Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Komputila detruanto

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Brila, sed ne amata de samuloj kaj instruistoj, adoleskanto Vitalij Akulov faras malkovron, kiu devus solvi ĉiujn energiajn problemojn de la homaro. Sed li estas alfrontita kun miskompreno kaj malamikeco de la mondo, kaj de la lernejo, kaj la mafio, kaj naftogasaj korporacioj kiuj ne volas perdi profitojn. Nur lerneja amiko Albina traktas kun kompreno. Tamen, nun, Vitaly Akulov kaj lia partnero devas prizorgi sian propran supervivon. Adoleskantoj ne estas prenitaj grave, sed samtempe mafiaj klanoj volas detrui ilin ĉiaokaze. Sed, fakte, infanoj defias la tutan mondon.

  
  Komputila detruanto
  KONOTACIO
  Brila, sed ne amata de samuloj kaj instruistoj, adoleskanto Vitalij Akulov faras malkovron, kiu devus solvi ĉiujn energiajn problemojn de la homaro. Sed li estas alfrontita kun miskompreno kaj malamikeco de la mondo, kaj de la lernejo, kaj la mafio, kaj naftogasaj korporacioj kiuj ne volas perdi profitojn. Nur lerneja amiko Albina traktas kun kompreno. Tamen, nun, Vitaly Akulov kaj lia partnero devas prizorgi sian propran supervivon. Adoleskantoj ne estas prenitaj grave, sed samtempe mafiaj klanoj volas detrui ilin ĉiaokaze. Sed, fakte, infanoj defias la tutan mondon.
  . PROLOGO
  Estas multaj interesaj aferoj en la Interreto. Sed Vitalik Akulov interesiĝis pri kiel trovi monon por scienca malkovro. La adoleskanto disvolvis potencan fonton de energio, kiu devus solvi ĉiujn mediajn problemojn. La esenco de la ideo estas la transformo de gravitonoj en elektronojn kaj la produktado de alterna elektro el simpla gravito. Por fari tion, la knabo devis fari ordinaran konvertilon kiu kaptas gravitonojn, kiuj estas sur la planedo Tero ie ajn en la mondo. Krome, gravitonoj ankaŭ fluas de la suno kaj de aliaj steloj en la sunsistemo. Kaj ilia energio devus sufiĉi, por ke ne nur saĝtelefono aŭ iPhone funkciu eterne sen reŝargado, sed ankaŭ elektraj aŭtomobiloj veturas, helikopteroj kun elektra motoro flugas, domoj hejtiĝu kaj multe pli.
  Alia. Ĉi tiuj estas la ideoj, kiuj kirlis en la kapo de dekkvinjara adoleskanto, kiu eĉ ne finis la lernejon ankoraŭ, malgraŭ scianta plurajn lingvojn kaj rimarkindajn intelektajn kapablojn.
  La knabo desegnis konvertilon de gravitonoj en elektronojn, krome, tiel ke ĝi estis simpla aparato, kiu povus esti alĝustigita en amasproduktado.
  Vitalik starigis tutan laboratorion en la kelo kaj provis trovi la necesajn materialojn por la konvertilo. Antaŭ ĉio, ĝi estas, kompreneble, magnezio, aluminio, arĝento, oro, plateno. Kun la ĝusta kombinaĵo de elementoj, vi povas akiri unikan kradon, kiu kaŭzos la transformon de gravitono en elektronon. Plue, la rezulta fluo devus esti konvertita en utilan laboron.
  Nur bezonas monon por aĉeti oron kaj platenon. La knabo sur la komputilo provis elŝuti ilin el diversaj kontoj kaj kartoj. Kompreneble, elektante riĉajn klientojn.
  Kaj ĉi tio estas afero de juĝo. Vitalik konsolis sian konsciencon per tio, ke se la malkovro realiĝos, ne necesus bruligi naturajn brulaĵojn: petrolon, gason, karbon, torfon, ktp. Do, la planedo estos savita de mondvarmiĝo. Kaj ĝi estas plena de katastrofo.
  Antaŭ kelkaj jaroj, Vitalik spektis filmon pri mondvarmiĝo, kaj la bildo terurigis lin. Unue, la oceanoj inundos la teron. Kaj tiam, kiam la glaciaj kapoj ĉe la norda kaj suda polusoj degelas, la procezo akcelos. Akvo komencos vaporiĝi multe pli, kaj nuboj kovros la planedon. Kaj ĉi tio plu akcelos la forcejan efikon. La temperaturo komencos pliiĝi rapide, kaj la tuta akvo transformiĝos en vaporon.
  La homaro simple fandiĝos, kaj la planedo Tero fariĝos kiel Venuso. Senviva dezerto, malhela ĉar la suno ne estos videbla pro polvonuboj kaj vaporiĝintaj oceanoj.
  Ĉi tio faris tian impreson al la knabo, ke li urĝe komencis serĉi ion, kio povus anstataŭigi naturajn, hidrokarbonajn brulaĵojn. Kaj legado de fantaziaj romanoj instigis la scivoleman infanon uzi graviton. Efektive, la tera gravito kreas la forton de gravitonoj - elementaj partikloj kun spino en unu direkto. Kaj ili povas esti konvertitaj en elektron. Cetere, gravitonoj estas erupciataj grandkvante de preskaŭ ĉiuj ĉielaj korpoj, kaj tio ebligos al homoj solvi ĉiujn energiproblemojn por ĉiam, kaj restarigi la ekologian ekvilibron, farante la planedon floranta paradizo.
  Albina volontulis por helpi al Vitaly, lian aĝon, ankaŭ nekutime inteligentan adoleskulinon. Junaj geniuloj jam lernis kiel fari tion malgrandskale, kaj vi povas ekzemple reŝargi vian inteligentan telefonon sen elirejo. Sed mi volis ion pli.
  Albina vokas lin, kaj li transdonas monon el la konto de aliulo - por kio li povas esti sendita al kolonio, kaj ĝenerale, tio estas malbona faro. Albina mem proponis peti monon de la ŝtato. Sed Vitalij sufiĉe logike rimarkis, ke neniu donos monon al adoleska lernejano por tio. Kaj pli verŝajne eĉ enmetu malsaĝulon. Do li ne havas alian elekton ol fari krimon, sed samtempe savi la homaron.
  Vitaliy ignoras la vokon kaj transdonas monon al la karto. Nun ili povas elspezi ilin kaj aĉeti kelkajn detalojn, krom oron kaj platenon. Ankoraŭ estas multe da laboro, sed plej grave, li kaj lia fianĉino povis pruvi, ke, principe, la transformo de gravitono en elektronon eblas. Kaj kio estas la estonteco de ĉi tiu teknologio.
  La knabo finis elŝuti. Albina denove vokas.
  Vitalik prenis la telefonon kaj siblis:
  - Saluton!
  Ŝi respondis:
  - Kio, vi denove faras ion, kion vi ne respondas!
  La knabeto kapjesis.
  - Ni devas! Sed laboro estas farita por hodiaŭ, ĉu ni povas renkontiĝi en la parko? Estas serioza afero.
  Albina ĉirpetis:
  - Bone, mia juna geniulo!
  . ĈAPITRO #1
  Vitalik kuris al sia amiko. Li ĵus fariĝis dekkvinjara. La knabo estis de normala alteco por sia aĝo, aŭ eĉ iom pli malalta. Li ŝajnis maldika, sed samtempe Vitalik okupiĝis pri tekvondo kaj bone batis la tabulojn.
  La knabo, estante tre kapabla, li tre rapide legis kaj havis maloftan memoron, havis komplekson en sia alteco. Pro li, li ŝajnis eĉ malpli jara ol li estas. Kaj el tio la responda sinteno.
  En la lernejo, la knabo ofte estis batita kaj ofendita, do li ne nur studis, sed ankaŭ trejnis kun frenezo. Taekvondo estas batalarto kun multaj piedbatoj, kiun Vitalik tre ŝatis. Ĉar li majstris la teknikon kaj liaj malgrandaj sed rigidaj muskoloj plifortiĝis, li estis respektata kaj malofte molestita.
  Sed tamen, samklasanoj ne ŝatis Vitalik - li estas tro saĝa, scipova kaj erudicia, kaj neniu ŝatas ĉi tion.
  Ankaŭ estas problemoj kun instruistoj. Ili trovis kulpon ĉe Vitalik, nur por ne diri ĝin perfekte. Jes, kaj la knabo ofte kondutis kuraĝe. Krome, Vitalij, memorante, kiel li estis batita en elementaj klasoj, konstante defendis la malfortulojn. Kaj ĉi tio ankaŭ estigis batalojn kaj konfliktojn.
  Vitalij estis sufoka inter siaj stultaj , kruelaj, agresemaj kunuloj. Sed li ne estis portita al lernejo por speciale talentaj infanoj, ili ne volis nenecesajn problemojn. Krome, Vitalik estis registrita ĉe la infana policlernejo. Mi eĉ sukcesis viziti specialan lernejon. Li tro forte batis la krimulon en la ingvenon, pro kio li preskaŭ mortis, kaj ŝajne restis kripla por ĉiam.
  Do Vitalik havis tre ŝtorman kaj malfacilan vivon.
  Vi estas apenaŭ dekkvinjara, kaj vi jam estas preskaŭ maljunulo kun via menso. Vitalik sciis kiel batali bone, kaj havis reputacion kiel lupido, sed aliaj uloj evitis lin. Rilatoj kun knabinoj estis pli bonaj . Ili amis la humuran Vitalik, kiu povis verki ampoemojn kaj estis ĝentila. Ekstere, li estas bela, blonda, kun delikataj trajtoj, sed tro infaneca. Krome, knabinoj ne ŝatis tro inteligentan rezonadon.
  Nur Albina komprenis lin. Ŝi estis pli ol unu kapo pli alta ol Vitalik, kaj ankaŭ praktikis tekvondon. Ŝi ĵus komencis fari ĝin multe pli frue - ekde la aĝo de kvin. Kaj ŝi jam havis unuan danon kaj nigran zonon. En elementaj klasoj, ŝi defendis Vitalik kiam li estis batita aŭ ĉikanita. Montris al li lertaĵojn.
  Tiam Vitalik implikis ŝin en scienco. Ankaŭ Albina laŭ naturo sciis legi tre rapide kaj ĉion enmemorigis. Ili estis tre taŭgaj unu por la alia. Nature blonda Albina estis bela, sed kun tro vira vizaĝo, kaj ŝiaj ŝultroj de la ekzercoj ne estis virinece larĝaj. Kiam ili estas kune, oni eĉ povus pensi, ke tio estas filo kaj patrino, aŭ frato kun pli maljuna fratino.
  Estis majo ekstere, la vetero estis suna kaj varma. Vitalik tre volis kuri nudpiede. Plie, liaj plandumoj pro konstanta trejnado kaj piedbatoj fariĝis kalaj kaj jukaj. Kaj kiam vi tuŝas la malglatan asfalton per via nuda piedo, la jukado trankviliĝas.
  En pantaloneto kaj nudpieda, Vitalij aspektis kiel infano ĝenerale. Sed en liaj manoj estis sako kun aparato, kiu povus ŝanĝi la sorton de la homaro. Konvertinte gravitonojn en kurenton, laŭ la kalkuloj de la juna geniulo eblas tiri kamionon aŭ grandan aŭton dum senlime longa tempo en ajna vetero per malgranda plata aparato. Do, ne estos necese ĉerpi petrolon, gason, karbon, kripligan naturon.
  Vere, la mirinfano komprenis, ke por tia malkovro tre multaj, precipe naftogasaj korporacioj, kapablas turni la kapon. Ja imagu, kion multaj ŝejkoj kaj oligarkoj perdos. Precipe ĉar la malkovro estu sekreta.
  Kaj neniam venus en la kapon al iu ajn, ke blondulo, kun moda hartondado, knabo en pantaloneto kaj flagranta per polvaj, rondaj kalkanoj, havas ion fatalan ĉe li.
  La preterpasantoj preskaŭ ne atentis lin. Nu, iu knabo kuras, kaj la pajaco estas kun li. Kvankam en Moskvo, eĉ infano kuranta nudpieda ne estas tute deca.
  Vitalik kuris kaj kantis:
  Komprenu la Teron, komprenu la Teron
  Kaj vi komprenas homojn!
  Dua amo, dua Tero,
  Tia tero ne estos!
  De mil planedoj
  Ne ekzistas tia verdo!
  De mil planedoj
  Ne ekzistas tia beleco!
  Estu radio de tagiĝo
  La suno brilos!
  Do li kuris al la parko. La kalkanoj de la knabo, maldikaj sed muskolaj kruroj flagras. Vitalik eĉ pensis, ke la aspekto de infano havas siajn avantaĝojn. Neniu estas ŝokita de la manko de ŝuoj kiam vi aspektas kiel infano. Ili pensos pri plenkreskulo, ke li estas malsaĝulo, kaj ekstere ĝi estas malbela.
  Albina marŝis al li. Ŝi ankaŭ havas dek kvin jarojn, sed kiel plenkreska ŝi ŝajnas. Alta, larĝŝultra, kurbeca kaj muskola kiel ŝtalo. Ŝiaj infanoj timas, se li movos sian piedon, tiam ĝi ne ŝajnos sufiĉe. La jam alta knabino portis altkalkanumajn sandalojn, kiuj altigis Vitalikon du kapojn.
  Ŝi ridetis, rigardante sian ekvivalenton, kaj pepis:
  - Denove nudpiede, Vitya! Vi estas geniulo kaj, samtempe, infano!
  La knabo respondis:
  - Sciu, kiam mi estis enŝlosita en speciala lernejo, ili forprenis ĉiujn miajn senpagajn vestaĵojn kaj ŝuojn. Kaj ili disdonis ŝuojn du grandecojn pli grandajn. Kaj ili kruele frotis la piedojn. Kaj je la plej eta ŝanco, mi provis forigi ilin kaj marŝi nudpiede . Mi tiom alkutimiĝis, ke mi eĉ ne tusis. Estas multaj malbonaj aferoj en la speciala lernejo, kaj la ŝuoj ne estas la ĝusta grandeco, unu el ili!
  Albina respondis ridetante:
  - Mi scias! Ankaŭ mi estis fermita, kaj kelkfoje! Vere, ne longe. Necesas mezuri la forton de trafo. Hodiaŭ mi montros al vi kiel pugnobati. Ĉiuj stiloj havas malfortojn. Taekvondo ne sufiĉe atentas la frapan teknikon de la brakoj kaj kubutoj.
  Vitalik kapjesis.
  - Taja boksado verŝajne estas pli efika tiurilate. Kvankam li estas malĝentila.
  La knabino kapjesis kaj rimarkis, kantante:
  - Kaj li batas ĉion,
  Sana diablo...
  Kaj tio signifas esti en problemo
  Post ĉio, boksado ne estas batalo, ĝi estas sporto,
  Estu honesta, vi estas ĉie!
  La knabo vangofrapis sian nudan piedon en flako pro la hieraŭa pluvo. Li rigardis la ŝprucaĵon, kiu suprenflugis, kiu brilis kiel diamantoj en la sunradioj, kaj rimarkis:
  - La mondo estas bela! Sed kiom da ĉagreno, sufero, militoj, malsato kaj malsano estas en ĝi.
  Albina kapjesis.
  - Sed nia malkovro, mi esperas, solvos la problemon de energimalsato.
  Vitaly, kiel inteligenta adoleskanto, rimarkis:
  Sed por iuj ĝi alportos malĝojon. Kiom da naftoplatformoj kaj karbominejoj tiam fermiĝos.
  La knabino-heroo logike kontraŭis:
  - Nu, ĉiam tiel! La invento de aŭtoj ruinigis multajn posedantojn de bredbienoj. Sen mencii, ke dekoj da miloj da homoj estas disbatitaj de aŭtoj ĉiujare.
  La mirinfano kapjesis.
  - Jes tio pravas! Same kiel la enkonduko de malmultekostaj kaj efikaj robotoj povas kaŭzi sovaĝan senlaborecon.
  Albina ridis kaj notis:
  - Kaj kio? Post ĉio, ĝi estas bona!
  Kaj la knabino kantis:
  Kiom longe estis progreso
  Estis tempo por ŝpari...
  Nun promenu tra la mondo
  Antaŭ vi estas la tuta mondo de mirakloj -
  Forgesitaj taskoj,
  Ĉesis kuri...
  La robotoj puŝas
  Ne viro!
  Vitalik kapjesis, kaj denove vangofrapis sian nudan kalkanon sur la akvon. Estas bele rigardi, kiel disiĝas la flako gutoj.
  La knabo rimarkis:
  - Kiam ili inventos senmortecon, ĉerkaj oficejoj bankrotos. Kaj ankaŭ ĉi tio estos sekvo de progreso. Ĉio ŝanĝiĝas kaj daŭre ŝanĝiĝos!
  Albina sugestis:
  - Venu, ni rigardu ian allogaĵon. Ni amuziĝu!
  Vitalik levis la ŝultrojn kaj rimarkis logike:
  - Vi ricevas multe pli da plezuro de komputilaj ludoj, kiujn vi povas elŝuti el la Interreto senpage. Kaj kia altiro - vi turniĝas, turniĝas, kaj jen - ĉiuj plezuroj!
  La knabino malkonsentis.
  - En ludoj, sidi kun la nazo enterigita estas ankaŭ dubinda plezuro. Kaj tiel vi atingas multon. Ekzemple, aŭtovetkuro estas multe pli interesa kiel ĉi tio reale ol en ludkonzolo!
  La knabo ne konsentis.
  - Aĉetu al vi virtualan realecan kaskon, kaj vi ne distingos la vetkuron de la reala. Vi ankaŭ povas batali kontraŭ drakoj. Estus mono, tiam vi povas laŭvorte reprodukti ĉion.
  Albina murmuris:
  - Estus mono! Jes, la ora bovido regas la mondon.
  Vitalik kantis per sia sonora, klara, kiel pionira korno, voĉo:
  -Homoj mortas pro metalo,
  Por metalo...
  Homoj mortas pro metalo
  Por metalo!
  Satano regas la pilkon tie
  Tie regas la pilko!
  La heroa knabino suspiris kaj sugestis:
  - Venu, tiam almenaŭ ni aĉetos paketon da glaciaĵo!
  La knabeto kapjesis.
  - Ĝi estas ebla!
  Ili rapide marŝis al la budo. Vitalik palpis per la nudaj piedoj, plenigitaj per brikoj kaj tabuloj, la malglatan kaj varman asfalton. Tamen, la vivo estas bona kaj kiel agrabla majo estas. Ho , estas domaĝe, kial ne ekzistas eterna somero. Ekzemple, en Kubo kaj Barato ne estas vintro. Kaj unuflanke, ĝi estas bonega. Sed aliflanke, estas tiom da infekto tie, precipe en Barato.
  Kvankam nun la indianoj tute ne estas tiel malriĉaj kiel antaŭe, ili simple estas tro multaj.
  Ŝajne homoj bezonas lerni kiel flugi al aliaj mondoj kaj disvastiĝi al planedoj ekster la sunsistemo. Kaj vi devos elpensi specialan hiperveturadon. Ĉi tiu, kiel tiu, kiu ne moviĝas laŭ la principo de jeta propulso, sed sur io pli progresinta. Cetere, gravitonoj flugas pli rapide ol fotonoj, kaj kiam ili estas konvertitaj en elektronojn, okazas fragmentiĝo de partikloj, kio rezultigas multe da elektro. Do eĉ aviadiloj kaj kosmoŝipoj povas flugi je ĉi tiu puŝo.
  Vitalik aĉetis al si eskimon, kaj Albina prenis kokosan. La knabino estis tre kontenta. Ŝi ŝajnis tute plenkreska, kaj rememorigis al Vitalik sian propran patrinon. Ŝi ankaŭ estas virino, sufiĉe granda kaj en bona formo. Mi scivolas, kial Vitalij eliris nur kun la menso, kaj ne kun kresko?
  Kaj kiu estas lia patro? Ankaŭ unu el la kialoj de la malŝato de la samklasanoj de Vitaly estis ke la knabo estis bastardo. Kaj ĉi tio, kompreneble, estas malĝoja. Bastardo, ĉi tio estas milde, estas alia vorto - bastardo!
  Vitaly vere volis havi patron, prezentante lin kiel sana, alta, forta, atleta kaj, samtempe, inteligenta. Eble eĉ oficiro, aŭ generalo!
  Albina havis ambaŭ gepatrojn, kaj Vitalik enviis ŝin. Vere, la patro de Albina estas iama kondamnito, sed tamen estas pli bone ol nenio.
  Vitalik prenis ĝin kaj kantis:
  Sufiĉe da militoj kaj malĝojo sur la planedo,
  Ne malŝparu vian tempon homoj...
  Ni ne lasu niajn infanojn
  Fariĝis viktimo de siaj propraj patroj!
  Albina kapjesis kun rideto.
  - Vi estas muzikisto!
  La adoleskantoj manĝis sian glaciaĵon. Ili ĵetis la bastonojn en la rubujon. Ni pluiris tra la parko.
  Iu malagrablaspekta estaĵo subite eliris renkonte al ili kaj grumblis:
  - Ĉu vi ne povas fumi?
  Albina respondis severe:
  - Mi ne fumas kaj mi ne konsilas al vi!
  La ulo eltiris tranĉilon kaj muĝis:
  tranĉos vian filon !
  Vitalik brilis la temon ĝuste en la ingveno. Li staris en la ĝusta distanco, kaj la knabo eĉ eksaltis kaj investis en la baton. Kaj la tibio de la juna batalanto fame rompis tabulojn kaj rompis brikojn. Bandyuga falis kaj svenis pro la dolorŝoko. Lia abomena vizaĝo bluiĝis kaj ŝaŭmo eliris el lia buŝo.
  Albina rimarkis:
  - Do vi povas mortigi! Ĉu vi volas iri al infana kolonio?!
  Vitalik levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - Mi ne ĝenas dum kelkaj semajnoj . Vidu kiel ili sidas sur junulo nun , kaj kiaj reguloj kaj proceduroj ekzistas. Nu, ĝi estas memdefendo!
  Albina ridis.
  - Jes kompreneble! Tamen, pro via reputacio... Ĉu ni voku la policon?
  La knabo levis la ŝultrojn.
  - Mi ne volas klarigi. Lasu lin kuŝi, rekonsciiĝi , kaj venontfoje li zorge pripensos antaŭ ol ĵeti sin per tranĉilo.
  Vitalik kantis:
  - Se ne estus lernejoj,
  Se ne estus lernejoj...
  Kion alvenus homo?
  Li atakis per tranĉilo!
  Albina kapjesis malgaje.
  - Jes, homoj foje falas specife. Jen ĉi tiu evidenta bum. Eble ni ne devus lasi ĝin tiel. Pli bone iru al malliberejo!
  La knabo rimarkis logike:
  - Se li ankoraŭ ne finis la terminon, tiam la zono povas nur plimalbonigi lin. Kvankam mi ne plimalboniĝis en speciala lernejo, ĝenerale. Tie eĉ, strange, estis pli facile kun la uloj. Ili ankaŭ taksis la menson, kaj multaj patroj mem ne havas, aŭ iliaj gepatroj finigas la kondiĉojn. Sufiĉe strange, sed fakte en infana kolonio kun kunuloj estis pli facile trovi komunan lingvon !
  Albina respondis ridetante:
  - Ĉar vi estas stranga kaj malsama ol la ceteraj, kaj ankaŭ estas tre multaj malsamaj kaj strangaj. Do ĝi ne surprizas min. Ni iru al kinejo aŭ io!
  Vitalik kapjesis.
  - Sur la granda ekrano, spekti filmojn estas, kompreneble, pli agrabla ol sur portebla ekrano, aŭ eĉ pli inteligenta telefono. Ni kuru!
  La knabino ridis kaj respondis:
  - Ĝi estas ebla!
  Kaj ŝi demetis siajn sandalojn por pli oportune kuri. Ŝia kruro ne estis malgranda, sed sunbrunigita, muskola kaj tre gracia laŭ formo. Estas malagrable marŝi en altaj kalkanumoj, sed ĝi donas solidecon.
  Kaj tiel ankaŭ ŝiaj plandumoj jukas pro malmolaj objektoj rompitaj dum trejnado.
  Kaj la kalkanoj de junaj batalantoj ekbrilis dum kurado. Ili kuris sufiĉe rapide.
  Vitalik kantis, kaj Albina ĝin prenis;
  La kavaliro forlasis la domon de sia patro,
  Iris serĉi amatinon!
  Moviĝis en sanga maniero,
  Kaj la vivo ĉirkaŭiris!
  
  Trovi riĉecon ne estas problemo
  Kvankam la vivo ruliĝis laŭ la deklivo!
  La tuta oro en la mondo estas sensencaĵo
  Cigaredo estas krampita en la dentoj!
  
  Knabo enamiĝinta unuafoje
  Buŝoj interplektitaj sub la flava acero!
  Ho, mi dankas ĝin, sankta okulo,
  Li falis sur la genuojn antaŭ la ikono!
  
  Ni naskiĝis sub malbona stelo
  Kiu konis nian sorton, singultis!
  Kaj la vivo fluas - fluo de akvo,
  Trovis mian Dion idealon!
  
  Kaj la eklezio, la ortodoksa eklezio,
  Renkontiĝas kun sonorilo!
  Trapasis la dezerton - trarompis,
  Fluo da sufero kun peza ĝemo!
  
  Mi batalas, mi suferas, sango estas rivero,
  La malbona atako de malamikoj estis forpuŝita!
  Kaj kie trovi Kriston ripozon,
  Certe nur en malseka tombo!
  
  Palaso tordiĝas en la infero
  Ŝajnis, ke la sorto estas blinda!
  Sed mi kredas, ke mi iros al la ĉielo
  Mi leviĝos el la ruinoj kaj cindro!
  
  Pasis jaroj, kaj infanoj,
  Por la gloro de Dio, ni naskis!
  Kaj ni fariĝis pli saĝaj en la vivo,
  Amo floras kaj ĉiam regas!
  Jen kiel ili kuris. Albina malrapidiĝis. Ŝi prenis cigaredon ĵetitan sur la gazonon, ĵetis ĝin en la urnon kaj kantis:
  - Cigaredoj estas veneno
  Ĝuste, diras homoj!
  Ne estas pli malbona ol nikotino
  Pako da cigaredoj en la forno!
  Vitalik kapjesis.
  - Ni nun purigos. Kaj ĝi estos ege mojosa!
  La knabo kuris al la uloj, kiuj staris kaj fumis cigaredojn, kaj kriis:
  - Ĉesu fumi! Ĉesu veneni la atmosferon!
  Ili grumblis responde:
  - Kien vi iras , infano! Ĉu vi volas esti vundita?
  Albina rimarkis, montrante sian saĝtelefonon:
  Mi vokos la policon nun! Vi ne rajtas leĝe fumi ĉi tie.
  Malgajaj, nerazitaj viroj, ĵurantaj ion nelegeblan, kontraŭvole estingis la cigaredojn kaj metis la pakojn en la poŝojn. La nudpieda blondulo aspektis tre decidema. Jes, kaj estas multe da polico en Moskvo, vi rigardu, kaj malobservantoj estos kaptitaj.
  Albina tre lerte kolektis la cigaredstupon per la nudaj piedfingroj kaj ĵetis ilin en la urnon, grimacante:
  - Tio estas abomena! Mi tute ne komprenas, kiel vi povas enspiri tian abomenon. Ĝi estas nur abomena.
  Vitalij kapjesis kaj aldonis:
  - Vi estas pli malbonaj ol ebriuloj . Tiuj almenaŭ venenas sin sole, kaj vi ankaŭ venenas tiujn ĉirkaŭ vi, inkluzive de malgrandaj infanoj!
  Kaj la knabo eksaltis kaj batis unu el la onkloj sur la nazon per sia kalkano. La bato estis hazarda, sed frakasita al la sango. Li kliniĝis malantaŭen. Estas pli multekoste batali kun infano. Cetere, plej verŝajne vi estos batata de li.
  Albina ridetante kantis:
  Ja ne senkaŭze inter la homoj,
  Dum jarcentoj ili juĝas
  En malbona vetero -
  Do ĝi estas tabako!
  Kaj la knabo kaj knabino frapis la pugnojn.
  Post tio, ni iris aĉeti biletojn. Neplenaĝuloj fidis biletojn por duona rabato, sed Albina aspektis tro maljuna, kaj ŝi devis montri lernejan atestilon. Mi ne volis elspezi kroman monon.
  Estis ia infana fantazio. Kvar adoleskantoj - tri knaboj kaj knabino eniris en fabelan landon. Tie ili ŝtelis bastonon de la giganto, kiu enhavis magion. Tiam ili venkis Baba Yaga, kaj trovis mapon en kiu la morto de Koshchei estis indikita. Kaj ili ekvojaĝis. Nu, malantaŭ ili, kompreneble, estas malsamaj estaĵoj de fabeloj. Kaj la infanoj haltigis ilin aŭ per sorĉitaj dolĉaĵoj aŭ bombonoj. Kaj finfine, la Serpento Gorynych ankaŭ estis venkita. Kaj ili povis venki Koshchei mem, akirinte magian keston kaj riĉan keston.
  Tiel ĉio fariĝis vere bonega. Kaj ĝi montriĝis vere mojosa, kvankam fabela.
  Post la filmo, la juna paro forlasis la halon. Ili estis amuzaj kaj bonaj. La humoro altiĝis.
  Kaj Vitalik konsentis veturi konkursaŭtojn. Ili trafis unu la alian, kaj aliajn infanojn , kaj turnis la stirilon. Ĉio aspektis tre interesa kaj ekscita.
  Vitalij kantis:
  bonegaj aŭtoj,
  La plej bona humoro en la mondo estas...
  Kvankam ni vivas kvazaŭ en pafejo,
  Mi estas bonega vakera knabo !
  
  Ĝi estos eterna, mi kredas infanaĝon,
  La vivo venos kiel glora paradizo...
  Kaj ni trovos manieron esti junaj,
  Do knabo, iru por ĝi!
  La tempo flugas rapide kaj jam malheliĝas. Kaj pli malvarmiĝis.
  Albina malĝoje rimarkis:
  Iam infanaĝo finiĝos. Jes, ĝi jam, eble, preskaŭ finiĝis ĉe ni. Ni ne plu estas infanoj, sed adoleskantoj. Kaj poste juneco. Kaj sincere, estas timige imagi esti maljunulino. Tuj kiam mi pensas, ke mi fariĝos sulkigita kaj ĝiba, ĝi estas tiel malbone farita.
  Vitalij respondis ridetante:
  - Mi pensas, ke homoj inventos ion kaj akiros eternan junecon. La punkto ĉi tie estas la stamĉeloj, kiuj devus esti aktivigitaj. Kaj mi pensas, ke scienco venos al ĉi tio!
  Albina ridetante kantis:
  Nenio sur la Tero pasas nerimarkita
  Kaj la forpasinta junulo estas ankoraŭ senmorta...
  Kiel junaj ni estis,
  Kiel sincere amata!
  Kaj amatoj ne estas forgesitaj!
  Vivu nia epoko!
  Ili iris al budo kaj aĉetis viandtortojn kaj laktofrapon. Ili refreŝiĝis, rimarkante kun rideto:
  - Ŝajnas, ke estas tempo por iri hejmen!
  Albina rimarkis:
  - Pluraj ebriaj regatoj venas ĉi tien.
  Vitalik pepis, paŭdante:
  - Ni batalu! Tiu certas!
  La knabino rimarkis ridetante:
  - Estu knabo por ĉiam bela,
  Kvankam kaoso furiozas ...
  Estas domaĝe elspezi en batalo de forto,
  Ni bezonas ĉaron da bonfaroj!
  La knabo konsentis.
  La suno hele brilas
  Pasero pepas...
  Afabla esti en ĉi tiu mondo,
  Amuziĝu!
  La knabo kaj knabino retiriĝis. Kaj de la alia flanko denove aŭdiĝis la ĵuro. Kaj ili denove estis ebriaj. Ili portis tranĉilojn kaj nunĉukojn en siaj manoj . Latunaj fingrobazartikoj ekbrilis. En la neegala lumo de la lanternoj, nerazitaj, kun ruĝaj nazoj, speguliĝis tre malagrablaj vizaĝoj . Kaj ili ektremis kaj movigxis.
  Antaŭ la adoleskantoj aperis jam konata, antaŭe batita temo.
  Li malpure ĵuris kaj minacis per tranĉilo, raŭke;
  - Nu, junaj birdoj! Via trifoje nenecesa vivo finiĝis!
  Vitalik respondis:
  - Vi ne bezonas vivon! Kaj ni vere bezonas ĝin, je la intereso de la tuta homaro.
  La banditoj ĉirkaŭ ili aĉa ridetis.
  . ĈAPITRO #2
  Estis almenaŭ dudek el ili. En la manoj de armilo cetere kelkaj tranĉiloj estas tre longaj, kaj la plej granda ankaŭ havas pistolon en la manoj. Albina fajfis kun seniluziigita suspiro. Kontraŭ kuglo, ŝia tekvondo estas senpova. Jes, kaj du adoleskantoj kontraŭ tuta taĉmento de plenkreskuloj kaj armitaj kanajloj - tio estas tre malegalecaj fortoj.
  Vitalik tamen, tenante sian trankvilon, memfide diris:
  - Ĉie estas plena de vidbendaj kameraoj. Jes, kaj nia saĝtelefono registras ĉion kaj aŭtomate transdonas ĝin al Interreto. Kaj de tie la registro de ĉiuj viaj vizaĝoj facile atingos la policon, se vi faros ion al ni!
  Unu el la banditoj kriis:
  - Baldaŭ ĉesu kun flavbuŝoj!
  La gvidanto hezitis. Tro longe brilis por la murdo de infanoj. Kaj eĉ pli, pro la batita vizaĝo de iu senhejmulo, ne havis sencon riski lian kapon kaj liberecon.
  Vitalij kapjesis.
  - Vi ĉiuj jam estis registritaj en video, kaj la datumoj aŭtomate iros al la polico. Sed se vi lasos nin, ni, mi promesas al la infano , viŝos ĉion!
  La gvidanto demandis kun rido:
  - Ĉu vi piedpremas la zonon?
  La knabo kapjesis.
  - Estis sur skarabo !
  La bandito murmuris:
  - Por kio?
  Vitalij respondis ridetante:
  - Rekaptis la dignon de unu huligano. Kaj kio?
  La ĉefo demandis:
  - Ĉu vi scias batali?
  La knabo kapjesis.
  - Mi pensas, ke mi povas!
  La gvidanto sugestis:
  - Batalu unu kontraŭ unu, sen armiloj, kun la plej forta korfano de nia bando. Se vi gajnos, mi donos al vi kvincent dolarojn !
  Vitalik kapjesis.
  - Bone! Sed nur peco da dolaroj . Ne malpli.
  La gvidanto kapjesis.
  - BONE! Sed ne ofendiĝu, se ili poste kondukos vin al la hospitalo. Nia batalanto Gorilo ne konas kompaton.
  La knabo kunpremis la pugnojn kaj respondis:
  Soldato, ĉiam sana
  Soldato, preta por ĉio...
  Kaj polvo, kiel de tapiŝoj,
  Ni foriras de la vojo
  Kaj ne ĉesu
  Kaj ne ŝanĝu krurojn
  Niaj vizaĝoj brilas
  Brilaj botoj!
  La ĉefo ridis.
  - Botoj! Sed vi estas nudpieda! Kaj ĝenerale, vi aspektas kiel infano. Eĉ estas domaĝe venki tiajn.
  Vitalik ridetis.
  - Des pli bone! Ju pli da malamikoj, des pli interesa la milito.
  Unu el la rabistoj rimarkis:
  - Estas malfacile batali. Ili povas vidi nin, kaj forbalais!
  Pahan respondis:
  - Ni havas ĉion! La polico enlasos neniun. Ni ne prokrastos. Ni batalu ĉi tie kaj nun.
  La banditoj zumis aprobe. Albina flustris al la knabo:
  - Ĉu vi certas? Kian zonon vi havas ?
  Vitalik knaris:
  - Ruĝa!
  La heroa knabino sugestis:
  - Eble mi anstataŭ vi!?
  La knabo respondis:
  - Jen la konflikto de niaj viroj!
  Gorilo eksteren. Ĝi vere estis granda ulo. Kreskomezurilo naŭdek, larĝaj ŝultroj, longaj brakoj, dekliva frunto. Kaj sufiĉe ŝveligita , evidente sur anabolaj. Pezis, almenaŭ , kontraŭulo de centono kaj duono. Kaj Vitalik estas nur kvardek du kilogramoj. La fortoj aspektis neegalaj.
  La estro elprenis maldikan pakaĵon da cent-dolaraj biletoj kaj murmuris:
  - Vi batos, vi ricevos pecojn kaj ... mi ankaŭ donos al vi oran horloĝon.
  Kaj li montris, efektive, tre decan horloĝon kun skatolo el pura oro. Kaj ili kostas multe.
  La gorilo, starante trankvile, subite alkuris Vitalikon. Vere, la knabo, alkutimiĝinta al la subitaj atakoj de siaj kunuloj, akre saltis flanken. Kaj eĉ sukcesis anstataŭigi la bandon. Granda, larĝŝultra, longbraka gangstero trafis sur la asfalton. Videblas, ke li vundis sian genuon, dum li lamis. Kaj li komencis ĵuri tre malpure.
  La publiko zumis. Kelkaj subtenis sian Gorilon, dum aliaj subtenis sian senprudentan knabon. Estis klara malkonkordo ĉi tie, kaj la rabistoj vetis.
  Ili vetis pri la pli lertaj kaj malgrandaj, aliaj pri la grandaj kaj kun muskolpilkoj.
  La gorilo provis ataki denove. La knabo puŝis sian nudan kalkanon en sian pezan mentonon. La efiko ne estis plena forto. Sed tamen ĝi tremis, kaj la bandita bubalo sentis ĝin. Kaj li denove alkuris la knabon , minacante per ĉiuj punoj de la submondo.
  Vitalij piedbatis lin en la vizaĝon kaj saltis flanken. Evitadis la pezan pugnon. La brakoj de Gorilo estas tiom longaj. Sed la pugnoj ne flugas tro rapide, kaj la lerta infano tre lerte devias.
  Ataku denove. Vitalijo estis pugnobatita en la nazon. Li ankaŭ batis tabulojn per siaj manoj. La fingrobazartikoj bone konvenas, kaj maldika flueto da sango fluis.
  Vere, la pugno de la bandito glitis super la ripoj de la knabo. Vitalij ektiris kaj plonĝis kiel malpeza boksisto, deviante de alia forta poke .
  Poste li piedbatis lin sub la genuon. Ŝi jam estas kontuzita, kaj la gangstero muĝas kaj malfermiĝas.
  Vitalik kaptas la movon, kiun li renkontas, kaj la ronda nuda kalkano de la knabo trafas lin rekte en la nazo. Li estas trafita de la tuta amaso de la infano , kaj eĉ de la renkontita movado. Oni aŭdas krakadon, kaj la nazo krevas, kiel tomato, kiu falis de alteco. Kaj la sango fluis nun en rivereto pli forta.
  Vitaly denove forlasas la vastajn movojn de la kontraŭulo. Li provas piedbati kaj piedbati. Sed liaj kruroj estas nur iom mallongaj, kaj la streĉado ne estas tre bona. Vitali denove frapas de la flanko. Trafas la templon. Kaj Gorilo ŝanceliĝis.
  Kaj sibiloj:
  - Atendu, ni parolu!
  Vitalij haltis. Kaj tiam sledmartelo pugno flugis al li. La knabo reflekse blokis ĝin. Sed li estis frapita de liaj piedoj. Vitali ekflugis. La brutulo alkuris lin. Sed la knabo sukcesis forruliĝi. Kaj la gangstero preterpasis.
  Vitalik sentis koleron en si. Kaj la infano trafis, kiam la bandito ekstaris, la tibion en la mentono. La pugnobato estis bona, sed la Gorilo estis malmolkapa kaj ne povus esti batita tiel facile.
  Jen li denove atakas. Vere, ĝi aĉas. Kaj la tuta ĉemizo estas kovrita de sango. Vitalik ankaŭ demetis sian ĉemizon por ne malpuriĝi. La knabo havis malpeziĝon kaj fortajn muskolojn. Eble al ŝi mankis maso, sed ŝi balanciĝis kiel ondetoj sur akvo.
  Vitalik denove trafis la malamikon sur la jam frakasitan nazon.
  La sango ŝprucis eĉ pli forte, kaj la nuda, ronda kalkano de la knabo brilis per sango. La gorilo komencis sufoki.
  Vitalik pugnis klasikan triopon al la kapo kaj forbatis la manojn de la kontraŭulo. Poste li ree saltis kaj batis la vid-vide per sia nuda kalkano en la mentono. La bato estis bona, sed ne estis sufiĉe da maso por malŝalti tian kadavron.
  La knabo denove faris kombinaĵon per siaj manoj. Kaj pugnobatis lin en la okulon. Li bluiĝis pro la trafo. Kaj la hematomo komencis ŝveliĝi.
  Vitalik tweetis:
  - Ni forbalaos la malamikon per unu bato,
  Ni konfirmos la gloron per nuda kalkano ...
  disbatis la grandajn ne vane,
  Do, ni venkos la gorilon!
  La knabo denove evitis kaj piedbatis la malamikon en la vizaĝon. Poste saltu denove, kaj denove ekzakte en la makzelon. Kaj poste tibio al la tempio. Vitalik batis bone. Sed la malamiko ankoraŭ ne volis cedi. Kvankam li ŝanceliĝis, li obstine ne falis.
  Kaj la bandita homamaso kriis:
  - Batu lin! Finu ĝin!
  Venis ankaŭ tri policanoj en nigraj uniformoj por vidi la spektaklon. Ankaŭ ilin amuzis la maniero, kiel malgranda knabo draŝas grandan, longbrakan banditon per bildpilkoj, kiel homa kapo.
  Vitaliy denove saltis supren kaj malsupren. Kaj Gorilo obstine ne falis. La knabo laŭvorte brilis pro ŝvito kaj peze spiris. Lia kontraŭulo faligis la manojn kaj ne plu reagis al ĉi tiuj batoj.
  Tiam Vitalik prenis ĝin kaj grimpis sur arbon. Ĉi tio ja estas tre riska movo. La banditoj siblis kaj la policanoj aplaŭdis. La knabo, grimpante pli alte, sed kiel li saltos. Kaj lia nuda, ronda kalkano trafis la tempion.
  La gorilo kraŝis, finfine svenante. La ĉefo komencis kalkuli, sed la granda membro de la bando eĉ ne moviĝis. Kaj li ĵetis, respekte dirante:
  - Tio estas gajnita, kiel vi fartas?
  La knabo respondis:
  - Vitalik!
  La ĉefo levis la manojn al li kaj demandis:
  - Kaj kiel la via veturis?
  Vitalik respondis kun fiero:
  - Ŝarko!
  La gvidanto kapjesis.
  - Bone farite, ŝarko! Ĉu vi volas esti mia dekstra mano?
  La knabo negative balancis la kapon.
  - Ne, mi havas mian vojon, kaj vi havas la vian!
  La estro transdonis al li dek cent-dolarajn biletojn kaj iom pezan horloĝon. Ili ne nur havis oran skatolon, sed ankaŭ la montriloj estis ornamitaj: la minuto per smeraldo, kaj la horo per rubeno.
  Vitalik kaŝis ĝin en sia sako. Estas ankaŭ ĉemizo. Li estis iomete gratita, kaj estis kelkaj kontuziĝoj de la batalo. Sed li eliris, mi devas diri, relative malpeze. La brutulo pezis cent kvindek kilogramojn kaj li havis mortigajn batojn, kaj tre pezajn pugnojn.
  Cetere, li ne rekonsciiĝis. Kaj la polico vokis ambulancon.
  La banditoj komencis disiĝi.
  Vitalik estis tre kontenta. Li gajnis kaj monon kaj trofeon, kaj pruvis al ĉiuj, ke li estas vera viro.
  Kaj estas pli bone ol fari riskan hakadon.
  Ataman rimarkis:
  - Vi estas tre forta batalanto, kaj samtempe, infano. Vi devus partopreni en bataloj sen reguloj. Vi povas gajni bonan monon, precipe pri la lozo. Komence, ili ne vetos je la knabo!
  Vitalik kapjesis.
  - Bona ideo! Sed ... Mi povas forigi ĉiujn cerbojn.
  La gvidanto notis:
  - Vi havas fenomenan reagon, kaj nekutime malfacile trafi vin.
  La knabeto kapjesis.
  - Mi konsentas pri tio. Sed nenio, mi pensas iri la intelektan vojon.
  Albina, kiu antaŭe silentis, rimarkis:
  - Vi povas trovi en la Interreto, kie okazas bataloj sen reguloj. Kaj vi scias, mia knabo, mi provus, se mi estus vi. Verdire, mi ne atendis, ke vi tiel bone moviĝos!
  Vitalij kapjesis.
  - Mi pensos. Dume, dormu bone. Jam pasis noktomezo.
  Kaj adiaŭante, la uloj translokiĝis el la parko.
  Albina surmetis siajn ŝuojn, fariĝis pli malvarme nokte en majo. Kvankam estas pli agrable promeni nudpiede. Vitalij vangofrapis siajn nudajn piedojn kiel juna milittempa skolto.
  La aero ŝajnis trempita de freŝeco, kvankam la ellasaj vaporoj ankaŭ odoris. Moskvo nokte estas tre bela. Tiom da lumoj kaj reklamaj afiŝoj.
  Kaj multaj aŭtoj de diversaj markoj. Estas eĉ tre luksaj aŭtoj inter ili.
  Unu el la preterpasantaj virinoj murmuris, montrante al Vitalik:
  - Ĉu vi ne vidas, ke via filo promenas nudpiede en tia malvarmo?
  Albina ridis. Ŝi, pro siaj grandaj muskoloj kaj malmola esprimo sur sia vizaĝo, ŝajnas sufiĉe plenkreska. Kaj Vitalik, male, havas rondan vizaĝon, kaj ankoraŭ aspektas kiel infaneto. Eĉ lia kapo ne estas tro granda, kvankam lia frunto estas alta, sed glata.
  La knabo respondis al ŝi:
  - Mi varmiĝas! Kaj ajnaj ŝuoj tiras al la fundo!
  Albina ĉirpetis kun rideto:
  - Ni estas en iu ajn, sciu la malvarmon,
  Ni scias kiel ŝtopi konusojn...
  Kaj jam kuras tra la flakoj -
  Nudpiedaj knaboj!
  Kaj ŝi saltis, ĉirkaŭ du metrojn, turnante la diskteleron kun la piedoj en la aero. Kaj ŝi surteriĝis ne tute bone - ŝi rompis sian kalkanon. Post tio, mi devis demeti miajn ŝuojn kaj nudpiede kun la knabo. Jes, ĝi estas interesa aventuro.
  Kaj Moskvo, fakte, estas granda urbo. La loĝantaro estas kiel tiu de meza eŭropa lando. Kaj sur ĝi vi povas vagi dum longa tempo, kaj la tutan tempon por trovi pli kaj pli novajn areojn.
  Vitalik kantis:
  Ni feroce batalos kontraŭ la malamiko,
  Akridoj, kiuj ne konis la mallumon...
  La ĉefurbo staros eterne
  Moskvo brilas kiel la suno sur la mondon!
  Albina kapjesis.
  - Ĉi tio estas bonega! Mi ŝatas kantojn tiajn. Sed aliflanke, ĉiu lando kaj nacio havas sian propran vojon. Kaj neniu devas esti devigita fari ion ajn.
  Vitalik kapjesis.
  - Prave! Sed mi kredas, ke pli aŭ malpli frue ĉiuj popoloj de la planedo Tero kuniĝos. Kaj la planedo fariĝos ununura, komuna kaj feliĉa familio!
  La knabino konfirmis, kvankam ne tro memfide:
  - Mi kredas, ke tiel estos!
  Ili disiĝis, kaj Vitalij kuris al la domo. Kaj sen perdi tempon sur la lifto, li flugis supren laŭ la ŝtuparo.
  Kaj malfermis la pordon al la apartamento. Nenio speciala, panjo jam dormis. Lasis vespermanĝon en la kuirejo.
  Vitalik manĝis, kaj sentis en si pezecon kaj lacon, eĉ ne volis iri en la banĉambron. Do mi ekdormis ĝuste sur la kanapo.
  Li havis malsamajn sonĝojn , tre ŝtormajn kaj kaosajn. Aparte, fragmentaj memoroj de la speciala lernejo. Kiel ili kalvigis lin per maŝino. Kaj poste ili fotas profile, plenvizaĝe, duone flanken kaj malantaŭe. Ĝi ne ŝajnas dolori, kaj estas bone, sed vi sentas ian humiligon kaj honton en vi mem.
  Via alteco tiam estas mezurita kaj pesita. Reskribu signojn de la korpo, kaj prenu fingrospurojn. Kio ankaŭ estas humiliga por la infano kaj timiga, kvankam ne dolora.
  Tiam vi lavas viajn manojn en ia solvo.
  Nu, tio ankoraŭ estas sensencaĵo. Vitalij pli timis aliajn ulojn. Ja speciala lernejo ankaŭ estas malliberejo, nur por infanoj. Sed tiam bona teamo kuniĝis, kaj ne estis senleĝeco . Kaj la pli maljunaj infanoj malofte ofendis la etulojn. Vitalik, cetere, tre bone ludis ŝakon. Kaj li rapide fariĝis la ŝakĉampiono de la speciala lernejo, kaj inter ĉiuj specialaj lernejoj kaj fermitaj institucioj en Moskvo.
  Sed la knabo ne estis aparte altirita de ŝako. La ludo estas interesa, sed kion precize ĝi donas al homoj? Kio estas la praktika uzo de ĝi. Ĉu ŝako helpis kreskigi almenaŭ gramon da greno, aŭ kuracis almenaŭ unu pacienton?
  Do Vitalij, kvankam li ricevis la unuan plenkreskan kategorion, post lia liberigo preskaŭ ne ludis. Krom se por mono, kun plenkreskuloj. Sed tiuj, post pluraj ruinigaj malvenkoj, rapide haltigis ĝin. Kaj la knabo ne volis perdi tempon en tia frivola tasko kiel rearanĝi la figurojn.
  Kvankam, verŝajne, li povus atingi ion en ĉi tiu ludo. Li eĉ venkis Karpovon. Kaj li, ricevinte maton, rimarkis:
  - Kaj vi, knabo, rapide kaj precize pripensu la eblojn!
  Vitalij demandis:
  - Kaj kion la ŝako donis al homoj? Ĉi tio estas nur distro kaj malplena ludo de la menso. Pli bone, inventu kontraŭkancero-vakcinon aŭ faru raketon, kiu povas porti homon al Marso kaj reveni!
  Anatolij Karpov kapjesis.
  - Eble vi pravas! Sed ŝako estas miraklo. Krome, pri iu ajn sporto oni povas diri - ĝi nur amuzas!
  La knabo balancis la kapon.
  - Luktosporto estas tre esenca sporto. Kelkfoje, dank' al ili , vi pluvivas!
  Karpov kapjesis.
  - Estas prave...
  Kaj suspiris. Li mem amis ludi tenison, kaj nula batalanto.
  Ekzistis ankaŭ luktosporto en la speciala lernejo. Sed ĉar Vitalik estis malliberigita ĝuste ĉar li preskaŭ mortigis kunulon, li ne rajtis konkuri. Sed jen kiel li batalis kaj gajnis la respekton de la kaptitoj.
  La manĝaĵo ĉi tie ankaŭ estas bona. Pli bone ol hejme. Ne estas patro, en Moskvo la prezoj estas altaj, la lupago estas alta, kaj estas malfacile por virinoj trovi bonan laboron. Vitalik, ĝenerale, lasis bonan impreson. Kaj oni kondukis ilin al la naĝejo, kaj dum ekskursoj, kaj oni povas ludi per la komputilo. Mi volas diri, ĝi tute ne estas infero. Kvankam ekzistas ankaŭ okupacia terapio. Sed ĝi ne estas malfacila, kaj krome, ne ĉiam estas laboro. Do ne diru, ke li suferis tie.
  Ekzistis eĉ ideoj por reiri tien. Tie li havis verajn amikojn inter la knaboj. Kaj tiam nur Albina montriĝis lia vera amiko.
  Sed panjo prenis sian honorvorton de li antaŭ ol batali por pensi kaj observi la mezuron.
  Ili ĉesis bati Vitalikon, sed liaj kunuloj ne volis defie paroli. Kvankam ne necesas. Oni povas, ekzemple, anstataŭ stultaj konversacioj kaj diversaj vulgarecoj, kaj eĉ obscenaĵoj, legi librojn.
  Ĉi tie, de inteligenta telefono, ajna.
  Kaj eĉ mem skribu ion. Vitalik, precipe, skizis la daŭrigon de la aventuroj de Gulivero. Eta rakonto kiel ĉi tiu. Tie Gulivero eniris la mondon sub la ŝelo de Antarkto. Kaj en ĝi, la du potencoj estis en milito unu kun la alia. En kiu , estis aviadiloj, kaj tankoj, kaj multoblaj raketlanĉiloj.
  Gulivero unue estis prenita kiel spiono. Kaj li finiĝis en malliberejo. Tiam ili provis uzi lin en inteligenteco.
  Vitalik eĉ skribis, ke Gulivero povis ŝteli la desegnaĵojn per atombombo, kaj pro tio li ricevis kavaliran krucon kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj kiel rekompenco.
  Nu, tio estas nur fantazio...
  Vitaly afiŝis la rakonton en la Interreto, sed neniu komencis presi ĝin. Jes, kaj ŝi kolektis malmultajn vidojn. Gulivero jam estis forgesita. Kaj kiu bezonas ĉi tiujn fanfings. Same kiel la rakonto "Dunno on Mars", kiu ankaŭ estis iel ignorita de kaj publiko kaj eldonejoj. Kvankam la laboro, objektive, ne estis malbona. Vitaly ankaŭ skribis la daŭrigon de la aventuroj de Carleson. Sed ankaŭ ĉi tio ne sukcesis. Jes, estas malfacile atingi rekonon en la literaturo. Precipe se vi verkas daŭrigon de io konata kaj reklamita. Krome, ili nevole komencas kompari. Kaj kutime la daŭrigo ne estas en via favoro klinas simpation.
  Precipe kiam temas pri Harry Potter. Ĝi jam funkciis tiel...
  Vitalik dormeme rememoris, kion li skribis kaj kiel.
  verki fanfikcion en frua aĝo. Li ne volis promeni kun siaj samuloj en la korto. Kaj malmultekosta uzata tekkomputilo ĉiam disponeblas, eĉ por ilia sola gepatro kaj malriĉa familio.
  Kaj kial ne komponi. Ekzemple, Gerda trovis sian fraton Kai, kiu estis kidnapita fare de la Neĝo-Reĝino. Se vi skribas, male, la knabo estis kaptita de la sultanino de la araba dezerto. Kaj nun Kai lantas en la varmego, en luksa palaco meze de la dezerto. Kaj denove la blonda knabineto iras helpi lin. Kaj denove ŝiaj nudaj, infanecaj piedoj suferas. Nur ne de la malvarmo de la neĝo, sed de la varma sablo de la Sahara dezerto.
  Ŝi trovis sin en magia oazo. Kaj tiam ŝi mortus pro soifo, ŝiaj nudaj piedoj flamantaj pro sablo kaj varmaj rokoj.
  Kaj la rabistoj estis sur kameloj. Kaj la filino de la estro portis turbanon. Kaj tiel plu.
  Kvankam la ideo, kompreneble, ne estas malbona en si mem, sed ĝi ankoraŭ bezonas esti meblita en homa kaj interesa maniero.
  Sed simple anstataŭigi korvon per vulturo ne estas eblo!
  Vitaly havas tre rapidajn fingrojn. Kaj li skribis multe.
  Jen alternativa historio. Knabo el la fino de la dudekdua jarcento flugis en tempomaŝino en la pasintecon. Kaj li kunportis batalon, sufiĉe potencan eksplodilon ŝtelitan de sia astronaŭtopatro.
  Kaj tial li decidis, kompreneble, helpi al caro Nikolao la 2-a . Kaj, armita per eksplodilo, li defendis Monton Altan - la ŝlosilon al la defendo de Port Arthur.
  Kaj kiel li eksplodis el sia armilo. Kaj la radioj trafis la japanojn. Kaj miloj da bravaj flavaj soldatoj estis tranĉitaj kaj bruligitaj.
  La atakoj estis repuŝitaj. Sed Port Arthur ankoraŭ suferis pro malsato kaj manko de armiloj.
  Tamen, li daŭre tenis. Kaj en januaro, la cara armeo denove provis trarompi.
  La knabo forpuŝis kelkajn pliajn atakojn sur Monto Alta . Sed la hipernuklea baterio de la eksplodilo elĉerpiĝis. Kaj la knabo revenis por replenigi la arsenalon.
  Kaj trovis la mondon ŝanĝita. Precipe, Bloody Sunday ne okazis en januaro. La reĝo ne timis eliri al la homoj, Port Arthur ankoraŭ eltenis. Kaj tiel la revolucio ne eksplodis. Kaj la cara armeo tamen fine povis trairi la koridoron per tero en februaro, ricevinte pliajn plifortikigojn.
  Kaj la japanoj estis elĉerpitaj. Kiom da miloj da ili estis bruligita de simpla knabo dekdujara per lasera fajro. Resume, venis la eskadro de Roĵdestvenskij kaj, unuiĝante kun la unua Pacifiko, ili venkis la japanojn surmare. Paco estis subskribita, kaj Japanio resendis la Kuril-ĉenon al Rusio. Ankaŭ, Koreio iĝis protektorato, kaj Manĉurio iĝis Flava Rusio .
  La cara imperio fortiĝis armee. La unua mondmilito ja okazis, sed la germanoj perdis ĝin, kaj pli rapide ol en la reala historio. La cara imperio reakiris Galegion kaj Bukovinon. Ĉeĥoslovakio iĝis regno ene de Rusio. Kaj la regno de Pollando inkludis Krakovon kaj parton de la germanaj landoj. Türkiye malaperis de la mondmapo kaj estis venkita de Rusio, Britio kaj Francio. Rusio prenis Istanbulon kaj Malgrandan Azion, kaj nordan Irakon. Saud-Arabio ankaŭ estis dividita. La Romanov-dinastio estis fortigita sur la trono.
  Caro Nikolai Vtoroy tiam dividis Afganion kun Britio, ricevis la nordon kaj centron por li mem. Kaj ankaŭ kaptis du trionojn de Irano. Tiel finiĝis la redistribuo de la mondo. Ĉiuj islamaj landoj estis sub la kompleta kontrolo de kristanoj . Kaj en la tridekaj jaroj, Italio kaptis Etiopion.
  Hitler ekregis en Germanujo, sed li ne ricevis sian volon. La maksimumo estis permesita aneksi Aŭstrion.
  Ne estis la dua mondmilito ... Nikolao la 2-a regis ĝis novembro 1939 . Li mortis en la aĝo de sepdek unu, rekorda aĝo por rusaj caroj. Lia nepo, okjaraĝa, sukcesis sur la trono. Ĉi tio estas malbona, sed la reganto jam estis antaŭdeterminita. Kaj ĉio iris bone.
  La cara Rusio iom post iom iĝis konstitucia monarkio. Kaj je la komenco de la dudekunua jarcento, ĝi fakte fariĝis parlamenta respubliko.
  Sed la plej grava ŝanĝo en la estonteco kondukis al tio, ke la knabo ne trovis siajn gepatrojn, kaj finis en tute alia mondo. Kvankam en la mondo kaj bona, kaj evoluinta, kaj feliĉa.
  Sed ili prenis lin por krimulo kaj frenezulo, kaj metis lin en infanan psikiatrian hospitalon .
  Ĝi estas, kompreneble, bone prizorgata en la estonteco - vera sanatorio, sed ankoraŭ psikiatria hospitalo , kaj la knabo vere ne ŝatis ĝin tie. Kaj li provis eskapi plurfoje. Kaj li finis izolite.
  Vitalik komponis multajn aferojn, kaj li ŝatis ĝin. Sed ial homoj ne ŝatis liajn verkojn kaj kredis, ke ili estas skribitaj de mensmalsana persono, aŭ rekte skizofreniulo.
  Kelkaj el la pecoj estis vere strangaj. Ekzemple, Vitalij skribis pri universo, en kiu ĉiuj homoj fariĝis infanoj. Jen kiel la efiko funkciis. Supernovao erupciis, kaj la Tero estis kovrita per radiado, kiu igis ĉiujn plenkreskulojn aspekti kiel dekjaraj knaboj kaj knabinoj. Kaj, por ĉiam... Homoj ĉesis multiĝi. Fakte, ili fariĝis senmortaj. Pli precize, ili ĉesis maljuniĝi, kaj multe pliigis sian postviveblecon. Eĉ se li detranĉas kruron aŭ brakon, alia kreskos. Ĝi estas preskaŭ senmorta. Sed en eterna infaneco.
  Maljunuloj, precipe ateistoj, ĝojas pri tio. Junuloj tamen ne tiom. Ankaŭ la infanoj estas bonaj.
  Tia regno estiĝis sur la Tero. La laboro tamen ne ĉesis. Ĉar la malkresko de homoj en grandeco estis kompensita per la kvalita kresko de muskoloj, kiuj fariĝis pli elastaj, tenacaj kaj fortaj.
  Kaj kia beno, ke se vi batas denton, tiam vi ne bezonas enmeti artefaritan, nova kreskos post unu horo, pli bona ol la antaŭa.
  Kaj la eternaj infanoj konservis kaj memorojn kaj personecojn. Nur nun vi ne havos aliajn infanojn. Sed estas malpli da problemoj.
  Eternaj feliĉaj infanoj, kiuj konstruas kosmoŝipojn kaj komencis vivi multe pli trankvile.
  Religio spertis precipe interesajn transformojn. Precipe nek la Biblio nek la Korano promesis al homoj eternan infanaĝon. Kaj ĉi tio, kompreneble, estas logika. Kvankam multaj sentas nostalgion pri infanaĝo , sed vere maljunuloj volas fariĝi junaj, ne beboj. Kvankam dek jaroj estas la aĝo, kiam homo jam pensas kaj ne sidas sur la poto, sed en Interreto.
  En ĉi tiu aĝo, preskaŭ ĉiuj plezuroj haveblas al vi. Kaj estas pli bone ol kiam vi estas okdekjara. Kvankam, verŝajne pli malbona ol kiam vi estas dudekjara!
  Cetere, en la Korano kaj la ortodoksa tradicio en Paradizo ili nomas la aĝo de tridek kvin jaroj. Mi scivolas kial ne dek ok? Aŭ dudek kvin? De kie venis tia figuro?
  Vitalik vere volis kreski, kaj fariĝi granda kaj matura. Sed nun li pensis, ke estas avantaĝoj esti malgranda. Cetere, se vi estas granda ulo, tiam en la trajno, aŭ en la buso, vi estos kompleta turmento. Sed, kompreneble, pluki pirojn estas pli facila por alta, sed grimpi sur arbon estas pli facila por infano.
  Vitalij sonĝas, ke li gajnas la Olimpikojn en gimnastiko kaj ricevas oran medalon. Kaj li estas sur piedestalo. Poste naĝado. Cetere, tekvondo delonge volas esti inkluzivita en la olimpikan sporton. Kaj tio estus bonega. Jen la knaboj kaj knabinoj batalantaj.
  Vitalij dormis, kaj kuregis en lia kapo, ke li sukcesis skribi. Ekzemple, la daŭrigo de Ivanhoe. Rikardo la Leonkoro aranĝis internacian turniron. La plej bonaj militistoj el la tuta mondo venis al ĝi. Kaj inter ili aperis tia potenca giganto, ke li sukcesis venki ĉiujn. Kaj Ivanhoe, kaj Rikardo la Leonkoro mem. Post tio, li gajnis la ĉefan premion. Kaj kion li faris? Kidnapis Rebekan. Kaj la kompatinda juda knabino fariĝis lia kaptito.
  Ivanhoe provis liberigi ŝin, sed nur unu maniero estis reala: venki la gigantan kavaliron en duelo.
  Kaj tiam Ivanhoe komencis instrui specialan teknikon de kavalira batalo al monaĥo el Japanio. Kaj ĝi estis tre interesa kaj instrua studo. Ivanhoe vere sukcesis pri tiu ĉi afero.
  La plej interesa afero en ĉi tiu romano estis, ke Rebeka petis preni ŝin kiel duan edzinon al la kavaliro Ivanhoe, sed li rifuzis.
  Tamen, Rikardo la Leonkoro mem trovis ŝin inda edzo. Kaj Rebekah tamen akceptis la katolikan kredon. Kial ne? Kristo ja estas la Mesio. Kaj la judoj rekonis ĝian ekziston. Kaj pruvi, ke Li ne estas Dio?
  Krome, la kredo de kristanoj estas tre alloga: ĉiuj pekoj estas pardonitaj per graco, kaj la Plejalta Dio mem donis Sian vivon por homoj !
  La pensoj de Vitalik estis tute konfuzitaj, kaj li falis en profundan dormon.
  . ĈAPITRO #3
  Vekiĝinte, la knabo rapide lavis sin, brosis siajn dentojn kaj lavis sian buŝon. Kaj faris la ekzercojn. Mi vere ne volis iri al lernejo. Estas klare. Kiom pli bone estus studi malproksime. Precipe per interreto. Post matenmanĝo, Vitalij decidis ignori klasojn por hodiaŭ. Kaj ĝenerale, post precipe la koronavirus, preskaŭ ĉiuj studentoj lernis ludi truant. Tiel stariĝis la hodiaŭa junularo. Kaj ne nur moderna. Multaj homoj ne volis iri al lernejo.
  Vitalik jam havis monon. Nun vi devas aĉeti iom valoran. Mendu interrete unue. Poste pagu, ĉu per la konto, ĉu kontante . Kaj kreu ekranon, kiu povus kolekti gravitonojn de granda areo kaj generi elektron, kiel bongranda dinamo.
  Teorie, la juna mirinfano jam desegnis plurajn formulojn, kiuj montris, ke sufiĉe da elektro estos liberigita po metro de la areo de la transformila ekrano por lumigi kaj fari televidilojn en naŭetaĝa konstrulaboro. Aŭ, akceli grandan kamionon kun plena korpo ĝis cent kilometroj hore per elektra motoro. Aŭ eĉ turnu la ŝraŭbojn de tute neinfana helikoptero.
  Tiam ĉiuj energiproblemoj de homoj estus solvitaj. Kaj la fakto, ke ĉiaj ŝejkoj kaj magnatoj suferus perdojn, tiam tion ili bezonas.
  Vitalik, principe, kredis, ke ĉiuj religioj de la mondo estas homaj fabeloj kaj fantazioj. Sed neniu scias la veron, kaj neniu povas scii. Kaj prezenti sian kredon kiel veron kaj nomi fantazion senerara estas absurde. Kaj eĉ pli stulta kiam homoj estas mortigitaj pro tio. Aŭ, ekzemple, ili iras al monaĥejo, senigante sin je surteraj ĝojoj. Se vi vere kredas, tiam por ke ĝi ne malhelpu vian vivon kaj aliajn homojn. Ĉi-rilate, ortodoksismo, kun sia pure formala sinteno al kredo, kiam ili iras al la preĝejo unufoje jare kaj baptiĝas pro postebrio, vekis pli da simpatio. Ol tiu kredo en kiu ĉiuj du horojn ili frapas sur la genuojn.
  Vere, Vitalij legis kaj la ortodoksan katekismon kaj la Leĝon de Dio. Kaj montriĝis, ke ĉio ne estas tiel simpla eĉ en ortodokseco. Kaj vi ankaŭ devas komuniĝi almenaŭ tri fojojn semajne. Kaj faru la signon de la kruco kvardek fojojn tage. Kaj metu kandelojn, kaj observu fastojn. Alie, vi ne estos savita kaj vi ne iros al la ĉielo.
  Kvankam, ekzemple, rabisto krucumita sur kruco, ĉu li ne estis savita per graco, kaj ĉu li komuniĝis almenaŭ unufoje en sia vivo?
  La knabo subridis dum li aŭtomate tajpis adresojn en la Interreto. Ne, vi povas diskuti pri religio senfine. Sed kial, eĉ se ni supozas, ke Dio ekzistas, li devus ekbruligi kandelojn? Kaj kial, ekzemple, afiŝoj? Kaj kial diri la saman preĝon milionon da fojoj?
  Kaj kio, la Kreinto de la universo ŝatas aŭskulti la samon milionojn da fojoj ? Kaj Li rekompencos vin pro tio ?
  Naivaj, mi devas diri, oni akiras ideojn. Same, kial homo devus esti baptita? Ke Dio ricevas iom da energio de ĉi tio?
  Bone, estas naturaj leĝoj. Kaj ili malfermas la plej grandajn eblecojn por la homo.
  Ĉi tie, precipe, preni kaj ricevi energion de ordinara gravito, kiu malkaŝas tre kolosajn rimedojn, kiuj estas neelĉerpeblaj por ĉiam.
  Vitalik ankaŭ legis, ke ĝi teorie povas doni energion kaj la procezon de kunfandado de kvarkoj. Sed ĉi tio, se tiel diri, estas ankoraŭ afero de malproksimaj perspektivoj. Kaj gravitonoj povas esti jungitaj ĝuste nun en jungilaro.
  Vitalik faris plurajn mendojn. Post tio, li forlasis la loĝejon, prenante valizon. Li atendis daŭrigi siajn eksperimentojn en la kelo.
  Bone , ho kiam vi estas knabo. Jen kio haltigas multajn plenkreskajn sciencistojn en la cerbo kun tabuo: estas neeble! Kaj ili malrapidiĝas. Kiel, se ili ankoraŭ ne faris ĝin, tiam ĝi estas neebla. Kaj la knabo prenis ĝin kaj faris ĝin. Aŭ almenaŭ provu fari ion tian.
  Vitalik ridetante kantis:
  Imagu la situacion
  Ĉio, kio realiĝos, estas konata anticipe ...
  Kaj kial do duboj, zorgoj,
  Ĉio en la mondo disponigos horaron!
  Kaj ni defias la ŝtormojn
  De kio kaj ĉar
  Vivu en la mondo sen surprizoj
  Neeble por iu ajn!
  Bonŝancon, malsukceson,
  Sur balancilo supren kaj malsupren
  Nur tiamaniere, kaj ne alie,
  Nur tiamaniere, kaj ne alie,
  Vivu surprizo!
  Surprise, surprizo
  Vivu surprizo!
  Nun li estas okupata de novaj ideoj en la kampo de energio.
  Albina vokis sur la saĝtelefono. La heroa knabino, brilanta per safiraj okuloj, naturaj, iomete flavecaj blondaj haroj, pepis:
  - Saluton, mia kara knabo! Nu kiel vi fartas?
  Vitalik respondis:
  - Pulsarno! Mi jam ricevis ion. Baldaŭ estos preta filmo, kiu konvertas gravitonojn en fluon. Mi pensas, ke la aparato estos malpeza, kaj ne aparte multekosta. Kaj se temas pri produktado de transportiloj, rezultas, ke eĉ infano povas teni tutan elektrocentralon en siaj manoj!
  Albina kapjesis kun dolĉa rideto.
  - Nu, vi havas fantaziojn!
  La knabo kantis:
  - Revulo, vi vokis min,
  Revulo, vi kaj mi ne estas paro!
  La knabino diris ĝemante:
  - Vi estas bona al ĉiuj, Vitya, nur tro malgranda en staturo. Rigardante vin, ĉiuj prenas min kiel panjo. Kaj ĝi igas virinon aspekti tiel maljuna!
  Vitalik respondis ĝemante:
  - Jes ekzistas! Sed aliflanke, tia edzo ne manĝos tro multe, kaj ne estas malvasta kuŝi en la sama lito kun li!
  Albina ridis kaj kantis:
  - Mia knabo, mia bebo,
  Je ĉi tiu horo vi ne dormas...
  Mi kredas, ke vi memoras min!
  Kaj en kia nekonata lando!
  La knabeto kapjesis.
  - Vi povas veni al mi, estos interesa laboro!
  Post tio, la inteligenta telefono malŝaltis. La juna geniulo kantis, kun trankviliĝo kaj rideto:
  Mi povas malimpliki ajnan implikaĵon
  Kvankam estas multaj anguloj en la labirintoj,
  Ne, mi ne foriros, kredu per sonĝo,
  Vagante sur la ombraj vojoj!
  La knabo komencis fari ion denove. Ĉi tie oni liveris al li pecon da plateno. Kaj ĉi tio estas tre valora akiraĵo. Plateno estas speciala metalo, kiu povas fari mirindaĵojn. Kaj precipe, fari aron de direktaj elektronoj el gravitono.
  Tiam vi povas akiri malsamajn tipojn de kurento, kaj ne nur rekta kaj alterna. Eĉ en la estonteco, ni parolas pri kreado de hiperfluo de alta potenco.
  La knabo estis laca de ludi kun la mekanismoj, kaj li saltis al la makiwara . Li komencis piedbati ŝin per siaj nudaj piedoj. Kaj ankaŭ saltu kiel drako.
  Kaj eĉ kantis:
  Kion diras homoj
  Ni ne zorgas...
  Ni bezonas rezulton en batalo,
  Kaj bona sukceso!
  Kaj la knabo staris renverse. Post tio, mi provis ĵeti pilkojn kun nudaj plandoj. Estas malfacile ĵongli kun la malsuperaj membroj, sed ĉi tiu efiko estas akirita. Kaj la mortiga potenco de la batalanto pliiĝas.
  Vitalik kantis:
  Mi estas bonega karateknabo
  Venkante eĉ teroristojn...
  La kontraŭuloj flugis malsupren,
  Kiom da batitaj friponoj!
  Kaj la knabo prenos ĝin kaj fajfos. Liaj nudaj piedfingroj kaptis la pilkon kaj poste denove ĵetis ĝin supren.
  Voko aŭdiĝas en la kelo. Estas klare tra la monitoro, ke Albina alvenis. Kaj estos pli amuze kun ŝi.
  La knabo enlasis ŝin en la laboratorion kaj kantis:
  Infanoj nun estas
  Ne, ne nanoj...
  Kvazaŭ en la potenco de Satano
  Brulas instituciojn!
  Povas preterpasi mopedon
  Elpiku la pinglojn...
  kuros en la necesejon ,
  La knabo estas tro saĝa!
  Kaj ambaŭ junaj sciencistoj kun ĝojo kantis;
  Estas nur la komenco,
  Estas nur la komenco...
  Estas nur la komenco! Ho ho ho!
  Post tio, ni komencis la dezajnon de la kaptilo kaj konvertilo de gravitonoj kun eĉ pli granda entuziasmo. Ĉi tio ja estas tre grandskala malkovro.
  Albina demetis la ŝuojn kaj komencis ĵeti la pilkon per la nuda piedo. Ŝi faris ĝin, granda kaj forta knabino, tre lerte. Kaj tamen ŝiaj manoj daŭre konstruis.
  Vitalik komprenis, ke necesas krei miraklon. Kaj estas reala kio okazas. Ŝpinŝanĝo, ŝargoredistribuo, kaj de unu gravitono - pluraj elektronoj. Kaj la fluo ne plu estas ŝerco. Kaj ĝi ankaŭ devus esti uzata racie.
  Kaj tiam io, subite Tesla rezultas. Ĉu ĝi povus esti tiel...
  La knabo prenis ĝin kaj tordis ĝin per ŝraŭbturnilo. Ĝi ekbrilis pli forte. Kaj eĉ iomete bruligitaj fingroj.
  La knabo kantis:
  Tondro furiozas, fulmoj,
  Kiel tornado, napalmo frapis...
  Sen vi, la tagoj malgaje flagras,
  Mi memoras vian vizaĝon, sinjorino!
  Kaj denove Vitalik prenos ion kaj ŝpini ĝin. Kaj li faras ĝin tre lerte.
  Albina dispremis blaton rampantan el la fendo per la nudaj piedfingroj. Tiam ŝi embarasiĝis kaj kuris lavi sian kruron.
  Vitalik rimarkis, ke la knabino havas tre evoluintajn muskolojn. Ŝi estis bela, sed ŝia beleco estis la beleco de militisto kaj heroo.
  La knabino prenis brikon de la planko kaj ĵetis ĝin supren. Trafi en flugo per nuda kalkano de turno.
  La briko krevis pro trafo.
  Vitalik ekkriis:
  - Vi estas saĝa knabino !
  Albina estis ofendita:
  - Ne knabino , sed knabino! Kaj vi estas lupido, ŝajne ruza!
  La knabo respondis:
  - Ne ruza, sed inteligenta!
  La knabino pepis ridante:
  - Jes, vi estas perfekteco mem, nur vi ne eliris alta!
  Vitalik morne rimarkis:
  - Mi ne ŝatas pri tio!
  Albina rimarkis:
  - Dum la dua mondmilito, vi estus farinta la perfektan skolton! Vi aspektas sendanĝera.
  La knabo ridetis kaj respondis:
  - Mi estas murdisto kun vizaĝo de anĝelo!
  La knabino levis la ŝultrojn kaj diris:
  - La knabo, kiun vi trafis en la ingvenon, neniam povos fari ion seriozan kun la knabino nun.
  Vitalik forte suspiris.
  - Mi mem bedaŭras. Sed li estis tre aĉa kaj kruela infano . Kion vi semas, vi ricevas.
  Albina rimarkis:
  - Kaj infanoj, kiel bestoj, estas ĉiam kruelaj. Kaj ataku tiujn, kiuj estas pli malfortaj. Estas ia aksiomo! Plenkreskuloj, pro ĉiuj siaj mankoj, observas la regulojn de deco. Kvankam ne ĉiam!
  La Terminatoro-Knabo kantis:
  Infanaĝo iam finiĝos
  Ĉar ĝi ne estas eterne...
  La knaboj kreskos
  Kiu disĵetos kien!
  Sed dum ni estas nur infanoj,
  Ni kreskas, ni kreskas,
  Nur la ĉielo, nur la vento
  Nur ĝojo kuŝas antaŭ!
  Nur la ĉielo, nur la vento
  Nur ĝojo kuŝas antaŭ!
  Albina respondis:
  - Ne, la vivo de plenkreskuloj estas eĉ pli malfacila ol la nia. Devas labori ok horojn tage. Kaj eĉ pli. Kaj tiom da problemoj...
  Vitalik, majstro, kantis:
  Plenkreskulo, vi estas mia muso
  Mi manĝos vin kun osto kaj haŭto...
  Feliĉo estas nur spiro
  Brila ekbrilo...
  En la mallumo de problemoj!
  Kaj la mirinfano prenis la nukson de la planko per la nudaj piedfingroj. Kaj li lerte ĵetis ĝin, faligante muŝon dumfluge. Ŝi falis kun la piedoj supren.
  Albina fajfis:
  - Ŭaŭ! Kiel vi faris ĝin?
  Vitalik memfide respondis:
  - Mi havas brilan menson. Ĉi tio signifas, ke la korpo ankaŭ estas inteligenta, kaj ĉi tio donas tiajn ŝancojn, kiuj estas neatingeblaj por malsaĝulo!
  La knabino kapjesis.
  - Malgranda, sed malproksima!
  La knabo kantis ironie:
  Estas bone esti plenkreskulo
  Estas bone esti granda...
  La ceteraj, kiel fadeno,
  Vi estas super ili en arŝin!
  Sed grandaj kabinetoj
  Kiel sakoj...
  Neniu granda tumulto
  Vi deprenas la ambala!
  La heroa knabino ridis kaj levis la knabon je la kolo. Diris kun rideto:
  - Vi estas kiel Bruce L kaj!
  Vitalik kantis:
  - Mi volas esti la plej forta en la mondo,
  Kiel Arnold Schwarzenegger kun Bruce...
  Trempu ĉiujn, specife, en la necesejo ,
  Kaj savu la knabinon de demonoj!
  Albina rimarkis ridante:
  - Jes, Schwarzenegger estas speciala! Ŝajnas, ke modo longe pasis, sed li ankoraŭ estas memorita.
  Vitalik kapjesis.
  - Kiel Aleksandro la Granda. Kaj li estis ankoraŭ antaŭ nia epoko!
  La knabino kantis poezie:
  Vi brilas per radianta stelo,
  Tra la malluma mallumo...
  La granda heroo Aleksandro
  Ne konas doloron, nek timon!
  La knaba mirinfano aldonis:
  Malamikoj retiriĝas antaŭ vi
  La homamaso ĝojas...
  Patrujo akceptas vin
  Potenca mano regas!
  Kaj ambaŭ adoleskantoj trafis unu la alian per siaj nudaj kalkanoj. Post tio, Albina ankaŭ provis ĵeti la nukson al la muŝo, sed maltrafis. Kaj kolere grumblis:
  - Akra okulo, oblikvaj manoj!
  Vitalik diris ĝemante:
  - Ĉi tio postulas specialan nivelon de lerteco!
  Post tio, la uloj faris malgrandajn puŝojn de la planko. Vitalik eĉ metis pezon sur siajn ŝultrojn. Li estas nur ekstere infano, sed jam estas multe da forto en li.
  Mi rememoris la ideon batali en bataloj sen reguloj. Por mono eblas. Kaj la mafio organizas tiajn batalojn.
  Plie tote. Ĉi tie, kompreneble, vi povas gajni decan monon.
  La knabo levis sian kruron. Li rigardis la plandon, ĝi estas elasta, kaj ne timas nek vitron nek karbojn.
  Vitalik ŝovis ŝraŭbturnilon al ŝi kaj pepis:
  Laŭ la aspekto de ĝi, mi ankoraŭ estas sufiĉe knabo,
  La lipharoj ne trarompis, sed jam titano ...
  Menso, eble, plenkreskulo, eĉ tro multe,
  Kaj mi frakasos la malamikojn kiel uragano!
  Post tio, Vitalik, kiel li ridas!
  Albina diris:
  - Se vi pensas pri bataloj sen reguloj, tiam mi trovis en la Interreto, ke estos grandaj subteraj bataloj sen reguloj. Kaj inter virinoj kaj inter viroj. Vi povas havi tri batalojn en la fina sistemo en vespero. Tie, kategorioj de aĝo kaj pezo ne estas respektataj. Estas klare, ke ĉi tio estos problemo por vi.
  Vitalik siblis:
  - MMM ne havas problemon
  Ĉiuj konas nin!
  Ni povis bati la vizaĝon de ni mem,
  Ni purigos la pencon ankaŭ por vi!
  La knabo post tio ridis, kaj lia aspekto estis tre kontenta.
  Post tio, li komencis fari fibrojn el plateno en transformilo. Vi jam povis senti ĝin brili. Kaj gravitonoj iĝas kurento. La aero odoris je ozono. Kaj eble malkovro, kiu renversos civilizacion, estas proksima.
  Vitalik pensis: - Ĉu ili donos al li la Nobel-premion pri fiziko, aŭ ne? La ideo estas doni. Post ĉio, li evoluigis ion, kio alportas verajn avantaĝojn al la homaro.
  Kaj kio pri la Nobel-premio? La dolaro estas submetita al inflacio, kaj ĉi tio ne estas tiom granda kvanto. Jes, kaj li fondis la premion, iun usonan milionulon, inventante diversajn aĉajn aferojn, ekzemple dinamiton. Kaj kiom da homoj mortis pro tiu ĉi dinamito?
  Kaj tiam savu la tutan planedon Tero kaj la homaron de varmega morto! Efektive, ĝi estus bonega heroaĵo.
  Ĝi ree ekbrulis kaj dolore trafis liajn fingrojn.
  Albina rimarkis:
  - Portu kaŭĉumajn gantojn!
  La knabo kapjesis.
  - Kaj ankaŭ vi.
  Kaj la infanoj ricevis protekton. Ĝenerale ili faris bonan laboron. Vitaly memoris Jules Verne . Li antaŭdiris cent dudek ses sciencajn malkovrojn, kiuj poste realiĝis. Estis tia literatura genio. Kaj li havas interesajn aventurojn.
  Kaj ĝi ne estas nur fama pro sciencfikcio . Prenu, ekzemple, la romanon "La Dekkvinjara Kapitano". Ĝi ne ŝajnas esti fantazio, sed ĝi estas ankoraŭ interesa.
  Vitalik, cetere, verkis daŭrigon de ĉi tiu romano. Sed li ne tre bone agis. Kaj la inspiro malaperis. Sed pri Robur la Konkerinto , la daŭrigo montriĝis pli bona. Tie li, ĉi tiu geniulo, kreis maŝinon, kiu povus flugi al la luno, kaj tie kapti la tutan valoran artefakton.
  Plue, Robur decidis iĝi la imperiestro de la planedo Tero.
  La ideo, cetere, ne estas la plej malbona. Ne senkaŭze, kaj en la Mezepoko, homoj preferis havi unu tiranon ol cent.
  Efektive, unu reganto per planedo Tero, eĉ despota, povus ĉesigi militojn kaj restarigi ordon. Kaj, kompreneble, unuigi la sciencistojn de la subluna mondo.
  Kaj poste la administrado de ĉiuj rimedoj de la planedo fare de la scienco, kaj ekspansio en la kosmon. Kaj do kiom da rimedoj homoj elspezas por malamikeco unu kun la alia.
  Prenu eĉ la lastan militon kun Ukrainio. Ŝi englutis bilionojn da rubloj kaj centojn da miloj da vivoj. Kaj ankoraŭ iras kun malklara rezulto ĉe la fino.
  Kun ĝemo, Vitalik kantis kun malĝojo la kanton, kiun li ĵus komponis.
  Frato levis la manon al sia frato:
  Kruela milito - la muĝado de la kontraŭulo !
  La maŝino fariĝis via amiko,
  Por frivolemo venis venĝo!
  
  Kion fari se homoj estas rompitaj
  Kiam batantaj kugloj fajfas ĉirkaŭe!
  Dio pli bone rompu la militon perforte -
  Por ke la tagoj de la rabodrako finiĝis!
  
  Sed la infero ne konas mezuron kaj linion,
  La tero brulas en napalmo, infanoj ploras!
  Jen la trajtoj de la knabinoj paliĝis -
  Kiu, la Sankta Sinjoro, respondos pri tio?
  
  Nu, kiom da amatoj vi povas mortigi,
  Ja homo naskiĝas, kredu min, por feliĉo!
  La patrino ne lasas sian filon iri al la fronto,
  Kaj eĉ somere estas malbona vetero en la milito!
  
  Sed la devo de soldato estas certa devo:
  Kion vi bezonas por batali por la Patrujo en batalo!
  Je dek ses, jam griza templo,
  Vidvinoj de malfeliĉaj vizaĝoj ŝveliĝas pro larmoj!
  
  Sed kio estas, ĉu vi estas freneza frato?
  Ne, vi estas freneza, respondas la amato!
  Por malnobleco, kiu estas ĉe la trono, nia soldato,
  Li opinias, ke lia bofrato estas malpura Kaino!
  
  En la tero, sangotorentoj ŝiras la vejnojn,
  Kaj la pulso de la kerno respondos per bato ...
  Plugilo frakasita sur kampo de konko frostiĝis,
  Ho, kiel purpura fariĝis la suno!
  
  Sed estas fido, ke Jesuo venos -
  Repacigu la fratojn, alportu Savon!
  Tiam ni forgesu venĝan malnoblan konton -
  En la animo de ni ĉiuj regas, lasu pardonon!
  Albina kunkantis al sia amiko. Sed ĉe la lasta verso ŝi sarkasme rimarkis:
  - Kaj vi estas nekredanto, Vitya!
  La knabo kapjesis.
  - Jes, mi kredas, ke ĉiuj religioj estas fabeloj. Kaj Jesuo Kristo en la rolo de Dio, ankaŭ homa fabelo! Sed ĝi estas tre bona rakonto kaj instrua.
  Albina kapjesis.
  Kion la prapatroj skribis per plumoplumo
  Alportu feliĉon al iliaj posteuloj...
  Ĉar bono restas bona
  Pasinteco, estonteco kaj nuntempo!
  Vitalik kapjesis kun rideto.
  - La homo diferencas de la besto per tio, ke li havas avidon al bono. Kaj ni estas specialaj homoj. Ni havas superan Memon.Kaj eĉ tiaj sangaj tiranoj kiel Hitlero, Ĝingis-Ĥano, Tamerlano pravigis siajn abomenaĵojn kun alta celo kaj promesis, estonte, universalan feliĉon por ĉiuj homoj!
  Albina diris:
  - Tiuj, kiuj restos vivantaj!
  La knabo kapjesis kaj rimarkis:
  - Sed eĉ la plej sanga konkerinto ne nomis sin malbona. Almenaŭ en via ĝusta menso. Jen kio distingas homojn de bestoj. Ni, eĉ farante kruelecon, serĉas bonon, kaj ni estas altiritaj al lumo kaj kreaĵo!
  La knabino konsente kapjesis.
  - Ni, mia knabo, faras tre bonan agon!
  Vitalik kapjesis.
  - Prave! Sed, kompreneble, estas ne nur bono en ĝi. Kvankam, ne tre bonaj homoj suferos unue.
  Albina logike rimarkis:
  - Kaj kiu decidas kiu estas bona kaj kiu ne estas tre bona? Ĉu ni estas kun vi?
  La knabo levis la ŝultrojn kaj komentis:
  - Bono kaj malbono, relativaj konceptoj! Kvankam, ekzemple, monoteistoj diras, ĉio estas simpla: Dio estas absoluta bono, kaj Satano estas absoluta malbono. Sed samtempe, en la Biblio, Dio mortigis tiom da milionoj da homoj, ke estas neeble kalkuli, kaj Satano nur dek, kaj poste kun la permeso de la Ĉiopova. Ĉi tio denove montras, kiel ĉio estas relativa. Aparte, la volemo de Abraham oferi senkulpan knabon estas laŭdita. Sed ĉi tio ankaŭ diras, ke oni laŭdas stultan kaj nediskuteblan obeemon al Dio, en la rolo de diktatoro. Persone, mi ne ŝatas ĉi tion.
  Albina logike rimarkis:
  - Tamen, en la vivo ni devas obei. Aŭ libervole aŭ ne. Ne eblas esti tute sendependa. Eĉ reĝoj, kaj eĉ tiam ili estas devigitaj obei kaj humiligi fierecon antaŭ forto majeure.
  Vitalik kapjesis kaj kantis:
  - Ofte ni estas ombro,
  Ni lernas kun malĝojo kaj pacienco!
  La knabo forte suspiris. Lia humoro ne estis la plej pozitiva. Ĉiaj malbelaj pensoj ŝprucis en mian kapon.
  Fakte, ĉu homoj ne detruis unu la alian en batalo? Ĉi tie, kompreneble, povas esti ĉiaj ebloj.
  Sed la homaro devas esti unuigita. Kaj ĉi tie, ekzemple, malsamaj religioj ne kuniĝas, sed disiĝas. Efektive, eĉ en la pacama Nova Testamento ekzistas koncepto de malfideleco. Kaj estas nenio por diri pri la Korano. Kaj kiel homoj povas interkonsenti inter si?
  Anstataŭ esti fratoj, ili ĵetas sin unu al la alia. Ĉi tie, ekzemple, en la historio de Rusio, kio estis la militoj kaj masakroj inter la oficiala eklezio kaj la Malnovaj Kredantoj. Sed la diferenco estas malgranda. Nur kiel esti baptita, kaj en la nomo de Kristo.
  Kaj kiom da sango estis verŝita. Sed Vitalik estis konvinkita, ke ĉio en la mondo pri religio kaj Dio estas pure homa ideo. Kaj la vero estas kaŝita.
  Kaj Dio, aŭ tute ne ekzistas, kiel tia, aŭ Li kaŝis la veron pri Si de homoj.
  Bone faritaj budhanoj, ili ne ŝajnigas la plej altan veron. Ili ne diras, ke nur ili pravas kaj la ceteraj malpravas. Kvankam ilia instruado ne estas alloga. Ja kiu ŝatos asketismon, monaĥismon, kaj por kio? Eĉ la Budho mem ne sciis, kio estas nirvano. Kaj multaj suspektas, ke tio estas neekzisto. Kaj estas preskaŭ neeble por nura mortemulo atingi nirvanon.
  Multe pli facila en Islamo. Estas Paradizo, kiel miliardulo en feriejo, kaj por ricevi ĝin, sufiĉas akcepti Islamon. Vere, se vi ne preĝas kaj fastas, vi povas iri al la infero. Sed por iom da tempo, kaj tie vi pekliberigos viajn pekojn antaŭ Allah per viaj turmentoj kaj denove al Paradizo.
  Kaj se vi faros Hadjon al Mekao, tiam ĉiuj antaŭaj pekoj estos forigitaj, kaj tiam tuj al Paradizo!
  Ĉi tio klarigas la grandegan popularecon de Islamo tra la mondo. Morti estas timiga, kaj la senespera abismo de nenieco estas timiga. Eble tial ateismo neniam fariĝis la plej disvastigita fenomeno, eĉ dum la komunisma epoko. Kaj nun la komunistoj krediĝis. Sed ĉu ili vere kredas? Sed vi povas kompreni, la timo de morto estas la instigo por kredi. Kaj kredi eĉ je kio estas nelogika kaj absurda.
  Albina interrompis la pensojn de la knabo:
  - Vi sulkigas la brovon. Denove, vi verŝajne pensas pri la sorto de la mondo.
  Vitalik kapjesis.
  - Mi komprenas kial homoj kredas. Sed mi ne komprenas, kiam oni mortigas homojn en la nomo de kredo, kaj oni mortigas tute senkulpajn homojn, inkluzive virinojn kaj infanojn!
  La knabino suspiris kaj respondis:
  - Ne estas bona fanatikeco en io ajn.
  La knabo demandis:
  - Eĉ en sporta trejnado?
  Albina kapjesis.
  - Eĉ en ĉi tiu oni devus scii kiam halti. Bruce L mortis je tridek du jaroj, ĝuste ĉar li trejnis sen kompato kaj sento de proporcio nokte. Kaj lia korpo rompiĝis! Do...
  Vitalik konfirmis:
  - Prave! Neniu fanatikeco.
  La knabino kantis:
  eltrovemo kaj kuraĝo,
  Kuraĝo kaj sorto...
  Forigu la arogantecon
  Estu saĝa, jen la defio!
  . ĈAPITRO #4
  La infanoj estas lacaj de fuŝi en la laboratorio. Kaj ĝenerale, mi volis movi, salti, salti. Kaj ili iris promeni. Samtempe, vi povas viziti la sekcion survoje.
  Vitalik, kiel kutime, kaŝis siajn sandalojn kaj vangofrapis nudpiede. Ankaŭ li tre ŝatis ĝin. Fakte, li ankaŭ estas knabo dum jaroj - proksimume dek kvin, kaj aspektas eĉ pli malgranda. Kaj li ne hontas elmontri nudajn kalkanojn.
  Sed Albina aspektas multe pli solida. Ŝi estas klare akcelilo. Li ŝatas promeni nudpiede kaj, samtempe, estas timema.
  Vitalik kuris kaj saltis, turniĝante ĉirkaŭe. Li havis tiom da energio.
  La knabo eĉ kantis, komponante survoje en heroa retro stilo:
  Berlino estas preskaŭ sub nia regado,
  Per binokloj ni vidas la malbenitan Reichstag...
  Mi esperas, ke baldaŭ estos paco kaj feliĉo;
  Kion mi priskribos en miaj poemoj!
  
  Rusio malfermis komunismon al la mondoj,
  Ŝi fariĝis familio por ĉiuj.
  Sed la Germana Armeo almetis al ni porkan muzelon,
  Kaj nun la sango ŝprucas el la vejnoj kiel fontano!
  
  Kion la Fuhrer forgesis ĉe ni hazarde,
  Mi volis akiri teron kaj sklavojn!
  Faŝismo iris kun tre longa kampanjo -
  Kaj jen vera koŝmaro de inferaj sonĝoj!
  
  Simpla knabo, nudpieda knabo,
  Lastatempe ligis ruĝan kravaton.
  Li volis mem konstrui la mondon sen Dio,
  Sed subite napalmo erupciis el la ĉielo!
  
  Ni devis fuĝi al la antaŭa AWOL,
  Neniu volas preni tiajn junulojn!
  Sed la knabbatalanto en fusilo faris tion,
  La vojo de la patroj montriĝis inda!
  
  Batalis kie kaj ruzo kaj forto,
  Kaj malforteco ankaŭ estas amara, ve...
  Kamaradoj devis fosi tombojn
  Planante pinajn ĉerkojn en la frosto!
  
  Mi estas pioniro, mi nun kutimas suferi
  Li iris al rekono nudpiede, la neĝblovo krakis.
  Eble puno por nekredemo,
  Ke mi ne volis koni Jesuon!
  
  Sed kio estas la tri horoj de Golgota?
  Pli ol tri jaroj da milito pasis!
  En iu vilaĝo, vidvinoj ploras amare,
  Kiel la filoj de la lando pereis en la lando !
  
  Mi pluvivis, estis ŝelo-ŝokita, vundita de kuglo,
  Sed feliĉe li restis surpiede!
  Ni honeste resendis la ŝuldon al Germanio,
  Tie, faŝismo estas piedpremita de ni!
  
  Mi maturiĝis, sed ankoraŭ knabo,
  La lipharoj ne trarompis, sed jam titano!
  Jes, plenkreskulo, kaj eble eĉ tro multe,
  Ja la koro fariĝis malmola kiel metalo!
  Stelo de la Heroo plej alta premio -
  Stalino mem transdonis ĝin al mi, kredu min!
  Li diris: Necesas preni ekzemplon de homoj kiel vi,
  La batalantoj forĝas la ŝlosilojn al la pordoj al Edeno!
  
  Sed nun demetu la kuraĝan fusilon,
  Prenu al vi pinĉilon, martelon kaj laboru!
  Konstruu velboaton kaj boaton el ligno
  Kaj kreu aviadilon por ke la birdo flugu supren!
  La knabo komponis survoje kaj kantis tutan poemon. Preterpasantoj aŭskultis liajn vortojn. Kaj kiam li finis, ili eĉ aplaŭdis. Kaj tiam Albina demetis sian ĉapon de Vitalik kaj marŝis kun ĝi. Kaj atendoj estis pravigitaj, preterpasantoj skizis paperpecojn kaj metalan monon.
  Albina palpebrumis kaj rimarkis:
  - Ĉi tio, vi vidas, estas ĉarma siamaniere!
  Pli da homoj komencis kolektiĝi , kaj ili komencis peti la infanon kanti ion alian. Vitalik estas nudpieda, en pantaloneto, maldika, helhara, kaj fakte ŝajnis malriĉa orfo. Kaj ĉiuj sentis ian kompaton por li.
  La genia knabo decidis, ke kroma mono ne damaĝos. Krome, lia voĉo estas tiel klara, infaneca kaj ankoraŭ ne komencis rompi, kiel ofte okazas ĉe adoleskantoj. Kvankam, aliflanke, eble estas domaĝe kanti tiel, kvazaŭ oni estus almozulo. Tamen, uloj kantas en filmoj. Eĉ Dunno kantis por savi amikon kaj kolektis monon.
  Kaj estas agrable esti en la spoto kiam vi aplaŭdas.
  Kaj Vitalik denove kantis kun granda entuziasmo tion, kion la juna mirinfano kaj poeto mem komponis survoje;
  Ĉiu havas sian propran personan vidon de amo -
  La koncepto de beleco kaj idealo!
  Kvankam homoj ne kreskis al li,
  Sed la homo ne plu estas simio!
  
  Ni volas vivi en bela mondo de paradizo -
  En kiuj ne estas malsanoj, kadukaj bovidinoj ...
  Por ke la fadeno de la vivo fariĝu senfina,
  Por ke ĉiu tago estu feliĉa kaj gaja!
  
  Kie la koloro estas kiel ĉielarko printempe
  Lilioj, kiel oro kun smeraldo.
  Kie la realo longe similas al sonĝo ...
  Ĉiu infano povas fari miraklon!
  
  PRI Patrujo , sankta Rusujo de Dio;
  Viaj betuloj estas makulitaj, la brilo de metalo...
  Kaj mi preĝas al la Sinjoro por unu afero,
  Por ke la Patrujo floru en gloro!
  
  Sed ĉi tie la batalanto jam faris kampanjon,
  Li marŝas kiel rusa militisto!
  Ni faros bonon al la planedo -
  Por ke kugloj ne trapiku vian propran patrinon!
  
  Atako de la troloj, furioza premo;
  Rapidantaj kontraŭuloj wa l- lavango!
  Kaj tial, kial ni bezonas ekscititan argumenton,
  Kiam Rusujo estas unuigita per pugno!
  
  Sed denove la orkaj fiuloj ridas,
  Ili estas viro, kiel osto enŝovita en lian gorĝon!
  Kaj la koboldo grumblis en sovaĝa furiozo,
  Sed ni kandidatiĝis de rati donaco!
  
  
  Sed la venko super la malamiko estas proksima,
  Ni forprenos Rusion el la marĉo!
  Venis repago por malpurulo -
  Ilia felo estis disŝirita en pecetojn kaj lanugoj!
  
  Ovala knabino bela vizaĝo -
  Donis al mi fidon kaj grandan forton!
  La knabo kantis kun granda sento kaj energio. Kaj eĉ dancis. Kaj estis multe pli da homoj. Vitalik mem promenis, kolektante monon en ĉapo. Albina demetis la sneutojn, jam estis la mezo de tre varma majo, kaj ekdancis nudpiede.
  Kaj ŝiaj kruroj estas tiel muskolaj, kvazaŭ ŝi estas korpotrejnisto. Kaj festeno por la okuloj, kiel la muskoloj ruliĝas sub la sunbrunigita haŭto.
  Albina eĉ prenis kaj marŝis sur ŝiaj manoj, kaj ŝiaj nudaj piedoj, graciaj kun bela kurbo de la linioj de la piedo, estis supre. Ŝi havas iom grandajn krurojn. Sed la fingroj estas harmoniaj kaj lertaj.
  La knabino ankaŭ havis gazetalon kun kaheloj. Tre fizike forta.
  Kaj ŝi ankaŭ provis kolekti monon montrante gimnastikajn ekzercojn.
  Kaj Vitalik denove prenis ĝin kaj kantis:
  Granda, potenca, sankta lando,
  Ne plu estas radiado sub la blua ĉielo !
  Ŝi estas donita al ni de la Ĉiopova Dio por ĉiam -
  Senlima lumo, sublima Rusujo!
  
  La mondo neniam vidis tian potencon, neniam scias
  Por ke ni fiere tretu la vastaĵojn de la spaco!
  Ĉiu stelo en la universo kantas al vi,
  Rus' estu feliĉa kun ni!
  
  Ja ĉi tio estas nia Patrujo, ĝi estas tia destino,
  Ordonu la spacon de ĉiuj aferoj!
  Ĉiu el ni, kredu min, volus ĉi tion,
  Sen ia malsaĝeco , babskih superstiĉoj!
  
  La arkianĝeloj blovas sian potencan trumpeton,
  Ili vigle gloras la marŝon de niaj armeoj!
  Kaj la malamiko trovos sian sorton en tremolo ĉerko,
  Kaj li ne ricevos impostojn kaj tributojn!
  
  Ĉi tio estas nia Patrujo, ĉio en ĝi, kredu min, estas beleco,
  Ŝi turnis la tutan universon senpene!
  Knabinoj kun sufiĉe peza plektaĵo,
  Ĉasu ŝin, por ke la barelo estu forta!
  
  Patrujo, jen la bluaj okuloj de la patrino,
  Ŝia mano estas kaj milda kaj ŝtona!
  Kaj la kontraŭulan junulon, kiun vi mortigas per kuglo -
  Por ke la flamo flamu pli hele en la koro!
  
  Prenu ĵuron al la senlima Patrujo,
  Estas bone ankaŭ por vi, kompreneble!
  Kvankam sango fluas en la furiozo de batalo,
  Venĝo venos al la malamiko nun!
  
  Armiloj kaj kuraĝo estas tia potenca alojo,
  La malbonulo ne povas venki ĝin!
  Sur aviadilo kun bomboj, mi flugis lerte,
  Kaj kiam ĝi eksplodas, ili enverŝas hajlon de fenestroj!
  
  Sed la ordono de la reganto - flugu la infanon al Marso -
  Estas tempo por vi meti spacon!
  Kaj la aroganteco de marsano malmoliĝos en la okulo,
  Tiam ni vidas multe preter Plutono!
  
  Ni venos al la altecoj de la spaco, vidante la randon de la universo,
  Tia estas nia homa destino!
  Kaj tial, kuraĝu la knabo pri heroaĵoj,
  Ja sciu, ke la rekompenco estas afero de gajno!
  Vitalik kantis ion similan sur aŭdaca kaj bela noto. Li vere havas voĉon, kiun operkantistoj envius. Nur tro infaneca. Almenaŭ prezentu ĉe Eurovision .
  Kaj li kantas kun granda sento kaj graco. Kaj eĉ pli bone kun ĉapo preteriras la kolektitajn homojn kaj kolektas bonan monon. Tiam ili ĵetas al li rublojn, kaj dolarojn, kaj eŭrojn, kaj juanojn, kaj eĉ dinarojn.
  Jen paro da araboj ŝprucitaj mono. Unu el ili eĉ ĵetis oran ringon.
  Vitalik ridetis kaj flustris al sia amiko:
  - Kaj kio? Ni bone interkonsentis!
  Tiel notite:
  - Jen vi vidas! Ĵetu sciencon, fariĝu kantisto.
  Vitalik ridis kaj respondis:
  - Ĉio havos sian tempon! Kial vi ne manĝas?
  Albina rimarkis kun rideto:
  - Mi estas iom timema.
  La knabeto ridis.
  - Nudaj piedoj por piki, vi ne havas embarason?
  La knabino serioze respondis:
  - Mi fidas pri ili, sed ne tiom pri miaj voĉaj kapabloj!
  Vitalik kapjesis.
  - Bone do! Tiam mi pli bone prenu ĝin kaj kantu.
  La knabo rapidis por prezenti alian verson:
  La interligo de amo estas donita forta, antikva,
  La senfina kaj pura sigelo de la Sinjoro!
  Iuj en preĝoj, kaj aliaj en tavernoj,
  Solaj en la altaĵoj, aliaj atendas morton!
  
  La knabino kaj mi nun estas sufiĉe feliĉaj -
  Ŝi estas mia lumo kaj arbareto de dolĉa ombro!
  Keruboj benu nian vojon,
  Sub arĝento, kiel veluro, milda ombro!
  
  Ni trairis multajn vojojn,
  Vin Dio per mia tuta koro!
  Por krei superbajn blondulojn vi,
  Kian gracon vi donas ne per la rublo!
  
  Kvankam sorto foje ruliĝas la ĵetkubojn
  Ĝi okazas esti tre malĝoja vicigo!
  Post ĉio, tiom da homoj bolas de kolero,
  Kaj sango fluas akvofalo-sunsubiro!
  
  Post ĉio, ĉerizfloroj ne ĉiam floras en majo,
  Estas varmo kaj lanugo de pluvo!
  Kaj la karno de amantoj, turmentita, turmentita,
  La furioza fiulo manĝas senhezite!
  
  Kaj ne milito, estas malĝojo super la tegmento -
  centoble pli malfacilaj !
  Kiam la kampoj estis lerte ronĝitaj de musoj,
  Kiam la tuta gamo de malsanoj grimpas!
  
  Kial la Eternulo estas tia turmento por infanoj,
  Post ĉio, petolo, ĝi signifas ke vi vivas!
  Kaj kial la senkulpulo ankaŭ estas malriĉa
  Kaj kial mensogo kondukas al sukceso?
  
  Nia mondo, kiel Janus, estas tre diversa,
  En ĝi, la rando de malico tute ne maloftas!
  Sed necesas bremsi la karakteron de la sovaĝa,
  Por venki malvirton kaj pekojn!
  
  Kvankam de la alia flanko; sankteco estas enuo
  Mondo sen kurboj estas malpleno!
  Kaj kion vane Dio sendis al faruno,
  Denaska filo - la Sinjoro Kristo!
  Vitalik kantis tre bonan kanton. Li sentis sin bonege. Oni povas diri, ke tio estas poeto, la dua Puŝkin. Kvankam, ekzemple, Puŝkin povus esti kapabla fari la disiĝojn kiel Vitalik faris nun. Jes, kaj laŭlonge.
  Albina rigardis lin, kaj ankaŭ sidiĝis sur la ŝnureton. Ĉi tio montriĝis multe pli efika.
  La kruroj de la knabino, kvankam muskolaj, sed la streĉado estas mirinda. Kvankam Albina povis sidi sur la dorso kun haltero de ducent kilogramoj. Kio por knabino, kompreneble, estas bona atingo. Kaj eĉ pli por adoleskanto.
  Vitalik estas tre movebla . Denove kolektis monon. Cetere, la knabo marŝis sur siaj manoj, kaj tenis sian ĉapon per nudaj fingroj de siaj tre lertaj kaj fortaj kruroj.
  Kaj ili donis pli da mono. Kaj deko da pliaj araboj venis. Oni eĉ glitis harpinglon el oro kaj kun rubeno. Do la rikolto estis abunda. Kaj estas eĉ surprize, kiel facile estas por kantistoj kolekti monon. Kaj kiel la knabo povas ne kanti ĉi tie, se ĉio estas tiel perfekta.
  Kaj li denove kantis;
  La sono de mirinda liro, eĥas,
  Mi kantas, aŭdaca, mi ne silentas!
  La batala pugno ne estas el vakso,
  Ni strebas al la lumo - la vojo al la trabo!
  
  Dio turmentas homojn kun malsano -
  Fajro el infero bruligis la pekulojn !
  Mi volas, ke la Ĉiopova fariĝu amiko,
  Ne esti tiel malfacila!
  
  Kristo venos, kompreneble, baldaŭ,
  Tiam, kredu min, malĝojo foriros.
  Ne strabdu la okulojn, koleru pro la rigardo,
  La peko de libereco ankaŭ estas domaĝe!
  
  Mi ne volas marŝi laŭ la linio -
  Mi ne volas esti senpeka!
  Pli bonaj malfacilaj agoj
  Ol fadeno sen diafana enuo!
  
  Ne estos milito en la paradizo, li diris,
  Kaj peko malaperos, malbona por ĉiuj!
  Kial tiaj sortoj?
  Ni antaŭĝojas pri novaj ŝanĝoj!
  
  Vivi eterne, vi scias, estas mirinda,
  Sed vivi senpeke, vegetadi!
  La kavaliro amos la militon pasie,
  Konduku la armeon al la batalkampo!
  
  Patrujo, patrujo de soldato,
  Ŝi metis torĉon en lian manon - marŝu!
  Venĝo de malpuraj fiuloj,
  Vi donos al ili militiston en la dentoj!
  
  Ni finu la batalon per malavara festeno,
  Ni mordu, trinku - dancu krurojn!
  Ja niaj kavaliroj estas senmortaj,
  Kaj la vorto trafas ne en la brovon, sed en la okulon!
  
  Kvankam, kion fari en paca mondo?
  Vi povas konstrui palacon tie.
  Kaj dediĉu la servon al la liro,
  Laŭro, ricevinte kronon!
  
  Sed ekzistas aliaj mondoj, sciu
  Kie ankaŭ militistoj kreskas!
  La knabo desegnas tankon sur la skribotablo,
  Kio se la eksterteranoj venos al ni?
  
  Ne trankvile
  Plifortigu viajn muskolojn, tenu vian menson forta!
  Ni rusoj scias batali,
  Kiam la arkianĝelo subite ekdormis!
  Ĉi tie denove Vitalik kantis tre bonan kanton, kaj samtempe li ankaŭ dancis.
  La publiko aplaŭdis entuziasme.
  Ne estis sufiĉe da ĉapoj por teni la tutan monon, kaj la infano elprenis fortan plastan sakon el sia tornistro. Unu el la turistoj eĉ ĵetis tien oran hufumon.
  Kaj tiom da diversaj specoj de monbiletoj kaj malgrandaj aĵoj estis verŝitaj en la ujon.
  Homoj volis daŭrigi la grandiozan spektaklon. Ĉi tio estas vere mirakla knabo . Kiu , tiaj kaprioloj leviĝas.
  La knabo eĉ ekstaris. Kaj Albina ĵetis al li plastan pilkon. Vitalik komencis ĵongli, ĵetante lin per la piedoj.
  La publiko aplaŭdis entuziasme. La knabino ĵetis alian pilkon, la knabo kaptis ĝin per sia nuda plando. Kaj denove ĵetis ĝin supren. Ĵonglado per viaj piedoj ne estas por ĉiuj.
  Kaj reprezentantoj de la glora urbo Moskvo, same kiel turistoj, komencis ĵeti monon eĉ pli intense.
  Albina ankaŭ ekstaris. Ŝi estas granda, muskolforta knabino . Kaj ŝiaj kruroj, kiel tiuj de la plej solida kaj purrasa ĉevalino. Albina ankaŭ provis ĵongli uzante la nudajn plandojn de siaj piedoj. Sed ŝi ne estis tre lerta pri tio. Kvankam ŝi estas nigra zono batalanto. Tie, tamen, je la tria provo, la pilko ekflugis supren.
  Aldonitaj pliaj eroj por ĵetado kaj Vitalik. La knabo estis plena de entuziasmo. Kaj samtempe, li ne forgesis kanti. Kaj la voĉo de la knabo , mi devas diri, estas nur hiper :
  La ĉielo estas desegnita tapiŝo de steloj,
  La luno donos lumon al la montetoj!
  Monta rivereto fluas malsupren,
  Brilanta oro sur la ŝtonoj!
  
  La vastaĵoj de Patrino Rusio,
  En la vilaĝoj sateco kaj komforto!
  De feliĉo la junulinoj ploris,
  Kiel falĉi rondan dancon iru!
  
  Venis problemo, la milita maljunulino,
  Nudigitaj dentoj, ŝeloj kirlas!
  Devastigo rapidas kun la Germana Armeo,
  Via kamarado mortis en batalo!
  
  Vi mem estas ankoraŭ knabo -
  La armea registra oficejo kaj enlistigo ne donis la permeson!
  Kiel, vi ne havas sufiĉe da pliaj jaroj,
  La lando devas zorgi pri la infanoj!
  
  Kuris al la fronto sen ajna kiraso
  Por alporti bonon kaj lumon!
  Por ne senigi la Fritz je ilia volo,
  Por ne renkonti la tagiĝon en ĉenoj!
  
  Mia amiko ankaŭ ne dormis.
  Sukcesis eskapi - batalanto!
  Dubu la faŝistojn de la piedestalo,
  La Fuhrer estu finita!
  
  La batalo estas malfacila, doloro kaj malsato
  Nudpieda knabino vintre.
  En ĉifonoj ni eltenas la maldolĉan malvarmon,
  Foje ni manĝas unu kun betulŝelo!
  
  Kaj la malamiko rapidas sur aviadilojn,
  Kiel monstro el infero "Tigro" muĝas!
  Faŝismo, naskita de malbona lupino,
  Flamĵetilo elbatas el la tankoj!
  
  Por varmigi nudajn piedojn
  Kio bluiĝis en la neĝo!
  La knabino elektis la vojon
  Kie la cindro nigrigis la neĝoŝtormon!
  
  Sed rezistis , for de malvarmoj,
  Knabo kaj knabino antaŭen!
  Ni venkos la ridon de Judaso,
  Rus' forviŝos hitlerismon en sablon!
  
  Flirtantaj kalkanoj de adoleskantoj,
  La neĝblovo lasis malpezan spuron!
  Frosto ne estas facile elportebla,
  Nudpieda kurado varmigas nin!
  
  Kaj la nazioj, ili ne havas rajton,
  Ili muĝas de malvarmo!
  Tia forta stato
  Nia rusa kavaliro estas tre mojosa!
  
  Forĵetu la ondon el infero
  Nun Eŭropo estas antaŭen!
  Tia estas la sorto de la sankta soldato,
  Esti por ĉiam dediĉita al Rus'!
  Kaj tiel li kantis tutan ravan poemon. Kaj tiam ili, kune kun Albina, promenis kun granda pako, denove kolektante monon. Kiuj jam amasigis multe.
  En tiu momento, laŭ la sorto, aperis la polico. Ili svingis klabojn en nigraj uniformoj, ili aspektis tre malbonaŭgura.
  Vitalik ridetis kaj kantis, kun videbla entuziasmo:
  Mia polica forto estas la plej forta
  Mia polico estas la plej eleganta...
  Tremu pro timo fiulo
  Infanprotekta policisto!
  La polica kapitano grumblis.
  - Vi, minora, kolektu monon de homoj. Kaj manĝu en malpermesita loko.
  Vitalik kapjesis per sia hela kapo:
  - Mi dankas la sorton
  Ke mi ne ploras, sed kantas!
  Albina ridetis kaj mensogis:
  - Mi estas plenkreskulo, kaj ĉi tiu estas mia filo!
  La polica kapitano murmuris:
  - Vi estas freneza panjo. Dancado ĉirkaŭ Moskvo nudpiede, kantado, ĝenado de publika ordono, faligado de mono!
  Albina demandis kun eĉ pli larĝa rideto:
  - Kiom da ni?
  La kapitano murmuris:
  - Ĉiuj viaj kontraŭleĝaj enspezoj estu konfiskitaj en la trezorejon de la urbestra oficejo.
  Kaj la policisto avide rigardis la sakon plenan de multkoloraj biletoj, moneroj kaj aliaj valoraĵoj.
  La uloj kantis monon kaj vere dece. Kaj vi povas uzi ilin por solvi laŭvorte ĉiujn viajn financajn problemojn. Nu, ne donu ĝin al la avidaj policanoj.
  Vitalik ankaŭ larĝe ridetis kaj metis la manon en sian valizon kun la vortoj:
  - Mi havas permeson!
  Kaj la knabo elprenis malgrandan aparaton, iom pli dikan kaj pli altan ol alumetujo. Mi prenis ĝin kaj premis la butonon.
  La ses policanoj ŝvelis la okulojn. Kaj tiam subite ŝi ekkuris. Eĉ ĵetado de klaboj. Ili forkuris de la ŝtonminejo kiel kurĉevaloj donitaj startsignalon. Kaj oni povas vidi, ke la polico rapidas, kvazaŭ iliaj pugoj estus ekbruligitaj.
  Albina fajfis:
  - Ŭaŭ! Kiel vi faris ĉi tion?
  Vitalik, kun rideto eĉ pli larĝa, respondis:
  - Mi klarigos poste! Ĝis tiam, ni ekiru!
  La infanoj, prenante grandan sakon da valoraĵoj, forlasis la placon. Kaj la cetero de la publiko komencis disiĝi.
  Nudaj piedoj vangofrapis la padon.
  Albina ĉirpetis:
  Laŭ la kruta Moskva vojo,
  Nudpiedaj knabinoj...
  Laciĝis melki la komputilon,
  Mi volas inciteti mian feliĉon!
  Kaj la knabo kaj la knabino kantis:
  - Glitis! Ĝi prenis min!
  Faligu la Mercedes! Kaj aĉetu ĉevalon!
  . ĈAPITRO #5
  Albina notis kiam ili foriris:
  - Kunporti tutan saketon da mono estas tro riska kaj maloportuna!
  Vitalik kapjesis konsente.
  - Ĝuste, vi diras bela.
  La heroa knabino sugestis:
  - Ĉu ili povas esti transdonitaj al la banko, kaj enmeti monon en la konton?
  La knabo respondis kun suspiro:
  - Ni estas neplenaĝuloj, kaj kiuj akceptos tian monsumon de adoleskantoj.
  Albina rimarkis kun rideto:
  - Vi forkuris la policon. Eble por mi, elektronika falsa karto, kvazaŭ mi estus plenkreskulo, vi faros.
  Vitalik kapjesis.
  - Ĝi estas ebla! En la Interreto, vi povas trovi la programojn, kiujn vi bezonas. Kvankam ĝi bezonas tempon.
  La blonda knabino demandis:
  - Kial la policanoj forkuris?
  La knabo respondis kun rideto:
  - Mi eligis ondon de infrasono sur ili. Ĝi kaŭzas subkonscian senton de hororo ĉe homoj kaj bestoj. La polico sentis teruron, kaj eĉ ne komprenis, kion ili timas. Ili simple forkuris. Iliaj korpoj reagis antaŭ siaj pensoj kaj konscio.
  Albina ridis.
  - Bone! Vi estas geniulo, vi faris alian utilan malkovron.
  Vitalik respondis:
  - Mi trovis infrasonan ondon, kiel akiri ĝin por disvastigi moskitojn, en Interreto. Sed li faris ĝin sufiĉe potenca por fortimigi homojn helpe de pli forta fonto de elektro derivita de gravitonoj. Tio estas, mi montris, ke unu scienca malkovro plifortigas la efikecon de alia.
  La knabino kisis la knabon sur la alta, pura frunto kaj pepis:
  - Vi estas geniulo! Einstein ne taŭgas por vi.
  Vitalik deklaris decide:
  - Albert Einstein estis teoriulo, kaj mi estas praktikisto. Kaj mi kredas, ke mi pruvos, ke eblas movi pli rapide ol la lumrapido. La samaj gravitonoj estas dek duilionoj da fojoj pli rapidaj ol fotonoj.
  Albina estis surprizita:
  - Kiel vi scias tion?
  La knabo modeste respondis:
  - Kalkulite per la formulo. Mi ne estas malbona matematikisto.
  La blonda knabino kapjesis.
  - Estas prave! Vi vere havas tre rapidan menson, sed ial la instruistoj ne aprezas vin.
  Vitalik memoris:
  - Kaj Albert Einstein ankaŭ ne estis aprezita. Almenaŭ en la lernejo.
  Albina kantis kun entuziasmo:
  Kia lerneja vivo
  Kie ĉiu tago estas kontrolo ...
  aldono, divido,
  Kaj tiel, ĝis la varmego!
  La genia knabo kapjesis.
  Ankaŭ mi ne ŝatas iri al la lernejo. Ĝi vere estas. Sed tio ne signifas, ke mi ne serĉas scion. Ekzemple, la koncepto eĉ aperis en la interreto - google-education . Nia generacio kolektas scion sur la inteligenta telefono. Kaj ĉi tio, mi devas diri, estas tre mojosa!
  Albina rimarkis:
  - Mi estas malsata. Ni dancis kaj kantis tiom multe.
  Vitalik kapjesis.
  - Ni aĉetu glaciaĵon ĉe la budo.
  La heroa knabino kontraŭstaris:
  - Ne! Mi volas ion pli densan. Ekzemple, porkaj broketoj !.
  La knabo dubeme rimarkis:
  - Grasa porkaĵo. Eble kokido aŭ ŝafido estas pli bone.
  Albina memfide deklaris:
  - Porka viando estas eble la plej bongusta. Eĉ korvalvoj estas transplantitaj al homoj el porkoj. Ĉi tio indikas bonan kombinaĵon de la proteina strukturo de homo kaj ĉi tiu besto.
  Vitalik konfirmis:
  - Mi ne kunhavas religiajn antaŭjuĝojn pri porkaĵo. Male, mi kredas, ke kaj la Korano kaj la Biblio estas pure homaj ideoj pri Dio la Kreinto kaj la Supera Menso. Kaj la vero estas, ke se homo ne evoluas per la helpo, antaŭ ĉio, de scienco, al la nivelo de Ĉiopova Dio, tiam li simple malaperos.
  La genia knabo frapis sian nudan, sunbrunigitan piedon kaj daŭrigis:
  - Homoj aŭ detruos sin, aŭ iu asteroido trafos la Teron . En la venontaj jaroj, ni devas havi potencajn armilojn kaj kosmoŝipojn kapablajn detrui asteroidojn! Aŭ lasero, aŭ neniiga ŝargo.
  Albina rimarkis kun malĝoja rigardo:
  - Estas pli verŝajne, ke homoj detruos sin per neniiga bombo ol pafi asteroidon. Unu gramo da antimaterio estas du atombomboj faligitaj sur Hiroŝimon.
  Vitalik kapjesis.
  - Estas prave! Cetere, la planedo Tero bezonas ununuran registaron, kiu ĉesigus la konfrontiĝon inter landoj, kaj kondukus la tutan mondon al io pli stabila, daŭra kaj agrabla por homoj.
  Albina murmuris:
  - BONE! Ni tiom freneziĝis. Eble ni devus iri al la rostokrado? Kaj ni faros niajn proprajn mendojn.
  La mirinfano konfirmis:
  - Jen nia komuna mono. Mia predo estas via predo!
  Kaj la juna geniulo denove eksaltis kaj piedbatis zuman, sufiĉe grandan, verdan muŝon.
  Du adoleskantoj: alta knabino kaj knabo, elmontrante siajn nudajn kalkanojn sen nenecesaj antaŭjuĝoj, iris, koncentriĝante al la apetitiga odoro.
  Ili ridetis kaj estis gajaj. Oni gajnis tiom da mono, ke nun oni povas konstrui ion seriozan, eble tutan elektrocentralon funkciantan per gravitonoj.
  Kvankam Vitalik komprenis, ke malfacilaĵoj ankoraŭ estas antaŭaj. La nova malkovro certe trafos la profitojn de petrolo kaj gaso zorgoj, inkluzive en Rusio. Ĉi tio signifas, ke lia propra vivo, la vivo de lia amatino kaj gepatroj povas esti en danĝero.
  Kiel kio estis en la filmoj kun Steven Seagal . Tie ankaŭ estis klare, ke la naftoŝejkoj ne estis precipe feliĉaj kun alternativa energio, kaj sendis insidmurdistojn.
  Kvankam lia brila malkovro devus savi la Teron de mondvarmiĝo. Iom pli, kaj la forceja efiko malaperos de kontrolo. Post ĉio, se la glaciaĵo de la norda poluso degelas, tiam la sunaj radioj ne reflektiĝos de ĝi. Ĉi tio signifas, ke la procezo de varmigado de la planedo draste akcelos.
  Kaj la akvo vaporiĝos pli aktive. Tio signifas, ke estos pli da nuboj, kio pli akcelos la forcejan efikon. La procezo daŭros pliiĝi . Ĝis ĉiuj oceanoj vaporiĝos en inferaj temperaturoj, kaj la Tero fariĝas en klimato kiel Venuso. Kaj la homaro pereos!
  Ne, Vitalij devas savi la mondon. Kaj kiom ajn ĝi kostis al li. Kaj jam estas tempo, ke Rusio forlasu la pipan ekonomion. Ni devas evoluigi teknologiojn kaj nian propran produktadon, kaj ne pendi sur la pipo, sur gaso kaj nafto mono.
  Albina mendis porkaĵon kaj tomatan sukon ĉe la rostokrado. Vitalik elektis pli multekostajn kapreolo-pindojn en saŭco. Kaj mango-suko. La broketoj estis faritaj el arĝento.
  La infanoj sidis kaj, malrapide, manĝis kaj lavis per suko.
  Albina diris:
  - Mi opinias, ke la samaj timoj pri mondvarmiĝo estas tre troigitaj.
  Vitalik grumblis:
  - Kie vi ricevis ĝin?
  La knabino respondis kun rideto:
  - Dum la mezozoika epoko, la temperaturo de la Tero estis averaĝe je dek kvin gradoj pli alta ol nun. Kaj en Rusio estis klimato de la moderna ekvatoro. Do kio? Ĉu la naturo permesis katastrofon?
  La mirinfano rimarkis:
  - Estis en tiuj antikvaj tempoj. Tiam la planedo Tero rotaciis pli rapide ol nun, kaj la magneta kampo estis pli forta, kaj la konsisto de la grundo estis malsama, same kiel la saleco de la oceanoj.
  Kaj en nia tempo, la procezo povas perdi kontrolon, kaj la homaro banale forbrulos. Ne, ni prefere ne risku ĝin.
  La heroa knabino kapjesis kontraŭvole.
  - Eble vi pravas. Sed mi pensas, ke via malkovro povas malpliigi la profitojn de Rusio el la eksportado de petrolo, gaso, karbo. Kaj la registaro ne ĝojos pri tia donaco. Kaj la pipaj oligarkoj, eĉ pli!
  Vitalik kapjesis.
  - Mi jam pensis pri tio. Sed vi devas konfesi, ke ĉiam estas tiuj, kiuj estas malkontenta pri la evoluo de progreso. Ekzemple, verkistoj estis forte trafitaj de la pliiĝo de interreto. Paperaj libroj ne vendiĝas bone. Sed progreso, ve ... Baldaŭ homoj lernos kiel desegni siajn proprajn filmojn helpe de simplaj programoj, kun ajna fantazio. Kaj tiam estos kolapso de ĉiuj filmstudioj. Fakte, kial iri al la kinejo, se vi mem povas fari ajnan filmon, kaj eĉ pri tio, kion vi mem volas.
  Albina kapjesis, maĉante grasan, bongustan viandon:
  - Jes! Ekzemple, mi ŝatus spekti filmojn pri Dunno sur Marso, Venuso, Jupitero. Pli precize, ĝi estis infana sonĝo. Nun estus pli interese pafi daŭrigon pri Harry Potter kaj pri lia filo. Kio ankaŭ estus bonega.
  Vitalik levis la ŝultrojn kaj rimarkis:
  - Ili skribis nenion pri Harry Potter. Kaj kutime, ĝi estis malferma koncentriĝo de feko. Jen pli bona daŭrigo de la Grafo de Montekristo. Estus interese. La grafo de Montekristo mem ankoraŭ ne estas maljuna, kaj, eble, post venĝo, li volos ion alian.
  La heroa knabino grumblis:
  - Gloro al Napoleono kaj potenco super la mondo!
  La mirinfano kapjesis.
  - Kaj ĝi ne estas ekskludita. Efektive, kial ne? Kun sia scio, erudicio, volforto kaj sperto, li ne povus esti la plej malbona mondreganto.
  Albina ridetis kaj respondis:
  Kaj la Tero ankaŭ havas sian propran gardiston,
  Kaj inter la steloj etenditaj al li...
  Nevideblaj, konservantaj fadenoj,
  Por ke ĉio ne finiĝu en unu momento!
  Vitalik rimarkis ridetante:
  - Jes, estas unu sola potenco en la mondo - ĝi ne estas malbona! Pli bona ol hodiaŭa ĥaoso. La planedo bezonas firmiĝi. Kaj eĉ la potenco de despoto estas pli bona ol la potenco de centoj da pli malgrandaj despotoj !
  La mirinfanino kapjesis kaj rimarkis:
  - Daŭrigo de la aventuroj de grafo de Montekristo? Aŭ eble la duko de Montekristo? Ĉi tio estas interesa, sed jam malnova!
  Do vi povas skribi la daŭrigon de Gulivero.
  Kaj ĝi ankaŭ rezultos, mi pensas, por iuj ĝi estas ekscita. Kaj ni saltos kun ĝojo.
  Vitalik rimarkis ridetante:
  - Kaj Gulivero povas skribi daŭrigon de la serio. Jes, ĉiuj manoj ne atingas. Kvankam, mi skribis ion. Sed ĉi tio estas tre malnova verko kaj neniu el la seriozaj eldonejoj presas ĝin. Tio estas la sama kiel verki daŭrigon de la aventuroj de Pinokjo.
  Albina sugestis:
  - Skribas Infanoj de la Tri Musketistoj. Ĝi ankaŭ estos tre amuza.
  La mirinfano kapjesis.
  - Mi pensos!
  La infanoj manĝis la kebabojn kaj trinkis la sukon. Estis tago, kaj ĝis nun neniu grimpis al ili. Kvankam la monsako estis rimarkinda.
  Vitalik pensis, ke li vere devus porti la monon al la banko kaj transdoni ĝin al karto, kaj ne kunporti ĝin. Do ĉio aspektas mallerte.
  Albina ankaŭ iomete dormis kun la humoro. Kiam la stomako pleniĝas de manĝaĵo, tiam iel vi fariĝas pli peza, vi estas tirita al dormo, kaj via humoro ne altiĝas, sed falas.
  La knabino notis:
  Ni havas tro da mono. Povas veki suspekton. Precipe por infano kiel vi.
  Vitalik sugestis:
  "Eble ni povas kaŝi ĝin en nia laboratorio?"
  Albina levis la ŝultrojn kaj rimarkis:
  Mi dubas pri tia ideo.
  La mirinfano kantis:
  Mono donas al homoj feliĉon dum jarcentoj,
  Sed foje, ili povas ruinigi vivon ...
  La oro de la monto ne helpos al malsaĝuloj ,
  Estas kiel verŝi balzamojn en la kadavrodeponejo!
  La mirinfanino notis:
  - Paro en poezio ne estas tre, sed, fakte, tre vera!
  Vitalik diris decide:
  - Dum en la laboratorio. Mi havas tie sekuran kaŝejon, kaj tiam ni eltrovos kiel elaĉeti.
  - Ne tiel rapida bebo!
  Aŭdiĝis akra, raŭka voĉo.
  Aperis tuta deko da specoj de klare gangstersimila aspekto. Kun latunaj fingroartikoj, tranĉiloj, ĉenoj kaj eĉ paro da pistoloj.
  Ili estis nerazitaj kaj videble diketaj.
  Vitalik fajfis:
  - Evidente alportita!
  Albina kapjesis kun malgaja rideto.
  - Ni estas tro okulfrapaj.
  Vitalik rikanis al la krimuloj, kiuj amasiĝis sur la trotuaro. Kaj la polico ne timas en plena taglumo. Kaj preterpasantoj ankaŭ, kvankam ĉiu povas pafi ĉi tiun malhonorigon per saĝtelefono.
  La mirinfano ridis kaj kantis:
  - Nu, infanoj, mi donos al vi la paston !
  Vitalik metis la manon en la sakon kun la mono. La banditoj staris. Kaj subite ili ektremis kiel leporoj, kiuj vidis leonon. Tiam iliaj muzeloj etendiĝis kaj paliĝis. Kvazaŭ la vento blovus, kaj ili rapidis kiel eble plej rapide.
  Ili ĵetis armilojn kaj kelkajn monbiletojn.
  Vitalik kantis kun ĝojo:
  - Kaj ĉiuj kuras, kuras, kuras,
  Kaj li brilas, brilas...
  Kaj ĉiuj muĝas, muĝas, muĝas,
  Kaj ni estas infanoj en batalo!
  La knabo prenis monbiletojn, kaj per la nuda piedo ĵetis la armilon en amason.
  Albina diris:
  - Vi faris ĝin bele. Estos ege mojose se vi disiĝos kiel terminatoro.
  Vitalik kapjesis.
  - Ne efika, sed efika. Sed ĉi tio denove diras, ke tia sako devas esti kaŝita pli rapide.
  Albina konsentis:
  - Jes, kaj oni faru ĝin rapide!
  Kaj la knabo kaj knabino kuris.
  Ili estas infanoj kaj, ĉiukaze , knabo, genia.
  En la kurado, ili parolis.
  Albina demandis:
  - Jen individua filmo, kiun desegnas komputilo - ĉi tio, kompreneble, estas grandioza inventaĵo. Sed ĝi donos multajn perversecojn.
  Vitalik kapjesis.
  - Kompreneble, estos multe por doni. Sed ĉiu medalo havas flankon. Tiel estis kaj ĉiam estos.
  La knabino faris demandon:
  - Kaj kredo al la estonteco, kie ne plu estos krimoj kaj perversaĵoj? Aŭ ĉu vi pensas, ke ĝi ĉiam estos?!
  La knabo ridis kaj respondis:
  - Verŝajne, ĝi estu en pli malgranda skalo. Sed homoj fariĝos pli fortaj kaj pli saĝaj. Kaj mi kredas, ke estonte, religiaj diferencoj estos sukcese venkitaj .
  Albina ridis kaj respondis:
  - Jes, ĉiuj fariĝos konvinkitaj ateistoj.
  Vitalik rimarkis:
  Aŭ, ĉiuokaze, forigi fanatikecon. Kaj fanatikeco estas tre malbona.
  La heroa knabino memoris:
  - En unu filmo pri la stelpatrolo estis surskribo: fanatika kredo je iu ajn ideo, eĉ la plej hela, fariĝas faŝismo!
  La knabeto kapjesis.
  - Jes! Se la koncepto de faŝismo estas vaste interpretata. La vorto faŝismo mem devenas de la franca - aro, aro. Tial ĉi tio estas koncepto, kiu larĝe inkluzivas ĉion, kio subpremas kaj subpremas!
  Albina rimarkis:
  - Ni ne parolu pri politiko. Jes, kaj ankaŭ religiaj aferoj, jam lacaj. Kiuj estas viaj plej ŝatataj bildstrioj, ekzemple?
  Vitalik respondis ridetante:
  - Mi precipe ŝatas la Ninĝajn Testudojn. Krome, la pli frua serio. Estis la granda cerbo de Krang , multe pli interesa.
  La knabino ridis:
  - Jes! La Ninja Turtles estas mirindaj! Ili estas fascinaj, kaj estis ege mojose kiam la bestoj fariĝis mutaciuloj. Kaj ĉio estas bonega!
  La knabo kantis:
  Ni havas grandajn militistojn
  hakas kontraŭulojn ...
  Ni montros simple la plej altan klason,
  Ni flugu al la sonĝo, ni estas milionoj!
  Albina suspiris. Ŝi amis kuri en sandaloj. Nun ŝi estis tre kontenta. Precipe kiam la piedoj estas plenigitaj per multaj batoj sur brikoj, tabuloj, ardezo, glacio, ŝtipoj. Kie nur la knabino ne batis ilin.
  Kaj ŝi estas ekstreme forta militema artisto. Nigra zono en ŝia aĝo kaj en knabino ne estas ŝerco.
  Kaj kion ŝi havas tre reliefajn muskolojn sur siaj kruroj. Ŝi kaŭris kun halterego kaj kun aliaj aĵoj. Kaj fleksante siajn krurojn, kaj multajn aliajn aferojn ĉi tiu knabino faris.
  Vitalik admiris ŝiajn krurojn. Ili estas tiel fortaj kaj muskolaj. Ĉi tie, multaj viroj kredas, ke fortaj kaj reliefigitaj muskoloj ne konvenas al virinoj.
  Sed Vitalik, male, ŝatas ĝin. Kaj la haŭto estas sunbrunigita, sana, pura. Kiel fandita bronza statuo.
  Jes, Albina estas la perfekteco de forto. Kaj ŝi povas fari tian aferon, ke aliaj uloj ŝanceliĝos.
  Vitalik ridis kaj kantis;
  Estas virinoj en nia Rusio,
  Ke ili veturas, ŝerce, aviadilon...
  Ke ĉiuj en la universo estas pli bela,
  Ŝerce, li mortigos la kontraŭulon!
  
  Ili naskiĝas por venki
  Por glori Rus' dum jarcentoj...
  Post ĉio, nia praavo,
  tuj kolektis armeon !
  La knabino ĝoje kapjesis.
  - Ĉi tio estas bonega! Vi povas kanti bone. Eble vi pensas, ke esence ĉiuj povas kanti?
  Vitalik tweetis:
  - Nur ne kantu por ripozi!
  Albina murmuris:
  - Tio ne estas inteligenta.
  La knabo kaj knabino iom malrapidiĝis. La preterpasantoj tro rigardis ilin . Nu, bone, eĉ Vitalik, li aspektas kiel infano, kaj estas iel nature por li esti nudpieda en pantaloneto. Sed Albina havas la figuron de plenkreska virino, kaj ĝi aspektas tre maldigna kiam ŝi flagras per la nudaj, polvaj kalkanoj de sufiĉe grandaj kruroj.
  Ŝi eĉ sentis sin muta, kaj ŝi surmetis sneukojn.
  Vitalik kantis responde:
  Sur planedoj flosantaj en eterneco
  La antaŭjuĝoj de homoj estas mizeraj...
  Pli bone estas vivi en radia malzorgemo,
  Kaj liberaj kiel la dioj!
  Albina kapjesis kun rideto.
  - Tio ĝustas!
  Kaj la knabino denove demetis siajn ŝuojn. Kaj la nudpiedaj adoleskantoj pagadis al sia kaverno. La policisto volis fajfi, sed ŝanĝis opinion. Fakte, promeni nudpiede ne estas malpermesita. Precipe ĉe knabino, la kruroj estas tre belaj kaj allogaj laŭ formo. Ili distingiĝas per ekstrema graco, kaj la fingroj estas tiel egalaj kaj lertaj.
  Vitalik rimarkis:
  - Tamen, estas pli bone esti nudpieda ol plene ŝuita.
  Albina konsentis kun tio:
  - Certe! Precipe la tago, nekutime varma.
  Jen ili estas hejme. En la laboratorio en la kelo. Vitalik kaŝis la saketon da mono kaj lasis al si pakon da pli grandaj biletoj , kaj Albina surmetis oran ringon kun ŝtoneto, donacita de la araboj.
  Post tio, la infanoj kun spritaj pensoj mendis kelkajn rezervajn partojn, kaj denove traserĉis la aperturon.
  Vitalik fiaskis ion. Poste mi iris al la poŝtoficejo kaj ricevis teleron kun plateno.
  Post tio, mi alfiksis gravitonkaptilon de grandaj grandecoj kaj kapacito.
  Rimarkante:
  - Ĉi tie ĝi povas doni tiom da kurento, ke ĝi eksplodas kiel atombombo!
  Albina kapjesis.
  - Prave! Sed vi estas geniulo kaj vi elpensos defendon.
  La genia knabo kapjesis.
  - Certe! Krome, estus bone fari elektran eksplodilon.
  La knabino fajfis:
  - Ŭaŭ! Baldaŭ vi havos armilon, per kiu vi konkeros la mondon.
  La mirinfano faris ion alian kaj faris ĝin ĝis li laciĝis pro tio.
  Poste ili denove elkuris sur la straton. Albina diris:
  - Ĉu ni iru al la sekcio?
  Vitalik levis la ŝultrojn.
  - Ĉu ni bezonas ĝin?
  La knabino respondis ridante:
  - Unuflanke, ne multe, sed aliflanke...
  La genia knabo rimarkis:
  - Vi povas trejni vin mem.
  Albina rimarkis:
  - Sed la teamo estas pli bona!
  Vitalik konsentis:
  - Certe pli bone. Kvankam ĉi tio estas polemika afero.
  La knabino respondis ridetante:
  - Ne! Mia knabo, en la teamo kaj aliaj infanoj kaj knabinoj inspiras vin al ekspluatoj.
  Ili kuris, fulmante denove per siaj sunbrunaj, muskolaj kruroj. Ili kuris nur por varmiĝi kaj lasi la sangon flui tra iliaj vejnoj. Kaj ili amuziĝis.
  Ili saltis, kaj foje dumfluge ili elfaris disktelerojn, turniĝante kiel pinto. Kaj ili estis bonegaj.
  Jen Vitalik vangofrapis flakon per sia nuda kalkano, levante nubon da ŝprucaĵo. Kaj ili flugis kiel smeraldaj gutoj.
  Kaj ĝi aspektis tiel ĉarma kaj unika. Kaj ĝi aspektis bele.
  Albina rimarkis:
  - Estas bone esti juna.
  Vitalik konsentis:
  - Tre bone. Vi laŭvorte havas uraganon de energio.
  La knabino denove saltis kaj tordis kapsaltojn en la aero. Ŝi estas tiel forta ido.
  Ŝi devis konkuri. Kaj ŝi rimarkis kun rideto:
  - Jes, amuza, vi estas juna kaj potenca. Kaj la mondo ĉirkaŭ vi estas tiel interesa.
  Vitalik morne rimarkis:
  - Politiko ne estas tiom interesa. Ĉi tie, en okcidentaj landoj, la elektoj ne estas antaŭvideblaj, sed en nia lando venkas la samaj.
  Albina kapjesis, rimarkante:
  - Vere, nur la komunistoj estas popularaj, sed ilia estro estas tre maljuna, malsana, malagrabla laû aspekto kaj enuiga. Plej grave, enuiga , provante montri sin tro justa.
  La mirinfano kapjesis.
  - Prave! Vera heroo devus esti iom stranga. Prenu, ekzemple, la viglan serion pri la "Nigra Mantelo". Sendube, ĉi tiu ulo estas mojosa, sed samtempe komika. Kio faras lin tre karisma personeco kaj, plej grave, interesa.
  La knabino kapjesis kaj konfirmis:
  - Usonanoj faras bonegajn filmojn kaj karikaturojn! Ĉi-rilate, ili estas bonegaj! Kaj niaj koroj ĉiam estas kun Usono en ĝia amo al libereco kaj eksperimentado.
  Vitalik kapjesis ĝemante, rimarkante:
  - Historiistoj nomos nian tempon la tempo de militoj kaj reago. Kiam unu diktatoro, kiu regas tro longe, komencis krei kaoson kaj ĵeti sin al siaj najbaroj. Kaj ĉi tio estas malĝoja.
  Albina rimarkis kun rideto:
  - Kaj vi ŝajnas ankaŭ havi ideon pri politiko!
  La mirinfano notis:
  - Talenta homo, talenta en ĉio.
  La heroa knabino kantis, kun certa ironio:
  Ni vagas tra la tuta tero
  Ni ne rigardas la veteron...
  Kie necese, ni pasigos la nokton,
  Kion ajn ni bezonos, ni manĝos!
  Ni estas grandaj talentoj
  Sed klara kaj simpla
  Ni estas kantistoj kaj muzikistoj
  Akrobatoj kaj pajacoj!
  Vitalik severe rimarkis:
  - Jes, ni vivas en tempo de reago kaj regado de konservativuloj kaj diversaj transfuĝintoj kaj malkuraĝuloj. Kaj mi volas liberecon!
  Albina diris:
  - Sed dum ni ankoraŭ nudpiede kuras ĉirkaŭ Moskvo, kaj neniu tuŝas nin.
  La genia knabo kapjesis.
  - Neniu tuŝas nudajn piedojn. Sed provu, malfaldu la afiŝon - "Ne al milito!"
  La heroa knabino kapjesis.
  - Ĉi tio estas vere danĝera. Jes, tempo de reago kaj potenco de mallumaj fortoj. Sed eĉ en ĉi tiu tempo, geniuloj faras malkovrojn.
  Vitalik kantis kun ĝojo:
  Ni povos levi la landon,
  De la ruinoj de la regado de tirano...
  Ni forpelu Satanon
  Kaj ni elŝiros Rus'on el la brakoj de la Infero!
  
  Estos paco sur la planedo
  Feliĉaj homoj en la mondo...
  kerubo ŝvebas super ni,
  Kaj en gloro homoj ĉiuj estas nepereeblaj!
  
  Milito malaperos por ĉiam
  La planedo fariĝos unu...
  Ni forigu la malsaĝulon
  Kio sin opiniis nevenkebla !
  
  Etendu la manojn de amikeco
  Ne gravas ĉu vi estas flava aŭ nigra...
  Iu ajn, ni havas multajn parencojn,
  Kaj potenca, fiera viro!
  . ĈAPITRO #6
  La infanoj ankoraŭ decidis viziti la sekcion. Estis racieco en tio. Cetere, estas amikoj.
  Vitalik estis bona batalanto kaj li estis respektata en la sekcio. Kaj nun ili estas en grupo kun knaboj kaj knabinoj ĝis dek ses jaroj. Krome, Albina estas la plej alta.
  Tradicia trotado, poste saltoj, ŝoviloj, push-ups de la planko. Kaj multe pli, tipaj ekzercoj por luktosporto. Kaj poste, pli interese - rompi glacion en speciala ĉambro.
  Jes, ĉi tio estas Moskvo, kaj la sekcio estas moderna. Uzas glacion por redukti derompaĵojn kaj rubojn. Kaj la infanoj rompas ĝin, batante per siaj nudaj piedoj kaj pugnoj. En Tekvondo, estas pli da piedbatoj. Infanoj havas malsuprajn membrojn plenigitajn kaj daŭrajn. Kaj rompi solidajn objektojn estas inkluzivita en la programo. Kiel salti kaj renversi.
  Vitalik estis sur rulo kaj rompis grandajn rokojn per unu bato.
  Tiam li estis parigita kun batalanto kun nigra zono, sed ankaŭ dekkvinjara, sed pli peza kaj pli granda.
  Ambaŭ adoleskantoj komencis batali. Vitaliy moviĝis pli rapide, kaj liveris batojn kiuj ne estis fortaj, sed precizaj, klare venkante je punktoj.
  La trejnisto, ruĝhara, granda, muskolforta junulino, ordonis:
  - Kaj nun, plena kontakto kaj batalu ĝis la knokaŭto!
  Alta knabo kun nigra zono provis ricevi Vitalik uzante serion de stampiloj al la kapo, maltipaj por Tekvondo. Sed la juna mirinfano estis preta, kaj foriris, farante hokadon.
  Lia ekvivalento kraŝis malsupren kaj tuj eksaltis en kolerego. Rapidis ĉe Vitalik. Sed la knabo, atendante tion, batis al la suna plekso per sia nuda kalkano. Kaj se vi certe atingas tien, tiam vi detranĉas ĝin per milda bato.
  La viza?o kolapsis kaj komencis tord?i en konvulsioj, tenante lian stomakon.
  La ruĝhara virino, la posedanto de la kvara dan, notis:
  - Vi bone moviĝas! Estas tempo, ke vi ricevu vian nigran zonon.
  Vitalik kapjesis.
  - Ĝi estas delonge antaŭvidita, kompreneble.
  La ruĝhara militisto sugestis:
  "Nun, ĉu vi povas kontraŭbatali min?"
  La mirinfano kapjesis.
  - Kun granda plezuro!
  Ŝi ridis, montrante ĉevalajn dentojn.
  La ruĝharulo estis tre granda, preskaŭ du metrojn alta kaj bone cent dudek, prefere eĉ cent tridek, kilogramoj da pezo. Krome, ŝi gisis muskolojn, ne eĉ guton da graso. Ŝi estas potenca profesia kaj virina mondĉampiono. Kaj viroj tute timas batali kun ŝi.
  Eĉ Albina ricevis de ŝi kiam ŝi batalis en batalado kaj, krome, estis tre dolora.
  Vitalik, kompreneble, spertis certan timon, sed lia reago estis nun tre akra. Parto de la energio de gravitonoj, per miniatura aparato, la knabo translokiĝis al si rekte en la korpon, kaj tial estis multe pli rapida kaj forta ol antaŭe.
  Antaŭ unu tago, Vitalik ne havus ŝancon kontraŭ tia granda majstro kiel dumetra ruĝhara sensei. Kaj nun, li estas tute preta.
  La knabo kaj la potenca ina heroo iris al la platformo por batalado. La virino portis nur bikinon, kaj ŝiaj muskoloj ŝvelis en pilkoj.
  Trioble pli da pezo ol knabo, kaj kolosa sperto ne nur en Tekvondo. Ŝi batalis en bataloj sen reguloj, kaj en karateo, kaj en virina boksado. En ĉi-lasta, la ruĝharulo povus esti farinta bonan karieron, sed kripligis sian partneron kaj estis malkvalifikita.
  Monstra reprezentanto de la justa sekso.
  Vitalik rimarkis ridetante:
  - Vi estas tiel ĉarma! Estas domaĝe venki ĉi tion.
  Responde, la ruĝharulo piedbatis lin en la stomakon. La knabo atendis tion kaj moviĝis. Batu ŝian dorson, sub la genuon. La heroa virino ŝanceliĝis, sed stariĝis. Denove kraŝis. Por cent tridek kilogramoj da pezo, ŝi moviĝis rapide.
  Sed Vitalik estis evitema. Ĉi-foje, la knabo metis sian tutan mason en la baton kaj trafis la kartilagon mem per sia malgranda sed mortiga kalkano.
  Kaj la ruĝharulo falis kun muĝado.
  Ŝi ekkriis ion kaj eksaltis, ĵetante sin al la knabo per kombinaĵo de pugnobatoj.
  Vitalik moviĝis, kaj lia tibio en salto enveturis ŝian tempion. La bato estis tia, ke ĝi povis rompi la ŝtipon.
  La ruĝhara vulpino ŝanceliĝis kaj falis sur unu genuon. Sed la kolosa sperto kaj lerteco permesis al ŝi ne perdi la konscion. Kaj ŝi staris, kaj batis en larĝa arko.
  Tamen, Vitalik povis eviti facile denove. Kaj lia pugno trafis la virinheroon en la suna plekso. La ruĝharulo paliĝis, sed sukcesis respondi. Vitalik metis blokon, sed la bato estis tiel forta, ke li forĵetis la kvardek kilograman knabon de la piedoj.
  La brutulo provis fini lin denove, sed la knabo moviĝis kaj elfaris balaadon. La granda kadavro de ruĝhara virino falis. Kaj Vitalik batis ŝin sur la tempion per sia kalkano. Ĝi ricevis, kaj ĝi doloris. Kaj la virino kunpremis la dentojn. Sed ŝi ne volis ĉesi.
  Ŝi denove leviĝis, kvankam pli malrapide ol antaŭe. Vitalik furioze movis sian tibion al ŝia mentono per salto. La efiko estis tre forta.
  Ŝi skuiĝis, kaj ŝiaj kolosaj muskoloj ondetis. La ruĝharulo falis sur la genuojn. Sed kun senespera peno de volo, ŝi ne lasis sian konscion malŝalti.
  Tiam Vitalik eksaltis kaj per sia tuta forto ŝarĝis la ruĝan sorikon kun la kalkano en la mentono. Kaj denove kolosa, frakasa bato tondris.
  La ruĝhara heroo falis sur la dorson. Kaj ĉiuj ŝiaj membroj ankoraŭ ektremis, ŝi klopodis leviĝi.
  Vitalik trafis ŝin per fingro en la kolo, celante la karotidan arterion. Kaj trafi ĝuste.
  La potenca virino finfine trankviliĝis, plonĝante en sonĝon.
  Vitalik levis ambaŭ manojn kaj kriis:
  - Estas venko!
  La aliaj studentoj aplaŭdis. Kaj unu ekkriis pro timo:
  - Estas tempo voki ambulancon!
  Post tio ĉio fuŝiĝis. Vitalik sentis sin kiel heroo. Kaj la ruĝharulino apenaŭ rekonsciiĝis. La knaboj frotis ŝiajn potencajn, grandajn, kalaj plandumojn de la bela sekso, grandecon de deca ĉevalino.
  Vitalik, kune kun Albina, forlasis la sekcion. Ili estis en tre gaja humoro kaj eĉ kantis;
  Espero, nia surtera kompaso,
  Bonŝancon, rekompencon por kuraĝo...
  Kaj la kantoj, unu sufiĉas,
  Por kanti nur kun venko!
  Kaj la knabo, kune kun la knabino, komencis salti kaj turniĝi. Mi devas diri, ke ili montriĝis kiel tiaj leporhundoj. Kaj en ili frenezo, furioza pasio. Kaj konstantaj ridoj.
  Vitalik demandis Albina:
  - Kiel vi ŝatas mian batalon?
  La heroa knabino memfide respondis:
  - Brila!
  La knaba genio ĉietis:
  - Mi povas venki ĉiujn! Vi vidas kian energion donas gravitonoj.
  Albina murmuris:
  - Ĉu vi uzis dopadon?
  Vitalik respondis:
  - Ne vere dope. Sed ankaŭ tre potenca efiko.
  La knabino demandis:
  - Kaj kiel estas?
  La mirinfano respondis:
  - Kiel tio. Elektromagnetaj procezoj ankaŭ okazas en niaj muskoloj, kiuj igas ilin kontrakti. Kaj ĉi tiu naturo similas al biologia elektro. Kaj se vi aldonas elektron de gravitonoj al ĝi, tiam la muskoloj kuntiriĝos eĉ pli rapide, kaj rapideco estos aldonita kaj, kompreneble, forto. Tial mi havas tian pugnopovon.
  Albina ĉirpetis:
  - Kaj mia larĝa osto,
  Kaj mia natura kolero!
  Vitalik kapjesis konsente.
  - Jes, vi povas diri tion. Kvankam ĝi ne estas vere mia forto. Ĉu ŝi estas natura? Ĉio en nia universo estas natura. En certa signifo.
  Albina kapjesis.
  - Tiel same diris Anatolij Miĥajloviĉ Kaŝpirovskij - Dio estas Vero kaj la tutaĵo de ĉiuj mondaj leĝoj!
  Vitalik respondis:
  - Ne! Ne certe tiamaniere. Dio estas, antaŭ ĉio, en la homa menso. Kaj la homa menso faros nin ĉiopovaj.
  Albina vangofrapis sian nudan piedon kaj pepis:
  - Estas mirinda! Ni fariĝos pli kuraĝaj kaj pli kuraĝaj ol leono. Ni stariĝu almenaŭ unufoje, en la plej terura horo. Ĉar homo estas kapo.
  Vitalik konsentis:
  - Homo estas granda kapo!
  La knabino rimarkis ridante:
  - Sed via kapo estas malpeza kaj ne diri ke ĝi estas tre granda.
  La genia knabo ridis kaj respondis:
  - Mi estas bonega cerbo en figura senco.
  Albina eksaltis, frapis la nudan piedon sur la asfalto kaj muĝis:
  Se la knabo havus cerbon,
  Kiel disverŝita oleo fluis...
  Do estus amuze en la kompanio de tiaj
  Kun pugnobatita kapo de knabo !
  Post tio, la knabo kaj la knabino pliigis sian kurrapidecon. Kaj Albina komencis postresti. Dolore inteligenta Vitalik montriĝis. Kaj lia rapideco estas simple fenomena, kosma.
  La knabo eksaltis kaj tordis en kaprioloj plurfoje dumfluge. Post tio, li kantis:
  Ridetu riskaktorojn,
  Sekureco, ĝi ankoraŭ estas bagatelo...
  Ridetu riskaktorojn,
  Post ĉio, sen ni, la vivo ne funkcios, neniel ...
  Albina kriis:
  - Venu bebo! Trankviliĝu!
  Vitalik ridis kaj respondis:
  - Jes, mi vidas, ke vi volas ĉi tion?
  La knabino respondis kolere:
  - Vi ankoraŭ havas tiom da infanaĝo. Mi miras pri la genio en mallongaj pantalonoj, kiuj brilas per nudaj kalkanoj.
  La knabo rimarkis kun suspiro:
  Jes, la ekstero ne kongruas kun la interno.
  Albina ridis kaj kantis:
  Juna amiko, estu ĉiam juna
  Ne rapidu kreski...
  Ne necesas , ke knabo estu malgaja,
  Ĉiuj sonĝoj, flugoj supren...
  Malbona knabo sola
  Ne ĉiam la sama paŝo antaŭen,
  Vi estos kun Satano
  Se la vojo en la cerbo reen!
  Vitalik kapjesis kun aplomo, rememorante:
  Mi faris malkovron, ke...
  Albina ĉirpetis:
  - Estu humila!
  La knabo respondis kun suspiro:
  - Kaj kiu laŭdas min krom vi?
  La knabino ridis kaj diris:
  - Ĉu vi povas kolekti ŝatojn en Interreto?
  Vitalik kapjesis kun rideto.
  - Certe, mi ŝatas ĉi tiun ideon!
  Albina ridis.
  Miaj ŝatoj, interretaj superŝatoj,
  Kie estas la rubloj, ĉio estas preter la fingroj, kiel kunikletoj!
  La mirinfano notis:
  - Jes, ne ĉiuj kaprino butono akordiono!
  La heroa knabino grumblis:
  - Sed por kio tio ĉi?
  Vitalik ridis kaj pepis:
  - Sed kial,
  Ĉu vi estas unuaklasano?
  Albina murmuris:
  - Vi estas pli ol unuaklasano!
  La mirinfano kantis:
  Unua lernanto, unua lernanto
  Vi havas ferion hodiaŭ...
  La horo estas granda kaj gaja,
  Unua renkontiĝo kun la lernejo!
  La heroa knabino levis:
  Hieraŭ mi estis nur infano
  Estas nenio, kion vi povas fari ĉi tie...
  Ĉesis esti antaŭlerneja infano ,
  Kaj lia nomo estas unuaklasano!
  Kaj lia nomo estas unuaklasano!
  Kaj Albina kompleze demandis:
  - Ĉu vi havas infanan nostalgion ?
  Vitalik memfide respondis:
  - Kompreneble ne,
  Mi sentas min malsana kiam mi flaras cigaredojn!
  La heroa knabino ridis kaj diris:
  - Tiel amuze montriĝas. Jes, ni estas tro junaj. Ni volas fariĝi plenkreskuloj, ne reveni al nia infanaĝo.
  La knaba mirinfano aldonis:
  - Kaj ne tia hela kaj ĝoja infanaĝo. Sed nun, neniu povas haltigi min. Mi povas venki eĉ la tutan klason samtempe.
  Albina kapjesis.
  - Kompreneble, mi kredas vin,
  Vi povas uzi elektronikan potencon,
  Fariĝu infano tiel lerta
  Kaj trafis rekte en la okulon
  Tranĉu dum unu horo!
  Post tio, la uloj iom malrapidiĝis. Albina demandis la knabon:
  - Ĉi tie, ĝenerale, pro tio, kion vi elpensas?
  Vitalik respondis ridetante:
  - Por la bono de la homaro!
  Albina ridis.
  - Ĉu vi zorgas pri la bonfarto de la homaro? Kio estas tiel kruela kaj sendanka. Kaj ankaŭ infanoj estas kruelaj.
  La mirinfano kapjesis.
  Jes, la viro estas kruela. Sed tamen pli bona ol besto. Homoj kun handikapoj pagas pensiojn, donas avantaĝojn, kaj la bestoj de la handikapuloj el ili mortigas.
  La heroa knabino grumblis:
  - Jes, kaj maskloj batalas por inoj. Homoj ne havas ĉi tion, almenaŭ en granda nombro, eĉ nun!
  Vitalik rimarkis:
  - Adoleskantoj ofte batalas. Sed pli por stulteco ol por knabinoj. Kaj plenkreskuloj kutime uzas siajn pugnojn kiam ili estas ebriaj. La sobraj malofte batalas, kvankam okazas ankaŭ kun ili.
  Albina kapjesis.
  - Jes! Ankaŭ bestoj batalas, sed ĉu por ino, ĉu por gvidado, ĉu por manĝaĵo. Kvankam, foje ili povas batali sen ŝajna kialo. Ili estas sufiĉe brutalaj en naturo!
  La mirinfano rimarkis:
  - Ĉi tie Dio, ekzemple, per Jesuo Kristo vokas ne rezisti malbonon, sed ili trafas vin sur la dekstran vangon, turnu vian maldekstren. Sed samtempe, la besta mondo supozeble kreita de Li estas ege kruela. Kiel klarigi ĝin? Kial nur homo povas montri kompaton, malkiel besto?!
  La knabino levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - Pli bone vi demandu la patron. Krom se, kompreneble, li scios la respondon al ĉi tiu demando. Kvankam, ne ĉiuj bestoj estas kruelaj. Katoj, ekzemple, estas tre amaj.
  La knabo rimarkis:
  - Sed katoj kaj katoj batalas inter si ne malpli ol hundoj. Kaj efektive, la besta mondo estas kruela. Cetere, infanoj estas pli proksimaj al bestoj, ili ŝatas ofendi la malfortulojn kaj inciteti tiujn, kiuj havas difektojn. Sed plenkreskuloj ĉi-rilate estas multe pli moderaj.
  Albina konsentis kun tio:
  - Jes tio pravas! Infanoj estas kruelaj homoj, sed tamen ili scias kio estas bona kaj kio estas malbona. Kaj inter la infanoj estas tiuj, kiuj staras por la malfortuloj kaj kripluloj. Multe dependas de edukado. Do ne ĉio estas klara. Kiel diris unu saĝa verkisto kaj poeto: - Heroismo ne havas aĝo!
  Vitalik kapjesis konsente.
  - Ĉi tio validas kaj por unu kaj la alia flanko de la monero!
  La uloj ĉirkaŭiris iomete, tenante la manojn. Kaj tiam ili denove ekkuris. Ilia humoro, kiel svingo, rapidis de flanko al flanko.
  Albina diris kun rideto:
  - Do, kaj Kristo, ĉu vi opinias Dio?
  La mirinfano respondis:
  - Verdire, mi dubas. Principe, eĉ se la Evangelioj estas veraj, tiam homo kun la kapabloj de Kashpirovsky povus bone pasi por la Sinjoro Dio en la karno. Aŭ, ĉiukaze, diigo eblas. Precipe se vi konsideras kiom subpremataj estis la judoj, kaj eĉ sub roma subpremo.
  La heroa knabino kapjesis.
  - Jes, eblas. Sed ekzistas fantazio kie la Demiurgaj Dioj estas enkarnigitaj en homoj. Kaj ĉi tio, vi vidas, ankaŭ estas sufiĉe interesa.
  Vitalik kapjesis.
  - Eblas, ke jes! Principe, se mi vidus Kriston en la mondo, mi povus kredi je li. Sed Jesuo estas tre afabla, kaj la naturo estas malbona. Kaj bestoj estas malbonaj, kaj homoj, kaj landoj. Kaj eĉ inter frataj popoloj flamas militoj.
  Albina murmuris:
  - Jes, estas nenio en la mondo, sed ne sufiĉas bonkoreco. Ĉie kolero kaj malamo kaj krueleco.
  La knabeto kapjesis.
  - La plej kruela reganto de Rusio estis Stalino. Sed li estis ankaŭ la plej sukcesa. Do, kie en nia mondo estas Kristo?
  La heroa knabino ĝeme kantis;
  Anĝelo noktomezo flugis super la mondo,
  Mi miris pri tio, ke inter ni regas tiom da malbono!
  Trinku kristalan akvon laŭ via koro,
  El ŝajne malgranda, sed milda larmoguto de rivereto!
  
  Kiun vojon la knabo elektas ĉe la komenco de la sorto,
  Iru rekte al la infero, aŭ eble al enuigita paradizo!
  Sed la ministro de la eklezio, esence ruza Kain,
  Kun la devizo: amu monon, sed malestimu Kriston!
  
  Sankta Virgulino Maria naskis Jesuon,
  La Savanto aperis kiel la Suno, alportante lumon al homoj!
  Sed la pastroj malkovris, ke ĝi estas nur orvejno,
  Burĝo kun verda monujo, estis laŭdita de la papo!
  
  Pentu por la tagoj, aĉetu savon por la valuto,
  Kun paĉjo vi trovos respondon por iu ajn faro!
  Kiu regas la dolaron, donos pardonon al la malfeliĉuloj,
  Veturas tankon "Ambrams" en Edenon, aŭ Colt-pistolon!
  
  Ĉi tie la komercistoj en la sultano transformis la templojn en bazaron,
  La varoj, kvankam malfreŝaj, sed gustigitaj per leio da paroladoj!
  Pilgrimantoj povas, deziri, se ekzistas, tranĉi mejlojn,
  Kvankam la papofico perfidis Kriston, fariĝante hordo de ekzekutistoj!
  
  Sed la infanoj de amo rekonas Jesuon
  Post ĉio, ĉiu infano estas konsiderata kiel filo de Dio!
  La keruboj teksu bidojn el larmoj,
  Post ĉio, la Ĉiopova malfermis la vojon al pureco kaj atingoj!
  Vitalik rimarkis ridetante:
  - Nu, la Papo nun estas nur ŝafido kaj sankta animo. Li eĉ lavis la piedojn de junaj kaptitoj. Kaj li genuiĝis antaŭ la afrikanoj.
  Ĉi tio estas vere humila homo!
  Albina rimarkis kun rideto:
  - Ĉu vi lavos miajn piedojn?
  La mirinfano kapjesis.
  - Kun plezuro. Estus bonege.
  La heroa knabino ridis kaj rimarkis:
  - Jes, ĉi tio estas interesa agado por adoleskanto - lavi la piedojn de knabino!
  Vitalik kapjesis kaj rimarkis:
  "Kial mi ankaŭ ne kantas?" Ankaŭ mi povas fari ĝin.
  Albina pepis per milda voĉo:
  - Tio estus bonega. Vi tre bone kantas, via voĉo estas tiel klara kaj infana.
  La mirinfano rimarkis:
  - Baldaŭ ĝi rompiĝos. Ŝatu aŭ ne, sed vi devas razi, kaj...
  
  La knabino ridis.
  - Ĉu vi volas razi?
  Vitalik respondis:
  - Ne, kial ... Male, esti plenkreskulo signifas aspekti pli solida. Kaj mi vidas nenion malbonan kun barbo.
  Kaj la knabo kantis per sia sonora voĉo:
  Ĉi tie antaŭ la viroj en Rus'
  Ofte portis barbojn kaj lipharojn,
  Grafo Lev Nikolajeviĉ Tolstoj
  Li ankaŭ havis longan barbon.
  
  Kaj ne per grafikaĵoj, ni staras pri tio,
  Kaj ni diferencas de virinoj en unu,
  Distingas viron barbon,
  Ornamas la barbon de viro
  
  barbo, barbo,
  Barbo ornamas homon.
  barbo, barbo,
  Barbo ornamas homon.
  
  Sed mi donu al vi amuzan ekzemplon:
  Pioniro cedis al mi en la tramo.
  Mi embarasas, mi ne estas mi mem,
  Eliris kiel ŝerco kun barbo.
  
  Aŭ, renkontita sur la ponto kun la junuloj ,
  Kaj hazarde pikis lian barbon!
  Ho! La akvo estis malvarma
  Mia barbo lasis min!
  
  barbo, barbo,
  Mia barbo lasis min malsupren.
  barbo, barbo,
  Mia barbo lasis min malsupren.
  
  Problemo sur haroj
  Ili malaperas, mi ne scias kie.
  E se iu demandas, oni diras, kie estas la hararo?
  Mi scias kie ĝi estas! Jes, barbo!
  
  Sed foje estas onidiro pri iu,
  Kio, oni diras, estas lia hela kapo,
  Malpezigu la kapon de jaro
  Sed tra la jaroj, la barbo plilongiĝas.
  barbo, barbo,
  La barbo pli kaj pli longas.
  
  barbo, barbo,
  Pli kaj pli longa barbo...
  Pugacheva iel diras al mi
  La barbo doloras vin, mia knabo.
  Mi kredas ŝin, la stelo estas super la tegmento,
  Kaj mi amas mian barbon.
  
  Fariĝis fremdulo vintre
  He kamarado! Kial vi estas kun barbo?
  Kaj mi klarigas al li
  Kio kiam estas malvarme
  Tio varmiĝas en la malvarmo, barbo
  
  barbo, barbo,
  Ho! Tenas barbon varma en malvarma vetero.
  barbo, barbo,
  Tenas barbon varma en malvarma vetero...
  Preterpasantoj komencis retrorigardi al la kantanta knabo, evidente ne la aĝo de la kanto.
  Albina tuj deŝiris sian ĉapon kaj komencis kolekti monon. Ŝi estas praktika knabino. Kaj ŝi estis ĵetita ia ŝanĝo.
  Tiam la knabino mem prenis ĝin, kaj kun granda sento, dancante per siaj nudaj, fortaj piedoj, ŝi kantis:
  Ne estas lumo en la malluma mondo,
  Jen, la blasfema fumo ruĝiĝas!
  Festenante sur la ostoj de la homoj scii
  Kaj ĉiutage la breĉo en aferoj estas pli forta!
  
  Sur la "Mercedes" dika oligarko,
  Li havas domojn kaj jaktojn en la maro!
  Oni aĉetis al si insularon,
  Konstruita feliĉo sur larĝa monto!
  
  Kaj kiu havas abundan monon,
  Pentraĵoj kaj skulptaĵoj en pograndaj aĉetoj!
  Akcioj ruliĝas kiel kanguruo
  La indico altiĝis je tridek poentoj en majo!
  
  Aĉetu kaj vendu, kaj denove rubo,
  Alportu novajn ĝisdatigojn el Ĉinio!
  Kaj kiu bakas kukojn nur kun mielo,
  Ricevos nur ĉerkon ne kverkon!
  
  Sed li, la maltrankvila oligarko,
  Ne volas disiĝi kun iom!
  Li volas enigi timon en ĉiujn suĉulojn,
  Kaj invitu eksterlandanon kun fusilo!
  
  Kaj kiu estas la prezidanto por la oligarkoj?
  Nur gardisto, gardu la "malvarman" riĉaĵon!
  Estas policisto, kie antaŭe estis la "policano",
  Financa plifortiĝas kun la potenco de la "frateco"!
  
  Kio estas la espero de tiuj, kiuj estas en malriĉeco?
  Por kompato, aŭ reĝa donaco!
  La moto ekbrilas kolere sur la ŝildo,
  Aĉetu bieron kaj maĉgumon por manĝeto!
  
  Sed la homo ne naskiĝas sklavo,
  Li devas batali por digno!
  Metu finon al la senlima "rabado",
  Por ke la vivo estu disponebla - kiel la suno!
  Post ĉi tiu kanto, biletoj kaj moneroj multe pli malavare falis.
  Vitalik tamen rimarkis, ankaŭ kolektante monon:
  - Same kiel en la filmo "Sen familio".
  . ĈAPITRO 7
  Albina rimarkis kun rideto:
  - Sed vi ne estas knabeto, kaj mi ne estas maljunulo! Ni estas tre solidaj homoj. Kvankam de jaroj, ankoraŭ adoleskantoj. Kaj vi, ekstere, eĉ ne tiras sur adoleskanton.
  Vitalik komentis sarkasme:
  - Ne maltrankviliĝu panjo
  Ke mi estas malgranda...
  Mi estas malproksima knabo
  Kia skarlata floro!
  La knabino konfirmis ridetante:
  - Ni diru nur, ke ĝi estas bonega! Vi estas mirinda knabo . Kaj tre inteligenta.
  La knabo kantis:
  - Sed kial,
  Ne eblas vivi en la menso!
  Sed kial,
  Vi ne povas fidi iun ajn!
  Sed kial,
  La vivo nenion instruas al ni!
  Sed kial!
  Sed kial!
  Albina ridis kaj notis:
  - Nu, vi estas Bojarskij. Cool artisto.
  Vitalik kapjesis.
  - En la rolo de Dartagnan, li estas nerezistebla.
  La knabino konfirmis:
  - Kaj ne nur en la rolo de Dartagnan! Kaj do, ĝenerale, ĉi tiu estas bonega ulo.
  La mirinfano rimarkis:
  - En la vivo, Miĥail Bojarskij, eble, ne estas tiel mojosa kiel en la filmoj. Kiel artisto, li estas tre efika.
  Albina ridis kaj kantis:
  - fa pupo, fa pupo,
  Kial ne!
  fa pupo, fa pupo
  La vivo estas duelo kun la morto!
  Vitalik konfirmis:
  - Estu venko de racio super obskurantismo!
  La knabo eksaltis, turniĝis en la aero kaj kantis:
  En lernejoj oni instruas esti belaj knabinoj,
  Esti amikoj en ĝojo kaj bonkoreco ...
  Kolektu vin prefere maŝinojn -
  Ĝi ne estos interrompita, mi kredas la fadenon de la vivo!
  Albina ridis kaj notis:
  - Jes, ĝi vere montriĝis tre mojosa kiam ni preterlasas lernejon, sed samtempe ni studas perfekte .
  La mirinfano respondis:
  - Kaj kial sidi ĉe skribotablo, se ni jam scias ĉion. Kaj por kio Google edukado tiam ?
  La heroa knabino kapjesis.
  - Fakte, kial iri al lernejo. Nun diru al mi, kion vi scias pri Nero?
  Vitalik serioze respondis:
  - Estis tia reĝo, pli precize, la imperiestro de Romo. Li mortigis sian patrinon. Tiam li famiĝis pro sia amo al kantado, orgioj, kaj precipe la forbruligo de Romo kaj la persekutado de kristanoj.
  Albina kapjesis.
  - Nu, vi scias tion. Kvankam, por koni Neronon, ne necesas esti mirinfano. Filmoj estas faritaj pri li. Ekzemple, "Kamo Gryadeshi " kaj aliaj.
  La mirinfano konfirmis:
  - Jes, Nero estas fama homo. Lia Aleksandro Dumas en la libro Count de Montecristo menciita. Kvankam pozitiva. Kaj do, Nerono estas konsiderata kiel negativa karaktero. Sed historiistoj argumentas. Ĉu Romo vere estis bruligita de Nerono? La kroniko mencias ke judoj, gviditaj fare de Chrest , fajrodetruis Romon . Sed Khrest estas tradukita kiel dolĉa . Kaj Kristo estas la sanktoleito. Kvankam eraro en la nomo ne estas ekskludita, sed tamen eble Nero, kaj kristanoj havas nenion komunan kun ĝi !?
  La mirinfanino kapjesis.
  - Certe, tiel estas. Sed ĉiuokaze la amaskomunikiloj kreis certan bildon por Nero, same kiel por Tamerlano, kiu ankaŭ, eble, tute ne estis tiel kruela, kiel oni meritas lin!
  Vitalik kapjesis.
  - Rigardante modernajn germanojn, estas ankaŭ malfacile kredi, ke ili estis tiom kruelaj dum la dua mondmilito. Ja historio estas skribita de la gajnintoj. La imperio de Tamerlano preskaŭ tuj post lia morto kolapsis. Kaj se ĝi estus pli longa kaj pli stabila, tiam eble Tamerlano estus portretita kiel modelo de homaro kaj homaro.
  Albina konsentis kun tio:
  - Tre eble. Kvankam, ekzemple, iuj regantoj ŝatas emfazi sian kruelecon. Kiel, ekzemple, caro Poganin . Kiel oni laŭdis lin: nekomparebla, brila, turmentisto, dispremanto , strangolanto! Jes, tia laŭdo!
  La mirinfano kapjesis.
  - Jes, estas vero! Eĉ en la Biblio, Dio nomis sin terura kaj forta, kaj konsumanta fajro. Kvankam ĝi ŝajnis bezoni afablecon.
  Albina kantis:
  - Post unu minuto, unu minuto,
  Malaperas sen spuro...
  Sed ial,
  Sed ial,
  Bonkoreco triumfas,
  Bonkoreco regas!
  La knabino prenis ĝin kaj ekstaris sur la manoj kaj marŝis, piedbatante siajn nudajn, graciajn, ĉizitajn krurojn.
  Ankaŭ Vitalik staris sur la manoj kaj kantis:
  - Mia batalforto,
  Kosma menso tra la epokoj...
  Mi manĝos krokodilon unuflanke,
  Eĉ en infanaj sonĝoj!
  Kaj la knabo, dum li eksaltas kaj komencas ĵeti globkrajonon per siaj nudaj piedoj. Kaj tio estas sufiĉe mojosa.
  Albina rimarkis:
  - Vi estas bona ĵonglisto. Kio pri karttrompo?
  Vitalik tweetis:
  - Kion mi povas diri, kion mi povas diri
  Tiel estas homoj...
  Volas scii, volas scii
  Ili volas scii kio okazos!
  La heroa knabino rimarkis kun rideto:
  - Ĉu vi ne volas scii la estontecon?
  Vitalik rimarkis:
  - Malbonaj antaŭdiroj difektas la humoron, kaj povas malbonigi ĝin. Sed la bonaj, do ... Ili ankaŭ kreas problemojn, ĉar ili povas kaŭzi antaŭtempan malstreĉiĝon.
  La blonda knabino grincis:
  - Jes, malstreĉiĝo foje povas kosti vivon! Sed ankaŭ ne indas veturigi vin duon al morto.
  La mirinfano kantis:
  - La kulminaĵo de la maratona programo,
  Kaj tridek gradoj...
  Sed la knabo estas furioza
  Ĉiuj kontuzitaj vizaĝoj!
  Kaj la genia knabo ridos kvazaŭ li havas mensajn problemojn.
  Dum en la kapo, ja, malpleno, kaj ne estas deziro labori. Bona kaj malbona kiam vi estas adoleskanto. Tio estas se vi eniros alian mondon. Kaj havu la armilojn de la estonteco. Tiam vi certe estos rekonita kiel Zeŭso, aŭ Jupitero. Kaj vi povas regi la planedon.
  Kvankam ĉi tio ne estas la plej facila ideo. Kaj se, male, plaĉi al la estonteco? Kaj la mondo, ja, estas, fakte, ne tiel simpla.
  Vitalik denove ekturniis. Kaj li havas venton en la kapo. Kaj plena de energio de la terminatora knabo , kiu, se li ekas, tiam vi ne povas haltigi lin.
  Tri policanoj en nigraj uniformoj elsaltis renkonte al ili. Vitalik kaj Albina svingis la manojn. La policanoj refajfis. Kaj ili faris brutalajn vizaĝojn .
  La knaba genio ĉietis:
  Mia polico, la plej malprudenta,
  Mia polico, la plej malforta...
  Ŝi vundas infanojn
  Nu, foriru de la fiulo!
  La polico, svingante bastonojn, alkuris al la senprudenta knabo. Sed tiam, kvazaŭ ili falpusxis sur nevidebla muro. Iliaj vizaĝoj tordis, kaj poste, kun sovaĝa hurlado, ili forkuris, faligante siajn bastonojn. Ili, tiuj ĉi demokratiuloj, falis sur la asfalton. Kaj la policbotoj tretis kiel tamburbastonetoj.
  Vitalik kantis kun malica vizaĝo :
  - Ne ekzistas piloto sen la ĉielo,
  Ne ekzistas armeoj sen regimentoj...
  Ne estas lernejoj sen ŝanĝoj,
  Ne estas bataloj sen kontuziĝoj!
  Albina rimarkis:
  - Vi ne devas persekuti la policanojn tiel. Alie, vi respondecos. Post ĉio, vi sola ne gajnos la tutan ŝtaton.
  Vitalik sugestis:
  - Ĉu vi volas, ke mi igu vin tia? Kaj ni fariĝos paro da superviroj.
  La knabino ridis, kaj malkovris la dentojn, kriis:
  Jes, ĝi estas granda tento. Kompreneble, mi jam estas sana, kaj mi fariĝos eĉ pli forta kaj pli rapida.
  La mirinfano rimarkis:
  - Kiam mi batalis kun ruĝharulo, mi ankoraŭ ne ŝaltis miajn bioelektrajn muskolojn je plena potenco, kaj ŝargis ilin al minimumo per gravitonoj. Fakte, mi povas fariĝi eĉ pli forta kaj pli rapida. Kaj montru klason, kiel en sciencfikciaj filmoj.
  Albina gratis sian kapon kaj komentis:
  - Sciu, mi havas ideon! Ni iris al la gimnazio "Bogatyr". Ili pagas monon por potenco-rekordoj.
  Vitalik ridis.
  - Ĉu vi volas, ke mi faru kelkajn rekordojn?
  La heroa knabino kapjesis.
  - Jes! Vi povas laŭleĝe, kaj sen bati iun ajn, akiri monon. Se vi vere estas tiel malvarmeta kaj timiga kiel vi pozas por vi mem!
  Vitalik levis la ŝultrojn, kiuj estas pli infanecaj ol heroaj, kaj rimarkis:
  - Jes, mi legis en la Interreto, ke oni povas akiri monon por mondaj rekordoj en diversaj ekzercoj. Sed ĉi tiuj rekordoj estas tiel altaj, ke estas preskaŭ neeble por ordinara homo rompi ilin.
  Albina rimarkis kun rideto:
  "Sed vi estas, fakte, superhoma. Vi havas fenomenan bioelektran potencon.
  Boy Genius diris:
  Sed ĝi pli atentigos min. Kaj ĝi povas havi nedeziratajn sekvojn.
  La heroa knabino demandis kun rideto:
  - Ĉu ne tion vi ŝatus?
  Vitalik denove levis la ŝultrojn kaj komentis:
  - Antaŭ la granda malkovro, estus nedezirinda brili. Ĝenerale, kion vi opinias?
  Albina respondis:
  - Pli aŭ malpli frue vi ĉiukaze fariĝos fama. Do kial meti ĉi tiun aferon sur la malantaŭan brulilon?
  La heroa knabo kantis:
  Bedlam regas en la plej enuiga mondo,
  Nur rigardu, kun sopiro mi ludos en la skatolo...
  Pavimo, aŭ io de supre, kaj la buso en duono,
  Jen ĝi, ĉi tio estas la ĝusta afero!
  La heroa knabino ridis kaj rimarkis:
  - Jes, vi havas pensojn, do - tre mojosa!
  Vitalik tweetis:
  - Venu, knabinoj, ni faru ĉagrenon!
  Tiam la knabo apogis sian mentonon sur sian pugnon kaj diris decide:
  - BONE! Kuru por la rekordo! Mi montros al ili la patrinon de Kuzma!
  La knabo kaj knabino vigle ekbrilis nudpiedaj, iomete polvaj kalkanoj. Kaj kuregis kiel meteoritoj. Kompreneble, Albina komencis postresti post la juna monstro. Kaj Vitalik malrapidiĝis.
  Por gajigi, la knabo kantis;
  La forto de niaj infanoj estas granda,
  Mi estas tre impona inventinto...
  De la bato de la knabpugno ,
  Eĉ la steloj povas ektremi!
  Albina interrompis la knabon:
  - Nu, koste de la steloj, vi jam malakceptis ĝin. Ne unu heroo kun bato de la plej forta pugno skuigos la stelojn!
  Vitalik logike rimarkis:
  - Estas metaforo!
  La heroo sarkasme ĵetis:
  - Eble hiperbolo?
  La mirinfano kapjesis.
  Eble hiperbolo!
  Albina ridis kaj notis:
  - La juna geniulo konfuzas metaforojn kaj hiperbolon!
  Vitalik sugestis:
  - Aŭ eble vi kantos pli bone! Kaj tiam, vere, vi tre ŝatas grati vian langon.
  La knabino ridis kaj pepis:
  Kaj vi tute ne aspektas kiel Kobzon,
  Vi kantas malagorde kun maldika voĉo!
  Vitalik ridis kaj pepis responde:
  vi aŭdis la turdojn kanti,
  Ne, tiuj turdoj ne estas kampo...
  Kaj turdoj, magiaj turdoj,
  Kantante elektitojn de Rusio!
  Albina ridis.
  - Ĉu kiel deputitoj de Ŝtata Dumao? Sed prefere ol aŭskulti ilin, la trilo de najtingalo, aŭ de turdo, estas vere pli bona!
  Vitalik tweetis:
  - Unu du tri,
  Vi estas najtingaloj!
  Kvar, ok, kvin
  Sendu la korvojn pafi!
  La heroa knabino rimarkis, skuante siajn potencajn ŝultrojn:
  - BONE! Mi jam estos, mi kantos al vi. Kaj ne estos alia stulteco, sed io patriota kaj bela.
  La heroa knabo kapjesis.
  - Bela estas bona ... Kaj kio pri patriotismo? Eble Salomono diris ĝuste: - Patriotismo, rifuĝejo por kanajloj .
  Albina konsentis kun suspiro:
  - Jes, nun la koncepto de patriotismo estas distordita. Kaj ĉi tie vi ne povas argumenti kontraŭ ĝi!
  Vitalik ridetante kantis:
  - En vortoj, ni ĉiuj estas herooj,
  Ni marŝas kiel soldatoj en formacio...
  Sed en batalo, ne kokoj,
  Niaj stultaj pekoj!
  La knabino konsentis pri tio:
  Efektive, pekoj estas malsamaj. Kaj patriotismo estas malsama. Sed mi proponas la jenon. Ni prenu ĝin kaj kantu ion por la animo. Via koro fariĝos pli hela.
  Vitalik ridis kaj respondis:
  - Kantu! Se vi tiel ŝatas ĝin Mi memoras, ke imperiestro Nero tre ŝatis kanti. Kvankam ial, Catherine ne kuraĝis postuli la rolon de primadono.
  Albina demandis:
  - Kio estas Katarina?
  La mirinfano respondis kun rideto:
  - Imperiestrino!
  La heroa knabino ridis kaj respondis:
  - Mi povas esti vera imperiestrino. Kaj se mi movos iun kun mia nuda piedo en la ingveno, ĝi ne ŝajnos sufiĉe.
  Vitalik kapjesis al ŝi sian helan kapon:
  - Vi ankoraŭ povas movi vian piedon. Ĝis tiam, kantu!
  Kaj Albina prenis ĝin kaj kantis per sia tre forta kaj, samtempe, sonora voĉo;
  Ni estas knabinoj, bonegaj komsomolanoj,
  kiuj naskiĝis el amo...
  Kaj la voĉo de la belulinoj estas sonora,
  Kvankam ni ofte marŝas sur sango!
  
  Kaj batalu, konata al ni de la lulilo,
  Kvankam foje doloras...
  Sed la rusa kavaliro ne estas infano,
  Ni ne timas malvarmon kaj napalmon!
  
  Ni kuras nudpiede tra la malvarmo
  Kvankam neĝblovo bruligas la kalkanojn de la belulinoj ...
  Vi donas al via knabino rozon
  Kaj enpelu la bastardon akre en la ĉerkon!
  
  Ni estas rusaj militistoj de Dio,
  Ni ne estas pli fortaj, vi scias sur la Tero...
  Kvankam, foje sorto aspektas strikte,
   Kaj ŝajnas, ke la mondo estas dediĉita al Satano!
  
  Ĝi havas multajn tre malsamajn aferojn, knabinoj,
  Estas malpuraĵo, estas nobelaro kaj amo...
  Ni pafas fame de maŝinpafilo,
  Kaj vi pli bone ne kontraŭdiras la batalantojn!
  
  En la nomo de nia patrujo Rusio,
  Ni mortigos kontraŭulojn ...
  Kamarado Stalin, vi estas preskaŭ mesio
  Li levis la malvarman armeon de Rusio!
  
  En la nomo de nia patrujo, infanoj,
  Ni, mi kredas, batalos ĝis la fino...
  Ja nia patrino estas la Patrujo, kredu, sankta
  En la Nomo de la Familio de la eterna patro!
  
  Kion ni faros en la nova mondo?
  Kiu estos - la milito forvelkos ...
  La Ĉiopova malfermis : duoble du estas kvar,
  Ne krevu la morto, kaj verŝu vinon!
  
  Knabinoj estas fajraj belulinoj ,
  Ili pafas rekte el siaj bareloj...
  Ne trinku multe da vodko knabo,
  Kaj ne ĵetu vortojn en la venton knabo !
  
  Ni estos super eta tumulto
  Ni konkeros la altaĵojn de komunismo...
  Militistoj, vi scias, tute ne suĉuloj,
  Super ni estas orflugila kerubo!
  
  Nudpieda knabino sen timo
  En ajnaj malvarmaj peladoj - uragano ...
  Mi tranĉis ĝin per glavo per mia tuta forto,
  Ŝi batis per la kvina nuda!
  
  Por knabino ne estas baro
  Ŝi estas faŝismo, kredu min, ŝi venkos...
  "Katyushas" forte trafis , kiel "grads",
  Kvankam foje belulinoj aspektas palaj!
  
  Ne, la komsomolanoj ne cedos al la Fritz,
  Ili estas bonegaj - glora lando...
  Bumerango estos ŝpinita per nuda piedo,
  Ili ne timas, kredu min, Satano!
  
  Ĉi tie la Blanka Dio venos al nia Tero,
  Kaj revivigu la mortintojn kun amo...
  Li diros: Mi ne akceptas malkuraĝon,
  Levu nian kuraĝon, kredu je la ŝildo!
  
  Ĉar Dio Svarog regas la universon,
  Kaj super la Ĉiopova, Luma Vergo ...
  Ni vidos komunismon baldaŭ donita,
  Kaj venos la radianta Jesuo!
  
  Tiam en la universo de komunismo feliĉo,
  La ruĝa flago lumigos la teron ...
  Kaj la ĉielo, nuboj en potenca potenco,
  Kaj rusa amikeco estas solida monolito!
  La knabino kantis kun granda sento. Kaj preterpasantoj rerigardis ŝian kanton.
  Vitalik, kiel praktika, moderna adoleskanto, demetis sian ĉapon kaj ekstaris denove,
  kolekti monon;
  Kaj ili ĵetis al li monbiletojn kaj monerojn. Por fari ĝin pli amuza, la knabo ekstaris sur la manoj, kaj nun tenis la ĉapon per la nudaj fingroj de siaj kruroj. Kaj ĉio aspektis ege mojosa nun.
  Vitalik nun ankaŭ levis kaj kantis;
  La tuta universo devas timi nin,
  Ĉar ni ne estas pli fortaj!
  Rusoj ĉiam povis batali,
  Ni disŝiros vin post momento, la fiulo!
  
  Vi atakis la helan Patrujon,
  La malamiko estas insida, monstro kaj kruela!
  Estos tempo, mi kredas, por komunismo,
  Feliĉo al ĉiuj, kredu min, donu al ĝi tempon!
  
  Unua paŝo, kredu min; tre malfacila
  La spaco estas tiel malvarma, estas glacio en la koro!
  Sed ni homoj juĝos la stelojn,
  Argumento - potenca traboĵetisto!
  
  La rusa kavaliro ne timas morton,
  Ĉar li scias, ke ne estas fino!
  Kun la helpo de la scienco renaskiĝos,
  Kaj ni ne bezonas turmenti Kriston!
  
  La batalo estas kosma, severa,
  La bovlo dancas sur la pesilo de la sorto!
  Per princeps-plasmo ni ebenigos la montojn,
  Ni turnu la arbaron de malbono en pejzaĝon de la luno!
  
  La beleco de la Patrujo estas senlima,
  Mallumo de galaksioj sub la kvina lando!
  Kaj la trolo muĝas sovaĝe, histerie,
  Li estas en la infero kiel aliaj brutoj!
  
  La glavo, kompreneble, estas necesa por sukceso,
  Akreco de menso, pafila potenco!
  Sed estas ankaŭ tempo por ridado
  Humuro povas helpi en tempoj de problemoj!
  
  Jen ni surmetas laŭrokronon,
  Diamantoj velure akvumis!
  Sciu, etulo en granda kaj malgranda komerco,
  Estas nur unu celo - servi Rusion!
  La bona kanto de Vitalik estis prezentita kiam li estis en siaj brakoj, renverse.
  Kaj li tenis per la piedfingroj de siaj nudaj piedoj ĉapon , en kiun verŝis mono. Kaj ĝi aspektis vere amuza.
  Albina rimarkis:
  - Ĉu vi volas, ke ni denove kantu por la amuziĝo de la publiko?
  La genia knabo rimarkis:
  - Kaj gajni monon estas kaj pli facila kaj pli agrabla! Kiel, ekzemple, milfoje levi barelon, pro dek mil rusaj rubloj.
  La heroa knabino konsentis:
  Jes, ili ne pagas sufiĉe. Pli bone batali en bataloj sen reguloj.
  Vitalik ridis kaj pepis:
  Stelbatalanto vane trumpetas vian rokon,
  Via lando estas malproksime en dubinda gloro...
  La flamo de batalo tremas inter la linioj,
  En unuflanka ludo sen reguloj!
  
  La malforta povas, sed la forta ne povas
  Kolero inspiris nin al ekspluatoj ...
  Saber de la kazo, kaj antaŭen amikoj,
  Se vi ne estas en malbonkora mondo!
  Kaj denove mono verŝis en la ĉapon. Estis dolaroj, kaj eŭroj, kaj rubloj, kaj eĉ juanoj, kaj dinaroj.
  La knabo estis tre kontenta, liaj safiraj okuloj brilis pro ĝojo. Tiel oni povas frapi monon, kaj ĝi montriĝis tre profita komerco.
  Albina prenis ĝin kaj kantis per sia sirena voĉo. Ŝi ja estas, oni povus diri, tre mojosa kaj unika primadona knabino. Kaj la voĉo estas ege sonora kaj bela;
  Al la gloro de nia patrujo Rusio,
  Patrujo de la plej radia sanktulo...
  Kie la steloj akvumis la veluro de la ĉielo,
  Kun via pura netera amo!
  
  Ni estas la kavaliroj de la giganta potenco,
   Kiu konservas la universon!
  Nia Patrujo estu unuigita,
  Patrujo - vi ne dividos la monoliton!
  
  Ni lanĉis la unuan raketon
  Kaj flugis ĉirkaŭ la balono kun la astronaŭto ...
  Niaj heroaĵoj estas kantataj en poemoj,
  La Sinjoro donos al ni malavaran donacon!
  
  Kiam la faŝistoj atakis la landon,
  Ni ĉiuj prenis fusilojn kune...
  La komunistoj batalas kontraŭ la hordo -
  Kaj vi estas radia sago supren!
  
  Repuŝis la ŝtalajn hordojn de Moskvo,
  Proksime de Stalingrado, dispremante la kreston!
  La rigardo de la knabino estis radie fiera,
  Ĝi alportas al ni proletan lumon!
  
  Ni estas la plej bonaj kavaliroj de la lando en la universo,
  Pli radian Rusion vi ne trovos...
  Kvankam nuboj pendas super la lando,
  Ni ne povas devii de la glora vojo!
  
  Kiam ni prenis Berlinon - estas ĝojo,
  Tia feliĉo akiris soldaton ...
  Ni gustumis la dolĉecon de venko mielo,
  Por alfronti la knabon el ŝtala mitralo!
  
  Nun venis la pacaj semajnoj
  Kaj tra la kampoj de oro kurante sufero...
  Ni volis vivi eterne kaj en ĝojo,
  Ĉiopova Dio kun la Patrujo por ĉiam!
  . ĈAPITRO #8
  Kantante, Vitalik marŝis sur siaj manoj. Liaj nudaj, sunbrunigitaj piedoj jam tenis tutan plastan sakon, ĉar estis pli da homoj, kaj ili ĵetis multe pli da mono. Ĉio estus bone, eĉ bonega.
  Unu virino eĉ ĵetis oran ringon kun safiro en la sakon. Kaj ĝi estas bona aldono.
  Tiam la knabo prenis ĝin kaj komencis mem kanti, kaj faris tion kun granda entuziasmo.
  Kaj lia voĉo, kiel senfina trilo de najtingalo;
  Rusujo, vi estas sankta lando de amo,
  Mi amas vin per mia tuta koro kaj animo...
  Vi estas la sola en la universo,
  Kaj mi ĉiam estos kun vi!
  
  Ni konstruu mondon de granda komunismo,
  En kiu ĉiu militisto el la staltrogo...
  Ni cindronigos la dentegojn de faŝismo,
  Kaj ni fariĝos pli saĝaj kune kun Stalino!
  
  En la lando de la grandaj blankaj betuloj,
  Kaj perloj lasu poplojn...
  Ne, ne verŝu larmojn, knabinoj
  Nia rusa lando denove leviĝos!
  
  Ni estas militistoj, kredu Jesuon,
   Kiu , kune kun Rod dum jarcentoj!
  La Sinjoro ne amas nian Ĉiopova malkuraĝulon -
  Li bezonas kaj ŝtalon kaj glavon brakon!
  
  Svarog kun Kristo benis la batalon,
  Por ke vi estu militisto kaj stelo...
  Kaj ĉi tiuj Fritzoj estis batitaj tiel kruele,
  Kia sonĝo enkorpigita en sango!
  
  Ni povis fari miraklon, kaj ni sukcesis,
  Flugante al la gloro de Jesuo...
  Gagarin kondukis nin al granda celo,
  Li estas vera rusa leonknabo!
  
  Ni faros grandan paŝon antaŭen
  Ni firme fariĝos la kvina kavaliro sur Marso ...
  Ĉiu homo estu magiisto,
  Kiel Dio, kiu kreis la mondon en kadro!
  
  Ni prenos Berlinon, kvankam la malamiko estas proksime de Moskvo,
  Ni povas fari la mondon pli bona loko...
  Kvankam Hitler estas klare rilata al Satano,
  Kaj la Fritz manĝas tre forte!
  
  Sed ĝi estos, sciu, venkita Berlino,
  Nia flago brilos super la tuta universo...
  Post ĉio, Moskvo estas ankaŭ la Tria Romo,
  Donos al la fideluloj lokon en la paradizo!
  Post tiu ĉi kanto, unu el la knabinoj kisis la knabon sur lia nuda kalkano kaj tuj metis monbileton de kvincent eŭroj en la sakon.
  Post tio, ĝi fariĝis eĉ pli amuza. Ankaŭ la knabino ekstaris. Kaj ŝi marŝis tenante cilindron en la manoj, fajlitan de unu el la viroj. Kaj kio, vi ankaŭ povas kolekti monon en ĝi. Ĝi estas kaj komforta kaj bela. Kaj la voĉoj de la paro estas mirindaj.
  Kaj ili do ni kantu per la supro de siaj pulmoj unuvoĉe;
  Ni estas militistoj de la Patrujo kara,
  La landoj de la sovetianoj sub la standardo de ruĝa!
  Kamarado Stalin estas aŭdaca falko,
  Per kiu la tuta mondo beligos!
  
  Ni naskiĝas kun la Patrujo por feliĉo,
  Por kultivi panon kaj tekstilan linon...
  Tiaj en Rusujo, konu filojn,
  Tiu homo estos ĉiopova!
  
  Fulmotondras - faŝismo grimpis nin,
  Armadoj de enormaj tankoj frapis...
  Sed pli bone movu la kontraŭulon en la okulon,
  Ni ne estas beboj, kiuj rondiras semolon!
  
  La Führer surĉevale trarompiĝis al Moskvo,
  Sur blanka kaj el ŝtalo kiu estas polurita ...
  Elvendita Adolf Hitler al Satano
  Li pensis, ke kugloj ne haltigos lin!
  
  Kamarado Stalin, aŭdaca heroo,
  Li koliziis kun Hitler en la listoj ...
  Kaj montriĝis, ke la Fuhrer ne estas bonega,
  La pugno de la ĉefo enŝoviĝis en lia Adama pomo!
  
  Nun la faŝisto tremas kiel folio
  Kiel Stalino malbone kripligis lin...
  Li preferus ludi whist en la cirko,
  Nu, nun Adolfo estas nur idioto !
  
  Koŝmaro de la nazioj de la mondo, Stalingrado,
  Ĉar niaj knaboj fariĝis pli fortaj...
  La soldato de la lando de la sovetianoj estas tre feliĉa
  Ni donis la kornojn al ĉiuj kontraŭuloj !
  
  Berlino disfalos ĉe la piedoj de knabino, vi scias
  Nudpiedaj knabinoj promenos fame ...
  Ni konstruu paradizon sur la planedo baldaŭ,
  Kaj estos tre ĝoje kaj trankvile!
  
  Ĉio fariĝos bona en la universo,
  La knabinoj ricevos mantelon el diamantoj.
  Kelkfoje estas tro malfacile
  Sed ni estas antikva lando kaj Atlantoj!
  
  En Rusio, pioniro kaj tiu titano,
  En la Patrujo, ĉiu militisto de vindotukoj ...
  Adolfo, vi estas malgajninto kaj tirano,
  Vi ricevis nigran okulon de la kruroj de la knabinoj!
  
  Kiam komunismo estas super la universo,
  La kovrilo, kiel la Dipatrino disvastiĝos ...
  Tio estos en kaĝo ia revanĉismo,
  Kaj Jesuo Dio de Lumo Nomo!
  La kanto estis bona. Kaj multe da mono enverŝis. Albina eĉ lekis ŝiajn lipojn.
  Sed feliĉo finiĝis. La polico denove aperis. Kaj ĉi-foje estis multaj el ili, kelkdekoj kaj el diversaj flankoj.
  Vitalik eksaltis kaj fajfis:
  - Ŭaŭ! Por mi, kiel por Pinokjo, ili sendis tutan ĉasadon!
  Albina ridetis kaj diris sarkasme:
  - Nun vi iros al junulara malliberejo . Vi estos knabo kun razita kapo kaj marŝos kun kantoj al la tamburo!
  La juna mirinfano rimarkis:
  - Kun mia menso kaj batalkapabloj, mi fariĝos la gvidanto tie. Kaj la knaboj aŭskultos min . Do ni pluvivu!
  La knabino notis:
  - Ho, kiel la polico forĵetos vin. Precipe kun bastonoj sur la kalkanoj. Vi ekscios, kiel la knaboj en Turkio freneziĝis pro tia malkovro.
  Vitalik ŝovis la manojn en siajn dorsosakojn. Kaj ŝaltis la infrasonon je plena potenco.
  La tuta amaso da homoj, kiuj staris apud la knabo kaj la knabino, elkoviĝis samtempe zenki. Kaj tiam ŝi prenis ĝin kaj kuris.
  La policanoj kuris kune kun ili. Jen ĝi iris, nur festeno por la okuloj.
  Albina ankaŭ estis kaptita de ondo, kaj ankaŭ ŝi kun tordita vizaĝo kuris.
  Nur la polvaj, nudaj kalkanoj de alta, muskola knabino flagris.
  Vitalik kriis al ŝi je la supro de siaj pulmoj:
  - Ĉesu! Kien vi iras!?
  Sed la timigita knabino nur aldonis rapidecon. La knabo konfuzite etendis la manojn. Rezultis vere malbonŝanco. Li timigis centojn da homoj, dekojn da policanoj kaj la knabinon mem.
  Kaj nun vi devas ruliĝi.
  Oni povas vidi, ke lertaĵoj uzantaj novan, tre fortan kaj efikan, kaj plej grave kompaktan armilon, ne pasis nerimarkitaj .
  La knabo ekkuris, akcelante sin per gravitonoj, laŭvorte kun la rapideco de vetkura aŭto. Kaj liaj nudaj piedoj, grizaj pro la polvo kaj asfalto de la urbo Moskvo, liaj kalkanoj ekbrilis kiel la klingoj de rapida batalanto.
  Vitalik kuris kiel eble plej rapide, kaj akcelis kiel meteoro. Kaj apenaŭ sukcesis eviti aŭtojn kaj murojn. Jen kiel li subite disiĝis.
  La knabo kantis kun entuziasmo:
  Ni estas pacaj infanoj, sed nia kirasa trajno,
  Mi sukcesis akceli sur superaŭto ...
  Ni batalos por hela morgaŭ
  Ni batalu kuraĝe! Ni batalu kuraĝe!
  Kaj la terminatorknabo eksaltis kaj svingis la brakojn. Li forpuŝis la asfalton kun tia forto, ke estis kavoj de liaj nudaj piedoj. Kaj Vitalik mem flugis sur la tegmenton de alta konstruaĵo. Tio estis la fenomena potenco de gravitonoj. Kiu, cetere, estas dek duilionoj da fojoj pli rapida ol fotono, aŭ ordinara lumo en vakuo!
  Vitalik ridis, ĉirkaŭrigardante. Kaj la knabo alkuris kaj denove saltis. Ĉi-foje sur la tegmento de eĉ pli alta domo. Lia rapideco estis simple nekredebla.
  La knabo kantis kun ĝojo:
  En la herbo sidis Akrido,
  En la herbo sidis Akrido...
  Same kiel kukumo
  Li estis verda!
  Sed nun li plirapidiĝis
  Fotono pumpita supren...
  Kaj li ekkuris vigle,
  Kaj saltu super la tegmentojn!
  Imagu,
  Imagu,
  Kaj saltu super la tegmentojn!
  Post tio, la knabo elprenis specialajn okulvitrojn, kiuj multobligas la bildon, kaj komencis esplori la urbon. Ŝajnas, ke li faris tumulton. Ĉi tie denove, polictrupoj aperas ĉirkaŭe. Estas tre multaj el ili. Kaj helikopteroj kirliĝis en la ĉielo. Efektive, se tuta aro da policanoj forkuris en paniko, ĵetante bastonojn, tio signifas seriozan aferon.
  Vitalik pensis, ke li nun havas problemojn . Verŝajne, unu el la multnombraj videokameraoj en Moskvo filmis liajn movojn. Jes, kaj la publiko havas iPhonojn kaj saĝtelefonojn. Do la knabo povas rapide kompreni.
  Cetere, kian artikolon ili povos prezenti al li ? Timigis la policanojn duone al morto? Aŭ rezisti al aresto? Sed neniu arestis lin. Aŭ eble iom da petolo. Sed centoj da homoj disvastigi, ĝi ne plu estas eta.
  Ĉiukaze, estas bone ŝanĝi vian aspekton. Kaj vestu vin. Ĉar nudaj piedoj estas tro okulfrapaj en Moskvo. Kaj trovu vian amatinon samtempe. Kien iris Albina? Tamen, ĉi-lasta estas la plej facila, li nun kalkulos ŝian lokon per inteligenta telefono.
  La knabo surtiris siajn sportŝuojn, ŝanĝis la koloron de siaj vestaĵoj, faris okulvitrojn kiuj pligrandigas la bildon, spegulis kaj tiris ĉapon.
  Post tio, li denove fariĝis ordinara infano , aspektante proksimume dekdujara. Kaj preskaŭ neniu suspektos lin pri danĝera teroristo.
  Krome, kompreneble, ne malutilus forviŝi spurojn de vi mem. La knabo komprenis, ke lia vizaĝo povas esti deĉifrita sur la videobildo kaj en la registroj de saĝtelefonoj, kaj lia identeco povus esti establita. Tiam, en la plej bona kazo, li alfrontas junan kolonion . Kaj plej malbone, tia danĝera geniulo povas esti tute forigita. Aŭ, se vi bonŝancas, ili sendos vin ien al fermita prizonlaboratorio kiel sharashka por labori por la ŝtato sub eskorto.
  Sed Vitalik ne volis ĉi tion - li estas sia propra kapo.
  Kaj la genia knabo, por komenci, rapide zabatsal miksaĵo de komputila viruso kaj makulo. Ĝi devis rapide kovri ĉiujn saĝtelefonojn de la urbo Moskvo kaj difekti la bildojn. Krome, Vitalik hastis, kaj preskaŭ ĉiuj bildoj estis forigitaj, kaj ne nur lia vizaĝo.
  Plue, estis necese konekti al la viglaj fotiloj kaj forigi ĉiujn rekordojn pri vi tie.
  Vitalik ankaŭ fuŝis fortan viruson per akcelilo. Kaj li devas brui la tutan videogvatsistemon en Moskvo. Ĉi tiu kazo jam estas juĝita. Kian artikolon, la knabo ne memoris. Sed lia nudpieda kun sia fianĉino, ĝi estis tro hele. Kaj estas multaj gvatkameraoj en la ĉefurbo. Kaj pro tio, ke li uzis infrasonon kontraŭ la polico, ĉiuokaze oni ne povas eviti kriman respondecon.
  Kaj tiel, unufoje minora, pli ol dek jaroj ĉiuokaze ne brilas.
  Kaj ĝenerale, vi devus esti pli inteligenta kaj ne brili.
  La knabo liberigis la plej fortan virus-manĝanton en la gvatkameraon. Nun la tuta sistemo tuj malŝaltos. Iu ajn estos kulpigita pri tio, sed ne malgranda adoleskanto. Kaj neniu spuro.
  Eĉ se la komputilo sukcesis skribi ion al la malmola disko, tiam la hiperviruso kovros ĝin kaj difektos ĝin.
  Kaj tiam ĉiuj informoj pri Vitalik estos forigitaj. Kio signifas, ke li neniam estos kaptita.
  La knabo frapis per siaj piedoj en siaj sneakers. Li malsupreniris la lifton kaj trankvile, kvazaŭ nenio estus okazinta, paŝis laŭlonge de la strato.
  En sneakers, la kruroj estis iom varmaj, sed maskitaj.
  Vitalik aĉetis du pakojn da eskimoj ĉe la plej proksima budo. Glaciaĵo en ĉokolado devas trankviligi kaj rejuniĝi.
  La knabo malŝaltis la akcelilon kaj muskolfortilojn. Post tio, li sentis sin laca kaj malforta.
  Kiel drinkulo, kiu, trinkinte botelon da vodko, povas movi montojn, eĉ en siaj pensoj, kaj tiam li komencas bavi .
  La knabo sidiĝis sur benko kaj rapide maĉis du paketojn da eskimoj. Li sentis sin iom pli bone.
  Vitalik mendis ankaŭ plastan grulon da nigra kafo el la budo. Ĉi tiu trinkaĵo kaŭzis forton en juna, trejnita korpo.
  Kaj la knabo, sentante vivecon, memfide marŝis laŭ la asfalto.
  Li ŝaltis la saĝtelefonan serĉilon por trovi sian amatinon Albina. La penso fulmis tra ŝia kapo, kiel ajn ŝi estis arestita.
  Tamen, la hiperviruso devus forviŝi ĉiujn videobildojn sur saĝtelefonoj kaj videocámaras, kaj ĝenerale en ĉiu elektroniko. Do neniu spuro restos.
  Vitalik iris al sia amiko kaj kantis:
  - Ĉiam portante ledajn gantojn,
  Por eviti premsignojn...
  Tie vivis terminatora knabo,
  Plej granda noviganto!
  Nun, efektive, vidbendaj kameraoj tra la tuta Moskvo ĉesis funkcii tuj.
  La policanoj ĉirkaŭkuris, sed ili, kompreneble, ne atentis la knabon en sneakers kaj ĉapo.
  Vitalik rigardis helikopterojn rondirantajn sur la ĉielo. Ne nur la polico, sed ankaŭ la militistaro. Kaj la knabo pensis, kiom da mono ĉio ĉi prenos. Unu brulaĵo.
  Tiam ekbrilis la penso, ke necesus miliardoj por ripari la videogvatsistemon en tiel granda urbo kiel Moskvo. Kaj se li estos kaptita...
  Vitalik ektremis. Li vere montris sin kiel komputila geniulo kaj detruanto. Sed nur saĝa loka viruso estis liberigita. Ĝi uzas reproduktan sistemon, kiam gravitonoj anstataŭas fotonojn, kaj la procezo daŭras kiel tornado.
  Tie oni povas teorie damaĝi komputilojn kaj komunikadojn sur la tuta planedo Tero.
  Ankaŭ la armiloj estas frenezaj. Ĉi tiuj estas la eblecoj, kiujn la gravitonoj malfermas.
  Sed Vitalik limigis la daŭron de la viruso, kaj li nur devas purigi unu Moskvon.
  Ĉi tio, kompreneble, ankaŭ estas grandega perdo.
  La knabo sentis sin ŝviti. Se li lumiĝas, tiam li estos tre malbona por tiaj agoj.
  la junan kolonion . Fakte, aliaj kunkaptitoj aprezos kaj lian forton kaj inteligentecon. Jes, kaj ili estas devigitaj labori tie ne pli ol kvar horojn tage, sed fakte ili eĉ ne havas tion. Kaj la manĝaĵo estas pli bona, eble, ol en la armeo aŭ la hospitalo.
  Li pluvivos, se io ajn. Eble eĉ fariĝi aŭtoritato. Pri kio li devas timiĝi .
  Sed jen la problemo - eble tia brila infano, kiel li estas aŭ likvidita kiel tro danĝera, aŭ sub forta gardado ili estos devigitaj labori por la ŝtato. Ĉar li estas geniulo.
  Do ĉiukaze, estas pli bone ankoraŭ ne brili.
  Albina sidis sur benko, ŝi estis gratita kaj ricevis kelkajn kontuziĝojn. Ŝiaj safiraj okuloj palpebrumis de tempo al tempo, kvazaŭ ili havus sablon en si.
  Vitalik alproksimiĝis al ŝi kaj metis sian manon sur ŝian ŝultron, dirante:
  - Ne timu. Mi estas kun vi.
  La heroa knabino reĵetis la manon kaj siblis:
  - Kaj mi ne timas. Vi estas tute timigita .
  La mirinfano respondis kun suspiro:
  "Tamen, vi ne devus esti falinta en la manojn de la polico. Nu, ni estas sekuraj.
  Albina akre rimarkis:
  - En Moskvo estas tiom da videokameraoj. Precipe nun, kiam estas milito kun Ukrainio, kaj senbrida krimo...
  Vitalik respondis ridetante:
  - Ne zorgu pri tio. Ĉio estas kaptita. Neniu el la videocámaras nun funkcias kaj ĉiuj bildoj estis forigitaj.
  La heroa knabino demandis:
  Kio pri malmolaj diskoj?
  La genia knabo kapjesis.
  - Ankaŭ ili estos damaĝitaj nerekoneblaj. Do la polico estos senhelpa.
  Albina rimarkis kun suspiro:
  - Kio pri saĝtelefonoj?
  Vitalik konfirmis:
  - Kaj ilia video estos malorda. Ne timu. Mi estas tre bona pri komputiloj. Kaj la energio de gravitonoj malfermas eblecojn kiuj ŝajnas tute skandalaj.
  La blonda knabino ĉifris:
  - Vi estas Fantomas , vi estas malgaja geniulo,
  Vi estas Fantômas , kaj kanto sen sonĝoj...
  Vi estas Fantomas , la reganto de malvarmetaj generacioj,
  Vi estas Fantômas , reganto de la grandaj urboj!
  La genia knabo kapjesis.
  Jes, mi povas fari multon. Ĝuste nun, unu infano en pantaloneto kovris la tutan Moskvan policon. Tian menson mi havas.
  Albina kantis kun ĝojo:
  Estas bone esti forta
  Kion diri...
  Sed ni devas ankaŭ boligi la bulojn,
  Buloj, buloj, buloj por kuiri!
  Buloj, buloj, buloj por kuiri!
  Vitalik ridis kaj notis:
  - Estas bone, ke mi havas grandan kapon, malproksime, ne en la plej vera senco de la vorto!
  La blonda knabino konsentis:
  - Estas prave! Sed ĉu vi havas ideon, kio atendas vin, se vi estos kaptita?
  La genia knabo kapjesis.
  - Jes! Mi komprenas - kaĝon, kaj ili devigos vin labori por la lando.
  Albina ridetis.
  - Kio, vi ne volas tion?
  Vitalik rimarkis:
  - Se mi estas tiel saĝa en la aĝo de dek kvin jaroj, kiel mi estos, kiam mi estos plenkreskulo? Eble estas pli bone por mi fariĝi, kun tia genio, monddiktatoro?
  La heroa knabino balancis la kapon.
  - Kion vi faros sola kontraŭ la tuta mondo? Estas vere nereale venki la tutan planedon!
  La knaba geniulo rimarkis:
  - Kaj kial ĝuste ĉio? Estas multaj landoj kaj ĉiuj estas malsamaj. Kaj la interesoj foje estas rekte kontraŭaj. Kial ili kuniĝu? Ili malamas unu la alian pli ol ili malamas iun infanon kiu asertas esti la mondgvidanto. Cetere, mi povus ĉesigi militojn, kaj homoj sur la tuta planedo Tero vivus en mia ama pugno multe pli bone ol nun!
  Albina ridis.
  - Nu, ambicioj, vi estas pli mojosa ol Napoleono.
  Vitalik kapjesis.
  - Verŝajne pli talenta.
  La heroa knabino kapjesis.
  Jes, vi neniam ĉesas mirigi min. Kia mirinda generacio ĉi tiu estas.
  Vitalik konfirmis:
  - Gugla edukado !
  La knabo ŝaltis sian saĝtelefonon kaj komencis kontroli per la interreto kiom detrua la efiko de lia hiperviruso montriĝis .
  Efektive, sur granda areo, saĝtelefonoj ne nur forviŝis bildojn, sed ankaŭ malsukcesis. La knabo havis specialan protekton kontraŭ virusoj, kaj la ceteraj flugis. Kaj ne nur en Moskvo, sed ankaŭ ekstere en radiuso de mil kilometroj. Sankt-Peterburgo, kaj parte Belorusio, kaj Ukrainio, kaj la baltaj ŝtatoj, kaj oriente ĝis Kazan, inkluzive, estis vunditaj.
  Jes, eksponiĝo al hiperviruso seriozaj . Kaj videogvatado estis kovrita.
  Kaj kiom, ĝis nun, kaj la polico kaj la FSB ne povas establi la skalon. Sed ankaŭ ene de Moskvo kaj najbaraj urboj. Kaj la bazo de la polico, ŝajne, flugis.
  Vitalik trarigardis ĉion ĉi kaj fajfis:
  - Patrujo, la plej granda el landoj,
  La universo estos sub vi...
  Sed tiam uragano de morto trabalis,
  Kio okazis al mia sankta Patrujo!
  Albina klinis sin kaj demandis:
  - Nu, kiel, la plago, multe damaĝis?
  La knabo respondis kun suspiro:
  - Eĉ tro multe. Gravitons akcelas la disvastiĝon de la viruso kun katastrofa rapideco. Estas bone, ke mi limigis la hiperviruson ĝustatempe.
  La heroa knabino grumblis:
  - Genia idioto!
  Vitalik rimarkis:
  - Ĉi tie Ĝingis-Ĥano sciis nek skribi nek legi, sed kaptis duonon de la mondo. Kaj mi povis fari tion en la aĝo de dek kvin jaroj, ke neniu alia en la historio de la homaro.
  Albina volis ion diri, sed eksilentis. Ŝi rigardis siajn piedojn. Ili estis muskolaj, fortaj, sunbrunigitaj, sed samtempe nudpiedaj kaj malpuraj. Ŝi subite sentis honton. Kaj ŝi komencis ĉirkaŭrigardi, kien lavi ilin.
  La knabo ridetante rimarkis:
  - Kio, ĉu vi embarasas?
  La heroa knabino kontraŭstaris:
  - Estas malfacile embarasi min. Sed vi ne lernis ion.
  Vitalik grumblis:
  - Kio precize?
  Albina ne tro memfide respondis:
  - Ke homoj ankoraŭ havas memoron en la kapo. La polico kaj la FSB povas fari balotojn, kompili viajn kaj miajn skizojn, kaj kalkuli niajn brilajn personecojn el ili.
  La mirinfano ektremis kaj rimarkis:
  - Mi iel ne pensis pri tio.
  La heroa knabino rimarkis:
  - Mi povas esti procesita pro kunkulpeco. Kaj sendite al junula kolonio por knabinoj.
  Vitalik levis la ŝultrojn.
  - Kun nigra zono, vi estos bone tie.
  Albina ridetis.
  - Nu, jes! Kaj la gardistoj, aĉaj virinoj, serĉos vin kaj sentos vin de la kapo ĝis la piedoj. Kaj vi dormos en la kazerno kaj laboros.
  La knabo rimarkis:
  - Ĉi tio estas bone. Nun la kolonioj estas duone malplenaj kaj estas pli bone en ili ol en aliaj porinfanaj tendaroj. Mi scias kion kompari. Ĉi tie mi ripozis en unu tendaro por infanoj, do la lavpelvoj estas sur la strato kaj la akvo estas nur malvarma, kaj la necesejo en la arbaro estas la plej antaŭdiluvia , Kaj ili loĝis en kazerno, dudek kvin knaboj en unu ĉambro. En speciala lernejo, la kondiĉoj estas multe pli bonaj. Kaj en moderna infana kolonio, ĝenerale, estas malmultaj kaptitoj nun, kaj vi estas kiel en sanatorio.
  La knabino logike rimarkis:
  - Por tiaj petoloj, estos iu speciala kolonio por vi kaj mi, kie ili batos vin per kaŭĉukaj bastonoj kun bastonoj sur viaj nudaj kalkanoj. Kaj manĝu kaĉon kaj malfreŝan panon, kaj faru azenojn dum dek du horoj tage.
  Vitalik rimarkis:
  - Tiaj kolonioj por infanoj ne ekzistas nun. Ĉi tiuj estas nur hororaj rakontoj. Kaj kun miaj kapabloj kaj scio, mi povas facile eskapi el ajna malliberejo. Do ĝi ne timigas min. Ni pli bone pripensu, kion fari kun homa memoro?
  Albina rimarkis:
  - En la fantazia serio "Homoj en Nigra", memoro estis forviŝita per iu aparato. Eble vi faros biologian hiperviruson kaj purigos la memordosierojn de homoj?
  La mirinfano turnis sian fingron al sia tempio:
  - Mi ne nur difektis la saĝtelefonojn kaj iPhonojn de homoj , kaj poŝtelefonojn, sed vi ankaŭ volas, ke mi faru ilin kompletaj idiotoj, senigante ilin je ilia memoro. Kaj se la viruso foriĝas de kontrolo, tiam ĉiuj homoj sur la Tero fariĝos intelektaj beboj?
  La heroa knabino ektremis kaj rimarkis:
  - Jes, ĝi aspektas terure. Kaj vi povas nur forviŝi la memoron, kiu koncernas specife vin kaj min?
  Vitalik levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - Teorie tio eblas. Sed ĉi tio estas delikata laboro kaj bezonas tempon. Kaj ili povas trovi nin sufiĉe rapide. Do aferoj estas negravaj por ni. Viruso, kiu agas en homaj korpoj kaj purigas ilian tutan memoron kaj damaĝas skatolojn kaj personecon, povas esti farita multe pli rapide, sed tio estas, finfine, genocido.
  Albina respondis ĝemante:
  Jes, tio estus malbona. Sed ... Kiel ni povas esti savitaj?
  La mirinfano rimarkis:
  - Nun la polico kaj la FSB ne dependos de ni. Ili estos okupataj restarigi la videogvatsistemon en ĉiuj aparatoj. Kaj ni estos forgesitaj dum ĉi tiu tempo. Nuntempe, ni iru al la laboratorio. Laboro devos akceli. Mi bezonos pli da potenco kaj pli bonajn aparatojn.
  La knabino rimarkis:
  - Mi legis romanon de Beljaev - "La Sinjoro de la Mondo". Kiel homoj ricevis ordonojn per radio. Eble vi ankaŭ faros tion?
  Vitalik ridis.
  - Tio estas bona ideo! Estis tiel en la filmo pri Fantomas. Mi jam pensis pri tio. Sed ĉi tie ni bezonas specialan ondon, kiu influus la cerbon. Speco de telepatio. Ekzemple, Wolf Messing povus kapti la pensojn de homoj kaj legi ilin. Sed ĝi ne estas tiel facila, kaj ne tute, kiel en la radio.
  Albina rimarkis:
  - Sed tia radiado faros vin monddiktatoro sen pafo.
  Kaj vi sendube obeos miliardojn da homoj tra la tuta mondo! Kaj vi estos la imperiestro de la Tero!
  Vitalik rigardis sian amikon kaj rimarkis:
  - Se ni estas kalkulitaj kaj kaptitaj, oni povas bone sendi ilin al psikiatria kliniko. Ĉar niaj ideoj estas tre ambiciaj ! Sed bone. Vi elpensis bonegan ideon. Aŭ mi regos la mondon, aŭ mi estos bagatele detruita.
  Albina kapjesis kaj konfirmis:
  - Do homoj aŭ fariĝos ĉiopovaj, kiel Dioj, aŭ malaperos kiel rezulto de planeda katastrofo. Do vi havas elekton, ĉu regi la mondon, ĉu esti ligita al lito.
  La knabo kapjesis kaj diris:
  - Ni iru al la laboratorio. Ni havas multe da laboro por fari tie. Ni devas savi la Teron.
  La knabino pepis, saltante supren kaj malsupren per siaj nudaj piedoj, ŝtopitaj sur diversaj malmolaj objektoj.
  Ŝia voĉo estis radianta kaj sonora;
  Ni alportas ĉielan lumon al la tuta mondo,
  Ni mortu - ni savos la planedon ...
  La sorto estu terura - malbona morto venis,
  Ne mortu vane, ĉar nia Patrujo vivas!
  Vitalik konfirmis kun aplomo:
  Ĉu vere estas honoro
  Ne troveblas en la ĉielo
  Koro sopiras venĝon
  Volas savi la mondon!
  Kaj la knabo kaj la knabino saltis pli alte kaj turnis siajn pinglo-radojn en la aero.
  . ĈAPITRO #9
  La reĝino de la submondo de Moskvo, la baptopatrino de la rusa mafio, Agripina Beljaeva, alinome la Blanka Diablo, ankaŭ estis kolera.
  Potenca, muskolforta, trejnita kaj ekstere juna virino movis sian botkalkanon en la ingvenon de unu el la mafiestroj. Ĝi flugis supren de la disprema bato kaj kraŝis, malkonektiĝante.
  La Blanka Diablo estis terura en kolero. Fakte, ŝi estis la estro de vera polpo, la plej granda kaj plej potenca krima grupo en Rusio.
  Samtempe , natura blondulo kun potenca kolo, fortaj muskoloj. Agripina Beljaeva povis subigi la fragmentajn grupojn de Moskvo. Ŝi havis sekretan, nevideblan potencon, kiu etendiĝis multe preter la limoj de Rusio.
  Ŝi povus esti nomata bela, se ne pro la tro potencaj ŝultroj kaj muskoloj, kaj ankaŭ cikatro sur ŝia maldekstra vango. La okuloj de la mafia virino estis kaŝitaj per spegulaj okulvitroj, kaj en la dekstra mano ŝi tenis tre pezan pistolon kun dudek pafoj en la tamburo. Kaj estis timige rigardi ŝin. Ĉio en ledo, agresema sinjorino, antaŭ kiu tremas krimestroj.
  Kaj nun ŝi muĝas:
  - Do, ĉiuj niaj saĝtelefonoj, iPhonoj , poŝtelefonoj estas neordaj kaj enordaj ilia informo estis forigita?
  Mafiestroj murmuris ion malklaran. Unu el ili, pli juna , rimarkis:
  - Sed la videogvatsistemo de la polico kaj la FSB estis kovrita per baseno!
  La Blanka Diablo siblis:
  - Kio estas la afero? Ŝi simple ne ĝenis nin, ĉar ni havas fortajn ŝtrumpetojn en policaj agentejoj, nur niaj konkurantoj el arabaj landoj profitis el tio.
  Kaj la virino pafis al la juna aŭtoritato. La kuglo preterflugis, malpeze kaptinte lian tempion kaj detranĉante hararon.
  Mafioj paliĝis, sed staris sur la piedoj.
  Agripina murmuris:
  - Nu, bone... mi komprenas, ke tio estas grandskala sabotado. Sed iu respondos.
  Kaj la Blanka Diablo denove ekpafis. La viro en la cilindra ĉapelo falis, tenante sian stomakon per la manoj. Kaj li komencis tordiĝi pro agonio.
  Agripina ridetis kaj rimarkis:
  - Hodiaŭ mi estas afabla. Trovu tiun, kiu enscenigis ĉi tiun amuzon kaj liveru la ligitan al mi.
  Unu el la estroj ellaboris:
  - Morta aŭ Vivanta?
  La blanka diablo murmuris:
  - Pli bone vivi!
  Kaj ŝi pafis ĝuste en la ingvenon de tiu, kiu faris tian demandon. La kuglo trafis la plej senteman lokon. Mafiistoj falis kaj eksilentis, paralizitaj de dolorŝoko.
  Agripina kapjesis.
  - Mi donas al vi sepdek du horojn por serĉi. Kaj venis la tempo! Se vi ne havas tempon, tiam la postvivantoj envios la mortintojn.
  La banditoj tumultis. La Blanka Diablo tenis ĉiujn en fera pugno. Kaj ŝi havis multe da potenco. Eble ne estas absoluta. Mi devis malligi la parton de la oficiala potenco kaj la sekurecaj taĉmentoj. Agripina Beljaeva estis konata en krimaj rondoj sub la kromnomo Blanka Diablo. Sed malmultaj konis ŝiajn verajn nomon kaj familian nomon. Ŝi faris sian unuan murdon en la aĝo de kvin, kaj ŝi eĉ ne estis suspektita. Fakte, knabino kun blankaj haroj, bela, nur tro granda kaj forta por siaj jaroj.
  Ŝi povus esti farinta karieron en luktosporto, sed ŝi preferis krimon.
  Tamen, malgraŭ ŝia aŭtoritato, ŝi havis nur unu konvinkiĝon por junulo . Kaj tiam ŝi tiel ruze turnis la aferojn kaj malligis la sekurecajn taĉmentojn, ke ŝi ne plu renkontis.
  Agripina povis subigi ĉiujn moskvajn grupojn. Kio ŝajnis neebla en tia granda urbo. La oficialaj aŭtoritatoj eĉ estis kontentaj, ĉar la sanga konflikto inter la bandoj preskaŭ ĉesis. Kaj estis malpli da kaoso . Agripina malpermesis la vendon de drogoj proksime de edukaj institucioj, enkondukis iujn aliajn limigojn en la krima komerco. En respondo, la aŭtoritatoj ne tuŝis ŝin, kaj eĉ helpis en la batalo kontraŭ konkurantoj.
  Agripina havis grandan influon sur politikistoj, kaj povis devigi ŝin voĉdoni kiel ŝi deziris.
  En la sama tempo , ŝi estis feroca. Eĉ ministroj kaj vicĉefministroj timis ŝin.
  Agripina eĉ komencis atente rigardi la prezidentan kronon. Efektive, kial ne fariĝi la formala reĝino de Rusio kunigante la potencon de la mafio kaj la ŝtato?
  Sed ĉi tio ankoraŭ estas sonĝo. Kaj nun, en ĉi tiu momento, imagu, ke ĉiuj inteligentaj telefonoj, iPhones , poŝtelefonoj kaj komunika ekipaĵo flugis por vi kaj via medio.
  Jen kio igos vin timigi .
  Agripina rigardis sin en la spegulo. Ŝi ne estas maljuna - nur trideksesjara. En tiu aĝo, nur reĝoj havis tiom da potenco kaj influo. Sed ŝia bela vizaĝo estis malbeligita de tia profunda cikatro, ke ĝis nun la plej bonaj kosmetologoj en la mondo ne povas ripari ĝin. Li maljunigas ŝin. Hmm ... Ŝi ankoraŭ havas multe da tempo kaj, se ili ne mortigas ŝin, tiam potenco super la imperio ne forglitos.
  Ŝiaj haroj estas tre malpezaj, kiel neĝo. Multaj verŝajne pensas, ke ĝi estas pentrita. Sed ne, ĝi estas ŝia natura koloro. Ŝi estas bela, sed tro muskola, kaj ŝiaj ŝultroj, kiel tiuj de atleto, estas tute nevirinecaj. Kaj tiom da murdoj sur ŝiaj manoj.
  Agripina jam eksciis, ke la okcidentaj spionservoj havas nenion komunan kun ĉi tiu katastrofo. Do iu estas loka.
  Sed kiu? Kiu povas trovi tian potencan viruson, kaj kiu estas ĉi tiu genio? Aŭ eble ĝi estas ŝi?
  Agripina mem estas virino, kaj ŝi tute bone scias, ke la bela sekso povas esti vere brila. Kiel ŝi estis genia fiulo .
  Sed kial ĝi estis? Ŝi nun estas!
  Agripina opiniis, ke sciencisto, kiu povus krei tian hiperviruson , povus esti tre utila por la mafio. Post ĉio, tiamaniere vi povas malŝalti komputilojn kaj videogvatsistemojn tra la mondo.
  Kaj ĉi tio povus doni simple nepenseblan potencon. Kaj potenco estas tiel dolĉa. Fariĝu la imperiestrino de la tuta mondo.
  Agripina eĉ mallaŭte kantis:
  Sinjorinoj amas vestiĝi
  Sinjorinoj amas manĝi 1
  La pli forta sekso scias kiel batali
  Kaj la viro estas ŝtelisto!
  Mi havas alian pasion
  Ĉi tio estas potenco, nur potenco!
  Ne necesas oro kaj mono
  Kaj necesas, ke antaŭ mi,
  Homoj estis surgenue
  Homoj estis surgenue
  Sur la tuta tero!
  Agripina pikis la pinton de sia boto en la ingvenon de unu el la servistknaboj, kiu alportis al ŝi ĉampanon sur pleto. La bato suprenĵetis la junan serviston, kaj li eĉ ruliĝis en la aero. Kaj etendiĝis sur la planko senkonscie.
  La blanka diablo kapjesis kun rideto.
  - Pardonu! Mi ĉiam volas bati iun.
  La adoleskanto svenis pro la dolorŝoko. Jes, ĉi tiu baptopatrino estas tre malbona homo.
  Tamen mi trinkis ĉampanon. Ŝi amis ĉi tiun dolĉan akvon. Alia bela knabo alportis al ŝi nigran ludon en vazo kovrita per diamantoj. La blanka diablo apenaŭ retenis sin de la bato. Ŝi tre ŝatis bati la reprezentantojn de la pli forta sekso. Precipe belaj kaj junaj.
  Sed nun venis al ŝi en la kapon, ke vi povas kripligi la ulon por ĉiam. Kaj mi iom bedaŭris. Kaj ŝi limigis sin nur al tre dolora frapo sur la nazo.
  Ŝia humoro nun estis agresema, kaj samtempe, gaja. Montriĝas, ke estas geniuloj en nia lando, kiuj kapablas miskonduti mil mejlojn ronde, kaj krei similajn aferojn. Ŭaŭ!
  Kiom mirinde efika ciberatako povas esti . Kaj kompreneble necesas ekscii, kiu povus aranĝi tian aferon.
  Verŝajne, ĉi tio ne estas malforta geniulo. Aŭ eble tuta organizo?
  Jen Agripina grimacis. Subite, ?i havis tre fortajn kaj teknologie lertajn konkurantojn?
  Tiam mi rememoris la viglan serion, kiun ŝi spektis kiel infano. Tie, unu cerbo kreis kaj disdonis tiajn aferojn - malvarmeta kaj nekutima! Kio se iu ekstertera civilizo estas malantaŭ ĉi tio?
  Agripina, oni ne povas diri, ke ŝi estis stulta kaj malĝentila krimulo. Mi legis kaj spektis kelkajn. Kaj ŝiaj horizontoj ne estis limigitaj.
  Principe la ekzisto de aliaj civilizacioj tute ne kontraŭdiras sciencon.
  Eĉ inverse. Nur la scienco diras, ke estas steloj pli malnovaj ol la Suno, kaj planedoj multe pli malnovaj ol la Tero en la universo. Ĉi tio signifas, ke inteligenta vivo povus bone disvolviĝi sur ili per evoluo. Kaj eĉ superi la nivelon de homa disvolviĝo .
  Kaj superas tiom, ke ili atingis la planedon Tero kaj superlumajn rapidojn.
  Kio, principe, ne nur eblas, sed eble eĉ devus esti tiel. Estas proksimume sepdek ĝis cent seksmilionoj da steloj en la universo. Tio signifas, ke eĉ se ekzistas nur unu planedo por miliono da steloj, do kiom da civilizacioj devus esti, kiuj superas la homan.
  Kaj la steloj, plej verŝajne, havas eĉ pli da planedoj. Povas ekzisti diversaj formoj de vivo, kaj ne nur proteino .
  Agripina rikanis kaj diris laŭte:
  - Nur konkurantoj el aliaj mondoj ne sufiĉis por ke ni estu tute feliĉaj!
  Granda forta virino ankaŭ manĝis nigran kaviaron. Kaj mi decidis, ke ŝi iomete streĉu. Kvankam Agripina estis plena de militistoj, ŝi preferis bati virojn, kaj eĉ virinojn, sin. Kaj restu en taŭga.
  Kiel, por ke ili ne pensu, ke la baptopatrino malfortiĝis. Post ĉio, ilia ina sekso estas nomita malforta.
  Tamen ĉi tio estas misgvida. Do ino, trejnita kaj genetike talenta, povas esti pli danĝera ol viro, ajna membro de la pli forta sekso.
  Nun ŝi iris al la gimnazio. Ĉi tie ŝi havas tutan sportkomplekson ĉe la palaco. Kaj knaboj kaj knabinoj de adoleskeco estas engaĝitaj kune. Estas ankaŭ pli maljunaj.
  Agripina ŝanĝiĝis. Ŝi estis en kimono kaj nudpieda, kiel atendite en karateo. Se ne pro la hararo kaj grandiozaj mamoj, oni povus konfuzi ŝin kun juna viro. Tre malmola vizaĝo, fortvola mentono, cikatro kiu donas malbonaŭguran esprimon, kaj ŝtalaj okuloj, kiel lupino.
  Ĝuste nun, ruĝhara harpio laŭsupoze batalus kun ŝi . La posedanto de la kvara dan, du metroj, ŝi estis preskaŭ la sola virino en Rusio kaj en la mondo kiu povis kontraŭbatali Agripina , ankaŭ alta kaj masiva virino, en egalaj kondiĉoj.
  Tamen nun la ruĝhara harpio vokis ŝin per pli primitiva, kablita kaj do malpli difektita telefono kaj diris:
  - Mia kapo krakas post batalado, mi estis batita, kaj la kuracisto rekomendis ripozon por tri tagoj.
  Agripina murmuris:
  - Kio, cerbokomocio!?
  La ruĝharulo murmuris:
  - Jes! Ili piedbatis min tre forte.
  La blonda patrino de la mafio gruntis:
  - Tiam sendu al mi tiun, kiu tiel batis vin.
  La ruĝhara vulpino , kiu hontis konfesi, ke ŝi estis batita de adoleskanto, kiu aspektis kiel knabo ĉirkaŭ dekdujara, ĝemis:
  - Mi ne konas lin. Li portis maskon, en nigra uniformo, kaj ne prezentis sin.
  Agripina ridis.
  Kio estas ĉi tio, Ŝinobo?
  La ruĝhara militisto kapjesis.
  - Eble jes!
  La blonda patrino de la mafio demandis:
  - Do kontaktu lin. Kaj invitu lin al mia servo.
  Megara kun la kvara datumo respondis:
  - Ĉiuj poŝtelefonoj, saĝtelefonoj, iPhonoj estas neordaj. Kiel kontakti nun, mi ne scias!
  Agripina murmuris:
  - Mi komprenas. Bone, mi pensas, ke tia persono aperos ien, kaj mi sendos avertojn. Kaj ni importos saĝtelefonojn kaj iPhonojn el Ĉinio. Ili nur ĝojos vendi al ni kroman aron!
  Kaj la blonda mafioso svenis. Ŝi subite sentis, ke la apero de mistera batalanto kaj subita forta ciberatako iel estis ligitaj unu kun la alia. Kaj ĉi tio devus esti eksciita. Nu, ŝi sendos, kiu bezonas scii la detalojn kaj detalojn de la batalo. Eble estos io interesa.
  Dume, vi povas streĉi vian fortan korpon.
  Krom la ruĝharulo kun la kvara donita , ekzistas ankaŭ brunulino kun la tria. Kaj ankaŭ malpli ol du metrojn alta, kaj cent tridek kilogramoj en pezo, proksimume egala al la ruĝharulo. Batalado kun ŝi ankaŭ estas interesa kaj instrua.
  Sed Agripina sentis koleregon en ŝi. Kaj ŝi volis forte bati iun.
  Kaj ŝi invitis la knabojn. Tuta deko da nudpiedaj, belaj adoleskantoj en kimonoj eniris la halon. Ili havis dek kvar, dek kvin jarojn. Kaj ĉi tiuj, mi devas diri, estas jam bonaj batalantoj. Tamen, kontraŭ la nivelo de Agripina...
  La virino patrino de la mafio ordonis:
  - Du al mi!
  Paro da knaboj kuris al ŝi. Agripina ŝargis la unuan el ili per sia nuda, mortiga piedo en la kapo. Kaj la duan ŝi pugnobatis la bruston per la kubuto. Kaj kvankam ŝi pezis preskaŭ unu kaj duonon da centonoj, ŝi moviĝis tre rapide.
  La knaboj falis senkonsciaj.
  Agripina siblis:
  - Lernu, idiotoj ! Kiam mi estis via aĝo, en bataloj sen reguloj, sperta lupo estis starigita kontraŭ mi. Kaj la adoleskulino eĉ ne havis ponardon. Kaj mi devis aŭ mortigi per miaj nudaj manoj aŭ morti mem. Kiel vi vidas, mi vivas, kio signifas, ke la lupo estas mortigita! Nun ataku la virinon.
  La batalo komenciĝis, kvazaŭ en Hollywood-scenaro. Granda, rapida, muskola virino kontraŭ knaboj.
  Ŝi pugnobatis kaj piedbatis. Kaj kun ĉiu bato, iu falis. Se la knabo havus tempon por meti blokon, tiam li ankoraŭ povus leviĝi.
  Sed se ne, tiam trankviliĝis sen konscio. Agripina havas tre fortajn pugnojn kaj krurojn. Estas klare, kial tia virino povis subigi la submondon de Moskvo kaj plejparto de Rusio. Krei filiojn en eksterlandoj. Kaj tremigu preskaŭ ĉiujn en la mondo.
  Baldaŭ la knaboj estis ĉiuj senkonsciaj sur la planko.
  Agripina prenis la torĉon. Kaj ŝi komencis alporti fajron al la nudaj kalkanoj de adoleskantoj. Kiam la flamo lekas la senteman kalkanon de la knabo, ĝi multe doloras. Ili krias kaj tremas.
  Tiam ili ĝemas, petas kompaton kaj forrampas. Kaj la aero odoris je fritita viando, el bruligita, juna sana haŭto.
  Jes, ŝi faris bonegan laboron.
  Post tio, ŝi invitis gigantan brunulon batali . Kaj denove komenciĝis malmola kaj obstina batalo.
  Agripina kaj ŝia kunulo ne devigis aferojn, sed laboris por la tekniko.
  Agripina rememoris, kiel ŝi estis engaĝita en kaleŝo ekde infanaĝo kaj batalis en bataloj sen reguloj. Ŝi estis metita kontraŭ la knaboj. Ĉar ŝi tro facile batis la knabinojn.
  Ili batalis en specialaj bataloj, kiuj estis aranĝitaj duonleĝe fare de la mafio.
  Kaj foje ne nur per brakoj kaj kruroj, sed ankaŭ per armiloj. Iel ŝi estis trafita en la vizaĝon per glavo, tiel ke estis cikatro. Kaj jen kio estas rimarkebla, sed estis io alia.
  Sed ŝi fariĝis granda majstro. Komence ŝi estis konsiderata torpedo, sed poste ŝi rompis en ĉefajn aŭtoritatojn.
  Agripina kreskis senkompata, kaj samtempe, foje konscienc-onde trafis ŝin. Kiel, vi ne povas fari kaoson tiel . Infanaĝo kaj juneco falis sur la turbulajn naŭdekaj. Tiam en la naŭdekaj, iel ĉio iris malsupren. La mafio iĝis pli estiminda, kvankam la mortigoj kaj konfliktoj daŭris.
  Kaj ŝi faris karieron por si ... Kaj altiĝis ĝis la pinto de la krima mondo.
  Kaj nun ŝi faris akran baton kaj faligis la brunulinon, kaj poste aldonis al la dorso de la kapo. Tiel ĝi luligis la viglecon kaj donis disbatan baton.
  Vidante, ke ŝi estas kvieta. Agripina denove prenis la torĉon kaj alportis la fajron al la grandaj, sed sufiĉe belaj kaj allogaj piedoj de la brunulino.
  Ĝi odoris je brulado , kiu tiklis la naztruojn de la patrino de la mafio.
  La brunulino rekonsciiĝis pro la doloro kaj eksaltis. Jes, estas multaj sentemaj finaĵoj sur la piedoj.
  Fininte la batalon, Agripina volis manĝi. Ŝiaj servistinoj tuj alportis ŝian ŝishkebabon sur platena brodo. Tiel bongusta kaj grasa.
  Agripina ordonis al ili:
  - Kantu ion, knabinoj!
  Kaj tiuj en respondo ĝoje komencis plenumi;
  Gleb Ĵeglov kaj Volodja Ŝarapov
  ne vane sidis ĉe la
  tablo .
  La framboj floris en tumulta koloro,
  Diversaj estaĵoj
  balanciĝis ĉirkaŭe , Ne estis pano, sed plena de ŝupoluro, Jes, la ĝiba ĉefo rikanas - Kaj la knabinoj ekdancis, frapante siajn fajne ĉizitajn graciajn krurojn.
  Atas , hej, amuziĝu laborista klaso, atas ,
  Dancu, knaboj, amu knabinojn,
  Atas ! Ili memoru nin hodiaŭ,
  Frambobero, atas , atas , atas !
  Atas , atas , atas !
  Atas , atas , atas !
  La knabinoj daŭrigis la kanton, denove frapante per la piedoj.
  Ĝis mateno la fenestro ne estingiĝas, Gleb Zheglov kaj Volodya ne dormas, La konata nigra kato
  Z timas niajn infanojn!
  Jen la knabinoj levis la voon duonton pli alte.Gleb Zheglov kaj Volodja Sharapov
  Servis en la bataloj de la ordeno!
  Post paca labortago, Estu trankvila, kara lando!Kaj denove la knabinoj ekkantis;
  Atas , hej, amuziĝu laborista klaso, atas ,
  Dancu, knaboj, amu knabinojn,
  Atas ! Ili memoru nin hodiaŭ,
  Frambobero, atas , atas , atas !
  Atas , atas , atas !
  Atas , atas , atas !
  Agripina manĝis kaj aŭskultis la kanton. Jes, la kanto ne estas nova, sed interesa. Ŝia baptopatrino de la mafio aŭskultis ŝin en frua infanaĝo. Kvankam, kiel Gleb Zheglov kaj Volodya Sharapov estas ŝiaj malamikoj.
  Pli precize, la malamikoj de la banditoj kaj la mafio, kaj ŝi estas la ĉefa bandito en Rusio, kaj eble en la mondo.
  Agripina kapjesis al la knabinoj. Kaj invitis ilin manĝi.
  Nu, oni devas montri respekton. Ja ŝi batalas, oni povus diri, kontraŭ militisto, sed ŝi povas montri sian gracon.
  Post tio, denove ŝi ordonis al unu el la knabinoj kanti. Vi povas fari ion propran, sincere.
  Kaj la knabino kantis per sia klara voĉo:
  Perloj, brilantaj en smeraldaj akvoj,
  Neĝblanka cigno krevas en la nubojn!
  Ludas la suno, la naturo ekfloris,
  Lasu feliĉon brili sur homoj dum jarcentoj!
  
  Kaj la floroj en la herbejo estas helaj rubenoj,
  Dandelion en ora folikampo!
  Estu homoj kune amikaj kaj unuiĝintaj,
  La Patrujo estu la Patrino de la Indiĝeno!
  
  Ĉielarko en la ĉielo estas hela fulmo,
  Arĝento de betuloj, en lanugo de poploj!
  La pasia paruo elverŝas kanton,
  Muziko ludas, feliĉa tero!
  
  Ne estas paco en la universo
  Uragano furiozas inter la steloj!
  Estas malfacile en la universo por homo,
  Satano faris malbonan baton!
  La knabinoj kantis kun granda sento kaj entuziasmo. Kaj Agripina frapetis ilin.
  Post tio, ili alportis al ŝi novan, ĵus alportitan el Ĉinio, saĝtelefonon. Kaj ŝi denove komencis voki ĉiujn.
  Sed nuntempe, ĝi ne estas facile fari. Vi povas telefoni ekster Moskvo. Kaj la humoro de Agripina altiĝis.
  Ŝi ordonis al la knabo per severa voĉo:
  - Kantu al mi romancon pri amo!
  Li riverencis kaj komencis kanti kun granda sento kaj esprimo la belan kanton de junulo enamiĝinta.
  Mi memoras kiel estas nun, la vizaĝo estas radie hela,
  La rigardo trapikis mian koron per la rando de ponardo!
  Mi brulis en la fluoj de la fajra vento,
  Vi nur silentis!
  Post tio, pluraj knaboj samtempe, kiuj alportis al ĝi la kukon kaj laktofrapojn, komencis kunkanti;
  Via voĉo, kiel bela kaj pura ĝi estas,
  Mi kredas je la senfina akvofalo de viaj karesoj!
  Sen vi, mi ne bezonas malamindan vivon,
  Kaj nun eterna trabo lumigos min!
  
  Vi estas la diino de senfina amo
  Oceano plena de mirinda lumo!
  Glaciaj katenoj, ŝerce rompas,
  Mi ne vidos la tagiĝon sen vi!
  
  Via vizaĝo brilas kiel la suno supre,
  Ne estas pli belaj figuroj en la universo!
  La sento de pasio kovras kiel uragano,
  Esti kun vi por ĉiam estas feliĉo!
  La knaboj denove komencis kanti kun sento, frapante la piedojn . t a
  Via voĉo, kiel bela kaj pura ĝi estas,
  Mi kredas je la senfina akvofalo de viaj karesoj!
  Sen vi, mi ne bezonas malamindan vivon,
  Kaj nun eterna trabo lumigos min!
  
  Vi estas la diino de senfina amo
  Oceano plena de mirinda lumo!
  Glaciaj katenoj, ŝerce rompas,
  Mi ne vidos la tagiĝon sen vi!
  
  
  La doloro en mia animo furiozas kiel perforta ŝtormo,
  Kaj la fajro en mia brusto flamas senkompate!
  Mi amas vin, responde vi aspektas fiere,
  Glacio rompas la koron en fragmentojn!
  Kaj denove la refreno, farita de adoleskantoj, kiuj de tempo al tempo ricevis batojn de sia mastrino kaj multe malpli ofte donacojn:
  
  Via voĉo, kiel bela kaj pura ĝi estas,
  Mi kredas je la senfina akvofalo de viaj karesoj!
  Sen vi, mi ne bezonas malamindan vivon,
  Kaj nun eterna trabo lumigos min!
  
  Vi estas la diino de senfina amo
  Oceano plena de mirinda lumo!
  Glaciaj katenoj, ŝerce rompas,
  Mi ne vidos la tagiĝon sen vi!
  
  Via voĉo, kiel bela kaj pura ĝi estas,
  Mi kredas je la senfina akvofalo de viaj karesoj!
  Sen vi, mi ne bezonas malamindan vivon,
  Kaj nun eterna trabo lumigos min!
  
  Vi estas la diino de senfina amo
  Oceano plena de mirinda lumo!
  Glaciaj katenoj, ŝerce rompas,
  Mi ne vidos la tagiĝon sen vi!
  
  Inter la fajroj en la senlima stela oceano,
  Vi kaj mi ŝvebis kiel agloj sur la ĉielo!
  Kaj viaj lipoj brilas per rubenoj,
  Io milde kun pasio diris!
  
  Via voĉo, kiel bela kaj pura ĝi estas,
  Mi kredas je la senfina akvofalo de viaj karesoj!
  Sen vi, mi ne bezonas malamindan vivon,
  Kaj nun eterna trabo lumigos min!
  
  Vi estas la diino de senfina amo
  Oceano plena de mirinda lumo!
  Glaciaj katenoj, ŝerce rompas,
  Mi ne vidos la tagiĝon sen vi!
  Agripina estis tre kontenta pri la kanto de la knaboj. Ŝi ŝatis rigardi la mildajn, purajn, senbarbajn vizaĝojn de adoleskantoj. Ŝi ne ŝatis barbojn, tio ĝenis ŝin.
  Kaj samtempe ŝi tre ŝatis meti kontuziĝojn sur la vizaĝojn de la knaboj. Jes, tia virino ŝi estas.
  Nu, estas tempo pensi pri la sekvanta: kiu estas malantaŭ la ciberatako . Due, ĉu ekzistas ĉi tie iuj intrigoj de la araboj. De la sudo, estas ankaŭ tiuj kiuj volas akiri kontrolon, inkluzive de la drogmerkato. Jes, kaj en Eŭropo, kaj precipe en Ukrainio, oni povis trovi tiajn metiistojn. Eĉ la versio de eksterteranoj de alia mondo ne devus esti rabatita.
  Do la situacio estas konfuza.
  Agripina vokis karateknabinon kaj diris:
  - Eksciu pli detale, kiu tiel batis la ruĝan vulpon . Mi havas ion, kelkajn neklarajn dubojn. Eblas, ke ŝi kaŝas ion, aŭ mensogas. Eble ĉi tio estos tre grava informo.
  La knabino riverencis kaj murmuris:
  - Mi scias, bonege !
  Agripina kantis:
  Nova rusa, vi estas mia idealo por ĉiam
  Nova ruso, influa homo!
  Sed estas mafio por vi
  Tio estas geografio!
  Post tio, la karateknabino riverencis kaj foriris. Agripina komencis manĝi kukon kun koktelo kaj sentis sin sur blanka ĉevalo.
  Ŝi denove petis la junulojn preni ion por ŝi kaj kanti.
  Kaj ili komencis agi;
  Mia princino, vi estas floro
   Briletas en la ĝardeno de la Sinjoro!
  Via rigardo estas kiel freŝa venteto
  Dispelu la flamojn de la infero!
  Post tio, la knaboj komencis kanti kune en ĥoro, kaj piedpremis la piedojn, batitajn sur la kalkanoj pli ol unu fojon.
  Ho kiel mi amas vin sunbrilo
  Vi brilas en mia koro printempe...
  La koro de la knabo feliĉe batas
  Viaj haroj estas tiel oraj!
  
  Sanktaj knabinoj amas
  Heroa glavo, premante kun honoro!
  Mi verŝos sangon en fluon,
  Anĝelo estos kun vi por ĉiam!
  Kaj denove la knaboj fervore kaj ĝoje kantas;
  Ho kiel mi amas vin sunbrilo
  Vi brilas en mia koro printempe...
  La koro de la knabo feliĉe batas
  Viaj haroj estas tiel oraj!
  
  Sekreto lumiĝis per sonĝo
  Via bildo estas dolĉa aromo!
  Vi estis skulptita de la kreinto de la universo
  Ĉiuj servantoj de malbono ne malpurigos!
  Nun la knabinoj aliĝis al la knaba koruso kaj komencis svingiĝi kaj kanti kun granda fervoro.
  Ho kiel mi amas vin sunbrilo
  Vi brilas en mia koro printempe...
  La koro de la knabo feliĉe batas
  Viaj haroj estas tiel oraj!
  
  
  Eble nur en la ĉielo
  La sorto kunigos la geamantojn!
  Sed Dio ne lasos nin diseriĝi al polvo
  Kunfandi la kuniĝon de koroj en disiĝo hardita!
  Kaj jen Agripina mem kuniĝis al la bela kaj gaja kantado.
  Kaj ŝia voĉo estas tre forta;
  Ho kiel mi amas vin sunbrilo
  Vi brilas en mia koro printempe...
  La koro de la knabo feliĉe batas
  Viaj haroj estas tiel oraj!
  Post tio, la patrino de la mafio diris:
  - Bone farita knabo, vi bone komponis, kiel vi nomiĝas?
  La adoleskanto riverencis kaj respondis:
  - Pavo!
  Agripina kapjesis.
  - Mi, kiel signo de speciala favoro al vi, permesas al vi fari tatuon kvazaŭ vi havus ĝis tri promenantoj po zono.
  La knabo etendis la manojn.
  - Mi, ho bonege, neniam piedpremis la zonon. Eĉ ne estis en skatolo .
  Agripina kapjesis.
  - Domaĝe! Sed ne maltrankviliĝu, vi pli piedpremos, mi aranĝos ĝin por vi. Kaj antaŭ tio, ili donos al vi tatuon por ke vi ĝuu aŭtoritaton en junulo .
  Knabo dekkvarjara, kompreneble, ne volis iri al la zono. Sed li timis disputi, konsciante, ke ĝi nur plimalboniĝos. Kaj riverencis dankeme.
  La virino estro de la mafio ordonis:
  - Nun kantu, io ŝtelistoj!
  . ĈAPITRO #10
  Vitalik kaj Albina jam estis en la laboratorio. Kaj multaj aferoj atendis ilin. Precipe, la knabino demandis ĉu la genia knabo povus restarigi iPhones , saĝtelefonoj kaj poŝtelefonoj damaĝitaj de la viruso?
  Vitalik sufiĉe logike rimarkis:
  - La plej lasta malsaĝulo sur la Tero kapablas mortigi homon. Sed ĝis nun eĉ la plej granda geniulo ne kapablas resurekti. Rompi elektronikon estas multe pli facila ol restarigi. Do, dum mi mem ne scias kiel restarigi ĉi tie. La hiperviruso , pumpita de gravitonoj, montriĝis tre forta. Se mi ne limigus ĝin en la tempo, tiam la elektroniko sur la tuta planedo estus difektita, kaj eĉ ne unu tuta komputilo restus sur la tero.
  Albina komentis trankvile:
  - Estas bone, ke la detrua procezo ne atingis tekkomputilojn. Kaj tio estus malbona por ni!
  Vitalik rimarkis:
  - Delonge mi faras mian propran modelon de sendrata tekkomputilo kun grandegaj kapabloj. Ni povas uzi ĝin por elŝuti monon de ĉiuj bankoj kaj kartoj en la mondo.
  La knabino fajfis kaj kuis kun malgaja mieno:
  - Vi estas, kaj fakte, fariĝis vera krimulo. Nun vi ne kompatos!
  La genia knabo kantis:
  - Sed honeste,
  De la lulilo mi estis tre malbona...
  Vi diras, ke ĝi ne povas esti
  Tamen, ĉi tio estas tre vera!
  Albina rimarkis kun suspiro:
  - Kaj mi povas esti malliberigita pro kunkulpeco en viaj petolaĵoj. Ĉu ne?
  Vitalik respondis:
  "Eble vi denoncos min kaj ili pardonos vin?" Kaj tiam ili ankaŭ respondecos pro tio, ke ili ne informis pri la krimo.
  La knabina heroo rezolute deklaris:
  - Ne! Mi neniam perfidos vin. Se necese, mi iros kun vi al la benko!
  La knaba geniulo rimarkis:
  - Pli aŭ malpli frue la FSB kaj la polico venos al mi fundon. Do mi havas unu elekton, aŭ malantaŭ kradoj, aŭ eĉ ĝis morto, aŭ potenco super la mondo!
  Albina rikanis kaj notis:
  - Potenco super la mondo! Ĉi tio estas bona! La imperiestro de la planedo, la imperiestro de la Tero, kiu ne havis egalulon ! Ĝingis-Ĥano en pantaloneto!
  Vitalik kaptis la ironion en la lastaj vortoj de la knabino kaj rimarkis kun malbona rideto:
  - Ĝingis-Ĥano ne konkeris la tutan mondon. Li eĉ ne havis duonon de la mondo sub si. Kaj mi ne havas alian elekton ol batali por mondregado.
  La knabino-heroo serioze demandis:
  - Kaj kio estas via plano?
  Vitalik diris kun rideto:
  - Kreu telepatian aparaton, kiu disvastigus miajn ordonojn al preskaŭ la tuta mondo. Teorie eblas fari stacion kun specialaj ondoj. Ne ultramallonga kaj longa, sed tia gamo por kovri la tutan planedon. Kaj donu ordonojn al la tuta homaro per la potenco de penso.
  Albina rimarkis:
  - Por krei specialajn ondojn, kaj eĉ por la homa cerbo, mi pensas, ke estos tre malfacile. Kaj ĝi prenos multe da tempo. Se jes, ĝi efektive eblas. Kelkaj kredas ke telepatio estas ĝenerale fikcio, kaj Wolf Messing kaj aliaj kiel li estas nur magiistoj. Ĉu ĝi estas ventriparolismo, aŭ la persono instigas, aŭ tre akra orelo distingas inter indicoj kaj artikulacio.
  Vitalik levis la ŝultrojn.
  - La homa cerbo estas same materiala kiel la komputilo. Se cibernetikaj virusoj influas elektronikon, tiam biologiaj virusoj povas influi la materian cerbon kaj devigi homon obei. Hipnotistoj, cetere, de konsiderinda potenco, ja vere ekzistas, kaj ili eĉ estas montrataj en televido. Do ĝi povus esti efiko. Kaj ne nur per vorto kaj rigardo, sed ankaŭ
  helpe de ondo, aŭ hiperondo .
  La heroa knabino demandis:
  - Kaj kiel tio estas?
  Vitalik kapjesis.
  - Mi havis delonge ideon krei specialajn hipermallongajn ondojn, kiuj povus akiri rapidecon super la lumrapido, almenaŭ milfoje. Post ĉio, se gravitonoj povas esti dek duilionoj da fojoj pli rapidaj ol fotono, tiam vi povas krei hibridan fotonon, kiu moviĝus multe pli rapide. Kaj li povis tuj atingi ajnan punkton sur la terglobo. Teorie tia ondo kapablas detrui ĉiujn elektronikajn produktojn sur la planedo Tero, aŭ, ekzemple, subigi min. La knabo demetis siajn sneutojn kaj kolere stampis sian kalkanon. "Ĉi tio signifas, ke hipermallonga ondo de granda potenco povas krei raptorzonon en la cerboj de ĉiuj homoj. Ĉi tiu efiko estas multe pli forta ol hipnoto. Kaj neniu do povas rezisti iun el miaj ordonoj!
  Albina kapjesis kun rideto.
  - Bona ideo! Sed li bruligis homojn ĉiujn saĝtelefonojn, iPhonojn kaj poŝtelefonojn, same kiel kelkajn el la tablojdoj kaj tekkomputiloj. Krome, la informoj en la datumbazo de la polico kaj la FSB ankaŭ forbrulis, la viruso montriĝis tiel detrua. Kaj subite, vi faros el homoj verajn klinikajn idiotojn. Vi scias, estas pli facile detrui ol restarigi. Kaj se vi bruligos la memoron de homoj, kiel vi restarigos ĝin?
  Vitalik levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - Jes, kompreneble, ĉi tie vi ne bezonas rapidi, kaj fari ĉion ĝuste. Kaj provi sur individuaj homoj antaŭ ol meti ĝin en amasan cirkuladon. Ĉi-rilate, rapidu - vi ridigos homojn!
  La heroa knabino demandis:
  -Kion vi nun faros?
  La genia knabo kapjesis.
  - Laboru, kaj vi helpos min! Mi pensas, ke la polico kaj la FSB ne ĝenos min nuntempe. Neniu iam imagus, kion faris adoleskanto. Kaj tiam, kiam mi estos preta, tiam... Neniuj fortoj haltigos min.
  Kaj la terminatora knabo eklaboris. Kaj kune kun li la heroa knabino ankaŭ okupiĝis pri la afero.
  Laboro komenciĝis pri la kreado de tre potenca armilo. Krome, kiel kontraŭ elektroniko, ĝi estas ankaŭ por subigi homojn.
  Kaj por tio, estis necese mendi kaj materialojn kaj diversajn rezervajn partojn.
  Plurfoje Vitalik forlasis la laboratorion kaj aĉetis ion, kaj poste revenis kun tutaj sakoj da diversaj aparatoj kaj rezervaj partoj.
  Do jam pasis noktomezo, kaj la knabo-geniulo, elĉerpita kaj laca, ekdormis en la fotelo. Dormiĝis sur leda sofo kaj Albina.
  Kaj la knabino sonĝis ion interesan;
  Jen ŝi plukas berojn en la arbaro. Ĝi estas preskaŭ kiel arbaro. Krom se estas arboj similaj al violonoj fiksitaj en la fundon de la trunko. Sed ĉi tio ankaŭ estas interesa.
  Albina pasigis la manon laŭ tia ŝnuro. Aŭdiĝis knaro, kaj tiam aperis gnomo.
  La knabino knaris:
  - Ŭaŭ!
  La nano estis alta kiel sciuro, sufiĉe malgranda. Sed samtempe, li tenis magian vergon en siaj manoj.
  Li rigardis altan, nudpiedan knabinon en simpla blanka kamparana robo kaj demandis:
  - Kion vi volas, knabino?
  Albina eksaltis:
  - Mi volas fariĝi la imperiestrino de la tuta Rusio!
  La gnomo ridis kaj murmuris:
  - Ho, tion vi volas! Bona ambicio!
  La knabino kapjesis.
  - Kaj se la tuta mondo, do eĉ pli bone!
  La gnomo fajfis:
  - Tiel estas? Ĉu vi memoras la historion pri la maljunulo kaj la maljunulino kaj la ora fiŝo?
  Albina estis ofendita:
  - Mi tute ne estas maljuna. Mi estas nur dekkvinjara.
  La vireto kun la ĉapo kapjesis kaj demandis:
  - Ĉu vi finis la lernejon?
  La knabino respondis kun suspiro:
  - Ankoraŭ ne!
  La nano denove kapjesis sian ĉapon:
  - Kaj vi volas regi la mondon?
  Albina rimarkis:
  - Mi havas koramikon. Li estas vera geniulo. Li estu la imperiestro, kaj mi la imperiestrino.
  La gnomo demandis:
  - Ĉu ankaŭ knabo?
  La heroa knabino kapjesis.
  - Jes, knabo. Sed tia granda genio, ke li neniam estis egala en la historio de la homaro.
  La vireto kapjesis.
  - Jes mi scias! Li rompis tian brullignon en la historio, pli malvarmeta ol Ĝingis-Ĥano. Kaj ĝi doloros eĉ pli, se vi ne ĉesos ĝin.
  Albina logike notis:
  - Pli bone por la planedo havu unu grandan diktatoron por ĉiuj ol ducent pli malgrandaj despotoj en diversaj landoj!
  La gnomo kapjesis.
  - Eble! Unu reĝo, almenaŭ, ne ŝtelos de si mem, kaj ne permesos eksplodi nuklean militon inter ŝtatoj, kiu detruos la tutan Teron.
  La heroa knabino konsentis:
  - Vi vidas, vi komprenas. Do donu al ni potencon super la planedo Tero!
  La vireto en la ĉapo komentis:
  "Ĝi postulas multan, aŭ pli ĝuste, grandegan magian potencon. Kaj mi estas nur eta gnomo. Nur la plej altaj Demiurgaj Dioj povas doni al vi tian potencon.
  Albina murmuris:
  - Do konduku nin al ĉi tiuj Dioj.
  La gnomo rimarkis:
  - Estas longa vojo al ili, knabino. Kaj ne la fakto, ke ili plenumos vian peton. Monda potenco devas esti inda. Kaj vi, nur ludemaj adoleskantoj, kiuj ankoraŭ ne finis la lernejon. Kiel vi povas doni tian kolosan respondecon ?
  La knabino profunde enspiris kaj respondis:
  - Ne scias! Sed neniu estas pli bona ol ni. Kaj Vitalij Akulov estas tia geniulo. Mi certas, ke li povas uzi sian potencon super la planedo definitive. Kaj konduku la homaron al la steloj.
  La gnomo kapjesis.
  - Nuntempe mi flugos al la spegulo de la vero, kaj mi rigardos pli detale kia estas Vitalij Akulov . Kaj vi, elektu pli grandajn kaj pli dolĉajn berojn por regali min!
  Albina kapjesis.
  - Ĝi venas! Mi faros tion.
  Post tio, la gnomo svingis sian vergon kaj malaperis.
  Kaj nudpieda, bela knabino en simpla kamparana vesto komencis pluki berojn. Ŝi faris tion per siaj teneraj, sed samtempe, longaj kaj graciaj fingroj.
  Tiam ŝi provis pluki la berojn per nudaj knabinecaj piedoj. Sed ĝi estas pli malfacila kaj maloportuna.
  La knabino laboris kaj gaje kantis:
  Framboj,
  Mansignis min malproksimen...
  Ĝis la tagiĝo de aŭtuno
  Atendante en oro...
  Kiel ĉi tiuj brilis?
  Fajreroj ĉe tagiĝo
  Ha, kia dolĉa frambo!
  La knabino plukis berojn en korbo. Cetere, ne framboj, sed io kiel fragoj, nur pli helaj, kaj aspektantaj kiel rozburĝonoj. Jes, ĉi tio estas bela bero.
  La knabino pensis, kial ŝi bezonas potencon super la mondo? Tiom da zorgoj kaj problemoj, neniu momento libera. Kaj kvankam milionoj vin benas, sed milionoj vin malbenas! Kaj plej grave, kun ajna praktika decido, estas viktimoj kaj malkontenta.
  Ekzemple, kio pri alkoholo? Unuflanke ĝi estas malutila, sed aliflanke, por multaj homoj, vodko estas la sola ĝojo en la vivo! Kvankam ŝi estas amara kaj aĉa.
  Albina, kompreneble, vidis multon en sia vivo, sed vodko gustumas tiel naŭze, ke estas neeble kompreni plenkreskulojn, kiuj trinkas tiajn naŭzaĵojn. Tamen, cigaredo estas eĉ pli naŭza, kaj multaj knabinoj fumas. Ili diras, ke ili volas esti pli sveltaj.
  Sed Albina estas karnoplena, muskola knabino, kiel purrasa ĉevalo. Kial ŝi estus magra? Kaj ĝi bone konvenas al ŝi.
  Vere, kio, la knabino devus esti skeleto? Kaj samtempe ŝi ne havas grason, nur muskolojn!
  La knabino plukis berojn, kaj denove kantis:
  Kalinka, Kalinka, mia Kalinka,
  Mia frambo, mia frambo!
  Mi kolektis tutan sakon da framboj,
  Kaj de ĉi tiu pezo ŝiris la barelon!
  Post tio, kiel preni kaj ridi. Jes, ĉi tio aspektas ege amuza.
  Kaj ŝi ankaŭ volis, ke iu ulo karesu ŝiajn fortajn, muskolfortajn krurojn. Kaj ĝi estis bela, kiel kato.
  La gnomo finfine alvenis. Kaj la korbo jam estis plena. Ŝi venigis la nanon. Tre bela, sed malgranda knabino kun flugiloj aperis apud li.
  Ŝi skuis sian magian vergon, fajreroj elflugis el ĝi, kaj pepis:
  - Saluton, karulo!
  Albina kapjesis.
  - Saluton! Kaj kiu vi estas?
  La flugilhava knabino respondis:
  - Mi estas feino!
  La heroa knabino kapjesis.
  - Mi pensis tion! Do kiel pri Peter Pan ?
  La feino balancis la kapon.
  - Ne! Mi estas malsama! Sed ankaŭ tre forta, kaj mi povas doni al vi la kapablon flugi. Aŭ eterna juneco!
  Albina fajfis:
  - Eterna juneco estas bonega, sed kio pri la potenco super la mondo?
  La feino ridetis kaj respondis:
  - Kaj vi estos reĝino?
  La knabino korektis
  - Imperiestrino!
  La feino levis la ŝultrojn.
  - Estas malfacile atingi ĝin. Pli bone petu eternan junecon. Ĉi tio estas kion pli ol ĉio alia, pli ol potenco, virinoj volis ĉiam.
  Albina kapjesis.
  - Bone! De vi mi prenos eternan junecon. Kaj mi petos aliajn feinojn aŭ sorĉistojn pri potenco super la mondo!
  La feino svingis siajn flugilojn kaj komentis:
  - Vi devas ankoraŭ gajni eternan junecon. Ekzemple, kion vi povas fari?
  La knabino, fiere rektigante la dorson, diris:
  - Mi havas nigran zonon en Tekvondo! Kaj mi helpis al Vitalik fari verajn miraklojn.
  La feino kapjesis kun rideto, demandante:
  - Kion vi preferas, duelo kun glavoj, aŭ intelekta batalo?
  Albina levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - Por batali per glavoj, jen Kendo! Mi konas lin nur tiel, indulgante. Kvankam ŝi estas saĝa militisto. Kaj koste de inteligenteco, ne malsaĝulo! Do, preta por ambaŭ!
  La feino ridetis kaj komentis:
  - Kion pri batalo kun ansera ŝnuro ninja sur glavoj?
  La knabino gratis la supron de sia kapo kaj komentis:
  - Ninja-Goosebump, sonas iel minace! Ne tre pretas kontakti. Ĉu estas pli bone mezuri inteligentecon?
  Feino diris:
  - Kaj se kun Ŝinobo-anseroj ne sur glavoj, sed kun nudaj brakoj kaj kruroj?
  Albina kapjesis.
  - En batalo, mi estas besto! Tute preta batali, eĉ kun anseroŝtofo, se sen armiloj!
  La feino kun flugiloj kapjesis.
  - Venu, do batalu!
  Kaj la sorcistino svingis sian vergon. Kaj tre batalema Ŝinobo aperis antaŭ la knabino. Pli precize, li estis kapo pli malalta ol Albina laŭ grandeco. Kaj li vere aspektis kiel formiko, nur en masko. Kaj li tuj havas ses membrojn, en kiuj li tenas glavojn kaj ponardojn.
  Feino pepis:
  - Demetu vian armilon! Ni batalu per nudaj manoj!
  La Goosebump Ninja demetis siajn glavojn kaj ponardojn, rimarkante:
  - Estas maloportune iel por fama militisto batali kun nudpieda knabino!
  La feino konsente kapjesis.
  - Mi komprenas! Sed ĉi tiu knabino volas esti por ĉiam juna kaj bela. Kaj ĝuste tiel, nenio en ĉi tiu mondo, kaj en iu ajn alia, ne povas esti akirita. Do apud tio, ŝi devas venki vin kaj, kompreneble, respondi al tri demandoj.
  Albina diris kun indigno:
  - Kio, mi ankoraŭ devas respondi demandojn?
  La feino kapjesis kun rideto.
  - Certe! Sed finfine vi ne nur akiros eternan junecon, sed ankaŭ ... Se io estos fortranĉita de vi, tiam ĉio estos facile restarigita. Kaj neniu iam povas vundi vin. Kaj tio jam estas mojosa.
  Albina konsentis:
  - Jes bonega. Por ĉi tio, vi povas ŝviti.
  La flugilhava sorĉistino klarigis la regulojn de batalo:
  - Vi havos ses raŭndojn. Knokaŭto, kiel en klasika, profesia boksado. Kiam faligita, ĝis la arbitraciisto kalkulas, moviĝu al la angulo. En la okazaĵo ke neniu estas batita senkonscie en ses raŭndoj, venko estos determinita per punktoj.
  Goosebump Ninja rimarkis:
  - Tiam estas pli bone havi dek du raŭndojn samtempe, kiel la profesiuloj! Ni batalu vere kaj vere!
  La feino kapjesis.
  - Eble dek du! Sed mi esperas, ke estos knokaŭto!
  Kaj denove svingis sian magian vergon.
  Tuj estis ringo kun ŝnuroj, kaj la arbitraciisto - knabino en surŝnuro.
  Albina demetis sian kamparanan veston, por ke ĝi ne malhelpu la batalon.
  Post tio ŝi restis nur en unu bikino. Ŝiaj muskoloj estis videblaj nun tre bone. Ili estas tiel reliefigitaj, kaj la knabino mem estas bela, kaj rava blondulino.
  Ŝi, mi devas diri, estas ĝenerale simple nepensebla grandioza ĉarmo.
  Kaj la vizaĝo kaj, samtempe, tenera, preskaŭ infana, la knabino, sed kun kuraĝa mentono.
  Ambaŭ batalantoj riverencis unu al la alia. La gongo sonis kaj la signalo por komenci la batalon.
  Albina jam estis sofistika batalanto, kiu estis engaĝita pri luktosporto ekde la aĝo de tri. Kaj ŝi vidis, ke la malamiko estas malsupera laŭ alteco, kaj eĉ pli laŭ la longo de la membroj, nu, kion oni povas preni de formiko.
  Tamen, formikoj estas tre fortaj kaj lertaj insektoj. Kaj ili devus esti tenitaj malproksime.
  Kaj la knabino kun sia nuda piedo ŝarĝis la ninjan formikon en la stomakon. Kaj li, ricevinte baton, haltis. Poste li kuris al Albina.
  La heroa knabino renkontis lin per bato de sia nuda tibio. La insekta Ŝinobo estis kovrita per kitina ŝelo kaj, tial, la fortaj batoj de la edukita knabino preskaŭ ne efikis al li.
  Albina plurfoje haltigis la Ŝinoboan anseron per piedbatoj en la atako, kaj ankaŭ tenis triopon per siaj pugnoj en la kapo. Kaj ĝis nun ŝi ne lasis sin kapti.
  La unua raŭndo finiĝis, kaj ambaŭ kontraŭuloj iris al la anguloj.
  La feino ridetante rimarkis:
  - Io, kion vi lasis ŝin bati vin!?
  Ninja Goosebump respondis:
  - Mi nur rigardas ŝin!
  La gongo sonis, kaj denove la batalantoj komencis alproksimiĝi. Kaj tiam la anserkura ninja subite akcelis kaj piedbatis Albina en la bruston per siaj piedoj. La knabino forflugis de siaj piedoj. Ŝi falis sur la dorson, kaj ŝiaj nudaj kalkanoj ekbrilis en la aero.
  La arbitraciisto komencis kalkuli la frapadon. Albina tamen tuj eksaltis. Kaj kuris por resaniĝi kun furiozo. Ŝiaj nudaj, sunbrunaj, muskolaj kruroj turniĝis kiel helico.
  Sed la Ŝinobo de la anserkurado prenis ilin per siaj piedoj sur la blokon. Forpuŝitaj atakoj. Kaj tiam ĝi akre akcelis. Kaj denove liaj piedoj trafis la knabinon sur la stomakon kaj bruston. Lasante kontuziĝojn kaj abraziojn. Kaj poste kapbaton en la nazo. Kaj fluis laŭ la vizaĝo de Albina Juŝka. Kaj la knabino mem falis.
  La vero leviĝis, sed la juĝisto ankoraŭ komencis kalkuli la frapadon.
  Jes, la aferoj de Albina estis negravaj.
  La feino pepis, svingante sian magian vergon:
  - Bone faris la ninja de ansero! Vi kaptis la iniciaton!
  La ninja batalanto denove akcelis. Kaj denove terenbatis Albinan. Li trafis ŝin sufiĉe forte, kaj la knabino falis kaj saltis, kontraŭbatali.
  Goosebump Ninja siblis:
  - Ĉu vi estas ĉevaldorse, ĉu vi estas piede,
  Superĉampiono ...
  La koboldo trakuros vin,
  Ratyu miliona!
  Albina rapidis por resaniĝi, sed trovis fortajn blokojn. Kaj ŝia atako estis forpuŝita. Kaj la akra fino de la piedo trafis la knabinon sur la nudan plandon, kio kaŭzis ŝveliĝon de veziketo.
  La gongo sonis por fini la rondon.
  La knabino, lamante kaj ŝanceliĝante, retiriĝis al sia angulo. Jes, ŝi estis batata bone kaj forte.
  Albina falis sur seĝon. Kaj ŝi spiris peze. Hmmm , ŝi neniam havis tian kontraŭulon. Kaj la malamiko ne estas viro, sed Ŝinoboformiko. Kio estas tre serioza.
  Jen la gongo denove kaj nova rondo!
  Albina denove provas ricevi piedbatojn. Sed la malamiko, estante insekto, estas pli rapida ol homo. Kaj jen li denove trarompas per mallongaj piedoj, kaptas la knabinon je la nuda piedo kaj tiras ŝin, ĵetante ŝin kiel pupon.
  Albina ekstaras, sed denove forta bato sekvas ŝin ĝuste en la brusto. Kaj estas kontuzoj, la knabino falas.
  Li ekstaras kaj denove estas pugnobatita en la vizaĝon. Kaj ankaŭ tio estas dolora.
  Albina sentis kontuzon ŝveli sub ŝia okulo.Jes , la duelo montriĝis tre malfacila.
  La ninja testudo klare dominas kaj kondukas en punktoj. Kaj denove li akuzis la knabinon per bela vizaĝo.
  Albina falis, kaj la gongsignalo anoncis la finon de la rondo.
  La knabino laŭvorte rampis en sian angulon.
  La feino alflugis al ŝi kaj demandis:
  Ĉu vi komprenas kial vi perdas?
  Albina respondis ĝemante:
  Ĉar ĝi estas insekto!
  La feino kapjesis kaj demandis:
  - Ĉu vi volas fariĝi duoble pli rapida?
  La knabino konfirmis:
  - Kompreneble mi faras!
  La flugilhava knabino diris:
  - Respondu la demandon ĝuste. Kaj tiam vi estos vere bona!
  Albina respondis ridetante:
  - Nu, mi estas preta!
  Feino pepis:
  - Kial Dio havas multajn tagojn!?
  La heroa knabino larĝigis la okulojn kaj murmuris:
  - Nu kaj demando? Mi ne komprenis ĝian signifon.
  La feino decide diris:
  - Kaj vi ne bezonas kompreni la signifon. Vi nur prenu ĝin kaj respondu kiel vi povas kaj komprenas!
  Albina rikanis, kaj tiam, sentiĝante inspirita, diris:
  - Ĉar Dio povus fari multajn tagojn!
  La magia knabino kapjesis.
  - Bone farita! Ĉi-foje ŝi respondis ĝuste. Kaj via rapideco duobliĝis.
  La feino svingis sian magian vergon. Kaj, efektive, la muskoloj de Albina pleniĝis de fenomena forto.
  Kaj tiel ŝi iris en batalon. Kaj ŝiaj nudaj piedoj ekbrilis. Kaj tiam la bato falis en la stomakon de la anserkura ninja. Eĉ ŝi mem, la trejnita Albina, aprezis la rapidecon kaj forton per kiuj ĉi tiu bato estis traktita kaj la cerbokomocio kiu trapikis ŝin.
  Albina gruntis pro kolero:
  - Akiru faŝisman obuson,
  Kantu serenadon!
  Goosebump Ninja provis ataki ŝin. Sed nun la kruroj de Albina, kiuj fariĝis pli rapidaj, sukcesis renkonti lin. Kaj ili trafis la kitinan ŝelon.
  Estis klare, ke la anseroj estis malkomfortaj kun tiuj batoj, sed ili ne kaŭzis gravan damaĝon al li. Kaj la knabino batis, sed ŝi estis antaŭ la malamiko, kaj nun ŝi jam gvidis poentojn. Pli precize, ĉi tiu rondo restis por ŝi.
  En la fino, Albina eĉ faris malaltan piedbaton kaj terenbatis sian ekvivalenton.
  Ili disiĝis en la anguloj, kaj jam la Ŝinobo-anseroj aspektis ĉifitaj.
  La feino denove flugis al la heroa knabino kaj notis:
  "Nun vi fartas sufiĉe bone." Sed vi volas duobligi vian rapidon kaj forton denove?
  Albina kapjesis konsente.
  - Kompreneble mi faras! Kion oni faru?
  La magia knabino diris kun rideto:
  - Respondu ankoraŭ unu demandon.
  La heroa knabino memfide respondis:
  - Mi estas preta!
  La feino kukis:
  - Kial estas froste vintre, pinĉas la nazojn de infanoj!
  Albina ridetis kaj respondis:
  - Jen la demando! Sed ĝi estas sensenca kaj permesas multajn respondojn.
  La magia knabino respondis:
  - Kaj ĉi tio estas nur por humuro. Jen provu, donu la respondon sprite.
  La heroa knabino elsendis:
  "Ĉar estas malvarme vintre, ĝi pinĉas la nazon de la infanoj, ĉar ĝi ne estas sufiĉe aĝa por dehaki la nazon de la radikoj!"
  La feino kapjesis.
  - Jes . tio estas kalkulebla! Kaj via rapideco kaj forto nun denove duobliĝos.
  Kaj la magia knabino skuis sian magian vergon.
  Kaj Albina sentis novan, nekredeblan ekfluon de forto kaj energio.
  Ŝi kuris en la ringon kun kolero. Kaj saltis sur la Ŝinobo de anserobulo.
  Kaj ni batu lin. Kio ne estas bato, kvazaŭ batita per sledmartelo. Kaj la insektbatalanto komencis fali kaj fali tre forte.
  Albina batis la malamikon, kaj li falis kaj malfacile, sed ekstaris. Tamen la tuta rondo estis diktita de la knabino.
  Tiam ŝi fiere saltis reen en la angulon.
  La feino ridetante demandis:
  - Ĉu vi volas pli da duobliga rapideco kaj forto?
  Albina kapjesis.
  - BONE! Ni!
  La magia knabino denove demandis la enigmon:
  - De kio kaj kial, lupoj hurlas al la luno!
  Albina ridis kaj respondis memfide:
  - Lupoj hurlas ĉar ili ne povas manĝi la lunon!
  Feino diris kun rideto:
  - Vi vere estas geniulo. Mi pensas multon por esti inda!
  Kaj la magia knabino denove turnis sian magian vergon.
  Albina laŭvorte flugis supren en la aeron. Tiom nun ĝi fariĝis nekredebla forto kaj energio.
  Kaj tiel ŝi kuris ĉe la anserkura Ŝinobo. Kaj tiel ŝi movis lian nudan, rondan kalkanon al la mentono. Kaj la insektbatalanto falis en knokaŭton.
  La arbitraciisto kalkulis ĝis dek kaj anoncis:
  - La batalanto Albina venkis per knokaŭto! Bone farita!
  Ŝi levis la manon al la knabino.
  Albina kantis:
  - La knabino eĉ ne timas morton,
  Ŝia hordo timas neniun ...
  Virino heroe batalos kontraŭ la malamiko,
  Kaj eĉ mortante, li venkos!
  La feino solene anoncis:
  - Ĉar Albina venkis potencan batalanton kaj respondis ĝuste kaj, plej grave, sprite al ĉiuj tri enigmoj, ŝi ricevas eternan junecon kaj absolutan histan regeneradon.
  Kaj la magia knabino faris okon per magia vergo. Kaj tiam okazis miraklo, Albina akiris realan senmortecon.
  Kaj la heroa knabino kantis:
  Nenio sur la Tero pasas nerimarkita
  Kaj la forpasinta junulo estas ankoraŭ senmorta...
  Kiel junaj ni estis,
  Kiel sincere amata!
  La pintoj estis konkeritaj
  Por spite la ŝtormon de la sorto!
  . ĈAPITRO #11
  Baptopatrino Agripina, dume, aŭskultis freŝan raporton celantan kontroli la informojn de la karateko.
  La humoro de la mafiestro estis sufiĉe bona. Ŝi multe gajnis per la provizado de elektroniko el Ĉinio. Krome, ŝi sukcesis forŝiri asekuron por difektitaj saĝtelefonoj, iPhonoj kaj poŝtelefonoj.
  Do la mafio eĉ venkis el ciberatako . Plie, la datumoj en la komputilaj datumbazoj pri ĉiuj krimuloj forbrulis, kio ankaŭ ludas en la manojn de la mafio. Kaj estas pli facile eltiri viajn komplicojn el malliberejo.
  Do Agripina estis kontenta. Kvankam, la oficialaj aŭtoritatoj suspektis, ke tio ne estis ŝia manlaboro? Sed ĝis nun ŝi ne riskis malfermi fronton kontraŭ la mafio.
  Krome, la informoj de la batalanto, kiu kontrolis la informojn pri la ruĝa harpio, estis interesaj.
  Fighter Girl diris:
  - Ne estis viro en nigra masko kaj mantelo. Ŝi estis batita de nur knabeto, kiu aspektis ne pli ol dekdujara.
  Agripina ridis kaj rigardis la karatekanon nekredeme:
  - Kio? Ĉu vi seriozas?
  La knabino konfirmis:
  - Mi intervjuis dekduon da knaboj kaj knabinoj. Vere, la videoj de la batalo sur saĝtelefonoj ne estas konservitaj, sed komputila viruso ne povas forviŝi homan memoron!
  La blonda estro ridis kaj blekis.
  - Tio estas tiom malgranda talento! Do, ĉu la identeco de la knabo estis establita?
  La knabino kapjesis.
  - Delonge li estas en ĉi tiu sekcio. Lia nomo estas Vitalij Akulov. Ne ekzistas patronomo, ĉar li kreskis sen patro. Sed lia amatino Albina Korshunova estas kun li. Li ankaŭ estas fortega batalanto kaj nigra zono en karateo.
  Agripina demandis ridetante:
  - Ankaŭ knabineto?
  - Ne, ĝi estas granda. Kvankam, ili ambaŭ havas dek kvin jarojn. Ĝi estas eĉ amuza - granda knabino kaj malalta knabo , sed tre rapida kaj forta.
  Ina mafiestro rimarkis:
  - Oni devus transdoni ilin al mi.
  Pluraj ekstremistoj klakis siajn pafilojn:
  - Ĝi estos plenumita, ho bonege!
  Agripina subite ŝanĝis sian opinion:
  -Ne! Ne necesas. Pli bone estas aranĝi por ili sekretan, sed profesian gvatadon, kaj ekscii absolute ĉion. Poste raportu al mi. Intuicio diras al ni, ke ĉi tiuj tute ne estas ordinaraj adoleskantoj.
  La karateknabino kapjesis.
  - Jes tio pravas. La knabo ne tre bone studas, preterlasas lernejon, sed foje li mirigas per sia scio, kaj diris, ke la homaro devas esti savita.
  Agripina kapjesis.
  - Precipe. Kontrolu ĉi tiun paron zorge, kaj precipe la knabon. Nur nerimarkeble. Ĉu lia familia nomo estas Akulov? Ĉi tio, mi devas diri, estas tre simbola.
  Post tio, la mafiestro komencis doni novajn ordonojn. Kontroli la polpon prenis multe da tempo. Kaj ĉi tie, mi devas diri, ambaŭflanke la potenco estas tre granda, kaj la mafio kaj la mono.
  Kaj la oficiala registaro uzas la mafion por siaj propraj celoj. Precipe en la batalo kontraŭ la opozicio. Kelkfoje estas neatenditaj mortoj.
  Agripina estas faronta tridek sep jarojn. Kaj grandaj pafoj el la tuta mondo sekrete kolektiĝos por ŝia naskiĝtago. Ankaŭ la ministroj ĉeestos. Jes, ŝi estas la reĝino de la submondo en Rusio, kaj ŝia potenco ne povas esti precize mezurita. Kompreneble, tiuj, kiuj volas defii la tronon, estas plenaj - plenaj. Ŝi estas kaj juna kaj virino, kaj tre kruela. Kaj ĉi tie multaj maljunaj bofratoj kaj junaj aŭtoritatoj estas malfeliĉaj pri ŝi.
  Sed Agripina firme tenas potencon en siaj manoj. Sed ŝi tre interesiĝis pri ĉi tiu adoleskanto. Eble li estis implikita en ciberatako de senprecedencaj proporcioj.
  Vere, oni ne kredis, ke adoleskanto povus fari ion tian, sed Agripina mem, en sia adolesko, faris tion, kion plenkreskuloj ne povis fari. Do...
  Sed estas tro frue por tiri konkludojn. Aliaj havas problemojn. Precipe, kial ne aĉeti al si kelkajn Picasso-pentraĵojn. Ŝi amas kiam la bildoj estas ne-normaj kaj iom frenezaj. Jes, kaj Picasso estas konsiderata preskaŭ la plej bona artisto de ĉiuj tempoj kaj popoloj.
  Kvankam, iu eldiris, ke, eble, filineto pli bone desegnas.
  Cetere, Agripina ne volis mem naski la infanon kaj naski, kio difektas la figuron kaj doloras. Kaj ŝi elektis anstataŭan patrinon por si, ordigante ĝemelojn.
  Nature, la vira donacanto estis elektita kaj fizike kaj intelekte kiel eble plej talenta. Kaj la surogata patrino estis grava olimpika ĉampiono pri speciala dieto.
  Do Agripina havis paron: knabon kaj knabinon. Ili estas ankoraŭ malgrandaj, sed ili jam estas trejnitaj de specialaj Ŝinobo-mentoroj kaj instruitaj por mortigi kaj batali.
  La infanoj de la mafiestro devas fariĝi superhomaj kaj daŭrigi la laboron de sia patrino. Lasu ilin ĝis kvar jaroj nur. Kaj ili jam persone mortigis homojn, kaj ĉeestis dum torturo, kaj eĉ torturis sin.
  Jen paro da monstroj kreskantaj en Agripina. Ĉi tiu virino estas besto! Kaj ŝiaj infanoj estos superbuloj ...
  La baptopatrino de la mafio decidis iom amuziĝi. Ĝis nun, sufiĉe sendanĝera. Ŝi prenis vipon kaj komencis vipi du belajn, muskolfortajn adoleskulojn laŭvice sur la nuda dorso. Estas ankoraŭ nenio zorgi pri tio.
  Kvankam, la haŭto tuj krevis kaj sango verŝis. Jes, ŝi amas sangon.
  Kaj ĝi ŝaltas ŝin.
  Agripina eĉ trinkis sangon kune kun lakto por beboj. Sango estis drenita de fizike fortaj, sanaj adoleskaj knaboj, kaj foje malgrandaj infanoj. Agripina kredis ke ŝi estis tiel rejunigita.
  Jen ŝi estas tia vulpino , hiperharpia ! Ne necesas, kompreneble, mortigi, vi povas simple ĉerpi de ĉiuj. Krome, ofte trinki sangon malutilas al la sano. Ĝi ankaŭ enhavas diversajn enzimojn.
  Agripina kuŝiĝis sur la sofo, kaj du belaj junuloj komencis masaĝi ŝian dorson. Du pliaj belaj junuloj prenis siajn nudajn plandojn kaj piedojn.
  La juna virino ronronis pro plezuro. Kaj ĝis nun ŝi fartas tre bone. Kaj ŝi nomis siajn branĉojn. Ekzemple dum la dua jaro okazas milito inter Rusio kaj Ukrainio, kio estas granda tragedio kaj multe da sango. Kaj la mafio faras multe da mono per ĝi. Kaj, kompreneble, neniu volas pacon. Kaj la rusa mafio faras komercon pri tio, kaj la usona. Kiel oni diras: la mano lavas la manon. Kaj multaj aferoj turniĝas kaj liveras dum la milito.
  Krimklanoj ĉi tie gajnas tre kolosa mono, kaj ordinaraj homoj estas en perdo.
  Agripina pepis ridetante, montrante siajn tre grandajn dentojn:
  Faru monon, faru monon
  Forgesu pri malĝojo kaj maldiligento!
  Faru monon, faru monon
  La resto estas ĉio rubo!
  La resto estas ĉio rubo!
  La juna virino ridetis. Ŝi rememoris unu el siaj heroaĵoj. Kiam ŝi rabis la loĝejon, kaj tiam ŝi forgesis kunporti gantojn. Ekkomprenante ke ŝi lasis multajn el siaj presaĵoj, Agripina prenis kaj malfermis ĉiujn gasajn kranojn, kaj poste ekbrulis. Duono de la naŭetaĝa konstruaĵo forbrulis. Tri homoj estis mortigitaj, pli ol dek ricevis severajn brulvundojn.
  Tiel ŝi kovris siajn spurojn en barbare maniero. Kaj mortigante homojn, ŝi spertis eksciton kaj plezuron. Ŝi tiel ĝuis kaŭzi doloron. Precipe belaj knaboj. Precipe, rompante iliajn piedfingrojn. Kvankam ĝi estas kruela. Vere, tiam la ostoj kreskas kune, sed la fingrobazartikoj longe doloras.
  Kaj ĝenerale, perforto altiris Agripina. Kio pri pli altaj potencoj?
  Ŝi kredis ke pli altaj potencoj amas ŝin, kaj amas malbonon. Kaj ŝi ne kredis je la Biblio, kaj konsideris ĝin fabelo por malsaĝuloj, sur kiu oni faras monon kaj politikon.
  Efektive, se ekzistas Dio, tiam li plej verŝajne amas malbonon kaj detruon.
  Rigardu la historion de la homaro. Kruelaj kaj sangaj regantoj estis, kiel regulo, pli sukcesaj. Ekzemple, Ĝingis-Ĥano, la plej sukcesa reganto kaj konkerinto de ĉiuj tempoj kaj popoloj, estis tre kruela, sed samtempe li sciis nek legi nek skribi. Ankaŭ Tamerlano estas ege kruela, kaj eĉ konstruis turon de cent mil distranĉitaj kapoj. La plej sukcesa konkerinto en la Otomana Regno, S Elim, ankaŭ estis distingita per ekstrema sangavido kaj krueleco. Do en Rusujo la plej kruelaj caroj: Ivano la Terura, Petro la Granda, Josif Stalin estis la plej kruelaj. Kiel diris Batu Khan , li estas granda reganto kaj devas esti kruela.
  Hitler ankaŭ estis kruela, kiu atingis konsiderindan sukceson en la komenca stadio de sia regado.
  Jes, kaj Napoleono Bonaparte tute ne estas modelo de homaro. Ŝajnas, ke Ekaterina Vtoraya ne estis konsiderata kruela, sed ŝi estis malĉastino. Kaj Petro la Granda persone dehakis la kapojn de pafarkistoj kaj torturitaj homoj.
  Kaj ĝenerale, kiu el la granduloj ne estis kruela? Magomed, ekzemple, kaptinte la urbon, ordonis mortigi sescent judojn. Kaj liaj posteuloj batalis eĉ pli kruelaj kaj sangaj militoj. Eĉ Jesuo Kristo diris:
  Mi alportis ne pacon, sed glavon! Kaj iuj el liaj deklaroj ŝatis citi la inkviziciistojn. Ekzemple: - Iu ne estas kun Mi, tiu estas kontraŭ Mi. Do ĉiuj sangis. Eble nur unu Budho estis viro de vera bonkoreco kaj kontraŭulo de perforto, kaj ne pretendis esti ekskluziva.
  Agripina do sincere kredis, ke necesas montri kruelecon kaj esti senkompata al malamikoj, kaj ankaŭ al amikoj. Eblas, ke Stalin finiĝis en la Dudeka Kongreso ĉar li ne sukcesis ĝustatempe pafi la malnovan teamon.
  Agripina ridetis. Kaj ŝi pinĉis la junulon por la krizhelpa gazetaro. Li riverencis kaj diris:
  - Dankon, sinjorino!
  Tiam ŝi rememoris kaj demandis la sekretarion:
  - Kaj tiu knabo, kiun mi premiis al la unua promenanto, jam estas en malliberejo, aŭ kio?
  La sekretario kapjesis.
  Jes, li jam estas arestita. Kiom aĝon oni donu al li?
  Agripina demandis:
  - Kiom li aĝas?
  La sekretario respondis:
  - Dek kvar!
  Agripina murmuris:
  - Tri jaroj de juna kolonio sufiĉos al li. Oni respektu lin.
  La sekretario kapjesis.
  - Jes, li estas forta knabo kaj scias defendi sin. Kaj li havas specialan tatuon, kiu certigos respekton kaj aŭtoritaton.
  La juna virino sincere deklaris:
  - Mi estas ankoraŭ tre afabla. Donis tian komencon al krima kariero. Sed ĉi tiu knabo devas labori. Transdonu lin al mi vespere, li amuzu min pro bonfaro.
  La sekretario kapjesis.
  - Aŭskultu, bonege!
  Agripina kantis ironie:
  Rusa mafio, kion vi faris
  Rusa mafio, vi ruinigis min!
  Rusa mafio, jarcento iras al lernejo,
  Bona en la sovaĝejo, malfacile en la zono!
  Kaj la juna virino postulis pli da nigra ĉasaĵo kaj hepato de puffiŝo. Ĉi tio estas tia japana venena fiŝo. Kaj ŝia hepato estas tre altnivela bongustaĵo, kvankam la plej venena parto.
  Agripina vokis la knabinojn. Tiuj alvenis al la okuloj de la granda krimreĝino.
  La estro de la mafio grumblis:
  - Dancu kaj kantu!
  La knabinoj komencis danci, kantante:
  La mondo de la fabeloj povas esti malbona
  Post ĉio, magio ankaŭ estas duvizaĝa!
  Ĉio ŝajnas esti bona juna
  Mi volas la veron, vivu en honoro fame!
  
  Sed ie trolo teksas reton,
  Malica ghoulo metas kaptilojn!
  Ni iras longan promenadon
  Ili atendas ke ni estu provitaj, ne ludiloj!
  
  Eble la musko estas terure pika,
  Nu, lilio anstataŭ kaptilo!
  Sango ploregante larmojn el la nuboj,
  Anstataŭ la luno, la klingoj brilas kiel korsaro!
  
  Sed mia amiko, bela elfo,
  La bukloj de amiko brilas per oro!
  La feino diris - knabo, ne drivu ,
  Kaj etendis tenerajn manojn!
  
  Donis al la elfa amiko lecionon pri glavo,
  Lunge, resalto, variaj pozoj!
  Por ke la trunko de vivo en malbono ne ŝrumpas,
  Vi donu al la sorĉistino du rozojn!
  
  La nana forĝisto forĝis sabron,
  Li diras al mi, ridetante kun rideto;
  Ĉu vi volas gloran finon en la batalo,
  Necesas amikiĝi kun fizika kulturo arde!
  
  Kunfandis kvardek fluojn en trejnado,
  Kaj, fine, damaska ŝtalo fariĝis al mi obeema!
  Vi unue tranĉas el la arbo de nodoj,
  Nu, tiam vi fariĝos nobla militisto!
  
  Jen la batalo, mi estas kun la elfoj,
  Troloj, kaj demoloj muĝas kun ili!
  Sed por mi la armeo estas familio,
  Kaj ne estas deziro eskapi en batalo!
  
  Mi memoras la movojn, la ĵetadon de la klingo,
  La malbona demonio sufokis purpure !
  Ni donis al la estaĵoj fortan klingon,
  Ni konstruos mondon, puran kaj novan!
  La knabinoj kantis tre bele kaj kun sento. Agripina tamen ne estis kontenta. Ŝajnis al ŝi, ke estas malmulte da dramo, kaj ŝi firme ordonis:
  - Karbo sub iliaj piedoj!
  Tuj aperis junaj viroj kun korboj. Ili havis brulantajn flamojn.
  Ili sciis, ke la kruela Agripina ŝatas friti nudajn plandojn de knabinoj.
  Kaj ni ĵetu sub la piedojn de la knabinoj, kiuj iris sen ŝuoj, ĉar estas malpli da bruo, kaj estas pli oportune friti la kalkanojn.
  La knabinoj paŝis sur siajn nudajn plandojn kaj kriegis, sed daŭre dancis.
  Agripina rimarkis ridetante:
  - Tion mi ne ŝatis en la filmo "Trezorinsulo", ke la kajutistino neniam fritigis siajn kalkanojn. Kaj ĝi ankaŭ estus vere amuza.
  Jes, la odoro de bruligita haŭto estas tre apetitiga. Precipe se ĝi estas la delikata haŭto de junaj, belaj, sanaj knabinoj. Ĉi tio estas nur adorinda.
  Agripina kantis:
  La langoj de la fajro lekas niajn kalkanojn,
  Kial ĝi estas tiel malŝatata de la netuŝebluloj...
  Laboristoj de tranĉilo kaj hakilo
  Romantikuloj de la ĉefa vojo!
  Kaj denove li prenos kaj ridos. Jes, ŝi havas feliĉan vivon. Mi memoras, ke iel la instruisto donis al ŝi malbonŝancon pro ŝia konduto. Agripina najlis por tio siajn manojn kaj piedojn al kverka pordo. Kaj tiam ŝi bruligis ĉiujn harojn sur la kapo de la virino.
  Jes, ŝi estis tia lernejanino. Nur blanka diablo! Estas la Diablo kun majuskla litero!
  Ne mirinde la krimaj aŭtoritatoj de Rusio, kaj kelkaj landoj de la mondo, obeis ŝin.
  Kiu volas esti asociita kun tia afero. Precipe se la registaro timas ĝin. Tempoj estis malfacilaj kiam ŝi estis infano. Kaj estas kvazaŭ ŝi naskiĝis por la submondo.
  Kaj li amas mortigi, kaj eĉ pli moki kaj turmenti. Kiel, ekzemple, ŝi turmentis knabinojn kaptitojn en junula kolonio , same kiel virajn gardistojn se ili ne donis artikojn.
  Jes, ŝi amis montri sian potencon. Kaj stultigu homojn.
  Jen unu bela kaptitino knabino kiu estis tro sendependa.
  Agripina gutis kloridacidon sur ŝiajn nudajn, knabinecajn plandojn. Kaj ĝi doloras multe.
  Jes, kiel la baptopatrino de la mafio, nenio povas halti. Ĉu tio estas kuglo de kaŝpafisto. Jes, kaj pafis al Agripina, kaj pli ol unu fojon. Sed, bedaŭrinde, ĉio for!
  Tamen, kiu el la mafiestroj estis homama? Krimo estas krimo.
  Agripina eligis plurajn pliajn ordojn de diversaj specoj. Poste mi rigardis mallongan resumon de la novaĵo. La Ŝtata Dumao diskutis pri ciberatako . Kaj postulis sangon kaj militon. Kaj denove, ĉi tiuj leĝoj, kiam ili trudas punojn, estas nenie alie por iri. Estas ankaŭ surprize, ke la nombro da kaptitoj malpliiĝas. Kvankam ne, ĝi komencis kreski. Kaj la situacio en la lando plimalboniĝas.
  Alia novaĵo: talibana atako kontraŭ rusaj trupoj en Taĝikio. Ja tie delonge estis atendataj provokoj. La talibano komprenas, ke se ili atakas Rusion, nur kiam ŝiaj manoj estas ligitaj. Kaj ĉi tie, ankaŭ estas ciberatako , kiu montris alian malforton de la aŭtoritatoj.
  Venontjare, en marto, la prezidantaj elektoj en Rusio. Agripina pensis, kial ŝi mem ne batalu por la seĝo de la efektiva reĝo? Juna kaj energia mafiestro povus ludi la rolon de alia savanto.
  Kaj nun en Rusio, fakte, la problemoj en la ekonomio plimalboniĝis, kaj Kaŭkazo denove agitiĝas, kaj la prezo de petrolo kaj gaso malaltiĝas. Jes, kaj Ĉinio ne plu kontraŭas revizii la limojn kun Rusio. Kiel, vi infanoj ne havas elirejon, sed vi jam havas multe da tero, venu, dividu ĝin.
  Kaj plej grave, la situacio pli kaj pli malboniĝas ĉiumonate. Kvazaŭ la potencoj de la infero vekiĝis.
  Agripina bone konis la historion de la tuta mondo. Estas ia preskaŭ fizika kaj mita forto, kiu disbatas ĉiujn imperiojn. Rigardu la historion - ĉiuj imperioj, sen iuj esceptoj, estis detruitaj. Inkluzive de la gigantaj britoj, hispanaj, portugaloj, kaj antaŭ tio la Romia Imperio. Kiel la potenco de Aleksandro la Granda, kaj la persa regno, kaj la araba Kalifujo kolapsis. La Otomana Regno ankaŭ kolapsis, kaj ne nur ĝi, kompreneble. La plej granda imperio de la mongoloj, gvidata de Ĝingis-Ĥano, kolapsis en forgeson.
  Unue dividita en plurajn partojn.
  Kaj la imperio de Tamerlano ĉesis ekzisti preskaŭ tuj post la morto de ĉi tiu komandanto. Kaj estas multaj tiaj ekzemploj .
  La Rusa Imperio ne estis escepto. Unue, ĝi estis disbatita sub Nikolao la 2-a , pro kio la kontrolsistemo estis ŝanĝita. Tiam sub Gorbaĉov.
  Kaj ĉi tiuj estas la du plej katastrofoj de la rusa imperio. Kaj nun rapide alproksimiĝas la tria kolapso, en kiu Rusio povas esti reduktita al la grandeco de la Moskva princlando.
  Kaj nur tia forta, juna kaj agresema virino kiel Agripina povas savi la imperion. Kaj la ceteraj estas ĉiuj malfortuloj , kaj laŭvorte kaj figure.
  Estas tempo por ŝanĝi reĝojn. Alie estos tre malfrue. Agripina pensis, ke ŝi eble venkis. Kvankam, nuntempe ĝi estas malmulte konata de la homoj. Fakte, ĉiaj spektakloj kaj malmultekostaj artistoj ne estas por ŝi. Ŝi estas kvara . nevidebla , nevidebla, sed samtempe reala potenco. Kaj ĝi povas turni montojn kaj kolojn.
  Krome, la nombro da konkurantoj estas malgranda kaj rapide malpliiĝas.
  La plej grava, kiu jam estas sur la trono, maljuniĝis, kadukiĝis kaj perdis la fidon kaj amon de la homoj. La ceteraj estas eĉ pli malfortaj kaj pli malbonaj.
  Iuj estas en malliberejo, aliaj ricevis eksterlandan civitanecon, kaj kelkaj jam estas tro maljunaj por postuli multon.
  Kaj novaj, junaj steloj ne estas videblaj. Estas malpli ol unu jaro antaŭ la prezidant-elektoj, kaj en la socio kaj en la amaskomunikiloj ili iel eĉ ne estas diskutataj. Apatio regas, nekredemo ke ĝi pliboniĝos, kaj ia dormema humoro. Samtempe , estas ankaŭ kaŝita soifo je ŝanĝo en la socio. Kaj sopiro al libereco.
  Kaj kiu estas Agripina? Ŝi estas la plej granda bandito! Kaj ĉar ŝi estas bandito de banditoj, tiam ŝi ankaŭ havas nelacigeblan avidon al libereco.
  Kiel oni diras, portreto de diktatoro kaj ribelulo. Kaj tiam, kaj samtempe, ambaŭ.
  Kiel, precipe, Stenka Razin, kiu estis samtempe ribelulo, kaj samtempe, povus, en okazo de venko, fariĝi sanga despoto. Aŭ eble Stenka Razin fariĝus granda konkerinto.
  Ĉi tie, fakte, ajna opcio eblas.
  Agripina ŝatis Stenka Razin. Kaj ŝi eĉ ordonis fari al li monumenton sur la Dono.
  Eblus ankaŭ starigi al si monumentojn. Ja ŝi estas virino kun granda imago, kaj iel la terminatoro ne estas vidata kaj neaŭdita.
  Eĉ generaloj tremas antaŭ ŝi.
  Ŝi povas bone kapti la ministron aŭ la urbestron je la nazo per siaj fingroj kaj premi ĝin tiel ke ĝi montriĝas esti drenilo. Kaj li nur gruntos kaj petos pardonon.
  Sed tamen, ŝia potenco ne estas absoluta kaj nevidebla. En Moskvo estas nur onidiroj pri monstra blanka diablo. Kaj ŝi volis, ke ŝiaj portretoj pendu ĉie, kaj homoj falis sur la genuojn. Kaj kisis la presaĵojn de ŝiaj plandumoj.
  La juna ina estro kantis:
  - Por ke ĉiuj tremigu!
  Por ke ĉiuj tremi!
  Esti respektata!
  Ĉi tie, ekzemple, miloj da infanoj promenas ĉirkaŭ Moskvo kun ŝiaj portretoj, kaj kantas kantojn pri la sprita ŝi-diablo.
  Aŭ eble eĉ establi vian propran religion? Ekzemple, kvazaŭ Agripina estus korpa enkorpiĝo de la Kreinto de la Universo? Kio estus mojosa. Kaj la scienco igus ŝin senmorta.
  Kaj nun imagu la potencon super la planedo Tero. Flugo al la Luno, kie ŝia portreto estas pentrita kun farboj. Ĉi tiu, en koloro, kaj tre hela, kapabla de krevigi la tegmenton de frenezuloj.
  Kaj poste al Marso. Kaj al ĉiuj planedoj de la sunsistemo senescepte. Kaj poste flugante al la steloj. Konstruante spacan imperion, kaj la stelŝipoj estas tiel grandegaj, la grandeco de tuta Jupitero, kio estis tre mojosa, kaj kiel infero.
  Kaj komikaj bataloj. Kiam duiliono da stelŝipoj unuflanke, kaj duiliono aliflanke. Kaj individuaj flagŝipoj portas miliardojn da kanonoj kapablaj forigi tutan stelsistemon per unu salvo.
  Tiam ŝi Agripina skuis sian fortan, muskolfortan korpon kaj entuziasme kantis:
  Reĝino de rokenrolo
  Reĝino de rokenrolo - mi ne revas esti Reĝino de la ekrano Reĝino de la ekrano - mi ne volas esti
  nuda, rondaj kalkanoj.
  Refreno:
  
  Mi ne disimulos Mi volas regi, Sed mi ne rustas per maŝino ,
  Sed per tuta potenco !
  Agripina ankaŭ gaje kaj energie imitis en sia gaja stilo: En la nuboj de knabinaj sonĝoj mi ne plu flugas
  Bela reĝino ne estos elektita nun
  Mi fariĝos nur reĝino Mi fariĝos nur reĝino - mi pensas ĉi tion Atamanche en nia tempo.
  Kaj denove la ceteraj knabinoj komencis salti kaj frapdanci per la nudaj piedoj, kantante
  Mi ne disfamos
  , mi volas regi , Sed mi rustiĝas ne per maŝino ,
  sed per tuta potenco !
  Post tia kanto, kaj fakte, tia palpebla kaj unika energio manifestiĝas en vi.
  Agripina prenis la ponardon sur siaj nudaj piedfingroj kaj ĵetis ĝin akre. Ŝi trafis la junulon en la kruron, kaj kun tia forto, ke ŝi laŭvorte najlis ĝin al la kverka muro.
  La knabo kriegis pro doloro.
  Agripina ridante kantis:
  Ni ne volas vivi alimaniere
  Ni ne volas vivi alimaniere!
  Ni marŝas sur la rando! Ni marŝas sur la rando!
  Ni marŝas laŭ la rando de nia naskiĝlando!
  Post tio, la ĉefo saltis al la vundita adoleskanto kaj frapis lin per sia kapo en la vizaĝon.
  La knabo perdis la konscion kaj eksilentis.
  Agripina kolere grumblis:
  - Ĵetu ĝin al krokodila manĝaĵo!
  La junulo estis deŝirita de la muro kaj trenita al la zoo, kie loĝis predantaj estaĵoj. Kaj krokodiloj, kaj aliaj specoj de vivantaj estaĵoj.
  La baptopatrino kantis:
  - Bone, bone
  Montris forton!
  Amikiĝi kun ŝi estas kiel ludi kun krokodilo!
  La ina mafiestro estis en tre batalema humoro.
  Ŝi volis batali vere!
  Kaj ŝi prenis kaj frapis la rubujon. Ŝi flugis supren kaj terenbatis tri knabojn kaj knabinon samtempe.
  Ili tuj trafis, kiel kegloj el pilko ĵetita de lerta mano.
  Agripina siblis:
  Neniu kompato, neniu kompato, neniu kompato por la malamiko
  Mi tranĉis ĉiujn knabojn kaj knabinojn en pizoj
  enplantaĵojn en sia lango , kio permesis al ŝi liberigi venenon se io okazis.
  Kaj mortigu iun ajn homon per kiso.
  Agripina opiniis ke se ŝi estus elektita prezidanto de Rusio, ŝi ŝanĝus la konstitucion kaj estus kronita, establante monarkion.
  Kaj ĝi estos multe pli malvarmeta kaj pli bona. Kaj ŝia krono estos la plej granda kaj plej multekosta en la mondo.
  Kaj estos tiom multe da diversaj specoj de diamantoj kaj juvelaĵoj sur ĝi. Tutaj aroj de ĉio. Ŝi ŝtelos la kronon de la brita reĝo. Kaj aliaj
  ankaŭ monarĥioj. Ĉi tie en Hispanio estas, ekzemple, reĝo. Cetere, estas dek unu monarkioj en Eŭropo, kaj nur tri en Afriko. Kaj tio ankaŭ diras ion.
  Ŝi havas infanojn, do estas iu por translokigi la tronon. Kaj ŝi povas, se io ajn, turni la tutan mondon. Ĉar la mafio estas potenco!
  Agripina prenis ĝin kaj, sen pripensi dufoje, kaptis la metalan pilkon per la nudaj piedfingroj. Ŝi vere volis elpiki unu el la okuloj de la servistaj knaboj.
  Ŝi jam svingiĝis, sed ŝanĝis sian opinion. Fakte, malbeligi unu el la belaj adoleskantoj estas iel. Sen okulo, la vizaĝoj estas malbonaj, kaj eble estus pli bone preni kaj mortigi.
  Agripina prenis ĝin kaj kantis:
  La malbona montgrimpanto rampas super la rokoj,
  Ĵetu napalmon al li...
  Vi ne ŝparas ilin
  Ekstermu ĉiujn bastardojn
  Kiel disbati cimojn!
  Batu kiel blatoj!
  Kaj la baptopatrino de la mafio, tute freneza, prenis vipon kaj svingis ĝin per fajfo tra la aero. Unue ŝi batis la serviston, kaj poste la adoleskulinon, kaj muĝis:
  - Mi venkos homojn, mi venkos homojn,
  Kaj batu la sitelojn!
  Ni estas malbonaj rabistoj!
  Bang Bang! Kaj vi estas morta!
  Mortinta! Mortinta!
  . ĈAPITRO #12
  La knabo kaj la knabino multe laboris en la laboratorio. Ĉi-foje ili estis premataj por tempo. Kaj Vitalik trovis sin en pozicio kie vi laŭvorte: trafas aŭ maltrafas.
  Fakte, ŝajnas esti pli malbona ol iam ajn. La polico kaj la FSB, kompreneble, estas ŝokitaj de la superpova ciberatako, kaj ĝis nun ili ne serĉas ian ĉikanan knabon, kiu disigis tutan homamason kaj polican taĉmenton.
  Sed tamen, la esploro sendube daŭros. Kaj eble ili komprenos, ke la amaso disiĝis ne hazarde. Kaj tiam ili sidos sur la vosto. Vere, dum ili antaŭe pensas pri tio, la tempo pasos.
  Novaj videokameraoj kaj diversaj elektronikaj aparatoj estis alportitaj el Ĉinio, kaj ili estas haste instalitaj en Moskvo kaj aliaj urboj. Eĉ la dolaro kaj juano altiĝis en komerco.
  Kaj ĝenerale, ŝanĝoj kreiĝas en la socio. Multaj ne fidas la aŭtoritatojn kaj volas, ke aferoj estu malsamaj.
  Cetere, jam estas fino de majo, kaj lernejaj klasoj finiĝas. Mi devus komenci ekzameni. Sed ĉi tio estas problemo: Vitalik kaj Albina estas okupataj en sia laboratorio kaj sekrete prepariĝas por kapti potencon super la mondo. Kio, kompreneble, estas multe pli grava ol io alia.
  Albina rimarkis:
  -Se ni ne aperos por la ekzamenoj, tio povus veki nenecesan suspekton.
  La knaba geniulo, daŭre trompi en la plej kompleksaj skemoj, logike respondis:
  - Salti ekzamenojn por moderna lernejo tute ne estas sensencaĵo.
  Precipe por iu kiel mi!
  La heroa knabino kapjesis.
  - Ĉi tio estas, kompreneble, vera. Sed ĉiuokaze, mi havas kelkajn interesajn ideojn pri kiel eviti problemojn.
  Vitalik respondis severe:
  - Necesas krei dissendilon, kiu donus ordonojn al la homa cerbo sur hipermallongaj ondoj. Kaj ne nur, kompreneble, homa. Jen, mi jam faris ion. Dum malgranda en grandeco kaj potenco. Ni provu ĝin ĉe katoj.
  Albina kukis:
  - Aŭ eble publike?
  Vitalik diris:
  - Eble publike. Sed finfine eĉ hundo kaj kato estis la unuaj senditaj en la kosmon! Atendu ankoraŭ du horojn, mi finos la aranĝon kaj ni iros eksteren. Kaj ni vidu ĉu la hiper-mallonga ondo, telepatia kanono funkcias . Mi mem donos ordonojn, per la potenco de mia penso!
  La heroa knabino ridis.
  - Per la potenco de penso? Ĉi tio estos tre interesa. Ĉu vi entute havas pensojn?
  La genia knabo kantis:
  Miaj pensoj estas miaj ĉevaloj
  Kiel ventego ili portas min en batalon...
  Vi rapidas rapide
  Kaj ne rekonas la bridon,
  Dio kun mi!
  Albina ridis.
  "Sed vi ne kredas je Dio!"
  Vitalik kapjesis.
  - Mi ne kredas je la Biblio!
  La heroa knabino kapjesis.
  - Ankaŭ mi ne ŝatas la Biblion. Ŝi kunpremas la menson. Precipe, la instruo, ke la Tero kaj ĉio sur ĝi brulos, ne inspiras optimismon. Precipe nun, kiam efektive okazas hibrida tria mondmilito. Kaj ĉi tie, ja, ĉi tiu Biblio povas graki problemojn!
  La knabo, kiu ne ŝatis ŝuojn, kolere frapis sian nudan piedon tiel, ke la kaheloj tintis:
  - Cetere , mi devas kapti la potencon super la mondo kaj savi la homaron! Ne pro via vanteco, sed pro la vivo sur la Tero!
  Albina ridetis.
  - Diktisto-savanto!?
  Vitalik respondis ridetante:
  - Prefere amema, pli maljuna frato. Ni devas helpi homojn pliboniĝi, kaj vivi en paco kaj amo. Por ke ili ne malŝparu siajn fortojn, vivrimedojn en konflikto unu kun la alia kaj masakro .
  La knabino rimarkis ridetante, montrante la dentojn:
  - Por savi la homaron
  Kristo supreniris al la kruco...
  Por preni nin el la abismo
  La Eternulo malsupreniris el la cxielo!
  Vitalik vigle kapjesis.
  - Jes, kompreneble, ĝi estas bonega, ununura potenco super la planedo kun la perspektivo de stela ekspansio.
  La knabo per siaj nudaj fingroj, siaj infanecaj, sed tre fortaj kruroj, klinis kvinkopekan moneron kaj daŭrigis sian penson:
  - Sed por profiti la homaron, oni devas supreniri sur la tronon, kaj ne pendi sur la kruco. Cetere, mi ne komprenas Jesuon, se li havas la tutan potencon sur la Tero kaj la Ĉielo, kial do tiom da problemoj kaj malbono sur la Tero?
  Se Dio permesas suferon kaj malbonon, tiam kia Dio li estas post tio! Ĉiu respondeca reganto estas simple devigita zorgi pri la bonfarto de la homoj kaj regatoj. Alie, li devas esti delokigita kaj pendigita! Tio estas, eĉ se vi ne haltigas, tiam ĉiukaze ŝanĝu ĝin al respondeca persono, kiu ne retiriĝas de solvi la problemojn de la homaro.
  Albina vigle kapjesis.
  - Kun ĉi tio mi konsentas! Dio devas alporti ordon al la universo. Aŭ donu vian potencon al iu pli inda!
  Post tio, la heroa knabino rigardis la plej novajn novaĵojn en Interreto.
  La longe atendita invado de la talibano en Taĝikio komenciĝis. Kompreneble, ili kaptas la momenton, kiam la registaro malfortiĝis kaj Rusio ŝanceliĝis.
  Grandaj fortoj donis baton al Taĝikio. La talibanoj estas multnombraj kaj ili havas multajn junulojn. Kaj la taĝika armeo preskaŭ ne ofertis reziston, ĉu forkurante, ĉu kapitulacante, aŭ eĉ transirante al la flanko de la talibano.
  Mujahideen, samtempe, estis centoj da miloj. Kaj ili laŭvorte disbatis siajn poziciojn, kvankam rusa aviado provis bati ilin.
  Inter la rusoj jam estas la unuaj perdoj, kaj eĉ kaptitoj. Kvankam , la aŭtoritatoj ankoraŭ ne oficiale konfirmis tion. Ĉi tio estas la ĉefa novaĵo ĝis nun.
  Jes, kaj en Moskvo en la aŭtuno urbestraj elektoj estu okazigitaj. Kaj la humoro de moskvanoj por ŝanĝo. Mi tedas vidi la malnovan registaron. Krome, la vivo ne pliboniĝas. Kaj kiom longe sidos unu sama urbestro.
  Jes, kaj kun kvarantenaj mezuroj, la iama urbestro de homoj, specife, ricevis ĝin.
  Ĉio ĉi estas vera, kompreneble. Sed la aŭtoritatoj ne permesas al seriozaj kandidatoj partopreni en la elektoj. Nur reprezentanto de la komunistoj estas pli-malpli konata persono, kaj havas ian rimedon.
  Eble ĉi-foje, unuafoje ekde 1991, urbestro el la opozicio povas aperi en Moskvo.
  Ankaŭ estas pli kaj pli da pafado, bruo kaj protestoj en Kaŭkazo. La separistoj ekpaŝis. Kaj estas klare, ke tio ja estas tre serioza.
  La imperio komencis ŝanceliĝi. Albina pensis, ke la potenco de juna geniulo kun tiaj superhomaj kapabloj super la mondo estus granda bonaĵo en mondo de totala kaoso. Kaj ke ducent landoj en la tuta mondo jam estas klara troo. Pli precize, eĉ dek landoj en la mondo estas jam tro multaj.
  Eĉ du imperioj sur la tuta terglobo sufiĉas por, tiukaze, la planedo forbrulis en nuklea milito.
  Kaj se Irano akiros nukleajn armilojn, tiam eksplodiloj flugos al Moskvo multe pli rapide ol al Vaŝingtono.
  La mondo estas en kaoso, kaj kaoso, kaj estas pli kaj pli da militoj. Kaj ĉio minacas ekflami kun nova, furioza forto.
  Jes, kaj do ĝi jam flamas kaj akiras impeton.
  Vitalik estas adoleskanto de tia nivelo de kapablo inventi ke Tesla ankaŭ cedas al li. Krome, kvankam Tesla vivis sufiĉe longe, lia reala reveno pro malkovroj estis malgranda. Kaj ĝi ne vere solvis iujn el la problemoj. Eĉ en la milita sfero, Tesla ne aparte montris sin. Do kial Tesla estas altigita, krome, nun, kaj ne dum sia vivo?
  La unuigita potenco super la planedo Tero estas la savo de la homaro. Pli aŭ malpli frue, finfine, iu malvastmensa reganto, aŭ religia fanatikulo uzos nukleajn armilojn. Kaj tiam la homaro mortos.
  Albin kantis ĝemante:
  La tero vidos sian lastan tagiĝon
  Malvarma mallumo por ĉiam blokos la lumon de la suno!
  Potenca bato, kaj ne ekzistas vivo!
  Jen novaj datumoj de Taĝikio, tamen neoficialaj, ke la talibano efektive ĉirkaŭis la rusan bazon, kaj furioza batalado okazas. Ŝajnas, ke eĉ generalo de la rusa armeo estis mortigita. Sed ĉi tio denove diras, ke la lando bezonas savanton. Kaj ke la malnova potenco malnoviĝis! Kaj ke juna geniulo, talenta kaj ĉiopova kiel komika heroo, savos la tutan Teron.
  Kaj ĉiuj nacioj, landoj, popoloj, formacioj kaj sindikatoj kunfandiĝos en lia amanta pugno, kaj venos mondpaco!
  Cetere, male al Stalin, neniu devos esti pafmortigita aŭ malliberigita, ĉiuj obeos la novan gvidanton senkontesta kaj ĝoje!
  Tiam estos perfekta ordo sur la planedo Tero, estos paco, prospero, krimo, terorismo, militoj, maltrankvilo malaperos, malliberejoj fariĝos nenecesaj. Kaj tiam, sub la gvido de la juna geniulo Vitalij, kuracistoj venkos ĉiujn malsanojn, kaj agronomoj venkos malsaton. Kaj homoj flugos por konkeri aliajn stelojn kaj galaksiojn.
  Jen la pensoj rondirantaj en la kapo de Albina. Kaj ŝi helpis al Vitalik desegni la armilon, kiu laŭsupoze alportis feliĉon kaj prosperon al la homaro, kaj plej grave, pacon kaj dinamikan stabilecon en evoluo kaj plibonigo.
  Vitalik deklaris decide:
  - Ĉio jam estas farita. La aparato mezuras de ordinara inteligenta telefono, sed, danke al gravitonoj, ĝi estas tre potenca. Ni nun iros eksteren kaj faros praktikajn testojn. Ni komencu per katoj kaj hundoj. Se ĝi funkcias, tio signifas, ke la ŝlosilo al la savo de la homaro kaj ĝia feliĉo dum multaj jarcentoj estos malfermita!
  Albina kantis kun ĝojo:
  Homoj estos feliĉaj
  Feliĉo por la aĝoj!
  Ĉe la knabo Viti,
  La potenco estas granda!
  Akulov ĉirkaŭrigardis sian laboratorion. Ŝi aspektas sufiĉe solida, la genia knabo provizis . Serioze, li laboris. Nun ni devas kontroli la Hypno-Rabon kaj Hyper Short Range. Tie, la herca frekvenco estas tia, ke vi ne povas transdoni ĝin.
  Vitalij kantis:
  - Fotonoj furiozas en ventego,
  La malamiko de la regimento antaŭeniris ...
  Sed ni estas, fakte, Neŭtonoj,
  Ni ne povas retiriĝi!
  Post tio, la knabo forlasis la laboratorion, kaj la terminatora knabino sekvis lin. Jen tia batalema paro da adoleskantoj.
  Ili moviĝis kiel predantaj katoj. En la vizaĝojn de la infanoj blovis ellasgasaj vaporoj. La humoro, kompreneble, por epopea batalo.
  Vitalik estis tre bona. Pli precize, li aspektis tute frivola, nudpieda kaj en pantaloneto, sed li estis pli lerta tiel.
  Krome, la knabo speciale konektis al si muskolajn amplifilojn kaj akcelilojn. Kaj nun li povus, teorie, akceli dudekoble pli rapide ol trejnita homo. Kaj en ĉi tiu kazo, la sneakers garantias ŝiri. Kaj Albina eliris nudpiede por la kompanio. Krome , la fino de majo montriĝis tre varma. Kaj ĉi tie ankoraŭ necesis frapi du junajn talentojn por krei ion pli potencan.
  Ekstere, la aparato farita de Vitaly aspektis kiel inteligenta telefono, kaj la adoleskantoj ne devus veki suspekton.
  La knabo denove sentis malkomforton pro la ĉeesto de Albina apud li. Li malamas esti tiel malgranda. Krome, kvankam estas ĝenerale akceptite, ke Napoleono estis subgranda, li, fakte, havis altecon de 167, kiu en tiu tempo en la historio estis eĉ super mezumo.
  Do Vitalik, eĉ ne Napoleono. Kaj ĝi aspektas kiel knabo, kiu eĉ ne aspektas kiel adoleskanto, elmontrante siajn nudajn kalkanojn sur la asfalto. Samtempe , ĉi tiu infano serioze pensis pri konkero de la mondo. Kaj li havas, eble, pli da ŝancoj ol Ĝingis-Ĥano.
  La knabo memfide marŝis, kvazaŭ li estus la kronprinco de la imperiestro de la universo.
  Jen la unua celo - ĉi tio estas ordinara ruĝa kato. Li sidas ĉe la enirejo.
  Vitalik donas al ŝi ordonon. La kato eksaltas kaj kuras al la uloj.
  Albina vidas ke la besto staras sur siaj malantaŭaj kruroj, kiel hundo, kaj komencas salti. Ŝi demandas al Vitalik:
  - Nu, kiel ĝi funkcias?
  La knabo estis distrita, respondante al ŝi:
  - Ŝajnas tiel!
  Kaj la kato tuj rompis kaj kuris. Vitalik streĉis sian frunton.
  La besto haltis, kaj haste trotis al ili.
  La knabo diris:
  - Frapu ŝin malpeze!
  Albina demandis:
  - Por kio?
  Vitalik logike rimarkis:
  - Ni kontrolu, kiu estas pli forta, miaj mensaj ordonoj, aŭ doloro?
  La knabino vangofrapis la katon per sia peza manplato. Ŝi prenis ĝin kaj ekkriis pro timo. Sed tiam ŝi tiris sin en linion. Tiam ŝi saltis al Albina kaj lekis ŝian nudan plandon de sia dekstra piedo.
  La knabino pepis ridetante:
  - Ĉi tio estas tia sensencaĵo
  La kato edziĝis al la kato!
  Por la kato Kotoviĉ ,
  Por Pjotr Petroviĉ!
  Vitalik kapjesis.
  - Kaj nun la ordono ataki!
  La kato rapidis antaŭen kun sovaĝa furiozo. Kaj ŝi renkontis mezaĝan virinon, kaj kun furiozo enŝovis en ŝi siajn ungegojn. Ŝi hurlis pro timo kaj doloro kaj donis larmon. Kaj la kato kuris post ŝi, furioze miaŭante .
  Albina ĉirpetis:
  - Sufiĉe! Vi estas sufiĉe konvinka!
  La knabo ridetis. La kato subite trankviliĝis. Ŝi haltis, kurbiĝis kaj flaris sian nazeton.
  Vitalik kantis kun ĝojo:
  Kiu kutimas batali por venko,
  Lasu lin kanti kune kun ni...
  Kiu estas gaja - li ridas,
  Kiu volas - li atingos
  Kiu serĉas ĉiam trovos!
  Albina ridetis kaj kukris:
  - Ĉi tio estas vere bonega! Sed eble ni povas provi ĝin sur homoj?!
  Vitalik kapjesis.
  -Ni provu! Nur por ke ĝi ne estu tro rimarkebla. Kaj for de nia hejmo.
  La adoleskantoj paŝis. Vitalik eĉ rompis en altrapida kurado, sed tuj malrapidiĝis. Vi ne devus fordoni vin. Krome, homo ne povas kuri tiel rapide.
  La knabo komencis marŝi singarde. Ŝajnis al li, ke ĉiuj homoj rigardas lin, kaj rigardas kun admiro. Kaj ne nur homoj. Ŝajnas, ke la folioj de la arboj rigardas lin, kaj la lumojn de semaforoj, kaj en ĉiu trabo oni aŭdas: - Imperiestro de la planedo, imperiestro de la Tero!
  Aŭ eble eĉ Dio la Kreinto mem!
  Vitalik fiere blovis sian bruston kaj marŝas al si, frapante siajn nudajn, infanajn piedojn, kvazaŭ la universo estas subigita al li.
  Sed tri policanoj aperis. Ĝenerale, estas tiom da polico sur la stratoj de Moskvo, kaj post kiam ĉiuj vidbendaj kameraoj kaj saĝtelefonoj malfunkciis kaj la datumbazo estis kovrita, estis pli da ili.
  Vitalik, kun sia forta, evoluinta cerbo preter siaj jaroj kaj alteco, donas la komandon.
  La policanoj haltis kaj etendis sin. Tiam iliaj manoj atingis siajn ĉapojn kaj ili salutis. Ili moviĝis, tamen, iel ne tute nature kaj devige. Poste ili demetis siajn ĉapelojn. Laŭ la ordono de la knabo-geniulo, ili ĵetis ilin sub la piedojn. Post tio, ili komencis piedpremi.
  Albina estis surprizita:
  - Kiel vi ilin faras!
  Vitalik ne respondis. La policanoj tretis siajn ĉapon. Pluraj preterpasantoj ankaŭ haltis kaj komencis frapi la piedojn, kvazaŭ piedpremante cigaredstupon. Kaj tiam la aŭtoj malrapidiĝis. Kaj paro da ili koliziis, rompante vitron.
  Vitalik streĉis sian frunton. La policanoj ĉesis piedpremi kaj iliaj konfuzitaj vizaĝoj tordis. Ili paliĝis kaj komencis fajfi. Ankaŭ preterpasantoj estis surprizitaj. Iliaj okuloj aplaŭdis kaj iliaj korpoj tremis.
  Vitalik denove frotis la aparaton per la fingro. Kaj jam la tuta strato moviĝis. Kaj homoj, inkluzive de malgrandaj infanoj , komencis marŝi.
  La aŭtoj malrapidiĝis, kaj tuj estis trafikŝtopiĝo. Kaj kelkaj kolizioj. Jes, ne estas facila laboro administri homojn.
  Vitalik flustris:
  - Sufiĉe! Forgesu ĉion!
  Homoj denove moviĝis, kvazaŭ nenio estus okazinta. Kaj la policanoj pluiris, lasante siajn ĉapojn, rompitajn kaj kaviĝintajn, kuŝantajn sur la trotuaro.
  Albina diris:
  - Vi vidas, ĝi funkcias!
  Vitalik kapjesis.
  - Jes tio pravas! Mi havas potencon, sed mi ankoraŭ bezonas povi kontroli ĝin.
  La knabino kapjesis.
  - Lernu!
  Vitalik denove streĉiĝis. Al ili veturis multekosta aŭto. La ŝoforo kapjesis.
  - Mi aŭskultas kaj obeas!
  Vitalij diris al sia amiko:
  - Ni rajdu! Kaj vi, eliru el la kajuto!
  Du dikaj riĉuloj: onklo kaj onklino, forlasis la kabanon. Kaj timeme ekstaris. Tiam ili kolapsis sur la asfalto kaj tuj ronkis.
  La genia knabo diris kun rideto:
  - Ili dormos tri tagojn kaj tri noktojn, kaj eĉ kanono ne vekos ilin.
  Albina diris:
  - Ŭaŭ! Rekte Maljunulo Hottabych.
  Vitalik korektis:
  - Mi, la Demiurga Knabo! Pli precize, la plej granda genio de la moderneco, kaj ja de la tuta historio de la homaro.
  La heroa knabino rimarkis:
  - Kaj se vi forbatos monon de riĉuloj? Faru komercon tiel.
  La knabo geniulo respondis:
  - Ni ne estas krimuloj, sed savantoj de la homaro. Tamen ni prenu ion.
  Por regi la mondon, ni bezonas ion pli potencan. Ĉi tie ni bezonas la energion de atomcentralo. Aŭ gravitonstacio .
  Albina rimarkis:
  - Sed ĉi tio jam estas tute reala. Vi vere povas.
  Vitalik rimarkis:
  - Kaj la dissendilo necesas pli potenca. Mi pripensos ĝin iom pli. Krome, vi devos ekzerci, doni unu ordonon al unu, aliajn al aliaj.
  Estas malfacile, ekzemple, igi plurajn homojn fari malsamajn aferojn samtempe!
  Albina kapjesis.
  - Mi komprenas. Sed mi pensas, ke ni povas trakti ĝin!
  Vitalik kapjesis kaj rimarkis:
  - Ni havas aliron al fenomena, antaŭe nevidita potenco. Ni devas memori, ke nia ĉefa celo ne estas potenco pro potenco, sed potenco, por savi la homaron, kiu jam pendas super la abismo.
  La knabo haltigis la aŭton, ĉar la polico fajfis kiam ili vidis infanon veturanta ĉarumon.
  Mi devis denove ŝalti mian aparaton, forviŝante la memoron pri mi mem. La polico, la tuta taĉmento, ekdormis.
  Kaj la knabo kaj la knabino, forlasinte la ĉarumon, iris piede laŭ la asfalto, malpurigante la nudajn piedojn.
  La heroa knabino rimarkis:
  - Ĉu ni povas iom amuziĝi? Ekzemple, mi scias, ke ekzistas duonleĝa kazino kaj tre riĉa. Kun viaj kapabloj, rompi la bankon ne estos problemo.
  Vitalik levis la ŝultrojn.
  - Eblas, kompreneble. Kvankam, infanoj ne estas permesitaj tie.
  Albina ridis.
  - Vi diras al ili, ke vi estas plenkreskulo.
  La genia knabo kapjesis.
  - Mi povas konvinki ĉiujn, ke eĉ mi estas la prezidanto de Rusio! Kaj super la prezidanto.
  La heroa knabino ridis, rimarkante:
  - Vi ja estas pli saĝa ol nia prezidanto, kiu preskaŭ eniris en la trian mondmiliton, sed ne en alteco, tio estas certa!
  Vitalik kantis:
  - La menso ne dependas de kresko, tio estas certe,
  La formiko ne estas granda, sed tre forta!
  La knabo prenis kaj lerte kaptis moskiton per siaj nudaj piedfingroj. Kaj li ĵetis ĝin kun tia forto, ke ĝi brulis kiel fajrero pro la frotado de la aero.
  Albina fajfis:
  - Ŭaŭ! Kia rapideco! Ĉu vi povas kapti kuglon per viaj fingroj?
  Vitalik levis la ŝultrojn kaj rimarkis:
  - Ne scias! Sed se ili trafos min per maŝinpafilo , tiam estos malfacile kapti ĉiujn kuglojn. Vi povas esti damaĝita.
  La heroa knabino sugestis:
  - Kaj vi faras tian fortokampon, ke ĝi reflektas ĉiujn kuglojn kaj obusojn, kaj eĉ la radiojn. Same kiel en sciencfikciaj filmoj. Ĉu vi spektis furoraĵojn?
  La genia knabo kapjesis.
  - Jes mi faris! Teorie, ĉi tio estas tute ebla. Ĉar elektro de granda potenco, disigita sur gravitonoj, povas krei fortan elektrostatikan kampon, kiu forpuŝos kaj kuglojn kaj ĵetaĵojn, kaj eĉ , se la intervalo estas ĝustigita , fotonoj de laseraj radioj.
  Albina rimarkis:
  - Jes! Mi legis, ke ili provis fari tiajn kampojn en Sovetunio eĉ antaŭ la dua mondmilito. Tamen praktike ili ne funkciis. Sed la fakto mem de la verko diras, ke ĝi estas, teorie, tute ebla.
  Vitalik kapjesis, kaj denove lia nuda piedo kaptis la insekton kaj lanĉis ĝin supren .
  La knabo rimarkis:
  Jes, praktike eblas. Sed ĉi tiu evoluo bezonas tempon kaj rimedojn. Kaj nun, la ĉefa tasko estas savi la mondon kaj la homaron. Kaj por tio, vi devas subigi ĝin al via volo.
  Albina rimarkis:
  - Por savi - por subigi?
  Vitalik frapis per la piedo:
  - Kaj kiel, ekzemple, freneza ĉevalo, ili ĵetas lazon, kaj devigas ilin for de la abismo.
  La heroa knabino kapjesis.
  - Jes, estas nenio por oponi. Sed la fortokampo estas garantio, ke vi ne estos mortigita. Ajna genio estas mortema. Kaj eĉ Ĝingis-Ĥano serĉis senmortecon kaj tamen mortis.
  La genia knabo rimarkis:
  - Ĝingis-Ĥano vivis sepdek du jarojn. Tio estas sufiĉe longa tempo en tiuj tagoj. Ekzemple, neniu el la caroj vivis en Rusio dum tiom da jaroj. Se Ĝingis-Ĥano estus akirinta senmortecon, li estus la reganto de la mondo. Do la mongola imperio estis tiel forta, ke ĝi ne estus haltigita de fragmentaj, eŭropaj armeoj. Kiel fragmenta Rus', ĝi estis konkerita, krom Novgorod kaj la Polotsk-teroj.
  Albina kapjesis.
  - Jes, Ĝingis-Ĥano estis unika. Sed vi havas longan junan vivon antaŭ vi. Kaj tiam, eble kun via genio, la plej bonaj kuracistoj trovos manieron igi eĉ vin sola senmorta.
  Vitalik ridetante kantis:
  Senmorteco dum longa tempo
  Viro serĉis, allogita de mirinda celo,
  En la religioj de antikvaj libroj,
  Kaj rigoraj sciencoj , postaj tempoj,
  Ili estis pelitaj ne nur de timo,
  Kaj ankaŭ la deziro iri la tutan vojon,
  Vidu la tagiĝon, aŭdu la respondon
  Paŝu al la altecoj de senprecedenca scio!
  Albina demandis:
  - Kial vi ne serĉis la eliksiron de senmorteco?
  La knabo geniulo respondis:
  - Mi estas ankoraŭ tro juna por pensi pri tio. Antaŭ ĉio, la homaro devas esti savita. Kaj ni devas batali por ĝi.
  La heroa knabino ankaŭ provis kapti la insekton per siaj nudaj piedfingroj. Sed ŝi ne tuj sukcesis. Kaj ĉagrenite ŝi movis sian kalkanon en la kahelon de la trotuaro. La bato estis forta, kaj la marmora kahelo krakis.
  Preterpasantoj komencis ĉirkaŭrigardi.
  Vitalik diris:
  - Ni rompos ĉion. Jes, vi devas lerni kiel administri la tutan mondon, sed unue, mastru vin!
  Albina diris:
  - Ĝi estas principe ebla. Jes, la demando estas, kia potenco necesas por ke la tuta planedo estu sub kontrolo?
  La knabo geniulo respondis:
  - Ni faros la necesan potencon. Se necese, mi kaptos Ostankinon, kaj estas tia granda anteno, ke, por kontroli, super Sufiĉe por la tuta planedo Tero. La problemo estas malsama. Estas necese, samtempe, administri malsamajn grupojn de homoj, kaj doni al ili ankaŭ malsamajn ordonojn. Kaj estas pli malfacila.
  Estas tre malfacile administri la tutan planedon permane. Ĉi tie vi devas elpensi ion.
  Albina rimarkis:
  - Estas komputilaj ludoj en kiuj vi estas la reĝo. Kaj en ili, ekzemple, ministroj. Ili sekvas malsamajn branĉojn de la ekonomio. Kaj vi, premante la butonojn, donas al ili ordonojn. Kiel piramido de kontrolo.
  Vitalik kapjesis.
  - Jes, ni bezonas piramidon de potenco. Unu homo, eĉ geniulo, ne povas administri pli ol ok miliardojn da homoj donante ordonojn . Vi devas submeti. Sed samtempe disvolvu programon, alie homoj eĉ povas forgesi kiel iri al la necesejo .
  Albina eksaltis kaj batis sian pezan kruron sur la semaforojn. Vitro flugis en malsamaj direktoj, kaj fajreroj pluvis, kvazaŭ la kloakaj truoj krevis el la infero, kun la flamoj de la fajro de la submondo.
  La heroa knabino pepis:
  - Ni forbalaos la malamikon per unu bato,
  Ni konfirmos la gloron per ŝtala glavo ...
  Ni estas amikoj kun scienco, ja ne sen kialo,
  En blatojn, kiu estas senscia, ni krevos!
  Vitalik prenis ĝin kaj ankaŭ saltis, ĉar li frakasis, ke la trunko de la semaforo fleksiĝis kaj krevis.
  Kaj la metalo estis kiel plastilino. Ĉi tio estis vere, vere malfacila.
  La homoj ŝvelis la okulojn, palpebrumis. Sed ricevinte impulson, li ekiris, kvazaŭ nenio estus okazinta.
  Vitalik diris:
  - Mi estas pli alta ol la prezidanto. Mi devigis homojn obei min, ĉar eĉ la Sinjoro Dio ne povis devigi ilin!
  Albina ridis kaj notis:
  Ni devas replenigi nian financan stokon nun. Eble ni devus iri al la kazino. Tie vi surmetos kaj senvestos ĉiujn samtempe.
  Vitalik ironie demandis:
  - Kaj kial ne tuj al la Centra Banko? Estas pli facile kaj pli da mono!
  Albina, ne tro memfida, respondis, piedpremante la asfalton. Unu el ŝiaj kruroj forte gratis sur la rompita vitro.
  - Sed estos rabo. Kaj do, en la kazino - estas kiel donaco de fortuno! Ĉio estos natura kaj justa.
  La genia knabo kapjesis.
  Mi neniam antaŭe ludis en kazino. Nu, ni amuzu nin. Krome, ĉi tiu estas la plej bona Kazino en Moskvo, kaj eĉ ministroj ludas tie. Kaj mi montros al ili kie la kankroj travintras!
  Albina ridetante kantis:
  Granda genia helpanto de fortuno,
  Mi neniam renkontis pli belajn homojn...
  En poezio, lirikaj kordoj,
  Vi enkorpigis la universalan idealon!
  Vitalik eksaltis kaj kantis:
  sorthoro,
  Estas tempo ludi...
  sorthoro,
  Provu ne maltrafi ĉi tiun horon!
  Albina aldonis:
  Ĝi okazas, ĝi okazas
  Kio apartigas de sorto estas nur bagatelo ...
  Ne povas gvidi nin
  Kun sorto, uloj survoje!
  . ĈAPITRO #13
  La ĉefa gangstero de Rusio, la baptopatrino Agripina trinkis iom da sango, kiu estis esprimita de fortaj, edukitaj knaboj de dek kvar kaj dek kvin jaroj, duone miksitaj kun lakto de patrinoj, kiuj nutras bebojn.
  Post tio ĉi tiu superrabisto dormetis. Kaj ŝi revis pri tre amuza ago.
  Agripina vidis la solenan ceremonion. Kvazaŭ ŝi suprenirus la tronon kaj sidas sur trono kovrita de juveloj. Kaj krono kovrita de steloj estas metita sur ŝian kapon. Kaj ĉiuj prezidentoj, monarkoj kaj aliaj regantoj de la mondo genuiĝas kaj laŭdas ŝin.
  Kaj la saluto estas forportita en la ĉielon, kaj la kanonoj batas. Kaj ĉio brilas. Kaj ŝi nun estas la imperiestrino de la planedo Tero. Kaj oni kantas al ŝi fanfarojn, kaj ludas orkestroj. Kaj la tronĉambro , en kiu ŝi sidas, estas kvindek fojojn pli granda ol la Luzhniki-stadiono. Kaj li havas tutan armeon. Miloj da belaj knabinoj en mallongaj jupoj, kun nudaj kruroj, kun maŝinpafiloj malantaŭ la dorso, salutas ŝin kaj kantas:
  Vi estas granda diino
  Imperiestro de ĉiuj homoj...
  senlima elemento,
  Mortigu ĉiujn viajn malamikojn!
  Agripina nudigis la dentojn kaj muĝis:
  Mi faligas malamikojn sur tangento
  Mi batis ilin tiel rapide...
  Ĉio fariĝas bonega
  Mi estas reĝino, mi ne konas ĉiujn spektantojn!
  Post tio, la unua viktimo estis alportita al ŝi. Estis Pavluŝa, bela, helhara, muskolforta adoleskanto de ĉirkaŭ dek kvar jaroj. Li estas en nur ruĝaj naĝtrunkoj kaj kun mankatenitaj manoj kaj piedoj. La knabo estis vipata per vipoj kaj surgenuigita.
  Agripina prenis pezan vipon el pikdrato en la mano kaj frapis Pavluŝa. La knabo kriegis pro terura doloro. Kaj juna, forta, muskolforta virino daŭre vipis lin, kaj kantis, elmontrante la dentojn:
  - Miaj knaboj, mia bebo,
  En ĉi tiu horo vi ne dormas
  Kaj vidante shish ,
  Vipo sur la dorso!
  Kaj la potenca virino batis la knabon. Kaj tiel ke la haŭto krevis kaj sango fluis en rivereto. Kaj Pavluŝa kriegis pro neeltenebla sufero.
  Subite aŭdiĝis terura muĝado. La palaco kolapsis kaj la muroj kolapsis. Kaj antaŭ ŝi aperis grandega, brilanta anĝelo kun du glavoj.
  Tondra voĉo diris:
  - Vi, la mondimperiestrino, transiris ĉiujn limojn! Vi estos punita pro tio. La Ĉiopova Dio forprenos de vi ĉian potencon, Kaj humiligos tiun, kiu sin altigas.
  Fulmo trafis. La palaco estis for, kaj ĉiuj servistoj, kaj ankaŭ la ŝtatestroj.
  Kaj Agripina, anstataŭ luksaj roboj kaj krono, montriĝis duonnuda sklavo en katenoj. Sur ŝiaj nudaj piedoj kaj manoj estis pezaj, ŝtalaj ĉenoj. La korpo estis preskaŭ nuda - nur unu lumbotuko.
  Kaj ŝi estis katenita kune kun aliaj preskaŭ nudaj sklavinoj. Kaj ŝiaj nudaj, fortaj piedoj bruligis la varmegan sablon de la dezerto.
  Agripina , potenca, tre muskolforta virino, kun la kapo alta, fariĝis sklavino mem. Kaj la skurĝo de la kontrolisto falis sur ŝian reliefan dorson.
  Kaj la vipo fajfis. La kontrolisto eĉ ne estis homo. Ĉi tiu estas grandega, vila urso, kaj kun tre aĉa kaj malbela vizaĝo . Li sidis sur kamelo kaj per sia tuta forto batis la iaman, mondimperiestrinon.
  Agripina doloris kaj ĝemis. Ŝi rememoris kiel, post sia aresto, oni kondukis ŝin al la serĉĉambro. Ili devigis min demeti ĉiujn miajn vestaĵojn, kaj komencis ekzameni la fortan, knabinecan korpon. Tion faris pluraj virinoj en blankaj manteloj. Kvazaŭ ĉi tio estas hospitalo, ne malliberejo, kaj ne shmon, sed medicina ekzameno.
  Tiam ili ordonis kaŭri antaŭ spegulo kaj lumigi per spotlumoj. Agripina kaŭri, kompreneble, estas facila. Sed estas malagrable, kiam pluraj virinoj en blankaj manteloj rigardas vin avide. Ili admiras la fortajn, reliefajn muskolojn, pli taŭgajn por viro ol por knabino, kiuj tiom ruliĝas moviĝante.
  Kaj iliaj okuloj estas voluptaj. Agripina havas la korpon de tre forta junulo kun muskoloj prefere ol knabino, kvankam la haŭto estas glata, pura, evoluinta brusto kaj larĝaj koksoj. Sed la ŝultroj estas larĝaj.
  Agripina kaŭras, sed ne ĉiuj donas al ŝi la ordonon halti. Jam ŝi komencis ŝviti, kaj ŝia sunbrunigita haŭto brilis, pro tio, ŝi aspektas eĉ pli kiel statuo de antikva, greka militista diino.
  Fine, ŝi laciĝis esti formanĝita per siaj okuloj. Kaj la ina gardisto en uniformo ordonis stari sur kvadrato, kaj metis sian mentonon en specialan kavon. Tiam, defie, ŝi demetis siajn maldikajn, kaŭĉukajn gantojn kaj, tenante la mentonon, atingis la buŝon de Agripina per la fingroj.
  Kaj ili estas nelavitaj, ŝvitaj. Kaj ŝi grimpis ĉe la vangoj kaj sub la lango. Agripina indignis kaj, forpuŝante ŝin, grumblis:
  - Surmetu gantojn, hundino! Vi infektos!
  Ŝi estis iel embarasita post tio, kaj la serĉo estis ĉesigita. Fotita tamen nuda, tiel ke la tatuoj estis videblaj. Ili rulis ne nur la fingrojn, sed ankaŭ la nudajn plandojn de la piedoj. Kaj ili eĉ lumigis la stomakon per rentgenradio, ŝajne suspektante, ke tie povas esti drogoj.
  Post tio, ili kondukis min al la duŝo. Ili eĉ donis saponon, kaj poste mantukon. Poste venis la uniformo.
  Agripina ne precipe timis malliberejon. Male, ŝi estis certa, ke ŝi estos la plej grava kaj mojosa.
  Sed estis iom homplena en la ĉelo, estis dek du knabinoj, kaj sentis odoro de siteloj.
  Ŝi tuj konstruis ilin kaj purigis ilin. Tiam ŝi petis min ripari la necesejon. Kaj ili aŭskultis ŝin.
  Agripina estis mojosa eĉ en la antaŭprocesa arestejo. Kaj ŝi povus igi min obei.
  Sed nun estas du dekduoj da knabinoj en katenoj ĉirkaŭ ŝi, kaj tuta taĉmento da orkoj kun vipoj.
  Kaj ĉi tiuj ursoj komencis forte bati Agripinon. Kaj estis tiel dolorige, ke eĉ ĉi tiu heroa virino hurlis pro sufero kaj petis kompaton. Fakte, ĝi estis ia koŝmaro. Tiam ili ankaŭ ĉenis ŝian kolon, kiu estas tute neeltenebla.
  Agripina moviĝis trans la sablon. Kaj ŝia humoro estis negrava. Ŝi estas batita kaj gratita, kovrita de sangaj makuloj. Kaj la katenoj tintas, kaj la metalo brilas.
  Agripina silente tretas. La sablo estas varma kaj doloras nudajn piedojn. Kvankam ŝi ankoraŭ havas nenion - ŝiaj kruroj estas ŝtopitaj dum bataloj kaj trejnado. Kaj kio pri la sklavinoj. Multaj el ili ne ĉiam iris nudpiede , kaj iliaj plandoj ne estas tiel malglataj. Kaj ĝi brulas tiel forte, ke eĉ ampoloj aperas.
  Junulino marŝas kaj pensas kun teruro: ŝi estas en kateno kaj sklavino, sur kies dorso falas de tempo al tempo vipo. Sed baldaŭ ŝi ribelos kaj kaptos potencon super ĉi tiu planedo.
  Potenca, muskolforta sinjorino altiras la atenton de orkoj. Kaj de tempo al tempo oni batis ŝin per vipo aŭ pikdrato.
  Agripina kriis reen:
  - Malforta takto!
  Kaj en tiu momento ĉio ŝanĝiĝis. Pli precize, akraj, harditaj sagoj flugis al la orkoj de malantaŭ la duno. Ili pugnobatis vilajn ursojn, kaj eliris el la okuloj, kaj kudris tra la ingveno kaj brusto.
  Agripina prenis ĝin kaj ekkuris, klakante ĉenojn, ĉe la orko. Ŝi trapikis lian kapon per ĉeno.
  Kaj ŝi kantis:
  - Mi estas kiel diabla diablo! Mi detruos la ĉefurbon!
  La elfoj saltis el la embusko sur la pluvivaj orkoj. Ili estis reprezentantoj de ĉi tiu glamoura popolo, sur malgrandaj kaj graciaj unikornoj.
  La orkoj estis rapide buĉitaj kaj tranĉitaj. Post tio, la knabinoj komencis esti liberigitaj de la ĉenoj. Ankaŭ, kun la helpo de la magio de magiaj vergoj, ankaŭ Agripina estis malĉenigita.
  La juna virino fariĝis libera. Kaj potenca, kun tuberoj de muskoloj.
  Post tio, ŝi havis tutan teamon de knabinoj. Kaj nun la belaj militistoj frapis siajn nudajn, ĉizitajn piedojn en la dezerto.
  Agripina zumis, elmontrante la dentojn:
  La vojo kuras laŭ la kurbo,
  Nudpiedaj knabinoj...
  Laciĝis de litcimoj por disbati malbonon,
  Mi volas inciteti mian feliĉon!
  La knabinoj ankaŭ estis tre agresemaj kaj batalemaj . Ili volis kanti kaj salti. Kaj iliaj kruroj, fakte, estas graciaj, kvankam ili estas elĉerpitaj, terenbatitaj, trapikitaj.
  Jen teamo marŝanta. Kaj kun ili elfoj sur unikornoj, kaj kun pafarkoj.
  Agripina sentas forton en si kaj kantas:
   Ekde la tempo de Spartacus - ĉi tiu kredo vivas,
  Ke neniam estu sklavoj en la mondo!
  Se la mastro estas senprudenta - li varmigas sian stomakon per forno,
  Kaj la kamparano frostiĝis en la malvarmo - kredu, ke ne estas sorto!
  
  Rusa ulo Spartak - li eltiris glavon por ni,
  Kaj malantaŭ li, la rivero de la prematoj leviĝis senfine...
  Se vi estas viro - honoro estas pli valora ol vivo,
  Se vi volas, ke la vivo fluu en la feliĉo de la mondo!
  
  Stenka Razin volis rektigi la tendaron de la sklavoj,
  Por ke ekzistas volo, ĉiuj povas administri ...
  Kaj homoj kiel li ne povis akcepti honton,
  Kaj malantaŭ ili la homoj - estis nekalkulebla armeo!
  
  Torturo, rako kaj paliso - la argumentoj de la reĝoj,
  kapti ĉion dum jarcentoj!
  Sed libereco, kredu min, estas mejlo da pano kaj mielo,
  Kaj tia sonĝo jam delonge brulas en niaj koroj!
  
  Venis tondro - oktobro, kaj nun nia potenco,
  La lando brulas, multe da sango kaj doloro!
  Sed Jesuo ne lasos la ĝustan abismon en la infero,
  Tiu, kiu estas feroce skurĝita, estos feliĉa en la bono!
  
  Lenin malfermis la pordon, Stalino kuraĝe kondukas,
  Kun ĉiu paŝo ni pliproksimiĝas al la sankta celo!
  Sed venis Satano, la kvardek-unua malbona jaro,
  Kaj nun nia sango, kiel rivereto, vomas el vejno!
  
  Ni estas lando kun vi; nia honoro estas via vivo,
  Neniam surgenuigu la popolojn de Rus'!
  Tenu Rusujon, batalu por la Patrujo,
  Jen la signifo kaj salo de la kuraĝo de generacioj!
  
  La Fuhrer estas malnobla kadavro, nu, kaj Rus' estas Giganto,
  Kaj ĉeĉeno kun uzbeko kaj ruso kuniĝas !
  Komunismo estas monolito, idealo por la animo,
  Kaj la regimentoj de kontraŭuloj estas frakasitaj en kukon!
  
  La kosmo vokas la junulojn - la korno trumpetas invite,
  Estos nova limo, preter Marso!
  Ni konstruas komunismon - ili nuligis la rublon,
  Ne gravas ia civitaneco!
  
  La tuta universo, kredu, ruĝiĝos nun,
  Estos pordegoj al paradizo - ruĝaj steloj.
  Homo estas frato al aliaj - en la pasinteco furioza besto,
  Kaj amo, beleco estas kantata en puraj himnoj!
  
  Tial, ne ŝparu vian mallaborecon kaj maldiligentecon,
  Por nia Patrujo, batalante kiel falko!
  Kaj vi batalantoj laboras kaj nokte kaj tage,
  Kion la Edena Ĝardeno florus kaj donus dolĉan sukon!
  Agripina kantis kune kun sia nudpieda teamo. Kaj subite ŝi kaptis sin pensante, ke ŝi ŝajnas esti por komunismo. Nu, Agripina ne konis sovetiajn tempojn: ŝi estis tro juna . Baldaŭ ŝi havas tridek sep jarojn, kaj la jaro estas nun 2023. Kion ŝi do memoras pri la sovetia potenco? Ĉi tio estas legendo, en ŝiaj okuloj kaj menso. Agripina, kiel oni diras, estas infano de sia tempo. Kaj, kompreneble, mi ne aŭdis la plej bonajn recenzojn pri sovetiaj tempoj. Kiel, kaj fakte, eĉ tia afero kiel bananoj mankis. Jes, kaj dolĉaĵoj, kaj maĉgumo, ankaŭ. Kaj ĝinzo estis maloftaj. Kaj sub Gorbaĉov, eĉ amara vodko kaj cigaredoj malaperis el la bretoj. Longaj vicoj, kuponoj, kartoj, malplenaj vendejoj, totala manko - jen kiel homoj memoras la sovetiajn tempojn.
  Kaj neniu volis ilin reen. Ĉiukaze, en Moskvo, la komunistoj kolektis sensignifan procenton de la voĉoj eĉ en la malfacilaj naŭdekaj. Sed Agripina estis tre riĉa, kaj kompreneble por kapitalismo. Kial do ŝi subite ekkantis pri maldekstraj ideoj?
  La juna virino pugnobatis sin en la mentonon kaj siblis:
  Nia reĝo, la elektito de la ĉielo,
  Nia reĝo estas kiel fantoma demono...
  Nia reĝo, sendito de la sorto
  Nia reĝo estas nur vi!
  Lucifero! Lucifero! Lucifero! Lucifero!
  Agripina prenis ĝin kun sovaĝa ĝojo kaj kantis:
  - Vi estas la granda Lucifero, verŝu radion sur la lumon,
  Kaj la sankta glavo de milito - tranĉu la sekreton!
  Kaj denove la knabino, aŭ pli ĝuste, plenkreska kaj sperta virino, komencis kanti;
  Nia reĝo, la sendito de la ĉielo,
  Nia reĝo estas kiel fantoma demono.
  Nia reĝo , la elektita de la sorto,
  Nia reĝo estas nur vi!
  Lucifero! Lucifero! Lucifero! Lucifero!
  Tiel kantis kaj piedpremis la militisto en la dezerto. Kaj ŝia humoro estis alta. Kial li estu negrava.
  Sed ĉi tie denove, la maltrankvilo estas videbla. La elfoj ricevis signalon pri la alproksimiĝo de la orkoj. Kaj vicigitaj en duoncirklo. La duono de la rajdantoj, ili estis elfoj. Belaj knabinoj, preskaŭ nudaj, sed kovritaj per altvaloraj juveloj.
  Ili estis klare pretaj por mortiga batalo.
  Agripina frapis sian nudan, fortan piedon. Kaj en ŝiaj manoj aperis peza pafarko. Granda , kiu povas teni multajn sagojn.
  La knabino, pli precize, la virino-heroo kantis:
  Nuboj flugis de la sangosuĉuloj,
  Infero erupciis el la Tero ne malproksime !
  La serpento rampas sur la panzvalo, la bruanta bastardo,
  Nuboj lumiĝis per sango!
  
  La ondoj flamas, plaŭdiĝas kiel infera ŝtormo,
  Kaj li renkontos armeon de la plej kuraĝaj kuraĝuloj!
  Ni protektos belajn belajn virinojn
  Ni estos indaj je la heroaĵoj de niaj patroj!
  
  Mia lando, kiel dolore vi ĝemis,
  La kontraŭulo lasis cent vundojn de spuroj!
  Sed ni faligu la orkojn, tuj ni estas de la piedestalo,
  La pesto de impetaj jaroj ne estos longa!
  
  Kaj la morto jam blankiĝas malantaŭ la nuboj,
  Sed niaj pensoj estas disŝiritaj al la ĉielo!
  Ni polvigu la famajn fiulojn,
  Kaj ŝiru, sciu, orkojn en duono!
  
  Ni ne konas pacon kaj maljunecon putron,
  Ni estas la infanoj de nia sankta Patrujo!
  Ĉio hela batalis kun ursoj,
  Pafu ni potencaj ĉi tiujn radikojn!
  
  Kaj ke la malbona bombo eksplodis per forto,
  Kion ni bezonas ŝelon eksplodon, ĉi tiun tondron!
  Elfi-batalantoj kapablas multon,
  Kaj la supro fariĝos la malsupro por la Fuhrer!
  
  Infero de la submondo , infero ekflamis,
  Rampis laŭ la rokado kun rabanta muzelo "Tigro"!
  Kaj la tuta laceco forflugis de ni en momento,
  La tempo por amuzaj ludoj finiĝis!
  
  Granato ĉe la mano, mortiga ĵeto,
  Jen la "Tigro" en la muzelo firme ricevita!
  Kaj la Fuhrer en la kaldrono en la tatara kaldrono,
  Por ne malkaŝi la mondon al la elfoj!
  
  La urso tremas pro la furiozaj salvoj,
  Jen flago flirtas super la Reichstag de la elfoj!
  Kaj la suno flamis super la Patrujo,
  Post ĉio, la Orka Regno falis al polvo kaj cindro!
  Agripina kantis, kaj la aliaj sklavinoj kolektis, kaj la elfoj. Ĉio aspektis bonega kaj simple mirinda.
  Kaj la sklavinoj havis pafarkojn en la manoj, kaj la paro havis eĉ arbalestojn. Kaj ili tiris la ŝnuron kaj komencis pafi sagojn. Ili kuregis en arko kaj trapikis la progresantajn orkojn.
  Ĉi tiuj bestoj, vilaj kaj malbonodoraj , rapidis en batalon kun sovaĝa kaj furioza furiozo.
  Ĉi tio vere estis batalo. La elfoj, preskaŭ nudaj, pafis de siaj pafarkoj. Kaj la viraj elfoj uzis pli potencajn kaj mortigajn arbalestojn.
  Ili ĵetis riglilojn kun granda forto. Kiu turniĝis kaj trapikis la orkojn grimpantajn al ŝtormo. Kaj donis al ili frakasajn batojn.
  Unu el la elfoj, portanta juvelizitan kronon, blekis:
  - En la sankta milito, estos nia venko! Elfa flago antaŭen - gloro al la falintaj herooj!
  Kaj tiel ŝi pafis grandan sagon, tirante la ŝnuron per sia nuda piedo.
  Kaj denove, dum ĝi muĝas:
  - Nenio haltos nin! Neniu venkos nin!
  Kaj la elfoj, kune kun la sklavinoj, ĵetis la orkojn per sagoj. Kaj plenigis ilin plene. Ĝi estis ilia tre agresema panoramo de la batalado.
  La militistoj montriĝis nur bonegaj, montrante fenomenan kaj nekompreneblan forton.
  Tiam denove la kantoj de la ŝikaj kaj tre ludema homoj.
  Estas nenio pli certa ol monero
  Ŝi vere brilas sen malvero!
  Fakte, la dublono estas la reganto de la mondo,
  Lia subteno estas fortaj glavo kaj ŝildo!
  
  estas kaŝitaj la paganaj dioj ,
  Kiel la suno, radia ora vizaĝo...
  Kvankam ankoraŭ ekzistas banditoj-parazitoj,
   Kiu ekiris en la intertraktado de la animo!
  
  Monero, ĉi tio estas idolo kaj arkianĝelo,
  Li estas la savanto, la detruanto de ĉiuj.
  Sen oro, dungitaj damaskaj languoj,
  Sen mono, sukceso ne venos en batalo!
  
  Sed kion vi volas, homa koro,
  Ĉasado por aĉeti senmortecon por vi...
  Por avide malfermi la pordon al feliĉo,
  Por teksi fadenon de jarcentoj de vivo!
  
  Sed ĉu ankaŭ dublono povas akiri tion?
  Ĉu la ora rondo kapablas revi?
  Por ke la maljunulo kun falĉilo ne venu kun saluto,
  Kaj li ne metis sigelon sur sian frunton en la kadavrodeponejo!
  
  Kvankam monero bezonas multan feliĉon,
  Por lasi nin indulgi en pekon!
  Sed homo ne havas potencon super pasio,
  Li knabinoj, kiel milio al koko!
  
  Li volas multe atingi la stomakon ,
  Manĝu fazanojn, ananasajn funtojn.
  Kvankam vi ne povas manĝi ĝis la tombo,
  Eĉ se vi estas ege mojosa kun mono!
  
  Kaj la ĉerko, ĝi eĉ kostas tro multe,
  Ĉar ĝi havas lokon por reĝoj!
  Post ĉio, anĝelo desegnos nulon en la formo,
  Bato al la frunto kaj bastono al la cerbo!
  Militistoj, kompreneble, ne estas malsuperaj en batalo. Kaj kiam la orkoj, suferinte grandajn perdojn, trapenetris al la distanco de la batalo, la belulinoj lanĉis siajn glavojn.
  Albina ridetis. Du glavoj tuj aperis en ŝiaj manoj. Ŝi svingis ilin, turnis la ventomuelejon, dehakis kelkajn orkajn kapojn kaj siblis:
  - Vi renkontis la malĝustan!
  Kaj post tio, ŝi prenis ĝin per sia nuda kalkano kaj piedbatis la orkan generalon en la mentonon. Ĝi kraŝis kiel sablosako. Kaj dentoj falis de lia rompita makzelo. Kaj ĉio aspektis tiel bela kaj malvarmeta. Ke la knabinoj kantis ĥore kun grandega entuziasmo:
  Mi petas, Sinjoro, ke la tago ne forvelku,
  Por ke la rigardo de la knabino estu por ĉiam juna!
  Por ke nia kavaliro ŝvebas super la rokoj,
  Por ke la kovrilo de lagoj estu pli pura ol kristalo!
  
  Kian belan mondon la Sinjoro kreis
  Ili manĝis en ĝi arĝenton, kaj la acero estas rubeno!
  Serĉante amatinon, la idealo de Dio -
  Por fari tion, li hakis malamikojn en bataloj!
  
  Kio estas tiel malfacila en la koro de junulo?
  Kion li volas trovi en ĉi tiu mondo?
  Nu, kial la remilo estas rompita?
  Kiel solvi miksaĵon de grandaj problemoj?
  
  Mi volas, Dio, esti feliĉa ankaŭ,
  Trovu vian ĉielan sonĝon!
  Por ke bonŝanco ne rompu la fadenon,
  Por alporti sub la padon, balast-linion!
  
  Sed kion mi serĉu en mezuro sen amo,
  Kio povas esti pli multekosta por knabino?
  Estas malfacile konstrui feliĉon sur sango,
  Sur ĝi oni povas naĝi nur en la infero de la infero!
  
  Apartigo estas torturo por mi
  Milito estas ankoraŭ tia koŝmaro!
  Jen piedo en la piedingo, selis ĉevalon,
  Kvankam la malbona orko alportis al la ekzekutisto hakilon!
  
  Forprenu niajn filinojn plene ,
  Ili torturas ilin kaj bruligas siajn korpojn per fajro!
  Sed ni kaŭzos malvenkon al la Fuhrer,
  Sciu, ke nia Elfo neniam mortis!
  
  Ni ludu geedziĝon, post malbona milito,
  Tiam la infanoj donos ridon!
  Ili ĉiuj estas sangaj parencoj por mi,
  Mi ĉasas, estos dika ludo!
  
  Kaj la kverko, kiel smeraldo, ĝia foliaro,
  Diris, ke la ulo faris bonegan laboron!
  La konscienco estu pura kiel kristalo,
  Kaj nur en la profesiuloj en la ekvilibro estos tunoj da nombroj!
  Ĉi tiuj estas la kantistoj ĉi tie, ĉi tiuj ravaj kaj unikaj knabinoj. Kiuj, se ili jam komencis batali, tiam la vilaj ursoj ne povus rezisti ilin.
  Agripina, nudigante sian vizaĝon, siblis, detranĉante kelkajn pliajn orkajn kapojn per siaj glavoj:
  - Mi povas ĉion fari, kaj vi vidos ĝin!
  Tiam ŝi movis sian nudan piedon en la ingvenon de oficiro, unu el la agresemaj kaj vilaj ursoj. Kaj ŝi vere prenis kaj forbatis liajn pilkojn. Tio vere estis knabino - Superman.
  Kaj kontraŭ tiaj, verŝajne, ajna armeo de peltaj ursoj estos senpova.
  Agripina ridetis kaj enŝovis la fingrojn en ŝian buŝon. Kaj ŝi blovis per sia tuta forto. Estis terura, agresema, skrapanta sono. Estis kiel esti senhaŭtigita de la aero.
  Kaj kelkcent grandegaj vulturoj rondirantaj super la batalkampo ricevis koratakon kaj falis malsupren kiel hajloj. Kaj iliaj akraj bekoj komencis trapiki la kraniojn de la rampantaj orkoj kaj disfendi la ostojn. Kaj, laŭvorte, batante cerbojn.
  Agripina elfaris papilian teknikon per siaj glavoj, tranĉis plurajn kapojn de ĉi tiuj ursoj de granda bando kaj muĝis:
  - Mi estas mojosa, ĉio estas submetita al mi,
  Estas klare, estas klare!
  Kaj la tuta tero tremas,
  Disbatante ilin per via nuda kalkano!
  Post tio, la orkoj, ne povante elteni ĝin, fariĝis pogranda flugo. Knabinoj kaj elfoj rapidis por persekuti ilin, kaj samtempe, prezentante batalan kaj agreseman kanton;
  Koŝmaro ĉiam venas kiel serpento
  Vi ne atendas lin, sed li ŝteliras en la pordon!
  Vi estas feliĉa, malavare bone nutrita familio,
  Vi ne scias, ke homoj estas bestoj!
  Ĉi tie komenciĝis la atako de la impeta hordo,
  Tataroj superverŝas nin per sagoj!
  Sed ni naskiĝas por kuraĝa heroaĵo,
  Kaj ni eltenos severajn batojn!
  
  Neniu scias, ĉu la bona Dio
  Do homo iĝis kruela!
  La morto frapas la sojlon -
  Kaj Weselvul elŝovis la kornojn el la fajro!
  
  Jes, ĉi tiuj estas antikvaj tempoj,
  En kiu ni tiel malvarmetis!
  Post ĉio, tio ne estis mia sonĝo,
  Ni ne iris al ĉi tio, tra la montoj-malproksimaj!
  
  Sed se vi estas en la infero
  Prefere, en la mondo de doloro, sklaveco, batalo!
  Mi ankoraŭ konservas esperon
  Lasu vian koron bati ĉiujn ritmojn!
  
  Sed provoj, ĉi tiu estas nia ĉeno,
   Kiu ne lasos pensojn esti facilaj!
  Kaj se necese, ni devas elteni,
  Kaj se vi krias, tiam per la tuta forto de viaj pulmoj!
  
  Poeto, li estas kantverkisto kaj fripono,
  Sed ne sur varma batalkampo!
  La malnoblaj malamikoj de la Patrujo mortos,
  Ili estos entombigitaj rapide kaj senpage!
  
  Nun prenu ĝin, forpuŝu la pafarkon al Kristo,
  Krucu vin, kisante la ikonojn!
  Mi kredas, ke mi diros al homoj la veron,
  Kiel rekompenco, la Sinjoro donos la multon da peculia!
  . ĈAPITRO #14
  Vitalik kaj Albina estis finfine proksime de la Kazino. La konstruaĵo estis granda kaj aspektis kiel miksaĵo de vintra palaco kaj cirko. Estas gardistoj ĉe la enirejo, inkluzive de germanaj paŝtistoj.
  Vitalik ŝaltis la ordonon: vi ne povas vidi min, vi ne aŭdas, vi ne povas tuŝi min.
  La hundoj kaj gardistoj ignoris la du adoleskantoj, kiuj eĉ ne ĝenis surmeti siajn ŝuojn. Cetere, la tapiŝoj ene de la kazino agrable tiklis la nudajn, malmoliĝintajn plandojn de la infanoj.
  La publiko, kompreneble, surpriziĝis, ke iu nudpiede promenas en tia lukso. Cetere, knabo, kiu eĉ ne estas sufiĉe alta por kreski, tiel memfide tretas ĉi tie.
  Vitalik ja tiel marŝis kaj ŝveligis sian bruston, kvazaŭ li estus la reganto de la universo, nur elmontrante siajn nudajn, infanajn kalkanojn. Sed, efektive, li havas tian potencon, ke kaj reĝoj kaj prezidantoj, kaj eĉ elefantoj kaj krokodiloj obeos lin.
  La knabeto estis tre kontenta. Nun li donis ordonojn. Kaj tuj kvindek riĉaj burĝoj falis sur la genuojn antaŭ li. Kaj la du sinjorinoj ne nur genuiĝis, sed ankaŭ frapis la kapon sur la plankon.
  Vitalik kantis:
  - Kaj eĉ la malamiko kriis kelkfoje,
  Kaŝante la timon, ke mi estas la reĝo!
  Ke mi estas reĝo!
  Albina korektis la genian knabon:
  - Vi ne estas reĝo. Vi estas dio!
  Vitalik levis la ŝultrojn kaj rimarkis:
  - Dio malpermesu al blinduloj malfermi la okulojn,
  Kaj rektigu viajn dorson ĝibajn...
  Dio gardu, esti Dio almenaŭ iomete,
  Sed oni ne povas esti iomete krucumita!
  La heroa knabino kapjesis kun rideto.
  - Vi ĉiuj pensas pri homoj. Pli bone estus, se vi estus la Ĉiopova Dio, ol tiu, kiu nun estas en la ĉielo!
  Vitalik kolere rimarkis:
  - Se ekzistus vera Dio, tiam unue li frapus per fulmo tiujn pastrojn, kiuj profitas el religio.
  Albina ĉirpetis:
  Ĉion, kion vi volas
  Vi ricevos unu...
  Ĉion, kion vi volas
  Post ĉio, vi estas la Sinjoro!
  Kaj vi marŝas memfide
  Mi ne memoras tiujn
  Sur kies sonĝoj ĝi estas mezurita,
  Vi konstruis sukceson!
  Vitalik kontraŭis, frotante la tapiŝon per la nudaj piedoj:
  - Ne! Male, mi donos ŝancon al la homaro por realigi, por realigi revojn. Inkluzive, ĉe mi estos multe pli da libereco.
  Albina kantis kun ĝojo:
  Sub la sankta standardo de libereco,
  En paco, amikeco, feliĉo kaj amo...
  Popoloj kunfandiĝas en helan trabon,
  Por dispeli la mallumon antaŭen!
  La genia knabo kapjesis.
  - Jes, ili kuniĝas en mia ama, kvankam infaneca, pugno. Ambaŭ niaj ideoj kaj enkorpiĝoj estas la plej bonegaj en la mondo!
  La heroa knabino ridis kaj pepis:
  - Kaj gajuloj iras al maron,
  Mara elemento! Mara elemento!
  Post tio, la juna geniulo aldonis rapidecon. Moviĝis al la mezurbendo, kiu ekbrilis per oro. La knabo diris:
  - Mi vetas! Numero dek tri!
  Post tio, la infano prenis kaj ŝpinis la tamburon.
  Albina tweetis kun aplomo:
  - Antaŭ mi, ajna fakiro, nu, nur nano,
  Mi konservas ilin, nur anstataŭ malgrandaj fraroj ...
  Aĉetu al mi bileton al Montekarlo
  Mi ĝenos la lokajn trompulojn!
  Vitalik gajnis la veton kaj deklaris:
  - Nu, ĝi montriĝis mojosa!
  La heroa knabino rimarkis:
  - Vi estas malofta batalanto!
  La knabo geniulo, gajninte orajn blatojn, denove vetis, ĉi-foje por tridek tri.
  Kaj denove li entuziasme turnis la tamburon, kaj ne per sia mano, sed per sia nuda, lerta piedo, kiel tiu de simio.
  Kaj denove la tamburo turniĝis.
  Albina rimarkis kun rideto:
  - Ĉi tio ne estas ludo, sed ĉarmo!
  La knabo rompis alian bankon, kaj tuta sako da mono estis haste alportita al li.
  Kaj Vitalik denove komencis turni la tamburon, kaj zumis kun rideto kaj grandioza aplomo:
  - Ni estas tre agresemaj en kapti monon!
  Albina ĉirpetis:
  - Mono estas potenco! Mono estas potenco!
  La genia knabo rimarkis:
  - Kaj mi havas potencon ne pri mono, sed sur la menso!
  La knabino ridis.
  - Sed kial,
  Estas neeble vivi en la menso!
  Vitalik ridis kaj kantis:
  - Tial, jen kial
  Ke la mondo malsupreniras nun!
  Kaj tial, kaj tial,
  Li tiom amas la filmon!
  Albina saĝe notis:
  Jes, vi estas ludanto!
  La knabo denove vetis je la numero sep, kaj denove turnis la tenilon de la tamburo per la nudaj piedfingroj.
  Kaj ĉio ludis, kaj la muziko sonis. Kaj ĝi estis tiel bela kaj plena de sono.
  Vitalik kantis, palpebrumante safiro, infanecaj okuloj:
  - Kio estas nia vivo, ludo,
  Ni trarompu la fraeron !
  Mi faris fortan movon
  Gvidis la malamikojn malŝpari!
  Albina ridis kaj ankaŭ faris veton. Ŝi ankaŭ turnis siajn nudajn piedfingrojn.
  La ludo iĝis granda. La infanoj ĉi tie estis tiel malvarmetaj kaj tre gajaj.
  Vitalik rimarkis, ridante kaj montrante la dentojn, akrajn kiel lupido, per sonora voĉo:
  - Ni ludas por venki. Do turnu pli forte.
  Efektive, la knabino kaj la knabo disiĝis. Kaj rompis unu bankon post alia. Kaj ili kolektis multe da mono.
  Ĉi tie ili havas, fakte, teamon, kiu estas ne nur bonŝanca, sed teknologia, kaj uzas la atingojn de la scienco.
  Albina kantis, kaj nudigis siajn dentojn, notante:
  Mono fandiĝas en la monujo
  En la kresko de kapitalo...
  Kaj en nia lingvo
  Mono signifas manaon!
  Vitalik serioze rimarkis:
  - Ni gajnas multe.
  La knabino aldonis:
  - Jam gajnis.
  Kaj palpebrumis al la knabo. La etoso en la kazino estis solena. Tiom da lukso, speguloj, orumado kaj publiko, kiu rigardas kun admiro la knabon geniulon.
  Vitalik opiniis, ke li entute devus ludi. Vi povus simple veni kaj preni ĉion tuj. Sed ĝi estas tro simpla kaj neinteresa. Ekzemple, la milito inter du slavaj ŝtatoj. Se ĝi estus unuflanka kaj rapida, ĝi ne estus interese. Sed evidentiĝis, ke ĉio estis serioza kaj dum longa tempo.
  Sed la milito inter Armenio kaj Azerbajĝano montriĝis sufiĉe mallonga, nur ses semajnoj. Kaj Azerbajĝano, neatendite, sufiĉe facile venkis. Kvankam la armenoj gajnis la lastan militon. Kaj efektive, foje ne necesas.
  Nun, se ludanto rompas la bankon en kazino, tio ne signifas, ke li rompos ĝin plu. Eble eĉ inverse. Ĉio en la mondo strebas al ekvilibro. Kaj la periodo de sukceso finiĝas baldaŭ. Verŝajne, nur unu Ĝingis-Ĥano ne sciis la mezuron de sorto. Sed tiam lia imperio kolapsis. La mongoloj faris grandegajn konkerojn. Tamen, ilia imperio malaperis sen spuro. Mongolio mem fariĝis provinco de Ĉinio.
  Kelkfoje vi pensas: - Por kio la Providenco donis bonŝancon al Napoleono, Hitlero, Ĝingis-Ĥano, Tamerlano kaj aliaj? Unu Rusio, almenaŭ io konservita de granda imperio. Kaj ankoraŭ la plej granda potenco laŭ areo.
  Tamen, la provo , ene de Rusio, restarigi la sovetian imperion renkontis reziston. Kaj tre obstina rezisto. Kiam la dua armeo de la mondo ekhaltis kaj eĉ retropaŝis. Kaj kion ĝi diras? Estas ia forto, kiu detruas ĉiujn imperiojn. Efektive, post la disfalo de Sovetunio, Usono fariĝis la plej potenca potenco en la mondo. Kaj Ameriko ankaŭ havas problemojn en la dudekunua jarcento. La terorisma atako la 11-an de septembro 2001, ŝajne facilaj venkoj en Afganio kaj Irako komence, sed poste mi devis foriri sen reteni. Kaj la prezidantoj ne estis tre bonaj.
  Krome, estas multe da damaĝo pro la koronavirus. Jes, jen la rakonto.
  Ĉinio ankaŭ pliiĝas. Sed ĝi ankaŭ havas problemojn, kaj ekonomia kresko malrapidiĝis. Kaj la prezidanto ankaŭ ne estas tre saĝa.
  Nun, mi scivolas, ĉu Vitalij Akulov povos venki ĉi tiun tendencon kaj, unufoje por ĉiam, krei mondan imperion?
  Se vi pensas pri tio, kun lia unika menso vi povas. Se li estas tia teknikisto, tiam eble en medicino li trovos manieron fari almenaŭ sin sola, aŭ kun sia amatino Albina, senmorta.
  Vitalik purigis la trezorejon de la kazino kaj li jam tedis pri ĝi. Kaptante kelkajn portistojn, ili trenis tutajn sakojn da mono.
  Nun eblos krei kaj konstrui tian potencan graviotongeneratoron kaj, ligante ĝin al Ostankino, kovri la tutan planedon Tero per ondoj de hiperhipnoto .
  Vitalik, kompreneble, povas sukcesi pri tio. Kvankam, rigardante nudpiedan en pantaloneto, fame marŝantan knabon, estas malfacile kredi, ke ĉi tiu estas la estonta reganto de la mondo.
  La knabo ankaŭ pensis, ke sur la planedo Tero, ankoraŭ necesus doni kelkajn longtempajn komandojn kaj instalaĵojn. Tiel, li povas konstante kontroli la tutan terglobon per siaj mensaj komandoj.
  Vi devas lerni kiel formi fiksajn ideojn kaj longdaŭran sugeston. Por ke ĝi estu firme sigelita en la cerbo.
  Vitalij prenis ĝin kaj ridetante kantis:
  Obeu al mi ĉiuj homoj sur la planedo,
  Vi estos feliĉa kaj vera paradizo...
  Ĉiuj ĝojas kaj ĝojas kiel infanoj,
  Ni rapidos al la steloj, knabo , iru por ĝi!
  La knabo pensis, kaj se, efektive, ĉiuj rejuniĝos ĝis dek ses jaroj. Por ke estu agrablaj, junaj vizaĝoj, kaj la haroj ne difektu la vizaĝojn. Ĉar la porkinoj estas naŭzaj.
  Sed ĉi tio kompreneble povas esti farita poste. Kaj nun, la tuta planedo devus esti subigita al si mem.
  Kaj iru al la laboratorio kaj kreu pli rapide, ion potencan kaj fundamentan.
  Albina ridetante demandis:
  - Vitalij, kion vi farus, se vi estus Dio?
  La knabo diris emfaze:
  - Farus ĉiujn homojn absolute feliĉaj!
  La heroa knabino balancis la kapon.
  - Ĉiuj, absolute, feliĉaj ? Sed tio estas neebla. Homoj ĉiam estos malfeliĉaj pri io, almenaŭ kelkaj el ili! Satigu unu bezonon, alia kreskos!
  Vitalik ridetis kaj respondis:
  - Nu, Dio povus kontentigi raciajn bezonojn, ĝuste nun! Ekzemple, doni al ĉiuj sanon kaj eternan junecon. Mi pensas, ke ĝi vundis iun ajn!
  Albina rimarkis:
  Kio pri reloĝigo?
  La genia knabo kapjesis.
  - Vi povas instrui homojn konstrui kosmoŝipojn kun superlumaj rapidoj kaj reloĝigi la homaron sur aliaj planedoj de la universo!
  Albina kapjesis.
  - Logike! Kaj ankaŭ tre racia. Sed kio se la planedoj elĉerpiĝos?
  Vitalik respondis ridetante:
  - Ĉiopova Dio kreos novajn ! Ne estas problemo!
  La heroa knabino kantis:
  Ĉio neebla estas ebla en nia mondo,
  Ne necesas nur malsekigi ĉiujn homojn en la necesejo !
  La genia knabo kapjesis.
  - Jes, ne!
  Kaj la juna superviro kantis:
  Ne estu malfeliĉa,
  La tuta vivo antaŭen...
  La tuta vivo antaŭen,
  Esperu kaj atendu!
  Albina konsentis kun tio:
  - Jes, esperu kaj atendu, sed ne sidu apude!
  Vitalik kapjesis.
  - Ni laboros.
  La heroa knabino sugestis:
  - Ni iru per aŭtomobilo. Kial ni bezonas piedpiedi.
  La genia knabo kapjesis.
  - Tiel estos.
  Tiam li donis mensan ordon, kaj veturis supren ŝikan "Limuzinon".
  Vi povas rajdi kun la vento. Kaj ĝi estas vere bonega.
  Albina notis per kantado:
  Aŭtoj, aŭtoj,
  Laŭvorte plenigis ĉion...
  Kie kuŝis la antikva polvo,
  La aŭto lasis spuron!
  Vitalik kapjesis kun Atlantean rideto:
  - Jes, aŭtoj estas bonegaj kaj mutaj samtempe!
  La knabo kaj knabino rajdis sen tro da tumulto kaj kun stilo. Survoje Vitalik prenis glaciaĵon, kaj Albina manĝis ĝin kun plezuro.
  Superviraj infanoj ankaŭ alportis koktelkukojn kaj ĉokolad-kovritajn benkojn.
  Kaj ili ĉiuj manĝis ĝin kun plezuro.
  Albina rimarkis:
  - Jen venas la milito, kaj en la budoj estas ia bongustaĵo. Ĉu homoj bezonas ŝanĝon?
  Vitalik montris al la maljunulino:
  - Ŝi tre ŝatus reakiri sian junecon!
  Albina konsentis:
  Jes, ŝi ŝatus tion! Sed ĉu vi povas fari ion tian?
  Vitalik respondis:
  - Teorie, eblas krei tiajn ondojn kaj radiadon, kiuj rejunigas la korpon. Kaj ĝi estas reala.
  La heroa knabino kapjesis.
  - Kompreneble mi kredas vin. Sed tamen, kial neniu ankoraŭ faris tion?
  La genia knabo ridetante rimarkis:
  - Kaj kial saĝtelefonoj aperis nur en la dudekunua jarcento? Progreso, vi scias, progreso!
  Albina ridetis kaj kantis;
  La homaro havas feran teknologion,
  Kompreneble, ĝi estas necesa kaj tre utila.
  Nur la mirakloj de la homoj estas al mi pli agrablaj:
  Parolantaj lupoj, memveturaj ŝuoj.
  
  Mi kredas, ke
  homoj ne disiĝos de fabelo
  Kaj fidelaj amikoj
  restos eterne.
  
  La scienca prelego anstataŭas miraklojn.
  Kvankam ĝi estas utila, ĝi estas terure enuiga.
  Mi preferus aŭskulti teruran fabelon
  Pri drakoj sur ĉeno, man-al-mana batalo!
  Vitalik kapjesis.
  - Bona kanto, sed infaneca. Eble vi kantos ion pli seriozan?
  La knabino rimarkis:
  - Ni restas infanoj por ĉiam,
  Nur la jaroj ŝanĝiĝas!
  La knaba genio murmuris:
  - Mi preferus kanti la mian.
  Kaj superhomo en pantaloneto kantis;
   Ni estas la infanoj de nia malfeliĉa Patrujo,
  Gepatroj pekis, kaj la puno estas sur ni!
  Kaj por ke la granda Liberiganto savu ĉiujn de malĝojoj,
  Ni devas turni niajn korojn al Dio en tiu horo!
  
   Ho kara Granda Sinjoro Jesuo,
  Mi amas vin, estu glorata la Savanto!
  En la servo de la Granda, la knabo ne estas malkuraĝulo,
  Ni kredas, ke la tentanto pereos en Ŝeol!
  
  Do la infanoj faris Hadjon,
  La vojo estas malmola, sed la spirito estas levita!
  Estu Kristo la Venkinto en miaj sonĝoj,
  Kaj tiu , kiu kreas malbonon por ĉiam, estas humiligita!
  
  Ni observas fastojn, kaj ni iras longe,
  Kaj miaj nudaj piedoj jam sangas!
   Sed nia planedo, la domo de Dio,
  Kaj malgajaj noktoj ŝajnas helaj!
  
  Kompreneble, la riĉulo ridos responde,
  Li diros: ĥimero, ĉiela regno!
  Sed la kerubo sendas salutojn,
  Kaj la aroganta nobelaro finiĝos en Gehena!
  
  Sed ni pardonas al ĉiuj en nia preĝo,
  Ĉiu ikono havas sanktan nomon!
  Lasu homojn fariĝi iom pli afabla koro,
  Lasu la fiulojn iĝi malsamaj en spirito!
  
  Kial ni iras, suferante tiom survoje,
  Kial senkulpuloj bezonas ĝin?
  Ni volas eniri la urbon de Dio, kie Li vivis,
  Kie Kristo kuris sur malplenaj vojoj!
  
  Kaj plej grave, vidante, ke fido estas forta,
  Fame la malvirtulo falis sur la genuojn!
  La vojo al savo estas malfacila kaj longa,
  Sed ne ekzistas peko pli krima ol maldiligento!
  
  Sankta Jesuo, ne volis malĝojon por ni,
  Liaj pensoj estas helaj, plenaj de paco!
  Ja li ne estas kiel la antikvaj dioj,
  La devizo estas ne krei idolon de homo!
  
  Sed kiel okazis, ke nia mondo estas kruela,
  Tiu infero regas la planedon!
  Kia ĝojo, feliĉo estas nur por horo,
  Ke Habel mortis, kaj la malbona Kain estas sur la trono?!
  
  La Eternulo respondas: Tio estas la volo de la popolo,
  Kian elekton ili havas, fari malbonon al sia proksimulo !
  Ke la ĉefa reganto, la kruela fiulo,
  Ke la ĉefa idolo estas la senprincipa Judaso!
  
  Sed vi estas infanoj de vivo, kun pura animo,
  Marŝis centojn da mejloj super rokoj kaj kardo!
  Vi volas regi kun la granda Kristo,
  Por ke la tentanto ne konduku la serpenton en la marĉon!
  
  Kredu, ke la potenco de la Savanto estos sur vi,
  Li elverŝis gracon, resanigante malgrandajn vundojn!
  La varmego de pento en la animo ne malaperu,
  Ili estu en la familio de la Fidela Dio de la lando!
  Vitalik kantis tre bele, kaj ili veturis al la laboratorio.
  La humoro de la uloj altiĝis kaj ili eklaboris.
  Nun vi devas konstrui generatoron de granda potenco. Akiri potencon super la tuta mondo.
  Vitalik ne laboris sole. Deko da grandaj viroj obeis lin. Kaj la infana genio donis ordonojn.
  Albina demandis al Vitalik:
  Kial la ondoj ne funkcias sur mi?
  La knabo volonte respondis:
  - Ĉar mi lernis bone administri ilin. Kaj ne timu. Mia genio povas solvi ajnan problemon.
  La heroa knabino demandis kun ironio:
  "Vi estas, laŭ kapabloj, multe pli alta ol ordinara homo. Eble via patro estas eksterterano?
  Vitalik kapjesis konsente.
  - Eble! Fakte, mi mem estas surprizita pri mia eltrovemo. Miaj superpotencoj mirigas eĉ min.
  La heroa knabino sugestis:
  - Venu, kantu ion alian. Estos multe pli amuze labori! Vi komponas ne pli malbone ol Puŝkin!
  La genia knabo kapjesis.
  - Puŝkin en teknologio nulo.
  Vitalik komencis kanti, komponante dum li iris;
  Nia popolo ne eltenos suferon,
  Lasu la kanonojn - la infera voĉo de milito, brui!
  Ni staros, kun la espero de ekkrio,
  Ŝultro al ŝultro, maljunaj kaj junaj kolektiĝis !
  
  Bajoneta mano, levante kaloj,
  La severa rigardo de la batalantoj - nur uloj!
  La tero pro malĝojo fariĝis tute grizhara,
  Knabinoj plektas timeme tiras!
  
  Ni estas la infanoj de la glora, sovetia popolo,
  Ni ne povas esti rompitaj de ŝtalo aŭ fajro!
  Ni batalu per ĉiuj fortoj por libereco!
  Faŝismo estas grego, mi kredas, ni rompos ĝin!
  
  Ili ne estu prenitaj en servo - amare pro ĝeno,
  Sed la pioniro sin kolektis en batalon!
  La kravato flamas - ĉiuj okuloj estas kaŝitaj en ĝi,
  Sur la gloraj bolŝevikaj paŝoj !
  
  Amaso da soldatoj fuĝis al la atako kun furiozo,
  La faŝistoj silentas, la bruego de la kanonoj forŝiras!
   De la dispremita ruĝa potenco de metalo,
  La rompita flago kun la svastiko mallevis!
  
  Kie estas niaj piloj, ili certe sciis
  Kaj kial? aŭdaca knabo,
  Kvankam neĝmastoj doloras, turmentis malbonon,
  Nudpiede en la nokto li promenis kun sako!
  
  Kiam vi estas malgranda, estas pli facile esplori, pli facile,
  Vi povas enŝovi vian nazon en ajnan fendon!
  Vi ĵuris en la malvarmo en la arbareto,
  Sed iu ridis: la ulo ne estas sufiĉe matura!
  
  Ankaŭ la knabinoj ne konis malkuraĝon,
  Ili batalis ne pli malbone ol kuraĝaj knaboj !
  En ferio ni dancis duope,
  Ili babilis ŝpareme, estas domaĝe malŝpari vortojn!
  
  Kruela Hitler - servisto de Satano,
  Homoj sen konto, la bastardo ruinigita!
  Sed la liberiganto disbatos la hordon,
  Ja ne estas limo al la fortaj konsilioj!
  
  La Komunista Partio amis kaj kreskigis,
  Ni estas la pioniroj de la kuraĝuloj en ordo
  Por ne elteni la Fritz-sinjoron,
  Por ke vi ne surmetu la jugon!
  
  Ni estis instruitaj kredi sankte en sonĝo,
  Kaj ne ŝparu penon por la lando!
  Kion ni eltenis, simple ne povas esti mezurita,
  Karaj, filoj de la sovetia armeo!
  
  Neniu el ni raportis al aĝo,
  Partu vin mem - ne respektu aliajn!
  Morti estas timiga, sed mi ne timis
  Rus' estas nevenkebla - la armeo de konsilioj!
  
  Kaj feliĉa mondo venos sur la Teron,
  Ne estos doloro, nek larmoj, nek malĝojoj, nek bezono!
  Standardo super la tuta planedo de komunismo,
  Tiuj, kiuj falis, reviviĝos en la regno de beleco!
  La knabo tre bone kaj bunte kantis. Kaj lia voĉo estas pli malvarmeta ol tiu de Caruso .
  Post tio, la knabo komencis danci. Kaj la laboro iris eĉ pli rapide.
  Potenca generatoro estis konstruita. Li devis, tiukaze, prilumi duonon de la urbo.
  Vitalik jam planis treni lin al la televida turo de Ostankino. Kaj tiam la tuta mondo estos kovrita de hipermallongaj ondoj. Kaj lia popolo obeos kiel neniu alia en la historio de la homaro.
  Sed ĉi tio ne sufiĉas, ni devas elekti kaj formi pli progresintajn teamojn, do ankoraŭ restas multe da laboro por fari.
  Kaj vi bezonas specialan komputilon por meti ĉion sur la bretojn. Kaj ĝi estos ekstreme lerta kaj malvarmeta implikita.
  Vitalik laboris. Kaj Albina prenis ĝin kaj kantis;
  Batalu por la patrujo ĝis la fino
  Kiel ordonis al ni la radianta Stalino...
  Ni igu niajn korojn bati unuvoĉe
  Niaj muskoloj estu pli fortaj ol ŝtalo!
  
  Patrujo heroa destino,
  Batalu por mia sankta Patrino...
  Ni havas multajn gravajn aferojn, vi scias,
  Ja la rusoj ĉiam povis batali!
  
  Kvankam, nur pionira knabo,
  Sed mi salutos mian patrujon...
  Kaj mi estos tiu, kiu estas pli juna, vi scias, ekzemplo,
  Rusio, mi kredas, vivi sub komunismo!
  
  Ni konstruos, kredu al mi, gloran mondon,
  En kiu malriĉeco, kredu min, ne estos...
  Tie ni festas festenon senpage,
  Kaj homoj vivas eterne en feliĉo!
  
  Tiam la sonĝo plenumos sian interligon,
  Por la gloro de radiantaj generacioj...
  Stalino mem brulas, hela stelo,
  Kaj nia instruisto, la proleta Lenin!
  
  Kaj ni ankaŭ kredas je Dio, kredu al mi,
  Preĝi al Kristo sen pensoj de la dorso ...
  Lasu la beston en la submondo de la infero
  De la ikonoj ni estos salutitaj kun bona vizaĝo!
  
  Ni venos sub la flagon de la partio al Kristo,
  Ni konstruu socialismon kaj komunismon...
  Espero al la lumo, mi kredas, mi alportos,
  Por ke ĉiuj fariĝu serioza heroo!
  . ĈAPITRO #15
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  En la grandega palaco de la baptopatrino de la rusa mafio, Agripina, okazis reviviĝo. La raporto pri genia knabo faranta fabelajn aferojn tuŝis la brutulinon kaj ŝi notis:
  - Ŭaŭ! Ĉu okazas?
  La karateknabino kapjesis.
  - Jes! Ĉi tiuj ĉiuj estas mirakloj!
  Agripina rimarkis:
  - Tiaj ŝancoj ĉi tie! Ĝi estas potenco super la mondo!
  La estro de la sekreta polico de la sindikato, Nikolaj Fatruŝev, sugestis:
  "Ni uzos dormajn gasojn kaj kaptos la knabon kaj lian tutan ekipaĵon.
  La baptopatrino de la mafio obĵetis:
  - Ne rapidu! Lasu lin unue fari kion li volas. Kaj tiam ni kaptos lin kiel dikan bovidon.
  La estro de la sekreta polico rimarkis:
  - Juĝante laŭ la raportoj, li kontrolas homojn kiel marionetoj kaj povas esti tre danĝera.
  Agripina knaris:
  - En ĉi tiu kazo, ni havas kaŝpafiston kun dormemaj kugloj!
  Post tio, la baptopatrino komencis doni pliajn ordonojn.
  La situacio en la mondo plimalboniĝis. La talibano alpinglis la rusojn ĉe la bazo kaj peze pafis al ili. En respondo, soldatoj de aliaj regionoj estis intense transdonitaj al Taĝikio. Vera milito eksplodis en la sudo. Kaj en Okcidento, la ukraina armeo jam iris sur la ofensivon. Kaj la bataloj denove disvolviĝis plenforte.
  Jes, ĝi varmiĝis.
  Tamen, la sindikato aĉetis medikamentojn de la talibano. Kaj la milito ne malhelpis komercon. La situacio en la mondo fariĝis pli kaj pli alarma. Usono bonvenigis la malfermon de nova fronto fare de la talibano. Kaj oni jam parolis pri agnosko de la talibano kiel la legitima afgana registaro.
  En Kaŭkazo, la popolo denove ribelas. Malkontento kreskas. Ĝenerale homoj pli kaj pli kritikas la aŭtoritatojn. Eĉ televidiloj komencis rompiĝi.
  Zjuganov estas grave malsana, kaj la Komunista Partio jam batalas por potenco. Multaj komunistoj, precipe junaj, rapidas al la barikadoj. Kaj ĝenerale, homoj fariĝis pli politikigitaj. Ŝanĝoj estas maturaj, kaj homoj volas novan vivon. La maljunaj politikistoj estas tre lacaj.
  Agripina pensis, kial ne preni la rolon de la nova Lenin en jupo? Nu, ŝi ankoraŭ estas ribelulo. Kaj ĝi kapablas alporti al la stratoj multajn milojn.
  Homoj en Rusio estas lacaj de la antaŭa reĝimo, kaj, kompreneble, homoj, kiuj vidis la saman aĝan vizaĝon dum preskaŭ kvarono de jarcento, havas deziron al io nova kaj nekonata.
  Agripina rigardis sin en la spegulo. Se ne pro la cikatro, ŝia vizaĝo estus vira kaj bela. Jes, unuflanke, ĝi difektas , sed aliflanke, ĝi donas al la vizaĝo pli severan esprimon.
  Ja ŝi estas kiel, ja, popolestro, kiu strebas al la altaĵoj de potenco. Kvankam eĉ nun ŝi havas konsiderindan, realan, kvankam ne tro publikan, potencon.
  Kaj ŝi havas rilatojn en ĉiuj rondoj de la socio. La sola domaĝo estas, ke multaj popolaj artistoj jam mortis.
  Mi memoras, ke iam Kobzon kantis kun ŝi.
  Kaj kion volas ĉiuj ĉi tiuj kantistoj? Mono kaj famo. Krome, ili ne zorgas pri kiu kanti.
  Agripina pepis:
  - Stanita gorĝo, kaj vodko iras al ĝi!
  Post tio, ŝi prenis ĝin kaj palpebrumis per siaj okuloj, kiuj estas miksaĵo de safiro kaj smeraldo. Sed la blondulino mem estas tre kruela. Nun ŝi volis torturi la knabon.
  Kaj bela knabo , dekkvarjara, obeeme genuiĝis kaj elmetis sian nudan, rondan, kun gracia kliniĝo de la kalkano.
  Agripina prenis la blovon, kiu estis alportita al ŝi. Ŝaltis la flamon. Kaj irante al bela knabo, kiam li prenas siajn nudajn plandojn kaj brulas.
  Ĝi odoris je brulo , kaj la adoleskanto, kies nudaj piedoj estis ekbruligitaj, kriegis.
  Agripina kaptis la knabon je la blondaj haroj, tiris ĝin kaj regenuigis lin, siblante:
  - Estu pacienca, kozako, vi estos atamano!
  Kaj la alia nuda kalkano de la knabo kun brileto. Kaj li krias denove. Kiam vi estas bruligita per fajro, precipe la sentema plando, ĝi tiom doloras. Tion ne ĉiuj povas manipuli.
  La baptopatrino ĝuis la kriojn kaj eĉ kantis:
  Rompi, dispremi kaj disŝiri,
  Ĉi tio estas vivo, ĉi tio estas feliĉo!
  Kaj ni vipu la infanon kun granda entuziasmo. Ŝi estis puŝita en ŝiajn manojn.
  Jen ŝi ja estas la baptopatrino. Kaj ĝi estas tiel kruela. Vera, ĉu ni diru, vulpino .
  Neniu kaj nenio konvenos al tia virino.
  Agripina batis kaj kantis:
  Vi ne ŝparas ilin
  Mortigu ĉiujn bastardojn ...
  Kiel disbati litcimojn
  Batu kiel blatoj!
  Tiam ŝi laciĝis pro tio. Kaj la knabo perdis la konscion pro la dolorŝoko. Ŝi faris geston kaj la knabo estis forportita.
  Agripina notis:
  - Tamen, la markizo de Sade pravis, kia plezuro alportas alies doloron. Ne ĉiuj komprenas kaj rimarkas ĉi tion!
  Post tio, la blanka diablo komencis kun granda plezuro formanĝi la kukon alportitan al ŝi en formo de ĉapelo de Napoleono Bonaparte.
  Ŝi respektis Napoleonon , sed konsideris lin fiasko. Ŝia plej granda respekto estis al Ĝingis-Ĥano, kiu ne konis malvenkon kaj konkeris duonon de la mondo.
  Ankaŭ Aleksandr Suvorov ne konis malvenkon, sed kiom li sukcesis gajni?
  Agripina malestime snufis. La nuna prezidento de Rusio estas blokita en la bataloj en Ukrainio, kaj nun nur la mallaboruloj ne piedbatas lin . Ankaŭ io kiel Napoleono: unue multe da sorto, kaj poste malsukcesoj. Kaj eĉ pli malbona ĉe la fino ol ĝi estis ĉe la komenco. Kaj pri Hitlero estas nenio por diri. Ĉu li havis ŝancon? Principe, se li estus preninta Moskvon en la kvardek-unua kaj farintus pli saĝan politikon en la okupataj teritorioj, li havus . kiel Napoleono faris siatempe.
  Ĉi tie Ĝingis-Ĥano kaj liaj posteuloj sukcesis konkeri Rus' por tempeto. Ekzistis imperio senprecedenca en la historio laŭ grandeco kaj potenco. Sed eĉ antaŭ la amasa invado de Rus', post la morto de Ĝingis-Ĥano, ĝi estis dividita, kaj fakte Batu fariĝis la reganto de preskaŭ sendependa Ora Hordo, kaj la imperio de la mongoloj estiĝis en Persujo, jam aparta. Kvankam formale ekzistis komuna ĉefurbo en Ĉinio.
  Dum kelka tempo estis ankoraŭ ia ŝajno de unueco en la imperio. Sed nur ŝajno. Ekzemple, dum la invado de Egiptujo, la Ora Hordo ne helpis siajn fratojn en Irano. Batu mem rapide iĝis kaduka kaj mortis relative juna. La Mongola Imperio falis en kadukiĝon kaj sinkis kvazaŭ ĝi neniam ekzistus.
  Tamerlano estis la lasta ĥano kiu provis ligi ĝin, sed post lia morto ĉio diseriĝis al polvo, kaj sen spuro.
  Eĉ poste aperis la ideo, ke Ĝingis-Ĥano kaj Princo Ruĝa Suno estas unu sama persono, kaj la Ora Hordo estis rusa ŝtato.
  Agripina ridis. Jes, imperioj falis. Kaj la plej stabila imperio estas la rusa. Se vi rigardas kio restas de la Brita kaj Otomana Imperio, tiam ĝi retenis multe pli da teritorio. Kaj la Romia Imperio kaj la Araba Kalifujo tute forvaporiĝis.
  La baptopatrino de la mafio opiniis, ke Rusio povas kolapsi ĝis la fino, se ne ŝia genio kaj krueleco. La eksprezidanto maljuniĝis kaj elĉerpiĝis. Kaj nun ĉio estas el liaj manoj. Ĉiu havas sian propran ciklon. Estu vi almenaŭ trifoje Ĝingis-Ĥano. Ne ekzistas eternaj reĝoj.
  Sed se ekzistas sistemo: la caro estas mortinta, vivu la nova caro, tiam ne okazas tragedioj.
  En cara Rusio, post Paŭlo la Unua, la Romanov-dinastio finfine akiris stabilecon. Ĝi estis legitima, kompetenta, purrasa registaro, kiu regis dum jarcentoj, kaj la homoj adoris ĝin kaj kredis ĝin.
  Kio okazis poste - surogato! Ni devas establi monarkion. Agripina tiel opiniis. Kelkloke efektive stariĝis monarkio: en Turkmenio, en Azerbajĝano, en Koreio. Eĉ en Belorusio oni parolas pri tio. Kvankam , ĝi estas neverŝajna funkcii tie, tro eŭropa lando.
  Tie, nek la homoj nek la elito povas digesti la monarkion.
  Agripina konsideris sin granda personeco. Kaj ŝi havis deziron regi.
  Nun ŝajnas, ke knabo, ankoraŭ aspektanta kiel infano, inventis ion, kio povas doni absolutan potencon! Tia potenco, kompare kun kiu, la potenco de la imperiestro estas nenio! Kaj eĉ pli, la potenco de la prezidanto! Ŝia potenco, ĝi estos la potenco de la realo, kaj ne la Dio elpensita de homoj. Ĝi fariĝos la centro de la universo kaj la universo.
  Kaj neniu iam povos renversi ŝin. Kaj tie, aŭ infanoj regos post ŝi. Aŭ trovu manieron fari ŝin senmorta mem. Scienco, teorie, povas fari ion ajn.
  Kaj tiam ĝi estos la plej malvarmeta en la universo. Kaj teranoj konstruos kosmoŝipojn, kaj miliardoj da galaksioj falos ĉe ŝiaj piedoj. Kaj kisi ŝiajn piedsignojn estos la plej alta honoro kaj rekompenco.
  Agripina opiniis, ke konkerinte unu universon, ŝi povus akcepti la konkeron de aliaj universoj.
  Kaj estos malvarmeta. Kaj tiam ŝi mem lernos krei universojn. Kaj relevu la mortintojn, kio estas mojosa!
  La juna virino rigardis sian saĝtelefonon. Estis klare, ke io grandega estas konstruata. Kaj ĉi tion gvidas nudpieda knabo en pantaloneto.
  Agripina estis surprizita, kiel malgranda estis Vitalij Akulov. Kiel antaŭadoleska infano . Kaj mallongaj kaj nudaj piedoj plifortigis la impreson de infano. En la sama tempo , li devigis plenkreskulojn obei lin. Kaj liaj ordonoj estis, inkluzive mensajn.
  La baptopatrino de la rusa mafio pensis, ke ne estos facile venki tian knabon. Eble, ja, kovru ĝin per gaso. Aŭ sendu kaŝpafiston kaj pafu.
  Tamen, la juna geniulo povas doni al ŝi pli ol unu eltrovaĵon. Kaj, ja, fari senmorta. Teorie, homo povas vivi eterne. Li ne estas komputilo, sed povas esti ĝisdatigita kaj reguligita.
  Kaj se vi havas konstantan kaj fortan fonton de energio, tiam la homa korpo povas esti eterna, kiel la ciklo en la naturo. Kaj ĉi tiu knabo estas tia genio, kiu neniam estis en la historio de la homaro. Antaŭ li, eĉ Leonardo da Vinci kaj Tesla cedas. Precipe en la praktika efektivigo de la plano.
  Kion utilas la inventoj de Leonardo da Vinci, se ne unu el ili donis praktikan revenon?
  Fakte, la maŝinoj de Leonardo alportis nenian profiton al la homaro, kaj neniu el ili funkciis. Tesla ankaŭ ŝajnas esti inventinta multon, sed kio estis la reveno de efektivigo?
  Kaj ĉi tie vi povas vidi, ke funkcias la radiado, kiu subigas homojn. Krome, la infano , eble, plifortigis siajn muskolojn. Kaj tio estas eĉ pli malfacila.
  Kia granda genio! Se dekkvinjara li elpensas tiajn aferojn, do kion li faros kiel plenkreskulo?
  Aŭ eble, male, ĝi fariĝas pli stulta ?
  Kiel oni diras, geeks fariĝas pli stultaj kun aĝo. Ĉi tie, precipe, vi povas vidi kiom da veraj genioj kaj steloj naskiĝis el geeks?
  Kaj la plej multaj el la miliarduloj kaj ŝtatestroj estis tute normalaj infanoj.
  Agripina ĝeme kantis:
  Kien iras infanaĝo?
  Kiuj urboj...
  Kaj kie ni povas trovi rimedon
  Por atingi tien denove!
  Ĝi restos neaŭdita
  Kiam la tuta urbo dormas
  Kaj li ne skribos leterojn
  Kaj li ne vokos!
  Kaj vintro kaj somero
  Ne sperta atendi miraklojn,
  Ie estos infanaĝo
  Sed ne ĉi tie!
  Kaj tra la neĝo vintre
  Kaj tra la flakoj apud la rivereto,
  Iu saltos
  Sed ne mi!
  Agripina finis kanti kaj malkovris la dentojn. Pensante pri tio, estus stulte, se ĉi tiu brila knabo, fariĝante plenkreskulo, falus al la nivelo de nura mortemulo. Fakte, ĉi tiuj estas superhomaj kapabloj. Kaj ili devas esti nutritaj. Kaj kresku kun renovigita vigleco.
  Knabino en mallonga jupo kaj nudaj, sunbrunigitaj kruroj proponis al la blanka diablo malgrandan ĉokoladan ovon.
  Agripina mordis lin, kaj batis la muskolaj kruroj de la knabino per vipo, igante ŝin kriegi.
  Tiam ŝi kantis:
  La karno en infero lantas pro la varmego,
  Kaj estas tempo por ni ĉiuj kompreni dum longa tempo...
  Ĉiu, kiu ne konas fidon al la mafio
  Falos sub la furiozon de la jugo!
  
  Honesta viro ricevos sian
  Ĝi estos kiel araneo en fajro...
  Demonoj turmentos en la submondo,
  Kiu ne kliniĝis antaŭ Satano!
  Post tio, ŝi donis la ordonon:
  - Sidu en embusko kaj atendu! Por eviti malkaŝi vin mem.
  Kaj Vitalik kaj Albina, dume, daŭre laboris. Kaj generatoro de grandega potenco, kaj sur radoj, estis konstruita. Krome, la knabo geniulo alfiksis stirstangbutonojn kaj komencis konstrui aŭtomatan obeemo hiperprogramo . Por ke la tuta homaro kaj Akulov obeu, ĉar ĝi ne obeis la Sinjoron Dio, kaj samtempe ne rezignis sian kutiman laboron. Kvankam, depende de kio. Militoj devas esti finitaj. Kaj por Ukrainio, la krimintoj ankoraŭ respondos al la nova, monda reĝo.
  Vitalik furioze kantis:
  Kio estas milito kaj kio estas milito
  Ŝi estas malbona onklino kaj hundino!
  Murdo, abomeno, nur malpuraĵo
  Kaj en la milito, la bastarda princo!
  Ne estos venko por la kolero de la regimentoj,
  La imperio de malico estas lando de malsaĝuloj!
  Kaj la knabo ĵetis ŝtalan riglilon per siaj nudaj piedfingroj. Li flugis kun la rapideco de falanta meteorito, kaj laŭvorte brulis en la aero.
  Albina diris:
  - Ĉi tio estas klaso!
  La genia knabo kapjesis.
  - Kaj la plej granda klaso estos, kiam la homaro kuniĝos en ununura, amema impulso! Pli precize, se ĉiuj fariĝos fratoj.
  La knabino ridetante kantis:
  Tra la ŝtormoj la suno de libereco brilis por ni,
  Tra ŝtormoj kaj ŝtormoj ni marŝis kune...
  La nacioj fariĝu unu
  Ĉiuj landoj de la Tero estu kune!
  Vitalik respondis ridetante:
  - Jes, kune ĉiuj estas strangaj kaj popoloj estos! Sub mia justa kaj amema aŭtoritato! Kaj ĉi tiu momento, kiam homoj neniam plu mortigos unu la alian, estas proksima! Pri kio revis la komunistoj, sed malgraŭ ĉiuj oferoj, ili ne alproksimiĝis!
  Albina pepis, montrante la dentojn kaj streĉante nuksojn kaj riglilojn:
  Ne zorgu pri humiligo
  Jes, mi estas preta humiligi min! Jes, mi estas preta humiligi min!
  Sed se nur al glora celo, almenaŭ iom pli proksime!
  Sed se nur por atingi la gloran celon, almenaŭ iom pli proksime!
  Alproksimiĝu iom!
  Vitalik ironie demandis:
  - Kaj kion vi kantas en la vira genro?
  La heroa knabino respondis ridetante:
  - Ke estis rimo!
  La genia knabo ridis kaj kantis:
  Li rimis kion ajn
  Nur elĉerpiĝis...
  Kaj al la vilaĝo por la amendo,
  Kie la bovinoj paŝtas
  Li baldaŭ estis korektita!
  Albina rikanis, kaj tordante alian riglilon kaj reordigante la transistoron, ŝi donis:
  -Granda genio, inventis la lumon de la mondo,
  Mi neniam renkontis pli belajn homojn...
  Mi kantas odojn al la idolknabo,
  Kiu , la formado de la idealo!
  Vitalik kapjesis per sia hela kapo:
  - Jes, vi kantas bone.Sed neniu estas perfekta.
  Kaj la knabo denove komencis programi. Subigi la tutan mondon ne estas facila tasko. Kion volas homoj? Ili mem ne scias. Kiel, ekzemple, tre ofte malkontenta kun la elekto, aŭ elektoj. Sed ne ekzistas perfekta registaro. Kaj ĉar ne ekzistas ideala potenco, ĉu eblas fari potencon absoluta? Kiam oni obeas vin sen demandi, kaj sen koni la vorton - ne?
  Ekzemple, Garin havis similajn ideojn. Li volis potencon super la mondo. Kaj li alproksimiĝis al ĝi, sed ne povis rezisti. Sed entute, ĝi estis fabelo.
  Kaj jen io reala, kaj io, kio finfine donos al homoj fidon en la estonteco. Kiam neniu diktatoro premas la nukleajn butonojn per tremantaj fingroj. Kaj ne estos nuklea milito. Kaj konvenciaj militoj ankoraŭ furiozas kaj bolas.
  Laŭ la lastaj novaĵoj, la talibanoj preskaŭ detruis la rusan bazon, kaj ili jam fortranĉas la kapojn de la kaptitoj. Jes, la Mujahideen-invado estas serioza! Kaj la sangoverŝado estos signifa.
  Vitalik kantis, daŭre laboris:
  Enlanda milito eksplodas
  De mallumo al mallumo ...
  Malbona kalva Satano venis,
  Kaj frenezigis homojn!
  Post tio, la knabo daŭre laboris kaj desegnis.
  Povo super la mondo ne estas pro potenco, sed por feliĉo de la tuta homaro. La genia knabo pensis, ke eble ankaŭ Lenin deziris ĉi tion. Sed rezultis tro multe da sango kaj viktimoj. Kaj finfine, io malbela estis konstruita. Anstataŭ popola demokratio, la diktatoreco de la aparato. Kaj homoj perdis la sencon de vivo. Ili kredis konstrui komunismon, sed la rezulto estis perestrojko kaj sovaĝa ĥaoso. Jen al kio kondukis vera demokratio , por kio la popolo ne estas preta.
  Kaj por li estos hiperreĝo , kiu regas ĉiujn, de beboj ĝis maljunuloj. Krome, necesas krei sistemon, por ke la cerboj de homoj ne forbruliĝu .
  Por ke ili obeu eĉ sen radiado. Sed ĉi tio estas longtempa perspektivo. Sed ekzistas post ĉio longdaŭra hipnoto.
  Vitalik prenis ĝin kaj kantis:
  Ni ne povas esti konkeritaj
  Ni genuigos ĉiujn...
  Mi faris skizon en kajero,
  Por la gloro de novaj generacioj!
  La knabo ja estas geniulo. Albina rememorigis lin:
  - Kaj fortokampo, por ke ni ne estu pafitaj dum la sturmo al Ostankino!
  Vitalik kapjesis, montrante siajn blankajn kaj akrajn, kiel dentojn de lupido:
  - Kompreneble, ni faros. Fakte, krei fortan indukton estas multe pli facila ol hipnondoj . Kaj tiam nenio kaj neniu haltigos nin!
  Albina ĉirpetis:
  Kaj la batalo daŭras denove
  La hiperplasma fajro bolas...
  Nia knabo estas tiel juna
  Havas nekredeblan donacon!
  Vitalik kapjesis kun rideto.
  Jes, mi havas bonegan donacon. Sed iu ajn kapablo devus esti evoluigita. Kaj antaŭ ni estas ne nur venkoj, sed ankaŭ risko.
  La knabino rimarkis:
  - La polico povas veni al ni ĉiumomente, ĉu vi pretas renkonti ŝin?
  Vitalik ridis kaj diris:
  - Ili dancu lezginka se ili volas etendi!
  Albina ridis kaj kantis:
  - dancis, dancis,
  Post ĉio, ni estas lacaj de labori...
  Ni iom ripozos
  Kaj tiam ni rekomencos!
  La genia knabo kapjesis, kaj denove ĵetis sian nudan, simiecan piedon, pecon el metalo, kiu degelis kaj vaporiĝis pro frotado en la aero.
  La knabo kantis:
  Granda pafo kaj kaoso ,
  Mi estas filo de mia epoko...
  Mi estas sinjoro kaj superhomo
  Mia laboro estas bona!
  Agripina rigardis tion kun intereso. La mikrofotiloj funkciis. Jen kio vere estas infanoj. Eĉ ne monstroj, sed io tia - super.
  La mafia baptopatrino denove ŝaltis la novaĵkolumnon. Ukrainaj trupoj antaŭeniris, kaj jam rekaptis plurajn setlejojn el Rusio. Kaj en la Ŝtata Dumao estas klaraj signoj de ribelo. La opozicio levas la demandon pri fido al la registaro. Kaj estas granda zumo. Kaj la prezidanto ŝajnas malbonfarta. Delonge io ne aperis publike.
  Nu, ĉi tiu estas la glortempo de la mafio. Kaj la atingoj de ŝia sindikato estos ege bonegaj. La eblecoj estas bonegaj. Vere, la demando estas kiel kapti ĉi tiujn brilajn infanojn? Kion fari se la gaso ne prenas ilin? Tiel forta estas tiu ĉi knabo. Ĵetas feron kaj ŝtalon, ke ĝi bruligas en la aero.
  Ŝi ŝatus havi tian soldaton. Ĉi tiu terminator knabo havas tian potencon .
  Agripina kantis:
  Prezidanto vi naĝis tro longe
  Mi enamiĝis al vi...
  Nun mi ŝatas la infanon , la Diablon,
  Mi volas ami lin!
  Kaj la baptopatrino de la mafio prenis kaj rulis siajn luksajn koksojn.
  Sed oni povas vidi per unu okulo. Ĝis tiam, lasu ŝin amuziĝi.
  Du knaboj de ĉirkaŭ dek tri jaroj, muskolfortaj kaj sunbrunigitaj, eniris la ringon. Iliaj manoj estas en boksaj gantoj kaj iliaj piedoj estas nudaj. Kaj ili frapu unu la alian per signalo.
  Kiam infanoj batalas, ĉiam estas multaj malpezaj, rapidaj batoj. Kaj nudaj kalkanoj ekbrilas same kiel boksaj gantoj. Kaj vi ne komprenos kiu prenas kiun.
  Agripina tre ŝatas ĝin kiam la knaboj batalas. Ŝi havas deziron friti iliajn kalkanojn denove. Kompreneble, tio estus bonega! Aŭ rompu viajn piedfingrojn per ruĝ-varmega tenilo.
  La baptopatrino de la mafio lekis ŝiajn lipojn. Jes, krueleco estas en ŝia sango. Kiel la deziro torturi kaj turmenti.
  Ĉi tie la knaboj havas belajn krurojn, kaj la formoj de la piedoj estas graciaj sen haroj kaj ajnaj neregulaĵoj. Kaj estas agrable piki tiajn per ardantaj kudriloj, aŭ ekbruligi ĝin, aŭ bati per kaŭĉuka bastono.
  Agripina furioze kantis:
  Mi volas vidi malplenon antaŭ mi,
  En ĝi mi konstruos mian kastelon, mian revon!
  La knabinoj refrenis:
  La trupoj estas pretaj sinjorino,
  Ni detruos ĉiujn!
  La baptopatrino de la mafio tweetis:
  Nigra korvo antaŭ morto
  La viktimo atendas je la noktomeza horo ...
  Nigra korvo, la infero estas senmorta
  Ĉe la tombo renkontos vin!
  Kaj ŝi malfermis la buŝon kaj movis sian longan rozkoloran langon.
  Tiam ŝi aldonis:
  Eĉ en mia dormo mi revas pri batalo
  Barmoley mem timas min!
  Kaj ŝi denove ridas.
  La knaboj ŝvitas kaj iliaj korpoj brilas. De ĉi tiu reliefo muskoloj ŝajnas eĉ pli belaj.
  Agripina prenis longan vipon en la mano kaj komencis vipi la junajn batalantojn. Kaj batu per ĉiuj viaj fortoj. Kaj ili kriegis pro doloro. Ŝvito kaj sango ŝpruciĝis en ĉiuj direktoj.
  La baptopatrino de la mafio blekis:
  Mi detruos ilin ĉiujn samtempe
  Mi elprenos ĝin kiel infekton!
  La knabaj batalantoj ruliĝis el la ringo. Sed ili estis kaptitaj de mafiaj militistoj en maskoj kaj nigraj kostumoj. Ili trenis ilin al la helhara vulpino .
  Agripina notis:
  - Vi volis forkuri de mi!? Eble rosti viajn kalkanojn?
  La knaboj pepis, palpebrumante pro timo:
  - Kompatu! Ni estas bonaj!
  Agripina levis la ŝultrojn. Kaj subite moliĝis:
  - Bone, dum viaj kalkanoj estas sendifektaj! Pli bone kantu al mi ion gajan kaj vigligan!
  La knaboj kantis kun ĝojo;
  Ni estas en la ĝangalo en la lando de sovaĝaj simioj,
  Kie bananoj estas verdaj, amasoj da kanibaloj!
  Ni devis transiri la oceanon
  Kun tia ekscita energio!
  
  Patrujo ordonis al ni iri -
  Atingu kie la ekvatoro estas fosaĵo!
  Nu, nu, Dio estas Unu kaj ne Odino ,
  Kaj ni ankaŭ havas pli ol unu obuson!
  
  Ili sendis junajn pionirojn en batalon,
  Ili diris, ke ĝi estas nur staĝo!
  Por ke ĉiuj estis aŭdaca knabo,
  Energiaj raketoj granda akcelo!
  
  Mi pafas per maŝinpafilo ĝuste sur celon -
  Jen li falĉis la batalantojn kun kakia kolorigo!
  Ili ne povos turni nian Patrujon,
  Malbonaj orkoj kaj aliaj ĉikanantoj!
  
  Tia furioza ordo de la Patrujo -
  Lernu knabon kiel batali kiel feroca leono!
  Kaj se la ruĝa gvidanto donus la ordonon,
  Ne estu mizera maniero de bufono!
  
  Jen maniko forte bruligis lian vangon,
  Ŝi ankoraŭ ne havas rigidajn porkinojn!
  Sed mi servas al la Patrujo, kredu al mi, longe,
  Ne necesas pensi, malfortuloj adoleskantoj!
  
  Ni estis kovritaj de la tribo Mau-mam ,
  Ili ne havas lancojn, sed ĵetgrenadojn!
  Responde, ni frapos ŝtalan baton,
  Rusaj pilotoj helpos de la ĉielo!
  
  En la Patrujo, ĉiu militisto el staltrogo,
  La bebo atingas la pafilon!
  Kaj venku la armeon de invadantoj,
  Pri la heroaĵoj de la poemo de la bardo kantita!
  Agripina, je la lastaj vortoj, batis la knabojn per sia tuta forto per vipo, tiel ke la haŭto krevis kaj sango verŝis.
  La baptopatrino de la mafio kantis:
  La karno de vi, infanoj, lumiĝos,
  La haŭto senŝeliĝos, nur brilos,
  Kio, viaj vizaĝoj estas torditaj?
  Sciu, ke mi estas la reĝino de la ĉielo!
  . ĈAPITRO #16
  Vitalik daŭre laboris en ekstrema reĝimo, same kiel homoj sub lia komando. Terminator knabo kaj geniulo kantis:
  Furioza formaciotaĉmento, furioza formaciotaĉmento,
  Fajroj brulas en la koro, fajroj brulas en la koro!
  Jes, ili laboras je freneza ritmo. Kaj baldaŭ estos preta instalaĵo senprecedenca en la historio de la civilizacio, kiu solvos ĉiujn problemojn de la homaro.
  Ĉiukaze, la malkonsentoj, kiuj ekzistas inter landoj, velkos en la fonon.
  Albina demandis la knabon:
  - Ĉu vi pensas, ke ne plu estos milito sur la Tero?
  Vitalik kapjesis.
  - Mi pensas, ke ne! Almenaŭ tiom longe kiom mi regas.
  La heroa knabino pepis:
  - Subigi homojn,
  Estos nova reganto!
  La genia knabo kapjesis.
  - Estos nova reganto. Kaj li estas kiel pli maljuna frato por ĉiuj.
  Albina ridis kaj rimarkis:
  - Ĉu knabo en pantaloneto, kiel pli maljuna frato?
  Vitalik kantis kun ĝojo:
  Heroismo ne havas aĝon
  En la koro de juna amo por la lando ...
  Povas konkeri la randojn de spaco,
  Por feliĉigi ĉiujn, ĉiujn sur la Tero!
  Albina rimarkis kun rideto:
  - Jes vi povas. Sed kion vi havas krom genio?
  La knabo respondis:
  - Ĉio! Kaj la mondo estos mia!
  Agripina, rigardante tion, siblis:
  - Ne, mia!
  Kaj ŝi ekbrilis per siaj okuloj. Ŝia humoro postulis sangon. Ĉi tie, laŭ ŝiaj ordonoj, komenciĝis nova batalo.
  En ĉi tiu kazo, du knabinoj en bikinoj kaj kun nudaj, ĉizitaj kruroj batalis sur gantoj. Ili svingis kaj multe koliziis.
  Foje nudaj, rondaj kalkanoj tuŝis kaj ekbrilis. Ĉio aspektis ege bonega.
  Agripina iomete moliĝis. Ŝi pensis, ke batalado havas sian ĉarmon. Precipe se la bataloj estas malfacilaj. Kaj kion la homoj volas: panon kaj cirkojn.
  Ankaŭ homoj timas morton. La sukceso de kristanismo kaj islamo ŝuldiĝis al tio, ke homoj jam tre timis morti kaj dissolviĝi en neniecon. Kaj tial ili serĉis kaŝpasejojn.
  Ili pensis, ke vi povas gajni al vi ĉielon ĉiujn du horojn per frapado sur viajn genuojn. Kaj eĉ se ekzistas Dio, tiam Li longe laciĝis de ĉiuj ĉi tiuj preĝoj kaj petoj, kaj vi nur plimalbonigos la aferojn por vi atingante la Ĉiopova .
  Ja, ĉu eblas ion atingi per preĝo? Agripina neniam preĝis, sed ŝi atingis multon. Ĉar preĝo estas homa.
  Kaj por leviĝi, vi devas esti superhomo.
  Jen tia Friedrich Nietzsche, li multe komprenis pri la signifo de la vivo. Kaj multaj ne komprenis ĉi tion kaj eraris.
  Ne, preĝado nenion sukcesos.
  Agripina furioze kantis:
  Ho kia granda perdo
  Kiom da aliaj perdoj en la mondo...
  Ĉi tie la pastroj portas sensencaĵon,
  Montru al ili la banditon tra la pordo!
  La baptopatrino de la rusa mafio ridis la enan fojon. Ŝi volis elstari kaj montri sin.
  Jes, ŝi povas fari multon.
  Kaj neniu konas ĉiujn ŝiajn talentojn!
  Ekzemple , nun sango estas verŝita, kaj la sindikato kolektas monon. Kaj tiam ŝi, Agripina, fariĝos la imperiestrino de la planedo Tero. Kaj tiam, eble, ne estos plu mono. Ĉiuj laboros forte. Kaj vere venos komunismo!
  En kiu virinoj kaj infanoj promenos nudpiede, kaj la nombro de viroj reduktiĝos al minimumo.
  Agripina kantis:
  Viroj, viroj, viroj
  Tia, kredu min, brutaro!
  Viroj, viroj, viroj
  Mortigu vin ĉiujn sen kialo!
  Agripina nudigis siajn tre fortajn kaj evoluintajn dentojn. Tiam li aplaŭdis kaj ordonis ke Pavluŝa estu transdonita al ŝiaj brilaj okuloj. La knabo, de kiu ŝi prosperis , sendinte al la antaŭprocesa arestejo.
  Servistoj kaj militistoj alkuris por plenumi la ordon de sia baptopatrino.
  Ja ŝi estas la mastrino, iagrade, de la sorto.
  Kvankam la plej granda krimulo jam divenis. Vitalij Akulov konstruas generatoron, kiu devus generi energion, kiu subigos la tutan terglobon!
  Ĉi tio ja estus tre mojosa se vi estus bonŝanca. Kaj tiam ekestus tia potenco. Kiel supermonarkio !
  Agripina opiniis, ke Rusio en la rolo de la cara imperio estas preferinda ol Sovetunio. Ĝi havis unuecan regadoformon, kaj Sovetunio estis federacio. Kaj krome, la federacio kiu disfalis en pecojn.
  Sed sub la caro ... Tiam estis regantoj nomumitaj el la centro kaj pli da ordo, pli da disciplino kaj revoj pri sendependeco.
  Stalino estis la sola gvidanto de Sovetunio, kiu iel tenis la lokajn carojn en siaj manoj. Post li, periodo de falanta disciplino kaj stagnado jam komenciĝis.
  La ekonomio de Sovetunio malrapidiĝis kaj falis en krizon sub Gorbaĉov. Kaj tie ekestis demokratio. Libereco, por kiu homoj tute ne estis pretaj. Kaj ne estis tiel facila. Ĝi komenciĝis kun Montara Karabaĥo. Kaj ĉiuj vidis la malfortecon de la registaro, kiu nenion povis fari. Kaj ĝi disvastiĝis al aliaj regionoj.
  Kaj ankaŭ en Baltio. Sed, kompreneble, Jeltsino fariĝis la ĉefa detruanto de Sovetunio. Kaj Gorbaĉov ne metis lin en malliberejon, sed ĝi devus esti farita. Ĝenerale kulpas la popolo de Rusio mem. Nu, en kiu lando de la mondo, la reganto estus rezistinta post tia hontinda kapitulaco en Ĉeĉenio? Jes, la militistoj estus falintaj lin.
  Kaj Jelcin, almenaŭ henna! Rezultas, ke homoj povas fari kion ajn ili volas. Kaj propagando cerbolavis homojn.
  Agripina notis:
  - La amasoj estas ostaj kaj maldiligentaj. Ili ne ŝatas legi, ili ankaŭ ne ŝatas pensi. Ili devas havi unu fidon, kaj honori unu Dion!
  La juna virino kantis, elmontrante la dentojn:
  Mi estas perfekteco
  Mi estas perfekteco
  De rideto al gesto
  Antaŭ ĉio laŭdo.
  Ho kia beno
  Sciu, ke mi estas perfekta
  Sciu, ke mi estas perfekta
  Sciu, ke mi estas perfekta!
  Post tio, la juna virino daŭrigis sian rezonadon:
  - La homoj estas amaso. Kaj la maso devas esti traktita kiel virino, kaj virino volonte submetiĝas al forto. Kaj estas nenio por fidi la menson de la amasoj. Ili devas obei la plej simplajn, bestajn instinktojn!
  Tiel rezonis Agripina. Efektive, pri kia menso de la homamaso ni povas paroli? Homoj estas grego da ŝafoj. Ili amis ankaŭ Stalin - la ekzekutiston kaj la kanibalon. Kaj la plej afabla caro Nikolao la 2-a , kiu faris tiom por la popolo, estis perfidita kaj kraĉita sur. Ĉi tiuj estas la homoj kaj la homamaso.
  Do Agripina kutimigos ilin ordigi, disciplini kaj eduki ilin en severeco kaj justeco.
  Do ili alportis Pavluŝa. La knabo estis jam razita kalva kiel krimulo. Kaj sur lia infana vizaĝo estis paro da abrazioj kaj kontuziĝoj.
  Agripina demandis la knabon:
  - Nu, kiel estas en malliberejo?
  Pavluŝa respondis:
  - Pli-malpli normala! La ĉeloj estas puraj, estas televidilo kaj banĉambro, ne hotelo, sed oni povas vivi.
  La baptopatrino demandis:
  - De kie estas la kontuziĝoj?
  La knabo honeste respondis:
  - Interbatalis kun la kameraisto por la gvido. Sed nenio, mi gajnis kaj nun baptopatro.
  Agripina kapjesis.
  - Bone farita! Ĉu la knaboj estas en ordo?
  Pavluŝa respondis:
  - Bone! Ni havas grandan ĉelon, dek du homojn. Tro multe, sed adoleskantoj dormas profunde. Litoj ankaŭ pli-malpli. Neniu el la uloj malsekigis la liton. La manĝaĵo estas , ĝenerale, akceptebla, plus manĝotranslokigoj, ili promenas ilin. Ni eĉ ludas piedpilkon. Por ne diri, ke la antaŭprocesa arestejo estas infero. La plej multaj el la ĉeloj estas ĝenerale duone malplenaj, aŭ kvar lokoj. Ni ankoraŭ havas multajn homojn, sed ĝenerale, ne plenplenajn. Junuloj , laŭ la leĝo, en antaŭprocesa arestejo devas havi almenaŭ tri metrojn kaj duono da spaco, do ni ne sufokiĝu, kaj estas ventumilo.
  Agripina kapjesis kaj rimarkis:
  - Sidu iom, kaj poste ni vidos. Eble mi liberigos vin, precipe se vi plaĉas al mi!
  La knabo kapjesis.
  - Mi provos, bonege!
  La juna virino komentis kun sincera simpatio:
  - Estas domaĝe, ke vi perdis tiel belajn, blondajn harojn. Ili certe ruinigis tiun hararanĝon!
  Pavluŝa kapjesis kun rideto:
  - Nun ne ĉiuj ricevas hararon en antaŭprocesa arestejo, sed nur tiuj, kiuj havas pedikojn trovitajn. Sed iu ordonis, ke la infano flari la malliberejon en sia tuta gloro!
  Agripina kapjesis kun afabla rideto.
  - Venu! Vi estas tiel bona! Mi vidas, mi ne ploris, estante en malliberejo. Kaj tiam kelkaj adoleskantoj iĝis lamaj. Bone, atendu alian semajnon, kaj tiam mi ellasos vin. Sed kun unu kondiĉo.
  La knabeto kapjesis.
  - Kio , ĉu mi estas preta por io ajn?
  La baptopatrino murmuris:
  - Vi kantos al mi nun. Kaj mi ŝatus vian kantadon!
  Pavluŝa, scivolema, demandis:
  - Kaj pri kiu temo?
  Agripina diris memfide:
  - Militisto! Nuntempe okazas milito. Jes, eĉ eble du militoj samtempe. Ankaŭ en la sudo kun la talibano.
  La knabo kapjesis kaj respondis:
  - Bone, mi kantos pri la temo de milito kaj patriotismo.
  La baptopatrino kapjesis.
  - Eblas kaj pri Stalino. Ne gravas al mi. Mi eĉ ŝatas ĉi tiu liphara diktatoro, tiel kruela kiel mi!
  Pavluŝa tusis kaj kantis kun granda entuziasmo, komponante dum li iris;
  Estas mondo tiel bela kaj granda
  Kie estas la troloj, elfoj, gnomoj, ghouls...
  Kaj tie la sanktulo batalas per glavo,
  Kaj ĉiuj volas sangan, kredu min, batalon!
  
  Kaj en ĉi tiu mondo pionira knabo
  Ĉasisto de malpuraj kreaĵoj...
  Li donas bonan ekzemplon por ĉiuj,
  Kelkfoje, nur dezirante venĝon!
  
  Jen ni estas tiaj kavaliroj agloj,
  Kapabla batali tiel kruele en batalo ...
  Kaj ni estas la filoj de la dioj de majesto,
  Kaj ni portas magion en vasta valizo!
  
  Ĉio estas submetita al ni, ĉio estas sur nia ŝultro,
  Kapabla detrui malbonon por ĉiam...
  Kaj se necese, mi oros vin -
  Ni estas kavaliroj, ne mizeraj kripluloj!
  
  Do la malbona malamiko tremu de timo,
  Neniu el ni povas timi...
  Ni trafas ĉiujn malamikojn per unu penco,
  Ĉasistoj ĉiam povis batali!
  
  Kapabla transiri la universon
  Ni estas grandaj impulsoj de magio...
  La tigro kaj la urso ne venkos nin,
  Ĉar la pioniroj estas tiel kunigitaj!
  
  La grandeco de la Patrujo estas vera en tio
  Por ke ni ne timu...
  Vi ekflugas kune kiel malvarmeta aglo,
  Ĉar vi estas batalanto, ne ombro de bufono!
  
  Kiu falis, la Ĉiopova relevigos tiujn,
  Kaj ni faros ĉiujn pli altajn kaj inteligentajn...
  Patrujo estas akra glavo kaj ŝildo,
  Kaj ne portu malkuraĝajn stultaĵojn!
  
  Ni povas kuraĝe konfesi ĉion,
  Kun la malamiko, eĉ orko, li batalis furioze ...
  Ni ne estas embarasitaj de la maĥinacioj de Satano,
  Kaj ni vidas belajn vizaĝojn el la ikonoj!
  
  Kiu vi estas, konfesu, fierulo?
  Sonĝa batalanto, kvankam ankoraŭ knabo -
  Sed vi ne batalos dum unu jarcento,
  Ĉar la vivo estas severa, eĉ tro!
  
  En bataloj ni estis mildigitaj dum jarcentoj,
  Nia glavo estas la eterna garantio de la vero...
  Granda sonĝo realiĝos
  Post ĉio, ŝi estas bonega afero!
  
  Ĉi tie atakas la malbonan demon,
  La knabo premas lin tre impete...
  Kaj ĝi rezultis nur malordo,
  Ne esti, kredu min, tro trankvila!
  
  Knabinoj ankaŭ, vi povus batali,
  Kvankam ili estas nudpiedaj vintre kaj somere...
  Sed tortoj estas tre fame frititaj,
  Renkontante nin infanoj kun gaja rido!
  
  Ne ekzistas nia Patrujo, kredu min, pli forta
  Ŝi estas la plej bela en la universo...
  Brilantaj rubiaj virĉenoj,
  Venu al ĉiuj ĝoja feliĉo!
  
  Ne kredu, ke vi ne povas rompi la knabon,
  Li estas kavaliro, lia forto estas kolosa...
  Se necese, li skribos en kajero,
  Kiel alporti ĉiujn estaĵojn al la tombo!
  
  La glavo de la knabo estas akra kiel kudrilo,
  Sed li tranĉas per tre larĝa mano...
  Kaj nia vivo, kredu min, ne estas ludo,
  Kaj parolu kun la bluokula knabino!
  
  Ankaŭ militistoj estas bonaj
  Ili estas tiel fieraj, malvarmetaj kaj dancos tiel kore
  Iliaj kruretoj estas nudaj nur en la malvarmo!
  
  Ne, mi estas knabo, mi vivos eterne
  Mi kaptos mian sorton per la vostoj...
  Kaj la predanto baldaŭ fariĝos ludo,
  Kaj mi donos , kiu estas la fiulo, kun svinga kapitulaco!
  
  Resume, mia devizo, kredu min, estas simpla,
  Vi simple ne devas esti malkuraĝa...
  Batu tiun, kiu turnas la nazon
  Super ni estas keruboj kun glavoj!
  
  Mi dediĉos mian animon al la Patrujo, mi dediĉos mian koron,
  Mi bruligos mian tutan korpon en batalo ĝis la lasta ...
  Al Vi la Ĉiopova , mi flugas sub la flugilon,
  La mondo antaŭen, nun la batalo furiozas!
  Agripina ne tro avide aplaŭdis, rimarkante ridetante:
  - Ne malbona poemo, Pavlik. Sed kie estas la Stalino, kiun vi promesis?
  La kaptitoknabo respondis ridetante:
  - Jes, mi volis komponi, sed ne venis al mi en la kapon. Sed Stalin mortis de sepdek jaroj. Mi ŝatus ion pli modernan!
  La juna virino prenis rublan moneron per la nudaj piedfingroj. Ŝi premis ĝin, montrante tenacecon kaj forton de la malsuperaj ekstremaĵoj. Post tio, ŝi notis:
  - Stalino tenis la landon per ŝtalaj piedoj!
  Pavluŝa kapjesis.
  - Jes tio pravas! Li estis hardita gvidanto. Kaj unu el la malmultaj regantoj, kiuj povus, vivi pli longe, vere kapti la tutan mondon!
  Agripina rikanis kaj respondis:
  - Jes, li povus, kiel Ĝingis-Ĥano. Tamen, se Ĝingis-Ĥano vivus almenaŭ cent jarojn, li ne havus tempon kapti la tutan mondon. Sed Stalino sukcesus por cent!
  La kaptita knabo kantis:
  En la vasteco de la mirinda patrujo,
  Moderiĝo kaj en batalo kaj laboro ...
  Verkis ĝojan kanton
  Ho granda amiko kaj gvidanto!
  La baptopatrino de la mafio interrompis, kolere batante sian nudan kalkanon sur la plankon:
  - Ne! Ĝi okazis antaŭe! Prefere vi mem verku ion, ion patriotan kaj kun Stalin. Alie, mi ordonos, ke oni sendos vin al tia ĉelo en antaŭprocesa arestejo, ke la antaŭa ŝajnos al vi rimedo!
  Pavluŝa riverencis kaj respondis:
  - Mia respondo estas klara - Mi konsentas pri ĉio!
  Agripina grumblis:
  - Do kantu, knabo ! Nur ne kantu, ripozu en paco!
  La juna kaptito kantis;
  Estos epoko, la epoko de komunismo,
  Ni levos la fieran rusan flagon...
  Ni rompu, kredu min, la jugon de la faŝismo,
  Ni batos Hitleron je nikelo!
  
  Nia kredo, kredu, estas pli malmola ol ŝtalo,
  Kaj sankta komunismo kondukas...
  Kaj por ni la granda gvidanto Stalin,
  Kaj ni kreskas, kaj ne centimetron malsupren!
  
  Por la grandeco de la sankta Rusujo,
  Kion hordoj povas venki...
  Nia Stalin, granda misio,
  Kaj la ruso estas grandega, sciu, la urso!
  
  Ni estas la grandeco de la ĉiopova Vergo,
  Ĉu la Fritz povas venki tuj...
  Por la Patrujo, feliĉo kaj libereco -
  La vivo estas fragila, kiel silko, mi konas la fadenon!
  
  Ni ne kutimas, kredu min, timi,
  Nia forto de rusoj dum jarcentoj...
  Ni povas batali tre forte
  Estos hela patruja revo!
  
  De Moskvo ĝis Leningrado
  De tajgo ĝis sunaj maroj...
  Granda rekompenco atendas la batalantojn,
  Mia vasta Patrujo!
  
  Ni protektos vin kaj ekspansiiĝos
  Kaj ni levu la standardon super la tegmentojn...
  Por nia patrino Rusio,
  Kaj lasu la malamikon ricevi shish !
  
  Batalu por la grandeco de la Patrujo,
  Kiel furioza, brulanta uragano...
  Ni, kredu min, ĉiam povis batali,
  Ni iru, kredu min, kaj la oceanon!
  
  Ni ĉiuj povas, mi certe scias
  Ni povos venki la Wehrmacht ĝuste ...
  Kaj kun mia senmakula honoro,
  Ni ĉesigu ĉi tiun tumulton!
  
  Ni havas kaj la Sunon kaj kvazarojn,
  La plej saĝa caro de Rusio...
  Ni forte batos
  Kaj tia ordono, vi saĝe regas!
  
  Ni pendigos Hitler ludante
  Ni venkos ĉiujn faŝistojn samtempe...
  Kaj la maja suno estos eterne
  Kaj super ni en oro estas kerubo!
  
  knaboj , vi scias, impetaj,
  Ni premos iun ajn, kredu min, hordo...
  Kaj la knabinoj estas nudpiedaj en la neĝo,
  Kaj ridu en furioza neĝoŝtormo!
  
  La mondo de komunismo, kredu min, estas bela,
  Ĝi estas bona por knabinoj nudaj en ĝi ...
  Estos paco kaj feliĉo sur la planedo...
  Kaj skribaĉante ĉizilon ĉe la knabo!
  
  Ni estas tiel bonegaj militistoj
  Ni venku la drakon...
  Eĉ se la Fritz ne estas stultaj,
  La urso ĉiuokaze ŝiros ilin ĉiujn!
  
  Ni ne timos Hitleron,
  La knabino metos nudan kalkanon en la nazon ...
  La Fuhrer simple fariĝos klaŭno,
  Kaj por pli, scii ne estas sufiĉe malnova!
  
  Kaj la knabinoj estas nudpiedaj
  Ili amas tikli siajn kalkanojn per neĝo ...
  Kaj en la nomo de Patrino Rusio,
  Ni kapablas rompi la Fritz!
  
  Nu, kie vi estas aspirantaj faŝistoj,
  Vi volis preni Moskvon vintre...
  Kaj nun vi ĝemas pro doloro ,
  La knabino rektigis siajn harojn!
  
  Nuda kalkano movita sur la nazo,
  La Führer vidiĝas esti mortinta tuj ...
  Post ĉio, la knabinoj estas nudpiedaj en la neĝblovoj,
  Kaj ili havas ŝtalon, amason da korpoj!
  
  Kaj la knabinoj postkuras la Fritz tiel,
  Ke tiuj ŝafoj kuras al la buĉado...
  Ili povas batali tiel feroce
  Tuj estas klare, ke Hitler estas kaput!
  
  Ĉi tie la nazioj fame venkis
  Kaj ili eniris la venkitan Berlinon ...
  Kaj la nazioj klare likis la militon,
  Kaj ni nur konkeras la universon!
  
  Nu, mallonge, la Speco de Forto estas kun ni,
  Ruso regos...
  La potenco de la Patrujo disbatis la Germanan Armeon,
  Kaj venu, sciu, la epoko de komunismo!
  Albina ridetis kaj multe pli vigle aplaŭdis. Kaj ŝiaj manplatoj frapis tiel potence.
  Tiam la juna virino rimarkis:
  - Ĉi tio estas mirinda! Vi kantis kiel meteoro. Mi ŝatas.
  Pavluŝa demandis espereble:
  - Ĉu mi ricevos liberecon?
  Agripina skuis sian neĝblankan kapon de la plej natura blondulo.
  - Ne! Ne nun. Sidu kun la infanoj. Krome, kial vi ne estas nudpieda?
  La knabo honeste respondis:
  - La reguloj de la infana malliberejo malpermesas al ni iri nudpiede .
  La baptopatrino memfide deklaris:
  - Mi igos ilin ŝanĝi la regulojn! Knaboj devus fanfaroni nudajn, rondajn kalkanojn! Kaj la polico batos la plandojn per bastonoj.
  La estro de sekreta inteligenteco rimarkis:
  - Eblas doni instrukcion, ke ĉiuj neplenaĝuloj en la antaŭprocesa arestejo estu nudpiedaj . Kiel estis en la infanlaborkolonioj de la tempoj de Stalin.
  Agripina ridis kaj rimarkis:
  - Tre bona ideo! Kaj se vi ŝovas kudrilon en lian kalkanon. Do, malprofunda, ĝis la orelo.
  Pavluŝa riverencis kaj respondis:
  - Via volo! Vi estas la posedanto kaj vi povas fari kion ajn vi volas!
  Mafia Patrino notis:
  - Friti tian knabon nudajn kalkanojn - estus belege! Kaj flaru freŝan, bruligitan viandon.
  Kaj Agripina lekis siajn lipojn.
  La knabo estis kaptita kaj liaj ŝuoj estis deŝiritaj de liaj piedoj. Tiam unu el la korpogardistoj elprenis torĉon kaj ekbruligis ĝin.
  La kapo de la mafio pepis:
  - Estas bonega, kompreneble! Sed eble ne tiel malĝentila. Jen mi rakontos al Pavlik enigmon. Li respondos, ni ne fritos nudajn kalkanojn.
  La knabo kapjesis sian tonditan kapon.
  - Demandu.
  Agripina kapjesis kaj kukis:
  - Kiu estas pli stulta ol virŝafo, sed ellasas nebulon el siaj okuloj!?
  Pavlik sulkigis sian frunton, kaj poste gluglutis:
  - Kaj kio estas la esenco de la demando?
  Mafia patrino respondis:
  - Ke mi volas friti al vi tiajn belajn, preskaŭ infanajn kalkanojn!
  La knabo diris emfaze:
  - Mi scias la respondon! Ĉi tiuj estas politikistoj!
  Agripina murmuris:
  - Kial vi pensas tiel?
  Pavlusha notis:
  - La politikisto, fakte, estas stulta, kiel bot, sed li ĵetas multe da nebulo, kaj ne nur el la okuloj.
  Mafia Patrino kapjesis.
  - Vi povas kalkuli tian respondon! Bone, vivu. Vi povas ĝoji, ke vi savis viajn kalkanojn.
  La kaptita knabo kantis:
  Mi ne rezignos, mi ne ĝemos pro doloro,
  Ĉar la knabo, naskita de titano...
  Mi kolektos, se necese, grandegan armeon,
  Disbatante la malamikojn de la tuta Patrujo per bato!
  . ĈAPITRO 17
  Geniaj infanoj ankaŭ laciĝas. Vitalik sentis, ke li estas tirita al dormo, kaj liaj okuloj kungluiĝis. Kaj tiam la brila infano dormetis, kaj li sonĝis pri io tre ŝtorma kaj nekutima;
  La knabo subite trovis sin en antikva antikva urbo. Ĉirkaŭe estis sufiĉe altaj, blankaj konstruaĵoj. Kvankam ekstere estas malpura. Vitalik fajfis, rimarkante, ke antikvaj tempoj videblas ĉi tie. Ĝi aspektas kiel tre granda urbo, laŭ la strato de kiu paŝadis elefantoj.
  La knabo iris, kaj freŝa sterko blovis en lian vizaĝon. Estis homoj ĉirkaŭe. Plej multaj estas en malpezaj tunikoj, sandaloj kaj roboj. Sed multaj, precipe knaboj, estis preskaŭ nudaj kaj nudpiedaj. Vere varma. Estas multaj infanoj, kaj ili estas sunbrunaj, brunetaj, sed inter la nigraj ankaŭ blankaj kapoj ekbrilas. Knabinoj en malpezaj tunikoj. La pli riĉaj ankoraŭ portas sandalojn, dum la pli malriĉaj estas nudpiedaj.
  Vitalik mem, farante tekvondon, en kiu ili multe piedbatas kaj rompas objektojn, inkluzive por transcedado de zono. Kaj tial, la knabo ne ŝatis ŝuojn. Li provis kuri nudpiede kiel eble plej multe, por ke la plandumoj de la infanoj ne estu molaj kaj kovritaj per malmolaj kaloj. Kaj nun li prenis ĝin kaj saltis en ian portalon, kurante ĉirkaŭ Moskvo. Kaj finiĝis en antikva urbo. La parolo estis nekonata al homoj, sed samtempe Vitalik ĉion komprenis.
  Sub la nudaj piedoj de la knabo, la varmaj pavimoj de la pavimo, sed la nuda, malmola plando ne doloras. Alia afero estas, ke ili rigardas lin kiel sklavon. Kvankam Vitalik havas inteligentan T-ĉemizon kun novaj pantaloneto. Kaj multaj knaboj tute ne estas malriĉaj, ili preferas fanfaroni siajn nudajn kalkanojn, se nur pro malmoliĝo, kaj por montri, ke ili ne timas la varmajn pavimojn de la pavimo.
  Vitalik promenis tra la antikva urbo. Kaj ridetis, admirante la sentojn. Estis grandaj statuoj kaj grandiozaj palacoj. Kaj samtempe estas multe da malpuraĵo en la urbo. Ne estis tre amuza por la sklavaj knaboj, kiuj purigis ĉion ĉi tie.
  Vitalik demandis unu el la nudpiedaj, en unu lumbotuko, knabo:
  - Kio estas ĉi tiu urbo?
  Li rigardis la helan T-ĉemizon de Vitalik kaj la belan, orumitan horloĝon sur la sunbrunigita mano de la knabo, kliniĝis respekte kaj respondis:
  - La granda urbo Babilono estas la ĉefurbo de la makedona ŝtato!
  Vitalik ridis kaj demandis:
  - Kaj Aleksandro la Granda, mi esperas, vivas?
  La knabo denove riverencis kaj respondis:
  - Li estas eterne vivanta, estante dio sur Olimpo!
  Vitalik kapjesis kaj kantis:
  - Brilas kun radianta stelo,
  Tra la malluma mallumo...
  Granda heroo Aleksandro
  Ne konas doloron, nek timon!
  La sklava knabo volis ion diri, sed la kontrolisto en sandaloj kaj mantelo aperis kaj batis la junan sklavon sur la dorson per vipo. Li kriegis, kaj komencis venĝe balai la straton.
  Vitalik ekkriis:
  - Bati infanojn ne estas bone!
  La kontrolisto rigardis la knabon. Nudaj, sunbrunigitaj kruroj, sed hela T-ĉemizo kaj ora horloĝo sur liaj manoj. Eble ĉi tiu estas filo de nobla homo.
  Kaj la kontrolisto respondis:
  - Sklavoj devas esti tenitaj en submetiĝo per vipo. Ĉu via patro neniam batis vin?
  Vitalik honeste respondis:
  - Ne!
  La kontrolisto estis surprizita:
  - Strange! Eĉ noblaj knaboj estas skurĝitaj. Kaj via vizaĝo memorigas min pri iu.
  Vitalik respondis per severa tono:
  Kaj vi devas scii vian lokon!
  La viro retropaŝis, sentante sin timema. La knabo vangofrapis siajn nudajn, ĉizitajn, tre fortajn piedojn plu kaj kantis:
  Spartacus estas granda militisto kaj heroo,
  Kuraĝe batalis kun grandega armeo...
  Kvankam li estis sklavo, sed, kaj nun la reĝo,
  La venko estu radianta!
  Vitalik volis daŭrigi kanti, sed la inspiro forlasis la knabon. Fakte, mi volis aventuron.
  Kaj tiel li iris al la centro mem de Babel. Ĉi tiu urbo, la plej granda en la antikveco, ĝis Romo leviĝis. La knabo moviĝis facile, kiel linko, kaj lia humoro estis kiel tiu de flarhundo kiu prenis la spuron.
  La vivo amasiĝis ĉirkaŭe. Dekstre, sur la placo, estis vipata knabo proksimume dekkvarjara, kun longaj, blondaj haroj.
  La adoleskanto estis malĝoja, kaj iradis kun la kapo malsupren, kaj kovrante sian honton per la manoj, ili deŝiris lian lumbotukon.
  La homamaso fajfis kaj huludis, estis interese kiel ili batus belan kaj muskolfortan knabon. Virinoj speciale fervoris rigardi. Ankoraŭ malproksime de Islamo, kaj ili estis kun malfermitaj vizaĝoj, multaj en helaj tunikoj, mallongaj, kio estas pli komforta en la varmego. Iuj, kiuj estas pli malriĉaj kaj pli junaj, estas nudpiedaj, dum la pli riĉaj portas sandalojn kaj braceletojn.
  Vitalik ankaŭ rigardis ĉi tiun spektaklon. La knabo kun malgaja rigardo obeeme kuŝiĝis sur la kaproj. Lin sekurigis la asistantoj de la ekzekutisto - ankaŭ adoleskantoj nudaj ĝis la talio, sed en pantalono kaj botoj. Kaj, kompreneble, la ekzekutisto mem estas tre muskola brutulo.
  Do li prenis bastonon el la korbo kaj malsekigis ĝin per akvo.
  La heroldo legis la akuzon:
  - Pro manko de respekto al la maljunuloj, malmodesteco, knabo de dekkvar-jara Ciro estas kondamnita al kvindek vipobatoj sur la dorso kaj gluteo kaj dudek kvin batoj sur la kalkanoj!
  La homamaso ĝojkriis aprobe. La ekzekutisto prenis pli fortan vipon kaj batis sur la muskola, sunbruligita dorso de la knabo. Li ne estis en plena forto, kaj la haŭto nur ŝveliĝis.
  Vitalik pensis, ĉu li intervenu? Sed kio estus la signifo? Tie staris deko da altaj viroj armitaj per gardistoj. Kaj la homamaso muĝis en aprobo. Krome, eblas, ke la knabo estas batata pro la afero. Antikvaj tempoj estas severaj. Kaj Dio mem ordonis skurĝi la knabojn. Eĉ en la Biblio, en la humana Nova Testamento, oni rekomendis skurĝi infanojn per vergo.
  La knabo peze spiris kaj, kunpreminte la dentojn, silentis. La ekzekutisto mezure batis lin, kaj jam la haŭto krevis kaj sango fluis.
  Vitalik rimarkis ĝemante:
  - Tia mondo!
  Kaj la adoleskanto daŭre estis batata. Vitalik pluiris, li ne volis rigardi ĉi tion. Kvankam, kompreneble, multaj homoj ŝatas la spektaklon. Vitalik pluiris.
  Li rememoris la filmon "Trezorinsulo", ankoraŭ tiu en tridek sep.
  Estis knabino anstataŭ knabo. Kaj ili minacis friti ŝiajn kalkanojn.
  Jes, tio dolorus. Vitalik demandis sin, ĉu la knabino krius aŭ silentus kiel partizano.
  Kompreneble, li kontrolis sin post ĉi tiu filmo, nur pro scivolemo, kiel la fajro bruligas la kalkanojn. Kaj li faris ĝin per gaskamforo . Konvinkita ke jes, ĝi estas tre dolora. Kaj tiam, ankoraŭ ne tro malglataj, la plandoj de la knabeto estis tre sentemaj.
  Kaj la vezikoj sur ili dolore ŝvelis. Vere, ili rapide foriris. Jes, tia torturo malfiksos ies langon. Sed estis pioniroj en faŝisma kaptiteco, kiuj silentis. Kvankam, eble kelkaj el ili havis siajn kalkanojn rostitajn per fajro.
  Vere, Vitaly neniam vidis filmon, kie la kalkanoj de la knaboj estas frititaj. Ĉi tie per bastonoj, foje, ĝi hazarde estis batata. En unu usona filmo, angla oficiro eĉ trafis knabon sur sian nudan plandon per ĉeno. Kaj tiu piedo estis ŝvelinta, kaj la knabo suferis. Sed neniam kun fajro.
  Ekzistas ankaŭ tre malmultaj filmoj kie knaboj estas batataj sur la kalkanoj per bastonoj.
  Vitalik turnis sin por rigardi. Vi ne vidas tion ofte.
  La dorso de la knabo fariĝis sanga malordo, kaj la ekzekutisto jam batis la plandumon per bastono. Surprize, la knabo retenis siajn kriojn kaj montris kuraĝon. Kvazaŭ li estis spartano.
  Vitalik decidis, ke post la batado li certe konos ĉi tiun infanon . Krome, la urbo estas nekonata, kaj li ne scias kien iri. Ĉu vi havis ideon fariĝi gladiatoro? Sed ĉi tio ne estas Antikva Romo, kaj oni ne scias, ĉu estis gladiatoroj en la makedona ŝtato dum la regado de Aleksandro la 4-a .
  Kvankam, plej verŝajne, estis kelkaj batalantoj amuzantaj la publikon.
  Vitalik ankoraŭ ne sciis, ĉu li longe restis ĉi tie, aŭ ĉu nur promenado ĉirkaŭ Babilono?
  La plej facila maniero estas aliĝi al la armeo. Estos tegmento, kaj manĝaĵo, kaj mono en okazo de milito.
  Kaj Vitalik, la tekvondo-batalanto estas tre forta. Jes, kaj li havas koncepton batali per glavoj.
  , ke mi ne volis blokiĝi en mondo sen komputiloj, ludkonzoloj, inteligentaj telefonoj, iPhone-oj , televidiloj kaj interreto dum longa tempo. Efektive, kion fari en ĉi tiu kazo? Mi volas ion por ludi.
  Vitalik tre ŝatis historiajn strategiojn. Kie vi estas, ekzemple, sur la loko de la rusa caro Ivano la Terura. Kaj vi gajnas la militon en Livonio kontraŭ la komputilo. Vi kontrolas milojn da unuoj. Kaj vi konstruas fabrikojn per kanonoj, grinciloj, staloj, aŭ io eĉ pli impona. Sed Ivano la Terura estas, kompreneble, primitivulo, kiel la kozaka ludo. Sed io pli moderna por krei per teknologio.
  Estas speciale interese ludi de la primitiva sistemo ĝis nanoteknologio.
  Adoleskanto finis bati. Li estis tre forta, do li povis stari post batado per si mem. Kaj kvankam la kruroj de la knabo estis ŝvelintaj, li apenaŭ faris kelkajn paŝojn sur ilin.
  Post tio, li ricevis lumbotukon. Kaj la knabo moviĝis batita ĝis la sango, sed ne rompita.
  Vitalik alproksimiĝis al li kaj etendis la manon. La knabo Ciro skuis ĝin kaj komentis:
  -Mi vidas, ke vi ne estas sklavo! Mi eĉ ne demandos, ĉiu via gesto parolas pri libera kaj inda homo.
  Vitalik kapjesis.
  - Mi ne estas sklavo, kompreneble.
  La knabo rigardis lin kaj subite, ŝanĝante la vizaĝon, demandis:
  - Pardonu, miaj okuloj estas malklaraj. Aŭ simple ŝajnas al mi, sed vi .... Via Moŝto Aleksandro...
  Vitalik balancis la kapon.
  - Ne! Mi ne estas Aleksandro! Kiel ĝi aspektas?
  La adoleskanto kapjesis.
  - Tre!
  Vitalik respondis ridetante:
  - Jes, estas interese. Sed mi pensas, ke li jam estas...
  La knabo kapjesis.
  Jes, dek jarojn. Sed li estas granda kaj forta knabo. Kio vi estas, pli maljuna?
  Vitalik kapjesis.
  - Jes! Sed tio ne estas problemo. Estas tempo por mi kontroli mian ĝemelan fraton.
  La knabo logike rimarkis:
  - Por tia simileco oni povas ilin meti sur palison.
  La juna knabo kapjesis.
  - Eble! Sed mi memoris unu interesan rakonton, ĝi ankaŭ okazis kiam la knaboj estas similaj kaj ĝi povas funkcii , ĉio estas tre interesa!
  Vitalik, kompreneble, ne povis ne rememori The Prince and the Pauper de Mark Twain. Kie la knaboj interŝanĝis lokojn. Kaj tio montriĝis amuza. Krome , eblas, ke Aleksandro la Kvara ne longe foriris. Ekzistas multaj malsamaj versioj de la morto de la filo de Aleksandro la Granda en la historio. Kaj en batalo, kaj de venenado, kaj supozeble eĉ en malliberejo. Ekzistis pluraj malsamaj versioj de la morto de la filo de la legenda reĝo. Estis antaŭ tro longa tempo, kaj tiam venis ĝenaj tempoj.
  La imperio de Aleksandro la Granda kolapsis. Dum longa tempo, nur la Romia Imperio ekzistis inter tiaj grandaj ŝtatoj.
  Vitaliy kaj Ciro alproksimiĝis al la grandega palaco. Ĝi estis konstruita de Nebukadnecar. Sufiĉe masiva kaj abunda. Ĉirkaŭ plena de protekto, inkluzive de ĉevalo.
  La knaboj ne aspektis tre prezenteblaj. Kiroso ĝenerale nur havas lumbotukon kaj dorson tranĉitan per vipo. Jes, kaj la kalkanoj ŝveliĝas, oni devas paŝi sur la piedfingrojn. Vitalik eĉ surpriziĝis, ke la knabo kapablas marŝi post tia kruela ekzekuto.
  Ciro rimarkis:
  - Mi tre similas al sklavo. Ili ne enlasos min.
  Vitalik kapjesis kun rideto.
  - Komprenu! Sed, verŝajne, ili ankaŭ fermos aliron al mi.
  Ciro sugestis:
  - Kuru, kaj raportu, ke vi havas urĝan mesaĝon al la reĝo. Tiam ili prenos vin kiel heroldo, aŭ kuristo, kaj eble ili lasos vin trairi.
  Vitalik diris:
  - Estas bona ideo.
  La knabo ekkuris. Liaj nudaj, sunbrunaj, tre muskolaj kruroj ekbrilis kiel la hufoj de poneo.
  Ciro diris kun malgaja rideto:
  - Al kiu tortoj kaj benkoj,
  Kaj kiu maĉas kaj konusojn!
  Vitalik kuris al la gardistoj. Li ekkriis je la supro de siaj pulmoj:
  - Urĝa mesaĝo al la reĝo!
  La gardistoj unuvoĉe demandis:
  - El kiu?
  La knabo memfide respondis:
  - De Krator !
  - Venu!
  Vitalik ekiris plu. Li kuris kaj ĉirkaŭrigardis la palacon. Lukso estis malglata. Estas pli ol tricent jaroj antaŭ la naskiĝo de Kristo. Kaj samtempe ĝi estas sufiĉe pura. Sklavaj knabinoj kaj knaboj frotas la plankon. Vitalik estis bremsita de la gardistoj kelkajn fojojn.
  Ĝis , finfine, li kuris en la tronĉambron. Ĉio estis laŭvorte brilanta oro .
  Estis knabo sidanta sur la trono. Li estis en luksa vesto kaj en altvaloraj ŝuoj, kaj sur lia kapo estis krono. La vizaĝo de la infano estis vere tre simila al Vitalik. Kaj laŭ la randoj staris gardistoj kun lancoj kaj pafarkoj.
  Vitalik riverencis kaj diris:
  - Mi ĝojas servi vin, via moŝto!
  La knabo sur la trono demandis maltrankvile:
  - Kiu vi estas? Iun, pri kiu vi memorigas min?
  Vitalik respondis ridetante:
  - Mi volas paroli kun vi sola, bonega !
  Aleksandro la Kvara kapjesis:
  - Bone! Ni retiriĝu al la ĉambroj, mi ŝatas paroli kun miaj kunuloj.
  Kaj la knabo-reĝo iris al la malgranda tronĉambro. Kaj Vitalik, silente paŝante nudpiede, sekvis lin. Aleksandro, pro la ŝuoj, ŝajnis iom pli alta. Kaj kiom muskola li estas ne videblas pro la vestaĵoj.
  Ili eliris kaj staris antaŭ la spegulo. Aleksandro volonte demetis siajn malamatajn ŝuojn, embarasante la knabon, kaj komentis:
  Ni estas nun sama alteco!
  Vitaly sugestis:
  - Ni komparu la muskolojn.
  Kaj li demetis sian ĉemizon. Liaj muskoloj, fakte, estis tre reliefigitaj per profunda desegnaĵo.
  Aleksandro ankaŭ demetis siajn reĝajn robojn, restis preskaŭ nuda. La knabo estis muskolforta, ĝis pli pala punkto, kaj liaj muskoloj ne estis tiel elstaraj, sed similaj tamen!
  Aleksandro notis:
  - Nia propra patrino ne distingos nin.
  Vitalij demandis ridetante:
  "Ĉu vi ŝatus ŝanĝi lokon kun mi?"
  La knaba reĝo kapjesis.
  - Certe! Mi revas aperi en la urbo sen gardistoj, nudpiede kuri tra la stratoj, valdi en la koto. Kaj ĝenerale, ripozu de publikaj aferoj. Kaj kio?
  Vitalik diris:
  - En reĝaj roboj, neniu pensos, ke mi estas vi. Kaj vi portos la mian !
  Aleksandro kapjesis.
  Ni havas similajn voĉojn. Aŭskultu, mi tre ŝatas vian ideon!
  Kaj la knaboj komencis ŝanĝi vestojn. La ŝuoj de la reĝo estis tro grandaj, kaj ne tre komfortaj, sed pimitaj per valoraj ŝtonoj. Kaj la vestoj ne estas tre komfortaj. Estis klare, kun kia plezuro Aleksandro surmetis pantalonon. Li eĉ volis resti nudbrusta. Sed porti la T-ĉemizon en la manoj estas malkomforta , kaj li kontraŭvole tiris ĝin. Do la knaboj interŝanĝis lokojn.
  Vitalij ankaŭ sentis sin malloke. Kvankam nun li estas la reganto de la plej granda imperio, tiutempe, en la mondo.
  Ambaŭ knaboj moviĝis for el la tronĉambro. Aleksandro flustris:
  - Vi estos sur mia trono. Kaj dum mi promenas tra la urbo. Kiam mi laciĝos de libera volo, mi revenos, kaj ni denove ŝanĝiĝos.
  Vitalij kapjesis.
  - Bonege!
  La knaboj eniris la reĝhalon. Vitalik iris al la trono. Li sidiĝis grave kaj diris:
  - Donu al tiu ĉi knabo dek orajn monerojn kaj lasu lin foriri en paco!
  Post tio, la servistinoj ĝentile eskortis la junan reĝon eksteren. La nudpieda knabo ekkuris. Kiel bone sen ŝuoj - kruroj estas malpezaj, kaj nudaj plandumoj sentas feliĉon.
  Aleksandro prenis kaj kantis:
  Libereco, libereco, donu al mi liberon
  Mi flugos kiel birdo !
  Al la homoj, al la homoj, al la homoj,
  Kaj mi vivos kiel mi volas!
  La knabo-reĝo estis plena de entuziasmo. Tamen, tuj kiam li eliris el la palaco, li sentis per siaj nudaj, ne tro malglataj plandumoj, kiel varmaj estas la pavimoj de la pavimo. Kaj estis malkomforta sento. Kaj mi devis kunpremi la dentojn kaj streĉi por daŭrigi kuri.
  Tropika klimato, kaj somere, kompreneble, la suno ankoraŭ brulas. Sklavaj knaboj estas konataj, sed kiel reĝo povas marŝi nudpiede, eĉ kiel infano.
  Kaj tio multe doloras. Aleksandro eksaltis - bruligis la kalkanojn, sed eltenis. Do li kuris en la ombron, kie ne estas tiel varme, kaj rimarkis:
  - Ho dioj, mi neniam pensis, ke ŝtonoj povus esti tiel varmaj!
  La knabo rigardis siajn manojn. Ili enhavis dek orajn monerojn. La penso ekbrilis - ĉu mi aĉetu sandalojn?
  Sed tial li eskapis el la palaco por kuri nudpiede laŭ sia koro. Jes, kaj ne decas, ke la filo de granda komandanto fariĝu lama. Lia patro faris grandajn aferojn, kaj lia filo savis, nur ĉar liaj nudaj plandoj brulas.
  Aleksandro denove rapidis por kuri laŭ la brulantaj pavimoj. La suno ankoraŭ hele brilis.
  Subite li ricevis Ciruson. Knabo en lumbotuko kaj tranĉita ekkriis:
  - Saluton Vitalik!
  Aleksandro grumblis responde:
  - Mi ne estas Vitalik, sed kiu vi estas?
  La knabo respondis kun rideto:
  - Mi estas Ciro! Kio, vi forgesis min?
  La atentema Aleksandro respondis:
  - Mi komprenas! Ĉu vi pensas, ke mi estas la knabo kun kiu ni interŝanĝis vestaĵojn!?
  Kirk rigardis pli detale. Estis evidente, ke la manoj kaj piedoj de Aleksandro ne estis tiel reliefigitaj, kaj la nudaj plandoj de liaj piedoj estis kalaj. Precipe se vi rigardas atente.
  Ciro riverencis kaj demandis:
  "Do estas vi, Via Moŝto?"
  Aleksandro kapjesis.
  - Kaj vi estas rapidsprita! Kial vi estis batita?
  La knabo respondis kun rideto:
  - Por petoloj!
  La reĝo-knabo siblis:
  - Se vi kolerigas min, ili palisumos vin!
  Kirk kapjesis kun rideto.
  - Jes, mia sinjoro! Mi aŭskultas kaj obeas!
  Aleksandro ordonis:
  - Venu, kuru kun mi!
  Kaj ambaŭ knaboj rapidis. La Carinfano estis nature hardita kaj forta, sed ne bone trejnita. Tamen ili kuris rapide.
  Aleksandro dum la kurado demandis:
  - Ĉu vi estas sklavo?
  Ciro respondis kun konfido:
  - Ne!
  - Kaj kial duonnuda, batita kaj nudpieda?
  La knabo respondis kun rideto:
  - Antaŭ puŝo senvestite! Kaj ĝenerale, knaboj ofte iras duonnudaj en varmego, eĉ se iliaj gepatroj ne estas tiel malriĉaj.
  Aleksandro kapjesis.
  - Logike!
  Kaj la knabo-reĝo demetis sian T-ĉemizon. Li estis modere sunbrunigita. Tiom da tempo marŝis en reĝaj roboj. Kaj iliaj nudaj plandumoj brulis, kvazaû sub ili estus ekbruligita brasero.
  Aleksandro eĉ ekĝemis.
  Ciro demandis:
  - Kial vi ĝemas, via moŝto?
  La knabo-reĝo respondis:
  - Tre brulantaj kalkanoj!
  La knabeto kapjesis.
  - Mi komprenas, ke la reĝo ne iras nudpiede - tio ne estas permesita laŭ rango!
  Aleksandro kolere grumblis:
  - Mi scias! Jen mi genuigos vin kaj lekos miajn nudajn kalkanojn, kaj ve, se vi malobeos!
  Kirk kapjesis kun rideto.
  - Laŭ via tuta volo, proksimume bonega !
  La knabo-reĝo malseveriĝis:
  - Nu, ni iru en la ombron, ni ripozu!
  Kaj ambaŭ knaboj kuris en la ombron kaj sidis sur benko. Aleksandro levis siajn infanecajn, faligis, bruligis krurojn por iom plifaciligi. Promeni nudpiede en Babilono somere similas al torturo.
  La juna reganto ordonis:
  - Aĉetu al mi ion por manĝi!
  Kaj ĵetis oran moneron al Ciro!
  La knabo riverencis kaj diris:
  - Mi aŭskultas kaj obeas.
  Post tio ekbrilis la kalkanoj faligitaj de bastonoj, kaj li kuris al la plej proksima butiko por manĝi.
  Kaj Vitalij, dume, sidis sur la trono. Principe, li estas reĝo, sed nominala, ĉar li estas nur dekjaraĝa, kaj la fakta reganto kaj reganto, Kasandro. Ŝajnas ke li mortigis la reĝon poste. Kaj kiam, ĝuste historiistoj argumentas. Estas versio, ke Aleksandro mortis en batalo.
  Ĉiuokaze, estas tempo forigi Kasandra - li estas reĝo, aŭ ne reĝo!
  Kaj la knabo demandis kun aranĝo:
  - Kaj kie estas la supera veziro?
  La gardisto riverencis kaj respondis:
  - En la apuda tronĉambro ricevas delegacion!
  Vitalik diris:
  - Voku lin al mi por brilaj okuloj!
  La gardisto kapjesis kaj donis la ordonon al alia . Kaj la ŝtata mekanismo komencis turniĝi.
  Vitalik aŭskultis la raporton de unu el la veziroj. La novaĵo estis, ke estis tumulto en la afgana provinco. La homoj tie estas tre liberalaj. Fido
  Ankoraŭ ne ekzistas Alaho, sed estas sufiĉe da fanatikeco.
  La knabo sugestis:
  Ili pravigu siajn asertojn. Kiu volas justecon, tiu ricevos ĝin. Kaj kiu ne estas, estas glavo!
  Tiam, finfine, aperis Kasandro. Li estis granda, alta viro, kaj glavo pendis de lia zono. Li kontraŭvole riverencis al la juna reĝo kaj demandis:
  - Kion vi volas via moŝto?
  Vitalik respondis ridetante:
  - Mi volas batali kun vi per glavoj.
  Kasandro ridis kaj respondis:
  - Bondeziron, Via Moŝto! Sed vi estas ankoraŭ infano, kaj mi estas granda militisto.
  La knaba reĝo kapjesis.
  - Mi scias! Sed vi forgesis, kia granda batalanto estis mia patro.
  Kasandro kapjesis.
  - Jes, vi estas forta kaj rapida preter viaj jaroj! Sed vi estas malproksime de mi. Tamen mi pretas doni al vi lecionon.
  Vitalik kapjesis.
  - Mi batalos nudpiede!
  La knabo demetis ĉi tiujn ŝuojn, kiuj klare ne estas la ĝusta grandeco, kaj nur malhelpas, kvankam ili estas luksaj.
  Tiam la reĝaj roboj, lasitaj en nur naĝkostumoj.
  Kasandro estis surprizita:
  - Vi sunbruniĝis kaj fariĝis pli muskola!
  Vitalik konfirmis:
  - Mi ekzercis!
  Kasandro ne demetis siajn multekostajn botojn kaj kirason. Li ŝajnis esti memcerta pri venko.
  Lia glavo estis multe pli granda ol tiu de la knaba reĝo, kaj la komandanto de Aleksandro la Granda mem estis multe pli alta kaj pli peza.
  La batalo komenciĝis per pafo. Kassander senhaste batis, kaj Vitalik deviis. La knabo estas granda majstro en Tekvondo, sed li ankaŭ havis koncepton de glavoj. Li jam decidis mortigi Kasandron, kiu baldaŭ provos mortigi lin. Aŭ pli ĝuste, eĉ mortigi la legitiman reĝon.
  La knabo lulis la gardiston de Kasandra ŝajnigante ke li nur ekzercas.
  Kaj tiam li prenis ĝin kaj kiel ĝi saltas. Kaj la akra glavo de Vitalij Akulov enŝovis sian ekvivalenton ĝuste en la gorĝon. Kasandro estis trafita, ŝanceliĝis, kaj tiam kolapsis, fontano de purpura sango ŝprucis el lia gorĝo.
  La knabo ekscitite anoncis:
  - La Supera Veziro mortis, nun mi regos!
  Kasandra estis forportita. Vitalik ordonis enterigi lin kun la honoroj kiuj ŝuldiĝis al la dua persono en la ŝtato. Cetere, Kasandro, ŝajnas, mortigis la patrinon de Aleksandro la Kvara? Nu nu , kaj akiris ĝin por ĝi!
  Vitalik lasis plurajn belajn presaĵojn de siaj infanecaj, sed fortaj kaj lertaj kruroj sur la ŝtonplanko.
  Post tio, li kantis:
  Kaj kvankam vi devas forĵeti
  En la batalo de furioza fluo de ŝtorma sango ...
  Rompu la fadenon de vivo per glavo, sago,
  Por ĉiam kaj eterne ni ne perfidos amon!
  . ĈAPITRO 18
  Vitalik vekiĝis. Kaj li denove eklaboris. Kaj samtempe, ridetante, li rimarkis:
  - Mia sonĝo montriĝis interesa!
  Albina ironie demandis:
  - Vi tio, estis la reganto de la mondo?
  La knabo geniulo respondis:
  - Preskaŭ!
  La knabino komentis ironie:
  - Jes, okazas. Pri kio precize vi sonĝis?
  Vitalik levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - Kvazaŭ mi ŝanĝis lokon kun Aleksandro la kvara - la filo de la fama makedono!
  Albina ridis kaj notis:
  - Ĝi estas supera klaso. Vi simple ne povas pensi pri io tia.
  La genia knabo rimarkis:
  - Simile estis kun Mark Twain, en la fama romano "La princo kaj la malriĉulo". Ĉu vi legis ĝin?
  La heroa knabino negative balancis la kapon.
  - Ne! Neniu libro, nur spektis la filmon. Cetere, kaj la angla versio kaj la sovetia.
  Vitalik demandis kun scivolemo:
  - Kaj kiu estas pli bona?
  Albina honeste respondis:
  - Prefere, angla, pli precize usona. Ili havas pli belan knabon tie.
  La juna geniulo ridis kaj rimarkis:
  - Eĉ pli bone estus, se estus romano: "La Princino kaj la Malriĉulo". En ĉi tiu kazo, estas eĉ amuze kiam knabino de reĝa sango marŝas nudpiede kaj tra la koto!
  La heroa knabino kapjesis.
  - Estas prave! Sed en la filmo pri la princo kaj la almozulo, ne estas nudpiedaj knaboj.
  Vitalik rimarkis:
  Sed ili estas en la libro. Estis unue nudpieda Kenty , kaj poste la princo, kaj poste reĝo Eduardo. En la filmoj, jes, ial ili ne montris ĝin. Eble la vetero dum filmado estis malvarma.
  Albina severe rimarkis:
  rapidigu la generatoron kaj la hipno-elsendilon . Kaj tiam subite la polico, aŭ la mafio, ekkomprenas ĝin.
  Vitalik rimarkis ridante:
  - En ĉi tiu kazo, mi igos ilin danci hopak!
  La heroa knabino ridis kaj rememorigis:
  - Vi ja, kvankam granda geniulo, sed mortemulo. Eble kaŝpafisto demetos vin!
  La mirinfano kapjesis.
  - Mi scias! Sed la fortokampo estos preta baldaŭ. Kaj oni eĉ ne povas trapiki ĝin per lasero.
  Kaj la infanoj-geniuloj, same kiel la homoj subigitaj al ili, eklaboris. Estis lukto por mondregado.
  Ankaŭ Agripina ne dormetis. Unue ŝi eksciis, kio estas nova en la mondo. Kiel ĉiam, milito kaj kaoso. En Ĉinio, cetere, komenciĝis tumulto. Precipe estis postuloj igi la pozicion de la Prezidanto de la Ĉina Popola Respubliko populare elektita. En si mem, la ideo al la ĉinaj komunistoj ŝajnas ne esti danĝera, sed ĉi tio ne estas tradicia.
  Pli malbona por ili estas io alia , la opozicio havas novan, junan, nekutime talentan gvidanton. Kaj li povus krei problemojn por la Ĉina Komunista Partio. Ankaŭ en Rusio oni atendas ŝanĝojn en la Komunista Partio de Rusa Federacio. Zjuganov malsaniĝis kaj iris al sia lito. Efektive, li baldaŭ estos okdekjara, kaj kiom longe oni povas esti prezidanto. En okcidentaj partioj, gvidantoj estas ŝanĝitaj ĉe la unua fiasko.
  Agripina rimarkis:
  - Kiun mi metas, li ordonos al la komunistoj. Kaj la elekto estas sufiĉe vasta. Jes, kaj la prezidantaj elektoj en Rusio sur la nazo. Jam la unuan de junio, kaj aŭtune ili nomumos kandidatojn. Kaj kial mi ne iras al la prezidanteco?!
  Kaj la estro de la mafio kantis:
  Potenco ne estas nur vorto
  Ŝi estas super la leĝo...
  Kion diros la reĝo minace,
  Vi riparu ĝin per hakilo!
  Kaj la granda, potenca kaj muskola virino ridis kaj ludis per sia potenca bicepso. Ŝi tre ŝatis senti sin forta. Samtempe, vi povas manĝi ion bongustan. Ekzemple, kapreolo en saŭco kaj fritita polpo. Kaj amuziĝu kun iu interesa batalo.
  Ĉi tie, precipe, kial ne aranĝi specon de turniro de turniro? Lasu, kiel en antikvaj tempoj, ili kuniĝu sur ĉevaldorso kaj ŝafu unu la alian.
  Agripina spektis filmon, iam, pri Ivanhoe. Sed ŝi ne ŝatis lin. Kaj ŝi ordonis retiri sian version. Tie, ekzemple, la filino de Isaak Rebecca fariĝis blondulino. Kaj montriĝis, kiel ŝi estis turmentita kiel sorĉistino.
  Krome, la pafado montriĝis tre natureca.
  Agripina estis ege kontenta pri tio. Ŝi estas tre kruela homo. Cetere, Rowena ankaŭ estis torturita en la von Beth -kastelo . Kaj ankaŭ blondulino. Kaj ĉi tio ege turnis kontraŭ la baptopatrino de la mafio.
  Jes , Agripina faris multajn aferojn. Nun ŝi komencis ĵeti pinglojn per siaj nudaj piedfingroj. Dum celite. Sed ja eblas kaj sur homoj. Ŝi ankaŭ mortigis per pistolo. Faris multajn aferojn.
  La juna virino kantis:
  Tage kaj nokte mi senĉese batas ĉiujn ...
  Domaĝe ne scii, honto!
  Ŝajnas, ke mi agas strange
  Sed la knabino estas nur Satano!
  Agripina ekridis kaj denove malkovris la dentojn. Kaj ŝi mem opinias, ke la vido de turmento estas tiel ekscita. Precipe kiam vi torturas belajn knabojn. Kaj en kiu ŝi sukcesis. Eble ŝia patro estas la Diablo mem?
  Kvankam Agripina legis, ke ekzistas versio, ke Satano estas humila servanto de Dio. Efektive, ĉu la Ĉiopova kreus veran opozicion al si mem? Tiel en la moderna Rusujo la opozicio ŝajnas esti tie, sed ĝi ŝajnas esti neekzistanta.
  Kaj ke tra la jaroj estas nur malpli da libereco por la homoj. Nu, por la riĉuloj ne gravas.
  Agripina jam intertraktis kun la oligarkoj. Ankaŭ ili ne ĝenas ŝanĝi la maljunan, kadukan kaj enuigitan prezidanton. Sed Agripina iel tre timas. Kaj kiu prenos ĉi tiun Diablon en jupo al la trono.
  Alia afero, la malkovro de knabo-geniulo malfermas tiajn mirindajn ŝancojn.
  Vi povas regi la tutan mondon! Li havas hipnondojn kiuj influas la homan cerbon, kiel la plej forte hipnotiganto. Sed homa hipnoto ne funkcias por ĉiuj. Kaj ĉi tie ĝi estas nur absoluta potenco super konscio kaj pensoj.
  Agripina pensis, ĉu ŝi voku iun profesoron kaj sugestu, ke li kreu similan armilon. Tamen , estas neverŝajne, ke iu ajn akademiano povas fari tion, precipe rapide. Plej verŝajne, nudpieda mirinfano en pantaloneto kreos antaŭe nekonatan potencon kaj unuigos la homaron ... sub la regado de baptopatrino.
  Kaj la knabo mem, ŝajne, estas pli bone forigi. Li estas tro saĝa. Ĝi estos konstanta danĝero. Vere, ĝi ankoraŭ povus esti utila.
  Agripina pensis ... Efektive , estus domaĝe mortigi tiel grandan geniulon. Li ankaŭ eble trovos manieron igi la baptopatrinon senmorta! Ia rejuniga radiado malfermiĝos. Kaj tiam ŝi neniam maljuniĝos kaj mortos.
  Efektive, se unu el la grandaj reĝoj povus fariĝi senmorta, li povus transpreni la tutan mondon. Antaŭ ĉio, Ĝingis-Ĥano, Aleksandro la Granda, Julio Cezaro, Napoleono Bonaparte, Karlo de Aŭstrio kaj eble iuj aliaj havis ŝancojn. Grandaj imperioj ekestis, kaj poste disfalis kaj iris en forgeson, lasante nur librojn kaj filmojn pri si.
  Agripina suspiris. Ŝi estas ankoraŭ tro juna por pensi pri maljuneco. Sed virinoj, kompreneble, estas multe pli sentemaj al la problemoj de aĝo. Kaj ili ofte konsideras sin maljunulinoj en la aĝo de tridek jaroj. Kaj rigardu ĉiun sulkon.
  Agripina ekkriis kaj kantis per malgaja voĉo;
  La homaro estas en granda malĝojo
  Verŝajne ĉiuj pensas pri li!
  Larmoj verŝis super ĉi tiu maro
  La timo de homo brulas per fajro!
  
  Rampu post jaro la jarojn en karavano,
  Avinjo frotas sian hennaon sur la vangojn!
  Kaj io okazis al la svelta fraŭlina tendaro,
  De kie venas la sulkoj, mi ne komprenas!
  
  Nu, kial la krono de la naturo brilas,
  La kreinto de maŝinoj, subite devas velki!
  Tiu, kiu jungis la potencon de la vento al la ĉaro,
  Ne povas elteni malbonan maljuniĝon!
  
  Belulino fariĝas frenezulo
  Kaj la heroo forvelkas antaŭ niaj okuloj!
  Ajna nun malbona vetero,
  Kaj nokte turmentita de sovaĝa timo!
  
  Sed ke ne ekzistas savo, mi ne kredas,
  Homo kapablas diskuti kun Dio!
  Fariĝi eterna amika familio,
  Por ke la vojo estis facila supren!
  
  Maljunulinoj nun ne havos sulkojn,
  Ni forigu maljunecon malhonore!
  Kaj homo, progreso estas potenca filo,
  Rigardas la pinton de la vivo kun hela rigardo!
  
  Kaj estos senfina beleco
  Tagoj fluos kiel plenflua rivero!
  Homa bonkoreco aperos
  Ja la koro fariĝos pura, nobla!
  
  Kredu, venos nova plezuro,
  Tra la jaroj, saĝo aldonos!
  Post ĉio, glacio ne stariĝas en juna korpo,
  Kiel lernejano avide lernanta kvin!
  
  La marko supre, nu, rigardu,
  Vi reprenos la ekzamenon, almenaŭ cent fojojn!
  Kaj vi povas manĝi kukojn kun gusto kun mielo,
  Nu, fariĝu maljuna knabino nun!
  Kaj Agripina prenis ĝin kaj saltis, tordante en la aero. Ŝia humoro iom pliboniĝis.
  La baptopatrino pensis, ke eblos adopti Vitalik Akulov, igante lin ŝia heredanto. Tamen , ĉu la knabo-geniulo volas dividi potencon kun ŝi. Kaj jes, ŝi havas infanojn.
  Kaj donu al la infano sian heredon? Jes, ĝi estas nereala. La demando estas, tamen, kiel kapti ĉi tiun potencan aparaton?
  Agripina decidis lasi la mirinfanon fini ĉion. Kaj en la lasta momento, malŝaltu ĝin per dormantaj gasaj grenadoj. Por kio, kaj sendis teamon de specialaj fortoj soldatoj, kiuj devis atendi siajn viktimojn en embusko.
  Ĉi tiu plano estis simpla, sed povus esti la plej efika. Krome, la lanĉiloj estis la plej modernaj kun komputila gvidado kaj pliigita rapideco.
  Kaj la gaso agis preskaŭ tuj, ankaŭ la plej nova evoluo. Kaj la specialaj fortoj estis selektemaj kaj bone ekipitaj. Do Agripina esperis, ke ĉio iros sen problemo kaj breĉo . Pli precize, estos bone.
  Kaj ŝi kaptos la plej potencan instalaĵon, kiu donos ŝian potencon super la tuta planedo.
  Kaj tiam ŝi turnas sin. Li konstruos al si piramidon super Everest, kaj multajn diversajn monumentojn kaj statuojn.
  Kaj ĉiuj estroj de aliaj ŝtatoj estos palisumitaj. Ŝi ne plu bezonos ilin.
  Kaj la infanoj iros nudpiede la tutan jaron, kaj ili estos batataj sur la kalkanoj per bastonoj.
  Kaj ĉi tio estas nur la komenco. Kion nur Agripina ankoraŭ ne faris malvarmeta.
  Ŝi estas inventema knabino .
  Kaj tiam la baptopatrino de la mafio komencis kanti;
   Ke homo ne povas esti bremsita iel;
  Lia deziro fariĝi Dio Ĉiopova...
  Tiel ke la centro de la universo estas unu Tero,
  Obei ĉion en ĉi tiu mondo de ekzisto.
  
  Unu bato de la peniko , tio estas kirlvento de galaksioj,
  Estas skarlataj papavaj steloj en ĝi, planedoj kiel lekantoj!
  Post ĉio, Dio la Kreinto ne trankviliĝis en la homo,
  Li ne volas esti malgranda insekto!
  
  Ni ĉiuj povas krei tian leĝon,
  Kia duiliono da parsekoj en ĉokolado!
  Nia menso, tornado de vulkanoj, indignas,
  Scienco kondukis sian specon al rekompenco!
  
  Ne povas kredi ke estis tempoj
  Kiam ni estis nur sovaĝuloj
  Kiam fajro kaj pluvo estas malbonaj,
  Kaj ni nomis leonojn kaj tigrojn reĝoj!
  
  Kiam la plugilo kliniĝis kiel kurba ferdeko,
  La sklavo fosis la teron per peza sarkilo!
  Ni tiam akvumis la sukan herbejon,
  turmentis nin , kvazaŭ en fino!
  
  Nu, scienco, vi estas Patrino,
  Trovis la ŝancon fari penson senmorta!
  Ni povas kuraĝe ŝiri la legiojn,
  Kaj surfu la vastan universon!
  
  Ni atingis tian, ke la Sinjoro,
  Verŝajne mi mem ne povis eltrovi ĝin!
  Ni havas superkarnon de princeps-plasmo,
  Kaj en la kapoj de kvazaroj estas potenco kaj saĝo!
  
  Li komencis sian vojaĝon per ordinara pafilo,
  Li povis nur movi la arbon komence.
  Sed ĝi fariĝis io pli malvarmeta ol metalo,
  Resanigante la vundon en momento!
  
  Nun, ni estas homoj, la supervira tribo,
   Kapabla fari la neeblan!
  Solvu iujn ajn problemojn,
  Ne estas malfacile por ni ŝanĝi la universon!
  
  Sed se vi volas, vi vere povas fariĝi Dio,
  Servu kiel hundo sen timo al la homo!
  Post ĉio, nia Rusio estas preter la potenco de superrato ,
  Ne estu ŝia vesperto ĝis la limoj de la jarcento!
  Agripina kantis, kaj kolere frapis sian pezan, fortan piedon kaj grumblis:
  Mi ne zorgas pri homoj
  Mi volas ordoni...
  Eĉ la plej gravaj homoj
  Mi faligos vin!
  Kaj ŝi ekbrilis per siaj smeraldaj kaj, samtempe, safiraj okuloj.
  Poste mi aŭskultis la novaĵraporton. Nenio speciala ĝis nun. La talibano antaŭeniras norden. Rusaj trupoj, el kiuj estas malmultaj en Taĝikio, retiriĝas. Vere, ili provas bombi kaj fari misilatakojn.
  En Ukrainio, la batalado estas sufiĉe brutala. Ĉar, ĉiam. La interesa novaĵo estas, ke la prezidanto ŝajnas nuligi siajn kunvenojn. Ankaŭ, ŝajne, sanproblemoj. Des pli bone, Agripina havos pli da ŝancoj fariĝi la nova reĝino. En tiu kazo, kompreneble, se la instalado de la knabo ne funkcias.
  Fakte, ĝi eble ne funkcias tutmonde. Tiam la baptopatrino mem iros al la prezidanteco de Rusio.
  Fakte, Agripina ne estas trompita. Ŝi estas tre mojosa sinjorino. Kaj ŝiaj nudaj piedoj rompas betonajn platojn kaj rompas ŝtipojn.
  Agripina eksaltis kaj ekdancis. Ŝi subite volis moviĝi. Kaj montru vian lertecon.
  Ŝi estas, fakte, bonega batalanto. Kial ŝi ne batas la knabojn.
  Estas adoleskantoj ĉi tie, kiuj faras karateon , kaj vi povas praktiki batojn sur ili.
  Agripina blekis:
  Karateo , karateo, kaleŝo,
  Estu kiel pasto en folio!
  Post tio, la timinda virino montris sian kahelitan abson!
  Albina eliris sur specialan ringon. Ŝi estis en nur bikino, kaj oni povis aprezi ŝian ekstreme potencan, kaj tre muskolfortan figuron.
  Ŝi estas ne nur kun fortaj kaj skulptitaj muskoloj, sed ankaŭ sunbrunigita, preskaŭ kiel nigrulino. Ne ĉiu homo eliros kontraŭ tia militisto.
  Jen la baptopatrino de la mafio donis signalon. Nudpieda knabo de ĉirkaŭ dek kvar jaroj kuris en la ringon. Agripina komencis bati lin per siaj manoj. Kaj por ne malŝalti la konscion, sed ke ĝi estis tre dolora.
  Mafia militisto kantis:
  Ne kompatu la knabojn
  Mortigu ilin bastardoj ...
  Kiel disbati litcimojn
  Batu kiel blatoj!
  Bone batinte la knabon, ŝi elĵetis lin el la ringo.
  Ĝi ekflugis kaj malŝaltis.
  Tiam elkuris, fulmante nudaj kalkanoj, alia bela kaj muskola adoleskanto.
  Agripina permesis al li piedbati en la gazetaron, kiun la heroo havas kiel kirason. Kaj tiam ŝi komencis bati lin. Cetere, sen pensi malŝalti ĝin per batoj, por ke la knabo havis pli da kontuziĝoj kaj batoj.
  Li eĉ ĝemis pro doloro. Kaj Agripina forĵetis ĝin. Ŝi batis senkonscie la trian knabon per bato en la kapo. Tiam ŝi kantis:
  Mi estas la plej timiga virino en la mondo
  Kaj vi ne povas eskapi, kredu min, la necesejon !
  Post tio ŝi ridis.
  La baptopatrino de la mafio prenis la kvaran knabon kaj ĵetis lin en la ringon. Tiam ŝi levis kaj ligis liajn manojn al la ŝnuroj. Kaj faris signon:
  - Ansera plumo por mi!
  La inaj arbitraciistoj donis al ŝi la postulatajn .
  Agripina komencis tikli la kalkanon de la knabo. Li komencis ridi kaj ridi.
  La baptopatrino de la mafio kantis:
  Mi ŝatas ludi kaŝludon kun la knabo,
  Mi amas ludi kaŝludon kun la knabo!
  Denove kalkulu ĝis dek!
  Mi amas enigmojn!
  Mi amas enigmojn!
  Sed trovi, ne perdi!
  Post tio, ŝi komencis tikli la knabon sur la nuda plando eĉ pli vigle.
  Tom ne estis vundita, kaj li ridis. Distro, kompreneble, estas interesa. Ĝi ankaŭ estas torturo.
  Agripina rememoris, kiel ŝi, en juna kolonio, tiklis ankaŭ knabinon kaptiton. Kaj tiklis tiom longe, ke ŝi perdis la konscion. Vi povas esti tiklita ĝismorte. Kaj ĉi tio ja estas torturo sen spuro.
  Estas precipe agrable elmontri al ĝi belajn knabinojn kaj knabojn. Mi miras, ke la polico antaŭe ne pensis pri tio. Efektive, vi ne povas pruvi ĝin, kaj ne ekzistas eksteraj vundoj. Kvankam, eble la fakto estas, ke la polico ne ofte ricevas belajn virinojn kaj knabojn inter tiuj, kiuj povas provizi utilajn informojn.
  Agripina laciĝis de tiklado kaj ŝi elĵetis la knabon el la ringo. Kaj la kvina infano provis movi sian nudan kalkanon en la sunplekson. La baptopatrino iomete hezitis kaj maltrafis tre doloran baton. Kio ŝmirigis ŝin. La knabo komencis bati ŝin per siaj gantitaj manoj sur la kapon.
  Agripina respondis, kaj la kaprido ekflugis el la ringo.
  Post tio, la heroa virino laciĝis pro tio.
  Kaj ŝi malsupreniris kaj sidiĝis sur la sofo, komencis klaki sur la komputilo.
  Ŝajnas, ke ĝi havas ludojn sur ĝi. Efektive, teknologio iris longan vojon.
  Kaj en la milita ludo, vi povas elekti grandegajn kartojn kaj tranĉi dum longa tempo en strategio.
  komencis Agripina, klakante sian klavaron. Ĉi tie ŝi ankoraŭ havas multan laboron por fari. Sed, kompreneble, la baptopatrino uzis la trompkodon. Kaj ni stampu la trupojn per granda forto kaj energio. Inkluzive de tankoj. De nano, ĝis superpezaj, kaj eĉ surteraj batalŝipoj.
  Tamen ankaŭ tia ludo la baptopatrino de la mafio baldaŭ enuiĝis.
  Kvankam, kiam la tankoj iras en solidan muron, kaj ĉio sur ilia vojo estas bruligita per fajraj jetoj, ĝi aspektas tre bela.
  Agripina pensis, ĉu la nazioj povus venki la Duan Mondmiliton? Principe, ili certe havis ŝancojn. La unua grava eraro de Hitler estis maldaŭrigi la tankojn sub Dyuker. Se la britoj estus fortranĉitaj, tiam plurcent mil soldatoj estus kaptitaj. Kaj tiam, eble, Churchill estus akceptinta la proponon de paco de Germanio. Kaj se li ne akceptus, tiam la ŝancoj kapti Brition reen en la kvardeka jaro estus multe pli grandaj. Estis ankaŭ eble, transdonante aviadilfabrikojn al tri-ŝanĝa reĝimo de operacio, produkti pli da aviadiloj kaj gajni la aerbatalon por Anglio.
  Same kiel alteriĝo de trupoj, ĝi estus sufiĉe realisma eĉ en novembro 1940. Tio estas, la germanoj maltrafis multajn ŝancojn.
  Cetere, kial Hitler ne sendis trupojn al Afriko jam en 1940? Eblis kapti la tutan Mediteraneon tiam, kaj eĉ okupi Mezorienton.
  Kompreneble, la germanoj bone povus malhelpi la malvenkon de la italoj en Grekio kaj okupi ĝin per trupoj vintre. Tiam, plej verŝajne, ne estus okazinta kontraŭgermana ribelo en Jugoslavio. Kaj en ĉi tiu kazo, la germanoj estus atakintaj Sovetujon la 15-an de majo 1941. Kaj ili bone povus havi tempon preni Moskvon antaŭ la aŭtunaj degeloj kaj teruraj vintraj frostoj.
  Kaj ĉu valoris, ke la germanoj ataku USSR? Eble estus pli bone preni Brition kun ĉiuj ĝiaj kolonioj? En ĉi tiu kazo, Germanio havis abundon da petrolo, kaj plie laborforton, krudaĵojn kaj koloniajn dividojn.
  Kvankam, eble, Stalino povus ataki unue. Nun kiam Rusio atakis Ukrainion, kaj tion faris singarda, kiel oni kutime kredas, prezidanto, tio ne plu ŝajnas fantazio de Suvorov-Rezun . Stalin, ĉi tio ja estas kruela kaj sanga tirano, kiu pafis siajn amikojn kaj parencojn. Kaj li povus same decidi ataki.
  Estas des pli klare, ke post la kapto de Britio kaj ĝiaj kolonioj, Sovetunio ne plu havus ŝancon gajni militon de eluziĝo.
  Do, kompreneble, io ajn povus okazi. Ĉiukaze, la Fuhrer komencis militon kun Sovetunio, havante jam tre glitigajn ŝancojn. Sed la Ruĝa Armeo, ne preta por defendo kaj ne tre trejnita, naĝis. Kaj la ŝancoj estis ankoraŭ tie.
  Eĉ post la malvenko de la germanoj proksime de Moskvo, ne ĉio estis perdita.
  Se Japanio estus gajninta la Batalon de Midvej, kaj ŝi devus venki ĝin, ĉar ŝiaj trupoj estis superaj ol la amerikanoj en sperto kaj bataltrejnado kaj ne estis malsuperaj en forto. Sed pro pluraj akcidentoj, la batalo estis venkita de la usonanoj.
  Ekzistis ankaŭ ŝanco por Rommel kapti Egiptujon kaj venki la anglajn soldatojn se li ne paŭzis post prenado de Tolbuk. Kaj, finfine, sur la orienta fronto, la germanoj povus esti preninta Stalingradon en moviĝo, se Hitler persone ne estus ordoninta turni la Kvaran Panzer-Armeon suden en la direkto de Kaŭkazo. Kiel rezulto, la germanoj perdis du semajnojn da altvalora tempo, kaj la Ruĝa Armeo sukcesis establi defendojn proksime de Stalingrado.
  Se ne por ĉi tiuj okazaĵoj, tiam la Tria Reich havis ŝancon venki kune kun Japanio.
  Post Stalingrado, la germanoj povus, eble, en la plej bona kazo, alporti la militon al remizo. Kvankam Hitlero daŭre falĉis . Unu el liaj eraroj estis la amasproduktado de tre multekostaj, sed ne precizaj, FAA-misiloj. Ili ne pravigis sin, sed absorbis multajn rimedojn de la Tria Regno.
  Jes, kaj eble jeta aviado estis tro multekosta kaj kruda tiutempe, kaj ankaŭ ne pravigis sin. Vi povas listigi multajn erarojn de Hitler.
  Precipe, la translokigo de la ekonomio al milita bazo komenciĝis kun granda malfruo nur en la kvardek-dua jaro. Kaj tuta milito estis deklarita nur en la kvardek-tria. Kaj universala laborservo estis enkondukita nur en la kvardek-kvara.
  Kaj se la ekonomio estus metita sur militan bazon reen en 1940, ĉio estus malsama.
  Nu, la germanoj estus venkintaj, se Agripina ne estus baptopatrino. Kaj plej verŝajne ŝi laborus ie kiel sklavino sur la kampoj, nudpiede kaj en ŝirita tuniko. Krom se, kompreneble, estus sklaveco. Eblas ke Hitler, kiu laŭ iuj kredis havi Parkinson-malsanon, baldaŭ falus kaj iu pli modera envenus kaj liberaligus naziismon.
  Ekzemple, ekzistis la Romia Imperio - tre kruela. Sed tiam la imperiestro Karakalo donis al ĉiuj siaj loĝantoj romian civitanecon. Sed la romianoj , ja, ne estis anĝeloj. Hitler mem ŝatis kompari la Trian Reich kun Romo. Malgraŭ ilia tuta brutaleco, la romianoj kreis potencan kulturon.
  Agripina sur la ekrano denove markis la laboratorion, kie la laboro daŭris pri la kreado de armiloj de amasa hipnoto.
  Videbleco ne estis tre bona.
  La baptopatrino demandis kun malbona rideto:
  - Nu? Ĉu ili povas fari ion?
  La estro de la sekreta polico, Fatruŝev, respondis:
  - Ni provas. Sed ĝi estas plena de malsamaj virusoj. Ĉi tiu knabo estas nur diablo, kaj sukcesas fari tian aferon!
  Agripina kantis:
  Fatruŝev , vi longe naĝis kun via menso,
  Mi enamiĝis al vi...
  Mi ŝatas la diablan knabon nun
  Mi volas amikiĝi kun li!
  La estro de la sekreta polico rimarkis:
  - Ĉi tio ne estas tute infano, sed adoleskanto. Kaj la knabo kiu faras ĉi tion.
  Agripina rimarkis:
  - Mi ankaŭ faras multajn aferojn! Kaj mi ne timas adoleskulojn!
  Fatruŝev kapjesis.
  - Kompreneble, bonega!
  La baptopatrino demandis:
  - Kaj kiel sentas la prezidanto?
  La estro de la sekreta polico demandis:
  - Prezidanto de kiu lando?
  Agripina respondis ridetante:
  - Rusio!
  Fatruŝev levis la ŝultrojn kaj respondis:
  Li estas evidente tro laca. Eble, kvankam ĉi tio estas zorge kaŝita, mikrofrapo sufiĉis . Vi komprenas, tiaj troaj ŝarĝoj!
  La baptopatrino ridis.
  - Jes, kaj milionoj da pliaj ukrainoj ĉiutage malbenas per ĉiuj fortoj! Ĉi tio certe influos vian sanon!
  La estro de la sekreta polico demandis:
  - Ĉu vi kredas je la potenco de la malbeno?
  Agripina rimarkis:
  - Aŭdis pri la hinda malbeno de usonaj prezidantoj? Tiuj, kies termino komenciĝas je nulo?
  Fatruŝev kapjesis.
  - Jes certa! Ili eĉ parolis pri ĝi en televido. Sed eble estas nur hazardo!
  La baptopatrino rimarkis:
  - Kiam estas pli ol du koincidoj, tio ne plu estas koincidoj! Do estas iom da potenco!
  La estro de la sekreta polico kapjesis kaj rimarkis:
  - Delonge la Prezidanto montras signojn de Parkinson-malsano. Do li ja tamen ne havis multe da tempo. Kion vi volas en lia loko?
  Agripina grumblis agreseme:
  - Ne estas viaj aferoj!
  Kaj ŝi kantis kun rideto:
  Mi volas ŝvebi kiel aglo sola super la mondon,
  Brulas kiel hela stelo...
  Esti la sankta idolo de la homaro,
  Kaj neniam disiĝu de potenco!
  . ĈAPITRO #19
  Laboro sub la gvidado de Vitalik daŭris. La knabo estis pli kaj pli memfida pri la fina sukceso. Precipe kiam la energio de gravitonoj fluis de malsamaj lokoj sur la planedo Tero. Ĝi estis io kiel bildstrio pri adoleskaj mutaciantaj Ŝinobo-testudoj, kie paro da fiuloj ankaŭ provis akiri potencon super la planedo Tero. Vere, ĉi tie estis paro da adoleskantoj, kiuj ekstere estis belaj.
  Kaj iliaj celoj ŝajnas esti noblaj. Ekzemple, ĉesigi militojn, malsaton, malsanon, krimon, kaj longtempe, maljunecon.
  Do ĝi ne estas tute klara.
  Albina, majstrante la generatoron, notis:
  - Mi esperas, ke vi komprenas, kia granda respondeco estas la registaro?
  La genia knabo konsente kapjesis.
  - Mi komprenas tion, kompreneble!
  La knabino-heroo sarkasme rimarkis:
  - Teorie, kompreneble, vi komprenas tion!
  Vitalik levis la ŝultrojn kaj rimarkis:
  - Ankaŭ prezidantoj ne fariĝas lernolibroj. Do ni eltrovu ĝin iel! Fine la ribelo ne plu eblos.
  Albina rimarkis:
  - Se estas misfunkciadoj en la elektroniko? Ĉu vi ne pensis pri ĉi tio?!
  La genia knabo kapjesis.
  - Mi riparos ĝin. Kaj vi helpos min.
  La heroa knabino rimarkis:
  - Se la tuta homaro konsistos el obeemaj zombioj, krom unu paro - vi kaj mi, tiam ĉi tio estas tre danĝera por la civilizacio.
  Vitalik demandis ridetante:
  - Kial estas tio?
  Albina respondis logike:
  - Kaj se ni freneziĝos, aŭ io okazas al ni. Sur la Tero, imagu, kia koŝmaro povas veni!
  La genia knabo sulkigis la brovon kaj komentis:
  - Necesas , en ĉi tiu kazo, elpensi ion. Eble kreu ion similan al niaj klonoj. Se temas pri forto-majura, ili anstataŭos nin!
  La knabina heroo levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - Nu ... Tio eble ne estas la plej bona eliro. Precipe se la klono estas tiel brila kiel vi. Krome, ŝajne kompleksaj bestoj kiel primatoj kaj homoj tute ne povas esti klonitaj!
  Vitalik demandis ridetante:
  - De kie venas ĉi tiu informo?
  Albina levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - Ĉiukaze, la klono ankoraŭ devas kreski. Kaj neniu kiel vi estos. Eble nur supraĵa simileco.
  La genia knabo kapjesis.
  - Konsolite!
  Kaj daŭre laboris. Fakte, la genia Vitalik volis savi la homaron. Kaj de mondvarmiĝo, kaj de militoj, kaj de aliaj malfeliĉoj.
  Iam Usono kaj Nord-Koreio preskaŭ deĉenigis nuklean militon. Kaj nun la mondo ŝanceliĝas sur la rando de nuklea milito pro Ukrainio. Kaj kiom da homoj mortis kaj handikapiĝis pro la koronavirus?
  Vi ankaŭ povas memori la Duan Mondmiliton, kiom da sango estis verŝita en ĝi. Inkluzive de civiluloj.
  Vitalik komentis kun malico:
  - Ni devas krei ununuran imperion en la mondo. Kaj ni vidos. Eblos, Albina kaj mi, fondi dinastion. Krome, ĝi ne estas malfacila kun moderna teknologio. Faru ĝin tiel, ke ni havu milionojn da infanoj!
  La heroa knabino kapjesis.
  - Jes! Nun estas tute eble. Precipe artefarite.
  La genia knabo kapjesis kaj daŭrigis:
  - Infanoj kutimiĝos al la nova sistemo kaj obeos min kaj mian familion eĉ sen hipnondoj . Kaj poste, ni flugos al la steloj kaj esploros aliajn planedojn. Pomarboj ankaŭ floros sur Marso. Same kiel sur aliaj planedoj. Mi havas planojn regi Jupitero'n, kun ĝia tuta freneza gravito.
  Albina kapjesis kaj kantis:
  Revulo, mi vokis vin
  Vi kaj mi estas tre bonega paro!
  Vi estas inteligenta, mia knabo estas bonega,
  Nur vi havas tre sovaĝan veturadon !
  La geniaj infanoj daŭre laboris forte.
  La laboro estis kompletigota ene de la venontaj malmultaj horoj. Ankaŭ Agripina estis senpacienca. Ŝi vere volis potencon super la mondo. Nature, ne por profiti la homaron, sed por regi sin mem. Kaj laŭvorte ĝuas en ilia potenco. Kaj ŝi havis planojn.
  Fakte, unu planedo Tero ne sufiĉas. Kial ne konkeri la tutan universon? Ankaŭ tio estus vere mojosa. Kiom da steloj estas en la universo? Sciencistoj diras: cent seksmilionoj! Certe ne sufiĉas por ŝtelisto kiel ŝi. Agripina kantis, elmontrante siajn tre grandajn kaj mordantajn dentojn:
  - Miaj ambicioj ne konas limojn,
  Ili estas plenaj de sonĝoj por treti la mondon...
  Tia en la kapo de kaprica ŝtelisto,
  Ŝi devas esti la filino de Satano!
  Kaj Agripina, kiel ŝi ridas. Tiam ŝi ordonis ludi usonan piedpilkon: teamo de knaboj kontraŭ teamo de knabinoj. Ankaŭ ĉi tio estas iom amuza. Mi pensis, ke la usonanoj fakte perdis la militon en Vjetnamio. Kaj Sovetunio havis Afganion. Kaj ankaŭ, fakte, perdita , eĉ se ne en la milita senco de la vorto. Kaj nun la milito kun Ukrainio. Ĉi tio estas brutala fraticida masakro.
  Kaj denove, la lecionoj de historio ne uzis .
  Agripina ĝeme kantis:
  Sed kial,
  Estas neeble vivi en la menso!
  Sed kial,
  La vivo nenion instruas al ni
  Sed kial,
  Vi ne povas fidi iun ajn
  Sed kial!
  Sed kial!
  Nu, kial la frato levis la manon al la frato,
  Sed kial,
  Pafas mortmaŝinpafilon
  Sed kial,
  La sango malsekigis la vangon de la junulo,
  Sed kial!
  Sed kial!
  Tiam Agripina rimarkis, ke ŝi fariĝis tro sentimentala kaj diris kolere:
  - Mi pendigas kaj transplantas ĉiujn!
  Poste, malgrandaj puŝoj de la planko sur ŝiaj pugnoj. Tiam ŝi ordonis al la knabo sidi sur ŝiaj ŝultroj. Forta adoleskanto ĉirkaŭ dekkvinjara sidiĝis. Kaj la potenca virino komencis fari puŝojn kun li. Kaj ŝia spiro estis tiel potenca.
  La knabo rimarkis:
  - Vi estas tre forta!
  Agripina aldonis:
  - Ankaŭ inteligenta!
  Kaj nudigis ŝiajn dentojn. Post push-ups , la potenca virino ankaŭ faris la gazetaron. Tiam ŝi metis grandan adoleskanton sur siajn ŝultrojn kaj komencis kaŭri.
  Do ŝi konservis en formo. Kaŭriĝante, ŝi pensis, ke finfine la potenco super la mondo estas dolĉa. Sed kio se ŝi mortigas la geniulan knabon kaj tiam lia invento malaperas? Estus bone subigi la mirinfanon. Faru lin submetiĝema sklavo sen senigi lin je genio! Sed kiel oni povas tion atingi? Eble inviti unu el la fortaj hipnotistoj?
  Tamen, ĉu hipnoto estas tiel potenca? Hipnotistoj ne prenis potencon super la mondo.
  Agripina finis studi kaj iris al la apuda ĉambro por naĝi en la naĝejo.
  Dume, Vitalik daŭre laboris. Unu el la ideoj estis krei protektan kampon por forpuŝi batojn. Se, ekzemple, iu eĉ lanĉus hipersonan misilon. Tamen, moderna teknologio permesas al vi bati malproksime. La knabo laboris tiel, ke ŝvito eĉ komencis guti el li.
  Albina kantis por viveco:
  Ni batu pli forte, tiru pli forte!
  Ni konstruos, mi kredas, komunismon,
  Kaj nur supren, eĉ ne unu paŝon malsupren!
  Kaj infana kaj gaja fajfo aŭdiĝos!
  Vitalik kolere rimarkis:
  Ni ne plu estas infanoj! Ni havas grandan mision antaŭ ni. Ĉu ne!?
  Albina ridis kaj notis:
  - Jes, eble jes. Sed ni devas kompreni ... Nu, pri kio alia estas por paroli!
  La knabo kolere diris:
  - Sufiĉe da ni babilado kaj kverelado,
  Pri diversaj bagateloj...
  Ni devas konstrui ĉi tion
  Stari dum jarcentoj!
  La heroa knabino konsentis:
  - Jen vi tute pravas!
  Kaj la beleco ankaŭ ekrapidis... Estas ankoraŭ multe por fari. Jam estas junio, kio signifas, ke eble leviĝos suspektoj, ke ili ne aperis por lernejaj ekzamenoj.
  Krom Agripina, la FSB ankaŭ ricevis kelkajn informojn. Tie ankaŭ atentigis strangajn okazojn. Kaj kio eblas, damaĝo al inteligentaj telefonoj, iPhone , poŝtelefonoj kaj tablojdoj, estas iel konektita kun la fenomeno de la knabo, kiu devigis ĉiujn obei en la kazino.
  La direktoro de la FSB raportis ĉion al la prezidanto. Sed li havis apopleksion pro trostreĉo. Krome, ne mikro, sed tre serioza . Do ekestis glueca situacio. Kaj la ĉefministro ne komandas la sekurecajn taĉmentojn.
  Necesis preni respondecon pri tio. Sed iel oficialuloj perdis la kutimon montri iniciatemon. Sed ĉiaokaze, la specialaj fortoj estis tiritaj supren, kaj ili ankaŭ estis pretaj. La signalo por sturmi la laboratorion povus sekvi en ajna momento.
  Do super Vitalik Akulov kaj lia teamo, kaj fakte, nuboj kolektiĝis.
  Sed ĝis nun ambaŭ ne enmiksiĝis en lian laboron. Eble la direktoro de la FSB ankaŭ divenis, ke ĉi tiu malkovro donos potencon super la mondo. Kaj tiam, eblos mem fariĝi diktatoro, kaj ne obei la prezidanton, kiu fariĝis tro dolora kaj nervoza pro la milito kaj fiaskoj en la ekonomio kaj sur la batalkampo.
  Krome, la direktoro de la FSB estis akuzita ke li ne povis malhelpi militon kontraŭ la talibano, kiun Rusio ne bezonis. Sed la afganaj muĝahidinoj ne sciis alian vivon ol kiel batali. Kaj la mondo laŭvorte sufokis ilin. Do ekstera ekspansio estis natura. Nu, la usonanoj puŝis ilin. Sed estas ankaŭ klare kiam ataki, se ne nun, kiam la manoj de Rusio estas katenitaj de la milito kun Ukrainio.
  Sed la direktoro de la FSB estis akuzita: ili diras, ke li ne povis konvinki la talibanon, kiu devus esti rekrutita aŭ aĉetita. Do des pli, estas pli bone mem kapti la potencon super la mondo ol kunhavigi kun iu!
  Kaj estas ankaŭ aliaj ludantoj. Ekzemple, la polico. Ili ankaŭ povas gliti. Kvankam la mafio ŝajnas esti en kontrolo. Do la situacio aspektas kiel forte kunpremita fonto. Sed kiaj ŝancoj aperas - tute regi homojn!
  Agripina plaŭdis en la naĝejo. Kaj ĝuste, ne forlasi ĝin, ŝi komencis trinki ĉampanon kaj manĝi ananasojn.
  La potenca virino kantis:
  - Detruo estas mia pasio,
  Estos potenco super la planedo...
  Ni detruos ĉiujn malamikojn
  Ni certe venkos!
  Kaj ni plaŭdu. Estis amuza kaj amuza por ŝi. Kaj la humoro leviĝis.
  Estus bone preni la tutan planedon tiel kaj klini ĝin. Kaj havu tre grandan paradon. Kaj ĉiuj viroj, harplenaj kaj malbonodoraj , iĝas belaj knaboj.
  Kaj ordonu bati ilin per bastonoj sur la kalkanoj. Kaj poste bruligu la plandojn per fajro. Kaj knabinoj ankaŭ.
  Kaj bruligu vian bruston.
  Agripina furioze kantis:
  Avadon la malbeno leviĝas
  Avadon kaj la mortintaj regimentoj
  Freneza avado kondukas
  Avadon - lasu ĝin!
  Ŝi estas, fakte, diablo de la plej alta kategorio. Kaj se ŝi komencos mortigi ĉiujn, tiam nenio haltigos ŝin.
  Agripina eĉ pensis pri fariĝi Diino post ekkaptado de potenco? Cetere, kun majusklo, anoncante, ke Ŝi kreis la universon. Ĝi estis eĉ multe pli malvarmeta kaj pli potenca!
  Do Agripina povis turni sin, konstruante multajn templojn kun oraj kupoloj en sia honoro! Kaj en tiuj kiuj estas, metante siajn portretojn kaj iliajn infanojn. Kaj por ke ĉiuj devas preĝi kaj ŝalti kandelojn por ŝi. Kaj ili falis sur la genuojn.
  Tio estus bonega kaj mojosa!
  Agripina levis el la akvo sian nudan, gracian piedon. La knabo sur la trotuaro genuiĝis kaj kisis sian nudan kalkanon.
  Agripina grumblis:
  batos vin tiel !
  Kaj ridu, kaj eĉ kun tia rido, kiel frenezulino. Kaj ŝia humoro, figure parolante, estas tiel gaja kaj aŭdaca. Kompreneble, oni ne povas argumenti kontraŭ iu kiel ŝi. Ĉi tio forbalaos iun ajn.
  Agripina kantis, elmontrante la dentojn:
  Vi ne kredos min
  Aŭ eble vi ne komprenas...
  Estas pli terure sub mi ol eĉ en la infero de Dante !
  Mi ĵetos atombombon, mi estas sur stelŝipo,
  Elportante la ĉielon galopante!
  Kaj la filino de la mafio batis la knabon per nuda, ronda kalkano sur la nazo. Li elflugis kaj falis senkonscia.
  Ĉi tiu ja estas la filino de la mafio, kiu konas nek honton nek kompaton!
  Agripina komencis amuzi sin ĵetante pinglojn per la nudaj piedfingroj al la fiŝoj, kiuj naĝis en la lageto. Poste ŝi ĵetis ĝin tiel, ke la kudrilo engluiĝis en la nudan plandon de la knabo. Kaj li laŭvorte kriegis en terura doloro.
  La baptopatrino de la mafio grincis:
  - Se vi ploros, mi mortigos vin!
  Kaj Agripina kun ĝojo kantis:
  Ho, kiel vi scias, ni estas varma popolo,
  Kaj ni ne povas elporti la tenerecon de bovidoj ...
  Ni amas manĝi, sed bovidaj kadavroj,
  Ni amas bati homojn, bati la sitelojn!
  Kaj la baptopatrino de la mafio, kiel ŝi volas.
  Kaj ŝi volas, eĉ tre, detrui kaj difekti .
  Iun tagon ŝi torturis knabinon.
  Ankaŭ Agripina ŝatis ĝin. Ŝi eĉ kantis:
  Kion vi atendas de mi , knabinoj,
  Kredu min, mi diros al neniu...
  Via voĉo estas tre laŭta
  Kaj mi baldaŭ strangolos vin ĉiujn!
  La filino de la mafio denove ridis. Ŝi ankaŭ memoris la ludstrategion. En ĝi, precipe, por enspezi impostojn, estis bezonataj la polico, kaj la tribunaloj, kaj eĉ ekzekutistoj. Kaj tiam impostoj estus bone kolektitaj, replenigante la trezorejon.
  Agripina siblis:
  Estos ordo en la trezorejo
  Mi estos honorita...
  Mono ne bezonas vortojn
  Mono ne bezonas vortojn
  Mono amas konton!
  Kaj ŝi prenis kaj ĵetis la kudrilon denove. Ĝi trafis la servistinon en la bruston kaj igis ŝin krii. Purpura, glueca sango ŝprucis.
  Agripina blekis:
  Lasu la riverojn de sango
  Akvofala ondo...
  Lasu ilin ĝemi pro doloro -
  Do vi bezonas ĝin!
  Post tio, Agripina finfine eliris el la naĝejo. Kaj komencis ludi sur la tekkomputilo.
  Ŝi havis tekokomputilon kun tre granda kaj maldika ekrano. Kaj la juna virino denove komencis disvolvi strategion. Nur, ĉi-foje, historia .
  Kiel, ŝi ludas por Hitler, kun la celo konkeri la tutan mondon. Sed, kompreneble, unue ŝaltante la trompkodon. Kaj likvante multe da mono kaj rimedoj.
  Post tio ŝi atakis Pollandon, jam armitan per: "Tigroj", "Panteroj" kaj "Leonoj". La lasta tanko en reala historio ekzistis nur en projektoj. Kaj tiam ĉi tiuj timindaj maŝinoj estis prenitaj kaj piedpremitaj kiel kavaliraj kojnoj.
  Ili havas fluliniajn formojn kaj tre longajn trunkojn. Kaj la polaj pafiloj estas tute senpovaj.
  Eĉ iel ĝi ne estas interesa, estas tiel facile gajni. Tamen, en reala historio, Hitler venkis Pollandon kun nur ses sekcioj de malpezaj tankoj. Kaj la batalado daŭris nur du semajnojn.
  Agripina ne plu komencis kapti Francion, sed premis la butonon: strategia decido. Kaj la tuta Eŭropo, inkluzive de Svislando, prenis kontrolon.
  Kaj li atakis Sovetujon, ĵetante en batalon timindajn E-serio-tankojn, reagaviadilojn kaj flugajn diskojn per laminara jeto. Kaj ĝi aspektis vere bonega.
  Agripina rigardis la movadon de la E-100-tankoj , de kiuj konkoj forflugis kiel pizoj, kaj kantis:
  - La trupoj estas pretaj, sinjorino,
  Ni detruos ĉiujn!
  Mi batos tiel
  Kaj mi montros al vi mortigan donacon!
  Trablovis uragano!
  Milito, kompreneble, estas interesa okupo. Precipe se la milito estas konkurenciva, kaj ne unuflanka. Sed ĉi tie la sovetiaj trupoj de la nova, modernigita armeo de la Tria Regno ne povas oferti seriozan reziston.
  Agripina prenis ĝin kaj ridetante kantis:
  War, war, war
  Ne freneziĝu! Ne freneziĝu!
  Satano regas, Satano regas!
  Kompatinda sumo! Malriĉa sumo.
  Tia estas ŝia kredo.
  Agripina ankoraŭ ne neis al si la plezuron detrui malamikajn elektronikajn soldatojn kaj ekipaĵon, trairante unu pordegon. Kaj finfine ŝi ĵetis kelkajn atombombojn al Moskvo. Eksplodoj ankaŭ estas tiel belaj.
  Kaj ŝi estis kontenta. Kvankam eble ne estas interese batali kun la kodo de la fraŭdo, la kapo ne funkcias.
  Sed ĝi estas facila, kaj ne necesas streĉi!
  Agripina rigardis la karakterizaĵojn de la tankoj. "Maus" -3 aspektis tre timinda kaj tute perfekta maŝino. Kiu kapablas elteni la IS-7.
  La baptopatrino de la mafio faris pli da pafado.
  Poste ili alportis al ŝi picon kun proteina skuo. Kaj Agripina englutis ĝin kun plezuro. Kaj mi sentis min levita.
  Post tio, mi ŝaltis la furoraĵon sur mia tekkomputilo.
  Estis filmo: Star Wars -13. Ĉi tio estas rusa refilmigo de usona televidserio. Ankaŭ interesa. Post la morto de la mortostelo, imperiestro Palpatine, kies korpo brulis en la minejo, retenis sian animon. Kaj eĉ mense fariĝis eĉ pli forta, en kontakto kun la malluma forto en ĝia profundo.
  Post tio, la spirito de imperiestro Palpatine moviĝis en belan blondan klonon. Kaj ŝi fariĝis la nova reganto de la spaca imperio.
  Eĉ post la morto de la dua mortostelo, la imperiestro havis dekoble la forton de la ribelantoj, do la stelmilitoj daŭris.
  Luke Skywalker estis la fakta gvidanto de la ribelo, kvankam li estis formale ordonita fare de alia virino.
  Kaj tiel la imperio kontraŭatakis la ribelantojn. Kaj la imperiestro alfrontis Luke Skywalker . Li ne sciis, ke la ĉarma blondulo estas nigra Sith, la plej potenca en la historio de ĉi tiuj malhelaj sorĉistoj.
  Ili interkonsentis pri glavoj. Luko bone batalis, sed li ankoraŭ ne estis sufiĉe sperta pri la scio pri potenco. Kaj la imperiestro, en korpo de ino, frapis lin per fulmo kaj malŝaltis lian konscion. Luke Skywalker estas kaptita.
  Kaj la ribelantoj estis venkitaj.
  Kaj la potenco de la imperio plifortiĝis ...
  Ĝenerale, en Rusio, multaj estis flanke de Palpatine. Efektive, diktatoro-imperiestro estas pli bona ol putra demokratio. Krome, en la tagoj de la respubliko ĝi estis plena de kaoso.
  Ĉu la moderna Rusio ne estas imperio? Kaj ĝi ankoraŭ provas ekspansiiĝi. Kvankam ne tro lerte.
  Agripina notis:
  - Jes, demokratio... Ĝi ne estas reala ie ajn. Krom se en la okcidento, kvankam la reĝoj ne estas reĝoj, kaj anstataŭigeblaj!
  Kaj ŝi nudigis siajn dentojn, kiujn ŝi havas kiel ĉevalon, kaj tiron.
  La filmo, pri stelmilitoj, kompreneble, estis kun kosmaj bataloj.
  Estis ankaŭ Vukio kaj aliaj.
  Eĉ fulmis kaj la deputito de Jabba, kiu prenis la lokon de la estro de la galaksia mafio.
  Entute, la refilmigo estis bona. Agripina, cetere, ordonis ĝin mem. Tio estas, fari produkton laŭ via maniero.
  La baptopatrino de la mafio eldonis:
  - Ĉio en la mondo estas mia! Kaj ankaŭ la Ĵedajo!
  Efektive, la imperiestro estis potenca, muskola knabino en bikino, aŭ en malloza kostumo, depende de la situacio. Kaj ankaŭ, foje nudpiede, foje en ŝuoj.
  Ĝenerale, kaj specialisto pri psikologio diros tion, estas tro da nudeco sur la ekrano, ne tiel ekscita kiel kiam ĝi estas enkonstruita en la intrigo, kaj plie, ĝi estas drama.
  Do la nudaj piedoj de virinoj ankaŭ devus esti montritaj en bona filmo por ke ĝi funkciu por la intrigo.
  Ekzemple, se la princino perdis siajn ŝuojn, tiam kiel puno, kaj ŝi vere ne ŝatas ĝin. Kaj doloras promeni nudpiede sur pika surfaco. Kaj ŝi suferas, ŝi hontas, kaj povas esti malvarme, malagrable senti sin kiel almozulo.
  Ĉi tio, kompreneble, estas multe pli ekscita ol se knabino nur nudpiede promenas laŭ la plaĝo, aŭ promenas ĉirkaŭ la domo, aŭ kiam ŝi estas simpla kamparanino somere.
  Agripina notis: ekstrema estas interesa. Kiel kiam knabino ne estas tute libervole devigita disiĝi de siaj ŝuoj. Ĝi estas kiel sceno en filmo, kie partizano estas pendigita. Kaj ŝi marŝas nudpiede en la neĝo. Krome, la kruroj de knabino -aktorino devas esti graciaj kaj seksaj, por ke estas agrable rigardi ilin. Kaj ili devas esti montritaj en proksima plano, ruĝigitaj kaj tiel kortuŝaj pro la malvarmo.
  Kaj la aktorino mem, kompreneble, devas esti bela. Kaj ĉio malrapide, al la muziko. Kaj la nudaj piedoj de la belulino supreniras la ŝtupojn de la eŝafodo...
  Agripina sponsoris kelkajn filmojn. Aparte, pri Jeanne Conde , kiu mortigis Marat.
  Agripina ne ŝatis la klasikan adapton. Kaj ŝi ordonis forigi la rusan version. Kaj Jeanne estis en ĝi, kompreneble, blondulino.
  Kaj kompreneble, ŝi certe estis torturita. Kaj kiel? Sofistika. Ja ne decas, ke revoluciuloj torturu siajn viktimojn. Jes, torturo estas kontraŭleĝe. Sed por ke ne estu spuroj, kial ne provi tikli.
  Post ĉio, necesas, ke ŝi perfidu siajn komplicojn, kaj kiu sendis ŝin.
  Jeanne estis nudigita kaj tiklita per strutaj plumoj. Kaj la nudaj kalkanoj de la knabino, kaj sub la akseloj. Nu, la viroj ankaŭ piedpremis ŝin , tiel ke ĝi estus tre embarasa por virgulino.
  Jeanne ridis ĝis ŝi perdis la konscion. Vi povas tikli knabinon ĝismorte.
  Kaj la korpo montriĝas tre bela, muskola kaj deloga.
  Tiam Zhanna estis plue torturita. Kaj ankaŭ subtile, vi malsekigas vian haŭton per akvo, kaj je mallonga distanco, preskaŭ tuŝante, vi portas ruĝvarman feron. Ĝi doloras, kaj samtempe, ne lasas spurojn. Precipe se vi faras ĝin per la nudaj plandumoj de la knabino. Kaj ankaŭ torturo kompleksa.
  Sed Jeanne, kompreneble, eltenis ĉion, kaj prenis ĉiujn kulpojn.
  Post tio, la gilotino atendis ŝin. Kaj ŝi estis kondukita preskaŭ nuda tra Parizo al sia ekzekuto. Nur unu ĉemizo, lasante malfermitajn krurojn. Kaj tiel ke ŝi frapis siajn nudajn piedojn en la sangon.
  Kaj tiel plu ĝis la eŝafodo. Ĝi montriĝis belega bildo. Tiam ne estas tiom interese kiam ili estas senkapigitaj.
  Agripina mem faris tiujn amendojn al la manuskripto. Kaj ĝi montriĝis bona bildo. Vere, ĝi estis limigita.
  Agripina notis:
  - Ĉefverko de ĉefverkoj!
  Kino estas ĝenerale delikata sfero. Vi povas gajni grandajn profitojn el ĝi. Ĉi tie, precipe, la filmadaptigo de Spartacus de Jan. Vi ankaŭ povas havi iom da huliganismo kun scenoj de torturo kaj malvirto. Kaj pli en la armeo de knabinoj de diversaj gradoj de nudeco.
  Kaj kompreneble ankaŭ la knaboj batalas - kiel sen ĝi.
  Agripina komencis trejni denove, ĉi-foje farante bicepson per faldeblaj halteroj.
  La potenca virino kantis:
  Enspiru profunde, malfermu viajn brakojn
  Ne rapidu, tri aŭ kvar...
  Ĝojeco, graco kaj plastikeco,
  ĝenerala plifortigo,
  sobriganta matene ,
  Se li ankoraŭ vivas, gimnastiko!
  Kaj Agripina ekridis. Ŝi ŝatis Vysotsky. Li havis amuzajn kantojn. Tajpu - Mi havas eksceson de soleco!
  Estis kantisto kiu faris impreson, kaj ne malgranda. Kvankam vi ne povas nomi lin bela, kaj li estas meza alteco. Tamen, Agripina ne ŝatis grandajn virojn. Ŝi nur ŝatis esti pli alta kaj pli granda ol la pli forta sekso.
  Tial ŝi estis tiel ofte ĉirkaŭita de adoleskantoj. Ŝi mokis ilin kiel eble plej bone.
  Agripina mem estas granda virino, kaj se viro trovis pli alta ol ŝi, tiam ĝi kolerigis ŝin.
  Kiel, ekzemple, ŝi preskaŭ ordonis la murdon de Nikolao Valuev. Lia alteco estis insulto al ŝi.
  La nuna prezidento de Rusio ŝajnas esti mallonga, kvankam nomi nano estas troigo.
  Kaj ŝajnas, ke li havis apopleksion kaj, krome, seriozan. Tio plaĉis al Agripina, ĉar ĝi pliigis la ŝancojn esti elektita. Kvankam, kompreneble, ekzistas ankaŭ ĉefministro.
  Ŝi tute ne ŝatis lin: kalva, potventra, tre malagrabla viro, kiu havis sian propran menson.
  Agripina kantis per malgaja tono:
  Ni konstruas novan mondon
  Kaj nei la pasintecon...
  Surtronigita -
  Ridinda kaj vulgara!
  eksidu stari
  Sidiĝu, leviĝu!
  Kiam ni ne konsentas
  Ni komencu pafi!
  Okulo por okulo,
  Sango por sango!
  Kaj tiel en rondo, ni denove rapidas!
  Agripina kantis tion kaj pensis: ke Lenin estas interesa siamaniere. Ne kiel la nuna komunista gvidanto, kiu ankaŭ estas tre maljuna kaj enuiga. Kiel mankas en la politika vivo de Vladimir Volfoviĉ.
  Jes, ĉi tio ja estas tre granda perdo. La mondo fariĝis pli enuiga. Sed iuj, fakte, laciĝis kaj eksidis.
  Agripina prenis ĝin kaj kantis:
  Mi estas laca de konfesi
  Trinku por promeno kaj ĵuru malbonon...
  Kaj malsekigu la kaprojn por la afero,
  Kaj ruliĝi en knokaŭto!
  Kaj ruliĝi en knokaŭto!
  La juna virino denove prenis kaj refoje lanĉis la kudrilon. Ŝi forflugis kaj trafis la knabon en la tibio. La knabo kriegis.
  Agripina siblis:
  - Bang Bang! Mi batis, kaj donis al la knabo en la vizaĝon !
  , ĈAPITRO #20.
  Fine, la konstruado de generatoro kaj potenca instalado por radiado hypnowaves al la tuta planedo, kune kun la kontrolo komputilo finiĝis. Restas nur kompletigi la fortokampon.
  Kaj Vitalik eklaboris pri tio kun speciala fervoro. Li ankoraŭ ne anoncis, ke ĉio estas preta ... Sed kelkaj tagoj sen dormo elĉerpigis kaj la knabon kaj lian partneron. Vi ne povas fari sen dormo. Vitalik ŝajnigis , ke ne ĉio estas preta kaj ekdormis. La fortokampo estas preskaŭ preta, sed ankoraŭ ne ĝuste agordita. Kaj la infanoj povas esti varmigitaj . Sed la estro de la FSB kaj la baptopatrino, kaj la polico, atendas la finon de la laboro. Krome, Vitalik estas inteligenta kaj lasis sian kaj Albina hologramojn en moviĝo kaj ŝajnas ke la infanoj daŭre laboras, kaj ili mem rifuĝis en la reflektoro, kaj ili ne estas videblaj.
  Kaj nun Vitalik denove vidas mirindan sonĝon.
  La knabo Akulov kaj la heroa knabino Albina en la granda urbo. Estas kiel Moskvo, sed de la tempo de la dudek-tria jarcento. Jen la estonteco, post ducent jaroj. La urbo kreskis, kompreneble. Ĉielskrapantoj aperis kiel montoj, kaj tre buntaj. Ili ankaŭ havas ekzotikajn formojn , ekzemple, kiel kolora glaciaĵo en ora glaso. Aŭ, ekzemple, sep testudoj starantaj unu sur la alia, en plateno.
  Estis ankaŭ konstruaĵoj , kiuj aspektis kiel muzikiloj, brilantaj per io bela.
  Kaj en la aero, multenombraj aviadiloj, de diversaj formoj, rapidis. Plej multaj estas vere larmoformaj, aŭ kiel ornaĝilaj marfiŝoj.
  Jes, kaj la figuroj ekflugis. Estis kaj plenkreskuloj kaj infanoj. Kaj ĉiuj plenkreskuloj, tre junaj laŭ aspekto, ne pli aĝaj ol dek ses jaroj.
  Kaj sur la trotuaro ankaŭ tiuj estas plastaj. Infanetoj saltis sur ĝin, frapante per siaj nudaj piedoj, kaj poste flugis supren kiel ping-pongo-pilkoj.
  Vitalik rimarkis ridetante:
  - Mirinda mondo!
  Albina konsentis:
  - Jes, amuza kaj deca por mirakloj!
  La knabo kaj knabino iris sur spegula, reflekta surfaco. Iliaj piedoj estis nudaj, kiel tiuj de infanoj. Kaj sentis , ke ilin tiklas vibraj ondoj.
  Antaŭe estis videbla grandioza fontano, kiu elfrapis altan jeton altan je unu kilometro kaj duonon, kaj ĝi portis tra la aero, briletante per diamantoj. Kaj la statuoj mem , kiuj en la konsisto de la fontano scintilis per ia speciala, nekonata metalo, kiu estis multe pli hela ol oro kaj scintilis per ĉiuj koloroj de la ĉielarko.
  Kaj la statuoj mem estis belaj laŭ formo kaj moviĝis.
  Vitalik kapjesis.
  - Mirinda malkovro! Ĉi tio estas fontano - pli malvarmeta ol Peterhof!
  Albina diris kun rideto:
  - La mondo de hela, malvarmeta estonteco!
  La knabo kaj knabino iom paŝis. Albina estis tiom pli alta ol Vitalik, ke oni povus pensi, ke ili estas patrino kaj filo. Precipe en ĉi tiu estonteco, ne estis maljunuloj, kaj eĉ plenkreskuloj. Homoj akiris eternan junecon, kaj homoj povis ĝoji, ke ili ne devas perdi tempon per senutila , malagrabla razado.
  Sur kelkaj konstruaĵoj de futurisma Moskvo, estis oraj kaj platenaj strioj. Ankaŭ brulis helaj afiŝtabuloj, ĝis unu kilometro en grandeco, sur kiuj estis montritaj malvarmetaj bildstrioj.
  La aviadiloj , kiuj denove estis en la aero, estis ne nur belaj kaj hele koloraj kaj gracie formitaj, sed ili ankaŭ odoris kiel multekosta franca parfumo, aŭ eble eĉ pli agrabla.
  Kaj la surfaco de la kvadratoj estis kiel spegulo, varma, kaj samtempe ĝi ekbrilis. Kiam la nudaj plandoj de adoleskantoj surpaŝis: knabo kaj knabino, tiam leviĝis graciaj, preskaŭ infanecaj piedsignoj. Kiu brilis en malsamaj koloroj, kvazaŭ desegnite per feltplumoj. Kaj tiam ili malaperis.
  Albina diris kun rideto:
  - Same kiel en la kastelo de la neĝa reĝino!
  Vitalik balancis la kapon.
  - Ne! Estas varme kaj la mondo estas plena de koloroj!
  Junulo kaj knabino alflugis al ili. Ili estis tre belaj, sed iliaj vizaĝoj estis pentritaj, kiel desegnaĵoj sur kuko.
  La junulo demandis la infanojn:
  - De kie vi estas?
  Vitalij respondis:
  - El Moskvo!
  - Kial vi marŝas?
  Albina respondis ridetante:
  - Mi ŝatus aĉeti aviadilon! Kie estas viaj butikoj?
  La knabino, kiu estis apud la junulo, ridis kaj respondis:
  - Butikoj, kiujn neniu uzas! Estas Hypernet-reto, kaj per ĝi ĉio estas liverata absolute senpage!
  Vitalik tweetis ridetante:
  - Kiom da progreso estis farita?
  Al neimageblaj mirindaĵoj...
  Ĉio fariĝis tute libera
  Nur kun profito zorge!
  La junulo rimarkis kun rideto:
  - Ĉu vi scias, kiel simila al nia Dio! Eble vi estas lia filo?
  La knabo subridis kaj respondis:
  - Ne! Mi ne konas mian patron! Sed se li estas Dio, tiam mi ne miros!
  La knabino diris kun rideto:
  - En nia mondo, estas nenio mirinda en ajna aspekto! Vi povas ŝanĝi la korpon uzante specialan programon en la Hypernet. Nur homoj malofte faras tion, ĉar en la Hypernet-luda matrico, tio povas esti farita, ĝenerale kun mensa peno kaj tuj. Kaj se vi ŝanĝas vin en la realo, ili ne plu rekonos vin. Jes, kaj vi bezonas permeson de la Ministerio de Amo.
  Albina estis surprizita:
  - Ministerioj de amo?
  La knabino suprenrigardis kaj diris:
  - Kaj vi ŝajnas ne el nia imperio! Eble je vi havas memorproblemojn!
  Vitalik grumblis:
  Ni estas tempovojaĝantoj!
  La junulo rimarkis:
  Se ĉi tio ne estas ŝerco, tiam...
  En la sama sekundo aperis ĉirkaŭ ili deko da belaj knabinoj en oranĝaj tutoj. Kaj ili montris kelkajn bonegajn trompitajn maŝinpafilojn.
  Vitalik grumblis:
  - Ni venis kun paco!
  Albina ĉirpetis:
  - Ni ankoraŭ estas neplenaĝuloj, ne pafu al ni!
  La knabino kun rufa hararo kaj uniformo diris:
  - Ni ne vundos vin! Estas nur ke vi ne havas nanobotojn kaj vi devas ekscii de kie vi venis!
  Vitalik grumblis:
  - El kamelo!
  En tiu momento, verdaj, larĝaj traboj trafis la paron, milde kaj sen doloro, malŝaltante la konscion.
  Vitalik ne havis tempon por ion vidi kaj pensi, ĉar li denove trovis sin en klara memoro.
  Kune kun Albina, ili pendis en travidebla spaco . Ĉirkaŭ ili estis kiel blua nebulo. Kaj samtempe, eĉ ne movu vian etfingron.
  Tre bela knabino aperis antaŭ ili, en grandiozaj ŝultrorimenoj, kaj kun haroj sub ĉiuj koloroj de la ĉielarko.
  Ŝi pepis:
  - Ni faris analizon kaj eksciis, ke vi estas el Moskvo en 2023. La demando estas kiel vi venis al ni? Kaj plue, ŝajnas, ke vi ne estas facila paro! La komputilo diras, ke eble vi estas la Ĉiopova kaj la Dipatrino de tiu tempo!
  Vitalik ekkriis, ŝia voĉo aŭdiĝis:
  "Ĉu tiel ... Ŝajnas, ke mi regos ĉi tiun imperion estonte!"
  La knabino turnis sin kaj respondis per dolĉa voĉo:
  - Ni nenion ekskludas! Sed la Ĉiopova nun estas en la hiperkapitalo Ultravillians , kaj ĉi tio estas najbara galaksio! Vi devas esti transdonita al li, kaj tiam ili decidos kion fari kun via paro!
  Albina rimarkis:
  "Sed ni ne povas mortigi nin en la pasinteco, ĉu?"
  La knabino notis:
  - Dependas de Dio kaj de la Dipatrino decidi! Dum via aspekto estas granda sekreto de la ceteraj! Vi estos sendita ĝuste nun al Ultra-Babilono sub granda eskorto, ŝarĝante nulan spacan kapsulon. Por ke vi ne enuiĝu dum flugo, via konscio en la Hypernet- supermatrico povos ĝui ludojn por ĉiu gusto! Ĉu vi komprenis?
  Vitalik respondis:
  - Ludu en la dudek-tria jarcento - kio povus esti pli bona!
  Albina diris kun rideto:
  - Ankaŭ mi ŝatas ĝin!
  La knabino larĝe ridetis kaj svingis la manon. Kaj rozkolora, mola ondo trafis Vitalikon kaj Albinan.
  La knabo kaj la knabino estis en la urbo. Ĝi ne plu estas tiel hela kaj bunta kiel Moskvo de la dudek-tria jarcento. Kaj ĉirkaŭ la fino de la dudeka jarcento.
  Grandega dinosaŭro vangofrapis siajn malantaŭajn krurojn tra la stratoj, tuŝante la najbarajn domojn per sia vosto kaj detruante ilin. Ankaŭ liaj piedoj aŭ plilongiĝis aŭ, male, mallongiĝis, kaŭzante detruon kaj morton al homoj.
  Kaj ili kuris en ĉiuj direktoj. Tamen, ili ĉiuj estis infanoj ne pli aĝaj ol dek du. La knaboj kaj knabinoj forkuris. Kelkaj el ili estis en policuniformo. Kaj ne unu plenkreskulo, eĉ ne adoleskanto.
  Agrabla, virineca voĉo aŭdiĝis:
  - Haltu la dinosaŭron kaj savu la infanojn!
  Albina ridetante demandis:
  - Kaj kiel fari ĝin?
  La voĉo respondis:
  - Ĉi tio estas tia ludo! Pensu mem!
  Vitalik levis la ŝultrojn kaj kantis:
  - Venu, savanto ,
  Transformiĝu en ambulanca saltŝnuro!
  Albina ridetis kaj demandis:
  - Kiel vi fartas?
  La knabo geniulo respondis memfide:
  - Pli aŭ malpli frue, la ludo havos sugestojn kaj pianojn en la arbustoj. Jen kelkaj ekzemploj!
  Kaj la juna militisto kun la nudaj piedfingroj prenis kaj prenis pecon da kahelo de la pavimo, kaj ĵetis ĝin en altan konstruaĵon. Fragmento sub la arko flugis kaj trafis la bazon. La grandega strukturo balanciĝis, kaj per sia tuta forto ĝi prenis kaj kolapsis sur la dinosaŭro. Togolando forte skuiĝis, kaj la monstro komencis kolapsi.
  Albina kun ĝojo kukis:
  -Ĉi tio estas vere kavalira movo!
  Vitalik ridis kaj respondis:
  - Eble movo de virĉevalo!
  La dinosaŭro , disbatita de la konstruaĵo, prenis ĝin kaj diseriĝis en multajn maĉgumojn kaj bombonojn. La infanoj , kiuj enloĝis ĉi tiun urbon, tuj rapidis por preni regalon. Sandaloj, sneakers fulmis, kaj kelkaj havis nudajn kalkanojn.
  Estis multe da bruo.
  Vitalik ridetante kantis:
  Infanaĝo estas mirinda tempo
  Estas agrable, amuza por la uloj...
  Granda ludo venas
  Ni skribaĉas per pluvo de la maŝino!
  Albina komentis kun eĉ pli larĝa rideto:
  - Ni skribaĉu!
  Tiam ili vidis du pliajn fiulojn . Tiuj estis monstroj, unu kun kapo de apro, kaj la alia de rinocero. Kun sovaĝa muĝado, ili rapidis al paro da Albin kaj Vitalik.
  La knabo fajfis per la fingroj.
  Unu el la semaforoj ŝanceliĝis, kaj kolapsis sur la kapo de rinocero. Faris disbatan baton kaj miregigis la brutulon.
  Vitalik pepis, skala, dentoj:
  - Bato, bato, alia bato,
  Alia sukceso kaj...
  Knaba nudpieda superstelulo ,
  Ĵetas upertranĉon!
  Albina ridis kaj kukegis:
  - Sankta Milito
  La knabinoj estas duoble malvarmetaj!
  La porkkapa batalanto eltiris laseran pafilon el sia pako kaj komencis pafi.
  La knabo kaj knabinoj forsaltis flanken. Albina ĵetis bananŝelon per sia nuda kalkano . Ŝi preterflugis, kaj alteriĝis sub la boton de la batalantoj kun porka kapo. Ĝi preterflugis, kaj kraŝis, trarompante ŝtonmuron kaj trankviliĝis .
  Vitalik kantis kun plezuro:
  - Mi kliniĝas super la vido, kaj la raketoj rapidas al la celo! Alia kurado antaŭen!
  Albina sentis en si tre detruajn impulsojn. Kaj ni piedpremu per nudaj, sunbrunaj, ĉizitaj kruroj, igante la asfalton vibri kaj kraki.
  Kaj el la fendoj ekflugis dolĉaĵoj, bombonoj, porcioj de glaciaĵo, maĉgumo, lekbomboj kaj multe pli. Kiel bonega kaj amuza ĉio aspektis.
  Vitalik diris:
  - Estas vere apetite bongusta !
  La knabinoj volis ion diri, sed amaso da infanoj venis kurante, kaj ni prenu ĉiujn ĉi pladojn. Kaj fervora formanĝi ilin!
  Albina ĉirpetis:
  - Diru almenaŭ dankon!
  La infanoj haltis kaj ĥore muĝis:
  - Dankon!
  Vitalik diris kun rideto:
  - Ĝi estas preskaŭ dia!
  La knabino-heroo volis doni spritaĵon, sed la pejzaĝo subite ŝanĝiĝis. Kaj ili finiĝis sur neĝa monto. De ĝi, kvazaŭ de saltotabulo, uloj kaj knabinoj moviĝis malsupren.
  Kaj ili amuziĝis...
  Vitalik kaj Albina, kvazaŭ per magio, ankaŭ havis skiojn sur siaj piedoj. Kaj la knabo kaj la knabino forkuris, kun sovaĝa krianta bruo.
  Vitalik ridetante kantis:
  Animoj de la poroj de mirinda beleco,
  Por la Patrujo, batalanto batalis inter la steloj ...
  Post ĉio, aŭdacaj sonĝoj fariĝis realo,
  La armeo de malbonaj malamikoj ne timis!
  Albina palpebrumis kaj ironie rimarkis:
  - Inter la steloj tute egale!
  Vitalik ridis kaj notis:
  - Jes!
  Kaj la knabo komencis forpuŝi per bastonoj el la neĝo. En la lastaj jaroj, vintroj ne plaĉis. Kaj skiado apud Moskvo estis muta. Kaj kiel alie okazis la Vintraj Olimpikoj en Soĉi?
  Unu el la knaboj sur la paralela trako demandis:
  - Ĉu vi volas aventuron?
  Albina respondis:
  - Kompreneble jes! Kompreneble jes! Kompreneble jes!
  Kaj antaŭ ili aperis pluraj blankaj ursoj. Kaj nun Vitalik kaj Albina havas maŝinpafilojn en la manoj.
  Knabo kaj knabino estas celkonsciaj batali. Kaj tiam ili tiras la ellasilon, kaj elflugas el la trunkoj, kiel akvofalo, tre brulantaj kaj akraj, detruaj jetoj.
  Vitalik notis kiam li vidis kiel kuglo trafis blankan urson en la azeno, liberigante sangofonton:
  - Ĉio estas mirinda kaj mojosa!
  Albina kapjesis kaj kantis:
  Ie en la mondo
  Kie ĉiam estas malvarme...
  Ursoj frotas kontraŭ la akso,
  Pri la tera akso!
  Vitalik respondis:
  - Ni serĉas ilin!
  Kaj pafis alian aron da kugloj. Ĉi tiuj estas tiel bonegaj kaj bonegaj batalantoj.
  Kaj la pugnobatitaj blankaj ursoj falis. Kaj tiam ili fariĝis io tre bongusta kaj manĝebla. Kaj ĉi tiuj estis kukoj, kaj bakaĵoj, kaj multe da ĉio riĉa, kun kremo kaj bonodora.
  Albina diris kun rideto:
  - Ĉi tiuj estas vere bonegaj. bongusta !
  Vitalik rimarkis:
  - Vi vere amas la vorton bongusta ! Sed ĉi tio kutime diras malgrandaj infanoj, sed ni estas ankoraŭ sufiĉe maljunaj, kaj ni jam sukcesis amasigi multajn aferojn!
  Albina kapjesis kun rideto.
  - Konsentu! Sed ni restas infanoj por ĉiam, nur jaroj ŝanĝiĝas!
  La knabo kaj knabino denove saltis kaj tordis kapsaltojn kune kun siaj skioj. Kaj ili denove kantis:
  Kio estis malantaŭ rigardu malantaŭen ,
  Ne maldiligentu koni vin kiel infano...
  Ĉar multaj jaroj forflugis, kuris,
  Ridetu, ridetu, ridetu!
  Vitalik palpebrumis al Albina kaj notis:
  - Amuza okazaĵo!
  La knabinoj demandis:
  - En kio?
  La knabo respondis:
  - Mi eniris en la estontecon, kie mi kaptis la potencon super la mondo, kaj mi regas de ducent jaroj. Kaj tiam aperas mia duoblulo el la pasinteco kaj ekestas la demando - kion fari kun ĝi?
  Albina levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - Nenio! Donu al via ĝemelo planedon, kaj li vivu feliĉa por ĉiam!
  Vitalik notis kun dubo:
  "Kaj se li pensas, ke mi defios lin por la trono?"
  La knabino levis la ŝultrojn kaj demandis:
  - Ĉu vi disputos ĝin?
  La knabo levis la ŝultrojn kaj respondis:
  "Homoj en la spaca imperio estas sufiĉe feliĉaj!" Ĉio estas bona, kaj mi ne vidas kialon, kial mi devus batali por potenco. Ja ne homo por potenco, sed potenco por homo!
  Albina fajfis:
  - Ho, kiel noble! Ĉu vi estas kavaliro?
  Vitalik logike rimarkis:
  - Ne vere! La kavaliroj observis la regulojn de deco nur rilate unu al la alia, kaj la servutuloj ne estis konsiderataj homoj! Kaj mi zorgas pri la bonfarto de ĉiu homo!
  La heroa knabino palpebrumis kaj pepis:
  Larĝa estas mia naskiĝlando,
  Estas multaj arbaroj, kampoj kaj riveroj en ĝi...
  Mi ne konas alian landon.
  Kie homo tiel libere spiras!
  Boy Genius diris:
  - Tuta, stela imperio!
  Denove en kiu la pejzaĝo ŝanĝiĝis en la matrico.
  La knabo kaj la knabino nun estis en la tranĉeo. Tio estis vidita kiel ludo de historia pafado. Kiel la Dua Mondmilito. Nur la tankoj kiuj moviĝis trans la kampon estis iom malsamaj. Ekzemple, "Leono" estas videbla, kiu en la reala historio neniam eniris la serion. Kaj por esti honesta, la "Leono", kvankam potenca tanko, sed ĝia batalefikeco estas dubinda. Kun pezo de 90 tunoj, ĝi estas nur pli bone protektita en la fronta kiraso de la turo ol la Tiger-2, kaj havas 105-milimetran kanonon. Potenca, sed malpli rapida pafado ol la Tigro. Sed ĉi tie ĉi tiu tanko ĉeestas. Kaj rapidante kun sia kolosa potenco.
  Kaj pafiloj pafas al li. Belaj knabinoj, en mallongaj jupoj, kaj kun nudaj kruroj, rapidas ĉirkaŭ la kanonoj.
  Ili ŝarĝas kanonojn el kiuj estas eĉ sep.
  Kaj estas tri Lev-tankoj. Ŝajnas esti iom, sed ne estas maniero trarompi ilin en la frunto.
  La komsomola knabino turnis sin al Vitalik kaj demandis:
  - Ĉu vi estas pioniro?
  La knabo geniulo respondis memfide:
  - Ne! Neniam estis!
  La knabino surprizite demandis:
  - Kaj kial?
  Vitalik respondis ridetante:
  - Ĉar mi estas el alia tempo!
  Alia knabino rimarkis:
  - Ni ne povas penetri la Lion-tankon. Nia 76mm kanono estas tro malforta!
  Albina intervenis ĉi tie:
  - Ne pafu al germana tanko!
  La komsomola knabino demandis kun rido:
  - Kaj kial ne?
  La heroa knabino respondis:
  Ĉar ĝi estas nur ludo! Kaj vi devas venki nepenetreblajn tankojn alimaniere ol pafi el kanonoj!
  La komsomolaj militistoj demandis ĥore:
  - Kaj kia beleco!
  Albina ekkriis:
  - Kantante!
  Kaj ŝi kantis per najtingala voĉo, kaj la ceteraj ne reprenis poste :
  La Stelo de la Patrujo estas donita de la Sinjoro,
  Kredu min, ŝi estas pli radia ol la Suno!
  Vi estas mia naskiĝlando -
  Sciu por vi, la koro batas pro malĝojo!
  
  En vi, ni estas komsomolanoj kiel agloj,
  Ni dispremas la naziojn kaj forbalaas la peceton!
  Ni eĉ sukcesis sur Jupitero,
  Kreski la fruktojn - nerealigebla paradizo!
  
  Venuso estas la loko por amo
  Sur Marso, la sento de militisto estas la plej alta!
  Vi rompas la ĉenojn de malbono, duboj,
  Dio volas fari la plej bonan !
  
  Detruu la kosman premon
  Ni kaptu la mentonon per forta hoko!
  La malamiko estos disbatita de la potenco de la mondo,
  Kaj la Junkers estis pafita per ordinara infana pafarko!
  
  Alineado unu - prenu kaj gajnu,
  Ni ne povas scii alian rezulton!
  Kaj vi ne disŝiras la lupon de la Reich,
  Akiru bajoneton en la vizaĝon de batalanto !
  
  Kaj la bajoneto ne konvenos al vi por la estonteco,
  Ni aldonos dinamiton al la buldozo!
  Tiel rapida flugo
  Kiam la proleto batis la martelon!
  
  La sekva movo pasos kiel uragano
  Kaj la finludo estos venka amiko!
  Post ĉio, nia furiozo estas freneza vulkano,
  Masakro sur la bastardo, terura kato!
  
  Ni fiksis la iksodojn en Berlino,
  Parizo estas libera sub la rusa flago!
  Ni estas filinoj de la patrujo kaj filoj,
  Kiam ni festenas, ni manĝas mielon kun gusto!
  
  Nebula Albion nun estas kiel frato,
  Novjorko fariĝis kiel torto sur plado!
  Nia ruĝa, skarlata papavkolora flago,
  Sub ĝi, ĉiuj homoj kun libereco estas feliĉaj!
  La knabinoj kantis, kaj la tri Lion-tankoj fariĝis grandaj, lanugaj kukoj pentritaj per rozoj. Kaj el ili venis tre forta kaj apetitiga aromo.
  Sed tiam la aŭto aperis denove malantaŭ ili. Ĉi-foje eĉ pli potencaj kaj pezaj Musoj. Ilia rapideco estas malalta, sed la pafforto kaj kiraso estas tra la tegmento.
  Albina demandis al la komsomolaj membroj:
  - Ĉu ni denove kantu?
  La knabina kapitano rimarkis:
  - Ĉu vere eblas preni ĝin per gorĝo?
  Vitalik kantis:
  La kanto helpas nin konstrui kaj vivi,
  Kaj kune kun la kanto en flugilhava flugo ...
  Kaj tiu , kiu trairas la vivon per liro,
  Li neniam, neniam malaperos!
  Unu el la Komsomol-knabinoj notis:
  - Vi ne povas argumenti kontraŭ tio!
  Albina konfirmis:
  - Prave! Aŭ ĉu vi volas ion alian?
  La Komsomol-knabinoj movis kuglon en la postaĵon, kaj pafis kun forto. Ĝi transflugis, trafis la tankon kaj saltis malantaŭen kiel pizo.
  La Knabina Kapitano diris:
  - Jes, estas malfacile preni!
  Vitalik kapjesis.
  - Do kunkantu!
  Kaj tiel la militistoj kaj la knabo komencis agi kun granda entuziasmo;
  La gloro de la sovetia patrujo estas granda -
  Ni indas kredi, ni estos ĉi tiu gloro!
  Ni venkos kruelan malamikon en batalo,
  Por la rusa, plej radia Potenco!
  
  Kio estas en la Patrujo kiu kantas ,
  En la koro de honesta, nudpieda pioniro!
  Ni rapidas kiel birdo en flugon,
  Kiel sankta fariĝis nia fido!
  
  Aŭtomata kredu min granda frato
  Kaj grenadoj tute ne estas superfluaj!
  Se vi estas kuraĝa, tiam la rezulto
  Ĝi estos, malgraŭ tio, ke vi estas knabo!
  
  Pioniro estas troma kaj severa ...
  Sed la rideto de Dio lumigas nin!
  malbonaj asoj en la mondo ,
  Ili volas ruinigi lokon en la paradizo!
  
  La faŝisma ŝakalo tiras la piedojn al ni,
  Li volas elŝiri la koron de infano!
  Kaj liaj porkoj pokmarkis rideton,
  Lasu lin laŭte vangofrapon!
  
  Tankoj "Tigroj" estas "botoj",
  Mallerta - terure angula!
  Kaj vi ne forkuras de ili,
  Nu, pli bone preparu grenadojn!
  
  Ni kreos tian mondon, kredu min,
  Kie milionoj estos feliĉaj!
  Predanta besto forkuros en la kavernon,
  Ni kuŝigos la malnoblajn legiojn!
  
  La ruĝa standardo brilos
  En ĝi estas la sankta nomo de Jesuo!
  Trapasu la pioniran ekzamenon por kvin -
  Esti fama - via Rusujo!
  
  Sed tiu ekzameno ne estas ĉe la nigra tabulo -
  Ĝi devos esti transdonita el la tranĉeo!
  Grizaj haroj rapidas al la knabo en viskio,
  Amiko mortis - nun funebru ĉe la tombo!
  
  Kio estas la ŝaŭmo de la malbenita milito,
  Eĉ la besto ne estas inda esti vokita!
  Kaj la hordo ne scias kiel teni
  Kvankam Adolfo foje estas pli amuza ol bufono!
  
  Ni scias, ke ni ne devas retiriĝi,
  Pioniroj timas alies por ĉiam!
  Ni infanoj estas fidele amikaj,
  Kaj morale mi kredas ne kriplulojn!
  
  Ni finos la gloran marŝon en Berlino,
  Ni ĉiam kredas, sciis batali!
  Kaj tuj kaptis fortan kuraĝon,
  PKK portanta en la kurado en la tornistron!
  La Komsomol-knabinoj kantis, kaj la grandegaj Maus-tankoj fariĝis grandegaj pladoj el brilanta orumita sturgo kun flanka plado.
  Kaj ankaŭ tre apetitiga.
  Albina ridis kaj kantis:
  - Kiaj pladoj, kiaj pladoj,
  Prenu ĉion kun vi...
  Domaĝe, ke ni ne ofte batalas
  Ili manĝas nur por mortigi!
  Vitalik rimarkis ridante:
  - Jes, ekzistas tiaj ludoj! Kvazaŭ por tre junaj infanoj!
  La komsomola knabino logike rimarkis:
  - La infanaĝo de homo neniam tute pasas!
  . ĈAPITRO 21
  La geniaj infanoj vekiĝis. Kaj feliĉe por ili, nenio okazis. Vitalik reprenis la fortokampon denove, kompletigante ĝian alĝustigon. Restas malpli ol unu horo da laboro . La genia knabo tordis ion interne, kaj tradukis ĉiajn nombrojn kaj informojn de unu disko al alia. Por ke ne la plej eta ŝanco povus malhelpi la kapton de la Ostankino-televidturo. Kaj ekzistas tia potenca anteno, ke eblos preni hipermallongan hipnondoj sub la kontrolo de la tuta planedo Tero. Kaj regu ĝin kiel neniu alia imperiestro en la historio de la homaro.
  Eĉ verŝajne Ĝingis-Ĥano, eĉ ricevinte senmortecon, apenaŭ kapablus subigi la tutan Teron. Kaj Vitalik kaj lia amatino estis pli proksimaj ol iam al ĉi tio.
  Agripina, dume, ankaŭ tremis pro malpacienco, ŝi vere volis doni la ordonon sturmi la soldatojn de la krimaj specialaj fortoj. Kaj ŝia humoro montriĝis ege batalema.
  Juna virino invitis kvar atletikajn junulojn por doni al ŝi sportmasaĝon kaj vigligi ŝian potencan korpon antaŭ grandaj faroj. Finfine, kiel estas fariĝi la reganto de la tuta Tero, akiri la ŝancon traduki la plej aŭdacajn fantaziojn en realecon.
  Ekzemple , tuj miliono da belaj knaboj samtempe batas per kaŭĉukaj bastonoj sur siaj nudaj kalkanoj.
  Agripina kantis:
  Mi estas virino vera trezoro,
  Fakte, vera monstro!
  Kaj ŝi ronronis pro plezuro , kiam ŝi estis masaĝita de muskolaj, kaj tre fortaj junuloj. Jen la plezuro.
  La direktoro de la FSB ankaŭ frostiĝis antaŭĝoje. Tamen li iom bedaŭris , ke eble estos tro facile akiri potencon, kaj granda kulero ŝiras lian buŝon.
  La Prezidanto de Rusio ŝajnas esti enfalinta al kiu , kaj tio vere liberigis la manon de la specialaj fortoj. Nur ekzistas ankaŭ la Ministro de la Ministerio pri Internaj Aferoj , kaj li ankaŭ havas siajn proprajn opiniojn kaj dezirojn pri ĉi tiu malkovro. Kaj li ankaŭ tiris supren siajn elitajn unuojn.
  Estiĝis ekstreme streĉa situacio. Kvazaŭ pendis vera glavo super la planedo Tero.
  Vitalik finfine elpurigis la lastajn detalojn. Albina helpis lin en tio. Bela, potenca knabino kantis:
  - Ni ne cedos al malamikoj,
  Mi ne donos artikon, kredu min...
  Ni povas fari nur bonege
  Vi estas pli malvarmeta ol Van Dam!
  Vitalik kapjesis kun ne tre memfida mieno:
  - Ni povas!
  Albina demandis:
  Kial vi estas tiel nesekura?
  La knabo geniulo respondis:
  - Kolosa respondeco devus fali sur min. Do adiaŭ infanaĝo, plezuro, distro. Anstataŭe, vi devas ŝpini kiel sciuro en rado!
  La heroa knabino kapjesis.
  - Se vi volas vivi - sciu ŝpini!
  La dezajno jam estis kunmetita kaj preta. Fortokampo ankaŭ. Tamen, Vitalik, ĉiaokaze, skanis la areon, kaj saĝtelefonojn. Kaj tiam li eksciis, ke li estas ĉirkaŭita de grandaj fortoj. Ĉi tie kaj krimaj specialaj fortoj, kaj specialaj fortoj de la FSB kaj policaj unuoj. Ĉu la Ministerio pri Defendo ne sufiĉas. Sed ili ankaŭ havas siajn proprajn problemojn. Do vi devas batali sur du frontoj en Ukrainio kaj Taĝikio kun la talibano. Kie ili estas antaŭ specialaj operacioj en Moskvo.
  Vitalik skanis la surfacon. Konektita al la specialaj fortoj komunikadoj. Estis evidente ke konsiderinda forto estis kolektita. La knabo povus spuri ilin per ondo de saĝtelefonoj, poŝtelefonoj kaj walkie-talkioj. Kaj la kodigo ne malhelpis tian geniulon kiel Vitalij Akulov.
  La genia knabo flustris al Albina:
  - Ili atendas nin ĉi tie!
  La heroa knabino rimarkis:
  - Kaj kion alian vi povus atendi! Ni plene lumigis!
  Vitalik diris:
  Providenco mem donas al ni potencon super la mondo. Post ĉio, ili bone povus kovri nin en sonĝo, sed ili ne iris sur la atakon. Kaj nun ĉiuj atutoj estas flanke de nia paro!
  Albina rimarkis:
  - Tuta armeo estas kontraŭ ni! Ĉu vi pensas, ke ni povas trakti ĝin?
  La knaba geniulo respondis logike:
  - Ni volas regi la mondon, sed ni ne povos elteni iujn specialajn fortojn!
  La heroa knabino kantis:
  Mi kredas je la venko de nia paro,
  Post ĉio, la batalantoj estas geniaj ial!
  Vitalik respondis:
  - Ne nur en genia komerco, sed ankaŭ laborema!
  Post tio, la knabo prenis la krurojn de siaj infanoj per nudaj fingroj, prenis kaj premis la startbutonon kaj direktis la hypnowave- radaron ĉirkaŭ la domo , en kiu troviĝis la laboratorio.
  La genia knabo kantis:
  - La mondo ĉirkaŭ ni estas kiel sablo,
  Dio forlasis lin...
  Kvankam la mondo ĉirkaŭe estas kruela
  Mi volas fari bonon!
  Albina ridetis:
  Jes, sed oni ne ĉiam ricevas tion, kion oni volas!
  La ondoj disiĝis kaj Vitalik diris kun rideto:
  - Nun zono de raptoro formiĝas en la estroj de la triobla armeo. Ni povas doni al ili ajnan ordon. Aŭ dormu, aŭ kanti, aŭ dancu!
  La heroa knabino sugestis:
  - Ili akompanu nin per kantoj al Ostankino!
  La knabo-geniulo kapjesis kaj, metante sian manplaton, donis mensan. Samtempe, granda kamiono veturis en la korton. La mirinfano denove ordonis. Kaj la homoj, kiuj laboris antaŭe , metis la strukturon sur sin, prenis ĝin kaj portis ĝin al la aŭto.
  Vitaly notis:
  - Kiam ili estas en tranco, ili povas uzi siajn muskolojn ĝis centprocenta forto! Ĉi tio signifas, ke homoj sub hipnondoj havas multe pli da ŝancoj ol nur tiel!
  Albina ridis kaj kantis:
  - Bone, ĉio estos en ordo! Ĉio estos en ordo, mi scias ĝin! Mi detruas miajn malamikojn!
  La heroa knabino palpebrumis al sia ekvivalento. La potenca planto estis ŝarĝita. Genia knabo kaj alta knabino sidis sur ŝi .
  Nun ĉi tie vi povas iri.
  Amuze, la adoleskantoj sidis solaj, kaj la ŝoforo ankaŭ veturis la aŭton en profunda tranco.
  Kaj Vitalik donis la ordonon ... La soldatoj de malsamaj unuoj eliris el la stratoj kaj embuskis, komencis viciĝi en la parada marŝo. Ili faris tion lerte, sed samtempe iel meĥanike.
  Inter ili estis ankaŭ kelkaj dekoj da knabinoj.
  Albina rimarkis:
  - Estas granda, oni povus diri armeo!
  Vitalik ridis kaj kantis:
  Antaŭaj batalantoj - Haldemarines ,
  Ĉu la vivo estas bona aŭ malbona!
  Unu velo kaj animo!
  Unu velo kaj animo!
  La popolo kaj la armeo estas unuigitaj !
  La batalantoj , viciĝantaj, ankaŭ kantis, ion malmodernan:
  Uniaj nedetrueblaj liberaj respublikoj,
  Ne estis krudforto kiu kolektiĝis, ne timo!
  Sed la bona volo de lumigitaj homoj,
  Kaj saĝo, lumo, racio kaj kuraĝo en sonĝoj!
  
  La popolo de Ukrainio estas unuigita kun Rusio,
  Ni estas fratoj-slavoj por ĉiam amikoj!
  La Sinjoro estu glorata la pli alta Nomo,
  Ĉiuj nacioj de la mondo estas sankta familio!
  
  Gloro al la Patrujo, nia libera,
  Amikeco de popoloj estas subteno por ĉiam!
  Laŭleĝa forto, la volo de la homoj,
  Ja por la unueco de simpla homo!
  
  Ni malfermis la vojon al spaco por la homoj de la tuta mondo,
  Faŝismo estas detruita, progreso estas altigita!
  Ni mezuru glorajn mejlojn inter la steloj,
  Por ni, la Ĉiopova mortis kaj releviĝis!
  
  Ne estas spirito de Rusio en la universo pli forta
  Ukraina popolo, ni estas frato al niaj koroj!
  Ni servas al la Patrujo, pli forta, aŭ pli ĝuste,
  Knabo, prenu maŝinpafilon en vian pugnon!
  
  Kaj ni protektos kaj vastigos la Patrujon,
  Ni donu oceanon de senfina amo!
  Sub la flago de senlima, Granda Rusio,
  Lasu miajn posteulojn petoladi pro rido!
  La militistoj marŝis kaj kantis. La knabinoj estis kun ili. Vitalij ordonis al la knabinoj demeti siajn botojn.
  Kaj la militistoj ekbrilis siajn nudajn, tre allogajn kalkanojn.
  Vitalik demandis Albina:
  - Nu, kiel ni fartas honore, ĉu ni marŝas ĉi tie?
  La heroa knabino respondis:
  - Eĉ tre honore!
  Boy Genius diris:
  - Baldaŭ la tuta mondo estos ĉe niaj piedoj! Ni regos la tutan planedon, sed samtempe, ni devas antaŭ ĉio uzi nian potencon saĝe!
  Albina deklaris:
  - Unuflanke, tio estas vera! Sed aliflanke, kion ni faros kun krimuloj, ekzemple?
  Vitalik logike rimarkis:
  - Iagrade ankaŭ ni estas krimuloj! Precipe mi, inkluzive de tio, kion ni nun faras kaj faros!
  La heroa knabino konsentis:
  - Por unu damaĝo al vidbendaj fotiloj, vi devus esti ...
  La knaba genio grumblis:
  - Kion vi volas?
  Albina ĉirpetis:
  - Batu per bastonoj sur la kalkanoj!
  Vitalik ridis kaj rimarkis:
  - Eblas, eĉ nun!
  Moskvo estas granda urbo, kaj kiam vi alvenos al Ostankino, multe da tempo pasos. Kaj la soldatoj denove levis sin kaj kantis;
  Berlino estas preskaŭ sub nia regado,
  Per binokloj ni vidas la malbenitan Reichstag...
  Mi esperas, ke baldaŭ estos paco kaj feliĉo;
  Kion mi priskribos en miaj poemoj!
  
  Rusio malfermis komunismon al la mondoj,
  Ŝi fariĝis familio por ĉiuj.
  Sed la Germana Armeo almetis al ni porkan muzelon,
  Kaj nun la sango ŝprucas el la vejnoj kiel fontano!
  
  Kion la Fuhrer forgesis ĉe ni hazarde,
  Mi volis akiri teron kaj sklavojn!
  Faŝismo iris kun tre longa kampanjo -
  Kaj jen vera koŝmaro, inferaj sonĝoj!
  
  Simpla knabo, nudpieda knabo,
  Lastatempe ligis ruĝan kravaton.
  Li volis mem konstrui la mondon sen Dio,
  Sed subite napalmo erupciis el la ĉielo!
  
  Mi devis kuri al la fronto, ni estis AWOL,
  Neniu volas preni tiajn junulojn!
  Sed la knabbatalanto en fusilo faris tion,
  La vojo de la patroj montriĝis inda!
  
  Batalis kie kaj ruzo kaj forto,
  Kaj malforteco ankaŭ estas amara, ve...
  Kamaradoj devis fosi tombojn
  Planante pinajn ĉerkojn en la frosto!
  
  Mi estas pioniro nun alkutimiĝinta al sufero,
  Li iris al rekono nudpiede, la neĝblovo krakis.
  Eble puno por nekredemo,
  Ke mi ne volis koni Jesuon!
  
  Sed kio estas la tri horoj de Golgota?
  Pli ol tri jaroj da milito pasis!
  En iu vilaĝo, vidvinoj ploras amare,
  Kiel la filoj de la lando pereis en la lando !
  
  Mi pluvivis, estis ŝelo-ŝokita, vundita de kuglo,
  Sed feliĉe li restis surpiede!
  Ni honeste resendis la ŝuldon al Germanio,
  Tiun faŝismon estas piedpremita de ni!
  
  Mi maturiĝis, sed ankoraŭ knabo,
  La lipharoj ne trarompis, sed jam titano!
  Jes, plenkreskulo, kaj eble eĉ tro multe,
  Ja la koro fariĝis malmola kiel metalo!
  
  Stelo de la Heroo plej alta premio -
  Stalino mem, kredu min, transdonis ĝin!
  Li diris: necesas preni ekzemplon de homoj kiel vi,
  La batalantoj forĝas la ŝlosilojn al la pordoj al Edeno!
  
  Sed nun demetu la kuraĝan fusilon,
  Prenu vin, pinĉilo, martelon kaj laboru!
  Konstruu velboaton kaj boaton el ligno
  Kaj kreu aviadilon por ke la birdo flugu supren!
  La kanto ne estis malbona, kompreneble Vitalik donis la instrukciojn por kanti ĝuste tiel. Esti kun la animo kaj ekster la skatolo. Kaj ĉirkaŭ Moskvo, kaj la aŭtoj disiĝas en malsamaj direktoj, donante lokon al la estonta imperiestro de la planedo Tero. Vitalij eĉ pensis, ke estus bone havi kronadon. Efektive, la krono estas tre bona simbolo de supera potenco, kiel la sceptro kaj la pomo. Kvankam la imperiestro de la planedo Tero bezonas ion pli grandiozan.
  Albina ridetante demandis, nudpieda knabo en pantaloneto, al kiu ĉiuj obeis kvazaŭ al la Plejalta Dio:
  - Ĉu vi povas kanti el la koro?
  Vitalik diris:
  - Aŭ por la animo?
  La heroa knabino ridis kaj respondis:
  - Via animo estas trezoro!
  
  
  
  Terura novaĵo, en kruela milito,
  Knabino, tiu, kiu eterne enamiĝis!
  Ĵetita en la buŝon, la diablo-Satano,
  Kie estas la Sinjoro: justeco kaj kompato?!
  
  Virgulino Nataŝa iris nudpiede,
  Sed ili frapis sur la polvaj vojetoj!
  Ja pro la pekoj, kiuj fluis fonto,
  Ŝi hazarde marŝis al transmaraj distancoj!
  
  En la frua printempo mi ekvojaĝis,
  La kruroj estas tiel bluaj pro la malvarmo!
  Vi ne povas mordi ero da viando,
  Nur kapjesu en la prujna piceo!
  
  Do laŭ la vojo plena de ŝtonoj,
  La piedoj de knabino estis terenbatitaj al la sango!
  Kaj tra Rusio, preter la homoj,
  Flanko de la urbo de la reĝoj de Jerusalem!
  
  La Kaŭkazaj montoj, la krestoj en la neĝo,
  Akraj ŝtonoj pikas la plandojn!
  Sed vi nutris per la potenco de la tero
  Elektinte malfacilan hajjon al la urbo de Dio!
  
  Somera dezerto, malbona suno,
  Kiel knabinecaj kruroj en pato!
  La sankta urbo ne estas malproksime
  Ĉiuj portas senfinan ŝarĝon!
  
  Tie ĉe la tombo de Dio-Kristo,
  La fraŭlino petege klinis la genuojn!
  Kie estas la granda mezuro de peko,
  De kio mi ĉerpas forton en justeco!
  
  Dio diris al ŝi, kuntirinte ŝian brovon,
  Preĝo sole ne ŝanĝos ĉi tiun mondon!
  Rusio estas destinita regi dum jarcentoj,
  Ĝuste, servu ŝin sen postuli monon!
  
  La virgulino kapjesis: Mi kredas je Kristo,
  Vi elektis Rus' kiel la savanton de la mondo!
  Mi diskonigos la veron pri ĉi tio al ĉiuj,
  Mesaĝo de Jesuo: Dio la idolo!
  
  La reveno estis facila kaj rapida,
  Nudaj piedoj estas fortaj!
  Mano kun graco Dio etendita,
  Muskoloj kaj volo, kvazaŭ el ŝtalo!
  
  Kaj vi aliĝis al la armeo
  Ŝi fariĝis piloto, ŝi venkis la Luftwaffe!
  Tie ŝi montris la altecon de beleco,
  Germana destrojero rapidanta sur teran minon!
  
  Militisto - impeta, kuraĝa batalanto,
   Sindone al la Partio - al la afero de la sovetianoj!
  Mi kredas je venka fino kontraŭ ŝaŭmo,
  Pako da demonoj al la muro, al la respondo!
  
  Nu, kial la batalanto estas pafita,
  Vi ne havis tempon por liberigi la rimenojn!
  Kaj la ŝildo montriĝis misa,
  Kaj malbona faŝismo kunfratiĝis kun la jankioj !
  
  Ĝi fariĝis neegala, kruela milito,
  Almenaŭ mi estas viro: mi ploras amare!
  Kvazaŭ en problemoj ni plonĝas al la fundo,
  Ja la sorto malaperis el la Patrujo!
  
  Al Dio mia ekkrio: la Ĉiopova pro kio!
  Vi apartigis min de mia amata fraŭlino!
  Eĉ en la malvarmo ne portis mantelon,
  Kaj por tri kontraŭuloj, finfine, ŝi batis!
  
  Ĉu ŝi ne meritas ĝin?
  Renkontu venkon kun mi per floroj!
  Malavare baku tortojn por la ferio,
  Kaj mi venos al la parado kun Nataŝa!
  
  La severa Sinjoro respondis morne:
  Kiu en la mondo estas feliĉa, kiu fartas bone?
  Suferos, kaj la karno ĝemos de doloro,
  Ja la homaro estas malnobla, peka!
  
  Nu, tiam kiam mi venos en gloro,
  Mi ĵetos en Gehenan kiu ne estas inda vivi!
  Mi relevigos vian virgulinon kaj vin,
  La plej bona do ne volas interŝanĝi!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"