Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ Η/Υ

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Λαμπρός, αλλά δεν αγαπιέται από συνομηλίκους και δασκάλους, ο έφηβος Vitaly Akulov κάνει μια ανακάλυψη που πρέπει να λύσει όλα τα ενεργειακά προβλήματα της ανθρωπότητας. Αλλά έρχεται αντιμέτωπος με παρεξήγηση και εχθρότητα από τον κόσμο, και από το σχολείο, και τη μαφία, και τις εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου που δεν θέλουν να χάσουν κέρδη. Μόνο μια σχολική φίλη η Αλμπίνα αντιμετωπίζει με κατανόηση. Ωστόσο, τώρα, ο Vitaly Akulov και η σύντροφός του πρέπει να φροντίσουν για την επιβίωσή τους. Οι έφηβοι δεν λαμβάνονται σοβαρά υπόψη, αλλά την ίδια στιγμή, οι φυλές της μαφίας θέλουν να τους καταστρέψουν για κάθε ενδεχόμενο. Αλλά, στην πραγματικότητα, τα παιδιά προκαλούν όλο τον κόσμο.

  
  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ Η/Υ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Λαμπρός, αλλά δεν αγαπιέται από συνομηλίκους και δασκάλους, ο έφηβος Vitaly Akulov κάνει μια ανακάλυψη που πρέπει να λύσει όλα τα ενεργειακά προβλήματα της ανθρωπότητας. Αλλά έρχεται αντιμέτωπος με παρεξήγηση και εχθρότητα από τον κόσμο, και από το σχολείο, και τη μαφία, και τις εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου που δεν θέλουν να χάσουν κέρδη. Μόνο μια σχολική φίλη η Αλμπίνα αντιμετωπίζει με κατανόηση. Ωστόσο, τώρα, ο Vitaly Akulov και η σύντροφός του πρέπει να φροντίσουν για την επιβίωσή τους. Οι έφηβοι δεν λαμβάνονται σοβαρά υπόψη, αλλά την ίδια στιγμή, οι φυλές της μαφίας θέλουν να τους καταστρέψουν για κάθε ενδεχόμενο. Αλλά, στην πραγματικότητα, τα παιδιά προκαλούν όλο τον κόσμο.
  . ΠΡΟΛΟΓΟΣ
  Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα στο Διαδίκτυο. Αλλά ο Vitalik Akulov ενδιαφέρθηκε για το πώς να βρει χρήματα για μια επιστημονική ανακάλυψη. Ο έφηβος ανέπτυξε μια ισχυρή πηγή ενέργειας που θα έπρεπε να λύσει όλα τα περιβαλλοντικά προβλήματα. Η ουσία της ιδέας είναι ο μετασχηματισμός των γραβιτονίων σε ηλεκτρόνια και η παραγωγή εναλλασσόμενου ηλεκτρισμού από την απλή βαρύτητα. Για να γίνει αυτό, το αγόρι έπρεπε να φτιάξει έναν συνηθισμένο μετατροπέα που συλλαμβάνει γκραβιτόνια, τα οποία βρίσκονται στον πλανήτη Γη οπουδήποτε στον κόσμο. Επιπλέον, τα γκραβιτόνια ρέουν επίσης από τον ήλιο και από άλλα αστέρια στο ηλιακό σύστημα. Και η ενέργειά τους θα πρέπει να είναι αρκετή ώστε όχι μόνο ένα smartphone ή το iPhone να λειτουργεί για πάντα χωρίς επαναφόρτιση, αλλά και να κινούνται ηλεκτρικά αυτοκίνητα, να πετούν ελικόπτερα με ηλεκτρικό κινητήρα, να θερμαίνονται τα σπίτια και πολλά άλλα.
  Αλλα. Αυτές είναι οι ιδέες που στροβιλίστηκαν στο κεφάλι ενός δεκαπεντάχρονου εφήβου που δεν είχε τελειώσει ακόμη το σχολείο, παρά το γεγονός ότι γνώριζε πολλές γλώσσες και αξιόλογες πνευματικές ικανότητες.
  Επιπλέον, το αγόρι σχεδίασε έναν μετατροπέα γκραβιτονίων σε ηλεκτρόνια, έτσι ώστε να ήταν μια απλή συσκευή που μπορούσε να προσαρμοστεί στη μαζική παραγωγή.
  Η Vitalik έστησε ένα ολόκληρο εργαστήριο στο υπόγειο και προσπάθησε να βρει τα απαραίτητα υλικά για τον μετατροπέα. Πρώτα απ 'όλα, είναι, φυσικά, μαγνήσιο, αλουμίνιο, ασήμι, χρυσός, πλατίνα. Με τον σωστό συνδυασμό στοιχείων, μπορείτε να αποκτήσετε ένα μοναδικό πλέγμα που θα προκαλέσει τη μετατροπή ενός βαρυτονίου σε ηλεκτρόνιο. Επιπλέον, το ρεύμα που προκύπτει θα πρέπει να μετατραπεί σε χρήσιμη εργασία.
  Χρειάζεστε μόνο χρήματα για να αγοράσετε χρυσό και πλατίνα. Το αγόρι στον υπολογιστή προσπάθησε να τα κατεβάσει από διάφορους λογαριασμούς και κάρτες. Φυσικά, επιλέγοντας πλούσιους πελάτες.
  Και αυτό είναι θέμα κρίσης. Ο Vitalik παρηγορούσε τη συνείδησή του με το γεγονός ότι εάν πραγματοποιηθεί η ανακάλυψη, δεν θα ήταν απαραίτητο να καούν φυσικά καύσιμα: πετρέλαιο, φυσικό αέριο, άνθρακας, τύρφη κ.λπ. Έτσι, ο πλανήτης θα σωθεί από την υπερθέρμανση του πλανήτη. Και είναι γεμάτο καταστροφή.
  Πριν από μερικά χρόνια, ο Vitalik παρακολούθησε μια ταινία για την υπερθέρμανση του πλανήτη και η εικόνα τον τρόμαξε. Πρώτον, οι ωκεανοί θα πλημμυρίσουν τη γη. Και μετά, όταν λιώσουν οι πάγοι στον βόρειο και νότιο πόλο, η διαδικασία θα επιταχυνθεί. Το νερό θα αρχίσει να εξατμίζεται πολύ περισσότερο και τα σύννεφα θα καλύψουν τον πλανήτη. Και αυτό θα επιταχύνει περαιτέρω το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει γρήγορα και όλο το νερό θα μετατραπεί σε ατμό.
  Η ανθρωπότητα απλά θα λιώσει και ο πλανήτης Γη θα γίνει σαν την Αφροδίτη. Μια άψυχη έρημος, σκοτεινή γιατί ο ήλιος δεν θα είναι ορατός από σύννεφα σκόνης και εξατμισμένους ωκεανούς.
  Αυτό έκανε τέτοια εντύπωση στο αγόρι που άρχισε επειγόντως να ψάχνει για κάτι που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τα φυσικά καύσιμα υδρογονανθράκων. Και η ανάγνωση μυθιστορημάτων φαντασίας ώθησε το περίεργο παιδί να χρησιμοποιήσει τη βαρύτητα. Πράγματι, η γήινη βαρύτητα δημιουργεί τη δύναμη των γκραβιτόνων - στοιχειωδών σωματιδίων με περιστροφή προς μία κατεύθυνση. Και μπορούν να μετατραπούν σε ηλεκτρική ενέργεια. Επιπλέον, τα γκραβιτόνια εκρήγνυνται σε μεγάλες ποσότητες από όλα σχεδόν τα ουράνια σώματα, και αυτό θα επιτρέψει στους ανθρώπους να λύσουν για πάντα όλα τα ενεργειακά προβλήματα και να αποκαταστήσουν την οικολογική ισορροπία, κάνοντας τον πλανήτη έναν ανθισμένο παράδεισο.
  Η Albina προσφέρθηκε εθελοντικά να βοηθήσει τον Vitaly, στην ηλικία του, επίσης ένα ασυνήθιστα έξυπνο έφηβο κορίτσι. Οι νεαρές ιδιοφυΐες έχουν ήδη μάθει πώς να το κάνουν αυτό σε μικρή κλίμακα και μπορείτε, για παράδειγμα, να επαναφορτίσετε το smartphone σας χωρίς πρίζα. Αλλά ήθελα κάτι παραπάνω.
  Η Albina τον καλεί και μεταφέρει χρήματα από λογαριασμό κάποιου άλλου - για τον οποίο μπορεί να σταλεί σε μια αποικία, και γενικά, αυτό είναι μια κακή πράξη. Η ίδια η Αλμπίνα προσφέρθηκε να ζητήσει χρήματα από το κράτος. Αλλά ο Vitaly πολύ λογικά σημείωσε ότι κανείς δεν θα έδινε χρήματα σε έναν έφηβο μαθητή για αυτό. Και το πιθανότερο είναι να βάλεις έναν ανόητο. Δεν έχει λοιπόν άλλη επιλογή από το να διαπράξει ένα έγκλημα, αλλά ταυτόχρονα να σώσει την ανθρωπότητα.
  Ο Vitaliy αγνοεί την κλήση και μεταφέρει χρήματα στην κάρτα. Τώρα μπορούν να τα εξαργυρώσουν και να αγοράσουν κάποιες λεπτομέρειες, εκτός από χρυσό και πλατίνα. Υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά, αλλά το πιο σημαντικό, αυτός και η κοπέλα του μπόρεσαν να αποδείξουν ότι, κατ 'αρχήν, ο μετασχηματισμός ενός graviton σε ηλεκτρόνιο είναι δυνατός. Και ποιο είναι το μέλλον αυτής της τεχνολογίας.
  Το αγόρι ολοκλήρωσε τη λήψη. Η Αλμπίνα τηλεφωνεί ξανά.
  Ο Βιτάλικ σήκωσε το τηλέφωνο και σφύριξε:
  - Γειά σου!
  Αυτή απάντησε:
  - Τι, πάλι κάτι φτιάχνεις που δεν απαντάς!
  Το αγοράκι έγνεψε καταφατικά.
  - Πρεπει να! Γίνεται όμως δουλειά για σήμερα, μπορούμε να βρεθούμε στο πάρκο; Είναι σοβαρό θέμα.
  Η Αλμπίνα έγραψε στο Twitter:
  - Εντάξει, νεαρή ιδιοφυΐα μου!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Ο Βιτάλικ έτρεξε στον φίλο του. Μόλις έγινε δεκαπέντε χρονών. Το αγόρι ήταν κανονικού ύψους για την ηλικία του ή και λίγο πιο κοντός. Φαινόταν αδύνατος, αλλά ταυτόχρονα, ο Vitalik ασχολούνταν με το taekwondo και κέρδιζε καλά τα ταμπλό.
  Το αγόρι, όντας πολύ ικανό, διάβαζε πολύ γρήγορα και είχε σπάνια μνήμη, είχε κόμπλεξ στο ύψος του. Εξαιτίας του, φαινόταν ακόμη λιγότερο χρονών από ό, τι είναι. Και από αυτό η αντίστοιχη στάση.
  Στο σχολείο, το αγόρι χτυπήθηκε συχνά και προσβλήθηκε, οπότε όχι μόνο σπούδασε, αλλά και εκπαιδεύτηκε με φρενίτιδα. Το Taekwondo είναι μια πολεμική τέχνη με πολλά λακτίσματα, που άρεσε πολύ στον Vitalik. Καθώς κατακτούσε την τεχνική και οι μικροί αλλά δύσκαμπτοι μύες του δυνάμωναν, τον σέβονταν και σπάνια τον κακοποιούσαν.
  Αλλά παρόλα αυτά, οι συμμαθητές δεν συμπάθησαν τον Vitalik - είναι πολύ έξυπνος, γνώστης και πολυμαθής και σε κανέναν δεν αρέσει αυτό.
  Προβλήματα υπάρχουν και με τους δασκάλους. Βρήκαν λάθος στο Vitalik, για να μην το πω τέλεια. Ναι, και το αγόρι συχνά συμπεριφερόταν με τόλμη. Επιπλέον, ο Vitaly, θυμούμενος πώς τον έριξαν στις δημοτικές τάξεις, στάθηκε συνεχώς υπέρ των αδύναμων. Και αυτό οδήγησε επίσης σε καυγάδες και συγκρούσεις.
  Ο Βιτάλι ήταν πνιγμένος ανάμεσα στους ανόητους , σκληρούς, επιθετικούς συνομηλίκους του. Αλλά δεν τον πήγαν σε σχολείο για ιδιαίτερα προικισμένα παιδιά, δεν ήθελαν περιττά προβλήματα. Επιπλέον, ο Vitalik ήταν εγγεγραμμένος στο αστυνομικό σχολείο των παιδιών. Κατάφερα ακόμη και να επισκεφτώ ένα ειδικό σχολείο. Χτύπησε τον δράστη πολύ δυνατά στη βουβωνική χώρα, από την οποία παραλίγο να πεθάνει, και προφανώς έμεινε ανάπηρος για πάντα.
  Ο Vitalik λοιπόν είχε μια πολύ θυελλώδη και δύσκολη ζωή.
  Είσαι μόλις δεκαπέντε και είσαι ήδη σχεδόν γέρος με το μυαλό σου. Ο Vitalik ήξερε πώς να πολεμά καλά και είχε τη φήμη του λύκου, αλλά άλλα παιδιά τον απέφευγαν. Οι σχέσεις με τα κορίτσια ήταν καλύτερες . Αγαπούσαν τον πνευματώδη Vitalik, που μπορούσε να συνθέτει ερωτικά ποιήματα και ήταν ευγενικός. Εξωτερικά είναι όμορφος, ξανθός, με λεπτά χαρακτηριστικά, αλλά πολύ παιδικός. Επιπλέον, στα κορίτσια δεν άρεσε η πολύ έξυπνη συλλογιστική.
  Μόνο η Αλμπίνα τον καταλάβαινε. Ήταν περισσότερο από ένα κεφάλι ψηλότερη από τον Βιτάλικ και ασκούσε επίσης ταεκβοντό. Μόλις άρχισε να το κάνει πολύ νωρίτερα - από την ηλικία των πέντε ετών. Και είχε ήδη ένα πρώτο νταν και μια μαύρη ζώνη. Στις δημοτικές τάξεις, υποστήριξε τον Vitalik όταν τον ξυλοκόπησαν ή τον εκφοβίστηκαν. Του έδειξε κόλπα.
  Στη συνέχεια, ο Vitalik την ενέπλεξε στην επιστήμη. Η Αλμπίνα, επίσης, από τη φύση της, ήξερε να διαβάζει πολύ γρήγορα και απομνημόνευε τα πάντα. Ταίριαζαν πολύ ο ένας για τον άλλον. Η φυσικά ξανθιά Αλμπίνα ήταν όμορφη, αλλά με πολύ αρρενωπό πρόσωπο και οι ώμοι της από τις ασκήσεις δεν ήταν γυναικεία φαρδιοί. Όταν είναι μαζί, θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ακόμη και ότι πρόκειται για έναν γιο και μια μητέρα ή έναν αδερφό με μια μεγαλύτερη αδερφή.
  Έξω ήταν Μάιος, ο καιρός ήταν ηλιόλουστος και ζεστός. Ο Βιτάλικ ήθελε πολύ να τρέχει ξυπόλητος. Επιπλέον, τα πέλματά του από συνεχείς προπονήσεις και κλωτσιές έγιναν κάλοι και φαγούρα. Και όταν αγγίζεις την τραχιά άσφαλτο με γυμνό πόδι, η φαγούρα ηρεμεί.
  Με σορτς και ξυπόλητη, ο Βιτάλι έμοιαζε με παιδί γενικά. Αλλά στα χέρια του ήταν μια τσάντα με μια συσκευή που μπορούσε να αλλάξει τη μοίρα της ανθρωπότητας. Μετατρέποντας τα γκραβιτόνια σε ρεύμα, είναι δυνατό, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της νεαρής ιδιοφυΐας, να τραβήξετε ένα φορτηγό ή ένα μεγάλο αυτοκίνητο για άπειρο μεγάλο χρονικό διάστημα υπό οποιονδήποτε καιρό με μια μικρή επίπεδη συσκευή. Έτσι, δεν θα είναι απαραίτητο να εξορύξουμε πετρέλαιο, φυσικό αέριο, άνθρακα, ανάπηρη φύση.
  Είναι αλήθεια ότι το παιδί θαύμα κατάλαβε ότι για μια τέτοια ανακάλυψη, πολλές, ειδικά εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου, μπορούσαν να γυρίσουν το κεφάλι του. Στο κάτω κάτω, φανταστείτε τι θα χάσουν πολλοί σεΐχηδες και ολιγάρχες. Ειδικά αφού η ανακάλυψη θα πρέπει να κρατηθεί μυστική.
  Και δεν θα περνούσε ποτέ από το μυαλό κανένας ότι ένας ξανθός, με μοντέρνο κούρεμα, ένα αγόρι με σορτς και που τρεμοπαίζει με σκονισμένες, στρογγυλές γόβες, έχει κάτι μοιραίο μαζί του.
  Οι περαστικοί δεν του έδιναν σχεδόν καθόλου σημασία. Λοιπόν, κάποιο αγόρι τρέχει και ο γελωτοποιός είναι μαζί του. Αν και στη Μόσχα, ακόμη και ένα παιδί που τρέχει ξυπόλητο δεν είναι απολύτως αξιοπρεπές.
  Ο Vitalik έτρεξε και τραγούδησε:
  Κατανοήστε τη Γη, κατανοήστε τη Γη
  Και καταλαβαίνετε τους ανθρώπους!
  Δεύτερη αγάπη, δεύτερη Γη,
  Δεν θα υπάρχει τέτοια γη!
  Από χίλιους πλανήτες
  Δεν υπάρχει τέτοιο πράσινο!
  Από χίλιους πλανήτες
  Δεν υπάρχει τέτοια ομορφιά!
  Ας γίνει μια αχτίδα της αυγής
  Ο ήλιος θα λάμψει!
  Έτρεξε λοιπόν στο πάρκο. Οι γόβες του αγοριού, τα λεπτά αλλά μυώδη πόδια τρεμοπαίζουν. Ο Vitalik πίστευε μάλιστα ότι η εμφάνιση ενός παιδιού έχει τα πλεονεκτήματά της. Κανείς δεν σοκάρεται από την έλλειψη παπουτσιών όταν φαίνεσαι σαν παιδί. Θα σκεφτούν για έναν ενήλικα ότι είναι ανόητος, και εξωτερικά είναι άσχημο.
  Η Αλμπίνα προχώρησε προς το μέρος του. Είναι κι αυτή δεκαπέντε, αλλά πόσο μεγάλη φαίνεται. Ψηλός, με φαρδύς ώμους, καμπυλωτός και μυώδης σαν ατσάλι. Οι τύποι της φοβούνται, αν κουνήσει το πόδι του, τότε δεν θα φανεί αρκετό. Η ήδη ψηλή κοπέλα φορούσε ψηλοτάκουνα πέδιλα, που έκαναν τον Vitalik δύο κεφάλια ψηλότερο.
  Χαμογέλασε κοιτάζοντας τον ομόλογό της και κελαηδούσε:
  -Ξυπόλητη πάλι, Βίτια! Είσαι ιδιοφυΐα και, ταυτόχρονα, παιδί!
  Το αγόρι απάντησε:
  - Ξέρεις, όταν με έκλεισαν σε ειδικό σχολείο, μου πήραν όλα τα δωρεάν ρούχα και παπούτσια. Και έδωσαν παπούτσια δύο μεγέθη μεγαλύτερα. Και έτριβαν βάναυσα τα πόδια τους. Και με την παραμικρή ευκαιρία, προσπάθησα να τα ξεφορτωθώ και να περπατήσω ξυπόλητος . Το συνήθισα τόσο πολύ που δεν έβηξα καν. Υπάρχουν πολλά άσχημα πράγματα στο ειδικό σχολείο και τα παπούτσια δεν έχουν το σωστό μέγεθος, ένα από αυτά!
  Η Αλμπίνα απάντησε χαμογελώντας:
  - Ξέρω! Ήμουν και εγώ κλειστός, και μια-δυο φορές! Είναι αλήθεια, όχι για πολύ. Είναι απαραίτητο να μετρηθεί η δύναμη της κρούσης. Σήμερα θα σας δείξω πώς να τρυπάτε. Όλα τα στυλ έχουν αδυναμίες. Το Taekwondo δεν δίνει αρκετή σημασία στην τεχνική χτυπήματος των χεριών και των αγκώνων.
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Η ταϊλανδέζικη πυγμαχία είναι μάλλον πιο αποτελεσματική από αυτή την άποψη. Αν και είναι αγενής.
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά και παρατήρησε, τραγουδώντας:
  - Και τα χτυπάει όλα,
  Υγιής διάβολος...
  Και αυτό σημαίνει να έχεις πρόβλημα
  Τελικά, η πυγμαχία δεν είναι αγώνας, είναι άθλημα,
  Να είσαι ειλικρινής είσαι παντού!
  Το αγόρι χτύπησε το γυμνό του πόδι σε μια λακκούβα από τη χθεσινή βροχή. Κοίταξε το σπρέι που πέταξε ψηλά, που γυάλιζε σαν διαμάντια στις ακτίνες του ήλιου, και παρατήρησε:
  - Ο κόσμος είναι όμορφος! Αλλά πόση θλίψη, βάσανα, πόλεμοι, πείνα και αρρώστιες είναι μέσα.
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά.
  - Αλλά η ανακάλυψή μας, ελπίζω, θα λύσει το πρόβλημα της ενεργειακής πείνας.
  Ο Vitaly, ως έξυπνος έφηβος, παρατήρησε:
  Αλλά για κάποιους θα φέρει θλίψη. Πόσες εξέδρες πετρελαίου και ανθρακωρυχεία θα κλείσουν τότε.
  Το κορίτσι-ήρωας λογικά αντιτάχθηκε:
  - Λοιπόν, πάντα έτσι! Η εφεύρεση των αυτοκινήτων κατέστρεψε πολλούς ιδιοκτήτες αγροκτημάτων. Για να μην αναφέρουμε ότι δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συνθλίβονται από αυτοκίνητα κάθε χρόνο.
  Το αγόρι θαύμα έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, σωστά! Με τον ίδιο τρόπο που η εισαγωγή φθηνών και αποτελεσματικών ρομπότ μπορεί να προκαλέσει άγρια ανεργία.
  Η Αλμπίνα γέλασε και σημείωσε:
  - Και τι? Μετά από όλα, είναι καλό!
  Και το κορίτσι τραγούδησε:
  Πόσο μακριά είναι η πρόοδος
  Υπήρχε χρόνος για ελεύθερο...
  Τώρα περπατήστε σε όλο τον κόσμο
  Μπροστά σας είναι όλος ο κόσμος των θαυμάτων -
  Ξεχασμένες δουλειές,
  Σταμάτησε να τρέχει...
  Τα ρομπότ σπρώχνουν
  Όχι άντρας!
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά και χτύπησε ξανά τη γυμνή φτέρνα του στο νερό. Είναι όμορφο να παρακολουθείς πώς οι σταγόνες της λακκούβας σκορπίζονται.
  Το αγόρι παρατήρησε:
  - Όταν εφεύρουν την αθανασία, τα γραφεία φέρετρων θα χρεοκοπήσουν. Και αυτό, επίσης, θα είναι συνέπεια της προόδου. Όλα αλλάζουν και θα συνεχίσουν να αλλάζουν!
  Η Albina πρότεινε:
  - Έλα, ας ρίξουμε μια ματιά σε κάποιο αξιοθέατο. Ας διασκεδάσουμε!
  Ο Βιτάλικ ανασήκωσε τους ώμους του και παρατήρησε λογικά:
  - Απολαμβάνετε πολύ μεγαλύτερη ευχαρίστηση από παιχνίδια υπολογιστή που μπορείτε να κατεβάσετε από το Διαδίκτυο δωρεάν. Και τι έλξη - γυρίζεις, γυρίζεις, και αυτό είναι - όλες οι απολαύσεις!
  Η κοπέλα διαφώνησε.
  - Στα παιχνίδια, το να κάθεσαι με χωμένη τη μύτη σου είναι επίσης αμφίβολη απόλαυση. Και έτσι πετυχαίνεις πολλά. Για παράδειγμα, οι αγώνες αυτοκινήτων είναι πολύ πιο ενδιαφέροντες σαν αυτό πραγματικά παρά σε μια κονσόλα παιχνιδιών!
  Το αγόρι δεν συμφώνησε.
  - Αγοράστε ένα κράνος εικονικής πραγματικότητας και δεν θα ξεχωρίσετε τη φυλή από την πραγματική. Μπορείτε επίσης να πολεμήσετε δράκους. Θα υπήρχαν χρήματα, τότε μπορείς κυριολεκτικά να αναπαράγεις τα πάντα.
  Η Αλμπίνα μουρμούρισε:
  - Θα υπήρχαν λεφτά! Ναι, το χρυσό μοσχάρι κυβερνά τον κόσμο.
  Ο Βιτάλικ τραγούδησε με την ηχηρή, καθαρή, σαν κόρνα πρωτοπόρου, φωνή του:
  -Οι άνθρωποι πεθαίνουν για το μέταλλο,
  Για μέταλλο...
  Οι άνθρωποι πεθαίνουν για το μέταλ
  Για μέταλλο!
  Ο Σατανάς κυβερνά την μπάλα εκεί
  Εκεί κυβερνά την μπάλα!
  Η ηρωίδα αναστέναξε και της πρότεινε:
  - Έλα, τότε τουλάχιστον θα αγοράσουμε ένα πακέτο παγωτό!
  Το αγοράκι έγνεψε καταφατικά.
  - Είναι δυνατό!
  Πήγαν γρήγορα προς το στασίδι. Ο Βιτάλικ ένιωσε με τα ξυπόλυτα πόδια του, γεμισμένα με τούβλα και σανίδες, την τραχιά και ζεστή άσφαλτο. Ωστόσο, η ζωή είναι ωραία και πόσο ευχάριστος είναι ο Μάιος. Ω , είναι κρίμα γιατί δεν υπάρχει αιώνιο καλοκαίρι. Για παράδειγμα, στην Κούβα και την Ινδία δεν υπάρχει χειμώνας. Και από τη μια είναι υπέροχο. Αλλά από την άλλη πλευρά, υπάρχει τόση μόλυνση εκεί, ειδικά στην Ινδία.
  Αν και τώρα οι Ινδοί δεν είναι καθόλου τόσο φτωχοί όσο ήταν, απλώς είναι πάρα πολλοί.
  Προφανώς οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν πώς να πετούν σε άλλους κόσμους και να εξαπλωθούν σε πλανήτες εκτός του ηλιακού συστήματος. Και θα χρειαστεί να καταλήξετε σε ένα ειδικό hyperdrive. Αυτό, όπως αυτό που δεν κινείται στην αρχή της τζετ πρόωσης, αλλά σε κάτι πιο εξελιγμένο. Παρεμπιπτόντως, τα γκραβιτόνια πετούν πιο γρήγορα από τα φωτόνια και όταν μετατρέπονται σε ηλεκτρόνια, συμβαίνει κατακερματισμός των σωματιδίων, με αποτέλεσμα πολύ ηλεκτρισμό. Έτσι, ακόμη και αεροπλάνα και διαστημόπλοια μπορούν να πετάξουν με αυτή την ώθηση.
  Ο Βιτάλικ αγόρασε στον εαυτό του έναν Εσκιμώο και η Αλμπίνα πήρε ένα από καρύδα. Το κορίτσι ήταν πολύ ευχαριστημένο. Έμοιαζε αρκετά ενήλικη και θύμισε στον Βιτάλικ τη μητέρα της. Είναι και αυτή γυναίκα, αρκετά μεγαλόσωμη και σε καλή φόρμα. Αναρωτιέμαι γιατί ο Vitaly βγήκε μόνο με το μυαλό, και όχι με την ανάπτυξη;
  Και ποιος είναι ο πατέρας του; Επίσης ένας από τους λόγους της αντιπάθειας των συμμαθητών του Βιτάλι ήταν ότι το αγόρι ήταν κάθαρμα. Και αυτό, φυσικά, είναι λυπηρό. Κάθαρμα, αυτό είναι ήπια, υπάρχει μια άλλη λέξη - κάθαρμα!
  Ο Βιτάλι ήθελε πολύ να έχει πατέρα, παρουσιάζοντάς τον υγιή, ψηλό, δυνατό, αθλητικό και ταυτόχρονα έξυπνο. Ίσως και αξιωματικός, ή στρατηγός!
  Η Αλμπίνα είχε και τους δύο γονείς και ο Βιτάλικ τη ζήλεψε. Είναι αλήθεια ότι ο πατέρας της Αλμπίνα είναι πρώην κατάδικος, αλλά είναι ακόμα καλύτερο από το τίποτα.
  Ο Vitalik το πήρε και τραγούδησε:
  Αρκετοί πόλεμοι και θλίψη στον πλανήτη,
  Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας άνθρωποι...
  Ας μην αφήσουμε τα παιδιά μας
  Έγιναν θύμα των δικών τους πατεράδων!
  Η Αλμπίνα έγνεψε χαμογελώντας.
  - Είσαι μιούζικαλ!
  Οι έφηβοι έφαγαν το παγωτό τους. Πέταξαν τα μπαστούνια στον κάδο. Προχωρήσαμε μέσα από το πάρκο.
  Κάποια οντότητα με δυσάρεστη εμφάνιση βγήκε ξαφνικά να τους συναντήσει και γρύλισε:
  - Δεν μπορείς να καπνίσεις;
  Η Αλμπίνα απάντησε σκληρά:
  - Δεν καπνίζω και δεν σας συμβουλεύω!
  Ο τύπος έβγαλε ένα μαχαίρι και βρυχήθηκε:
  Θα κόψω τον γιο σου τώρα !
  Ο Βιτάλικ έσφιξε το θέμα ακριβώς στη βουβωνική χώρα. Στάθηκε στη σωστή απόσταση, και το αγόρι μάλιστα πήδηξε και επένδυσε στο χτύπημα. Και η κνήμη του νεαρού μαχητή έσπαγε περίφημα σανίδες και έσπασε τούβλα. Ο Bandyuga έπεσε και λιποθύμησε από το σοκ του πόνου. Το αποκρουστικό του πρόσωπο έγινε μπλε και αφρός βγήκε από το στόμα του.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  - Έτσι μπορείς να σκοτώσεις! Θέλετε να πάτε σε μια παιδική αποικία;!
  Ο Βιτάλικ ανασήκωσε τους ώμους του και απάντησε:
  - Δεν με πειράζει για μερικές εβδομάδες . Δείτε πώς κάθονται σε έναν νεαρό τώρα και τι κανόνες και διαδικασίες υπάρχουν. Λοιπόν, είναι αυτοάμυνα!
  Η Αλμπίνα γέλασε.
  - Ναι φυσικά! Ωστόσο, δεδομένης της φήμης σας... Να καλέσουμε την αστυνομία;
  Το αγόρι ανασήκωσε τους ώμους.
  - Δεν θέλω να εξηγήσω. Αφήστε τον να ξαπλώσει, να συνέλθει και την επόμενη φορά θα το σκεφτεί καλά πριν πεταχτεί με ένα μαχαίρι.
  Ο Vitalik τραγούδησε:
  - Αν δεν υπήρχαν σχολεία,
  Αν δεν υπήρχαν σχολεία...
  Σε τι θα φτάσει ένας άνθρωπος;
  Επιτέθηκε με μαχαίρι!
  Η Αλμπίνα έγνεψε με θλίψη.
  - Ναι, οι άνθρωποι μερικές φορές πέφτουν συγκεκριμένα. Εδώ είναι αυτός ο προφανής αλήτης. Ίσως δεν έπρεπε να το αφήσουμε έτσι. Καλύτερα να πας φυλακή!
  Το αγόρι παρατήρησε λογικά:
  - Αν δεν έχει τελειώσει ακόμα τη θητεία, τότε η ζώνη μόνο χειρότερα μπορεί να τον κάνει. Αν και δεν έγινα χειρότερος σε ειδικό σχολείο, γενικά. Εκεί, ακόμη και, παραδόξως, ήταν πιο εύκολο με τα παιδιά. Εκτίμησαν επίσης το μυαλό, και πολλοί πατέρες δεν έχουν, ή οι γονείς τους τελειώνουν τους όρους. Παραδόξως, αλλά στην πραγματικότητα σε μια παιδική αποικία με συνομηλίκους ήταν ευκολότερο να βρεις μια κοινή γλώσσα!
  Η Αλμπίνα απάντησε χαμογελώντας:
  - Γιατί είσαι παράξενος και διαφορετικός από τους υπόλοιπους, και υπάρχουν και πάρα πολλοί διαφορετικοί και παράξενοι. Οπότε δεν με εκπλήσσει. Πάμε σινεμά ή κάτι τέτοιο!
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Στη μεγάλη οθόνη, η παρακολούθηση ταινιών είναι φυσικά πιο ευχάριστη από ό,τι σε μια οθόνη φορητού υπολογιστή ή ακόμα περισσότερο από ένα smartphone. Ας τρέξουμε!
  Το κορίτσι γέλασε και απάντησε:
  - Είναι δυνατό!
  Και έβγαλε τα σανδάλια της για να είναι πιο βολικό στο τρέξιμο. Το πόδι της δεν ήταν μικρό, αλλά μαυρισμένο, μυώδες και πολύ χαριτωμένο στο σχήμα. Είναι δυσάρεστο να περπατάς με ψηλοτάκουνα, αλλά δίνει στιβαρότητα.
  Και έτσι τα πέλματά της επίσης φαγούρα από σκληρά αντικείμενα σπασμένα στην προπόνηση.
  Και τα τακούνια των νεαρών μαχητών άστραψαν τρέχοντας. Έτρεξαν αρκετά γρήγορα.
  Ο Βιτάλικ τραγούδησε και η Αλμπίνα το σήκωσε.
  Ο ιππότης έφυγε από το σπίτι του πατέρα του,
  Πήγε να βρει φίλη!
  Κινήθηκε με αιματηρό τρόπο,
  Και η ζωή γύριζε και γύρο!
  
  Η εύρεση πλούτου δεν είναι πρόβλημα
  Αν και η ζωή κύλησε στην πλαγιά!
  Όλος ο χρυσός του κόσμου είναι ανοησία
  Ένα τσιγάρο σφίγγεται στα δόντια!
  
  Αγόρι ερωτευμένο για πρώτη φορά
  Στόματα μπλεγμένα κάτω από το κίτρινο σφενδάμι!
  Ω, το εκτιμώ, ιερό μάτι,
  Έπεσε στα γόνατα μπροστά στην εικόνα!
  
  Γεννηθήκαμε κάτω από ένα κακό αστέρι
  Ποιος ήξερε τη μοίρα μας, έκλαιγε!
  Και η ζωή ρέει - ένα ρεύμα νερού,
  Βρήκα τον Θεό μου ιδανικό!
  
  Και η εκκλησία, η ορθόδοξη εκκλησία,
  Συναντάται με ένα κουδούνι!
  Πέρασε την έρημο - έσπασε,
  Ένα ρεύμα ταλαιπωρίας με ένα βαρύ βογγητό!
  
  Παλεύω, υποφέρω, το αίμα είναι ποτάμι,
  Η κακή επίθεση των εχθρών απωθήθηκε!
  Και πού να βρω την ανάπαυση του Χριστού,
  Σίγουρα μόνο σε υγρό τάφο!
  
  Η Πάλλας στριφογυρίζει στην κόλαση
  Φαινόταν ότι η μοίρα ήταν τυφλή!
  Αλλά πιστεύω ότι θα πάω στον παράδεισο
  Θα σηκωθώ από τα ερείπια και τις στάχτες!
  
  Πέρασαν χρόνια και παιδιά,
  Για τη δόξα του Θεού γεννήσαμε!
  Και γίναμε σοφότεροι στη ζωή,
  Η αγάπη ανθίζει και είναι για πάντα στην εξουσία!
  Έτσι έτρεχαν. Η Αλμπίνα επιβράδυνε. Πήρε ένα αποτσίγαρο πεταμένο στο γκαζόν, το πέταξε στην τεφροδόχο και τραγούδησε:
  - Τα τσιγάρα είναι δηλητήριο
  Έτσι είναι, λέει ο κόσμος!
  Δεν υπάρχει χειρότερο από τη νικοτίνη
  Ένα πακέτο τσιγάρα στο φούρνο!
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Θα καθαρίσουμε τώρα. Και θα είναι εξαιρετικά δροσερό!
  Το αγόρι έτρεξε στα παιδιά που ήταν όρθιοι και κάπνιζαν τσιγάρα και φώναξε:
  - Κόψε το κάπνισμα! Σταματήστε να δηλητηριάζετε την ατμόσφαιρα!
  Μούγκρισαν απαντώντας:
  - Πού πας παιδί μου! Θέλεις να πληγωθείς;
  Η Αλμπίνα παρατήρησε, δείχνοντας το smartphone της:
  Θα καλέσω την αστυνομία τώρα! Δεν επιτρέπεται νόμιμα να καπνίζετε εδώ.
  Ζοφεροί, αξύριστοι άντρες, που βρίζουν κάτι δυσανάγνωστο, σβήνουν απρόθυμα τα τσιγάρα τους και έβαλαν τα πακέτα στις τσέπες τους. Η ξυπόλυτη ξανθιά φαινόταν πολύ αποφασιστική. Ναι, και υπάρχει πολλή αστυνομία στη Μόσχα, κοιτάξτε, και οι παραβάτες θα πιαστούν.
  Η Αλμπίνα μάζεψε πολύ επιδέξια τα αποτσίγαρα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τα πέταξε στη λάρνακα, κάνοντας μορφασμούς:
  - Αυτό είναι αηδιαστικό! Δεν καταλαβαίνω πώς μπορείς να εισπνεύσεις μια τέτοια αηδία. Είναι απλώς αηδιαστικό.
  Ο Βιτάλι έγνεψε καταφατικά και πρόσθεσε:
  - Είσαι χειρότερος από τους μεθυσμένους . Αυτοί τουλάχιστον δηλητηριάζονται μόνοι τους, και δηλητηριάζετε και τους γύρω σας, συμπεριλαμβανομένων των μικρών παιδιών!
  Και το αγόρι πήδηξε και χτύπησε έναν από τους θείους στη μύτη με τη φτέρνα του. Το χτύπημα ήταν περιστασιακό, αλλά έσπασε μέχρι το αίμα. Έσκυψε πίσω. Είναι πιο ακριβό να τσακωθείς με ένα παιδί. Επιπλέον, το πιθανότερο είναι ότι θα χτυπηθείς από αυτόν.
  Η Αλμπίνα τραγούδησε με χαμόγελο:
  Άλλωστε, όχι χωρίς λόγο μεταξύ των ανθρώπων,
  Για αιώνες κρίνουν
  Σε κακοκαιρία -
  Είναι καπνός λοιπόν!
  Και το αγόρι και το κορίτσι χτύπησαν τις γροθιές τους.
  Μετά από αυτό, πήγαμε να αγοράσουμε εισιτήρια. Οι ανήλικοι βασίζονταν στα εισιτήρια για μισή έκπτωση, αλλά η Αλμπίνα φαινόταν πολύ μεγάλη και έπρεπε να επιδείξει ένα σχολικό πιστοποιητικό. Δεν ήθελα να ξοδέψω επιπλέον χρήματα.
  Ήταν ένα είδος παιδικής φαντασίας. Τέσσερις έφηβοι - τρία αγόρια και ένα κορίτσι μπήκαν σε μια παραμυθένια χώρα. Εκεί έκλεψαν ένα μπαστούνι από τον γίγαντα, το οποίο περιείχε μαγεία. Στη συνέχεια νίκησαν τον Baba Yaga και βρήκαν έναν χάρτη στον οποίο υποδεικνύεται ο θάνατος του Koshchei. Και ξεκίνησαν ένα ταξίδι. Λοιπόν, πίσω τους, φυσικά, κρύβονται διαφορετικά πλάσματα από παραμύθια. Και τα παιδιά τους σταμάτησαν είτε με μαγεμένα γλυκά είτε με σοκολατάκια. Και στο τέλος ηττήθηκε και ο Φίδι Γκόρινιτς. Και μπόρεσαν να νικήσουν τον ίδιο τον Koshchei, έχοντας αποκτήσει ένα μαγικό μπαούλο και ένα πλούσιο σεντούκι.
  Έτσι έγιναν όλα πραγματικά υπέροχα. Και αποδείχθηκε πολύ ωραίο, αν και υπέροχο.
  Μετά την ταινία, το νεαρό ζευγάρι αποχώρησε από την αίθουσα. Ήταν διασκεδαστικοί και καλοί. Η διάθεση έχει ανέβει.
  Και ο Vitalik συμφώνησε να οδηγήσει αγωνιστικά αυτοκίνητα. Προσέκρουσαν μεταξύ τους, και άλλα παιδιά , και γύρισαν το τιμόνι. Όλα φαίνονταν πολύ ενδιαφέροντα και συναρπαστικά.
  Ο Βιτάλι τραγούδησε:
  δροσερά αυτοκίνητα,
  Η καλύτερη διάθεση στον κόσμο είναι...
  Αν και ζούμε σαν σε πεδίο βολής,
  Είμαι ένα ωραίο αγόρι καουμπόη !
  
  Θα είναι αιώνια, πιστεύω η παιδική ηλικία,
  Η ζωή θα έρθει σαν ένας ένδοξος παράδεισος...
  Και θα βρούμε έναν τρόπο να είμαστε νέοι,
  Λοιπόν, αγόρι, πάμε!
  Ο χρόνος κυλά γρήγορα και έχει ήδη βραδιάσει. Και έκανε πιο κρύο.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε με λύπη:
  Κάποτε η παιδική ηλικία θα τελειώσει. Ναι, έχει ήδη, ίσως, σχεδόν τελειώσει μαζί μας. Δεν είμαστε πια παιδιά, αλλά έφηβοι. Και μετά η νεολαία. Και για να είμαι ειλικρινής, είναι τρομακτικό να φαντάζεσαι ηλικιωμένη γυναίκα. Από τη στιγμή που σκέφτομαι ότι θα γίνω ζαρωμένος και καμπούρης, είναι τόσο άσχημα.
  Ο Βιτάλι απάντησε χαμογελώντας:
  - Νομίζω ότι οι άνθρωποι θα εφεύρουν κάτι και θα αποκτήσουν αιώνια νιότη. Το θέμα εδώ είναι τα βλαστοκύτταρα, τα οποία πρέπει να ενεργοποιηθούν. Και νομίζω ότι η επιστήμη θα φτάσει σε αυτό!
  Η Αλμπίνα τραγούδησε με χαμόγελο:
  Τίποτα στη Γη δεν περνά απαρατήρητο
  Και η νεολαία που έφυγε είναι ακόμα αθάνατη...
  Πόσο νέοι ήμασταν,
  Πόσο ειλικρινά αγαπήθηκε!
  Και τα αγαπημένα πρόσωπα δεν ξεχνιούνται!
  Ζήτω η εποχή μας!
  Πήγαν σε έναν πάγκο και αγόρασαν κρεατόπιτες και ένα μιλκσέικ. Ανανεώθηκαν, σημειώνοντας χαμογελώντας:
  - Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να πάμε σπίτι!
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  - Έρχονται εδώ πολλά μεθυσμένα άτομα.
  Ο Βιτάλικ κελαηδούσε βουρκώνοντας:
  - Ας παλέψουμε! Αυτό είναι σίγουρο!
  Το κορίτσι παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Να είσαι ένα αγόρι για πάντα χαριτωμένο,
  Αν και το χάος μαίνεται ...
  Είναι κρίμα να ξοδεύουμε σε έναν αγώνα δύναμης,
  Χρειαζόμαστε ένα κάρο με καλές πράξεις!
  Το αγόρι συμφώνησε.
  Ο ήλιος λάμπει έντονα
  Το σπουργίτι κελαηδάει...
  Ευγενικό να είσαι σε αυτόν τον κόσμο,
  Καλή διασκέδαση!
  Το αγόρι και το κορίτσι έκαναν πίσω. Και από την άλλη μεριά ακούστηκαν πάλι οι βρισιές. Και ήταν πάλι μεθυσμένοι. Στα χέρια τους κουβαλούσαν μαχαίρια και τσούχτρες . Οι ορειχάλκινες αρθρώσεις άστραψαν. Στο ανομοιόμορφο φως των φαναριών, αξύριστες, με κόκκινες μύτες, αντανακλώνταν πολύ δυσάρεστα πρόσωπα . Και έτρεμαν και ανακατεύονταν.
  Ένα ήδη γνώριμο, προηγουμένως χτυπημένο θέμα εμφανίστηκε μπροστά στους εφήβους.
  Ορκίστηκε βρώμικα και απείλησε με μαχαίρι, βραχνά.
  - Λοιπόν, νεαρά πουλιά! Η τριπλά περιττή ζωή σου τελείωσε!
  Ο Vitalik απάντησε:
  - Δεν χρειάζεσαι ζωή! Και το χρειαζόμαστε πραγματικά, προς το συμφέρον όλης της ανθρωπότητας.
  Οι ληστές γύρω τους γέλασαν άσχημα.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Ήταν τουλάχιστον είκοσι από αυτούς. Στα χέρια ενός όπλου, εξάλλου, μερικά μαχαίρια είναι πολύ μακριά, και το μεγαλύτερο έχει και ένα πιστόλι στα χέρια του. Η Αλμπίνα σφύριξε με έναν απογοητευμένο αναστεναγμό. Απέναντι σε μια σφαίρα, το ταεκβοντό της είναι ανίσχυρο. Ναι, και δύο έφηβοι ενάντια σε ένα ολόκληρο απόσπασμα ενηλίκων και ένοπλων αχρείων - αυτές είναι πολύ άνισες δυνάμεις.
  Ο Vitalik, ωστόσο, κρατώντας την ψυχραιμία του, είπε με σιγουριά:
  - Παντού είναι γεμάτο βιντεοκάμερες. Ναι, και το smartphone μας καταγράφει τα πάντα και τα μεταδίδει αυτόματα στο Διαδίκτυο. Και από εκεί το αρχείο όλων των προσώπων σας θα φτάσει εύκολα στην αστυνομία αν μας κάνετε κάτι!
  Ένας από τους ληστές φώναξε:
  - Κόψτε τα κιτρινόμματα σύντομα!
  Ο αρχηγός δίστασε. Πολύ καιρό έλαμψε για τη δολοφονία των παιδιών. Και ακόμη περισσότερο, λόγω του χτυπημένου προσώπου κάποιου άστεγου, δεν είχε νόημα να ρισκάρει το κεφάλι και την ελευθερία του.
  Ο Βιτάλι έγνεψε καταφατικά.
  - Όλοι έχετε ήδη καταγραφεί σε βίντεο και τα δεδομένα θα πάνε αυτόματα στην αστυνομία. Αλλά αν μας αφήσεις να φύγουμε, το υπόσχομαι στο παιδί , θα τα σβήσουμε όλα!
  Ο αρχηγός ρώτησε με ένα χαμόγελο:
  - Πατάς τη ζώνη;
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Ήταν σε ένα σκαθάρι του φλοιού !
  Ο ληστής μουρμούρισε:
  - Για τι?
  Ο Βιτάλι απάντησε χαμογελώντας:
  - Ανέκτησε την αξιοπρέπεια ενός χούλιγκαν. Και τι?
  Ο αρχηγός ρώτησε:
  - Ξέρεις να πολεμάς;
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Νομίζω ότι μπορώ!
  Ο αρχηγός πρότεινε:
  - Πολεμήστε ένας προς έναν, χωρίς όπλα, με τον ισχυρότερο κορυφαίο της συμμορίας μας. Αν κερδίσεις, θα σου δώσω πεντακόσια δολάρια !
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Πρόστιμο! Αλλά μόνο ένα κομμάτι δολάρια . Οχι λιγότερο.
  Ο αρχηγός έγνεψε καταφατικά.
  - ΕΝΤΑΞΕΙ! Αλλά μην προσβληθείτε αν σας πάνε στο νοσοκομείο μετά. Ο μαχητής μας Γορίλας δεν γνωρίζει οίκτο.
  Το αγόρι έσφιξε τις γροθιές του και απάντησε:
  Στρατιώτη, πάντα υγιής
  Στρατιώτης, έτοιμος για όλα...
  Και σκόνη, σαν από χαλιά,
  Ξεφεύγουμε από τη μέση
  Και μη σταματάς
  Και μην αλλάζετε πόδια
  Τα πρόσωπά μας λάμπουν
  Γυαλιστερές μπότες!
  Ο αρχηγός γέλασε.
  - Μπότες! Αλλά είσαι ξυπόλητος! Και γενικά φαίνεσαι σαν παιδί. Ακόμα και είναι κρίμα να νικάς τέτοια.
  Ο Βιτάλικ χαμογέλασε.
  - Ολα τα καλύτερα! Όσο περισσότεροι εχθροί, τόσο πιο ενδιαφέρον είναι ο πόλεμος.
  Ένας από τους ληστές παρατήρησε:
  - Είναι δύσκολο να πολεμάς. Μπορούν να μας δουν και παρασύρθηκαν!
  Ο Pahan απάντησε:
  - Τα έχουμε όλα! Η αστυνομία δεν αφήνει κανέναν να μπει. Δεν θα αναβάλουμε. Ας παλέψουμε εδώ και τώρα.
  Οι ληστές βούιξαν σε ένδειξη επιδοκιμασίας. Η Αλμπίνα ψιθύρισε στο αγόρι:
  - Είσαι σίγουρος? Τι ζώνη έχεις ;
  Ο Βιτάλικ τσίριξε:
  - Το κόκκινο!
  Το κορίτσι ήρωας πρότεινε:
  - Ίσως εγώ αντί για σένα!;
  Το αγόρι απάντησε:
  - Αυτή είναι η ανδρική μας αναμέτρηση!
  Έξω ο γορίλας. Ήταν πραγματικά μεγάλος τύπος. Μετρητής ανάπτυξης ενενήντα, φαρδιοί ώμοι, μακριά χέρια, κεκλιμένο μέτωπο. Και αρκετά φουσκωμένο , προφανώς στα αναβολικά. Ζύγιζε, τουλάχιστον , έναν αντίπαλο ενάμιση σέντερ. Και το Vitalik είναι μόνο σαράντα δύο κιλά. Οι δυνάμεις έμοιαζαν άνισες.
  Ο αρχηγός έβγαλε μια λεπτή δέσμη από χαρτονομίσματα των εκατό δολαρίων και μουρμούρισε:
  - Θα χτυπήσεις, θα λάβεις κομμάτια και ... θα σου δώσω και ένα χρυσό ρολόι.
  Και έδειξε, πράγματι, ένα αξιοπρεπέστατο ρολόι με κάσα από καθαρό χρυσό. Και κοστίζουν πολύ.
  Ο γορίλας, που στεκόταν ήρεμα, όρμησε ξαφνικά στο Vitalik. Είναι αλήθεια ότι το αγόρι, συνηθισμένο στις ξαφνικές επιθέσεις των συνομηλίκων του, πήδηξε απότομα στο πλάι. Και μάλιστα κατάφερε να αντικαταστήσει το bandwagon. Ένας μεγαλόσωμος γκάνγκστερ με πλατύ ώμο και με μακριά χέρια έπεσε στην άσφαλτο. Φαίνεται ότι πλήγωσε το γόνατό του, καθώς κουτσούσε. Και άρχισε να βρίζει πολύ βρώμικα.
  Το κοινό βούιζε. Κάποιοι υποστήριξαν τον Γορίλα τους, ενώ άλλοι το αυθάδικο αγόρι τους. Εδώ υπήρχε ξεκάθαρη διχόνοια και οι ληστές στοιχημάτιζαν.
  Ποντάρουν στους πιο επιδέξιους και μικρούς, άλλοι στους μεγάλους και με μυϊκές μπάλες.
  Ο γορίλας προσπάθησε να επιτεθεί ξανά. Το αγόρι έσπρωξε τη γυμνή φτέρνα του στο βαρύ πηγούνι του. Η κρούση δεν ήταν πλήρης. Αλλά και πάλι τινάχτηκε, και ο ληστής βουβάλι το ένιωσε. Και όρμησε πάλι στο αγόρι , απειλώντας με όλες τις τιμωρίες του κάτω κόσμου.
  Ο Βιτάλι τον κλώτσησε στο πρόσωπο και πήδηξε στην άκρη. Απέφυγε τη βαριά γροθιά. Τα χέρια του Γορίλα είναι τόσο μακριά. Αλλά οι γροθιές δεν πετούν πολύ γρήγορα και το ευκίνητο παιδί αποκλίνει πολύ επιδέξια.
  Επίθεση ξανά. Ο Βιτάλι χτυπήθηκε στη μύτη με τη γροθιά του. Χτυπούσε και σανίδες με τα χέρια του. Οι αρθρώσεις ταίριαξαν καλά και μια λεπτή σταγόνα αίματος κύλησε.
  Είναι αλήθεια ότι η γροθιά του ληστή γλίστρησε πάνω από τα πλευρά του αγοριού. Ο Βιτάλι τράνταξε και βούτηξε σαν ελαφρύς πυγμάχος, παρεκκλίνοντας από ένα άλλο δυνατό poke .
  Μετά τον κλώτσησε κάτω από το γόνατο. Είναι ήδη μελανιασμένη και ο γκάνγκστερ βρυχάται και ανοίγει.
  Ο Vitalik πιάνει την κίνηση που συναντά και η στρογγυλή γυμνή φτέρνα του αγοριού τον χτυπά ακριβώς στη μύτη. Χτυπιέται από όλη τη μάζα του παιδιού , ακόμα και από το κίνημα met. Ακούγεται ένα τρίξιμο, και η μύτη σκάει, σαν ντομάτα που έχει πέσει από ύψος. Και το αίμα κυλούσε τώρα σε ένα ρυάκι πιο δυνατό.
  Ο Βιτάλι πάλι αφήνει τις σαρωτικές κινήσεις του αντιπάλου. Προσπαθεί να κλωτσήσει και να κλωτσήσει. Αλλά τα πόδια του είναι λίγο κοντά και το τέντωμα δεν είναι πολύ καλό. Ο Βιτάλι ξαναχτυπά από το πλάι. Χτυπά στον ναό. Και ο Γορίλας τρεκλίστηκε.
  Και συριγμοί:
  - Περίμενε, ας μιλήσουμε!
  Ο Βιτάλι σταμάτησε. Και τότε μια βαριοπροθιά πέταξε πάνω του. Το αγόρι το μπλόκαρε αντανακλαστικά. Όμως έπεσε από τα πόδια του. Ο Βιτάλη απογειώθηκε. Ο τραμπούκος όρμησε πάνω του. Όμως το αγόρι κατάφερε να ξεφύγει. Και ο γκάνγκστερ πέρασε.
  Ο Βιτάλικ ένιωσε οργή μέσα του. Και το παιδί χτύπησε, όταν ο ληστής σηκώθηκε, την κνήμη του στο πηγούνι. Η γροθιά ήταν καλή, αλλά ο Gorilla ήταν σκληροτράχηλος και δεν μπορούσε να νικηθεί τόσο εύκολα.
  Εδώ είναι πάλι στην επίθεση. Αλήθεια, είναι χάλια. Και όλο το πουκάμισο είναι γεμάτο αίματα. Ο Vitalik έβγαλε και το μπλουζάκι του για να μη λερωθεί. Το αγόρι είχε ανακούφιση και δυνατούς μύες. Ίσως της έλειπε η μάζα, αλλά ταλαντευόταν σαν κυματισμοί στο νερό.
  Ο Vitalik χτύπησε ξανά τον εχθρό στην ήδη θρυμματισμένη μύτη.
  Το αίμα έπεσε ακόμα πιο δυνατά, και η γυμνή, στρογγυλή φτέρνα του αγοριού άστραψε από αίμα. Ο γορίλας άρχισε να πνίγεται.
  Ο Βιτάλικ χτύπησε ένα κλασικό τρίο στο κεφάλι και χτύπησε τα χέρια του αντιπάλου. Μετά πήδηξε ξανά και χτύπησε το vis-a-vis με τη γυμνή φτέρνα του στο πηγούνι. Το χτύπημα ήταν καλό, αλλά δεν υπήρχε αρκετή μάζα για να απενεργοποιηθεί ένα τέτοιο κουφάρι.
  Το αγόρι έκανε και πάλι έναν συνδυασμό με τα χέρια του. Και τον χτύπησε στα μάτια. Έγινε μπλε από την πρόσκρουση. Και το αιμάτωμα άρχισε να διογκώνεται.
  Ο Vitalik έγραψε στο Twitter:
  - Θα σαρώσουμε τον εχθρό με ένα χτύπημα,
  Θα επιβεβαιώσουμε τη δόξα με γυμνό τακούνι ...
  Τα μεγάλα τα τσακίσαμε όχι μάταια,
  Έτσι, θα νικήσουμε τον γορίλα!
  Το αγόρι ξέφυγε ξανά και κλώτσησε τον εχθρό στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, πηδήξτε ξανά, και πάλι ακριβώς στο σαγόνι. Και μετά μια κνήμη στο ναό. Ο Vitalik κέρδισε καλά. Όμως ο εχθρός δεν ήθελε να υποχωρήσει. Αν και τρεκλίζοντας, δεν έπεσε με πείσμα.
  Και το πλήθος των ληστών φώναξε:
  - Νίκησε τον! Τελείωσέ το!
  Για να δουν το θέαμα ήρθαν και τρεις αστυνομικοί με μαύρες στολές. Επίσης, διασκέδασαν με τον τρόπο που ένα μικρό αγόρι κοπανούσε έναν μεγάλο, μακρυόμαχο ληστή με μπάλες, σαν ανθρώπινο κεφάλι.
  Ο Βιτάλι πήδηξε πάνω κάτω ξανά. Και ο Γορίλας πεισματικά δεν έπεσε. Το αγόρι έλαμπε κυριολεκτικά από τον ιδρώτα και ανέπνεε βαριά. Ο αντίπαλός του έπεσε τα χέρια του και δεν αντιδρούσε πλέον σε αυτά τα χτυπήματα.
  Τότε ο Βιτάλικ το πήρε και σκαρφάλωσε σε ένα δέντρο. Αυτή είναι πράγματι μια πολύ επικίνδυνη κίνηση. Οι ληστές σφύριξαν και οι αστυνομικοί χειροκρότησαν. Το αγόρι, ανεβαίνοντας ψηλότερα, αλλά πώς θα πηδήξει. Και η γυμνή, στρογγυλή φτέρνα του χτύπησε τον κρόταφο.
  Ο γορίλας τράκαρε, τελικά λιποθύμησε. Ο αρχηγός άρχισε να μετράει, αλλά το πολυπληθές μέλος της συμμορίας δεν κουνήθηκε καν. Και πέταξε λέγοντας με σεβασμό:
  - Αυτό κέρδισε, πώς είσαι;
  Το αγόρι απάντησε:
  - Βιτάλικ!
  Ο αρχηγός σήκωσε τα χέρια του προς το μέρος του και τον ρώτησε:
  - Και πώς οδήγησε ο δικός σου;
  Ο Vitalik απάντησε με περηφάνια:
  - Καρχαρίας!
  Ο αρχηγός έγνεψε καταφατικά.
  - Μπράβο, καρχαρία! Θέλεις να γίνεις το δεξί μου χέρι;
  Το αγόρι κούνησε αρνητικά το κεφάλι του.
  - Όχι, εγώ έχω τον τρόπο μου, κι εσύ τον δικό σου!
  Ο αρχηγός του έδωσε χαρτονομίσματα των δέκα εκατό δολαρίων και ένα αρκετά βαρύ ρολόι. Δεν είχαν μόνο μια χρυσή θήκη, αλλά και οι δείκτες ήταν στολισμένοι: το λεπτό με σμαράγδι και η ώρα με ρουμπίνι.
  Ο Βιτάλικ το έκρυψε στην τσάντα του. Υπάρχει και ένα πουκάμισο. Ήταν ελαφρώς γρατσουνισμένος και υπήρχαν μερικές μελανιές από τον αγώνα. Αλλά κατέβηκε, πρέπει να πω, σχετικά ελαφρά. Ο τραμπούκος ζύγιζε εκατόν πενήντα κιλά και είχε θανατηφόρα χτυπήματα, και πολύ βαριές γροθιές.
  Παρεμπιπτόντως, δεν συνήλθε. Και η αστυνομία κάλεσε ασθενοφόρο.
  Οι ληστές άρχισαν να διαλύονται.
  Ο Βιτάλικ ήταν πολύ ευχαριστημένος. Κέρδισε και χρήματα και ένα τρόπαιο και απέδειξε σε όλους ότι ήταν πραγματικός άντρας.
  Και είναι καλύτερο από το να κάνεις ριψοκίνδυνο hacking.
  Ο Αταμάν παρατήρησε:
  - Είσαι πολύ δυνατός μαχητής, και ταυτόχρονα, παιδί. Θα πρέπει να συμμετέχετε σε αγώνες χωρίς κανόνες. Μπορείτε να βγάλετε καλά χρήματα, ειδικά στις κληρώσεις. Αρχικά δεν θα ποντάρουν στο αγόρι!
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Καλή ιδέα! Αλλά ... T am μπορεί να νικήσει όλα τα μυαλά.
  Ο αρχηγός σημείωσε:
  - Έχετε μια εκπληκτική αντίδραση και ασυνήθιστα δύσκολο να σας χτυπήσει.
  Το αγοράκι έγνεψε καταφατικά.
  - Συμφωνω με αυτο. Αλλά τίποτα, νομίζω για να ακολουθήσω τον πνευματικό δρόμο.
  Η Αλμπίνα, που πριν είχε μείνει σιωπηλή, παρατήρησε:
  - Μπορείτε να βρείτε στο Διαδίκτυο πού γίνονται αγώνες χωρίς κανόνες. Και ξέρεις, αγόρι μου, θα προσπαθούσα αν ήμουν στη θέση σου. Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα να κινείσαι τόσο καλά!
  Ο Βιτάλι έγνεψε καταφατικά.
  - Θα το σκεφτώ. Στο μεταξύ, κοιμηθείτε καλά. Είναι ήδη μεσάνυχτα.
  Και αποχαιρετώντας, τα παιδιά έφυγαν από το πάρκο.
  Η Αλμπίνα φόρεσε τα παπούτσια της, έγινε πιο δροσερό το βράδυ τον Μάιο. Αν και είναι πιο ευχάριστο να περπατάς ξυπόλητος. Ο Βιτάλι χτύπησε τα γυμνά του πόδια σαν νεαρός πρόσκοπος εν καιρώ πολέμου.
  Ο αέρας φαινόταν εμποτισμένος από φρεσκάδα, αν και μύριζαν και τα καυσαέρια. Η Μόσχα τη νύχτα είναι πολύ όμορφη. Τόσα πολλά φώτα και διαφημιστικές αφίσες.
  Και πολλά αυτοκίνητα διαφόρων μάρκες. Ανάμεσά τους υπάρχουν ακόμη και πολύ πολυτελή αυτοκίνητα.
  Μια από τις γυναίκες που περνούσαν μουρμούρισε, δείχνοντας το Vitalik:
  - Δεν βλέπεις ότι ο γιος σου περπατάει ξυπόλητος σε τόσο κρύο;
  Η Αλμπίνα γέλασε. Η ίδια, λόγω των μεγάλων μυών της και της σκληρής έκφρασης στο πρόσωπό της, φαίνεται αρκετά ενήλικη. Και το Vitalik, αντίθετα, έχει ένα στρογγυλό πρόσωπο και εξακολουθεί να μοιάζει με μικρό παιδί. Ακόμα και το κεφάλι του δεν είναι πολύ μεγάλο, αν και το μέτωπό του είναι ψηλό, αλλά λείο.
  Το αγόρι της απάντησε:
  - Ζεσταίνω! Και τα όποια παπούτσια τραβούν μέχρι κάτω!
  Η Αλμπίνα έγραψε στο Twitter χαμογελώντας:
  - Είμαστε σε οποιαδήποτε, ξέρετε το κρύο,
  Ξέρουμε πώς να γεμίζουμε κώνους...
  Και ήδη τρέχω μέσα από τις λακκούβες -
  Ξυπόλητα αγόρια!
  Και πήδηξε, περίπου δύο μέτρα, στριφογυρίζοντας το πικάπ με τα πόδια της στον αέρα. Και προσγειώθηκε όχι πολύ καλά - έσπασε τη φτέρνα της. Μετά από αυτό, έπρεπε να βγάλω τα παπούτσια μου και ξυπόλητη με το αγόρι. Ναι, είναι μια ενδιαφέρουσα περιπέτεια.
  Και η Μόσχα, στην πραγματικότητα, είναι μια μεγάλη πόλη. Ο πληθυσμός είναι σαν αυτόν μιας μέσης ευρωπαϊκής χώρας. Και σε αυτό μπορείτε να περιπλανηθείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα, και όλη την ώρα για να βρείτε όλο και περισσότερες νέες περιοχές.
  Ο Vitalik τραγούδησε:
  Θα πολεμήσουμε σκληρά με τον εχθρό,
  Ακρίδες που δεν γνώριζαν το σκοτάδι...
  Η πρωτεύουσα θα παραμείνει για πάντα
  Η Μόσχα λάμπει σαν ήλιος στον κόσμο!
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά.
  - Αυτό είναι ωραίο! Μου αρέσουν τέτοια τραγούδια. Αλλά από την άλλη, κάθε χώρα και έθνος έχει τον δικό του τρόπο. Και κανείς δεν πρέπει να αναγκαστεί να κάνει τίποτα.
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Σωστά! Πιστεύω όμως ότι αργά ή γρήγορα όλοι οι λαοί του πλανήτη Γη θα ενωθούν. Και ο πλανήτης θα γίνει μια ενιαία, κοινή και ευτυχισμένη οικογένεια!
  Το κορίτσι επιβεβαίωσε, αν και όχι πολύ σίγουρο:
  - Πιστεύω ότι έτσι θα είναι!
  Χώρισαν και ο Βιτάλι όρμησε στο σπίτι με τρέξιμο. Και χωρίς να χάσει χρόνο στο ασανσέρ, πέταξε τις σκάλες.
  Και άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος. Τίποτα το ιδιαίτερο, η μαμά είχε ήδη κοιμηθεί. Αριστερό δείπνο στην κουζίνα.
  Ο Vitalik έτρωγε και ένιωθε βάρος και κούραση στον εαυτό του, δεν ήθελε καν να πάει στην τουαλέτα. Έτσι με πήρε ο ύπνος ακριβώς στον καναπέ.
  Είχε διαφορετικά όνειρα , πολύ θυελλώδη και χαοτικά. Ειδικότερα, αποσπασματικές αναμνήσεις του ειδικού σχολείου. Πώς τον έκοψαν με μηχανή. Και μετά βγάζουν φωτογραφίες στο προφίλ, ολοπρόσωπα, μισά πλάγια και πίσω. Δεν φαίνεται να πονάει, και είναι εντάξει, αλλά νιώθετε κάποιο είδος ταπείνωσης και ντροπής στον εαυτό σας.
  Στη συνέχεια, το ύψος σας μετράται και ζυγίζεται. Ξαναγράψτε σημάδια από το σώμα και πάρτε δακτυλικά αποτυπώματα. Κάτι που είναι επίσης ταπεινωτικό για το παιδί και τρομακτικό, αν και όχι επώδυνο.
  Στη συνέχεια πλένετε τα χέρια σας σε κάποιο είδος διαλύματος.
  Λοιπόν, αυτό είναι ακόμα ανοησία. Ο Βιτάλι φοβόταν περισσότερο τα άλλα παιδιά. Άλλωστε και το ειδικό σχολείο είναι φυλακή, μόνο για παιδιά. Αλλά μετά μαζεύτηκε μια καλή ομάδα και δεν υπήρξε ανομία . Και τα μεγαλύτερα παιδιά σπάνια προσέβαλαν τα μικρά. Ο Vitalik, παρεμπιπτόντως, έπαιξε πολύ καλά σκάκι. Και έγινε γρήγορα ο πρωταθλητής στο σκάκι του ειδικού σχολείου, και ανάμεσα σε όλα τα ειδικά σχολεία και τα κλειστά ιδρύματα στη Μόσχα.
  Αλλά το αγόρι δεν έλκονταν ιδιαίτερα από το σκάκι. Το παιχνίδι είναι ενδιαφέρον, αλλά τι ακριβώς δίνει στους ανθρώπους; Ποια είναι η πρακτική χρήση του. Βοήθησε το σκάκι να αναπτυχθεί τουλάχιστον ένα γραμμάριο σιτηρών ή θεράπευσε τουλάχιστον έναν ασθενή;
  Έτσι ο Vitaly, αν και έλαβε την πρώτη κατηγορία ενηλίκων, μετά την αποφυλάκισή του σχεδόν δεν έπαιξε. Εκτός αν για χρήματα, με ενήλικες. Αλλά αυτοί, μετά από αρκετές καταστροφικές ήττες, το σταμάτησαν γρήγορα. Και το αγόρι δεν ήθελε να χάσει χρόνο σε ένα τόσο επιπόλαιο έργο όπως η αναδιάταξη των φιγούρων.
  Αν και, μάλλον, θα μπορούσε να πετύχει κάτι σε αυτό το παιχνίδι. Κέρδισε ακόμη και τον Κάρποφ. Και εκείνος, έχοντας λάβει ένα ματ, παρατήρησε:
  - Και εσύ, αγόρι, σκέφτεσαι γρήγορα και με ακρίβεια τις επιλογές!
  Ο Βιτάλι ρώτησε:
  - Και τι έδωσε το σκάκι στους ανθρώπους; Αυτό είναι απλώς ψυχαγωγία και ένα άδειο παιχνίδι του μυαλού. Καλύτερα, εφεύρε ένα εμβόλιο κατά του καρκίνου ή φτιάξε έναν πύραυλο που μπορεί να πάει έναν άνθρωπο στον Άρη και να επιστρέψει πίσω!
  Ο Ανατόλι Καρπόφ έγνεψε καταφατικά.
  - Ισως έχεις δίκιο! Αλλά το σκάκι είναι ένα θαύμα. Επιπλέον, μπορεί κανείς να πει για οποιοδήποτε άθλημα - διασκεδάζει μόνο!
  Το αγόρι κούνησε το κεφάλι του.
  - Οι πολεμικές τέχνες είναι ένα πολύ ζωτικό άθλημα. Μερικές φορές, χάρη σε αυτούς , επιβιώνεις!
  Ο Κάρποφ έγνεψε καταφατικά.
  - Είναι σωστό...
  Και αναστέναξε. Ο ίδιος του άρεσε να παίζει τένις, και μηδενικός μαχητής.
  Στο ειδικό σχολείο υπήρχαν και πολεμικές τέχνες. Αλλά επειδή ο Vitalik φυλακίστηκε ακριβώς επειδή παραλίγο να σκοτώσει έναν συνομήλικό του, δεν του επετράπη να αγωνιστεί. Αλλά έτσι πυγμάχησε και κέρδισε τον σεβασμό των κρατουμένων.
  Το φαγητό εδώ είναι επίσης καλό. Καλύτερα από το σπίτι. Δεν υπάρχει πατέρας, στη Μόσχα οι τιμές είναι υψηλές, το ενοίκιο είναι υψηλό και είναι δύσκολο για τις γυναίκες να βρουν μια καλή δουλειά. Ο Vitalik, γενικά, άφησε καλές εντυπώσεις. Και πήγαν στην πισίνα, και σε εκδρομές, και μπορείτε να παίξετε στον υπολογιστή. Θέλω να πω, δεν είναι καθόλου κόλαση. Αν και υπάρχει και εργοθεραπεία. Αλλά δεν είναι δύσκολο, και επιπλέον, δεν υπάρχει πάντα δουλειά. Μην πεις λοιπόν ότι υπέφερε εκεί.
  Υπήρχαν ακόμη και ιδέες να επιστρέψω εκεί. Εκεί είχε πραγματικούς φίλους ανάμεσα στα αγόρια. Και τότε μόνο η Αλμπίνα αποδείχθηκε ότι ήταν η πραγματική του φίλη.
  Αλλά η μαμά του πήρε τον λόγο της τιμής του πριν παλέψει να σκεφτεί και να τηρήσει το μέτρο.
  Σταμάτησαν να χτυπούν τον Vitalik, αλλά οι συνομήλικοί του δεν ήθελαν να μιλήσουν προκλητικά. Αν και όχι απαραίτητο. Μπορείς, για παράδειγμα, αντί για χαζές κουβέντες και διάφορες χυδαιότητες, ακόμα και χυδαιότητες, να διαβάζεις βιβλία.
  Εδώ, από ένα smartphone, οποιοδήποτε.
  Και μάλιστα γράψτε κάτι μόνοι σας. Ο Vitalik, συγκεκριμένα, περιέγραψε τη συνέχεια των περιπετειών του Γκιούλιβερ. Μια μικρή ιστορία σαν αυτή. Εκεί ο Γκιούλιβερ μπήκε στον κόσμο κάτω από το κέλυφος της Ανταρκτικής. Και σε αυτό, οι δύο δυνάμεις ήταν σε πόλεμο μεταξύ τους. Στο οποίο υπήρχαν αεροπλάνα, τανκς και πολλαπλοί εκτοξευτές πυραύλων.
  Τον Γκιούλιβερ τον πήραν αρχικά για κατάσκοπο. Και κατέληξε στη φυλακή. Μετά προσπάθησαν να τον χρησιμοποιήσουν στην ευφυΐα.
  Ο Vitalik έγραψε μάλιστα ότι ο Gulliver ήταν σε θέση να κλέψει τα σχέδια με μια πυρηνική βόμβα και για αυτό έλαβε ως ανταμοιβή έναν σταυρό ιππότη με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Λοιπόν, αυτό είναι απλά φαντασία...
  Ο Vitaly δημοσίευσε την ιστορία στο Διαδίκτυο, αλλά κανείς δεν άρχισε να την εκτυπώνει. Ναι, και συγκέντρωσε λίγες προβολές. Ο Γκιούλιβερ είχε ήδη ξεχαστεί. Και ποιος χρειάζεται αυτούς τους θαυμαστές. Ακριβώς όπως η ιστορία "Dunno on Mars", η οποία επίσης αγνοήθηκε κατά κάποιο τρόπο τόσο από το κοινό όσο και από τους εκδότες. Αν και η δουλειά, αντικειμενικά, δεν ήταν κακή. Ο Βιτάλι έγραψε επίσης τη συνέχεια των περιπετειών του Κάρλεσον. Αλλά και αυτό δεν πέτυχε. Ναι, είναι δύσκολο να επιτευχθεί η αναγνώριση στη βιβλιογραφία. Ειδικά αν γράφεις συνέχεια για κάτι γνωστό και προωθημένο. Επιπλέον, άθελά τους αρχίζουν να συγκρίνονται. Και συνήθως η συνέχεια δεν είναι υπέρ σας κλίνει τη συμπάθεια.
  Ειδικά όταν πρόκειται για τον Χάρι Πότερ. Ήδη τρέχει έτσι...
  Ο Βιτάλικ θυμόταν νυσταγμένος τι έγραψε και πώς.
  να γράφει fanfiction από νεαρή ηλικία. Δεν ήθελε να περπατήσει με τους συνομηλίκους του στην αυλή. Και ένας φτηνός μεταχειρισμένος φορητός υπολογιστής είναι πάντα διαθέσιμος, ακόμη και για τον μονογονέα και τη φτωχή οικογένειά τους.
  Και γιατί να μην συνθέσετε. Για παράδειγμα, η Γκέρντα βρήκε τον αδελφό της Κάι, τον οποίο απήγαγε η Βασίλισσα του Χιονιού. Αν γράφεις, αντίθετα, το αγόρι αιχμαλωτίστηκε από τη σουλτάνα της αραβικής ερήμου. Και τώρα ο Κάι μαραζώνει στη ζέστη, σε ένα πολυτελές παλάτι στη μέση της ερήμου. Και πάλι, ένα μικρό ξανθό κορίτσι πηγαίνει να τον σώσει. Και πάλι τα γυμνά, παιδικά της πόδια υποφέρουν. Μόνο όχι από το κρύο του χιονιού, αλλά από την καυτή άμμο της ερήμου Σαχάρα.
  Βρέθηκε σε μια μαγική όαση. Και μετά θα πέθαινε από τη δίψα, με τα ξυπόλυτα πόδια της να φλέγονται από άμμο και καυτούς βράχους.
  Και οι ληστές ήταν πάνω σε καμήλες. Και η κόρη του οπλαρχηγού φορούσε τουρμπάνι. Και ούτω καθεξής.
  Αν και η ιδέα, φυσικά, δεν είναι κακή από μόνη της, αλλά πρέπει να επιπλωθεί με ανθρώπινο και ενδιαφέροντα τρόπο.
  Αλλά η απλή αντικατάσταση ενός κορακιού με έναν γύπα δεν είναι επιλογή!
  Ο Βιτάλι έχει πολύ γρήγορα δάχτυλα. Και έγραψε πολλά.
  Εδώ είναι μια εναλλακτική ιστορία. Ένα αγόρι από τα τέλη του εικοστού δεύτερου αιώνα πέταξε με μια χρονομηχανή στο παρελθόν. Και πήρε μαζί του ένα μαχητικό, αρκετά ισχυρό blaster που έκλεψαν από τον αστροναύτη πατέρα του.
  Και έτσι αποφάσισε, φυσικά, να βοηθήσει τον Τσάρο Νικόλαο Β' . Και, οπλισμένος με ένα blaster, υπερασπίστηκε το Mount High - το κλειδί για την άμυνα του Port Arthur.
  Και πώς έσκασε από το όπλο του. Και οι ακτίνες χτύπησαν τους Ιάπωνες. Και χιλιάδες γενναίοι κίτρινοι στρατιώτες κόπηκαν και κάηκαν.
  Οι επιθέσεις αποκρούστηκαν. Αλλά ο Πορτ Άρθουρ εξακολουθούσε να υποφέρει από πείνα και έλλειψη όπλων.
  Ωστόσο, συνέχισε να κρατιέται. Και τον Ιανουάριο, ο τσαρικός στρατός προσπάθησε ξανά να διαρρήξει.
  Το αγόρι απέκρουσε μερικές ακόμη επιθέσεις στο Mount High . Αλλά η υπερπυρηνική μπαταρία του blaster είχε τελειώσει. Και το αγόρι επέστρεψε για να αναπληρώσει το οπλοστάσιο.
  Και βρήκε ότι ο κόσμος άλλαξε. Συγκεκριμένα, η Bloody Sunday δεν έγινε τον Ιανουάριο. Ο βασιλιάς δεν φοβόταν να βγει στον κόσμο, ο Πορτ Άρθουρ άντεχε ακόμα. Και έτσι η επανάσταση δεν ξέσπασε. Και ο τσαρικός στρατός, ωστόσο, μπόρεσε τελικά να διαπεράσει τον διάδρομο από ξηρά τον Φεβρουάριο, έχοντας λάβει πρόσθετες ενισχύσεις.
  Και οι Ιάπωνες ήταν εξαντλημένοι. Πόσες χιλιάδες από αυτά κάηκαν από ένα απλό αγόρι δώδεκα ετών με φωτιά λέιζερ. Εν ολίγοις, ήρθε η μοίρα του Ροζντεστβένσκι και, ενώθηκαν με τον πρώτο Ειρηνικό, νίκησαν τους Ιάπωνες στη θάλασσα. Υπεγράφη η ειρήνη και η Ιαπωνία επέστρεψε την αλυσίδα Κουρίλ στη Ρωσία. Επίσης, η Κορέα έγινε προτεκτοράτο και η Μαντζουρία έγινε Κίτρινη Ρωσία .
  Η τσαρική αυτοκρατορία ενισχύθηκε στρατιωτικά. Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος συνέβη, αλλά οι Γερμανοί τον έχασαν, και μάλιστα πιο γρήγορα από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Η τσαρική αυτοκρατορία ανέκτησε τη Γαλικία και την Μπουκοβίνα. Η Τσεχοσλοβακία έγινε βασίλειο εντός της Ρωσίας. Και το βασίλειο της Πολωνίας περιλάμβανε την Κρακοβία και μέρος των γερμανικών εδαφών. Η Türkiye εξαφανίστηκε από τον παγκόσμιο χάρτη και ηττήθηκε από τη Ρωσία, τη Βρετανία και τη Γαλλία. Η Ρωσία κατέλαβε την Κωνσταντινούπολη και τη Μικρά Ασία και το βόρειο Ιράκ. Διχάστηκε και η Σαουδική Αραβία. Στο θρόνο ενισχύθηκε η δυναστεία των Ρομανόφ.
  Ο Τσάρος Νικολάι Βτορόι χώρισε στη συνέχεια το Αφγανιστάν με τη Βρετανία, έχοντας λάβει το βορρά και το κέντρο για τον εαυτό του. Και επίσης κατέλαβε τα δύο τρίτα του Ιράν. Έτσι τελείωσε η αναδιανομή του κόσμου. Όλες οι μουσουλμανικές χώρες ήταν υπό τον πλήρη έλεγχο των χριστιανών . Και στη δεκαετία του '30, η Ιταλία κατέλαβε την Αιθιοπία.
  Ο Χίτλερ ανέβηκε στην εξουσία στη Γερμανία, αλλά δεν του δόθηκε η θέλησή του. Το μέγιστο επετράπη να προσαρτήσει την Αυστρία.
  Δεν υπήρξε Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ... Ο Νικόλαος Β' κυβέρνησε μέχρι τον Νοέμβριο του 1939. Πέθανε σε ηλικία εβδομήντα ενός ετών, ηλικία ρεκόρ για τους Ρώσους τσάρους. Ο εγγονός του, οκτώ ετών, διαδέχθηκε τον θρόνο. Αυτό είναι κακό, αλλά ο αντιβασιλέας ήταν ήδη προκαθορισμένος. Και όλα πήγαν καλά.
  Η τσαρική Ρωσία έγινε σταδιακά συνταγματική μοναρχία. Και στις αρχές του εικοστού πρώτου αιώνα, έγινε στην πραγματικότητα κοινοβουλευτική δημοκρατία.
  Αλλά η πιο σημαντική αλλαγή στο μέλλον οδήγησε στο γεγονός ότι το αγόρι δεν βρήκε τους γονείς του και κατέληξε σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο. Αν και στον κόσμο και καλό, και ανεπτυγμένο, και ευτυχισμένο.
  Αλλά τον πήραν για εγκληματία και τρελό και τον έβαλαν σε ένα παιδικό ψυχιατρείο .
  Είναι, φυσικά, καλά συντηρημένο στο μέλλον - ένα πραγματικό σανατόριο, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα ψυχιατρείο , και στο αγόρι δεν άρεσε πραγματικά εκεί. Και προσπάθησε να δραπετεύσει πολλές φορές. Και κατέληξε στην απομόνωση.
  Ο Vitalik συνέθεσε πολλά πράγματα και του άρεσαν. Αλλά για κάποιο λόγο, οι άνθρωποι δεν άρεσαν τα έργα του και πίστευαν ότι ήταν γραμμένα από έναν ψυχικά άρρωστο άτομο ή έναν εντελώς σχιζοφρενή.
  Μερικά από τα κομμάτια ήταν πραγματικά περίεργα. Για παράδειγμα, ο Vitaly έγραψε για ένα σύμπαν στο οποίο όλοι οι άνθρωποι έχουν γίνει παιδιά. Έτσι λειτούργησε το αποτέλεσμα. Ένας σουπερνόβα εξερράγη και η Γη καλύφθηκε με ακτινοβολία που έκανε όλους τους ενήλικες να μοιάζουν με δεκάχρονα αγόρια και κορίτσια. Και, για πάντα... Οι άνθρωποι σταμάτησαν να πολλαπλασιάζονται. Έγιναν μάλιστα αθάνατοι. Πιο συγκεκριμένα, σταμάτησαν να γερνούν και αύξησαν πολύ την επιβίωσή τους. Ακόμα κι αν κόψει ένα πόδι ή ένα χέρι, ένα άλλο θα μεγαλώσει. Είναι σχεδόν αθάνατο. Αλλά στην αιώνια παιδική ηλικία.
  Οι ηλικιωμένοι, ειδικά οι άθεοι, χαίρονται γι' αυτό. Οι νέοι, όμως, όχι τόσο. Και τα παιδιά είναι καλά.
  Ένα τέτοιο βασίλειο προέκυψε στη Γη. Η δουλειά όμως δεν σταμάτησε. Δεδομένου ότι η μείωση των ατόμων σε μέγεθος αντισταθμίστηκε από την ποιοτική ανάπτυξη των μυών, οι οποίοι έγιναν πιο ελαστικοί, ανθεκτικοί και δυνατοί.
  Και τι ευλογία που αν βγάλεις ένα δόντι, τότε δεν χρειάζεται να βάλεις τεχνητό, ένα καινούργιο θα μεγαλώσει σε μια ώρα, καλύτερα από το προηγούμενο.
  Και τα αιώνια παιδιά διατήρησαν και μνήμες και προσωπικότητες. Μόνο που τώρα δεν θα κάνεις άλλα παιδιά. Αλλά υπάρχουν λιγότερα προβλήματα.
  Αιώνια ευτυχισμένα παιδιά που φτιάχνουν διαστημόπλοια και άρχισαν να ζουν πολύ πιο ειρηνικά.
  Η θρησκεία έχει υποστεί ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες μεταμορφώσεις. Συγκεκριμένα, ούτε η Βίβλος ούτε το Κοράνι υποσχέθηκαν στους ανθρώπους αιώνια παιδική ηλικία. Και αυτό, φυσικά, είναι λογικό. Αν και πολλοί νιώθουν νοσταλγία για την παιδική ηλικία , αλλά πραγματικά ηλικιωμένοι θέλουν να γίνουν νέοι, όχι μωρά. Αν και τα δέκα χρόνια είναι η ηλικία που ένας άνθρωπος σκέφτεται ήδη και δεν κάθεται στο γιογιό, αλλά στο Διαδίκτυο.
  Σε αυτή την ηλικία, σχεδόν όλες οι απολαύσεις είναι διαθέσιμες σε εσάς. Και είναι καλύτερο από όταν είσαι ογδόντα. Αν και, μάλλον χειρότερα από όταν είσαι είκοσι!
  Παρεμπιπτόντως, στο Κοράνι και στην Ορθόδοξη παράδοση στον Παράδεισο ονομάζουν την ηλικία των τριάντα πέντε ετών. Αναρωτιέμαι γιατί όχι δεκαοκτώ; Ή είκοσι πέντε; Από πού προήλθε ένας τέτοιος αριθμός;
  Ο Vitalik ήθελε πολύ να μεγαλώσει και να γίνει μεγάλος και ώριμος. Αλλά τώρα πίστευε ότι υπήρχαν πλεονεκτήματα στο να είσαι μικρός. Επιπλέον, αν είστε μεγάλος τύπος, τότε στο τρένο ή στο λεωφορείο, θα είστε ένα απόλυτο μαρτύριο. Αλλά, φυσικά, το μάζεμα αχλαδιών είναι πιο εύκολο για έναν ψηλό, αλλά το να σκαρφαλώσει σε ένα δέντρο είναι πιο εύκολο για ένα παιδί.
  Ο Βιτάλι ονειρεύεται ότι κερδίζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες στη γυμναστική και του απονέμεται χρυσό μετάλλιο. Και είναι σε βάθρο. Μετά κολύμπι. Παρεμπιπτόντως, το ταεκβοντό ήθελε εδώ και καιρό να ενταχθεί στο ολυμπιακό άθλημα. Και αυτό θα ήταν υπέροχο. Εδώ τσακώνονται αγόρια και κορίτσια.
  Ο Βιτάλι κοιμόταν και του έτρεξε στο μυαλό ότι κατάφερε να γράψει. Για παράδειγμα, η συνέχεια του Ivanhoe. Ο Richard the Lionheart φιλοξένησε ένα διεθνές τουρνουά. Οι καλύτεροι πολεμιστές από όλο τον κόσμο ήρθαν σε αυτό. Και ανάμεσά τους εμφανίστηκε ένας τόσο δυνατός γίγαντας που κατάφερε να νικήσει τους πάντες. Και ο Ivanhoe, και ο ίδιος ο Richard the Lionheart. Μετά από αυτό, κέρδισε το κύριο βραβείο. Και τι έκανε; Απήγαγε τη Ρεβέκκα. Και το καημένο το Εβραίο έγινε αιχμάλωτό του.
  Ο Ivanhoe προσπάθησε να την ελευθερώσει, αλλά μόνο ένας τρόπος ήταν πραγματικός: να νικήσει τον γιγάντιο ιππότη σε μια μονομαχία.
  Και τότε ο Ivanhoe άρχισε να διδάσκει μια ειδική τεχνική ιπποτικής μάχης σε έναν μοναχό από την Ιαπωνία. Και ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα και διδακτική μελέτη. Ο Ivanhoe πέτυχε πραγματικά σε αυτό το θέμα.
  Το πιο ενδιαφέρον σε αυτό το μυθιστόρημα ήταν ότι η Ρεμπέκα ζήτησε να την πάρει ως δεύτερη σύζυγο στον ιππότη Άιβανχόε, αλλά εκείνος αρνήθηκε.
  Ωστόσο, ο ίδιος ο Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος της βρήκε άξιο σύζυγο. Και η Ρεβέκκα, ωστόσο, αποδέχτηκε την Καθολική πίστη. Γιατί όχι? Ο Χριστός είναι τελικά ο Μεσσίας. Και οι Εβραίοι αναγνώρισαν την ύπαρξή του. Και να αποδείξει ότι δεν είναι Θεός;
  Επιπλέον, η πίστη των Χριστιανών είναι πολύ ελκυστική: όλες οι αμαρτίες συγχωρούνται με χάρη, και ο ίδιος ο Ύψιστος Θεός έδωσε τη ζωή Του για τους ανθρώπους !
  Οι σκέψεις του Βιτάλικ ήταν εντελώς μπερδεμένες και έπεσε σε βαθύ ύπνο.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
  Ξυπνώντας, το αγόρι πλύθηκε γρήγορα, βούρτσισε τα δόντια του και ξέπλυνε το στόμα του. Και έκανε τις ασκήσεις. Πραγματικά δεν ήθελα να πάω σχολείο. Είναι σαφές. Πόσο καλύτερο θα ήταν να σπουδάσω εξ αποστάσεως. Ειδικά μέσω διαδικτύου. Μετά το πρωινό, ο Vitaly αποφάσισε να αγνοήσει τα μαθήματα για σήμερα. Και γενικά, ειδικά μετά τον κορωνοϊό, σχεδόν όλοι οι μαθητές έμαθαν να παίζουν ελεύθερα. Έτσι έχει στηθεί η σημερινή νεολαία. Και όχι μόνο σύγχρονο. Πολλοί άνθρωποι δεν ήθελαν να πάνε σχολείο.
  Ο Βιτάλικ είχε ήδη χρήματα. Τώρα πρέπει να αγοράσετε λίγο πολύτιμο. Παραγγείλετε πρώτα ηλεκτρονικά. Στη συνέχεια, πληρώστε είτε μέσω του λογαριασμού είτε σε μετρητά . Και δημιουργήστε μια οθόνη που θα μπορούσε να συλλέγει γκραβιτόνια από μια μεγάλη περιοχή και να παράγει ηλεκτρική ενέργεια, όπως ένα δυναμό αξιοπρεπούς μεγέθους.
  Θεωρητικά, το μικρό παιδί θαύμα είχε ήδη σχεδιάσει αρκετούς τύπους που έδειχναν ότι θα απελευθερωνόταν αρκετός ηλεκτρισμός ανά μέτρο της επιφάνειας της οθόνης του μετατροπέα σε φως και θα έφτιαχνε τηλεοράσεις σε ένα κτίριο εννέα ορόφων. Ή, για να επιταχύνετε ένα μεγάλο φορτηγό με πλήρες αμάξωμα στα εκατό χιλιόμετρα την ώρα με έναν ηλεκτροκινητήρα. Ή ακόμα και γυρίστε τις βίδες ενός εντελώς μη παιδικού ελικοπτέρου.
  Τότε θα λύνονταν όλα τα ενεργειακά προβλήματα των ανθρώπων. Και το γεγονός ότι οι κάθε λογής σεΐχηδες και μεγιστάνες θα είχαν απώλειες, τότε αυτό είναι που χρειάζονται.
  Ο Vitalik, καταρχήν, πίστευε ότι όλες οι θρησκείες του κόσμου είναι ανθρώπινα παραμύθια και φαντασιώσεις. Κανείς όμως δεν ξέρει την αλήθεια, και κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Και το να παρουσιάζει κανείς την πίστη του ως αλήθεια και να αποκαλεί τη φαντασία αλάνθαστη είναι παράλογο. Και ακόμα πιο ηλίθιο όταν σκοτώνονται άνθρωποι εξαιτίας του. Ή, για παράδειγμα, πηγαίνουν σε μοναστήρι, στερώντας τον εαυτό τους από τις επίγειες χαρές. Αν πραγματικά πιστεύεις, τότε για να μην παρεμβαίνει στη ζωή σου και στους άλλους ανθρώπους. Από αυτή την άποψη, η Ορθοδοξία, με την καθαρά τυπική της στάση απέναντι στην πίστη, όταν πηγαίνουν στην εκκλησία μια φορά το χρόνο και βαφτίζονται από το hangover, προκαλούσε περισσότερη συμπάθεια. Από εκείνη την πίστη στην οποία κάθε δύο ώρες χτυπούν τα γόνατά τους.
  Είναι αλήθεια ότι ο Vitaly διάβασε και την Ορθόδοξη κατήχηση και το Νόμο του Θεού. Και αποδείχθηκε ότι δεν είναι όλα τόσο απλά ακόμη και στην Ορθοδοξία. Και πρέπει επίσης να κοινωνείτε τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. Και κάνε το σημείο του σταυρού σαράντα φορές την ημέρα. Και βάλτε λαμπάδες, και νηστείες. Διαφορετικά, δεν θα σωθείς και δεν θα πας στον παράδεισο.
  Μολονότι, για παράδειγμα, ένας ληστής που σταυρώθηκε σε ένα σταυρό, δεν σώθηκε με χάρη, και κοινωνούσε τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του;
  Το αγόρι γέλασε καθώς πληκτρολογούσε αυτόματα διευθύνσεις στο Διαδίκτυο. Όχι, μπορείτε να συζητάτε τη θρησκεία ατελείωτα. Γιατί όμως, ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι υπάρχει Θεός, να ανάψει κεριά; Και γιατί, για παράδειγμα, αναρτήσεις; Και γιατί να πεις την ίδια προσευχή ένα εκατομμύριο φορές;
  Και τι, στον Δημιουργό του σύμπαντος αρέσει να ακούει το ίδιο πράγμα εκατομμύρια φορές ; Και θα σας ανταμείψει για αυτό ;
  Αφελείς, πρέπει να πω, αποκτώνται ιδέες. Ομοίως, γιατί να βαφτιστεί κάποιος; Ότι ο Θεός λαμβάνει κάποια ενέργεια από αυτό;
  Εντάξει, υπάρχουν νόμοι της φύσης. Και ανοίγουν τις μεγαλύτερες δυνατότητες στον άνθρωπο.
  Εδώ, συγκεκριμένα, να πάρουμε και να λάβουμε ενέργεια από τη συνηθισμένη βαρύτητα, η οποία αποκαλύπτει πολύ κολοσσιαίους πόρους που είναι ανεξάντλητοι για πάντα.
  Ο Vitalik διάβασε επίσης ότι μπορεί θεωρητικά να δώσει ενέργεια και τη διαδικασία συγχώνευσης κουάρκ. Αλλά αυτό, θα λέγαμε, είναι ακόμα θέμα μακρινών προοπτικών. Και τα γκραβιτόνια μπορούν να αξιοποιηθούν τώρα σε λουρί.
  Ο Vitalik έκανε πολλές παραγγελίες. Μετά από αυτό, έφυγε από το διαμέρισμα, παίρνοντας μια βαλίτσα. Περίμενε να συνεχίσει τα πειράματά του στο υπόγειο.
  Ωραία , όταν είσαι αγόρι. Αυτό είναι που σταματά πολλούς ενήλικες επιστήμονες στον εγκέφαλο με ένα ταμπού: είναι αδύνατο! Και επιβραδύνουν τον εαυτό τους. Όπως, αν δεν το έχουν κάνει ακόμα, τότε είναι αδύνατο. Και το αγόρι το πήρε και το έκανε. Ή τουλάχιστον προσπαθήστε να κάνετε κάτι τέτοιο.
  Ο Vitalik τραγούδησε με χαμόγελο:
  Φανταστείτε την κατάσταση
  Όλα όσα θα γίνουν πραγματικότητα είναι γνωστά εκ των προτέρων...
  Και γιατί τότε αμφιβολίες, ανησυχίες,
  Όλα στον κόσμο θα παρέχουν ένα πρόγραμμα!
  Και αψηφούμε τις καταιγίδες
  Από τι και γιατί
  Ζήστε στον κόσμο χωρίς εκπλήξεις
  Αδύνατον για κανέναν!
  Είθε καλή τύχη, αποτυχία,
  Σε μια κούνια πάνω κάτω
  Μόνο έτσι και όχι αλλιώς,
  Μόνο έτσι και όχι αλλιώς,
  Ζήτω η έκπληξη!
  Έκπληξη, έκπληξη
  Ζήτω η έκπληξη!
  Τώρα είναι απασχολημένος με νέες ιδέες στον τομέα της ενέργειας.
  Η Αλμπίνα κάλεσε το smartphone. Το κορίτσι ήρωα, που αστράφτει με ζαφείρια μάτια, φυσικά, ελαφρώς κιτρινωπά ξανθά μαλλιά, κελαηδούσε:
  - Γεια σου, αγαπητό μου αγόρι! Λοιπόν πώς είσαι?
  Ο Vitalik απάντησε:
  - Πούλσαρνο! Έχω ήδη λάβει κάτι. Σύντομα θα είναι έτοιμο ένα φιλμ που θα μετατρέπει τα γκραβιτόνια σε ρεύμα. Νομίζω ότι η συσκευή θα είναι ελαφριά, και όχι ιδιαίτερα ακριβή. Και όταν πρόκειται για την παραγωγή μεταφορέων, αποδεικνύεται ότι ακόμη και ένα παιδί μπορεί να κρατήσει στα χέρια του μια ολόκληρη μονάδα παραγωγής ενέργειας!
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά με ένα γλυκό χαμόγελο.
  - Λοιπόν, έχεις φαντασιώσεις!
  Το αγόρι τραγούδησε:
  - Ονειροπόλα, με πήρες τηλέφωνο,
  Dreamer, εσύ και εγώ δεν είμαστε ζευγάρι!
  Το κορίτσι είπε αναστενάζοντας:
  - Είσαι καλός με όλους, Βίτια, μόνο πολύ μικρός στο ανάστημα. Κοιτάζοντάς σε, όλοι με παίρνουν για μαμά. Και κάνει μια γυναίκα να φαίνεται τόσο μεγάλη!
  Ο Βιτάλικ απάντησε αναστενάζοντας:
  - Ναι υπάρχει! Αλλά από την άλλη, ένας τέτοιος σύζυγος δεν θα φάει πολύ, και δεν είναι στριμωγμένο να ξαπλώνεις στο ίδιο κρεβάτι μαζί του!
  Η Αλμπίνα γέλασε και τραγούδησε:
  - Αγόρι μου, μωρό μου,
  Αυτή την ώρα δεν κοιμάσαι...
  Πιστεύω ότι με θυμάσαι!
  Και σε τι άγνωστη χώρα!
  Το αγοράκι έγνεψε καταφατικά.
  - Μπορείς να έρθεις σε μένα, θα είναι ενδιαφέρουσα δουλειά!
  Μετά από αυτό, το smartphone απενεργοποιήθηκε. Η νεαρή ιδιοφυΐα τραγούδησε, με ανακούφιση και χαμόγελο:
  Μπορώ να ξετυλίξω κάθε κουβάρι
  Αν και υπάρχουν πολλές γωνιές στους λαβύρινθους,
  Όχι, δεν θα φύγω, πιστέψτε με ένα όνειρο,
  Περιπλανώμενος στα σκιερά σοκάκια!
  Το αγόρι άρχισε να ξαναφτιάχνει κάτι. Εδώ του παρέδωσε ένα κομμάτι πλατίνας. Και αυτό είναι ένα πολύτιμο απόκτημα.Η πλατίνα είναι ένα ιδιαίτερο μέταλλο που μπορεί να κάνει θαύματα. Και συγκεκριμένα, να φτιάξουμε ένα σύνολο κατευθυντικών ηλεκτρονίων από ένα γκραβιτόνιο.
  Στη συνέχεια, μπορείτε να πάρετε διαφορετικούς τύπους ρεύματος, και όχι μόνο άμεσο και εναλλασσόμενο. Ακόμη και στο μέλλον, μιλάμε για τη δημιουργία ενός υπερρέματος υψηλής ισχύος.
  Το αγόρι είχε βαρεθεί να ασχολείται με τους μηχανισμούς και πήδηξε στο makiwara . Άρχισε να την κλωτσάει με τα γυμνά του πόδια. Και επίσης πηδήξτε σαν δράκος.
  Και μάλιστα τραγούδησε:
  Τι λέει ο κόσμος
  Δεν μας νοιάζει...
  Χρειαζόμαστε ένα αποτέλεσμα στη μάχη,
  Και καλή επιτυχία!
  Και το αγόρι στάθηκε ανάποδα. Μετά από αυτό, προσπάθησα να πετάξω μπάλες με γυμνά πέλματα. Είναι δύσκολο να κάνεις ταχυδακτυλουργία με τα κάτω άκρα, αλλά αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται. Και η φονική δύναμη του μαχητή αυξάνεται.
  Ο Vitalik τραγούδησε:
  Είμαι υπέροχο αγόρι καράτε
  Νίκησε ακόμη και τρομοκράτες...
  Οι αντίπαλοι πέταξαν κάτω,
  Πόσοι χτυπημένοι απατεώνες!
  Και το αγόρι θα το πάρει και θα σφυρίξει. Τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών έπιασαν την μπάλα και μετά την πέταξαν ξανά.
  Μια κλήση ακούγεται στο υπόγειο. Είναι ξεκάθαρο από την οθόνη ότι έφτασε η Αλμπίνα. Και θα είναι πιο διασκεδαστικό μαζί της.
  Το αγόρι την άφησε να μπει στο εργαστήριο και τραγούδησε:
  Τα παιδιά είναι τώρα
  Όχι, όχι τσιράκια...
  Σαν στην εξουσία του Σατανά
  Φλεγόμενα ιδρύματα!
  Μπορεί να προσπεράσει ένα μοτοποδήλατο
  Βγάλτε τις καρφίτσες...
  θα τρέξει στην τουαλέτα ,
  Το αγόρι είναι πολύ έξυπνο!
  Και οι δύο νέοι επιστήμονες τραγούδησαν με κέφι.
  Είναι μόνο η αρχή,
  Είναι μόνο η αρχή...
  Είναι μόνο η αρχή! Ωχ ωχ ωχ!
  Μετά από αυτό, ξεκινήσαμε με ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό τον σχεδιασμό της παγίδας και του μετατροπέα των gravitons. Αυτή είναι πράγματι μια πολύ μεγάλης κλίμακας ανακάλυψη.
  Η Αλμπίνα έβγαλε τα αθλητικά της παπούτσια και άρχισε να πετάει τη μπάλα με το γυμνό της πόδι. Το έκανε, ένα μεγαλόσωμο και δυνατό κορίτσι, πολύ επιδέξια. Κι όμως, τα χέρια της συνέχισαν να κατασκευάζουν.
  Ο Βιτάλικ κατάλαβε ότι ήταν απαραίτητο να δημιουργήσει ένα θαύμα. Και είναι αληθινό αυτό που συμβαίνει. Αλλαγή σπιν, ανακατανομή φορτίου και από ένα γκραβιτόνιο - πολλά ηλεκτρόνια. Και το ρεύμα δεν είναι πια αστείο. Και πρέπει επίσης να χρησιμοποιείται ορθολογικά.
  Και τότε κάτι, απότομα αποδεικνύεται ο Τέσλα. Θα μπορούσε να είναι έτσι...
  Το αγόρι το πήρε και το έστριψε με ένα κατσαβίδι. Άστραψε πιο δυνατά. Και μάλιστα ελαφρώς καμένα δάχτυλα.
  Το αγόρι τραγούδησε:
  Οι βροντές μαίνεται, οι αστραπές αναβοσβήνουν,
  Σαν ανεμοστρόβιλος, το ναπάλμ χτύπησε...
  Χωρίς εσένα, οι μέρες τρεμοπαίζουν θλιβερά,
  Θυμάμαι το πρόσωπό σας, κυρία!
  Και πάλι ο Vitalik θα πάρει κάτι και θα το γυρίσει. Και το κάνει πολύ έξυπνα.
  Η Αλμπίνα συνέτριψε μια κατσαρίδα που σέρνονταν από τη ρωγμή με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Τότε ντράπηκε και έτρεξε να πλύνει το πόδι της.
  Ο Vitalik σημείωσε ότι το κορίτσι έχει πολύ ανεπτυγμένους μύες. Ήταν όμορφη, αλλά η ομορφιά της ήταν η ομορφιά ενός πολεμιστή και ήρωα.
  Το κορίτσι πήρε ένα τούβλο από το πάτωμα και το πέταξε. Χτύπημα κατά την πτήση με γυμνό τακούνι από στροφή.
  Το τούβλο ράγισε από την κρούση.
  Ο Βιτάλικ αναφώνησε:
  -Είσαι έξυπνο κορίτσι !
  Η Αλμπίνα προσβλήθηκε:
  - Όχι κορίτσι , αλλά κορίτσι! Και είσαι λύκος, προφανώς πονηρός!
  Το αγόρι απάντησε:
  - Όχι πονηρός, αλλά έξυπνος!
  Το κορίτσι κελαηδούσε γελώντας:
  - Ναι, είσαι η ίδια η τελειότητα, μόνο που δεν βγήκες ψηλός!
  Ο Vitalik παρατήρησε με θλίψη:
  - Δεν μου αρέσει αυτό!
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  - Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, θα κάνατε τον τέλειο πρόσκοπο! Φαίνεσαι ακίνδυνος.
  Το αγόρι χαμογέλασε και απάντησε:
  - Είμαι δολοφόνος με πρόσωπο αγγέλου!
  Η κοπέλα ανασήκωσε τους ώμους της και είπε:
  - Το αγόρι που χτύπησες στη βουβωνική χώρα δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει τίποτα σοβαρό με το κορίτσι τώρα.
  Ο Βιτάλικ αναστέναξε βαριά.
  - Το μετανιώνω εγώ. Αλλά ήταν ένα πολύ άσχημο και σκληρό παιδί . Ό,τι σπέρνεις, παίρνεις.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  - Και τα παιδιά, όπως τα ζώα, είναι πάντα σκληρά. Και επιτεθείτε σε αυτούς που είναι πιο αδύναμοι. Είναι κάπως αξίωμα! Οι ενήλικες, παρ' όλες τις ελλείψεις τους, τηρούν τους κανόνες της ευπρέπειας. Αν και όχι πάντα!
  The Terminator Boy τραγούδησε:
  Η παιδική ηλικία κάποτε θα τελειώσει
  Γιατί δεν είναι για πάντα...
  Τα αγόρια θα μεγαλώσουν
  Ποιος θα σκορπίσει που!
  Αλλά ενώ είμαστε μόνο παιδιά,
  Μεγαλώνουμε, μεγαλώνουμε,
  Μόνο ο ουρανός, μόνο ο άνεμος
  Μόνο η χαρά είναι μπροστά!
  Μόνο ο ουρανός, μόνο ο άνεμος
  Μόνο η χαρά είναι μπροστά!
  Η Αλμπίνα απάντησε:
  - Όχι, η ζωή των μεγάλων είναι ακόμα πιο δύσκολη από τη δική μας. Πρέπει να δουλεύεις οκτώ ώρες την ημέρα. Και ακόμη περισσότερο. Και τόσα προβλήματα...
  Ο Vitalik, κύριος, τραγούδησε:
  Ενήλικας, είσαι το ποντίκι μου
  Θα σε φάω με κόκαλο και δέρμα...
  Η ευτυχία είναι απλώς μια ανάσα
  Φωτεινό φλας...
  Στο σκοτάδι των προβλημάτων!
  Και το παιδί θαύμα σήκωσε το παξιμάδι από το πάτωμα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Και το πέταξε επιδέξια, γκρεμίζοντας μια μύγα σε πτήση. Έπεσε με τα πόδια της ψηλά.
  Η Αλμπίνα σφύριξε:
  - Ουάου! Πώς το έκανες;
  Ο Vitalik απάντησε με σιγουριά:
  - Έχω λαμπρό μυαλό. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα είναι και έξυπνο, και αυτό δίνει τέτοιες ευκαιρίες που είναι απρόσιτες σε έναν ανόητο!
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά.
  - Μικρό, αλλά απομακρυσμένο!
  Το αγόρι τραγούδησε ειρωνικά:
  Είναι καλό να είσαι ενήλικας
  Είναι καλό να είσαι μεγάλος...
  Τα υπόλοιπα, σαν κλωστή,
  Είσαι από πάνω τους στο arshin!
  Αλλά μεγάλα ντουλάπια
  Σαν τσάντες...
  Χωρίς μεγάλη φασαρία
  Κατεβάζεις την αμπάλα!
  Το ηρωικό κορίτσι γέλασε και σήκωσε το αγόρι από το λαιμό. Είπε με ένα χαμόγελο:
  - Είσαι σαν τον Bruce L και!
  Ο Vitalik τραγούδησε:
  - Θέλω να είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο,
  Όπως ο Arnold Schwarzenegger με τον Bruce...
  Μουλιάστε όλους, συγκεκριμένα, στην τουαλέτα ,
  Και σώστε το κορίτσι από τους δαίμονες!
  Η Αλμπίνα παρατήρησε γελώντας:
  - Ναι, ο Σβαρτσενέγκερ είναι ξεχωριστός! Φαίνεται ότι η μόδα έχει περάσει καιρό, αλλά τον θυμούνται ακόμα.
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Σαν τον Μέγα Αλέξανδρο. Και ήταν ακόμα πριν την εποχή μας!
  Το κορίτσι τραγούδησε ποιητικά:
  Λάμπεις με ένα αστραφτερό αστέρι,
  Μέσα από το σκοτάδι...
  Ο μεγάλος ήρωας Αλέξανδρος
  Δεν γνωρίζει πόνο, κανένα φόβο!
  Το αγόρι θαύμα πρόσθεσε:
  Οι εχθροί υποχωρούν μπροστά σας
  Το πλήθος ζητωκραυγάζει...
  Η Πατρίδα σε δέχεται
  Ένα δυνατό χέρι κυβερνά!
  Και οι δύο έφηβοι χτυπήθηκαν μεταξύ τους με τα γυμνά τακούνια τους. Μετά από αυτό, η Albina προσπάθησε επίσης να ρίξει το καρύδι στη μύγα, αλλά αστόχησε. Και γρύλισε εκνευρισμένος:
  - Κοφτερό μάτι, λοξά χέρια!
  Ο Βιτάλικ είπε αναστενάζοντας:
  - Αυτό απαιτεί ένα ειδικό επίπεδο δεξιοτήτων!
  Μετά από αυτό, τα παιδιά έκαναν ένα μικρό push - up από το πάτωμα. Ο Vitalik μάλιστα έβαλε ένα βάρος στους ώμους του. Είναι μόνο εξωτερικά παιδί, αλλά υπάρχει ήδη πολλή δύναμη μέσα του.
  Θυμήθηκα την ιδέα να αγωνίζομαι σε αγώνες χωρίς κανόνες. Για χρήματα είναι δυνατόν. Και η μαφία οργανώνει τέτοιους αγώνες.
  Συν μια τσάντα. Εδώ, φυσικά, μπορείτε να κερδίσετε αξιοπρεπή χρήματα.
  Το αγόρι σήκωσε το πόδι του. Κοίταξε τη σόλα, είναι ελαστική και δεν φοβάται ούτε γυαλί ούτε κάρβουνα.
  Ο Βιτάλικ της έσπρωξε ένα κατσαβίδι και κελαηδούσε:
  Από ό,τι φαίνεται, είμαι ακόμα αρκετά αγόρι,
  Το μουστάκι δεν έσπασε, αλλά ήδη ένας τιτάνας ...
  Το μυαλό, ίσως, ένας ενήλικας, έστω και πάρα πολύ,
  Και θα συντρίψω τους εχθρούς σαν τυφώνας!
  Μετά από αυτό, Vitalik, πώς γελάει!
  Η Albina είπε:
  - Αν σκέφτεστε αγώνες χωρίς κανόνες, τότε βρήκα στο Διαδίκτυο ότι θα γίνουν μεγάλοι υπόγειοι αγώνες χωρίς κανόνες. Και μεταξύ των γυναικών και μεταξύ των ανδρών. Μπορείτε να έχετε τρεις αγώνες στο τελικό σύστημα σε ένα βράδυ. Εκεί δεν τηρούνται κατηγορίες ηλικίας και βάρους. Είναι σαφές ότι αυτό θα είναι ένα πρόβλημα για εσάς.
  Ο Βιτάλικ σφύριξε:
  - Το ΜΜΜ δεν έχει πρόβλημα
  Όλοι μας ξέρουν!
  Μπορέσαμε να νικήσουμε τον εαυτό μας,
  Θα σας καθαρίσουμε και το φλουρί!
  Το αγόρι, μετά από αυτό, γέλασε και η εμφάνισή του ήταν πολύ ευχαριστημένη.
  Μετά από αυτό, άρχισε να φτιάχνει ίνες από πλατίνα σε έναν μετατροπέα. Το ένιωθες ήδη να αστράφτει. Και τα γκραβιτόνια μετατρέπονται σε ρεύμα. Ο αέρας μύριζε όζον. Και ίσως μια ανακάλυψη που θα ανατρέψει τον πολιτισμό είναι κοντά.
  Ο Βιτάλικ σκέφτηκε: - Θα του δώσουν το Νόμπελ Φυσικής ή όχι; Η ιδέα είναι να δώσεις. Εξάλλου, ανέπτυξε κάτι που φέρνει πραγματικά οφέλη στην ανθρωπότητα.
  Και τι γίνεται με το βραβείο Νόμπελ; Το δολάριο υπόκειται σε πληθωρισμό, και αυτό δεν είναι τόσο μεγάλο ποσό. Ναι, και ίδρυσε το βραβείο, κάποιος Αμερικανός εκατομμυριούχος, εφευρίσκοντας διάφορα άσχημα πράγματα, για παράδειγμα, δυναμίτη. Και πόσοι άνθρωποι πέθαναν από αυτόν τον δυναμίτη;
  Και τότε σώστε ολόκληρο τον πλανήτη Γη και την ανθρωπότητα από τον θερμικό θάνατο! Πράγματι, θα ήταν μεγάλο κατόρθωμα.
  Πήρε ξανά σπίθα και χτύπησε οδυνηρά τα δάχτυλά του.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  - Φοράτε λαστιχένια γάντια!
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Και εσείς.
  Και τα παιδιά πήραν προστασία. Γενικά έκαναν καλή δουλειά. Ο Βιτάλι θυμήθηκε τον Ιούλιο Βερν . Προέβλεψε εκατόν είκοσι έξι επιστημονικές ανακαλύψεις, οι οποίες αργότερα έγιναν πραγματικότητα. Υπήρχε μια τέτοια λογοτεχνική ιδιοφυΐα. Και έχει ενδιαφέρουσες περιπέτειες.
  Και δεν φημίζεται μόνο για την επιστημονική φαντασία . Πάρτε, για παράδειγμα, το μυθιστόρημα "Ο δεκαπεντάχρονος καπετάνιος". Δεν φαίνεται να είναι φανταστικό, αλλά εξακολουθεί να είναι ενδιαφέρον.
  Ο Vitalik, παρεμπιπτόντως, έγραψε μια συνέχεια αυτού του μυθιστορήματος. Αλλά δεν τα πήγε και πολύ καλά. Και η έμπνευση έχει φύγει. Αλλά για τον Robur the Conqueror , η συνέχεια αποδείχθηκε καλύτερη. Εκεί, αυτή η ιδιοφυΐα, δημιούργησε μια μηχανή που μπορούσε να πετάξει στο φεγγάρι και να αρπάξει εκεί όλο το πολύτιμο τεχνούργημα.
  Επιπλέον, ο Robur αποφάσισε να γίνει ο αυτοκράτορας του πλανήτη Γη.
  Η ιδέα, παρεμπιπτόντως, δεν είναι η χειρότερη. Όχι χωρίς λόγο, και στο Μεσαίωνα, οι άνθρωποι προτιμούσαν να έχουν έναν τύραννο παρά εκατό.
  Πράγματι, ένας κυβερνήτης ανά πλανήτη Γη, ακόμη και δεσποτικός, θα μπορούσε να σταματήσει τους πολέμους και να αποκαταστήσει την τάξη. Και, φυσικά, να ενώσουμε τους επιστήμονες του υποσεληνιακού κόσμου.
  Και μετά η διαχείριση όλων των πόρων του πλανήτη από την επιστήμη και η επέκταση στο διάστημα. Και έτσι, πόσους πόρους ξοδεύουν οι άνθρωποι για εχθρότητα μεταξύ τους.
  Πάρτε ακόμη και τον τελευταίο πόλεμο με την Ουκρανία. Κατάπιε τρισεκατομμύρια ρούβλια και εκατοντάδες χιλιάδες ζωές. Και εξακολουθεί να πηγαίνει με ένα σκοτεινό αποτέλεσμα στο τέλος.
  Με έναν αναστεναγμό, ο Vitalik τραγούδησε με λύπη το τραγούδι που μόλις είχε συνθέσει.
  Ο αδελφός σήκωσε το χέρι του στον αδερφό του:
  Σκληρός πόλεμος - ο βρυχηθμός του αντιπάλου !
  Το μηχάνημα έγινε φίλος σου,
  Για την επιπολαιότητα ήρθε η ανταπόδοση!
  
  Τι να κάνετε αν οι άνθρωποι είναι σπασμένοι
  Όταν σφυρίζουν δυνατές σφαίρες!
  Ο Θεός καλύτερα να σπάσει τον πόλεμο με τη βία -
  Για να τελειώσουν οι μέρες του δράκου του θηράματος!
  
  Αλλά η κόλαση δεν γνωρίζει μέτρο και γραμμή,
  Η γη καίγεται στο ναπάλμ, τα παιδιά κλαίνε!
  Εδώ τα χαρακτηριστικά των κοριτσιών ωχρίσανε -
  Ποιος, ο Άγιος Κύριος, θα απαντήσει γι' αυτό;
  
  Λοιπόν, πόσους αγαπημένους μπορείς να σκοτώσεις,
  Άλλωστε, ένας άνθρωπος γεννιέται, πιστέψτε με, για την ευτυχία!
  Η μητέρα δεν αφήνει τον γιο της να πάει μπροστά,
  Και ακόμα και το καλοκαίρι υπάρχει κακοκαιρία στον πόλεμο!
  
  Αλλά το καθήκον του στρατιώτη είναι ένα σίγουρο καθήκον:
  Τι χρειάζεσαι για να πολεμήσεις για την Πατρίδα στη μάχη!
  Στα δεκαέξι, ήδη ένας γκρίζος ναός,
  Χήρες δύστυχων προσώπων πρήζονται από τα δάκρυα!
  
  Μα τι είναι, είσαι τρελός αδερφέ;
  Όχι, είσαι τρελός, απαντά ο αγαπημένος!
  Για κακία, που είναι στο θρόνο, ο στρατιώτης μας,
  Νομίζει ότι ο κουνιάδος του είναι ο βρώμικος Κάιν!
  
  Στο έδαφος, ρέματα αίματος σκίζουν τις φλέβες,
  Και ο παλμός από τον πυρήνα θα ανταποκριθεί με ένα χτύπημα ...
  Ένα άροτρο που έσπασε σε ένα χωράφι από ένα κοχύλι πάγωσε,
  Ω, πόσο μωβ έχει γίνει ο ήλιος!
  
  Αλλά υπάρχει πίστη ότι ο Ιησούς θα έρθει -
  Συμφιλιώστε τους αδελφούς, φέρτε τη Σωτηρία!
  Τότε ας ξεχάσουμε τον άθλιο λογαριασμό της εκδίκησης -
  Στην ψυχή όλων μας βασιλεύει, η συγχώρεση!
  Η Αλμπίνα τραγούδησε μαζί στη φίλη της. Αλλά στον τελευταίο στίχο παρατήρησε σαρκαστικά:
  - Και είσαι άπιστος, Βίτια!
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, πιστεύω ότι όλες οι θρησκείες είναι παραμύθια. Και ο Ιησούς Χριστός στο ρόλο του Θεού, επίσης ανθρώπινο παραμύθι! Αλλά είναι μια πολύ καλή ιστορία και διδακτική.
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά.
  Αυτό που έγραψαν οι πρόγονοι με πένα
  Φέρνουν ευτυχία στους απογόνους τους...
  Γιατί το καλό παραμένει καλό
  Παρελθόν, μέλλον και παρόν!
  Ο Βιτάλικ έγνεψε χαμογελώντας.
  - Ο άνθρωπος διαφέρει από το ζώο στο ότι έχει λαχτάρα για καλό. Και είμαστε ξεχωριστοί άνθρωποι. Έχουμε έναν πάνω Εαυτό Και ακόμη και τέτοιοι αιματηροί τύραννοι όπως ο Χίτλερ, ο Τζένγκις Χαν, ο Ταμερλάνος δικαιολόγησαν τις θηριωδίες τους με έναν υψηλό στόχο και υποσχέθηκαν, στο μέλλον, παγκόσμια ευτυχία για όλους τους ανθρώπους!
  Η Albina είπε:
  - Αυτοί που θα μείνουν ζωντανοί!
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά και παρατήρησε:
  - Αλλά και ο πιο αιματηρός κατακτητής δεν αυτοαποκαλούσε τον εαυτό του κακό. Τουλάχιστον στο σωστό μυαλό σας. Αυτό είναι που ξεχωρίζει τους ανθρώπους από τα ζώα. Εμείς, ακόμα και όταν κάνουμε σκληρότητα, ψάχνουμε το καλό, και μας ελκύει το φως και η δημιουργία!
  Η κοπέλα έγνεψε καταφατικά.
  - Εμείς, αγόρι μου, κάνουμε πολύ καλή πράξη!
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Σωστά! Αλλά, φυσικά, δεν υπάρχει μόνο καλό σε αυτό. Αν και, όχι πολύ καλοί άνθρωποι θα υποφέρουν εξαρχής.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε λογικά:
  - Και ποιος αποφασίζει ποιος είναι καλός και ποιος όχι πολύ καλός; Είμαστε μαζί σας;
  Το αγόρι ανασήκωσε τους ώμους του και παρατήρησε:
  - Καλό και κακό, σχετικές έννοιες! Αν και, για παράδειγμα, λένε οι μονοθεϊστές, όλα είναι απλά: ο Θεός είναι απόλυτο καλός και ο Σατανάς είναι το απόλυτο κακό. Αλλά την ίδια στιγμή, στη Βίβλο, ο Θεός σκότωσε τόσα εκατομμύρια ανθρώπους που είναι αδύνατο να μετρηθούν, και ο Σατανάς μόνο δέκα, και μετά με την άδεια του Παντοδύναμου. Αυτό για άλλη μια φορά δείχνει πόσο σχετικά είναι όλα. Ειδικότερα, επαινείται η προθυμία του Αβραάμ να θυσιάσει ένα αθώο αγόρι. Αλλά αυτό λέει επίσης ότι η ηλίθια και αδιαμφισβήτητη υπακοή στον Θεό, σε ρόλο δικτάτορα, εξυμνείται. Προσωπικά δεν μου αρέσει αυτό.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε λογικά:
  - Παρόλα αυτά, στη ζωή πρέπει να υπακούμε. Είτε εθελοντικά είτε όχι. Είναι αδύνατο να είσαι εντελώς ανεξάρτητος. Ακόμα και οι βασιλιάδες, και ακόμη και τότε αναγκάζονται να υπακούσουν και να ταπεινώσουν την υπερηφάνεια πριν από την ανωτέρα βία.
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά και τραγούδησε:
  - Συχνά είμαστε σκιά,
  Μαθαίνουμε με λύπη και υπομονή!
  Το αγόρι αναστέναξε βαριά. Η διάθεσή του δεν ήταν και η πιο θετική. Κάθε είδους άσχημες σκέψεις ξεπέρασαν το κεφάλι μου.
  Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι δεν καταστράφηκαν μεταξύ τους στη μάχη; Εδώ, φυσικά, μπορεί να υπάρχουν όλων των ειδών οι επιλογές.
  Αλλά η ανθρωπότητα πρέπει να είναι ενωμένη. Και εδώ, για παράδειγμα, οι διαφορετικές θρησκείες δεν ενώνονται, αλλά χωρίζουν. Πράγματι, ακόμη και στην ειρηνόφιλη Καινή Διαθήκη υπάρχει η έννοια της απιστίας. Και δεν υπάρχει τίποτα να πούμε για το Κοράνι. Και πώς μπορούν οι άνθρωποι να τα πάνε καλά μεταξύ τους;
  Αντί να είναι αδέρφια, ρίχνονται ο ένας στον άλλο. Εδώ, για παράδειγμα, στην ιστορία της Ρωσίας, ποιοι ήταν οι πόλεμοι και οι σφαγές μεταξύ της επίσημης εκκλησίας και των Παλαιών Πιστών. Όμως η διαφορά είναι μικρή. Ακριβώς πώς να βαπτιστεί, και στο όνομα του Χριστού.
  Και πόσο αίμα χύθηκε. Αλλά ο Vitalik ήταν πεπεισμένος ότι τα πάντα στον κόσμο σχετικά με τη θρησκεία και τον Θεό είναι μια καθαρά ανθρώπινη ιδέα. Και η αλήθεια κρύβεται.
  Και ο Θεός, είτε δεν υπάρχει καθόλου, ως τέτοιος, είτε έκρυψε την αλήθεια για τον εαυτό Του από τους ανθρώπους.
  Μπράβο Βουδιστές, δεν προσποιούνται την ύψιστη αλήθεια. Δεν λένε ότι μόνο αυτοί έχουν δίκιο και οι υπόλοιποι έχουν άδικο. Αν και η διδασκαλία τους δεν είναι ελκυστική. Αλήθεια, σε ποιον θα αρέσει ο ασκητισμός, ο μοναχισμός και για τι; Ακόμη και ο ίδιος ο Βούδας δεν ήξερε τι ήταν η νιρβάνα. Και πολλοί υποψιάζονται ότι αυτό είναι ανυπαρξία. Και είναι σχεδόν αδύνατο για έναν απλό θνητό να πετύχει νιρβάνα.
  Πολύ πιο εύκολο στο Ισλάμ. Υπάρχει ο Παράδεισος, όπως ένας δισεκατομμυριούχος σε ένα θέρετρο, και για να τον αποκτήσει, αρκεί να αποδεχτεί το Ισλάμ. Αλήθεια, αν δεν προσεύχεσαι και δεν νηστεύεις, μπορείς να πας στην κόλαση. Αλλά για λίγο, και εκεί θα εξιλεωθείς για τις αμαρτίες σου ενώπιον του Αλλάχ με τα μαρτύριά σου και πάλι στον Παράδεισο.
  Και αν κάνετε ένα Χατζ στη Μέκκα, τότε όλες οι προηγούμενες αμαρτίες θα διαγραφούν, και μετά αμέσως στον Παράδεισο!
  Αυτό εξηγεί την τεράστια δημοτικότητα του Ισλάμ σε όλο τον κόσμο. Το να πεθάνεις είναι τρομακτικό και η απελπιστική άβυσσος του τίποτα είναι τρομακτική. Ίσως γι' αυτό ο αθεϊσμός δεν έγινε ποτέ το πιο διαδεδομένο φαινόμενο, ακόμη και κατά την κομμουνιστική εποχή. Και τώρα οι κομμουνιστές έγιναν πιστοί. Αλλά πιστεύουν πραγματικά; Αλλά μπορείτε να καταλάβετε, ο φόβος του θανάτου είναι το κίνητρο για να πιστέψετε. Και να πιστεύεις ακόμα και σε ό,τι είναι παράλογο και παράλογο.
  Η Αλμπίνα διέκοψε τις σκέψεις του αγοριού:
  - Γυρίζεις το μέτωπό σου. Και πάλι, μάλλον σκέφτεστε τη μοίρα του κόσμου.
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Καταλαβαίνω γιατί πιστεύουν οι άνθρωποι. Αλλά δεν καταλαβαίνω πότε σκοτώνουν ανθρώπους στο όνομα της πίστης, και σκοτώνουν εντελώς αθώους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και παιδιών!
  Το κορίτσι αναστέναξε και απάντησε:
  - Δεν υπάρχει καλός φανατισμός σε τίποτα.
  Το αγόρι ρώτησε:
  - Ακόμα και στην αθλητική προπόνηση;
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά.
  - Ακόμη και σε αυτό πρέπει να ξέρει κανείς πότε να σταματήσει. Ο Bruce L πέθανε στα τριάντα δύο, ακριβώς επειδή προπονούνταν χωρίς οίκτο και αίσθηση του μέτρου τη νύχτα. Και το σώμα του χάλασε! Ετσι...
  Ο Vitalik επιβεβαίωσε:
  - Σωστά! Κανένας φανατισμός.
  Το κορίτσι τραγούδησε:
  επινοητικότητα και θάρρος,
  Κουράγιο και τύχη...
  Απαλλαγείτε από την αλαζονεία
  Να είστε σοφοί, αυτή είναι η πρόκληση!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #4
  Τα παιδιά έχουν βαρεθεί να μπλέκονται στο εργαστήριο. Και γενικά, ήθελα να κουνηθώ, να πηδήξω, να πηδήξω. Και πήγαν μια βόλτα. Ταυτόχρονα, μπορείτε να επισκεφθείτε το τμήμα στην πορεία.
  Ο Βιτάλικ, ως συνήθως, έκρυψε τα σανδάλια του και χαστούκισε ξυπόλητος. Του άρεσε πολύ και αυτό. Μάλιστα, είναι και αγόρι εδώ και χρόνια - περίπου δεκαπέντε, και δείχνει ακόμα πιο μικρός. Και δεν ντρέπεται να καμαρώνει τα γυμνά τακούνια.
  Αλλά η Αλμπίνα φαίνεται πολύ πιο συμπαγής. Είναι ξεκάθαρα επιταχυντής. Του αρέσει να περπατά ξυπόλητος και, ταυτόχρονα, είναι ντροπαλός.
  Ο Βιτάλικ έτρεξε και πήδηξε, στριφογυρίζοντας. Είχε τόση ενέργεια.
  Το αγόρι μάλιστα τραγούδησε, συνθέτοντας εν κινήσει σε ηρωικό ρετρό στυλ:
  Το Βερολίνο είναι σχεδόν υπό την κυριαρχία μας,
  Μέσα από κιάλια βλέπουμε το καταραμένο Ράιχσταγκ...
  Ελπίζω να υπάρξει ειρήνη και ευτυχία σύντομα.
  Το οποίο θα περιγράψω στα ποιήματά μου!
  
  Η Ρωσία άνοιξε τον κομμουνισμό στους κόσμους,
  Έγινε οικογένεια για όλους.
  Αλλά η Βέρμαχτ μας κόλλησε ένα γουρουνίσιο ρύγχος,
  Και τώρα το αίμα πιτσιλάει από τις φλέβες σαν σιντριβάνι!
  
  Αυτό που ο Φύρερ ξέχασε μαζί μας κατά λάθος,
  Ήθελα να πάρω γη και σκλάβους!
  Ο φασισμός πήγε με μια πολύ μεγάλη εκστρατεία -
  Και εδώ είναι ένας πραγματικός εφιάλτης κολασμένων ονείρων!
  
  Ένα απλό αγόρι, ένα ξυπόλητο αγόρι,
  Πρόσφατα έδεσε μια κόκκινη γραβάτα.
  Ήθελε να χτίσει τον κόσμο μόνος του χωρίς Θεό,
  Όμως ξαφνικά έσκασε ναπάλμ από τον ουρανό!
  
  Έπρεπε να φύγουμε στο μπροστινό μέρος AWOL,
  Κανείς δεν θέλει να πάρει τέτοιους νέους!
  Αλλά το αγόρι-μαχητής με ένα τουφέκι το έκανε,
  Ο δρόμος των πατέρων αποδείχθηκε άξιος!
  
  Πολέμησε όπου και πονηριά και δύναμη,
  Και η αδυναμία είναι επίσης πικρή, αλίμονο ...
  Οι σύντροφοι έπρεπε να σκάψουν τάφους
  Πλάνετε πεύκα φέρετρα στην παγωνιά!
  
  Είμαι πρωτοπόρος, έχω συνηθίσει να υποφέρω τώρα
  Πήγε στην αναγνώριση ξυπόλητος, η χιονοστιβάδα τσάκισε.
  Ίσως τιμωρία για την απιστία,
  Ότι δεν ήθελα να γνωρίσω τον Ιησού!
  
  Τι είναι όμως οι τρεις ώρες του Γολγοθά;
  Πέρασαν περισσότερα από τρία χρόνια πολέμου!
  Σε οποιοδήποτε χωριό, οι χήρες κλαίνε πικρά,
  Πώς χάθηκαν οι γιοι της χώρας στη χώρα !
  
  Επέζησα, συγκλονίστηκα από οβίδα, τραυματίστηκα από σφαίρα,
  Αλλά ευτυχώς έμεινε στα πόδια του!
  Ειλικρινά επιστρέψαμε το χρέος στη Γερμανία,
  Εκεί, ο φασισμός έχει καταπατηθεί σε σκόνη από εμάς!
  
  Έχω ωριμάσει, αλλά ακόμα αγόρι,
  Το μουστάκι δεν έσπασε, αλλά ήδη τιτάνας!
  Ναι, ενήλικας, και ίσως και πάρα πολύ,
  Άλλωστε η καρδιά έγινε σκληρή σαν μέταλλο!
  Το υψηλότερο βραβείο Star of the Hero -
  Μου το παρέδωσε ο ίδιος ο Στάλιν, πιστέψτε με!
  Είπε: Είναι απαραίτητο να πάρουμε ένα παράδειγμα από ανθρώπους σαν εσάς,
  Οι μαχητές σφυρηλατούν τα κλειδιά για τις πόρτες της Εδέμ!
  
  Αλλά τώρα άσε κάτω το γενναίο τουφέκι,
  Πάρε τσιμπίδες, σφυρί και δούλεψε !
  Φτιάξτε ένα ιστιοφόρο και μια βάρκα από ξύλο
  Και δημιουργήστε ένα αεροπλάνο για να πετάξει το πουλί!
  Το αγόρι συνέθεσε εν κινήσει και τραγούδησε ένα ολόκληρο ποίημα. Οι περαστικοί άκουγαν τα λόγια του. Και όταν τελείωσε, χειροκρότησαν κιόλας. Και τότε η Αλμπίνα έβγαλε το καπέλο της από το Βιτάλικ και περπάτησε μαζί του. Και οι προσδοκίες δικαιώθηκαν, οι περαστικοί σκιαγράφησαν χαρτάκια και μεταλλικά χρήματα.
  Η Αλμπίνα έκλεισε το μάτι και παρατήρησε:
  - Αυτό, βλέπετε, είναι γοητευτικό με τον δικό του τρόπο!
  περισσότεροι άνθρωποι και άρχισαν να ζητούν από το παιδί να τραγουδήσει κάτι άλλο. Ο Vitalik είναι ξυπόλητος, με σορτς, αδύνατος, ξανθός, και μάλιστα φαινόταν σαν ένα φτωχό ορφανό. Και όλοι τον λυπήθηκαν.
  Το ιδιοφυές αγόρι αποφάσισε ότι τα επιπλέον χρήματα δεν θα έβλαπταν. Επιπλέον, η φωνή του είναι τόσο καθαρή, παιδική και ακόμη δεν έχει αρχίσει να σπάει, όπως συμβαίνει συχνά με τους εφήβους. Αν και, από την άλλη, μπορεί να είναι κρίμα να τραγουδάς έτσι, σαν να είσαι ζητιάνος. Ωστόσο, τα παιδιά τραγουδούν σε ταινίες. Ακόμη και ο Dunno τραγούδησε για να σώσει έναν φίλο και συγκέντρωσε χρήματα.
  Και είναι ωραίο να είσαι στο επίκεντρο όταν χειροκροτείς.
  Και ο Vitalik τραγούδησε πάλι με μεγάλο ενθουσιασμό αυτό που το μικρό παιδί θαύμα και ποιητής συνέθεσε ο ίδιος εν κινήσει.
  Ο καθένας έχει τη δική του προσωπική άποψη για την αγάπη -
  Η έννοια της ομορφιάς και του ιδανικού!
  Αν και οι άνθρωποι δεν έχουν μεγαλώσει μαζί του,
  Όμως ο άνθρωπος δεν είναι πια μαϊμού!
  
  Θέλουμε να ζήσουμε σε έναν όμορφο κόσμο του παραδείσου -
  Στα οποία δεν υπάρχουν ασθένειες, εξαθλιωμένες δαμαλίδες ...
  Έτσι ώστε το νήμα της ζωής να γίνει ατελείωτο,
  Έτσι ώστε κάθε μέρα να είναι χαρούμενη και χαρούμενη!
  
  Εκεί που το χρώμα είναι σαν ουράνιο τόξο την άνοιξη
  Νούφαρα, σαν χρυσός με σμαράγδι.
  Εκεί που η πραγματικότητα έμοιαζε από καιρό με όνειρο...
  Κάθε παιδί μπορεί να κάνει ένα θαύμα!
  
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Πατρίδα , αγία Ρωσία του Θεού.
  Οι σημύδες σου είναι διάστικτες, η λάμψη του μετάλλου...
  Και προσεύχομαι στον Κύριο για ένα πράγμα,
  Για να ανθίσει με δόξα η Πατρίδα!
  
  Αλλά εδώ ο μαχητής έχει ήδη ξεκινήσει μια εκστρατεία,
  Βαδίζει σαν Ρώσος πολεμιστής!
  Θα κάνουμε καλό στον πλανήτη -
  Για να μην τρυπήσουν οι σφαίρες την ίδια σου τη μάνα!
  
  Επίθεση των τρολ, εξαγριωμένη πίεση.
  Οι ορμώμενοι αντίπαλοι wa l- χιονοστιβάδα!
  Και επομένως, γιατί χρειαζόμαστε ένα έντονο επιχείρημα,
  Όταν η Ρωσία είναι ενωμένη σε μια γροθιά!
  
  Αλλά και πάλι οι δικοί του ορκ χαμογελούν,
  Είναι ένας άντρας, σαν κόκκαλο στο λαιμό του!
  Και ο καλικάντζαρος γρύλισε με άγρια μανία,
  Αλλά κάναμε αίτηση από δώρο rati!
  
  
  Αλλά η νίκη επί του εχθρού είναι κοντά,
  Θα βγάλουμε τη Ρωσία από το τέλμα!
  Ήρθε η ανταπόδοση για τους ακάθαρτους -
  Η γούνα τους σκίστηκε σε κομμάτια και χνούδι!
  
  Οβάλ χαριτωμένο πρόσωπο -
  Μου έδωσε πίστη και μεγάλη δύναμη!
  Το αγόρι τραγούδησε με μεγάλη αίσθηση και ενέργεια. Και μάλιστα χόρεψε. Και ήταν πολύ περισσότεροι άνθρωποι. Ο ίδιος ο Vitalik περπάτησε, μαζεύοντας χρήματα σε ένα καπάκι. Η Αλμπίνα έβγαλε τα αθλητικά της παπούτσια, ήταν ήδη στη μέση ενός πολύ ζεστού Μαΐου και άρχισε να χορεύει ξυπόλητη.
  Και τα πόδια της είναι τόσο μυώδη, σαν να είναι bodybuilder. Και μια πανδαισία για τα μάτια, καθώς οι μύες κυλούν κάτω από το μαυρισμένο δέρμα.
  Η Αλμπίνα μάλιστα πήρε και περπάτησε στα χέρια της, και τα γυμνά της πόδια, χαριτωμένα με μια όμορφη καμπύλη των γραμμών του ποδιού, ήταν στην κορυφή. Έχει κάπως μεγάλα πόδια. Όμως τα δάχτυλα είναι αρμονικά και ευκίνητα.
  Η κοπέλα είχε και μια πρέσα με πλακάκια. Πολύ δυνατός σωματικά.
  Και προσπάθησε επίσης να συγκεντρώσει χρήματα δείχνοντας γυμναστικές ασκήσεις.
  Και ο Vitalik το πήρε πάλι και τραγούδησε:
  Μεγάλη, δυνατή, ιερή χώρα,
  Δεν υπάρχει πιο ακτινοβόλο κάτω από τον γαλάζιο ουρανό !
  Μας δόθηκε από τον Παντοδύναμο Θεό για πάντα -
  Απεριόριστο φως, υπέροχη Ρωσία!
  
  Ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ τέτοια δύναμη, ποτέ δεν ξέρει
  Για να πατάμε περήφανα τις εκτάσεις του διαστήματος!
  Οποιοδήποτε αστέρι στο σύμπαν σου τραγουδάει,
  Είθε η Ρωσία να είναι ευτυχισμένη μαζί μας!
  
  Άλλωστε, αυτή είναι η Πατρίδα μας, είναι μια τέτοια μοίρα,
  Διοικήστε το χώρο όλων των θεμάτων!
  Οποιοσδήποτε από εμάς, πιστέψτε με, θα το ήθελε αυτό,
  Χωρίς καμία ανοησία , babskih δεισιδαιμονίες!
  
  Οι αρχάγγελοι σαλπίζουν τη δυνατή τους σάλπιγγα,
  Δοξάζουν δυναμικά την πορεία των στρατών μας!
  Και ο εχθρός θα βρει τον κλήρο του σε ένα φέρετρο από λεύκη,
  Και φόρους και φόρους δεν θα πάρει!
  
  Αυτή είναι η πατρίδα μας, τα πάντα σε αυτήν, πιστέψτε με, είναι ομορφιά,
  Γύρισε όλο το σύμπαν αβίαστα!
  Κορίτσια με μια αρκετά βαριά πλεξούδα,
  Κυνήγησέ την, για να είναι γερό το βαρέλι!
  
  Πατρίδα, αυτό είναι το βλέμμα της μητέρας με μπλε μάτια,
  Το χέρι της είναι και απαλό και πέτρινο!
  Και τον αντίπαλο νεαρό που σκοτώνεις με μια σφαίρα -
  Για να ανάβει η φλόγα πιο φωτεινή στην καρδιά!
  
  Δώσε όρκο στην απέραντη Πατρίδα,
  Κάνει καλό και σε σένα φυσικά!
  Αν και το αίμα ρέει στη μανία της μάχης,
  Η ανταπόδοση θα έρθει στον εχθρό τώρα!
  
  Τα όπλα και το θάρρος είναι ένα τόσο ισχυρό κράμα,
  Ο κακός δεν μπορεί να το ξεπεράσει!
  Σε ένα αεροπλάνο με βόμβες, πέταξα έξυπνα,
  Και καθώς εκρήγνυται, χύνονται ένα χαλάζι από παράθυρα!
  
  Αλλά η εντολή του κυβερνήτη - πετάξτε το παιδί στον Άρη -
  Ήρθε η ώρα να αφήσετε χώρο!
  Και η αλαζονεία ενός Αρειανού θα μπει σκληρή στο μάτι,
  Τότε βλέπουμε πολύ πέρα από τον Πλούτωνα!
  
  Θα φτάσουμε στα ύψη του διαστήματος, βλέποντας την άκρη του σύμπαντος,
  Τέτοια είναι η ανθρώπινη μοίρα μας!
  Και επομένως, τολμήστε το αγόρι για κατορθώματα,
  Άλλωστε να ξέρετε ότι η ανταμοιβή είναι θέμα κέρδους!
  Ο Vitalik τραγούδησε κάτι παρόμοιο σε μια τολμηρή και όμορφη νότα. Έχει πραγματικά μια φωνή που θα ζήλευαν οι τραγουδιστές της όπερας. Πολύ παιδικό. Τουλάχιστον εμφανιστείτε στη Eurovision .
  Και τραγουδάει με μεγάλη αίσθηση και χάρη. Και ακόμα καλύτερα με καπάκι παρακάμπτει τους συγκεντρωμένους και μαζεύει καλά λεφτά. Μετά του ρίχνουν ρούβλια, δολάρια, και ευρώ, και γιουάν, ακόμη και δηνάρια.
  Εδώ είναι μερικοί Άραβες πασπαλισμένα χρήματα. Ένας από αυτούς μάλιστα πέταξε ένα χρυσό δαχτυλίδι.
  Ο Βιτάλικ χαμογέλασε και ψιθύρισε στον φίλο του:
  - Και τι? Τα πήγαμε καλά!
  Έτσι σημειώνεται:
  - Ορίστε! Πέτα την επιστήμη, γίνε τραγουδιστής.
  Ο Βιτάλικ γέλασε και απάντησε:
  - Όλα θα έχουν την ώρα τους! Γιατί δεν τρως;
  Η Αλμπίνα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Είμαι κάπως ντροπαλός.
  Το αγοράκι γέλασε.
  - Ξυπόλητα να τρυπάς, δεν ντρέπεσαι;
  Το κορίτσι απάντησε σοβαρά:
  - Είμαι σίγουρος για αυτούς, αλλά όχι τόσο για τις φωνητικές μου ικανότητες!
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Εντάξει τότε! Τότε καλύτερα να το πάρω και να τραγουδήσω.
  Το αγόρι έσπευσε να εκτελέσει έναν άλλο στίχο:
  Η διαθήκη της αγάπης δίνεται ισχυρή, αρχαία,
  Η ατελείωτη και αγνή σφραγίδα του Κυρίου!
  Άλλοι σε προσευχές κι άλλοι σε ταβέρνες,
  Μόνοι στα ύψη άλλοι περιμένουν τον θάνατο!
  
  Το κορίτσι και εγώ είμαστε τώρα πολύ χαρούμενοι -
  Είναι το φως μου και το άλσος μιας γλυκιάς σκιάς!
  Τα Χερουβείμ να ευλογούν τον δρόμο μας,
  Κάτω από ασήμι, σαν βελούδο, μια απαλή σκιά!
  
  Έχουμε διανύσει πολλά μονοπάτια,
  Θεέ μου με όλη μου την καρδιά!
  Για να δημιουργήσετε υπέροχες ξανθιές,
  Τι χάρη δεν δίνετε με το ρούβλι!
  
  Αν και η μοίρα μερικές φορές ρίχνει τα ζάρια
  Τυχαίνει να είναι μια πολύ θλιβερή ευθυγράμμιση!
  Τελικά, τόσοι πολλοί άνθρωποι βράζουν από θυμό,
  Και αίμα κυλάει καταρράκτης-ηλιοβασίλεμα!
  
  Εξάλλου, τα άνθη της κερασιάς δεν ανθίζουν πάντα τον Μάιο,
  Υπάρχει ζέστη και χνούδι βροχής!
  Και η σάρκα των ερωτευμένων, βασανισμένη, βασανισμένη,
  Ο λυσσασμένος κακός τρώει χωρίς δισταγμό!
  
  Και όχι πόλεμος, υπάρχει θλίψη πάνω από τη στέγη -
  εκατό φορές πιο δύσκολα !
  Όταν τα χωράφια ροκανίστηκαν έξυπνα από τα ποντίκια,
  Όταν ανεβαίνει όλο το φάσμα των ασθενειών!
  
  Γιατί ο Κύριος είναι τέτοιο μαρτύριο για τα παιδιά,
  Τελικά, φάρσα, σημαίνει ζεις!
  Και γιατί ο αθώος είναι και φτωχός
  Και γιατί το ψέμα οδηγεί στην επιτυχία;
  
  Ο κόσμος μας, όπως και ο Janus, είναι πολύ διαφορετικός,
  Σε αυτό, τα όρια της κακίας δεν είναι καθόλου σπάνια!
  Αλλά είναι απαραίτητο να περιοριστεί ο χαρακτήρας της άγριας φύσης,
  Για να νικήσουμε την κακία και τις αμαρτίες!
  
  Αν και από την άλλη πλευρά? η αγιότητα είναι πλήξη
  Ένας κόσμος χωρίς καμπύλες είναι κενό!
  Και τι μάταια έστειλε ο Θεός στο αλεύρι,
  Ιθαγενής γιος - ο Κύριος Χριστός!
  Ο Vitalik τραγούδησε ένα πολύ καλό τραγούδι. Ένιωθε υπέροχα. Αυτός μπορούμε να πούμε ότι είναι ένας ποιητής, ο δεύτερος Πούσκιν. Αν και, για παράδειγμα, θα μπορούσε ο Πούσκιν να μπορούσε να κάνει τα χωρίσματα όπως έκανε τώρα ο Βιτάλικ. Ναι, και στο διαμήκη.
  Η Αλμπίνα τον κοίταξε και κάθισε επίσης στον σπάγκο. Αυτό αποδείχθηκε πολύ πιο αποτελεσματικό.
  Τα πόδια του κοριτσιού, αν και μυώδη, αλλά το τέντωμα είναι υπέροχο. Αν και η Αλμπίνα μπορούσε να καθίσει στην πλάτη της με μια μπάρα διακοσίων κιλών. Κάτι που για ένα κορίτσι, φυσικά, είναι ένα καλό επίτευγμα. Και ακόμη περισσότερο για έναν έφηβο.
  Το Vitalik είναι πολύ κινητό . Μάζεψε ξανά χρήματα. Επιπλέον, το αγόρι περπατούσε στα χέρια του και κρατούσε το καπέλο του με γυμνά δάχτυλα από τα πολύ επιδέξια και δυνατά πόδια του.
  Και έδωσαν περισσότερα χρήματα. Και ανέβηκαν μια ντουζίνα ακόμη Άραβες. Ο ένας μάλιστα γλίστρησε μια φουρκέτα από χρυσό και με ένα ρουμπίνι. Έτσι η σοδειά ήταν άφθονη. Και είναι ακόμη εκπληκτικό το πόσο εύκολο είναι για τους τραγουδιστές να μαζέψουν χρήματα. Και πώς να μην τραγουδήσει το αγόρι εδώ, αν όλα είναι τόσο τέλεια.
  Και τραγούδησε ξανά.
  Ο ήχος μιας υπέροχης λύρας, αντηχεί,
  Τραγουδάω, τολμώ, δεν σιωπώ!
  Η μαχητική γροθιά δεν είναι φτιαγμένη από κερί,
  Προσπαθούμε για το φως - το μονοπάτι προς τη δέσμη!
  
  Ο Θεός βασανίζει τους ανθρώπους με ασθένειες -
  Φωτιά από την κόλαση έκαψε τους αμαρτωλούς !
  Θέλω ο Παντοδύναμος να γίνει φίλος,
  Για να μην είναι τόσο δύσκολο!
  
  Ο Χριστός θα έρθει, φυσικά, σύντομα,
  Τότε, πιστέψτε με, η θλίψη θα φύγει.
  Μην στραβίζεις τελικά, θυμώνεις από το βλέμμα,
  Κρίμα και το αμάρτημα της ελευθερίας!
  
  Δεν θέλω να περπατήσω στη γραμμή -
  Δεν θέλω να είμαι αναμάρτητος!
  Καλύτερες δύσκολες πράξεις
  Από μια κλωστή χωρίς ημιδιαφανή πλήξη!
  
  Δεν θα γίνει πόλεμος στον παράδεισο, είπε,
  Και η αμαρτία θα εξαφανιστεί, κακό για όλους!
  Γιατί τέτοιες μοίρες;
  Ανυπομονούμε για νέες αλλαγές!
  
  Το να ζεις για πάντα, ξέρεις, είναι υπέροχο,
  Μα να ζεις αναμάρτητα, να φυτεύεις!
  Ο ιππότης θα αγαπήσει τον πόλεμο με πάθος,
  Οδηγήστε τον στρατό στο πεδίο της μάχης!
  
  Πατρίδα, πατρίδα στρατιώτη,
  Του έβαλε δαυλό στο χέρι - μαρς!
  Η ανταπόδοση των ακάθαρτων δαύλων,
  Θα τους δώσεις πολεμιστή στα δόντια!
  
  Ας τελειώσουμε τη μάχη με ένα γενναιόδωρο γλέντι,
  Να τσιμπήσουμε, να πιούμε - να χορέψουμε πόδια!
  Τελικά, οι ιππότες μας είναι αθάνατοι,
  Και η λέξη χτυπάει όχι στο φρύδι, αλλά στο μάτι!
  
  Ωστόσο, τι να κάνετε σε έναν ειρηνικό κόσμο;
  Μπορείτε να χτίσετε ένα παλάτι εκεί.
  Και αφιέρωσε τη λειτουργία στη λύρα,
  Laurel, έχοντας λάβει ένα στέμμα!
  
  Αλλά υπάρχουν και άλλοι κόσμοι, ξέρετε
  Εκεί που μεγαλώνουν και οι πολεμιστές!
  Το αγόρι σχεδιάζει μια δεξαμενή στο γραφείο,
  Κι αν έρθουν οι εξωγήινοι σε εμάς;
  
  Μην το παίρνετε χαλαρά
  Δυναμώστε τους μυς σας, κρατήστε το μυαλό σας δυνατό!
  Εμείς οι Ρώσοι ξέρουμε να πολεμάμε,
  Όταν ο αρχάγγελος αποκοιμήθηκε ξαφνικά!
  Εδώ πάλι ο Vitalik τραγούδησε ένα πολύ καλό τραγούδι, και παράλληλα χόρευε.
  Το κοινό χειροκρότησε με ενθουσιασμό.
  Δεν υπήρχαν αρκετά καπάκια για να χωρέσουν όλα τα χρήματα και το παιδί έβγαλε από το σακίδιό του μια δυνατή, πλαστική σακούλα. Ένας από τους τουρίστες μάλιστα πέταξε εκεί ένα χρυσό πέταλο.
  Και τόσα πολλά διαφορετικά είδη χαρτονομισμάτων και μικροπράγματα χύθηκαν στο δοχείο.
  Ο κόσμος ήθελε να συνεχίσει το μαγευτικό θέαμα. Αυτό είναι πραγματικά ένα αγόρι θαύμα . Που , τέτοιες τούμπες σηκώνεται.
  Το αγόρι μάλιστα σηκώθηκε. Και η Αλμπίνα του πέταξε μια πλαστική μπάλα. Ο Βιτάλικ άρχισε να κάνει ταχυδακτυλουργίες, πετώντας τον με τα πόδια του.
  Το κοινό χειροκρότησε με ενθουσιασμό. Το κορίτσι πέταξε άλλη μια μπάλα, το αγόρι την έπιασε με τη γυμνή του σόλα. Και το πέταξε ξανά. Το ταχυδακτυλουργικό με τα πόδια σας δεν είναι για όλους.
  Και εκπρόσωποι της ένδοξης πόλης της Μόσχας, καθώς και τουρίστες, άρχισαν να πετούν χρήματα ακόμα πιο εντατικά.
  Η Αλμπίνα επίσης σηκώθηκε. Είναι ένα μεγάλο, μυώδες κορίτσι . Και τα πόδια της, σαν αυτά της πιο συμπαγούς και καθαρόαιμης φοράδας. Η Αλμπίνα προσπάθησε επίσης να κάνει ταχυδακτυλουργίες χρησιμοποιώντας τα γυμνά πέλματα των ποδιών της. Αλλά δεν ήταν πολύ καλή σε αυτό. Αν και είναι μαχήτρια της μαύρης ζώνης. Εκεί, όμως, στην τρίτη προσπάθεια, η μπάλα άρχισε να πετάει προς τα πάνω.
  Προστέθηκαν περισσότερα αντικείμενα για ρίψη και Vitalik. Το αγόρι ήταν γεμάτο ενθουσιασμό. Και ταυτόχρονα δεν ξέχασε να τραγουδήσει. Και η φωνή του αγοριού , πρέπει να πω, είναι απλώς υπέρ :
  Ο παράδεισος είναι ένα χαλί με σχέδια με αστέρια,
  Το φεγγάρι θα δώσει φως στους λόφους!
  Ένα ορεινό ρέμα κυλάει κάτω,
  Αφρώδης χρυσός στις πέτρες!
  
  Οι εκτάσεις της Μητέρας Ρωσίας,
  Στα χωριά κορεσμός και άνεση!
  Από ευτυχία τα κορίτσια έκλαιγαν,
  Πώς να κουρέψετε έναν στρογγυλό χορό!
  
  Ήρθε το πρόβλημα, η γριά του πολέμου,
  Γυμνά δόντια, κοχύλια ανεμοστρόβιλος!
  Η καταστροφή ορμάει με τη Βέρμαχτ,
  Ο σύντροφός σου πέθανε στη μάχη!
  
  Είσαι ακόμα αγόρι -
  Το στρατιωτικό ληξιαρχείο δεν έδωσε το πράσινο φως!
  Όπως, δεν έχετε αρκετά επιπλέον χρόνια,
  Η χώρα πρέπει να φροντίζει τα παιδιά!
  
  Έτρεξε μπροστά χωρίς πανοπλία
  Να φέρεις καλοσύνη και φως!
  Για να μη στερηθεί η θέλησή τους από τον Φριτς,
  Για να μην συναντήσουμε το ξημέρωμα αλυσοδεμένο!
  
  Ούτε ο φίλος μου κοιμήθηκε.
  Κατάφερε να δραπετεύσει - ένας μαχητής!
  Αμφισβητήστε τους φασίστες από το βάθρο,
  Ας τελειώσει ο Φύρερ!
  
  Ο αγώνας είναι σκληρός, πόνος και πείνα
  Ξυπόλητο κορίτσι το χειμώνα.
  Στα κουρέλια αντέχουμε το τσουχτερό κρύο,
  Μερικές φορές τρώμε ένα με φλοιό σημύδας!
  
  Και ο εχθρός ορμάει με αεροπλάνα,
  Σαν τέρας από την κόλαση βρυχάται ο "Τίγρης"!
  Ο φασισμός, γεννημένος από μια κακιά λύκα,
  Ένα φλογοβόλο ξεφεύγει από τα τανκς!
  
  Για να ζεστάνετε ξυπόλητα πόδια
  Τι έγινε μπλε στο χιόνι!
  Το κορίτσι διάλεξε το δρόμο
  Εκεί που η στάχτη μαύρισε τη χιονοθύελλα!
  
  Αλλά αντιστάθηκε , μακριά από τα κρυολογήματα,
  Αγόρι και κορίτσι μπροστά!
  Θα νικήσουμε το χαμόγελο του Ιούδα,
  Η Ρωσία θα σκουπίσει τον χιτλερισμό στην άμμο!
  
  Τα τακούνια εφήβων που τρεμοπαίζουν,
  Η χιονοστιβάδα άφησε ελαφρύ ίχνος!
  Ο παγετός δεν είναι εύκολο να αντέξει,
  Το ξυπόλητο τρέξιμο μας ζεσταίνει!
  
  Και οι Ναζί, δεν έχουν δικαίωμα,
  Μουγκρίζουν από το κρύο!
  Τόσο δυνατό κράτος
  Ο Ρώσος ιππότης μας είναι πολύ κουλ!
  
  Πέταξε το κύμα από την κόλαση
  Τώρα η Ευρώπη είναι μπροστά!
  Αυτή είναι η μοίρα του ιερού στρατιώτη,
  Να αφοσιωθείς για πάντα στη Ρωσία!
  Και έτσι τραγούδησε ένα ολόκληρο ποίημα αρπακτικό. Και μετά, μαζί με την Αλμπίνα, περπάτησαν με ένα μεγάλο πακέτο, μαζεύοντας πάλι χρήματα. Τα οποία έχουν ήδη συσσωρευτεί πολλά.
  Εκείνη τη στιγμή, για τύχη, εμφανίστηκε η αστυνομία. Κουνούσαν μπαστούνια με μαύρες στολές, φαίνονταν πολύ δυσοίωνοι.
  Ο Βιτάλικ χαμογέλασε και τραγούδησε με φανερό ενθουσιασμό:
  Η αστυνομία μου είναι η πιο δυνατή
  Η αστυνομία μου είναι η πιο στιλάτη...
  Τρέμουν από φόβο κακοποιό
  αστυνομικός προστασίας παιδιών!
  Ο αρχηγός της αστυνομίας γρύλισε.
  - Εσύ, ανήλικη, μαζεύεις χρήματα από κόσμο. Και φάτε σε ένα απαγορευμένο μέρος.
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά το κεφάλι του:
  - Ευχαριστώ τη μοίρα
  Ότι δεν κλαίω, αλλά τραγουδάω!
  Η Αλμπίνα χαμογέλασε και είπε ψέματα:
  - Είμαι ενήλικας και αυτός είναι ο γιος μου!
  Ο αρχηγός της αστυνομίας μουρμούρισε:
  - Είσαι τρελή μαμά. Χορεύοντας ξυπόλητοι στη Μόσχα, τραγούδι, διατάραξη της δημόσιας τάξης, γκρεμίζοντας χρήματα!
  Η Αλμπίνα ρώτησε με ένα ακόμη πιο πλατύ χαμόγελο:
  - Πόσοι από εμάς;
  Ο καπετάνιος μουρμούρισε:
  - Όλα τα παράνομα έσοδα σας θα πρέπει να κατασχεθούν στο ταμείο του γραφείου του δημάρχου.
  Και ο αστυνομικός κοίταξε με ανυπομονησία την τσάντα γεμάτη πολύχρωμα χαρτονομίσματα, νομίσματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.
  Τα παιδιά τραγούδησαν χρήματα και πραγματικά αξιοπρεπώς. Και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να λύσετε κυριολεκτικά όλα τα οικονομικά σας προβλήματα. Λοιπόν, μην το δίνετε στους άπληστους μπάτσους.
  Ο Βιτάλικ χαμογέλασε επίσης πλατιά και άπλωσε την τσάντα του με τα λόγια:
  - Εχω αδεια!
  Και το αγόρι έβγαλε μια μικρή συσκευή, λίγο πιο χοντρή και ψηλότερη από ένα σπιρτόκουτο. Το πήρα και πάτησα το κουμπί.
  Οι έξι αστυνομικοί διόγκωσαν τα μάτια τους. Και τότε ξαφνικά, έφυγε τρέχοντας. Ακόμη και ρίψη ρόπαλων. Βγήκαν ορμητικά από το λατομείο σαν άλογα κούρσας δίνοντας ένα σήμα εκκίνησης. Και βλέπεις ότι η αστυνομία σπεύδει, λες και πυρπολήθηκαν τα οπίσθιά τους.
  Η Αλμπίνα σφύριξε:
  - Ουάου! Πώς το έκανες αυτό;
  Ο Vitalik, με ένα χαμόγελο που έγινε ακόμα πιο πλατύ, απάντησε:
  - Θα σου εξηγήσω αργότερα! Μέχρι τότε, πάμε!
  Τα παιδιά παίρνοντας μια μεγάλη τσάντα με πολύτιμα αντικείμενα έφυγαν από την πλατεία. Και το υπόλοιπο κοινό άρχισε να διαλύεται.
  Γυμνά πόδια χαστούκισαν το μονοπάτι.
  Η Αλμπίνα έγραψε στο Twitter:
  Κατά μήκος του απότομου μονοπατιού της Μόσχας,
  Ξυπόλητα κορίτσια...
  Κουρασμένος να αρμέγει τον υπολογιστή,
  Θέλω να πειράξω την ευτυχία μου!
  Και το αγόρι και το κορίτσι τραγούδησαν:
  - Γλίστρησε! Με πήρε!
  Πέτα τη Mercedes! Και αγοράστε ένα άλογο!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #5
  Η Αλμπίνα σημείωσε όταν έφυγαν:
  - Το να κουβαλάς μαζί σου μια ολόκληρη τσάντα με χρήματα είναι πολύ επικίνδυνο και άβολο!
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Σωστά, λες όμορφη.
  Το κορίτσι ήρωας πρότεινε:
  - Μπορούν να παραδοθούν στην τράπεζα και να βάλουν χρήματα στον λογαριασμό;
  Το αγόρι απάντησε αναστενάζοντας:
  -Είμαστε ανήλικοι, και ποιος θα δεχτεί τέτοιο χρηματικό ποσό από εφήβους.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Έβαλες την αστυνομία σε φυγή. Ίσως για μένα ηλεκτρονική ψεύτικη κάρτα, σαν να είμαι ενήλικας, να κάνεις.
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Είναι δυνατό! Στο Διαδίκτυο, μπορείτε να βρείτε τα προγράμματα που χρειάζεστε. Αν και χρειάζεται χρόνος.
  Το ξανθό κορίτσι ρώτησε:
  - Γιατί έφυγαν οι μπάτσοι;
  Το αγόρι απάντησε χαμογελώντας:
  - Έβγαλα ένα κύμα υπέρηχων πάνω τους. Προκαλεί ένα υποσυνείδητο αίσθημα φρίκης σε ανθρώπους και ζώα. Η αστυνομία ένιωσε τρομοκρατημένη και δεν κατάλαβε καν τι φοβόταν. Απλώς έφυγαν βιαστικά. Το σώμα τους αντέδρασε πριν από τις σκέψεις και τη συνείδησή τους.
  Η Αλμπίνα γέλασε.
  - Δροσερός! Είσαι ιδιοφυΐα, έκανες άλλη μια χρήσιμη ανακάλυψη.
  Ο Vitalik απάντησε:
  - Βρήκα ένα υπερηχητικό κύμα, πώς να το κάνω να διασκορπίσει τα κουνούπια, στο Διαδίκτυο. Αλλά το έκανε αρκετά ισχυρό για να τρομάξει τους ανθρώπους με τη βοήθεια μιας ισχυρότερης πηγής ηλεκτρικής ενέργειας που προέρχεται από τα γκραβιτόνια. Δηλαδή, έχω δείξει ότι μια επιστημονική ανακάλυψη ενισχύει την αποτελεσματικότητα μιας άλλης.
  Το κορίτσι φίλησε το αγόρι στο ψηλό, καθαρό μέτωπο και κελαηδούσε:
  - Είσαι ιδιοφυία! Ο Αϊνστάιν δεν ταιριάζει με σένα.
  Ο Vitalik δήλωσε αποφασιστικά:
  - Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν ήταν θεωρητικός, κι εγώ επαγγελματίας. Και πιστεύω ότι θα αποδείξω ότι είναι δυνατό να κινηθείς πιο γρήγορα από την ταχύτητα του φωτός. Τα ίδια γκραβιτόνια είναι δέκα τρισεκατομμύρια φορές ταχύτερα από τα φωτόνια.
  Η Αλμπίνα ξαφνιάστηκε:
  - Πώς το ξέρεις αυτό?
  Το αγόρι απάντησε σεμνά:
  - Υπολογίστηκε χρησιμοποιώντας τον τύπο. Δεν είμαι κακός μαθηματικός.
  Η ξανθιά κοπέλα έγνεψε καταφατικά.
  - Είναι σωστό! Έχετε πραγματικά πολύ γρήγορο μυαλό, αλλά για κάποιο λόγο οι δάσκαλοι δεν σας εκτιμούν.
  Ο Βιτάλικ υπενθύμισε:
  - Και ο Άλμπερτ Αϊνστάιν επίσης δεν εκτιμήθηκε. Τουλάχιστον στο σχολείο.
  Η Αλμπίνα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  Τι σχολική ζωή
  Εκεί που κάθε μέρα είναι έλεγχος ...
  προσθήκη, διαίρεση,
  Και έτσι, μέχρι τη ζέστη!
  Το ιδιοφυές αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  Ούτε εμένα μου αρέσει να πηγαίνω σχολείο. Είναι πραγματικά. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ψάχνω για γνώση. Για παράδειγμα, η έννοια εμφανίστηκε ακόμη και στο Διαδίκτυο - google-education . Η γενιά μας συλλέγει γνώσεις στο smartphone. Και αυτό, πρέπει να πω, είναι πολύ ωραίο!
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  - Πεινάω. Χορέψαμε και τραγουδήσαμε τόσο πολύ.
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Ας αγοράσουμε παγωτό στο στασίδι.
  Η κοπέλα-ήρωας αντιτάχθηκε:
  - Οχι! Θέλω κάτι πιο πυκνό. Για παράδειγμα, χοιρινά σουβλάκια !.
  Το αγόρι παρατήρησε αμφίβολα:
  - Λιπαρό χοιρινό. Ίσως το κοτόπουλο ή το αρνί είναι καλύτερο.
  Η Albina δήλωσε με σιγουριά:
  - Το χοιρινό κρέας είναι ίσως το πιο νόστιμο. Ακόμη και καρδιακές βαλβίδες μεταμοσχεύονται στον άνθρωπο από χοίρους. Αυτό δείχνει έναν καλό συνδυασμό της πρωτεϊνικής δομής ενός ατόμου και αυτού του ζώου.
  Ο Vitalik επιβεβαίωσε:
  - Δεν συμμερίζομαι τις θρησκευτικές προκαταλήψεις για το χοιρινό. Αντίθετα, πιστεύω ότι τόσο το Κοράνι όσο και η Βίβλος είναι καθαρά ανθρώπινες ιδέες για τον Θεό τον Δημιουργό και τον Υπέρτατο Νου. Και η αλήθεια είναι ότι αν ένας άνθρωπος δεν εξελιχθεί με τη βοήθεια, πρώτα απ' όλα, της επιστήμης, στο επίπεδο του Παντοδύναμου Θεού, τότε απλώς θα εξαφανιστεί.
  Το ιδιοφυές αγόρι χτύπησε το γυμνό, μαυρισμένο πόδι του και συνέχισε:
  - Οι άνθρωποι είτε θα αυτοκαταστραφούν, είτε κάποιος αστεροειδής θα χτυπήσει τη Γη . Τα επόμενα χρόνια, πρέπει να έχουμε ισχυρά όπλα και διαστημόπλοια ικανά να καταστρέψουν αστεροειδείς! Ή ένα λέιζερ, ή ένα φορτίο εξουδετέρωσης.
  Η Αλμπίνα σημείωσε με θλιμμένο βλέμμα:
  - Είναι πιο πιθανό οι άνθρωποι να αυτοκαταστραφούν με μια βόμβα εξόντωσης παρά να καταρρίψουν έναν αστεροειδή. Ένα γραμμάριο αντιύλης είναι δύο ατομικές βόμβες που έπεσαν στη Χιροσίμα.
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Είναι σωστό! Επιπλέον, ο πλανήτης Γη χρειάζεται μια ενιαία κυβέρνηση που θα σταματούσε την αντιπαράθεση μεταξύ των χωρών και θα οδηγούσε ολόκληρο τον κόσμο σε κάτι πιο σταθερό, ανθεκτικό και ευχάριστο για τους ανθρώπους.
  Η Αλμπίνα μουρμούρισε:
  - ΕΝΤΑΞΕΙ! Τρελαθήκαμε τόσο πολύ. Μήπως πρέπει να πάμε στο μπάρμπεκιου; Και θα κάνουμε τις παραγγελίες μας.
  Το αγόρι θαύμα επιβεβαίωσε:
  - Αυτά είναι τα κοινά μας χρήματα. Το θήραμά μου είναι το θήραμά σου!
  Και η νεαρή ιδιοφυΐα ξαναπήδησε και έριξε κάτω μια βουητό, μάλλον μεγάλη, πράσινη μύγα.
  Δύο έφηβοι: ένα ψηλό κορίτσι και ένα αγόρι, επιδεικνύοντας τα γυμνά τακούνια του χωρίς περιττές προκαταλήψεις, πήγαν, εστιάζοντας στην ορεκτική μυρωδιά.
  Χαμογέλασαν και ήταν ευδιάθετοι. Κερδίστηκαν τόσα πολλά χρήματα που τώρα μπορείτε να φτιάξετε κάτι σοβαρό, ίσως ένα ολόκληρο εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας που λειτουργεί με γκραβιτόν.
  Αν και ο Βιτάλικ κατάλαβε ότι οι δυσκολίες ήταν ακόμη μπροστά. Η νέα ανακάλυψη σίγουρα θα πλήξει τα κέρδη των εταιρειών πετρελαίου και φυσικού αερίου, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας. Αυτό σημαίνει ότι η δική του ζωή, η ζωή της κοπέλας του και των γονιών του μπορεί να είναι σε κίνδυνο.
  Όπως αυτό που ήταν στις ταινίες με τον Στίβεν Σίγκαλ . Εκεί, επίσης, ήταν σαφές ότι οι σεΐχηδες του πετρελαίου δεν ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την εναλλακτική ενέργεια και έστειλαν δολοφόνους.
  Αν και η λαμπρή ανακάλυψή του θα πρέπει να σώσει τη Γη από την υπερθέρμανση του πλανήτη. Λίγο ακόμα, και το φαινόμενο του θερμοκηπίου θα ξεφύγει από τον έλεγχο. Άλλωστε, αν το κάλυμμα πάγου του Βόρειου Πόλου λιώσει, τότε οι ακτίνες του ήλιου δεν θα αντανακλώνται από αυτό. Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία θέρμανσης του πλανήτη θα επιταχυνθεί δραματικά.
  Και το νερό θα εξατμιστεί πιο ενεργά. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν περισσότερα σύννεφα, τα οποία θα επιταχύνουν περαιτέρω το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Η διαδικασία θα συνεχίσει να αυξάνεται. Μέχρι να εξατμιστούν όλοι οι ωκεανοί σε θερμοκρασίες κόλασης και η Γη να γίνει κλίμα σαν την Αφροδίτη. Και η ανθρωπότητα θα χαθεί!
  Όχι, ο Βιτάλι πρέπει να σώσει τον κόσμο. Και όσο κι αν του κόστισε. Και είναι καιρός η Ρωσία να εγκαταλείψει την οικονομία των σωληνώσεων. Πρέπει να αναπτύξουμε τεχνολογίες και τη δική μας παραγωγή, και όχι να κολλάμε στον αγωγό, στα χρήματα του φυσικού αερίου και του πετρελαίου.
  Η Αλμπίνα παρήγγειλε χοιρινό και χυμό ντομάτας στο μπάρμπεκιου. Η Vitalik επέλεξε ένα πιο ακριβό σουβλάκι ζαρκάδι σε σάλτσα. Και χυμό μάνγκο. Τα σουβλάκια ήταν από ασήμι.
  Τα παιδιά κάθονταν και σιγά σιγά έφαγαν και ξεπλύθηκαν με χυμό.
  Η Albina είπε:
  - Νομίζω ότι όλοι οι ίδιοι φόβοι για την υπερθέρμανση του πλανήτη είναι πολύ υπερβολικοί.
  Ο Βιτάλικ γρύλισε:
  - Πού το βρήκες?
  Το κορίτσι απάντησε χαμογελώντας:
  - Κατά τη Μεσοζωική εποχή, η θερμοκρασία της Γης ήταν δεκαπέντε βαθμούς, κατά μέσο όρο, υψηλότερη από αυτή που είναι τώρα. Και στη Ρωσία υπήρχε ένα κλίμα του σύγχρονου ισημερινού. Και λοιπόν? Έχει επιτρέψει η φύση μια καταστροφή;
  Το παιδί θαύμα παρατήρησε:
  - Ήταν σε εκείνους τους αρχαίους χρόνους. Τότε ο πλανήτης Γη περιστρεφόταν πιο γρήγορα από τώρα, και το μαγνητικό πεδίο ήταν ισχυρότερο και η σύνθεση του εδάφους ήταν διαφορετική, όπως και η αλατότητα των ωκεανών.
  Και στην εποχή μας, η διαδικασία μπορεί να χάσει τον έλεγχο και η ανθρωπότητα θα καεί επιπόλαια. Όχι, καλύτερα να μην το ρισκάρουμε.
  Το ηρωικό κορίτσι έγνεψε απρόθυμα.
  - Ισως έχετε δίκιο. Αλλά νομίζω ότι η ανακάλυψή σας μπορεί να μειώσει τα κέρδη της Ρωσίας από την εξαγωγή πετρελαίου, φυσικού αερίου, άνθρακα. Και η κυβέρνηση δεν θα χαρεί ένα τέτοιο δώρο. Και οι ολιγάρχες του σωλήνα, ακόμα περισσότερο!
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Το σκέφτηκα ήδη. Αλλά πρέπει να παραδεχτείτε ότι υπάρχουν πάντα εκείνοι που είναι δυσαρεστημένοι με την εξέλιξη της προόδου. Για παράδειγμα, οι συγγραφείς έχουν πληγεί σκληρά από την άνοδο του διαδικτύου. Τα χάρτινα βιβλία δεν πουλάνε καλά. Αλλά πρόοδος, δυστυχώς ... Σύντομα οι άνθρωποι θα μάθουν πώς να σχεδιάζουν τις δικές τους ταινίες με τη βοήθεια απλών προγραμμάτων, με οποιαδήποτε φαντασία. Και τότε θα υπάρξει κατάρρευση όλων των κινηματογραφικών στούντιο. Στην πραγματικότητα, γιατί να πας στον κινηματογράφο, αν μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε ταινία μόνος σου, ακόμα και για αυτό που θέλεις.
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά, μασώντας λιπαρό, νόστιμο κρέας:
  - Ναί! Για παράδειγμα, θα ήθελα να παρακολουθήσω ταινίες για το Dunno στον Άρη, την Αφροδίτη, τον Δία. Πιο συγκεκριμένα, ήταν ένα παιδικό όνειρο. Τώρα θα ήταν πιο ενδιαφέρον να γυρίσουμε ένα σίκουελ για τον Χάρι Πότερ και για τον γιο του. Κάτι που επίσης θα ήταν υπέροχο.
  Ο Βιτάλικ ανασήκωσε τους ώμους του και παρατήρησε:
  - Δεν έγραψαν τίποτα για τον Χάρι Πότερ. Και συνήθως, ήταν μια ανοιχτή συγκέντρωση κοπράνων. Εδώ είναι μια καλύτερη συνέχεια του Count de Montecristo. Θα ήταν ενδιαφέρον. Ο ίδιος ο κόμης του Μοντεκρίστο δεν είναι ακόμα γέρος και, ίσως, μετά την εκδίκηση, να θέλει κάτι άλλο.
  Το ηρωικό κορίτσι γκρίνιαξε:
  - Δόξα στον Ναπολέοντα και εξουσία σε όλο τον κόσμο!
  Το αγόρι θαύμα έγνεψε καταφατικά.
  - Και δεν αποκλείεται. Αλήθεια, γιατί όχι; Με τις γνώσεις, τη πολυμάθεια, τη δύναμη της θέλησης και την εμπειρία του, δεν θα μπορούσε να βγει ο χειρότερος παγκόσμιος κυβερνήτης.
  Η Αλμπίνα χαμογέλασε και απάντησε:
  Και η Γη έχει επίσης τον δικό της φύλακα,
  Και ανάμεσα στα αστέρια του απλώθηκαν ...
  Αόρατα, εξοικονομώντας νήματα,
  Για να μην τελειώνουν όλα σε μια στιγμή!
  Ο Vitalik παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Ναι, υπάρχει μια μόνο δύναμη στον κόσμο - δεν είναι κακό! Καλύτερα από το σημερινό χάος. Ο πλανήτης πρέπει να εδραιωθεί. Και ακόμη και η δύναμη ενός δεσπότη είναι καλύτερη από τη δύναμη εκατοντάδων μικρότερων δεσποτών !
  Το κορίτσι θαύμα έγνεψε καταφατικά και παρατήρησε:
  - Συνέχεια των περιπετειών του Κόμη ντε Μοντεκρίστο; Ή μήπως ο Δούκας ντε Μοντεκρίστο; Αυτό είναι ενδιαφέρον, αλλά ήδη παλιό!
  Οπότε μπορείτε να σκαριάσετε τη συνέχεια του Γκιούλιβερ.
  Και θα αποδειχθεί επίσης, νομίζω, για κάποιους είναι συναρπαστικό. Και θα πηδάμε από χαρά.
  Ο Vitalik παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Και ο Γκιούλιβερ μπορεί να γράψει τη συνέχεια της σειράς. Ναι, όλα τα χέρια δεν φτάνουν. Αν και κάτι έγραψα. Αλλά αυτό είναι ένα πολύ παλιό έργο και κανείς από τους σοβαρούς εκδότες δεν θα το τυπώσει. Αυτό είναι το ίδιο με το να γράφεις μια συνέχεια των περιπετειών του Πινόκιο.
  Η Albina πρότεινε:
  - Γράφουν τα Παιδιά των Τριών Σωματοφυλάκων. Θα είναι επίσης πολύ διασκεδαστικό.
  Το αγόρι θαύμα έγνεψε καταφατικά.
  - Θα το σκεφτώ!
  Τα παιδιά έφαγαν τα κεμπάπ και ήπιαν το ζουμί. Υπήρχε μια μέρα, και μέχρι στιγμής κανείς δεν ανέβηκε σε αυτά. Αν και η τσάντα με τα χρήματα ήταν αισθητή.
  Ο Vitalik σκέφτηκε ότι έπρεπε πραγματικά να πάρει τα χρήματα στην τράπεζα και να τα μεταφέρει σε μια κάρτα και όχι να τα φέρει μαζί του. Οπότε όλα φαίνονται άβολα.
  Η Αλμπίνα επίσης κοιμήθηκε λίγο με τη διάθεση. Όταν το στομάχι γεμίζει με φαγητό, τότε κατά κάποιο τρόπο γίνεσαι πιο βαρύς, σε παρασύρει ο ύπνος και η διάθεσή σου δεν ανεβαίνει, αλλά πέφτει.
  Το κορίτσι σημείωσε:
  Έχουμε πάρα πολλά μετρητά. Μπορεί να προκαλέσει υποψίες. Ειδικά για ένα παιδί σαν εσένα.
  Ο Vitalik πρότεινε:
  "Ίσως μπορούμε να το κρύψουμε στο εργαστήριό μας;"
  Η Αλμπίνα ανασήκωσε τους ώμους της και σημείωσε:
  Αμφιβάλλω για μια τέτοια ιδέα.
  Το αγόρι θαύμα τραγούδησε:
  Το χρήμα δίνει στους ανθρώπους ευτυχία για αιώνες,
  Αλλά μερικές φορές, μπορεί να καταστρέψουν τη ζωή...
  Ο χρυσός του βουνού δεν θα βοηθήσει τους ανόητους ,
  Είναι σαν να ρίχνεις βάλσαμα στο νεκροτομείο!
  Το κορίτσι θαύμα σημείωσε:
  - Ένα δίστιχο στην ποίηση δεν είναι πολύ, αλλά, στην πραγματικότητα, πολύ αληθινό!
  Ο Βιτάλικ είπε αποφασιστικά:
  - Ενώ βρίσκεστε στο εργαστήριο. Έχω ένα χρηματοκιβώτιο εκεί και μετά θα βρούμε πώς να τα εξαργυρώσουμε.
  - Όχι τόσο γρήγορα μωρό μου!
  Ακούστηκε μια τσιριχτή, βραχνή φωνή.
  Εμφανίστηκαν μια ολόκληρη ντουζίνα τύπους εμφανώς γκάνγκστερ. Με ορειχάλκινες αρθρώσεις, μαχαίρια, αλυσίδες ακόμα και μερικά πιστόλια.
  Ήταν αξύριστοι και εμφανώς παχουλές.
  Ο Βιτάλικ σφύριξε:
  - Προφανώς έφερε!
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά με ένα λυπημένο χαμόγελο.
  - Είμαστε πολύ ευδιάκριτοι.
  Ο Βιτάλικ χαμογέλασε στους εγκληματίες που συνωστίζονταν στο πεζοδρόμιο. Και η αστυνομία δεν φοβάται με το φως της ημέρας. Και οι περαστικοί επίσης, αν και ο καθένας μπορεί να πυροβολήσει αυτό το αίσχος σε ένα smartphone.
  Το παιδί θαύμα γέλασε και τραγούδησε:
  - Λοιπόν, παιδιά, θα σας δώσω τη ζύμη !
  Ο Βιτάλικ άπλωσε το χέρι στην τσάντα με τα χρήματα. Οι ληστές στάθηκαν. Και ξαφνικά έτρεμαν σαν λαγοί που είδαν λιοντάρι. Τότε οι μουσούδες τους τεντώθηκαν και χλόμιασαν. Σαν φυσούσε ο άνεμος, και όρμησαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν.
  Πέταξαν όπλα και μερικά χαρτονομίσματα.
  Ο Vitalik τραγούδησε με χαρά:
  - Και όλοι τρέχουν, τρέχουν, τρέχουν,
  Και λάμπει, λάμπει...
  Και όλοι βρυχώνται, βρυχάται, βρυχάται,
  Και είμαστε παιδιά στη μάχη!
  Το αγόρι πήρε χαρτονομίσματα και με το γυμνό του πόδι πέταξε το όπλο σε ένα σωρό.
  Η Albina είπε:
  - Το έκανες όμορφα. Θα είναι εξαιρετικά δροσερό αν διασκορπιστείτε σαν τερματιστής.
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Όχι αποτελεσματικό, αλλά αποτελεσματικό. Αλλά αυτό για άλλη μια φορά λέει ότι μια τέτοια τσάντα πρέπει να κρύβεται πιο γρήγορα.
  Η Αλμπίνα συμφώνησε:
  - Ναι, και πρέπει να γίνει γρήγορα!
  Και το αγόρι και το κορίτσι έτρεξαν.
  Είναι παιδιά και, εν πάση περιπτώσει , αγόρι, πανέξυπνα.
  Στο τρέξιμο μιλούσαν.
  Η Αλμπίνα ρώτησε:
  - Εδώ είναι μια μεμονωμένη ταινία που σχεδιάζει ένας υπολογιστής - αυτή, φυσικά, είναι μια υπέροχη εφεύρεση. Θα δώσει όμως πολλές εκτροπές.
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Φυσικά, θα υπάρχουν πολλά να δώσουμε. Αλλά κάθε μετάλλιο έχει μια άλλη πλευρά. Έτσι ήταν και θα είναι πάντα.
  Το κορίτσι έκανε μια ερώτηση:
  - Και πίστη στο μέλλον, όπου δεν θα υπάρχουν άλλα εγκλήματα και διαστροφές; Ή νομίζεις ότι θα είναι πάντα;!
  Το αγόρι γέλασε και απάντησε:
  - Μάλλον, ας είναι σε μικρότερη κλίμακα. Αλλά οι άνθρωποι θα γίνουν πιο δυνατοί και σοφότεροι. Και πιστεύω ότι στο μέλλον, οι θρησκευτικές διαφορές θα ξεπεραστούν με επιτυχία .
  Η Αλμπίνα γέλασε και απάντησε:
  - Ναι, όλοι θα γίνουν πεπεισμένοι άθεοι.
  Ο Vitalik παρατήρησε:
  Ή, εν πάση περιπτώσει, να απαλλαγούμε από τον φανατισμό. Και ο φανατισμός είναι πολύ κακός.
  Το κορίτσι ήρωας θυμήθηκε:
  - Σε μια ταινία για την περίπολο των αστεριών, υπήρχε μια επιγραφή: μια φανατική πίστη σε κάθε ιδέα, ακόμα και στην πιο λαμπερή, μετατρέπεται σε φασισμό!
  Το αγοράκι έγνεψε καταφατικά.
  - Ναί! Αν η έννοια του φασισμού ερμηνευθεί ευρέως. Η ίδια η λέξη φασισμός προέρχεται από τα γαλλικά - ένα μάτσο, ένα μάτσο. Επομένως, αυτή είναι μια έννοια που περιλαμβάνει σε γενικές γραμμές οτιδήποτε καταστέλλει και καταπιέζει!
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  - Ας μην μιλήσουμε για πολιτική. Ναι, και τα θρησκευτικά, επίσης, ήδη κουρασμένα. Ποια είναι τα αγαπημένα σας κινούμενα σχέδια, για παράδειγμα;
  Ο Vitalik απάντησε χαμογελώντας:
  - Μου αρέσουν ιδιαίτερα οι χελώνες Ninja. Επιπλέον, η προηγούμενη σειρά. Υπήρχε ο μεγάλος εγκέφαλος του Krang , πολύ πιο ενδιαφέρον.
  Το κορίτσι γέλασε.
  - Ναί! Οι χελώνες Ninja είναι καταπληκτικές! Είναι συναρπαστικά και ήταν εξαιρετικά δροσερό όταν τα ζώα έγιναν μεταλλαγμένα. Και είναι όλα υπέροχα!
  Το αγόρι τραγούδησε:
  Έχουμε μεγάλους πολεμιστές
  κόβουν τους αντιπάλους ...
  Θα δείξουμε απλά την υψηλότερη τάξη,
  Ας πετάξουμε στο όνειρο, είμαστε εκατομμύρια!
  Η Αλμπίνα αναστέναξε. Της άρεσε να τρέχει με σανδάλια. Τώρα ήταν πολύ ευχαριστημένη. Ειδικά όταν τα πόδια είναι γεμάτα με πολλά χτυπήματα σε τούβλα, σανίδες, σχιστόλιθο, πάγο, κορμούς. Εκεί που μόνο η κοπέλα δεν τους έδερνε.
  Και είναι μια εξαιρετικά δυνατή πολεμική καλλιτέχνης. Μια μαύρη ζώνη στην ηλικία της και σε ένα κορίτσι δεν είναι αστείο.
  Και τι έχει πολύ ανάγλυφους μύες στα πόδια της. Έκανε οκλαδόν με μπάρα και με άλλα αντικείμενα. Και λυγίζοντας τα πόδια της, και πολλά άλλα πράγματα που έκανε αυτό το κορίτσι.
  Ο Βιτάλικ θαύμασε τα πόδια της. Είναι τόσο δυνατοί και μυώδεις. Εδώ, πολλοί άνδρες πιστεύουν ότι οι δυνατοί και ανάγλυφες μύες δεν ταιριάζουν στις γυναίκες.
  Αλλά στον Vitalik, αντίθετα, αρέσει. Και το δέρμα είναι μαυρισμένο, υγιές, καθαρό. Σαν χυτό χάλκινο άγαλμα.
  Ναι, η Albina είναι η τελειότητα της δύναμης. Και μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο που οι άλλοι τύποι θα τρελαθούν.
  Ο Βιτάλικ γέλασε και τραγούδησε.
  Υπάρχουν γυναίκες στη Ρωσία μας,
  που οδηγούν, αστειευόμενοι, ένα αεροπλάνο ...
  Ότι όλοι στο σύμπαν είναι πιο όμορφοι,
  Αστειευόμενος θα σκοτώσει τον αντίπαλο!
  
  Είναι γεννημένοι για να κερδίζουν
  Για να δοξάσει τη Ρωσία για αιώνες ...
  Άλλωστε οι προπάππους μας,
  Για αυτούς μάζεψαν στρατό αμέσως !
  Η κοπέλα έγνεψε χαρούμενη.
  - Αυτό είναι ωραίο! Μπορείτε να τραγουδήσετε καλά. Ίσως πιστεύετε ότι βασικά όλοι μπορούν να τραγουδήσουν;
  Ο Vitalik έγραψε στο Twitter:
  - Απλά μην τραγουδάς για να ξεκουραστείς!
  Η Αλμπίνα μουρμούρισε:
  - Δεν είναι έξυπνο.
  Το αγόρι και το κορίτσι επιβράδυνσαν λίγο. Οι περαστικοί τους κοιτούσαν πολύ . Λοιπόν, εντάξει, ακόμα και ο Vitalik, μοιάζει με παιδί και είναι κατά κάποιο τρόπο φυσικό να είναι ξυπόλητος με σορτς. Αλλά η Αλμπίνα έχει τη φιγούρα μιας ενήλικης γυναίκας και φαίνεται πολύ αναξιοπρεπές όταν τρεμοπαίζει με τα γυμνά, σκονισμένα τακούνια των μάλλον μεγάλων ποδιών.
  Ένιωσε ακόμη και χαζή και φόρεσε αθλητικά παπούτσια.
  Ο Vitalik τραγούδησε ως απάντηση:
  Σε πλανήτες που επιπλέουν στην αιωνιότητα
  Οι προκαταλήψεις των ανθρώπων είναι άθλιες...
  Είναι καλύτερα να ζεις σε ακτινοβόλο ανεμελιά,
  Και ελεύθεροι σαν τους θεούς!
  Η Αλμπίνα έγνεψε χαμογελώντας.
  - Σωστά!
  Και η κοπέλα έβγαλε ξανά τα παπούτσια της. Και οι ξυπόλητοι έφηβοι κωπηλατούσαν προς τη φωλιά τους. Ο αστυνομικός ήθελε να σφυρίξει, αλλά άλλαξε γνώμη. Στην πραγματικότητα, το περπάτημα ξυπόλητος δεν απαγορεύεται. Ειδικά σε ένα κορίτσι, τα πόδια είναι πολύ όμορφα και σαγηνευτικά σε σχήμα. Διακρίνονται από εξαιρετική χάρη και τα δάχτυλα είναι τόσο ομοιόμορφα και ευκίνητα.
  Ο Vitalik παρατήρησε:
  - Παρόλα αυτά, είναι καλύτερα να είσαι ξυπόλητος παρά να είσαι φουλ.
  Η Albina συμφώνησε με αυτό:
  - Ασφαλώς! Ειδικά η μέρα, ασυνήθιστα ζεστή.
  Εδώ είναι στο σπίτι. Στο εργαστήριο στο υπόγειο. Ο Βιτάλικ έκρυψε την τσάντα με τα χρήματα και άφησε στον εαυτό του ένα πακέτο μεγαλύτερους λογαριασμούς και η Αλμπίνα φόρεσε ένα χρυσό δαχτυλίδι με ένα βότσαλο, δωρεά των Αράβων.
  Μετά από αυτό, τα παιδιά με έξυπνες σκέψεις έκαναν παραγγελίες για κάποια ανταλλακτικά και έψαξαν ξανά το άνοιγμα.
  Ο Βιτάλικ κάτι χάλασε. Μετά πήγα στο ταχυδρομείο και πήρα ένα πιάτο με πλατίνα.
  Μετά από αυτό, προσάρτησα μια λαβίδα graviton μεγάλων μεγεθών και χωρητικότητας.
  Παρατήρηση:
  - Εδώ μπορεί να δώσει τόσο ρεύμα που σκάει σαν ατομική βόμβα!
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά.
  - Σωστά! Αλλά είσαι ιδιοφυΐα και θα βρεις άμυνα.
  Το ιδιοφυές αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Ασφαλώς! Επιπλέον, θα ήταν ωραίο να φτιάξετε ένα ηλεκτρικό blaster.
  Το κορίτσι σφύριξε:
  - Ουάου! Σύντομα θα έχετε ένα όπλο με το οποίο θα κατακτήσετε τον κόσμο.
  Το παιδί θαύμα έφτιαξε κάτι άλλο και το έφτιαξε μέχρι που το βαρέθηκε.
  Μετά έτρεξαν ξανά στο δρόμο. Η Albina είπε:
  - Πάμε στο τμήμα;
  Ο Βιτάλικ ανασήκωσε τους ώμους του.
  - Το χρειαζόμαστε;
  Το κορίτσι απάντησε γελώντας:
  - Από τη μια πλευρά, όχι πολύ, αλλά από την άλλη ...
  Το ιδιοφυές αγόρι παρατήρησε:
  - Μπορείτε να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  - Μα η ομάδα είναι καλύτερη!
  Ο Vitalik συμφώνησε:
  - Σίγουρα καλύτερα. Ωστόσο, αυτό είναι ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα.
  Το κορίτσι απάντησε με ένα χαμόγελο:
  - Οχι! Αγόρι μου, στην ομάδα και άλλα παιδιά και κορίτσια σε εμπνέουν για εκμεταλλεύσεις.
  Έτρεξαν, αναβοσβήνουν ξανά τα μαυρισμένα, μυώδη πόδια τους. Έτρεχαν μόνο και μόνο για να ζεσταθούν και να αφήσουν το αίμα να τρέξει στις φλέβες τους. Και διασκέδασαν.
  Αναπηδούσαν, και μερικές φορές κατά την πτήση έκαναν πικάπ, περιστρέφοντας σαν μια κορυφή. Και ήταν υπέροχοι.
  Εδώ ο Vitalik χαστούκισε μια λακκούβα με τη γυμνή φτέρνα του, σηκώνοντας ένα σύννεφο ψεκασμού. Και πετούσαν σαν σμαραγδένιες σταγόνες.
  Και φαινόταν τόσο γοητευτικό και μοναδικό. Και φαινόταν όμορφο.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  - Είναι καλό να είσαι νέος.
  Ο Vitalik συμφώνησε:
  - Πολύ καλά. Έχεις κυριολεκτικά έναν τυφώνα ενέργειας.
  Το κορίτσι πήδηξε ξανά και έστριψε τούμπες στον αέρα. Είναι τόσο δυνατή γκόμενα.
  Έπρεπε να αγωνιστεί. Και παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Ναι, πλάκα, είσαι νέος και δυνατός. Και ο κόσμος γύρω σου είναι τόσο ενδιαφέρον.
  Ο Vitalik παρατήρησε με θλίψη:
  - Η πολιτική δεν είναι τόσο ενδιαφέρουσα. Εδώ, στις δυτικές χώρες, οι εκλογές δεν είναι προβλέψιμες, αλλά στη χώρα μας κερδίζουν οι ίδιες.
  Η Αλμπίνα κούνησε καταφατικά το κεφάλι της, παρατηρώντας:
  - Πραγματικά, μόνο οι κομμουνιστές είναι δημοφιλείς, αλλά ο αρχηγός τους είναι πολύ ηλικιωμένος, άρρωστος, δυσάρεστος στην εμφάνιση και βαρετός. Το πιο σημαντικό, βαρετό , που προσπαθεί να δείξει τον εαυτό του πολύ δίκαιο.
  Το αγόρι θαύμα έγνεψε καταφατικά.
  - Σωστά! Ένας πραγματικός ήρωας θα έπρεπε να είναι λίγο περίεργος. Πάρτε, για παράδειγμα, τη σειρά κινουμένων σχεδίων για τον "Μαύρο Μανδύα". Αναμφίβολα, αυτός ο τύπος είναι κουλ, αλλά ταυτόχρονα κωμικός. Αυτό που τον κάνει πολύ χαρισματική προσωπικότητα και, κυρίως, ενδιαφέρον.
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά και επιβεβαίωσε:
  - Οι Αμερικανοί κάνουν υπέροχες ταινίες και κινούμενα σχέδια! Από αυτή την άποψη, είναι υπέροχοι! Και οι καρδιές μας είναι πάντα με την Αμερική στην αγάπη της για την ελευθερία και τον πειραματισμό.
  Ο Βιτάλικ έγνεψε αναστενάζοντας, σημειώνοντας:
  - Οι ιστορικοί θα ονομάσουν την εποχή μας εποχή πολέμων και αντίδρασης. Όταν ένας δικτάτορας, που βρίσκεται στην εξουσία για πολύ καιρό, άρχισε να δημιουργεί χάος και να ρίχνεται στους γείτονές του. Και αυτό είναι λυπηρό.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Και φαίνεται να έχεις ιδέα και από πολιτική!
  Το αγόρι θαύμα σημείωσε:
  - Ταλαντούχος άνθρωπος, ταλαντούχος σε όλα.
  Η ηρωίδα τραγούδησε, με κάποια ειρωνεία:
  Περιπλανιόμαστε σε όλη τη γη
  Δεν κοιτάμε τον καιρό...
  Όπου χρειαστεί, θα διανυκτερεύσουμε,
  Ό,τι χρειαστούμε, θα φάμε!
  Είμαστε μεγάλα ταλέντα
  Αλλά ξεκάθαρα και απλά
  Είμαστε τραγουδιστές και μουσικοί
  Ακροβάτες και γελωτοποιοί!
  Ο Vitalik παρατήρησε σκληρά:
  - Ναι, ζούμε σε μια εποχή αντίδρασης και κυριαρχίας συντηρητικών και διάφορων αποστατών και δειλών. Και θέλω ελευθερία!
  Η Albina είπε:
  - Μα ενώ ακόμα τρέχουμε ξυπόλητοι στη Μόσχα, και κανείς δεν μας αγγίζει.
  Το ιδιοφυές αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Κανείς δεν αγγίζει γυμνά πόδια. Αλλά προσπαθήστε, ξεδιπλώστε την αφίσα - "Όχι στον πόλεμο!"
  Το κορίτσι ήρωας έγνεψε καταφατικά.
  - Αυτό είναι πραγματικά επικίνδυνο. Ναι, ο χρόνος αντίδρασης και η δύναμη των σκοτεινών δυνάμεων. Αλλά ακόμη και αυτή την εποχή, οι ιδιοφυΐες κάνουν ανακαλύψεις.
  Ο Vitalik τραγούδησε με χαρά:
  Θα μπορέσουμε να μεγαλώσουμε τη χώρα,
  Από τα ερείπια της βασιλείας ενός τυράννου...
  Ας διώξουμε τον Σατανά
  Και θα ξεριζώσουμε τη Ρωσία από την αγκαλιά της Κόλασης!
  
  Θα υπάρχει ειρήνη στον πλανήτη
  Ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο...
  Ένα χερουβείμ αιωρείται από πάνω μας,
  Και στη δόξα οι άνθρωποι είναι όλοι άφθαρτοι!
  
  Ο πόλεμος θα εξαφανιστεί για πάντα
  Ο πλανήτης θα γίνει ένα...
  Ας ξεφορτωθούμε τον ανόητο
  Αυτό που φανταζόταν τον εαυτό του ανίκητο !
  
  Τεντώστε τα χέρια της φιλίας
  Δεν έχει σημασία αν είσαι κίτρινος ή μαύρος...
  Οποιοσδήποτε, έχουμε πολλούς συγγενείς,
  Και ένας δυνατός, περήφανος άνθρωπος!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6
  Τα παιδιά αποφάσισαν ακόμα να επισκεφτούν το τμήμα. Υπήρχε ορθολογισμός σε αυτό. Επιπλέον, υπάρχουν φίλοι.
  Ο Vitalik ήταν καλός μαχητής και τον σέβονταν στο τμήμα. Και τώρα είναι σε μια παρέα με αγόρια και κορίτσια έως δεκαέξι ετών. Επιπλέον, η Albina είναι η ψηλότερη.
  Παραδοσιακό τζόκινγκ, μετά άλματα, βάρδια, push-ups από το πάτωμα. Και πολλά άλλα, τυπικές ασκήσεις για πολεμικές τέχνες. Και μετά, πιο ενδιαφέρον - σπάσιμο πάγου σε ένα ειδικό δωμάτιο.
  Ναι, αυτή είναι η Μόσχα και το τμήμα είναι σύγχρονο. Χρησιμοποιεί πάγο για να μειώσει τα συντρίμμια και τα απόβλητα. Και τα παιδιά το σπάνε χτυπώντας με ξυπόλητα και γροθιές. Στο Taekwondo, υπάρχουν περισσότερες κλωτσιές. Τα παιδιά έχουν τα κάτω άκρα γεμάτα και δυνατά. Και το σπάσιμο στερεών αντικειμένων περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα. Όπως το άλμα και το χτύπημα.
  Ο Vitalik ήταν σε ρολό και έσπασε μεγάλους ογκόλιθους με ένα χτύπημα.
  Μετά τον συνδύασαν με μαχητή με μαύρη ζώνη, αλλά και δεκαπεντάχρονο, αλλά πιο βαρύ και μεγαλύτερο.
  Και οι δύο έφηβοι άρχισαν να τσακώνονται. Ο Vitaliy κινήθηκε πιο γρήγορα και έδωσε χτυπήματα που δεν ήταν δυνατά, αλλά ακριβή, κερδίζοντας ξεκάθαρα στα σημεία.
  Ο προπονητής, μια κοκκινομάλλα, μεγαλόσωμη, μυώδης νεαρή, διέταξε:
  - Και τώρα, πλήρης επαφή και μάχη μέχρι το νοκ άουτ!
  Ένα ψηλό αγόρι με μαύρη ζώνη προσπάθησε να πιάσει τον Vitalik χρησιμοποιώντας μια σειρά από γροθιές στο κεφάλι, ασυνήθιστα για το Taekwondo. Αλλά το νεαρό θαύμα ήταν έτοιμο και έφυγε, κάνοντας hooking.
  Ο ομόλογός του έπεσε κάτω και πήδηξε αμέσως πάνω έξαλλος. Έσπευσε στο Vitalik. Αλλά το αγόρι, περιμένοντας αυτό, χτύπησε προς το ηλιακό πλέγμα με τη γυμνή φτέρνα του. Κι αν φτάσεις σίγουρα εκεί, τότε το κόβεις με ένα απαλό χτύπημα.
  Το vis-a-vis κατέρρευσε και άρχισε να συρρικνώνεται με σπασμούς, κρατώντας το στομάχι του.
  Η κοκκινομάλλα, ιδιοκτήτρια του τέταρτου νταν, σημείωσε:
  -Καλά κινείσαι! Ήρθε η ώρα να πάρεις τη μαύρη σου ζώνη.
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Έχει καθυστερήσει, βέβαια.
  Ο κοκκινομάλλης πολεμιστής πρότεινε:
  "Τώρα, μπορείς να με πολεμήσεις;"
  Το αγόρι θαύμα έγνεψε καταφατικά.
  - Με ΜΕΓΑΛΗ ευχαριστηση!
  Εκείνη γέλασε δείχνοντας δόντια αλόγου.
  Η κοκκινομάλλα ήταν πολύ μεγαλόσωμη, είχε ύψος σχεδόν δύο μέτρα και βάρος εκατόν είκοσι, μάλλον ακόμη και εκατόν τριάντα, κιλά. Επιπλέον, έχει χυτούς μύες, ούτε μια σταγόνα λίπους. Είναι μια ισχυρή επαγγελματίας και παγκόσμια πρωταθλήτρια γυναικών. Και οι άντρες φοβούνται εντελώς να τσακωθούν μαζί της.
  Ακόμη και η Αλμπίνα έλαβε από αυτήν όταν αγωνίστηκε σε sparring και, επιπλέον, ήταν πολύ οδυνηρό.
  Ο Vitalik, φυσικά, βίωσε έναν συγκεκριμένο φόβο, αλλά η αντίδρασή του ήταν πλέον πολύ έντονη. Μέρος της ενέργειας των γκραβιτόνων, μέσω μιας μικροσκοπικής συσκευής, το αγόρι μετέφερε στον εαυτό του απευθείας στο σώμα και επομένως ήταν πολύ πιο γρήγορο και δυνατό από πριν.
  Πριν από μια μέρα, ο Vitalik δεν θα είχε την ευκαιρία απέναντι σε έναν τόσο σπουδαίο δάσκαλο όπως ένας δίμετρος κοκκινομάλλης σενσέι. Και τώρα, είναι αρκετά έτοιμος.
  Το αγόρι και η ισχυρή γυναίκα ήρωας ανέβηκαν στην εξέδρα για σπάρινγκ. Η γυναίκα φορούσε μόνο μπικίνι και οι μύες της ήταν φουσκωμένοι σε μπάλες.
  Τρεις φορές περισσότερο βάρος από το αγόρι, και τρομερή εμπειρία όχι μόνο στο Taekwondo. Αγωνίστηκε σε αγώνες χωρίς κανόνες, και στο καράτε, και στη γυναικεία πυγμαχία. Στο τελευταίο, η κοκκινομάλλα θα μπορούσε να κάνει καλή καριέρα, αλλά σακάτεψε τον σύντροφό της και αποκλείστηκε.
  Ένας τερατώδης εκπρόσωπος του ωραίου φύλου.
  Ο Βιτάλικ σημείωσε χαμογελώντας:
  - Είσαι τόσο γοητευτικός! Είναι κρίμα να το νικήσεις αυτό.
  Σε απάντηση, η κοκκινομάλλα τον κλώτσησε στο στομάχι. Το αγόρι το περίμενε αυτό και μετακόμισε. Χτύπα την πλάτη, κάτω από το γόνατο. Η ηρωική γυναίκα τρεκλίστηκε, αλλά στάθηκε στο ύψος της. Τράκαρε ξανά. Για εκατόν τριάντα κιλά βάρους, κινήθηκε γρήγορα.
  Όμως ο Βιτάλικ ήταν άπιαστος. Αυτή τη φορά, το αγόρι έβαλε όλη του τη μάζα στο χτύπημα και χτύπησε τον ίδιο τον χόνδρο με τη μικρή αλλά θανατηφόρα φτέρνα του.
  Και η κοκκινομάλλα έπεσε με βρυχηθμό.
  Άρχισε να φωνάζει κάτι και πετάχτηκε όρθια, πετάχτηκε στο αγόρι με έναν συνδυασμό γροθιών.
  Ο Βιτάλικ μετατοπίστηκε και η κνήμη του πηδώντας έπεσε στον κρόταφο της. Το χτύπημα ήταν τέτοιο που μπορούσε να σπάσει το κούτσουρο.
  Η κοκκινομάλλης έρμαιο κλονίστηκε και έπεσε στο ένα γόνατο. Όμως η κολοσσιαία εμπειρία και η δεξιοτεχνία της επέτρεψαν να μην χάσει τις αισθήσεις της. Και στάθηκε, και χτύπησε σε ένα φαρδύ τόξο.
  Ωστόσο, ο Vitalik κατάφερε να αποφύγει ξανά εύκολα. Και η γροθιά του χτύπησε τη γυναίκα ήρωα στο ηλιακό πλέγμα. Η κοκκινομάλλα χλόμιασε, αλλά κατάφερε να απαντήσει. Ο Vitalik έβαλε ένα μπλοκ, αλλά το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που χτύπησε το αγόρι σαράντα κιλών από τα πόδια του.
  Ο τραμπούκος προσπάθησε να τον τελειώσει ξανά, αλλά το αγόρι μετατοπίστηκε και έκανε ένα σκούπισμα. Έπεσε το μεγάλο κουφάρι μιας κοκκινομάλλας. Και ο Βιτάλικ τη χτύπησε στον κρόταφο με τη φτέρνα του. Το κατάλαβα και πόνεσε. Και η γυναίκα έσφιξε τα δόντια της. Αλλά δεν ήθελε να τα παρατήσει.
  Σηκώθηκε ξανά, αν και πιο αργά από πριν. Ο Βιτάλικ κίνησε με μανία την κνήμη του στο πηγούνι της πηδώντας. Ο αντίκτυπος ήταν πολύ δυνατός.
  Τινάχτηκε και οι κολοσσιαίοι μύες της κυματίστηκαν. Η κοκκινομάλλα έπεσε στα γόνατά της. Αλλά με μια απεγνωσμένη προσπάθεια θέλησης, δεν άφησε τη συνείδησή της να σβήσει.
  Τότε ο Βιτάλικ πήδηξε όρθιος και με όλη του τη δύναμη φόρτωσε την κόκκινη στρίγγλα με τη φτέρνα του στο πηγούνι. Και πάλι βρόντηξε ένα κολοσσιαίο, συντριπτικό χτύπημα.
  Η κοκκινομάλλα γυναίκα ήρωας έπεσε ανάσκελα. Και όλα τα μέλη της έτρεμαν ακόμα, προσπαθούσε να σηκωθεί.
  Ο Βιτάλικ τη χτύπησε με ένα δάχτυλο στο λαιμό, στοχεύοντας στην καρωτίδα. Και χτυπήστε ακριβώς.
  Η πανίσχυρη γυναίκα επιτέλους ηρέμησε, βυθίζοντας σε ένα όνειρο.
  Ο Βιτάλικ σήκωσε τα δύο χέρια και φώναξε:
  - Υπάρχει νίκη!
  Οι άλλοι μαθητές χειροκρότησαν. Και ένας φώναξε έντρομος:
  - Ήρθε η ώρα να καλέσετε ασθενοφόρο!
  Μετά από αυτό, όλα πήγαν στο χαμό. Ο Βιτάλικ ένιωθε ήρωας. Και η κοκκινομάλλα δεν συνήλθε σχεδόν καθόλου. Τα αγόρια της έτριβαν τα δυνατά, μεγάλα, κάλους πέλματα του ωραίου φύλου, στο μέγεθος μιας αξιοπρεπούς φοράδας.
  Ο Vitalik, μαζί με την Albina, αποχώρησαν από το τμήμα. Είχαν πολύ χαρούμενη διάθεση και μάλιστα τραγούδησαν.
  Ελπίδα, η γήινη πυξίδα μας,
  Καλή τύχη, ανταμοιβή για το θάρρος...
  Και τα τραγούδια, ένα φτάνει,
  Να τραγουδάς μόνο με νίκη!
  Και το αγόρι, μαζί με το κορίτσι, άρχισαν να χοροπηδούν και να γυρίζουν. Πρέπει να πω ότι αποδείχτηκαν τέτοια λαγωνικά. Και μέσα τους φρενίτιδα, οργή πάθος. Και συνέχεια γέλια.
  Ο Βιτάλικ ρώτησε την Αλμπίνα:
  - Πώς σου φαίνεται ο αγώνας μου;
  Το ηρωικό κορίτσι απάντησε με σιγουριά:
  - Λαμπρό!
  Το αγόρι ιδιοφυΐα έγραψε στο Twitter:
  - Μπορώ να νικήσω τους πάντες! Βλέπετε τι είδους ενέργεια δίνουν τα γκραβιτόνια.
  Η Αλμπίνα μουρμούρισε:
  - Έχεις κάνει χρήση ντόπινγκ;
  Ο Vitalik απάντησε:
  - Όχι πραγματικά ναρκωτικά. Αλλά και ένα πολύ ισχυρό αποτέλεσμα.
  Το κορίτσι ρώτησε:
  - Και πώς είναι;
  Το παιδί θαύμα απάντησε:
  - Σαν αυτό. Ηλεκτρομαγνητικές διεργασίες συμβαίνουν επίσης στους μύες μας, οι οποίες τους αναγκάζουν να συστέλλονται. Και αυτή η φύση μοιάζει με τον βιολογικό ηλεκτρισμό. Και αν προσθέσετε ηλεκτρισμό από γκραβιτόνια σε αυτό, τότε οι μύες θα συστέλλονται ακόμα πιο γρήγορα και θα προστεθεί ταχύτητα και, φυσικά, δύναμη. Γι' αυτό έχω τέτοια δύναμη διάτρησης.
  Η Αλμπίνα έγραψε στο Twitter:
  - Και το φαρδύ μου κόκαλο,
  Και ο φυσικός μου θυμός!
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, μπορείς να το πεις αυτό. Παρόλο που δεν είναι πραγματικά η δύναμή μου. Είναι φυσική; Τα πάντα στο σύμπαν μας είναι φυσικά. Με μια ορισμένη έννοια.
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά.
  - Αυτό είναι όπως είπε ο Anatoly Mikhailovich Kashpirovsky - Ο Θεός είναι η αλήθεια και το σύνολο όλων των νόμων του κόσμου!
  Ο Vitalik απάντησε:
  - Οχι! Όχι σίγουρα με αυτόν τον τρόπο. Ο Θεός είναι πρώτα απ' όλα στον ανθρώπινο νου. Και το ανθρώπινο μυαλό θα μας κάνει παντοδύναμους.
  Η Αλμπίνα χτύπησε το γυμνό της πόδι και κελαηδούσε:
  - Είναι υπέροχο! Θα γίνουμε πιο γενναίοι και πιο θαρραλέοι από ένα λιοντάρι. Ας σταθούμε έστω μια φορά, στην πιο τρομερή ώρα. Γιατί ο άνθρωπος είναι κεφάλι.
  Ο Vitalik συμφώνησε:
  - Ο άνθρωπος είναι μεγάλο κεφάλι!
  Το κορίτσι παρατήρησε γελώντας:
  - Μα το κεφάλι σου είναι ελαφρύ και για να μην πω ότι είναι πολύ μεγάλο.
  Το ιδιοφυές αγόρι γέλασε και απάντησε:
  - Είμαι υπέροχος εγκέφαλος με μεταφορική έννοια.
  Η Αλμπίνα πετάχτηκε όρθια, πάτησε το γυμνό της πόδι στην άσφαλτο και βρυχήθηκε:
  Αν το αγόρι είχε μυαλό,
  Σαν χυμένο λάδι έρεε...
  Θα ήταν λοιπόν διασκεδαστικό παρέα με τέτοιους
  Με γροθιά στο κεφάλι παλικαριού!
  Μετά από αυτό, το αγόρι και το κορίτσι αύξησαν την ταχύτητα τρεξίματός τους. Και η Αλμπίνα άρχισε να μένει πίσω. Ο Vitalik αποδείχθηκε οδυνηρά έξυπνος. Και η ταχύτητά του είναι απλά εκπληκτική, κοσμική.
  Το αγόρι πήδηξε και στράφηκε σε τούμπες πολλές φορές κατά την πτήση. Μετά από αυτό τραγούδησε:
  Χαμογελάστε κασκαντέρ,
  Ασφάλεια, είναι ασήμαντο ακόμα...
  Χαμογελάστε κασκαντέρ,
  Εξάλλου, χωρίς εμάς, η ζωή δεν θα λειτουργήσει, σε καμία περίπτωση ...
  Η Αλμπίνα φώναξε:
  - Ελα μωρό μου! Ηρέμησε!
  Ο Βιτάλικ γέλασε και απάντησε:
  - Ναι, βλέπω ότι το θέλεις αυτό;
  Το κορίτσι απάντησε θυμωμένα:
  - Έχεις ακόμα τόσα παιδικά χρόνια. Είμαι έκπληκτος με την ιδιοφυΐα στο κοντό παντελόνι που αστράφτει με γυμνά τακούνια.
  Το αγόρι παρατήρησε αναστενάζοντας:
  Ναι, το εξωτερικό δεν ταιριάζει με το εσωτερικό.
  Η Αλμπίνα γέλασε και τραγούδησε:
  Νέος φίλε, να είσαι πάντα νέος
  Μη βιάζεσαι να μεγαλώσεις...
  Δεν χρειάζεται ένα παλικάρι να είναι σκυθρωπό,
  Όλα τα όνειρα, οι πτήσεις προς τα πάνω...
  Κακό αγόρι μόνο
  Όχι πάντα το ίδιο βήμα προς τα εμπρός,
  Θα είσαι με τον Σατανά
  Αν ο δρόμος στον εγκέφαλο πίσω!
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά, θυμίζοντας:
  Έχω κάνει μια ανακάλυψη ότι...
  Η Αλμπίνα έγραψε στο Twitter:
  - Να είσαι ταπεινός!
  Το αγόρι απάντησε αναστενάζοντας:
  - Και ποιος με επαινεί εκτός από εσένα;
  Το κορίτσι γέλασε και είπε:
  - Μπορείτε να συλλέξετε likes στο Διαδίκτυο;
  Ο Βιτάλικ έγνεψε χαμογελώντας.
  - Σίγουρα, μου αρέσει αυτή η ιδέα!
  Η Αλμπίνα γέλασε.
  Τα likes μου, τα super likes στο Διαδίκτυο,
  Πού είναι τα ρούβλια, όλα πέρασαν από τα δάχτυλα, σαν κουνελάκια!
  Το αγόρι θαύμα σημείωσε:
  - Ναι, όχι όλα ακορντεόν με κατσικίσιο κουμπί!
  Το ηρωικό κορίτσι γκρίνιαξε:
  - Μα για τι είναι αυτό;
  Ο Βιτάλικ χαμογέλασε και κελαηδούσε:
  - Μα γιατί,
  Είσαι μαθητής της πρώτης δημοτικού;
  Η Αλμπίνα μουρμούρισε:
  - Είσαι περισσότερο μαθητής της πρώτης τάξης!
  Το αγόρι θαύμα τραγούδησε:
  Πρώτη δημοτικού, πρώτη δημοτικού
  Έχετε διακοπές σήμερα...
  Η ώρα είναι μεγάλη και χαρούμενη,
  Πρώτη συνάντηση με το σχολείο!
  Το κορίτσι ήρωας σήκωσε:
  Χθες ήμουν μόνο παιδί
  Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα εδώ...
  Έπαψε να είναι παιδί προσχολικής ηλικίας ,
  Και το όνομά του είναι πρωτομαθητής!
  Και το όνομά του είναι πρωτομαθητής!
  Και η Αλμπίνα ρώτησε με ευγνωμοσύνη:
  - Έχεις παιδική νοσταλγία ;
  Ο Vitalik απάντησε με σιγουριά:
  - Φυσικά και όχι,
  Νιώθω άρρωστος όταν μυρίζω τσιγάρα!
  Το κορίτσι-ήρωας γέλασε και σημείωσε:
  - Έτσι είναι αστείο. Ναι, είμαστε πολύ νέοι. Θέλουμε να γίνουμε ενήλικες, όχι να επιστρέψουμε στην παιδική μας ηλικία.
  Το αγόρι θαύμα πρόσθεσε:
  - Και όχι τόσο φωτεινή και χαρούμενη παιδική ηλικία. Τώρα όμως κανείς δεν μπορεί να με σταματήσει. Μπορώ να νικήσω ακόμη και όλη την τάξη ταυτόχρονα.
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά.
  - Φυσικά, σας πιστεύω,
  μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρονική ισχύ,
  Γίνε παιδί τόσο ευκίνητο
  Και χτύπησε ακριβώς στο μάτι
  Μειώστε για μια ώρα!
  Μετά από αυτό, τα παιδιά επιβράδυνσαν λίγο. Η Αλμπίνα ρώτησε το αγόρι:
  - Εδώ, γενικά, για χάρη αυτού που επινοείτε;
  Ο Βιτάλικ απάντησε χαμογελώντας:
  - Για το καλό της ανθρωπότητας!
  Η Αλμπίνα γέλασε.
  - Σας ενδιαφέρει η ευημερία της ανθρωπότητας; Που είναι τόσο σκληρό και αχάριστο. Και τα παιδιά είναι επίσης σκληρά.
  Το αγόρι θαύμα έγνεψε καταφατικά.
  Ναι, ο άνθρωπος είναι σκληρός. Αλλά ακόμα καλύτερο από ένα θηρίο. Τα άτομα με αναπηρία πληρώνουν συντάξεις, δίνουν επιδόματα και τα ζώα των αναπήρων σκοτώνουν από τη μέση τους.
  Το ηρωικό κορίτσι γκρίνιαξε:
  - Ναι, και τα αρσενικά παλεύουν για τα θηλυκά. Οι άνθρωποι δεν το έχουν αυτό, τουλάχιστον σε μεγάλους αριθμούς, ακόμη και τώρα!
  Ο Vitalik παρατήρησε:
  - Οι έφηβοι τσακώνονται συχνά. Αλλά περισσότερο για βλακεία παρά για κορίτσια. Και οι ενήλικες συνήθως χρησιμοποιούν τις γροθιές τους όταν είναι μεθυσμένοι. Οι νηφάλιοι σπάνια τσακώνονται, αν και συμβαίνει και με αυτούς.
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά.
  - Ναί! Και τα ζώα παλεύουν, αλλά είτε για θηλυκό, είτε για ηγεσία, είτε για φαγητό. Αν και, μερικές φορές μπορούν να πολεμήσουν χωρίς προφανή λόγο. Είναι αρκετά βάναυσοι στη φύση τους!
  Το παιδί θαύμα παρατήρησε:
  - Εδώ ο Θεός, για παράδειγμα, μέσω του Ιησού Χριστού καλεί να μην αντιστέκεσαι στο κακό, αλλά σε χτυπούν στο δεξί μάγουλο, στρίψε αριστερά. Αλλά την ίδια στιγμή, ο κόσμος των ζώων που υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε από Αυτόν είναι εξαιρετικά σκληρός. Πώς να το εξηγήσω; Γιατί μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να δείξει έλεος, σε αντίθεση με ένα θηρίο;!
  Η κοπέλα ανασήκωσε τους ώμους της και απάντησε:
  - Καλύτερα να ρωτήσεις τον πατέρα. Εκτός βέβαια και αν ξέρει την απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Αν και δεν είναι όλα τα ζώα σκληρά. Οι γάτες, για παράδειγμα, είναι πολύ στοργικές.
  Το αγόρι παρατήρησε:
  - Αλλά οι γάτες και οι γάτες τσακώνονται μεταξύ τους όχι λιγότερο από τα σκυλιά. Και πράγματι, ο κόσμος των ζώων είναι σκληρός. Παρεμπιπτόντως, τα παιδιά είναι πιο κοντά στα ζώα, τους αρέσει να προσβάλλουν τους αδύναμους και να πειράζουν όσους έχουν ελαττώματα. Αλλά οι ενήλικες από αυτή την άποψη είναι πολύ πιο συγκρατημένοι.
  Η Albina συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, σωστά! Τα παιδιά είναι σκληροί άνθρωποι, αλλά και πάλι ξέρουν τι είναι καλό και τι κακό. Και ανάμεσα στα παιδιά υπάρχουν και εκείνοι που υπερασπίζονται τους αδύναμους και ανάπηρους. Πολλά εξαρτώνται από την εκπαίδευση. Άρα δεν είναι όλα ξεκάθαρα. Όπως είπε ένας σοφός συγγραφέας και ποιητής: - Ο ηρωισμός δεν έχει ηλικία!
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Αυτό ισχύει τόσο για τη μία όσο και για την άλλη όψη του νομίσματος!
  Οι τύποι έκαναν λίγο κύκλο, πιασμένοι χέρι-χέρι. Και μετά άρχισαν πάλι να τρέχουν. Η διάθεσή τους, σαν κούνια, ορμούσε από άκρη σε άκρη.
  Η Αλμπίνα είπε χαμογελώντας:
  - Λοιπόν, και Χριστέ, νομίζεις τον Θεό;
  Το παιδί θαύμα απάντησε:
  - Για να είμαι ειλικρινής, αμφιβάλλω. Κατ 'αρχήν, ακόμη και αν τα Ευαγγέλια είναι αληθινά, τότε ένα άτομο με τις ικανότητες του Kashpirovsky θα μπορούσε κάλλιστα να περάσει για τον Κύριο Θεό στη σάρκα. Ή, εν πάση περιπτώσει, η θέωση είναι δυνατή. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς πόσο καταπιεσμένοι ήταν οι Εβραίοι, και μάλιστα κάτω από την καταπίεση των Ρωμαίων.
  Το κορίτσι ήρωας έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι είναι δυνατόν. Αλλά υπάρχει μια φαντασίωση όπου οι θεοί του Δημιούργου ενσαρκώνονται στους ανθρώπους. Και αυτό, βλέπετε, είναι επίσης αρκετά ενδιαφέρον.
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Είναι πιθανό ναι! Κατ' αρχήν, αν έβλεπα τον Χριστό στον κόσμο, θα μπορούσα να τον πιστέψω. Αλλά ο Ιησούς είναι πολύ ευγενικός και η φύση είναι κακιά. Και τα ζώα είναι κακά, και οι άνθρωποι και οι χώρες. Και ακόμη και μεταξύ αδελφικών λαών, οι πόλεμοι φλέγονται.
  Η Αλμπίνα μουρμούρισε:
  - Ναι, δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο, αλλά δεν υπάρχει αρκετή καλοσύνη. Παντού θυμός και μίσος και σκληρότητα.
  Το αγοράκι έγνεψε καταφατικά.
  - Ο πιο σκληρός ηγεμόνας της Ρωσίας ήταν ο Στάλιν. Ήταν όμως και ο πιο επιτυχημένος. Λοιπόν, πού στον κόσμο μας είναι ο Χριστός;
  Το κορίτσι ήρωας τραγούδησε με έναν αναστεναγμό.
  Ένας άγγελος τα μεσάνυχτα πέταξε πάνω από τον κόσμο,
  Θαύμασα το γεγονός ότι τόσο πολύ κακό βασιλεύει ανάμεσά μας!
  Πίνετε κρυστάλλινο νερό όσο ικανοποιεί η καρδιά σας,
  Από ένα φαινομενικά μικρό, αλλά απαλό δάκρυ ρέματος!
  
  Ποιον τρόπο επιλέγει το αγόρι στην αρχή της μοίρας,
  Πηγαίνετε κατευθείαν στην κόλαση, ή ίσως σε έναν βαριεστημένο παράδεισο!
  Αλλά ο λειτουργός της εκκλησίας, ουσιαστικά πονηρός Κάιν,
  Με σύνθημα: αγαπάτε τα χρήματα, αλλά περιφρονείτε τον Χριστό!
  
  Η Παναγία γέννησε τον Ιησού,
  Ο Σωτήρας εμφανίστηκε σαν τον Ήλιο, φέρνοντας φως στους ανθρώπους!
  Αλλά οι ιερείς ανακάλυψαν ότι ήταν μόνο μια φλέβα χρυσού,
  Μπουρζουά με πράσινο πορτοφόλι, υμνήθηκε από τον παπισμό!
  
  Μετανοήστε για τις μέρες, αγοράστε σωτηρία για το νόμισμα,
  Με τον μπαμπά θα βρεις απάντηση για κάθε πράξη!
  Όποιος κυβερνά το δολάριο, θα δώσει συγχώρεση στους δύστυχους,
  Θα οδηγήσει ένα τανκ "Ambrams" στην Eden ή ένα πιστόλι Colt!
  
  Εδώ οι έμποροι στον Σουλτάνο μετέτρεψαν τους ναούς σε παζάρι,
  Τα εμπορεύματα, αν και μπαγιάτικα, αλλά αρωματισμένα με ένα λέι ομιλιών!
  Οι προσκυνητές μπορούν, επιθυμούν, αν υπάρχει, να κόψουν μίλια,
  Αν και ο παπισμός πρόδωσε τον Χριστό, έγινε ορδή εκτελεστών!
  
  Όμως τα παιδιά της αγάπης αναγνωρίζουν τον Ιησού
  Άλλωστε, κάθε παιδί θεωρείται γιος του Θεού!
  Αφήστε τα χερουβείμ να πλέκουν χάντρες από δάκρυα,
  Άλλωστε, ο Παντοδύναμος άνοιξε το δρόμο προς την αγνότητα και τα επιτεύγματα!
  Ο Vitalik παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Λοιπόν, ο Πάπας είναι τώρα απλώς ένα αρνί και μια αγία ψυχή. Έπλυνε ακόμη και τα πόδια ανήλικων κρατουμένων. Και γονάτισε μπροστά στους Αφρικανούς.
  Αυτό είναι πραγματικά ένα ταπεινό άτομο!
  Η Αλμπίνα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Θα μου πλύνεις τα πόδια;
  Το αγόρι θαύμα έγνεψε καταφατικά.
  - Με ευχαρίστηση. Θα ήταν τέλεια.
  Το ηρωικό κορίτσι γέλασε και παρατήρησε:
  - Ναι, αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα για έναν έφηβο - να πλένει τα πόδια ενός κοριτσιού!
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά και παρατήρησε:
  "Γιατί δεν τραγουδάω κι εγώ;" Μπορώ να το κάνω κι εγώ.
  Η Αλμπίνα κελαηδούσε με απαλή φωνή:
  - Θα ήταν υπέροχο. Τραγουδάς πολύ καλά, η φωνή σου είναι τόσο καθαρή και παιδική.
  Το παιδί θαύμα παρατήρησε:
  - Σύντομα θα σπάσει. Σας αρέσει είτε όχι, αλλά πρέπει να ξυριστείτε και...
  
  Το κορίτσι γέλασε.
  - Θέλεις να ξυριστείς;
  Ο Vitalik απάντησε:
  - Όχι, γιατί ... Αντίθετα, το να είσαι ενήλικος σημαίνει να δείχνεις πιο συμπαγής. Και δεν βλέπω τίποτα κακό με τα γένια.
  Και το αγόρι τραγούδησε με την ηχηρή φωνή του:
  Εδώ πριν από τους άνδρες στη Ρωσία
  Συχνά φορούσε γένια και μουστάκια,
  Κόμης Λεβ Νικολάγιεβιτς Τολστόι
  Είχε και μακριά γένια.
  
  Και όχι με γραφήματα, στεκόμαστε σε αυτό,
  Και διαφέρουμε από τις γυναίκες σε ένα,
  Διακρίνει έναν άνδρα γενειάδα,
  Διακοσμεί τα γένια ενός άνδρα
  
  γενειάδα, γενειάδα,
  Μια γενειάδα διακοσμεί έναν άντρα.
  γενειάδα, γενειάδα,
  Μια γενειάδα διακοσμεί έναν άντρα.
  
  Αλλά επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα αστείο παράδειγμα:
  Ένας πρωτοπόρος μου έδωσε τη θέση του στο τραμ.
  Ντρέπομαι, δεν είμαι ο εαυτός μου,
  Βγήκε σαν αστείο με μούσι.
  
  Ή, συναντήθηκαν στη γέφυρα με τους νέους ,
  Και τρύπησε κατά λάθος τα γένια του!
  Ω! Το νερό ήταν κρύο
  Τα γένια μου με απογοήτευσαν!
  
  γενειάδα, γενειάδα,
  Τα γένια μου με απογοήτευσαν.
  γενειάδα, γενειάδα,
  Τα γένια μου με απογοήτευσαν.
  
  Πρόβλημα στην κορυφή των μαλλιών
  Εξαφανίζονται, δεν ξέρω πού.
  Ε αν ρωτήσει κάποιος, λένε, πού είναι τα μαλλιά;
  Ξέρω πού είναι! Ναι, μούσι!
  
  Αλλά μερικές φορές υπάρχει μια φήμη για κάποιον,
  Αυτό που λένε είναι το λαμπερό του κεφάλι,
  Ελαφρώστε το κεφάλι ενός έτους
  Όμως με τα χρόνια, τα γένια μακραίνουν.
  γενειάδα, γενειάδα,
  Το μούσι μακραίνει και μακραίνει.
  
  γενειάδα, γενειάδα,
  Πιο μακριά και πιο μακριά γένια...
  Κάπως μου λέει ο Πουγκάτσεβα
  Σε πληγώνει το μούσι αγόρι μου.
  Την πιστεύω, το αστέρι είναι πάνω από τη στέγη,
  Και λατρεύω τα γένια μου.
  
  Έγινε ξένος τον χειμώνα
  Γεια σου σύντροφε! Γιατί είσαι με μούσι;
  Και του εξηγώ
  Τι όταν κάνει κρύο
  Που ζεσταίνει στο κρύο, ένα μούσι
  
  γενειάδα, γενειάδα,
  Ω! Διατηρεί το μούσι ζεστό σε κρύο καιρό.
  γενειάδα, γενειάδα,
  Διατηρεί το μούσι ζεστό σε κρύο καιρό...
  Οι περαστικοί άρχισαν να κοιτάζουν πίσω το αγόρι που τραγουδούσε, προφανώς όχι την ηλικία του τραγουδιού.
  Η Αλμπίνα έσκισε αμέσως το καπάκι της και άρχισε να μαζεύει χρήματα. Είναι ένα πρακτικό κορίτσι. Και της πέταξαν κάποια ρέστα.
  Τότε το πήρε η ίδια η κοπέλα και με μεγάλη αίσθηση, χορεύοντας με τα γυμνά, δυνατά της πόδια, τραγούδησε:
  Δεν υπάρχει φως στον σκοτεινό κόσμο,
  Ιδού, ο καπνός της βρισιάς γίνεται πιο κόκκινος!
  Πανηγύρι στα κόκαλα του λαού να ξέρεις
  Και κάθε μέρα το χάσμα στις υποθέσεις είναι πιο ισχυρό!
  
  Στον χοντρό ολιγάρχη της "Mercedes",
  Έχει σπίτια και κότερα στη θάλασσα!
  Ένας αγόρασε για τον εαυτό του ένα αρχιπέλαγος,
  Χτισμένη ευτυχία σε ένα φαρδύ βουνό!
  
  Και ποιος έχει πλούσια χρήματα,
  Πίνακες και γλυπτά σε αγορές χονδρικής!
  Τα αποθέματα κυλά σαν καγκουρό
  Το ποσοστό αυξήθηκε κατά τριάντα μονάδες τον Μάιο!
  
  Αγοράστε και πουλήστε και πάλι σκουπίδια,
  Φέρτε νέες ενημερώσεις από την Κίνα!
  Και ποιος ψήνει κέικ μόνο με μέλι,
  Θα λάβει μόνο ένα φέρετρο όχι δρυς!
  
  Αλλά αυτός, ο ανήσυχος ολιγάρχης,
  Δεν θέλει να αποχωριστεί το λίγο!
  Θέλει να ενσταλάξει τον φόβο σε όλα τα κορόιδα,
  Και καλέστε έναν ξένο με τουφέκι!
  
  Και ποιος είναι ο πρόεδρος για τους ολιγάρχες;
  Μόνο φύλακας, φύλαξε τον "ψυχρό" πλούτο!
  Υπάρχει ένας αστυνομικός, όπου ήταν ο "μπάτσος" πριν,
  Τα οικονομικά δυναμώνουν με τη δύναμη της "αδελφότητας"!
  
  Ποια είναι η ελπίδα αυτών που βρίσκονται στη φτώχεια;
  Για έλεος, ή βασιλικό φυλλάδιο!
  Το σύνθημα αστράφτει θυμωμένα στην ασπίδα,
  Αγοράστε μια μπύρα και μασήστε τσίχλα για ένα σνακ!
  
  Αλλά ο άνθρωπος δεν γεννιέται σκλάβος,
  Πρέπει να αγωνιστεί για την αξιοπρέπεια!
  Βάλτε ένα τέλος στο απεριόριστο "λάφυρο",
  Έτσι ώστε η ζωή να είναι διαθέσιμη - όπως ο ήλιος!
  Μετά από αυτό το τραγούδι, οι λογαριασμοί και τα νομίσματα έπεσαν πολύ πιο γενναιόδωρα.
  Ο Vitalik, ωστόσο, παρατήρησε, μαζεύοντας επίσης χρήματα:
  - Ακριβώς όπως στην ταινία "Χωρίς οικογένεια".
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7
  Η Αλμπίνα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Μα εσύ δεν είσαι αγοράκι, κι εγώ δεν είμαι γέρος! Είμαστε πολύ συμπαγείς άνθρωποι. Αν και για χρόνια, ακόμα έφηβοι. Και εσύ, εξωτερικά, δεν τραβάς καν έναν έφηβο.
  Ο Βιτάλικ παρατήρησε σαρκαστικά:
  -Μην ανησυχείς μαμά
  Ότι είμαι μικρός...
  Είμαι ένα απόμακρο αγόρι
  Τι κόκκινο λουλούδι!
  Το κορίτσι επιβεβαίωσε χαμογελώντας:
  - Ας πούμε ότι είναι υπέροχο! Είσαι φοβερό αγόρι . Και πολύ έξυπνο.
  Το αγόρι τραγούδησε:
  - Μα γιατί,
  Δεν γίνεται να ζεις στο μυαλό!
  Μα γιατί,
  Δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν!
  Μα γιατί,
  Η ζωή δεν μας διδάσκει τίποτα!
  Μα γιατί!
  Μα γιατί!
  Η Αλμπίνα γέλασε και σημείωσε:
  - Λοιπόν, είσαι ο Μπογιάρσκι. Cool καλλιτέχνης.
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Στον ρόλο του Dartagnan είναι ακαταμάχητος.
  Το κορίτσι επιβεβαίωσε:
  - Και όχι μόνο στον ρόλο του Dartagnan! Και έτσι, γενικά, αυτός είναι ένας κουλ τύπος.
  Το παιδί θαύμα παρατήρησε:
  - Στη ζωή, ο Mikhail Boyarsky, ίσως, δεν είναι τόσο cool όσο στις ταινίες. Ως καλλιτέχνης είναι πολύ αποτελεσματικός.
  Η Αλμπίνα γέλασε και τραγούδησε:
  - κούκλα φα, κούκλα φα,
  Γιατί όχι!
  κούκλα φα, κούκλα φα
  Η ζωή είναι μια μονομαχία με τον θάνατο!
  Ο Vitalik επιβεβαίωσε:
  - Ας γίνει νίκη της λογικής επί του σκοταδισμού!
  Το αγόρι πήδηξε, στριφογύρισε στον αέρα και τραγούδησε:
  Στα σχολεία διδάσκουν να είναι όμορφα κορίτσια,
  Να είμαστε φίλοι στη χαρά και την καλοσύνη...
  Μαζέψτε μάλλον μηχανές -
  Δεν θα διακοπεί, πιστεύω το νήμα της ζωής!
  Η Αλμπίνα γέλασε και σημείωσε:
  - Ναι, ήταν πραγματικά πολύ ωραίο όταν παραλείπουμε το σχολείο, αλλά ταυτόχρονα σπουδάζουμε τέλεια .
  Το παιδί θαύμα απάντησε:
  - Και γιατί να καθόμαστε σε ένα γραφείο, αν τα ξέρουμε ήδη όλα. Και σε τι εξυπηρετεί τότε η εκπαίδευση της Google ;
  Το κορίτσι ήρωας έγνεψε καταφατικά.
  - Μάλιστα, γιατί να πας σχολείο. Τώρα πες μου τι ξέρεις για τον Νέρωνα;
  Ο Βιτάλικ απάντησε σοβαρά:
  - Υπήρχε ένας τέτοιος βασιλιάς, πιο συγκεκριμένα, ο αυτοκράτορας της Ρώμης. Σκότωσε τη μητέρα του. Έπειτα έγινε διάσημος για την αγάπη του για το τραγούδι, τα όργια και ιδιαίτερα την πυρπόληση της Ρώμης και τον διωγμό των χριστιανών.
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά.
  - Λοιπόν, το ξέρεις. Αν και για να γνωρίσεις τον Νέρωνα δεν είναι απαραίτητο να είσαι παιδί θαύμα. Γίνονται ταινίες για αυτόν. Για παράδειγμα, "Kamo Gryadeshi " και άλλοι.
  Το αγόρι θαύμα επιβεβαίωσε:
  - Ναι, ο Νέρων είναι διάσημος άνθρωπος. Ο Αλέξανδρος Δουμάς του στο βιβλίο Count de Montecristo ανέφερε. Αν και θετικό. Και έτσι, ο Νέρων θεωρείται αρνητικός χαρακτήρας. Αλλά οι ιστορικοί υποστηρίζουν. Αλήθεια πυρπολήθηκε η Ρώμη από τον Νέρωνα; Το χρονικό αναφέρει ότι οι Εβραίοι, με επικεφαλής τον Chrest , πυρπόλησαν τη Ρώμη . Αλλά ο Khrest μεταφράζεται ως γλυκός . Και ο Χριστός είναι ο χρισμένος. Αν και δεν αποκλείεται ένα λάθος στο όνομα, αλλά και πάλι ίσως ο Νέρωνας και οι Χριστιανοί δεν έχουν καμία σχέση με αυτό!;
  Το κορίτσι θαύμα έγνεψε καταφατικά.
  - Σίγουρα, έτσι είναι. Αλλά σε κάθε περίπτωση, τα μέσα δημιούργησαν μια συγκεκριμένη εικόνα για τον Νέρωνα, καθώς και για τον Ταμερλάνο, ο οποίος επίσης, ίσως, δεν ήταν καθόλου τόσο σκληρός όσο του πιστώνουν!
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Κοιτάζοντας τους σύγχρονους Γερμανούς, είναι επίσης δύσκολο να πιστέψουμε ότι ήταν τόσο σκληροί κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Πράγματι, η ιστορία γράφεται από τους νικητές. Η αυτοκρατορία του Ταμερλάνου κατέρρευσε σχεδόν αμέσως μετά το θάνατό του. Και αν ήταν περισσότερο και πιο σταθερό, τότε ίσως ο Ταμερλάνος να είχε παρουσιαστεί ως πρότυπο ανθρωπιάς και ανθρωπιάς.
  Η Albina συμφώνησε με αυτό:
  - Πολύ πιθανό. Αν και, για παράδειγμα, σε ορισμένους κυβερνώντες αρέσει να τονίζουν τη σκληρότητά τους. Όπως, για παράδειγμα, ο Τσάρος Πογκάνιν . Πώς τον επαινούσαν: ασύγκριτος, λαμπρός, βασανιστής, συντριβής , στραγγαλιστής! Ναι, τέτοιος έπαινος!
  Το αγόρι θαύμα έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι είναι αλήθεια! Ακόμη και στη Βίβλο, ο Θεός αποκαλούσε τον εαυτό του τρομερό και δυνατό, και φωτιά που καταβροχθίζει. Αν και φαινόταν ότι χρειαζόταν καλοσύνη.
  Η Αλμπίνα τραγούδησε:
  - Σε ένα λεπτό, ένα λεπτό,
  Εξαφανίζεται χωρίς ίχνος...
  Αλλά για κάποιο λόγο,
  Αλλά για κάποιο λόγο,
  Η καλοσύνη θριαμβεύει,
  Η ευγένεια κυριαρχεί!
  Η κοπέλα το πήρε, στάθηκε στα χέρια της και περπάτησε, κλωτσώντας ψηλά τα γυμνά, χαριτωμένα, λαξευμένα πόδια της.
  Ο Vitalik επίσης στάθηκε στα χέρια του και τραγούδησε:
  - Η μαχητική μου δύναμη,
  Κοσμικό μυαλό ανά τους αιώνες...
  Θα φάω έναν κροκόδειλο με μια πτώση,
  Ακόμα και στα παιδικά όνειρα!
  Και το αγόρι, καθώς πηδάει και αρχίζει να πετάει ένα στυλό με τα γυμνά του πόδια. Και αυτό είναι πολύ ωραίο.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  - Είσαι καλός ζογκλέρ. Τι θα λέγατε για ένα cheat με κάρτες;
  Ο Vitalik έγραψε στο Twitter:
  - Τι να πω, τι να πω
  Έτσι είναι οι άνθρωποι...
  Θέλετε να μάθετε, θέλετε να μάθετε
  Θέλουν να ξέρουν τι θα συμβεί!
  Το ηρωικό κορίτσι παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Δεν θέλεις να μάθεις το μέλλον;
  Ο Vitalik παρατήρησε:
  - Οι κακές προβλέψεις χαλάνε τη διάθεση και μπορεί να την ξεσηκώσουν. Τα καλά όμως, τότε ... Δημιουργούν και προβλήματα, καθώς μπορεί να προκαλέσουν πρόωρη χαλάρωση.
  Η ξανθιά κοπέλα τσίριξε:
  - Ναι, η χαλάρωση μερικές φορές μπορεί να κοστίσει μια ζωή! Αλλά δεν αξίζει να οδηγηθείς μισοθανάτιος.
  Το παιδί θαύμα τραγούδησε:
  - Το αποκορύφωμα του προγράμματος του μαραθωνίου,
  Και τριάντα μοίρες...
  Όμως το αγόρι είναι έξαλλο
  Όλα μελανιασμένα πρόσωπα!
  Και το ιδιοφυές αγόρι θα γελάσει σαν να έχει ψυχικά προβλήματα.
  Ενώ στο κεφάλι, πράγματι, κενό, και δεν υπάρχει καμία επιθυμία για εργασία. Καλό και κακό όταν είσαι έφηβος. Αυτό είναι αν μπεις σε έναν άλλο κόσμο. Και να έχετε τα όπλα του μέλλοντος. Τότε σίγουρα θα αναγνωριστείς ως Δίας, ή Δίας. Και μπορείς να κυβερνήσεις τον πλανήτη.
  Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πιο εύκολη ιδέα. Και αν, αντίθετα, να ευχαριστήσει το μέλλον; Και ο κόσμος, τελικά, στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο απλός.
  Ο Βιτάλικ άρχισε να γυρίζει ξανά. Και έχει αέρα στο κεφάλι του. Και γεμάτος ενέργεια από το αγόρι εξολοθρευτής , που αν ξεκινήσει, δεν μπορείς να τον σταματήσεις.
  Τρεις αστυνομικοί με μαύρες στολές πήδηξαν έξω για να τους συναντήσουν. Ο Βιτάλικ και η Αλμπίνα κούνησαν τα χέρια τους. Οι αστυνομικοί σφύριξαν πίσω. Και έκαναν βάναυσες γκριμάτσες .
  Το αγόρι ιδιοφυΐα έγραψε στο Twitter:
  Η αστυνομία μου, η πιο αυθάδη,
  Η αστυνομία μου, η πιο αδύναμη...
  Πονάει τα παιδιά
  Λοιπόν, φύγε από τον κακό!
  Η αστυνομία, κραδαίνοντας τα ρόπαλα, όρμησε στο αυθάδης αγόρι. Αλλά μετά, σαν να είχαν σκοντάψει σε έναν αόρατο τοίχο. Τα πρόσωπά τους στράβωσαν και μετά, με ένα άγριο ουρλιαχτό, τράπηκαν σε φυγή, ρίχνοντας τα μπαστούνια τους. Αυτοί, αυτοί οι εκδημοκρατιστές, έπεσαν στην άσφαλτο. Και οι μπότες της αστυνομίας πατούσαν σαν μπαστούνια.
  Ο Vitalik τραγούδησε με κακόβουλο πρόσωπο :
  - Δεν υπάρχει πιλότος χωρίς τον ουρανό,
  Δεν υπάρχουν στρατοί χωρίς συντάγματα...
  Δεν υπάρχουν σχολεία χωρίς αλλαγές,
  Δεν υπάρχουν καυγάδες χωρίς μώλωπες!
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  - Δεν χρειάζεται να κυνηγάς τους μπάτσους έτσι. Διαφορετικά, θα λογοδοτήσετε. Εξάλλου, μόνος σου δεν θα κερδίσεις ολόκληρο το κράτος.
  Ο Vitalik πρότεινε:
  - Θέλεις να σε κάνω έτσι; Και θα γίνουμε ένα ζευγάρι υπεράνθρωποι.
  Η κοπέλα γέλασε, ξεγύμνωσε τα δόντια της, ψέλλισε:
  Ναι, είναι μεγάλος πειρασμός. Φυσικά, είμαι ήδη υγιής, και θα γίνω ακόμα πιο δυνατός και πιο γρήγορος.
  Το παιδί θαύμα παρατήρησε:
  - Όταν πάλεψα με μια κοκκινομάλλα, δεν είχα ακόμη ενεργοποιήσει τους βιοηλεκτρικούς μου μύες σε πλήρη ισχύ και τους φόρτισα στο ελάχιστο με γκραβιτόνια. Στην πραγματικότητα, μπορώ να γίνω ακόμα πιο δυνατός και πιο γρήγορος. Και δείξτε μια τάξη, όπως σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας.
  Η Αλμπίνα έξυσε το κεφάλι της και παρατήρησε:
  - Ξέρεις, έχω μια ιδέα! Πήγαμε στο γυμναστήριο "Bogatyr". Πληρώνουν χρήματα για δίσκους ισχύος.
  Ο Βιτάλικ γέλασε.
  - Θέλετε να κάνω κάποια ρεκόρ;
  Το κορίτσι ήρωας έγνεψε καταφατικά.
  - Ναί! Μπορείς νόμιμα, και χωρίς να νικήσεις κανέναν, να πάρεις χρήματα. Αν πραγματικά είσαι τόσο cool και τρομακτικός όσο ποζάρεις για τον εαυτό σου!
  Ο Βιτάλικ ανασήκωσε τους ώμους του, που είναι περισσότερο παιδικοί παρά ηρωικοί, και παρατήρησε:
  - Ναι, διάβασα στο Διαδίκτυο ότι μπορείτε να πάρετε χρήματα για παγκόσμια ρεκόρ σε διάφορες ασκήσεις. Αλλά αυτά τα ρεκόρ είναι τόσο υψηλά που είναι σχεδόν αδύνατο για έναν απλό άνθρωπο να τα κερδίσει.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε χαμογελώντας:
  "Αλλά είσαι στην πραγματικότητα υπεράνθρωπος. Έχετε μια εκπληκτική βιοηλεκτρική δύναμη.
  Το Boy Genius είπε:
  Αλλά θα μου τραβήξει περισσότερη προσοχή. Και μπορεί να έχει ανεπιθύμητες συνέπειες.
  Το ηρωικό κορίτσι ρώτησε χαμογελώντας:
  - Αυτό δεν θα ήθελες;
  Ο Βιτάλικ ανασήκωσε ξανά τους ώμους του και παρατήρησε:
  - Την παραμονή της μεγάλης ανακάλυψης, θα ήταν ανεπιθύμητο να λάμψει. Γενικά τι πιστεύεις;
  Η Αλμπίνα απάντησε:
  - Αργά ή γρήγορα θα γίνεις διάσημος ούτως ή άλλως. Γιατί λοιπόν να βάλετε αυτό το πράγμα στον πίσω καυστήρα;
  Το ηρωικό αγόρι τραγούδησε:
  Ο Μπέντλαμ βασιλεύει στον πιο βαρετό κόσμο,
  Κοίτα, με λαχτάρα θα παίξω στο κουτί...
  Πλακόστρωτο, ή κάτι από ψηλά, και το λεωφορείο στη μέση,
  Αυτό είναι, αυτό είναι το σωστό!
  Η ηρωίδα γέλασε και παρατήρησε:
  - Ναι, έχετε σκέψεις, οπότε - πολύ ωραία!
  Ο Vitalik έγραψε στο Twitter:
  - Έλα, κορίτσια, ας φτιάξουμε ένα κρεβάτι!
  Τότε το αγόρι ακούμπησε το πιγούνι του στη γροθιά του και είπε αποφασιστικά:
  - ΕΝΤΑΞΕΙ! Τρέξτε για το ρεκόρ! Θα τους δείξω τη μητέρα του Kuzma!
  Το αγόρι και το κορίτσι άστραψαν έντονα ξυπόλητα, ελαφρώς σκονισμένα τακούνια. Και όρμησαν σαν μετεωρίτες. Φυσικά, η Albina άρχισε να υστερεί πίσω από το νεαρό τέρας. Και ο Βιτάλικ επιβράδυνε.
  Για να φτιάξει το κέφι, το αγόρι τραγούδησε.
  Η δύναμη των παιδιών μας είναι μεγάλη,
  Είμαι ένας τρομερός εφευρέτης...
  Από το χτύπημα του αγοριού-γροθιάς ,
  Ακόμα και τα αστέρια μπορούν να ανατριχιάσουν!
  Η Αλμπίνα διέκοψε το αγόρι:
  - Λοιπόν, σε βάρος των αστεριών, το απέρριψες ήδη. Ούτε ένας ήρωας με ένα χτύπημα της πιο δυνατής γροθιάς δεν θα κάνει τα αστέρια να τρέμουν!
  Ο Vitalik παρατήρησε λογικά:
  - Είναι μεταφορά!
  Το κορίτσι-ήρωας πέταξε σαρκαστικά:
  - Ίσως υπερβολή;
  Το αγόρι θαύμα έγνεψε καταφατικά.
  Ίσως υπερβολή!
  Η Αλμπίνα γέλασε και σημείωσε:
  - Η νεαρή ιδιοφυΐα μπερδεύει τις μεταφορές και την υπερβολή!
  Ο Vitalik πρότεινε:
  - Ή μήπως θα τραγουδήσεις καλύτερα! Και μετά, πραγματικά, σου αρέσει πολύ να ξύνεις τη γλώσσα σου.
  Το κορίτσι γέλασε και κελαηδούσε:
  Και δεν μοιάζεις καθόλου με τον Κομπζόν,
  Τραγουδάς με λεπτή φωνή!
  Ο Βιτάλικ γέλασε και κελαηδούσε ως απάντηση:
  Έχετε ακούσει τις τσίχλες να τραγουδούν,
  Όχι, αυτές οι τσίχλες δεν είναι χωράφι...
  Και τσίχλες, μαγικές τσίχλες,
  Τραγουδούν εκλεκτοί της Ρωσίας!
  Η Αλμπίνα γέλασε.
  - Είναι σαν τους βουλευτές της Κρατικής Δούμας; Αλλά αντί να τους ακούς, είναι πραγματικά καλύτερο το τρίλι του αηδονιού ή της τσίχλας!
  Ο Vitalik έγραψε στο Twitter:
  - Ενα δύο τρία,
  Είστε αηδόνια!
  Τέσσερα, οκτώ, πέντε
  Στείλτε τα κοράκια να πυροβολήσουν!
  Το ηρωικό κορίτσι σημείωσε, κουνώντας τους δυνατούς ώμους της:
  - ΕΝΤΑΞΕΙ! Θα είμαι ήδη, θα σου τραγουδήσω. Και δεν θα είναι άλλη μια βλακεία, αλλά κάτι πατριωτικό και όμορφο.
  Το ηρωικό αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Το όμορφο είναι καλό ... Και τι γίνεται με τον πατριωτισμό; Ίσως ο Σολομών να είπε σωστά: - Πατριωτισμός, καταφύγιο απατεώνων .
  Η Αλμπίνα συμφώνησε αναστενάζοντας:
  - Ναι, τώρα διαστρεβλώνεται η έννοια του πατριωτισμού. Και εδώ δεν μπορείτε να το αντιταχθείτε!
  Ο Vitalik τραγούδησε με χαμόγελο:
  - Με λόγια, είμαστε όλοι ήρωες,
  Περπατάμε σαν στρατιώτες σε σχηματισμό...
  Αλλά στη μάχη, όχι κοκόρια,
  Οι ηλίθιες αμαρτίες μας!
  Το κορίτσι συμφώνησε με αυτό:
  Πράγματι, οι αμαρτίες είναι διαφορετικές. Και ο πατριωτισμός είναι διαφορετικός. Προτείνω όμως το εξής. Ας το πάρουμε και ας τραγουδήσουμε κάτι για την ψυχή. Η καρδιά σας θα γίνει πιο φωτεινή.
  Ο Βιτάλικ γέλασε και απάντησε:
  - Τραγουδήστε! Αν σου αρέσει τόσο πολύ Θυμάμαι ότι ο αυτοκράτορας Νέρων αγαπούσε πολύ το τραγούδι. Αν και για κάποιο λόγο, η Catherine δεν τόλμησε να διεκδικήσει τον ρόλο της πριμαντόνας.
  Η Αλμπίνα ρώτησε:
  - Τι είναι η Κατερίνα;
  Το παιδί θαύμα απάντησε χαμογελώντας:
  - Αυτοκράτειρα!
  Το ηρωικό κορίτσι γέλασε και απάντησε:
  - Μπορώ να γίνω πραγματική αυτοκράτειρα. Και αν μετακινήσω κάποιον με το γυμνό μου πόδι στη βουβωνική χώρα, δεν θα φανεί αρκετό.
  Ο Βιτάλικ της κούνησε το λαμπερό κεφάλι του:
  - Μπορείς ακόμα να κουνήσεις το πόδι σου. Μέχρι τότε τραγουδήστε!
  Και η Αλμπίνα το πήρε και τραγούδησε με την πολύ δυνατή και, ταυτόχρονα, ηχηρή φωνή της.
  Είμαστε κορίτσια, κουλ μέλη της Komsomol,
  που γεννήθηκαν από αγάπη...
  Και η φωνή των καλλονών είναι ηχηρή,
  Αν και συχνά περπατάμε πάνω στο αίμα!
  
  Και πάλεψε, οικείο σε μας από την κούνια,
  Αν και μερικές φορές πονάει...
  Αλλά ο Ρώσος ιππότης δεν είναι παιδί,
  Δεν φοβόμαστε το κρύο και το ναπάλμ!
  
  Τρέχουμε ξυπόλητοι στο κρύο
  Ακόμα κι αν μια χιονοστιβάδα καίει τα τακούνια των καλλονών...
  Δίνεις στο κορίτσι σου ένα τριαντάφυλλο
  Και οδήγησε το κάθαρμα απότομα στο φέρετρο!
  
  Είμαστε Ρώσοι πολεμιστές από τον Θεό,
  Δεν είμαστε πιο δυνατοί, ξέρετε στη Γη...
  Αν και μερικές φορές η τύχη φαίνεται αυστηρά,
   Και φαίνεται ότι ο κόσμος είναι αφοσιωμένος στον Σατανά!
  
  Έχει πολλά διαφορετικά πράγματα, κορίτσια,
  Υπάρχει βρωμιά, υπάρχει αρχοντιά και αγάπη...
  Πυροβολούμε περίφημα από πολυβόλο,
  Και καλύτερα να μην αντικρούσετε τους μαχητές!
  
  Στο όνομα της πατρίδας μας Ρωσίας,
  Θα σκοτώσουμε αντιπάλους ...
  Σύντροφε Στάλιν, είσαι σχεδόν μεσσίας
  Σήκωσε τον ψύχραιμο στρατό της Ρωσίας!
  
  Στο όνομα της πατρίδας μας, παιδιά,
  Θα παλέψουμε, πιστεύω, μέχρι το τέλος...
  Άλλωστε, η μητέρα μας είναι η Πατρίδα, πιστέψτε, αγία
  Στο Όνομα της Οικογένειας του αιώνιου πατέρα!
  
  Τι θα κάνουμε στον νέο κόσμο;
  Ποια θα είναι - ο πόλεμος θα σβήσει ...
  Ο Παντοδύναμος άνοιξε : δύο φορές δύο είναι τέσσερα,
  Να μην ξεσπάσει ο θάνατος, και ρίξε κρασί!
  
  Τα κορίτσια είναι φλογερές ομορφιές ,
  Πυροβολούν κατευθείαν από τα βαρέλια τους...
  Μην πίνεις πολύ βότκα αγόρι,
  Και μην πετάς λόγια στον αέρα παλικάρι !
  
  Θα είμαστε πάνω από τις μικρές αναταραχές
  Θα κατακτήσουμε τα ύψη του κομμουνισμού...
  Πολεμιστές, ξέρετε, καθόλου κορόιδα,
  Από πάνω μας ένα χρυσόφτερο χερουβείμ!
  
  Ξυπόλητο κορίτσι χωρίς φόβο
  Σε κάθε κρύο βιασύνη - ένας τυφώνας ...
  Το έκοψα με σπαθί με όλη μου τη δύναμη,
  Χτύπησε με το πέμπτο γυμνό!
  
  Για ένα κορίτσι δεν υπάρχει εμπόδιο
  Είναι φασισμός, πιστέψτε με, θα κερδίσει...
  Ο "Katyushas" χτύπησε δυνατά, σαν "grads",
  Αν και μερικές φορές οι καλλονές φαίνονται χλωμή!
  
  Όχι, τα μέλη της Komsomol δεν θα υποκύψουν στους Fritz,
  Είναι cool - μια ένδοξη χώρα ...
  Ένα μπούμερανγκ θα περιστρέφεται με γυμνό πόδι,
  Δεν φοβούνται, πιστέψτε με, Σατανά!
  
  Εδώ ο Λευκός Θεός θα έρθει στη Γη μας,
  Και αναστήστε τους νεκρούς με αγάπη...
  Θα πει, δεν δέχομαι τη δειλία,
  Ανυψώστε τη ανδρεία μας, πιστέψτε στην ασπίδα!
  
  Δεδομένου ότι ο Θεός Svarog κυβερνά το σύμπαν,
  Και πάνω από τον Παντοδύναμο, Φωτεινή Ράβδο...
  Θα δούμε σύντομα να δίνεται ο κομμουνισμός,
  Και ο λαμπερός Ιησούς θα έρθει!
  
  Τότε στο σύμπαν του κομμουνισμού η ευτυχία,
  Η κόκκινη σημαία θα φωτίσει τη γη...
  Και ο ουρανός, σύννεφα με δυνατή δύναμη,
  Και η ρωσική φιλία είναι ένας σταθερός μονόλιθος!
  Το κορίτσι τραγούδησε με μεγάλη αίσθηση. Και οι περαστικοί κοιτούσαν πίσω στο τραγούδι της.
  Ο Vitalik, σαν ένας πρακτικός, σύγχρονος έφηβος, έβγαλε το καπέλο του και σηκώθηκε ξανά,
  συλλέγουν χρήματα?
  Και του πέταξαν χαρτονομίσματα και κέρματα. Για να είναι πιο διασκεδαστικό, το αγόρι σηκώθηκε στα χέρια του και τώρα κρατούσε το καπάκι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Και όλα φαίνονταν εξαιρετικά δροσερά τώρα.
  Ο Vitalik τώρα σήκωσε και τραγούδησε.
  Όλο το σύμπαν πρέπει να μας φοβάται,
  Γιατί δεν είμαστε πιο δυνατοί!
  Οι Ρώσοι ήταν πάντα σε θέση να πολεμήσουν,
  Θα σε κάνουμε κομμάτια σε μια στιγμή, ο κακός!
  
  Επιτέθηκες στη φωτεινή Πατρίδα,
  Ο εχθρός είναι ύπουλος, τέρας και σκληρός!
  Θα υπάρξει χρόνος, πιστεύω, για τον κομμουνισμό,
  Ευτυχία σε όλους, πιστέψτε με, δώστε του χρόνο!
  
  Πρώτο βήμα, πιστέψτε με. πολύ δύσκολο
  Ο χώρος είναι τόσο κρύος, υπάρχει πάγος στην καρδιά!
  Αλλά εμείς οι άνθρωποι θα κρίνουμε τα αστέρια,
  Επιχείρημα - ένας δυνατός εκτοξευτής δοκών!
  
  Ο Ρώσος ιππότης δεν φοβάται τον θάνατο,
  Γιατί ξέρει ότι δεν υπάρχει τέλος!
  Με τη βοήθεια της επιστήμης θα ξαναγεννηθεί,
  Και δεν χρειάζεται να βασανίζουμε τον Χριστό!
  
  Η μάχη είναι κοσμική, σκληρή,
  Το μπολ χορεύει στη ζυγαριά της μοίρας!
  Με το princeps-plasma θα ισοπεδώσουμε τα βουνά,
  Ας μετατρέψουμε το δάσος του κακού σε τοπίο του φεγγαριού!
  
  Η ομορφιά της πατρίδας είναι απεριόριστη,
  Το σκοτάδι των γαλαξιών κάτω από την πέμπτη χώρα!
  Και το τρολ βρυχάται άγρια, υστερικά,
  Είναι στην κόλαση όπως τα άλλα βοοειδή!
  
  Το σπαθί, φυσικά, χρειάζεται για την επιτυχία,
  Ευκρίνεια του μυαλού, δύναμη όπλων!
  Υπάρχει όμως και χρόνος για γέλιο
  Το χιούμορ μπορεί να βοηθήσει σε περιόδους προβλημάτων!
  
  Εδώ βάζουμε ένα δάφνινο στέμμα,
  Διαμάντια βελούδο ποτισμένα!
  Να ξέρεις, μικρό σε μια μεγάλη και μικρή επιχείρηση,
  Υπάρχει μόνο ένας στόχος - η εξυπηρέτηση της Ρωσίας!
  Το καλό τραγούδι του Vitalik ερμηνεύτηκε όταν ήταν στην αγκαλιά του, ανάποδα.
  Και κρατούσε με τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών του ένα σκουφάκι στο οποίο χύνονταν χρήματα. Και φαινόταν πραγματικά αστείο.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  - Θέλετε να τραγουδήσουμε ξανά για τη διασκέδαση του κοινού;
  Το ιδιοφυές αγόρι παρατήρησε:
  - Και το να βγάζεις χρήματα είναι και πιο εύκολο και πιο ευχάριστο! Πώς, για παράδειγμα, να σηκώσει ένα βαρέλι χίλιες φορές, για χάρη των δέκα χιλιάδων ρωσικών ρούβλια.
  Το ηρωικό κορίτσι συμφώνησε:
  Ναι, δεν πληρώνουν αρκετά. Καλύτερα να πολεμάς σε αγώνες χωρίς κανόνες.
  Ο Βιτάλικ χαμογέλασε και κελαηδούσε:
  Ο μαχητής των αστεριών σαλπίζει τον βράχο σου μάταια,
  Η γη σας είναι πολύ μακριά με αμφίβολη δόξα...
  Η φλόγα της μάχης τρέμει ανάμεσα στις γραμμές,
  Σε ένα μονόπλευρο παιχνίδι χωρίς κανόνες!
  
  Ο αδύναμος μπορεί, αλλά ο δυνατός δεν μπορεί
  Ο θυμός μας ενέπνευσε για εκμεταλλεύσεις...
  Saber από την υπόθεση, και εμπρός φίλοι,
  Εάν δεν είστε σε έναν αγενή κόσμο!
  Και πάλι χρήματα χύθηκαν στο καπάκι. Υπήρχαν δολάρια, ευρώ, και ρούβλια, ακόμη και γιουάν και δηνάρια.
  Το αγόρι ήταν πολύ ευχαριστημένο, τα ζαφείρια μάτια του έλαμπαν από χαρά. Έτσι μπορείς να κερδίσεις χρήματα και αποδείχτηκε μια πολύ κερδοφόρα επιχείρηση.
  Η Αλμπίνα το πήρε και τραγούδησε με τη φωνή της σειρήνας. Είναι, πράγματι, θα έλεγε κανείς, ένα πολύ κουλ και μοναδικό κορίτσι πριμαντόνα. Και η φωνή είναι εξαιρετικά ηχηρή και όμορφη.
  Προς δόξα της πατρίδας μας Ρωσίας,
  Πατρίδα του πιο λαμπερού αγίου...
  Εκεί που τα αστέρια πότιζαν το βελούδο του ουρανού,
  Με την αγνή σου απόκοσμη αγάπη!
  
  Είμαστε οι ιππότες της γιγάντιας δύναμης,
   Ποιος κρατάει το σύμπαν!
  Ας είναι ενωμένη η Πατρίδα μας,
  Πατρίδα - δεν θα χωρίσεις το μονόπετρο!
  
  Εκτοξεύσαμε τον πρώτο πύραυλο
  Και πέταξε γύρω από το μπαλόνι με τον αστροναύτη ...
  Τα κατορθώματά μας τραγουδιούνται σε ποιήματα,
  Ο Κύριος θα μας δώσει ένα γενναιόδωρο δώρο!
  
  Όταν οι φασίστες επιτέθηκαν στη χώρα,
  Πήραμε όλοι μαζί τα τουφέκια...
  Οι κομμουνιστές πολεμούν την ορδή -
  Και είσαι ένα ακτινοβόλο βέλος επάνω!
  
  Απώθησε τις ορδές από χάλυβα από τη Μόσχα,
  Κοντά στο Στάλινγκραντ, συντρίβοντας την κορυφογραμμή!
  Το βλέμμα των κοριτσιών ήταν ακτινοβόλα περήφανο,
  Μας φέρνει προλεταριακό φως!
  
  Είμαστε οι καλύτεροι ιππότες της χώρας στο σύμπαν,
  Πιο λαμπερή Ρωσία δεν θα βρείτε...
  Αν και τα σύννεφα κρέμονται πάνω από τη χώρα,
  Δεν μπορούμε να παρεκκλίνουμε από τον ένδοξο δρόμο!
  
  Όταν πήραμε το Βερολίνο - είναι χαρά,
  Μια τέτοια ευτυχία απέκτησε έναν στρατιώτη ...
  Γευτήκαμε τη γλύκα του μελιού της νίκης,
  Να αντιμετωπίσω το αγόρι από ατσάλινο πολυβόλο!
  
  Τώρα έχουν έρθει οι ειρηνικές εβδομάδες
  Και μέσα από τα χωράφια του χρυσού που ορμούν βάσανα...
  Θέλαμε να ζήσουμε για πάντα και με χαρά,
  Παντοδύναμος Θεός με την Πατρίδα για πάντα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #8
  Ενώ τραγουδούσε, ο Vitalik περπάτησε στα χέρια του. Τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια του κρατούσαν ήδη μια ολόκληρη πλαστική σακούλα, καθώς ήταν περισσότερος ο κόσμος, και πετούσαν πολύ περισσότερα χρήματα. Όλα θα ήταν καλά, ακόμα και υπέροχα.
  Μια γυναίκα μάλιστα πέταξε μέσα στην τσάντα ένα χρυσό δαχτυλίδι με ζαφείρι. Και είναι μια καλή προσθήκη.
  Τότε το αγόρι το πήρε και άρχισε να τραγουδάει μόνο του, και το έκανε με μεγάλο ενθουσιασμό.
  Και η φωνή του, σαν αηδόνι ατελείωτη τρίλιζα.
  Ρωσία, είσαι μια ιερή χώρα της αγάπης,
  Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά και την ψυχή...
  Είσαι ο μόνος στο σύμπαν,
  Και θα είμαι πάντα μαζί σου!
  
  Ας φτιάξουμε έναν κόσμο μεγάλου κομμουνισμού,
  Στο οποίο κάθε πολεμιστής από τη φάτνη...
  Θα κάνουμε στάχτη τους κυνόδοντες του φασισμού,
  Και θα γίνουμε σοφότεροι μαζί με τον Στάλιν!
  
  Στη χώρα των μεγάλων λευκών σημύδων,
  Και τα μαργαριτάρια αφήνουν λεύκες...
  Όχι, μην χύνετε δάκρυα, κορίτσια
  Η ρωσική γη μας θα ξανασηκωθεί!
  
  Είμαστε πολεμιστές, πιστέψτε τον Ιησού,
   Που μαζί με τον Ροντ για αιώνες!
  Ο Κύριος δεν αγαπά τον Παντοδύναμο δειλό μας -
  Χρειάζεται και ατσάλι και σπαθί!
  
  Ο Svarog με τον Χριστό ευλόγησε τη μάχη,
  Έτσι ώστε να είστε πολεμιστής και αστέρι ...
  Και αυτοί οι Φρίτζες χτυπήθηκαν τόσο σκληρά,
  Τι όνειρο ενσαρκωμένο στο αίμα!
  
  Μπορούσαμε να κάνουμε ένα θαύμα και τα καταφέραμε,
  Πετώντας προς τη δόξα του Ιησού...
  Ο Γκαγκάριν μας οδήγησε σε ένα υπέροχο γκολ,
  Είναι ένας πραγματικός Ρώσος λιοντάρι!
  
  Θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά
  Θα γίνουμε σταθερά ο πέμπτος ιππότης στον Άρη...
  Είθε κάθε άνθρωπος να είναι μάγος,
  Σαν τον Θεό, που δημιούργησε τον κόσμο σε ένα πλαίσιο!
  
  Θα πάρουμε το Βερολίνο, παρόλο που ο εχθρός είναι κοντά στη Μόσχα,
  Μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο...
  Αν και ο Χίτλερ συνδέεται ξεκάθαρα με τον Σατανά,
  Και οι Fritz τρώνε πολύ δυνατά!
  
  Αλλά θα είναι, ξέρετε, νικημένο το Βερολίνο,
  Η σημαία μας θα λάμψει σε όλο το σύμπαν...
  Άλλωστε, η Μόσχα είναι και η Τρίτη Ρώμη,
  Θα δώσει σε όσους είναι πιστοί μια θέση στον παράδεισο!
  Μετά από αυτό το τραγούδι, ένα από τα κορίτσια φίλησε το αγόρι στη γυμνή φτέρνα του και αμέσως έβαλε ένα χαρτονόμισμα των πεντακοσίων ευρώ στην τσάντα.
  Μετά από αυτό, έγινε ακόμα πιο διασκεδαστικό. Σηκώθηκε και το κορίτσι. Και περπάτησε κρατώντας έναν κύλινδρο στα χέρια της, που είχε καταθέσει ένας από τους άντρες. Και τι, μπορείτε επίσης να συλλέξετε χρήματα σε αυτό. Είναι και άνετο και όμορφο. Και οι φωνές του ζευγαριού είναι εκπληκτικές.
  Και έτσι ας τραγουδήσουν στην κορυφή των πνευμόνων τους σε μια φωνή.
  Είμαστε πολεμιστές της Πατρίδας αγαπητοί,
  Οι χώρες των Σοβιετικών υπό το λάβαρο του κόκκινου!
  Ο σύντροφος Στάλιν είναι ένα τολμηρό γεράκι,
  Με το οποίο όλος ο κόσμος θα γίνει όμορφος!
  
  Γεννιόμαστε με την Πατρίδα για την ευτυχία,
  Για την καλλιέργεια ψωμιού και κλωστοϋφαντουργικού λιναριού...
  Τέτοιοι στη Ρωσία, ξέρετε γιοι,
  Αυτός ο άνθρωπος θα είναι παντοδύναμος!
  
  Μια καταιγίδα βροντάει - ο φασισμός μας έχει σκαρφαλώσει,
  Αρμάδες τρομερών αρμάτων μάχης χτύπησαν...
  Αλλά καλύτερα να μετακινήσετε τον αντίπαλο στα μάτια,
  Δεν είμαστε μωρά που αγκαλιάζουμε σιμιγδάλι!
  
  Ο Φύρερ έφιππος έσπασε στη Μόσχα,
  Σε λευκό και από ατσάλι που είναι γυαλισμένο...
  Sold out Αδόλφος Χίτλερ στον Σατανά
  Νόμιζε ότι οι σφαίρες δεν θα τον εμπόδιζαν!
  
  Σύντροφε Στάλιν, τολμηρό ήρωα,
  Συγκρούστηκε με τον Χίτλερ στις λίστες ...
  Και αποδείχθηκε ότι ο Φύρερ δεν είναι ωραίος,
  Η γροθιά του αρχηγού κόλλησε στο μήλο του Αδάμ του!
  
  Τώρα ο φασίστας τρέμει σαν φύλλο
  Πώς τον σακάτεψε άσχημα ο Στάλιν...
  Θα προτιμούσε να παίζει ουίστας στο τσίρκο,
  Λοιπόν, τώρα ο Αδόλφος είναι απλώς ένας ανόητος αλήτης !
  
  Εφιάλτης των Ναζί του κόσμου, Στάλινγκραντ,
  Αφού τα αγόρια μας έγιναν πιο δυνατά...
  Ο στρατιώτης της χώρας των Σοβιετικών είναι πολύ χαρούμενος
  Δώσαμε τα κέρατα σε όλους τους αντιπάλους !
  
  Το Βερολίνο θα καταρρεύσει στα πόδια ενός κοριτσιού, ξέρεις
  Ξυπόλητα κορίτσια θα περπατήσουν περίφημα...
  Ας χτίσουμε σύντομα έναν παράδεισο στον πλανήτη,
  Και θα είναι πολύ χαρούμενο και ήσυχο!
  
  Όλα θα γίνουν καλά στο σύμπαν,
  Τα κορίτσια θα λάβουν ένα μανδύα από διαμάντια.
  Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο
  Αλλά είμαστε αρχαία χώρα και Ατλάντες!
  
  Στη Ρωσία, ένας πρωτοπόρος και αυτός ο τιτάνας,
  Στην Πατρίδα, κάθε πολεμιστής από πάνες ...
  Αδόλφο, είσαι χαμένος και τύραννος,
  Πήρες μαύρο μάτι από τα πόδια των κοριτσιών!
  
  Όταν ο κομμουνισμός είναι πάνω από το σύμπαν,
  Το εξώφυλλο, όπως θα απλώσει η Μητέρα του Θεού ...
  Αυτό θα είναι σε ένα κλουβί κάθε ρεβανσισμός,
  Και Ιησούς Θεός του Φωτός Όνομα!
  Το τραγούδι ήταν καλό. Και χύθηκαν πολλά χρήματα. Η Αλμπίνα έγλειψε ακόμη και τα χείλη της.
  Όμως η ευτυχία έφτασε στο τέλος της. Η αστυνομία εμφανίστηκε ξανά. Και αυτή τη φορά ήταν πολλοί από αυτούς, αρκετές δεκάδες και από διαφορετικές πλευρές.
  Ο Βιτάλικ πετάχτηκε όρθιος και σφύριξε:
  - Ουάου! Για μένα, όπως και για τον Πινόκιο, έστειλαν ολόκληρο κυνηγητό!
  Η Αλμπίνα χαμογέλασε και είπε σαρκαστικά:
  - Τώρα θα πας σε μια φυλακή ανηλίκων . Θα είσαι αγόρι με ξυρισμένο κεφάλι και θα βαδίζεις με τραγούδια στο τύμπανο!
  Το νεαρό θαύμα παρατήρησε:
  - Με το μυαλό μου και τις μαχητικές μου ικανότητες, θα γίνω αρχηγός εκεί. Και τα αγόρια θα με ακούσουν . Ας επιβιώσουμε λοιπόν!
  Το κορίτσι σημείωσε:
  - Α, πώς θα σε πετάξει η αστυνομία. Ειδικά με μπαστούνια στις φτέρνες. Θα μάθετε πώς ξετρελάθηκαν τα αγόρια στην Τουρκία από τέτοια έκθεση.
  Ο Βιτάλικ έσπρωξε τα χέρια του στα σακίδια του. Και ενεργοποίησε τον υπέρηχο σε πλήρη ισχύ.
  Όλο το πλήθος που στεκόταν δίπλα στο αγόρι και το κορίτσι εκκολάπτονταν αμέσως ζένκι. Και μετά το πήρε και όρμησε να τρέξει.
  Μαζί τους έτρεξαν και οι αστυνομικοί. Εδώ πήγε, απλά μια γιορτή για τα μάτια.
  Η Αλμπίνα πιάστηκε κι αυτή στο κύμα, κι αυτή, με στριμμένο πρόσωπο, όρμησε να τρέξει.
  Μόνο τα σκονισμένα, γυμνά τακούνια ενός ψηλού, μυώδους κοριτσιού τρεμόπαιζαν.
  Ο Βιτάλικ της φώναξε στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Να σταματήσει! Πού πηγαίνεις!?
  Αλλά το φοβισμένο κορίτσι πρόσθεσε μόνο ταχύτητα. Το αγόρι άπλωσε τα χέρια του μπερδεμένο. Αποδείχθηκε πολύ κακή τύχη. Φόβισε εκατοντάδες ανθρώπους, δεκάδες αστυνομικούς και την ίδια την κοπέλα.
  Και τώρα πρέπει να κυλήσεις μόνος σου.
  Μπορεί να φανεί ότι τα κόλπα με ένα νέο, πολύ ισχυρό και αποτελεσματικό, και κυρίως συμπαγές όπλο, δεν πέρασαν απαρατήρητα .
  Το αγόρι απογειώθηκε τρέχοντας, επιταχύνοντας με γκραβιτόν, κυριολεκτικά με την ταχύτητα ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου. Και τα ξυπόλυτα πόδια του, γκρίζα από τη σκόνη και την άσφαλτο της πόλης της Μόσχας, οι φτέρνες του άστραψαν σαν τις λεπίδες ενός ταχύπλοου.
  Ο Βιτάλικ έτρεξε όσο πιο γρήγορα μπορούσε και επιτάχυνε σαν μετεωρίτης. Και μετά βίας κατάφερε να αποφύγει αυτοκίνητα και τοίχους. Να πώς χώρισε ξαφνικά.
  Το αγόρι τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  Είμαστε ειρηνικά παιδιά, αλλά το θωρακισμένο μας τρένο,
  Κατάφερα να επιταχύνω σε ένα supercar ...
  Θα παλέψουμε για ένα φωτεινό αύριο
  Ας παλέψουμε με τόλμη! Ας παλέψουμε με τόλμη!
  Και το αγόρι εξολοθρευτής πήδηξε και κούνησε τα χέρια του. Έσπρωξε από την άσφαλτο με τέτοια δύναμη που υπήρχαν βαθουλώματα από τα γυμνά πόδια του. Και ο ίδιος ο Vitalik πέταξε στην οροφή ενός πολυώροφου κτιρίου. Αυτή ήταν η εκπληκτική δύναμη των γραβιτονίων. Το οποίο, παρεμπιπτόντως, είναι δέκα τρισεκατομμύρια φορές ταχύτερο από ένα φωτόνιο ή από το συνηθισμένο φως στο κενό!
  Ο Βιτάλικ γέλασε κοιτάζοντας γύρω του. Και το αγόρι έτρεξε και πήδηξε ξανά. Αυτή τη φορά στην ταράτσα ενός ακόμα ψηλότερου σπιτιού. Η ταχύτητά του ήταν απλά απίστευτη.
  Το αγόρι τραγούδησε με χαρά:
  Στο γρασίδι ο Grasshopper κάθισε,
  Στο γρασίδι ο Grasshopper κάθισε...
  Ακριβώς όπως ένα αγγούρι
  Ήταν πράσινος!
  Τώρα όμως έχει επιταχύνει
  Ανυψώθηκε φωτόνιο...
  Και άρχισε να τρέχει βιαστικά,
  Και πηδήξτε πάνω από τις στέγες!
  Φαντάζομαι,
  Φαντάζομαι,
  Και πηδήξτε πάνω από τις στέγες!
  Μετά από αυτό, το αγόρι έβγαλε ειδικά γυαλιά που πολλαπλασιάζουν την εικόνα και άρχισε να εξερευνά την πόλη. Φαίνεται ότι έκανε φασαρία. Εδώ και πάλι, αστυνομικές μονάδες εμφανίζονται τριγύρω. Είναι πάρα πολλοί από αυτούς. Και ελικόπτερα στροβιλίζονταν στον ουρανό. Πράγματι, αν μια ολόκληρη παρέα αστυνομικών τράπηκε σε φυγή πανικόβλητη, πετώντας ρόπαλα, σημαίνει σοβαρό θέμα.
  Ο Βιτάλικ νόμιζε ότι είχε πρόβλημα τώρα . Σίγουρα, μια από τις πολυάριθμες βιντεοκάμερες στη Μόσχα κατέγραψε τις κινήσεις του. Ναι, και το κοινό έχει iPhone και smartphone. Έτσι το αγόρι μπορεί να καταλάβει γρήγορα.
  Παρεμπιπτόντως, τι άρθρο θα μπορέσουν να του παρουσιάσουν ; Φοβηθήκατε τους αστυνομικούς μισο θάνατο; Ή αντίσταση στη σύλληψη; Κανείς όμως δεν τον συνέλαβε. Ή ίσως μια μικρή αταξία. Αλλά εκατοντάδες άνθρωποι να διαλυθούν, δεν είναι πλέον ασήμαντο.
  Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να αλλάξεις την εμφάνισή σου. Και ντύσου. Δεδομένου ότι τα γυμνά πόδια είναι πολύ εμφανή στη Μόσχα. Και βρες την κοπέλα σου ταυτόχρονα. Πού πήγε η Αλμπίνα; Ωστόσο, το τελευταίο είναι το πιο εύκολο, τώρα θα υπολογίζει την τοποθεσία της χρησιμοποιώντας ένα smartphone.
  Το αγόρι φόρεσε τα αθλητικά του παπούτσια, άλλαξε το χρώμα των ρούχων του, έφτιαξε γυαλιά που μεγεθύνουν την εικόνα, καθρέφτισε και τράβηξε ένα καπάκι.
  Μετά από αυτό, έγινε και πάλι ένα συνηθισμένο παιδί , που έμοιαζε περίπου δώδεκα ετών. Και δύσκολα θα τον υποψιαστεί κανείς για έναν επικίνδυνο τρομοκράτη.
  Επιπλέον, φυσικά, δεν θα έβλαπτε να σβήσετε τα ίχνη του εαυτού σας. Το αγόρι κατάλαβε ότι το πρόσωπό του μπορούσε να αποκρυπτογραφηθεί στην εικόνα βίντεο και στα αρχεία των smartphone και να εξακριβωθεί η ταυτότητά του. Στη συνέχεια, στην καλύτερη περίπτωση, αντιμετωπίζει μια νεαρή αποικία . Και στη χειρότερη, μια τέτοια επικίνδυνη ιδιοφυΐα μπορεί να εξαλειφθεί εντελώς. Ή, αν είσαι τυχερός, θα σε στείλουν κάπου σε ένα κλειστό εργαστήριο φυλακών σαν sharashka να δουλέψεις για το κράτος με συνοδεία.
  Αλλά ο Vitalik δεν το ήθελε αυτό - είναι το κεφάλι του.
  Και το ιδιοφυές αγόρι, για αρχή, γρήγορα zabatsal μείγμα ιού υπολογιστή και κηλίδα. Υποτίθεται ότι θα κάλυπτε γρήγορα όλα τα smartphone της πόλης της Μόσχας και θα χαλούσε τις εικόνες. Επιπλέον, ο Vitalik βιαζόταν και σχεδόν όλες οι εικόνες διαγράφηκαν, και όχι μόνο το πρόσωπό του.
  Επιπλέον, ήταν απαραίτητο να συνδεθείτε με τις κάμερες παρακολούθησης και να αφαιρέσετε όλα τα αρχεία σχετικά με τον εαυτό σας εκεί.
  Το Vitalik εξάλειψε επίσης έναν ισχυρό ιό με έναν επιταχυντή. Και πρέπει να βροντοφωνάξει ολόκληρο το σύστημα βιντεοεπιτήρησης στη Μόσχα. Αυτή η υπόθεση βρίσκεται ήδη σε δίκη. Ποιο άρθρο, το αγόρι δεν θυμόταν. Αλλά το ξυπόλυτο του με την κοπέλα του, ήταν πολύ φωτεινό. Και υπάρχουν πολλές κάμερες παρακολούθησης στην πρωτεύουσα. Και για το ότι χρησιμοποίησε υπέρηχους κατά της αστυνομίας, σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί να αποφευχθεί η ποινική ευθύνη.
  Κι έτσι, μια φορά ανήλικη, πάνω από δέκα χρόνια δεν λάμπει σε καμία περίπτωση.
  Και γενικά πρέπει να είσαι πιο έξυπνος και να μην λάμπεις.
  Το αγόρι απελευθέρωσε τον ισχυρότερο καταβροχθισμό ιών στην κάμερα παρακολούθησης. Τώρα όλο το σύστημα θα κλείσει αμέσως. Οποιοσδήποτε θα κατηγορηθεί για αυτό, αλλά όχι ένας μικρός έφηβος. Και κανένα ίχνος.
  Ακόμα κι αν ο υπολογιστής κατάφερε να γράψει κάτι στον σκληρό δίσκο, τότε ο υπεριός θα τον καλύψει και θα τον καταστρέψει.
  Και τότε όλες οι πληροφορίες για το Vitalik θα διαγραφούν. Που σημαίνει ότι δεν θα τον πιάσουν ποτέ.
  Το αγόρι κούμπωσε τα πόδια του στα αθλητικά του παπούτσια. Κατέβηκε το ασανσέρ και ήρεμα, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, πέρασε με τα πόδια στο δρόμο.
  Στα sneakers, τα πόδια ήταν λίγο καυτά, αλλά μεταμφιεσμένα.
  Η Vitalik αγόρασε δύο πακέτα Εσκιμώων στον πλησιέστερο πάγκο. Το παγωτό στη σοκολάτα πρέπει να ηρεμεί και να αναζωογονεί.
  Το αγόρι έκλεισε τα γκάζια και τα ενισχυτικά μυών. Μετά από αυτό, ένιωθε κουρασμένος και αδύναμος.
  Σαν ένας μεθυσμένος που, αφού πιει ένα μπουκάλι βότκα, μπορεί να κουνήσει βουνά, ακόμα και στις σκέψεις του, και μετά αρχίζει να βουίζει τα σάλια .
  Το αγόρι κάθισε σε ένα παγκάκι και μάσησε γρήγορα δύο πακέτα Εσκιμώους. Ένιωθε λίγο καλύτερα.
  Ο Vitalik παρήγγειλε επίσης ένα πλαστικό χυλό μαύρου καφέ από τον πάγκο. Αυτό το ποτό προκάλεσε ένα κύμα δύναμης σε ένα νεαρό, εκπαιδευμένο σώμα.
  Και το αγόρι, νιώθοντας ζωντάνια, περπάτησε με σιγουριά κατά μήκος της ασφάλτου.
  Άνοιξε τη μηχανή αναζήτησης smartphone για να βρει την κοπέλα του Albina. Η σκέψη πέρασε από το κεφάλι της, ανεξάρτητα από το πώς συνελήφθη.
  Ωστόσο, ο υπεριός θα πρέπει να διαγράφει όλες τις εικόνες βίντεο σε smartphone και βιντεοκάμερες, και γενικά σε όλα τα ηλεκτρονικά. Άρα δεν θα μείνει κανένα ίχνος.
  Ο Βιτάλικ πήγε στον φίλο του και τραγούδησε:
  - Φορώντας πάντα δερμάτινα γάντια,
  Για να αποφύγετε τα αποτυπώματα...
  Εκεί ζούσε ένα αγόρι εξολοθρευτής,
  Ο μεγαλύτερος καινοτόμος!
  Τώρα, πράγματι, οι βιντεοκάμερες σε όλη τη Μόσχα σταμάτησαν να λειτουργούν αμέσως.
  Οι αστυνομικοί έτρεχαν τριγύρω, αλλά φυσικά δεν έδωσαν σημασία στο αγόρι με αθλητικά παπούτσια και σκουφάκι.
  Ο Vitalik παρακολούθησε ελικόπτερα να κάνουν κύκλους στον ουρανό. Όχι μόνο η αστυνομία, αλλά και ο στρατός. Και το αγόρι σκέφτηκε πόσα χρήματα θα έπαιρναν όλο αυτό. Ένα καύσιμο.
  Έπειτα ξεπήδησε η σκέψη ότι θα χρειάζονταν δισεκατομμύρια για να επισκευαστεί το σύστημα βιντεοεπιτήρησης σε μια τόσο μεγάλη πόλη όπως η Μόσχα. Και αν τον πιάσουν...
  Ο Βιτάλικ ανατρίχιασε. Πραγματικά έδειξε ότι είναι ιδιοφυΐα υπολογιστών και καταστροφέας. Αλλά κυκλοφόρησε μόνο ένας έξυπνος τοπικός ιός. Χρησιμοποιεί ένα σύστημα αναπαραγωγής, όταν τα γκραβιτόνια αντικαθιστούν τα φωτόνια, και η διαδικασία συνεχίζεται σαν ανεμοστρόβιλος.
  Εκεί μπορείς θεωρητικά να βλάψεις υπολογιστές και επικοινωνίες σε ολόκληρο τον πλανήτη Γη.
  Τα όπλα είναι επίσης τρελά. Αυτές είναι οι δυνατότητες που ανοίγουν τα γκραβιτόνια.
  Αλλά ο Vitalik περιόρισε τη διάρκεια του ιού και πρέπει να καθαρίσει μόνο μία Μόσχα.
  Αυτό, φυσικά, είναι επίσης μια τεράστια απώλεια.
  Το αγόρι ένιωσε τον εαυτό του να ιδρώνει. Αν ανάψει, τότε θα είναι πολύ κακός για τέτοιες πράξεις.
  τη νεαρή αποικία . Στην πραγματικότητα, οι άλλοι συγκρατούμενοι θα εκτιμήσουν τόσο τη δύναμή του όσο και την εξυπνάδα του. Ναι, και αναγκάζονται να εργάζονται εκεί όχι περισσότερες από τέσσερις ώρες την ημέρα, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχουν καν αυτό. Και το φαγητό είναι καλύτερο, ίσως, από το στρατό ή το νοσοκομείο.
  Θα επιβιώσει, αν μη τι άλλο. Ίσως και να γίνει αυθεντία. Τι έχει να φρικάρει .
  Αλλά εδώ είναι το πρόβλημα - ίσως ένα τόσο λαμπρό παιδί που είτε εκκαθαρίζεται ως πολύ επικίνδυνο, είτε υπό ισχυρή φρουρά θα αναγκαστεί να εργαστεί για το κράτος. Γιατί είναι ιδιοφυΐα.
  Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, καλύτερα να μην λάμπεις ακόμα.
  Η Αλμπίνα καθόταν σε ένα παγκάκι, γρατσουνίστηκε και έλαβε μερικές μελανιές. Τα ζαφείρια μάτια της αναβοσβήνουν κάθε τόσο, σαν να είχαν άμμο μέσα τους.
  Ο Βιτάλικ την πλησίασε και έβαλε το χέρι του στον ώμο της λέγοντάς της:
  - Μη φοβάσαι. Είμαι μαζί σου.
  Το ηρωικό κορίτσι έριξε πίσω το χέρι της και σφύριξε:
  - Και δεν φοβάμαι. Έχεις τρομάξει τελείως .
  Το παιδί θαύμα απάντησε αναστενάζοντας:
  "Παρόλα αυτά, δεν έπρεπε να πέσεις στα χέρια της αστυνομίας. Λοιπόν, είμαστε ασφαλείς.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε έντονα:
  - Υπάρχουν τόσες πολλές βιντεοκάμερες στη Μόσχα. Ειδικά τώρα, που υπάρχει πόλεμος με την Ουκρανία και ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα...
  Ο Βιτάλικ απάντησε χαμογελώντας:
  - Μην ανησυχείς για αυτό. Όλα αποτυπώνονται. Καμία από τις βιντεοκάμερες δεν λειτουργεί τώρα και όλες οι εικόνες έχουν διαγραφεί.
  Το κορίτσι ήρωας ρώτησε:
  Τι γίνεται με τους σκληρούς δίσκους;
  Το ιδιοφυές αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Και αυτοί θα καταστραφούν πέρα από την αναγνώριση. Έτσι η αστυνομία θα είναι αβοήθητη.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε αναστενάζοντας:
  - Τι γίνεται με τα smartphones;
  Ο Vitalik επιβεβαίωσε:
  - Και το βίντεό τους θα είναι εκτός λειτουργίας. Μη φοβάσαι. Είμαι πολύ καλός στους υπολογιστές. Και η ενέργεια των γραβιτονίων ανοίγει δυνατότητες που φαίνονται εντελώς εξωφρενικές.
  Το ξανθό κορίτσι έγραψε στο Twitter:
  - Είσαι ο Φαντόμας , είσαι μια ζοφερή ιδιοφυΐα,
  Είσαι ο Φαντόμας και ένα τραγούδι χωρίς όνειρα...
  Είσαι ο Φαντόμας , ο κυρίαρχος των καλών γενεών,
  Είσαι ο Φαντόμας , κυρίαρχος των μεγάλων πόλεων!
  Το ιδιοφυές αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  Ναι, μπορώ να κάνω πολλά. Αυτή τη στιγμή, ένα παιδί με σορτς κάλυπτε ολόκληρη την αστυνομία της Μόσχας. Αυτό είναι το μυαλό που έχω.
  Η Αλμπίνα τραγούδησε με χαρά:
  Είναι καλό να είσαι δυνατός
  Τι να πω...
  Πρέπει όμως να βράσουμε και τις μπάλες,
  Μπάλες, μπάλες, μπάλες για να μαγειρέψετε!
  Μπάλες, μπάλες, μπάλες για να μαγειρέψετε!
  Ο Βιτάλικ γέλασε και σημείωσε:
  - Καλά που έχω μεγάλο κεφάλι, μακριά, όχι με την αληθινή έννοια της λέξης!
  Η ξανθιά κοπέλα συμφώνησε:
  - Είναι σωστό! Έχεις όμως ιδέα τι σε περιμένει αν σε πιάσουν;
  Το ιδιοφυές αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Ναί! Καταλαβαίνω - ένα κλουβί, και θα σε αναγκάσουν να δουλέψεις για τη χώρα.
  Η Αλμπίνα χαμογέλασε.
  - Τι, δεν το θέλεις;
  Ο Vitalik παρατήρησε:
  - Αν είμαι τόσο έξυπνος στα δεκαπέντε μου, πώς θα είμαι όταν είμαι ενήλικος; Ίσως είναι καλύτερα για μένα να γίνω, με τέτοια ιδιοφυΐα, παγκόσμιος δικτάτορας;
  Το ηρωικό κορίτσι κούνησε το κεφάλι της.
  - Τι θα κάνεις μόνος σου απέναντι σε όλο τον κόσμο; Είναι πραγματικά μη ρεαλιστικό να ξεπεράσεις ολόκληρο τον πλανήτη!
  Το αγόρι ιδιοφυΐα παρατήρησε:
  - Και γιατί ακριβώς όλα; Υπάρχουν πολλές χώρες και όλες είναι διαφορετικές. Και τα συμφέροντα μερικές φορές είναι ακριβώς αντίθετα. Γιατί να ενωθούν; Μισούν ο ένας τον άλλον περισσότερο από ό,τι μισούν κάποιο παιδί που ισχυρίζεται ότι είναι ο παγκόσμιος ηγέτης. Επιπλέον, θα μπορούσα να βάλω ένα τέλος στους πολέμους και οι άνθρωποι σε ολόκληρο τον πλανήτη Γη θα ζούσαν στην αγαπημένη μου γροθιά πολύ καλύτερα από τώρα!
  Η Αλμπίνα γέλασε.
  - Λοιπόν, φιλοδοξίες, είσαι πιο ψύχραιμος από τον Ναπολέοντα.
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Μάλλον πιο ταλαντούχος.
  Το κορίτσι ήρωας έγνεψε καταφατικά.
  Ναι, δεν παύεις ποτέ να με εκπλήσσεις. Τι υπέροχη γενιά είναι αυτή.
  Ο Vitalik επιβεβαίωσε:
  - Εκπαίδευση Google !
  Το αγόρι άνοιξε το smartphone του και άρχισε να ελέγχει μέσω Διαδικτύου πόσο καταστροφική ήταν η επίδραση του υπεριού του .
  Πράγματι, σε μια μεγάλη περιοχή, τα smartphone όχι μόνο διέγραψαν εικόνες, αλλά και απέτυχαν. Το αγόρι είχε ειδική προστασία από ιούς και τα υπόλοιπα πέταξαν. Και όχι μόνο στη Μόσχα, αλλά και έξω σε μια ακτίνα χιλίων χιλιομέτρων. Η Αγία Πετρούπολη, και εν μέρει η Λευκορωσία, η Ουκρανία και τα κράτη της Βαλτικής, και ανατολικά μέχρι το Καζάν, συμπεριλαμβανομένου, τραυματίστηκαν.
  Ναι, έκθεση σε υπερϊό σοβαρός . Και καλύφθηκε η βιντεοπαρακολούθηση.
  Και πόσο, μέχρι στιγμής, τόσο η αστυνομία όσο και η FSB δεν μπορούν να καθορίσουν την κλίμακα. Αλλά και εντός της Μόσχας και των γειτονικών πόλεων. Και η βάση της αστυνομίας, προφανώς, πέταξε.
  Ο Βιτάλικ τα κοίταξε όλα αυτά και σφύριξε:
  - Πατρίδα, η μεγαλύτερη χώρα,
  Το σύμπαν θα είναι από κάτω σου...
  Αλλά τότε ένας τυφώνας θανάτου σάρωσε,
  Τι έγινε με την αγία Πατρίδα μου!
  Η Αλμπίνα έσκυψε και ρώτησε:
  - Λοιπόν, πώς, το παράσιτο, έκανε μεγάλη ζημιά;
  Το αγόρι απάντησε αναστενάζοντας:
  - Ακόμα και πάρα πολύ. Τα Gravitons επιταχύνουν την εξάπλωση του ιού με καταστροφική ταχύτητα. Είναι καλό που περιόρισα έγκαιρα τον υπεριό .
  Το ηρωικό κορίτσι γκρίνιαξε:
  - Ιδιοφυής ανόητος!
  Ο Vitalik παρατήρησε:
  - Εδώ ο Τζένγκις Χαν δεν μπορούσε ούτε να γράφει ούτε να διαβάζει, αλλά κατέλαβε τον μισό κόσμο. Και μπόρεσα να το κάνω αυτό στην ηλικία των δεκαπέντε που κανείς άλλος στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  Η Αλμπίνα ήθελε να πει κάτι, αλλά σώπασε. Κοίταξε τα πόδια της. Ήταν μυώδεις, δυνατοί, μαυρισμένοι, αλλά ταυτόχρονα ξυπόλητοι και βρώμικοι. Ξαφνικά ένιωσε ντροπή. Και άρχισε να κοιτάζει γύρω της, πού να τα πλύνει.
  Το αγόρι παρατήρησε χαμογελώντας:
  -Τι, ντρέπεσαι;
  Το ηρωικό κορίτσι αντιτάχθηκε:
  - Είναι δύσκολο να με ντροπιάσεις. Αλλά δεν έμαθες κάτι.
  Ο Βιτάλικ γρύλισε:
  - Τι ακριβώς?
  Η Αλμπίνα δεν απάντησε με μεγάλη σιγουριά:
  - Ότι οι άνθρωποι έχουν ακόμα μνήμη στο κεφάλι τους. Η αστυνομία και η FSB μπορούν να πραγματοποιήσουν δημοσκοπήσεις, να συντάξουν τα δικά μου και δικά μου σκίτσα και να υπολογίσουν τις φωτεινές προσωπικότητες μας από αυτές.
  Το παιδί θαύμα ανατρίχιασε και παρατήρησε:
  - Κάπως δεν το σκέφτηκα.
  Το ηρωικό κορίτσι παρατήρησε:
  - Μπορεί να με μηνύσουν για συνενοχή. Και στάλθηκε σε μια αποικία ανηλίκων για κορίτσια.
  Ο Βιτάλικ ανασήκωσε τους ώμους του.
  - Με μια μαύρη ζώνη, θα είσαι μια χαρά εκεί.
  Η Αλμπίνα χαμογέλασε.
  - Λοιπον ναι! Και οι φρουροί, κακές γυναίκες, θα σας ψάξουν και θα σας νιώσουν από την κορυφή ως τα νύχια. Και θα κοιμηθείς στους στρατώνες και θα δουλέψεις.
  Το αγόρι παρατήρησε:
  - Είναι εντάξει. Τώρα οι αποικίες είναι μισοάδειες και είναι καλύτερα σε αυτές παρά σε άλλες παιδικές κατασκηνώσεις. Ξέρω τι να συγκρίνω. Εδώ ξεκουράστηκα σε ένα στρατόπεδο για παιδιά, έτσι οι νιπτήρες είναι στο δρόμο και το νερό είναι μόνο κρύο, και η τουαλέτα στο δάσος είναι η πιο αντικαταθλιπτική , Και ζούσαν σε έναν στρατώνα, είκοσι πέντε αγόρια σε ένα δωμάτιο. Σε ένα ειδικό σχολείο οι συνθήκες είναι πολύ καλύτερες. Και σε μια σύγχρονη παιδική αποικία, γενικά, υπάρχουν λίγοι κρατούμενοι τώρα, και είσαι σαν σε σανατόριο.
  Το κορίτσι λογικά παρατήρησε:
  - Για τέτοιες φάρσες, θα υπάρχει κάποια ειδική αποικία για σένα και για μένα, όπου θα σε χτυπούν με λαστιχένια μπαστούνια με ξύλα στις γυμνές φτέρνες σου. Και να ταΐζετε με χυλό και μπαγιάτικο ψωμί, και να κάνετε γαϊδούρια δώδεκα ώρες την ημέρα.
  Ο Vitalik παρατήρησε:
  - Δεν υπάρχουν τέτοιες αποικίες για παιδιά τώρα. Αυτές είναι απλώς ιστορίες τρόμου. Και με τις ικανότητες και τις γνώσεις μου, μπορώ εύκολα να δραπετεύσω από οποιαδήποτε φυλακή. Οπότε δεν με τρομάζει. Ας σκεφτούμε καλύτερα τι να κάνουμε με την ανθρώπινη μνήμη;
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  - Στη σειρά φαντασίας "Άνθρωποι με τα Μαύρα", η μνήμη διαγράφηκε με κάποια συσκευή. Ίσως φτιάξετε έναν βιολογικό υπεριό και θα καθαρίσετε τα αρχεία μνήμης των ανθρώπων;
  Το παιδί θαύμα στριφογύρισε το δάχτυλό του στον κρόταφο του:
  - Όχι μόνο κατέστρεψα τα smartphone και τα iPhone , και τα κινητά τηλέφωνα των ανθρώπων, αλλά θέλετε επίσης να τους κάνω ηλίθιους, στερώντας τους τη μνήμη τους. Και αν ο ιός ξεφύγει από τον έλεγχο, τότε όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη Γη θα γίνουν μωρά με διάνοια;
  Η ηρωίδα ανατρίχιασε και παρατήρησε:
  - Ναι, φαίνεται απαίσιο. Και μπορείς να σβήσεις μόνο τη μνήμη που αφορά ειδικά εσένα και εμένα;
  Ο Βιτάλικ ανασήκωσε τους ώμους του και απάντησε:
  - Θεωρητικά, αυτό είναι δυνατό. Αλλά αυτή είναι λεπτή δουλειά και απαιτεί χρόνο. Και μπορούν να μας βρουν πολύ γρήγορα. Άρα τα πράγματα είναι δευτερεύοντα για εμάς. Ένας ιός που δρα στα ανθρώπινα σώματα και καθαρίζει όλη τους τη μνήμη και βλάπτει τα κουτιά και την προσωπικότητα μπορεί να γίνει πολύ πιο γρήγορα, αλλά αυτό είναι τελικά γενοκτονία.
  Η Αλμπίνα απάντησε αναστενάζοντας:
  Ναι, αυτό θα ήταν κακό. Αλλά ... Πώς μπορούμε να σωθούμε;
  Το παιδί θαύμα παρατήρησε:
  - Τώρα η αστυνομία και η FSB δεν θα είναι στο χέρι μας. Θα είναι απασχολημένοι με την αποκατάσταση του συστήματος παρακολούθησης βίντεο σε όλες τις συσκευές. Και αυτό το διάστημα θα ξεχασθούμε. Προς το παρόν, ας πάμε στο εργαστήριο. Οι εργασίες θα πρέπει να επιταχυνθούν. Θα χρειαστώ περισσότερη ισχύ και καλύτερες συσκευές.
  Το κορίτσι παρατήρησε:
  - Διάβασα το μυθιστόρημα του Belyaev - "The Lord of the World". Πώς δόθηκαν εντολές στον κόσμο από το ραδιόφωνο. Ίσως το κάνεις κι εσύ αυτό;
  Ο Βιτάλικ γέλασε.
  - Αυτή είναι μια καλή ιδέα! Έτσι ήταν στην ταινία για τον Φαντόμα. Το σκέφτηκα ήδη. Αλλά εδώ χρειαζόμαστε ένα ειδικό κύμα που θα επηρέαζε τον εγκέφαλο. Ένα είδος τηλεπάθειας. Για παράδειγμα, ο Wolf Messing θα μπορούσε να συλλάβει τις σκέψεις των ανθρώπων και να τις διαβάσει. Αλλά δεν είναι τόσο εύκολο, και καθόλου, όσο στο ραδιόφωνο.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  - Αλλά μια τέτοια ακτινοβολία θα σε κάνει παγκόσμιο δικτάτορα χωρίς να ρίξεις ούτε μια βολή.
  Και θα υπακούς αδιαμφισβήτητα δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο! Και θα είσαι ο αυτοκράτορας της Γης!
  Ο Βιτάλικ κοίταξε τον φίλο του και παρατήρησε:
  - Αν μας υπολογίσουν και μας πιάσουν, μπορεί κάλλιστα να σταλούν σε ψυχιατρική κλινική. Γιατί οι ιδέες μας είναι πολύ φιλόδοξες ! Αλλά εντάξει. Σου ήρθε μια υπέροχη ιδέα. Ή θα κυβερνήσω τον κόσμο, ή θα καταστραφώ επιπόλαια.
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά και επιβεβαίωσε:
  - Άρα οι άνθρωποι είτε θα γίνουν παντοδύναμοι, σαν Θεοί, είτε θα εξαφανιστούν ως αποτέλεσμα μιας πλανητικής καταστροφής. Έχετε λοιπόν την επιλογή, είτε να κυβερνήσετε τον κόσμο, είτε να δεθείτε σε ένα κρεβάτι.
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά και είπε:
  - Πάμε στο εργαστήριο. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε εκεί. Πρέπει να σώσουμε τη Γη.
  Η κοπέλα κελαηδούσε, πηδώντας πάνω κάτω με τα ξυπόλυτα πόδια της, γεμισμένα σε διάφορα σκληρά αντικείμενα.
  Η φωνή της ήταν λαμπερή και ηχηρή.
  Φέρνουμε το ουράνιο φως σε όλο τον κόσμο,
  Ας πεθάνουμε - θα σώσουμε τον πλανήτη ...
  Αφήστε τη μοίρα να είναι τρομερή - ήρθε ο κακός θάνατος,
  Μην πεθάνετε μάταια, γιατί η Πατρίδα μας είναι ζωντανή!
  Ο Vitalik επιβεβαίωσε με αποδοκιμασία:
  Είναι πραγματικά τιμή
  Δεν μπορεί να βρεθεί στον ουρανό
  Η καρδιά λαχταρά για εκδίκηση
  Θέλει να σώσει τον κόσμο!
  Τόσο το αγόρι όσο και το κορίτσι πήδηξαν πιο ψηλά και γύρισαν τα καρφιά τους στον αέρα.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #9
  Θύμωσε και η βασίλισσα του κάτω κόσμου της Μόσχας, νονά της ρωσικής μαφίας, Αγριπίνα Μπελιάεβα, γνωστή και ως Λευκός Διάβολος.
  Μια ισχυρή, μυώδης, εκπαιδευμένη και εξωτερικά νεαρή γυναίκα οδήγησε τη φτέρνα της στη βουβωνική χώρα ενός από τα αφεντικά της μαφίας. Πέταξε από το συντριπτικό χτύπημα και συνετρίβη, αποσυνδέοντας.
  Ο Λευκός Διάβολος ήταν τρομερός στον θυμό. Μάλιστα, ήταν επικεφαλής ενός πραγματικού χταποδιού, της μεγαλύτερης και ισχυρότερης εγκληματικής ομάδας στη Ρωσία.
  Ταυτόχρονα , μια φυσική ξανθιά με δυνατό λαιμό, δυνατούς μύες. Η Agripina Belyaeva μπόρεσε να υποτάξει τις κατακερματισμένες ομάδες της Μόσχας. Είχε μια μυστική, αόρατη δύναμη που εκτεινόταν πολύ πέρα από τα σύνορα της Ρωσίας.
  Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί όμορφη, αν όχι για τους υπερβολικά δυνατούς ώμους και τους μύες, καθώς και μια ουλή στο αριστερό της μάγουλο. Τα μάτια της μαφίας ήταν κρυμμένα από γυαλιά καθρέφτη και στο δεξί της χέρι κρατούσε ένα πολύ βαρύ πιστόλι με είκοσι φυσίγγια στο τύμπανο. Και ήταν τρομακτικό να την κοιτάζω. Ολόσωμη δερμάτινη, μια επιθετική κυρία, μπροστά στην οποία τρέμουν τα αφεντικά του εγκλήματος.
  Και τώρα βρυχάται:
  - Λοιπόν, όλα μας τα smartphone, τα iPhone , τα κινητά τηλέφωνα είναι εκτός λειτουργίας και εντός διαγράφηκαν οι πληροφορίες τους ;
  Οι ηγέτες της μαφίας μουρμούρισαν κάτι αδιευκρίνιστο. Ένας από αυτούς, νεότερος , παρατήρησε:
  - Μα το σύστημα βιντεοεπιτήρησης της αστυνομίας και του FSB καλύφθηκε με λεκάνη!
  Ο Λευκός Διάβολος σφύριξε:
  - Ποιο ειναι το νοημα? Απλώς δεν παρενέβη μαζί μας, καθώς έχουμε ισχυρές καλτσοδέτες στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου, μόνο οι ανταγωνιστές μας από τις αραβικές χώρες επωφελήθηκαν από αυτό.
  Και η γυναίκα πυροβόλησε τη νεαρή αρχή. Η σφαίρα πέρασε, πιάνοντας ελαφρά τον κρόταφο και κόβοντας μια τούφα από μαλλιά.
  Ο μαφιόζος χλόμιασε, αλλά στάθηκε στα πόδια του.
  Η Αγριπίνα μουρμούρισε:
  - Λοιπόν, εντάξει... Καταλαβαίνω ότι πρόκειται για δολιοφθορά μεγάλης κλίμακας. Αλλά κάποιος θα απαντήσει.
  Και ο Λευκός Διάβολος πυροβόλησε ξανά. Ο άντρας με το καπέλο έπεσε, κρατώντας το στομάχι του με τα χέρια του. Και άρχισε να στριφογυρίζει από αγωνία.
  Η Αγριπίνα χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Σήμερα είμαι ευγενικός. Βρείτε αυτόν που έκανε αυτή την εκτροπή και παραδώστε μου το δεσμευμένο.
  Ένα από τα αφεντικά είπε αναλυτικά:
  - Νεκρός ή ζωντανός?
  Ο λευκός διάβολος μουρμούρισε:
  - Καλύτερα ζωντανός!
  Και πυροβόλησε ακριβώς στη βουβωνική χώρα εκείνου που έκανε μια τέτοια ερώτηση. Η σφαίρα έπεσε στο πιο ευαίσθητο σημείο. Οι μαφιόζοι έπεσαν και σώπασαν, παράλυτοι από το σοκ του πόνου.
  Η Αγριπίνα έγνεψε καταφατικά.
  - Σου δίνω εβδομήντα δύο ώρες να ψάξεις. Και ήρθε η ώρα! Εάν δεν έχετε χρόνο, τότε οι επιζώντες θα ζηλέψουν τους νεκρούς.
  Οι ληστές αναστατώθηκαν. Ο Λευκός Διάβολος κράτησε τους πάντες σε μια σιδερογροθιά. Και είχε πολλή δύναμη. Μπορεί να μην είναι απόλυτο. Έπρεπε να αποδεσμεύσω το μερίδιο της επίσημης εξουσίας και των δυνάμεων ασφαλείας. Η Agripina Belyaeva ήταν γνωστή στους εγκληματικούς κύκλους με το ψευδώνυμο White Devil. Λίγοι όμως γνώριζαν το πραγματικό της όνομα και επώνυμό. Διέπραξε τον πρώτο της φόνο σε ηλικία πέντε ετών και δεν ήταν καν ύποπτη. Μάλιστα, ένα κορίτσι με άσπρα μαλλιά, όμορφο, μόνο πολύ μεγάλο και δυνατό για τα χρόνια της.
  Θα μπορούσε να κάνει καριέρα στις πολεμικές τέχνες, αλλά προτιμούσε το έγκλημα.
  Ωστόσο, παρά την εξουσία της, είχε μόνο μία καταδίκη για ένα νεαρό . Και μετά γύρισε τα πράγματα τόσο πονηρά και έλυσε τις δυνάμεις ασφαλείας που δεν τη συνάντησε πια.
  Η Αγριπίνα μπόρεσε να υποτάξει όλες τις ομάδες της Μόσχας. Αυτό που φαινόταν αδύνατο σε μια τόσο μεγάλη πόλη. Οι επίσημες αρχές έμειναν ευχαριστημένες, αφού η αιματηρή αναμέτρηση μεταξύ των συμμοριών είχε ουσιαστικά σταματήσει. Και επικρατούσε λιγότερο χάος . Η Agripina απαγόρευσε την πώληση ναρκωτικών κοντά σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, εισήγαγε ορισμένους άλλους περιορισμούς στην εγκληματική επιχείρηση. Σε απάντηση, οι αρχές δεν την άγγιξαν και βοήθησαν ακόμη και στον αγώνα κατά των ανταγωνιστών.
  Η Αγριπίνα είχε μεγάλη επιρροή στους πολιτικούς και μπορούσε να την αναγκάσει να ψηφίσει όπως ήθελε.
  Ταυτόχρονα , ήταν άγρια. Την φοβόντουσαν ακόμη και υπουργοί και αντιπρόεδροι.
  Η Αγριπίνα άρχισε μάλιστα να κοιτάζει προσεκτικά το προεδρικό στέμμα. Πράγματι, γιατί να μην γίνει η επίσημη βασίλισσα της Ρωσίας συνδυάζοντας τη δύναμη της μαφίας και του κράτους;
  Αλλά αυτό είναι ακόμα ένα όνειρο. Και τώρα, αυτή τη στιγμή, φανταστείτε ότι όλα τα smartphone, τα iPhone , τα κινητά τηλέφωνα και ο εξοπλισμός επικοινωνίας έχουν πετάξει για εσάς και το περιβάλλον σας.
  Αυτό είναι που θα σε κάνει να φρικάρεις .
  Η Αγριπίνα κοίταξε τον εαυτό της στον καθρέφτη. Δεν είναι μεγάλη - μόνο τριάντα έξι ετών. Σε εκείνη την ηλικία, μόνο οι βασιλιάδες είχαν τόση δύναμη και επιρροή. Όμως το όμορφο πρόσωπό της παραμορφώθηκε από μια τόσο βαθιά ουλή που μέχρι στιγμής οι καλύτεροι κοσμετολόγοι στον κόσμο δεν μπορούν να την επιδιορθώσουν. Την γερνάει. Χμμ ... Έχει ακόμα πολύ χρόνο και, αν δεν τη σκοτώσουν, τότε η εξουσία πάνω στην αυτοκρατορία δεν θα ξεφύγει.
  Τα μαλλιά της είναι πολύ ανοιχτά, σαν χιόνι. Πολλοί μάλλον πιστεύουν ότι είναι βαμμένο. Αλλά όχι, είναι το φυσικό της χρώμα. Είναι όμορφη, αλλά υπερβολικά μυώδης και οι ώμοι της, όπως αυτοί ενός αθλητή, είναι εντελώς αθηλυκοί. Και τόσοι πολλοί φόνοι στα χέρια της.
  Η Αγριπίνα έχει ήδη ανακαλύψει ότι οι δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών δεν έχουν καμία σχέση με αυτήν την καταστροφή. Άρα κάποιος είναι ντόπιος.
  Αλλά ποιος? Ποιος μπορεί να βρει έναν τόσο ισχυρό ιό και ποια είναι αυτή η ιδιοφυΐα; Ή μήπως είναι αυτή;
  Η ίδια η Αγριπίνα είναι γυναίκα και ξέρει πολύ καλά ότι το ωραίο φύλο μπορεί να είναι πραγματικά λαμπρό. Πώς ήταν μια λαμπρή κακιά .
  Αλλά γιατί ήταν; Αυτή είναι τώρα!
  Η Αγριπίνα σκέφτηκε ότι ένας επιστήμονας που θα μπορούσε να δημιουργήσει έναν τέτοιο υπερϊό θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμος για τη μαφία. Εξάλλου, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απενεργοποιήσετε τους υπολογιστές και τα συστήματα παρακολούθησης βίντεο σε όλο τον κόσμο.
  Και αυτό θα μπορούσε να δώσει απλώς αδιανόητη δύναμη. Και η δύναμη είναι τόσο γλυκιά. Γίνε η αυτοκράτειρα όλου του κόσμου.
  Η Αγριπίνα μάλιστα τραγούδησε χαμηλόφωνα:
  Οι κυρίες λατρεύουν να ντύνονται
  Οι κυρίες λατρεύουν να τρώνε 1
  Το ισχυρότερο φύλο ξέρει να παλεύει
  Και ο άνθρωπος είναι κλέφτης!
  Έχω άλλο πάθος
  Αυτή είναι δύναμη, μόνο δύναμη!
  Δεν χρειάζεται χρυσός και χρήματα
  Και είναι απαραίτητο ότι μπροστά μου,
  Ο κόσμος ήταν γονατισμένος
  Ο κόσμος ήταν γονατισμένος
  Σε όλη τη γη!
  Η Αγριπίνα τρύπησε την αιχμή της μπότας της στη βουβωνική χώρα ενός από τους υπηρέτες, που της έφερε σαμπάνια σε ένα δίσκο. Το χτύπημα πέταξε τον νεαρό υπηρέτη, και μάλιστα κύλησε στον αέρα. Και απλώθηκε στο πάτωμα αναίσθητος.
  Ο λευκός διάβολος έγνεψε με ένα χαμόγελο.
  - Συγνώμη! Πάντα θέλω να χτυπήσω κάποιον.
  Ο έφηβος λιποθύμησε από το σοκ του πόνου. Ναι, αυτή η νονά είναι πολύ κακός άνθρωπος.
  Ωστόσο, έπινα σαμπάνια. Της άρεσε αυτό το γλυκό νερό. Ένα άλλο όμορφο αγόρι της έφερε ένα μαύρο παιχνίδι σε ένα βάζο γεμάτο με διαμάντια. Η λευκή διάβολος μετά βίας συγκρατήθηκε από το χτύπημα. Της άρεσε πολύ να κτυπά τους εκπροσώπους του ισχυρότερου φύλου. Ιδιαίτερα χαριτωμένα και νέα.
  Αλλά τώρα της πέρασε από το μυαλό ότι μπορείς να σακατέψεις τον άντρα για πάντα. Και λυπήθηκα λίγο. Και περιορίστηκε μόνο σε μια πολύ οδυνηρή κίνηση στη μύτη.
  Η διάθεσή της τώρα ήταν επιθετική, και ταυτόχρονα, εύθυμη. Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν ιδιοφυΐες στη χώρα μας που είναι ικανές να συμπεριφέρονται άσχημα χίλια μίλια σε έναν κύκλο και να δημιουργούν παρόμοια πράγματα. Ουάου!
  Πόσο φανταστικά αποτελεσματική μπορεί να είναι μια κυβερνοεπίθεση . Και φυσικά, είναι απαραίτητο να μάθουμε ποιος θα μπορούσε να κανονίσει κάτι τέτοιο.
  Σίγουρα, δεν πρόκειται για αδύναμη ιδιοφυΐα. Ή μήπως ένας ολόκληρος οργανισμός;
  Εδώ η Αγριπίνα μόρφασε. Ξαφνικά, είχε πολύ δυνατούς και τεχνολογικά καταξιωμένους ανταγωνιστές;
  Μετά θυμήθηκα τη σειρά κινουμένων σχεδίων που έβλεπε ως παιδί. Εκεί, ένας εγκέφαλος δημιούργησε και έδωσε τέτοια πράγματα - δροσερά και ασυνήθιστα! Κι αν κάποιος εξωγήινος πολιτισμός κρύβεται πίσω από αυτό;
  Αγριπίνα, δεν μπορεί κανείς να πει ότι ήταν μια ηλίθια και αγενής εγκληματίας. Έχω διαβάσει και παρακολουθήσει μερικά. Και οι ορίζοντές της δεν ήταν περιορισμένοι.
  Κατ' αρχήν, η ύπαρξη άλλων πολιτισμών δεν έρχεται σε αντίθεση με την επιστήμη.
  Ακόμα και το αντίστροφο. Απλώς η επιστήμη λέει ότι υπάρχουν αστέρια παλαιότερα από τον Ήλιο και πλανήτες πολύ μεγαλύτεροι από τη Γη στο σύμπαν. Αυτό σημαίνει ότι η ευφυής ζωή θα μπορούσε κάλλιστα να αναπτυχθεί πάνω τους μέσω της εξέλιξης. Και ακόμη και να ξεπεράσει το επίπεδο της ανθρώπινης ανάπτυξης .
  Και ξεπερνούν τόσο πολύ που έχουν φτάσει στον πλανήτη Γη και υπερφωτιστικές ταχύτητες.
  Κάτι που, κατ' αρχήν, όχι μόνο είναι δυνατό, αλλά ίσως και θα έπρεπε να είναι. Υπάρχουν περίπου εβδομήντα έως εκατό εκατομμύριο αστέρια στο σύμπαν. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν υπάρχει μόνο ένας πλανήτης για ένα εκατομμύριο αστέρια, τότε πόσοι πολιτισμοί θα πρέπει να υπάρχουν που ξεπερνούν τον ανθρώπινο.
  Και τα αστέρια, πιθανότατα, έχουν ακόμη περισσότερους πλανήτες. Μπορεί να υπάρχει μια ποικιλία μορφών ζωής, και όχι μόνο πρωτεΐνη .
  Η Αγριπίνα χαμογέλασε και είπε δυνατά:
  - Μόνο ανταγωνιστές από άλλους κόσμους δεν έφταναν για να είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι!
  Μια μεγαλόσωμη δυνατή γυναίκα έφαγε επίσης μαύρο χαβιάρι. Και αποφάσισα ότι πρέπει να τεντωθεί λίγο. Αν και η Αγριπίνα ήταν γεμάτη αγωνιστές, προτιμούσε να χτυπά τον εαυτό της άντρες, ακόμα και γυναίκες. Και διατηρήστε τη φόρμα.
  Όπως, για να μην νομίζουν ότι η νονά έχει αδυνατίσει. Άλλωστε το γυναικείο φύλο τους λέγεται αδύναμο.
  Ωστόσο, αυτό είναι παραπλανητικό. Έτσι, ένα θηλυκό, εκπαιδευμένο και γενετικά προικισμένο, μπορεί να είναι πιο επικίνδυνο από έναν άνδρα, οποιοδήποτε μέλος του ισχυρότερου φύλου.
  Τώρα έχει πάει γυμναστήριο. Εδώ έχει ένα ολόκληρο αθλητικό συγκρότημα στο παλάτι. Τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια της εφηβείας αρραβωνιάζονται μαζί. Υπάρχουν και παλιότεροι.
  Η Αγριπίνα άλλαξε. Ήταν με κιμονό και ξυπόλητη, όπως ήταν αναμενόμενο στο καράτε. Αν όχι για τα μαλλιά και το υπέροχο στήθος, θα μπορούσε να την παρεξηγήσουν με έναν νεαρό άνδρα. Ένα πολύ σκληρό πρόσωπο, ισχυρή θέληση πηγούνι, μια ουλή που δίνει μια δυσοίωνη έκφραση, και ατσάλινα μάτια, σαν λύκος.
  Αυτήν τη στιγμή, μια κοκκινομάλλα άρπυια υποτίθεται ότι θα έπαιζε μαζί της . Η ιδιοκτήτρια του τέταρτου νταν, δύο μέτρων, ήταν σχεδόν η μόνη γυναίκα στη Ρωσία και στον κόσμο που μπορούσε να πολεμήσει επί ίσοις όροις την Αγριπίνα , επίσης ψηλή και ογκώδη γυναίκα.
  Ωστόσο, τώρα, η κοκκινομάλλα άρπυια την κάλεσε σε ένα πιο πρωτόγονο, ενσύρματο και επομένως λιγότερο κατεστραμμένο τηλέφωνο και είπε:
  - Το κεφάλι μου ραγίζει μετά το σπάρινγκ, με έκαναν νοκ άουτ και ο γιατρός συνέστησε ξεκούραση για τρεις ημέρες.
  Η Αγριπίνα μουρμούρισε:
  - Τι, διάσειση!;
  Η κοκκινομάλλα μουρμούρισε:
  - Ναί! Με κλώτσησαν πολύ δυνατά.
  Η ξανθιά μητέρα της μαφίας γρύλισε:
  - Τότε στείλε μου αυτόν που σε χτύπησε έτσι.
  Η κοκκινομάλλα , που ντρεπόταν να παραδεχτεί ότι την χτύπησε ένας έφηβος που έμοιαζε με αγόρι περίπου δώδεκα, βόγκηξε :
  - Εγώ δεν τον γνωρίζω. Φορούσε μάσκα, με μαύρη στολή, και δεν παρουσιάστηκε.
  Η Αγριπίνα γέλασε.
  Τι είναι αυτό, ένας νίντζα;
  Ο κοκκινομάλλης πολεμιστής έγνεψε καταφατικά.
  - Ισως ναι!
  Η ξανθιά μητέρα της μαφίας ρώτησε:
  - Επικοινωνήστε μαζί του λοιπόν. Και να τον προσκαλέσω στην υπηρεσία μου.
  Τα Μέγαρα με το τέταρτο σημείο απάντησαν:
  - Όλα τα κινητά τηλέφωνα, smartphone, iPhone είναι εκτός λειτουργίας. Πώς να επικοινωνήσω τώρα, δεν ξέρω!
  Η Αγριπίνα μουρμούρισε:
  - Καταλαβαίνω. Εντάξει, νομίζω ότι κάπου θα εμφανιστεί ένα τέτοιο άτομο και θα στείλω προειδοποιήσεις. Και θα εισάγουμε smartphone και iPhone από την Κίνα. Θα χαρούν μόνο να μας πουλήσουν μια επιπλέον παρτίδα!
  Και ο ξανθός μαφιόζος λιποθύμησε. Ξαφνικά ένιωσε ότι η εμφάνιση ενός μυστηριώδους μαχητή και μια ξαφνική ισχυρή επίθεση στον κυβερνοχώρο συνδέονταν κατά κάποιο τρόπο μεταξύ τους. Και αυτό πρέπει να διαπιστωθεί. Λοιπόν, θα στείλει όποιον χρειάζεται να μάθει τις λεπτομέρειες και τις λεπτομέρειες της μάχης. Ίσως υπάρξει κάτι ενδιαφέρον.
  Στο μεταξύ, μπορείτε να τεντώσετε το δυνατό σώμα σας.
  Εκτός από την κοκκινομάλλα με την τέταρτη δεδομένη , υπάρχει και μια μελαχρινή με την τρίτη. Και επίσης κάτω από δύο μέτρα ύψος, και εκατόν τριάντα κιλά σε βάρος, περίπου ίσο με την κοκκινομάλλα. Το σπάρινγκ μαζί της είναι επίσης ενδιαφέρον και διδακτικό.
  Αλλά η Αγριπίνα ένιωσε ένα κύμα θυμού μέσα της. Και ήθελε να χτυπήσει δυνατά κάποιον.
  Και κάλεσε τα αγόρια. Μια ολόκληρη ντουζίνα ξυπόλητοι, χαριτωμένοι έφηβοι με κιμονό μπήκαν στην αίθουσα. Ήταν δεκατεσσάρων, δεκαπέντε χρονών. Και αυτοί, πρέπει να πω, είναι ήδη καλοί μαχητές. Ωστόσο, κόντρα στο επίπεδο της Αγριπίνας...
  Η γυναίκα μητέρα της μαφίας διέταξε:
  - Δύο σε μένα!
  Κάποια αγόρια έτρεξαν προς το μέρος της. Η Αγριπίνα φόρτωσε την πρώτη με το γυμνό, θανατηφόρο πόδι της στο κεφάλι. Και το δεύτερο χτύπησε με τον αγκώνα της στο στήθος. Και παρόλο που ζύγιζε σχεδόν ενάμιση centner, κινήθηκε πολύ γρήγορα.
  Τα αγόρια έπεσαν αναίσθητα.
  Η Αγριπίνα σφύριξε:
  - Μάθετε, τρελές ! Όταν ήμουν στην ηλικία σου, σε αγώνες χωρίς κανόνες, μου έβαζαν έναν έμπειρο λύκο. Και η έφηβη δεν είχε ούτε στιλέτο. Και έπρεπε είτε να σκοτώσω με γυμνά χέρια είτε να πεθάνω ο ίδιος. Όπως βλέπετε, είμαι ζωντανός, που σημαίνει ότι ο λύκος σκοτώθηκε! Τώρα επιτεθείτε στη γυναίκα.
  Ο αγώνας ξεκίνησε, σαν σε σενάριο του Χόλιγουντ. Μεγάλη, γρήγορη, μυώδης γυναίκα εναντίον αγοριών.
  Αυτή γρονθοκόπησε και κλωτσούσε. Και σε κάθε χτύπημα, κάποιος έπεφτε. Αν το αγόρι είχε χρόνο να βάλει ένα μπλοκ, τότε θα μπορούσε ακόμα να σηκωθεί.
  Αλλά αν όχι, τότε ηρέμησε χωρίς συνείδηση. Η Αγριπίνα έχει πολύ δυνατές γροθιές και πόδια. Είναι σαφές γιατί μια τέτοια γυναίκα μπόρεσε να υποτάξει τον υπόκοσμο της Μόσχας και το μεγαλύτερο μέρος της Ρωσίας. Δημιουργία υποκαταστημάτων σε χώρες του εξωτερικού. Και κάντε σχεδόν οποιονδήποτε στον κόσμο να τρέμει.
  Σύντομα τα αγόρια ήταν όλα αναίσθητα στο πάτωμα.
  Η Αγριπίνα πήρε τη δάδα. Και άρχισε να φέρνει φωτιά στα γυμνά τακούνια των εφήβων. Όταν η φλόγα γλείφει την ευαίσθητη φτέρνα του αγοριού, πονάει πολύ. Ουρλιάζουν και συσπώνται.
  Μετά γκρινιάζουν, εκλιπαρούν για έλεος και σέρνονται μακριά. Και ο αέρας μύριζε τηγανητό κρέας, από καμένο, νεανικό υγιές δέρμα.
  Ναι, έκανε εξαιρετική δουλειά.
  Μετά από αυτό, κάλεσε μια γιγάντια μελαχρινή να πολεμήσει . Και άρχισε πάλι μια σκληρή και πεισματική μάχη.
  Η Αγριπίνα και ο σύντροφός της δεν πίεσαν τα πράγματα, αλλά δούλεψαν για την τεχνική.
  Η Αγριπίνα θυμήθηκε πώς ήταν αρραβωνιασμένη σε μια άμαξα από την παιδική της ηλικία και πάλευε σε αγώνες χωρίς κανόνες. Την έβαλαν εναντίον των αγοριών. Αφού κέρδιζε πολύ εύκολα τα κορίτσια.
  Πολέμησαν σε ειδικούς αγώνες, τους οποίους κανόνισε ημινόμιμα η μαφία.
  Και μερικές φορές όχι μόνο με χέρια και πόδια, αλλά και με όπλα. Κάπως χτυπήθηκε στο πρόσωπο με ένα σπαθί, έτσι ώστε να υπάρχει μια ουλή. Και αυτό είναι που παρατηρείται, αλλά υπήρχε και κάτι άλλο.
  Αλλά έχει γίνει μεγάλη μαέστρος. Στην αρχή θεωρήθηκε τορπίλη, αλλά στη συνέχεια εισέβαλε σε μεγάλες αρχές.
  Η Αγριπίνα μεγάλωσε αδίστακτη, και την ίδια στιγμή, μερικές φορές την καταλάμβανε ένα κύμα συνείδησης. Όπως, δεν μπορείς να κάνεις έτσι το χάος . Η παιδική ηλικία και η νεότητα έπεσαν στην ταραγμένη δεκαετία του '90. Στη συνέχεια, στη δεκαετία του 2000, όλα κατά κάποιο τρόπο έπεσαν σε παρακμή. Η μαφία έγινε πιο αξιοσέβαστη, αν και οι δολοφονίες και οι αναμετρήσεις συνεχίστηκαν.
  Και έκανε καριέρα για τον εαυτό της ... Και ανέβηκε στην κορυφή του εγκληματικού κόσμου.
  Και τώρα έκανε ένα απότομο χτύπημα και γκρέμισε τη μελαχρινή και μετά πρόσθεσε στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Έτσι καθήλωσε την εγρήγορση και έδωσε ένα συντριπτικό πλήγμα.
  Βλέποντας ότι ήταν ήσυχη. Η Αγριπίνα σήκωσε ξανά τη δάδα και έφερε τη φωτιά στα μεγάλα, αλλά μάλλον όμορφα και ελκυστικά πόδια της μελαχρινής.
  Μύριζε κάψιμο , που γαργαλούσε τα ρουθούνια της μητέρας της μαφίας.
  Η μελαχρινή συνήλθε από τον πόνο και πετάχτηκε πάνω. Ναι, υπάρχουν πολλές ευαίσθητες απολήξεις στα πόδια.
  Αφού τελείωσε τον αγώνα, η Αγριπίνα ήθελε να φάει. Οι υπηρέτριές της της έφεραν αμέσως το κεμπάπ σε ένα πλατινέ σουβλάκι. Τόσο νόστιμο και λιπαρό.
  Η Αγριπίνα τους έδωσε εντολή:
  - Τραγουδήστε κάτι κορίτσια!
  Και εκείνοι που απαντούσαν με χαρά άρχισαν να εκπληρώνουν.
  Ο Gleb Zheglov και
  ο Volodya Sharapov έχουν καθίσει στο τραπέζι όχι
  μάταια .
  Τα σμέουρα άνθισαν σε ταραχώδες χρώμα,
  Διάφορα πλάσματα
  τριγυρνούσαν , Δεν υπήρχε ψωμί, αλλά γεμάτη βερνίκι παπουτσιών, Ναι, ο καμπούρης αρχηγός σαρκάζει - Και τα κορίτσια άρχισαν να χορεύουν, χτυπώντας τα λεπτώς λαξευμένα χαριτωμένα πόδια τους.
  Atas , hey, καλή διασκέδαση εργατική τάξη, atas ,
  Χορέψτε, αγόρια, αγάπη κορίτσια,
  Atas ! Ας μας θυμούνται σήμερα,
  Raspberry-berry, atas , atas , atas !
  Atas , atas , atas !
  Atas , atas , atas !
  Τα κορίτσια συνέχισαν το τραγούδι χτυπώντας ξανά τα πόδια τους.
  Μέχρι το πρωί το παράθυρο δεν σβήνει, ο Gleb Zheglov και ο Volodya δεν κοιμούνται, η περιβόητη μαύρη γάτα
  Z φοβάται τους τύπους μας!
  Εδώ τα κορίτσια ύψωσαν τις φωνές τους μισό τόνο πιο ψηλά.Ο Gleb Zheglov και ο Volodya Sharapov
  Υπηρέτησαν στις μάχες του τάγματος!
  Μετά από μια ειρηνική μέρα εργασίας, Να είσαι ήρεμη, αγαπητή πατρίδα!Και πάλι τα κορίτσια άρχισαν να τραγουδούν.
  Atas , hey, καλή διασκέδαση εργατική τάξη, atas ,
  Χορέψτε, αγόρια, αγάπη κορίτσια,
  Atas ! Ας μας θυμούνται σήμερα,
  Raspberry-berry, atas , atas , atas !
  Atas , atas , atas !
  Atas , atas , atas !
  Η Αγριπίνα έφαγε και άκουσε το τραγούδι. Ναι, το τραγούδι δεν είναι καινούργιο, αλλά ενδιαφέρον. Η νονά της της μαφίας την άκουγε στην πρώιμη παιδική ηλικία. Αν και, όπως ο Gleb Zheglov και ο Volodya Sharapov είναι εχθροί της.
  Πιο συγκεκριμένα, οι εχθροί των ληστών και της μαφίας, και είναι η κύρια ληστή στη Ρωσία, ίσως και στον κόσμο.
  Η Αγριπίνα έγνεψε στα κορίτσια. Και τους κάλεσε να φάνε.
  Λοιπόν, θα πρέπει να επιδειχθεί σεβασμός. Άλλωστε πολεμάει, θα έλεγε κανείς, πολεμίστρια, αλλά μπορεί να δείξει τη χάρη της.
  Μετά από αυτό, διέταξε πάλι ένα από τα κορίτσια να τραγουδήσει. Μπορείς να κάνεις κάτι δικό σου, ειλικρινές.
  Και το κορίτσι τραγούδησε με την καθαρή φωνή της:
  Μαργαριτάρια, αστραφτερά στα σμαραγδένια νερά,
  Ένας λευκός κύκνος σπάει στα σύννεφα!
  Ο ήλιος παίζει, η φύση έχει ανθίσει,
  Αφήστε την ευτυχία να λάμπει στους ανθρώπους για αιώνες!
  
  Και τα λουλούδια στο λιβάδι είναι φωτεινά ρουμπίνια,
  Πικραλίδα σε χρυσόφυλλο χωράφι!
  Να είστε άνθρωποι μαζί φιλικοί και ενωμένοι,
  Ας είναι η Πατρίδα η Μητέρα των Ιθαγενών!
  
  Ένα ουράνιο τόξο στον ουρανό είναι μια φωτεινή αστραπή,
  Ασήμι από σημύδες, στο χνούδι των λεύκων!
  Το παθιασμένο στήθος ξεχύνει ένα τραγούδι,
  Η μουσική παίζει, χαρούμενη γη!
  
  Δεν υπάρχει ειρήνη στο σύμπαν
  Ένας τυφώνας μαίνεται ανάμεσα στα αστέρια!
  Είναι δύσκολο στο σύμπαν για έναν άνθρωπο,
  Ο Σατανάς χτύπησε ένα κακό χτύπημα!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν με μεγάλο συναίσθημα και ενθουσιασμό. Και η Αγριπίνα τους χάιδεψε.
  Μετά από αυτό, της έφεραν ένα νέο, μόλις φερμένο από την Κίνα, smartphone. Και άρχισε πάλι να τηλεφωνεί σε όλους.
  Αλλά προς το παρόν, δεν είναι εύκολο να γίνει. Μπορείτε να καλέσετε έξω από τη Μόσχα. Και η διάθεση της Αγριπίνας ανέβηκε.
  Διέταξε το αγόρι με αυστηρή φωνή:
  - Τραγουδήστε μου ένα ειδύλλιο για την αγάπη!
  Υποκλίθηκε και άρχισε να τραγουδά με μεγάλη αίσθηση και έκφραση το όμορφο τραγούδι ενός ερωτευμένου νέου.
  Θυμάμαι πώς είναι τώρα, το πρόσωπο είναι λαμπερά,
  Το βλέμμα τρύπησε την καρδιά μου με την κόψη ενός στιλέτου!
  Κάηκα στα ρυάκια του πύρινου ανέμου,
  Απλά έμεινες σιωπηλός!
  Μετά από αυτό, πολλά αγόρια ταυτόχρονα, που έφεραν το κέικ και μιλκσέικ, άρχισαν να τραγουδούν μαζί.
  Η φωνή σου, πόσο όμορφη και αγνή είναι,
  Πιστεύω στον απέραντο καταρράκτη των χαδιών σου!
  Χωρίς εσένα, δεν χρειάζομαι μια μισητή ζωή,
  Και τώρα μια αιώνια ακτίνα θα με φωτίσει!
  
  Είσαι η θεά της ατελείωτης αγάπης
  Ένας ωκεανός γεμάτος θαυμαστό φως!
  Παγωμένα δεσμά, χαριτολογώντας σπάνε,
  Δεν θα δω την αυγή χωρίς εσένα!
  
  Το πρόσωπό σου λάμπει σαν τον ήλιο από πάνω,
  Δεν υπάρχουν πιο όμορφες φιγούρες στο σύμπαν!
  Το αίσθημα του πάθους σκεπάζει σαν τυφώνας,
  Το να είμαι μαζί σου για πάντα είναι ευτυχία!
  Τα αγόρια άρχισαν πάλι να τραγουδούν με αίσθηση, χτυπώντας τα πόδια τους . τ α
  Η φωνή σου, πόσο όμορφη και αγνή είναι,
  Πιστεύω στον απέραντο καταρράκτη των χαδιών σου!
  Χωρίς εσένα, δεν χρειάζομαι μια μισητή ζωή,
  Και τώρα μια αιώνια ακτίνα θα με φωτίσει!
  
  Είσαι η θεά της ατελείωτης αγάπης
  Ένας ωκεανός γεμάτος θαυμαστό φως!
  Παγωμένα δεσμά, χαριτολογώντας σπάνε,
  Δεν θα δω την αυγή χωρίς εσένα!
  
  
  Ο πόνος στην ψυχή μου μαίνεται σαν σφοδρή καταιγίδα,
  Και η φωτιά στο στήθος μου ανάβει αλύπητα!
  Σ 'αγαπώ, σε απάντηση κοιτάς περήφανα,
  Ο πάγος σπάει την καρδιά σε κομμάτια!
  Και πάλι το ρεφρέν, που ερμήνευσαν έφηβοι, που πότε πότε δέχονταν ξυλοδαρμούς από την ερωμένη τους και πολύ λιγότερο συχνά δώρα:
  
  Η φωνή σου, πόσο όμορφη και αγνή είναι,
  Πιστεύω στον απέραντο καταρράκτη των χαδιών σου!
  Χωρίς εσένα, δεν χρειάζομαι μια μισητή ζωή,
  Και τώρα μια αιώνια ακτίνα θα με φωτίσει!
  
  Είσαι η θεά της ατελείωτης αγάπης
  Ένας ωκεανός γεμάτος θαυμαστό φως!
  Παγωμένα δεσμά, χαριτολογώντας σπάνε,
  Δεν θα δω την αυγή χωρίς εσένα!
  
  Η φωνή σου, πόσο όμορφη και αγνή είναι,
  Πιστεύω στον απέραντο καταρράκτη των χαδιών σου!
  Χωρίς εσένα, δεν χρειάζομαι μια μισητή ζωή,
  Και τώρα μια αιώνια ακτίνα θα με φωτίσει!
  
  Είσαι η θεά της ατελείωτης αγάπης
  Ένας ωκεανός γεμάτος θαυμαστό φως!
  Παγωμένα δεσμά, χαριτολογώντας σπάνε,
  Δεν θα δω την αυγή χωρίς εσένα!
  
  Ανάμεσα στις φωτιές στον απέραντο έναστρο ωκεανό,
  Εσύ κι εγώ πεταχτήκαμε σαν αετοί στον ουρανό!
  Και τα χείλη σου να αστράφτουν από ρουμπίνια,
  Κάτι ειπώθηκε απαλά με πάθος!
  
  Η φωνή σου, πόσο όμορφη και αγνή είναι,
  Πιστεύω στον απέραντο καταρράκτη των χαδιών σου!
  Χωρίς εσένα, δεν χρειάζομαι μια μισητή ζωή,
  Και τώρα μια αιώνια ακτίνα θα με φωτίσει!
  
  Είσαι η θεά της ατελείωτης αγάπης
  Ένας ωκεανός γεμάτος θαυμαστό φως!
  Παγωμένα δεσμά, χαριτολογώντας σπάνε,
  Δεν θα δω την αυγή χωρίς εσένα!
  Η Αγριπίνα χάρηκε πολύ με το τραγούδι των αγοριών. Της άρεσε να κοιτάζει τα απαλά, καθαρά, χωρίς γένια πρόσωπα των εφήβων. Δεν της άρεσαν τα γένια, την ενοχλούσε.
  Και ταυτόχρονα της άρεσε πολύ να βάζει μώλωπες στα πρόσωπα των αγοριών. Ναι, αυτό είναι το είδος της γυναίκας.
  Λοιπόν, ήρθε η ώρα να σκεφτούμε το εξής: ποιος βρίσκεται πίσω από την κυβερνοεπίθεση . Δεύτερον, υπάρχουν εδώ ίντριγκες των Αράβων. Από το νότο, υπάρχουν επίσης εκείνοι που θέλουν να αποκτήσουν τον έλεγχο, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς ναρκωτικών. Ναι, και στην Ευρώπη, και ειδικά στην Ουκρανία, θα μπορούσαν να βρεθούν τέτοιοι τεχνίτες. Ακόμη και η εκδοχή των εξωγήινων από έναν άλλο κόσμο δεν πρέπει να υποτιμηθεί.
  Άρα η κατάσταση είναι μπερδεμένη.
  Η Αγριπίνα κάλεσε μια καράτε και είπε:
  - Μάθε πιο αναλυτικά ποιος κέρδισε έτσι την κόκκινη μεζούρα . Έχω κάτι, κάποιες αόριστες αμφιβολίες. Είναι πιθανό να κρύβει κάτι ή να λέει ψέματα. Ίσως αυτή να είναι πολύ σημαντική πληροφορία.
  Το κορίτσι υποκλίθηκε και μουρμούρισε:
  - Το ξέρω, υπέροχο !
  Η Αγριπίνα τραγούδησε:
  Νέα Ρωσίδα, είσαι το ιδανικό μου για πάντα
  Ένας νέος Ρώσος, ένα άτομο με επιρροή!
  Αλλά υπάρχει μαφία για σένα
  Αυτή είναι η γεωγραφία!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι του καράτε υποκλίθηκε και έφυγε. Η Αγριπίνα άρχισε να τρώει ένα κέικ με ένα κοκτέιλ και ένιωσε τον εαυτό της πάνω σε ένα άσπρο άλογο.
  Ζήτησε πάλι από τους νεαρούς να της πάρουν κάτι και να τραγουδήσουν.
  Και άρχισαν να παίζουν.
  Πριγκίπισσα μου, είσαι ένα λουλούδι
   Λαμπερά στον κήπο του Κυρίου!
  Το βλέμμα σου είναι σαν ένα φρέσκο αεράκι
  Διώξε τις φλόγες της κόλασης!
  Μετά από αυτό, τα αγόρια άρχισαν να τραγουδούν μαζί σε χορωδία και να χτυπούν τα πόδια τους, χτυπημένα στις φτέρνες περισσότερες από μία φορές.
  Ω πόσο σε αγαπώ λιακάδα
  Λάμπεις στην καρδιά μου την άνοιξη...
  Η καρδιά του αγοριού χτυπάει χαρούμενα
  Τα μαλλιά σου είναι τόσο χρυσά!
  
  Αγάπη των ιερών κοριτσιών
  Ηρωικό ξίφος, σφίγγοντας με τιμή!
  Θα χύσω αίμα σε ένα ρυάκι,
  Ένας άγγελος θα είναι μαζί σου για πάντα!
  Και πάλι τα αγόρια τραγουδούν ένθερμα και χαρούμενα.
  Ω πόσο σε αγαπώ λιακάδα
  Λάμπεις στην καρδιά μου την άνοιξη...
  Η καρδιά του αγοριού χτυπάει χαρούμενα
  Τα μαλλιά σου είναι τόσο χρυσά!
  
  Ένα μυστικό φωτίστηκε με ένα όνειρο
  Η εικόνα σου είναι ένα γλυκό άρωμα!
  Σε σμιλεύτηκε ο δημιουργός του σύμπαντος
  Όλοι οι υπηρέτες του κακού δεν θα μολύνουν!
  Τώρα τα κορίτσια έχουν μπει στη χορωδία των αγοριών και έχουν αρχίσει να τελειώνουν και να τραγουδούν με μεγάλη ζέση.
  Ω πόσο σε αγαπώ λιακάδα
  Λάμπεις στην καρδιά μου την άνοιξη...
  Η καρδιά του αγοριού χτυπάει χαρούμενα
  Τα μαλλιά σου είναι τόσο χρυσά!
  
  
  Ίσως μόνο στον παράδεισο
  Η μοίρα θα ενώσει τους ερωτευμένους!
  Αλλά ο Θεός δεν θα μας αφήσει να θρυμματιστούμε σε σκόνη
  Συγχωνεύστε την ένωση των καρδιών σε διαχωρισμό σκληρύνει!
  Και εδώ μπήκε και η ίδια η Αγριπίνα στο όμορφο και κεφάτο τραγούδι.
  Και η φωνή της είναι πολύ δυνατή.
  Ω πόσο σε αγαπώ λιακάδα
  Λάμπεις στην καρδιά μου την άνοιξη...
  Η καρδιά του αγοριού χτυπάει χαρούμενα
  Τα μαλλιά σου είναι τόσο χρυσά!
  Μετά από αυτό, η μητέρα της μαφίας είπε:
  - Μπράβο αγόρι μου, καλά συνέθεσες, πώς σε λένε;
  Ο έφηβος υποκλίθηκε και απάντησε:
  - Παγώνι!
  Η Αγριπίνα έγνεψε καταφατικά.
  - Εγώ, ως ένδειξη ιδιαίτερης εύνοιας προς εσάς, σας επιτρέπω να κάνετε ένα τατουάζ σαν να έχετε έως και τρεις περιπατητές ανά ζώνη.
  Το αγόρι άπλωσε τα χέρια του.
  -Εγώ, ω υπέροχα, δεν πάτησα ποτέ τη ζώνη. Δεν ήταν καν σε κουτί .
  Η Αγριπίνα έγνεψε καταφατικά.
  - Είναι κρίμα! Αλλά μην ανησυχείς, θα πατάς περισσότερο, θα σου το κανονίσω. Και πριν από αυτό, θα σας κάνουν ένα τατουάζ για να απολαύσετε την εξουσία σε ένα νεαρό παιδί .
  Ένα αγόρι δεκατεσσάρων, φυσικά, δεν ήθελε να πάει στη ζώνη. Αλλά φοβόταν να μαλώσει, συνειδητοποιώντας ότι θα χειροτέρευε. Και υποκλίθηκε με ευγνωμοσύνη.
  Η γυναίκα επικεφαλής της μαφίας διέταξε:
  - Τώρα τραγουδήστε, κάτι κλέφτες!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #10
  Ο Βιτάλικ και η Αλμπίνα βρίσκονταν ήδη στο εργαστήριο. Και τους περίμεναν πολλά. Συγκεκριμένα, το κορίτσι ρώτησε αν το ιδιοφυές αγόρι θα μπορούσε να επαναφέρει iPhone , smartphone και κινητά τηλέφωνα που έχουν υποστεί ζημιά από τον ιό;
  Ο Vitalik πολύ λογικά παρατήρησε:
  - Ο τελευταίος ανόητος στη Γη είναι ικανός να σκοτώσει έναν άνθρωπο. Αλλά μέχρι στιγμής, ακόμη και η μεγαλύτερη ιδιοφυΐα δεν είναι σε θέση να αναστηθεί. Το σπάσιμο των ηλεκτρονικών είναι πολύ πιο εύκολο από το να επαναφέρεις. Έτσι, ενώ εγώ ο ίδιος δεν ξέρω πώς να επαναφέρω εδώ. Ο υπεριός , που αντλείται από γκραβιτόνια, αποδείχθηκε πολύ ισχυρός. Αν δεν το είχα περιοριστεί χρονικά, τότε τα ηλεκτρονικά σε ολόκληρο τον πλανήτη θα είχαν καταστραφεί και δεν θα είχε μείνει ούτε ένας ολόκληρος υπολογιστής στη γη.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε με ανακούφιση:
  - Είναι καλό που η καταστροφική διαδικασία δεν έχει φτάσει στους φορητούς υπολογιστές. Και αυτό θα ήταν κακό για εμάς!
  Ο Vitalik παρατήρησε:
  - Κατασκευάζω εδώ και πολύ καιρό το δικό μου μοντέλο ασύρματου φορητού υπολογιστή με τεράστιες δυνατότητες. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για λήψη χρημάτων από όλες τις τράπεζες και τις κάρτες στον κόσμο.
  Το κορίτσι σφύριξε και μουγύρισε με ένα λυπημένο βλέμμα:
  - Είσαι, και στην πραγματικότητα, έχεις γίνει πραγματικός εγκληματίας. Τώρα δεν θα έχεις κανένα έλεος!
  Το ιδιοφυές αγόρι τραγούδησε:
  - Αλλά για να είμαι ειλικρινής,
  Από την κούνια ήμουν πολύ κακός...
  Λες ότι δεν γίνεται
  Ωστόσο, αυτό είναι πολύ αλήθεια!
  Η Αλμπίνα σημείωσε αναστενάζοντας:
  - Και μπορεί να με φυλακίσουν για συνενοχή στις ατάκες σου. Δεν είναι?
  Ο Vitalik απάντησε:
  "Μήπως θα με καταγγείλεις και θα σε συγχωρήσουν;" Και μετά θα λογοδοτήσουν κι αυτοί που δεν ενημέρωσαν για το έγκλημα.
  Το κορίτσι-ήρωας δήλωσε αποφασιστικά:
  - Οχι! Δεν θα σε προδώσω ποτέ. Αν χρειαστεί θα πάω μαζί σου στον πάγκο!
  Το αγόρι ιδιοφυΐα παρατήρησε:
  - Αργά ή γρήγορα η FSB και η αστυνομία θα με πιάσουν στο βάθος. Έχω λοιπόν μια επιλογή, είτε πίσω από τα κάγκελα, είτε μέχρι θανάτου, είτε εξουσία σε όλο τον κόσμο!
  Η Αλμπίνα χαμογέλασε και σημείωσε:
  - Δύναμη σε όλο τον κόσμο! Αυτό είναι καλό! Ο αυτοκράτορας του πλανήτη, ο αυτοκράτορας της Γης, που δεν είχε όμοιο ! Ο Τζένγκις Χαν με σορτς!
  Ο Vitalik έπιασε την ειρωνεία στα τελευταία λόγια του κοριτσιού και παρατήρησε με ένα κακό χαμόγελο:
  - Ο Τζένγκις Χαν δεν κατέκτησε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν είχε ούτε τον μισό κόσμο από κάτω. Και δεν έχω άλλη επιλογή από το να πολεμήσω για την παγκόσμια κυριαρχία.
  Το κορίτσι-ήρωας ρώτησε σοβαρά:
  - Και ποιο είναι το σχέδιο σου;
  Ο Βιτάλικ είπε χαμογελώντας:
  - Δημιουργήστε μια τηλεπαθητική συσκευή που θα διέδιδε τις παραγγελίες μου σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Θεωρητικά, είναι δυνατό να γίνει σταθμός με ειδικά κύματα. Όχι εξαιρετικά κοντό και μακρύ, αλλά τέτοιο εύρος που να καλύπτει ολόκληρο τον πλανήτη. Και δώσε εντολές σε όλη την ανθρωπότητα με τη δύναμη της σκέψης.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  - Να δημιουργήσουμε ειδικά κύματα, και μάλιστα για τον ανθρώπινο εγκέφαλο, νομίζω ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Και θα πάρει πολύ χρόνο. Αν ναι, είναι πραγματικά δυνατό. Κάποιοι πιστεύουν ότι η τηλεπάθεια είναι γενικά μια μυθοπλασία και ο Wolf Messing και άλλοι σαν αυτόν είναι απλώς μάγοι. Είτε πρόκειται για κοιλιακό λόγο, είτε το άτομο υποκινεί, είτε ένα πολύ έντονο αυτί διακρίνει μεταξύ ενδείξεων και άρθρωσης.
  Ο Βιτάλικ ανασήκωσε τους ώμους του.
  - Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι τόσο υλικός όσο ο υπολογιστής. Εάν οι κυβερνητικοί ιοί επηρεάζουν τα ηλεκτρονικά, τότε οι βιολογικοί ιοί μπορούν να επηρεάσουν τον υλικό εγκέφαλο και να αναγκάσουν ένα άτομο να υπακούσει. Υπνωτιστές, εξάλλου, μεγάλης ισχύος, άλλωστε, υπάρχουν πραγματικά, και προβάλλονται ακόμη και στην τηλεόραση. Άρα μπορεί να έχει αντίκτυπο. Και όχι μόνο με λόγια και βλέμμα, αλλά και
  με τη βοήθεια ενός κύματος, ή υπερκύματος .
  Το κορίτσι ήρωας ρώτησε:
  - Και πώς είναι αυτό;
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Είχα μια ιδέα εδώ και πολύ καιρό να δημιουργήσω ειδικά υπερμικρά κύματα που θα μπορούσαν να αποκτήσουν ταχύτητα πάνω από την ταχύτητα του φωτός, τουλάχιστον χίλιες φορές. Εξάλλου, αν τα γκραβιτόνια μπορούν να είναι δέκα τρισεκατομμύρια φορές ταχύτερα από ένα φωτόνιο, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε ένα υβριδικό φωτόνιο που θα κινείται πολύ πιο γρήγορα. Και θα μπορούσε να φτάσει αμέσως σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη. Θεωρητικά, ένα τέτοιο κύμα είναι ικανό να καταστρέψει όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα στον πλανήτη Γη ή, για παράδειγμα, να με υποτάξει. Το αγόρι έβγαλε τα αθλητικά του παπούτσια και του χτύπησε θυμωμένα τη φτέρνα. "Αυτό σημαίνει ότι ένα υπερ-μικρό κύμα μεγάλης ισχύος μπορεί να δημιουργήσει μια ζώνη αρπακτικών στους εγκεφάλους όλων των ανθρώπων. Αυτό το αποτέλεσμα είναι πολύ ισχυρότερο από την ύπνωση. Και τότε κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε καμία από τις εντολές μου!
  Η Αλμπίνα έγνεψε χαμογελώντας.
  - Καλή ιδέα! Αλλά έκαψε στους ανθρώπους όλα τα smartphone, τα iPhone και τα κινητά τηλέφωνα, καθώς και μερικά από τα tablet και τους φορητούς υπολογιστές. Επιπλέον, οι πληροφορίες στη βάση δεδομένων της αστυνομίας και του FSB κάηκαν επίσης, ο ιός αποδείχθηκε τόσο καταστροφικός. Και ξαφνικά, θα κάνετε πραγματικούς κλινικούς ηλίθιους από τους ανθρώπους. Ξέρεις, είναι πιο εύκολο να καταστρέψεις παρά να το αποκαταστήσεις. Και αν κάψεις τη μνήμη των ανθρώπων, πώς θα την αποκαταστήσεις;
  Ο Βιτάλικ ανασήκωσε τους ώμους του και απάντησε:
  - Ναι, φυσικά, εδώ δεν χρειάζεται να βιαστείτε και να κάνετε τα πάντα σωστά. Και να δοκιμάσει σε μεμονωμένους ανθρώπους πριν το βάλει σε μαζική κυκλοφορία. Από αυτή την άποψη, βιαστείτε - θα κάνετε τον κόσμο να γελάσει!
  Το κορίτσι ήρωας ρώτησε:
  -Τι θα κανεις τωρα?
  Το ιδιοφυές αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Δούλεψε και θα με βοηθήσεις! Νομίζω ότι η αστυνομία και η FSB δεν θα με ενοχλήσουν προς το παρόν. Κανείς δεν θα φανταζόταν ποτέ τι έκανε ένας έφηβος. Και μετά, όταν είμαι έτοιμος, τότε ... Καμία δύναμη δεν θα με σταματήσει.
  Και το αγόρι εξολοθρευτής άρχισε να δουλεύει. Και μαζί του ασχολήθηκε με το θέμα και η ηρωίδα.
  Άρχισαν οι εργασίες για τη δημιουργία ενός πολύ ισχυρού όπλου. Επιπλέον, όπως κατά των ηλεκτρονικών, είναι επίσης για την υποταγή των ανθρώπων.
  Και για αυτό, ήταν απαραίτητο να παραγγείλετε τόσο υλικά όσο και διάφορα ανταλλακτικά.
  Αρκετές φορές ο Vitalik έφυγε από το εργαστήριο και αγόρασε κάτι και μετά επέστρεψε με ολόκληρες σακούλες με διάφορες συσκευές και ανταλλακτικά.
  Έτσι ήταν ήδη μεσάνυχτα, και το αγόρι-ιδιοφυΐα, εξαντλημένο και κουρασμένο, αποκοιμήθηκε στην πολυθρόνα. Κοιμήθηκα σε έναν δερμάτινο καναπέ και η Αλμπίνα.
  Και το κορίτσι ονειρεύτηκε κάτι ενδιαφέρον.
  Εδώ μαζεύει μούρα στο δάσος. Είναι σχεδόν σαν δάσος. Εκτός αν υπάρχουν δέντρα που μοιάζουν με βιολιά κολλημένα στο κάτω μέρος του κορμού. Αλλά και αυτό είναι ενδιαφέρον.
  Η Αλμπίνα πέρασε το χέρι της κατά μήκος μιας τέτοιας χορδής. Ακούστηκε ένα τρίξιμο και μετά εμφανίστηκε ένας νάνος.
  Το κορίτσι έτριξε:
  - Ουάου!
  Ο νάνος ήταν ψηλός σαν σκίουρος, αρκετά μικρός. Ταυτόχρονα όμως κρατούσε στα χέρια του ένα μαγικό ραβδί.
  Κοίταξε ένα ψηλό, ξυπόλητο κορίτσι με ένα απλό λευκό αγροτικό φόρεμα και ρώτησε:
  -Τι θέλεις κορίτσι μου;
  Η Αλμπίνα ξεστόμισε:
  - Θέλω να γίνω αυτοκράτειρα όλης της Ρωσίας!
  Ο καλικάντζαρος γέλασε και μουρμούρισε:
  - Α, αυτό θέλεις! Καλή φιλοδοξία!
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά.
  - Κι αν όλος ο κόσμος, τότε ακόμα καλύτερα!
  Ο καλικάντζαρος σφύριξε:
  - Ετσι? Θυμάστε την ιστορία για τον γέρο και τη γριά και το χρυσόψαρο;
  Η Αλμπίνα προσβλήθηκε:
  - Δεν είμαι καθόλου μεγάλος. Είμαι μόλις δεκαπέντε χρονών.
  Το ανθρωπάκι με το καπέλο έγνεψε καταφατικά και ρώτησε:
  - Τελείωσες το σχολείο;
  Το κορίτσι απάντησε αναστενάζοντας:
  - Οχι ακόμα!
  Ο νάνος έγνεψε πάλι το καπέλο του:
  - Και θέλεις να κυβερνήσεις τον κόσμο;
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  - Εχω φίλο. Είναι μια πραγματική ιδιοφυΐα. Ας είναι αυτός ο αυτοκράτορας και εγώ η αυτοκράτειρα.
  Ο καλικάντζαρος ρώτησε:
  -Επίσης αγόρι;
  Το κορίτσι ήρωας έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, αγόρι. Αλλά μια τόσο μεγάλη ιδιοφυΐα που ποτέ δεν ήταν ίσος στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  Ο μικρός έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι ξέρω! Έσπασε τέτοια καυσόξυλα στην ιστορία, πιο ψύχραιμος από τον Τζένγκις Χαν. Και θα πονέσει ακόμα περισσότερο αν δεν το σταματήσεις.
  Η Αλμπίνα σημείωσε λογικά:
  - Είναι καλύτερα για τον πλανήτη να έχει έναν μεγάλο δικτάτορα για όλους παρά διακόσιους μικρότερους δεσπότες σε διάφορες χώρες!
  Ο καλικάντζαρο έγνεψε καταφατικά.
  - Μπορεί! Ένας βασιλιάς, τουλάχιστον, δεν θα κλέψει από τον εαυτό του και δεν θα επιτρέψει να ξεσπάσει ένας πυρηνικός πόλεμος μεταξύ κρατών, ο οποίος θα καταστρέψει ολόκληρη τη Γη.
  Το ηρωικό κορίτσι συμφώνησε:
  - Βλέπεις, καταλαβαίνεις. Δώστε μας λοιπόν δύναμη πάνω στον πλανήτη Γη!
  Το ανθρωπάκι με το καπέλο παρατήρησε:
  "Απαιτεί πολύ, ή μάλλον, μια τεράστια μαγική δύναμη. Και είμαι απλά ένας μικρός καλικάντζαρος. Μόνο οι υψηλότεροι Θεοί του Δημιούργου μπορούν να σου δώσουν τέτοια δύναμη.
  Η Αλμπίνα μουρμούρισε:
  - Οδήγησέ μας λοιπόν σε αυτούς τους Θεούς.
  Ο καλικάντζαρος παρατήρησε:
  - Είναι μακρύς ο δρόμος για αυτούς, κορίτσι. Και όχι το γεγονός ότι θα εκπληρώσουν το αίτημά σας. Η παγκόσμια δύναμη πρέπει να είναι άξια. Κι εσείς, απλά παιχνιδιάρικα έφηβοι που δεν έχετε τελειώσει ακόμα το σχολείο. Πώς μπορείς να δώσεις μια τόσο κολοσσιαία ευθύνη ;
  Το κορίτσι πήρε μια βαθιά ανάσα και απάντησε:
  - Δεν ξέρω! Αλλά κανείς δεν είναι καλύτερος από εμάς. Και ο Vitaly Akulov είναι μια τέτοια ιδιοφυΐα. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει για τα καλά τη δύναμή του πάνω στον πλανήτη. Και οδήγησε την ανθρωπότητα στα αστέρια.
  Ο καλικάντζαρο έγνεψε καταφατικά.
  - Προς το παρόν, θα πετάξω στον καθρέφτη της αλήθειας και θα ρίξω μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς είναι ο Vitaly Akulov . Κι εσύ, διάλεξε μεγαλύτερα και πιο γλυκά μούρα για να με κεράσεις!
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά.
  - Ερχεται! Ετσι θα κάνω.
  Μετά από αυτό, ο καλικάντζαρος κούνησε το ραβδί του και εξαφανίστηκε.
  Και ένα ξυπόλητο, όμορφο κορίτσι με ένα απλό αγροτικό φόρεμα άρχισε να μαζεύει μούρα. Αυτό το έκανε με τα τρυφερά, αλλά ταυτόχρονα, μακριά και χαριτωμένα δάχτυλά της.
  Μετά προσπάθησε να μαδήσει τα μούρα με γυμνά κοριτσίστικα πόδια. Αλλά είναι πιο δύσκολο και άβολο.
  Το κορίτσι δούλευε και τραγούδησε χαρούμενα:
  Σμέουρα,
  με έγνεψε μακριά...
  Μέχρι την αυγή του φθινοπώρου
  Περιμένοντας σε χρυσό...
  Πώς άστραψαν αυτά;
  Σπίθες την αυγή
  Αχ, τι γλυκό βατόμουρο!
  Το κορίτσι μάζευε μούρα σε ένα καλάθι. Επιπλέον, όχι βατόμουρα, αλλά κάτι σαν φράουλες, μόνο πιο λαμπερές και μοιάζουν με μπουμπούκια τριαντάφυλλου. Ναι, αυτό είναι ένα όμορφο μούρο.
  Το κορίτσι σκέφτηκε, γιατί χρειάζεται εξουσία πάνω στον κόσμο; Τόσες πολλές ανησυχίες και προβλήματα, ούτε μια στιγμή ελεύθερη. Και αν και εκατομμύρια σε ευλογούν, αλλά εκατομμύρια σε βρίζουν! Και το πιο σημαντικό, με οποιαδήποτε πρακτική απόφαση, υπάρχουν θύματα και δυσαρεστημένοι.
  Για παράδειγμα, τι γίνεται με το αλκοόλ; Από τη μια είναι επιβλαβής, αλλά από την άλλη για πολλούς ανθρώπους η βότκα είναι η μόνη χαρά στη ζωή! Κι ας είναι πικρή και άσχημη.
  Η Αλμπίνα, φυσικά, έχει δει πολλά στη ζωή της, αλλά η βότκα έχει τόσο αηδιαστική γεύση που είναι αδύνατο να καταλάβουμε τους ενήλικες που πίνουν τόσο αηδιαστικά πράγματα. Ωστόσο, ένα τσιγάρο είναι ακόμα πιο αηδιαστικό και πολλά κορίτσια καπνίζουν. Λένε ότι θέλουν να είναι πιο αδύνατες.
  Αλλά η Αλμπίνα είναι ένα σαρκώδες, μυώδες κορίτσι, σαν καθαρόαιμο άλογο. Γιατί να είναι αδύνατη; Και της πάει μια χαρά.
  Αλήθεια, τι, το κορίτσι πρέπει να είναι σκελετός; Και ταυτόχρονα δεν έχει λίπος, μόνο μύες!
  Το κορίτσι μάζεψε μούρα και τραγούδησε ξανά:
  Καλίνκα, Καλίνκα, Καλίνκα μου,
  Βατόμουρο μου, βατόμουρο μου!
  Μάζεψα μια ολόκληρη σακούλα σμέουρα,
  Και από αυτό το βάρος έσκισε το βαρέλι!
  Μετά από αυτό, πώς να πάρει και να γελάσει. Ναι, αυτό φαίνεται εξαιρετικά αστείο.
  Και ήθελε επίσης κάποιον να της χαϊδέψει τα δυνατά, μυώδη πόδια της. Και ήταν ωραίο, σαν γάτα.
  Το καλικάντζαρο έφτασε επιτέλους. Και το καλάθι ήταν ήδη γεμάτο. Έφερε τον νάνο. Δίπλα του εμφανίστηκε ένα πολύ όμορφο, αλλά μικρό κορίτσι με φτερά.
  Κούνησε το μαγικό της ραβδί, πέταξαν σπίθες από αυτό και κελαηδούσε:
  - Γεια σου γλυκιά μου!
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά.
  - Γειά σου! Και ποιος είσαι εσύ?
  Το φτερωτό κορίτσι απάντησε:
  - Είμαι νεράιδα!
  Το ηρωικό κορίτσι έγνεψε καταφατικά.
  - Ετσι νόμιζα! Τι θα λέγατε λοιπόν για τον Πήτερ Παν ;
  Η νεράιδα κούνησε το κεφάλι της.
  - Οχι! Είμαι διαφορετικός! Αλλά και πολύ δυνατός, και μπορώ να σας δώσω την ικανότητα να πετάτε. Ή αιώνια νιότη!
  Η Αλμπίνα σφύριξε:
  - Η αιώνια νιότη είναι μεγάλη, αλλά τι γίνεται με τη δύναμη πάνω στον κόσμο;
  Η νεράιδα χαμογέλασε και απάντησε:
  - Και θα γίνεις βασίλισσα;
  Το κορίτσι διόρθωσε
  - Αυτοκράτειρα!
  Η νεράιδα ανασήκωσε τους ώμους της.
  - Είναι δύσκολο να το πετύχεις. Καλύτερα να ζητάς την αιώνια νιότη. Αυτό είναι που περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, περισσότερο από εξουσία, οι γυναίκες ήθελαν ανά πάσα στιγμή.
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά.
  - Πρόστιμο! Από σένα θα πάρω αιώνια νιότη. Και θα ζητήσω από άλλες νεράιδες ή μάγους εξουσία σε όλο τον κόσμο!
  Η νεράιδα κούνησε τα φτερά της και παρατήρησε:
  - Πρέπει ακόμα να κερδίσεις την αιώνια νιότη. Για παράδειγμα, τι μπορείτε να κάνετε;
  Το κορίτσι, ισιώνοντας περήφανα την πλάτη της, είπε:
  - Έχω μαύρη ζώνη στο Ταεκβοντό! Και βοήθησα τον Vitalik να κάνει πραγματικά θαύματα.
  Η νεράιδα έγνεψε χαμογελώντας, ρωτώντας:
  - Τι προτιμάς, μονομαχία με σπαθιά, ή πνευματικό αγώνα;
  Η Αλμπίνα ανασήκωσε τους ώμους της και απάντησε:
  - Να πολεμάς με σπαθιά, αυτό είναι το Kendo! Μόνο έτσι τον ξέρω, εντρυφώντας. Παρόλο που είναι έξυπνη πολεμίστρια. Και σε βάρος της ευφυΐας, όχι ανόητος! Έτοιμοι λοιπόν και για τα δύο!
  Η νεράιδα χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Τι θα λέγατε για έναν αγώνα με έναν νίντζα με χτύπημα στα σπαθιά;
  Η κοπέλα έξυσε την κορυφή του κεφαλιού της και παρατήρησε:
  - Ninja-Goosebump, ακούγεται κάπως απειλητικό! Όχι πολύ πρόθυμοι να έρθουν σε επαφή. Μπορεί να είναι καλύτερο να μετρήσουμε τη νοημοσύνη;
  Η Νεράιδα είπε:
  - Και αν με νίντζα χτυπάει όχι στα σπαθιά, αλλά με γυμνά χέρια και πόδια;
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά.
  - Στη μάχη, είμαι θηρίο! Αρκετά έτοιμος να πολεμήσει, ακόμα και με χήνα, αν χωρίς όπλα!
  Η νεράιδα με τα φτερά έγνεψε καταφατικά.
  - Έλα, τότε πολεμήστε!
  Και η μικρή μάγισσα κούνησε το ραβδί της. Και ένας πολύ μαχητικός νίντζα εμφανίστηκε μπροστά στο κορίτσι. Πιο συγκεκριμένα, ήταν ένα κεφάλι πιο κοντός από την Αλμπίνα σε μέγεθος. Και έμοιαζε πραγματικά με μυρμήγκι, μόνο με μάσκα. Και έχει αμέσως έξι μέλη στα οποία κρατά ξίφη και στιλέτα.
  Η νεράιδα κελαηδούσε:
  - Άσε κάτω το όπλο σου! Ας πολεμήσουμε με γυμνά χέρια!
  Ο Goosebump Ninja άφησε κάτω τα ξίφη και τα στιλέτα του, ενώ παρατήρησε:
  - Είναι κατά κάποιο τρόπο άβολο για έναν διάσημο πολεμιστή να παλεύει με ένα ξυπόλητο κορίτσι!
  Η νεράιδα έγνεψε καταφατικά.
  - Καταλαβαίνω! Αλλά αυτό το κορίτσι θέλει να είναι για πάντα νέο και όμορφο. Και έτσι ακριβώς, τίποτα σε αυτόν τον κόσμο, και σε κανέναν άλλον, δεν μπορεί να αποκτηθεί. Οπότε δίπλα σε αυτό, πρέπει να σε νικήσει και, φυσικά, να απαντήσει σε τρεις ερωτήσεις.
  Η Αλμπίνα είπε με δυσαρέσκεια:
  - Τι, έχω ακόμα να απαντήσω σε ερωτήσεις;
  Η νεράιδα έγνεψε με ένα χαμόγελο.
  - Ασφαλώς! Αλλά μετά από όλα, δεν θα κερδίσετε μόνο την αιώνια νεότητα, αλλά και ... Αν σας κόψουν κάτι, τότε όλα θα αποκατασταθούν με ευκολία. Και κανείς δεν μπορεί ποτέ να σε πληγώσει. Και αυτό είναι ήδη ωραίο.
  Η Αλμπίνα συμφώνησε:
  -Ναι ωραία. Για αυτό, μπορείτε να ιδρώσετε.
  Η φτερωτή μάγισσα εξήγησε τους κανόνες της μάχης:
  - Θα έχετε έξι γύρους. Νοκ άουτ, όπως στην κλασική, επαγγελματική πυγμαχία. Όταν γκρεμιστεί, μέχρι να μετρήσει ο διαιτητής, μετακινηθείτε στη γωνία. Σε περίπτωση που κανείς δεν τεθεί νοκ άουτ σε έξι γύρους, η νίκη θα καθοριστεί με βαθμούς.
  Ο Goosebump Ninja παρατήρησε:
  - Τότε είναι καλύτερα να έχετε δώδεκα γύρους ταυτόχρονα, όπως οι επαγγελματίες! Ας παλέψουμε για αληθινά και αληθινά!
  Η νεράιδα κούνησε καταφατικά το κεφάλι της.
  - Ίσως δώδεκα! Ελπίζω όμως να υπάρξει νοκ άουτ!
  Και κούνησε ξανά το μαγικό της ραβδί.
  Υπήρχε αμέσως ένα δαχτυλίδι με σχοινιά, και ο διαιτητής - ένα κορίτσι με αθλητική φόρμα.
  Η Αλμπίνα έβγαλε το αγροτικό της φόρεμα για να μην παρεμβαίνει στον αγώνα.
  Μετά από αυτό, έμεινε μόνο με ένα μπικίνι. Οι μύες της ήταν πλέον ορατοί πολύ καλά. Είναι τόσο ανάγλυφα, και η ίδια η κοπέλα είναι όμορφη, και μια υπέροχη ξανθιά.
  Αυτή, πρέπει να πω, είναι γενικά απλά αδιανόητη υπέροχη γοητεία.
  Και το πρόσωπο και, ταυτόχρονα, τρυφερό, σχεδόν παιδικό, το κορίτσι, αλλά με θαρραλέο πηγούνι.
  Και οι δύο μαχητές υποκλίθηκαν ο ένας στον άλλο. Το γκονγκ ήχησε και το σύνθημα για την έναρξη της μάχης.
  Η Albina ήταν ήδη μια εκλεπτυσμένη μαχήτρια, η οποία είχε ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες από την ηλικία των τριών ετών. Και είδε ότι ο εχθρός ήταν κατώτερος σε ύψος, και ακόμη περισσότερο στο μήκος των άκρων, καλά, τι να πάρεις από ένα μυρμήγκι.
  Ωστόσο, τα μυρμήγκια είναι πολύ δυνατά και ευκίνητα έντομα. Και θα πρέπει να κρατούνται σε απόσταση.
  Και η κοπέλα με το γυμνό της πόδι φόρτωσε το μυρμήγκι νίντζα στο στομάχι. Και αυτός, αφού δέχτηκε ένα χτύπημα, σταμάτησε. Μετά όρμησε στην Αλμπίνα.
  Η ηρωική κοπέλα τον συνάντησε με ένα χτύπημα από τη γυμνή της κνήμη. Το έντομο ninja καλύφθηκε με ένα χιτινώδες κέλυφος και, ως εκ τούτου, τα δυνατά χτυπήματα του εκπαιδευμένου κοριτσιού δεν είχαν πρακτικά καμία επίδραση πάνω του.
  Η Αλμπίνα σταμάτησε πολλές φορές τα νίντζα με κλωτσιές στην επίθεση, και επίσης κράτησε μια τριάδα με τις γροθιές της στο κεφάλι. Και μέχρι στιγμής δεν έχει αφήσει τον εαυτό της να πιαστεί.
  Ο πρώτος γύρος τελείωσε και οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα κόρνερ.
  Η νεράιδα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Κάτι που την άφησες να σε χτυπήσει!;
  Ο Ninja Goosebump απάντησε:
  - Απλώς την κοιτάζω!
  Το γκονγκ ήχησε και πάλι οι μαχητές άρχισαν να πλησιάζουν. Και τότε ο χήνας νίντζα ξαφνικά επιτάχυνε απότομα και κλώτσησε την Αλμπίνα στο στήθος με τα πόδια του. Το κορίτσι πέταξε από τα πόδια της. Έπεσε ανάσκελα και οι γυμνές της γόβες έλαμψαν στον αέρα.
  Ο διαιτητής άρχισε να μετράει το νοκ ντάουν. Η Αλμπίνα, όμως, πετάχτηκε αμέσως πάνω. Και έσπευσε να ανακτήσει με μανία. Τα γυμνά, μαυρισμένα, μυώδη πόδια της στριφογύριζαν σαν προπέλα.
  Αλλά ο νίντζα τους πήρε με τα πόδια του στο μπλοκ. Απωθήθηκαν επιθέσεις. Και μετά επιταχύνθηκε απότομα. Και πάλι τα πόδια του χτύπησαν το κορίτσι στο στομάχι και στο στήθος. Αφήνοντας μώλωπες και εκδορές. Και μετά ένα χτύπημα κεφαλιού στη μύτη. Και κυλούσε στο πρόσωπο της Albina Yushka. Και το ίδιο το κορίτσι έπεσε.
  Η αλήθεια ανέβηκε, αλλά ο δικαστής άρχισε ακόμα να μετράει το νοκ ντάουν.
  Ναι, οι υποθέσεις της Αλμπίνα ήταν ασήμαντες.
  Η νεράιδα κελαηδούσε, κουνώντας το μαγικό της ραβδί:
  - Μπράβο ninja! Πήρες την πρωτοβουλία!
  Ο μαχητής νίντζα επιτάχυνε ξανά. Και πάλι γκρέμισε την Αλμπίνα. Την χτύπησε αρκετά δυνατά και η κοπέλα έπεσε και πήδηξε αντεπιτίθεται.
  Ο Goosebump Ninja σφύριξε:
  - Είτε είσαι έφιππος, είτε είσαι με τα πόδια,
  Υπερπρωταθλητής ...
  Ο καλικάντζαρος θα σε τρέξει,
  Ratyu εκατομμυριοστό!
  Η Αλμπίνα έσπευσε να ανακάμψει, αλλά έπεσε πάνω σε δυνατούς φραγμούς. Και η επίθεσή της αποκρούστηκε. Και το αιχμηρό άκρο του ποδιού χτύπησε το κορίτσι στο γυμνό πέλμα, με αποτέλεσμα να διογκωθεί μια φουσκάλα.
  Το γκονγκ ήχησε για να τελειώσει ο γύρος.
  Η κοπέλα, κουτσαίνοντας και τρεκλίζοντας, αποσύρθηκε στη γωνία της. Ναι, την χτύπησαν καλά και δυνατά.
  Η Αλμπίνα έπεσε σε μια καρέκλα. Και ανάσαινε βαριά. Χμμμ , δεν είχε ποτέ τέτοιο αντίπαλο. Και ο εχθρός δεν είναι άνθρωπος, αλλά μυρμήγκι νίντζα. Το οποίο είναι πολύ σοβαρό.
  Εδώ είναι πάλι το γκονγκ και ένας νέος γύρος!
  Η Αλμπίνα προσπαθεί ξανά να πάρει κλωτσιές. Αλλά ο εχθρός, όντας έντομο, είναι πιο γρήγορος από έναν άνθρωπο. Και εδώ πάλι σπάει με κοντά πόδια, πιάνει την κοπέλα από το γυμνό πόδι και την τραβάει πετώντας την σαν κούκλα.
  Η Αλμπίνα σηκώνεται, αλλά και πάλι ένα δυνατό χτύπημα την ακολουθεί δεξιά στο στήθος. Και υπάρχουν μελανιές, το κορίτσι πέφτει.
  Σηκώνεται και ξαναχτυπιέται στο πρόσωπο. Και αυτό είναι επίσης οδυνηρό.
  Η Αλμπίνα ένιωσε ένα πρήξιμο κάτω από το μάτι της.Ναι , η μονομαχία ήταν πολύ δύσκολη.
  Η χελώνα ninja κυριαρχεί ξεκάθαρα και προηγείται στα σημεία. Και πάλι φόρτωσε το κορίτσι με ένα όμορφο πρόσωπο.
  Η Αλμπίνα έπεσε και το σήμα γκονγκ ανήγγειλε το τέλος του γύρου.
  Το κορίτσι έχει κυριολεκτικά συρθεί στη γωνία της.
  Η νεράιδα πέταξε κοντά της και τη ρώτησε:
  Καταλαβαίνεις γιατί χάνεις;
  Η Αλμπίνα απάντησε αναστενάζοντας:
  Γιατί είναι έντομο!
  Η νεράιδα έγνεψε καταφατικά και ρώτησε:
  - Θέλεις να γίνεις δύο φορές πιο γρήγορος;
  Το κορίτσι επιβεβαίωσε:
  - Φυσικά και το κάνω!
  Το φτερωτό κορίτσι είπε:
  - Απάντησε σωστά στην ερώτηση. Και τότε θα είσαι πολύ καλός!
  Η Αλμπίνα απάντησε χαμογελώντας:
  - Λοιπόν, είμαι έτοιμος!
  Η νεράιδα κελαηδούσε:
  - Γιατί ο Θεός έχει πολλές μέρες!;
  Το ηρωικό κορίτσι άνοιξε τα μάτια της και μουρμούρισε:
  - Όχι και ερώτηση; Δεν κατάλαβα το νόημά του.
  Η νεράιδα είπε αποφασιστικά:
  - Και δεν χρειάζεται να καταλάβεις το νόημα. Απλά πάρτε το και απαντήστε όπως μπορείτε και καταλαβαίνετε!
  Η Αλμπίνα χαμογέλασε και μετά, έχοντας έμπνευση, είπε:
  - Γιατί ο Θεός μπορούσε να κάνει πολλές μέρες!
  Το μαγικό κορίτσι έγνεψε καταφατικά.
  - Μπράβο! Αυτή τη φορά απάντησε σωστά. Και η ταχύτητά σου διπλασιάστηκε.
  Η νεράιδα κούνησε το μαγικό της ραβδί. Και, πράγματι, οι μύες της Albina γέμισαν με εκπληκτική δύναμη.
  Και έτσι πήγε στη μάχη. Και τα γυμνά της πόδια άστραψαν. Και τότε το χτύπημα έπεσε στο στομάχι του νίντζα που χτύπησε. Ακόμη και η ίδια, η εκπαιδευμένη Αλμπίνα, εκτιμούσε την ταχύτητα και τη δύναμη με την οποία αντιμετωπίστηκε αυτό το χτύπημα και τη διάσειση που τη διαπέρασε.
  Η Αλμπίνα γρύλισε με οργή:
  - Πάρε μια φασιστική χειροβομβίδα,
  Τραγουδήστε μια σερενάτα!
  Η Goosebump Ninja προσπάθησε να της επιτεθεί. Τώρα όμως τα πόδια της Αλμπίνα, που είχαν γίνει πιο γρήγορα, κατάφεραν να τον συναντήσουν. Και χτύπησαν το χιτινώδες κέλυφος.
  Ήταν ξεκάθαρο ότι τα χτυπήματα ήταν άβολα με αυτά τα χτυπήματα, αλλά δεν του προκάλεσαν σοβαρή ζημιά. Και το κορίτσι χτύπησε, αλλά ήταν μπροστά από τον εχθρό και τώρα προηγείτο ήδη στα σημεία. Πιο συγκεκριμένα, αυτός ο γύρος της έμεινε.
  Στο τέλος, η Αλμπίνα μάλιστα έκανε ένα χαμηλό λάκτισμα και γκρέμισε την αντίστοιχή της.
  Χωρίστηκαν στις γωνίες, και ήδη τα νίντζα-χήνες έμοιαζαν τσαλακωμένα.
  Η νεράιδα πέταξε ξανά προς το κορίτσι ήρωα και σημείωσε:
  "Τώρα τα πας πολύ καλά". Θέλετε όμως να διπλασιάσετε ξανά την ταχύτητα και τη δύναμή σας;
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά.
  - Φυσικά και το κάνω! Τι πρέπει να γίνει?
  Το μαγικό κορίτσι είπε με ένα χαμόγελο:
  - Απάντησε σε μια ακόμη ερώτηση.
  Το ηρωικό κορίτσι απάντησε με σιγουριά:
  - Είμαι έτοιμος!
  Η νεράιδα φώναξε:
  - Γιατί έχει παγωνιά τον χειμώνα, τσιμπάει τη μύτη των παιδιών!
  Η Αλμπίνα χαμογέλασε και απάντησε:
  - Αυτή είναι η ερώτηση! Αλλά είναι ανούσιο και επιτρέπει πολλές απαντήσεις.
  Το μαγικό κορίτσι απάντησε:
  - Και αυτό είναι μόνο για χιούμορ. Εδώ προσπαθήστε, δώστε την απάντηση πνευματώδη.
  Το κορίτσι ήρωας εξέδωσε:
  "Επειδή κάνει κρύο το χειμώνα, τσιμπάει τη μύτη των παιδιών, γιατί δεν είναι αρκετά μεγάλη για να κόψει τη μύτη από τις ρίζες!"
  Η νεράιδα έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι . που μπορεί να μετρηθεί! Και η ταχύτητα και η δύναμή σας τώρα θα διπλασιαστούν ξανά.
  Και το μαγικό κορίτσι τίναξε το μαγικό της ραβδί.
  Και η Αλμπίνα ένιωσε ένα νέο, απίστευτο κύμα δύναμης και ενέργειας.
  Έτρεξε στο ρινγκ με μανία. Και όρμησε πάνω στον χήνα νίντζα.
  Και ας τον νικήσουμε. Τι δεν είναι χτύπημα, σαν χτυπημένο με βαριοπούλα. Και ο εντομομάχος άρχισε να πέφτει και να πέφτει πολύ δυνατά.
  Η Αλμπίνα χτύπησε τον εχθρό, και αυτός έπεσε και με δυσκολία, αλλά σηκώθηκε. Ωστόσο, όλος ο γύρος υπαγορεύτηκε από το κορίτσι.
  Μετά πήδηξε περήφανα πίσω στη γωνία.
  Η νεράιδα ρώτησε χαμογελώντας:
  - Θέλετε περισσότερη ταχύτητα και δύναμη διπλασιασμού;
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά.
  - ΕΝΤΑΞΕΙ! Ας!
  Το μαγικό κορίτσι ξαναρώτησε τον γρίφο:
  - Από τι και γιατί, οι λύκοι ουρλιάζουν στο φεγγάρι!
  Η Αλμπίνα γέλασε και απάντησε με σιγουριά:
  - Οι λύκοι ουρλιάζουν γιατί δεν μπορούν να φάνε το φεγγάρι!
  Η Νεράιδα είπε χαμογελώντας:
  - Είσαι πραγματικά μια ιδιοφυΐα. Νομίζω πολλά για να αξίσω!
  Και το μαγικό κορίτσι στριφογύρισε ξανά το μαγικό της ραβδί.
  Η Αλμπίνα πέταξε κυριολεκτικά στον αέρα. Τόσο πολύ τώρα έχει γίνει απίστευτη δύναμη και ενέργεια.
  Και έτσι όρμησε στον χτύπημα νίντζα. Κι έτσι κίνησε τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα του στο πηγούνι. Και ο εντομομάχος έπεσε σε νοκ άουτ.
  Ο διαιτητής μέτρησε μέχρι το δέκα και ανακοίνωσε:
  - Ο μαχητής Albina κέρδισε με νοκ άουτ! Μπράβο!
  Σήκωσε το χέρι της στο κορίτσι.
  Η Αλμπίνα τραγούδησε:
  - Το κορίτσι δεν φοβάται καν τον θάνατο,
  Η ορδή της δεν φοβάται κανένα...
  Μια γυναίκα θα πολεμήσει ηρωικά με τον εχθρό,
  Και ακόμα και όταν πεθάνει, θα κερδίσει!
  Η νεράιδα ανακοίνωσε επίσημα:
  - Δεδομένου ότι η Albina νίκησε έναν ισχυρό μαχητή και απάντησε σωστά και, το πιο σημαντικό, πνευματώδης και στους τρεις γρίφους, της χορηγείται αιώνια νεότητα και απόλυτη αναγέννηση ιστού.
  Και το μαγικό κορίτσι έφτιαξε μια φιγούρα οκτώ με ένα μαγικό ραβδί. Και τότε συνέβη ένα θαύμα, η Αλμπίνα κέρδισε την πραγματική αθανασία.
  Και το ηρωικό κορίτσι τραγούδησε:
  Τίποτα στη Γη δεν περνά απαρατήρητο
  Και η νεολαία που έφυγε είναι ακόμα αθάνατη...
  Πόσο νέοι ήμασταν,
  Πόσο ειλικρινά αγαπήθηκε!
  Οι κορυφές κατακτήθηκαν
  Για να πέσει η θύελλα της μοίρας!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #11
  Η νονά Αγριπίνα, στο μεταξύ, άκουσε ένα φρέσκο ρεπορτάζ με στόχο την επαλήθευση των πληροφοριών του καρατέκα.
  Η διάθεση του αρχηγού της μαφίας ήταν αρκετά καλή. Κέρδισε πολλά από την προμήθεια ηλεκτρονικών ειδών από την Κίνα. Επιπλέον, κατάφερε να αφαιρέσει την ασφάλεια για κατεστραμμένα smartphone, iPhone και κινητά τηλέφωνα.
  Έτσι η μαφία κέρδισε ακόμη και από μια κυβερνοεπίθεση . Επιπλέον, τα δεδομένα στις βάσεις δεδομένων των υπολογιστών για όλους τους εγκληματίες κάηκαν, κάτι που παίζει και στα χέρια της μαφίας. Και είναι πιο εύκολο να βγάλεις τους συνεργούς σου από τη φυλακή.
  Έτσι η Αγριπίνα έμεινε ικανοποιημένη. Αν και οι επίσημες αρχές υποψιάζονταν ότι αυτό δεν ήταν δικό της έργο; Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει διακινδυνεύσει να ανοίξει μέτωπο ενάντια στη μαφία.
  Επιπλέον, ενδιαφέρουσες ήταν οι πληροφορίες από τον μαχητή που έλεγξε τις πληροφορίες για την κόκκινη άρπυια.
  Το Fighter Girl είπε:
  - Δεν υπήρχε άνθρωπος με μαύρη μάσκα και μανδύα. Την ξυλοκόπησε ένα μικρό αγόρι που δεν φαινόταν πάνω από δώδεκα χρονών.
  Η Αγριπίνα γέλασε και κοίταξε τον καρατέκα με δυσπιστία:
  - Τι? Είσαι σοβαρός?
  Το κορίτσι επιβεβαίωσε:
  - Πήρα συνέντευξη από μια ντουζίνα αγόρια και κορίτσια. Είναι αλήθεια ότι τα βίντεο της μάχης σε smartphone δεν έχουν διατηρηθεί, αλλά ένας ιός υπολογιστή δεν μπορεί να σβήσει την ανθρώπινη μνήμη!
  Το ξανθό αφεντικό γέλασε και φώναξε.
  - Αυτό είναι τόσο μικρό ταλέντο! Λοιπόν, έχει εξακριβωθεί η ταυτότητα του αγοριού;
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά.
  - Βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό σε αυτό το τμήμα. Το όνομά του είναι Vitaly Akulov. Δεν υπάρχει πατρώνυμο, αφού μεγάλωσε χωρίς πατέρα. Μαζί του όμως είναι και η κοπέλα του Albina Korshunova. Είναι επίσης πολύ δυνατός μαχητής και μαύρη ζώνη στο καράτε.
  Η Αγριπίνα ρώτησε χαμογελώντας:
  -Επίσης ένα κοριτσάκι;
  - Όχι, είναι μεγάλο. Αν και είναι και οι δύο δεκαπέντε χρονών. Είναι ακόμη και αστείο - ένα μεγάλο κορίτσι και ένα κοντό αγόρι , αλλά πολύ γρήγορο και δυνατό.
  Μια γυναίκα αφεντικό της μαφίας παρατήρησε:
  - Θα πρέπει να μου παραδοθούν.
  Αρκετοί μαχητές πάτησαν τα όπλα τους:
  - Θα εκπληρωθεί, ω μεγάλε!
  Η Αγριπίνα άλλαξε ξαφνικά γνώμη:
  -Οχι! Δεν χρειάζεται. Είναι καλύτερα να τους κανονίσετε μυστική, αλλά επαγγελματική επιτήρηση και να μάθετε απολύτως τα πάντα. Μετά αναφέρετέ μου. Η διαίσθηση μας λέει ότι αυτοί δεν είναι καθόλου συνηθισμένοι έφηβοι.
  Το κορίτσι του καράτε έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, σωστά. Το αγόρι δεν σπουδάζει πολύ καλά, παραλείπει το σχολείο, αλλά μερικές φορές εκπλήσσει με τις γνώσεις του και είπε ότι η ανθρωπότητα πρέπει να σωθεί.
  Η Αγριπίνα έγνεψε καταφατικά.
  - Ειδικά. Ελέγξτε προσεκτικά αυτό το ζευγάρι, και ειδικά το αγόρι. Μόνο ανεπαίσθητα. Το επώνυμό του είναι Akulov; Αυτό, πρέπει να πω, είναι πολύ συμβολικό.
  Μετά από αυτό, το αφεντικό της μαφίας άρχισε να δίνει νέες εντολές. Ο έλεγχος του χταποδιού πήρε πολύ χρόνο. Και εδώ, πρέπει να πω, και στις δύο πλευρές η δύναμη είναι πολύ μεγάλη, τόσο η μαφία όσο και το χρήμα.
  Και η επίσημη κυβέρνηση χρησιμοποιεί τη μαφία για δικούς της σκοπούς. Ειδικά στον αγώνα κατά της αντιπολίτευσης. Μερικές φορές υπάρχουν απροσδόκητοι θάνατοι.
  Η Αγριπίνα κοντεύει να κλείσει τα τριάντα επτά χρόνια. Και μεγάλα πλάνα από όλο τον κόσμο θα μαζευτούν κρυφά για τα γενέθλιά της. Παρόντες θα είναι και οι υπουργοί. Ναι, είναι η βασίλισσα του κάτω κόσμου στη Ρωσία και η δύναμή της δεν μπορεί να μετρηθεί με ακρίβεια. Φυσικά, όσοι θέλουν να αμφισβητήσουν τον θρόνο είναι γεμάτοι - γεμάτοι. Είναι και νέα και γυναίκα, και πολύ σκληρή. Και εδώ πολλοί παλιοί κλέφτες νόμου και νεαρές αρχές είναι δυσαρεστημένοι μαζί της.
  Όμως η Αγριπίνα κρατά σταθερά την εξουσία στα χέρια της. Αλλά την ενδιέφερε πολύ αυτός ο έφηβος. Ίσως ενεπλάκη σε κυβερνοεπίθεση πρωτοφανών διαστάσεων.
  Είναι αλήθεια ότι δεν πίστευαν ότι ένας έφηβος μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, αλλά η ίδια η Αγριπίνα, στην εφηβεία της, έκανε ό,τι οι ενήλικες δεν μπορούσαν να κάνουν. Ετσι...
  Αλλά είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Άλλοι έχουν προβλήματα. Συγκεκριμένα, γιατί να μην αγοράσει η ίδια μερικούς πίνακες του Πικάσο. Της αρέσει όταν οι εικόνες είναι μη τυπικές και λίγο τρελές. Ναι, και ο Πικάσο θεωρείται σχεδόν ο καλύτερος καλλιτέχνης όλων των εποχών και των λαών.
  Αν και, κάποιος ξεκαθάρισε ότι, ίσως, μια μικρή κόρη ζωγραφίζει καλύτερα.
  Παρεμπιπτόντως, η Αγριπίνα δεν ήθελε να φέρει η ίδια το παιδί και να γεννήσει, γεγονός που χαλάει τη φιγούρα και πονάει. Και επέλεξε μια παρένθετη μητέρα για τον εαυτό της, παραγγέλνοντας δίδυμα.
  Όπως ήταν φυσικό, ο άνδρας δότης επιλέχθηκε τόσο σωματικά όσο και πνευματικά όσο το δυνατόν πιο προικισμένος. Και η παρένθετη μητέρα ήταν μεγάλη ολυμπιονίκης σε ειδική δίαιτα.
  Έτσι η Αγριπίνα είχε ένα ζευγάρι: ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Είναι ακόμα μικροί, αλλά έχουν ήδη εκπαιδευτεί από ειδικούς μέντορες νίντζα και διδάσκονται να σκοτώνουν και να πολεμούν.
  Τα παιδιά του αφεντικού της μαφίας πρέπει να γίνουν υπεράνθρωποι και να συνεχίσουν το έργο της μητέρας τους. Αφήστε τους να περάσουν τέσσερα χρόνια. Και έχουν ήδη σκοτώσει προσωπικά ανθρώπους, και ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια βασανιστηρίων, ακόμη και βασανίστηκαν.
  Εδώ είναι ένα ζευγάρι τεράτων που μεγαλώνουν στην Αγριπίνα. Αυτή η γυναίκα είναι θηρίο! Και τα παιδιά της θα είναι υπερθηρία ...
  Η νονά της μαφίας αποφάσισε να διασκεδάσει. Μέχρι στιγμής, αρκετά ακίνδυνο. Πήρε ένα μαστίγιο και άρχισε να μαστιγώνει δύο όμορφες, μυώδεις έφηβες με τη σειρά της στις γυμνές τους πλάτες. Δεν είναι ακόμα κάτι ανησυχητικό.
  Ωστόσο, το δέρμα έσκασε αμέσως και χύθηκε αίμα. Ναι, της αρέσει το αίμα.
  Και την ανάβει.
  Η Αγριπίνα έπινε ακόμη και αίμα μαζί με γάλα για βρέφη. Το αίμα στραγγιζόταν από σωματικά δυνατά, υγιή έφηβα αγόρια και μερικές φορές μικρά παιδιά. Η Αγριπίνα πίστευε ότι ήταν τόσο αναζωογονημένη.
  Εδώ είναι μια τέτοια βελόνα , υπεράρπυ ! Δεν είναι απαραίτητο, φυσικά, να σκοτώσεις, μπορείς απλά να αντλήσεις από όλους. Επιπλέον, συχνά η κατανάλωση αίματος είναι επιβλαβής για την υγεία. Περιέχει επίσης διάφορα ένζυμα.
  Η Αγριπίνα ξάπλωσε στον καναπέ και δύο όμορφοι νεαροί άρχισαν να της κάνουν μασάζ στην πλάτη. Δύο ακόμη όμορφοι νέοι σήκωσαν τα γυμνά πέλματα και τα πόδια τους.
  Η νεαρή γυναίκα γουργούρισε από ευχαρίστηση. Και μέχρι στιγμής τα πάει πολύ καλά. Και φώναξε τα κλαδιά της. Για παράδειγμα, για δεύτερη χρονιά γίνεται πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, που είναι μεγάλη τραγωδία και πολύ αίμα. Και η μαφία βγάζει πολλά χρήματα από αυτό. Και, φυσικά, κανείς δεν θέλει ειρήνη. Και η ρωσική μαφία ασχολείται με αυτό, και η αμερικανική. Όπως λένε: το χέρι πλένει το χέρι. Και πολλά πράγματα περιστρέφονται και προμηθεύονται κατά τη διάρκεια του πολέμου.
  Οι εγκληματικές φυλές εδώ κερδίζουν πολύ κολοσσιαία χρήματα και οι απλοί άνθρωποι έχουν ζημιά.
  Η Αγριπίνα κελαηδούσε με ένα χαμόγελο βγάζοντας τα πολύ μεγάλα δόντια της:
  Κέρδισε χρήματα, κέρδισε χρήματα
  Ξεχάστε τη λύπη και την τεμπελιά!
  Κέρδισε χρήματα, κέρδισε χρήματα
  Όλα τα υπόλοιπα είναι σκουπίδια!
  Όλα τα υπόλοιπα είναι σκουπίδια!
  Η νεαρή γυναίκα χαμογέλασε. Θυμήθηκε ένα από τα κατορθώματά της. Όταν λήστεψε το διαμέρισμα και μετά ξέχασε να φέρει μαζί της γάντια. Συνειδητοποιώντας ότι άφησε πολλά από τα αποτυπώματά της, η Αγριπίνα πήρε και άνοιξε όλες τις βρύσες του γκαζιού και μετά άναψε φωτιά. Το μισό από το εννιάροφο κτίριο κάηκε. Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν, περισσότεροι από δέκα υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα.
  Έτσι κάλυψε τα ίχνη της με βάρβαρο τρόπο. Και σκοτώνοντας ανθρώπους, βίωσε ενθουσιασμό και ευχαρίστηση. Της άρεσε τόσο πολύ να προκαλεί πόνο. Ιδιαίτερα χαριτωμένα αγόρια. Συγκεκριμένα, σπάζοντας τα δάχτυλα των ποδιών τους. Ακόμα κι αν είναι σκληρό. Είναι αλήθεια ότι τότε τα οστά μεγαλώνουν μαζί, αλλά οι αρθρώσεις πονάνε για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  Και γενικά η βία τράβηξε την Αγριπίνα. Τι γίνεται με τις ανώτερες δυνάμεις;
  Πίστευε ότι οι ανώτερες δυνάμεις την αγαπούν και αγαπούν το κακό. Και δεν πίστευε στη Βίβλο, και τη θεωρούσε ένα παραμύθι για ανόητους, πάνω στο οποίο φτιάχνονται χρήματα και πολιτική.
  Πράγματι, αν υπάρχει Θεός, τότε πιθανότατα αγαπά το κακό και την καταστροφή.
  Κοιτάξτε την ιστορία της ανθρωπότητας. Οι σκληροί και αιματηροί ηγεμόνες ήταν, κατά κανόνα, πιο επιτυχημένοι. Για παράδειγμα, ο Τζένγκις Χαν, ο πιο επιτυχημένος ηγεμόνας και κατακτητής όλων των εποχών και των λαών, ήταν πολύ σκληρός, αλλά ταυτόχρονα δεν ήξερε ούτε να διαβάζει ούτε να γράφει. Ο Ταμερλάνος είναι επίσης εξαιρετικά σκληρός, και έχτισε ακόμη και έναν πύργο με εκατό χιλιάδες κομμένα κεφάλια. Ο πιο επιτυχημένος κατακτητής στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, ο Σ Ελίμ, διακρίθηκε επίσης από ακραία αιμοδιψία και σκληρότητα. Έτσι στη Ρωσία οι πιο σκληροί τσάροι: ο Ιβάν ο Τρομερός, ο Μέγας Πέτρος, ο Ιωσήφ Στάλιν ήταν οι πιο σκληροί. Όπως είπε ο Batu Khan , είναι ένας μεγάλος ηγεμόνας και πρέπει να είναι σκληρός.
  Ο Χίτλερ ήταν επίσης σκληρός, ο οποίος σημείωσε σημαντική επιτυχία στο αρχικό στάδιο της βασιλείας του.
  Ναι, και ο Ναπολέων Βοναπάρτης δεν είναι καθόλου υπόδειγμα ανθρωπιάς. Φαίνεται ότι η Ekaterina Vtoraya δεν θεωρήθηκε σκληρή, αλλά ήταν πόρνη. Και ο Μέγας Πέτρος έκοψε προσωπικά τα κεφάλια των τοξότων και βασάνισε ανθρώπους.
  Και γενικά ποιος από τους μεγάλους δεν ήταν σκληρός; Ο Μαγκομέντ, για παράδειγμα, έχοντας καταλάβει την πόλη, διέταξε να σκοτωθούν εξακόσιοι Εβραίοι. Και οι διάδοχοί του πολέμησαν ακόμη πιο σκληρούς και αιματηρούς πολέμους. Ακόμη και ο Ιησούς Χριστός είπε:
  Δεν έφερα ειρήνη, αλλά σπαθί! Και σε μερικές από τις δηλώσεις του άρεσε να παραθέτει τους ανακριτές. Για παράδειγμα: - Κάποιος δεν είναι μαζί Μου, αυτός είναι εναντίον Μου. Έτσι όλοι αιμορραγούσαν. Ίσως μόνο ένας Βούδας ήταν άνθρωπος με γνήσια καλοσύνη και πολέμιος της βίας και δεν ισχυρίστηκε ότι ήταν αποκλειστικός.
  Η Αγριπίνα, επομένως, πίστευε ειλικρινά ότι ήταν απαραίτητο να δείχνει σκληρότητα και να είναι ανελέητος στους εχθρούς, αλλά και στους φίλους. Είναι πιθανό ο Στάλιν να κατέληξε στο Εικοστό Συνέδριο επειδή δεν κατάφερε να πυροβολήσει έγκαιρα την παλιά ομάδα.
  Η Αγριπίνα χαμογέλασε. Και τσίμπησε τον νεαρό για την πρέσα ανακούφισης. Υποκλίθηκε και είπε:
  - Ευχαριστώ κυρία!
  Τότε θυμήθηκε και ρώτησε τη γραμματέα:
  - Και αυτό το αγόρι, στο οποίο βραβεύτηκα τον πρώτο περιπατητή, είναι ήδη στη φυλακή, ή τι;
  Η γραμματέας έγνεψε καταφατικά.
  Ναι, είναι ήδη υπό κράτηση. Πόσο χρονών πρέπει να του δοθεί;
  Η Αγριπίνα ρώτησε:
  - Πόσο χρονών είναι?
  Η γραμματέας απάντησε:
  - Δεκατέσσερα!
  Η Αγριπίνα μουρμούρισε:
  - Τρία χρόνια αποικίας ενός νεαρού θα του είναι αρκετά. Ας τον σεβαστούν.
  Η γραμματέας έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, είναι δυνατό αγόρι και ξέρει πώς να υπερασπίζεται τον εαυτό του. Και έχει ένα ιδιαίτερο τατουάζ που θα του εξασφαλίσει σεβασμό και εξουσία.
  Η νεαρή γυναίκα δήλωσε ειλικρινά:
  - Είμαι ακόμα πολύ ευγενικός. Έδωσε ένα τέτοιο ξεκίνημα σε μια εγκληματική καριέρα. Αλλά αυτό το αγόρι πρέπει να δουλέψει. Παράδωσέ μου το βράδυ, ας με διασκεδάσει για μια καλή πράξη.
  Η γραμματέας έγνεψε καταφατικά.
  - Άκου, τέλεια!
  Η Αγριπίνα τραγούδησε ειρωνικά:
  Ρωσική μαφία, τι έκανες
  Ρωσική μαφία, με κατέστρεψες!
  Ρωσική μαφία, ένας αιώνας πηγαίνει σχολείο,
  Καλό στην άγρια φύση, σκληρό στη ζώνη!
  Και η νεαρή ζήτησε περισσότερο μαύρο κυνήγι και συκώτι φουσκωτό. Αυτό είναι ένα τόσο ιαπωνικό δηλητηριώδες ψάρι. Και το συκώτι της είναι μια πολύ εκλεπτυσμένη λιχουδιά, αν και το πιο δηλητηριώδες μέρος.
  Η Αγριπίνα φώναξε τα κορίτσια. Αυτά έφτασαν στα μάτια της μεγάλης βασίλισσας του εγκλήματος.
  Ο αρχηγός της μαφίας γρύλισε:
  - Χορέψτε και τραγουδήστε!
  Τα κορίτσια άρχισαν να χορεύουν τραγουδώντας:
  Ο κόσμος του παραμυθιού μπορεί να είναι κακός
  Άλλωστε η μαγεία είναι και διπρόσωπη!
  Όλα δείχνουν να είναι καλά νέοι
  Θέλω την αλήθεια, ζήσε στην τιμή περίφημα!
  
  Αλλά κάπου ένα τρολ υφαίνει ένα δίκτυο,
  Ένας κακός καλκάνικος στήνει παγίδες!
  Πηγαίνουμε σε μια μεγάλη πεζοπορία
  Μας περιμένουν να δοκιμαστούμε, όχι παιχνίδια!
  
  Ίσως τα βρύα είναι τρομερά φραγκοσυκιά,
  Λοιπόν, ένα νούφαρο αντί για παγίδα!
  Αίμα που λυγίζει δάκρυα από τα σύννεφα,
  Αντί για το φεγγάρι, οι λεπίδες λάμπουν σαν κουρσάρος!
  
  Αλλά φίλε μου, ένα ωραίο ξωτικό,
  Οι μπούκλες ενός φίλου λάμπουν με χρυσό!
  Η νεράιδα είπε - αγόρι, μην παρασύρεσαι ,
  Και άπλωσε τρυφερά χέρια!
  
  Έδωσα στο φίλο ξωτικό ένα μάθημα σπαθιού,
  Lunge, ριμπάουντ, μεταβλητές πόζες!
  Για να μη συρρικνωθεί ο κορμός της ζωής στο κακό,
  Δίνεις στη μάγισσα δύο τριαντάφυλλα!
  
  Ο νάνος σιδεράς σφυρηλάτησε μια σπαθιά,
  Μου λέει, χαμογελώντας με ένα χαμόγελο?
  Θέλετε ένα ένδοξο τέλος στη μάχη,
  Είναι απαραίτητο να είμαστε ένθερμοι φίλοι με τη φυσική καλλιέργεια!
  
  Συγχωνεύτηκαν σαράντα ροές στην προπόνηση,
  Και, τελικά, ο δαμασκηνός χάλυβας μου έγινε υπάκουος!
  Κόβεις πρώτα από το δέντρο των κόμπων,
  Λοιπόν, τότε θα γίνεις ένας ευγενής πολεμιστής!
  
  Εδώ είναι η μάχη, είμαι με τα ξωτικά,
  Μαζί τους βρυχώνται τρολ και καλικάντζαροι!
  Αλλά για μένα ο στρατός είναι μια οικογένεια,
  Και δεν υπάρχει καμία επιθυμία να αποφύγετε σε έναν αγώνα!
  
  Θυμάμαι τις κινήσεις, τη ρίψη της λεπίδας,
  Ο κακός βλάκας έπνιξε κατακόκκινο !
  Δώσαμε στα πλάσματα μια δυνατή λεπίδα,
  Θα φτιάξουμε έναν κόσμο, καθαρό και νέο!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν πολύ όμορφα και με αίσθηση. Η Αγριπίνα όμως δεν έμεινε ικανοποιημένη. Της φάνηκε ότι υπήρχε μικρό δράμα και διέταξε αποφασιστικά:
  - Κάρβουνο κάτω από τα πόδια τους!
  Αμέσως εμφανίστηκαν νέοι άνδρες με καλάθια. Είχαν φλόγες που σιγόβραζαν.
  Ήξεραν ότι στη σκληρή Αγριπίνα άρεσε να τηγανίζει γυμνά πέλματα κοριτσιών.
  Και ας ρίξουμε κάτω από τα πόδια των κοριτσιών που πήγαν χωρίς παπούτσια, γιατί υπάρχει λιγότερος θόρυβος, και είναι πιο βολικό να τηγανίζουμε τα τακούνια.
  Τα κορίτσια πάτησαν τα γυμνά τους πέλματα και ούρλιαζαν, αλλά συνέχισαν να χορεύουν.
  Η Αγριπίνα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Αυτό δεν μου άρεσε στην ταινία "Νησί του Θησαυρού" που η καμπίνα δεν τηγανίστηκε ποτέ τις γόβες της. Και θα ήταν επίσης πολύ αστείο.
  Ναι, η μυρωδιά του καμένου δέρματος είναι πολύ ορεκτική. Ειδικά αν είναι το λεπτό δέρμα νεαρών, όμορφων, υγιών κοριτσιών. Αυτό είναι απλά αξιολάτρευτο.
  Η Αγριπίνα τραγούδησε:
  Οι γλώσσες της φωτιάς γλείφουν τις φτέρνες μας,
  Γιατί είναι τόσο αντιπαθητικό στους ανέγγιχτους...
  Εργάτες μαχαιριών και τσεκουριών
  Ρομαντικοί από τον κεντρικό δρόμο!
  Και πάλι θα πάρει και θα γελάσει. Ναι, έχει μια ευτυχισμένη ζωή. Θυμάμαι ότι κατά κάποιο τρόπο η δασκάλα της έδωσε μια κακή τύχη για τη συμπεριφορά της. Η Αγριπίνα κάρφωσε τα χέρια και τα πόδια της σε μια δρύινη πόρτα για αυτό. Και μετά έκαψε όλα τα μαλλιά στο κεφάλι της γυναίκας.
  Ναι, ήταν τόσο μαθήτρια. Απλά ένας λευκός διάβολος! Είναι ο Διάβολος με κεφαλαίο γράμμα!
  Δεν είναι περίεργο που οι εγκληματικές αρχές της Ρωσίας και ορισμένες χώρες του κόσμου την υπάκουσαν.
  Ποιος θέλει να συνδέεται με κάτι τέτοιο . Ειδικά αν η κυβέρνηση το φοβάται. Οι καιροί ήταν δύσκολες όταν ήταν παιδί. Και είναι σαν να γεννήθηκε για τον κάτω κόσμο.
  Και του αρέσει να σκοτώνει, και ακόμη περισσότερο να κοροϊδεύει και να βασανίζει. Πώς, για παράδειγμα, βασάνιζε κορίτσια κρατούμενα σε μια αποικία ανηλίκων , καθώς και άνδρες φρουρούς αν δεν έδιναν αρθρώσεις.
  Ναι, της άρεσε να δείχνει τη δύναμή της. Και να κάνει τους ανθρώπους χαζούς.
  Εδώ είναι ένα όμορφο κορίτσι κρατούμενο που ήταν πολύ ανεξάρτητο.
  Η Αγριπίνα έσταξε υδροχλωρικό οξύ στα γυμνά, κοριτσίστικα πέλματά της. Και πονάει πολύ.
  Ναι, όπως η νονά της μαφίας, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει. Είναι σφαίρα ελεύθερου σκοπευτή. Ναι, και πυροβόλησε στην Αγριπίνα, και περισσότερες από μία φορές. Αλλά, δυστυχώς, όλα!
  Ωστόσο, ποιο από τα αφεντικά της μαφίας ήταν ανθρώπινο; Το έγκλημα είναι έγκλημα.
  Η Αγριπίνα εξέδωσε αρκετές ακόμη διαταγές διαφόρων ειδών. Στη συνέχεια, κοίταξα μια σύντομη περίληψη των ειδήσεων. Η Κρατική Δούμα συζήτησε για κυβερνοεπίθεση . Και ζήτησε αίμα και πόλεμο. Και πάλι, αυτοί οι νόμοι, όταν επιβάλλουν τιμωρίες, δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Επίσης, προκαλεί έκπληξη ότι ο αριθμός των κρατουμένων μειώνεται. Αν και όχι, άρχισε να μεγαλώνει. Και η κατάσταση στη χώρα χειροτερεύει.
  Μια άλλη είδηση: Επίθεση των Ταλιμπάν στα ρωσικά στρατεύματα στο Τατζικιστάν. Πράγματι εκεί αναμένονταν εδώ και καιρό προκλήσεις. Οι Ταλιμπάν καταλαβαίνουν ότι αν επιτεθούν στη Ρωσία, μόνο όταν τα χέρια της είναι δεμένα. Και εδώ, υπάρχει και μια κυβερνοεπίθεση , η οποία έδειξε άλλη μια αδυναμία των αρχών.
  Τον επόμενο χρόνο, τον Μάρτιο, οι προεδρικές εκλογές στη Ρωσία. Η Αγριπίνα σκέφτηκε, γιατί να μην πολεμήσει η ίδια για την καρέκλα του πραγματικού βασιλιά; Ένα νεαρό και ενεργητικό αφεντικό της μαφίας θα μπορούσε να παίξει το ρόλο ενός άλλου σωτήρα.
  Και τώρα στη Ρωσία, στην πραγματικότητα, τα προβλήματα στην οικονομία έχουν επιδεινωθεί, και ο Καύκασος αναστατώνεται ξανά, και η τιμή του πετρελαίου και του φυσικού αερίου πέφτει. Ναι, και η Κίνα δεν είναι πλέον κατά της αναθεώρησης των συνόρων με τη Ρωσία. Λοιπόν, δεν έχετε διέξοδο, αλλά έχετε ήδη πολλή γη, έλα, μοιραστείτε την.
  Και το πιο σημαντικό, η κατάσταση κάθε μήνα χειροτερεύει και χειροτερεύει. Σαν να είχαν ξυπνήσει οι δυνάμεις της κόλασης.
  Η Αγριπίνα γνώριζε καλά την ιστορία όλου του κόσμου. Υπάρχει κάποιο είδος σχεδόν φυσικής και μυθικής δύναμης που συντρίβει όλες τις αυτοκρατορίες. Κοιτάξτε την ιστορία - όλες οι αυτοκρατορίες, χωρίς καμία εξαίρεση, καταστράφηκαν. Συμπεριλαμβανομένης της γιγαντιαίας Βρετανικής, Ισπανικής, Πορτογαλικής και πριν από αυτήν της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Πώς κατέρρευσε η δύναμη του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του περσικού βασιλείου και του Αραβικού Χαλιφάτου. Κατέρρευσε και η Οθωμανική Αυτοκρατορία και όχι μόνο αυτή φυσικά. Η μεγαλύτερη αυτοκρατορία των Μογγόλων, με επικεφαλής τον Τζένγκις Χαν, κατέρρευσε στη λήθη.
  Αρχικά χωρίστε σε πολλά μέρη.
  Και η αυτοκρατορία του Ταμερλάνου έπαψε να υπάρχει σχεδόν αμέσως μετά το θάνατο αυτού του διοικητή. Και υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα .
  Η Ρωσική Αυτοκρατορία δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Πρώτον, συνθλίβεται υπό τον Νικόλαο Β' , εξαιτίας του οποίου άλλαξε το σύστημα ελέγχου. Στη συνέχεια υπό τον Γκορμπατσόφ.
  Και αυτές είναι οι δύο πιο καταστροφές της ρωσικής αυτοκρατορίας. Και τώρα πλησιάζει γρήγορα η τρίτη κατάρρευση, στην οποία η Ρωσία μπορεί να μειωθεί στο μέγεθος του πριγκιπάτου της Μόσχας.
  Και μόνο μια τόσο δυνατή, νέα και επιθετική γυναίκα όπως η Αγριπίνα μπορεί να σώσει την αυτοκρατορία. Και οι υπόλοιποι είναι όλοι αδύναμοι , κυριολεκτικά και μεταφορικά.
  Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε βασιλιάδες. Διαφορετικά θα είναι πολύ αργά. Η Αγριπίνα σκέφτηκε ότι μπορεί να είχε κερδίσει. Αν και, αυτή τη στιγμή είναι ελάχιστα γνωστό στον κόσμο. Στην πραγματικότητα, κάθε είδους σόου και φτηνοί καλλιτέχνες δεν είναι για αυτήν. Είναι τέταρτη . αόρατη , αόρατη, αλλά ταυτόχρονα, πραγματική δύναμη. Και μπορεί να γυρίσει βουνά και λαιμούς.
  Επιπλέον, ο αριθμός των ανταγωνιστών είναι μικρός και μειώνεται ραγδαία.
  Ο πιο σημαντικός, που βρίσκεται ήδη στο θρόνο, έχει γεράσει, έχει ξεφτιλιστεί και έχει χάσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κόσμου. Τα υπόλοιπα είναι ακόμα πιο αδύναμα και χειρότερα.
  Κάποιοι είναι στη φυλακή, άλλοι έχουν λάβει ξένη υπηκοότητα και κάποιοι είναι ήδη πολύ μεγάλοι για να διεκδικήσουν πολλά.
  Και τα νέα, νεαρά αστέρια δεν φαίνονται. Είναι λιγότερο από ένα χρόνο πριν από τις προεδρικές εκλογές και στην κοινωνία και στα μέσα ενημέρωσης κατά κάποιο τρόπο δεν συζητούνται καν. Η απάθεια κυριαρχεί, η δυσπιστία ότι θα βελτιωθεί και κάποιο είδος νυσταγμένης διάθεσης. Ταυτόχρονα , υπάρχει και μια κρυφή δίψα για αλλαγή στην κοινωνία. Και λαχτάρα για ελευθερία.
  Και ποια είναι η Αγριπίνα; Είναι η μεγαλύτερη ληστή! Και αφού είναι ληστή των ληστών, τότε έχει και ακαταπόνητη λαχτάρα για ελευθερία.
  Όπως λένε, ένα πορτρέτο ενός δικτάτορα και ενός επαναστάτη. Και μετά, και ταυτόχρονα, και οι δύο.
  Όπως, συγκεκριμένα, η Στένκα Ραζίν, που ήταν ταυτόχρονα αντάρτης, και ταυτόχρονα, θα μπορούσε σε περίπτωση νίκης να γίνει αιματοβαμμένος δεσπότης. Ή ίσως η Στένκα Ραζίν θα είχε γίνει μεγάλος κατακτητής.
  Εδώ, στην πραγματικότητα, οποιαδήποτε επιλογή είναι δυνατή.
  Η Στένκα Ραζίν άρεσε στην Αγριπίνα. Και μάλιστα διέταξε να του φτιάξουν ένα μνημείο στον Ντον.
  Θα ήταν επίσης δυνατό να στήσει μνημεία στον εαυτό του. Άλλωστε, είναι μια γυναίκα με μεγάλη φαντασία, και κατά κάποιο τρόπο ο τερματιστής δεν φαίνεται και δεν ακούγεται.
  Ακόμα και οι στρατηγοί τρέμουν μπροστά της.
  Μπορεί κάλλιστα να πιάσει με τα δάχτυλά της από τη μύτη τον υπουργό ή τον δήμαρχο και να τη σφίξει ώστε να αποδειχτεί αποχέτευση. Και θα γκρινιάζει μόνο και θα ζητάει συγχώρεση.
  Ωστόσο, η δύναμή της δεν είναι απόλυτη και αόρατη. Υπάρχουν μόνο φήμες στη Μόσχα για μια τερατώδη λευκή διάβολο. Και ήθελε τα πορτρέτα της να κρέμονται παντού, και οι άνθρωποι έπεφταν στα γόνατα. Και φίλησε τα αποτυπώματα των πελμάτων της.
  Η νεαρή γυναίκα αφεντικό τραγούδησε:
  - Να τρέμουν όλοι!
  Να τρέμουν όλοι!
  Να σε σέβονται!
  Εδώ, για παράδειγμα, χιλιάδες παιδιά περπατούν στη Μόσχα με τα πορτρέτα της και τραγουδούν τραγούδια για την έξυπνη διάβολο.
  Ή ίσως ακόμη και να δημιουργήσετε τη δική σας θρησκεία; Για παράδειγμα, σαν να είναι η Αγριπίνα μια σωματική ενσάρκωση του Δημιουργού του Σύμπαντος; Που θα ήταν ωραίο. Και η επιστήμη θα την έκανε αθάνατη.
  Και τώρα φανταστείτε τη δύναμη πάνω από τον πλανήτη Γη. Πτήση στη Σελήνη, όπου το πορτρέτο της είναι ζωγραφισμένο με μπογιές. Αυτό , έγχρωμο, και πολύ φωτεινό, ικανό να ρίξει την οροφή από τους τρελούς.
  Και μετά στον Άρη. Και σε όλους ανεξαιρέτως τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος. Και μετά πετώντας προς τα αστέρια. Χτίζοντας μια διαστημική αυτοκρατορία, και τα διαστημόπλοια είναι τόσο τεράστια, στο μέγεθος ενός ολόκληρου Δία, που ήταν πολύ ωραίο, και σαν κόλαση.
  Και κωμικές μάχες. Όταν ένα τρισεκατομμύριο διαστημόπλοια από τη μια πλευρά και ένα τρισεκατομμύριο από την άλλη. Και μεμονωμένα θωρηκτά ναυαρχίδα φέρουν δισεκατομμύρια κανόνια ικανά να διαγράψουν ένα ολόκληρο σύστημα αστέρων με ένα σάλβο.
  Τότε η Αγριπίνα τίναξε το δυνατό, μυώδες κορμί της και τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  Βασίλισσα του ροκ εν ρολ
  Βασίλισσα του ροκ εν ρολ - Δεν ονειρεύομαι να γίνω Βασίλισσα της οθόνης Βασίλισσα της οθόνης - Δεν θέλω να είμαι
  γυμνές, στρογγυλές γόβες.
  Ρεφραίν:
  
  Δεν θα διαλυθώ Θέλω να κυβερνήσω, Αλλά δεν σκουριάζω με μια μηχανή ,
  αλλά με μια ολόκληρη δύναμη !
  Η Αγριπίνα μιμήθηκε επίσης χαρούμενα και δυναμικά με το ζωηρό ύφος της: Στα σύννεφα των κοριτσίστικων ονείρων δεν πετάω πια Βασίλισσα
  της ομορφιάς δεν θα επιλεγεί τώρα
  θα γίνω απλώς βασίλισσα Θα γίνω απλώς βασίλισσα - νομίζω ότι αυτός ο Αταμάντς στην εποχή μας
  Και πάλι τα υπόλοιπα κορίτσια άρχισαν να χοροπηδούν και να χορεύουν με τα γυμνά τους πόδια, τραγουδώντας
  Δεν θα διαλυθώ
  , θέλω να κυβερνήσω, αλλά δεν είμαι σκουριασμένος με ένα αυτοκίνητο ,
  αλλά με μια ολόκληρη δύναμη !
  Μετά από ένα τέτοιο τραγούδι, και μάλιστα, μια τόσο απτή και μοναδική ενέργεια εκδηλώνεται μέσα σου.
  Η Αγριπίνα σήκωσε το στιλέτο στα γυμνά δάχτυλά της και το εκσφενδόνισε απότομα. Χτύπησε τον νεαρό στο πόδι και με τόση δύναμη που τον κάρφωσε κυριολεκτικά στον τοίχο της βελανιδιάς.
  Το αγόρι ούρλιαξε από τον πόνο.
  Η Αγριπίνα τραγούδησε γελώντας:
  Δεν θέλουμε να ζήσουμε διαφορετικά
  Δεν θέλουμε να ζήσουμε διαφορετικά!
  Περπατάμε στην άκρη! Περπατάμε στην άκρη!
  Περπατάμε στην άκρη της πατρίδας μας!
  Μετά από αυτό, ο αρχηγός πήδηξε πάνω στον τραυματισμένο έφηβο και τον χτύπησε με το κεφάλι στο πρόσωπο.
  Το αγόρι έχασε τις αισθήσεις του και σώπασε.
  Η Αγριπίνα γρύλισε θυμωμένη:
  - Πέτα το σε κροκοδείλια!
  Ο νεαρός ξηλώθηκε από τον τοίχο και σύρθηκε στον ζωολογικό κήπο, όπου ζούσαν αρπακτικά πλάσματα. Και κροκόδειλοι, και άλλα είδη ζωντανών πλασμάτων.
  Η νονά τραγούδησε:
  - Μπράβο, μπράβο
  Έδειξε δύναμη!
  Το να είσαι φίλος μαζί της είναι σαν να παίζεις με έναν κροκόδειλο!
  Η γυναίκα αφεντικό της μαφίας είχε πολύ μαχητική διάθεση.
  Ήθελε να παλέψει πραγματικά!
  Και πήρε και χτύπησε τον κάδο απορριμμάτων. Πέταξε ψηλά και γκρέμισε τρία αγόρια και ένα κορίτσι ταυτόχρονα.
  Χτυπούν αμέσως, σαν κορύνες από μπάλα που πετάει ένα επιδέξιο χέρι.
  Η Αγριπίνα σφύριξε:
  Κανένα έλεος, κανένα έλεος, κανένα έλεος για τον εχθρό
  Έχω κόψει όλα τα αγόρια και τα κορίτσια στον αρακά
  εμφυτεύματα στη γλώσσα της , κάτι που της επέτρεπε να απελευθερώσει δηλητήριο αν συνέβαινε κάτι.
  Και σκοτώστε οποιονδήποτε άντρα με ένα φιλί.
  Η Αγριπίνα νόμιζε ότι αν εκλεγόταν πρόεδρος της Ρωσίας, θα άλλαζε το σύνταγμα και θα στεφόταν, εγκαθιδρύοντας μοναρχία.
  Και θα είναι πολύ πιο δροσερό και καλύτερο. Και το στέμμα της θα είναι το μεγαλύτερο και πιο ακριβό στον κόσμο.
  Και θα υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά είδη διαμαντιών και κοσμημάτων πάνω του. Ολόκληρα τσαμπιά από όλα. Θα κλέψει το στέμμα από τον Βρετανό βασιλιά. Και άλλοι
  μοναρχίες επίσης. Εδώ στην Ισπανία υπάρχει, για παράδειγμα, ένας βασιλιάς. Παρεμπιπτόντως, υπάρχουν έντεκα μοναρχίες στην Ευρώπη και μόνο τρεις στην Αφρική. Και αυτό επίσης κάτι λέει.
  Έχει παιδιά, άρα υπάρχει κάποιος να μεταφέρει τον θρόνο. Και μπορεί, αν μη τι άλλο, να γυρίσει ολόκληρο τον κόσμο. Αφού η μαφία είναι εξουσία!
  Η Αγριπίνα το πήρε και, χωρίς να το ξανασκεφτεί, άρπαξε τη μεταλλική μπάλα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Ήθελε πολύ να βγάλει ένα από τα μάτια των υπηρετών.
  Κούνησε ήδη, αλλά άλλαξε γνώμη. Στην πραγματικότητα, το να παραμορφώνεις έναν από τους χαριτωμένους έφηβους είναι κατά κάποιο τρόπο. Χωρίς μάτι, τα πρόσωπα είναι άσχημα και ίσως είναι καλύτερα να τα πάρεις και να τα σκοτώσεις.
  Το πήρε η Αγριπίνα και τραγούδησε:
  Ο κακός ορειβάτης σέρνεται πάνω από τους βράχους,
  Πέτα του ναπάλμ...
  Δεν τους γλιτώνεις
  Εξοντώστε όλα τα καθάρματα
  Πώς να συνθλίψετε κοριούς!
  Χτυπήστε σαν κατσαρίδες!
  Και η νονά της μαφίας, εντελώς έξω από το μυαλό της, σήκωσε ένα μαστίγιο και το κυμάτισε με ένα σφύριγμα στον αέρα. Πρώτα χτύπησε τον υπηρέτη και μετά το έφηβο κορίτσι και βρυχήθηκε:
  - Θα χτυπήσω ανθρώπους, θα χτυπήσω ανθρώπους,
  Και χτυπήστε τους κουβάδες!
  Είμαστε κακοί ληστές!
  Μπανγκ Μπανγκ! Και είσαι νεκρός!
  Νεκρός! Νεκρός!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #12
  Το αγόρι και το κορίτσι δούλεψαν σκληρά στο εργαστήριο. Αυτή τη φορά πιέστηκαν για τον χρόνο. Και ο Vitalik βρέθηκε σε μια θέση όπου κυριολεκτικά: χτυπάς ή χάνεις.
  Στην πραγματικότητα, φαίνεται να είναι χειρότερο από ποτέ. Η αστυνομία και η FSB, φυσικά, είναι σοκαρισμένες από την υπερισχυρή κυβερνοεπίθεση και μέχρι στιγμής δεν αναζητούν κάποιο είδος αγοριού νταής που διέλυσε ολόκληρο πλήθος και ένα αστυνομικό απόσπασμα.
  Ωστόσο, η έρευνα αναμφίβολα θα συνεχιστεί. Και ίσως καταλάβουν ότι το πλήθος σκορπίστηκε όχι τυχαία. Και μετά θα κάτσουν στην ουρά. Είναι αλήθεια, ενώ το σκέφτονται πριν, ο χρόνος θα περάσει.
  Νέες βιντεοκάμερες και διάφορα ηλεκτρονικά φέρθηκαν από την Κίνα και τοποθετούνται βιαστικά στη Μόσχα και σε άλλες πόλεις. Ακόμη και το δολάριο και το γιουάν αυξήθηκαν στις συναλλαγές.
  Και γενικά, οι αλλαγές επέρχονται στην κοινωνία. Πολλοί δεν εμπιστεύονται τις αρχές και θέλουν τα πράγματα να είναι διαφορετικά.
  Παρεμπιπτόντως, είναι ήδη τέλος Μαΐου και τα μαθήματα στα σχολεία ολοκληρώνονται. Πρέπει να αρχίσω να δίνω εξετάσεις. Αλλά αυτό είναι ένα πρόβλημα: ο Βιτάλικ και η Αλμπίνα είναι απασχολημένοι στο εργαστήριό τους και ετοιμάζονται κρυφά να καταλάβουν την εξουσία σε όλο τον κόσμο. Το οποίο, φυσικά, είναι πολύ πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  -Αν δεν παρουσιαστούμε στις εξετάσεις, μπορεί να δημιουργήσει περιττές υποψίες.
  Το αγόρι ιδιοφυΐα, συνεχίζοντας να χαζεύει τα πιο περίπλοκα σχέδια, απάντησε λογικά:
  - Η παράλειψη εξετάσεων για ένα σύγχρονο σχολείο δεν είναι καθόλου ανοησία.
  Ειδικά για κάποιον σαν εμένα!
  Το κορίτσι ήρωας έγνεψε καταφατικά.
  - Αυτό είναι, φυσικά, αλήθεια. Αλλά ούτως ή άλλως, έχω μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες για το πώς να αποφύγετε προβλήματα.
  Ο Βιτάλικ απάντησε σκληρά:
  - Είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένας πομπός που θα δίνει εντολές στον ανθρώπινο εγκέφαλο σε υπερσύντομα κύματα. Και όχι μόνο, φυσικά, ανθρώπινο. Εδώ, έχω ήδη κάνει κάτι. Ενώ μικρό σε μέγεθος και δύναμη. Ας το δοκιμάσουμε σε γάτες.
  Η Αλμπίνα φώναξε:
  - Ή μήπως δημόσια;
  Ο Vitalik σημείωσε:
  - Ίσως δημόσια. Αλλά τελικά, ακόμη και ένας σκύλος και μια γάτα ήταν οι πρώτοι που στάλθηκαν στο διάστημα! Περίμενε άλλες δύο ώρες, θα τελειώσω το στήσιμο και θα βγούμε έξω. Και ας δούμε αν λειτουργεί το υπερβραχύ κύμα, το τηλεπαθητικό κανόνι . Εγώ ο ίδιος θα δίνω εντολές, με τη δύναμη της σκέψης μου!
  Η ηρωίδα γέλασε.
  - Με τη δύναμη της σκέψης; Αυτό θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Έχετε καθόλου σκέψεις;
  Το ιδιοφυές αγόρι τραγούδησε:
  Οι σκέψεις μου είναι τα άλογά μου
  Σαν ανεμοστρόβιλος με μεταφέρουν στη μάχη...
  Ορμάς με ρυθμό
  Και μην αναγνωρίζεις το χαλινάρι,
  Ο Θεός μαζί μου!
  Η Αλμπίνα γέλασε.
  "Μα δεν πιστεύεις στον Θεό!"
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Δεν πιστεύω στη Βίβλο!
  Το κορίτσι ήρωας έγνεψε καταφατικά.
  - Ούτε εμένα μου αρέσει η Βίβλος. Συσφίγγει το μυαλό. Συγκεκριμένα, η διδασκαλία ότι η Γη και τα πάντα πάνω της θα καούν δεν εμπνέει αισιοδοξία. Ειδικά τώρα, όταν στην πραγματικότητα βρίσκεται σε εξέλιξη ένας υβριδικός τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Και εδώ, πράγματι, αυτή η Βίβλος μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα!
  Το αγόρι που δεν του άρεσαν τα παπούτσια χτύπησε θυμωμένα το γυμνό του πόδι έτσι ώστε τα πλακάκια να τσουγκρίζουν:
  - Επιπλέον , πρέπει να κατακτήσω την εξουσία σε όλο τον κόσμο και να σώσω την ανθρωπότητα! Όχι για χάρη της ματαιοδοξίας σας, αλλά για χάρη της ζωής στη Γη!
  Η Αλμπίνα χαμογέλασε.
  - Δικτάτορας-σωτήρας!;
  Ο Vitalik απάντησε χαμογελώντας:
  - Μάλλον αγαπητός, μεγαλύτερος αδερφός. Πρέπει να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να γίνουν καλύτεροι και να ζουν με ειρήνη και αγάπη. Για να μην σπαταλούν τη δύναμή τους, τους πόρους της ζωής τους σε αντιπαραθέσεις μεταξύ τους και σφαγές .
  Η κοπέλα παρατήρησε με ένα χαμόγελο, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Για να σωθεί η ανθρωπότητα
  Ο Χριστός ανέβηκε στο σταυρό...
  Να μας βγάλουν από την άβυσσο
  Ο Κύριος κατέβηκε από τον ουρανό!
  Ο Βιτάλικ κούνησε το κεφάλι του ζωηρά.
  - Ναι, φυσικά, είναι υπέροχο, μια ενιαία δύναμη πάνω στον πλανήτη με προοπτική αστρικής επέκτασης.
  Το αγόρι, με τα γυμνά του δάχτυλα, τα παιδικά, αλλά πολύ δυνατά του πόδια, λύγισε ένα νόμισμα πέντε καπίκων και συνέχισε τη σκέψη του:
  - Αλλά για να ωφελήσει κανείς την ανθρωπότητα, θα πρέπει να ανέβει στον θρόνο, και όχι να κρεμαστεί στο σταυρό. Επιπλέον, δεν καταλαβαίνω τον Ιησού, αν έχει όλη τη δύναμη στη Γη και στον Ουρανό, τότε γιατί τόσα προβλήματα και κακία στη Γη;
  Αν ο Θεός επιτρέπει τα βάσανα και το κακό, τότε τι είδους Θεός είναι μετά από αυτό! Κάθε υπεύθυνος ηγεμόνας είναι απλώς υποχρεωμένος να φροντίζει για την ευημερία των ανθρώπων και των υπηκόων. Διαφορετικά, πρέπει να εκτοπιστεί και να κρεμαστεί! Δηλαδή, ακόμα κι αν δεν κλείσετε το τηλέφωνο, τότε σε κάθε περίπτωση αλλάξτε το σε ένα υπεύθυνο άτομο που δεν αποσύρεται από την επίλυση των προβλημάτων της ανθρωπότητας.
  Η Αλμπίνα έγνεψε ζωηρά.
  - Με αυτό συμφωνώ! Ο Θεός πρέπει να φέρει τάξη στο σύμπαν. Ή δώστε τη δύναμή σας σε κάποιον πιο άξιο!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι ήρωας κοίταξε τα τελευταία νέα στο Διαδίκτυο.
  Η πολυαναμενόμενη εισβολή των Ταλιμπάν στο Τατζικιστάν έχει ξεκινήσει. Φυσικά, αρπάζουν τη στιγμή που η κυβέρνηση αποδυνάμωσε και η Ρωσία παραπαίει.
  Μεγάλες δυνάμεις κατάφεραν πλήγμα στο Τατζικιστάν. Οι Ταλιμπάν είναι μεγάλοι σε αριθμό και έχουν πολλούς νέους. Και ο στρατός του Τατζικιστάν δεν πρόβαλε σχεδόν καμία αντίσταση, είτε τράπηκε σε φυγή, είτε παραδόθηκε, είτε ακόμη και πέρασε στο πλευρό των Ταλιμπάν.
  Μουτζαχεντίν, την ίδια στιγμή, υπήρχαν εκατοντάδες χιλιάδες. Και κυριολεκτικά συνέτριψαν τις θέσεις τους, αν και η ρωσική αεροπορία προσπάθησε να τους χτυπήσει.
  Μεταξύ των Ρώσων υπάρχουν ήδη οι πρώτες απώλειες, ακόμη και κρατούμενοι. Ωστόσο , οι αρχές δεν το έχουν επιβεβαιώσει ακόμη επίσημα. Αυτή είναι η κύρια είδηση μέχρι στιγμής.
  Ναι, και στη Μόσχα το φθινόπωρο θα πρέπει να διεξαχθούν δημαρχιακές εκλογές. Και η διάθεση των Μοσχοβιτών για αλλαγή. Βαρέθηκα να βλέπω την παλιά κυβέρνηση. Επιπλέον, η ζωή δεν βελτιώνεται. Και πόσο καιρό θα κάθεται ένας και ο ίδιος δήμαρχος.
  Ναι, και με μέτρα καραντίνας το πήρε συγκεκριμένα ο πρώην δήμαρχος του λαού.
  Όλα αυτά είναι αλήθεια, φυσικά. Όμως οι αρχές δεν επιτρέπουν σε σοβαρούς υποψηφίους να συμμετάσχουν στις εκλογές. Μόνο ένας εκπρόσωπος των κομμουνιστών είναι λίγο πολύ γνωστό πρόσωπο και έχει κάποιου είδους πόρους.
  Ίσως αυτή τη φορά, για πρώτη φορά από το 1991, να εμφανιστεί στη Μόσχα δήμαρχος της αντιπολίτευσης.
  Γίνονται επίσης όλο και περισσότεροι πυροβολισμοί, θόρυβος και διαμαρτυρίες στον Καύκασο. Οι αυτονομιστές έχουν ενταθεί. Και είναι σαφές ότι αυτό είναι πράγματι, πολύ σοβαρό.
  Η αυτοκρατορία άρχισε να κλονίζεται. Η Αλμπίνα πίστευε ότι η δύναμη μιας νεαρής ιδιοφυΐας με τέτοιες υπεράνθρωπες ικανότητες σε όλο τον κόσμο θα ήταν μεγάλη ευλογία σε έναν κόσμο απόλυτου χάους. Και ότι διακόσιες χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο είναι ήδη μια ξεκάθαρη υπερβολή. Πιο συγκεκριμένα, ακόμη και δέκα χώρες στον κόσμο είναι ήδη πάρα πολλές.
  Ακόμη και δύο αυτοκρατορίες σε ολόκληρη την υδρόγειο είναι αρκετές για να, σε αυτή την περίπτωση, ο πλανήτης θα καεί σε έναν πυρηνικό πόλεμο.
  Και αν το Ιράν αποκτήσει πυρηνικά όπλα, τότε οι κεφαλές θα πετάξουν στη Μόσχα πολύ πιο γρήγορα από ό,τι στην Ουάσιγκτον.
  Ο κόσμος είναι σε χάος, και χάος, και υπάρχουν όλο και περισσότεροι πόλεμοι. Και όλα απειλούν να φουντώσουν με μια νέα, μανιασμένη δύναμη.
  Ναι, και έτσι φλέγεται ήδη και κερδίζει δυναμική.
  Ο Βιτάλικ είναι ένας έφηβος με τέτοιο επίπεδο ικανότητας να εφεύρει που και ο Τέσλα υποχωρεί σε αυτόν. Επιπλέον, αν και ο Τέσλα έζησε για πολύ καιρό, η πραγματική του απόδοση στις ανακαλύψεις ήταν μικρή. Και στην πραγματικότητα δεν έλυσε κανένα από τα προβλήματα. Ακόμη και στη στρατιωτική σφαίρα, ο Τέσλα δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα. Γιατί λοιπόν ο Τέσλα είναι υπερυψωμένος, επιπλέον, αυτή τη στιγμή, και όχι κατά τη διάρκεια της ζωής του;
  Η ενοποιημένη δύναμη πάνω στον πλανήτη Γη είναι η σωτηρία της ανθρωπότητας. Αργά ή γρήγορα, τελικά, κάποιος στενόμυαλος ηγεμόνας ή ένας θρησκευτικός φανατικός θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα. Και τότε η ανθρωπότητα θα πεθάνει.
  Ο Άλμπιν τραγούδησε αναστενάζοντας:
  Η γη θα δει την τελευταία της αυγή
  Το κρύο σκοτάδι θα μπλοκάρει για πάντα το φως του ήλιου!
  Ένα δυνατό χτύπημα, και δεν υπάρχει ζωή!
  Ακολουθούν νέα στοιχεία από το Τατζικιστάν, αλλά ανεπίσημα, ότι οι Ταλιμπάν έχουν όντως περικυκλώσει τη ρωσική βάση και οι σκληρές μάχες βρίσκονται σε εξέλιξη. Φαίνεται ότι σκοτώθηκε ακόμη και ένας στρατηγός του ρωσικού στρατού. Αυτό όμως λέει για άλλη μια φορά ότι η χώρα χρειάζεται έναν σωτήρα. Και ότι η παλιά εξουσία έχει ξεπεραστεί! Και ότι μια νεαρή ιδιοφυΐα, προικισμένη και παντοδύναμη σαν ήρωας κόμικ, θα σώσει ολόκληρη τη Γη.
  Και όλα τα έθνη, οι χώρες, οι λαοί, οι σχηματισμοί και οι ενώσεις θα συγχωνευτούν στην αγαπημένη του γροθιά και θα έρθει η παγκόσμια ειρήνη!
  Επιπλέον, σε αντίθεση με τον Στάλιν, κανείς δεν θα χρειαστεί να τουφεκιστεί ή να φυλακιστεί, όλοι θα υπακούουν στον νέο ηγέτη αδιαμφισβήτητα και με χαρά!
  Τότε θα υπάρχει τέλεια τάξη στον πλανήτη Γη, θα υπάρχει ειρήνη, ευημερία, εγκληματικότητα, τρομοκρατία, πόλεμοι, αναταραχές θα εξαφανιστούν, οι φυλακές θα γίνουν περιττές. Και τότε, υπό την καθοδήγηση της νεαρής ιδιοφυΐας Βιτάλι, οι γιατροί θα νικήσουν όλες τις ασθένειες και οι γεωπόνοι θα νικήσουν την πείνα. Και οι άνθρωποι θα πετάξουν για να κατακτήσουν άλλα αστέρια και γαλαξίες.
  Αυτές είναι οι σκέψεις που κυκλοφορούν στο κεφάλι της Αλμπίνα. Και βοήθησε τη Vitalik να σχεδιάσει το όπλο που υποτίθεται ότι έφερνε ευτυχία και ευημερία στην ανθρωπότητα και το πιο σημαντικό, ειρήνη και δυναμική σταθερότητα στην ανάπτυξη και τη βελτίωση.
  Ο Vitalik δήλωσε αποφασιστικά:
  - Όλα έχουν ήδη γίνει. Η συσκευή μετράει από ένα συνηθισμένο smartphone, αλλά, χάρη στα gravitons, είναι πολύ ισχυρή. Τώρα θα βγούμε έξω και θα κάνουμε πρακτικές εξετάσεις. Ας ξεκινήσουμε με γάτες και σκύλους. Αν πετύχει, σημαίνει ότι το κλειδί για τη σωτηρία της ανθρωπότητας και την ευτυχία της για πολλούς αιώνες θα ανοίξει!
  Η Αλμπίνα τραγούδησε με χαρά:
  Οι άνθρωποι θα είναι χαρούμενοι
  Ευτυχία στους αιώνες!
  Στο αγόρι Βίτι,
  Η δύναμη είναι μεγάλη!
  Ο Ακούλοφ κοίταξε γύρω από το εργαστήριό του. Φαίνεται αρκετά συμπαγής, το ιδιοφυές αγόρι εφοδιασμένο . Σοβαρά, δούλεψε. Τώρα πρέπει να ελέγξουμε το Hypno Beam και το Hyper Short Range. Εκεί, η συχνότητα hertz είναι τέτοια που δεν μπορείτε να τη μεταφέρετε.
  Ο Βιτάλι τραγούδησε:
  - Τα φωτόνια μαίνονται σε έναν ανεμοστρόβιλο,
  Ο εχθρός του συντάγματος προχώρησε ...
  Αλλά στην πραγματικότητα είμαστε Νεύτωνες,
  Δεν μπορούμε να οπισθοχωρήσουμε!
  Μετά από αυτό, το αγόρι έφυγε από το εργαστήριο και το κορίτσι εξολοθρευτής τον ακολούθησε. Εδώ είναι ένα τέτοιο μαχόμενο ζευγάρι εφήβων.
  Κινήθηκαν σαν αρπακτικές γάτες. Καυσαέρια φύσηξαν στα πρόσωπα των παιδιών. Η διάθεση φυσικά για επική μάχη.
  Ο Vitalik ήταν πολύ καλός. Πιο συγκεκριμένα, φαινόταν εντελώς επιπόλαιος, ξυπόλητος και με σορτς, αλλά ήταν πιο επιδέξιος έτσι.
  Επιπλέον, το αγόρι συνέδεσε ειδικά ενισχυτές μυών και επιταχυντές με τον εαυτό του. Και τώρα θα μπορούσε, θεωρητικά, να επιταχύνει είκοσι φορές πιο γρήγορα από ένα εκπαιδευμένο άτομο. Και σε αυτή την περίπτωση, τα sneakers είναι σίγουρο ότι θα σκίσουν. Και η Αλμπίνα βγήκε ξυπόλητη για την παρέα. Επιπλέον , το τέλος Μαΐου αποδείχθηκε πολύ ζεστό. Και εδώ ήταν ακόμα απαραίτητο να χτυπήσουμε δύο νεαρά ταλέντα για να δημιουργήσουμε κάτι πιο δυνατό.
  Εξωτερικά, η συσκευή που κατασκεύασε ο Vitaly έμοιαζε με smartphone και οι έφηβοι δεν έπρεπε να κινούν υποψίες.
  Το αγόρι ένιωσε πάλι δυσφορία από την παρουσία της Αλμπίνα δίπλα του. Μισεί να είναι τόσο μικρός. Επιπλέον, αν και είναι γενικά αποδεκτό ότι ο Ναπολέοντας ήταν μικρότερος, στην πραγματικότητα είχε ύψος 167, το οποίο εκείνη την εποχή στην ιστορία ήταν ακόμη και πάνω από το μέσο όρο.
  Ο Vitalik λοιπόν, ούτε καν ο Ναπολέων. Και μοιάζει με ένα αγόρι που δεν μοιάζει καν με έφηβο, που καμαρώνει τα γυμνά τακούνια του στην άσφαλτο. Την ίδια στιγμή , αυτό το παιδί σκεφτόταν σοβαρά να κατακτήσει τον κόσμο. Και έχει, ίσως, περισσότερες πιθανότητες από τον Τζένγκις Χαν.
  Το αγόρι περπατούσε με αυτοπεποίθηση, σαν να ήταν ο διάδοχος του αυτοκράτορα του σύμπαντος.
  Εδώ είναι ο πρώτος στόχος - αυτή είναι μια συνηθισμένη κόκκινη γάτα. Κάθεται στην είσοδο.
  Ο Βιτάλικ της δίνει εντολή. Η γάτα πετάει και τρέχει στα παιδιά.
  Η Αλμπίνα βλέπει ότι το ζώο στέκεται στα πίσω πόδια του, σαν σκύλος, και αρχίζει να πηδά. Ρωτάει τον Vitalik:
  - Λοιπόν, πώς λειτουργεί;
  Το αγόρι αποσπάστηκε, απαντώντας της:
  - Μοιάζει!
  Και η γάτα έσπασε αμέσως και όρμησε να τρέξει. Ο Βιτάλικ έσφιξε το μέτωπό του.
  Το ζώο σταμάτησε και τράβηξε βιαστικά προς το μέρος τους.
  Το αγόρι είπε:
  - Χαστούκι της ελαφρά!
  Η Αλμπίνα ρώτησε:
  - Για τι?
  Ο Vitalik παρατήρησε λογικά:
  - Ας ελέγξουμε ποιο είναι πιο δυνατό, οι νοητικές μου εντολές ή ο πόνος;
  Το κορίτσι χαστούκισε τη γάτα με τη βαριά παλάμη της. Το πήρε και ούρλιαξε τρομαγμένη. Στη συνέχεια όμως τράβηξε τον εαυτό της στη γραμμή. Μετά πήδηξε στην Αλμπίνα και έγλειψε το γυμνό πέλμα του δεξιού της ποδιού.
  Το κορίτσι κελαηδούσε με ένα χαμόγελο:
  - Αυτό είναι τόσο ανοησία
  Η γάτα παντρεύτηκε τη γάτα!
  Για τη γάτα Κότοβιτς ,
  Για τον Πιότρ Πέτροβιτς!
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Και τώρα η εντολή για επίθεση!
  Η γάτα όρμησε μπροστά με άγρια μανία. Και έπεσε πάνω σε μια μεσήλικη γυναίκα και με μανία έσκαψε τα νύχια της μέσα της. Ούρλιαξε από φόβο και πόνο και έδωσε ένα δάκρυ. Και η γάτα όρμησε πίσω της, νιαουρίζοντας με μανία .
  Η Αλμπίνα έγραψε στο Twitter:
  - Αρκετά! Είσαι αρκετά πειστικός!
  Το αγόρι χαμογέλασε. Η γάτα ηρέμησε ξαφνικά. Σταμάτησε, κουλουριάστηκε και μύρισε τη μικρή της μύτη.
  Ο Vitalik τραγούδησε με χαρά:
  Ποιος έχει συνηθίσει να αγωνίζεται για τη νίκη,
  Αφήστε τον να τραγουδήσει μαζί μας...
  Ποιος είναι χαρούμενος - γελάει,
  Όποιος θέλει - θα πετύχει
  Όποιος ψάχνει πάντα βρίσκει!
  Η Αλμπίνα χαμογέλασε και ούρλιαξε:
  - Αυτό είναι πραγματικά ωραίο! Αλλά ίσως μπορούμε να το δοκιμάσουμε σε ανθρώπους;!
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  -Ας δοκιμάσουμε! Ακριβώς για να μην είναι πολύ αισθητό. Και μακριά από το σπίτι μας.
  Οι έφηβοι ανέβηκαν. Ο Vitalik έσπασε ακόμη και σε ένα τρέξιμο υψηλής ταχύτητας, αλλά αμέσως επιβράδυνε. Δεν πρέπει να δίνετε τον εαυτό σας μακριά. Επιπλέον, ένα άτομο δεν μπορεί να τρέξει τόσο γρήγορα.
  Το αγόρι άρχισε να περπατάει προσεκτικά. Του φαινόταν ότι όλος ο κόσμος τον κοιτούσε και τον κοιτούσε με θαυμασμό. Και όχι μόνο οι άνθρωποι. Φαίνεται ότι τον κοιτάζουν τα φύλλα των δέντρων, και τα φώτα των φαναριών, και σε κάθε δέσμη μπορεί κανείς να ακούσει: - Αυτοκράτορα του πλανήτη, αυτοκράτορα της Γης!
  Ή ίσως ακόμη και ο ίδιος ο Θεός ο Δημιουργός!
  Ο Βιτάλικ φούσκωσε περήφανα το στήθος του και περπατά προς τον εαυτό του, χτυπώντας τα γυμνά, παιδικά του πόδια, σαν το σύμπαν να είναι υποδεέστερο σε αυτόν.
  Όμως εμφανίστηκαν τρεις αστυνομικοί. Γενικά, υπάρχουν τόσες πολλές αστυνομικές στους δρόμους της Μόσχας, και αφού όλες οι βιντεοκάμερες και τα smartphone βγήκαν εκτός λειτουργίας και καλύφθηκε η βάση δεδομένων, ήταν περισσότεροι.
  Ο Vitalik, με τον δυνατό, ανεπτυγμένο εγκέφαλό του πέρα από τα χρόνια και την ανάπτυξή του, δίνει την εντολή.
  Οι αστυνομικοί σταμάτησαν και απλώθηκαν. Μετά τα χέρια τους άπλωσαν τα καπάκια τους και χαιρέτησαν. Κινήθηκαν, ωστόσο, κατά κάποιο τρόπο όχι εντελώς φυσικά και αναγκαστικά. Μετά έβγαλαν τα καπέλα τους. Κατόπιν εντολής του μικρού-ιδιοφυούς, τους πέταξαν κάτω από τα πόδια. Μετά από αυτό, άρχισαν να πατάνε.
  Η Αλμπίνα ξαφνιάστηκε:
  - Πως τους κάνεις!
  Ο Βιτάλικ δεν απάντησε. Οι αστυνομικοί πάτησαν τα σκουφάκια τους. Σταμάτησαν και αρκετοί περαστικοί και άρχισαν να χτυπούν τα πόδια τους, σαν να ποδοπατούσαν τα αποτσίγαρα. Και τότε τα αυτοκίνητα επιβράδυναν. Και δύο από αυτά συγκρούστηκαν σπάζοντας τζάμια.
  Ο Βιτάλικ έσφιξε το μέτωπό του. Οι μπάτσοι σταμάτησαν να πατάνε και τα μπερδεμένα πρόσωπά τους στράβωσαν. Χλόμιασαν και άρχισαν να σφυρίζουν. Έμειναν άναυδοι και οι περαστικοί. Τα μάτια τους χτυπούσαν παλαμάκια και τα σώματά τους έτρεμαν.
  Ο Βιτάλικ έτριψε ξανά τη συσκευή με το δάχτυλό του. Και ήδη όλος ο δρόμος ήταν σε κίνηση. Και οι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και μικρών παιδιών , άρχισαν να παρελαύνουν.
  Τα αυτοκίνητα έκοψαν ταχύτητα και αμέσως προκλήθηκε μποτιλιάρισμα. Και μερικές συγκρούσεις. Ναι, δεν είναι εύκολη δουλειά να διαχειρίζεσαι ανθρώπους.
  Ο Βιτάλικ ψιθύρισε:
  - Αρκετά! Ξέχνα τα όλα!
  Ο κόσμος μετακινήθηκε ξανά, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Και οι αστυνομικοί προχώρησαν, αφήνοντας τα καπάκια τους, σπασμένα και βαθουλωμένα, ξαπλωμένα στο πεζοδρόμιο.
  Η Albina είπε:
  - Βλέπετε, λειτουργεί!
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, σωστά! Έχω δύναμη, αλλά πρέπει ακόμα να μπορώ να την ελέγχω.
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά.
  - Μαθαίνω!
  Ο Βιτάλικ τεντώθηκε ξανά. Ένα ακριβό αυτοκίνητο έφτασε κοντά τους. Ο οδηγός έγνεψε καταφατικά.
  - Ακούω και υπακούω!
  Ο Βιτάλι είπε στον φίλο του:
  - Ας καβαλήσουμε! Κι εσύ, βγες από το πιλοτήριο!
  Δύο χοντροί πλούσιοι: ένας θείος και μια θεία, έφυγαν από την καμπίνα. Και δειλά σηκώθηκε. Στη συνέχεια κατέρρευσαν στην άσφαλτο και ροχάλησαν ακαριαία.
  Το ιδιοφυές αγόρι είπε χαμογελώντας:
  - Θα κοιμηθούν τρεις μέρες και τρεις νύχτες, και καν ένα κανόνι δεν θα τους ξυπνήσει.
  Η Albina είπε:
  - Ουάου! Απευθείας Γέρος Χόταμπιτς.
  Ο Vitalik διόρθωσε:
  -Εγώ, το Αγόρι των Δημιούργων! Πιο συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη ιδιοφυΐα της νεωτερικότητας, και μάλιστα ολόκληρης της ιστορίας της ανθρωπότητας.
  Η ηρωίδα σημείωσε:
  - Και αν πετάξεις λεφτά από τους πλούσιους; Κάντε τέτοιες δουλειές.
  Το αγόρι ιδιοφυΐα απάντησε:
  - Δεν είμαστε εγκληματίες, αλλά σωτήρες της ανθρωπότητας. Ας πάρουμε κάτι όμως.
  Για να ελέγξουμε τον κόσμο, χρειαζόμαστε κάτι πιο ισχυρό. Εδώ χρειαζόμαστε την ενέργεια ενός πυρηνικού σταθμού. Ή ένας σταθμός graviton .
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  - Αλλά αυτό είναι ήδη αρκετά αληθινό. Μπορείτε πραγματικά.
  Ο Vitalik παρατήρησε:
  - Και ο πομπός χρειάζεται πιο ισχυρός. Θα το σκεφτώ λίγο ακόμα. Επιπλέον, θα χρειαστεί να εξασκηθείτε, να δώσετε μια εντολή σε έναν, άλλες σε άλλους.
  Είναι δύσκολο, για παράδειγμα, να πείσεις πολλούς ανθρώπους να κάνουν διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα!
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά.
  - Καταλαβαίνω. Αλλά νομίζω ότι μπορούμε να το αντέξουμε!
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά και παρατήρησε:
  - Έχουμε πρόσβαση σε μια εκπληκτική, αόρατη μέχρι τότε δύναμη. Πρέπει να θυμόμαστε ότι ο κύριος στόχος μας δεν είναι η εξουσία για χάρη της εξουσίας, αλλά η εξουσία, για χάρη της σωτηρίας της ανθρωπότητας, που ήδη κρέμεται πάνω από την άβυσσο.
  Το αγόρι σταμάτησε το αυτοκίνητο, καθώς οι αστυνομικοί σφύριξαν όταν είδαν ένα παιδί να οδηγεί καρότσι.
  Έπρεπε να ενεργοποιήσω ξανά τη συσκευή μου, σβήνοντας τη μνήμη μου. Η αστυνομία, όλη η ομάδα, αποκοιμήθηκε.
  Και το αγόρι και το κορίτσι, έχοντας αφήσει το καρότσι, πήγαν με τα πόδια κατά μήκος της ασφάλτου, λερώνοντας τα ξυπόλυτα πόδια τους.
  Η ηρωίδα σημείωσε:
  - Μπορούμε να διασκεδάσουμε; Για παράδειγμα, ξέρω ότι υπάρχει ένα ημι-νόμιμο καζίνο και ένα πολύ πλούσιο. Με τις ικανότητές σας, το σπάσιμο της τράπεζας δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
  Ο Βιτάλικ ανασήκωσε τους ώμους του.
  - Είναι δυνατόν, φυσικά. Ωστόσο, τα παιδιά δεν επιτρέπονται εκεί.
  Η Αλμπίνα γέλασε.
  - Τους λες ότι είσαι ενήλικας.
  Το ιδιοφυές αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Μπορώ να πείσω τους πάντες ότι ακόμη και εγώ είμαι πρόεδρος της Ρωσίας! Και πάνω από τον πρόεδρο.
  Η ηρωίδα χαμογέλασε σημειώνοντας:
  - Είσαι, όντως, πιο έξυπνος από τον πρόεδρό μας, που κόντεψε να μπει στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, αλλά όχι σε ύψος, αυτό είναι σίγουρο!
  Ο Vitalik τραγούδησε:
  - Το μυαλό δεν εξαρτάται από την ανάπτυξη, αυτό είναι σίγουρο,
  Το μυρμήγκι δεν είναι μεγάλο, αλλά πολύ δυνατό!
  Το αγόρι πήρε και έπιασε επιδέξια ένα κουνούπι με τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών. Και το πέταξε με τέτοια δύναμη που έκαιγε σαν σπίθα από την τριβή του αέρα.
  Η Αλμπίνα σφύριξε:
  - Ουάου! Τι ταχύτητα! Μπορείς να πιάσεις μια σφαίρα με τα δάχτυλά σου;
  Ο Βιτάλικ ανασήκωσε τους ώμους του και παρατήρησε:
  - Δεν ξέρω! Αλλά αν με χτυπήσουν με ένα πολυβόλο , τότε θα είναι δύσκολο να πιάσω όλες τις σφαίρες. Μπορεί να πάθεις ζημιά.
  Το κορίτσι ήρωας πρότεινε:
  - Και κάνεις ένα τέτοιο πεδίο δύναμης που αντανακλά όλες τις σφαίρες και τα κοχύλια, ακόμα και τις ακτίνες. Όπως ακριβώς στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Έχετε παρακολουθήσει υπερπαραγωγές;
  Το ιδιοφυές αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι το έκανα! Θεωρητικά, αυτό είναι πολύ πιθανό. Δεδομένου ότι ο ηλεκτρισμός μεγάλης ισχύος, διασκορπισμένος στα γκραβιτόνια, μπορεί να δημιουργήσει ένα ισχυρό ηλεκτροστατικό πεδίο που θα απωθήσει τόσο τις σφαίρες όσο και τα βλήματα, ακόμη και , εάν ρυθμιστεί η εμβέλεια , φωτόνια των ακτίνων λέιζερ.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  - Ναί! Διάβασα ότι προσπάθησαν να φτιάξουν τέτοια χωράφια στην ΕΣΣΔ και πριν από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ωστόσο, στην πράξη δεν λειτούργησαν. Αλλά το ίδιο το γεγονός του έργου λέει ότι είναι, θεωρητικά, αρκετά πιθανό.
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά και πάλι το γυμνό του πόδι έπιασε το έντομο και το εκτόξευσε .
  Το αγόρι παρατήρησε:
  Ναι, είναι πρακτικά δυνατό. Αλλά αυτή η εξέλιξη απαιτεί χρόνο και πόρους. Και τώρα, το κύριο καθήκον είναι να σωθεί ο κόσμος και η ανθρωπότητα. Και για αυτό, πρέπει να το υποτάξετε στη θέλησή σας.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  - Να σώσει - να υποτάξει;
  Ο Βιτάλικ χτύπησε το πόδι του:
  - Και πώς, για παράδειγμα, ένα τρελό άλογο, ρίχνουν ένα λάσο, και τους αναγκάζουν να φύγουν από την άβυσσο.
  Το κορίτσι ήρωας έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, δεν υπάρχει τίποτα για αντίρρηση. Αλλά το πεδίο δύναμης είναι μια εγγύηση ότι δεν θα σκοτωθείς. Κάθε ιδιοφυΐα είναι θνητή. Και ακόμη και ο Τζένγκις Χαν αναζήτησε την αθανασία και όμως πέθανε.
  Το ιδιοφυές αγόρι παρατήρησε:
  - Ο Τζένγκις Χαν έζησε εβδομήντα δύο χρόνια. Ήταν πολύς καιρός εκείνες τις μέρες. Για παράδειγμα, κανένας από τους τσάρους δεν έζησε στη Ρωσία τόσα χρόνια. Αν ο Τζένγκις Χαν είχε αποκτήσει την αθανασία, θα ήταν ο κυρίαρχος του κόσμου. Έτσι η μογγολική αυτοκρατορία ήταν τόσο δυνατή που δεν θα την είχαν σταματήσει οι κατακερματισμένοι, ευρωπαϊκοί στρατοί. Όπως η κατακερματισμένη Ρωσία, κατακτήθηκε, εκτός από το Νόβγκοροντ και τα εδάφη Polotsk.
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, ο Τζένγκις Χαν ήταν μοναδικός. Αλλά έχετε μια μακρά, νεανική ζωή μπροστά σας. Και τότε, ίσως με την ιδιοφυΐα σου, οι καλύτεροι γιατροί θα βρουν τον τρόπο να κάνουν ακόμα και εσένα μόνος σου αθάνατο.
  Ο Vitalik τραγούδησε με χαμόγελο:
  Αθανασία για πολύ καιρό
  Ένας άντρας έψαχνε, συνεπαρμένος από ένα υπέροχο γκολ,
  Στις θρησκείες των αρχαίων βιβλίων,
  Και αυστηρές επιστήμες , μεταγενέστερες εποχές,
  Δεν τους οδηγούσε μόνο ο φόβος,
  Και επίσης η επιθυμία να πάμε μέχρι το τέλος,
  Δείτε την αυγή, ακούστε την απάντηση
  Βήμα στα ύψη της πρωτόγνωρης γνώσης!
  Η Αλμπίνα ρώτησε:
  - Γιατί δεν αναζήτησες το ελιξήριο της αθανασίας;
  Το αγόρι ιδιοφυΐα απάντησε:
  - Είμαι πολύ μικρός ακόμα για να το σκεφτώ. Πρώτα από όλα, η ανθρωπότητα πρέπει να σωθεί. Και πρέπει να παλέψουμε για αυτό.
  Η ηρωίδα προσπάθησε επίσης να πιάσει το έντομο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Αλλά δεν τα κατάφερε αμέσως. Και εκνευρισμένη κίνησε τη φτέρνα της στο πλακάκι του κρασιού. Το χτύπημα ήταν δυνατό και το μαρμάρινο πλακίδιο ράγισε.
  Οι περαστικοί άρχισαν να κοιτάζουν τριγύρω.
  Ο Vitalik είπε:
  - Θα τα διαλύσουμε όλα. Ναι, πρέπει να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά πρώτα, κυριαρχήστε στον εαυτό σας!
  Η Albina είπε:
  - Είναι, καταρχήν, δυνατό. Ναι, το ερώτημα είναι, τι είδους δύναμη χρειάζεται για να είναι υπό έλεγχο ολόκληρος ο πλανήτης;
  Το αγόρι ιδιοφυΐα απάντησε:
  - Θα κάνουμε την απαραίτητη δύναμη. Εάν χρειαστεί, θα καταλάβω το Ostankino, και υπάρχει μια τόσο μεγάλη κεραία που, για να ελέγξω , Αρκετά για όλο τον πλανήτη Γη. Το πρόβλημα είναι διαφορετικό. Είναι απαραίτητο, ταυτόχρονα, να διαχειρίζεστε διαφορετικές ομάδες ανθρώπων και να τους δίνετε επίσης διαφορετικές εντολές. Και είναι πιο δύσκολο.
  Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς όλο τον πλανήτη χειροκίνητα. Εδώ πρέπει να καταλήξετε σε κάτι.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  - Υπάρχουν παιχνίδια υπολογιστή στα οποία είσαι ο βασιλιάς. Και σε αυτά, για παράδειγμα, υπουργοί. Ακολουθούν διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας. Κι εσύ, πατώντας τα κουμπιά, τους δίνεις εντολές. Σαν πυραμίδα ελέγχου.
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, χρειαζόμαστε μια πυραμίδα εξουσίας. Ένα άτομο, ακόμη και μια ιδιοφυΐα, δεν μπορεί να διαχειριστεί περισσότερους από οκτώ δισεκατομμύρια ανθρώπους δίνοντας εντολές . Πρέπει να υποβάλετε. Αλλά ταυτόχρονα, αναπτύξτε ένα πρόγραμμα, διαφορετικά οι άνθρωποι μπορούν ακόμη και να ξεχάσουν πώς να πάνε στην τουαλέτα .
  Η Αλμπίνα πήδηξε όρθια και χτύπησε το βαρύ της πόδι στα φανάρια. Το γυαλί πέταξε προς διάφορες κατευθύνσεις, και οι σπίθες έπεφταν βροχή, σαν να είχαν σκάσει τα φρεάτια του υπονόμου από την κόλαση, με τις φλόγες της φωτιάς του κάτω κόσμου.
  Το κορίτσι ήρωας κελαηδούσε:
  - Θα σαρώσουμε τον εχθρό με ένα χτύπημα,
  Θα επιβεβαιώσουμε τη δόξα με ένα ατσάλινο σπαθί ...
  Είμαστε φίλοι με την επιστήμη για κάποιο λόγο,
  Σε τσιπς, ποιος έχει άγνοια, θα σπάσουμε!
  Ο Βιτάλικ το πήρε και επίσης πήδηξε, καθώς τράκαρε με αποτέλεσμα το πορτμπαγκάζ του φαναριού λύγισε και έσκασε.
  Και το μέταλλο ήταν σαν πλαστελίνη. Αυτό ήταν πραγματικά, πολύ σκληρό.
  Οι άνθρωποι διόγκωσαν τα μάτια τους, ανοιγόκλεισαν. Αλλά έχοντας λάβει μια παρόρμηση, προχώρησε, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.
  Ο Vitalik είπε:
  - Είμαι πιο ψηλός από τον πρόεδρο. Ανάγκασα τους ανθρώπους να με υπακούσουν, γιατί ούτε ο Κύριος ο Θεός δεν μπορούσε να τους αναγκάσει!
  Η Αλμπίνα γέλασε και σημείωσε:
  Πρέπει να αναπληρώσουμε το οικονομικό μας απόθεμα τώρα. Ίσως πρέπει να πάμε στο καζίνο. Εκεί θα βάλεις και θα γδύσεις όλους ταυτόχρονα.
  Ο Βιτάλικ ρώτησε ειρωνικά:
  - Και γιατί όχι αμέσως στην Κεντρική Τράπεζα; Είναι πιο εύκολο και περισσότερα χρήματα!
  Η Αλμπίνα, όχι πολύ σίγουρη, απάντησε πατώντας στην άσφαλτο. Το ένα της πόδι γρατζουνίστηκε δυνατά στο σπασμένο γυαλί.
  - Μα θα είναι ληστεία. Και έτσι, στο καζίνο - είναι σαν δώρο τύχης! Όλα θα είναι φυσικά και δίκαια.
  Το ιδιοφυές αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  Δεν έχω παίξει ποτέ ξανά σε καζίνο. Λοιπόν, ας διασκεδάσουμε. Επιπλέον, αυτό είναι το καλύτερο καζίνο στη Μόσχα, και ακόμη και υπουργοί παίζουν εκεί. Και θα τους δείξω που πέφτουν σε χειμερία νάρκη οι καραβίδες!
  Η Αλμπίνα τραγούδησε με χαμόγελο:
  Μεγάλη ιδιοφυΐα τσιράκι της τύχης,
  Δεν έχω γνωρίσει πιο όμορφους ανθρώπους...
  Στην ποίηση, τα λυρικά έγχορδα,
  Ενσάρκωσες το παγκόσμιο ιδανικό!
  Ο Vitalik πήδηξε και τραγούδησε:
  ώρα της τύχης,
  Ήρθε η ώρα να παίξουμε...
  ώρα της τύχης,
  Προσπαθήστε να μην χάσετε αυτή την ώρα!
  Η Albina πρόσθεσε:
  Συμβαίνει, συμβαίνει
  Αυτό που ξεχωρίζει από την τύχη είναι μόνο ένα ασήμαντο...
  Δεν μπορεί να μας οδηγήσει
  Με τύχη, παιδιά στο δρόμο!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #13
  Η κύρια γκάνγκστερ της Ρωσίας, η νονά Αγριπίνα ήπιε λίγο αίμα, το οποίο εκφραζόταν από δυνατά, εκπαιδευμένα αγόρια δεκατεσσάρων και δεκαπέντε ετών, ανακατεμένο κατά το ήμισυ με γάλα από μητέρες που ταΐζουν μωρά.
  Μετά από αυτό, αυτός ο υπερ-ληστής αποκοιμήθηκε. Και ονειρευόταν μια πολύ διασκεδαστική δράση.
  Η Αγριπίνα είδε την πανηγυρική τελετή. Σαν να ανεβαίνει στο θρόνο και να κάθεται σε έναν θρόνο στολισμένο με κοσμήματα. Και στο κεφάλι της τοποθετείται ένα στέμμα με αστέρια. Και όλοι οι πρόεδροι, οι μονάρχες και οι άλλοι άρχοντες του κόσμου γονατίζουν και την επαινούν.
  Και ο χαιρετισμός παρασύρεται στον ουρανό, και τα κανόνια χτυπούν. Και όλα αστράφτουν. Και είναι πλέον η αυτοκράτειρα του πλανήτη Γη. Και της τραγουδούν φανφάρες και παίζουν ορχήστρες. Και η αίθουσα του θρόνου στην οποία κάθεται είναι πενήντα φορές μεγαλύτερη από το στάδιο Luzhniki. Και έχει ολόκληρο στρατό. Χιλιάδες όμορφα κορίτσια με κοντές φούστες, με γυμνά πόδια, με πολυβόλα πίσω από την πλάτη τους, την χαιρετούν και τραγουδούν:
  Είσαι μεγάλη θεά
  Αυτοκράτορας όλων των ανθρώπων...
  απεριόριστο στοιχείο,
  Σκότωσε όλους τους εχθρούς σου!
  Η Αγριπίνα ξεγύμνωσε τα δόντια της και βρυχήθηκε:
  Κόβω τους εχθρούς σε μια εφαπτομένη
  Τους χτύπησα τόσο γρήγορα...
  Όλα βγαίνουν υπέροχα
  Είμαι βασίλισσα, δεν ξέρω όλους τους θεατές!
  Μετά από αυτό, της έφεραν το πρώτο θύμα. Ήταν η Pavlusha, ένας όμορφος, ξανθός, μυώδης έφηβος περίπου δεκατεσσάρων. Είναι μόνο με κόκκινα μαγιό και με χειροπέδες στα χέρια και τα πόδια. Το αγόρι μαστιγώθηκε με μαστίγια και έβαλε τα γόνατά του.
  Η Αγριπίνα πήρε ένα βαρύ μαστίγιο από συρματοπλέγματα στο χέρι της και χτύπησε την Παβλούσα. Το αγόρι ούρλιαξε από φρικτό πόνο. Και μια νεαρή, δυνατή, μυώδης γυναίκα συνέχισε να τον μαστιγώνει και τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Αγόρια μου, μωρό μου,
  Αυτή την ώρα δεν κοιμάσαι
  το δεις ,
  Μαστίγιο στην πλάτη!
  Και η πανίσχυρη γυναίκα χτυπούσε το αγόρι. Και έτσι που το δέρμα έσκασε και το αίμα κύλησε σε ένα ρυάκι. Και η Pavlusha ούρλιαξε από αφόρητη ταλαιπωρία.
  Ξαφνικά ακούστηκε ένας τρομερός βρυχηθμός. Το παλάτι κατέρρευσε και τα τείχη κατέρρευσαν. Και μπροστά της εμφανίστηκε ένας τεράστιος, αστραφτερός άγγελος με δύο σπαθιά.
  Η βροντερή φωνή είπε:
  - Εσύ, παγκόσμια αυτοκράτειρα, έχεις ξεπεράσει κάθε όριο! Θα τιμωρηθείς για αυτό. Ο Παντοδύναμος Θεός θα σου αφαιρέσει κάθε δύναμη και θα ταπεινώσει αυτήν που υψώνει τον εαυτό της.
  Κεραυνός έπεσε. Το παλάτι είχε φύγει, και όλοι οι υπηρέτες, και οι αρχηγοί των κρατών επίσης.
  Και η Αγριπίνα, αντί για πολυτελή ιμάτια και στέμμα, αποδείχτηκε ημίγυμνη σκλάβα με δεσμά. Στα γυμνά πόδια και τα χέρια της ήταν βαριές, ατσάλινες αλυσίδες. Το σώμα ήταν σχεδόν γυμνό - μόνο ένα εσώρουχο.
  Και ήταν δεμένη μαζί με άλλες σχεδόν γυμνές σκλάβες. Και τα γυμνά, δυνατά της πόδια έκαιγαν την καυτή άμμο της ερήμου.
  Η Αγριπίνα , μια ισχυρή, πολύ μυώδης γυναίκα, με το κεφάλι ψηλά, έγινε η ίδια σκλάβα. Και η μάστιγα του επόπτη έπεσε πάνω στην ανάγλυφη πλάτη της.
  Και το μαστίγιο σφύριξε. Ο επόπτης δεν ήταν καν άνθρωπος. Αυτή είναι μια τεράστια, δασύτριχη αρκούδα και με ένα πολύ άσχημο και άσχημο πρόσωπο . Κάθισε σε μια καμήλα και χτύπησε με όλη του τη δύναμη την πρώην, παγκόσμια αυτοκράτειρα.
  Η Αγριπίνα πονούσε και βόγκηξε. Θυμήθηκε πώς, μετά τη σύλληψή της, οδηγήθηκε στην αίθουσα έρευνας. Με ανάγκασαν να βγάλω όλα μου τα ρούχα και άρχισαν να εξετάζουν το δυνατό, κοριτσίστικο σώμα. Αυτό το έκαναν αρκετές γυναίκες με λευκά παλτά. Σαν να είναι νοσοκομείο, όχι φυλακή, και όχι σμον, αλλά ιατρική εξέταση.
  Έπειτα διέταξαν να κάτσουν οκλαδόν μπροστά σε έναν καθρέφτη και φωτίστηκαν με προβολείς. Το Agripina squat, φυσικά, είναι εύκολο. Αλλά είναι δυσάρεστο όταν πολλές γυναίκες με λευκά παλτό σε κοιτούν ανυπόμονα. Θαυμάζουν τους δυνατούς, ανάγλυφους μύες, πιο κατάλληλους για έναν άντρα παρά για ένα κορίτσι, που κυλούν τόσο πολύ όταν κινούνται.
  Και τα μάτια τους είναι λάγνα. Η Αγριπίνα έχει το σώμα μιας πολύ δυνατής νεότητας με μύες και όχι κοριτσιού, αν και το δέρμα είναι λείο, καθαρό, ανεπτυγμένο στήθος και φαρδιούς γοφούς. Αλλά οι ώμοι είναι φαρδιοί.
  Η Αγριπίνα σκύβει, αλλά δεν της δίνουν όλοι την εντολή να σταματήσει. Ήδη άρχισε να ιδρώνει και το μαυρισμένο δέρμα της έλαμψε, εξαιτίας του οποίου μοιάζει ακόμα περισσότερο με άγαλμα αρχαίας, Ελληνίδας θεάς πολεμίστριας.
  Τελικά, βαρέθηκε να την καταβροχθίζουν με τα μάτια. Και η γυναίκα φύλακας με στολή διέταξε να σταθεί σε ένα τετράγωνο και να βάλει το πηγούνι της σε μια ειδική εσοχή. Μετά από αυτό, έβγαλε προκλητικά τα λεπτά, λαστιχένια γάντια της και, σφίγγοντας το πιγούνι της, έφτασε με τα δάχτυλά της στο στόμα της Αγριπίνας.
  Και είναι άπλυτοι, ιδρωμένοι. Και σκαρφάλωσε από τα μάγουλα και κάτω από τη γλώσσα. Η Αγριπίνα αγανάκτησε και, σπρώχνοντάς την, γρύλισε:
  - Βάλε γάντια, σκύλα! Θα μολύνεις!
  Μετά από αυτό, ντρεπόταν κάπως και η έρευνα σταμάτησε. Φωτογραφήθηκε, ωστόσο, γυμνός, ώστε να φαίνονται τα τατουάζ. Κύλησαν όχι μόνο τα δάχτυλα, αλλά και τα γυμνά πέλματα των ποδιών. Και φώτισαν ακόμη και το στομάχι με ακτινογραφία, υποψιαζόμενοι προφανώς ότι μπορεί να υπάρχουν εκεί φάρμακα.
  Μετά από αυτό, με πήγαν στο ντους. Έδωσαν ακόμη και ένα σαπούνι και μετά μια πετσέτα. Ακολούθησε η στολή.
  Η Αγριπίνα δεν φοβόταν ιδιαίτερα τη φυλακή. Αντίθετα, ήταν σίγουρη ότι θα ήταν η πιο σημαντική και ψύχραιμη.
  Αλλά είχε λίγο κόσμο στο κελί, ήταν δώδεκα κορίτσια και μύριζε κουβάδες.
  Τα έχτισε αμέσως και τα έβαλε να καθαρίσουν. Μετά μου ζήτησε να φτιάξω την τουαλέτα. Και την άκουσαν.
  Η Αγριπίνα ήταν ψύχραιμη ακόμα και στο προφυλάκιο. Και θα μπορούσε να με κάνει να υπακούσω.
  Αλλά τώρα υπάρχουν δύο δεκάδες κορίτσια αλυσοδεμένα γύρω της, και μια ολόκληρη ομάδα από ορκ με μαστίγια.
  Και αυτές οι αρκούδες άρχισαν να χτυπούν άγρια την Αγριπίνα. Και ήταν τόσο οδυνηρό που ακόμα και αυτή η ηρωική γυναίκα ούρλιαξε από τα βάσανα και ζητούσε έλεος. Στην πραγματικότητα, ήταν ένα είδος εφιάλτη. Στη συνέχεια της έδεσαν και τον λαιμό, που είναι εντελώς αφόρητο.
  Η Αγριπίνα πέρασε στην άμμο. Και η διάθεσή της ήταν μικρή. Είναι χτυπημένη και γδαρμένη, καλυμμένη με ματωμένες μουντζούρες. Και τα δεσμά κουδουνίζουν, και το μέταλλο λάμπει.
  Η Αγριπίνα πατάει σιωπηλά. Η άμμος είναι καυτή και πονάει τα γυμνά πόδια. Αν και δεν έχει ακόμα τίποτα - τα πόδια της είναι γεμάτα κατά τη διάρκεια των αγώνων και της προπόνησης. Και τι γίνεται με τις σκλάβες. Πολλοί από αυτούς δεν πήγαιναν πάντα ξυπόλητοι και τα πέλματά τους δεν είναι τόσο τραχιά. Και καίγεται τόσο δυνατά που εμφανίζονται ακόμη και φουσκάλες.
  Μια νεαρή γυναίκα περπατά και σκέφτεται με φρίκη: είναι αλυσοδεμένη και σκλάβα, που στην πλάτη της πέφτει από καιρό σε καιρό ένα μαστίγιο. Αλλά σύντομα θα ξεσηκώσει μια εξέγερση και θα καταλάβει την εξουσία σε αυτόν τον πλανήτη.
  Μια ισχυρή, μυώδης κυρία προσελκύει την προσοχή των ορκ. Και κατά καιρούς τη χτυπούσαν με μαστίγιο ή συρματοπλέγματα.
  Η Αγριπίνα φώναξε πίσω:
  - Αδύναμος ρυθμός!
  Και εκείνη τη στιγμή όλα άλλαξαν. Πιο συγκεκριμένα, αιχμηρά, μετριασμένα βέλη πέταξαν στα ορκ πίσω από τον αμμόλοφο. Χτύπησαν τις δασύτριχες αρκούδες και βγήκαν από τα μάτια και έραψαν τη βουβωνική χώρα και το στήθος.
  Η Αγριπίνα το πήρε και όρμησε, χτυπώντας αλυσίδες, στο ορκ. Του τρύπησε το κεφάλι με μια αλυσίδα.
  Και τραγούδησε:
  - Είμαι σαν διάβολος! Θα καταστρέψω την πρωτεύουσα!
  Τα ξωτικά πήδηξαν από την ενέδρα στα επιζώντα ορκ. Ήταν εκπρόσωποι αυτού του λαμπερού λαού, πάνω σε μικρούς και χαριτωμένους μονόκερους.
  Τα ορκ σφάχτηκαν γρήγορα και κόπηκαν. Μετά από αυτό, τα κορίτσια άρχισαν να απελευθερώνονται από τις αλυσίδες. Επίσης, με τη βοήθεια της μαγείας των μαγικών ραβδιών, λύθηκε και η Αγριπίνα.
  Η νεαρή έμεινε ελεύθερη. Και δυνατό, με μυϊκούς φυματισμούς.
  Μετά από αυτό, είχε μια ολόκληρη ομάδα κοριτσιών. Και τώρα οι όμορφοι πολεμιστές έβαλαν τα γυμνά, λαξευμένα πόδια τους στην έρημο.
  Η Αγριπίνα βούισε, βγάζοντας τα δόντια της:
  Το μονοπάτι τρέχει κατά μήκος της καμπύλης,
  Ξυπόλητα κορίτσια...
  Κουρασμένοι από κοριούς για να συντρίψουν το κακό,
  Θέλω να πειράξω την ευτυχία μου!
  Τα κορίτσια ήταν επίσης πολύ επιθετικά και μαχητικά . Ήθελαν να τραγουδήσουν και να πηδήξουν. Και τα πόδια τους, μάλιστα, είναι χαριτωμένα, αν και είναι εξαντλημένα, γκρεμισμένα, τρυπημένα.
  Εδώ είναι μια ομάδα που βαδίζει. Και μαζί τους ξωτικά πάνω σε μονόκερους, και με φιόγκους.
  Η Αγριπίνα νιώθει δύναμη μέσα της και τραγουδάει:
   Από την εποχή του Σπάρτακου - αυτή η πίστη ζει,
  Ότι δεν πρέπει να υπάρχουν ποτέ σκλάβοι στον κόσμο!
  Εάν ο κύριος είναι αυθάδης - ζεσταίνει το στομάχι του με μια σόμπα,
  Και ο χωρικός πάγωσε στο κρύο - πιστέψτε ότι δεν είναι μοίρα!
  
  Ρώσος Σπαρτάκ - μας τράβηξε ένα σπαθί,
  Και πίσω του, το ποτάμι των καταπιεσμένων ανέβαινε δίχως τέλος...
  Αν είσαι άντρας - η τιμή είναι πιο πολύτιμη από τη ζωή,
  Αν θέλεις η ζωή να κυλάει στην ευτυχία του κόσμου!
  
  Η Στένκα Ραζίν ήθελε να ισιώσει το στρατόπεδο των σκλάβων,
  Για να υπάρχει θέληση, όλοι μπορούν να διαχειριστούν ...
  Και άνθρωποι σαν αυτόν δεν μπορούσαν να δεχτούν ντροπή,
  Και πίσω τους ο λαός - υπήρχε ένας αμέτρητος στρατός!
  
  Βασανιστήρια, ράφι και πάσσαλο - τα επιχειρήματα των βασιλιάδων,
  αρπάξουν τα πάντα για αιώνες!
  Αλλά η ελευθερία, πιστέψτε με, είναι ένα μίλι ψωμί και μέλι,
  Και ένα τέτοιο όνειρο καίει στις καρδιές μας εδώ και καιρό!
  
  Ήρθε η βροντή - Οκτώβριος, και τώρα η δύναμή μας,
  Φλέγεται η χώρα, πολύ αίμα και πόνο!
  Αλλά ο Ιησούς δεν θα αφήσει την σωστή άβυσσο στην κόλαση,
  Αυτός που μαστιγώνεται άγρια θα χαρεί στο καλό!
  
  Ο Λένιν άνοιξε την πόρτα, ο Στάλιν οδηγεί με τόλμη,
  Με κάθε βήμα πλησιάζουμε στον ιερό στόχο!
  Αλλά ήρθε ο Σατανάς, το σαράντα πρώτο κακό έτος,
  Και τώρα το αίμα μας σαν ρυάκι κάνει εμετό από φλέβα!
  
  Είμαστε μια χώρα μαζί σας. τιμή μας είναι η ζωή σου,
  Ποτέ μην γονατίζετε τους λαούς της Ρωσίας!
  Κρατήστε τη Ρωσία, πολεμήστε για την πατρίδα,
  Αυτό είναι το νόημα και το αλάτι του θάρρους των γενεών!
  
  Ο Φύρερ είναι ένα άθλιο πτώμα, λοιπόν, και ο Ρως είναι Γίγαντας,
  Και ένας Τσετσένος με έναν Ουζμπέκο και έναν Ρώσο ενώνονται !
  Ο κομμουνισμός είναι ένας μονόλιθος, ένα ιδανικό για την ψυχή,
  Και τα συντάγματα των αντιπάλων συντρίβονται σε τούρτα!
  
  Ο Κόσμος καλεί τους νέους - το κέρατο σαλπίζει ελκυστικά,
  Θα υπάρξουν νέα σύνορα, πέρα από τον Άρη!
  Χτίζουμε τον κομμουνισμό - ακύρωσαν το ρούβλι,
  Δεν έχει σημασία η υπηκοότητα!
  
  Όλο το σύμπαν, πιστέψτε, θα γίνει κόκκινο τώρα,
  Θα υπάρχουν πύλες στον παράδεισο - κόκκινα αστέρια.
  Ο άνθρωπος είναι αδερφός με τους άλλους - στο παρελθόν θηρίο λυσσασμένο,
  Και η αγάπη, η ομορφιά ψάλλεται σε αγνούς ύμνους!
  
  Γι' αυτό, μη γλιτώνετε την αναισθησία και την τεμπελιά σας,
  Για την Πατρίδα μας, πολεμώντας σαν γεράκι!
  Και εσείς οι μαχητές δουλεύετε και νύχτα και μέρα,
  Τι θα άνθιζε ο Κήπος της Εδέμ και θα έδινε γλυκό χυμό!
  Η Αγριπίνα τραγούδησε μαζί με την ξυπόλητη ομάδα της. Και ξαφνικά έπιασε τον εαυτό της να σκέφτεται ότι φαινόταν να είναι υπέρ του κομμουνισμού. Λοιπόν, η Αγριπίνα δεν ήξερε τη σοβιετική εποχή: ήταν πολύ νέα . Σύντομα γίνεται τριάντα επτά ετών και το έτος είναι τώρα το 2023. Τι μπορεί λοιπόν να θυμηθεί από τη σοβιετική εξουσία; Αυτός είναι ένας θρύλος, στα μάτια και στο μυαλό της. Η Αγριπίνα, όπως λένε, είναι παιδί της εποχής της. Και, φυσικά, δεν άκουσα τις καλύτερες κριτικές για την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης. Όπως, και μάλιστα, ακόμη και κάτι όπως οι μπανάνες ήταν σε έλλειψη. Ναι, και καραμέλα, και τσίχλες, επίσης. Και τα τζιν ήταν σπάνια. Και επί Γκορμπατσόφ, ακόμη και η πικρή βότκα και τα τσιγάρα εξαφανίστηκαν από τα ράφια. Μεγάλες ουρές, κουπόνια, κάρτες, άδεια καταστήματα, πλήρης έλλειψη - έτσι θυμούνται οι άνθρωποι τη σοβιετική εποχή.
  Και κανείς δεν τους ήθελε πίσω. Εν πάση περιπτώσει, στη Μόσχα, οι κομμουνιστές συγκέντρωσαν ένα ασήμαντο ποσοστό ψήφων ακόμη και στη δύσκολη δεκαετία του '90. Όμως η Αγριπίνα ήταν πολύ πλούσια, και φυσικά για τον καπιταλισμό. Γιατί λοιπόν ξαφνικά άρχισε να τραγουδά για αριστερές ιδέες;
  Η νεαρή γρονθοκόπησε με τη γροθιά της στο πηγούνι και σφύριξε:
  Ο βασιλιάς μας, ο εκλεκτός του ουρανού,
  Ο βασιλιάς μας είναι σαν ένας απόκοσμος δαίμονας...
  Ο βασιλιάς μας, αγγελιοφόρος της μοίρας
  Ο βασιλιάς μας είσαι μόνο εσύ!
  Εωσφόρος! Εωσφόρος! Εωσφόρος! Εωσφόρος!
  Η Αγριπίνα το πήρε με άγρια χαρά και τραγούδησε:
  - Είσαι ο μεγάλος Εωσφόρος, ρίξε μια ακτίνα στο φως,
  Και το ιερό σπαθί του πολέμου - κόψτε το μυστικό!
  Και πάλι το κορίτσι, ή μάλλον, μια ενήλικη και έμπειρη γυναίκα, άρχισε να τραγουδάει.
  Ο βασιλιάς μας, ο αγγελιοφόρος του ουρανού,
  Ο βασιλιάς μας είναι σαν δαίμονας φάντασμα.
  Ο βασιλιάς μας , ο εκλεκτός της μοίρας,
  Ο βασιλιάς μας είσαι μόνο εσύ!
  Εωσφόρος! Εωσφόρος! Εωσφόρος! Εωσφόρος!
  Έτσι τραγουδούσε ο πολεμιστής και πατούσε στην έρημο. Και η διάθεσή της ήταν στα ύψη. Γιατί να είναι ανήλικος.
  Αλλά και εδώ, η αναταραχή είναι ορατή. Τα ξωτικά έλαβαν ένα σήμα για την προσέγγιση των ορκ. Και παρατάσσονται σε ημικύκλιο. Οι μισοί από τους καβαλάρηδες ήταν ξωτικά. Όμορφα κορίτσια, σχεδόν γυμνά, αλλά καλυμμένα με πολύτιμα κοσμήματα.
  Ήταν ξεκάθαρα έτοιμοι για μια θανατηφόρα μάχη.
  Η Αγριπίνα χτύπησε το γυμνό, δυνατό πόδι της. Και στα χέρια της φάνηκε ένα βαρύ τόξο. Ένα μεγάλο που χωράει πολλά βέλη.
  Το κορίτσι, πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα-ήρωας τραγούδησε:
  Σύννεφα πέταξαν από τους αιμοβόρους,
  Η κόλαση έσκασε από τη Γη όχι πολύ μακριά !
  Το φίδι σέρνεται στο panzvale, το κροτάλισμα κάθαρμα,
  Σύννεφα φωτισμένα με αίμα!
  
  Τα κύματα φουντώνουν, πιτσιλίζουν σαν κολασμένη καταιγίδα,
  Και θα συναντήσει έναν στρατό από τους πιο γενναίους τολμηρούς!
  Θα προστατεύσουμε τις όμορφες όμορφες γυναίκες
  Θα είμαστε άξιοι των κατορθωμάτων των πατέρων μας!
  
  Γη μου, πόσο οδυνηρά γκρίνιαξες,
  Ο αντίπαλος άφησε εκατό πληγές από ίχνη!
  Αλλά ας ρίξουμε τα ορκ, αμέσως βγαίνουμε από το βάθρο,
  Ο λοιμός των ραγδαίων ετών δεν θα αργήσει!
  
  Και ο θάνατος ασπρίζει ήδη πίσω από τα σύννεφα,
  Αλλά οι σκέψεις μας σκίζονται στον ουρανό!
  Ας συντρίψουμε τους διαβόητους κακούς στη σκόνη,
  Και σκίστε, ξέρετε, τα ορκ στη μέση!
  
  Δεν ξέρουμε την ειρήνη και τα γηρατειά σαπίλα,
  Είμαστε τα παιδιά της αγίας Πατρίδος μας!
  Όλα τα φωτεινά πολέμησαν με τις αρκούδες,
  Πυροβολήστε εμείς δυνατές αυτές τις ρίζες!
  
  Και ότι η κακή βόμβα εξερράγη με δύναμη,
  Τι χρειαζόμαστε μια οβίδα, αυτή η βροντή!
  Οι μαχητές των Elfi είναι ικανοί για πολλά,
  Και η κορυφή θα γίνει ο πάτος για τον Φύρερ!
  
  Η κόλαση του κάτω κόσμου , η κόλαση φούντωσε,
  Σύρθηκε κατά μήκος της ρόκας με ένα αρπακτικό ρύγχος "Τίγρη"!
  Και όλη η κούραση πέταξε από πάνω μας σε μια στιγμή,
  Η ώρα για διασκεδαστικά παιχνίδια τελείωσε!
  
  Μια χειροβομβίδα στο χέρι, μια θανατηφόρα ρίψη,
  Εδώ είναι ο "Τίγρης" στο ρύγχος σταθερά δεκτός!
  Και ο Φύρερ στο λέβητα στο λεβητοστάσιο των Τατάρ,
  Για να μην αποκαλύψουμε τον κόσμο στα ξωτικά!
  
  Η αρκούδα τρέμει από τα μανιασμένα βόλια,
  Εδώ είναι μια σημαία που κυματίζει πάνω από το Ράιχσταγκ των ξωτικών!
  Και ο ήλιος άναψε πάνω από την Πατρίδα,
  Άλλωστε το Ορκ Ράιχ έχει πέσει σε σκόνη και στάχτη!
  Η Αγριπίνα τραγούδησε, και οι άλλες σκλάβες σήκωσαν και τα ξωτικά. Όλα φαίνονταν υπέροχα και απλά καταπληκτικά.
  Και οι σκλάβες είχαν τόξα στα χέρια τους, και το ζευγάρι είχε ακόμη και βαλλίστρες. Και τράβηξαν το κορδόνι και άρχισαν να ρίχνουν βέλη. Έτρεξαν σε ένα τόξο και τρύπησαν τα προπορευόμενα ορκ.
  Αυτά τα θηρία, δασύτριχα και δύσοσμα , όρμησαν στη μάχη με μια άγρια και ξέφρενη μανία.
  Αυτή ήταν πραγματικά μια μάχη. Τα ξωτικά, σχεδόν γυμνά, πυροβολούσαν από τα τόξα τους. Και τα αρσενικά ξωτικά χρησιμοποιούσαν πιο ισχυρές και θανατηφόρες βαλλίστρες.
  Πέταξαν μπουλόνια με μεγάλη δύναμη. Που στριφογύρισαν και τρύπησαν τα ορκ που σκαρφάλωναν στην καταιγίδα. Και τους έδωσε συντριπτικά χτυπήματα.
  Ένα από τα ξωτικά, φορώντας ένα στολισμένο στέμμα, φώναξε:
  - Στον ιερό πόλεμο θα είναι η νίκη μας! Ξωτικό σημαία εμπρός - δόξα στους πεσόντες ήρωες!
  Κι έτσι έριξε ένα μεγάλο βέλος, τραβώντας τη χορδή με το γυμνό της πόδι.
  Και πάλι, καθώς βρυχάται:
  - Τίποτα δεν θα μας σταματήσει! Κανείς δεν θα μας νικήσει!
  Και τα ξωτικά, μαζί με τις σκλάβες, έριξαν τα ορκ με βέλη. Και τα γέμισε καλά. Ήταν το πολύ επιθετικό τους πανόραμα της μάχης.
  Οι πολεμιστές αποδείχτηκαν απλά σούπερ, επιδεικνύοντας εκπληκτική και ακατανόητη δύναμη.
  Μετά πάλι τα τραγούδια των λαμπερών και πολύ παιχνιδιάρικων ανθρώπων.
  Δεν υπάρχει τίποτα πιο σίγουρο από ένα νόμισμα
  Λάμπει πραγματικά χωρίς ψέματα!
  Στην πραγματικότητα, το δίπλωμα είναι ο κυρίαρχος του κόσμου,
  Το στήριγμα του είναι γερό σπαθί και ασπίδα!
  
  Σε αυτό κρύβονται οι ειδωλολατρικοί θεοί ,
  Σαν τον ήλιο, ένα λαμπερό χρυσό πρόσωπο...
  Αν και υπάρχουν ακόμα ληστές-παράσιτα,
   Ποιος ξεκίνησε στο παζάρι της ψυχής!
  
  Κέρμα, αυτό είναι ένα είδωλο και ένας αρχάγγελος,
  Είναι ο σωτήρας, ο καταστροφέας όλων.
  Χωρίς χρυσάφι, η μισθωμένη δαμασκηνή μαραζώνει,
  Χωρίς χρήματα, η επιτυχία δεν θα έρθει στη μάχη!
  
  Μα τι θέλεις, καρδιά ανθρώπου,
  Κυνήγι για να αγοράσω την αθανασία για σένα...
  Να ανοίξω λαίμαργα την πόρτα στην ευδαιμονία,
  Να υφάνει ένα νήμα αιώνων ζωής!
  
  Αλλά μπορεί να το πάρει κι αυτό ένας διπλός;
  Είναι ο χρυσός κύκλος ικανός να ονειρευτεί;
  Για να μην έρθει ο γέρος με το δρεπάνι με χαιρετισμούς,
  Και δεν έβαλε σφραγίδα στο μέτωπό του στο νεκροτομείο!
  
  Αν και ένα νόμισμα χρειάζεται πολλή ευτυχία,
  Για να επιδοθούμε στην αμαρτία!
  Αλλά ο άνθρωπος δεν έχει δύναμη πάνω στο πάθος,
  Αυτόν κορίτσια, σαν το κεχρί στον κόκορα!
  
  Θέλει να φτάσει πολλά στο στομάχι ,
  Φάτε φασιανούς, κιλά ανανά.
  Αν και δεν μπορείτε να φάτε μέχρι τον τάφο,
  Ακόμα κι αν είσαι εξαιρετικά cool με τα χρήματα!
  
  Και το φέρετρο, κοστίζει πάρα πολύ,
  Γιατί έχει θέση για βασιλιάδες!
  Μετά από όλα, ένας άγγελος θα σχεδιάσει ένα μηδέν στη μορφή,
  Ένα χτύπημα στο μέτωπο και ένα ραβδί στον εγκέφαλο!
  Οι πολεμιστές, φυσικά, δεν είναι κατώτεροι στη μάχη. Και όταν τα ορκ, έχοντας υποστεί μεγάλες απώλειες, διέσχισαν την απόσταση της μάχης, οι καλλονές εκτόξευσαν τα ξίφη τους.
  Η Αλμπίνα χαμογέλασε. Δύο σπαθιά εμφανίστηκαν αμέσως στα χέρια της. Τα στριφογύρισε, γύρισε τον ανεμόμυλο, έκοψε μερικά κεφάλια ορκ και σφύριξε:
  - Βρεθήκατε σε λάθος!
  Και μετά από αυτό, το πήρε με τη γυμνή φτέρνα της και κλώτσησε στο πηγούνι τον στρατηγό των ορκ. Τράκαρε σαν σακούλα με άμμο. Και έπεσαν δόντια από το σπασμένο σαγόνι του. Και όλα φαινόταν τόσο όμορφα και δροσερά. Ότι τα κορίτσια τραγούδησαν σε χορωδία με τρομερό ενθουσιασμό:
  Παρακαλώ, Κύριε, να μη σβήσει η μέρα,
  Για να είναι για πάντα νέο το βλέμμα του κοριτσιού!
  Για να πετάξει ο ιππότης μας πάνω από τους βράχους,
  Ώστε το κάλυμμα των λιμνών να είναι πιο καθαρό από κρύσταλλο!
  
  Τι όμορφο κόσμο δημιούργησε ο Κύριος
  Έφαγαν ασήμι μέσα, και το σφενδάμι είναι ρουμπίνι!
  Ψάχνω για μια φίλη, το ιδανικό του Θεού -
  Για να το κάνει αυτό, έκοψε τους εχθρούς στις μάχες!
  
  Τι είναι τόσο σκληρό στην καρδιά ενός νέου;
  Τι θέλει να βρει σε αυτόν τον κόσμο;
  Λοιπόν, γιατί είναι σπασμένο το κουπί;
  Πώς να λύσετε ένα κουβάρι μεγάλων προβλημάτων;
  
  Θέλω, Θεέ μου, να είμαι κι εγώ ευτυχισμένος,
  Βρείτε το παραδεισένιο όνειρό σας!
  Για να μην σπάσει η καλή τύχη το νήμα,
  Για να φέρει κάτω από το μονοπάτι, έρμα-γραμμή!
  
  Αλλά τι να ψάξω σε ένα μέτρο χωρίς αγάπη,
  Τι μπορεί να είναι πιο ακριβό για ένα κορίτσι;
  Είναι δύσκολο να χτίσεις την ευτυχία πάνω στο αίμα,
  Σε αυτό μπορείτε να κολυμπήσετε μόνο στην κόλαση της κόλασης!
  
  Ο χωρισμός είναι βασανιστήριο για μένα
  Ο πόλεμος εξακολουθεί να είναι ένας τέτοιος εφιάλτης!
  Εδώ είναι ένα πόδι στον αναβολέα, σελωμένο ένα άλογο,
  Αν και το κακό ορκ έφερε στον δήμιο ένα τσεκούρι!
  
  Πάρτε τις κόρες μας πλήρως ,
  Τους βασανίζουν και καίνε το σώμα τους με φωτιά!
  Αλλά θα προκαλέσουμε ήττα στον Φύρερ,
  Να ξέρετε ότι το Ξωτικό μας δεν πέθανε ποτέ!
  
  Ας παίξουμε έναν γάμο, μετά από έναν κακό πόλεμο,
  Τότε τα παιδιά θα χαρίσουν γέλιο!
  Είναι όλοι συγγενείς εξ αίματος για μένα,
  Είμαι στο κυνήγι, θα υπάρχει παχύ παιχνίδι!
  
  Και η βελανιδιά, σαν σμαράγδι, το φύλλωμά της,
  Είπε ότι ο τύπος έκανε εξαιρετική δουλειά!
  Ας είναι η συνείδηση καθαρή σαν κρύσταλλο,
  Και μόνο στα πλεονεκτήματα στην ισορροπία θα υπάρχουν τόνοι αριθμών!
  Αυτές είναι οι τραγουδίστριες εδώ, αυτά τα απολαυστικά και μοναδικά κορίτσια. Τα οποία, αν είχαν ήδη αρχίσει να παλεύουν, τότε οι δασύτριχες αρκούδες δεν μπορούσαν να τους αντισταθούν.
  Η Αγριπίνα, ξεγυμνώνοντας το πρόσωπό της, σφύριξε, κόβοντας μερικά ακόμη κεφάλια ορκ με τα σπαθιά της:
  - Μπορώ να κάνω τα πάντα, και θα το δεις!
  Μετά κίνησε το γυμνό της πόδι στη βουβωνική χώρα ενός αξιωματικού, μιας από τις επιθετικές και δασύτριχες αρκούδες. Και πραγματικά πήρε και χτύπησε τις μπάλες του. Αυτό ήταν πραγματικά ένα κορίτσι - ο Σούπερμαν.
  Και ενάντια σε τέτοιες, πιθανώς, οποιοσδήποτε στρατός γούνινων αρκούδων θα είναι ανίσχυρος.
  Η Αγριπίνα χαμογέλασε και έβαλε τα δάχτυλά της στο στόμα της. Και φύσηξε με όλη της τη δύναμη. Ακούστηκε ένας τρομερός, επιθετικός, ξύσιμος ήχος. Ήταν σαν να με γδέρνουν από τον αέρα.
  Και αρκετές εκατοντάδες τεράστιοι γύπες που έκαναν κύκλους πάνω από το πεδίο της μάχης έπαθαν καρδιακή προσβολή και έπεσαν κάτω σαν χαλάζι. Και τα κοφτερά ράμφη τους άρχισαν να τρυπούν τα κρανία των έρπουσας ορκ και να σχίζουν τα κόκαλα. Και, κυριολεκτικά, χτυπώντας μυαλά.
  Η Αγριπίνα έκανε μια τεχνική πεταλούδας με τα ξίφη της, έκοψε πολλά κεφάλια από αυτές τις αρκούδες μιας μεγάλης συμμορίας και βρυχήθηκε:
  - Είμαι ψύχραιμος, όλα υπόκεινται σε μένα,
  Είναι ξεκάθαρο, είναι ξεκάθαρο!
  Κι όλη η γη τρέμει,
  Συνθλίβοντας τα με τη γυμνή φτέρνα σας!
  Μετά από αυτό, τα ορκ, μη μπορώντας να το αντέξουν, μετατράπηκαν σε πτήση χονδρικής. Κορίτσια και ξωτικά έσπευσαν να τα κυνηγήσουν, και ταυτόχρονα, ερμήνευσαν ένα μαχητικό και επιθετικό τραγούδι.
  Ο εφιάλτης έρχεται πάντα σαν φίδι
  Δεν τον περιμένεις, αλλά σέρνεται στην πόρτα!
  Είστε ευτυχισμένη, γενναιόδωρα καλοφαγωμένη οικογένεια,
  Δεν ξέρεις ότι οι άνθρωποι είναι ζώα!
  Εδώ άρχισε η επιδρομή της ορδής,
  Οι Τάταροι μας βρέχουν με βέλη!
  Αλλά είμαστε γεννημένοι για ένα γενναίο κατόρθωμα,
  Και θα αντέξουμε δυνατά χτυπήματα!
  
  Κανείς δεν ξέρει αν ο καλός Θεός
  Έτσι ο άνθρωπος έγινε σκληρός!
  Ο θάνατος χτυπά το κατώφλι -
  Και ο Βεσελβούλ έβγαλε τα κέρατά του από τη φωτιά!
  
  Ναι, είναι αρχαίοι καιροί,
  Στο οποίο ήμασταν τόσο κουλ!
  Τελικά, δεν ήταν αυτό το όνειρό μου,
  Δεν πήγαμε σε αυτό, μέσα από τα βουνά-μακρινά!
  
  Αλλά αν είσαι στην κόλαση
  Μάλλον στον κόσμο του πόνου, της σκλαβιάς, της μάχης!
  Διατηρώ ακόμα την ελπίδα
  Αφήστε την καρδιά σας να χτυπήσει όλους τους ρυθμούς!
  
  Αλλά δοκιμές, αυτή είναι η αλυσίδα μας,
   Που δεν θα αφήσει τις σκέψεις να είναι εύκολες!
  Και αν χρειαστεί, πρέπει να υπομείνουμε,
  Κι αν φωνάξεις, τότε με όλη τη δύναμη των πνευμόνων σου!
  
  Ποιητής, τραγουδοποιός και απατεώνας,
  Όχι όμως σε ένα καυτό πεδίο μάχης!
  Οι άθλιοι εχθροί της Πατρίδας θα πεθάνουν,
  Θα ταφούν γρήγορα και δωρεάν!
  
  Τώρα πάρ' το, αποκρούστε το τόξο στον Χριστό,
  Σταυρώστε τον εαυτό σας, φιλώντας τα εικονίδια!
  Πιστεύω ότι θα πω στους ανθρώπους την αλήθεια,
  Ως ανταμοιβή, ο Κύριος θα δώσει τον κλήρο των ιδιαιτεροτήτων!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #14
  Ο Vitalik και η Albina ήταν επιτέλους κοντά στο Καζίνο. Το κτίριο ήταν μεγάλο και έμοιαζε με ένα μείγμα χειμερινού παλατιού και τσίρκου. Υπάρχουν φρουροί στην είσοδο, μεταξύ των οποίων και Γερμανοί Ποιμενικοί.
  Ο Βιτάλικ άνοιξε την εντολή: δεν με βλέπεις, δεν με ακούς, δεν μπορείς να με αγγίξεις.
  Τα σκυλιά και οι φύλακες αγνόησαν τους δύο έφηβους, οι οποίοι δεν μπήκαν καν στον κόπο να φορέσουν τα παπούτσια τους. Επιπλέον, τα χαλιά μέσα στο καζίνο γαργαλούσαν ευχάριστα τις γυμνές, σκληρυμένες σόλες των παιδιών.
  Το κοινό φυσικά εξεπλάγη που κάποιος τριγυρνούσε ξυπόλητος με τέτοια χλιδή. Επιπλέον, ένα αγόρι που δεν είναι καν αρκετά ψηλό για να ψηλώσει, πατάει με τόση αυτοπεποίθηση εδώ.
  Ο Βιτάλικ, πράγματι, περπατούσε έτσι και φούσκωσε το στήθος του, σαν να ήταν ο κυρίαρχος του σύμπαντος, επιδεικνύοντας μόνο τις γυμνές, παιδικές γόβες του. Αλλά, πράγματι, έχει τέτοια δύναμη που θα τον υπακούουν και οι βασιλιάδες και οι πρόεδροι, ακόμη και οι ελέφαντες και οι κροκόδειλοι.
  Το αγοράκι ήταν πολύ ευχαριστημένο. Τώρα έδωσε εντολές. Και αμέσως πενήντα πλούσιοι αστοί έπεσαν στα γόνατα μπροστά του. Και οι δύο κυρίες όχι μόνο γονάτισαν, αλλά και χτύπησαν το κεφάλι τους στο πάτωμα.
  Ο Vitalik τραγούδησε:
  -Και ακόμη και ο εχθρός φώναζε μερικές φορές,
  Κρύβοντας τον φόβο ότι είμαι ο βασιλιάς!
  Ότι είμαι βασιλιάς!
  Η Αλμπίνα διόρθωσε το ιδιοφυές αγόρι:
  - Δεν είσαι βασιλιάς. Είσαι θεός!
  Ο Βιτάλικ ανασήκωσε τους ώμους του και παρατήρησε:
  -Ο Θεός να μην ανοίξουν τα μάτια στους τυφλούς,
  Και ίσιωσε τις πλάτες σου με καμπούρες...
  Ο Θεός φυλάξοι, να είναι ο Θεός έστω και λίγο,
  Αλλά δεν μπορείς να σταυρωθείς λίγο!
  Η ηρωίδα έγνεψε με ένα χαμόγελο.
  - Όλοι σκέφτεστε τους ανθρώπους. Θα ήταν καλύτερα να ήσουν ο Παντοδύναμος Θεός παρά αυτός που είναι τώρα στον παράδεισο!
  Ο Βιτάλικ θυμωμένος παρατήρησε:
  - Αν υπήρχε πραγματικός Θεός, τότε αρχικά θα χτυπούσε με κεραυνό εκείνους τους ιερείς που επωφελούνται από τη θρησκεία.
  Η Αλμπίνα έγραψε στο Twitter:
  Οτιδήποτε θες
  Θα λάβετε ένα...
  Οτιδήποτε θες
  Άλλωστε εσύ είσαι ο Κύριος!
  Και περπατάς με αυτοπεποίθηση
  Δεν τα θυμάμαι αυτά
  Σε ποιανού τα όνειρα μετριέται,
  Χτίσατε την επιτυχία!
  Ο Βιτάλικ αντιτάχθηκε, τρίβοντας το χαλί με τα γυμνά του πόδια:
  - Οχι! Αντίθετα, θα δώσω μια ευκαιρία στην ανθρωπότητα να πραγματοποιήσει, να πραγματοποιήσει όνειρα. Συμπεριλαμβανομένων, με μένα θα υπάρχει πολύ περισσότερη ελευθερία.
  Η Αλμπίνα τραγούδησε με χαρά:
  Κάτω από το ιερό λάβαρο της ελευθερίας,
  Με ειρήνη, φιλία, ευτυχία και αγάπη...
  Οι λαοί συγχωνεύονται σε μια φωτεινή ακτίνα,
  Για να διώξουμε το σκοτάδι μπροστά!
  Το ιδιοφυές αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, ενώνονται στην αγαπημένη, αν και παιδική, γροθιά μου. Τόσο οι ιδέες όσο και οι ενσωματώσεις μας είναι οι πιο cool στον κόσμο!
  Η ηρωίδα γέλασε και κελαηδούσε:
  - Και οι τολμηροί τύποι πάνε στη θάλασσα,
  Θαλασσινό στοιχείο! Θαλασσινό στοιχείο!
  Μετά από αυτό, η νεαρή ιδιοφυΐα πρόσθεσε ταχύτητα. Μετακινήθηκε στη μεζούρα, που άστραφτε με χρυσό. Το αγόρι είπε:
  - Βάζω στοίχημα! Νούμερο δεκατρία!
  Μετά από αυτό, το παιδί πήρε και γύρισε το τύμπανο.
  Η Αλμπίνα έγραψε στο Twitter με απορία:
  - Μπροστά μου, κανένας φακίρης, απλά ένας νάνος,
  Τα κρατάω, μόνο αντί για μικρά fraers ...
  Αγοράστε μου ένα εισιτήριο για το Μόντε Κάρλο
  Θα ενοχλήσω τους ντόπιους απατεώνες!
  Ο Vitalik κέρδισε το στοίχημα και δήλωσε:
  - Λοιπόν, έγινε ωραίο!
  Η ηρωίδα σημείωσε:
  - Είσαι σπάνιος μαχητής!
  Το αγόρι ιδιοφυΐα, έχοντας κερδίσει χρυσές μάρκες, πόνταρε ξανά, αυτή τη φορά για τριάντα τρία.
  Και πάλι γύρισε με ενθουσιασμό το τύμπανο, και όχι με το χέρι του, αλλά με το γυμνό, ευκίνητο πόδι του, σαν μαϊμού.
  Και πάλι το τύμπανο γύρισε.
  Η Αλμπίνα σημείωσε χαμογελώντας:
  - Αυτό δεν είναι παιχνίδι, αλλά γούρι!
  Το αγόρι έσπασε μια άλλη τράπεζα και του έφεραν βιαστικά μια ολόκληρη τσάντα με χρήματα.
  Και ο Βιτάλικ άρχισε πάλι να γυρίζει το τύμπανο και βουίζει με ένα χαμόγελο και θαυμάσια έκρηξη:
  - Είμαστε πολύ επιθετικοί στο να αρπάζουμε χρήματα!
  Η Αλμπίνα έγραψε στο Twitter:
  - Το χρήμα είναι δύναμη! Το χρήμα είναι δύναμη!
  Το ιδιοφυές αγόρι παρατήρησε:
  - Και έχω δύναμη όχι στα χρήματα, αλλά στο μυαλό!
  Το κορίτσι γέλασε.
  - Μα γιατί,
  Είναι αδύνατο να ζεις στο μυαλό!
  Ο Vitalik γέλασε και τραγούδησε:
  - Γι' αυτό, γι' αυτό
  Ότι ο κόσμος καταρρέει τώρα!
  Και επομένως, και επομένως,
  Του αρέσει πολύ η ταινία!
  Η Αλμπίνα σημείωσε σοφά:
  Ναι, είσαι παίκτης!
  Το αγόρι πόνταρε ξανά στον αριθμό επτά και ξανά γύρισε τη λαβή του τυμπάνου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Και όλα έπαιξαν και η μουσική ακούστηκε. Και ήταν τόσο όμορφο και γεμάτο ήχο.
  Ο Vitalik τραγούδησε, ζαφείρι που κλείνει το μάτι, παιδικά μάτια:
  - Ποια είναι η ζωή μας, παιχνίδι,
  Ας σπάσουμε την fraera !
  Έκανα μια δυνατή κίνηση
  Οδήγησε τους εχθρούς στη σπατάλη!
  Η Αλμπίνα γέλασε και έβαλε επίσης ένα στοίχημα. Στριφογύρισε επίσης τα γυμνά δάχτυλά της.
  Το παιχνίδι πήγε μεγάλο. Τα παιδιά εδώ ήταν τόσο δροσερά και πολύ φριχτά.
  Ο Βιτάλικ σημείωσε, γελώντας και βγάζοντας τα δόντια του, κοφτερό σαν λύκος, με ηχηρή φωνή:
  - Παίζουμε για να κερδίσουμε. Γυρίστε λοιπόν πιο δυνατά.
  Πράγματι, το κορίτσι και το αγόρι χώρισαν. Και έσπασε τη μια τράπεζα μετά την άλλη. Και μάζεψαν πολλά χρήματα.
  Εδώ έχουν, μάλιστα, μια ομάδα που δεν είναι απλώς τυχερή, αλλά τεχνολογική, και χρησιμοποιεί τα επιτεύγματα της επιστήμης.
  Η Αλμπίνα τραγούδησε και ξεγύμνωσε τα δόντια της, σημειώνοντας:
  Τα χρήματα λιώνουν στο πορτοφόλι
  Στην αύξηση του κεφαλαίου...
  Και στη γλώσσα μας
  Χρήμα σημαίνει μάννα!
  Ο Vitalik σημείωσε σοβαρά:
  - Κερδίζουμε πολλά.
  Το κορίτσι πρόσθεσε:
  - Έχει ήδη κερδίσει.
  Και έκλεισε το μάτι στο αγόρι. Η ατμόσφαιρα στο καζίνο ήταν πανηγυρική. Τόση πολυτέλεια, καθρέφτες, επιχρύσωση και κοινό που κοιτάζει με θαυμασμό το αγόρι ιδιοφυΐα.
  Ο Βιτάλικ σκέφτηκε ότι έπρεπε να παίξει καθόλου. Θα μπορούσες απλά να έρθεις και να πάρεις τα πάντα με τη μία. Αλλά είναι πολύ απλό και χωρίς ενδιαφέρον. Για παράδειγμα, ο πόλεμος μεταξύ δύο σλαβικών κρατών. Αν ήταν μονόπλευρο και γρήγορο, δεν θα είχε ενδιαφέρον. Αλλά αποδείχθηκε ότι όλα ήταν σοβαρά και για πολύ καιρό.
  Αλλά ο πόλεμος μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν αποδείχθηκε αρκετά σύντομος, μόνο έξι εβδομάδες. Και το Αζερμπαϊτζάν, απροσδόκητα, κέρδισε πολύ εύκολα. Αν και οι Αρμένιοι κέρδισαν τον τελευταίο πόλεμο. Και πράγματι, μια στο τόσο δεν είναι απαραίτητο.
  Τώρα, αν ένας παίκτης σπάσει την τράπεζα σε ένα καζίνο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα το σπάσει περαιτέρω. Ίσως και το αντίστροφο. Τα πάντα στον κόσμο επιδιώκουν την ισορροπία. Και η περίοδος της επιτυχίας τελειώνει αργά ή γρήγορα. Πιθανώς, μόνο ένας Τζένγκις Χαν δεν ήξερε το μέτρο της τύχης. Στη συνέχεια όμως η αυτοκρατορία του κατέρρευσε. Οι Μογγόλοι έκαναν τεράστιες κατακτήσεις. Ωστόσο, η αυτοκρατορία τους εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος. Η ίδια η Μογγολία έγινε επαρχία της Κίνας.
  Μερικές φορές σκέφτεσαι: - Για χάρη του τι έδωσε η Πρόνοια καλή τύχη στον Ναπολέοντα, τον Χίτλερ, τον Τζένγκις Χαν, τον Ταμερλάνο και άλλους; Μια Ρωσία, τουλάχιστον κάτι κρατημένο από μια μεγάλη αυτοκρατορία. Και εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερη δύναμη από άποψη έκτασης.
  Ωστόσο, η προσπάθεια , εντός της Ρωσίας, να αποκατασταθεί η σοβιετική αυτοκρατορία συνάντησε αντίσταση. Και πολύ πεισματική αντίσταση. Όταν ο δεύτερος στρατός του κόσμου σταμάτησε και μάλιστα οπισθοχώρησε. Και τι λέει; Υπάρχει κάποιο είδος δύναμης που καταστρέφει όλες τις αυτοκρατορίες. Πράγματι, μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, οι Ηνωμένες Πολιτείες έγιναν η πιο ισχυρή δύναμη στον κόσμο. Και η Αμερική, επίσης, έχει προβλήματα στον εικοστό πρώτο αιώνα. Η τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, φαινομενικά εύκολες νίκες στο Αφγανιστάν και το Ιράκ στην αρχή, αλλά μετά αναγκάστηκα να φύγω χωρίς να κρατηθώ. Και οι πρόεδροι δεν ήταν πολύ καλοί.
  Επιπλέον, υπάρχουν πολλές ζημιές λόγω του κορωνοϊού. Ναι, αυτή είναι η ιστορία.
  Η Κίνα είναι επίσης σε άνοδο. Αλλά έχει επίσης προβλήματα και η οικονομική ανάπτυξη έχει επιβραδυνθεί. Και ο πρόεδρος δεν είναι και πολύ έξυπνος.
  Τώρα, αναρωτιέμαι αν ο Vitaly Akulov θα μπορέσει να ξεπεράσει αυτή την τάση και, μια για πάντα, να δημιουργήσει μια παγκόσμια αυτοκρατορία;
  Αν το καλοσκεφτείς, με το μοναδικό του μυαλό μπορείς. Αν είναι τόσο τεχνικός, τότε ίσως στην ιατρική βρει τον τρόπο να κάνει τουλάχιστον τον εαυτό του μόνο του ή με την κοπέλα του την Αλμπίνα αθάνατο.
  Ο Βιτάλικ καθάρισε το ταμείο του καζίνο και το είχε ήδη βαρεθεί. Αρπάζοντας μερικούς αχθοφόρους, έσυραν ολόκληρα τσουβάλια με χρήματα.
  Τώρα θα είναι δυνατό να δημιουργηθεί και να κατασκευαστεί μια τόσο ισχυρή γεννήτρια gravioton και, συνδέοντάς την με το Ostankino, να καλύψει ολόκληρο τον πλανήτη Γη με κύματα υπερύπνωσης .
  Η Vitalik, φυσικά, μπορεί να πετύχει σε αυτό. Αν και κοιτάζοντας ένα ξυπόλητο με σορτς, το γνωστό αγόρι που μαρκάρει, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι αυτός είναι ο μελλοντικός κυβερνήτης του κόσμου.
  Το αγόρι σκέφτηκε επίσης ότι στον πλανήτη Γη, θα ήταν ακόμα απαραίτητο να δώσει κάποιες μακροπρόθεσμες εντολές και εγκαταστάσεις. Έτσι, μπορεί να ελέγχει συνεχώς ολόκληρη την υδρόγειο με τις νοητικές εντολές του.
  Πρέπει να μάθετε πώς να σχηματίζετε σταθερές ιδέες και μακροπρόθεσμες προτάσεις. Έτσι ώστε να σφραγίζεται γερά στον εγκέφαλο.
  Ο Βιτάλι το πήρε και τραγούδησε χαμογελώντας:
  Υπακούστε με όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη,
  Θα είσαι ευτυχισμένος και ένας πραγματικός παράδεισος...
  Όλοι χαίρονται και χαίρονται σαν παιδιά,
  Θα ορμήσουμε στα αστέρια, αγόρι μου , πάμε!
  Το αγόρι σκέφτηκε, και αν, όντως, όλοι αναζωογονηθούν μέχρι και δεκαέξι χρόνια. Για να υπάρχουν ευχάριστα, νεαρά πρόσωπα, και τα μαλλιά να μην χαλάνε τα πρόσωπα. Αφού οι τρίχες είναι αηδιαστικές.
  Αλλά αυτό, φυσικά, μπορεί να γίνει αργότερα. Και τώρα, ολόκληρος ο πλανήτης θα πρέπει να είναι υποταγμένος στον εαυτό του.
  Και πηγαίνετε στο εργαστήριο και δημιουργήστε πιο γρήγορα, κάτι ισχυρό και θεμελιώδες.
  Η Αλμπίνα ρώτησε χαμογελώντας:
  - Vitaly, τι θα έκανες αν ήσουν Θεός;
  Το αγόρι είπε με έμφαση:
  - Θα έκανε όλους τους ανθρώπους απόλυτα ευτυχισμένους!
  Το ηρωικό κορίτσι κούνησε το κεφάλι της.
  - Όλοι, απολύτως, χαρούμενοι ; Αλλά αυτό είναι αδύνατο. Οι άνθρωποι θα είναι πάντα δυσαρεστημένοι με κάτι, τουλάχιστον κάποιοι από αυτούς! Ικανοποιήστε μια ανάγκη, μια άλλη θα μεγαλώσει!
  Ο Βιτάλικ χαμογέλασε και απάντησε:
  - Λοιπόν, ο Θεός θα μπορούσε να ικανοποιήσει λογικές ανάγκες, τώρα! Για παράδειγμα, να δώσει σε όλους υγεία και αιώνια νιότη. Δεν νομίζω ότι έβλαψε κανέναν!
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  Τι γίνεται με την επανεγκατάσταση;
  Το ιδιοφυές αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Μπορείτε να διδάξετε τους ανθρώπους να κατασκευάζουν διαστημόπλοια με υπερφωτεινές ταχύτητες και να επανεγκαθιστούν την ανθρωπότητα σε άλλους πλανήτες του σύμπαντος!
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά.
  - Λογικά! Και πολύ λογικό επίσης. Τι γίνεται όμως αν εξαντληθούν οι πλανήτες;
  Ο Vitalik απάντησε χαμογελώντας:
  - Ο Παντοδύναμος Θεός θα δημιουργήσει νέα ! Δεν είναι πρόβλημα!
  Το ηρωικό κορίτσι τραγούδησε:
  Όλα τα αδύνατα είναι δυνατά στον κόσμο μας,
  Δεν είναι απαραίτητο μόνο να βρέχονται όλοι οι άνθρωποι στην τουαλέτα !
  Το ιδιοφυές αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, όχι!
  Και ο νεαρός υπεράνθρωπος τραγούδησε:
  Μη στεναχωριέσαι,
  Όλη η ζωή μπροστά...
  Όλη η ζωή μπροστά,
  Ελπίστε και περιμένετε!
  Η Albina συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, ελπίδα και περίμενε, αλλά μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια!
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Θα δουλέψουμε.
  Το κορίτσι ήρωας πρότεινε:
  - Πάμε με το αυτοκίνητο. Γιατί πρέπει να πατάμε με τα πόδια.
  Το ιδιοφυές αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Έτσι θα είναι.
  Μετά έδωσε μια διανοητική εντολή και οδήγησε μια κομψή "Λιμουζίνα".
  Μπορείτε να οδηγήσετε με τον άνεμο. Και είναι πραγματικά υπέροχο.
  Η Αλμπίνα σημείωσε τραγουδώντας:
  Αυτοκίνητα, αυτοκίνητα,
  Κυριολεκτικά γέμισε τα πάντα...
  Εκεί που βρισκόταν η αιωνόβια σκόνη,
  Το αυτοκίνητο άφησε ίχνη!
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά με ένα Ατλαντικό χαμόγελο:
  - Ναι, τα αυτοκίνητα είναι υπέροχα και χαζά ταυτόχρονα!
  Το αγόρι και το κορίτσι οδήγησαν χωρίς πολλή φασαρία και με στυλ. Στο δρόμο, ο Vitalik πήρε παγωτό και η Albina το έφαγε με ευχαρίστηση.
  Τα παιδιά του Σούπερμαν έφεραν επίσης κέικ κοκτέιλ και ντόνατς με επικάλυψη σοκολάτας.
  Και το έφαγαν όλοι με ευχαρίστηση.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  - Έρχεται ο πόλεμος, και στα στασίδια υπάρχει καμιά λιχουδιά. Χρειάζονται οι άνθρωποι αλλαγή;
  Ο Βιτάλικ έδειξε τη γριά:
  - Θα ήθελε πολύ να ξαναβρεί τα νιάτα της!
  Η Αλμπίνα συμφώνησε:
  Ναι, θα το ήθελε! Μπορείς όμως να κάνεις κάτι τέτοιο;
  Ο Vitalik απάντησε:
  - Θεωρητικά, είναι δυνατό να δημιουργηθούν τέτοια κύματα και ακτινοβολίες που αναζωογονούν τον οργανισμό. Και είναι αληθινό.
  Το κορίτσι ήρωας έγνεψε καταφατικά.
  - Φυσικά και σε πιστεύω. Αλλά ακόμα, γιατί δεν το έχει κάνει κανείς ακόμα;
  Το ιδιοφυές αγόρι παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Και γιατί τα smartphone εμφανίστηκαν μόνο τον εικοστό πρώτο αιώνα; Πρόοδος, ξέρεις, πρόοδος!
  Η Αλμπίνα χαμογέλασε και τραγούδησε.
  Η ανθρωπότητα έχει τεχνολογία σιδήρου,
  Φυσικά, είναι απαραίτητη και πολύ χρήσιμη.
  Μόνο τα θαύματα των ανθρώπων μου είναι πιο ευχάριστα:
  Λύκοι που μιλάνε, αυτοκινούμενα παπούτσια.
  
  Πιστεύω ότι
  ο κόσμος δεν θα αποχωριστεί ένα παραμύθι
  Και οι πιστοί φίλοι
  θα μείνουν για πάντα.
  
  Η επιστημονική διάλεξη αντικαθιστά τα θαύματα.
  Αν και είναι χρήσιμο, είναι τρομερά βαρετό.
  Προτιμώ να ακούσω έναν τρομερό μύθο
  Σχετικά με τους δράκους σε μια αλυσίδα, μάχη σώμα με σώμα!
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Καλό τραγούδι, αλλά παιδικό. Ίσως τραγουδήσεις κάτι πιο σοβαρό;
  Το κορίτσι παρατήρησε:
  - Παραμένουμε παιδιά για πάντα,
  Μόνο τα χρόνια αλλάζουν!
  Το αγόρι ιδιοφυΐα μουρμούρισε:
  - Προτιμώ να τραγουδήσω το δικό μου.
  Και ο Σούπερμαν με σορτς τραγούδησε.
   Είμαστε τα παιδιά της δύστυχης Πατρίδας μας,
  Οι γονείς αμάρτησαν και η τιμωρία είναι πάνω μας!
  Και έτσι ώστε ο μεγάλος Λυτρωτής να σώσει τους πάντες από τις θλίψεις,
  Πρέπει να στρέψουμε την καρδιά μας στον Θεό εκείνη την ώρα!
  
   Ω αγαπητέ Μεγάλε Κύριε Ιησού,
  Σε αγαπώ, δοξάσου ο Σωτήρας!
  Στην υπηρεσία του Μεγάλου, το αγόρι δεν είναι δειλό,
  Πιστεύουμε ότι ο πειραστής θα χαθεί στο Σεόλ!
  
  Έτσι τα παιδιά πήγαν στο Χατζ,
  Ο δρόμος είναι σκληρός, αλλά το πνεύμα είναι ανεβασμένο!
  Ας είναι ο Χριστός ο Νικητής στα όνειρά μου,
  Κι αυτός που δημιουργεί το κακό για πάντα ταπεινώνεται!
  
  Τηρούμε νηστείες και πηγαίνουμε πολύ καιρό,
  Και τα γυμνά μου πόδια αιμορραγούν ήδη!
   Αλλά ο πλανήτης μας, το σπίτι του Θεού,
  Και οι ζοφερές νύχτες φαίνονται φωτεινές!
  
  Φυσικά, ο πλούσιος θα γελάσει ως απάντηση,
  Θα πει: χίμαιρα, ουράνια βασιλεία!
  Αλλά το Χερουβείμ στέλνει χαιρετισμούς,
  Και η αλαζονική αρχοντιά θα καταλήξει στη Γέεννα!
  
  Αλλά συγχωρούμε όλους στην προσευχή μας,
  Κάθε εικόνα έχει ένα ιερό όνομα!
  Αφήστε τους ανθρώπους να γίνουν λίγο πιο ευγενική καρδιά,
  Αφήστε τους κακούς να γίνουν διαφορετικοί στο πνεύμα!
  
  Γιατί πάμε, υποφέροντας τόσο πολύ στην πορεία,
  Γιατί το χρειάζονται οι αθώοι τύποι;
  Θέλουμε να μπούμε στην πόλη του Θεού, όπου έζησε,
  Εκεί που έτρεχε ο Χριστός σε άδειους δρόμους!
  
  Και το πιο σημαντικό, βλέποντας ότι η πίστη είναι ισχυρή,
  Περίφημα ο πονηρός έπεσε στα γόνατα!
  Ο δρόμος προς τη σωτηρία είναι σκληρός και μακρύς,
  Αλλά δεν υπάρχει πιο εγκληματική αμαρτία από την τεμπελιά!
  
  Άγιε Ιησού, δεν ήθελες θλίψη για μας,
  Οι σκέψεις του λαμπερές, γεμάτες γαλήνη!
  Τελικά, δεν είναι σαν τους αρχαίους θεούς,
  Το μότο είναι να μην δημιουργείς ένα είδωλο από έναν άνθρωπο!
  
  Μα πώς έγινε που ο κόσμος μας είναι σκληρός,
  Αυτή η κόλαση κυβερνά τον πλανήτη!
  Τι χαρά, ευδαιμονία είναι μόνο για μια ώρα,
  Ότι ο Άβελ πέθανε και ο κακός Κάιν είναι στο θρόνο;!
  
  Ο Κύριος απαντά: είναι το θέλημα του λαού,
  Τι επιλογή έχουν, να κάνουν κακό στον διπλανό τους !
  Ότι ο κύριος ηγεμόνας, ο σκληρός κακοποιός,
  Ότι το κύριο είδωλο είναι ο άνευ αρχών Ιούδας!
  
  Είστε όμως παιδιά της ζωής, με αγνή ψυχή,
  Περπάτησε εκατοντάδες μίλια πάνω από βράχους και γαϊδουράγκαθο!
  Θέλεις να κυβερνήσεις με τον μεγάλο Χριστό,
  Για να μην οδηγήσει ο πειραστής το φίδι στο βάλτο!
  
  Πιστέψτε ότι η δύναμη του Σωτήρα θα είναι πάνω σας,
  Έριξε χάρη, γιατρεύοντας μικρές πληγές!
  Ας μην σβήσει η θερμότητα της μετάνοιας στην ψυχή,
  Να είναι στην οικογένεια του Πιστού Θεού της χώρας!
  Ο Vitalik τραγούδησε πολύ όμορφα και οδήγησαν μέχρι το εργαστήριο.
  Η διάθεση των παιδιών ανέβηκε και έπιασαν δουλειά.
  Τώρα πρέπει να φτιάξετε μια γεννήτρια μεγάλης ισχύος. Να αποκτήσει εξουσία σε όλο τον κόσμο.
  Ο Vitalik δεν δούλεψε μόνος του. Μια ντουζίνα μεγαλόσωμοι άντρες τον υπάκουσαν. Και το παιδί ιδιοφυΐα έδωσε εντολές.
  Η Αλμπίνα ρώτησε τον Βιτάλικ:
  Γιατί δεν με δουλεύουν τα κύματα;
  Το αγόρι απάντησε πρόθυμα:
  - Γιατί έμαθα να τα διαχειρίζομαι καλά. Και μη φοβάσαι. Η ιδιοφυΐα μου μπορεί να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα.
  Το ηρωικό κορίτσι ρώτησε με ειρωνεία:
  "Είσαι, όσον αφορά τις ικανότητες, πολύ υψηλότερος από έναν απλό άνθρωπο. Ίσως ο πατέρας σου είναι εξωγήινος;
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Μπορεί! Στην πραγματικότητα, ο ίδιος εκπλήσσομαι με την εφευρετικότητά μου. Οι υπερδυνάμεις μου εκπλήσσουν ακόμα και εμένα.
  Το κορίτσι ήρωας πρότεινε:
  - Έλα, τραγουδήστε κάτι άλλο. Θα είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να δουλεύεις! Δεν συνθέτεις χειρότερα από τον Πούσκιν!
  Το ιδιοφυές αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Ο Πούσκιν στην τεχνολογία μηδέν.
  Ο Vitalik άρχισε να τραγουδά, συνθέτοντας καθώς πήγαινε.
  Ο λαός μας δεν θα αντέξει τα βάσανα,
  Αφήστε τα όπλα - η κολασμένη φωνή του πολέμου, να βροντοφωνάξουν!
  Θα σταθούμε, με την ελπίδα ενός θαυμαστικού,
  Ώμος με ώμο, γέροι και νέοι συσπειρώθηκαν !
  
  Χέρι μπαγιονέτ, που σηκώνει κάλους,
  Το αυστηρό βλέμμα των μαχητών - απλά παιδιά!
  Η γη από τη στεναχώρια έγινε όλη γκριζομάλλα,
  Κορίτσια πλεξούδες τράβα δειλά!
  
  Είμαστε τα παιδιά του ένδοξου, σοβιετικού λαού,
  Δεν μπορούμε να μας σπάσει ο χάλυβας ή η φωτιά!
  Ας αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την ελευθερία!
  Ο φασισμός είναι κοπάδι, πιστεύω, θα το σπάσουμε!
  
  Ας μην τεθούν σε υπηρεσία - πικρά από ενόχληση,
  Αλλά ο πρωτοπόρος μαζεύτηκε στη μάχη!
  Η γραβάτα είναι λαμπερή - όλα τα μάτια είναι κρυμμένα σε αυτήν,
  Στα ένδοξα χνάρια των Μπολσεβίκων !
  
  Ένα πλήθος στρατιωτών κατέφυγε στην επίθεση με μανία,
  Οι φασίστες σιωπούν, ο βρυχηθμός των κανονιών σκίζεται!
   Από την θρυμματισμένη κόκκινη δύναμη του μετάλλου,
  Η σπασμένη σημαία με τη σβάστικα έχει κρεμάσει!
  
  Πού είναι οι μπαταρίες μας, το ήξεραν σίγουρα
  Και γιατί? τολμηρό αγόρι,
  Αν και τα χιόνια πονούσαν, βασάνιζαν το κακό,
  Όταν ξυπόλητος μέσα στη νύχτα περπατούσε με μια τσάντα!
  
  Όταν είσαι μικρός, είναι πιο εύκολο να ανιχνεύσεις, πιο εύκολο,
  Μπορείτε να χώσετε τη μύτη σας σε οποιαδήποτε ρωγμή!
  Έδωσες όρκο στο κρύο στο άλσος,
  Αλλά κάποιος γέλασε: ο τύπος δεν είναι αρκετά ώριμος!
  
  Τα κορίτσια, επίσης, δεν ήξεραν τη δειλία,
  Δεν πολέμησαν χειρότερα από γενναία αγόρια !
  Στις διακοπές χορέψαμε σε ζευγάρια,
  Κουβέντιασαν με φειδώ, κρίμα να σπαταλάς λόγια!
  
  Ο σκληρός Χίτλερ - ο υπηρέτης του Σατανά,
  Άνθρωποι χωρίς λογαριασμό, το κάθαρμα χάλασε!
  Αλλά ο απελευθερωτής θα συντρίψει την ορδή,
  Άλλωστε δεν υπάρχει όριο στα συμβούλια δυνάμεων!
  
  Το Κομμουνιστικό Κόμμα αγάπησε και μεγάλωσε,
  Είμαστε οι πρωτοπόροι των γενναίων κατά σειρά
  Για να μην αντέξω τον κύριο Φριτς,
  Για να μην βάλεις τον ζυγό!
  
  Μας έμαθαν να πιστεύουμε ιερά σε ένα όνειρο,
  Και δεν φείδετε προσπάθεια για τη χώρα!
  Αυτό που αντέξαμε, απλά δεν μπορεί να μετρηθεί,
  Αγαπητοί, γιοι του σοβιετικού στρατού!
  
  Κανείς μας δεν αναφέρθηκε στην ηλικία,
  Λυπηθείτε τον εαυτό σας - μην σέβεστε τους άλλους!
  Το να πεθάνεις είναι τρομακτικό, αλλά δεν φοβήθηκα
  Η Ρωσία είναι ανίκητη - ο στρατός των συμβουλίων!
  
  Και ένας ευτυχισμένος κόσμος θα έρθει στη Γη,
  Δεν θα υπάρχει πόνος, δάκρυα, λύπες, ανάγκη!
  Πανό σε ολόκληρο τον πλανήτη του κομμουνισμού,
  Όσοι έχουν πέσει θα αναστηθούν στο βασίλειο της ομορφιάς!
  Το αγόρι τραγούδησε πολύ καλά και πολύχρωμα. Και η φωνή του είναι πιο δροσερή από του Καρούζο .
  Μετά από αυτό, το αγόρι άρχισε να χορεύει. Και η δουλειά πήγε ακόμα πιο γρήγορα.
  Κατασκευαζόταν μια ισχυρή γεννήτρια. Υποτίθεται ότι, σε αυτή την περίπτωση, θα φώτιζε τη μισή πόλη.
  Ο Vitalik έχει ήδη σχεδιάσει να τον σύρει στον τηλεοπτικό πύργο Ostankino. Και τότε όλος ο κόσμος θα καλυφθεί από υπερμικρά κύματα. Και ο λαός του θα υπακούσει όσο κανένας άλλος στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  Αλλά αυτό δεν αρκεί, πρέπει να επιλέξουμε και να διαμορφώσουμε πιο προηγμένες ομάδες, οπότε υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε.
  Και χρειάζεστε έναν ειδικό υπολογιστή για να τα βάζετε όλα στα ράφια. Και θα είναι εξαιρετικά έξυπνο και ψύχραιμο.
  Ο Vitalik δούλεψε. Και η Αλμπίνα το πήρε και τραγούδησε.
  Αγωνιστείτε για την πατρίδα μέχρι τέλους
  Όπως μας πρόσταξε ο ακτινοβόλος Στάλιν...
  Ας κάνουμε τις καρδιές μας να χτυπούν από κοινού
  Μακάρι οι μύες μας να είναι πιο δυνατοί από το ατσάλι!
  
  Ηρωική μοίρα της πατρίδας,
  Αγώνας για την ιερή μου Μητέρα...
  Έχουμε πολλά σημαντικά πράγματα, ξέρετε,
  Άλλωστε οι Ρώσοι πάντα μπορούσαν να πολεμήσουν!
  
  Αν και, απλώς ένα αγόρι πρωτοπόρος,
  Αλλά θα χαιρετήσω την Πατρίδα μου...
  Και θα είμαι αυτός που είναι νεότερος, ξέρετε, παράδειγμα,
  Η Ρωσία, πιστεύω, να ζήσει κάτω από τον κομμουνισμό!
  
  Θα χτίσουμε, πιστέψτε με, έναν ένδοξο κόσμο,
  Σε ποια φτώχεια, πιστέψτε με, δεν θα είναι ...
  Εκεί γιορτάζουμε δωρεάν,
  Και οι άνθρωποι ζουν για πάντα στην ευτυχία!
  
  Τότε το όνειρο θα εκπληρώσει τη διαθήκη του,
  Για τη δόξα των λαμπερών γενεών...
  Ο ίδιος ο Στάλιν καίγεται, ένα φωτεινό αστέρι,
  Και ο δάσκαλός μας, ο προλετάριος Λένιν!
  
  Και πιστεύουμε επίσης στον Θεό, πιστέψτε με,
  Να προσευχόμαστε στον Χριστό χωρίς σκέψεις για την πλάτη...
  Αφήστε το θηρίο στον κάτω κόσμο της κόλασης
  Από τα εικονίδια θα μας υποδεχτούν με καλό πρόσωπο!
  
  Θα έρθουμε υπό τη σημαία του κόμματος στον Χριστό,
  Ας οικοδομήσουμε σοσιαλισμό και κομμουνισμό...
  Ελπίδα στο φως, πιστεύω, θα φέρω,
  Για να γίνουν όλοι σοβαροί ήρωες!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #15
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Στο τεράστιο παλάτι της νονάς της ρωσικής μαφίας, Αγριπίνας, έγινε αναβίωση. Η αναφορά ενός ιδιοφυούς αγοριού που έκανε υπέροχα πράγματα στράφηκε στη γυναίκα κακοποιό και σημείωσε:
  - Ουάου! Συμβαίνει?
  Το κορίτσι του καράτε έγνεψε καταφατικά.
  - Ναί! Όλα αυτά είναι θαύματα!
  Η Αγριπίνα παρατήρησε:
  - Τέτοιες ευκαιρίες εδώ! Είναι δύναμη σε όλο τον κόσμο!
  Ο επικεφαλής της μυστικής αστυνομίας του συνδικάτου, Νικολάι Φατρούσεφ, πρότεινε:
  "Θα χρησιμοποιήσουμε αέρια ύπνου και θα συλλάβουμε το αγόρι και όλο τον εξοπλισμό του.
  Η νονά της μαφίας αντιτάχθηκε:
  - Μην βιαζεσαι! Αφήστε τον να κάνει αυτό που θέλει πρώτα. Και μετά θα τον συλλάβουμε σαν χοντρό μοσχάρι.
  Ο αρχηγός της μυστικής αστυνομίας παρατήρησε:
  - Αν κρίνουμε από τα δημοσιεύματα, ελέγχει τους ανθρώπους σαν μαριονέτες και μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνος.
  Η Αγριπίνα τσίριξε:
  - Σε αυτή την περίπτωση, έχουμε έναν ελεύθερο σκοπευτή με νυσταγμένες σφαίρες!
  Μετά από αυτό, η νονά άρχισε να δίνει επιπλέον εντολές.
  Η κατάσταση στον κόσμο έχει επιδεινωθεί. Οι Ταλιμπάν καθήλωσαν τους Ρώσους στη βάση και πυροβόλησαν έντονα εναντίον τους. Σε απάντηση, στρατεύματα από άλλες περιοχές μεταφέρθηκαν εντατικά στο Τατζικιστάν. Ένας πραγματικός πόλεμος ξέσπασε στο νότο. Και στη Δύση, ο ουκρανικός στρατός έχει ήδη περάσει στην επίθεση. Και οι μάχες εκτυλίχθηκαν ξανά σε πλήρη ισχύ.
  Ναι, έγινε πιο ζεστό.
  Ωστόσο, το συνδικάτο αγόραζε ναρκωτικά από τους Ταλιμπάν. Και ο πόλεμος δεν παρενέβη στις επιχειρήσεις. Η κατάσταση στον κόσμο γινόταν όλο και πιο ανησυχητική. Οι ΗΠΑ καλωσόρισαν το άνοιγμα ενός νέου μετώπου από τους Ταλιμπάν. Και ήδη γινόταν λόγος για αναγνώριση των Ταλιμπάν ως νόμιμη αφγανική κυβέρνηση.
  Στον Καύκασο ο λαός επαναστατεί. Η δυσαρέσκεια μεγαλώνει. Γενικά, ο κόσμος γίνεται πιο επικριτικός απέναντι στις αρχές. Ακόμη και οι τηλεοράσεις άρχισαν να σπάνε.
  Ο Ζιουγκάνοφ είναι βαριά άρρωστος και το Κομμουνιστικό Κόμμα παλεύει ήδη για την εξουσία. Πολλοί κομμουνιστές, ειδικά νέοι, σπεύδουν στα οδοφράγματα. Και γενικά ο κόσμος έχει πολιτικοποιηθεί περισσότερο. Οι αλλαγές είναι ώριμες και οι άνθρωποι θέλουν μια νέα ζωή. Οι παλιοί πολιτικοί είναι πολύ κουρασμένοι.
  Η Αγριπίνα σκέφτηκε, γιατί να μην αναλάβει το ρόλο του νέου Λένιν με φούστα; Λοιπόν, είναι ακόμα επαναστάτρια. Και είναι σε θέση να βγάλει στους δρόμους πολλές χιλιάδες.
  Ο λαός στη Ρωσία έχει κουραστεί από το προηγούμενο καθεστώς και, φυσικά, οι άνθρωποι που έχουν δει το ίδιο ηλικιωμένο πρόσωπο για σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα έχουν την επιθυμία για κάτι νέο και άγνωστο.
  Η Αγριπίνα κοίταξε τον εαυτό της στον καθρέφτη. Αν δεν υπήρχε η ουλή, το πρόσωπό της θα ήταν αρρενωπό και όμορφο. Ναι, από τη μια, χαλάει , αλλά από την άλλη, δίνει στο πρόσωπο μια πιο αυστηρή έκφραση.
  Άλλωστε, είναι σαν, πράγματι, λαϊκός ηγέτης, που αγωνίζεται στα ύψη της εξουσίας. Αν και ακόμη και τώρα έχει σημαντική, πραγματική, αν και όχι πολύ δημόσια, δύναμη.
  Και έχει διασυνδέσεις σε όλους τους κύκλους της κοινωνίας. Το μόνο κρίμα είναι ότι πολλοί λαϊκοί καλλιτέχνες έχουν ήδη πεθάνει.
  Θυμάμαι ότι μια φορά ο Kobzon τραγούδησε μαζί της.
  Και τι θέλουν όλοι αυτοί οι τραγουδιστές; Χρήματα και φήμη. Επιπλέον, δεν τους νοιάζει ποιον να τραγουδήσουν.
  Η Αγριπίνα κελαηδούσε:
  - Κονσερβοποιημένο λαιμό, και του πάει βότκα!
  Μετά από αυτό, το πήρε και έκλεισε το μάτι με τα μάτια της, που είναι ένα μείγμα από ζαφείρι και σμαράγδι. Αλλά η ίδια η ξανθιά είναι πολύ σκληρή. Τώρα ήθελε να βασανίσει το αγόρι.
  Και ένα όμορφο αγόρι , δεκατεσσάρων χρονών, γονάτισε υπάκουα και έβγαλε το γυμνό, στρογγυλό, με μια χαριτωμένη κάμψη της φτέρνας.
  Η Αγριπίνα σήκωσε τον φυσητήρα που της είχαν φέρει. Άναψε τη φλόγα. Και ανεβαίνοντας σε ένα όμορφο αγόρι, καθώς παίρνει τα γυμνά του πέλματα και καίγεται.
  Μύριζε κάψιμο και ο έφηβος, του οποίου τα ξυπόλυτα πόδια πυρπολήθηκαν, ούρλιαξε.
  Η Αγριπίνα άρπαξε το αγόρι από τα ξανθά μαλλιά, τα τράβηξε και το γονάτισε, συρίζοντας:
  - Κάνε υπομονή, Κοζάκο, θα γίνεις αταμάν!
  Και το άλλο γυμνό τακούνι του αγοριού με μια λάμψη. Και ξαναφωνάζει. Όταν σε καίει φωτιά, ειδικά η ευαίσθητη σόλα, πονάει τόσο πολύ. Που δεν μπορούν να το διαχειριστούν όλοι.
  Η νονά απόλαυσε τις κραυγές και μάλιστα τραγούδησε:
  Σπάστε, συνθλίψτε και σκίστε,
  Αυτή είναι η ζωή, αυτή είναι η ευτυχία!
  Και ας μαστιγώσουμε το παιδί με μεγάλο ενθουσιασμό με ένα μαστίγιο. Χώθηκε στα χέρια της.
  Εδώ είναι, όντως, η νονά. Και είναι τόσο σκληρό. Ένα αληθινό, ας πούμε, βίγκαν .
  Κανείς και τίποτα δεν θα ταιριάζει σε μια τέτοια γυναίκα.
  Η Αγριπίνα χτυπούσε και τραγούδησε:
  Δεν τους γλιτώνεις
  Σκότωσε όλα τα καθάρματα ...
  Πώς να συνθλίψετε κοριούς
  Χτυπήστε σαν κατσαρίδες!
  Μετά το βαρέθηκε. Και το αγόρι έχασε τις αισθήσεις του από το σοκ του πόνου. Έκανε μια χειρονομία και το αγόρι παρασύρθηκε.
  Η Αγριπίνα σημείωσε:
  - Παρόλα αυτά, ο μαρκήσιος ντε Σαντ είχε δίκιο, τι ευχαρίστηση φέρνει τον πόνο κάποιου άλλου. Δεν το καταλαβαίνουν και δεν το αντιλαμβάνονται όλοι!
  Μετά από αυτό, η λευκή-διάβολος άρχισε με μεγάλη χαρά να καταβροχθίζει την τούρτα που της έφεραν με τη μορφή ενός καπέλου του Ναπολέοντα Βοναπάρτη.
  Σεβόταν τον Ναπολέοντα , αλλά τον θεωρούσε αποτυχημένο. Ο μεγαλύτερος σεβασμός της ήταν για τον Τζένγκις Χαν, που δεν γνώρισε την ήττα και κατέκτησε τον μισό κόσμο.
  Ούτε ο Αλεξάντερ Σουβόροφ ήξερε την ήττα, αλλά πόσα κατάφερε να κερδίσει;
  Η Αγριπίνα βούρκωσε περιφρονητικά. Ο σημερινός πρόεδρος της Ρωσίας έχει βαλτώσει στις μάχες στην Ουκρανία και τώρα μόνο οι τεμπέληδες δεν τον κλωτσάνε . Επίσης κάτι σαν τον Ναπολέοντα: πρώτα πολλή τύχη, και μετά αποτυχίες. Και ακόμα χειρότερα στο τέλος από ό,τι ήταν στην αρχή. Και δεν υπάρχει τίποτα να πούμε για τον Χίτλερ. Είχε μια ευκαιρία; Κατ' αρχήν, αν είχε πάρει τη Μόσχα το σαράντα πρώτο και θα είχε ακολουθήσει μια πιο σοφή πολιτική στα κατεχόμενα, θα είχε . όπως έκανε ο Ναπολέων στην εποχή του.
  Εδώ ο Τζένγκις Χαν και οι διάδοχοί του κατάφεραν να κατακτήσουν τη Ρωσία για λίγο. Υπήρχε μια αυτοκρατορία πρωτόγνωρη στην ιστορία από άποψη μεγέθους και ισχύος. Αλλά ακόμη και πριν από τη μαζική εισβολή στη Ρωσία, μετά το θάνατο του Τζένγκις Χαν, διαιρέθηκε και στην πραγματικότητα ο Μπατού έγινε ηγεμόνας μιας σχεδόν ανεξάρτητης Χρυσής Ορδής και η αυτοκρατορία των Μογγόλων εμφανίστηκε στην Περσία, ήδη χωριστή. Αν και τυπικά υπήρχε κοινή πρωτεύουσα στην Κίνα.
  Για κάποιο διάστημα υπήρχε ακόμη κάποια φαινομενική ενότητα στην αυτοκρατορία. Αλλά μόνο μια εμφάνιση. Για παράδειγμα, κατά την εισβολή στην Αίγυπτο, η Χρυσή Ορδή δεν βοήθησε τους αδελφούς τους στην Περσία. Ο ίδιος ο Batu έγινε γρήγορα εξαθλιωμένος και πέθανε σχετικά νέος. Η Μογγολική Αυτοκρατορία έπεσε σε αποσύνθεση και βυθίστηκε σαν να μην υπήρξε ποτέ.
  Ο Ταμερλάνος ήταν ο τελευταίος χάνος που προσπάθησε να το συνδέσει, αλλά μετά το θάνατό του όλα θρυμματίστηκαν σε σκόνη και χωρίς ίχνος.
  Ακόμη αργότερα, εμφανίστηκε η ιδέα ότι ο Τζένγκις Χαν και ο Πρίγκιπας Κόκκινος Ήλιος ήταν ένα και το αυτό πρόσωπο και η Χρυσή Ορδή ήταν ένα ρωσικό κράτος.
  Η Αγριπίνα γέλασε. Ναι, οι αυτοκρατορίες έπεσαν. Και η πιο σταθερή αυτοκρατορία είναι η ρωσική. Αν κοιτάξετε τι έχει απομείνει από τη Βρετανική και την Οθωμανική Αυτοκρατορία, τότε έχει διατηρήσει πολύ περισσότερο έδαφος. Και η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και το Αραβικό Χαλιφάτο εξατμίστηκαν εντελώς.
  Η νονά της μαφίας σκέφτηκε ότι η Ρωσία θα μπορούσε να καταρρεύσει μέχρι τέλους, αν όχι η ιδιοφυΐα και η σκληρότητά της. Ο πρώην πρόεδρος έχει γεράσει και έχει εξαντληθεί. Και τώρα όλα είναι από τα χέρια του. Ο καθένας έχει τον δικό του κύκλο. Να είσαι τουλάχιστον τρεις φορές Τζένγκις Χαν. Δεν υπάρχουν αιώνιοι βασιλιάδες.
  Αλλά αν υπάρχει σύστημα: ο τσάρος πέθανε, ζήτω ο νέος τσάρος, τότε δεν συμβαίνουν τραγωδίες.
  Στην τσαρική Ρωσία, μετά τον Παύλο τον Πρώτο, η δυναστεία των Ρομανόφ απέκτησε επιτέλους σταθερότητα. Ήταν μια νόμιμη, ικανή, καθαρόαιμη κυβέρνηση που κυβέρνησε για αιώνες, και ο κόσμος τη λάτρευε και την πίστευε.
  Τι συνέβη στη συνέχεια - ένα παρένθετο! Πρέπει να εγκαθιδρύσουμε μοναρχία. Το σκέφτηκε η Αγριπίνα. Σε ορισμένα μέρη, μια μοναρχία έχει πράγματι εγκαθιδρυθεί: στο Τουρκμενιστάν, στο Αζερμπαϊτζάν, στην Κορέα. Ακόμη και στη Λευκορωσία γίνονται συζητήσεις για αυτό. Αν και , είναι απίθανο να λειτουργήσει εκεί, πολύ ευρωπαϊκή χώρα.
  Εκεί ούτε ο λαός ούτε η ελίτ μπορούν να χωνέψουν τη μοναρχία.
  Η Αγριπίνα θεωρούσε τον εαυτό της μεγάλη προσωπικότητα. Και είχε την επιθυμία να κυβερνήσει.
  Τώρα φαίνεται ότι ένα αγόρι, που μοιάζει ακόμα με παιδί, έχει εφεύρει κάτι που μπορεί να δώσει απόλυτη δύναμη! Τέτοια δύναμη, σε σύγκριση με την οποία, η εξουσία του αυτοκράτορα δεν είναι τίποτα! Και ακόμη περισσότερο η εξουσία του προέδρου! Η δύναμή της, θα είναι η δύναμη του πραγματικού, και όχι ο Θεός που επινοήθηκε από τους ανθρώπους. Θα γίνει το κέντρο του σύμπαντος και του σύμπαντος.
  Και κανείς δεν θα μπορέσει ποτέ να την ανατρέψει. Και εκεί, ή παιδιά θα κυβερνήσουν μετά από αυτήν. Ή να βρει τον τρόπο να την κάνει η ίδια αθάνατη. Η επιστήμη, θεωρητικά, μπορεί να κάνει τα πάντα.
  Και τότε θα είναι το πιο cool στο σύμπαν. Και οι γήινοι θα κατασκευάσουν διαστημόπλοια και δισεκατομμύρια γαλαξίες θα πέσουν στα πόδια της. Και το να φιλήσεις τα ίχνη της θα είναι η υψηλότερη τιμή και ανταμοιβή.
  Η Αγριπίνα σκέφτηκε ότι έχοντας κατακτήσει ένα σύμπαν, θα μπορούσε να αναλάβει την κατάκτηση άλλων συμπάντων.
  Και θα είναι δροσερό. Και τότε θα μάθει να δημιουργεί η ίδια σύμπαντα. Και αναστήστε τους νεκρούς, που είναι ωραίο!
  Η νεαρή γυναίκα κοίταξε το smartphone της. Ήταν ξεκάθαρο ότι κάτι τεράστιο ήταν υπό κατασκευή. Και αυτό οδηγείται από ένα ξυπόλητο αγόρι με σορτς.
  Η Agripina ξαφνιάστηκε πόσο μικρός ήταν ο Vitaly Akulov. Σαν προεφηβικό παιδί . Και τα σορτς και τα ξυπόλητα ενίσχυαν την εντύπωση ενός παιδιού. Ταυτόχρονα , ανάγκασε τους ενήλικες να τον υπακούουν. Και οι εντολές του ήταν, συμπεριλαμβανομένων των ψυχικών.
  Η νονά της ρωσικής μαφίας σκέφτηκε ότι δεν θα ήταν εύκολο να νικήσει ένα τέτοιο αγόρι. Ίσως, όντως, να το σκεπάσει με αέριο. Ή στείλτε έναν ελεύθερο σκοπευτή και πυροβολήστε.
  Ωστόσο, η νεαρή ιδιοφυΐα μπορεί να της δώσει περισσότερες από μία ανακαλύψεις. Και, πράγματι, να κάνει αθάνατο. Θεωρητικά, ένα άτομο μπορεί να ζήσει για πάντα. Δεν είναι υπολογιστής, αλλά μπορεί να ενημερώνεται και να ρυθμίζεται.
  Και αν έχετε μια σταθερή και ισχυρή πηγή ενέργειας, τότε το ανθρώπινο σώμα μπορεί να είναι αιώνιο, όπως ο κύκλος στη φύση. Και αυτό το αγόρι είναι μια τέτοια ιδιοφυΐα, που δεν υπήρξε ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας. Πριν από αυτόν, ακόμη και ο Λεονάρντο ντα Βίντσι και ο Τέσλα υποχωρούν. Ειδικά στην πρακτική εφαρμογή του σχεδίου.
  Τι ωφελούν οι εφευρέσεις του Λεονάρντο ντα Βίντσι, αν όχι μία από αυτές έδωσε έμπρακτη απόδοση;
  Στην πραγματικότητα, οι μηχανές του Λεονάρντο δεν απέφεραν κανένα όφελος στην ανθρωπότητα και κανένα από αυτά δεν λειτούργησε. Η Tesla φαίνεται επίσης να έχει εφεύρει πολλά, αλλά ποια ήταν η απόδοση της εφαρμογής;
  Και εδώ μπορείτε να δείτε ότι η ακτινοβολία που υποτάσσει τους ανθρώπους λειτουργεί. Επιπλέον, το παιδί , ίσως, ενίσχυσε τους μυς του. Και είναι ακόμα πιο σκληρό.
  Τι μεγάλη ιδιοφυΐα! Αν στα δεκαπέντε του εφεύρει τέτοια πράγματα, τότε τι θα κάνει ως ενήλικας;
  Ή μήπως, αντίθετα, γίνεται πιο χαζό ;
  Όπως λένε, οι geek γίνονται πιο χαζοί με την ηλικία. Εδώ, συγκεκριμένα, μπορείτε να δείτε πόσες πραγματικές ιδιοφυΐες και αστέρια γεννήθηκαν από geeks;
  Και οι περισσότεροι από τους δισεκατομμυριούχους και τους αρχηγούς κρατών ήταν πολύ φυσιολογικά παιδιά.
  Η Αγριπίνα τραγούδησε αναστενάζοντας:
  Πού πάει η παιδική ηλικία;
  Ποιες πόλεις...
  Και πού μπορούμε να βρούμε μια θεραπεία
  Για να φτάσω ξανά εκεί!
  Θα περάσει ανήκουστο
  Όταν κοιμάται όλη η πόλη
  Και δεν θα γράφει γράμματα
  Και δεν θα τηλεφωνήσει!
  Και χειμώνα καλοκαίρι
  Χωρίς εμπειρία να περιμένεις θαύματα,
  Κάπου θα υπάρχει παιδική ηλικία
  Αλλά όχι εδώ!
  Και μέσα από το χιόνι το χειμώνα
  Και μέσα από τις λακκούβες δίπλα στο ρέμα,
  Κάποιος θα πηδήξει
  Αλλά όχι εγώ!
  Η Αγριπίνα τελείωσε το τραγούδι και ξεγύμνωσε τα δόντια της. Αν το σκεφτώ, θα ήταν ανόητο αν αυτό το λαμπρό αγόρι, ενηλικιωμένος, πέσει στο επίπεδο ενός απλού θνητού. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για υπεράνθρωπες ικανότητες. Και πρέπει να γαλουχηθούν. Και μεγαλώστε με ανανεωμένο σθένος.
  Ένα κορίτσι με κοντή φούστα και γυμνά, μαυρισμένα πόδια πρόσφερε στη λευκή διάβολο ένα μικρό σοκολατένιο αυγό.
  Η Αγριπίνα τον δάγκωσε, και χτύπησε με ένα μαστίγιο τα μυώδη πόδια της κοπέλας, κάνοντας την να ουρλιάξει.
  Μετά τραγούδησε:
  Η σάρκα στην κόλαση μαραζώνει από τη ζέστη,
  Και ήρθε η ώρα να καταλάβουμε όλοι για πολύ καιρό...
  Όποιος δεν ξέρει πίστη στη μαφία
  Θα πέσει κάτω από τη μανία του ζυγού!
  
  Ένας έντιμος άνθρωπος θα πάρει τα δικά του
  Θα είναι σαν μια αράχνη στη φωτιά...
  Οι δαίμονες θα βασανίζονται στον κάτω κόσμο,
  Ποιος δεν έχει υποκύψει στον Σατανά!
  Μετά από αυτό, έδωσε την εντολή:
  - Κάτσε σε ενέδρα και περίμενε! Για να αποφύγετε να αποκαλυφθείτε.
  Και ο Vitalik και η Albina, εν τω μεταξύ, συνέχισαν να εργάζονται. Και κατασκευάστηκε μια γεννήτρια τεράστιας ισχύος και πάνω σε τροχούς. Επιπλέον, το αγόρι ιδιοφυΐα προσάρτησε κουμπιά joystick και άρχισε να κατασκευάζει ένα αυτόματο υπερπρόγραμμα υπακοής . Έτσι ώστε όλη η ανθρωπότητα και ο Akulov να υπακούει, αφού δεν υπάκουσε στον Κύριο Θεό, και ταυτόχρονα δεν εγκατέλειψε το συνηθισμένο έργο του. Αν και, ανάλογα με το τι. Οι πόλεμοι πρέπει να τελειώσουν. Και για την Ουκρανία, οι δράστες θα απαντήσουν ακόμα στον νέο, παγκόσμιο βασιλιά.
  Ο Vitalik τραγούδησε έξαλλος:
  Τι είναι πόλεμος και τι πόλεμος
  Είναι κακιά θεία και σκύλα!
  Φόνος, αηδία, μόνο βρωμιά
  Και στον πόλεμο, ο μπάσταρδος πρίγκιπας!
  Δεν θα υπάρξει νίκη για την οργή των συνταγμάτων,
  Η αυτοκρατορία της κακίας είναι μια χώρα ανοήτων!
  Και το αγόρι πέταξε ένα ατσάλινο μπουλόνι με τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών. Πέταξε με την ταχύτητα ενός μετεωρίτη που έπεφτε και κυριολεκτικά κάηκε στον αέρα.
  Η Albina είπε:
  - Αυτή είναι τάξη!
  Το ιδιοφυές αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Και η μεγαλύτερη τάξη θα είναι όταν η ανθρωπότητα ενωθεί σε μια ενιαία, στοργική παρόρμηση! Πιο συγκεκριμένα, αν γίνουν όλοι αδερφοί.
  Το κορίτσι τραγούδησε με ένα χαμόγελο:
  Μέσα από τις καταιγίδες έλαμψε για μας ο ήλιος της ελευθερίας,
  Μέσα από καταιγίδες και καταιγίδες περπατήσαμε μαζί...
  Ας γίνουν τα έθνη ένα
  Ας είναι όλες οι χώρες της Γης μαζί!
  Ο Vitalik απάντησε χαμογελώντας:
  - Ναι, όλοι μαζί είναι περίεργοι και οι λαοί θα είναι! Υπό τη δίκαιη και στοργική μου εξουσία! Και αυτή η στιγμή που οι άνθρωποι δεν θα σκοτωθούν ποτέ ξανά είναι κοντά! Αυτό που ονειρεύονταν οι κομμουνιστές, αλλά παρ' όλες τις θυσίες, δεν πλησίασαν!
  Η Αλμπίνα κελαηδούσε, βγάζοντας τα δόντια της και σφίγγοντας τα παξιμάδια και τα μπουλόνια:
  Μη σε νοιάζει η ταπείνωση
  Ναι, είμαι έτοιμος να ταπεινώσω τον εαυτό μου! Ναι, είμαι έτοιμος να ταπεινώσω τον εαυτό μου!
  Αλλά αν μόνο σε έναν ένδοξο στόχο, τουλάχιστον λίγο πιο κοντά!
  Αλλά έστω και μόνο για να φτάσουμε στον ένδοξο στόχο, τουλάχιστον λίγο πιο κοντά!
  Ελάτε λίγο πιο κοντά!
  Ο Βιτάλικ ρώτησε ειρωνικά:
  - Και τι τραγουδάτε στο αρσενικό γένος;
  Το ηρωικό κορίτσι απάντησε χαμογελώντας:
  - Ότι υπήρχε ομοιοκαταληξία!
  Το ιδιοφυές αγόρι γέλασε και τραγούδησε:
  Έριξε με ομοιοκαταληξία οτιδήποτε
  Μόλις εξαντλήθηκα...
  Και στο χωριό για την τροπολογία,
  Εκεί που βόσκουν οι αγελάδες
  Διορθώθηκε σύντομα!
  Η Αλμπίνα χαμογέλασε και στρίβοντας ένα άλλο μπουλόνι και αναδιατάσσοντας το τρανζίστορ, έδωσε έξω:
  -Μεγάλη ιδιοφυΐα, επινόησε το φως του κόσμου,
  Δεν έχω γνωρίσει πιο όμορφους ανθρώπους...
  Τραγουδάω ωδές στο idol boy,
  Που , η ενσάρκωση του ιδανικού!
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά το κεφάλι του:
  - Ναι, καλά τραγουδάς, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος.
  Και το αγόρι άρχισε πάλι να προγραμματίζει. Η υποταγή όλου του κόσμου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τι θέλει ο κόσμος; Οι ίδιοι δεν ξέρουν. Όπως, για παράδειγμα, πολύ συχνά δυσαρεστημένος με την επιλογή ή τις εκλογές. Αλλά δεν υπάρχει τέλεια δύναμη. Και αφού δεν υπάρχει ιδανική δύναμη, είναι δυνατόν να γίνει απόλυτη η εξουσία; Όταν σε υπακούουν χωρίς να ρωτούν, και χωρίς να γνωρίζουν τη λέξη - όχι;
  Για παράδειγμα, ο Garin είχε παρόμοιες ιδέες. Ήθελε εξουσία σε όλο τον κόσμο. Και πλησίασε, αλλά δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Αλλά γενικά, ήταν ένα παραμύθι.
  Και εδώ είναι κάτι αληθινό, και κάτι που θα δώσει επιτέλους στους ανθρώπους εμπιστοσύνη στο μέλλον. Όταν κανένας δικτάτορας δεν πατάει τα πυρηνικά κουμπιά με τα δάχτυλα που τρέμουν. Και δεν θα υπάρξει πυρηνικός πόλεμος. Και οι συμβατικοί πόλεμοι εξακολουθούν να μαίνεται και να σιγοβράζουν.
  Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, οι Ταλιμπάν ουσιαστικά κατέστρεψαν τη ρωσική βάση και ήδη κόβουν τα κεφάλια των κρατουμένων. Ναι, η εισβολή των Μουτζαχεντίν είναι σοβαρή! Και η αιματοχυσία θα είναι σημαντική.
  Ο Vitalik τραγούδησε, συνεχίζοντας να εργάζεται:
  Ξεσπά εμφύλιος πόλεμος
  Από το σκοτάδι στο σκοτάδι ...
  Ήρθε ο κακός φαλακρός Σατανάς,
  Και τρέλανε κόσμο!
  Μετά από αυτό, το αγόρι συνέχισε να εργάζεται και να σχεδιάζει.
  Η εξουσία πάνω στον κόσμο δεν είναι για χάρη της εξουσίας, αλλά για την ευτυχία όλης της ανθρωπότητας. Το ιδιοφυές αγόρι σκέφτηκε ότι ίσως αυτό ήθελε και ο Λένιν. Αλλά αποδείχτηκε πάρα πολύ αίμα και θύματα. Και στο τέλος χτίστηκε κάτι άσχημο. Αντί για τη λαϊκή δημοκρατία, τη δικτατορία του μηχανισμού. Και οι άνθρωποι έχουν χάσει το νόημα της ζωής. Πίστευαν στην οικοδόμηση του κομμουνισμού, αλλά το αποτέλεσμα ήταν η περεστρόικα και ένα άγριο χάος. Σε αυτό οδήγησε η πραγματική δημοκρατία , για την οποία ο λαός δεν είναι έτοιμος.
  Και για αυτόν θα είναι ένας υπερ-βασιλιάς που ελέγχει τους πάντες, από μωρά μέχρι ηλικιωμένους. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα σύστημα ώστε οι εγκέφαλοι των ανθρώπων να μην καίγονται .
  Ώστε να υπακούουν και χωρίς ακτινοβολία. Αλλά αυτή είναι μια μακροπρόθεσμη προοπτική. Αλλά υπάρχει τελικά μακροχρόνια ύπνωση.
  Ο Vitalik το πήρε και τραγούδησε:
  Δεν μπορούμε να κατακτηθούμε
  Θα τους γονατίσουμε όλους...
  Έκανα ένα σκίτσο σε ένα σημειωματάριο,
  Για τη δόξα των νέων γενεών!
  Το αγόρι είναι πράγματι μια ιδιοφυΐα. Η Αλμπίνα του υπενθύμισε:
  - Και ένα πεδίο δύναμης για να μην μας πυροβολήσουν κατά την επίθεση στο Ostankino!
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά, δείχνοντας τα λευκά και αιχμηρά δόντια του, σαν τα δόντια του λύκου:
  - Φυσικά και θα το κάνουμε. Στην πραγματικότητα, η δημιουργία μιας ισχυρής επαγωγής είναι πολύ πιο εύκολη από τα hypnowaves . Και τότε τίποτα και κανείς δεν θα μας σταματήσει!
  Η Αλμπίνα έγραψε στο Twitter:
  Και ο αγώνας συνεχίζεται ξανά
  Η φωτιά του υπερπλάσματος βράζει...
  Το αγόρι μας είναι τόσο μικρό
  Έχει απίστευτο δώρο!
  Ο Βιτάλικ έγνεψε χαμογελώντας.
  Ναι, έχω ένα μεγάλο δώρο. Αλλά οποιαδήποτε ικανότητα πρέπει να αναπτυχθεί. Και μπροστά μας δεν έχουμε μόνο νίκες, αλλά και ρίσκα.
  Το κορίτσι παρατήρησε:
  - Η αστυνομία μπορεί να έρθει σε μας ανά πάσα στιγμή, είσαι έτοιμος να τη συναντήσεις;
  Ο Βιτάλικ γέλασε και είπε:
  - Αφήστε τους να χορέψουν λεζγκίνκα αν θέλουν να τεντωθούν!
  Η Αλμπίνα γέλασε και τραγούδησε:
  - χόρεψε, χόρεψε,
  Τελικά, βαρεθήκαμε να δουλεύουμε...
  Θα ξεκουραστούμε
  Και μετά θα ξεκινήσουμε ξανά!
  Το ιδιοφυές αγόρι έγνεψε καταφατικά και πέταξε ξανά το γυμνό, σαν μαϊμού πόδι του, ένα κομμάτι μέταλλο που έλιωσε και εξατμίστηκε από την τριβή στον αέρα.
  Το αγόρι τραγούδησε:
  Μεγάλη βολή και χάος ,
  Είμαι γιος της εποχής μου...
  Είμαι κύριος και σούπερμαν
  Η δουλειά μου είναι καλή!
  Η Αγριπίνα το κοίταξε με ενδιαφέρον. Οι μικροκάμερες δούλεψαν. Αυτό είναι πραγματικά τα παιδιά. Ούτε καν τέρατα, αλλά κάτι τέτοιο - σούπερ.
  Η νονά της Μαφίας άνοιξε ξανά τη στήλη των ειδήσεων. Τα ουκρανικά στρατεύματα προχωρούσαν και έχουν ήδη ανακαταλάβει αρκετούς οικισμούς από τη Ρωσία. Και στην Κρατική Δούμα υπάρχουν ξεκάθαρα σημάδια εξέγερσης. Η αντιπολίτευση θέτει ζήτημα εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Και υπάρχει μεγάλος θόρυβος. Και ο πρόεδρος φαίνεται να μην είναι καλά. Κάτι δεν έχει εμφανιστεί δημόσια εδώ και πολύ καιρό.
  Λοιπόν, αυτή είναι η περίοδος ακμής της μαφίας. Και τα επιτεύγματα του συνδικάτου της θα είναι εξαιρετικά μεγάλα. Οι δυνατότητες είναι μεγάλες. Αλήθεια, το ερώτημα είναι πώς να συλλάβετε αυτά τα λαμπρά παιδιά; Τι να κάνετε αν δεν τα πάρει το αέριο; Τόσο δυνατό είναι αυτό το αγόρι. Πετά σίδερο και ατσάλι που καίει στον αέρα.
  Θα ήθελε να έχει έναν τέτοιο στρατιώτη. Αυτό το αγόρι εξολοθρευτής έχει τέτοια δύναμη .
  Η Αγριπίνα τραγούδησε:
  Πρόεδρε κολυμπήσατε πολύ
  Σ 'ερωτεύτηκα...
  Τώρα μου αρέσει το παιδί , ο Διάβολος,
  Θέλω να τον αγαπήσω!
  Και η νονά της μαφίας πήρε και σκρολάρε τους χλιδάτες γοφούς της.
  Αλλά μπορείς να δεις με ένα μάτι. Μέχρι τότε, αφήστε την να διασκεδάσει.
  Δύο αγόρια περίπου δεκατριών, μυώδη και μαυρισμένα, μπήκαν στο ρινγκ. Τα χέρια τους είναι σε γάντια μπόξερ και τα πόδια τους γυμνά. Και αφήστε τους να χτυπήσουν ο ένας τον άλλον σε ένα σήμα.
  Όταν τα παιδιά τσακώνονται, υπάρχουν πάντα πολλά ελαφριά, γρήγορα χτυπήματα. Και τα γυμνά τακούνια αναβοσβήνουν όπως τα γάντια μπόξερ. Και δεν θα καταλάβεις ποιος παίρνει ποιον.
  Στην Αγριπίνα αρέσει πολύ όταν μαλώνουν τα αγόρια. Έχει την επιθυμία να τηγανίσει ξανά τα τακούνια τους. Φυσικά, θα ήταν υπέροχο! Ή σπάστε τα δάχτυλα των ποδιών σας με καυτές λαβίδες.
  Η νονά της μαφίας έγλειψε τα χείλη της. Ναι, η σκληρότητα είναι στο αίμα της. Όπως η επιθυμία για βασανιστήρια και βασανιστήρια.
  Εδώ τα αγόρια έχουν όμορφα πόδια και τα σχήματα των ποδιών είναι χαριτωμένα χωρίς τρίχες και οποιεσδήποτε ανωμαλίες. Και είναι ευχάριστο να τρυπάς κάτι τέτοιο με καυτές βελόνες, ή να το βάζεις φωτιά ή να το χτυπάς με ένα λαστιχένιο τρούλο.
  Η Αγριπίνα τραγούδησε έξαλλη:
  Θέλω να βλέπω το κενό μπροστά μου,
  Σε αυτό θα χτίσω το κάστρο μου, το όνειρό μου!
  Τα κορίτσια φώναξαν:
  Τα στρατεύματα είναι έτοιμα κυρία,
  Θα τους καταστρέψουμε όλους!
  Η νονά της μαφίας έγραψε στο Twitter:
  Μαύρο κοράκι μπροστά στο θάνατο
  Το θύμα περιμένει τα μεσάνυχτα...
  Μαύρο κοράκι, η κόλαση είναι αθάνατη
  Στον τάφο θα σε συναντήσω!
  Και άνοιξε το στόμα της και κούνησε τη μακριά ροζ γλώσσα της.
  Στη συνέχεια πρόσθεσε:
  Ακόμα και στον ύπνο μου ονειρεύομαι έναν καυγά
  Ο ίδιος ο Barmoley με φοβάται!
  Και γελάει ξανά.
  Τα αγόρια ιδρώνουν και το σώμα τους γυαλίζει. Από αυτή την ανακούφιση οι μύες φαίνονται ακόμη πιο όμορφοι.
  Η Αγριπίνα πήρε ένα μακρύ μαστίγιο στο χέρι της και άρχισε να μαστιγώνει τους νεαρούς αγωνιστές. Και χτυπήστε με όλη σας τη δύναμη. Και ούρλιαζαν από τον πόνο. Ιδρώτας και αίμα ψεκάστηκε προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Η νονά της μαφίας φώναξε:
  Θα τους καταστρέψω όλους μονομιάς
  Θα το βγάλω σαν μόλυνση!
  Τα αγόρια μαχητές βγήκαν από το ρινγκ. Όμως συνελήφθησαν από πολεμιστές της μαφίας με μάσκες και μαύρα κοστούμια. Τους έσυραν στο ξανθό μοσχάρι .
  Η Αγριπίνα σημείωσε:
  - Ήθελες να ξεφύγεις από μένα! Ίσως ψήσετε τις φτέρνες σας;
  Τα αγόρια κελαηδούσαν, βλεφαρίζοντας φοβισμένα:
  - Δείξε έλεος! Είμαστε καλά!
  Η Αγριπίνα ανασήκωσε τους ώμους. Και ξαφνικά μαλάκωσε:
  - Εντάξει, αρκεί οι φτέρνες σου να είναι άθικτες! Καλύτερα τραγουδήστε μου κάτι χαρούμενο και αναζωογονητικό!
  Τα αγόρια τραγούδησαν με χαρά.
  Είμαστε στη ζούγκλα στη χώρα των άγριων πιθήκων,
  Εκεί που οι μπανάνες είναι πράσινες, σωροί κανίβαλων!
  Έπρεπε να διασχίσουμε τον ωκεανό
  Με τέτοια λαμπερή ενέργεια!
  
  Η πατρίδα μας διέταξε να πάμε -
  Φτάσε εκεί που ο ισημερινός είναι χαντάκι!
  Λοιπόν, ο Θεός είναι Ένας και όχι ο Όντιν ,
  Και έχουμε και περισσότερες από μία χειροβομβίδες!
  
  Έστειλαν νέους πρωτοπόρους στη μάχη,
  Είπαν ότι ήταν απλώς μια πρακτική άσκηση!
  Έτσι που όλοι ήταν ένα τολμηρό αγόρι,
  Ενεργειακοί πύραυλοι μεγάλη ώθηση!
  
  Πυροβολώ με ένα πολυβόλο ακριβώς στο στόχο -
  Εδώ κούρεψε τους μαχητές με χακί χρωματισμό!
  Δεν θα μπορέσουν να μετατρέψουν την Πατρίδα μας,
  Διαβολικά ορκ και άλλοι νταήδες!
  
  Μια τέτοια εξαγριωμένη διαταγή της Πατρίδας -
  Μάθετε αγόρι πώς να πολεμάτε σαν άγριο λιοντάρι!
  Κι αν ο κόκκινος αρχηγός έδινε την εντολή,
  Μην είσαι άθλιος τρόπος λάτρης!
  
  Εδώ είναι ένα μανίκι που έκαψε δυνατά το μάγουλό του,
  Δεν έχει ακόμα σκληρές τρίχες!
  Αλλά υπηρετώ την Πατρίδα, πιστέψτε με, για πολύ καιρό,
  Δεν χρειάζεται να σκέφτεστε, αδύναμοι έφηβοι!
  
  Μας επικάλυψε η φυλή Mau-mam ,
  Δεν έχουν δόρατα, αλλά χειροβομβίδες!
  Σε απάντηση, θα χτυπήσουμε ένα ατσάλι,
  Ρώσοι πιλότοι θα βοηθήσουν από τον ουρανό!
  
  Στην Πατρίδα, κάθε πολεμιστής από φάτνη,
  Το μωρό πιάνει το όπλο!
  Και νικήστε τον στρατό των εισβολέων,
  Σχετικά με τα κατορθώματα του ποιήματος του βάρδου που τραγούδησε!
  Η Αγριπίνα, στα τελευταία λόγια, χτύπησε τα αγόρια με όλη της τη δύναμη με ένα μαστίγιο, τόσο που έσκασε το δέρμα και χύθηκε αίμα.
  Η νονά της μαφίας τραγούδησε:
  Η σάρκα σας παιδιά θα ανάψει,
  Το δέρμα θα ξεφλουδίσει, απλά θα λάμψει,
  Τι, τα πρόσωπά σας είναι στριμμένα;
  Να ξέρετε ότι είμαι η βασίλισσα του ουρανού!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #16
  Ο Vitalik συνέχισε να εργάζεται σε ακραίο τρόπο, όπως και οι άνθρωποι υπό τις διαταγές του. Το αγόρι και η ιδιοφυΐα του Terminator τραγούδησαν:
  Furious formation squad, furious formation squad,
  Οι φωτιές καίνε στην καρδιά, οι φωτιές καίνε στην καρδιά!
  Ναι, δουλεύουν με φρενήρεις ρυθμούς. Και σύντομα θα είναι έτοιμη μια εγκατάσταση άνευ προηγουμένου στην ιστορία του πολιτισμού, που θα λύσει όλα τα προβλήματα της ανθρωπότητας.
  Σε κάθε περίπτωση, οι διαφωνίες που υπάρχουν μεταξύ των χωρών θα σβήσουν στο παρασκήνιο.
  Η Αλμπίνα ρώτησε το αγόρι:
  - Πιστεύετε ότι δεν θα γίνει άλλος πόλεμος στη Γη;
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Πιστεύω πως όχι! Τουλάχιστον όσο είμαι στην εξουσία.
  Το κορίτσι ήρωας κελαηδούσε:
  - Για να υποτάξουμε τους ανθρώπους,
  Θα υπάρξει νέος κυβερνήτης!
  Το ιδιοφυές αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Θα υπάρξει νέος κυβερνήτης. Και είναι σαν μεγαλύτερος αδερφός για όλους.
  Η Αλμπίνα γέλασε και παρατήρησε:
  - Ένα αγόρι με σορτς, σαν μεγάλος αδερφός;
  Ο Vitalik τραγούδησε με χαρά:
  Ο ηρωισμός δεν έχει ηλικία
  Στην καρδιά μιας νεανικής αγάπης για τη χώρα...
  Μπορεί να κατακτήσει τις άκρες του διαστήματος,
  Για να κάνουμε όλους, όλους στη Γη ευτυχισμένους!
  Η Αλμπίνα σημείωσε χαμογελώντας:
  - Ναι μπορείς. Τι έχεις όμως εκτός από ιδιοφυΐα;
  Το αγόρι απάντησε:
  - Τα παντα! Και ο κόσμος θα είναι δικός μου!
  Η Αγριπίνα, βλέποντας αυτό, σφύριξε:
  - Όχι, το δικό μου!
  Και άστραψε τα μάτια της. Η διάθεσή της απαιτούσε αίμα. Εδώ, με εντολή της, ξεκίνησε μια νέα μάχη.
  Σε αυτή την περίπτωση, δύο κορίτσια με μπικίνι και με γυμνά, λαξευμένα πόδια μάλωναν με γάντια. Κουνούσαν και συγκρούστηκαν πολύ.
  Μερικές φορές γυμνές, στρογγυλές γόβες άγγιζαν και άστραφταν. Όλα φαίνονταν εξαιρετικά υπέροχα.
  Η Αγριπίνα μαλάκωσε ελαφρά. Νόμιζε ότι η μάχη είχε τη γοητεία της. Ειδικά αν οι αγώνες είναι σκληροί. Και τι θέλει ο κόσμος: ψωμί και τσίρκο.
  Επίσης, οι άνθρωποι φοβούνται τον θάνατο. Η επιτυχία του Χριστιανισμού και του Ισλάμ οφειλόταν στο γεγονός ότι οι άνθρωποι ήδη φοβούνταν πολύ να πεθάνουν και να διαλυθούν στο τίποτα. Και έτσι αναζήτησαν παραθυράκια.
  Σκέφτηκαν ότι μπορούσες να κερδίσεις τον παράδεισο κάθε δύο ώρες χτυπώντας τα γόνατά σου. Και ακόμα κι αν υπάρχει Θεός, τότε έχει κουραστεί εδώ και πολύ καιρό από όλες αυτές τις προσευχές και τα αιτήματα, και μόνο χειρότερα θα κάνετε τα πράγματα για τον εαυτό σας με το να φτάσετε στον Παντοδύναμο .
  Πράγματι, είναι δυνατόν να επιτευχθεί κάτι με την προσευχή; Η Αγριπίνα δεν προσευχήθηκε ποτέ, αλλά πέτυχε πολλά. Γιατί η προσευχή είναι ανθρώπινη.
  Και για να ανέβεις, πρέπει να είσαι υπεράνθρωπος.
  Εδώ ήταν ένας τέτοιος Φρίντριχ Νίτσε, καταλάβαινε πολλά για το νόημα της ζωής. Και πολλοί δεν το κατάλαβαν αυτό και έκαναν λάθος.
  Όχι, η προσευχή δεν θα καταφέρει τίποτα.
  Η Αγριπίνα τραγούδησε έξαλλη:
  Ω, τι μεγάλη απώλεια
  Πόσες άλλες απώλειες στον κόσμο...
  Εδώ οι παπάδες κουβαλούν ανοησίες,
  Δείξτε τους τον ληστή έξω από την πόρτα!
  Η νονά της ρωσικής μαφίας γέλασε για πολλοστή φορά. Ήθελε να ξεχωρίσει και να δείξει τον εαυτό της.
  Ναι, μπορεί να κάνει πολλά.
  Και κανείς δεν ξέρει όλα της τα ταλέντα!
  Για παράδειγμα, τώρα χύνεται αίμα, και το συνδικάτο μαζεύει χρήματα. Και τότε αυτή, η Αγριπίνα, θα γίνει η αυτοκράτειρα του πλανήτη Γη. Και τότε, ίσως, δεν θα υπάρχουν άλλα χρήματα. Όλοι θα δουλέψουν σκληρά. Και πραγματικά θα έρθει ο κομμουνισμός!
  Στο οποίο γυναίκες και παιδιά θα περπατούν ξυπόλητοι και ο αριθμός των ανδρών θα μειωθεί στο ελάχιστο.
  Η Αγριπίνα τραγούδησε:
  Άντρες, άντρες, άντρες
  Τέτοια, πιστέψτε με, βοοειδή!
  Άντρες, άντρες, άντρες
  Σκοτώστε όλους σας χωρίς λόγο!
  Η Αγριπίνα έβγαλε τα πολύ δυνατά και ανεπτυγμένα δόντια της. Μετά χτύπησε τα χέρια του και διέταξε να παραδοθεί η Παβλούσα στα λαμπερά της μάτια. Το αγόρι από το οποίο ευημερούσε , έχοντας στείλει στο προφυλάκιο.
  Υπηρέτες και αγωνιστές έσπευσαν να εκπληρώσουν την εντολή της νονάς τους.
  Άλλωστε είναι η ερωμένη, ως ένα βαθμό, της μοίρας.
  Αν και ο μεγαλύτερος εγκληματίας έχει ήδη μαντέψει. Ο Vitaly Akulov κατασκευάζει μια γεννήτρια που θα πρέπει να παράγει ενέργεια, η οποία θα υποτάξει ολόκληρη την υδρόγειο!
  Αυτό, πράγματι, θα ήταν πολύ ωραίο αν ήσασταν τυχεροί. Και τότε θα προέκυπτε μια τέτοια δύναμη. Σαν υπερμοναρχία !
  Η Αγριπίνα θεώρησε ότι η Ρωσία στον ρόλο της τσαρικής αυτοκρατορίας ήταν προτιμότερη από την ΕΣΣΔ. Είχε μια ενιαία μορφή διακυβέρνησης και η ΕΣΣΔ ήταν μια ομοσπονδία. Και επιπλέον η ομοσπονδία που γκρεμίστηκε.
  Αλλά κάτω από τον τσάρο ... Τότε υπήρχαν κυβερνήτες διορισμένοι από το κέντρο και περισσότερη τάξη, περισσότερη πειθαρχία και όνειρα ανεξαρτησίας.
  Ο Στάλιν ήταν ο μόνος ηγέτης της ΕΣΣΔ που κρατούσε με κάποιο τρόπο τους ντόπιους τσάρους στα χέρια του. Μετά από αυτόν, είχε ήδη ξεκινήσει μια περίοδος πτώσης πειθαρχίας και στασιμότητας.
  Η οικονομία της ΕΣΣΔ επιβραδύνθηκε και έπεσε σε κρίση υπό τον Γκορμπατσόφ. Και εκεί μπήκε στο παιχνίδι η δημοκρατία. Ελευθερία, για την οποία οι άνθρωποι δεν ήταν καθόλου έτοιμοι. Και δεν ήταν τόσο εύκολο. Ξεκίνησε με το Ναγκόρνο-Καραμπάχ. Και όλοι είδαν την αδυναμία της κυβέρνησης, που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Και εξαπλώθηκε σε άλλες περιοχές.
  Και στη Βαλτική επίσης. Αλλά, φυσικά, ο Γέλτσιν έγινε ο κύριος καταστροφέας της ΕΣΣΔ. Και ο Γκορμπατσόφ δεν τον έβαλε φυλακή, αλλά έπρεπε να γίνει. Γενικά, φταίει ο ίδιος ο λαός της Ρωσίας. Λοιπόν, σε ποια χώρα του κόσμου, ο ηγεμόνας θα αντιστεκόταν μετά από μια τόσο επαίσχυντη συνθηκολόγηση στην Τσετσενία; Ναι, ο στρατός θα τον είχε ανατρέψει.
  Και ο Γέλτσιν, τουλάχιστον χένα! Αποδεικνύεται ότι οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Και η προπαγάνδα έκανε πλύση εγκεφάλου.
  Η Αγριπίνα σημείωσε:
  - Οι μάζες είναι κόκαλες και τεμπέληδες. Δεν τους αρέσει να διαβάζουν, ούτε να σκέφτονται. Πρέπει να έχουν μία πίστη και να τιμούν έναν Θεό!
  Η νεαρή γυναίκα τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  Είμαι η τελειότητα
  Είμαι η τελειότητα
  Από χαμόγελο σε χειρονομία
  Πάνω από όλα έπαινος.
  Ω τι ευλογία
  Να ξέρεις ότι είμαι τέλειος
  Να ξέρεις ότι είμαι τέλειος
  Να ξέρεις ότι είμαι τέλεια!
  Μετά από αυτό, η νεαρή γυναίκα συνέχισε το σκεπτικό της:
  - Ο λαός είναι μια μάζα. Και η μάζα πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν γυναίκα, και μια γυναίκα υποτάσσεται πρόθυμα στη βία. Και δεν υπάρχει τίποτα να βασιστεί κανείς στο μυαλό των μαζών. Πρέπει να υπακούουν στα πιο απλά, κτηνώδη ένστικτα!
  Έτσι σκέφτηκε η Αγριπίνα. Αλήθεια, για ποιο μυαλό του πλήθους μπορούμε να μιλήσουμε; Οι άνθρωποι είναι ένα κοπάδι προβάτων. Αγαπούσαν και τον Στάλιν - τον δήμιο και τον κανίβαλο. Και ο πιο ευγενικός Τσάρος Νικόλαος Β' , που έκανε τόσα πολλά για τον λαό, προδόθηκε και τον έφτυσαν. Αυτοί είναι οι άνθρωποι και το πλήθος.
  Έτσι η Αγριπίνα θα τους συνηθίσει να διατάσσουν, να πειθαρχούν και να τους εκπαιδεύουν σε αυστηρότητα και δικαιοσύνη.
  Έφεραν λοιπόν την Παβλούσα. Το αγόρι είχε ήδη ξυριστεί φαλακρός σαν εγκληματίας. Και στο παιδικό πρόσωπό του ήταν μερικές εκδορές και μελανιές.
  Η Αγριπίνα ρώτησε το αγόρι:
  - Λοιπόν, πώς είναι στη φυλακή;
  Ο Pavlusha απάντησε:
  - Λίγο πολύ φυσιολογικό! Τα κελιά είναι καθαρά, υπάρχει τηλεόραση και μπάνιο, όχι ξενοδοχείο, αλλά μπορείς να ζήσεις.
  Η νονά ρώτησε:
  - Από πού είναι οι μώλωπες;
  Το αγόρι απάντησε ειλικρινά:
  - Τσακωθήκαμε με τον κάμεραμαν για το προβάδισμα. Αλλά τίποτα, κέρδισα και τώρα νονός.
  Η Αγριπίνα έγνεψε καταφατικά.
  - Μπράβο! Τα αγόρια είναι καλά;
  Ο Pavlusha απάντησε:
  - Πρόστιμο! Έχουμε ένα μεγάλο κελί, δώδεκα άτομα. Πάρα πολύ, αλλά οι έφηβοι κοιμούνται ήσυχοι. Κρεβάτια, επίσης, λίγο πολύ. Κανένας από τους τύπους δεν έβρεξε το κρεβάτι. Το φαγητό είναι , γενικά, αποδεκτό, συν τις μεταφορές φαγητού, τους πάνε βόλτες. Παίζουμε ακόμα και ποδόσφαιρο. Για να μην πω ότι το κέντρο κράτησης είναι κόλαση. Τα περισσότερα από τα κελιά είναι γενικά μισοάδεια ή τέσσερις θέσεις. Έχουμε ακόμα πολύ κόσμο, αλλά γενικά όχι κόσμο. Οι νέοι , σύμφωνα με το νόμο, σε ένα κέντρο κράτησης υποτίθεται ότι έχουν τουλάχιστον τρεισήμισι μέτρα χώρο, ώστε να μην ασφυκτιούμε, και υπάρχει ανεμιστήρας.
  Η Αγριπίνα έγνεψε καταφατικά και παρατήρησε:
  - Κάτσε λίγο και μετά βλέπουμε. Ίσως σε αφήσω ελεύθερο, ειδικά αν με ευχαριστείς!
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Θα προσπαθήσω, τέλεια!
  Η νεαρή γυναίκα παρατήρησε με ειλικρινή συμπάθεια:
  - Είναι κρίμα που έχασες τόσο όμορφα, ξανθά μαλλιά. Πρέπει να το χάλασαν αυτό το χτένισμα!
  Η Παβλούσα έγνεψε χαμογελώντας:
  - Τώρα δεν κουρεύονται όλοι σε ένα κέντρο κράτησης, αλλά μόνο όσοι έχουν ψείρες βρήκαν. Κάποιος όμως διέταξε, αφήστε το παιδί να μυρίσει τη φυλακή σε όλο της το μεγαλείο!
  Η Αγριπίνα έγνεψε καταφατικά με ένα συγκαταβατικό χαμόγελο.
  - Ελα! Εισαι τοσο καλος! Βλέπω, δεν έκλαψα, είμαι υπό κράτηση. Και τότε μερικοί έφηβοι έγιναν κουτσοί. Εντάξει, περίμενε άλλη μια εβδομάδα και μετά θα σε αφήσω έξω. Αλλά υπό έναν όρο.
  Το αγοράκι έγνεψε καταφατικά.
  -Τι , είμαι έτοιμος για οτιδήποτε;
  Η νονά μουρμούρισε:
  - Θα μου τραγουδήσεις τώρα. Και θα μου αρέσει το τραγούδι σου!
  Η Pavlusha, περίεργη, ρώτησε:
  - Και σε ποιο θέμα;
  Η Αγριπίνα είπε με σιγουριά:
  - Στρατός! Προς το παρόν υπάρχει πόλεμος σε εξέλιξη. Ναι, ίσως και δύο πόλεμοι ταυτόχρονα. Επίσης στα νότια με τους Ταλιμπάν.
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά και απάντησε:
  - Εντάξει, θα τραγουδήσω με θέμα τον πόλεμο και τον πατριωτισμό.
  Η νονά έγνεψε καταφατικά.
  - Είναι δυνατόν και για τον Στάλιν. Δεν με πειράζει. Μου αρέσει ακόμα κι αυτός ο μουστακαλής δικτάτορας, όσο σκληρός κι αν είμαι!
  Ο Pavlusha έβηξε και τραγούδησε με μεγάλο ενθουσιασμό, συνθέτοντας καθώς πήγαινε.
  Υπάρχει ένας κόσμος τόσο όμορφος και μεγάλος
  Πού είναι τα τρολ, τα ξωτικά, οι καλικάντζαροι, οι καλικάντζαροι...
  Και εκεί ο άγιος πολεμά με το σπαθί,
  Και όλοι θέλουν έναν αιματηρό, πιστέψτε με, αγώνα!
  
  Και σε αυτόν τον κόσμο ένα αγόρι πρωτοπόρο
  Κυνηγός ακάθαρτων δημιουργιών...
  Δίνει το καλό παράδειγμα για όλους,
  Μερικές φορές, απλά θέλει να εκδικηθεί!
  
  Εδώ είμαστε τέτοιοι ιππότες αετοί,
  Ικανός να πολεμήσει τόσο σκληρά στη μάχη ...
  Και είμαστε οι γιοι των θεών της μεγαλειότητας,
  Και κουβαλάμε μαγεία σε μια ευρύχωρη τσάντα!
  
  Τα πάντα υποτάσσονται σε εμάς, όλα είναι στον ώμο μας,
  Ικανός να καταστρέψει το κακό για πάντα...
  Και αν χρειαστεί, θα σε χρυσώσω -
  Είμαστε ιππότες, όχι άθλιοι ανάπηροι!
  
  Αφήστε λοιπόν τον κακό εχθρό να τρέμει από φόβο,
  Κανείς μας δεν μπορεί να φοβηθεί...
  Χτυπάμε όλους τους εχθρούς σε μια δεκάρα,
  Οι κυνηγοί πάντα μπορούσαν να πολεμήσουν!
  
  Ικανός να διασχίσει το σύμπαν
  Είμαστε μεγάλες παρορμήσεις μαγείας...
  Η τίγρη και η αρκούδα δεν θα μας νικήσουν,
  Γιατί οι πρωτοπόροι είναι τόσο ενωμένοι!
  
  Το μεγαλείο της Πατρίδας είναι αληθινό σε αυτό
  Για να μην τρομάξουμε...
  Απογειώνεστε μαζί σαν δροσερός αετός,
  Αφού είσαι μαχητής, όχι σκιά μπουμπούνα!
  
  Όσοι έπεσαν, ο Παντοδύναμος θα τους αναστήσει,
  Και θα κάνουμε τους πάντες ψηλότερους και πιο έξυπνους...
  Η πατρίδα είναι κοφτερό σπαθί και ασπίδα,
  Και μη φοράτε δειλούς ανοησίες!
  
  Μπορούμε να ομολογήσουμε τα πάντα με γενναιότητα,
  Με τον εχθρό, ακόμη και ένα ορκ, πολέμησε μανιωδώς ...
  Δεν ντρεπόμαστε από τις μηχανορραφίες του Σατανά,
  Και βλέπουμε όμορφα πρόσωπα από τα εικονίδια!
  
  Ποιος είσαι, ομολόγησε, περήφανε άνθρωπε;
  Ονειρομάχος, αν και ακόμα αγόρι -
  Αλλά δεν θα πολεμήσεις ούτε έναν αιώνα,
  Γιατί η ζωή είναι σκληρή, ακόμα και υπερβολική!
  
  Στις μάχες μας μετριάζουν για αιώνες,
  Το σπαθί μας είναι η αιώνια εγγύηση της αλήθειας...
  Ένα μεγάλο όνειρο θα γίνει πραγματικότητα
  Άλλωστε, είναι μια ωραία πράμα!
  
  Εδώ επιτίθεται στον κακό καλκάνικο,
  Το αγόρι τον συνθλίβει πολύ βιαστικά...
  Και αποδείχτηκε απλώς ένα χάος,
  Για να μην είμαι, πιστέψτε με, πολύ ήσυχος!
  
  Και κορίτσια, μπορείτε να πολεμήσετε,
  Αν και είναι ξυπόλητοι χειμώνα καλοκαίρι...
  Αλλά οι πίτες είναι πολύ περίφημα τηγανητές,
  Γνωρίζοντας μας παιδιά με ένα χαρούμενο γέλιο!
  
  Δεν υπάρχει η Πατρίδα μας, πιστέψτε με, πιο δυνατή
  Είναι η πιο όμορφη στο σύμπαν...
  Αφρώδεις ρουμπίνι ταύροι,
  Είθε η χαρούμενη ευτυχία να έρθει σε όλους!
  
  Μην πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να σπάσετε το αγόρι,
  Είναι ιππότης, η δύναμή του είναι κολοσσιαία...
  Εάν χρειαστεί, θα γράψει σε ένα τετράδιο,
  Πώς να φέρετε όλα τα πλάσματα στον τάφο!
  
  Το ξίφος του αγοριού είναι κοφτερό σαν βελόνα,
  Αλλά κόβει με πολύ φαρδύ χέρι...
  Και η ζωή μας, πιστέψτε με, δεν είναι παιχνίδι,
  Και μίλα με το γαλανομάτη!
  
  Οι πολεμιστές είναι επίσης καλοί
  Είναι τόσο περήφανοι, κουλ και θα χορέψουν τόσο εγκάρδια
  Τα ποδαράκια τους είναι γυμνά μόνο στο κρύο!
  
  Όχι, είμαι αγόρι, θα ζήσω για πάντα
  Θα πιάσω την τύχη μου από την ουρά...
  Και το αρπακτικό θα μετατραπεί σύντομα σε παιχνίδι,
  Και θα δώσω , ποιος είναι ο κακός, με μια ταλάντευση παράδοση!
  
  Με λίγα λόγια, το μότο μου, πιστέψτε με, είναι απλό,
  Απλά δεν χρειάζεται να είσαι δειλός...
  Κτυπήστε αυτόν που σηκώνει τη μύτη του
  Χερουβείμ με σπαθιά είναι από πάνω μας!
  
  Θα αφιερώσω την ψυχή μου στην Πατρίδα, θα αφιερώσω την καρδιά μου,
  Θα κάψω όλο μου το σώμα στη μάχη μέχρι το τέλος...
  Σε σένα τον Παντοδύναμο , πετάω κάτω από το φτερό,
  Ο κόσμος μπροστά, τώρα ο αγώνας μαίνεται!
  Η Αγριπίνα χειροκρότησε όχι πολύ ανυπόμονα, παρατηρώντας χαμογελώντας:
  - Δεν είναι κακό ποίημα, Pavlik. Πού είναι όμως ο Στάλιν που υποσχέθηκες;
  Το κρατούμενο αγόρι απάντησε χαμογελώντας:
  - Ναι, ήθελα να συνθέσω, αλλά δεν μου πέρασε από το μυαλό. Όμως ο Στάλιν έχει πεθάνει εδώ και εβδομήντα χρόνια. Θα ήθελα κάτι πιο μοντέρνο!
  Η νεαρή γυναίκα πήρε ένα νόμισμα ρούβλι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Το έσφιξε δείχνοντας επιμονή και δύναμη στα κάτω άκρα. Μετά από αυτό, σημείωσε:
  - Ο Στάλιν κράτησε τη χώρα με ατσάλινες πατούσες!
  Η Παβλούσα έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, σωστά! Ήταν ένας σκληρός ηγέτης. Και ένας από τους λίγους ηγεμόνες που θα μπορούσε, να ζήσει περισσότερο, να αιχμαλωτίσει πραγματικά ολόκληρο τον κόσμο!
  Η Αγριπίνα χαμογέλασε και απάντησε:
  - Ναι, θα μπορούσε, όπως ο Τζένγκις Χαν. Ωστόσο, αν ο Τζένγκις Χαν είχε ζήσει τουλάχιστον εκατό χρόνια, δεν θα είχε χρόνο να αιχμαλωτίσει ολόκληρο τον κόσμο. Αλλά ο Στάλιν θα τα κατάφερνε εκατό!
  Το κρατούμενο αγόρι τραγούδησε:
  Στην απεραντοσύνη της υπέροχης πατρίδας,
  Μετριασμός τόσο στη μάχη όσο και στην εργασία...
  Έγραψε ένα χαρούμενο τραγούδι
  Ω μεγάλος φίλος και αρχηγός!
  Η νονά της μαφίας διέκοψε, χτυπώντας θυμωμένη τη γυμνή της φτέρνα στο πάτωμα:
  - Οχι! Συνέβη πριν! Καλύτερα να συνθέσετε κάτι μόνοι σας, κάτι πατριωτικό και με τον Στάλιν. Διαφορετικά, θα διατάξω να σε στείλουν σε τέτοιο κελί σε προφυλάκιο που το πρώην θα σου φαίνεται θέρετρο!
  Ο Παβλούσα υποκλίθηκε και απάντησε:
  - Η απάντησή μου είναι ξεκάθαρη - Συμφωνώ σε όλα!
  Η Αγριπίνα γρύλισε:
  - Λοιπόν, τραγούδα, αγόρι ! Μόνο μην τραγουδάς, αναπαύσου εν ειρήνη!
  Ο νεαρός κρατούμενος τραγούδησε•
  Θα υπάρξει μια εποχή, η εποχή του κομμουνισμού,
  θα υψώσουμε την περήφανη ρωσική σημαία...
  Ας σπάσουμε, πιστέψτε με, τον ζυγό του φασισμού,
  Θα χτυπήσουμε τον Χίτλερ σε νίκελ!
  
  Η πίστη μας, πιστέψτε, είναι πιο σκληρή από το ατσάλι,
  Και ο ιερός κομμουνισμός οδηγεί...
  Και για εμάς ο μεγάλος ηγέτης Στάλιν,
  Και μεγαλώνουμε, και ούτε ένα εκατοστό κάτω!
  
  Για το μεγαλείο της αγίας Ρωσίας,
  Τι μπορούν να ξεπεράσουν οι ορδές...
  Στάλιν μας, μεγάλη αποστολή,
  Και ο Ρώσος είναι τεράστιος, ξέρεις, η αρκούδα!
  
  Είμαστε το μεγαλείο του παντοδύναμου Ραντ,
  Μπορεί ο Φριτς να κερδίσει αμέσως...
  Για την Πατρίδα, την ευτυχία και την ελευθερία -
  Η ζωή είναι εύθραυστη, σαν μετάξι, το ξέρω το νήμα!
  
  Δεν έχουμε συνηθίσει, πιστέψτε με, να φοβόμαστε,
  Η δύναμή μας των Ρώσων εδώ και αιώνες...
  Μπορούμε να παλέψουμε πολύ σκληρά
  Θα υπάρξει ένα φωτεινό όνειρο πατρίδας!
  
  Από τη Μόσχα στο Λένινγκραντ
  Από την τάιγκα στις ηλιόλουστες θάλασσες...
  Μια μεγάλη ανταμοιβή περιμένει τους μαχητές,
  Η απέραντη Πατρίδα μου!
  
  Θα σας προστατεύσουμε και θα επεκταθούμε
  Και ας σηκώσουμε το πανό πάνω από τις στέγες ...
  Για τη μητέρα μας τη Ρωσία,
  Και ας πάρει ο εχθρός ένα σούπα !
  
  Αγώνας για το μεγαλείο της Πατρίδας,
  Σαν μαινόμενος, φλεγόμενος τυφώνας...
  Εμείς, πιστέψτε με, ήμασταν πάντα σε θέση να πολεμήσουμε,
  Πάμε, πιστέψτε με, και τον ωκεανό!
  
  Όλοι μπορούμε, το ξέρω σίγουρα
  Θα μπορέσουμε να νικήσουμε σωστά τη Βέρμαχτ...
  Και με την αμόλυντη τιμή μου,
  Ας σταματήσει αυτή η μανία!
  
  Έχουμε και τον Ήλιο και τα κβάζαρ,
  Ο πιο σοφός τσάρος της Ρωσίας...
  Θα χτυπήσουμε δυνατά
  Και τέτοια διαταγή, κυβερνάς σοφά!
  
  Θα κρεμάσουμε τον Χίτλερ να παίζει
  Θα νικήσουμε όλους τους φασίστες ταυτόχρονα...
  Και ο ήλιος του Μάη θα είναι για πάντα
  Και από πάνω μας σε χρυσό είναι ένα χερουβείμ!
  
  παλικάρια , ξέρετε, τολμηρά,
  Θα συντρίψουμε οποιαδήποτε, πιστέψτε με, ορδή ...
  Και τα κορίτσια είναι ξυπόλητα στο χιόνι,
  Και γελάστε σε μια άγρια χιονοθύελλα!
  
  Ο κόσμος του κομμουνισμού, πιστέψτε με, είναι όμορφος,
  Είναι καλό για τα κορίτσια γυμνά σε αυτό ...
  Θα υπάρχει ειρήνη και ευτυχία στον πλανήτη ...
  Και σκαρφίζοντας μια σμίλη στο παλικάρι!
  
  Είμαστε τόσο ψύχραιμοι πολεμιστές
  Ας νικήσουμε τον δράκο...
  Ακόμα κι αν οι Fritz δεν είναι ανόητοι,
  Θα τα σκίσει όλα πάντως η αρκούδα!
  
  Δεν θα φοβόμαστε τον Χίτλερ,
  Το κορίτσι θα βάλει ένα γυμνό τακούνι στη μύτη ...
  Ο Φύρερ θα γίνει απλά ένας κλόουν,
  Και για περισσότερα, το να ξέρεις δεν είναι αρκετά παλιό!
  
  Και τα κορίτσια είναι ξυπόλητα
  Τους αρέσει να γαργαλάνε τις φτέρνες τους με το χιόνι...
  Και στο όνομα της μητέρας Ρωσίας,
  Μπορούμε να σπάσουμε το Fritz!
  
  Λοιπόν, πού είστε επίδοξοι φασίστες,
  Ήθελες να πάρεις τη Μόσχα τον χειμώνα...
  Και τώρα γκρινιάζεις από τον πόνο ,
  Το κορίτσι ίσιωσε τα μαλλιά της!
  
  Το γυμνό τακούνι κινήθηκε στη μύτη,
  Ο Φύρερ φαίνεται να πέθανε αμέσως...
  Άλλωστε, τα κορίτσια είναι ξυπόλητα στις χιονοπτώσεις,
  Και έχουν ατσάλι, ένα σωρό κορμιά!
  
  Και τα κορίτσια κυνηγούν τον Φριτς έτσι,
  Ότι εκείνα τα πρόβατα τρέχουν στη σφαγή...
  Μπορούν να πολεμήσουν τόσο σκληρά
  Είναι αμέσως ξεκάθαρο ότι ο Χίτλερ είναι καπούτ!
  
  Εδώ οι Ναζί ηττήθηκαν περίφημα
  Και μπήκαν στο ηττημένο Βερολίνο ...
  Και οι Ναζί διέρρευσαν ξεκάθαρα τον πόλεμο,
  Και απλά κατακτάμε το σύμπαν!
  
  Λοιπόν, εν ολίγοις, το είδος της δύναμης είναι μαζί μας,
  Ένας Ρώσος θα κυβερνήσει...
  Η δύναμη της Πατρίδας συνέτριψε τη Βέρμαχτ,
  Και έλα, ξέρεις, η εποχή του κομμουνισμού!
  Η Αλμπίνα χαμογέλασε και χειροκρότησε πολύ πιο ζωηρά. Και οι παλάμες της χτύπησαν τόσο δυνατά.
  Τότε η νεαρή γυναίκα παρατήρησε:
  - Αυτό είναι υπέροχο! Τραγούδησες σαν μετέωρος. Μου αρέσει.
  Ο Pavlusha ρώτησε αισίως:
  - Θα αποκτήσω ελευθερία;
  Η Αγριπίνα κούνησε το κατάλευκο κεφάλι της από την πιο φυσική ξανθιά.
  - Οχι! Οχι τώρα. Κάτσε με τα παιδιά. Εξάλλου γιατί δεν είσαι ξυπόλητος;
  Το αγόρι απάντησε ειλικρινά:
  - Οι κανόνες της παιδικής φυλακής μας απαγορεύουν να πηγαίνουμε ξυπόλητοι .
  Η νονά είπε με σιγουριά:
  - Θα τους κάνω να αλλάξουν τους κανόνες! Τα αγόρια πρέπει να επιδεικνύουν γυμνές, στρογγυλές γόβες! Και η αστυνομία θα χτυπήσει τα πέλματα με ρόπαλα.
  Ο επικεφαλής των μυστικών πληροφοριών παρατήρησε:
  - Είναι δυνατόν να εκδοθεί οδηγία ότι όλοι οι ανήλικοι στο κέντρο κράτησης πρέπει να μένουν ξυπόλητοι . Όπως συνέβαινε στις παιδικές αποικίες εργασίας της εποχής του Στάλιν.
  Η Αγριπίνα γέλασε και παρατήρησε:
  - Πολύ καλή ιδέα! Κι αν του βάλεις βελόνα στη φτέρνα. Άρα, ρηχά, μέχρι το αυτί.
  Ο Παβλούσα υποκλίθηκε και απάντησε:
  - Η θέλησή σου! Είσαι ο ιδιοκτήτης και μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις!
  Η μητέρα της Μαφίας σημείωσε:
  - Για να τηγανίσετε ένα τέτοιο αγόρι γυμνά τακούνια - θα ήταν υπέροχο! Και μυρίστε φρέσκο, καψαλισμένο κρέας.
  Και η Αγριπίνα έγλειψε τα χείλη της.
  Το αγόρι συνελήφθη και τα παπούτσια του σκίστηκαν από τα πόδια. Τότε ένας από τους σωματοφύλακες έβγαλε μια δάδα και της έβαλε φωτιά.
  Ο αρχηγός της μαφίας κελαηδούσε:
  - Είναι υπέροχο, φυσικά! Αλλά ίσως όχι τόσο αγενής. Εδώ θα πω στον Pavlik έναν γρίφο. Θα απαντήσει, δεν θα τηγανίζουμε γόβες.
  Το αγόρι κούνησε το κομμένο κεφάλι του.
  -Ρώτα.
  Η Αγριπίνα έγνεψε καταφατικά και ψιθύρισε:
  - Ποιος είναι πιο χαζός από ένα κριάρι, αλλά αφήνει την ομίχλη από τα μάτια του!;
  Ο Pavlik ζάρωσε το μέτωπό του και μετά γάργαρε:
  - Και ποια είναι η ουσία της ερώτησης;
  Η μητέρα της μαφίας απάντησε:
  - Που θέλω να σε τηγανίσω τόσο χαριτωμένες, σχεδόν παιδικές γόβες!
  Το αγόρι είπε με έμφαση:
  - Ξέρω την απάντηση! Αυτοί είναι πολιτικοί!
  Η Αγριπίνα μουρμούρισε:
  - Γιατί το νομίζεις αυτό?
  Ο Pavlusha σημείωσε:
  - Ο πολιτικός, μάλιστα, είναι χαζός, σαν μποτ, αλλά ρίχνει μεγάλη ομίχλη και όχι μόνο από τα μάτια.
  Η μητέρα της Μαφίας έγνεψε καταφατικά.
  - Μπορείτε να μετρήσετε μια τέτοια απάντηση! Εντάξει, ζήσε. Μπορείς να χαίρεσαι που έσωσες τα τακούνια σου.
  Το κρατούμενο αγόρι τραγούδησε:
  Δεν θα τα παρατήσω, δεν θα γκρινιάξω από τον πόνο,
  Γιατί το αγόρι, γεννημένο από τιτάνα...
  Θα συγκεντρώσω, αν χρειαστεί, έναν τεράστιο στρατό,
  Συντρίβοντας τους εχθρούς όλης της Πατρίδας με ένα χτύπημα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 17
  Τα ιδιοφυή παιδιά κουράζονται επίσης. Ο Βιτάλικ ένιωσε ότι τον τραβούσε ο ύπνος και τα μάτια του είχαν κολλήσει μεταξύ τους. Και τότε το πανέξυπνο παιδί κοιμήθηκε και ονειρεύτηκε κάτι πολύ θυελλώδες και ασυνήθιστο.
  Το αγόρι βρέθηκε ξαφνικά σε μια αρχαία αρχαία πόλη. Υπήρχαν μάλλον ψηλά, λευκά κτίρια τριγύρω. Αν και έξω είναι βρώμικο. Ο Vitalik σφύριξε, σημειώνοντας ότι εδώ φαίνονται οι αρχαίες εποχές. Μοιάζει με μια πολύ μεγάλη πόλη, στον δρόμο της οποίας περπατούσαν ελέφαντες.
  Το αγόρι περπατούσε και φρέσκια κοπριά φύσηξε στο πρόσωπό του. Υπήρχαν άνθρωποι τριγύρω. Τα περισσότερα είναι με ελαφριά τουνίκ, σανδάλια και ρόμπες. Αλλά πολλοί, ειδικά τα αγόρια, ήταν σχεδόν γυμνοί και ξυπόλητοι. Πραγματικά ζεστό. Είναι πολλά τα παιδιά, και είναι μαυρισμένα, φουσκωμένα, αλλά ανάμεσα στα μαύρα αναβοσβήνουν και άσπρα κεφάλια. Κορίτσια με ανοιχτόχρωμους χιτώνες. Οι πιο πλούσιοι φορούν ακόμα σανδάλια, ενώ οι φτωχότεροι ξυπόλητοι.
  Ο ίδιος ο Vitalik, κάνει ταεκβοντό, στο οποίο κλωτσούν πολύ και σπάνε αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης μιας ζώνης. Και επομένως, στο αγόρι δεν άρεσαν τα παπούτσια. Προσπάθησε να τρέχει ξυπόλητος όσο περισσότερο γινόταν, ώστε τα πέλματα των παιδιών να μην είναι μαλακά και καλυμμένα με σκληρούς κάλους. Και τώρα το πήρε και πήδηξε σε κάποιο είδος πύλης, τρέχοντας γύρω από τη Μόσχα. Και κατέληξε σε μια αρχαία πόλη. Η ομιλία ήταν άγνωστη στους ανθρώπους, αλλά την ίδια στιγμή, ο Vitalik καταλάβαινε τα πάντα.
  Κάτω από τα γυμνά πόδια του αγοριού, τα καυτά λιθόστρωτα του πεζοδρομίου, αλλά η γυμνή, σκληρή σόλα δεν πονάει. Άλλο είναι ότι τον βλέπουν σαν σκλάβο. Αν και η Vitalik έχει ένα έξυπνο μπλουζάκι με νέο σορτς. Και πολλά αγόρια δεν είναι καθόλου φτωχά, προτιμούν να καμαρώνουν τα γυμνά τακούνια τους, έστω και μόνο για να σκληρύνουν, και για να δείξουν ότι δεν φοβούνται τα καυτά λιθόστρωτα του πεζοδρομίου.
  Ο Vitalik περπάτησε μέσα από την αρχαία πόλη. Και χαμογέλασε, θαυμάζοντας τις αισθήσεις. Υπήρχαν μεγάλα αγάλματα και μεγαλειώδη παλάτια. Και ταυτόχρονα, υπάρχει πολλή βρωμιά στην πόλη. Δεν ήταν πολύ διασκεδαστικό για τα αγόρια-σκλάβοι που καθάριζαν τα πάντα εδώ.
  Ο Βιτάλικ ρώτησε έναν από τους ξυπόλητους, με μια εσώρουχα, αγόρι:
  - Τι είναι αυτή η πόλη;
  Κοίταξε το λαμπερό μπλουζάκι του Vitalik και το όμορφο, επιχρυσωμένο ρολόι στο μαυρισμένο χέρι του αγοριού, υποκλίθηκε με σεβασμό και απάντησε:
  - Η μεγάλη πόλη της Βαβυλώνας είναι η πρωτεύουσα του Μακεδονικού κράτους!
  Ο Βιτάλικ γέλασε και ρώτησε:
  - Και ο Μέγας Αλέξανδρος, ελπίζω, είναι ζωντανός;
  Το αγόρι υποκλίθηκε ξανά και απάντησε:
  - Είναι αιώνια ζωντανός, όντας θεός στον Όλυμπο!
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά και τραγούδησε:
  - Λάμπει με ένα λαμπερό αστέρι,
  Μέσα από το σκοτάδι...
  Μεγάλος ήρωας Αλέξανδρος
  Δεν γνωρίζει πόνο, κανένα φόβο!
  Ο σκλάβος ήθελε να πει κάτι, αλλά εμφανίστηκε ο επιστάτης με σανδάλια και μανδύα και χτύπησε τον νεαρό σκλάβο στην πλάτη με ένα μαστίγιο. Ούρλιαξε και άρχισε να σκουπίζει το δρόμο με εκδίκηση.
  Ο Βιτάλικ αναφώνησε:
  - Δεν είναι καλό να χτυπάς παιδιά!
  Ο επόπτης κοίταξε το αγόρι. Γυμνά, μαυρισμένα πόδια, αλλά ένα λαμπερό μπλουζάκι και ένα χρυσό ρολόι στα χέρια του. Ίσως αυτός είναι γιος ευγενούς ανθρώπου.
  Και ο επιστάτης απάντησε:
  - Οι σκλάβοι πρέπει να κρατούνται υποταγμένοι με μαστίγιο. Δεν σε χτύπησε ποτέ ο πατέρας σου;
  Ο Vitalik απάντησε ειλικρινά:
  - Οχι!
  Ο επόπτης εξεπλάγη:
  - Παράξενο! Ακόμη και ευγενή αγόρια μαστιγώνονται. Και το πρόσωπό σου μου θυμίζει κάποιον.
  Ο Βιτάλικ απάντησε με αυστηρό τόνο:
  Και πρέπει να ξέρεις τη θέση σου!
  Ο άντρας οπισθοχώρησε νιώθοντας δειλά. Το αγόρι χτύπησε τα γυμνά, λαξευμένα, πολύ δυνατά πόδια του και τραγούδησε:
  Ο Σπάρτακος είναι ένας μεγάλος πολεμιστής και ήρωας,
  Πολέμησε γενναία με έναν τεράστιο στρατό...
  Αν και ήταν σκλάβος, αλλά, και τώρα ο βασιλιάς,
  Ας είναι λαμπερή η νίκη!
  Ο Vitalik ήθελε να συνεχίσει να τραγουδάει, αλλά η έμπνευση άφησε το αγόρι. Στην πραγματικότητα, ήθελα περιπέτεια.
  Και έτσι πήγε στο κέντρο της Βαβυλώνας. Αυτή η πόλη, η μεγαλύτερη στην αρχαιότητα, μέχρι την άνοδο της Ρώμης. Το αγόρι κινούνταν εύκολα, σαν λύγκας, και η διάθεσή του έμοιαζε με τον σκύλο sniffer που πήρε τα ίχνη.
  Η ζωή έσφυζε παντού. Δεξιά, στην πλατεία, μαστιγώνονταν ένα αγόρι περίπου δεκατεσσάρων ετών, με μακριά, ξανθά μαλλιά.
  Ο έφηβος ήταν λυπημένος, και περπάτησε με το κεφάλι κάτω, και σκεπάζοντας την ντροπή του με τα χέρια του, του έσκισαν την οσφυϊκή ράχη.
  Το πλήθος σφύριξε και φώναξε, ήταν ενδιαφέρον πώς θα χτυπούσαν ένα όμορφο και μυώδες αγόρι. Οι γυναίκες ήταν ιδιαίτερα πρόθυμες να παρακολουθήσουν. Ακόμα μακριά από το Ισλάμ, και ήταν με ανοιχτά πρόσωπα, πολλοί με ανοιχτόχρωμους χιτώνες, κοντούς, που είναι πιο άνετος στη ζέστη. Κάποιοι που είναι φτωχότεροι και νεότεροι είναι ξυπόλητοι, ενώ οι πιο πλούσιοι φορούν σανδάλια και βραχιόλια.
  Ο Βιτάλικ κοίταξε και αυτό το θέαμα. Το αγόρι με θλιμμένο βλέμμα ξάπλωσε υπάκουα στις κατσίκες. Τον ασφάλισαν οι βοηθοί του δήμιου - επίσης έφηβοι γυμνοί μέχρι τη μέση, αλλά με παντελόνια και μπότες. Και, φυσικά, ο ίδιος ο δήμιος είναι ένας πολύ μυώδης κακοποιός.
  Έβγαλε λοιπόν ένα καλάμι από το καλάθι και το έβρεξε με νερό.
  Ο κήρυξ διάβασε την κατηγορία:
  - Για έλλειψη σεβασμού προς τους μεγάλους, αυθάδεια, ένα αγόρι δεκατεσσάρων χρονών ο Cyrus καταδικάζεται σε πενήντα χτυπήματα στην πλάτη και στους γλουτούς και είκοσι πέντε χτυπήματα στις φτέρνες!
  Το πλήθος επευφημούσε σε ένδειξη επιδοκιμασίας. Ο δήμιος πήρε ένα πιο δυνατό μαστίγιο και χτύπησε στη μυώδη, ηλιοκαμένη πλάτη του αγοριού. Δεν ήταν σε πλήρη δύναμη, και το δέρμα μόνο πρήστηκε.
  Ο Vitalik σκέφτηκε, θα έπρεπε να παρέμβει; Αλλά ποιο θα ήταν το νόημα; Εκεί στέκονταν μια ντουζίνα ψηλοί άνδρες οπλισμένοι με φρουρούς. Και το πλήθος βρυχήθηκε σε ένδειξη επιδοκιμασίας. Επιπλέον, είναι πιθανό το αγόρι να ξυλοκοπηθεί για την αιτία. Η αρχαιότητα είναι σκληρή. Και ο ίδιος ο Θεός διέταξε να μαστιγώσουν τα αγόρια. Ακόμη και στη Βίβλο, στην ανθρώπινη Καινή Διαθήκη, συνιστούσε να μαστιγώνουν τα παιδιά με μια ράβδο.
  Το αγόρι ανέπνεε βαριά και, σφίγγοντας τα δόντια του, σώπασε. Ο δήμιος τον χτύπησε μετρημένα και ήδη έσκασε το δέρμα και κύλησε αίμα.
  Ο Βιτάλικ παρατήρησε αναστενάζοντας:
  - Τέτοιος κόσμος!
  Και το έφηβο αγόρι συνέχιζε να χτυπιέται. Ο Vitalik προχώρησε, δεν ήθελε να το παρακολουθήσει. Αν και, φυσικά, το θέαμα αρέσει σε πολλούς. Ο Βιτάλικ προχώρησε.
  Θυμήθηκε την ταινία "Treasure Island", ακόμα εκείνη στα τριάντα επτά.
  Υπήρχε ένα κορίτσι αντί για ένα αγόρι. Και την απείλησαν να τηγανίσουν τα τακούνια.
  Ναι, αυτό θα πονούσε. Ο Βιτάλικ αναρωτήθηκε αν το κορίτσι θα ούρλιαζε ή θα σιωπούσε σαν παρτιζάνος.
  Φυσικά, έλεγξε τον εαυτό του μετά από αυτή την ταινία, καθαρά από περιέργεια, πώς η φωτιά καίει τα τακούνια. Και το έκανε με καμφορά αερίου . Πεπεισμένος ότι ναι, είναι πολύ οδυνηρό. Και τότε, ακόμη όχι πολύ τραχιά, τα πέλματα του μικρού αγοριού ήταν πολύ ευαίσθητα.
  Και οι φουσκάλες πάνω τους φούσκωσαν επώδυνες. Είναι αλήθεια ότι έφυγαν γρήγορα. Ναι, τέτοια βασανιστήρια θα λύσουν τη γλώσσα του καθενός. Υπήρχαν όμως πρωτοπόροι στη φασιστική αιχμαλωσία που σιωπούσαν. Αν και, ίσως κάποιοι από αυτούς να είχαν ψήσει τα τακούνια τους στη φωτιά.
  Είναι αλήθεια ότι ο Vitaly δεν έχει δει ποτέ ταινία όπου οι γόβες των αγοριών είναι τηγανητές. Εδώ με ξύλα, καμιά φορά, έτυχε να χτυπηθεί. Σε μια αμερικανική ταινία, ένας Άγγλος αξιωματικός χτύπησε ακόμη και ένα αγόρι στη γυμνή του σόλα με μια αλυσίδα. Και αυτό το πόδι ήταν πρησμένο και το αγόρι πονούσε. Ποτέ όμως με φωτιά.
  Υπάρχουν επίσης πολύ λίγες ταινίες όπου τα αγόρια χτυπιούνται στα τακούνια με ξύλα.
  Ο Βιτάλικ γύρισε να κοιτάξει. Δεν το βλέπεις συχνά.
  Η πλάτη του αγοριού μετατράπηκε σε αιματηρό χάος και ο δήμιος χτυπούσε ήδη τη σόλα με ένα ραβδί. Παραδόξως, το αγόρι συγκράτησε τις κραυγές του και έδειξε θάρρος. Σαν να ήταν Σπαρτιάτης.
  Ο Vitalik αποφάσισε ότι μετά το ξυλοδαρμό θα γνώριζε σίγουρα αυτό το παιδί . Επιπλέον, η πόλη είναι άγνωστη και δεν ξέρει πού να πάει. Είχες ιδέα να γίνεις μονομάχος; Αλλά αυτή δεν είναι η Αρχαία Ρώμη και δεν είναι γνωστό αν υπήρχαν μονομάχοι στο μακεδονικό κράτος κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Αλεξάνδρου Δ' .
  Αν και, πιθανότατα, υπήρχαν κάποιοι μαχητές που διασκέδαζαν το κοινό.
  Ο Vitalik δεν ήξερε ακόμα, ήταν κολλημένος εδώ για πολύ καιρό ή ήταν απλώς μια βόλτα στη Βαβυλώνα;
  Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να μπεις στο στρατό. Θα υπάρχει στέγη, και φαγητό, και χρήματα σε περίπτωση πολέμου.
  Και ο Vitalik, ο μαχητής του ταεκβοντό είναι πολύ δυνατός. Ναι, και έχει μια ιδέα να πολεμά με σπαθιά.
  ότι δεν ήθελα να κολλήσω σε έναν κόσμο χωρίς υπολογιστές, κονσόλες παιχνιδιών, smartphone, iPhone , τηλεοράσεις και Διαδίκτυο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλήθεια, τι πρέπει να γίνει σε αυτή την περίπτωση; Θέλω κάτι να παίξω.
  Ο Βιτάλικ αγαπούσε πολύ τις ιστορικές στρατηγικές. Πού είσαι, για παράδειγμα, στη θέση του Ρώσου Τσάρου Ιβάν του Τρομερού. Και κερδίζεις τον πόλεμο στη Λιβονία ενάντια στον υπολογιστή. Εσείς ελέγχετε χιλιάδες μονάδες. Και φτιάχνεις εργοστάσια με κανόνια, τσιρίδες, στάβλους ή κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Αλλά ο Ιβάν ο Τρομερός είναι, φυσικά, ένα πρωτόγονο, όπως το παιχνίδι των Κοζάκων. Αλλά κάτι πιο μοντέρνο για να δημιουργήσετε με την τεχνολογία.
  Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να παίζεις από το πρωτόγονο σύστημα στη νανοτεχνολογία.
  Το έφηβο αγόρι τελείωσε τον ξυλοδαρμό. Ήταν πολύ δυνατός, οπότε μπόρεσε να σταθεί όρθιος μετά από ένα χτύπημα μόνος του. Και παρόλο που τα πόδια του αγοριού ήταν πρησμένα, με δυσκολία έκανε μερικά βήματα πάνω τους.
  Μετά από αυτό, του δόθηκε μια εσοχή. Και το αγόρι κινήθηκε χτυπημένο μέχρι το αίμα, αλλά όχι σπασμένο.
  Ο Βιτάλικ τον πλησίασε και του άπλωσε το χέρι. Το αγόρι ο Cyrus το κούνησε και παρατήρησε:
  -Βλέπω ότι δεν είσαι σκλάβος! Δεν θα ρωτήσω καν, κάθε χειρονομία σου μιλάει για έναν ελεύθερο και άξιο άνθρωπο.
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Δεν είμαι σκλάβος, φυσικά.
  Το αγόρι τον κοίταξε και ξαφνικά, αλλάζοντας το πρόσωπό του, τον ρώτησε:
  - Συγγνώμη, τα μάτια μου είναι θολά. Ή απλά μου φαίνεται, αλλά εσύ.... Μεγαλειότατε Αλέξανδρε...
  Ο Βιτάλικ κούνησε το κεφάλι του.
  - Οχι! Δεν είμαι ο Αλέξανδρος! Πως μοιάζει?
  Το έφηβο αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Πολύ!
  Ο Vitalik απάντησε χαμογελώντας:
  - Ναι, είναι ενδιαφέρον. Αλλά νομίζω ότι είναι ήδη...
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  Ναι, δέκα χρόνια. Αλλά είναι ένα μεγάλο και δυνατό αγόρι. Τι είσαι, μεγαλύτερος;
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Ναί! Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Ήρθε η ώρα να ελέγξω τον δίδυμο αδερφό μου.
  Το αγόρι παρατήρησε λογικά:
  - Για μια τέτοια ομοιότητα, μπορούν να τεθούν σε πάσσαλο.
  Το νεαρό αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Μπορεί! Αλλά θυμήθηκα μια ενδιαφέρουσα ιστορία, συνέβη επίσης όταν τα αγόρια είναι παρόμοια και μπορεί να λειτουργήσει , όλα είναι πολύ ενδιαφέροντα!
  Ο Vitalik, φυσικά, δεν μπορούσε να μην θυμηθεί τον Πρίγκιπα και τον φτωχό του Μαρκ Τουέιν. Εκεί που άλλαξαν θέσεις τα αγόρια. Και αυτό αποδείχθηκε αστείο. Επιπλέον , είναι πιθανό ο Αλέξανδρος ο Τέταρτος να μην έχει φύγει πολύς καιρός. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδοχές για τον θάνατο του γιου του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην ιστορία. Και στη μάχη, και από δηλητηρίαση, και υποτίθεται ακόμη και στη φυλακή. Υπήρχαν πολλές διαφορετικές εκδοχές για τον θάνατο του γιου του θρυλικού βασιλιά. Ήταν πολύ καιρό πριν, και μετά ήρθαν ταραγμένοι καιροί.
  Η αυτοκρατορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου κατέρρευσε. Για πολύ καιρό, μόνο η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία υπήρχε ανάμεσα σε τόσο μεγάλα κράτη.
  Ο Βιτάλι και ο Κύρος πλησίασαν το τεράστιο παλάτι. Χτίστηκε από τον Ναβουχοδονόσορ. Αρκετά ογκώδες και καταπράσινο. Γύρω γεμάτο προστασία, συμπεριλαμβανομένου του αλόγου.
  Τα αγόρια δεν φαίνονταν πολύ ευπαρουσίαστα. Ο Cyrus γενικά έχει μόνο μια εσοχή και μια πλάτη κομμένη με μαστίγιο. Ναι, και οι φτέρνες είναι πρησμένες, πρέπει να πατήσεις στις μύτες των ποδιών σου. Ο Vitalik έμεινε έκπληκτος που το αγόρι ήταν σε θέση να περπατήσει μετά από μια τόσο σκληρή εκτέλεση.
  Ο Cyrus παρατήρησε:
  - Είμαι πολύ σαν σκλάβος. Δεν με αφήνουν να μπω.
  Ο Βιτάλικ έγνεψε χαμογελώντας.
  - Καταλαβαίνουν! Αλλά, μάλλον, θα κλείσουν και την πρόσβαση σε μένα.
  Ο Cyrus πρότεινε:
  - Βιαστείτε για τρέξιμο και αναφέρετε ότι έχετε ένα επείγον μήνυμα στον βασιλιά. Μετά θα σε πάρουν για κήρυκα, ή δρομέα, και ίσως σε αφήσουν να περάσεις.
  Ο Vitalik είπε:
  - Είναι καλή ιδέα.
  Το αγόρι άρχισε να τρέχει. Τα γυμνά, μαυρισμένα, πολύ μυώδη πόδια του άστραψαν σαν τις οπλές ενός πόνυ.
  Ο Cyrus είπε με ένα λυπημένο χαμόγελο:
  - Σε ποιον πίτες και λουκουμάδες,
  Και ποιος μασάει και χωνάκια!
  Ο Βιτάλικ έτρεξε στους φρουρούς. Αναφώνησε στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Επείγον μήνυμα στον βασιλιά!
  Οι φρουροί ρώτησαν από κοινού:
  - Από ποιόν?
  Το αγόρι απάντησε με σιγουριά:
  - Από τον Κράτορα !
  - Ελα!
  Ο Βιτάλικ ξεκίνησε πιο πέρα. Έτρεξε και κοίταξε γύρω από το παλάτι. Η πολυτέλεια ήταν σκληρή. Υπάρχουν περισσότερα από τριακόσια χρόνια πριν από τη γέννηση του Χριστού. Και ταυτόχρονα, είναι αρκετά καθαρό. Σκλάβες και αγόρια τρίβουν το πάτωμα. Ο Βιτάλικ επιβραδύνθηκε από τους φρουρούς μερικές φορές.
  Ώσπου , τελικά, έτρεξε στην αίθουσα του θρόνου. Όλα κυριολεκτικά έλαμπαν χρυσάφι .
  Στο θρόνο καθόταν ένα αγόρι. Ήταν με πολυτελή ενδυμασία και πολύτιμα παπούτσια, και στο κεφάλι του είχε ένα στέμμα. Το πρόσωπο του παιδιού έμοιαζε πραγματικά πολύ με το Vitalik. Και κατά μήκος των άκρων στέκονταν φρουροί με δόρατα και τόξα.
  Ο Βιτάλικ υποκλίθηκε και είπε:
  - Χαίρομαι που σας εξυπηρετώ, μεγαλειότατε!
  Το αγόρι στο θρόνο ρώτησε ανήσυχο:
  - Ποιος είσαι? Κάποιον που μου θυμίζεις;
  Ο Vitalik απάντησε χαμογελώντας:
  - Θέλω να σου μιλήσω μόνος σου, σπουδαία !
  Ο Αλέξανδρος ο Τέταρτος έγνεψε:
  - Πρόστιμο! Ας αποσυρθούμε στις αίθουσες, μου αρέσει να μιλάω με τους συνομηλίκους μου.
  Και το αγόρι-βασιλιάς πήγε στη μικρή αίθουσα του θρόνου. Και ο Βιτάλικ, πατώντας σιωπηλά ξυπόλητος, τον ακολούθησε. Ο Αλέξανδρος, λόγω των παπουτσιών, φαινόταν λίγο πιο ψηλός. Και το πόσο μυώδης είναι δεν φαίνεται λόγω των ρούχων.
  Βγήκαν έξω και στάθηκαν μπροστά στον καθρέφτη. Ο Αλέξανδρος έβγαλε με χαρά τα μισητά του παπούτσια, ντροπιάζοντας το αγόρι, και παρατήρησε:
  Είμαστε στο ίδιο ύψος τώρα!
  Ο Vitaly πρότεινε:
  - Ας συγκρίνουμε τους μύες.
  Και έβγαλε το πουκάμισό του. Οι μύες του, μάλιστα, είχαν πολύ ανάγλυφο βαθύ σχέδιο.
  Ο Αλέξανδρος έβγαλε κι αυτός τα βασιλικά του άμφια, έμεινε σχεδόν γυμνός. Το αγόρι ήταν μυώδες, σε πιο χλωμό σημείο, και οι μύες του δεν ήταν τόσο εμφανείς, αλλά παρόλα αυτά παρόμοιοι!
  Ο Αλέξανδρος σημείωσε:
  - Δεν θα μας ξεχωρίσει η ίδια μας η μάνα.
  Ο Βιτάλι ρώτησε χαμογελώντας:
  "Θα ήθελες να αλλάξεις θέση μαζί μου;"
  Το αγόρι ο βασιλιάς έγνεψε καταφατικά.
  - Ασφαλώς! Ονειρεύομαι να εμφανιστώ στην πόλη χωρίς σεκιούριτι, να τρέχω ξυπόλητος στους δρόμους, να κυλιέμαι στη λάσπη. Και γενικά, κάντε ένα διάλειμμα από τα δημόσια πράγματα. Και τι?
  Ο Vitalik είπε:
  - Με βασιλικές ρόμπες, κανείς δεν θα σκεφτεί ότι είμαι εσύ. Και θα φορέσεις το δικό μου !
  Ο Αλέξανδρος έγνεψε καταφατικά.
  Έχουμε παρόμοιες φωνές. Άκου, μου αρέσει πολύ η ιδέα σου!
  Και τα αγόρια άρχισαν να αλλάζουν ρούχα. Τα παπούτσια του βασιλιά ήταν πολύ μεγάλα, και όχι εντελώς άνετα, αλλά γεμάτα με πολύτιμους λίθους. Και τα ρούχα δεν είναι πολύ άνετα. Ήταν ξεκάθαρο με ποια ευχαρίστηση ο Αλέξανδρος φόρεσε σορτς. Ήθελε μάλιστα να μείνει γυμνόστηθος. Αλλά το να κουβαλάει το μπλουζάκι στα χέρια του είναι άβολο και το τράβηξε απρόθυμα. Έτσι τα αγόρια άλλαξαν θέσεις.
  Ο Βιτάλι ένιωθε επίσης εκτός τόπου. Αν και τώρα είναι ο ηγεμόνας της μεγαλύτερης αυτοκρατορίας, εκείνη την εποχή, στον κόσμο.
  Και τα δύο αγόρια έφυγαν από την αίθουσα του θρόνου. Ο Αλέξανδρος ψιθύρισε:
  - Θα είσαι στον θρόνο μου. Κι ενώ περπατάω στην πόλη. Όταν κουραστώ την ελεύθερη βούληση, θα επιστρέψω, και θα αλλάξουμε ξανά.
  Ο Βιτάλι έγνεψε καταφατικά.
  - Εξαιρετική!
  Τα αγόρια μπήκαν στην αίθουσα του βασιλείου. Ο Βιτάλικ πήγε στον θρόνο. Κάθισε σημαντικά και είπε:
  - Δώστε σε αυτό το αγόρι δέκα χρυσά νομίσματα και αφήστε το να φύγει με την ησυχία του!
  Μετά από αυτό, οι υπηρέτριες συνόδευσαν ευγενικά τον νεαρό βασιλιά έξω. Το ξυπόλητο αγόρι άρχισε να τρέχει. Πόσο καλό χωρίς παπούτσια - τα πόδια είναι ελαφριά και τα γυμνά πέλματα αισθάνονται ευδαιμονία.
  Ο Αλέξανδρος πήρε και τραγούδησε:
  Ελευθερία, ελευθερία, δώσε μου ελευθερία
  Θα πετάξω σαν πουλί !
  Στους ανθρώπους, στους ανθρώπους, στους ανθρώπους,
  Και θα ζήσω όπως θέλω!
  Το αγόρι-βασιλιάς ήταν γεμάτο ενθουσιασμό. Ωστόσο, μόλις βγήκε από το παλάτι, ένιωσε με τα γυμνά, όχι πολύ τραχιά πέλματά του πόσο καυτά ήταν τα λιθόστρωτα του πεζοδρομίου. Και ήταν ένα άβολο συναίσθημα. Και έπρεπε να σφίξω τα δόντια μου και να ζοριστώ για να συνεχίσω να τρέχω ξανά.
  Τροπικό κλίμα, και το καλοκαίρι, φυσικά, ο ήλιος εξακολουθεί να καίει. Τα σκλάβα αγόρια είναι γνωστά, αλλά πώς μπορεί ένας βασιλιάς να περπατάει ξυπόλητος, ακόμα και σαν παιδί.
  Και αυτό πονάει πολύ. Ο Αλέξανδρος πήδηξε - έκαψε τις φτέρνες του, αλλά άντεξε. Έτρεξε λοιπόν στη σκιά, όπου δεν κάνει τόσο ζέστη, και παρατήρησε:
  - Ω θεοί, ποτέ δεν πίστευα ότι οι πέτρες θα μπορούσαν να είναι τόσο καυτές!
  Το αγόρι κοίταξε τα χέρια του. Περιείχαν δέκα χρυσά νομίσματα. Η σκέψη άστραψε - να αγοράσω σανδάλια;
  Γι' αυτό όμως δραπέτευσε από το παλάτι για να τρέξει ξυπόλητος με την καρδιά του. Ναι, και δεν αρμόζει στον γιο ενός μεγάλου διοικητή να χωλαίνει. Ο πατέρας του έκανε σπουδαία πράγματα και ο γιος του έσωσε, μόνο επειδή καίγονται τα γυμνά του πέλματα.
  Ο Αλέξανδρος έσπευσε πάλι να τρέξει κατά μήκος των φλεγόμενων λιθόστρωτων. Ο ήλιος έλαμπε ακόμα έντονα.
  Ξαφνικά πήρε τον Σάιρους. Ένα αγόρι ντυμένο και κουρελιασμένο αναφώνησε:
  - Γεια σου Vitalik!
  Ο Αλέξανδρος γρύλισε απαντώντας:
  - Δεν είμαι ο Vitalik, αλλά ποιος είσαι;
  Το αγόρι απάντησε χαμογελώντας:
  - Είμαι ο Cyrus! Τι, με ξέχασες;
  Ο οξυδερκής Αλέξανδρος απάντησε:
  - Καταλαβαίνω! Νομίζεις ότι είμαι το αγόρι με το οποίο αλλάξαμε ρούχα!;
  Ο Κερκ έριξε μια πιο προσεκτική ματιά. Ήταν φανερό ότι τα χέρια και τα πόδια του Αλέξανδρου δεν ήταν τόσο ανάγλυφα και τα γυμνά πέλματα των ποδιών του ήταν κάλοι. Ειδικά αν κοιτάξετε προσεκτικά.
  Ο Cyrus υποκλίθηκε και ρώτησε:
  "Εσείς λοιπόν, Μεγαλειότατε;"
  Ο Αλέξανδρος έγνεψε καταφατικά.
  - Και είσαι έξυπνος! Γιατί σε χτύπησαν;
  Το αγόρι απάντησε χαμογελώντας:
  - Για φάρσες!
  Ο βασιλιάς σφύριξε:
  - Αν με θυμώσεις, θα σε καρφώσουν!
  Ο Κερκ έγνεψε με ένα χαμόγελο.
  - Ναι, άρχοντά μου! Ακούω και υπακούω!
  Ο Αλέξανδρος διέταξε:
  - Έλα, τρέξε μαζί μου!
  Και τα δύο αγόρια όρμησαν. Το Tsar Kid ήταν από τη φύση του ανθεκτικό και δυνατό, αλλά όχι καλά εκπαιδευμένο. Ωστόσο, έτρεξαν γρήγορα.
  Ο Αλέξανδρος τρέχοντας ρώτησε:
  - Είσαι σκλάβος;
  Ο Cyrus απάντησε με σιγουριά:
  - Οχι!
  - Και γιατί ημίγυμνη, χτυπημένη και ξυπόλητη;
  Το αγόρι απάντησε χαμογελώντας:
  - Πριν χτυπήσω ξεγυμνώσου! Και γενικά, τα αγόρια συχνά πάνε ημίγυμνα στη ζέστη, ακόμα κι αν οι γονείς τους δεν είναι τόσο φτωχοί.
  Ο Αλέξανδρος έγνεψε καταφατικά.
  - Λογικά!
  Και το αγόρι-βασιλιάς έβγαλε το μπλουζάκι του. Ήταν μέτρια μαυρισμένος. Τόση ώρα περπάτησε με βασιλικές ρόμπες. Και τα γυμνά τους πέλματα καιγόταν, σαν να είχε ανάψει μαγκάλι από κάτω τους.
  Ο Αλέξανδρος άρχισε ακόμη και να γκρινιάζει.
  Ο Cyrus ρώτησε:
  - Γιατί γκρινιάζετε, μεγαλειότατε;
  Το αγόρι-βασιλιάς απάντησε:
  - Πολύ φλεγόμενα τακούνια!
  Το αγοράκι έγνεψε καταφατικά.
  - Καταλαβαίνω ότι ο βασιλιάς δεν περπατάει ξυπόλητος - δεν επιτρέπεται από το βαθμό!
  Ο Αλέξανδρος γρύλισε θυμωμένος:
  - Ξέρω! Εδώ θα σε κάνω να γονατίσεις και να μου γλύφεις τις γυμνές μου φτέρνες, και αλίμονο αν δεν υπακούσεις!
  Ο Κερκ έγνεψε με ένα χαμόγελο.
  - Με όλη σου τη θέληση, περίπου υπέροχα !
  Το αγόρι-βασιλιάς υποχώρησε:
  - Λοιπόν, πάμε στη σκιά, ας κάνουμε ένα διάλειμμα!
  Και τα δύο αγόρια έτρεξαν στη σκιά και κάθισαν σε ένα παγκάκι. Ο Αλέξανδρος σήκωσε τα παιδικά, γκρέμισε, έκαψε τα πόδια του για να το κάνει λίγο πιο εύκολο. Το να περπατάς ξυπόλητος στη Βαβυλώνα το καλοκαίρι μοιάζει με βασανιστήριο.
  Ο νεαρός ηγεμόνας διέταξε:
  - Αγόρασέ μου κάτι να φάω!
  Και πέταξε ένα χρυσό νόμισμα στον Κύρο!
  Το αγόρι υποκλίθηκε και είπε:
  - Ακούω και υπακούω.
  Μετά από αυτό, τα τακούνια που γκρεμίστηκαν από ξύλα άστραψαν και όρμησε στο πλησιέστερο κατάστημα για φαγητό.
  Και ο Βιτάλι, εν τω μεταξύ, καθόταν στο θρόνο. Κατ' αρχήν είναι βασιλιάς, αλλά ονομαστικός, αφού είναι μόλις δέκα ετών, και ο de facto αντιβασιλιάς και ηγεμόνας Κάσσανδρος. Φαίνεται ότι σκότωσε τον βασιλιά αργότερα. Και πότε, ακριβώς οι ιστορικοί υποστηρίζουν. Υπάρχει μια εκδοχή ότι ο Αλέξανδρος πέθανε στη μάχη.
  Σε κάθε περίπτωση, ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε από την Κασσάνδρα - είναι βασιλιάς, ή όχι βασιλιάς!
  Και το αγόρι ρώτησε με συμφωνία:
  - Και πού είναι ο ανώτατος βεζίρης;
  Ο φρουρός υποκλίθηκε και απάντησε:
  - Στην επόμενη αίθουσα του θρόνου δέχεται αντιπροσωπεία!
  Ο Vitalik είπε:
  - Φώναξέ τον σε μένα για λαμπερά μάτια!
  Ο φρουρός έγνεψε καταφατικά και έδωσε εντολή σε άλλον . Και ο κρατικός μηχανισμός άρχισε να περιστρέφεται.
  Ο Βιτάλικ άκουσε την αναφορά ενός από τους βεζίρηδες. Η είδηση ήταν ότι επικρατούσε αναταραχή στην αφγανική επαρχία. Οι άνθρωποι εκεί είναι πολύ φιλελεύθεροι. Πίστη
  Δεν υπάρχει ακόμη Αλλάχ, αλλά υπάρχει αρκετός φανατισμός.
  Το αγόρι πρότεινε:
  Ας δικαιολογήσουν τους ισχυρισμούς τους. Όποιος θέλει δικαιοσύνη θα την πάρει. Και ποιος δεν είναι, σπαθί υπάρχει!
  Μετά, επιτέλους, εμφανίστηκε ο Κάσσανδρος. Ήταν ένας μεγαλόσωμος, ψηλός άντρας και από τη ζώνη του κρεμόταν ένα σπαθί. Υποκλίθηκε απρόθυμα στον νεαρό βασιλιά και ρώτησε:
  - Τι θέλετε μεγαλειότατε;
  Ο Vitalik απάντησε χαμογελώντας:
  - Θέλω να πολεμήσω μαζί σου με σπαθιά.
  Ο Κάσσανδρος γέλασε και απάντησε:
  - Καλή ευχή, Μεγαλειότατε! Αλλά είσαι ακόμα παιδί, κι εγώ είμαι μεγάλος πολεμιστής.
  Το αγόρι ο βασιλιάς έγνεψε καταφατικά.
  - Ξέρω! Αλλά ξέχασες τι μεγάλος μαχητής ήταν ο πατέρας μου.
  Ο Κάσσανδρος έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, είσαι δυνατός και γρήγορος πέρα από τα χρόνια σου! Μα είσαι μακριά μου. Ωστόσο, είμαι έτοιμος να σας δώσω ένα μάθημα.
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Θα πολεμήσω ξυπόλητος!
  Το αγόρι έβγαλε αυτά τα παπούτσια, που σαφώς δεν έχουν το σωστό μέγεθος, και το μόνο που κάνουν είναι να εμποδίζουν, παρόλο που είναι πολυτελή.
  Έπειτα τα βασιλικά άμφια, έμειναν μόνο σε μαγιό.
  Ο Κάσσανδρος ξαφνιάστηκε:
  - Μαύρισες και έγινες πιο μυώδης!
  Ο Vitalik επιβεβαίωσε:
  - Έχω εξασκηθεί!
  Ο Κάσσανδρος δεν έβγαλε τις ακριβές του μπότες και την πανοπλία του. Έδειχνε να είναι σίγουρος για τη νίκη.
  Το ξίφος του ήταν πολύ μεγαλύτερο από αυτό του αγοριού βασιλιά και ο ίδιος ο διοικητής του Μεγάλου Αλεξάνδρου ήταν πολύ ψηλότερος και βαρύτερος.
  Ο αγώνας ξεκίνησε με ένα σουτ. Ο Κάσσαντερ χτύπησε χωρίς βιασύνη και ο Βιτάλικ εκτράπηκε. Το αγόρι είναι μεγάλος δεξιοτέχνης στο Ταεκβοντό, αλλά είχε και αντίληψη για τα σπαθιά. Είχε ήδη αποφασίσει να σκοτώσει τον Κάσσανδρο, ο οποίος σύντομα θα προσπαθούσε να τον σκοτώσει. Ή μάλλον, σκοτώστε ακόμη και τον νόμιμο βασιλιά.
  Το αγόρι νανούρισε τη φρουρά της Κασσάνδρας προσποιούμενος ότι απλώς ασκούσε.
  Και μετά το πήρε και πώς πηδάει. Και το κοφτερό σπαθί του Vitaly Akulov κόλλησε τον ομόλογό του ακριβώς στο λαιμό. Ο Κάσσανδρος χτυπήθηκε, κλονίστηκε και στη συνέχεια κατέρρευσε, με ένα σιντριβάνι κατακόκκινου αίματος να αναβλύζει από το λαιμό του.
  Το αγόρι ενθουσιασμένος ανακοίνωσε:
  - Ο Ανώτατος Βεζίρης πέθανε, τώρα θα κυβερνήσω!
  Η Κασσάνδρα απομακρύνθηκε. Ο Βιτάλικ διέταξε να τον θάψουν με τις τιμές που οφείλονταν στο δεύτερο πρόσωπο του κράτους. Παρεμπιπτόντως, ο Κάσσανδρος, φαίνεται, σκότωσε τη μητέρα του Αλέξανδρου του Τέταρτου; Καλά Λοιπόν , και το πήρα!
  Ο Vitalik άφησε πολλά όμορφα αποτυπώματα των παιδικών, αλλά δυνατών και ευκίνητων ποδιών του στο πέτρινο πάτωμα.
  Μετά από αυτό τραγούδησε:
  Και παρόλο που πρέπει να ρίξεις
  Στη μάχη ενός εξαγριωμένου ρεύματος θυελλώδους αίματος ...
  Σπάσε το νήμα της ζωής με ένα σπαθί, ένα βέλος,
  Για πάντα και πάντα δεν θα προδώσουμε την αγάπη!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 18
  Ο Βιτάλικ ξύπνησε. Και άρχισε να δουλεύει ξανά. Και ταυτόχρονα χαμογελώντας σημείωσε:
  - Το όνειρό μου αποδείχθηκε ενδιαφέρον!
  Η Αλμπίνα ρώτησε ειρωνικά:
  - Εσύ αυτός, ήταν ο κυρίαρχος του κόσμου;
  Το αγόρι ιδιοφυΐα απάντησε:
  - Σχεδόν!
  Το κορίτσι παρατήρησε ειρωνικά:
  - Ναι, συμβαίνει. Τι ακριβώς ονειρευτήκατε;
  Ο Βιτάλικ ανασήκωσε τους ώμους του και απάντησε:
  - Σαν να άλλαξα θέση με τον Αλέξανδρο τον τέταρτο - τον γιο του διάσημου Μακεδόνα!
  Η Αλμπίνα γέλασε και σημείωσε:
  - Είναι κορυφαίας κατηγορίας. Απλώς δεν μπορείτε να σκεφτείτε κάτι τέτοιο.
  Το ιδιοφυές αγόρι παρατήρησε:
  - Παρόμοιο ήταν και με τον Μαρκ Τουέιν, στο διάσημο μυθιστόρημα "Ο πρίγκιπας και ο φτωχός". Το έχεις διαβάσει;
  Το ηρωικό κορίτσι κούνησε αρνητικά το κεφάλι.
  - Οχι! Χωρίς βιβλίο, μόλις είδα την ταινία. Επιπλέον, τόσο η αγγλική όσο και η σοβιετική.
  Ο Βιτάλικ ρώτησε με περιέργεια:
  - Και ποιο είναι καλύτερο;
  Η Αλμπίνα απάντησε ειλικρινά:
  - Μάλλον αγγλικά, ακριβέστερα αμερικανικά. Έχουν ένα πιο όμορφο αγόρι εκεί.
  Η νεαρή ιδιοφυΐα γέλασε και παρατήρησε:
  - Θα ήταν ακόμα καλύτερα να υπήρχε ένα μυθιστόρημα: "Η πριγκίπισσα και ο φτωχός". Σε αυτή την περίπτωση, είναι ακόμη και αστείο όταν ένα κορίτσι με βασιλικό αίμα περπατά ξυπόλητο και μέσα στη λάσπη!
  Το κορίτσι ήρωας έγνεψε καταφατικά.
  - Είναι σωστό! Αλλά στην ταινία για τον πρίγκιπα και τον ζητιάνο, δεν υπάρχουν ξυπόλητα αγόρια.
  Ο Vitalik παρατήρησε:
  Αλλά είναι στο βιβλίο. Ήταν πρώτα η ξυπόλητη Κάντυ , και μετά ο πρίγκιπας και μετά ο βασιλιάς Εδουάρδος. Στις ταινίες, ναι, για κάποιο λόγο δεν το έδειχναν. Ίσως ο καιρός κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων να ήταν κρύος.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε αυστηρά:
  τον εκπομπό ύπνου πιο γρήγορα . Και ξαφνικά η αστυνομία, ή η μαφία, το καταλαβαίνουν.
  Ο Βιτάλικ παρατήρησε γελώντας:
  - Σε αυτή την περίπτωση θα τους κάνω να χορέψουν χοπάκ!
  Η ηρωίδα γέλασε και υπενθύμισε:
  - Εσύ , τελικά, αν και μεγάλη ιδιοφυΐα, αλλά θνητός. Ίσως ένας ελεύθερος σκοπευτής σε πάρει κάτω!
  Το αγόρι θαύμα έγνεψε καταφατικά.
  - Ξέρω! Αλλά το πεδίο δύναμης θα είναι έτοιμο σύντομα. Και δεν μπορείς να το τρυπήσεις ούτε με λέιζερ.
  Και τα παιδιά-ιδιοφυΐες, όπως και οι άνθρωποι που τους υποτάσσονται, άρχισαν να δουλεύουν. Υπήρχε ένας αγώνας για παγκόσμια κυριαρχία.
  Ούτε η Αγριπίνα αποκοιμήθηκε. Πρώτα ανακάλυψε τι νέο υπήρχε στον κόσμο. Όπως πάντα, πόλεμος και χάος. Στην Κίνα, παρεμπιπτόντως, άρχισαν αναταραχές. Συγκεκριμένα, υπήρξαν απαιτήσεις να γίνει λαϊκά εκλεγμένη η θέση του Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. Από μόνη της, η ιδέα για τους Κινέζους κομμουνιστές φαίνεται να μην είναι επικίνδυνη, αλλά αυτό δεν είναι παραδοσιακό.
  Το χειρότερο για αυτούς είναι κάτι άλλο , η αντιπολίτευση έχει έναν νέο, νέο, ασυνήθιστα ταλαντούχο ηγέτη. Και θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στο Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Στη Ρωσία, επίσης, αναμένονται αλλαγές στο Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Ο Ζιουγκάνοφ αρρώστησε και πήγε στο κρεβάτι του. Πράγματι, σύντομα θα γίνει ογδόντα, και πόσο καιρό μπορεί κανείς να είναι πρόεδρος. Στα δυτικά κόμματα, οι ηγέτες αλλάζουν με την πρώτη αποτυχία.
  Η Αγριπίνα παρατήρησε:
  - Όποιον έβαλα, θα κάνει κουμάντο στους κομμουνιστές. Και η επιλογή είναι αρκετά μεγάλη. Ναι, και οι προεδρικές εκλογές στη Ρωσία στη μύτη. Ήδη πρώτη Ιουνίου, και το φθινόπωρο θα αναδείξουν υποψηφίους. Και γιατί δεν πάω στην προεδρία;!
  Και ο αρχηγός της μαφίας τραγούδησε:
  Η εξουσία δεν είναι μόνο μια λέξη
  Είναι υπεράνω του νόμου...
  Τι θα πει απειλητικά ο βασιλιάς,
  Το φτιάχνεις με τσεκούρι!
  Και η μεγαλόσωμη, δυνατή και μυώδης γυναίκα γέλασε και έπαιζε με τους δυνατούς δικέφαλους της. Της άρεσε πολύ να νιώθει δυνατή. Ταυτόχρονα, μπορείτε να φάτε κάτι νόστιμο. Για παράδειγμα, ζαρκάδι σε σάλτσα και τηγανητό χταπόδι. Και διασκεδάστε με έναν ενδιαφέρον αγώνα.
  Εδώ, ειδικότερα, γιατί να μην κανονίσουμε ένα είδος τουρνουά jousting; Ας, όπως στην αρχαιότητα, μαζεύονται έφιπποι και κριαρίζουν ο ένας τον άλλον.
  Η Agripina παρακολούθησε μια ταινία, κάποτε, για τον Ivanhoe. Όμως δεν της άρεσε. Και διέταξε να αποσύρει την έκδοσή της. Εκεί, για παράδειγμα, η κόρη του Ισαάκ, η Ρεβέκκα, έγινε ξανθιά. Και φάνηκε πώς βασανίστηκε σαν μάγισσα.
  Επιπλέον, τα γυρίσματα αποδείχθηκαν πολύ νατουραλιστικά.
  Η Αγριπίνα ήταν εξαιρετικά ευχαριστημένη με αυτό. Είναι ένα πολύ σκληρό άτομο. Παρεμπιπτόντως, η Rowena βασανίστηκε επίσης στο κάστρο von Beth . Και μια ξανθιά επίσης. Και αυτό στράφηκε εξαιρετικά στη νονά της μαφίας.
  Ναι , η Αγριπίνα έκανε πολλά πράγματα. Τώρα έχει αρχίσει να πετάει βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Ενώ στο στόχο. Αλλά είναι δυνατόν τελικά και στους ανθρώπους. Σκότωσε και με πιστόλι. Έφτιαξε πολλά πράγματα.
  Η νεαρή γυναίκα τραγούδησε:
  Μέρα νύχτα κέρδιζα τους πάντες ασταμάτητα ...
  Κρίμα που δεν ξέρω, ντροπή!
  Φαίνεται να συμπεριφέρομαι περίεργα
  Αλλά το κορίτσι είναι απλώς ο Σατανάς!
  Η Αγριπίνα ξέσπασε σε γέλια και ξεγύμνωσε ξανά τα δόντια της. Και η ίδια πιστεύει ότι το θέαμα του βασάνου είναι τόσο συναρπαστικό. Ειδικά όταν βασανίζεις όμορφα αγόρια. Και σε ποιον τα κατάφερε. Ίσως ο πατέρας της είναι ο ίδιος ο Διάβολος;
  Αν και η Αγριπίνα διάβασε ότι υπάρχει μια εκδοχή ότι ο Σατανάς είναι ένας ταπεινός υπηρέτης του Θεού. Πράγματι, θα δημιουργούσε ο Παντοδύναμος μια πραγματική αντίθεση με τον εαυτό του; Έτσι στη σύγχρονη Ρωσία φαίνεται να υπάρχει η αντιπολίτευση, αλλά φαίνεται να είναι ανύπαρκτη.
  Και ότι με τα χρόνια υπάρχει μόνο λιγότερη ελευθερία για τους ανθρώπους. Λοιπόν, δεν έχει σημασία για τους πλούσιους.
  Η Αγριπίνα έχει ήδη διαπραγματευτεί με τους ολιγάρχες. Και αυτοί δεν τους πειράζει να αλλάξουν τον ηλικιωμένο, ξεφτιλισμένο και βαριεστημένο πρόεδρο. Αλλά η Αγριπίνα φοβάται κατά κάποιον τρόπο πολύ. Και ποιος θα πάρει στον θρόνο αυτόν τον Διάβολο με τη φούστα.
  Ένα άλλο πράγμα, η ανακάλυψη ενός αγοριού-ιδιοφυΐας ανοίγει τέτοιες φανταστικές ευκαιρίες.
  Μπορείτε να κυβερνήσετε ολόκληρο τον κόσμο! Έχει υπνωτικά κύματα που επηρεάζουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο, όπως ο πιο δυνατός υπνωτιστής. Αλλά η ανθρώπινη ύπνωση δεν λειτουργεί για όλους. Και εδώ είναι απλώς η απόλυτη εξουσία πάνω στη συνείδηση και τις σκέψεις.
  Η Αγριπίνα σκέφτηκε αν έπρεπε να καλέσει κάποιον καθηγητή και να του προτείνει να δημιουργήσει ένα παρόμοιο όπλο. Ωστόσο , είναι απίθανο κάποιος ακαδημαϊκός να μπορεί να το κάνει αυτό, ιδιαίτερα γρήγορα. Πιθανότατα, ένα ξυπόλητο παιδί θαύμα με σορτς θα δημιουργήσει μια άγνωστη μέχρι τότε δύναμη και θα ενώσει την ανθρωπότητα ... υπό την κυριαρχία μιας νονάς.
  Και το ίδιο το αγόρι, προφανώς, είναι καλύτερο να εξαλειφθεί τελικά. Είναι πολύ έξυπνος. Θα είναι ένας διαρκής κίνδυνος. Είναι αλήθεια ότι θα μπορούσε να είναι ακόμα χρήσιμο.
  Η Αγριπίνα σκέφτηκε ... Πράγματι , θα ήταν κρίμα να σκοτώσει μια τόσο μεγάλη ιδιοφυΐα. Μπορεί και να βρει τρόπο να κάνει τη νονά αθάνατη! Κάποιο είδος αναζωογονητικής ακτινοβολίας θα ανοίξει. Και τότε δεν θα γεράσει ποτέ και δεν θα πεθάνει.
  Πράγματι, αν ένας από τους μεγάλους βασιλιάδες μπορούσε να γίνει αθάνατος, θα μπορούσε να καταλάβει ολόκληρο τον κόσμο. Πρώτα από όλα, ο Τζένγκις Χαν, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Ιούλιος Καίσαρας, ο Ναπολέων Βοναπάρτης, ο Καρλ της Αυστρίας και ίσως κάποιοι άλλοι είχαν πιθανότητες. Μεγάλες αυτοκρατορίες προέκυψαν, και στη συνέχεια κατέρρευσαν και πέρασαν στη λήθη, αφήνοντας μόνο βιβλία και ταινίες για τον εαυτό τους.
  Η Αγριπίνα αναστέναξε. Είναι ακόμα πολύ μικρή για να σκεφτεί τα γηρατειά. Αλλά οι γυναίκες, φυσικά, είναι πολύ πιο ευαίσθητες στα προβλήματα της ηλικίας. Και συχνά θεωρούν τους εαυτούς τους γριές σε ηλικία τριάντα ετών. Και προσέξτε κάθε ρυτίδα.
  Η Αγριπίνα άρχισε και τραγούδησε με θλιμμένη φωνή.
  Η ανθρωπότητα είναι σε μεγάλη θλίψη
  Μάλλον όλοι τον σκέφτονται!
  Δάκρυα χύνονται πάνω από αυτή τη θάλασσα
  Ο φόβος του ανθρώπου καίει τη φωτιά!
  
  Σέρνετε με το χρόνο τα χρόνια σε ένα τροχόσπιτο,
  Η γιαγιά τρίβει τη χένα της στα μάγουλά της!
  Και κάτι συνέβη στη λεπτή παρθενική κατασκήνωση,
  Από πού προέρχονται οι ρυτίδες, δεν καταλαβαίνω!
  
  Λοιπόν, γιατί είναι φωτεινό το στέμμα της φύσης,
  Ο δημιουργός των μηχανών, ξαφνικά πρέπει να μαραθεί!
  Αυτός που χρησιμοποίησε τη δύναμη του ανέμου στο κάρο,
  Δεν μπορώ να αντιμετωπίσω την κακή γήρανση!
  
  Μια ομορφιά γίνεται φρικιό
  Και ο ήρωας σβήνει μπροστά στα μάτια μας!
  Κάθε άσχημος καιρός τώρα,
  Και τη νύχτα βασανισμένη από άγριο φόβο!
  
  Αλλά ότι δεν υπάρχει σωτηρία, δεν πιστεύω,
  Ο άνθρωπος είναι ικανός να μαλώσει με τον Θεό!
  Για να γίνει μια αιώνια φιλική οικογένεια,
  Για να ήταν εύκολος ο δρόμος ανηφορικός!
  
  Οι ηλικιωμένες γυναίκες δεν θα έχουν ρυτίδες τώρα,
  Ας κάνουμε τα γηρατειά να υποχωρήσουν ντροπιαστικά!
  Και φίλε, η πρόοδος είναι ένας δυνατός γιος,
  Κοιτάζει την κορυφή της ζωής με λαμπερό βλέμμα!
  
  Και θα υπάρχει ατελείωτη ομορφιά
  Οι μέρες θα κυλούν σαν γεμάτο ποτάμι!
  Θα εμφανιστεί η ανθρώπινη καλοσύνη
  Μετά από όλα, η καρδιά θα γίνει καθαρή, ευγενής!
  
  Πιστέψτε, μια νέα ευχαρίστηση θα έρθει,
  Με τα χρόνια, η σοφία θα προσθέσει!
  Εξάλλου, ο πάγος δεν εγκαθίσταται σε ένα νεαρό σώμα,
  Σαν μαθητής που μελετάει ανυπόμονα για πέντε!
  
  Το σημάδι από πάνω, κοίτα,
  Θα ξαναδώσεις εξετάσεις, τουλάχιστον εκατό φορές!
  Και μπορείτε να φάτε κέικ με όρεξη με μέλι,
  Λοιπόν, γίνε ηλικιωμένο κορίτσι τώρα!
  Και η Αγριπίνα το πήρε και πήδηξε στρίβοντας στον αέρα. Η διάθεσή της βελτιώθηκε κάπως.
  Η νονά σκέφτηκε ότι θα ήταν δυνατό να υιοθετήσει τον Vitalik Akulov, κάνοντας τον κληρονόμό της. Ωστόσο , αν το αγόρι-ιδιοφυΐα θέλει να μοιραστεί την εξουσία μαζί της. Και ναι, έχει παιδιά.
  Και να δώσει στο παιδί την κληρονομιά του; Ναι, δεν είναι ρεαλιστικό. Το ερώτημα είναι, ωστόσο, πώς να καταγράψετε αυτήν την ισχυρή συσκευή;
  Η Αγριπίνα αποφάσισε να αφήσει το παιδί θαύμα να τελειώσει τα πάντα. Και την τελευταία στιγμή, απενεργοποιήστε το με εκτοξευτές χειροβομβίδων αερίου ύπνου. Για ποιο λόγο, και έστειλε μια ομάδα στρατιωτών ειδικών δυνάμεων, που υποτίθεται ότι περίμεναν τα θύματά τους σε μια ενέδρα.
  Αυτό το σχέδιο ήταν απλό, αλλά θα μπορούσε να είναι το πιο αποτελεσματικό. Επιπλέον, οι εκτοξευτές χειροβομβίδων ήταν οι πιο σύγχρονοι με ηλεκτρονική καθοδήγηση και αυξημένη ταχύτητα.
  Και το αέριο έδρασε σχεδόν αμέσως, επίσης η τελευταία εξέλιξη. Και οι ειδικές δυνάμεις ήταν επιλεκτικές και άρτια εξοπλισμένες. Έτσι η Αγριπίνα ήλπιζε ότι όλα θα πήγαιναν χωρίς κανένα πρόβλημα και κενό . Πιο συγκεκριμένα, θα είναι εντάξει.
  Και θα συλλάβει την πιο ισχυρή εγκατάσταση, που θα της δώσει δύναμη σε ολόκληρο τον πλανήτη.
  Και μετά γυρίζει. Θα φτιάξει για τον εαυτό του μια πυραμίδα πάνω από το Έβερεστ, και πολλά διαφορετικά μνημεία και αγάλματα.
  Και όλοι οι αρχηγοί των άλλων κρατών θα καρφωθούν. Δεν θα τα χρειάζεται πια.
  Και τα παιδιά θα περπατούν ξυπόλητα όλο το χρόνο, και θα τα χτυπούν στα τακούνια με ξύλα.
  Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Αυτό που μόνο η Αγριπίνα δεν έχει κάνει ακόμα cool.
  Είναι ένα εφευρετικό κορίτσι .
  Και τότε η νονά της μαφίας άρχισε να τραγουδάει.
   Ότι ένα άτομο δεν μπορεί να περιοριστεί με κανέναν τρόπο.
  Η επιθυμία του να γίνει Παντοδύναμος Θεός...
  Έτσι ώστε το κέντρο του σύμπαντος να είναι μία Γη,
  Να υπακούω σε όλα σε αυτόν τον κόσμο της ύπαρξης.
  
  Μια κίνηση του πινέλου , αυτός είναι ένας ανεμοστρόβιλος γαλαξιών,
  Υπάρχουν κόκκινα αστέρια παπαρούνας μέσα, πλανήτες σαν μαργαρίτες!
  Άλλωστε, ο Θεός ο Δημιουργός δεν υποχώρησε στον άνθρωπο,
  Δεν θέλει να είναι μικρό έντομο!
  
  Όλοι μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν τέτοιο νόμο,
  Τι τρισεκατομμύριο παρσέκ σε σοκολάτα!
  Το μυαλό μας, ένας ανεμοστρόβιλος από ηφαίστεια, είναι αγανακτισμένος,
  Η επιστήμη έχει οδηγήσει το είδος της σε μια ανταμοιβή!
  
  Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπήρξαν στιγμές
  Τότε που ήμασταν απλώς άγριοι
  Όταν η φωτιά και η βροχή είναι κακά,
  Και λέγαμε βασιλιάδες λιοντάρια και τίγρεις!
  
  Όταν το άροτρο λύγισε σαν στραβό κατάστρωμα,
  Ο σκλάβος έσκαψε τη γη με μια βαριά σκαπάνη!
  Μετά ποτίσαμε το ζουμερό λιβάδι,
  μας βασάνιζαν σαν στο τέλος!
  
  Λοιπόν, επιστήμη, είσαι μητέρα,
  Βρήκε την ευκαιρία να κάνει τη σκέψη αθάνατη!
  Μπορούμε με τόλμη να σκίσουμε τις λεγεώνες,
  Και σερφάρετε στο απέραντο σύμπαν!
  
  Έχουμε πετύχει τέτοια ώστε ο Κύριος,
  Μάλλον δεν μπόρεσα να το καταλάβω μόνος μου!
  Έχουμε υπερσάρκα από το princeps plasma,
  Και στα κεφάλια των κβάζαρ υπάρχει δύναμη και σοφία!
  
  Ξεκίνησε το ταξίδι του με ένα συνηθισμένο όπλο,
  Μόνο στην αρχή μπορούσε να μετακινήσει το δέντρο.
  Αλλά έγινε κάτι πιο δροσερό από μέταλλο,
  Επούλωση της πληγής σε μια στιγμή!
  
  Τώρα, είμαστε άνθρωποι, η φυλή των υπερανθρώπων,
   Ικανός να κάνει το αδύνατο!
  Λύστε οποιοδήποτε πρόβλημα,
  Δεν είναι δύσκολο για εμάς να αλλάξουμε το σύμπαν!
  
  Αλλά αν θέλεις, μπορείς πραγματικά να γίνεις Θεός,
  Σερβίρετε σαν σκύλος χωρίς φόβο στον άνθρωπο!
  Σε τελική ανάλυση, η Ρωσία μας είναι πέρα από τη δύναμη ενός υπερποντικού ,
  Μην είσαι το ρόπαλό της στα όρια του αιώνα!
  Η Αγριπίνα τραγούδησε, και θυμωμένη χτύπησε το βαρύ, δυνατό πόδι της και γρύλισε:
  Δεν με νοιάζουν οι άνθρωποι
  Θέλω να διατάξω...
  Ακόμα και οι πιο σημαντικοί άνθρωποι
  Θα σε κάνω να πέσεις κάτω!
  Και άστραφτε με τα σμαραγδένια και, ταυτόχρονα, ζαφείρια μάτια της.
  Μετά άκουσα το ρεπορτάζ. Τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής. Οι Ταλιμπάν προχωρούν προς τα βόρεια. Τα ρωσικά στρατεύματα, από τα οποία είναι λίγα στο Τατζικιστάν, υποχωρούν. Είναι αλήθεια ότι προσπαθούν να βομβαρδίσουν και να πραγματοποιήσουν πυραυλικές επιθέσεις.
  Στην Ουκρανία, οι μάχες είναι αρκετά βάναυσες. Γιατί, πάντα. Το ενδιαφέρον νέο είναι ότι ο πρόεδρος φαίνεται να ακύρωσε τις συναντήσεις του. Επίσης, προφανώς, προβλήματα υγείας. Όσο το καλύτερο, η Αγριπίνα θα έχει περισσότερες πιθανότητες να γίνει η νέα βασίλισσα. Σε αυτή την περίπτωση, φυσικά, εάν η εγκατάσταση του αγοριού δεν λειτουργήσει.
  Στην πραγματικότητα, μπορεί να μην λειτουργεί σε παγκόσμια κλίμακα. Στη συνέχεια, η ίδια η νονά θα πάει στην προεδρία της Ρωσίας.
  Στην πραγματικότητα, η Αγριπίνα δεν είναι ασήμαντη. Είναι μια πολύ cool κυρία. Και τα γυμνά της πόδια σπάνε τσιμεντένιες πλάκες και σπάνε κορμούς.
  Η Αγριπίνα πετάχτηκε και άρχισε να χορεύει. Ξαφνικά ήθελε να κουνηθεί. Και δείξε την ανδρεία σου.
  Στην πραγματικότητα είναι μαχήτρια πρώτης τάξεως. Γιατί δεν χτυπάει τα αγόρια.
  Υπάρχουν έφηβοι εδώ που κάνουν καράτε και μπορείτε να εξασκήσετε χτυπήματα πάνω τους.
  Η Αγριπίνα φώναξε:
  Καράτε , καράτε, άμαξα,
  Γίνε σαν ζύμη σε αλουμινόχαρτο!
  Μετά από αυτό, η τρομερή γυναίκα έδειξε τους πλακωτούς κοιλιακούς της!
  Η Αλμπίνα βγήκε σε ένα ειδικό ρινγκ. Ήταν μόνο με μπικίνι και μπορούσε κανείς να εκτιμήσει την εξαιρετικά ισχυρή και πολύ μυώδη σιλουέτα της.
  Δεν είναι μόνο με δυνατούς και σμιλεμένους μύες, αλλά και μαυρισμένη, σχεδόν σαν μαύρη γυναίκα. Δεν θα βγουν όλοι εναντίον ενός τέτοιου πολεμιστή.
  Εδώ η νονά της μαφίας έδωσε σήμα. Ένα ξυπόλητο αγόρι περίπου δεκατεσσάρων έτρεξε στο ρινγκ. Η Αγριπίνα άρχισε να τον χτυπάει με τα χέρια της. Και για να μην κλείσω τη συνείδηση, αλλά ότι ήταν πολύ οδυνηρό.
  Ο πολεμιστής της μαφίας τραγούδησε:
  Μην έχετε έλεος στα αγόρια
  Σκοτώστε τα καθάρματα ...
  Πώς να συνθλίψετε κοριούς
  Χτυπήστε σαν κατσαρίδες!
  Έχοντας χτυπήσει καλά το αγόρι, το πέταξε έξω από το ρινγκ.
  Έβγαλε και έσβησε.
  Στη συνέχεια έτρεξε έξω, με γυμνά τακούνια που αναβοσβήνουν, ένας άλλος όμορφος και μυώδης έφηβος.
  Η Αγριπίνα του επέτρεψε να κλωτσάει στον Τύπο, τον οποίο έχει σαν πανοπλία η γυναίκα ήρωας. Και μετά άρχισε να τον χτυπάει. Επιπλέον, χωρίς να σκεφτώ να το σβήσω με χτυπήματα, ώστε το αγόρι να έχει περισσότερες μελανιές και χτυπήματα.
  Βόγκηξε μάλιστα από τον πόνο. Και η Αγριπίνα το πέταξε. Έριξε νοκ άουτ το τρίτο αγόρι με ένα χτύπημα στο κεφάλι της. Μετά τραγούδησε:
  Είμαι η πιο τρομακτική γυναίκα στον κόσμο
  Και δεν μπορείτε να ξεφύγετε, πιστέψτε με, από την τουαλέτα !
  Μετά από αυτό, γέλασε.
  Η νονά της μαφίας πήρε το τέταρτο αγόρι και το πέταξε στο ρινγκ. Μετά σήκωσε και έσφιξε τα χέρια του στα σχοινιά. Και έκανε ένα σημάδι:
  - Φτερό χήνας για μένα!
  Οι γυναίκες διαιτητές της έδωσαν τα απαιτούμενα .
  Η Αγριπίνα άρχισε να γαργαλάει τη φτέρνα του αγοριού. Άρχισε να γελάει και να γελάει.
  Η νονά της μαφίας τραγούδησε:
  Μου αρέσει να παίζω κρυφτό με το αγόρι,
  Μου αρέσει να παίζω κρυφτό με το αγόρι!
  Μετρήστε ξανά μέχρι το δέκα!
  Λατρεύω τους γρίφους!
  Λατρεύω τους γρίφους!
  Αλλά να βρεις, όχι να χάσεις!
  Μετά από αυτό, άρχισε να γαργαλάει το αγόρι στη γυμνή σόλα ακόμα πιο έντονα.
  Ο Τομ δεν τραυματίστηκε και γέλασε. Η ψυχαγωγία, φυσικά, είναι ενδιαφέρουσα. Είναι επίσης βασανιστήριο.
  Η Αγριπίνα θυμήθηκε πώς, σε μια νεαρή αποικία, γαργαλούσε επίσης μια κοπέλα κρατούμενη. Και γαργαλήθηκε τόσο πολύ που έχασε τις αισθήσεις της. Μπορεί να σε γαργαλήσουν μέχρι θανάτου. Και αυτό είναι, πράγματι, βασανιστήριο χωρίς ίχνος.
  Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να εκθέτεις όμορφα κορίτσια και αγόρια σε αυτό. Είμαι έκπληκτος που η αστυνομία δεν το είχε σκεφτεί αυτό πριν. Πράγματι, δεν μπορείτε να το αποδείξετε και δεν υπάρχουν εξωτερικοί τραυματισμοί. Αν και, ίσως το γεγονός είναι ότι η αστυνομία δεν περιλαμβάνει συχνά όμορφες γυναίκες και αγόρια μεταξύ εκείνων που μπορούν να παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες.
  Η Αγριπίνα βαρέθηκε να γαργαλάει και πέταξε το αγόρι έξω από το ρινγκ. Και το πέμπτο παιδί προσπάθησε να μετακινήσει τη γυμνή φτέρνα του στο ηλιακό πλέγμα. Η νονά δίστασε ελαφρά και έχασε ένα πολύ οδυνηρό χτύπημα. Τι την έκανε να ανατριχιάσει. Το αγόρι άρχισε να τη χτυπά με τα γάντια του στο κεφάλι.
  Η Αγριπίνα απάντησε και το παιδί πέταξε με τα μούτρα έξω από το ρινγκ.
  Μετά από αυτό, η ηρωική γυναίκα το βαρέθηκε.
  Και κατέβηκε και κάθισε στον καναπέ, άρχισε να κάνει κλικ στον υπολογιστή.
  Φαίνεται ότι έχει παιχνίδια. Πράγματι, η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ.
  Και στο παιχνίδι πολέμου, μπορείτε να επιλέξετε τεράστια χαρτιά και να κόψετε για μεγάλο χρονικό διάστημα στη στρατηγική.
  Άρχισε η Αγριπίνα κάνοντας κλικ στο πληκτρολόγιό της. Εδώ έχει πολλή δουλειά ακόμα. Αλλά, φυσικά, η νονά χρησιμοποίησε τον κωδικό απάτης. Και ας σφραγίσουμε τα στρατεύματα με μεγάλη δύναμη και ενέργεια. Συμπεριλαμβανομένων των δεξαμενών. Από νάνος, μέχρι υπερ-βαριά, ακόμη και θωρηκτά ξηράς.
  Ένα τέτοιο παιχνίδι όμως και η νονά της μαφίας δεν άργησε να βαρεθεί.
  Αν και, όταν τα τανκς πέφτουν σε έναν συμπαγή τοίχο και τα πάντα στο πέρασμά τους καίγονται με πύρινους πίδακες, φαίνεται πολύ όμορφο.
  Η Αγριπίνα σκέφτηκε, θα μπορούσαν οι Ναζί να είχαν κερδίσει τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο; Καταρχήν, σίγουρα είχαν ευκαιρίες. Το πρώτο μεγάλο λάθος του Χίτλερ ήταν ότι σταμάτησε τα τανκς υπό τον Ντιούκερ. Αν οι Βρετανοί αποκόπτονταν, τότε θα αιχμαλωτίζονταν πολλές εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες. Και τότε, ίσως, ο Τσόρτσιλ θα είχε δεχτεί την προσφορά της Γερμανίας για ειρήνη. Και αν δεν είχε δεχτεί, τότε οι πιθανότητες να καταλάβει τη Βρετανία πίσω στο σαράντα έτος θα ήταν πολύ μεγαλύτερες. Ήταν επίσης δυνατό, μεταφέροντας τα εργοστάσια αεροσκαφών σε τρόπο λειτουργίας με τρεις βάρδιες, να παραχθούν περισσότερα αεροσκάφη και να κερδίσουμε την αεροπορική μάχη για την Αγγλία.
  Με τον ίδιο τρόπο όπως τα στρατεύματα αποβίβασης, θα ήταν αρκετά ρεαλιστικό ακόμη και τον Νοέμβριο του 1940. Δηλαδή οι Γερμανοί έχασαν πολλές ευκαιρίες.
  Παρεμπιπτόντως, γιατί ο Χίτλερ δεν έστειλε στρατεύματα στην Αφρική το 1940; Τότε ήταν δυνατό να καταλάβει ολόκληρη τη Μεσόγειο, ακόμη και να καταλάβει τη Μέση Ανατολή.
  Φυσικά, οι Γερμανοί θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν αποτρέψει την ήττα των Ιταλών στην Ελλάδα και να την είχαν καταλάβει με στρατεύματα τον χειμώνα. Τότε, πιθανότατα, δεν θα είχε γίνει αντιγερμανική εξέγερση στη Γιουγκοσλαβία. Και σε αυτή την περίπτωση, οι Γερμανοί θα είχαν επιτεθεί στην ΕΣΣΔ στις 15 Μαΐου 1941. Και θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν χρόνο να πάρουν τη Μόσχα πριν από το φθινόπωρο απόψυξη και τους τρομερούς παγετούς του χειμώνα.
  Και άξιζε τον κόπο να επιτεθούν οι Γερμανοί στην ΕΣΣΔ; Ίσως θα ήταν καλύτερο να πάρουμε τη Βρετανία με όλες τις αποικίες της; Σε αυτή την περίπτωση, η Γερμανία είχε αφθονία πετρελαίου, συν εργατικό δυναμικό, πρώτες ύλες και αποικιακά τμήματα.
  Αν και, ίσως, ο Στάλιν θα μπορούσε να επιτεθεί πρώτος. Τώρα που η Ρωσία επιτέθηκε στην Ουκρανία, και αυτό έγινε από έναν προσεκτικό, όπως συνήθως πιστεύεται, πρόεδρο, αυτό δεν φαίνεται πλέον σαν φαντασίωση του Suvorov-Rezun . Στάλιν, αυτός είναι πράγματι ένας σκληρός και αιματηρός τύραννος που πυροβόλησε τους φίλους και τους συγγενείς του. Και μπορεί επίσης να αποφασίσει να επιτεθεί.
  Είναι ακόμη πιο ξεκάθαρο ότι μετά την κατάληψη της Βρετανίας και των αποικιών της, η ΕΣΣΔ δεν θα είχε πλέον την ευκαιρία να κερδίσει έναν πόλεμο φθοράς.
  Οπότε, φυσικά, όλα θα μπορούσαν να συμβούν. Σε κάθε περίπτωση, ο Φύρερ ξεκίνησε πόλεμο με την ΕΣΣΔ, έχοντας ήδη πολύ ολισθηρές πιθανότητες. Αλλά ο Κόκκινος Στρατός, όχι έτοιμος για άμυνα και όχι πολύ εκπαιδευμένος, κολύμπησε. Και οι πιθανότητες εξακολουθούσαν να υπάρχουν.
  Ακόμη και μετά την ήττα των Γερμανών κοντά στη Μόσχα, δεν χάθηκαν όλα.
  Αν η Ιαπωνία είχε κερδίσει τη Μάχη του Μίντγουεϊ, και θα έπρεπε να την είχε κερδίσει, αφού τα στρατεύματά της ήταν ανώτερα από τους Αμερικανούς σε εμπειρία και εκπαίδευση μάχης και δεν ήταν κατώτερα σε δύναμη. Αλλά λόγω πολλών ατυχημάτων, τη μάχη κέρδισαν οι Αμερικανοί.
  Υπήρχε επίσης μια ευκαιρία για τον Rommel να καταλάβει την Αίγυπτο και να νικήσει τα αγγλικά στρατεύματα, αν δεν είχε σταματήσει μετά την κατάληψη του Tolbuk. Και, τέλος, στο ανατολικό μέτωπο, οι Γερμανοί θα μπορούσαν να είχαν πάρει το Στάλινγκραντ εν κινήσει, αν ο Χίτλερ προσωπικά δεν είχε δώσει τη διαταγή να στρίψει την Τέταρτη Στρατιά Πάντσερ νότια προς την κατεύθυνση του Καυκάσου. Ως αποτέλεσμα, οι Γερμανοί έχασαν δύο εβδομάδες πολύτιμου χρόνου και ο Κόκκινος Στρατός κατάφερε να εγκαταστήσει άμυνες κοντά στο Στάλινγκραντ.
  Αν όχι για αυτά τα γεγονότα, τότε το Τρίτο Ράιχ είχε την ευκαιρία να κερδίσει μαζί με την Ιαπωνία.
  Μετά το Στάλινγκραντ, οι Γερμανοί θα μπορούσαν, ίσως, στην καλύτερη περίπτωση, να φέρουν τον πόλεμο στην ισοπαλία. Αν και ο Χίτλερ συνέχιζε να κουρεύει . Ένα από τα λάθη του ήταν η μαζική παραγωγή πολύ ακριβών, αλλά όχι ακριβών, πυραύλων FAA. Δεν δικαιώθηκαν, αλλά απορρόφησαν πολλούς πόρους του Τρίτου Ράιχ.
  Ναι, και ίσως η αεριωθούμενη αεροπορία ήταν πολύ ακριβή και ακατέργαστη εκείνη την εποχή, και επίσης δεν δικαιολογούσε τον εαυτό της. Μπορείτε να απαριθμήσετε πολλά λάθη του Χίτλερ.
  Συγκεκριμένα, η μεταφορά της οικονομίας σε στρατιωτική βάση ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση μόλις το σαράντα δεύτερο έτος. Και ολοκληρωτικός πόλεμος κηρύχθηκε μόνο στο σαράντα τρίτο. Και η καθολική υπηρεσία εργασίας εισήχθη μόλις το σαράντα τέταρτο.
  Και αν η οικονομία είχε τεθεί σε πολεμική βάση το 1940, όλα θα ήταν διαφορετικά.
  Λοιπόν, οι Γερμανοί θα κέρδιζαν αν δεν ήταν νονά η Αγριπίνα. Και πιθανότατα θα δούλευε κάπου ως σκλάβα στα χωράφια, ξυπόλητη και με σκισμένο χιτώνα. Εκτός βέβαια αν θα υπήρχε σκλαβιά. Είναι πιθανό ότι ο Χίτλερ, ο οποίος πιστεύεται από ορισμένους ότι είχε τη νόσο του Πάρκινσον, σύντομα θα αναδιπλωθεί και κάποιος πιο μετριοπαθής θα έμπαινε και θα απελευθερώσει τον ναζισμό.
  Για παράδειγμα, υπήρχε η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία - πολύ σκληρή. Τότε όμως ο αυτοκράτορας Καρακάλ έδωσε σε όλους τους κατοίκους του τη ρωμαϊκή υπηκοότητα. Αλλά οι Ρωμαίοι , πράγματι, δεν ήταν άγγελοι. Στον ίδιο τον Χίτλερ άρεσε να συγκρίνει το Τρίτο Ράιχ με τη Ρώμη. Παρά τη βαρβαρότητά τους, οι Ρωμαίοι δημιούργησαν έναν πανίσχυρο πολιτισμό.
  Η Agripina στην οθόνη κάλεσε ξανά το εργαστήριο, όπου συνεχίστηκαν οι εργασίες για τη δημιουργία όπλων μαζικής ύπνωσης.
  Η ορατότητα δεν ήταν πολύ καλή.
  Η νονά ρώτησε με ένα πονηρό χαμόγελο:
  - Καλά? Μπορούν να κάνουν κάτι;
  Ο επικεφαλής της μυστικής αστυνομίας, Fatrushev, απάντησε:
  - Προσπαθούμε. Αλλά είναι γεμάτο διαφορετικούς ιούς. Αυτό το αγόρι είναι απλώς ένας διάβολος, και καταφέρνει να κάνει κάτι τέτοιο!
  Η Αγριπίνα τραγούδησε:
  Fatrushev , κολύμπησες με το μυαλό σου για πολλή ώρα,
  Σ 'ερωτεύτηκα...
  Μου αρέσει το αγόρι διάβολος τώρα
  Θέλω να είμαι φίλος μαζί του!
  Ο αρχηγός της μυστικής αστυνομίας παρατήρησε:
  - Δεν πρόκειται για παιδί, αλλά για έφηβο. Και το αγόρι που το κάνει αυτό.
  Η Αγριπίνα παρατήρησε:
  -Κάνω κι εγώ πολλά πράγματα! Και δεν φοβάμαι τους έφηβους!
  Ο Φατρούσεφ έγνεψε καταφατικά.
  - Φυσικά, υπέροχο!
  Η νονά ρώτησε:
  - Και πώς νιώθει ο πρόεδρος;
  Ο αρχηγός της μυστικής αστυνομίας ρώτησε:
  - Πρόεδρος ποιας χώρας;
  Η Αγριπίνα απάντησε χαμογελώντας:
  - Ρωσία!
  Ο Φατρούσεφ ανασήκωσε τους ώμους του και απάντησε:
  Προφανώς είναι υπερβολικά κουρασμένος. Ίσως, αν και αυτό είναι προσεκτικά κρυμμένο, ένα μικροεγκεφαλικό επεισόδιο ήταν αρκετό . Καταλαβαίνετε, τέτοια υπέρογκα φορτία!
  Η νονά γέλασε.
  - Ναι, και εκατομμύρια περισσότεροι Ουκρανοί καθημερινά βρίζουν με όλη τους τη δύναμη! Αυτό σίγουρα θα επηρεάσει την υγεία σας!
  Ο αρχηγός της μυστικής αστυνομίας ρώτησε:
  - Πιστεύεις στη δύναμη της κατάρας;
  Η Αγριπίνα παρατήρησε:
  - Ακούσατε για την ινδική κατάρα των προέδρων των ΗΠΑ; Αυτοί που η θητεία τους αρχίζει από το μηδέν;
  Ο Φατρούσεφ έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι σίγουρα! Το μίλησαν ακόμη και στην τηλεόραση. Ίσως όμως να είναι απλώς σύμπτωση!
  Η νονά παρατήρησε:
  - Όταν υπάρχουν περισσότερες από δύο συμπτώσεις, αυτές δεν είναι πια συμπτώσεις! Υπάρχει λοιπόν λίγη δύναμη!
  Ο αρχηγός της μυστικής αστυνομίας έγνεψε καταφατικά και παρατήρησε:
  - Ο Πρόεδρος παρουσιάζει σημάδια της νόσου του Πάρκινσον εδώ και πολύ καιρό. Οπότε ούτως ή άλλως δεν του έμεινε πολύς χρόνος. Τι θες στη θέση του;
  Η Αγριπίνα γρύλισε επιθετικά:
  - Δεν είναι δουλειά σου!
  Και τραγούδησε με χαμόγελο:
  Θέλω να πετάξω σαν αετός μόνος στον κόσμο,
  φλέγεται σαν λαμπερό αστέρι...
  Να είσαι το ιερό είδωλο της ανθρωπότητας,
  Και μην αποχωρίζεσαι ποτέ την εξουσία!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #19
  Η εργασία υπό την ηγεσία του Vitalik συνεχίστηκε. Το αγόρι ήταν όλο και πιο σίγουρο για την τελική επιτυχία. Ειδικά όταν η ενέργεια των γραβιτονίων έρεε από διαφορετικά σημεία του πλανήτη Γη. Ήταν κάτι σαν ένα καρτούν για τις έφηβες μεταλλαγμένες χελώνες νίντζα, όπου ένα ζευγάρι κακοποιών προσπάθησαν επίσης να αποκτήσουν εξουσία πάνω στον πλανήτη Γη. Είναι αλήθεια ότι εδώ ήταν μερικοί έφηβοι που ήταν εξωτερικά όμορφοι.
  Και οι στόχοι τους φαίνεται να είναι ευγενείς. Για παράδειγμα, για να τερματιστούν οι πόλεμοι, η πείνα, οι ασθένειες, το έγκλημα και, μακροπρόθεσμα, τα γηρατειά.
  Δεν είναι λοιπόν τόσο ξεκάθαρο.
  Η Albina, κατακτώντας τη γεννήτρια, σημείωσε:
  - Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι μεγάλη ευθύνη έχει η κυβέρνηση;
  Το ιδιοφυές αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Το καταλαβαίνω, φυσικά!
  Το κορίτσι-ήρωας παρατήρησε σαρκαστικά:
  - Θεωρητικά, βέβαια, το καταλαβαίνεις!
  Ο Βιτάλικ ανασήκωσε τους ώμους του και σημείωσε:
  - Οι πρόεδροι επίσης δεν γίνονται σχολικά βιβλία. Ας το καταλάβουμε λοιπόν κάπως! Στο τέλος, η εξέγερση δεν θα είναι πλέον δυνατή.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  - Αν υπάρχουν βλάβες στα ηλεκτρονικά; Δεν το έχεις σκεφτεί αυτό;!
  Το ιδιοφυές αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Θα το φτιάξω. Και θα με βοηθήσεις.
  Η ηρωίδα σημείωσε:
  - Αν όλη η ανθρωπότητα αποτελείται από υπάκουα ζόμπι, εκτός από ένα ζευγάρι - εσύ και εγώ, τότε αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για τον πολιτισμό.
  Ο Βιτάλικ ρώτησε χαμογελώντας:
  - Γιατί αυτό?
  Η Αλμπίνα απάντησε λογικά:
  - Κι αν τρελαθούμε, ή μας συμβεί κάτι. Στη Γη, φανταστείτε τι μπορεί να έρθει ένας εφιάλτης!
  Το ιδιοφυές αγόρι έσμιξε το μέτωπό του και παρατήρησε:
  - Είναι απαραίτητο , σε αυτή την περίπτωση, να καταλήξουμε σε κάτι. Ίσως δημιουργήσουμε κάτι σαν τους κλώνους μας. Αν είναι ανωτέρα βία, θα μας πάρουν τη θέση!
  Το κορίτσι-ήρωας ανασήκωσε τους ώμους της και απάντησε:
  - Λοιπόν ... Αυτή μπορεί να μην είναι η καλύτερη διέξοδος. Ειδικά αν ο κλώνος είναι τόσο λαμπρός όσο εσύ. Επιπλέον, τα φαινομενικά πολύπλοκα ζώα όπως τα πρωτεύοντα και οι άνθρωποι δεν μπορούν να κλωνοποιηθούν καθόλου!
  Ο Βιτάλικ ρώτησε χαμογελώντας:
  - Από πού προέρχονται αυτές οι πληροφορίες;
  Η Αλμπίνα ανασήκωσε τους ώμους της και απάντησε:
  - Σε κάθε περίπτωση, ο κλώνος πρέπει ακόμα να αναπτυχθεί. Και δεν θα υπάρχει κανένας σαν εσένα. Ίσως μόνο μια επιφανειακή ομοιότητα.
  Το ιδιοφυές αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Παρηγορήθηκε!
  Και συνέχισε να δουλεύει. Στην πραγματικότητα, ο λαμπρός Vitalik ήθελε να σώσει την ανθρωπότητα. Και από την υπερθέρμανση του πλανήτη, και από πολέμους, και από άλλες κακοτυχίες.
  Κάποτε, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βόρεια Κορέα σχεδόν εξαπέλυσαν έναν πυρηνικό πόλεμο. Και τώρα ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος του πυρηνικού πολέμου εξαιτίας της Ουκρανίας. Και πόσοι άνθρωποι έχουν πεθάνει και έχουν μείνει ανάπηροι λόγω του κορωνοϊού;
  Μπορείτε επίσης να θυμηθείτε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, πόσο αίμα χύθηκε σε αυτόν. Συμπεριλαμβανομένων αμάχων.
  Ο Βιτάλικ παρατήρησε με κακία:
  - Πρέπει να δημιουργήσουμε μια ενιαία αυτοκρατορία στον κόσμο. Και θα δούμε. Θα είναι δυνατόν, η Αλμπίνα κι εγώ, να ιδρύσουμε μια δυναστεία. Επιπλέον, δεν είναι δύσκολο με τη σύγχρονη τεχνολογία. Κάντε το έτσι ώστε να έχουμε εκατομμύρια παιδιά!
  Το κορίτσι ήρωας έγνεψε καταφατικά.
  - Ναί! Τώρα είναι πολύ πιθανό. Ειδικά τεχνητά.
  Το ιδιοφυές αγόρι έγνεψε καταφατικά και συνέχισε:
  - Τα παιδιά θα συνηθίσουν στο νέο σύστημα και θα υπακούουν σε εμένα και την οικογένειά μου ακόμα και χωρίς υπνοκύματα . Και μετά, θα πετάξουμε στα αστέρια και θα εξερευνήσουμε άλλους πλανήτες. Οι μηλιές θα ανθίσουν και στον Άρη. Όπως και σε άλλους πλανήτες. Έχω σχέδια να κυριαρχήσω στον Δία, με όλη του την τρελή βαρύτητα.
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά και τραγούδησε:
  Ονειροπόλα, σε κάλεσα
  Εσύ και εγώ είμαστε ένα πολύ ωραίο ζευγάρι!
  Είσαι έξυπνος, το αγόρι μου είναι υπέροχο,
  Μόνο εσείς έχετε μια πολύ άγρια κίνηση !
  Τα παιδιά της ιδιοφυΐας συνέχισαν να εργάζονται σκληρά.
  Οι εργασίες επρόκειτο να ολοκληρωθούν εντός των επόμενων ωρών. Και η Αγριπίνα ήταν ανυπόμονη. Ήθελε πραγματικά εξουσία σε όλο τον κόσμο. Φυσικά, όχι για να ωφεληθεί η ανθρωπότητα, αλλά για να κυβερνήσει τον εαυτό της. Και κυριολεκτικά απολαμβάνουν τη δύναμή τους. Και είχε σχέδια.
  Στην πραγματικότητα, ένας πλανήτης Γη δεν αρκεί. Γιατί να μην κατακτήσετε ολόκληρο το σύμπαν; Θα ήταν επίσης πολύ ωραίο. Πόσα αστέρια υπάρχουν στο σύμπαν; Οι επιστήμονες λένε: εκατό εξάξια! Σίγουρα δεν αρκεί για έναν κλέφτη σαν αυτήν. Η Αγριπίνα τραγούδησε βγάζοντας τα πολύ μεγάλα και δαγκωτά δόντια της:
  - Οι φιλοδοξίες μου δεν γνωρίζουν όρια,
  Είναι γεμάτοι όνειρα να ποδοπατήσουν τον κόσμο...
  Τέτοια στο κεφάλι ενός ιδιότροπου κλέφτη,
  Πρέπει να είναι κόρη του Σατανά!
  Και η Αγριπίνα πώς γελάει. Μετά διέταξε να παίξουν αμερικανικό ποδόσφαιρο: μια ομάδα αγοριών εναντίον μιας ομάδας κοριτσιών. Αυτό, επίσης, είναι κάπως αστείο. Νόμιζα ότι οι Αμερικανοί έχασαν πραγματικά τον πόλεμο στο Βιετνάμ. Και η ΕΣΣΔ είχε το Αφγανιστάν. Και επίσης, στην πραγματικότητα, έχασε , έστω και όχι με τη στρατιωτική έννοια της λέξης. Και τώρα ο πόλεμος με την Ουκρανία. Πρόκειται για μια βάναυση αδελφοκτόνο σφαγή.
  Και πάλι, τα μαθήματα της ιστορίας δεν χρησιμοποιήθηκαν .
  Η Αγριπίνα τραγούδησε αναστενάζοντας:
  Μα γιατί,
  Είναι αδύνατο να ζεις στο μυαλό!
  Μα γιατί,
  Η ζωή δεν μας διδάσκει τίποτα
  Μα γιατί,
  Δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν
  Μα γιατί!
  Μα γιατί!
  Λοιπόν, γιατί ο αδελφός σήκωσε το χέρι του στον αδελφό,
  Μα γιατί,
  Πυροβολεί πολυβόλο θανάτου
  Μα γιατί,
  Το αίμα βύθισε το μάγουλο του νεαρού,
  Μα γιατί!
  Μα γιατί!
  Τότε η Αγριπίνα παρατήρησε ότι είχε γίνει πολύ συναισθηματική και είπε έξαλλη:
  - Κρεμάω και μεταφυτεύω όλους!
  Έπειτα, λίγο push -ups από το πάτωμα στις γροθιές της. Τότε διέταξε το αγόρι να καθίσει στους ώμους της. Κάθισε ένας δυνατός έφηβος περίπου δεκαπέντε. Και η ισχυρή γυναίκα άρχισε να κάνει push-up μαζί του. Και η ανάσα της ήταν τόσο δυνατή.
  Το αγόρι παρατήρησε:
  - Είσαι πολύ δυνατός!
  Η Agripina πρόσθεσε:
  - Επίσης έξυπνος!
  Και ξεγύμνωσε τα δόντια της. Μετά από push-ups , η ισχυρή γυναίκα έκανε και τον Τύπο. Έπειτα έβαλε έναν μεγαλόσωμο έφηβο στους ώμους της και άρχισε να καμπουριάζει.
  Έτσι διατήρησε τη φόρμα της. Σκύβοντας, σκέφτηκε ότι τελικά η εξουσία πάνω στον κόσμο είναι γλυκιά. Τι γίνεται όμως αν σκοτώσει το ιδιοφυές αγόρι και τότε η εφεύρεσή του βγει εκτός ελέγχου; Θα ήταν ωραίο να υποτάξουμε το παιδί-θαύμα. Κάνε τον υποτακτικό σκλάβο χωρίς να του στερήσεις ιδιοφυΐα! Πώς όμως μπορεί να επιτευχθεί αυτό; Μήπως να προσκαλέσετε έναν από τους δυνατούς υπνωτιστές;
  Ωστόσο, είναι τόσο ισχυρή η ύπνωση; Οι υπνωτιστές δεν έχουν πάρει την εξουσία σε όλο τον κόσμο.
  Η Αγριπίνα τελείωσε τις σπουδές και πήγε στο διπλανό δωμάτιο για να κολυμπήσει στην πισίνα.
  Εν τω μεταξύ, ο Vitalik συνέχισε να εργάζεται. Μία από τις ιδέες ήταν να δημιουργηθεί ένα προστατευτικό πεδίο για την απόκρουση των χτυπημάτων. Αν, ας πούμε, κάποιος θα εκτόξευε έναν υπερηχητικό πύραυλο. Ωστόσο, η σύγχρονη τεχνολογία σας επιτρέπει να χτυπάτε από απόσταση. Το αγόρι δούλευε με τέτοιο τρόπο που ακόμη και ο ιδρώτας άρχισε να στάζει από πάνω του.
  Η Albina τραγούδησε για ζωντάνια:
  Ας χτυπήσουμε πιο δυνατά, τραβήξτε πιο σφιχτά!
  Θα χτίσουμε, πιστεύω, τον κομμουνισμό,
  Και μόνο πάνω, ούτε ένα βήμα κάτω!
  Και θα ακουστεί ένα παιδικό και εύθυμο σφύριγμα!
  Ο Βιτάλικ θυμωμένος παρατήρησε:
  Δεν είμαστε πια παιδιά! Έχουμε μια μεγάλη αποστολή μπροστά μας. Δεν είναι!?
  Η Αλμπίνα γέλασε και σημείωσε:
  - Ναι, ίσως ναι. Αλλά πρέπει να καταλάβουμε ... Λοιπόν, τι άλλο υπάρχει να συζητήσουμε!
  Το αγόρι θυμωμένο είπε:
  - Αρκετά κουβεντιάζουμε και μαλώνουμε,
  Σχετικά με διάφορα μικροπράγματα...
  Πρέπει να το χτίσουμε αυτό
  Να σταθεί για αιώνες!
  Το ηρωικό κορίτσι συμφώνησε:
  - Εδώ έχεις απόλυτο δίκιο!
  Και η καλλονή πήρε επίσης δυναμική ... Μένουν πολλά ακόμα να γίνουν. Είναι ήδη Ιούνιος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να δημιουργήσει υποψίες ότι δεν εμφανίστηκαν στις σχολικές εξετάσεις.
  Εκτός από την Agripina, η FSB έλαβε επίσης ορισμένες πληροφορίες. Εκεί, επίσης, επέστησε την προσοχή σε περίεργα περιστατικά. Και αυτό που είναι δυνατό, ζημιά σε smartphone, iPhone , κινητά τηλέφωνα και tablet, συνδέεται κατά κάποιο τρόπο με το φαινόμενο του αγοριού που ανάγκασε τους πάντες να υπακούσουν στο καζίνο.
  Ο διευθυντής της FSB ανέφερε τα πάντα στον πρόεδρο. Όμως έπαθε εγκεφαλικό από υπερπροσπάθεια. Επιπλέον, όχι μικρο, αλλά πολύ σοβαρό . Έτσι δημιουργήθηκε μια κολλώδης κατάσταση. Και ο πρωθυπουργός δεν διοικεί τα σώματα ασφαλείας.
  Ήταν απαραίτητο να αναλάβουμε την ευθύνη για αυτό. Αλλά κατά κάποιο τρόπο οι αξιωματούχοι έχουν χάσει τη συνήθεια να δείχνουν πρωτοβουλία. Αλλά για κάθε ενδεχόμενο, οι ειδικές δυνάμεις ανασύρθηκαν και ήταν επίσης έτοιμες. Το σήμα για καταιγίδα στο εργαστήριο θα μπορούσε να ακολουθήσει ανά πάσα στιγμή.
  Πάνω λοιπόν από τον Vitalik Akulov και την ομάδα του, και μάλιστα, μαζεύτηκαν σύννεφα.
  Μέχρι στιγμής όμως και οι δύο δεν έχουν παρέμβει στη δουλειά του. Ίσως ο διευθυντής του FSB να μάντεψε επίσης ότι αυτή η ανακάλυψη θα έδινε δύναμη σε όλο τον κόσμο. Και τότε, θα μπορείτε να γίνετε δικτάτορας μόνοι σας και να μην υπακούτε στον πρόεδρο, ο οποίος έχει γίνει πολύ οδυνηρός και νευρικός λόγω του πολέμου και των αποτυχιών στην οικονομία και στο πεδίο της μάχης.
  Επιπλέον, ο διευθυντής της FSB κατηγορήθηκε ότι δεν μπόρεσε να αποτρέψει έναν πόλεμο κατά των Ταλιμπάν που δεν χρειαζόταν η Ρωσία. Αλλά οι Αφγανοί Μουτζαχεντίν δεν ήξεραν άλλη ζωή από το πώς να πολεμήσουν. Και ο κόσμος κυριολεκτικά τους έπνιξε. Άρα η εξωτερική επέκταση ήταν φυσική. Λοιπόν, τους έσπρωξαν οι Αμερικάνοι. Αλλά είναι επίσης σαφές πότε να επιτεθεί, αν όχι τώρα, όταν τα χέρια της Ρωσίας είναι δεμένα από τον πόλεμο με την Ουκρανία.
  Αλλά ο διευθυντής της FSB κατηγορήθηκε: λένε ότι δεν μπορούσε να πείσει τους Ταλιμπάν ποιοι έπρεπε να στρατολογηθούν ή να αγοραστούν. Επομένως, πολύ περισσότερο, είναι καλύτερο να κατακτήσετε μόνοι σας την εξουσία σε όλο τον κόσμο παρά να μοιραστείτε με κάποιον!
  Και υπάρχουν και άλλοι παίκτες. Για παράδειγμα, η αστυνομία. Μπορούν επίσης να γλιστρήσουν. Αν και η μαφία φαίνεται να έχει τον έλεγχο. Έτσι η κατάσταση μοιάζει με ένα σφιχτά συμπιεσμένο ελατήριο. Αλλά ποιες ευκαιρίες εμφανίζονται - να πάρουμε πλήρως τους ανθρώπους υπό έλεγχο!
  Η Αγριπίνα πιτσιλίστηκε στην πισίνα. Και σωστά, χωρίς να το αφήσει, άρχισε να πίνει σαμπάνια και να τρώει ανανάδες.
  Η ισχυρή γυναίκα τραγούδησε:
  - Η καταστροφή είναι το πάθος μου,
  Θα υπάρχει δύναμη πάνω στον πλανήτη...
  Θα καταστρέψουμε όλους τους εχθρούς
  Σίγουρα θα κερδίσουμε!
  Και ας πιτσιλίσουμε. Ήταν διασκεδαστικό και αστείο για εκείνη. Και η διάθεση ανέβηκε.
  Θα ήταν ωραίο να πάρουμε όλο τον πλανήτη έτσι και να τον γείρουμε. Και να έχετε μια πολύ μεγάλη παρέλαση. Και όλοι οι άντρες, μαλλιαρός και μυρισμένος , μετατρέπονται σε όμορφα αγόρια.
  Και διατάξτε να τα χτυπήσετε με ξύλα στις φτέρνες. Και μετά κάψτε τα πέλματα με φωτιά. Και κορίτσια επίσης.
  Και βάλε φωτιά στο στήθος σου.
  Η Αγριπίνα τραγούδησε έξαλλη:
  Άβαδον η κατάρα σηκώνεται
  Άβαδον και τα νεκρά συντάγματα
  Ο Mad Avadon οδηγεί
  Avadon - αφήστε το να πάει!
  Στην πραγματικότητα είναι ένας διάβολος της υψηλότερης κατηγορίας. Και αν αρχίσει να σκοτώνει τους πάντες, τότε τίποτα δεν θα τη σταματήσει.
  Η Αγριπίνα σκέφτηκε να γίνει θεά μετά την κατάληψη της εξουσίας; Επιπλέον, με κεφαλαίο γράμμα, ανακοινώνοντας ότι δημιούργησε το σύμπαν. Ήταν ακόμα πιο δροσερό και πιο δυνατό!
  Έτσι η Αγριπίνα μπορούσε να γυρίσει, χτίζοντας πολλούς ναούς με χρυσούς τρούλους προς τιμήν της! Και σε αυτά που είναι, τοποθετώντας τα πορτρέτα τους και τα παιδιά τους. Και για να πρέπει όλοι να προσεύχονται και να ανάβουν κεριά για αυτήν. Και έπεσαν στα γόνατα.
  Αυτό θα ήταν υπέροχο και ωραίο!
  Η Αγριπίνα σήκωσε το γυμνό, χαριτωμένο πόδι της έξω από το νερό. Το αγόρι στο κράσπεδο γονάτισε και φίλησε τη γυμνή φτέρνα του.
  Η Αγριπίνα γρύλισε:
  Θα σε χτυπήσω έτσι !
  Και να γελάς, και μάλιστα με τέτοιο γέλιο, σαν τρελή. Και η διάθεσή της, μεταφορικά μιλώντας, είναι τόσο εύθυμη και τολμηρή. Φυσικά, δεν μπορείς να διαφωνήσεις εναντίον κάποιας σαν αυτήν. Αυτό θα σαρώσει οποιονδήποτε.
  Η Αγριπίνα τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  Δεν θα με πιστέψετε
  Ή μήπως δεν καταλαβαίνεις...
  Είναι πιο τρομερό κάτω από μένα παρά ακόμα και στην κόλαση του Δάντη !
  Θα ρίξω μια πυρηνική βόμβα, είμαι σε ένα διαστημόπλοιο,
  Βγάζοντας τον ουρανό σε καλπασμό!
  Και η βαφτιστήρα της μαφίας χτύπησε το αγόρι με ένα γυμνό, στρογγυλό τακούνι στη μύτη. Αιμορραγούσε και έπεσε αναίσθητος.
  Αυτή είναι, όντως, η βαφτιστήρα της μαφίας, που δεν ξέρει ούτε ντροπή ούτε έλεος!
  Η Αγριπίνα άρχισε να διασκεδάζει πετώντας βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στα ψάρια που κολυμπούσαν στην πισίνα. Μετά το πέταξε έτσι ώστε η βελόνα να κολλήσει στο γυμνό πέλμα του αγοριού. Και κυριολεκτικά ούρλιαζε από φρικτό πόνο.
  Η νονά της μαφίας τσίριξε:
  - Αν κλάψεις, θα σε σκοτώσω!
  Και η Αγριπίνα τραγούδησε με κέφι:
  Ω, όπως ξέρετε, είμαστε καυτός λαός,
  Και δεν αντέχουμε την τρυφερότητα των μοσχαριών...
  Μας αρέσει να τρώμε, αλλά τα σφάγια μοσχαριού,
  Μας αρέσει να χτυπάμε τους ανθρώπους, να χτυπάμε τους κουβάδες!
  Και η νονά της μαφίας, όπως θέλει.
  Και θέλει, έστω και πολύ, να καταστρέψει και να χαλάσει .
  Μια μέρα βασάνισε ένα κορίτσι.
  Άρεσε και στην Αγριπίνα. Τραγούδησε μάλιστα:
  Τι περιμένετε από εμένα κορίτσια,
  Πιστέψτε με, δεν θα το πω σε κανέναν...
  Η φωνή σου είναι πολύ δυνατή
  Και σε λίγο θα σας στραγγαλίσω όλους!
  Η βαφτιστήρα της μαφίας γέλασε ξανά. Θυμήθηκε επίσης τη στρατηγική του παιχνιδιού. Σε αυτήν, ειδικότερα, για την είσπραξη φόρων χρειαζόταν η αστυνομία και τα δικαστήρια, ακόμη και δήμιοι. Και τότε οι φόροι θα εισπράττονταν καλά, αναπληρώνοντας το ταμείο.
  Η Αγριπίνα σφύριξε:
  Θα υπάρχει τάξη στο ταμείο
  θα με τιμήσουν...
  Τα χρήματα δεν χρειάζονται λόγια
  Τα χρήματα δεν χρειάζονται λόγια
  Τα χρήματα αγαπούν έναν λογαριασμό!
  Κι αυτή πήρε και ξανάριξε τη βελόνα. Χτύπησε την υπηρέτρια στο στήθος και την έκανε να ουρλιάξει. Βυσσινί, κολλώδες αίμα πιτσιλισμένο.
  Η Αγριπίνα φώναξε:
  Αφήστε τα ποτάμια του αίματος
  Κύμα καταρράκτη...
  Αφήστε τους να γκρινιάζουν από τον πόνο -
  Οπότε το χρειάζεσαι!
  Μετά από αυτό, η Αγριπίνα τελικά βγήκε από την πισίνα. Και άρχισε να παίζει στο φορητό υπολογιστή.
  Είχε ένα φορητό υπολογιστή με πολύ μεγάλη και λεπτή οθόνη. Και η νεαρή άρχισε να αναπτύσσει ξανά μια στρατηγική. Μόνο ιστορική αυτή τη φορά .
  Όπως, παίζει για τον Χίτλερ, με στόχο να κατακτήσει όλο τον κόσμο. Αλλά, φυσικά, πρώτα ενεργοποιώντας τον κωδικό εξαπάτησης. Και η εκκαθάριση πολλών χρημάτων και πόρων.
  Μετά από αυτό, επιτέθηκε στην Πολωνία, ήδη οπλισμένη με: "Τίγρεις", "Πάνθηρες" και "Λιοντάρια". Η τελευταία δεξαμενή στην πραγματική ιστορία υπήρχε μόνο σε έργα. Και τότε αυτές οι τρομερές μηχανές τις πήραν και τις πατούσαν σαν ιπποτικές σφήνες.
  Έχουν απλοποιημένα σχήματα και πολύ μακριά κορμούς. Και τα πολωνικά όπλα είναι εντελώς ανίσχυρα.
  Ακόμα και με κάποιο τρόπο δεν είναι ενδιαφέρον, είναι τόσο εύκολο να κερδίσεις. Ωστόσο, στην πραγματική ιστορία, ο Χίτλερ νίκησε την Πολωνία με μόνο έξι μεραρχίες ελαφρών αρμάτων μάχης. Και η μάχη κράτησε μόνο δύο εβδομάδες.
  Η Αγριπίνα δεν άρχισε πλέον να καταλαμβάνει τη Γαλλία, αλλά πάτησε το κουμπί: μια στρατηγική απόφαση. Και όλη η Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ελβετίας, πήρε τον έλεγχο.
  Και επιτέθηκε στην ΕΣΣΔ, ρίχνοντας στη μάχη τρομερά τανκς της σειράς E, αεριωθούμενα αεροσκάφη και ιπτάμενους δίσκους με ένα στρωτό τζετ. Και φαινόταν πραγματικά υπέροχο.
  Η Αγριπίνα κοίταξε την κίνηση των αρμάτων E-100 , από τα οποία πέταξαν οβίδες σαν μπιζέλια, και τραγούδησε:
  - Τα στρατεύματα είναι έτοιμα, κυρία,
  Θα τους καταστρέψουμε όλους!
  Θα χτυπήσω έτσι
  Και θα σου δείξω ένα θανατηφόρο δώρο!
  Ένας τυφώνας πέρασε!
  Ο πόλεμος, φυσικά, είναι μια ενδιαφέρουσα ενασχόληση. Ειδικά αν ο πόλεμος είναι ανταγωνιστικός, και όχι μονόπλευρος. Αλλά εδώ τα σοβιετικά στρατεύματα του νέου, εκσυγχρονισμένου στρατού του Τρίτου Ράιχ δεν μπορούν να προσφέρουν σοβαρή αντίσταση.
  Το πήρε η Αγριπίνα και τραγούδησε χαμογελώντας:
  Πόλεμος, πόλεμος, πόλεμος
  Μην τρελαίνεσαι! Μην τρελαίνεσαι!
  Ο Σατανάς κυβερνά, ο Σατανάς κυβερνά!
  Φτωχό ποσό! Φτωχό ποσό.
  Αυτή είναι η πίστη της.
  Η Αγριπίνα ακόμα δεν αρνήθηκε στον εαυτό της τη χαρά να καταστρέψει εχθρικούς ηλεκτρονικούς στρατιώτες και εξοπλισμό, περνώντας από μια πύλη. Και στο τέλος, πέταξε μια-δυο ατομικές βόμβες στη Μόσχα. Οι εκρήξεις είναι επίσης τόσο όμορφες.
  Και έμεινε ικανοποιημένη. Αν και μπορεί να μην είναι ενδιαφέρον να παλέψεις με τον κωδικό του απατεώνα, το κεφάλι δεν λειτουργεί.
  Αλλά είναι εύκολο και δεν χρειάζεται να ζοριστείτε!
  Η Αγριπίνα κοίταξε τα χαρακτηριστικά των δεξαμενών. Το "Maus" -3 φαινόταν πολύ τρομερό και αρκετά τέλειο μηχάνημα. Το οποίο είναι σε θέση να αντιμετωπίσει το IS-7.
  Η νονά της μαφίας έκανε και άλλα γυρίσματα.
  Μετά της έφεραν μια πίτσα με σέικ πρωτεΐνης. Και η Αγριπίνα το κατάπιε με ευχαρίστηση. Και ένιωσα ανεβασμένη.
  Μετά από αυτό, ενεργοποίησα το blockbuster στο φορητό υπολογιστή μου.
  Υπήρχε μια ταινία: Star Wars -13. Πρόκειται για ρωσικό ριμέικ αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς. Επίσης ενδιαφέρον. Μετά τον θάνατο του αστέρα του θανάτου, ο αυτοκράτορας Πάλπατιν, του οποίου το σώμα κάηκε στο ορυχείο, διατήρησε την ψυχή του. Και μάλιστα έγινε ψυχικά ακόμα πιο δυνατός, σε επαφή με τη σκοτεινή δύναμη στα ίδια της τα βάθη.
  Μετά από αυτό, το πνεύμα του αυτοκράτορα Palpatine μετακόμισε σε έναν όμορφο ξανθό κλώνο. Και έγινε ο νέος κυρίαρχος της διαστημικής αυτοκρατορίας.
  Ακόμη και μετά το θάνατο του δεύτερου αστέρα του θανάτου, ο αυτοκράτορας είχε δεκαπλάσια δύναμη από τους επαναστάτες, έτσι οι πόλεμοι των άστρων συνεχίστηκαν.
  Ο Λουκ Σκαϊγουόκερ ήταν ο ντε φάκτο ηγέτης της εξέγερσης, αν και επίσημα διοικούνταν από άλλη γυναίκα.
  Και έτσι η αυτοκρατορία αντεπιτέθηκε στους επαναστάτες. Και ο αυτοκράτορας αντιμετώπισε τον Λουκ Σκαϊγουόκερ . Δεν ήξερε ότι η γοητευτική ξανθιά ήταν ένας μαύρος Σιθ, ο πιο ισχυρός στην ιστορία αυτών των σκοτεινών μάγων.
  Συμφώνησαν στα ξίφη. Ο Λουκάς πολέμησε καλά, αλλά δεν ήταν ακόμη αρκετά έμπειρος στη γνώση της εξουσίας. Και ο αυτοκράτορας, στο σώμα μιας γυναίκας, τον χτύπησε με κεραυνό και του έσβησε τις αισθήσεις. Ο Λουκ Σκαϊγουόκερ συλλαμβάνεται.
  Και οι επαναστάτες ηττήθηκαν.
  Και η δύναμη της αυτοκρατορίας ενισχύθηκε ...
  Γενικά, στη Ρωσία, πολλοί ήταν στο πλευρό του Πάλπατιν. Πράγματι, ένας δικτάτορας-αυτοκράτορας είναι καλύτερος από μια σάπια δημοκρατία. Επιπλέον, στις μέρες της δημοκρατίας ήταν γεμάτο χάος.
  Δεν είναι η σύγχρονη Ρωσία μια αυτοκρατορία; Και εξακολουθεί να προσπαθεί να επεκταθεί. Αν και όχι πολύ επιδέξια.
  Η Αγριπίνα σημείωσε:
  - Ναι, δημοκρατία ... Δεν είναι αληθινή πουθενά. Εκτός αν στη δύση, παρόλο που οι βασιλιάδες δεν είναι βασιλιάδες, και αντικαταστάσιμοι!
  Και ξεγύμνωσε τα δόντια της, που έχει σαν άλογο, και βύθισμα.
  Η ταινία, για τον πόλεμο των άστρων, φυσικά, ήταν με διαστημικές μάχες.
  Υπήρχε επίσης ένας Wookiee και άλλοι.
  Έλαμψε ακόμη και ο αναπληρωτής του Τζάμπα, ο οποίος πήρε τη θέση του αρχηγού της γαλαξιακής μαφίας.
  Συνολικά, το ριμέικ ήταν καλό. Η Αγριπίνα, παρεμπιπτόντως, το παρήγγειλε η ίδια. Δηλαδή να φτιάξεις ένα προϊόν με τον δικό σου τρόπο.
  Η νονά της μαφίας εξέδωσε:
  - Όλα στον κόσμο είναι δικά μου! Και οι Τζεντάι επίσης!
  Πράγματι, ο αυτοκράτορας ήταν ένα δυνατό, μυώδες κορίτσι με μπικίνι ή με στενό κοστούμι, ανάλογα με την περίσταση. Και επίσης, άλλοτε ξυπόλητος, άλλοτε με παπούτσια.
  Γενικά, και θα το πει ένας ειδικός στην ψυχολογία, υπάρχει πάρα πολύ γυμνό στην οθόνη, όχι τόσο συναρπαστικό όσο όταν είναι ενσωματωμένο στην πλοκή και επιπλέον είναι δραματικό.
  Άρα τα ξυπόλητα των γυναικών θα πρέπει να προβάλλονται και σε μια καλή ταινία για να λειτουργήσει για την πλοκή.
  Για παράδειγμα, αν η πριγκίπισσα έχασε τα παπούτσια της, τότε ως τιμωρία, και πραγματικά δεν της αρέσει. Και πονάει να περπατάς ξυπόλητος σε μια αγκαθωτή επιφάνεια. Και υποφέρει, ντρέπεται, και μπορεί να είναι κρύο, δυσάρεστο να νιώθεις ζητιάνος.
  Αυτό, φυσικά, είναι πολύ πιο συναρπαστικό από ό,τι αν μια κοπέλα απλώς περπατά ξυπόλητη κατά μήκος της παραλίας ή περπατά γύρω από το σπίτι ή όταν είναι μια απλή αγρότισσα το καλοκαίρι.
  Η Αγριπίνα σημείωσε: το extreme είναι ενδιαφέρον. Όπως όταν ένα κορίτσι δεν αναγκάζεται οικειοθελώς να αποχωριστεί τα παπούτσια της. Είναι σαν μια σκηνή σε μια ταινία όπου ένας παρτιζάνος κρεμιέται. Και περπατάει ξυπόλητη στο χιόνι. Επιπλέον, τα πόδια ενός κοριτσιού - ηθοποιού πρέπει να είναι χαριτωμένα και σέξι, έτσι ώστε να είναι ευχάριστο να τα κοιτάς. Και πρέπει να φαίνονται από κοντά, κοκκινισμένα και τόσο συγκινητικά από το κρύο.
  Και η ίδια η ηθοποιός, φυσικά, πρέπει να είναι όμορφη. Και όλα σιγά σιγά, στη μουσική. Και τα ξυπόλητα της καλλονής ανεβαίνουν τα σκαλιά της σκαλωσιάς...
  Η Αγριπίνα χρηματοδότησε κάποιες ταινίες. Συγκεκριμένα, για τη Jeanne Conde , που σκότωσε τον Marat.
  Η κλασική διασκευή δεν άρεσε στην Αγριπίνα. Και διέταξε να αφαιρεθεί η ρωσική έκδοση. Και η Jeanne ήταν, φυσικά, ξανθιά.
  Και φυσικά, πρέπει να βασανίστηκε. Και πως? Εκλεπτυσμένο. Εξάλλου, δεν αρμόζει στους επαναστάτες να βασανίζουν τα θύματά τους. Ναι, τα βασανιστήρια είναι αντίθετα με το νόμο. Αλλά για να μην υπάρχουν ίχνη, γιατί να μην δοκιμάσετε να γαργαλήσετε.
  Εξάλλου, είναι απαραίτητο να προδώσει τους συνεργούς της και ποιος την έστειλε.
  Η Ζαν ήταν γυμνή και γαργαλήθηκε με φτερά στρουθοκαμήλου . Και τα γυμνά τακούνια του κοριτσιού, και κάτω από τις μασχάλες. Λοιπόν, και οι άντρες την πόδισαν , έτσι ώστε να είναι πολύ ενοχλητικό για μια παρθένα.
  Η Ζαν γέλασε μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της. Μπορείς να γαργαλήσεις ένα κορίτσι μέχρι θανάτου.
  Και το σώμα φαίνεται πολύ όμορφο, μυώδες και σαγηνευτικό.
  Στη συνέχεια, η Zhanna βασανίστηκε περαιτέρω. Και επίσης διακριτικά, υγραίνεις το δέρμα σου με νερό και σε μικρή απόσταση, σχεδόν ακουμπώντας, κουβαλάς ένα καυτό σίδερο. Πονάει, και ταυτόχρονα, δεν αφήνει ίχνη. Ειδικά αν το κάνεις με τα γυμνά πέλματα του κοριτσιού. Και επίσης τα βασανιστήρια περίπλοκα.
  Αλλά η Jeanne, φυσικά, άντεξε τα πάντα και πήρε όλη την ευθύνη.
  Μετά από αυτό την περίμενε η γκιλοτίνα. Και οδηγήθηκε σχεδόν γυμνή στο Παρίσι στην εκτέλεσή της. Μόνο ένα πουκάμισο, αφήνοντας ανοιχτά τα πόδια. Και έτσι που χτύπησε τα γυμνά της πόδια στο αίμα.
  Και ούτω καθεξής μέχρι το ικρίωμα. Αποδείχθηκε μια υπέροχη εικόνα. Τότε δεν είναι τόσο ενδιαφέρον όταν τους αποκεφαλίζουν.
  Η ίδια η Αγριπίνα έκανε αυτές τις τροποποιήσεις στο σενάριο. Και αποδείχθηκε μια καλή εικόνα. Είναι αλήθεια ότι ήταν περιορισμένη.
  Η Αγριπίνα σημείωσε:
  - Ένα αριστούργημα αριστουργημάτων!
  Ο κινηματογράφος είναι γενικά μια λεπτή σφαίρα. Μπορείτε να κερδίσετε μεγάλα κέρδη από αυτό. Εδώ, συγκεκριμένα, η κινηματογραφική μεταφορά του Σπάρτακου του Jan. Μπορείτε επίσης να έχετε λίγο χουλιγκανισμό με σκηνές βασανιστηρίων και κακίας. Και περισσότερο στη στρατιά των κοριτσιών διαφόρων βαθμών γυμνότητας.
  Και φυσικά, και τα αγόρια τσακώνονται -όπως χωρίς αυτό.
  Η Αγριπίνα άρχισε να προπονείται ξανά, αυτή τη φορά κάνοντας δικέφαλους με πτυσσόμενους αλτήρες.
  Η πανίσχυρη γυναίκα τραγούδησε:
  Πάρτε μια βαθιά ανάσα, ανοίξτε τα χέρια σας
  Μην βιάζεστε, τρία-τέσσερα...
  Χαρά, χάρη και πλαστικότητα,
  γενική ενδυνάμωση,
  νηφάλιος το πρωί ,
  Αν είναι ακόμα ζωντανός, γυμναστική!
  Και η Αγριπίνα ξέσπασε στα γέλια. Της άρεσε ο Βισότσκι. Είχε αστεία τραγούδια. Τύπος - Έχω ένα φαγοπότι από τη μοναξιά!
  Ήταν μια τραγουδίστρια που έκανε εντύπωση και όχι μικρή. Αν και δεν μπορείτε να τον πείτε όμορφο, και είναι μεσαίου ύψους. Ωστόσο, η Αγριπίνα δεν συμπαθούσε τους μεγαλόσωμους άντρες. Απλώς της άρεσε να είναι πιο ψηλή και μεγαλύτερη από το ισχυρότερο φύλο.
  Ως εκ τούτου, ήταν τόσο συχνά περιτριγυρισμένη από εφήβους. Τους κορόιδευε όσο καλύτερα μπορούσε.
  Η ίδια η Αγριπίνα είναι μια μεγαλόσωμη γυναίκα και αν κάποιος άντρας συναντούσε ψηλότερο από αυτήν, τότε την εξόργιζε.
  Όπως, για παράδειγμα, παραλίγο να διέταξε τη δολοφονία του Νικολάι Βαλούεφ. Το ύψος του ήταν προσβολή για εκείνη.
  Ο σημερινός πρόεδρος της Ρωσίας φαίνεται να είναι κοντός, αν και το να αποκαλεί νάνο είναι υπερβολή.
  Και φαίνεται ότι έπαθε εγκεφαλικό και, επιπλέον, σοβαρό. Αυτό ευχαρίστησε την Αγριπίνα, καθώς αύξησε τις πιθανότητες να εκλεγεί. Αν και φυσικά υπάρχει και πρωθυπουργός.
  Δεν της άρεσε καθόλου: ένας φαλακρός, με κοιλιά, πολύ δυσάρεστος άντρας που είχε το δικό του μυαλό.
  Η Αγριπίνα τραγούδησε με θλιμμένο ύφος:
  Χτίζουμε έναν νέο κόσμο
  Και αρνηθείτε το παρελθόν...
  Ενθρονισμένος -
  Γελοίο και χυδαίο!
  κάτσε όρθιος
  Κάτσε, σήκω!
  Όταν δεν συμφωνούμε
  Ας αρχίσουμε τα γυρίσματα!
  Οφθαλμό αντί οφθαλμού,
  Αίμα για αίμα!
  Και έτσι σε κύκλο, ορμούμε ξανά!
  Η Αγριπίνα τραγούδησε αυτό και σκέφτηκε: ότι ο Λένιν ήταν ενδιαφέρον με τον δικό του τρόπο. Όχι σαν τον σημερινό κομμουνιστή ηγέτη, που είναι επίσης πολύ μεγάλος και βαρετός. Πόσο λείπει από την πολιτική ζωή του Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς.
  Ναι, αυτό είναι πράγματι μια πολύ μεγάλη απώλεια. Ο κόσμος έχει γίνει πιο βαρετός. Κάποιοι όμως, στην πραγματικότητα, κουράστηκαν και κάθισαν.
  Το πήρε η Αγριπίνα και τραγούδησε:
  Βαρέθηκα να εξομολογούμαι
  Πιες για μια βόλτα και ορκίσου το κακό...
  Και βρέξτε τις κατσίκες για την αιτία,
  Και βυθιστείτε σε νοκ άουτ!
  Και βυθιστείτε σε νοκ άουτ!
  Η νεαρή γυναίκα πάλι πήρε και για άλλη μια φορά εκτόξευσε τη βελόνα. Πέταξε και χτύπησε το αγόρι στην κνήμη. Το αγόρι ούρλιαξε.
  Η Αγριπίνα σφύριξε:
  - Μπανγκ Μπανγκ! Χτύπησα και έδωσα το αγόρι στο πρόσωπο !
  , ΚΕΦΑΛΑΙΟ #20.
  Τέλος, η κατασκευή γεννήτριας και ισχυρής εγκατάστασης για ακτινοβολία hypnowaves σε ολόκληρο τον πλανήτη, μαζί με τον υπολογιστή ελέγχου τελείωσε. Απομένει μόνο να συμπληρωθεί το πεδίο δύναμης.
  Και ο Vitalik το έβαλε με ιδιαίτερο ζήλο. Δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ότι όλα είναι έτοιμα ... Όμως αρκετές μέρες χωρίς ύπνο εξάντλησαν τόσο το αγόρι όσο και τη σύντροφό του. Δεν μπορείς χωρίς ύπνο. Ο Βιτάλικ προσποιήθηκε ότι δεν ήταν όλα έτοιμα και αποκοιμήθηκε. Το πεδίο δύναμης είναι σχεδόν έτοιμο, αλλά δεν έχει ακόμη ρυθμιστεί σωστά. Και τα παιδιά μπορούν να ζεσταθούν . Όμως ο επικεφαλής της FSB και η νονά και η αστυνομία περιμένουν το τέλος της δουλειάς. Επιπλέον, ο Vitalik είναι έξυπνος και άφησε τα ολογράμματά του και της Albina σε κίνηση και φαίνεται ότι τα παιδιά δουλεύουν ακόμα, και τα ίδια έχουν καταφύγει στον ανακλαστήρα και δεν φαίνονται.
  Και τώρα ο Vitalik βλέπει ξανά ένα υπέροχο όνειρο.
  Το αγόρι Akulov και το κορίτσι ήρωας Albina στη μεγάλη πόλη. Είναι σαν τη Μόσχα, αλλά από την εποχή του εικοστού τρίτου αιώνα. Αυτό είναι το μέλλον, σε διακόσια χρόνια από τώρα. Η πόλη φυσικά μεγάλωσε. Οι ουρανοξύστες έμοιαζαν με βουνά και πολύ πολύχρωμοι. Έχουν επίσης εξωτικές μορφές , για παράδειγμα, όπως χρωματιστό παγωτό σε χρυσό ποτήρι. Ή, για παράδειγμα, επτά χελώνες που στέκονται η μία πάνω στην άλλη, σε πλατίνα.
  Υπήρχαν και κτίρια που έμοιαζαν με μουσικά όργανα, σπινθηροβόλησαν με κάτι όμορφο.
  Και στον αέρα, πολυάριθμα αεροσκάφη, μεγάλης ποικιλίας μορφών, ορμούσαν. Τα περισσότερα έχουν πραγματικά σχήμα σταγόνας ή σαν θαλάσσιο ψάρι με χρυσό πτερύγιο.
  Ναι, και οι φιγούρες άστραψαν κατά την πτήση. Υπήρχαν και ενήλικες και παιδιά. Και όλοι οι ενήλικες, πολύ νέοι στην εμφάνιση, όχι μεγαλύτεροι από δεκαέξι ετών.
  Και στο πεζοδρόμιο είναι επίσης πλαστικά. Τα μικρά παιδιά πήδηξαν πάνω του, χτυπώντας τα ξυπόλυτα πόδια τους, και μετά πέταξαν σαν μπάλες του πινγκ πονγκ.
  Ο Βιτάλικ σημείωσε χαμογελώντας:
  - Υπέροχος κόσμος!
  Η Αλμπίνα συμφώνησε:
  - Ναι, αστείο και αξιοπρεπές για θαύματα!
  Το αγόρι και το κορίτσι περπατούσαν σε μια καθρέφτη, αντανακλαστική επιφάνεια. Τα πόδια τους ήταν γυμνά, όπως των παιδιών. Και ένιωσα ότι τους γαργαλούσαν τα δονούμενα κύματα.
  Μπροστά, ήταν ορατό ένα μεγαλειώδες σιντριβάνι, το οποίο έριξε ένα ψηλό πίδακα ύψους ενάμισι χιλιομέτρου, και μεταφέρθηκε στον αέρα, σπινθηροβόλησε με διαμάντια. Και τα ίδια τα αγάλματα που στη σύνθεση της βρύσης άστραφταν με κάποιο ιδιαίτερο, άγνωστο μέταλλο, που ήταν πολύ πιο λαμπερό από χρυσό και άστραφτε με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου.
  Και τα ίδια τα αγάλματα ήταν όμορφα σε σχήμα και συγκινήθηκαν.
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Μια υπέροχη ανακάλυψη! Αυτό είναι ένα σιντριβάνι - πιο δροσερό από το Peterhof!
  Η Αλμπίνα είπε χαμογελώντας:
  - Ο κόσμος ενός φωτεινού, δροσερού μέλλοντος!
  Το αγόρι και το κορίτσι ανέβηκαν λίγο. Η Αλμπίνα ήταν τόσο ψηλότερη από τον Βιτάλικ που θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι ήταν μητέρα και γιος. Ειδικά σε αυτό το μέλλον, δεν υπήρχαν ηλικιωμένοι, ακόμη και ενήλικες. Οι άνθρωποι απέκτησαν αιώνια νιότη και οι άνδρες μπορούσαν να χαρούν που δεν χρειαζόταν να χάνουν χρόνο σε ένα άχρηστο , δυσάρεστο ξύρισμα.
  Σε ορισμένα κτίρια της φουτουριστικής Μόσχας, υπήρχαν ρίγες από χρυσό και πλατίνα. Επίσης, έκαιγαν φωτεινές διαφημιστικές πινακίδες, μεγέθους έως και ενός χιλιομέτρου, στις οποίες προβάλλονταν δροσερά κινούμενα σχέδια.
  Τα αεροσκάφη που ήταν και πάλι στον αέρα δεν ήταν μόνο όμορφα και με έντονα χρώματα και χαριτωμένα σχήματα, αλλά μύριζαν και σαν ακριβό γαλλικό άρωμα ή ίσως ακόμα πιο ευχάριστα.
  Και η επιφάνεια των τετραγώνων ήταν σαν καθρέφτης, ζεστή, και ταυτόχρονα άστραφτε. Όταν το πάτησαν τα γυμνά πέλματα των εφήβων: ένα αγόρι και ένα κορίτσι, τότε εμφανίστηκαν χαριτωμένα, σχεδόν παιδικά ίχνη. Που έλαμπε σε διάφορα χρώματα, σαν να σχεδιάζονταν με μαρκαδόρους. Και μετά εξαφανίστηκαν.
  Η Αλμπίνα είπε χαμογελώντας:
  - Ακριβώς όπως στο κάστρο της βασίλισσας του χιονιού!
  Ο Βιτάλικ κούνησε το κεφάλι του.
  - Οχι! Είναι ζεστό και ο κόσμος είναι γεμάτος χρώματα!
  Ένας νεαρός άνδρας και ένα κορίτσι πέταξαν κοντά τους. Ήταν πολύ όμορφα, αλλά τα πρόσωπά τους ήταν ζωγραφισμένα, σαν σχέδια σε μια τούρτα.
  Ο νεαρός ρώτησε τα παιδιά:
  - Από που είσαι?
  Ο Vitaly απάντησε:
  - Από τη Μόσχα!
  - Γιατί περπατάς;
  Η Αλμπίνα απάντησε χαμογελώντας:
  - Θα ήθελα να αγοράσω ένα αεροσκάφος! Που είναι τα μαγαζιά σας;
  Η κοπέλα που ήταν δίπλα στον νεαρό γέλασε και απάντησε:
  - Καταστήματα που κανείς δεν χρησιμοποιεί! Υπάρχει δίκτυο Hypernet, και μέσω αυτού παραδίδονται τα πάντα εντελώς δωρεάν!
  Ο Vitalik έγραψε στο Twitter χαμογελώντας:
  - Πόση πρόοδος έχει σημειωθεί;
  Για αδιανόητα θαύματα...
  Όλα έγιναν εντελώς δωρεάν
  Μόνο με όφελος προσεκτικά!
  Ο νεαρός άνδρας παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Ξέρεις πόσο μοιάζει με τον Θεό μας! Ίσως είσαι ο γιος του;
  Το αγόρι γέλασε και απάντησε:
  - Οχι! Δεν ξέρω τον πατέρα μου! Αλλά αν είναι Θεός, τότε δεν θα εκπλαγώ!
  Το κορίτσι είπε χαμογελώντας:
  - Στον κόσμο μας, δεν υπάρχει τίποτα περίεργο σε καμία εμφάνιση! Μπορείτε να αλλάξετε το σώμα χρησιμοποιώντας ένα ειδικό πρόγραμμα στο Hypernet. Μόνο οι άνθρωποι το κάνουν σπάνια, αφού στη μήτρα του παιχνιδιού Hypernet, αυτό μπορεί να γίνει, γενικά με νοητική προσπάθεια και άμεσα. Και αν αλλάξεις τον εαυτό σου στην πραγματικότητα, δεν θα σε αναγνωρίζουν πλέον. Ναι, και χρειάζεστε άδεια από το Υπουργείο Αγάπης.
  Η Αλμπίνα ξαφνιάστηκε:
  - Υπουργεία αγάπης;
  Το κορίτσι σήκωσε τα μάτια και είπε:
  - Και δεν φαίνεσαι από την αυτοκρατορία μας! Ίσως στο έχεις προβλήματα μνήμης!
  Ο Βιτάλικ γρύλισε:
  Είμαστε ταξιδιώτες στο χρόνο!
  Ο νεαρός παρατήρησε:
  Αν αυτό δεν είναι αστείο, τότε...
  Στο ίδιο δευτερόλεπτο, μια ντουζίνα πανέμορφες κοπέλες με πορτοκαλί φόρμες εμφανίστηκαν γύρω τους. Και έδειξαν μερικά όμορφα ξεγελασμένα πολυβόλα.
  Ο Βιτάλικ γρύλισε:
  - Ήρθαμε με ησυχία!
  Η Αλμπίνα έγραψε στο Twitter:
  -Είμαστε ακόμη ανήλικοι, μην μας πυροβολείτε!
  Το κορίτσι με τα κόκκινα μαλλιά και τη στολή είπε:
  - Δεν θα σου κάνουμε κακό! Απλώς δεν έχεις nanobots και πρέπει να βρεις από πού ήρθες!
  Ο Βιτάλικ γρύλισε:
  - Από καμήλα!
  Εκείνη τη στιγμή, πράσινα, φαρδιά δοκάρια χτύπησαν το ζευγάρι, απαλά και χωρίς πόνο, κλείνοντας τις αισθήσεις.
  Ο Βιτάλικ δεν πρόλαβε να δει τίποτα και να σκεφτεί, καθώς βρέθηκε ξανά σε καθαρή ανάμνηση.
  Μαζί με την Αλμπίνα κρεμάστηκαν σε διάφανο χώρο . Γύρω τους ήταν σαν μια μπλε ομίχλη. Και ταυτόχρονα, μην κουνάτε ούτε το μικρό σας δαχτυλάκι.
  Μια πολύ όμορφη κοπέλα εμφανίστηκε μπροστά τους, με υπέροχες τιράντες ώμου, και με μαλλιά κάτω από όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου.
  Εκείνη κελαηδούσε:
  - Πραγματοποιήσαμε μια ανάλυση και ανακαλύψαμε ότι είστε από τη Μόσχα το 2023. Το ερώτημα είναι πώς έφτασες σε εμάς; Και περαιτέρω, φαίνεται ότι δεν είστε εύκολο ζευγάρι! Ο υπολογιστής λέει ότι ίσως είσαι η Παντοδύναμη και η Θεοτόκος εκείνης της εποχής!
  Ο Βιτάλικ αναφώνησε, η φωνή της ακουγόταν:
  Έτσι είναι ... Φαίνεται ότι θα κυβερνήσω αυτήν την αυτοκρατορία στο μέλλον!"
  Το κορίτσι γύρισε και απάντησε με γλυκιά φωνή:
  - Δεν αποκλείουμε τίποτα! Αλλά ο Παντοδύναμος είναι τώρα στην υπερκεφαλαία Ultravilians , και αυτός είναι ένας γειτονικός γαλαξίας! Πρέπει να του παραδοθείς και μετά θα αποφασίσουν τι θα κάνουν με το ζευγάρι σου!
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  "Μα δεν μπορούμε να αυτοκτονήσουμε στο παρελθόν, έτσι;
  Το κορίτσι σημείωσε:
  - Είναι στο χέρι του Θεού και της Θεοτόκου να αποφασίσουν! Ενώ η εμφάνισή σου είναι μεγάλο μυστικό από τους υπόλοιπους! Θα σταλθείτε αυτή τη στιγμή στο Ultrababylon με μια μεγάλη συνοδεία, φορτώνοντας μια κάψουλα μηδενικού διαστήματος. Για να μην βαρεθείτε κατά την πτήση, η συνείδησή σας στο υπερμήτρα Hypernet θα μπορεί να απολαμβάνει παιχνίδια για κάθε γούστο! Κατάλαβες?
  Ο Vitalik απάντησε:
  - Παίξτε στον εικοστό τρίτο αιώνα - τι καλύτερο!
  Η Αλμπίνα είπε χαμογελώντας:
  - Αρέσει και σε μένα επίσης!
  Η κοπέλα χαμογέλασε πλατιά και κούνησε το χέρι της. Και ένα ροζ, απαλό κύμα χτύπησε τον Vitalik και την Albina.
  Το αγόρι και το κορίτσι ήταν στην πόλη. Δεν είναι πια τόσο φωτεινή και πολύχρωμη όσο η Μόσχα του εικοστού τρίτου αιώνα. Και περίπου στα τέλη του εικοστού αιώνα.
  Ένας τεράστιος δεινόσαυρος χαστούκισε στα πίσω πόδια του στους δρόμους, αγγίζοντας με την ουρά του τα γειτονικά σπίτια και καταστρέφοντάς τα. Επίσης, τα πόδια του είτε επιμήκυναν είτε, αντίθετα, μάκρυναν, προκαλώντας καταστροφή και θάνατο στους ανθρώπους.
  Και έτρεξαν προς όλες τις κατευθύνσεις. Ωστόσο, ήταν όλοι παιδιά όχι μεγαλύτερα των δώδεκα. Τα αγόρια και τα κορίτσια έφυγαν τρέχοντας. Κάποιοι από αυτούς φορούσαν αστυνομική στολή. Και ούτε ένας ενήλικας, ούτε ένας έφηβος.
  Μια ευχάριστη, γυναικεία φωνή ακούστηκε:
  - Σταματήστε τον δεινόσαυρο και σώστε τα παιδιά!
  Η Αλμπίνα ρώτησε χαμογελώντας:
  - Και πώς να το κάνουμε;
  Η φωνή απάντησε:
  - Αυτό είναι ένα τέτοιο παιχνίδι! Σκέψου μόνος σου!
  Ο Βιτάλικ ανασήκωσε τους ώμους του και τραγούδησε:
  - Έλα, ναυαγοσώστη ,
  Μετατρέψτε σε σχοινί άλματος ασθενοφόρου !
  Η Αλμπίνα χαμογέλασε και ρώτησε:
  - Πώς είσαι?
  Το αγόρι ιδιοφυΐα απάντησε με σιγουριά:
  - Αργά ή γρήγορα, το παιχνίδι θα έχει υποδείξεις και πιάνα στους θάμνους. Εδώ είναι μερικά παραδείγματα!
  Και ο νεαρός πολεμιστής με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του πήρε και πήρε ένα κομμάτι κεραμίδι από το πεζοδρόμιο και το πέταξε σε ένα ψηλό κτίριο. Ένα θραύσμα κάτω από το τόξο πέταξε και χτύπησε τη βάση. Η τεράστια κατασκευή ταλαντεύτηκε, και με όλη της τη δύναμη πήρε και κατέρρευσε πάνω στον δεινόσαυρο. Το Τόγκο σείστηκε βίαια και το τέρας άρχισε να καταρρέει.
  Η Αλμπίνα φώναξε με κέφι:
  -Αυτή είναι πραγματικά ιπποτική κίνηση!
  Ο Βιτάλικ γέλασε και απάντησε:
  - Ίσως κίνηση επιβήτορα!
  Ο δεινόσαυρος , τσακισμένος από το κτίριο, το πήρε και θρυμματίστηκε σε πολλές τσίχλες και καραμέλες. Τα παιδιά που κατοικούσαν σε αυτή την πόλη έσπευσαν αμέσως να αρπάξουν ένα κέρασμα. Σανδάλια, αθλητικά παπούτσια άστραψαν και μερικά είχαν γυμνά τακούνια.
  Ακούστηκε πολύς θόρυβος.
  Ο Vitalik τραγούδησε με χαμόγελο:
  Η παιδική ηλικία είναι μια υπέροχη εποχή
  Είναι ωραίο, διασκεδαστικό για τα παιδιά...
  Έρχεται μεγάλο παιχνίδι
  Σκαρφίζουμε με βροχή από το μηχάνημα!
  Η Αλμπίνα παρατήρησε με ένα ακόμη πιο πλατύ χαμόγελο:
  - Ας σκαρίψουμε!
  Τότε είδαν άλλους δύο κακούς . Αυτά ήταν τέρατα, το ένα με κεφάλι κάπρου και το άλλο ρινόκερου. Με ένα άγριο βρυχηθμό όρμησαν σε ένα ζευγάρι του Άλμπιν και του Βιτάλικ.
  Το αγόρι σφύριξε με τα δάχτυλά του.
  Ένα από τα φανάρια κλονίστηκε και σωριάστηκε στο κεφάλι ενός ρινόκερου. Προκάλεσε ένα συντριπτικό χτύπημα και αναισθητοποίησε τον κακοποιό.
  Vitalik κελαηδούσε, σκάλα, δόντια:
  - Φύσηξε, χτύπημα, άλλο ένα χτύπημα,
  Άλλη μια επιτυχία και...
  Ξυπόλητο αγόρι σούπερ σταρ ,
  Ρίχνει uppercut!
  Η Αλμπίνα γέλασε και ούρλιαξε:
  - Ιερός πόλεμος
  Τα κορίτσια είναι διπλά κουλ!
  Ο μαχητής με κεφάλι γουρουνιού τράβηξε ένα όπλο λέιζερ από το μπουλούκι του και άρχισε να πυροβολεί.
  Το αγόρι και τα κορίτσια πήδηξαν στο πλάι. Η Αλμπίνα πέταξε μια μπανανόφλουδα με τη γυμνή της φτέρνα. Πέταξε και προσγειώθηκε κάτω από τη μπότα των μαχητών με ένα κεφάλι γουρουνιού. Πέταξε και συνετρίβη, σπάζοντας έναν πέτρινο τοίχο και ηρέμησε .
  Ο Vitalik τραγούδησε με χαρά:
  - Σκύβω πάνω από το θέαμα, και οι πύραυλοι ορμούν στο στόχο! Άλλο ένα τρέξιμο μπροστά!
  Η Αλμπίνα ένιωθε πολύ καταστροφικές παρορμήσεις στον εαυτό της. Και ας πατήσουμε με γυμνά, μαυρισμένα, λαξευμένα πόδια, κάνοντας την άσφαλτο να δονείται και να ραγίζει.
  Και από τις ρωγμές άρχισαν να πετούν γλυκά, σοκολάτες, μερίδες παγωτού, τσίχλες, γλειφιτζούρια και πολλά άλλα. Πόσο υπέροχα και διασκεδαστικά φαινόταν όλο αυτό.
  Ο Vitalik είπε:
  - Είναι πραγματικά ορεκτικό πεντανόστιμο !
  Τα κορίτσια ήθελαν να πουν κάτι, αλλά ένα πλήθος από παιδιά ήρθε τρέχοντας, και ας αρπάξουμε όλα αυτά τα πιάτα. Και πρόθυμοι να τα κατασπαράξουν!
  Η Αλμπίνα έγραψε στο Twitter:
  - Πες τουλάχιστον ευχαριστώ!
  Τα παιδιά σταμάτησαν και φώναξαν σε χορωδία:
  - Ευχαριστώ!
  Ο Βιτάλικ είπε χαμογελώντας:
  - Είναι σχεδόν θεϊκό!
  Η κοπέλα-ήρωας ήθελε να δώσει μια εξυπνάδα, αλλά το τοπίο άλλαξε ξαφνικά. Και κατέληξαν σε ένα χιονισμένο βουνό. Από αυτό, σαν από εφαλτήριο, κατέβαιναν αγόρια και κορίτσια.
  Και διασκέδασαν...
  Ο Βιτάλικ και η Αλμπίνα, ως δια μαγείας, είχαν και σκι στα πόδια. Και το αγόρι και το κορίτσι έφυγαν βιαστικά, με έναν άγριο θόρυβο.
  Ο Vitalik τραγούδησε με χαμόγελο:
  Ψυχές των πόρων θαυμαστής ομορφιάς,
  Για την Πατρίδα, ένας μαχητής πάλεψε ανάμεσα στα αστέρια ...
  Άλλωστε, τα τολμηρά όνειρα έγιναν πραγματικότητα,
  Η αρμάδα των κακών εχθρών δεν φοβήθηκε!
  Η Αλμπίνα έκλεισε το μάτι και παρατήρησε ειρωνικά:
  - Ανάμεσα στα αστέρια το ίδιο!
  Ο Βιτάλικ γέλασε και σημείωσε:
  - Ναί!
  Και το αγόρι άρχισε να σπρώχνεται με ξύλα από το χιόνι. Τα τελευταία χρόνια, οι χειμώνες δεν είναι ευχαριστημένοι. Και το σκι κοντά στη Μόσχα ήταν χαζό. Και πώς αλλιώς έγιναν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Σότσι;
  Ένα από τα αγόρια στην παράλληλη πίστα ρώτησε:
  - Θέλεις περιπέτεια;
  Η Αλμπίνα απάντησε:
  - Φυσικά ναι! Φυσικά ναι! Φυσικά ναι!
  Και μπροστά τους εμφανίστηκαν αρκετές πολικές αρκούδες. Και τώρα ο Βιτάλικ και η Αλμπίνα έχουν πολυβόλα στα χέρια τους.
  Αγόρι και κορίτσι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν. Και μετά τραβούν τις σκανδάλες, και πετάνε έξω από τους κορμούς, σαν καταρράκτης, πολύ φλεγόμενοι και κοφτεροί, καταστροφικοί πίδακες.
  Ο Vitalik σημείωσε όταν είδε πώς μια σφαίρα χτύπησε μια πολική αρκούδα στον κώλο, απελευθερώνοντας μια πηγή αίματος:
  - Όλα είναι υπέροχα και δροσερά!
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά και τραγούδησε:
  Κάπου στον κόσμο
  Εκεί που κάνει πάντα κρύο...
  Οι αρκούδες τρίβονται στον άξονα,
  Σχετικά με τον άξονα της γης!
  Ο Vitalik απάντησε:
  - Τους κυνηγάμε!
  Και έριξε άλλη μια παρτίδα σφαίρες. Αυτοί είναι τόσο σπουδαίοι και ψύχραιμοι μαχητές.
  Και οι τρυπημένες πολικές αρκούδες έπεσαν. Και μετά μετατράπηκαν σε κάτι πολύ νόστιμο και βρώσιμο. Και αυτά ήταν κέικ, και αρτοσκευάσματα, και πολλά από όλα πλούσια, με κρέμα και μυρωδάτα.
  Η Αλμπίνα είπε χαμογελώντας:
  - Αυτά είναι πολύ ωραία. πεντανόστιμο !
  Ο Vitalik παρατήρησε:
  - Σου αρέσει πολύ η λέξη yummy ! Αλλά συνήθως αυτό λένε τα μικρά παιδιά, αλλά είμαστε ακόμα αρκετά μεγάλοι και έχουμε ήδη καταφέρει να μαζέψουμε πολλά πράγματα!
  Η Αλμπίνα έγνεψε χαμογελώντας.
  - Συμφωνώ! Αλλά παραμένουμε παιδιά για πάντα, μόνο τα χρόνια αλλάζουν!
  Το αγόρι και το κορίτσι πήδηξαν ξανά και έστριψαν σε τούμπες μαζί με τα σκι τους. Και τραγούδησαν ξανά:
  Τι ήταν πίσω, κοιτάξτε πίσω ,
  Μην τεμπελιάζετε να γνωρίσετε τον εαυτό σας ως παιδί...
  Επειδή πέρασαν πολλά χρόνια, πέρασαν,
  Χαμόγελο, χαμόγελο, χαμόγελο!
  Ο Βιτάλικ έκλεισε το μάτι στην Αλμπίνα και σημείωσε:
  - Αστείο περιστατικό!
  Τα κορίτσια ρώτησαν:
  - Σε τι?
  Το αγόρι απάντησε:
  - Μπήκα στο μέλλον, όπου κατέκτησα την εξουσία σε όλο τον κόσμο, και κυβερνώ εδώ και διακόσια χρόνια. Και τότε εμφανίζεται το διπλό μου από το παρελθόν και τίθεται το ερώτημα - τι να το κάνω;
  Η Αλμπίνα ανασήκωσε τους ώμους της και απάντησε:
  - Τίποτα! Δώστε στο δίδυμο σας έναν πλανήτη και να ζήσει ευτυχισμένος για πάντα!
  Ο Βιτάλικ σημείωσε με αμφιβολία:
  "Κι αν νομίζει ότι θα τον αμφισβητήσω για τον θρόνο;".
  Το κορίτσι ανασήκωσε τους ώμους της και ρώτησε:
  - Θα το αμφισβητήσεις;
  Το αγόρι ανασήκωσε τους ώμους του και απάντησε:
  "Οι άνθρωποι στη διαστημική αυτοκρατορία είναι πολύ χαρούμενοι!" Όλα είναι καλά, και δεν βλέπω κανένα λόγο για τον οποίο να παλέψω για την εξουσία. Άλλωστε όχι άνθρωπος για εξουσία, αλλά εξουσία για άντρα!
  Η Αλμπίνα σφύριξε:
  - Ω, πόσο ευγενής! Είσαι ιππότης;
  Ο Vitalik παρατήρησε λογικά:
  - Όχι πραγματικά! Οι ιππότες τηρούσαν τους κανόνες της ευπρέπειας μόνο σε σχέση μεταξύ τους και οι δουλοπάροικοι δεν θεωρούνταν άνθρωποι! Και νοιάζομαι για την ευημερία κάθε ανθρώπου!
  Η ηρωίδα έκλεισε το μάτι και κελαηδούσε:
  Ευρεία είναι η πατρίδα μου,
  Υπάρχουν πολλά δάση, χωράφια και ποτάμια σε αυτό ...
  Δεν ξέρω άλλη χώρα.
  Πού αναπνέει ένας άνθρωπος τόσο ελεύθερα!
  Το Boy Genius είπε:
  - Μια ολόκληρη, αστρική αυτοκρατορία!
  Και πάλι στο οποίο το τοπίο έχει αλλάξει στη μήτρα.
  Το αγόρι και το κορίτσι ήταν τώρα στο όρυγμα. Αυτό θεωρήθηκε ως ένα παιχνίδι από ένα ιστορικό παιχνίδι σκοποβολής. Όπως ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος. Μόνο τα τανκς που κινούνταν στο γήπεδο ήταν κάπως διαφορετικά. Για παράδειγμα, είναι ορατό το "Lion", το οποίο στην πραγματική ιστορία δεν μπήκε ποτέ στη σειρά. Και για να είμαι ειλικρινής, το "Lev", αν και ένα ισχυρό τανκ, αλλά η μαχητική του αποτελεσματικότητα είναι αμφίβολη. Με βάρος 90 τόνων, προστατεύεται καλύτερα μόνο στην μετωπική θωράκιση του πύργου από το Tiger-2 και διαθέτει πυροβόλο 105 χιλιοστών. Ισχυρό, αλλά λιγότερο γρήγορο από το Tiger. Αλλά εδώ αυτή η δεξαμενή είναι παρούσα. Και ορμάει με την κολοσσιαία δύναμή του.
  Και πυροβολούν εναντίον του όπλα. Όμορφα κορίτσια, με κοντές φούστες, και με γυμνά πόδια, ορμούν γύρω από τα κανόνια.
  Φορτώνουν κανόνια από τα οποία είναι μέχρι και επτά.
  Και υπάρχουν τρία τανκς Lev. Φαίνεται να είναι λίγο, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να τα σπάσεις στο μέτωπο.
  Το κορίτσι της Komsomol γύρισε στον Vitalik και ρώτησε:
  - Είστε πρωτοπόρος;
  Το αγόρι ιδιοφυΐα απάντησε με σιγουριά:
  - Οχι! Ποτέ δεν ήταν!
  Η κοπέλα ρώτησε έκπληκτη:
  - Και γιατί?
  Ο Vitalik απάντησε χαμογελώντας:
  - Γιατί είμαι από άλλη εποχή!
  Ένα άλλο κορίτσι παρατήρησε:
  - Δεν μπορούμε να διεισδύσουμε στο τανκ Lion. Το πυροβόλο των 76 χιλιοστών μας είναι πολύ αδύναμο!
  Η Αλμπίνα παρενέβη εδώ:
  - Μην πυροβολείτε σε γερμανικό τανκ!
  Το κορίτσι της Komsomol ρώτησε με ένα χαμόγελο:
  - Και γιατί όχι?
  Το ηρωικό κορίτσι απάντησε:
  Γιατί είναι απλά ένα παιχνίδι! Και πρέπει να νικήσετε τα αδιαπέραστα τανκς με διαφορετικό τρόπο από το να πυροβολείτε από κανόνια!
  Οι πολεμιστές της Komsomol ρώτησαν σε χορωδία:
  - Και τι ομορφιά!
  Η Αλμπίνα αναφώνησε:
  - Τραγουδώντας!
  Και τραγούδησε με αηδόνι φωνή, και οι υπόλοιποι δεν το σήκωσαν μετά :
  Το αστέρι της Πατρίδας δίνεται από τον Κύριο,
  Πιστέψτε με, είναι πιο λαμπερή από τον Ήλιο!
  είσαι η πατρίδα μου -
  Να ξέρεις για σένα, η καρδιά χτυπά με θλίψη!
  
  Σε εσάς, είμαστε μέλη της Komsomol σαν αετοί,
  Συνθλίβουμε τους Ναζί και σκουπίζουμε τα σκραπ!
  Τα καταφέραμε ακόμη και στον Δία,
  Καλλιεργήστε τα φρούτα - απραγματοποίητος παράδεισος!
  
  Η Αφροδίτη είναι το μέρος για αγάπη
  Στον Άρη, η αίσθηση του πολεμιστή είναι η υψηλότερη!
  Σπάς τις αλυσίδες του κακού, των αμφιβολιών,
  ο Θεός θέλει να κάνει το καλύτερο !
  
  Καταστρέψτε την κοσμική πίεση
  Ας πιάσουμε το πιγούνι με ένα δυνατό γάντζο!
  Ο εχθρός θα συντριβεί από τη δύναμη του κόσμου,
  Και οι Junkers καταρρίφθηκαν με ένα συνηθισμένο παιδικό τόξο!
  
  Ευθυγράμμιση 1 - πάρτε και κερδίστε,
  Δεν μπορούμε να ξέρουμε άλλο αποτέλεσμα!
  Και δεν σκίζεις τον λύκο του Ράιχ,
  Πάρτε μια ξιφολόγχη στο πρόσωπο από έναν μαχητή !
  
  Και η ξιφολόγχη δεν θα σας ταιριάζει για το μέλλον,
  Θα βάλουμε δυναμίτη στην μπουλντόζα!
  Τόσο γρήγορη πτήση
  Όταν ο προλετάριος χτύπησε το σφυρί!
  
  Η επόμενη κίνηση θα περάσει σαν τυφώνας
  Και το τέλος του παιχνιδιού θα είναι ο νικητής!
  Τελικά, η μανία μας είναι ένα τρελό ηφαίστειο,
  Σφαγή στο κάθαρμα, μια φοβερή γάτα!
  
  Σφίξαμε τα τσιμπούρια στο Βερολίνο,
  Το Παρίσι είναι ελεύθερο υπό τη ρωσική σημαία!
  Είμαστε κόρες της Πατρίδας και γιοι,
  Όταν γλεντάμε, τρώμε μέλι με κέφι!
  
  Ο Foggy Albion είναι τώρα σαν αδερφός,
  Η Νέα Υόρκη έγινε σαν πίτα σε πιατέλα!
  Η κόκκινη, κατακόκκινη σημαία μας στο χρώμα της παπαρούνας,
  Κάτω από αυτό, όλοι οι άνθρωποι με ελευθερία είναι ευτυχισμένοι!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν και τα τρία τανκς των λιονταριών μετατράπηκαν σε μεγάλα, αφράτα κέικ ζωγραφισμένα με τριαντάφυλλα. Και από αυτά βγήκε ένα πολύ δυνατό και ορεκτικό άρωμα.
  Αλλά μετά το αυτοκίνητο εμφανίστηκε ξανά πίσω τους. Αυτή τη φορά ακόμα πιο δυνατά και βαριά ποντίκια. Η ταχύτητά τους είναι χαμηλή, αλλά η δύναμη πυρός και η θωράκιση είναι μέσα από την οροφή.
  Η Albina ρώτησε τα μέλη της Komsomol:
  - Θα ξανατραγουδήσουμε;
  Το κορίτσι καπετάνιος παρατήρησε:
  - Είναι πραγματικά δυνατό να το πάρεις με το λαιμό;
  Ο Vitalik τραγούδησε:
  Το τραγούδι μας βοηθά να χτίσουμε και να ζήσουμε,
  Και μαζί με το τραγούδι σε μια φτερωτή πτήση ...
  Και αυτός που περπατά στη ζωή με μια λύρα,
  Δεν θα εξαφανιστεί ποτέ, μα ποτέ!
  Ένα από τα κορίτσια της Komsomol σημείωσε:
  - Δεν μπορείς να το διαφωνήσεις!
  Η Albina επιβεβαίωσε:
  - Σωστά! Ή θέλεις κάτι άλλο;
  Τα κορίτσια της Κομσομόλ έριξαν ένα βλήμα στη βράκα και πυροβόλησαν με δύναμη. Πέταξε πάνω, χτύπησε το τανκ και πήδηξε πίσω σαν μπιζέλι.
  Το κορίτσι καπετάνιος είπε:
  - Ναι, είναι δύσκολο να το πάρεις!
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά.
  - Τραγουδήστε λοιπόν!
  Και έτσι οι πολεμιστές και το αγόρι άρχισαν να παίζουν με μεγάλο ενθουσιασμό.
  Η δόξα της σοβιετικής πατρίδας είναι μεγάλη -
  Αξίζει να πιστέψουμε, θα είμαστε αυτή η δόξα!
  Θα νικήσουμε έναν σκληρό εχθρό στη μάχη,
  Για χάρη της Ρωσικής, πιο λαμπερής Δύναμης!
  
  Τι υπάρχει στην Πατρίδα που τραγουδάει ,
  Στην καρδιά ενός τίμιου, ξυπόλητου πρωτοπόρου!
  Βιαστούμε σαν πουλί να πετάξουμε,
  Πόσο άγια έχει γίνει η πίστη μας!
  
  Αυτόματο πίστεψε με μεγάλο αδερφέ
  Και οι χειροβομβίδες δεν είναι καθόλου περιττές!
  Αν είσαι γενναίος, τότε το αποτέλεσμα
  Θα γίνει, παρά το γεγονός ότι είσαι αγόρι!
  
  Ο Pioneer είναι αλαζονικός και σκληρός...
  Μα το χαμόγελο του Θεού μας φωτίζει!
  κακοί άσοι στον κόσμο ,
  Θέλουν να καταστρέψουν ένα μέρος στον παράδεισο!
  
  Το φασίστα τσακάλι τραβάει τα πόδια του προς το μέρος μας,
  Θέλει να ξεριζώσει την καρδιά ενός παιδιού!
  Και τα γουρούνια του χαμογελούν,
  Αφήστε τον να πάρει ένα χαστούκι δυνατά!
  
  Τα τανκ "Tigers" είναι "μπότες",
  Αδέξιο - τρομερά γωνιακό!
  Και δεν τους ξεφεύγεις,
  Λοιπόν, καλύτερα να ετοιμάσετε χειροβομβίδες!
  
  Θα δημιουργήσουμε έναν τέτοιο κόσμο, πιστέψτε με,
  Εκεί που εκατομμύρια θα είναι ευτυχισμένοι!
  Ένα αρπακτικό θηρίο θα τρέξει μακριά στη φωλιά,
  Θα ξαπλώσουμε τις άθλιες λεγεώνες!
  
  Το κόκκινο πανό θα λάμψει
  Σε αυτό είναι το άγιο όνομα του Ιησού!
  Περάστε την εξέταση πρωτοπόρου για πέντε -
  Για να γίνεις διάσημος - η Ρωσία σου!
  
  Αλλά αυτή η εξέταση δεν είναι στον πίνακα -
  Θα πρέπει να παραδοθεί από την τάφρο!
  Γκρίζα μαλλιά ορμούν στο αγόρι με ουίσκι,
  Ένας φίλος πέθανε - τώρα θρηνήστε στον τάφο!
  
  Τι είναι τα αποβράσματα του καταραμένου πολέμου,
  Ούτε το θηρίο δεν αξίζει να λέγεται!
  Και η ορδή δεν ξέρει πώς να κρατήσει
  Αν και ο Αδόλφος είναι μερικές φορές πιο αστείος από έναν μπουφόν!
  
  Ξέρουμε ότι δεν πρέπει να υποχωρήσουμε,
  Οι πρωτοπόροι φοβούνται για πάντα τους άλλους!
  Εμείς τα παιδιά είμαστε πιστά φιλικοί,
  Και ηθικά πιστεύω όχι ανάπηροι!
  
  Θα ολοκληρώσουμε τη λαμπρή πορεία στο Βερολίνο,
  Πάντα πιστεύουμε, ξέραμε να παλεύουμε!
  Και έπιασα αμέσως το θάρρος,
  ΡΚΚ που κουβαλάει στο τρέξιμο στο σακίδιο!
  Τα κορίτσια της Komsomol τραγούδησαν και οι τεράστιες δεξαμενές Maus μετατράπηκαν σε τεράστια πιάτα από αφρώδες επιχρυσωμένο οξύρρυγχο με συνοδευτικό.
  Και επίσης πολύ ορεκτικό.
  Η Αλμπίνα γέλασε και τραγούδησε:
  - Τι είδους πιάτα, τι είδους πιάτα,
  Πάρτε τα όλα μαζί σας...
  Κρίμα που δεν μαλώνουμε συχνά
  Τρέφονται μόνο για να σκοτώσουν!
  Ο Βιτάλικ σημείωσε γελώντας:
  - Ναι, υπάρχουν τέτοια παιχνίδια! Σαν για πολύ μικρά παιδιά!
  Το κορίτσι της Komsomol παρατήρησε λογικά:
  - Η παιδική ηλικία ενός ανθρώπου δεν περνάει ποτέ εντελώς!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 21
  Τα παιδιά της ιδιοφυΐας ξύπνησαν. Και για καλή τους τύχη δεν έγινε τίποτα. Ο Vitalik ανέλαβε ξανά το πεδίο δύναμης, ολοκληρώνοντας την προσαρμογή του. Απομένει λιγότερο από μία ώρα δουλειάς . Το ιδιοφυές αγόρι έστριψε κάτι μέσα και μετέφρασε κάθε λογής αριθμούς και πληροφορίες από τον ένα δίσκο στον άλλο. Έτσι ώστε η παραμικρή ευκαιρία να αποτρέψει την κατάληψη του τηλεοπτικού πύργου Ostankino. Και υπάρχει μια τόσο ισχυρή κεραία που θα είναι δυνατή η λήψη hypershort hypnowaves υπό τον έλεγχο ολόκληρου του πλανήτη Γη. Και κυβερνήστε το όπως κανένας άλλος αυτοκράτορας στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  Ακόμη και πιθανώς ο Τζένγκις Χαν, ακόμη και έχοντας λάβει την αθανασία, δύσκολα θα μπορούσε να υποτάξει ολόκληρη τη Γη. Και ο Vitalik και η κοπέλα του ήταν πιο κοντά από ποτέ σε αυτό.
  Η Αγριπίνα, εν τω μεταξύ, έτρεμε κι αυτή από την ανυπομονησία, ήθελε πολύ να δώσει εντολή να εισβάλουν στους στρατιώτες των εγκληματικών ειδικών δυνάμεων. Και η διάθεσή της αποδείχθηκε εξαιρετικά μαχητική.
  Μια νεαρή γυναίκα κάλεσε τέσσερις νεαρούς αθλητές να της κάνουν ένα αθλητικό μασάζ και να τονώσουν το δυνατό σώμα της πριν από μεγάλες πράξεις. Άλλωστε πώς είναι να γίνεσαι κυρίαρχος ολόκληρης της Γης, να έχεις την ευκαιρία να μεταφράσεις τις πιο τολμηρές φαντασιώσεις σε πραγματικότητα.
  Για παράδειγμα, ταυτόχρονα ένα εκατομμύριο όμορφα αγόρια χτυπούν με λαστιχένια τρουκς στα γυμνά τακούνια τους.
  Η Αγριπίνα τραγούδησε:
  Είμαι μια γυναίκα αληθινός θησαυρός,
  Στην πραγματικότητα, ένα πραγματικό τέρας!
  Και γουργούριζε από ευχαρίστηση όταν της έκαναν μασάζ μυώδεις και πολύ δυνατοί νεαροί άνδρες. Εδώ είναι η ευχαρίστηση.
  Ο διευθυντής της FSB επίσης πάγωσε στην προσμονή. Ωστόσο, μετάνιωσε λίγο που μπορεί να αποδειχθεί πολύ εύκολο να πάρει δύναμη και ένα μεγάλο κουτάλι σκίζει το στόμα του.
  Ο Πρόεδρος της Ρωσίας φαίνεται να έχει πέσει μέσα σε ποιον , και αυτό πραγματικά άπλωσε το χέρι των ειδικών δυνάμεων. Μόνο που υπάρχει και ο Υπουργός Εσωτερικών και έχει και αυτός τις δικές του απόψεις και επιθυμίες για αυτή την ανακάλυψη. Και τράβηξε επίσης τις επίλεκτες μονάδες του.
  Δημιουργήθηκε μια εξαιρετικά τεταμένη κατάσταση. Σαν να κρεμόταν ένα πραγματικό σπαθί πάνω από τον πλανήτη Γη.
  Ο Vitalik τελικά διόρθωσε τις τελευταίες λεπτομέρειες. Η Αλμπίνα τον βοήθησε σε αυτό. Ένα όμορφο, δυνατό κορίτσι τραγούδησε:
  - Δεν θα υποχωρήσουμε στους εχθρούς,
  Δεν θα δώσω άρθρωση, πιστέψτε με...
  Μπορούμε να κάνουμε απλά υπέροχα
  Είσαι πιο κουλ από τον Βαν Νταμ!
  Ο Βιτάλικ έγνεψε καταφατικά με ένα βλέμμα όχι πολύ σίγουρο:
  - Μπορούμε!
  Η Αλμπίνα ρώτησε:
  Γιατί είσαι τόσο ανασφαλής;
  Το αγόρι ιδιοφυΐα απάντησε:
  - Μια κολοσσιαία ευθύνη πρέπει να πέσει πάνω μου. Αντίο λοιπόν παιδικότητα, ευχαρίστηση, διασκέδαση. Αντίθετα, πρέπει να περιστρέφεσαι σαν σκίουρος σε τροχό!
  Το κορίτσι ήρωας έγνεψε καταφατικά.
  - Αν θέλετε να ζήσετε - ξέρετε πώς να γυρίζετε!
  Το σχέδιο ήταν ήδη συναρμολογημένο και έτοιμο. Πεδίο δύναμης επίσης. Ωστόσο, η Vitalik, για κάθε ενδεχόμενο, σάρωσε την περιοχή και τα smartphone. Και τότε ανακάλυψε ότι ήταν περικυκλωμένος από μεγάλες δυνάμεις. Εδώ και εγκληματικές ειδικές δυνάμεις, και ειδικές δυνάμεις του FSB και των αστυνομικών μονάδων. Είναι ότι το Υπουργείο Άμυνας δεν είναι αρκετό. Έχουν όμως και τα δικά τους προβλήματα. Πρέπει λοιπόν να πολεμήσετε σε δύο μέτωπα στην Ουκρανία και στο Τατζικιστάν με τους Ταλιμπάν. Πού βρίσκονται πριν από τις ειδικές επιχειρήσεις στη Μόσχα.
  Ο Vitalik σάρωσε την επιφάνεια. Συνδέεται με τις επικοινωνίες των ειδικών δυνάμεων. Ήταν φανερό ότι είχε συγκεντρωθεί σημαντική δύναμη. Το αγόρι μπορούσε να τους παρακολουθήσει ένα κύμα smartphones, κινητών τηλεφώνων και walkie-talkies. Και η κωδικοποίηση δεν παρενέβη σε μια τέτοια ιδιοφυΐα όπως ο Vitaly Akulov.
  Το ιδιοφυές αγόρι ψιθύρισε στην Αλμπίνα:
  - Εδώ μας περιμένουν!
  Η ηρωίδα σημείωσε:
  - Και τι άλλο να περιμένεις! Φωτίσαμε καλά!
  Ο Vitalik είπε:
  Η ίδια η πρόνοια μας δίνει δύναμη πάνω στον κόσμο. Άλλωστε, θα μπορούσαν κάλλιστα να μας είχαν καλύψει σε ένα όνειρο, αλλά δεν πήγαν στην επίθεση. Και τώρα όλα τα ατού είναι με το μέρος του ζευγαριού μας!
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  - Ένας ολόκληρος στρατός είναι εναντίον μας! Πιστεύετε ότι μπορούμε να το διαχειριστούμε;
  Το αγόρι ιδιοφυΐα απάντησε λογικά:
  - Θέλουμε να κυβερνήσουμε τον κόσμο, αλλά δεν θα τα καταφέρουμε με κάποιες ειδικές δυνάμεις!
  Το ηρωικό κορίτσι τραγούδησε:
  Πιστεύω στη νίκη του ζευγαριού μας,
  Άλλωστε οι μαχητές είναι λαμπροί για κάποιο λόγο!
  Ο Vitalik απάντησε:
  - Όχι μόνο στις ιδιοφυείς επιχειρήσεις, αλλά και στην εργατικότητα!
  Μετά από αυτό, το αγόρι πήρε τα πόδια των παιδιών του με γυμνά δάχτυλα, πήρε και πάτησε το κουμπί έναρξης και κατεύθυνε το ραντάρ hypnowave γύρω από το σπίτι στο οποίο βρισκόταν το εργαστήριο.
  Το ιδιοφυές αγόρι τραγούδησε:
  - Ο κόσμος γύρω μας είναι σαν την άμμο,
  Ο Θεός τον εγκατέλειψε...
  Αν και ο κόσμος γύρω είναι σκληρός
  Θέλω να κάνω καλό!
  Η Αλμπίνα φώναξε με ένα χαμόγελο:
  Ναι, αλλά δεν παίρνεις πάντα αυτό που θέλεις!
  Τα κύματα χώρισαν και ο Βιτάλικ είπε χαμογελώντας:
  - Τώρα σχηματίζεται μια ζώνη αρπακτικών στα κεφάλια του τριπλού στρατού. Μπορούμε να τους δώσουμε οποιαδήποτε παραγγελία. Ή κοιμηθείτε, ή τραγουδήστε, ή χορέψτε!
  Το κορίτσι ήρωας πρότεινε:
  - Ας μας συνοδεύσουν με τραγούδια στο Ostankino!
  Το αγόρι-ιδιοφυΐα έγνεψε καταφατικά και, τοποθετώντας την παλάμη του, έδωσε μια διανοητική. Την ίδια ώρα, ένα μεγάλο φορτηγό μπήκε στην αυλή. Το παιδί θαύμα διέταξε ξανά. Και οι άνθρωποι που είχαν δουλέψει πριν έβαλαν τη δομή πάνω τους, την σήκωσαν και την μετέφεραν στο αυτοκίνητο.
  Ο Βιτάλι σημείωσε:
  - Όταν βρίσκονται σε κατάσταση έκστασης, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους μυς τους σε εκατό τοις εκατό δύναμη! Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι κάτω από τα hypnowaves έχουν πολύ περισσότερες ευκαιρίες από κάτι τέτοιο!
  Η Αλμπίνα γέλασε και τραγούδησε:
  - Εντάξει, όλα θα πάνε καλά! Όλα θα πάνε καλά, το ξέρω! Καταστρέφω τους εχθρούς μου!
  Η ηρωίδα έκλεισε το μάτι στον ομόλογό της. Το ισχυρό εργοστάσιο φορτώθηκε. Ένα ιδιοφυές αγόρι και ένα ψηλό κορίτσι σκαρφάλωσαν από πάνω της .
  Τώρα εδώ μπορείτε να πάτε.
  Αστείο, οι έφηβοι κάθονταν μόνοι τους και ο οδηγός οδηγούσε επίσης το αυτοκίνητο σε κατάσταση βαθιάς έκστασης.
  Και ο Βιτάλικ έδωσε την εντολή ... Οι στρατιώτες διαφορετικών μονάδων βγήκαν από τους δρόμους και έκαναν ενέδρα, άρχισαν να παρατάσσονται στην πορεία της παρέλασης. Το έκαναν έξυπνα, αλλά ταυτόχρονα κάπως μηχανικά.
  Ανάμεσά τους ήταν και μερικές δεκάδες κορίτσια.
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  - Υπάρχει μεγάλος, θα έλεγε κανείς στρατός!
  Ο Vitalik γέλασε και τραγούδησε:
  Εμπρός μαχητές- haldemarines ,
  Είναι η ζωή κακή ή καλή!
  Ένα πανί και ψυχή!
  Ένα πανί και ψυχή!
  Λαός και στρατός είναι ενωμένοι !
  Οι αγωνιστές , παραταγμένοι, τραγούδησαν επίσης, κάτι παρωχημένο:
  Ένωση άφθαρτες ελεύθερες δημοκρατίες,
  Δεν ήταν η ωμή βία που συσπειρώθηκε, ούτε ο φόβος!
  Αλλά η καλή θέληση των φωτισμένων ανθρώπων,
  Και σοφία, φως, λογική και θάρρος στα όνειρα!
  
  Ο λαός της Ουκρανίας είναι ενωμένος με τη Ρωσία,
  Είμαστε αδέρφια-Σλάβοι για πάντα φίλοι!
  Είθε ο Κύριος να δοξαστεί το ανώτερο Όνομα,
  Όλα τα έθνη του κόσμου είναι μια ιερή οικογένεια!
  
  Δόξα στην Πατρίδα, την ελεύθερη μας,
  Η φιλία των λαών είναι στήριγμα για πάντα!
  Νόμιμη δύναμη, η βούληση του λαού,
  Άλλωστε για την ενότητα ενός απλού ανθρώπου!
  
  Ανοίξαμε το δρόμο προς το διάστημα για τους ανθρώπους όλου του κόσμου,
  Ο φασισμός καταστρέφεται, η πρόοδος υψώνεται!
  Ας μετρήσουμε υπέροχα μίλια ανάμεσα στα αστέρια,
  Για εμάς, ο Παντοδύναμος πέθανε και αναστήθηκε!
  
  Δεν υπάρχει πιο δυνατό πνεύμα της Ρωσίας στο σύμπαν
  Ουκρανοί, είμαστε ένας αδερφός στην καρδιά μας!
  Υπηρετούμε την Πατρίδα, πιο δυνατοί, ή μάλλον,
  Αγόρι, πάρε ένα πολυβόλο στη γροθιά σου!
  
  Και θα προστατεύσουμε και θα επεκτείνουμε την Πατρίδα,
  Ας δώσουμε έναν ωκεανό ατελείωτης αγάπης!
  Κάτω από τη σημαία της απέραντης, Μεγάλης Ρωσίας,
  Αφήστε τους απογόνους μου να γλεντήσουν από τα γέλια!
  Οι πολεμιστές παρέλασαν και τραγουδούσαν. Τα κορίτσια ήταν μαζί τους. Ο Βιτάλι διέταξε τα κορίτσια να βγάλουν τις μπότες τους.
  Και οι πολεμιστές έριξαν τα γυμνά, πολύ σαγηνευτικά τακούνια τους.
  Ο Βιτάλικ ρώτησε την Αλμπίνα:
  -Καλά πώς είμαστε με τιμή, εδώ βαδίζουμε;
  Το ηρωικό κορίτσι απάντησε:
  - Έστω και πολύ τιμητικά!
  Το Boy Genius είπε:
  - Σύντομα όλος ο κόσμος θα είναι στα πόδια μας! Θα κυβερνήσουμε ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά ταυτόχρονα, πρέπει πρώτα από όλα να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμή μας με σύνεση!
  Η Albina δήλωσε:
  - Από τη μια, αυτό είναι αλήθεια! Αλλά από την άλλη, τι θα κάνουμε για παράδειγμα με τους εγκληματίες;
  Ο Vitalik παρατήρησε λογικά:
  - Σε κάποιο βαθμό είμαστε και εγκληματίες! Ειδικά εγώ, συμπεριλαμβανομένου αυτού που κάνουμε τώρα και θα κάνουμε!
  Το ηρωικό κορίτσι συμφώνησε:
  - Για μία ζημιά στις βιντεοκάμερες, θα πρέπει να ...
  Το αγόρι ιδιοφυΐα γρύλισε:
  - Τι θα θέλατε?
  Η Αλμπίνα έγραψε στο Twitter:
  - Χτύπησε με μπαστούνια στις φτέρνες!
  Ο Βιτάλικ γέλασε και παρατήρησε:
  - Είναι δυνατόν, ακόμα και τώρα!
  Η Μόσχα είναι μια μεγάλη πόλη, και μέχρι να φτάσετε στο Ostankino, θα περάσει πολύς χρόνος. Και οι στρατιώτες ξανασηκώθηκαν και τραγούδησαν.
  Το Βερολίνο είναι σχεδόν υπό την κυριαρχία μας,
  Μέσα από κιάλια βλέπουμε το καταραμένο Ράιχσταγκ...
  Ελπίζω να υπάρξει ειρήνη και ευτυχία σύντομα.
  Το οποίο θα περιγράψω στα ποιήματά μου!
  
  Η Ρωσία άνοιξε τον κομμουνισμό στους κόσμους,
  Έγινε οικογένεια για όλους.
  Αλλά η Βέρμαχτ μας κόλλησε ένα γουρουνίσιο ρύγχος,
  Και τώρα το αίμα πιτσιλάει από τις φλέβες σαν σιντριβάνι!
  
  Αυτό που ο Φύρερ ξέχασε μαζί μας κατά λάθος,
  Ήθελα να πάρω γη και σκλάβους!
  Ο φασισμός πήγε με μια πολύ μεγάλη εκστρατεία -
  Και εδώ είναι ένας πραγματικός εφιάλτης, κολασμένα όνειρα!
  
  Ένα απλό αγόρι, ένα ξυπόλητο αγόρι,
  Πρόσφατα έδεσε μια κόκκινη γραβάτα.
  Ήθελε να χτίσει τον κόσμο μόνος του χωρίς Θεό,
  Όμως ξαφνικά έσκασε ναπάλμ από τον ουρανό!
  
  Έπρεπε να τρέξω μπροστά, ήμασταν AWOL,
  Κανείς δεν θέλει να πάρει τέτοιους νέους!
  Αλλά το αγόρι-μαχητής με ένα τουφέκι το έκανε,
  Ο δρόμος των πατέρων αποδείχθηκε άξιος!
  
  Πολέμησε όπου και πονηριά και δύναμη,
  Και η αδυναμία είναι επίσης πικρή, αλίμονο ...
  Οι σύντροφοι έπρεπε να σκάψουν τάφους
  Πλάνετε πεύκα φέρετρα στην παγωνιά!
  
  Είμαι πρωτοπόρος που τώρα έχω συνηθίσει να υποφέρω,
  Πήγε στην αναγνώριση ξυπόλητος, η χιονοστιβάδα τσάκισε.
  Ίσως τιμωρία για την απιστία,
  Ότι δεν ήθελα να γνωρίσω τον Ιησού!
  
  Τι είναι όμως οι τρεις ώρες του Γολγοθά;
  Πέρασαν περισσότερα από τρία χρόνια πολέμου!
  Σε οποιοδήποτε χωριό, οι χήρες κλαίνε πικρά,
  Πώς χάθηκαν οι γιοι της χώρας στη χώρα !
  
  Επέζησα, συγκλονίστηκα από οβίδα, τραυματίστηκα από σφαίρα,
  Αλλά ευτυχώς έμεινε στα πόδια του!
  Ειλικρινά επιστρέψαμε το χρέος στη Γερμανία,
  Αυτός ο φασισμός καταπατήθηκε σε σκόνη από εμάς!
  
  Έχω ωριμάσει, αλλά ακόμα αγόρι,
  Το μουστάκι δεν έσπασε, αλλά ήδη τιτάνας!
  Ναι, ενήλικας, και ίσως και πάρα πολύ,
  Άλλωστε η καρδιά έγινε σκληρή σαν μέταλλο!
  
  Το υψηλότερο βραβείο Star of the Hero -
  Ο ίδιος ο Στάλιν, πιστέψτε με, το παρέδωσε!
  Είπε: είναι απαραίτητο να πάρουμε ένα παράδειγμα από ανθρώπους σαν εσάς,
  Οι μαχητές σφυρηλατούν τα κλειδιά για τις πόρτες της Εδέμ!
  
  Αλλά τώρα άσε κάτω το γενναίο τουφέκι,
  Πάρτε σας, τσιμπίδες, ένα σφυρί και δουλέψτε!
  Φτιάξτε ένα ιστιοφόρο και μια βάρκα από ξύλο
  Και δημιουργήστε ένα αεροπλάνο για να πετάξει το πουλί!
  Το τραγούδι δεν ήταν κακό, φυσικά ο Vitalik έδωσε τις οδηγίες να τραγουδήσει ακριβώς έτσι. Να είσαι με την ψυχή και έξω από το κουτί. Και γύρω από τη Μόσχα, και τα αυτοκίνητα χωρίζουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, δίνοντας τη θέση τους στον μελλοντικό αυτοκράτορα του πλανήτη Γη. Ο Βιτάλι σκέφτηκε μάλιστα ότι θα ήταν ωραίο να κάνει μια στέψη. Πράγματι, το στέμμα είναι ένα πολύ καλό σύμβολο της υπέρτατης δύναμης, όπως το σκήπτρο και το μήλο. Αν και ο αυτοκράτορας του πλανήτη Γη χρειάζεται κάτι πιο μεγαλειώδες.
  Η Αλμπίνα ρώτησε χαμογελώντας, ένα ξυπόλητο αγόρι με σορτς, στο οποίο όλοι υπάκουαν σαν στον Ύψιστο Θεό:
  - Μπορείς να τραγουδήσεις από καρδιάς;
  Ο Vitalik είπε:
  - Ή για την ψυχή;
  Το ηρωικό κορίτσι γέλασε και απάντησε:
  - Η ψυχή σου είναι θησαυρός!
  
  
  
  Τρομερά νέα, σε έναν σκληρό πόλεμο,
  Κορίτσι, αυτό που ερωτεύτηκε για πάντα!
  Ρίχτηκε στο στόμα, ο σατανάς,
  Πού είναι ο Κύριος: δικαιοσύνη και έλεος;!
  
  Η Παναγία Νατάσα πήγε ξυπόλητη,
  Μα χτύπησαν στα σκονισμένα μονοπάτια!
  Άλλωστε για τις αμαρτίες που έτρεξε μια πηγή,
  Έτυχε να βαδίσει σε υπερπόντιες αποστάσεις!
  
  Στις αρχές της άνοιξης ξεκίνησα το ταξίδι μου,
  Τα πόδια είναι τόσο μπλε από το κρύο!
  Δεν μπορείς να δαγκώσεις ένα σωματίδιο κρέατος,
  Μόνο νεύμα στην ερυθρελάτη παγετού!
  
  Έτσι στον δρόμο γεμάτο πέτρες,
  Τα πόδια του κοριτσιού γκρεμίστηκαν στο αίμα!
  Και σε όλη τη Ρωσία, πέρα από τους ανθρώπους,
  Πλευρά της πόλης των βασιλιάδων της Ιερουσαλήμ!
  
  Τα βουνά του Καυκάσου, οι κορυφογραμμές στο χιόνι,
  Αιχμηρές πέτρες τρυπάνε τα πέλματα!
  Εσύ όμως τρέφεσαι με τη δύναμη της γης
  Έχοντας επιλέξει ένα δύσκολο χατζ στην πόλη του Θεού!
  
  Καλοκαιρινή έρημος, κακός ήλιος,
  Σαν κοριτσίστικα πόδια σε τηγάνι!
  Η ιερή πόλη δεν είναι μακριά
  Όλοι κουβαλούν ένα άπειρο βάρος!
  
  Εκεί στον τάφο του Θεού-Χριστού,
  Η κοπέλα έσκυψε τα γόνατά της σε ικεσία!
  Πού είναι το μεγάλο μέτρο της αμαρτίας,
  Από τι αντλώ δύναμη στη δικαιοσύνη!
  
  Ο Θεός της είπε συνοφρυώνοντας το μέτωπό της,
  Η προσευχή από μόνη της δεν θα αλλάξει αυτόν τον κόσμο!
  Η Ρωσία είναι προορισμένη να κυβερνά για αιώνες,
  Σωστά, σέρβιρε την χωρίς να απαιτείς χρήματα!
  
  Η παρθένος έγνεψε καταφατικά: Πιστεύω στον Χριστό,
  Διαλέξατε τη Ρωσία ως σωτήρα του κόσμου!
  Θα διαδώσω την αλήθεια για αυτό σε όλους,
  Το μήνυμα του Ιησού: ο Θεός το είδωλο!
  
  Ο δρόμος της επιστροφής ήταν εύκολος και γρήγορος,
  Τα γυμνά πόδια είναι δυνατά!
  Το χέρι με χάρη ο Θεός απλώθηκε,
  Μύες και θέληση, σαν από ατσάλι!
  
  Και μπήκες στο στρατό
  Έγινε πιλότος, κέρδισε τη Luftwaffe!
  Εκεί έδειξε το ύψος της ομορφιάς,
  Γερμανικό αντιτορπιλικό ορμάει σε νάρκη!
  
  Πολεμιστής - τολμηρός, γενναίος μαχητής,
   Αφοσιωμένοι στο Κόμμα - στην υπόθεση των Σοβιετικών!
  Πιστεύω σε ένα νικηφόρο τέλος έναντι των αποβρασμάτων,
  Μπουκέτο δαίμονες στον τοίχο, στην απάντηση!
  
  Λοιπόν, γιατί καταρρίπτεται ο μαχητής,
  Δεν προλάβατε να απελευθερώσετε τα λουράκια!
  Και η ασπίδα αποδείχθηκε ελαττωματική,
  Και ο κακός φασισμός αδελφώθηκε με τους Γιάνκηδες !
  
  Έγινε άνισος, σκληρός πόλεμος,
  Τουλάχιστον είμαι άντρας: Κλαίω πικρά!
  Σαν σε μπελάδες βουτάμε στον πάτο,
  Άλλωστε η τύχη εξαφανίστηκε από την Πατρίδα!
  
  Προς Θεού το επιφώνημά μου: ο Παντοδύναμος για τι!
  Με χώρισες από την αγαπημένη μου κοπέλα!
  Ακόμα και στο κρύο δεν φορούσε παλτό,
  Και για τρεις αντιπάλους, άλλωστε, κέρδισε!
  
  Δεν της αξίζει;
  Γνωρίστε τη νίκη μαζί μου με λουλούδια!
  Ψήστε γενναιόδωρα πίτες για τις διακοπές,
  Και θα έρθω στην παρέλαση με τη Νατάσα!
  
  Ο αυστηρός Κύριος απάντησε με θλίψη:
  Ποιος στον κόσμο είναι ευτυχισμένος, ποιος είναι καλά;
  Θα υποφέρει και η σάρκα θα στενάζει από πόνο,
  Άλλωστε η ανθρωπότητα είναι ποταπή, αμαρτωλή!
  
  Λοιπόν, όταν έρθω στη δόξα,
  Θα ρίξω στη Γέεννα ποιον δεν αξίζει να ζήσει!
  Θα αναστήσω την παρθένο σου και εσένα,
  Ο καλύτερος τότε δεν θα θέλει μερίδιο!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"