certiorem faciam, NSA et CIA justo modorum modorum adhuc utuntur ad informationes colligendas de nostris competitoribus. Galli hominem vere amiserunt. simul ac nobis Britannis discessit. Russi et Sueci postea celerius quam expectato scopulo regionis Turcicae implicati sunt. Non certi sumus de Mossad vel Sinensi. Imperat idem. Nihilominus, unum est... Habeo Secretarium Crowe in linea nunc.
  
  Drake frowned. Numquam ei in mentem venit ut in colloquiis cum Laurentianis auscultare posset, sed futurum erat. Turma, familia sua, arcana sicut ceteri habebant. Circumspiciendo, quod alii aliter sentirent, patuit, et quod haec via Laurencii fuit cognoscendi.
  
  Berolini suam agendi rationem semper habuit.
  
  Sonuit vox cornicis persuadens. "Non simulo plus scire quam tu de hac particulari missione. Non in terris. Sed scio hunc agrum politicum esse, cum instigationibus et instigationibus in altissimis quarundam nationum nostrarum aemulis.
  
  Nedum US, Drake putavit. Quid numquam!
  
  "Probum esse, miror a quibusdam quae administrentur," Crow candide dixit. Putavi posse nobiscum operari, sed, ut dixi, res non possunt esse ut videntur.
  
  Iterum verba aliter accepit Drake. Illane de equitum missione loquitur? Aut quid magis personale?
  
  "Estne causa, Domina Secretarius?" Hayden petivit. "Aliquid nescimus?"
  
  "Bene, non quod mihi conscius eram. Sed ne totum quidem nescio. "Non fines" rarum verbum in re publica est.
  
  "Tunc ipsum telum est," Hayden dixit. "Hoc est primum supergun. Si aedificatum esset, si terroristis venditum esset, mundus totus pro eo pretium postulare potuisset.
  
  "Scio. Hoc... Ordo Doomsday," inquit fastidiens, "clare explicavit consilium magistri, illud relinquens in posteros. Feliciter Israelis eos olim clausit. Donec id peculiare consilium non invenerunt. Ea res."
  
  Hactenus, Drake punctum in hac vocatione non vidit. Recubuit, claudens oculos, sermonem audiens.
  
  "Tu salire in quibusdam aliis. Solus Israel et Sina sunt HIA. Regulae normales valent, sed accipe hoc telum et primum illud obtine. Americae hoc incidere non potest in manus iniuriae, quis. Et vide, CURSUS. Plus huic quam oculo conspicitur."
  
  Dracus sedit. Dahl prono. "Estne hoc aliud genus admonitionis?" insusurravit.
  
  Dracus Hayden studuit, sed bulla nulla iterato signa ostendit. Terga tegunt? Si antea dialectum Americanam non audivisset, nihil ad hanc locutionem pertineret. Cogitationes eius ad Smith et Iosue mortem in Peruvia versae sunt. Altitudine contumaciae metiebatur. miles ordinarius, cum questae militis esset, valde commotus est; Sed milites iam non erant - cotidie in agro premebantur difficilia electiones facere coacti. umeris scapulas hominum mille vitarum, interdum decies centena millia, ferebant. Erat insolens dolor. Nec plura.
  
  Tu tantum quantum ad ultimum errorem. Tantum recordatus es propter ultimum errorem. Ethica in fabrica circa mundum. Maluit operam navare, servare pugnam. Caput supra aquam, quia mundus decies centena millia squali volvitur, et si stares, vel mergas vel discerperis.
  
  Corvus cum peplo sermone finitus est, et tunc Hayden ad eos conversus est. Communicatorem suum tetigit et vulturi.
  
  "Noli oblivisci".
  
  Adnuit Drake. Aperire canalem.
  
  "Puto multum diversum iri a raider usitatis monumento." Yorgy locutus est. "Nos subimus milites, peritos. ignoti coetus, proditores forte. Quaerimus homines amissos tempore, natos cum differentia aetatis. Sequimur vaticinium vetusti belli scelestus, quo modo nos facere voluit.' Ille humeros. "Nos rei publicae non sumus compos."
  
  "Ego tam prope sepulchrum raider quantum fieri potest," Kenzi cum jocundo dixit. "Est omnino aliud."
  
  Alicia et Mai Israelis inspexerunt. "Yeah, oblivisci solemus de praeteritorum malignorum criminalium, nonne sumus... Twisty?"
  
  Suecus connivuit. "Ego umm ... quid?"
  
  Kenzi intervenit. "Atque, credo, numquam te res cogebat, Aricia, quemvis locum accipere?"
  
  Anglica humeros. Dependet an adhuc de crimine loquimur. Aliqua compromittentes positiones meliores sunt quam alii. "
  
  "Si adhuc perplexi sumus et erecti sumus", Hayden dixit, "potuimusne de Genghis Khan legere et situm sepulcri eius?" Putamus piscinam Washington DC omnia bene et bona esse, sed hic sumus et videbimus quid nolunt. Quo magis notitias assimilare potes, eo magis alterum telum invenire debebimus.
  
  "Et ex hoc vivo exi", Dahl constat.
  
  Tabulae circiter latae, vix satis communicatae sunt. Alicia primus evocavit ut electronicam illam electronicam reprimat et paginam Facebook. Drake scivit se ne inscriptionem quidem habere, nedum primum signum instrumentorum socialium et aspexit.
  
  fudit. "Grave tempus?"
  
  "Hoc aut requiesce, ama. Sinae nos apertis armis certe non excipient."
  
  "Hoc bonum." Hayden ingemuit. "Coniungam iunctiones locales et rogabo ut ingressum nostrum faciliorem reddam. Hactenus omnes cum consilio consentiunt?"
  
  "Bene," Dahl casualiter dixit. "Numquam putabam me Genghis Khan in Sinis persequi dum conatur ne cum dimidia parte duodecim nationum aemulorum in pugnam inire. Sed heus, inquit, scis quid aliud de temptando dicant.
  
  Alicia circumspexit, deinde caput agitavit. 'Nulla commenta'. Nimis facile est."
  
  "Iam," inquit Drake, "malim vellem plus informationes accipere."
  
  "Tu et me utrumque, Yorkie." Adnuit Dahl. "Tu et me utrumque."
  
  
  CAPITULUM DECIMUM TERTIUM
  
  
  Horae advolaverunt a. Helicopter refuelare coactus est. Defectus nuntiorum de aliis iugis frustrating factus est. Hayden invenit optimum suum agendi genus in opes rerum notitiarum ad sepulcrum Genghis intendere, sed difficile est ei quid novi reperire. Alii id ipsum aliquamdiu facere conabantur, alii autem defessi sunt et rumpere constituerunt, alii facilius ad suas quaestiones personales converti potuerunt.
  
  In arto spatio, impossibile erat id ignorare, ac verum dicere, iam manipulus propinquus erat et satis familiare ut omnia pro concesso acciperet.
  
  Dahl domum vocaverunt. Pueri eum audire gaudebant, quod Dahl late ridere effecit. Iohanna quaesivit quando esset domus. Patebat contentio, non ita magna effectus. Hayden momentum cepit ut Kinimaka vigilaret sicut magnus Hawaiian digitum suum trans tabulam velum transvolavit. Risit. Cogitatus vidi quasi postcard in magnis manibus , et recordatus est quomodo manus illae corpus eius tetigerunt . Mitis. EXCITATIO. Noverat eam bene, et propinquitatem eorum confortabat. Nunc laesum digiti extremum intuebatur, quam illa ultima missione deglutire coacta erat. Concussa condicio oculos aperuit. Vita nimis brevis fuit ad dimicandum in voluntate illius quem dilexisti.
  
  Paululum anhelitum apprehendit, incertum si crederet. Damn, non meruisti. Non post omnia dixisti. Nullas excusationes redeundi fecit, nec sciebat ubi inciperet. Forsitan pugna, condicio, officium. Fieri potest in omni vitae suae momento historiae.
  
  Erraverunt homines. Se redimere posse.
  
  Alicia fecit.
  
  Cogitatio eam in partem Anglicae tamquam helicopterae per caelum penetravit. Subita turbulentia tenacitatem arctius cingulum ei fecit. Secunda gratuitae ruinae, et submersum est cor eius. Sed omnia bene. Is vitam imitatus est.
  
  Instinctus Hayden semper fuit ducere, res gestas acquirere. Videbat autem instinctus illos impedire aliis vitae suae aspectibus. Inhospita futura videbat.
  
  Dracus et Alicia laeta sunt, subridens, in tabula communi percussa. Mai- commodavit Kenzi suam, et duae feminae in vicem illius. Interestinger fuit quomodo singulariter alii homines cum similibus adiunctis tractaverunt.
  
  Propius ad Lauren movit Faber. "Quid agis?"
  
  "Sicut bonum accipit, bastardus lenis. Nunc tempus non est, Smith.
  
  "Nescio? Sed dic mihi. Quando tempus veniet?
  
  "Non nunc".
  
  "Nunquam" inquit Cicero torva.
  
  Lauren murmuravit. " Gravissime? Mortuo fine, dude sumus. In murum cocti lateris curris et praeterire non potes."
  
  "Murus?"
  
  Lauren snorted. "Ita nomen habet."
  
  "O. hic murus."
  
  Hayden vidit utrumque quaestionem circumspicere. Iudicare vel impedire non erat ei, sed clare ostendit quomodo aliquod impedimentum possit aliquam relationem labefactare. Faber et Laurentius erant, ut mitius dicerent, insuetos duos, tam insolens ut bene simul laborare possent.
  
  Sed impedimenta maxime ligula obstitissent.
  
  Aliam rationem probavit Faber. "Bene, bene, quid nuper dedit?"
  
  "EGO? Nihil. Non ibi notitia. Hoc est opus CIA, vel FBI, vel quicquid.
  
  "Tum quid dicis?"
  
  Nam Faber, hic gradatim fuit. Aperta quaestio non-confrontational. Hayden miles quidam superbiam sensit.
  
  Lauren parum haesitat. "Shit," inquit. "Nos ineptias loquimur. Aliquam molestie. Movit. Libri. Celebritatem. Nuntium. Fabricator est, ideo de inceptis quaerit.
  
  "Quid incepta?"
  
  "Ex his omnibus cautam quaestionem quaeris. Quidni quae celebritates vel quas pelliculas? E curatisne in aedificiis, Lancea?
  
  Hayden vertere volebat, sed non poterat. Casula nimis angusta erat; res gravis est; mentio est nomen Smith nimis venustum.
  
  "Tantum si quis eos laedere vult."
  
  Lauren elevaverunt eum et colloquium finivit. Hayden mirabatur si Laurentius aliquam legem furtim in loquendo terroris noto praevaricando, sed non potuit satis diiudicare quomodo sententiam Laurentii interrogaret. Certe, nondum.
  
  "Minus hora superest." Vox gubernatoris in systematis communicationis audita est.
  
  Drake suspexit. Hayden vidit propositum suum. Idem apud Dal. Manipulus plene implicatus erat, assidue suas artes emendans. Vide, verbi gratia, in operatione ultima. Omnes omnino diversae missiones peragraverunt, ante formam mali versantes nec ullum acceperunt vulnus.
  
  Saltem in ratione corporis. Cicatrices animae - ea praesertim, numquam sanabunt.
  
  Minutum perambulans ante eam tabulas egit et plura de historia Genghis Khan haurire conatur. Ordinem textum lustrabat, lineas illustrans: Vade ad quattuor mundi angulos. Requiesce Pater Strategy, dein Khagan; pessimus Indus, qui semper vixit, ac deinde flagellatus est Dei. Sed non omne quod videtur. Khagan anno 1960, quinquennio expleto, conquestum in sarcophago collocans, visitavimus.
  
  Quattuor angulis terr? Sacramentum adhuc manet. Fortunate usque nunc identitatem Equitum extare manifestum est. Sed ordo invenit sepulcrum Khan Genghis? Ita visum est.
  
  Cum helicopter tenuem aerem incidere pergebat, Yorgey surrexit et tunc exstitit. Facies furis aspexit languidum, occlusi sunt oculi, ac si non emisso in Peruvio oculos clauderet. "Dixi tibi me esse partem propositionis Webb, legatum suum" Russicus dixit sono suo prodente se exhorrescere quidnam dicturus esset. "Dixi tibi quod omnium qui nominantur pessimus essem".
  
  Alicia, cum grunnitum angebatur, subitam umorem atmosphaericum tollere conatus est. "Adhuc exspecto audire quis sit infernum lesbium", dixit libenter. "Honestum esse, Yogi, sperabam fore te."
  
  "Quam ..." Yorgi media sententia substitit. "Ego homo sum".
  
  "Non sum persuasus. Istae manus parvae sunt. Hoc facie. via ambulate".
  
  " Loquatur," inquit Dahl.
  
  "Et sciant omnes me lesbium esse," dixit Lauren. "Tu scis, nihil mali neque turpe."
  
  "Scio," Alicia dixit. "Vos esse qui vis esse et accipere. Scio me scire. Modo speravi Yogi fore, id omne."
  
  Laurentem Smith inspexit confusam, sed aliter impenetrabilem locutionem. Drake ratus reactionem iucundam esse ratus admirationem.
  
  "Sic unus tantum superest," Kinimaka dixit.
  
  "Qui moriens est," inquit Dracus, aream intuens.
  
  "Forsitan amicus noster loquatur?" Dahl poscere.
  
  Yorgi ridere conati. Tum prensa ante se manus in tecto tugurii prospexit.
  
  "Non longa est fabula", crasso accentu dixit. "Sed haec est quaestio difficilis. I ... frigida sanguine parentes occidi. Et habeo gratiam singulis diebus. Gratum est quod feci.
  
  Dracus manum levavit ut animum amici daret. "Non opus est tibi aliquid explicare, scis. Familiam hic sumus. Non causa problems ".
  
  " Intelligo. Sed hoc mihi quoque. Intellegis?"
  
  Manipulus, unus omnes, annuit. Intellexerunt.
  
  "In viculo vivimus. Frigida villa. Hiems? Nullam erat neque, tempus id, dictum a, pellentesque vitae, pellentesque a, velit. Familias nostras etiam liberos oppressit. Sex unus eram, et parentes mei eam tractare non potuerunt. Non poterant hercle bibere, ut dies facilius. Non poterant ius referre quantitatem ut noctes superstites faceret. Non poterant viam invenire nobiscum agere et nos curare, viam mutandi picturam invenerunt.
  
  Alicia affectus eius continere non potuit. " Spero non quod sonat."
  
  "One post meridiem omnes in raedam referti sumus. Illi iter in urbem polliciti sunt. Urbem annis non visitavimus et quaesitum erat, sed..." Parvivit. "Liberi eramus. Parentes nostri erant. Dimiserunt viculum et numquam eam vidimus iterum.
  
  Hayden tristem procul vultu Maio vidit. Iuvenis vita eius ab Yorga diversus esse potest, sed tristis similitudo.
  
  "Dies extra raedam erat frigidior, obscurior. Et ejecerunt foras, et non loqui. Sed utamur est. Nullam vitae amorem pro nobis vel invicem. Suspicor nos numquam amorem novisse, nec modum esse debere. In tenebris restiterunt, dicentes se currus fractos esse. Nos invicem amplexi sunt, quidam clamaverunt. Soror minor mea tantum trium annorum erat. Novem sum, natu maximus. Debueram, haberem..."
  
  Yorgi repugnantes lacrimas intuens tectum quasi praeteritam potestatem mutandi habuit. Manum firmam praetendit priusquam aliquis ad eum accedere posset, sed Hayden saltem sciebat id esse quod ipse suo transiret.
  
  "Eciebant nos. Ambulaverunt parumper. Glacies tam dura et frigida est, ut valida, fluctus letifer inde emanavit. Non potui intelligere quid agerent, et tunc nimis frigidum accepi ad rectum cogitare. Vidi illos iterum atque iterum converti. Perierunt et infirmi, iam morientes. Pueri eramus. Confidimus."
  
  Oculos Hayden clausit. Verba nulla fuerunt.
  
  "Scilicet currus invenerunt. Relinquentes. Bene bene fuimus, singillatim. Yorgi tamen non poterat singula evidenter enuntiare. Solus erat dolor cordis contritus qui in facie eius ostendit veritatem de eo revelans.
  
  "Solus superstes fui. fortissimus sum. Conatus sum. portavi et traxi et fovi, sed nihil inde. Defeci omnes. Vidi vitam deserere singula fratres, et superstes vovi. Mortes mihi vires dabant, quasi meae defunctorum animae iunxerunt. Spero fecerunt. Crede tamen. credo adhuc apud me esse. Russicus carcere vixi. Matt Drake supervivi, risum debilem fecit, "et e inde eduxi."
  
  "Quomodo administrare ad villam redire?" Kinimaka scire voluit. Hayden et Dahl prudenter eum intuebantur, sed etiam Yorgi opus esse profari manifestum fuit.
  
  "Vestem portavi," submissa voce graviler exsibilavit. "Shirt. Tunicas. Udones. calefactus sum et dimisi omnes solus in nive et glacie et ego feci eam in via.
  
  Hayden dolorem non potuit fingere, culpam perceptam non esse suam.
  
  "A currus transeuntes adiuvisti me. Fabulam narravi, paucis post diebus ad villam rediit," profundo halitum accepit, "et videant umbram moeroris intulisse. Videant et sentiant quam profundus fuerit furor eius. Sic equidem gelido perii sanguine parentes.
  
  Silentium non frangendum fuit. Hayden scivit corpora Yorgae siblings iacuisse ubi nunc ceciderunt, in aeternum concreta, numquam quiescere.
  
  "fur factus sum." Yorgi laetificavit resonantia. "Et postea captus est. sed parricidii convictus numquam fuit. Et hic sumus."
  
  Vox gubernatoris super aerem audita est. "Triginta minuta ad airspace Sinensium, folks, tunc mox coniectura".
  
  Hayden placuit cum Lauren vocato Washington piscinam hoc loco cogitare. Sola via processit distractio.
  
  "Proxumi sumus ad metam" dixit modo cum occurrens. "Estne aliquid novi?"
  
  "In quattuor angulis laboramus, notationes ad nativitatem equitum, Mongoliam, Khagan et ipsum Ordinem, quid vis primum?"
  
  
  CAPITULUM QUARTUMDECIMUM
  
  
  "Oh-oh-oh," Aricia trepidans dixit partem suam agere. "Quid numeros natalitium dierum sint audiamus. Ego iustus amo numeris computandi. "
  
  " Frigus. Nice quod ex agro peditem militem audio. Vox laetata continuata, paucorum superciliis in casula sublato sed feliciter ignarus: "Hannibal igitur natus anno 247 a.C.n., mortuus est circa 183 a.C.n. Genghis Khan 1162 obiit 1227-"
  
  "Numerus nimis est," Alicia dixit.
  
  "Propositum est", Dahl dixit. "E digitis ac digitis cucurri."
  
  "Nescio quid istuc," geek permansit. "Sed hi cultus insanis eorum numerum ludos et codes vere amant. illud in animo habeto".
  
  "Ita, Hannibal MCCCC annos natus ante Genghis," dixit Kenzi. " Intellegimus illud."
  
  "Miraris numerum poculorum qui non faciunt", nerd casualiter dixit. "Usquam-"
  
  "Heus Buddy?" Drake cito interpellavit, "Nunquam in facie impugnasti?"
  
  "Bene, profecto, ita. Ita, habeo."
  
  Dracus in sella recubuit. "Bona," inquit. "Nunc servare stupri potes."
  
  Utique his figuris laborare non possumus, quia alios ascensores ignoramus. Etsi suspicor etiam vos guys unum quartum instare posse? Nulla? Nullae audit? Bene. Ita, tempore guys, ingens vis ignium in Rempublicam Mongolicam mittitur. Septem, an sex? Ita sex iunctae electi milites sex nationes exhibentes Equitem Conquestum persequuntur. Sum ius? Euge!
  
  Dracus torvis in Hayden. "Hoc guy est optimus rep in Washington?"
  
  Hayden humeros. "Certe, affectus suos non celat. Non latet sub multis plicarum dolosi pallii, sicut Washingtoniae multa.
  
  Deinceps ad equitem victoriae. Ut patet, Ordo agendas suas habet, ita conquestio potest aliquid esse ex ludibrio infantis ad ludum video ... ha ha. Mundus dominatio in multas formas venire potest, rectene sum?"
  
  "Hyden dixit.
  
  "Scilicet." Itaque recta ad ordinem pergamus? Quamvis Israelis impariter renuentibus nobis dare aliqua indicia de bello criminis Nazi quos in Cuba deleverunt, cognovimus quid scire opus esset. Ut primum pulvis consedit, Nazis clare putaverunt eos esse qui dolum fecerunt et ascenderunt cum hac elaborata ratione mundum regendi. Ordinem creaverunt, cum lorica arma, codicibus secretis, symbolis, ac pluribus. Rationem machinati sunt, verisimile maxime unum quod annis sub Reich laboraverat. Quattuor arma sepelierunt et hoc aenigmate ascenderunt. Forsitan obscuriorem reddere voluerunt, quis nescit? Sed Mossad eos sine vestigio delevit, et, opinor, nimis cito. Occultatum munitum per triginta annos invisus mansit.
  
  "Quindecim minuta" gubernator Laconice respondit.
  
  "Et hoc telum?" Hayden petivit. "Ubi eos adepto a?"
  
  "Bene Nazis coniunctiones habebat circa idem genus quod quisque habere potest. Magnum Pistol consilium vetus est renovatum ad laxitatem et diligentiam. Ad octogesimum annum a forties manus suas omnino adplicare possent. Pecunia numquam impedimentum fuit, sed motus fuit. et confido. Non credent cuilibet animae viventi ut id faciant. Probabile est improbos annos quattuor arma et justos favorum occultare. Fiducia res etiam ex causis in primis arma abscondunt. Hos in Cuba nunc tenere non potuerunt?" In Washington homo in risum erupit, tunc aliquo modo ad sobrietatem accessit.
  
  Alicia oculos volvit et ambae manus ambae ambae velut vinclo macera collo involvunt.
  
  "Alioqui, guys sunt adhuc mecum? Intellego tempus breve esse et non expectandum ut in limosum campum exeas et aliquid iaciam, sed paulo plura habeo. Sicut ambulavit in ...."
  
  Pausamus.
  
  "Nunc interest."
  
  Silentio plura.
  
  "Visne participes?" Hayden virum pessime pepulerat, duram partem helicopteri intuens quasi punctum appulsum videre posset.
  
  "Bene, loqui de quattuor angulis terrae - vel saltem quomodo eam videmus - sed tempus currimus video. en quinque da mihi, sed quicquid agis, constitit, "noli terram!"
  
  Interrupit communicatio. Hayden primum ad solum et deinde ad helicopterum intus inspexerunt.
  
  Dracus utraque manu levavit. "Noli me intueri. Non sum reus!"
  
  Aricia risit. "Etiam et mihi."
  
  "Nonne terram?" Dahl repetitur. "Quid infernum est illud?"
  
  Alicia guttur suum quasi explicaturus purgavit, sed vox gubernatoris per oratores latrante. "Duo minuta guys."
  
  Hayden ad senem fidelem auxilium convertit. "Mano?" rogavi.
  
  "Ille consedit, sed pro nobis adhuc" magnus Hawaii sonuit. " Dicam, accipe pro eo verbum suum."
  
  "Melius est cito statuendum," pone in Smith. "Nos descendimus."
  
  Communicatio ratio statim ad vitam venit. "Quid ego dicam? Noli terram! "
  
  Dracus surrexit et reduxit intercom helicopteri. "Recede, buddy," dixit. "Nova intelligentia in via."
  
  "At nos intra Sinenses airspace sumus. Nescitur quantum tempus praeteribit antequam nos videant."
  
  "Fac quod potes, sed noli terram."
  
  "Heus buddy, dictum est me celeriter adventus et missionem profecturum esse. Nulla cacas. Certus esse potes si hic diutius quam paucis minutis maneamus, asinum nostrum par habebimus.
  
  Alicia super Drake incumbens insusurravit, "Hoc est malum".
  
  Ebor'manus eam interpellavit, videns condicionem urgentem. "Bene, quippe qui nos audire potest Washington Knobband etiam cum commercium est" dixit, Dahl signanter intuens. "Audivistisne, Nobende? Habemus circiter sexaginta secundis. "
  
  Respondit ille: "Longius erit". "Esto populus fortis. In hac causa sumus".
  
  Dracus pugnos elenchi sensit. Hoc modo civilis habitus exercitatus provocavit. Fortassis id fuit animus? Ex quo sepulcrum Hannibalis invenerunt, Dracus aliquid mali in hac legatione senserat. Aliquid revelatum. probati sunt? Erant in custodia? Nonne US imperium actiones suas aestimare? Si ita est, omnia decocta sunt, quae in mill. Et si ita, Dracus de agendis non nimis sollicitus erat.
  
  Sollicitus est de coniurationibus, insidiationibus et insidiationibus ut auditores post recognitionem excogitare possent. Quaelibet regio a republica administrata numquam fuit quod videbatur, et qui post homines erant, sciebant quid esset.
  
  "Quinquaginta secundis" exclamavit. "Tunc hinc exi."
  
  "Dolum facere conatur," gubernator eis dixit. "Iam tam humiles sumus ut ostio in arborem prodirem, sed avem in valle montis abscondo. Si aliquid audis scalpere in fundo, aut saxum aut yeti erit.'
  
  Aricia dura devoravit. "Cogitavi ut dependeat ex toto Tibet?"
  
  Dahl humeros. " Vacationem. Iter iter. Quis scit?"
  
  Tandem nexu revixit. "Bene, populus. adhuc vivimus? Bonum est bonum. Magnum officium. Nunc... memento omnem controversiam de Genghis Khan quiescentis? Ipse sepulchrum trito voluit. Omnis, qui edificauit sepulcrum eius, interfectus est. Locus sepulturae ab equis obtritus et arboribus consitus. Ad litteram, nisi forte fieri non potest. Una fabula me tangam quia omnes has feras machinationes tam facile destruit quod Kahn cum camelo iuvenili sepultus est - et locus deprehensus est cum mater cameli ad sepulcrum eius flens inventum est."
  
  Gubernator abrupte nexum abscidit. "Paene sumus in Rubiconem nostrum, mate. Triginta secundae secundae et hinc exibimus quantum possumus, sicut in igne es, aut ibi haedos mittemus".
  
  "O," inquit ille ab Washington. "De te oblitus. Egredere inde. Mittam tibi novum locum. "
  
  Vincitur Dracus, dolorem gubernatoris communicans, sed effudit, "Jese, dude. Conarisne nos captos aut necatos?"
  
  partim iocari.
  
  "Heus heus. Mitescere. En hi Nazis, ordo ultimi judicii - Equites requiescunt - inter quinquagenos et octogesimum ius quaerebant? ut omnes viderent. Aliquid mihi narrat non sepulchrum Genghis Khan invenimus. Plura de tali invenio dici posse credo. Deinde sequitur ipsum ordinem et verba: Sed non omnia ut videtur. Khagan anno 1960, quinquennio expleto, in sarcophago posito, conquestum sumus.' Pro certo, Kahn nullum sepulcrum anno 1955 aedificatum habuit. Sed, maxime propter inopiam monumenti, et etiam ut credentibus iuvandis et curriculis urbis augendis, Sinis mausoleum ei aedificavit".
  
  "Estne in Sinis?" Hayden petivit.
  
  "Scilicet in Sinis est. Nonne tu hanc totam fabulam angularem cogitas? Bene, rem tuam activam serva. Fortasse dies unus erit tibi hic officium".
  
  Sonus suffocatus Hayden hausit. "Sicut theoriam tuam explica."
  
  "Ius, frigus. Mausoleum Genghis Khan anno 1954 aedificatum est. Hoc magnum templum iuxta flumen Ejin Horo, inter meridiem Mongoliam meridiem versus aedificatum est. Mausoleum autem est actu cenotaphium; nullum corpus in eo est. Sed dicunt continere mitram et alia quae ad Genghis pertinebant. Semper cum idea mausolei potius quam notissimi sepulcri et lapidis, Genghis primum colebatur in octo yurts albis, in aedibus tabernatis ubi primum habitabat. Haec mausolea portabilia a Darkkhads, Jin regibus, tutata sunt, et postea symbolum gentis Mongolicae factae sunt. Ad extremum placuit mausoleum portatilem abolere et antiquas reliquias in novam permanentem transferre. Schedule consilium Ordinis perfecte aequet. Quidquid arma vincere volent, intus est Genghis loculus, eo mausoleo.
  
  Hayden verbis appendit. "Mamde, dumbas," inquit. "Si erras..."
  
  "Cur?"
  
  "Est optime licebit."
  
  "Ordo accesserat", Dahl dixit. " Ut versus in textu explicat."
  
  Hayden lente annuit. "Quam longe sumus a terra?"
  
  "Viginti septem minuta."
  
  "Et ceterae partes?"
  
  "Vereor neutiquam edicere, si tam callidi sint quam servus tuus humilis. Verisimile est summus tech specialist eos monens". Declina gratiam exprimere.
  
  "Damnare cur," murmuravit Alicia.
  
  "Nihil". Iram Hayden retinuit. "Hoc dico, quid est tardus in garrulo interno?"
  
  "O iure. Garrula magna est et superba. Nonnulli iugis asinos in calce bullas acceperunt. quaedam circa locum Hannibalis iterum effodienda mandata sunt. Scio Russos et Sueones pro Burkhan Khaldun petere, sicut primitus fuistis. Mossad et Sinenses satis quieti sunt. Populus Gallicus? Quis bene novit?
  
  "Melius tu de hoc recte esses," Hayden in veneni tetrici voce dixit. "Quia si non ... mundus patietur."
  
  "Sicut ad hoc mausoleum, Miss Jay. Sed fac cito. Aliae turmae iam ibi esse possunt."
  
  
  CAPITULUM DECIMUM QUINTUM
  
  
  "Vexillum Horo Ejin" dixit gubernator, etiam timidus. "Octo minuta supersunt."
  
  Ordinationes factae sunt pro quadrigis ad terram extra urbem et castra vadunt. Archaeologus localis eos adiuvabat qui eos ad mausoleum ducere conduxit. Drake insinuavit se nescire quid tunc futurum esset.
  
  Ad hunc finem, helicopterum calidum et paratum mansisset, quamquam gubernatoris permanentem curam de pugnatoribus furtim Sinensium scatebat.
  
  Alapam et maledictionem, et deinde helicopterum cessavit, dare tempus equos desiliendi. Inter vepres erant rubi, silvae morientis perplexa, sed viam facile viderunt.
  
  Circiter mille passus decurrentes extremam partem urbis magnae iacebant. Hayden satellitem suum navigatorem ad rectas coordinatas programmavit et tunc turmae se quam maxime praesentabilem fecerunt. Sinenses peregrinatores necessarii sunt, ideo hodie plus novem acceperunt. Lauren persuasus erat cum helicopter manere et assiduam garrire explicare.
  
  "Proximo tempore" exclamavit ut manipulus egredi properaret, "Alicia reticulum aliquod facere potest."
  
  Anglica fremebant. "Do not aspicio ut scriba?"
  
  "Mmm vere?"
  
  Dracus cum cubito Alicia nudebat et insusurravit, "Age, meministisne priore hebdomade? Pro munere fabula?
  
  "Ah vero," eluxit, "id erat iocum. Dubito munus Lauren idem erit."
  
  "Ne speremus."
  
  Duo risum calidum commutaverunt cum exstaret tectumque relinquentes collem sensim repens pergeret. Herba et solitudine sparsa mox ad vias et aedificia cessit, et paucae hotels altae et honores aedificia in distantia satagere coeperunt. Rubetae, vireta et pastels contra caeruleos caelos et pallentes nubes certabant. Dracus statim percussus est quam mundae viae et ipsa urbs esset, quam latae aliquae viae. Indicium futurum dixerunt.
  
  Mirantes primo, sed se iuvare non valentes, peregrinatores ad punctum conventus petebant, certas manus suas sarcinas non reliquit. Archaeologus eos salutavit in umbra magnae statuae nigrae hominem in equo depingens.
  
  " Vices ". Dahl adnuit equitem.
  
  Ante eas stabat tenuis, mulier procera, crine sclopeta, et directus aspectus. "An ex itinere coetus?" Diligenter loquebatur, verba illius eligens. "Ignosce mihi Anglis. Non est hoc bonum". Risit, rugosa facie parva.
  
  "Non problema," inquit Dahl cito. "Est magis intellegibile quam versio Draculi."
  
  "Funny fu-"
  
  "Vos peregrinatores non videris", mulier dixit eum obsistens. "Habes experientiam?"
  
  "Atqui," inquit Dahl, manum adprehendens ac gestu liberaliter ducens eam. "In orbem iter facimus novas visiones et urbes quaerentes."
  
  "Perperam" dixit mulier benignius. "Mausoleum in altera parte."
  
  "O".
  
  Drake risit. Dimittite illi, inquit. "Solet sarcinas portat."
  
  Femina antrorsum ambulavit, dorsum directa, coma in arta upupam retentat. Manipulus, ut melius potuit, expandit, rursus non defuit ut aliquam memoriam moveret vel relinqueret. Dahl compertum est nomen mulieris Altan esse et prope natum esse, Sinas in iuventute sua reliquit, ac tum proxime abhinc duos annos revertit. Ducebat eos directe et blande, et mox ostendit se appropinquare ad propositum suum.
  
  Dracus cacumen mausolei antecedens, statuas, gradus et alia elementa iconica in circuitu vidit. Mors usquam latere potest. Coeuntes turmas retardavit mulierem, dum alias iunctiones et alios milites repressit, omnes simulantes in sententiis versari. Smith peeking post purgamenta et scamna anxius Altan habere poterat, sed descriptio Draci de eo sicut "editionem valde limitatam" solum augebat curiositatem suam.
  
  "Estne specialis?"
  
  "Ah vero, unus est."
  
  "Te audire possum per nexum stupri," fremuit Smith.
  
  "Quam?"
  
  "In terminis carros, haec est editio Pagani Huayra Hermes a Pagani et Hermes destinata pro Manny Koshbin."
  
  "Me paenitet. Nescio quid sit omnino."
  
  "Suus". Drake ingemuit. "Smith una quaedam est. Sed dicite mihi de vestri ventus amabam. "
  
  "Ego vere hiking frui. Sunt quaedam speciosa loca in solitudinibus ".
  
  "In castris verbis, cogita Smith ut pertica firme tentorium. Ille qui constanter tibi dat problemata, sed tamen bene operatur semel eam formare et semper, sed semper, te defricare procurat".
  
  Faber murmuravit aliquid de comm ut exploratum fecit. Lauren impotenti abiit in cachinnant.
  
  Altan comitatum Eboracensem suspiciose aspexit, deinde ad reliquos turmas intuitum convertit. Mai imprimis hanc mulierem vitavit, quasi origines suas occultare conaretur. Drake intellexit quod alii non potuerunt. Unam rem adduxit, et Mai discutere noluit unde venit aut quomodo hic finivit. Altan pluribus gradibus ostendit.
  
  'In eam partem'. Mausoleo condiderunt illic. "
  
  Drake vidit viam concretam impossibiliter latam et impossibiliter ducens usque ad longum et arduum concretum gradum. Ante initium graduum semita in circulum ingentem dilatavit, in cuius medio stabat haud dubia statua.
  
  "Bene, hic dudus eques certus erat" Kinimaka notavit.
  
  Genghis Khan, equo admisso, stabat in tabula lapidea ingenti.
  
  "Secundum equitem," dixit Yorgi. "Victorum".
  
  Altan audiverunt ultimam lineam, quia conversa dixit, "Ita. Khagan ante mortem eius clarissimos orbis notissimi vicit. Fortassis rex genocidal, etiam viam Silcam politice in vita sua coniungit, mercaturas et communicationes augens per totum hemisphaerium occidentale. Dux cruentus et terribilis fuit, sed milites fideles bene tractavit et in omnibus consiliis suis comprehendit.
  
  "Numquid parum narras nobis quid est in mausoleo?" Dracus paratus esse voluit. In his missionibus celeritas omnia.
  
  "Bene, nihil aliud est quam coemeterium rectangulum externo ornatu decoratum." Nunc Altan locutus est quasi ducem peregrinationis afferre. "Praecipuum palatium est octogonum et quinque metrorum statuam Genghis in albo paelex continet. Quattuor cubicula sunt et duo atria quae tamquam tria yurts spectant. Septem loculae in reliquo Palatio sunt. Kang tres consortes, filius quartus et uxor filii huius.
  
  "Lusus Palatium," inquit Cicero. "Item sonat quasi cubile."
  
  "Fecit". Altan evellit, patienter Smithum intuens nec quicquam de textu sciendo sequebantur.
  
  "Mausoleum tenebrarum custoditur privilegiatum. Plurimis Mongolis perquam sacrum ".
  
  Dracus altum emisit, suspiria excitavit. Si errant, nec locus ubi alterum telum conditum est. Verebatur ne fingere quidem.
  
  Vita in carcere Sinensi minima problematum suarum esset.
  
  Longa ambulatio continua, primum peregrinatio per latam viam, deinde sphaerae dissectio, cursoria faciei antiqui ducis, et inde infiniti gradus lapideos ascendunt. Manipulus in positione manebat, raro passu fracto, assidua vigilantia servans. Drake gavisus est videre relative paucos hospites in mausoleo hodie, quod multum adiuvit.
  
  Denique structura infigo in conspectum venit. Turma substitit cum summum gradum attigerunt ut omnes aestimarent. Altan exspectavit, verisimiliter consuevit peregrinatores in tremendi momentis deprehensos. Drake vidit aedificium ingens cum tholis respective parvis et in medio multo majus. Tecta aenea cum exemplis. Facies edificii multas fenestras rubras et saltem tres magnas introitus habebat. Murus lapis humilis ante aedificium surrexerunt.
  
  Altan ambulavit. Dahl respexerunt ad equos.
  
  "Recte ad loculum," Hayden dixit. "Aperi, capsam reperi et exi. Feliciter non est corpus expugnare. Sicut gubernator noster dicit, non bullshit."
  
  Drake ut Laurentianus audiebat novissimum nuntium in garrulo communicavit.
  
  "I have a magnus, crassus nulla hic nunc, guys. Pro certo habeo Israelis et Russos non esse ipsos, textum perversum demonstrasse. DC cogitat Gallos venire, fortasse dimidia hora post te. Multum difficilius nunc audire questus est. Alias facultates habemus et paucas strophas quas NSA numquam patefaciet. Sueci, Sinenses et Britanni ignoti sunt. Sicut dixi, pugna est.
  
  "Aliquis?" Dracus fodit.
  
  "Funny debes commemorare. Imaginem ex ignoto fonte accipio. Nulla suffragia, nullo modo ad confirmandum, sed interdum ut aliquis in systemate sentit."
  
  "Nolite manes," dixit Alicia. "Satis habuimus membranae horrorem in ultima operatione."
  
  Altare stetit et conversus. "Paratus es? Ego te intro ducam.'
  
  Coetus adnuit et processit. Quod cum Drake vidit milites Sinenses e mausoleo exeuntes, unus ex illis magnam capsam sub bracchio tenens, inter eos archaeologi fuerunt.
  
  Sinenses arma secum tulerunt et iam absentes peregrinatores plane in favorem eorum habuerunt.
  
  momentoque ante eos princeps intentus erat.
  
  
  CAPUT XVI
  
  
  Drake vidit Dal Altan capto et eam retraxerunt, longum desiluerunt scalas donec a militibus Sinensium tutati sunt. Manticae suum ad terram demittit et sinum exteriorem celeriter unzipped. Sinenses autem celeriter laborantes numquam semel inspicientes se tutabantur. Hayden, Smith et Maius sclopis armati sunt.
  
  In platea ante mausoleum Genghis Khan, arma excitabantur, aemuli concurrebant. Vir capsam portans aspexit rubentem. Sinensis turma quinque hominum constabat et archaeologis prudentibus iam sepellebant. Dracus parvum submachinam sclopetis levavit et expectavit. Ceteri manipuli ab eius parte diffusi sunt.
  
  "Omnia nobis opus est arca," Hayden exclamavit. Projice eam in terram, et vade.
  
  Dux Sinensis equos rasa oculos glauci habuit. "Est ad te ire tuo modo dum adhuc facultas est."
  
  "Thecam volumus" Hayden repetitum. "Et feremus eam."
  
  "Tunc experiri." Exercitum translatum est, et omnes quinque Sinenses consonantes progressi sunt.
  
  "Wow. In eadem parte sumus stupri ".
  
  "Ah, iocus. Ridiculam. America et Sina numquam in eadem parte erunt. "
  
  "Ne forte," inquit Drake. "Sed milites sumus pro populo pugnando. "
  
  Vidit in incessu ducis incertam, in vultu levem dubitationem. Eos omnes affici debet quia turmae Sinenses omnino cessaverunt. Hayden telum deposuit et magis rima clausit.
  
  "Nonne commune aliquod invenimus terram?"
  
  Noct. "Ita potuimus. At regimen et duces politici, terroristae et tyranni semper obstabunt.
  
  Drake vidit tristitiam in facie hominis et fidem in suis verbis absolutam. Non sclopetum, non dolium unum elatum est, ut iugis iugis violenter concurreret. Haec omnia honoris causa.
  
  Dracus surrexit, sclopellum submachinum in mantica sua reliquit, et in capite impetum fecit. Pugnis ante pectus iunctis et elevatis brachiis. Genu dura costis eum percussit. Dracus sensit aerem de corpore suo prorupisse et ad unum genu cecidit. Impetum erat acerbum, genua pugni, dura et pluit ferendi, saevitia nullam praebebat occasionem retributionis aut subsidio. Dolorem pertulit tempus et iussit. Aliae varietates sicut ille ibat et flipped moveretur. Alicia cum procero luctaretur viro; Hayden et Kinimaka ducem pugnaverunt. Mai adversarium suum super umerum suum misit et postea eum durum in pectore percussit.
  
  Drake occasionem vidit et cepit. Post eum audivit Thorsten Dahl apparere, more solito, super summum gradum graduum saliendo; praesentia notabilis, quae ignorari non potest. Drake oppugnator paulisper substitit.
  
  Prior SAS miles per terram concidit, crura inclinata et adversarium a tergo sub genu arripiens. Procidit, procidens ad genua. Cum ad gradum Draculi cecidit, Eboracensis praevalidum caput appulit. Latrantibus et latis oculis ostendit quam difficile sit percussum. Sinenses comando nutaverunt et in brachio uno incubuerunt. Dracus surrexit et reduxit plenam genibus et pungit ad caput. Livor et sanguis fluit, sed nihil minabatur.
  
  Dahl transiit, ad adversarium Ariciae tendebat. Suecus ut taurum percussit, sicut Alicia percussit. Percussor decidit de pedibus suis, et eum dura cervice percussit, trepido, sopitum. Conversi modo in tempore videre Mai pulsare adversarium suum, et tunc invenire hominem cum arca.
  
  "Salve!" Alicia clamavit, quando eos vidit et currere incepit.
  
  Currere inceperunt, sed Smith et Yorgy e pugna iam recesserunt. "Vide?" Alicia dixit. "Virtus nostra in numeris est. Sciebam erat cur tam damni bigas passi sumus."
  
  Praemisit, Kensi aliter modo hominis obstruxit, ad mausoleum reduxit. Nunc torvo vultu et obsequio, telum quod prius tenuerat protulit.
  
  Drake aream repressit et vidit Hayden tandem ducem globi subegisse.
  
  "Non faciunt!" ad hominem vocavit. "Tu in minori es, mate."
  
  Hayden suspexit, rem aestimavit, et sanguinem maxillam abstersit. Nunc Dracus altan furtim vidit vestigia retro vultu vultu ingemuitque sibi. Curiositas...
  
  Tormentum immotum mansit, arca adhuc stricta tenuit, paene in tenaci morte. Hayden surgens manu palmam extulit. Altare turibulum stabat inter illam et virum, sed movit usque dum conspiceret.
  
  Kenzi a tergo progressus. Smith et Kinimaka ex parte. Nihil erat trepidationis in oculis, modo renuntiatio.
  
  "Nemo mortuus est." Hayden inscius et gemitus Sinenses milites ostendit. "Nemo tenetur. Sicut buxum relinquere ".
  
  Alicia animum advertit. "Et si opus alapam, ut videas bonum," inquit. "Hic sum".
  
  Mentis miles deditionem non accepit. Et huic nullibi fuit exitus, nec exitum habuit.
  
  Falsa spes est, inquit Drake. tu scis hoc est".
  
  Commentarium scopo percussum est, manus primum sclopeto tremuit. Grave silentium traxit, et Dracus animadvertit victos par movere coeperunt. "Male," inquit, "decernere oportet. "Horologium utilatate."
  
  Fere statim homo sclopellum detraxit et currere coepit. Is ad Haydenum petiit, ac deinde, iuxta turibulum turibulum, manum in operculo impulit, sperans super se eam pulsare. Agmen ac gemitus non nisi praemio, quod in tuto erat, currebat.
  
  Hayden opperiebatur, attentum tenens.
  
  Alicia caeca petita latus, divea et rugby tenenda circa lumbos eius involvit. Vir duplicatus, media fere parte fractus, caput Ariciae umero percutit, et cista ad latus avolavit. Hayden eum arripere conatus est, eum capiens antequam nimium damnum ageretur. Celer aspectus praesentiam armorum Ordinis confirmavit.
  
  Alicia patted ignari hominis. "Dixi tibi ut sit latus tuum."
  
  Turma gratum. Sinenses iam in motu erant. Galli prope esse debuerunt. Sermo ab Hayden Laurentio ad colloquium retulit.
  
  "Malum guys nuntium. Galli oculos in te habent, et Ruteni oculos habent. Move!"
  
  Bullshit!
  
  Dracus omnia vestigia retro usque observabat et per viam rectam quae ad mausoleum ducebat. Vidit homines currentes, quadrigas fere Gallos fuisse certe necesse est. "Damnant boni", inquit. "Profecto iam bis est, quod ad nos perventum est."
  
  "Ire oportet," inquit Cicero. "Noscum erunt in paucis minutis."
  
  "Ubi ire?" Alicia petivit. "Solum clauserunt exitus."
  
  Dracus arbores in lateribus et in fronte saltus animadvertit. Nam electio finita est.
  
  'Age,' inquit. "Et, Lauren, mitte helicopterum."
  
  "Me modo".
  
  "Fac cito," inquit Cicero. " Hi sunt Gallici firmiter in pedibus."
  
  Drake procurrit, si Russi longius a tergo esse non poterant. Infeliciter, non multo ante quis sagittis incepit. Bene hucusque egerant, videntes optimum militem et militem et hominem ad necessitudines, sed casus tam fragiles induciae tamdiu graciles essent.
  
  Faces coramus: si hae regiones operari et praemia participare voluerunt, viri ac feminae potentes probe sciunt viam faciliorem fore - et tamen pugnare pergunt.
  
  Inter arbores procidit. Turma post eum ruit, Hayden arca ornatam capsulam in qua adhuc latentem occultam habebat. Dahlius post moratus vestigia Gallorum.
  
  "Quinque minuta post nos. Ruteni nullum insigne. Et Sinenses e somno excitantur. Bene, quod omnes paulum morari posset."
  
  "Helicopter in decem minutis," Laurentius eis dixit.
  
  "Dic ei festinare," Alicia dixit. "Hic Guido calidus debet esse."
  
  "Ego consequentes."
  
  Dracus rectissimum iter arripuit, sperans bonum operculum. Arbores in omnes partes extensae, humus mollis et pinguis erat, et satis foeta terra. Kenzi ramum densum sustulit, umeros in humeros suos deducens, quasi diceret, 'Faciam cum illo'. Primo descensus longus, deinde acutus ascensus, via post eos disparuit. Caelum vix conspicuum erat et omnes soni obvoluti sunt.
  
  "Ego tantum spero nemo ante nos exspectat," inquit Dahl.
  
  Kinimaka grun- dum premebat. "Confidite auditoribus", dixit plane ad CIA dies suos reverti. "Sunt melius quam putas."
  
  Dracus etiam videbat quod hic non essent in terra, et debile habebat sensum campi. Omnia prospectus lustravit, certum Dahl a tergo idem facturum esse. Post quattuor minutas aures breviter cessaverunt.
  
  "Diretionem invenire in hac helicopter?" Hayden Lauren insusurravit.
  
  Novus Yorker suas dignitates videre potuit ut punctis caeruleis nictans in scanner. "Protinus ante. Perserva."
  
  Omnia circum quieta erant; soli possent esse homines in mundo. Drake aliquandiu continuavit, vestigia eius diligenter eligens. Alicia iuxta eum irrepsit, Hayden gradum post. Reliquum manipulus nunc dilatatus est ut ampliaret ambitum suum. Detracta arma libere tenuerunt.
  
  Arbores ante tenues erant. Dracus prope ambitum exteriorem substitit, locorum iniecta.
  
  "Parvum descensum ad campum" dixit. "Perfice ad SECURIS. Infernus, etiam Suecus, tam magnum scopum ferire potest.
  
  "Tria minuta usque ad conventum," dixit Lauren.
  
  Hayden Drake propius incumbebat. "Quid est simile?"
  
  "Nullum signum inimicorum." Ille humeros. "Sed deti qui agimus, cur sint?"
  
  Dahl propius accessisse. "Est hic idem. Eae illic alicubi sunt, sane, sed bene absconditae.
  
  "Et certo potes hoc modo petere," Mai dixit. "Cur exspectamus?"
  
  Dahl Drake respexit. "Eboracum eu eget intermissum."
  
  "Olim," inquit Drake, unum extremum aspectum in area ferens. "Quid dicturus es" rem mirifice ridiculam, sed usque tunc, quaeso modo id cum locutus es."
  
  Egrediuntur ex arbore linea graminea declivis acuto descensu fastigio. Calida aura Dracum salutavit, iucunda sentiens post nimiam arborum excrestionem. Tota regio vacua erat et sepimenta haud procul inde, ubi bitumen multo ante strophio finiebatur.
  
  "Move nunc," inquit Drake. "Possumus constituere ambitum in plana terra."
  
  Sed tunc pax et inanitas in tota provincia destructa est. Hastae turmae in clivum ad laevam currebant, unde abditi Russi infundebantur. Utrosque ante, remoto tegit luco, Galli quoque in conspectum venerunt.
  
  At certe Draculi modus spectandi rerum fuit. Illi certe tags nomen non habuerunt, sed vultus eorum vultus ac mores conspicue diversi erant.
  
  Eodem tempore apparuit eorum helicopterum in caelo supra se.
  
  "O cacas".
  
  Ad laevam suam Russicus deiecit et stimulum sclopetis ad umerum eius ense cinxerat.
  
  
  CAPITULUM SEPTIMUM
  
  
  Dracus circumvolitavit et aperuit ignem. Gramina circa electum militem glande discerpserunt, sed apparatum eius non spoliavit. eruca launcher numquam haesitavit; vecte tenebat. Ignem redeuntis socii circum flabellum dantes. Dracus subito se in mundo periculorum plenum invenit.
  
  Franci totis viribus ad helicopterum appulsum protinus contenderunt. Drake, una cum Dahl et Smith, Rutenos in sinu servabant et in custodia. Facies gubernatoris visibilis erat, in portum locum tendit. Alicia et Maii non omnino retardarunt et animum suum levaverunt.
  
  Globis aere incisis.
  
  Ala Draci unum e Rutenis tetigit, eum ad unum genu mittens. vox Hayden super comm.
  
  "Gubernator, ictos! Lauren, dic ei nisl habent!
  
  Drake, Dahl et Smith contingentes Russiae quassaverunt, sed nimis longe morati sunt ad aciem proprie movendam, praesertim dum moventes. Gubernator aspiciens, vultum expavit.
  
  RPG accensus, eruca cum sibilo aeris et forti crepitu evolavit. Drake, aliique nonnisi inermes vigilare poterant, dum vestigia in aere relinquens, haud dubie recta versus helicopterum volavit. Gubernator in magno terrore perculsus acrem evasionem fecit, helicopterum fretus, sed telum transitum nimis celeriter erat, subtus percussit et in nube fumi et flammae explosa est. Helicopter decidit et cecidit, fragmenta decidit et extra trajectoriam volatus ablata sunt.
  
  Solus cum in incredulitate aspexit, desperavit et truci furorem vidit, quo suam trajectoriam terribilem duceret.
  
  Franci hunc venientem viderunt et dispergere conati sunt, sed helicopterum naufragium inter eos in terram prolapsum est.
  
  Dracus in terram cecidit, caput in caespite sepelit. Flammae rubrae et aurantiacae emissae et emissae, et fumus ater in caelum evectus est. Moles helicopterorum in unam personam exposuit; ipse et gubernator statim necati sunt. Praecipuum rotor ensis abrupit, et rectum per tertium Victum ivit, tam cito et subito, ut nihil de illo nesciret. Dracus aspiciens vidit ingentis fodinae strages ardentes alteram ferire. Vim ictum pulsans eum pedibus duodecim reiecit ac reiecit, quo facto omnis motus constitit.
  
  Duo tantum Galli superfuerunt; mole superata consors uno infortunio. Dracus eorum vidit unum ab igne furente manu combusta repere, alterum vero propius titubavit. Nescio quo pacto secundus telum arripere curaverit et simul socium suum ad auxilium relinquat.
  
  Dracus iram suam devoravit et arcte intentionem suam tenuit. Vna praeda exstinguitur. Hayden calcitrare liberum adhuc tenebat, nunc Russi intentionibus plane manifestis in eos impetum fecerunt. Vir cum RPG naufragio adhuc agitabat quasi alterum ictum contemplans.
  
  Dracus surgit et conscendit cum eo. Ignis a Russis recedentibus, retia tegit quae hostes sternere coegerunt. Drake et Dahl ambo homines in tunicas pulsarunt, causantes in terra sprawl. Vidensque propinquantes flammae, Poplitibus acuta et gravia stridoribus intus personat. Dracus sensit super faciem suam lavare ac deinde caeco latere prosternitur. Galli reliqui iam procul aberant, cum vulneribus ac detrimentis certaminis ad praesens tempus adessent.
  
  Dracus conversus in unum genu, premens puga pyga.
  
  "Helicopter accedit", hoc Laurentio confirmare dixit, deinde: "Aliter nunc opus est decedere."
  
  Responsio obmutuit. "De ipso".
  
  Manipulus pedem referre pergit, augens distantiam inter flammae impedimenti et venientis hostis. Incredibiliter et callide Russicus RPG aliud telum ad helicopterum iam destructum accendit, plura fyluas flammae et shrapnel in aerem mittens.
  
  Dracus sensit frustum metalli scapulae eius scapulae eius et circa ictum scidit. Dahl respexit, sed Eboracensis adnuit, "Bene sum."
  
  Alicia eos ad saepem longe demonstravit. "Haec via est optio sola. Move, homines!"
  
  Arcam Hayden libravit et cucurrit. Smith et Kinimaka remanserunt, ignem inter se et Russos conservantes. Dracus aream antecedens lustrabat, semper paratas ad novas insidias et pessimas exspectans. Sinenses alicubi erant, et Israelis, Sueci et Britanni in prospectu erant.
  
  Eorum celeritas eos insequentes Rutenos removit et saepe tempus sibi parcere constituerunt. Alicia et Mae brevem arripuerunt et inde ab altera parte finita sunt, iuxta duas laneas tarmac, quae utrinque evanuerunt in solitudinem videbantur. Laurentianus tamen ad eos non rediit, sed suis artibus eam reliquerunt, scientes quod DC adiuvaret.
  
  Dracus non erat magna fiducia plenus. Non reprehendit Laurentem - New Yorker mundam aquam ambulabat - sed usque eo nihil de legatione narravit viros ac feminas in Capitolio sedentes incolumes ac calidos dorsa texisse.
  
  Alicia ad currere. Mirum magis magisque novum fuit missionem. Drake sciebat Russos quoddam tegumentum habuisse. Fortasse fuit in via.
  
  "Ecce illic", locutus est Kenzi.
  
  Circiter mille passus ante, niger SUV renitentes Gallos colligere desiit. Ante oculos eorum currus celeriter ad centum et octoginta milia passuum per horam acceleravit, duobus operariis onustis et strige involavit.
  
  "Male nothi," Dahl dixit.
  
  "De nobis solliciti sumus," inquit Cicero. "Aut erimus miseri nothi quoque".
  
  "Alicia dixit, undique circumspiciens. "Serio, nusquam habemus ire."
  
  "Sepulare thecam." Kinimaka ad nemus arboreum prope viam. "Recede ad hoc postea. Aut roga Laurentem ut aliam turmam mittat."
  
  Drake in Dahl respexit. "Nihil nimis durum, huh?"
  
  "Nimis periculosum" dixit Hayden. "Invenire possent. Nuntium intercipere. Etiam hac notitia opus est. Aliae turmae iam in itinere ad tertium equitem esse possunt."
  
  Drake connivuit. Non cogitabat. Nodus contentionis mediam frontem palpitare coepit.
  
  "Numquam putavi me in Sinis stupri frangi", conquestus est Alicia.
  
  "Hic est unus ex quattuor angulis terrae" dixit ei Dahl. " Ita consolamini in illo."
  
  "O dude gratias. Deo gratias. Maybe ego condominium tibi emere.'
  
  Russi iam in via sunt. Dracus unum ex eis in radio clamantium videre potuit. Tunc intuitus eius praeter Russos se contulit et aliquid in spatio movendo intendere conatus est.
  
  "Fortasse vehiculum est", Dahl dixit, currit et simul respiciens.
  
  Yorgi risit, aquilae oculi. "Spero ita. Et abhinc annos decem recte habere potuisti.'
  
  Dracus oculos coarctavit. "Heus, bus est."
  
  "Hayden" dixit. " Experiri non quaero quaero."
  
  Aricia risit. "Nunc factum est. Non possum prohibere vultus. Num hoc fecisti? An nescis aliquem conspicere et inveneris quod aspicere non possis?
  
  "Omne tempus habeo", Dahl dixit. "Nate".
  
  "Bene, muppet indutus corio visus est rarus" Drake in.
  
  Currus fulvus et modernus erat splendidus et praeter Russos sine retardatione rapitur. Drake celeritatem aurigae et vectores probabat, sed sciebat se nullam electionem habere. Erunt bona pauca milliaria ab aliqua urbe majore. Cum bus appropinquaverunt et Russi eam inspexerunt, turma hasta iter obstruxit.
  
  "Tardus," Alicia ore dixit.
  
  Smith paulo risit. "Hoc non est Kansas. Non intelligit te."
  
  "Tunc lingua universalis." Alicia telum quamvis Hayden fulgor sustulit.
  
  "Ocius," inquit Dahl. "Antequam in radio salit."
  
  Currus retardatur et paulum deflexit, pars anterior latam offside delapsa. Russi iam fugerunt. Dracus ostium apertum impulit, aurigam gestiens aperire. Facies hominis perterrita est, apertis oculis inter milites et viatores volitantibus. Dracus ostium apertum exspectavit, deinde extiterat, manum porrigens.
  
  "Iustum volumus equitare", dixit quantum poterat blande.
  
  Turma media bus accepit. Dahl ultimus erat ut salire et impellere aurigam in brachio.
  
  "Profer!" Ostendit viam.
  
  Russi non plus quam centum cubitis aberant, arma excitaverunt ut auriga pedem in pavimento impulit. Videlicet in latere speculo oculum observabat. Currus movere coepit, viatores refugiunt. Drake tenuit. Alicia ambulavit in dorso bus perpendendi venando.
  
  "Convalescunt";
  
  Drake Dahl elevans. "Dic Keanu festinare, mehercule!"
  
  Suecus parum turbat intuens, sed auriga currui locutus est. Raeda tardius sustulit cursu. Drake Aricia obnixum vidit et mox circum vertere, vectoribus in curruum quiritare.
  
  "Descendamus! Nunc!"
  
  Timens RPG, etiam Dracus cecidit. Feliciter, glandes terga tantum currus feriunt, omnes in chassis haeserunt. Suspirat suspirium subsidio. Manifestum est Russos de casibus civilianis monitos esse. Saltem aliquid.
  
  Iterum, machinationes politicae post consilia cuiusque turmae electae in mentem venerunt. Non omnes iugis publicae sub patrocinio sunt; et quidam duces ne quid ageretur scirent. Et iterum cogitatio eius ad Gallos et milites mortuos rediit.
  
  officium suum faciunt.
  
  Currus a Rutenis erupit, celeritas in via legendo, tota pectora tremore. Dracus aliquantulum relaxavit, sciens se retrocedere versus Ejin Horo in partem quo tendebant. Turn mulio lato verrens devicit. Dracus conversus ut Alicia emisit submissa voce e backseat.
  
  Viderunt helicopterum nigrum, quod Russorum erat, volitans colligere.
  
  Vox Hayden nexum implevit. "Non oppugnabunt."
  
  Dracus palliat labia sua. "Vena op. Ordines mutantur.'
  
  "Et adhuc possunt de via ferire," Respondit Dahl. "Quam longe ad urbem?"
  
  "Octo minuta," respondit Lauren.
  
  "Diutissime". Dahl ALA in dorso currus velocitatis ambulavit et vectoribus explicare coepit ut progrediendi essent. Momenta aliquantulum intercessit, dein Ariciam se contulit.
  
  "Hi, Torsti. Et semper retuli subsellia modo osculandi.
  
  Suecus sonum strangulavit. "Me aeger ab itinere conaris facere? Scio ubi fuerint labia illa.
  
  Alicia osculum ei cecinit. "Nescis ubi fuerint."
  
  Dahl risum suppressit et signum crucis fecit. Helicopter Russiae breviter attigit ut milites in pontem volitantes conscendit. Curriculi aliquantum texuerunt inter se, dum Alicia et Dahl aerem lustrabant.
  
  Dracus fugientes Gallos prospexit, sed dubitavit an oppugnare conarentur. numero pauci erant et cum detrimento certabant. Plus aequo. Magis sensum fecisset, si ad tertium sensum rectum sese dedissent.
  
  Sed aspiciebat.
  
  Vox Laurentii venit super communicatorem. "Sex minuta. Vos guys loqui tempus? "
  
  "De quid?" Fremebat Faber, sed ab omni inflammatione abstinebat.
  
  "Tertius Equitis mysterium est, qui Ordinem illic ad turbandas aquas projecit. Clarissimi Indi comprehendunt Mahatma Gandhi, Idira Gandhi, Deepak Chopra, sed quomodo invenis hominem pessimum qui semper vixit? et clarus fuit.' Ingemuit. "Nos adhuc reprehendo. Tamen putat tank in Washington adhuc ad angustias esse. Quibus dixi maybe suus 'non ita malus.'
  
  Dracus suspirans subsidio spirabat. "Ita, ama. Non gravissimum quod fieri potuit," dixit. "Retardet ceteras gentes."
  
  "Certe fiet. In alio evangelio putamus nos quattuor angulos terrae rimas.
  
  "Habes?" Maii dixit. "Est bonum nuntium."
  
  Drake minus probaverunt eam typicam. "Tene Kalendis Junii."
  
  "Yeah, nolo e sede mea prosilire tumultuario", Alicia sicce addidit.
  
  Utinam respondere non dignaretur. Lauren perseuerauit quasi nihil dictum esset, "Exspecta paulisper, guys. Dictum est modo me Sinenses in ea reversa esse. Saltem duo helicopteri viam tuam petunt.
  
  "In Chinese bus sumus," dixit Yorgi. "Nonne salvi erimus ab illis saltem?"
  
  "Parvus est rusticus," dixit Kenzi. "Imperia non curat."
  
  "Quamvis overgeneralization", Hayden addidit. "Kenzie est. Non possumus assumere non tantum in bus ".
  
  Verba prophetica, Dracus cogitavit sicut alvum nigra creverunt in caelo caeruleo ante bus.
  
  Alicia dixit "Rutheni adsunt".
  
  Multo difficilius facta est.
  
  
  CAPUT XVIII
  
  
  Helicopters ante et retro volabant. Drake avem Sinensem spectavit paene ad pavimentum iacuit antequam deveheretur et recta ad bus peteret.
  
  "Cogunt nos incidere" dixit, tum pavido agitatori monstravit. "Minime. perserva!"
  
  Currus fremit machina, sonat terra. Multi iam ante conglobati clamare coeperant. Dracus Sinenses sciebat helicopterum non consulto fragore, sed difficile erat cum vectoribus scientiam suam cognoscere.
  
  Auriga oculos suos arcte clausit. Currus vertitur.
  
  Iurat Dracus, et hominem de pertica traxit, Gubernantemque rotam rapiens. Faber hominem adiuvit et eum in porticum inclementer eduxit. Dracus insiliens post rotam curruum, pedem in acceleratorem immittens, et manibus firmiter in rota retinens, in linea rectissima retinens.
  
  Nares helicopterae recta in eos monstrabat, hiatus celeriter claudens.
  
  Clamoribus a tergo et lateribus. Nunc Faber aurigam coercere debebat. Drake tenuit.
  
  Communicator crepitans. "Age, rudis Keanu," spiravit Alicia. "Russorum fere in ours-"
  
  "Canis," Kenzi abripitur. "Manere tranquillitas. Have vos vultus in fronte?
  
  Alicia stridore per totum bus resonabat.
  
  "Cogitationes?" Dracus quaesivit secundo.
  
  "Non est tabula vere testimonii!"
  
  Dracus suam fidem, experientiam et rotam gubernatricem tenuit. Fremitus magnis auribus implevit. Corpora in pavimento bus cadunt. Etiam Faber abieci. Extremo momento, Sinenses helicopterum ad dextram delapsi sunt, et helicopterum Russicum ad staturam delapsi sunt, skids tergum bus fere feriunt. Alicia sibilavit et Dahl fauces purgavit.
  
  "Vere credo vicimus hoc pullum circum."
  
  Dracus se movens, cum videret alium latum verrere, turn praecurrere. "Et bonus est quod non frixum aut CALAMISTRATUS."
  
  "Desine" dixit Kinimaka. "iam esurio."
  
  Aricia tussi. "Est iustus helicopter insanus Chinese."
  
  "Regrediuntur," dixit Hayden.
  
  "Tu guys extremam urbis iam appropinquare" dixit Lauren. "Sed tamen tres-minute de qualibet compositione honestam expellam."
  
  Drake ruere ad communicatorem. "Age homines! Timendum tibi est!"
  
  Kenzi ad fores posticas ambulavit clamans: "Numquid hic katana habet?"
  
  Invenerunt verba eius cum stellis vestis, duo vel tres homines sedes suas obtulerunt. Patulus luscus senile sacculum dulcia manu trepidantem tenebat.
  
  Kenzi ingemuit. Dracus flipped virgas fores aperire. Subito mulier Israelis corpus suum eiectum e fenestra marginem apprehendit, deinde tectum traxit se in tecto bus. Dracus currum quam aequaliter potuit evitavit, potholum magnum, alte spirans, cum suam responsalem intellexit, quae ex facto Kensi processit.
  
  Tum in speculo rearview vidit Dal jump ut eam coniungeret.
  
  Oh cacas.
  
  Firma intentione firmam servavit.
  
  
  * * *
  
  
  Dahl bus tectum ascenderunt. Kenzi extendit manum, sed adnuit praeter illam.
  
  "Ocius!"
  
  Helicopter Russiae altitudinem obtinuerat et nunc iterum tribuo, hoc tempore ad angulum trium quadrantem in fronte. Videret hominem ab utraque parte pendentem, telum tendentem, fortasse rotas vel etiam aurigam tendentem.
  
  Ille statim conversus, helicopterum Sinensem quaerens. Prope erat. Ad sinistram volitant, illic quoque erant, a foribus tela tendebant. Quod Sinenses graviter bus suis non urerent, initio hortabatur, sed temperabatur intellectu, quo opus esset archa Hayden, eaque integra indigebant.
  
  Kenzi in tecto bus sedit, ventos audiens et permiscuit, et genua fixit. Telum suum deinde erexit, in helicopter posuit. Dahl speravit ne illud movendi vel conetur, mox iacula terrent. Russi nullam tantam moderationem ostenderunt, sed Kenzi perdite mutare cupiebant.
  
  Dahl helicopter appropinquantem aestimarunt. Turbatus non modo agilis, sed mortiferae erat. Extremum quodlibet casum voluit, nedum qui ad collisionem cum curru induceret.
  
  Rotae anteriores in pothole prosiliebant, eliciendo "excusare me" ex Drake. Dal nihil aliud audiverunt quam sonum aeris irruentis et helicopterorum rugitum. Iactum fodit metallum iuxta crus dextrum. Sueci hoc neglecto intentique accensi sunt.
  
  Glans ferire debet, quod homo sclopellum suum emisit et retro iit. Dahl intentionem suam frangere non permisit, alium tantum iecit per ostium apertum. Helicopter ius in eum occlusum velociter erravit, et Dahl hoc tempore intellexit se ignavum esse ideam malam simulans.
  
  bus in tectum desiluit.
  
  Helicopter supra caput perstrinxit, per spatium quod discesserat secans. Manoeuvitatem convertendi ad Kensi non habuit, sed satis ad se abiecit.
  
  Ad marginem bus tecto!
  
  Dahl lapsus prorepit, in tempore adire conatur. Kenzi obstitit cadere, sed teli imperium perdidit; tamen momentum misit eam volantem e curru in crudelem viam longe infra.
  
  Avis Sinica acriter delum ingreditur. Russicum caput accensum, glans vagans metallum iuxta dextra femur Dahl penetrans. Kenzi corpus e bus lateri delapsus est et totum corpus in unum desiliit ultima desperatione coniecit, brachium protensum.
  
  Dextram manum circum micantes carpi curabat velare; arcte expressum expectabat inevitabilis irrumator.
  
  Venit, sed porrectum tenuit limitem. Crus, lenis metallum contra eum laboravit, corpus ad marginem labatur, Kenzi pondus utrumque destruens.
  
  Clamoribus super nexum fuerunt. Turma Kensi pedes circum verberans videre poterat post unam ex fenestris lateris. Dal totis viribus tenuit, sed omni momento propius ac propius huic duro ore delapsus corpus.
  
  Non erat prensum tecto bus, nec quicquam in capto. Retinere potuit, numquam dimittebat, sed nec subsidium ullum levare potuit. Vox Draci super communicatorem accessit.
  
  "Visne me prohibere?" Magna, incerta, parum anxia.
  
  Dahl bene legitur affectibus. Si consisterent, ab utrisque Russis et Sinenses prope ferirentur. Quid futurum sit, nemo scit.
  
  Vox Lauren ab trahentibus. "Paenitet, I just got nuntium quod Sueci tibi veniunt. Nunc in quattuor partes disseminat homines.
  
  Dahl pondere musculos extendere sensit. Quotiens bus ruit, alius inch corporis de ore delapsus est et paulum Kenzi cecidit. Exaudivit vocem Israelis ex inferis.
  
  "Dimitte! Possum id facere!"
  
  Numquam. Ibant horae sexaginta milia. Kenzi scivit se non dimittere, et utrumque cadere noluit. Dahl etiam magis de ea reverentiam sensit. Cor, quod penitus sepultum esse sciebat, paulo propius ad superficiem surgit.
  
  Sonus ocrearum eius contra fenestras pulsans cor suum ocius verberabat.
  
  Simul delapsae, parte Kenzi, et Dahl bus cacumen evecti sunt. In margine aspero qui per crepidinem currebat arripere temptabat, sed angustus erat et per carnem divisam. Nullam spem habens, quam diu potuit, omnia periclitatus adhaesit.
  
  Pectus eius ad rupem ferebatur inexorabili labens. Oculi eius occurrerunt Kensi, quae suspiciens. Commutatio eorum tacita, inenarrabilis, sed profunda erat.
  
  dimitte me.
  
  Numquam.
  
  Traxit iterum, Rubiconem solum labi.
  
  Manus validae vitulos, manus sae- Mano Kinimake tenuerunt.
  
  "Gotcha," dixit Hawaiian. "Tu guys non iens usquam."
  
  Hawaiian Dahl sustentaverunt ac deinde sensim eum e lapsu retraxerunt. Dahl Kenzi arcte tenuit. Simul paulatim ad salutem perveniunt.
  
  Supra helicoptera ultimo tempore immersa sunt.
  
  
  * * *
  
  
  Dracus sciebat Kinimaka amicos suos strictos habere, sed adhuc non audebat bus duriora vertere. Russi et Sinenses ex diverso petiverunt, sine dubio scientes hanc ultimam vocationem fore.
  
  Fenestrarum sonitus dixit ei quod alii otiosi non essent. consilium habebant.
  
  Post Alicia, Smith, May, Hayden, et Yorgy singulas fenestras ab utroque latere ceperunt et fregerunt eam. Appropinquantibus helicopteris petentes ignem gravem aperuerunt, quem celeriter in partem declinare coegerunt. Dracus vidit aedificia ante arborem finivit et lineam.
  
  Viam retis, ambages. post se offa sonant, implent bus; nigrae helicopterae ad caelum tulerunt.
  
  Suspirat suspirium subsidio.
  
  "Vivimus," inquit. " Pugnare alio tempore."
  
  Laurentianus interpolatus. "Sueci quoque" inquit "cessere". "Sed adhuc aliquid quasi aureola accipio in signo. Aliquid inter Washington, campum et me. Hoc fatum est. Fere ac si... as if....
  
  "Quid est?" rogavi. Drake quaesivit.
  
  "Est alia copia communicationum quae agitur. Nulla vel volutpat velit. Unus plus..." haesitavit.
  
  "Team?" Drake complevit.
  
  Mur- hayden voce magna. "Ridicula sonat."
  
  "Scio," respondit Lauren. "Ego vere amo et non sum peritus. Utinam Karin hic esset, certe melius aliquid haberemus.
  
  "Potesne aliquem dialogum capere?" Hayden petivit. "Etiam minimum?"
  
  Drake memoratam prioris sigilli Team mentionem 7, tantum a Dahl et ipso auditum. Occurrit ei denuo omnes communicationes percussas esse.
  
  "Possumusne eam aliquamdiu differre?" - interrogavit. "Et melius invenies viam nobis hinc exire?"
  
  Laurens cecinit Cariae. "Certe," inquit. "Da mihi minutam."
  
  
  CAPUT XIX
  
  
  Hayden Jay aliquot horas ad theam tutandam exspectavit, latens in parva tutela satellite in Taiwan priusquam commeatus angustos relinquens ut phone vocationem faceret.
  
  Propositum eius: contactum Kimberly Crow.
  
  Accepit aliquandiu, sed Hayden perseveravit. Invenit quietum angulum post domum, emissa et expectavit, quaerit caput a lanificio retinere. Durum erat in vita invenire aliquid permanentem ad adhaerendum extra bigas. SPIR eius vita factus est, eius vitae sensus, et per hanc consequenter nullas coniunctiones personales, nihil aliud quam opus habuit. Putavit se ad turbinem casus simul fuisse, ab Odin et portis inferorum usque ad Babyloniam et Pandoram, explosionem nuclearem quae Novam Eboracam urbem paene delevit, veterem eius dissolutionem cum Ben Blake et eius. recentis-usque cum Mano Kinimaka. Illa valida, praevalida. Non opus est tam fortis esse. Recentiores thesaurus Incapax incidentes in Peruvia tam mente quam corpore eam affectavit. Numquam antea ita nucleus concussa fuerat.
  
  Nunc placide retractavit. pontes combusti sunt, et quod bene debuit. Sed si vere vellet mutare, si plus vellet in vita sua, certe damnare debebat antequam demitteret et iterum aliquem laedendi periclitaretur. Sit hoc Mano vel aliquis alius.
  
  Curo. Ego vere volo. Ac deinde tempore, opus fac ut verum maneam quod tandem cupio.
  
  Ex vita. Non ex opere. Hastae turmae convenerunt et bonum opus fecerunt, sed nihil aeternum duravit. Tempus come-
  
  "Miss Jay?" - dixit vox robot. "Ego te adiuvao".
  
  Hayden omnia simul. Altera vox in linea pertinebat ad Secretarium defensionis.
  
  "Quid est problema, agens Jay?" nicae, quies, procul. Crowe in ore esse videbatur.
  
  Hayden tempus sumpsit ad instar sicco quomodo principalem quaestionem eius fingat. Placuit eam in stercore sepelire et videre quid cornix comprehendisset.
  
  "Relinquentes Sina et alteram capsam accepit. Turma iniecta est nunc. Refert mox sine dubio. Vexationes nullae sunt, cum multae plagae et livor. Non omnes adversae iunctae sunt inimicae... Mirabatur momentum si Cornix morderet, deinde continuata, "Aliquae nationes ferociores sunt aliis. Galli saltem tres perdiderunt. Unus Russicus vulneratur. Potuitne esse alius, turma secretior? Audivimus frustula et fragmenta garruli secreti Americani, quod quidem nihil probat. Britanni pro nobis sunt, vel, ut videtur, et Dracus in eos vim aliquam habet. Nunc apud domum securam sumus, exspectantes piscinam cogitantem ubi tertii Equitis inveniantur."
  
  Illa autem restitit et expectabat.
  
  Cornix modestiam servavit. "Quidquid aliud?"
  
  "Non credo in hoc". Hayden deceptus senserit cum labore suo ad nihilum devenit. Mirabatur si rectior esset.
  
  "Continue contactus sum cum Washington hominibus," dixit Crowe. "Non opus est me certiorem facere."
  
  "Ah, bene. Gratias tibi".
  
  Hayden subscribens incepit. Tum demum erat insons postulatio in aciem misit.
  
  "Manere. Nonne negas te putare aliquem Americanos posse personare? Alicubi in agro?
  
  Nihil tale dixit Hayden. Sed de his omnibus ad notitiam pertinentibus, Crowe unum tantum comprehendit. Risum coegit. "Similis est. Audivimus eum in terra. Illa in hoc non involvit Lauren. "Certe novimus nullas secundas turmas, ut una ex aliis regionibus uti posset specialibus copiis Americanis vel etiam mercennariis."
  
  "A minor elementum alienigenae imperii per United States personas?" Corvi exsibilatur. "Potest esse, agens Jay. Forsitan recte es. Utique, risit, "quadrigis secundae non erunt."
  
  Audivit Hayden plusquam verba. "Et quando revertemur? Quid ergo revertimur?
  
  Crowe tacuit, qui dixit Hayden se scire exacte quid quaereretur. "Unum ad tempus," inquit tandem. Primum, ut aiunt, Equites Ordinis inveniendi sunt et neutralizati.
  
  "Certe". Hayden etiam scivit hanc esse extremam fortunam loquendi Crowe directe, ut paulo longius progredi statuit. "Quid si iterum audimus Americanos garrire?"
  
  Quis ego sum, ager agens? Age igitur."
  
  Crowe vocationem suspendit, Hayden relinquens per aliquot minutas telephonicas velum in cella sua intuens, nunc non solum ipsam sed etiam patriae suae intentionem iudicans.
  
  
  * * *
  
  
  Dracus occasionem quiescendi cepit dum Yorgy, Mai et Kinimaka novam cistam digessit. Quod factum est ex mausoleo Genghis Khan et inter personas fabulosas personas iacebat tantum accessit ad reverentiam qua eum tractabant. Clarum, tetra symbolum in capite probatum est, olim ad Ordinem ultimi judicii pertinuisse.
  
  Kinimaka studuit castrum. "Certus certe ordo claves tradendi consilium habuit" dixit. Sed vita obvium habuit. Subridens.
  
  "Mors" Mai molliter dixit. "Mors in via obtinuit."
  
  "Visne me lepide aperire?" Rogavit Yorgy.
  
  "Yeah, inspiciamus aliquas artes latrocinantium, Yogi." Alicia locuta est ab tergo contra murum iuxta Drake, utrem aquae in una parte, sclopellum in altera.
  
  "Nihil sapit". Kinimaka ferienda crinem cum meaty pede. "Non est ars prorsus."
  
  Kenzi repit ad eum ut Mai operculum sustulit. Mirum erat missionem, Drake cogitavit, milites in parvo cubiculo inclusi, nullo loco sedendi, nullo loco ad loquendum aut cibum coquendum. Sicut mini amet plenus aqua et paucae pixides crustulorum. Fenestris cortinae sunt, janua graviter obstruebatur. Vestis attrita et spontis erat, sed miles peius erat. Satis erat requiescere.
  
  Smith, qui fores custodiebat, Hayden remisit, mox ut Maii ad pixidem pervenit. Videbatur Drake quod bulla fessa et anxius respexit, in ore gladii. Spero fore ut in colloquio eius postea elaboretur.
  
  Mai a pede ad calcem mouit paucis secundis ante bracchia extrahere. Manipulum chartarum densum tenebat ligans denso involutum, et nodosam plectere ligatum, quod quidam manipulus membra supercilia elevare effecit.
  
  "Itane?" Kinimaka in clunibus recubuit. "Estne hoc telum quod mundum periclitari potest?"
  
  "Verbum scriptum," Kenzi dixit, "potest esse admodum potens."
  
  "Quid est hoc?" rogavi. Laurentianus petivit. "Omnes guys Washingtoniae exspectant nos."
  
  Tempus contra eos laborabat. Ut semper, erat amet ante ipsum moratur in ludo ac praesertim in stadio. Dracus duas vias vidit progressus. "Maii, Hayden et Dahl, cur non quid sit reperis? Lauren - quid habes in tertio equite, cum directione qua movenda opus est?
  
  Laurentianus eis iam dixit se in tertio loco conventurum esse. Nunc magna ingemuit. "Bene, nemo 100 percent certus guys est. Ut cum imagine exhibeam te, introducturus sum te ad eorum interpretationem quatuor punctorum cardinalium.
  
  Dracus videbat Maium et alii admonentem ibant ad arma vincendi. "Habemus tempus".
  
  "Bene, hoc vere interest. Usque ad inventionem mundi saeculo XVI sic dicti Novi, creditum est terram in tres partes divisam esse, Europam, Asiam et Africam. Divisio inter has continentes Hellespontus fuit, quae perfecte convenit in consilium Ordinis quem hactenus secuti estis. Sic orta est Asia ultra Hellespontum, terra ignota peregrinarum divitiarum, Orientem vocaverunt. Nimirum postea Americam invenerunt, ac deinde Novus Orbis factus est, optabilis, incognitus et spei plenus. Emblematum liber quattuor cardinalium novorum depingens editus est. Asia, Europa, Africa, America. Ordinem videtur injicere hanc antiquam cogitationem in eorum tabulam ob ignotas causas - licet probabiliter, quia adhuc viderint se omnes patriarchas reliquos venandi potentes. Laurens spiritum sumpsit.
  
  "Haec igitur est mundi educatio quae iterum accidit cum Australiam et deinde Antarcticam invenerunt?" Kenzi dixit.
  
  "Ita, gradatim per centurias educatio quam aliqui putant adhuc agere). Sed haec omnino alia fabula est. Non tota laeta erat et rosae. Locutio "quattuor angulis terrae" potest esse expressio difficillima in historia. In Hebraeo vertit ut "extremum". Numeri 15:38 termini; Ezechiel angulos habet; et finit Iob. Potest etiam interpretari divisiones. Evidenter Biblia se aperta reliquit ut hic irrideatur... ".
  
  Drake hoc intellexit. "Quia plana mundus suggerit?"
  
  "Etiam. Sed Scriptura in libro Isaiae describit eam sphaeram appellans. Ita, nexus voluntarius. Linea ima est ut quotlibet verbis uti possint - circiter duodecim - angulum describere. Creditur verbum "extremi" consulto adhibitum esse deferat, bene, modo. Et nemo unquam Judaeorum sensum verum interpretetur, nam per 2,000 annos exierunt versus civitatem Hierosolymorum ter in die, et decantaverunt: 'Canite tubam magnam propter libertatem nostram. Tolle signum, congregare exules nostros et congrega nos a quattuor plagis terrae in terra nostra ".
  
  "Itaque non temere locutionem eligunt?" Smith rogavit.
  
  "Nemo. Liber Esaiae prophetae ex- plicat quomodo Messias colliget populum suum a quatuor plagis terrae. ex omni parte congregabit Israel.
  
  Kenzi non unum musculum movere vel verbum dicere. Dracus de religione sua opiniones non habuit, si ullam omnino haberet, sed sciebat necessario se in vita sua nihilominus notabilem fore. Hic paulo amplius Laurentium expectans perseverare studebat. Dahl credidit eam in se benignam esse et semper ad cor morale suum redire aliquatenus iustificatum est. extremam adhuc vidit in illa, extremam impietatem-sed id malum necessario fuit.
  
  De tempore usque ad tempus.
  
  Sed utrumque habere non potuisti. Et hoc est quod vidit in Kenzi - truci interfectoris, cum opus esset, et luctantem animam cum non esset opus. Propter eam causam mutare debebant.
  
  "Certe facit sensum," Kinimaka dixit. "Prima Africa, deinde China". Quid igitur postea?
  
  Lauren statim respondit. Putamus, sensum Bibliorum in membris fuisse, sicuti Ordo erat. Durius fecerunt hominem ad proximum venire. Iuxta textum .... bene ... locum pertinentem legam: 'Reperio loca Patris Strategy, et deinde Khagan; pessimus Indus, qui semper vixit, ac deinde flagellatus est Dei. Sed non omne quod videtur. Khagan anno 1960, quinquennio expleto, conquestum in sarcophago collocans, visitavimus. Flagellum invenimus custodientem veras supera. Et solum codicem occidere est cum Equites monstraverunt. Nullae notae distinguuntur in ossibus Patris. Indus armis cingitur...
  
  Dracus maceravit. "Pessimus Indian quis umquam fuit? Et armis circumdatus est? Nempe usquam in India esse potuit. Haec regio armis circumdata est.'
  
  "Retro quando latebat ascensores Ordinis?"
  
  Drake senserit. "Bene, ita, puto. Quid est eques tertius?
  
  "fames".
  
  Ille altum spiritum arripuit et Ariciam aspexit. "Principis CRINITUS esse non potuit, potuit?"
  
  Alicia manu ultro citroque vibrans. 'Ut sit. Animadvertam ista."
  
  Dracus oculos revolvit. "Tu es stupri potest."
  
  "Aliqua optiones?"
  
  "Quod?"
  
  "Qui princeps? Sciat puella, nostis."
  
  ocreis studuit. "Bene. Cleopatrae semper fui. Scio non reginam esse, sed...
  
  "Regina? Ita melius".
  
  Lauren adhuc loqueris. "Sicut ante dixi, pueri et puellae adhuc aestimant quem Ordo ad Indianum referri posset. Revera nimis ambiguum est. Dico etiam me calceis suis tempore imponere, posset esse unus in duodecim.
  
  "et omnes telis circumdati sunt?" Smith rogavit.
  
  "In India vivo, sic. Plerumque."
  
  "Certe destinatum habemus," Alicia dixit.
  
  Drake in Maio, Hayden et Dahl aspexit, qui per contenta secundae capsae, Conquestae digerebant.
  
  "Quid proficere?"
  
  Hayden manum admovit, significans fere illic esse. Suspexit. "Similis est blueprint ad superos sem. Ecquid effecit virgae recordaris? Unus parvus eventus facit alterum, alterum, quisque majus?"
  
  "Chaos theoria," Dahl dixit. "Hoc telum victoriae est, et Genghis Khan profundus excogitator fuit. Cum tu totum mundum vincere posses.
  
  Dracus utrem aquae pulsavit.
  
  Alicia dixit, "Domino arma effecit?"
  
  "Recte. Quomodo Franciscus Ferdinandus caedem duxit ad sidus belli mundani I. Potenter, hoc consilium chaos augendi Bellum Orbis Terrarum III incipere potuit.
  
  "Item," Dracus communicatorem parumper avertit et molliter locutus est, "satis complicatis est. Qui ergo daturus est?
  
  Omnes viderunt. Erat quaestio valida. Hayden declaravit ne quid amplius loqueretur. Sciebat Washingtoniae et Secretariae defensionis iam illis infelicem esse et ad cogitandum de sigillo Team VII.
  
  Accidit?
  
  Numquam.
  
  Hayden schedas chartarum aliquot plus momentis studuit, deinde eas sub eius tunicas infudit. Totam turmam alloquens, humeros suos detrusit, significans consilium nondum factum esse et absolute aliquid cum documentis incertis evenire posse.
  
  clare dixit, "Hoc agemus quam primum possumus. Nunc tertio hoc loco opus est. Lauren?
  
  "Et ego exáudiam vos. Nos adhuc exspectamus".
  
  "Iam minutam expecta", Kenzi dixit, concham in faciem suam ex proximis decem minutis adhuc patet. "Quattuor angulos terrae recte dicitis?"
  
  "Bene, Scriptura commemorat," Laurentianus dixit. "Et talis est ordo ultimi judicii."
  
  "Bene, quid est. Non vides hoc?
  
  Dracus connivuit, nunc magis confusior quam antea. Dahl Kensi diligenter studuit.
  
  "Fortasse aliqua explicatio iuvaret?"
  
  "Quattuor angulis? Africa, Asia, Europa et America".
  
  " Omnino. Hoc est quod dicunt mihi.
  
  Utraque manus Kenzi expandit. "Ubi est India?"
  
  Hayden ad pedes surrexit. "Perduint eam, India est pars continentis Asiae."
  
  "De quo diximus".
  
  Laurens meditata pedes. "Quae sola Europam et Americam relinquit," inquit. "Heus guys, idem quod me cogitas?"
  
  "Fortasse" Alicia ingemuit. "Asinus tuus torpet etiam ex crappy area sedens?"
  
  Pullus, Kinimaka dixit. "At ego semper pullum cogito."
  
  "Ordo est bellum scelestos fortium. Per tempus sclopeta absconderunt, vox "America Nativa" in usu erat, sed de illo modo noluerunt. Propter Deum, aut ante viginti nati sunt.
  
  "Rubrum Indi?" Drake dixit. "Ab Occidente Wild? Perduint".
  
  "Potest," dixit Lauren. "Quae cogitant tristique vultus in iniuriam loco."
  
  "Ita quis fuit pessimus homo qui semper vixit?" Dahl quaesivit.
  
  "Permitte me tibi hoc redire. Nunc enim progredere in planum."
  
  Dracus solus non erat in Hayden intuens.
  
  Ad Americam?
  
  Crap.
  
  Hayden in specie observavit Smith. Nesciebant quid post Peruviae res gestas aut quid autores cogitare possent. Miles, pro fide sua, statim surgere et manticam suam cohibere coepit.
  
  Tertius equitem? Fames? Et America? Noveruntne aemuli nostri?
  
  Ecquando erit pacis momentum ut vitam suam exponat?
  
  Non hodie, Hayden, non hodie, aliis signans ut communicatores dimitteret et eos averteret, in medio eorum contumaciter stetit.
  
  "Facimus", inquit. "Et recte faciemus. sicut oportet, sicut et nos semper. Sed guys habeo exceptiones. Constitit," illa, "Crowe et imperium Americanum secundas turmas in ludo habere. Turma sigilli 7, et plane sunt pulchrae araneae bonae. Ista turma in ludo non potest esse, modo omnes equites fac nobis.
  
  Hoc audito Drake aspernatus. "Ignosce?"
  
  "Age, cogitasne missionem secundam esse? Quid, si revera adsunt, ut nos perdat?
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM
  
  
  Karin Blake cum nigris calceis in mensa sedebat, telephonum gestabile inter collum et mentum, tincidunt typum liberarum manibus. Laceratam tunicam et bracas gerebat, et coma crassa scrunchia religata erat. Vox in aurem sinistram loquentem risu Palladini paene submersa est.
  
  "Tace, Dino!" et conversus clamabat.
  
  "Etiam Etiam". Miles conversus cum iocundo et tunc vidit faciem suam. "Bonum est bonum. Deus, quis te inferorum praefecit?
  
  Karin excusatus est orator. "Liberi tauri sunt," inquit. "Paulo plus, et foris eris in injurioso gradu."
  
  Mulier risit molliter. "Ah vero, duo ex his me emi."
  
  Karin altas, musculares Dinosaurum et suos contubernales in armis, parvi, invalidi Wu, respexit. Ambo milites vaporem flaverunt, perforaverunt se in domo deserta per hebdomadam revolutam tenuisse, varias systemata vellicantes. Quod opus erat aliqua vera actione.
  
  Karin dixit, "Et fugerunt?"
  
  " Omnino. Communi- ctionis eram pars unitatis. Nos as- tentes. Hasta turma e Sinensi capsam accepit et ad Taiwan obrepunt. Partim fortuna, partim subsidia in aliis iugis parte, coniecturam facio.
  
  Karin plus quam fortuna scivit. Nulla melior turma in mundo hodie fuit quam hastae. Olim superba esse pars eius.
  
  "Essor ille cacas non multum mihi intelligit," confessa est. "Ego focus in alia. Sed dic mihi, quo deinde abeunt?
  
  "Bene, nescio adhuc. Indiae similis videtur. Sed videtur esse aliqua dissensio. Ecce, consensi paululum ob id quod accidit miseris parentibus Palladino, et quia in eadem parte sumus, sed finis est quod possum dicere."
  
  Karin suspicionem sensit. "Nos non multo magis opus est. Iustum quod - cum dico, opus est ut positio quadrigis Draci. Cras vel mensis erit. Eum facere potes?"
  
  Responsio stabilis fuit. "Quamdiu in eadem unitate maneo. Credo."
  
  "Gratias tibi". Karin cito colloquium finivit antequam plures quaestiones interrogari possent. Illa momento cepit ut cubiculum assident et ubi essent videant. Cum enim locum e nido mercatorum tulerunt, omnia mala purgarunt, paraphernalia in omnibus locis, ab contignationibus usque ad subtus domum, sicut in pube et per rimas per spatium tabulatum. . Ardens omnia usque ad ultimum luxuriae fuit. Dum adhuc offline, Karin, Dino, et Wu computatores, communicationes, custodiae cogitationes et plus erexerunt. Si domus deserta sit eorum HQ, muniri debet, muniri, muniri, castrum in suo iure.
  
  Karin fere ibi esse putabant.
  
  Nova cogitatio, nunc crucians, mentem eius ingressa est.
  
  Aspiciebat Dino et Wu in computatoriis operantibus, fila connectens secundum proprias instructiones et programmatum inaugurariarum, murorum et plura. Illa vera dynamitis in hoc genere fuit antequam suam disciplinam incepit. Multo maior erat. Imo, pauca adhuc defuerunt, sed pecunia hodierna satis esset hoc modo. Firmi reditus fonte aliquo indigebant.
  
  Noli negligere. Non premes, conde.
  
  Karin noverat omnia de SEAL Team 7. Scivit cur ibi essent, quid scopus esset; vires et infirmitates; ordinem agendi et secreta ultima. Deinde, efficaciter sustentare posset, nunc monent Matt Drake.
  
  Agitabat, torquebat, acidum in intestinis suis effecit.
  
  Omnia peragrans, sublimia, aspera, dies, Mera furens, motusque suos, ut avis, adunco Vermis attigit. Karin iam tam male laesa fuerat et vitam tradidit, solum in inopinatissimis locis eam invenire. Nova propositio data est.
  
  Iterum, inopinate, vastationem expertus est cum frater et familia mortua est, et tunc amorem cum Komodo adamavit eam. Fortasse res ipsa prima, cum tam adulescens esset, eam perdidit et in vitae semita posuit.
  
  Vastitas.
  
  Nunc omnia quae facere voluit, omnia bona quae habebat destruxit. Si quid recte ageretur, ipsa deficere vellet. Si quid ei magnum in promptu fuit, id efficeret ut sine praeiudicio fieret.
  
  Si turma nova florere incepit, propius accedere, discerperetur.
  
  Exitio sui ipsius vita nova pro Karin Blake non fuit. Id est lectus vitae. Meum fovere stratum, semper mirabatur si circulus plenus esset, circum et retro ad illum.
  
  Et ibi sedit, remissis, indicans quod etiam hastae turmae carerent, cum quattuor cardinales partes in quaerendo transierunt ut manus suas super quatuor arma tantibus acciperent. Compita aperta ante ianuam eius steterunt.
  
  Una via ad futuram redemptionem, ad amicos, ad societatem, et ad vitae dolorem ducitur.
  
  Alia via omnem hanc historiam, omnem hanc incertam futuram destruet, eique omnia defuisse: chaos.
  
  Karin collegit eam et exivit in porticum. aer desertus erat siccus et pulverulentus. Splendet in celo celsus refulsit orbis. Alicubi e longinquo, copiae speciales US super-elitae unitatis quae sigillum Team dicuntur 7 secuti sunt comites veteres suos - Matt Drake et Alicia Miles, Thorsten Dahl et Mae Kitano et alii - ut interficerent.
  
  Karin de monendo cogitavit.
  
  Tum caput retro in foribus haesit. "Heus, perditi, ascendite et currite asinos vestros. loca habemus ire et homines videre. Tyler Webb arcanum hangout non semper absconditum manet.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM PRIMUM
  
  
  Karin sclopetum equitavit, Dino vigilantes diligenter suum Dodge Ram ducet per colubras ambages, quae vias formaverunt et plateas Los Angeles reduxerunt.
  
  "Procursum tuum stabilem habe" dixit iuvenis miles iter rubrum transiit. "Meministi nos venari?"
  
  Dino inmaturo gaudio subridebat. "Just libet e domo exire, Mom. Utroque modo scias me meliorem me esse quam te. Melius in omnibus.
  
  "Sic loqueris."
  
  "Exercitus non eamus," Wu dixit. "Quoties ad superficiem imus, nudi sumus."
  
  "Miseri, domine. Deus, duplices partes agere potuistis.
  
  "Videamus quam beatus eris cum nuces tuas in altilium curru posuerunt".
  
  Noli esse asinus, Wu. Hic est exercitus, non CIA.
  
  Karin assensas opiniones panoramicas in utraque parte currus gaudebat; Los Angeles in tota gloria sua. A moment to relax and not think about anything. Densa viriditas et concreta gigantes pro patrocinio pugnaverunt, et post eos, caelatores, qui sub sole aestuanti scintillabant. Lumen smog in gradu nubis suspensus, diem obscurans, sed vix notabilis erat. Populus veniebat et ibat, in campestribus et in mallis vix conspicuus, in carro suo commeo carpens. Colles Hollywood lente a dextra transierunt, latuit, quia Dino in illo momento vidit currum nigrum et album MANIPLUS in ieiunium venellam tendentem et retardavit sicut puer bonus erat, oculos in via tenebat, recta ante ponens.
  
  Si non videris, non te animadvertunt.
  
  Tandem via maritima aperta est et in itinere ad San Francisco fuerunt.
  
  "Melius est quam desertum." Wu studuit micat volventia fluctus.
  
  Karin explica negotium praemisit. Non frustra in praetorio operam dabant. Primum computatores instituerunt duos top-of-lineae Macs cum tot specialibus nugis quot praestare possent. Funis opticus fibra pars durissima fuit, sed semel digesta Karin multum firewalls constituerunt, parati erant ire. Etiam tunc, etiam cum Karin in tincidunt et ingenioso ingenio utens, facultatem non habent insaniae caesim. Quibus finitis, astutia uti coacti sunt.
  
  Karin scivit de Tyler Webb innumeras rationes secretas argentariae. Eos observabat cum pro SPIRO laborabat. Sciebat enim quod quidam legatum suum appellabant; de paucis mysteriis, quas in veteri manipulo habuit. Quae latebras sensit; aliquid quod mundi crassissimum, hardcore stalker cum centenis hominibus congessit, iterum etiam membra veteris sui cantavit.
  
  Plerique arbitrati sunt, cum Webb mortuus esset, eum in otio reperire.
  
  Problema erat Karin illas cogitationes non habere. Accessum ad cella dedisset ei inaestimabilem potestatem - et in fine omnis potestas erat ubi tota erat. Tres inde movere possunt; quaestus pecuniae, anonymity, security and influence. Utique, si essent centeni homines stas Webb quaerentes, maxime difficile esset surripere.
  
  Nunc nemo scivit ubi esset.
  
  Nisi Karin Blake.
  
  Id certe putavit. Proximis horis ostendemus. Intus notitia valde conducit. Noverat omnia de Nicholao Campano et quomodo sibilus in cella carceris sedens, omnia narravit, nomina, loca, personas, omnia haec putrida cloacam. Scivit quomodo Lauren Fox amavit invisere. Cognovit homines qui audiebant et colloquebantur ad Lauren Fox.
  
  Bene cognovit, non necessario cognovit.
  
  Forsitan paulo sero factioni - exercitus Karin institutio et discessum sequens tempus sumpsit - sed pro eo fecit cum paulo summo-SCARIFATIO maxim ingenio. Colloquia campana percussa erant. Smith cor habere videbatur ut exemplum horum colloquiorum, puer improbe, regulariter caperet et pro libitu tractaret. Quis enim noverat iracundum, iratum facile militem fecisse? Tuetur nationalis securitatis, nempe.
  
  Linea ima erat quod Karin lineam percutere poterat quae recta ad retiacula Smith ducebat. Facilis fuit officium eius. Divitis praedae colligendae tempus sumpsit. Tyler Webb innumera olim officia, domos, vineas ac insulam etiam circum orbem terrarum possidebat. Locorum nomina quae cum illa sonantia inclusa sunt Washington DC, Niagara et Monte Carlo. Campana Laurentio locutus est, sed etiam cum praesidiis et advocatis locutus est, et notae Smith ex omnibus fragmentis comprehensae sunt.
  
  Faber futurum clarissimum non habuit, putavit.
  
  Quamquam te torquent eam, incidentes Peruvia - vel incidentes - hastae quadrigae in miseriae mundi immerserunt.
  
  Karin movit opinionem suam, cum signum emicuit dicens se 130 milia passuum a San Francisco esse. Campanus cum Laurentiano satis eloquens factus est, atque etiam quae corrigere potuit, nomina, locos, rationes argentariae memorans. Nunc enim Karin neutra rationum metu uti ausus est, ne auctores surreptione monerent eos videre qui monstraverunt. Primum, solido agendi consilio et effugio indigebant.
  
  Hinc iter ad San Francisco.
  
  Cum premeretur, Bell narravit quomodo Webb interdum de iis quae sciebat gloriabatur. Sollemne hic caulem, opulentum umbram cum opibus exponere, laedere, ac paene aliquem in mundo possidere si vellent. Webb semper aestus Campano obtulit, eum instituens, sed etiam insinuans quod "venam matris" appellavit.
  
  Haec 'vena matris' singulare munus evasit ubi megalomaniacus furiosus servavit omnes sordes quas umquam in aliquem collegit. Utique numquam indicavit Campanum ubi esset.
  
  Karin toto orbe, quamquam. Unicum habuit commodum, ut omnia ab intus videre posset. Et recordata est momentorum cum Webb notitias ex plerisque sodaliciis sodalitatis surripuisse et clam eos visitasse. Ejus memoria eidetic in calce juris est. Haud facile, sane, sed Karin scivit Webb tum in officio Washington eminenti laborasse et ad correspondentiam investigandam egisse, quae iam initium erat.
  
  Magnae tabulae missae sunt ad electronicam specificam in San Francisco dimidium temporis duodecim. Investigationes ulteriores revelaverunt alias magnas tabulas ex aliis officiis notis impetratas esse. Ita, cum auctoritates densitatem notitiarum fodiebant, Karin prorsus quid defuisse poterat designare.
  
  Dino eos per negotiationem duxit, per portam auream et in emporio piscatoris praeteritum. Peregrinatores aream camerae paratae impleverunt, in viam petentes sine magna cura sui. Dino mixtum est cum negotiatione, nullam causam advertit cops dans. Collis arduus eos longius in urbem recepit, mox Unionis Quadratum circinantes ripas et pharmacopolia, naves et popinae in difficillimis inquisitionibus ad tempus modernum - ad locum parcum bene inveniendum.
  
  "Sicut hic abite." Wu demonstravit parvum spatium prope Walgreens. "Inscriptio quinque minuta hinc ambulant."
  
  "Quinque minuta?" Karin dixit. "Potuit esse aeternitas, si Webb aliquas contingentia post reliquisset."
  
  "Plus," inquit Dino sensim ad destinatum suum appropinquavit, "Aram Dodge est. Mihi difficile esset asinum meum in hoc loco parcum.
  
  "Visne me hoc facere? Repellere possum."
  
  "O vere? Bene quidem, Toretto. Videamus quomodo do-"
  
  Filii, Karin spiraverunt. "Tace et irrumabo est. Videsne ibi? "
  
  "Nos opus bonum aditum ad velox getaway. Aditum celeriter opus est. Dino constiterunt. "Damnant, longo bolum indigemus garage, vox?"
  
  Karin adnuit. "Iure hic. Si opus est, ad tempus dormiemus; Semper hic excedere possumus alium diem, quo pulvis insedit.
  
  "Damnare, non spero," Wu mussat. "Sufficit tempus duobus vestrum his diebus."
  
  "Quaestio haec est?" Karin cogitavit sicut Dino arietem ad subterranea raedam impulit.
  
  "Bene, testosterone paulo princeps est. Vos duo certant ut fratres ac sorores omni tempore. Accedit interdum parum molestus. "
  
  "Nos? Certatim?" Karin torvis Dino. "Sumusne?"
  
  Iuvenis magna voce risit. "Tantum quod non vis fateri me meliorem quam tu."
  
  "Non video." Karin critico aspexit, deinde Wu convertit. "Videsne hoc?"
  
  "Permitte me hoc modo. Si umquam duo biberint et coire volueris, id stantes habebis quod superne esse vis.
  
  Karin rauce risit cum Dino tandem locum suo cordi invenit. "Ebrius infernum? Infernus, non est satis alcohol in mundo hoc fieri, proci.
  
  Dino claves protulit et ianuam aperuit. "Tempus ut focus. Haec coniunctio bullshit non adiuvat."
  
  "Non amo puellas, Dino?" Karin duos ante se coniunxit. "Tesserae in San Francisco est. Non possumus semper te ibi post facti sumus. "
  
  Dino eam neglexit, mobilem suum protulit et expectavit orationem quam vellet onerare. "Tria minuta," inquit. "Parati sumus?"
  
  Karin shoved in umeris eius dorsualis. "Sicut infernum."
  
  
  * * *
  
  
  Munus erat aedificium, summus ortus, et officium Webb in tabulato tricesimo quinto. Karin insolitum sibi existimavit - furiosus in summis vivere maluit ut omnes despiceret - sed hanc orationem quam modestissime et quam maxime secretam tenere se posse arbitrabatur - hoc erat quod condidit; elite repositio operis vitae suae.
  
  Omnes cautelas putavit.
  
  Quo etiam magis quid facturi essent.
  
  Ridiculum est? Novus? Dolor? Dolor?
  
  Torve ad se risit ut responsum pendere ex eventu intellexit.
  
  Trio introivit per portam revolventem in area humi, varias elevatores maculosas, et ibi tendens. Viri et feminae in litibus obscuris ultro citroque vagabantur. In extremo angulo scrinium informationis erat, in quo duo secretarii atri crine laboraverunt. Tumultus campestris fuit ignobilis, omnes conatus non obstrepere. Karin unam custodiam AUCTARIUM in angulo vidit, negotiationem praetereuntem et tres cameras securitatis spectans. Dino ad tabulas indicium deduxit.
  
  "Triginta quinque". Adnuit. "Tota area uno comitatu possidetur."
  
  "Habet sensum".
  
  Wu inspexerunt titulo. " Minmac Systems ? " legit, " Idem est, est idem."
  
  De collegiis informibus, qui mundum regebant.
  
  Karin se contulit, elevatores attingens et reprimens. Non mirum si eam invenerit inanis numerus 35 vel numerus omnium simul deest--sed hic est albus et lucidus sicut ceterae omnes. Bullae residentes in diversis contignationibus premebant, et Karin usque ad ultimum expectavit, sed 35 tantum premebat.
  
  Non diu se expectantes servaverunt. Manticae suum exuit, simulans aliquid quaerere intus rummage. Dino et Wu etiam paraverunt. Cum elevator insonuit et fores ad 35 signum apertae sunt, trio nonnisi brevi tempore moratus est ut quid contra se viderent.
  
  ANDRON politus in distantiam cucurrit, utrinque januis ac fenestris. Ab extremo tabula lignea erat. Parietes picturis ornati sunt, insulsi et odiosi. Karin coniecerat aliquem exspectasse ex quo momentum puga pyga urgebat, nunc hic erant. Parati, impatientes, iuvenes, capaces.
  
  Duxit viam peregrinam in mundum, quod adhuc ad mortuos pertinebat. Ob eam rem legatum erat Webb. Vena materna.
  
  Nulla securitatis camerae sunt. Nullo praesidio. Primum ostium conata est tam durum in corpore suo titubare ut reliquit. Totum ad spectaculum, iustus operculum. Sclopetum attraxit, et horreis loculos implevit. Vestis, quae sub tunica gerebat, huc usque inertem videbatur, nunc eam tutabatur. Manipulus expansus caute ad mensam accessit.
  
  Karin restitit et utrumque vias per duos corridores novos aspexit. Mirata est cum vox robot locuta est.
  
  "Possumne te adiuvare?"
  
  Sensorem adnexam animadvertit ad marginem anterioris mensae. Sed nullas cameras non videbat.
  
  "Salve? Estne quisquam?" Stulte ludo.
  
  Hoc tempore totum consilium in capite versabatur. Non solum magna notitia Webb amnis eam ad hanc inscriptionem ducebat, sed exactum locum terminalis designare potuit ut fabricae fabricae machinae digitalis utens veniret. Sciebat se ad sinistram et inde dextram vertere, sed mirabatur quid robots facere posset.
  
  " Puto nos perimus." Illa parvipendens Dino et Wu aspexit. "Exspecta, domine, robot, dum conamur aliquem invenire."
  
  Operae pretium fuit experiri. Karin ad sinistram contendit, latinas post eam. Mons primus apparuit vir a sinistra officio omisso, crepidinem arcte in una manu tenens, altera caput feriens. alter ante apparuit, deinde tertius, dein quartus a sinistro, hoc tempore cum malleo apparuit.
  
  Wu chuckled. "Tres post".
  
  Karin gun elevaverunt eam. "Age guys, quid sum defuit?"
  
  Mons primus, homo calvus subrisit. "Est radar, puella, sub ea manemus."
  
  "I videre. Sciens ergo Tyler Webb viam novi eum - hominem qui voluerit obstrepere tempore et loco in loco suo - Estne hic hortus eius tranquillus? Meditatio? Hem, annon sumus eum nunc turbare, pueri, sumus?"
  
  "Pistol iecit et cops in decem minutis hic erunt", ille dixit. " CONLISUS IN VIGINTI."
  
  "Et aedificationem securitatis?"
  
  Vir risit. "Non refert".
  
  "Gratias pro info".
  
  Karin eum in brachio confodiens improvise vidit vacillantem. Proximam illa in stomacho excanduit, eumque expectavit ut pavimentum feriret antequam dorsum saliret et spinam suam repelleret.
  
  Vespertilio baseball praeter caput volavit, periit, et per ianuam ingruat, speculum et artus frangens. Ea neglexit. Wu post eam erat et Dino in alteram partem ferebatur. Tertium dolore magna obstruxit viam suam. Duos ictus in massam accendit, validum adductius emittit, et tunc non elegit nisi ut immobilem in fronte molem feriret.
  
  Illa redit perculsa.
  
  Illa in sclopeto tenebat in dorsum cecidit. Suspiciens vidit ingentem et circum faciem in eam intuens, torpens, truculentus gigas cum glande foraminum quam sentire non poterat, sanguinis rivos videre non poterat, et maximus novacula lignea e ligno evulsa semper vidi. umquam.
  
  "Fucking Caveman"
  
  Excanduit Karin ut clava descendit. Duae glandes per ventrem impendentem iverunt, laquearia feriendo, sed baculus demittere continuavit. Karin avertit caput. Accessit ad eum caespes, pavimentum scintillans micantibus scapulis. Alter enim jacebat ibi, manu tenente contracta, et cœpit se levare a pavimento.
  
  Karin refulsit, vultum terribilem vidit et statim in eum iecit. Hoc tempore dominus persensit et statim titubavit, gratanter procumbentes ad ius et ius alterius collegae, minoris personae infra captandae.
  
  Wu salit super eam, duo plus tersos puppis figens. Hi ad genua procumbentes. baculus Wu in bicep percussit, eum latratu faciens. Karin conversus ad primum hominem - Guido calvus in crure iaculata iacuit iuxta eam, vestigia sanguinis in evigilatione relinquens.
  
  "Vos modo messed satis bona, domina. Pro omnibus".
  
  "O, nunc ut te confodiam, domina sum, recte? Capio scis quid hic sumus?
  
  Extenditque se ad fustem et gladium, qui pendebat ex balteo.
  
  "Tune es kidding? Unus est hic, tu scis.
  
  Karin adnuit. "Certe".
  
  "At numquam reperies."
  
  Celeriter perstrinxerat circa multas cameras terminales computatrales repletas, omnes sine dubio laborantes, currendo quaedam programmata et omnes proximos sicut.
  
  sed melius sciebat. "O possem."
  
  Sciebat etiam virum similem Webb nunquam de pactione mittere. Non tamen post omnem laborem ad hoc genus supellectilis adipiscendum, non cum omnis suavis venationis, quas hic egisset, cepisset.
  
  Vespertilio percussa est, ictu cultro obturavit, et alteram glandem in viro reliquit. Prosiliit et secutus est Wu, tunc respexit videre quomodo ageret Dino. Omnia bona sunt. Sola quaestio obversa nunc erat vigilum.
  
  Wu dubitavit; ANDRON inanis erat. "Ubi is?"
  
  Karin cucurrit praeteritum, locus adhaesit in eius memoria. "Ad cubile cuiusdam monstrorum pessimorum qui semper vixerunt" dixit. "Sic sit frigus. Adeste, pueri.'
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM SECUNDUM
  
  
  Locus ipse erat tetris, vestigium novissimum Tyler Webb, quod gravidas externas imaginum, quae malevoli interioris furoris loquebatur. Seras in secundis tulerunt, imagines pictas in parietibus viderunt, victimas et persecutiones ante et post sagittas dilectae, et prodigiosum collectio speculatorum e circa orbem in tabulis per conclave disposita.
  
  Karin neglexit ut potuit, sirenes per fenestras vitreas audientes. Wu et Dino steterunt excubias ut recurrebat ad terminum.
  
  Post duplex-reprehendens, confirmavit se esse illum, qui ingentes notitiarum rivulos recipiens ad mico coegi formato connexos, et parvum viride lumen aspexit, quod latis oneratione contentorum terminalis confirmaret. Karin praevidebat magnam copiam informationum transferri posse et erigi iussit mico impetu. Erat, quantum poterat.
  
  "Quid facimus?" Suspexit.
  
  Wu humeros. " Omnia hic tranquilla sunt."
  
  "Nisi gemit" Dino dixit. "Est satis."
  
  Pars eorum consilium fuit ut victimas relinquerent. Esset turbatio et mora vigilum. Karin gauisus est ut saltem percussores essent et in vita nova fata ventura meruissent. Lumen viridem aspexit, vidit celeriter coruscum esse, et intellexit officium paene factum esse.
  
  "Paratos esse".
  
  Sirenes extra fenestram clangunt.
  
  Indicator nictans desiit, significans omnia perfecta esse. Discum minutum protulit et in sinum avi intus posuit. "Tempus est ire".
  
  Extemplo pueri promovebantur, lapsos, homines sanguinolentos, et duos qui surgere conabantur, diligenter vitantes. Karin illis gun minabatur, sed ea uti noluit. Aliquam sit amet turpis quis quam sagittis dictum. Iam essent occupati securitati camerae et multum quaestiones interrogantes. Clavis evitandi non erat festinanter, ne cavere.
  
  Hoc mirum videri debet.
  
  Manticas suas nudant, contenta extulerunt, et sacculos inanes eiecerunt. Ad invicem viderunt, annuerunt.
  
  "centurio". Wu Dino salutavit.
  
  "centurio". Dino Karin strenue annuit.
  
  "Sergens" eam accentu Britannico inspissavit et petit ad ministerium elevatorum.
  
  Habet in sinu suo clavem potestatis, regiminis et manipulationis regii, res post res, libertatis oeconomicae et legum moderatio.
  
  Omnes ad currendum tutum erat.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM TERTIUM
  
  
  Alius dies, alius iter planum, et Matt Drake maiorem jet lag sensit. Hora paulo ante abstulerant et cum die in directionem Atlantici sublati sunt, in Civitatibus Foederatis Americae Septentrionalis alligati sunt.
  
  Nulla clara notio quo ad.
  
  Tertius Equitis - Fames. Dracus timebat fingere quod genus belli Ordinis cum fame advenerit. Adhuc occupati erant primi telum evolvendi, spatii sclopetis, et imprimis telum alterum, codicem nucleum. Hayden omnia indicia apud se servabat, sed vis magna ad participes erat. Tantum repentinus tumultus et obscurum destinatum otium gratum fecit.
  
  Core code eventus machinator per medium Europae et tandem Americam ad evertenda mundi capita civitatis, infrastructuram nationis destruit, exercitus suos deprimit, et psychos liberat, qui Terram in aecula obscura remittere voluerunt. Horrendum videbatur verus et terribilis facilis. Una dies haec prima domino cecidit...
  
  Tacuit Hayden ad finem legentis. Drake mens eius percurrat omnes revelationes recentes: Team SEAL 7; iunctos abi- guntur in pugnam inter se; Damna Gallica, maxime Rutenis; et nunc consociatio cum Americae Septentrionalis. Nempe equi optimi barbari fuerunt, fortasse optimi, qui semper vixerunt. Sed unde haec fames?
  
  Alicia iuxta eum molliter stertebat, uno oculo aperto. Kenzi optime temptavit eventum in video capere, sed Dahl eam tenere curavit. Dracus animadvertit non levem confirmationem corporis esse, sed verba potius quae mentem eius mutaret. Non certus erat Dal et Kenzi appropinquare. Nihil negotii eius, scilicet, et isdem vestigiis ferriviariis, sed...
  
  Dracus optime voluit Mad Swee, et hoc erat.
  
  Lauren fronte sedit, cum Smith quam proxime potuit, ita nimis incommoda non sentiebat. Yorgi, Kinimaka et Mai submissis vocibus ad caudae finem planum loquebantur; onerariae capturae paulo amplius erant, crepitantibus alte laqueatis. Semel, prima classis volare vellet. Etiam raeda sarcinas superavit classis.
  
  Lauren in correspondentia feruntur inter se et Washingtoniam se gesserunt. Nunc, sermo segnis et exsanguis fuit, magis turbulenti sessionis quam disputationis verae. Tametsi tot geeks?Draculus non dubitavit prorsus id invenire quod quaerebant.
  
  Horae transierunt, et Ordines propius accesserunt. Lauren in variis materiis ex certatim terris venientibus studiosis factus est. Vincula Americanorum eodem fere tempore ac SPIRAE distribuisse videntur. Britanni quoque. Sinenses tacuerunt, Galli, haudquaquam, e medio evaserunt. Dracus scivit se a sigillis non audire. Nam cursus non nulla.
  
  "Integer erit videre an prudenter has iunctiones in Americam mittant", Dahl dixit. "Aut uti interna mandata."
  
  "Numquid populus iam infiltrated societas?" Hayden suspexit. "Id debuto. Dormiens agentibus annis creare ".
  
  "Et in inobservato volare haud difficile est," inquit Cicero. "Drug dealers sunt hoc facientes decennia."
  
  "Quisquis unquam in hunc pessimum Indus vixit?" Forte petivit.
  
  "Non ex Washington, et si competitores nostri sciunt, secretum custodiunt."
  
  "Bullshit".
  
  Drake tempus intuens intellexit se Civitates appropinquare. Alicia molliter agitavit ut eam excitaret.
  
  "Wow?"
  
  "Tempus surgere".
  
  Kenzi propius incumbebat. "Ego paratus sum utrem tuum, parve."
  
  Alicia manus eius elevavit. "Damnant, perduint! Auferte hoc a me!"
  
  "Est me sicut!"
  
  Aricia movebatur quantum mole ferret. "Circus sanguinarius Corydon fizzog."
  
  "Quid est fizz?" Respexit Kinimaka vere quaero.
  
  "Faciam" Anglice significat, dixit Drake. Et respondens Kenzi desponsationis apparens, "Non assentio" inquit. Bobby Dazzler rit es."
  
  "Itane?" Alicia fremuit.
  
  "Quid est? "
  
  "Per te bonum specta, ama."
  
  Kenzi frowned as Alicia fremere incepit et Drake intellexit se probabiliter traiecisse lineam cum duabus mulieribus. Bene certe apud Kenzium. Ille celeriter adnuit Laurentem.
  
  "Numquam. Certus es? "
  
  Operam ad New Yorker convertit.
  
  "Immo vero certus sum." Laurens velox erat satis ad admirationem occultandam et ad nuntium famae ius salire. "Da mihi aliquid."
  
  Confestim quasi nutu fati, evangelium revenit. Lauren de speakerphone posuit. "Heus populus, bonum est videre nos adhuc alta questus." Obnoxious ister is back on the line. "Bene, bonum nuntium est quod dum vos guys tuam cutem zi questus eram, in computatro candente laboravi. Primus itaque eques ac victor triumphavit. Miss Jay? Canes magni latrant".
  
  Hayden caput movit. "Loquere Americane, inprobus, aut ego te incendam."
  
  Dracus trans mensam perstrinxit, sciens adhuc stabulare. Ceterum signum clavis in illis erat, et Americani id sciverunt. Tunc cogitatio percussit eum, et annuit ei ut planum a tergo iungeret.
  
  Se quieti fovebant.
  
  "Numquid fieri potest ut unam tantum perdere rudentis?" interrogavit. " Praecipuum eorum."
  
  Aspicit. "Certe, si scopum nobis vis ducere. Non sunt stulti.
  
  Ille humeros. " Scio, sed vide alterum."
  
  Hayden in sella recubuit. "Bene, puto iam futui sumus. Quid nocere potest alius inoboedientiae causa?
  
  " Rogemus signaculum 7 turmas cum huc adveniunt."
  
  Duo inter se aliquantisper aspiciebant, ambo mirabantur prorsus quid ceteri ordines turmae essent. Omnium rerum secretum anxium. Hayden audivit hominem inuidiosum iterum loqui et conversus.
  
  "Agens Jay, Washington cognoscere vult singularia archa conquestionis".
  
  "Dic illis, ego contact illis."
  
  "Mmm, vere? Fine."
  
  "Habes aliquid novi?"
  
  "Ita, ita volumus. sec da mihi".
  
  Hayden ad Drake revertitur. "Tempus est statuere, Matth. Ad finem?"
  
  Dracus in calcibus contremuit et risit. "Semper".
  
  Hayden chartam e acervo detraxit.
  
  "Havene invenisti ius sheet adhuc?"
  
  "Id duas horas ante cogitavi."
  
  "O".
  
  Praecipuum plumbeum in summa catena, sine secundo tormentorum numero, interfecerunt. Hayden igitur omnes schedas simul reddiderunt et in capsula ordine reposuerunt. Reliquum manipulus utrumque sine commento intuens.
  
  Simul erant ut unum.
  
  "Bene". Vir ex Washington reversus est. "Nunc vere coques in gas. Ordo Doomsday spectat quasi characterem percussum cum descriptionibus tertii Equitis, Fames. Pessimus Indus, qui semper vixit, et tormentis circumdatus est.
  
  "Ingenuus Americanus?" Kinimaka petivit.
  
  "Immo vero MDCCCXXIX natus est; hoc est septingentis annis post Genghis Kan, et post Hannibalem mille quadringentos. Fere prorsus..." Constitit.
  
  "Mirum," Kinimaka in gap repleti.
  
  "Fortasse, fortasse," dixit botanicus. Dicebat aliquis aliquando nullum esse coincidentium. Age, videamus. Anyway, I changed the plane's way and now you're heading to Oklahoma."
  
  "Scimus quisnam sit iste senex eques?" Drake quaesivit.
  
  " Dicerem eum esse omnium celeberrimum Patricium, non pessimum, sed quid scio?"
  
  Alicia commota, dormiens adhuc. "Non multum, mehercule."
  
  "Bene gratias ago tibi. Bene, Goyaale, id est qui oscitatur, fuit insignis princeps Apache tribus. US et Mexicani tota vita restiterunt, excursiones eius in parte Americae atrox factae sunt".
  
  "Multae Americae indigenae hoc fecerunt," Mai dixit.
  
  "Sane, et recte. Sed vir egregius princeps et auctor, archetypus incursionis bellique vindictae venerandus est. An hic sonus nota?
  
  Drake annuit consensu. "Idem cum Hannibale et Genghis Kan."
  
  "Tu obtinuit, parve. ter se dedidit, et ter evasit. Plures cinematographicae res eius gestae sunt. Captivus deinde belli habitus est ac primum ad Castrum Bowie cum multis aliis movetur.
  
  "Et iterum aufugit?" Alicia videbatur sicut vellet cogitare.
  
  "Nemo. Hieronymus in senectute celebris factus est.
  
  "Ah, iam intellego," inquit Drake. "Cum sedens Bulla et Equo Rabidus, verisimiliter est clarissimus."
  
  "Age, inquam, et scisne istos tres simul convenire? Wow, ad ignem sedimus. Aedificare hoc vel illud? Fama legendo vestri ventus celebritatem ut exeat pro capulus cum - ego illa tria carpere."
  
  Alicia adnuit. "Inmemorabilis usus esset" consensit. Utique, dummodo Depp et Boreanaz liberi non essent.
  
  "In MDCCCL? Verisimile non est. Sed huic, Depp? Non veterascit, ut videtur, quis scit? Mementote fabulae magorum doctorum, qui manitou suos spiritus per tempus movere potuerunt? Utique ... Geronimo apparuit in anno 1904 Pulchri Mundi et plura alia spectacula minus significantia. Pauper homo numquam in patriam redire permissus est, et apud Castrum Sill, adhuc bello captus, anno MCMIX mortuus est. Sepultus est apud Castrum Sill Indicum coemeterium, propinquis et aliis captivorum bellicis Apache sepulchris circumdatum.
  
  "telum". Dahl dixit. "Fortes".
  
  "Ita, et quidem, multa tormenta ipsius Fort Sill, quae hodie ludi tormentorum Civitatum Americae Unitarum inservit. Reliquum est solum castellum in campis meridionalibus activis quae partem in Bellis Indicis sic dictis egit et in omni certamine maiore ab anno 1869 actuosus est ". Geek restitit ante addit, "Ordo locum hunc et equitem ratione elegit."
  
  "Praeter arma?" Dahl quaesivit.
  
  Et notum quoque responsum. "Prior pars populationis in agrum Indorum hinc ducitur a Buffalo Bill et Wild Hickok. Castellum cohortis X equitum comprehendit, etiam Buffalo milites appellatus.
  
  "Pereamus igitur". Dahl ingemuit. "Geronimi sepulcrum intus est Fort Sill. Ordo secreta consilia custodienda curavit ut telum perniciosum intra illud saltem quadraginta annos creasset, et nunc dimidium duodecim maximissimorum virorum specialium iunctorum in planeta versus eum tendant".
  
  In alto silentio, geek hilariter dixit, "Yeah, homo, frigus effercio, huh?"
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM QUARTUM
  
  
  Cum planum perveniat ad terram in extremo crure fugae ad Oklahoma, turbae tractaverunt de iis quae sciverunt, maxime revelationes de quattuor plagis terrae, de equitibus, de armis mortiferis, quae Nazi bello latrones habebant. sepultus in monumentis veterum ducum militarium. Coniuratio ingens, multiplex et inevitabilis fuit, quia Ordo centum annis viable eam esse voluit. Et nunc, secundum textum, Equitis quartus erat "verum ultimum judicium."
  
  Tantum telo cognito, quid infernum potuit?
  
  Drake hoc cogitabat. Primo, ad Fort Sill adeundum erat et omnes manus ad arma famem adipiscenda prohibebant. Et solliciti sunt alii recta tendentes ad quartum Equitem - Flagellum Dei. Dico ... quale nomen est?
  
  "Numquid possum rogare quaestionem?" dixit quasi planum descendere.
  
  "Iam fecisti," geek risit, Hayden, Alicia et May causans oculos claudere, patientiam crepantis.
  
  "Quomodo Hieronymus titulum suum adepto?"
  
  "Hieronymus verus pugnator erat. Etiam eo mortuo, ut deditionis se paenitere fateretur. Ultima verba erant: 'Numquam me reliquisse'. pugnaturus eram usque dum novissimus stans.' Habuit et novem uxores simul.
  
  "Sed pessimus Indus qui semper vixit?"
  
  "Geronimus in militia sua claruit audacia harundineorum et innumerae evasiones. In antrum, ex quibus exitum non habebat, evanesceret, nisi postea ab exteriore conspiciatur. Semper vicit, cum semper in paucioribus fuit. Locus est in Novo Mexico qui hodie ut Caverna Geronimo notus est. Una ex maximis fabulis narrat quomodo parvam catervam triginta octo virorum, mulierum et puerorum, qui plus quam annum plus quam mille curatores militum Americanorum et Mexicanorum militum venabantur, perduxit. Ita omnium aevi celeberrimus Accuratissima Totius Americae descriptio se meruerunt titulum " pessimum Indicum, qui semper vixit" inter albos temporis colonos. agros eorum in Civitatibus Foederatis Americae. "
  
  " Dictus sum quondam "canis pessimus, qui semper vixit," Alicia scite recordatus est. "A quo meminisse non possum."
  
  "Uno tempore?" Kenzi petivit. "Hoc fatum est".
  
  "Verisimile erat mihi." Mai eam leviter risit.
  
  "Vel me," inquit Dracus.
  
  Dahl vidi sicut cerebrum eius solvebatur. "Bene, memini... cogito."
  
  "Fort Sill," gubernator dixit. "Decem minuta reliquit. Alvi terram habemus et area calida est."
  
  Drake frowned ut parat. "aestus? Legitne scriptum vel quid?
  
  " Oportet octoginta homines ibi descendere." Kinimaka fenestram parvam prospexit.
  
  "Anxium puto," Yorgi locutus est. "aut oppugnatur."
  
  "Immo, statum suum intelligit," Cicero dixit. "Prorsus paratus."
  
  Planum tetigit, et ad sistendam ocyus venit. Fere statim novissimi onerariae fores aperire coeperunt. Manipulus, pedibus iam extentis, in solem se proripuit, quod ex bitumine clare resplenduit. helicopter eas exspectabat, quae eas in agrum Fort Sill. Ubi advenerunt, colonellus de Fort Sill eas de situ breviavit.
  
  "Nos hic sumus in plena promptitudine certaminis. Omnia arma parata, onusta et intenta sunt. Sepulcri quoque Geronimi sumus et ad sagittandum parati sumus".
  
  "Quinque ex nobis supersunt." Hayden dixit. "Ego acerbus in sepulturae loco. Pro certo scio vos omnes adversarios potentiales esse".
  
  "Paratus sum, domina. Facilitas Exercitus Civitatum Americae Unitarum est, facilitas Marine Corps, et fundamentum aeris praesidium et ignis LEGIO. Crede mihi, cum tibi dico, nos omnes angulos nostros perpensis.'
  
  Hayden atrati sunt et fort Sill observaverunt infra apparent. Dracus aream recognovit et arma sua ultimo tempore repressit.
  
  Spero stupri sic.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM QUINTUM
  
  
  Aer designatus est, miles, tempus aliquod et belli genus expectans. Turma inter latas latericias columnas transiit et inter tot sepulchra commota est, quorum uter- que sepulchrum viri lapsi erat. Sepulcrum Geronimi a semitis abfuit et multa extra minuta accepit ut ad eam perveniret. Hayden viam duxit dum Kinimaka agmen eduxit.
  
  Dracus audivit, circumstantes usus est questus. Situs tot tormentorum phalanges numquam quiescerat, sed hodie fere in vento folium audiri poterat. Omnes homines ignobiles exspectabant. Parata erant. Ordo desuper missus est in vultu venturi obsistere. Americani faciem amittere noluerunt.
  
  Ambulabant per angustum, strata via, ocreis adunco. Imparium visum est intra tam turpem erectum manere, gentes autem et iugis contra se nihil dubium esse posse.
  
  Dracus iuxta Lauren ambulavit, qui turmas ad modernum cum aliqua nova informatione custodivit.
  
  "Galli adhuc activae sunt. Duo ex tempore, with more in the way."
  
  "Renuntiationes de mitterent in lacinia urbem. Posset esse Britanni. In momento impossibile est dicere ".
  
  Et respondetur: "Ita habemus arma victoriae. Hic iustum est. Si aliquem basim dederis, certo scio nos consequentes.
  
  Drake assumpsit probabiliter a sigillo 7 quadrigis, saltem hic intus. Purum quod in Civitatibus Foederatis Americae permissum est, et deinde ad exercitum loci relatum est ei aliquid graviter erravisse.
  
  Quis sigilla misit?
  
  Quare?
  
  Ductorem suum Hayden retardavit et aliam arctiorem viam deduxit. Mox substitit ante speculam duodecim dimidiae.
  
  "Iste", inquit, "ad Geronimum pertinet."
  
  Nimirum permulta haud dubia fuit. cippum non vulgaris cippum, sed tumulus; lapidum acervum magnum, in modum pyramidis rudis, cum tabella in centro gerens consulto nomen Geronimi. Locus erat incredibile antiquus et debet in suo die fuisse gravem. Huic monumenta sunt uxoris Zi-ye et Eva Geronimo filia Godley.
  
  Drake spiritualem quandam horrorem sentiebat cum sepulcrum magni bellatoris videbat, et alios eodem modo sensit. Hic miles erat qui maxime Mexicanos et pro familia, agris et conversatione certabat. Imo amisit, sicuti Cochise, Sedens Taurus et Equus Rabidus perdidit, sed nomina eorum per annos vixerunt.
  
  Excavator parvus stabat paratus.
  
  Hayden dux turpi adnuit, qui aurigae excavatori annuisset. Mox magnus excavator ad laborem profectus est, ingentis fodinas terrae elevans et eas in terram vicinam spargens. Drake etiam conscius fuit violati et accusationis quae contra militarem fieri possent, sed cum tot milites prope significassent, quis non abhorret cognosceret. Fort Sill probabiliter claudere ex publico aliquandiu.
  
  Ordo quomodo facere?
  
  Miror... tot annos? Facilius tunc fortasse aditus erat. Hayden coegi effossos nuntiavit se facile capere, sine dubio memorem sepulcri vadum Hannibalis in quo non erat loculus. Turma spectabat ut cavum altius egrederetur et aggerem terrae altiorem.
  
  Tandem excavator restitit et duo homines in foveam desiluerunt ut extremas terrae minutas tollerent.
  
  Dracus tardius ad ripam foveae movetur. Alicia secum surripuit. Ut expectatur, Kinimaka retardavit, ne in ipso fundo desineret. Duo homines operculum sarcophagi e terra purgaverunt et clamaverunt funes levantes situla excavatore coniuncta. Mox loculus lente surgere coepit, et Dracus iterum circumspexit.
  
  Noverat populum stoicis ubique stantem castra et circumventum. Iam lucere incepit nullum proelium fore. Loculus Geronimi diligenter ad terram deposuit, frusta lapidum et solo exesa. Hayden ducem turpium aspexit, qui parvipendens.
  
  "Pars tua, Agens Jay. Ego iussus sum tibi omnia, quae opus sunt, providere."
  
  Hayden progrediens ut unum fossorum operculum sarcophagi aperuit. Turma plumbum sumpsit. Operculum mire facile elevatum est. Dracus in ima archa prospexit super artus.
  
  Vide inter maximas vitae tuae admirationes.
  
  
  * * *
  
  
  Hayden avelli, momento constringitur; missio oblitus, vitae oblitus, amici repente evanuit ut cerebrum in lapidem versa est.
  
  Numquam...
  
  Fieri non potuit. Omnino factum est ita. Sed aspicere non audebat.
  
  Status-of-arte digitalis velum intra loculum suspensum, bracket titanii insidens, et cum spectabant, ad vitam venit.
  
  Risus oratorum erupit. Hayden et alii obstupefacti obstupuerunt. Risus artificiose resonabat de meliori tegumentum quod multis coloribus refertum, post micare stellarum fulgorem sicut fungos exteriores crescentium. Turma recuperare coepit, et Dracus ad eam conversus est.
  
  "Estne hoc rectum... dico quid the-"
  
  Dahl propius ut meliorem aspectum iit. "Pauper senex Hieronymus etiam hic?"
  
  Hayden extraxerunt. "Diligenter! An non omnes notationes huius intellexistis?
  
  Dahl connivuit. " Significat aliquem nobis velum loco archa relictum. Putasne illud telum esse?"
  
  "Ordo non permisit," Hayden dixit. "Certe non quantum ad bellum Nazi scelestos pertinet. Id est ordo is-"
  
  Sed tunc risus mi.
  
  Hayden adligat, quid speret certum. Despexit, anas et abscondere paratus. Adstitit ante Lauren. Illa Kinimaka, Drake et Dahl non tam prope damnare voluerunt. Ea...
  
  Logo emicabat in velo, rubens in nigro, nihil aliud quam series cruenta in mente eius.
  
  "Logo est ordinis" Alicia dixit.
  
  Non intellego, "Maii fateor. "Quomodo hoc screen in loco posuerunt? Et quomodo adhuc opus est?
  
  "Non fecerunt," dixit Yorgi.
  
  Logo defluxit, et Hayden cetera omnia ex animo posuit. Tegumentum nigrum emersit, et artificiose demissa vox ab oratoribus strepere coepit.
  
  "Salvete ad somnum tuum, pueri ac puellae," captionis legebatur, et tunc mora erat pro risu coerciti. "Salutat te fames, et scias duos hos duos ascensores esse omnium pessimos. Si te fames non apprehendit, mors erit! Ha, ha. Ha, ha, ha.
  
  Hayden momento cepit admirari quid mens torta et perversa imaginatio cum hoc stercore ascendit.
  
  "Tunc recta ad punctum. Tertius Equitis mallet omnes te perdere quam te invicem perdere. Fames, rectene sum? 'Continuata vox gutturalis. "Et nunc in electronic aevum movearis, multum futurum est, multo velocius. Have vos umquam audistis de Labs Strask?"
  
  Hayden frowned, tulit velox circumspicere, et in basim ducem convertit. Adnuit et mox continuata voce locuturus erat.
  
  "Hoc est unum ex maximis conglomeratis, cupiditatibus terrarum potiendi obsessum. Potentia. POTESTAS. Opes ingentes, omnes cupiunt movere ad magnas leucas. Imperium Americanum nuper fiduciam in Strask Labs collocavit."
  
  Quid est hoc? Hayden considerari. Et quomodo nuper?
  
  "In Dallas, Texas, non longe hinc, Strask biologicum labrum probat. Medicamenta, morbos, remedia, et arma gignunt. neci totum tegunt. Si alicubi mortiferum contagio est, virus mundi occisionis, nervus gas- canister, vel novum bioweapon, Strask in Dallas consequetur. Ad litteram, murmuravit, generalis copia est.
  
  Hayden desistere ibi fas esse voluit. Pessima omnia in partem ibant.
  
  "In biolab signum factus est. Fames egredietur. Segetes tui et qui in circuitu eius sunt, arescent et peribunt. Venenum manufactum est, certa varietate seges de industria iaculis et nulla ratione prohibere. Ordo ultimi judicii sumus. Et sicut dixi, haec est visio nocturna.
  
  In memoria constiterit. Hayden connivuit et inspexerunt, omnino immemores rerum et problematum eius. Si ordo targeting bio-lab est quod infestationem segetis designaverat et omnia ligna perdere cogitavit, tunc...
  
  Potuit. ET PROBABILITER. Quin etiam morbus inficiebat humum, ut nullae eduli fruges unquam renascerentur.
  
  Tum repente velum revixit.
  
  "O et nunc quod in electronica aetate vivimus, hoc dicam tibi. Hoc loculum aperiens, hoc testimonium ludens, totum in motu pones - electronice!
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM SEXTUM
  
  
  proelia ingressus Fort Sill. Basis dux clamavit ad artem venire et seorsum tape, velum, et omnia alia quae in loculo reperire potuerunt. Hayden vidit fasciculum vestimentorum et ossium veteris in fundo, et debuit assumere Ordinem simpliciter velum in medio positum esse, et illum relinquere aliquem ad inveniendum. Potuitne signum connexum cum Wi-FI basi exire momento loculum aperuerunt?
  
  Credendum est ita. Printout notatum est initium memoriae. Verisimile est, sensoriis interesse. Quicumque haec omnia fecit, tech- savvy erat. Quas aliam quaestionem moverat.
  
  "Numquid modo insiliit ante bellum Nazi scelestos activos quinquaginta annos, nunc?"
  
  "Non possideo," inquit Cicero.
  
  Turma e sepulcro Geronimi discesserat ut alios interesse permitteret, et nunc in globo sub arboribus stabat.
  
  "Putavi satis clarum," dixit Hayden. " Guido dixit nos esse Ordo ultimi judicii. adhuc sunt".
  
  Turpe tribunus pervenit. "Igitur gentes, geminum et triplicatum nostrum ambitum compescimus. Nullum signum praesentiae tuae spetsnaz inimicorum meorum. Similis illi signum hoc tempore periit et ego vere eos vituperavi. Illic est multus of firepower hic". Ostendit militibus circum castellum.
  
  "Hoc non significat signum quod ex illo sepulcro in aliis locis emissum est," dixit Lauren. "Quisquisque poterat videre in una forma vel alia".
  
  "Cum hoc verum sit," adnuit imperator, "parum de eo possumus. Nunc quod facere possumus, Strask Labs vocant et guys, ut aiunt, monent.
  
  Homini propinquo qui telephonum ad aurem suam iam urgebat ostendit.
  
  Hayden scivit se debere Secretarium Crowe vocare, sed restitit ut campanula militis per strepentem sonantem, stridore infinito qui hastam turmam circumspicere sollicite fecit.
  
  "Hoc est officinarum 24-horarum cum curatoribus", turpis dux dixit. Ad exercitum et Domus Albae voca. Quam malus sit exprimere non possum. " Phone sonantem incusavit.
  
  "Non opus est." Hayden dixit. "Potesne loci auctoritates contact? Eos Strask mitte et dic in itinere nostro sumus.
  
  "Nunc, Agent Jay."
  
  Hayden ad helicopterum cucurrit. "Habemus ad Dallas! Nunc! "
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM SEPTIMUM
  
  
  Karin egit quod illi magni momenti fuit, immensum temporis spatium antequam etiam monstrans mico coegi ad terminum computatorium. Bene sciebat aliquem opibus et opibus Tyler Webb posse ullam technologiam in computatro suo instituere - praesertim una quae omnia sordida arcana, quae per annos congesta erat, continebat.
  
  Sic et hic.
  
  Virginem. Computatrum. Mico card.
  
  Quot nomina antea me appellaverunt? Data Virgini. Caput in tela. Khakaz diu procul, sed tamen pertinet.
  
  Dino et Wu stabant et custodiebant, domum iam spectantes quantum fieri posset. Sensores habebant in omni accessu et consilia cum insidijs posterioribus tam duris quam mollibus condicionibus evacuationis. Omnes tres milites in conditione critica nunc erant - verberati, attriti, tarde sanantes de ambulatione in San Francisco. Erant etiam calida, esurientes et brevi pecunia. Sub Karin fideiussore se omnia in eo pacta sunt. Ab initio.
  
  "Tempus est" inquit "dignitatem tuam probare".
  
  Numquam primis annis ab ea discessit, diuque in orbem terga vertit. Una via redemptionis sui interitus fuit.
  
  "Credimus in te," Dino dixit.
  
  Torve risit dum mico coegi inserebat et magnum tegumentum servabat. Omnia disposuit ut quam celerrime curreret, et iam nulla omnino mora erat cum instrumentum in velum emicuit;
  
  Perge?
  
  Dampnas iustum.
  
  Sedit et surrexit in labore. Tincturae sonuerunt, digiti vibrabant, velum vibrabant. Non exspectata omnia simul invenire vel etiam intellegere - multi gigabytae notitiarum fuerunt - et ideo omnia fecit ut quam maxime super-securam ante discum onerantem. Alias rationes nummarias etiam aperuit et duas rationes in Los Angeles ut nummum aliquem celeriter in se deponere possent. Sane omnia a suo tempore ad hastam recordabatur; id est quod post mortem Webb factum est ut ad casum conferat.
  
  Ignorans ad momentum documentorum insulsa sed ominosa et in pecunias positas, digitos suos et velum in notitiarum turbine convertit. Dino anhelavit ut eam servare contenderet.
  
  "Damnant, ingenium me Sonic esse putavi. Opto te facere isthoc loco asperum culus surculi, huh?"
  
  "Scis Sonic? Ex Master System or Mega Drive? Nonne ad hoc omnes iuvenes sumus?"
  
  Dino haesitabat. "Playstation, dude. Et retro melius est. "
  
  Karin caput movit, ridere se cogens. "O Yeah, hoc prorsus retro, homo."
  
  Fossura in fasciculum nummarium, mox inventa est ratio numeri, codices modi et mandata clavis. Invenit fontem ripis, maxime ipsam ipsam. Invenit supra septuaginta quinque rationes diversas.
  
  " Incredibilis."
  
  Dino sellam extraxit. "Ae, difficile est mihi duorum servare vestigia. et vacua sunt!
  
  Karin scivit se tempus non habere ad singulas rationes reprimendam. Illa secare debuit et optimum eligere. Lepide, iam scripserat rationem simplicem quae tabellam spectabat et rationes summas numeratas illustrabat. Nunc dimisit, et quinque secundis expectavit.
  
  Tres ecce micantes caerula promittens vectes.
  
  "Intueamur te."
  
  Prima ratio ascendit. Fundata est in insulis Cayman, insueta et triginta milia dollariorum libram ostendit. Karin connivuit. Oportet te quasi ludens loqui! Noverat Webb tandem vincula in praecipiti studio thesauri Sancti Germani - eam solam profectus est, et ingentes pecunias ad latentem manere et exercitum ad finem conscribere, millia millia ad extremum favorem exigendum solvebat. T expectes rationes ejus sic exhaustas.
  
  Utcumque, triginta milia prompte misit ad rationem argentarii localis Los Angeles quae iam aperuerat.
  
  Periculosum est, sed si properamus, pecuniam subducere et nobiscum accipere possumus. Si quis rationem sequeretur, quae minus probabile videbatur, aequilibrium id facere posse antequam sciret.
  
  Proxima ratio in proximum se contulit, stateram octoginta milia dollariorum vidit, et optimum esse fateri coactus est. Sed nihil simile expectata decies centena millia. Dino iuxta eam tacuit. Sumpsit nummos et spiritum pressit extremum libellum.
  
  Damn. Quindecim millia?
  
  Reliqua rogationes ire coacta est circiter centum triginta milia dollariorum nummorum a fine. Bonum erat, sed pretium vitae lacus non erat. Tempus sumpsit, et morandi online diutius cautus erat, sed tantum cibi inopia proximus gradus necessarius est.
  
  "Cibus minaciae," inquit.
  
  "Non placet," inquit Dino.
  
  "Pendere quis sit," notavit Karin. "Et quid fecerunt. Nothi vere malos possumus exponere - fortasse per aliquod novum locum dedicatum - et discutere quid facere possemus de iis qui paucas libras perdere possent".
  
  Wu renuit caput. "Quid est?" rogavi.
  
  "Paucos dollarios Centarinos. Wong. Damn, ubi incipimus?"
  
  Novus fasciculus multas paginas vocabulorum continebat, singulas in typo audaci, comitante photographica et date. Karin scrolled per album. "Ius est, bene, ordine alphabetico es. Certe iam aliquid est. Preferences any?
  
  "Nescio quis homo dives," Dino dixit. "Non dicam blackmailing aliquem."
  
  "Aliquas ex his nominibus agnosco" Wu dixit ut Karin fidenter per AC paginam inscripsit. "CELEBRITATEM . Ludis astris. TV praesentatores. Deus, quis hic fuit Guido Webb?
  
  "Quis fuit?" Karin sensit odium renovato vigore exardescere. "Unus pessimum, scariissimum ac potentissimum, qui semper vixit. Malum incarnatum, quod ad omnem vitam pertinet in planeta.
  
  "Ios nunc nominare potui," Dino dixit.
  
  "Ita quis potuit. Sed hae sunt omnino generis poculi, quos sub radars eorum manere volumus."
  
  Karin firewalls systematis eius repressit, quaerens aliquem praenuntia signa aliquem alium circum olfacere. Nihil visum est, sed non satis placebat credere aliquem non multo stimorem esse quam illam.
  
  "Totum locum reprehendo," inquit, trahens mico coegi. "Opus est vestigia omnium in die vel ex situ B. Videbimus igitur."
  
  
  * * *
  
  
  Tota pars eius diligentis fuit. Si aliquid siet et uisum fuerit captum vel occisum, non erit propter defectum praeparationis. Karin omnibus dolis usus est in armamentario suo amplissimo et singulis unciae suae immensae intelligentiae ut eas tueretur.
  
  et consilium meum. Parvula ultio mea.
  
  Dino, Wu et eius domum in deserto relinquentes et secesserunt ad parvam casas in medio nusquam invenerunt. Accepit hebdomades investigationis methodicae, sed semel inventas, locum tergum perfugium esse perfectum. Wu viginti quattuor horas domum per CCTV systema spectans consumpsit. Karin et Dino Los Angeles compulerunt, staculum pecuniae tulerunt et quod alibi reliquerunt collocaverunt, interdum retis firewalls eius inhibito, eorum fidem et rempublicam habebant. Iterum atque iterum nullum signum vidit quod ullo modo probaretur.
  
  Methodice et caute tamen; sola via libera manere possent.
  
  Plena triginta horarum spatio per tempus revertuntur ad domum. Paucis plura compescit et Karin iterum paratum erat operari cum mico coegi.
  
  "Nonne cameras reprehendo?" petivit.
  
  "Ye, modo fac."
  
  Is tantum brevi tempore cepit, ac deinde, iterum, per indicem nominum inscripsit. Post C, sane venit D.
  
  Matt Drake non erat in indice.
  
  sed disiunctim pro CURIS separatum erat. Draco nomen erat in indice. Ita fuit Alicia Miles. Hayden Jay et Mano Kinimaka eam exspectabat. Vidit Birgittam Mackenziam, non mirum. Lancelot Smith? Hmmm. Sit Kitano. Lauren Fox. Yorgy. Interestingly not reference to Thorsten Dahl.
  
  At Karin Blake referendum erat.
  
  Momento eum aspiciens, iam eum ignorare decrevit. Aliae nexus ad hastam turmae ad calcem primae paginae pertinentes erant a Kimberly Crowe, Secretario defensionis; Nicholaus Bell, captivus; et totum submenu quod inscribitur " Familia / amici " .
  
  Damn, iste vere in oppidum in eos equitavit.
  
  Fine.
  
  Primum cliccum nomen habere debuit: Matt Drake.
  
  Cernebat visu, terit, dein dilatare coepit ; oculi eius ad magnitudinem scutellarum dilataverunt.
  
  "Futilis mihi," illa timide insusurravit. "O. FUTUO. me."
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM OCTAVUM
  
  
  Matt Drake Strask Laboratoria signum diu vidit antequam illuc venissent. In extrema parte Dallas adhuc aedificium alta erat, et eius logo caeruleo et albo stylizato in summo structurae posita erat. Celeriter tamen carros eorum moverunt et mox totam regionem aperturam ante videbant.
  
  Strask Labs parvam, insipidam, in rota loquutus respexit, et erat sine dubio idea. Fenestrae eius erant impenetrabiles, sed multae erant. Raeda eius sors in nido camerarum securitatis tegebatur, sed talis erat mundus. Nemo indicare potuit quomodo camerae progressae essent vel quousque extenderentur. Nullam porta, nisi at tempus mollis. Nulla omnino visibilis securitas.
  
  "Estne adhuc aliquid respondere?" Dahl quaesivit.
  
  Hayden pontem naso strinxit. "Mortuum silentium," haec omnia dixit.
  
  Drake studuit Orbis Terrarum. Area raedam erat L conformata circa aedificium, antrorsum et ad orientem. Ad occidentem arduum erat aggere gramineum. Non est saepes. Regio tota aperta consilii erat. Retis viae circumquaque discurrentes, et justo parvi officii aedificia, apothecae, et malleoli spolia statim prospectum formaverunt.
  
  "Vigiles," Dahl dixit.
  
  DPD praefecti iam ibi erant, extra aream iuxta viam collocati. Hayden nuntiavit suis rectoribus ad parcum prope se exsiluisse.
  
  Drake me cito secutus est.
  
  "Nonne tu guys aliquid videre? Ecquid?" Hayden petivit.
  
  Procera, suspexit praefectus whiskered. "Quid habes quod vides, domina. Iubemur vigilare, et nihil agere.'
  
  Hayden maledictus. "Igitur nescimus quid nos intromittamus. Sicut insanus promissio omnia dissimiles accipit. "
  
  Aricia humeros. "Heus, quid novi?"
  
  "Si bioweapon aut biodevices habent in eo quod proprie designatur ad nostras culturas destruendas, tunc nullam habemus electionem," inquit Dahl.
  
  "Et quomodo istuc intramus?"
  
  "Caput primum," Dahl subridens dixit. "Estne alia via?"
  
  Dixit Drake. "Paratus es?"
  
  "Damnare," Aricia mussat. "Vere spero te duo manus non tenere."
  
  Hayden postulaverunt ut vasa peterent et ea traderent. Dracus gasum arripuit et larvam suam imposuit. Nullum periculum in lab.
  
  Tum Dracus gramineum aggerem delapsus est et super rivum infra in raedam sortem desiluit. Circiter quadraginta currus toto loco dispersi sunt, tabellarii ordinarii variae aetatis et munditiae. Nihil insolitum. Dahl prope eum tolutim, Alicia et Maius dextra. Parata erant armaque parata erant. Dracus pessimum expectabat, sed usque omnes salutantes ominosum silentium fuit.
  
  "Putasne indicium pervenisse alias teams?" Kinimaka circum ambitum respexit. "Si aliqui ex his regionibus olfaciunt arma huiusmodi biologicae hic esse et in hoc laboratorio vulnerari, impetum facere possumus. Strask autem longe minus est munitum quam Fort Sill.
  
  "Alia teams?" Lauren ingemuit communicator. " Memo- ratus sum recordationem Ordinis sine restrictionibus emittere. Et quod tempestas stercore optime posset in plena adductius esse.
  
  Os Kinimaki in magnum circulum vertitur. "Oooh."
  
  Drake et Dahl se movebant, texentes inter carros oculosque in omnibus fenestris retinentes. Nihil movetur. Nulla intus sonuit terror. Viae quae ad VESTIBULUM pelagus ductae pervenerunt, etiam parvas illas fenestras atratas esse viderunt.
  
  "Si hic tradidi," Dahl dixit. "Protinus ponam hoc laboratorium ordinarium non fuisse."
  
  "Ita, buddy. Semper melius est habere partem lepidissimam."
  
  Dahl trahit ad ostiolum et aspexit mirari. "reclusit".
  
  Drake Hayden exspectabat mandatum et ordinem. "Ite."
  
  Personam gasi gerens ut sententiam suam clauderet, vidit ut Dal portas latas aperuit et intus lapsus est. Dracus novam HK suam upgraded quaerendo inimicos. Primum viderunt jacebant corpora ad receptionem et in corridentia retro.
  
  "Celer". Dahl primum ab Aricia cucurrit. Mai ad alterum, tegitur Drake. Suecus pulsum celeriter repressit.
  
  Dixit, "Deo gratias." "Vivit".
  
  "Et haec quoque" Mai confirmavit palpebra victimae et levavit. "Puto se medicatum esse. Felis somnus, sive quem vocant phantasiam.
  
  Hayden gasi, vaporis et fumi detector secum portavit. "Est aliquid tale. Non toxicus. Haud fatales. Forsitan aliquid lucis ad dormiendum? "
  
  "Vodka versa in telum" dixit Alicia, vox eius larva deformata. " Satis esset."
  
  Kenzi eam aspexit, lente caput quassans.
  
  "Quid spectatis, Birgitta?"
  
  "Bene, saltem cum hac larva, te intueri possum sine male sentiente."
  
  "Vestibulum opus celeriter agendi, plenum coverage" dixit Hayden. "Quam infernum hoc faciunt?"
  
  "Ventum foramina," dixit Lauren. "Ratio calefaciendi, condiciones aeris, aliquid tale. Quanquam alicubi fortasse sunt docti, in suis officinarum inclusi. Data forma huius facultatis, non omnis facilitas lab vel reposita cum domino nodo coniungetur.
  
  "Bene," dixit Hayden. "Quare sic ? Quid faciunt omnes baculum dormire?
  
  Nova vox in sermonem eorum inrupit, non per communicationes sociales, sed per quamdam systematis clamosum, quod totum aedificium probabiliter obtexit.
  
  "Esne hic? Et reliqua? O bona. Inde circiter duodecim secundis incipere possumus. "
  
  Dracus celeriter conversus, ostium spectans. Vox Laurens per communicatorem rapitur quasi unda aestuosa.
  
  "Adventum! Israelis puto. Nunc perrumpunt. Sueci!
  
  "Si usquam erat locus ubi non esset virga... Alicia ostendit.
  
  Jaculando jam inceperat; Cops Dallas nulla dubitatio in filtratoribus erant. Quamvis haec incredibilis velocitas facta sit. Dracus in in ANDRON iam ambulabat, dialing in communicatorem suum, postulans subitis shutdown codicem qui plurimas fores interiores aperiret. In illo momento, post primum ordinem ostiarum, magnus ordo fenestrarum explosus est, tasque celeriter triplicem linitionem comminuit. Dracus novaculae fragmenta acuta explodere vidit in undam letalem, inconstans, per conclavia diffundentem. Fragmenta in omni superficie haerent. Partes internae et officio fenestrae etiam fractae vel demissae sunt. Drake sclopetum ad fores indicabat.
  
  Vox Laurens: "Duo, tres, quinque, octo, septem."
  
  Cito codicem primi ante intravit, deinde percurrit, reliquos manipulos sequitur. Undique erant corpora, inscio vapore dormienti.
  
  "Estne tutum nobis personas exuere nostras?" interrogavit.
  
  Hayden viverra orci. "Non suadeo. Nunc liquet, sed quis felis introduxit iterum facere potuit.
  
  "Pessima" addidit Dahl.
  
  "Perduint".
  
  Dracus ignem aperuit ut personatum figuras intrantes vidit. Quinque statim, ut probabiliter erant Russi, glandes tollendi neglegentes sunt qui in via laedunt. Dracus unum in tunica percussit, reliqui fugerunt.
  
  "Censeo cum fiducia dicere possumus turmam Russorum sub sanctionibus regiminis non esse. Nullum imperium in sana mente hoc consentit.'
  
  Kinimaka chuckled. "Russis hic loquimur, coniugem. Difficile dictu."
  
  "Et si putarent se posse impune," dixit Kenzi. "Israelis quoque."
  
  Dracus post mensam operculum sumpsit. Muri maceriae circa hanc interiorem labyrinthum officiorum tenues at optimi erant. Debent movere.
  
  Nutantem Ariciam et Maium transiens. "Lauren," inquit. "Scimus ubi bioweapon est?"
  
  "Nondum. Sed indicium venit."
  
  Drake grimaced. Bureaucratae sanguineae sumptus vitarum contra reditus probabiliter ponderaverunt. Hayden impulit praeteritum. 'Abe,' inquit, 'altius. "Ita sit."
  
  Officia interiora Russi fundaverunt. Glandes per fibreglass cutem scindebant, causando tabulas concidere et aluminium perrumpere ut toto loco dispergeret. Drake non spectare sursum. Hayden prorepere.
  
  Dracus inter rudera respexit. "Non possum eos oppugnare."
  
  Dahl ex diverso sedit prospectu. "Possum". excanduit; vir cecidit, sed Dahl caput torva movit.
  
  " VESTIS. Adhuc quinque fortes sunt.
  
  Lauren hians. "Just fragmen informationes, folks. Mandatum, quo dormienti agenti liberari certum est, ab intra aedificium venit.'
  
  "Intelligitur," dixit Hayden. "Lauren, ubi Sueci sunt?"
  
  Sile ergo: "Ex via intravi, ex altera parte aedium dicerem te recta petere."
  
  "Damnant, ergo oportet ut ad punctum centrum primum pervenias. Hic si ad inferos descensus est, Lauren?
  
  "Ita, sed nescimus ubi bioweapon adhuc est."
  
  "Est illic," dixit Hayden. "Debent esse stulti in alio loco servare".
  
  Drake adnuit Dahl. "Esne bene?"
  
  " Omnino. Sed, ut ante dixisti, nulla res publica vim hanc permisisset.
  
  "Iam Sueones independenter agere censes?"
  
  Dahl frowned sed tacuit. In illo loco, quid fieri potuit, ac nova revelatio, ut Ordo adhuc esset activus, ad modernam infrastructuram upgraded, interrogationem etiam per totam paginam notat. Quot gradus sunt ante nos?
  
  Et quarta? Si te fames non apprehendit, mors erit!
  
  Dracus volvitur. Kinimaka usque ad finem officii irrepsit et contra murum exteriorem incubuit, sequitur Smith ut in centrum interiore concurrerent. Hayden, Mai et Yorgy iverunt per medium. Dracus accensus iecit postquam iecit ut Russos ad terram suspenderet. Kenzi inter eos concidit, sclopellum prensa, sed tristia nihilominus prospexit. Pauperes res eius katana defuit.
  
  Dracus ambulavit ad finem area officii consilii aperti. Hayden iam ibi erat, spatium explorans quod ad stipitem elevatorem et aliam amplam amplitudinem officiorum transgrediebatur. Alicubi erant Sueci.
  
  "Odi tibi dare mala nuntia," Laurentius in aures dixit. "Sed Israelis quoque modo perruptio facta est. Hoc bellum est zona. Damnas felix ibi esse. "
  
  Nunc Kenzi reversus est. "Id vehementer dubito quin Israelis regimen gubernationis habeat. Sed credo illud Praecipuae Vires. Non habes auxilium?"
  
  "Me modo. Phasellus vitae dictum lorem. Nescio quomodo haec iunctura exspectant ut tunc exeat."
  
  "Hoc non credis," dixit Kenzi. "Non est a modo semper. Hic debes servare victimas tuta incipere. eis auxilium praebens indigentibus".
  
  Hayden reversus est. "Ignosce, quod tamen assentiri non possum. Nescimus quid agimus. Nescimus si quid magis letale potest Ordinis dimittere."
  
  "Nonne causa est quod eas educas?"
  
  "Ordo nos facere velit quod iustum est. Aperi fores".
  
  Mmm, dude, Alicia ducta. "Quidam irrumator iam fenestras aperuit."
  
  Hayden hoc cogitabat. "Damnare, recte dicis, sed solum peius facit. Quid si Ordinis machinatio toto Dallas funestum evelleret?
  
  Dracus torvis attollentibus. "Non opus est scire ubi fucking bioweapon est."
  
  Glandes prope Russicam contingentem exploserunt, eam in papier-mâché ex variis tabulis factis fecerunt. Officium commeatus in aerem volavit: penicilli copia, telephonium, ream totius chartae.
  
  Turma exposuit.
  
  Vox Lauren vix audita fuit. Quartum sub-gradum, laboratorium 7. Id ubi est. Festinare!"
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM NONUM
  
  
  Ordinem elevatorum scuti contra Sueones utentes, turmae hastae continuo in Russos accensis ad portas ferreas concurrerunt. Hayden et Yorgi dimissi sunt dum Kinimaka et Smith speculabantur Sueones et reliqui turmae Russorum feruntur.
  
  Hayden impressit bullam SL4 intitulatum.
  
  Si elevators sonaret, sonus propter gravem gunfire amitteretur. Drake impingeret, sed hostes adhuc ignem reddere ac repere progredi, circum mensam movere post mensam et obiectis validioribus utentes ad operiendum post se. Tum quoque unus per caput eius glans cecidit. Alius in dolore clamabat, ut alas ei daretur, alius in crure vulneratus. Sed venerunt.
  
  Lumina vibrabant super ostia metalli, Tunc sibilabat apertas. Hayden insiliens, ceteri turmae eum sequebantur. Difficile erat, sed res.
  
  Drake contra Dahl, Hong Kong inter eos premebatur.
  
  Alicia mento supinus requievit. "Quis est infernum post me? Vaga digitis?
  
  "Ego est". Kenzi huffed ut spatium strictum pressit, nullum spatium movendi relinquens ut acceleraretur ad gradum quattuor. Sed manus meae ad collum capiuntur. Mire etiam digiti mei sunt. Eos at soluta quas.
  
  Aricia motus sensit. "Bene, asinum meum aliquid detrusum est. Musa et fringilla non.
  
  "O me oportet," inquit Yorgi. "Bene, quod gun meum est."
  
  Aricia supercilium levavit. "Tuum gun, huh?"
  
  "Pistol. Gun meum, id est quod dico.
  
  "Est plene comminatus?"
  
  "Alicia..." monuit Drake.
  
  "Mmm, ita, ut sit."
  
  "Tunc melius non movere. Nolumus eam operari in tam angusto spatio nunc, facimusne?"
  
  Feliciter, sicut Kenzi aspectus erat significativum responsum daturus, elevator restitit et sonum adventus fecit. Fores apertae sunt, et manipulus in atrium paene excidit. Dracus signo moenia lustrabat. Donec non erat nulla.
  
  "Ubi est Lab 7?"
  
  "Dextram, tertia porta," dixit Lauren.
  
  "Perfectum".
  
  Dahl ambulavit, tamen cautus est, sed sperans confidens. Minatio superior erat satis, sed Dracus numquam momentum oblitus rationis hic erant. Ordo ultimi judicii. Quid aliud cogitaverunt?
  
  Yorgius larvam suam exuit, aere anhelans. Kenzi se ad regulas solvendas coniunxit, ac deinde Smith sectam secutus est, blank vultu in Hayden iaciens, dum arma inermem expandit.
  
  "Rebelles" Dahl dixit ambulando perstare.
  
  "Croco, inquam," dixit Kenzi. "Melius sonat."
  
  Stabat iuxta eum.
  
  "Nisi tam bene doctus essem, tecum stupri vellem."
  
  "Nolite solliciti esse. Non possumus operari in ea ".
  
  Drake eam in tergum proiecit. "Scisne isse ad privatam scholam, nonne tu, Kenz? numquam eum frangetis.
  
  "The Mossad suos modos habet."
  
  Dahl humeros perstrinxit. "Vis duo clauditis? Im 'trying ut focus ".
  
  "Cogitesne quid sit?" Drake dixit.
  
  "Intendite quid?" Alicia petivit. "Numeri per quattuor unum?"
  
  "Adsum" inquit Dahl. "Lab 7".
  
  "Num te omnia, Torsti? Exspecta, puto me obice alicubi habere.
  
  Hayden proiecit viam suam. "Institutio populi. Respicere post tergum. Vide elevatores in utraque ripa. Lauren in linea opus est ut me cum bi Putasne te id facere posse?"
  
  Nihil intermisso spatio dispersi atque se receperunt. Drake and Hayden had to enter the lab in sua. Primum exteriorem magistratum ingressi, suillo commeatu, omnem adibilem superficiem cum omni instrumentorum genere. Dracus nesciebat quid essent, sed vitalia et pretiosa videbant.
  
  Post murum vitreum erat cubiculum interius tutum.
  
  "Lauren," inquit. "Lab 7 duobus conclavibus constat. EXTERNUS ET INTERNUS. Interior camerae chemica moderatio verisimile est quae signari et dimitti potest."
  
  Nihil. Communicatio erret.
  
  Dracus torvis in Hayden. "Quod-"
  
  "Ignosce, Matt. Hayden. Laboratoria a frequentiis semper tuta sunt, ut signa ingredi et exire non possint. Lab 7 in alio gradu facilitatis reliquae comparatus est nosque cepit ut securitatem extra ordinem averteret.
  
  "Nolite solliciti esse" dixit Hayden. "Ubi ire?"
  
  "Locus interioris. Arca vitrea debet esse. Videsne hoc?"
  
  Dracus ad magnum murum vitreum ambulavit. "Etiam. Dextra in extremo angulo ".
  
  "Tela biologica manifesto non spectant sicut arma. Reponi debet in theca circa quantitatem amphorae capulus. Reperiri potest ex codice PD777. Possedi?"
  
  "Intelligatur". Codex ad ianuam accessit et in codice primi ante impugnamur. "Nihil". Ingemuit. "Numquid hic locus habet alium codice?"
  
  "Inveniam. Problema est omnes bullas, technicas et lab adiutores ibi esse apud vos dormientes."
  
  "Ne dicam Russos, Suecos et Israelis. Festinare".
  
  Dracus audiebat ut Hayden cum biga consuleret. Quieverunt, eerte. Tum Faber per comm.
  
  "Motus ad orientem tribunalis. Hic abeunt!"
  
  "In occidente mercatum deprehendi" Mai relatum est. "Festinare".
  
  "Elevatores illos tenete," Hayden dixit. "Propediem his opust".
  
  Dracus in vitro figens consideravit. Sine dubio bulletproof fore et in potentia periculosum. Exterior cubiculum etiam vitreae vitreae repletae sunt testium tubulis et canistris, quae nullum numerum venenorum continere possent.
  
  Laurentianus de novo codice clamavit. Dracus pugno eum percussit. Janua torsit aperta. Cucurrit ad extrema conclavis, aperiens armarium, quaerit theca. Hayden remanserunt. Terga tegentes, unumquodque membrum servat proximum in conspectu.
  
  Dracus perambulabat theca post theca. Unicuique impressio erat nigrae, litterae magnae et numeri, et non ordinatae sunt. Minutum abit. Faber ignis scalas aperuit et Mai idem brevi post fecit. Impugnati sunt, orantes ne quis satis ineptus ad grenadem in proelium mitteret.
  
  "Intelligatur!"
  
  Continentem sustulit, medium alterum accepit, ut meminerit telum biologicum continere, quod Americam saltem perdere posset, et sub bracchio eius involutum. "Tempus est ire".
  
  ut conlocati pedem rettulerunt. Maius et Smith scalas texit donec Drake et Hayden in atrium attigerunt, deinde Yorgy et Dal eas operuit. Maii et Smith celeriter se receperunt ut Alicia bullam elevator pressit.
  
  Fores apertae statim intorta sunt.
  
  "Ocius!" - Clamavit Mai, cito apparens e circa angulum. "Sunt brevi post me."
  
  Ignem rediit, terram captans.
  
  Aliter Faber ibat, nunc Dal tegebat, viros ad fores cedentes.
  
  Tum sonuere terrores, sonitumque potentem Cornea, quae implerant aures, et limite mittunt Sensuum.
  
  "Quae est infernum, hoc est?" Drake exclamavit.
  
  "Nemo. Oh no!" Lauren exclamavit. "Exi inde. Egredere nunc inde! Non solum aliquid dimisit in systema. " Constitit. "O deus meus ... id est sarin."
  
  Iam per spiramenta in tecto ANDRON et latera elevatoris spiramenta fundens.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM
  
  
  Dracus initialem terroris aestum in mentione nominis sarin suppressit. Mortiferum esse sciebat. Sciebam teli exstinctionis existimatum esse. Sciebat Smith, Yorgi et Kenzi personas suas exuisse.
  
  Et vidit ea quae dicebantur esse sine colore, liquido inodoro per spiracula evulso.
  
  "Numquam dubitavi quin sarin hic reposuerunt." Hayden Yorgi excidit. "Sed hoc..." larvam apprehendit.
  
  Drake noverat fere quidquam tractari, machinari, vel etiam recogitari posse. Solus modus erat imaginatio. Nervus liquor agentis erat infinite flexibilis. Nunc totis viribus ad Kenzi ruit, sed Alicia et Maias iam ibi esse vidit. Femina Israelis larvatum gerebat, sed oculi eius iam clausi erant et corpus eius claudicaret.
  
  Sarin in uno ad decem minutas interficere potest, secundum dose.
  
  "Non," inquit Dracus. "Non non, non".
  
  Faber delapsus latus elevatoris, iam inscius, antequam Dahl larvam plene super faciem suam trahere potuit.
  
  Elevator accurrit ad primum tabulatum.
  
  "Dicentes quid faciemus?" Hayden increpuit nexum. "Quota hora habent?"
  
  "OMS?" Lauren portavit naturaliter. "Quis malum obtinuit?"
  
  "Quemadmodum damnat lab rat vel medicum invenies et dic nobis quid facere!"
  
  Kinimaka Smith ut portae apertae scapulae scapulae erant. Drake vidit se exiturum esse, deinde primo irruisse, sciens Hawaiian probabiliter oblitum de exspectatione Suecorum, Russorum et Israelis. Et statim vidit qualis est vapor languidi per omnia alta spiramenta defluentia. Cor eius mersit. "Hic quoque dimissus est."
  
  "Totum complexum," dixit Lauren. "Habeo lab adiutorem hic".
  
  "Non opus est" Kinimaka inspiravit. "Non opus est ATROPINUM. Quis est qui damn ATROPINUM? "
  
  Nova vox in acie fuit. "Quam multi got infici? Et quo gradu?
  
  Dracus aream aspexit, cucurrit ad operculum, telum adtrivit. Alicia eum adiuvabat. Motus praecedens eos prohibere fecit.
  
  "Damnant!" Hayden clamabat. "Tres nostri et justo hominum iam in officina inscii" habemus. Cum antidoto huc venies, quod nunc facere debes!
  
  Respondit ille: Zarin mortiferum est. "Sed potest hora occidere. Nos in semita recta sumus, mihi crede. Ad hoc parati eramus. Dic mihi, an victimae difficultatem habentia spirandi?
  
  Drake respexit. Hayden momento cepit sisto. At illa dixit massam in gutture suo. "Ita est".
  
  Dracus vidit Dal ambulationem ad Kenzi, eam leniter ab Alicia trahere et in ulnis eam rupere. Protinus ad Kinimaku aspiciens. Neminem. Nusquam alibi. Mundus evanuit, et una res manet in conscientia Sueciae.
  
  "Mano. Dicentes quid faciemus?"
  
  Magnus Hawaii snorted. "Atropine and the Automatic Injector".
  
  Vox statim respondit. "Medicae camerae in unaquaque area sita sunt. In unaquaque camera plura antidota continet, et atropinum unum ex illis est. Ibi etiam nozzles latis invenies. Modo potuisti in musculo femur tuo. "
  
  "Scio quid faciam!"
  
  Drake exspectavit technicos ut Kinimaka indicaret quo ire, et deinde primum ivit. nullae furtim, nullae ad mensas tergiversationes; Tum principes exierunt, amicos lapsos sustinentes, gentem perfidem provocantes, satis stulte ad capiendos eos. Pavimentum adhuc lecticariis corporibus, modo dormientibus corporibus in dolore crispum, nonnullis iam horrentibus.
  
  Ante fores deletae sunt. homines in larvis ac litibus intus erumpunt.
  
  Dracus sellam suam reclinavit et deinde reclinavit medicorum sinus in uno angulorum cubiculi. Cucurrit. Corpus Russicum in Kevlar uno iaculante jacuit. Duo ponunt iuxta eum; turbati sunt et mortui sunt. Zarin duris eos percussit nimis. Emissio chemicae proelium efficaciter restitit et SPIRA adhuc biologicum telum habuit.
  
  Hayden procurrit, telum non tenens, ianuam medici sinu patefecit. Intus ante eos stabant duodecim ampoules liquore lucido repleti. Notata sunt, et Kinimaka in atropino increpuit; Mai injectorem auto- traxit et implevit. Kinimaka acum in facie Smith mox secundis ante Dal Kenzi adhaesit. Alicia et Mai tractaverunt cum Yorgi, et deinde turma emissa, defatigatis, torpentibus, perterrita est spes, quae nunc tam desperata videbatur eorum pectora.
  
  Minuta transierunt. Dracus conversus ad Kinimake. "Quid nunc agitur?"
  
  "Atropinus bene sarin impedit actionem. Circumagi habent."
  
  "Prospice latus effectus," lab technicos dixit. "Plerumque deliria. Sed vertigo, nausea, visio oculorum.
  
  "Noli" inquit "Alicia. "Tota res nihil est gravius quam pub prandium pro Team HASTA."
  
  "Arida os. Celeri pulsu..."
  
  "Yeah."
  
  Alia pauca minuta transierunt, et Dracus inopem Yorgae faciem inspexit, volens iterum centies in se vel guttam vitae recipere. Hayden technicam quaesivit si sarin ratiocinationem consequi possent et omnes personas suas tollere, sed condicio vix moderata erat. Quicumque dimiserit sarin potest adhuc alia consilia habere.
  
  "Nunc in ratio quoque sumus," Laurens illis confirmatur. "FBI complures summos gradus phisicorum computatorum detinuit qui aliquo tempore in hanc causam fodiebant."
  
  "Quid novi de aliis singularibus copiis iugis?" Hayden petivit.
  
  "Puto. Iustus questus confirmatio est. Ibi est aliquantulus omnia confundens. "
  
  Drake Yorgi in maxillam patted, ad dextram larvae. "Dicite mihi de illo".
  
  leviter manus elevatis Russorum excitavit. Oculi eius aperti volaverunt et in Drake blank intuens eum. larvam suam excutere conatus est, sed Dracus in loco tenuit. Cum vel sine atropino, optimum est nihil casui relinquere. Luctatus est etiam Faber ac deinde Kenzi; Dahl e longum, distinctum suspirium subsidii. Turma forte cepit commutare brevem et languidum risu.
  
  "Eas in aera transeamus", dixit Hayden. "Hic agimus pro hodie".
  
  Laurentianus retro tactus est. "Licet omnia cum illis? Omnes?" Illa adhuc nesciebat quis infectus esset.
  
  "Hactenus bonum, ama," inquit Drake. "Quamquam medicus esset nice reprehendo eos."
  
  "Decem ex eis hic Comperto."
  
  "Nunc ad te venio," dixit Hayden.
  
  Turma aedificata est et adiuvit se ut extra limen exiret. Pectus suum Hayden bi Rogavit Lauren quaestionem de vinculo.
  
  "Dallas in locum tutum accipi debet," Laurentianus dixit. "Ecce singula. Exspectant te".
  
  Hayden Drake defessam intuens oculos larvatos.
  
  Eam non deficient.
  
  Drake prorsus sciebat quid cogitaret. Per tempus opportunum cubiculum, larvas amoverunt, et Laurentem invenerunt, paulum requieverunt sentire incipientes. Dracus gaudebat capulus calidum ei afferri, et Alicia balaena pro lagena aquae. Mai vitrum ab ea accepit, sorbendum accepit, et invitavit eam ut ex utre lagena sorbendum sumeret.
  
  Extenditque Kenzi, accepit illud a Maio et ingemuit. "Quare quatuor video vestrum?"
  
  Alicia aquam suam recepit. "Sic adhuc vivit? Heus, num istuc trinum est?
  
  Drake observavit. "Scisne aliquid? Intellegam quando tempus est ab hoc negotio decedere, cum duo vestrum inter se mutuo defricare desinunt. Id est cum ego recipiam.
  
  Lauren a Smith discessit parumper ut informationes verberare ei systema communicationum centralium tangeret. Haec includit nuntiis obnoxio homini in Washington, operationem localem in Dallas, et, ad minus, secretarium defensionis.
  
  Manum vibrabat, coetum audiendi hortabatur, antequam vinculum meminisset uti posset. "Heus, ah, bene, hi. In Dallas concionem tibi dabo et viam tuam esse debes. Quo diutius hae bioweaponae manent, eo maius periculum est. Nunc parvam declarationem habemus. Somnum originale spectat sicut medicamentum quod injectum est ad afficiendum fere omnes laborantes in lab laborato cum codice redundante quam primum loculum Geronimo aperuisti. Videntur cogitare quod cultus non adhuc nunc existat, sed saltem unus homo pro illis adhuc operari possit. Sarin etiam ab eodem codice reducitur et sine dubio ab eodem homine. Insider? Fieri potest. Sed noli oblivisci nos praesidiis tegumenta laboratorii removere ut signum intus ingredi posset."
  
  "Opus est reprimendam si homines ante dormientem relinquunt suum officium agente", Hayden dixit.
  
  " In eum. Sed id nulla est. Corpora numerata sunt. Accipiens spiritum. "Nostra lab virgam et innocens togatos fecit bonum officium. Videntur omnes Atropini respondere. Ponitur quod, cum dormirent in solo, debiles tantum gustationes accipiebant, et auxilium cito venerunt. Nunc identificatio non est quaestio, sed cum Russorum et Sueonum positiones cognovimus, id nos rectum esse debemus. Tres Russi interfecti sunt, duo desiderati sunt. Sueci duo mortui sunt, unus deest. Et occisi sunt tres Israelis, duo desiderati sunt.
  
  "Non tulerunt ATROPINUM?" Dahl sollicite interrogavit.
  
  "Certe fecerunt, sed post togatos. Et revera eos magis infensi percussit.'
  
  Hoc loco Smith, Yorgey, et Kenzi in pedibus erant, quies et alacres spectabant. Drake mirabatur si hoc posset esse unus ex praedictis partibus effectus.
  
  "Yorgi" inquit. "Aspice Alicia. Que videt?"
  
  Subrisit Russicus. "Ice crepito et calidum purus?"
  
  Drake subrisit. "Est OK".
  
  Alicia frowned penitus. "Quid infernum est illud. Yogi? Yogi? Venite in buddy. Tu scis quia amo te, sed si nescis, habebo te occidere.
  
  Drake eam ad currus exspectantes avertit. "Euge factum amor, punctum probasti."
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM PRIMUM
  
  
  Celeritas elegit, salvatorem, Deum, et nunc optime vivere.
  
  Nullas habebant phantasias quae eos in itinere ad Dallas expectarent. Nihil refert quot lictores adiuvent; quot FBI SUVs et SWAT vans in itinere instruxit, homines, quos in mundo optimos agere habebant, exitum invenirent.
  
  Prout qui vere laboraverunt.
  
  Dracus vehicula instructa vidit se instructum esse ad iter breve circa Dallas duas publicas editas, currus rotarum rotarum et duras confregit.
  
  "Hoc vere opus non erit."
  
  Memorans sortem raedam et contenta, ad duorum spatiorum raedam prope exitum annuit.
  
  "Erunt".
  
  Lauren consensus expressit. "Ego hanc FBI inspicere rogabo."
  
  "Celer". Drake iam illuc peteret. "Omnis? Irrumabo est oneratis. Mox omnes ammo habebimus".
  
  Cum Hayden in medio, ad currus furtive Dodge Aemulator et caeruleus Mustang cum duabus albis in cucullo incurrerunt. Dahl Mustang complevit, quae magna erat quia Dracus Aemulator cupiebat. Vigilum carros abripuit, viam per Dallas volutpat purgare parat. Prope helicopter volabat, monuit ut ab SWAT iugis ob altitudinem probabilitatis deiici posset. Ambae currus satis novae erant in frangendo - FBI clavibus non egebant.
  
  Dracus ascenderunt cum Yorgi, qui vectorem sedem, Hayden, Alicia et Maium ceperant. Incepit machinam subridens feliciter.
  
  "Hic est", inquit, "sonus, pro quo ante sex mane e lecto surgerem."
  
  Alicia hoc neglexit. Puerilitati eius adhibebatur, et omnes scirent.
  
  Drake machinam incepit. Dahl Mustang iuxta eum incepit, et duo homines per duos ordines fenestrarum tandem simul renidebant.
  
  Hayden in dorso cathedrae percussoque theca. "Tela Vellei".
  
  "Mmm, sic. Fine."
  
  Se in area pressit, gubernaculo rotam convertit et raedam in angustum raedae sortis induxit et ad exitum tendit. Currus inaequali pavimento remisi, fronte elevata, tergo elatus est. Scintillae volabant.
  
  Retro Drake, Dahl scintillas trans suum scutum micare vidit, flammas in secundas absorbere. Plane beatus non erat.
  
  Kinell, Drake. Conatus sum ut in eam? "
  
  "Ite", Hayden respondit. "Est aedificium custodita novem minuta tantum auferetur."
  
  "Yeah, fortasse in stadio vestigio," Smith dixit. "Sed hoc est Dallas et hi duo non sunt currentes."
  
  "Visne mittere, Lancelot?" Drake ingemuit. "Ascende super illum Swecum et posside eum."
  
  "Non refert".
  
  "Iratus fueris?" Alicia coniunxit. "Nempe Lancelot."
  
  "Num" Hayden iterum conatus est.
  
  Laurens vox demersa suo est. "Veniunt hostes", inquit, "Noli iactum, Lancelot."
  
  Dracus magnum praepositum servavit gubernaculo suo accommodando et utroque vico utens. Currus vigilum in fronte erat, ne alios rectores viam eorum transirent. Provocatores ante sectionem discesserunt, nunc aedificiis altis cincti. Mustang dimidium alterum serius praetervolavit, anguste carens tergo Fender of Dodge. Dracus in speculo rearview vidit et omnes dentes strictos Dahl videre potuit.
  
  "Nunc scio quid sit turpis turpis".
  
  Alicubi ante erat residuae copiae Russorum, Sueonum et Israelis, omnes eodem munere ad arma biologica recuperandi specie destinata ad commeatus Americae alimenta destruendos.
  
  "Cur non solum destruimus?" Kinimaka dictum maledictum tenens cum.
  
  "Quaestio pulchra," Dahl notavit.
  
  "Ius est," dixit Lauren. "Sed modo dictum est esse protocolla. PROCESSIONES. Fac hoc malum, et te ipsum et alios multum potes occidere.
  
  Drake emisit gasi ut curvae acuta praecedens apparuit. Iterum, magistratus omnia alia itinera clauserunt et raedam eleganter circum angulum traxit, omissa summae et per lucem rubram discurrens. paucos post eum pedes Dahl erat. Pedestres vias cinxerunt spectans, gestus, sed a lictoribus megaphones retenti sunt. Dracus semper acutissime conscius erat ne aliqui audirent.
  
  "Hoc cops non tractamus," Hayden dixit. "Tardus guys. Quinque minuta habemus reliquit. "
  
  Illo momento, RAPINA salsissimus e platea laterali volans venit, paene supercurrens tristis, qui eam ignorabat. Eorum viam erravit, deinde cum iis conprehendit. Iam Yorgi fenestram devolvit, et Mai speculum in tergo comminuit.
  
  RAPINA argenteo F-CL adservata ut adpropinquabat. Vultus ridentem post rotam intuens eos bis tantum spectans viam. Yorgi in sella recubuit.
  
  "Oh, no, no, no. Hoc non est bonum. eam novi. eam novi. "
  
  Drake velox vultu tulit. "Ego non spectat sicut weightlifter Russian."
  
  " Olympia erat," dixit Yorgi. "Quae ante facta est sicarius militaris, optimus umquam ex Russia veniret. Ipsa est Olga.
  
  Drake retardavit sicut nonnulli pedestres exierunt ante currus velocitatis, plerique telephonicas cellas digitos ab oculis habentes.
  
  "Olga?"
  
  "Ita, Olga. Ea fabula est. Numquamne eam audisti?"
  
  "Non hoc loco. Nullus".
  
  Argentum f-150 deflexit acriter, in latus suum Aemulator fragosus. Ab errante grege liberatus, Dracus vapore iterum pressit et procurrit, Aemulator satisfacienti rugitu respondens. Olga aliam vicem fecit, quae tres quadrantem alam ab tergo intendit, sed plures digitos desiderabat. Her F-150 transiit ad alteram partem, inter Drake et Dahl. Suecus Mustang suum post eam versavit.
  
  "Non possum arietare", inquit. "Nimis periculosum."
  
  "Iam mittere non possum," Mai dixit. " Eadem quaestio ".
  
  "Quomodo fugit illa?" Kinimaka considerari.
  
  "Olga invicta est," Yorgi confirmat. " Quae numquam excidit ".
  
  "Magnum est ei", Alicia dixit. "Fortasse duos sub eadem culcita posses abscondere."
  
  Tres carros praecurrebant, aliae vehicula magnae obstructae erant, et pedestres de continuo ululatu sirenum vigilum monebantur. Dracus Hayden mandata secutus est, cum Hayden ad velum navis portatilis sedit infixa.
  
  Drake longam lineam vidit.
  
  "Mane mecum, Dal", inquit. "Pis canem in angulum."
  
  Celeritatem sustulit, in medio viae retinens. Currus errantes e platea laterali trahere incepit, sed stabulari cum auriga venientem venationem vidit. Dracus malleolum servavit post eam observantes Olga et Dahl. Machinarum fremebant, tires purred. Fenestrae vitreae tabernarum et officiorum tecta terebant quasi in nebula. Pedestres desiluerunt in via ad imagines. Currus vigilum in venatione se coniunxerat, Olga e regione ascendens, sic Drake nunc duos carros in tergo visum habuit.
  
  "Tria minuta," dixit Hayden.
  
  " Arma, populi, extrahe," dixit Aricia.
  
  "Speamus Russorum bitch tacite non relinquit" Kenzi dixit.
  
  Yorgi iuxta Drake durum devoravit.
  
  Dein ante, mirabile ac terribile factum. Excurrerunt figurae in mediam viam, ad unum genu demissa, et ignem aperientes.
  
  Globis frontem Aemulator transfixit, crepitans metallo et pulsans per seras. Scintillae in aera volabant. Drake currum absolute rectum egit.
  
  "Percute fucking turpis!" clamavit.
  
  Plures ictus. Vigiles currebant tota vi e MARMORA, iaculatores obsistere conantur. togati columba pro tegmine. Turma SWAT latebras reliquit et una cum vigilum cucurrerunt, arma quae petiverunt sed non usi sunt propter facultatem homines in alia parte viae feriendi.
  
  Draci windshield explosum, shards pluit super tunicas, scapulas et in genua. Glans ad dextram auriculae dextrae paucas pollices caput capitis percussit. Alter Eboracensis secundus secundas expectavit, tormentariis denuo exaequare permisit, ac provocator magna vi deflectit.
  
  Relicto Olga F-150 in acie ignis.
  
  gubernaculo rotam suam torquebat, lictorem in dextro latere feriens, sed glandes adhuc feriebat. Sedens iuxta eam vir subito claudicatus est; red interiora car. Alius Russicus mortuus est, et una tantum manet.
  
  Subito in recta linea ignis Dal.
  
  Sed tunc tormentarii appropinquantes cops et SWAT notati sunt, duo tantum ex illis se verterant et ignem tegentem aperuerunt, ut currendi essent. Dracus glandes transfigentes vidit turbam, vidit contemptum quo hi homines - scilicet Israelis - paganos tractaverunt.
  
  "Ad omnia," inquit, "infernam. "Non feret."
  
  "Drake!" monuit Hayden. "Duo minuta".
  
  Mai ab humero apprehendit eam. "Factum est."
  
  Dracus gas pedal calcavit et terram inter currus et fugientes gunmen deglutivit. Yorgi de una fenestra procumbentes et Mai ex altera incubuerunt. Contendentes telis, tris ictus in mortuos recta via, nullo casu aliorum, fugientes omiserunt.
  
  Drake dure errabat labantes corpora.
  
  "Spurii".
  
  In speculo rearview, cops comprehendit eos. Inde Olga et Dal reversi sunt, quantum poterant currebant, se in medium viae decurrentes. Currus Olga sanguine tegebatur, ventosus deerat, alis, latera et capita fractis, flexilis una summarum avolavit. Sed venit usquam, quasi tempestas implacabilis.
  
  "Nonagenarius secundus," Hayden legit.
  
  "Ubi?" rogavi. Drake quaesivit.
  
  Oratio illa exclamavit. "Verte acriter ad dextram, deinde ad sinistram, et ædificium erit directe ante te, viam claudens."
  
  In alia nota, Lauren in. Israelis, qui recesserunt a proelio. Et genus.'
  
  " Alienum," dixit Kenzi. "Sicut cogitavi. Id numquam accidisset, si nostra civitas interesset.
  
  Dal via non tulit. "Quod a te venit admiror."
  
  'Non debet'. Non dico quod in alieno territorio non faciant, occidunt et mutilant. Familiaris territorium. Nego se id facturos palam.
  
  "Ah, qui sensum magis facit."
  
  Dracus retardavit, dura dumos feriendo, fremitusque provocator acrius ad dextram trahebat. Adpropinquans freno, excanduit machinam et audit summas strigare in tractu quaerendo. Novissimo momento comprehenderunt, glaream exspuerunt et propellere currum adiuverunt. Sperabatur Dal posse defensorem Olga impellere dum se vertebat, sed Russiae nimis ingeniosus erat, angulum temere secans et plumbum capiens. Quisquiliae post illam altae surrexerunt, a fine anteriore ictus.
  
  "XXX secunda," dixit Hayden.
  
  Tunc omnia ad inferos ierunt.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM SECUNDUM
  
  
  Olga omnia periclitatus est, truncum Aemulator appetens.
  
  Dracus laevum rursus appropinquantem celeriter vidit et raedam circum vertere paravit.
  
  A tergo animi sui omnia sic anxius erat quod ultimus Suecus alicubi exiret. Sed numquam ostendit.
  
  Adhuc.
  
  Miles e copia prosiliens, tormentarii submachine sinistri aspectus ad gunpunctum, vultum cruentum in vultu doloris detorquens. Doluit, sed mansit in missione. Alienum impetum alius. Alia tertia pars utens SWAT populo.
  
  Drake statim portavit. Quae erant optiones? Videbatur quod periculose ad sinistram movendo, Aemulator perfecte in novum vicum angustum aptare conans, tergum finem in Sueciam oppugnantem iacere potuit. Solus ludus non rationem habuit num homo telum letale habuit.
  
  Hayden et Yorgy trans raedam sederunt. Suecus similis erat ut totam currus imbrem in obliquum praeteriret. Digitus eius tensus est. Dracus cum gubernaculo rota luctatus est, eam stricta tenens, pedem dextrum iugulum propellens ad iustam celeritatem.
  
  Suecus ignem prope punctum vestis aperuit - brevi tempore ante caudam currus volare in eum putabatur.
  
  Et tunc totus mundus insanit, cum Olga in fluctuatione Aemulator totis viribus ingruat. Illa iota non retardet. Currum suum in ictum latus ingruebat, causans ut traheret, opprimens Suecum et corpus suum in media via iaciens. Dracus rotam gubernans adprehendit, directe videre non poterat sicut currus diceretur; duo volvitur, tunc alte frena revolvens.
  
  In tectum ingruebat, adhuc lapsus, per concretum teratur, donec in frontem copiae ingruat. vitreum confractum est et pluit. Dracus pro statera molitus est. Alicia obstupuit, Yorgi sopitum.
  
  Olga in dumeta impulit et aliquo modo ad F-150 ad sistendum subitum deducere potuit.
  
  Drake eam vidit in inversa parte speculi. Fenestrae undique ruptae sunt, sed rimas nimis parvas perfacile aptare erant. Audivit Mai certamen cum ea seatbelt, abiecisse eam. Sciebat levem esse, sed per fenestram posteriorem aptare non credebat. Se defendere non poterant.
  
  Olga ad eos prosiluit, manibus pedibusque ingentibus operans, eius facies adeo indignata est ut totum mundum incendere posset. Sanguis liniamenta texit et e collo in digitos destillavit, humi stillans. Machinam sclopetis in una manu tenuit, in altera erucae iactor. Drake parcere vidit emporium inter dentes suos et telam ad latera eius.
  
  Hiatum claudens, implacabilis erat. Mortem appropinquare. Oculi eius numquam connivuit. Vapor, et nunc ignis, curruque post terga retorto, lambentem formam. Dracus tunc vidit micum caeruleum et intellexit Mustang venisse. Vidit Olga chuckle. Vidit turmas prosilire ex alio curru in impetu actionis.
  
  Olga ad unum genu decidit, eruca cuspide in scapulam ingentem ostendit, et Aemulator ad faciem concitavit.
  
  Nunquid ergo biologicum arma destruet?
  
  Amisit. Nulla cogitatio rationalis est post hanc faciem daemonicam.
  
  inopes. Mulieres in backseat nunc perciti sunt, se distrahentes et quaerentes aliquid CRISPICO cubiculi invenire. Non videbant quid veniret, et Dracus non indicavit. Nihil de eo potuerunt.
  
  Olga felis traxit et eruca ignita.
  
  Amici, familia, sic imus...
  
  Torsten Dahl ferebat viam suam sicut aries terribilis; totis viribus in Olgam a tergo ingruentibus ruit. eruca launcher dilapsa est, eius tela deflexit et in alia trajectoria accensus est. Ipse Dahl, salva condicione, acerrimum in vita sua expertus est, cum Olga non moveret.
  
  Suecus modo caput primum in mundi murum coctibilem fortissimum cucurrit.
  
  Dahl super dorsum fracto naso cecidit, inscius.
  
  Olga rabidum Swecum agitavit, magnificum impetum vix animadvertens. Surrexerunt ut novus mons, eruca immissarius in terram decidit et machinam sclopetis una manu levavit, sanguine adhuc destillante, pavimentum displidens.
  
  Dracus omnia vidit, ad impellendum Yorgy, deinde Hayden. Caput eius nere adhuc erat, sed oculum Ariciae capere curavit.
  
  "Bene sumus?" Sciebat quid erravisse.
  
  "Vidi modo Dal hit Olga cum tota sua potestate, nesciens surrexit, et vix animadvertit."
  
  Alicia spiritum eius vix capere potuit. "Fuck. Me".
  
  "Et nunc machina gun habet."
  
  Hayden exivit. Mai se insiliit, premant per parvum hiatum iter. Dracus retro conversus, speculum spectans etiam dum per fenestras suas spatii exprimi conatus est. Olga sclopellum prostravit, denuo renidens, liberam manum levavit et dentem ex ore traxit, illud in terram iactans. In illo momento reliqui teammates Dahl advenerunt.
  
  Et unus eorum erat Mano Kinimaka.
  
  Vero modo Hawaii cursu se immiserunt, pedes de terra, brachiis expansis, proiectum humanum globulum musculi et ossis comminuens. Olga in humeros, rectius quam Dal, percussit, et arcte expressit. Olga sex pedibus commota est, et hoc in se miraculum fuit.
  
  Kinimaka in fronte versa, Russicum spectante.
  
  Machina in pavimentum cecidit.
  
  Dracus labra legit.
  
  "Debes supplex, homuncio."
  
  Kinimaka faeneum torsit, quod Olga arte docta velocior quam Dracus percipere potuit. Tum pugnus suus in renes Mano penitus impulit, ut Hawaiian statim ad genua procumberet et aerem anhelaret.
  
  Kenzi et Smith ad pugnam convenerunt. Dracus sentire non poterat satis esse.
  
  Donec carnem e ventre eius laceraverit, donec os coxarum crepuerit. Curruque fregit et recens e sanguine sprevit. Innuens omnes praeter Hayden, ad pugnam sirenes circumsonantes claudicare coepit, caerulea luce coruscans visu campum implevit, et fremitus hominum, cops, et milites aerem impleverunt.
  
  Vicum obsiluit, appropinquans Olga. Russici neglexit Smith cum eam in ventriculo iecit; Kenzi capillo apprehendit et abiecit eam. Caesae fuscae relictae in manibus Russicis comprehensae sunt, et Kenzi fossam eius carnes pellens consternatus volvebantur et devolvebantur. Tum Olga manum in carpum Smith impulit, sclopellum in terram proiecit et militem clamare facit.
  
  "Sagittis me? Diripiam bracchium tuum, et te strangulabis cruento fine.
  
  Dracus vires collegit et eam a tergo percussit, tres ictus ad renes et pectus appulit. Tormento usus est, sed casu amisit. Olga impetum ne animadvertit. erat sicut truncum feriendi. Circumspexit telo, quo uti posset.
  
  Vidit.
  
  Mai cucurrerunt, deinde Alicia, deinde Yorgi, alba in modum sheet. Dracus emissarium erucae levavit, caput eius tenuit et in dorsum Russorum totis viribus detulit.
  
  Hoc tempore movit.
  
  Kinimaka ad latus verterat sicut mons ingens cecidit ad unum genu. Parce emporium de dentibus cecidit. An RPG e balteo decidit. Dracus demittit telum graviter spirans.
  
  Olga surgens conversus subrisit. "Ego te conculcabo donec es peripsima concreta."
  
  Drake haesitavit. Ferrum Olga femur suum perstrinxit et explosionem doloris ab uno extremo corpore ad alterum fecit. Alicia aquam intravit, sed alta in aerem deiecta Kenzi est. Kinimaka surrexit ad headbutt qui eum protinus ad tibus misit. Faber innumeras pugnis ad corpus appulit, deinde tribus ad fauces et nares, quae Olga in risum erupit.
  
  "O gratias, infans, qui pituitam tollendam adiuvisti. Quaeso, unum.'
  
  Faciem in ictu Smithi patefecit.
  
  Alicia contulit Kensi usque. Copiae ad eas concurrebant. Drake velle non potuit quin discesserint. Hoc fieri posset a sanguine. Surgere conatus est, et successit in uno crure.
  
  Olga Smith iugulo apprehendit et abiecit. Kinimaka caput ingens movit, nunc ad pedes Olga, et dimidium duodecim incredibili percussione feminibus crassis tradidit.
  
  Illa Kinimaku in capite pulsaverat, pulsans eum. Drake proximam incursum elusit et eum reiecit, licet sanguis libere ab auribus, oculis dextro effluxisset, innumerabiles resecat et livores in fronte habeat. Foramen apertum in ventriculo suo ubi Smith eam miserat, et mirabatur Dracus si hoc modo prohiberet eam.
  
  Utinam Olga attentionem attrahatur. "Aspice, me", inquit. "Aspice me. victus sum numquam.
  
  De cura phrasis cruentum transiisse meum. "At tu non plus quam unus e glandulis sudoris mei. Esne Supergirl? Mirum mulier? Scarlett Johanssen?
  
  "Ego Mai Kitano."
  
  Olga deinceps desiluerunt, Smith obnixi et Ariciae appropinquantes secesserunt. Maii emissa sunt. Olga ictu fecit. Mai longe saltavit, procul, Ostenditque Olga dextro humero.
  
  "Et dum te distrahor, amice Yorgi te perdam."
  
  Olga mirabiliter cito conversus. "Quid est..."
  
  Yorgi eruca ad umeros emissarium accinctus, factus certus grenade ultima recte collocata, deinde corpus ad Olga directum accendit.
  
  Drake impingeret.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM TERTIUM
  
  
  Hasta turma postea disparuit. Post bi Erat vicus, parvus necessarius ad salutem, vicus tamen cum domo sua, stabulis et coralliis. Equorum illusio et vicus manus vendere tenentur eos exercendi, sed etiam pro pascuis laboravit.
  
  Turma incredibiliter felix ad domum securam perveniet, et etiam felicior est scindendi et claudendi ostia in diversis cubiculis. Homini victi, vexati, victi, livores, cruenti.
  
  Madet omnibus sanguis, livor et villosa quoque. Quibus non est factum paenituisse neque fecisse; et qui id fecerunt, quod non auxilium paenituerunt. Dracus et Alicia cubiculum suum ingressi, imbri vestiuntur et recta contendunt. Fluminis aquae calidae adiutus ad abluendum non solum sanguinem. Dracus Aricia et Alicia Dracum adiuverunt ubi arma eorum nimis attrita erant ad auxilium.
  
  Turma fracta non erat, sed aliquantulum fracta erat.
  
  "Est semper aliquis" Dracus anhelavit ut aqua eum vi plena percussit, "Qui te pedibus tuis pulsare potest."
  
  "Scio". Alicia manus saponis liquidi in palmam suam infudit. "Videsne eam Dal repercutit?"
  
  Dracus tussire coepit. "O nulla, quaeso. Ne rideam. Quaeso".
  
  Dracus non invenit imparem ut humorem tam cito inveniret post id quod modo testatus est. Hic erat miles doctus trauma et dolorem, mortem et violentiam; id cum maxime vitae suae fecisset, quod milites aliter fecissent. Una talis fuit camaraderie cum collegis tuis ponere; alii semper claram rerum partem quaerunt.
  
  Cum est possibile. Fuerunt aliquae condiciones quae etiam militem ad genua adduxerant.
  
  Nunc Alicia, ex eodem massae formata, recordatus est pugnam Kinimaki cum ingenti Olga. "Damnare, erat quasi 'Gaudzilla infans' versus Godzilla. Cruentus Mano magis abhorrent quam malum. "
  
  "Potest certe headbutt capere." Drake subrisit.
  
  "Minime!" Alicia ridebat et simul iactabat, dolore carere cupiens.
  
  Post imbrem Dracus exivit et in linteum balneum recepit et ad cubiculum rediit. Sensus realitatis percussit eum. Ante horam in medio Inferno erant, in una ex durissimis et cruentissimis suae vitae praeliis immersi, et nunc in vicus Texas lavabantur, securitate circumdati.
  
  Quid suus 'postero?
  
  Bene, pars positiva erat quod tria ex quatuor punctis cardinalibus lucrabantur. Quattuor Equites tres. Ordo quatuor tela abdiderat, ut Dracus parum inconstans, caliginosus, et prorsus incertus calculus unus supererat. Ipse deridebat.
  
  Damn, spero me habere fas.
  
  vestigia retro sonuerunt et se convertit.
  
  Stabat ibi Aricia tota nuda, et nimbo micans aqua, crinesque umero fixa teruntur. Drake oblitus est negotium.
  
  " Damna," inquit. "Saepe sunt igitur quando vestrum bonum videtis".
  
  Ambulabat et linteum ab eo removit. "Putasne tempus habemus?"
  
  "Nolite solliciti" subridens in voce. "Donec tempus mattis suscipit".
  
  
  * * *
  
  
  Postea Dracus et Alicia recentibus vestibus inventis et evitationibus corporum suorum vulnera induerunt, et ad ingentem coquinam descenderunt. Dracus non erat certus cur culinam legerent; quasi locus naturalis videbatur. Radii solis occasus obliquis per fenestras panoramicas eliquatae sunt, aurei coloris ad tabulatum ligneam et coquinam praebentes. Locus erat panis calidus et odoratus recenter coctus. Dracus sedit super sellam ac remisit.
  
  "Mensum hic degere potui".
  
  "Elogium alterum," dixit Aricia. "Imus ergo continuas accipere?"
  
  "Possumusne id facere? Hoc dico, non est simile verbum desinendi "amo intermissum, ama".
  
  "Bene, restat ut Crowe respondere debeat," humeros, "de Peruvia. et Faber in malo. Missionem facere non debemus cum aliquis familiae nostrae laborat ".
  
  Adnuit Drake. "Sic i conveniunt. Et tunc Team sigillum 7.".
  
  Aliquando ingemuit Alicia, iuxta eum in pertica sedens, feriae nostrae venient.
  
  "Heus, ecce quid cattus attulit!" Drake vocatus cum vidit Dahl.
  
  Suecus caute per ianuam ambulavit. "Bullshit, ambulare conor, sed omnia coram oculis meis sunt dupla."
  
  "Putas ambulatio dura?" Drake dixit. "Visne experior ut futuis."
  
  Dal attrectat ad scapum. "Aliquet mihi bibere."
  
  Alicia utrem aquae ad eum impulit. "Ibo aliquam plus."
  
  Dracus amicum suum sollicite respexit. "Vis videre per, mate?"
  
  "Veritas narrabitur, minutatim accipit melius."
  
  "O, quia memini quomodo cum Olga in argumento sedisti."
  
  "Recede, Drake. Numquam admoneri volo. "
  
  Drake chuckled. "Sicut nos semper imus ut obliviscamur de ea."
  
  Ceteri turmae paulatim apparuerunt et viginti minutae post omnes in foro sedebant, capulus et aquam devorantes, fructus et lardum spolia et plura vulnera quam numerari poterant. Kinimaka quemvis non conspexit, nec Smith quicquam in dextra tenere potuit. Yorgi immensum depressit. Kenzi non prohibere queror. Tantum May, Lauren et Hayden sibi videbantur.
  
  "Scis," Hayden dixit. "Modo laetus sum quod per hoc omnes pervenimus. Multo peius fieri potuit. Atropins officium suum praestitit. Quis post effectus guys? "
  
  Yorgy, Smith et Kenzi connivuit. Kensi pro omnibus locutus est. "Puto Olga excelluisse post effectus."
  
  Hayden risit. "Bonum, quod nondum finivimus. Partes illae quae munimentum Sill non visitabant et Dallas ultimos sensus quaerebant. Fortunate, Washington piscinam cogitant et NSA oculum in scaenicis maioribus servare poterant."
  
  S.A.S.? Drake suadet.
  
  "Bene, Brits, sic. Sinam sequentur et quidquid Franciae reliquiae sunt".
  
  "Team 7 signacula?" Dahl quaesivit.
  
  "Hyden, ignotus, inenarratus et non legitimus", Hayden dixit. "Secundum Cantum."
  
  "Sunt structurae superiores quam minister defensionis" dixit Kinimaka.
  
  "Praeses Coburn non nos sicco suspendit" protestatus est Dracus. "Credo de sigillis se nichil scire."
  
  "Mihi vero" dixit Hayden. "Et dum Mano assentior altiores esse quam Corvus, multi sunt insidiosi. Qui in obliquum ad te veniunt, ex hyacintho, et parvam electionem tibi relinquunt. Mihi magis credendum est plus agere quam nos scire.'
  
  "Nostrum problema non adiuvat." Faber vitream lactis aegre con- clusit et levavit.
  
  "Ius". Hayden fructum manipulum sumpsit et se commodam fecit. "Sic, dolor hanc matrem malam finire et domum ite. Nos adhuc maximus turma et optimus. Etiam nunc Britanni unum diem initium habent. Seres quoque. Nunc, ut videtur, caeterorum omnium Galli tantum perculsi sunt. Aliam turmam tres homines miserunt, ut unicum originale contactum remaneret.
  
  "Sic est in proelio singularum copiarum operationum," inquit Dahl. "Nos in summo sumus."
  
  "Ita, at vix ad rem pertinet. & jacet. Non sicut manus sumus vel simul in eremo.
  
  "Est pugna aspera et inopinata" Dahl dixit. "Est verum quod accipit."
  
  Hayden adnuit ac deinde celeriter continuavit. "Summammus textum Ordinis. In quattuor partibus Terre invenimus Quattuor Equites, et rationem Ordinis ultimi Iudicii eis deponimus. Qui superstites judicio Peregrinus et ejus reparata juste regnabunt. Si hoc legis, perimus, sic lege et sedulo sequere. Nostri ultimi anni consumpti sunt quattuor ultimis mundi revolutionibus armis colligendis: Bellum, Conquestum, Fames et Mors. Simul omnia imperia destruent et novum futurum aperiunt. Paratos esse. Invenias. Iter ad quatuor plagas Terrae. Requiesce Pater Strategy, dein Khagan; pessimus Indus, qui semper vixit, ac deinde flagellatus est Dei. Sed non omne quod videtur. Khagan anno 1960, quinquennio expleto, conquestum in sarcophago collocans, visitavimus . Flagellum invenimus custodientem veras supera. Et solum codicem occidere est cum Equites monstraverunt. Nullae notae distinguuntur in ossibus Patris. Indus armis cingitur. Ordo ultimi judicii per te nunc vivit et in aeternum regnaturus est ".
  
  Que finivit et sorbere cepit.
  
  "Omnia est bonum? Sensum nunc magis puto. Mortuus est ordo iam pridem, sed adhuc aliqua particula eorum in eo est. Forsitan naevus. Unius. Forsitan aliud. Sed satis est eum in Dallas lab concidere et satis satis est totum fasciculum SWAT extrahere, ut id MINORIS AESTIMARE non possumus.
  
  Constitit ut Drake manum vibravit. "Ita vero?"
  
  "Scisne ubi sit optimum locum illum esse?" - interrogavit. "Intra cogitant piscinam in Washington. Aut opus NSA".
  
  Oculi Hayden dilataverunt. "Damnant, id est vere bonum punctum. Cogitare de illo." Effudit capulus nigrum ex vas vitreo.
  
  "Tempus fugit, amici," Mai dixit.
  
  "Ita sum vobiscum". Ore saginati hayden. "Tunc textum resolvemus: ultimus angulus terrae est Europa. Sepulchrum invenire debemus Flagellatum Dei, qui est eques Mortis et verum terribile iudicium custodit. Pessimum. Et signum interfectionis fuit quando Equites monstraverunt? Non intellego tamen, me paenitet. "
  
  "Pono tristique dictum cogitare aliquamdiu hoc facere?" Yorgy dixit.
  
  Nunc erat Lauren qui recumbens ingenti armario qui locutus est sursum. 'Certe habet'. Antiquus dux a Romanis, quos pugnavit et occidit, olim dubiosus "Flagelli Dei" titulus datus est, qui verisimiliter imperatorum barbarorum felicissimus fuit et imperium Romanum orientale et occidentale aggressus cum vixit circa annum 406-453. Hostis erat Romae infestissimus, et semel citatus: 'Ubi ego transivi, gramen non renascitur.'
  
  "Alia nobilis homicida massa antiqua," dixit Dahl.
  
  "Attila Hunnus" Loren dixit fratrem suum anno 434 occidit ut Hunnorum solus princeps fieret. Notus ob oculos torvo, notus Attila oculos saepe volvens "quasi terrore inspiratus", ut auctor est Eduardus Gibbonus, qui etiam verum Martis ensem, Romanum belli deum, ferre perhibetur. Potes. metum hoc in Romano proelio incitare posse.
  
  "Informavimus", inquit Dracus. "Attila puer malus aut bonus puer erat, ex qua parte es. et qui libros historiae scripserunt. Quomodo et ubi mortuus est?
  
  "Plures rationes diversae narrant quomodo mortuus est. E naso ad cultrum, ad manus novae uxoris. Cuius corpus, ut Hunni morem acceperunt, crinem de capite evulserunt et in volnera deformaverunt. Dicebatur Attila, tam terribilis hostis, nuntium ab diis de morte eius tam mirabilem nuntium accepisse. Bened. Corpus eius in medio campi vastae, intra tentorium sericum, omnes vident et admirantur. Equites tribuum circumvecti optimi loquuti sunt de magnis suis factis circa campestribus. Magna erat mors. Sequitur dicere celebratum fuisse super eius sepulcrum ". Laurentianus observavit pertinere puncta quae constabularii in aure susurrabant. Nihil erat punctum in inauguratione insertis.
  
  Signaverunt sepulchra eius auro, argento et ferro, quod habebat tria. Atque haec tria maximis omnium regibus deberi credebant. Scilicet arma, divitiae et gemmae rarae additae sunt. Et videtur etiam secundum consuetudinem, omnes qui operabantur in sepulcro suo occiderunt ad locum secreti custodiendum.
  
  Alicia ad mensam circumspiciebat. "Unum", inquit, "morieris. "Noli a me sepelire te. Non stupri forte".
  
  "Tristetur et laetaberis audire sepulcrum Attilae unum ex maximis monumentis in historia deperditum. Sane ex quibusdam aliis - corpus diu-perditum Ricardi III regis, sub raeda carri in Leicestria ante paucos annos repertum, adhuc reperiri posse credimus. Fortasse Cleopatra? Dominus Franciscus Drake? Mozart? Ceterum, quod ad Attilam spectat, creditur machinas Hunnicas Tisiam flumen avertisse satis diu ad alveum pelagus siccandum. Ibi Attila magnifico et triplici pretioso sarcophago sepultus est. Tunc Tisza dimissus est, Attila in aeternum latens.
  
  In illo momento, helicopteri appropinquantis sonum audiverunt. Hayden cubiculum circumspiciebat.
  
  "Spero vos ad novam pugnam parati, pueri ac puellae, quod procul abest."
  
  Dracus traiecto musculos traxit. Dahl caput umeris servare conatus est. Kenzi expavit ut vulnus in tergo suo tetigit.
  
  Dixit Drake. "Ego adhuc got terebravisse."
  
  Hayden risit. Dahl adnuit quantum potuit. Mai iam in pedibus eius fuit. Lauren ad portam ambulavit.
  
  "Age," inquit. " Longius breviter nos pergimus in via."
  
  "Europa?" Rogavit Yorgy.
  
  "Etiam. Et in novissimo equitem mortis.
  
  Alicia desiluerunt sella bar. "Lapum magnum loqui," inquit cavillans. "Sonat a labiis tuis ita excitando ut etiam digitos meos tinguant."
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM QUARTUM
  
  
  Alius fuga, alius pugna in prospectu est. Dracus in sella consolatoria consedit et audivit ut Laurentianus iudicium dc iudicio et conclusionibus in Attila Hunnorum causa. Turma in variis positionibus sedit, suum optimum faciens et dolorem ignorare conatur recentis nominis 'Olga incidentis'.
  
  "Sepulcrum Attilae deperditum est ad historiam", conclusit Lauren. "Nunquam inventa sunt, quamvis multa ficta inventa fuerint. Ita, morata, audiebatis, "audivistis de anomalia gravitatis?"
  
  Dahl respexit. " Hic terminus plura significata habet."
  
  "Bene, hoc punctum nostrum est. Recentius viri docti ingentem et arcanam anomaliam sub polari glaciali scheda obrutam invenerunt. Sciebas? Inmensum est, CLI milia passuum transversa et fere mille metra alta. NASA satellites detecta, anomalia gravitatis fuit, cum mutationes in vicinia praesentiam ingentis obiecti in cratere positam significaverunt. Nunc, praetermissis opinionibus silvestribus, hoc obiectum est anomalia gravitatis. Non recte collocatum est, non ut cetera circum se flectit, ideoque a valido radar deprehendi potest.
  
  "De terra penetrante radar loqueris", Dahl dixit. " Vetus proprium."
  
  Oculi Draculi dilataverunt. "Certus es? Masculum striptease putavi ad factionem baculari. Te vocaverunt saltationem Vikingi.
  
  Dahl terebravisse. "Quod prohibere".
  
  Alicia ad me inclinavit. Malevolum videtur, theatralibus insusurravit.
  
  "Proiect incautum anus hoc tibi faciet."
  
  Mire Faber lachrymas in oculis habuit. "Debeo dicere", anhelabat, "Nunquam vidi aliquem currentem tam difficilem aliquem sine trampolini auxilio". faciem celavit, se ipsum lenire conatur.
  
  Kinimaka eum in humero plausae. "An okay, bro? Nunquam te vidi prius, homo rides. Hoc fatum est".
  
  Laurencius intervenit, salvo more Swecie a banter. "GPR, sed intensiva. Hoc est, mirum obiectum in Google Maps, Antarctica. Potes videre ex laptop tuo. Sed invenire aliquid tam parvum quam sepulcrum Attilae? Bene, quod machinas et programmata includit utens NASA ne admissa quidem adhuc possidenda.
  
  "Suntne utentes satellite?" Rogavit Yorgy.
  
  "O memini, omnes gentes frigidas habent."
  
  "Including China, UK et Gallia." Drake indicem suum demonstravit adversariorum.
  
  " Omnino. Ex spatio, Sinenses hominem in autocineto sedentem cognoscere potuerunt, sites interretiales carpit et indicare contenta farti quae comedit. Quisquam. Satis multum usquam. "
  
  "Soli homines?" Kenzi petivit. "Aut mulieres quoque?"
  
  Lauren chuckled et insusurravit, "Habeo hominem in aurem meam qui hoc disponit." Sonat puer parvulus, sicut non adhuc feminas invenit.
  
  Dracus audiebat helicopterum caelum inter Americam et Europam secare, tertium et quartum fines terrae.
  
  "Bene, bene, usquam ..." Lauren despiciens. " Ad geographiam parvam Piskar contexendam, unus textus dicit celebrem Attilae palatium situm inter Danubium et Tisiam, in Carpathio monte, in campestribus Pannoniae superioris et Zhazberin finitimum. Multo obscurior locus dicit sepulcrum Attilae ante palatium eius fuisse.
  
  "Sed sub flumine sepultus," Mai declaravit.
  
  Tisza Hungariam ab aquilone in austrum transit, ingentem Danubii tributariam. Semita fluminis docti nos adiuvabit. Speremus quod investigationes eorum utens technicae artis geophysicae componet satellites, magnetes, MAG et terram radar penetrans. Magneticae lustrationes cum GPR perfiles supplentur anomaliae selectae. Item dicunt se posse videre, si aversus fuerit fluvius.' Illa parvipendens. "Locuti sumus de mille et millibus imaginum quas computatorium intueri et consilium facere".
  
  "Bene, bene, sic ad Hungariam tendimus." Alicia capitis simulavit. "Tantum dic."
  
  Turma commoda se fecit, mirans quomodo collegae suos infestantibus agerent.
  
  
  * * *
  
  
  Hungaria, Danubius, et Tisza noctu ad nigredinem spectabant sicut reliqua Europa, sed Dracus hic nunc multo magis commotus esse sciebat. Potentissima Quattuor equitum ibi iacet - Mors - et qui eum inveniunt, futurum mundum bene statuere possunt.
  
  Turma exposuit, iterum exposuit, iterum exposuit, ac deinde in magnum non-reflectivum agmen desiluit ut ultimum itineris crus compleret. Calculatores nondum eum figuraverunt, spatia adhuc magna et clypeum parvum, nedum vetus et potentia degradatum. Haud lubet cognoscere quomodo Ordo in seipso operetur, sed repentinae eorum percussiones, quae ante multa decennia commiserunt, nulli recessui finem imposuerunt.
  
  Castra in campis posuerunt, praesidiis foris dispositis intus consedit. Flavit ventus, impellens tentoria; realitas surrealis omnium quae agebant proximis diebus paucis adhuc sensum eius facere conabantur.
  
  Estne hic nunc in medio ad summum collis Hungarorum castra? Drake considerari. An adhuc nos Olga verberat?
  
  Carbasus tentorii vernans verum locutus est, sicut figura tortilis juxta illud. Alicia, sacco dormienti involutus cum solum oculis peeking e.
  
  "Estne frigidus amor?"
  
  "Sed veni huc et fove me."
  
  "Quaeso," Dahl a meridie pedis Drake alicubi dixit, "non hodie."
  
  "Placet," dixit Kenzi ab oriente. "Dic bitch vos got capitis aut aliquid. Quis scit ubi esset? De morbis, et sic de aliis.
  
  "Ita quattuor est extra quaestionem?"
  
  Sic est, addidit Mai, qui stabat ad ostium tabernaculi. "Praesertim cum quinque sint nobis."
  
  "Insanis, oblitus es hic, Sprite. Non possum tamen credere nos omnes in eodem tentorio clausas esse.
  
  "Ego uno in campis dormire malim", Stans Dahl dixit. "Fortasse dormiam."
  
  Dracus viam Sueciae speculatus est, si occasionem vocandi Joannam. Eorum relatio in aere manebat, sed dies venturus et mox, cum aliquis perpetuum consilium statueret.
  
  Aurora fregit, et periti ex Washington dimidium duodecim sites suggerebant. Bigas discissas fodere coepit, capita et corda magnificas topiis iactare: scintillans caeruleus anguis Tisiae, nunc latis, nunc mirum in locis angustus, in gramineis Carpathii colles, caelum immensum. Frigida per late spatia flans aura grata fuit, levans lassitudinem et fomenta livor. Drake et alii mirabantur ubinam essent hostes. Britanni, Seres et Gallica. Ubi? Super proximum collem? Nemo umquam annotatiunculam minimam viderit. Tamquam ceterae iunctae cesserint.
  
  "Non mediocris reliquiarum tua venatio est," olim Drake dixit. "Vix scio ubi erit terminus sursum proximus."
  
  "Mihi quidem," inquit Dahl. "Uno momento omnes discordes sumus, proximus simplex est. Et tamen potuit peius esse.'
  
  Prima dies celeriter, secunda. Nihil non invenerunt. Pluit et tunc sol caeco incepit. Manipulus vicissitudines quiescebat et paucos operarios ad tempus occupandum permisit. Viri et feminae quae Latine loqui nesciebant e proximo vico assignabantur. Uno die, Alicia vacuum in terra reperit, fortasse vetus cuniculum, sed tumultus cito defluebat cum inquisitione haesit.
  
  "Nemo" inquit. "Potuimus ab illo metrum esse et adhuc non invenire."
  
  "Quomodo putas latuit tot annos?"
  
  Dahl caput scalpendo servaverunt, certe aliquid non intellexerunt. "In linguae faucibus volitat", non semel repetivit.
  
  Drake se adiuvare non potuit. "Vis Olga, nonne? Expertus brevissimus, mate.
  
  Dal fremuit adhuc vultus.
  
  Alia nocte et paucis horis in tabernaculo. Plurimum tempus vesperarum illarum erat cum Drake argumento propositionis Webb, legatum suum, et secreta informationum testudine eduxit.
  
  "Nos iterum ut focus in illo tempore. Mysteria collegit, vastare potuit. Attonitus".
  
  "Cui?" Dahl dixit. "Quae contra nos diriguntur, malae non erant."
  
  "Nisi unum adhuc nescimus," Mai dixit.
  
  "Dampnas iustum? Ego oblitus. Quod unum est? "
  
  Mulier Iaponica vocem deposuit et molliter locutus est. "Unus vestrum moritur."
  
  Longum, grave silentium.
  
  Alicia fregit. "I have to agree with Drake. Hoc non solum pertinet ad nos. Webb pediculus erat et podex mega dives. Lutum habere debet in omnibus.
  
  Falsus terror eos e tentorio prosilire fecit, in terram et caenum cadere, inter rudera et arenam antiquae sepulturae. Altissime incommodi accidit quod Attilae non pertinebat. Saltem non quantum narrent.
  
  Postea in tentorio redierunt ad cogitationes suas.
  
  "Tot res ad faciem," Hayden dixit. "Fortassis haec inquisitio pro LATES Webb, et quod postea invenimus, ab eo quod veniat, nos defendat".
  
  "Iosue mortem in Peruvia? Nostrae contumacia? Dubium judicium et incertum sagax? Ad aliquem rationem esse debemus. Una cum vituperatione potes abire. Sed tres? Quatuor? Rationes nostrae in rubra sunt, homines, et non multum significantes."
  
  "Sic Team SEAL 7?" Dahl quaesivit.
  
  "Fortasse," Hayden mussat. "Quis scit? Sed si praejudicio nos invadunt, Deo iuro me comparata vi reperturum. Sic erit cum omnibus vobis. Ordo est."
  
  Alia dies venit, et venatio continuata est. Imbribus suis conatibus obstitit. Putant piscinam Washington cum septem pluribus locis reverti, pro summa viginti trium. Plerique ex illis nihil cesserunt nisi vacuas vel antiquas fundationes, aedificia longa perierunt, sceleta in scissuras redacta sunt. Plurimus dies alter abit, et animos cuspidis quadrigis proclivis processit.
  
  "Nos sumus in omni loco?" Kenzi petivit. "Ungariam dico. Ante regiam Attilae. Quam pridem hic homo natus est? Abhinc sexdecim annos, vox? Quid est hoc? Saecula quattuordecim ante Hieronymum. Forsitan Attila malum flagellum. Suspicor catholicam Ecclesiam multos intitulatum esse.
  
  "Varietatem anomaliae deprehendimus" dixit Kinimaka. Tot sunt, et nemo eorum recte.
  
  Dahl torvabat eum. "Opus est viam ad investigationem angustandam".
  
  Lauren, semper inplenda in piscinam cogitandam, aliam viam spectavit. "Ita, inquiunt. Ita."
  
  Ventus capillos leniter spiravit, sed facies impassiva manebat. "Habeō nihil".
  
  "Fortasse vide Attilam alterum?" Utinam suggesserant. "Quidquid in vita sua?"
  
  Laurentianus nuntiavit cohors Washingtoniae custodiendam esse. Requievit turma, dormivit, vitia quaesivit, non invenit, duobus falsis terroribus interfuit.
  
  Drake denique turmas congregavit. "Puto nos deficiendi, folks. Ordo dicit se invenisse, fortasse & 184; sin autem non possumus, aliae regiones non poterunt. Fortasse quartus eques relinquendus est ubi sepultus est. Si omnino adhuc est. "
  
  Sepulchrum fortasse spoliatum, Hayden manus expandit, paulo post sepulturam. Tum vero reliquiae ostendunt. HORATIUS. Gladius. Gemmae. Alia corpora".
  
  "Difficile est ibi relinquere tam validum telum" Kenzi dixit blank vultu super faciem suam. "Scio meum imperium non esse. Numquam inquisitione prohibere ".
  
  Drake annuit consensu. "Vera, sed nos certe alia medicandi discrimina habemus. Hic semper manere non possumus."
  
  Haec in Peruvia dixit, Smith dixit.
  
  Adnuit Laurens Dracus. "Numquid habent quid nobis?"
  
  Nondum, exceptis octo locis potentioribus. Notae eaedem sunt. nihil solidum.'
  
  "At non potuit hoc prorsus esse quod petimus?" Dahl placidissime locutus est.
  
  Hayden ingemuit. "Puto me posse hunc hominem appellare et secretarium attingere. Melius sumus"
  
  "Cave," monuit Aricia. "Fortasse hoc signum signacula exspectant."
  
  Hayden Constitit, oculis haesitans.
  
  Dahl tandem operam suam obtinuit. "GPR qui terram penetrat," dixit. Quaerens anomalias, gravitationales, magneticae vel quascumque. Multam sane sortem invenit, quia haec est planeta antiquissimus. Sed inquisitionem coartare possumus. Possumus. Oh stercore, quomodo stulti esse possumus?
  
  Drake communis vultus sollicitus est Alicia. "An okay, buddy? Adhuc non sentis consequentias illius Olga quam rapere conatus es?
  
  "Bene sum. Ut semper perfectus sum. Audite, amentes illos qui deorum monumenta invenerunt?
  
  Facies autem Draci gravis erat. "Id erat nobis, Torsten. Bene, maxime nos.
  
  "Scio. Ossa Odini, necnon Thor, Iovem et Lokium invenimus. pausam fecit. "Aphrodite, Martis et plus. Quaenam erant arma et arma? Quidam gemmis suis?"
  
  "Incognita substantia quae nos in alia missione postea adiuvit" dixit Drake.
  
  "Yeah." Dahl non prohibere tune. Et cuius gladius cum Attila sepultus est?
  
  Laurens id rapuit. "Mars!" - exclamat. Romanus belli deus gladio per Scythas Attilam transfixit. Is appellatus est gladius sacri belli. Sed si vere de Martia manu venit...
  
  "GPR reconfigurare potes illud elementum quaerendi", dixit Dahl. "Et hoc admodum rarum elementum."
  
  "Et BUTIO!" Adnuit Dracus. "Est hoc simplex. Insanus est Swee retro ".
  
  Alicia adhuc vidi afflictum. "Non potuisti cogitare paucis ante diebus stupri?"
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM QUINTUM
  
  
  Aliae octo horas paratae erant. Bigae DC retexere terram-penetrans radar postquam contactum cum unitate archaeologica Islandica quae adhuc explorat quid supersit primi numinis sepulcrum. Semper ad Odin redit, Dracus se exspectantem putavit. Constat Islandos pleraque singularia inventu et omnia exemplaria conservasse. Notitia in rarum elementum ad Washington rem minutarum mittens erat.
  
  Saltern illud quod dixit Drake postea excogitavit. Stupefactus esset si Americani hoc in tabella iam non haberent.
  
  Expertus factus est ac deinde signum calidum missum est. Ping in area iam praetermissa est, et Gladius Martis antiquus in charta charta clarus factus est.
  
  "Ita omnia," Mai dixit. "Sepulchrum Attilae Hunnorum".
  
  Fossi serio coeperunt. Vicani fossam quam iam foderant dilatare coeperunt. Priusquam ad inane perventum esset, ferro adaequatis, vicani solvunt ac deprimi se spectantes relinquunt.
  
  "In altera parte" Mai dixit "magnum culturae est".
  
  "Non possumus nunc solliciti esse," dixit Hayden. "Hoc est telum mortis. Hoc distingui debet antequam aliquid annuntiemus.
  
  Smith, Yorgi, et Kinimaka insilierunt, terram oppugnantes. Dahl adhuc spectavit et paulum woose sensit, quamquam Alicia et Kenzi opportunitatem ceperunt ut aliquid ab 'asino otioso' in Crazy pigritia vocaret.
  
  Non diu in vacuum irrumpere.
  
  Dracus observavit trio lacunam laxavit. Mai et Aricia aream lustraverunt ut cave ne mirandum esset in alta herba quae subreperet. prope foveam Lauren moraturus erat; acies oculorum inter duas mulieres et inferiores.
  
  "Quia nescimus quam longe descendamus", ait Drake, "communicatio esset inutilis. Sed puto nos viam invenimus.
  
  "Omnia nobis necessaria arca est" Hayden confirmavit. "Nos tempus terere non negligitis aliquid vel aliquis alius. Consentisne?"
  
  Adnuere. Primus Yorgy equitavit, consors mobilissimus. Proxima Kinimaka accessit, vulnus capitis adhuc fovens, et postea Smith. Dracus in foveam desiluit, quam secuti sunt Hayden et Dahl. Sueci ad ostium manere debebant. Dracus inaequale iactus loco se invenit intra obscurum cuniculum. Unum minutum reptandi et expressi inter parietes ad latiore vacuitatem ducebatur, ubi sinistrae turmae aversae sunt. Yorgi gladium suum in navigatorem portatilem inplerunt et inter se et illum intervallum inter se minutatim clamaverunt.
  
  Dracus lampadam stabilis tenebat, connectens radios suos praemissos. Locus nunquam deflexit, sed inflexus circa sepulchrum gladii, donec ab eo sensim dimoveretur.
  
  Yorgy praemisit. "Habemus erumpere."
  
  Drake maledixerat. "Est lapis solidus. Multum apparatum ibi erumpere volumus. Videsne quam pinguis est?"
  
  Yorgi graviter sonant. " Bis latissime patet hoc loco."
  
  "Et gladium?" rogavi.
  
  "Solum in parte altera."
  
  Drake distinxit impressionem qua luditur. Veteres deos iterum irrident. Aliquando visum est quod eum usque sequebantur omnes ad hunc vel illum casum attrahentes, interdum redeuntes ut se sentirent.
  
  Nunc ut.
  
  decretum fecit. dixit: Transi. "Non opus est videre ubi hic locus ducit."
  
  "Age, unus ex anomaliis praemissus est," Yorgi remissus. "Magna Ignota Figura".
  
  Vox Alicia super communicatorem crepit. "Numquid agit?"
  
  Dracus sciebat quid mali soni facetiarum esset. "Quod prohibere".
  
  "Quot pedes habet?"
  
  "Alicia!"
  
  Omnes, qui sub terra erant, sclopis suis evellebant. Dracus gruem collum eius prospicere conatus est, sed Kinimaka eius conspectum obstruxit. Id solum facere curavit, caput in cuniculum crepitavit.
  
  Pulvis in aere cribratur. Dracus sudabat, pulsante recenti livor. Bigas repit quantum potuit. Deduxit eos Yorgi lento tractu. Turn demum iuvenibus Russicis insistens.
  
  "O! Habeo aliquid."
  
  "Quid est?" rogavi. Voces variae fuerunt.
  
  "Manere. Huc mecum potes venire".
  
  Mox Drake se vertit et vidit latus transitus in fornicem lapideum octo pedes altum et quattuor homines latum esse. Color erat flavo-brunneus, laevis, supra angustiore foramine in ipso saxi sculptus, ostiolum parvum.
  
  Drake prospiciens in nigredinem foraminis. "Si forte saxum aliquantulum foderunt, hic manens Attila in aeternum manet?"
  
  "Sed non est flumen supra nos," inquit Yorgi. "Fuit in animo."
  
  "Flumen vices annorum mutant", Hayden dixit. "Nunc non possumus dicere utrum Tisza semel hoc modo fluxerit. Sit licet, pauca tantum metra ad meridiem.
  
  Dracus ad tenebras ambulavit. "In ludo sum. Videbimus?
  
  Yorgy exilivit, situm in fronte retinens. Primo, porta nova erat prorsus nigredinis adumbrata, sed cum appropinquabant et lampades suas splendebant, visae sunt ex altera parte majoris cubiculi; Cubiculum nullum maius est quam triclinium honestum, plenum pulvere et silentio absoluto, genu in medio basi alta.
  
  In basi stabat loculus lapideus.
  
  "Incredibile" Yorgi spiravit.
  
  "Putasne Attilam ibi?" Kenzi petivit.
  
  " Gladius est, opinor." Yorgi repressit GPR. "Sic hoc dicit."
  
  "Nos in missione manemus". Hayden loculum ne aspice. Sexus erat occupatus studebat. "Et iustum est? Id omne".
  
  Drake respexit ubi monstrabat. Turma per ostium arcus transivit et intra aedificium totaliter terminavit. Arca lignea nota cum sigillo Ordinis in operculo super ipsum basin stabat, ad pedem loculi. Hayden versus eum.
  
  "Surge," dixit Lauren in nexu. "Nos sumus in via nostra. Dic Washington invenimus ultimam capsam.'
  
  "Nonne aperis?"
  
  " Negative. Non puto hic descendere utilem notionem. Te expectabimus donec in summo sumus."
  
  Drake in loculo aspiciens. Yogi propius movetur. Kenzi basim ascendit et desuper prospexit.
  
  "Quis est ad auxilium me?"
  
  "Non nunc," inquit Hayden. "Debemus ire".
  
  "Quare?" Kensi maior manebat. "Non est hic sicut aliae iunctae. Suus 'nice habere momentum a te ipso non cogitas? A nice mutatio cum nemo me tenere conatur. "
  
  Dracus in nexum convertit. "Absit? Bastardus es."
  
  "Quid est?"
  
  Kenzi ingemuit. "Est solum operculum lapidis."
  
  Drake eam ut reliquias smuggler, studium thesauri vidit. Utique nunquam desinet. Partem eius. Adnuit Hayden.
  
  "Nos capiemus vobiscum. Promitto".
  
  Cucurrit ad alteram partem basin, lapidem apprehendens et extraxit.
  
  Hayden e sepulcro festinavit, Yorgi et Kinimaka eum secuti sunt. Faber ad ianuam constitit. Dracus speculatus est thesauri e sepulcro Attilae Hunni reperti.
  
  In lampadio oculi eius excaecati sunt; virides et rubei scintillantes, sapphiri caerulei et flavi candidi; umbrae iride, iridescentia et libera primum in mille fere annis. Movet opes, motu agitatur gladius. Aliae laminae emicuit. Monilia, periscelides et armillae acervi iacebant.
  
  Sub his omnibus corpus Attilae adhuc paucis pannis involutum iacebat. Drake ita credidit. Is locus a magnis latronibus numquam repertus est; hinc divitiae. Nazis hoc solum ad maiora sua consilia indigebat et ad monimentum ad inveniendum animum intenderet. Tenens spiritum, ad communicatorem se misit.
  
  "Lauren" insusurravit. "Debes conducere aliquem ad haec omnia custodienda. Vos iustus have ut facere oportet. Incredibile est. Sola res est... Constitit, quaerens.
  
  "Quid est hoc?" rogavi.
  
  "Sunt gladii hic. Martis gladius abscessit.
  
  Lauren exspiravit. " Oh non, non est bonum."
  
  Facies Draculi temporis factus est. "Postquam per omnia fuimus", dixit. "Scio quod bene dampnas."
  
  Kenzi chuckled. Drake respexit. "Mavors gladius hic est."
  
  "Damnant, bonus es. Reliquiae smuggler et fur dominus. Subripuisti manum sub naso meo." Intuitus. "Mirabile est".
  
  "Non potes capere aliquid." Vidit eam sumo ex gemma. "At ego confido te ibi ire ad mercaturam pretiosissimam."
  
  "Plus quam Attila?"
  
  "Ita. Etiam quis suscipit enim. Sed quodcumque facitis, tibi serva gladium.
  
  Kenzi risit et subtraxit manum suam, relinquens thesaurum gemmeum sed gladium servans. "Nunc omnia vidi", dixit reverentia quadam. "Ire possumus."
  
  Draco laetatus est quod desiderium interiorem ostendit, et adiuvit ut eam adimpleret. "Tunc actum est. Videamus quid sit ascensor mortis.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM SEXTUM
  
  
  Incumbens in directo sole, dolor HASTA Ultimam capsulam Ordinis Doomsday examinavit.
  
  Kinimaka exspectavit approbationem sicut Alicia et Mai fines appropinquaverunt, nunc amicae helicopterae in prospectu videri potuerunt. Hayden Kinimaku ostendit.
  
  Mano. Videndum est quid intus sit priusquam turba adveniat; amicus vel inimicus. "
  
  Hawaii adnuit et crinem clicked. Operculo Drake prono prono Dahl headbutting.
  
  "Crap!" exclamavit, nictans.
  
  "An illud tuum osculum conatum, Yorkie?"
  
  "Osculabor te, si me in os trudis iterum hirta scopae, quam vocas caput. Kiss bloody Yorkshire."
  
  Utique nemo eum audivit. Omnes in novam revelationem feruntur.
  
  Hayden intro intuens, Kenzi incumbens. "Sheeit," dixit casualiter. "Numquam putavi fore ut hoc."
  
  "Et me quoque". A. Mai ftans.
  
  "Verum ultimum judicium," Lauren dixit, textum iterum recitans. "Pessimum omnium."
  
  "Bene, nescio vos guys" mussat Alicia. "Sed totum video intus est chartam stupri. Similis mihi shopping album. "
  
  Forte respexisse. "Quomodo non possum te intra forum imaginari."
  
  Alicia winced. "Uno tempore. Omnes hae trullae, claustra et electiones porticus me vestigio penitus abiecerunt. Impetus appropinquantis helicopterorum cupide studuit. "Melius est".
  
  Kinimaka in cistam pervenit, chartam extraxit et eam tenuit ubi omnes videre potuerunt. "Est fasciculum numerorum."
  
  "Accidens," inquit Cicero.
  
  Drake iratus sensit. "Igitur Doomsday Ordo nos per dimidium mundum misit ut chartam in sepulcro inveniat qui centum annis absconditus erat? Quem locum numquam inveniremus, si deorum sepulchra non experti essemus? Hoc non intellego".
  
  "Nazis reliquiae et thesauri venatores erant", Kenzi dixit. "Scisne incredibilem illam molem sub polare glacie nuper repertam? Alii turpe Nazi. Omnia ornamenta ad volumina et tabulas diripuerunt. Conati sunt immortui creare, vitam aeternam quaerebant, et milia hominum in quaestu periculoso amiserunt. Si in sepulchro Attilae Hunum potius relinquere quam opes furari vellent, magna ratio est.
  
  Ad aures Laurentem ostendit. " Scire vult dc quid sit."
  
  Hayden ab Kinimaki accepit. "Sic guys, haec vetus charta notata est, satis crassa et utrinque discerpta. Flavata et fragilior videtur. In medio igitur est linea scribendi, solum numerorum consistens. Ea legit: "483794311656..." respiravit. "Non omnia."
  
  "Infectum Geek Somnium". Alicia ingemuit. "Sed quid infernum putamus facere?"
  
  Drake dixit, "Exi hinc, stans helicoptera tetigerunt. "Ante Hunnos inveniunt nos."
  
  Gubernator tolutim cucurrit. "Guys, es paratus? Habebimus semper oculum ad illud ".
  
  Manipulus eum ad helicopters reduxit. Hayden perfecit praesentationem suam et chartam circa sedentes in suis sedibus tradidit. "Quaequam ideae?"
  
  "Non potes cum illis sortiri," Alicia dixit. " Frustra ".
  
  "Et quid habent cum morte?" Drake dixit. Et quattuor equites? Numeri cum magni videntur, potuitne aliquid facere cum natalibus? Dies mortis?
  
  "Erant ibi" vox in aurem dixit, et recordatus est iterum se coniunctos esse toti mundo, nisi averterent se ad missionem DC, quo casu non nisi cum Laurente iuncti erant.
  
  "Non solum in eum," alia vox dixit. "Venimus."
  
  Dracus audiebat sicut helicoptera lente in aerem surrexerunt.
  
  Numeri hi fracti coordinatae sunt. Facile. Nazis magnum tibi scopum reliquit, gentes.
  
  Dracus inhibet et arma parat. "Target?" rogavi.
  
  "Ita, prima copia numerorum Ucraina demonstrat. Consequentia est unus numerus continuus longus, unde tempus illud sumit.
  
  Alicia in vigilia eius aspexit. "Non vocant quinque minuta dies."
  
  "IQ centum sexaginta non habes."
  
  "Quomodo infernum scis, dolor guy? Numquam probavit eam ".
  
  Silentii momento, et deinde: "Alioqui. Totam seriem ingressi sumus et eam cum satellitibus coniunximus. Quod nunc inspicimus magna est area industriae, fortasse octo miliaria quadrata in summa. Plerumque est horreis plena, supra triginta numeravimus, et vacua videntur. Aliquid ex perdito bello era. Vetus repono facilitas in Sovieticis copiis, nunc relicta, potuit esse.
  
  "Et coordinatas?" Hayden petivit. "An demonstrant aliquid in speciali?"
  
  "Ego tamen reprehendo." silentium fuit in acie.
  
  Hayden gubernatoribus brevitati non opus est; iam erant iter in Ucrainam. Dracus se sensit paululum relaxare; certe aemuli iunctiones hac in re verberare non potuerunt. Respexit ad Hayden et ore locutus est.
  
  Hoc disable possumus?
  
  Irrupit. Suspectum foret spectare.
  
  Talpa? Ille mimed lente, procumbens.
  
  Hayden ita quoque. Nemo est qui confidat.
  
  Aricia risit. " Damna eam, Drake, si vis eam osculari, fac modo."
  
  Vir Eboracensis recubuit sicut helicopterum per caelum divisa. Fere impossibile erat plenam facultatem operari, cum non certus esses, si vel ipsi tui Superiores tegerent. Decidit pondus super cor ejus. Si quis contra eos aliquid moliretur, ea sunt exploraturi.
  
  Communicator beeeped.
  
  "Wow".
  
  Caput suum Hayden levavit. "Quid est?" rogavi.
  
  Vox super-geek a Washington vix sonabat. " Certus esne, Jeff? Hoc dicere non possum, et tunc actum est coniecturae cognoscere.
  
  Silentium. Tum amans altum spiritum sumpsit. "Wow, habeo dicere. Hoc est malum. Malum est vere. Coordinatae directe ad Mortem Eques ducere videntur.
  
  Dahl astitit in medio emporium in pistol oneratum. "Sensum est," inquit. "Sed quid est?"
  
  "Niceum bellum nuclei".
  
  Dentibus hayden grit. "Potesne hoc prorsus punctum? Hoccine vivere? Estne-"
  
  "Mane," inspiravit geek, anhelitum arripiens. "Quaeso iustus exspecto. Ut non omnes. Non intelliguntur ' warhead nuclei.'
  
  Hayden frowned. "Tum quid vis?"
  
  "Sex sunt longae nuclei in tribus horreis. Per parietes videre non possumus quia aedificia plumbea sunt, sed cum satellitibus nostris per tecta videre possumus. Imagines ostendunt nukes ab annis octogesimo, probabiliter fortunam ad emptorem dextrum valere, et graviter custodiri. Securitas plerumque intus est, interdum basi vacua circumeunt."
  
  "Ita, Ordo Doomsday sex arma nuclearia abscondit in tribus horreis ad usum posteriorum?" Forte petivit. "Vere spectat quasi actum Nazi."
  
  Arma etiam sunt in ordine faciendo, dixit geek.
  
  "Quomodo id scis?"
  
  "In computatrum ratio laborat. Possunt armari, dirigi, liberari.
  
  "Habes exactam locum?" Kenzi petivit.
  
  "Ita vero facimus. Omnes sex corporibus planis aliquet accincti sunt intus in horreis. Satis impariter, actio intus nuper geminata est. Nempe etiam moveri poterant.'
  
  Dracus Hayden aspexit, qui eum respiciebat.
  
  "Mole," Kenzi voce magna dixit.
  
  "Et contrariae partes?" Dahl quaesivit.
  
  "Secundum NSA numerus rumorum crevit. Non vultus bonum."
  
  Scire libet quid sperent invenire, ait. "Non sex numerantur nuclei veteres."
  
  "Mavortis gladius".
  
  Dracus cito collum vertit. "Quid est?" rogavi.
  
  "Quisque coordinatas obtinuit, si haec moles hic laborat. Quisque a ipsum erat. Programma imaginatio nostra omnibus sensoriis instructa, et ab Odin et sequentium missarum historia incipiens, elementum rarum cum monumentis et diis coniungitur deprehendere possumus. Instrumenta nostra item magnitudinem ac figuram proximam demonstrant et gladio absenti compositus est. Omnes sciunt invenimus gladium et in nukes tendimus. Faciendum est."
  
  "Relinque gladium in SECURIS." Smith humeros.
  
  Drake, Dahl, et Hayden aspectus mutaverunt. "Nec forte in inferno. Gladius nobiscum manet.'
  
  Dracus deposuit caput. "Sola res cruenta pluris est quam Genghis Khan, Attila, Geronimo et Hannibal iunctis," inquit. "Et nos arma nuclei commutare cogimur."
  
  "Praemeditatus," Mai dixit. "Et multis rationibus opus est. Divitiae."
  
  "Mercedem," inquit Cicero.
  
  "Avaritia," dixit Kenzi.
  
  "Molestum liberum," Hayden cum persuasione dixit. "His omnibus causis mixtis. Ubi sunt sex crimen nuclei?"
  
  "Duo intus horreis 17" dixit geek. "Aliae officinae nuclei sunt in Octavo decimo et nono decimo, et nunc tibi tribuo exactum locum. Basis magna est, et caloris emissiones ex duobus saltem duodenis corporibus numeramus, cave."
  
  Dracus recumbens tectum suspiciens. "Iterum?"
  
  Hayden sciebat quid cogitaret. "Credis omnia post hoc mutabunt?"
  
  Triste subridens. "Credo".
  
  "Deinde feriemus quantum possumus," dixit Dahl. "Quasi quadrigis, collegae. Hoc unum ultimum tempus faciamus."
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM SEPTIMUM
  
  
  Turma hastae Difficulter habebat. Senex, basis relicta, iustus erat turbatio magnarum, horreorum elongatorum cum retis plani viae viae intercurrentis. Viae latae erant ut magna aliquet transmitterent. Dracus suggerebat olim horreae aliquae fuisse, locus ubi ingens copia militaris instrumenti condi posset. Helicopteri in extrema parte appulsi, post ferrugineam, saepem ruinam, tormentis paene statim interierunt.
  
  "Team parata" Hayden dixit in comm.
  
  " Vade," PC DC dixit ei. "Vide armamenta debiles et altera item tuta."
  
  Ad terram Dal. "Fama est quomodo ostium stabuli claudat postquam equus aufugit."
  
  Manipulus iam loca omnium trium horreorum in animis suis fixa erat et utilem modum retis curvis viae habuit. Omnia vero cetera. Nulli mortui fines, nullae ambages, nullae effugia, praeter unum. Apothecae omnes silva densa in ambitu ambiunt, sed interiores tres vitales in medio aliorum temere ordine collocatae sunt.
  
  Concurrunt.
  
  "Nos discidium debemus, arma nuclei corrumpere, deinde viam inveniendi ut hinc ad meliore loco exeam", dixit Hayden. "Romania non longe est."
  
  Nunc Lauren cum illis erat coniuncta Washington, et probando cogitare posset cogente, ut opus esset cum ad arma nuclea tractanda venit. Caput stabile per canales informationes tradendas capax non minoris aestimari debet. Movebant humiles, celeriter, et petentes apothecas.
  
  Ante eos viam lutum patefecit, deserta. Praeter haec, area tota nuda tellure operta est, cum paucis tantum fasciculis sparsis gramine fusco. Dracus scaenam aspexit et iussit progredi. Telis paratae in apertum cucurrerunt. Odor sordis et olei sensus ejus percussus est, et ventus frigidus faciem suam percussit. Armorum clanxit, ocreis terram duram percussit.
  
  Venerunt ad primum horreum parietem, et dorsum contra eum tenuerunt. Drake aciem perstrinxit.
  
  "Paratus?" rogavi.
  
  "Ite."
  
  Alterum crus itineris sui lustravit, sciens se cameras securitatis non habere ad sollicitandum, cum machinis nullum signum e basi praeter telephona mobile sustulerunt. Ipsae crimen nuclei humili frequentia hum emittuntur. Erat praeterea locus sterilis.
  
  Alius currit, alius horreum transvolat. Quisque suum numerum transversam in scrobem nigram scripsit. Uterque videbat sordidum, insulsum, cum rivulis rubiginis e tecto ad solum decurrentem. Infixae fistulae sponte flectuntur, sectiones serratae ad terram demonstrant, aqua sordida stillantia.
  
  Nunc Dracus videre potuit laevum cornu CELLA 17 ante: "Hanc viam transimus," inquit. "Pedimus iter per latera huius cellae donec ad finem perveniamus. Ita viginti tantum pedes ab decem et septem absunt.
  
  Se contulit, deinde constitit. Vehiculum securitatis viam praecedentem transmisit, movens per viam quae illos transierat. Nihil tamen factum est. Dracus suspirans subsidio spirabat.
  
  "Nulli amici hic sunt," eos Dahl admonuit. "Ne quis extra bigas habeat fiduciam." "Ad Americanos" addere non opus est.
  
  Iam Dracus mouit locum, muro horreis se premebat. 17 Duas fenestras parvas ad frontem habebat CELLA. Dracus molliter maledixit, sed aliter se non perspexit.
  
  "Move," inquit, obnixe. "move nunc."
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM OCTAVUM
  
  
  Currebant ad fores horrea, in tres partes scindentes. Drake, Alicia et May septem puncta singula lacerata; Dahl, Kenzi, et Hayden singuli octodecim notati, relictis Smith, Lauren, Kinimaka, et Yorgi singulis cum undeviginti. In portas consectetur ut.
  
  Dracus calce fores, cardine discerpens. Vir erat intus officio relicto. Dracus eum sub bracchio accepit, eum durum yanked, et contra parietem oppositum officii proiecit. Angusti transitus directe in horreis patefacti sunt, itaque Alicia et Maius eam circumierunt.
  
  Dracus hominem perfecit, eum in re publica comosum reliquit; officia parva, priusquam feminas iungeret, repressit. Obstupefacti visui oculis occurrit. CELLA ingens, longa et alta. In eius centro, contra ordinem fores cylindri, stabat longus, humilis salsissimus, advectus cum magna machina anterius. Duo nuclei bellicae nuclei in dorso plaustri, die claro, nasi ante oculos ponunt, lora nigra certis intervallis conciliant. loris flexibilitatem sine motu multum praeberet - utilem vecturam, Drake suadet, cum nemo letale telum contra rem immobilem frangere vellet. Ingens fascis aulaeorum laterum iacebat ad latus ingens plaustrum, quod ante discessum assumptum erat.
  
  "Nulla securitas," Mai dixit.
  
  Alicia demonstravit alteri officium ad ius plaustrum. "Mea sententia".
  
  "Puto magis debere," Mai dixit.
  
  Dracus non potuit adiuvare sed ad cameras securitatis reprimendam, difficulter innixus in coetum fanorum sedentem in officio aere habitudo. "Amicus noster veternus, complacentia fortasse in opere est", dixit. "Absconditum diu servaverunt."
  
  Per canales communicationis sonos pugnae audiebant, aliae iunctae erant occupatae.
  
  Alicia ad plaustrum cucurrit. "In me!"
  
  
  * * *
  
  
  Dahl proximum hominem arripuit et in tignis eum coniecit, quod tempus honestum, antequam eum videret, in terram incommode prolapsus est. Ossa fracta. Sanguinis fluxit. Kenzi transiit, sclopellum submachinum incendens, homines fugientes feriens, qui facies suas in terram duram impulit. Hayden latera switched, Glock eam praeferens. Ingens plaustrum invenit in centro horreis collocatum, iuxta tres officia et plures ordines tectorum. Nesciebant quid intus esset, sed sapere se scire putabant.
  
  Hayden ad plaustrum ambulavit, oculi eius duo nukes supra caput ascendentes intuebantur. Damn, ingentia procul. Monstra nihil aliud quam vastant. Mortem certe tunc erant, et plane quartae partis Equitis. Attila secundus erat quattuor figurarum vetustissimus, natus post Hannibalem septingentis annis et obiter septingentos annos ante Genghis Khan. Natus est Hieronymus MDCCCXXIX. Equites omnes suo modo recti sunt. Omnes reges, sicarii, duces, invicti consiliarii. Omnes provocaverunt se optimum esse.
  
  An ideo eos elegit Ordo?
  
  Scivit naevus ab Washington arte eos irridebat.
  
  Nulla tempus aliquam nunc nec varius. Ambulabat post suggestum, crates petens. Opercula quaedam declivia erant, alia parietibus ligneis incumbebant. Pili et aliae sarcinae desuper emanatae. Hayden unum hominem iecit, deinde cum alio glandes commutavit et in terram dare coactus est et operculum capere.
  
  Illa in occipitio plaustri cum cauda belli nuclei ei imminens finivit.
  
  "Quid fit infernum, si glans unam ex illis percusserit?"
  
  "Nolite solliciti esse, bonum telum sit ferire tormenti aut explosivae directe" vox super comms ei indicavit. "At ego DENS DENS semper casura esse arbitror."
  
  Dentibus hayden grit. "O gratias buddy."
  
  "Non forsit. Ne cures, probabile est fieri."
  
  Hayden contempsit mollem, commentum immobilem, in apertum evolvit, et totam emporium ad illam adversarium incendit. Cecidit homo sanguinolentus. Hayden aliud commentariolum inseruit cum illa ad tegimenta properavit.
  
  Ingens horrea circumdedit eam, emissariis resonantibus, satis magna ad turbandas tignis, ut in eis facile inimicus lateat. Ea post loculos extracta.
  
  "Puto nos bene facere," inquit. "Sicut hic plus faciunt quam unam operationem."
  
  Kenzi accurrens gladium Martis vibrans. "Quid est hoc?" rogavi.
  
  Dahl iuxta rotam ingentem rotam emissa. "Vigilate vestri tergum. Plures habemus hic inimicum quam unum."
  
  Hayden paleas cribravit. "Res furtivae," inquit. "Debet esse waypoint. Magna varietas hic est.'
  
  Kenzi figuram auream protulit. Partes habent quae incursiones domus faciunt. Burgaria. Magnum hoc negotium est. Omnia exportantur, vendita vel conflata sunt. Plana conscientiae post haec crimina nullus est infra.
  
  Dahl insusurravit "Ad sinistram tuam."
  
  Post cistam Hayden impingeret, maculosa praedam, ignem aperuit.
  
  
  * * *
  
  
  Lauren Fox secutus Mano Kinimaka in lacum leonum. Vidit quomodo Smithus cum hoste egit et eum ad mortem reliquit. Vidit Yorgi seram in ostio officiorum incedere, eamque obsoletam minus quam minutam declarare. Cotidie perdite servare conatus est. Quotidie anxius est ut locum suum in quadrigis amitteret. In parte erat quare Nicholaum Bell ambiebat, quare in tactu tenebat et alias vias ad auxilium requirebat.
  
  Turma amabat et pars eius esse cupiebat.
  
  Restitit nunc, Glock in manu, sperans non uti. Montes pleraque visio eius, vasta et terribilia, occupaverunt. Armamenta erant color viridis hebes qui lucem non reflectit, proculdubio inter minas formas quas hodierna mens humana fingere potest. Smith cum magna custodia incubuit, plures hit cepit, et tunc guy sicut Lauren furtim ad auxilium debilitavit. Ad dextram eius Kinimaka duos iecit. Glandes circa horreum volitare coeperunt cum alii se oppugnari senserunt.
  
  Post eam complures custodes perfodiunt ad raedam plaustri.
  
  "Diligenter" in nexum inflexit, "Video homines versus frontem tendentes. Proh deus meus, conenturne hic illos stimulum calcitrare?"
  
  "Proh non," responsum a districtu Columbiae ad omnes. "Haec nuclei crimina corrumpebant. Si hi guys codicem deducunt, etiam qui dimissus erit calamitatis erit. Ecce sex omnes distingui debent. Nunc!"
  
  
  * * *
  
  
  "Damnare facile est tibi dicere," mussat Aricia. "In balneario tuo involve et cappuccinum spumans sorbendo. Exspecta, video etiam hic pro taxi petere.
  
  Drake inflexit partem, videns se citra suggestum descendere sine certamine ullo. Alicia iactans celeriter proficiscitur.
  
  A. Mai^s intentionem vocis interpellavit. "Vigilate pedes tuos!"
  
  Quid est...?
  
  Homo in crasso corio nigro iaccam sub suggestu delapsus, crura extensis. Per meram fortunam vel callidum consilium, Dracum in tibiis feriunt et eum praecipitantem miserunt. Submachine tormentarii deinceps delapsus est. Dracus novam livorem neglexit et sub plaustro ascendit sicut custodes ignem aperuit. Globis concretum post se perforatum. Eum secuti sunt milites, ducto sclopeto.
  
  Dracus rectum sub plaustrum ascendit, telum ingens supra caput sentiens. impingeret satellitum, tum consedit. Dracus Glock incendit et frontem laniavit viri. Post eum crepitus erat vestigiis, ac deinde alius homo, super se innixus, graviter in eum cecidit. Mentem Draculi terram attingit, astra et nigredinem ante oculos proluit. Dentes conprimebant, in minutas partes abrumpebant. Dolor ubique explosa. Volvivit et pulsaverat aliquem in os cubito suo. Pistol rosa accensus; glandes cranii Draculi ab inch periit, et directa in basin nullae ibant.
  
  Dracus adrenaline sensit salum. "Est ..." caput hominis arripit et contra concretum totis viribus impulit. Nuclei. Erucae." Omnis sermo ictus est. Demum caput recidit. Dracus retro e sub plaustrum ascendit et Aricia currens occurrit.
  
  "Nullum tempus somni, Draci. Hoc est aliquid grave stercore ".
  
  Comitatus Eboracensis sclopetum submachinam arripuit et tinnitum aurium excutere conatus est. Alicia vox adiuvatur.
  
  "Mai? Esne bene?"
  
  "Minime! Amplexi sunt inter se".
  
  Fremitus e suggestu machinam venit.
  
  Dixit Drake. "Sicut pauca secunda et bellicae illae hinc aderunt!"
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM NONUM
  
  
  Dracus velocitatem sustulit. Diebus illis inusitatum erat ut protinus viderem, ut hodie omnia solito more essent. Ostium cockpit in fronte altitudo capitis surrexit. Dracus extendens manum apprehendit manubrio et traxit illud. Alicia Glock eius intendit.
  
  Manus grenade surrexit.
  
  Drake in incredulitate eum intuens. "Quid tu, a fucking child-"
  
  Alicia eum in cista pulsaverat, eique retrahens et circum frontem extulit. Grenade violenter explosa, shrapnel in omnes partes dispersa. Drake equitavit cum Alicia, duo conglutinati. Porta salsissimus gyrari coepit et ruere ante vehiculum. Cum Dracus aspexit, unus tantum erat in cockpit, alte supra, eum nequiter atridens. Pressit gas pedal.
  
  Dracus sciebat nullo modo esse in mundo quod vehiculum satis celeriter ad percurrendum movere posset. Intuitus latere, tres plures custodias ad eas concurrentes vidit. Salsissimus rugit, rotae eius confligunt et propellunt ad tempus pollices pollicis. Fores lapsae non movebant, sed non obstabat.
  
  Communicator ad vitam venit.
  
  "Sunt aliquet e tollens hic! Casae sunt bulletproof. Et difficile ad dampnas. " Vox erat Hayden.
  
  "Nihil in via?" Kinimaka petivit.
  
  "Nemo. Hoc signatum est. Nec nimis vis uti, si quid velim scias.
  
  Et dum Dracus salsuram suam iam non habuisse ostium lateris cognoscit, adhuc duo solliciti erant.
  
  "Surge in contionibus", inquit. "Satus nukes distrahentes eos. sistere cogentur."
  
  "Periculosum. Perduint periculosum, Drake. Quid si unus ex bellicis exeat?
  
  Dracus a tergo cockpit procurrit, oppugnatores incendit. "Una quaestio ad tempus dampnas. Qui sumus geeks?"
  
  Alicia persequentis exortum est. 'Vereor ut nothi dubii his diebus similiores sint.'
  
  Simul in suggestum se insilierunt et se facie ad faciem cum bomb nuclearibus invenerunt.
  
  
  * * *
  
  
  "In duabus frontibus laborat", dixit Drake, nunc per nexum. " Simul corrumpere et disiungi possumus."
  
  Hayden chuckled. "Conare non tam smugly loqui."
  
  "Ebores non complacere, amica mea. Omnia modo mirifica facimus cum modio humilitatis.
  
  "Plus pauca milia cacata carta." Vox Dahl sonabat sicut currebat. "Eboracum felis. Terriers. Puteo. Ludis iugis. Et hoc accentu?
  
  Dracus sensit plaustrum sub se movere incipiunt. "Ubi est tabula imperium, gentes?"
  
  Statim technicos respondit. Viden' quomodo armarium conficitur ex triginta fere tabulis curvis? haec octava est ab acuto fine.
  
  "Plurima mea lingua."
  
  Novae ictus sonuerunt. Alicia iam ad persequendum tendit. Mai modo desiluit in tergum suggestus. Ea nunc aversa nuke fine aspexit.
  
  "Malum nuntium. Britanni adsunt."
  
  "Puto Sinenses habere," dixit Dahl.
  
  "Gallice," Kinimaka dixit. "New team".
  
  Dracus in tabula imperium desiluit. Scimus ubi sit gladius Martis?"
  
  Ita Matth. Sed nunc magna non possum dicere, possum?" - vox respondit.
  
  "Yeah," inquit Dahl.
  
  Dracus grimaced et parvam electricum vertitorium electricum cum universali ascia protulit. Celeriter octo fulmina praecipitavit et decidunt. Invenit se in fronte parvarum duarum tabularum potestaterum magnitudinem velorum autocinetorum sat-navorum, keypad, et sortes nictans symbola alba.
  
  "Cyrillice," inquit. "Scilicet is est."
  
  "Numquid hodie adepto peius?" Alicia per mundum exclamavit.
  
  Eboracensis caput deposuit. "Hoc futurum stupri nunc fiet."
  
  Plaustrum velociter sustulit, ostium illapsum petentis. Britanni a tergo horreis conferti progressi sunt. Custodes autem circumdederunt eos.
  
  Nullus emicabat, plene reducitur, codicem launchium exspectans vel codicem necat.
  
  Drake sciebat se movere. Sciebat se movere non posse. Quod solum nesciebat quis esset moriturus?
  
  
  * * *
  
  
  Custodes primo incendere. Dracus magnum scopum erat, et glandes immotae striatae Aricia praeteritae bellica ferendi sunt. Ad alterum, Draculi vita ante eius oculos emicabat, tum Alicia unam custodiam, alteram Maium deposuit. Plura videbat venturum, quamvis plura noverat ex caeca parte venire. Alba ingenia emicuit, cursor connivuit et expectavit.
  
  "Putasne custodes explodere?" Subito Faber molliter locutus est. "Fortasse hic eorum ordo?"
  
  "Cur mori debuit?" Kenzi petivit.
  
  "Vidi hoc ante," Kinimaka dixit. "Familiae ingentes accipientes praestationes necessarias curationis medicae vel relocationis desperatae cum princeps familiae suae mortuus est". Si sint, verbi gratia, mafia vel trias. Suus 'possible."
  
  Dracus scivit se diu manere non posse felices. Alicia ad cingulum solvendum curavit sicut dolor involutus est. Spero me videt auriga. Sed tunc non curat? Drake aliter non vidit.
  
  tribunali procumbit ad postremum, arma iactans truculenter.
  
  "Manere! Desine, desine. Nolite mittere. I sum Anglicus!"
  
  Dahl murmurat omnia dixit, nulla verba opus erant.
  
  Dracus ad genua cecidit in dorso plaustri, cauda nullae ad laevam, manus in aere et contra venientes quinque-homo SAS unit, omnino inermis.
  
  "Opus auxilium tuum", inquit. "Nimis in dubio est nobis ut bellum possit pugnare."
  
  Iuvenem vidit nexum vertas, duos senes conspiciunt in eius vultu. Forsitan agnoscerent. Fortasse sciverunt Michael Crouchus. Iterum dixit.
  
  "Sum Matt Drake. Pris- sas adscriptum. Veteranus miles. Pro viribus internationalibus specialibus quadrigis nomine SPARSUS laboro. Institutus sum in Hereford. Ego a Crouch illatum.
  
  Nomen hoc totum memoratur. Duo ex quinque sclopeta demissi sunt. Drake vocem Aliciae in nexu audivit.
  
  "Posuisti etiam nomen meum nominare."
  
  leviter vicit. "Fortasse non optima idea, ama."
  
  Mai et Aricia in sinu servabant custodes. Seconda lata. Milites Britanni SAS ignem aperuerunt in custodes magis appropinquantes, qui post dolia olei plana stratum impleverunt. Drake exspectabat. Homo cum radiophonicis tandem perfecit.
  
  "Matt Drake? Cantabrigiae sum. Prius occurrit. Quod requires?"
  
  Felix dies, quam putabat. SAS conscendit.
  
  "Iuva nos securam hanc cellam, desine hanc plaustrum et hunc bombam nuclei diffundere" dixit. "In hoc ordine".
  
  Britanni eam occupaverunt.
  
  Scindendo et discurrentes utrinque suggestum, appropinquantes custodes eduxerunt, ut equos perfecte laborantes. Dracus hoc vidit et gaudebat, recordatus dierum antiquorum. Motus bigae fluidam gratiam habebant, staturam regalem et invictam fiduciam. SPIR putavit optimum team in mundo esse, nunc...
  
  "Drake! Mai plorabat. "Bombam nuclei!"
  
  Oh yeah. Ille recurrit ad tabulam moderandam, in pluteis, claviaturis et numeris intuens.
  
  "Geeks?" interrogavit. "Novimus codicem?"
  
  Respondit, "Posset esse verbum".
  
  "Hoc non est auxilium stupri, dumbass stupri."
  
  "Paenitet. Si nomina sodalium Ordinis cognovimus, natales eorum invenire potuimus?
  
  Dracus sciebat se loqui cum homine qui non curabat. Erat quem dixissent prius, culus obnoxius.
  
  Lauren inclamavit, "Nosti Ordinem. Si hic essent, probabiliter arma nuclearia programmata sunt. Non possum credere non notulam cum codicibus relinquere.
  
  "Fortasse hic nullus est, infans," dixit culus. "Memento signum quod dedisti cum sepulcrum Geronimi aperuisti? Fortasse hic quoque et ad arma nuclei deducendae.
  
  Drake retorsit. "Damnat, armantur?"
  
  "Plenus. In numeris candidis coruscus tu vides esse countdown.
  
  Acuta glacialis aqua corpus inundavit, et vix respirare potuit. "Quam ... quam diu?"
  
  Tussis. "Sexaginta quattuor secundis. Tunc tu et fratres tui illegitimi in historia descendent. Ordo supremus regnabit in saecula! Vivamus in mi! Ordo sum!"
  
  Pugnatum est et multum clamoris. Dracus vestigia secundarum in bracchialibus suis servavit.
  
  "Salve? Esne ibi?" voce quaesivit iuvenis.
  
  "Heus buddy," mussat Dracus. "Triginta et una secunda habemus."
  
  'de eo cogitavi. Tuus amicus Laurentianus Ordinis memoratus. Bene, necesse habent occidere codicem. Et, cum reliqua omnia ad textum pertinent, percurrimus modo. Memorarisne tu? Hoc dicit: 'Solum occidendi signum est cum ascensores stare'. Quid tibi hoc vult? "
  
  Dracus cerebrum suum torquebat sed nihil cogitare nisi secundorum countdown potuit. "Exsurge?" iteravit. "Experrectus? Resurrexit? Quomodo cogitat Ordo? Quid sibi vult Nazis? Si eques apparet, he-"
  
  "Natus" inquit iuvenis voce. "Fortasse suus dies nativitatis suae? Sed hoc esse non potest. Haec eighties-era bombs nuclei plerumque tres digiti occidere codicem habent." Desperatio in voce.
  
  undeviginti secundis ad interitum.
  
  Kenzi locutus est. "Tres digiti, inquis? Plerumque?"
  
  "Etiam".
  
  XVj.
  
  Dracus Respexit ad Alicia, vidit eam inminere cingulo, conatur solvere et simul custodias mittere. Vidi crines, corpus, animum mirabile visu. Aricia ...
  
  Decem secundis.
  
  Tunc Kenzi exclamavit, confirmans fidem in eius Dahl. "Habeo id. Conare septingenti. "
  
  "Septem-o-oh-oh. Quare?"
  
  "Quod non postulatis. Solum fac id!"
  
  Iuvenis ars Drake symbola numerorum Cyrillicorum dedit, et Eboracensis globulis impressit.
  
  Quattuor tres duo
  
  "Non fecit", dixit.
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESINUM
  
  
  Respondit Kenzi. "Accidit".
  
  Nempe exarmavit suos, et Laurens exarmavit. Dracus prospexit a corpore nuk ad Mai, ubi stabat ante alia clavicula. Omnes sex criminibus nuclearibus confusi sunt.
  
  aspexit in vigilia sua. "Non minus quam alterum habuimus," inquit.
  
  Ubique opus satellitum SAS fecit. Alterum lorum laxavit Aricia, et bellum leviter moti sunt. Dracus eum sensit celeritatem tollere, accedens ad fores cylindro.
  
  "Numquid adhuc salsissimus vir eorum cessaverunt?"
  
  "Ego te curabo!" Kenzi exclamavit. "Ad litteram!"
  
  "Nihil," Kinimaka dixit. "Galli ubique sunt ubi custodes nullae sunt. Hic tumultus verus ibi est."
  
  Drake ut SAS de custodibus servabat; Alicia adprehendit in altera balteo, et Mai operculum tutelae in tergo rotae emittit.
  
  "Ita, scio quid velis." Turma hastae incredibilis temporis fuit.
  
  "Aliud agere video," iuvenis technicus coepit. "EGO-"
  
  Eorum nexus cum Washington separatus est.
  
  "Iterum dico?" Drake conatus est.
  
  Silentium ominosum tantum responsum fuit.
  
  "Damnare, hoc bonum esse non potest." Dracus totum pectit horreum.
  
  Sigillum 7 manipulus cecidit super eos, sicut omnia inferna explosa sunt.
  
  
  * * *
  
  
  Dahl cucurrit post plaustrum cum ad portas CELLA lapsus appropinquavit 18. Sinaman per frontem impetus plaustri versus ulteriorem portam currit. per ignem currebant. Custodes prohibere conati sunt. Sinenses speciales copiae eos glandibus et manu ad pugnam deleverunt. Hayden satis infaustum esse ante tribunal cum actio incepit.
  
  Confregit collum custodiae, deinde corpus suum ad se tegendam Sinensis indifferenter accensus est. Corpus eius glandes stolido impetu, terga pulsantes. Clypeus eius corruit. Hoc abiecto, post unum impetus ante coronas prosiliit, transiens post eam sicut provolutus est. Sinensis transiit frontem plaustri.
  
  Dahl ignem incepit, dispergens ut paxillos globos. Incredibile visu, demonstratio paene inhumana est eorum reactionis. Etiam retro saliendo redierunt ignem.
  
  Dahl post plaustrum raptim impingit, deinde prospiciens plures glandes accendit. Sinenses paulum ad terram adfixerunt cum custodes a tergo eos adierunt. Dahl Kenzi respexit.
  
  Non ubi debuit.
  
  "Kenz? Esne bene?"
  
  "O Yeah, sicut vetus amicus captus."
  
  Dahl suapte natura convertit ut eam rimantes per femoralia, caput penitus intus, ventrem in margine operculi sedentem, alta petat.
  
  "Est paulum extemporalitatis."
  
  "Quid est? Oh, esne uxor tua? Illa quam tu sit calidior, Thorst, sed memento, te solum illa te calidiorem reddere.
  
  Aspexit, discerptus sentiens. In tali statu vixit inter conjugium et divortium, et tamen ei omnia facultas datur; Quid hic infernum agebat?
  
  Mei officium.
  
  Sinenses iterum in proelium iverunt, cum custodibus tormentariis appropinquantibus caesim igni et Dahl et Hayden ad terram nudaverunt. Suecus conversus et Kensi e arca lignea emissa vidit.
  
  "O ova. Itane?"
  
  Tenuit novum coruscum katana ante oculos suos, ferrum ascendit. "Iam scivi unum invenirem, si satis profunde fodissem. Latrones gladio resistere non possunt.
  
  "Ubi est gladius Martis cruentus?"
  
  "O in arca proieci."
  
  "Damnant!"
  
  Cucurrit cum gladio in una manu, in altera sclopellum submachinum, deinde in tergum plaustrum salit, labes ante oculos Dahl. Katana abiecto, ignem fugientem Sinensem aperuit.
  
  "Quo vadunt?"
  
  17 CELLA, Dahl dixit. "Et nos eos sequi oportet."
  
  
  * * *
  
  
  Laurentianus impetum Gallorum a dextra parte Warehouse vidit 19. Kinimaka et Smith iam in eam partem erant et statim conflixerunt. Yorgi se post dolia, custodes intendens. Lauren sensit cor eius volitare ut plaustrum ferens geminos nukes promovebat.
  
  Memorans omnia quae dicta erant, in tectum plaustri prosiliit, rotis fulcimen utens. Tum primum lorum solvere coepit. Si sarcinam valde instabilem efficere possent, aliquet desistere cogerentur. Suspexit, peeking a tergo bombae nuclei, in unum e magnis schismatis gradiens, et vidit pugnum Smith cum uno e Francis guys.
  
  Constabularius fecit contactum. "Justus confirmatus ab agente Lutetiae Parisiorum. Memento Armand Argento? Vos guys aliquotiens per annos adiuvit. Bene, inquit, praesentia Gallorum contingentium auctoritate non est. Plene. Esset aliquod genus insensum bellum intus gerendo.'
  
  Laurentius deglutivit et observavit ut Faber retro cecidit ad unum genu fluens. Gallus super eum stans capillo eum apprehendit, detractam radicibus evulsit ac proiecit. Smith exclamavit. Genu ad nasum eum turbavit. Gallus Guido desuper desiluit. Faber pugnavit. Lauren ab eo ad Kinimaku, deinde Yorgi, bellum nuclei, et ostia valva appropinquantia prospexit.
  
  Quid faciam?
  
  Aliquam stupri sonitus.
  
  Illa emporium glock suum super capita hostium alte exonerat, faciens eas obstrepere et anas, unde Cicero et Kinimaka secundas pretiosas dedit. Faber spatium vidit et in eum accensus est, pulsans prostravit oppugnatorem. et iecit in tertio loco blank range, facit eum vacillare et ex pugna decidere.
  
  Unus Gallus remanebat.
  
  Laurens ut glans nudabat de corpore nuke. Quam FORMIDULOSUS erat ut ne molestus quidem esset? Quam consueta est? Ipsa autem pars illius quadrigis erat, et quandiu eam habuerunt cum ea morari voluit. Hanc familiam invenit et adiuvabit.
  
  Salsissimus ingens celeriter velocitatem sustulit, fortiter accelerans, ad ianuam cum cylindro adapertis, in eam ingruat, facit ut casula prima leviter repercutiat, ac deinde per eam ingruat.
  
  Lauren se proiecit in tergum salsissimus.
  
  
  * * *
  
  
  Dracus obumbravit sigilla SAS et HASTA iuxta bellum nuclei movens, mirans si quid praelium intricatius vel funestius hoc fieri posset. Pauca verba ex communicatore narravit ei certe fieri posse.
  
  Omnes tres aliquet sex arma nuclei portantes simul ostia cylindro perruperunt. Metallum shrapnel ubique disjectum sicut fores scissas laceratas. Aliquet omittendum. Homines in aliquet inclamaverunt, intus salientes, sentientes se tantum celeritatem colligere. Nunc Drake duos milites Sinenses simul accurrentes vidit. In suggestu mansit et Ariciam et Maium paulo infra vidit, unum e subsidiis ligneis latens. Bomba nuclearis deturbata est cum unum ex maximis potholis in mundo feriunt.
  
  Drake abieci. Si ingens et grave telum erumpere et habenas frangeret, omnes in malis essent;
  
  Egrediuntur in lucem et discurrunt. Viginti milia horae, deinde triginta, tres flatcarae rugientes tamquam rectores in pedali gasi gressum fecerunt. Antecedens via lata erat, recta fere ad fauces, stadiis circiter duobus. Nunc, inter se iuxta se, Drake ex salsissimo suo ad salsuram Dahl spectare potuit, et deinde ad Kinimaku. Visus ingens missilium nuclei per partes moventium, homines ex parte pugnantes, sclopis, cultris et pugnis adhibitis, abiectis, nulla misericordia data, contortis et omnibus tribus aliquet in vicem inclinatis, sopitum esse. ad nucleum. . Erat resonans avaritiae et violentiae, prospicitur in Orcum.
  
  Nunc autem omnis eius intentio in signacula tendit.
  
  Quattuor fortes, primum SAS adorti sunt, unum nullo problemate interfecto. Britones se adoriuntur et terga pellunt, ut sigilla ad operculum pilum cogant. Quattuor viri post aliquet cucurrerunt, sperantes in tabula salire. SAS dux Cantabrigiae manu obsignato pugnavit, ambo feriuntur. Mai et Alicia de custodibus pugnabant et apertam in concursu invenire quaerebant.
  
  Dracus obviam venit cum sigillo ducis. "Quare?" - interrogavit.
  
  "Noli quaerere", fremuit vir et ad Dracum ambulavit. In pugnis erant accurati et incredibiliter duri, suo simillimi. Ille impedit, impedit dolorem earum, et repellat. Calce dura. Cultrum in manu alterius apparuit. Dracus cum suis elusit, abiectis utroque telis et evolare extulit.
  
  "Quare?" iteravit.
  
  "Tu daturam. Tu et equos tuos."
  
  "Quam?" rogavi. Drake retorsit ad aliquod spatium.
  
  "Quare nothi isti volunt nos occidere?" Interrogavit Alicia apparens post hominem.
  
  Momento ictum tradidit, eam in templo ferendi. Dracus eum calce in renibus suis ocreis servavit et eum lapsum servavit. Alicia pedem in faciem movit. Simul eum praecipitabant.
  
  Dilatata via est.
  
  A. Maio duos custodes misit. Alius praefectus SAS occisus est, et iam Britanni et Americani viribus pares erant. Tres contra tres. Dracus duos Sinenses vidit antea reptans sicut aranearum super bomba nuclei viderat.
  
  "Aspice hoc!"
  
  Sero. Ingruunt in eum.
  
  
  * * *
  
  
  Dahl re vera sciebant se Romaniam petere. Erat bonum. Semihorae iter erat quod eos occidere potuit antequam illuc pervenirent.
  
  Seres pugnavit cum custodibus, eos repellit et invenit salientes, plura desunt. Sinensis defensiones praeterivit, duram ac paene deglutiens eum bis terribilibus scapulis percutiens. Plures custodes circumdederunt eum. Hayden ex salso se abicere donec numeri eorum reddantur.
  
  A tergo Kenzi ultimos inimicos egit. Machina sclopetis vacua erat, rubra ex katana distillabat. In suggestum descendit, oculos angustos nunc, ut duo Sinenses simul invaserunt, cultros vibrantes. Excepit, declinans. Arma tulerunt. Proiecit se in ora, mirandum. Sagittarius sub bracchio suo abiit, proiectione bombae nuclei. Erat iuxta unum e guys sclopetis in vultu monstrante.
  
  "Shit".
  
  Sola via erat. Illa manu, quae sclopellum tenebat, abiecta reiecta calce ascendit firmamentum corporis proiecti nuclei. Ad cacumen pervenit, reperiens illic curvam tantum esse levem, sed periculosam ad stateram. Sed sedit in manu sua bomba nuclei cum katana.
  
  "Veni et fucking me tolle!" exclamavit. "Si audes."
  
  Tulerunt cito, libratum. Cenzi stabat in capite belli, ensem vibrans ei cultris incusantibus. Hit et adductius. Excepit, sed fudit sanguinem. Illa eruca feritur. Plaustrum horae triginta milium quatiebat. Sinenses summo gradu accommodarunt. Kenzi stateram amisit, lapsus et in erucam recidit.
  
  "O".
  
  Flante ventorum per capillos suos, frigida ut freezer. Cultellus cecidit super eam. Katana ad alteram manum vertit, carpum inter digitos stringens, et latus acriter adprehendit. Carpus fregit, cultellus cecidit. Illa etiam hoc modo torquebat corpus et vidit illud caput primum evolare extra plaustrum. Alter iam aggressus est. Kenzi katana ad dextram suam iactavit et punctum rectum attingit. Aliquantum temporis volavit donec Kensi eam deponeret.
  
  Tum de pertica sua despexit superne bombae nuclei, mucro katana cruorem infra fluentem in pugnando.
  
  "Duo Sinenses interfecti sunt. Tres relicti sunt.
  
  Alicia eam observavit ex salsissimus vicinus, pugnam in summitate belli spectans. "Videbatur sic frigus damnare," dixit. "Vere credo me habere erectionem".
  
  Dahl eam ex salsissimo suo observavit. "Me quoque".
  
  Tum belligerare coepit.
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESIMUM PRIMUM
  
  
  Dahl statim trabeam animadvertit, duo lora quam in vento volitantem videbat, ac deinde tertia quasi fascia insanissimae mundi dissociata est, nuclei impetum ac imum suggestum feriens. Primo ictu valido custodias ventriculi percussit, quod eum e latere plaustri akimbo avolare fecit et punctum vestis in posteriorem rotam prope agentem exposuit. Dahlius vincit ad eventum.
  
  Bomba nuclei iterum se movit. Dal caligo rubram in eum descendentem sensit, sicut Kenzi desuper luctatus est et Hayden sub umbra eius sub umbra sua certabat sine idea quod proximum erat. Clamavit et fremuit, sed frustra. Stridet fremitus, clamoribus, focis certare opus est; omnibus audientibus impeditus. Sese ad communicatorem misit.
  
  "Permoveo. Bomb nuclei discussurus est!"
  
  Kenzi prospexit. "Ubi ire? Vis tolle?"
  
  "Nooo!"
  
  Ad extremum lorum, Suecus quasi amens prope Hayden cucurrit, et umerum suum contra incredibilem molem proiecti premens. "Bambo nuclei cadit!"
  
  Hayden velociter revolvi, sicut fecerunt milites. Warhead alium unc. Dahl eum levavit cum omni unciae virium, quos umquam recensuit, omnis musculi quiritatio.
  
  Iuxta eum gravis erat pulso.
  
  Shit.
  
  Sed Kenzi erat adhuc tenens katana et risu cavillator in faciem suam. "Damnate, iustus es vir insanus stupri heros. Putasne te etiam alterum tenere posse?"
  
  Mmm, no. Non realiter."
  
  "Tum move."
  
  Insanus Swee iacuit pro certo.
  
  
  * * *
  
  
  Dracus et Aricia alterum spectaculum arripere curaverunt.
  
  "Quid est Dal infernum facere?" Alicia petivit. "Estne amplectitur Damnare nuclei bomb?"
  
  "Noli stultus esse" Dracus rupta caput quassans. Osculatur eam manifesto.
  
  Dracus deinde in partes desiluit ut guys SAS adiuvaret, sigillum e puero rapuit et sub bomba nuclei proiecit. Totum corpus hominis concussum est. Vadunt ictus, et tunc obsignator inscius jacuit, pronus sed vivens. Drake intendit eum sic relinquere.
  
  Alterum Sigillum Navy occiso, quem miles SAS sequitur, ambo cominus confoderunt. Cantabrigiae et iuvenis omnes qui relictus est. Illi cum Draco ad ultimum sigillum pugnandum iunxerunt. Eodem tempore Alicia et Maius ad eos venerunt. dolor in via lutum murmuravit, proximam semel tetigit et locum reliquit. Concursus effecit ad stabiliendum bombam nuclearem Dahl, eamque in cruribus ingentibus impetravit. Omnes tres currus, ut unus, portam exitus perruperunt ac perrexerunt ad Romaniam petentes. Chalybe et concreta penitus sunt disiecta, ultro citroque dilacerata. Iam helicopteri in aere erant et e regione aliquet volantes, homines cum tormentis gravibus e foribus incubuerunt et ad rectores feruntur.
  
  Drake impetum in Sigillo obstruxit. "Manere. Tu es commando. Americani. Cur nos interficere conaris?"
  
  Etenim responsum non exspectavit, sed respondens vir aggressus est. Cantabrigiam deposuit ac deinde Drake complevit. cecidit in latus iuvenis sas. Crudelis et atrox Sigillum, ictu populante, ictum. Sed tunc Mai ad eum conversus est.
  
  Octo secundis confectis pugnatum est. rursusque ingentem exarmatum cumulo vivo linquunt.
  
  Dracus Cantabrigiam convertit. "Exprimere non possum quantum tibi auxilium tuum, Major. ita doleo de amissione populi tui. Sed quaeso, si placet, hos vivos relinquere, tantum ordines sequentes.
  
  Duo sigilla superstites aspexi, admirans, forsitan haesitabam.
  
  Cambridge adnuit. "Intelligo et assentior tibi, Drake. Etenim omnes homines sumus. "
  
  Drake grimaced. "Bene, non amplius. Imperium Americanum mox nos necare conati sunt. Rediens ab hoc nullo video."
  
  Cantabrigiae humeros. "Cetera terga."
  
  Drake torva risit. "Homo mihi cordi placet. Placet tibi in occursum, Major Cantabrigiensis.
  
  "Et tu, Matt Drake."
  
  Adnuit Mai et Alicia, cautius iter ad tergum plaustri. Dracus eum observabat, simul bellicae stabilitatem inhibens. Omnia vidi bona.
  
  "Scisne illos redituros esse et gladios accipere?" Alicia eum impulit.
  
  "At enim quid? Non facio irrumabo. Martis gladius minimus est quaestionum nostrarum. Se in nexum convertit. "Hayden? Dal? Quid agis ibi?"
  
  "Bene," respondit Hayden. "Ultima Sinensium modo desiluit. Vado pro gladio.
  
  Kenzi giggled. "Minime, viderunt me in actu."
  
  "Nonne nos omnes." Drake risit. "Non sum oblitus huius visionis aliquandiu."
  
  Alicia super humero dextram ei applaudens. "Tace, miles. Iterum me vis inhaere nuclei inter crura mea."
  
  "Minime, ne solliciti," inquit Dracus, aversus. "Ego faciam tibi postea."
  
  
  * * *
  
  
  Helicopteri exprobraverunt, minati sunt et aurigas suaserunt ut vehicula sua tardarent. Utique non primo opus fecit, sed postquam quis in unam ex windshields glandem magnam callidam glandem imposuit, repente homines qui putabant se intactos dubitare coeperunt. Tres momentis post, aliquet retardari, manus e fenestris adhaeserunt, et omnia negotiatio cessaverunt.
  
  Dracus stateram suam recuperavit, adsuetam assidue impellentem et antrorsum motum. Ille in terram desiluit, animadvertens se subito revixisse systematis communicationis suae, et nunc maxime inspector est gubernatoribus suis.
  
  Integer non erat ex. Washington hoc tempore tacuit.
  
  Turma convenerunt deletis eorum headphones. Sederunt in monte herbido imminentes tres tabellarios missiles, mirantes quid mundus eiusque mores pessimos in eos proximos iacere possent.
  
  Dracus gubernatorem aspexit. "Posnene nos per planum ad Romaniam ducere?"
  
  Oculi hominis numquam vacillaverunt. "Sane," inquit. "Non intellego cur non. Arma nuclearia illic usquam mittuntur ad basim reponenda. Commodum habebimus".
  
  Una alia acie reliquerunt.
  
  Simul fortes manserunt.
  
  
  * * *
  
  
  Paucis post horis, turma tuta domum in Romania discessit et bus in Transylvania conscendit, accedens ad castrum Brun castrum, residentiae comitis Draculae assertum. Hic, inter altas arbores et montes altos, domum obscuram, quietam, hospitem, in ea consedit. lux obscurata est. Manipulus autem indutus erat togatis vestibus e domo tuto ablatis, tantum arma et tela portabat, et bona pecunia ex tuto quam Yorgi ceperat. Nulla diplomata, nullae chartae, nullae chartae identitatis habebant.
  
  Convenerunt in unum locum. Decem homines, nullo nexu. Decem homines qui ex imperio US imperium currunt sine idea qui confidere possunt. Ire locus non est clarus. Nullius magis hastae, nee turpius secretior. Nullum munus in Pentagono, nulla domus Washington. Familiae genus ultra limites licitum erat. Contactus uti possent decipi.
  
  Totus mundus secundum quosdam ignotos mutatur, incomprehensibilis ramus exsecutivus ordo.
  
  "Quid suus 'postero?" Faber primam quaestionem attulit, vocem suam in obscuro loco prostravit.
  
  "Primum missionem absolvimus," dixit Hayden. "Ordo superanalis mundum occultando quattuor terribilia arma destruere quaesivit. Bellum Hannibali egit, qui magnum telum erat. Conquestum ope Genghis Khan, quod erat in codice clavis quem delevimus. Fames, per Hieronymum, qui telum biologicum erat. Ac denique Mors per Attilam, quae sex nuclei crimen habuit. Una haec arma in societatem nostram redigunt, ut eam in ruinam et chaos novimus. Puto tuto dicere posse nos minas distinxisse.
  
  "Solo Martis mucrone soluto," Laurens dixit. "Nunc penes aut Seres aut Britannos."
  
  "Ita vere spero nos esse," dixit Drake. "SAS ibi nos servavit et aliquos bonos perdidit. Spero Cambridge non reprehendit. "
  
  "Progrediens ..." Dahl dixit. "Etiam non solum id facere possumus. Primum, quid nunc infernum facturi sumus? Secundo, quis confidimus cum hoc adiuvare?
  
  "Bene primum invenimus quid Americani terga nobis verterint" Hayden dixit. Coniio operationem in Peruvia et alia... quae acciderunt. Num pauci potentes contra nos? Surculum globus influens alios? Alteri credere non possum quod Coburn hoc sanxerit."
  
  "Aisne nos secretum habere cum Praeside chat?" Drake quaesivit.
  
  Hayden humeros. "Cur non?"
  
  "Et si festucam est coetus", Dahl dixit. "Destrumus eos."
  
  Vivat, dixit. "Una via haec est ut hostes nostros vivos capiamus."
  
  Turma sedit in magna camera in variis oppositis, aulaea arcte instructa, custodiens noctem inexpugnabilem. Altum in Romania loquebantur. Scheduled. Mox patuit facultates habere, sed facultates vix erant. Dracus digitorum manus una enumeret.
  
  "Ubi ire?" Kenzi interrogavit eam katana adhuc tenens, ferrum calidum in obscuro lumine dimittens.
  
  "Deinceps" dixit Drake. "Semper incedendo".
  
  "Si umquam desistimus," inquit Dahl. "Perimus."
  
  Alicia Drake tenuit in manu domini. "Et cogitavi super eos dies cursus."
  
  "Aliud est," inquit, ingemuit. "Sane scis. Ignosce."
  
  "Omnia est bonum. Ridiculum est sed bellus. Denique intellexi - hoc genus meum est.
  
  "Numquid hoc procursu sumus?" Kenzi petivit. "Quia vere volui ab ea omnia effugere."
  
  "Nos ista agemus". Dahl propius ad eam incumbebat. "Tibi promitto. Habeo etiam liberos, ne obliviscaris. Et vincam illis nihil.
  
  "Non recorderis uxorem tuam."
  
  Dahl igitur in sella reclinatum cogitans aspiciens. Drake vidit Kensi parum propius ad magnum Swecum moveri. Ex animo posuit et circumspexit cubiculum.
  
  "Cras erit alter dies", inquit. "Quo vis ire primum?"
  
  
  FINIS
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater
  Ad ripam Armagedon
  
  
  CAPITULUM PRIMUM
  
  
  Iulia Marsh vir colorum diversorum semper fuit. Unum latus est nigrum, aliud griseum est in infinitum. Satis impariter, nihil unquam studii ostendit cur paulo aliter quam ceteri evolvit, modo acceptavit, cum eo vivere didicit, usus est. Omni sensu hoc ei rei usurae; e shenanigans post oculos suos expressos oculos traxit et salsos et crines. Iter semper praestantes, uno vel alio modo.
  
  Intus alius fuit. Internum in unum nucleum animum tendit. Mensis Pythii causa fuit, seu quid eorum supererat. Coetus alienus animum adprehendit et circa eum simpliciter evanuit. Tyler Webb plus ex mega-stalker psychopathica quam cabalista princeps. Sed Marsh occasionem illam solam ire volebant, consilium personale et eccentricum creandi. Ad infernum cum Zoe Forfex et quivis alius adhuc agens intra sectam, et ad infernum etiam profundius cum Nicholao Bell. Ansgarius et ligatus, sine dubio prior constructio operarius omnia posuit pro auctoritatibus ut vel minimum relaxarentur.
  
  Pro Palus, clara futura, quamvis levi tingu, aspexit. Omnis fabula duo habebat latera, et in multis erat bipartitus homo. Postquam infeliciter Ramses Bazaar umbraculas cum omnibus suis oblationibus re vera probaverunt - moerore discesserunt - Martius ope helicopteri abbyssi-coloris ad caelum cepimus. Irruit, celeriter novum praemisit casus.
  
  EBORACUM NOVUM.
  
  Idus Martius in latere suo tentavit, propius trahens, incertus quid videbat, sed quid facere posset certus. Hic puer instrumentum paciscendo principale erat. Magnus tata animi persuasio. Quis disputare potest cum bomba nuclei? Martius fabrica sola discessit, manticae exterioris iniectae et laxatis loris humeri ad tersos aedificandos accommodando. Nempe rem suam examinare et authenticitatem confirmare debuit. Post omnes, maxime bombs fieri potest ut vultus non essent - si satis erat cocus. Turn demum arcus Alba.
  
  Periculosum unum latus est. Anceps.
  
  Sed fun! alterum poscere. & veneficii femper tanti parum , ob rem.
  
  Martias ipse ridebat. Tam improbus. At mini tacuit Geiger occurro, demum locuto.
  
  Sed omnino honestum volitans non forle fuit. Ita tumultus erat, sed etiam calido mortis occasio fuit - et nunc non vere eum appellare. Fortasse alio tempore. Marsh multas horas cruciabilium hanc missionem disponebant, ut certa omnia loca et quam tutissima essent, cum loca cessaret, opinio paene ridicula erat.
  
  Exempli gratia nunc. Sub conopeo tendebant super rainforas Amazonum in itinere ad Columbiam. Fuit homo exspectans eum - immo plus quam unum - et Marsh suam personalitatem in conventu impressit asserens se in albis esse. Parum concesso, sed magni momenti pro Pythia.
  
  Estne hic totus nunc sum?
  
  Martius clare risit, gubernator helicopterum trepidi circumspicere.
  
  "Omnia est bonum?" petivit invalidi, oraque est.
  
  "Bene, ex parte tua pendet." Martias risit. "Et quot puncta sententiarum habes. Malo hospitari quam unum. Vos?"
  
  Gubernator avertit, aliquid obscurum murmurans. Martii caput renuit. Si modo illotis globis sciant, quae vires subrepentes, labentes et tortae sub se, non curantes, nec considerantes chaos.
  
  Martius scaenam infra spectavit, miratus est decies centies millesimus si hoc punctum US ingressum erat via recta. Cum ad eam descendisset, duae tantum optiones reales erant - per Canadam vel per Mexico. Hi propinquiores Amazonibus erant et corruptione scatent; referta hominum plena, quae solvi possunt auxilio et ora claudunt. Canada paucos portus tutas hominibus similes paludis obtulit, sed parum erant, et ne prope diversitatem quae in America Meridionali existit. Fastidiosus landscape ut infra explicare pergebat, Martii mentem vagam invenit.
  
  Cochlearium argenteum in ore multo plus quam puer in dignitate crevit; immo solidum aurum. Optimi scholae magistrique optimi - optimi " ut " pretiosissimi," Marsh semper corriguntur - eum recta via instituere conati sunt , sed defecerunt : paludes a servis excitatus vidit parentes suos maxime in epulis ac sumptuosis acceptionibus ubi Iussus est non loqui Semper sub patris discrimine intuitus, Impeccabiles mores et semper nocens ridere matrem, quae sciebat filium suum crevisse sine amore et solum, sed omnino non poterat se provocare in aliqua forma. Et sic Iulianus. Palus crevit, crescebat et in id vertit, quod pater suus "puer alienus" appellabat.
  
  Gubernator locutus est, et Martius omnino neglexit. "Iterum dico?"
  
  "Cali, domine, appropinquamus. Colombia."
  
  Martius incumbens et novam scenam Expediens subibat. Cali notus est una ex violentissimis urbibus in Americas et domicilium Cali cartel, unum maximis mundi praebitorum cocaini. Quovis die ordinario, homo ut Marsh vitam suam in manus suas peragrans angiportis viciniae El Calvario, ubi ragamuffins plateas purgamentorum pectit et in vagos cubabat ubi incolis pittacium "zonam tolerandam" patiebatur, commercii praebendo. consummatio medicinae et sexus cum minimis vigiliis intervenientibus florent.
  
  Marsh sciebat hunc locum sibi et eius bomba nuclei esse.
  
  Sedente gubernatore ostendit plaustrum RAPINA griseo in quo tres aucti homines frigore, oculis mortui, faciebus expressis sedebant. Aperte armati sclopetis, Martium in plaustrum cum brevi salve induxerunt. Tum per umidas, clutas, vias, sordida aedificia, et ferruginea ejecerunt, praebentes oculis urbanis aliud aspectum mundi, in locum ubi pars hominum ab una casa in aliam sine manente domo natavit. Martii retraxit paululum, sciens se nihil dicere de eo quod postea factum est. Hae statio necessariae erant, tamen, si in US tela nuclearia feliciter smigrent et omni periculo valerent. Et sane, Marsh neutras quantum poterat viderit, paucas strophas varias manicas accinctus.
  
  Currus meandered super aliquos nebulosos, colles leves, tandem conversus in gestationem stratam, quae respiciebat magnam, quietam domum. Silentio iter factum est, nunc unus ex custodibus ad Martium vultum severum convertit.
  
  "Hic sumus".
  
  " Videlicet. Sed ubi est hic?
  
  Non nimium despiciens. Non nimis whily. Omnia simul servate.
  
  "Recipe saccum dorsualem tuum." Exilierunt custodes et aperuerunt ianuam. "Dominus Navarro te exspectat."
  
  Martii annuit. Ius erat nomen et locus. Noluit hic diu manere, satis diu efficere ut proximus modus onerariae ac finis impeditus et incolumis esset. Custodes sequebatur arcum atroque madentem caligine , deinde in obscurum veteris domus introitum . Nulla lux intus erat, speciesque vetusti vel phantasmatis vel duo non fuisset admiratio vel perturbatio. Palus saepe vidit umbras veteres in tenebris et cum illis loquebatur.
  
  Custodes ostendebant foramen dextrum. "Locum privatum tibi solvisti maximum quattuor horarum. Veni intus rectum. "
  
  Martius inclinato in gratiam et gravem ianuam reppulit. "Ego quoque petivi ut proximo modum onerariis terram exponeret. Helicopter?"
  
  "Etiam. Prodest. Vocate me in interca cum tempus iustum est et perambulabo vos per domum.
  
  Martii annuit in satisfactione. Pecuniam quam dedit, et quantum opus erat, melius praestare debet, et quantum habet. Nimirum plus quam petens pretium movit suspicionem, sed haec erant pericula.
  
  Duabus partibus rursus cogitabat. Yin et Yang. Palus et palus. atro purpureo micat atra ....
  
  Intra cubiculum luxuriosum erat. Postremum latus angulum stibadium occupatum ex corio nigro et gausapo profundo. Mensa vitrea cum carafe pro potionibus, vino et spiritibus prope stabat, in altero angulo machina capulus et tea offerebat. Laborum in mensa vitrea posita sunt. Martias risit omnia.
  
  Consolatoria, sed ad breve tempus. Specimen.
  
  in vasculum capulus fortissimi infudit et pro eo ad celandum aliquandiu expectavit. Deinde in strato consedit et laptop extraxit, dorsualem suum eleganter super corium Nullam iuxta se collocans. Numquam tam enodatus erat bomba nuclei, cogitabat momentaneum admirans si concoctionem suam facere posset. Utique, homini paludi similis, difficile non erat, et in paucis minutis poculum fumigans erat et parva cupca cum vico in mantica parte.
  
  Martias risit. Omnia bona sunt.
  
  In lorem ascenderunt; nuntiaverunt ei confirmationem nuntii helicopteri Forward iam Columbiam intrasse. Nullae vexilla usquam elata sunt, sed paucae horae fuerunt ex quo emporium in plenis adductis discessit. Martius potionem suam complevit et sacculum paniculum farti proximo fugae refertum est, deinde puga intercom pressit.
  
  "Paratus sum discedere."
  
  Viginti minutis post tergum nuclei retorta sed commodus volatus iterum in aere erat. Profecti erant ad Panamam, ubi celeres volatus finiret, et taedio terrae crus iter inciperet. Gubernator iter fecit in aere et per aliquas vigilias, optimum quod fecit, et propter hoc liberaliter solvit. Cum delineatio Panamae in fenestra sinistra apparere coepit, Marsh percipere coepit quanto propius iam Civitatibus Foederatis Americae Septentrionalis esset.
  
  Procellae adventus guys est et non facilis.
  
  In urbe Panama consedit per aliquot horas, bis mutatis vestibus et quater imbuit, utrobique shampoo diverso odorato. Odores mixti iucunde sudorem lasso opprimunt odore. Prandium et prandium habuit, licet tempore prandii esset, et tria vitrea vini bibisset, unumquodque e diversa amphora et diversis coloribus. Vita bona erat. Visum extra fenestram non mutavit neque inspiravit, itaque Martius thecam lipstick quam talem occasionem servaverat, vitream minio depingit. Profuit saltem aliquandiu. Marsh tunc cogitare incepit quid futurum esset ut tabellam illam mundam lamberet, sed eo momento pingens nuntii advenientis somnia interrupit.
  
  Adventus aestimatur tempus 15 minutae.
  
  Martius grimaced, laetus sed simul exterritus. Iter quadraginta horarum aliquibus pessimis viae regionis praecurrebat. Verisimile est hanc cogitationem inspirare. Sed, semel peracta, pars altera infinite magis iucunda esset. Martius res suas collegit, siliquas, utres vini, et utensilia ad colorem, figuram, et ad modum tendens, ad exitum tendit.
  
  In SUV exspectavit, ad frena purgans, mirae commoda intuens. Martius bombam nuclearem necavit, seatbelt eam confixit, et postea de se curam egit. Auriga paulum ante confabulabatur ut cognoscens Marsh non parum curare de vita sua crappy, et post rotam obtinuit. Protenta sine fine via praemisit.
  
  Horae transierunt. SUV lapsus est, tunc concussus est, deinde iterum delapsus est, saepius obsistens pro gas et macula compescit. Auriga periculum pro minore offensione trahi nolebat. Denique aliud vehiculum inter multos fuit, alia vita scintilla vitae aeternae per semitam ad ignota loca iter faciens, et si indiscreta mansisset, latuit.
  
  Et tunc praemisit Monterreyum ponunt. Martius late risit, sed gavisus est fessus, nam plus quam medium iter erat.
  
  Brevis nuclearis iuxta eum iacebat, nunc paucae horae e termino US.
  
  
  CAPITULUM SECUNDUM
  
  
  Martius proximum crus profectionis suae tegat obscuritatem. Erat locus ubi omnia vinci aut amitti possent; factor ignotus, inaestimabilis moles umbilici localis elevatus, in tabulam delatus est. Quis horum hominum possit divinare cogitationes? Quis scivit quid postea facturi essent?
  
  Certe non... vel Juliani Marsh. Dedecus deportatus est cum duodecim aliis in dorso plaustri pro termino ligato. Alicubi per viam, haec plaustrum de via avertit et in tenebras disparuit. Lumina nulla, nulla signa, auriga meatus velavit - Et bene noverat.
  
  Mariscus in lateribus in dorso plaustri morabatur, audiens garrulum et displicentiam familiarum. Praestitit ei ordo consilii sui. Tempus adventus eius Novi Eboraci satis cito venire non potuit. Cum plaustrum ad claudum traxit et postica fores in cardine uncta apertas intorsit, primus exivit, ducem tormentorum qui in custodia erant quaerens.
  
  "Diablo" dixit, utens verbo codici qui eum viatorem VIP notavit et se solutioni pactus erat. Adnuit ille, sed postea eum neglexit, omnes in parvam stipitem sub ramis arboris imminentis patulis comitati sunt.
  
  "Nunc vitale est," inquit Hispanice, "quod tacite moveas, taceo, et ut dicitur agis. Si non facis, elidam iugulum tuum. Intellegis?"
  
  Martius spectet ut quisque suum, quemque suum. Post hoc iter facere coepit, per condensum et inter vepres arborum. Lumen lunae caput immersit, et Mexicani principes saepe exspectaverunt nam nubes ad splendorem larva perseverent. Paucissima dicta sunt, et solum ab hominibus cum armis, sed repente Martius invenit se velle aliquem Hispanicum vel multum loqui.
  
  In media acie insiluit, pavidaeque oblita voltus. Post horam retardata sunt, et Martius prae se vidit volubilem, arenosam campum sparsis arboribus punctatum, cacti, et nonnullas alias plantas. Totus globus emissa est.
  
  "Hactenus" dux insusurravit. "At nunc durissima pars est. Terminus Patrol non totum terminum spectare potest omni tempore, sed maculas compescit. Omnia tempus habent. Et tu, in palude annuens, Diablo transitum postulavit. Spero te paratum esse. "
  
  Martii chuckled. Nesciebat quid homunculus loqueretur. Sed mox populus evanescere coepit, singuli cum parva immigrantium caterva, donec solus Mars dux et unus custos remanserant.
  
  "Ego Gomez," inquit dux. Haec Lopez est. per cuniculum incolumem te ducemus."
  
  "Et illi guys?" Martius immigrantibus proficiscentibus annuit, operam suam faciens accentu Americano fictus.
  
  "Solum quinque milia a capite reddere." Gomez gestus dimissionis fecit. "Periculo glandes. Ne cures, nobis potes credere."
  
  Martius inhorruit, ut vidit subdola figi In vultu ductoris risu firmata suo. Nimirum totum iter expeditius est exspectare ut pergat. Quaesitum est, quando eum oppugnarent?
  
  "Eamus" inquit. "Ego curiosus hic aspectus sentio."
  
  Gomez non poterat adiuvare sollicitudinis bracchium quae per faciem vibrabant, et Lopez tenebras circum se lustrabat. Ut unum, duo eum in directum orientem, in tenui angulo, sed ad terminum duxerunt. Iter procedebat, de industria gressus mali capiens, et respiciens insufficiens. In uno etiam Lopez manum ei porrigit adiutricem, quam Marsh postea inscripsit, eam pro infirmitate scribens. Nequaquam peritus erat, sed ratio argentaria profunda ei semel permisit multum extra phaleras materiales, experientiam mundi bellicarum artium propugnatores ac singulares virium apud eos. Marsh paucas cautelas, quamvis captiosas, sciebat.
  
  Ambulabant aliquandiu, tendens circa se desertum, fere tacens. Cum in conspectum venit collis, Marsh ad scandendum paratus erat, sed Gomez substitit et ostendit plumam aliter numquam vidisse. Ubi arenosa terra mollibus radicibus occurrit, duo arbusculae arbusculae obviaverunt virgultis. Sed Gomez hoc loco non caput, sed diligenter triginta gradus ad dextram arripuit, ac deinde decem amplius in altissimum fastigium ascendit. Postquam ibi, Lopez aream infinita cura lustravit.
  
  "Munda," tandem dixit.
  
  Gomez igitur sensit funem sepultum pro frusto trahere et incepit. Martius vidit particulam collis assurgentem, vagas petras et virgulta, hominem mediocre foramen in vivo lapide insculptum patefaciens. Gomez intus lapsus ac deinde Lopez dolium sclopetis in palude monstravit.
  
  "Nunc tu. Tu quoque."
  
  Martius eum sequebatur, caput diligenter ducens, quaerens laqueum sciebat, cum paucis gradibus a clausus clausus esset. Tunc recogitans homo in duas partes vias transiit, in tenebras regredi statuit.
  
  Lopez expectavit, sclopetum erexit. Martius defluxit, ocreis scopulosis scabit clivum. Lopez telo dimisso extendit, et Martius ensem sex pollicis iactans punctum in arteriam carotidem alterius immersit. Oculi Lopez dilataverunt et manum levavit ut fluere non posset, sed Marsh non erat. Lopez inter oculos perculit, sclopellum ab eo rapuit, ac deinde in collem moribundum prostravit.
  
  Ivisti in infernum.
  
  Martius vasa omisit, sciens Gomez velocius quam necesse esset videri si manu Martio viderit. Ille deinde cuniculum re- gressus est et cito descendens ad priorem locum deambulavit. Res erat aspera ac parata, quatiens trabes et pulvis et caementa de tecto manantia. Martii plene expectatur quovis momento sepeliri. Vox Gomez pervenit ad aures coactas.
  
  "Nolite solliciti esse. Falsus est aditus ut quemvis terrent qui in hoc cuniculo offendat. Descende etiam deprimere, mi amice.
  
  Martius prorsus sciebat quid eum exspectaturus esset "ulterior descendens", nunc parvum elementum admirationis habuit. Pars captiosa esset telum Gomez inactivandi sine gravi laesione. Millia passuum distat Eboracum adhuc.
  
  Et multum longius videbatur, sicut ipse stetit in deserto Mexicanus, sentiens lutum defluentem dorsum suum, et cinctum foetore sudoris et herbae, oculi ejus aculeati pulvere.
  
  Martius progrediens periclitatus est, uno loco reptans et post se manticae trahere, cuius corrigia talo circumfusa erat. Vestes plena est, paulisper cogitavit. Tantum vestes et maybe peniculus dentarius peniculus. Delicatus Coloniensis. Sacculum capulus...mirabatur ubi Americani cogitationes suas radiophonicae mensurae collocare possent, tunc de ipsa radiorum cura cogitare coepit. Item.
  
  Hoc est fortasse aliquid, antequam discedas repressisses.
  
  Bene vivis et disce.
  
  Martius e angusto cuniculo in multo ampliorem ingressus se ridere cogebat. Gomez incumbens manum ad auxilium porrigens.
  
  "Aliquid ridiculam?"
  
  "Ita, dentes tui stupri."
  
  Gomez Vigilavit erubescebant vel in incredulitate. Hac de re visum est quod minime audiendum putabat. Marsh computavit quid sit illud. Cum Gomez instar eius explorare conatus est, Martius surrexit, sclopellum in manibus Gomez versans, stirpem in alterum os eiecit.
  
  "Nunc quid dicam intelligis?"
  
  Gomez totis viribus pugnavit, retro paludem impellens et dolium ad se reducens. Sparsus est sanguis de ore ejus, sicut rugiens, et dentes ejus in area ceciderunt. Martius sub longo dolio iacuit et durum ad maxillae ictus exposuit et aliud ad latus capitis. Gomez haesitavit, oculis suis prodidit se adhuc credere non posse hanc anatem insolitam de se obtinuisse.
  
  Martius yanked cultrum e vagina in Mexicana parte iniecta est. Gomez aufugit, sciens quid deinde futurum sit. Ingruat in maceriam maceriam, humerum contrivit et cranium ingenti gemitu concidit. Marsh ferrum appulit qui Mexicanum excussit et postea Rocam ferire fecit. Sanguis ex propriis articulos manat. Resurrexit iterum sclopetum, sed Martius erectus est ut inter pedes, negotium iam inutile est.
  
  Gomez caput attrivit, sparsitque cruore Muros. Martius haesitavit, sed proximo ictu emisso, recordatus est gladium, quem in sinistra manu adhuc tenebat.
  
  Potens impulsus et cultellus costas Gomez detondit, sed Mexicanus sclopetum omisit et ambabus manibus in Marsh manum cultello posuit, ita vi ictui claudens ferrumque deprimens. Dolor vultum suum pervertebat, sed homo mortem imminens averteret.
  
  Martius statim manum suam liberam intendit, eam utens iterum iterumque percutiens, debiles maculas quaerens. Pugnatur una cum mordicus, descensu et demisso cuniculo sensim, ligneis trabibus bumpans, ac luto per acervos iter faciens. Sudore globuli arenam sudarunt; grunnes graves, sicut sues rutundi, spatium artificiale impleverunt. Nulla in erat misericordia, nulla in terra. Gomez omne ferrum sumpsit sicut vicus conditus pugnator fuit, et Marsh primus occubuit.
  
  "Prospicio...ad me...secans...secans te..." Gomez anhelabat, oculos truculentos, labra cruenta et reposita.
  
  Marsh in hac sola et tartarea loco mori noluit. Retro gladium excussit, et retorsit corpus Gomez, deinde restitit, dans duos pedes paucorum distantiae. Pistol humi iacebat, proiicitur.
  
  Gomez invadit eum quasi diabolum, vociferando, mugiendo. Martius impetum, sicuti edoctus erat, evertit, umerum suum convertens, et Gomez impetu suo immisso caput suum in murum oppositum impulit. Martius igitur spina in calce. cultro iterum usus est, donec signatus est finis. Docuit etiam notissimum telum non semper optimum quemque uti.
  
  Gomez corpus eius de muro suspendit caput et conversus. Martius in facie daemonii sanguineo rubente insita est. Ille paulisper, antithesis purpurei os et collum candidum, attra foramina ubi flavescunt dentes olim irrepserant, pallentes fere comice in utramque partem aures exserentes. Gomez adductius sumpsit. Palus in latere capitis percussus est.
  
  Gomez autem patuit.
  
  Martii vertiginem extiterunt, sed satis conscientiae retinuit ut verum ictum ferro eriperet, ferrum suum in alterius cordis intentans. Gomez vellicavit, fractis sibilans ab oris halitus, et obvium paludis aspectum.
  
  "Te bona fide reddidi," Martius aspiravit. "Deberes pecuniam accepisse."
  
  Hos natura proditores haud dubie educationis quoque sciebat. Proditio eorum esset secunda vel tertia diei cogitatio, postquam "cur est sanguis in manibus meis?" et "quis infernum occidi tandem nocte?" Fortassis etiam cogitatio de consequentibus dose cocaini. Sed Gomez ... pecuniam modo accepisset.
  
  Martius aspiciebat ut homo ad terram delapsus, deinde stirpem tulit. Attritus est, sed relative incolumis traiecto. Caput eius terebat. Feliciter satis callidi fuit paracetamolum in una mantica in sacco dorsuali, quod iuxta bombam nuclei sita erat. Commodo itaque id. Etiam involucrum infantem abstergit ibi.
  
  Martius siccas pillulas delevit et deglutivit. Aquam secum sumere oblitus est. Sed semper aliquid, iure?
  
  Nihil respiciens ad cadaver, demisso capite, longum iter per cuniculum subterraneum in Texas incepit.
  
  
  * * *
  
  
  Horae protrahebantur. Iuliana Marsh in America iactata cum telo nuclei suo dorsum accinctus est. Minor cogitationis potuit esse quam sperabatur - quamquam sarcinae adhuc tumes erant , interiora tamen non minus gravia erant . Creatura ei quasi invito amico vel fratre adhaesit, eum retrahens. Quisque gradus erat difficilis.
  
  Tenebrae circumdederunt eum ac paene inmersae sunt, rupta sola interveniente luce pendente. Multi fracti, multi. Humida hic erat, turba animalium invisibilium, semper imagines somniorum in animo pingens, quae cum pruritu occasionali per scapulas et spinam percurrentem ominosa harmonia lusit. Aer erat exiguus, et quod erat exiguus.
  
  Sentire immensum coepit, coepit hallucinare. Uno die Tyler Webb insecutus est ac deinde malo troglodytam. Procumbit bis genua et cubita pellens, sed ad pedes decertans. Troglodytarum in Mexicanos iratos convertit et deinde in ambulationem taco piperis viridibusque rubris et guacamole refertam.
  
  Cum miles prosequeretur, coepit sentire ne id faceret, quod melius esset futurum, si aliquandiu jaceret. OBDORMISCO. Sola res eo clarior fuit, quae pertinaciter olim pueritiam supervixit, cum ceteri omnes perire cupiebant.
  
  Tandem luces clariores antecedens apparuerunt et eam per summum cuniculi finem fecit et deinde permulta minuta in eo posita quod genus recipiendi capere potuit. Revera, non exspectavit ullas concessiones committendas, numquam expectavit ut eam in terram liberam faceret.
  
  Hoc consilio naves onerarias omnino disposuit. Martius cautus ac non stultus. Helicopter pauca miliaria collocari, exspectans vocari. Martius unam e tribus cellulis incineratione circa corpus illustravit et in manticam suam fecit et vocationem fecit.
  
  In conventu, ne verbum dictum est, commentatio nulla facta est de sanguine et sordibus quae facie et capillo paludis tegebant. Gubernator avem in aera sustulit et versus Corpus Christi exuit, proxime ac paenultimo mense Martio grandis casus insistens. Unum certum erat, aliquid dicere velle.
  
  Et nemo est qui dicat eis. Solum res cum convivis partium non communicavit quomodo nuclei brevissimum e Brasilia ad Coast Americanum inspirare curasti.
  
  Corpus Christi offerebat paululum quies, longas imbres, breves quies. Proximum erit viginti quattuor horae coegi ut New York et deinde...
  
  Armagedon. Vel certe ore.
  
  Martius risit, quod super lectum stratus iacebat, et caput in pulvino sepelivit. Vix respirare potuit, sed sensum satis amavit. Dolum esset auctoritatibus persuadere se gravem esse et bombam veram esse. Haud difficile - consideratur in canistris et materia fissilis eos sedentes et mendicarent. Postquam id factum est... Marsh dollara volventia quasi cuiusdam machinae socorae Las Vegas proiectae pecuniae celeritatem nodum excogitavit. Sed omnia causa bona. Causam Webb.
  
  Non datur inpiis. Palus erat sua consilia exsequi, dum novus irides dux Pythiorum insequens.
  
  Ille lecto delapsus est, flexis genibus antequam surgeret. lipstick posuit aliquid. Vasa cubiculi collocavit ut sensus fieret. Ille exivit, et elevator descendit ad crepidinem, ubi rentalis eum exspectabat.
  
  Chrysler 300. Magnitudo et color balaenarum infecit.
  
  Proximum desine... in urbe quae numquam dormivit.
  
  
  * * *
  
  
  Marsh sine labore agitabat cum clarissimus Skyline mundus in conspectum venit. Ridicule visum est facile hanc raedam Novi Eboraci depellere, sed quisnam tunc quid esset aliud? Bene quis posset. Plus quam tres dies sunt ex quo Ramses Bazaar reliquit. Quid si fama emanavit? Iter nihil mutat. Erat iustus alius viator, per vitam suam ambages. Si ludus fuerit, propediem sciet. Alioquin ... Webb promisit Ramses populo promptum auxilium cum hoc praebere. Martias numerabat.
  
  Martius currum temere egit, ignarus vel multum curans quid deinde futurum esset. Satis incautus in magnae urbis aditu subsistere, hospitio noctis trans flumen, quo sol occidere coeperat, itineris temeritatem complexa est. Motel L informibus satis erat, quamquam linteus lectus erat scaber et procul dubio sordidus, et fenestrae tabulae et margines pavimenti in digitorum sordibus nigris tegebantur. Sed erat inexplicabilis, incondita, et paene incognita.
  
  Quam ob rem, circa mediam noctem, recta resedit cor contritum, cum aliquis fores cubiculi sui pulsavit. Ianua in raedam sors patebat, et re vera aliquis ex perdito ebrio hospite risum esse poterat. Sed potest etiam esse cops.
  
  Sigillum aut Team Sex.
  
  Martius cultros, cochleares, et vitreas exposuit, deinde velum retraxit, ut foris quaereret. Quod ut vidit, obmutuit paulisper.
  
  Quod...?
  
  Pulso iterum venit, levis et recens. Martius ianuam aperire non dubitavit et hominem intrare permisit.
  
  "Me miratus," inquit. "Et saepius his diebus non fit."
  
  "Sentio ut est," dixit visitator. " Una ex meis multae dotes."
  
  De aliis cogitavit Martius, sed non longius spectare ad locum saltem duodecim. "Nos semel tantum prius occurrit."
  
  "Etiam. Ac statim nexum sensi.
  
  Martias erectas, quarto iam volente cepisse imbrem. Pythias omnes mortuos aut captos esse putabam. Nisi Webb et me."
  
  "Ut vides," visitator suas manus expandit, "erras."
  
  " Sum contentus." Martius mutua risus est. "Ipsum saturabuntur.
  
  "O" subrisit etiam visitator eius, "quis futurus es."
  
  Martias belle repellere conatus est, omnes ejus natales simul accidisse. Haec mulier aliena fuit, fortasse tam mira fuit. Habebat crines fuscos, rectis sursum sectis; oculi eius caeruleo-viridis prorsus similes erant. Quam creepy erat? Vestis eius viridis lanae pullover, bracae rubrae, et classis caeruleae Doc Martins sneakers constabat. In altera manu vitrum lactis, in altera vitrum vini tenuit.
  
  Ubi pervenit...?
  
  Sed non vere refert. Amabat unicam esse, eam aliquo modo intellexisse. Placuit ut ex nusquam apparuit. Placuit ut omnino dissimilis esset. Tenebrae vires inter se impellebant. Vinum rubrum sanguinem et album lac inficit mixturam.
  
  Martius eam specula sumpsit. "Visne esse in summo vel in fundo?"
  
  "O non sapiunt. Videamus quomodo modus nos ducat.
  
  Sic Marsh nullas ad caput lecti collocavit, ubi utrumque videre poterant, et per oculos Zoes Forfex extra scintillam quasi cometam vidit. Haec femina potens, funesta et plane prodigiosa erat. Probabiliter insanus. Aliquid commodo eum in.
  
  Ut vestem exuit, mens divisus consideret quid futurum sit. Cogitatio omnium concitationum promisit in crastinum et perendie, cum Americam ad genua se adduceret et cum bomba nuclei laetaretur, eum perfecte paratum ad Zoey occurrere, dum braccas detraxerit et navem conscendit.
  
  "Nullum foreplay?" interrogavit.
  
  "Bene, cum dorsuali hoc modo pones", dixit, spectans bombam nuclei quasi eam aspicere posset. "Percepi me non opus esse."
  
  Martius laetus admiratione risit. "Me quoque".
  
  "Videsne, amas?" Zoey procubuit. " Facti sumus ad invicem."
  
  Tunc Martius intellexit se videre eam lente moventem, asinum valde pallidum in reflexione speculi, quod in muro pendebat directe supra vetus cistam femoris, et post ipsum manticam, inter pulvillos lecti irrepsit. Intuitus in faciem bene sient.
  
  "Damnare," proripuit. "Donec tempus mattis suscipit".
  
  
  CAPITULUM TERTIUM
  
  
  Matt Drake gearing up for the craziest team ride of all time. Ingrata nauseatio contracta in inferiore abdomine sentiens, et nihil ad rem cum asperis fugae, sicut ex intentione, sollicitudine et fastidio apud homines, qui tam atrocia facinora committere conantur. Condolebat hominibus saecularibus, qui cottidiana negotia circumibant, ignari sed contenti. Illi pro se pugnavit.
  
  Helicopteri erant scelestae milites pleni, qui se in periculo curabant et ponebant propter homines, qui mundum bene ad vivendum fecerunt. Tota turma HASTA adfuit, exceptis Karin Blake et Beauregard Alain et Brigitta MacKenzie - aka Kenzie, a katana-wielding, artificium smuggling ex agente Mossad. Manipulus Ramses 'ultimum emporium' reliquit ita festinans ut omnes secum capere cogerentur, et momentum non erat amittere, et tota quadriga parata, informatus et paratus ad vias Novi Eboraci ad feriendum currere.
  
  Drake cogitavit de reali saltu ad concretum silvestre. Numquam nos claudere.
  
  Circum illum certa secans acies fluctuque sueti. Alicia et Bo, Maius et Kenzi et Thorsten Dahl. In secundo helicoptero erant Smith et Lauren, Hayden, Kinimaka et Yorgi. Turma in spatium aeris Novi Eboraci effudit, a Praeside Coburn iam purgatum, et quasi per intervalla inter skyscraros striata acriter incidit et ad tectum quadrangulum descendit. Turbatio quassata. Radiophonica radiophonica quam informationes ingrediuntur. Dracus solum cogitare potuit agitando et strepitum viarum infra, agentes irruentes et iunctos furiosos SWAT, infernales cogitationem de impetu ad liberandum Novum Eboracum et ad Orientem Coast.
  
  Altum spiritum cepit, sentiens proximas horas tumultuosas iri.
  
  Oculo captus Dal. "Deinde vacationem accipio."
  
  Dracus fiduciam Sueciae admiratus est. " Dehinc unum omnes egebimus."
  
  "Bene, non venies mecum, Yorkie."
  
  "Non forsit. Ego certe Ioanna praepositus erit usquam.
  
  "Quid est infernum quod volo volo?"
  
  Helicopterum celeriter descendit, ventres eorum in stratosphaerium mittendo.
  
  Aricia giggled. Solus id scimus quisnam Daleigh domum currit, Torsti. Scimus".
  
  Sweci grimaced, sed nihil commentum amplius fecerunt. Drake risum cum Alicia commutavit et tunc animadvertit Mai utrumque utrumque observare. Damn, sicut nos nihil de usquam curandum habemus.
  
  Maias Aricia elevaverunt. " Certus esne aliquid simile hoc tractare, Sprite, cum te ipsum nuper tonsuram exsecans?"
  
  Expressio Mei non mutavit, sed cunctanter pervenit ad novam cicatricem in faciem suam. "Recentiores eventus me multo diligentiorem fecerunt de fide populi mei. Et cavete eos qui produnt.
  
  Dracus intus abijt.
  
  Factum est nihil. Illa me reliquit, finem huic imposuit! Promissum nihil est. .
  
  Affectus et cogitationes mixtae, versae in acrem bilem, quae cum mille aliis affectionibus est mixta. Dahl animadvertit, Kenzi sensim se discessisse, et Bo vix Ariciam oculos tulit. Deus passiones in secundo helicopter paulo leniores esse sperabat.
  
  Plures procellae ventorum silvestrium eos feriunt quam helicopteri lupus contra tectum aedificii. Avis consedit, et fores apertas obvertit, viatores desiluit et ad portam apertam cucurrerunt. armati ostium, plures intus stabant. Primus Dracus in pedes volat, et parum imparatum sine telis sentiens, satis gnarus, se mox armatos fore. Manipulus angustas scalas singulatim praecipitavit, donec se in lato androno, obscurato et maiore custodiis circumdatum, se invenerunt. Hic paulum morati sunt priusquam instructi permanerent.
  
  Patet omnia.
  
  Dracus tolutim incidit, videns se dies vitalis se amisisse, de emporio certiores fieri, ac deinde a suspectis agentibus interrogari, praesertim e CIA. In fine, ipse Coburn intervenit, iubens immediatam celeritatem hastae quadrigis ad maculam calidissimam in planeta.
  
  Civitas Neo-Eboracensia.
  
  Iam alia volatu scalae in podium interiorem imminens evaserunt - stationem vigilum localium in angulo III et 51st Platearum nuntiaverunt. Situs, publicus ignotus, duplicatus est in patriam securitatis officium -, re vera, unus ex duobus qui "urbs" appellata sunt, nucleus omnium actuum agentium. Iam Dracus vigiles locales circumibat negotia sua quotidiana, septa tumultuosa, magna et frequentia, donec homo in litem nigram e longinquo appropinquabat.
  
  "Transeamus," inquit. "Non tempus est hic perdere."
  
  Drake non possum non consentire. Multum ad flavi taedium flavi impulit Ariciam, acceptis incommodis atrocem exspectationem. Ceteri intus conferti, Hayden advenam adire conati sunt, sed non satis temporis, cum per ostiosos evanuit. Transeuntes intraverunt cameram circularem cum pavimento albo tegulato et parietes, et sellae in ordine ante paulum dispositae. Vir eos quam celerrime potuit.
  
  "Gratias tibi ago pro adventu", inquit, indignanter. "Ita scis, populum cepisti - impostorem Ramses et Robertum Price - ad cellulas infra nos ductae sunt ut eventus venationis nostrae ... humanarum rerum exspectarent. Putavimus se continere pretiosas informationes et prope esse debere."
  
  "Praesertim si fallimus," Aricia torva dixit.
  
  "Vere. Et hae subterraneis cellae carceris extra securitatem intra unitatem securitatis Patriae custodient, praesentiam Ramses invisa, sicut certo scio te posse cognoscere".
  
  Drake revocavit Ramses 'unitates locales, postquam nuclei e manibus Marsh bombam vi abstulisse vel abstulissent, iussi sunt ut Ramses licentiam detonandi expectarent. Nesciebant se captum aut mortuum esse. Novi Eboraci cellulae Ramses institutio nihil omnino sciebat.
  
  Saltern id solum erat quod locutus est in favorem cuspidis quadrigae.
  
  "Utile futurum est," Hayden dixit. "Fere certus sum."
  
  "Ita," Smith addidit. "Iam tantisper exue citum pecus."
  
  Procurator officium domus grimaced. "Meum nomen est Moore. Im 'agrum plumbum hic agentis'. Omnis mens per me transibit. Novum opus vis creamus ad actuum assimilationem et distributionem. Centrum habemus et nunc ramos ordinantes sumus. Omne agens et cop - in promptu vel non - in hac comminatione laborat, et nos plene conscii sumus consectaria defectio. Fieri non potest..." paulum haesitavit, ostendens accentus quod inauditum solet esse. "Hoc non licet hic contingere."
  
  "Quis in terris praeest?" Hayden petivit. "Quis facit consilia hic ubi vere refert?"
  
  Moro haesitante mento exarati. "Bene scimus. MATRI PIENTISSIMAE. In conjunctione cum Unitas contra Terrorismum et Minas Unitas.
  
  "Et per nos" te et me vis?" An matrem tantum vis?"
  
  "Puto posse mutare cum res postulat," Moore admisit.
  
  Hayden vidi satur. "Vide mobile altilium quod oneratur."
  
  Moore circumspiciebat catervam quasi instantiam suam sensit et illam probavit. "Ut scis, fenestram brevem habemus. Non pigebit nothi istos animadvertere Ramses non illum ordinem daturum esse. Prima igitur. Quomodo cellam terroristis locamus?"
  
  Dracus speculam suam aspexit. "Et iter. Non debet Martius esse prioritas cum bombam gerit?
  
  "Intellectus tradit Martium cum cellulis localibus coniungturum. Quot erunt, nescimus. Sic utique ambo intenti sumus.
  
  Drake recordatus Bo- narrationem colloquii inter Marsh et Webb. Occurrebat deinde ei ut Gallus lubricus in ultimum hominem stantem torneamentum primo coactum convenerat, et qui saepius ab eo pugnatum fuerat, bonitatis luce refulsit. Splendebat ut stella. Ille revera Guidoni aliquid extra respirationem dare debet.
  
  Alicubi per tibiam...
  
  Moore iterum locutus est. Plures sunt modi ad deprehendendum cellulam profundam vel etiam cellam dormientem. In suspiciones angusti sumus. Quaerimus hospites ad alias cellulas notas iam custodias. Ardentes loca cultus reprehendo ubi celebres jihadistae sua venenum evomunt. Respicimus eos qui nuper se ritibus commiserunt, qui repente studium religionis praestant, a societate recedunt, vel de vestimentis mulierum loquuntur. NSA audit metadata ex millionibus telephoniis gestabilibus et aestimandis collectis. Sed longe efficaciores sunt viri ac mulieres, qui eam periclitantur omni die sabbati - quos in populum transmittimus, e quo novi jihadistae regulariter reficiuntur ".
  
  " Sub tegumento ". Adnuit Faber. "Hoc bene est".
  
  "Haec sit vera. In momento, notitia nostra tenuior est quam Barbie Iggi Pop. Numerum hominum in unaquaque cellula confirmare conamur. Celi magnitudine. Pagos. Facultatem et promptitudinem. Recensebimus omnia recentia telephonica gesta. Putasne Ramses locuturum?"
  
  Hayden non expectare ad opus est. "Nos ituri sumus damni bonam operam dare."
  
  "Minor imminet," Kinimaka dixit. "Coniunctiones divulgemus et infernum hinc abite."
  
  "Ita, sic, bonum est," Moore explicatur. "Sed quo vadis? Urbs New York valde magna est. Nihil fugiendo assequeris, si nusquam habes. Ne quidem scimus an vera sit bomba. Multi homines possunt bomba facere ... spectare ad dextram.
  
  Alicia in sede sua mutata est. "Ego testari possum."
  
  "vehicula parata," Moore dixit. "Praecipua copiae vehiculis. Helicopters. Fast cars sine notis. Crede vel non, consilia ad hoc habemus, vias ad plateas emundandas. Magistratus et familiae iam evacuantur. Omnes opus nunc est principium."
  
  Hayden equos suos convertit. "Age, cito catervas expone et ad Ramses descende. Ut ille dixit, fenestra nostra parva est et iam claudit.
  
  
  CAPITULUM QUARTUM
  
  
  Iulia Marsh reficitur affectum motel reliquit, etiam excitatur, sed etiam paulo tristis. Bene indutus erat: bracae caeruleae uno crure altero paulo obscuriore, plures tunicas stratis, et petasum ad unam partem capitis impellebant. Visum bonum esse arbitrabatur Zoey. Femina e parvo latrina prospiciens paululum passa est, capillum dimidium tantum pectit, et lipstick dimidium applicatum. Non nisi post pauca momenta appreciationis Marsh intellexit se consulto eum imitari conatur.
  
  aut tributarios dabunt illi?
  
  Fortasse, sed vere paludem ad fauces impulit. Quod minime voluit, feminam versionem suam singulari stilo finire voluit. Prope ut retractus dorsualis e lecto extulit, materiam palpans et lineamenta bestiae viventis intus tractans.
  
  My.
  
  Mane erat bona, nova, clara et felix. Martias exspectavit donec quinque vectores currus evellebant et duo homines exilierunt. Ambo fusci, barbas dumosa gerebant. Martius tesseram ultimam pro ultimo itinere locutus est eisque posticum aperire permisit. Zoe apparuit sicut intus ascenderat.
  
  "Manere". Una e viris sclopeto appropinquavit mulier. " Oportet unum tantum."
  
  Martius inclinabat ad consentiendum, sed altera parte magis hanc mulierem cognoscere cupiebat. "Nuper etiam illa est. Recta est".
  
  Manus cum tormento adhuc vacillabat.
  
  "Audi, tribus diebus, fortasse quattuor". Martii prorsus meminisse non potuit. "Consilia mutantur. Signum tibi dedi, nunc verba mea audi. Recte sane. Etiam utile. "
  
  "Optime". Neuter hominum intuens persuasit.
  
  Currus celeriter removit, sublato agmine sordium, a tergo fatigat, ad urbem se convertit. Martius recubuit sicut sphinges in amplioribus et intensio negotiationis. Crus, superficies reflective currus circumdedit, caeca in locis lucubrationibus redirectis. Latitudines turbae repleverunt, et aedificia indiciis ardent. Aliquam vehicula per plateas egit. Palus nulla signa vigilum attentionis auctae animadvertit, sed tunc supra tectum currus videre non poterat. Eum aurigae nominavit.
  
  Respondit ille: "Omnia videntur ordinaria". "Sed celeritas adhuc magna est. Omnia dissolventur, si tardius moveamur.'
  
  "Ramses?" Martii petivit.
  
  "Verbum exspectamus."
  
  Martii admonet, sentiens in sua responsione quamdam dignationem. Hoc consilium totum suum fuit, et Ramses satellites ad cantum suum saltare debent. Postquam ad locum Mariscum pervenerunt, menses paraverunt antequam inciperent.
  
  "Mane sub radar" dixit asserere imperium. "Et sub celeritate modum, huh? Nolumus obstruatur. "
  
  "In Novi Eboraci sumus", ait auriga, et tunc ambo homines ridebant dum lumen rubrum cucurrit. Martias eas ignorare elegit.
  
  "At," tunc addit auriga. "MANTICA tua? Hoc est... contentum verificandum esse.
  
  "Scio" paludem exsibilat. "Nescio quod putas?"
  
  Qualem simiam Webb oneravit?
  
  Fortasse sentiens intentionem crescentem, Zoe ad eum insedit. Tantum inter eos erat bomba nuclei. Manum eius lente lapsus super mantica , digitum ad tempus , et ad genua fluens , eum evertere facit et conspiciunt eam .
  
  "Estne hoc vere conveniens?"
  
  "Nescio, Iulianus. Itane est?"
  
  Idus Martias non satis certa erat, sed sensus satis iucundum erat quod solus reliquit. Occurrebat ei momento temporis Sheers parum gratus, potens in Papa Shadow, et sine dubio idoneus ad vocandum aliquod specimen masculinum quod postulabat.
  
  Quid ad me?
  
  Bomba nuclearis probabiliter adiuvatur, quod sciebat. Omnis puella virum nuclei probaverunt. Aliquid facere cum potentia... Oh, bene, fortasse probaverunt quod paulo gravior fuit quam illa. Quiritium eius? Sane quare non infernum? Exercitatio cogitationum fulcra abeuntes ad frena restiterunt, auriga crispus ad Mariscum aedificium in visitatione priore electo demonstrans. Foris dies erat adhuc calidus et omnino inopinatus. Mariscus excogitavit pingue imperium asini firmiter sedentes in sedibus gausacinis suis ut optimam vitam longam obtinerent.
  
  Nunc primum. Vix igitur me continere possum.
  
  Brachium Zoe arripuit et in marmoribus paene tripudio, ex cubito inflexo manticae emitteret. Postquam a ostiario praeteriens instructus est ut abiret, quattuor globi elevatoris in quarta tabulatum ceperunt, et tunc cubiculi biennii spatiosum eduxerunt. Omnia bona sunt. Martius ianuas podio patefecit et in urbem denuo auram exhalavit.
  
  possem, dum adhuc possum.
  
  Ironia eum ipsum irridere fecit. Hoc nunquam fiet. Omnes Americani se facturos credebant, stipendium et tunc in Hudson bombam nuclearem destruere poterat, ut proposuerat. Novum deinde consilium. Vita nova. Futurum suscipit et.
  
  vox post humerum venit. "A persona ad nos mittitur qui contenta manticae tuae cohibere possumus. Veniat intra horam.'
  
  Martias adnuit sine metas. "As expected. Optime. Sed pauca sunt plura. Artifex opus est adiuvare cum pecuniae translatione quam primum Domus Albae solvit. Mihi opus est auxilium ordinare venationem ad distractionem creare. Necesse est ergo nos omnes cellulas movere ac bombam hanc abicere.
  
  vir post se commotus est. "Actum est de consilio", dixit. "Parati sumus. Propediem haec conveniunt.'
  
  Martius se convertit et ambulavit in cubiculum deversorium. Zoey sedit Campaniae sorbillat, crura graciles levavit et in sella porticus requiescit. "Iam nunc exspectamus?" interrogavit guy.
  
  "Non diu".
  
  Martias risit Zoe et manum porrexit. "Nos in cubiculo erimus."
  
  Coniuges lorum ex unoquoque mantica tulerunt et secum portaverunt ad maximum cubiculum. Post minutas erant uterque nudi et supra se invicem stabant super laminas. Marsh probare temptabat se hoc tempore stamina habuisse, sed Zoe paulo astutior erat. Lata facies mendo faciei fere nihil adalligatum. In fine, bonum fuit quod Mars celeriter complevit, quia cito ostium cubiculi pulsate erat.
  
  "Hic homo est."
  
  Iamne? Mariscus cito indutus cum Zoe, et tunc uterque ad cubiculum rediit, adhuc rubens et parum sudans. Martius advenae manum concussit, graciles crines notans, colorem pallidum, vestes macies.
  
  "Nonne saepe exis?"
  
  " Me inclusum custodiunt."
  
  "O bene, quicquid. Venisne ad meam bomb temptare? "
  
  "Ita, domine, vidi."
  
  Martius dorsualem suum super mensam vitream humilem collocavit, quae centrum magnae cubiculi occupabat. Zoey praeteritum movetur, animum intendens ut momentaneum recordatus est eius formam nudam a paucis momentis abhinc. Avertit oculos, advenam alloquens.
  
  "Quid nomen tibi est, puer?"
  
  "Adam domine."
  
  "Bene, Adam, scis quid sit et quid possit facere. Esne timidus?"
  
  "Minime, not in articulo."
  
  "Tempus?"
  
  "Non puto".
  
  "Nerva? illustraverat? Forsitan overtired? "
  
  Adam movit caput, respiciens ad manticam.
  
  "Si ita est, Zoes certe te adiuvare potest." Dimidium iocose dixit.
  
  Risu callide Pythius conversus. "Es laetus".
  
  Martii connivuit, ut Adam, sed antequam mentem iuvenum mutare posset, barbatus auriga locutus est. "Festina," inquit. "Ad nos parati sumus..." imis off.
  
  Martii humeros. "Bene, non opus est pedibus tuis incipere. Descendamus et sordida". Ad Adam convertit. "Hoc dico, cum bomb."
  
  Iuvenis in dorsuali haesitabat aspectum ac deinde vertit ut fibulae contra eum essent. Ille lente solvit et operculum aperuit. Intus erat fabrica ipsa, durabilius altiore et superiori dorsuali circumdata.
  
  "Bene," dixit Adam. "Ita omnes novimus de MASINT, mensura et signatura intelligentiae protocollum quae perlustrat notitias ex subscriptionibus radiorum aliorumque physicarum phaenomenorum nuclei armorum associatarum. Hanc machinam, et saltem unum simile quod sciam, sub hoc campo labi voluit. Sunt hodie multae rationes ad detegendas et vigilantias machinas nuclei in mundo, at non omnes promoventur, nec omnes plene sunt stipatae." Ille humeros. "Aspice recentes delicta in regionibus civilibus. Num quis vere prohibere potest singularem determinatum vel unitalem cellulam solam agentem? Certe non. Is tantum accipit unum glitch seu interiorem operis ut faciam illud ". Subridens. "Infelicem molestie vel etiam mortiferum taedium. Basically, hoc pecuniam vel pressionem requirit. Hae sunt optimae currencies terrorismi internationalis".
  
  Martius fabulam adulescentis auscultavit, miratus si una vel altera gravior cautela fuisset, quod iter suum ad Ramses et Webb explicavit. Essent in re sua. Nunquam sciret, et ingenue non curaret. Iam hic erat et ostium aperiturus ad Inferos erat.
  
  "Est plerumque quod dicimus "bomb sordidum", "Adam dixit. Vocabulum semper fuit, sed adhuc locum habet. Alpha scintillatorem habeo, detectorem pollutatorem, et nonnullas alias lacus. Sed plerumque, Adam vertitorium e suo sinu extraxit, "Hoc habeo."
  
  Celeriter fasciculum validum removit et Velcros ligamenta quae parvam ostentationem et mini-keyboard patefecit. Tabula in loco a quatuor cochleis tenebatur, quas Adam cito emisit. Cum tabella metallica libera facta est, series filis post eam distenta est, ducens ad cor machinae novi inventae.
  
  Martii spiritum tenuit.
  
  Adam primum risit. "Nolite solliciti esse. Plures res haec fuses habet, et nondum etiam armatus est. Nemo hic id curret.'
  
  Martius vacua parum sensit.
  
  Adam mechanismum et singula quae in eo sunt prospiciens, eam omnia in se recipiens. Post momentum sistit velum laptop iuxta se. "Portasse" fatebatur. "At non ita malum."
  
  inquietius Martius movit. "Quam mala est omnia?"
  
  "Ego te moneo ut nunquam filios habeas," Adam sine affectu dixit. "Si adhuc potes. Et frui paucis annis vitae tuae.
  
  March intuens Zoe ut humeros. Utroque modo se patrem aut superbum fratrem superstitem esse non arbitrabatur.
  
  "Nunc melius eam tueri possum", Adam dixit sarcinam e vidulo quam secum attulerat trahens. "Ut facerem cum omni fabrica huiusmodi."
  
  Martius momentum observavit et tunc fere acta sunt intellexit. Oculi sui rectoris mortui occubuerunt. Illae sunt camerae quas Ramses dicebat. Parati sunt? Venatio incipiet et moras nolo.
  
  Risus teritur in sicco responsio. "Sic nos. Omnes quinque cellulae nunc activae sunt, etiam duae cellulae sopitae ut Americani conscii esse non possint." Vidit homo in vigilia sua. "Est 6.45 sum, omnia per septem parata erunt."
  
  "Phantastic". Martius suam lubiditatem resurrecturum sensit, et, dum adhuc posset, se usui fore arbitrabatur. Sciens Zoey quomodo nuper id fecerat, cito usquam consummasset. "Et pecuniam translatio protocolla?"
  
  "Adam in perficiendo programmata feret quae locum nostrum circum orbem terrarum in ansam sine fine sparget. Numquam indagare rem ".
  
  Martii mirum in facie Adami non videre.
  
  Etiam in Zoey, et illa in eum. Alias quinque minutas vigilias Adam posuit bombam disposuit et mandata auscultavit quomodo rem damnatam distraheret, et tunc certus factus est homo opportunas imagines machinationis in operatione cepisse. Imagines criticae erant ad persuadendum authenticam Albam Domum machinationis et in venatione ordinanda quae attentionem averteret et copias contra eam ordinatas divideret. Tandem beatus Adam se convertit.
  
  "Flavum unum. Estne filum exarmare? "
  
  "Hmm, ita domine, est."
  
  Martius auriga sincere risit. "Ergo parati sumus?"
  
  "Parati sumus".
  
  "Tunc discede."
  
  Martii extendit, et Zoey in cubiculum duxit, euntem Genuenses et pantias inpellens, chuculam comprimere conatur. Fluvius passionis ac tumultus eum paene obruit cum omnia somnia suae virtutis ac significationis vera futura esse intellexit. Utinam familia eius eum nunc videret.
  
  
  CAPITULUM QUINTUM
  
  
  Erigens autem Dracus, cecidit super eum plenum pondus rei. Necessitas per venas currebat, terminationes nervus aduncus, et unus aspectus sodalium suorum dixit ei similiter sentire-etiam Kenzi. Putavit enim ex-Mossad agente iam motum suum fecisse, sed tunc re vera propter connexionem militum, ne opus quidem erat ab ea quaerere cur nollet. Agitur de iisdem innocentibus, quos pro iisdem, togatis. Aliquis etiam dimidium cordis ne id fieret, suspicabatur Dracus Kensi plus esse quam dimidium cor, quamvis altum latebat.
  
  Murus horologii septem quadraginta quinque ostendit, et tota turma in motu erat. Tranquillitas tenebrarum turbat in statione vigilum regnavit, vigilum praeerant, sed plane in ore. Nuntii nuntii in televisificis televisificis emicabant, sed nemo eorum quicquam ad eos pertinebat. Moore deambulavit et deambulavit, expectans nuntium ab agentibus undercover, custodias iunctos, vel currus transeuntes. Ceteri bigae Hayden conprehenderunt.
  
  "Mano et Ramses agam. Duo plures coetus desideramus, unum ad informationes aestimandas de explosione nuclei sicut occurrit, et alterum ut has cellas quaeramus. Tace sis, sed non vincas. Hodie, amici, non est dies stulte circum. Accipe quod debes, et tene et durum. Mendacium nobis cara constare potest. "
  
  Moore deprehensus est quid illa loqueretur et circumspexit. "Hodie, inquit, misericordia non erit."
  
  Dahl torva adnuit, articulos suos crepuit ac si cranium humanam resilire posset. Drake conatus relaxare. Etiam Alicia ambulabat velut panthera inclusa.
  
  Tum, 8 am, furor coepit.
  
  Vocatus ingredi coepit, telephona dedicata iterum iterumque personuerunt, eorum sonum parvum cubiculum implens. Moore eos per singulos efficaciter expugnaverunt, et duo adiutores ad succurrendum accurrerunt. Etiam Kinimaka provocationem accepit, quamquam in mensa sedentis in primis gavisus esse non videtur.
  
  Moore notitias comparatas cum velocitate lucis. "Nos sumus in limine," inquit. "Omnes teams parati sunt. Procuratores Undercover recentissimos colloquia de conventibus secretis et garritu retulerunt. Motus circa meschitis prominentibus intenditur. Etiam si quid ageretur nesciebamus, solliciti essemus. Novae facies visae sunt in locis normalibus, omnes fortiter et cito, proposito. Ex cellulis nobis notis, duo e terunt evanuerunt. Moore caput quassavit. "Est ac ante id non experti sumus. At ducimus ducimus. Una turma debet caput versus navalia, una ex notis cellulis inde operans.
  
  "Est nobis" Dahl avulsa. "Surge nothi."
  
  Dic tibi. Kenzi ad eum concessit. "O et ego vobiscum sum."
  
  "Ah, quid habes hoc facere?"
  
  " Desine difficile ludere."
  
  Partes Drake studuit, quae satis interesting iungebant. Dahl et Kenzi comites habuerunt - Lauren, Smith et Yorgi. Tandem moratur cum Alicia, Maio et Bo. Recipe aliquid; decuit.
  
  "Bona fortuna buddy" dixit Drake.
  
  Dahl conversus ad aliquid dicturus sicut Moore manum levavit. "Manere!" Alter telephonum manu sua operuit. "Hoc modo fixum in nostris hotline."
  
  Omnia capita vertuntur. Moore aliam vocationem acceperat et iam extendens, pro conjunctione loquentis infatuans.
  
  "In es," Moore dixit.
  
  Adusta exsanguis cubiculum implevit, verba tam celeriter egressa erant ac si Draculi pedes insequi vellent. "Iuliane haec Marsh est et omnia fere nosti. Ita, scio. Quaeritur, quomodo eam ludere vis?"
  
  Hayden inceptum arripuit cum Moore manum suam pergere iactavit. "Nolite LUDIFICATIO circum, Marsh. Ubi est?"
  
  "Bene, quaestio explosiva, annon? Dicam quid mi hic est. In NYC."
  
  Drake haud ausi spirare proculdubio pessimos suos timores confirmavit.
  
  "Ita, alia quaestio est quid deinde volo?" Longum iter constitit.
  
  "Descende ad negotia, inprobus," fremuit Faber.
  
  Alicia frowned. "Non vertamus hunc ineptum in nos."
  
  Martias risit. "Nemo vero. Ita, bomba nuclearibus onerata, omnes codices diligenter ingressi sunt. Ut aiunt, horologium utilatate. Nunc omnia quae agis, fac ut verum sit et te praebeat numerus argentariae. Recte sum?"
  
  "Ita," Hayden simpliciter dixit.
  
  "Tu probationem debes? Laborare debebis pro eo".
  
  Drake prono. " Quid istuc est?"
  
  "Incepit venando".
  
  "Vis ad punctum primum?" Hayden petivit.
  
  "Ah, dabimus ad illud. Primum, parvae formicae operarii opus est ut tuum officium fiat. Si te essem, infernum hinc exirem. Videsne... Videsne quomodo cum hoc rithimo ascendi? Omnia rithimos irem, scis, sed in fine...bene intellexi me de eo non damnare.
  
  Dracus desperans caput quassavit. "Damnant, buddy. Recte loqui Anglice ".
  
  "Prima clue iam in ludo est. Forma Confirmationis. Viginti minutas habes ut pervenias ad Hotel Edison, numero 201. Deinde quatuor sunt extare plures, quarum quaedam sunt de confirmatione, quaedam circa requisita. Iam me intellegis?"
  
  Mai primus rediit. "Insania".
  
  "Age, homo sum duabus mentibus. Unum ab egestate, unum a vitio. Forsitan scintillae insaniae ad eorum concursum volant.'
  
  "Viginti minuta?" Dracus speculam suam aspexit. "Numquid etiam facere possumus?"
  
  "Ad singulas minutas nuper eras, unam ex Ramses cellulis duos togatos interfici imperavi."
  
  Iterum concussio, a qua guttae maxillae, horror crescens, contentio. Dracus pugnos adrenaline agitabat.
  
  "Viginti minuta" Martius repetitur. "Quoniam... nunc."
  
  Dracus fores cucurrit.
  
  
  * * *
  
  
  Hayden scalas decurrit et post eam Kinimaka ad crepidinem aedificiorum contendit. Furor eam arripuit et quasi pennas diaboli eam percussit. Ira velocius pedes fecit, et pene scandalizatus est. Her Hawaiian particeps grundivit, lapsus est et paene sine intermissione surrexit. Amicos suos in magno periculo discurrentes sine ulla dubitatione civitatem cogitabat, agmine haud dubie sese imposito. Ibi de omnibus civibus cogitavit et quid Alba posset cogitare nunc. Protocolla, consilia, formulas et operabiles habere bonum fuit, sed cum reales mundi laborans obiectum extremae comminationis factus est, omnes sponsiones abiverunt. in scalas in in ANDRON cucurrit et cucurrit. Erant utrinque fores, pleraeque extinctae. Ad extremum, mox vectibus craticula pro ea depellitur.
  
  Hayden manum suam extendit. "Gun".
  
  Obstupuere custodes, sed obediunt iam superne ordo ad aures.
  
  Hayden telum arrepto, si onustum ac si salus abesset, repressit videre, et in cellulam irrupit.
  
  "Ramses!" exclamavit. "Quid infernum hoc fecisti?"
  
  
  CAPITULUM SEXTUM
  
  
  Dracus ex aedificio cucurrit, Alicia, Maius et Bo ad latus erant. Quattuor iam sudore madescant. ab omni poro ausu emanavit. Bo-arte GPS navigatorem e suo sinu excepi et situm Edison designavit.
  
  "Area quadrata tempora," inquit, iter studens. "Transire tertiam et crucem Lexington Avenue. Ad Waldorf Astoria caput."
  
  Dracus in densum currus irrupit amnis. Nihil comparat ad vitam liberandam exactoris taxi Novi Eboraci cum perdite genibus propellentibus totis viribus frangere conatus est. Dracus se insiliit ad ultimum alterum, super frontem proximi flavum delabens ac citato cursu appulit. Sonuerunt cornua. Unusquisque manipulus curaverat pistolam in exitum exigere et iam vibrare, volentes plus habere. Sed tempus cursus erat. Dracus vigiliam suam intuens cecidit ad pavimentum.
  
  Septemdecim minuta.
  
  Lexingtonem transierunt ac deinde per Waldorf provolaverunt, vix intermittentes cum autocineto Park Avenue derepserunt. Dracus per turbam pugnavit ad luminaria negotiationis, tandem facie ad os facie rubra irata.
  
  "Audi, buddy, ego hic primum transibo, etsi me necat. Bagels bullarum frigus frigent, et nullo modo refert.
  
  Dracus iratum laciniat sicut Alicia et Mae iam foras effusa sunt. Signa mutaverat et patuit via. Nunc, occultis telis, ad proximam plateam Madison Avenue constanter se movebant. Iterum turbae impleverunt pavimentum. Bo- in 49* excidit, texendi inter carros commodum et conciliandum. Fortunate, nunc tardum erat negotium, et vacuum erat spatium inter a tergo potiunculis et a fronte propugnatoribus. Mulieres Bo secutae sunt et deinde Dracus in acie surrexit.
  
  Duces convicia in eos conclamaverunt.
  
  Duodecim minuta supersunt.
  
  Si sero, ubi terroristis cellulae percutiunt? Dracus prope Edison fore putabat. Marsh nautae scire velim quod imperata sua exacte peracta sunt. Ante, ostium currus aperuit - simpliciter quia auriga potuit-et Bo in tecto in tempore transiluit. Alicia marginem artus apprehendit et in faciem hominis retrusit.
  
  Nunc sinistrorsum vertuntur, 5. Avenue appropinquant et plures turbae sunt. Bo per pessimum evasit sicut RAPINA in concentu pop, quem sequitur Alicia et Mae. Dracus modo increpuerat omnibus, patientiam eius Eboracensis tandem defluxerat. Vir et feminae iter impediverunt, viri ac mulieres quae non curabant si festinabat ad suam vitam, unius liberorum vel etiam suorum vitam salvandam. Dracus iter faciebat, unum porrectum relinquens. Mulier cum puero satis attente intuens eum ut reum sentiret donec meminisset quid curreret.
  
  Postea mihi gratias eris.
  
  Sed profecto numquam sciet. Quodcumque fit.
  
  Nunc Beau ad sinistram accensus Avenue of Americas versus 47th Street decurrit. Magnolia Bakery ad dextram compulit, ut Dracus de Mano cogitaret et deinde quid Hawaii ex Ramses iam didicissent. Duobus momentis post, cum 47th Street exploderentur, Times Square subito sinistrorsum apparuerunt. Ad dextram usitatum erat Starbucks, ubi strepitus regnabat et queues ad ianuam instruxit. Dracus faciem aspexit dum cucurrit praeteritum, sed obviam venire non sperat cum aliquo suspectorum.
  
  Quatuor minuta.
  
  Tempus velocius transiit et multo pretiosius est quam extrema momenta morientis senis. Ad laevam, contra marmorarium, facies grisea deversorii cum introitu suo deaurato, et Beau primus per ianuas anteriores intrabat. Dracus sarcinas traiecit plaustrum flavum et taxi quod periculose aberravit sequi Mai intus. Salutati sunt a foyer lato cum tapete rubra ortae.
  
  Bo et Alicia iam globulis vocationi obnixae singulas elevatores tenebant, manibus prope ad arma secreta spectantibus custodibus. Dracus consideravit ostendens hastae Crew ID, sed hoc solum ad plures quaestiones ducere, et numerus iam ad tres ultimas minutas currit. Campanae nuntiaverunt Alicia elevatorem venisse et nautas eum conscendit. Dracus iuvenem prohibuit, ut eum manu aperta iungeret. Gratias Deo hoc fecit, quod in proximo gestu pugno stricto fuisset.
  
  Quattuor quadrigae hominis collectae ut vehiculum ascendit, motus claudicans et arma stringens. Ut primum aperitur ostium, effuderunt quaerentes locum. 201. Extemplo pugnorum et crurum turbo inter eos atrox etiam Bo- surus est.
  
  Aliquis exspectabat.
  
  Drake ut pugnus eum super nervum oculi percussum expavit, sed fulgorem doloris neglexit. Pes suos capere conatus est, sed ille destitit. Eadem figura retro iit et Ariciam circumdedit, eamque corpus in pariete tectorio adflixit. Mai pugnis elevatis substitit armis, ac deinde Bo- citum ferrum appulit, unus duo, qui omnia impetu obstruxerunt, et ad genua percussorem intulerunt.
  
  Dracus exsiluit et pugnum totis viribus impulit. Tempus deficiens. Figura, homo verendus in densissima tunica, sub ictu viri Eboracensis contremuit, sed fortissimum eius partem aliquo modo deflectere curavit. Dracus in latus cecidit, amittens stateram.
  
  "Peram pulsare," Mai dixit. "Ille a punching peram. Ponitur ad nos morabor ".
  
  Bo- cilius, quam prius. "Is est mei. Vadis."
  
  Dracus super genuflexiones desiluit, inhibitis cubiculi numeris. Tres tantum cubiculi erant a destinatione, et unum minutum habebant. Manserunt in secundis postremis. Dracus extra cubiculum restitit et ianuam apertam recalcitravit. Factum est nihil.
  
  Mai repulit. "Permoveo."
  
  Alter ictu alte - scinditur arbor , alter - Et concidit artus . Drake eructavit. " Debet eum pro te debilitare."
  
  Intus se pandunt, cito tela parata ac perscrutantes, rem quam petebant obvium erat. Erat in medio toro, nitidum a4 foto. Alicia super lectum deambulavit, circumspiciens.
  
  "Conclave immaculatum" Mai dixit. "i no- bet ducit."
  
  Aricia in ore lecti substitit, despiciens et leviter spirans. Illa caput quassans ingemuit ut Drake coniunxit.
  
  "O Deus meus. Quid est hoc-"
  
  Interpellatus est telephono vocatione. Dracus circa lectum ambulavit, ad nightstand et telephonum ab cunis apprehendit.
  
  "Etiam!"
  
  "Ah, video id fecisti. Non facile. "
  
  " Martius! Bastardus insanus es. Nonne nobis imaginem photographicam bomba relinquis? Fucking photo? "
  
  "Etiam. Tua prima clue. Cur putabatis me rem habere? Tam stultus. Hoc ad duces tuos et oviculos mitte. Numeros serialem et omnia alia vasa frangent. Plutonium canistrorum materia E. Fissile. Odiosis effercio, vere. Sequens sensus magis narrabit.
  
  Eo momento, Bo cubiculum intravit. Dracus sperabat se trahere Punch Hominem, sed Bo linea imaginariam per arteriam carotidem traxit. "Semposuit" Gallus obstipuit voce dixit. "Pillula ad mortem."
  
  Crap.
  
  "Vides?" Martii dixit. "Gravi sumus."
  
  "Quaeso Marsh," Dracus conatus est. "Dic quid vis. Nunc recte faciamus, mehercule.
  
  "O, certe vis. Sed servabimus quod postea purus? Quid de isto? Clue currunt numero duo. Hoc est questus magis ac durius insequitur. Viginti minutas habes ut ad cauponam Maream accedas. Obiter hoc catinum Italicum et sapidum calzonam faciunt ab Nduyu, mihi crede. Sed non ibi subsistemus, amici mei, quia hunc sensum sub latrina invenies. Fruere."
  
  "Pusilla"-
  
  "Viginti minuta".
  
  Funis rumpitur.
  
  Iurat Dracus conversus et totis viribus cucurrerunt.
  
  
  CAPITULUM SEPTIMUM
  
  
  Cum nulla alia electione, Torsten Dahl et turma eius currus relinquere et repellere constituerunt. Nihil magis voluit quam stricta tenere ut Smith potentes SUV circa dimidium duodecim angulos proiecit, coronas strepitans ut res motae erat, sed New York tempore nihil aliud erat quam obtrectationem irae cabulorum, buses, et carros rentales. Verbum "Mortuus End" in mentem Dahl venit, sed cottidie maxime diei accidit, et cornua adhuc clangebant et populus e fenestris revolutis clamabat. Concurrunt omni vi sequentes. Lauren et Yorgi in eorum bulletproof paramenta extraxerunt. Kenzi tolutim apud Dal fodiebat labra.
  
  "Ego multo magis tibi usui essem," dixit Dahl.
  
  "Nihil".
  
  "O age, quomodo id laedere potuit?"
  
  "Numquam".
  
  "O Torsti-"
  
  "Kenzi, katana damnare non questus es tergum tuum. Nec me. Quod una mulier insana mihi adgnomenta dat satis mala est."
  
  "O memini? Sicut tu et Alicia semper ... scis?"
  
  Smith oblatantem transierunt adhuc aliam sectionem, videntes pedestres et cursores viridem lucem claudentes, omnes vitam in manibus tenentes, sed certe non erant qui hodie laesuri erant. Proxumo cursu propere percucurrerunt, milites vix aestus e concitu sentientes, cum duo Prius tarda moventes, latera specula discerpens. GPS beeped.
  
  "Quatuor minuta navalibus" Yorgi aestimatur. "Retardare debemus."
  
  "Tres lentificabo," Faber abripitur. "Noli me ad designandum officium meum."
  
  Dahl Kensi globulum et Hong Kong pistol tradidit, non facile, non facile in Novi Eboraci clandestine facere. Vicit ut fecit. Contra eius meliorem sententiam, prope perfide agentis auxilium accipere coacti sunt. dies erat insolitus, et omnia, etiam perdita, requirebantur. Et hercule etiam sensit affinitatem habere animorum bellorum pari genere, quod augebat fidem.
  
  Credidit se salvare posse Birgittam Mackenzie, quamvis dura restitit.
  
  Nunc Smith per duas vicos movit, stabulans F150 umens, sed sine respecto movebatur. Nullo tempore ullam subtilitatem afferre potuerunt, ac nubes horrida illis impendet, omnia in omni tempore ire cogebantur.
  
  Dahl malleum teli cogebat. "Cella minus minuta est" inquit. "Quare omnia haec salebris infernum non explicant?"
  
  Smith condolebat ei. Viae erant infinitae, conlocatae, periculosa spatia, ubi tardius circum foveas inaequales currus agitabant, et viae nullo momento ortae sunt, velut indifferens ad tempus diei vel densitatis negotiationis. Erat revera canis ille in cane, nec unus homo alium iuvare voluit.
  
  Cito gestus GPS acceperunt et ad sagittam tendebant. viriditas primo mane goosebumps misit ad cutem nudam, admonens omnia quae adhuc mane essent. Sol per intervalla nubium percolatur, navalia pingit et prope flumen pallet aurum. Ii homines, quos Dahl videre poterant, solito negotio incedere. Navalia pinxit area obscura et moecha, sed praeter horrea, mundus erat et non inprime confertus. Et non erat occupatus, quia principales areas navium trans sinus in New Jersey erant. Autem, Dahl magnas, sordidas, et vas longum, latum immotum in aqua, et grues ingentes continens caeruleas pictas, quae per semitas ferriviarias per columpnam transire poterant et vascula sua cum propagatoribus colligebant.
  
  Ad sinistram erant horrea, tum virga plena vasis lucidioribus. Dahl demonstravit aedificium pedum centum quinquaginta abesse.
  
  "Puer noster est. Faber, Kenzi, prodire. Lauren et Yorgy post nos esse volo."
  
  Regressus est, iam intentus, uno impetu post se pugnans, ante se ibat ad proximum... et deinde postero, donec peracto sopore ad familiam rediret. Portae nuper pictae latera aedium instruxit, et Dahl respexit ad primam fenestram videndam.
  
  "Inanis officium. Experiamur sequentem. "
  
  Aliquot minuta transierunt ut globus obrepsit in latere aedificii, arma ad parata, fenestra post fenestram, ostium post ostium. Dahl animadverterunt cum dolore incipiebant operam localium operariorum. Praedam excutere noluit.
  
  "Apostolum".
  
  Festinabant, tandem perveniunt ad fenestram quintam et celeri vultu capientes. Dahl latum spatium conpressum cum cistae cardboard et cratibus ligneis vidit, sed iuxta fenestram etiam mensam rectangulam vidit. Quattuor viri sedebant circa mensam cum capitibus suis, quasi loquerentur et cogitarent et cogitarent. Dahl cecidit ad terram et reclinavit parietem.
  
  "Bene sumus?" Smith rogavit.
  
  "Fortasse," inquit Dahl. "Nihil potest esse... but-"
  
  "Confido tibi," Kenzi cum cavillatione tactus dixit. "Tu duc, sequar," Tum caput movit. "Tune es populus vere insanus? Mox irruunt ibi et primum dirigentes committitur? "
  
  Accedens autem homo strabonem fecit eis. Dahl HK levavit et homo manibus in aere adligat. Decretum maxime factum est quod homunculus in directa linea visus alicuius in horreis erat. Minus quam alter praeteriit antequam Dal surrexit, circumvolutum umerum suum in ianuam exteriorem impulit. Smith and Kenzi were with him, reading animum.
  
  Cum Dahl horreum amplum intravit, quattuor homines e mensa exilierunt. tela in latera iacebant, et iam inde abstulerant, adventantibus alienis promiscue accensis. Globis toto loco volavit, fenestram comminuens ac pulsans per ianuam revolventem. Dal iactu praeceps, volvens, emergens, jaculans. Viri post mensam versi, retro iecerunt humeros, etiam inter crura currendo. Nusquam tuta erat. Random fusa spatium cavernosum implevit. Dahl utroque cubito innitebatur donec mensam attigit et eam supposuit utens pro scuto. Una extremitas quasi maxima qua- les glande comminuta perambulabat.
  
  "Crap".
  
  "Num me interficere conaris?" mussat Kenzi.
  
  Magnus Suecus rationibus agendis mutavit, mensam ingentem erexit, ac deinde in aerem immisit. Orae cadentes unius hominis talos comprehenderunt, volantem emittentem, et sclopetum ad latus avolavit. Cum Dal celeriter appropinquaret, vox Kenzi eum tardus retardavit.
  
  "Cave nothi cum his pusillis. Totum Orientem Medio functus sum et in parabolis millia eorum vidi ".
  
  Dahl haesitavit. "Non puto te esse iustum-"
  
  Explosio moenibus horreis quassavit. Swecus cecidit de pedibus suis, in aerem volavit et in fenestram fractam concrepuit. Albus strepitus caput implevit, stridoribus aurium obruens, et iterum nihil videre potuit. A quo tempore visio clarescere coepit, intellexit Kenzi quod genas discuteret prae se squalentem.
  
  "Surge, dude. Non totum corpus, sed grenade.
  
  "O. Bene, me magis sentio.
  
  "Haec nostra est fortuna," inquit. "Pulsavit contumeliosos cives suos etiam pedibus suis."
  
  Dahlius pedibus certavit. Smith in pedibus erat, sed Lauren et Yorgy in genibus erant, digiti ad templa sua pressi. Dahl terroristas resipiscere incipiebant. Necessitas compungit eum quasi clavum perforans frustum tenerae carnis. Sublato pistillo, iterum sub igne venit, sed unum ex terroris ortu vulnerare curans, hominem procumbens cecidit.
  
  Faber transiit. "Deprensus eum."
  
  Dahl praeesse. Kenzi ictus proximus ei expressus est. Duo reliqui terroristae angulum circumierunt et Dahl intellexerunt se exitum petere. Ille paulisper retardavit, deinde eundem angulum rotundavit diligenter accendit, sed solum inanes aerem et concretum eius glandes feriunt. Ianua aperta erat.
  
  Grenade intus remisi.
  
  Nunc explosio res sane erat, quadrigis SPIRAE operculum suscepit et shrapnel exspectavit ut eas transiret. Moenia concussa gravi crepuere sub ictum. Tunc super pedes eorum premant per ostium in tecto et in splendida die.
  
  "Hora hora matutina", inquit Cicero.
  
  Dahl intuitus directionis indicatae vidit duas figuras currentes, et post eas Hudson ad Sinus Superiorem ducens. "Bullshit, celeritatem habere possent."
  
  Kenzi ad unum genu cecidit, sedulo fini. "Tunc tollemus-"
  
  "Minime" Dahl dolium telum suum deposuit. "Nonne ibi cives videtis?"
  
  "Zubi" iuravit in lingua Hebraica Dahl non intellexisse. Una, Smith, Kenzi, et Suecia persequi inceperunt. Terroristae celeriter fecerunt iam prope columpnam. Kenzi aedilis illam HK in aere incendendo exspectans paganos vel currere vel abscondere.
  
  "Gratias mihi potes postquam diem servamus," latrante.
  
  Dahl vidit viam sibi patefactam. Uterque terroristae in campo aquatico, scuta praeclara, et Kensi ignis periculosus viam illis purgavit. Retardavit, et truncum suum umero suo imposuit, intentione diligenti. Post eum sectam Smith secutus est.
  
  Terroristae versae sunt quasi telepathiam exercentes, iam incendere. Dahl umbilicum suum servavit ut plumbum inter lancearios sibilaretur. Secunda glans scopo in pectore, tertia in fronte, plane in centro. Vir revolutus, iam mortuus.
  
  "Sinite vivum", Laurens vox venit per earpieces.
  
  Accensus Faber. Ultimus terrorista iam desiluit, glans tunicas suas sicut Smith adaptavit. Celeri motu, terrorista aliam grenade - hoc tempore per ipsum columpnam praecipitavit.
  
  "Minime!" Dahl frustra accensus, cor eius in gutture saliens.
  
  Bomba parva cum sonitu explosit, unda per navalia resonat flatus. Dahl post momentum latuit ac deinde resiluit - sed momentum eius vacillavit cum vidit nunc non solum esse terroris reliquorum qui solliciti erant.
  
  Una continens grues ad basim per explosionem et periculose trans flumen deformata est. Soni stridor, laceratio metalli praeconio inevitabilis ruina est. Conspexit populus, et coepit ab alto Decurrere rogos.
  
  Terrorista aliam grenade protulit.
  
  "Non hoc tempore, podex." strabo per scopam Faber iam uno genu erat. Felis traxit, casum terroristarum spectans novissimum priusquam clavum e grenade yank posset.
  
  Sed grus non potuit sisti. Enumeratio et ruere in longitudinem compage, gravia machina ferrea pegmata in emporio concrepuit, artus comminuens et parva tuguriolum in quo lapsi erant spargens. Vasa laesa sunt et complures pedes repelluntur. Vectes et vectes et vectes metalli volaverunt, terram proiecerunt tanquam par funestum. Lucens columna caerulea inter Smith et Dahl magnitudinem striatae - quae res in medium si ferire potuit avellere - ac paucorum pedum substitit unde Lauren et Yorge stabant dorsis in horreis.
  
  "Non est movendum." Kenzi intendit ad terrorismum, duplex reprehendo. "Mortuus est".
  
  Dahl cogitationes collegit et navalia circumspexit. Velox perscriptio ostendit se feliciter a continente gruem neminem laesum esse. Digitum suum tortor ligula faucibus imposuit.
  
  "Camera non vigilat", inquit. "At mortui sunt omnes."
  
  Lauren is back. "Bene, ego consequentes."
  
  Manus Kenzi in humero Dahl requievit. "Debes me accipere offa. Genua spurii concutere vellem; tunc loquimur, modo vel alio.
  
  "Nimis periculosum." Dahl intellexit cur non. "Et dubium est, possemus eum loqui in brevi tempore."
  
  Kenzi scessit in molestia. "Pro Europa et America loqueris. Israel ego sum ".
  
  Lauren linea retro est. "Debemus ire. Camera ibi erat. Non bonum."
  
  Dahl, Smith, et Kenzi autocinetum proximum hijacked, remanentes, si modo quinque minuta plus quam ambulationes cepissent, tempus peculi plus quam substantiale esse posse.
  
  
  CAPITULUM OCTAVUM
  
  
  Dracus in concretum quadrati 47th Street ingruebat, confectum duodeviginti minutis tantum in horologio relictum. Cucurrerunt in quaestionem ilicet.
  
  "Septimus, VIII aut Broadway?" Mai exclamavit.
  
  Beau vapulat navigantem in ea. "Marea prope Central Park."
  
  "Ita, sed quae via nos ducit praeter eam?"
  
  Suspenderunt in pavimento sicut secundis ricinis, scientes Marsh non solum bombam nuclearem parare, sed iunctos, qui duorum civium vitas per singulas minutas futuras nuper ad proximos ediderant.
  
  "Semper occupatus in Broadway est", dixit Drake. " octauam faciamus."
  
  Aricia torva est. "Quam infernum scis?"
  
  "Audio de via. Numquam octo audivi. "
  
  "O pulchra satis. Ubi-"
  
  "Minime! Opera est!" Bo subito clamavit in accentu fere musico. "Vicinum est in ipso vertice fere".
  
  "Fere?"
  
  "Mecum!"
  
  Bo distulit sicut cursorium 100 metrum, saliens super autocinetum collocatum quasi ibi non esset. Drake, Alicia et Maii post se prope sequebantur, orientem versus Broadway et intersectionem vertentes, ubi Square tremuit et tremuit et micas ostentationes neglexit.
  
  Turba rursus difficilem dispersionem reperit, et Bo- rursus eos per viae latus duxit. Etiam hic peregrinatores colligerent, recumbens, alta aedificia ac billboards spectantes, vel deliberare conantur an vitam suam periclitari ac per occupantem viam collidere. Barkeri ad turbas offerebant, vilis tesseras variis Broadway spectaculis offerentes. Linguae omnium colorum aerem impleverunt, paene superante, multiplici mixtura. Profugo pauci erant, sed qui advocati pro donationibus fortissime ac strenue militabant.
  
  Antecedebat Broadway, repletus New Yorkers et visitatores, ambulationibus punctatum, e tabernis et popinae coloratis fibulatis cum pendula, signis illuminatis et ostensionibus A-typus. Praetereuntes turbati sunt ut Dracus et pars eius hastae turmae effusae sunt.
  
  Quindecim minuta.
  
  Bo- torve ad eum redit. "Navigator dicit viginti duos minutas esse ambulare, sed latera ita referta sunt ut omnes eodem gradu ambulent".
  
  "Turn curre," hortabatur eum Alicia. "Ingentes caudam tuam move. Forsitan citius te faciet. "
  
  Priusquam Bo aliquid dicere posset, Drake cor suum iam rapide mersa sentiebat etiam longius mergi. Via ante in utraque parte omnino impedita, et maxime flavis taxis. Fractura in ala erat, et qui tardius circumire non conabantur, aures suas movebant ut meliorem aspectum caperent. MARMORA utrinque impleta est.
  
  "Infernum sanguineum"
  
  Sed Bo non etiam retardet. Salis levis eum cepit ad truncum taxi proximae, et deinde per tectum cucurrit, in cucullo desiluit et in sequentem in linea cum initio prosiluit. Utinam cito sequerentur, Alicia, relicto Draco, ut clamaret, et a dominis vehiculi oppugnaretur.
  
  Dracus ultra consuetudinem intendere coactus est. Non omnes istae machinae ipsae erant et eorum metallum immutatum est, quaedam etiam lente provoluta. Strictum erat genus, sed saliebant e autocineto, utentes longo ordine praecurrerent. Intuitus utrimque concursus. Bonum erat ut nemo eos hic affligeret et videre possent appropinquantem sectionem Broadway et 54th, deinde 57th plateas. Cum autocinetorum strages levata est, Bo e curru ultimo evolutus est et iter suum resumpsit per viam, Mai iuxta eum. Alicia Drake respexit.
  
  "Just reprehendo videre, si per apertam fovit in tergo cecidisset."
  
  "Ita, massa optio. Gratias ago iustus sum quod non erant tunc convertibilia".
  
  Post aliam sectionem et 57th Street, mixtores concreti, vans partus, claustra rubra et alba instruxit. Si turma succedere videretur, vel hoc cursu tam recto ac priori futurum esset, subito phantasiae fractae sunt.
  
  Duo homines e post plaustrum partus emerserunt, sclopeta cursoribus directa monstrantibus. Drake non deesset pulsum. Constanter proelium annis max acuerunt et pu- ginti ibi detinuerunt, dies quattuor horarum. Ilico minarum formas manifestavit, ac sine cunctatione praecipites in ipsos in fronte caementa extulit. Una scloporum ad latera murmuravit, altera sub corporibus virorum adhaesit. Dracus in latere sui cranii expositis ictum retro titubavit. Post eas audivit stridorem rotarum caementi quasi fractum durum, et exactoris sui maledictionem.
  
  vidit ingens corpus griseum ad se conversum.
  
  Audivit autem Alicia trepidum clamorem.
  
  "Matth."
  
  
  CAPITULUM NONUM
  
  
  Dracus nonnisi vigilare potuit ut salsissimus vir praecellens ad eum conversus est. Non cedentes iterum ad secundos ictus grandine, quod suae saluti non essent molestum. In gutture, pectore, et plexu solaris impugnabatur. Corpus observabat vacillantem, et calce volitantem supra caput.
  
  Primus terrorista retrogradus scandalum cecidit, et ab uno rotarum ictum frangit, et comminationem finiens. Alter in impudentia Draki quasi attonitus connivuit, deinde caput vertit ad lectum appropinquantem extulit.
  
  ferientes udo satis sonus erat. Dracus se ex animo intellexit, et tunc vidit primum calvariam terroristae sub rotis labentibus conlidere sicut tergum plaustri super eum deductum. Artus sima, spes unica erat. tenebrae omnia fractione secunda, etiam sonum. Imo plaustrum super eum ferebatur, retardans, retardans, ac deinde subito substitit.
  
  Pervenit ad manum Aliciae. "Esne bene?"
  
  Dracus volvitur ad eam. "Melior illis guys."
  
  Bo- uam, fere a pede ad calcem versi, cum speculam suam conspicatus est. "Quattuor minuta reliquit!"
  
  Lassatus, attritus, exaratus, caesus, Dracus corpus suum in aciem redegit. Hoc tempore, Alicia cum eo mansit, quasi sentiens se posse aliquod impedimentum post arctum desiderium posse obtinere. Praetereuntes turbas viatorum, Central Park Meridionalis et Marea inter multitudinem aliarum cauponarum invenientes.
  
  Mae signum relatum dissimulanter ad urbem New York demonstravit.
  
  Bo praecucurrit. Dracus et alii eum ad ianuam comprehenderunt. Famula eos incultos, graves tunicas inspiciens, subtraxit. Ex oculis eius apparebat quod ante mortem et dolorem viderat.
  
  "Noli" inquit Drake. "Latini sumus."
  
  Mai fulgor in eius directionem misit. "Iaponica".
  
  Et Bo- men suum cubiculum interrupto supercilio elevato. "Certe non Anglis."
  
  Dracus tam lepide cucurrit quam potuit per popinam adhuc clausam, sellam et mensam in via percutiens. Latrina hominum parva erat, ex duabus tantum matulae et latrina. Sub phiala aspexit.
  
  "Nihil est", inquit.
  
  Contentio in facie Beauregard ostendit. Percussoque globulis in vigilia sua. "Tempus est".
  
  Famula iuxta eam desiluit ut telephonum insonuit. Dracus illi manum extendit. "Noli ruere. Sume tempus tuam ".
  
  Putabat se fugere posse, sed ad fistulam interiorem eam destinavit. Eo momento, Alicia e cubiculo feminarum egressa est vultu anxius. "Non est ibi. Non habemus illud!"
  
  Drake expavit quasi ictus fuisset. Circumspexit. Potestne esse alia latrina in hac parva caupona? Forsitan cubiculum conductos? Iterum retentare debebant, sed ancilla iam in telephono. Oculi eius in Dracum iaculabantur et salutatorem expectare rogavit.
  
  "Est vir nomine Marsh. Tibi."
  
  Drake frowned. "Vocavit me primum nomen meum?"
  
  "Dixit Anglicus." Famula humeros. "Id omnia dixit."
  
  Bo- moratus est iuxta eum. "Et quoniam facile confunderis, mi amice, id est tu."
  
  "Et sanitas tua".
  
  Dracus ad telephonum pervenit, una manu maxillam suam confricans ut fluctus lassitudines et tensio super eum lavaretur. Quomodo nunc deficiunt? Omnia impedimenta superarunt, et tamen Palus adhuc aliquo modo cum illis ludere potest.
  
  "Ita vero?"
  
  "Iter hic. Nunc dic mihi quid invenis?"
  
  Draculus os suum aperuit, deinde cito occlusit. Quid est rectam responsum? Fortasse Marsh verbum "nihil" exspectabat. Sit...
  
  constitit cunctantique ne responderet.
  
  "Dic quid invenisti, aut ordinem habebo ut duos New Yorkers intra proximum minutum interficias."
  
  Dracus os suum aperuit. Perduint! "Invenimus-"
  
  Mai igitur e cubiculo feminarum cucurrit, tegulis udis lapsus et in eam partem cadit. In manu eius erat involucrum parvum album. Bo in parte secunda in scissura erat, involucrum accepit et Draco tradidit. Mai humi iacebat, graviter spirans.
  
  Alicia aperto ore inspicere eam. "Unde hoc habes, Sprite?"
  
  "Tu puer vide", Taz, quod vocant. Neque id mirum cuiquam est, cum tu homo usquam es DODRANS.
  
  Alicia exaestuat silentio.
  
  Draculus tussit ut involucrum aperuit. "Invenimus... hoc.... damnant mico coegi, Marsh. Damn, dude, quid hoc est?
  
  "Magnum officium. Magnum officium. Deceptus sum paulo, sed heus, fortasse tunc temporis. Nunc proxime in USB inviso. Haec est ultima tua perscriptio, et ut prius, alio ingenio quam tu aut NYPD transire velis."
  
  "Estne hoc intus placentae ...?" Dracus intellexit ministram adhuc prope stantem.
  
  Martius magna risit. "O bonum, oh, ipsum bonum. cattum e sacculo non let? Ita est. Nunc audi, tibi decem minutas minutas concedo ut mittat contenta fulguris coegi illis qui meliores sunt quam tu, et tunc incipiemus super".
  
  "Minime, non ignoramus." Dracus versus Maium agitabat, qui manticam parvam portabat in qua parvum laptop abscondebant. Femina Iaponicus se de terra sustulit et appropinquavit.
  
  "Nolumus caudas nostras toto hoc oppido, palude persequi."
  
  "Umm, sic eris. Quia ita dico. Ita tempus. Let's boot up the laptop and enjoy what's next, okay? Quinque, quattuor.
  
  Dracus pugnum in mensa percussit ut linea cecidisset. Ira decocta in sanguine suo. "Audi, Marsh-"
  
  Fenestella caupona explosa est ut frons primariorum fenestris in triclinium ingruat. Frangitur vitreum, et per aerem shards volavit. Frusta lignea, plastica et mortarium in cubiculum irruperunt. Primum agmen non destitit, in coronas impulit et ut discipulus mortis rugiens per parvum cubiculum involavit.
  
  
  CAPITULUM DECIMUM
  
  
  Julianus Marsh dolorem stomachi sensit acrem ad dextram devolvens. Frusta Neapolitana ad solum decidit et phiala acetaria in lectum decidit. Latera cito conprehendit, risum omnino desistere non potuit.
  
  Mensam humilem, quae stabat ante ipsum, Zoey quassavit, cum pede casu ferino recalcitravit. Zoe extendit manum ad eum sustentandum, dans ei velox Pat super humerum, sicut alius excitando eventum explicare coepit. Hactenus Drake et turbam suam ex Edison rupturam viderunt - satis facillime observaverunt ut homo viatoris cinematographicus eventus e via transversali - tunc vidit phreneticum in Broadway - scenam hystericam magis sporadicem fuisse. Cum non multae custodiae camerae essent quae terroris localis in se recidere possent, deinde, anhelitu inanimato, impetum spectaverunt, quem quodam modo circum mixtum concretum explicaverunt.
  
  Haec omnia iucunde distrahunt. Marsh cellam cellam disponibilem in una manu et femur Zoes in altera tenebat, cum paucas segmenta hami et fungorum et in Facebook texta comedit.
  
  Ante eas erant tria tegumenta, singulae unciae duodeviginti. Coniuges nunc diligentissime observaverunt sicut Drake et Societas in parva caupona Italica fregit. Tempus Martius repressit et varia perstrinxit pompa.
  
  " Perduint, id est."
  
  "Tune excitaris?"
  
  "Etiam ius?"
  
  "Est amet elit." Zoey infudit. "Sed sperabam sanguine majus."
  
  "Just minutam expecta, amica mea. Questus melius".
  
  Coniuges sedebant et ludebant in conclavi quae ad unam cellularum terroristarum pertinebat; basic, Marsh cogitatio. Quattuor terroristae erant, e quibus unus ante rogationem movit prospectum Martium qui theatrum cinematographicum spectavit. Dum Pythii duo spectabant spectabant, viri ad latus sedebant, televisificis circumpositis parvis, et justos aliorum canalium lustrabant, quaerentes aerumnas nuntiorum vel aliquas vocationes exspectantes. Martii nesciebat et non curabat. Ignotas etiam occultos aspectus neglexit, probe sciens se esse hominem inusitatum personalitatem formosum, et nonnulli homines - etiam alios homines - illius generis personalitatem aestimare voluissent.
  
  Zoe ei paulo plus appreciationi ostendit quod frontem pugilum manibus inclinat. Gehennae clavos acutos habebat.
  
  Acri et tamen quodammodo... voluptatem.
  
  Casum nullum momentum inspexit - terminus de capite suo satis exire non potuit, quamvis minor bomba in magna mantica erat - et postea quidam in os eius caviar papaver. Mensa ante hos posita erat sane magnifica, inaestimabilis et insulsa producta constans, sed omnia delectamenta erant.
  
  Num bomba nuclei suum nomen vocitabat?
  
  Marsh sciebat tempus agendi et vocatum, pedisequae venustae ac deinde Anglico accentu crasso colloquens. Homo quidam ex alienis timbris suae vocis habebat - quod res rusticae sapiebat - et Marsh facies tortae factae, conans vocalem e vocali emittere. Non facile, et paulo difficilius fit cum mulierum manus premant tuum Nutcrracker.
  
  "Dic quid invenisti, aut ordinem habebo ut duos New Yorkers intra proximum minutum interficias." Palus subrisit ut hoc dixit, neglectis oculis molestis a discipulis trans cameram coniectis.
  
  Anglicus paulo haesitavit. Martius segmentum cucumeris invenit quod e patera acetaria cecidisset et in capillo Zoe profunde haesit. Neque id unquam animadvertit. Cum minutis praeteritis, Martius per incineratio conclave loquebatur, magis magisque agitabatur. Iuxta eum Bollinger lagena frigida erat, et dimidium minutum magnum vitrum fundens consumpsit. Subnixam ei Zoe laborabant, et ex eodem vitreo sorbebant, labris nimirum oppositis.
  
  "Quinque" Martius dicit in telephono. "Quatuor, tres..."
  
  Manus Zoes instantissime factae sunt.
  
  "Duo".
  
  Anglicus pactus cum eo, mirando plane quid infernum ageretur. Martius currum per ventosorium in praefinito tempore disposuerat cogitavit, iam intentans accelerans ad cauponam incautam appropinquare.
  
  "Unus".
  
  Et tunc omnia explosa sunt.
  
  
  CAPUT UNDECIMUM
  
  
  Dracus ad parietem popinae cucurrit, Famulam rapiens per lumbos et secum trahens. shards vitrei et lateris de corpore volvendo ceciderunt. Insequentes van divulgaverunt ut tractionem augerent sicut summae eius pavimentum popinae percussit et medium autocinetum super fenestram incidit, dorsum nunc sursum et in superliminari supra vitrum colliditur. Metallum rasum. Tabulae corruerunt. Sellae coeno ante se congestae.
  
  Alicia quoque statim circa mensam ambulans portavit et elapsus est, cum parva tantum laesione incisa in inferiore crure ex veloci volante ligno testa. Mai aliquo modo ad mensam movens sine noxa volvuntur, et Bo unus gradus melior abiit, super eam saliens et de superficie ad superficiem, tandem saltum timidus est ut crura et brachia eius parietem lateralem ferirent. illi terram incolumem.
  
  Drake aspiciens, ministra ei proxima clamante. Alicia accusans respexit.
  
  "Nonne tu illam arripuisti?"
  
  "Cave!"
  
  Primum agmen ad alterum retardabat adhuc, nunc cadus pistolae e fenestra vectoris demissa haerebat. Alicia impingeret et operuit. A. Maio paulo revolvi plura. Dracus pistolam traxit, et sex globos in exsanguem bracchium incendit, sonos in spatio saepto, magnoque fremitu primorum aemulans. Bo- iam movit, promunturium terga car. Tandem rotae cessaverunt et cessaverunt. Fractae mensae et sellae de cucullo et etiam de tecto cascade. Dracus certus ministra ante progrediendi incolumis erat, sed tunc Bo et Mai iam in curru erant.
  
  Bo- nestram aurigae fregit et cum imagine certavit. Mai situm repressit per windshield fractum et lignum rami sustulerunt.
  
  "Nemo," coepit Dracus, voce rauca paulo. "Non opus est"
  
  Sed Mai non erat in mente audire. sed tanta vi per ventosas exstaret telum, ut in frontem aurigae tremens loco delaberetur. Oculi hominis revoluti et Bo pugnando substitit, Gallus intuens sopitum.
  
  "Ipse erat mecum."
  
  Mai humeros. "Cogitavi me iuvare."
  
  "Auxilium?" repetitur Drake. "Opus est saltem unus ex his nothis vivere."
  
  Et illa nota, dixit Alicia. "Bene sum, ta. Suus 'nice ad te servandum ministra Wendy asinus quamquam".
  
  Dracus linguam suam momordit, sciens in aliquo altiori gradu quod Alicia eum mox deridebat. Beauregard iam aurigam e curru traxit et per loculos rimabatur. Alicia ad laptop miraculose intacta ambulavit. Coegi USB mico confecto loading ac fasciculum picturarum ostendit, perturbantes imagines canistrorum argenteorum quae sanguinem Draculi currunt frigus fecerunt.
  
  "Similis bombae interiora" dixit fila scrutans et mensas. "Mitte hoc ad Moore priusquam aliud fiat."
  
  Alicia apparatus super incumbens, Ictibus.
  
  Dracus ministram pedibus adiuvit. "An okay, ama?"
  
  "Censeo."
  
  "Month. Nunc quomodo de lasagna aliqua nos faciens?"
  
  "Coquus archimagirus nondum advenit." Ad terrorem eius intuitus exitium traxit.
  
  "Damnant, cogitabam te in proinquas proiecisse."
  
  "Nolite solliciti esse". Mai ambulavit et manum super humero pedisequae posuit. "Restituentur. In cautionum indemnitatis debet cura illius ".
  
  "Spero ita".
  
  Dracus iterum linguam momordit, hoc tempus a maledictione abstinebat. Benedictio fuit quod adhuc spirarent, sed paludes et laudes eius adhuc vitam hominum perderent. Sine ictu conscientiae. Sine ethica et sine sollicitudine.
  
  Similis erat telephonica per nexum psychicum. Hoc tempore Dracus telephonum respondit.
  
  "Adhuc calcitrantes?"
  
  Vox paludis eum aliquid ferire velle fecit, sed munere suo fecit. "Nos photos longius tuum misimus."
  
  "O praeclarum. Ita, de re aliqua actum est. Spero te aliquid edendi, dum expectas, quod haec altera pars - bene te posset occidere.
  
  Drake eructavit. "Tu scis nos nondum tuam bombam expertum esse."
  
  "Et audiens, videre possum te velle tardiora, dum conaris capere. Non fiet, mi amice novus. Hoc omnino non fit. Copiae et actores tui, militares et caementarii, partem machinae bene unctae esse possunt, sed adhuc machinae sunt, et aliquandiu in vestigio egent. Itaque hoc tempore utar ut te dilaniet. Suus 'pulchellus fun, mihi crede."
  
  "Quid Pythii ex his omnibus accipiunt?"
  
  Martias conlocavit. "O, puto te scire frustra hanc catervam ragamuffinorum nuper explosam. Ecquid certius unquam fuit? Ducti sunt ab interfectore Vide, Psycho-scalario, megalomaniaco et domino zelotypo. Omnes evasit idem. "
  
  Eo momento Alicia Drake propius incumbebat. "Sic dic nobis - ubi est ille bastardus?"
  
  "O nova puella. Esne flava an Asiana? Probabiliter flava, a modo sonat. Deliciae, si scirem ubi esset, eum vivum depelleret. Tyler Webb unum tantum semper voluit. Pythias, ubi eos reperiret, statim reliquit.
  
  "Quis erat in foro?" Drake quaesivit, tempus et notitias nunc obtinet.
  
  "Hic locus est alvearium verum fastidii, rectene sum? Finge illic omnes negotiationes factas quae mundum accidunt per decades futuros.
  
  "Ramses aliquid ei vendidit," inquit Dracus, gustans.
  
  "Etiam. Et certe callidus ille farcimen Gallicum iam tibi narravit quid ille catinus esset. Aut semper nunc eum petere potes.
  
  Hoc itaque confirmavit. Martius eos aspiciebat, quamquam oculos in caupona non habebat. Drake breve nuntium misit ad Moore. "Quomodo de vobis indica nobis ubi abiit Webb?"
  
  "Age, mehercule, quis ego sum, Fox News? Proxima pecunia me rogabis.'
  
  "Illo culus terrorista conficiam."
  
  "Et ad hodiernam laborem revoca." Martius illa verba dixit, et tunc visa est oblectari, subito ridens. "Ignosce, iocus personalis. Nunc autem cum parte venationis agitur. Nunc volo tibi ponere necessitates meas.
  
  "Ita dic nobis." Alicia vox fessa sonuit.
  
  "Quid ridiculam de illo? Haec bomb explodet, si non sum satur. Quis scit, o carissime, fortasse etiam te habere constitui."
  
  In instanti, Alicia paratam ire videbatur, oculisque ardentibus exprimebat ut silvam aridam accendere posset.
  
  "Solum tecum esse vellem," insusurravit.
  
  Martius constitit, deinde celeriter perstitit. "Museum Historiae Naturalis viginti minuta."
  
  Dracus vigiliam suam posuit. "Tum?"
  
  "Hmmm quid?"
  
  "Haec est magna pars architecturae."
  
  "O, bene, si huc usque veneris, ego suggero expositio securitatis masculinae custodiae nomine José Gonzalez. Unus e sociis nostris postulata mea in tunica iaccam heri sui immiscuit. Modus originalis documenta transportandi, immo et sine reditu ad mittente".
  
  Dracus non respondit, maxime haesitabat.
  
  "Scio quid cogitas", inquit Marsus, iterum mirabilem ostendens intelligentiam. "Quare non modo electronicas imagines ad te et tibi dicere quod vis? Bene, peculium homo sum. Dicebant mihi quod duas partes habere, duas mentes, et duas facies, sed id malim videre sicut binas qualitates separatas; Altera pars curva est, altera curvatur. Scis quid volo?"
  
  Drake eructavit. "Certe scio quis sis."
  
  "Magnum, tunc scio te intelleges quod cum quattuor cadavera tua videam circiter septemdecim minutas discerpta, utrumque mirae felicitatis ac vehementer angebatur sentiam. Vobiscum. Nunc vale."
  
  Funis rumpitur. Dracus suam vigiliam premebat.
  
  Viginti minuta.
  
  
  CAPUT DUODECIMUM
  
  
  Hayden et Kinimaka apud Ramses commoratus est. Princeps terrorista in cellam sex pedum quadrangulorum loco suo visus est: sordidus, incultus, et quamvis manifesto lassus, ut leo inclusus commeans. Hayden loricam induit, Glock eam compressit et ammo parcet, Mano rogat ut idem faciat. Posthac non erit facultas. Ambo Ramses et Marsh nimis capti sunt quam minoris aestimandi sunt.
  
  Fortasse fabula terrorista prorsus erat ubi esse voluit.
  
  Hayden dubitavit, valde dubitavit. Pugnatum est intra arcem et desperatam satellitum mortem ostendit quantum effugere cupiebat. Praeterea fama perierit? Nonne desperatus erit ad damna reparanda? Forsitan, sed homo inde peremptus non fuit unde convalesceret. Hayden eum ambulandum observavit sicut Kinimaka duas cathedras plasticas eis attulit.
  
  "Sunt arma nuclei in hac urbe" Hayden dixit. "Quod certo scio quia cum Tyler Webb et Iuliane Marsh paciscuisti. In hac urbe es, et si tempus veniat, damnabimus certe te non sub terra es. Utique discipuli tui non noverunt te nobiscum esse..." Illa ius ibi pendere.
  
  Ramses constitit, fessis oculis eam intuens. "Scilicet deceptionem cogitas ubi populus meus Marsh mox interficiet, responsalitatem bombae vindicabit et eam conflabit. Hoc ex Webb et satellitibus eius scire debes, quia soli sunt qui noverunt. Et tu quoque nosti quod mandatum meum expectant. Adnuit quasi sibi.
  
  Hayden exspectabat. Scitus erat Ramses, sed non intelligebat se non offendere.
  
  "Exibunt," inquit Ramses. "Consilium suum facient."
  
  "Possumus facere postremis tuis paucis horis fere intolerabilem", Kinimaka dixit.
  
  "Non me hoc excludit", inquit Ramses. "Per tormenta. Ego hanc explosionem non prohibere. "
  
  "Quid vis?" Hayden petivit.
  
  " Erit tractatus."
  
  Intendit in faciem novi hostis perspiciens. Hi nihil remittunt noluerunt, tractari noluerunt, et mortem in aliquo genere Paradisi gradus esse credebant. Quo nos hoc ducit?
  
  Immo ubi? Illa pro suo telo fumbled. "Qui nihil magis quam homicidium facere volet, facile est agere", inquit. " Cum glans in capite."
  
  Ramses faciem suam in catenas pressit. "Tum perge, canis occidentis."
  
  Hayden insaniam et zelum in oculis illis inanimalibus fulgentem legere non oportuit. Sine verbo, rem mutavit et cubiculum reliquerat, ostium diligenter post se obserans.
  
  Numquam nimium cave.
  
  In proximo conclavi erat cellula Roberti Price. Permisitque ut hic secretarium servaret propter imminens minas et partes eius potentiales. Cum illa et Kinimaka cubiculum intraverunt, Pretium ei sublimem aspectum dedit.
  
  "Quid scis de bomba?" petivit. "Et quare eras in Amazonibus terroris emporium reddens?"
  
  Pretium in PROFUGIO mersit. "Iurisconsulto opus est. D. Quid istuc est? Bomb?"
  
  "Bomb nuclei" dixit Hayden. "Ecce Novi Eboraci. Adiuva te, stercore nummum. Nunc te adiuva, ut quae scis nobis narras.
  
  "serio". Pretio volvens oculos. "Nescio quid".
  
  "Proditionem fecisti", Kinimaka dixit corpus suum propius ad cameram movens. "Visne hoc memorandum? Epitaphium ad nepotes tuos. Vel vis potius cognosci poenitens, qui salvam Novi Eboraci adjuvit?
  
  "Quamvis bellus dicis," Pretium vox sonat ut anguis tortilis. "Non eram in quibuslibet negotiis "bomb" et nescio quid. Nunc obsecro, mi advocatus.
  
  "Hyden" inquit "aliquantum temporis tibi dabo". "Tunc ego Ramsesim ponam et tu simul, in eadem cellula. Pugnare potes. Videamus quis primum loquitur. Mori mallet quam vivere, et omnem animam viventem secum ducere cupit. Vos? Modo fac tibi mortem non committere."
  
  Pretium spectavit rubicundum, saltem per aliqua verba eius. "Sine causidico?"
  
  Hayden conversus. "FUx tibi."
  
  Secretarius speculatus est. Hayden intus eum inclusit et deinde ad Manum convertit. "Quaequam ideae?"
  
  "Miror si Webb in hac re versatur. Ille figurate hoc tempore fuit.
  
  "Non hoc tempore, Mano. Webb nec ultra nos sequitur. Omnes Ramses et Mariscus illud certum habeo."
  
  "Quid ergo?"
  
  "Nescio quomodo aliud Drake et guys adiuvare possumus", Hayden dixit. "Manipulus iam in medio eius est. Patria omnia alia curavit, a cops portarum calciantium ad exploratores latentes post pecuniam duram meritam, ad exercitum aedificandum et adventum nidi, exigentia nuclei subsidii quadrigae. Cops ubique sunt, cum omnibus rebus habent. Sapores in alto erecti sunt. Rhamses frangendi viam invenire debemus."
  
  'Num eum vidisti'. Quomodo frangere hominem qui non curat, si vivit aut moritur?
  
  Hayden ira. "Habemus experiri. An potius tantum cedere? Quisque placerat aliquam felis. Hic vermis est ad aliquid. Eius conditio, eius vivendi ratio, domus abscondita? Oportet esse quod nos adiuvet facere possumus."
  
  Kinimaka voluit se in experientia computatrali Karin Blake haurire posse, sed mulier adhuc suxisti in regimine castelli Bragg. "Eamus vultus parumper officium."
  
  " Et orate tempus."
  
  "Exspectant Ramses ut antecederet. aliquod tempus habemus".
  
  "Tu illum audisti sicut ego, Mano. Serius aut citius paludem occident et sufflabunt eum.
  
  
  CAPITULUM DECIMUM TERTIUM
  
  
  Dahl audiebat communicationes discordes quod Smith autocinetum suum per vias operosas Manhattan eiecit. Feliciter longius ire non poterant, nec omnes arteriae concretae penitus haeserant. Visum est ut tota turma sibiliorum inter se implicaretur, ab infima sutch in angulo ad crassiores, miliarda improbos et omnes intercedit. Inde ad struem nuntiorum discordantium, sed in patria fecerunt omnia possibilia a pravis certa separare.
  
  "Duae ex notis cellulis prope meschitam arctam habent", Moore Dahl in earpecia sua indicavit. Oratio dictavit. "Procuratorem undercover" ibi habemus, licet novus sit. Hoc loco dicit totum diem remotus est.'
  
  Dahl numquam homo quicquam suspicari potest. "Quid hoc actu intelliguntur in mosque terminology?"
  
  "Quid est hoc? Significat, gosh, ibis et una saltem cellulas Ramses purgare".
  
  "Ignitio civilis?"
  
  "Non multum loqui est. Sed quicumque est, incredibile est quod orationes legat. Quaere omnia utilia cubicula et cubicula subterranea. Et parate. Amica mea saepe iniuriam non accipit, et eius intuitum confido.
  
  Dal notitias patefecit et coordinatas in GPS intravit. Fortunate, prope in summo mosque erant, et gubernaculum rotae ad fraenum Faber convertit.
  
  "Providentia," Laurentius dixit.
  
  "Nomen dedi priscae katanae." Kenzi ingemuit memorans.
  
  Dahl tunicam fibulas stringit. "Parati sumus? Similiter constructum. Durum et jejunium ferimus, homines. Misericordia non erit".
  
  Smith off machinam convertit. "Nullae sunt difficultates apud me."
  
  Mane adhuc eos salutavit ut e curru egrederentur et per viam meschitam investigaverunt. Prope erat spiraculum rubeum et album quod vaporem emittens. Aedificium, in triviis situm, in utraque platea currebat, fenestras varias et partem communitatis elongatam FRONS. Super aedificium erat parva minaret, mirum et paene vociferantem contra façades concretae circumiacentes. Ostium e platea erat per bina fores vitreas.
  
  "Ingredimur," inquit Dahl. "Nunc move."
  
  De industria transierunt, intermittentes commercium passis armis. Nunc mora omnia constare potuit.
  
  "Magnum locum," annotavit Faber. "Difficile est invenire catervam determinatam ibi intra".
  
  Dahl contingi Moore. "Nos in loco. Habesne aliud pro nobis?"
  
  "Etiam. Homo meus mihi persuadet cellulas sub terra esse. Prope est ut acceptetur, sed non satis adiuvat nos hodie.
  
  Dahl nuntium nuntiaverunt cum alium MARMORA transierunt et ante fores ulti patuerunt. Sensibus auctis, introrsum lente movebant, oculos accommodantes ad lucem leviter obscuriorem. Parietes candidi et laquearia lumen relucent, cum lampadibus aureis et rubro et auro ortae vestis. Haec omnia post adnotationem regio posita sunt, ubi homo ea non fucata suspicione inspexit.
  
  "Possumne te adiuvare?"
  
  DAHL OBSERVAVIT HASTA ID. "Ita coire potes. Potes nos ad tuum subterraneum ostium secretum ducere."
  
  Administrator confundendus videbatur. "Quid est hoc, iocus?"
  
  "Secede," Dahl extendit manum.
  
  "Heus, non possum te-"
  
  Dahl hominem per tunicam levavit et super abacum collocavit. "Ego dixi secede."
  
  Manipulus praeteritum festinavit et principale aedificium meschitis intravit. Area vacua erat, et ostia postico clausa erant. Dahl operculum ex Smith et Kenzi exspectaverunt ac deinde eas bis recalcitravit. Lignum scissum est et tabulata ad solum decidit. Illo momento auditus est strepitus et strepitus a tergo foyer. Manipulus positiones suscepit, aream tegens. Tria secundis transierunt, et tunc facies spetsnaz imperatoris et galea papaver e post parietem lateris.
  
  "Esne Dal?"
  
  Suecus chuckled. "Ita vero?"
  
  "Moore misit nos. ICO. Hic sumus ad ludum tuum support.
  
  "Fabula nostra?"
  
  "Etiam. Novae notitiae. Iniuri es meschitam perduint, et satis profundo foderunt. Impetum frontis esset prosternere eos. Et ad pedes tendimus."
  
  Dahl non placet, sed rationem intellexit, etiquette hic operandi. Quod SWAT iam meliorem locum non nocuit.
  
  " Ostende mihi viam," dixit Dahl.
  
  "Sumus. Rectam mosque est per viam ".
  
  "Ex adverso ..." Dahl iuravit. "Damnas ineptias GPS."
  
  "Sunt prope inter se pulchra." The officer humeros. "Et quod Anglicus verbum iurare calefacit animam, sed tempus non est nos asinos nostros damnare?
  
  Minuta transierunt iunctiones mixtae et factae sunt latrocinium cum iter iterum transierunt. Convenerunt semel, non interit alter. Impetus plane euadere coepit. viri ad frontem aedium eiectis fores inruperunt. Secunda unda per eos transiit anhelans ad quaerendum terminos quos dixit de. Cum ostium caeruleum primum repertum est, homo crimen explosivum in eo posuit et coortum est. Explosio facta est, multo latior quam Dahl expectata, sed cum radio quod copiae speciales plane computatae erant.
  
  Dux dixit ei Boobytrap. " Plures ex illis erunt."
  
  Suecus paulo facilius spiravit, iam valorem agentium undercovered cognoscens et nunc non oblitus est illis debitum reddere. Operis undercover unus ex modis insidiosissimis et mutabilibus vigilibus erat. Erat rarum et pretiosum agens, quod posset inficere inimicum et sic salvare vitam.
  
  SWAT cubiculum pene destructum intravit, deinde ad portam longe convertit. Apertum erat, et quod adibatur ad basim clare tegebat. Cum primus homo accessit, ictus ab inferis sonavit, et glande circum cubiculum emissa est.
  
  Dahl Kenzi respexit. "Quaequam ideae?"
  
  'rogas me? Quare?"
  
  "Forsitan, quod cogito quomodo tute talem cameram habebis.
  
  " Noli circumadere rubum , damnare , Dal , bene ? Non sum tui manual smuggler. Hic solus sum, quia ... quia-"
  
  "Ita, quid hic agis?"
  
  "Ego vere scire vellem. Fortasse relinquerem..." Cunctata, ingemuit. "Aspice, fortasse alius intus est modus. Dolosus scelestus illuc sine fuga securo non descenderet. Sed cum cellulis terroristis realis? Quis nothi funesti cum his scit?
  
  "Nolumus tempus cogitare" dixit dux spetsnaz sedens iuxta eum. "Pro his guys, cylindrus est."
  
  Dahl aspiciebat ut turmae flashbang tasque extraherentur dum verba Kenzi considerabat. Improbus consulto, se curantem cor tenuisse credidit, vel saltem unius reliquias fractas. Kenzi aliquid egebat ut adiuvaret se in frusta conlocare - sed quousque investigare posset sine omni spe amissa? Fortasse haec navis iam fracta est.
  
  SWAT significavit se paratos esse, et postea cum scala lignea fecit inferni formam furiosam. Ut tasque proiecerunt et deinde explosa sunt, iunctae plumbum ceperunt, Dahl ducem e positione polo impulerunt.
  
  Smith impulit praeteritum. "Molle asinos tuos."
  
  Decurrentes, confestim ignem latis convenerunt. Dahl speculationem sordium, tabulatum crurum, et telum crates antequam quattuor tabulata in ordine delapsa consulto comprehendit, pistola trahens ignemque reddens. Faber arcuatus ante eum ad imum volvens et ad latus repens. Turma spetsnaz a tergo processit, anataria et non vibrans in aciem ignis. Glandes emissae post iactum redierunt, pilarum funestae basim perfoderunt et fragmenta e muris densa discerpserunt. Cum Dahl terram in ipso fundo percusserit, statim scripturam aestimavit.
  
  Cellae quattuor membra erant, quae in priore cella viderant inter se congruentes. Tres in genibus erant, cruentis auribus, pressae ad frontibus manus, quarta incolumes visae et accensis acriter oppugnantibus. Fortasse tria alia eum tegebant, sed Dahl ilico viam invenit ut captivum viveret et iaculatorem arripuit.
  
  "Oh, no!" Dux SWAT inexplicabiliter transiit eum.
  
  "Heus!" Dahl appellatur. "Quid est-"
  
  In medio pessimo genere inferni, ii soli qui prius experti sunt, sine mora agere possunt. Spetsnaz dux clare animadvertit signum, sibi familiare aliquid, et de collegis vita tantum cogitans. Cum Dahl suam felis attraheret, terroristae guttam oneratam grenadam ab una parte vidit, dum ab altera telo iacit.
  
  "Pro Ramses!" clamavit.
  
  FUNDAMENTUM erat laqueus mortiferum, cellula parva, ubi hae bestiae praedam trahebant. Sunt aliae insidiae circa cubiculum sparsae, laqueos abeuntes cum shrapnel explodit. Dahl terroristam inter oculos iecit, quamvis sciret gestus mere academicos esse - eos non salvare.
  
  Non in hoc parvo cubiculi fictili latericio, angiporto ut ultima secunda computant ante grenade explodit.
  
  
  CAPITULUM QUARTUMDECIMUM
  
  
  Dahl vidit mundum in tenebras mergere. Vidit quam tempus retardatur in gressu reptando, pulsus omnis cordis viventis in infinitis momentis mensuratus. Ut grenade emissa, pulverem et sordes e pavimento pulsans in nubecula parva fungus, glans intrat calvariam terroris, circumtonans ante terga uredinem et lato sanguinis fonte murum feriens. Corpus infirmavit, vita iam abiit. Grenade secundo ricocheto cecidit, et Dahl sclopellum a facie eius trahere coepit.
  
  Supersunt pretiosi secundis.
  
  Tres terroris adhuc in genibus erant, gementes et victi, nec videre quid esset. SWAT guys impetum suum regere conati sunt scalas ascendere vel retro.
  
  Smith intuitum ad Dahl ultimam vitae suae visionem convertit.
  
  Dahl Kensi, Lauren, et Yorgy in summa scalarum sciebant, et momento sperabat se procul abesse a terra nulla.
  
  Atqui id libero...
  
  Grenade in fine ricocheti secundi explosa est, sonum momentaneum in maximis Suecorum audiverat. Tunc subito cessaverunt omnes soni sicut cogitatio evanuit...
  
  Oculi eius in fronte defixi sunt nec poterat credere quod videbant.
  
  Dux SWAT discurrens totis viribus suis sciebat quid veniret et quos posset salvare decrevit, statim intellegens se solum hominem esse qui id facere posset. Curriculum suum levavit eum super grenade, permittens eum cadere in vertice eius in secundo scissura antequam exploderet. Is per Kevlar carnem et os detonavit, sed eos qui in cella ligati steterunt non percusserunt. explosio obvoluta est et resedit.
  
  Dahl fauces purgavit, oculis suis credere non potuit. Conlegarum donatio semper eum humiliavit, sed hoc alio ordine fuit.
  
  Ego ne nomen quidem eius novi.
  
  Sed terroristae coram eo flexis genibus.
  
  Dahl ultimos paucos gradus decurrit, oculos lachrymis implens, tres viros in tergum proiciente. Faber tunicas scidit. Vestis explosivae nullae visae sunt, sed unus homo spumabat sicut Smith iuxta eum flexis genibus. Alias doloribus soluta. Ter- pressa terra, immota. Dal obviam polaris intuitus hominis cum suo odio. Kenzi appropinquavit et animum Sueciae advertit Dahl intuendo, oculi eius glacialis caerulei tam lucidi ac frigoris et sensu abundans ut viderentur quasi vastus, tabidaque landscape, et ora sola verba, quae labiis poterat, administrare.
  
  " Ipse nos salvos fecit seipsos sacrificando. Ego... Tam vitiosum, tam miserabilem prae se sentio.
  
  Dahl, omnibus diebus suis, commentari non potuit. Id nunc.
  
  Faber omnes tres viros quaesivit, plures tasque, glandes, et arma parva invenit. Tabulae ac notae in loculos omnes dissolutae sunt, itaque per eas conglobati rimari coeperunt.
  
  Alii lapso duce, inclinato capite. Procumbens autem unus homo extendit, ut tetigerit dorsum ejus.
  
  Tertius terrorista quemcumque venenum sumpsit, non amplius quam versos eius venenum sumpsit. Passive Dahl observabant. Cum earpiece eius custoditus est et vox Moore implevit caput eius audivit sed responsum cogitare non potuit.
  
  "Quinque cameras," Moore dixit ei. Fontes nostri Ramses reperit tantum quinque cameras habere. Duo offendit, qui tres reliquos relinquit. Habesne mihi novum indicium, Dal? Salve? Esne ibi? Quid agatur in infernum?"
  
  Insanus Swevus pressit bullam parvam quae silentium Moore. Paucis secundis ad salutandum in silentio voluit. Ut omnes ibi viri ac feminae, propter immensum unius personae sacrificium solum supervixit. Hic numquam lucem rursus videbitis, Nec occasum solis, nec per voltum Tepentem sentiet aura. Dahl expertus esset pro se.
  
  Dum viveret.
  
  
  CAPITULUM DECIMUM QUINTUM
  
  
  Septemdecim minuta.
  
  Drake Beau's followed plumbum, secans laevum 59th, et rectum in chaos quod Circulus Columbus erat. Vexilla ab ædificiis ad lævam volitabant, livore viridi ad dex- tera punctata arboribus. Ante hos erat aedificium aedium, maxime vitreum, fenestrae eius in sole adhuc ortu fulgentes. Poculum flavum ad frenam traxit, auriga eius exspectat quattuor stimarios bene vestitos videre in sidewalk decurrentes post eum, sed Bo secundo aspectum homini non dedit. Latum erat spatium concretum cum cataractarum, statuarum, et sessionum. Peregrinatores ultro citroque erraverunt, dorsualem repacking et aquam bibunt. Dracus per medium coetus athletarum aestuosi incidebat, deinde sub arboribus currebant quae umbram saltem praebebant.
  
  De oculis emissitiis.
  
  Diversitas inter vias austeras, hecticas cum multis extremis suis, grandia, glomerata, spatium inter ecclesias traditionales cum unica eget potentia certantes - et absoluta pax et serenitas quae in viriditate regnabat ad dextram suam implevit Dracus sensu realitatis. . Quam insanus erat locus iste? Quomodo sentit sicut somnium? Differentiae summae inestimabiliter fuerunt.
  
  Mirabatur quam proxime Marsh eos spectabat, sed non nimis sapiebat. Hoc potest ducere ad mortem hominis. In matre patria iam canalem invenire conabantur ut eum ad fontem indagare possent.
  
  Orbem splendidus lente convertit ad laevam sicut acceleratus est coetus. Alicia et Mae a tergo concurrebant, vigilantes, sed plenis viribus hoc gradu uti non poterant. Hostis usquam esse potest, quisquis. Transiens sella tinctis fenestris propius aspectum quaesivit, sed in spatium disparuit.
  
  Drake tempus repressit. Undecim minuta supersunt.
  
  Et tamen momenta secunda a secunda. Bo- retar ut pallidum aedificium apparuit super viam, quam Drake statim agnovit. Adhuc currens, in Ariciam et Maium se convertit. In eodem ædificii Odinis historia pugnavimus. Damn, sentit sicut vita transiit."
  
  "Nonne helicopter fragorem in latus?" Alicia petivit.
  
  Immo et a Tyrannosauro Rege oppugnati sumus.
  
  Museum Naturalis historiae respective parvum ex hoc angulo videbatur, illusio, si una erat. Vestigia e sidewalk ad ianuam anteriorem surrexerunt, nunc frequentia peregrinantium referta. Mixti odores pellentesque et gasoline invaserunt eos ad lupatum trahentes. Tumultus tormentorum, cornuum sonorum, et vocum strepitus sensus suos adhuc torquebat, sed certe alacer hic negocii fuit.
  
  "Noli nunc prohibere," Alicia dixit. "Non habemus ideam ubi securitas erit."
  
  Dracus negotiationem prohibere conatus est et transmittunt. "Spes sit non dixit se aegrotum esse."
  
  Feliciter, exiguum commercium erat et coetus ad viam satis faciliter transeundum curabat. Semel in pede musei gradus ascendere coeperunt, sed subito substiterunt, cum post se clamorem strigum audiverunt.
  
  Drake thought: Septem minuta.
  
  Verterunt in scenam immodicae dementiae. Quattuor viri e curru desilierunt, sclopeta ad parata sunt. Drake ictos conatus est, saliendo e museo januis et visitatores dispersos. Bo- celeriter telum strinxerunt atque in hostes impetum fecerunt. Ictibus insonuit. Clamoribus mane lacerant.
  
  Dracus in altum desiluit et exposuit humilem, volvens sicut percussit pavimentum, ignorans dolorem in quo umerus omnem corporis sui robur ceperat. Percussor cucullo sellae desiluit et iam Mai ad gunpoint habuit. Dracus ad currus revolutus deinde surrexit, feliciter intra brachii iactum. Extendit manum, magisque minae et operam poscens.
  
  Aliam viam Alicia iacit, vestigia repurgans, et statuam equestris Theodori Roosevelt inter se et suos oppugnatores collocans. Irruerunt tamen ignem, glandes aenea dejectio feriendi. Alicia telum ex altera parte traxit. Duo viri iam in equis erant, scuta perfecta. Togati in omnes partes disjecti, regio purgata est. Intendit ad terroris, qui ad genua procumbebat, sed continuus torrens ignis in se commotus est, ut operire cogeret.
  
  Maius et Bo in arculam parvam prope ostium museum presserunt, arcte cubant ad vitandum torrentem glandium quae iter per lapides penetrabant. Bo muro versus stetit, movere non valens, sed Mei prospexit, eam ad Gallum reduxit.
  
  "Hoc est ... pudet," Beauregard conquestus est.
  
  "Et es faustissimus, quod sis gracilis sicut arundine", Mai respondit. Haesit in caput, et in ima profudit. "Scis, cum primum ad te decurrimus, simile tibi visum est saepe inter rimas parietum reptare".
  
  "Quod nunc utile esset."
  
  "Sicut fumus." Mai rursus innixus, rediens ignis. Iter per caput eius glandes duxerunt.
  
  "Possumusne movere?"
  
  "Non, nisi perforatum vis."
  
  Dracus intellexit se non tempus suo telo utendi, quo telum adversarii intercipere conaretur. Sero intellexit se ad eum pervenire non posse - homunculus nimis longus erat - et tunc vidit dolium suum in eius directione circumvolutum.
  
  Nusquam ire
  
  TVLLI CICERONIS per ipsum quasi proiectum. Regrediens, calce currus fenestrae, speculum frangens, et mox in terrorista ignem patefecit. Post eum pavimentum exturbetur. Drake per hiatum in sellam aurigae expressum, stridentia coria, figura thronorum difficilem sibi pervadere. Sciebat quid veniret. Glans tectum, sedes et pavimentum currus penetravit. Drake citius permixtae. Media cellula constabat e chirothecae camerae et duo magnae poculi tenentes, quae ei aliquid iactandi corpus in sede vectoris iactabant. Plures glandes inclementer tectum transfixerunt. Dracus clamavit, tempus emere conatur. Fluxus paulisper cessavit, sed tunc, ut Drake recubuit et fenestram oneravit, etiam celeriore rate iterum coepit.
  
  Dracus in crepidinem ascendit, glans livorem in medium dorsi exurens. Se in acervo inculto anhelans et sine sensu invenit. Jaculator morae morae pariter cessare fecit, ac deinde ex Aricia venit. Dracus posticum ab intus reclusit et elapsus est, faciem suam in concreto sepeliens, et non videns quo iret.
  
  Nisi...
  
  Sub curru. Volvitur, vix decet sub vehiculum. Oculi autem eius nigri apparuerunt calces cursus, tibiae et ratio exhauriendi. Alia glande desuper accensa, hiatum pulsans inter dissociatas crurum musculos V informibus. Dracus exhalatus, sibilans molliter.
  
  Duo homines hunc ludum ludere possunt.
  
  Pedes permutans, corpus suum per humum versus frontem autocineti movere coegit, Glock euntem suum trahens. Tum per priorem glandem foraminibus intendens, ubi homo fuerit, dure statuit. Sex ictus in ordine accendit, positione aliquantulum temporis mutans, et inde celeriter sub curru evectus est.
  
  Iuxta eum terrorista cecidit, ventrem prensans. Et diripiet eum juxta eum. Quod cum ad eum deperibat perventum est, Dracus eum cum cingulo in modum blank iecit. Pericula nimis magna erant ad pericula capienda, multitudo vulnerabilis erat. Musculus dolor torquebat eum, dum moliebatur sursum erigere, cucullo currus prospiciens.
  
  Alicia papaver e statua post Roosevelt complures glandes iterum evanuit ante. Scopum eius erat ante finem currus alterius. Duo plus terroristae conati sunt in Mei et Bo petere, qui muro aliquo modo pressi videbantur, sed terroristas Mei accurate dirigentes retardavit.
  
  Dracus speculam suam aspexit.
  
  Duo minuta.
  
  Bene ac vere eruditionis habes.
  
  
  CAPUT XVI
  
  
  Dracus pugnam terroristarum cepit. Suam HK solvens, duos qui molesti erant Bo et Mei intendit. Statim corruit unus, vita eius per omnia concreta diffusa, gravis mors ob cor obduratum. Alter in extremum conversus, accepto glande, ignis tamen reverti poterat. Dracus hominem cum glandibus secutus est, necem e somno relinquens. In fine, homo nusquam egredi ac restitit, deinde sedit et ultimos circuitus versus Mei tamquam sclopetum Drakii minae suae finem imposuit.
  
  Mei hoc praevidit et Bo- aream pulsavit. Clamabat Gallus, informes cumulo appulsum, sed cubitis eum teneret, quo minus moveretur. Pieces discesserunt de muro ubi capita eorum erant.
  
  Bo suspexit. "Merci, Mai."
  
  "Ki ni sinaide".
  
  Dracus iam ultimi terroris terroris animum advertit, sed nihil ex re. Solus in animo suo terribilis erat. Sola desperatio cordis pulsus ad rem pertinet.
  
  Exciderunt fatalibus.
  
  Animi eius paulum levaverunt ut vidit Maium et Bo in museum incurrere et tunc Alicia e latebris ad ultimum terroristam in saevientem infernum quem meruit mittere. Alius homo extra pavimentum ceptoris. Alia anima perditur et immolatur.
  
  Infiniti erant isti homines. Saevitum mare.
  
  Tum Dracus ultimum, velut mortuum, terrorista surgere et vacillare vidit. Dracus vestem induendam putavit. Ille scapulas nutantibus stimulis accendit, sed glans tantum millimetrorum in scopum transivit. Tarde exhalans, secundas jecit ictus. Homo autem ad genua procidit et postea iterum surrexit, et in sequenti momento in turbam hominum spectantium, incolis et liberis cameras inrupit, qui suam momentum famae in Facebook vel Instagram capere conabantur.
  
  Dracus ad Ariciam commovit. "Igitur hic erat unus ex cellulis Ramses?"
  
  "Quattuor homines. Prorsus ut Dahl descripsit. Haec erit tertia cellula quam in quadrigis egimus."
  
  "Et adhuc Marchiae condiciones ignoramus."
  
  Alicia vias circumspexit, viam et stabula, deseruit carros. Illa igitur conversus ut clamore Mei prehendit attentionem.
  
  "Habemus custodiam!"
  
  Dracus accurrit gressus, capite demisso, ne ferrum quidem auferre conatur. omne erat, totus mundus erat. Si Marsh vocati sunt, possent.
  
  Iosephus Gonzalez ei telephonum gestabile tradidit. "Tune es ille Anglicus?"
  
  Dracus oculos clausit et machinam ad aurem suam posuit. " paludis. Pronuntias with-"
  
  Risus Pythiae eum interpellavit. "Nunc iam maledictis vulgares non adhibe. Maledicta indoctis, aut sic dicta. An e converso? Sed gratulatio, mi amice, vivitis!"
  
  " Plus paucis pugnis ad nos capiet."
  
  "O certe. Bomb nuclei potest hoc facere? "
  
  Dracus sensit se posse procedere cum iratis dictis indefinite, sed os suum clauso suere conscium nisum fecit. Alicia, Maius, Bo- phonem circum glomerati sunt, dum Iosephus Gonzalez apprehensionem servavit.
  
  "Cattus devoravit linguam tuam? Oh, et heus, cur non infernum Gonzalez vocat?
  
  Draculus labium superius momordit, donec sanguis manare incepit. "Im hic."
  
  "Ita, inquam, video. Sed ubi eras ... mmm quattuor minutes ago?"
  
  Dracus tacuit.
  
  "Pauper senex José respondere phone ipse. Nesciebam quid illic loquerer."
  
  Drake conatus est avocare March. "Habemus iaccam. Ubi-"
  
  "Non audis me, Angle. Sero es. Meministine poenam tarde?"
  
  " paludis. Reymundus. Visne postulationes tuas occurri an non?"
  
  "Mea necessaria? Bene utique fient, quando statuo me esse bonum et paratum. Nunc, tres, boni milites estote et ibi expectate. Ego iustus ut a duobus takeaways ".
  
  Drake maledixerat. "Non faciunt. Non audes facere stupri!"
  
  "Mox loqui."
  
  Funis rumpitur. Dracus in tria paria versari oculos intuens intellexit se esse imaginem suam. Defecerunt.
  
  Ingenti nisu se abstinere curavit telephonum opprimendi. Alicia se cepit referre imminere Patriam. Mai fecit Gonzales tunicas eius detrahere.
  
  "Per hanc veniamus," inquit. "Summus parietum cum illis quae praecedunt et praeparamus quid deinde futurum sit."
  
  Drake prospectus studuit, concretus et arbor instruxit, mens et cor distans et oppressus ab ipsa intentionum notione Marsh. Innocentes in paucis proximis momentis morerentur, et si iterum deficeret, plures essent.
  
  "Martius illam bombam detonat" dixit. "Quidquid dixit. Si non invenimus, totus mundus patietur. Stamus in ore ....
  
  
  CAPITULUM SEPTIMUM
  
  
  Marsh risit et telephonum florente suspendit. Zoe etiam arctius ei adhaesit. "Certe demonstrasti", illa purred.
  
  "Ah vero, et nunc illum magis ostensurus sum."
  
  Martius aliam cellulam dispositam sumpsit et numerum quem iam in eius memoria condiderunt repressit. Persuasum id quod opus erat, celeriter numerum evocavit et expectavit. Voce respondens, asperam et magnificam opinionem confirmavit.
  
  "quid facerem," inquit, "scitis."
  
  "Unus? Vel duo?
  
  Duo, ut convenimus. Deinde si opus est tibi iterum in moveri ".
  
  "Scilicet bulla. Ad diem per applicationem telephonii mobilis mei custoditus sum. Ego certe illius actionis aliquid frui."
  
  Martii surrexerunt. "Tune es terrorista, Steven?"
  
  "Immo vero, non me in eo genere ponerem. Non realiter."
  
  "Opus es mercedem facere. Nunc."
  
  Marsh unum e tegumentis ad cameram urbis transivit, minimum custodiae notae adhibitae a negotiis propinquis ad oculum observandum qui veniebant et in sidewalk pergebant. Stephanus stragem in illa particulari platea faceret, et Marsh spectare voluit.
  
  Zoey incumbebat ut meliorem aspectum caperet. "Quid ergo aliud facturus est hodie?"
  
  Oculi Martii dilataverunt. "Non satis est tibi? Et tu subito videris paulum mollis, parum lentus pro muliere invitatus ad magnum malum Pythia, Miss Zoe Forfex. Cur hoc? An quod in me insanire placet?
  
  'Censeo. Aliquam et justo quam. Fortasse Campaniae ad caput meum. "
  
  "Bine. Nunc claudite et vigilate ".
  
  Sequentia momenta pauca prout Marsh voluit explicavit. Normales viri et feminae ad id quod videbant, etiam lentas expaverunt, sed Mariscus et Forfex frigida cohorte spectaverunt. Is deinde Marsh quinque minutas tantum ut footage salvandos accepit et eam misit Anglico in nuntio video cum nota apposita: Hanc domum mitte. Ego protinus te contact.
  
  Et cepit Zoe cum brachio uno. Simul studuerunt missionem sequentes, in quibus Anglus cum tribus suis satellites sciebant se serius venturos esse priusquam etiam inceperint. Perfectum. Et in fine chaos... inaestimabile.
  
  Martii recordatus est alios homines in conclavi fuisse. Cellula principalis Ramses et ejus membra. Tam placide sedebant in extremo cubiculi angulo ut vix vultum eorum meminisset.
  
  "Heus" appellavit. "Domina e Campania est. Potuitne unus vestrum vagorum reficere? "
  
  Surrexit homo, oculos adeo plenos contemptui ut Palus horreret. Sed illa vox celeriter simulata est et celeriter capitis concussio vertitur. "Certe potes".
  
  "Perfectum. Uter unus plus satis sit. "
  
  
  CAPUT XVIII
  
  
  Dracus vidit ut Mai non solutum iaccam custodiae cum indice rerum requisitarum quaesivit. Alicia et Bo- turbam frequentiam circumspexerunt, prope certum est membrum ultimum reliquiae cellulae tertiae motum iri facturum esse. Patria in itinere erat, duo tantum minuta supersunt. Prope sirenes ululaverunt ut cops congregentur. Drake sciebat iam casus climacticos omnes New Yorkers timidos et peregrinatores metuendos fore. Esset delicatus si homines in plateis morabantur, sed quid aliud facere posset Domus Alba?
  
  Fuci cum detectores radiorum caelum cingunt. Metallum detectores cessaverunt omnes qui operam meruerunt et multi qui noluerunt. Exercitus et Nidus aderant. Tot peragrantes vias procuratores erant ut concursus veteranorum esset. Si officium domus, FBI, CIA, NSA sua opera ius fecerant, Martius pro certo repertus esset.
  
  Dracus speculam suam aspexit. Paulo plus horae fuit quod haec visio nocturna incepit.
  
  Haec omnia?
  
  Alicia cubito suo eum pepulit. "Invenit aliquid."
  
  Dracus videbat Mai ut chartam complicatam e iacco perdito Gonzalez removit.
  
  Novi Eboraci in conspectu eius scidit et manicam lacerum in utraque manu accepit. "Numquid urbs me ... compensate-"
  
  "Civitas consilium aliquod tibi dare potest," Alicia dixit firmiter. "Deinde tempus utere aliquo calido oleo. Non pro malo comitatu ".
  
  Gonzales inclusi et dilapsi sunt.
  
  Drake adiit Mai. Petitiones Mariscae in albo A4 scheda impressae sunt in fonte quam maximo possibile. In universum satis directi erant.
  
  "Quingentorum miliones dollariorum" Mai recitavit. "Et nihil amplius".
  
  Sub postulatio erat sententia scripta in parva manu discrepantia.
  
  " Singula mox sequentur."
  
  Drake prorsus quid hoc esset sciebat. "Nos sumus in aliam venationem immissi ad impossibilem".
  
  Videbat Beauregard turbas. Et nos proculdubio sub custodia manemus. Omnino hoc tempus iterum deficiemus.
  
  Drake comitem amissum telephonicii mobilis a turba conglobata excitavit, deinde stridore stridore nuntii in mobili suo custodito audivit et velum repressit. Etiam priusquam in nexum pressionis conprimeret, cutis profunda praesagia prurire coepit. " Guys," inquit, et bracchiorum longitudinem circumfusi machinam tenuerunt.
  
  Sagittarius erat grany et niger et albus, sed camera stabilis et clare ostendit unam Drake pessimis somniis. "Nunquam est", inquit. "Interfice homines, qui nescierunt quid agatur. Non est minae, non est lucri. Est enim... " ire non potuit.
  
  "Bonum" Mai spiravit. "Pedentes magis magisque ex his fundum pastores quotidie. Ac pessime omnium, in intima nostrarum communitatum resident ".
  
  Dracus unum minutum non vastavit, sed nexum cum Patria misit. Quod Marsh cellam suam ex aere tenui numerum telephonicum obtinere posse videbatur, haud in primis mirum fuit omnia quae hucusque perfecit. Sic fere plus quam expendibiles pedites erant terroris adiuvantes.
  
  Drake custodivit cops suum officium faciunt. Alicia propius ei commota est, deinde crus anhelatua temere evellit. "Videsne hoc?" dixit voce canora. "Got cum asinum meum in deserto stimulum calcitrare conaris. Et adhuc recens est damnandum. Quam celeriter hoc est incedendo.
  
  Verba eius plus quam unam impressionem in Drake fecit. Erat memoria nexus, noua attractio; conclusio pro Mei et Bo aliquid inter eos accidisse; et ad vitam suam tanto manifestius referendum est, quam velociter profecerit, et quomodo tardis rebus tentata sit.
  
  In directum ignis.
  
  "Si hoc vivimus," inquit. "Team hastam ebdomadam aufert."
  
  "Torsti iam tesseras Barbados corruptelas" dixit Alicia.
  
  "Quid accidit in solitudine?" Sit cogitatio.
  
  Drake vigiliam suam perstrinxit, tunc telephonum suum in momento surreali alieno. Adversus necem supervacuam et minas augentes, sine fine insecutionis et vitiosae pugnae, calcibus iam calcitrantibus, pauca interposita mora sumere coguntur. Utique tempus egebat ut tensionis dimitteret, ingravescentem molestiam quae tandem ad exitum perducere posset... Sed Alicia agendi ratio semper aliquantum insueta fuit.
  
  "Bikini. Litore. Caeruleae undae," inquit Alicia. "Ego est".
  
  "Adfers novum optimum amicum tecum?" Mai risit. "Kenzie?"
  
  "Scis, Alicia, Dahl ferias cinematographicas non puto scribendas," Drake dixit, dimidium tantum iocandi. "Plus familia vacation."
  
  Alicia fremuit. "Quam bastardus. Familia sumus".
  
  "Ita, sed non eo modo quo vult. Scis, Joanna et Dahl aliquo tempore egent."
  
  Sed Alicia iam intuens Maii. "Et respondens ad istam primam exprobrationem, Sprite, nulla Draculorum sumendi cogitabam. Convenit tibi?"
  
  Dracus celeriter aspexit, tacito sibilo labra gestans. Post eum commentarium Bo.
  
  "Hoc est quod tu et ego nunc perfectus sum?"
  
  Mei vox placida manebat. "Puto usque ad Matt".
  
  Gratias oh. Gratias tibi tantum, mehercule.
  
  Prope levatum est, cum telephonum suum sonuit. "Ita vero?"
  
  "Iter hic. Suntne libelli mei ad celerem cursum parati?"
  
  "Illos innocentes occidisti. Cum convenerimus, videbo vos pro hoc responsuri.
  
  "Minime, amice, respondebis. Leges meas requisita, vox? Quingenties. Haec civitas pulchra viris, feminis ac nervis parvula est.
  
  Dracus oculos clausit, dentibus stridentibus. "Quid suus 'postero?"
  
  "Details ad mercedem scilicet. Vade ad stationem Centralem. Exspectant intus unum e casuum centralium." nominavit. "Plene in involucro plicatum et involutum, quod quaedam anima ad subtus tabulae ultimae in extremo vecte pertacta est. Mihi crede, intelleges cum illuc veneris.
  
  "Et si non?" Dracus membrum cellae fugitivorum non oblitus est, nec saltem duarum aliarum cellularum existit.
  
  "Tunc proximum asinum vocabo ut meum onus feram et donut tabernam sufflams. Convenit tibi?"
  
  Drake breviter commentatus est quid facere posset, cum eum ceperunt Marsh. "Quousque?"
  
  "O decem minuta satis sint".
  
  "Decem minuta? Hoc bullshit, Marsh, et scis. Statio centralis viginti minuta discessit. Fortasse bis tantum. "
  
  "Numquam dixi ire".
  
  Dracus pugnos immisit. Comptabantur ad defectum, et omnes sciebant.
  
  " Dicam quid," inquit Marsus. "Ad probandum me accommodare posse, id ad duodecim minutas mutabo. Et computatis...
  
  Drake currere incepit.
  
  
  CAPUT XIX
  
  
  Dracus in viam cucurrit sicut Bo impugnamur in coordinatis pro Maximo Centrali Statione in suum GPS. Alicia et Maii post gradum cucurrit. Tamen hoc tempore Dracus iter in ungulis facere non cogitavit. Quamvis incredibile schedula occupata a Marsh statuta, conatus fiendus erat. Tres currus extra museum relicti sunt, duo Corolla et Civica. Secundus aspectus Eboracensis non dedit. Quod voluit, aliquid erat.
  
  "Ut in!" Aricia stabat ad portam Civicam.
  
  "Non satis frigidum est," inquit.
  
  "Tempus hic stantes morari non possumus"
  
  "Satis" Dracus vidit super equum tardum moventem et vehiculi vecturae qui mox e Central Park extraxerat, ubi vehemens F150 RAPINA salsissimus a freno terens erat.
  
  ad eum irruit.
  
  Alicia et Maii post eos irruerunt. "Est ille fucking IMPORTUNUS?" Alicia ranted at May. "Ego numquam equo vehi. Numquam!"
  
  Elapso animali celeriter aurigam rogavit ut currum sibi commodaret. Dracus gasum pressit pedali, Flexilis ardens a lupatis lupatis. Bo- ius demonstravit.
  
  "Per Central Park equitare. Haec 79th Vicus transversus est et Madison Avenue ducit.
  
  "Hoc carmen amo," Alicia abripitur. "Ubi est Tiffany scriptor?" Esurio."
  
  Bo mirum aspectum ei dedit. "Hoc popina non est, Milo."
  
  "Et Madison Avenue erat coetus pop," dixit Drake. Sub Cheney Coates duce. Velut si quis unquam obliviscatur eius ". Devoravit subito recordatus.
  
  Alicia chuckled. "Bullshit. Im 'iustus iens ut prohibere conatur laetificet. Quae causa est, Draci? An meretrix erat?
  
  "Heus, tene!" Currum accelerans ad 79th Vicum direxit, quod erat unum lane latum muro magno arborum imminentium cinctum. "Fortasse pinup. Et admirabilis relatoris.
  
  "Cave!"
  
  May monitus currus suos servavit sicut in subsidiis centralibus altae pollicis Silverado rapuerunt eosque arietare conati sunt. Dracus faciem animadvertit post rotam, membrum ultimum cellae tertiae. Pedal gas pressit, omnes ad sedes suas cogebat sicut alius currus conversus et insequitur. Repente genus eorum per Central Ortum multo perniciosiorem naturam suscepit.
  
  Auriga Silverado praecipiti deseruit. Drake retardavit ad vitandum plures cabulos, sed persecutor occasionem sumpsit a tergo feriendi. F150 excussum est et inflexit, sed sine ullis quaestionibus tunc directa est. "Silverado" taxi ferire, eam causando, nere, in aliam viam volavit, ubi in murum retentum ingruebat. Drake acriter in laevam promovit, deinde dextrorsum lineam taxis conprehendit, deinde in aperto viae tractu acceleravit.
  
  Terrorista post eos e fenestra sua reclinavit pistol in manu.
  
  "Dormi!" Drake exclamavit.
  
  Globis omnem superficiem perfoderunt - currus, via, muros et arbores. Homo amens erat ira incitatus, et fortasse etiam odium, non curans damnum quod attulerat. Beau, quae in sede posteriori F150 erat, glomum extraxit et fenestrae posteriorem efflavit. Aer frigidus in Cameram irruit.
  
  Apparuit ordo aedificiorum ad sinistrum, dein plures pedestres per pavimentum ambulabant ante. Drake nunc solum electionem diaboli vidit - mortem accidentalem transeuntis vel tarde ad Maximus Centralis stationem et contra consequentias.
  
  Supersunt octo minutae.
  
  Drake notavit breve cuniculum antecedens, super quo rami virides pendebant. Cum momentaneas tenebras ingressi sunt, pedali fracto impulit, sperans insequentem in parietem fore ruinare, vel saltem pistolam in chao amittere. Sed circumegit eos, ponens durum, e fenestra lateris praeteriens incendens.
  
  Feruntque omnes ut sua fenestra efflavit, sibilus glandis fere moriens antequam audirent. Iam ipsa Alicia caput haesit, sclopellum petivit, et ad Silveradom accendit. Praemisit, acceleravit ac retardat. Drake cito hiatum clausit. Alius pons apparebat ac negotiatio nunc stabilis erat utrinque lineis duplicatis flavis. Dracus hiatum clausit donec cornu proprium fere alterius currus tergo attigerat.
  
  Terrorista totum corpus vertit et sclopellum umerum suum intendit.
  
  Alicia primus accensus est, glans uredine postremae fenestrae Silverado pulverizatae. Auriga strepere debet ut currum suum deflexerit, anguste in superveniente negotiatione carens et canori cornuum flatu intercluso. Alicia ulterius incumbebat.
  
  "Ille panni flavos circum volitans capillos," Dicat. "Just me commemorat aliquid. Quid nunc vocant? Estne ... collie?"
  
  Plures ictus. Ignem reddidit terroristis. Draculus ars vitandi emittendi quam tuto poterat usus est. Negotiatio ante iterum attenuata est, et occasionem arripuit Silverado consecuturus, in insequentes venellam taxans. Post eum, Mae fenestram devolvit et in alium currum tondet accendit. Dracus recumbens tergo studuit visum.
  
  "Adhuc venit."
  
  Repente, Central Park finivit, et intersectio occupatus Quinta Avenue ad eas ius salire videbatur. Cars retardari, constiterunt, pedestres ad intersectiones ambulaverunt et per latera instruxit. Dracus cito perstrinxit lumina fregit flavo-tincta, quae nunc viridia erant.
  
  Buses albae extra-longae utrinque Quintae Avenue instruxit. Dracus acriter fregit, sed terroristis iterum in taillights concrepuit. Per handlebars , extremum extremum pervellere sensit , potentia calamitatis vidit , et detortum nent ad recuperandum . Raeda disiecta, intersectionem transiens, Silverado unica pollicis post tergum est.
  
  Currus ante eos exire conatus est, nullam electionem Draco relinquens, sed usque ad laevam et in mediam viam pellere. Metallum habens phreneticis et vitreis per genua elisis. "Silvado" in eum proximum crepuit.
  
  "Quinque minuta," Bo molliter dixit.
  
  Nullum tempus terebat, celeritatem sustulit. Mox Madison Avenue in conspectum venit, frons grisea Banki Chase et J. Crew nigrum campum visionis praemisit.
  
  "Duo" inquit Bo.
  
  Simul, genus carros a parvo hiatu ad parvum hiatum discurrentes, carros transversas comminuentes et circa impedimenta tardius impellentes. Dracus cornu suum sonans, volens sirenem aliquam haberet, et Alicia in aerem accensus ad pedestres et rectores ad vim celeriter eundi fecit. In NYPD carros iam rugiebant, vestigia vastantes in statione relinquentes. Iam animadvertisset solum vehicula quae respectu tractari videbantur, aliquet magna ignis rubri erant.
  
  "Surge," Bo dixit.
  
  Drake vidit transitum ducens ad Avenue Lexington, et ruit versus. Satus machinam currus circa angulum traxit. Fumus e summae fluctuat, causando populum clamare toto sidewalk. Hic, in nova via, cars utrinque arcte collocati sunt, et chaos suggestorum, vans et una viarum viarum etiam optimos rectores coniectura servaverunt.
  
  "Non longe nunc", Bo dixit.
  
  Dracus casum suum praemisit sicut negotiatio extenuata. " Sit," inquit. "Bangkok meministi?"
  
  Blande ut anni varii in supercar, Mai novum emporium elapsa in Glock suum, et seatbelt eius discinctus, in sede sua fidget. Alicia Drake conspexerunt, et Dracus in speculo postremum inspexit. The Silverado appropinquavit totis viribus, conantes arietare eos venientes ad stationem Maximi Centralis et turbam examina.
  
  Mai se in sede sua impulit, recumbens e fenestra iam fracta tergo et incipientem impellere.
  
  Alicia Drake nudum cubito suo. "Bangkok?"
  
  "Non est quod sentias."
  
  "O, numquam accidit. Dices mihi id quod in Thailandia factum est, in Thailandia adhuc mansurum.
  
  Mai per parvum intervallum elapsus est, scissis vestibus, corpus movere cogens. Dracus momento vidit, cum ventus super eam flavit, cum harena oculos eius stimulavit. Vidit momentum cum terroristis sequens offensus connivuit.
  
  The Silverado came close, shocked close.
  
  Mai in lectulum plaustrum desiluit, crura expandit, telum suum erexit. Intendit ac deinde e tergo plaustri accensus est, glandes fenestras alterius currus divellens. Aedificia, buses, ac lampades lente praeteribant. Mai felis iterum iterumque extraxerunt, neglecto vento et motu autocinetorum, tantum in eo positae qui alioquin eos occidissent.
  
  Drake rotam gubernantem quam maxime stabilis servabat, celeritas assidua permansit. Modo ne currus quidem illis antecessit, quam oravit. Mei in pedibus firmiter stetit, et una tantum retrahitur inevitabiliter consumpta. Drake dux eius fuit.
  
  "Nunc!" exclamavit in summa voce.
  
  Alicia circumagebatur ut puer posito Candy ab occipitio sedis. "Quid est facturus?"
  
  Drake iaculis mollissimo tempore applicavit millimetre. Mai secundo clipeo inserebat ac deinde tergum plaustrum cucurrit, recta ad posticum. Oculi aurigae Silverado plus ampliaverunt cum vidit ninja silvestrem rectum currentem ad currum suum ab alio properantem!
  
  Mai posticum attigit, et in aera desiluit, cruraque iecit et bracchia iactat. Fuit momentum antequam gravitas eam detraxerit, cum per tenuem aerem, summae furti, artis et pulchritudinis, eleganter arcenda, sed tum graviter in cucullum alterius currus decidit. Statim duplicavit super , cruribus et genibus mittens ferire et tenere stateram . Haud facilem erat duro veniente metallo, Et cito Mai ad teneras provolavit in orbes.
  
  Auriga Silverado contrivit difficile, sed adhuc sclopetum in facie sua monstrare curavit.
  
  Mai genibus expandit repentinus ictum per eam, spinam umerosque roborans. Telum eius in manibus, iam terroristis ostendit. Duo ictus et ipse laxavit, pedem adhuc in pedali fracto, sanguine frontem tunicae suae maceravit, et deinceps plummeted.
  
  Mai in cucullo currus repit, manum intus posuit in windshield et aurigam extraxit. Nec aliter permittit sibi comitas recuperandi. Oculi eius dolore plenis obviaverunt et conabantur figere.
  
  "Quam ... quomodo te-"
  
  A. Maius eum in faciem impugnaverat. Illa deinde tenuit ut autocinetum in tergum Draculi concrepuit. Anglus de industria retardavit ad 'capere' autocinetum auto-activi priusquam in aliquam partem periculosam et temere deflexisset.
  
  "Hoc est ergo quod fecistis in Bangkok?" Alicia petivit.
  
  "Aliquid simile quod".
  
  "Et quid deinde?"
  
  Drake aspexit. "Nescio, ames."
  
  Fores aperiunt, raedam bis proximam taxi sunt, quam proxime ad stationem Centralem quam maxime. Subnixi sunt pagani, eosque intuentes. Sententiae ad currendum versae sunt. Plus dozens telephoniis gestabilibus suis eiecit et imaginibus sumendis incepit. Dracus in pavimentum desiluit et statim exagitatus est.
  
  Tempus ascendit, mussat iuxta eum Beauregard.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM
  
  
  Dracus irrupit in aulam principalem stationis centralis. Ingens spatium dextra laevaque dehiabat supra. Nitida superficies et polita tabulata consternatus ratio, discessus adventusque signa ubique terebant, et concursus hominum perpetuus videbatur. Nomen Cafe é Beau admonuit et consilium areae terminalis ostendit.
  
  "Principale VESTIBULUM," Mai dixit. " Dextram praeteritis escalatoribus."
  
  Cursus, squirming, miris artibus acrobaticis peragens, mox ad evitandum occursum, turma perrupit stationem. Minuta transierunt. Coffee tabernae, Belgicae tabernae scelerisque, et bagellae praesepia praeterita carpebant, caput Draculi mixtis saporibus laniabant. Ingressique sic dictum Transitum Lexington, et tardius coeperunt.
  
  "Sicut hoc!"
  
  Alicia cucurrit, eam per angustos introitus uni ex minimis casuis Drake umquam expressis viam vidit. Fere inscii mens mensas numerabat. Horum tres tantum haud difficiles erant.
  
  Alicia virum impulit in tunica griseo seposita, deinde ad genua eius iuxta superficiem nigram decidit. Tabularium lecticariorum ruderibus superfluis, sellae incaute dispositae. Alicia palpavit infra et mox exsurrexit, involucrum album in manibus tenens, oculos spei plenos.
  
  Dracus spectabat paucis passibus aberat, sed non Anglicam. Sed baculum et clientes foris praetereuntes observabat, et locum unum specialiter.
  
  Ostium ad utilitatem cubiculi.
  
  Apertum autem est, curiosa muliebris figurae caput exserit. Fere statim, oculus contactus cum homine unico aspiciens directe ad eam fecit, Matt Drake.
  
  NO...
  
  Illa telephonum portatile sustulit. Id tibi reor, ore locuta est.
  
  Dracus adnuit, totam regionem observare continuans. Alicia involucrum scidit et frowned.
  
  "Non potest".
  
  A. Mai ocellos. "Quid est? Cur non?"
  
  "Inquit BUTIO!"
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM PRIMUM
  
  
  Dracus ad telephonum cucurrit et a muliere rapuit. "Quid luditis?"
  
  Martius in fine versus chuckled. "Nonne reprehendo sub aliis duabus tabulis?"
  
  tum acies diremit. Dracus omnia intus in eo lapsa sensit, sicut anima et cor eius concreverunt, sed movere non cessavit. "Ad tabulas!" ille sub proximis flexis genibus flexis genibus excepit et discurrentes.
  
  Alicia increpuit virgam et hospites ut exirent, evacuant. sub alia tabula concidit Bo. Drake sine dubio imaginem vidit eorum quae Gallus animadvertisset parvam machinam ductus explosivam ad subtus tabulae perspiciendam. Magnitudo et figura amphorae aquae fere involuta erat in charta vetus Nativitatis Domini. Nuntius Ho-ho-ho! Dracus non latuit.
  
  Alicia iuxta eum consedit. "Quomodo corrumpebant potator? Potius autem potator possumus disable?
  
  "Miles, quid scio. In exercitu una bomba post alteram detonare consuevimus. Plerumque, tutissima via est. Sed hic homo quid ageret sciebat. Bene packaged in innocens packaging. Fila videre? Omnes coloris eiusdem. Capsula detonator. remotis, Tusc. Non difficile, sed periculosum est sicut infernum.
  
  "Accipe igitur simul ornamentum et desine ut pileum uredine damnare ne abeuntem."
  
  "Crescere Statuto? Damn, prorsus in volumine hic sumus. Dracus oculos aspiciens et non incredulis oculis turbam hominum in fenestris casui faciem suam premebat. Nonnulli etiam per apertum ostium ire conati sunt. Phones MASCULI MASCULI memorant quae mors dominis suis paucis minutis posset esse.
  
  "Exi!" appellavit, et Aricia ad eum venit. "Hoc aedificium statim evacuandam!"
  
  Tandem aversi sunt trepidi et nuntius attingere coepit. Dracus recordatus est magnitudinem praetorii praecipui et molem hominum intus et dentium pressit usque ad radices graverunt.
  
  "Quousque cogitas?" Alicia iuxta eum iterum emissa est.
  
  "Minuta, si quid."
  
  Drake machinam inspexerunt. Revera, non phantasiam spectare, simplex bomba potius terrere quam laedere voluit. Bombos huius magnitudinis incendia viderat et probabiliter eadem detonationis rudimenta fabrica. Experientia militaris aliquid defluxisse potest, sed obversis condicionis filum rubri-hyacintho, mox rediit.
  
  Praeter omnia fila eiusdem coloris.
  
  Chaos omnia circum se creato tegmine circumfudit. Sicut susurrus proditor, verbum bombae per magnas atria versatur et unius hominis desiderium libertatis infecit proximum et proximum, donec viatores paene durissimi vel stultissimi ad exitum petebant. Obstrepit clamor, tignisque perveniunt ad moenia refluxerunt. Homines ac feminae raptim ceciderunt, et transeuntes ad pedes eorum adiuverunt. Alii perterriti, alii in tranquillo manserunt. Equites suos locos tenere conati sunt, sed merito amisso proelio pugnaverunt. Turbae egredientes fusa sunt et complere 42nd Street coeperunt.
  
  Dracus haesitat, sudor in fronte eminens. Moveri hic iniuriam potest ad dispendium membri, vel plus. Et peius e pugna paludem perdere vellet. Si Pythia eas tenuere procurat, multo meliore casu perveniendi ad ultimum finem habebit - quantumvis perversum sit hoc infernum.
  
  Tunc Beauregard emissa iuxta eum. "Esne bene?"
  
  Dracus oculos revolvit. "Quid infernum... dico, non agas cum altero".
  
  Bo- stum aliud, quod iam erret. "Mechanismus simplex est et tantum brevi tempore suscepit. Vos postulo auxilium?"
  
  Dracus internas machinas ante se pendentes intuitus, levi levitate in vultum Franconis, et ait, "Damne. Melius nemini est narrare Sueco hoc factum esse."
  
  Deinde detonator extraxit pileum.
  
  Omnia eadem manet. Relevium sensus super eum lavit, et accepit momentum sistendi et respirandi. Alterum discrimen absolutum est, alterum parva victoria pro guys bonis. Tum Alicia, sine casu calculi oculos abalienata, quinque verba valde distincta locutus est.
  
  "Damnant phone iterum annulos."
  
  Et circa Civitatem Novam Eboracensem, in purgamentis et sub arboribus, etiam cancellis conligatis, ac tandem ab motorcyclistae coniectus, bombs explodere coeperunt.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM SECUNDUM
  
  
  Hayden stetit ante ordinem monitores TV, Kinimaka ei proximus. Cogitationes eorum de fractione Ramses tempore venatione per Central Park ac deinde per furorem in stationem Maximo Centrali tenebantur. Cum spectabant, Moore ambulavit ad eos et de utroque monitore commentari incepit, imagines camerae tagged et zoom ad humanos capillos in bracchio lentiginoso exaggerare possunt. Lucerna non tam comprehensiva ut debuit, sed emendata ut Drake et turma eius propius ad stationem traminis celebrem accesserunt. Alius monitor Ramses et Pretium in cellis suis ostendit, primum inpatienter gressum quasi in locis esse oporteret, secundus sedentem subegit ac si cupiebat laqueum offerre.
  
  Manipulus Maurorum diligenter circa eos laboravit, visiones, gibbosos nuntians, et copas et ministros in platea rogans ut loca specifica visitaret. Impetus obstabant ante Hayden, sicut Drake et Bo bombs in Grand Centralis confundebant. Solus modus Moore est ut omnino certus sit Midtown de cura de tota sorte evacuanda esse.
  
  "Non curo si vetulus surdus granny est qui modo felem perdidit", inquit. " Saltem persuade."
  
  "Quomodo posset cameras per metallum detectors in Central Station adepto bombs?" Kinimaka petivit.
  
  "Plastic explosive?" Moore ausus est.
  
  "Nonne tibi alia ad hoc ordinanda sunt?" Hayden petivit.
  
  "Certe, sed circumspice. Nonaginta centesimas hominum nostrorum damna bombam nuclei quaerunt. Hanc sortem tam vacuam numquam vidi.
  
  Hayden mirabatur quousque Marsh hoc cogitaverat. Et Ramses? Princeps terrorista quinque circiter cellulas Novi Eboraci, fortasse plures, habebat, et nonnullae ex eis cellas dormientes erant. Explosivae cuiusvis generis, in quovis tempore et simpliciter sepultae, latentes in silvis vel in cella, per annos, si opus fuerit, possent. Respicite Russos et fabulam probatam de vidulis nuclei absentis - Americanus erat qui suggessit numero carens summam quantitatem Civitatum Americae ad delendum opus fuisse. Erat defector Russiae qui se iam in America esse confirmavit.
  
  Illa gradum retro sumpsit, totaque conabatur imagine. Pleraque enim adulta vita, Hayden praefectus legis fuit; percepit sicut in omnibus quae cogitari possunt. Sed nunc inauditum fuit. Dracus iam a Square ad Grand Central processit, vitam minutissimam salvificam minutim ac deinde duas amittens. Dahl Ramses cameras quoquo versus dirutum est. At illa terribili huius phaenomeni ambitu absoluta est percussa.
  
  et mundo peiores. Scivit homines qui non amplius vexabantur ad spectaculum nuntium, homines qui applamenta ex telephoniis suis deleverunt quia omnia foeda videbant et sentiebant sicut nihil de eo facere poterant. Sententiae quae ab ipso initio clarae et apertae erant, praesertim cum IS adveniente, numquam sublatae sunt, obnubilatae sunt rei publicae, lucri, avaritiae, profunditatem doloris humani minoris aestimandi. Quae res publica nunc desiderabatur, honestas erat, figurae fidei confidebant, qui intrabat tam perspicue quam tutus esset.
  
  Hayden omnia accepit. Eius inopiae sensus affectibus affinis fuit quem Tyler Webb nuper eam subiecit. Sensus enim tam lepide persecutus es, et nihil de eo facere potes. Sensit easdem nunc motus, Drake et Dahl vigilantes Novi Eboraci et reliquos orbis ab ore reuocare conantur.
  
  "Ramsen," inquit, "hoc occidam.
  
  Kinimaka ingens pedem in umeris suis posuit. "Fiat mihi. Multo minus formosus sum quam tu et ego melior in carcerem.
  
  Moore ad specifica screen ostendit. "Respice illic guys. Coniecerunt bomb. "
  
  Delectatio iecit per Hayden cum Matt Drake casu relinquens & 233 vidit; levato ac triumphali vultu. Convenae turmae plauserunt et repente constiterunt ut res e spirare incohata potestate.
  
  Multis monitoribus, Hayden purgamentum cans explodendis vidit, carros declinans ad opercula manhola eruptionis vitanda. Vidit motorcyclis in viam ingredi et obiecta lateritia ad aedificia et fenestras iactare. Altera deinde explosio alia fuit. Vidit autocinetum aliquos pedes de pavimento levare sicut bomba subter eam explosa, fumum et flammas e lateribus fluctuantes. Circum stationem Maximus Centralis, inter viatores fugientes, purgamentum cans arsit. Finis erat terror, non victimae. Incendiis in duobus pontibus ardebant, quae tam graves impeditae negotiationes effecerunt ut etiam motorcycli eos transire non possent.
  
  Moore viderunt, vultus eius secundo solvit antequam clamare iussus est. Hayden temptavit eam lentam rationem ponere et umerum Mano tactum sui sensit.
  
  Nos transibimus.
  
  Operationes in centro operationis continuatae sunt, servitia subitis dimissa sunt, et egestas in locis durissimis hits directa est. LEGIO Ignis et sappernes extra omnem modum implicati sunt. Moore helicopteros in viis discurrere iussit. Cum alia parva fabrica Macy percussit, Hayden amplius intueri non potuit.
  
  Aversa est, experientiis suis pro quovis sensu quid faciendum postea, memorans Hawaii et Washington, D.C. his annis, intentus ... sed deinde atrox sonus, atrox strepitus, animum ad tegumenta revocavit. .
  
  "Minime!"
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM TERTIUM
  
  
  Hayden perrupit circum eam populum et e conclavi cucurrit. Paene ira gannit, descendit scalas, pugni in duris globos carnis et ossis haerebant. Kinimaka monitionem clamavit, sed Hayden neglexit. Illa faceret, et melior locus tutior orbis fuisset.
  
  Descendens in andronis qui sub septo cucurrit, tandem Ramses cellam attigit. Nothus adhuc ridebat, vox nihil aliud erat quam fremitus horrendus e monstro. Nescio quo pacto quid rei esset. Praeparatio manifesta erat, sed summa despectio in bonum hominis non erat quod facile tractare posset.
  
  Hayden ianuam cubiculi sui aperuit. Praesides insiliens ac deinde exterius accensus respondens ordini suo. Hayden recta ad ferreos vectes ambulavit.
  
  "Dic quid agatur. Nunc dic mihi, et ego tecum mitis ero.
  
  Ramses risit. "Quid fit?" An American accentu mutuatus est. "Estne vos genuflexi estis. Et ibi manebis." Vir magnus procumbit ut in oculos Hayden a paucis millimetris ablatis directe prospiciat. Lingua tentorium. Quodcumque dixerit vobis, facite.
  
  Porta cellam Hayden reclusit. Ramses, secundo frustra terens, ad eam irruit et eam in pavimento pulsare conatus est. Manus hominis sunt ansati, sed non obstitit mole mole sua uti. Hayden dolose evolvit, caput primum in unum vectis ferreis verticalibus revolvit, collum eius ab ictu crepantis. Tunc illa dura renes et spinam vulneravit, faciens eum strepere et ingemere.
  
  Nulla insanus risus.
  
  Hayden ea usus est quasi peram pulsandi, circa corpus eius versans et diversis locis feriendo. Rugiens Ramses ac netus, tres primas percussiones numeravit, nasum cruentum, maxillam contusam et fauces. Ramses suffocare coepit. Hayden non reddidit etiam cum Kinimaka ad eam accessit et eam hortatus est ut parum diligens esset.
  
  "Desine stupri balantes, Mano," Hayden latravit. "Ex eo, homines moriuntur."
  
  Conatus est Ramses ridere, sed dolor faucibus obstitit. Hayden cumulum is off calcitrant celeri lepore. " Ride nunc."
  
  Kinimaka traxit eam. Hayden in faciem se convertit, sed tunc Ramses utrosque in visceribus laedi videtur. Vir magnus erat, etiam Kinimaki procerior, massa musculi fere eadem erat, sed Hawaiian terroristis in una parte magni superior erat.
  
  Certamina peritia.
  
  Ramses cum Kinimaka conflixit ac deinde in suum cellam reclinavit. "Quid infernum e?" mussat.
  
  "Materia fortior te est", Kinimaka dixit, confricans locum ictum.
  
  "Noscere volumus quid deinde fiat," Hayden institit secutus Ramses in cellam suam. "Noscere volumus de bomb nuclearibus. Ubi est? Quis in potestate est? Quid sunt ordines? Et propter Deum, quae sunt verae intentiones tuae?
  
  Ramses rectus manere conabatur, plane non deerat ad genua procumbere. Tensio sentitur in omni tendine. Sed cum surrexisset, caput ibat. Hayden tam diligens permansit ut esset cum serpente vulnerato.
  
  "Non potes facere quicquam. Interroga hominem tuum, Price. iam novit. Omnia novit. Vindobonae ardebit, domina, et populus meus inter taenientes cinerem victoriae saltabit.
  
  Pretium? Hayden proditionem in omnes partes vidit. Jacebat aliquis, et qui furorem suum magis ferveret. Manum manum Mano non cedens veneni destillavit ab hominis.
  
  "Ite mihi sopitum gun."
  
  "Hayden-"
  
  "Solum fac id!" Conversa ab omni poro rabie secans. "Accipe mihi stun gun et irrumabo foras".
  
  Praeterita, Hayden illas relationes delevit in quibus socium suum nimium debilem esse existimabat. Praesertim illa communicavit cum Ben Blake, qui paucis post mensibus per manus sanguinis regis mortuus est. Ben putavit nimium iuvenis, imperitus, aliquantum immaturus, sed etiam cum Kinimaka iam incipiebat suam sententiam corrigere. Vidit eum infirmum, absentem, ac definite elit eget.
  
  Noli me pugnare, Mano. Solum fac id".
  
  Susurrus, sed perfecte pervenit ad aures Hawaii. Vir magnus ab illa fugit, vultumque et affectiones occultans. Hayden Ramses respexit.
  
  Nunc, inquit, similis mei estis. "Aliud discipulum accepi."
  
  "Cogitas?" Genu in ventrem alterius Hayden impulit, tum cubitus in occipitium collum inclementer impulit. "Utinam discipulus de stercore beat ex te?"
  
  "Si liberae essent manus meae."
  
  "Itane?" Hayden ira caeca fuit. "Videamus quid facias, erimus?"
  
  Cum ad mani- culos Ramses pervenit, Kinimaka rediit, cigar-similis sclopetus in pugno stricto conpressus. Intellexit intentionem suam et cessit.
  
  "Quid est?" exclamavit.
  
  "Tu facis quod habes ut facias."
  
  Hayden hominem maledixit ac deinde etiam maius in facie Ramses iuravit, penitus frustratus quod eum frangere non posset.
  
  Demissa, et placidum perrupit voce furorem : Sed forte dedit tibi sensus.
  
  Fieri potest.
  
  Hayden Ramses impulit donec in suum profugium incidit, nova idea in mentem venit. Ita fortasse via est. Fulgore apud Kinimaku, cellam reliquit, eam clausit, et ad ianuam exteriorem pergit.
  
  "Numquid novi agatur in cenaculo?"
  
  "Plus purgamentum bombs, nunc pauciores sunt. Alius motorcyclist, sed eum apprehendit."
  
  Hayden cogitationis processum clarius factum est. Exivit in atrium et deinde ad aliud ostium exivit. Sine intermissione iter suum per turbam impulit, certum Robertum Price audivisse tumultum e cellula Ramsesi venientem. Intuitus autem in oculis dixit ei quod ita esset.
  
  "Nescio quid," debacchatus est. "Quaeso, mihi crede. Si tibi dixerit me aliquid scire, aliquid de bomba nuclei, tunc mentitur."
  
  Hayden ad stupefaciendum gun pervenit. "Cui credere? Insanus terroristis vel proditor politicus. Nam videamus quid nobis stun sclopetum indicet.
  
  "Minime!" Pretium utraque manu levavit.
  
  Haydenus interfuit ann. "Ne quid Novi Eboraci agatur, Robert, ut omnia tibi dicam. Justo quis tempor. Cellulae terroristae moderantur arma nuclearia, quae quovis momento detonare posse credimus. Nunc Pythia insanus putat se esse in potestate. Parvae explosiones per totum Manhattan eveniunt. Bombae in statione centrali plantata sunt. Et, Robert, adhuc non est.
  
  Scriba civitatis ex- hiavit, verbum omnino proferre non potuit. In eius nova perspicuitate, Hayden prope persuasit se verum dicere. Sed una illa dubitationis pervalida manebat, eam tanquam infantulum assidue cruciabat.
  
  Hic vir felix politicus fuit.
  
  Stun gun illa excanduit. Accensus in obliquum, carens unc hominem. Pretium tremuit ocreis.
  
  "Proximus hit infra cingulum erit," Hayden promisit.
  
  Deinde, cum Pretium fudit lacrimas cum Mano grunxit et recordatus est Ramses' cachinni daemonii cum omnium horrorem qui nunc in Manhattan regnat et in medio omnium collegarum suorum, in corde periclitantis, fuit Hayden Jay qui destruxit.
  
  Nec plura. Hoc non alio momento accipiam.
  
  Grabbing Price, eum in murum projecit, a vi plagae ad genua provolutus. Kinimaka sustulit eam interrogationi aspectu dans.
  
  "Sicut a me recede."
  
  Pretium iterum proiecit, hoc tempore per ianuam exteriorem. Ille resilivit, vacillans incidit, iterumque apprehendit, educens in atrium et ducit ad Ramses cellam. Cum Pretium terroristis clausum in cella sua vidit, querantur, repere coepit. Hayden proiecit.
  
  "Quaeso, quaeso, hoc facere non potes."
  
  "Vere," Kinimaka dixit. "Id quod facere possumus."
  
  "Nooo!"
  
  Hayden Price contra vectes reiecit et cameram reseravit. Ramses non movit, adhuc sedens in lecto suo, et respiciens per id quod fiebat sub palpebris clausis. Kinimaka suam Glock evellit et ambo homines in Haydenus vincula solvunt ac intendunt.
  
  "Fortuna" inquit. "Una cellula carcerem. Duo homines. Primus homo qui me vocat ad chat facilior fit. Intellegis?"
  
  Pretium balantum quasi vitulum semiesum. Ramses adhuc non moveret. Hayden steterat. Ridiculus in eo subita mutatio fuit. Reliquit et cellulam clausit, duos viros simul relinquens, cum telephonum movit et vox agentis Moore super lineam accessit.
  
  "Veni huc, Jay. Vos have ut videre est."
  
  "Quid est hoc?" Cucurrit cum Kinimaka, umbras persequens e cella caudices et scalas resuscitat.
  
  "Magis bombs," dixit dejecte. "Misi omnes ad mundare cibum. Et haec ultima necessitas non est quod expectamus futurum. Oh, et homo tuus Dahl cellam plumbeam quattuor habet. Nunc persequimur."
  
  "Percutiamus viam!" Hayden ad septum ruebat.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM QUARTUM
  
  
  Dahl se in vectorem sede projecit et permisit Smith ut eiiceret; Kenzi, Lauren et Yorgy in sede aversa iterum sunt. Etiam cum iter ad septum redissent, nuntiaverunt Drake Grand Central oppugnasse, sed nihil aliud audivit. Moore aliud extremum obtinuit ab indicio - quarta terrorista cellula operabatur in summo aedium spatio prope Central Park, et nunc Dahl de illo cogitabat, sine dicens aliquas ex his cellulis aliter quam alii fundendas esse - eam ut cum turba miscerentur - sed mirabatur Dahl quomodo fasciculus hominum tam facile exsistere posset in aliqua societate sine memoria suae doctrinae intermixtionis suae. Brainwashing ars specialis fuit, et dubitavit terroris typici eam adhuc comprehendisse.
  
  Noli tam surdus esse.
  
  Plus quam detectio ad has clues agentes Moore periculum fecerunt. Consequatur hodie sine fine reverberabit, et speravit Patriam scivisse quomodo omnes pan e essent. Si agentis undercover hodie incenditur, iam incohata sunt mala.
  
  Copiae negotiationis, quae semper intersectiones praevaluerunt, optimam fecerunt ad negotiationem eliquandam, contra magnas et probabiliter provocationes insuperabiles, sed ambulances conscii prioritized debuerunt. Dahl complures speculatorias parvas vidit - quasi mini cerasorum circumscriptiones - ubi magistratus collegas suos e superiore prospectu regebant, et gratias permittentes adnuit.
  
  Dahl GPS currus sedatus est. "Octo minuta," inquit. "Parati sumus?"
  
  "Paratus," tota turma rediit.
  
  "Lauren, Yorgi, mane cum curru hoc tempore. Non possumus periclitari vos ".
  
  "Eo," dixit Lauren. "Necesse est te auxiliam habere."
  
  Dahl imagines cella dimisit et mortem spetsnaz ducis. "Non possumus periculum necessariae vitae. Lauren, Yorgi, tuum valorem in diversis locis habes. Iustus foris vigilate. Oculis etiam nobis opus est."
  
  "Meis artibus opus est", inquit Yorgi.
  
  Dubito nos in maenianis saliemus, Yorgi. Aut per drainpipes. Iustus..." Ingemuit. "Placere fac ut rogo et vide cruentum aspectum. Ne me hoc in ordinem vertam."
  
  Silentium erat imperitis. Unusquisque manipulus eventus prioris oppugnationis longe aliter accepit, sed cum omnia ante dimidium horae contigissent, maxime adhuc in statu concussae sunt. Visiones infinitae erant - quam prope agitari erant. Qualiter homo semetipsum ad vitam suam immolavit. Quam viliter isti terroristae omnes vitae formas tractaverunt.
  
  Dahl cogitationes suas ad senem illum redeuntem vidit - quomodo posset adultus tam detestabiles lineamenta in puero iuniore insinuare? Animus innocentissimus? Quomodo adultus, author homo, credere decuit tam fragiles mentes detorquere, promissionis vitae cursum in aeternum mutare? Reponere... quid?... odium, intransigentiam, odium.
  
  Attamen illud intuemur, quidquid de religione nostra sentiendum est, Dahl cogitandum, vere diabolus in nobis ambulat.
  
  Faber in ardua dumos impulit ut ad summum surgere aedificium evellerent. Secundas tulit ad parandum et e curru escendendum, eas omnes inermes in pavimento relinquens. Dahl anxius sensit quartam cellulam paene certe intus et quam idoneus videbatur. In Laurentem et Yorgi oculi ceciderunt.
  
  "Quae est infernum facitis? Redire in car. "
  
  Ad ostiarium appropinquaverunt, chartas identitatis ostenderunt et de duabus conclavibus in quarto tabulato quaesiverunt. Uterque ad iuvenes copulatos pertinebat qui sibi reservabant et semper urbani fuerunt. Ostiarius numquam duos coniuges simul vidit, sed etiam una ex conclavibus visitatores regulares accepit. Putabat vesperi societas quaedam fuit, sed tum nimiae curiositatis non solvit.
  
  Dahl sensim eum repulit et ad scalas contendit. Ianitor quaesivit an clavem indigeret.
  
  Dahl molliter risit. "Non erit necessarium."
  
  Quattuor tabulata facile transierunt, et tunc tres milites caute in andronam ambulaverunt. Cum Dal vidit numerum conclavis rectam in conspectum venire, telephonum gestabile eius vibrare coepit.
  
  "Quid est?" Smith et Kenzi exspectabant, peripheriam tegentes.
  
  Vox fessa Maurorum Dahl caput implevit. "Indicium falsum est. Auctor quidam iniuriae populo ad parvam vindictam erigit. Sorry, I just found out."
  
  "Mendacium," Dahl inspiravit. "Sunt cognati mihi? Stamus extra portam eorum stupri cum HKs. "
  
  "Tunc relinquere. Indicibus unam feminarum amat. Quicquid modo redi in via, Dat. Sequenti notitia calet".
  
  Suecus maledixit et equos suos revocavit, arma abscondit, et ianitorem mirantem praetervolavit. Dahl quidem rogabat ostiarium ut quietam emissionem duceret antequam ad quartam tabulam accederent, quidnam ibi contingeret, et nunc mirabatur quomodo tenen- tes portavit cum dolosis apicibus compertis.
  
  Interestinger quaestio socialis. Qualis homo queritur de calce e domo sua, dum vigiles terroristas quaerunt... si haec quaestio in fine mendaciorum evadit?
  
  Dahl humeros. Moore adhuc in stercore suo non erat, sed hic homo in saxosa terra tegebatur. "Hoc deinde plumbum faciet, rectum?" Dixit in acie adhuc aperta.
  
  "Hoc modo sit. Idem Guidone qui tetigerat tertiam cameram. Square ad tantum et ieiunium ".
  
  "Quadratus est sub comminatione? Quae securitatis copiae iam activae sunt?"
  
  "Omnes".
  
  "Bene, decem minuta supersunt."
  
  "Fiat quinque."
  
  Smith ut daemonem egit, angulos secat et comprimens, vel percutiens, inter carros male collocatos. Currum reliquerunt in 50th Vico et cucurrerunt, nunc in mediam multitudinem quae a Square, M&M mundo, funky M&M, Hershey Scelerisque Mundi, et etiam Starbucks in angulis platearum, nunc subrutis imminens comminationibus. Ingens, hominis altitudo billboards vicum illustravit cum millibus colorum imaginum, singulis attentione certantibus et in vivam et pulsum pugna versatum est. Turma contorsit in silva pegmata cum fere quaelibet alia horrea quaedam renovationis subeunda videbantur. Dal cogitare conati sunt viam Laurenti et Yorgi incolumem servare, sed iter et evasionem paene impossibilem fecerunt. Velit nolis, nunc omnes milites erant, turma confirmata ab oculis suis.
  
  Praemisit magistratus quadrangulum inter se concinentes. Novi Yorkers obstupefacti spectaverunt et hospites nuntiaverunt ad suas hotels reverti.
  
  "Praecautum est, domina," Dahl audivi unum ex cops paludati dicunt.
  
  et tunc mundus iterum in infernum vertitur. Quattuor peregrinatores qui circa tabernam fenestrae erant Levis et Bubba Gump sarcinas suas omiserunt, intus effoderunt et arma automataria extraxerunt. Dahl post praesepe vicum impingens, telum suum distrahens.
  
  Ictibus resonabat per Square. Fenestris fractis et billboards arenis operti erant, quod pleraeque nunc tegumenta maxima in mundo et summa capitalismi deleta erant. Mortarium pluit super pavimentum. Qui supererant copiae securitatis ad tectum ruebant. Dahl caput suum haesit et dorsum accensus, ictus eius non iaculis, sed terroristas voce iurare coegit et propria tecta peteret.
  
  Ad te hoc tempore, Dahl tristi gaudio cogitavi. Nulla tibi spes est.
  
  Dahl caveam intendere vidit post taxi collocati et maculosum bus prope collocatum. Numquam ante Square fuerat et solum in televisione perspiciebat, sed tam apparenter ambulabilis area tam vacua anxiabatur. Plures ictus velut membra cellulae sonuerunt sine dubio homines intra tabernas et aedificia officii moventes viderunt. Dahl quiete in vicum ambulavit.
  
  Post bus et in longe sidewalk, aliae copiae securitatis loca sua occupaverunt. Plures SWAT, procuratores nigros idoneos, et cops NYPD ad quietem aliquam, rhythmum choreographum convertebant. Dahl instruxit aciem. Quod signum huc transiit, plane non fuit translatum, quia nemo insanus Swecus minimam operam dedit.
  
  "Expectamus has tres quattuor litteras pussias, an has nothos incendimus?" Ejus latus Kenzi fricatur.
  
  Dahl tergum suum in agentibus Americanis convertit. "Ego vere amo terminologiam tuum fortasse", inquit, furtim in umbra bus. "Sed parce."
  
  "Ita vis nunc me esse circa. intelligo".
  
  "Non dixi".
  
  Faber humi prospiciens sub currus iacebat. "Crura video."
  
  "Potesne scire has esse crurum terroris?" Dahl quaesivit.
  
  "Puto, sed mehercules, non ut tagged".
  
  "mox hic aderunt." Kenzi sclopetum levavit quasi gladium cupientem et post unum rotarum gigantum substitit. Manipulus unum spiritum collectivum sumpsit.
  
  Dahl prospexit. "Vere credo illud iterum".
  
  Kenzi ibat primus, circumvectus terga bus et oppugnans flavum cab. Auditus est ignis automaticus, sed directus est ad fenestras, stationes et omnia alia loca ubi, secundum terroristas, homines inermes abscondere poterant. Dahl felicitati suae astro gratias egit quod speculatorem non collocaret, sciens celeritatem sibi socium esse in cellam destruendam, quam fieri oportuit antequam tasque in peius verteretur. Illa et Kenzi raedam circuierunt, quattuor homines inspicientes, qui celeriter mirabiliter portaverunt. Loco tela vibrantes, in Dahl et Kenzi irruentes simpliciter irruperunt et prostraverunt. Corpora trans viam sternuntur. Dahl summisso pugno apprehendit eumque deflexit ut audivit articulos suos duriter in pavimento ferire. Sed alia manu descenderunt, hoc tempore diripiat cum tibus levavit. Dahl nec laqueum nec aspicere potuit, ad solam actionem sibi praesto rediit.
  
  Demissa fronte, ictum in cerebrum eius arripuit.
  
  Nigredo ante oculos emissa, dolor a nervo ad nervum eversus est, sed Suecus nihil laboris sui intercessit. Telum percussit et recessit vulnerabilis. Dahl eam apprehendit et versus tenentem prehendit. Sanguis utriusque oris manavit. Vir pugnum iterum levavit, paulo timidius hoc tempore, quod Dahl in pugno suo excipiunt, premere coepit.
  
  Omnis cella entis, omnis vena omnis articulatio tensis.
  
  Ossa fractis velut infracta ramis. Terrorista exclamavit et manum retrahere conatus est, sed Dahl audire nolebat. Opus est ut disable hanc cellam. Celer. Durius expressens, animum hominis curabat nimio pugni dolore absorptum, suumque Glock evolvit.
  
  Alter occiditur.
  
  Tormentum tres glandes accensas ante oculos terroristae in medio speculabantur. Dahl se iactavit et tunc surrexit sicut angelus ultor, sanguinem e cranio suo effundens, aspectus determi- nationis ejus vultus deformans.
  
  Cenzi vir magnus pugnabat, sclopis inter corpora atque ora paene oppressis. Tertiam impulit Smith, Guidonem ad genua procumbens ferens, prope perfecto et accurato furore percussum. Ultimus terrorista melius Laurentem obtinuit, eam ad terram pulsans, et cum Yorgius se ante dolium se iactare conabatur.
  
  Dahl spiritum apprehensum.
  
  Pistol accensus. Yorgi concidit, thorax thorax percussus. Dahl igitur videbat longe aliter se habere quam prius legebat. Yorgi athletice non salit ante glandem, terroristis bracchium toto corpore figens figit.
  
  Varium, sed tamen efficax.
  
  Dal in auxilium ruebat Russorum, militantem sub laevo bracchio feriendo, crura eius humi abscissa. Suecus impetum et velocitatem edificavit, musculos intendens, onere feritate ex ira natus portans. Tres pedes, deinde sex, et terrorista cito retrusus est cum tandem caput in tabula tabulae Hard Rock é percussit. In plastic finditur, sanguine maceratur, ut impetus Dahl dementis calvariam adversarii apertam ruperit et carnem discidit. Fortasse Kinimake non placet, sed Suecus icon Americanam ad terrorismi corrumpendum usus est.
  
  Karma.
  
  item procul a filo, cruor ab auribus et mento madens. Kenzi et adversarius in funesti pugna adhuc erant, sed Smith claudere gap inter se et militem cum paucis iacit. Novissimo tractu telum vertere nititur, felix fuit, ac tandem acuto cuspide in Smithum contendit.
  
  Dahl rugiebat lungum, sed nihil de schoia facere potuit. In ictu oculi, terroristis accensus est, et percussor Smith globulum accepit quod eum ad mortem retardavit, eum ad genua mittens.
  
  Frontem ad lineam sequentis offa fero.
  
  Terrorista felis traxit, sed in momento Dal apparuit - innabilis mons movens - terroristam inter ipsum et murum expressit. Ossa crepuerunt et striduerunt inter se, sanguis scaturivit, et sclopeta ad latus sonuit. Stupescens Dal ad Smith ambulavit, vidit et audivit militem iratum magna voce iurantem.
  
  Tum bene est.
  
  Servata a veste Kevlar, Smith cominus glandem adhuc cepisset et paene ex livore mortuus est, sed nova armatura armaturae eorum ictum mollivit. Dahl vultum tersit, nunc appropinquationem swatae bigae notans.
  
  Kenzi adversario suo hoc modo et illo pugnavit, maior vir in agilitate et verae forti forti pare certavit. Dahl leni risu in faciem retorsit.
  
  Una guys ex specialibus copiis cucurrerunt. "Num opus est auxilio?"
  
  "Nulla, modo LUDIFICATIO circum illa. Sinite eam".
  
  Kenzi commutationem e angulo oculi eius cepit et frinxit iam dentes strictos. Duos pares esse constabat, sed Suecus eam temptabat, dedicationem bigarum et etiam sibi ipsi iudicans. Digna fuit?
  
  Illa traxit pistolam et deinde dimisit ut adversarius vellicavit dorsum suum faciens eum amittere stateram cum genu ad costas et cubitum usque ad nasum. Proxima eius percussio fuit ad carpi exacuere, deinde fulmine capto. Cum homo luctatus est et ingemuit, flexit ad durissimum brachium suum dorsum, audivit click, et vidit sclopetum usque ad solum. Certat adhuc, stringit gladium et fodiens in pectus suum. Kenzi omnia expressit, ferrumque per viscera supra costas dividens sensit, et secum trahens trahebat. Cultrum retractavit ad alterum ictum, sed hoc tempore paratum fuit. Brachium extractum apprehendit, circumvolutum sub eo, et post tergum hominis contorsit. Illa implacabile tempus pressit, donec et ipse pavore perfractum reliquit inertem. Ea celeriter duas tasque e balteo decerpsit ac deinde unam braccas in bracis suis succidit.
  
  Dahl spectans invenit clamorem iugulum discerpens. "Nooo!"
  
  Digiti Kenzi tympanistam emiserunt.
  
  "Nos non facere, te-"
  
  "Quid nunc acturus es" Kenzi ex proximo susurrans, "fractis armis et omnibus?" Non laedes nunc, moron?
  
  Dahl nesciebat utrum tenere an ictos, currere vel praecipitare intendere, capto Kenzi vel salire ad operculum. In fine, secundae notae et nihil explosum praeter Smith's fuse praecipue brevem.
  
  "Sunt cognati mihi?" fremuit. "Quae est infernum-"
  
  "Fake," Kenzi clavum ad caput cruentatum Dahl coniecit. "Illos aquilae perfectos oculos malfunction animadvertissent."
  
  "Non faciam." Suecus altum suspirium subsidio emisit. "Damne, Kenz, unum es stupri mundi genus femininum insanum."
  
  "Da mihi katana mea. Semper me quietam facit. "
  
  "O yeah. I bet"
  
  "Et tu dicis, Insani Swee."
  
  Dahl caput inclinans. Tactus. Sed mehercule, dignum puto adversarium nactus sum.
  
  Per hoc tempus SWAT iunctos et procuratores convenerunt inter eos et loca circa Square tempora obtinebant. Turma iunxit et pauca minuta ad halitum capiendum accepit.
  
  "Quatuor cameras descendere," Lauren dixit. "Unum manet."
  
  "Putamus," inquit Dahl. "Est optimum non praecurre te ipsum. Et memento hanc ultimam cameram paludem custodire et probabiliter regere..." Non dixit vocem "bombs nuclei" e magna. Non hic. Erat cor Manhattan. Quis scivit quales microphones parabolicos circum- spici possent?
  
  "Magnum officium guys" simpliciter dixit. "Dies infernalis hic fere super."
  
  At vero hoc modo inchoatum est.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM QUINTUM
  
  
  Iulianus Marsh credidit sine dubio eum hominem in mundo laetissimum esse. Ius ante se iacebat onustum, ligatum nuclei telum, satis tactum, ipsum ludere cum lubidine. Cincinnatus ad laevam divinus erat, formosa, quacum etiam in lubidine ludere posset. Quae cum eo ludebant, nimirum, quamvis aliqua regio ab omni attentione aliquantulum laedere inciperet. Aliquam id ultrices orci.
  
  Sed continuato priori et gravissimo seriei cogitationis - cellulae terroristae passivi ad fenestram sedebant, et iterum cum ea in lubidine ludebat. Et tunc facta est regimen Americanorum per totam civitatem caudis persecutis, currebat vix et caecus ad ludendum.
  
  "Julianus?" Zoe spirabat in auriculae sinistrae latitudinem capillorum. "Visne me iterum ad meridiem?"
  
  "Certe, sed nothum sicut ultimum tempus non attrahunt. Da ei paululum confractus, huh?"
  
  "O certe".
  
  Marsh habeat aliquid fun et tunc cogitatur de quid tunc futurum sit. Iam mane medium praeterierat, et dies quidam appropinquabant. Prope tempus erat ut aliam telephonicam disponibilem explicaturus esset et patriam suam urgentibus postulationibus vocaret. Utique sciebat nullam realem fore "cache" saltem non permutationem quingentorum milionum, sed principium idem erat ac simili modo fieri potuit. Iter diis pec- catis et iniquitatibus gratias agebat. Cum his guys iuxta te quid fieri non potuit?
  
  Sicut omnia bona somnia, hic tandem finis erit, sed Marsh voluit se frui ea dum duravit.
  
  Cum percuteret caput Zoe, tunc stans, unum calceamenti sui solvit et super fenestram ambulavit. Duabus mentibus duo saepe diversae considerationes emerserunt, sed utraque personalitates Maristicae missionis illi verae erant. Quomodo eorum quisquam deficere potuit? Unam condoms Zoe detraxerat, et brachium iam imponere conabatur. Ad extremum duobus digitis emisit et administravit. satis- it tamen inferni interioris ingenii sagacitate.
  
  Cum Marsh meditaretur quid cum lanyard parce agere, princeps cellae surrexit et eum inani risu conspexerunt. Alligator erat, vel, ut Palus ipse appellabat, Alligator, qui, licet quietus et plane tardus, tamen periculosus erat. Marsh suggessit probabiliter se fuisse unum ex vesti- bus vestium. Arrhaboni. Idem expendibiles item urinae diuturnae. Martius clare risit, oculum alligatorem modo in tempore opportuno frangens.
  
  Zoe sequebatur vestigia eius fenestram respiciens.
  
  "Non multum videre," dixit Mars. "Ut non studeas pediculos humanitatis."
  
  "O ridiculam interdum possunt."
  
  Martius pileum circumspexit, quem obliquatum angulum gestare libebat. Scilicet disparuit, fortasse etiam antequam Londinium pervenit. Hebdomada praeterita ei labes facta est. Accessit alligator et blande interrogavit si quid opus esset.
  
  "Non in tempore. Sed mox eos vocabo et singula pro translatione pecuniae dabo.
  
  "Hoc facturus es?"
  
  "Etiam. Annon ego tibi viam populo praebui? Quaestio rhetorica fuit.
  
  "Oh, fragmen stercore. Ea usus sum ut muscam swatter. "
  
  Martius potuit esse eccentricus, amens, et sanguinis effusio, sed minor pars eius etiam callida, callida, et prorsus versa est. Quam ob rem tam bene supervixit, quomodo per cuniculos Mexicanos pervenerit. Subito, intellexit se Alligatorem et rem misixisse. Non erat hic praepositus, erant.
  
  Et tempus erat nimis sero.
  
  Marsh Alligatorem aggressus est, ubi sclopetum, cultrum, et insuetum sclopetum reliquit, exacte sciens. Exspectans fortunam miratus est, cum Gator interclusus ictum e suis unum reddidit. Idus Martias placide tulit, neglecto dolore, iterum tentavit. Cognovit Zoey eum intuebatur et mirabatur cur canis piger non insiliit ad auxilium.
  
  Alligator iterum facile ictu eliditur. Tunc Martius post se strepitum audivit, ostio aedium sono aperiebatur. Ille remeavit, Alligator premor cum priroo, conversus.
  
  Gemitus offensus faucibus euasit.
  
  Octo homines in cubiculum intraverunt, omnes nigris vestiti, omnes saccos portantes et quasi vulpes in cauea pulli spectabant. Martiis intuita deinde ad Alligatorem convertit, oculis etiam nunc non plane credentibus quod videbant.
  
  "Quid fit?"
  
  "Quid est? Putasne nos omnes adhuc sedere, dum bella lites divites formabant? Hem, novi ad te, magne vir. Non iam sumus te exspectat. Nostram fundimus ".
  
  Martius a duplici ictu ad faciem Commota est. Relapsus, Zoey apprehendit, expectans ut eum teneret, et cum non faceret, ambo in solum ceciderunt. Concussa omnia corpus eius, sudores glandulas et terminationes nervorum in calces calcitrantes, et in angulo unius oculi molestus incepit. Retrahe eum statim ad mala tempora, cum puer esset, et nemo eum curabat.
  
  alligator diaetam ingreditur, cellulam duodecim hominum ordinans. Zoe tam parvus factus est quantum fieri potest, supellex fere, cum sclopis et alia arma militaria inventa sunt - tasque plus quam unum RPG, semper certa Kalashnikov oppugnatio vasa, laceratio gas, stun bombae et multae manus ferro-tentae. hastae ligula. Hoc aliquantum ambiguum fuit.
  
  Martii fauces purgavit, adhaerens in ultimo vestigio dignitatis et rixae, quod certissimum est eum in hoc cella caper satanica maximus corniger fuisse.
  
  "Ecce" inquit. "Vade tua sordida manus meas bomb nuclei off. Scisne etiam quid id est, puer? Alligator. Alligator! Habemus obviam deadlines ".
  
  Quintus dux cellulam tandem laptop deiecit et ad Marsh iactatus accessit. Nunc sine auxilio et vere sine caestus, Alligator alia persona fuit. "Putas me tibi debere aliquid milia?" Novissimum verbum strigis erat. Manus meae mundae sunt. Habeo tabernus glutinosa! Sed cantaminibus mox sanguine et cinere operientur!
  
  Martii celeriter connivuit. "Quid infernum dicis?"
  
  "Non erit exsolvere. Nulla pecunia supererat! Ego propter magnum, unum, venerandum, et unicum Ramesem laboro, et me vocant Bombum factorem. Sed hodie ero initiator. ego vitam dabo ei!
  
  Idus Martius expectavit inevitabilem LESSUS in fine, sed hoc tempus nulla erat. Liquenter alligator influxum potentiae ad caput suum permisit, et Marsh adhuc non intellexit cur illi homines suam bombam tractarent. "Guys, haec est mea bomb nuclei. Hoc emi et attuli tibi. Exspectamus bonum exsolvere. Iam boni pueri estote et nuclei in mensa pone."
  
  Non erat donec Alligator eum tam difficile percussit ut insedisset ut Marsh intellegere coepisset aliquid hic vehementer errasse. Occurrebat ei ut omnes actiones eius huc usque in suam vitam deduxissent, omne fas et nefas, omne verbum bonum vel malum et commentum. Summa omnium experientiarum ad hunc locum hoc tempore recta perduxit.
  
  "Quid acturus huic bomb?" Horror deposuit et incrassavit vocem suam, quasi cogeretur per trituram sicut caseum.
  
  "Imus ad bombam nuclearem detonandam mox e magno Ramses audimus".
  
  Martius in aere sine respiratione resorbet. "Sed decies centena millia occides."
  
  " Sicque bellum incipiet."
  
  "Pecunia erat," dixit Mars. " Reddite. Parum fun. Civitatum Asinorum Americae caudam sequi cogens. Donec pretium erat, non caedes.
  
  "Tuuu...u...occisus est!" Alligatoris taedium fanaticum incisura auctum est.
  
  "Age, immo, sed non multum."
  
  alligator calce eum donec in globum immobilem devolvatur; costas, pulmones, spinas et tibias laedunt. "Nos solum exspectantes ab Ramses nuntios sumus. Nunc, telephonum mihi aliquis transeat."
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM SEXTUM
  
  
  Intus Maximus Centralis statio, ultima fragmenta aenigmatis Martii aciem sursum coeperunt. Dracus antea non intellexerat, sed haec tota pars consilii domini alicuius erat, quem putabant iam se corrumpi. Hostes non numerant tempus, et quam celeriter pessumdata cogitabant.
  
  Cum locus a cops maxime tutus declaratus sit, Drake et eius turma quarta postulationem scrutari potuerunt, quam tandem ad subtus tabulae casulam pertactae invenerunt. Numerorum series in magnis impressis scripta, fieri non potuit nisi ut titulum sculpere posset, qui in minimo fonte in promptu esse solet.
  
  Arma nuclei activation codes.
  
  Dracus oculos in incredulitate coarctavit, iterum libra, et tunc in Aricia connivuit. "Itane? Cur nos hoc mittat?"
  
  "Ego suadeam facultatem esse lusum ludendi. Fruitur, Drake. Contra, fictum esse possunt ".
  
  Vel acceleratio codes, addatur.
  
  Aut etiam, Bo adhuc rem obscuratam, codices qui aliud genus teli absconditi deducere possent.
  
  Dracus Gallum parumper inspexit, miratus ubi tales cogitationes pravas priusquam Moore vocaret. "Novam postulationem habemus", inquit. "Nisi hoc loco illud speciem deactivationis codicibus nuclei armorum nuclei esse videtur".
  
  "Quare?" Consternatus Moore. "Quid est? Non facit aliquem sensum. Estne id quod dixit tibi?"
  
  Quam ridiculus Drake intellexit integer integer. "Mittam nunc." Lites haec omnia faciant.
  
  "Bine. eis propriam perspiciendam dabimus".
  
  Postquam Dracus telephonum in suo sinu posuit, Alicia se reiecit et diu circumspexit. "Felix sumus", inquit. "Non sunt victimae. et nihil novi a Martio, sera nostra, non obstante. Putasne igitur hoc esse extremum postulationis?"
  
  "Non certo modo id fieri posse" dixit. "Dixit nobis pecuniam velle, sed non dixit quando vel ubi adhuc."
  
  "Sic unum saltem", inquit Drake. "Fortasse duo. Reprehendere arma et iterum onerare debemus. Nescio quo pacto, cum tot mini- bombis per totam urbem abeuntibus, procul ab hac re nos esse existimo.
  
  Cogitabat de proposito bombarum parvarum. Non occides vel mutilas. Ita terrorem in ipsam societatis animam dederunt, sed attenta bombae nuclei et Iuliana Marsh et cameras destruebant, adiuvare non potuit quin putaret fortasse aliud propositum esse. Secundae bombae distrahuntur, irritantur. Maxima problema causa a paucis hominibus in motorcyclis qui homemade firework bombs in Wall Street iacerent.
  
  Alicia maculosa teloneum in angulo extremo absconditum. "Sugar misce," inquit. "Numquid vis scelerisque talea?"
  
  "Affer mihi duos Snickers" ingemuit Dracus. "Quia sexaginta quinque P. tantum nonaginta."
  
  Alicia caput movit. "Tu et scelerisque vectes damnant."
  
  "Quid suus 'postero?" Bo accessit, cum paucis dolor corporis levavit Gallus.
  
  "Moore opus suum ludum properare" dixit Drake. "Esto proactive. Ego, pro uno, non tota die saltare ad cantum paludis.
  
  Porrecta, Mai eum admonuit. "Plerique procuratores et cops plateas custodiunt."
  
  "Scio" Dracus spiravit. " Damnare bene scio."
  
  Sciebat etiam non posse melius auxilium esse pro Moore quam Hayden et Kinimaka, tum cum allocutionibus ad Praesidem, quorum uterque expertus erat maxime quid mundus eos mitteret. In hoc momento tranquillitatis relativae, contulit stirpem, de eorum problemate cogitans, et deinde se de aliis quadrigis sollicitus invenit, turmas Dahl.
  
  Insanus Swedish bastardus verisimiliter pugnans a Marabou bar dum spectans momenta Alexandri Skarsg's nudissima ård.
  
  Dracus gratias Aliciae annuens reversa est eique duas partes scelerisque dedit. Momento, turma mox concrevit, cogitans, torpet. Conatur non cogitare quid deinde futurum sit. Post eos cafe &# 233; stabat quasi perditum vetus negotium, fenestrae fractae, mensae eversae, fores respersae et pendulae a cardine suo. Etiam nunc, iugis aream novis machinis detexisti.
  
  Dracus conversus ad Bo. "Tu occurrit Marsh, nonne? Credisne hunc per usque ad finem visurum?
  
  Gesta Francus elaborata fecit. "Hmm, quis scit? Mirum iter est, uno momento stabilis videtur, altera amens. Fortasse totum simulacrum fuit. Webb ei non credidit, sed mirum non est. Sentio, si Webb in Pythia causa adhuc interesset, paludem ne in casu quidem simulare liceret.
  
  "Non de palude curandum est," Mai trepidans interiecit. "Hic..."
  
  Subito omnes sensus.
  
  Dracus simul figuravit, animadvertens nomen personae quae erat nominatura. Occurrerunt oculi eius sicut missilia caloris quaerentis, sed momentum nihil dicere potuerunt.
  
  De eo cogito. Aestimans. Ad extremum atrox.
  
  "Damnant" inquit Dracus. "Nos ab ipso initio lusit."
  
  Alicia eos observavit. "Solet dicere 'accipere cubiculum' sed ....
  
  "Nunquam in hanc villam ingredi potuit," Mai gemuit. "Non sine nobis."
  
  "Et nunc" inquit Drake. "Est prorsus ubi vult esse."
  
  Tum telephonum insonuit.
  
  
  * * *
  
  
  Dracus paene excusso pocum omisit, ita consumptus erat cum alterna serie cogitationis. Cum in screen aspexit et numerum ignotum vidit, explosio pyrotechnica cogitationum diversarum circa caput eiectatae sunt.
  
  Quid dicam?
  
  Fuisse debet Marsh vocatum e nova cellula disposabili. Si obsisteret stimulo explicandi ei quod luditur, quod modo magno modo delusus est? Cellulas et nukes volebant quam diutissime neutras manere. Da saltem aliam horam, omnem occasionem indagare. Nunc quamquam... nunc ludum mutavit.
  
  Quid facere?
  
  "Martius?" Respondit post anulum quartum.
  
  Insolita vox eum allocutus est. "Nooo! Est Gatorrrr!"
  
  Telephonum Dracus ab aure tulit, crepitus, sonum in fine cuiusque verbi surgens, suis eardrums insultans.
  
  "Qui est hic? Ubi est Martius?
  
  "Dixi - Gatorrrr! Bullshit reptile iam est. Ubi sit. Sed ego unum postulo pro vobis uuu. Unus plus, et tunc aut abit bomb aut non. Dependet a te!"
  
  "Putite me." Drake difficilem reperit verba intendere propter clamores interdum. "Tu mate paulum mitescere."
  
  "Curre, lepus, currite, currite, currite; Vade ad stationem vigilum in angulo 3 et 51st et vide quid incisuras carnium tibi reliquimus milia. Extremam postulationem cum illuc veneris, intelleges."
  
  Drake frownd, rummaging per memoriam. Aliquid notissimum de hac inscriptione...
  
  Sed vox interrumpitur iterum cogitationum agmine. "Nunc currite! Curre! Lepus, curre et noli retro respicere! Minutum vel horam explodet, prr! Et tunc bellum nostrum incipiet!"
  
  "Marsh pretium tantum voluit. Pecunia pro bomba tua est."
  
  "Non opus est pecunia tua, aaaa! Putasne nulla esse Instituta - ne tua quidem instituta - adiuvantia nos? Putasne esse homines divites qui nos adiuvent? Nullum coniuratum putatis esse clam sumptu nostro causam? Ha ha, ha ha!"
  
  Dracus insanum cervicem extendere et extorquere voluit, sed quia hoc facere non potuit - tamen - proximum optimum fecit.
  
  Interpellavit vocationem.
  
  Et tandem eius cerebri discursum omnem partem informationis. Reliqua jam sciebant. Facies eorum candidae timore, corpora tensa.
  
  "Haec sors nostra est, annon?" Drake dixit. "Ubi sunt Hayden, Kinimaka et Moore nunc?"
  
  "Et Ramses," Mai dixit.
  
  Si in ipso momento bomb explosum esset, turma velocius currere non potuisset.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM SEPTIMUM
  
  
  Hayden monitores studuit. Cum plerisque stationibus vacantibus, etiam procuratores personaliter ad viis addicti Moore missos adiuvarent, locus securitatis patriae centrum obrutum sensit. Eventus per urbem explicans in reunione Ramses et Price praeponebat, sed Hayden defectum contactus inter eos animadvertit et mirabatur si duo vere aliquid dicere haberent. Ramses homo informatus erat qui omnia responsa haberet. Pretium erat justo alius dollar-persequens facinus.
  
  Kinimaka monitores operandi adiuvisti. Hayden, quid inter eos antea accidisset, cum Hawaiian suasisset ut informationes ab utroque hominibus traherent et nunc de eius reactione mirarentur.
  
  Rectene illa? Misertus erat?
  
  Aliquid cogitare postea.
  
  Imagines ante eam emicabant, omnes in justos duplicata tegumenta, colore albo et nigro, scenas alarum plicantes, ignes, ambulationes ardentes, turbas perterritae. Pavor apud New Yorkers ad minimum absolute servabatur; quamquam res 9-11 nova adhuc mentes horrore instabat. Tot enim homines, qui historiam 9-11 superstitem habuerint, ab iis qui eo die operam non dederunt iis, qui sero aut currebant, timor animum numquam reliquerat. Peregrinatores perterriti fugerunt saepe ad proximum inopinatum ictum occurrere. Magistratus plateas serio purgare coeperunt, nullas obiectiones ab inexpugnabilibus incolis sustinentes.
  
  Hayden 11 vix tempus .... repressit om. Sensit postea. Reliquum manipulus in animo erat, stomachus eius timore expavit, ut hodie vitam amitterent. Cur infernum hoc facimus? Per singulos dies, sabbato post ebdomada? In omni tempore pugnamus impares minus minusque prosperos obtinent.
  
  et Dahl potiffimum; quomodo hic homo manet in hoc? Homo cum uxore et duobus haedos ethicam magnitudinem operis Montis Everestici habere debet. Reverentia militis numquam maior fuit.
  
  Kinimaka percussoque in unum monitores. " Malum esse potest."
  
  Hayden torvabat eum. "Estne ... oh cacas."
  
  Obstupuit, spectavit ut Ramses actionem ingressa, ad Price accurrens eum in terra peteret. Tunc princeps terrorista stetit super corpus resistentis et illud implacabiliter calcitrare coepit, uterque ictum faciens gemitum agoniae. Hayden iterum dubitavit, et deinde vidit piscinam sanguinis per pavimentum pandere incipiunt.
  
  "Descendo."
  
  "Ibo quoque". Kinimaka surgere incepit, sed Hayden gestu eum retardavit.
  
  "Nemo. Hic tibi opus est."
  
  Stellas ignorans, ad crepidinem recurrit, duobus custodibus in androne stantibus annuit, et ostium exterius in cellam Ramsesis aperuit. Irrumpunt pariter tela parata.
  
  Ramses crus sinistrum maxillam precii impulit, os frangens.
  
  "Prohibere!" Hayden exclamavit in ira. "Tu eum occidis."
  
  "Non curas," iterum Ramses telum suum incendit, maxilla Pretium comminuens. " Quidni? Facis me cellam huic rubicundae partire. Visne nobiscum loqui? Sic ferrum meum exercetur voluntas. fortasse nunc scies."
  
  Hayden ad catenas accurrit, clavem seram inserens. Ramses se sustentavit et deinde in scapulas pretium cranii incedere coepit, quasi debiles maculas quaerere et processu frui. Pretium iam quiritare desiit et modo humiliare potuit gemitum.
  
  Hayden ianuam latam a duobus custodibus suffultam aperuit. Sine pompa aggressa est, Ramses post aurem pistillo percutiens eumque a Roberto Price summovit. Deinde ad genua procumbentem gannit iuxta hominem.
  
  "Vivistis?" Illa certe nimis sollicitus videri noluit. Homines similes ei videbant anxietatem quasi debilitatem esse abutendam.
  
  "Me dolet?" Pretium costas expressit.
  
  Dixit ei Yelp "ita, factum est".
  
  "Bene, bene, ploras desine. Verte me et te videre."
  
  Pretium volvere laborabat, sed cum hoc faciebat, Hayden ad aspectum larvae sanguinis, dentibus fractis, labris laceratus est. Aurem eius vidit rubicundam, et oculus eius ita tumebat ut numquam iterum operari posset. Vicit invita.
  
  "Crap".
  
  Ambulabat Ramses. "Dude, ne quaerendum quidem est si insanis, recte? Tantum stultum facit, quod tu facis. Causam? Motiva? Target? Dubito etiam animum tuum traiecisse.'
  
  Glock suum excitavit, non satis ad ignem. Custodes iuxta eam tegebant Ramses si eam invasisset.
  
  "Iace," inquit Ramses. " Libera te de mundo doloris plena."
  
  "Si haec patria, si domus, nunc me occideres recte? Hoc totum fieri velis."
  
  "Nemo. Quid illud est tam cito occidere? Primum ego dignitatem tuam nudando et ligando artus perderem. Tunc temere, utcunque visum est tempore, frangam voluntatem tuam. Tum viam ad te interficiendi, te iterum atque iterum reducere volo, tandem abdicasse, cum me rogasti centesimum tempus ut vitam finiam tuam.
  
  Hayden aspexit, verum in Ramses oculis videns trementemque eius capere non valens. Hic vir erat qui in New York bombam nuclearem detonare non dubitavit. Ramses cum custodibus tam intentus erat, ut ad commissuram vestigiis non ageret et a tergo spirantem lacerum haberet.
  
  Oculi arietum scintillant. Hayden delusos esse sciebant. Conversa est, sed non hercle. Pretium fortasse fuit secretarius defensionis, sed etiam curriculo militari insignem habuit et nunc ad vitam revocavit quod de ea recordatus est. Utrasque manus ad brachium protensum caesus est, ut sclopellum ad aream streperet, deinde pugnum in ventrem hominis impulit, in medium vergens. Dum ita facit, cecidit, constituens ut Haydenus et ceteri custodes eum non mitterent, multipliciter eum sponsione delapsum, in sclopetum incidit.
  
  at ille sub alis accensus glande sopitum excubias in oculo percussit. Hayden motus repudiavit et Glock Pretio demonstravit, sed Ramses in tractore tauro instar vulva, omnem corporis vim illam paralyticam, eam ad terram pulsans. Ramses et Hayden per cellam commoverunt, occasionem dantes Price in secundae custodiae ictu ad terram praecise.
  
  Usus est hac inter tumultum pro commodo suo. Secunda custodia mortua est antequam glans quae eum occiderat resonare posset. Corpus eius terram at Pretium pedibus percussit, oculi tantum operantis custodivit scribae. Hayden se e corpore ingenti Ramses evellit, Glock ferox luscum tenens retinens Pretium ad punctum gun.
  
  "Quare?"
  
  "Mori gaudeo," Pretium misere dixit. "Mori cupio".
  
  "Ad auxilium hoc nisi fragmen stercore?" Trans pavimentum detrusit repugnantem.
  
  "Illum unum superest", mussat Ramses.
  
  Hayden sensit humum tremefacta sub illa, moenia pavidae iactans inflat grout. Ipsae claustris cavea tremere coeperunt. Manus et genua reponens, sedavit et aspexit sursum et deorsum, sinistrorsum et dextrorsum. Hayden intuebantur lumina ut iterum atque iterum terebant.
  
  Iam quid? Quae est infernum, hoc est...
  
  Sed iam sciebat.
  
  Locus erat sub terra oppugnandus.
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM OCTAVUM
  
  
  Hayden anhelavit ut moenibus quateret. Ramses surgere conatus est, sed cubiculum circum se flectebat. Terroris ad genua procumbit. Pretium observatum est ut ipsum angulum cubiculi mutati, articuli permoverentur ac permutarentur, clivos secundo deformato. Hayden frustum mortarii cadens vitavit, cum pars laquearia corruit. Fila et meatus aeris e tecto pendebant, pendula quasi varia pendula.
  
  Hayden ad cellam ianuam petivit, sed Ramses satis facete retinuit viam suam obstruendam. Erat momento antequam perciperet se Glock adhuc tenere, et ex eo tempore maxime laquearia collabebatur et ipsae vectes introrsum elaborabant ac pene frangebant.
  
  "Puto...te overdide", Pretium dixit exanime.
  
  "Locus hic totus concidit damnatus", Hayden in facie Ramses exclamavit.
  
  "Nondum".
  
  Terrorista surrexerat et ad usque parietem ruit, caemento caementoque concreto et gypso volitans undique circumfusos. Ostium exterius scutum est, deinde tortum apertum. Hayden vectem apprehendit et se extraxit, cum insanum arripiens, Price post terga dedit. Habebant homines cenaculi. Ramses nonnisi eo usque.
  
  Illa cogitatione Hayden telephonum quaesivit sed cum Ramses vix tenere potuit. Hic homo erat velox, tenax et immitis. Stemit scalas, vocatum ab uno cop detergens et primum in Haydenum caput iaculans. Illa homuncionem apprehendit, eum retinuit, et ab illo tempore Ramses per ianuam supremam iam prematur.
  
  Hayden effuse insecuti sunt. Stabant aperta ianua summo, rima vitrea rimas et antepagmenta scindebant. Primo, ex conclavi monitoris solum videre poterat Moore, qui e pavimento surrexit et extendit ad corrigendos aliquot screens DECLINIS. Alii retinacula de muro explosi, alii in terram ruunt. Kinimaka nunc stabant cum ducto de umeris suis, vitreis et plasticis in crinibus adhaesit. Alii duo procuratores in conclavi se componere conabantur.
  
  "Quid nos ledo?" Moore de cella cucurrit, Hayden animadvertens.
  
  "Ubi est infernum Ramses?" exclamavit. "Nonne illum vidisti?"
  
  Maurus os suum aperuit. "Ille debet esse in cella clausula."
  
  Kinimaka speculum et alia strages umeris suis obduxit. "Aspiciebam... Tunc omne infernum prorupit."
  
  Hayden voce iuravit quod scalas sinistrae suae animadvertit, et deinde podium praemisit, quod officium principale cubiculi neglectum est. Non fuit alius modus extra aedificium sed transitus. Cucurrit ad maledictum, apprehendit, et cubiculum inferius studuit. Baculus a terroristarum consilio redactus est, sed quaedam negotia in area prima tenebantur. Confluebant viri ac mulieres sua, sed plerique ad extremum telis ut impetum expectarent, parabant. Ramses inter eos esse non potuit.
  
  Ubi ergo?
  
  Exspectatio. Quia oculi mei. Non erat...
  
  "Hoc non est finis!" exclamavit. "Recede a fenestris!"
  
  Sero. Blitzkrieg cum explosione colossa; fenestrae anteriores explosae sunt et pars muri concidit. Hayden tota sententia mutata, roofline omissa. Strages explosa est tota statione sicut cops cecidit. Quidam ad genua surrexerunt vel reperunt. Alii vulnerati vel capti inventi sunt. RPG per scissuras FRONS explosus et in solatium comitis concrepuit, columnas flammae, fumi et strages per proximam aream emittens. Hayden deinde pedes decurrentes, totidem apparuerunt palliati, omnes scapulis ad scapulas tormentis accincti. In utramque partem dilatantes omnia, quae mota sunt, intentant, et cum diligenti consideratione ignem aperiunt. Hayden, Kinimaka et Moore statim incendium reddidit.
  
  Globis perditam stationem transfixerunt. Hayden undecim homines computavit ante solarium ligneum, quod muniebatur, dissolvere coepit. Testae perrexerunt. Fragmenta abruperunt, in periculosas astulas vertentes. Hayden a tergo recidit ac deinde revolutus est. Vestis eius duos minores ictus, non glandes sumpsit, et dolorem gravem in vitulo inferiore ei indicavit quod clavus ligneus carnem nudam percussisset. Kinimaka etiam anhelavit, et Moore surrexit ut tunicam suam auferret et ramenta de humero suo decutiat.
  
  Hayden in SOLARIUM retro repit. Through the gaps, team of the insulting watches, and heard the guttural grunts as they called the leader. Ramses currit ut leo venaticus, e Haydeni linea minus quam alter visus. Fors ignem ex se expressit, sed glandem iam appropinquare non sciebat.
  
  "Crap!"
  
  Hayden surrexit, Kinimaku torvos fecit et ad scalas cucurrit. Princeps terroristis effugere non poterant. Ad verbum eius detonsum esset bomb. Hayden sentiebat se non diu exspectare.
  
  "Abi, abi!" ululavit Mano. "Ramses statim redeundum est!"
  
  
  CAPITULUM VICESIMUM NONUM
  
  
  Intersectio recta post sortem populo impleri solet, transitus peditibus saeptus est, et viae ad constantem numerum transeuntium carros sonuerunt. Tecta aedificia alta cum multis fenestris solebant reflectere sonos cornibus sonantibus et inter risum, significantes rumpere commercium humanorum, sed hodie scaena multum differt.
  
  Per viam fumus ibat et ascendit ad caelum. Shards fenestrarum sidewalks suillo. Voces obvolutae circa centrum susurrabant, sicut conchae perculsae et vulneratae ad resipiscendas vel e latebris exierunt. Sirenes cominus ululaverunt. Pars tertia aedificiorum eorum Avenue apparuit sicut murus gigas pro caseo griseo conspexerat eam et immensas chunkas momordit.
  
  Hayden non multum animadvertit quod e statione cucurrit et retardatur fugientibus circumspicientibus. Protinus ante in LI Vico erant soli currentes, undecim homines nigris vestiti, et indubitati Ramses ceteris eminentes. Hayden per concursum strata caementa, silentio circumfuso excitatus, clamor silentii et fluctuantis pulveris nubes obcaecare temptavit. Supra in intervallis tectorum aedificiorum aedificiorum - rectae concretae columnae perpendiculares notantes semitae, sicut lineae in sartagine - mane solis certaverunt. Sol raro ante meridiem in plateis monstravit, fenestris aliquanto tempore reflexit et intersectiones tantum illustravit donec caput insurgens et viam inter aedificia descensum reperire potuit.
  
  Kinimaka, canis fidelis senex, ad eam festinavit. Et dixit: "Ex illis tantum duodecim sunt; "Moore situm nostrum spectat. Eos sequemur donec auxilia, bene?
  
  "Ramses", inquit. "Haec prioritas nostra est. Reddemus quoquo modo. "
  
  Hayden, Kinimaka fere impacta cum van ortus est. "Per te non cogitas. Ramses omnia cogitavit. Quod si non fecit - etiam si in quinto cubiculo aliquo modo emanavit - nunc non refert. Haec bomba invenire debebimus."
  
  " Alia ratione capiendi Ramses."
  
  "Nunquam indicabit nobis," Kinimaka dixit. "Sed fortasse unus ex discipulis suis vult."
  
  "Longius possumus Ramses stateram retinere," Hayden dixit. "Fors melior haec urbs omnibus superstes est."
  
  Currebant per pavimentum, intra paucas umbras ab aethere missa custodientes, ne quid sonarent; Ramses in medio sarcinae erat, imperans, et nunc Hayden recordatus est quod tunc in emporio suo homines "legionnares" appellavit. Uterque exitiale ac verum suae causae, multos supra mediocres mercennariorum gradus. Ac primum duodecim homines haud magna cogitatione contenderunt, paulum inter se et stationem distantes, sed momento tardius coeperunt, et duo respiciebant, si qui essent persequentes.
  
  Hayden Ignem e cortice suo Glock aperuit. Cecidit unus, conversusque reliqui retro accensis. Duae priores CIA agentium impinguntur post stratum concretum floris anatinae. Hayden circum circa ora levavit, ne hostem videret perdere. Ramses paene ruinam suis tegebat. Vidit iam Robertum Price relictum sibi vix pedibus ad defendendum relictum, sed tamen ad quassatum, senescentem, satis bene facere. Eius attentionem Ramses reduxit.
  
  "Ille est, Mano. Hoc agamus. Putasne adhuc discussuros si moritur?"
  
  "Damnant, nescio. Sumo vivendum meliore elaboraret ei vis. Forsitan eum redimere potuimus."
  
  "Yeah, bene, satis primum nos adepto satis."
  
  Camera zoomed iterum, hoc tempore fugam obtegens. Hayden e flore horto ad florem hortum cucurrit, eos per viam persequens. Globis inter duos circulos agitavit, fenestras comminuit et currus iecit ortus. Linea fusca cabulorum dispersorum obtulit Hayden operculum melius et casu propius accedendi, et ea uti non dubitavit.
  
  "Pergamus!"
  
  Primam raedam a latere ingressam, alia sinistra in viae latere utebatur, ut se ad sequentem cucurrisset operiendum. Fenestrae circa eam explosae ut custodes eas deprimere conati sunt, sed operculum significavit Ramses' novas legionarios numquam re vera ubi essent scivisse. Quattuor taxis post, et cursores occultare coegerunt retardationem.
  
  Kinimaki earpiece cracked. "Auxilium quinque minuta est."
  
  Sed id ipsum erat.
  
  Et iterum, cellula operata est sicut coetus pacti. Hayden consectati sunt, hiatum claudere tuto et ammo conservare coactus. Apparebat cellam etiam incipere sollicitudinem de possibilitate subsidiorum venientium, cum motus eorum furiosior factus est, minus cautus. Hayden unum e novissimo agmine intendit et solum desiderari quod arborem sculptam transivit cum illa accensa est.
  
  Munda mala fortuna.
  
  "Mano" inquit subito. "Numquid perdimus unum ex illis alicubi?"
  
  "Numera iterum."
  
  Poterat tantum decem digitos numerare!
  
  Nusquam apparuit, stilo e sub autocineto evolans. Primus eius ictus in genu Kinimaki dorso appulit, magnum hominem ad duplum transduxit. Cum calce, dextra manu parvam PPK levavit, cuius magnitudinem non minus mortiferam effecit. Hayden Kinimaku iactavit, eius comparative corpus parvum tam potentem ac strenuum quam quemvis athletam mundi genus, sed etiam hoc modo magnum hominem parum movere potuit.
  
  Transiit inter eos glans attonitus, exanimans, brevissimum inferorum momentum, ac deinde legionarius iterum se movens. Alterum ictum in Hayden genu appulit, Mano ruinam continuavit, primum pectus fragore in eundem autocinetum collocati hostes operiendo utebantur. Eum fugit grunnus, dum se in genibus trahere conantem perdite invenit.
  
  Hayden dolorem in genu ictum sensit et potius subitum staterae iacturam. Plus scivit de fuga Ramsese et de smorgasbord insequente quam de legionariis pugnae, et quaelibet pars celeriter finire voluit. Sed hic pugnator, verus pugil et plane superesse cupiebat.
  
  pistol iterum incendit. Nunc Hayden gavisus est quod se in statera abesse non erat ubi se esse sperabat. Glans tamen umerum eius stringit. Kinimaka manum cum pistol vulum, sub monte musculi sepeliens.
  
  Militia e vestigio ab eo relicta est, videns Hawaii pugnae vanitatem. Tum octingentos uncias ferrum terribile extraxit et in Haydenum vuluit. Torquebat moleste, spatium aliquod ad vitandum ictum fatalem. Kinimaka pistillum suum torsit, sed legionarius id praeceperat et multo velocius torsit, cultrum in pectore Hawaii durius feriens, viri tunicae vilem fecit, sed tamen eum ad clunes pulsans.
  
  Commutatio dedit Hayden cum forte defuisse. Extracta pistola, quid facturus esset legionarius coniectans-convertit et cultrum in vafrum iactare-destitit itaque, felis trahens.
  
  Tres glandes per pectus hominis emissae sunt sicut culter ab ostio currui excussus est et ad pavimentum sonavit, innocens.
  
  "Tolle Waltherum suum," Hayden Kinimake dixit. "Omne glande opus erit."
  
  Exsurgens vidit indubitatam armatorum catervam in viam festinantium, paucis centum cubitis. Durius nunc questus erat - coetus hominum apparerent et per vias vagarentur, domum peterent vel ob damnum reprimerentur, vel etiam stabant in conspectu et strepitando in MASCULINUS adinventiones eorum - visus autem capitis Ramses apparens omnibus pedibus paucis statim cognoscebatur. .
  
  "Nunc move," inquit, "dolorem cogens, contusa membra ultra vires suas operari.
  
  Camera abiit.
  
  "Quod-"
  
  Kinimaka currus circuivit, cucullo saliendo.
  
  "Magna copia ludicrarum rerum," dixit Hawaiian exanimes. "Perierunt."
  
  "Finis viae, princeps Ramses," Hayden duo ultima verba cum contemptu expuit. "Festina, Mano. Sicut dixi, bastardum occupare debemus et ab hoc bombo nuclei distrahere. Omne minutum, omne secundo modo. "
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM
  
  
  Simul transierunt per vacillantes ante fores rerum copia ludicrarum et in immensum, intus tacitum. Promptuaria, declivia, et vestimenta adseculae ubique erant, per omnem porticum. Illuminatio in laquearibus patentibus insidens tegulis luminosis praebebatur. Hayden in pavimento albo repercusso inspexit et vestigia pulverulenta vidit in tabernae praecordia. Festinans, tabernam repressit et vestem suam adaptavit. Facies e sub veste eculeo eminens fecit eam wince, sed timor in liniis suis inhaerebat.
  
  "Nolite solliciti esse," inquit. "Descende et tace."
  
  Partes petere non illa. Lutosas semitas licet insequi possent, strepitus acto scutorum positiones prodidit. Pretium assiduum gemitibus munus adiectum est. Hayden sub armilla metallica plena ocrearum lapsa et calvum mannequin praeteritum expressum in instrumento lusorum in area Nike vestigat. Barbell tormenta, pondera scutella, trampolina et antliam in etiam ordinibus instruxit. Mox in aliam partem transiens, globus terroristis erat.
  
  Unus vir videns, terrorem excitavit, et ignem aperuit. Hayden durum et in angulo cucurrit ut audivit glandem bracchium remigis metallum bracchium sicut ad laevam pollices repercutit. Kinimaka ad latus desiluit, in TRADUCTOR sectionem antliam evectus difficilem et per hiatum volvens. Hayden honoris causa ad legionariam reditum, scisso foramine in sclopetariis eculeo supra caput.
  
  Ille lente retorsit collegas suos. Hayden sacculum roseum duffel in aerem iactavit ad eorum numerum reprimendum et quasi quattuor ictus separatos deprimentes eam graviter deiecerunt.
  
  "Fortasse tegens Ramses effugium," Kinimaka spiravit.
  
  "Si umquam Torsten Dahl opus habemus," Hayden spiravit.
  
  "Visne me experiri insanus modus?"
  
  Hayden ridere non potuit. "Puto magis vivendi electionem quam calces mutatio", inquit.
  
  "Quicquid est," dixit Kinimaka. " Festinemus."
  
  Hayden ante eum erat, e tegumento saliens et celeriter ignem aperiens. Figurarum una grunae et in unum latus elapsae, reliquae impingendae. Hayden invasit, impedimenta relinquens, sed hiatum quam celerrime potuit claudens. Legionarii retro ceciderunt, altam iecerunt, et post cameram altam eculeum venditantes sneakers in omni notis et colore prompto disparuerunt. Hayden et Kinimaka procubuit illinc intermissa secundo.
  
  "Paratus?" rogavi. Hayden ingemuit ut iacentem cella membrum suo telo liberavit.
  
  "Ite," dixit Kinimaka.
  
  Cum ascendissent, tormentorum tormentorum ignis tormenta supra capita aliquantulum eculeum attrivit. Frusta metallica et cardboard, carbasa et plastica super ea ceciderunt. Ascendit ad marginem Hayden totum opus movendum.
  
  "Oh..." Kinimaka coepit.
  
  "Crap!" Hayden complevit et desiluit.
  
  Dimidium totius eculei latum vertice corruit, dilaceratum, et super eos decidit. Ingens cotes murus imminens, strutas metallicas, pixides cardboard, ac strues novorum carbasi calceorum venientium excussit. Kinimaka manum levavit quasi se ab aede defendens et fidenter se movere pergit, sed ob molem, post fugientem Hayden cecidit. Cum e massa cadens revolvit, pedem trahens in metallica subsidio deprehensum, Kinimaka caput eius sub brachiis involvit et se super eum decidit ac stringit.
  
  Hayden iactum confecit, pistol in manu respexit et retro. "Mano!"
  
  Sed molestias iam inciperent.
  
  Ad eam irruerunt quatuor legionarii, recalcitrantem sclopetum et corpus eius sclopetis pulsantes. Hayden se texit, et aliquos magis deflexit. Tormentum basketball traxere super, mittens globos aurantios in omnes partes volantes. Hayden humerum suum perstrinxit, umbras vidit moventes, et Glock eius circumspexit.
  
  Factus est sclopetum. Audivit glandem aliquid prope caput ferire.
  
  "Desine hic", vox dixit.
  
  Hayden rigavit et umbrae Ramses super eam descenderunt.
  
  "Nunc nobiscum es."
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM PRIMUM
  
  
  Dracus inrupit vastatam partem, Aricia ad latus erat. Primus motus quem videbat erat ex Moore, in SOLARIUM supra se convertit et sclopetum suum eis ostendit. Dimidium minutum post, levamen in facie ostendit.
  
  "Tandem," inspiravit. "Puto vos guys hic primum obtinuit."
  
  " Paululum ante monitum accepimus " dixit Drake. "Quidam Corydon nomine Alligator?"
  
  Moore intuens haesitans cenaculum annuit. "Numquam de eo audivi. Estne dux quintae cellae?"
  
  "Puto, ita. Fucking wazok cum asino stercore plenus est, nunc huic bombae nuclei praeest.
  
  Aperto ore Moore observabat.
  
  Aricia translata. "Alligator insanor sonat quam Iuliane Marsh post decem lagenas capulus, et dixerim hoc fieri non posse donec quid dixerit audivi. Ubi igitur Hayden et quid hic factum est?"
  
  Moore cunctam pro eis posuit, pugnam inter Ramses et Price et deinde evasionem commentans. Drake caput movit ad statum stationis et agentium distributionem non sufficientem.
  
  Num hoc cogitavit? Ab illo damnato castro Peruviae usquequaque venientes? Etiam cum emporium circumspeximus? "
  
  Mai incredulus respexit. "Paulum sonat remotum vel unum e vestris sententiis."
  
  "Et refert," Alicia dixit. "Itane? Dico qui curat? We have stop gassing and start looking.
  
  "Hoc tempus," inquam. "Taz assentior. Forsitan ultimus amator vere aliquid sensus communis in eam pulsavit." Bo.
  
  Drake creded as Moore at him, his eyes now widen. Procurator officium domus quattuor ex eis inspexerunt.
  
  "Sonat magna pars guys."
  
  Drake reiecit eam. "Ubi abeunt? Hayden and Kinimaka?
  
  Moore demonstravimus. "51st. Secuti sunt Ramses, undecim ex discipulis eius, et ille inprobus Price in fumum. Post pauca minuta vidi eos ".
  
  Alicia tegumenta seriem demonstravit. "Potesne illos invenire?"
  
  "Plerique canales debilitati sunt. Tegumenta deperdita sunt. Difficile invenire nos nunc Pugna Park. "
  
  Dracus ambulavit ad SOLARIUM fractum convicium et circumspexit stationem et plateam foras. Mirum erat mundum ante se positum, cum urbem infestam repraesentabat, in vestigiis revolutus, saltem hodie. Unam tantum viam sciebat ut bene adiuvaret.
  
  Incolumes serva.
  
  "Habesne plus nuntium?" Moore petivit. "Coniecto me locutus es ad paludem et huic homini, Alligator."
  
  "Sicut quae diximus tibi," Alicia dixit. "Nonne vos reprehendo codes deactivation?"
  
  Moore monstravit iconem blinking quae nuper in una superstitum screens nictans incepit. "vigilemus".
  
  Dracus Bo rediit ad aquam frigidiorem pro potu. Moore electronicam emissam legere, celeriter ad punctum questus est et authenticam deactivationis codicibus confirmans.
  
  "Sic," Moore diligenter perlege. "Codices actu tenebatur. Mirum habeo dicere. Putasne Marsh scivisse eum usurum esse?"
  
  "Quaecunque essent causae," inquit Drake. "Salus te. in extremis librans. Purum est quod vir sex orbes breves tondet plenae. Si hoc Alligator tam miserabilis non sonaret, nunc tutius essem.
  
  "Wappy?"
  
  "Nuces?" Drake conatus est. "Nescio. Hayden lingua tua melius quam ego loquor."
  
  " Anglicus ". Moore adnuit. "Lingua nostra Latina est."
  
  "Si dicas ita. Sed bonum guys est. Sincerus deactivation codes bona res sunt. "
  
  "Agnoscisne nos eas usquam contingere potuisse, cum physici originem nuclei criminis statuerunt?" Bo recedens dixit et e poculo plastico libavit.
  
  "Mmm, ita, sed nondum accidit. Et, quantum scimus, codices mutaverunt vel novam trigger addiderunt.
  
  Bo hoc nutu levi.
  
  Dracus speculam suam aspexit. In statione ad decem fere minuta fuerant, et verbum ex Hayden vel Dahl non erat. Hodie decem minuta aeternitas fuit.
  
  "Hyden voco." mobile suum sumpsit.
  
  "Nolite solliciti esse," Mai dixit. "Nonne id Kinimaka?"
  
  Drake abrupte convertit in directum indicabat. Indubitata figura Mano Kinimaki in vicum constanter desiluit, super gibbum, quippe in dolore, sed ad locum pertinaciter durct. Dracus duodecim interrogationes devoravit et potius recta ad hominem qui eas respondere potuit ruit. Postquam extra, turma Mano in intersectione rudera strata comprehendit.
  
  "Quid ascendit, buddy?"
  
  Relevatio Hawaii in illis occurrentibus obumbrabatur gravi quodam dolore cordis sub superficie latens. Hayden habent, insusurravit. Tres ex eis detulimus, sed non appropinquavimus Ramses vel Pretio. Et tunc insidiati sunt nobis in fine. Eripui me e ludo, et cum e sub ton caemento egrederer, Hayden abissem.
  
  "Quomodo scis quod obtinuit eam?" Bo petivit. "Fortasse adhuc istud?"
  
  "Fortassis brachia et crura vulnerata sunt," Kinimaka dixit. "At aures meae bene audiverunt. Illi exarmant eam, et trahunt eam. Quod minime dixerunt..." Kinimaka deglutivit cor moestus, permanere non posse.
  
  Dracus hominem comprehendit intuitum. "Nos eam servabimus. Nos semper facere. "
  
  Kinimaka winced. "Non semper".
  
  "Quid dicunt ei?" Aricia poscere.
  
  Kinimaka caelum suspexit quasi in sole inspirationem quaerens. "Dixerunt se ei propius aspectum bombae nuclei daturum esse. Dixerunt se venturos esse ut eum in dorsum eius stringerent.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM SECUNDUM
  
  
  Thorsten Dahl complures nautas tersus circa Times Square reliquit et turmas suas profundo in umbras ab angiporto angusto creatas duxit. Erat quieta et secura, locus perfectus ut magni momenti phone vocat. Primum Hayden vocavit, sed cum illa non responderet, Drake contactum temptavit.
  
  "Spatium adest. Quid novi novi?
  
  "Nos sumus in stercore, buddy-"
  
  "Iterum in ipsis ovis?" Interrumpitur Dahl. "Quid novi?"
  
  "Hoc tempus, non usque ad collum. Insani nothi eruperunt, aut e cellis eruti sunt. Ramses et Pretium non sunt amplius. Quinta cellula est - vel erat - ex duodecim hominibus. Mano dicit se habere tres."
  
  Dahl tono captus. "Mano loqui?"
  
  "Ita, buddy. Obtinuerunt Hayden. tuleruntque eam secum.
  
  Dahl oculos clausit.
  
  "Sed adhuc aliquod tempus habemus." Drake probavit latus positivum. "Nunquam id cepissent si statim sufflare voluissent."
  
  Recte Yorkies, Dahl fateri oportebat. Audivit Drake explicare perseuerauit Marsh nunc ab munere principis Darkness remotum esse et ad tempus ab uno nomine Alligatorem substitutum. Patria modo hunc hominem fautorem Americanum cognoscere potuit.
  
  "Itane?" Dahl dixit. "Quod?"
  
  "Omne fere quod LICENTIA causare potest," dixit Drake. " mercenarius est, solum hoc tempore animum amisit."
  
  "Cogitavi Ramses semper negotia sua "in domo".
  
  "Alligator Novi Eboraci est. Inaestimabilem logisticam scientiam pro operatione praebere potuit.
  
  "Ita facit sensum." Dahl ingemuit et lassa oculos terit. "Quid ergo? Coordinatas Hayden habemus?"
  
  "Acceperunt eam cameram. Vestimenta quaedam saltem sumpsisse debent quia signum in cilicio sutum insutum dicit se esse sub mensa apud Chipotle Grill Mexicanum, quod modo confirmatum est bullshit. Camerae securitatis laborant, sed receptatores nostri maxime in oppugnatione loci debilitati erant. Frusta colligere possunt. Et modo non satis pubis. Res hinc malae vere ire possunt, coeunt.
  
  "Numquid?" Dahl repetitur. "Dicerem nos iam malos transisse et in platea tremendi moveri recta?"
  
  Dracus paulisper tacuit, deinde dixit, "Speramus postulationem facere" dixit. "Quisque nova postulatio dat nobis tempus."
  
  Dahl narrari non oportuit se nihil proficere adhuc. quod per se notum est. Hic in Patria penderet ut bombam nuclearem collocaret, circumcurrens sicut turkeys Nativitatis admonebat solum ut Moore locum designare posset, sed totum ausum defecit.
  
  "Omnes paucos consumabiles corrumpebant," dixit. "Nos ne ad verum quidem consilium Ramses ac praesertim ad endgamum accessimus".
  
  "Cur guys ad stationem descendunt? Possemus pariter esse simul cum altera plumbi subit.'
  
  "Ita faciemus". Dahl ad reliquas turmas suas elevans statuit directionem rectam ducere ad 3rd Avenue. "Hi, quomodo Mano protendentem?"
  
  "The guy was hit hard against a wall with shelving. Quod non postulatis. Sed pugnare cupit, modo aliquem exspectat ut scopum monstraret.
  
  Dahl irrumpunt in currendum cum desierunt. Kenzi iuxta eum stetit et annuit. "Malum moventur?"
  
  "Res nostras, credo, peius esse potuit, sed malae electionis fuit. tollebant Hayden. Ubi eam cepit bomb est."
  
  "Bene magnum est! Dico, nonne omnes vos guys radios celavimus?"
  
  "Facimus. Et miserunt eam una cum vestibus suis.
  
  "The Mossad sub cute tua surrexit" Kenzi molliter dixit. "Eis bonum, sed non mihi. Me sentire sicut pertinebam."
  
  "Esset". Adnuit Dahl. "Nos omnes necesse est sentiendum nos esse in potestate propriae sortis et omnem decisionem essentialiter liberam esse. Non est manipulation".
  
  "Isti dies," digitos Kenzi inflexos et in pugnos demissos, "me tuo periculo manipularis", tum parvum risum ei dedit. "Praeter te, amice, me aliquando mutare potes, ubi vis."
  
  Dahl aspexit. Nara Birgitta Mackenzie fuit. Noverat mulier virum esse virum, patrem, et tamen tentationi cessit. Scilicet, modo vel alio, hic diu non mansisset.
  
  Problema solverant.
  
  Smith et Lauren etiam lenteque in unum commenta tacita mutabant. Agmen fessi ac lecticarii ruderibus Yorgi admoverunt, sed cum iocoso proposito subsultim. Dahl hoc scivit primum verae experientiae phreneticae, pugnae desertorie, et bene se tractasse putabat. Plateis emicuit, et inde sinistrorsum versus 3. Avenue, petentes ad confluentes cum 51st.
  
  Mira pauca minuta Dahl. Pars urbis intacta fuit, et quamvis multae tabernae apertae manebant, et populus cum trepidatione, aliis desertis, paene expers vitae erat. Plures plateae ab SWAT vehiculis et 4x4 vehiculis exercitus toto loco dispersi sunt. Quidam viciniae in dedecus ad latrones concurrebant. Nam ut plurimum populus videbat quid ageret nesciebat, adiecitque vocem ad id quod pertinere censebat auctorum et ut quoquo modo sese reciperent suggesserunt.
  
  Et tunc locum ceperunt ubi Drake et alii expectabant et sperabant et cogitabant Hayden Jay eripere.
  
  Paucis horis ex quo dies incepit, tantum fuit. Iamque perdite quaerebant viam ut bombam nuclei inveniret. Dahl sciebat nullum futurum esse reversio, nullum cursus vel latens in ultimis finibus. hastae turmae in ea usque. Si urbs hodie decedit, non erit penuria heroum quae eam servare conatur.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM TERTIUM
  
  
  Hayden siluit Ramses actionem et actionem dirigit, suos qui praeerant admonens, fidem absolutam suam tentans. Postquam eam e thesauris ludicrarum trahentes, inter eos currere coegerunt usque ad 3rd Avenue, tunc tempus ceperunt invenire et telephonum mobile eius abicere et tunicam bulletproof distrahere. Ramses aliquid de vestigandis machinationibus et situm habere videbatur, et milites tunicam eius auferre iussit. Parva machina celeriter inventa et abiecta est, post quam coetus eorum deduxit quod omnino temere iter esse videbatur.
  
  Hoc omnino non ita se habuit Hayden.
  
  Aliquam tempus dictum dictum. Coetus maior arma et tunicas nigras tollebat, patefaciens subtus vestium lineamenta normalia. Clara innocuus centum pars anxia turbae Vagantes plateas urbis. Vigiliae et exercitus stationes per aliquas vias instruxit, camerae autem solum unum angiportum obscurum et deinde alterum usque ad liberam deflexerunt. Hayden iaccam parce datam induere. Aliquando in motorcycles praeparatas ascenderunt et tardius e medio oppido Manhattan eiecerunt.
  
  Etiam sed finibus neque. Hayden vellet nuntium transmittere ad aliquem-quisquam-iam posse se scire situm bomb. Non refert quod eam interficere possent - tantum refert fanaticos interclusi sunt.
  
  Bicycli partem viae volvebant ac deinde decem homines - octo legionarii reliquiae, Ramses et Pretium - per ferrugineam lateris ianuam se sequebantur. Erat in medio Hayden praeda, et quamvis iam fatum suum nosset, omnes aspectus, omnem mutationem directionis, et omnia susurrata capere conata est.
  
  Vltra fractas fores exteriores, in aede foetentis interioris ad scalam concretam ducitur. Hic unus e viris se ad Hayden convertit et cultrum suum iugulavit.
  
  "Tace," Rameses dixit sine conversione. "Malo te tamen occidere."
  
  Ascenderunt quatuor tabulata et substiterunt paulisper ante ostium conclavis. Quod ubi apertum est, globus intus confertus ex atrio procurrens quantum potuit. Stabat Ramses in medio conclavi, expansis manibus.
  
  "Et hic sumus," inquit. "In decies centena millia desinentia et saltem unum principium. Huius urbis incolae e vita exeunt, nescientes hoc initium novae viae, sancti belli nostri esse. This-"
  
  "Itane?" Voce arida tiradem diremit. "Pars mea tibi credere vult, Ramses, sed altera, pars deterior, plena te putat esse."
  
  Iuliane Marsh primum vultus in Hayden bene obtinuit. Mirum Pythia respexit, tortile, quasi in aliam partem complicatum. Vestes vestiebantur quae nunquam aptae erant, quocumque anno solvebatur vel inclinatio currentis. Alter oculus erat niger, alter apertus et irretitus, cum decidit unum calceum. Ad dextram sedens erat brunettum speciosum quod Hayden non agnovit, sed ex via inter se premebantur, non uno modo connexae erant.
  
  So not socius.
  
  Hayden fastidiose observavit ut Ramses ad paludem paludem portavit. "novisti?" interrogavit terroristis princeps. "Decepimus te etiam antequam conveniremus tibi. Etiam ante noveramus nomen stulti qui nostram aeternam flammam in medium Americam portat. Etiam tua te, Tyler Webb, prodidit.
  
  "Ad infernum cum Webb," dixit Mars. "Et ivisti."
  
  Avertit risum Ramses. "Ad id quod dixi. Etiam populus, qui hic operatur, oderit hanc civitatem. Nimis carus est, nimium multi peregrinatores. Ordinarii viri ac feminae hic vivere non possunt et laborant ut laborent. Potesne existimare amaritudinem, quae contra rationem crescit et homines, qui eam sustentare pergunt? Pontium et cuniculorum vectigal. Nil es si pecuniam non habes. Avaritia, avaritia, avaritia ubique est. Et male me facit."
  
  Hayden tacuit, adhuc motum proximum computans, adhuc reactionem Marsh spectans.
  
  Gradum ad latus Ramses arripuit. "Et Alligator, amicus meus veternus. Nice quod ad vos ".
  
  Hayden spectavit vir nomine Alligator bullam suam amplexus. Conatur manere parva, quieta, et fortasse nesciens, quot gradus ad januam accedere vellet. Plures in tempore. Exspecta modo, expecta.
  
  Sed quam diu potuit? Quamvis verba Rameses illa mirata sit si explosionem nuclei omnino vitare vellet. Bonus nuntius erat auctoritates airspace interdictum esse, ita homo nusquam ire properabat.
  
  Robertus Price cum gemitu se in sellam praecipitavit. lagenam Aspirin a proximis legionariis petiit, sed contumaciter neglexit. Martii oculos constringebat ad Secretarium Defensionis.
  
  "Scio te?"
  
  Pretium in pulvinar altius ipsum.
  
  Hayden reliquos cubiculi circumspiciebat, modo nunc mensam triclinii animadvertens quae ad fenestram longam velata stabat.
  
  Damn, quid est hoc.
  
  Minus quam putabat. Saccus dorsualis maior erat quam exemplar vexillum, nimis magnum ad sarcinas in cellula aircraft aptare, sed in dorso maioris personae nimis ponderosam non spectare.
  
  "Hoc tibi vendidi, Marsh," inquit Ramses. "Utinam hoc Novi Eboraci attuleris. Hacc in aeternum gratus ero. Considera hoc donum, cum tibi dixero, te et amicum tuum ignem edax sentire licebit. Hoc optimum est quod tibi offerre possum, et multo melius quam cultrum per iugulum tuum.
  
  Hayden recordatus est nullam - magnitudinem, figuram, et aspectum manticae - in casu, si quis unquam indigeret. Nullo modo hic hodie periisse debet.
  
  Ramesses igitur ad suos conversus est. "Iam", inquit, "parate". "Neque dolere de Americana bitch unum gram doloris".
  
  Hayden conjectura veniebat. Manus suas hic ligare non potuissent, et nunc illa uteretur. Tot res in suo iure positae sunt, fatum urbis, gentis, maxime humanitatis. Vas dextrae manus in promptu, collum iustum latum ad manum et iustum pondus damnum aliquod. Concidit in templum proximi hominis, cotibus ad pavimentum volitantibus. Elevata manu Hayden sclopellum arripuit, sed videns scapulam eius securi circumvolutam, statim dedit, potius utens in dolio prehendere se longius displicuit. Arma intenta erant, sed Hayden omnes neglexit. Nunc erat pure Last Fors saloon... non amplius de vita eius pugnans, similior pugna pro urbis salute. Et nonne huc intro obrepunt? Hoc dixit ei sclopetis fore aspernatus.
  
  alligator eius a latere accessit, sed Ramses eum retinuit. Alia interesting inventio. Magni momenti fuit Ramses alligator. Insequenti momento consumpta est, ultra bracchia et crura ei ferendi non valens intendere. Duas ictus meditor, sed alter semper fuit. Hi scelerati TV non sunt - unum comiter exspectans ut feriatur, ut alter interveniat. Imo circumdederunt eam simulque omnes adorti sunt, ita utcumque plures obstitissent ac ferirent, duo plures eam percusserunt. Dolor pluribus locis explosa est quam numerare posset, sed itineris usus est ad excipiendum vas serratum et duos viros per os et arma exacturus. Cedunt cruenti. par illa volvebat crurum, mittens dominum suum volvens. Gravis mug in fenestra iactare conata, animum advertendum putabat, sed res damnata circa dimidium metrum e fenestra volavit.
  
  Drake quid faceret?
  
  Cognovit. Prorsus hoc. Pugnabit usque ad extremum spiritum. Per silvam crurum tela quaesivit. Oculi paludis et foeminae obviaverunt, sed arctius presserunt, in nova societate solacium invenientes. Hayden calce versabat, laetus omni clamore vix suppressus, deinde post eam lectum invenit. Hoc utens fulcro, pedibus se subegit.
  
  pugnus in os impulit et astra explosa sunt. Hayden movit caput, excutiens sanguinem, et talionis, facit cadere adversarium. Et alius pugnus eam in parte capitis apprehendit, et apprehendit eam circa umbilicum, pulsans eam pedibus suis et reclinavit eam super lectum. Hayden super dorsum suum proiecit utens suo impetu. In secunda dorsum super pedes, caput deorsum, tundens costas, collum, inguina et genua, ferrum post ferrum, calcitrare post ferrum.
  
  Vidit Ramses gradum ad eos. "Octo homines!" clamavit. "Octo viri et una puella. Ubi est superbia tua?
  
  "Idem locum cum globulis" Hayden anhelavit, eos laedere, fessos sentiens, multiplicibus ictibus laedere, ira desidia pugna. Non perpetuo durabit, et salvari non sperat.
  
  Sed numquam destitit conatur. Numquam omisit. Pugna quotidiana vita fuit, sive litteralis sive non fuit. Utque potestas pugnis et vis membra reliquit, Hayden pugnis adhuc iacit, etsi pugnis non iam satis est.
  
  viri eam ad pedes levaverunt et eam trans cubiculum traxerunt. Sensit aliquas vires ad eam reverti, et per ocream ocream cucurrisse, stridore causantem. Manus circa musculos stringuntur, eam ad fenestram longe tendentem.
  
  Ramses stabat super mensam, in qua vidulus nuclearis iacebat.
  
  "Tanta" inquit cogitabundus. "Sic inconueniens. Et tamen tam memorabile. Consentisne?"
  
  Sanguis ab ore Hayden expuit. "Concedo te esse insanum officium saeculi."
  
  Ramses ei haesitans vultu dedit. "Quæ tu facis? Iulianum Marsh et Zoe Forfex ex Pythia ibi amplectitur, nonne vides? quorum princeps - Webb ubi est? Ego abeo ut mundum percurram quaerens veterem archaeologicum thesaurum, opinor. Ego longos et mortuos aristocratis vestigia secutus sum. Insanus sequitur vestigia mundi dum urit. Ne ad insaniam quidem accedo officium saeculi, Ms. Jay.
  
  Et licet Hayden interne fateretur se de aliqua re bene se habere, tacuit. In fine diei, cameram plenam filtro omnes expectare debet.
  
  "Quid ergo postea miraris?" Ramses subridens interrogavit eam. "Bene, non multum, honestum esse. Omnes sumus ubi esse volumus. Cum bomb nuclei es. Cum Alligator sum, perito mea bomb. Populus meus mecum est. Bomba nuclei? Prope est ut..." restitit, "unum fieri cum mundo. Dicamusne ... hora posthac?"
  
  Oculi eam Hayden prodiderunt.
  
  "O haha. Nunc te quaero. Estne hoc nimium tempus vobis? Ita decem minuta?"
  
  "Minime" Hayden inspiravit. "Non tibi licet. Quaeso. Oportet esse quod vis. Aliquid possumus consentire in ".
  
  Ramses eam quasi invitam inspexerat subito miseratus est. "Summa omnium rerum in hoc loco volo. Destructio primi Mundi sic dicti.
  
  "Quam paciscor cum illis qui tantum volunt te occidere aut mori conatur?" Dictumst magna Hayden. "Aut desine illos sine sanguine tuo. Ultima dilemma pro novo mundo".
  
  Ramses risit. "Tam stultus es." Risit. "Respondendum est: "Non debes". Occide nos vel adora. Desine nos vel nos observa fines tuos transire. Sola est dilemma."
  
  Hayden iterum certaverunt ut viri detractam tunicam suam novam et deinde bombam posuerunt ut ante eius accinctus esset. Alligator erat qui fibula dorsualis extiterat et discidit et varia fila ab intus disiungitur. Habuerunt in mechanismo timori coniuncta, Hayden certa erat. Etiam tales terroristae amentes non audebunt veras explosivae cogitationes coniungere.
  
  Sperabat.
  
  Alligator in filis traxit et tunc Ramses aspexit ut permitteret pergere. Gigas adnuit. Viri Hayden brachia apprehenderunt et eam trans mensam protulerunt, corpus flectentes donec nulla ventrem suum feriret. Illi in loco tenuerunt dum Alligator fila vulnerans primum circa tergum et pectus, deinde inter crura eius descendit, et tandem usque dum in imo dorsi convenerat. Hayden omnes trahitis in filis sensit, omnem motum manticae. Denique lora et taenia ductus mediae vi adhibita sunt ut bomba nuclei firmiter adhaereret corpori eius et circumvoluta esset. Hayden vincula eius repressit et eam vix movere potuit.
  
  Ramses restitit admirari artificium Alligatoris. "Perfice", inquit. "American Diabolus est in optimo loco ad delendam patriam suam. Hoc est aptum sanctuarium, hoc est civitas peccatrix reliquis illis. Nunc, Alligator, timerem et da nobis tempus satis ad saepti ferarum.
  
  Hayden ad mensam anhelavit, primum perculsa ac deinde terroris verbis obstupefacta. "Quaeso. Hoc facere non potes. Non tibi licet. Scimus ubi sis, quid moliaris. Semper te invenire possumus, Ramses.
  
  "Vis amicos tuos!" alligator in aurem eius emissa est, facit eam salire et nuke movere. " Anglicus ... Hmnnnn! Nolite ergo solliciti esse. Iterum videbis. Marsh aliquid cum eo iocabant, mmm, sed nos etiam!"
  
  Ramses incumbebat ad alteram aurem. "Memini vos omnes a foro. Credo te perdidisse, famam meam perdas saltem per biennium. Scio te omnes castrum meum oppugnasse, Akatash satellitum meum occidisse, legionarios meos occidisse, me in vincula coniecisse. Pro America. Patria stultorum. Dominus Price ibi mihi narrat te omnem turmae partem esse, sed non solum illam. Te familiam vocas. Hem, non decet te omnes in ipso fine simul esse?
  
  "Damnare," Hayden in summo manticae inspiravit. "Vos. Culus".
  
  "Oh no. tu et familia tua est, quae vere daturam. Tantum memento - Ramses fecit. Neque id eu nec id. Fiducia mea etiam magis infigo est. Sed scito me alicubi esse securum, dum ridet America et reliquae laudes eius occidentales explodunt.
  
  Inclinavit ut corpus et ipsa et contenta manticae. "Nunc tempus est ad saepti ferarum proximam visitationem. Honorem te inveniendi dabo Matt Drake," insusurravit. "Cum emittit bomb."
  
  Hayden verba eorum subtexuit, sed mirantem se invenit quid gravius quam quod iam instituerat factum esse potuisset.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM QUARTUM
  
  
  Hayden elapsus cucurrit in tergum parvae plaustri. Legionarii eam posuerunt, bomba adhuc alligatam, post eas ad pedes, ut utrinque scamna sustulissent. Durissima totius itineris pars eam extra conclavis aedificabat. Praetoriani nullum tempus adumbrant; ubi volebant impulerunt eam et cum armis paratam iverunt. qui viderit eos, interficietur. Feliciter eis plerique monita observare videbantur et domi manserunt ante TVs vel Laptops. Ramses Hayden certus factus vidit plaustrum evellere ad frenam iuxta angiportum obscurum, toto tempore ridentem.
  
  Nigrum cum SWAT notationibus.
  
  Quis prohiberet? Interroga eos? Fortasse supra tempus. Sed ea res totum ad omnia, quae hucusque acciderant. Celeritas et executio omnis partis consilii responsionem Americae temptavit ad fines eius. Exspectata reactiones sunt, ac snag realis erat ut terroristas simpliciter non curabat. Vnum propositum interitus gentis fuit.
  
  Utebantur LVII Vico ad caput orientalem, vigilias et stationes ubi possent vitantes. Rudes erant, peregrinae currus relictae, catervae spectantium, sed Alligator ipse Novi Eboraci oriundus erat et magis magisque quietum sciebat, itinera quasi infructuosa. Ratio copiae potestatis urbis adiuvit, ut rectorem permittens ad iter praestitutum facile reverteretur. Tarde profecti sunt, scientes Americanos adhuc reagere, adhuc exspectare, et nonnisi post aliquot horas intellexerunt bombam iam ibi esse.
  
  Hayden sciebat etiam nunc officiales Domus Albae cautelam commendare, fines suos violatos omnino recipere non posse. Non essent alii de re capitalize quaerunt. Expurgate Lincoln magis et futuis coeperat. Tamen cognovit Coburn et speravit proximos suos consiliarios tam fideles et ingeniosos esse sicut erat.
  
  attriverat iter. eam cruribus legionarii sustentabant. Subito cessat et magna salebris eam aegrum fecit. Mantica sub illa mota, duris interioribus semper inexhausta. Hayden sciebat id prorsus esse quod Ramses volebat - propter momenta ultima eius horrore repleri sicut timor deprimebat.
  
  Minus quam media hora abit. Viae quietae, nisi vacuae. Hayden non certo. In alio novo consilio suo torquent, Ramses Gator ligamen Marsh et Forfex ad bomb, una cum Hayden habuit. Duo questi sunt, pugnaverunt, et etiam clamare coeperunt, ita Alligator ora et nares perculit, sedit usque dum sedata est, ac deinde in aliquo aere occasionem sugere nares dedit. Marsh et Forfex tunc paene consonantes clamare coeperunt. somnia fortasse libe- bant. Palus sonuit sicut modo geniti, et Forfex trahitur ut puer cum flu masculo. Poena utriusque eorum - et proh dolor Hayden etiam - Ramses eos nudos ad bombam nuclei accinctos habuit, quae omnia genera problematum, contorsiones, et magis olfaciendi causa effecit. Hayden bene sumpsit, horrorem Lovecraftian fingens nunc similes esse et mirantes quomodo infernum per saepti ferarum essent habituri.
  
  "Intus perficiemus" Alligator critico in molem aspexit. "Maximum quinque minuta."
  
  Hayden animadvertit bombam factorem pulchre locutum esse cum bulla sua tractans. Fortassis anxietas vocem suam acriter assurgere curavit. Fortasse agebantur. Iuppiter cum saxum movit et agitator machinam off paulisper convertit. Ramses e autocineto surrexit, et Hayden suggessit ut in aditu saepti ferarum essent.
  
  Extremum fato.
  
  Deperire restitit, et ductum saxum de ore suo radere conatur. Palus et Forfex ingemuerunt, et legionarii eam ocreis presserunt, difficulter ad movendum, sed Hayden restiterunt. Nihil opus erat strepitu mira, dominatio importuna, vexilla erigi.
  
  Unus ex legionariis iuravit et se in eam misit, eam etiam arctius contra nihilum et vehiculi dorsum figit. Ingemuit in tapete meatum. Circumfusa bracchia corpus eius , quominus moveret , et per tempus rediit Ramses , respirare non poterat .
  
  Levi rugitu machinae, dolor iterum promovetur. Currus lente egit, et legionarii reliquit. Hayden profundo spiritus exsecrans fortunam et facies omnium circumstantium. Mox vehiculum restitit et auriga machinam avertit. Silentium Ramses regnabat, nunc rudimento SWAT uniformi indutus, caput in sellam aversam futui.
  
  "Metam consecutus est", indignanter dixit. "Exspectate signum meum et parati ad portandum inter vos".
  
  Inops, Hayden solum respirare potuit ut quinque legionarii circa fasciculum prodigiosum se positi ac tollere parat. Ramses ianuam pulsavit, omnia plana sunt, et unus homo aperuit. Tum legionarii fasciculum in aerem levaverunt, eum e plaustro portaverunt, et per viam ligneum duxerunt. Hayden connivuit ut dies oculos suos percussit et deinde conspectum ubi illa fuit captus est.
  
  Supra caput erat tegumentum ligneum crassis columnis latericiis fultum, viriditate cinctum. In laqueum solis bene instructum et stratum, nunc deserta, sicut Hayden ceperat, laquei reliqui erant. Forsitan pauci viatores intrepidi oblectamentis infrequentes usi sunt, sed Hayden zoo dubitavit per aliquot horas permitti quemquam. Maxime, Ramses praesidia ferarum suasit copias speciales ibi adesse ut plenam securitatem regionis curaret. Viam ferebant arcubus saeptam et emissam virorem, donec lateris ianuae morarentur. Alligator in cubiculum coactus est, deinde intra cameram altam e ambulationibus, pontibus ligneis confectam, et copia arborum, quae humida atmosphaera adiuvaret.
  
  "Tropical zone," innuit Ramses. "Iam, Alligator, sume loculum et pone in virgultis. Non opus est diluculo observationes temere ".
  
  Hayden et reliqua inconstantia turba in pavimento ligneo finierunt. Alligator paucas corrigias adaequavit, plus technicae meatus ad stabilitatem addidit, et deinde bracteolae filo extraordinario infixa est donec detonator e captivis secure circumvolutus esse pronuntiavit.
  
  "Et in gyratorio switch?" Ramses quaesivit.
  
  "Vere vis addere?" Alligator petivit. "Marsh et Forfex hoc praemature incipiet."
  
  Cogitanter adnuit Vir Ramses. "Recte dicis". Prosternebat iuxta fasciculum, mantica in solo iacebat, Hayden in summo dextro erat accinctus, deinde Marsh et Zoey super eam erant. Oculi Ramses cum capite Iuliani paludis aequabantur.
  
  "Addes sensitivum transitum", tacite dixit. "VERTICULA fabrica quae, si extolluntur vel in magnis motibus factis) bomb detonare facit. Moneo te ut maneas ubi es et adventum Miss Jay teammates opperiri. Ne cures, non erit diu."
  
  Ex eius verbis goosebumps per corpus Haydeni cucurrit. "Quousque?" et respirare rexit.
  
  "Timor in una hora tradetur," inquit Ramses. "Satis tempus est ut Alligator et te ad salutem permittas. Populus meus cum bomba manebit, unus postremus amicos tuos admirabitur si te inventurum curabunt."
  
  Si?
  
  Ramses constitit, sumptis tandem fasciculis, quas paraverat, ad humanam carnem et sub ea incendium, ad trepidos vultus ac potentiam omnibus demonstrabat.
  
  Hayden oculos suos clausit, nunc movere non potuit, pressione terribilis pectus suum in bombshella immiti premens ac difficile respirare facit. Posset esse extrema vitae suae momenta, et adiuvari non poterat cum Alligator audivit de motu sensibilitatis transitum iactantem, sed damnabitur si in Central Park Zoo Tropicorum Novi Eboraci consumpsisset. sed ad optima vitae tempora, ad Manos et Hawaii tempora, ad Diamond Capitis calles, Litus Septentrionalis salo, et montes molaris Maui deportari volebat. Popina in monte activo. Pone super nubes. Lutum rubrum post viarum. Lucernae micantes per Kapiolani, ac deinde litus, cum omnibus litoribus terminantes, spumans sub igne purpureo crepusculi et secura, solus verus in mundo locus est, ubi omnes labores et curas vitae exuere potuit.
  
  Hayden illuc ivit nunc ut horologium utilatate.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM QUINTUM
  
  
  Dracus stationem vigilum exspectavit, sentiens prorsus inops cum omni apice adhaesit, omni visu, omni admonitus Ramses, Hayden, vel bomba nuclei. Veritas erat Novi Eboraci nimium magnum pectere in re horarum et telephona sonabant. Incolae nimium numerosi erant, et advenae nimis numerosi erant. Poterat decem minutas exercitui ad Domum Albam accedere, sed tamen omnibus securitatibus et custodibus, quousque hoc parvum locum explorare vellet? Nunc, cogitatione Drake, hoc scriptum sume Novi Eboraci et quid habes? Raro fuit, cum copiae securitatis terroristas occupaverunt, qui atrocitatem suam exercuerunt. In rerum, terroristae seditiones insecuti sunt et indagari.
  
  Tandem Dahl advenit, vitam inculcatam et taedium aspiciens, reliquum hastae quadrigae post se remisit. Kenzi inexplicabiliter circumspicere coepit et quaesivit ubi testudinis testimonium esset. Dahl mox oculos revolvit ad eam et dixit "Dimitte eam vel numquam satiabitur". Ceteri turmae circumstantes audiebant quid Drake diceret, quod, praeter Hayden sollicitus, non multum erat.
  
  Moore omnia facilia. "Populus terroristis minas civitati conscius est. Decedere non possumus, licet non desinamus eos qui discedere conantur. Quid fit si explodat bomb? Nescio, sed de mutuis criminibus nunc cogitare non est nostrum. Nostrae systemata descendunt, sed aliae institutiones ac claustra ad alios canales habent accessus. Comparamus eos dum loquimur. Maxime systemata currunt. Viae Novi Eboraci quietae sunt sed adhuc occupatae cum plerisque urbibus comparatae sunt. Viae quoque."
  
  "At nihil adhuc?" Miratus Smith quaesivit.
  
  Moore ingemuit. "Amice, centum minutam vocat respondemus. De omni phrenetico, omni iocoso, et in omni civitate boni civis vix iusti. Airspace clauditur omnibus praeter nos. Ibamus nos avertendi Wi-FI, interretiales, etiam lineas telephonicas, sed intellegamus nos tantundem ex hac aditu intermissum accipiendi quantum ex cop platea, agente FBI, vel potius membrum publici. "
  
  "Sub tegumento?" Dahl quaesivit.
  
  "Quantum scimus, nulla cellula restat. Id solum possumus assumere cellam quae nunc Ramses praesidio tuta est nationalis et localiter reparata. Non credimus nos agentes undercover nostros adiuvare, sed operari per omnia bene possibilia."
  
  "Quo ergo hoc nos ducit?" Laurentianus petivit. Cameram, Ramses, Price vel Hayden invenire non possumus. Bombam nuclei non invenimus", utraque facie discebat, adhuc togatus cordi, syndicatis spectaculis elevatus ubi omnes partes aenigmatis in actu finali instruxit.
  
  "Tipping est quod facere solet," Moore dixit. "Quis videt aliquid et vocat. Scis quid hic circum- vocant seriem apicibus calidis? Tesserae duae ad caelum, post vetus Eddie Nummus carmen.'
  
  "Ita vocationem exspectamus?"
  
  Dracus Laurentianus ad podium duxit. Scaena infra erat furibunda, cum paucis copulis et superstitibus agentibus in testam decertantibus incursu, cum per rudera et vitrum fractum iter fecerunt, vocatis et valvarum clavibus respondentes, alii fasciis cruentis circumvolutis brachiis et capitibus, alii cum suis. crura sursum, vultuosum in dolore.
  
  "Ibi descendendum est," dixit Lauren. "Adjuva eos."
  
  Adnuit Drake. "Pugnatur amisso proelio et non est centrum amplius. Haec guys sicut discedere noluerunt. Plus significat illis quam iter ad nosocomium. Hoc est quod boni cops faciunt et publicus raro videt. Torcular nuntium tantum malum identidem extrahit, opinionem fuco vulgi. Dico nos etiam eos adiuvaturos esse.
  
  Profecti sunt ad elevator, et conversus Dracus, miratus est videre totum equos post se. "Quid est?" - interrogavit. "I non habetis argentum".
  
  Alicia lasso risit. Etiam Bo ac risus. Hastae turmae per se hodie multum fuerant, sed adhuc fortes erant ad plura parata. Dracus multa vulnera et alia vulnera bene abscondita vidit.
  
  "Cur tu guys reload? Ammo extra et accipe tecum. Cum tandem descendimus ad lianc peractionem, tempus difficilem habituri sumus".
  
  "Hoc totum faciam", Kinimaka dixit. "Is turbat providebit."
  
  Et adiuvabo, inquit Yorgi. "Etiam Draci accentum difficile me capere, ut cum accentu Americano periret."
  
  Dahl risit quod Drake se ad elevatorem coniunxit. "Amice meus Russian, omnino retro habes."
  
  Dracus Suecum percussit, numerum livoris augens et elevatorem usque ad primam tabulam accepit. Currus hastae tunc intervenit ubi possent, novis vocationi et informationibus respondendo, habitantibus colloquentibus et interrogando, vocat divertentes quod nihil attinet ad necessitatem aliarum statio dedicatarum. Et cum scirent se opus esse et adiutum, nemo eorum eo tantum laetus erat quod Hayden adhuc defuit et Ramses in magno manebat. Hactenus eos vicit.
  
  Quas alias fraudes manicas habuit?
  
  Dracus vocationem de relativo absentis redirectit et alium misit de pavimento inaequabili. Switchboard activa manebat, et Moore adhuc in apicibus numerabat, in tessera ad caelum. Sed Draco mox claruit quod tempus lac citius effundens e vase fracto profluebat. Restat ut eum iret, exspectavit Ramses ut saltem semel vocaretur. Hic vir tantum se ostendit. Dracus dubitavit quin saltem paulo theatrales pressisset pyga.
  
  Praefecti vigilum cucurrerunt ad septum, sed nautae ad mensas sedentes et nuntiis nuntiis adiuvantur. Dahl profectus est ut capulus. Dracus eum ante ollam coniungit, valde inopem sentiens et ex elemento eius nuntios exspectantes.
  
  Drake dixit. "Numquid hoc factum est tibi ante?"
  
  "Nemo. Intelligo quomodo Ramses tot annos celaverit. Et fabrica me suppono non radiorum signaturas emittens quia nondum eam deprehendimus. Homo qui repackaged bombam illam certo sciebat quid ageret. Coniicio est pristini US ".
  
  "Sed quid? Multi sunt qui radiorum protegere possunt."
  
  "Hoc quoque de aliis rebus valet. locorum cognitio. Quadrigis arcanis se contexuit. Verba mea attende, Drake senex, sunt ex- signacula. Specialis operatio."
  
  Dracus aquam in globulos dahl effudit. "Confirma eam. Quin etiam scis quid sit? Has 'Instant' polum septentrionalem adhuc pervenit?
  
  Dahl ingemuit. "Instant capulus est opus diaboli. Et numquam ad polum arcticum fui."
  
  Alicia per ostium cubiculi apertum evasit. "Quid illa? Audivi aliquid de polo et modo scivi illud nomen meum in eo habuisse.
  
  Drake risu suo celare non potuit. "Quid agis, Alicia?"
  
  " Crura dolent. Caput dolet. Cordis dolores. Aliter quam: denique iustus sum.
  
  "Ego mean-"
  
  Vocatio X-Ambatorum proxima verba ab oratore telephonii sui mobilis submersit. Teapot adhuc tenens, artificium ad mentum reduxit.
  
  "Salve?"
  
  "Meministi me?"
  
  Dracus ollam tanta vi deiecit ut aqua recenti cocta in suam manum spargeretur. Numquam animadvertit.
  
  "Ubi es bastardus?"
  
  " Nunc. Prima quaestio non sit "ubi nukes" vel "quam mox explodam"? Fremitus pavor pervadit aciem.
  
  "Ramses" dixit Drake recordans se in oratore vertere. "Quare non recta ad punctum?"
  
  "O, quid tam ridiculum de illo? Et tu non indicas mihi quid facias. Princeps sum, dominus regnorum. Regnavi multos annos et regnabo pluribus. Multo post CALAMISTRATUS es. Cogitare de illo".
  
  "Sic habes ultra circulos per salire possumus?"
  
  "Non me. Is fuit Julianus de Marisco. Hic homo insanus est ut minimus dicat, quare eum cum procuratore tuo Jay contingi.
  
  Drake winced, Dahl intuens. "Rectene est?"
  
  "Nunc. Etsi parum rigida et molesta est. Optime tamen perfecte manere conatur. "
  
  Malus Draculi affectum torquens ventrem. "Et quare hoc?"
  
  "Ut illa quidem motum sensorem non laedat".
  
  Deus meus, Drake. "Tu bastardus. Nonne eam bomb ligabis?"
  
  "Bona est, mi amice."
  
  "Ubi est?"
  
  "Nos ad illud youll 'adepto. Sed quia tu et amici tui bono cursu fruuntur, et iam calefactus es, figuravi cur non darem occasionem? Spero te frui aenigmata ".
  
  "Hoc est insanire. Insanis ludit cum tot vitas. Has sollicitat? Is mihi solve, podex. Quis in corpus tuum mingit, cum eam inflammavero?
  
  Ramses paulisper tacuit, videtur cogitare. "Ita chirothecae vere sunt. Hoc bene est. Ego vero alicubi ire, coetus interesse, nationes valere. Sic audi-"
  
  "Inde spero te ibi exspectaturum" Interrumpitur Drake, cito expiscatur "Cum illuc venimus."
  
  "Quod valde dolendum non. Haec ubi vale dicimus. Ut tu probabiliter nosti, te utendo ut fugiam. Quomodo ergo dicunt - tibi gratias ago pro hoc.
  
  "Ugh-"
  
  "Etiam Etiam. Fute me, parentes meos et omnes fratres meos. Sed vos et haec civitas est quae tandem futui. Et ego, qui manebo. Itaque tempus nunc efficitur quaestio. Esne paratus tuam precari fortunam, homulle Anglice?
  
  Dracus suam professionalismum invenit scientem hoc unicum esse recursum. "Dice mihi".
  
  "Mea antiseptica mundum contagione mundabit in Occidente. A rainforest to rainforest, haec pars conopei areae est. Id omne ".
  
  Drake grimaced. "Et actum est?"
  
  "Ita, et quoniam omnia quae agis in mundo sic dicto humano in minutis et horis mensuratur, timer ad sexaginta minutas constituam. Nice, clarus rotundus numerus tibi."
  
  "Quomodo hoc defusuri sumus?" Dracus paludem speravit not mentionem deactivationis codicibus.
  
  "O cacas, nescis? Tunc solum memento huius - bombae nuclei, praesertim bombae nuclei in vidulo, mechanismum praecisum et perfecte libratum. Omnia minuuntur et subtilius fiunt, ut certo scio te percipere. Hoc opus ruditatis... ".
  
  "Sophistication?"
  
  "Expolitum. Aspiciebam".
  
  His verbis, Ramses sparsa vocatus, acie relicta mortuus est. Drake recurrit ad officium et clamavit ad totam stationem consistere. Verba, sonus, capita, oculi et corpora vertuntur. Telephona in stat, vocat neglecta, colloquia abscissa sunt.
  
  Moore spectavit vultum Draculorum, tunc dixit "Averte telephona."
  
  "Iam habeo," exclamavit Dracus. "Sed nos ut aliquem sensum faciamus..." Aenigma de verbo ad verbum repetivit. 'Festinate' inquit. "Ramses sexaginta minuta dedit nobis."
  
  Moore in podio vilica incumbebat, cum Kinimaka et Yorgi iunctus est. Omnes conversi sunt ad illum. Cum eius verba ad populum pervenire inciperent, clamare coeperunt.
  
  "Bene, antiseptica est bomb. Patet".
  
  "Et intendit sufflare," insusurravit aliquis. "Non saevos est."
  
  "Ab rainforest ad rainforest?" Maii dixit. "Non intellego".
  
  Dracus circum caput eius involvit. "Nuntia nobis haec est", dixit. "Omnes Amazones rainforest inceperunt. Primum eum apud forum vidimus. Sed quomodo opera Novi Eboraci non capio."
  
  "At alius?" Cicero dixit. "Pars areae sub conopeo? I don't-"
  
  "Id aliud rainforest referendum est," Moore clamavit visum. "Nonne coronae sunt quae vocant solidam arborem operculum? Solum virgultis tegitur. "
  
  Drake iam ibi erat. "Haec sit vera. Sed si accipias, docet bombam in foribus pluviis occultari. Novi Eboraci, vicit. "Non facit sensum."
  
  Silentium in statione regnabat, silentium, quod hominem ad inopiam vel ad splendorem excitandum stupefacit.
  
  Dracus numquam tam subtiliter perspexit temporis processum, secundus omnis superstitialis campanae superstitialis cymbalo repletus.
  
  "Sed New York pluviam forestam habet" Moore dixit tandem. "In Central Park Zoo. Parva est, Tropical Zona dicitur, sed mini versio realis.
  
  "Sub conopeo?" Dahl impulit.
  
  "Ita arbores sunt."
  
  Dracus haesitavit alterum alterum, graviler conscius sibi etiam hoc posse multas vitas constare. "Quidquid aliud? Alia suggestiones
  
  Tantum silentium et blank sidera interroganti occurrit.
  
  "Ergo omnes sumus", inquit. "Nulla moderans. Nulli ioci. Tempus est nothum hunc fabulosum finire. Sicut fecimus ultimum tempus ".
  
  Kinimaka et Yorgi ad scalas ruerunt.
  
  Drake totam turmam in vias metuentes Novi Eboraci duxit.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM SEXTUM
  
  
  Post Moore praeceptum, decem viri turmas minutas etiam pretiosiores consumpsit in angiportum verso ad duos currus vigilum exigendos. Convocatio facta est tempore quo ibi pervenerunt, et cops exspectabant, conatus suos plateas purgare incipientes fructum ferre. Faber in una rota, Dahl in altera sedit, currus in sirenes et lampades converterunt et circum angulum 3 Avenue, Flexilis ardens, recta ad saepti ferarum. Aedificiorum territae facies transierunt ad quadraginta, deinde horae quinquaginta milia. Smith taxi relictam abiecit, frontem feriens, directam praemittens. Erat una tantum chorda vigilum in itinere, qui iam iussi erant permittere. Raptim per concursum sexagesimum accedens.
  
  Dracus paene neglexit novam appellationem in cellam suam, cogitans Ramses esse posse revocantem ad gloatandum. At tum cogitabat: etiam id nobis extare.
  
  "Quid est?" paulo latrante.
  
  "Drake? Haec est Praeses Coburn. Habesne minutam?
  
  Comitatus Eboracensis perculsus obstupuit, deinde GPS repressit. "Quatuor minuta, domine."
  
  "Tunc audi. Scio tibi non opus esse tibi quam mala futura sint, si haec bomb abire permittitur. Retributio necessaria est. Et ne quidem novimus veram nationem vel politicas consociationes huius Ramses indolis. Una magnarum quaestionum, quae subit, est alia indoles - Alligator - Russiam quater hoc anno visitavit".
  
  Draculi os in arenam verterunt. "Russia?"
  
  "Etiam. Non critica, sed...
  
  Drake prorsus sciebat quid ista mora significaret. Nihil decretorium esse putabatur in mundo per nuntios canales et instrumenta communicationis socialis tractata. "Si hoc notitia accipit out-"
  
  "Etiam. Spectamus ad altam rem ".
  
  Drake, scilicet, scire noluit quid hoc esset. Sciebat tunc homines esse in mundo magno, potentissimos homines, qui instrumenta belli nuclei superessent, et saepe cogitabant quid simile esset si vivere possent in novo orbe, vix hominum frequenti. Horum alii jam duces erant.
  
  "Defuse bomb si habes, Drake. Dictum est mihi quod NIDUS in via sua sit, sed venient post te. sicut alii. Omnis. Haec est hora nova tenebris."
  
  "Hic nos sedabo, domine. Haec urbs crastina die remanebit.'
  
  Cum Dracus finem loquendi fecisset, Alicia manum super umerum suum imposuit. "Sic," inquit. "Cum Moore dixit Zonam tropicam esse et mini rainforest, dixitne etiam ibi fore serpentes?"
  
  Dracus manum suam operuit. "Semper serpentes Aricia".
  
  Mai eruta. "Quidam prae ceteris."
  
  Smith autocinetum suum circa impeditam negotiationem deflexit, praeterque ambulationem splendidam cum apertis ianuis et paramedicis operantibus cum hominibus incidentibus obnitebatur, et pedem in pedali gasi iterum premebat.
  
  "Invenisne quid petebas, Mai?" Alicia dixit aequaliter et civiliter. "Cum bigas tergo existis exeatis?"
  
  Fuerat omnes tam pridem, sed Dracus graphice recordatus Mai Kitano relinquens, caput eius delictum oppressum super mortes quae per ignorantiam fecit effecit. Post unum casum in investigatione parentum - caedes Yakuza pecuniae fullonis - multum mutata est.
  
  "Mei parentes nunc salvi sunt", Utinam dixit. "Sicut gratia. Gens vici. Chica. Dare. Inveni multum quod quaero ".
  
  "Quare ergo reversus est?"
  
  Dracus fixos oculos in via fixos invenit et aures a tergo sedit prementibus. Insolitum tempus erat de consectariis disputandi et de iudiciis provocandis, sed satis typicum erat pro Aricia et forte extremam fortunam emendandi.
  
  "Cur redii?" - Quid est? Mai repetuntur SUPINE. "Quia curo. De hoc bigas curo. "
  
  Aricia sibilavit. "Bene responde. Haec una ratio est?"
  
  "Quaeris an Drake redii. Si exspectaveram vos duo ut novum aliquod elaborandum RELATIO. Si alterum putasset, longius iturum. Etiam si posset mihi alterum casum dare. Bene, simplex responsum est - nescio.
  
  "Tertia casu" Aricia monstrata est. "Si stolidus ille te reduceret, haec tertia casus esset."
  
  Drake vidit introitum ad saepti appropinquantem et sensit contentionem in sede posteriori crescentem, acrem et leves passiones per ipsum fluctuantes. Ad haec omnia conclave egebant, mollibus potissimum upholsteriis.
  
  "Tace guys," inquit. "Hic sumus".
  
  "Non tamen factum est, Sprite. Haec Aricia novum exemplar est. Placuit ne iterum in occasum curreret. Nunc stamus, discimus et per illam obtinemus."
  
  "Video et admiror," Mai dixit. "Ego vere novum amo te, Alicia, licet quid putes."
  
  Dracus avertit, repletus mutua observantia et omnino haesitans quomodo haec missio tandem ludere possit. Sed tempus est omnia iam dimittere, in pluteo imposuit, quia novum Armageddonum, milites, servatores et heroas usque ad extremum appropinquabant.
  
  Et si observarent, forte latrunculis ludentes, Deus et diabolus spiritum suum auferrent.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM SEPTIMUM
  
  
  Faber summas suas in extremum vertit, deinde gravem pedem in pedali fracto percussit. Draculus ianuam aperuit ante raedam desivit et crura eius torsit e. Utinam iam posticum egrederetur, Aricia gradum posticum. Adnuit Smith cops expectans.
  
  "Dixerunt, te scire debes viam ad tropicos velocissimos?" Interrogavit unus ex lictoribus. "Age, recta hac via sequere." Docebat. "ad sinistram erit".
  
  "Gratias tibi". Faber map ducem cepit et aliis ostendit. Dahl ad quatio accurrit.
  
  "Parati sumus?"
  
  "Via possumus" Alicia dixit. "O aspice" ostendit chartae. "Donum vocant tabernam in situ saepti ferarum."
  
  "Eamus ergo."
  
  Dracus saepti acutis sensibus intravit, pessimum expectans et sciens Ramses plus quam unam fraudem foedam sibi affinitatem habuisse. Coetus expansus et extenuatus, iam velocius quam oportuit, et sine cautela ferebatur, sed sciens quod omne secundum quod praeteriit, novam mortem prosternebat. Dracus animum ad signa convertit et mox Tropical Zonam praemisit. Cum appropinquarent, campus circa eos movere coepit.
  
  Octo viri ex insidiis procucurrerunt, strictis cultris, ut iussi erant, ad ultimum eripientium proelium cum dolore ac cruentissimo. Dracus adductius iacuit et dominum suum super dorsum suum proiecit, deinde occurrit in proximo impetu caput. Bo et Mei ad anteriora venerunt, peritiae eorum bellicae hodie requiruntur.
  
  Omnes octo oppugnatores induebantur lineis et larvis, et pugnabant arte, sicut Dracus speraverat. Ramses numquam lecta ab imo acervo. Mai pungens velox elusit, brachium frangere conatus est, sed tortuosum invenit, suo libramine abripuit. Proximo ictu umerum suum praeteriit, absorptum suo vestimento, sed ei momento temporis intermisit. Bo- uera umbra mortis inter omnes ambulauit. Ramses' legionarii cessere vel desilire ad evitandum Gallum.
  
  Contra aggerem recubuit Dracus, arma sublata. Saepem post eum findit ut adversarius calcitrare bipes ex humo appulit. Uterque in alteram viam revolutus est, cum involutus esset. Anglus pugno pugno in legionarii capite contusus est, sed brachium tantum pro defensione levatum ferendi successit. Elevavit corpus, ubi voluit, ad genua se resurrexit et impugnatur. Cultrum delapsus est, et in costas ejus transfixit, tamen laedendi tutelae obstante. Drake impetum duplicavit.
  
  Proelium ad ostium Zonae Tropical intenditur. Mei et Bo invenerunt facies adversariorum. Sanguis omnis coetus aspersus est. Praetoriani fractis membris et concussi cadebant, et Mano Kinimaka reus erat principalis. Ingens Hawaiian oppugnatores glomeravit, quasi fluctus ipsos lacessere conaretur, ut smithereens frangeret. Si legionarius obstitisset, Kinimaka ictum remolens, medium superhumanum medium agrum, inconstantem aratrum tradidit. Iter eius omnino erratum est, quod tam Aricia quam Smith de itinere urinandi subibant. Iuxta eos grunnitum legionarii appulerunt, sed ad conficiendum faciles erant.
  
  Dahl ictus manu in manum cum aliqua arte mutavit. Ferri ictus duri et rapidi traditi sunt, primum humilem, deinde altum, deinde pectori et os; Suecus omnes fulmina celeriter reflexes et calliditatem meritam obstruxit. Adversarius non omisit, clinicum in suo effectu cito sentiens se parem convenisse et aliquid mutare opus esse.
  
  Dahl in itinere legionarii cruribus cubitisque usus continuatio cultri fiebat. Primus cubitus eum in templum percussit, conscientiae suae amplificans et adiuvans ut anteveniret oppugnationum myriades. Demittit ad unum genu, sub brachio dextro in fossam et nervum ibi fodiens, faciens in agonia gladium suum legionarium instillare. Tamen in fine, Kinimaka pugnax fuit qui pugnatorem pedibus suis pulsavit, musculos puriter increpans, ossa fracta et nervis discerpens. Mano per maxillas et malas livor denigrata erat et claudicabat, sed nihil obsistere poterat. Dahl putabat se perfringere parietem aedificii sicut Hulk Hawaiian si ianua clausa esset.
  
  Kenzi faciliorem invenit circa margines pugnae debilitare, laedere quemcumque poterat et deplorans quod katana adhuc non haberet. Dahl scivit se singulari arte didicisse et unam legionariam post alteram oppugnare posse, singulos uno ictu caedere, salvis quadrigis temporis pretii. Sed ille dies prope consumptus est.
  
  Usquam.
  
  Dracus invenit Flerri pugnum deflexisse ictum. Decidit in latus ut prehendit carpum legionarii et torquet. Dolorem pravus vultus eius. Volvit abnormali obliquis, pressionem dimisit, et invenit se os ad os cum adversario suo.
  
  "Quare?" interrogavit.
  
  "Ecce hic ad tardus te," subrisit legionarius. "Tick-tock. Tick-tock."
  
  Dracus urgebat nunc pedibus. "Tu quoque morieris."
  
  "Omnes morimur, stulti."
  
  Adversus tales superstitiosos Dracus sine misericordia percussit, nasum et maxillam hominis pariter ac costas frangens. Hi noverant quid agerent, et tamen pugnabant. Nemo inter eos alium spiritum meruit.
  
  Anhelans legionarius cultrum Drake pinxit. Ebor excepit, torsit, tradidit, ut in capulum alterius ensis ad capulum ascenderet. Priusquam corpus gramen feriret, Dracus pugnam iunxit.
  
  Mira et insana pugna fuit. Ferrum post ferrum et defensionem post defensionem, infinitas conversiones in positione. Sanguis ab oculis abstersis, concursus cubitorum et articulorum in media pugna eliminati sunt, et etiam unus humerus prolapsus loco suo pondere repulsus est. Res aspera est, ut vera esse potest.
  
  Et tunc omnia Kinimaka circuibat, feriendo irruens, ubicunque poterat destruens. Legiones eius fracti taxat tres fracti erant. Bo cum duobus pluribus, Maius et Alicia deinde unum ultimum simul confecerunt. Cum ceciderit, concurrunt ad os, pugni excitantur, pugna rabies et sanguis inter se micabant, sicut lasers in oculis micans, sed Bo- distans.
  
  " Bomb," inquit.
  
  Et tunc subito omnes facies ad Drake conversa sunt.
  
  "Quantum ergo nos reliquit?" Dahl quaesivit.
  
  Drake ne scit quidem. Praelium me omnium reliquiarum conducit. Respiciens autem, quid visurus timeret, manicam retraxit et in vigilia sua aspexit.
  
  "Bammam adhuc ne vidimus" Kenzi dixit.
  
  "Quindecim minuta," dixit Drake.
  
  Et tunc ictibus exactis occidentes.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM OCTAVUM
  
  
  Kenzi ictum quasi ictum ictum sensit. Pulsavit eam, pulsaverat pulmonem, et momentaneum omnem mentem abripuit. Drake ictum glandis vidit et ad genua procidit, ne inevitabilem eius casum caderet. Istum adventum numquam praevidit, sed nec alius quisquam. Smith quoque ledo obtinuit. Feliciter ambo glandes linas feriant.
  
  Torsten Dahl celerrimum erat agere, tamen verbis "quindecim minuta" cerebrum suum incutiens. Cum duo legionarii e terra surrexissent, cito glandes accensi sunt, et iam meliore intentione adoritur, expansis brachiis, velut agmine amissos animas ab inferis cruore perfundens . Cunctantes obstupefacti Suecus utraque manu caesos, utrosque ad parietem ligneum tugurium proiecit.
  
  Structura in frusta circa populum confracta, asseres ligneas, in aere scindens et excussas. Viri in dorsum inter contenta ceciderunt, quod utilissimum fuit Sueco insano.
  
  Erat tugurium operariorum, locus instrumentorum plenus. Cum legionarii arma tollere conarentur, unus gemitus alter exspuentibus dentibus, Dahl stropham bene exercitatam excitarunt. Viderunt eum cadentes de angulo oculi sui et debilitaverunt, incredulitas animos eorum spoliavit.
  
  Bo- ad eum accesserunt, videntes suos motus. "Definire eos. Memento qui sint.
  
  Kinimaka etiam restitit, insidias ridens, quasi eos in pulverem conculcare vellet. "Iecit Kenzi. Et Smith.'
  
  "Scio", Dahl dixit, malleolum iaciens et ansa innixa. "Scio".
  
  Uterque signum infirmitatis moratus ad arma perventum est. Dal ad aerem sumpsit, emissarium simul levans, et descendens corpus ejus detulit. Alter ictus legionarius in media fronte, et adhuc satis virium et sollertia sinistra verteret, attollere hastile et frangere alterius hominis templum. Quo finito, ad genua procumbit, dentibus infrendens, scapulam super umerum suum prostravit.
  
  Tum legionarius alter resedit, gemens, caput iucundum lateri quasi in agonia, et pistolam quassantibus manibus levavit. In secunda illa scissura, Kensi velocissime portavit et magno periculo se posuit. Sine mora, priora livor praecidit, propositum hominis obstruxit, eumque vuluit. Tormentum, quod in manu tenebat, accensus est sicut lateris, finis post finem, ut eum in medio faciei feriret. Ibat, retroque cadens, super caput transibat glans. Cum ad eum pervenit, Kenzi telum suum recuperavit, sed non antequam in pectus suum emisit.
  
  "Quousque?" Dahl graviter anhelabat sicut ruit versus ianuam quae ad Zonam tropicam ducebat.
  
  Drake rui praeter.
  
  "Septem minuta".
  
  Hoc satis est ad ignota arma nuclei diffundere.
  
  
  CAPITULUM TRICESIMUM NONUM
  
  
  Sex minuta.
  
  Dracus in tropicos irruit, eiulans donec fauces eius laederent, bombam collocare perdite conatur. Clamor humilis ille responsum ab Hayden non venit, sed ut melius potuit secutus est. Venae toto pectore exstabant. Manus eius in pugnos demittebantur. Cum turma tota aedificium intravit, tramites ligneos versus flexuosos et habitatum arboreum, se expandunt ad utilitatem suorum numerorum.
  
  "Crap!" Kinimaka flebat, accentus paene eum nunc delebat. "Hayden!"
  
  Alius clamor obvolutus. Dracus manus iactavit omnino frustrationem, locum exactum designare non potuit. Seconda lata. Psittacus versicolori eos invasit, faciens Aricia gradum retro. Dracus non potuit adiuvare sed iterum speculam suam respicere.
  
  Quinque minuta.
  
  Domus Alba nunc funditus tantae perturbationis erat ut collis Capitolii statim ablueretur. Nidus appropinquans turmas, bomba quaternionum, cops, actores et pugnatores qui in re norunt, vel currerent donec crura eorum emitterent vel ad genua procumberent, caelum suspicientes et pro vita orantes. Si aliqui mundi principes breves essent, pedibus quoque forent, speculantes suas vigilias et proposita quaedam parantes.
  
  mundus imperium tenuit.
  
  Dracus in subsidio conciliatus cum clamore Mai audivit, tum pauca plura momenta in fonte suo invenit. Turma congregavit ut unum, sed quod invenerat spem omnem superabat. Yorgy stabat post ipsum iuxta Lauren; Bo et Kenzi e longinquo instar conabantur, cum reliqui manipuli vel ad genua omiserunt vel e regione massae reptabant.
  
  Dracus oculos revolvit. Primum quod vidit, erat corpus mulieris nudae, ductus taeniolis et filis caeruleis involutum, iacens circiter duobus metris e terra sparsum. Confusus adhuc vidit aliud par pedum exsertum sub plantis, quod pertinebat ad hominem, hirsutis cruribus, quae eis erant adnexae, iudicantes.
  
  Hayden bomb, Ramses dixit ei.
  
  Sed quid infernum...
  
  Sub nudo, iam caligas agnovit. In ipso fundo illius acervi Hayden videbantur esse.
  
  Ubi est infernum bomba nuclei?
  
  Aricia e sede suspexit proximam mulierem ignotam. "Et auribus tuis audi. Zoey dicit bombam sub Haydeno in fundo huius plumae figendam esse. Armatus est, satis certum motum sensorem habet et a sacco dorsuali munitur. Fila circumvoluta corporibus felis sanguinolento adnexa sunt.' Illa caput quassavit. "Non video exitum. Tempus est clarae notiones latinas."
  
  Corpora Dracus intuitus, vestigia fila perennis Caeruleis eadem omnia. Prima eius reactio consentire fuit.
  
  "Numquid habet adumbratim ruere?" Kinimaka petivit.
  
  "Mea coniectura mea "non est", Dahl dixit. "Id nimis periculosum esset, ut populus cum ea mutare posset. deinde bombam tangit, et bombum".
  
  "Noli dicere illud". Aricia abieci.
  
  Dracus ad genua prope cecidit ubi caput Hayden esse putabat. "Dein, eodem principio motus detector laxior esset. Item captivos ut aliquid moveant.
  
  "Etiam".
  
  Caput eius ab onere intentionis traiecto. "Deactivation Codes habemus," dixit.
  
  "Quod exsisto fake. Et ut res deteriores faceret, necesse est eas in claviaturae felis sub Haydeno appositae typum facere.
  
  "Tu guys melius festinare," Kenzi molliter dixit. "Nos tria minuta supersunt."
  
  Dracus caput furibundus attrivit. Dubitandi tempus non erat. aspectum commutavit cum Dahl.
  
  Quid deinde mi amice? Venimusne tandem ad finem viae?
  
  Julianus de Marisco locutus est. "Vidi quomodo armaverint eum," inquit. "Non possum disable eam. Quod ut numquam evenerit. Pecunia sola finis erat... Non quod decies centena millia dollar-de-mundi stercore".
  
  "Webb scivit," Lauren dixit. "Tua bulla. Noverat omnes.
  
  Martii mox eructavi. "Atqui me hinc".
  
  Drake non movet. Bombam invenire volunt, super acervum humanum volebant. Non vacat totum taenia secare. Sed celerior via erat ad effundendum bomb, semper erat. Id in TV non ostenderunt quia vix ab ore spectandum idoneus erat.
  
  Filum non scidisti. Te justo omnesque detraxit his.
  
  sed tam periculosum est quam filum iniuriae secans. Genuit ut oculi paludis aequarent.
  
  " Maximinus. Visne mori?"
  
  "Minime!"
  
  "Non aliter video," inspiravit. " Guys, moveamur."
  
  Bigas ducens, acervum corporum lente, intrepide convertit, donec venter Hayden de pavimento levavit et manticae inventum est. Gementes e Zoey, Marsh, et etiam Hayden omnes in partes suas revolventes evaserunt, et Kinimaka omnes hortatus est ut ubi essent morarentur. Quamvis Zoes affirmat, nemo scivit quam motus detector sensitivus esset, quamquam conspicuum visum est, si tam diu fuisset, nulli rei proximae felis involutam fuisse. Immo programma programma debet esse paene impenetrabile ad adventum Draki cavendum antequam explodatur.
  
  Fila e corpore Marsh disiungere necesse erat et ea ab membrorum Zoe removere, officium sordidum quod bigas vix animadvertit. Circumfusa Haydeni corpus facile discesserunt ut indumenta obvium haberent. Nunc iussis obsequendi et taeniola ductus in loco contineri, Martius brachia levavit ut dextra parte Hayden circumfusa et super mantica ferebatur. Pythia flexo digitos.
  
  "Paxillos et acus".
  
  Mai manus suas in dorsualem, super bombam nuclearem posuit. Agili digitos, fibulas patefecit, et a summo moto retraxit. Tum, viribus tremendis et agilibus, margines manticae apprehendit et bombam, cum metallo, casu recto traxit.
  
  Testa nigra circumdatus erat. Mai dorsualem suam demittit et bombam circa lentissime convertit, sudor sicut secundae ticked a. Oculi Hayden nitebant ut in bombis aspiceret, et Kinimaka iam iuxta eam genuflexus manum amplexa erat.
  
  Tabula countdown in conspectum venit, foris bombae cum quattuor cochleis obserata. Fila caerulea sub se in cor absolutae calamitatis anguis. Martius fila intuens, quattuor ex illis contorta et plexa.
  
  "Tabula removere. Mihi opus est videre quis est. "
  
  Draculus linguam suam momordit ut in vigilia sua perstrinxit.
  
  Seconds derelicti sunt.
  
  Quinquaginta novem, quinquaginta octo.
  
  Iuxta eos Faber ad genua procumbit, miles jam ferrum utilitate trahit. Is suam quisque vitam in manibus suis accipiens, responsabilitatem suscepit ut vitia tollenda. Unum vulnus, unum filum immobile, defectus intentionis, et tempus perdet vel explosionem terribilem causat. Dracus oculos suos paulisper clausit sicut homo laboravit. Post eum Dal anhelabat et etiam Kenzi confixit.
  
  Cum Smith in ultima stupra laboravit, Alicia subito exclamavit. Contremit omnis globus, insiliens corda in ora.
  
  Dracus acriter conversus. "Quid est hoc?"
  
  " Serpens! serpentem vidi! Bastardus flavo erat magnus. "
  
  Faber indignatus est quod recordum sustulit et tabulam countdown diligenter abstulit cum dial rubra coruscum. "Quod filum?"
  
  Supersunt septem et triginta secundis.
  
  Martius propius repit, cum oculis fila caerulea implicans intuens, quaerens punctum ubi recordatus est Alligator se in machinam convertisse.
  
  "Non video! Non possum videre illud stupri! "
  
  "Ille omnia" Drake se coniecit. "Ego omnia fila extrahere!"
  
  "Minime," Dahl iuxta eum graviter appulit. "Si hoc feceris, abibit haec bomb."
  
  "Quid ergo faciemus, Torsten? Dicentes quid faciemus?"
  
  Viginti novem .... viginti octo .... viginti septem.
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESINUM
  
  
  Draculi memoria in anteriora erupit. Ramses consulto dixit ei Hayden bombam esse. Sed quid infernum hoc est?
  
  Aspiciens nunc, tria fila circumvoluta vidit eam. Quod ad operationem quis ducitur? Dahl chartam e sacculo suo traxit.
  
  "Codices," inquit. "Nunc alia via est."
  
  "Fiat Marsh iterum conare. Ramses specialem mentionem fecit Hayden.
  
  " Utimur codicibus."
  
  "Damnare possunt fake! Sua felis!"
  
  Martii iam viderunt corpus Hayden. Dracus super eam obtinuit et Kinimaki attentionem comprehendit. "Converte illam."
  
  Hayden fecit quod posset adiuvare, musculos et tendines sine dubio in dolore quiritare sed non levari. Horologium utilatate. Appropinquabat complementum bomb. Et mundus exspectabat.
  
  Iter incumbens, circa corpus suum fila secutus Drake brachium unum levavit, deinde crus, postremo cingulum ei imposuit, quo duo fila trajecit. Cum par nodosum vidit iterum per gremium suum, ostendit Kinimaku. "Sicut hoc".
  
  Twister ludum tantibus laborans, Hayden observabat ut Marsh semitam cuiusque filum ad timer reduceret.
  
  "Certe", inquit, "oculas arcte constringens, unum oculum apertum, alterum clausum". "Est unus in dextera."
  
  Dracus torvis in vidulo nuclei. Kenzi se adjunxit et Dahl in area iuxta eum dextram. " Ad hanc rem conflandam requiritur specialis partium ac machinarum conformatio. Tam delicata est. Credimusne vere homini qui hoc in patriam in tempore duxit?"
  
  Dracus altissimum vitae suae halitum sumpsit.
  
  "Et non rogavimus".
  
  in filum detraxit.
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESIMUM PRIMUM
  
  
  Dracus trahitis velox dedit, et filum e manu scidit, aeneum exponens extremum. Ad punctum cultri omnes praesentes prono ad reprimendam countdown incumberunt.
  
  Duodecim.
  
  "Adhuc armatus est!" Alicia plorabat.
  
  Dracus super dorsum eius cecidit, stupefactus, filum adhuc tenens quasi scintillam incipere posset etiam nunc et bombam delere. Hoc est, hoc est.
  
  "Adhuc ticking!" Alicia plorabat.
  
  Dahl iacit, frontem praetendit Eboracensis cum palma. "Mea sententia," inquit. "Felix erimus, si nunc tempus habemus."
  
  Octo...
  
  Zoe clamare incepit. Martiis infixit, excusans omnem errorem, quem semper fecerat. Hayden et Kinimaka turmas suas sine animi motu spectaverunt, manus albae iuncti sunt, fatentur nihil posse facere. Faber gladium de manu decidit et aspexit ad Laurentem, extendens digitos trementes, ut eam tangeret. Yorgy ad terram corruit. Dracus in Alicia aspexit, et Alicia Maio inspexit, oculos avellere non potuit. Bo inter eos stetit, vultuque illustrante Dahl opus spectans.
  
  Suecus in tabula deactivationis codicem ingressus est. Uterque cum signo sano relatus est. Secunda fuit antequam numerum ultimum intravit.
  
  Quinque...
  
  Dahl pressit Intra bullam et halitus.
  
  Sed horologium adhuc utilatate.
  
  Tres duo unum...
  
  
  * * *
  
  
  Proximo secundo Thorsten Dahl non desperavit. non dedit aut avertit mori. Familiam habebat, ut rediret, uxorem et duos liberos, nihilque ei obstare quo minus hac nocte saluti consulerent.
  
  B. Drake semper fuit consilium quod eum docuit.
  
  Erat paratus.
  
  Insanire modum in calce, insaniam ingerere, ei dare vires ultra solitum. Hora enim praeteriti unum hominem audiverat, deinde alterum perfectionem conculcabat, apparatum accuratum et indubitatum, qui brevissimum nuclei causa fecerat. quam accurate omnia audivit.
  
  Quid si plusculum insaniae Dahl? Quomodo operatur?
  
  Cum res ostentaretur, Suecus iam manu plaustrum tenebat. Extremum spiritum, ultimum motum, totis viribus inclinatam detulit. Sledgehammer in cor bombae nuclearis impulit, et etiam in illa infinita secunda horrorem Drake vidit, consensum Aliciae. Et tunc non vidit aliud.
  
  horologium ticking
  
  Donec adipiscing.
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESIMUM SECUNDUM
  
  
  Tempus alicui non substitit, ac praesertim hac hora decisiva.
  
  Drake Dahl super bombam sparsum vidit, quasi amicos suos et mundum ab gravi incendio tueri posset. Vidit armaturam inflexam metallicam, viscera convulsa circumcirca tigillum; et tunc vidit turpis timer.
  
  Adhæsit in nulla.
  
  "O cacas" dixit sincerissime fieri. "Oh gosh."
  
  Singulatim, ipsum dolor efficitur. Dracus in novo aere respiravit numquam gustare speravit. Ille ad Dahl repit et in lata terga Suecia percussit. "Bona vir," inquit. "Percute eum magno malleo. Cur non cogito?"
  
  Dahl in nucleo bombae locutus est "Eboracensis". "Ego quoque me hoc interrogare."
  
  Drake retraxit eum. Audi, inquit. "Haec res adhæsit, vox? For- cisus intus. Sed quid est quin iterum incipias?
  
  "Nos" dixit vox a tergo.
  
  Dracus conversus ad videndum nidum iunctos et bomba manipuli ad eas venientes cum dorsualibus et laptop apertis. "Sero estis guys," inspiravit.
  
  "Yeah dude. Plerumque est."
  
  Kinimaka, Yorgi, et Lauren inceperunt Hayden e prodigioso telam rixari, quae Zoe Forfex et Julianus Marsh communicavit. Duae Pythias tegebantur quam maxime, sed non videbatur nimium de turpitudine curare.
  
  "Iuvavi," repetita Marsh iterum atque iterum. "Noli oblivisci dicere eis adiuvi."
  
  Hayden super genubus se invenit, volvens unumquodque membrum ad circulationem et frictionem areas ubi iuncturae dolor congestus fuerat. Kinimaka tunicam suam dedit, quod gratanter accepit.
  
  Aricia Dracum per humeros rapuit lacrimans. "Vivimus!" exclamavit.
  
  Tum propius accedens, labia sua invenit in osculando, quantum poterat. Drake primo detraxit, sed postea intellexit ipsum erat at, in quo esse velit. Osculatur dorsum eius. Lingua eius haesit et invenit eum, et contentio remissio.
  
  "Hoc est," inquit Cicero, "diu venimus." Mai me paenitet."
  
  "O cacas, uxorem desidero," dixit Dahl.
  
  Bo intuens eum, os lapidis lapidis, sed aliter impenetrabilis.
  
  Mai risus infirmus administravit. "Si partes inversae essent, Alicia aliquid de conjunctione nunc ageret."
  
  "Timidus non sis". Alicia ex rauca risum avulsit Draco. "Ego nunquam stellam ante osculata est elit."
  
  Faber in mentione antiquitatum erubuit. "Ah, nunc venio cum eo quod Mai non est vere magnus Maggie Q. Dolemus".
  
  "Melius sum quam Maggie Q" Maii risit.
  
  Faber corruit, discinctus cruribus. Laurentianus manum ei porrigebat.
  
  Alicia caput lateri iubat. "O exspecta, stellam pelliculam osculatus sum. Alii Jack. An nomen eius fuit? Ah quidem duo. Vel maybe tres...
  
  Kenzi commotus est inter eos. "Bulce osculum," inquit. "Nunquam sic me osculatus est."
  
  "Est solum quia canis es."
  
  "Gratias oh".
  
  "Mane," inquit Drake. "An Kenzi osculatus es? Quando?"
  
  "Vetera," Alicia dixit. "Vix memini."
  
  Regula fecit ut omnem suam operam oculis teneret. "Sic erat 'libenter vivimus' osculum? an aliquid amplius?
  
  "Quid censes?" Alicia cavere.
  
  "Puto te ut iterum facias."
  
  "Bene."
  
  "Postea".
  
  " Omnino. Quia opus est ut faciam."
  
  Dracus nunc spectavit ad Hayden, turmae suae ducem. "Ramses et Alligator adhuc alicubi sunt", dixit. "Effugere non possumus."
  
  "Mmm, paenitet?" - dixit unus e guys e sapper manipulus.
  
  Hayden in Marisco et Forfex aspexit. "Vos duo puncta extra mereri potes si informationem habes."
  
  " Vix mecum locutus est Ramses," ait Forfex. "Et Alligator fuit maximus amens semper occurrit. Vtinam scirem ubi essent.
  
  Drake torvo. "Alligator fuit maximus lunatic-"
  
  "Me paenitet. Guys?" JACK dux dixit.
  
  Martias oculos amovit. "Ramses cantharum est," inquit. "Debuissem in eum, cum mihi contigisset. Haec pecunia abiit. Virtus, dignitas - evanuit. Quid faciam?"
  
  "Spero me in carcerem putrescere," Cicero dixit. " In comitatu interfectoris."
  
  "Audi!" et clamaverunt ad populum de nido.
  
  Hayden eos spectavit, deinde ad Dahl. Dracus super humero Aliciae respexit. Dux "NID" quadrigis in pedibus erat, et facies pallebat, colore meticuloso.
  
  "Ista bomba est inutilis."
  
  "Quid est?"
  
  "Nullae detonatores electricae sunt. Lentes crepuerunt, puto fortasse ab ictu malleo. Sed uranium? Dum vestigia macula possumus quae nobis narrare olim hic fuit, defutura est.
  
  "Nihil". Dracus sensit nervos suos tremere. "Nullo modo, non potes mihi dicere. Aisne hoc bomb fake esse fucking?"
  
  "Minime," inquit dux, in laptop suo percutiens. "Dico tibi hoc non est bomb. Innoxia facta est per omnes partes quae operantur removendo. Hoc igitur fictum est. Hic homo - Ramses - probabiliter verum unum habet."
  
  Turma secunda non dubitavit.
  
  Hayden ad telephonum pervenit et numerum Moore dialed in. Dracus clamavit ut helicoptera vocaret.
  
  "Quantum opus est?"
  
  "Implete coelum stupri," inquit.
  
  Sine querela, corpora traiecta levantes ad ianuam properant. Hayden cito cucurrit, nullum corporis effectum ab ea curatione ostendens. Hi effectus psychici fuerunt qui potestatem illam semper cicatricem habuerunt.
  
  "Moore, bomba in Central Park fictus est. Puratus, clausus. Exta ac detonatores sublata esse putamus, ac deinde in aliam machinam inserta.
  
  Drake Moore audiverunt suspirium a tribus pedibus.
  
  "Et visum est super somnum."
  
  "Quod erat consilium Ramses ab initio." Hayden yanked exteriorem ostium cardine suo sine stridore fracto. "Nunc suo tempore explodit et evasit. Eruntne aliqui helicopteri e Novi Eboraci volantes?
  
  " Militaris. Vigilum. Specialis operatio, credo.
  
  "Incipit hoc. Habet consilium, Moore, et credimus Alligatorem prioris comando. Quid cameras tamquam securitatis?
  
  "Collgimus omnem faciem, omnem figuram". Fuimus in ore pro horis nunc. Si Rameses per urbem currat, eum capiemus".
  
  Dracus quisquiliarum transiluit can, Dahl proximus illi erat. Helicopteri supra caput murmuraverunt, duo ex illis in via ad saepti ostium exponunt. Respiciens Dracus ultra rotors officiorum aedificia vidit, ubi multae facies contra fenestras inter albos adaperta pressi sunt. Socialis media hodie explodet et si continuaretur, eventus nullus erit. Revera hoc eorum conatus probabiliter impedivit.
  
  Hayden ad helicopterum proximam recursus, mox post rotor lava sistens. "Hoc tempus" dixit Moore. "Ramses non ostentationem. Totum allecum erat ut eum adiuvaret superesse. De fama est - Princeps Terror Coronae statum suum recuperat et in historia descendit. Novum Eboracum arma nuclei affert, eam detonat et impune evasit. Si nunc eamus, Moore, nunquam illum visurus es. et super lusus erit.'
  
  "Scio, Agent Jay. Scio".
  
  Dracus super Hayden umerum volavit, auscultabat, dum reliqui bigae in molestia circumvehebantur. Dahl circumquaque lustravit loca optimas excerpens insidias, deinde unumquemque cum specula campi inspiciendo. Mirum, sed saltem occupavit eum. Drake adoravit eum.
  
  "Ubi est familiaris?"
  
  "Reliqui." Dahl paulo miserum fecit. "Est bonum telum damn."
  
  Kenzi intervenit. "Admonui eum adhuc non habere telum meum. Si sledgehammer, katana debeam accipere."
  
  Dracus Suecam spectavit. "Sonat paciscor."
  
  "O age, desine ei rationem dare. Ubi ego vel katana hic possideo?"
  
  Vox dixit: Prope Staten Island sunt, Hayden.
  
  Caput Draculi verso tam celeriter vicit. "Quid illa?"
  
  Hayden Moore petivit ut repeteret et deinde ad equos conversus est. "Habemus scopum, guys. Toga dicta, ut Moore praedixerat, et in camera confirmata est. Asinos tuos move!"
  
  Bigae demissae, turmae per pavimentum ad viam apertam, obice concurrerunt, fores apertas helicopterae exsiluerunt et in sedibus suis se cinxerunt. Duae aves in aerem ceperunt, rotors folia e vicinis arboribus secantes et strages per viam spargentes. Dracus sclopis et sclopetum, ensem militarem et sclopetum produxit, annotando omnia omnia in ordine adlaborando et parato. Dahl communique repressit.
  
  Gubernator tecta transiit et ad meridiem versa acriter celeritatem auget. Alicia arma sua temptat, alterum abiecta legionariis alterum retinens. Kinimaka oculos in Hayden furatus est, quod ignorare conata est dum adhuc informationes de Moore et agentibus suis acciperet. Bo tacuit, conglobatus in angulo fuerat quia Dracus et Alicia osculati sunt. Pro ea parte Mai placide sedit, lineamentis Iaponica impenetrabilibus, propositum suum firmiter intendit. Ceteri turmae duplicia omnia repressit, omnia praeter Kenzi, qui de fuga helicopter, de vento mordaci, de odore sudoris, et de eo quod turmas hastae umquam viderat.
  
  "Nemo te rogavit ut nobiscum maneret," Alicia molliter dixit.
  
  "Quid aliud facerem? Fugite sicut mus ecclesiae timidus?"
  
  "Hoc igitur probandum est te esse fortem?"
  
  Kenzi oculos volvit. "Non vis videre Armagedon. Et tu?"
  
  "Iam vidi eum. Ben Affleck mire gay et Brus Willis indignius est quam asteroidem goddamnum. Sed mehercule, conaris dicere nobis te cor habere vere?
  
  Kenzi fenestram inspexerunt.
  
  " Fur artificiatorum archeologicorum cor habet. Quis sciret?
  
  "Modo in Medio Oriente ad negotium meum redire conatur. Unus. Ad hoc assequendum longam viam stultos adiuvans ibit. Ad infernum cum corde tuo damn. "
  
  Helicopter super tecta Manhattan volavit, cum Hayden elucidationem accepit Ramses et Gator insulam nondum reliquerant, ut prope porttitor Staten Island visa sunt.
  
  "Fragmenta quae in translatione deerrare nos omnes potuerunt occidere," Hayden ingemuit, Dracus verum agnovit. Ex minima pugna in schoolyard ad bellum inter praesides et primos ministros, nuance omnia erant.
  
  Propius destinatum erat ut aedificia emicarent. Gubernator inter duos skyscras iactus est celeritatis conservandae quam ad scopum suum perrexerit. Dracus truci animo se ferebat. Canities aestuat aquas laurusque petit. Infra videre coetus helicopterorum accessu, omnes pro spatio pugnantes.
  
  "Sicut hoc!" Hayden clamabat.
  
  Gubernator autem iam in descensu erat, quod helicopterum ad terram aegre erat ut in ollarum florum ordine et statione statio praecipuam suam caperet. Dracus sensit per os stomachum torquere suum. Hayden exclamavit in cellam suam.
  
  "Certe terminatio clauditur", inquit. "Si adest Ramses, quid sperat efficere?"
  
  "Signa post te esse debet et ordo carros sub arboribus collocati". Cops habent ibi mulierem quae fuit ultima persona ad illum. "
  
  "Magna. Ita nunc nos-"
  
  "Manere!" Alicia aures ante cuiusquam sonos sustulit. "Jaculantem audio."
  
  "Ite."
  
  Postquam e curru ivit ad terminum, per aedificium currit. Drake animadvertit ultra latam curvam introitus maximi, aggerem longam concretam ad docking regio ducendam. Ictitia inde audita, per medium spatium emissa, non quasi moenibus submersa.
  
  "Ibi, in tergum," inquit. "Ex lubrico venit."
  
  Helicopteri post illos caelum impleverunt. Triste gemens corpus iacebat in uia, sed quassabat, nullum ostendens iniuriae signum. Plures ictus in aere sonuerunt. Manipulus arma ducta tandem cucurrit et aream praemisit scrutatus est. Alius tristis procidit ante eos, inclinato capite, manu tenens.
  
  "Bene," inquit. "Ite. Vulnus tantum in carne est. Vos guys sumus. Relinquunt".
  
  "Non hodie", Hayden dixit et praeteriit.
  
  Dracus finem lubrici et columellas sinistrae suae animadvertit, omnia crepidines concretas ad ferries usus. Fluctibus immissis lambunt. "Audisne hoc?" dixit quasi iterum fusa incepit. "Ramses latae epheborum obtinuit."
  
  Lauren solus erat qui caput quassat. "Quis eorum?"
  
  "Plus rounds per minute quam AK. Tonde ab sescentis ad octingentos orbes. Reposito doliis si nimium calidum fuerit. Non exacte accurate, sed terrens ut infernum.
  
  "Spero quod nothus in manibus tabescit," Alicia dixit.
  
  Coetus cops in fronte flexis, assidue ducentes operculum sicut JAW exspuit glandes suas. Ordo glandes supra caput transiit. Duo lictores igne redierunt, ad extremum lapsus, ubi portitor stabant.
  
  "Ne dicas..." dixit Dahl.
  
  "Pendemus eum in ius portitorem cum uno libellorum tuendorum consequi", unus ex cops dixit. "Duo pueri. unus nos petivit, alter navem incepit.
  
  "Non potest effugere sic", Hayden protestatus est. "Est. Oculi micabant horrore.
  
  "Pro eo," Alicia smugly dixit.
  
  "Non, non," insusurravit Hayden. "Nobis. Omne nefas Venimus. Ramses litteram relinquit cum bang. legatum eius signavi. Guys, illam bombam nuclearem detonat.
  
  "Quando?"
  
  "Nescio. Optima coniectura? Ad Libertatem Insulam et statuam petit, eamque in socialis instrumentis collocaturus est. O Deus, o Deus, finge - strangulavit. "Non possum ... Modo non possum ...."
  
  Kinimaka eam ad pedes traxit, magnus homo ex industria rugiens. "Nos nec hoc fiet. Faciendum aliquid. Nunc".
  
  Drake et Dracus vidit ictuum ictuum suorum lethitatem IDI circiter quinquaginta fere pedum, quae nulla res inter eos stetit et Ramses et bombam nuclearem.
  
  "Quis vult recte vivere in aeternum?"
  
  "Minime," Alicia tacitus dixit. " Odiosa est sicut infernum in perpetuum."
  
  Et Dahl unum extremum spectaculum ad equos sumpsit. "Ego plumbum."
  
  In illa ultima secandae secundae, heroibus Neo-Eboracensis se conserta; manipulus hastarum, et deinde omnis cop et agens in auricula. Surrexerunt omnes ad pedes, contra exspuentes tela, ultimum vitae suae arbitrium fecerunt.
  
  Dahl incepit. "Impetu!"
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESIMUM TERTIUM
  
  
  Dracus in medium amicorum suorum cucurrit, prorsus ubi esse voluit, sclopellum levans et durum incendens. Globis ex singulis tormentis currentibus ad duo milia quingentos pedes secundo accensus, multiplex explosiones per nervum sonantia. Fenestra porttitor toto dispulsa.
  
  In secunda re, hiatum in medium secant, intensive sagittent; IDI usor statim occasus mutavit, impetui petulantia perculsa. Non constitit incendere; eius glandes in nervo vestigia eius exierunt et in mare exierunt, cum forte retro moverentur. Dracus scopum oculis suis levavit, digitum in felis imposuit, et lineamenta hominis IDI tenentis effecit.
  
  "Aligator est", dixit Hayden super comm. "Noli desidero."
  
  IDI VERSUS CONVERSIS, VERSUS AD EIS REPETENS, Plumbum adhuc exspuentibus. Drake excogitavit pyriam iam tam calidam esse ut liquefaceret, sed non hercle. Glans cop in thorax incidit, et deinde alterum brachium alterius fregit. Tunc prompti sunt corda eorum e pectore prosilire, sed impetum suum minuere non cessabant. Inferior dorsi portitor decidit, confracta, dorsum apertum ita perforatum est, ut caseus tritor videretur. alligator IDI iecit durum, quod pro situ conficere conatur. Globis supra capita eorum locum transfixit.
  
  Hebescit sonitus machinae vadaticia in lentum rugitum convertit, et omnia mutaverunt. Alligator in tabula desiluit, furibundus ignem continuans. A tergo versare aqua coepit, et navis prosilire coepit. Dracus vidit se adhuc viginti pedes a tergo esse, vidit reflexam sinistram et ad latus, et sciebat se nunquam illuc venturum esse in tempore.
  
  Qui pro ruit vagit, lateri traiecit in abruptum claudum veniens. Dahl juxta eum cecidit. Hayden revolvebat, quae omnia difficiliora Alligatoris intentabat, sed homo curare non videtur. Eius figurae cedentem videri potuit, altius in vada tendente.
  
  Dracus significavit Hayden et Hayden helicopteris vocari.
  
  Nigrae aves ad lubricum currebant, gradatimque decurrentes tres pedes humi volitabant, ut remigio hastae conscenderent. Cum cops et actores novum vinculum quod nunquam disrumpunt accendit, resalutant quantum poterant, helicopteri in aerem fere se tulerunt. Gubernatores machinas ad modum impulerunt, aestuantem vada persequentes et mox supra caput. Dracus visus numquam excogitare potuit: aves quasi nigrae raptores funestissimi in caelo Novo Eboraci pendentes, sicut exo- ramus celebris, vada Staten Island parat.
  
  "Percute eos durum" Hayden dixit in radio helicopter. "Et ieiunatis".
  
  Descendentes duo helicopteri ad puppim vada currunt. Fere statim inquietus Alligator caput e fenestra haesit et atrocem profudit ignem. Tertium eius rotundum in helicopterorum cutem extimam concrepuit, pulsando per partes et alias discurrentes. Helicopteri sicut saxa de caelo ceciderunt. Dahl ostium apertum fregit et ignem reddidit, glandes praeter spem transierunt.
  
  "Pagmenta sicut stupri," mur- Dracus. "Numquam ius scopum attingit."
  
  "Recedit". Dal desiit Alligatorem ferire et se ad id venire.
  
  Post tres secundas accidit, solum ictus non fuit, subito accessit. Primum helicopterum super vada superiore volitavit, secunda ad portum volavit, reliqua SPIRIA turba in nave erant. Celeriter discesserunt, ocreis in navi strepentes et in circulos conglobantes. Tunc helicopteri surrexerunt ad vada sequi fratribus suis in aere.
  
  Hayden facie ad os cum quadrigis brevi tempore invenit. "Scimus ubi sit. Ingenii locus. Nunc hoc agamus. "
  
  Cucurrerunt, adrenaline ultra modum flantes, et tunc Alligator in de navi infra ratio mutata videtur.
  
  RPG per aerem sibilavit, helicopteris impactis et explosis. Avis imperium perdidit, metallum undique volavit, Ignis puppis atram immersit, et in superum navigii decidit ornatum.
  
  Ad mandatum "cursus hastae".
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESIMUM QUARTUM
  
  
  Dracus mutationem soni machinae helicopterae audivit et sine recognitione scivit currus ad eos properare. Si id parum erat, producta praedatoriae umbra, quae trans navigium diffusa erat, in clypeo recta erat.
  
  Curre aut mori.
  
  Ille umerum suum in ianuam exteriorem impulit, a cardine suo totum artus discerpens et in spatium ultra procumbens. Corpora post ipsum volventia, tendens, scandens impellens. Helicopter graviter appulit, rotors abscissus est, et carina metalli dissoluta est. Omnia per testas ad armillas per aera tela divisae sunt, divisae. Ingemuit portitor, spumantiaque unda Dextra reliquit.
  
  Globus pilae accensus ad alia helicoptera, quae statim actionem dubiam sumpsit, fortuna pura eos impedire ne colliderent. Ignium rivi superne ornatum etiam lambebant, novos ignes causantes, polos metallisque pingendo usturas, liquefacientes fucum. Rotor principale inflexit ut strumt ad dextram Drake ictum, cum omni impetu ad aream proiciens subito constitit. Aliae conchae volantes, quassatae fenestras et artus perfoderunt, una clavum terribilem per latera navigii exivit et ad mare exivit. Dracus tactum flammarum sensit ut calor lotum super eum, aspexit super humerum suum, et vidit totam team pronam iacentem, etiam Smith imposito super verticem Lauren. Explosio transiit ac spectavit tumultum, deinde Alligator omnia in summam insaniam compulit.
  
  Furor.
  
  Proximus RPG per ipsam navim pergit, e eruca emissario volitans et apertas in media fuga dissipans. Explosio murmuravit, sicut concha ornata transfixit, mittens flatibus igneis et mortiferis strages plura in directum. Dracus ingemuit ut frusta caput et humerum transfigerent, levatus dolor ostendit se adhuc vivere. Momento, ut spiritum caperet, novos circumstantias ante repressit.
  
  Despectata erat in navi. Acervi lignorum ubique iacebant. Fumus et ignis quondam transfusi per medium clausae superne constratae sunt.
  
  "patet via", dixit.
  
  "Tibi solum!" Lauren prope exclamavit.
  
  "Tunc mane," Kenzi exspuit, Dahl humero induens. "Rectene es, Torst?"
  
  "Immo vero valeo. Ibo".
  
  Dracus in medias vires ibat, cautior quam in tota vita meminisset. Coetus post eum conglobatus, quo tenderet sciebat. Demum, ut expectabat, dextro humero Dal apparebat.
  
  "Hoc facimus, buddy?"
  
  "Nos ius damnare."
  
  et per novum foramen desiluit, pedibus priorum, inimicos quaerens oculos. Clauserunt duro in ima navi, Innocuum volvebant, ac tormenta Surrexerunt docta.
  
  "Modo!" Dracus clamabat.
  
  Tabernus in navi dura post eos impulit.
  
  Kenzi novissime pervenit, et Drake vidit primum se gravem tunicam interiorem abstulisse et secundo, quod circa basim partis fissi helicopteri propellentis helicopteri circumvexisset. Facies eius placentia erat in Sueciam conversa.
  
  "Nunc" inquit "tela mea habeo."
  
  "Di nos adiuvant."
  
  Irrumpunt in unam navem, pugnantes cum Ramses et Gatore. Portitor velocitatem sustulit omni momento quo praeteriit. Libertas etiam Islandia crevit, in prospectu magis ac magis in prospectu.
  
  "An maniacum non intelligit se ad statuam non perventurum?" Kinimaka graviter spirabat.
  
  "Noli dicere" Hayden abripitur. "Noli dicere."
  
  "Ah vero, intelligo."
  
  "Non descendent portitores," Dahl affirmavit. "Sinus non satis profundus ad deglutiendum... bene, scis quid".
  
  Postero descensu praedam tandem invenerunt. alligator ianuam custodiebat dum vada Ramses agitabat. In spiritu suae iam apparentis insaniae rideret, bombmaker RPG dimisit quod tam momento praeparavit. Dracus non potuit adiuvare nisi anhelare et clamant ad omnes operiendos, et deinde missile striatum caput altitudinis per centrum vada, relicto pluma fumi, per manicum risus Alligatoris dispersum.
  
  "Tu soooo similis? Num cepisti? Iam morimur!"
  
  Dracus suspexit ut Alligator paene supra se inveniret, post erucam currentem, cum eo deductorem erucae eius portans. Ipsa eruca per vada volavit, et a tergo exivit explosus in aere. alligator in caput Draculi erucae torsit.
  
  Eboracensis comitatus Ramesses tandem se convertit, manus casualiter in rota gubernaculo quiescentis.
  
  "Iam sero es," inquit.
  
  Dracus Alligatorem in stomacho transfigit, sed resilit, Molem adhuc vibrans telum. Ingenue, bigas extra momentum distulit. Nemo tali baculo meaty feriri voluit, sed multum spatii intra vada erat, quod Dahl et alii plus maneuverabilitatis dederunt. Alligator oblatantem et se convertit, deinde recta ad Ramses, principem terroristicum, qui iam semi-automaticum pistillum gerebat, currit. Drake animadvertit manticam cinxisse tergo Alligatoris.
  
  "Tantum moraris inevitabile," Ramses intoned.
  
  Intus vaporis una manu spargens, altera leviter cursum mutavit, ad Libertatem Islandiam tendens.
  
  "Numquid solliciti estis quomodo vivere?" Dracus a tergo dicitur calculus. "Bazaar? Obfirmo? Elaboratum consilium effugium? Quid est infernum quod omnia? "
  
  "Ah, emporium iustus erat - quomodo ponerem - venditionis takeaway? Redime ab omnibus bonis meis mundanis. Castellum - vale et finem significat. Ceterum Novi Eboracum me protinus compulisti. Effugere consilium - sic, paulum complicata, fateor. Sed videsne nunc? Iam sero es. Horologium utilatate."
  
  Dracus prorsus nesciebat quid Ramses significaret, sed consecutio manifesta erat. E latebris veniens, glandes in wheelhouse effudit et post eas cucurrit, turma eius prope erat. Nihil amplius loqueris; eius fuit endgame. Refugit Ramses, scaturiens ex humero suo. Alligator exclamavit in corpus eius glandes. Utraque vitrea terrorista obductis aspergine serratis.
  
  Drake fractis per fores ac deinde lapsus, proiecerat artus et duros increpans fortunam exsecrans. Dahl super eum transiluit, Kenzi proximus erat. Duo Wheelhouse ingressi arma ad occidendum excitaverunt. Occurrit illis Ramses totis viribus septem pedis, furiosus muscularis, renidens ut canis ferus; irrupit et dispergere eos conatus est.
  
  Dal hoc non tulerunt ullum, quod violenter obsistens, et omnia verbera capiens. Utrosque Kenzi circum saltavit, Ramses latera feriens ut lupus periculosus. Princeps Sueciae Intimus verberavit. Nabat humerus Dahl horrent. Incredibiliter validae manus apprehenderunt per fauces Sweci et premere coeperunt. Dahl manus tendens, manum in medium solvit, deinde unum se ipsum sumit; ambo se mutuo impellebant, donec neuter respirare posset. Ramses Dahl circum se convertit et eum in murum impulit, sed sola motus Sueciae magno risu fuit.
  
  Kenzi in aerem desiluit, cubitum attollens, quam vi oppressa attulit, protinus in vulnus glandis cruentatae Ramses. Nunquam unum ferrum expectans ut talem pugnam finiret, hominem in gutture etiam vociferantem transfodit, inde oculos tumore emittens.
  
  Tunc Ramses, vacillans, sanguine velatus, avellit, evomuit. Dahl eum dimisit, sentiens finem. Oculi terroristae in Suecia defixi sunt, nec signa cladis in eis erant.
  
  "Hoc momentum in momento victoriae accipiam" inquit coaxavit. " et cor capitalismi frange."
  
  Extendit manum, quasi vellet Alligatorem tangere.
  
  Accensus retro Dahl. Glans Ramses in ventre percussa est, eum pulsans.
  
  alligator misit se et in Ramses cecidit.
  
  Princeps terrorista manticae ense ad tergum cadentis Alligatoris arripere curavit, manu extensa filum expositum caeruleum ut ambo concidit.
  
  Kenzi lungum procumbat, manu tenens filum cum solo armato quod habebat in manu, optimum telum quod habebat, rudis katana. Ferrum eius cito incidit, brachium Ramses umero abscidit, causa terroristarum inspiciendi maxime admiratus est.
  
  Manus aream simul ac Alligator verberavit, sed digiti nunc apertum extremum filum caeruleum adhuc adprehenderunt.
  
  "Truble-free" Rameses eructavi. "Iure te oppugnare me tali familiarem esse. Horologium non tick. Sed erat in spasmo, sanguis ex stomacho, brachio sinistroque umero celeriter fluit.
  
  "Hoc .... nunc agitur."
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESIMUM QUINTUM
  
  
  Dracus per aream repit, Alligator in ventrem volvens ut insanus torsit in cruento navi. Dahl juxta eum cecidit, dolor, horror, et praesagia scripta per totum in faciem. Lorum erat ense, sed momento Dracus dissolvit, deinde metalli causa asperam materiam liberavit.
  
  Timor comitans stabat ante eos, numeris rutilantibus ominis, et terribiles ut sanguis, qui sparserat humi sub genua.
  
  "Quadraginta minuta" Hayden primus locutus est, vox eius tacuit. Noli ludere cum eo, Drake. Aulam illam rem nunc ".
  
  Dracus iam bomb se vertit, sicut ultimum tempus. Kinimaka ei tradidit cultrum apertum utilitatem, quem seorsum tulit, movens diligenter, cavens multis laqueis insulsis ut bombmaker, sicut Gator, moveret. astutia ab insano terroristis removit, Ariciam inspexit.
  
  "Non aliud verbum," inquit, hominem sub alis rapere et extrahere. Misericordia non esset tali homicida.
  
  Manus stabilis tabulam anteriorem bombae sustulit. Fila caerulea fasciculata ei affixa erant, moleste tendentia.
  
  "Hoc non est tibia fucking bomb" Dahl insusurravit. "Cavete".
  
  Dracus amico suo inspicere constitit. "Visne hoc facere?"
  
  "Et reus erit deducendi eam? Non realiter. Minime."
  
  Drake labium inferius suum momordit, omnium factorum plene conscius. Coruscus countdown fuit constans admonitio quam modicum tempus reliquisset.
  
  Hayden Moore appellatur. Kinimaka dicta in sapperis. NIDUM ALIA VOCABAT. Ut Drake machinam perstrinxit, omnis aspectus perpensis et notitia cito inundata est.
  
  "Fla iterum collige", Dahl suadet.
  
  "Nimis periculosum."
  
  "Im 'coniciens non est motus sensorem hoc tempore iudicans per viam cucurrit Alligator".
  
  "Ius. Et notionem sledgehammer tuam reuse non possumus."
  
  "Collapsus Circuit?"
  
  "Est quaestio ibi. Aliquid novi iam usi sunt - filum tutum deficient. Et hoc nothum est verum. Si ingrediar eam, operetur.
  
  alligator venustus sonat e conclavi proximo dum Aricia laboratum est. Non multo ante caput per fractum ostium haesit. "Dicit bombam transitum habere". Illa parvipendens. "Sed tunc id facturum fuisse arbitror."
  
  "Non tempus est," inquit Dahl. "Non vacat hoc, mehercule."
  
  Dracus perstrinxit timer. Iam triginta quinque minutas supererant. In clunibus recubuit. "Damnare, non possumus id periculum accipere. Quam primum bomb MANIPULUS huc venire? "
  
  "Quinque minuta maximum" Kinimaka dixit ut helicopteri in transtris portitoris ubicunque possent ingruerent. Alij paulo altius volabant cum salvatores insiliit. "Sed quid si id non debilitant?"
  
  "Quomodo in sinu mittendo?" Laurentianus suadet.
  
  "Bona idea, sed nimis parva," Hayden Moore iam quaesivit. 'Aquam inquinatam urbem macerabat.'
  
  Dracus ultro citroque agitavit, insaniam contemplans, et Dahl oculum apprehendit. Eadem opinione habuit Suecus, noverat. Horum intuitu directe ac facile communicabant.
  
  Possumus facere id. Haec sola via est.
  
  Caeci esse volumus. Exitus incognitus. Semel incepit, non est reversus. Vno itinere iter volumus ire.
  
  Quid igitur infernum exspectas? Surge motherfucker
  
  Dracus in provocationem Dahl oculos portavit et erectus est. Profundum spiritum arripiens, sclopis suis accinxit, sclopis sustulit, et e mantica sua bombam nuclearem extraxit. Hunc oculis latis astutum torva Hayden Intuebant.
  
  "Quae est infernum facitis?"
  
  "Tu scis quid agimus."
  
  "Tuta spatia non aequare. Tibi dico."
  
  " Tunc nolunt." Drake humeros. "At scimus omnes una via ad hanc urbem conservandam esse."
  
  Drake bombam nuclearem excitavit, et Dahl antecessit. Alicia ei obstitit alio pretioso momento.
  
  "Abis post unum osculum tantum? Ne sit haec vitae meae brevissima necessitudo.'
  
  "Miror te breviora non habere."
  
  "Ego de industria dempto guy quem amavi putabam me cum fututam esse, et post octo fere minutas taedebit."
  
  "O bona. Vide ergo te in paucis.'
  
  Alicia eum oculis tenuit, reliquam corporis partem penitus adhuc retinens. "Redi mox".
  
  Hayden inter Drake et Dahl se expressit, cito loquens, nuntios de Moore nuntians et oculum observans in illis qui primum auxilium praebere possent.
  
  "Dicunt bombam in quinque ad octo chilioton stipendio habere. Considerans volumen, pondus, et celeritatem in qua defluet..." Constitit. Altitudo tuta mille octingentos pedes est.
  
  Dracus paruit, sed gradus proximis ascendit ad ornatum superiorem. "Opus est nobis helicopter quod celerrime habes" gubernatori appropinquanti dixit. "Damnas te. Nulla plore. Da nobis claves damnandas."
  
  "Non sumus-"
  
  Hayden interpolatus. "Ita, pedes octingentos omnes radios corrumpunt, secundum mandatum JACK. Infernum, octoginta milia passuum a litore esse debes.
  
  Dracus metallica sensit casum bomb lapsus leviter per sudorem digitos tegens. "In triginta minuta? Hoc non erit. Quid aliud habetis?"
  
  Hayden palluit. "Nihil, Drake. Non habent aliquid."
  
  "Iam hic sledgehammer bonum spectare incipit" Dahl annotavit.
  
  Dracus vidit Ariciam cursu praeteritis petens navim superiorem et prospiciens trans mare. Quid ibi quaesivit?
  
  Gubernator accessit, machina Bluetooth in basi galeae coruscans. "Habemus helicopterum quam celerrime damnat in exercitu" attraxit. "Bell SuperCobra. Duo milia passuum horae si dis est."
  
  Dracus conversus ad Hayden. "Num opus?"
  
  "I ita cogitare". Arithmetica quaedam mentis in capite calculis faciebat. "Mane, hoc fieri non potest."
  
  Drake nuke adhaesit, numeri rubri adhuc nictantes, a latere Dahl erat. "Pergamus!"
  
  "Lxxx millia," inquit, cucurrisset. "Ita facere potes. Sed hoc solum te relinquet. Zonam explosionem non effugies!"
  
  Dracus Super Cobra accessit sine retardatione, in lineamentis nitidis cinereis, turribus, tormentis triplicibus, missilibus laminis et inferni immissis.
  
  "Satis" inquit.
  
  "Drake," Hayden restitit. "Etiamsi tutius bombam nuclei demittis, explosio te delebit".
  
  "Tunc desiste nostrum tempus," inquit Ebor. "Nisi tu aut Moore aut quis alius in capite tuo aliter novit?"
  
  Hayden notitias, consilium, et intelligentiam quae Moore constanter indictis audiebat. Dracus vada fluctuantem in fluctu fluctuantibus sentire potuit, Manhattan skyline prope videre potuit, etiam formicam strepitum hominum iam ad vitam reverti posse. Naves longae, scapharum et helicopterarum ubique erant, a multis gubernatae qui vitam suam ad diem salvandum darent.
  
  Sed totum ad duos tantum descendit.
  
  Drake et Dahl SuperCobra conscendit, cursum fragorem in potestate ab gubernatore exeunte accipientes.
  
  "Bona fortuna" dixit discessit. "Et bonam fortunam".
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESIMUM SEXTUM
  
  
  Dracus nuke Dahl pronus levi risu tradidit. "Honorem tu vis facere, mate."
  
  Suecus bombam sustulit et in tergum helicopteri ascendit. "Non certus sum tibi credere possum recta agere."
  
  "Est car non est. Et vere credo nos iam constituisse me melius quam vos agere posse ".
  
  "Quare hoc? Non memini hoc modo."
  
  "I sum Anglicus. Non es talis".
  
  "Et quidnam est genus ad rem?" Dahl in sellam delapsus est.
  
  Dixit Drake. "Stuartus. Hamilton. DE VENATIONE. Button. Collis. Et multo magis. Suetia proxima ad conciliandos Formula One cum Finnia primum locum obtinuit."
  
  Dahl risit accinctus, et atram genibus causa metallis innixus, fores clausit. "Noli loqui tam magna, Drake. Bomba cum sensore "stultiae" instrui potest.
  
  "Deinde iam eruditionis habes".
  
  In baculo calces trahens, helicopterum a vada levavit, firmans caelum superne clarum erat. Sol post eum excanduit et decies centena milia superficierum reflectivarum urbis reflectit eique paulum commonefaciens cur id facerent. Facies ad eum spectantia ab inferis ornata reverenter prospexit, multi ex eis amici et familiae, teammates. Kenzi et Mai scapula stabant in umero, facies eorum expressa, sed Israelis tandem eum risum fecerunt.
  
  Percussit eam in vigilia et ore dixit: Move futuam.
  
  Alicia nusquam comparuit, nec Bo- fuit. Dracus helicopterum militarem humilem per undas in directo cursu trans Atlanticum misit. Transibant iter venti, luxque undique volvens Intonuit. Conspectus in omnes partes, antra caerula caeli pallentis aequantia terricula ponti. Epici horizon post eos evanuit sicut minuta et secunda tardius nulla accesserunt.
  
  "Quindecim minuta," Dahl dixit.
  
  Dracus odometer respexit. "Ius in schedula."
  
  "Quam multum tempus habemus relinquentes?"
  
  "Tres minuta" Drake manum levavit. Plus vel minus.
  
  "Quot milia est?"
  
  "In ducentis milibus horae? Fere septem."
  
  Dahl spem pone faciem. "Non malus".
  
  "In mundo perfecto," Drake shrugged. "Non includit turn cursus, acceleratio, impetus turpis. Quod apud nos aliud infernum projecerunt ibi.
  
  "Numquid haec res habet inflatable?" Dahl circumspexit, digiti eius bombam nuclei arcte tenentes.
  
  "Si fit, nescio ubi." Dracus speculam suam aspexit.
  
  Duodecim minuta explosio.
  
  "Paratos esse".
  
  " Semper talis est."
  
  "Ego bet hoc facere cum non exspectas ut hodie expergiscimini."
  
  "Quid est? Iacta bomba nuclei in Oceanum Atlanticum ad New York servare? Aut loquens tibi facie ad faciem dum in helicopter Marine Corps?"
  
  "Bene, utrumque est."
  
  " Prima pars in mentem venit."
  
  Dracus caput quassavit, risum celare non potuit. "Scilicet ita factum est. Es Torsten Dahl, heros magnus."
  
  Suecus tenacitatem suam nullo modo solvit secundario ut manum Draci in umero poneret. "Et tu es Drake, Matt Drake, homo quem maxime curans cognovi. Non refert quam difficile id celare conaris."
  
  "Estisne parati ad stillandum quod bomb nuclei?"
  
  "Scilicet is est, stulte ab Aquilone."
  
  Dracus helicopterum intendere coegit, nasum acriter petentis primum in griseum intumescere. Dahl posticium aperiunt, circumagunt ut in meliorem statum veniant. Fluvius aetheris per SuperCobra rapitur. Dracus tenacitatem suam in baculo moderante pressit et pedalis pressit, continuans celerius cadere. Dahl bombam nuclearem ultimo tempore movit. Fluctus agebantur et colliduntur, et vagas spargit in eas, candens spumeus coruscans micantibus solis scintillis perforatus. Dracus omnem musculum constringens tandem se in duram traxit, aureolam adulatione et caput tendens ut Dal iactare telum metalli ultimi exitii fores excuteret.
  
  In undas decidit, bomba spheara quae facile aquam intravit ob altitudinem humilem in qua dimissa est, alia via certa ignis ad probandum in ambiguo sensorem tatione media manente. Dracus eos e via statim exegit, in undis labentibus ita ut scopulos suos obrueret, nullum tempus ascensus terebat et helicopterum minus spatium in casu fragoris caderet.
  
  Dahl vigilias suas repressit.
  
  Duo minuta.
  
  "Pede pedem tuum".
  
  Dracus paene iteravit se non actu impellente, sed loco feruntur in avem ad currendum quantum potuit, sciens quod Suecus pressionis modo se abripuit. Nunc omnia ad secunda tempora descenderunt, ante tempus explosionis nuclei, milia passuum remota sunt a radio explosionis, duratione vitae suae.
  
  "Octodecim secundis," dixit Dahl.
  
  Dracus inferni paratus. " lubuit, mate."
  
  Decem.... novem.
  
  "Vide mox, Yorkie."
  
  Sex... quinque.... quattuor....
  
  "Non, si video tuum stupid-"
  
  Donec adipiscing.
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESIMUM SEPTIMUM
  
  
  Drake et Dahl aliquid explosionis summersus non viderunt, sed ingens murus aquae, quae post eos ex mari erupit, satis erat ut corda eorum volitare possent. Fungorum liquidus nubes, quae millia pedum in aerem figit, reliqua omnia delens, ad atmosphaeram ruens quasi ipsum solem demergere conatur. Flos imbre orta est, praecursor concussionum, nubes sphaericae, fluctus superficiei altae, et unda turpia quae in altitudinem plus quam quingentorum metrorum ascendet.
  
  Flatus unda sisti non potuit, homo factus est vis naturae, vigor dissolutionis. Tergo helicopteri quasi mallei ictus percussit, dans Drake impressionem quod manu mali gigantis stimulabatur. Fere ftatim helicopter divellatur, resurrexit, et inde ad latus vertitur. Caput Draculi metallum ferire. Dal haesit ut pupa canina pannus vitiosus iactatus.
  
  Helicopter concussit et convolvit, e explosione infinita, fluctu dynamico agitata est. Irruit atque iterum, propellens retardatio, puppis. Post eum, ingens aquae velum surgebant, vi Titania compulsa. Dracus optime se conscium manere temptavit, omnem potestatem suae sortis relinquens ac solum tenere conatur, vigilare et sanare.
  
  Tempus materia cessavit, et in illo flatu intra horas percutere et triturare potuerunt, sed non usque dum transiit, et in fluctu ejus fuerunt, ut verae perniciosae potentiae consectaria patuerunt.
  
  Helicopter, paene inversum, versus Atlanticum ruit.
  
  Drake de potestate se ad ictum aptavit, sciens quod etiam si superfuissent fragore, nullam vitam ratis, nullam vitam tunicas, nullam spem salutis haberent. Sed nescio quo modo, satis conscientiae vim totis viribus retinens, eos in Oceanum demittit.
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESIMUM OCTAVUM
  
  
  Alicia vidit Drake nexum facere in capite suo de tribus secundis post eam. Dal quoque. Guys tarde fuerunt, sed nunquam indicabit. Multo melius fuit aliquas res in subsidiis esse. Ut alii effingunt, et Hayden ad Moore et imperium suum in consilium crepat, Aricia fataliter scivit legem spatiorum omnium in proximo media hora pati omnes magno opere. Cum Dracus suas manus in helicopter acquirere studuit, Alicia suum aspectum et animum ad aliud movit.
  
  Helicopter se fragorem, scivit, tam manifestam electionem ut eam cum alia ave venatum non ullo sensu efficeret. Sed si helicopterum eius ad ducenta milia passuum fugiebat hora.
  
  Alicia Bo secessit, consilium suum explicavit, et militem invenit qui eos Coast Cohortis US introduxit.
  
  "Quae est navis velocissima?"
  
  Per tempus Drake evulsus, Alicia sub navi descendit et navigio saliens propere conversos dromones defensoris classis attingens celeritates plus octoginta miliarium horae attingit. Sicut unus de cantu pudice testatus est, mutationes aliquas fecerunt quae celeritas navigii plus centum vel non auxerunt. Quibus paucis paucis verbis quid facere vellet, Aricia narravit, omnes praesentes manentes et adiuvantes institerunt.
  
  Paucis momentis post, Defensor fremuit, fluctus rigido puppi secans, lacunam inter inevitabilem explosionis et adventus sui tempus ponte conans.
  
  Sicut Alicia dixit illis: "Currimus ad explosionem nuclei, latinas. Tene tuum pruna".
  
  Et utrum intellexerint necne, turma expressa e navi maxima celeritate est. Provocans advectus undas, classis Proserpinae navim omnia sua dedit. Alicia, eius articuli candidi, facie alba, conprehendit in medio nil convicium, per fenestras spectans. GPS cursum helicopterarum cogitaverunt legendo signum e transpondore eius. Turba navis pro tempore differentiae constanter aestimatur, dicens gap ad viginti minutas redigere, deinde ad duodeviginti.
  
  Septendecim.
  
  Adhuc nimis longum est. Alicia convicium arripuit et ab humero expavit sicut Beau apprehendit eam.
  
  "Facet," inquit. "Nos diem servabimus."
  
  Scapha quam celerrime currere potuit, helicopterum accelerantem persequens, ambo varie persequentes explosionem venientem nondum evenerunt. Horizontis linea semper mutabilis, linea recta nunquam fuit. Manipulus sudavit, pugnavit et in profundae cognitionis suae immersit. Navigium in avia territorium intrante, tormenta tantae potentiae ut viverent viderentur.
  
  Cum dux in Alicia vertisset, iam spiram nubem in horizonte videre poterat, non nimis longe, sed multo longius quam helicopter Drake et Dahl. Acceleratens Defensor super unam magnam aquae torsit, flatu venientem vidit, percussum perrupit, omne fulmen quod eius structuram tenuit vibrans. Ingens anulus aquae candidae procul conspiciebatur, visus etiam Aliciae secundo halitum rapuit.
  
  sed secunda tantum.
  
  "Movere" inspiravit, intellegens Drake et Dahl iam prope certas esse in aquas hostiles fragorem. "Move, move, move!"
  
  
  * * *
  
  
  Alia tredecim minuta ad locum fragoris cepit. Alicia parata erat, ense anima corpus suum, alia in manu. Ad eam partem erat Beau cum plusquam dimidia parte duodenarum turbarum membrorum, aquam oculis suis intuens. Primum fragmentum strages propeller ensis erat volitare repertum, secunda erat plena longitudo LABOR. Deinde partes illae, quae non mergebantur, saepius visae sunt, praetereuntes in botro.
  
  Sed non est Dracus aut Dahl.
  
  Alicia fluctus aspexit, stantem in sole lucido, sed in inferno tenet in obscuro. Si fatum statuisset hos duos heroes New York servare posse et explosionem superesse, modo in Atlantico amitteretur, non certe eam tractare posset. Minuta transierunt. Naufragia ibat praeterita. Nemo verbum locutus est aut unc movit. Manebunt usque ad noctem, si opus fuerit.
  
  Radio crepitante constanter. Hayden vocem interrogationis. Deinde Moore et Smith in altera linea sunt. Etiam Kensi locutus est. Momenta fuere motus tardoque tumultus, Crescendi terror. Quo diutius hoc ibat...
  
  Bo- sus surrexit in cuspidem, animadvertens aliquid ad latus undae ascendentem. Ostendit eam et inprobavit quaestionem. Tum Alicia etiam vidit, molem nigram miram tarde moventem.
  
  "Si Kraken est", basically insusurravit, ne id quidem sciret quid diceret. "Hic abeo."
  
  Dux navem in eam partem gubernavit, adiuvans formam umbilici. Aliquantum momentis sumpsit et aliquid egit, sed cum Alicia emissa est, vidit duo corpora esse coniuncta ut a turbatione arcerent et ad solium gubernatoris adhuc fluitantem accingerent. Proelium inter se in aquam mergere ac inclinare ad hos videbatur, sic Aricia Protectorem ad se festinandum hortatus est.
  
  Desiluit.
  
  Natans pertinaciter, in proiectionem massam apprehendit et eam gestare conatur, ut eam viderit. Facies vertitur.
  
  "Dal. Satisne salves? Ubi est Dracus?
  
  "Tenens in caudis tunicae meae. Ut semper."
  
  Cum currens Dahl in aquam convertit, facies altera visa est, in dorsum alterius iaccam incumbens.
  
  "Bene, vos duo simul commoda damnant", Aricia risit protestans. "Minime mirum, auxilium non vocasti. Vel decem minuta vel aliam dabo tibi? "
  
  Manus Draculi tremens ab aqua resurrexit. "Ne solum quidem. Sentio ut dimidium Oceani sanguinis devoravi.
  
  "Et puto nos demergi" Dahl spiravit, momenta ante sellam gubernatoris retraxit et caput eius sub aqua evanuit.
  
  Navicula oram Cohortis quam proxime ausus est venit. "Licet omnia cum illis?" voces exclamaverunt.
  
  Alicia manus eius elevavit. "Licet omnia cum illis. Nothi sunt sicut LUDIFICATIO circum. "
  
  Tunc etiam Dracus in aquam delapsus est.
  
  Mmm," Alicia torva est. "Nam..."
  
  
  CAPITULUM QUADRAGESIMUM NONUM
  
  
  Mundus deinde adaptatus horrore perculsus rei gestae, sed, proh dolor, etiam adsuevit. Cum Civitatibus Foederatis Americae retuli annis 1960, res tantum temporis fuit antequam aliquis terroristarum bombam nuclearem in una mundi maxima urbe detonavit. Etiam documentum elaboraverunt et responsio ad illud - National Responsio Missionis Number One.
  
  Si maior laesio, attrita, ploratio et querula multitudo hominum congregata erat ut de consectariis disputaret et de errore Novi Eboraci, numquam agnosceretur. Tamen haec turma, SPIR et alii complures, a praeside, moderatore securitatis patriae, et maiore New York contingebantur.
  
  Alicia semper de eo queri. "Et omnia satis volui vocata fuit a Laurentio."
  
  "Fishburn?" Drake quaesivit.
  
  "Ne ineptis. Vivamus cursus.
  
  "An illa te mihi surripiat?"
  
  Alicia whinnined. "In ictu oculi."
  
  "Bene, semper nice est scire, qua parte es in".
  
  "Si vis, possem te scribere summa concertantium indice."
  
  Dracus manum elevans, adhuc repetebat ex osculo quod communicaverat. Accidit statim post momentum in magna vita celebratio, sed motus veteres in eo excitavit quos putabat esse diu mortuos. Cum omnia recte nunc essent, multa alia de re cogitandum erant - Mai et Bo principales erant.
  
  Sed non solum tibi quod vita retardari, cogitabat. Etsi multi id speraverunt, et optimi dissidentes maxime semel obtigerunt. Solet absentis vitam significare desiderium, nesciens. Casus exciderunt numquam casu exciderunt.
  
  Melius est tentare et deficere quam omnino experiri nunquam.
  
  Alicia tam multiplex erat quam ratio solaris, sed etiam navigabilis. Cogitationes suas ad momentum convertit, ab omnibus angustiis diei adhuc physice et mente debilis, et re vera ad ultimas aliquot septimanas. Circum eum sedebant amici, cena una fruentes popinae Italicae Novi Eboraci. Agens Moore totum spatium in Patriae expensis conduxit, ut tibi gratias cantibus, et eas intus inclusit.
  
  "Quidquid fit," inquit. "Nolo te ruere ne illud."
  
  probabat Drake.
  
  Et bigas magni cibi probabant, atmosphaeram dissolutam et diu confractus post tantos labores. Sedes gausapati erant, locus erat tepidus, baculus vix conspicuus. Dahl tunicam albam et braccas nigras gerebat, Drake paene ignotus, qui eum in pugna calces videbat. sed tunc similiter indutus erat, bracas fidelibus jeans levis reposuit.
  
  "Non spectat sicut Bond," Dahl notavit.
  
  "Non sum James Bond."
  
  "Tunc desine cogitare et quaerit urbanus esse omni tempore Alicia ambulat per. Illa iam novit te iustus in agro Eboracensi twin-"
  
  "Tempus puto te ferias agere, buddy. Si decernere non potes quo adeas, laetus ero ut te proximam hebdomadem invitet. Erexit pugnum.
  
  "Ecce mihi gratias ago pro vita tua conservanda."
  
  "Non memini. Quod si non memini, numquam accidit.
  
  "Simile est cum creverant."
  
  Bo et Mei iuxta inter se sedebant, Gallus epulando et colloquendo utebatur; Femina Iaponica prospexit de loco inter duos mundos deprehensus. Dracus mirabatur quid vere vellet et ubi locus ille verus esset. Videbat aliquando in ea ignem hortantem ut pro se pugnaret, in alios, dubitationem tacentem in se immergeret. Nempe quatuor ex illis nihil in die decidere potuerunt, sed aliquid appropinquare videre potuit, ante conspectum horizontis suffusum.
  
  Simillime explosionis nuclei hesterno die testificatus est.
  
  Faber et Lauren nunc unus. Fortasse Drake et Alicia osculum impulerunt, vel fortasse annihilatio congressionis fuit. Certe alium diem cogitando non consumunt. Hayden et Kinimaka consederunt, et Dracus miratus est si plus quam metrum seorsum vidit, aliquid significantius. Lingua plus cum corpore erat, quam aliud, sed mente fatigata tempore creta in lassitudine.
  
  "Cras" extulit speculum "et postero proelio."
  
  Pocula exhausit et cenam continuavit. Post praecipuum cursum comestum erat et plerique in sedibus suis sederunt, quietis quietis immersi, cum Kenzi universitati coetus loqui decrevit.
  
  "Quid de me?" petivit. "Numquid tam incertum est fatum meum?"
  
  Hayden mutato pallio ductu iterum eam circumvolvit. "Bene, ero honestus apud te, quod certo scio te percipere. Nihil magis velim quam te e claustro tuo, Kenzi, retinere, sed habeo dicere - nescio quomodo id futurum sit.
  
  " relinquere potui."
  
  "Non potui te prohibere," Hayden admisit. "Non vis. Sed crimina quae in Medio Oriente commisisti, "ludens," multum potentes homines ad minimum perturbarunt. Aliqui eorum Americani sunt."
  
  "Verisimile idem viros ac feminas pro quibus alias item emi."
  
  "Hoc bonum. Sed non adiuvat".
  
  "Tunc iungam equos tuos. Satus tabula rasa. Proxima ad capream flavicam Thorsten Dahl nomine currunt. Tuus nunc sum, Hayden, si mihi facultas solvendi debitum dederis.
  
  Quadrigis hastae dux celeriter connivuit ut sincera Kenzi enuntiatio eam attigit. Dracus aquam eius suffocavit biduo secundo. "Dala numquam cogitavi ut capreae. Etiam magis-"
  
  "Noli dicere" monuit Suecus leviter impeditos intuens.
  
  Alicia Israelis proxime observavit. "Im 'certus non sum cum hoc canino laborare volo."
  
  "O, Milo, bonus ero tibi. Te ipsum in figura bona serva. Docere te possem quomodo ferrum ieceris quod dolet vere.
  
  "Possum etiam tempus vobiscum manere," Bo locutus est. "Cum Tyler Webb in ventum et in sepulchrum Raider, nusquam alibi esse habeo."
  
  "Gratias tibi ago," mur- Drake. "Nos cogitabimus et mittemus ad te brevissimum litteras responsum."
  
  "Boni homines semper in hac turma grati sunt" ei dixit Hayden. "Quamdiu bene ludunt ceteri nostri. Certus sum Bo- res magnas esse."
  
  "Atqui, ego unus scio magnum commodum habere", "Alicia cogitans" dixit. "Quamquam non sum certus bene cum theam fore".
  
  Aliquam non risus quam. Nox crevit et decrescebat, et tamen milites qui New York deprimebantur in bono comitatu et fabulis. Urbs ipsa cum iis celebrata est, quam ob rem plurimi incolae numquam sciverunt. FESTUM Sensus aerem implevit. In tenebris, orto deinde sole, vita procedebat.
  
  Ubi dies illuxit, turma dispersa, ad sua deversoria cubicula reverti et post meridiem convenire consentiens.
  
  "Paratus pugnare aliud tempus?" Dahl oscitavit Drake ut egressi sunt in novum et novum mane.
  
  "Prope te?" Dracus cogitavit de lusu in Suecia et tunc recordatus est omnia per se esse. Non hodie tantum, sed cum dies congressi sunt.
  
  "Semper," inquit.
  
  
  FINIS
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater
  Ossa Odinis
  
  
  DEDICATIO
  
  
  Librum hunc filiae meae dedicare velim,
  
  kira,
  
  promissa servare
  
  et plura milia passuum ire...
  
  Et omnibus qui me in scripto meo semper fauuerunt.
  
  
  Pars I
  Numquam bellum ordiri volui...
  
  
  UNUS
  
  
  
  Eboracum
  
  
  Tenebrae explosae sunt.
  
  "Hoc est". Matt Drake intuitum in inspectorem vertit et spectaculum ignorare conabatur et imaginem caperet tamquam exemplar extraneae vestitum in catum iter ad eum descendentem.
  
  Non facile. Sed erat elit, dictum vel erat vel, interdum semper enim. Nemo umquam dixit facilem fore transitum ab SAS militi ad togatum, et iam septem annis ante luctantem, sed consequat in eo recta chorda ferire videbatur.
  
  Praesertim hac nocte. Primum exemplar manum agitavit et leviter superbe risit, ac deinde blande ad sonitum et plausus discessit. Draculus cameram clicking servabat cum Ben, inquilinus eius XX annorum, in aurem clamare coepit.
  
  "Propositum dicit Milla Jankovic esse. Puto me audivisse! Quote: 'exemplar consilio pulli Frey'. Wow, estne Birgitta Aula? Difficile dictu, sub omnibus quae Vikingi calces.
  
  Dracus commentum neglexit et cum ludo continuavit, partim quod non erat certus amicus iuveni chorda, ut ita dicam, trahebat. Effigies vivida cepit felem, et sparsa lucis frequentia. Exemplaria in Vikingi indumenta induebantur, cum gladiis et scutis, galeis et cornibus - indumenta retro designata ab excogitatore mundo clarissimo Abel Frey, qui in honorem vespertinum morem novi temporis cum secta pugna Scandinaviana complevit.
  
  Drake animum intendit ad capitulum cattus ambulationis et obiectum hodiernae celebrationis, nuper repertum reliquiam, ambitiose nominavit "Clypeum Odin". Clypeus nuper inventus, qui circum orbem terrarum divulgatus acclamationem accepit, iam maximum invenit in mythologia Norvegica salutatum et re vera bene ante initium historiae Vikingi revertitur.
  
  Mirum, peritis dictum.
  
  Mysterium sequens fuit ingens et ambitiosa et mentem mundi cepit. Clypeus valor tantum auctus est cum phisicis circensibus publicitatem coniunxit postquam elementum denominatum in compositione eius deprehensum est.
  
  Nerds quindecim minuta famae esuriens, latus cynicum personalitatis suae locutus est. Ille excussit. Vix dimicavit, protervitas, quae ei pars facta est, cum viduata floreret quasi rosa venenosa, quoties caveret.
  
  Ben trahit in brachium Drakii, abrupte versans compositionem artis suae in schotum lunae plenae.
  
  "X". Risit. "Ignosce, Matt. Satis sapidum est. Nisi musicae lutum .... est. Coetum meum paucis centum libris conducere potuerunt. Potesne credere quod Eboracensis curaverit aliquid tam stupendum quam hoc manus accipere?"
  
  Dracus cameram suam in aere vibravit. "Vere? Minime." Noverat urbanum Eboracensem concilium, cum pravis cogitationibus suis. Futurum esse in praeterito dicunt. "Sed ecce, Eboracensis dominus paucas libras domino tuo ad exempla photographica reddit, non caelo noctu mense Septembri. Et coetus vestri stercore est. Sic frigidus."
  
  Oculos revolvit Ben. "Shit? Murus Somni etiam nunc meditatus uh... multus offert, mi amice.
  
  "Just exempla bona conatur ad focus." Dracus actu in clypeo positus, luminaribus ambulationis felis accensus est. Constabat ex duobus circulis, unus interior obductus est simili effigie ani- malium antiquis, quorum unus ex- ternus erat mixtura symbolorum animalium.
  
  Mystice, putabat. Magna pro cantata fructibus et nucibus.
  
  "Cute" insusurravit ut exemplar ambulavit, et antithesin iuventutis cum aetate in cinematographico comprehendit.
  
  Semita cattus cito inauguratus est iuxta celeberrimum Jørvik Centre Eboracum - museum historiae Vikingi - post Museum National Antiquitatum Suecicum brevem mutuum primo Septembris praebuit. Momentum eventus exponentialiter crevit, cum superstar excogitatoris Abel Frey obtulit ut eventum cat-ambulantis funderet ad aperiendum spectaculum celebrandum.
  
  Alterum exemplar tegulas exstare deambulavit cum expressio felis nocturnam phialam lactis quaerentis. Fatue, protervitas resurrexit. Erat stupri paradigma stellae, quae futurae rei "celebritatis" ostensio appariturus erat ac perambulabat et Facebook per decies centena millia cervisiae bibens, decem dies fumantes amentes.
  
  Drake connivuit. Erat adhuc filia alicuius ...
  
  Searchlights torsit et striata sub caelo noctis. Lux clara e fenestra tabernam ad fenestram surrexit, destruens quid parum artis artis Drake creare gessisset. Cascadae musicorum chorus aures distrahens invasit. Deus cogitabat. Affectus facilius in Bosnia quam in hoc uno erant.
  
  Crevit turba. Nihilominus opus suum momentum in vultu circum se sumpsit. conjuges et familias. Recta et hilaris designatores, sperantes idoli sui conspectum capere. Homines in indumenta eruperunt, addendo ad atmosphaeram carnivalis. Subridens. Horum dierum desiderium spe hebetatum est -- instructa erat acies exercitus , sed tamen quaedam sensata sentiebat . In perverso sensu, quia Alison, uxor eius, duobus annis ante, postquam iratus est, mortuus est, anxius, dicens ut SAS reliquerit, sed SAS numquam defluet. Quid infernum etiam vult?
  
  Tempus vix dolorem attigit.
  
  Cur tonuit? Num malae meditationis in via erat? Nefas iudicium? Lacrimas in oculis? Deliberare? Responsum quod aeternum eludet; terribilis vero nunquam cognoscet.
  
  Imperativum antiquum reduxit Drake ad praesens. Aliquid recordatus est ab exercitu eius dies - longinqua pulso pulsare, diu obliti ... nunc veteris memoriae ... pulsate ... .
  
  Dracus nebulam excussit et spectaculum cati ambulationis intendit. Duo exemplaria in clypeo Odini simulata pugna ridicula sunt: nihil infigendum, tantum materiale promo. Turba delectavit, camerae televisionis obstupuerunt, et Dracus quasi dervish clicked.
  
  Et tunc frowned. Deposuit cameram. Animus eius miles segnis sed non dissolutus, captus longinquam pulsans, iterum pulsans, miratus est cur infernum duo exercitus ad scaenam appropinquarent.
  
  "Ben," dixit diligenter, interrogans solam quaestionem quae venit in mentem, "In investigationibus tuis audistin de admirandis hospitibus hac nocte?"
  
  "Wow. Non putabam te animadverti. Bene, erat tweeted ut Kate Moss ostenderet.
  
  "Kate Moss?"
  
  Duae helicopterae, sonum quem auris docta haud dubie agnoscit. Quisque a justo neque. Hi erant Apache impetus helicopterorum.
  
  Tunc verus infernus incepit.
  
  Helicoptera caput traxit, circulus factus et in sync volitare coepit. Studiose incitabat turba aliquid speciale exspectans. Omnes oculi et camerae nox caelum vertebat.
  
  Ben exclamavit, "Wow..." Sed tunc telephonum gestabile insonuit. Parentes eius et soror constanter vocati sunt, et ille, Guido familiaris, corde aureo semper respondit.
  
  Dracus brevem familiam frangit adhibetur. Positiones helicopterorum, sinus missilium missilium plene oneratus, catenam 30mm tormentorum sub planorum fuselage anteriore clare collocatam diligenter examinavit, et condicionem aestimavit. Crap...
  
  Potentia ad totum chaos, turba alacer in quadrato parvo cincta tabernarum, tribus angustis exitibus referta est. Ben and he only had one choice if...cum impressis incepit.
  
  Caput rectum ad ambulandum cattus.
  
  Sine admonitione, dozens funium delapsus alterum helicopterum, quod Drake nunc intellexit, debet esse hybrida Apache: machina mutata ad membra turbarum multiplicia accommodanda.
  
  Descendunt palliati nutantes ordines, gressibusque disparescentibus. Drake animaduertit bracchia pectoribus ense tenus, cautum per turbam spargere silentium coepit. Ultimae voces filiorum erant, quaerunt quare, sed mox etiam exoleverunt.
  
  Plumbum Apache deinde unum ex vacuis horreis telum gehennae incendit. Sibilus erat, sicut decies lagenae fumi elapsus, dein fremitus sicut congressus inter duos dinosauros. Ignis, vitrum, et testae testae per quadrata alte volaverunt.
  
  Ben mobilis offensus cecidit et post eum ruit. Dracus clamores quasi aestuat undas audivit et sensit vulgus instinctum occupare turbam. Nihilo cunctatus est, Ben apprehendit et per convicium proiecit, deinde in se desiluit. Expositis iuxta viam felem.
  
  Sonus erat Apache catenae, profundus et funestus, ictus turbae volitans, sed tamen purum terrorem faciens.
  
  Ben! Proxima ad me manete". Dracus circum pedes pedis semita recurrebat. Varia exempla innixus ad auxilium. Dracus ad pedes surrexit, et respexit ad insana turbam hominum perterritos ad exitus concurrentes. Justorum hominum viam felem ascenderunt, exemplis et baculo adiuti sunt. Clamoribus territi implebant aerem, terrore divulgabantur. Ignis tenebras illustravit, et gravi impetu helicopterorum propellens strepitus gravissimo submersus est.
  
  Iterum increpuit catena tormentorum, plumbum grave mittens in aerem sonum terribilem, ut nullus usquam togatus audiret.
  
  Dracus conversus. Exempla post se contremuerunt. Odini clypeus ante eum erat. Impulsione paucos ictus ausus est perinde ac milites in bulletproof tunicas e post scaenas emersisse. Prima Draculi cura erat ut inter Ben, exemplaria et milites se reciperet, sed strepitando, speculatorem coarctans.
  
  Illinc vero pullos tenentis longius proiecit.
  
  "Heus!"
  
  Intuitus est autem unus militum eum machinam sclopetum minaciter agitans. Dracus incredulitatis affectum suppressit. Hoc genus res Eboraci in hoc mundo non evenit. Eboracum backpackers, glacies cremor amatores et dies Americani trippers. Leo erat, nunquam licet strepere, etiam Roma imperante. Sed tuta et prudens fuit. Hic locus Dracus damnationem SAS imprimis effugere voluit.
  
  Esse cum uxore. Ne... cacas!
  
  Subito miles ante os. "Da mihi illud!" exclamavit cum accentu Germanico. "De id mihi!"
  
  Miles ad cameram cucurrit. Dracus brachium suum incidebat et machinam sclopeto torsit. Militis faciem mirum inluminavit. Dracus quiete cameram ad Ben in gestu transegit ut quaevis New York maitre d'superba esset. Audivi eum citato cursu fugere.
  
  Dracus machinam sclopetis in area intendit ut tres plures milites versus eum ambulaverint.
  
  "Vos!" unus e militibus telum suum extulit. Dracus medium clausit oculos, sed tunc clamorem raucum audivit.
  
  "Manere! Minimo damno, ineptus. Visne vere aliquem emittere in sanguinem frigidum in televisione nationali?"
  
  Adnuit Draco miles novus. "Da mihi cameram." Fuit in lingua Germanica nasalitas ignava.
  
  Dracus cogitavit consilium B et plaustrum sclopetum ad solum. "Non habeo".
  
  Adnuit imperator subditis suis. "Reprehendo eam."
  
  "Erat alius..." Primus miles pistolam suam erexit, confusam intuens. "Reliquit".
  
  Dux protinus in faciem Draculi gressus est. "Mala movere."
  
  Rostrum fronti impressit. Visio eius repleta est ira Germanica et volatilia salivae. "Reprehendo eam!"
  
  Ut eum exsecratus est, ordinat furtum clypei Odini, qui nuper advenit, personatus veste alba indutus. Aliquanto demonstrative, admonuit manum et caput impingebat, sed nihil dixit. Clipeus olim occultus erat, homo radiophonicum in directione Drake agitavit, plane intentionem ducis trahens.
  
  Dux in aurem suam radiophoniam posuit, sed Dracus oculos in homine albo retinuit.
  
  "Paridem" vir solus ore dixit. " Cras ante sex."
  
  SAS palaestra, Drake meditatus, adhuc in manus habilis venit.
  
  Ait dux: Etiam. Dracus iterum se contulit, fidem schedulam vibrans et IDs photographicas. "Felix Nutcracker," segniter attraxit. "Dominus dicit minima damna esse, ergo vivis. "At" inquit, "peram Draculi elevavit" oratio tua est; et, si praetermittes, "addidit, scrotum ursi micans risum frigidius."
  
  
  DUABUS
  
  
  
  Eboracum
  
  
  Postea domi Drake Ben ad capulum colum deaffeinatum tractavit eumque coniunxit ut relationem de eventibus noctis observaret.
  
  Clypeus Odini surreptum erat quod civitas Eboraci omnino non erat paratus ad impetum tam vitiosum. Verus miraculum fuit quod nemo mortuus est. Helicoptera in igne inventa milia passuum absunt, ubi tres itinera confluunt, incolarum longissime abeunt.
  
  "Spoliatum Frey spectaculum" Ben dixit graviter. "Exempla sunt iam conferta et abiit."
  
  "Damnas, et mutavi rudentes. Bene, certe scio Frey, Prada et Gucci superstes erunt."
  
  " Murus Somni per totum illud luderet."
  
  "Coepi in familia elit Titan iterum?"
  
  "Admonuit me - pater in medio flumine excivit."
  
  Dracus calvam implevit. "Nolite solliciti esse. Revocabit in tribus minutis vel sic.
  
  "Kidding, Krusty?"
  
  Dracus caput movit et risit. "Nemo. Vos iustus intelligere minor est."
  
  Ben convivit cum Drake circiter novem menses. Paucis mensibus ab alienis bonis amicis abierant. Drake Ben recidit redditum pro scientia consequat - adulescens iter ad graduationem - et Ben adiuvatur ad admirationem communicans.
  
  Mug Ben deposuit. "Bene nocte, buddy. Puto ibo sororem meam vocabo.
  
  "Nox".
  
  Ianua clausa et Dracus Caelum Nuntium aliquamdiu incaute observabant. Ubi imago scuti Odini apparuit, ad praesens rediit.
  
  Cameram vivam sustulit, memoriam chartae in sinum suum traiecit, cras imagines recensere volens, ac deinde ad stridorem computatorium contendit. Mente mutato, fores ac fenestras retentare desiit. Haec domus multis abhinc annis bene munita erat cum adhuc in exercitu esset. Credere placuerat elementi cuiusque hominis bonum, sed bellum unum te docuit - numquam temere aliquid credere. Semper consilium et consilium tergum B.
  
  Septem annos transegerat, iamque sciebat militem animum numquam ab eo discessurum esse.
  
  Googled 'Unum' et 'Clypeum Odin', ventus extra domum sustulit, super culmine irruens et eiulans sicut argentarius cuius bonus est quattuor miliones pilleatus, mox intellexit clipeum magnum nuntium esse. Maior fuit archaeologica inventio, maxima Quaedam Indiana Jones genera vapulato semita ad explorandum vetus glacialem stream. Paucis post diebus clypeum effoderunt, sed tunc maximae Islandiae unus fremere vulcanorum coepit, et amplius exploratio differenda erat.
  
  Idem vulcano Drake cogitabat, qui nuper nebulam cineris trans Europam misit, mercaturam aeris et dies festos hominum perturbando.
  
  Dracus capulus suum sorbuit et ad ululum venti audiebat. Pallium horologium media nocte percussit. Perspectus in sola notitiarum copia a Interrete dixit ei Ben plus sensum eius facturum quam posset. Ben erat sicut quilibet discipulus - potest celeriter figurare cibum qui cum technicis apparebat. Legit scutum Odini multis prodigiis insignitum ornatum, omnes peritos cellarii, et ipsum J.R.R. Tolkien erraticum suum magum Gandalf in Odin fundavit.
  
  Random stuff. Symbola seu hieroglypha quae extrinsecus clypei cinxerunt putabantur antiqua forma Odini exsecrationis;
  
  
  Caelum et infernum sunt sicut temporalis ignorantia
  
  Anima immortalis est quae ad dextram vel ad Nefas innititur.
  
  
  Maledictum non erat scriptum ad explicandum, sed omnes adhuc credebant verum esse. Saltem - attribuitur Vikingae, non Odini.
  
  Recubuit Dracus in sella sua et cucurrit per acta noctis.
  
  Unum appellatum ad eum, sed simul ut cogitet. Guy indutus hiante "Parisio, cras hora sexta. "Si Dracus iter illud ivit, vitam Ben periclitari potuit, non suam mentionem facere.
  
  Toga desideraretur. Miles cogitabat iam se minatum esse, iam in discrimine esse vitam, et aliquid certius indicio compertum habere.
  
  Ille googled: One + Paris.
  
  Ingressus unus audax oculum suum apprehendit.
  
  Equus Odin, Sleipnir, in Louvre exhibitus.
  
  Equus Odini ?dobri occipitium impingebat. Pro Deo, iste homo quaedam valde materialia vindicabat. Dracus Louvre paginam aperuit. Visum est sculptura equi legendarii Odini multis abhinc annis in Norvegia montibus repertam esse. Aliae fabulae secutae sunt. Dracus mox ita in multis fabulis de Odin occupatus factus est ut paene oblitus esset Deum Vikingi esse actu, fabulae tantum.
  
  Louvre? Dracus eum mandebat. Capulum suum consummavit, defessus sentiens, e computatro recessit.
  
  Sequenti momento obdormivit.
  
  
  * * *
  
  
  Expergefactus ad sonitum ranae coaxantis. Excubiae parvae. Hostes terrorem aut canem sperare poterant, sed nunquam suspicaretur viridi ornamento ad nugas rotatas persedisse, et Dracus insuetus levis esse dormientis.
  
  capite in manibus obdormivit ad mensam computatoriam; nunc ille statim evigilavit et in obscurum ANDRON lapsus est. Postica repulsa est. vitrea fregerit. Rana coaxavit cum paucis secundis tantum fuit.
  
  intus erant.
  
  Dracus infra oculum innixus gradu vidit duos viros intrantes, tormenta tormenta tenentes competenter, sed parum reclinatus. Mundus eorum motus, sed non decorus.
  
  Non forsit.
  
  Dracus in umbris opperiebatur, sperans veterem militem in eo non demittere.
  
  Duo ingressi sunt, antecedens pars. Ostendit quod aliquis sciret quid agerent. Drake altiore rei militaris huius rei ante multos annos cogitavit cum mens militaris adhuc fortis et experimentalis erat, et numquam eum mutare habuit. Nunc animo revolvitur. Sicut vultus primi militis e coquina emisso, Dracus illud arripuit, ad se traxit, et retro vertit. Eodem tempore in adversarium suum insiluit et circumvolavit, ut sclopetum efficaciter distorqueret et post hominem emitteret.
  
  Secundus miles necopinato captus est. Totum id factum est. Drake sine intermissione milliens secunda accensus, deinde primum militem exortum et exortum est antequam secundus ad genua procumbere posset.
  
  currite, cogitatus. Quisque ac cursus nunc.
  
  scalas cucurrit, nomen ben vociferans, deinde latae sententiae super humerum eius erupit. Ad portum pervenit, iterum clamavit, deinde ad ostium Ben cucurrit. Erumpere. Ben stetit in brevibus pugillaribus, telephonum gestabile in manu, genuinum horrorem toto super faciem scriptum.
  
  "Noli solliciti," Drake despiciens. "Mihi crede. Hoc est aliud officium. "
  
  Ad fidem suam Ben non interrogare. Drake totis viribus unitus. Originale atticum fovit in domo debilitavit ac deinde alterum in eo conclavi inauguravit. Post hoc cubiculum ianuam confirmat. Hostis obstinatum non desistere, sed certe retardare.
  
  Tota pars consilii est.
  
  Ostium obseravit, cum firmamento lignis constructis in tabulato munito adnexis, scalam in Atticam demisit. Ben accensus primus, Dracus secundus posterior. Tabulatum spatium erat magnum et velatum. Ben mox stetit, et os suum aperuit. Totus murus ab oriente ad occidentem occupabatur scrinia magna consuetudinaria, CDs et cistas antiqua exundans.
  
  "Estne haec omnia tua, Matt?"
  
  Drake non responde. Ambulavit super cistam super struem quae erat portae satis altae ad escendendum; porta quae ad tectum ducitur.
  
  Dracus in tapete cistam invertit. MANTICA plene referta excidit , quem umeris suis affixit .
  
  "Planum?" susurrabant Ben.
  
  MANTICA ejus plausae. "Habuit."
  
  Cum Ben intuitus est blank, Dracus intellexit quam timidus esset. Intellexit se nimium facile convertisse in SAS guy. "PANN. Morbi luctus. Pecunia. Diplomata. i-codex. Lepidium sativum".
  
  Gun non nominavit. Globis. Cultrum...
  
  "Quis hoc facit, Matt?"
  
  rugitus ab inferis. Hostis ignotus pulsat ostium cubiculorum Ben, fortasse nunc intellegens se Drake despiciendum esse.
  
  "Tempus est ire".
  
  Ben flexa sine vultu et in ventosa nocte repit. Post eum Dracus iacit, unoque intuitu CDs et reta in muris saepsit, clausamque fores impulit.
  
  Tectum ut potuit sine hominum attentione aptavit. Per speciem institutionis novam fistulam, ambulationem tripedem latam, quae totam longitudinem tecti currebat. Quaestio esset ex parte proximi.
  
  Impatiensque uentus iaculatus digitis tectum precario traiecit. Ben iit diligenter, nudo pede labente et concretis tegulis quatiente. Drake manum arcte tenuit, volentes tempus habuisse ut sannatores inveniret.
  
  Tunc vehemens ventus ululavit super caminum, et percussit Ben obnixe in os, et misit eum scandalum super crepidinem. Drake vi abstraxit, clamorem doloris audivit, sed tenacitatem non solvit. Alio modo, refrenabat se in amico suo.
  
  "Nec longe" insusurravit. "Fere ibi, mate."
  
  Drake videre potuit quod Ben perterritus erat. Inter ianuam Atticam et extremam tecti aciem, deinde in hortum et postica, iaculatus est intuitus eius. Terrorem torsit voltus. anhelitus, vivificatus; quam celeritatem numquam facerem.
  
  Dracus intuitum ad ianuam rapuit, stringit se et dorsum vertit in ea. si quis praeterisset, eum primum visuros esse. humeros Ben sumpsit et obvium habuit oculos.
  
  "Ben, mihi crede. Mihi crede. Promitto me tibi per hoc auxilium.
  
  Oculi ben feruntur et adnuit, vix tamen vitam suam in manibus Draci ponens. Et convertit se, et caute processit. Drake animadvertit sanguinem e cruribus stillantem in fossam haurientem. Transeuntes proximi tectum, descenderunt in conservatorem suum, et delapsus est in terram. Ben lapsus est et in medio cecidit, sed Dracus primus fuit et ruinam eius maxime stravit.
  
  Tum in solido. in proxima conclavi lux erat, sed circumcirca nemo erat. Audire debent gunfire. Spero autem vigilum in itinere suo.
  
  Drake Ben arcte ab scapulis pressit et dixit, "Phantastica effercio. Sustine opus bonum, et novam tabulam ascendam tibi. Nunc eamus.
  
  Iocus assiduus fuit. Quoties ad hilares opus erant, Ben Drake cum oratione de aetate conversus est, et Dracus iuventutem Ben deridebat. Amicitia aemulatio.
  
  snorted Ben. "Quis est infernum ibi?"
  
  Dracus Atticam aspexit et eius ostio abscondita. Nemo tamen inde aliquid detraxit.
  
  " Germanorum ".
  
  "Huh? Velut Bellum Orbis Terrarum II pons in flumine Kwai Germanorum?"
  
  "Iaponicam esse puto. Nec quicquam simile puto Germanos Bellum Orbis Terrarum II."
  
  Iam erant a tergo horti proximi. Per sepem impingebant et expressi per phantasma sectionis sepee quam Dracus in una festis annuis de Celeri construxerat.
  
  Recta ad occupatus platea itur.
  
  Contra taxi stant.
  
  Dracus ad exspectantes ambulavit cars caedibus cogitationibus in mente. Prudentia militaris emersit. Velut Mickey Rourke, sicut Kylie, sicut Hawaii Quinque-O.... Suus iustus fuit sopitam, expectans tempus ut suum gloriosum comeback faceret.
  
  Sciebat enim unum modum tuendi duos ex his primum malos guy.
  
  
  TRIBUS
  
  
  
  PARISIIS, FRANC
  
  
  Fuga in Carolum de Gaulle eodem die post nonum diem appulit. Drake et Ben appulit cum nihil nisi mantica et pauca ex contentis suis originalibus. Novas vestes induebant, novae telephonicas cellae paratae erant. Codex I-praeceptus est. Plerique nummi abisse - in onerariis consumpti sunt. Drake telum proiectum statim ad propositum suum destinavit.
  
  In fuga Drake Ben de omnibus rebus Germanicis et Vikings compendiavit eumque rogavit ut cum investigatione adiuvaret. Ben cavillator commentarium fuit "Bang bang, hoc meum gradum".
  
  Drake hunc habitum approbavit. Griffini non abrumpebant, Deo gratias.
  
  Relinquerunt aeriportum in frigido Parisino levis. Ben inventum potor et librum quem emerat dux elevavit. Simul ac intus erant, dixit, "Umm... Ruta Croix?
  
  Taxi profectus est, ab homine adactus cuius vultum nihil movisset, proditum est. In deversorium, cum quadraginta minutas post pervenit, Parisiis ex ingenio refrigerium fuit. VESTIBULUM erat magnum, elevatorium quod plus quam unum hominem accommodare possent, et plures corridores cum cubiculis.
  
  Priusquam tardarentur, Dracus machinam in lobby adhibebat ut reliquas nummos abstraheret, circiter quingentos nummos. Ben aspernatus est, sed Dracus annuo adhortatus est. Sciebat quid amicus callidi cogitaret.
  
  Notata et pecuniae calles mfm.
  
  Pro una camera cum scidula solvit et deinde e regione cellam nummis nummis acquisivit. Semel in cenaculo ambo cubiculum "nummi" intraverunt et Dracus custodias posuit.
  
  "Fortuna nostra aliquot aves uno lapide occidendi" dixit, Ben vigilantes oculos criticos circa cubiculum iniecerunt.
  
  "A?" rogavi.
  
  "Videmus quam bona sint. Si cito, quod bonum est, et fortasse molestum est. Si non faciunt, bene, Gravis etiam scire. Et facultas est tibi nova ludibrio extrahere."
  
  Ben conversus in I-codex. "Hoc futurum est hodie ante sex?"
  
  "Hoc docta coniectura." Drake ingemuit. "Sed quadrat, cum sciamus pauca."
  
  "Hmm, secede ergo, Krusty..." Ben rupta digitos contumaciter. Nunc fiducia eius elucebat se iuvare potius quam ereptum esse, tum vero numquam "actio" fuit. Immo typus personae quae primum nomen vel cognomentum - vulgo Blakey notat - numquam satis est dynamicum ut illud nomen mereatur.
  
  Dracus peephole inspexi. "Quo longius capiet," mussitat. " Forte melius tenemus."
  
  Non diu. Dum Ben aliquid percutiens in I-codex, Drake dimidium duodecim magnas guys ad ianuam oppositum conglobatas vidit. Sera fracta est et locus invasit. Triginta secundis post, manipulus comparuit, circumspexit iratos et dissipavit.
  
  Dracus maxillam demittebat.
  
  Ben dixit. "Hoc est vere interesting, Matth. Creditur actu novem partes Odini per orbem sparsas reliquias. Aliud est scutum, aliud equus. Hoc numquam scivi."
  
  Drake vix eum audivit. cerebrum destruxit. Hic habuerunt questiones.
  
  Sine verbo a ostio regreditur et numerum in mobili suo dialedo. Vocatio fere statim respondit.
  
  "Ita vero?"
  
  " Drake est."
  
  "Ego abhorrent. Diu non vides, mate".
  
  "Scio".
  
  "Semper scivi te vocare".
  
  "Non quid sentis, Wells. Aliquid opus est."
  
  "Certe scis. Dic mihi Mai ".
  
  Damn Wells temptabat eum aliquid quod solum scire posset. Problema erat, Mai fuisse temporis machinam ex tempore suo in Thailandia antequam Alison nupsit - et etiam Ben non putabatur ea sordida res audire.
  
  "In medio nomen Shiranu. Locus - Phuket. Genus hmm .... exoticum est.
  
  Velabant aures Ben. Dracus eam in corpore suo tam clare legit quam politici mendacia legere potuit. Os apertum erat sensus...
  
  Dracus paene risum in voce Wellensis audire potuit. "Exotic? Hoc est optimum facere potes?"
  
  "In momento, Etiam."
  
  "Estne aliquis ibi?"
  
  "Vere similis".
  
  "Gotcha. Bene, buddy, quid vis?"
  
  "Verum volo, Wells. Mihi opus est rudibus indiciis vetitum nuntiorum et interretiorum emittere. Clypeus Odini furatus est. De Germanis qui furati sunt. Germanis maxime. Vera SAS notitia. Mihi opus est scire quid vere agatur, buddy, non Leak publica.
  
  "Tune es in tribulatione?"
  
  "ingens". Non mentiris imperatori tuo, necne prius.
  
  "Opus est opus?"
  
  "Nondum".
  
  "Manum merui, Drake. Dic modo verbum ac SAS tua sunt.
  
  "Faciam".
  
  "Bine. Da mihi aliquid. Et obiter adhuc tibi narras quod olim SAS plane fuisses?"
  
  Drake haesitavit. Verbum "senex SAS" ne existere debet. "Est terminus acceptabilis ad explicationem, id est totum."
  
  Drake exivit. Imperatorem suum auxilium petens haud facile erat, sed salus Ben omnem superbiae sensum superavit. Repressit iterum peepholum, vidit atrium vacuum, et deinde ambulavit et sedit iuxta Ben.
  
  Novem partes Odini dicis? Quid est infernum illud? "
  
  Ben cito pagina Facebook sodalitatis suae reliquit, murmurans se habere duos amici novi petitiones, nunc decem et septem.
  
  Drake paulisper studuit. "Ergo olim SAS dux es et cassettus fanaticus. Infandum, mate, nisi quod dico sapis."
  
  "Incumbo, Bened. Quid habes?"
  
  "Bene ... vestigia horum novem Odinis secutus sum. Novem numerus singularis videtur esse in mythologia Norvegiae. Unus erat crucifixus ex aliquo quod vocatur Arbor Mundi, novem diebus et novem noctibus, jejunio, lancea in latere ejus, sicut Jesus Christus, et multis annis ante Jesum. Hoc verum est, Matth. Verus scientiarum catalogus est. Narratio etiam potest esse quae Iesu Christi historiam inspiravit. Novem partes Odini sunt. Hasta est tertia pars et iungitur cum Arbore Mundi, quamquam nullam eius loci mentionem inuenire possum. Locus Arboris fabulosus est in Suecia. Locus appellatus Apsalla.'
  
  "Tardus, tardus. Nihilne de Odini clypeo aut equo dicit?
  
  Ben humeros. Solus scutum unum ex maximis archaeologicis totius temporis invenit. Et in eius margine verba sunt: Paradisus et infernus iusta sunt ignorantia temporalis. Anima immortalis est quae ad dextram vel ad Nefas innititur. Scilicet detestatio Odini, sed nemo in viva memoria unquam quid intendit indicare potuit ".
  
  "Fortasse unus ex illis maledictis ubi tu modo esse debebis" Risit Dracus.
  
  Ben neglexit eum. "Hic dicit equum sculpturam esse. Alia statuaria, Lupi Odini, nunc Parisiis edita est.
  
  "Lupi eius? Nunc?" Cerebrum Draculi incipiens ad frigendum erat.
  
  Duos lupos in pugnam equitavit. Patet."
  
  Drake frowned. "Omnes novem partes empti sunt?"
  
  Ben renuit caput. "Pauci desunt, sed..."
  
  Drake constiterunt. "Quid est?" rogavi.
  
  "Bene, stulta sonat, sed fabulae fragmenta figurant. Aliquid de omnibus Odinis partibus coniungens et reactionem catenam incipiens quae ad finem mundi ducet".
  
  "Latin vasa," dixit Drake. "Omnes isti veteres deos habent aliquam fabulam de fine mundi".
  
  Ben adnuit et vidit in custodia sua. "Ius. Respice. Nos interrete magi cibariis indigemus," cogitabat ad momentum. "Et puto, sentio fore ut cito e cohorte nova lyrics. Croissants et Brie ad brunch? "
  
  "Cum Lutetiae Parisiorum..."
  
  Dracus ianuam aperuit, circumspexit, dein gestu Ben ut discederet. Risum in facie amici vidit, sed etiam in oculis eius contentionem terribilem legit. Bene celavit, sed fusus est.
  
  Dracus ad cubiculum rediit et omnia sua in mantica posuit. Ut grave balteum infixit, audivit Ben dicere salve obvolutum, et cor suum in timore sistere, solum iterum in vita sua.
  
  Primus erat, cum ab eo Alisonus, hanc inconstantem differentiam testans - plus miles es quam goddamn, castris tentoriis.
  
  Qui nox. Sicut pluvia sine fine oculos suos lachrymis implevit, sicut nunquam antea.
  
  Currebat ad ostium, omnis musculus in corpore suo tempore et paratus, tunc vidit duos senes in in ANDRON trudentes.
  
  Et Ben animadvertisset merum horrorem, qui Draki oculos impleverat ante militem pristinum occasionem dissuadendi. Inepta erroris.
  
  "Nolite solliciti esse". pallido risu dixit Ben. "Bene sum".
  
  Dracus ingemuit et per scalas deduxit eosque adsidue excubias fecit. VESTIBULUM repressit, nihil minas vidit, et foras exivit.
  
  Ubi erat proxima popina? Assumptum et Louvre versus contendit.
  
  
  * * *
  
  
  Crassus ex artibus neurosurgeonis statim Monacensis eos vidit. Compressit imaginem photographicam suam et in duobus cordis pulsationibus agnoscit bene constructum, capacem Eboracensem et comam, insulsum amicum, easque in cruces ambitus collocavit.
  
  Mutavit staturam, non alta petendi, Aut albas, quae fodiunt in viscera membra.
  
  Insusurravit in scapula mic, filo eas teneo.
  
  Responsum est immediatum mire. "Nunc occide."
  
  
  QUATUOR
  
  
  
  PARISIIS, FRANC
  
  
  Celeriter tres glandes incensae sunt.
  
  Prima glans excussa est in poste metallo iuxta caput Drake, deinde in platea detritum est, brachium mulieris vetulae feriendo. Torta et cecidit, et spargens sanguinem in aere in forma interrogationis nota.
  
  Secundus ictu pilorum Ben stantis in summo factus est.
  
  Tertius concretum ubi stetit, nanosecond postquam Dracus eum duriter circa umbilicum apprehendit. Proiecitque pavimentum glans et in deversorium fenestram comminuit.
  
  Dracus revolutus et dure ambulavit Ben post ordinem cars collocati. "Te teneo". Furibundus insusurravit. "Just perge." Procumbens, currum fenestellae intuitum ausa est, et motum in tecto vidit perinde ac fenestram fractam.
  
  "Shit dirigentes!" His in agro Eboracensi accentu et exercitus stragulam vocem rauca adrenaline aedificatam fecit. aream recognovit. Civiles currebant, vociferantes, perturbationes omnes causantes, sed quaestio erat quod jaculator sciebat ubinam essent.
  
  Nolle solus.
  
  Etiam nunc, Drake tres latinas agnovit, quas antea in lockpingendo viderat, quae e tenebris Mondeo exierat et ad eas consulto contendit.
  
  "Tempus movendi."
  
  Dracus eos in duos currus duxit ad ubi iam iuvenis variaverat mulierem hysterice in curru suo clamantem. Ad illam admirationem , ostium aperiens , celerem impetum criminis sensit ad conspectum territi vultus .
  
  Dictionem impassivam posuit. "Vicitur."
  
  Adhuc nulla offa. Mulier prorepit, metus musculos arripuit, eos in tabulas mortuas convertens. Ben delapsus interius, pondus corporis quam maxime infimum retinens. Dracus festinavit post se et deinde clavem convertit.
  
  Apprehensus anhelitus , in contrarium se contulit , deinde e raedam spatio prosiluit . Flexilis per viam post eos.
  
  Ben clamavit, "Rue Richelieu!"
  
  Dracus globulum exspectare declinavit, audito chimae metallicae machinam proiciens, deinde accelerator impulit. Latrones oppressos in sidewalk transierunt, eos ad currum suum recurrentes viderunt.
  
  Dracus rotam trahebat dextram, deinde sinistra, deinde iterum sinistra.
  
  "Rue Saint Honoré." Ben exclamavit, collum eius ad nomen viae declarandum.
  
  Mergunt commercium. Dracus quantum potuit festinavit vertere currus, quod ad delicias suas erat Mini Cooper-in et ex vicis, intuens post se visum.
  
  Tectum surculus iam pridem eiectus erat, sed Mondeo ibi erat retinens.
  
  Avertitque dextram et dextram iterum, fortunata negotiandi lumina obtinuit. Louvre ex parte sinistra desumpta. Frustra: nimium confertae viae, crebriores quaestui erant. Indigebant e medio Parisiensi effugere.
  
  "Rue De Rivola!"
  
  Drake frowned duriter in Ben. "Quare infernum servas nomina platea clamantes?"
  
  Ben intuebantur eum. "Nescio! Illi...in TV ostendunt! Iuvat?"
  
  
  * * *
  
  
  "Minime!" reclamavit fremitu machinae per lubricam viam a Rue Rivola fugientem.
  
  Glans ricocheted off tabernus. Drake cortinam ruinam vidit in agonia. Malum erat; gravis erat. Superbi et potentes hi homines non satis curare qui laedunt et plane cum consequentibus vivere possent.
  
  Cur novem partes Odinis illis tantae fuerunt?
  
  Glandes perforatae metallo concretae et exemplaria sinistra circa Mini.
  
  Illo momento cell phone Ben sonavit. Humerum elaboratum e sinu suo discursum tortuosum peregit. "Mater?"
  
  "Jesus!" Maledixit Dracus molliter.
  
  "Bene sum, ta. Vos? Sicut Pater?"
  
  Mondeo usque ad truncum Mini laboravit. Novissima acies oculorum acies caeca implevit conspectum trium cum uultibus Germanorum ludibrium. Nothi eam amabant.
  
  Ben adnuit. "Et soror?"
  
  Dracus Germanos in rabiem tumultuosos tormentis tundit.
  
  "Nemo. Nil specialis. Mmm... Quid est iste strepitus? pausam fecit. "Oh... Xbox."
  
  Dracus accelerator pressit aream. Machina cito respondit. Tires insederant usque ad sexaginta milia passuum horae.
  
  Proximus iecit fenestram tergo concussit. Ben descendit in aream frontem scandens non expectans invitationem. Drake momentum sibi appreciationis permisit, Min in vacuum pavimentum ante longas currus collocati aciem rexit.
  
  Mondeo incolarum temere accendit, glandes contra fenestras autocinetorum autocinetorum collidentes, Minium ferientes et eam discurrentes. Paucis secundis post, in dumeta impulit, in crepitum circumagebat, vehiculis 180 gradibus projecit, deinde retro viam venisse contendit.
  
  Vectores Mondeo momenta rerum gestarum comprehenderunt ut res gestae cognoscerent. CLXXX-gradus turn erat imperitus et periculosus, et cum terribili fragore duos currus parkedros rapuit. Ubi in nomine omnium sanctorum vigiles?
  
  Nunc non est optio. Dracus tot vices quam potuit. " Paratus esto, Bened. Imus currere".
  
  Si Ben ibi non fuisset, stetit et pugnavit, sed salus amici prior fuit. Nunc ac risus erat dolor.
  
  "Bene mom, te postea." Ben clausit cellam suam cum allevamento. "Parentes".
  
  Dracus Minium iterum ad frena traxit et duris medium per gramina manicatis fregit. Priusquam currus stetisset, fores latas iactaverunt et exilierunt, petentes vias proximas. Permixti sunt Parisienses homegros antequam Mondeo etiam in conspectum venit.
  
  Ben curo ut gruni aliquid et connivuit Drake. "Meus heros".
  
  
  * * *
  
  
  latebant in parvo interretiali casu iuxta locum vocatum Harry New York Bar. Drake enim hoc sapientissimum fuit. Inconspicuus et vilis, locus erat in quo investigationem suam continuare poterant et quid faciendum esset cum inevitabili Louvre invasione sine molestia aut interpellatione rei agerent.
  
  Dracus cupcakes et capulus cum Ben initium fecit. Dracus nondum iniuriam passus est, sed suggessit Ben parum perturbandum esse. Miles in eo attrectare nesciebat. Sciebat amicus loqui. Itaque cibum potionemque admovit adolescenti, consedit in commoda umbraculum, et conspexit.
  
  "Quid agis toto hoc stercore?"
  
  "Nescio". Ben dixit verum. "Non habebat tempus ut scias illud adhuc."
  
  Adnuit Drake. "Hoc pulchrum est. Bene, cum facis..." computer ostendit. "Quid habes?"
  
  "Ibam in eodem website ut prius. Mirabile archaeologicum invenio... novem fragmenta... yada, yada, yada... oh sic - Lego de infigo Odin' theoria coniurationis mundi.
  
  "Et dixi."
  
  "Bullshit fuit. Sed non necessario, Matth. Audite hoc. Sicut dixi, legenda est et in multas linguas translata est. Non solum Scandiani. Satis universale videtur, quod valde insolitum est rusticis qui huiusmodi res student. Hic dicit, si novem partes Odinis in Ragnarok collectae fuerint, viam ad Deorum sepulchrum patebunt. Et si hoc sepulchrum semper inquinatum est... bene, sulphur et omne infernum, quod liberum est, initium est quaestionum nostrarum. Animadverte dixi Deos?"
  
  Drake frowned. "Nemo. Quomodo hic sepulchrum Deorum esse potest? Numquam fuerunt, Ragnarok numquam fuit. Erat Norse locus ad Armagedon.
  
  "Admodum. Et quid si vere fuit?
  
  "Igitur finge valorem operis huius inveniendi."
  
  "Sepulchrum deorum? Super omnia esset. Atlantis. Camelot. Eden. Nihil ad hoc. Itane dicis Clypeum Odini principium esse?
  
  Ben prehendit a summo muffino morsu suo. "Puto videbimus. Octo partes plures eundi sunt, ut si deflorescere incipiant", constitit. "Scis, Karin est cerebrum familiae et sis velim omnia haec stercore penitus exponere. In pieces actum est. "
  
  "Ben, satis nocentem sentio ad te involvendum. Et promitto nihil tibi futurum, sed alium in hoc non possum involvere. Drake frowned. "Miror cur damn Germani hoc nunc inceperunt facere. Certe octo reliquae partes aliquandiu extiterunt.
  
  "Minus eu analogia. et habent. Forsitan scutum aliquid speciale? Aliquid de illo omnia operae pretium fecit. "
  
  Drake recordatus est clypei ictus obpressos habere, sed investigationem illam in serius differre potuisse. Ille in screen percussoque. "Hic dicit sculpturam Odin equi inventam in navi Vikingi, quae etiam principale exhibent Louvre. Plerique ne ipsam sculpturam equitum observare cum Louvre circum ambulant.
  
  "Barkas" legit Ben. " Mysterium est in se - ex lignis aedificatum est, quae notam Vicingorum historiam praenuntiant ".
  
  "Sicut scutum," inquit Dracus.
  
  "In Dania invenitur", legitur in Ben. "Et vide hic," ostendit velum, "hoc focus in aliis partibus Odinis, de quo supra dixi? Lupi Novi Eboraci sunt, et optima coniectura est Hastam in Upsalla, Suecia, ab Odini corpore descendentem ex Arbore Mundi delapsam.'
  
  " Sic quinque." Dracus recumbens in sella sua consolatoria et capulus suum libavit. Circum eos, casu interretiali actione submissa murmurabat. Latera foris repleta sunt hominibus viam per vitam obliquum.
  
  Ben natus ore ferreo et dimidium eius calidum capulus in uno haustu bibit. "Est hic aliud", signavit. "Deus, nescio. Difficilis videtur. De quodam Volvo. Quid sibi vult vates. "
  
  "Fortasse appellaverunt currus post eam."
  
  "Funny. Imo, videtur Odin peculiarem habuisse Velvam: expecta - hoc tempus capere posset."
  
  Dracus tam occupatus versans animum suum inter Ben, computatorium, rivum informationis, et extra ambulationem occupatus est ut accessum mulieris non animadverteret donec stetisset iuxta mensam suam.
  
  Priusquam moveret, extulit manum.
  
  "Nolite surgere, pueri" traxit in accentu Americano. "Nos loqui".
  
  
  QUINQUE
  
  
  
  PARISIIS, FRANC
  
  
  Kennedy Moore hoc par aliquamdiu aestimans.
  
  Primo innoxiam putavit. Interposito tempore, discussa iuvenis territi sed determinati corporis lingua et senioris vigilantis habitus, venit ad conclusionem tribulationis, circumstantiarum, et diabolus duas in sanctam trinitatem periculorum traxerat.
  
  Hic cop non erat. Sed erat praefectus vigilum in New York, nec facile in hac insula parva relative cum magnis concretis turribus cresceret. Visionem copis habuisti antequam fatum tuum scires NYPD coniungendum esse. Postea cotem et numerasti, sed semper illos oculos habuisti. Difficilis, callidum, aspectum.
  
  Etiam ferias agit amare putavit.
  
  Post horam capulus saliendo consumpta et incassum superficies, se adiuvare non poterat. Poterat ferias agere - quod melius ei sonabat quam in vacationibus magnis - sed hoc non significabat scopulum in ea tantum emisit velocius quam Britannus prima nocte in Vegas suam virtutem reddidit.
  
  Illa ad mensam suam concessit. Relinquere coactus, iterum putavit. Hoc egregie NYPD curriculum in prospectu posuit.
  
  Maior guy cito aestimavit eam antennis sublatis. Illam citius quam US Marine aestimat Bangkok lupanar aestimat.
  
  "Nolite surgere, pueri" exarmantem. "Nos loqui".
  
  "American?" dixit senior guy cum ulla admirationis. "Quid vis?"
  
  Negavit eum. "Esne bene, parve?" Clypeus emicuit. "lictor sum. Nunc honestus eris mecum. "
  
  Senior guy statim connivebat et risit cum subsidio, quod erat mirum. Cetera turbata connivuit.
  
  "A?" rogavi.
  
  Tristis apud Kennediam rem urgebat. "Estisne hic spontanee voluntatis?" Prope erat quod cogitare posset.
  
  Vidit guy iuvenis angebatur. "Bene, eros bonum est, sed sexum asperum non multum iocum est."
  
  Senior guy mirae gratus respexit. "Mihi crede. Nullae hic quaestiones sunt. Bonum est videre aliquos sodales egestas communitatis hoc opus adhuc observare. Im Matt Drake".
  
  Extendit manum.
  
  Kennedy id neglexit, invictum adhuc. Animus eius in illa sententia aduncus erat, adhuc opus observa, et mensem ultimum praeteritum involvit. Constitit, ubi semper cessavit. In Caleb. Crudeles pecudes. pro absoluta dimissione.
  
  Si modo.
  
  "Bene ... ago, opinor."
  
  "Ita, sis cop New York? Adolescens superciliis nutantibus, quam majore monstrabat.
  
  " Damna calliditas." Drake Matt leviter risit. Ille confidens videbatur, et licet quiete sederet, Kennedius dicere poterat se in secunda potestate agere. Et iter assidue perscrutans circumstantium fecit eam cogitare cop. Exercitus an.
  
  Adnuit admirans si sellam sibi offerret.
  
  Dracus vacuam monstravit sedem, et claram simul exitus illi relinquens. "Et urbanum quoque. Novi Eboracenses homines in mundo probatissimos esse audivi.
  
  "Matth" Guido frowned.
  
  "Si per confidentiam dicis contentionem et arrogantem, id quoque audivi." Kennedy in umbraculum delapsus, parum turbat sentiens. "Tunc Lutetiam veni et Gallos occurrit."
  
  "Die festo?"
  
  "Id quod mihi narraverunt."
  
  Qui Guido non perseveravit, mox manum iterum extendit. "Im 'etiam Matt Drake. Et hic est inquilinus meus Ben.
  
  "Hi, ego sum Kennedy. Audire eveni quod diceres, lacus saltem metuo. Hoc est quod percussit me. Et quid de Lupis Novi Eboraci? Supercilia, imitantia Ben.
  
  "Unus". Drake eam diligenter studuit, reactionem expectans. "Scisne quid de eo?"
  
  pater Thor erat, annon? Nosti in Comicis mireris.
  
  "Est totus super nuntium." Ben adnuit computatrum.
  
  "Nuper a lacus conor abesse." Verba Kennedy exierunt cito, tempus cum dolore et frustratione. Accepit momentum antequam manere posset. "Ita, non tam. Satis iusta."
  
  "Sonat te plura creata."
  
  "Plus quam bonum vitae meae." Rediit, et per sordidas fenestras casu in publicum prospexit.
  
  
  * * *
  
  
  Dracus eius intuitum secutus est, mirans si eam foderet, oculisque obviantibus vitri cuiusdam e burgariis prioris percurrentis.
  
  " Shit. Haec guys sunt magis PROCAX quam Indus vocatio centrum. "
  
  Facies pueri illuminata est agnitione sicut Drake commotus, sed nunc Dracus statuit se amplius irrumare noluit. Chirothecae vero ablatae sunt et sas capitaneus rediit. Ille celeriter pergit, unum de sellis apprehendit et fenestram terribilem fragore proiecit. Germanus retro volavit, ruinans ad pavimentum quasi carnes mortuas.
  
  Drake agitavit Ben deposuit. "Veni nobiscum vel non," clamat ad Kennediam currentibus. "Sed discedite a me."
  
  Cito ad ianuam ambulavit, patefactum proiecit, et substitit si sclopetum erat. Perculsi Parisienses circumsteterunt. Peregrinatores in omnes partes dispersi sunt. Dracus inquisitionem in platea deiecit.
  
  "Moriendo". Repudiatus.
  
  "Posticum". Ben in humero impingebat^ et ad abacum ambulabat. Kennedy adhuc movere, sed mentem analyticam cop ad cognoscendum hos homines in vera molestia non accepit.
  
  "tegam te."
  
  Drake praeter timidum clericum ambulavit in atram obscuram cum cartons capulus, saccharo, et concitatoribus instruxit. In fine ignis evasit. Drake vectem ferit, tum caute prospiciens. Post meridiem sol oculos meos urebat, sed litus serenus erat. Quo significabat unum esse hostem alicubi.
  
  Drake innuit alios expectare, deinde de industria ad exspectationem Germanicam. Hominis ictum non ictit, sed in plexu solari sine stridore aegre tulit. Percussus in faciem adversarii statim ei satisfactionem attulit.
  
  "Pussies plexum appetens." insusurravit. Experentia docuerat eum doctum hominem unum manifestae pressionis punctis in corpus percutere et ad effectum morari, ita Dracus dolorem communicavit - sicut sine fine docuit - et devicit. Is nasum Guidonis fregit, maxillam eius contrivit et collum eius duobus ictibus pene contorsit, deinde eum super pavimentum sine tarditate proiectum reliquit. alios deinceps agitavit.
  
  casu relinquentes circumspexit.
  
  Kennedy dixit "Meum deversorium tres cuneos auferet."
  
  Adnuit Drake. "Damnare frigus. Vade."
  
  
  SEX'
  
  
  
  PARISIIS, FRANC
  
  
  Aliquanto post dixit Ben "Expecta."
  
  "Noli dicere debes balneo uti, buddy, aut te diapers emam".
  
  Kennedy rictum celavit ut Ben erubuit.
  
  "Scio tempus est tibi dormire, senex, sed prope tempus est ... uh ... Louvre visitare."
  
  Drake lost track of time. "Bullshit".
  
  "In Louvre?"
  
  " Circa turn." Drake elevans ad taxi transitum. "Kennedy, expediam."
  
  "Tu es melior off. Hodie Louvre iam fui."
  
  "Non hoc..." Ben murmurat ut in taxi ascenderunt. Dracus magicum verbum dixit et currus fugientem. Silentio iter susceptum est et decem minuta per plateas commercio referta duravit. Ambulares non meliores erant quam tres ex illis ad museum effuse iter fecerunt.
  
  Ambulantibus Kennedy Ben briefed rem. Invenit aliquis scutum Odini in Islandia. Aliquis eas in Eboraco spectaculo rapuit, Freyi ambulationem mirabilem omnino destruit.
  
  Frey?
  
  "Modeler. Nonne Novi Eboraci?"
  
  "Novi Eboraci sum, sed non sum magna vis cupidum. Nec sum magnus ventilabrum temere in aliquam certaminis speciem trahendi. Ego vere nunc novas difficultates non opus est. "
  
  Dracus paene dixit "Ostium est" sed se in secundo ultimo restitit. Copa hac nocte multis de causis prodesse potest, praesertim Civitatum. Cum ad pyramidem vitream appropinquantes quae Louvre ostium notavit, "Kennedy, hi nos saltem ter necare conati sunt. Sum author pro certo hoc non fit. Nunc magis nobis opus est de quo in inferno hic agitur, et ob aliquam causam intersunt quid Ben inuentum dicatur "Novem Pieces Odin". Non vere scimus, sed hic, post pyramidem vitream ostendit, "secunda pars est."
  
  "In hac nocte surripere" dixit Ben, deinde addidit, "Forsit."
  
  "Et quis est iste angulus Novi Eboraci?"
  
  "Est alia pars Odinis in documentis. Lupi. In museo historiae naturalis.
  
  Drake map. "Videtur quod Louvre non solere collectiones Vikingi ostendere. Hoc est etiam in mutuum, simile quod fuit in Eboraco. Plurimum interest hic dicitur Vikingi cymba, optima semper inventa, et eius notoria.
  
  "Quid est hoc?" Kennedy substitit in summitate scalarum sicut arundo contra procellam tot paria pedum circumdedit eam.
  
  "Anomalia per aetatem suam repraesentata. Historiam Vicingorum prae- parat.
  
  "Bene, illud bonum."
  
  "Scio. In fundo denonis Wing ostentantur, iuxta Aegyptium quidam .... Copticum ... Ptolemaici bullshit. .bullshit...quidquid. Hic est res.
  
  Lata et poliuntur corridors mixta in turbam circa eas scintillabant. Prouinciales et peregrinatores omnium aetatum magnum spatium senectutis impleverunt et per diem illum ad vitam attulerunt. De sepulcri sui natura superstitio nocturno modo speculari potuit.
  
  Illo momento obstupefactus est quasi murus concretus rueret. Constiterunt omnes. Drake conversus ad Ben.
  
  "Exspecta hic, Ben. Da nobis dimidiam horam. Inveniemus te." Constitit, deinde addidit, "Si euacuant, quam proxime pyramidem vitream exspectant."
  
  Responsum non expectavit. Ben conscius periculi erat. Dracus speculator cellam suam extraxit et dialedo velocitatem dial numero. Mater esset, aut tata, aut soror. Kennedy significavit, et cochleam scalam ad pavimentum inferiorem diligenter descendit. Cum iter ad aulam, quam Vikingi exhibent promunturi, iter fecerunt, populus excurrere coepit. Post eos nubes densissima.
  
  "Curre!" A guy qui vidi sicut exemplar Hollister exclamavit. "Sunt guys cum sclopeta intus!"
  
  Dracus ad ianuam restitit et intus peek subiecit. Obvius huic chao perfecto. Scena ex pellicula a Michaele Bay agendi modo melioris. Octo guys numeravit in camouflagiis vestem cum larvarum faciebus et tormenta machinarum in maximas launch Vikingorum ascendentium quos umquam viderat. Post eos incredibili temeritate foraminis fumigans in murum museum ustus fuerat.
  
  Haec guys insanis erant. Extremum illis dedit, quod turpem odii sui directionem habebant. Flare aditus aedificiorum et iecores in vulgus ad normam esse videbantur. Merito Ben secuti sunt eumque omnes Parisienses priores. Raeda sectatur probabiliter tantum tempus hospitii eorum.
  
  Kennedy manum in humero suo posuit et circumspexit. "Deus".
  
  "Probat nos in semita recta sumus. Nunc tantum opus est ut ad imperatorem accedamus."
  
  "Im 'non iens ut ad aliquem illorum vincit. Iuravit in accentu Anglico mirae bonitatis.
  
  " bellus. Sed viam inveniendam habeo ut nos transgrediamur eorum cacata carta.
  
  Dracus plures animadvertit togatos ad exitum currens. Germanos, ne specularentur quidem, confisi modo consilium faciebant.
  
  "Apostolum". Dracus per ostium artus in cubiculum delapsus est. Exhibitionibus circa ambitum pro tegumento usi sunt et iter fecerunt tam prope ad audientias quam tutus erat.
  
  "Percute dih!" aliquis obnixe exclamavit.
  
  "Aliquid de ruunt". Drake dixit. "Sanguinei nothi cito agendum erit. Louvre in indice responsionum Gallicarum esse debet.
  
  Alter Germani aliud clamat et in tabula lapidea cenae ferculi magnitudinem levavit. Videruntque graves. Innuit itaque miles duos alios, ut ei exonerare e scapha adiuvaret.
  
  Certus non SAS, annotavit Drake.
  
  Vel an Americanus, notavit Kennedy. "Ego habere Marine guy qui inhaero hoc trinket in praeputio".
  
  Drake leviter chuckled. "Bona imago. Gratias ago pro input. Vide." ad quod ostium in pariete adnuit, ubi personatus pallatus omnia alba apparuerat;
  
  "Idem Guido, qui scutum in Eboraco spoliavit. Probabiliter."
  
  Homo statuariam perstrinxerat, deinde annuens approbans ad suum Imperatorem se convertit. "Tempus est..."
  
  Gunfire foras fuit. Altero concrepuit Germanus, trepide ut videtur. Tum glandes cubiculum perfoderunt ac quisque tegumento impingebat.
  
  Plures personati apparuerunt in introitu recenti inflati. nova vi, aliter quam Germani ornatu.
  
  Drake thought: French vigilum?
  
  "Canadiani!" Germanorum unus contemptim vociferatus est. "Occidere! Occidere!"
  
  Dracus aures suas operuit ut tormenta duodecim machinae simul ignem aperiebant. Globis corpore humano detrito, ligneum exhibent, pariete gypso. Vitrea fracta, et inaestimabilis exhibitio dilacerata, et cum fragore in solum decidit. Kennedy magna execratus est, quod Dracus intellegere coepit non exacte "novam terram" illam fuisse. "Ubi infernum sunt illi fucking French!"
  
  Caput Draculi nebat. Canadenses, quid infernum tortuosum hic inciderunt?
  
  Exhibent proximos illos mille in frusta comminutos. Tergis e vitro et lignis pluit. Dracus reptare coepit retro Kennedy secum trahens. Lorem plumbo scatet. Hoc tempore Canadenses in cubiculum progressi sunt et complures Germani mortui iacebant vel vellicantes. Ante Drake, unus e Canadensibus Germanicum in puncto vestis iecit, cerebra sua in vas terracottae Aegyptiorum 3,000 annorum comminuens.
  
  "Non est amor inter venatores insaniam reliquiarum." Drake winced. "Et omne tempus quod exegi ludens Sepulchrum Raider - hoc numquam accidit."
  
  "Ita," Kennedy vitreae testas e capillo praestrictas. "Sed si vere lusisti, pro septemdecim horis in asino intueris, vere scires quid agatur".
  
  Forle Ben's. Non est meum. id est lusum ludimus. Suspicere ausus est.
  
  Germanorum unus effugere conatus est. Cucurrit usque ad Dracum non animadvertens, tum obstupuit, cum iter eius interclusum est. "Bewegen!" tormentarium suum levavit.
  
  "Ita, etiam tua." Drake manus levavit.
  
  Digitus viri in felis constringitur.
  
  Kennedy motus transversam repentinam fecit, ut animum Germanorum vacillaret. Dracus accessit et adoravit eum in faciem. Pugnus in caput Draculi torsit, sed ille pede pressit, simul genu militis calcitrans. Clamor vix ossis fracturae sonum obtexit. Dracus in altero erat, genibus nixus ancipiti pectore. Celeri motu personam militis avertit.
  
  Ac Dens. "Uh. Nescio quid expectatur. "
  
  Flava coma. Oculis caeruleis. Solida lineamenta. Confusa dictio.
  
  "Postea". Dracus inscium ei stragem reddidit, Kennedum relinquens ut socios suos visitaret. Cum Drake suspexit, pugnatum est. In illo momento, alii germani casus circa ruinam exhibent. Dracus eum ad latus scapulavit, Kennedy in plexu solari genuflexit. Hic citius quam novum puerum cohortem in X factorem reddidit.
  
  Nunc una Canadensium sculptura Odini a mortuis et cruentis inimici digitis trahebat. Alter Germanus eum circumdedit et ex latere aggressus est, sed Canadensis bonus fuit, tribus ictibus caedendis et expositis torquens, deinde corpus claudicans super humerum eius proiecit et eum in terram proiecit. Canadiensis tres ictus prope ad persuasivum comminus accensus est, et deinde sculpturam ad exitum trahere perstitit. impressum etiam Drake. Cum in Canada ad socios suos pervenit, vociferati sunt, et ante se cedentem super naufragio fumigans incendium aperuerunt.
  
  "Upsalla!" Incisura summo Canadiensis flebat et pugnum torsit apud Germanos superstites. Drake arrogantiam, provocatio, concitatio in uno verbo. Mire, vox feminea.
  
  Mulier igitur constitit et personam in gestu contemptus sui sustulit. "Upsalla!" Clamabat apud Germanos iterum. "Es ibi!"
  
  Motaret Dracus si iam in genibus non esset. Agitabat se glans percussum esse, tanta vis concursus est. Agnovit hoc sic dictum Canadian. Noverat eam bene. Erat Alicia Miles, Londinensis, qui in SRT aequalis esse solebat.
  
  Societas secreta intra SAS.
  
  Praevius commentarium Putei revelavit vetera memorias quae altius sepultae remanerent quam historiae expendendae politicae. SAS plus eras. Quid vis oblivisci?
  
  Propter quod fecimus.
  
  Alicia Miles, quem umquam vidisset, unus e fortissimis militibus fuit. Mulieres in spetsnaz meliores esse debebant quam viros, ut vel dimidium illius longe acquirant. Et Aricia ivit usque ad cacumen.
  
  Quid faciebat his omnibus implicari, et quasi bigotus sonus, quem non exacte sciebat? Una res motiva Alicia - pecuniam.
  
  Forsitan id quare laboravit Canadenses?
  
  Drake serpere coepit ad verum cubiculi exitum. "Ita pro nobis mor- talium exuendis inimicis," graviter anhelabat, "nunc plures habemus hostes, nihilque peregimus nisi nosmetipsos magis confundamus."
  
  Kennedy post eum reptans, adiecit, "Vita mea... duobus verbis damnatis."
  
  
  SEPTEM
  
  
  
  PARISIIS, FRANC
  
  
  Kennedy cubiculum deversorium paulo melius erat quam ille Drake et Ben duas horas consumpserunt in.
  
  "Cogitationes omnes cops fractae sunt", murmuravit Dracus introitum et puncta exitus repressit.
  
  "Sumus. Cum vero tempus vacationis tuae per decem annos prope nullum existit, tunc coniecturam tuam reprimendam rationem tuam explere incipiam.
  
  "Estne hic laptop?" Beni ad eum antequam quaestio rhetorica responderi posset. Invenerunt eum latentem prope pyramis vitream postquam museum reliquerunt, agentes ut duo peregrinatores magis territi, nimis territi sunt ad singula meminisse.
  
  "Cur non Gallis quae scimus?" Kennedy petivit ut Ben laptop aperuit.
  
  "Quia Gallici sunt", Dracus ridens dixit, tunc serius convertit cum nemo alius iunctus est. Sedit in margine lecto Kennedy amicum suum ad opus spectans. "Paenitet. Galli nihil sciunt. Per hoc cum illis nunc nos retardet. Puto tempus sit consequat. Sueci contactum esse debemus."
  
  "Nostine aliquem in servitio abscondito Suecica?" Kennedy supercilium ad eum levavit.
  
  "Nemo. Sed me senem ducem vocare debeo."
  
  "Cum exeatis SAS?"
  
  "Nunquam e SAS." Cum Ben aspiceret, addidit: Figurate.
  
  "Tria capita debent esse meliora quam duo." Ben in secundo Kennedy respexit. "Estne si adhuc in negotio?"
  
  Nutus levis. Kennedy capillus in oculos eius cecidit et minutam accepit ut eam decutiat. "Novem partes Odini intelligo esse, quare prima mea quaestio est? Secunda quaestio quid est?"
  
  "Nos erant in casu tantum remanens." Ben contusus furibundus in tincidunt. " Legenda est, quam Dominus Krusty hic refellit, quae asserit verum esse Deorum Sepulchrum - proprie, locus ubi omnes antiqui Deorum sepeliuntur. Nec hoc modo vetus fabula est; plures scholares disputaverunt, et multi articuli supra annos editi sunt. Problema est "Ben dixit oculos terendo" legere difficile est. Scholastici non sunt clari lingua soluta.
  
  "Prosaica? Kennedy cum risu repetita. "Tu ad collegium?"
  
  "Ille est plumbeus vocalista in globo" Dracus mortiferum obstitit.
  
  Kennedy supercilium levavit. "Habes igitur sepulchrum deorum quod nunquam fuit. OK. Quid ergo?"
  
  "Si hoc unquam pollutum est, mundus in igne mergetur, etc. et sic porro."
  
  " Intelligo. & novem partes?
  
  "Bene, cum Ragnarok collectae fuerint, viam ad sepulchrum demonstrant."
  
  "Ubi est Ragnarok?"
  
  Drake calce tapete. "Alia allecis rubra. Non est hic locus. Nam haec est rerum series, magnum proelium, mundatur flumine ignis. Naturalis clades. Satis multa Armagedon. "
  
  Kennedy frowned. "Sic etiam Vikingi dura moriuntur Apocalypsi timuerunt."
  
  Respiciens Drake animadvertit novum exemplar USA sed male incusatum Hodie in area. Vivamus scelerisque circa erat - 'SIDEAL INTERFECTOR DIMISSUS DUABUS cupit'.
  
  Aliquam eget ante non raro commodo aliquam. Quod eum alium aspectum fecit, quasi oculi eius ardebant, erat photographica Kennedy in technica politica in textu uniformis. Minorque captivus iuxta eam photo - Cop stare non potest - vadit AWOL.
  
  Vexillationes fecit cum lagena vodka prope vacua in curanda mensa, pharmacopola in mensa lecto, nullas sarcinas, nullas tabulas peregrinatorias, nullum eget, nullum itinerarium.
  
  Crap.
  
  Kennedy dixit: "Isti ergo Germani et Canadenses hoc sepulcrum non esse volunt, fortasse pro gloria? Divitiae enim efficere possunt? Et ad hoc debent colligere novem partes Odini in loco non loco. Iustum est?"
  
  grimaced Ben. "Bene, carmen non est priusquam in vinyl pressus est," ut pater meus dicebat. Anglice multum laboris adhuc habemus."
  
  "Est tractum. "
  
  "Hoc magis placet." Ben flipped in screen laptop. Novem figurae Odini sunt Oculi, Lupi, Valkyrii, Equus, Clypeus et Hasta.
  
  Drake considerari. "Sex tantum sunt, haedus."
  
  'Duo oculi'. Lupi duo. Duae Valkyries. Yeah."
  
  "Quod est in Apsalla?" Dracus despiciens Kennedy.
  
  Ben librum aliquantisper, deinde dixit, "Hic dicitur latus Odini hastam transfigere dum ieiunat in mundo Arboris pendens, omnia eius arcana suo Volvae videnti suo patefaciens. Audi aliud verbum: "Iuxta Upsaliensis Templum est arbor valde magna, ramis late expansis, que semper viret et hyeme et estate. Quale sit hoc lignum, nemo scit, quia nullus alius similis habet". umquam inventa sunt. Centum annos natus "The World Arbor est - sive fuit - in Upsalia et media est mythologia Norvegica. Dicit novem mundos esse circa Arbor Mundi. Yada... Yada. Oh, alia relatio est" sacra arbor in Upsalla, ubi saepe Odin ibat, iuxta ingens fraxinus Yggdrassil vocata, quam incolae sacram considerant, nunc abiit.'
  
  Legit porro: 'Gamla Upsalla a chronicis Scandinavianis diu spectatus sicut unus ex vetustissimis et maximis locis in historia Europae septentrionalis.'
  
  "Et ibi actum est," dixit Kennedy. "Ubi quis eam inveniret."
  
  "Bene," inquit Ben, necesse est ut omnes colligantur. Ne MINORIS AESTIMO facultatem, desidero, Sum bonus quid facio."
  
  Drake adnuit appreciation. "Est, mihi crede. Praeter sex menses, adiuvit me viam meam sternere in curriculo consequat.
  
  "Multum necesse est varia poemata et sagas historica contexere. The saga is a Viking poem of high adventure. Est etiam quod Edda Poetica appellatur a posteris eorum qui sciebant homines qui annales illius temporis noverant. Illic multus of notitia est".
  
  "Atque de Germanis nihil scimus. Ut omittam Canadenses. Aut cur Alicia Miles-"Draconis cellam insonuit". "Ignosce ... Etiam?"
  
  "EGO".
  
  "Hi Wells."
  
  Sede pro hoc, Drake. Putei respiravit. "SGG est Suecica Notae copiae et elementa exercitus Suecici ex toto orbe abstracti".
  
  Drake momentum mutus fuit. "Tu es kidding?"
  
  "Non irrideo opus, Drake. Mulieres tantum. "
  
  "Numquam hoc factum est ante?"
  
  "quatenus nullum memini."
  
  "Docent rationem?"
  
  "Vereor ineptias iustas est. Nihil concretum".
  
  "Quidquid aliud?"
  
  Gemens erat. "Dracus, vere debes mihi fabulas quasdam Mai, mate. Estne Ben adhuc ibi?
  
  "Ita, et tu meministi Alicia Miles?"
  
  "Iesu. quis non? Estne tecum?"
  
  "Non realiter. Modo offendi eam in Louvre ante horam circiter.
  
  Silentii ergo decem secunda: "Ea pars erat? Numquam proderet eam".
  
  "Nunquam fuimus 'illius suus' aut, ut videtur.'
  
  "Audi, Drake, aisne illam museum spoliare adiuvisse?"
  
  "Id me, domine. Ego est. Dracus ad fenestram abiit et micantia currus infra lumina inspexit. "Difficile concoquere annon? Pecuniam facere potest cum nova vocatione sua.
  
  Post eum audiebat Ben et Kennedy notaret de locis notis et ignotis Novem Pieces Odin.
  
  Putei graviter spirabant. "Alicia, puer Miles! Hostibus impositum? Numquam. Nullo modo, Drake.
  
  "Vidi faciem, domine. Erat ea".
  
  "Iesus in wheelchair. Quod tuum est consilium?
  
  Dracus oculos clausit et caput quassavit. "Non sum amplius pars turmae, Wells. Consilium non habeo, mehercule. Non opus est mihi consilium ".
  
  "Scio. Colligam simul, buddy accipiam, et ab hoc fine inspicere incipiam. Ut rerum explicabo, maiores aliquid laboris consequatur velit. Maneo amicus ".
  
  Funis rumpitur. Dracus conversus. Ambo Ben et Kennedy eum conspexerunt. "Noli", inquit. "Ego non insanimus. Quid habes?"
  
  Kennedy varias chartas cum cochleari discidit, quas in notas vigilum scripsit. "hasta - Upsalla. Lupi - Lugduni. deinde, ne minimum quidem.
  
  "Non omnes loquimur sicut cum cochleariis argenteis in asinis nati sumus," Dracus abripitur priusquam se prohibere posset. "OK OK. Non possumus solum ea quae scimus".
  
  Kennedy impari risu dedit. "Ego similis tui style".
  
  Quod scimus, Ben iteratur, Apsalla proximum est.
  
  "Quaestio est," mussat Dracus, "potestne hoc tractare Aureum meum card?"
  
  
  OCTO
  
  
  
  UPSALLA, SUECIA
  
  
  Drake in Stockholmiae fuga uti Kennedy statuit.
  
  Post seriem manuum violentarum inter Drake et Ben, cop Novi Eboraci sedentem ad fenestram cum Drake iuxta eam terminavit. Ita minus probabile est servatum esse.
  
  "Ita," dixit ut planum tandem exaequatum et Ben Kennedy laptop aperuit. "Ego atmosphaera quadam exciperent. In aliis negotiis nasum meum non haereo, Kennedy, regulam modo habeo. Mihi opus est scire de hominibus laboro. "
  
  "Novissem...tu semper solvere pro sede fenestra, vox? Dic mihi primum, quomodo cum Alicia Milone haec atmosphaera laboravit?
  
  "Bene" Drake admisit.
  
  "Numquid potest. Quid scire vis?"
  
  "Si est personalis exitus, mehercule. Si opus est, recensio brevis.
  
  "Quid si utrumque?"
  
  "Crap. Nolo nasum inserere in negotiis alienis, non vere, sed primum Ben ponere. Promisi venturum per hoc, et dicam tibi. Iussisti nos interficere. Sola res quam non es stultus Kennedy est, ut scis me posse confidere te in hoc me laborare".
  
  Aeria incumbens, poculum chartaceum offerens, quod dixit 'Nos Coffee Starbucks Proudly Brew'.
  
  "Caffeine". Kennedy gaudio hoc aperte accepit. Extendit, maxillam Draculi tangens in processu. Animadvertit quod tertiam inenarrabilem pantsuit indutam esse, cum ei obtigisset. Dicebat ei quod erat mulier quae ob iniurias causas operam dabat; quae serio voluit convenire cum muliere, quae verecunde coquit.
  
  Drake unam sibi assumpsit. Kennedy paulisper bibit, deinde filo comarum post aurem succinxit miti gestu, qui animum Draculi comprehendit. Tunc conversa est ad eum.
  
  "Nulla negotia tua stupri, equidem, sed ego...perfeci cop sordidum. Forensium peritus. Eum in scelere comprehendit et paucis dollariis in scaenam coniecit et nuntiavit I.A. Quam ob rem tractum accepit. Quidam annis".
  
  "Nihil mali est. Nonne assis facis tibi collegae sui? "
  
  "Dude, infernum, id tractare possum. Hoc sum post annos quinque. Quid mali, quid cerebrum meum quasi stupri terebra mordet, hoc est quod non cogitas - quod tunc interrogatur quisque de prioribus bastardi istius latrocinii causis. Omne. Solitarius. Unus."
  
  "Publicae? A quo?"
  
  "Iurisconsulti cacas eaters. Shit comedere politici. Majores futuri. Famous-insanit proscriptiones, etiam ignorantia sua caecata, ut recte ab iniuste dicas. Graphics."
  
  "Non tua culpa est".
  
  "O memini! Dic quod familiae pessimae Vide interfectorem Civitatis New York umquam innotuit. Dicite quod tredecim matres et tredecim patres, qui omnes sciunt omnia atrox quomodo Thomas Caleb interfecerit filias suas parvulas eo quod aderant per totum iudicium suum.
  
  Dracus pugnos immisit in ira. "Tune es ad hoc guy dimittere?"
  
  Oculi Kennedy foramina vacua erant. Dixerunt ei abhinc duos menses. Cum ergo iterum occisio est et nunc disparuit.
  
  "Nihil".
  
  "Omnia in me."
  
  "Non est, non. Est in systemate".
  
  "Ego sum ratio. Ego enim ratio laboro. Haec est vita mea".
  
  "Ita miserunt te ad vacation?"
  
  Kennedy oculos tersit. "Recede coactus. Mens mea iam non est .... qualis esse solebat. Iob perparvis cotidie claritatem requirit. Claritas quod modo consequi non potest amplius.
  
  Rude plene ostendit ei habitus illa. "Et quod? Nunc laetus es? Potesne me operari? "
  
  Sed Drake non respondit mihi. Noverat eam dolorem.
  
  Vocem ducis audiverunt explicantem se triginta minutas esse a destinatione.
  
  Ben dixit: "Insanis. Modo legi quod Odin's Valkyries partem collectionis privatae, ubi de ignotis. Aliquam ullamcorper mi quam. "Im 'inciperet acta omnia haec stercore".
  
  Drake vix aliquem audivit. Narratio Kennedi tragici fuit, et non talis, cui opus erat audiendi. Dubia obruit, nec dubitat trepidam manu sua tegere.
  
  "Opus tuum hoc opus est", insusurravit ne Ben audiret et eum postea interrogaret. "Credo. Bonum firmamentum est essentiale in omni operatione.
  
  Kennedy loqui non potuit, sed brevis risu suo volumina locutus est.
  
  
  * * *
  
  
  Transferentes in planum et expressum agmen postea Apsalla appropinquabant. Draculus peregrinationem taedio obnubilationis animum excutere conatus est.
  
  Foris eum frigus post meridiem resipiscit. Taxi salutaverunt et intus ascenderunt. Benl nebulam taedio sustulit dicendo;
  
  Gamla Upsalla. Hoc est vetus Upsalla. Hunc locum, "Upsallae totum" demonstravit, post ecclesiam cathedralem in Gamla Upsalla olim conflagratam aedificatam. Haec nova Upsalla essentialiter est, quamquam centum annos nata est."
  
  Wow, Kennedy trahitur. "Quot annos nata est ut Upsalla facere?"
  
  "Recte."
  
  Taxi non movet. Auriga nunc dimidia pars conversus est. "Barrows?"
  
  "Ignosce me?" Vox Kennedy sonuit scandalizata.
  
  "Vide aggeribus? Tumuli regii? Balbus Anglis non adiuvat.
  
  "Etiam". Ben adnuit. "Tabulae regiae. Est in loco".
  
  Quam ob rem mini- iter Upsaliensis processerunt. Ludens Tornacense, Dracus circumitu ferre non potuit. Aliunde, Saab erat commodus et civitas gravis. In diebus illis Apsalla oppidum erat universitatis et viae plenae birotae erant. In uno puncto, eorum loquax sed durus exactor ad interpretatorem explicavit cursoriam tibi in via non cessaturum. Te detrahet sine altera cogitatione.
  
  "Accidentia". Ostendit manibus floribus sidewalks decorans. " Accidentia multa."
  
  Utrinque natabant aedificia vetera. Tandem civitas emollita est, et rus in campum serpere coepit.
  
  "Bene, sic Gamla Apsalla nunc viculus est, sed magnus in primis commercialibus" Ben ex memoria dixit. Ibi conditi sunt magni reges. Fuitque ibi Odin aliquandiu".
  
  "Hic est locus ubi se suspendit," Drake fabulam revocavit.
  
  "Etiam. Se in mundo Arbori immolavit, dum videntem suum observantem audiebatque omnia secreta, quae semper servaverat. Multum illi necesse est habere illam". Aversatus ut putabat, "Incredibiles prope sunt."
  
  "Omnes confessionem Christianam sonat," audebat Drake.
  
  "Sed Odin hic non moritur?" Kennedy petivit.
  
  "Nemo. Mortuus est in Ragnarok cum Thor et Freyr filiis suis.
  
  Taxi circum raedam latitudinem circumagebant antequam ad finem veniret. Ad dextram tritis per sparsas arbores semita ducitur. "Ad tumulos" inquit auriga.
  
  Illi gratias agentes, Saab in claram lucem et recentem auram reliquerunt. Draculi idea erat explorare aream et ipsum castellum videre si quid ex arbore papaver. Ceterum, cum tot iactationes internationales suas indultos inflantur in id quod solum pro omnibus libertas globalis describi potest, aliquid eminere debet.
  
  Post arbores, campus campus patens factus est, solum a justo aggeribus parvis et tribus tumulis magnis directis qui interrupit. Post hoc in spatio animadverterunt lucidum tectum et aliud aedificium ad dextrum suum, quod vicus initio notavit.
  
  Kennedy constiterunt. "Nullae sunt arbores usquam, latinae".
  
  Ben in libello suo occupatum est. "Signa nunc non sustinent, suntne?"
  
  "Habes ideam?" Dracus patentes campos pro quibusvis actionis signis observabat.
  
  "Memini legere ibi ad tria milia tumuli hic esse. Plures centeni hodie sunt. Scis quid sit?"
  
  "Optime non ea aedificaverunt?" Kennedy risit. Drake cum subsidio notavit eam videri plene in opere currenti versari.
  
  "Multam sub terra actio antiquitus temporibus fuit. Et tunc hi tres 'regali' sunt. Saeculo XIX, post tres reges fabulosos appellati sunt a Domo Yngling - Aun, Adil et Egil - una ex famosis familiis regalibus in Scandinavia. Sed ... moratus, se oblectans, aggeres etiam in antiquissima mythologia et vulgares fabulas iam extitisse affirmat, eosque antiquissimos tributos fuisse antiquissimos, archetypos, tres Reges, vel Deos, ut nos novimus. Isti sunt Freyr, Thor et Odin.
  
  "Hoc temere initus est," dixit Kennedy. "Sed vides quam multae ad biblicas fabulas spectantes ex omnibus his antiquis fabulis questus teneamus."
  
  "Sagi haec est. Ben correxit. "Poetica. Academicorum doodles. Aliquid momenti esse potest - justos references ad verba Swedish falla aggeribus coniuncta, et manga fallor - non certus quid significat. Et, Kennedy, nonne alicubi legi fabulam de Christo fuisse simillimam narrationi de Iove?"
  
  Adnuit Drake. Fuit autem deus Horus Aegyptius praecursor alius. Dii ambo, qui nunquam fuisse creduntur. Dracus innuit versus tres tumulos regales qui prominebant contra plana landscape. "Freyr, Thor et Odin, huh? Quis ergo est, Blakey? A?"
  
  "Nescio, mate."
  
  "Nolite solliciti, munchkin. Ex his vicani informationes torquere possumus, si opus sit.
  
  Ambulabant praeter aggeres, simulantes tres hikers lassos esse quasi distractionem. Sol eos acriter in capitibus percussit, et Dracus Kennedy ocularias suas frangere vidit.
  
  Ipse caput quassavit. Americani.
  
  Tum Ben phone sonuit. Kennedy caput movit, iam frequentia familiae contactus oppressa. Drake modo chuckled.
  
  "Karin" Ben dixit feliciter. "Quomodo maior soror mea est?"
  
  Kennedy Drake patted in humero. "Cantor duc in coetum?" petivit.
  
  Drake humeros. "Aurum cor, totum hoc est. Sine querela tibi quidquam facturum. Tales amicos vel collegas quot habes?"
  
  Villa Gamla Upsalla ornatior et nitida erat, paucis viis structis alta tecta aggeribus centum annorum instructa, bene conservata et infrequens. A temere vicanus illas curiose spectabat.
  
  Drake ambulavit versus ecclesiam. "Vicarii locales semper utiles sunt".
  
  Cum ad porticum accederent, senex in veste clericali eas pene prostravit. Constitit admirans.
  
  "Salve. Kan jag hjalpa dig?"
  
  "Non certa de illo, mate." Dracus suum optimum risum induit. "Sed quis illorum barriculorum istic ad Odinum pertinet?"
  
  "In Anglico?" Bene de mundo locutus est sacerdos, sed intelligere studuit. "Vad? Quid est? Unus?"
  
  Ben extiterunt, et vicarii animum ad sarcinas regis attraxerunt. "Unus?"
  
  "Vides." Senex adnuit. "Etiam. Hm. Storst... Verbum invenire contendit. "Magnum".
  
  "Maximus?" bracchia pandere ben.
  
  Dracus eum impressit risit.
  
  "Figura". Kennedy quaerere coepit, sed Ben unam quaestionem ultimam habuit.
  
  "Falla?" Miratus labris solus, vicarium intuens, humeros nimis elusus. "Aut manga fallor?"
  
  Accepit aliquantisper, sed responsum cum frigidus Dracus ad os venit.
  
  " laqueos... laqueos sortiti."
  
  
  NOVEM
  
  
  
  GAMLA UPSALLA, SUECIA
  
  
  Dracus Ben et Kennedy maximos aggeres regis secuti sunt, loris in dorsualis fidus, ut in pace aream pervideret. Solum operculum erat mille fere post aggerem minimum, atque ibi motum alterum videri putabat. Ieiunium motus. Sed ulterius studium nihil amplius patefecit.
  
  Substiterunt ad radices Odini tumulus. Ben aspiravit. "Ultima persona ad summitatem accipit aliquid cacas in mea Facebook page!" vociferatus est iter arripiens. Dracus eum placidius sequebatur et Kennedum risit, qui paulo celerius quam eo ambulabat.
  
  Profundus magis ac magis agitari coepit. Non placet. Nudi erant sine spe. Quosvis sclopetis potentes sequi possent, eas in gunpoint tenentes, ordines expectantes modo. Sibilabat ventus, et aures verberabat, suspiciones augens.
  
  Contigit circiter viginti minuta ad summum montis graminei ascendere. Cum Drake ei obtinuit, Ben iam in gramine sedebat.
  
  "Ubi picnic canistrum, Krusty?"
  
  "hoc discessi in stroller tuo." Circumspexit. Hinc, ex alto, stupendo visu patefecit: sine fine colles campi virides, undique colles rivi, et procul purpurei montes videri possent. Videbant vicum Gamla Upsalla usque ad fines urbis Novae Upsallae extendentem.
  
  Kennedy manifestavit. "Ita, aliquid dicturus sum, quod me aliquandiu iam molesta est. Si hic tumulus est Odini et Arbor Mundi in eo abscondita - quae repertio interfector foret - cur ante hoc nemo invenit? Quid nunc quaeramus?"
  
  "Est simplex". Contumeliae crines pone ordine beu. "Nemo cogitatur prospicere prius. Usque ad mensem ante clypeum inventum, fabula tota pulverulenta erat. FABULA. Et non facile fuit Hastam cum Arbore Mundi, quae nunc fere universaliter Yggdrasil appellatur, ac deinde cum novem diebus brevibus ibi commorationis Odin coniungi.
  
  Et - congruunt Drake, "arbor illa non facile est invenire si sit. Noluerunt nothum aliquem antiquum in hoc offendere.'
  
  Nunc cellae Drake phone insonuit. Ben aspexit cum gravitate ludibrio ut eum e mantica sua extraheret. "Iesu. Ego incipiens ad sentire sicut tu."
  
  "Puteus?"
  
  "Team decem hominum arbitrio tuo. Modo dic verbum".
  
  Drake mirum devoravit. "Decem homines. Haec turma magna est." Decem-vir SAS turmas praesidentis in suo ovali officio extrahere potuit et adhuc tempus invenire novam video musicam dominae Gaga movendi antequam domum tea pro peteret.
  
  "Magnos sudes audivi. Res per horam evadit.
  
  "Haec sit vera?"
  
  "Regina numquam mutant, Drake. Tarde inceperunt, et deinde viam bulldoze conabantur, sed finire timuerunt. Si solamen id est, non maximus res nunc agitur in mundo.
  
  Sententia Wells significatum est ut leo de zebra tractaretur et Dracus non confundit. "Sicut quid?"
  
  Scientes ab NASA novum supervolcano exsistentiam confirmaverunt. Ac... "Videbantur etiam Putei, "activum est."
  
  "Quid est?"
  
  "Paulo active. Sed cogita, primum quod cogitas cum memoras supervolcano.
  
  "Finis planetae..." Dracus perfecit, guttur eius repente exsiccavit. Accidit, Drake nunc bis in tot diebus audisse sententiam. Ben et Kennedy aggerem cingi vidit, herbam calcitrando, et timore penitus insidens similia quae numquam expertus erat sensit.
  
  "Ubi est?" interrogavit.
  
  Putei risit. "Non longe, Drake. Haud procul a quo tuum clypeum invenerunt. Est in Islandia."
  
  Dracus iterum mordax erat, cum Ben clamabat: "Inveni aliquid!" alta voce ostentans innocentiam suam pervagata.
  
  "Exire debeo". Dracus ad Ben cucurrit, allicientem quantum potuit. Kennedy circumspiciebat, sed solum castellum erat videre.
  
  "Tace, buddy. Quid habes?"
  
  "Horum". Ben prosternens gramen squalidum reiecit, ostendens tabulam lapideam circa magnitudinem chartae A4. Totum ambitum aggeris, singuli pedes pauci, ordines a summo usque ad medium fere basin cingunt. Centum eorum esse oportet."
  
  Drake propius aspectum accepit. Superficies lapidis tempestatibus graviter laesa est, sed parte graminis obsita munita. Notae quaedam fuerunt in superficie eorum.
  
  "Inscriptiones runicae, opinor, appellantur," Ben dixit. "Vikingorum symbola".
  
  "Quam infernum scis?"
  
  Risit. In plano notas repressi scuti. Conveniunt. Tantum quaeritur in Google".
  
  "Hedus dicit centum esse," Kennedy traxit, circum ardua, graminea clivo circumspiciens. "Quid ergo? Non adiuvat".
  
  "Infans dicit operari," Ben dixit. "Non opus est invenire runas pertinentes ad id quod petimus. Rune hastam representans. A rune lignum repraesentans. Et rune pro -"
  
  "Unus" Kennedy complevit.
  
  Drake ideam habuit. "Ego bet linea visus uti possumus. Omnes opus est videre se scire operatum, vox?"
  
  " Logica miles," Risit Kennedy. "Sed pretium experimentum puto."
  
  Dracus pruriebat ut eam quaereret de logica cop, sed tempus elapsus est. Aliae factiones etiam nunc progrediebantur ac mire aberant. Fœnum ex utroque lapide radere omnes coeperunt, viridique collis discursum. Primo ingratum opus fuit. Dracus signa fecit, quae instar scutorum, balistarum, asini, cymbae, dein hastae;
  
  "Unum est". Submissa voce duo alia, nec amplius. Sedit cum sarcinis et commeatus quos per Apsalla taxi emerant emittebat. Faces, magna lampadio, compositus, aqua, duo cultri, quos Ben indicabat, rudera purgandi significabantur. Respectum obtinuit, quem ego non ita credulum pereo, sed eorum necessitas urgebat quam nunc cura Ben.
  
  "Arbor". Kennedy ad genua cecidit, lapidem scalpendo.
  
  Tulit Ben alius decem temporis minuta ad aliquid inveniendum. Constitit, inde recentis repetens vestigia. "Memento quid dixi de Tolkien fundante Gandalfo in Odin?" Percussit pede lapidem. "Bene, Gandalfus est. Habet etiam virgam. Heus!
  
  
  * * *
  
  
  Dracus eum proxime observavit. Sonum stridorem audivit, quasi apertae stridores gravia adaperta essent.
  
  "Numquid fecisti eam super lapidem gressum?" - Diligenter quaesivit ille.
  
  "I ita cogitare".
  
  Conspecti inter se omnes, mutatis vocibus, cum trepidatione ad metum, tum ut una acies, processit.
  
  Lapis Draci leviter cessit. Audivit eundem stridorem sonum. Humus ante saxum delapsus est, et tristitia circum aggerem accurrit sicut anguis turbocharge- tus.
  
  Ben clamabat dicens: "Est hic aliquid".
  
  Drake et Kennedy per terram depressam ambulaverunt ubi stabat. Procidit in terram prospiciens rima. "Quidam cuniculi."
  
  Dracus facem vibrabat. "Tempus crescendi duo, populus," dixit. "Sequi me".
  
  
  * * *
  
  
  Extemplo e conspectu duae vires funditus movere coeperunt. Germani, usque nunc contenti in somno oppidum Gamla Apsalla prostrare, se paraverunt et vestigia Draculi sequi coeperunt.
  
  Altera pars, copia delectorum exercitus Suecorum - Sarskildis Skyddsgrupen seu SSG - Germanos observare continuavit et de nova complicatione proposita a tribus paganis qui in lacum descenderant.
  
  Debent plene adierunt. Quoquo modo necesse est.
  
  Id est, si quid superfuerant futurum.
  
  
  DECIMUM
  
  
  
  ARBOR ORBIS PIT, SUECIA
  
  
  Drake recumbens. Obscurus iter coeperat serpere spatium iamque minus quam sex pedes altum. Tectum saxeum ac lutum erat, magnisque punctatum, ansas obsitas graminis, quas modo exciderat.
  
  Velut in saltu Wading, Drake meditatus est. Tantum sub terra.
  
  Animadvertit quasdam firmiores vites iam succisas. Fluctus sollicitudinis per ipsum cucurrit.
  
  Ventum est ad aream ubi radices tam densae erant ut iterum repere essent. Pugnatum erat durum et sordidum, sed Dracus cubitum ante cubitum posuit, genu ante genu, aliosque ut sequerentur hortabantur. Cum in aliquo puncto etiam persuasio Ben non adiuvabat, Drake ad IMPORTUNUS conversus est.
  
  "Tempus saltem stillat," mussat Kennedy. " Mergere debeamus."
  
  Dracus a signo militis responso abstinuit, subito oculis deprehensus est sub luce lampadis.
  
  "Aspice is".
  
  Runs in parietem sculpsit. Mira symbola quae Drake commemoravit de clipeo Odini ornantibus. Voce ben strangulata resonabat in ANDRON.
  
  "Scandinavian runas. Bonum omen.'
  
  Lucem suam ab eis dolens Dracus convertit. Vtinam legere possent. SAS brevius, plus facultatis habuisset. Aliquam erat tempus huc adducendi.
  
  Quinquaginta plus pedes et sudor eum effudit. Kennedy anhelantem audivit et execrationem optimam gestationem suam pantsuit. Ab Ben omnino non audiverat.
  
  "Tune es okay, Ben? Estne coma tua ad radicem implicitus? "
  
  "Ha, mehercule, ha. Perge, moron.
  
  Dracus per lutum serpere pergebat. "Unum me sollicitat," anhelavit inter spiritus, "multum est laqueos". Aegyptii laqueos, elaboratas, ad thesauros suos tuendos struxerunt. Cur Nores?"
  
  "Non possum existimare Vikingi cogitans nimis difficile de laqueo," Kennedy retro inflatus.
  
  "Nescio" Ben vociferatus est versus. "Sed Vikings etiam magnos viros habuit, tu scis. Sicut Graeci et Romani. Non omnes barbari erant.
  
  Aliquot vicissitudines laxare coeperunt. Alterum decem pedes et tectum super eos abierat. In illo momento, extenderunt et respirantem ceperunt. Facem Draculi illustravit hunc locum praemisit. Quod cum Kennedy et Ben ostendit, risit.
  
  "Damnat, duo vultus tui sicut tu modo surrexisti ab inferis!"
  
  "Et ego coniecto in stercore hoc usus es?" Kennedy manum elevavit. "Ens SAS et omnia?"
  
  Non SAS, Dracus venenata verba exuere non potuit. "Non solebat". Dixit, et nunc ocius processit.
  
  Alter acutus, et Dracus in faciem suam auram sensit. vertigo eum afficit sicut tonitru subito, et alter antecessit priusquam in crepido cavernosa rupe stantem infra stantem intellexit.
  
  Incredibile visu oculis occurrit.
  
  Tam subito constitit ut Kennedy et Ben in eum ingruerent. Tum quoque visum.
  
  "OMFG" Ben praeeunte titulum Muri Somni signatura vestigia.
  
  Astitit ante eos omnis arbor mundi in gloria sua. Numquam supra terram fuit. Arbor inversa, radices validas in montem super se attollentes, firma aetate et circumfuso saxorum formatione firmatae, rami aurei fusci, folia perennis viridis, truncus centum pedes in profundum perveniens. fovea gigantea.
  
  Iter eorum in angustum scalam sculptam in parietes saxosos vertebat.
  
  Inspiravit laqueus, Ben. "Noli oblivisci laqueos".
  
  "Ad infernum cum laqueis," Kennedy cogitationem Draculi inclamavit. "Ubi infernum est lux oriundus?"
  
  Ben circumspexit. "Est rhoncus."
  
  "Flagret" inquit Dracus. " Christum. Paratus est locus iste."
  
  SAS diebus suis miserunt homines qui hanc aream pararent; bigas aestimare aleam et corrumpere vel catalogum facere antequam ad basim revertitur.
  
  "Non multum temporis habemus," inquit. Fides eius in Kennedy modo crevit. "Apostolum".
  
  Descendunt defessi et putres gressus, et subito gutta semper dextera. Decem pedes descendunt et gradus acriter pensitare coeperunt. Drake restitit ut trium pedum anfractus patefactus esset. Nihil spectaculi, sed satis ad eum cogitandum, quia hiatus infra hiatus multo manifestior factus est.
  
  "Crap".
  
  desiluit. Gradus saxum erat circiter trium pedum latum, manubrium facile, terribile cum aliqua iniuriae gradus certam mortem significabat.
  
  Qui recte exposuit et statim avertit, sentiens ipsum Ben esse paene lacrimarum. "Nolite solliciti esse" Kennedy neglexit et amicum suum intendit. " Crede mihi, Ben. Ben. te capiam."
  
  Fidem vidit in oculis Ben. Absoluta, puerilis fiducia. Tempus erat iterum merendi, et cum Ben insiliit et tunc vacillavit, Dracus manum in cubito sustentavit.
  
  Drake despiciens. "Securus, huh?"
  
  Kennedy desiluit. Dracus diligenter observavit, simulans non animadvertere. Sine quaestionibus expositis, sollicitudinem suam vidit et admonet.
  
  "Tres pedes, Drake. Non Maximo Canyon ".
  
  Drake despiciens Ben. "Paratus, buddy?"
  
  Viginti pedes amplius, et altera in scalarum foramine latior erat, hoc tempore pedes triginta, densa assere lignei, quae ad Dracum volutabatur, obducta est. Kennedy eum secutus est, ac deinde pauper Ben, coactus Draco suspicere, prospicere pro deorsum, intendit destinatum, non pedes. Adulescens tremebat tempore solido, et Dracus brevem confractionem poposcit.
  
  Cum restiterunt, Drake Orbis Arborem hic tam late dilatam esse vidit ut rami eius densi scalas paene attingerent. Ben extendit manum reverenter ad palpandam membrum, quod ad tactum suum tremuit.
  
  "Hoc est attonitus", inspiravit.
  
  Kennedy hoc tempore usus est ad crines styli et introitum super illud studere. "Hactenus omnia munda sunt", inquit. "Dices in forma hodierna non esse certos Germanos qui hunc locum paraverunt. Diripiunt illud et comburunt in terra cum flammulis.
  
  Aliquot praeterea mae et quinquaginta pedes erant, media fere via. Dracus tandem permisit se cogitare veteros Vikingos Aegyptiorum tamen non fuisse pares, et hiatus optime facere possent cum in scalas lapideas, quae erat pars elaborata cannabi, plectere et pigmenti. Cecidit, ut sine fine labentem cerneret, digitorumque apices se conprehendit.
  
  Kennedy cenaculum traxit. "Asinus versans in vento, SAS guy?"
  
  Ascendit in solidam terram, et digitos attritus extendit. "Gratias tibi".
  
  Cautius, nunc plusquam medium transversa. Ultra spatium vacuum dextra stetit arbor ingens, Auram et solis intacta, et oblita miraculi.
  
  Magis ac magis symbola Vikingi tradebantur. fatum coniecerat Ben. "Similis est graffiti originalis muri," dixit. "Populus nomina eorum excidit et epistulas reliquit - primae versiones "Johannes hic erat!"
  
  "Fortasse creatores speluncae," dixit Kennedy.
  
  Dracus aliam gressus haerentem frigore maceriam temptat, et penitus resonat stridor in antro. Fluvius obruta desuper corruit.
  
  "Curre!" Drake exclamavit. "Nunc!"
  
  per scalas decurrerunt, ceterarum laqueorum neglecto. Saxum ingens saxum desuper ingenti fragore cecidit, saxa vetusta comminuens ingruat. Drake corpus Ben texit suo, ut saxum per scalas stantem ingruebat, circiter viginti pedes pretiosos cum eo ducens.
  
  Kennedy lapidem astularum excussit ab humero eius et Drake siccum risu aspexit. "Gratias tibi".
  
  "Heus, cognovi mulierem quae servavit SAS guy asinum praecurrere simplicem saxum. "
  
  "Funny, dude. Tam ridiculam."
  
  Sed non erat. CANO acris erat, et graciles sed validi plectere in passum Ben et Kennedy separante ruperunt.
  
  "Phoo!" Kennedy exclamavit. Nervi particula tanta vi evulsa est ut talum a reliquo corpore facile separaret.
  
  Alius strepita duobus gradibus descendit. Dracus ibidem saltavit. "Shit!"
  
  Alius desuper rugitus significabat ruinam lapidis sequentem.
  
  "Insidiae frequentissima est", dixit eis Ben. "Idem etiam atque etiam fieri servat. Non opus est ut ad hanc sectionem ".
  
  Dracus nesciebat quae confusa essent vestigia et quae non erant, ita fortuna et velocitate confidebat. Praecipites quidam triginta gradus cucurrerunt, volentes quam diutissime in aere manere. Parietes scalae dilapsae viam veterem traiecerunt in cavernam rupium ima.
  
  Sonitus strages ad imum cadens grandius fieri coepit.
  
  Fuga secuta est rigidi stridore crepitante.
  
  Dracus calcavit alium scalam falsam, sed momentum suum portavit eum per inane breve. Kennedy super eum salit, plenus fugae decorus ut capreae, sed Ben post illam cecidit, nunc in barathrum labens.
  
  "crura!" Dracus exclamavit, deinde in vacuum recidit, humi factus. Relevium tensio e cerebro lavavit ut Kennedy pedes retro in loco posuit. Ben sensit corpus eius ictus et tunc in pectus eius cadere. Drake momentum manu Guidonis canaliculavit, deinde insuper eum ad terram solidam impulit.
  
  Sedit cito, cum frangit.
  
  "Perge ambulare!"
  
  Lapidibus repleta est aer. Unus Kennedy jecit caput, praecisum et fontem sanguinis relinquens. Dracus in talo ictus alius. Agonia eum dentibus stridorem fecit et incitavit ut ocius curreret.
  
  Murum supra capita eorum glandes transfixerunt. Procumbit Dracus et volatilis aspectus ad ostium.
  
  Vidi ibi familiares copias congregatas. Germanorum.
  
  Nunc cursu supra temeritatem currebant. Dracus pretiosam secundas tulit ad tergum salire. Alter emissarius, ut lapidem prope caput eius glandium infixit, antrorsum prosternitur, gressum involvitur, bracchiis plicatis plenum circulum fecit, et ad summam altitudinem erecta, nulla momenti semuncia permanente.
  
  Ah, priscus retro sunt.
  
  Plures glandes. Tunc alii coram eo corruerunt. Horror cavum in corde fecit donec intellexit se solum ad imum speluncae procursu perventum esse et, imparatum, protinus in terram ingruat.
  
  Drake retardari. Fundum antrum erat spissum ex lapide, pulvere, ac lignis obrutum. Cum rebellassent, Kennedy et Ben conspecta erant. Non solum squalore obsita sunt, sed nunc pulvere taboque et frondibus consita.
  
  "Ah, mea fidissima camera," intonuit. " Anni minaciae stant coram me."
  
  Dracus ardentis baculum arripuit, et curvam speluncae fovebat, quae ab armatis fugeret. Quinque minuta ad extremum arboris accepit. Constanter umbrae immobilitatis suae impositura.
  
  Drake in humero patted Ben. "Melior quam ulla Veneris nox sesh, huh, mate?"
  
  Kennedy iuvenem guy oculis novis aspexit. "Habes fans? Non enim fans coetus tuus? Colloquium hoc brevissimum habebimus, bro. Spera in eo".
  
  "Ben duo-" Ben balbutire coepit cum extremum angulum rotundatum, tunc concussus obticuit.
  
  Constiterunt omnes.
  
  Somnia mirae antiquae coram illis apparuerunt, ea obmutescunt, ac paene usque ad dimidium minutum cerebrum suum praecluserunt.
  
  Hoc est, hoc est.
  
  " Attonitus," Drake spiravit.
  
  Ordines maximorum longarum Vikingorum unquam excogitare potuerunt eas abeuntes in singulis fasciculis, retro stantes, quasi in pervetusta negotiatione impedita haerere. Latera eorum ornata argento et auro, vela serico et gemmis ornata.
  
  "lowboats," Kennedy graviter dixit.
  
  Naves Naves.* Ben adhuc habuit bonum sensum ad corrigendum eam. "Perduint, haec maximi temporis sui thesauri existimata sunt. Oportet... quid? Estne hic viginti?
  
  "Bene frigus," dixit Drake. "Sed haec hasta pervenimus. Ullae ideae?"
  
  Iam Ben in mundo Arborem spectabat. "Deus, guys. Potesne cogitare? Suspendisse quis ex ea. Fucking unus."
  
  "Credis igitur nunc Deos, hmm? Fan? Kennedy in obliquum ad Ben parum contumaciter incubuit, faciens illum erubescere.
  
  Dracus in crepidinem angustam ascendit quae totam longitudinem caudae longitudinis. Lapis fortis videbatur. Et incubuit super ligneum ora. "Repleta sunt haec praeda. Tutum est dicere neminem umquam hic ante hodie fuisse."
  
  Iterum studuit navium acies. Inestimabiles divitiarum ostentatio, sed verus thesaurus ubi erat? In fine? Arcus finis? Parietes speluncae picturis antiquis ornabantur. Vidit imaginem Odinis in mundo Arbor pendentem et mulierem ante se genuflexam.
  
  "Quid hic loquitur?" Ben ad eum annuit. "Age, festina. Illi acturi nothi non illic iugulare tomacula sunt. Let's move."
  
  Ostendit cincinnus rudis textus sub imagine mulieris deprecantis. Ben renuit caput. "Sed technologia viam inveniet. Conprimit fidum I-phone, quod hic gratanter signum nullum habuit.
  
  Dracus ilico se in Kennedy cepit. "Mea una idea est has scaphas sequi," inquit. "Nonne convenit vobis?"
  
  "Sicut eu ventilabrum dixit, Sum in ludo, guys. Monstrare viam.'
  
  Qui emigravit, animadvertens quod, si hoc super cuniculum ad ultimum mortuum pervenisset, capti essent. Cauda arcte tenerent Germanos, nec lauri insisterent. Dracus hanc cogitationem in partes divisit, crepidinem in saxum insculptam constituit. A tempore ad tempus aliud lignum rutilans offenderunt. Drake eos velatos vel relocavit ad occasum obscuriorem in praeparatione ad pugnam venturam efficiendam. Inter quas diutinas assidue perscrutatus est, ac tandem angustam inter eas ambages semitam fecit.
  
  Consilium b.
  
  Duae, quatuor, ac deinde decem longae naves transeunt. Pedes Draci dolores laborare coeperunt ab labore quo angustum iter tractabat.
  
  Tum sonitus languidi cadentis scopuli, et tunc clarior clamor per specum ingens insonuit, cuius sensus apparebat. Sine sono etiam ad opus suum diligentius incumbebant.
  
  Drake tandem ad finem ordinis venit. Viginti tres naves numerat, integras singulasque praeda onustas. Cum ad dorsum cuniculi appropinquarent, tenebrae profundiorem reddere coeperunt.
  
  "Non puto se usque eo pervenisse," dixit Kennedy.
  
  Dracus magnam lucernam circumquaque perscrutatur. "Periculosum," inquit. "Sed opus est scire."
  
  Et convertit illum et movit trabem de latere in latus. Locus angustus acriter, donec arcus merus erat ante.
  
  et post arcus scalae unius.
  
  Subito clamorem suppressit, deinde in theatrali susurro "Sunt in crepidine!"
  
  Hoc erat. Accepit Dracus. "Discidimus," inquit. "Ibo ad similitudinem tribunalis. Vos duo ibi descendunt ad naves et revertuntur per viam quam pervenimus.
  
  Kennedy reclamare coepit, sed Dracus caput movit. "Nemo. Facite. Ben praesidium eget, non facio. Et hasta opus est.'
  
  "Et quando ad finem navium perveniemus?"
  
  " Per me ergo redibo."
  
  Dracus sine alio verbo remeavit, crepidinem desiluit et ad scalas dorsum petit. Respexit semel, et vidit per crepidinem umbras appropinquantes. Ben sequebatur Kennedy clivum ruderibus stratae ad ima navis proximae Vikingi. Drake orationem spei obtulit et quantum potuit scalas cucurrit, per duos gradus uno tempore saliens.
  
  Age." Ascendit donee vitulos admovet et pulmones arsit. Tum vero in latum tribunal egressus est. Post eos latum currens furiosa fluit unda, Alta dorsi durius excisa saxis, Ut priscis propemodum barbecue simillima.
  
  Sed quod Drake attente deprehensum erat, symbolum ingens in pariete post altare insculptum erat. Tria triangula inter se imbricata. Quidam minera in sculptura intus comprehendit lucubrationem artificialem, et sicut sequins in veste nigra fulgebat.
  
  Nulla tempus terere. Vadit amnis, anhelans ceu glacialis aqua feminibus assurgunt. Accedens ad altare, vidit objectum in superficie ejus iacentem. Artificium breve, acuminatum, nec mirum, nec gravem. Vere mundanum...
  
  ... hastam Odini.
  
  Obiectum latus deo confossus.
  
  Fluctus trepidationis et praesagientis perambulabat eum. Hic eventus omnia vera fecit. Hactenus, fasciculum speculationis suus fuit, iustus speculationis dolor. Sed praeter id temporis, terribiliter verum fuit.
  
  Terribiliter vera. Steterunt coram countdown ad finem mundi.
  
  
  UNDECIM
  
  
  
  ARBOR ORBIS PIT, SUECIA
  
  
  Dracus in ceremonia non stetit. Hastam arripit et viam qua venerat retro vertit. Per glacialem rivum, per scalas putres. Avertitque se per medium lampadis, et retardat ut pice tenebrae eum circumdederunt.
  
  Lumina lucis languida ostium infra illustravit.
  
  ambulabat. Super tamen non erat. iam pridem hoc saepius quam non didicerat, hominem qui nimium diuturnum in proelio non putabat domum reverti.
  
  Constitit in vestigio ultimi gradus, deinde in profundiores meatus tenebras irrepsit. Germani iam prope ad extremum crepidinem prope erant, sed lampades tam distans non nisi ut alia umbra iuncta essent. Transilivit transitum, muro se premens, et ad imum Vikingi naves tendit clivum.
  
  Lactavit vox mascula, "Aspice hoc! Videte, Stevie Admirabilis! Vox miratur eum magno accentu Americani Australis.
  
  Hoc mehercules, aquila luscus nothus eum vidit vel umbram movens - quod non putabat fieri posse in hac caligine. ocius cucurrit. Iaculatus emissus est, lapidem prope ubi nuper erat feriens.
  
  Figura obscura super crepidinem incumbens, probabiliter Americana. Via est ibi inter naves. Movere te nequeunt antequam piger iugulos tuos supprimam.'
  
  Crap. Iancii occultum iter viderunt.
  
  Sternit, arrogans, elatus. Unus ex Germanis "Fugite, Milo," et tum inclementer in declivi deiectus est.
  
  Dracus felix sidus egit. In secundo erat in homine, funibus vocalibus emisso, et emissa voce tortum cervicem, antequam aliquis eum sequi posset.
  
  Dracus pistolae Germanicae - Heckler et Koch MG4 excitavit et complures ictus incendit. Unius hominis caput explosum est.
  
  Oh, Etiam, putabat. Melius adhuc cum pistol iactum quam cum camera.
  
  "Canadiani!" sequitur series simultanea stridorum.
  
  Dracus furiali risit susurro. Ita putant.
  
  Non amplius se oblectans, quantum ausus est, decurrit tramite. Ben et Kennedy praemissi erant et praesidio eius indigebant. Iuravit hic vivos eos exire, et noluit eos demittere.
  
  Germani post eum clivum diligenter descendunt. Is paucos ictus incendit et ut negotiosos custodiret, naves numerare coepit.
  
  Quattuor, sex, undecim.
  
  Vestigia ambigua facta sunt, sed tandem exaequata sunt. In uno puncto adeo extenuatum est ut quis supra quindecim lapidem costam expressam inter ligna verisimiliter frangeret, sed iterum dilatavit dum XVI navem numeravit.
  
  Vasa eminentia, vetusta, horrenda, veteris cortice et rubigine olenti. Motus mobilis animum suum apprehendit, et laevam suam figuram spectavit, quae modo posset esse hoc newbie Milonis crepidinem angustam recurrentem, quam plerique vix perambulare possent. Drake ne tempus quidem incendii, tam velociter movebatur Americanus.
  
  Perduint! Cur tam bonus esse debuit? Solus Dracus sciebat - praeter se - qui tale facinus efficere potuit Aricia Miles.
  
  Hic me in medio gladiatorio Praesentis certaminis inveni...
  
  Exsiluit iam praeter naves, impetu suo utens pedetentim desiluisse, fere libere a temere aggeribus in profundas cavernas iaculans et angulo ex moenibus arenosis prosiliens. Etiam trabes flexibiles utens navium ad momentum inter salit lucrandum.
  
  "Manere!"
  
  Vox exsoluta alicunde praecesserat. Restitit cum figuram terret Kennedy vidit, relevatus ad audiendum accentum Americanum. "Sequere me" exclamat, cum sciret se non posse eum ad finem portici praecurrere. Possent premi per horas.
  
  Praeter ultimam navem praeceps fregit, Ben et Kennedy post se cadens, sicut Milo crepidinem desiluit et frontem eiusdem navis decidit. Dracus circum umbilicum suum involvit bracchia, eoque se onere sterno exposuit.
  
  Alterum tormentarii apud Kennediam eiecit.
  
  Milo in aere adhuc sclopeto laceratus forfice se liberavit, volvens in manus manus et in eum repente obversabatur.
  
  Ille fremuit, "Matt Drake, unicus. Prospiciebat hoc buddy.
  
  Ulnis pugnis percussit. Dracus compluribus ictibus in brachiis accipit, recedente cedentem. Hic homo noverat eum, sed quis erat infernum? An vetus hostis infacetus? SAS umbram ex tenebris praeteritis umbra? Prope erat Milo et laetus ibi maneret. Drake e angulo oculi sui cultrum in balteo Americano animadvertit, exspectans ut distraheretur.
  
  Inhumanum calcem accepit ad gressum suum.
  
  Post hunc primos inconditos progressus Germanos audiebat. Paucae tantum naves erant.
  
  Ben et Kennedy obstupefacti spectabant. Machinam tormentarii Kennedy levavit.
  
  Unam Dracus viam compingit, altera scidit, Vitavit Milonis pessimum crus calcitratum. Accensus Kennedy, poUicem a Milonis crure levans lutum.
  
  Dracus risit et abierat, simulans se canem pet. "Mane" inquit deridens. "Ille est bonus puer."
  
  Monitum Kennedy incensus alium iecit. Dracus se convertit et praeter illos cucurrit, brachium Ben apprehendit et statim ut iuvenis se convertit ad scalas labentes.
  
  "Minime!" Drake exclamavit. "Accipient nos singillatim."
  
  Ben intuens sopitum. "Alibi?"
  
  Drake humeros disarmingly. "Quid cogitas?"
  
  Protinus ad Arborem Mundi pertendit.
  
  
  DUODECIM
  
  
  
  MUNDUS ARBOR, SUECIA
  
  
  Et surrexerunt. Drake bet quod Arbor Orbis Terrarum tam senex erat et fortis erat ut rami eius numerosi et fortes essent. Cum acceperis arborem ascendisse ad litteram inversam, physica nihil refert.
  
  "Quemadmodum puer iterum" Dracus Ben adhortatus est, hortans eum citius sine terrore. "Non debet tibi quaestio esse, Blakey. Esne bonus, Kennedy?"
  
  Novissime New Yorker ascendit, pistolam suam infra eam tenens. Fortunate ingens symmetria ramorum ac foliorum Mundi Arboris progressus suos abscondit.
  
  "paucos caules in tempore meo ascendebam," dixit nonchalantly.
  
  Ben risit. Bonum signum. Dracus tacite Kennedy gratias egit, incipit melius sentire quod ibi erat.
  
  Damn, cogitabat. Prope addidit: in hac missione, redibimus ad dialectum veterem minus hebdomade.
  
  Dracus e ramo ad ramum ascendit, altius et altius sedens vel stans insidens ramum unum, dum attingit ad proximum. Profectum erat celerius, quod significabat superiorem corporis vires diutius opinione manere. Autem, media fere mediante, animadvertit Drake Ben debiliorem esse.
  
  "Viginti questus defessus?" continuo ingeminans conatus quaesivit et vidit. A tempore ad tempus Kennedy glandem per ramos accendit. bis scalas lapideas juxta se assurgentes videre potuerunt, sed signum persequentium nullum videbant.
  
  Voces per eas resonant. "Anglicus Matt Drake est." Ille miles SAS vocem semel detortam accentu Germanico deformatam audivit, quod sensus sextus ei dixerit debere hominem in albis pertinere. Vir ille vidit bis iam artificia furtiva.
  
  Alia vice audivit, "SRT scinditur." Extractum erat Milonis, qui antehac patefacit, dissensionem occultasse etiam intra SAS. Quis in nomine omnium sanctorum huic fuit?
  
  ramos graves scindunt ictus. Dracus dorsualem cum thesauro movente intus componendo constitit, deinde latum ramum quem appetebat animadvertit. Vna fere pervenit ad locum in gradibus ubi prius quieverant.
  
  "Inde," ostendit Ben. "Sternite ramum et move... festinanter!"
  
  Nudi essent circiter duo minuta. Minns admiratio et reactionis tempus, quod adhuc plus quam momentum superest periculi extremi.
  
  Ben primus operculum relinquat, Drake et Kennedy alter postea, omnes ramum ad scalas salit et accubans. Quibus maculosis, Kennedy secundas pretiosas emit plumbi iectionibus incendendo, saltem unum sepulcrum raider miserabile perforatum sufflans.
  
  Iamque Milonem praecepisse ut per scalas currerent. Quinque viri. Aenean ultricies eget orci et dictum. Pervenient ad finem rami coram Ben!
  
  Crap! Unum casum non habent.
  
  Ben vidit et contremuit. Dracus in aurem clamavit, "Numquam desiste! Numquam!"
  
  Kennedy felis iterum extraxerunt. Duo homines ceciderunt: unus volavit in foveam, alter eius latus apprehendit et clamavit. Iterum expressit, et tunc Dracus emporium excurrere audivit.
  
  Germani manserunt, iam contra eos tela parata constiterunt. Dracus severum fecit vultum. genus amiserunt.
  
  "Iacta eos!" Vox Milonis resonabat. "Nos hic scrutabimur escas."
  
  "Nein!" Fortis accentu Germano iterum cecinit. "Der Spera! Der hastam!"
  
  Dolia scloporum non cessaverunt. Alter Germanus subsannabat: "Repe, columbae. Veni huc".
  
  Tarde movetur Ben. Dracus humeros suos tremulos videre poterat. "Crede mihi" in aurem amici insusurravit et omnem musculum tendit. Insiliit ut primum finem rami Ben attigit, unicum eius ludum oppugnare et artificio suo uti constituit.
  
  " Cultrum adhuc habeo," mussat Kennedy.
  
  Adnuit Drake.
  
  Ben ad extremum rami pervenit. Germani quiete exspectabant.
  
  Drake surgere incepit.
  
  Tum Germani quasi in nebula avolarunt ad latus, ac si torpedo ictus esset. Horum corpora lacerata et cruentata muro impulerunt et in foveam quasi carri uda devolverunt.
  
  Aliquot metra supra ramum, ubi curvati scalae, stabat ingens hominum globus armis gravibus. Eorum unus tenebat adhuc fumantem AK-5 oppugnationem diripiet.
  
  Dracus arma militaria Suecica vulgo adhibita agnovit.
  
  Clamabat, inquit, "Damne tempus."
  
  
  TREDECIM
  
  
  
  BASIS MILITARIA, SUECIA
  
  
  Conclave erant in cella Lacedaemoniorum duodecim et duodecim cum mensa et fenestra glaciale labris Drake aliquot annos resumpsit.
  
  "Relaxat" percussoque articulos ben's dealbatos. "Est locus vexillum munitum militare. Peius vidi cubicula deversorium, buddy, mihi crede."
  
  "Fui in peius conclavia." Kennedy quietus videbatur, cop disciplina officium.
  
  "Alia guy sunt ossa?" Dracus supercilium levavit.
  
  " Omnino. Quare?"
  
  "O nihil." Dracus in digitis decem numeravit, deinde prospexit quasi in digitos suos incipiturus esset.
  
  Ben geri risus infirmus.
  
  "En, Ben, fateor non facile primo, sed vidisti Swedish guy faciens vocat. Nos denique sumus. In minimo, parum chat nobis opus est. Defatigati sumus."
  
  Ianua aperuit et dominum suum, bene aedificatum Swecum capillis flavis et sentibus unguis, quod etiam Shrek album verteret, trans pavimentum concretum insiluit. Cum capti essent et Dracus diligenter exposuit qui essent et quid agerent, homo se Thorsten Dahl introduxit et deinde ad ulteriorem partem helicopteri sui paucas vocat.
  
  "Matth Drake" dixit. "Kennedy Moore. Et Ben Blake. Imperium Suecicum contra te nihil habet calumpniandi...
  
  Dracus accentum turbavit, qui omnino Suecicus non fuit. "Visne ad unum ex illis scholis nitidis, Dal? Eton, an aliquid tale?"
  
  "asinum crus?"
  
  "Scholia quae magistros suos promovent per genus, pecuniam et educationem. Eodem tempore accessisti ad artes, sollertia et alacritas.
  
  "Ego coniecto." Dahl etiam sonus erat.
  
  "Magna. Bene... si ita est omnia.
  
  Dahl manum sustulit dum Ben Drake offensum aspectum dedit. Desine emissarium esse, Matth. An quia agrestis Eboracensis rusticus es, non omnes alios regios proles, facitne?"
  
  Drake tenentem in offensa intuens eum. Kennedy motum stillare fecit. Tunc ei accidit ut Ben aliquid in hac missione inveniret quod eum vere aduncum, et plus cupiebat.
  
  Dahl dixit: "Agnosco scientiam commutationis, amici. Ego vere volo. "
  
  Drake omnes ad communicandum erat, sed, ut aiunt, scientia potestas est et viam ad subsidium Sueciae regimen hic acquirendum conabatur.
  
  Ben iam suam fabulam parabat de novem Pieces Odin et de Tumulo Deorum cum Dracus eum interpellavit.
  
  "Ecce" inquit. "Me et huic homini, et nunc fortasse gronk, octo-inch headlines on some kill list..."
  
  "Gronk non sum, culus Anglice." Kennedy dimidiam rosam pedum eius.
  
  "Impressum sum quod tu scis hoc verbum." Dracus oculos deposuit. "Paenitet. Haec est lingua. Numquam relinquit te ". Alisonus abeuntis meminit verba: SAS semper eris.
  
  Manus eius studuit, adhuc a Milone pugnando et in Mundum Arborem ascendit, cogitatque de his per hos dies motus celeres et certos.
  
  Quam iure fuit.
  
  "Quid est gronk?" Miratus ben.
  
  Dahl in duro sella metallico consedit et in mensa gravia ocreas repressit. "Femina, quae ... uh ... "militiae societate fruitur". respondit diplomatice.
  
  "Mea descriptio paulo crassior esset," Drake Ben perstrinxit, tunc dixit, "Mors album. Germani mortem nostram sceleribus non commissis volunt. Quomodo adiuvare potes, Dahl?"
  
  Suecus aliquandiu respondere non potuit, solum gelidam fenestram ad campum nivis opertum et ultra intuens, in scopulis putris soli stantibus contra Oceani rabidi recessum.
  
  Kennedy dixit, "Dal, cop sum. Haec duo ante biduum non cognovi, sed corda bona sunt. Crede eis.'
  
  Adnuit Dahl. "Famis te praecedit, Drake. Bonis malisque est. Te adiuvabimus, sed primum - adnuit Ben. "Perge".
  
  Ben perseuerauit quasi numquam intermissus esset. Dracus in Kennedy intuitum rapuit et eam ridere vidit. Obstupuit duabus de causis aspexit. Uno modo, Dahl de fama eius, secundo de sincera approbatione Kennedy.
  
  Obijt Ben. Dahl dixit: "Novi sunt Germani in his omnibus institutis, quae animum non attrahunt nisi ea res in Eboraco".
  
  "Novus?" Drake dixit. "Bona sunt. Et optime convenit; metu ac ferro disciplinae. Habentque tubam card in persona cuiusdam Guidonis nomine Milonis - Americani speciales copias, ut videtur. Reprehendo titulo. "
  
  "Nos faciemus. Bonus nuntius est nos informationes de Canadensibus habere.
  
  "Aspicis?"
  
  "Ita, sed partialis, inexperta et solitaria" Dahl intuitum in Kennedy directione subripuit. "Suetica necessitudo cum imperio tuo novo Obama regiminis causa non est quod primam classem appellem. "
  
  "Ignosce de illo," Kennedy risum mutuavit, tunc contumaciter circumspexit. "Audi, dude, si hic ad tempus erimus, putatis posse nos mordere ad manducandum?"
  
  "Iam parari a nostro sous archimagirus" Dahl mutua risum in responsione. "Sed serio, mox burgenses et astulas erunt."
  
  Dracus salivatus. Ultimum tempus edisse non potuit.
  
  "Dicam quid possum. Canadenses vitam inceperunt tamquam arcanum cultum Vikingi Erici Rubri dicatum. Ne rideas, haec sunt. Hi homines per cosplay eventus, pugnas, etiam navigationes maritimas in acie agunt."
  
  "Non est verum damnum in eo," Ben sonuit parum defensus. Dracus hanc mirabilem MASSA servavit postea.
  
  "Minime, Mr Blake. Cosplay communis est, a multis in conventibus circa mundum, et per annos communior facta est. Verum damnum incipit cum a billionaire negotiator factus est hodiernus dies princeps huius cultus et deinde decies centena milia dollariorum in anulum iacit.
  
  "Quae secura fun becomes-"
  
  "Obsessio". Dahl conplevit ostium apertum. Dracus ingemuit ut vexillum burger et astulae ante se positae. Odor cepe stomacho esurienti divinus fuit.
  
  Dahl perseverant ut edebant: "A Canadian negotiator Colby Taylor nomine vitam suam dedit illustri Vikingi, Erico Rubro, qui, ut scis nostis, paulo post inventam Groenlandiam in Canadam appulit. Ex hac investigatione manica fascinatio mythologiae Nordmannicae nata est. Investigationes, effossiones, inventa. Infinita quaesita. Hic suam bibliothecam sibi comparavit et omnes textus Scandinavianos qui extantes emere conatus est.
  
  "Insanus officium," Kennedy dixit.
  
  " efto. Sed "insanus" qui pecunias suas "copias securitatis" - legit ut exercitum. Et satis clausa manet ex plurium sententia. Nomen eius iterum iterumque per annos in Novem Fragmentis Odini connexum est, naturaliter Swedish intelligentia eum semper ut "Personam Interest" designavit.
  
  "Equum furatus est," inquit Dracus. "Tu scis, ne?"
  
  Oculi bipatentes Dahl testati sunt se id non fecisse. "Nunc scimus."
  
  "Non potesne illum comprehendere?" Kennedy petivit. "De suspicione furti vel quid tale?"
  
  "Finge eum unum e tuis... perfide. Tua Mafia vel Triad principes. Intemeratus est homo in summo pro tempore.
  
  Drake probaverunt sensum tacitum. Dahl de Alicia Milonis implicatione narravit et Dahl tantum backstorium dedit quantum revelare licuit.
  
  "Sic", inquit, cum perfecisset. "Numquid utile aut quid?"
  
  "Non male" Dahl ostium iterum aperuit et senior cum insigni iuba ex longis capillis et barba plena intravit. Drake, quasi modernus videbatur, Vikingus senescit.
  
  Adnuit Dahl. "Ah, expectavi te, professor. Rolandum Parnevik Professorem inducam," subridens. "Noster Mythologiae Norvegiae Peritus."
  
  Drake adnuit, tum vidit Ben iudicabat novum hominem quasi aemulum amoris esse. Nunc intellexit quare Ben clam hanc missionem amavit. Amicum scapulae plausae.
  
  "Bene, nostra familia Guido hic non potest esse professor, sed certe multum scit de interreti - quadam medicina moderna comparata ad veteres opes, huh?"
  
  "Vel optimum utriusque mundi," Kennedy furca utrinque de quo agitur ostendit.
  
  Cynicum Draculi latus computavit Kennedy Moore quod missionem hanc in viam agere posset ut vitam suam servaret. Mire, mollior fruebatur angulis oris spectans vertere cum illa ridebat.
  
  Impingebat scintillare in conclave, paucis cartis prensa et compluras pugillares super acervum librans. Circumspexit, Dahl aspiciens quasi nomen militis non meminisse, onus in mensa proiecit.
  
  "Est", inquit, ostendens unum e cartis. "Unus. Legenda est ipsa ... sicut dixi vobis mensibus ante."
  
  Dahl librum indicatum extraxit cum Florent. "Noscum fuisti septimana, Professor. Just a week. "
  
  "Esne certus esne?"
  
  "O certe." Dahl sonus incredibilem quantitatem patientiae pertulit.
  
  Alius miles per ostium venit. "Domine. Hoc mobile, quod ad Ben adnuit, continuo sonabat. Hela tiden...mmm...non-subsisto." Tunc sequebatur smirk. "Ille est mater."
  
  Ben secunda postea ascendit et celeritas dial puga premebat. Dracus fonde risit, Kennedy dum malam respexit. "Deus cogitare possum tot modis hunc puerum corrumpere."
  
  Dahl ex volumine legere coepit:
  
  Mortuum in Ragnarok audivi fato suo penitus consumptum. Wolfman Fenrir - semel a luna versa.
  
  Et postea Thor et Lokius iuxta se frigora iacuerunt. Di magni, inter innumeros deos, contra saxa nostra current.
  
  Novem shards vento dispersa per semitas unius Veri Volvae. Noli has partes ad Ragnarok adducere vel finem mundi periclitari.
  
  Semper hoc metues, audite me, filii hominum, Nam Deorum sepulchrum polluere diem Rationis incipiendum est.
  
  Dahl humeros. "Et sic porro. Et sic porro. Et sic porro. Ego iam summam e filio matris meae illic professoris accepi. Textus quidem potior videtur esse quam liber. Et citius."
  
  " Habes? Bene, sicut dixi... Menses, Torsten, menses. annis et neglectus sum. Etiam instituta est. Sepulchrum semper fuit, scis, non modo praeterito mense materiari. Agnetha mihi librum hunc triginta abhinc annis dedit, et ubi nunc sumus? Hm? An alicubi sumus?
  
  Dahl operam suam ut sileas. Drake intercessit. " Loqueris de Ragnarok, Professore Parnevik. Locus qui non est."
  
  "Minime, domine. Etiam sed interdum enim. Reprehenderit quis tempore. Alioquin ubi Odin, Thor, et reliqui dii omnes perierunt?
  
  "Credisne tunc fuisse?"
  
  "Scilicet" Steamer paene exclamavit.
  
  Dahl vox quietior facta est. "Nunc" inquit "incredulitatem suspendimus."
  
  Ben ad mensam rediit, cellam suam in telephonum gestans. "Sic scis de Valkyries?" at Drake et Kennedy lepide attrectans quaesivit. "Scisne cur gemmae sint in corona Odini?"
  
  Dahl sicut vidi angebatur. Guido connivuit et balbutiebat. "Haec... haec gemma in ... hoc quid?"
  
  
  QUATUORDECIM
  
  
  
  BASIS MILITARIA, SUECIA
  
  
  Ben risit ut cubiculum conquievit. "Haec tessera ingressu nostra est," inquit. "Et meae fideiussorem observantiae. Valkyries "ire ad regna Deorum", etiam atque etiam dicitur in Nordiensi mythologia. Ecce ibi est.
  
  Kennedy furca percussoque in laminam eius. "Quid est hoc?"
  
  Bene dixit, "Viam demonstrant". "Novem partes Odini in Ragnarok mense integro colligere potes, sed Valkyries est qui ad deorum sepulcrum monstrant."
  
  Drake frowned. "Et tibi servasti, num recte?"
  
  "Nemo scit ubi sint Valkyries, Matth. In collectione privatim sunt, solus Deus novit ubi. Lupi in New York sunt novissimi frusta et frusta locum apud nos habemus".
  
  Dahl risit ut Parnevik in cartis suis propemodum versus. Undique inter murmura procellae Candidae fistulae volabant. "Valkyries. Valkyries. Nulla est. Non potest esse. Ah, hic. Hm".
  
  Drake Dahl attentionem captus est. "Et theoria Apocalypsis? Infernus in Terra et omnis vita destruitur, etc. et sic porro."
  
  "Dicam tibi similem fabulam paene omnibus in pantheon deo. Shiva. Iovem. Legem pone. Sed, Drake, si hoc sepulcrum Canadenses invenerint, illud, quoad ceteras consequentias, polluent.
  
  Dracus insanis Germanis rediit. "Sicut amici nostri novi," annuit ac leviter Dahl subridens. "Non habeo arbitrium..."
  
  "Ova ad parietem". Dahl brevem militarem mantra confecit et mutuo se inspexerunt.
  
  Ben per mensam incumbebat ut Dahl attentionem acciperet. "Ignosce, buddy, sed hic tempus terimus. Da mihi laptop. Fiat mihi salo. Vel melius adhuc, mitte nos in iter nostrum ad Magnum Apple et in aere erimus salo."
  
  Kennedy adnuit. "Rectus est. Ego potest auxilium. Proximus logicus scopus est National Historic Situs et, faciemmus, US non est paratus."
  
  "Fabulam familiarem" dixit Dahl. "Garratio iam inceperat". Intuitus Ben. "Adfers auxilium, adulescens?"
  
  Ben os suum aperuit, sed deinde restitit, quasi sentienti magnitudinem responsionis suae. "Age, adhuc sumus in mortuo vectigal, iudicium? Murus et Somnus intermissum hoc mense est."
  
  "Mamma ignitegium nostro iuveni discipulo imposuit?" Drake impulit.
  
  "Wall of-?" Dahl frowned. "Estne hic somnus privatio classis?"
  
  "Nihil refert. Vide quod iam inveni. & sas Matt. Kennedy is a New York cop. Fere perfecti turma sumus!"
  
  Dahl oculi coarctati sunt quasi sententiam suam pensantes. Tacitus per mensam mobilem Draculi impulit et ad tentorium monstravit. "Ubi tu runas in hanc imaginem photographicam?"
  
  "In Pit. Proxima longae naves erat murus cum centenis anaglyphis. Haec mulier, "tegumento percussa", "cum Odin flexis genibus in mundo Arboris passus est". Potesne inscriptionem interpretari?
  
  "De Ita. Hic inquit - Odin et Velva - Heidi secreta Dei sunt credita, Professor iam hoc quaerit...." Dahl Parnevik perstrinxit dum omnia sua volumina statim colligere conatus est.
  
  " Mysteria Dei ". Parnevik circumagebatur quasi helluanus in dorso suo descenderat. "Aut secreta deum. Audin' nuance? Intelligis? permitte mihi. Conversus ad ostium vacuum, et disparuit.
  
  Dahl dixit eis: "Te ducemus". Sed hoc scito. Agi cum imperio tuo adhuc non incepit. Spero fore ut in fuga nostra provideatur. Nunc autem Novum Eboracum petimus cum duodecim SWAT militibus et nulla securitate alvi deiectio. Arma portamus in Museum National Historicum. pausam fecit. "Adhuc vis venire?"
  
  "SAS auxiliabitur" dixit Drake. " Habent equos stantes."
  
  "Cogito contingentes sectionem capitaneum experiar, vide si duo rotis ungere possumus." Tristis mutatio in moribus Kennedy cogitatione domum reverti patuit. Dracus statim promittit se ei subveniturum, si posset.
  
  Crede mihi, volui dicere. Ego te per hoc adiuvabo, sed verba in iugulo glutinant.
  
  Ben flexo digitorum. "Da mihi an I-codex aut aliquid. Ocius."
  
  
  quindecim
  
  
  
  Air space
  
  
  Eorum planum instructum est cum fabrica nomine picocell, turris telephonica mobilis quae omnia telephona mobilia in planis adhibenda concedit. Essentiale regimen militare, sed duplex essentiale Ben Blake.
  
  "Heus sis, habeo officium tibi. Quod non postulatis. Audi, Karin, audi! Mihi opus est informatione de Museum Nationale Historicum. Exhibet res malesuada. Blueprints. Baculus. Praesertim bullas. Et ... vox eius paucas octavas omisit, "numeri telephonici.
  
  Drake paulisper silentium audivit, deinde: "Ita, ille Novi Eboraci! Quot sunt?.... Oh... vere? Bene, sis. Ego te pecuniam hanc filum ad tegendum. Diligam te".
  
  Cum amico suo disiungitur, Dracus quaesivit, "Estne adhuc opus?"
  
  "Domi moratur tota die, mate. Operatur 'ultimum' in dubio talea. Miraculum veteris politicae Laboris".
  
  Karin pro gradu in programmatione computatrali per septem annos certavit. Cum imperio Labori in fine tenure Blair renuntiavit, Universitatem Nottinghamiae - fidentem, peritissimum artificem reliquit - ut neminem eam invenire vellet. Recessus venit.
  
  Exit ordo universitatis - in junkyard sinistram, dextram in auxilium graviditatis et regimen. Ambulando recta via somniorum fractarum.
  
  Karin in diaetam prope centrum Nottinghamiae habitavit. Medicamento addicta et alcoholica possessiones circum conductas. Raro interdiu aedes discessit et certum taxi ad vectem sumpsit, ubi octo ad mediam noctem trabea operata est. Horrissima vitae suae momenta erant cum rediit ad cubiculum suum, tenebras, sudorem antiquum, aliosque malos odores circumfusos, feloniam ambulationem quae eventurum erat exspectans.
  
  In terra damnatorum et neglecta est, rex homo, qui habitat in umbris.
  
  "Tu vere postulo eam hoc?" Dahl quaesivit, quis in plano ex altera parte sedebat. "Vel..."
  
  "Ecce, non est haec caritas, mate. Habeo de Odine intendunt. Karin opus facere potest museum. Facit sensum completum. "
  
  Dracus velocitatem suam fecit dial vocatum. "Laboret, Dal. Mihi crede. Hic sumus ad auxilium".
  
  Puteus statim respondit. "Capitans zeds, Drake? Quid agatur in infernum?"
  
  Dracus eum ad modernum duxit.
  
  "Age, hic MASSA auro puro est. Nos cum Alicia Miles cohibuimus. quid usque tu scis, Matth. Numquam ex SAS vere exibis," constitit. " Novissima inscriptionis nota est Monacensis, Hildegardstrasse 111. ".
  
  "Germania? Sed erat cum Canadensibus.
  
  "Yeah. Ut non omnes. Vixit in Munich cum suo amasio - Milone Noxone quodam - civis Las Vegas, USA. Marinus Corps quondam domini et speculator s. Optimum Yankees offerre ".
  
  Drake paulisper cogitabat. Sic me per Milonem agnovit. Quaeritur, utrumne latera flecteret ut eum vexaret vel adiuvet?"
  
  "Responsum est ignotum. Fortasse peteret. "
  
  "Temptabo. En pilas hic tenemus, Wellenses. Putasne te posse coniungere cum veteribus amiculis in Civitatibus? Dahl iam FBI contingi, sed redimitis sunt. Septem horae sumus ... et caeci appropinquamus.
  
  "Tu confidis eos? Haec rapa? Visne nostros guys ut emundare inevitabilem botrum irrumabo?"
  
  "Suetica sunt. Atque ita confido. Etiam, guys nostros participare volo.
  
  "Suus". Terminavit Puteus nexum.
  
  Drake circumspexit. Planum parvum sed capax erat. Nautae undecim Spetsnaz in tergo sedebant, desipere, dormientes, solent inter se truculentas in Swedish. Dahl constanter in telephonum per porticum ut professor librum evolvit post librum ante se, unumquemque diligenter in sede sua collocans, per antiqua discrimina facti et fictionis intuens.
  
  Ad laevam suam, Kennedy, iterum informe indutus numero unam pantsuit, primam vocationem fecit. "Est Lipkind dux? ... ah, dic ei Kennedy Moore".
  
  Decem secunda transacta sunt, ergo: "No. Dic ei non potest me revocare. Gravis est. Dic ei de securitate nationali, si vis, eum solum voca.
  
  Tum decem plura secunda: "Moore!" Dracus latrantem etiam unde sedebat audivit. "Hoc non potest exspectare?"
  
  "Audi me, capitanee, causa orta est. Primum, consule Swanum de FBI. Hic sum cum Torsten Dahl SGG Sueciae et praefectus SAS. Museum nationale historicum sub directo comminatur. Reprehendo singula et me statim. Auxilionem tuum postulo."
  
  Kennedy telephonum clausit et altum spiritum arripuit. "Mulieres - et mea pensione proficiscitur."
  
  Dracus speculam suam aspexit. Sex horis ante portum.
  
  Telephonum cellae Ben cistae est et eum apprehendit. "Soror?"
  
  Professor Parnevik trans porticum innixus, librum caducum manu nervosa arripiens. "Hadus Valkyries suos novit." Nemini specialiter dixit. "Sed ubi sunt? Oculos - sic, invenio oculos.
  
  Ben locutus est. "Magna vasa, Karin. Mitte mihi picturas in museum ab inscriptione electronica et hunc locum mihi pone. Tum singulas personas curatoris mitte in electronicam separatam. Heus sis, dic salve ad mom et dad. Diligam te".
  
  Ben strepitando resumpsit, deinde pauca plura notula cepit. "Numerum curatoris museum obtinuit", exclamavit. "Absit? Visne me ab illo stercore terrere?"
  
  Dracus in incredulum risum irrupit ut Swedish praefectus intelligentiae amens manus quassabat No! without missing a single vowel. Lubuit videre Ben talem fiduciam ostendens. Geek paulum commotus ad dandum homini in aliquo cubiculi facultate respirandi.
  
  Kennedy phone carmen inrupit. Illa celeriter aperuit, sed non ante totum planum regale cum paulo audacioris ludi Goin' Down.
  
  Ben adnuit in tempore. " bellus. Prorsus proximus noster operimentum versionem. "
  
  Moore. Kennedy telephonum suum in speakerphone posuit.
  
  "Quid agatur in infernum? Dimidiam partem duodenarum assoli viam meam obstruxerunt, et inde mihi dixerunt, non admodum urbane, ne nasum meum in fossa in quo est haereas. Aliquid omnes magni canes latrant, Moore, et ego vos betimus." Constitit, cogitans tunc dixit, "Non primum opinor."
  
  Kennedy versionem abbreviatam ei dedit, quae finita est cum plano plenae marinae Suecicae et ignotae SAS quadrigis in itinere, nunc quinque horas a solo US.
  
  Drake pertemptat sensit. Horae quinque.
  
  In illo momento, Dahl exclamavit, "Novi informationes! Modo audivi nullas Canadenses ne in Suecia esse. Apparet ut Mundus Arborem et Hastam in Valkyriis intendunt. Nutum gratiae in Beni misit, emphatice excepto vulturis professoris. "Sed ... inanes reversi sunt. Hic privatus collector verus heremita esse debet... Vel..." Dracus parvipendens, "scelestus esse potest.
  
  "Bene offer. Utroque modo, viris est quo turpis. Canadenses primo mane Novi Eboraci tempus museum ferire parant.
  
  Kennedy facies in homicidio vultu suscepit ut bulla eius et Dahl simul audiebat. "Tempus utuntur" subito exsibilavit cum eam percusserit. "Isti nothi absoluti - sine dubio Germani - veras intentiones suas occultant post diem stupri."
  
  Ben suspexit. "Perii vestigia."
  
  Drake ei resonavit. "Quid date?"
  
  "Cum Novi Eboraci terram descendimus", Dahl explicavit, "dies circiter octo ante diem tertium Idus Septembres mane."
  
  
  SEXDECIM
  
  
  
  Air space
  
  
  Quattuor horae supersunt. Planum stridore in nubilo.
  
  Dahl dixit, "Iterum cum FBI conabor. Sed hoc mirum est. Non possum hunc gradum verificationis. Murus lapideus est refert. Ben - , curatorem vocant. Dracus vetus bulla est. Horologium utile, homines, et nusquam sumus. Haec hora progressus postulat. Vade."
  
  Kennedy bulla oravit "Thomas Caleb, Lipkind," inquit. "Nihil cum eo habet, aut vita mea stupri. Dico tibi aliquid FBI, CIA et omnes alias tres litteras assholes nesciunt. Rogo..." illa morata, "Coniecto me rogantem te ut mihi credas.
  
  "Tres-litteras vincit" Ben mur-. " egregie ".
  
  Drake volebat Kennedy Moore accedere et pauca dicere adhortationis verba. togatus in eo cupiebat eam amplecti, sed miles eum manere coegit.
  
  Sed togatus populus hoc proelio vincere coepit. Antea verbo "gronk" eam "domare" usus est, ut repugnaret senescente scintilla sentiendi quam sciebat, sed non laboraverat.
  
  Wells respondit vocationi suae. "Dice nunc".
  
  "Audi Taylor iterum? Vide ubi sumus, buddy? Persuasisti nobis ad US airspace adhuc intrare?"
  
  "Bene .... etiam et non. Multum curro grapheocraticae rubrae, Drake, et in meo gremio non convenit -" Aliquantum moratus, frustratus sum. "Maio ad alterum erat. Conare servare ".
  
  Nolens Dracus risit. "Damnare, Wells. Audi, collige cogitationes tuas pro hac missione - adiuva nos - et dicam tibi de sordidissima clava in Hong Kong ubi Mai sub operculo semper laboravit, nomine "The Spinning Top".
  
  "Futilis mihi, quod intriguum sonat. Es in, buddy. Ecce sumus in via, omnia parata secundum omnes regulas, et populus meus per piscinam non habet difficultatem.
  
  Drake sensit 'sed'. "Ita vero?"
  
  "Quisquis in potestate est negare privilegia devenire et nemo unquam de tuo plano audivit, et quod, mi amice, internae corruptionis sapit."
  
  Drake eum audivit. "Bene, me missae serva." Leniter instans felis vocationem finivit.
  
  Audivit Kennedy dicens: "Infimus gradus perfectus est, capitaneus. Colloquia hic aucupor, qui de coniuratione loquuntur. Vide, Lipkind.
  
  Phone suum clausit. "Bene, pungit, sed me ad verbum aufert. Ille tot notas nigras et albas in scenam mittit, quantum potest, sapienter. Et scit aliquem in officio securitatis patriae localis," inquit, mollem fasciam delenimenta. "Fabae putri".
  
  Deus, Drake. Infernum multum ignitorum in hunc museum itur, satis est ad bellum stupri ineundum. Non clare aliquid dixit, sed ad eius vigiliam respexit.
  
  Tres horae supersunt.
  
  Ben adhuc curatori iunctus erat: "Ecce de maioribus renovationibus hic non loquimur, modo spectaculi movemur. Non opus est tibi dicere quam magnus musaeus sit, domine. Modo move illud, et omnia bene erunt. Ita... SGG.... Swedish Special Forces. FBI informatur dum loquimur... no! Noli exspectare dicere. Moram praestare non potes."
  
  Quindecim secundis silentii ergo: "Numquid audisti de SGG? Ite google it!" Ben pungit digitum ad telephonum desperans. "Requiescit", Ben dixit. "Ego iustus scio. Tersus dixit, quasi non posset excusationes satis cogitare.
  
  "Aliud tape rubeum." Drake demonstravit Dahl. "Cito fit in mico."
  
  Magnum silentium fuit, tunc sonus mobilis Dahl. 'O deus meus' respondens ait. "Den Statsminister."
  
  Dracus faciem fecit apud Kennedy et Ben. "Primus minister".
  
  Pauca verba reverenter sed tamen ingenua dicta sunt quod observantiam Drakii Thorsten Dahl auxit. SWAT praefectus suo bulla quid acciderit, nuntiavit. Drake vehementer persuasum erat se huic homini tandem simile esse.
  
  Dahl sermonem finivit et momento temporis ad cogitationes colligendas suscepit. Tandem respexit et convertit in planum.
  
  "Protinus e membro scrinii praesidentis, consiliarii proximi sui", Dahl eis dixit. "Fuga ista ad terram non permittetur."
  
  
  * * *
  
  
  Tres horae supersunt.
  
  "Praesidem certiorem facturi sunt", Dahl dixit. "Washington, DC, Collis Capitolinus in hoc alte immerguntur, amici mei. Minister civitatis dicit iam globalem, internationalem coniurationem factam esse, et nemo scit cui faveat. Hoc solum " torvatum " inquit " nostrae missionis gravitatem loquitur ".
  
  "Ad infernum cum botro," dixit Dracus. "Hoc est quod ingentem defectum appellamus."
  
  Ben interim iterum curatorem Nationis Historicae Situm contingere temptavit. Totum nactus erat vocem epistularum. "Nefas," inquit. "Debuit aliquid iam repressisse." Digiti artificii Ben statim super keyboard virtualem volitare coeperunt.
  
  " Ideam habeo," dixit magna. "Precor Deum ut fallo."
  
  Wells deinde revocavit, explicans quadrigis SAS suum e nave escensum secreti in aere deserto in Novo Jersey fecisse. Turma ad urbem Novi Eboraci petebat, iter quoquo modo necessarium erat.
  
  Drake tempus repressit. Duo horas ante conscensis.
  
  Tum Ben exclamavit: "Caracterem percussi!". Omnes exilierunt. Etiam Swedish Marine plenam operam ei dederunt.
  
  "Est hic!" clamavit. "Per Internet dispersos si tempus videndi." Iratus in screen pinxit.
  
  "Colby Taylor," dixit. "Billionaire Canadensis est maxima contributor musei Historici Nationalis et unus oeconomicorum maximus Novi Eboraci". I bet he made some calls?"
  
  Dahl vincitur. "Hoc munimentum est," ingemuit. "De persona quae loquuntur possidet plus quam mafia." Primum, praefectus Sueciae slouch in sella sua visa est.
  
  Kennedy odium suum celare non potuit. "Pecunia sectas iterum vincere," exsibilavit. "Bet ut spurium etiam argentarium".
  
  "Fortasse, fortasse non," dixit Drake. "Semper habeo consilium B."
  
  Una hora supersunt.
  
  
  SEPTENDECIM
  
  
  
  Novi Eboraci, USA
  
  
  Auctoritate Police Portus Novi Eboraci fortasse notus est ob eius ignominiam et casus in eventibus 9/11. Quod minus notum est, est occulta tractatio maxime SAS volatus ex Europa exiens. Quamvis non habens turmas dedicatas ut hoc elementum sui operis praeficeret, baculus intercontinentalis tanta est minoritas ut per annos plures ex eis amici facti sint.
  
  alii Drake nomen fecerat. "Hac nocte incalescere" dixit Jack Schwartz, inspectorem CAPD. "Numquid desideras me, buddy?"
  
  "Deus, Drake, erat... quid? Et duobus annis?"
  
  "Tribus. Novus Annus Eve, '07.'
  
  "Est uxor tua bene?"
  
  "Alison et disrupi, mate. Estne id satis significare meam identitatem?"
  
  "Cogitavi te deseruisse."
  
  "Feci. Putei me revocaverunt ad ultimum officium. Num te vocavit?
  
  "Fecit. Dixisti ei te aliquid exspectare.
  
  "Nunc fecit? Schwartz, me audi. Hoc est nomen tuum. Scire debes hanc stercore ad fans ibit et quod introductio nostra ad te tandem perducet. Omnes certe viri erimus tunc, et actum habebuntur faustum, sed...
  
  "Bene me hodie adduximus", Schwartz dixit, sed Dracus aliquid sollicitudinis audivit. "Nolite solliciti, buddy. Ego satis virium ad terram obtinendam. "
  
  Eorum planum intravit US airspace.
  
  
  * * *
  
  
  Planum in luce infirma exposuit et directe ad parvum aedificium terminalem taxatum. Minutae ianuae apertae sunt, duodecim membra plene onerata SGG SGG in vilica metallo scalas lentos deprimentes et in tres currus exspectantes onerati. Drake, Ben, Kennedy et Professor eum secuti sunt, Ben se peed cum onerariam vidit.
  
  "Non tamquam Hummers!"
  
  Aliquanto post, currus vacuum pontem currebant, celeritatem tollentes, exitum occultum petentes a tergo aeris campi inconspicui, quod, post aliquot vices, iter villam ignobilem ingressi sunt, quae uni Manhattan praecipuae tributariae coniunctae erant.
  
  Londini in toto suo splendore ante eos divulgata est. Hodierna skyscrapers, pontes vetus, architectura classica. Eorum commeatus perpendiculum recta in medium urbis arripuit, omnemque technicam brevem suis rectoribus locorum notam tradens. Cornua ululabant, maledicta aerem implebant, abscissa cohibet et purgamenta cann. Uno tempore, via una via implicabatur, iter per septem minuta correpta et in tribus defectibus alarum resultans.
  
  In machinis prope hectica actio erat. Dahl tandem vocationem a Primo Ministro Sueciae obtinuit, qui benevolentiam FBI tandem vicit et permissum est ut in museum intraret si illuc primum venissent.
  
  Dahl ad rectorem suum conversus. "Ocius!"
  
  Ben traditur Dahl chartam musei Lupi situm exhibens.
  
  Plura quaeque. Populus alba et nigra pervenerunt. Celeri responsionis teams notificata sunt.
  
  Dracus ad Wellensem obtinuit. "Sitch?"
  
  "Nos sumus foris. Venerunt magistratus vigilum duobus minutis abhinc. Vos?"
  
  "Viginti gradus auferat. Exclama nobis si quid acciderit ". Aliquid animum adprehendit et paulisper ad aliquid extra fenestram tendit. Fortis animi sensus déj a vu goosebumps demisit costas suas cum vidit ingentem billboard nuntiantem adventum figurae excogitatoris Abel Frey in New York cum spectaculo suo miris cat-ambulationis.
  
  Insanus est hic, Drake, cogitatio. Vere furiosi.
  
  Ben experrectus sororem suam in UK et adhuc anhelans ex modum onerariis eam in Project Valkyrie scribere curavit - ut eam vocavit. "Tempus servat," dixit Dahl. "Pergere potest investigationem suam dum ibi sumus, salvos illos lupos. Ne cures, putat id esse quod eas pro gradu meo photographare volo."
  
  "Jacentem ad sororem tuam?" Drake frowned.
  
  "Sequitur." Kennedy Blake in patted ann. " Da puero spatium aliquod."
  
  Cellae Draculi phone pipiabat. Non opus erat ut RECENS ID reprimendam scire erat Wells. "Ne dicas, buddy. Canadenses?
  
  Putei risit. "Vis."
  
  "A?" rogavi.
  
  "Tam Canadenses et Germani diversis itineribus utentes. Hoc bellum sine te incipiet."
  
  Dahl dixit: "Swat turma tres minutas auferet. Frequentia est 68."
  
  Dracus latam fenestram prospexit. "Hic sumus".
  
  
  * * *
  
  
  "Occidens ostium Centralis Park," Ben dixit se e carro suo eduxisse. "Duas tantum scalas ducit ab inferiori gradu usque ad quartum tabulatum."
  
  Kennedy papaver ad calorem matutinum. Quod lupi in area vivunt?
  
  " Quartum ".
  
  "Figura". Kennedy humeros humeros et plausae. "Cognovit me terminus usque paeniteat eos dies natalis placentae."
  
  Drake retinuit ut milites Suecici totis viribus currebant ad museum vestigia. Semel arma tollere coeperunt. Dähl obstitit umbra magni introitus, turmae undique columnis saeptae.
  
  "Twitters are on. "
  
  Duodecim "Reprehendo!" "Imus primum," at Drake torpet. "Tu sequere. Capto."
  
  Tradidit Dracus duo cylindrica magnitudine leviores et duo nec nonummy interdum. Drake dolia cylindrica revolvebat ad 68 et expectabat donec ambo lucem viridem e basi sua emittere coeperunt. Unum Kennedy dedit, alterum sibi servavit.
  
  "Twitters," dixit ad blank sidera. "Hic est novus auxilio ignis amica. Omnes amicae par eadem frequentia versantur. Vide collegam et in aurem tibi molestissimam stridunt, vide malum guy et non potes audire aliquid .... "Scio id non certum, sed multum adiuvat in adiunctis ad faciendum. Hoc simile est".
  
  Ben dixit, "Quid si concursus cum alio frequentia?"
  
  "Non fiet. Haec postrema technologiae Bluetooth - frequentia adaptiva spectrum expansum circumsiliens. Cogitationes "hop" supra septuaginta novem frequentiis passim selectae in vinculis praesignatis simul. Circiter ducentos pedes habet".
  
  "Frige," Ben dixit. "Ubi sunt mea?"
  
  "Tu et professor in Central Park aliquandiu commoratus est," ei Drake dixit. "Tornacense VIATOR. Refrigescant, buddy, incommodi futurum est.
  
  Sine alio verbo, Drake conversus ad ultimum militem Suecicum per arcus altam et in obscurum interiorem museum sequendum. Kennedy secutus est.
  
  "A gun nice," mussat.
  
  "Americani," Dracus intonuit, sed cito risit. " Relaxa. Sueci Canadenses destruere debent et bis ieiunare.
  
  Perventum est ad ingentem scalam Y informibus cataphractis fenestris arcuatis et lacunaria camaram, sine intermissione festinantes. Solet haec scalarum latum luscum peregrinatores refertum esset, sed hodie totus locus eerie quietus erat.
  
  Dracus ipse potitus vigilavit. Justorum periculosorum hominum per immensum hoc vetus spatium nunc ruebant. Tempus erat antequam confluxerant.
  
  Cucurrerunt sursum, ocreis suis moenibus altis resonabant, soni statice venientium e gutture microphoniorum, resonantes cum acusticis naturalibus aedificii. Dracus in quantum poterat contraheret, recordans suarum workoutrum, sed in Kennedy perspicacitate observare conatus est nullo signo indicando. togatus et miles inter se confligunt.
  
  Tertium tabulatum accedens, Dahl lente prosilivit. Kennedy Drake propius commotus est. "Ubi sunt amiculos SAS?"
  
  "Perspicuum est," inquit Drake. "Tantum, nunc caedem necessariam facere non volumus, facimus?"
  
  Risum suppressit Kennedy. "Comoedus es, Drake. A verus ridiculam guy. "
  
  "Me diem debes."
  
  Kennedy pulsum omisit, tunc dixit, "noli me consentire." Solet dextra eius manus ad frontem eius blouse lenire.
  
  "Ne putes quaesivi."
  
  Inceperunt ultimam scalam. Cum miles primarius ad extremum verteret, iecit emissum est et fragmentum emplastri intra pollicis capitis eius explosum est.
  
  "Dormi!"
  
  Grando offa per parietes perrupit. Dal prorepit in ventrem suum , seriem manu motuum faciens.
  
  Drake dixit "De cucumerario modum".
  
  Unus miles vivos salvos inflammavit ad occupandum hostes. Alter galeam movit, sclopetum in balteo ense ense, sensim admovit aciem in ignem. Motus murmur audiverunt. Tertius miles sub scalis latens desiluit et vigilem inter oculos percussit. Homo mortuus cecidit antequam mitterent.
  
  "Puteus" Drake probaverunt quod bene cogitatum movet.
  
  Scalas, arma ad parata ascenderunt, circum ostium arcuatum in quartae tabulae involaverunt, deinde in cubiculum post illud caute prospexerunt.
  
  Signa legit Drake. Aula erat dinosaurus lacertus. Deus cogitabat. Nonne ubi tyrannosaurus Rex damnatus servabatur?
  
  Peek in cubiculum irrepsit. Plures professionales vultus guys in vestibus togatis occupatos spectabant, omnes armati cum aliqua machina tormentorum gravium, maxime verisimile est Mac-X 'spra et orare'. Sed rex Tyrannosaurus stetit ante eum, sublimitate nocturnae maiestatis eminens, perennem incorporalem visionem etiam decies centena milia annorum post eius exitum.
  
  Dextramque praeivit - rictus arte lapsus - Ambulavit Aricia Miles, rapax alter funestus. Clamavit modo tincidunt suo: "Tempus servate, pueri! Unus hic lapsus et ego vos omnes buggers e ludo personaliter capiam! Festinare!"
  
  "Nunc ibi domina est" Kennedy insusurravit derisorie e millimetre distans. Dracus prudens unguentum et lumen olere potuit. "Amice veternus, Drake?"
  
  "Omnia, quae scit, docuit", dixit. "Ad primum. Tum ambulavit praeter me. Fatum ninja shaolin cacas. At domina nunquam fuit, hoc certe est.
  
  "Quatuor a sinistro" miles nuntiavit. "Quinque a dextra. Plus foemina. exhibitio Odin debet esse in tergo cubiculi, fortasse in angulo separato, nescio.
  
  Dahl respiravit. "Tempus movendi."
  
  
  XVIII
  
  
  
  HISTORICUS MUSEUM
  
  
  Sueci e latebris prosiliunt, accurate incendunt. Quattuor Canadenses ceciderunt, deinde alius, tres ex illis in vitream exhibentes, quae rursus praefixae sunt et cum strepitu quasi explosionis in pavimentum concrepuerunt.
  
  Reliquae Canadenses conversus et ignem ilico aperuerunt. Duo Sueci exclamaverunt. Alter ex vulnere capitis cruentus cecidit. Alter in amplexus femori concidit acervo.
  
  Dracus in cella e pavimento polito decidit et post ingens vitrum casum armadillos gigantis repit. Kennedy satis tutum esse, caput pervidere per speculum levavit.
  
  Vidi Alicia duos Sueones fugientes cum duobus ictibus perfectis interficere.
  
  Propter Tyrannosaurus rex quatuor Canadenses plures apparuerunt. Debent esse in iussio ubi Lupi ostensa sunt. Insueta habebant loris corpora ense gravesque in terga manticas.
  
  Ac etiam Mac-X. Cubiculum glandibus emittebant.
  
  Sueci columba pro coopertorio. Dracus in pavimentum cecidit, faciens certus brachium suum circa caput Kennedy posuit ut quam infimum servaret. vitreum supra se confractum, shards volitans et pluit super illis. Armadillo fossilium et replicas circa eas erupit et dissoluit.
  
  "Terge cito, huh?" mussat Kennedy. "Ita, ille correctus est."
  
  Drake se concussit, shards vitreis toto loco spargens, murum lateris musei exteriorem repressit. Canadiensis ibi cecidit, et Dracus eum statim notavit.
  
  "Iam facere."
  
  Usura fractae ostentationis quasi operculum, guy mendacem appropinquavit. Pervenit ad machinam sclopetum, sed oculi hominis subito late patent!
  
  "Iesum!" Cor Draculi velocius verberavit quam manus Noe cum arcam aedificavit.
  
  Ingemuit ille, late oculosque dolore fudit. Dracus cito resipiscit, telum ademit et in oblivionem trahit. "Sanguinum Zombie".
  
  Hoc uno genu exortum est, ad percutiendum parati, sed Canadenses post costatum alvum T-Rex se receperunt. Perduint! Utinam nuper statum suum non mutassent, eum minus rectum quam ante ambularet. Paucis cruribus abscissis omnes videre poterat.
  
  Kennedy versus eum tendens, juxta se labens subsistere.
  
  "Magnus labatur", inquit, dextra laevaque versans, quaerens videre quid usque ad Canadenses essent.
  
  Denique inter tres costas fractos motus vidit et in incredulitate anhelavit. Lupi habent, inspiravit. "Et comminuerunt eos."
  
  Kennedy caput movit. "Nemo. In frusta comminuunt," ostendit. " Respice. Vide in MANTICA. Nemo dixit omnes partes Odinis integras esse?
  
  "Et facilius est eos carptim tollere" Adnuit Dracus.
  
  Erat transiturus ad tegumentum in proximo exhibendo, cum totum infernum prorupit. Ab angulo longe cubiculi, per ostium "Originis Vertebratis" notatum, duodecim banshees quiritatio erupit. Exarserunt, excanduerunt, riserunt sicut fans overdosing in multi-duplici Yeager in veris confracto.
  
  "Germani adsunt." Dracus sicce dixit antequam ad aream decideret.
  
  Tyrannosaurus rex bacchatur ut plumbum proiectum transfixum per eam. Caput iaculatum, fremebant dentes, acsi violentia circa eum infensa esset, ut eum ad vitam reduceret. Canadian cruore revolavit in nube. Sanguis super maxilla dinosauri respersus est. Suecicus miles brachium suum ad cubitum amisit et eiulans circumvolavit.
  
  Germani furentes irruperunt.
  
  Post fenestram proximae Drake venit nota boom-boom-boom helicopterorum scaporum propellerium.
  
  Modo non iterum!
  
  Drake e angulo oculi sui vidit globulum abi-grum nigrum clavatum versus eum obvium. Cum Dracus illuc aspexit, tweeters in auribus eius insanit.
  
  Boni guys.
  
  Canadenses ierunt ad eam chaos faciendo. Erumpunt sub immani ventre Tyrannosaurus rex, accensi furiis. Dracus Kennedy ab humero apprehendit.
  
  "move!" Fuga in acie erant. Kennedy summovit sicut Alicia Miles in conspectum venit. Drake telum levavit, deinde ingens Germanus Milo a sinistro appropinquantem vidit.
  
  In uno alteroque morae, omnes tres arma demiserunt.
  
  Alicia mirari videbatur. "Scivi te hoc inire, Drake, nothus senex!"
  
  Milo substitit in vestigio. Drake ab uno ad alterum respexit. "Debuisset in Suetia mansisse, caninum halitum." Drake magnum guy vexare conatus est. "Absentis tuum bitch, huh?"
  
  Aerem circumfodiunt glandes sine temporis tegmine perrumpentes.
  
  "Veniet tempus tuum", insusurravit Milo raucus. "Sicut illic homunculus tuus, et soror eius. Ossa autem Parnevik ".
  
  Et tunc mundus rediit, et Dracus insitam in secundo millium secundo angat postquam Alicia inexplicabiliter ad terram caderet.
  
  Missum RPG per ventrem Tyrannosaurus Rex perforatum, cultellos ossium passim spargens. Transversa est basilica per unam partem fenestras. Post gravem intercapedinem, ingens explosio facta est quae conclave movebatur, cum sonus lapsus metalli et stridens artuum angor.
  
  Metallum mors in murum Museum Nationalis Historicum crepuit.
  
  Drake in Kennedy se complanavit, cum momentum helicopteri eum in museum murum incidere fecit, quod ruina strages magnarum fuit. Nares emisit, obstantia projecit in undantes acervos. Cockpit deinde in murum cadentem paene verticaliter impulit, gubernator visus est in arrepto terrore in baculo calces obnixus, priusquam in scapulas sua musca illineretur.
  
  Tum scapulas propeller percussit... et abrupit!
  
  Volans hastae metallicae zonam necant intra cubiculum creaverunt. Spica sex pedis stridorem sonum fecit versus Drake et Kennedy volans. Ille SAS miles, quantum potuit, se complanavit, ac deinde summam aurium praecidit, antequam falce fodiendae Kennediae cutem abscidit, et tres pedes in ultimum murum immersit.
  
  Parumper sopitus jacuit, deinde abrupto capite deflexit. Helicopter stabulantur et celeritatem pereunt. Proximo momento delapsus est murus musei, sicut Wile E. Coyote labitur in latere montis nuper congressi.
  
  Dracus quattuor secundis numeravit antequam increpuit fragorem gravis metalli. Momento eum cepit ut cubiculum circumspiceret. Canadenses passum suum non fregerunt, quamvis una e suis umore rotori praecipuo discerperetur. Ad latus cubiculi quattuor guys cum saccis manticis gravibus, plus Alicia et unum pugnatorem cooperiunt. Ostendunt quid simile descensus.
  
  Horror inscriptum Germanorum facies, non larvis tectus. Dracus hominem in albis non observavit et mirabatur si haec missio nimis periculosa esset pro eo. Sueci copiae speciales celeriter appropinquare videbat cum Americani potestatem in deditionem venerunt.
  
  Canadenses cum Lupis evaserunt! Dracus surgere conatus est sed difficilem corpus levare repperit, valde abhorret a propinquitate miss et scena mirabile.
  
  Kennedy adiuvatur cubito dura ante extorquens sub se, sedens et detergens sanguinem de capite.
  
  "Pervertere". mussavit inludere iram.
  
  Dracus manum ad aurem suam posuit sanguinem sistendum. Ante oculos eius tres ex quinque reliquae copiae speciales Sueciae Canadenses pugnare conati sunt cum primus descendens e fenestra destructa salire solebat.
  
  At Alicia lasciva subridens ora retorsit, Dracus intus ingemuit. Prosiluit et per eos alba vidua crudelis supplicium, ita inflexit milites exercitatos, ut ossa eorum incomparabili facilitate frangeret, et minus quam duodecim secundas turmas ad delendum duceret.
  
  Tum tres Canadenses tacite et sollerter e aedificio prosilierunt.
  
  Reliquae Canadensis miles ignem e operculo aperuit.
  
  The New York SWAT turmas Germanos aggressi sunt, eos ad tergum cubiculi impellentes, fere tres relinquentes ubi steterunt. Reliqui tres, cum Milone, omissis armis, concurrerunt.
  
  Dracus exanimis Tyrannosaurus tandem exspiravit et in acervum ossium veterum et pulverum concidit.
  
  Kennedy iuravit quod quarta Canadian desiluit, cito ab Aricia secuta est. Novissimus miles in cranio emissa est ut salire parat. Ille in cubiculum se recepit, in ardentem rudera proiectus est alius casus furentis belli et genus ad apocalypsin.
  
  
  XVIIII
  
  
  
  EBORACUM NOVUM
  
  
  Fere statim mens Draculi perpendere et resolvere coepit. Milo de Ben et Professor Parnevik nonnulla coniectura fecit.
  
  Cellam suam exsculpsit eamque molestiam repressit antequam celeritatem dial feriret.
  
  Telephonum insonuit et insonuit. Ben non diu reliquisset, non Ben...
  
  Cor eius mersit. Ben tueri conatus est, pollicitus est se Guidoni omnia ius esse. Si quid...
  
  Respondit vox : Utique. Susurri.
  
  Ben? Esne bene? Quid susurris?
  
  "Matth, Deo gratias. Pater meus me vocavit, ivi loqui, deinde respexi et vidi quomodo hi duo percussores professoris verberarent. versus illos cucurri et cum paucis aliis motorcyclis equitaverunt.
  
  "Acceperunt professorem?"
  
  "Ignosce, buddy. Adiuvarem si possem. Pater mi perduint!
  
  "Minime! Cor Draci adhuc convaluerat. "Non culpa tua est, Blakey. Nequaquam. Nonne hi bikers habent magnum saccum accinctus retorquere? "
  
  "Quidam".
  
  "Bene. Ibi manere."
  
  Dracus altum spiritum sumpsit et nervos sedare conatus est. Canadenses velox esset. Ben iaculatus est patri sordido ferrum agens, sed in alto stercore Professor erat. "Consilium eorum erat ut hic in cursoriis exspectantibus exire" Kennedy dixit, tunc circum cubiculum naufragium inspexit. "Non opus est ut Dahl. Difficultas habemus."
  
  "Unum solum?"
  
  Drake damna quae in museo fecerant recognovit. "Haec res mox violenter explosa est."
  
  
  * * *
  
  
  Drake museum gubernationis curatoribus circumdatum reliquit. Stipulatio stationis occidentalis ad ostium Centralis Park constituebantur, quod consulto neglexit cum Ben in scamno contra eum sedentem conspexit. ocellos puer plorabat. Iam quid? Kennedy accurrit iuxta eum per surculum graminis.
  
  "Est Karin," oculi Ben repleti sunt sicut Falls Niagara. "Ego emailed eam ut peteret quomodo cum Valkyries questus esset et hoc MPEG in ... responsione obtinuit."
  
  Vertit laptop circum ut viderent. Minimus fasciculus video apparens in velo, ludens in repeat. Clipei circiter triginta secundis longus erat.
  
  Nigrae et albae congelatae tabulae caliginosae imagines sororis Ben Karin ostenderunt, siculae in armis duorum hominum fortium personati pendentes. Maculae nigrae quae nonnisi sanguine circumlitae fronti et ore erant. Tertius faciem suam ad cameram levavit, voce densa Germanica vociferans.
  
  "Restitit, parva minx, sed certa, quam stolidum hoc docebimus per aliquot septimanas!" Vir digitum excutit, salivam de ore emittentem. "Desine eos adiuva, puerule. Desine eos oppugnare. "plus minus".
  
  fragmentum ipsum repetere coepit.
  
  " Dan secunda est," Ben garrivit. "Vult suam scholam militaris artes aperire. Non putabam quemquam posse eam, mea - mea maior soror.
  
  Dracus fovit Ben cum iuvene amico destruxit. Obtusus, Kennedy visus sed non illi destinatus, in acie plenus odio erat.
  
  
  VIGINTI
  
  
  
  EBORACUM NOVUM
  
  
  Abel Frey, internationalis forma praeclarus excogitator, multimillionaire et dominus factionis nefariae 24-horarum Chateau-La Verein, scaenam apud Madison Square Garden sedit, et satellites suos discurrentes observabat sicut parasiti libere downloadabiles erant.
  
  Per solstitium vel recessum periodi illis intra fines suae domus in Alpibus vagae providebat, omnia quae ab inlustribus mundi exemplaribus usque ad adfixae adfixa et securitatis personas illustrabant - partes per hebdomades non cessabant. Sed cum iret in itinere, et nomen Frey in arcu erat, turbati sunt et anxii et ad omnem voluntatem suam incumbebant.
  
  scena figuram cepit. Semita felis dimidium aedificatum est. Illum accendens excogitatoris operavit cum Horti equos ut ascenderet cum consilio magico mutuo observanti: synchronised in lucem et sonum schedula duarum horarum spectaculorum.
  
  Frey odisse in animo est et facere nothi sudor et initium super.
  
  Supermodels variis epheborum gradibus deambulavit. Spectaculum spectaculi contrarium scaenae spectaculi erat - minus materiale volebas, non magis - et haec exempla - saltem qui cum eo in La Veraine vivebant - sciebat ea omnia ante usquam vidisse.
  
  Exhibitionismum hortatus est. Etenim id poposcit. Illas metus cohibebat, has feras. Timor, avaritia et gula, et omnia alia mirabilia communia peccata quae ordinariis viris ac mulieribus ad possessores potentiarum et divitiarum conexae sunt - ex Victoria' Secret Candy institores in Orientales Europae sculpturas glaciem et caeteros faustos suos servos - omnia et singula stridula sanguinis.
  
  Videns Freyus Milonem corpora nuptiarum terebrare. Vidi exempla quomodo fugerent crudelia bruta. Risit intus ad eorum manifestam fabulam.
  
  Non placuit Miloni. "Ibi post!" Adnuit ad officium mobile Frey exstaret.
  
  Facies Frey obdurata cum soli erant. "Quid factum est?"
  
  "Quid defuit? Helicopter perdidimus. Ibi cum duobus guys cecidi. Ferant SWAT, SGG, nothum Dracum, et nonnulla alia bitch. Infernus, homo. Milonis Americana vox ad verbum vulneravit Frey aurem cultiorem. Bestia modo appellaverat eum hominem.
  
  "Constula?"
  
  "Perdidit illi bareback meretricem Milonem." Risit Milo.
  
  "Canadenses obtinuit?" Freyus iratus curuli arma adprehendit, ut eos contorqueat.
  
  Milo prodere se non simulabat. Pectus Frey sui intumuit. "Fucking nothi inutiles!" Clamabat Milo expavit. "Vos nothi inutiles fasciculum equitum stupri perdidit!"
  
  Saliva e ore Frey stillavit, mensam quae eos separavit spargens. "Nostine quam diu hoc tempore exspectavi? Hoc tempore? Et tu?"
  
  Se continere non potuit, in facie Americanam commando impugnavit. Milo circum caput iniecit et genae rubrae sunt, sed aliter non pugnavit.
  
  Frey tegmine summae tranquillitatis eum circumfundere coegit. "Meam vitam", inquit, summo cum labore scivit nonnisi ab hominibus nobilissimis fieri posse, "dedicatum est, non dedicatum, ut hoc sepulcrum inveniret... Sepulchrum Deorum." Transferam eas in arcem meam. Ego sum princeps,' inquit, manum ad ostium iactans, "et fatuorum istorum principem non intelligo. Quinque supermodes habere possum, ut futuis meam brevissimam custodiam securitatis, quia ideam habui. Bonum virum pugnare possum in mea arena ad mortem, sed non me principem. Intellegis?"
  
  Vox Frey excellentia intellectualis permansit. Adnuit Milo, sed oculi blank erant. Frey stultitiam accepit. Ingemuit.
  
  "Quid aliud mihi habes?"
  
  "Hoc". Milo surrexit et percussit Frey claviaturae laptop brevi tempore. Habitatio pascendi in regione iuxta National Historic Situm posita erat.
  
  "Non simulantes homines cantavit televisificas esse. Oculum in se habebant Drake, mulier et puer, Ben Blake. SWAT et omnia reliqua SGGs etiam manent, et ecce, credo, hoc est, - leviter percussoque velamento relicto invito sudore maculas et deus scit quid aliud, "hoc est SAS equos".
  
  "Credis..." dixit Frey. "Numquid nunc mihi genus multi-ethnicum in manibus nostris habere conaris? Et maximas facultates iam non habemus." Ingemuit. "Non quod nos tantum adiuvit."
  
  Secretum risu communicavit Milo cum bulla. "Scis est."
  
  "Etiam. Puella. Optima res nostra est et appropinquat tempus eius. Bene, speremus quae recordatur quae nuntiat.
  
  "Plus est de pecunia quae meminerit" Milo dixit perspicientia.
  
  Luminavit oculos Frey, et scintillat nequam in oculis eius apparuit. " Hm. Non obliviscar ejus."
  
  Nos quoque sororem Ben Blake habemus. Videtur quod cattus feram. "
  
  "Bine. eam in castrum mitte. Non statim revertar ibi". pausam fecit. "Exspecta...exspecta... Illa mulier cum Draco. Quae est illa?"
  
  Vultu Miloni parvipendens. "Non scio".
  
  "Bene, reperies!"
  
  Milo vocavit TV populus.
  
  Post quattuor minuta silentium, responsum accepit. "Kennedy Moore" dixit Frey. "Basileae Cop".
  
  "Etiam. VERO nunquam obliviscar pravitatis. Secede, Milo. Fac me operari".
  
  Frey googled titulum et nexus aliquot secutus est. Minus quam decem minuta, omnia sciebat, et risus eius late et magis perversus factus est. Egregiae ideae germina post pubertatem in animum invaluit.
  
  "Kennedy Moore," pediti explicando auxilium ferre non poterat, "unus erat optimus Novi Eboraci. Is currently in pace coactus est. Sordidum cop comprehendit et in carcerem misit. Sua persuasione perductus est ut aliquem emitteret convictum, quod ad rem fracto testimoniorum pertineat." Frey constiterunt. "Quae retrograda reipublicae ratio talem efficiet, Milo?"
  
  "USA." Cognovit barbator quid de se expectatum esset.
  
  "Bene, advocatus magnus emissionem obtinuit viri nomine Thomas Caleb - "interfectorem pessimum serialem in historia Americae Septentrionalis", ut hic dicit. My, my Crassum est miris. Audi!
  
  ' Caleb oculos victimae aperit, obnixos ad emissarios per palpebram et frontem utens, deinde insecta viva guttura deprimit, rodere ac deglutire cogens, donec ad mortem suffocatur.' Frey Milonem oculis apertis aspexit. "Dicturus sum frenum sicut comedere apud McDonaldi".
  
  Milo non ridet. " Interfector est innocentis ", dixit. "Comoedia homicidium non miscet."
  
  Frey risit. Nonne innocentes occidisti?
  
  "Tantum cum facere officium meum. Ego miles sum."
  
  "Hmm, bene, linea pulchra est? Non refert. Ad current opus redeamus. Hic Caleb duos innocentes ex dimissione interfecit. Multum dicerem ethicae doctrinae eventum ac mores, eh Milo? Hic Caleb nunc abiit.
  
  Caput Milonis ad velum laptop abruptum, ad Kennedy Moore. "Duo plura?"
  
  Nunc Frey risit. "Ha, ha. Non es mutus satis hoc non intellegens es? Finge dolorem. Finge doloribus!"
  
  Milo deprensus, invitus, dentes velut Ursus ursus discerpens primam diei capturam denudavit.
  
  "consilium habeo". Frey giggled in jucundum. "O cacas... consilium habeo."
  
  
  VICESIMUM PRIMUM
  
  
  
  EBORACUM NOVUM
  
  
  Regnavit in mobili Praetorio Chaos. Drake, Kennedy et Ben Thorsten Dahl secuti et iratus SWAT ducem gradus ascenderunt et tumultum transierunt. Transierunt per duos sinus antequam consisterent in silentium relativum, quod in fine metalli tuebatur.
  
  "vocationem venimus" dux spetsnaz in ira telum suum emisit. " Damnam vocamus et quindecim minutas postea tres homines mortui sunt ! Quod...?"
  
  "Tres tantum?" Dahl quaesivit. "Sex perdidimus. Respectio postulat ut tempus sumamus...
  
  "Ad infernum cum respectu," SWAT guy furit erat. "Invasisti agrum meum, podex Anglice. Tam mali quam terroris damnati es!"
  
  Drake manu levavit. "Vere, ego sum podex Anglicus. Hoc inprobus est Swede."
  
  Americae intuens haesitans. Draculus scapulas Ben scapulas constringebat. Posset sentire guy tremens. "Adivimus" dixit SWAT guy. "Iuvaverunt. Multo peius esse potuit".
  
  Tum vero, ut irrisorie malleo fatum deposuit, atrox sonitus glandium in praetorio pluit. Omnes ad solum ceciderunt. SUCCINO metallicum ruit ab oriente murum. Antequam dirigentes finita sunt, dux SWAT surrexit. "Est bulletproof", dixit modico pudore.
  
  "Ire debemus" Dracus quaesivit Kennedy sed eam invenire non potuit.
  
  "Ad lineam ignis?" SWAT guy dixit. "Qui in inferno sunt, sint vobiscum?"
  
  "Non societas aut glandes me sollicitant" dixit Drake. "Est eruca grenade remis quae mox sequi potuit."
  
  Decedere prudentiam dictavit. Drake iustus tempore egressus est ut viderem nigrum et album currendo quiritare in directione glandes quae venerant.
  
  Iterum circumspexit Kennedy, sed evanuisse videbatur.
  
  Tunc subito inter illos nova facies apparuit. Princeps Bureau de insignibus suis tribus stellaribus iudicans et quasi non satis, iter retro petens, vir rarae quinque stellae praefectus vigilum gerebat. Dracus statim scivit hunc hominem esse debere ut loqueretur ei. Legati vigilum in pugna contra terrorismum versabantur.
  
  Spetsnaz radiophoniae ducis clamavit: "Omnia perspicua sunt. Hic in tecto, telum remotum est. Est distractio."
  
  "Spurii!" Drake putavit Canadenses et Germanos cum captivis longius et longius abire.
  
  Thorsten Dahl advenam alloquitur. "Vere debes loqui cum ministro meo rei publicae."
  
  "Factum est," dixit legatus. "E hic es questus."
  
  "Minime, exspecta," Dracus coepit, physice retinens Ben recedens a pulmone progressus. "Non intellegetis...."
  
  "Minime, non," dixit commissarius per dentes strictos. "Nescio. Dico autem, hic abis, petens Washingtoniam, DC. Collis Capitolii tibi particulam latinas vult et spero eos in magnis chunkis capere. "
  
  
  * * *
  
  
  Fuga nonaginta minuta duravit. Dracus de arcano ablatione Kennedy sollicitus usque ad momentum emersit, quod perinde erat ut planum auferret.
  
  Anhelitus decurrit ALA.
  
  "Cogitavi amisimus te," inquit Drake. Magnum levamen sensit, sed levi corde conatus est retinere.
  
  Kennedy non respondit mihi. Sedem per fenestram sumpsit a colloquio. Drake surgit ad investigandum, sed substitit cum ab eo recederet, facie alba sicut alabastrum.
  
  Ubi illa fuit et quid ibi factum est?
  
  Per fugam nullae vocatus vel sodales permissi sunt. Nulla molestie. Silentio advolaverunt; plures custodias sine impedimento observabant.
  
  Dracus super eum defluere potuit. Disciplina requiritur horas, dies et menses exspectans. Praeparatio. Ad observationem. Illum horae millies secundae volare potuit. In uno puncto alcoholi oblati sunt in his minimis utres plasticae, et Dracus plus momento dubitavit.
  
  Cupa refulsit, electrum adalligatum calamitatis, telum electionis in novissimo tempore rerum intricatarum, cum Alison reliquit. Doloris, desperationis recordatus est, et tamen in eum intuitus destitit.
  
  "Non hic agimus." Ben vigilabat satis heram dimittere. "The guys from Mountain Dew sumus. Educam illud."
  
  Ben etiam temptavit Drake ex hac civitate se geekem obtinere. In ALA incubuerat, ad sedem suam spectans hospes inflexit. "In jurgio fratrum nostrorum Americanorum illud vellem ferire".
  
  Facies eius rubra est, ut hospita mirum in se respexerit. Post alterum, inquit, "Hooters non iaci, infans."
  
  Ben in sellam suam subsedit. "Crap".
  
  Dracus caput movit. "Fremitus, buddy. Constans humilitas tua memoriam beatam refert me numquam aetatem tuam.
  
  "Bullshit".
  
  "Gratias ago."
  
  "Nolite solliciti esse".
  
  "Et Karin - recte erit. Promitto."
  
  "Quomodo tu promittis illud, Matt?"
  
  Drake constiterunt. Erat insita opera ad subveniendum indigentibus, quam evidenti iudicio militis egredientis.
  
  At ille dixit : Non nocebunt. "Et propediem plus auxilii habebimus quam existimare potes."
  
  "Quomodo scis se illi non nocere?"
  
  Drake ingemuit. "Bene, bene, id est docta coniectura. Si illam mortuam vellent, ilicet jure perirent ? Micio. Sed non. Sic...
  
  "Ita vero?"
  
  "Germani ea aliquid opus est. et vivificabunt eam. Dracus sciebat eam per interrogationem separatam, vel aliquid magis conventionale capere posse, ad bulla dictatorialis, quae omni eventu dominari placebat. Per annos Dracus maxime genus tyranni cupidum est. Eorum auctoritatia semper bona latinas secundas casus dedit.
  
  Coactus risus ben. Dracus sensit planum incipiunt descendere, et factis in mente sua referre coepit. Cum parva turma cecidit seorsum, debuit ingredi ac tueri magis.
  
  
  * * *
  
  
  Intra duo minuta eludere planum, Drake, Ben, Kennedy, et Dahl per plures fores inducti sunt, escalator quietus, descendit pullus, densus in atrio caeruleo, et tandem per gravem ostium, quod Drake notavit, consulto clausum erat. post eos.
  
  In prima classis stationem primam se invenerunt, vacuam praeter se et octo alios homines: custodes armatos quinque et lites tres - feminae duae et homo senex.
  
  Extitit vir. " Portas Ionathan" dixit molliter. "Minister defensionis".
  
  Dracus subito terrorem sensit. Deus, huic homini erat mega-potens, fortasse quintus vel sextus in linea praesidentiae. Ingemuit et iit, progressus custodum advertens, arma pandit.
  
  "Omnes amici adsunt," inquit. "Certe... sic puto."
  
  "Credo te recte." Minister defensionis exstitit et manum extendit. "Ad tempus utendo, iam ad date eram. In eros velit, et suscipit rutrum. Adsum ad .... facilitatem hoc auxilium.
  
  Una omnium feminarum potum praebebat. Crines niger, sagax oculus, et in quinquagenariis suis, cum lineae anxietatis crassae, satis occultae secreta civitatis, et modus neglectus custodibus, qui de suo incommodo cum illis locuti sunt.
  
  Bibebant glaciem. Drake et Ben portas morabantur, sorbere victu potus. Kennedy ad fenestram perrexit, vinum suum conturbans et aspiciens ad aeroplana publicanda, cogitatione amissa videtur. Torsten Dahl in sellam commodam cum Eviano delapsus est, cuius corpus lingua non minabatur.
  
  "Soror mea," Ben locutus est. "Potesne eam adiuvare?"
  
  " CIA Interpol contingit, sed nos in Germanos adhuc non habemus." Post momentum, notato dolore Beni, conatus eum ad membrum Congressus protendere, secretarius addidit: "Conamur, fili. Inveniemus eos.
  
  "Patres mei nondum sciunt." Ben invitus in cellam suam telephonum despexit. "Sed non diu"
  
  Nunc alia mulier extiterunt, vivax, sui fiducia, specimen multo iunior, omni modo simile futuri prioris Dominae Secretariae Status, verus rapax vel, ut Drake ipse narravit, versio politica Aliciae Miles.
  
  "Patria mea nihil minus univocum est, Dominus Dahl, Dominus Drake. Scimus nos post hanc viam esse, et scimus quid sint clavi. Tua SAS turma purgata est ad operationem. SGG quoque. Habemus turmas Delta auxilio paratas. Modo adde numeros... Digitos suos movit. "Coordinata".
  
  "Et Professor Parnevik?" Dahl primum locutus est. "Quid novi de Canadensibus?"
  
  "Sponsiones eduntur," scriba ait paulo rigide. "Haec est legatorum condicio"
  
  "Minime!" Dracus clamavit, deinde exhalavit se placidum esse. "Minime, domine. Hoc nefas est accedere. Haec res... quid?... ante tertium diem? Tempus adest omnia, praesertim nunc. Proximos dies, inquit, "est ubi vincimus aut vincimus."
  
  Scribae Portae eum vultu miranti dederunt. "In te adhuc aliquid militis audivi, Drake. Sed non propter talem motum.
  
  "Me inter militem et togatum vertas cum decet," Dracus parvipendens. "Beneficium prioris militis."
  
  "Yeah. Bene, si te melius sentiat, non adiuvabit. Colby Taylor disparuit e villa sua Canadensis cum plerisque suis conductis. Coniicio est quod hoc diu cogitavit et ad quandam contingentiam praetaxatam commutavit. Basically, is offline."
  
  Dracus oculos clausit. "Estne bonum nuntium?"
  
  Puella locutus est. "Bene, tibi offerimus omnes facultates Conventus Bibliothecae ut te adiuvet in investigatione tua." Oculi eius. "Maxima bibliotheca in mundo. Libri duodequadraginta sestertium. Prints rare. Digital Library and the World Digital Library.
  
  Ben aspexit eam quasi nuper in certamine cosplay reginae Leia certare consensit. "Omnes opes? Ita - theoretice - excogitare potuistis e quo Germanus obsidetur mythologia Norvegica? Auctoritates de Odino et hoc Deorum sepulcro reperire potuisti. Materia quae in Interreti non est?"
  
  "Posses, et e globo" dixit mulier. "Et aliter librarios antiquiores aliquot habemus."
  
  Oculi ben inluminati cum spe aspexit Matth. "Accipe nos ibi."
  
  
  * * *
  
  
  Conventus S. Bibliothecae aperiebatur illis primis horis diei Dominici. Lumina, attente baculo, bibliotheca certe mundi maxima impressa est. Primo, architectura et sensus loci admonuit Drake musei, sed cum scrinia ordines et rotundos maenianas legeret, mox sensit observantiam antiquae disciplinae, et modus mutatus est ad circumstantias compositus.
  
  Dum Dracus aliquamdiu errans corridors commoratus est, Ben in indagandis tempus nullum tempus terebat. Ille in maenianum irrepsit, laptop suum prostravit, suas Suecicas speciales copias ducem misit ad quaerendum tortulas capulus et.
  
  "Nice locus," Dracus circumeundo dixit. "Sentio sicut Nicolas Cage poterat pop sursum aliquo momento."
  
  Ben adprehendit pontem nasi. "Nescio quo proficiscar," fatebatur. " Caput meum horreum est, mate."
  
  Thorsten Dahl percussum in SOLARIUM convicium circumdedit. "Incipe quod scis," inquit erudito illo Oxoniensi sono. "Incipit legenda."
  
  "Ius. Novimus hoc carmen. Satis hic dicit, quisquis sepulchrum Deorum polluerit, gehennam in Terram evellet. Et ignis, proprie. Nostra tellus ardebit. Scimus etiam hanc legendam habere singulares parallelas historicas cum aliis fabulis actis de diis aliis scriptis.
  
  "Quid nescimus," inquit Dahl, "quare? Aut quomodo?
  
  'Ignis' autem dure Drake dixit. "Ista homunculus modo dixit."
  
  Oculos clausit Ben. Dahl Drake magno risu convertit. "Interitus" dicitur. "Analysis rerum saepe adiuvat ut veritatem patefaciam. quam calamitatem fieri significavi. Quaeso vel auxilium vel relinquo ".
  
  Dracus capulus suum sorbuit et tacuit. Uterque latinas homines perdidit et spatium meruit. Ambulavit ad convicium et circumspexit, cubiculum circularem intuens, dignitates personarum et agentium Americanorum notans. Kennedy duo tabulata sedit, laptop crepitans furens, solitarius a suo... Quid? Miratus Dracus. Culpa? Timete? Tristitia? Omnia de illo sciebat, et praedicare incipiturus erat.
  
  "Legenda," inquit Ben, "sepulchri Odin unam violatam fluminum igneorum fluere incipiet. Hoc tam magnum est scire dicere quam hic omnia.
  
  Drake frowned ut recentem memoriam exsurrexerunt. Flumina ignea vidit.
  
  Sed ubi?
  
  "Quare hoc dicis?" interrogavit. "Flumina ignis?"
  
  "Nescio. Forsitan quia taedet repetere 'ferrum erumpit' et 'prope est finis'. Sentio sicut Hollywood movie sex. "
  
  "Ivistis ergo ad ignea flumina?" Dahl supercilium levavit. "Sicut lava?"
  
  "Minime, exspecta" Dracus digitos scindit. "Ita vero! Supervolcano! In Islandia, recte?" Spectavit ad confirmationem Swecie.
  
  "Ecce, quia sum Scandinavian non significat me -"
  
  "Etiam". In illo momento, junior secretarius adiutorium defensionis ex proximo scrinium ponendi materiam conficit. "Ad meridiem Islandiae. Totus mundus de eo cognoscit. Post novum regimen studium legere, hoc septimum exsistentiae supervolcano esse puto.
  
  "Clarissimus est in Yellowstone Park," Ben dixit.
  
  "Sed Supervolcano talem comminationem ponit?" Drake quaesivit. "An haec est alia fabula Hollywood?"
  
  Tam Ben et secretarius adiutor adnuit. Nomen "extinctionis speciei" hoc loco non excedens", adiutor dixit. "Investigatio narrat duas eruptiones supervolcanos superiores coincidere cum duobus maximis eventibus exstinctionis massae ut semper in nostra tellure contingat. Secunda vero sunt dinosaurus pristinus.
  
  "Quantum fortuitum?" Drake quaesivit.
  
  "Ita prope est ut, si semel acciderit, mireris ab eo. Sed bis? Let's...
  
  "Crap".
  
  manus in aere levavit Ben. "Ecce, hinc digressi sumus. Quod opus est, cacas Odin onerare." Plura nomina in scrinio illustravit. "Hoc, hoc et wow hoc certum est. Voluspa, ubi Othinus loquitur de conventibus suis cum Seer.
  
  "Visitationes?" Drake grimaced. "Viking porn, huh?"
  
  Assistentis supra Ben incubuit et paucis globulis impressit, tesseram intravit et in filo typus. Her pantsuit contrariam sectam Kennedy fuisse, eleganter voluit suam figuram acuere quam eam occultare. Oculi ben dilataverunt, angustiae eius oblitus est momentaneus.
  
  Dracus labiis dixit: "Perdidi talentum."
  
  Ben dedit ei medium digitum sicut assistens surrexit. Feliciter eum non vidit. "In quinque minuta", inquit, "adferentur tibi.
  
  "Gratias tibi ago, desidero." Drake haesitavit. "Ignosce, nomen tuum nescio."
  
  "Voca me Hayden," inquit.
  
  Libri iuxta Ben paucis momentis post positi sunt, et statim quem Voluspa nominaverunt elegit, qui per paginas quasi homo possessus incurrit; ut animal quod sanguinem olet. Dahl alterum volumen elegit, tertium Drake. Hayden iuxta Ben sedit, textum cum eo studens.
  
  Tum Ben clamavit: "Eureka, id habeo! Absentis pagina. Heidi suus! Pereant Heidi! Liber iste sequitur - et adscribo "profectus Odini videntis - Heidi".
  
  "Sicut in libro natorum?" Dahl scholae suae dierum memoria apparenter.
  
  Drake modo intuens haesitans. "A? Im 'magis sicut Heidi Klum genus guy ".
  
  "Immo, liber! Fabulam Heidi et fabulam peregrinationis credo evolutam esse per annos a saga Scandinaviana ad mythum Scandinavianum, et deinde scriptorem Helvetiorum statuisse fabulae pro fundamento libri natorum uti".
  
  "Quid ergo dicit?" Dracus cor suum citius palpabat.
  
  secunda pro Ben legitur. "O multum," inquit, festinavit. "Quod dicit omnia bene perdant."
  
  
  VIGINTIDUO
  
  
  
  Washington, DC
  
  
  Kennedy Moore sedit considerans in screen computatrum suum, aliquid videre non potuit, et cogitavit cum vitam sub calcaneo tuo tere, basically modo tennis globulus a domino tractatur. Parva retrorsum terga vertit fatum tuum, ex parte aliqua inopinata te in spiram sui interitus misit, deinde paucis diebus celeriter iter in ludum te reduxit.
  
  Sensit in viam suam New York elevari, melius etiam post museum furorem. Illa sibi placebat et fortasse vel parum delectabatur Matt Drake.
  
  Quam prava ipsa narravit. Sed tuncne quis semel dixit ex magna difficultate magnum profectum esse? Aliquid simile quod.
  
  Professorem deinde tollebant. Soror Ben Blake rapta est. Kennedy autem ad hoc mobile praetorium constanter ibat, caput rectum et in ludo plene demersum, mens eius in tumultum tendit.
  
  Inde, dum prosiliat gradus, Lipkind de turba materiata, et subito obstitit.
  
  "centurio?"
  
  "Hi Moore. loqui necesse est".
  
  "Intus veni," Kennedy ad praetorium elevavit, "auxilio tuo uti potuimus".
  
  "Uh, uh. Nec. Non de museo, Moore. Mihi illa parte."
  
  Movet per turbam, nunc retro inmota tacita accusatione. Kennedy ruere capere.
  
  "Quid... quid factum est, dux?"
  
  "Ut in."
  
  Mihi vacuum fuit, nisi duobus illis. Sonitus vici hebetatur, eventus mundi dissilientium extra nunc longius occluduntur quam virtus socialistis factionis.
  
  Kennedy dimidium versa in sede sua ad faciem Lipkindi. "Ne dicas..." ne dicas mihi..." Glebam in iugulo fecit Lipkindus severam vocem amittit, omnia ei narrans antequam verba labiis reliquisset.
  
  Sed decidit, et omne verbum stillans veneni in anima jam atrata.
  
  "Caleb ledo iterum. Mensis morae habuimus - deinde hesterni pomeridianum vocationem nacti sumus. Puella ... ahh ... puella Nevada, vox eius raucus facta est. "Nova ad oppidum. Discipulus."
  
  "Nemo. Quaeso...
  
  "Te nunc scire volui, antequam ullam rat bullshit audis."
  
  "Nihil".
  
  "Me paenitet, Moore."
  
  'Volo redire. Redeam, Lipkind. Fac me introire. "
  
  "Paenitet".
  
  "Te adiuvare possum. Hoc est officium meum. vita mea".
  
  Lipkindus inferius labium mordebat, certum accentus signum. "Nondum. Etsi vellem, auctoritates non probarem. Id scis."
  
  "Egone? Quando enim politicorum possum cognoscere cogitationes? Omnis in republica spurius, Lipkindus, et quandoquidem recte facere incipiunt? "
  
  "Recepisti me," rugitus Lipkind praecordia prodidit. "Iussa autem, ut aiunt, imperata sunt. et mea non sunt mutata.
  
  "Lipkind, hoc me perdis....
  
  devoravit aridam. "Da tempus. Veniesne".
  
  "Non sum qui curat, mehercule! Haec sunt eius victimae stupri! Familiae eorum!"
  
  "Puto etiam, Moore. Mihi crede."
  
  Post momento, "Ubi?" Fiebat, poterat, omnes peteret, poterat cogitare.
  
  "Moore. Poenitentiam hic dare non debebis. Culpa tua non est quod haec psychologia stupri psycho.
  
  "Ubi?" rogavi.
  
  Lipkindus cognovit quid defuisse eique loco indicasset.
  
  
  * * *
  
  
  Aperta molior site. Tres cuneos ad meridiem Terrae Zero. Developer nomine Silke Holdings.
  
  Kennedy scaenam criminis in viginti minutis invenit, animadvertit tapetum volitantem in quarta area aedificii aperti et taxi emisit. Stabat ante aedificium oculis inanimatis suspiciens. Desertus locus est-adhuc activum facinus-sed sero die sabbati, et res maior quam dies natus erat.
  
  Kennedy rudera calce, deinde in constructione site ambulavit. Gradibus apertis concretis ambulavit usque ad parietem lateralem aedificii ad quartam tabulam et super tabulam concretam.
  
  Vehemens elatus blouse. Si comae non fuissent pectendae cum forti vitta, exortus esset sicut homo habiti. Tres sententiae Novi Eboraci ante eam apertae sunt, vertigines causantes, quae omnem vitam habebat, sed, satis impariter, nunc tantum commemorabatur.
  
  Et tamen Yggdrasil, Mundi Arborem ascendit.
  
  nulla deinde vertigo.
  
  Commemoravit eam de casu Odini et in specie Matt Drake. Redire ad eam volebat , ei , sed non habebat animos certos .
  
  Per tabulam pulverulentam ausa est, acervos lapidum et instrumentorum redemptores vitans. Ventum ad manicas trahit, ad anhelat, facit ut materia nimia intumescat. Non procul destitit unde locum corporis Lipkind descripserat. Contra televisificas populares, corpora creta non notantur - photographatae sunt, tunc eorum locus exactus variis punctis fixum mensuratur.
  
  Utroque modo, ipsa iustus opus esse circa. Incumbens, supplex procumbis, oculos claude et ora.
  
  Et omnes recurrunt. Quasi casus diaboli de celo. Archangelus sicut creatio, per mentem eius omnia emicabant. Momentum vidit Chuck Walker iactare fasciculum sordidae pecuniae. Sonus davi iudicis culpam suam praedicans. Stellae mortuae collegarum eius, picturae obscaenae quae in cella eius apparere coeperunt, cucullo autocineto affixa, ostio eius aedium affixa sunt.
  
  Litteras accepit ab interfectore Vide ei gratias pro omnibus suis auxiliis.
  
  Illa ad poenitentiam novi homicidii necessariam commisit Thomam Caleb adiuvit.
  
  Debebat a mortuis et lugentibus veniam petere.
  
  
  VIGINTI TRES
  
  
  
  Washington, DC
  
  
  "Haec res magis patefacit quam Britney," Ben festinavit verba eius motus retinens. "Hic dicit - Volva dum in mundo est, Volva Odin ostendit se multa de arcanis suis cognoscere. Yggdrasil se ad scientiae studium immolavit. Novem dies et noctes ad hoc ieiunavit. Narrat se scire ubi sunt oculi eius absconditi et quomodo eos in commutationem pro maiori cognitione donavit.
  
  "Sapiens," interrupit Dahl. "Parnevik dixit se sapientissimum omnium Deorum semper existimatum esse."
  
  Mussitat Dracus, "Nunquam sapit mulieri tua secreta revelare."
  
  Oculos ben ad eum revolvit. " Unus ieiunavit in Arbore Mundi per novem dies et novem noctes lancea in latere eius transfixo, sicut Christus in cruce. Heidi dicit in delirio suo, Odin ei indicavit ubi absconditi sunt socii ejus. Et ubi absconditum erat scutum eius. Et ut hastam suam ibi remaneat. Et voluit eam dispergere membra sua, et posuit corpus in sepulcro.
  
  Ben renidet Drake oculos. "Non possum quaerere Clitoris fabulosi, amici mei, sed opus meum hic peractum est."
  
  Et recordatus est Ben ubi fuerat et mulier stabat iuxta eum. Pontem nasi arripuit. "Damnant et bullshit."
  
  Dahl non bat palpebra. "Quantum scio - et hoc solum ad ea quae in Parneviki lectione audire molesti sumus - Volvos, sicut Aegyptii pharaones, in opulentissimis sepulchris semper conditi sunt, iuxta quos multae res pretiosae fuerunt. Equi, plaustra, munera longinquis.
  
  Hayden smirk occultare videbatur. "Si totam historiam logice, domine Blake, sequamur, tunc credo Heidi peregrinationes sic dictas actu explicari ubi omnia fragmenta Odin ... vel abscondita sunt".
  
  "Voca me Ben. Ita Bened. Et sic, recte dicis. Profecto."
  
  Dracus amicum suum adiuvit. "Non quod nunc refert. Omnes partes inventae sunt, praeter Valkyries et..." constitit.
  
  "Oculi." Ben stricta risu dixit. "Si oculos invenire possumus, hoc prohibere possumus et pro Karin aliquam mutationem accipere."
  
  Drake, Dahl et Hayden tacuerunt. Drake tandem dixit, "Valkyries alicubi esse inesse oportet, Blakey. Potesne reperire ubi inventi sunt? Vetus quaedam diurna fama vel aliquid tale debet esse.
  
  "Heidi Ragnarok fabulam excogitavit," Ben adhuc incubans, in investigationibus suis amisit. " Cavendum est docendi eam antequam in Ragnarok mortuus sit."
  
  Dracus adnuit Dahl et Hayden seposuit. "Valkyries" dixit eis. "Meministine prorsus defectum notitiarum et ideo aspectus criminalis possibilis? Estne facultas ut Interpol cum CIA ascendat et ei iaculationem donet?
  
  "Ad eum nunc vado", Hayden dixit. "Et pergam investigationem, quam nostri IT de Germanis tractaverunt. Sicut tuus dulcis amicus fere dicit - electronica calles nos ad eos perducant."
  
  "Puteus?" Drake eam risit. "Ille est plus quam. Consequat in sollicitudin. Vocalist in coetum. Familiaris, et parvipendens, "ita, amice."
  
  Propius innixa, "Mei imaginem quisquam capere potest," tum leviter risit ac discessit. Drake eam secutus est, haesitans et iucunde simul admiratus est. Erravit de ea. Deus difficilius lectu quam Kennedy fuit.
  
  Drake superbus erat facultatem intelligendi homines. Num lapsus est? An civilia servitia annis mollia ?
  
  Vox in aurem loquebatur, cor ejus insiliens faciens. "Quid est hoc?" rogavi.
  
  Kennedy!
  
  "Shit!" Ille desiluit et conatus est fingere saltum suum parvum in aere, sicut normale liquefaciens membrorum.
  
  Cop Londinii librum illum legit. "SAS audivi numquam in territorio hostium insidiis fuisse. Suspicor numquam te fuisse huius bigae partem, recte?"
  
  "Quid est quod?" Ben interrogavit absente, respondens ei.
  
  "Hoc?" Kennedy procumbo et latere monitoris percussoque, monstrans parvam iconem occultam inter strues symbolorum manuscriptorum.
  
  Ben frowned. "Nescio. Similis icon in pictura.
  
  Cum Kennedy erecta est, crines e vinculis liberati sunt et super humeros eius effuderunt. Hos Dracus cascades ad minima dorsi sui observabat.
  
  "Wow. Nimis capillus est."
  
  "Potes, lusus."
  
  Ben duplices in icone clicked. Tegumentum ad textum conversum, audax headline conspicuum. Odin et Vider instruxit Ragnarok. Subieci sunt paucae veteris lineae explicationis textus.
  
  Haec pictura, a Lorenzo Bakke anno MDCCXCV publicata ex collectione privata Ioannis Dillinger anno MCMXXXIV, creditur in vetustiore pictura fundatam esse et ostendit comites Dei Odin Nordmanni, speciali ordine in loco ubi Odin mortuus est. , de Ragnarok pugnae fabulosae . Videt hoc dilecto suo Videre et clamat.
  
  Sine verbo, Ben denuo expressi, et pictura ante earum materiata.
  
  "Deus meus!" mussavit Ben. "Magnum officium."
  
  Kennedy dixit, "Hoc consilium est... quomodo partes componendi."
  
  
  XXIV
  
  
  
  Washington, DC
  
  
  "Faciamus nonnulla exemplaria." Semper-cautus Dracus aliquos ictus velox cum telephonio suo tulit. Ben docuit eum semper bonum custodire, operando cameram in manu, et inexspectata pecuniae vastitas fuit. "Omne nunc opus est Valkyries, Oculorum et tabula Ragnarok." Substitit repente, memoriae testa.
  
  Dixitque ei: Quidnam est?
  
  "Non certus. Crap. Memoriae. Forsitan aliquid paucis his diebus vidimus, sed tantum vidimus ut illud coarctare nequeam."
  
  Dahl dixit, "Bene, Drake. Fortasse recte. Fortasse modernus Dillinger studium suum privatam collectionem habet."
  
  "Ecce hic," Ben legebat. "Hic dicit picturam hanc unicam esse, id quod non perceptum est usque ad primos annos 1960, quibus inclusa est in mythologia Norvegiae spectaculo et in brevi terrarum itinere misso. Post haec, et ob rem deficiens, pictura in crypta musei clausa erat ac bene ... immemor. Vsque ad hunc diem".
  
  "Est bonus officium tristis nobiscum intulimus." Drake conati sunt Kennedy sui gratia boost, adhuc incertus ubi caput eius post New York.
  
  Kennedy capillos retro ligare coepit, tunc dubitavit. Post momentum in loculos manus suas, quasi captare conatur. Dracus humero patuit. "Ergo, quomodo hanc picturam adieris et affer hic. Ibi aliquid inesse posset quod in photo non videmus. Meus senex buddy Dahl et ego ire ad explorandum latus artis colligendae tenebras. Excutere aliquas arbores. " Constitit, ridentem. "Plura arbores"
  
  Kennedy ingemuit ante ibat.
  
  Dahl intuita eum oculis angustatis. " Sic. Unde incipimus?
  
  "Nos cum Valkyriis incipiemus," dixit Dracus. "Munchkin familiaris noster olim narrat ubi et quando inventi sunt, conemur indagare."
  
  "Opus INQUISITOR?" Dahl quaesivit. "At tu modo missum nostrum optimum INQUISITOR auferet."
  
  "Nunc, corpore distrahitur indiget, non mente. Satis verberatus est."
  
  Ben locutus est. Bona coniectura, Matth. Valkyries inter alias thesauros magnos in sepulcro videntis Vikingi Volva, 1945 in Suecia reperti sunt.
  
  "Heidi sepulcrum?" Dracus periculum sumpsit.
  
  "Fuisset. Viam bonam damnant, ut unum de pecias celent. Rogare satellites tuos ut hoc tecum sepelias post mortem tuam.
  
  "Da hunc articulum alteri computanti." Drake et Dahl sederunt iuxta se mutuo aspiciens inconcinnus.
  
  Dracus cognovit horologium adhuc utilatate. Nam Karin. Parnevik enim. Pro inimicis et toti mundo. Currum furibundus tundebat, perambulans archivorum museum et quaerit effingere cum Valkyries e inventario evanuit.
  
  "Suspicis aliquem ab intus laborat?" Dahl statim intellexit ubi pellebat.
  
  "Optimus coniectura est muscum securitatis praesidium humilis-solutum vel curatorem inlaqueatum... aliquid tale. Exspectavimus donec Valkyries forte ad repositiones demoveretur et eos tacite dimitteret. Hoc per annos nemo novit, si quicquam.
  
  "Vel rapinam," Dahl shrugged. "Deus, homo, sexaginta annos ad instar eum tenemus." Nuptiale anulum quem reposuerat tetigit cum Bibliothecam intrassent. Drake restitit in secundo. "Uxor?"
  
  " et filii".
  
  "Tu requiro?"
  
  "Secundum omne".
  
  "Bine. Fortasse tu non satis adducendum putabam te esse".
  
  "Futk, Drake."
  
  "Plus hoc. Latrocinia nullam video. Sed hic vide - The Valkyries in itinere anno 1991 profectus est sicut pars relationum publicae expeditionis pro fundatione Swedish. By 1992, defuerunt e catalogo Musei. Quid est quod dicam tibi?"
  
  Dahl palliat labra. "Quod aliquis iunctus ad pretium eos surripere constituit?"
  
  "Aut.
  
  "Bene, id verisimilius est." Dahl caput contremuit. "Sic ubi pretium ire?" Digiti eius quater velum percussoque. " Angliam. EBORACUM NOVUM. Hawaii. Australia."
  
  "Res angustat res," dixit Drake cavillator. "Crap".
  
  "Minime, exspecta", Dahl exclamavit. "Haec sit vera. Valkyries rapta blande debuit, vox? Bene cogitatum, bene supplicium. Specimen. Hoc adhuc pertinet implicari in crimine."
  
  "Si esses paulo smarter, vis ..."
  
  "Audi! Primis 90s, mafia Serbiae ungues in Sueciam subsidere coepit. In minus quam decennium, crimina repetundarum duplicarunt, et justos greges constitutorum nunc per patriam agunt. Alii Bandidos se vocant. Alii, sicut Angeli inferni, iustae sunt catervae biker.
  
  "Aisne mafia Serbiae Valkyries habere?"
  
  "Nemo. Dico quod cogitavit eas furari et tunc vendere pecunias. Solae sunt cum iunctis hoc evellere. Hi omnia faciunt, non extorsiones modo. International smuggling super eos non esset.
  
  "Bene. Quomodo invenimus qui eas vendiderunt?"
  
  Dahl accipientem e telephonio sustulit. "Nos facere. Sed saltem tres ex senioribus principibus nunc sunt post vectes prope Osloam. Revocavit se ad vocationem faciendam.
  
  Dracus oculos terit et recubuit. Respexit ad vigiliam suam et perculsus est videre quod prope 6 sum. Quando autem dormierunt? Circumspexit ut Hayden rediit.
  
  A secretis defensionis satis depressum adiutorem respexit. "Ignosce guys. Nulla fortuna apud Germanos est."
  
  Caput ben aversum, tensio ostendens. "Nemo?"
  
  "Nondum. Sum vere rumex."
  
  "Sed quomodo? Hic Guido alicubi esse habet." Oculos lachrymae impleverunt et at Drake eos direxit. "An non est?"
  
  "Ita, mate, est. Mihi crede, inveniemus eam. Amicum suum in amplexu urso apprehendit, oculos suos orans Hayden ut perrumperet. "Opus est respirare et ientaculum recte habere", dixit, accentum suum Eboracensem per ostendens.
  
  Hayden caput movit, eum intuens quasi Iaponica locutum esset.
  
  
  VIGINTI QUINQUE
  
  
  
  LAS VEGAS
  
  
  Alicia Miles multibillionaire observavit Colby Taylor, cum in area spatiosa unius e multis conclavibus quas possidebat sedit, hoc unum viginti duas fabulas supra Las Vegas Boulevard. Unus murus totus vitreus factus est, offerens phantasticam sententiam fontium Bellagio et aurea lumina Turris Eiffelia.
  
  Alterum significationem Colby Taylor non dedit. Mersus est in novissima acquisitione Lupi Odin, quam duas horas per partes diligenter collatas consumpsit. Alicia ad eum ambulavit, exutus veste singillatim, donec nudata esset, deinde in quadrupedem procumbens, donec oculos aequaret, pedem humi prostravit.
  
  Vim et erant pericula, duo ea porro everti. Fortitudo Colby Taylor - extraordinaire megalomaniac - et periculum amoenum perspectum quod eius boyfriend Milo, ille magnus, potens Vegas goon, eam amaret.
  
  "Tune es ut continuas, bulla?" anhelans petivit. "Sum bareback. Non extra crimen ".
  
  Taylor eam sursum et deorsum respexit. "Alicia" dixit decem dollariis e pera trahens. "Nos ambo scire te in plura fore, si dedissem." Qui libellum inter dentes suos fibulavit antequam post eam positionem prehenderet.
  
  Alicia caput altum elatum, prope salivam, Lumina micantia mirans spolia in fronte sui. "Noli ruere. si potes."
  
  "Quomodo omnia cum Parnevik?" Taylor quaestionem in grunt prodidit.
  
  Alicia respondit in fractis Anglis. "In duas partes frangam."
  
  "Indicium virtus est, Milo. Scire debemus quod scimus. ... Hasta. Caeteri omnes. In tempore sumus ante. Sed Valkyries et oculi praemia vera sunt.
  
  Alicia exivit. Buzz. Grunt. Obsessio. Duobus rebus vixit - periculo et pecunia. Ea habuit solertiam ac venustatem, ut quicquid vellet caperet, quod faciebat cotidie sine cogitatione ac dolore. Dies eius in SAS erant sicut praeparatio. Missiones eius in Afghanistan et Libano simplices congue sem.
  
  Ludus ei erat, significat ad sufficientiam. Hoc tempore cum Colby Taylor et exercitu eius fungebatur, sed mox Germani maiora stipendio offerre debebant - Abel Frey potentiam realem repraesentabat, non Colby Taylor. Misce cum periculo protervi semper amantis Milonis circum, et nihil vidit nisi fabulosa pompa in eius prospectu.
  
  Strip circumspiciebat, agnoscens potestatem absolutam in illis luminibus micantibus et casinis grandioribus, et commodum hospitii parvi Colby Taylor offerre oportuit, omnia cogitans de Matt Drake et mulierem illam cum vidisset.
  
  
  * * *
  
  
  In conclave hospitii ingressa est et Professor Rolandus Parnevik ligatum proiectum ad lectum prorsus sicut ab eo discessit invenit. Cum tamen ardore Taylori inter femora flagraret et ruborem in buccis, Geronimo exclamavit! et in culcitam insiliit, accedens ad senem.
  
  In genua prosiliit, et meatum argenteum e labris scidit. " Audisti nos, nonne professus es? Utique fecistis." Inguinis innixa reclinavit intuitus. "Numquid adhuc ibi est vita aliqua, senex? Auxilium opus est?"
  
  Illa risit manicate et de lecto desiluit. Oculi professoris territi sequebantur eam omnem potentiam esu- santem, inflammantem animum, incitat ad rabiem usque ad manifestationes. saltabat, versabat, fugax facta est.
  
  Tandem vero in pectus senis sedit, anhelantem faciens, et rosularum forcipem vibrans.
  
  "Tempus digitos incidere," dixit libenter. "Tormentis fruor quantum fruor sexu unc. et quanto diutius durat, eo melior est. Gravissime, buddy, hic tantum sum pro sanguine et mahemio.
  
  "Quid... quid vis scire?" Parnevik accentu Suecica cum timore fortis erat.
  
  "Dic mihi de Matt Drake et meretrice quae eum adiuvat."
  
  "Drake? Ego ... non intellego ... Odin non vis?
  
  "Non assis de toto hoc Norvegica cacas. Sum in eo propter puram phreneticam concitationem omnium. Illa celeriter rosam secans forcipe prope nasi abripuit.
  
  "Umm... Drake - erat - SAS, audivi. Hoc incidit in casu.
  
  Alicia gelidam sensit super illam undam lava. Illa diligenter corpus Parnevik ascendit, utrumque scapulas circa nasum suum collocans et expressens donec tenuis sanguinis apparuit.
  
  "Sentio ut redimias te, senex."
  
  "Minime! Minime! Obsecro!" Iam ille accentus tam fortis et distortus naso premebat ut verba vix explicare posset. Illa giggled. "Vos sonat coquus a Muppets. Blah blah blah, blah blah blah, blah blah blah.
  
  " Uxor eius - reliquit eum. SAS reprehendere!" Parnevik effudisset et evolvit oculos horrore. "Amicus eius sororem habet quae nos adiuvat! Femina Kennedy Moore, vigilum praefectus New York. Vide interfectorem invehitur! "
  
  Alicia scapulas vitiose movit. "Melius est. Multo melius, professor. Quid aliud?"
  
  "Illa ... est in ... uh... Celebratio. Festis nulla coactus. Vides interfectorem serialem iterum occidit.
  
  "Deus, prof, incipis me advertere."
  
  "Quaeso. Drake est bonus homo dicere possum!"
  
  Alicia rosam secans cultros traxit ei. "Certe, certe percurrit. Sed in eum incurri in SRT, non tu. Scio quid bastardus haunting est.
  
  Clamor factus est et fragor, et tunc Colby Taylor caput in ostio adhaesit. "Miles! Vocationem modo accepi a socio nostro in imperio Suecica. ubi Valkyries figurabant. Properandum nobis est. Nunc!"
  
  Alicia caedens rosam accepit et extremum digiti senis abscidit.
  
  Quia poterat.
  
  Et dum clamaret et scriberet, dorsum suum stravit et ei injectorem gagates adhaesit, clysterem sine acus, minimam specillum sub cuti sua inserens.
  
  Consilium B, Alicia cogitabat suam disciplinam militarem adhuc in suo optimo habere.
  
  
  VIGINTI SEX
  
  
  
  Washington, DC
  
  
  Cum Thorsten Dahl telephonum gestabile insonuit, Draci os plenum vaccinia muffins erat. Capulum recentem lavit, expectans audientem.
  
  "Ita, Minister Status." Post hanc admirationem, reliqui colloquii Dahl languebant, series "video", assertionum et silentium obsequium. Finis erat 'Non te demittas domine' quod omina Draco sonuit.
  
  "Bene?" rogavi.
  
  "Meum regimen unum ex his Serbicis scumbags polliceri debuit sententiam carceris in commutationem pro auxilio reductam, sed confirmationem habemus." Drake dicere potuit sub Dahl conservativum exteriorem hominem fuisse qui beatus esse voluit.
  
  "Et quod?"
  
  "Nondum. Lets 'adepto omnes simul.' Momenta post, Ben e velo laptop evulsa est, Hayden pollicis ex cubito insidebat, et Kennedy iuxta Drake expectans stetit, crines adhuc solutos.
  
  Dahl respiravit. "Brevis versio Suecica princeps est mafia in nineties - vir qui nunc est in custodia nostra", Valkyrie suam tamquam gestum benevolentiae Americanum reputavit. Ita Davor Babich Valkyries in 1994 accepit. Anno 1999 Davor princeps mafiae descendit et filio Blancae potestatem tradidit, in locum se recepit, quam quicquam amabat - etiam patriam suam.
  
  Dahl paulisper constiterunt. "Hawaii".
  
  
  VIGINTI SEPTEM
  
  
  
  Novi Eboraci, USA
  
  
  Abel Frey e fenestra cenaculi sui prospexit ad decies centena milia formicarum infra gradationes discurrentes. Sed, dissimilis formicae, hi homines erant sine mente, aegra, carentes imaginatione, ut supra miseram vitam suam viderent. Nomen gallinaceum sine capite suggessit signatum ab homine in ipsa altitudine stantem, cum intueretur colluviem detortam hominum fuisse.
  
  Frey diu phantasiis suis frena dedit. Multo minor versio eius intellexit se posse omnia facere posse omnia taedet. Ascendere debebas novis, variis et delectabilibus actionibus.
  
  Hinc pugna arena. Hinc fingendi negotia - primitus via ad proprias pulcherrimas feminas, deinde frontem ad anulum internationalem smugging, et nunc viam suam in Deorum Sepulchro occultandam.
  
  Opus vitae eius.
  
  Clipeus erat immaculatus, verum artis opus, et praeter tabulam encryptam in superficie elevatam insculptam, nuper sententiam crypticam in summo margine inscriptam detexit. Eius ventus archaeologus in ea laboravit. Et physicus exoletus aliam recentem admirationem explicare conabatur - scutum factum est ex materia curiosa, non metallo ordinario, sed substantiali aliquid, sed simul mirae lucis. Frey tam laetus fuit et frustratus est ut plus Odini arcanum reperiret quam prius cogitaverat.
  
  Eius destitutio per temporis defectum in illis studiis facta est. Praesertim nunc quod pars internationalis huius generis erat. Quomodo omnes ad La Veraine remittere vellet, et dum ineptae sociales fruerentur, ipse et pauci alii mysteria Deorum resolverent.
  
  Tunc risit in gazophylacio. Analysis semper debebat comitari paucis momentis pretiosarum asperitatis. Forsitan duo exemplaria masculina contra se in arena fovea, illis exitum praebent. Melius tamen paucos ex captivis inter se collocavit. Eorum ignorantia et desperatio semper optimum spectaculum fuit.
  
  Eius inscriptio pinged est. Vide footage apparuit in screen ostendens puellam novam Karin Blake sedentem in lectu suo in catenis.
  
  "Denique". Frey eam primum respexit. Blake foeminam e tribus mercennariis notavit, ut eam raperet, unum vitiose potius. Illa callidissima fuit, verum invenio, et in parvo carcere in La Vereina nuper clausum fuerat, expectans Freyum advenire.
  
  Carnes recentes ad oblectationem suam. A sanguine innocentis - eius eterna beatitudo. Erat autem res eius. Illa crines flavos prope detonsos, bracteas pulchras et binas oculos patulos habebat-etsi Frey non posset certa esse coloris qualis imago illa data est. Corpus pulchrum non invalidi ad instar exemplaris est; blandius, quod haud dubie amatus fuisset pulchriori sexu.
  
  Digitized faciem tetigit. "Mox eris domi, mi parvulus..."
  
  Illo momento ostium intorta apertum et incondite intrauit Milo, una manu cella vibrans. "Iam" clamavit. "Alicia!" Stultus erat smirk in faciem suam stulte.
  
  Frey motus abscondit. "Ja? Nae, dic mihi. Pars illa postrema Novi Eboraci, mea debet esse. Canem Anglicum iota non credidit.
  
  Audivit eam subridens explicans quo tunc irent, rugiens cum audiret Suecos et socios suos in itinere esse, et tunc non poterat adiuvare nisi trabem, cum promisit se cito utraque figuras tenere. canadensium.
  
  Deinde hanc novam inscriptionem circa margines clypei perspici posse et videre si aliae partes eiusdem rarioris materiae fiant. Et ipse habeat tres frusta et unum emolumentum.
  
  "Certe vafer es" inquit in telephonum acrius Miloni. "Exspecto utendi ea copia, cum primum conveniant." Rosam Anglicam nondum transfixerat aliquandiu.
  
  Frey risit intus ut oculi Milonis admonitu reuniendi cum amica. Alicia responsio adhuc animo resonabat.
  
  Ut placet domine.
  
  
  DUODETRIGINTA
  
  
  
  OAHU, HAWAII
  
  
  XII Kalendas Octobres, sol meridies super Hawaii, pluvia obscurata e parachutis jellyfish, parachute militaris US subscriptio obscurata est. In operatione singulari, Delta commandos a Suecica SGGs et Britannis SAS circumfusos appulit, et unus tristis Novi Eboraci - in litore remoto insulae latere septentrionali.
  
  Dracus ad litus cucurrit, harenam e cubili appulsum, a parachute vacuus, celeriter conversus ad Kennedy progressum inspiciendum. Illa inter duos guys Delta exposuit, ad unum genu fluens, sed mox in pedes redit.
  
  Ben maneret in plano, investigationem continuando auxilio Hayden, qui "consilitor" missus est ad US in missione.
  
  In Draco experientia, consiliarii plerumque exercitati sunt exemplaria umbilici sui - exploratores in vestimentis ovium, ut ita dicam.
  
  Litore in sole calido Hawaii decucurrerunt, triginta milites Praecipuae Vires valde exercitatae, antequam molli fastigio tegimen arborum tegerentur.
  
  Hic Torsten Dahl moratur. "Tu scis praecepta. Quieta et firma. Propositum est cubiculum tabularium. Deinceps!"
  
  Mafia Serbiae cum maxima vi pulsare placuit prioris ducis mansionem. Tempus contra eos terribile erat - aemuli etiam locum Valkyries iam cognoscere possent, et in hoc genere vitali potiti erant.
  
  Sub eo Davor Babich non erat misericors.
  
  Illi clivum vicerunt et trans viam cucurrerunt, recta ad portam personalem Babich. Ne aura quidem tetigit. Impetum factum est, et minus minutis portis ferreis altis in metallum redactae sunt. Portam perrumpunt ac passim perrumpunt. Dracus post palmam densam operculum sumpsit, lustrans gramina aperta quae usque ad ingentia marmoris vestigia adduxit. In quorum summitate erat aditus mansionis Babich. Utrimque prodigiosae statuae et thesauri culturae Hawaii, etiam moai figurae ab Islandia Paschae.
  
  Hactenus nulla actio.
  
  Mafia Serbiae reducta mortiferum se esse confidens.
  
  SAS homo, facie media latens, lapsus est juxta Drake.
  
  "Salvete, vetus amicus. Nice day, right? Diligo cum directum solis in lentibus cadit. Puteis mittit ad optima. "
  
  "Ubi est ille senex stultus?" Dracus numquam oculos ab horto sustulit.
  
  "Inquit postea tibi contact. Aliquid de te eo tempore debebatur.'
  
  "Sordida vetus bastardus."
  
  "Quis est Mei?" Kennedy petivit. Comas iterum rescindebat et exercitum informem braccasuit uniformi indutus. Habebat illa par globorum.
  
  Drake, ut mos est, nulla secum tela portabat, praeter cultrum suum.
  
  Novus SAS guy dixit, "Vetus Drake Flamma hic est. Potius quis es?"
  
  "Venite, homines. Focus in ea. Unam ex maximis civilibus oppugnationibus in historia iactaturi sumus".
  
  "Civis?" Kennedy frowned. "Si huic homini togatus est, ego Claudia Schiffer asina sum."
  
  Turma Delta iam in gradibus erat. Dracus e abscondito ilico inceperunt et per campum patentem currerunt. Ubi in medio erat, clamores inceperunt.
  
  Figurae in summitate scalae apparuerunt, aliter in litibus indutus, breves pugillares, et abscisae T-shirts.
  
  Sex breves ictus sonuerunt. Sex corpora passibus exanimis cecidit. Turma Delta in medio erat. Clamoribus urgentibus nunc alicunde prodiit cum Dracus ad imos gradus pervenit et ad dextram repit, ubi curvus lapis convicium paulo plus operit dedit.
  
  Sagitta sonuit, magna significatio a Serbis venisse. Dracus in Kennedy iterum inspicias conversus, deinde duos gradus susum sumpsit.
  
  Post eos smegma quoddam sabulum ducitur ad ostium mansionis, quae inter duas partes aedificiorum instar erat. Armati viri apertis ianuis exierunt, et Gallos portas ab utraque parte portae impulerunt.
  
  Sunt justo earum.
  
  Admiratus - sed celeriter confortare. Fortasse non PLACENS tamen. Dracus vidit quid veniret, et inter nova statuarum collectio tegebatur. In fine, Kennedy traxit instar Islandiae paschalis.
  
  Secundo post, apparatus sclopetis ignis increpuit. Perculsae custodes ducunt aulaea in omnes partes. Dracus in ventrem eius incidit ut complures glandes statuae cum thuds ferirent.
  
  Custodes procurrerunt. Musculi conducti plus ad stupiditatem musculosam, quam intellectualem virtutem; Ignea Deltae sollers in agmina currunt Protinusque cadunt puerique in sanguine tendunt.
  
  Post eas vitreas quassatas.
  
  Plures ictus e fenestris mansionis discurrebant. Infelix Delta miles in collum iecit et statim mortuus cecidit.
  
  Duo custodes in statuas offenderunt, alter eorum leviter laesit. Dracus tacite traxit gladium suum et unum ex eis expectabat ut circa statuam ambularet.
  
  Novissime vulneratus Serlo vidit sanguinem suum emittit ut Dracus iugulum emitteret. Kennedy in secunda Serbia accensus, periit, deinde opertorium impingit ut telum suum levavit.
  
  Malleus coniuctionem in spatio vacuo.
  
  Kennedy surrexit. Vel non exonerantur, irata adversarius adhuc ante eam erat. Foenarius custos torsit, tendit lacertos.
  
  Kennedy e range exivit, deinde insiliit ut momentum suum expositum reliquisset. Celerem calcitrare ad inguina et cubitum ad cervicem misit eum volans in terram. Subitoque manu volvit ferrum, et lato incidit arcu. Kennedy retro excussum satis est ut letalem tenerum maxillam praeteriret antequam rigidos digitos in arteriam demitteret.
  
  Audivit mollia cartilaginem frangere, audivit eum suffocare incipere.
  
  Aversa est. Confecit. Non cupiebat illum vigilare mori.
  
  Drake stabat et videbat. "Non malus".
  
  "Fortasse babysitting me nunc desines."
  
  Nolo... Substitit subito. Erat enim texit confusionem suam super superbiam virilem. "Nihil melius est quam mulierem sclopetis aspicere".
  
  "Non refert". Kennedy post totem polum irrepsit, alterum e loco mansionis notam, et scenam lustravit.
  
  Dixit ei: "Fugimus", dixit. "Tu properas invenire cubiculum repono. Revertor."
  
  Sensum officium dissimulandi cunctationem fecit. "Certus es?"
  
  "Heus homo, hie ego sum montis, memento? paganus es. Fac ut tibi nuntiatum est.
  
  
  * * *
  
  
  Dracus vidit Kennedy dextrorsum reptavit, dorsum mansionis petenti, ubi satellite custodiae heliportum et multa aedificia minora monstraverunt. Turma SAS iam ibi explicabat et hoc ipso momento inficere debebat.
  
  Lumen in figura morantem invenit, subito cerebrum suum cupiens asinum indutum esse ostendit.
  
  Concussa eum concussit. Humilitas et suspiciones conjunctae in suo capite turbo dubitationis sui causans. Duobus annis ex quo Alison discessit, supra septingenta dies instabilitatis. Insueta profundae assiduae ebrietatis, per decoctionem sequitur, ac deinde tardum et tardum ad normalitatem oritur.
  
  Ne adhuc quidem sunt. Nusquam prope.
  
  Num vulnerabilitas eius fuit?
  
  Consilium b.
  
  Opus adest. Stude ut umbilicum militarem tuum recipias et res civiles damnatas aliquandiu relinquas. Arma ex utroque custode arripuit et inter statuas obrepsit, donec ad marginem glareae gestationem constitit. Tria scuta in trinis fenestris variavit, et tres orbes continuo accendit.
  
  Duo clamoribus et clamoribus. Non malus. Cum papaver superstes caput retro quaereret locum suum, Dracus obducto rubeo vertit illud.
  
  Currens deinde, genibus tantum lapsus, ut extra frontem mansionis consisteret, caput eius lapideo aspero feriebat. Respexerat ad turmas Deltae, qui post eum currebant. Adnuit ille dux.
  
  " Per ". Dracus ad ostium innuit, deinde ad dextram. "Camera".
  
  Ibant intus, Drake tandem, curvamine nixus muri. Gradus ferreus ante eos in secundo gradu mansionis inspiratus.
  
  Cum per murum reptrent, plures Serbi apparuerunt in podio summi pavimenti directe supra illos. In momento, Delta turma facilis praedae facta est.
  
  Cum enim nusquam esset iturus, Dracus ad genua procumbens ignem aperuit.
  
  
  * * *
  
  
  Kennedy cucurrit ad arborem linea quae parieti exterioris mansionis finitima est et ocius movere coepit. In ictu oculi , ad dorsum domus pervenit , unde miles facetus SAS in stomacho suo ante eam cecidit .
  
  Sicut lepus, immobilis stetit, ad vasa dolii meditatus. De Thoma Caleb omnes cogitationes eius primum in mensibus.
  
  "Crap!"
  
  "Recte" dixit vox iuxta aurem dextram. Sensit laminam frigidam millimetris modo ab illa. "Avis Dracus est."
  
  Metum commentum discussit. "Avis Drake? Absum!"
  
  Ambulavit ante eam subridens. "Age igitur, secundum praesidem tuum, Miss Moore-, nihil refert, sed me recte inducere vellem, sed tempus vel locus nunc non est. Me Wells.
  
  Kennedy nomen agnovit sed nihil aliud dixit quam magna turma militum Britannicorum circa eam materiata et vestigia relinquere coepit. Tergum Babici proprietas ingens patio in lapide Indico vestito constabat, piscinae Olympicae amplissimae circu- latio solis et gazae albae, et paucorum squat, aedificia deformia cum reliquis decoris. Proxima ad maximum aedificium erat helipad rotundum helicopter togatum instructum.
  
  Post annos ambulans in plateis New York, Kennedy mirari debebat si crimen re vera solvebatur. Haec latinas et Caleb dedit. Chuck Walker hoc dedisset si Kennedy sinum illam sarcinam non vidisset.
  
  Sol occupati erant. Complures viri et feminae seminudus nunc offensus circumsteterunt, vestimentis suis prensantes, et carnes superfluitates operire conabantur. Kennedy notavit quosdam maiores viros cutem hipponam tractare non potuisse, cum maximae iuniores eam duabus tantum manibus et sinistro tractu tractare potuissent.
  
  "Illos homines...vocemus hospites...non probabiliter sunt pars cohortis Serbiae", Welles tacite dixit in faucibus tortor ligula. Dimittite eos, et annuit tribus principibus. "Caetera ad maritimam harum aedificiorum partem tendis."
  
  Coetus discidium incepit, plura simul fiebant. Helicopteri mucrones filare coeperunt; statim strepitus tormentorum propinquorum clamoribus submersus est. Tunc crepusculum altum, sicut fores volvens sonum adapertionis, repentino rugitu validi currus praecessit. Series metalli alba apparuit e parte maritima aedificiorum deformium - Audi R8 accelerans celeritatem supremam.
  
  Per tempus attigit, glans letalis tonna fuit. SAS milites in attonitum ingruebat, causando in aere sprawl et ruere. Alius currus post eum evulsus, hoc tempore niger et maior.
  
  laminae helicopterae citius sculpere coeperunt, tormenta plorantia. Totus currus concussit ut takeoff paravit.
  
  Kennedy stupefactus solum audire potuit ut Wells inclamavit edictum. Illa muit, ut reli- sas milites ignem aperirent.
  
  Orcus in horto erupit.
  
  Milites Ignem in Audi R8 properante, glandes metallum corpus penetrantes, pellem et ostia alae penetrabant. Currus ad angulum domus recursus, conversus ad ultimum minutum ut vicissim acutus fiat.
  
  Glarea sub coronas emissa, sicut minimae erucae.
  
  Globulus in windshield elisus, destruens. Raeda litterate media volatu mortua est, eius machinam stabilenti ut auriga post rotam graviter lapsus est.
  
  Kennedy accurrit, pistol erexit. "Ne quoquam exsurgatis!"
  
  Priusquam ad currum pervenit, apparebat aurigam unicum vectorem esse.
  
  pellice.
  
  Helicopter duos pedes supra terram lente volitans. SAS miles exclamat, sed sine ulla verae malitiae voce. Alter currum, atrum quadrupedum Cadillac, nunc in gurgite vasto Currebat, summae aestuosas aquas undique iactantes. Fenestrae obscuratae sunt. Impossibile est determinare quis intus erat.
  
  In momento e conspectu tertiam machinam meruit.
  
  Milites ignem in Cadillaco debilitantes coronas et aurigam cum tribus ictibus aperuerunt. Raeda lapsa est, et postremum extremum in stagnum concrepuit. Putei et tres alii milites ad eum clamantes currebant. Kennedy oculos in helicopter servavit, sed sicut Caddy eius fenestrae opaca erant.
  
  Kennedy suadet hanc esse omnem partem consilii fugae exquisitae. Sed ubi erat verus Davor Babich?
  
  Helicopter altius surgere coepit. SAS tandem monitis satur est et ad cochleam undi tergo accensus est. Machina monstrosa nere coepit, et deinde homo cum grenade emissario ad paratam flexis genibus subiecit.
  
  Welles ad Caddy obtinuit. Duo ictus exarsere. Kennedy per tortor ligula audiverunt Babich adhuc multum. Nunc tertia raeda circum angulum venit, machina quasi FORMULA 1 agitator rugiens, sed erat Bentley, magnus et audaci, praesentia eius clamans de via inferni exi!
  
  Kennedy in arbores desiluit. Secuti sunt eam complures milites. Putei conversus et tres ictus vivos ictus qui in fenestras latere dextro iaciebat.
  
  Bulletproof glass!
  
  "Hoc irrumator!"
  
  Verba fractio secundae serae dicebantur ut helicopterum servaret - grenade inflammata - eius explosivum crimen in fundo helicopteri explosus est. Helicopter in frusta explosa, fragmenta metallica ubique dispersa. Lacerum lacerum ferro confractum protinus in piscinam inrupit, ac magna vi lagenas aquae mille diducens.
  
  Kennedy immanis Bentleii expectavit ad celeritatem praeter illam, deinde insequitur. Velox deductio ei narravit unum tantum casum fuisse ut Serb fugientem caperet.
  
  Puteus hoc simul vidit et in aciem processit. R8 omnino confectum erat, sed Caddy adhuc utile erat, rotae eius tantum pollicis sub aqua in gradibus marmoreis piscinae.
  
  Puteus et duo milites versus Caddie concurrerunt. Kennedy effuse profectus in locum suum destinavit. In illo momento factus est novus sibilus aeris, quasi turbo transiens, et subito angulus domus Babich explosa est.
  
  "Iesus!" Putei in lutum ceciderunt, etiam tranquillitas eius fracta est. Obstantia undique volavit, pluit in piscinam et patio. Kennedy commotae sunt. caput ad scopulos convertit.
  
  Helicopterum nigrum ibi volabat, figuram ab ostio aperto vibrans.
  
  "Tu placet?"
  
  Fontis caput erexit. "Alicia Miles? Quid in nomine omnium sanctorum facitis?
  
  Potuit etiam globulos tuos evellere cum emissa illa, senex fututor. Debitor meus es. Alicia risit ut helicopterum ob momentum elatum ante conversionem in sequendo Bentleii.
  
  Canadenses hic erant.
  
  
  * * *
  
  
  Drake momentum provolutus ante murum post se in caseum Helveticum convertit. Saltem una glans satis prope volavit ut sonicum suum ululatum audire posset. Fecit frontem somersault ad suggestum sub podio simul ut plerique Delta. Quondam illuc, sursum tendens ignem aperuit.
  
  Ut expectatur, area SOLARIUM relative fragile erat. Accenso desuper constitit et clamoribus exorsus est.
  
  Delta praefectus manum laevam agitavit in directum testudine. Currunt celeriter per duas splendidas sed vacuas conclavia. Innuit imperator ut prope unum consisterent quod custodiae eorum satellites admonuit eos esse aliquid speciale - sub cella abscondita.
  
  Stun tasque intus projectae sunt, secuti Americani milites insane clamantes ad effectum disorientationis augendum. Statim autem cum dimidia parte duodecim custodibus Serbiae pugnae opponendae sunt. Dracus ingemuit et deinc. Chaos et confusio cubiculum a fine usque ad finem impleverunt. Ille connivuit et invenit se ingenti praesidio obvium, qui risit et corruit, deinde amplexu urso prosternebat.
  
  Dracus festinanter emissa, renes pungens et manum duram pugionem ad plexum solarem. Hominem belluam ne obstrepere quidem.
  
  Tunc recordatus est dicti veteris de pugnae vecte - si adversarius ictus in plexu sine trepidatione sumit , tunc melius incipe currit , homo , quia in alto stercore es ....
  
  Dracus retorsit, immotum suum hostem diligenter currendo. Serb ingens erat, cum pigro pingui supra solidi musculi, cum frons satis magna ad cuneos concretos sex pollicis frangendos. Deliratus est, porrectis brachiis. Lapsus unus et Dracus oppressi ad mortem, pressi et contriti sicut uva. Celeriter ad latus flectitur, dextrorsum defigitur, et tribus pungentibus instanti processit.
  
  Oculi. Aurem. Guttur.
  
  Omnes tres connexae sunt. Sicut Serb clausit oculos in dolore, Dracus massam iactum fecit in calcitrant volans, quod satis momentum creatum est ad pulsandum etiam hoc brontosaurus ab cruribus latis.
  
  Vir in pavimentum corruit cum sono sicut mons concidit. Imagines de muro ceciderunt. Vim quam generavit ex propriis retrorsum, salta pulsavit eum nesciens ut caput ejus ornaret.
  
  Dracus ulterius in cubiculum ausus est. Duae Delta latinae interfecti sunt, sed omnes Serbi distinguebantur. Sectio parietis orientalis aperta obvertitur, et plerique Americani circa ostium stabant, nunc tardius recedebant, timorem maledicentes.
  
  Drake festinavit ad se venire, nec cogitabat quidnam miles Delta terrori causaret. Primum vidit gradus lapideos descendentes in puteum subterraneum.
  
  Alter erat atra Panthera sensim gradibus ascendentibus, os latum dentem in versu novaculae ostendens.
  
  "Fuuuuuk ..." unus ex Americanis extractus est. Drake non possum non consentire.
  
  panthera exsibilat, anas ad percutiendum. Dracus insiluit ferae subnixus in auras, 100 librae nervus letalis in ira. In summo gradu exposuit et pendere conatus est, omnia hypnotica viridia oculos cedentes milites retinens.
  
  "Hoc odi," Delta praefectus dixit se suis sclopetis intentasse.
  
  "Manere!" Draco aliquid fulgere vidit in luce lampadum. "Just expectare. Ne quoquam exsurgatis."
  
  Panthera prorepere. Delta Team eum in gunpoint praeteriens inter eos tenuit et ad custodes Serborum inhabiles cum cubiculi relinquentes fastidiose premebat.
  
  "Quod- ?" unus ex Americanis in Drake concidit.
  
  "Nonne vidisti? Monile adamantibus astrictum gerebat. Coniicio me sic esse felem, ut huic in domo habitare, nisi exercitatus ad oppugnandum vocem domini sui audientis.
  
  "Bonum voca. tale animal occidere nolo. Delta praefectus Serbis vibrabat. "His nothis totum diem haberem iocum."
  
  Descenderunt scalas duobus custodibus relictis. Dracus tertius ad pavimentum testudinis erat, et quod videbat, obstupefactus caput moverunt.
  
  "Quam perversa sunt isti nothi insani?"
  
  Conclave erat stratum plenum illis quae nonnisi tropaea describere. Item quod Davor Babich pretiosus censeatur, quia in perversis suis aliis populo pretiosus fuit, armaria ubique magna et parva, temere disposita.
  
  Maxillae Tyrannosaurus Rex. Inscriptio iuxta eam legitur "Ex Edgar Fillion Collectionis - Vita Award", praeterea imaginem photographicam clarissimae mimae cum inscriptione "Vivere voluit". notus est "Districtus Attorney No. 3", superstitio aenea in basi.
  
  Et multo magis. Cum Dracus circum fenestras iter fecit, cum morbosos amentiae et focus obire conatur, postremo res phantasticas maculosa quaerebat.
  
  Valkyries: Statuae niveae par in stipite rotundo denso insidentes. Ambae sculpturae circiter quinque pedes altae erant, sed notabile momentum in iis qui halitum Draculi tulerunt. Faeminae duae, nudae et quasi Amazones potentes antiquitatis, tam distentae cruribus, quasi sedentes in aliquo. Probably alatus equus, Drake meditans. Ben voluit plus scire, sed recordatus est Valkyrios eos e praelio ad pugnam fugere. Intendit ad membra musculari, classica et confundens galeas cornigeras.
  
  "Eheu!" inquit guy a Delta. "Vellem sex pack sic."
  
  Verius, uterque Valkyries ignota sinistris manibus sursum monstrabat. Nunc Drake monstrat recta ad Deorum tumulum.
  
  Utinam Ragnarok invenirent.
  
  Illo momento unus e militibus item causam ostentationis obtinere conatus est. Sonuit campana magna, et portae ferreae in imis gradibus corruerunt, exitum claudentes.
  
  Americani statim ad larvas gas pervenerunt. Dracus caput movit. "Nolite solliciti esse. Aliquid mihi narrat Babich unum esse ex illis scumbagibus qui furem deprehensum vivum et recalcitantem videre malunt.
  
  Delta dux in vectibus adhuc pulsum aspexit. "Frange hos baculos seorsum."
  
  
  * * *
  
  
  Kennedy obstupuit post helicopterum et cedentem Bentley. Videbantur haesitans putei, caelum etiam truces.
  
  "Canis," Kennedy respirare eum audivit. "Damnare bene institui eam. Quomodo ausit se in proditorem vertere?"
  
  "Bona abiit" Kennedy firmavit crines suos adhuc retractos ab omnibus illis saltibus et aspexit cum vidit duos viros SAS eam inspicientes. " Terram elevatam habuit. Nunc, si Dracus et Delta Team Valkyrios ceperunt, obrepunt potuimus dum Alicia cum Babich occupata est."
  
  Welles quasi discerptus inter duas bene significativas aspectus erat, sed nihil dixit quod circum domum ad ostium principale discurrebant. Helicopterum se circumagere viderunt cum Bentleio collidere caput. Offa resonant, qui currus fugientes proiecerunt. Tum currus subito fractus est, et in nube glarea cessavit.
  
  Aliquid e fenestra proiectus est.
  
  Helicopter e caelo plummetatus, eius operatrix sensibus fere supernaturalibus, quasi supra caput RPG sibilabat. Simulac tribulatio terram tetigit, Canadenses stipendiarii fores effuderunt. Sagittarius, exortus.
  
  Kennedy putavit se Alicia Milonem vidisse, lento habitu tectus armisque corporis, in proelia ut proverbialem leonem desiluisse. Bestia ad pugnam, vis et furor omnia perdidit. Quamvis ipsa, Kennedy frigus sensit sanguinem currere.
  
  an timor sensit?
  
  Antequam de hoc cogitare posset, figura tenuis ex altera parte helicopteri collapsa est. A figura in momento agnovit.
  
  Professor Parnevik!
  
  claudicabat, primo instabilis, dein renovato proposito, ac tandem velut globulis aere supra caput perforatis, inter palmam cranii sui transiens.
  
  Tandem Parnevik satis appropinquavit pro SAS et Kennedy ut eum ad salutem traherent, Canadenses ignari, plene in pugna conflixerunt.
  
  "Id recte" dixit Wells, monstrans domum. "Lets get this over with."
  
  
  * * *
  
  
  Dracus adiuvit trahere Valkyries cum duo guys coniuncta parva explosives moles vectibus. Ibant per angustam semitam inter spectacula terribilia, ne nimis inspicere conarentur. Una e Delta latinas rediit ex repressu retentato ante aliquot minutas et rettulit loculum nigrum in tergo cubiculi.
  
  Aer anticipationis decem secundis integris duravit. Is miles logicam delabi militem cepit. Minus scis...
  
  Dialectica Draculi non est amplius. At ille serio scire noluit. Etiam expavit, ut normale togatus cum vectibus evulsis erat.
  
  Gunfire in cenaculo fuit. Delta Custodes trudunt vestigia, mortui cruentis antris. In altera secunda, duodecim homines armati tormentorum tormentorum in summa scalarum apparuerunt.
  
  Delta Team defecerat et iam vulnerabilis erat et elabatur, ex altiore speculatione tegebatur. Dracus lente iter fecit ad thalamum et ad salutem suam, quaerit ne cogitare stultitiam in hac re deprehensam et non SAS accidisse, et fortuna fretus hos novos hostes non ita fore. stultus ut jaculari Valkyries.
  
  Varia fuerunt momenta contentionum implacabilis, silentium inexpertum, donec figura scalae descendit. Figurate indutus albo et larva alba indutus.
  
  Dracus statim eum agnovit. Idem qui clypeum ad ambulandum in Eboraco accepit. Virum in Apsalla vidit.
  
  "Scio te," inspiravit in se, deinde prolixius. "Perduint Germani hic sunt."
  
  Vir .45 pistol levavit et circa eum agitavit. "Iacta arma tua. Vos omnes. Nunc!"
  
  Insolens vox. Vox quae ad manus lenis pertinebat, domini sui vim realem habuit, qualis in charta scripta est, et in tantum membris fustibus concessa. Talis homo, qui nesciebat quid opus et taedium mundanum esset; Fortassis argentarius natus in nummaria, vel politicus, filius politici.
  
  Arma populi Romani firmiter tenuerunt. Nemo verbum dixit. Oppositio imminebat.
  
  Clamavit homo iterum educatio non permittens de periculo cognoscere.
  
  "Surdus es? nunc dixi!"
  
  Texani vox ducta, "Hoc non fiet, bastardus."
  
  "At ... sed ..." homo obstupescens balbutit, larvam suam repente excidit. "Hoc facies!"
  
  Dracus fere concidit. Novi te Abel Frey, Germanorum more excogitatoris. Draco excussus venenosis lavit in undis. Fieri non potuit. Similis erat visio Taylor et Miley ibi sursum, iocularia de susceptione mundi.
  
  Frey occurrit intuitum Draci. "Et tu, Matt Drake!" manum eius cum sclopeto tremebat. "Pene omnia mihi constant! ego abs te ducam eam. Id faciam! Ipsa et pariatur et. O quam solvet!
  
  
  Priusquam id intellegere posset, Frey sclopetum inter oculos Draci et ignem monstravit.
  
  
  * * *
  
  
  Kennedy in cubiculum cucurrit et vidit SAS homines ad genua fluentia silentium vocans. Vidit ante eam catervam larvatorum virorum vestium induentium, arma monstrans quod solum cogitare posset arcanum esse Davor Babich.
  
  Fortunate homines non animadvertit.
  
  Respexit ad eam Welles et quaesivit labiis suis: "Quis?"
  
  Faciem confusam Kennedy fecit. Audire posset aliquem sonantem, videre suum profile a latere, .45 Ille inepte bracchia agitabat. Cum audivit eum vocare nomen Matt Drake, intellexit et intellexit Wells, et brevi post ignem aperuerunt.
  
  Per sexaginta secundas incendia proximae, Kennedy omnia in motu tardo vidit. Vir in albis ignes suos .45 , emissa veniente secundo quodam sero ac prono in fimbriam tunicae suae transit per pensilem materiam. Obstupuere vultus, dum se convertit. Turgida, languida mollities.
  
  Depraedatus homo.
  
  Tunc personati homines, volitantes et jaculantes. SAS milites bene collocatos ferit diligenter et sedulo repellunt. Plus ignis ab crypta venit. Voces Americanae. Voces germanicae. Voces Anglice.
  
  Pigrum chaos, sicut poeticis vocibus Taylor Swift, cum priscis metallicis petra mixtum. Illa saltem duos Germanos pulsavit - ceteri ceciderunt. Ille in albis exclamavit et arma movit, et equos in fugam compulit. Kennedy vidit eos operire et mori in processu, sicut putredo ex vulnere decidens, sed vulnus vixerat. Tandem ad thalamum confugit et tantum quatuor ex suis superfuit.
  
  Kennedy in desperatione corridor decurrit cum nova glomeramen in gutture et glaciem in corde suo decerpit, non etiam intellegens quam anxius esset donec Dracum vivum vidit et frigidum delectationis rivum super se lavare sensit.
  
  
  * * *
  
  
  Dracus e pavimento surrexit, gratus quod Abel Frey propositum tam terret quam perspecta rerum. Primum videbat Kennedy per scalas decurrentis, secundum faciei ad eum cucurrerat.
  
  "Gratias tibi bene es!" exclamavit et amplexus est prius quam memor continentiae suae.
  
  Drake in Welles's oculos intuens intellectum suum occludebat. Tenuit paulisper, gracilem sentiens corpus, figuram validam, fragili corde tundens iuxta suum. Caput eius in collum pressum est, sensus satis subtilis in synapsibus suis tinniat.
  
  "Heus, valeo. Vos?"
  
  Traxit subridens.
  
  Putei ad eos ambulaverunt et subdolo paululum risu absconderunt. "Drake. Alienum locum ad conuenerunt, senex conservus, non curiae comitis angularis pub i in animo habuit. Opus est tibi aliquid dicere, Matth. Aliquid de Mai ".
  
  Dracus statim retorsit. Optime dixit Welles quod minime expectavit. Post alterum, Kennedy risui caducum animadvertit et se simul traxit. "Valkyries," ostendit. "Age, dum adhuc nobis facultas est."
  
  Sed iam Delta imperator constituerat et appellavit. "Hoc non est Anglia, guys. Abeamus. Omnes fere Hawaii edi potui de hac feria tractandum."
  
  
  VIGINTI NOVEM
  
  
  
  Air space
  
  
  Drake, Kennedy et reliqui turmae oppugnationis cum Ben et Hayden paucis horis post in basi militari prope Honolulu convenerunt.
  
  Procedente tempore. Tabulae officiale rubrae incisa est. Bumpy vagae sunt viae. Imperia dissultant, tum infigunt, tum demum loqui coeperunt. Seditio buraucratae cum politicis lactis et mellis instar placabantur.
  
  Et appropinquavit finis sæculi.
  
  Verus aleatores loquebatur et dolebat et ratiocinabatur et dormiebat in aedificiis male aëris conditionatis prope Baccam Harbour. Dracus statim assumpsit salutationem sapientissimam Ben intellexisse se parum profecisse ut nuntiaret in investigatione proximam partem Odini - Oculi eius. Miratur Drake. sincero animo credidit experientiam ac motivationem Ben iam permisisse omnes clues explicandas.
  
  Hayden, ingeniosus adiutor secretarii defensionis eum adiuvavit, sed parum profecit.
  
  Una spes erat reliqua membra apocalyptici - Canadenses et Germani - paulo melius agerent.
  
  Ben intentio initio Drake revelatione distrahitur.
  
  "Abel Frey? German sollertia? Moron deerrare.
  
  "Graviter, buddy. Egone tibi mentiar?"
  
  Noli adferre Whitesnake coram me, Matt. Scis, manus nostra problemata sua musica canunt et non ridicula est. Modo possum credere... Abel Frey?"
  
  Drake ingemuit. "Bene, iterum incipiens. ETIAM. Abel Frey."
  
  Kennedy favebat. "Vidi eum et adhuc Drake dicere volo ut desinas ineptias dicere. Hic Guido heremita est. In Alpibus Germanis fit - "Party Castle'. Supermodels. Pecunia. Vita Superstar".
  
  "Vinum, mulieres et carmina," dixit Drake.
  
  Ben ait. "Nam modo," inquit, "tegmen perfectum est."
  
  "Facile est stulte ignarum cum sis famosus" constat Drake. "Potes itis eligere - quocumque vis ire. Smuggling facilis his. Modo artificium tuum vetus reperies, elige chartophylacium tuum diplomaticum et...
  
  "...Ponere id in." Kennedy blande complevit et ridentes oculos convertit in Ben.
  
  "Vos duo habere ..." murmuravit. "... Duo debes accipere cubiculum fucking."
  
  Eo tempore Putei pervenerunt. "Res Abel Frey... ad nunc, sub palliis servare placuit. Vigilate et exspecta. Exercitum circa castrum ponimus, sed habenas ei liberas si quod nescimus discit.
  
  "In superficie, hoc rationabile sonat," Drake incepit, "sed ..."
  
  "Sed habet sororem," Ben exsibil. Hayden manu levavit ut eum consolaretur. "Recte sunt, Ben. Karin tutus est... nunc. Mundus non est."
  
  Contraxit oculos Draculus, sed tacuit. Nihil protestando assequi non poteris. Adiuvet tantum ut magis amicum distrahat. Iterum, intellexit Hayden. Num suus novus protervitas edebat apud eum? An cito pro Ben, an pro imperio suo sapienter cogitabat?
  
  Utroque modo idem erat responsum. Manere.
  
  Drake rem mutavit. Alterum prope cor Ben fixit. "Quid tua mom quod dad facis?" diligenter interrogavit. "Numquid prius?"
  
  Ingemuit in dolore Ben. "Non, buddy. In ciemus, commemoraverunt eam, sed alterum officium invenisse se dixi. Proderit, Matt, sed non diu.
  
  "Scio". Dracus inspexit Wellensis et Hayden. "Ut hic duces, vos duo auxilio postulo." Tum, responsum non expectans, "Quid novi de Heidi et Odini Oculi?"
  
  Ben taedio caput quassavit. "Multum," conquestus est. "Sunt ubique fragmenta. Hic - hoc audi: bibere e Puteo Mimir - fonte Sapientiae in Valhalla - magnum sacrificium debet facere. Odin oculis suis donata, suam significat alacritatem ad cognoscendum de eventis tam praesentibus quam futuris. Ebrius praevidit omnes labores quae homines ac Deos in aeternum spectant. Mimir Odinem Odini suscepit, et adhuc ibi iacent, symbolum quod etiam Deus pro altioris sapientiae conspectum reddere debet ".
  
  "Bene," Drake humeros. "Latin materia historica, huh?"
  
  "Ius. Sed id ita est. Poeticae Edda, Flenrich Saga, alius, quem ego "Heidi vias multas" interpretatus sum, exponunt quid acciderit, sed ubi nunc sunt Oculi non narrant.
  
  "In Valhalla," Kennedy grimaced.
  
  "Est verbum Norvegicum ad Caelum."
  
  "Tunc occasionem non inveniendi eas."
  
  Drake omnia haec consideravit. "Et nihil est aliud? Jesus, buddy, hic est morsus novissimus!
  
  "Iter secutus sum Heidi - peregrinationis eius. Loca invisit quae scimus, et inde ad domum revertitur. Praesent non sapien sem. Nullae latus effectus, nullae res gestae occultae, nullae semitae, zilch."
  
  Kennedy sedit iuxta Ben et crines excussit. "An in uno loco posuit duas partes?"
  
  "Potest, sed non bene convenit illis quae scimus in tempore. Aliae extare secutae sunt per annos omnes unum fragmentum in quovis loco demonstratum.
  
  "Ille dicis hoc est sensus noster?"
  
  " Clavis Valhalla debet esse " cito Drake dixit. "Haec sola sententia est quae locum demonstrat. Et memini te aliquid prius dicere de Heidi Othino narrante, quod sciret ubi occulti essent oculi ejus, quod omnia sua secreta donaret cum in cruce penderet.
  
  "Arbor" - eo momento Thorsten Dahl cubiculum intravit. Sweci fessos intuebantur, magis taedio officium administrativi sui quam corporis latus. "Pendit in Mundo Arbor."
  
  "X" Drake mussat. " Eadem fabula. Capulus est?"
  
  "Macadamia," Dahl placentia respexit. "Optimum Hawaii offerre habet."
  
  "Spam esse existimavi", Kennedy dixit, dignationem suam erga New Yorker demonstrans.
  
  "Spam in Hawaii late amatur", Dahl constat. "At capulus regit omnia. Et Kona macadamia nux rex est.
  
  "Sic dicis Heidi scivisse ubi Valhalla esset?" Hayden optimam operam suam inspicere erubescebant quam infideliter ut Drake annuente aliquem ad eas plus capulus adduceret.
  
  "Ita, sed Heidi homo erat. Non Deus. Quid ergo experiretur paradisus mundanus?
  
  "Ignosce, dude," Kennedy iocatus. "Vegas non prius condita est quam 1905."
  
  "Norwegian." Dracus addidit, non ridere conatur.
  
  Silentium secuta est. Dracus videbat ut Ben mente pervaderet omnia quae tam longe didicerat. Kennedy ora pallat. Accepit Hayden lancem cantharos. Welles se diu in angulum receperat, dormire simulans. Drake recordatus est verborum ambitus eius - opus est tibi aliquid dicere. Aliquid de maio.
  
  Tempus ut alias nulla.
  
  Ben risit et mouit caput. "Est simplex. Domine, tam facile est. Caelum homini est domus eorum.
  
  "Admodum. Locus ubi habitabat. Illius pagus. Her tugurium," Drake confirmavit. "Meae quoque cogitationes."
  
  "Puteus Mimir intra villam Heidi est!" Kennedy circumspexit, ardentem in oculis excitavit, tunc Drake ludens futui pugno suo. "Non malus pediti."
  
  "Ego crevit vera cerebra quia quieti." Drake vidit Wells leviter obnixi. " Optima vita moventur."
  
  Thorsten Dahl ad pedes obtinuit. Deinde ad Sueciam, ad ultimam partem. Placuit ut respexi in patriam. "Mmm ... ubi erat domus Heidi?"
  
  "Ostergotland," Ben dixit sine reprehensione. Item domus Beowulfi et Grendel est locus ubi adhuc loquuntur de monstris per terras nocturnis vagantibus.
  
  
  TRIGINTA
  
  
  
  LA VEREIN, GERMANIA
  
  
  La Verein, castrum Factionis ad meridiem Munich, ad fines Bavariae, situm est.
  
  Ut munimentum, medio fere fastigio montis acclivi, parietibus crenellatis et etiam sagittis variis in locis punctatis. Turres rotundae saeptae portis arcuatis et gestationis latae carros pretiosos stilo agitare et ostentare recentissimas res gestas permiserunt, dum manu lecta paparazzi flexis genibus ad eas photographicandas permisit.
  
  Abel Frey factionis partes vicissim gratulantes aliquot praecipuis hospitibus gratulatus est et exempla eius certa exspectatione agebat. Hic ternum, illic murmur, occasio- nis iocus omnes in exspectationem suam fecit.
  
  In thalamis privatis non simulavit vicos albos in genubus vitreis tabulis positas notare, executivas in naribus flexas paleis. Exemplaria et famosae scenicae iuvenum satin, sericum et vitta infantem stabant. Caro rosea, gemit et inebrians odorem libidinis. Quinquaginta inch plasma screens ostendens MTV et Hardcore porn.
  
  Chateau, musica viva repleta, Slash et Fergie in scaena ab illis decenniis atriis perfecerunt - Musica petra upbeat in Frey iam dynamicam partem magis vitam spiravit.
  
  Discessit excogitatoris modus, ne quis inscius, et ad quietum alam castelli frontem pergeret. Alius fuga, et custodes januam securam post se claudunt, pervia modo cum clavium et vocis recognitione coniunctis. Ingressus cubiculum refertum instrumentis communicationis et ordine summae definitionis tegumenta televisifica.
  
  Unus e fans fidissimus dixit: "Tempus, domine. Alicia Miles in telephono satellite est."
  
  "Optime, Hudson. Estne encrypted?
  
  " Utique domine."
  
  Freyus consilium accepit, labra intendens, ut os suum tam propinquam afferre cogeretur, quo pedissequa iam exspueret.
  
  "Miles, sapidum melius est. Mihi necesse est domum plenam hospitum curare.' Commodum mendacium non ludibrium perculit. Aequum erat quid haec audire opus esset.
  
  Dignus, inquam, bonus sonus Anglicus bene traditus ironico sonabat. "Telam inscriptionem habeo et tesseram ad Parnevik quaerendam."
  
  "Tota pars paciscor, Milo. Et iam scis unum tantum esse modum ut bonus consequaris.
  
  "Milo non circum?" Nunc tonus mutatur. Guttur dromonis. Injuriosum...
  
  "Just me et optimum fan."
  
  "Mmm... Ipsum etiam invita si vis." Mutata est vox eius. "Sed, proh dolor, ieiunandum est. Log in ad www.locatethepro.co.uk et tesseram in causa inferiore intra: bonusmyles007, "risus. "Agnosco, Frey. Vexillum venato forma debet apparere. Vapor locus programmatum est quarto. Illum usquam indagare possis."
  
  Abel Frey tacite salutavit. Aricia Milo optima opera semper usus est. "Miles satis est. Oculi tui olim in potestate sunt, lorum abi. Deinde ad nos redi et Canadensium fragmenta affer. Tunc loquemur... ".
  
  Funis rumpitur. Frey cellam suam deposuit, nunc delectatus est. "Bene, Hudson," dixit. "Incipit currus. Omnes ad Ostergotland statim mittere. " Ultimum fragmentum intra se habebat, sicut ceterae partes, si ludos finales recte ludebant. "Milo scit quid faciam."
  
  Aliquot monitores televisificae studuit.
  
  "Utrum ex illis captivum 6 est - Karin Blake?"
  
  Hudson incomptam barbam exaravit antequam manum iactaret. Frey incumbebat ad studium puellae flavae in medio lecto sedens, crura eius ad mentum trahebant;
  
  Vel verius sedens in lecto quod fuit Frey. Et comedens Frey cibum in clauso et custodivit tuguriolum quod Frey iussit. Usura electricitatis quam Frey solvit.
  
  In talo catenam designabat.
  
  Erat autem ei.
  
  "Ilico mitto video ad cubiculum meum - in screen magnum. Tunc coquus dic ut ibi cenam ministraat. Decem minuta post hoc, ego peritiam mearum artium militarium postulo. Constitit, cogitans.
  
  "Ken?"
  
  "Ita, ille. Volo eum illuc ire et calceos habere. Hactenus nihil aliud. Cupio cruciatus animi iucunde diu esse donec haec contrita sit. diem opperiar, et tunc aliquid ei maius ducam".
  
  "Et captivum 7?"
  
  "Deus bone, Hudson, eum bene tracta ac te ipsum tractaturus. Optima quaeque. Tempus eius nobis imprimendi appropinquat.....
  
  
  TRIGINTA UNUS
  
  
  
  Airspace super Suecia
  
  
  Planum delum. Kennedy Moore perhorruit, cum subsidio excitandi a turbido evigilans, novus dies suum Chaser Tenebrae fugat.
  
  Caleb fuit in somniis suis quantum in rerum natura , sed noctu eam identidem occidit , dum iugulo vivos blattas saginando occidit , donec suffocatus est , et coactus est rodere et deglutire , sola proditione eam in oculis horrore crucians . usque ad novissimum scintilla constans exstinguetur.
  
  Subito expergefactus et avulsus ab inferis subterraneis, circum casulam intuebatur feris oculis. Quievit; togatos et milites adsumpserat vel tacite locutus est. Etiam Ben Blake obdormivit laptop aret, lineae anxietatis non vagatae somno et tragice in facie puerili.
  
  Tunc Drake vidit eam et ipse intuebatur. Nunc lineae anxietatis modo auctae sunt faciem iam concussam. Eius probitas et donandi manifesta erant, celare non possunt, sed dolor post quietem fecit eam consolari cupit... per totam noctem.
  
  Risit in se. More dinosaurum petrae p. Drake lusum magnum erat ludicrum. Momento erat antequam cognovit quod risus eius interior oculos suos tangere poterat quod ei risit.
  
  Tum primum omnibus annis elapsis, cum Academiam ingrederetur, paenitebat vocationem suam postulare ut suam personalitatem minueret. Scivit se velle dicere comam. Optat se Selma Blair paulo plus habere et paulo minus Sandra Bullock.
  
  Haec omnia cum dixisset, facile apparebat Drake illi placuisse.
  
  Illa ei risit, sed in illo momento iterum planum decidit et omnes evigilaverunt. Gubernator nuntiavit se horae a loco destinato abesse. Ben experrectus et quasi zombie profectus est ut aliquid superaverat Kona capulus. Thorsten Dahl surrexit et circumspexit.
  
  "Tempus vertendi in GPR" dixit dimidium risu.
  
  Missi sunt ad volandum per Ostergotland, targeting locis ubi Professor Parnevik et Ben putaverunt villam Heidi sitam esse. Pauper professus plane dolebat ab unguem digitum abscissum et vehementer expavescebat quam crudelis eius tortoris erat, sed gaudebat sicut catulus, quomodo narrabat illis de tabula in clypeo Odini insculpta.
  
  Iter ad Ragnarok.
  
  Videlicet.
  
  Hactenus nemo interpretari potuit. Haeccine alia depravatio fuit ab Alicia Miles et turma eius turbata?
  
  Cum planum per ambitum Dahl asperam perrupit, ostendit imaginem quae in TV plani apparuit. Humus penetrans radar misit breves pulsus radiorum fluctuum in terram. Cum percussum obiectum, limitem, vel inanem percusserit, signum in reditu suo imaginem redderet. Discernere primo difficile est, sed experientia facilior.
  
  Kennedy caput Dahl movit. "An Swedish exercitus habeat omnia?"
  
  "Similia haec sunt necessaria" Dahl serio indicavit ei. "Hybrida versionem habemus huius machinae quae fodinas et fistulas occultas detegit. Excelsa tech. "
  
  Aurora in horizontem erupit, et tunc horridae nubes griseae ut Parnevik emisit clamorem fugavit. "Ecce! Haec imago videtur vetus sedes Vikingi. Videsne marginem exteriorem rotundum, hi sunt muri tutela, et objecta rectangula intus? Haec parva tabernacula sunt.
  
  "Sic, definiamus domum maximam..." Ben coepit raptim.
  
  "Minime," inquit Parnevik. "Longum commune hoc esse debet - locus conventus seu convivii. Heidi, si vere hic esset, domum alteram maximam haberet.
  
  Cum planum tardius descendisset, clariores imagines apparuerunt. Mox compositio aliquot pedum subterraneo insignita est, et secunda domus maxima mox conspicua est.
  
  "Vides" Dahl altiori colore demonstravit, tam languidum est ut non animadverteretur si quis eam non quaereret. "Id est vacuum et sub Heidi domo est. Damnas, inquit, conversus. "Edificavit sibi domum suam super puteum Mimir".
  
  
  TRIGINTA DUO
  
  
  
  OSTERGOTLAND, SUECIA
  
  
  Cum primum humi essent et aliquot milia passuum per prata humida ambulassent, Dahl eos consistere iussit. Dracus circumspexit quid modo describere posset, in novo spiritu Dino-petrae, quem et Kennedy communicaverat, versicolori cantavit. Sueci et SGG a Torsten Dahl et tres ex hominibus eius SAS per Welles et decem milites repraesentati sunt. unus in Hawaii vulneratus relictus est. Turma Delta ad sex homines redacta est; tum Ben, Parnevik, Kennedy et ipse. In plano Hayden mansi.
  
  Nemo ex his quisquam erat, qui non difficultate laboraret. Quod planum exspectabat, plene nutritum et armatum, cum figuris navigiis, quae ubique terrarum capere parata erant, tantum rei gravitatem magis inculcavit.
  
  "Si iuvat", Dahl dixit sicut omnes exspectantes eum intuebantur, "Non video quomodo hoc tempus nobis inveniat," ostendit. "Incipe utendo explosives ad paucos pedes purgandum, tempus est ad sarculum".
  
  "Cave," Parnevik manus excepit. "Non volumus ruinam."
  
  "Nolite solliciti esse," inquit Dahl hilariter. "Inter varias hic copias, ut puto, equos expertos habemus, Professor."
  
  Malevolum erat risus. Dracus circumstantium aspexit. latum ambitum posuerunt, homines relinquentes in cacumine plurium collium, qui locum cingebant, ubi, secundum terram penetrabilem, custodes veteres olim steterunt. Utinam satis esset malesuada et omnia...
  
  Campi graminei erant et placidi, levis aura vix movens arbores, quae ad orientem constiterunt. Proin lumen incepit ac deinde substitit priusquam iterum conetur.
  
  Cell phone sonuit. Uada sumpsit oculos. "Pater? Justo mattis. Ego te ad puppim revocabo. Fabricam clausit Drake prospiciens. "Non vacat", mussat. "Iam sciunt quid agatur, modo quid sit nesciunt."
  
  Dracus adnuit et primam explosionem sine stridore observavit. Gramen, caespes et sordes in aera volabant. Quam statim secuta est alia, leviter altius ictum, et secunda nubes e terra surrexit.
  
  Plures concurrerunt tenentes scopulos modo arma tenentes. SCENA Surreal.
  
  "Cave," mussat Parnevik. "Nolumus aliquem madefacere pedes." Ille iocabatur quasi maximus iocus in historia esset.
  
  Imago perspectiva clarius foramen sub Heidi longhouse ostendit, quod in vastum specum ducitur. Videlicet iacens plusquam iustus, et manipulus errauit in parte cautela. Aliam horam diligentis fodiendi et nonnullas moras cepit dum Parnevik cantavit et artificia eruta investigavit antequam in tenues aerem evanesceret.
  
  Drake hoc tempore usus est ad cogitationes suas ordinandas. Ad date, sensit ut cum cylindro vectus est sine ullis iaculis. Etiam post hos annos, etiam plus ad imperandum quam ad consilium secutus, plus temporis ad cogitandum opus fuit quam, inquiunt, Ben Blake. Duas res pro certo sciebat, semper fugientes, et hostes agere magis quam facere coegerunt; sine dubio ex hoc genere post suos adversarios est ingressus.
  
  Tempus est iam hoc genus conciliare incipere. Praesertim cum viderentur unice factio dedicata esse ad conservandum mundum magis quam ad periculum.
  
  Credis igitur fabulis larvatum, vox antiqua in mente susurrabat.
  
  Non, inquit, eodem modo quo tunc. Sed in fabulis horror ...
  
  Per ultimam missionem tamquam membrum secreti SRT, specialis unitas SAS, ipse et tres alii iugales, incluso Alicia Miles, in remoto vico in Iraquia Septentrionali offenderunt, incolae eius cruciati, necati sunt. Assumens manifestas quaerebat... invenire Britannos et Francos milites adhuc in angore interrogandi.
  
  Reliqua quae secuta sunt in Tellure diebus Matt Drake obtenebravit. Ira obcaecatus, ipse et duo membra tormentis evincunt.
  
  Alius 'amicus ignis' in multos incidens.
  
  Alicia Miles stetit et observabat, ne se ullis vafris, usquam macularet. Torquere non potuit, nec tortores vetat perire. sed iussa ducis sequebatur.
  
  Matt Drake.
  
  Deinde, vita militis ei tradita est, omnes relationes venereae quas conservavit in frusta comminutae sunt. Sed relinquens officium non significabat memoriam defluxisse. Uxor eius nocte noctes excitavit eum, ac deinde e lecto sudor madidus elapsus est, in descensu clamantis, cum confiteri noluit.
  
  Nunc Kennedum stantem contra se vidit, subridens quasi in scapha. Crines laxe pendebant, vultus vivida et perniciosa prae risu facta est. Oculi in centro et corpore e Secretis Victoriae, cum decorum praeceptoris et negotii continentiam coniunctam. Satis mixtum.
  
  chuckle back. Torsten Dahl exclamavit: "Fde in legendo! Duce descendentibus nobis opus est."
  
  Cum Ben interrogatus quid Descender esset, modo chuckled. "Protinus e legenda Hollywood, mi amice. Memento quomodo fur desiluit aedificium et saltus eius ad millimetrum proximum accommodatus est, post quem lapsus omissus est? Bene, Diamond Lander Venetus fabrica utuntur."
  
  "Frigidus".
  
  Drake senex ducem suum sensim circa ambulantem animadvertit et lagenas capulus oblatam accepit. Hic chat aliquandiu in praeparatione fuit. Dracus hunc finire voluit.
  
  "Mai?" Quaesivit, ut nemo ejus interrogationem intelligeret firmiter demissis labiis ad terram.
  
  "Hem?" rogavi.
  
  "Iustus dico me".
  
  "Bone Deus, dude, post manifestam indigentiam informationum quae tibi praebes de amore veteri tuo, vix possum enumerare nunc liberas libertates, possumne?"
  
  Dracus nolens risu suppressit. "Tu senex sordida, scis esse?"
  
  "Hoc est quod me servat in summo meo ludo. Nunc narra mihi fabulam ab uno e latebris suis missionibus, quarumlibet earum.
  
  "Bene... Hic forte desiderare potui et mansuetum tibi dare," Dixit Dracus. "Aut exspectes dum haec omnia sunt et dabo tibi aurum... unum scis."
  
  "Tokyo Cos-con?"
  
  "Tokyo Cos-con. Cum Mai undercover in conventione maxima cosplay Iaponiae processit ad infiltrandum et apprehendendum Fuchu triades qui eo tempore currebant industriam porn".
  
  Puteus similis erat captionis. Deus, Drake. Inprobus es. Bene ergo, sed mihi crede, nunc mihi debes." Ille respiravit. "Iapones modo eam e Hong Kong traxit, sub falsa identitate, sine admonitione, operculum omnino destruens biennio erecta fuerat."
  
  Dracus illi dedit hiantem, vultu incredulum. "Numquam".
  
  " Verba quoque mea."
  
  "Quare?"
  
  "Item altera quaestio. Sed, Drake, nonne id evidens est?"
  
  Drake senserit. "Tantum quod est optimum habent. Optimi quam semper. Et pro ea desperare debent.'
  
  "Invocavimus a Department suo Iustitiae et Primi Ministri per circiter quindecim horas, sicut Yankees". Omnia nobis confitentur - eam speculatum La Veraine miserunt quia unicam coniunctionem invenerunt cum hoc pulmento quod iam crevit in eventum maximum, quod nunc in planeta evenit. Horas tantum interest, antequam illis confiteri cogamur."
  
  Drake frowned. "Nihil est quod non nunc confitendum est? Utinam esset comparatio phantastica. "
  
  "Concedo, maie, sed imperia sunt imperia, et utrum mundus sit in periculo necne, amant parvos ludos ludere, nonne?"
  
  Dracus fossam in terra monstravit. "Similis paratus es."
  
  
  * * *
  
  
  Descensus Draci velocitas pedum 126 erat. Cogitatus vocatus "rostrum velox" in manu positum est et manticae datum est. Galeam firefighter induit cum lampadio illi adhaerente et per saccum dorsualem perscrutatur. Magna lampadio, piscina oxygenii, arma, cibus, aqua, radiophonica, primum auxilium commeatus - omnia quae ad cavationes necessaria sunt. Duos caestus gravium officiorum extraxit, et ad marginem putei ambulavit.
  
  "Geronimo?" Kennedy, qui cenaculum apud Ben et Professorem steterat, rogavit, ut ambitum suum specularetur.
  
  "Aut talos capto, asinum mitte, et spem," ait.
  
  Dracus improbe risit ei, "Inde postea revertemur" dixit et in tenebras desiluit.
  
  Ille statim sensit felis adamantem rubram abire. Velocitas eius cadens decrevit sicut cecidit, et rota ejus centuplum in secundo ticked. Parietes bene-grate nunc sicci- in micat kaleidoscopicis praeteriti emicuerunt, sicut in pellicula vetus nigra et alba. Tandem descensus ad serpere retardavit, et Dracus ocreas suas sensim scopulo duro repercutit. Rostrum expressit et felis a seatbelt liberationem sensit. Dracus se adsuevit processus convertendi eum in ascendentem antequam peteret ad ubi Dal et dimidium duodecim homines exspectabant.
  
  In uneasially area ornusque, sed eam mummified naufragio attribuit.
  
  "Haec spelunca est mirum in modum parva respectu quod in GPR vidimus," dixit Dahl. "Potuit miscalculari. Expande et exquire ... cuniculum .... vel aliquid tale.
  
  Suecus humeros elusos, ignorantia sua oblectabat. Drake eam amavit. antrum lente ambulabat, muros inaequales studens, horrore obstante, data ei pallio spisso. Hinc ille nitens scopuloque ac terra premebat Millia talenta. Praesent vitae militis ei.
  
  Dahl communicavit cum Parnevik per videophone duos modos. Professor clamavit tot suggestiones quod Dahl post duo minuta avertit sonum. Circum antrum stabant milites, donec unus ex guys Delta clamavit, "anaglypha hic habeo. Etsi res minima."
  
  Dahl switched off videophone. Vox Parnevik magna et clara erat, deinde imis sicut Dahl telephonum gestabile contra murum tenuit.
  
  "Videsne hoc?"
  
  "Ja! Det ar bra! Bra!" Parnevik ex tumultu Anglos amisit. Valknott... mmm... fasciculus caesorum militum. Signum est Odini, trianguli trigoni, seu trianguli Borromaei, cum idea gloriosae mortis in proelio associatus.
  
  Dracus caput movit. "Vikings sanguinum"
  
  "Hoc symbolum saepe invenitur in lapidibus picturae" quae mortem heroicorum bellatorum navigio vel equo ad palatium Valhallae - Odini aulae depingunt. Hoc amplius confirmat notionem quam mundanam Valhalla invenimus."
  
  "Ille tuam pompam perdis, coniunx," rectus ille SAS dixit, "sed hic paries creber mihi socrus."
  
  tulerunt omnes gradum retroque micantes lampadas galeae per intactam.
  
  "Hic murus falsus esse debet." Parnevik prope tumultum exclamavit. "Oportet esse!"
  
  "Exspecta," Dracus vocem iuvenis audivit Ben. "Item dicit Valknot etiam nodum mortis vocari - symbolum asseclorum Odini, qui ad violentam mortem propensionem habuit. Hoc vere credo monitum esse posse.
  
  "Bullshit". Gemitus Draculi sincerus fuit.
  
  "Ecce cogitatio, dudes" venit vox Kennedy. "Quam de omnibus moenibus propius inspiciendis. Si Valknotts plus haberes, sed tunc invenias murum blank, hoc unum eligam."
  
  "Facile est tibi dicere," mussat Dracus. "Cum illic et omnia."
  
  Muros scopulosos digitis pectendo scindunt. Abraditur inveteratum pulverem, aranearum reiciebat, et formam eiecerat. In fine invenerunt Valknots tres plures.
  
  "Magna," inquit Drake. "Quatuor muri, quattuor nodosae sunt. Quid infernum putamus nunc facere? "
  
  "An omnes identificantur?" quaesivit professor miratus.
  
  Unus e militibus imaginem Parnevik in screen videophone monstravit. "Bene, guys de te nescio, sed certe me taedet eum audire. Damn Swee nos pridem occidissemus."
  
  "Exspecta," inquit vox Ben. "Oculi sunt in bene Mimir, non ..." vox eius in stridore stabilis amissa est, et tunc velum in blank abiit. Dal excussit, interdum vertit, sed frustra.
  
  "Crap. Quid conabatur dicere?
  
  Dracus suggestionem facturus erat cum videophone reviviscere et facies Ben screen implevit. "Nescio quid factum est. Sed audi - Oculi in bene Mimir sunt, non in spelunca infra. Intellige?"
  
  "Etiam. Sic transivimus in descensu?"
  
  "I ita cogitare".
  
  "Sed quid?" Dahl incredulus interrogavit. "Quare ergo necesse erat hanc speluncam omnino creare? Et terra penetrans radar evidenter ostendit ingentem spatium sub ea esse. Nempe ibi pars debuit esse.
  
  "Si only-" Dracus gravem frigus sensit. "Nisi locus iste laqueus est."
  
  Dahl subito incerta prospexit. "Quomodo?"
  
  "Estne hoc spatium infra nos? Quid si fovea profunda est?
  
  "Hoc modo stas super pulvinum fictile!" Parnevik in horrore exclamavit. "Captionem! Quovis momento cadere posset. Exi nunc!"
  
  Conspexerunt inter se pro uno momento desperatae mortalitatis infinitae. Omnes tam male vivere volebant. Et tunc omnia mutata sunt. Quod olim rima in pavimento concreto est, nunc tabula dura rima est. Sonus hic insolitus laceratio non ab obsessione lapidis erat, sed ab eo quod solum a fine usque ad finem lente scindebat.
  
  Sub ea fovea infinita.
  
  Sex viros duos ascendentes violenter invadunt. Cum illuc venissent, adhuc viventes, Dahl ad componendum evocaverunt.
  
  "Vos duo, primum ire. Propter Deum duri.
  
  "Et in ascensu tuo," Parnevik annotavit, "praecipue circumstantium tuorum memor esto. Nolumus artificium deesset. "
  
  "Ne sis ineptus, Parnevik." Dahl impotens fuit auguriis malis. Dracus numquam eum sic prius viderat. "Nos duo novissimi in eundo reprehendo" dixit, Drake truces. "Et quod suus 'vos me".
  
  iterum videophone beeped et switched off. Dahl eum concussit ac si eum strangulare conaretur. "Iancii damnati, non dubium."
  
  Primum par tria minuta ad terram adaequavit. Deinde tres plures pro secunda coniugatione. Dracus cogitavit de omnibus quae in sex minutis evenire possent, vita experientiae vel nihili. Ultimum enim ei erat. Nil praeter stridorem fictilem, varii lapidis gemitum, stridorem fortuitum sive vitam sive mortem remuneraturum.
  
  Tabulatum sub primo symbolo delapsum invenerunt. Nihilo monitus; quasi solum exspiraverit et in oblivionem venerit. Drake usque ad puteum ascendit. lateribus, non fragili pavimento antri libravit. Dahl alteram partem putei amplexus, chorda viridi ambabus manibus tenens, annulum in digito nuptiali lucernam in galea Draculi repercussus.
  
  Dracus suspexit, quaerens quodvis validae chordae phaleras affigere possent. Tum clamorem Dahl audivit, "Shit!" et perstrinxit mox in tempore videre videophonem nere et recurrere in scelerato motu tardum ante fragorem ad pavimentum antri.
  
  Infirmata, dura coegi via cessit, in foveam nigram demersit ut vetera somnia Drake familiae proficiscendi. In eos tempestas irruit, atris solvens aerem ineffabili tenebris a loco quo caeci latebant ac circumventi sunt.
  
  Prospexitque in abyssum illam ignobilis umbrae, Dracus pueritiam suam in monstris fidem reperit.
  
  Sonus lapsus erat languidus, et descendebat funis cum alapis sono; Dracus eum grato animo apprehendit et phaleras addixit. Hoc idem Dahl, idem album spectans, uterque globulis suis impressit.
  
  Dracus altimetrum spectavit. Medium putei studuit dum Dahl illinc exscriptus est. Aliquoties steterunt et prono ad propius aspectum, sed toties nihil invenerunt. Centum pedes ambulavit, deinde nonaginta. Draculus manus in sanguine detraxerat, sed nihil invenit. Ambulaverunt iam quinquaginta pedes, et tunc Dracus lucis absentiam vidit, obscuritas quae lucem proiecit in se simpliciter.
  
  Tabula lata lignea, marginibus serratis, uligine vel fomace intacta. Dracus sculpturas in superficie eius videre potuit et eum aliquamdiu cepit ut galeam recte collocaret.
  
  Sed cum neque.
  
  Oculi. Symbolum oculorum Odini, e ligno exsculptum, et hic relictum... quis?
  
  Odin ipse? Mille annos? Auctor: Heidi an magis minusve veri simile?
  
  Dahl anxie prospexit. "Omnes nos, Drake, hoc non stillabunt."
  
  
  TRICESIMUM TERTIUM
  
  
  
  OSTERGOTLAND, SUECIA
  
  
  Dracus e puteo Mimir prodiit tabulam ligneam in altum velut tropheum tenens. Priusquam emitteret verbum, ille ab armis inclementer ad terram proiectus est.
  
  "Heus, mitesce..." Truncum Hong Kong Somnium Machina prospexit, unum ex novis. Qui leviter revolvit et vidit mortuos et milites in gramine iacentes morientes - Delta, SGG, SAS - et post eos Kennedy, cum sclopeto ad caput genuflexus.
  
  Vidit Ben coactus stare in suffocato custodia, Alicia Miles immites manus collo tenaciter stringens. Cor Draculi paene fregit cum Ben vidit cellam adhuc in manu tenere. haerens ad extremum spiritum ....
  
  "Stat Brit," Canadian Colby Taylor ad oculum Draculi venit. "Prospiciat amicos suos, ut omnes partes eius capere possim, antequam vitam capiam."
  
  Dracus in membra proelii ferat ignis. "Tu tantum probas hunc locum vivere usque ad ius in damnatis philosophicis, terram hanc esse monstrorum".
  
  Quam poeticum, chuckled billionaire. "Et verum est. Da mihi oculos. Extendit manus sicut puer plura petens. Mercenarius Odinis imaginem ob oculos transmisit. "Bine. Est satis. Ergo ubi planum tuum est, Drake? Volo frusta tua et deinde ex hoc stercore foraminis exi."
  
  "Sine clipeo nihil efficies", Drake dixit... primum quod in mentem venit. "Et tunc cognosce quomodo fiat charta Ragnarok."
  
  Stulte, Taylor turpiter risit. "Sola causa hodie hic sumus nec ante viginti annos est quia clipeus modo nuper inventus est. Hoc certe iam scis. Tardius me temptas? Putasne me elabi et alium tibi casum dare? Bene, domine Drake, sine me tibi dicere. Alicia ostendit, "non offendit. Ea. . asinus aureus solidus, hoc illud est!"
  
  Dracus collegam suum observavit ut Ben ad mortem strangularetur. "Vendere te in licitationem."
  
  "Ego maxima licitatione offero, stercore stupri."
  
  Nutu providentiae aliquis hoc momento utebatur ut glandem incenderet. Iaculat emissa voce per silvam. Unus mercenarii Taylor novo tertio oculo concidit, statim moriens.
  
  Taylor Colby respexit incredulos ad alterum. Vidit sicut Bryan Adams modo desiluit e silvis et convertit in aestatem '69. Oculi eius in scutellas verterunt. Tunc quidam ex mercennariis suis in eum irruit, et humi prostravit, cruentis mercennarii, eiulans et tritura, moriens. Dracus erat ad latus eorum in ictu oculi sicut plumbum per aerem supra illos discidit.
  
  Omnia simul acciderunt. Kennedy corpus eius proiecit. Summitatem eius cranii tam firmiter attingit cum mento satellitum, qui eam tegebat ut ne quid factum esset intelligeret. Instare jugum.
  
  Glandes ultro citroque volitabant; mercennariorum militum in aperto interiit.
  
  Torsten Dahl liberatus est cum mercenarius eum tenens tres quadrantes capitis sui amisit ex tertia emissa, quae e sclopeto resonabat. Praefectus SGG crabrabitur ad Professorem Parnevik et senem ad acervum rubi trahere coepit.
  
  Prima cogitatio Draci de Ben. Cum parat bet atrox reddere, incredulitas eum quasi pulsum electromagneticorum mille watt concussit. Alicia puerum deposuit et ipsum Dracum promovit. Subito pistol in manu eius apparuit; non refert quam. Ea aeque letalis cum utroque.
  
  Sustulit eam, positus in eum.
  
  Labefactato gestu ad latera Dracus bracchia pandit. Quare?
  
  Risus eius iubilabat, sicut daemonis qui cibum in cubili reperit intactum, quem pridem usitatum fuisse putabat.
  
  Detraxit felis. Dracus expavit, expectans calorem et tunc torpor et deinde dolorem, sed oculus mentis cum cerebro suo captus est, et vidit illam in extremo momento mutatam esse ... et tres glandes in vestis mercenariae figurae violentae Colby Taylori imposuit. Adipiscamur non metus.
  
  Duo SAS milites et duo Delta Marine superfuerunt. SAS Ben apprehendit et abripuit. Quod superfuit Deltae, Team parat ignem rursus in proxima nemus arborum.
  
  Novae ictus sonuerunt. Delta puer conversus cecidit. Altera in ventrem suum repit ubi Putei cecidissent, trans Bene Mimir. Corpus prostrati putei vellicatum cum Americanis eum traxit, argumento eum vivere.
  
  Paucis momentis sequentia in LABES transierunt. Alicia in ira exclamavit et post militem Americanum desiluit. Cum se vertit et pugnis admonuit, secundo substitit.
  
  "Averte," Drake audivit eam dicentem. "Quemadmodum discede."
  
  "Non relinquam hominem".
  
  "Vos Americani modo quiescet," dixit ante infernum exsolvit. Optimum lusor Americae subnixus est, scandalum in herba densissima, primum brachium unum tenens, deinde vacillans fractum ante conspectum in uno oculo amittendo, et tandem labentem sine micando.
  
  Dracus exclamavit ad Alicia cucurrit dum Welles a torquem levavit.
  
  "Esne insanis?" clamavit. "An omnino insanis?"
  
  "Pergit ad puteum" Aliciae oculi funestissimi fuerunt. "Iungi potes necne, Drake. Tuum consilium".
  
  "Quare propter caelum? Quare?"
  
  "Olim Drake. Uno die, si per illum vixeris, scies".
  
  Drake respirare destitit. Quid est? Sed nunc focus amittere, perinde esset invitare mortem ac si sibi mortem conscisset. Invocavit memoriam suam disciplinam, mentem suam, omnes artes SAS. pugnis directum ictum, pungentem, crucem dedit. Illa excepit, certa manu pressit carpum ferire toties, nunc vero proximus erat.
  
  Ubi esse voluit.
  
  Digitum ad collum eius pungitur. Latus obliquo ibat , dextro in genu ortu , Intentat frangens costas paucas et retardans ruinam .
  
  At illa inter genua volvebat, donee turpiter clauderet, digitos distantes, oculum ad oculum.
  
  Oculi ingentes. Mira oculis.
  
  Predatores in mundo inter maximos pertinebant.
  
  "Tu es sicut infans vimine infirmus, Matth."
  
  Ossaque insusurrans frigidum extitit, extenditque manum, et iaculatus est. Anhelitus supinus supinus. Non minus quam altera super eum erat, genua impulit in plexum solarem, frontem suam percutiens, faciens eum videre stellas.
  
  Respiciensque rursus in se oculos, insusurravit: "Accumbe."
  
  Sed electionem facere non. Totum quod potuit facere brachium elevare, volvunt ad latera ad speculandum eius semiconscii Putei trahunt eum ad extremam foveae profundae quae bene Mimir's nota est.
  
  Dracus clamavit, ad genua se impellens. Perculsus clade perculsus quantas utilitates amisisset cum humano generi iungendo, solus vigilare posset.
  
  Alicia volvit Welles super ripam putei. SAS dux ne clamamus.
  
  Dracus movit surrexerunt ad pedes, caput et corpus eiulare. Alicia Colby Taylor accessit, adhuc recens et agilis ut ver agnum. Dracus, cum dorsum ad Germanos, sensit in ratis ante Kraken praehistoricam nautam inermem, sed non cessavit.
  
  Alicia cadaver mercenarii mortui traxit a Taylor. Billionaire exsiluit, late luscus, a Milone ad Drake et arbores prospiciens.
  
  Post truncos caliginosos figurae larvae apparere coeperunt, omnes domi in hac terra fabulosa. Fallacia fracta est, cum iam arma cernerent.
  
  Dracus iam circum ambulabat. Videret venientes, sciebat vultures Germanos venientes ad omnem praedam capiendam.
  
  Dracus in incredulitate instrumentum victoriae intuitus est. Alicia solum billionaire Canadensis per interfeminium apprehendit et expressit donec oculi eius papaver. Confusionem risit priusquam eum ad bene Mimir duceret et caput in margine inclinato.
  
  Drake intellexit se aliis potioribus habuisse. Alicia et Taylor in scuto discessit utendo. Venit ad rubum et ambulabat pergit, paulatim scandens parvum montem gramineum.
  
  Alicia ostendit in foveam et excussit Taylor donec veniam oravit, "Fortasse aliquid colligendum invenies ibi, inprobus megalomaniac", exsibilavit, et corpus suum in inane interminatum iactavit. Clamoribus eius aliquantisper resonabat, deinde cessabat. Mirabatur Dracus, si homo, qui in foveam abyssi incidit, vociferatus est in aeternum, et si nullus erat qui eum audiret, num vere numerabat?
  
  Iam Milo ad amicam suam pervenit. Drake audivit eum dicentem, "Quid infernum fecisti? In bulla ut culus viveret. "
  
  Et Alicia responsio: "Tace, Milo. Ego vultus deinceps ad Abel Frey occurrens. Esne paratus?"
  
  Percussit improbe Milo ad summum collis. "Non sumus consummaturi?"
  
  "Ne sis asinus. Sunt adhuc armati et alta tenentes humum. Habes quod venimus?"
  
  Omnes novem partes Odini adsunt et operantur. Tuum planum est frixum!" clamavit. "Nox gaude in hac terra mortua!"
  
  Dracus Germanos caute custodiebat. Modo tetersit mundus in ore. Sic omnes hostias multum attulerunt. Ingruunt in terram.
  
  Tantum ut Germanis in extremis finibus omnia amitterent.
  
  "Immo" ben rictu hilarem oculum rapuit, quasi mentem eius legens. "Quomodo vita eu, huh imitatur?"
  
  
  TRIGINTA QUATTUOR
  
  
  
  OSTERGOTLAND, SUECIA
  
  
  Sol occubuit in claro horizonte ut Europaei ac reliqui Americani confoederati ad altam terram claudebant. Debilis, aura gelida. Celer census ostendit unum e militibus SAS laesum esse et Professor Parnevik ictu laborare ostendit. Nec mirum, quid perageret.
  
  Dahl locum suum per telephonum satellitem contingebant. Auxilium circiter duabus horis abest.
  
  Drake in terram deflexit iuxta Ben, ut in exiguo luco nudae arbores cum campo patenti circum- sistebant.
  
  Prima verba Ben: "Scio alios homines mortuos esse, Matt, sed tantum spero Karin et Hayden bene esse. Sum vere rumex."
  
  Dracus puduit fateri se oblitus esse Hayden in plano mansisse. "Nolite solliciti esse. Suus naturaliter. Dissident valde bonae Karin, et etiam Hayden pulchrae sunt," fatebatur, alicubi per viam suam facultatem ornandi. "Quomodo protendentem, buddy?"
  
  Ben mobilem sustulit. "Etiam viviens".
  
  " Longum iter venimus cum morem monstramus."
  
  "Vix memini," Ben dixit serio. "Matth, vix memini qualis fuerit vita mea antequam incepit. Et iam dies erat...?"
  
  "Monere possem, si libet. Frontman of Murus Somni. Defluo in Taylor Momson. Telephonum mobile cumulatur. Censum debitum. Deliquio Taylori.
  
  "Omnia perdidimus."
  
  "Nulla sunt hic mendacia, Ben - sine te hoc longe obtinui".
  
  "Nosti me, mate. Ut quis adiuvet. " Responsum signum erat, sed Dracus se laudando delectatum esse indicabat. Non obliviscitur cum Ben delusisset lites et etiam professorem Scandinavianum.
  
  Id erat quod Hayden videbat. Vidit hominem intus, perspicere incipiens. Dracus pro salute sua oravit, sed nihil pro hac iam facere potuit.
  
  Post eos cecidit Kennedy. "Spero vos guys non turbare. Vides satis idoneum ".
  
  "Non tu," inquit Dracus, et Ben adnuit. "Nunc unus es ex nobis."
  
  "Um, gratias, cogito. Honor est? "
  
  Drake excitavit. "Quisquis paucos ludos dino-petros ludere mecum potest, frater meus est ad vitam."
  
  " Tota nox longa est, homo per totam noctem."
  
  Ben ingemuit. "Ita," circumspexit. "Hoc solum obtenebratus est."
  
  Dracus sine fine lustrabat prata. Series ultima purpurae ab extremo horizonte mox eluctabatur. "Damne, ego bet hic nocte frigescit."
  
  Dahl super eos ambulavit. "Hic ergo finis est, viri? Faciemus? Mundus nobis eget".
  
  Percussus ventus verba sua lacerat et per campos spargit.
  
  Parnevik locutus est, unde requievit in arbore sua dorsum. "Audi, umm, dixisti mihi te solam notam imaginis fragmentorum in suo vero loco vidisse. Pictura quondam a Johanne Dillinger possessa est."
  
  "Yeah, sed res in itinere LX" Dahl explicavit. "Certe non possumus non exscriptam fuisse, praesertim ab uno Vikingorum historiarum vecors".
  
  Professor satis sanus mussitare, "O. Gratias tibi."
  
  Perfice tenebras, et decies micantia sidera supra caput. Inflexit rami foliisque crepantibus. Propius ad Drake ex una parte motus ben. Idem fecit Kennedy cum alio.
  
  Ubi Kennedy femur suum tetigit, Dracus ignem sensit. Omne quod Dahl dicebat intendunt facere potuit.
  
  "Clypeus," inquit Suecus, "extrema spes nostra est."
  
  Tam prope de industria sedet? Drake considerari. Tactus....
  
  Deus iam diu hoc sensit. Revocavit eum ad dies, cum puellae puellae et pueri timidi erant, induentes tunicas in nive et amicae suas circa oppidum die sabbati post meridiem, antequam eas emebant ad gratissimum CD et se ad popcorn et stramen ad tractabant. theatrum cinematographicum.
  
  Innocentius diebus longis abiit. Diu meminerat, proh dolor, amisit.
  
  "Clypeus?" in sermonem confregit. "Quid est?"
  
  Dahl aspernatus est. "Sustine, pinguis Eboracensis bastardus. Diximus hic scutum principale esse. Nihil sine ea fieri potest, ut Ragnarok locum decernit. Fit etiam alia materia quam reliquae partes - quasi aliam partem ad ludendum habeat. Scopum. "
  
  "Sicut quid?"
  
  "Puuuuuk," Dahl in optimo accentu Oxoniensi dixit. "A me aliquid de ludis."
  
  "Bene. Cur infernum Ledes United etiam Thomas Brolin subscribit?
  
  Dahl faciem extendit et in saxum convertit. Reclamaturus erat, cum silentium insolitum fregerit.
  
  Ululatus. Gemitus tenebris.
  
  Sonus qui primum timorem excitavit. "Christus vivit," insusurravit Dracus. "Quid est- ?"
  
  Accidit iterum. Ululant animale simile, sed gutturale, tanquam ex magno. Nox creepy fecit.
  
  "Memorarisne tu?" Susurro innaturali horroris, Ben dixit, "Grendel terra haec est. Monstrum de Beowulf. Adhuc fabulae sunt quae monstra in his partibus vivunt.
  
  "Solum memini ex Beowulf Angelina Jolia asina est," Dracus fondly dixit. "Sed tunc, credo, eadem de pluribus pelliculis dici possunt."
  
  "SHSH!" exsibilatur Kennedy. "Quid est infernum quod est strepitus?"
  
  Ulula rursus appropinquat nunc. Dracus perdite aliquid in tenebris molitur, dentes in se ruentes nudatos fingens salivam stillans, putrisque carnis detractionibus inter serratos dentes haesit.
  
  Sclopeto levato, ne alios terrere volentes, sed incerto periculo sit.
  
  Thorsten Dahl vasa sua intendit. Extraxit gladium miles sas evulsam. Silentium noctis magis quam Gordon Brown conpeditum oeconomiam Britannicam conpeditam, eam arefactam expressimus.
  
  Languida sana. Clang. Aliquid aspectus sicut lux vestigia ....
  
  Sed quae erant ista crura? Drake considerari. Hominis an...?
  
  Si crepitum unguium audivisset, totum emporium horrore accendit potuit.
  
  Veteres illas fabulas damnant.
  
  Ipsi ventriculi in corde paene explosi sunt cum telephonicus cellae Ben subito ad vitam venit. Ben in aerem miratus iactatur, sed postea in descensu laudabiliter eum comprehendit.
  
  "Bullshit!" insusurravit priusquam intellexit se id respondisse. "O, hi mom."
  
  Draculus sanguinis teri sistit in cerebro suo. "Abscide eum. Abscinde eam!"
  
  Ben dixit, "In latrina. Postea te vocabo!"
  
  " bellus ". Vox Kennedy mirae tranquillitatis fuit.
  
  Drake audiebat. Rursus venit gemitus, tenuis et dolor. Hoc e longinquo secutum est impetu, ac si saxum soni fabricator iecisset. alius clamor clamoris et deinde ejulatus ....
  
  Hoc tempus definite human! Et Dracus in pugnam irruit. "Est Wells!" In tenebras incidit, instinctum ducens ad puteum Mimir, et intercipiens eum in crepidine.
  
  " Adjuva me," Wells ingemuit, rimas et cruentas Digitos prehendit in praeruptam rupem ore. "Hunc unum funium... in descensu. Prope fregi brachium. Hic canis plus habet ... ut me occidat.
  
  Dracus pondus suum sumpsit, eum liberans in sine fine remisit noctem.
  
  
  * * *
  
  
  Cum Wells, involutus et quiescens, Drake simpliciter caput movit ad eum.
  
  Fons coaxabat, "Numquam bellum inire volui intra SAS ...".
  
  "Iam recte est, quia Alicia et ego iam non sum ad SAS."
  
  Iuxta eum Ben interrogatus Parnevik quasi nihil accidisset. "Clypeum putas esse genus quoddam clavem?"
  
  "Clypeus omnia sunt. Clavis potest esse, sed certe omnes nos reliquimus.
  
  "Abiit?" Drake repetitum supercilium attollens. Ben's I-phone notavit. "Certe scimus!"
  
  Ben unus gradus anterius erat, "Clypeus Odin" in velocitate transuerso googling. Imago quae apparuit parva erat, sed citius quam Drake Ben zoomed etiam cogitare potuit. Clypeus visi sunt quid meminisse conatus est. Rotundus , centro elevato rotundo , limbus exterior in quatuor partes aequales dividitur.
  
  Ben tenebat I-phone ad brachii longitudinem, permittens omnes circum se congregare.
  
  "Innocens est," Kennedy dixit. "Ragnarok in Vegas. Quisque in Vegas".
  
  Haedus mentum terit. Clipeus locus indicat quattuor partes distinctas in centro responsionis circumiacente. Vides? Eos ut Septentrionales, Orientales, Meridionales et Occidentales insinuent ut sciamus quid loquimur."
  
  "Magna," inquit Ben. "Bene, occidens patet. Video hastam et duos oculos. "
  
  "Meridies est Equus et duo, uh, Lupus, opinor." Dracus ut potuit oculos coarctavit.
  
  "Certe!" Flebat homunculus. "Recte dicis. Quia in Oriente debent esse duo Valkyries. Etiam? Vides?"
  
  Dracus duro umbilico connivuit, et videbat quid forte feminae alatis equis insidentes essent. "Damnas Starbucks!" Maledixit. "Causus cum liberis WiFi usquam in mundo, sed hic!"
  
  "Ita ..." Kennedy titubat, "uh, clypeus clypeum in eo non habet?"
  
  "Hmmm...!" Professor studiosissime studuit, agrum Beni introeunti visum et alapam benigne recipiens. "Potesne imaginem paulo amplius ampliare?"
  
  "Nemo. Hic est modus eius.'
  
  "Non video alias notas in fine orientis" Dahl e sede dixit. "At septentriones satis interesting."
  
  Dracus focum mouit et impetus sensit impetus. "Domine, hoc est Othini symbolum. Triangula tria connexa. Idem, quod in puteo vidimus.
  
  "Sed quid est? Dahl demonstravit minima symbolo in angulo sinistro angulo inferiori unius triangulorum collocari. Cum appropinquassent Ben, exclamaverunt omnes, "Clypeus est!"
  
  Pudet silentium. Dracus cerebrum suum peremit. Cur clypeus symbolum intra triangula positum? Patet hoc sensus est, non liquet.
  
  " Multo facilius in screen magnum!" professus snorted.
  
  "Desine plorare," dixit Ben. "Ne te vincat."
  
  "Ecce cogitatio" dixit Kennedy. "Numquid aliud triangula supponere possunt quam hoc "Odin Knot" vel aliud?"
  
  " Arcanum propositum mystici symboli Deo adiunctum, quod antea iustum legenda putabatur "? Steamer chuckled. "Certe non".
  
  Dracus costas suas attrivit ubi Alicia Miles eum docuerat septem annos sine disciplina portorium in gradu tuo sumpsit. Humiliabat eum, sed solacium accepit in eo quod viveret et adhuc erant in ludo.
  
  "Helicopterum in Internet aedificavit" Dahl omnes confirmare conatus est. Circiter ... oh, triginta minutas.
  
  "Bene, bene, sed quid de media parte?" Dracus suam partem fecit. "Duae lineae quae apparent sicut infantis cum tribus uberibus et jellyfish".
  
  "Iterum scutum" Ben zoomed in oculo jellyfish. Eadem imago ac in parte septentrionali. Duas igitur imagines in ipso clypeo habemus. Pars media, duabus arbitrariis figuris et tribus simplicibus triangulis constans, Kennedy annuens. "Fortasse non sunt omnino triangula."
  
  "Certe, saltem theoriam meam confirmat clipeus praecipuam partem esse," notavit Parnevik.
  
  "Me aliquid admonent haec lineamenta," Dahl cogitans. "Modo non possum dicere."
  
  Dracus cum aliquibus iniuriosis personalibus incursionibus assequi potuit, sed se retinuit. Progredi, arbitrabatur. Longe cum illis venit Suecus pomposus, et iam aliquid meruit.
  
  "Ecce!" Ben clamavit, omnes saliunt. "Est tenuis, paene extra locum iunctis ambabus imaginibus clypei!"
  
  "Quod nihil nobis refert," Murmuravit Parnevik.
  
  "Aut..." Dracus cogitatione cogitans recordans dierum cum schedas exercitus legit, "vel ... ut aliam viam poneret, scimus scutum Ragnarok esse chartam". Hae duae imagines idem punctum arx in duobus diversis ictibus esse potuerunt... Una tantum visio est altitudo et altera.
  
  "Estne consilium!" Ben dixit.
  
  In illo momento, vox appropinquantis helicopterorum audita est. Dahl de ea loquebatur ostendens suam scholam antiquam PROCLIVITAS convertendo GPRS. In tenebris cum omnibus aliis stravit instar nigrae magnae.
  
  "Bene, non multum electionis habemus" dixit dimidium risu. "Nos habituri sumus, uh, cape hanc causam."
  
  
  * * *
  
  
  Semel in tabula consedit et Dahl in laptop Sony Vaio viginti pulgadas proscidit, quae portatile I-phone-sicut modem suo utebatur. Secundum network mobile coverage, interretialem accessum haberent.
  
  "Est tabula geographica" Drake agmen cogitationis continuavit. "Sic sic agamus. Medium, medium, consilium est sententia. Ita, exemplar exemplar, georecognitione aliqua utere, et vide quid fiat.
  
  "Hmm," Parnevik dubitanter studuit auctam sententiam. "Quare aliam imaginem includunt, quae mammae similis est cum scutum symbolum est, uh Medusa. "
  
  "Initium?" Kennedy periculum sumpsit.
  
  Helicopter agitata vento vehementi. Gubernator Osloam fugere iussus est donec mandata ulteriora accepit. Secunda SGG turma eos ibi exspectabat.
  
  "Conare propositum, torsten."
  
  "Iam habeo, sed non opus est", Dahl subito cum admiratione respondit. "Novi haec lineamenta nota videbantur. Haec in charta geographica est Scandinavia! Sumen Norvegiae, Suetiae et Finniae. Medusa Islandia est. Incredibilis."
  
  Fractio secundae posterioris, laptop pingam reddidit cum tribus possibilibus compositus. Algorithmi recognitionis programmatibus proximis in nonaginta octo centesimis Scandinavia appendebantur.
  
  Dracus in Dahl reverenter annuit.
  
  "Ragnarok in Islandia?" steamer cogitatio. "Sed quid?"
  
  "Date has coordinatas gubernatori," Drake ostendit in maritimis Islandicis et clypei positione symbolum. " Sic. Pluribus horis post iam sumus ".
  
  "Sed illae frusta damnant," Ben dixit planissime. " Germani sunt. Et solum possunt invenire Sepulchrum Deorum shards utentes.
  
  Et nunc Torsten Dahl vere risit, faciens Drake putat. "Eheu", inquit Suecus, et risus eius paene sceleratus fuit. "I have a much better idea than officere circuitu cum illis fragmentis damnat. Semper erant. maneant in sauerkraut!"
  
  "Quæ tu facis? Cogitem me - clipeus non in Islandia inventus est?" Ben quaesivit, semel iterumque Draculum impressit cum sua clara cogitatione cogente.
  
  "Ita, et si haec vetus Ragnarok situs est," inquit Parnevik, id facit sensum. Clypeus Odin ubi mortuus est caderet."
  
  "O, qui nunc sensum facit, Professor," eum Kennedy vexavit. "Haec guys tibi omnia constituerunt."
  
  "Bene, si adiuvat, maximum mysterium solvendum adhuc habemus" Ben ait levi risu. "Sensum antiqui symboli Odini - triangulorum."
  
  
  TRIGINTA QUINQUE
  
  
  
  Islandia
  
  
  Litus Islandiae glacialis est, incisus et coloratus, locis vastis molibus incisus, et in aliis furentibus undis et mordaci ventis vagatus. Sunt litora lavae et rupes nigrae, glaciei magnae et in genere tranquillitatem quandam zenonis. Periculum et forma pares passi, Incautum viatoris sopitum Advigilantes sopitum Ad exitum perducunt intempestivum.
  
  Reykiavica sub illis minutatim rapitur, tectorum rubri coloris, aedificia alba et montes niveos pilleatos circumiacentes, praestita ad animos etiam maxime cruciatos pertentant.
  
  Breviter substiterunt in infrequentia basi militari ad lites hiemes refuelandi et onerandas, ammo et cibaria, et quicquid aliud Dahl cogitare possent in decem minutas elisas esse.
  
  Populus autem in nave militari helicopter nigrum nihil ex his vidit. Conglobati erant - de eodem proposito - sed interiores eorum cogitationes erant de sua mortalitate et de mortalitate mundi - quomodo timerent et timerent ipsi, et quomodo alii timerent.
  
  Drake perterritus. Non poterat instar sicco quomodo omnes incolumes servarent. Si Ragnarok invenere, tum fabulosus Tumulus Deorum proximus erat, et vita eorum nuper lusus factus est de Roulette - qualis in Kennedy allegoria ventus - Vegas egit, ubi mensa instructa erat.
  
  In hanc potissimum allusionem per secreta cuiusque lusoris secreta et incognita multorum inimicorum consilia delusit.
  
  Nunc autem, praeter Ben et Kennedy - duos homines vitam suam tutatus esset - Drake de utroque Hayden et Karin cogitare debuit.
  
  Omnes hi timores obstant salvandi mundum? Solum tempus narrabo.
  
  Endgames ad omnes angulos geritur. Abel Frey iam coepit. Alicia et Milo sua possunt habere, sed Dracus suspicatus est collegam suum pristinum SRT interfectorem habuisse in copia admirationis quod etiam eius boyfriend non exspectat.
  
  Torsten Dahl et Wells raro in telephonum locuti sunt quia Islandiae oram transgressi sunt, mandatis, indiciis et consiliis acceptis ex propriis regiminibus susurrabant. Denique Kennedy vocationi respondit, quod eam per aliquot minutas rectus sedere effecit et caput offensus aegre agitabit.
  
  Drake solum conversa est. "Memento Hayden? Secretarius? Yeah, illa iustus officium bene facit."
  
  "Quid est hoc?"
  
  "E CIA est, mehercule. Ut ac ipsum velit. In medio omnium hoc stercore. "
  
  "Bullshit". Dracus anxius in Ben iecit aspectum, sed tamen sumpsit locum mollem pro amico suo habuisse. Eratne tantum cor Draci eum pascens notiones venereas, dicens ei quod sensus Hayden vera essent, an vera esset?
  
  "Fensus erat secretarius defensionis" Kennedy pergebat quasi nihil accidisset. Volens esse, uh, 'in scire.'
  
  "Vere". Dracus adnuit Dahl et Wells. "Ibi, ipsa est historia iusta". Proximam fenestram defatigatus aspexit. "Potesne credere, Kennedy, post hebdomadem ultimam vel sic, in ludo adhuc sumus?"
  
  "Potesne credere," dixit Kennedy, "quod quisque credit in theoria hodiernae "Ignis nos consumet"?
  
  Dracus responsurus erat fesso aplomb, imo decidit ex orbe suo. Sanguis in venis adligat sicut giganteus extra fenestram adstitit.
  
  Aliquid ut magni...
  
  "Nunc scio" horribilem vocem exsibilavit hominis subito conscii omnia quae amabat hodie posse mori. " Damna . . . Kennedy . . Nunc scio."
  
  
  * * *
  
  
  Dum suam revelationem et Kennedum incumbere demonstraret, totum corpus temporis sensit.
  
  "O Deus meus!" - illa dixit. "Hoc...
  
  "Scio" interrupit Drake. "Absit! Vide hoc. vide!"
  
  Suecus per timorem ignobilem ostentationem cepit et sermonem celeriter finivit. Brevis aspectus e fenestra eum turbavit atrocem. "Est iustus Eyjafjallajökul. Et sic, sic, Drake, scio facile est mihi dicere, et sic, sic, hic est qui fecit omnia nuntios in 2010..." Constitit, vinctus, exspectans.
  
  Parnevik laxavit oculos. Suecica maledicta ab eo quasi iacula venenata evolaverunt.
  
  Nunc Ben propius ad fenestram movit. "Wow. Haec est celeberrima vulcano Islandiae et similis suus etiamnum erupit, licet leniter.
  
  "Etiam!" Dracus clamabat. "Ignis nos consumet; Aediles supervolcano. "
  
  "Sed potius," Kennedy pergere nunc curo, "aspice in volucri clypei intuitu, Matt. Vide illud!"
  
  Nunc Parnevik suam sententiam reperire curavit: "Tres montes non sunt tria triangula, ut semper visum est. Errabant antiqui docti. Symbolum clarissimum Odin perperam expositum est. O Deus meus!
  
  Dracus ultra erumpentem vulcanum prospexit et duos montes altiores ab utraque parte eius vidit, quae, desuper spectata, symbolo Odini simillima sunt.
  
  "O Deus meus," inquit Parnevik. "Hic, oculi nostri vere fallaciam nobis ludunt, quia, quamvis hi montes prope Eyjafjallajocul esse videantur, revera centena milia passuum absunt. Sed pars catenae vulcani Islandicae sunt. Omnia coniunguntur".
  
  "Ita si quis satis vi ascendat et duobus aliis coniungatur..." Kennedy continuatur.
  
  "Initia Supervolcani habes", Dracus finivit.
  
  Sepulchrum Deorum inspiravit Dahl, intus est erumpens vulcano.
  
  "Osses Odinis tollens stimulum facit". Kennedy caput quassavit, crines solutos volantes. "An aliquid minus exspectas?"
  
  "Manere!" Dahl iam aspiciebat imaginem satellitem quae eis indicaverat cum oculi Medusae pervenirent. "Adhuc paulum auxilii petimus, et semper consilium meum B. Hic mons ingens est, et Abel Frey per ostium anteriorem nobis ostendit."
  
  "Quam?" Saltem duo suffragia rogati sunt.
  
  Dahl despiciens gubernatori locutus est. "Sume nos altius."
  
  
  * * *
  
  
  Iam tam alta erant ut Dracus montes per nubes videre non posset. Eius recens observantia erga ducem SGG valde auxilio indiget.
  
  "Bene, Torville, rusticos misero, hem, mitte?"
  
  "Thorsten" correxit Dahl antequam cruciatum esse animadverteret. "O intelligo. Bene, deinde tenta si potes servare. Hoc mihi proprium militare est, certe ante SGG adiunxi. Consequat aerea, in primis, orthophotos. "
  
  "Splendidum est," dixit Drake. "Correctus sum sicut loquimur." Quae est infernum, hoc est?"
  
  Hae sunt imagines photographicae ab infinito distantiae rectae spectantes, quae tum geometrice accommodatae sunt ad normae tabulae receptae conformandae. Postquam photographica oneratur, omnia facienda sunt ad coordinatas reales mundi, tunc ..." parvipendens.
  
  "Boom!" Kennedy risit. "Vis aliquid simile Google Terra, vox? Tantum sine 3D? "
  
  "Vere". Drake grimaced. "Spe opera haec, Dal. Hoc solum nostrum est facultas finem endgami praevenire."
  
  "Ita sit. Et non solum quod, cum computatorium coordinatas computat, exacte sciemus ubi situs est introitus Sepulcri Deorum. Germani etiam, qui in omni imperio novem fragmentorum sunt, bene aestimare debebunt.
  
  "Si bene fragmenta omnia Germani ponant," Ben dixit miro risu.
  
  "Bene, verum est. Solum sperare possumus quid agat Abel Frey novit. Satis certo tempore ad faciendum.
  
  Dracus e sede delapsus et circumspiciens Welles. Eum vidi in fenestra cellam suam in desperatione percussorem.
  
  "Quid novi in arce Freya, mate?"
  
  SAS dux snorted. "Circumdederunt. Sed occulte - Castellum novae intentionis ignorat. Sunt cops German. Interpol. Plurima imperia Legati in orbe terrarum. Sed non Mai, aliqua ratione. Non mentiar tibi Matt, gravis saxum futurum est qui sine acervis damni frangi potest."
  
  Drake adnuit, de Karin cogitans. Discors sciebat, eos pluries ferens. "Ergo primum curabimus monumentum .
  
  Eo momento motus quidam ante helicopterum angustum erat. Dahl cum hilari risu in faciem conversus. "Frey ibi nunc est! in frusta ponimus. Si hunc infantem plenis flatibus vertemus et in unam tabulam per secundam iaciamus, hoc sepulcrum intra horam erimus! "
  
  "Aliqua re," Parnevik reverenter inspiravit. Ibi, infra, Ragnarok. Unus ex maximis proeliis in historia et situ notae saltem unus Armagedon. Dii in hac glacie quiritantes mortui sunt. Deos. "
  
  "Et Abel etiam Frey" Ben Blake molliter dixit. "Si sororem laesit."
  
  
  
  PARS II
  indue arma tua...
  
  
  TRIGINTA SEX
  
  
  
  TUMULUS DEORUM
  
  
  Praeda erat.
  
  Cum Dracus et socii eius super Ragnarok et Abel Frey turbam versus montem fumantem volarent, sciebant Germanos eos in alta cauda secuturos. Helicopterum cito ad cavam niveam mollem descenderunt, fortuitis procellis ventorum fortiter agitatae et haustu auctae sunt. Gubernator ratem gubernavit donec helicopterum sex pedes de terra quam proxime volavit, tum omnibus inclamavit ut inde infernum exiret.
  
  "Horologium est utilatate!" Dahl clamavit ut primum caligas nix tetigit. "Transeamus!"
  
  
  * * *
  
  
  Dracus manum extendebat ad sustentationem Ben antequam circum circumstantium circumspiceret. Minima depressio visa est sicut punctum optimum portum, cum tantum mille passus ab introitu parvo lustrabant et solum terram intra rationabilem distantiam non nimis scopulosam aut magma caminorum potentia. Bonus additus fuit quod hoc iuvare poterat Frey confuse de accurata sepulcri locatione.
  
  Erat inhospita landscape, non dissimile quod finis mundi videri posset, Dracus cogitavit. Strati cinerei cinerei, clivi montani hebetes, et lavae denigrata deposita ei parum fiduciae dederunt dum exspectabat Dal ad monstrandum introitum in machina sua GPRS. Paene expectat hobbitum quassatum e nebula obscura serpere, affirmans se venisse Mordorem. ventus non erat fortis, sed procellae ejus sporadices illum momorderunt in faciem sicut foveam taurus;
  
  "Ecce". Dahl per fauces procurrit. Alte super eos, boletus nube sereno In caelum surgens. Dahl densas atrae fissuras in monte praemisit.
  
  "Quare quis opus tam magnum et sacrum locum in monte volcano collocare debet?" Kennedy petivit, tramitibus e regione Drake.
  
  "Fortasse non fuit hoc in aeternum durare", parvipendens. "Icelandia per saecula explosa est. Quis putaret hunc Vulcanum toties erumpere, nisi ad suam plenam facultatem perveniret?
  
  "Nisi ... nisi ex ossibus Odini recte erumpat. Poterantne eam sub potestate retinere? "
  
  "Ne speremus."
  
  Caelum caput nivibus obductum erat et fraxino freto praematuram crepusculum addens. Sol hic non lucet; quasi Infernus se in Telluribus primum condidisse et ei arcte tenuisse.
  
  Dal per inaequalem terram iter fecit, interdum super insperatum altum pulveris grisei offendens. Cum Dahl ad saxa nuda perventum est, omnis sermo turbae in hoc circulo cessavit - ab vasta solitudine expulsi sunt.
  
  "Ecce, cenaculum" Suecus cum pistola ostendit. " Circiter pedes viginti." Conclusit oculos. "Non video quicquam manifestum."
  
  "Iam, si Coquus dixit se ab litore Hawaii, pultem pineam numquam habere", Dracus molliter increpavit, sperans risum elicere.
  
  "Aut Kona capulus." Kennedy labia eius aspexit, tunc acriter erubuit cum detrectavit.
  
  "Post te", inquit, "triginta graduum clivo gestiens".
  
  "Nihil, perverte." Tantum nunc risum moderata fuit.
  
  "Age, si me asinum conspicies ne promittis." Dracus scopuloso invadere clivo Gaudet, tentans unumquemque tenere priusquam Pondere dividens ac prope Dahl oculum retinens et solitarius SAS supra se miles. Erat deinde Kennedy, dein Ben, postremo professor et Wellensis.
  
  Nemo extra hanc missionem particularem relinqui voluit.
  
  Dahl aliquantisper murmurat. Dracus retro aspexit, sed nullum signum persecutionis ultra horizontem vidit, innoxium quam Oratio Prima Ministri. Paulo post, vox Dahl velum silentii penetravit.
  
  "Wow, aliquid hic guys est. Est petrae crepidinis, deinde in sinistram te verte post eam..." vox imis off. "Verticalis hastile cum... ita, gradus in petra sculpti. Arctissime. Dii veteres illi macilenti!
  
  Drake nudationem attigit et post eam lapsus est. "Num tu, Dahl, maledixisti, et cognati es? Vel conari, usquam. Tu forsitan homo post omnes. Damn, quam angustam foveam. Spero nos non properamus abire."
  
  Cum ista perturbatione cogitationis, Dahl aciem securam securam adiuvit antequam Suecam in foveam nigram impelleret. Plures scopi in mentem veniebant, sed nunc nec tempus erat nec locus. Facem deorsum dirigere nequitur, Thorsten Dahl miser temere gradatim descendit.
  
  "Sulphur olfacies" Drake non adiuvare sed. "Prohibere."
  
  Dahl tempus arripuit, singulas pedites diligenter collocans. Post aliquot minutas abiit, et omnes Dracus in galea fireman eius obscurum lumen videre poterat, languidiorem et languidiorem.
  
  "Esne bene?"
  
  "Ego fundum attigit!" Dahl vox resonabat.
  
  Kennedy circumspexit. "Estne alius iocus?"
  
  "Bene, de hoc frigore demus" Dracus nigram crepido lapideam apprehendit et cautius per ora ascendit. Crura utens ut primum locum inveniret, se periculose digitis ab unc diligenter deposuit. Foramen tam angustum erat ut nasum et genas omni motu insculperet. "Crap! Aliis dixit: Sumite tempus vestrum. "Conare summa movere quam minimum."
  
  Aliquot post minutis, audivit Dal dicere "Sex pedes" et sensit petram post se vertere in spatium vacuum.
  
  "Cave," monuit Dahl. "Nunc in ripa abyssi sumus. Duobus fere pedibus latis. Murus saxea praerupta ad dextram nostram, fovea ordinaria profundo ad sinistram. Est una tantum via sinistra. "
  
  Dracus sua luce usus est ad experimenta Sueci inventa dum alii longos descensus fecerunt. Cum omnes moniti et parati essent, Dahl sensim crepidinem movere coeperunt. pice circumfusi erant, accensis tantum taedis in galeis, quae sicut igniculi in canali saltabant. Extrema vanitas eos sopit ut sirene ad laevam perfidiae vocationis, saxum durissimum ad dextram laetius suscipientes.
  
  "Me commemorat unius pellicularum dinosaurum veterum", Professor Parnevik dixit. "Memorarisne tu? Terram oblitus tempus, auguror? Per antra movent, letalibus cincta creaturis. Magna pellicula".
  
  "Unus cum Raquel Welch?" Putei quaesivit. "Minime? Bene, homines aetatis meae, dinosaurum esse putant - putant eam esse Raquel Welch. Non refert. "
  
  Drake tergum suum contra petram pressit et extiterunt, brachiis extensis, certam Ben et Kennedy sectam secuti antequam rite discederent. Obscurus obiecit vacuos, et iam murmure profundo longinquus pervenit ad aures.
  
  "Eyjafjallajökul esse debet, mons leniter erumpens," Professor Parnevik per lineam insusurravit. "Mea coniectura maxime est nos in lateris cubiculi bene separatim a magma cubiculi et a aquaeductu quod eruptiones pascit. Justi stratorum cineris et lavae inter nos et magma ortu esse possunt, nos ac sepulcrum munientes. Etiam anomaliae saxum esse possumus ubi in angulo altiore quam in lateribus montis oritur.
  
  Dahl in tenebris conclamavit. "Gelvit, infernus et damnatio! Murus humilis nobis appropinquat, viam nostram ad nonaginta gradus angulo transmittens. Non est altum, ne cures, modo cave."
  
  "Quaedam captionem?" Periculum accepit amet.
  
  Drake impedimentum vidit et idem putavit. Magna cum cura ducem per genua alta claustrum sequitur SGG. Tum primum ambo simul.
  
  "Oooh," Dahl verba satis non intellexerunt.
  
  Dracus solus sibilabat, Obstupuit visu.
  
  Insculptum erat angulus ingens in latere montis, fortasse centum pedes altum in nucleum vulcani, ad magmam cubiculum. in formam arcus fortasse centum pedes alta formata est. Cum omnes circumstantes tollerent lampades suas superexstantias, mirabile spectaculum primi monumenti est explicatum.
  
  "Eheu!" dixit Kennedy. Unius fasciae post aliam lucem illustravit, in saxoso marmore caelatae, singulae fasciae ornatae et thesauris refertae: monilia et hastae, loricae et galeae. Gladii....
  
  "Quis est infernum iste Guido?"
  
  Parnevik praevidere studuit parietem longi, qui ad eos spectat, sepulchrum Dei actu arcuatum. In luculento subsidio anaglypha phantastica erant, tam peritus quam quilibet homo modernus Renaissance, etiam Michelangelo.
  
  "Mars est" dixit Professor. "Deus belli Romanus"
  
  Dracus vidit figuram muscularis in loricis et oram, qui hastam ingentem tenebat in umero ingenti, alterum intuens. In campo stabat equus magnificus et rotundum aedificium quod Romae colosseum simillimum erat.
  
  "Mirat me quomodo constituerunt hic sepelire," mussat Kennedy. "Romani dii. Deos Scandiano.
  
  "Me quoque," Parnevik dixit. "Fortasse visum est Iovem."
  
  Repente omnium oculi erant in sarcophago ingenti sub tectorio insculpto. Imaginatio Drake occupavit. Si introspicerent, invenirent ossa Dei?
  
  "Damnant, tempus non habemus!" Dahl vox frustrata, defatigatus et defatigatus sonuit. " Eamus in. Nescimus quot dii hic sepeliri possint.
  
  Kennedy frowned at Drake et per crepidinem prospexit in tenebris evanuit. "Saxum fragile est in sumus vestigia, Matth. Numerum Deorum non unum aut alterum tantum, volo me mille trecenta.
  
  "Nunc nihil," inquit, possumus credere. "Tantum inter se. Sit scriptor. Mox Germani venient.
  
  E Martis thalamo emerserunt, quisque homo ad suam salutem relativam et inaestimabilem significationem retrahens visu regnis. Innuit inane iterum, iamque Dracus hebetem in talos poplitibusque dolorem Sensit, lentis crepido producere motum. Pauper Professor Parnevik et iuvenes Ben in dolore reali fuerunt.
  
  immensum sonitum concussit antrum, resonat sua. Dracus suspiciens putabat se similem crepido longe supra se vidisse. Hoc dampnas res per totam noctem potest nere!
  
  Superaddit, nulla adhuc persecutionis signa audiverunt. Drake assumpsit bonam horam ante Germanos, sed exercitatus prope inevitabilem esse sciebat. Modo sperabat se posse corrumpi minas globalis antequam id fieret.
  
  Altera crepido apparuit ante, et post eam altera angulus magnificus, in profundis montis sita. Iste ornatus multis aureis, quorum latera ad literam fulgebant aurea luce.
  
  Proh Deus! Ingemuit Kennedy. "Nunquam vidi quicquam simile. Qui est hic? Deus thesaurus?
  
  Parnevik in sculpendis lapidis sculpendis quae dominatus est sarcophagus ingens. Concussitque caput parumper torva. "Exspectate, suntne illae pennae?" Estne hic deus pennas gerit?"
  
  "Fortasse Professor" Ben iam aspexit praeter angulum in spatia noctis atrae quae eos exspectabat. "Nihil refert? Praesent non unum."
  
  Parnevik neglexit. "Est Quetzalcoatl! Deus Aztecorum!Propter quid haec omnia..." ostendit muris rutilantibus.
  
  "Aurum Aztecorum." Puteus ingemuit, se invito obstupuit. "Wow".
  
  "Locus..." Kennedy cubiculum fere totum ventilavit, "maximum est omnium temporum archaeologicum inventum. Putasne id? Hic deitas non unius tantum cultus est, sed multorum. Et omnes traditiones et thesauri qui eos comitantur. Est... Suspendisse."
  
  Dracus ab imagine Quetzalcoatl ornatum plumis et securim vibrans respexit. Parnevik dixit Deum Aztecorum notum esse - secundum conventionales fontes ecclesiasticos - sicut Deus Princeps, expressionem significans se vere esse realem.
  
  Quetzalcoatl interpretatur reptile volans vel serpens pennatus, qui ..." Parnevik spectaculo moratus est, tunc videre visus est alios omnes ad crepidinem se recepisse, "draconem" sibi placuit.
  
  "Numquid habet cum Marte aliquid?" interrogavit sola SAS miles nomine Jim Marsters.
  
  Dracus spectavit ut Parnevik in crepidinem labio palliat. Hmm eius suggestione omnibus in crepidinem exspiravit. "Tantum quod mortem significare potest et semel eam habuit."
  
  
  * * *
  
  
  Tertius angulus, et haec tam stupenda quam prior. Dracus attonitum se invenit, matronam nudam in ligno insculptam.
  
  Parietes figmentis pendebant operae fortunae. Delphini, speculi, olores. Monile columbarum sculptarum satis amplum, ut collum Statuae Libertatis involvant.
  
  "Bene," inquit Drake. " Etiam scio quis sit."
  
  Kennedy grimaced. "Immo, vis."
  
  "Vera meretrix," Parnevik acriter dixit. "Aphrodite".
  
  "Salve," inquit Wells. "Aphroditam appellas meretricem? Descende hic? Tam prope sepulcrum eius? "
  
  Parnevik perseveravit in ludo rudimento typico: "Notus est cum Deo et hominibus dormire, incluso Adonide. Offerebat Paris Helenam Troiae, tunc signavit multum accendendo ardore Paridis ilico oculos posuit. Prope Paphum natus est ex testiculis Ouranos nuper exsectos. habeo dicere illam...
  
  "Nuntium recepimus", Dracus arida dixit, adhuc sculptura intuens. Subridens cum Kennedy animadvertit, caput in se quassans.
  
  "Invidesne, amor?"
  
  "Ipsum fornicatur fefellit?" Impellit eum praeter Dahl post alterum in acie esse.
  
  Intentius intuens eam. "Age, nunc quod dixisti....
  
  "Age, Matt," Ben lapsus est et eum. "Eheu!"
  
  Exclamatio ejus omnes saltu fecit. Conversique videbant eum in quadrupedibus reptantem, et horrorem scriptam in facie eius. Mirabatur Dracus si ipsum diabolum modo vidisset, alis daemonum e coquina inferni rectis surgentem.
  
  "Hoc niche-" inspiravit. "Est in suggestu.... in aere fluitans... Nihil in altera parte! "
  
  Drake skip pulsum cordis sui sensit. Bene recordatus est Mimir et eius pavimenti falsi.
  
  Dahl aliquoties desiluit. Maledictus lapis satis fortis videtur. Hoc non potest esse finis lineae.
  
  "Noli facere!" Ben skeak. "Quid si abrumpit?"
  
  Silentium regnavit. Quisque latis oculis aspiciebant inter se. Nonnulli ausi sunt respicere iter pervagatum, in tutum iter quod puteos et Marsters comprehendit.
  
  Et tunc, ad ultimum spatium auditus, sonus tenuis sonus audiebatur; Vox lapidis in puteum cadens.
  
  "Isti sunt Germani", Dahl fidenter dixit. "Reprehendo profunditas mea. Nunc aut viam inveniemus ut hoc suggestu exeamus aut usquam moriemur.
  
  Dracus cubito fodit Kennedy. Vide illic, supra ostendit. "Aures apertas servavi. Aliam supra nos columnas aut speluncas esse arbitror oportere. Sed vide... Vide quomodo saxum margo flectere videatur.
  
  "Ius". Kennedy anguis Aphroditis ad ripam festinavit. Tum insequitur cumulo saxo despicit angulum. "Est aliqua structura hic... Deus! O Deus meus.
  
  Dracus humeros tenuit prospiciensque in tenebras. "Ego vis vilis me!"
  
  Ibi, longe ultra luminum saxum, erat crepido tenuis quae in cochleam vel tenuiorem scalam vertebatur. Gradus sursum extendit supra illos ad gradum altiorem.
  
  Drake dixit. "Hoc modo accepit crustulum et can".
  
  
  TRIGINTA SEPTEM
  
  
  
  TUMULUS DEORUM
  
  
  Cochleae scalae solidae satis videbantur, sed hoc ipsum, quod per inane supra foveam infinitam detortam erat, ne dicam architecti quodvis cancelli inaugurari nequiverant, etiam nervi Draculi bene exercitati, pulice vibratoris contremiscunt. .
  
  Eos unus circulus plenus circumduxit ad quartam partem viae ad angulum Aphroditis, unde Dracus figuratus erat ut circulos quattuor aut quinque facere debuerint. Ille pedetentim movit, Ben secutus, timorem suum reprimere conatur, altos flatus sumens et ad propositum semper prospiciens.
  
  Pedes sexaginta sunt. Quinquaginta. QUADRAGESIMAE.
  
  Cum appropinquasset triginta pedes, vidit Ben stare et paulisper sedere. Oculi pueri timore perterriti sunt. Dracus diligenter sedit super gradum infra se et genu ejus displicuit.
  
  "Dude, non vacat scribere novum Murum Somni vestigia. Aut somnias Taylor Momson. "
  
  Tum vox an- sas militis ab inferis resonabat. "Quid agatur illic? Hic nos ludimus. Movere."
  
  SAS milites, Drake. Dissimiles illos feci quam ante.
  
  "Accipe continuam", revocavit. "Esto me."
  
  "Frange! Phew..." Dracus audivit vocem Wells submissa, tunc silentium. Sensit Kennedy sedere ad pedes eius, vidit eam coactus risu, et sensit tremulum corpus inter digitos suos.
  
  "Quid infantem facis?"
  
  "Siliens collegium," Dracus se ridere coegit. "Sodalitas necat. Pubs Eboracensis. Free movie night. KFC. Clamor officii. Scis, discipulorum supellectilem."
  
  Kennedy propius aspectum sumpsit. "In experientia mea non hoc faciunt pueri puellaeque discipuli."
  
  Nunc Ben oculos aperuit et risum opprimere conatus est. Manibus et genibus lente se movebat. Conversa facie iterum, manibus et genibus adhuc, unum post alterum grem- dium conscendit.
  
  Uncia, gradatim periculosa, surrexerunt. Dracus caput et cor dolorem sensit ab labore. Ben si caderet, libenter casum pueri intercluderet corpore suo, si modo eum servaret.
  
  sine dubitatione vel haesitatione.
  
  Alius circulus plenus et ab eorum clypeo circiter pedes viginti erant, crepidine quae unam quam proxime traiecerat praevisam. Dracus eum tremulis facem studuit. Reducitur ad ostio scapi, sed gradu altiori apparente.
  
  Aequare?* arbitrabatur. Deus, 'modernizatus' nimis cum Sonic damnato Hedgehog.
  
  Supra eum Dahlius dubitavit. Suecus nimis celeriter surrexit, stateram amisit et nunc pedis supini sui nimium ponderis posuit. Nihil soni, modo tacitum certamen. Solus excogitare poterat quale tormenti mentem Dahl oppressisset. Spatium retro, salus antecedens, cogitatio diuturna, dolorosa cadunt.
  
  Tunc Suecus prosilivit, gradus percutere et totis viribus inhaesit. Dracus graviter anhelitum audiebat ex decem pedibus supra.
  
  Aliquot momentis praeterierunt et difficilis ascenditur continua. Tandem Dahl scalas in crepidinem descendit, deinde manibus et genubus prorepit ut locum aperiat. Dracus mox eum secutus est, Kennedy secum trahens, subsidio nimio sentiens se in angusto crepidine se recipere, qui adhuc unum gradum a morte quiritatione reliquerat.
  
  Quibus omnibus pro, Dahl ingemuit. "Transeamus ad angulum proximum et intermissum" dixit. Ego pro uno pereo.
  
  Post alia quinque minuta commiscens corpora cruciata et contra distentiones musculorum ingravescentes, ad quartum angulum, unum proxime supra Aphroditis sepulcrum, impingebant.
  
  Primo nemo Deum permanens vidit. Erant autem omnes in genubus suis, graviter quiescentes et respirantes. Dracus cum irrisione cogitavit hoc esse quod vita civilis duxerat, et solum aspexit cum Parnevik execrationem emitteret quae a quoquam praeter se impar videretur.
  
  "Woof!"
  
  "Quid est?" rogavi.
  
  "Woof! Canum caput. Anubis est.
  
  "Idem draconis?" Welles recumbens in sella sua, flexis genibus ad pectus suum traxit. "Bene. Ero....."
  
  Numen Aegyptium, dixit Parnevik. "Et suus certus affinis ad mortem."
  
  Dracus mumia et carbones draconum ordines intuens. Loculos aureos incrustatos et ankhs smaragdos obnixos, tacita terga vertit in thalamum Dei et in KitKat expugnavit. Paulo post Kennedy iuxta eum sedebat.
  
  "Sic", inquit, cibum et potum suum involvit.
  
  "Damne, bene loqueris" Drake chuckled. "Iam sentire ageret."
  
  "Audi, buddy, si te volebam vertere, plasticina in manibus eris." Kennedy gavisum ei dedit et cocky et irritavit. "Damnant, guys paulisper prohibere non possunt, potes?"
  
  "Bene, bene, me paenitet. Justo ludens. Quid factum est?"
  
  Videt Kennedy pervideas in vacui. Oculos suos vidit dilatatos ut eos fugientium militum Frey sonum languidum apprehendit. "Hoc... circa rubum aliquantisper percutimus. Putasne, uh, aliquid habere nos, Drake?
  
  "Othinum certum puto hic descendere."
  
  Kennedy abire surrexit, sed Dracus manum super genu suum posuit ut eam prohiberet. Tactus prope scintillas excidit.
  
  "Ecce," inquit. "Quid censes?"
  
  "Non puto me multum operae facere cum redire," insusurravit. Vide interfectorem Thomam Caleb et omnia alia. Bastardus ille iterum occisus est, tu scis pridie quam ad Manhattan venimus.
  
  "Quid est? Minime."
  
  "Etiam. Istuc ubi ivi incedere circa caedem. Et honora uestra.
  
  "Paenitet me". Dracus ab amplexu abstinuit, intellexit hoc ultimum esse quod nunc defuisse.
  
  "Gratias tibi ago, scio. Unus es ex honestissimis quos unquam cognovi, Drake. et gratuiti. Maybe suus 'cur ego tantum amo te ".
  
  "Quamvis mihi incommodum comment?"
  
  "Praevalidum, obstante hoc".
  
  Dracus reliquas scelerisque comedit et kitKat fasciculum in vacuum iactare non constituit. Sua fortuna sciens, laqueum vel aliquid antiquus nugas proponere potuit.
  
  "At nullum officium nullas hospites significat," Kennedy perseuerauit. "Non habeo amicos veros Novi Eboraci. Nulla familia. Suspicor ut opus usquam ab oculis publicis evanescet."
  
  "Bene," inquit Drake cogitabundus, "video te rem tentare". Stultas oculos dedit. "Fortasse bollocks volueris ad senium iocum Lutetiam venire et Eboracum senem iocum visita."
  
  "Sed ubi manere volo?"
  
  Drake audivit copias congregare Dal. "Bene, nos tantum postulo ut instar sicco quomodo mereri custodiam tuam possis." Exspectavit donec pervenit ad pedes eius, apprehendit eam ab umeris et in oculis micantibus respexit.
  
  "Serio, Kennedy, responsum ad omnia quaesita tua sic est. Sed de toto hoc nunc agere non possum. Sarcinas meas habeo quas discutere opus est et sic opus est ut focused maneam. Adnuit ille inani. "Descende ibi, Alicia Miles. Iter nostrum tantum periculosum esse putes, ut hoc sepulchrum periculosum sit, sed mihi crede, nihil illi canis comparati sunt.
  
  "Ius est" Wells iit et ultimum commentum comprehendit. "Atque hic non video exitum, Drake. Non est via ad eam vitare".
  
  "Et viam claudere non possumus quia exitum opus est" Adnuit Dracus. "Yeah, perambulavi etiam omnia scripta."
  
  "Scio te id facturum esse." Welles risit quasi sciret omnia per Drake adhuc unus ex suis boyfriends. "Age, rapa rugit."
  
  Dracus veterem umbonem ad crepidinem secutus est, deinde post Ben et Dahl locum obtinuit. Aspectu perpenso vidit quod omnes quiescebant, timidus autem de illis quae ante illos jacebant.
  
  Dixitque Dahl quattuor occisos, et permiscuit super crepidinem montis post eum.
  
  Proximus angulus accessit ut inopinatus et illis omnia boost corroborans dedit. Tumulus erat Thor, filii Odini.
  
  Parnevik balantum quasi yeti castra in Mors Valle invenisset. Et pro eo habebat. Professor mythologiae Norvegiae sepulcrum Thoris reperit, arguably clarissimum totius temporis instar Norvegiensis, partim gratias agit admirari comicos.
  
  Mera delectatio est.
  
  Et Draco, Thoris praesentiam repente magis id veriorem fecit.
  
  Obsequium erat silentium. Noverunt omnes de Thor, vel saltem de incarnatione Dei Vikingi tonitrui et fulguris. Parnevik praelectionem dedit Thorsday seu, ut nunc novimus, die Jovis. Dies Mercurii aut aqua aut dies Odin spectat. Thor fuit vir summus bellator deus notus homini, malleolus tour de vi inimicos opprimendos. Vikinga virilitatis forma purus.
  
  Fuerunt omnia quae facere potuerunt Parnevik evellere et impedire ne ossa Thor tunc et illic examinare conaretur. Posterior angulus sextus Lokii, Thoris frater et alter filiorum Odin continebat.
  
  " Vestigia calefacere," Dahl dixit, vix in angulum eminens antequam per crepidinem quae ad latus montis finivit, massam nigram solidam continuaret.
  
  Dracus Suecum, Ben et Kennedum coniunxit cum faces trans petram eiecit.
  
  "Fulcrum," inquit Ben. "Et manus. Vultus amo nos ascendere ".
  
  Dracus gruem cervicem suspicere. Gradus autem lapis ascendit in tenebras infinitas, et post eas non esset nisi aer.
  
  Primum nervorum experimentum, nunc quid? Vis? Viability?
  
  Iterum, Dahl primus abiit. Qui cito viginti vel ita pedes surgit, antequam nigredo obortus tarde videatur. Ben ire deinde constituit, deinde Kennedy.
  
  "Puto te nunc asinum meum aspicere posse," dixit dimidio risu, "fac te praeteritam non volare."
  
  nictavit. "Oculos meos auferre non possum."
  
  Dracus deinde ivit, expositis tribus per- tenet ante wiggling suam quartam appendicem. Hoc modo surgens, abruptam scopulum lente in auras conscenderat.
  
  Circuivit illos sonitus: longinqua lamenta montis. Dracus prope magmam thalamum putabat aestuantem, gehennam per parietes vomens, versus longinquos aetheres caeruleos Islandicos.
  
  Crepuit pes super eum, crepidine ejus elapsus. Tenebat adhuc, sciens quod parum posset facere, si quis eum traheret, sed paratus erat, modo in casu.
  
  Kennedy crus fere metri supra caput spatio pendebat.
  
  Extendit, nixus paululum instabilis, in plantam caligae arripere ac retrahere crepidinem. Brevi grati animi susurro ad nos pervenit.
  
  Sequitur biceps ardens, digitosque in omni articulo vulnerans. Summitatem pedum eius cum omni ascensu exiguo corporis pondere sumpserunt. Sudor eius omnis delapsus porum.
  
  Ducentos pedes securos, sed terrificos locos aestimabat priusquam ad alterius crepidinis salutem pervenirent.
  
  Exhaustum opus. Mundi finis, apocalypsis - later opus. Salva humanitate cum omni poenae gradu.
  
  "Iam quid?" Putei supinus gemens. "Aliud cruentum crepidinem ambulant?"
  
  "Minime," Dahl ne iocandi quidem vim habuit. "Cuniculum".
  
  "Ova".
  
  genibus flexis prorepserunt. Cuniculum in atramenti tenebras duxit Dracus ut crederet se somniare, priusquam repente cum immobilis Kennedy a tergo collidebat.
  
  Convertere ad faciem deinceps.
  
  "O! Admonuisti me potuisti."
  
  "Difficile est, cum idem mihi fatum evenit," arido respondente voce. "Dahlium solum puto ex hoc acervo sine fracto naso factum".
  
  "Cor damnationis meae sollicitus sum," Dahl dixit aegre. "Cuniculum primum alterius gradus in, um, quadraginta quinque gradus angulum directe oppositum terminat. Nil dextrum et sinistrum, certe nihil quod videre possum. Parare."
  
  "Alicubi haec adnecti debent," Mussat Dracus, contusis genibus reptans. "Pro Deo, in aere suspendi non possunt."
  
  "Fortasse possunt," dixit Parnevik. "Pro caelo". Ha ha. Iocari eram, sed serio, mea optima coniectura est series volatilium papilionum."
  
  " Sub nobis absconditum " dixit Drake. " Omnino. Non multum a manpower sumpta inferni necesse est. Vel duo fortes di.'
  
  "Fortasse Hercules et Atlas auxilium petierunt."
  
  Dracus diligenter in primum gradum calcavit cum mirae superstitionis affectu in suum cerebrum intrusit et ascendit lapidem asperum. Ascenderunt aliquandiu, tandem egressi in alterum angulum situm circa suggestum suspensum.
  
  Dahl eum capitis labefacto salutavit. " Neptunum".
  
  "Impressive."
  
  Dracus iterum genibus flexis. Deus cogitabat. Germanos idem difficile spero. Ad extremum, fortasse loco pugnae, petram, chartam, forcipem extare potuerunt.
  
  Graecus maris deus tridentem solitam et cubiculum plenum fabulis divitiis vehit. Hoc septimum Deum praeteribant. Novem mens eius corrodere coepit.
  
  Numerus undetriginta fuit in mythologia Vikingi sanctissimus?
  
  Hoc commemoravit Parnevik dum quiescerent.
  
  "Ita, sed hic locus plane non est Nordic", professor digitum in directione hominis cum tridente post eos punxit. " Possent ex illis centum."
  
  "Bene, centum ex eis non superstes sumus," Kennedy cum eo litigavit. "Nisi quis edificaverit Ho-Jo sursum frontem."
  
  "Aut melius tamen, lardum fartum tabernam," Dracus ora fudit. "Ego certus conficiendum unum ex illis malis guys nunc."
  
  "Crunchy," Ben risit et crus percussit. "Decem annos de re aliqua narras. Sed nolite solliciti esse - adhuc habetis valorem delectationis.
  
  Alia quinque minuta transierunt antequam sentirent sufficienter cessatum esse. Dahl, Wells, et Marsters complura minuta persequentes audiebant, sed nullus sonus noctis aeternae fregit.
  
  "Forte omnes ceciderunt," Kennedy humeros. "Fieri potest. Si Michael Bay pellicula hoc esset, aliquis iam cecidisset.
  
  "Vere". Dahl aliam scalam suspensam nos duxit. Ut fatum placet, hic erat Wells tenacitatem amisit et duos gradus lubricos delapsus est, toties in saxum mentum feriens.
  
  Sanguis per labias a icti lingua permanavit.
  
  Dracus eum magnae tunicae humeris apprehendit. Homo infra eum - Marsers - superhumanis viribus coxis adprehendit.
  
  "Non usquam es, senex. Nondum."
  
  Homo quinquaginta quinque annos in scalas ruditer retractus est, Kennedy Dracum a tergo tenens, quod Marsters fecit certus se in alio gradu non delabi. Per tempus ad octavam angulum perventum est, Wells iterum alacer fuit.
  
  "Ita, ex industria fecerunt, guys. Ego iustus volo cetera.
  
  At ille expressit Marsters manum, et Draco cordialiter insusurravit cum nemo quaereret.
  
  "Nolite solliciti esse, senex. Justus in eo pendet. Tempus tuum nondum habuisti."
  
  Octavus angulus fuit demonstrationis genus.
  
  "O Deus meus". Miraculum Parnevik omnes infecit. "Iovem esse. Pater hominis. Etiam dii illum ut numen, patrem figurant. Est ultra Odin... multo longius et ab Scandinavia venit.
  
  "Nonne Odin notus est Iovem apud primaevas nationes Germanicas?" Ben interrogatus reminiscens inquisitionis.
  
  "Ille erat, puer, sed veni, inquam. Hic est Jupiter. "
  
  Hoc erat rectum. Rex Deus celsus et indivisus stetit, Fulmen in mole tenens, manu. Eius angulus plenus erat thesauris splendentibus, abundans tributis ultra unum hominem hodie concurrere.
  
  Et tunc Dracus audivit maledictionem, magna voce, Germanice. Refert ab inferis.
  
  "Iustum cuniculum interrupit," Dahl oculos in molestia clausit. "Est tantum quindecim minuta post nos. Damn, infelices sumus stupri! Sequi me!"
  
  Alius gradus annuit, hoc tempus extra et super Iovis sepulcrum ducens antequam in decem gradibus proximis verticalis fiebat. Pugnatum est ut potuit, obrepentibus tenebris animos in cinerem redactum. Tamquam lucis absentia spiritum balbutientem suppresserat. Timor venit ad vocationem et sedere constituit.
  
  De vertigine fama, Drake cogitatio. Dic mihi quomodo pilae tuae ad magnitudinem erosae redigantur. Decem illi gradus suspensi desuper pice caligine, nocte repentina pervagantes, paene attoniti sunt. Nesciebat quomodo alii gessissent - omnia quae facere potuit, praeteritae errori vivebant et illis arcte inhaerebant - Alison, quem numquam habuit, numquam habuit; expeditionem SRT in Iraquia quae omnia everterat - omnem errorem mentis suae anteposuit ut timorem cadendi excluderet.
  
  et posuit unam manum super alteram. Crus alterum altero altior est. Surgens perpendiculariter, post se infinitas, ventorum flatus ignobilium vestimenta sua agitabat. Tonitruus longinquus sonitus vulcani canere potuit, sed alia quoque. Horrores ineffabiles, tam terribiles ut lucem diei numquam videant. Horrenda animalia, quae per saxa, lutum, fimum decurrant, superstitio melodias emittens, quae sanguineae visae insaniae evocent.
  
  Drake, paene clamans, per ultimum scopulosum gradum in plano loco repit. Lapis asperi radendo manus impingebat. Tandem anxius nisu, levato capite vidit omnes alios circum se circumfusos esse, sed post eos vidit Thorsten Dahl insanum Suecum, qui literam in ventrem suum prorepit ad angulum maiorem quam viderant. usque. .
  
  Mad Swee. Sed, Deus, homunculus bonus erat.
  
  Angulus suspensus ab una parte, sed cordi montis ab altera affixus.
  
  "Deo gratias", Dahl dixit aegre. "Est unum. Odini sepulcrum invenimus."
  
  Dein lassitudine concidit.
  
  
  TRIGINTA OCTO
  
  
  
  TUMULUS DEORUM
  
  
  It clamor attonitus.
  
  Imo, clamamus. Clamor sanguineus, qui puro terrore locutus est. Dracus oculos aperuit, sed superficies petrae umbilici nimis erat. Exspuit humi, ingemuit.
  
  Ego autem me ipsum comprehendi cogitabam: quantum potest homo in infinitum cadere antequam moriatur?
  
  Germani hic erant. Unus ex fratribus per scalas cecidisset.
  
  Dracus difficulter erectus omnis moeroris musculi, sed adrenalinus sanguinem suum accendere et cogitationes suas purgare coepit. Tardius versus Ben. Amicum eius in extremo suggestu procumbit. Dracus eum ad angulum Odini traxit. Celer vultus renuntiavit sibi Germanos nondum venisse, sed aures dicere se intra spatium ambulandi esse.
  
  Vocem maledictionis Abel Frey audivit. De armorum clangoribus. Clamore cruenta Milonis uni militum caedes.
  
  Occasio ostentandae eius pugnae putabat, recordans unum e dictis Wellis quem in sua disciplina SAS elegerat.
  
  Beu circum traxit, dorsum suum contra magnum sarcophagum Odini recumbens. Palpebrae pueri volitabant. Kennedy offendit: "Vos parati ad eas. Ego cum eo agam." Leviter ei alapam in maxillam.
  
  Drake constitit, obvios obvios ad alterum. "Postea".
  
  Prima Germanorum culmen superavit. Miles, qui cito concidit, defatigatus est, mox iterum succedit. Drake haesitavit an facere quod sciebat facere, sed Thorstenus Dahl eum transiit, non talem paenitentiam ostendens. Wells et Marsters etiam permixtae sunt.
  
  Tertius hostis super tecta repit Pugnator, lam ingens cadaver masculinum. Bellus. Sanguis, sudore, et veras lachrymas vertebat deridiculo larvam in ejus jam anxia facie. Sed erat lentus et satis hercle super verticem transilit, volvunt et pistolam colligent.
  
  unus e dolio iactus accensus. Drake et collegae sua sponte impingebant, sed schoia eius scopum desiderabant.
  
  Acrem sonum Abel Frey iecit silentium quod secuta est. "Nulla arma, dumbass. Nar! Nar! Audite me!"
  
  Milo convolavit in faciem suam et Draco malus risum dedit. "Fucking Fritz nothi. Heus Buddy?
  
  Pistol pingui pugno absorptus est et ferrum serratum reponi. Dracus eum agnovit cultrum SWAT. Ad gigantem secessit, dans Dahl occasionem calcitrare unum ex militibus lapsis in spatium.
  
  Secundus miles ad genua nixus est. Marsers alium risum ei dedit, deinde solutum corpus abiecit. Per hoc tempus tres plures milites in plano erant, et Alicia ex inferis prosiliit et sicut felem appulit, utraque manu cultrum tenens. Dracus hanc macilentum numquam viderat et adhuc videbatur sicut electos ninja capere poterat.
  
  "Non ... arma?" Dahl loqui inter coactus flatus. "Tandemne... credis in theoria Armagedon, Frey?"
  
  Maior excogitatoris Germanici nunc super ripam egressus est. Ne sis stultus, miles puer, anhelavit. "Ego iustus nolo notare hoc loculo. Locus perfectionis tantum est in mea collectione. "
  
  "Quod vides imaginem tui, credo", Dahl dixit intermissa dum globulus flatum arripuit.
  
  Pausa erat, momento contentionis horribilis, cum unusquisque adversarius suum proximum finem aestimabat. Dracus substitit a Milone, involuntarie ad sepulcrum Odin movens, ubi Ben et Professor adhuc consederunt iuxta Kennedy solum custoditi. Exspectabat alium...
  
  ...spes...
  
  Tum premetus gemitus de per scalas venit, auxilium leve implorandum. Frey prospexit. "Infirmus es!" exspuit ad aliquem. "Nisi pro clypeo, volo..."
  
  Frey ostendit Alicia. "Adiuva". Frendens superbe ferox, latus attigit. Uno trahito, Hayden susum subduxit. Defatigatus est agentis Americanorum CIA longo ascensu, sed magis etiam quod onus grave portabat Germanos in tergo suo accinctos esse.
  
  Clypeus Odini pellibus involutus.
  
  Vox Parnevik sonavit. "Clypeum attulit! Pars principalis! Sed quid?"
  
  "Quia maxima pars est, stulte." Frey confodietur. " Hoc principale subiectum non esset, si aliud propositum non haberet. More excogitatoris caput contemptim agitavit et Ariciam convertit. "Perfice misellus cretins. Mihi opus est Othinum placare et ad convivium redire ".
  
  Alicia maniacally risit. "Mea vicissim!" Clamavit, illic flumen funestius, et apparatum tutelae suae in medium suggestum saxosum abiecit. inter tumultum ad Welles ruit, nec mirum de praesentia eius. Dracus suam pugnam intendit, Miloni innixus ut eum opprimat, stimulo mucrone eius ad latus movens, deinde duro cubito ad maxillam Milonis tradens.
  
  Os finditur. Dracus saltavit versatum pedibus lumenque moratur. Id eius consilium tunc fuisset - ictus et cursus, durissimis corporis punctis ferientes, ossa et cartilaginem frangere intentantes. Milo velocior fuit, sed non tam fortis, si gigas eum conprehendit.
  
  Tonitrua resonabat per montem, gannit et adusta magma ortu et vaga rupe.
  
  Milo in agonia scripsit. Dracus plumbum cum duplici parte calcitrare, duo trahit - quod videre potes Van Damme in TV faciens est omnino inutilis pro platea pugnando in vita reali. Id cognovit Milo, et cum fremitu reppulit impetum. Sed Dracus hoc quoque noverat, et cum Milo toto corpore prorumpisset, Dracus alium durum cubitum dextro in faciem adversarii appulit, nasum et nervum evulsus, eum duriter ad solum pulsans.
  
  Milo ad terram quasi rhinocerota pulsante concidit. Postquam amissa est calli Draci adversario, reversio non fuit. Dracus in brachium suum et genu calcavit, frangens utrumque ossium eius maioris, deinde globulos eius ut magis persuaderet, deinde cultellum exercitus abiecto sustulit.
  
  Examinata ferenti.
  
  Marsers, miles sas, duos Germanos defecerat et tertiam pugnam faciebat. Tres viros in paucis momentis interfectis haud facile cuivis, etiam militis SAS, fuit, et Marsters leviter vulneratus est. Putei cum Aricia in ore escendenti saltavit, magis currit quam actu saltans, sed eam distrahens. Eius consilii compos factus est. Proxime alterum exstingueret.
  
  Kennedy corpus macilentum Haydeni e medio pugnae traxit. Ben accurrit ut eam adiuvet. Parnevik non dormivit, sepulcrum Odini - moron studuit.
  
  Opposuit Abel Frey Thorsten Dahl. Suecus omnibus rebus praestantior Germano, motus eximio secundo vigore ad maerorem membrorum rediit.
  
  Deus draculus spectandus est. Asinum hic calcitramus! Vel in bono antiquo Dino-petrae spiritu.
  
  Exercitati cum Alicia non fruens, tamen Welles profectus est, aestimans quinquaginta annos aniculae maximo auxilio egentem esse. Ubi eum pristinum teammate conspexit, reversa est e pugna.
  
  "Iam pilas tuas calce semel hac hebdomade, Drake. Siccine tristis es ut hoc iterum vis?"
  
  "Fortunatus es, Alicia. Viam exerces boyfriend?" annuit ad vix Americanos movendo.
  
  "In oboedientia tantum." Iactata et cultellos uno motu comprehendit. "Pergamus! Ego iustus amo threesomes!"
  
  Natura eius ferox esse potest, sed actiones eius moderatae sunt et computatae. Illa apud Dracum pungit dum callide ad Putei angulum quaerit cum dorsum suum ad inane sine fine. Dux in secunda intentione eius intellexit et praeter eam involavit.
  
  Dracus utroque cultellos deflexit, scapulas de via vibrans, cave ne manus frangeret quod fecit. Non iustum fuit quod bona constanter fuit.
  
  Subito Abel Frey eos praetervolavit. Videbatur quod Dahl superare nequivit, se ad tumulum Odin festinanter perscrutando evolare, Suecam se convenisse.
  
  And in that split second, Drake saw Marsters and the last German soldier clauded in letifer fight right in pulvere ore suggesti. Tum atrox repente ambo incurrunt et ceciderunt.
  
  Mors clamore resonabat inani.
  
  Dracus seorsum discidit, Wellensis oravit, deinde corpus suum circumdedit et post Freyum praecepit. Ben inde vacuam relinquere non potuit. Kennedy viam excogitatoris obstruxit, animum evellens, sed dum procurrit, Dracus notavit parvam rem nigram conpressam in manu Frey.
  
  Radio, vel mobili. Quidam transfusor.
  
  Quae est infernum?
  
  Quod deinde gestum est, incomprehensibile fuit. Ex attonita temeritate, latus montis repente explosus est. Magnum vulnus erat, deinde ingentes scopuli et saxi fragmenta ubique dispersa sunt. Lapides omnium figurarum et magnitudinum per inane vibrabant et sibilabant quasi glandes.
  
  In scopulo vulcani foraminis ingens apparuit, quasi malleo tenui drywall icto. Obscuram lucem percolantur hiatus. Alio ictu, et foraminis magis dilatatur. Mons ruderis in barathrum abyssum in superstitione, altum silentium.
  
  Dracus in manibus caput ad solum cecidit. Pars huius lapidis explodendi putabatur damnum aliis monumentis inaestimabilibus. Quid agatur in infernum?
  
  
  TRIGINTA NOVEM
  
  
  
  TUMULUS DEORUM
  
  
  Helicopterum in novo perforato apparuit, alterum ante volitans per illud volitans!
  
  Suspendentes ex basi machinae erant quattuor rudentes crassi et plures funes.
  
  Incredibile fuit. Abel Frey modo iussit montis split. Mons clivus quae pars vulcani activae erat et quae forte massam extinctionis supervolcano notam effecit.
  
  Ad complendam collectionem suam.
  
  Hic tam demens fuit quam Dracus et ceteri generis humani eum esse crediderunt. Manialiter etiam nunc ridebat, et cum Dracus aspiciens, Freyum vidit non unctionem movere, sed firmiter erectus stetit sicut mons explosus circa eum sibilat.
  
  Alicia Wells reliquit et in Freyam offendit, etiam insana abstinentia haesitantis. Post eos Professor Parnevik, Ben et Kennedy moenibus angulus Odin muniti sunt. Hayden, prostratus, immobilis. Haec adeo incensa venit insania mori? In latere prostrato Welles aret stomachum.
  
  Propius natabat helicopterum, machinae eius ululans. Frey sclopellum suum submachinum levavit et ad unumquemque ab Odini mole sarcophago migrandum gestit. Breves preces firmaverunt, per inaestimabiles reliquias Vikingorum aureas globi in modum scutorum, gladios, loricas et galeas cornigeras coniciebant. Nummi aurei, per rerum catenam immissi, cotes sicut confetti in Square tempore delabi coeperunt.
  
  Frey helicopter agitavit.
  
  Dracus flexis genibus surrexit. "Hoc loculum moves, totum periculum facis!" exclamavit, vox vix audita super graues propeller enses.
  
  "Noli infirmari!" Freyus increpuit, vultum detorsit ut nequam heroino addictus. "Fate, Drake. Vici te!"
  
  "Hoc non est de conciliandis!" Dracus retro clamavit, nunc helicopterum directe supra caput erat, nec vocem suam audire poterat. Adspexit eum Freyus ducem, glandes in lubidinem spargens bracchia quassans. Dracus oravit ne amici temere proiectum exciperent.
  
  Germanus amisit. Tam prope ad perpetuam obsessionem, mox destruxit.
  
  Dahl nunc secum. Observabant Frey et Alicia graves catenis inferiores et inferiores demittere donec eas tandem circum utraque parte sarcophagi circumsederent. Frey securos securos fecerunt.
  
  Helicopter pondus suscepit. Factum est nihil.
  
  Frey exclamavit in receptore telephonico. Helicopter aliud conatum fecit, hoc tempore tormenta eius sicut dinosaurum iratae sonabant. Susceperunt autem catenae pondus et rima erat distincta vox lapidis fractionis.
  
  Odin feretrum ferebatur.
  
  "Hoc est extremum fato!" Dal in aurem vociferatus Dracus. "Nos ad SECURIS! sclopetum Milonis!"
  
  Drake ran script. Poterant helicopterum deleri et sepulchrum servavisse. Sed Ben et Kennedy una cum Hayden et Parnevik mori certi sunt.
  
  "Nullum tempus est!" dal clamavit. "Aut hoc aut Apocalypsis!"
  
  Suecus in arma Milonis desiluit. Dracus per cor suum iecit oculos suos quasi agonia. Oculi eius in Ben et Kennedy ceciderunt, et dolor decisionis eum tamquam laqueus ab interiore retorsit. Una manu amittis, altera perdis. Et tunc constituit quod Dahl simpliciter non permitteret id facere. Poteratne duos amicos facere ut mundum salvarent?
  
  Nec.
  
  Desiluit sicut rana sicut Dahl perscrutans vestes Milonis. Suecus in admirationem movit quod Milo corpus suum levavit, Americanus in agonia gibbosus, sed agilis et claudicatus est ad marginem suggesti. Ad lineas una descensus.
  
  Drake offensus stetit. Machinae helicopterae denuo ululaverunt, et cavernam impia rima implevit. Proximo momento, Odini ingens conditorium ab imis imis inflexum fregit et minax in Dracum et crepidinis ora, ton mortem oppetebat.
  
  "Nooo!" Dahl clamor resonavit Parnevik's.
  
  Clamor, furiosus, quasi exustus spiraculum, sonus, ac si omnes daemones in inferno vivi cremarentur. Ex recenti scrobe patefacto sub tumulo Odini, rivus aeris sulphurei evasit.
  
  Frey et Aricia avolarunt, prope adusti, sarcophago sarcophago scandentes. Frey clamavit, "Noli nos sequi, Drake! Habeo assecurationis!" tunc videbar habere ideam securitatis. Clamavit ad socios Draci, "Nunc! Sequere sarcophagum aut morieris!" Freyus eos hortatus est, tormentorum submachinam vibrans, et nihil praeter columnam vaporis circumire delectum habebant.
  
  Dahl Drake vagus intuitus convertit. "Debemus hoc prohibere", orans dixit. " Pro . . . liberis meis."
  
  Drake nihil erat nisi nutus dicere. Profecto. SGG ducem secutus, versatum Sarcophagum super eos volitans diligenter devitans, renidens hostis in summo, socii iter ex altera parte secuti sunt.
  
  sclopetis et arbitrio maniaci.
  
  Drake lacunam attigit in pavimento lapideo. Vapor erat turris torrida flammata. Sacrosanctus. Dracus quam proxime potuit ad speculandum hostes progredi priusquam conversus est.
  
  Hayden in terra manebat, nesciens se esse. Nunc resedit et lora quae scutum Odini in dorso suo tenuit movit. "Quid facere possum?"
  
  Dracus fugacem ei aspectum dedit. "Numquid CIA habet aliquam contingentiam consilia ad Supervolcano claudere descendit?"
  
  Pulchellus 'scriba' paulisper haesitavit antequam caput quassaret. "Tantum patet. Germanum in fistula evacuatione pone." Scutum cum clamore demittit. Omnes tres in oram quasi durus drachma devolutum observabant.
  
  num defecerunt?
  
  Pressio e fistula aucta sicut vulcano corroborata est. "Simul ac catena motus incipit," Dahl dixit. "Non possumus hoc claudere. Nunc habemus facere!"
  
  Clypeum Draculi intuitus deprehendit paulisper ut ore suo strepente circumvolvebatur. Oram eius, verba quasi in igne scripta effugerunt.
  
  
  Caelum et infernum sunt sicut temporalis ignorantia
  
  Anima immortalis est quae ad dextram vel ad Nefas innititur.
  
  
  "Propositum B" dixit. "Memento Odini maledictionem? Nonne opportunum videbatur? Nusquam est ponere, vox? Bene, fortasse hoc punctum.
  
  "Maledictio Odini est via ad mundum salvandum?" Dahl dubitavit.
  
  "Aut infernus," inquit Dracus. "Pendet qui consilium. Hoc responsum est. Qui clypeum collocat, puram animam habere debet. hoc est laqueus laqueorum. Nihil amplius scimus quod sepulcrum abstulimus. Si deficimus, mundus peribit.
  
  "Quomodo maledictio abiit?" Hayden, non peius quam ab hostibus manibus premeretur, spiraculum inspexit ac si vivam ederet.
  
  Dracus maledixit clipeum sustulit et ante se tenuit. Dahl stetit et observavit ambulantem ad stridorem aeris spirantem. "Nunc hunc vaporem tetigeris cum hoc clipeo, e manibus tuis scindetur."
  
  Deinde, cum sonitu quasi grex animalium in ardenti silva decepta, alius vapor ab inferis erupit, stridore ab eruptione paene increpuit. Sulphureus fetor iam coepit increbrescere aerem, vertere in ube toxicium. Murmure languidi montis qui tam diu comes fuerat, nunc similior tonat. Dracus tremefactus moenia ipsa sensit.
  
  Dal. Agendo B consilium. Ad futurum referendum, quid infernum aliud possit fieri nescio.
  
  "Nihil habes futurum," Dahl ex altera parte clypei stetit. "Vel me."
  
  Una petunt. Rasa iuxta saxum labi coepit. Clamor et fremitus eius modi, de quo Dracus numquam audiverat, ex infinito profundo baratri prodiit.
  
  "Supervolcano venit!" Hayden exclamavit. "Turn est!"
  
  
  * * *
  
  
  Invisibilis Drake, Dahl vel etiam Abel Frey, celeber mons Islandicus Eyjafjallajokul vocatus, qui adhuc contentus est emittere leves icies griseas et aerem commercium terrere, repente ad eius marginem explosus. Mox in Caelo Nuntio et in BBC, et postea in Tu Tube, decies centena millia sopitum - igneae linguae mille dracones ignium in caelo accendentes. Eodem tempore, duo alii vulcani Islandici explosa, cacumina eorum quasi corks Campaniae pressuratae evolant. Pervenisse Armagedon.
  
  Tantum pauci selecti sciebant quam arcta esset.
  
  
  * * *
  
  
  In caeco monte obscuro, inviso et nunquam noto heroibus pugnatum. Drake et Dahl clypeo vaporem exitu aggressi sunt, obiecto rotundo utentes vaporem in propinquum inanem averterent, cum eum directe super foramen posuerunt per sepulcrum Odin relictum.
  
  "Festinare!" Dahl scutum in loco servare conabatur. Sensit Dracus manus tremere manus primas superavit montis vires. "Ego iustus volo scire quid infernum hoc factum est"
  
  "Qui curat!" Hayden obfirmatis cruribus ac viribus omni ope impellendo eos prohibere conatus est. "Sicut intus nothum pone!"
  
  Dahl vulum, foramen salit. Si Clypeus omiserat vel etiam leviter commotus, statim evanesceret, sed propositum erat verum, et praecipua pars eleganter lacunam artificialem sub Sepulchro Odini ingressus est.
  
  In laqueum elaboratum centum et mille ante saecula excogitaverunt. di iuro.
  
  Laqueus laqueorum!
  
  "Maxima antiqua laqueus hodiernus mundus unquam innotuit". Dahl ad genua procumbentes. "Quis huic finem imponere posset."
  
  Dracus speculator ut clypeus tenuissimus videbatur, cum ingentem pressionem ab inferis ascendentem absorberet. Obsianum colorem circum margines crepitum complanatum ac formatum. Aeternum. Numquam amovebitur.
  
  "Deus benedicat".
  
  Iob facto paulum moratus est antequam ad Frey animum converteret. Cor horror magis implevit, quam etiam nunc opinabatur.
  
  Helicopter rosa nitens pondus loculi Odini, quod sub illo leniter flectebat, sustinebat. Ambo Frey et Alicia in operculo loculi sedebant, bracchia loris arcte circumvoluta, quae helicopter adnectabant.
  
  Sed Ben, Kennedy et Professor Parnevik ex tribus aliis funibus sub helicopteris pendentibus pendebant, nulla dubitatio in puncto gunali tenuit cum Drake ut planetam salvaret.
  
  Per inane volabant helicopterum versantes, ereptum sub naso Draci.
  
  "Nooo!"
  
  Et incredibile currebat solitarius, currendo strenue rabie, damno et amore natus, qui se per profundam voraginem in atram proiecit, quid sibi ablatum flagitaret, et unum e retinacula deperiret. cum cecidit.
  
  
  QUADRAGESIMAE
  
  
  
  TUMULUS DEORUM
  
  
  Constitit orbis Draculi cum in obscurum desiluit - inanis superne infinita, abyssus infra - trium digitorum oscillationis funis, eius unicum effugium. Animus serenus erat; fecit pro amicis suis. Nulla id nisi nisi.
  
  gratuiti.
  
  Digiti funem ferire et claudere non potuerunt!
  
  Corpus tandem gravitati obnoxium perpendiculum coepit. Ad ultimum secundum, bracchium sinistrum lanificium funiculum, quod erat aliis longius, et reflexum malitia strictum claudit.
  
  Constitit casus , bracchia circum se circumvolvit , oculos claudit , ut cursim tundens cor mitigaret . Alicunde supra venit plausus rauci. Alicia cavillatio fundit.
  
  "Estne id quod Wells significatum est "doce ingenium tuum?" Mirabar semper quidnam significabat insanum fossile!"
  
  Dracus aspiciens, abyssum annuens infra sagax, vertiginem sentiens, sicut nunquam antea. Sed recentibus viribus et adrenaline tori eius accendebantur, et multum in eo iam vetus ignis erumpebat moriens.
  
  Funem conscendit, brachium supra brachium, genua amplectens, velociter movens. Frey sclopellum suum submachinam vibrans ac diligenter risit, sed tunc ab Odini tumulo Hayden exclamavit. Dracus ibi stantem vidit, ad Freyum spectantem pistolam Wellensis - senex dux iuxta eam cecidisset, sed, Deo gratias, adhuc spirans.
  
  Hayden dimidia acuminata sclopeta apud Frey. "surgat!"
  
  Helicopter adhuc in aere ferebatur, gubernator incertus suorum ordinum. Frey haesitat fremens, puer emisso ludibrio suo. "Bene. Hundin! Bitch! Off planum dampnas, ut te demisissem! "
  
  Drake risit cum responsum Hayden audivit. "Ita, saepe intellego."
  
  Kennedy, Ben, et Parnevik late luscum inspiciebant quod agebatur, vix respirare auderent.
  
  "Vade et pervenit!" Frey increpuit Alicia. "De manu in manum. Accipe et abeamus. Hic canis te non iaciet. Quaestio imperii est. "
  
  Dracus deglutivit ut Alicia sarcophagum desiluit et parallelam Draculi funem apprehendit, sed etiam ita tempus spectandi in Ben accepit, quomodo puer ad statum revelationis Hayden portavit.
  
  Ben, ea re tenerius videbatur.
  
  Alicia delapsa est restem sicut simia et mox cum Draco rapuit. Aspexit eum perfectam faciem malitiae plenae.
  
  "Utrumque fabrefacta possum." Desilit in aerem, pedes primo, in arcum venustum per umbram, momento in aere suspensum. Crura igitur eius in sternum Draci firmiter clausum erant et corpus suum deinceps iactabat, in suum restem breviter vellicans antequam illud in proximum inclinat.
  
  "Fucking Nire," mussat Dracus, pectus incendit, tenaci resoluit.
  
  Alicia incitato suo circa funem fabrefacta usus est, crura eius in plano pectoris expandens et in ventrem suum impulit. Dracus curo ut oscillationem ad dextram ictum molliat, sed adhuc costas quassatas sensit.
  
  Irrepabat, dolorem sumebat, altius surgit. Apparuit in oculis eius micans cum reverentia nova.
  
  "Tandem," inspiravit. "Reversus es. Nunc videbimus quis sit optimus.'
  
  Funem commiscuit, fiducia ex omni motu suo procedens. Uno saltu, circumivit proprium Draculi funem, suoque impetu iterum usus est ad fidem faciendam, hoc tempore ad caput ejus pedes tendens.
  
  Sed Dracus retro erat ac paratus erat. Summa arte funem emisit, vertiginem magnam suppressit, eamque in altitudinem duorum pedum tenuit. Alicia fluitabat innoxia, motu attonitus, iactans adhuc bracchia.
  
  Drake restem pedis ad tempus movit. Per tempus intellexit adversarius quid fecisset, praepositus est. Incubuit super caput eius.
  
  Digitos vidi emittere funem. Cecidit, sed digitis paucis. Dura nux intus laboravit, et tenaci recepit.
  
  Freyus desuper rugiens. "Nihil boni! Morere, infidelis Anglice!
  
  Tum, minore quam ictu oculi, Germanus cultrum traxit et funem Draculi incidit!
  
  
  * * *
  
  
  Dracus omnia in motu tardo vidit. Nitore herbae, vitiosus nitore secandi. Repentina vitae explicatio, qua via incepit, torvum ac prae se gerere coepit.
  
  Instanti gravitate corporis. A gelidum momentum horroris et incredulitatis. Omnia, quae unquam senserat, et quae facere potuit in posterum, destructa erant.
  
  Et tunc cadens... videns Nemesin suam, Alicia ruens pugnum suum ut rediret ad summum sarcophagi... videns os Ben e clamore torquet... Facies Kennedy in larvam mortis vertit... per visionem suam periphericam.... distantiam... quid. ?
  
  Thorsten Dahl, rabidus Swecus, currens, non, trans suggestum currens, corpus suum accinctus est, literam se in foveam nigram iaciens, sicut ipse Dracus paucis ante minutis fecerat.
  
  phaleras post se explicans, circum columnam in angulus Odinis affixa, a Hayden et Wells arcte tenebantur, qui maximo conatu se conserebant.
  
  Dahl insanus jump... admotis eum satis admotis armis Draki capto et stricta tenent.
  
  Draculi impetus spei cecidit sicut ipse et Dahl simul ceciderunt, linea salus tensa... deinde subitus dolor trahitis sicut Hayden et Wells tensionem accepit.
  
  Tunc spes est. Tardus, molestus inceptis salutis. Drake in Dahl oculos sine verbo aspexit, sine unciae affectionis cum pollicis pollicis ad salutem trahebatur.
  
  Gubernator helicopterum ordinem recipere debet, quia ascendere coepit donec tertiam erucam incendere paratus esset, hoc tempore e monte disposuit, ut per sarcophagum sine periculo laederent.
  
  Intra tria minuta sarcophagi Odini abiit. Distat impetu foliorum helicopterorum memoria. Eaedem ac nunc fuerunt Ben, Kennedy et Parnevik.
  
  Denique Dahl et Dracus super scopulos barathri margines tracti sunt. Dracus persequi voluit, sed corpus non agere. Totum quod poterat ibi iacere, madefacit trauma in eum, dolorem ad solitariam cerebri partem reducendo.
  
  Cum autem ibi iaceret, sonus helicopteri rediit. Hoc solum tempus erat SECURIS Dahl. Erat autem illis salus et persecutio.
  
  Dracus modo oculos torquebat Thorsten Dahl inspicere. Deus es buddy, et sensus loci illi non latuit. "Verus Deus".
  
  
  QUADRAGINTA UNUM
  
  
  
  GERMANIA
  
  
  Quotiens Kennedy Moore etiam asinum in duro sede convertit, Alicia Miles acutis oculis eum comprehendit. Canis Anglicus erat Uber bellator cum sexto sensu pedis exspectationis.
  
  Fugientes ab Islandia in Germaniam per tres horas semel tantum constiterunt. In principio, sicut decem minuta, postquam a monte reliquerunt, sarcophagum in PREHENSIO levaverunt et eum muniverunt et omnes navem conscenderunt.
  
  Abel Frey statim ad cellulam novissimum pergit. Nondum vidisse eum cu. Probabiliter unctionem rotae furti et industriae. Alicia prope Kennedy, Ben, et Parnewick in sedibus suis iactata, deinde iuxta amasio suo, quae a Milone laesus erat, consedit. Stocky Americanus omnem corporis sui partem tenere videbatur, sed maxime globulos, quod Alicia alternis jocari et inquietare videbatur.
  
  Tres alii custodes in helicopteris erant, caventes captivorum ad inusitatum commercium inter Ariciam et Milonem - tristes alternatim, tum significantes, tum plenis ira.
  
  Kennedy nesciebat ubi essent quando helicopterum descendere incepit. Extrema hora cogitationes eius vagabantur a Drake et eorum adventus Lutetiae, Sueciae, vulcano, ad pristinam vitam in NYPD et inde necessario Thomas Caleb.
  
  Caleb Vide interfectorem suum liberavit ut iterum interficeret. Memoriam victimarum eius invasit. Scelus scaena paucis ante diebus ambulaverat - sceleris scena - tam recenti animo quam recenti sanguine. Intellexit se non vidisse ullum nuntium ex tunc nuntium.
  
  Forte obtinuerunt.
  
  In somniis tuis....
  
  Nec. In somnis illi numquam eum capiunt, illi numquam accedunt. Ipse me enecat et excruciat, et delicta mea quasi deo daemone me frequentet, donec totum tradam.
  
  Helicopterum cito descendit, extrahere eam ex visione non potuit. In cellula personali helicopteri post terga patefecit et Abel Frey edictum eluxit.
  
  "Alicia, Milo, mecum eris. Captivos infer. Custodes, loculum ad examen meum deduces. Custos ibi mandavit ut me contactum quam primum omnia ad videndum parata sint. Et celerem esse volo, custodes, ne moreris. Odin forte mille annos Frey exspectavit, sed Frey Odin non exspectat.
  
  "Scit totus mundus quid feceris, Frey, insanis," Kennedy dixit. "Modeler, mehercule. Quousque e carcere te manere cogitas?"
  
  "American sui momenti" Frey abripitur. "Et fatuitas credis te clare loqui posse, hmm? Semper superna triumphat mens. Putasne amicos tuos exisse? Insidias illic posuimus, stolidae canis. Praeteritum Neptunum non habebunt. "
  
  Kennedy reclamandi os aperuit, sed brevem caput excussit Ben vidit et os abrupte occlusit. Relinque eum. Superstite primum, pugna postea, quae mente allata Vann Bontu, "malim mallem complexionem inferiorem habere et iucunde mirari quam complexum superioritatem habere et inclementer excitari.
  
  Frey non habuit modum cognoscendi eorum helicopterum in altiori altitudine mansisse. Superbia autem ei persuasit, quod ingenium eius superabat.
  
  Ita cogitet. Admiratio etiam dulcior fuisset.
  
  
  * * *
  
  
  Helicopter salebratum appulit. Frey extiterunt et primo desilierunt clamorem ad populum prostraverunt. Alicia ad pedes eius surrexit et gestum digito suo fecit. "Primum tres. Capita demissa. Moveas donec aliter dicam."
  
  Kennedy helicopterum post Ben desiluit, lassitudinem traiecto in omni musculo. Cum circumspiceret , mirabile visu oblitum languoris sui parumper , immo spiritum suum abstulit .
  
  Unus vultus et scivit castrum Frey in Germania esse; ubi ludibrium non cessat. Eorum area ad ostium introitus, geminae portae quercus inauratae bullis aureis incisae, columnis Italicis marmoreis, quae in magnam foyer ferebant. Ante oculos Kennedyi duo carri pretiosi, Lamborghini et Maserati, evellebant, e quibus quattuor studiosi viginti iuvenes evoluti et ad castrum moverunt vestigia. Gravis rhythmi musici saltationis post ianuam advenerunt.
  
  Supra valvas erat frons lapidea circumdata turribus triangularibus ordine et duabus procerioribus turribus ad utrumque finem, ingentem structuram praebens aspectus Neo-Gothicae Renovationis. Gravis, Kennedy Cogitatio: vel frenum opprimens. Putabat se ad convivium adhibitum esse somnium futuri exemplaris.
  
  Sicque Abel Frey ex somniis profuit.
  
  Illa ad fores eiecta est, Alicia eos diligenter observans, ut linientes super carrucas, et gradus marmoreos ascenderunt. Per portas et in vestibulum. Ad sinistrum, aperta porta, coriacea operta, ducitur in clunem clunem cum pulsu musica, vario lumine, ac fixis in turbam intortis, ubi omnes probare potuerunt quam boni saltare possent. Kennedy statim cessavit et vociferatus est.
  
  "Auxilium!" Clamans erat ut protinus visitatores aspexit. "Adjuva nos!"
  
  Plures homines momento temporis usi sunt ut vitrum medium plena demitterent et me conspiciunt. Post alterum ridebant. Classica Suecica flava lagenam suam salutando sustulit sicut homo obscurus albus Italicus eam conspicere coepit. Ceteri ad infernum suum disco redierunt.
  
  Kennedy ingemuit sicut Alicia crines rapuit et per marmora traxit. Ben reclamavit, sed alapae eum paene pulsavit. Magis etiam risus in convivio conviviorum fuit, paucis commentis obscoenis comitantibus. Alicia Kennedy contra scalas magnas coniecit, eam in costis duris feriens.
  
  "Stultam feminam," exsibilavit. "Nonne vides quod amantur dominum suum? Numquam de eo male cogitant. Nunc... vade."
  
  Ostendit sursum cum parva pistola quae in manu eius apparuit. Kennedy repugnare voluit, sed ex eo quod nuper factum est iudicans, decrevit ut de eo ageret. gradibus et ad sinistrum in alterum Castri ala deducebantur. Statim ut scalas reliquerunt et longam, infaustam corridor - pons inter alas intraverunt - musicae choreae cessaverunt et fortasse soli homines illo momento in tempore viventes fuerunt.
  
  In in ANDRON ambulaverunt et in quod olim spacium ballroom fuisset. Nunc autem area divisa est in media duodecim conclavia separata - conclavia cum vectibus extrinsecus pro parietibus.
  
  CELLAE.
  
  Kennedy una cum Ben et Parnevik in cellam proximam eiecti sunt. Clamor magnus ad ianuam occlusionem significavit. Alicia manus eius elevavit. "Prospectus es. Fruere."
  
  In alto silentio, quod sequitur, Kennedy digitos per longas comas decurrit, leves, quantum potuit, anhelat, et altum spiritum sumpsit.
  
  "Bene..." loqui coepit.
  
  "Heus canino!" Abel Frey coram camera sua apparuit, quasi deus gehennae ridens. "Salvete parti meae castri. Nescio quo pacto hoc frueris quantum mei, uh, ditiores hospites.
  
  Priusquam se oblatum reici respondissent. "Nihil refert. Non habes loqui. Tua verba mihi parum interest. Ita," se cogitare simulavit, "qui bene habemus..., sane est Ben Blake. Certe immensum frueris."
  
  Ben ad craticulam cucurrit, et traxit eam tam dura quam potuit. "Ubi est soror mea spuria?"
  
  "Hem? Vis sassy flava cum..." crure truculenter proiciebat. "Draconem genus pugnae inducas? Visne singula? Bene, quoniam tu, Ben. Prima nocte ibi optimum hominem misi ut calceos colligeret, scis, ut paulum emolliret. Tagged eum, aliquas costas laesit, sed obtinuit quod volebam.
  
  Frey arrepto momento piscandi remotam e sinum e vestimento serico insolito gerebat. Id in televisione portatili commutavit, quod Kennedy ne quidem animadvertit. Imaginatio photographica in aere - SKY News - garritus de increscens publici debiti UK.
  
  "Secunda nocte?" Frey constiterunt. "Frater eius vere scire vult?"
  
  Ben exclamavit, vox gutturalis a ventre profundo divellens. "Satisne est? Rectene est?"
  
  Frey imperium remotum iterum coniucaverunt. Tegumentum ad aliam imaginem transiit, grainier. Kennedy intellexit se in conclavi parvam spectare cum puella ad lectum alligatam.
  
  "Quid censes?" Frey hortatus est. "Certe vivit. Nunc enim.'
  
  "Karin!" Ben cucurrit ad TV sed deinde substitit, subito superatus est. Totum singultu movit corpus.
  
  Frey risit. "Quid aliud vis?" Iterum simulavit cogitationem, deinde iterum canalem mutavit, hoc tempore rhoncus. Statim in nuntio nuntius factus est de interfectore Vide a New York - Thomas Caleb.
  
  "Scripsi tibi prius" dixit lunaticus Kennedy laete. "Cogitare, spectare velle."
  
  Nolens auscultavit. Audistis tristem nuntium quod Caleb vagari pergit vias Novi Eboraci, liberatus, larva.
  
  "Te eum liberasse credo," Frey signanter dixit ad Kennedy tergum. "Magnum officium. Predator tergum est ubi convenit, non iam animal saepti ferarum in urbe.
  
  Renuntiatio per archival footage causae, vestigium pedis, vultus, facies cop sordida, victimarum facies. semper victimarum facies.
  
  Iidem in somniis cotidie frequentant.
  
  "Ego scio omnia nomina eorum recte?" Frey risit. "Oratio familiarum. Via ... mortui sunt.
  
  "Tace!" Kennedy caput in manibus suis posuit. Quod prohibere! Quaeso!
  
  "Tuque," audivit Frey susurri. "Professor Parnevik" verba expuit quasi putrida esca in ore eius. "Opus me mansisse debes."
  
  Factus est sclopetum. Kennedy exclamavit in inpulsa. In altera secunda, audito corpore procumbentem, et conversus vidit senem in terram cecidisse, foramine pectoris hians, cruor effluxit, et super cellae parietes sparsit.
  
  Omissa maxilla, cerebrum incredulitate praeclusit. Tantum vigilare potuit ut Frey denuo ad eam conversus est.
  
  "Et tu, Kennedy Moore. Tuum tempus venit. Mox scrutabimur profunda, ad quae descendere potes."
  
  Conversus in calces et renidens discessit.
  
  
  QUADRAGINTA DUO
  
  
  
  LA VEREIN, GERMANIA
  
  
  Abel Frey sibi coniecit ut viam suam ad securitatem suam pertineret. Aliquot momentis inventivis, hos amentes prostravit in terram. Uterque rumpitur. Tandem occidit ille senex stultus Parnevik Stone ad mortem.
  
  Prodigiosus. Nunc ad actiones etiam iucundiores.
  
  Aperiens ostium secreto Milonem et Ariciam in strato, sicut reliquerat, proiectum reperit. Magnus Americanus adhuc iniuria laborabat, vultuum omni motu, propter Sueciam, Torsten Dahl.
  
  "Quid novi ex proximo portae?" Frey statim quaesivit. "Hudson vocavit?"
  
  Proxima ianua erat centrum moderationis video custodiae in custodia ab uno ex fautoribus Frey maxime radicalis Tim Hudson. Notus in arce "vir per memoriam" propter magnas scientias computatorum, Hudson unus erat primus discipulorum Frey, homo volens ire ad aliquas regulas pro bulla sua fanatica. Plerumque progressum institutionis sepulcri Odin viderunt, cum Hudsono ad gubernacula iurandum et sudandum ac trepidanter quasi lac deglutiendum Yeagers. Frey impatiens erat videre Tumulum in loco suo erectum, et ad primam notabilem visitationem plenam praeparavit. Captivi, Karin, cellae novorum captivorum inspiciuntur.
  
  Et pars, scilicet. Hudson rationem statuit quae omnem unctionem clavae sub aliqua potestate, sive picis regulae subrubratam, sive pixidem vexillum posuit, et omnis actio hospitum electi Frey notata et ob pondus suum in pressione premebatur.
  
  Ad hoc intelligendum est quod potentia est post omnem scientiam, non autem scientiam. Fortitudo solida probatio est. Repressit imaginem photographicam. High definition video. Captio illicita esse potuit, sed hoc non laedebat si victima satis perterritus erat.
  
  Abel Frey "diem noctem" cum stellio vel scopulo pullo quovis tempore sibi convenienti constituere potuit. potuit picturam vel sculpturam mercari, sedilia anteriora comparare ad spectaculum popularium in urbe speciosissima, consequi. attingi posse cum vellet.
  
  "Hactenus nihil. Hudson denuo in toro transivit", "Alicia dixit, capite revoluto in manibus et cruribus super oram lecti pendentibus. Cum eam Frey aspexit, genua leviter divisit.
  
  Profecto. Nempe Frey ingemuit sibi. Videbat ingemuisse Milonem et costas eius tenere. Offensus electrica sensit pulsationem cordis incitare sicut cogitatio sexus cum periculo mixta. Supercilium in Ariciae movit, eique signum universale pecuniae dedit.
  
  Alicia pedes eius deposuit. "Age, Milo, cogita, cur non abis ac deprime iterum. Et ab illo fatuo Hudson, hmm plena fama? Bulla, annuit ad argenti patinam laborum. "Quidquid extra ordinem?"
  
  Freyus laminam meditatus Milo, oblitus rei publicae inscitiae suae, illusum vultu amicae suae misit, deinde ingemuit et claudicavit e cubiculo.
  
  Frey dixit, "De biscotti spectat delectamentum."
  
  Statim ut ostium in locum conprimebatur, Alicia Frey laminam buccellas tradidit et mensam suam ascendit. in quattuor capita reclinavit caput.
  
  "Vis aliqua delectamentum asinum Anglis huic buccellatum?"
  
  Frey pyga secretam pressit sub scrinio suo. Confestim, pictura ficta eiecta est, ordo tegumentorum video patefaciens. Dixit, "Sex," et una e tegumenta ad vitam venit.
  
  Crustulas gustavit dum vidit, absentes circa nates Alicia moveret.
  
  "Meam pugnam arenam," inspiravit. "Iam parata est. Ita?"
  
  Alicia squirted seductively. "Etiam".
  
  Frey incisum inter crura mulcere coepit. "Tunc habeo circiter decem minuta. Uno nunc ocyus ut facias."
  
  "Fabula vitae meae".
  
  Freyus animum ad se convertit, semper Milonis memor ante ianuam reclusam viginti tantum pedes, sed etiam illa, et libidinosa Aricia Milonis praesentia, non tamen e thalamo quodam noviter delectari poterat oculos. captivos. .
  
  Vide interfectorem - Thomas Caleb.
  
  Collatio finalis inevitabilis fuit.
  
  
  
  Pars III
  Acies...
  
  
  QUADRAGINTA TRES
  
  
  
  LA VEREIN, GERMANIA
  
  
  Kennedy cucurrerunt ad vectibus sicut Abel Frey et custodes eius extra cellam suam apparuerunt. Clamavit ad eos tollere corpus professoris vel liberare, tunc sensit impetus trepidationis, cum id fecerint.
  
  In ostio cellae substitit, incertum quid faceret. Unus e custodibus suis pistol. Altius ambulabant in carcerem complexum, praeter plures cellas, omnes vacuas. Scala autem eius ad os omnia refrixit. Mirata quae pravae huic rei capax esset.
  
  Tunc agnovit se pejorem esse Caleb. Eos omnis asperiores. Sperabat Dracus, Dal, et exercitus confirmatio in itinere, sed oportebat opponere hanc dilemma eamque superare, credens se esse in suis. Quomodo sperat se tueri Ben in via Drake? Adulescens iuxta eam ambulavit. Non multum locutus est quia Parnevik mortuus est. Re vera Kennedy puer pauca tantum verba locutus est, quia in sepulcro captus fuerat.
  
  Viditne casum suum conservandi Karin elabi? Noverat cellam suam adhuc in sinu suo esse tutam, ad vibrandum positam, et etiam dimidium duodecim vocatum a parentibus accepisse se non respondisse.
  
  "In loco dextro sumus", Kennedy ex angulo oris susurravit. " Animum habe tibi."
  
  "Tace, Americane!" Frey expuens ultimum verbum quasi execrationem. Nam ei, ut sibi videbatur, verisimile erat. "Tu de tuo fato cures."
  
  Kennedy velox aspectu terga tulit. "Quid est quod volo volo? Facisne me unum ex tuis coquite factis?" Ea imitabatur et suturam secans.
  
  Germano supercilium levavit. " bellus. Videamus quam diu vos feisty moramini.'
  
  extra cellulam, intraverunt aliam partem domus multo obscuriorem; Ibant autem ad angulum acutum descendentes, cubicula et corridores circa eam in statu fracti. Quanquam, sciens Frey, tota allec rubra erat, ut sanguineos confunderet.
  
  Ultimum ANDRON ambulabant, quod ad portam fornicem ligneam cum magno metalli cardine ducebat. Unus e custodibus horologiorum numerum octuaginta digiti in keypad numerorum wireless, et portae graves strepere coeperunt.
  
  Statim vidit cistam altae cancelli metallici quae novum cubiculum circumdedit. Circiter triginta vel quadraginta homines stabant circa eum cum potionibus in manibus suis ridentes. Pueri et venefici domini, nobiles mares et feminae prostibulae, regium et fortunarum 500 praesides, viduae cum ingentibus hereditatibus, sheikhs oleum et filiae nummorum nummorum.
  
  Omnes circa aggerem stabant, salicti Bollingeri et Romani Conti, mordentes in cupediis et culturam et genus eorum diffundentes.
  
  Cum Kennedy intrassent, omnes steterunt et eam parumper inspexerunt. Eius cogitatio refrigerans erat ut eam cognosceret, susurrans per pulverulenta moenia cucurrit et aures pungit.
  
  Id est? Legatus?
  
  Eam in, oh, maximam, quattuor minutas delebit.
  
  tollam. Te decem alii, Pieri. Quid ergo dicturus es?
  
  SEPTEM. Opto eam fortiorem esse quam spectat. Et bene, paulum minxerit, non credis?
  
  Quid de inferno sunt?
  
  Kennedy ad nates calcitrare asperam sensit et in cubiculum offendit. Contio risit. Frey cito cucurrit post eam.
  
  "Populus!" Risit. "Amici! Haec est admirabilis oblatio, nonne credis? Et magnam noctem nobis datura est!"
  
  Kennedy circumspexit imprudens timuit. Quid de inferno sunt? Mane spinosa, recordata est militis Lipkindi dilectissimi dicti. Perge ludum. Iuppiter conata est, sed ictus et circumstantium surarum minabantur insaniam suam expellere.
  
  "Non faciam ante te," mussat apud Frey tergum. " Quoquo modo te exspectes."
  
  Frey ad eam conversus est, et risus eius intellectus insuetus erat. "Numquid non est? Nam aliquid magni aestimas te tuumque genus existimo. Ea sed tation. Aliter sentias, sed te puto, dilecte Kennedy. Puto te posse. Veni." annuit illi.
  
  Kennedy ad anulum convicium iit. Sub pedibus circiter duodecim foramen erat rotundum, humi inaequale effossum, tabulatum saxis et parietibus squalore et lapide obductum.
  
  Gladiatorium vetus illa arena. Pugna laci.
  
  Iuxta eam scalae metallicae per cancellos in foveam trahebantur et levabantur. Frey significabat eam descendere.
  
  Nullo modo, insusurravit Kennedy. Tria tormenta monstrata sunt ad eam et Ben.
  
  Frey humeros. "Te requiro, sed serio puero non opus est. Glans in genu, deinde in cubito incipere potuimus. Diligenter labora et vide quam diu te tulerit ut petitionem meam impleas ". Risus infernalis persuasit ei quod libenter verba sua revocare.
  
  Dentibus infrendens, alterum levando pantsuit. Respexit eam dives turba cum foenore, sicut animal in cavea. Pocula vacua erant et gulae comeduntur. Famulae et pedisequae volitabant inter eos invisibiles, replens et refrigerium.
  
  "Quid est foramen?" quae tempus mercatus est, cum nullo modo ex eo exire conatur, omne pretiosum extra alterum Drake dare conatur.
  
  "Haec arena pugna mea est," Frey benigne dixit. "Vis in memoria gloriosa vel turpiter morieris. Electio, mi Kennedy, in manibus tuis est. "
  
  Mane aspera.
  
  Unus e custodibus eam rostrum sclopelli fodit. Nescio quo pacto animum positivum induere intuitum Ben et ad scalas pervenit.
  
  "Exspecta," Frey oculi irati micant. "Exue calceos. Aliquanto plus sanguinem suum devorabit.
  
  Stans Kennedy, humiliatus et furibundus et aliquantulum attonitus, cum unus e custodibus genu flexo ante se et calciamenta exuit. Scalas ascendit, fictum et remotum sentiens, quasi novus iste conventus in remoto mundi angulo cum altero Kennedy esset. Mirabatur quisnam esset hoc quod omnes dicebant.
  
  Non bene sonat. Sonabat ut pugnaret pro vita sua.
  
  Ut delapsa per scalas, sibilus e turba venit, undaque valentis sanguinei implevit aerem.
  
  Conclamant omnes obscenitates. Sponsiones factae sunt, alii ut minus quam minutam morituram, alii ut amentum minus triginta secundis amitteret. unus vel duo oblati sunt ad sustentationem illius. Sed magis periclitatus est quod cadaver eius pulverizaret.
  
  Ditissimus dives, potentissimus peripsima in Terra. Si id quod tibi opes et potestatem dedit, vere mundus destructus est.
  
  Ocyus duris attigit humum pedibus nudis. Descendit, frigus et nudum sentiens, et circumspexit. E regione parieti incisum foramen. Nunc, crassis virgis occlusum est.
  
  Figura infixa trans vectibus illis subito prosternitur, in eos fragor cruento irae gemitu. Concussas tam durae resiliebant, vultus paulo plus quam rugitus distortus.
  
  Sed quamvis, et quamquam circumstantes quirky, Kennedy citius eum agnoverunt quam nominis sui meminisse ceperat.
  
  Thomas Caleb, Vide interfector. Hic in Germania cum ea. Duo inimici funesti pugnam arenam ingressi sunt.
  
  Abel Frey consilium in New York exclusum ad effectum deducitur.
  
  Kennedy cor desiluit, et purus odii impetus e digitis ad cerebrum suum iterum iecit.
  
  "Spurius" illa flebat, ira videns. "Tu es bastardus absolutus!"
  
  Tunc surrexerunt vectes et insilivit Caleb versus eam.
  
  
  * * *
  
  
  Drake e helicopter antequam terram attingeret, adhuc gradum post Thorsten Dahl obtinuit et versus deversorium occupatorium cucurrit, quod coniunctio copiarum internationalium coalitione fuerat occupata. Exercitus certe mixtus, sed obnixus et ad pugnam paratus est.
  
  Erant 1.2 milia passuum septentrionalis La Veraine.
  
  Exercitus et vehicula civilia foris exposita erant, tormenta ad parata purganda.
  
  The foyer was discursu with activity: commandos et speciales copias, nuntios, milites, conglobatio, in ordinem redigo ac procinctu.
  
  Dahl suam praesentiam denuntiavit saliendo in deversorium receptionem et vociferando tam magna voce omnes se converterunt. Obsequium erat silentium.
  
  Eum et Dracum et caeteros iam noverant et bene sciebant quid in Islandia gessissent. Omnis homo hic breviatus est per nexum video emissarium inter deversorium et helicopterum.
  
  "Parati sumus?" Dahl exclamavit. "Ut spurium hunc perdere?"
  
  "ars parata est" imperator exclamavit. Omnes Dahl operandi responsales habebant. "Snipers in loco. Tam aestus sumus ut hunc Vulcanum, domine!
  
  Adnuit Dahl. "Quid ergo exspectamus?"
  
  Tumultus gradu centum gradibus ascendit. Exierunt fores turmae, a tergo se invicem ferientes, et post pugnam cerevisiam congredi disponentes, ut locuto praelio incumberent. Tormenta fremere coeperunt sicut vehicula convenerunt avelli.
  
  Drake Dahl in tertio motore vehiculo, Humvee militari coniunxit. Paucis proximis horis compendia circiter 500 hominum satis sciebat se ex parvo exercitu Frey CC demergi, sed Germanus loco superiore erat et multas dolos expectabat.
  
  Sed solum non erat elementum mi.
  
  Dracus in fronte sedis iacebat, vasa conprehensa, cogitationes in Ben et Kennedy feruntur. Hayden in sede post eos ad bellum instructa erat. Putei relictum est ad deversorium cum gravi vulnere ventriculi.
  
  Praefectus rotundo acuta anfractus, et inde La Vereine venit, inluminans sicut arbor natalicia contra tenebras circumfusos, et ante nigram rupem montis quae super eam eminebat. patentibus portis, ostendens aeneam hominis insolentiam evertere venisse.
  
  Dahl in tortor ligula. "Ciemus. Incipimus calidum. Celeritas hie animam servabit, maxume. Tu scuta nosti, et nostram optimam coniecturam scis, ubi erit loculus Odin. De hoc porcellus agamus, milites.
  
  Coniunctio stetit pro Urbano Urbano. Nimia ironia. Dracus articulos suos tenuit candidos ut Malleus per Frey thalamum rapitur vix pollicis ut utrinque parcens. Germani custodes ex altis turribus excitabant.
  
  Primi ictus sonuerunt, vehicula plumbum proiecerunt. Cum subito commeatus restitit, Dracus ostium aperiens abegit. Auxilio aeri non utebantur, quod Frey RGPS habere posset. Qua de causa celeriter e carros effugere opus est.
  
  Gradus in regionem porcorum in lardi officinam converte.
  
  Dracus cucurrit ad densum virgultum quod sub prima fenestra crevit. Turma SAS triginta abhinc minutas ante miserunt, si iam cingeretur nightclub et hospites eius "civilian". Glandes fenestrae ex arce emissae, parietes portae portae sicut currus emissi sunt. Coalitas vires remittit vindictam, vitrum comminuens, carnem et os feriendi, et lapidem versando ad mush. Clamoribus erant, clamoribus et auxiliis vocat.
  
  Chaos intra arcem regnavit. An RPG inspiratione e fenestra cenaculi orta est, in Frey tugurium collidens et muri partem destruens. Invasores milites strages decidisse. Machinae sclopetum ignis rediit, et unus mercenarius Germanus e suprema tabulato eiulans et provolutus cecidit, donec terribili crepitu terram percussit.
  
  Dahl et alius miles ignem ante fores aperuit. Earum glandes vel ricochetae duos homines occiderunt. Dahl procurrerunt. Hayden alicubi post se in pugna fuit.
  
  "Opus est nos in hunc infernum foveam ingredi! Nunc!"
  
  Novae explosiones nocturno agitatae. Secundus RPG impugnavit per magnum craterem paucis pedibus Hummer Drake orientalem. Nimbus sordium et lapides in caelum ceciderunt
  
  Dracus cucurrit, incurvavit, morabatur sub criss-transitu glandium instar aerem supra caput suum confixit.
  
  Bellum vere inceptum est.
  
  
  * * *
  
  
  Turba sanguinem suum ostendit etiam antequam Kennedy et Caleb tetigerunt. Kennedy diligenter circuivit, digitos suos lutum plantans, pedes eius petram et terram temptans, erratically movens ne praevidere possit. Mens eius omnia facere conabatur, sed infirmitatem in adversario suo iam animadvertit, quomodo oculos eius in figura accepit informe pantsuit conservatively texit.
  
  Sic una via fuit ut interfectorem occideret. Inveniendo aliud tendit.
  
  Primus motus Caleb fecit. Saliva labra elapsa ferit, bracchia vibrans. Kennedy pugnavit et destitit. Turba cruoris exibat. Quidam vinum rubrum in terram effudit, figuralem gestum sanguinis fundere volebant. Audivit Frey, aegrum bastardum, Caleb implacabile psychopathium incitans, ut hoc faceret.
  
  Nunc iterum vul- Caleb. Kennedy parieti incumbentem invenit. Amisit intentionem, turba turbatur.
  
  Tunc Caleb erat in summitate eius, brachia sua nuda in collo eius;
  
  ... crudelitatis et mortis...
  
  ... putridas sordes per omnem cutem illinebat. Admonitio tintinnabulis in caput insonuit. Vos have ut nolite cogitare sicut hoc! Iuppiter et pugnandum est! Pugna verax pugnator, non legenda quae creasti.
  
  Impatiens turba iterum ululavit. Utres vinarios et vitreos contra vallum praecipitabant, ut bestias ad necem intentos rugientes.
  
  Et Caleb, post omnia quae contigerunt proxime. Eius centrum retrahitur emissa, ad inferos sufflaia. In latus monstri pulsaverat, caputque simul pectusque premens. Sordidum, sudantibus nudo pectore. Tunc iterum percussit eam. Dolor in pectore exploditur. movit. Vinum rubrum perfundit, desuper fusus est.
  
  Hoc est, illud exprobravit Caleb. "Descende ubi es."
  
  Turba fremebat. Caleb horrendas manus crine tersit, Et placida risit letale nefas.
  
  "Ego defricatus in cadavere tuo, canis."
  
  Ad genua cecidit Kennedy, breviter manu Caleb fugit. Dodge eum conata est, sed firmiter in anhelat prehendit. Retraxit ad illum, ridentem ut ferum exanime caput. Electionem non habet. Expedita anhelat, informes, anhelat, figurate, et omissis cruribus. Illa usa est momentaneam admirationem in asino suo repere. Lapides ei cutem impingebant. turba ululabat. Prosiliebat Caleb, manum in cingulum indusae suae intendens, sed in facie calcitrabat eum furibundus, indusium crepitum, ac nasum, cruentum et fractum, lateri pensilem. Ibi paulisper sedit, Nemesin intuens, nec se reperiens oculos eius suffusos, oculos carnivoros auferre.
  
  
  * * *
  
  
  Dracus per prodigiosum ostium in VESTIBULUM ingens involutus. SAS cordon fecit off area nightclub et scalas anteriores operuit. Reliqua castelli amica non essent.
  
  Dahl pectus suum perfricare sinum. "Locum tabularium blueprints ostendunt dextro nostro et in ulteriore ala orientali. Noli nunc quicquam dubitare, Drake. Hayden. Constat nos hunc locum esse maxime logicum Frey, amicis nostris et sepulchrum.
  
  "Numquid ne somniare quidem" Hayden emphatice dixit.
  
  Drake Dahl per ostium ad alam orientalem cum multitudine hominum post ipsum ascendentium secutus est. Ut primum ostium aperuit, plures aere glandes transfixerunt. Dracus involutus et rosa incendens.
  
  Subito autem Freyi populi inter eos fuerunt!
  
  cultri emicantes. Demitto sclopis. Dextra laevaque milites. Drake rostrum e pistolae suae ad templum cuiusdam custodiae Frey pressit, deinde telum in locum pilae intulit tempore ut globulum in faciem impugnantis immitteret. eum a sinistro milites invadunt. Dracus impetum ibat et in faciem pueri cubabat. Ignarus incubuit, cultrum sustulit et cuspis in alterius caput immersit, iugulum Deltae Commando ferenti.
  
  Pistola circa aurem eius insonuit; SGG telum ventus est. Hayden Glock et exercitu ferro usus est. Vis multinationalis pro incidenti multinationali, Drake. Plures ictibus exactis facta est in extremo cella. Italice inferte.
  
  Sub latus hostis impulsum Dracus funditus volvebat. Totum corpus vertit, crura antrorsum pulsans guy pedibus suis. Ut homo spinae suae graviter appulit, Dracus mortem sibi conscivit.
  
  Ille praefectus SAS surrexit et Dahl maculosus duodecim passus praemisit. Hostes eorum minus ac minus fiebant - probabiliter tantum pauci duodecim martyres remanserant, missi qui invasores terunt. ipse alibi exercitus.
  
  "Non fermentum malum", risit Suecus circa os suum sanguinem. "Et nunc deinceps!"
  
  Per aliam ianuam perrexerunt, laqueis nugatoriis purgavit cubiculum, deinde aliud cubiculum ubi snipers deposuit sex bonas latinas antequam eliminarentur. Ad extremum invenerunt se ante murum altum saxis cum cubitalibus per quos machina sclopeta accendit. In medio muro lapideo ianuam ferream multo magis imposituram, cryptam argentariam reminiscens.
  
  "Id est," inquit Dahl, recumbens. Frey's Specimen Room.
  
  "Similis est bastardus lentus", Dracus dixit, iuxta se velamen, manu levata ut justo militum accurrit ad eum. Circumspexit Hayden, sed tenuem illam figuram inter homines videre non potuit. Ubi infernum abivit? Obsecro, obsecro, ne ibi iaceat iterum cruentis...
  
  "Fort Knox lenta nucis est ut resiliat", dixit Delta commando, morsu arrepto.
  
  Drake et Dahl mutuo aspiciebant. "Pugnatores!" ambo simul dixerunt, eorum velocitati adhaerentes et circa consilium non stulte.
  
  Duo magna sclopeta diligenter in acie transmissi, renidentes videntes milites. Iniectae ferreae validae uncinis adnexae sunt cadis erucae validae tormentorum quasi launculorum.
  
  Duo milites viam quam venerant recurrunt, antra ferreos antra tenentes. Funes chalybei cubiculi cavo affixi a tergo immissorum.
  
  Dahl duplices coniuctionem suam Bluetooth nexum. "Dic mihi quando committitur."
  
  Paucis secundis intermissis responsum venit. "Profer!"
  
  A verberare constitutum est. Dracus et Dahl cum umeris suis laminis grenade egressi sunt, intentum fecerunt et triggers distrahebant.
  
  Duae falces ferreae hami velocitate erucae emissae, alte in murum saxi Frey testudinis transfodientes antequam per alteram partem discerpatur. Quae ubi spatio concurrerunt, sonum figmentum fecerunt, quod uncos ipsi explicant, ut eos ab altera parte muro firmiter insisterent.
  
  Dahl aurem percussoque. "Facite".
  
  Et etiam hinc descensus, Dracus sonum duorum Hummerorum ineuntium vicissim audivit, funes adfixis potiunculis suis confirmatis.
  
  Murus inexpugnabilis Frey explosa est.
  
  
  * * *
  
  
  Kennedy calcitrare monitionem dedit ut Caleb versus eam instigaret, genu prehensum et vacillare eum faciens. Usus est temporis spatium ut saliret ad pedes eius. Rursumque Caleb reversus percussit aurem eius dorsum manus eius.
  
  turba supereminet ei balantum cum voluptate. Vinum rarum et cupam eximii pretii millia dollariorum in lutum arenae effudit. Par mulierum vitta panties defluebat. Hominum Tie. Par Gucci cufflinkum, quarum altera resilit pilosum Caleb.
  
  "Occide eam!" Frey exclamavit.
  
  Fremebat ad eam Caleb quasi vecturae naulum, expansis brachiis, soni gutturis ab intimo ventre venientis. Kennedy salire conatus est, sed apprehendit eam et sustulit eam super terram, elevans eam de pavimento.
  
  Dum in aere, Kennedy in exspectatione descensionis modo cringit. Et dura lapis et terra concrepuit in spinam suam, pulsans aerem de pulmone. Crura eius succincti sunt, sed Caleb ingressus est eos et sedit super eam cubitis antrorsum.
  
  "Magis placet, mur- muravit interfector. "Nunc clamabis. Eeeeeee! Vox erat maniaca, quasi stridore agnae sue in auribus. "Eeeeeeeeeee!"
  
  Dolor ardens corpus misit convulsum Kennedy. Spurius ab ea nunc erat, corpus in vertice, labra salivam in genas stillantes, oculi instar gehennae ardentes, interfeminium suam premebant.
  
  Parumper inops erat, anhelitum adhuc capere conabatur. pugnus eius in ventrem eius impulit. Laeva idem facturus erat cum desiit. Pulsatio cordis, et tunc surrexit ad iugulum et coepit premere.
  
  Kennedy strangulatus, aere anhelans. Caleb gigglging like amentes. durius expressit. oculos ei studuit. Corpore incumbens, pondere pressit illam.
  
  Calcavit se omni virtute sua, pulsans eum. Bene ignarus erat eam nuper saltum accepisse. Perversi nothi necessitates vitam servaverunt.
  
  Illa iterum defluxit. Turba irridebat eam-ad effectum, ad sordidam vestem, ad asinum exaratum, ad pedes cruentos. Surrexerunt Caleb sicut Rocky de ripa devictorum et in risum expansa brachia sua.
  
  Et tunc audivit vocem, languida sed penetrans per cacophoniam raucam.
  
  Vox Ben: "Drake venit, Kennedy. Veniet. Epistulam accepi!"
  
  Damn... eas hic non invenisse. Non poterat existimare omnium locorum in arce, hoc esset quod quaereret. Eius scopum maxime probabile esset reposita vel cellulae. Posset accipere horas....
  
  Ben adhuc opus eius. Victimae Caleb adhuc ei necessariae sunt.
  
  Surgite et clamate cum non potuerunt.
  
  lungatur Caleb, nimium sui temerarius. Kennedy horrorem simulavit, dein recalcitravit, et eum protinus in faciem appropinquantem prostravit.
  
  Sanguis toto sparsus in brachio. Caleb substitit quasi murum cocti lateris ictum. Kennedy utilitas eius in pectore pulsando, per nasum iam fractum pulsando, eum in genibus pulsando. Omni methodo usus est ut carnifex inhabilitaretur.
  
  Fremitus autem multitudinis augebatur, sed vix audire poterat. Unus calcitrare ad globulos culus ad genua misit, alius ad mentum super dorsum suum convertit. Kennedy in luto juxta eum incidit, lassitudine anhelans, oculosque incredulos intuens.
  
  Erat prope dextrum genu stolidum impetu. Kennedy retro respexit et vidit lagenam vini fractam in luto deorsum fixa. A Merlot quod adhuc liquidum rubeum promissum manat.
  
  Contorsit eam Caleb. Illa ferebat os ictum sine micantia. "Moriendum est" exsibil. "Pro Olivia Dunn," lagenam fractam e terra decerpsit. "Pro Selena Tyler" super caput suum levavit. "Miranda Drury" addidit "primum ictum dentes, cartilaginem et os comminuit. "Et Emma Silke" secundo ictu oculum abripuit. "Ad Emily Jane Winters" extremum ictu collum eius in mincemeat convertit.
  
  Et ibi prostravit cruentum, victrix adrenaline in suis venis cernens et in eius nixa cerebro, humanitatem quae eam subito reliquerat recuperare conatur.
  
  
  QUADRAGESIMAE
  
  
  
  LA VEREIN, GERMANIA
  
  
  Kennedy tergum sursum scalae ad gunpoint iussus est. Corpus Thomae Caleb micans ubi decessisset remansit.
  
  Frey miser aspexit dum in cella sua loquebatur. "Vulmen," inquit coaxare. "Save cryptam omnibus modis, Hudson. Non moror ultra, stulte. Abi tu illum torum damnare et fac quod tibi solvo facias!"
  
  Vinculum distraxit et Kennedy inspexit. "Sicut amici tui irrumpunt in domum meam."
  
  Kennedy dedit ei aspectum callidum antequam ad florem collectum converteret. "Sicut vos stulti estis questus ex eo quod merentur".
  
  Risus quietus, crepitus specula. Frey iunxit paulisper ante dicens: Bibe, amici, bibere tuum. Tum more solito discede ".
  
  Kennedy induere aliquem locuto, satis connivere apud Ben. Perduint si corpus eius ut canis non nocuerunt. Arsit asinus, et palpitavit crura ejus; caput grauit, manusque glutino sanguine obductae sunt.
  
  Ea Freyo tradidit. "Numquid possum mundare eam?"
  
  "Tunica utere," chuckled. "Alioqui, nihil aliud est quam pannus. Sine dubio speculum est reliquae vestiariae tuae.
  
  Manu regali more vibrabat. "Afferte eam". Et puer.'
  
  Arenam reliquerunt, Kennedy fessi sentiens et vertiginem capitis lenire conatur. Consequatur quod fecisset cum illa decenniis vivere, sed nunc tempus in eo commorari non erat. Ben ei proximus erat et, vultum in vultu iudicans, telepathice laetari nititur.
  
  "Gratias, puer," inquit, neglectis custodibus. "Placet ambulo".
  
  Sequentes furcam sinistram, alium andronem e trunco cella ramosum deflexerunt. Kennedy cogitationes suas collegit.
  
  Modo superesse putavit. Justo vivamus.
  
  Alterum nomen accepit Frey. "Quid est? Suntne reposita? Stultus! Tu..." fremebat furibundus. "Hudson, totum exercitum huc mitte!"
  
  electronic strigis nexum abrupte amputavit, sicut guillotinus caput reginae Francorum amputavit.
  
  "Accipe eas!" Frey ad suos custodes convertit. "Accipe eas ad scandalum vivum. Plures videntur amici tui, quam prius, karissime Kennedy. Revertar ad vulnera tua postea tractare ".
  
  His verbis debacchatus Germanus celeriter abierat. Kennedy acute perspexit ipsam et Ben iam sola cum quattuor custodibus esse. "Ambulantem custodi," unus ex illis eam ad ostium in fine ANDRON impulit.
  
  Hoc illi euntes, Kennedy in admiratione connivuit.
  
  Haec castelli pars penitus destructa est, novum tectum arcuatum supra caput erectum, et parvae domus latericiae utrinque spatii instruxit. Paulo plus quam magnae erant circiter octo. Kennedius statim intellexit plus paucos uno tempore in hunc locum transisse captivorum.
  
  Quid peius Thoma Caleb?
  
  Obviam Abel Frey.
  
  Omnis secundo eius situ ingravescebat. Custodes ad unam domorum illam et Ben impellebant. Olim intus, ludus erat. Amittas.
  
  Unum tollere posset, fortasse etiam duos. Sed quatuor? Illa casu non stetit.
  
  Si modo....
  
  Respexit ad proximam custodiam et animadvertit se in aestimationem eius videre. "Heus, quod est? Vadis ad nos ibi?"
  
  Isti sunt precepta mea.
  
  " Respice. Huic homini hic - venit haec omnia ad sororem suam servandam. Putas, uh, fortasse eam videre potuit. Uno modo."
  
  Ordines a Frey. Non licet."
  
  Kennedy ab uno praesidio ad alium perstrinxit. "Et quod? Quis scire debet? Temeritas est condimentum vitae, ius?
  
  Latravit custodes. "Esne caecus? Nonne cameras in hoc damnato loco vidisti?
  
  "Freyus occupatus exercitus pugnando est", Kennedy risit. "Cur tam celeriter illum fugisse putas?" Guys, sororem suam Ben videat, tunc forte tibi modicam indulgentiam dabo cum novae bullae venerint.
  
  Custodes furtim se mutuo aspiciebant. Kennedy magis persuasit in vocem eius et paulo plus flirtatio- nem in linguam corporis eius, et mox duo ex eis ianuam Karin reserabant.
  
  Duobus minutis post sumpta est. haesitabat inter eos vultus maculosus, crines flavos, vultumque morantem.
  
  Sed tunc vidit Ben, et oculos eius sicut fulgur in tempestate illuminavit. Visum est ei corpus redisse.
  
  Kennedy oculum apprehendit sicut duae catervae convenerunt, celeriter urgentem, periculum, extremum casum missionis suae notionis insaniae, omnes in unum desperatum aspectum importare conatur.
  
  Karin parvipendens custodes fremuit. Ite et nothi accipite aliquos. "
  
  
  * * *
  
  
  Thorsten Dahl impetum duxit, pistola quasi gladium elevatum extendit, in summo pulmonis illius vociferatio. Dracus ad latus eius erat, cursu citato ante totum murum cryptam corruit. Fumus et strages sparsa per exiguum spatium. Cum Drake cucurrit, reliquas copias in utramque partem ventilat. Irruit phalanx mortis, infesto certamine hostes.
  
  Draculi instinctus in calce, sicut fumus, aruit et attenuatus est. Ad laevam stabat fasciculus custodum, metu rigens, tardus ad pugnandum. in medios irrupit, tria corpora saltem exstinguit. Ignis ante reditum fuit. Ad laevam dextramque cadentem milites, prolapsum acriter impetum.
  
  Sanguis aspersus ante oculos rectum caput Italiae ad vaporem convertit, homo haud hercle glandem ictos.
  
  Drake impingendus pro operculo. Acuta saxa et concreta viscera ab brachiis scissa solo decidit. Volvendo, aliquot angulos circumiens accendit. Populus exclamavit. Exponentia sub ingenti igne explosa. Vetus ossium per aerem lento motu quasi motes pulveris.
  
  Ictibus iterum sonantibus, Dracus molem hominum moventium vidit. Iesus Frey exercitus illic erat, instructa in eorum mortifera formatione, et ocius et velocius progrediens, quia commodum sentiebant.
  
  
  * * *
  
  
  Karin militaribus artibus usus est exercitatione ut custodes suos in secundis inhabilitaret. Kennedy ad mentum custodiae acutum concutere appulit, deinde extitit et eum tam difficile fudit ut ante oculos eius astra micarent. Secunda post, vidit alterum suum adversarium, quartum custodem, salire ad latus, ut aliquod spatium inter se crearet.
  
  Cor decidit. Quarta vigilia longius pons erat. Duo etiam ea.
  
  Custodes fodiebant sclopetum levans. Digitis tremulis loca lustrabat opem. Kennedy manus extendit, palmas extendit.
  
  "Mitescere, dude. Iustus ut sileas."
  
  Digitus felis suo metu curvatus est. A offa insonuit, laquearia proieci.
  
  Kennedy abieci. Contentio incrassatis aerem vertendo in pulmentum nervosum.
  
  Ben prope exclamavit ut cellam suam telephonicam per sollicitudinem suam tune rauca lusit. Imaginis amplitudinis ad maximam dispersa est.
  
  Etiam satellitum insilierunt, alium involuntarium iecit. Kennedy ventum e glande ictu cranii praeteritus sensit. Puro pavore necavit eam macula.
  
  Placet, putavit. Noli esse stultus. Doctrinae tuae memento.
  
  Ben deinde telephonum ad custodiam eius proiecit. Kennedy eum vacillare vidit et cito in pavimentum cadere ad ulteriorem distractionem creare. Per tempus custodes telephonum omiserunt et focum suum movit, Kennedy telum tertiae custodiae umerat.
  
  Karin quamquam hic aliquandiu vixit. Vidit et expertus est difficultatem. Excanduit illico. Custodes quasi nubes rubra e iacco erumpunt. Inde obscurum macula trans umerum sparsum, et confusum aspexit, deinde iratus.
  
  Concitat punctum-blank apud Ben.
  
  Sed offa missura erat, sine dubio adiuvatur eo quod caput eius explosum est antequam felis traheret.
  
  Post illum sparso sanguinis infixus in manu stabat Hayden cum glock.
  
  Kennedy Ben et Karin aspexit. vidi quomodo se mutuo spectaverunt cum jucundo, amore et tristitia. Sapiens visum est illis minutam dare. Tunc Hayden ei proximus erat, in subsidio apud Ben annuens.
  
  "Quid agit?"
  
  Kennedy despiciens. "Nunc adveneris, beatior erit."
  
  Tum sobrius. "Opus est alios hic captivos eripere, Hayden. Illas sumamus et hanc hellholam relinquamus.
  
  
  * * *
  
  
  Concurritur uterque exercitus, in adversarios ilico copias emissae, Germani cultros vibrabant ac citius propius accedere conabantur.
  
  Momento Dracus cultrum ludum inutilem esse existimavit, sed tunc recordatus est quis eorum bulla esset. Abel Frey. Furiosus latere suo nolebat uti glandibus, si inaestimabili exhibitione laederent.
  
  Dracus inter eos hostes ab hoste caesus est. Milites circumquaque se mutuo confodiunt, adhibitis osse ruptis viribus. Populus exclamavit. Pugnatum est omnibus manibus. Salvos posita est pura fortuna et instinctu, non arte aliqua.
  
  Ut ille accensus, impugnatus, et gressus, maculosus figuram praemisit. Contorquens Dervish of Death.
  
  Alicia Miles iter faciens per agmina supertros internationalis.
  
  Dracus conversus ad eam. Tumultus pugnae resederunt. A tergo testudineae erant, sarcophagus Odini proximus, nunc aperti, cum eculeo quaesitorum supra positi.
  
  "Bene," risit. "Drakester. Quid agis, buddy?"
  
  "Idem ut semper."
  
  "Mmm, memini. Tametsi non possum dicere quod nimium diu pependit, huh? Viam magna cat in funes pugna. Non malus in togatus miles convertit. "
  
  "Tu quoque. Ubi est BBF? "
  
  "WWF?"
  
  Duo milites pugnaces in Drake concrepuerunt. Propulit Alicia auxiliante, uterque venturo fruens.
  
  "Optimus boyfriend usque in sempiternum? Recordarisne eius? Bellus?"
  
  "O yeah. I. erat eum occidere. Bastardus captus Frey et me commiscens in angiportis angiportis. Illa giggled. "Iratus. Mortuus est." Irrupit. "Sicut mortuus stultus alius."
  
  "Quis te domare posse putabat," Adnuit Dracus. "Memoro".
  
  "Quare hic nunc, Drake? Ego vere nolo te occidere ".
  
  Dracus caput trepidus quassavit. "Est terminus pro eo - pulchra mendax. Haec duo verba perorare omnia de te, Miles, melius quam quisquam Shakespeare potuit."
  
  "Et quod?" Alicia manicas subridens involvit et calceos eius calcet. "Esne paratus es ad tradendum pilas tuas?"
  
  Drake ex angulo oculi sui vidit Abel Frey ab illis repere et clamant ad aliquem nomine Hudson. Quippe cum suas copias servasset Milo, nunc alias potiores habebat. Thorsten Dahl, semper firmus, ante furiosos Germanos stetit et impetum fecit.
  
  Dracus pugnos immisit. "Non fiet, Miles"
  
  
  QUADRAGINTA QUINQUE
  
  
  
  LA VEREIN
  
  
  Alicia eum perculsus avellere tunicam suam, eam circum se involvit, donec tam arcta erat ut funem, tum ambabus manibus circa collum eius vela. Pugnat, sed phaleras extrahit intus.
  
  Dextram in genua surgentis, Muay Thai stili. Unus. Duo. Tribus.
  
  Conversus ad primum. Reversi sumus iterum. Secundus piri sub costis ejus. Tertius ictus eum totaliter in globulis percussit. Dolor per stomachum offa, facit eum vomere, et cecidit in dorsum suum.
  
  Alicia stabat super eum, ridentem. "Quid ego dicam? Dic mihi, Drake, prorsus quod dixi. Movet aliquid manus ei.
  
  "Ova tua"
  
  Deposuit coxam et tortuosum, accedens a latere calcis intendit nasum. Dracus utraque manu levavit et obstruxit ictum. Digitum unum sensi detrudere. Conversa ita ut facie ad os cum eo esset, unum crus in arcu alto elevatum, deinde calcaneum in frontispicio arripiens.
  
  Securis ictu.
  
  Dracus revolvit, sed ictu pectus adhuc appulit. Et, cum Milonis opes omnes cogerent, intolerabili laedere potuerunt.
  
  In talo pressit.
  
  Drake exclamavit. Corpus eius systematice fractum, attritum et mutilum est. illa frusta fregit. Damnant annos civiles. Sed tunc - num etiam culpam dimissionem? Bona semper fuit. Semper fuit hoc bonum?
  
  Togatus fractis necne, sas adhuc erat, et solum suo cruore maculabat.
  
  Qui retorsit. In eum ceciderunt pugnatores tres, omnia perrumpi. Dracus de cubito Germanico in fauce respirans fruebatur. Audivit cartilaginem adustam et paulo melius sensit.
  
  Surrexit, animadvertens quod permisisset. saltabat, a pede ad calcem vagans, oculos ab interiore diabolico et cinereo rutilans. Post eam Dal, Frey, et Hudson inter se conglobati, in ore loculi Odin pugnantes, vultus in dolore torquentur.
  
  Alicia ei tunicam proiecit. Hoc flagello percutitur, quod faciei ejus laeva parte uratur. Iterum percussit et apprehendit eam. Incredibili detraxit vis. Impingit, et se iactat in arma.
  
  "Salve".
  
  Utroque pollice urguebat mox infra aures, premens. Confestim coepit torqueri, omnis impudentiae species evanuit. Urebat nodi nervum satis difficile ad aliquem hominem normalem transire.
  
  Miles quasi vestibulum taurus evolvit.
  
  Acrius urgebat. Tandem in amplexu duro reclinata recumbit, Pondere sinit, claudicat, participem facit esse dolorem. Tum erigit abrupte, et ambos pollices sub alis elapsus est.
  
  Dextra in nervum suum centrum. Doloribus doloribus corporis.
  
  Atque ita inclusae sunt. Duo terribiles inimici per undas doloris pugnantes, vix moventes, inspexerunt in se oculos tanquam amantes diu amissos, usque ad mortem partem.
  
  Dracus grundivit, dolorem celare non potuit. "Insanus... bitch. Cur... cur huic homini opus est?"
  
  " significat . . . ad .
  
  Nec Dracus nec Miles recumberet. Circum eos proelium commissum est. Plures in pedibus quam Germani remanserunt. At illi pugnabant. Et Dracus obscurius videre Dal et Frey in simili complexu letali inclusum potuit ad finem pugnans.
  
  Ne miles quidem eos interpellavit. Magna erat reverentia. Secreto ac aequabilitas haec proeliis placuit.
  
  Dracus ad genua procumbit, secum trahens Ariciam. Nigrae ante oculos eius saltaverunt. Intellexit si viam inveniret ut tenacitatem frangeret, vere finiendus esset. Illum omni secunda industria.
  
  ilicis. Acrius urgebat, quod absolutus homicida instinctus perforans eam. Pollice defluebant. Alicia procumbit, in mentum nixa. Dracus vidit venire, sed vires prohibere non habuit.
  
  Scintillae ante oculos eius explosae sunt. Pronus supinus cecidit, intuens laquearia Frey's gothica. Alicia reptavit et maesto vultu obstruxit sententiam suam.
  
  Nemo autem militum circa eos prohibere eam conatus est. Hic non erit finis, donec unus ex pugnantibus inducias vel moriatur declarat.
  
  "Non malum" tussit. "Habes, Drake. Sed adhuc melior sum quam tu."
  
  connivuit. "Scio".
  
  "Quid est?" rogavi.
  
  "Habes... ore. Hoc interfector instinctus est. Furor pugnae. Non refert. Refert enim. Suus '... id est causa quieti.'
  
  "Quare hic vos prohibere debet?"
  
  "Ego sum sollicitus aliquid extra opus," dixit. "Mutat omnia".
  
  Pugnus elevatus est, paratus jugulum conterere. Momentum praeteriit. Et dixit : Anima pro anima ?
  
  Dracus sensim reversus ad membra sua industriam sentire coepit. "Postquam omnia hodie feci, multum mihi debere puto."
  
  Alicia retorsit et extendit manum suam ut eum adiuvet ad pedes. "Puteos versus funes in bene Mimir proieci. Eum in sepulcro Odin non interemi. Frey Ben Blake operam cepi. Non sum hic ad perdendum mundum, Drake, hic sum ut aliquem iocum habeam.
  
  "Constituo." Dracus stateram suam recuperavit sicut Torsten Dahl corpus limpum Abel Frey e lato ore loculi Odin levavit. Solum udo fragorem percussit, exanime contra Italicum marmor lapides sternens.
  
  Laetitiae iubilate resonant catervatim catervae.
  
  Dal pugnum, loculum intus aspiciens.
  
  Spurius ille praemium numquam vidit, risit. "Opus vitae. Domine Iesu, vos guys hoc videre debes.
  
  
  QUADRAGINTA SEX
  
  
  
  STOCKHOLM
  
  
  Post diem Drake inexplicabilis per interrogationes fugit ut dormiret paucis horis in deversorio propinquo, unus ex vetustissimo et optimo in Stockholm.
  
  In VESTIBULUM, expectavit elevatorem et miratus est cur omnes actiones cogitationis eius permoverentur. Insaniunt ex vigiliis, verberibus assiduis et intenso pressura. Accepit eum per aliquot dies ad recuperandum.
  
  Elevator insonuit. Apparuit iuxta illum figura.
  
  Kennedy, solito Saturni indutus, braccasuit, comas arcte retractas, oculis languidis eum studens.
  
  "Salve".
  
  Satis verba fuerunt. Quaerendo an recte esset non solum insuadens, plane stultus erat.
  
  "Salve tu quoque."
  
  "In eodem area?"
  
  " Omnino. Omnes nos separatim custodiunt, sed simul.
  
  Introeunt. Aspiciens in speculo fracto. Contacium vitatum cum necessaria video camera. Drake expressit bullam undeviginti.
  
  "Tune es tam bonus quam ego, Kennedy?"
  
  Risit ex animo. "Insanis hebdomade, vel hebdomades. Non certus. Insanus me impellit ut nemesin meam pugnam finiam et nomen meum in fine omnium purgarem."
  
  Drake humeros. 'Sicut ego. Ironice, vox?
  
  "Ubi abiit? Aricia."
  
  "Nox quo omnia optima secreta eunt, eius et ille geek Hudson computatorius," Dracus parvipendens. "Abiit antequam quis aliquid significaret, eos animadverterunt. Probabiliter inter se flante cerebra sunt dum loquimur."
  
  "Ius rem fecistis. Non erant hic auctor. Alicia periculosa est, sed non insanit. Oh, ac ne dicas "in noctis quiete".
  
  Eum momentum cepit ut eam ad Dinosaurum Petram referat. Risit. Celerius argento vivo sereno die creverunt.
  
  "Et Hayden?" Kennedy dixit ut portae elevator clausae et currus veteres tardius oriri coeperunt. "Putasne eam manere cum Ben?"
  
  "Ego vere spero sic. Si minus, saltem nunc concumbere puto.
  
  Kennedy in humero pulsaverat. Noli numerare pullos istos, mate. Fortasse scribet carmen pro ea".
  
  "Voca tria et dimidium minuta tecum!"
  
  Illi lente praeter septimum solum volaverunt. 'Admonet me'. Ibi, in sepulcro Odini, quid dixisti? Aliquid de me in Eboraco morando et, uh, vivam faciens.
  
  Drake torvo. Risum blanda ei dedit.
  
  "Bene ... Ego ..." Ingemuit et mitigavit. "Magister sum in hoc opere."
  
  "In illis quae?" Oculi Kennedy scintillabant malitiam.
  
  "Vetus saxum dino cohortis Cor corruptum sine mendo appellabat. In agro Eboracensi modo loquimur ad avem". Simplex populus sumus."
  
  Cum elevator de quartadecima tabulata conprimit, Kennedy tunicam suam soluit et in solum decidit. Subtus fascia rubra pellucida.
  
  "Quid facis?" Dracus cor suum sensit jump ut si electrocutus esset.
  
  "Vivamus mereor."
  
  Kennedy braccas suas soluit et in aream cadant. Illa parem par panties rubrae gerebat. The elevator cymbala pervenit ad aream suam. Dracus spiritus sensit et reliqua omnia surgunt. Ostium delapsus est ad latus, foramen.
  
  Iuvenes duo exspectabant. Femina giggled. Puer Drake renidens. Kennedy Dracum e elevatore traxit et in atrium suum braccasuit post tergum relinquens.
  
  Drake respexit. "Non vis hoc?"
  
  "Non opus est posse."
  
  Drake eam sustulit. "Bonum officium, velox ad cubiculum meum ambula."
  
  Kennedy comam demittet.
  
  
  FINIS
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"