Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Niszczyciel KomputerÓw

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Genialny, ale niekochany przez rówieśników i nauczycieli, nastolatek Witalij Akułow dokonuje odkrycia, które powinno rozwiązać wszystkie problemy energetyczne ludzkości. Ale spotyka się z niezrozumieniem i wrogością ze strony świata, szkoły, mafii i koncernów naftowych i gazowych, które nie chcą stracić zysków. Jedynie szkolną koleżankę Albinę traktuje ze zrozumieniem. Jednak teraz Witalij Akułow i jego partner muszą sami zadbać o przetrwanie. Nastolatków nie traktuje się poważnie, ale jednocześnie klany mafijne chcą ich na wszelki wypadek zniszczyć. Ale w rzeczywistości dzieci rzucają wyzwanie całemu światu.

  
  NISZCZYCIEL KOMPUTERÓW
  ADNOTACJA
  Genialny, ale niekochany przez rówieśników i nauczycieli, nastolatek Witalij Akułow dokonuje odkrycia, które powinno rozwiązać wszystkie problemy energetyczne ludzkości. Ale spotyka się z niezrozumieniem i wrogością ze strony świata, szkoły, mafii i koncernów naftowych i gazowych, które nie chcą stracić zysków. Jedynie szkolną koleżankę Albinę traktuje ze zrozumieniem. Jednak teraz Witalij Akułow i jego partner muszą sami zadbać o przetrwanie. Nastolatków nie traktuje się poważnie, ale jednocześnie klany mafijne chcą ich na wszelki wypadek zniszczyć. Ale w rzeczywistości dzieci rzucają wyzwanie całemu światu.
  . PROLOG
  W internecie jest wiele ciekawych rzeczy. Ale Vitalik Akulov był zainteresowany tym, jak znaleźć pieniądze na odkrycie naukowe. Nastolatek opracowywał potężne źródło energii, które musiałoby rozwiązać wszystkie problemy środowiskowe. Istotą idei jest przemiana grawitonów w elektrony i produkcja prądu przemiennego z prostej grawitacji. Aby to zrobić, chłopiec musiał zrobić zwykły konwerter, który wychwytuje grawitony, które znajdują się na planecie Ziemia w dowolnym miejscu na świecie. Ponadto grawitony płyną również ze Słońca i innych gwiazd w Układzie Słonecznym. A ich energii powinno wystarczyć, aby nie tylko smartfon czy iPhone działał wiecznie bez ładowania, ale także samochody elektryczne jeździły, helikoptery z silnikiem elektrycznym latały, domy były ogrzewane i wiele więcej.
  Inny. Takie myśli kłębiły się w głowie piętnastoletniej nastolatki, która nawet nie skończyła jeszcze szkoły, mimo znajomości kilku języków i niezwykłych zdolności intelektualnych.
  Chłopiec zaprojektował zresztą konwerter grawitonów na elektrony, tak aby było to proste urządzenie, które można było dostosować w masowej produkcji.
  Vitalik urządził w piwnicy całe laboratorium i próbował znaleźć niezbędne materiały do konwertera. Przede wszystkim jest to oczywiście magnez, aluminium, srebro, złoto, platyna. Dzięki odpowiedniej kombinacji pierwiastków można uzyskać unikalną siatkę, która spowoduje przemianę grawitonu w elektron. Ponadto powstały prąd należy przekształcić w użyteczną pracę.
  Potrzebujesz tylko pieniędzy, aby kupić złoto i platynę. Chłopak na komputerze próbował je pobrać z różnych kont i kart. Oczywiście wybierając bogatych klientów.
  I to jest kwestia oceny. Vitalik pocieszał swoje sumienie faktem, że gdyby odkrycie zostało zrealizowane, nie byłoby konieczne spalanie paliw naturalnych: ropy naftowej, gazu, węgla, torfu i tak dalej. Tak więc planeta zostanie uratowana przed globalnym ociepleniem. I to jest obarczone katastrofą.
  Kilka lat temu Vitalik obejrzał film o globalnym ociepleniu i obraz go przeraził. Najpierw oceany zaleją ziemię. A potem, gdy topnieją czapy lodowe na biegunach północnym i południowym, proces ten przyspieszy. Woda zacznie parować znacznie bardziej, a chmury zakryją planetę. A to jeszcze bardziej przyspieszy efekt cieplarniany. Temperatura zacznie gwałtownie rosnąć, a cała woda zamieni się w parę.
  Ludzkość po prostu się stopi, a planeta Ziemia stanie się podobna do Wenus. Pustynia pozbawiona życia, ciemna, bo słońca nie będzie widać z powodu chmur pyłu i odparowanych oceanów.
  Wywarło to na chłopcu takie wrażenie, że zaczął pilnie szukać czegoś, co mogłoby zastąpić naturalne, węglowodorowe paliwa. A czytanie powieści fantasy skłoniło dociekliwe dziecko do wykorzystania grawitacji. Rzeczywiście, grawitacja ziemska tworzy siłę grawitonów - cząstek elementarnych o wirowaniu w jednym kierunku. I można je przekształcić w energię elektryczną. Co więcej, grawitony są emitowane w dużych ilościach przez prawie wszystkie ciała niebieskie, co pozwoli ludziom na zawsze rozwiązać wszystkie problemy energetyczne i przywrócić równowagę ekologiczną, czyniąc z planety kwitnący raj.
  Albina zgłosiła się na ochotnika do pomocy Witalijowi, jego rówieśnikowi, który również jest niezwykle inteligentną nastolatką. Młodzi geniusze nauczyli się już, jak to robić na małą skalę i można na przykład naładować smartfona bez gniazdka. Ale chciałem czegoś więcej.
  Albina dzwoni do niego, a on przelewa pieniądze z cudzego konta - za co można go wysłać na kolonię, a to w ogóle zły uczynek. Sama Albina zaproponowała, że poprosi państwo o pieniądze. Ale Witalij całkiem logicznie zauważył, że nikt nie dałby za to pieniędzy nastoletniemu uczniowi. A co bardziej prawdopodobne, że wsadził głupca. Nie ma więc innego wyjścia, jak tylko popełnić zbrodnię, ale jednocześnie ocalić ludzkość.
  Witalij ignoruje połączenie i przelewa pieniądze na kartę. Teraz mogą je spieniężyć i kupić niektóre szczegóły, z wyjątkiem złota i platyny. Jest jeszcze dużo pracy, ale co najważniejsze, on i jego dziewczyna byli w stanie udowodnić, że w zasadzie przekształcenie grawitonu w elektron jest możliwe. I jaka jest przyszłość tej technologii.
  Chłopiec zakończył pobieranie. Albina dzwoni ponownie.
  Vitalik podniósł słuchawkę i syknął:
  - Cześć!
  Odpowiedziała:
  - Co, znowu coś robisz, na co nie odpowiadasz!
  Mały chłopiec skinął głową.
  - Musimy! Ale na dziś praca skończona, możemy się spotkać w parku? To poważna sprawa.
  Albina napisała na Twitterze:
  - W porządku, mój młody geniuszu!
  . ROZDZIAŁ 1
  Vitalik pobiegł do swojego przyjaciela. Właśnie skończył piętnaście lat. Chłopiec był normalnego wzrostu jak na swój wiek, a nawet trochę niższy. Wydawał się chudy, ale jednocześnie Vitalik był zaangażowany w taekwondo i dobrze bił deski.
  Chłopiec, będąc bardzo zdolnym, bardzo szybko czytał i miał rzadką pamięć, miał kompleks wzrostu. Dzięki niemu wydawał się mieć nawet mniej lat niż ma. A z tego odpowiednia postawa.
  W szkole chłopiec był często bity i obrażany, więc nie tylko uczył się, ale także trenował z furią. Taekwondo to sztuka walki z dużą ilością kopnięć, które Vitalik bardzo lubił. Gdy opanował technikę, a jego małe, ale sztywne mięśnie stały się silniejsze, był szanowany i rzadko molestowany.
  Ale mimo wszystko koledzy z klasy nie lubili Vitalika - jest zbyt mądry, kompetentny i erudycyjny, a nikt tego nie lubi.
  Problemy mają też nauczyciele. Znaleźli błąd w Vitaliku, po prostu nie do końca. Tak, a chłopiec często zachowywał się odważnie. Ponadto Witalij, pamiętając, jak został pobity w klasach podstawowych, nieustannie stawał w obronie słabych. I to też rodziło walki i konflikty.
  Witalij był duszny wśród swoich głupich , okrutnych, agresywnych rówieśników. Ale nie został zabrany do szkoły dla szczególnie uzdolnionych dzieci, one nie chciały niepotrzebnych problemów. Ponadto Vitalik został zarejestrowany w szkole policyjnej dla dzieci. Udało mi się nawet odwiedzić szkołę specjalną. Uderzył sprawcę zbyt mocno w krocze, od którego omal nie zginął, i najwyraźniej pozostał kaleką na zawsze.
  Tak więc Vitalik miał bardzo burzliwe i trudne życie.
  Masz zaledwie piętnaście lat, a umysłem jesteś już prawie starcem. Vitalik wiedział, jak dobrze walczyć i miał reputację młodego wilka, ale inni faceci go unikali. Relacje z dziewczynami były lepsze . Uwielbiali dowcipnego Witalika, który potrafił komponować miłosne wiersze i był uprzejmy. Zewnętrznie jest przystojny, blondyn, o delikatnych rysach, ale zbyt dziecinny. Ponadto dziewczętom nie podobało się zbyt mądre rozumowanie.
  Tylko Albina go rozumiała. Była o ponad głowę wyższa od Vitalika, a także trenowała taekwondo. Po prostu zaczęła to robić znacznie wcześniej - od piątego roku życia. A miała już pierwszy dan i czarny pas. W podstawówce stawała w obronie Witalika, gdy był bity lub zastraszany. Pokazywał mu sztuczki.
  Następnie Vitalik zaangażował ją w naukę. Albina też z natury bardzo szybko umiała czytać i wszystko zapamiętywała. Bardzo do siebie pasowali. Naturalnie blondynka Albina była piękna, ale miała zbyt męską twarz, a jej ramiona od ćwiczeń nie były kobieco szerokie. Kiedy są razem, można nawet pomyśleć, że to syn i matka, albo brat ze starszą siostrą.
  Na zewnątrz był maj, było słonecznie i ciepło. Vitalik bardzo chciał biegać boso. Ponadto jego podeszwy od ciągłego treningu i kopnięć stały się zrogowaciałe i swędzące. A kiedy bosą stopą dotkniesz szorstkiego asfaltu, swędzenie ustępuje.
  W szortach i boso Witalij ogólnie wyglądał jak dziecko. Ale w jego rękach była torba z urządzeniem, które mogło zmienić losy ludzkości. Zamieniając grawitony na prąd, można, zgodnie z obliczeniami młodego geniusza, ciągnąć ciężarówkę lub duży samochód przez nieskończenie długi czas przy każdej pogodzie za pomocą małego płaskiego urządzenia. Nie będzie więc konieczne wydobywanie ropy, gazu, węgla, wyniszczającej przyrodę.
  To prawda, że cudowne dziecko zrozumiało, że za takie odkrycie bardzo wiele, zwłaszcza koncernów naftowych i gazowych, było w stanie zawrócić mu w głowie. W końcu wyobraź sobie, ile straci wielu szejków i oligarchów. Tym bardziej, że odkrycie powinno być utrzymane w tajemnicy.
  I nikomu by nie przyszło do głowy, że blondyn z modną fryzurą w szortach i mieniący się zakurzonymi, okrągłymi obcasami ma w sobie coś fatalnego.
  Przechodnie prawie nie zwracali na niego uwagi. Cóż, jakiś chłopiec biegnie, a błazen jest z nim. Chociaż w Moskwie nawet dziecko biegające boso nie jest do końca przyzwoite.
  Vitalik biegł i śpiewał:
  Zrozum Ziemię, zrozum Ziemię
  I rozumiesz ludzi!
  Druga miłość, druga Ziemia,
  Nie będzie takiej ziemi!
  Z tysiąca planet
  Nie ma takiej zieleni!
  Z tysiąca planet
  Nie ma takiego piękna!
  Niech pojawi się promień świtu
  Zaświeci słońce!
  Pobiegł więc do parku. Obcasy chłopca, szczupłe, ale muskularne nogi migoczą. Vitalik uważał nawet, że wygląd dziecka ma swoje zalety. Nikt nie jest zszokowany brakiem butów, gdy wyglądasz jak dziecko. Pomyślą o dorosłym, że jest głupcem, a na zewnątrz jest brzydki.
  Albina podeszła do niego. Ona też ma piętnaście lat, ale wygląda na dorosłą. Wysoki, barczysty, krągły i muskularny jak stal. Jej faceci boją się, że jeśli poruszy stopą, to będzie za mało. Wysoka już dziewczyna miała na sobie sandały na wysokim obcasie, przez co Vitalik był wyższy o dwie głowy.
  Uśmiechnęła się, patrząc na swojego odpowiednika i zaćwierkała:
  - Znowu boso, Vitya! Jesteś geniuszem i jednocześnie dzieckiem!
  Chłopiec odpowiedział:
  - Wiesz, jak mnie zamknęli w szkole specjalnej, to zabrali mi wszystkie darmowe ubrania i buty. I dali buty o dwa rozmiary większe. I brutalnie pocierali stopy. I przy najmniejszej okazji próbowałem się ich pozbyć i chodzić boso . Przyzwyczaiłem się do tego tak bardzo, że nawet nie kaszlałem. W szkole specjalnej jest wiele paskudnych rzeczy, a buty nie mają odpowiedniego rozmiaru, jedna z nich!
  Albina odpowiedziała z uśmiechem:
  - Ja wiem! Byłem też zamknięty i to kilka razy! To prawda, nie na długo. Konieczne jest zmierzenie siły uderzenia. Dzisiaj pokażę ci, jak uderzać. Wszystkie style mają słabości. Taekwondo nie zwraca wystarczającej uwagi na technikę uderzeń ramion i łokci.
  Witalij skinął głową.
  - Boks tajski jest chyba pod tym względem skuteczniejszy. Chociaż jest niegrzeczny.
  Dziewczyna skinęła głową i zauważyła, śpiewając:
  - I bije wszystko,
  Zdrowy diabeł...
  A to oznacza mieć kłopoty
  W końcu boks to nie walka, to sport,
  Bądź szczery, jesteś wszędzie!
  Chłopiec klepnął bosą stopą w kałużę po wczorajszym deszczu. Spojrzał na unoszącą się w górę mgiełkę, która mieniła się jak diamenty w promieniach słońca i zauważył:
  - Świat jest piękny! Ale ile jest w nim żalu, cierpienia, wojen, głodu i chorób.
  Albina skinęła głową.
  - Ale mam nadzieję, że nasze odkrycie rozwiąże problem głodu energetycznego.
  Witalij, jako bystry nastolatek, zauważył:
  Ale dla niektórych przyniesie to smutek. Ile platform wiertniczych i kopalń zostanie wtedy zamkniętych.
  Dziewczyna-bohater logicznie sprzeciwiła się:
  - Cóż, zawsze tak! Wynalazek samochodu zrujnował wielu właścicieli stadnin. Nie mówiąc już o tym, że każdego roku dziesiątki tysięcy ludzi ginie pod kołami samochodów.
  Cudowny chłopiec skinął głową.
  - Tak to prawda! Podobnie jak wprowadzenie tanich i wydajnych robotów może spowodować dzikie bezrobocie.
  Albina zachichotała i zauważyła:
  - I co? W końcu jest dobrze!
  A dziewczyna śpiewała:
  Jak daleko posunął się postęp
  Był czas do stracenia...
  A teraz spaceruj po świecie
  Przed tobą cały świat cudów -
  Zapomniane obowiązki,
  Przestałem biegać...
  Roboty naciskają
  Nie mężczyzna!
  Vitalik skinął głową i ponownie uderzył bosą piętą o wodę. Pięknie jest patrzeć, jak rozsypują się krople kałuży.
  Chłopiec zauważył:
  - Kiedy wymyślą nieśmiertelność, trumienne urzędy zbankrutują. I to też będzie konsekwencją postępu. Wszystko się zmienia i będzie się zmieniać!
  Albina zaproponowała:
  - Chodź, obejrzymy jakąś atrakcję. Zabawmy się!
  Vitalik wzruszył ramionami i zauważył logicznie:
  - O wiele więcej przyjemności czerpiesz z gier komputerowych, które możesz bezpłatnie pobrać z Internetu. A co za atrakcja - odwracasz się, odwracasz i tyle - same przyjemności!
  Dziewczyna się nie zgodziła.
  - W grach siedzenie z zatkanym nosem też jest wątpliwą przyjemnością. I tak dużo osiągasz. Na przykład wyścigi samochodowe są o wiele bardziej interesujące niż na konsoli do gier!
  Chłopak się nie zgodził.
  - Kup sobie kask wirtualnej rzeczywistości, a nie odróżnisz wyścigu od prawdziwego. Możesz także walczyć ze smokami. Byłyby pieniądze, wtedy można dosłownie odtworzyć wszystko.
  Albina mruknęła:
  - Byłyby pieniądze! Tak, złoty cielec rządzi światem.
  Vitalik śpiewał swoim dźwięcznym, czystym, jak tuba pionierska głosem:
  -Ludzie umierają za metal,
  Do metalu...
  Ludzie umierają za metal
  Dla metalu!
  Szatan rządzi tam piłką
  Tam rządzi piłka!
  Bohaterka westchnęła i zasugerowała:
  - Chodź, to przynajmniej kupimy paczkę lodów!
  Mały chłopiec skinął głową.
  - To jest możliwe!
  Szybko poszli w stronę stoiska. Witalij bosymi, wypchanymi cegłami i deskami stopami dotykał szorstkiego i ciepłego asfaltu. Mimo to życie jest dobre, a jaki przyjemny maj. Och , szkoda, że nie ma wiecznego lata. Na przykład na Kubie iw Indiach nie ma zimy. I z jednej strony jest super. Ale z drugiej strony jest tam tak dużo infekcji, zwłaszcza w Indiach.
  Chociaż teraz Indianie wcale nie są tak biedni jak kiedyś, jest ich po prostu za dużo.
  Najwyraźniej ludzie muszą nauczyć się latać do innych światów i rozprzestrzeniać na planety poza Układem Słonecznym. I będziesz musiał wymyślić specjalny hipernapęd. To, jak ten, który nie porusza się na zasadzie napędu odrzutowego, ale na czymś bardziej zaawansowanym. Nawiasem mówiąc, grawitony latają szybciej niż fotony, a kiedy są przekształcane w elektrony, następuje fragmentacja cząstek, w wyniku czego powstaje dużo energii elektrycznej. Tak więc nawet samoloty i statki kosmiczne mogą latać z takim ciągiem.
  Witalij kupił sobie Eskimosa, a Albina kokosowego. Dziewczyna była bardzo zadowolona. Wydawała się całkiem dorosła i przypominała Vitalikowi własną matkę. Jest też kobietą, dość dużą iw dobrej formie. Zastanawiam się, dlaczego Witalij wyszedł tylko z umysłem, a nie ze wzrostem?
  A kto jest jego ojcem? Również jednym z powodów niechęci kolegów z klasy Witalija było to, że chłopiec był bękartem. I to oczywiście jest smutne. Bękart, delikatnie mówiąc, jest inne słowo - drań!
  Witalij bardzo chciał mieć ojca, przedstawiając go jako zdrowego, wysokiego, silnego, wysportowanego i jednocześnie mądrego. Może nawet oficer lub generał!
  Albina miała oboje rodziców, a Vitalik jej zazdrościł. To prawda, ojciec Albiny jest byłym skazańcem, ale i tak lepsze to niż nic.
  Vitalik wziął go i zaśpiewał:
  Dość wojen i smutku na planecie,
  Nie traćcie czasu ludzie...
  Nie pozwólmy naszym dzieciom
  Stały się ofiarami własnych ojców!
  Albina skinęła głową z uśmiechem.
  - Jesteś muzykalny!
  Nastolatki zjadły lody. Wrzucili kije do kosza. Ruszyliśmy dalej przez park.
  Nagle jakaś nieprzyjemnie wyglądająca istota wyszła im na spotkanie i warknęła:
  - Nie możesz palić?
  Albina odpowiedziała szorstko:
  - Nie palę i nie radzę!
  Facet wyciągnął nóż i ryknął:
  Zaraz zatnę twojego syna !
  Vitalik trzepnął badanego prosto w pachwinę. Stał w odpowiedniej odległości, a chłopak nawet podskoczył i zainwestował w cios. A goleń młodego wojownika słynie z łamania desek i łamania cegieł. Bandyuga upadł i zemdlał z powodu szoku bólowego. Jego obrzydliwa twarz zrobiła się sina, a z ust wypłynęła piana.
  Albina zauważyła:
  - Więc możesz zabić! Chcesz jechać na kolonię dziecięcą?!
  Vitalik wzruszył ramionami i odpowiedział:
  - Nie mam nic przeciwko przez kilka tygodni . Zobaczcie, jak teraz siedzą na młodzieńcu i jakie tam obowiązują zasady i procedury. No to samoobrona!
  Albina zachichotała.
  - Oczywiście, że tak! Jednakże, biorąc pod uwagę twoją reputację... Wezwać policję?
  Chłopiec wzruszył ramionami.
  - Nie chcę się tłumaczyć. Niech się położy, opamięta , a następnym razem dobrze się zastanowi, zanim rzuci się nożem.
  Witalij śpiewał:
  - Gdyby nie było szkół,
  Gdyby nie było szkół...
  Do czego by się człowiek dostał?
  Zaatakował nożem!
  Albina pokiwała smutno głową.
  - Tak, ludzie czasami upadają specjalnie. Oto ten oczywisty bubel. Może nie powinniśmy byli tego tak zostawiać. Lepiej idź do więzienia!
  Chłopiec zauważył logicznie:
  - Jeśli jeszcze nie skończył semestru, to strefa może go tylko pogorszyć. Chociaż ogólnie nie pogorszyłem się w szkole specjalnej. Tam nawet, o dziwo, z chłopakami było łatwiej. Cenili też umysł, a wielu ojców sami nie mają, albo ich rodzice nakręcają warunki. Dziwne, ale tak naprawdę w kolonii dziecięcej z rówieśnikami łatwiej było znaleźć wspólny język!
  Albina odpowiedziała z uśmiechem:
  - Ponieważ jesteś dziwny i inny niż reszta, a jest też bardzo wielu różnych i dziwnych. Więc mnie to nie dziwi. Chodźmy do kina czy coś!
  Witalij skinął głową.
  - Na dużym ekranie oglądanie filmów jest oczywiście przyjemniejsze niż na monitorze laptopa, czy tym bardziej smartfona. Biegnijmy!
  Dziewczyna zaśmiała się i odpowiedziała:
  - To jest możliwe!
  I zdjęła sandały, żeby wygodniej było biegać. Jej noga nie była mała, ale opalona, muskularna i bardzo zgrabna w kształcie. Chodzenie w szpilkach jest nieprzyjemne, ale daje solidność.
  I tak jej podeszwy również swędzą od twardych przedmiotów złamanych podczas treningu.
  A obcasy młodych wojowników błysnęły podczas biegu. Biegli dość szybko.
  Witalij zaśpiewał, a Albina podchwyciła;
  Rycerz opuścił dom ojca,
  Poszedłem szukać dziewczyny!
  Przeniesiony w krwawy sposób,
  A życie kręciło się w kółko!
  
  Znalezienie bogactwa nie jest problemem
  Chociaż życie stoczyło się po zboczu!
  Całe złoto świata to nonsens
  Papieros jest zaciśnięty w zębach!
  
  Chłopak zakochany po raz pierwszy
  Usta splecione pod żółtym klonem!
  Och, doceniam to, święte oko,
  Upadł na kolana przed ikoną!
  
  Urodziliśmy się pod złą gwiazdą
  Kto znał nasz los, szlochał!
  A życie płynie - strumień wody,
  Znalazłem mój boski ideał!
  
  A cerkiew, cerkiew prawosławna,
  Spotyka się z dzwonkiem!
  Minął pustynię - przedarł się,
  Strumień cierpienia z ciężkim jękiem!
  
  Walczę, cierpię, krew jest rzeką,
  Zły atak wrogów został odparty!
  I gdzie znaleźć odpoczynek Chrystusa,
  Na pewno tylko w wilgotnym grobie!
  
  Pallas wije się w piekle
  Wydawało się, że los był ślepy!
  Ale wierzę, że pójdę do nieba
  Powstanę z ruin i popiołów!
  
  Lata mijały, a dzieci
  Na chwałę Bożą urodziliśmy!
  I staliśmy się mądrzejsi w życiu,
  Miłość kwitnie i jest wiecznie u władzy!
  Tak biegali. Albina zwolniła. Podniosła niedopałek papierosa rzucony na trawnik, wrzuciła go do urny i zaśpiewała:
  - Papierosy to trucizna
  To prawda, ludzie mówią!
  Nie ma nic gorszego niż nikotyna
  Paczka papierosów w piecu!
  Witalij skinął głową.
  - Idziemy teraz sprzątać. I będzie wyjątkowo fajnie!
  Chłopiec podbiegł do chłopaków, którzy stali i palili papierosy, i krzyknął:
  - Rzuć palenie! Przestańcie zatruwać atmosferę!
  Warknęli w odpowiedzi:
  - Dokąd idziesz , dziecko! Czy chcesz być zraniony?
  Albina zauważyła, pokazując swój smartfon:
  Zaraz zadzwonię na policję! Nie wolno tu legalnie palić.
  Posępni, nieogoleni mężczyźni, zaklinając się nieczytelnie, niechętnie gasili papierosy i chowali paczki do kieszeni. Bosonoga blondynka wyglądała na bardzo rezolutną. Tak, a w Moskwie jest dużo policji, wyglądasz, a gwałciciele zostaną złapani.
  Albina bardzo zręcznie zebrała niedopałki gołymi palcami u nóg i wrzuciła je do urny, krzywiąc się:
  - To jest obrzydliwe! Nie rozumiem, jak można w ogóle wdychać takie obrzydliwość. To po prostu obrzydliwe.
  Witalij skinął głową i dodał:
  - Jesteście gorsi od pijaków . Ci przynajmniej zatruwają się sami, a ty zatruwasz także innych wokół siebie, w tym małe dzieci!
  A chłopiec podskoczył i uderzył piętą jednego z wujków w nos. Cios był przypadkowy, ale do krwi. Odchylił się do tyłu. Walka z dzieckiem jest droższa. Co więcej, najprawdopodobniej zostaniesz przez niego pobity.
  Albina śpiewała z uśmiechem:
  W końcu nie bez powodu wśród ludzi,
  Od wieków osądzają
  W niepogodę -
  Więc to tytoń!
  A chłopak i dziewczyna zderzyli się pięściami.
  Następnie poszliśmy kupić bilety. Nieletni liczyli na bilety za pół zniżki, ale Albina wyglądała na za starą i musiała pokazać świadectwo szkolne. Nie chciałem wydawać dodatkowych pieniędzy.
  To była jakaś dziecięca fantazja. Czterech nastolatków - trzech chłopców i dziewczynka trafiło do baśniowej krainy. Tam ukradli gigantowi laskę, która zawierała magię. Następnie pokonali Babę Jagę i znaleźli mapę, na której wskazano śmierć Kościeja. I wyruszyli w podróż. Cóż, za nimi oczywiście stoją różne stworzenia z bajek. A dzieci powstrzymywały ich albo zaczarowanymi słodyczami, albo czekoladkami. I w końcu Wąż Gorynych również został pokonany. I byli w stanie pokonać samego Kościeja, zdobywając magiczną skrzynię i bogatą skrzynię.
  W ten sposób wszystko potoczyło się naprawdę wspaniale. I okazało się, że jest naprawdę fajnie, choć fantastycznie.
  Po filmie młoda para opuściła salę. Byli zabawni i dobrzy. Nastrój się poprawił.
  A Vitalik zgodził się jeździć samochodami wyścigowymi. Wpadli na siebie i inne dzieci i kręcili kierownicą. Wszystko wyglądało bardzo interesująco i ekscytująco.
  Witalij śpiewał:
  fajne samochody,
  Najlepszy nastrój na świecie to...
  Choć żyjemy jak na strzelnicy,
  Jestem fajnym kowbojem !
  
  To będzie wieczne, wierzę, że dzieciństwo,
  Życie nadejdzie jak wspaniały raj...
  I znajdziemy sposób na bycie młodym,
  Więc chłopie, do dzieła!
  Czas szybko leci i już się ściemnia. I zrobiło się zimniej.
  Albina ze smutkiem zauważyła:
  Kiedyś dzieciństwo się skończy. Tak, to już chyba prawie koniec z nami. Nie jesteśmy już dziećmi, ale nastolatkami. A potem młodość. I szczerze mówiąc, przerażające jest wyobrażenie sobie bycia starą kobietą. Jak tylko pomyślę, że zostanę pomarszczona i garbata, to jest tak źle zrobione.
  Witalij odpowiedział z uśmiechem:
  - Myślę, że ludzie coś wymyślą i zyskają wieczną młodość. Chodzi tutaj o komórki macierzyste, które należy aktywować. I myślę, że nauka do tego dojdzie!
  Albina śpiewała z uśmiechem:
  Nic na Ziemi nie pozostaje niezauważone
  A młodość, która odeszła, jest wciąż nieśmiertelna...
  jacy byliśmy młodzi,
  Jak szczerze kochany!
  I nie zapomina się o bliskich!
  Niech żyje nasz wiek!
  Poszli do straganu i kupili placki mięsne i koktajl mleczny. Odświeżyli się, zauważając z uśmiechem:
  - Wygląda na to, że czas wracać do domu!
  Albina zauważyła:
  - Przychodzi tu kilku pijanych osobników.
  Vitalik ćwierkał, dąsając się:
  - Walczmy! Na pewno!
  Dziewczyna zauważyła z uśmiechem:
  - Bądź chłopcem na zawsze słodkim,
  Choć chaos szaleje ...
  Szkoda marnować się na walkę sił,
  Potrzebujemy wozu dobrych uczynków!
  Chłopiec zgodził się.
  Słońce świeci jasno
  Wróbel ćwierka...
  Miło być na tym świecie,
  baw się dobrze!
  Chłopak i dziewczyna wycofali się. A z drugiej strony znowu słychać było przekleństwa. I znowu byli pijani. W rękach trzymali noże i nunczako . Mosiężne kastety błysnęły. W nierównym świetle latarni, nieogolone, z czerwonymi nosami odbijały się bardzo nieprzyjemne twarze . A oni drżeli i mieszali się.
  Przed nastolatkami pojawił się znany już, wcześniej pobity podmiot.
  Przeklinał brudno i groził nożem, ochryple;
  - Cóż, młode ptaki! Twoje trzykrotnie niepotrzebne życie dobiegło końca!
  Witalij odpowiedział:
  - Nie potrzebujesz życia! I naprawdę tego potrzebujemy, w interesie całej ludzkości.
  Otaczający ich bandyci chichotali paskudnie.
  . ROZDZIAŁ 2
  Było ich co najmniej dwudziestu. W rękach broni zresztą niektóre noże są bardzo długie, a największy ma też w dłoniach pistolet. Albina gwizdnęła z rozczarowaniem. Jej taekwondo jest bezsilne wobec kuli. Tak, i dwóch nastolatków przeciwko całemu oddziałowi dorosłych i uzbrojonych łajdaków - to są bardzo nierówne siły.
  Vitalik jednak, zachowując spokój, powiedział z przekonaniem:
  - Wszędzie jest pełno kamer wideo. Tak, a nasz smartfon rejestruje wszystko i automatycznie przesyła do Internetu. A stamtąd zapisy wszystkich waszych twarzy z łatwością trafią na policję, jeśli coś nam zrobicie!
  Jeden z bandytów krzyknął:
  - Precz z żółtoustymi wkrótce!
  Lider zawahał się. Zbyt długo świeciło jak na mordowanie dzieci. Tym bardziej, że ze względu na pobitą twarz jakiegoś bezdomnego nie było sensu ryzykować jego głowy i wolności.
  Witalij skinął głową.
  - Wszyscy zostaliście już zarejestrowani na wideo, a dane automatycznie trafią na policję. Ale jeśli nas puścisz, my, obiecuję dzieciakowi , wymażemy to wszystko!
  Lider zapytał z uśmiechem:
  - Tupniesz strefę?
  Chłopiec skinął głową.
  - Był na korniku !
  Bandyta mruknął:
  - Po co?
  Witalij odpowiedział z uśmiechem:
  - Odzyskałem godność jednego chuligana. I co?
  Lider zapytał:
  - Czy wiesz, jak walczyć?
  Chłopiec skinął głową.
  - Myślę, że potrafię!
  Lider zaproponował:
  - Walcz jeden na jednego, bez broni, z najsilniejszym fanem naszego gangu . Jeśli wygrasz, dam ci pięćset dolców !
  Witalij skinął głową.
  - Cienki! Ale tylko za grosze . Nie mniej.
  Przywódca skinął głową.
  - OK! Ale nie obrażaj się, jeśli później zabiorą cię do szpitala. Nasz wojownik Gorilla nie zna litości.
  Chłopak zacisnął pięści i odpowiedział:
  Żołnierz, zawsze zdrowy
  Żołnierz, gotowy na wszystko...
  I kurz, jak z dywanów,
  Zjeżdżamy z drogi
  I nie przestawaj
  I nie zmieniaj nóg
  Nasze twarze lśnią
  Błyszczące buty!
  Lider zaśmiał się.
  - Buty! Ale jesteś boso! I ogólnie wyglądasz jak dziecko. Nawet szkoda takiego bić.
  Witalij uśmiechnął się.
  - Tym lepiej! Im więcej wrogów, tym ciekawsza wojna.
  Jeden z rabusiów zauważył:
  - Trudno walczyć. Mogą nas zobaczyć i zmieść!
  Pahan odpowiedział:
  - Mamy to wszystko! Policja nikogo nie wpuści. Nie będziemy odkładać. Walczmy tu i teraz.
  Bandyci zamruczeli z aprobatą. Albina szepnęła do chłopca:
  - Jesteś pewny? Jaki masz pasek ?
  Witalij pisnął:
  - Czerwony!
  Bohaterka zasugerowała:
  - Może ja zamiast ciebie!?
  Chłopiec odpowiedział:
  - To jest nasze męskie starcie!
  Goryl na zewnątrz. To był naprawdę duży facet. Miernik wzrostu dziewięćdziesiąt, szerokie ramiona, długie ramiona, opadające czoło. I dość napompowany , oczywiście na anabolikach. Ważył co najmniej półtora centa przeciwnika. A Vitalik waży tylko czterdzieści dwa kilogramy. Siły wyglądały na nierówne.
  Przywódca wyjął cienki plik banknotów studolarowych i mruknął:
  - Pobijesz, dostaniesz kawałki i... Dam ci też złoty zegarek.
  I rzeczywiście pokazał bardzo przyzwoity zegarek z kopertą z czystego złota. I kosztują dużo.
  Stojący spokojnie goryl nagle rzucił się na Vitalika. To prawda, że chłopak, przyzwyczajony do nagłych ataków rówieśników, gwałtownie odskoczył w bok. I nawet udało się zastąpić modę. Wielki, barczysty, długoręki gangster runął na asfalt. Widać, że zranił się w kolano, gdy utykał. I zaczął przeklinać bardzo brudno.
  Publiczność szalała. Niektórzy wspierali swojego goryla, podczas gdy inni wspierali bezczelnego chłopca. Panowała tu wyraźna niezgoda, a rabusie obstawiali.
  Jedni stawiają na zręczniejszych i mniejszych, inni na dużych iz muskularnymi.
  Goryl ponownie spróbował zaatakować. Chłopak wcisnął bosą piętę w wydatny podbródek. Uderzenie nie było z pełną siłą. Ale nadal się trząsł i bawół-bandyta to czuł. I znów rzucił się na chłopca , grożąc wszelkimi karami podziemi.
  Witalij kopnął go w twarz i odskoczył w bok. Uniknął ciężkiej pięści. Ręce goryla są takie długie. Ale pięści nie latają zbyt szybko, a zwinny dzieciak bardzo zręcznie zbacza.
  Zaatakuj ponownie. Witalij został uderzony pięścią w nos. Rękami uderzał też w deski. Kłykcie dobrze pasowały i popłynęła cienka strużka krwi.
  To prawda, pięść bandyty ześlizgnęła się po żebrach chłopca. Witalij szarpnął się i zanurkował jak bokser wagi lekkiej, zbaczając z kolejnego mocnego szturchnięcia .
  Następnie kopnął go pod kolanem. Jest już posiniaczona, a gangster ryczy i otwiera się.
  Vitalik łapie napotkany ruch, a okrągły bosy obcas chłopca trafia go prosto w nos. Zostaje uderzony całą masą dzieciaka , a nawet na napotkanym ruchu. Słychać chrupnięcie i nos pęka jak pomidor, który spadł z wysokości. A krew płynęła teraz silniejszym strumieniem.
  Witalij ponownie opuszcza zamaszyste ruchy przeciwnika. Próbuje kopać i kopać. Ale jego nogi są tylko trochę krótkie, a rozciągnięcie nie jest zbyt dobre. Vitali ponownie uderza z boku. Uderza w świątynię. A Gorilla zachwiał się.
  I sapanie:
  - Czekaj, porozmawiajmy!
  Witalij zatrzymał się. A potem pięść młota kowalskiego poleciała na niego. Chłopak odruchowo ją zablokował. Ale został zwalony z nóg. Witalij wystartował. Złodziej rzucił się na niego. Chłopakowi udało się jednak odtoczyć. A gangster przeleciał obok.
  Vitalik poczuł w sobie wściekłość. A dzieciak uderzył, jak bandyta wstał, golenią w podbródek. Uderzenie było dobre, ale goryl był twardy i nie dał się tak łatwo znokautować.
  Tutaj znów atakuje. To prawda, jest do bani. A cała koszula jest we krwi. Vitalik zdjął też koszulkę, żeby się nie pobrudzić. Chłopak miał ulgę i silne mięśnie. Może brakowało jej masy, ale kołysała się jak fale na wodzie.
  Vitalik ponownie uderzył wroga w już roztrzaskany nos.
  Krew lała się jeszcze mocniej, a bosy, okrągły obcas chłopca lśnił od krwi. Goryl zaczął się dusić.
  Vitalik uderzył pięścią w głowę klasycznym trójkątem i odbił ręce przeciwnika. Potem znowu skoczył i uderzył vis-a-vis bosą piętą w podbródek. Cios był dobry, ale nie było wystarczającej masy, aby unieruchomić takie tusze.
  Chłopiec ponownie wykonał kombinację rękami. I uderzył go w oko. Zsiniał od uderzenia. A krwiak zaczął puchnąć.
  Vitalik napisał na Twitterze:
  - Zmieciemy wroga jednym ciosem,
  Potwierdzimy chwałę bosą piętą...
  Zmiażdżyliśmy tych dużych nie na próżno,
  Więc pokonamy goryla!
  Chłopak ponownie zrobił unik i kopnął wroga w twarz. Następnie skocz ponownie i ponownie dokładnie w szczękę. A potem goleń do skroni. Witalij dobrze pobił. Ale wróg nadal nie chciał się poddać. Choć się zachwiał, uparcie nie upadł.
  A bandycki tłum krzyknął:
  - Pobij go! Skończ to!
  Spektakl obejrzało także trzech policjantów w czarnych mundurach. Oni również byli rozbawieni sposobem, w jaki mały chłopiec okładał dużego, długorękiego bandytę bilami bilardowymi, jak ludzką głową.
  Witalij znów podskoczył. A Gorilla uparcie nie upadała. Chłopiec dosłownie lśnił od potu i ciężko oddychał. Jego przeciwnik opuścił ręce i nie reagował już na te ciosy.
  Następnie Vitalik wziął go i wspiął się na drzewo. To rzeczywiście bardzo ryzykowne posunięcie. Bandyci syczeli, a policjanci bili brawa. Chłopiec wspina się wyżej, ale jak skacze. A jego bosy, okrągły obcas uderzył w skroń.
  Goryl rozbił się, w końcu tracąc przytomność. Lider zaczął liczyć, ale duży członek gangu nawet się nie poruszył. I rzucił, z szacunkiem mówiąc:
  - To wygrane, jak się masz?
  Chłopiec odpowiedział:
  - Witaliku!
  Przywódca podniósł do niego ręce i zapytał:
  - A jak jechał twój?
  Witalij odpowiedział z dumą:
  - Rekin!
  Przywódca skinął głową.
  - Dobra robota, rekinie! Chcesz być moją prawą ręką?
  Chłopak pokręcił przecząco głową.
  - Nie, mam swoją drogę, a ty masz swoją!
  Wódz wręczył mu dziesięć studolarowych banknotów i dość ciężki zegarek. Mieli nie tylko złotą kopertę, ale także wskazówki były ozdobione: minuta szmaragdem, a godzina rubinem.
  Vitalik schował go do swojej torby. Jest też koszula. Był lekko podrapany i miał kilka siniaków po walce. Ale wysiadł, muszę powiedzieć, stosunkowo lekko. Bandyta ważył sto pięćdziesiąt kilogramów, miał śmiertelne ciosy i bardzo ciężkie pięści.
  Nawiasem mówiąc, nie opamiętał się. A policja wezwała karetkę.
  Bandyci zaczęli się rozchodzić.
  Witalij był bardzo zadowolony. Zarobił pieniądze i trofeum i udowodnił wszystkim, że jest prawdziwym mężczyzną.
  I to lepsze niż ryzykowne hakowanie.
  Ataman zauważył:
  - Jesteś bardzo silnym wojownikiem, a jednocześnie dzieckiem. Powinieneś brać udział w walkach bez zasad. Można nieźle zarobić, zwłaszcza na loteriach. Początkowo nie postawią na chłopca!
  Witalij skinął głową.
  - Dobry pomysł! Ale ... T am może pokonać wszystkie mózgi.
  Lider zauważył:
  - Masz fenomenalną reakcję i niezwykle trudno cię trafić.
  Mały chłopiec skinął głową.
  - Zgadzam się z tym. Ale nic, myślę, żeby pójść drogą intelektualną.
  Albina, która przedtem milczała, zauważyła:
  - W Internecie można znaleźć miejsca, w których odbywają się walki bez zasad. I wiesz, mój chłopcze, na twoim miejscu spróbowałbym. Szczerze mówiąc, nie spodziewałem się, że tak dobrze się ruszasz!
  Witalij skinął głową.
  - Pomyślę. Tymczasem dobrze się wyśpij. Jest już po północy.
  I żegnając się, chłopaki wyszli z parku.
  Albina założyła buty, w majowe noce zrobiło się chłodniej. Chociaż przyjemniej jest chodzić boso. Witalij klepał bosymi stopami jak młody harcerz z czasów wojny.
  Powietrze wydawało się przesiąknięte świeżością, chociaż spaliny też śmierdziały. Moskwa nocą jest bardzo piękna. Tyle świateł i plakatów reklamowych.
  I wiele samochodów różnych marek. Są wśród nich nawet bardzo luksusowe samochody.
  Jedna z przechodzących kobiet mruknęła, wskazując na Vitalika:
  - Nie widzisz, że twój syn chodzi boso w taki mróz?
  Albina się roześmiała. Ona, ze względu na swoje duże mięśnie i twardy wyraz twarzy, wydaje się całkiem dorosła. A Vitalik, wręcz przeciwnie, ma okrągłą twarz i nadal wygląda jak małe dziecko. Nawet jego głowa nie jest zbyt duża, choć czoło ma wysokie, ale gładkie.
  Chłopak jej odpowiedział:
  - Robi mi się gorąco! I wszelkie buty ciągną się na dno!
  Albina napisała na Twitterze z uśmiechem:
  - Jesteśmy w każdym, znamy zimno,
  Wiemy jak faszerować rożki...
  I już biegnie przez kałuże -
  Boso chłopcy!
  I skoczyła na jakieś dwa metry, kręcąc gramofonem z nogami w powietrzu. I nie całkiem dobrze wylądowała - złamała piętę. Po tym musiałam zdjąć buty i chodzić boso z chłopakiem. Tak, to ciekawa przygoda.
  A Moskwa to w rzeczywistości duże miasto. Ludność jest podobna do populacji przeciętnego kraju europejskiego. A na nim można wędrować przez długi czas i cały czas znajdować coraz to nowe tereny.
  Witalij śpiewał:
  Będziemy walczyć zaciekle z wrogiem,
  Szarańcza, która nie znała ciemności...
  Stolica będzie stała na zawsze
  Moskwa świeci jak słońce nad światem!
  Albina skinęła głową.
  - To jest fajne! Lubię takie piosenki. Ale z drugiej strony każdy kraj i naród ma swoją własną drogę. I nikogo do niczego nie należy zmuszać.
  Witalij skinął głową.
  - Prawidłowy! Ale wierzę, że prędzej czy później wszystkie narody planety Ziemia zjednoczą się. A planeta stanie się jedną, wspólną i szczęśliwą rodziną!
  Dziewczyna potwierdziła, choć niezbyt pewnie:
  - Wierzę, że tak będzie!
  Rozstali się, a Witalij pobiegł biegiem do domu. I nie marnując czasu na windę, wleciał po schodach.
  I otworzył drzwi do mieszkania. Nic specjalnego, mama już spała. Zostawił obiad w kuchni.
  Witalij jadł, czuł w sobie ociężałość i zmęczenie, nie chciał nawet iść do łazienki. Więc zasnąłem na kanapie.
  Miał różne sny , bardzo burzliwe i chaotyczne. W szczególności fragmentaryczne wspomnienia szkoły specjalnej. Jak obcięli go maszyną do łysienia. A potem robią zdjęcia z profilu, na całą twarz, do połowy z boku iz tyłu. Wydaje się, że to nie boli i jest w porządku, ale czujesz w sobie pewnego rodzaju upokorzenie i wstyd.
  Twój wzrost jest następnie mierzony i ważony. Przepisz znaki z ciała i pobierz odciski palców. Co też jest upokarzające dla dziecka i przerażające, choć nie bolesne.
  Następnie myjesz ręce w jakimś roztworze.
  Cóż, to nadal bzdura. Witalij bardziej bał się innych facetów. W końcu szkoła specjalna to też więzienie, tylko dla dzieci. Ale potem zebrała się dobra ekipa i nie było bezprawia . A starsi chłopcy rzadko obrażali najmłodszych. Nawiasem mówiąc, Vitalik bardzo dobrze grał w szachy. I szybko został szachowym mistrzem szkoły specjalnej, a także wszystkich szkół specjalnych i zakładów zamkniętych w Moskwie.
  Ale chłopiec nie był szczególnie zainteresowany szachami. Gra jest ciekawa, ale co dokładnie daje ludziom? Jakie jest jego praktyczne zastosowanie. Czy szachy pomogły wyhodować przynajmniej gram zboża lub wyleczyć przynajmniej jednego pacjenta?
  Tak więc Witalij, chociaż otrzymał pierwszą kategorię dla dorosłych, po zwolnieniu prawie nie grał. Chyba że dla pieniędzy, z dorosłymi. Ale ci, po kilku druzgocących porażkach, szybko to powstrzymali. A chłopiec nie chciał tracić czasu na tak błahe zadanie, jak przestawianie figur.
  Chociaż prawdopodobnie mógłby coś osiągnąć w tej grze. Pokonał nawet Karpowa. A on, otrzymawszy mata, zauważył:
  - A ty, chłopcze, szybko i dokładnie rozważ opcje!
  Witalij zapytał:
  - A co dały ludziom szachy? To tylko rozrywka i pusta gra umysłu. Lepiej wymyśl szczepionkę na raka lub zbuduj rakietę, która może zabrać człowieka na Marsa i wrócić z powrotem!
  Anatolij Karpow skinął głową.
  - Może masz rację! Ale szachy to cud. Poza tym o każdym sporcie można powiedzieć - tylko bawi!
  Chłopiec potrząsnął głową.
  - Sztuki walki to bardzo ważny sport. Czasami dzięki nim udaje się przeżyć!
  Karpow skinął głową.
  - Prawda...
  I westchnąłem. On sam uwielbiał grać w tenisa i był wojownikiem zero.
  W szkole specjalnej były też sztuki walki. Ale ponieważ Vitalik został uwięziony właśnie dlatego, że prawie zabił rówieśnika, nie pozwolono mu konkurować. Ale w ten sposób sparował i zdobył szacunek więźniów.
  Jedzenie tutaj jest również dobre. Lepiej niż w domu. Nie ma ojca, w Moskwie ceny są wysokie, czynsze wysokie, a kobietom trudno znaleźć dobrą pracę. Vitalik ogólnie pozostawił dobre wrażenie. I zabrano ich na basen i na wycieczki, i można grać na komputerze. To wcale nie jest piekło. Chociaż istnieje również terapia zajęciowa. Ale nie jest to trudne, a ponadto nie zawsze jest praca. Więc nie mów, że tam cierpiał.
  Były nawet pomysły, żeby tam wrócić. Tam miał prawdziwych przyjaciół wśród chłopców. I wtedy tylko Albina okazała się jego prawdziwą przyjaciółką.
  Ale mama wzięła od niego słowo honoru, zanim walczyła, by pomyśleć i przestrzegać miary.
  Przestali bić Witalika, ale jego rówieśnicy nie chcieli mówić wyzywająco. Chociaż nie jest to konieczne. Można np. zamiast głupich rozmów i różnych wulgaryzmów, a nawet przekleństw, czytać książki.
  Tutaj, ze smartfona, dowolny.
  A nawet napisz coś od siebie. W szczególności Vitalik nakreślił kontynuację przygód Guliwera. Taka mała historia. Tam Guliwer dostał się na świat pod skorupą Antarktydy. A w nim dwie potęgi toczyły ze sobą wojnę. W którym były samoloty, czołgi i wiele wyrzutni rakiet.
  Guliwera najpierw wzięto za szpiega. I skończył w więzieniu. Potem próbowali go wykorzystać w inteligencji.
  Vitalik napisał nawet, że Guliwer był w stanie ukraść rysunki bombą atomową i za to otrzymał w nagrodę krzyż rycerski ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Cóż, to tylko fantazja...
  Witalij opublikował historię w Internecie, ale nikt nie zaczął jej drukować. Tak, i zebrała kilka wyświetleń. Guliwer był już zapomniany. A komu potrzebne te fanfary. Podobnie jak historia "Nie wiem na Marsie", która również została jakoś zignorowana zarówno przez opinię publiczną, jak i wydawców. Chociaż praca obiektywnie nie była zła. Witalij napisał także kontynuację przygód Carlesona. Ale i to się nie powiodło. Tak, trudno o uznanie w literaturze. Zwłaszcza jeśli piszesz kontynuację czegoś znanego i promowanego. Co więcej, mimowolnie zaczynają porównywać. I zwykle kontynuacja nie jest na twoją korzyść, skłania do współczucia.
  Zwłaszcza jeśli chodzi o Harry'ego Pottera. Już tak leciało...
  Vitalik sennie pamiętał, co napisał i jak.
  pisać fanfiction w młodym wieku. Nie chciał spacerować z rówieśnikami po podwórku. A tani używany laptop jest zawsze dostępny, nawet dla samotnego rodzica i biednej rodziny.
  A dlaczego nie komponować. Na przykład Gerda znalazła swojego brata Kaia, który został porwany przez Królową Śniegu. Jeśli piszesz, wręcz przeciwnie, chłopiec został schwytany przez sułtana arabskiej pustyni. A teraz Kai marnieje w upale, w luksusowym pałacu pośrodku pustyni. I znowu mała blondynka idzie mu pomóc. I znowu cierpią jej bose, dziecinne stopy. Tylko nie z zimna śniegu, ale z gorącego piasku Sahary.
  Znalazła się w magicznej oazie. A potem umierała z pragnienia, a jej bose stopy płonęły od piasku i gorących kamieni.
  A zbójcy byli na wielbłądach. A córka wodza nosiła turban. I tak dalej.
  Chociaż pomysł sam w sobie nie jest oczywiście zły, ale nadal musi być urządzony w humanitarny i interesujący sposób.
  Ale zwykłe zastąpienie kruka sępem nie wchodzi w grę!
  Witalij ma bardzo szybkie palce. A pisał dużo.
  Oto historia alternatywna. Chłopiec z końca XXI wieku przeleciał wehikułem czasu w przeszłość. I zabrał ze sobą bojowy, dość potężny blaster skradziony jego ojcu astronautowi.
  I tak postanowił oczywiście pomóc carowi Mikołajowi II . I uzbrojony w blaster bronił Mount High - klucza do obrony Port Arthur.
  I jak strzelał ze swojej broni. I promienie uderzyły w Japończyków. Tysiące odważnych żółtych żołnierzy zostało pociętych i spalonych.
  Ataki zostały odparte. Ale Port Arthur nadal cierpiał głód i brak broni.
  Jednak nadal się trzymał. A w styczniu wojska carskie ponownie próbowały się przebić.
  Chłopiec odparł jeszcze kilka ataków na Mount High . Ale hiperjądrowa bateria blastera wyczerpała się. I chłopiec wrócił, by uzupełnić arsenał.
  I okazało się, że świat się zmienił. W szczególności Krwawa Niedziela nie odbyła się w styczniu. Król nie bał się wyjść do ludu, Port Arthur wciąż się trzymał. I tak rewolucja nie wybuchła. Armia carska była jednak w stanie ostatecznie przebić się przez korytarz drogą lądową w lutym, otrzymując dodatkowe posiłki.
  A Japończycy byli wyczerpani. Ile tysięcy z nich zostało spalonych ogniem laserowym przez prostego dwunastoletniego chłopca. Krótko mówiąc, przybyła eskadra Rożdiestwienskiego i, łącząc się z pierwszym Pacyfikiem, pokonała Japończyków na morzu. Pokój został podpisany, a Japonia zwróciła łańcuch kurylski Rosji. Również Korea stała się protektoratem, a Mandżuria Żółtą Rosją .
  Cesarstwo carskie zostało wzmocnione militarnie. I wojna światowa się wydarzyła, ale Niemcy ją przegrali i to szybciej niż w prawdziwej historii. Cesarstwo carskie odzyskało Galicję i Bukowinę. Czechosłowacja stała się królestwem w Rosji. A Królestwo Polskie obejmowało Kraków i część ziem niemieckich. Türkiye zniknęło z mapy świata i zostało pokonane przez Rosję, Wielką Brytanię i Francję. Rosja zajęła Stambuł i Azję Mniejszą oraz północny Irak. Arabia Saudyjska również była podzielona. Na tronie umocniła się dynastia Romanowów.
  Car Mikołaj Wtoroj następnie podzielił Afganistan z Wielką Brytanią, otrzymując dla siebie północ i centrum. A także zdobył dwie trzecie Iranu. W ten sposób zakończyła się redystrybucja świata. Wszystkie kraje muzułmańskie znajdowały się pod całkowitą kontrolą chrześcijan . A w latach trzydziestych Włochy zdobyły Etiopię.
  Hitler doszedł do władzy w Niemczech, ale nie otrzymał swojej woli. Maksymalnie pozwolono na aneksję Austrii.
  Nie było II wojny światowej... Mikołaj II rządził do listopada 1939 roku. Zmarł w wieku siedemdziesięciu jeden lat, rekordowym wieku rosyjskich carów. Jego ośmioletni wnuk wstąpił na tron. To źle, ale regent był już z góry określony. I wszystko poszło dobrze.
  Rosja carska stopniowo przekształciła się w monarchię konstytucyjną. A na początku XXI wieku faktycznie stała się republiką parlamentarną.
  Ale najważniejsza zmiana w przyszłości doprowadziła do tego, że chłopiec nie odnalazł swoich rodziców i znalazł się w zupełnie innym świecie. Chociaż na świecie i dobrze, i rozwinięty, i szczęśliwy.
  Ale wzięli go za przestępcę i wariata i umieścili w dziecięcym szpitalu psychiatrycznym .
  Jest oczywiście dobrze utrzymany w przyszłości - prawdziwe sanatorium, ale nadal szpital psychiatryczny , a chłopcu bardzo się tam nie podobało. I kilka razy próbował uciec. I skończył w izolacji.
  Vitalik komponował wiele rzeczy i podobało mu się to. Ale z jakiegoś powodu ludzie nie lubili jego dzieł i wierzyli, że zostały napisane przez osobę chorą psychicznie lub jawnego schizofrenika.
  Niektóre kawałki były naprawdę dziwne. Na przykład Witalij pisał o wszechświecie, w którym wszyscy ludzie stali się dziećmi. Tak zadziałał efekt. Wybuchła supernowa, a Ziemię pokryło promieniowanie, które sprawiło, że wszyscy dorośli wyglądali jak dziesięcioletni chłopcy i dziewczęta. I na zawsze... Ludzie przestali się rozmnażać. W rzeczywistości stali się nieśmiertelni. Mówiąc dokładniej, przestali się starzeć i znacznie zwiększyli swoją przeżywalność. Nawet jeśli odetnie nogę lub rękę, wyrośnie inna . Jest prawie nieśmiertelny. Ale w wiecznym dzieciństwie.
  Starzy ludzie, zwłaszcza ateiści, są z tego zadowoleni. Młodzi ludzie jednak nie tak bardzo. Dzieci też są dobre.
  Takie królestwo powstało na Ziemi. Prace jednak nie ustały. Ponieważ zmniejszenie wielkości ludzi zostało zrekompensowane jakościowym wzrostem mięśni, które stały się bardziej elastyczne, wytrwałe i mocne.
  I jakie to błogosławieństwo, że jeśli wybijesz ząb, to nie musisz wstawiać sztucznego, nowy wyrośnie w godzinę, lepszy niż poprzedni.
  A wieczne dzieci zachowały zarówno wspomnienia, jak i osobowości. Tylko teraz nie będziesz mieć innych dzieci. Ale problemów jest mniej.
  Wiecznie szczęśliwe dzieci, które budują statki kosmiczne i zaczęły żyć o wiele spokojniej.
  Religia przeszła szczególnie interesujące przemiany. W szczególności ani Biblia, ani Koran nie obiecywały ludziom wiecznego dzieciństwa. I to oczywiście jest logiczne. Chociaż wielu odczuwa nostalgię za dzieciństwem , ale tak naprawdę starzy ludzie chcą być młodzi, a nie dzieci. Chociaż dziesięć lat to wiek, w którym człowiek już myśli i nie siedzi na nocniku, ale w Internecie.
  W tym wieku prawie wszystkie przyjemności są dla ciebie dostępne. I to lepsze niż osiemdziesiątka. Chociaż prawdopodobnie gorzej niż w wieku dwudziestu lat!
  Nawiasem mówiąc, w Koranie i tradycji ortodoksyjnej w raju nazywają wiek trzydziestu pięciu lat. Zastanawiam się, dlaczego nie osiemnaście? A może dwadzieścia pięć? Skąd taka postać?
  Vitalik naprawdę chciał dorosnąć, stać się duży i dojrzały. Ale teraz pomyślał, że są zalety bycia małym. Co więcej, jeśli jesteś dużym facetem, to w pociągu lub autobusie będziesz kompletną udręką. Ale oczywiście zbieranie gruszek jest łatwiejsze dla wysokiego, ale wspinanie się na drzewo jest łatwiejsze dla dziecka.
  Witalij marzy o wygraniu igrzysk olimpijskich w gimnastyce i zdobyciu złotego medalu. I jest na piedestale. Potem pływanie. Nawiasem mówiąc, taekwondo od dawna chce zostać włączone do sportu olimpijskiego. I to byłoby świetne. Oto walczący chłopcy i dziewczęta.
  Witalij spał i chodziło mu po głowie, że udało mu się napisać. Na przykład kontynuacja Ivanhoe. Ryszard Lwie Serce był gospodarzem międzynarodowego turnieju. Przybyli na nią najlepsi wojownicy z całego świata. A wśród nich pojawił się tak potężny olbrzym, że udało mu się pokonać wszystkich. Oraz Ivanhoe i samego Ryszarda Lwie Serce. Następnie zdobył główną nagrodę. A co zrobił? Porwana Rebeka. I ta biedna Żydówka została jego więźniem.
  Ivanhoe próbował ją uwolnić, ale realny był tylko jeden sposób: pokonać gigantycznego rycerza w pojedynku.
  A potem Ivanhoe zaczął uczyć mnicha z Japonii specjalnej techniki walki rycerskiej. I było to bardzo interesujące i pouczające badanie. Ivanhoe naprawdę odniósł sukces w tej sprawie.
  Najciekawsze w tej powieści było to, że Rebeka poprosiła rycerza Ivanhoe o zabranie jej jako drugiej żony, ale ten odmówił.
  Jednak sam Ryszard Lwie Serce znalazł jej godnego męża. Mimo to Rebeka przyjęła wiarę katolicką. Dlaczego nie? Chrystus jest w końcu Mesjaszem. I Żydzi uznali jego istnienie. I udowodnić, że nie jest Bogiem?
  Co więcej, wiara chrześcijan jest bardzo pociągająca: wszystkie grzechy są odpuszczone z łaski, a sam Bóg Najwyższy oddał życie za ludzi !
  Myśli Vitalika były całkowicie zdezorientowane i zapadł w głęboki sen.
  . ROZDZIAŁ 3
  Budząc się, chłopiec szybko się umył, umył zęby i przepłukał usta. I wykonał ćwiczenia. Naprawdę nie chciałem iść do szkoły. Jest jasne. O ile lepiej byłoby uczyć się zdalnie. Zwłaszcza przez internet. Po śniadaniu Witalij postanowił zignorować dzisiejsze zajęcia. I w ogóle, zwłaszcza po koronawirusie, prawie wszyscy uczniowie nauczyli się wagarować. Tak została ustawiona dzisiejsza młodzież. I to nie tylko nowoczesnych. Wiele osób nie chciało iść do szkoły.
  Vitalik miał już pieniądze. Teraz musisz kupić trochę cenny. Najpierw zamów online. Następnie zapłać za pośrednictwem konta lub gotówką . I stworzyć ekran, który mógłby zbierać grawitony z dużego obszaru i generować elektryczność, jak przyzwoitej wielkości dynamo.
  Teoretycznie cudowne dziecko narysowało już kilka wzorów, które wskazywały, że na metr powierzchni ekranu konwertera zostanie uwolniona wystarczająca ilość energii elektrycznej, aby telewizory w dziewięciopiętrowym budynku działały. Lub rozpędzić dużą ciężarówkę z pełnym nadwoziem do stu kilometrów na godzinę za pomocą silnika elektrycznego. Lub nawet przekręć śruby całkowicie niedziecinnego helikoptera.
  Wtedy wszystkie problemy energetyczne ludzi zostałyby rozwiązane. A fakt, że wszelkiego rodzaju szejkowie i magnaci ponieśli straty, to jest to, czego potrzebują.
  Vitalik w zasadzie wierzył, że wszystkie religie świata to ludzkie bajki i fantazje. Ale nikt nie zna prawdy i nikt nie może jej poznać. A przedstawianie własnej wiary jako prawdy i nazywanie fantazji nieomylną jest absurdem. A jeszcze głupsze, gdy ludzie giną z tego powodu. Albo na przykład idą do klasztoru, pozbawiając się ziemskich radości. Jeśli naprawdę wierzysz, to tak, aby nie ingerowało w twoje życie i innych ludzi. Pod tym względem prawosławie ze swoim czysto formalnym podejściem do wiary, kiedy raz w roku chodzą do cerkwi i chrzczą się z kaca, budziło większą sympatię. Niż ta wiara, w której co dwie godziny padają na kolana.
  To prawda, że Witalij czytał zarówno katechizm prawosławny, jak i Prawo Boże. I okazało się, że nawet w ortodoksji wszystko nie jest takie proste. I trzeba też przystępować do komunii co najmniej trzy razy w tygodniu. I czyń znak krzyża czterdzieści razy dziennie. Zapalcie świece i przestrzegajcie postów. W przeciwnym razie nie zostaniesz zbawiony i nie pójdziesz do nieba.
  Chociaż np. zbójca ukrzyżowany na krzyżu, czy nie został zbawiony z łaski i czy przynajmniej raz w życiu przyjął komunię?
  Chłopiec zachichotał, automatycznie wpisując adresy w Internecie. Nie, można dyskutować o religii w nieskończoność. Ale dlaczego, nawet jeśli założymy, że Bóg istnieje, miałby zapalać świece? A po co np. posty? I po co odmawiać tę samą modlitwę milion razy?
  I co, Stwórca wszechświata lubi słuchać tego samego miliony razy ? I On cię za to wynagrodzi ?
  Muszę powiedzieć, że naiwne są pomysły. Podobnie, dlaczego ktoś powinien zostać ochrzczony? Że Bóg otrzymuje z tego trochę energii?
  Ok, istnieją prawa natury. I otwierają przed człowiekiem największe możliwości.
  Tutaj w szczególności pobieranie i odbieranie energii ze zwykłej grawitacji, która ujawnia bardzo kolosalne zasoby, które są niewyczerpane na zawsze.
  Vitalik przeczytał również, że teoretycznie może dawać energię i proces łączenia kwarków. Ale to, że tak powiem, wciąż jest kwestią odległych perspektyw. A grawitony można teraz ujarzmić w uprzęży.
  Vitalik złożył kilka zamówień. Po tym wyszedł z mieszkania zabierając walizkę. Spodziewał się kontynuować swoje eksperymenty w piwnicy.
  Dobrze , och , kiedy jesteś chłopcem. To właśnie zatrzymuje wielu dorosłych naukowców w mózgu tabu: to niemożliwe! I spowalniają się. Na przykład, jeśli jeszcze tego nie zrobili, to jest to niemożliwe. A chłopiec wziął to i zrobił to. Albo chociaż spróbuj coś takiego zrobić.
  Vitalik śpiewał z uśmiechem:
  Wyobraź sobie sytuację
  Wszystko, co się spełni, jest znane z góry ...
  I dlaczego więc wątpliwości, zmartwienia,
  Wszystko na świecie zapewni harmonogram!
  A my przeciwstawiamy się burzom
  Od czego i dlaczego
  Żyj w świecie bez niespodzianek
  Niemożliwe dla nikogo!
  Niech powodzenia, porażki,
  Na huśtawce w górę iw dół
  Tylko w ten sposób, a nie inaczej,
  Tylko w ten sposób, a nie inaczej,
  Niech żyje niespodzianka!
  Niespodzianka niespodzianka
  Niech żyje niespodzianka!
  Teraz jest zajęty nowymi pomysłami w dziedzinie energii.
  Albina zadzwoniła na smartfonie. Bohaterka, mieniąca się szafirowymi oczami, naturalnymi, lekko żółtawymi blond włosami, ćwierkała:
  - Witaj, mój drogi chłopcze! Zatem jak sie masz?
  Witalij odpowiedział:
  - Pulsarno! Coś już otrzymałem. Wkrótce będzie gotowy film, który zamienia grawitony w prąd. Myślę, że urządzenie będzie lekkie i niezbyt drogie. A jeśli chodzi o produkcję przenośników, okazuje się, że nawet dziecko może trzymać w rękach całą elektrownię!
  Albina skinęła głową ze słodkim uśmiechem.
  - Cóż, masz fantazje!
  Chłopiec śpiewał:
  - Marzycielu, wezwałeś mnie,
  Marzycielu, ty i ja nie jesteśmy parą!
  Dziewczyna powiedziała z westchnieniem:
  - Jesteś dobry dla wszystkich, Vitya, tylko za niski. Patrząc na ciebie, wszyscy biorą mnie za mamę. I to sprawia, że kobieta wygląda tak staro!
  Vitalik odpowiedział z westchnieniem:
  - Tak jest! Ale z drugiej strony taki mąż nie zje za dużo, a leżenie z nim w jednym łóżku nie jest ciasne!
  Albina śmiała się i śpiewała:
  - Mój chłopcze, moje dziecko,
  O tej godzinie nie śpisz...
  Wierzę, że mnie pamiętasz!
  I to w jakim nieznanym kraju!
  Mały chłopiec skinął głową.
  - Możesz przyjść do mnie, to będzie ciekawa praca!
  Po tym smartfon się wyłączył. Młody geniusz śpiewał z ulgą i uśmiechem:
  Potrafię rozwikłać każdą plątaninę
  Choć w labiryntach jest wiele zakamarków,
  Nie, nie odejdę, uwierz snem,
  Wędrując po zacienionych ścieżkach!
  Chłopak znowu zaczął coś robić. Tutaj dostarczono mu kawałek platyny. A to bardzo cenny nabytek.Platyna to szczególny metal, który potrafi zdziałać cuda. A w szczególności zrobić zestaw elektronów kierunkowych z grawitonu.
  Wtedy możesz uzyskać różne rodzaje prądu, a nie tylko bezpośrednie i przemienne. Nawet w przyszłości mówimy o stworzeniu hiperprądu o dużej mocy.
  Chłopak był zmęczony majstrowaniem przy mechanizmach i wskoczył do makiwary . Zaczął ją kopać bosymi stopami. A także skakać jak smok.
  A nawet śpiewał:
  Co mówią ludzie
  nie obchodzi nas to...
  Potrzebujemy wyniku w bitwie,
  I dobre trafienie!
  A chłopiec stanął do góry nogami. Potem próbowałem rzucać piłkami gołymi podeszwami. Trudno żonglować kończynami dolnymi, ale efekt ten uzyskuje się. A śmiertelna moc wojownika wzrasta.
  Witalij śpiewał:
  Jestem świetnym karatekiem
  Pokonując nawet terrorystów...
  Przeciwnicy polecieli w dół,
  Iluż pobitych oszustów!
  A chłopak to weźmie i zagwiżdże. Jego gołe palce złapały piłkę, a potem ponownie ją podrzuciły.
  W piwnicy słychać wezwanie. Na monitorze widać wyraźnie, że przybyła Albina. I będzie z nią fajniej.
  Chłopiec wpuścił ją do laboratorium i zaśpiewał:
  Dzieci są teraz
  Nie, nie karły...
  Jakby w mocy szatana
  Płonące instytucje!
  Może wyprzedzić motorower
  Wytnij szpilki...
  wbiegnie do toalety ,
  Chłopak jest zbyt mądry!
  I obaj młodzi naukowcy śpiewali z zapałem;
  To dopiero początek
  To dopiero początek...
  To dopiero początek! o o o o!
  Potem z jeszcze większym entuzjazmem przystąpiliśmy do projektowania pułapki i konwertera grawitonów. Jest to rzeczywiście odkrycie na bardzo dużą skalę.
  Albina zdjęła tenisówki i bosą stopą zaczęła podrzucać piłkę. Zrobiła to, duża i silna dziewczyna, bardzo zręcznie. A jednak jej ręce nadal konstruowały.
  Vitalik zrozumiał, że trzeba stworzyć cud. I to jest prawdziwe, co się dzieje. Zmiana spinu, redystrybucja ładunku, a z jednego grawitonu - kilka elektronów. A prąd nie jest już żartem. I należy go również racjonalnie używać.
  A potem coś, nagle okazuje się, że Tesla. Czy może być tak...
  Chłopiec wziął go i przekręcił śrubokrętem. Błyszczał mocniej. A nawet lekko spalone palce.
  Chłopiec śpiewał:
  Szaleje grzmot, błyska błyskawica,
  Niczym tornado, napalm uderzył...
  Bez ciebie dni migoczą ponuro,
  Pamiętam twoją twarz, pani!
  I znowu Vitalik coś weźmie i zakręci. I robi to bardzo sprytnie.
  Albina bosymi stopami zmiażdżyła wypełzającego ze szczeliny karalucha. Potem zawstydziła się i pobiegła umyć nogę.
  Vitalik zauważył, że dziewczyna ma bardzo rozwinięte mięśnie. Była piękna, ale jej uroda była urodą wojownika i bohatera.
  Dziewczyna podniosła cegłę z podłogi i rzuciła nią w górę. Uderzenie w locie bosą piętą z zakrętu.
  Cegła pękła przy uderzeniu.
  Witalij zawołał:
  - Jesteś mądrą dziewczyną !
  Albina obraziła się:
  - Nie dziewczyna , ale dziewczyna! A ty jesteś wilczym szczenięciem, najwyraźniej przebiegłym!
  Chłopiec odpowiedział:
  - Nie przebiegły, ale sprytny!
  Dziewczyna zaszczebiotała ze śmiechem:
  - Tak, jesteś samą doskonałością, tylko nie wyszedłeś wysoki!
  Witalij ponuro zauważył:
  - Nie podoba mi się to!
  Albina zauważyła:
  - Podczas II wojny światowej byłbyś idealnym zwiadowcą! Wyglądasz nieszkodliwie.
  Chłopak uśmiechnął się i odpowiedział:
  - Jestem zabójcą z twarzą anioła!
  Dziewczyna wzruszyła ramionami i powiedziała:
  - Chłopak, którego trafiłeś w pachwinę, już nigdy nie będzie mógł zrobić z dziewczyną nic poważnego.
  Witalij westchnął ciężko.
  - Sam tego żałuję. Ale był bardzo paskudnym i okrutnym dzieckiem . Co siejesz, to dostajesz.
  Albina zauważyła:
  - A dzieci, podobnie jak zwierzęta, są zawsze okrutne. I atakować słabszych. To jakiś aksjomat! Dorośli, mimo wszystkich swoich wad, przestrzegają zasad przyzwoitości. Chociaż nie zawsze!
  Chłopiec Terminatora śpiewał:
  Dzieciństwo kiedyś się skończy
  Bo to nie jest wieczność...
  Chłopcy dorosną
  Kto rozproszy gdzie!
  Ale dopóki jesteśmy tylko dziećmi,
  Rośniemy, rośniemy,
  Tylko niebo, tylko wiatr
  Przed nami tylko radość!
  Tylko niebo, tylko wiatr
  Przed nami tylko radość!
  Albina odpowiedziała:
  - Nie, życie dorosłych jest jeszcze trudniejsze niż nasze. Trzeba pracować osiem godzin dziennie. I nawet więcej. I tyle problemów...
  Vitalik, mistrzu, śpiewał:
  Dorosły, jesteś moją myszką
  Zjem cię z kością i skórą...
  Szczęście to tylko oddech
  Jasny błysk...
  W ciemności problemów!
  Cudowne dziecko podniosło orzech z podłogi bosymi stopami. I zręcznie go rzucił, powalając muchę w locie. Upadła z podniesionymi łapami.
  Albina gwizdnęła:
  - Wow! Jak to zrobiłeś?
  Vitalik pewnie odpowiedział:
  - Mam genialny umysł. Oznacza to, że ciało też jest sprytne, a to daje takie możliwości, jakie są niedostępne dla głupca!
  Dziewczyna skinęła głową.
  - Mały, ale odległy!
  Chłopiec zaśpiewał ironicznie:
  Dobrze być dorosłym
  Dobrze być dużym...
  Reszta jak nitka,
  Jesteś ponad nimi w arshin!
  Ale duże szafki
  Jak torby...
  Bez wielkiego zamieszania
  Zdejmij ambalę!
  Bohaterska dziewczyna roześmiała się i podniosła chłopca za kark. Powiedział z uśmiechem:
  - Jesteś jak Bruce L i!
  Witalij śpiewał:
  - Chcę być najsilniejszy na świecie,
  Jak Arnold Schwarzenegger z Brucem...
  Namocz wszystkich, a konkretnie w toalecie ,
  I uratuj dziewczynę przed demonami!
  Albina zauważyła ze śmiechem:
  - Tak, Schwarzenegger jest wyjątkowy! Wydaje się, że moda już dawno minęła, ale wciąż jest pamiętany.
  Witalij skinął głową.
  - Jak Aleksander Wielki. I był jeszcze przed naszą erą!
  Dziewczyna śpiewała poetycko:
  Lśnisz promienną gwiazdą,
  Przez ciemną ciemność...
  Wielki bohater Aleksander
  Nie zna bólu ani strachu!
  Cudowny chłopiec dodał:
  Wrogowie wycofują się przed tobą
  Tłum kibicuje...
  Ojczyzna cię akceptuje
  Potężna ręka rządzi!
  I obaj nastolatkowie uderzali się bosymi piętami. Po tym Albina również próbowała rzucić orzechem w locie, ale chybiła. I warknął zniecierpliwiony:
  - Bystre oko, skośne ręce!
  Witalij westchnął:
  - To wymaga specjalnego poziomu umiejętności!
  Następnie chłopaki zrobili małe pompki z podłogi. Vitalik nawet położył ciężar na ramionach. Jest tylko na zewnątrz dzieckiem, ale już jest w nim dużo siły.
  Przypomniałem sobie pomysł walki w walkach bez zasad. Za pieniądze jest to możliwe. A mafia organizuje takie walki.
  Do tego torebka. Tutaj oczywiście można zarobić przyzwoite pieniądze.
  Chłopak podniósł nogę. Spojrzał na podeszwę, jest elastyczna i nie boi się ani szkła, ani węgli.
  Vitalik szturchnął ją śrubokrętem i zaćwierkał:
  Wygląda na to, że wciąż jestem chłopcem,
  Wąsik się nie przebił, ale już tytan...
  Umysł, być może, dorosły, nawet za bardzo,
  I zmiażdżę wrogów jak huragan!
  Po tym, Vitalik, jak on się śmieje!
  Albina powiedziała:
  - Jeśli myślisz o walkach bez zasad, to znalazłem w Internecie, że będą wielkie podziemne walki bez zasad. Zarówno wśród kobiet, jak i wśród mężczyzn. W ciągu jednego wieczoru można stoczyć trzy walki w systemie finałowym. Tam kategorie wiekowe i wagowe nie są przestrzegane. Oczywiste jest, że będzie to dla ciebie problem.
  Witalij syknął:
  - MMM nie ma problemu
  Wszyscy nas znają!
  Udało nam się pobić lica ,
  dla Was też posprzątamy grosza!
  Chłopiec po tym się roześmiał, a jego wygląd był bardzo zadowolony.
  Następnie zaczął wytwarzać włókna z platyny w konwerterze. Już można było poczuć, jak się błyszczy. A grawitony zamieniają się w prąd. Powietrze pachniało ozonem. I być może bliskie jest odkrycie, które wywróci cywilizację do góry nogami.
  Witalij pomyślał: - Czy dadzą mu Nagrodę Nobla z fizyki, czy nie? Ideą jest dawanie. W końcu opracował coś, co przynosi ludzkości realne korzyści.
  A co z Nagrodą Nobla? Dolar podlega inflacji, a to nie jest tak duża kwota. Tak, a nagrodę ufundował jakiś amerykański milioner, wymyślający różne paskudne rzeczy, na przykład dynamit. A ilu ludzi zginęło od tego dynamitu?
  A potem uratuj całą planetę Ziemię i ludzkość przed śmiercią cieplną! Rzeczywiście, byłby to wielki wyczyn.
  Znowu zaiskrzyło i boleśnie uderzyło go w palce.
  Albina zauważyła:
  - Nosić gumowe rękawice!
  Chłopiec skinął głową.
  - I Ty też.
  A chłopaki mają ochronę. Ogólnie rzecz biorąc, zrobili dobrą robotę. Witalij pamiętał Juliusza Verne'a . Przepowiedział sto dwadzieścia sześć odkryć naukowych, które później się spełniły. Był taki geniusz literacki. I ma ciekawe przygody.
  I to nie tylko słynie z science fiction . Weźmy na przykład powieść "Piętnastoletni kapitan". To nie wydaje się być fantasy, ale nadal jest interesujące.
  Nawiasem mówiąc, Vitalik napisał kontynuację tej powieści. Ale nie radził sobie zbyt dobrze. I inspiracja zniknęła. Ale jeśli chodzi o Robura Zdobywcę , kontynuacja okazała się lepsza. Tam on, ten geniusz, stworzył maszynę, która mogłaby polecieć na księżyc, i tam zgarnąć cały cenny artefakt.
  Ponadto Robur postanowił zostać cesarzem planety Ziemia.
  Pomysł, nawiasem mówiąc, nie jest najgorszy. Nie bez powodu, aw średniowieczu ludzie woleli mieć jednego tyrana niż stu.
  Rzeczywiście, jeden władca na planetę Ziemia, nawet despotyczny, mógłby powstrzymać wojny i przywrócić porządek. I, oczywiście, zjednoczyć naukowców świata podksiężycowego.
  A potem zarządzanie wszystkimi zasobami planety przez naukę i ekspansja w kosmos. A więc, ile zasobów ludzie wydają na wrogość wobec siebie.
  Weź choćby ostatnią wojnę z Ukrainą. Połknęła biliony rubli i setki tysięcy istnień ludzkich. I nadal idzie z niejasnym wynikiem na końcu.
  Z westchnieniem Vitalik zaśpiewał ze smutkiem piosenkę, którą właśnie skomponował.
  Brat podniósł rękę do brata:
  Okrutna wojna - ryk przeciwnika !
  Maszyna stała się twoim przyjacielem,
  Za frywolność przyszła kara!
  
  Co zrobić, gdy ludzie są spłukani
  Kiedy śmigające kule gwiżdżą dookoła!
  Boże lepiej przerwij wojnę siłą -
  Aby dni drapieżnego smoka dobiegły końca!
  
  Ale piekło nie zna miary ani linii,
  Ziemia płonie napalmem, dzieci płaczą!
  Tutaj rysy dziewcząt zbladły -
  Kto, Święty Pan, za to odpowie?
  
  Cóż, ilu bliskich możesz zabić,
  W końcu człowiek rodzi się, uwierz mi, dla szczęścia!
  Matka nie pozwala synowi iść na front,
  A nawet latem na wojnie panuje zła pogoda!
  
  Ale obowiązek żołnierza jest obowiązkiem pewnym:
  Czego potrzebujesz, aby walczyć za Ojczyznę w bitwie!
  W wieku szesnastu lat już szara świątynia,
  Wdowy o nieszczęsnych twarzach są spuchnięte od łez!
  
  Ale o co chodzi, zwariowałeś bracie?
  Nie, jesteś szalony, odpowiada ukochana osoba!
  Za podłość, kto zasiada na tronie, nasz żołnierzu,
  Myśli, że jego szwagier to plugawy Kain!
  
  W ziemi strumienie krwi rozdzierają żyły,
  A puls z rdzenia odpowie uderzeniem ...
  Pług roztrzaskany w polu pociskiem zamarzł,
  Och, jak fioletowe stało się słońce!
  
  Ale jest wiara, że Jezus przyjdzie -
  Pojednajcie braci, przynieście Zbawienie!
  Więc zapomnijmy o nikczemnej zemście -
  W duszy każdego z nas króluje przebaczenie!
  Albina śpiewała razem ze swoją przyjaciółką. Ale w ostatnim wersecie sarkastycznie zauważyła:
  - A ty jesteś niewierzący, Vitya!
  Chłopiec skinął głową.
  - Tak, uważam, że wszystkie religie to bajki. I Jezus Chrystus w roli Boga, także ludzka bajka! Ale to bardzo dobra historia i pouczająca.
  Albina skinęła głową.
  Co przodkowie pisali gęsim piórem
  Przynieś szczęście ich potomkom...
  Bo dobro pozostaje dobrem
  Przeszłość, przyszłość i teraźniejszość!
  Vitalik skinął głową z uśmiechem.
  - Człowiek różni się od zwierzęcia tym, że pragnie dobra. A my jesteśmy wyjątkowymi ludźmi. Mamy nadjaźń i nawet tacy krwawi tyrani jak Hitler, Czyngis-chan, Tamerlan usprawiedliwiali swoje okrucieństwa wzniosłym celem i obiecali w przyszłości powszechne szczęście dla wszystkich ludzi!
  Albina powiedziała:
  - Ci, którzy pozostaną przy życiu!
  Chłopak skinął głową i powiedział:
  - Ale nawet najkrwawszy zdobywca nie nazywał się złym. Przynajmniej przy zdrowych zmysłach. To właśnie odróżnia ludzi od zwierząt. My, nawet czyniąc okrucieństwo, szukamy dobra i pociąga nas światło i stworzenie!
  Dziewczyna skinęła głową na znak zgody.
  - My, mój chłopcze, robimy bardzo dobry uczynek!
  Witalij skinął głową.
  - Prawidłowy! Ale oczywiście jest w tym nie tylko dobro. Chociaż w pierwszej kolejności ucierpią niezbyt dobrzy ludzie.
  Albina logicznie zauważyła:
  - A kto decyduje, kto jest dobry, a kto niezbyt dobry? Czy jesteśmy z tobą?
  Chłopak wzruszył ramionami i powiedział:
  - Dobro i zło, pojęcia względne! Chociaż na przykład monoteiści mówią, że wszystko jest proste: Bóg jest absolutnym dobrem, a szatan jest absolutnym złem. Ale jednocześnie w Biblii Bóg zabił tyle milionów ludzi, że nie sposób ich policzyć, a Szatan tylko dziesięciu, i to za pozwoleniem Wszechmogącego. To po raz kolejny pokazuje, że wszystko jest względne. W szczególności chwalona jest gotowość Abrahama do poświęcenia niewinnego chłopca. Ale to również mówi, że wychwala się głupie i niekwestionowane posłuszeństwo Bogu w roli dyktatora. Osobiście nie podoba mi się to.
  Albina logicznie zauważyła:
  - Mimo wszystko w życiu musimy być posłuszni. Albo dobrowolnie, albo nie. Nie da się być całkowicie niezależnym. Nawet królowie, a nawet wtedy są zmuszeni do posłuszeństwa i pokory dumy przed siłą wyższą.
  Vitalik skinął głową i zaśpiewał:
  - Często jesteśmy cieniem,
  Uczymy się ze smutkiem i cierpliwością!
  Chłopak westchnął ciężko. Jego nastrój nie należał do najbardziej pozytywnych. W mojej głowie pojawiły się różne brzydkie myśli.
  W rzeczywistości, czy ludzie nie niszczyli się nawzajem w bitwie? Tutaj oczywiście mogą istnieć różne opcje.
  Ale ludzkość musi być zjednoczona. I tutaj na przykład różne religie nie jednoczą się, ale rozdzielają. Rzeczywiście, nawet w miłującym pokój Nowym Testamencie istnieje pojęcie niewierności. I nie ma nic do powiedzenia na temat Koranu. I jak ludzie mogą się ze sobą dogadać?
  Zamiast być braćmi, rzucają się na siebie. Tutaj, na przykład, w historii Rosji, jakie były wojny i masakry między oficjalnym kościołem a staroobrzędowcami. Ale różnica jest niewielka. Tylko jak zostać ochrzczonym i to w imię Chrystusa.
  I ile krwi przelano. Ale Vitalik był przekonany, że wszystko na świecie, co dotyczy religii i Boga, jest czysto ludzką ideą. A prawda jest ukryta.
  A Bóg albo w ogóle nie istnieje jako taki, albo prawdę o sobie ukrył przed ludźmi.
  Brawo Buddyści, oni nie udają najwyższej prawdy. Nie mówią, że tylko oni mają rację, a reszta się myli. Chociaż ich nauczanie nie jest atrakcyjne. Rzeczywiście, komu spodoba się asceza, monastycyzm i po co? Nawet sam Budda nie wiedział, czym jest nirwana. I wielu podejrzewa, że to nieistnienie. A osiągnięcie nirwany przez zwykłego śmiertelnika jest prawie niemożliwe.
  Dużo łatwiej w islamie. Jest raj, jak miliarder w kurorcie, a żeby go mieć, wystarczy przyjąć islam. To prawda, jeśli nie modlisz się i nie pościsz, możesz iść do piekła. Ale na chwilę, a tam odpokutujesz za swoje grzechy przed Allahem swoimi mękami i znowu do Raju.
  A jeśli odprawisz pielgrzymkę do Mekki, wszystkie poprzednie grzechy zostaną odpisane, a potem natychmiast do Raju!
  To wyjaśnia ogromną popularność islamu na całym świecie. Umieranie jest przerażające, a beznadziejna otchłań nicości jest przerażająca. Może dlatego ateizm nigdy nie stał się najbardziej rozpowszechnionym zjawiskiem, nawet w czasach komunizmu. A teraz komuniści stali się wierzącymi. Ale czy naprawdę wierzą? Ale możesz zrozumieć, strach przed śmiercią jest motywacją do wiary. I wierzyć nawet w to, co nielogiczne i absurdalne.
  Albina przerwała rozmyślania chłopca:
  - Marszczysz brwi. Znów pewnie myślisz o losach świata.
  Witalij skinął głową.
  - Rozumiem, dlaczego ludzie wierzą. Ale nie rozumiem, kiedy zabijają ludzi w imię wiary i zabijają ludzi zupełnie niewinnych, w tym kobiety i dzieci!
  Dziewczyna westchnęła i odpowiedziała:
  - W niczym nie ma dobrego fanatyzmu.
  Chłopiec zapytał:
  - Nawet w treningu sportowym?
  Albina skinęła głową.
  - Nawet w tym trzeba wiedzieć, kiedy przestać. Bruce L zmarł w wieku trzydziestu dwóch lat, właśnie dlatego, że nocami trenował bez litości i poczucia proporcji. A jego ciało się zepsuło! Więc...
  Witalij potwierdził:
  - Prawidłowy! Bez fanatyzmu.
  Dziewczyna śpiewała:
  zaradność i odwaga,
  Odwaga i szczęście...
  Pozbądź się arogancji
  Bądź mądry, oto wyzwanie!
  . ROZDZIAŁ 4
  Dzieci są zmęczone bałaganem w laboratorium. I ogólnie chciałem się ruszać, skakać, skakać. I poszli na spacer. W tym samym czasie możesz odwiedzić odcinek po drodze.
  Vitalik jak zwykle schował sandały i klepał boso. On też bardzo to lubił. W rzeczywistości jest też chłopakiem od lat - ma około piętnastu lat, a wygląda na jeszcze mniejszego. I nie wstydzi się afiszować na bosych obcasach.
  Ale Albina wygląda o wiele solidniej. Ona jest wyraźnie akceleratorem. Lubi chodzić boso, a jednocześnie jest nieśmiały.
  Vitalik biegał i skakał, kręcąc się w kółko. Miał tyle energii.
  Chłopiec nawet śpiewał, komponując w biegu w heroicznym stylu retro:
  Berlin jest prawie pod naszą władzą,
  Przez lornetkę widzimy przeklęty Reichstag...
  Mam nadzieję, że wkrótce zapanuje pokój i szczęście;
  Które opiszę w moich wierszach!
  
  Rosja otworzyła komunizm na światy,
  Stała się rodziną dla wszystkich.
  Ale Wehrmacht wsadził nam świński ryj,
  A teraz krew tryska z żył jak fontanna!
  
  O czym Führer zapomniał u nas przez przypadek,
  Chciałem zdobyć ziemię i niewolników!
  Faszyzm poszedł z bardzo długą kampanią -
  A oto prawdziwy koszmar piekielnych snów!
  
  Prosty chłopiec, bosy chłopiec,
  Ostatnio zawiązany czerwony krawat.
  Chciał sam zbudować świat bez Boga,
  Ale nagle z nieba wybuchł napalm!
  
  Musieliśmy uciekać na front AWOL,
  Nikt nie chce brać takiej młodzieży!
  Ale chłopiec-wojownik w karabinie to zrobił,
  Droga ojców okazała się godna!
  
  Walczono tam, gdzie zarówno przebiegłość, jak i siła,
  A słabość jest też gorzka, niestety...
  Towarzysze musieli kopać groby
  Heblowanie trumien sosnowych na mrozie!
  
  Jestem pionierem, przyzwyczaiłem się już do cierpienia
  Poszedł na rekonesans boso, zaspa chrzęściła.
  Być może kara za niewiarę,
  Że nie chciałem znać Jezusa!
  
  Ale czym są trzy godziny Golgoty?
  Minęły ponad trzy lata wojny!
  W każdej wiosce gorzko płaczą wdowy,
  Jak synowie kraju ginęli w kraju !
  
  Przeżyłem, byłem w szoku, zraniony kulą,
  Ale na szczęście trzymał się na nogach!
  Rzetelnie zwróciliśmy dług Niemcom,
  Tam faszyzm został przez nas zdeptany!
  
  Dojrzałem, ale wciąż chłopcem,
  Wąsik się nie przebił, ale już tytan!
  Tak, dorosły, a może nawet za bardzo,
  W końcu serce stało się twarde jak metal!
  Najwyższa nagroda Star of the Hero -
  Sam Stalin mi to wręczył, wierz mi!
  Powiedział: Trzeba brać przykład z ludzi takich jak ty,
  Wojownicy wykuwają klucze do drzwi Edenu!
  
  Ale teraz odłóż dzielną strzelbę,
  Weźcie obcęgi, młotek i do roboty !
  Zbuduj żaglówkę i łódź z drewna
  I stwórz samolot, aby ptak poleciał w górę!
  Chłopiec skomponował w drodze i zaśpiewał cały wiersz. Przechodnie słuchali jego słów. A kiedy skończył, nawet bili mu brawa. A potem Albina zdjęła czapkę z Vitalika i chodziła z nią. I oczekiwania były uzasadnione, przechodnie szkicowali kawałki papieru i metalowe pieniądze.
  Albina mrugnęła i zauważyła:
  - To, widzisz, jest urocze na swój sposób!
  Zaczęło się zbierać więcej ludzi i zaczęli prosić dziecko, aby zaśpiewało coś innego. Vitalik jest bosy, w krótkich spodenkach, szczupły, jasnowłosy i faktycznie sprawia wrażenie biednego sieroty. I wszyscy trochę mu współczuli.
  Genialny chłopiec uznał, że dodatkowe pieniądze nie zaszkodzą. Co więcej, jego głos jest tak czysty, dziecinny i jeszcze nie zaczął się łamać, jak to często bywa z nastolatkami. Chociaż z drugiej strony może być wstyd śpiewać w ten sposób, jakbyś był żebrakiem. Jednak faceci śpiewają w filmach. Nawet Dunno zaśpiewał, by uratować przyjaciela i zebrał pieniądze.
  I miło jest być w centrum uwagi, kiedy bijesz brawo.
  A Vitalik znów z wielkim entuzjazmem zaśpiewał to, co cudowne dziecko i sam poeta skomponował w drodze;
  Każdy ma swój własny pogląd na miłość -
  Koncepcja piękna i ideału!
  Chociaż ludzie do niego nie dorośli,
  Ale człowiek nie jest już małpą!
  
  Chcemy żyć w pięknym rajskim świecie -
  W którym nie ma chorób, zgrzybiałe jałówki...
  Aby nić życia stała się nieskończona,
  Aby każdy dzień był szczęśliwy i wesoły!
  
  Gdzie kolor jest jak tęcza na wiosnę
  Lilie wodne, jak złoto ze szmaragdem.
  Gdzie rzeczywistość od dawna przypomina sen...
  Każde dziecko może dokonać cudu!
  
  O Ojczyzno , święta Rosja Boga;
  Twoje brzozy są nakrapiane, blask metalu...
  I modlę się do Pana o jedno,
  Aby Ojczyzna rozkwitła w chwale!
  
  Ale tutaj wojownik już poszedł na kampanię,
  Maszeruje jak rosyjski wojownik!
  Zrobimy dobrze planecie -
  Aby kule nie przebiły własnej matki!
  
  Atak trolli, wściekła presja;
  Pędzili przeciwnicy - lawina !
  I dlatego po co nam gorący spór,
  Kiedy Rosja jest zjednoczona w pięść!
  
  Ale znowu demony orków uśmiechają się,
  To człowiek, jak kość utknięta w gardle!
  A goblin warknął w dzikiej furii,
  Ale złożyliśmy wniosek z rati prezent!
  
  
  Ale zwycięstwo nad wrogiem jest bliskie,
  Wyrwiemy Rosję z bagna!
  Nadeszła kara za nieczystych -
  Ich futro było rozdarte na strzępy i strzępy!
  
  Owalna dziewczyna urocza twarz -
  Daj mi wiarę i wielką siłę!
  Chłopak śpiewał z wielkim wyczuciem i energią. A nawet tańczył. A ludzi było dużo więcej. Sam Vitalik szedł, zbierając pieniądze w czapce. Albina zdjęła tenisówki, był już środek bardzo ciepłego maja i zaczęła tańczyć boso.
  A jej nogi są tak muskularne, jakby była kulturystką. I uczta dla oczu, gdy mięśnie przesuwają się pod opaloną skórą.
  Albina nawet brała i chodziła na rękach, a jej bose stopy, pełne wdzięku z piękną krzywizną linii stopy, były na wierzchu. Ma trochę duże nogi. Ale palce są harmonijne i zwinne.
  Dziewczyna miała też prasę z płytkami. Bardzo silny fizycznie.
  Próbowała też zebrać pieniądze, pokazując ćwiczenia gimnastyczne.
  A Vitalik ponownie wziął go i zaśpiewał:
  Wielki, potężny, święty kraj,
  Nie ma już promieni pod błękitnym niebem !
  Jest nam dana przez Boga Wszechmogącego na zawsze -
  Nieograniczone światło, wysublimowana Rosja!
  
  Świat nigdy nie widział takiej potęgi, nigdy nie wiadomo
  Abyśmy z dumą deptali przestrzenie kosmosu!
  Każda gwiazda we wszechświecie śpiewa ci,
  Niech Ruś będzie z nami szczęśliwy!
  
  Przecież to nasza Ojczyzna, takie jest przeznaczenie,
  Zawładnij przestrzenią wszystkich spraw!
  Każdy z nas, uwierz mi, chciałby tego,
  Bez żadnej głupoty , babskih przesądów!
  
  Archaniołowie dmą w potężną trąbę,
  Energicznie wychwalają marsz naszych armii!
  A wróg znajdzie swój los w osikowej trumnie,
  I nie będzie otrzymywał podatków i daniny!
  
  To jest nasza Ojczyzna, wszystko w niej, wierz mi, jest pięknem,
  Bez wysiłku obróciła cały wszechświat!
  Dziewczyny z dość ciężkim warkoczem,
  Poluj na nią, aby lufa była mocna!
  
  Ojczyzno, oto spojrzenie niebieskich oczu matki,
  Jej dłoń jest jednocześnie delikatna i kamienna!
  A przeciwnik, młody człowiek, którego zabijesz kulą -
  Aby płomień płonął jaśniej w sercu!
  
  Złóż przysięgę bezkresnej Ojczyźnie,
  Tobie też oczywiście dobrze!
  Choć krew płynie w zaciekłości bitwy,
  Zemsta przyjdzie teraz do wroga!
  
  Broń i odwaga to tak potężny stop,
  Zły duch nie może go pokonać!
  W samolocie z bombami leciałem sprytnie,
  A kiedy eksploduje, wlewają grad okien!
  
  Ale rozkaz władcy - leć dzieciaku na Marsa -
  Nadszedł czas, aby umieścić miejsce!
  I arogancja Marsjanina twardnieje w oku,
  Wtedy widzimy daleko poza Plutonem!
  
  Wzniesiemy się na wyżyny kosmosu, widząc krańce wszechświata,
  Taka jest nasza ludzka misja!
  I dlatego odważ się chłopcu na wyczyny,
  W końcu wiedz, że nagroda jest kwestią zysku!
  Vitalik zaśpiewał coś podobnego w odważnej i pięknej nucie. Naprawdę ma głos, którego pozazdrościliby mu śpiewacy operowi. Po prostu zbyt dziecinne. Przynajmniej wystąpi na Eurowizji .
  I śpiewa z wielkim uczuciem i gracją. A jeszcze lepiej z czapką omija zebranych ludzi i zbiera dobre pieniądze. Potem rzucają mu ruble, dolary, euro, juany, a nawet dinary.
  Oto kilku Arabów posypanych pieniędzmi. Jeden z nich rzucił nawet złoty pierścionek.
  Vitalik uśmiechnął się i szepnął do przyjaciela:
  - I co? Dobrze się dogadywaliśmy!
  W ten sposób odnotowano:
  - Tutaj widzisz! Rzuć naukę, zostań piosenkarzem.
  Vitalik roześmiał się i odpowiedział:
  - Wszystko będzie miało swój czas! Dlaczego nie jesz?
  Albina zauważyła z uśmiechem:
  - Jestem trochę nieśmiały.
  Mały chłopiec się roześmiał.
  - Bose stopy do szturchania, nie masz wstydu?
  Dziewczyna odpowiedziała poważnie:
  - Jestem do nich przekonany, ale nie do moich umiejętności wokalnych!
  Witalij skinął głową.
  - Dobrze! Więc lepiej wezmę to i zaśpiewam.
  Chłopiec rzucił się, by wykonać kolejną zwrotkę:
  Przymierze miłości dane jest mocne, starożytne,
  Nieskończona i czysta pieczęć Pana!
  Jedni w modlitwach, drudzy w karczmach,
  Samotni na wysokościach inni czekają na śmierć!
  
  Dziewczyna i ja jesteśmy teraz całkiem szczęśliwi -
  Ona jest moim światłem i gajem słodkiego cienia!
  Cherubiny błogosławią naszą drogę,
  Pod srebrem, jak aksamit, delikatny cień!
  
  Przeszliśmy wiele ścieżek,
  Cię Boże całym sercem!
  Za tworzenie wspaniałych blondów,
  Jaką łaskę dajesz nie za rubla!
  
  Chociaż los czasami rzuca kostką
  Tak się składa, że to bardzo smutne zestawienie!
  W końcu tak wielu ludzi gotuje się ze złości,
  A krew płynie jak wodospad-zachód słońca!
  
  W końcu wiśnie nie zawsze kwitną w maju,
  Jest ciepło i pada deszcz!
  I ciała kochanków, udręczone, udręczone,
  Wściekły złoczyńca je bez wahania!
  
  I nie wojna, nad dachem panuje smutek -
  sto razy cięższe !
  Kiedy pola były sprytnie obgryzane przez myszy,
  Kiedy pełny zakres chorób się wspina!
  
  Dlaczego Pan jest taką męką dla dzieci,
  W końcu żart, to znaczy, że żyjesz!
  I dlaczego niewinny też jest biedny
  I dlaczego kłamstwo prowadzi do sukcesu?
  
  Nasz świat, podobnie jak Janus, jest bardzo różnorodny,
  W nim granica złośliwości nie jest wcale rzadka!
  Ale konieczne jest ograniczenie charakteru dziczy,
  Aby zwyciężyć niegodziwość i grzechy!
  
  Chociaż z drugiej strony; świętość to nuda
  Świat bez krzywizn jest pustką!
  I co na próżno Bóg zesłał na mąkę,
  Rodzimy syn - Pan Chrystus!
  Vitalik zaśpiewał bardzo dobrą piosenkę. Czuł się świetnie. Można powiedzieć, że to poeta, drugi Puszkin. Chociaż, na przykład, czy Puszkin byłby w stanie zrobić szpagaty, tak jak zrobił to teraz Witalij. Tak, i wzdłuż.
  Albina spojrzała na niego i również usiadła na sznurku. Okazało się to znacznie skuteczniejsze.
  Nogi dziewczyny, choć muskularne, ale rozciągnięcie jest cudowne. Chociaż Albina mogła siedzieć na plecach ze sztangą o wadze dwustu kilogramów. Co dla dziewczyny jest oczywiście dobrym osiągnięciem. A tym bardziej dla nastolatka.
  Vitalik jest bardzo mobilny . Znów zebrane pieniądze. Co więcej, chłopiec chodził na rękach, a czapkę trzymał gołymi palcami bardzo zręcznych i silnych nóg.
  I dali więcej pieniędzy. I przybyło tuzin innych Arabów. Jeden nawet wsunął spinkę do włosów ze złota i rubinu. Żniwo było więc obfite. I nawet zaskakujące jest to, jak łatwo piosenkarzom przychodzi zbieranie pieniędzy. I jak tu chłopiec może nie śpiewać, skoro wszystko jest takie idealne.
  I znowu śpiewał;
  Dźwięk cudownej liry odbija się echem,
  Śpiewam, śmiało, nie milczę!
  Walcząca pięść nie jest zrobiona z wosku,
  Dążymy do światła - drogi do wiązki!
  
  Bóg dręczy ludzi chorobami -
  Ogień piekielny spalił grzeszników !
  Chcę, aby Wszechmogący stał się przyjacielem,
  Żeby nie było tak ciężko!
  
  Chrystus przyjdzie oczywiście wkrótce,
  Wtedy, uwierz mi, smutek odejdzie.
  Nie mruż przecież oczu, wścieknij się od spojrzenia,
  Grzech wolności też jest żałosny!
  
  Nie chcę iść wzdłuż linii -
  Nie chcę być bez grzechu!
  Lepsze podstępne czyny
  Niż nić bez półprzezroczystej nudy!
  
  Nie będzie wojny w raju, powiedział,
  A grzech zniknie, zły dla wszystkich!
  Dlaczego takie losy?
  Czekamy na nowe zmiany!
  
  Żyć wiecznie, wiesz, to cudowne,
  Ale żyć bezgrzesznie, wegetować!
  Rycerz namiętnie pokocha wojnę,
  Poprowadź armię na pole bitwy!
  
  Ojczyzno, ojczyzno żołnierza,
  Włożyła mu w rękę pochodnię - marsz!
  Zemsta nieczystych diabłów,
  Dasz im wojownika w zęby!
  
  Zakończmy bitwę hojną ucztą,
  Zjedzmy coś, napijmy się - tańczmy nogami!
  W końcu nasi rycerze są nieśmiertelni,
  A słowo nie trafia w brew, ale w oko!
  
  Chociaż, co robić w pokojowym świecie?
  Można tam zbudować pałac.
  I poświęć służbę lirze,
  Laurel, otrzymawszy koronę!
  
  Ale są inne światy, wiesz
  Gdzie też rosną wojownicy!
  Chłopiec rysuje czołg na biurku,
  Co jeśli kosmici przyjdą do nas?
  
  Nie bierz tego łatwo
  Wzmocnij mięśnie, wzmocnij umysł!
  My Rosjanie wiemy jak walczyć,
  Kiedy archanioł nagle zasnął!
  Tutaj znowu Vitalik zaśpiewał bardzo dobrą piosenkę, a jednocześnie tańczył.
  Publiczność biła entuzjastyczne brawa.
  Nie starczyło nakrętek, aby pomieścić wszystkie pieniądze, więc dzieciak wyjął z plecaka mocną, plastikową torbę. Jeden z turystów rzucił tam nawet złotą podkowę.
  A do tego pojemnika wsypywano tyle różnych banknotów i drobiazgów.
  Ludzie chcieli kontynuować to wspaniałe widowisko. To jest naprawdę cudowny chłopiec . Co , takie salto wstaje.
  Chłopak nawet wstał. A Albina rzuciła mu plastikową piłkę. Vitalik zaczął żonglować, przerzucając go nogami.
  Publiczność biła entuzjastyczne brawa. Dziewczyna rzuciła kolejną piłkę, chłopak złapał ją gołą podeszwą. I znowu rzucił. Żonglowanie stopami nie jest dla każdego.
  A przedstawiciele chwalebnego miasta Moskwy, a także turyści, zaczęli jeszcze intensywniej rzucać pieniędzmi.
  Albina również wstała. Jest dużą, muskularną dziewczyną . I jej nogi, jak u najbardziej solidnej i pełnej krwi klaczy. Albina próbowała też żonglować bosymi podeszwami stóp. Ale nie była w tym zbyt dobra. Chociaż jest wojowniczką z czarnym pasem. Tam jednak przy trzeciej próbie piłka zaczęła lecieć w górę.
  Dodano więcej przedmiotów do rzucania i Vitalika. Chłopak był pełen entuzjazmu. A jednocześnie nie zapomniał śpiewać. A głos chłopca , muszę przyznać, jest po prostu hiper :
  Niebo to wzorzysty dywan gwiazd,
  Księżyc oświeci wzgórza!
  Górski potok płynie w dół,
  Błyszczące złoto na kamieniach!
  
  Bezkresy Matki Rosji,
  Na wsi sytość i wygoda!
  Ze szczęścia dziewczęta płakały,
  Jak kosić okrągły taniec iść!
  
  Kłopoty nadeszły, wojowniczka,
  Obnażone zęby, wir muszli!
  Dewastacja pędzi z Wehrmachtem,
  Twój towarzysz zginął w bitwie!
  
  Sam jesteś jeszcze chłopcem -
  Wojskowe biuro meldunkowe i werbunkowe nie dało zgody!
  Na przykład nie masz wystarczająco dużo dodatkowych lat,
  Kraj musi dbać o dzieci!
  
  Pobiegł na front bez żadnej zbroi
  Aby nieść dobro i światło!
  Aby nie pozbawić Fritza woli,
  Aby nie spotkać świtu w łańcuchach!
  
  Mój przyjaciel też nie spał.
  Udało się uciec - wojownik!
  Zwątpić w faszystów z piedestału,
  Niech Führer się skończy!
  
  Walka jest ciężka, ból i głód
  Bosa dziewczyna w zimie.
  W łachmanach znosimy przenikliwy chłód,
  Czasami jemy taką z korą brzozową!
  
  A wróg pędzi samolotami,
  Jak potwór z piekła rodem "Tygrys" ryczy!
  Faszyzm, zrodzony ze złej wilczycy,
  Ze zbiorników wystrzeliwuje miotacz ognia!
  
  Aby ogrzać bose stopy
  Co zrobiło się niebieskie na śniegu!
  Dziewczyna wybrała drogę
  Gdzie popioły poczerniały zamieć!
  
  Ale opór , z dala od przeziębienia,
  Chłopak i dziewczyna naprzód!
  Pokonamy uśmiech Judasza,
  Ruś zetrze hitleryzm w piasek!
  
  Migoczące obcasy nastolatków,
  Zaspa pozostawiła lekki ślad!
  Mróz nie jest łatwy do zniesienia,
  Bieganie boso rozgrzewa nas!
  
  A naziści nie mają prawa,
  Ryczą z zimna!
  Takie silne państwo
  Nasz rosyjski rycerz jest bardzo fajny!
  
  Odrzuć falę z piekła
  Teraz Europa jest przed nami!
  Taki jest los świętego żołnierza,
  Być na zawsze oddanym Rusi!
  I tak zaśpiewał cały entuzjastyczny wiersz. A potem razem z Albiną szli z dużą paczką, ponownie zbierając pieniądze. Których już dużo zgromadziło.
  W tym momencie, szczęśliwym zrządzeniem losu, zjawiła się policja. Machali pałkami w czarnych mundurach, wyglądali bardzo złowieszczo.
  Vitalik uśmiechnął się i zaśpiewał z widocznym entuzjazmem:
  Moja policja jest najsilniejsza
  Moi policjanci są najbardziej stylowymi...
  Drżyj ze strachu złoczyńco
  Policjant zajmujący się ochroną dzieci!
  - warknął kapitan policji.
  - Ty, nieletni, zbierasz pieniądze od ludzi. I jedz w zakazanym miejscu.
  Vitalik skinął swoją bystrą głową:
  - Dziękuję losowi
  Że nie płaczę, ale śpiewam!
  Albina uśmiechnęła się i skłamała:
  - Jestem dorosły, a to jest mój syn!
  Kapitan policji mruknął:
  - Jesteś szalona mamo. Tańczyć boso po Moskwie, śpiewać, zakłócać porządek publiczny, przewracać pieniądze!
  Albina zapytała z jeszcze szerszym uśmiechem:
  - Ilu z nas?
  Kapitan mruknął:
  - Wszystkie twoje nielegalne dochody powinny zostać skonfiskowane do skarbca urzędu burmistrza.
  A policjant z niecierpliwością patrzył na worek pełen różnokolorowych banknotów, monet i innych kosztowności.
  Chłopaki śpiewali pieniądze i to naprawdę przyzwoicie. I możesz ich użyć do rozwiązania dosłownie wszystkich swoich problemów finansowych. Cóż, nie dawaj tego chciwym glinom.
  Vitalik również uśmiechnął się szeroko i sięgnął do swojej torby ze słowami:
  - Mam pozwolenie!
  A chłopiec wyjął małe urządzenie, nieco grubsze i wyższe niż pudełko zapałek. Wziąłem go i nacisnąłem przycisk.
  Sześciu policjantów wybałuszyło oczy. A potem nagle zaczęła biec. Nawet kije do rzucania. Ruszyli z kamieniołomu jak konie wyścigowe na sygnał startu. I widać, jak policja się śpieszy, jakby im tyłki podpalono.
  Albina gwizdnęła:
  - Wow! Jak to zrobiłeś?
  Vitalik, z uśmiechem, który stał się jeszcze szerszy, odpowiedział:
  - Wyjaśnię później! Póki co ruszamy!
  Dzieci, zabierając dużą torbę z kosztownościami, opuściły plac. A reszta publiczności zaczęła się rozchodzić.
  Bose stopy uderzały o ścieżkę.
  Albina napisała na Twitterze:
  Wzdłuż stromej moskiewskiej ścieżki,
  Bose stopy dziewczyny...
  Zmęczony dojeniem komputera,
  Chcę drażnić moje szczęście!
  A chłopak i dziewczyna śpiewali:
  - Poślizg! Zajęło mi!
  Oddaj mercedesa! I kup konia!
  . ROZDZIAŁ 5
  Albina zauważyła, kiedy wyszli:
  - Noszenie ze sobą całej torby pieniędzy jest zbyt ryzykowne i niewygodne!
  Witalij skinął głową z aprobatą.
  - Zgadza się, mówisz piękna.
  Bohaterka zasugerowała:
  - Czy można je oddać do banku i wpłacić pieniądze na konto?
  Chłopak odpowiedział z westchnieniem:
  - Jesteśmy nieletni i kto przyjmie taką sumę pieniędzy od nastolatków.
  Albina zauważyła z uśmiechem:
  - Zmusiłeś policję do ucieczki. Może dla mnie elektroniczną fałszywą kartę, jakbym była dorosła, zrobisz.
  Witalij skinął głową.
  - To jest możliwe! W Internecie możesz znaleźć potrzebne programy. Chociaż wymaga to czasu.
  Blondynka zapytała:
  - Dlaczego policjanci uciekli?
  Chłopak odpowiedział z uśmiechem:
  - Wypuściłem na nich falę infradźwięków. Powoduje podświadome uczucie przerażenia u ludzi i zwierząt. Policja była przerażona i nawet nie zdawała sobie sprawy, czego się boi. Po prostu się spieszyli. Ich ciała zareagowały wcześniej niż ich myśli i świadomość.
  Albina zachichotała.
  - Fajny! Jesteś geniuszem, dokonałeś kolejnego przydatnego odkrycia.
  Witalij odpowiedział:
  - Znalazłem w Internecie falę infradźwiękową, jak ją zmusić do odstraszania komarów. Ale uczynił go wystarczająco potężnym, aby odstraszyć ludzi za pomocą silniejszego źródła energii elektrycznej pochodzącej z grawitonów. To znaczy, pokazałem, że jedno odkrycie naukowe zwiększa skuteczność innego.
  Dziewczyna pocałowała chłopca w wysokie, czyste czoło i zaćwierkała:
  - Jesteś geniuszem! Einstein nie pasuje do ciebie.
  Vitalik stwierdził zdecydowanie:
  - Albert Einstein był teoretykiem, a ja praktykiem. I wierzę, że udowodnię, że można poruszać się szybciej niż prędkość światła. Te same grawitony są dziesięć bilionów razy szybsze niż fotony.
  Albina była zaskoczona:
  - Skąd to wiesz?
  Chłopiec odpowiedział skromnie:
  - Obliczone za pomocą wzoru. Nie jestem złym matematykiem.
  Blondynka skinęła głową.
  - Prawda! Naprawdę masz bardzo bystry umysł, ale z jakiegoś powodu nauczyciele cię nie doceniają.
  Witalij wspominał:
  - A Alberta Einsteina też nie doceniono. Przynajmniej w szkole.
  Albina śpiewała z entuzjazmem:
  Co za szkolne życie
  Gdzie każdy dzień jest kontrolą ...
  dodawanie, dzielenie,
  I tak aż do upału!
  Geniusz skinął głową.
  Nie lubię też chodzić do szkoły. Naprawdę jest. Ale to nie znaczy, że nie szukam wiedzy. Na przykład koncepcja pojawiła się nawet w Internecie - google-education . Nasze pokolenie gromadzi wiedzę na smartfonie. I to, muszę powiedzieć, jest bardzo fajne!
  Albina zauważyła:
  - Jestem głodny. Tak dużo tańczyliśmy i śpiewaliśmy.
  Witalij skinął głową.
  - Kupmy lody na straganie.
  Bohaterka sprzeciwiła się:
  - NIE! Chcę coś gęstszego. Na przykład szaszłyki wieprzowe !.
  Chłopiec zauważył z powątpiewaniem:
  - Tłusta wieprzowina. Może kurczak lub jagnięcina jest lepsza.
  Albina z przekonaniem stwierdziła:
  - Mięso wieprzowe jest chyba najsmaczniejsze. Nawet zastawki serca są przeszczepiane ludziom od świń. Wskazuje to na dobre połączenie struktury białka osoby i tego zwierzęcia.
  Witalij potwierdził:
  - Nie podzielam religijnych uprzedzeń co do wieprzowiny. Wręcz przeciwnie, uważam, że zarówno Koran, jak i Biblia są czysto ludzkimi ideami na temat Boga Stwórcy i Najwyższego Umysłu. A prawda jest taka, że jeśli człowiek nie rozwinie się przy pomocy przede wszystkim nauki do poziomu Boga Wszechmogącego, to po prostu zniknie.
  Geniusz tupnął bosą, opaloną stopą i kontynuował:
  - Ludzie albo sami się zniszczą, albo w Ziemię uderzy jakaś asteroida . W nadchodzących latach musimy mieć potężną broń i statki kosmiczne zdolne do niszczenia asteroid! Albo laser, albo ładunek anihilacyjny.
  Albina zauważyła ze smutnym spojrzeniem:
  - Bardziej prawdopodobne jest, że ludzie zniszczą się bombą anihilacyjną niż zestrzeleniem asteroidy. Jeden gram antymaterii to dwie bomby atomowe zrzucone na Hiroszimę.
  Witalij skinął głową.
  - Prawda! Co więcej, planeta Ziemia potrzebuje jednego rządu, który powstrzymałby konfrontację między krajami i doprowadziłby cały świat do czegoś bardziej stabilnego, trwałego i przyjemnego dla ludzi.
  Albina mruknęła:
  - OK! Tak się wściekliśmy. Może pójdziemy na grilla? I zrobimy własne zamówienia.
  Cudowny chłopiec potwierdził:
  - To nasze wspólne pieniądze. Moja zdobycz jest twoją zdobyczą!
  A młody geniusz znowu podskoczył i kopnął bzyczącą, dość dużą, zieloną muchę.
  Dwóch nastolatków: wysoka dziewczyna i chłopak, afiszując się bez zbędnych uprzedzeń bosymi obcasami, poszło, skupiając się na apetycznym zapachu.
  Uśmiechali się i byli pogodni. Zarobiono tyle pieniędzy, że teraz można zbudować coś poważnego, może całą elektrownię działającą na grawitonach.
  Chociaż Vitalik rozumiał, że trudności wciąż są przed nami. Nowe odkrycie z pewnością uderzy w zyski koncernów naftowych i gazowych, w tym w Rosji. Oznacza to, że jego własne życie, życie jego dziewczyny i rodziców może być w niebezpieczeństwie.
  Jak to było w filmach ze Stevenem Seagalem . Tam również było jasne, że szejkowie naftowi nie byli szczególnie zadowoleni z alternatywnych źródeł energii i wysłali zabójców.
  Chociaż jego genialne odkrycie powinno uratować Ziemię przed globalnym ociepleniem. Jeszcze trochę, a efekt cieplarniany wymknie się spod kontroli. W końcu, jeśli topnieje pokrywa lodowa Bieguna Północnego, promienie słoneczne nie będą się od niej odbijać. Oznacza to, że proces ogrzewania planety dramatycznie przyspieszy.
  A woda będzie odparowywać bardziej aktywnie. Oznacza to, że chmur będzie więcej, co jeszcze bardziej przyspieszy efekt cieplarniany. Proces będzie się nasilał . Aż wszystkie oceany wyparują w piekielnych temperaturach, a Ziemia stanie się klimatem jak Wenus. A ludzkość zginie!
  Nie, Witalij musi uratować świat. I bez względu na to, ile go to kosztowało. Najwyższy czas, aby Rosja porzuciła gospodarkę rurową. Musimy rozwijać technologie i własną produkcję, a nie wisieć na rurze, na pieniądzach z gazu i ropy.
  Albina zamówiła wieprzowinę i sok pomidorowy na grilla. Vitalik wybrał droższe szaszłyki z sarny w sosie. I sok z mango. Szaszłyki zostały wykonane ze srebra.
  Dzieci siedziały i powoli jadły i popijały sokiem.
  Albina powiedziała:
  - Myślę, że te same obawy co do globalnego ocieplenia są mocno przesadzone.
  Witalij warknął:
  - Skąd to masz?
  Dziewczyna odpowiedziała z uśmiechem:
  - W epoce mezozoicznej temperatura na Ziemi była średnio o piętnaście stopni wyższa niż obecnie. A w Rosji panował klimat współczesnego równika. Więc co? Czy natura dopuściła do katastrofy?
  Cudowne dziecko zauważyło:
  - To było w tych starożytnych czasach. Wtedy planeta Ziemia obracała się szybciej niż teraz, a pole magnetyczne było silniejsze, a skład gleby był inny, podobnie jak zasolenie oceanów.
  A w naszych czasach proces może stracić kontrolę, a ludzkość trywialnie się wypali. Nie, lepiej nie ryzykujmy.
  Bohaterska dziewczyna niechętnie skinęła głową.
  - Może masz rację. Ale myślę, że twoje odkrycie może zmniejszyć zyski Rosji z eksportu ropy, gazu, węgla. A rząd nie będzie zadowolony z takiego prezentu. A oligarchowie fajkowi tym bardziej!
  Witalij skinął głową.
  - Już o tym myślałem. Ale trzeba przyznać, że zawsze znajdą się tacy, którzy są niezadowoleni z rozwoju postępu. Na przykład pisarze zostali mocno dotknięci rozwojem Internetu. Książki papierowe nie sprzedają się dobrze. Ale postęp, niestety ... Wkrótce ludzie nauczą się rysować własne filmy za pomocą prostych programów, z dowolną fantazją. A potem nastąpi upadek wszystkich studiów filmowych. Właściwie po co iść do kina, skoro można samemu nakręcić dowolny film, a nawet o tym, czego się chce.
  Albina skinęła głową, żując tłuste, smaczne mięso:
  - Tak! Na przykład chciałbym obejrzeć filmy o Dunno na Marsie, Wenus, Jowiszu. Dokładniej, było to marzenie z dzieciństwa. Teraz bardziej interesujące byłoby nakręcenie kontynuacji o Harrym Potterze i jego synu. Co też byłoby świetne.
  Vitalik wzruszył ramionami i zauważył:
  - Nie napisali nic o Harrym Potterze. I zwykle było to otwarte skupisko kału. Oto lepsza kontynuacja hrabiego de Montecristo. To byłoby interesujące. Sam hrabia Montecristo nie jest jeszcze stary i być może po zemście będzie chciał czegoś innego.
  Bohaterska dziewczyna burknęła:
  - Chwała Napoleonowi i władza nad światem!
  Cudowny chłopiec skinął głową.
  - I to nie jest wykluczone. Właściwie, dlaczego nie? Z jego wiedzą, erudycją, siłą woli i doświadczeniem nie mógł wyjść najgorszy władca świata.
  Albina uśmiechnęła się i odpowiedziała:
  A Ziemia ma też swojego opiekuna,
  A między gwiazdami rozciągnął się do niego ...
  Niewidzialne, oszczędzające wątki,
  Aby wszystko nie skończyło się w jednej chwili!
  Vitalik zauważył z uśmiechem:
  - Tak, na świecie jest jedna potęga - nie jest zła! Lepsze niż dzisiejszy bałagan. Planeta musi się skonsolidować. I nawet władza despoty jest lepsza niż władza setek mniejszych despotów !
  Cudowna dziewczyna skinęła głową i zauważyła:
  - Kontynuacja przygód hrabiego de Montecristo? A może książę de Montecristo? To ciekawe, ale już stare!
  Więc możesz napisać kontynuację Guliwera.
  I okaże się też, jak sądzę, dla niektórych ekscytujące. I będziemy skakać z zachwytu.
  Vitalik zauważył z uśmiechem:
  - A Guliwer może napisać kontynuację serii. Tak, wszystkie ręce nie sięgają. Chociaż coś napisałem. Ale to bardzo stara praca i żaden z poważnych wydawców jej nie wydrukuje. To jest to samo , co pisanie kontynuacji przygód Pinokia.
  Albina zaproponowała:
  - piszą Dzieci Trzech Muszkieterów. Będzie też bardzo wesoło.
  Cudowny chłopiec skinął głową.
  - Pomyślę!
  Dzieci jadły kebaby i piły sok. Był dzień i jak dotąd nikt się do nich nie wspiął. Chociaż worek pieniędzy był zauważalny.
  Vitalik pomyślał, że naprawdę powinien zabrać pieniądze do banku i przelać je na kartę, a nie nosić ze sobą. Wygląda to więc nieciekawie.
  Albina też trochę spała z nastrojem. Kiedy żołądek jest wypełniony jedzeniem, wtedy jakoś stajesz się cięższy, ciągnie cię do snu, a twój nastrój nie wzrasta, ale spada.
  Dziewczyna zauważyła:
  Mamy za dużo gotówki. Może wzbudzać podejrzenia. Zwłaszcza dla takiego dzieciaka jak ty.
  Witalij zasugerował:
  - Może schowamy to w naszym laboratorium?
  Albina wzruszyła ramionami i zauważyła:
  Wątpię w taki pomysł.
  Cudowny chłopiec śpiewał:
  Pieniądze dają ludziom szczęście na wieki,
  Ale czasem potrafią zrujnować życie...
  Złoto góry głupcom nie pomoże ,
  To jak wlewanie balsamu do kostnicy!
  Cudowna dziewczyna zauważyła:
  - Dwuwiersz w poezji nie jest bardzo, ale w rzeczywistości bardzo prawdziwy!
  Witalij powiedział stanowczo:
  - Podczas pobytu w laboratorium. Mam tam bezpieczny schowek, a potem wymyślimy, jak wypłacić pieniądze.
  - Nie tak szybko kochanie!
  Usłyszał piskliwy, ochrypły głos.
  Pojawiło się całe kilkanaście typów o wyraźnie gangsterskim wyglądzie. Z kastetami, nożami, łańcuchami, a nawet kilkoma pistoletami.
  Były nieogolone i wyraźnie pulchne.
  Witalij gwizdnął:
  - Oczywiście przyniesione!
  Albina skinęła głową ze smutnym uśmiechem.
  - Jesteśmy zbyt rzucający się w oczy.
  Vitalik uśmiechnął się do przestępców, którzy stłoczyli się na chodniku. A policja nie boi się w biały dzień. I przechodniów też, choć każdy może sfotografować tę hańbę na smartfonie.
  Cudowne dziecko zaśmiało się i zaśpiewało:
  - Cóż, chłopaki, dam wam ciasto !
  Vitalik sięgnął do torby z pieniędzmi. Bandyci stali. I nagle zadrżeli jak zające na widok lwa. Potem ich pyski wydłużyły się i zbladły. Jakby wiał wiatr, a oni rzucili się tak szybko, jak tylko mogli.
  Rzucali broń i kilka banknotów.
  Vitalik śpiewał z zachwytem:
  - I wszyscy biegną, biegną, biegną,
  I świeci, świeci ...
  I wszyscy ryczą, ryczą, ryczą,
  A my jesteśmy dziećmi w walce!
  Chłopiec podniósł banknoty i bosą stopą rzucił broń w stos.
  Albina powiedziała:
  - Pięknie to zrobiłeś. Będzie super, jeśli rozproszysz się jak terminator.
  Witalij skinął głową.
  - Nieskuteczne, ale skuteczne. Ale to po raz kolejny mówi, że taką torbę należy schować szybciej.
  Albina zgodziła się:
  - Tak i należy to zrobić szybko!
  A chłopak i dziewczyna pobiegli.
  Są to dzieci, aw każdym razie chłopiec, genialny.
  W biegu rozmawiali.
  Albina zapytała:
  - Oto pojedynczy film, który rysuje komputer - to oczywiście wspaniały wynalazek. Ale da wiele perwersji.
  Witalij skinął głową.
  - Oczywiście, będzie wiele do oddania. Ale każdy medal ma drugą stronę. Tak było i zawsze będzie.
  Dziewczyna zadała pytanie:
  - A wiara w przyszłość, w której nie będzie już zbrodni i perwersji? A może myślisz, że zawsze tak będzie?!
  Chłopak zaśmiał się i odpowiedział:
  - Prawdopodobnie, niech to będzie na mniejszą skalę. Ale ludzie staną się silniejsi i mądrzejsi. I wierzę, że w przyszłości różnice religijne zostaną skutecznie przezwyciężone .
  Albina roześmiała się i odpowiedziała:
  - Tak, wszyscy staną się przekonanymi ateistami.
  Witalij zauważył:
  Albo w każdym razie pozbądź się fanatyzmu. A fanatyzm jest bardzo zły.
  Bohaterka wspominała:
  - W jednym filmie o gwiezdnym patrolu był napis: fanatyczna wiara w każdą ideę, nawet najjaśniejszą, zamienia się w faszyzm!
  Mały chłopiec skinął głową.
  - Tak! Jeśli pojęcie faszyzmu interpretować szeroko. Samo słowo faszyzm pochodzi z języka francuskiego - banda, banda. Dlatego jest to pojęcie, które obejmuje w szerokim zakresie wszystko, co tłumi i uciska!
  Albina zauważyła:
  - Nie mówmy o polityce. Tak, i kwestie religijne też już zmęczone. Jakie są na przykład twoje ulubione kreskówki?
  Vitalik odpowiedział z uśmiechem:
  - Szczególnie lubię Żółwie Ninja. Poza tym poprzednia seria. Był duży mózg Kranga , o wiele bardziej interesujący.
  Dziewczyna zaśmiała się:
  - Tak! Żółwie Ninja są niesamowite! Są fascynujące i było niesamowicie fajnie, gdy zwierzęta stały się mutantami. I wszystko super!
  Chłopiec śpiewał:
  Mamy wspaniałych wojowników
  siekają przeciwników ...
  Pokażemy po prostu najwyższą klasę,
  Lećmy do snu, są nas miliony!
  Albina westchnęła. Uwielbiała biegać w sandałach. Teraz była bardzo zadowolona. Zwłaszcza, gdy stopy nafaszerowane są licznymi uderzeniami w cegły, deski, łupek, lód, kłody. Gdzie tylko dziewczyna ich nie pokonała.
  I jest niezwykle silną artystką sztuk walki. Czarny pas w jej wieku i u dziewczyny to nie żart.
  I co ona ma bardzo wytłoczone mięśnie na nogach. Przykucnęła ze sztangą i innymi przedmiotami. I zginanie nóg i wiele innych rzeczy, które robiła ta dziewczyna.
  Vitalik podziwiał jej nogi. Są takie silne i muskularne. Tutaj wielu mężczyzn uważa, że silne i umięśnione mięśnie nie pasują do kobiet.
  Ale Vitalik, wręcz przeciwnie, to lubi. A skóra jest opalona, zdrowa, czysta. Jak odlew z brązu.
  Tak, Albina to doskonałość siły. I potrafi zrobić coś takiego, że inni faceci się zataczają.
  Vitalik zachichotał i zaśpiewał;
  W naszej Rosji są kobiety,
  które żartobliwie kierują samolotem ...
  Że wszyscy we wszechświecie są piękniejsi,
  Żartując, zabije przeciwnika!
  
  Są urodzeni, by wygrywać
  Aby wychwalać Ruś przez wieki ...
  W końcu nasi pradziadowie,
  od razu zebrali armię !
  Dziewczyna pokiwała radośnie głową.
  - To jest fajne! Umiesz dobrze śpiewać. Może myślisz, że w zasadzie każdy może śpiewać?
  Vitalik napisał na Twitterze:
  - Tylko nie śpiewaj do odpoczynku!
  Albina mruknęła:
  - To nie jest mądre.
  Chłopak i dziewczyna trochę zwolnili. Przechodnie za bardzo się im przyglądali . No dobra, nawet Vitalik wygląda jak dziecko, a to, że chodzi boso w krótkich spodenkach, jest dla niego czymś naturalnym. Ale Albina ma figurę dorosłej kobiety i wygląda bardzo niegodnie, kiedy migocze bosymi, zakurzonymi obcasami o dość dużych nogach.
  Nawet poczuła się głupio i założyła trampki.
  Vitalik zaśpiewał w odpowiedzi:
  Na planetach unoszących się w wieczności
  Uprzedzenia ludzi są żałosne...
  Lepiej żyć w promiennej beztrosce,
  I wolni jak bogowie!
  Albina skinęła głową z uśmiechem.
  - Zgadza się!
  A dziewczyna znowu zdjęła buty. A bose nastolatki wiosłowały w kierunku swojego legowiska. Policjant chciał gwizdać, ale zmienił zdanie. W rzeczywistości chodzenie boso nie jest zabronione. Szczególnie u dziewczynki nogi mają bardzo piękny i uwodzicielski kształt. Wyróżniają się niezwykłą gracją, a palce są tak równe i zwinne.
  Witalij zauważył:
  - Mimo wszystko lepiej chodzić boso niż w pełnym obuwiu.
  Albina zgodziła się z tym:
  - Z pewnością! Zwłaszcza dzień, niezwykle upalny.
  Oto są w domu. W laboratorium w piwnicy. Witalij schował worek z pieniędzmi i zostawił sobie paczkę większych banknotów , a Albina założyła złoty pierścionek z kamykiem, podarowany przez Arabów.
  Następnie dzieci z genialnymi pomysłami złożyły zamówienia na części zamienne i ponownie grzebały w otworze.
  Vitalik coś schrzanił. Potem poszedłem na pocztę i dostałem tabliczkę z platyną.
  Następnie przymocowałem łapacz grawitonów o dużych rozmiarach i pojemności.
  zauważając:
  - Tutaj może dawać tyle prądu, że eksploduje jak bomba atomowa!
  Albina skinęła głową.
  - Prawidłowy! Ale jesteś geniuszem i wymyślisz obronę.
  Geniusz skinął głową.
  - Z pewnością! Ponadto fajnie byłoby zrobić elektryczny blaster.
  Dziewczyna gwizdnęła:
  - Wow! Wkrótce będziesz miał broń, dzięki której podbijesz świat.
  Cudowne dziecko zrobiło coś innego i robiło to, aż mu się to znudziło.
  Potem znów wybiegli na ulicę. Albina powiedziała:
  - Idziemy do sekcji?
  Witalij wzruszył ramionami.
  - Czy tego potrzebujemy?
  Dziewczyna odpowiedziała śmiechem:
  - Z jednej strony niewiele, ale z drugiej...
  Geniusz zauważył:
  - Możesz trenować sam.
  Albina zauważyła:
  - Ale drużyna jest lepsza!
  Witalij zgodził się:
  - Zdecydowanie lepiej. Chociaż jest to kwestia kontrowersyjna.
  Dziewczyna odpowiedziała z uśmiechem:
  - NIE! Mój chłopcze, w drużynie i inni faceci i dziewczyny inspirują cię do wyczynów.
  Biegli, znów błyskając opalonymi, muskularnymi nogami. Biegli tylko po to, żeby się ogrzać i pozwolić krwi płynąć w ich żyłach. I dobrze się bawili.
  Podskakiwały, a czasem w locie wykonywały obrotnice, kręcąc się jak bączek. I były świetne.
  Tutaj Vitalik uderzył bosą piętą w kałużę, wzbijając chmurę mgiełki. I leciały jak szmaragdowe krople.
  A wyglądało to tak uroczo i niepowtarzalnie. I wyglądało to pięknie.
  Albina zauważyła:
  - Dobrze być młodym.
  Witalij zgodził się:
  - Bardzo dobrze. Dosłownie masz huragan energii.
  Dziewczyna znów podskoczyła i wykonała salta w powietrzu. To taka silna laska.
  Musiała konkurować. I zauważyła z uśmiechem:
  - Tak, zabawnie, jesteś młody i potężny. A świat wokół ciebie jest taki interesujący.
  Witalij ponuro zauważył:
  - Polityka nie jest taka ciekawa. Tutaj, w krajach zachodnich, wybory są nieprzewidywalne, ale u nas wygrywają te same.
  Albina skinęła głową, zauważając:
  - Tak naprawdę tylko komuniści są popularni, ale ich przywódca jest bardzo stary, chory, nieprzyjemny z wyglądu i nudny. Co najważniejsze, nudny , starający się pokazać, że jest zbyt sprawiedliwy.
  Cudowny chłopiec skinął głową.
  - Prawidłowy! Prawdziwy bohater powinien być trochę dziwny. Weźmy na przykład serial animowany o "Czarnym płaszczu". Niewątpliwie ten facet jest fajny, ale jednocześnie komiczny. Co czyni go osobowością bardzo charyzmatyczną i co najważniejsze ciekawą.
  Dziewczyna skinęła głową i potwierdziła:
  - Amerykanie robią świetne filmy i bajki! Pod tym względem są świetne! A nasze serca są zawsze z Ameryką w jej umiłowaniu wolności i eksperymentowaniu.
  Vitalik skinął głową z westchnieniem, zauważając:
  - Historycy nazwą nasze czasy czasem wojen i reakcji. Kiedy jeden dyktator, który zbyt długo był u władzy, zaczął siać chaos i rzucać się na sąsiadów. I to jest smutne.
  Albina zauważyła z uśmiechem:
  - I ty chyba też masz pojęcie o polityce!
  Cudowny chłopiec zauważył:
  - Utalentowana osoba, utalentowana we wszystkim.
  Bohaterka śpiewała z pewną dozą ironii:
  Wędrujemy po całej ziemi
  Nie patrzymy na pogodę...
  W razie potrzeby przenocujemy,
  Cokolwiek potrzebujemy, zjemy!
  Jesteśmy wielkimi talentami
  Ale jasne i proste
  Jesteśmy piosenkarzami i muzykami
  Akrobaci i błazny!
  Vitalik ostro zauważył:
  - Tak, żyjemy w czasach reakcji i dominacji konserwatystów i różnych dezerterów i tchórzy. A ja chcę wolności!
  Albina powiedziała:
  - Ale póki jeszcze biegamy boso po Moskwie i nikt nas nie dotyka.
  Geniusz skinął głową.
  - Nikt nie dotyka bosych stóp. Ale spróbuj, rozłóż plakat - "Nie dla wojny!"
  Bohaterka skinęła głową.
  - To jest naprawdę niebezpieczne. Tak, czas reakcji i moc sił ciemności. Ale nawet w tym czasie geniusze dokonują odkryć.
  Vitalik śpiewał z zachwytem:
  Będziemy mogli podnieść kraj,
  Z ruin rządów tyrana...
  Wypędźmy szatana
  I wyrwiemy Rusi z ramion piekła!
  
  Na planecie zapanuje pokój
  Szczęśliwi ludzie na świecie...
  Cherubin unosi się nad nami,
  A w chwale wszyscy ludzie są niezniszczalni!
  
  Wojna zniknie na zawsze
  Planeta stanie się jedną...
  Pozbądźmy się głupca
  Co uważał się za niezwyciężonego !
  
  Wyciągnij ręce przyjaźni
  Nieważne czy jesteś żółty czy czarny...
  Każdy, mamy wielu krewnych,
  I potężny, dumny człowiek!
  . ROZDZIAŁ 6
  Chłopaki nadal postanowili odwiedzić sekcję. Był w tym rozsądek. Poza tym są przyjaciele.
  Vitalik był dobrym zawodnikiem i był szanowany w sekcji. A teraz są w grupie z chłopcami i dziewczętami do szesnastu lat. Co więcej, Albina jest najwyższa.
  Tradycyjny jogging, potem podskoki, manetki, pompki z podłogi. I wiele innych, typowych ćwiczeń dla sztuk walki. A potem ciekawsze - łamanie lodów w specjalnym pomieszczeniu.
  Tak, to jest Moskwa, a sekcja jest nowoczesna. Wykorzystuje lód do redukcji zanieczyszczeń i odpadów. A dzieci łamią go, uderzając bosymi stopami i pięściami. W Taekwondo jest więcej kopnięć. Dzieci mają wypchane i wytrzymałe kończyny dolne. A łamanie obiektów stałych jest zawarte w programie. Jak skakanie i przewracanie się.
  Vitalik był na fali i jednym uderzeniem rozbijał duże głazy.
  Następnie został sparowany z zawodnikiem z czarnym pasem, ale też piętnastoletnim, ale cięższym i większym.
  Obaj nastolatkowie zaczęli się bić. Witalij poruszał się szybciej i zadawał ciosy, które nie były mocne, ale celne, wyraźnie wygrywając na punkty.
  Trener, rudowłosa, potężna, muskularna młoda kobieta, rozkazał:
  - A teraz pełny kontakt i walka do nokautu!
  Wysoki chłopak z czarnym pasem próbował powalić Vitalika serią ciosów w głowę, nietypową dla Taekwondo. Ale cudowne dziecko było gotowe i odjechało, zahaczając.
  Jego odpowiednik upadł i natychmiast podskoczył wściekły. Rzucił się na Vitalika. Ale chłopiec, spodziewając się tego, uderzył bosą piętą w splot słoneczny. A jeśli na pewno tam dotrzesz, odetniesz to delikatnym uderzeniem.
  Vis-a-vis upadł i zaczął wić się w konwulsjach, trzymając się za brzuch.
  Rudowłosa kobieta, właścicielka czwartego dan, zanotowała:
  - Dobrze się ruszasz! Nadszedł czas, abyś zdobył swój czarny pas.
  Witalij skinął głową.
  - Oczywiście, że jest już dawno spóźniony.
  Rudowłosy wojownik zasugerował:
  - A teraz możesz ze mną walczyć?
  Cudowny chłopiec skinął głową.
  - Z wielką przyjemnością!
  Roześmiała się, pokazując końskie zęby.
  Rudowłosa była bardzo duża, miała prawie dwa metry wzrostu i dobre sto dwadzieścia, a nawet sto trzydzieści kilogramów wagi. Co więcej, ma odlewane mięśnie, a nie kroplę tłuszczu. Jest potężną profesjonalistką i mistrzynią świata kobiet. A mężczyźni całkowicie boją się z nią walczyć.
  Nawet Albina dostała od niej, gdy walczyła w sparingu, a ponadto było to bardzo bolesne.
  Vitalik oczywiście odczuwał pewien strach, ale jego reakcja była teraz bardzo ostra. Część energii grawitonów, poprzez miniaturowe urządzenie, chłopiec przenosił na siebie bezpośrednio do ciała, dzięki czemu był znacznie szybszy i silniejszy niż wcześniej.
  Jeszcze dzień temu Vitalik nie miałby szans w starciu z tak wielkim mistrzem jak dwumetrowy rudowłosy sensei. A teraz jest całkiem gotowy.
  Chłopak i potężna bohaterka wyszli na platformę na sparing. Kobieta miała na sobie tylko bikini, a jej mięśnie nabrzmiały jak jądra.
  Trzykrotnie większa waga niż chłopak i ogromne doświadczenie nie tylko w taekwondo. Walczyła w walkach bez reguł, w karate iw boksie kobiet. W tym ostatnim ruda mogła zrobić niezłą karierę, ale okaleczyła swojego partnera i została zdyskwalifikowana.
  Potworna przedstawicielka płci pięknej.
  Vitalik zauważył z uśmiechem:
  - Jesteś tak czarująca! Szkoda to bić.
  W odpowiedzi rudzielec kopnął go w brzuch. Chłopiec spodziewał się tego i poruszył się. Uderz ją w plecy, pod kolanem. Bohaterska kobieta zachwiała się, ale wyprostowała się. Rozbił się ponownie. Jak na sto trzydzieści kilogramów wagi poruszała się szybko.
  Ale Vitalik był nieuchwytny. Tym razem chłopak włożył w uderzenie całą swoją masę i uderzył swoją małą, ale śmiercionośną piętą w samą chrząstkę.
  A rudzielec upadł z rykiem.
  Zaczęła coś krzyczeć i zerwała się, rzucając się na chłopca kombinacją ciosów.
  Vitalik przesunął się, a jego goleń skokiem wbił się w jej skroń. Uderzenie było tak silne, że mogło złamać kłodę.
  Rudowłosa lisica zachwiała się i upadła na jedno kolano. Ale kolosalne doświadczenie i umiejętności pozwoliły jej nie stracić przytomności. A ona wstała i uderzyła szerokim łukiem.
  Jednak Vitalik był w stanie ponownie łatwo zrobić unik. A jego pięść trafiła bohaterską kobietę w splot słoneczny. Rudowłosa zbladła, ale zdołała odpowiedzieć. Vitalik postawił blok, ale cios był tak silny, że zwalił z nóg czterdziestokilogramowego chłopca.
  Bandyta ponownie próbował go wykończyć, ale chłopak zmienił pozycję i wykonał zamach. Duże zwłoki rudowłosej kobiety spadły. A Vitalik uderzył ją piętą w skroń. Rozumiem i to boli. A kobieta zacisnęła zęby. Ale nie chciała rezygnować.
  Podniosła się ponownie, choć wolniej niż poprzednio. Vitalik z wściekłością przesunął piszczel do jej podbródka w skoku. Uderzenie było bardzo silne.
  Zatrzęsła się, a jej kolosalne mięśnie napięły się. Rudowłosa upadła na kolana. Ale desperackim wysiłkiem woli nie pozwoliła, by jej świadomość się wyłączyła.
  Wtedy Vitalik poderwał się iz całych sił uderzył czerwoną ryjówkę piętą w podbródek. I znowu zagrzmiał kolosalny, miażdżący cios.
  Rudowłosa bohaterka upadła na plecy. I wszystkie jej kończyny wciąż się trzęsły, próbowała wstać.
  Vitalik uderzył ją palcem w szyję, celując w tętnicę szyjną. I trafił dokładnie.
  Potężna kobieta wreszcie się uspokoiła, pogrążając się we śnie.
  Vitalik podniósł obie ręce i krzyknął:
  - Jest zwycięstwo!
  Pozostali uczniowie bili brawa. A jeden krzyknął przerażony:
  - Czas wezwać karetkę!
  Po tym wszystko się posypało. Vitalik poczuł się jak bohater. Rudowłosa kobieta ledwie odzyskała zmysły. Chłopcy masowali jej potężne, duże, zrogowaciałe podeszwy płci pięknej, wielkości porządnej klaczy.
  Vitalik wraz z Albiną opuścili sekcję. Byli w bardzo pogodnych nastrojach, a nawet śpiewali;
  Nadzieja, nasz ziemski kompas,
  Powodzenia, nagroda za odwagę ...
  A piosenki, jedna wystarczy,
  Śpiewać tylko zwycięstwem!
  A chłopiec razem z dziewczyną zaczął skakać i kręcić się. Muszę powiedzieć, że okazali się takimi chartami. A w nich szał, wściekłość namiętność. I ciągły śmiech.
  Vitalik zapytał Albinę:
  - Jak ci się podoba moja walka?
  Bohaterska dziewczyna pewnie odpowiedziała:
  - Genialny!
  Młody geniusz napisał na Twitterze:
  - Mogę pokonać każdego! Widzisz, jaką energię dają grawitony.
  Albina mruknęła:
  - Czy stosowałeś doping?
  Witalij odpowiedział:
  - Niezbyt drogo. Ale także bardzo silny efekt.
  Dziewczyna zapytała:
  - I jak to jest?
  Cudowne dziecko odpowiedziało:
  - Lubię to. W naszych mięśniach zachodzą również procesy elektromagnetyczne, które powodują ich kurczenie się. I ta natura jest podobna do elektryczności biologicznej. A jeśli dodasz do tego elektryczność z grawitonów, mięśnie będą się kurczyć jeszcze szybciej, a prędkość zostanie dodana i oczywiście siła. Dlatego mam taką siłę uderzenia.
  Albina napisała na Twitterze:
  - I moja szeroka kość,
  I mój naturalny gniew!
  Witalij skinął głową z aprobatą.
  - Tak, można tak powiedzieć. Mimo, że nie jest to moja mocna strona. Czy ona jest naturalna? Wszystko w naszym wszechświecie jest naturalne. W pewnym sensie.
  Albina skinęła głową.
  - To jest tak, jak powiedział Anatolij Michajłowicz Kaszpirowski - Bóg jest Prawdą i całością wszystkich praw świata!
  Witalij odpowiedział:
  - NIE! Nie na pewno w ten sposób. Bóg jest przede wszystkim w ludzkim umyśle. A ludzki umysł uczyni nas wszechpotężnymi.
  Albina klepnęła bosą stopę i zaćwierkała:
  - To jest wspaniałe! Staniemy się odważniejsi i odważniejsi niż lew. Stańmy chociaż raz w najstraszniejszej godzinie. Ponieważ osoba jest głową.
  Witalij zgodził się:
  - Człowiek to duża głowa!
  Dziewczyna zauważyła ze śmiechem:
  - Ale twoja głowa jest lekka i żeby nie powiedzieć, że jest bardzo duża.
  Genialny chłopiec roześmiał się i odpowiedział:
  - Jestem świetnym mózgiem w sensie przenośnym.
  Albina zerwała się, tupnęła bosą stopą w asfalt i ryknęła:
  Gdyby chłopiec miał mózg,
  Jak rozlany olej płynął...
  Więc fajnie byłoby w takim towarzystwie
  Z uderzoną chłopięcą głową!
  Następnie chłopiec i dziewczyna zwiększyli prędkość biegu. A Albina zaczęła pozostawać w tyle. Boleśnie mądry Vitalik okazał się być. A jego szybkość jest po prostu fenomenalna, kosmiczna.
  Chłopiec podskakiwał i kręcił się kilka razy w locie. Po czym zaśpiewał:
  Uśmiechnięci kaskaderzy,
  Bezpieczeństwo, to wciąż drobiazg ...
  Uśmiechnięci kaskaderzy,
  Przecież bez nas życie się nie uda, nie ma mowy...
  Albina krzyknęła:
  - Chodź kochanie! Spokojnie!
  Vitalik zaśmiał się i odpowiedział:
  - Tak, widzę, że tego chcesz?
  Dziewczyna odpowiedziała ze złością:
  - Masz jeszcze tyle dzieciństwa. Jestem zdumiony geniuszem w krótkich spodenkach, które błyszczą z gołymi obcasami.
  Chłopiec zauważył z westchnieniem:
  Tak, wygląd zewnętrzny nie pasuje do wnętrza.
  Albina zachichotała i zaśpiewała:
  Młody przyjacielu, zawsze bądź młody
  Nie spiesz się, aby dorosnąć...
  Nie ma potrzeby , żeby chłopak był ponury,
  Wszystkie marzenia, loty w górę...
  Zły chłopiec sam
  Nie zawsze ten sam krok do przodu,
  Będziesz z szatanem
  Jeśli sposób w mózgu z powrotem!
  Vitalik skinął głową z przekonaniem, wspominając:
  Dokonałem odkrycia, że...
  Albina napisała na Twitterze:
  - Być pokornym!
  Chłopak odpowiedział z westchnieniem:
  - A kto mnie chwali oprócz ciebie?
  Dziewczyna zaśmiała się i powiedziała:
  - Czy można zbierać polubienia w Internecie?
  Vitalik skinął głową z uśmiechem.
  - Zdecydowanie, podoba mi się ten pomysł!
  Albina zachichotała.
  Moje polubienia, superlajki internetowe,
  Gdzie są ruble, wszystko jest poza palcami, jak króliki!
  Cudowny chłopiec zauważył:
  - Tak, nie wszystkie kozie guziki akordeonu!
  Bohaterska dziewczyna burknęła:
  - Ale po co to?
  Vitalik zachichotał i zaćwierkał:
  - Ale dlaczego,
  Jesteś pierwszoklasistą?
  Albina mruknęła:
  - Jesteś raczej pierwszoklasistą!
  Cudowny chłopiec śpiewał:
  Pierwszoklasista, pierwszoklasista
  Masz dzisiaj urlop...
  Godzina jest wielka i wesoła,
  Pierwsze spotkanie ze szkołą!
  Bohaterka odebrała:
  Wczoraj byłem tylko dzieckiem
  Tu nic nie można zrobić...
  Przestałem być przedszkolakiem ,
  I ma na imię pierwszoklasista!
  I ma na imię pierwszoklasista!
  A Albina przymilnie zapytała:
  - Czy masz nostalgię z dzieciństwa ?
  Vitalik pewnie odpowiedział:
  - Oczywiście nie,
  Robi mi się niedobrze, kiedy czuję zapach papierosów!
  Bohaterka roześmiała się i zauważyła:
  - Tak to się śmiesznie kończy. Tak, jesteśmy za młodzi. Chcemy być dorośli, a nie wracać do dzieciństwa.
  Cudowny chłopiec dodał:
  - I nie tak jasne i radosne dzieciństwo. Ale teraz nikt nie może mnie powstrzymać. Potrafię pokonać nawet całą klasę naraz.
  Albina skinęła głową.
  - Oczywiście, wierzę ci,
  możesz użyć mocy elektronicznej,
  Zostań dzieckiem tak zwinnym
  I trafił prosto w oko
  Skróć na godzinę!
  Później chłopaki trochę zwolnili. Albina zapytała chłopca:
  - Tutaj, ogólnie, ze względu na to, co wymyślasz?
  Vitalik odpowiedział z uśmiechem:
  - Dla dobra ludzkości!
  Albina zachichotała.
  - Czy zależy ci na dobru ludzkości? Co jest tak okrutne i niewdzięczne. A dzieci też są okrutne.
  Cudowny chłopiec skinął głową.
  Tak, człowiek jest okrutny. Ale i tak lepsze niż bestia. Osoby niepełnosprawne wypłacają emerytury, udzielają zasiłków, a zwierzęta niepełnosprawnych spośród nich zabijają.
  Bohaterska dziewczyna burknęła:
  - Tak, a mężczyźni walczą o kobiety. Ludzie tego nie mają, przynajmniej w dużych ilościach, nawet teraz!
  Witalij zauważył:
  - Nastolatki często się kłócą. Ale bardziej dla głupoty niż dla dziewczyn. A dorośli zwykle używają pięści, kiedy są pijani. Trzeźwi rzadko się kłócą, chociaż im też się to zdarza.
  Albina skinęła głową.
  - Tak! Zwierzęta też walczą, ale albo o samicę, albo o przywództwo, albo o jedzenie. Chociaż czasami mogą walczyć bez wyraźnego powodu. Są dość brutalne z natury!
  Cudowne dziecko zauważyło:
  - Tutaj Bóg na przykład przez Jezusa Chrystusa wzywa, aby nie opierać się złu, ale uderzą cię w prawy policzek, obróć lewy. Ale jednocześnie stworzony rzekomo przez Niego świat zwierząt jest niezwykle okrutny. Jak to wyjaśnić? Dlaczego tylko człowiek może okazywać miłosierdzie, w przeciwieństwie do bestii?!
  Dziewczyna wzruszyła ramionami i odpowiedziała:
  - Lepiej zapytaj ojca. O ile oczywiście nie będzie znał odpowiedzi na to pytanie. Chociaż nie wszystkie zwierzęta są okrutne. Na przykład koty są bardzo czułe.
  Chłopiec zauważył:
  - Ale koty i koty walczą między sobą nie mniej niż psy. I rzeczywiście, świat zwierząt jest okrutny. Nawiasem mówiąc, dzieci są bliższe zwierzętom, lubią obrażać słabych i dokuczać tym, którzy mają wady. Ale dorośli pod tym względem są znacznie bardziej powściągliwi.
  Albina zgodziła się z tym:
  - Tak to prawda! Dzieci to okrutni ludzie, ale mimo to wiedzą, co jest dobre, a co złe. A wśród dzieci są tacy, którzy stają w obronie słabych i ułomnych. Wiele zależy od wykształcenia. Więc nie wszystko jest jasne. Jak powiedział pewien mądry pisarz i poeta: - Heroizm nie ma wieku!
  Witalij skinął głową z aprobatą.
  - Dotyczy to zarówno jednej, jak i drugiej strony medalu!
  Chłopaki krążyli trochę wokół, trzymając się za ręce. A potem znów zaczęli biec. Ich nastrój, jak huśtawka, pędził z boku na bok.
  Albina powiedziała z uśmiechem:
  - A więc, Chryste, czy myślisz, że Bóg?
  Cudowne dziecko odpowiedziało:
  - Szczerze mówiąc, wątpię. Zasadniczo, nawet jeśli Ewangelie są prawdziwe, osoba o zdolnościach Kaszpirowskiego mogłaby równie dobrze uchodzić za Pana Boga w ciele. W każdym razie możliwe jest przebóstwienie. Zwłaszcza, gdy weźmie się pod uwagę, jak uciskani byli Żydzi, a nawet pod uciskiem rzymskim.
  Bohaterka skinęła głową.
  - Tak to mozliwe. Ale istnieje fantazja, w której bogowie Demiurga są wcieleni w ludzi. I to, widzisz, jest również całkiem interesujące.
  Witalij skinął głową.
  - Możliwe, że tak! W zasadzie, gdybym zobaczył Chrystusa na świecie, mógłbym w Niego uwierzyć. Ale Jezus jest bardzo łaskawy, a natura jest zła. A zwierzęta to zło, ludzie i kraje. Nawet między bratnimi narodami wybuchają wojny.
  Albina mruknęła:
  - Tak, nie ma nic na świecie, ale nie ma wystarczającej życzliwości. Wszędzie złość, nienawiść i okrucieństwo.
  Mały chłopiec skinął głową.
  - Najokrutniejszym władcą Rosji był Stalin. Ale odnosił też największe sukcesy. Gdzie więc w naszym świecie jest Chrystus?
  Bohaterka śpiewała z westchnieniem;
  Anioł o północy przeleciał nad światem,
  Podziwiałem fakt, że tak wiele zła panuje wśród nas!
  Pij krystaliczną wodę do syta,
  Z pozornie małej, ale delikatnej kropli strumienia!
  
  Którą drogę wybierze chłopiec na początku losu,
  Idź prosto do piekła, a może do znudzonego raju!
  Ale pastor kościoła, zasadniczo przebiegły Kain,
  Z mottem: kochaj pieniądze, ale gardź Chrystusem!
  
  Najświętsza Maryja Panna urodziła Jezusa,
  Zbawiciel pojawił się jak Słońce, niosąc ludziom światło!
  Ale kapłani odkryli, że to tylko żyła złota,
  Bourgeois z zielonym portfelem był chwalony przez papiestwo!
  
  Pokutujcie za dni, kupcie zbawienie za walutę,
  Z tatą znajdziesz odpowiedź na każdy czyn!
  Kto rządzi dolarem, przebaczy nieszczęśnikom,
  Wjedzie czołgiem "Ambrams" do Edenu lub pistoletem Colt!
  
  Tutaj kupcy sułtana zamienili świątynie w bazar,
  Towar, choć nieświeży, ale doprawiony lei przemówień!
  Pielgrzymi mogą pragnąć, jeśli istnieje, przecinać mile,
  Chociaż papiestwo zdradziło Chrystusa, stając się hordą oprawców!
  
  Ale dzieci miłości rozpoznają Jezusa
  W końcu każde dziecko jest uważane za syna Bożego!
  Niech cherubiny tkają koraliki ze łez,
  W końcu Wszechmocny otworzył drogę do czystości i osiągnięć!
  Vitalik zauważył z uśmiechem:
  - Cóż, papież jest teraz tylko barankiem i świętą duszą. Mył nawet stopy nieletnim więźniom. I ukląkł przed Afrykanami.
  To jest naprawdę skromna osoba!
  Albina zauważyła z uśmiechem:
  - Umyjesz mi stopy?
  Cudowny chłopiec skinął głową.
  - Z przyjemnością. Byłoby świetnie.
  Bohaterska dziewczyna roześmiała się i zauważyła:
  - Tak, to ciekawe zajęcie dla nastolatka - mycie nóg dziewczynie!
  Vitalik skinął głową i zauważył:
  "Dlaczego ja też nie śpiewam?" Ja też mogę to zrobić.
  Albina zaćwierkała łagodnym głosem:
  - Byłoby świetnie. Śpiewasz bardzo dobrze, twój głos jest taki czysty i dziecinny.
  Cudowne dziecko zauważyło:
  - Zaraz pęknie. Czy ci się to podoba, czy nie, ale musisz się ogolić i ...
  
  Dziewczyna się roześmiała.
  - Chcesz się ogolić?
  Witalij odpowiedział:
  - Nie, dlaczego ... Wręcz przeciwnie, bycie dorosłym oznacza wyglądanie bardziej solidnie. I nie widzę nic złego w brodzie.
  A chłopiec śpiewał swoim dźwięcznym głosem:
  Tutaj przed mężczyznami na Rusi
  Często nosił brody i wąsy,
  Hrabia Lew Nikołajewicz Tołstoj
  Miał też długą brodę.
  
  I nie przez wykresy, stoimy na tym,
  I różnimy się od kobiet w jednym,
  Wyróżnia brodę mężczyzny,
  Zdobi męską brodę
  
  broda, broda,
  Broda zdobi mężczyznę.
  broda, broda,
  Broda zdobi mężczyznę.
  
  Ale podam zabawny przykład:
  Pionier ustąpił mi miejsca w tramwaju.
  Wstydzę się, nie jestem sobą,
  Wyszedł jak żart z brodą.
  
  Lub spotkany na moście z młodymi ,
  I przypadkowo ukłuł się w brodę!
  Oh! Woda była zimna
  Broda mnie zawiodła!
  
  broda, broda,
  Broda mnie zawiodła.
  broda, broda,
  Broda mnie zawiodła.
  
  Kłopoty na włosach
  Znikają, nie wiem gdzie.
  E jeśli ktoś pyta, mówią, gdzie są włosy?
  Wiem gdzie to jest! Tak, broda!
  
  Ale czasem krąży plotka o kimś,
  Co, mówią, jest jego jasna głowa,
  Rozjaśnij głowę roku
  Ale z biegiem lat broda jest coraz dłuższa.
  broda, broda,
  Broda jest coraz dłuższa.
  
  broda, broda,
  Coraz dłuższa broda...
  Pugaczowa jakoś mi mówi
  Broda cię boli, mój chłopcze.
  Wierzę jej, gwiazda jest nad dachem,
  I kocham moją brodę.
  
  Zimą został obcokrajowcem
  Hej towarzyszu! Dlaczego masz brodę?
  I wyjaśniam mu
  Co gdy jest zimno
  Która rozgrzewa się na mrozie, broda
  
  broda, broda,
  Oh! Utrzymuje brodę w cieple w chłodne dni.
  broda, broda,
  Utrzymuje brodę w cieple w chłodne dni...
  Przechodnie zaczęli oglądać się na śpiewającego chłopca, najwyraźniej nie w wieku piosenkarza.
  Albina natychmiast zdarła czapkę i zaczęła zbierać pieniądze. Jest praktyczną dziewczyną. I rzucono jej trochę drobnych.
  Wtedy sama dziewczyna wzięła go iz wielkim uczuciem, tańcząc bosymi, mocnymi stopami, zaśpiewała:
  Nie ma światła w ciemnym świecie,
  Oto dym przekleństw staje się coraz bardziej czerwony!
  Ucztowanie na kościach ludzi, aby wiedzieć
  I każdego dnia luka w sprawach jest silniejsza!
  
  Na grubym oligarchie "Mercedesa",
  Ma domy i jachty na morzu!
  Jeden kupił sobie archipelag,
  Zbudowałem szczęście na szerokiej górze!
  
  A kto ma bujne pieniądze,
  Obrazy i rzeźby w hurtowych zakupach!
  Akcje toczą się jak kangur
  W maju kurs wzrósł o trzydzieści punktów!
  
  Kupować i sprzedawać, i znowu śmiecić,
  Przynieś nowe aktualizacje z Chin!
  A kto piecze ciasta tylko z miodem,
  Otrzyma tylko trumnę nie dąb!
  
  Ale on, niespokojny oligarcha,
  Nie chce się rozstawać z małym!
  Chce zasiać strach we wszystkich frajerach,
  I zaproś cudzoziemca z karabinem!
  
  A kto jest prezydentem dla oligarchów?
  Tylko stróż, pilnuj "fajnego" bogactwa!
  Jest policjant, gdzie wcześniej był "policjant",
  Finanse rosną w siłę dzięki sile "bractwa"!
  
  Jaka jest nadzieja tych, którzy żyją w ubóstwie?
  O litość lub królewską jałmużnę!
  Motto błyszczy gniewnie na tarczy,
  Kup piwo i gumę do żucia na przekąskę!
  
  Ale człowiek nie rodzi się niewolnikiem,
  Musi walczyć o godność!
  Położyć kres nieograniczonemu "łupowi",
  Aby życie było dostępne - jak słońce!
  Po tej piosence banknoty i monety spadały znacznie hojniej.
  Vitalik zauważył jednak, że zbiera też pieniądze:
  - Zupełnie jak w filmie "Bez rodziny".
  . ROZDZIAŁ 7
  Albina zauważyła z uśmiechem:
  - Ale ty nie jesteś małym chłopcem, a ja nie jestem starcem! Jesteśmy bardzo solidnymi ludźmi. Choć od lat, wciąż nastolatki. A ty na zewnątrz nawet nie pociągasz nastolatka.
  Vitalik zauważył sarkastycznie:
  - Nie martw się mamo
  Że jestem mały...
  Jestem odległym chłopcem
  Co za szkarłatny kwiat!
  Dziewczyna potwierdziła z uśmiechem:
  - Powiedzmy, że jest super! Jesteś niesamowitym chłopcem . I bardzo mądry.
  Chłopiec śpiewał:
  - Ale dlaczego,
  Nie da się żyć w umyśle!
  Ale dlaczego,
  Nie możesz nikomu ufać!
  Ale dlaczego,
  Życie niczego nas nie uczy!
  Ale dlaczego!
  Ale dlaczego!
  Albina zachichotała i zauważyła:
  - Cóż, jesteś Bojarski. Fajny artysta.
  Witalij skinął głową.
  - W roli Dartagnana nie można mu się oprzeć.
  Dziewczyna potwierdziła:
  - I to nie tylko w roli Dartagnana! A tak ogólnie to fajny facet.
  Cudowne dziecko zauważyło:
  - Być może w życiu Michaił Bojarski nie jest tak fajny jak w filmach. Jako artysta jest bardzo skuteczny.
  Albina zachichotała i zaśpiewała:
  - fa laleczka, fa lalko,
  Dlaczego nie!
  laleczka, laleczka
  Życie to pojedynek ze śmiercią!
  Witalij potwierdził:
  - Niech nastąpi zwycięstwo rozumu nad obskurantyzmem!
  Chłopiec podskoczył, zakręcił się w powietrzu i zaśpiewał:
  W szkołach uczą być pięknymi dziewczynami,
  Być przyjaciółmi w radości i życzliwości ...
  Zbierzcie raczej maszyny -
  To nie zostanie przerwane, wierzę, że nić życia!
  Albina zachichotała i zauważyła:
  - Tak, to naprawdę bardzo fajnie wyszło, kiedy opuszczaliśmy szkołę, ale jednocześnie uczymy się doskonale .
  Cudowne dziecko odpowiedziało:
  - A po co siedzieć przy biurku, skoro już wszystko wiemy. A po co w takim razie edukacja Google ?
  Bohaterka skinęła głową.
  - Właściwie po co chodzić do szkoły. A teraz powiedz mi, co wiesz o Neronie?
  Vitalik odpowiedział poważnie:
  - Był taki król, a dokładniej cesarz Rzymu. Zabił swoją matkę. Potem zasłynął z zamiłowania do śpiewu, orgii, a zwłaszcza spalenia Rzymu i prześladowań chrześcijan.
  Albina skinęła głową.
  - Cóż, wiesz o tym. Chociaż, aby poznać Nerona, nie trzeba być cudownym dzieckiem. Kręci się o nim filmy. Na przykład "Kamo Gryadeshi " i inne.
  Cudowny chłopiec potwierdził:
  - Tak, Nero jest znaną osobą. Jego Alexander Dumas w książce, o której wspomniał hrabia de Montecristo. Chociaż pozytywne. I tak Nero jest uważany za postać negatywną. Ale historycy się kłócą. Czy Rzym naprawdę został podpalony przez Nerona? Kronika wspomina, że Żydzi pod wodzą Chresta podpalili Rzym . Ale Khrest jest tłumaczone jako słodki . A Chrystus jest namaszczonym. Wprawdzie pomyłka w nazwie nie jest wykluczona, ale może jednak Nero, a chrześcijanie nie mają z tym nic wspólnego!?
  Cudowna dziewczyna skinęła głową.
  - Zdecydowanie tak jest. Ale w każdym razie media stworzyły pewien obraz Nerona, a także Tamerlana, który być może wcale nie był tak okrutny, jak mu się przypisuje!
  Witalij skinął głową.
  - Patrząc na współczesnych Niemców, trudno też uwierzyć, że byli tak okrutni podczas II wojny światowej. Rzeczywiście, historię piszą zwycięzcy. Imperium Tamerlana upadło niemal natychmiast po jego śmierci. A gdyby był dłuższy i stabilniejszy, to być może Tamerlan zostałby przedstawiony jako model człowieczeństwa i człowieczeństwa.
  Albina zgodziła się z tym:
  - Całkiem możliwe. Chociaż na przykład niektórzy władcy lubią podkreślać swoje okrucieństwo. Jak na przykład car Poganin . Jak go chwalono: niezrównany, błyskotliwy, dręczyciel, miażdżący , dusiciel! Tak, taka pochwała!
  Cudowny chłopiec skinął głową.
  - Tak to jest prawda! Nawet w Biblii Bóg nazwał siebie strasznym i silnym ogniem trawiącym. Chociaż wydawało się, że potrzebuje życzliwości.
  Albina śpiewała:
  - Za minutę, za minutę,
  Znika bez śladu...
  Ale z jakiegoś powodu
  Ale z jakiegoś powodu
  Życzliwość triumfuje,
  Życzliwość zwycięża!
  Dziewczyna wzięła go, stanęła na rękach i szła, kopiąc nagimi, pełnymi gracji, rzeźbionymi nogami.
  Vitalik również stanął na rękach i zaśpiewał:
  - Moja siła bojowa,
  Kosmiczny umysł przez wieki...
  Zjem krokodyla za jednym zamachem,
  Nawet w dziecięcych snach!
  I chłopiec, który podskakuje i bosymi stopami zaczyna rzucać długopisem. I to jest całkiem fajne.
  Albina zauważyła:
  - Jesteś dobrym żonglerem. Co powiesz na oszustwo na karcie?
  Vitalik napisał na Twitterze:
  - Co mogę powiedzieć, co mogę powiedzieć
  Tacy już są ludzie...
  Chcesz wiedzieć, chcesz wiedzieć
  Chcą wiedzieć, co się stanie!
  Bohaterska dziewczyna zauważyła z uśmiechem:
  - Nie chcesz znać przyszłości?
  Witalij zauważył:
  - Złe prognozy psują nastrój i mogą go zepsuć. Ale te dobre, w takim razie ... Stwarzają też problemy, ponieważ mogą powodować przedwczesne odprężenie.
  Blondynka pisnęła:
  - Tak, relaks może czasem kosztować życie! Ale nie warto też doprowadzać się do śmierci.
  Cudowne dziecko zaśpiewało:
  - Punkt kulminacyjny programu maratonu,
  I trzydzieści stopni...
  Ale chłopak jest wściekły
  Wszystkie posiniaczone twarze!
  A genialny chłopiec będzie się śmiał, jakby miał problemy psychiczne.
  Natomiast w głowie rzeczywiście pustka i chęci do pracy brak. Na dobre i na złe, gdy jesteś nastolatkiem. To jest, jeśli dostaniesz się do innego świata. I mieć broń przyszłości. Wtedy na pewno zostaniesz rozpoznany jako Zeus lub Jowisz. I możesz rządzić planetą.
  Chociaż nie jest to najłatwiejszy pomysł. A jeśli wręcz przeciwnie, zadowolić przyszłość? A świat, mimo wszystko, w rzeczywistości nie jest taki prosty.
  Vitalik znów zaczął się kręcić. I ma wiatr w głowie. I pełen energii terminator , który jak się ruszy, to nie można go zatrzymać.
  Trzech policjantów w czarnych mundurach wyskoczyło im na spotkanie. Vitalik i Albina machali rękami. Policjanci odgwizdali. I robili brutalne miny .
  Młody geniusz napisał na Twitterze:
  Moja policja, najbardziej bezczelna,
  Moja policja, najsłabsza...
  Ona krzywdzi dzieci
  No to odwal się od złoczyńcy!
  Policja, wymachując pałkami, rzuciła się na bezczelnego chłopca. Ale potem, jakby natknęli się na niewidzialną ścianę. Ich twarze wykrzywiły się, a potem z dzikim wyciem uciekli, upuszczając maczugi. Oni, ci demokratyści, padli na asfalt. A policyjne buty tupały jak pałeczki do perkusji.
  Vitalik śpiewał ze złośliwą miną :
  - Nie ma pilota bez nieba,
  Nie ma armii bez pułków...
  Nie ma szkół bez zmian,
  Nie ma walki bez siniaków!
  Albina zauważyła:
  - Nie musisz tak uganiać się za glinami. Inaczej zostaniesz pociągnięty do odpowiedzialności. W końcu sam nie zdobędziesz całego stanu.
  Witalij zasugerował:
  - Chcesz, żebym cię taką zrobiła? I staniemy się parą nadludzi.
  Dziewczyna zachichotała, obnażyła zęby i zapiszczała:
  Tak, to duża pokusa. Oczywiście jestem już zdrowy, a stanę się jeszcze silniejszy i szybszy.
  Cudowne dziecko zauważyło:
  - Kiedy walczyłem z rudzielcem, nie uruchomiłem jeszcze swoich bioelektrycznych mięśni z pełną mocą, a naładowałem je do minimum grawitonami. W rzeczywistości mogę stać się jeszcze silniejszy i szybszy. I pokaż klasę, jak w filmach science fiction.
  Albina podrapała się po głowie i zauważyła:
  - Wiesz, mam pomysł! Poszliśmy na siłownię "Bogatyr". Płacą pieniądze za rekordy mocy.
  Witalij zaśmiał się.
  - Chcesz, żebym ustanowił jakieś rekordy?
  Bohaterka skinęła głową.
  - Tak! Możesz legalnie i bez bicia nikogo zdobyć pieniądze. Jeśli naprawdę jesteś tak fajny i przerażający, jak sobie pozujesz!
  Vitalik wzruszył ramionami, które są bardziej dziecinne niż heroiczne, i zauważył:
  - Tak, czytałem w Internecie, że można dostać pieniądze na rekordy świata w różnych ćwiczeniach. Ale te rekordy są tak wysokie, że zwykła osoba jest prawie niemożliwa do ich pobicia.
  Albina zauważyła z uśmiechem:
  "Ale tak naprawdę jesteś nadczłowiekiem. Masz fenomenalną moc bioelektryczną.
  Młody Geniusz powiedział:
  Ale zwróci na mnie większą uwagę. I może mieć niepożądane konsekwencje.
  Bohaterska dziewczyna zapytała z uśmiechem:
  - Czy nie tego byś chciał?
  Vitalik ponownie wzruszył ramionami i zauważył:
  - W przeddzień wielkiego odkrycia niepożądane byłoby błyszczeć. Ogólnie co o tym sądzisz?
  Albina odpowiedziała:
  - Prędzej czy później i tak staniesz się sławny. Po co więc odkładać tę sprawę na dalszy plan?
  Bohaterski chłopiec śpiewał:
  Bedlam króluje w najnudniejszym świecie,
  Tylko spójrz, z tęsknoty pobawię się w pudle...
  Brukowiec, czy coś z góry, a autobus na pół,
  To jest to, to jest właściwe!
  Bohaterka zachichotała i zauważyła:
  - Tak, masz myśli, więc - bardzo fajnie!
  Vitalik napisał na Twitterze:
  - Chodźcie dziewczyny, zróbmy zamieszanie!
  Wtedy chłopiec oparł podbródek na pięści i powiedział zdecydowanie:
  - OK! Biegnij po rekord! Pokażę im matkę Kuzmy!
  Chłopak i dziewczyna błysnęli energicznie boso, na lekko zakurzonych obcasach. I rzucili się jak meteoryty. Oczywiście Albina zaczęła pozostawać w tyle za młodym potworem. A Vitalik zwolnił.
  Aby się rozweselić, chłopiec śpiewał;
  Siła naszych dzieci jest wielka,
  Jestem bardzo groźnym wynalazcą...
  Od uderzenia chłopięcej pięści ,
  Nawet gwiazdy mogą drżeć!
  Albina przerwała chłopcu:
  - Cóż, kosztem gwiazd, już to odrzuciłeś. Ani jeden bohater uderzeniem najsilniejszej pięści nie poruszy gwiazd!
  Vitalik zauważył logicznie:
  - To jest przenośnia!
  Dziewczyna-bohaterka rzuciła sarkastycznie:
  - Może hiperbola?
  Cudowny chłopiec skinął głową.
  Może hiperbola!
  Albina zachichotała i zauważyła:
  - Młody geniusz myli metafory z hiperbolą!
  Witalij zasugerował:
  - A może zaśpiewasz lepiej! A potem, naprawdę, naprawdę lubisz drapać się po języku.
  Dziewczyna zachichotała i zaćwierkała:
  I wcale nie wyglądasz jak Kobzon,
  Śpiewasz fałszywie cienkim głosem!
  Vitalik roześmiał się i zaćwierkał w odpowiedzi:
  Czy słyszałeś śpiew drozdów,
  Nie, te drozdy nie są polne...
  I drozdy, magiczne drozdy,
  Śpiewają wybrańcy Rosji!
  Albina zachichotała.
  - Czy to jak deputowani do Dumy Państwowej? Ale zamiast ich słuchać, tryl słowika lub drozda jest naprawdę lepszy!
  Vitalik napisał na Twitterze:
  - Raz Dwa Trzy,
  Jesteście słowikami!
  Cztery, osiem, pięć
  Wyślij wrony na strzelanie!
  Bohaterska dziewczyna zauważyła, potrząsając potężnymi ramionami:
  - OK! Już będę, zaśpiewam ci. I nie będzie to kolejna głupota, a coś patriotycznego i pięknego.
  Bohaterski chłopiec skinął głową.
  - Piękne jest dobre ... A co z patriotyzmem? Może Salomon słusznie powiedział: - Patriotyzm, schronienie dla łajdaków .
  Albina zgodziła się z westchnieniem:
  - Tak, teraz pojęcie patriotyzmu jest wypaczone. I tutaj nie można się temu sprzeciwić!
  Vitalik śpiewał z uśmiechem:
  - Słowem, wszyscy jesteśmy bohaterami,
  Idziemy jak żołnierze w szyku...
  Ale w bitwie nie koguty,
  Nasze głupie grzechy!
  Dziewczyna zgodziła się z tym:
  Rzeczywiście, grzechy są różne. A patriotyzm jest inny. Ale sugeruję co następuje. Weźmy to i zaśpiewajmy coś dla duszy. Twoje serce stanie się jaśniejsze.
  Vitalik zaśmiał się i odpowiedział:
  - Śpiewać! Skoro tak bardzo lubisz Pamiętam, że cesarz Neron bardzo lubił śpiewać. Chociaż z jakiegoś powodu Catherine nie odważyła się przyjąć roli primadonny.
  Albina zapytała:
  - Co to jest Katarzyna?
  Cudowne dziecko odpowiedziało z uśmiechem:
  - Cesarzowa!
  Bohaterska dziewczyna roześmiała się i odpowiedziała:
  - Mogę być prawdziwą cesarzową. A jeśli poruszę kogoś bosą stopą w pachwinę, to będzie za mało.
  Vitalik skinął jej bystrą głową:
  - Nadal możesz poruszać stopą. Do tego czasu śpiewaj!
  A Albina wzięła go i zaśpiewała swoim bardzo mocnym, a zarazem dźwięcznym głosem;
  Jesteśmy dziewczynami, fajnymi członkami Komsomołu,
  którzy narodzili się z miłości...
  A głos piękności jest dźwięczny,
  Chociaż często chodzimy po krwi!
  
  I walka, znana nam od kołyski,
  Choć czasem boli...
  Ale rosyjski rycerz nie jest dzieckiem,
  Nie boimy się zimna i napalmu!
  
  Biegamy boso po zimnie
  Nawet jeśli zaspa śnieżna przypala piękności po piętach...
  Dajesz swojej dziewczynie różę
  I wpędź drania ostro do trumny!
  
  Jesteśmy rosyjskimi wojownikami od Boga,
  Nie jesteśmy silniejsi, wiesz na Ziemi...
  Chociaż czasami fortuna wygląda surowo,
   I wydaje się, że świat jest oddany Szatanowi!
  
  Ma wiele bardzo różnych rzeczy, dziewczyny,
  Jest brud, jest szlachetność i miłość...
  Strzelamy słynnie z karabinu maszynowego,
  I lepiej nie sprzeciwiać się wojownikom!
  
  W imieniu naszej Ojczyzny Rosji,
  Zabijemy wrogów ...
  Towarzyszu Stalin, jesteś prawie mesjaszem
  Podniósł fajną armię Rosji!
  
  W imię naszej Ojczyzny, chłopaki,
  Wierzę, że będziemy walczyć do końca...
  W końcu naszą matką jest Ojczyzna, wierzcie, święta
  W Imię Rodziny Ojca Przedwiecznego!
  
  Co będziemy robić w nowym świecie?
  Co będzie - wojna ucichnie ...
  Wszechmogący otworzył : dwa razy dwa to cztery,
  Niech śmierć nie wybuchnie i nalej wina!
  
  Dziewczyny to ogniste piękności ,
  Strzelają prosto z luf...
  Nie pij dużo wódki chłopcze
  I nie rzucaj słów na wiatr chłopcze !
  
  Będziemy ponad drobnym zamieszaniem
  Zdobędziemy wyżyny komunizmu...
  Wojownicy, wiesz, wcale nie frajerzy,
  Nad nami jest złotoskrzydły cherubin!
  
  Boso dziewczyna bez strachu
  W każdym zimnym pośpiechu - huragan ...
  Tnę mieczem z całych sił,
  Uderzyła piątym nagim!
  
  Dla dziewczyny nie ma bariery
  Ona jest faszyzmem, uwierz mi, wygra...
  "Katiuszy" mocno uderzyli , jak "grads",
  Chociaż czasami piękności wyglądają blado!
  
  Nie, Komsomołu nie ustąpią Fritzowi,
  Są fajni - wspaniały kraj ...
  Bosą stopą kręci się bumerang,
  Oni się nie boją, wierz mi, szatanie!
  
  Tutaj Biały Bóg przyjdzie na naszą Ziemię,
  I wskrzeszaj umarłych z miłością...
  Powie: nie akceptuję tchórzostwa,
  Podnieście nasze męstwo, uwierzcie w tarczę!
  
  Ponieważ Bóg Svarog rządzi wszechświatem,
  A nad Wszechmocnym, Lekkim Rodem...
  Zobaczymy komunizm wkrótce dany,
  A promienny Jezus przyjdzie!
  
  Wtedy we wszechświecie komunizmu szczęście,
  Czerwona flaga oświetli ziemię...
  I niebo, chmury w potężnej mocy,
  A rosyjska przyjaźń to solidny monolit!
  Dziewczyna śpiewała z wielkim wyczuciem. A przechodnie oglądali się za jej piosenką.
  Vitalik, jak praktyczny, nowoczesny nastolatek, zdjął czapkę i znów wstał,
  zbierać pieniądze;
  I rzucili mu banknoty i monety. Aby było zabawniej, chłopiec stanął na rękach, a teraz trzymał czapkę gołymi palcami nóg. I wszystko wyglądało teraz wyjątkowo fajnie.
  Vitalik teraz również odebrał i zaśpiewał;
  Cały wszechświat musi się nas bać,
  Bo nie jesteśmy silniejsi!
  Rosjanie zawsze potrafili walczyć,
  Za chwilę rozerwiemy cię na strzępy, złoczyńco!
  
  Zaatakowałeś jasną Ojczyznę,
  Wróg jest podstępny, potwór i okrutny!
  Wierzę, że przyjdzie czas na komunizm,
  Szczęście dla wszystkich, uwierz mi, daj mu czas!
  
  Pierwszy krok, uwierz mi; bardzo trudne
  Przestrzeń jest tak zimna, że w sercu jest lód!
  Ale my, ludzie, osądzimy gwiazdy,
  Argument - potężny miotacz promieni!
  
  Rosyjski rycerz nie boi się śmierci,
  Ponieważ wie, że nie ma końca!
  Z pomocą nauki odrodzi się,
  I nie musimy męczyć Chrystusa!
  
  Bitwa jest kosmiczna, ciężka,
  Miska tańczy na szalach losu!
  Princeps-plasma zrównamy góry,
  Zamieńmy las zła w krajobraz księżyca!
  
  Piękno Ojczyzny jest bezgraniczne,
  Ciemność galaktyk pod piątym krajem!
  A troll ryczy dziko, histerycznie,
  Jest w piekle jak inne bydło!
  
  Do sukcesu potrzebny jest oczywiście miecz,
  Ostrość umysłu, moc broni!
  Ale jest też czas na śmiech
  Humor pomaga w trudnych chwilach!
  
  Tutaj zakładamy koronę laurową,
  Diamentowy aksamit podlewany!
  Wiedz, mały w dużym i małym biznesie,
  Cel jest tylko jeden - służyć Rosji!
  Dobra piosenka Vitalika została wykonana, gdy był w ramionach, do góry nogami.
  I trzymał palcami bosych stóp czapkę, do której wlewały się pieniądze. I wyglądało to naprawdę zabawnie.
  Albina zauważyła:
  - Chcesz, żebyśmy znów zaśpiewali dla rozbawienia publiczności?
  Geniusz zauważył:
  - A zarabianie pieniędzy jest zarówno łatwiejsze, jak i przyjemniejsze! Jak na przykład tysiąc razy podnieść beczkę za dziesięć tysięcy rosyjskich rubli.
  Bohaterska dziewczyna zgodziła się:
  Tak, płacą za mało. Lepiej walczyć w walkach bez zasad.
  Vitalik zachichotał i zaćwierkał:
  Gwiezdny wojownik trąbi twoją skałą na próżno,
  Wasz kraj jest daleko w wątpliwej chwale...
  Płomień bitwy drży między wierszami,
  W jednostronnej grze bez zasad!
  
  Słabi mogą, ale silni nie
  Gniew zainspirował nas do wyczynów...
  Szabla z przypadku i naprzód przyjaciele,
  Jeśli nie jesteś w nieżyczliwym świecie!
  I znowu pieniądze wlały się do czapki. Były dolary, euro, ruble, a nawet juany i dinary.
  Chłopak był bardzo zadowolony, jego szafirowe oczy błyszczały radością. W ten sposób można wybić pieniądze, a okazało się to bardzo dochodowym biznesem.
  Albina wzięła go i zaśpiewała swoim syrenim głosem. Można powiedzieć, że jest bardzo fajną i wyjątkową primadonną. A głos jest niezwykle dźwięczny i piękny;
  Ku chwale naszej Ojczyzny Rosji,
  Ojczyzno najjaśniejszego świętego...
  Gdzie gwiazdy nawadniały aksamit nieba,
  Z twoją czystą nieziemską miłością!
  
  Jesteśmy rycerzami gigantycznej mocy,
   Kto utrzymuje wszechświat!
  Niech nasza Ojczyzna będzie zjednoczona,
  Ojczyzno - nie rozbijesz monolitu!
  
  Wystrzeliliśmy pierwszą rakietę
  I latał wokół balonu z astronautą ...
  Nasze wyczyny są śpiewane w wierszach,
  Pan da nam hojny dar!
  
  Kiedy faszyści zaatakowali kraj,
  Wszyscy razem chwyciliśmy za karabiny...
  Komuniści walczą z hordą -
  A ty jesteś promienną strzałą w górę!
  
  Odparli stalowe hordy z Moskwy,
  Pod Stalingradem, miażdżąc grzbiet!
  Spojrzenie dziewcząt było promiennie dumne,
  Przynosi nam proletariackie światło!
  
  Jesteśmy najlepszymi rycerzami kraju we wszechświecie,
  Nie znajdziesz bardziej promiennej Rosji...
  Choć chmury wiszą nad krajem,
  Nie możemy zboczyć z chwalebnej ścieżki!
  
  Kiedy zdobyliśmy Berlin - to radość,
  Takie szczęście nabyło żołnierza...
  Smakowaliśmy słodyczy miodu zwycięstwa,
  Stanąć twarzą w twarz z chłopcem ze stalowego karabinu maszynowego!
  
  Teraz nadeszły spokojne tygodnie
  A przez pola gorączki złota cierpienie...
  Chcieliśmy żyć wiecznie i w radości,
  Wszechmogący Boże z Ojczyzną na zawsze!
  . ROZDZIAŁ 8
  Podczas śpiewania Vitalik chodził na rękach. Jego bose, opalone stopy trzymały już całą plastikową torbę, bo ludzi było więcej i rzucali znacznie więcej pieniędzy. Wszystko byłoby dobrze, a nawet świetnie.
  Jedna kobieta wrzuciła nawet do torebki złoty pierścionek z szafirem. I to jest dobry dodatek.
  Wtedy chłopiec wziął to i sam zaczął śpiewać, i robił to z wielkim entuzjazmem.
  I jego głos, jak niekończący się tryl słowika;
  Rosjo, jesteś świętym krajem miłości,
  Kocham Cię całym sercem i duszą...
  Jesteś jedyny we wszechświecie,
  I zawsze będę z tobą!
  
  Zbudujmy świat wielkiego komunizmu,
  W którym każdy wojownik ze żłóbka...
  Obrócimy w popiół kły faszyzmu,
  ze Stalinem staniemy się mądrzejsi !
  
  W krainie wielkich białych brzóz,
  A perły niech topole...
  Nie, nie wylewajcie łez, dziewczyny
  Nasza rosyjska ziemia powstanie ponownie!
  
  Jesteśmy wojownikami, uwierz Jezu,
   Który wraz z Rodem od wieków!
  Pan nie kocha naszego Wszechmogącego tchórza -
  Potrzebuje zarówno stali, jak i miecza!
  
  Svarog z Chrystusem pobłogosławił bitwę,
  Abyś był wojownikiem i gwiazdą ...
  A ci Fritzowie zostali tak okrutnie pobici,
  Co za sen ucieleśniony we krwi!
  
  Mogliśmy dokonać cudu i udało nam się,
  Lecąc na chwałę Jezusa...
  Gagarin doprowadził nas do wielkiego celu,
  On jest prawdziwym rosyjskim lwem!
  
  Zrobimy duży krok naprzód
  Stanowczo staniemy się piątym rycerzem na Marsie...
  Niech każdy człowiek będzie magikiem,
  Jak Bóg, który stworzył świat w ramce!
  
  Zdobędziemy Berlin, choć wróg jest pod Moskwą,
  Możemy uczynić świat lepszym miejscem...
  Chociaż Hitler jest wyraźnie kojarzony z Szatanem,
  A Fritz jedzą bardzo mocno!
  
  Ale to będzie, wiadomo, pokonany Berlin,
  Nasza flaga zabłyśnie nad całym wszechświatem...
  Przecież Moskwa to też Trzeci Rzym,
  Da tym, którzy są wierni, miejsce w raju!
  Po tej piosence jedna z dziewczyn pocałowała chłopca w gołą piętę i od razu włożyła do torby banknot pięciuset euro.
  Później zrobiło się jeszcze ciekawiej. Dziewczyna również wstała. I szła trzymając w dłoniach cylinder, spiłowany przez jednego z mężczyzn. I co, można w nim też zbierać pieniądze. Jest zarówno wygodny, jak i piękny. A głosy tej pary są niesamowite.
  Więc zaśpiewajmy unisono na całe gardło;
  Jesteśmy wojownikami Ojczyzny kochani,
  Kraje Sowietów pod sztandarem czerwieni!
  Towarzysz Stalin to odważny sokół,
  Z którym cały świat stanie się piękny!
  
  Rodzimy się z Ojczyzną dla szczęścia,
  Uprawa chleba i lnu tekstylnego...
  Tacy w Rosji, znają synów,
  Ten człowiek będzie wszechmocny!
  
  Grzmi burza - wspiął się na nas faszyzm,
  Armady potężnych czołgów uderzyły...
  Ale lepiej uderz przeciwnika w oko,
  Nie jesteśmy dziećmi, które okrążają semolinę!
  
  Führer na koniu przedarł się do Moskwy,
  Na biało i ze stali która jest polerowana...
  Sprzedał Adolfa Hitlera szatanowi
  Myślał, że kule go nie powstrzymają!
  
  Towarzyszu Stalin, odważny bohaterze,
  Zderzył się z Hitlerem na listach ...
  I okazało się, że Führer nie jest fajny,
  Pięść przywódcy utknęła w jego jabłku Adama!
  
  Teraz faszysta trzęsie się jak liść
  Jak Stalin go poważnie okaleczył...
  Wolałby grać w wista w cyrku,
  Cóż, teraz Adolf jest tylko kretynem !
  
  Koszmar nazistów świata, Stalingrad,
  Odkąd nasi chłopcy stali się silniejsi...
  Żołnierz kraju Sowietów jest bardzo szczęśliwy
  Daliśmy rogi wszystkim przeciwnikom !
  
  Wiesz, Berlin zawali się pod stopami dziewczyny
  Dziewczyny boso będą chodzić słynnie...
  Zbudujmy wkrótce raj na planecie,
  I będzie bardzo radośnie i cicho!
  
  Wszystko stanie się dobre we wszechświecie,
  Dziewczyny otrzymają płaszcz z diamentów.
  Czasami jest to zbyt trudne
  Ale jesteśmy starożytnym krajem i Atlantydami!
  
  W Rosji pionier i ten tytan,
  W Ojczyźnie każdy wojownik z pieluch ...
  Adolfie, jesteś nieudacznikiem i tyranem,
  Masz podbite oko od nóg dziewczyn!
  
  Kiedy komunizm zapanuje nad wszechświatem,
  Okładka, jak Matka Boża się rozpowszechni...
  To będzie w klatce każdy rewanżyzm,
  I Jezus Bóg Światła Imię!
  Piosenka była dobra. I wlało się dużo pieniędzy. Albina nawet oblizała usta.
  Ale szczęście się skończyło. Znowu pojawiła się policja. A tym razem było ich dużo, kilkadziesiąt i to z różnych stron.
  Vitalik zerwał się na równe nogi i gwizdnął:
  - Wow! Dla mnie, podobnie jak dla Pinokia, wysłali cały pościg!
  Albina uśmiechnęła się i powiedziała sarkastycznie:
  - Teraz idziesz do więzienia dla nieletnich . Będziesz chłopcem z ogoloną głową i maszerować z piosenkami do bębna!
  Młody geniusz zauważył:
  - Z moim umysłem i umiejętnościami walki zostanę tam liderem. A chłopcy będą mnie słuchać . Więc przetrwajmy!
  Dziewczyna zauważyła:
  - Och, jak policja cię rzuci. Zwłaszcza z pałeczkami na piętach. Dowiecie się, jak chłopcy w Turcji oszaleli od takiej ekspozycji.
  Vitalik wepchnął ręce do plecaków. I włączyłem infradźwięki z pełną mocą.
  Z całego tłumu ludzi, który stał obok chłopca i dziewczynki wykluły się od razu zenki. A potem wzięła go i rzuciła się do ucieczki.
  Razem z nimi biegli policjanci. Oto poszło, po prostu uczta dla oczu.
  Albina też wpadła w falę i ona też z wykrzywioną twarzą rzuciła się do ucieczki.
  Migotały tylko zakurzone, bose obcasy wysokiej, muskularnej dziewczyny.
  Vitalik krzyknął do niej na całe gardło:
  - Zatrzymywać się! Gdzie idziesz!?
  Ale przestraszona dziewczyna tylko dodała szybkości. Chłopak rozłożył ręce w zakłopotaniu. Okazało się, że naprawdę pech. Wystraszył setki ludzi, dziesiątki policjantów i samą dziewczynę.
  A teraz musisz się turlać.
  Widać, że sztuczki z użyciem nowej, bardzo mocnej i skutecznej, a co najważniejsze kompaktowej broni nie pozostały niezauważone .
  Chłopiec rzucił się do biegu, rozpędzając się grawitonami, dosłownie z prędkością samochodu wyścigowego. A jego bose stopy, szare od pyłu i asfaltu Moskwy, pięty błyszczały jak śmigła szybkiego myśliwca.
  Vitalik biegł tak szybko, jak tylko mógł i przyspieszał jak meteor. I ledwo udało mi się ominąć samochody i ściany. Oto jak nagle się rozpadł.
  Chłopiec śpiewał z entuzjazmem:
  Jesteśmy spokojnymi dziećmi, ale nasz pociąg pancerny,
  Udało mi się przyspieszyć na supersamochodzie ...
  Będziemy walczyć o jasne jutro
  Walczmy odważnie! Walczmy odważnie!
  A terminator podskoczył i machał rękami. Odepchnął się od asfaltu z taką siłą, że na jego bosych stopach pojawiły się wgniecenia. A sam Vitalik poleciał na dach wieżowca. To była fenomenalna siła grawitonów. Który, nawiasem mówiąc, jest dziesięć bilionów razy szybszy niż foton lub zwykłe światło w próżni!
  Vitalik zachichotał, rozglądając się wokół. A chłopiec podbiegł i znowu skoczył. Tym razem na dachu jeszcze wyższego domu. Jego szybkość była po prostu niesamowita.
  Chłopiec śpiewał z radością:
  W trawie siedział konik polny,
  W trawie Pasikonik siedział...
  Zupełnie jak ogórek
  Był zielony!
  Ale teraz przyspieszył
  Foton napompowany...
  I zaczął szybko biec,
  I skacz ponad dachami!
  Wyobrażać sobie,
  Wyobrażać sobie,
  I skacz ponad dachami!
  Następnie chłopiec wyjął specjalne okulary, które powielają obraz i zaczął zwiedzać miasto. Wygląda na to, że zrobił zamieszanie. Tutaj znowu pojawiają się jednostki policji. Jest ich bardzo dużo. A helikoptery wirowały na niebie. Rzeczywiście, jeśli cała kompania policjantów uciekła w panice, rzucając pałkami, oznacza to poważną sprawę.
  Vitalik myślał, że ma teraz kłopoty . Z pewnością jedna z licznych kamer wideo w Moskwie filmowała jego ruchy. Tak, a społeczeństwo ma iPhone'y i smartfony. Więc chłopiec może szybko się zorientować.
  Swoją drogą, jaki artykuł będą mogli mu przedstawić ? Wystraszył policję na śmierć? Albo stawianie oporu przy aresztowaniu? Ale nikt go nie aresztował. A może trochę złośliwości. Ale setki ludzi do rozproszenia, to już nie jest małostkowe.
  W każdym razie dobrze jest zmienić swój wygląd. I ubierz się. Ponieważ bose stopy są zbyt widoczne w Moskwie. I znajdź swoją dziewczynę w tym samym czasie. Gdzie podziała się Albina? Jednak to drugie jest najłatwiejsze, teraz obliczy jej położenie za pomocą smartfona.
  Chłopiec założył trampki, zmienił kolor ubrania, zrobił okulary powiększające obraz, lustrzane odbicie i naciągnął czapkę.
  Potem znowu stał się zwykłym dzieckiem , wyglądającym na około dwanaście lat. I mało kto będzie podejrzewał go o groźnego terrorystę.
  Poza tym oczywiście nie zaszkodziłoby wymazać ślady po sobie. Chłopiec zrozumiał, że na obrazie wideo i zapisach ze smartfonów można odczytać jego twarz i ustalić jego tożsamość. Wtedy w najlepszym przypadku stanie przed kolonią młodych ludzi . A w najgorszym przypadku takiego niebezpiecznego geniusza można całkowicie wyeliminować. Lub, jeśli masz szczęście, wyślą cię gdzieś do zamkniętego laboratorium więziennego, jak szaraszka, do pracy dla państwa pod eskortą.
  Ale Vitalik tego nie chciał - jest własną głową.
  I genialny chłopak, na początek, szybko zabatsal mieszanką wirusa komputerowego i kleksem. Miał szybko zakryć wszystkie smartfony miasta Moskwy i zepsuć zdjęcia. Co więcej, Vitalik się spieszył i prawie wszystkie obrazy zostały wymazane, a nie tylko jego twarz.
  Ponadto konieczne było połączenie się z kamerami monitorującymi i usunięcie z nich wszystkich zapisów o sobie.
  Vitalik spartaczył też silnego wirusa z akceleratorem. I musi dudnić w całym systemie nadzoru wideo w Moskwie. Ta sprawa jest już w sądzie. Jakiego artykułu chłopiec nie pamiętał. Ale jego boso ze swoją dziewczyną było zbyt jasne. A w stolicy jest wiele kamer monitorujących. A za to, że użył infradźwięków przeciwko policji, w każdym razie nie można uniknąć odpowiedzialności karnej.
  I tak raz nieletni, ponad dziesięcioletni nie świeci w żadnym wypadku.
  Ogólnie rzecz biorąc, powinieneś być mądrzejszy i nie błyszczeć.
  Chłopak wypuścił najsilniejszego pożeracza wirusów do kamery monitoringu. Teraz cały system zostanie natychmiast zamknięty. Każdy będzie za to obwiniany, ale nie mały nastolatek. I żadnego śladu.
  Nawet jeśli komputerowi udało się coś zapisać na dysku twardym, to hiperwirus go zakryje i uszkodzi.
  A potem wszystkie informacje o Vitaliku zostaną usunięte. Co oznacza, że nigdy nie zostanie złapany.
  Chłopak tupał nogami w tenisówkach. Zszedł windą i spokojnie, jakby nic się nie stało, maszerował ulicą.
  W tenisówkach nogi były trochę gorące, ale przebranie.
  Vitalik kupił na najbliższym straganie dwie paczki Eskimo. Lody w czekoladzie powinny uspokoić i odmłodzić.
  Chłopak wyłączył akceleratory i wzmacniacze mięśni. Po tym czuł się zmęczony i słaby.
  Jak pijak, który po wypiciu butelki wódki potrafi przenosić góry nawet w myślach, a potem zaczyna się ślinić .
  Chłopiec usiadł na ławce i szybko przeżuł dwie paczki Eskimosów. Poczuł się trochę lepiej.
  Vitalik zamówił też ze straganu plastikowy kleik czarnej kawy. Napój ten spowodował przypływ sił w młodym, wytrenowanym organizmie.
  A chłopiec, czując żywotność, pewnie szedł po asfalcie.
  Włączył wyszukiwarkę na smartfonie, by znaleźć swoją dziewczynę Albinę. Ta myśl przemknęła jej przez głowę, bez względu na to, jak została aresztowana.
  Hiperwirus powinien jednak usunąć wszystkie obrazy wideo ze smartfonów i kamer oraz ogólnie z całej elektroniki. Nie pozostanie więc żaden ślad.
  Vitalik poszedł do swojego przyjaciela i zaśpiewał:
  - zawsze w skórzanych rękawiczkach,
  Aby uniknąć odcisków...
  Żył sobie chłopiec terminator,
  Największy innowator!
  Teraz rzeczywiście kamery wideo w całej Moskwie natychmiast przestały działać.
  Policja biegała po okolicy, ale oczywiście nie zwracali uwagi na chłopca w tenisówkach i czapce.
  Vitalik obserwował krążące po niebie helikoptery. Nie tylko policja, ale i wojsko. A chłopiec pomyślał, ile to wszystko będzie kosztowało. Jedno paliwo.
  Potem błysnęła myśl, że naprawa systemu nadzoru wideo w tak dużym mieście jak Moskwa zajmie miliardy. A jeśli zostanie złapany...
  Witalij zadrżał. Naprawdę okazał się geniuszem komputerowym i niszczycielem. Ale został wydany tylko sprytny lokalny wirus. Wykorzystuje system rozmnażania, kiedy grawitony zastępują fotony, a proces przebiega jak tornado.
  Tam teoretycznie można uszkodzić komputery i komunikację na całej planecie Ziemia.
  Broń też jest szalona. Oto możliwości, jakie otwierają grawitony.
  Ale Vitalik ograniczył czas trwania wirusa i musi oczyścić tylko jedną Moskwę.
  To oczywiście również ogromna strata.
  Chłopak poczuł, że się poci. Jeśli się zaświeci, będzie bardzo zły za takie czyny.
  młodej kolonii . W rzeczywistości inni współwięźniowie docenią zarówno jego siłę, jak i inteligencję. Tak, i są tam zmuszani do pracy nie więcej niż cztery godziny dziennie, ale tak naprawdę nawet tego nie mają. A jedzenie jest może lepsze niż w wojsku czy szpitalu.
  Przeżyje , jeśli już. Może nawet stać się autorytetem. Co on ma do gadania .
  Ale tu jest problem - być może tak błyskotliwy dzieciak jak on zostanie albo zlikwidowany jako zbyt niebezpieczny, albo pod silną strażą zostanie zmuszony do pracy na rzecz państwa. Ponieważ jest geniuszem.
  Więc w każdym razie lepiej jeszcze nie świecić.
  Albina siedziała na ławce, była podrapana i miała kilka siniaków. Jej szafirowe oczy mrugały od czasu do czasu, jakby miał w sobie piasek.
  Vitalik podszedł do niej i położył rękę na jej ramieniu, mówiąc:
  - Nie bój się. Jestem z tobą.
  Bohaterska dziewczyna cofnęła rękę i syknęła:
  - I nie boję się. Jesteś totalnie przerażony .
  Cudowne dziecko odpowiedziało z westchnieniem:
  - Mimo to nie powinieneś był wpaść w ręce policji. Cóż, jesteśmy bezpieczni.
  Albina ostro zauważyła:
  - W Moskwie jest tak wiele kamer wideo. Zwłaszcza teraz, kiedy toczy się wojna z Ukrainą i szerzy się przestępczość...
  Vitalik odpowiedział z uśmiechem:
  - Nie martw się o to. Wszystko jest uchwycone. Żadna z kamer nie działa, a wszystkie obrazy zostały usunięte.
  Bohaterka zapytała:
  A co z dyskami twardymi?
  Geniusz skinął głową.
  - One też zostaną zniszczone nie do poznania. Policja będzie więc bezradna.
  Albina zauważyła z westchnieniem:
  - A co ze smartfonami?
  Witalij potwierdził:
  - A ich wideo będzie nieczynne. Nie bój się. Jestem bardzo dobry w komputerach. A energia grawitonów otwiera możliwości, które wydają się zupełnie oburzające.
  Blondynka napisała na Twitterze:
  - Jesteś Fantomas , jesteś ponurym geniuszem,
  Jesteś Fantômas , a piosenka bez marzeń...
  Jesteś Fantomasem , władcą fajnych pokoleń,
  Jesteś Fantômas , władcą wielkich miast!
  Geniusz skinął głową.
  Tak, mogę dużo. W tej chwili jeden dzieciak w krótkich spodenkach osłaniał całą moskiewską policję. Taki mam umysł.
  Albina śpiewała z zachwytem:
  Dobrze jest być silnym
  Co powiedzieć...
  Ale musimy też ugotować kulki,
  Kulki, kulki, kulki do gotowania!
  Kulki, kulki, kulki do gotowania!
  Vitalik zaśmiał się i zauważył:
  - Dobrze, że mam dużą głowę, daleko, nie w dosłownym tego słowa znaczeniu!
  Blondynka zgodziła się:
  - Prawda! Ale czy masz pojęcie, co cię czeka, jeśli zostaniesz złapany?
  Geniusz skinął głową.
  - Tak! Rozumiem - klatka i zmuszą cię do pracy dla kraju.
  Albina uśmiechnęła się.
  - Co, nie chcesz tego?
  Witalij zauważył:
  - Skoro jestem taki mądry w wieku piętnastu lat, to jaki będę, gdy będę dorosły? Może lepiej dla mnie zostać, z takim geniuszem, światowym dyktatorem?
  Bohaterska dziewczyna potrząsnęła głową.
  - Co zrobisz sam przeciwko całemu światu? Pokonanie całej planety jest naprawdę nierealne!
  Genialny chłopiec zauważył:
  - A właściwie dlaczego wszyscy? Jest wiele krajów i każdy jest inny. A interesy są czasami wprost przeciwne. Dlaczego mieliby się jednoczyć? Nienawidzą się bardziej niż jakiegoś dzieciaka, który twierdzi, że jest światowym liderem. Co więcej, mógłbym położyć kres wojnom, a ludzie na całej planecie Ziemi żyliby w mojej kochającej pięści znacznie lepiej niż teraz!
  Albina zachichotała.
  - Cóż, ambicje, jesteś fajniejszy niż Napoleon.
  Witalij skinął głową.
  - Prawdopodobnie bardziej utalentowany.
  Bohaterka skinęła głową.
  Tak, nigdy nie przestaniesz mnie zadziwiać. Cóż to za wspaniałe pokolenie.
  Witalij potwierdził:
  - Google edukacja !
  Chłopiec włączył smartfon i zaczął sprawdzać przez Internet, jak destrukcyjne okazało się działanie jego hiperwirusa .
  Rzeczywiście, na dużym obszarze smartfony nie tylko usuwały obrazy, ale także zawodziły. Chłopiec miał specjalne zabezpieczenie przed wirusami, a reszta poleciał. I to nie tylko w Moskwie, ale także poza nią w promieniu tysiąca kilometrów. St. Petersburg, a częściowo Białoruś i Ukraina oraz kraje bałtyckie i na wschód do Kazania włącznie, zostały ranne.
  Tak, kontakt z hiperwirusem poważny . I nadzór wideo był objęty.
  A ile, jak dotąd ani policja, ani FSB nie są w stanie ustalić skali. Ale także w Moskwie i sąsiednich miastach. A baza policji najwyraźniej poleciała.
  Vitalik przejrzał to wszystko i gwizdnął:
  - Ojczyzno, największy z krajów,
  Wszechświat będzie pod tobą...
  Ale wtedy huragan śmierci przetoczył się przez
  Co się stało z moją świętą Ojczyzną!
  Albina pochyliła się i zapytała:
  - Cóż, w jaki sposób szkodnik wyrządził wiele szkód?
  Chłopak odpowiedział z westchnieniem:
  - Nawet za dużo. Grawitony przyspieszają rozprzestrzenianie się wirusa z katastrofalną prędkością. Dobrze, że ograniczyłem hiperwirusa w czasie.
  Bohaterska dziewczyna burknęła:
  - Geniusz idioto!
  Witalij zauważył:
  - Tutaj Czyngis-chan nie mógł ani pisać, ani czytać, ale zdobył połowę świata. I byłem w stanie to zrobić w wieku piętnastu lat, jak nikt inny w historii ludzkości.
  Albina chciała coś powiedzieć, ale zamilkła. Spojrzała na swoje stopy. Byli muskularni, silni, opaleni, ale jednocześnie boso i brudni. Nagle poczuła wstyd. I zaczęła się rozglądać, gdzie je umyć.
  Chłopak zauważył z uśmiechem:
  - Co, wstydzisz się?
  Bohaterska dziewczyna sprzeciwiła się:
  - Trudno mnie zawstydzić. Ale niczego się nie nauczyłeś.
  Witalij warknął:
  - Co dokładnie?
  Albina nie odpowiedziała zbyt pewnie:
  - Że ludzie mają jeszcze pamięć w głowach. Policja i FSB mogą przeprowadzać ankiety, opracowywać twoje i moje szkice i obliczać na ich podstawie nasze jasne osobowości.
  Cudowne dziecko zadrżało i zauważyło:
  - Jakoś o tym nie pomyślałem.
  Bohaterska dziewczyna zauważyła:
  - Mogę zostać pozwany za współudział. I wysłany do kolonii dla nieletnich dziewcząt.
  Witalij wzruszył ramionami.
  - Z czarnym pasem będzie ci tam dobrze.
  Albina uśmiechnęła się.
  - No tak! A strażnicy, paskudne kobiety, przeszukają cię i obmacują od stóp do głów. A ty będziesz spał w koszarach i pracował.
  Chłopiec zauważył:
  - Jest okej. Teraz kolonie są w połowie puste i jest w nich lepiej niż w innych obozach dla dzieci. Wiem, co porównać. Tutaj odpoczywałem w jednym obozie dla dzieci, więc umywalki są na ulicy i woda jest tylko zimna, a toaleta w lesie jest najbardziej przedpotopowa , a oni mieszkali w baraku, dwudziestu pięciu chłopców w jednej izbie. W szkole specjalnej warunki są dużo lepsze. A w nowoczesnej kolonii dziecięcej na ogół jest teraz niewielu więźniów, a ty jesteś jak w sanatorium.
  Dziewczyna logicznie zauważyła:
  - Dla takich psikusów będzie dla ciebie i dla mnie jakaś specjalna kolonia, gdzie będą cię bić gumowymi pałkami kijami na bosych piętach. Karmić kleikiem i czerstwym chlebem i robić osły przez dwanaście godzin na dobę.
  Witalij zauważył:
  - Nie ma teraz takich kolonii dla dzieci. To są tylko horrory. A dzięki moim umiejętnościom i wiedzy mogę z łatwością uciec z każdego więzienia. Więc mnie to nie przeraża. Zastanówmy się lepiej, co zrobić z ludzką pamięcią?
  Albina zauważyła:
  - W serii fantasy "Ludzie w czerni" pamięć została wymazana za pomocą jakiegoś urządzenia. Może stworzycie biologicznego hiperwirusa i wyczyścicie pliki pamięci ludzi?
  Cudowne dziecko pokręciło palcem po skroni:
  - Nie dość, że zniszczyłem ludziom smartfony i iPhony oraz telefony komórkowe, to jeszcze chcecie, żebym zrobił z nich kompletnych idiotów, pozbawiając ich pamięci. A jeśli wirus wymknie się spod kontroli, to wszyscy ludzie na Ziemi staną się intelektualnymi dziećmi?
  Bohaterka wzdrygnęła się i zauważyła:
  - Tak, wygląda okropnie. A ty możesz wymazać tylko wspomnienie, które dotyczy konkretnie ciebie i mnie?
  Vitalik wzruszył ramionami i odpowiedział:
  - Teoretycznie jest to możliwe. Ale to delikatna praca i wymaga czasu. I mogą nas znaleźć dość szybko. Więc dla nas sprawy są drugorzędne. Wirus, który działa w ludzkich ciałach i czyści całą ich pamięć oraz uszkadza pudła i osobowość, można zrobić znacznie szybciej, ale to przecież ludobójstwo.
  Albina odpowiedziała z westchnieniem:
  Tak, to byłoby złe. Ale ... Jak możemy być zbawieni?
  Cudowne dziecko zauważyło:
  - Teraz policja i FSB nie będą od nas zależne. Będą zajęci przywracaniem systemu nadzoru wideo we wszystkich urządzeniach. I zostaniemy zapomniani w tym czasie. Na razie przejdźmy do laboratorium. Prace trzeba będzie przyspieszyć. Będę potrzebował więcej mocy i lepszych urządzeń.
  Dziewczyna zauważyła:
  - Czytałem powieść Belyaeva - "Pan świata". Jak ludzie otrzymywali rozkazy przez radio. Może też tak zrobisz?
  Witalij się roześmiał.
  - To jest dobry pomysł! Tak było w filmie o Fantomasie. Już o tym myślałem. Ale tutaj potrzebujemy specjalnej fali, która wpłynęłaby na mózg. Rodzaj telepatii. Na przykład Wolf Messing mógł rejestrować myśli ludzi i je czytać. Ale to nie jest tak łatwe i nie do końca, jak w radiu.
  Albina zauważyła:
  - Ale takie promieniowanie zrobi z ciebie światowego dyktatora bez jednego wystrzału.
  I będziesz bezwzględnie posłuszny miliardom ludzi na całym świecie! I będziesz cesarzem Ziemi!
  Vitalik spojrzał na swojego przyjaciela i zauważył:
  - Jeśli zostaniemy obliczeni i złapani, równie dobrze mogą zostać wysłani do kliniki psychiatrycznej. Bo nasze pomysły są bardzo ambitne ! Ale dobra. Wpadłeś na świetny pomysł. Albo będę rządzić światem, albo zostanę banalnie zniszczona.
  Albina skinęła głową i potwierdziła:
  - Więc ludzie albo staną się wszechmocni, jak Bogowie, albo znikną w wyniku katastrofy planetarnej. Masz więc wybór, albo rządzić światem, albo być przywiązanym do łóżka.
  Chłopak skinął głową i powiedział:
  - Chodźmy do laboratorium. Mamy tam dużo pracy. Musimy ocalić Ziemię.
  Dziewczyna ćwierkała, podskakując bosymi stopami, opychając się różnymi twardymi przedmiotami.
  Jej głos był promienny i dźwięczny;
  Niebiańskie światło niesiemy całemu światu,
  Umrzyjmy - uratujemy planetę...
  Niech los będzie straszny - nadeszła zła śmierć,
  Nie umierajcie na próżno, bo nasza Ojczyzna żyje!
  Vitalik potwierdził z rozmachem:
  Czy to naprawdę zaszczyt
  Nie można znaleźć na niebie
  Serce pragnie zemsty
  Chce uratować świat!
  Zarówno chłopiec, jak i dziewczyna podskoczyli wyżej i obrócili w powietrzu wiatraczki.
  . ROZDZIAŁ 9
  Wściekła się też królowa moskiewskiego podziemia, matka chrzestna rosyjskiej mafii, Agripina Belyaeva, czyli Biały Diabeł.
  Potężna, muskularna, wyszkolona i pozornie młoda kobieta wbiła obcas buta w pachwinę jednego z szefów mafii. Poleciał w górę od miażdżącego ciosu i rozbił się, rozłączając.
  Biały Diabeł był straszny w gniewie. W rzeczywistości była szefem prawdziwej ośmiornicy, największej i najpotężniejszej grupy przestępczej w Rosji.
  Jednocześnie naturalna blondynka z potężną szyją, mocną muskulaturą . Agripina Belyaeva była w stanie ujarzmić podzielone grupy Moskwy. Miała tajemną, niewidzialną moc, która rozciągała się daleko poza granice Rosji.
  Można by ją nazwać piękną, gdyby nie przesadnie silne ramiona i mięśnie, a także blizna na lewym policzku. Oczy kobiety mafijnej zasłaniały lustrzane okulary, aw prawej ręce trzymała bardzo ciężki pistolet z dwudziestoma nabojami w bębnie. I strach było na nią patrzeć. Cała w skórze, agresywna dama, przed którą drżą szefowie mafii.
  A teraz ryczy:
  - Więc wszystkie nasze smartfony, iPhony , telefony komórkowe są niesprawne ich dane zostały usunięte?
  Przywódcy mafii wymamrotali coś niewyraźnie. Jeden z nich, młodszy , zauważył:
  - Ale system monitoringu policji i FSB był zasłonięty miednicą!
  Biały Diabeł syknął:
  - Jaki jest sens? Po prostu nam nie przeszkadzała, ponieważ mamy silne podwiązki w organach ścigania, skorzystali z tego tylko nasi konkurenci z krajów arabskich.
  A kobieta strzeliła do młodej władzy. Kula przeleciała obok, lekko trafiając w skroń i odcinając kępkę włosów.
  Mafiosi zbladł, ale wstał.
  Agrypina mruknęła:
  - No dobrze... Rozumiem, że to sabotaż na dużą skalę. Ale ktoś odpowie.
  I Biały Diabeł znowu strzelił. Mężczyzna w cylindrze upadł, trzymając się rękami za brzuch. I zaczął wić się w agonii.
  Agrypina uśmiechnęła się i rzekła:
  - Dziś jestem miły. Znajdź tego, który zorganizował tę dywersję i dostarcz mi oprawę.
  Jeden z szefów rozwinął:
  - Żywy lub martwy?
  Biały diabeł mruknął:
  - Lepiej żyć!
  I strzeliła prosto w pachwinę temu, kto zadał takie pytanie. Kula trafiła w najbardziej czuły punkt. Mafiosi padali i milczeli, sparaliżowani szokiem bólowym.
  Agrypina skinęła głową.
  - Daję ci siedemdziesiąt dwie godziny na poszukiwania. I nadszedł czas! Jeśli nie masz czasu, ci , którzy przeżyli, będą zazdrościć zmarłym.
  Bandyci zbuntowali się. Biały Diabeł trzymał wszystkich w żelaznej pięści. A miała wielką moc. Może nie być absolutny. Musiałem odpiąć część oficjalnej władzy i sił bezpieczeństwa. Agripina Belyaeva była znana w kręgach przestępczych pod pseudonimem Biały Diabeł. Ale niewielu znało jej prawdziwe imię i nazwisko. Popełniła swoje pierwsze morderstwo w wieku pięciu lat i nawet nie była podejrzana. W rzeczywistości dziewczyna o białych włosach, piękna, tylko za duża i silna jak na swój wiek.
  Mogła zrobić karierę w sztukach walki, ale wolała przestępczość.
  Jednak pomimo swojego autorytetu miała tylko jeden wyrok skazujący dla młodzieńca . A potem odwróciła wszystko tak przebiegle i odpięła siły bezpieczeństwa, że już się nie natknęła.
  Agripina była w stanie podporządkować sobie wszystkie grupy moskiewskie. Co wydawało się niemożliwe w tak dużym mieście. Oficjalne władze były nawet zadowolone, ponieważ krwawe starcie między gangami praktycznie ustało. I było mniej chaosu . Agrypina zakazała sprzedaży narkotyków w pobliżu placówek oświatowych, wprowadziła inne ograniczenia w przestępczym biznesie. W odpowiedzi władze jej nie dotknęły, a nawet pomogły w walce z konkurentami.
  Agrypina miała ogromny wpływ na polityków i potrafiła zmusić ją do głosowania tak, jak chciała.
  Jednocześnie była wredna . Bali się jej nawet ministrowie i wicepremierowie.
  Agrypina zaczęła nawet bacznie przyglądać się koronie prezydenckiej. Rzeczywiście, dlaczego nie zostać formalną królową Rosji, łącząc władzę mafii i państwa?
  Ale to wciąż sen. A teraz wyobraź sobie, że wszystkie smartfony, iPhony , telefony komórkowe i sprzęt komunikacyjny poleciały dla Ciebie i Twojego otoczenia.
  To sprawi, że będziesz przerażony .
  Agrypina przejrzała się w lustrze. Nie jest stara - ma zaledwie trzydzieści sześć lat. W tym wieku tylko królowie mieli tak wielką władzę i wpływy. Ale jej piękną twarz zniekształciła tak głęboka blizna, że jak dotąd najlepsi kosmetolodzy na świecie nie są w stanie jej naprawić. On ją postarza. Hmm ... Ma jeszcze dużo czasu i jeśli jej nie zabiją, to władza nad imperium nie wymknie się.
  Jej włosy są bardzo jasne, jak śnieg. Wielu pewnie myśli, że jest namalowany. Ale nie, to jej naturalny kolor. Jest piękna, ale zbyt muskularna, a jej ramiona, jak u atlety, są zupełnie niekobiece. I tyle morderstw na jej rękach.
  Agrypina już się przekonała, że zachodnie służby wywiadowcze nie mają nic wspólnego z tą katastrofą. Więc ktoś jest lokalny.
  Ale kto? Kto może znaleźć tak potężnego wirusa i kim jest ten geniusz? A może to ona?
  Sama Agrypina jest kobietą i doskonale wie, że płeć piękna potrafi być naprawdę genialna. Jak była genialnym złoczyńcą .
  Ale dlaczego tak było? Ona jest teraz!
  Agrypina uważała, że naukowiec, który mógłby stworzyć takiego hiperwirusa, mógłby być bardzo przydatny dla mafii. W końcu w ten sposób możesz wyłączyć komputery i systemy nadzoru wideo na całym świecie.
  A to może dać po prostu nie do pomyślenia moc. A władza jest taka słodka. Zostań cesarzową całego świata.
  Agrypina śpiewała nawet ściszonym głosem:
  Panie uwielbiają się przebierać
  Panie uwielbiają jeść 1
  Silniejsza płeć wie, jak walczyć
  A człowiek jest złodziejem!
  Mam inną pasję
  To jest władza, tylko władza!
  Nie potrzeba złota i pieniędzy
  I konieczne jest, aby przede mną
  Ludzie byli na kolanach
  Ludzie byli na kolanach
  Na całej ziemi!
  Agrypina wbiła czubkiem buta w pachwinę jednego ze służących, który przyniósł jej szampana na tacy. Cios wyrzucił młodego służącego w górę, a on nawet przewrócił się w powietrzu. I rozciągnięty na podłodze nieprzytomny.
  Biały diabeł skinął głową z uśmiechem.
  - Przepraszam! Zawsze mam ochotę kogoś uderzyć.
  Nastolatek zemdlał z szoku bólowego. Tak, ta matka chrzestna jest bardzo złą osobą.
  Jednak wypiłem szampana. Uwielbiała tę słodką wodę. Inny przystojny chłopak przyniósł jej czarną grę w wazonie wysadzanym brylantami. Biała diablica ledwo powstrzymała się przed uderzeniem. Bardzo lubiła bić przedstawicieli silniejszej płci. Zwłaszcza słodkie i młode.
  Ale teraz przyszło jej do głowy, że możesz okaleczyć faceta na zawsze. I zrobiło mi się trochę przykro. I ograniczyła się do bardzo bolesnego trzepnięcia w nos.
  Jej nastrój był teraz agresywny, a jednocześnie wesoły. Okazuje się, że w naszym kraju są geniusze, którzy potrafią źle zachowywać się na tysiąc mil w kółko i tworzyć podobne rzeczy. Wow!
  Jak fantastycznie skuteczny może być cyberatak . I oczywiście trzeba dowiedzieć się, kto mógłby coś takiego zorganizować.
  Z pewnością nie jest to słaby geniusz. A może cała organizacja?
  Tutaj Agrypina skrzywiła się. Nagle miała bardzo silnych i doświadczonych technologicznie konkurentów?
  Potem przypomniałem sobie serial animowany, który oglądała jako dziecko. Tam jeden mózg stworzył i rozdał takie rzeczy - fajne i niezwykłe! Co jeśli stoi za tym jakaś pozaziemska cywilizacja?
  Agrypino, nie można powiedzieć, że była głupią i niegrzeczną zbrodniarką. Trochę czytałem i oglądałem. A jej horyzonty nie były ograniczone.
  W zasadzie istnienie innych cywilizacji wcale nie stoi w sprzeczności z nauką.
  Nawet odwrotnie. Sama nauka mówi, że we wszechświecie są gwiazdy starsze od Słońca i planety znacznie starsze od Ziemi. Oznacza to, że inteligentne życie mogło rozwinąć się na nich poprzez ewolucję. A nawet przewyższyć poziom rozwoju człowieka .
  I przewyższają tak bardzo, że osiągnęli planetę Ziemię i nadświetlne prędkości.
  Co w zasadzie jest nie tylko możliwe, ale być może nawet powinno. We wszechświecie jest około siedemdziesięciu do stu sektylionów gwiazd. Oznacza to, że nawet jeśli istnieje tylko jedna planeta na milion gwiazd, to ile powinno istnieć cywilizacji przewyższających ludzką.
  A gwiazdy najprawdopodobniej mają jeszcze więcej planet. Mogą istnieć różne formy życia, i to nie tylko białkowe .
  Agrypina uśmiechnęła się i rzekła głośno:
  - Tylko konkurenci z innych światów nie wystarczyli, abyśmy byli w pełni zadowoleni!
  Duża, silna kobieta również jadła czarny kawior. I zdecydowałem, że powinna się trochę rozciągnąć. Chociaż Agrypina była pełna bojowników, sama wolała bić mężczyzn, a nawet kobiety. I utrzymuj formę.
  Na przykład, żeby nie myśleli, że matka chrzestna osłabła. W końcu ich płeć żeńska nazywana jest słabą.
  Jest to jednak mylące. Tak więc kobieta, wyszkolona i genetycznie uzdolniona, może być bardziej niebezpieczna niż mężczyzna, każdy członek silniejszej płci.
  Teraz poszła na siłownię. Tutaj ma cały kompleks sportowy w pałacu. Zarówno chłopcy, jak i dziewczęta w wieku dojrzewania są zaręczeni razem. Są też starsze.
  Zmieniła się Agrypina. Była w kimonie i boso, jak przystało na karate. Gdyby nie włosy i wspaniałe piersi, można by ją pomylić z młodym mężczyzną. Bardzo twarda twarz, mocny podbródek, blizna, która nadaje złowieszczy wyraz, i stalowe oczy jak u wilczycy.
  sparować rudowłosa harpia . Posiadaczka czwartego dana, dwa metry, była prawie jedyną kobietą w Rosji i na świecie, która mogła walczyć na równych prawach z Agrypiną , także wysoką i masywną kobietą.
  Jednak teraz rudowłosa harpia zadzwoniła do niej na bardziej prymitywny, przewodowy, a więc mniej uszkodzony telefon i powiedziała:
  - Głowa pęka mi po sparingu, byłem znokautowany, a lekarz zalecił trzy dni odpoczynku.
  Agrypina mruknęła:
  - Co, wstrząs mózgu!?
  Rudowłosa wymamrotała:
  - Tak! Kopali mnie bardzo mocno.
  Blond matka mafii mruknęła:
  - To przyślij mi tego, który cię tak pobił.
  Rudowłosa lisica , która wstydziła się przyznać, że została pobita przez nastolatka wyglądającego na dwunastoletniego chłopca, jęknęła:
  - Nie znam go. Miał na sobie maskę, w czarnym mundurze i nie przedstawił się.
  Agrypina zaśmiała się.
  Co to jest, ninja?
  Rudowłosy wojownik skinął głową.
  - Może tak!
  Blond matka mafii zapytała:
  - Więc skontaktuj się z nim. I zaproś go do mojej służby.
  Megara z czwartym punktem odniesienia odpowiedziała:
  - Wszystkie telefony komórkowe, smartfony, iPhony są niesprawne. Jak się teraz skontaktować, nie wiem!
  Agrypina mruknęła:
  - Rozumiem. Ok, myślę, że taka osoba się gdzieś pojawi i wyślę ostrzeżenia. A smartfony i iPhony będziemy importować z Chin. Chętnie sprzedają nam tylko dodatkową partię!
  A blondynka mafioso zemdlała. Nagle poczuła, że pojawienie się tajemniczego wojownika i nagły silny cyberatak są ze sobą jakoś powiązane . I tego należy się dowiedzieć. Cóż, wyśle tego, kto musi znać szczegóły i szczegóły bitwy. Może będzie coś ciekawego.
  W międzyczasie możesz rozciągnąć swoje silne ciało.
  Oprócz rudowłosej z czwartą podaną , jest też brunetka z trzecią. A także ma mniej niż dwa metry wzrostu i waży sto trzydzieści kilogramów, mniej więcej tyle samo, co ruda. Sparing z nią jest również ciekawy i pouczający.
  Ale Agrypina poczuła w sobie przypływ gniewu. A ona chciała kogoś mocno uderzyć.
  I zaprosiła chłopców. Cały tuzin bosych, uroczych nastolatków w kimonach weszło do sali. Mieli po czternaście, piętnaście lat. A ci, muszę powiedzieć, są już dobrymi wojownikami. Jednak w stosunku do poziomu Agrypiny...
  Kobieta-matka mafii zamówiła:
  - Dwa dla mnie!
  Podbiegło do niej kilku chłopców. Agrypina zaatakowała pierwszego z nich bosą, śmiercionośną stopą w głowę. A drugiego uderzyła łokciem w pierś. I chociaż ważyła prawie półtora centa, poruszała się bardzo szybko.
  Chłopcy stracili przytomność.
  Agrypina syknęła:
  - Uczcie się, kretyni ! Kiedy byłem w twoim wieku, w walkach bez zasad, wystawiony został przeciwko mnie doświadczony wilk. A nastolatka nie miała nawet sztyletu. I musiałem albo zabić gołymi rękami, albo sam umrzeć. Jak widzisz, żyję, co oznacza, że wilk został zabity! Teraz zaatakuj kobietę.
  Rozpoczęła się walka, jak w hollywoodzkim scenariuszu. Duża, szybka, muskularna kobieta kontra chłopcy.
  Biła i kopała. A przy każdym uderzeniu ktoś upadał. Gdyby chłopiec zdążył położyć klocek, wciąż mógłby wstać.
  Ale jeśli nie, to uspokoił się bez przytomności. Agrypina ma bardzo silne pięści i nogi. Jest jasne, dlaczego taka kobieta była w stanie podporządkować sobie półświatek Moskwy i większości Rosji. Twórz oddziały w innych krajach. I sprawić, że prawie każdy na świecie zadrży.
  Wkrótce chłopcy leżeli nieprzytomni na podłodze.
  Agrypina wzięła pochodnię. I zaczęła wnosić ogień do bosych pięt nastolatków. Kiedy płomień liże wrażliwą piętę chłopca, bardzo boli. Krzyczą i drżą.
  Potem jęczą, błagają o litość i czołgają się. A powietrze pachniało smażonym mięsem, spaloną, młodą, zdrową skórą.
  Tak, wykonała świetną robotę.
  Po tym zaprosiła do walki gigantyczną brunetkę . I znowu rozpoczęła się ciężka i uparta walka.
  Agripina i jej partner nie robili niczego na siłę, ale pracowali nad techniką.
  Agrypina przypomniała sobie, jak od dzieciństwa zajmowała się powozem i toczyła bójki bez zasad. Postawiono ją przeciwko chłopcom. Ponieważ zbyt łatwo pokonała dziewczyny.
  Walczyli w specjalnych walkach, które półlegalnie organizowała mafia.
  A czasem nie tylko rękami i nogami, ale także bronią. Jakimś cudem dostała w twarz mieczem, tak że została blizna. I to jest to, co jest zauważalne, ale było coś jeszcze.
  Ale stała się wielką mistrzynią. Początkowo była uważana za torpedę, ale potem włamała się do głównych władz.
  Agrypina dorastała bezwzględnie, a jednocześnie czasami ogarniała ją fala sumienia. Nie możesz robić takiego chaosu . Dzieciństwo i młodość przypadły na burzliwe lata dziewięćdziesiąte. Potem, w 2000 roku, wszystko jakoś podupadło. Mafia stała się bardziej szanowana, chociaż zabójstwa i starcia trwały nadal.
  I zrobiła sobie karierę ... I wspięła się na sam szczyt przestępczego świata.
  A teraz zadała ostry cios i powaliła brunetkę, a potem dodała w tył głowy. W ten sposób uśpił czujność i zadał miażdżący cios.
  Widząc, że milczy. Agrypina ponownie podniosła pochodnię i przyniosła ogień do dużych, ale raczej pięknych i atrakcyjnych stóp brunetki.
  Pachniało spalenizną , która łaskotała nozdrza matki mafii.
  Brunetka opamiętała się z bólu i podskoczyła. Tak, na stopach jest wiele wrażliwych zakończeń.
  Po zakończonej walce Agrypina chciała coś zjeść. Służące natychmiast przyniosły jej szaszłyk na platynowym szpikulcu. Tak pyszne i tłuste.
  Agrypina wydała im rozkaz:
  - Zaśpiewajcie coś, dziewczyny!
  A ci, którzy odpowiedzieli, chętnie zaczęli się spełniać;
  Gleb Zheglov i Volodya Sharapov Nie bez
  powodu siedzieli przy stole
  .
  Maliny zakwitły wściekłym kolorem,
  Kręciły się różne stworzenia
  , Nie było chleba, ale pasty do butów, Tak, garbaty przywódca szydzi - I dziewczyny zaczęły tańczyć, tupiąc pięknie wyrzeźbionymi, wdzięcznymi nogami.
  Atas , hej, baw się dobrze klasa robotnicza, atas ,
  Tańczcie chłopcy, kochajcie dziewczyny,
  Atas ! Niech dziś o nas pamiętają,
  Malinowo-Jagodowo, atas , atas , atas !
  Atas , atas , atas !
  Atas , atas , atas !
  Dziewczyny kontynuowały piosenkę, znów tupiąc nogami.
  Do rana okno nie wychodzi, Gleb Zheglov i Wołodia nie śpią, Notoryczny czarny kot
  Z boi się naszych chłopaków!
  Tutaj dziewczęta podniosły głosy o pół tonu wyżej Gleb Zheglov i Volodya Sharapov
  Służyli w bitwach zakonu!
  Po spokojnym dniu pracy, bądź spokojny, drogi kraju! I znowu dziewczęta zaczęły śpiewać;
  Atas , hej, baw się dobrze klasa robotnicza, atas ,
  Tańczcie chłopcy, kochajcie dziewczyny,
  Atas ! Niech dziś o nas pamiętają,
  Malinowo-Jagodowo, atas , atas , atas !
  Atas , atas , atas !
  Atas , atas , atas !
  Agrypina jadła i słuchała pieśni. Tak, piosenka nie jest nowa, ale interesująca. Jej matka chrzestna mafii słuchała jej we wczesnym dzieciństwie. Chociaż, podobnie jak Gleb Zheglov i Wołodia Szarapow, są jej wrogami.
  Dokładniej, wrogowie bandytów i mafii, a ona jest głównym bandytą w Rosji, a może i na świecie.
  Agrypina skinęła na dziewczyny. I zaprosił ich na posiłek.
  Cóż, należy okazywać szacunek. W końcu walczy, można powiedzieć, wojownikiem, ale potrafi pokazać swój wdzięk.
  Potem znowu kazała śpiewać jednej z dziewcząt. Możesz zrobić coś od siebie, szczerze.
  A dziewczyna śpiewała czystym głosem:
  Perły, mieniące się w szmaragdowych wodach,
  Śnieżnobiały łabędź wdziera się w chmury!
  Słońce gra, przyroda rozkwitła,
  Niech szczęście świeci ludziom przez wieki!
  
  A kwiaty na łące to jasne rubiny,
  Mniszek lekarski w polu złotych liści!
  Bądźcie ludźmi razem przyjaznymi i zjednoczonymi,
  Niech Ojczyzna będzie Matką Tubylców!
  
  Tęcza na niebie to jasna błyskawica,
  Srebro brzóz, w puchu topoli!
  Namiętny cycek wylewa piosenkę,
  Gra muzyka, szczęśliwa ziemio!
  
  We wszechświecie nie ma pokoju
  Huragan szaleje między gwiazdami!
  We wszechświecie trudno jest człowiekowi,
  Szatan zadał zły cios!
  Dziewczyny śpiewały z wielkim uczuciem i entuzjazmem. I Agrypina ich pogłaskała.
  Potem przywieźli jej nowy, właśnie przywieziony z Chin smartfon. I znów zaczęła dzwonić do wszystkich.
  Ale na razie nie jest to łatwe. Możesz dzwonić poza Moskwą. I nastrój Agrypiny się poprawił.
  Nakazała chłopcu surowym głosem:
  - Zaśpiewaj mi romans o miłości!
  Ukłonił się i zaczął śpiewać z wielkim uczuciem i ekspresją piękną pieśń zakochanego młodzieńca.
  Pamiętam jak jest teraz, twarz promienieje blaskiem,
  To spojrzenie przebiło moje serce ostrzem sztyletu!
  Płonąłem w strumieniach ognistego wiatru,
  Po prostu milczałeś!
  Potem kilku chłopców na raz, którzy przynieśli ciasto i koktajle mleczne, zaczęło śpiewać;
  Twój głos, jaki piękny i czysty,
  Wierzę w niekończący się wodospad twoich pieszczot!
  Bez ciebie nie potrzebuję nienawistnego życia,
  A teraz wieczny promień oświeci mnie!
  
  Jesteś boginią nieskończonej miłości
  Ocean pełen cudownego światła!
  Lodowe kajdany, żartobliwie pękają,
  Nie ujrzę świtu bez ciebie!
  
  Twoja twarz świeci jak słońce nad nami,
  Nie ma piękniejszych postaci we wszechświecie!
  Uczucie namiętności obejmuje jak huragan,
  Bycie z tobą na zawsze to szczęście!
  Chłopcy znów zaczęli śpiewać z uczuciem, tupiąc nogami . t _
  Twój głos, jaki piękny i czysty,
  Wierzę w niekończący się wodospad twoich pieszczot!
  Bez ciebie nie potrzebuję nienawistnego życia,
  A teraz wieczny promień oświeci mnie!
  
  Jesteś boginią nieskończonej miłości
  Ocean pełen cudownego światła!
  Lodowe kajdany, żartobliwie pękają,
  Nie ujrzę świtu bez ciebie!
  
  
  Ból w mojej duszy szaleje jak gwałtowna burza,
  A ogień w mojej piersi płonie bezlitośnie!
  Kocham cię, w odpowiedzi patrzysz dumnie,
  Lód łamie serce na kawałki!
  I znowu refren w wykonaniu nastolatków, którzy od czasu do czasu dostawali chłosty od swojej kochanki i znacznie rzadziej prezenty:
  
  Twój głos, jaki piękny i czysty,
  Wierzę w niekończący się wodospad twoich pieszczot!
  Bez ciebie nie potrzebuję nienawistnego życia,
  A teraz wieczny promień oświeci mnie!
  
  Jesteś boginią nieskończonej miłości
  Ocean pełen cudownego światła!
  Lodowe kajdany, żartobliwie pękają,
  Nie ujrzę świtu bez ciebie!
  
  Twój głos, jaki piękny i czysty,
  Wierzę w niekończący się wodospad twoich pieszczot!
  Bez ciebie nie potrzebuję nienawistnego życia,
  A teraz wieczny promień oświeci mnie!
  
  Jesteś boginią nieskończonej miłości
  Ocean pełen cudownego światła!
  Lodowe kajdany, żartobliwie pękają,
  Nie ujrzę świtu bez ciebie!
  
  Pomiędzy ogniami w bezkresnym gwiaździstym oceanie,
  Ty i ja szybowaliśmy jak orły na niebie!
  A twoje usta mienią się rubinami,
  Coś delikatnie z pasją powiedział!
  
  Twój głos, jaki piękny i czysty,
  Wierzę w niekończący się wodospad twoich pieszczot!
  Bez ciebie nie potrzebuję nienawistnego życia,
  A teraz wieczny promień oświeci mnie!
  
  Jesteś boginią nieskończonej miłości
  Ocean pełen cudownego światła!
  Lodowe kajdany, żartobliwie pękają,
  Nie ujrzę świtu bez ciebie!
  Pieśń chłopców bardzo spodobała się Agrypinie. Lubiła patrzeć na łagodne, czyste, pozbawione zarostu twarze nastolatków. Nie lubiła brody, irytowało ją to.
  A jednocześnie bardzo lubiła robić siniaki na twarzach chłopców. Tak, to jest właśnie taka kobieta.
  Cóż, czas pomyśleć o tym, kto stoi za cyberatakiem . Po drugie, czy są tu jakieś intrygi Arabów. Z południa są też tacy, którzy chcą przejąć kontrolę, w tym nad rynkiem narkotykowym. Tak, w Europie, a zwłaszcza na Ukrainie, można było znaleźć takich rzemieślników. Nawet wersja kosmitów z innego świata nie powinna być dyskontowana.
  Sytuacja jest więc zagmatwana.
  Agrypina zawołała karateczkę i powiedziała:
  - Dowiedz się bardziej szczegółowo, kto pokonał w ten sposób czerwoną lisicę . Mam coś, jakieś niejasne wątpliwości. Możliwe, że coś ukrywa lub kłamie. Być może będzie to bardzo ważna informacja.
  Dziewczyna skłoniła się i wymamrotała:
  - Wiem, świetnie !
  Agrypina śpiewała:
  Nowy Rosjanin, jesteś moim ideałem na zawsze
  Nowy Rosjanin, wpływowa osoba!
  Ale dla ciebie jest mafia
  To jest geografia!
  Po tym dziewczyna karate skłoniła się i wyszła. Agrypina zaczęła jeść ciastko z koktajlem i pomacała się na białym koniu.
  Ponownie poprosiła młodych mężczyzn, aby coś dla niej wzięli i zaśpiewali.
  I zaczęli występować;
  Moja księżniczko, jesteś kwiatem
   Lśniący w ogrodzie Pana!
  Twoje spojrzenie jest jak powiew świeżej bryzy
  Rozpędź płomienie piekła!
  Po tym chłopcy zaczęli śpiewać chórem i tupać nogami, wielokrotnie uderzani w pięty.
  Och, jak ja cię kocham słońce
  Świecisz w moim sercu wiosną...
  Serce chłopca bije radośnie
  Twoje włosy są takie złote!
  
  Święta miłość dziewcząt
  Heroiczny miecz, ściskający honor!
  Przeleję krew w strumieniu,
  Anioł będzie z tobą na zawsze!
  I znowu chłopcy żarliwie i radośnie śpiewają;
  Och, jak ja cię kocham słońce
  Świecisz w moim sercu wiosną...
  Serce chłopca bije radośnie
  Twoje włosy są takie złote!
  
  Sekret rozświetlony snem
  Twój wizerunek to słodki zapach!
  Zostałeś wyrzeźbiony przez stwórcę wszechświata
  Wszyscy słudzy zła nie będą się kalać!
  Teraz dziewczęta dołączyły do chóru chłopięcego i zaczęły śpiewać z wielkim zapałem.
  Och, jak ja cię kocham słońce
  Świecisz w moim sercu wiosną...
  Serce chłopca bije radośnie
  Twoje włosy są takie złote!
  
  
  Może tylko w niebie
  Los zjednoczy kochanków!
  Ale Bóg nie pozwoli nam rozpaść się w proch
  Połącz zjednoczenie serc w zatwardziałej separacji!
  I tu sama Agrypina przyłączyła się do pięknego i wesołego śpiewu.
  A jej głos jest bardzo silny;
  Och, jak ja cię kocham słońce
  Świecisz w moim sercu wiosną...
  Serce chłopca bije radośnie
  Twoje włosy są takie złote!
  Po tym matka mafii powiedziała:
  - Brawo chłopcze, dobrze skomponowałeś, jak masz na imię?
  Nastolatek skłonił się i odpowiedział:
  - Paw!
  Agrypina skinęła głową.
  - Ja, w ramach szczególnej łaski dla Ciebie, pozwalam Ci wykonać tatuaż tak, jakbyś miał aż trzech szwendaczy na strefę.
  Chłopak rozłożył ręce.
  - Och, świetnie, nigdy nie nadepnąłem na strefę. Nie było nawet w pudełku .
  Agrypina skinęła głową.
  - Szkoda! Ale nie martw się, będziesz tupać więcej, załatwię to za ciebie. A przedtem zrobią ci tatuaż, żebyś cieszył się autorytetem w młodzieńcu .
  Czternastoletni chłopiec oczywiście nie chciał iść do strefy. Ale bał się kłócić, zdając sobie sprawę, że będzie tylko gorzej. I skłonił się z wdzięcznością.
  Szefowa mafii rozkazał:
  - Teraz śpiewaj, coś złodzieje!
  . ROZDZIAŁ 10
  Vitalik i Albina byli już w laboratorium. A czekało na nich wiele rzeczy. W szczególności dziewczyna zapytała, czy genialny chłopak może naprawić iPhone'y , smartfony i telefony komórkowe uszkodzone przez wirusa?
  Vitalik dość logicznie zauważył:
  - Ostatni głupiec na Ziemi jest w stanie zabić człowieka. Ale jak dotąd nawet największy geniusz nie jest w stanie wskrzesić. Zepsucie elektroniki jest dużo łatwiejsze niż regeneracja. Tak więc, podczas gdy ja sam nie wiem, jak tu przywrócić. Hiperwirus , pompowany przez grawitony, okazał się bardzo silny. Gdybym nie ograniczył tego w czasie, to elektronika na całej planecie zostałaby uszkodzona, a na ziemi nie pozostałby ani jeden cały komputer.
  Albina zauważyła z ulgą:
  - Dobrze, że destrukcyjny proces nie dotarł do laptopów. A to byłoby dla nas złe!
  Witalij zauważył:
  - Od dłuższego czasu tworzę własny model bezprzewodowego laptopa o ogromnych możliwościach. Możemy go używać do pobierania pieniędzy ze wszystkich banków i kart na świecie.
  Dziewczyna gwizdała i gruchała ze smutnym spojrzeniem:
  - Jesteś, a właściwie zostałeś prawdziwym przestępcą. Teraz nie będziesz miał litości!
  Geniusz śpiewał:
  - Ale mówiąc szczerze,
  Od kołyski byłam bardzo zła...
  Mówisz, że tak być nie może
  Jest to jednak bardzo prawdziwe!
  Albina zauważyła z westchnieniem:
  - I mogę trafić do więzienia za współudział w twoich wybrykach. Czyż nie?
  Witalij odpowiedział:
  - Może mnie wydasz, a oni ci wybaczą? I wtedy też zostaną pociągnięci do odpowiedzialności za nie poinformowanie o przestępstwie.
  Dziewczyna-bohater zdecydowanie oświadczyła:
  - NIE! Nigdy cię nie zdradzę. Jeśli trzeba, pójdę z tobą na ławkę!
  Genialny chłopiec zauważył:
  - Prędzej czy później FSB i policja dotrą do mego dna. Mam więc jeden wybór, albo za kratami, albo nawet na śmierć, albo władzę nad światem!
  Albina uśmiechnęła się i zauważyła:
  - Władza nad światem! To jest dobre! Cesarz planety, cesarz ziemi, który nie miał sobie równych ! Czyngis-chan w krótkich spodenkach!
  Vitalik wychwycił ironię w ostatnich słowach dziewczyny i zauważył ze złośliwym uśmieszkiem:
  - Czyngis-chan nie podbił całego świata. Nie miał pod sobą nawet połowy świata. I nie mam wyboru, muszę walczyć o dominację nad światem.
  Dziewczyna-bohater poważnie zapytała:
  - A jaki masz plan?
  Vitalik powiedział z uśmiechem:
  - Stworzyć urządzenie telepatyczne które rozprzestrzeniłoby moje rozkazy na niemal cały świat. Teoretycznie możliwe jest zrobienie stacji ze specjalnymi falami. Nie ultrakrótki i długi, ale taki zasięg, by pokryć całą planetę. I wydawaj rozkazy całej ludzkości mocą myśli.
  Albina zauważyła:
  - Myślę, że stworzenie specjalnych fal, nawet dla ludzkiego mózgu, będzie bardzo trudne. I zajmie to dużo czasu. Jeśli tak, to faktycznie jest to możliwe. Niektórzy uważają, że telepatia jest na ogół fikcją, a Wolf Messing i inni jemu podobni to po prostu magowie. Niezależnie od tego, czy jest to brzuchomówstwo, czy osoba szturchająca, czy też bardzo bystre ucho odróżnia wskazówki od artykulacji.
  Witalij wzruszył ramionami.
  - Ludzki mózg jest tak samo materialny jak komputer. Jeśli wirusy cybernetyczne wpływają na elektronikę, wirusy biologiczne mogą wpływać na materialny mózg i zmuszać człowieka do posłuszeństwa. Hipnotyzerzy zresztą o niemałej sile istnieją przecież naprawdę i są nawet pokazywani w telewizji. Więc to może być wpływ. I to nie tylko słowem i wyglądem, ale także
  za pomocą fali lub hiperfali .
  Bohaterka zapytała:
  - A jak to?
  Witalij skinął głową.
  - Od dawna miałem pomysł na stworzenie specjalnych, hiperkrótkich fal, które mogłyby rozpędzić się do prędkości przekraczającej prędkość światła, co najmniej tysiąc razy. W końcu, jeśli grawitony mogą być dziesięć bilionów razy szybsze niż foton, to można stworzyć foton hybrydowy, który poruszałby się znacznie szybciej. I mógł natychmiast dotrzeć do dowolnego punktu na kuli ziemskiej. Teoretycznie taka fala jest w stanie zniszczyć wszystkie produkty elektroniczne na planecie Ziemia lub np. podporządkować sobie mnie. Chłopak zdjął tenisówki i ze złością tupnął obcasem. "Oznacza to, że hiperkrótka fala o dużej mocy może stworzyć strefę drapieżników w mózgach wszystkich ludzi. Efekt ten jest znacznie silniejszy niż hipnoza. I nikt nie może wtedy oprzeć się żadnemu mojemu rozkazowi!
  Albina skinęła głową z uśmiechem.
  - Dobry pomysł! Ale spalił ludziom wszystkie smartfony, iPhone'y i telefony komórkowe, a także niektóre tablety i laptopy. Do tego spłonęły też informacje w bazach policji i FSB, wirus okazał się na tyle niszczycielski. I nagle zrobisz z ludzi prawdziwych klinicznych idiotów. Wiesz, łatwiej jest zniszczyć niż przywrócić. A jeśli spalisz pamięć ludzi, jak ją przywrócisz?
  Vitalik wzruszył ramionami i odpowiedział:
  - Tak, oczywiście, tutaj nie musisz się spieszyć i robić wszystko dobrze. I przetestować na indywidualnych osobach przed wprowadzeniem go do masowego obiegu. W związku z tym pospiesz się - rozśmieszysz ludzi!
  Bohaterka zapytała:
  -Co zamierzasz teraz zrobić?
  Geniusz skinął głową.
  - Pracuj, a ty mi pomożesz! Myślę, że policja i FSB nie będą mi na razie przeszkadzać. Nikt nigdy nie pomyślałby, co zrobił nastolatek. A potem, kiedy będę gotowy, wtedy... Żadne siły mnie nie powstrzymają.
  I chłopiec terminator zabrał się do pracy. I razem z nim bohaterka również podjęła tę sprawę.
  Rozpoczęto prace nad stworzeniem bardzo potężnej broni. Co więcej, w przeciwieństwie do elektroniki, służy również do podporządkowywania sobie ludzi.
  W tym celu konieczne było zamówienie zarówno materiałów, jak i różnych części zamiennych.
  Kilkakrotnie Vitalik wychodził z laboratorium i coś kupował, a potem wracał z całymi torbami różnych urządzeń i części zamiennych.
  Było więc już po północy, a chłopiec-geniusz wyczerpany i zmęczony zasnął w fotelu. Zasnął na skórzanej kanapie i Albinie.
  A dziewczynie śniło się coś ciekawego;
  Tutaj zbiera jagody w lesie. To prawie jak las. Chyba że w dno pnia wbite są drzewa przypominające skrzypce. Ale to też jest interesujące.
  Albina przesunęła dłonią po takim sznurku. Zaskrzypiało, a potem pojawił się krasnolud.
  Dziewczyna pisnęła:
  - Wow!
  Krasnolud był wysoki jak wiewiórka, dość mały. Ale jednocześnie trzymał w dłoniach magiczną różdżkę.
  Spojrzał na wysoką, bosą dziewczynę w prostej białej chłopskiej sukience i zapytał:
  - Czego chcesz, dziewczyno?
  Albina wypaliła:
  - Chcę zostać cesarzową całej Rosji!
  Gnom zaśmiał się i mruknął:
  - Och, tego właśnie chcesz! Dobra ambicja!
  Dziewczyna skinęła głową.
  - A jeśli cały świat, to jeszcze lepiej!
  Gnom gwizdnął:
  - Właśnie tak? Pamiętasz historię o starym mężczyźnie , starej kobiecie i złotej rybce?
  Albina obraziła się:
  - Wcale nie jestem stary. Mam tylko piętnaście lat.
  Mały człowieczek w czapce skinął głową i zapytał:
  - Skończyłeś szkołę?
  Dziewczyna odpowiedziała z westchnieniem:
  - Jeszcze nie!
  Krasnolud ponownie skinął czapką:
  - A ty chcesz rządzić światem?
  Albina zauważyła:
  - Mam chłopaka. On jest prawdziwym geniuszem. Niech on będzie cesarzem, a ja cesarzową.
  Gnom zapytał:
  - Również chłopiec?
  Bohaterka skinęła głową.
  - Tak chłopcze. Ale tak wielki geniusz, że nigdy nie był równy w historii ludzkości.
  Mały człowieczek skinął głową.
  - Tak, wiem! Złamał takie drewno opałowe w historii, fajniejsze niż Czyngis-chan. I będzie bolało jeszcze bardziej, jeśli tego nie powstrzymasz.
  Albina logicznie zauważyła:
  - Lepiej dla planety mieć jednego wielkiego dyktatora dla wszystkich niż dwustu mniejszych despotów w różnych krajach!
  Gnom skinął głową.
  - Może! Przynajmniej jeden król nie będzie okradał samego siebie i nie pozwoli na rozpętanie wojny nuklearnej między państwami, która zniszczy całą Ziemię.
  Bohaterska dziewczyna zgodziła się:
  - Widzisz, rozumiesz. Więc daj nam władzę nad planetą Ziemia!
  Mały człowieczek w czapce zauważył:
  "To wymaga dużo, a raczej ogromnej mocy magicznej. A ja jestem tylko małym gnomem. Tylko najwyżsi bogowie Demiurga mogą dać ci taką moc.
  Albina mruknęła:
  - Więc prowadź nas do tych Bogów.
  Gnom zauważył:
  - To długa droga do nich, dziewczyno. A nie fakt, że spełnią twoją prośbę. Potęga światowa musi być godna. A wy, po prostu wesołe nastolatki, które jeszcze nie skończyły szkoły. Jak można powierzyć tak kolosalną odpowiedzialność ?
  Dziewczyna wzięła głęboki oddech i odpowiedziała:
  - Nie wiem! Ale nikt nie jest lepszy od nas. A Witalij Akułow jest takim geniuszem. Jestem pewien, że może wykorzystać swoją władzę nad planetą na dobre. I poprowadź ludzkość do gwiazd.
  Gnom skinął głową.
  - Na razie polecę do lustra prawdy i przyjrzę się bliżej Witalijowi Akułowowi . A ty zbieraj większe i słodsze jagody, żeby mnie poczęstować!
  Albina skinęła głową.
  - Nadchodzi! Zrobię tak.
  Po tym gnom machnął różdżką i zniknął.
  A bosa, piękna dziewczyna w prostej chłopskiej sukience zaczęła zbierać jagody. Zrobiła to delikatnymi, ale jednocześnie długimi i pełnymi wdzięku palcami.
  Potem próbowała zrywać jagody bosymi dziewczęcymi stopami. Ale jest to trudniejsze i niewygodne.
  Dziewczyna pracowała i śpiewała wesoło:
  Maliny,
  Skinął na mnie na odległość...
  Aż do świtu jesieni
  Czekam w złocie...
  Jak te błyszczały?
  Iskry o świcie
  Ach, jaka słodka malina!
  Dziewczyna zbierała jagody w koszu. Co więcej, nie maliny, ale coś w rodzaju truskawek, tylko jaśniejsze i wyglądające jak pąki róży. Tak, to piękna jagoda.
  Dziewczyna pomyślała, po co jej władza nad światem? Tyle zmartwień i kłopotów, ani jednej wolnej chwili. I chociaż miliony cię błogosławią, ale miliony cię przeklinają! A co najważniejsze, przy każdej praktycznej decyzji są ofiary i osoby niezadowolone.
  Na przykład, co z alkoholem? Z jednej strony szkodzi, ale z drugiej strony wódka to dla wielu jedyna radość życia! Mimo, że jest zgorzkniała i wredna.
  Albina oczywiście wiele w życiu widziała, ale wódka smakuje tak obrzydliwie, że nie sposób zrozumieć dorosłych, którzy piją takie obrzydliwe rzeczy. Jednak papieros jest jeszcze bardziej obrzydliwy, a wiele dziewcząt pali. Mówią, że chcą być szczuplejsze.
  Ale Albina jest mięsistą, muskularną dziewczyną, jak rasowy koń. Dlaczego miałaby być chuda? I to jej pasuje.
  Naprawdę, co, dziewczyna powinna być szkieletem? A przy tym nie ma tłuszczu, tylko mięśnie!
  Dziewczyna zbierała jagody i znowu śpiewała:
  Kalinka, Kalinka, moja Kalinka,
  Moja malinka, moja malina!
  Zebrałem całą torbę malin,
  I od tego ciężaru wyrwał lufę!
  Po tym, jak wziąć i śmiać się. Tak, wygląda to niezwykle zabawnie.
  Chciała też, żeby jakiś facet gładził jej silne, muskularne nogi. I to było miłe, jak kot.
  Gnom w końcu przybył. A kosz był już pełny. Przyprowadziła krasnoludka. Obok niego pojawiła się bardzo piękna, ale mała dziewczynka ze skrzydłami.
  Potrząsnęła magiczną różdżką, posypały się z niej iskry i zaćwierkała:
  - Witaj kochanie!
  Albina skinęła głową.
  - Cześć! I kim jesteś?
  Skrzydlata dziewczyna odpowiedziała:
  - Jestem wróżką!
  Bohaterska dziewczyna skinęła głową.
  - Tak myślałem! A co z Piotrusiem Panem ?
  Wróżka potrząsnęła głową.
  - NIE! Jestem inny! Ale też bardzo silny, a ja mogę dać ci zdolność latania. Albo wieczna młodość!
  Albina gwizdnęła:
  - Wieczna młodość jest wspaniała, ale co z władzą nad światem?
  Wróżka uśmiechnęła się i odpowiedziała:
  - A ty zostaniesz królową?
  Dziewczyna poprawiła
  - Cesarzowa!
  Wróżka wzruszyła ramionami.
  - Trudno to osiągnąć. Lepiej poprosić o wieczną młodość. Tego bardziej niż czegokolwiek innego, bardziej niż władzy, kobiety zawsze pragnęły.
  Albina skinęła głową.
  - Cienki! Od ciebie wezmę wieczną młodość. I poproszę inne wróżki lub czarodziejów o władzę nad światem!
  Wróżka zatrzepotała skrzydłami i zauważyła:
  - Trzeba jeszcze zasłużyć na wieczną młodość. Na przykład, co możesz zrobić?
  Dziewczyna, dumnie prostując plecy, powiedziała:
  - Mam czarny pas w Taekwondo! I pomogłem Vitalikowi czynić prawdziwe cuda.
  Wróżka skinęła głową z uśmiechem, pytając:
  - Co wolisz, pojedynek na miecze czy walkę intelektualną?
  Albina wzruszyła ramionami i odpowiedziała:
  - Walczyć na miecze, to jest Kendo! Znam go tylko takiego, pobłażającego sobie. Mimo, że jest mądrą wojowniczką. I kosztem inteligencji, nie głupiec! Gotowy na jedno i drugie!
  Wróżka uśmiechnęła się i powiedziała:
  - Co powiesz na walkę z ninja z gęsią skórką na miecze?
  Dziewczyna podrapała się w czubek głowy i zauważyła:
  - Gęsia skórka ninja, brzmi groźnie! Niezbyt chętny do kontaktu. Czy może lepiej mierzyć inteligencję?
  Wróżka powiedziała:
  - A jeśli z ninja gęsiej skórki nie na miecze, ale z gołymi rękami i nogami?
  Albina skinęła głową.
  - W bitwie jestem bestią! Całkiem gotowy do walki, nawet z gęsią skórką, jeśli bez broni!
  Wróżka ze skrzydłami skinęła głową.
  - No dalej, walcz!
  A mała czarodziejka machnęła różdżką. I bardzo walczący ninja pojawił się przed dziewczyną. Dokładniej, był o głowę niższy od Albiny. I naprawdę wyglądał jak mrówka, tylko w masce. I od razu ma sześć kończyn, w których trzyma miecze i sztylety.
  Wróżka zaćwierkała:
  - Odłóż broń! Walczmy gołymi rękami!
  Gęsia Skórka Ninja odłożył miecze i sztylety, zauważając:
  - To jest jakoś niewygodne dla słynnego wojownika walczyć z bosą dziewczyną!
  Wróżka skinęła głową na znak zgody.
  - Rozumiem! Ale ta dziewczyna chce być wiecznie młoda i piękna. I tak po prostu, niczego na tym świecie, ani na żadnym innym, nie można uzyskać. Poza tym musi cię pokonać i oczywiście odpowiedzieć na trzy pytania.
  Albina powiedziała z urazą:
  - Co, mam jeszcze odpowiadać na pytania?
  Wróżka skinęła głową z uśmiechem.
  - Z pewnością! Ale mimo wszystko zyskasz nie tylko wieczną młodość, ale także ... Jeśli coś zostanie ci odcięte, to wszystko z łatwością zostanie przywrócone. I nikt nigdy nie może cię skrzywdzić. I to już jest fajne.
  Albina zgodziła się:
  - Tak fajnie. Do tego możesz się pocić.
  Skrzydlata czarodziejka wyjaśniła zasady walki:
  - Będziesz miał sześć rund. Nokaut, jak w klasycznym, zawodowym boksie. Po powaleniu, dopóki sędzia nie policzy, przejdź do rogu. W przypadku , gdy nikt nie zostanie znokautowany w ciągu sześciu rund, o zwycięstwie zadecydują punkty.
  Gęsia Skórka Ninja zauważył:
  - W takim razie lepiej mieć dwanaście rund na raz, jak profesjonaliści! Walczmy naprawdę i naprawdę!
  Wróżka skinęła głową.
  - Może dwanaście! Ale mam nadzieję, że będzie nokaut!
  I znów machnęła magiczną różdżką.
  Od razu pojawił się ring z linami, a sędzia - dziewczyna w dresie.
  Albina zdjęła swój chłopski strój, aby nie przeszkadzał w walce.
  Potem pozostała tylko w jednym bikini. Jej mięśnie były teraz bardzo dobrze widoczne. Są takie wypukłe, a sama dziewczyna jest śliczna i rozkoszna blondynka.
  Muszę powiedzieć, że jest po prostu nie do pomyślenia wspaniałym urokiem.
  I twarz, a zarazem czuła, niemal dziecinna dziewczyna, ale z odważnym podbródkiem.
  Obaj wojownicy ukłonili się sobie. Zabrzmiał gong i sygnał do rozpoczęcia bitwy.
  Albina była już wytrawną wojowniczką, która uprawiała sztuki walki od trzeciego roku życia. I zobaczyła, że \u200b\u200bwróg miał niższy wzrost, a jeszcze więcej długości kończyn, cóż, co można wziąć od mrówki.
  Jednak mrówki to bardzo silne i zwinne owady. I powinni trzymać się z daleka.
  A dziewczyna bosą stopą załadowała mrówkę ninja do żołądka. A on, otrzymawszy cios, zatrzymał się. Potem rzucił się do Albiny.
  Dziewczyna-bohaterka przywitała go ciosem gołej goleni. Owad ninja był pokryty chitynową skorupą, dlatego silne ciosy wyszkolonej dziewczyny praktycznie nie miały na niego wpływu.
  Albina kilka razy zatrzymywała gęsią skórkę ninja kopnięciami w ataku, a także trzykrotnie trzymała pięściami w głowę. I jak dotąd nie dała się złapać.
  Pierwsza runda dobiegła końca, a obaj przeciwnicy poszli na rogi.
  Wróżka zauważyła z uśmiechem:
  - Coś, co pozwoliłeś jej pokonać!?
  Ninja Goosebump odpowiedział:
  - Właśnie na nią patrzę!
  Zabrzmiał gong i znowu wojownicy zaczęli się zbliżać. A potem ninja z gęsią skórką nagle gwałtownie przyspieszył i kopnął Albinę łapami w pierś. Dziewczyna zleciała z nóg. Upadła na plecy, a jej bose obcasy błysnęły w powietrzu.
  Sędzia zaczął odliczać nokdaun. Albina jednak natychmiast podskoczyła. I rzucił się, by odzyskać z wściekłością. Jej nagie, opalone, muskularne nogi wirowały jak śmigło.
  Ale ninja z gęsią skórką wziął ich łapami na bloku. Odparte ataki. A potem gwałtownie przyspieszył. I znowu jego łapy trafiły dziewczynę w brzuch i klatkę piersiową. Pozostawiając siniaki i otarcia. A potem uderzenie głową w nos. I spłynął po twarzy Albiny Juszki. I sama dziewczyna upadła.
  Prawda wzrosła, ale sędzia nadal zaczął liczyć powalenie.
  Tak, sprawy Albiny były nieważne.
  Wróżka zaćwierkała, machając magiczną różdżką:
  - Brawo ninja z gęsią skórką! Przejąłeś inicjatywę!
  Wojownik ninja ponownie przyspieszył. I znowu powalił Albinę. Uderzył ją dość mocno, a dziewczyna upadła i odskoczyła, walcząc.
  Gęsia Skórka Ninja syknął:
  - Czy na koniu, czy na piechotę,
  Supermistrz ...
  Goblin cię przejedzie,
  Ratyu milionowy!
  Albina rzuciła się do odzyskania sił, ale natknęła się na mocne bloki. A jej atak został odparty. A ostry koniec łapy uderzył dziewczynę w bosą podeszwę, co spowodowało spuchnięcie pęcherza.
  Rozległ się gong kończący rundę.
  Dziewczyna, kulejąc i zataczając się, wycofała się do swojego kąta. Tak, została dobrze i mocno pobita.
  Albina opadła na krzesło. I oddychała ciężko. Hmmm , takiego przeciwnika jeszcze nie miała. A wrogiem nie jest człowiek, ale mrówka ninja. Co jest bardzo poważne.
  Oto znowu gong i nowa runda!
  Albina ponownie próbuje dostać kopnięcia. Ale wróg, będąc owadem, jest szybszy od człowieka. I tu znowu przedziera się krótkimi łapami, łapie dziewczynę za bosą stopę i ciągnie ją, rzucając jak lalkę.
  Albina podnosi się, ale znowu trafia ją mocny cios prosto w pierś. I są siniaki, dziewczyna upada.
  Wstaje i znowu dostaje w twarz. I to też jest bolesne.
  pod okiem.Tak , pojedynek okazał się bardzo trudny.
  Żółw ninja wyraźnie dominuje i prowadzi na punkty. I znowu zaatakował dziewczynę ładną buzią.
  Albina upadła, a gong oznajmił koniec rundy.
  Dziewczyna dosłownie wczołgała się do swojego kąta.
  Wróżka podleciała do niej i zapytała:
  Czy rozumiesz, dlaczego przegrywasz?
  Albina odpowiedziała z westchnieniem:
  Bo to owad!
  Wróżka skinęła głową i zapytała:
  - Chcesz stać się dwa razy szybszy?
  Dziewczyna potwierdziła:
  - Oczywiście, że tak!
  Skrzydlata dziewczyna powiedziała:
  - Odpowiedz poprawnie na pytanie. A wtedy będziesz naprawdę dobry!
  Albina odpowiedziała z uśmiechem:
  - Cóż, jestem gotowy!
  Wróżka zaćwierkała:
  - Dlaczego Bóg ma wiele dni!?
  Bohaterska dziewczyna rozszerzyła oczy i wymamrotała:
  - Nu i pytanie? Nie rozumiałem jego znaczenia.
  Wróżka powiedziała stanowczo:
  - I nie musisz rozumieć znaczenia. Po prostu weź to i odpowiedz, jak możesz i zrozum!
  Albina uśmiechnęła się, a potem, czując natchnienie, powiedziała:
  - Ponieważ Bóg mógł zrobić wiele dni!
  Magiczna dziewczyna skinęła głową.
  - Dobrze zrobiony! Tym razem odpowiedziała prawidłowo. A twoja prędkość się podwoiła.
  Wróżka machnęła magiczną różdżką. I rzeczywiście, mięśnie Albiny napełniły się fenomenalną siłą.
  I tak ruszyła do bitwy. A jej bose stopy błysnęły. A potem cios spadł na żołądek ninja z gęsią skórką. Nawet ona sama, wyszkolona Albina, doceniła szybkość i siłę, z jaką zadano ten cios oraz wstrząs mózgu, który ją przeszył.
  Albina burknęła z wściekłością:
  - Zdobądź faszystowski granat,
  Zaśpiewaj serenadę!
  Goosebump Ninja próbował ją zaatakować. Ale teraz nogi Albiny, które stały się szybsze, zdołały go dosięgnąć. I trafili w chitynową skorupę.
  Było jasne, że gęsia skórka była niewygodna przy tych ciosach, ale nie spowodowały one u niego poważnych obrażeń. I dziewczyna pokonała, ale wyprzedziła wroga, a teraz prowadziła już punktami. Dokładniej, ta runda została dla niej.
  W końcu Albina wykonała nawet niski kopnięcie i powaliła swojego odpowiednika.
  Rozstępowali się w rogach, a gęsia skórka ninja już wyglądała na wymiętą.
  Wróżka ponownie podleciała do bohaterki i zauważyła:
  - Teraz radzisz sobie całkiem nieźle. Ale chcesz ponownie podwoić swoją prędkość i siłę?
  Albina pokiwała twierdząco głową.
  - Oczywiście, że tak! Co powinno być zrobione?
  Czarodziejka powiedziała z uśmiechem:
  - Odpowiedz na jeszcze jedno pytanie.
  Bohaterska dziewczyna pewnie odpowiedziała:
  - Jestem gotowy!
  Wróżka gruchała:
  - Dlaczego zimą jest mroźno, szczypanie w nosy dzieci!
  Albina uśmiechnęła się i odpowiedziała:
  - Oto jest pytanie! Ale to jest bez znaczenia i pozwala na wiele odpowiedzi.
  Magiczna dziewczyna odpowiedziała:
  - A to tak dla humoru. Spróbuj, daj dowcipną odpowiedź.
  Bohaterka wydała:
  "Ponieważ w zimie jest zimno, szczypie dzieci w nos, ponieważ nie jest na tyle duże, aby odrąbać nos z korzeniami!"
  Wróżka skinęła głową.
  - Tak . to można policzyć! Twoja szybkość i siła znów się podwoją.
  I magiczna dziewczyna potrząsnęła swoją magiczną różdżką.
  A Albina poczuła nowy, niesamowity przypływ sił i energii.
  Wbiegła na ring z wściekłością. I rzucił się na ninja z gęsią skórką.
  I pokonajmy go. Co nie jest ciosem, jakby uderzony młotem. A myśliwiec owadów zaczął spadać i spadać bardzo mocno.
  Albina pokonała wroga, a on upadł i z trudem wstał, ale wstał. Jednak cała runda była dyktowana przez dziewczynę.
  Potem dumnie wskoczyła z powrotem do kąta.
  Wróżka zapytała z uśmiechem:
  - Chcesz więcej podwojenia prędkości i siły?
  Albina skinęła głową.
  - OK! chodźmy!
  Magiczna dziewczyna ponownie zadała zagadkę:
  - Z czego i dlaczego, wilki wyją do księżyca!
  Albina roześmiała się i odpowiedziała pewnie:
  - Wilki wyją, bo nie mogą zjeść księżyca!
  Wróżka powiedziała z uśmiechem:
  - Naprawdę jesteś geniuszem. Myślę, że dużo, aby stać się godnym!
  I magiczna dziewczyna ponownie zakręciła swoją magiczną różdżką.
  Albina dosłownie wzbiła się w powietrze. Tak bardzo teraz stało się to niesamowitą siłą i energią.
  I tak rzuciła się na ninja z gęsią skórką. I tak przesunęła jego bosy, okrągły obcas do podbródka. A myśliwiec owadów wpadł w nokaut.
  Sędzia odliczył do dziesięciu i ogłosił:
  - Zawodniczka Albina wygrała przez nokaut! Dobrze zrobiony!
  Podniosła rękę do dziewczyny.
  Albina śpiewała:
  - Dziewczyna nie boi się nawet śmierci,
  Jej horda nie boi się żadnego...
  Kobieta będzie bohatersko walczyć z wrogiem,
  I nawet umierając, wygra!
  Wróżka uroczyście ogłosiła:
  - Ponieważ Albina pokonała potężnego wojownika i odpowiedziała poprawnie i, co najważniejsze, dowcipnie na wszystkie trzy zagadki, otrzymuje wieczną młodość i absolutną regenerację tkanek.
  A magiczna dziewczyna zrobiła ósemkę magiczną różdżką. I wtedy zdarzył się cud, Albina zyskała rzeczywistą nieśmiertelność.
  A bohaterska dziewczyna śpiewała:
  Nic na Ziemi nie pozostaje niezauważone
  A młodość, która odeszła, jest wciąż nieśmiertelna...
  jacy byliśmy młodzi,
  Jak szczerze kochany!
  Szczyty zostały zdobyte
  Na przekór burzy losu!
  . ROZDZIAŁ 11
  Tymczasem matka chrzestna Agrypina wysłuchała świeżego raportu mającego na celu zweryfikowanie informacji karateki.
  Nastrój przywódcy mafii był całkiem dobry. Sporo zarobiła na dostawach elektroniki z Chin. Ponadto udało jej się zedrzeć ubezpieczenie uszkodzonych smartfonów, iPhone'ów i telefonów komórkowych.
  Więc mafia nawet wygrała z cyberatakiem . Ponadto spłonęły dane w komputerowych bazach danych o wszystkich przestępcach, co również działa na korzyść mafii. I łatwiej jest wyciągnąć wspólników z więzienia.
  Agrypina była więc zadowolona. Chociaż oficjalne władze podejrzewały, że to nie jej dzieło? Ale jak dotąd nie zaryzykowała otwarcia frontu przeciwko mafii.
  Co więcej, ciekawe były informacje od bojownika, który sprawdzał informacje o czerwonej harpii.
  Wojowniczka powiedziała:
  - Nie było mężczyzny w czarnej masce i płaszczu. Została pobita przez małego chłopca, który wyglądał na nie więcej niż dwanaście lat.
  Agrypina zachichotała i spojrzała na karatekę z niedowierzaniem:
  - Co? Mówisz poważnie?
  Dziewczyna potwierdziła:
  - Przeprowadziłem wywiady z tuzinem chłopców i dziewcząt. To prawda, że \u200b\u200bfilmy z bitwy na smartfonach nie zostały zachowane, ale wirus komputerowy nie może wymazać ludzkiej pamięci!
  Blond szef zachichotał i ryknął.
  - To taki mały talent! Czy tożsamość chłopca została ustalona?
  Dziewczyna skinęła głową.
  - Jest w tej sekcji od dawna. Nazywa się Witalij Akułow. Nie ma patronimii, ponieważ dorastał bez ojca. Ale jest z nim jego dziewczyna Albina Korshunova. Jest także bardzo silnym wojownikiem i czarnym pasem w karate.
  Agrypina zapytała z uśmiechem:
  - Też mała dziewczynka?
  - Nie, jest duży. Chociaż obaj mają po piętnaście lat. To nawet zabawne - duża dziewczyna i niski chłopak , ale bardzo szybki i silny.
  Szefowa mafii zauważyła:
  - Powinni mi je dostarczyć.
  Kilku bojowników kliknęło bronią:
  - Spełni się, och , wspaniale!
  Agrypina nagle zmieniła zdanie:
  -NIE! Nie ma potrzeby. Lepiej zorganizować dla nich tajny, ale profesjonalny nadzór i dowiedzieć się absolutnie wszystkiego. Potem zgłoś się do mnie. Intuicja podpowiada nam, że to wcale nie są zwykli nastolatkowie.
  Karateka skinęła głową.
  - Tak to prawda. Chłopiec nie uczy się zbyt dobrze, opuszcza szkołę, ale czasami zadziwia swoją wiedzą i mówi, że ludzkość trzeba ratować.
  Agrypina skinęła głową.
  - Zwłaszcza. Sprawdź dokładnie tę parę, a zwłaszcza chłopca. Tylko niezauważalnie. Czy jego nazwisko to Akulow? Muszę powiedzieć, że jest to bardzo symboliczne.
  Potem szef mafii zaczął wydawać nowe rozkazy. Sterowanie ośmiornicą zajęło dużo czasu. I tutaj muszę powiedzieć, że po obu stronach władza jest bardzo duża, zarówno mafia, jak i pieniądze.
  A oficjalny rząd wykorzystuje mafię do własnych celów. Zwłaszcza w walce z opozycją. Czasami zdarzają się nieoczekiwane zgony.
  Agrypina niedługo skończy trzydzieści siedem lat. A wielkie osobistości z całego świata potajemnie zbiorą się na jej urodziny. Obecni będą także ministrowie. Tak, jest królową podziemia w Rosji, a jej mocy nie da się dokładnie zmierzyć. Oczywiście ci, którzy chcą rzucić wyzwanie tronu, są pełni - pełni. Jest zarówno młodą kobietą, jak i bardzo okrutną. I tutaj wielu starych złodziei i młodych autorytetów jest z niej niezadowolonych.
  Ale Agrypina mocno trzyma władzę w swoich rękach. Ale była bardzo zainteresowana tym nastolatkiem. Może brał udział w cyberataku na niespotykaną dotąd skalę.
  To prawda, nie wierzono, że nastolatek może zrobić coś takiego, ale sama Agrypina jako nastolatka zrobiła to, czego nie mogli zrobić dorośli. Więc...
  Ale jest za wcześnie, by wyciągać wnioski. Inni mają problemy. W szczególności, dlaczego nie kupić sobie kilku obrazów Picassa. Uwielbia, gdy zdjęcia są niestandardowe i trochę szalone. Tak, a Picasso jest uważany za prawie najlepszego artystę wszechczasów i narodów.
  Chociaż ktoś wypalił, że być może mała córeczka lepiej rysuje.
  Nawiasem mówiąc, Agrypina nie chciała sama urodzić dziecka i urodzić, co psuje figurę i boli. I wybrała dla siebie zastępczą matkę, zamawiając bliźniaki.
  Naturalnie, dawca płci męskiej został wybrany tak uzdolniony fizycznie, jak i intelektualnie. A zastępcza matka była główną mistrzynią olimpijską na specjalnej diecie.
  Agrypina miała więc parę: chłopca i dziewczynkę. Są jeszcze małe, ale są już szkolone przez specjalnych mentorów ninja i uczone zabijania i walki.
  Dzieci szefa mafii muszą stać się nadludźmi i kontynuować dzieło swojej matki. Niech dopiero za cztery lata. A oni już osobiście zabijali ludzi, byli obecni podczas tortur, a nawet torturowali samych siebie.
  Oto para potworów rosnących w Agrypinie. Ta kobieta to bestia! A jej dzieci będą superbestiami ...
  Matka chrzestna mafii postanowiła się zabawić. Jak na razie całkiem niegroźne. Wzięła bicz i zaczęła bić po gołych plecach dwóch pięknych, muskularnych nastolatków. Nadal nie ma się czym martwić.
  Chociaż skóra natychmiast pękła i polała się krew. Tak, ona kocha krew.
  I to ją kręci.
  Agrypina piła nawet krew wraz z mlekiem dla niemowląt. Krew odsączano od silnych fizycznie, zdrowych nastoletnich chłopców, a czasem także od małych dzieci. Agrypina uważała, że jest tak odmłodzona.
  Oto taka lisica , hiperharpia ! Oczywiście nie trzeba zabijać, możesz po prostu czerpać od wszystkich. Ponadto często picie krwi jest szkodliwe dla zdrowia. Zawiera również różne enzymy.
  Agrypina położyła się na sofie, a dwóch przystojnych młodzieńców zaczęło masować jej plecy. Dwóch kolejnych przystojnych młodzieńców zajęło ich bose podeszwy i stopy.
  Młoda kobieta zamruczała z przyjemnością. I jak dotąd radzi sobie naprawdę dobrze. I nazwała swoje gałęzie. Na przykład już drugi rok trwa wojna między Rosją a Ukrainą, która jest wielką tragedią i dużą ilością krwi. A mafia zarabia na tym dużo pieniędzy. I oczywiście nikt nie chce pokoju. A rosyjska mafia robi na tym interesy i amerykańska. Jak to mówią: ręka rękę myje. A wiele rzeczy kręci się i dostarcza w czasie wojny.
  Tutejsze klany przestępcze zarabiają kolosalne pieniądze, a zwykli ludzie są na straconej pozycji.
  Agrypina zaćwierkała z uśmiechem, obnażając bardzo duże zęby:
  Zarabiaj, zarabiaj
  Zapomnij o smutku i lenistwie!
  Zarabiaj, zarabiaj
  Cała reszta to śmieci!
  Cała reszta to śmieci!
  Młoda kobieta uśmiechnęła się. Przypomniała sobie jeden ze swoich wyczynów. Kiedy okradła mieszkanie, a potem zapomniała zabrać ze sobą rękawiczek. Zdając sobie sprawę, że zostawiła wiele swoich odcisków palców, Agrypina wzięła i otworzyła wszystkie kurki gazowe, a następnie rozpaliła ogień. Spłonęła połowa dziewięciopiętrowego budynku. Trzy osoby zginęły, ponad dziesięć doznało poważnych oparzeń.
  W ten sposób w barbarzyński sposób zatarła ślady. A zabijanie ludzi sprawiało jej podniecenie i przyjemność. Tak bardzo lubiła zadawać ból. Zwłaszcza przystojni chłopcy. W szczególności łamanie palców u nóg. Nawet jeśli jest to okrutne. To prawda, że \u200b\u200bkości rosną razem, ale kostki bolą przez długi czas.
  I ogólnie przemoc przyciągała Agrypinę. A siły wyższe?
  Wierzyła, że siły wyższe ją kochają i kochają zło. A ona nie wierzyła w Biblię i uważała ją za bajkę dla głupców, na której robi się pieniądze i politykę.
  Rzeczywiście, jeśli Bóg istnieje, to najprawdopodobniej kocha zło i zniszczenie.
  Spójrz na historię ludzkości. Okrutni i krwawi władcy z reguły odnosili większe sukcesy. Na przykład Czyngis-chan, odnoszący największe sukcesy władca i zdobywca wszystkich czasów i ludów, był bardzo okrutny, ale jednocześnie nie potrafił ani czytać, ani pisać. Tamerlan jest również niezwykle okrutny, a nawet zbudował wieżę ze stu tysięcy odciętych głów. Najbardziej utytułowany zdobywca w Imperium Osmańskim, S Elim, wyróżniał się także niezwykłą krwiożerczością i okrucieństwem. Tak więc w Rosji najokrutniejsi carowie: Iwan Groźny, Piotr Wielki , Józef Stalin byli najbardziej okrutni. Jak powiedział Batu Khan , jest wielkim władcą i musi być okrutny.
  Okrutny był też Hitler, który w początkowej fazie swego panowania osiągnął niemałe sukcesy.
  Tak, a Napoleon Bonaparte wcale nie jest wzorem człowieczeństwa. Wygląda na to, że Ekaterina Vtoraya nie była uważana za okrutną, ale była dziwką. A Piotr Wielki osobiście odciął głowy łucznikom i torturowanym ludziom.
  I ogólnie, który z wielkich nie był okrutny? Na przykład Magomed, zdobywszy miasto, nakazał zabicie sześciuset Żydów. A jego następcy toczyli jeszcze bardziej okrutne i krwawe wojny. Nawet Jezus Chrystus powiedział:
  Nie pokój przyniosłem, ale miecz! A niektóre z jego wypowiedzi lubiły cytować inkwizytorów. Na przykład: - Ktoś nie jest ze Mną, ten jest przeciwko Mnie. Więc wszyscy krwawili. Być może tylko jeden Budda był człowiekiem prawdziwej dobroci i przeciwnikiem przemocy, i nie twierdził, że jest wyłączny.
  Dlatego Agrypina szczerze wierzyła, że trzeba okazywać okrucieństwo i być bezlitosnym dla wrogów, ale także dla przyjaciół. Możliwe, że Stalin znalazł się na XX Zjeździe, bo nie zdążył rozstrzelać starej drużyny na czas.
  Agrypina uśmiechnęła się. I uszczypnęła młodego mężczyznę dla prasy. Skłonił się i powiedział:
  - Dziękuję pani!
  Potem przypomniała sobie i zapytała sekretarkę:
  - A ten chłopak, któremu nagrodziłem pierwszego szwendacza, jest już w więzieniu, czy co?
  Sekretarz skinął głową.
  Tak, jest już aresztowany. Ile powinien mieć lat?
  Agrypina zapytała:
  - Ile on ma lat?
  Sekretarz odpowiedział:
  - Czternaście!
  Agrypina mruknęła:
  Wystarczą mu trzy lata kolonii młodzika . Niech będzie szanowany.
  Sekretarz skinął głową.
  - Tak, jest silnym chłopcem i wie, jak się bronić. I ma specjalny tatuaż, który zapewni szacunek i autorytet.
  Młoda kobieta szczerze stwierdziła:
  - Nadal jestem bardzo miły. Dał taki początek kryminalnej karierze. Ale ten chłopak musi pracować. Dostarcz mi go wieczorem, niech mnie zabawia za dobry uczynek.
  Sekretarz skinął głową.
  - Słuchaj, świetnie!
  Agrypina śpiewała ironicznie:
  Rosyjska mafio, co zrobiłaś
  Rosyjska mafio, zniszczyłaś mnie!
  Rosyjska mafia, stulecie idzie do szkoły,
  Dobry w dziczy, twardy w strefie!
  A młoda kobieta zażądała więcej czarnej dziczyzny i wątroby rozdymkowatej. To taka japońska trująca ryba. A jej wątroba to bardzo wyrafinowany przysmak, choć najbardziej trująca część.
  Agrypina zawołała dziewczęta. Te dotarły do oczu wielkiej królowej zbrodni.
  Szef mafii warknął:
  - Tańczyć i śpiewać!
  Dziewczyny zaczęły tańczyć, śpiewając:
  Bajkowy świat może być zły
  W końcu magia też jest dwulicowa!
  Wszystko wydaje się być dobre, młody
  Chcę prawdy, żyj z honorem sławnie!
  
  Ale gdzieś troll tka sieć,
  Zły ghul zastawia pułapki!
  Idziemy na długą wędrówkę
  Czekają na nas, a nie na zabawki!
  
  Może mech strasznie kłuje,
  Cóż, lilia wodna zamiast pułapki!
  Krwią szlochającą łzami z chmur,
  Zamiast księżyca ostrza świecą jak korsarz!
  
  Ale mój przyjacielu, uczciwy elf,
  Loki przyjaciela lśnią złotem!
  Wróżka powiedziała - chłopcze, nie dryfuj ,
  I wyciągnięte czułe ręce!
  
  Udzielił elfowi lekcji miecza,
  Lunge, odbicie, zmienne pozy!
  Aby pień życia w złu się nie kurczył,
  Dałeś czarodziejce dwie róże!
  
  Kowal krasnolud wykuł szablę,
  Mówi mi, uśmiechając się z uśmieszkiem;
  Czy chcesz chwalebnego zakończenia bitwy,
  Trzeba gorąco przyjaźnić się z kulturą fizyczną!
  
  Połączone czterdzieści strumieni podczas treningu,
  I wreszcie stal damasceńska stała się mi posłuszna!
  Najpierw tniesz z drzewa sęków,
  Cóż, wtedy zostaniesz szlachetnym wojownikiem!
  
  Oto bitwa, ja z elfami,
  Trolle i ghule ryczą razem z nimi!
  Ale dla mnie wojsko to rodzina,
  I nie ma ochoty uchylać się w walce!
  
  Pamiętam ruchy, wypad ostrza,
  Zły ghul zakrztusił się szkarłatem !
  Daliśmy stworzeniom mocne ostrze,
  Zbudujemy świat, czysty i nowy!
  Dziewczyny śpiewały bardzo pięknie iz uczuciem. Agrypina nie była jednak zadowolona. Wydawało jej się, że dramatu jest mało i stanowczo rozkazała:
  - Węgiel pod nogami!
  Natychmiast pojawili się młodzieńcy z koszami. Miały tlące się płomienie.
  Wiedzieli, że okrutna Agrypina lubiła smażyć dziewczętom gołe podeszwy.
  I rzućmy pod nogi dziewczynom, które chodziły bez butów, bo jest mniej hałasu i wygodniej jest smażyć pięty.
  Dziewczyny stanęły na bosych podeszwach i krzyczały, ale tańczyły dalej.
  Agrypina zauważyła z uśmiechem:
  - To właśnie nie podobało mi się w filmie "Wyspa skarbów", że dziewczynie okrętowej nigdy nie przysmażono obcasów. I byłoby też naprawdę zabawnie.
  Tak, zapach spalonej skóry jest bardzo apetyczny. Zwłaszcza jeśli jest to delikatna skóra młodych, pięknych, zdrowych dziewczyn. To jest po prostu urocze.
  Agrypina śpiewała:
  Języki ognia liżą nam pięty,
  Dlaczego jest tak nielubiany przez niedotykalnych...
  Pracownicy noża i siekiery
  Romantycy z głównej drogi!
  I znowu weźmie i będzie się śmiał. Tak, ma szczęśliwe życie. Pamiętam, że jakimś cudem nauczycielka sprowadziła na nią pecha za jej zachowanie. Agrypina przybiła w tym celu ręce i stopy do dębowych drzwi. A potem spaliła wszystkie włosy na głowie kobiety.
  Tak, była taką uczennicą. Po prostu biały diabeł! To Diabeł z dużej litery!
  Nic dziwnego, że przestępcze władze Rosji i niektórych krajów świata były jej posłuszne.
  Kto chce być kojarzony z czymś takim . Zwłaszcza jeśli rząd się tego boi. Kiedy była dzieckiem, czasy były trudne. I jest tak, jakby urodziła się dla podziemi.
  I uwielbia zabijać, a jeszcze bardziej kpić i dręczyć. Jak na przykład torturowała więźniarki w kolonii nieletnich , a także strażników płci męskiej, jeśli nie dawali jointów.
  Tak, uwielbiała pokazywać swoją moc. I robić z ludzi idiotów.
  Oto jedna piękna więźniarka, która była zbyt niezależna.
  Agrypina kapała kwasem solnym na jej nagie, dziewczęce podeszwy. I to bardzo boli.
  Tak, jak matka chrzestna mafii, nic nie może przestać. Czy to kula snajpera? Tak, i strzelił do Agrypiny, i to nie raz. Ale, niestety, wszystko przez!
  Jednak który z szefów mafii był humanitarny? Zbrodnia to zbrodnia.
  Agrypina wydała jeszcze kilka różnego rodzaju rozkazów. Potem spojrzałem na krótkie podsumowanie wiadomości. Duma Państwowa dyskutowała o cyberataku . I zażądał krwi i wojny. I znowu te prawa, kiedy nakładają kary, nie ma dokąd pójść. Zaskakujący jest również spadek liczby więźniów. Chociaż nie, zaczął rosnąć. A sytuacja w kraju się pogarsza.
  Kolejna wiadomość: atak talibów na wojska rosyjskie w Tadżykistanie. Rzeczywiście, od dawna spodziewano się tam prowokacji. Talibowie rozumieją, że jeśli zaatakują Rosję, to tylko wtedy, gdy ma związane ręce. I tu też dochodzi do cyberataku , który pokazał kolejną słabość władz.
  W przyszłym roku, w marcu, wybory prezydenckie w Rosji. Agrypina pomyślała, dlaczego sama nie miałaby walczyć o tron prawdziwego króla? Młody i energiczny szef mafii mógłby wcielić się w rolę kolejnego zbawiciela.
  A teraz w Rosji faktycznie problemy gospodarcze się pogorszyły, Kaukaz znów jest wzburzony, a ceny ropy i gazu spadają. Tak, a Chiny nie są już przeciwne rewizji granic z Rosją. Niby nie macie wyjścia, ale macie już dużo ziemi, no dalej, podzielcie się.
  A co najważniejsze, sytuacja z miesiąca na miesiąc się pogarsza. Jakby obudziły się moce piekieł.
  Agrypina dobrze znała historię całego świata. Istnieje jakaś niemal fizyczna i mityczna siła, która miażdży wszystkie imperia. Spójrz na historię - wszystkie imperia, bez wyjątku, zostały zniszczone. W tym gigantyczne Imperium Brytyjskie, Hiszpańskie, Portugalskie, a wcześniej Cesarstwo Rzymskie. Jak upadła potęga Aleksandra Wielkiego, królestwa perskiego i kalifatu arabskiego. Upadło też Imperium Osmańskie i oczywiście nie tylko. Największe imperium Mongołów, na czele którego stał Czyngis-chan, popadło w zapomnienie.
  Najpierw podzielony na kilka części.
  A imperium Tamerlana przestało istnieć niemal natychmiast po śmierci tego dowódcy. A takich przykładów jest mnóstwo .
  Imperium Rosyjskie nie było wyjątkiem. Najpierw został zmiażdżony za Mikołaja II , przez co zmieniono system sterowania. Potem za Gorbaczowa.
  I to są dwie największe katastrofy imperium rosyjskiego. A teraz zbliża się trzeci upadek, w którym Rosję można zredukować do rozmiarów księstwa moskiewskiego.
  I tylko tak silna, młoda i agresywna kobieta jak Agrypina może uratować imperium. A reszta to słabeusze , dosłownie iw przenośni.
  Czas zmienić królów. Inaczej będzie bardzo późno. Agrypina myślała, że mogła wygrać. Chociaż w tej chwili jest mało znany ludziom. Właściwie wszelkiego rodzaju pokazy i tani artyści nie są dla niej. Ona jest czwarta . niewidzialna , niewidzialna, ale jednocześnie realna moc. I może obrócić góry i szyje.
  Ponadto liczba konkurentów jest niewielka i szybko spada.
  Ten najważniejszy, który już zasiada na tronie, zestarzał się, zgrzybiał, stracił zaufanie i miłość ludu. Reszta jest jeszcze słabsza i gorsza.
  Niektórzy siedzą w więzieniach, inni otrzymali obce obywatelstwo, a jeszcze inni są już za starzy, by wiele żądać.
  A nowych, młodych gwiazd nie widać. Do wyborów prezydenckich został niespełna rok, aw społeczeństwie iw mediach jakoś o nich się nie mówi. Króluje apatia, niedowierzanie, że będzie lepiej i jakiś senny nastrój. Jednocześnie istnieje ukryte pragnienie zmian w społeczeństwie. I tęsknota za wolnością.
  A kim jest Agrypina? Ona jest największym bandytą! A skoro jest bandytką bandytów, to ma też niestrudzone pragnienie wolności.
  Jak mówią, portret dyktatora i buntownika. A potem, w tym samym czasie, obaj.
  Jak w szczególności Stenka Razin, który był jednocześnie buntownikiem, a jednocześnie mógł w razie zwycięstwa stać się krwawym despotą. A może Stenka Razin zostałby wielkim zdobywcą.
  Tutaj właściwie każda opcja jest możliwa.
  Agrypina lubiła Stenka Razina. I nawet kazała mu zrobić pomnik na Donie.
  Możliwe byłoby również stawianie sobie pomników. W końcu jest kobietą z wielką wyobraźnią, a terminatora w pewnym sensie nie widać i nie słychać.
  Nawet generałowie drżą przed nią.
  Równie dobrze może chwycić palcami ministra czy burmistrza za nos i ścisnąć go tak, że okaże się, że to drenaż. A on tylko chrząka i prosi o przebaczenie.
  Ale nadal jej moc nie jest absolutna i niewidzialna. W Moskwie krążą tylko pogłoski o monstrualnej białej diablicy. I chciała, żeby jej portrety wisiały wszędzie, a ludzie padali na kolana. I całował odciski jej podeszew.
  Młoda szefowa śpiewała:
  - Żeby wszyscy drżeli!
  Aby wszyscy drżeli!
  Być szanowanym!
  Tutaj na przykład tysiące dzieci spaceruje po Moskwie z jej portretami i śpiewa piosenki o pomysłowej diablicy.
  A może nawet założyć własną religię? Na przykład, jak gdyby Agrypina była cielesnym ucieleśnieniem Stwórcy Wszechświata? Co byłoby fajne. A nauka uczyniłaby ją nieśmiertelną.
  A teraz wyobraź sobie władzę nad planetą Ziemia. Lot na Księżyc, gdzie jej portret jest malowany farbami. Ta , kolorowa i bardzo jasna, zdolna zdmuchnąć dach szaleńcom.
  A potem na Marsa. I do wszystkich planet Układu Słonecznego bez wyjątku. A potem lecieć do gwiazd. Budowanie imperium kosmicznego, a statki kosmiczne są tak ogromne, wielkości całego Jowisza, co było bardzo fajne i jak diabli.
  I komiczne bitwy. Kiedy bilion statków kosmicznych po jednej stronie i bilion po drugiej. A poszczególne okręty flagowe są wyposażone w miliardy dział zdolnych do wymazania całego systemu gwiezdnego jedną salwą.
  Potem Agrypina potrząsnęła swoim silnym, muskularnym ciałem i zaśpiewała entuzjastycznie:
  Królowa rock and rolla
  Królowa rock and rolla - Nie marzę o byciu Królową ekranu Królowa ekranu - Nie chcę być
  bosymi, okrągłymi obcasami.
  Refren :
  
  Nie będę udawał, chcę rządzić, Ale nie rdzewieję maszyną ,
  Ale całą mocą !
  Agrypina też radośnie i energicznie naśladowała w swoim dziarskim stylu: W obłokach dziewczęcych snów już nie latam Królowa piękności nie będzie teraz
  wybrana
  , stanę się tylko królową, stanę się tylko królową - myślę, że to Atamanche w naszych czasach
  I znowu reszta dziewcząt zaczęła podskakiwać i stepować bosymi stopami, śpiewając
  Nie będę udawał
  , chcę rządzić, Ale nie zardzewiałem maszyną , ale
  całą mocą !
  Po takiej piosence, a właściwie, objawia się w Tobie taka namacalna i niepowtarzalna energia.
  Agrypina chwyciła sztylet w bose stopy i ostro nim rzuciła. Uderzyła młodego mężczyznę w nogę i to z taką siłą, że dosłownie przybiła ją do dębowej ściany.
  Chłopiec wrzasnął z bólu.
  Agrypina śpiewała ze śmiechem:
  Nie chcemy żyć inaczej
  Nie chcemy żyć inaczej!
  Idziemy na krawędzi! Idziemy na krawędzi!
  Idziemy wzdłuż krawędzi naszej ojczyzny!
  Po tym wódz podskoczyła do rannego nastolatka i uderzyła go głową w twarz.
  Chłopiec stracił przytomność i zamilkł.
  Agrypina warknęła gniewnie:
  - Wrzuć to do jedzenia dla krokodyli!
  Młody człowiek został oderwany od ściany i zaciągnięty do zoo, gdzie żyły drapieżne stworzenia. I krokodyle i inne rodzaje żywych stworzeń.
  Matka chrzestna śpiewała:
  - Dobra robota, dobra robota
  Pokazał siłę!
  Przyjaźń z nią to jak zabawa z krokodylem!
  Szefowa mafii była w bardzo bojowym nastroju.
  Chciała walczyć naprawdę!
  A ona wzięła i uderzyła w kosz na śmieci. Wzleciała w górę i powaliła jednocześnie trzech chłopców i dziewczynkę.
  Uderzyły od razu, jak kręgle z piłki rzuconej przez zręczną rękę.
  Agrypina syknęła:
  Bez litości, bez litości, bez litości dla wroga
  Pokroiłem wszystkich chłopców i dziewczęta w groszek
  W języku trzymała implanty , które pozwalały jej uwalniać truciznę, gdyby coś się stało.
  I zabij każdego pocałunkiem.
  Agrypina myślała, że jeśli zostanie wybrana na prezydenta Rosji, zmieni konstytucję i zostanie koronowana, ustanawiając monarchię.
  I będzie dużo chłodniej i lepiej. A jej korona będzie największa i najdroższa na świecie.
  I będzie na nim tak wiele różnych rodzajów diamentów i biżuterii. Całe bukiety wszystkiego. Ukradnie koronę brytyjskiemu królowi. I inni
  monarchie też. Tutaj w Hiszpanii jest na przykład król. Nawiasem mówiąc, w Europie jest jedenaście monarchii, aw Afryce tylko trzy. I to też coś mówi.
  Ma dzieci, więc jest komu przekazać tron. I może, jeśli w ogóle, obrócić cały świat. Ponieważ mafia jest władzą!
  Agrypina wzięła ją i bez namysłu chwyciła metalową kulkę bosymi stopami. Naprawdę chciała wydłubać oko jednemu ze służących.
  Już się wahała, ale zmieniła zdanie. W rzeczywistości oszpecenie jednego z uroczych nastolatków jest w jakiś sposób. Bez oka twarze są paskudne i może lepiej byłoby wziąć i zabić.
  Agrypina wzięła go i zaśpiewała:
  Zły alpinista czołga się po skałach,
  Rzuć w niego napalmem...
  Nie oszczędzasz ich
  Wytępić wszystkich drani
  Jak zmiażdżyć pluskwy!
  Bij jak karaluchy!
  A matka chrzestna mafii, zupełnie oszalała, podniosła bicz i machała nim ze świstem w powietrzu. Najpierw uderzyła służącego, a potem nastolatkę i ryknęła:
  - Będę bił ludzi, będę bił ludzi,
  I bij wiadra!
  Jesteśmy złymi rabusiami!
  Bang Bang! A ty nie żyjesz!
  Martwy! Martwy!
  . ROZDZIAŁ 12
  Chłopiec i dziewczyna ciężko pracowali w laboratorium. Tym razem naciskali na czas. A Vitalik znalazł się w sytuacji, w której dosłownie: trafić lub chybić.
  W rzeczywistości wydaje się, że jest gorzej niż kiedykolwiek. Policja i FSB są oczywiście zszokowane superpotężnym cyberatakiem i jak dotąd nie szukają jakiegoś łobuza, który rozproszył cały tłum i oddział policji.
  Ale śledztwo bez wątpienia będzie kontynuowane. I może zrozumieją, że tłum uciekł nie przez przypadek. A potem usiądą na ogonie. To prawda, kiedy pomyślą o tym wcześniej, czas minie.
  Z Chin przywieziono nowe kamery wideo i różnorodną elektronikę, które są pospiesznie instalowane w Moskwie i innych miastach. Nawet dolar i juan wzrosły w handlu.
  Ogólnie rzecz biorąc, w społeczeństwie szykują się zmiany. Wielu nie ufa władzom i chce, żeby było inaczej.
  Swoją drogą to już koniec maja, a zajęcia w szkole dobiegają końca. Powinienem zacząć zdawać egzaminy. Ale to jest problem: Vitalik i Albina są zajęci w swoim laboratorium i potajemnie przygotowują się do przejęcia władzy nad światem. Co oczywiście jest o wiele ważniejsze niż cokolwiek innego.
  Albina zauważyła:
  - Jeśli nie pojawimy się na egzaminach, może to wzbudzić niepotrzebne podejrzenia.
  Geniusz chłopca, nadal wygłupiający się w najbardziej skomplikowanych schematach, logicznie odpowiedział:
  - Pomijanie egzaminów dla nowoczesnej szkoły nie jest wcale nonsensem.
  Zwłaszcza dla kogoś takiego jak ja!
  Bohaterka skinęła głową.
  - To oczywiście prawda. Ale i tak mam kilka ciekawych pomysłów na uniknięcie problemów.
  Vitalik odpowiedział ostro:
  - Konieczne jest stworzenie nadajnika, który wydawałby rozkazy mózgowi człowieka na falach hiperkrótkich . I nie tylko, oczywiście, człowieka. Tutaj już coś zrobiłem. Mimo niewielkich rozmiarów i mocy. Spróbujmy tego na kotach.
  Albina gruchała:
  - A może publicznie?
  Witalij powiedział:
  - Może publicznie. Ale w końcu nawet pies i kot jako pierwsi zostali wysłani w kosmos! Poczekaj jeszcze dwie godziny, dokończę konfigurację i wyjdziemy na zewnątrz. I zobaczmy, czy zadziała telepatyczne działo hiperkrótkofalowe . Ja sam będę wydawał rozkazy, mocą mej myśli!
  Bohaterka zachichotała.
  - Siłą myśli? To będzie bardzo interesujące. Masz w ogóle jakieś przemyślenia?
  Geniusz śpiewał:
  Moje myśli to moje konie
  Niczym wicher niosą mnie w bitwę...
  Śpieszysz się w tempie
  I nie rozpoznaj uzdy,
  Bóg ze mną!
  Albina zachichotała.
  "Ale ty nie wierzysz w Boga!"
  Witalij skinął głową.
  - Nie wierzę w Biblię!
  Bohaterka skinęła głową.
  - Ja też nie lubię Biblii. Ona ogranicza umysł. W szczególności nauczanie, że Ziemia i wszystko na niej spłonie, nie napawa optymizmem. Zwłaszcza teraz, kiedy faktycznie toczy się hybrydowa trzecia wojna światowa. I tutaj, rzeczywiście, ta Biblia może rechotać kłopoty!
  Chłopiec, który nie lubił butów, ze złością tupał bosą stopą, aż pobrzękiwały kafelki:
  - Co więcej , muszę przejąć władzę nad światem i ocalić ludzkość! Nie ze względu na swoją próżność, ale ze względu na życie na Ziemi!
  Albina uśmiechnęła się.
  - Dyktator-zbawiciel!?
  Vitalik odpowiedział z uśmiechem:
  - Raczej kochający, starszy bracie. Musimy pomagać ludziom stawać się lepszymi i żyć w pokoju i miłości. Aby nie marnowali swoich sił, zasobów życiowych na konfrontację ze sobą i masakrę .
  Dziewczyna zauważyła z uśmiechem, szczerząc zęby:
  - By ocalić ludzkość
  Chrystus wstąpił na krzyż...
  By zabrać nas z otchłani
  Pan zstąpił z nieba!
  Vitalik energicznie skinął głową.
  - Tak, oczywiście, to świetnie, jedna władza nad planetą z perspektywą ekspansji gwiazd.
  Chłopiec gołymi palcami, dziecinnymi, ale bardzo silnymi nogami, zgiął monetę pięciokopiową i kontynuował swoją myśl:
  - Ale aby przynieść pożytek ludzkości, należy wstąpić na tron, a nie wisieć na krzyżu. Poza tym nie rozumiem Jezusa, skoro ma całą władzę na ziemi iw niebie, to po co tyle kłopotów i zła na ziemi?
  Jeśli Bóg dopuszcza cierpienie i zło, to jakim On jest Bogiem po tym! Każdy odpowiedzialny władca jest po prostu zobowiązany do dbania o dobro ludu i poddanych. W przeciwnym razie musi zostać wysiedlony i powieszony! Oznacza to, że nawet jeśli się nie rozłączysz, w każdym razie zmień go na osobę odpowiedzialną, która nie wycofuje się z rozwiązywania problemów ludzkości.
  Albina energicznie skinęła głową.
  - Z tym się zgadzam! Bóg musi zaprowadzić porządek we wszechświecie. Lub oddaj swoją moc komuś bardziej wartościowemu!
  Następnie bohaterka przejrzała najnowsze wiadomości w Internecie.
  Rozpoczęła się długo oczekiwana inwazja talibów na Tadżykistan. Oczywiście wykorzystują moment, w którym rząd osłabł, a Rosja się zachwiała.
  Duże siły zadały cios Tadżykistanowi. Talibowie są liczni i mają wielu młodych ludzi. A armia tadżycka prawie nie stawiała oporu, ani uciekając, ani poddając się, ani nawet przechodząc na stronę talibów.
  Mudżahedinów w tym samym czasie były setki tysięcy. I dosłownie zmiażdżyli swoje pozycje, chociaż rosyjskie lotnictwo próbowało na nich uderzyć.
  Wśród Rosjan są już pierwsze straty, a nawet jeńcy. Chociaż władze jeszcze tego oficjalnie nie potwierdziły. To na razie główna wiadomość.
  Tak, aw Moskwie jesienią wybory burmistrza powinny się odbyć. I nastrój Moskali do zmian. Mam dość oglądania starego rządu. Poza tym życie się nie poprawia. I jak długo będzie siedział jeden i ten sam burmistrz.
  Tak, a dzięki środkom kwarantanny, były burmistrz ludowy w szczególności to dostał.
  To wszystko jest oczywiście prawdą. Ale władze nie dopuszczają poważnych kandydatów do udziału w wyborach. Tylko przedstawiciel komunistów jest osobą mniej lub bardziej znaną i ma jakiś zasób.
  Być może tym razem, po raz pierwszy od 1991 roku, w Moskwie może pojawić się burmistrz z opozycji.
  Na Kaukazie jest też coraz więcej strzelanin, hałasu i protestów. Separatyści przyspieszyli. I jasne jest, że jest to rzeczywiście bardzo poważne.
  Imperium zaczęło się chwiać. Albina pomyślała, że władza młodego geniusza o tak nadludzkich zdolnościach nad światem będzie wielkim dobrodziejstwem w świecie totalnego chaosu. A te dwieście krajów na całym świecie to już oczywista przesada. Dokładniej, nawet dziesięć krajów na świecie to już za dużo.
  Nawet dwa imperia na całym globie wystarczą, aby planeta spłonęła w wojnie nuklearnej.
  A jeśli Iran zdobędzie broń nuklearną, to głowice polecą do Moskwy znacznie szybciej niż do Waszyngtonu.
  Świat pogrążony jest w chaosie i chaosie, a wojen jest coraz więcej. I wszystko grozi wybuchem z nową, wściekłą siłą.
  Tak, i tak już płonie i nabiera rozpędu.
  Vitalik jest nastolatkiem o takim poziomie zdolności wynalazczych, że Tesla również mu się poddaje. Co więcej, chociaż Tesla żył dość długo, jego rzeczywisty zwrot z odkryć był niewielki. I tak naprawdę nie rozwiązało to żadnego problemu. Nawet w sferze wojskowej Tesla nie pokazywał się szczególnie. Dlaczego więc Tesla jest wywyższony, zresztą właśnie teraz, a nie za jego życia?
  Zjednoczona władza nad planetą Ziemia jest zbawieniem ludzkości. W końcu prędzej czy później jakiś ograniczony władca lub fanatyk religijny użyje broni nuklearnej. A wtedy ludzkość umrze.
  Albin śpiewał z westchnieniem:
  Ziemia ujrzy swój ostatni świt
  Zimna ciemność na zawsze zablokuje światło słońca!
  Potężny cios i nie ma życia!
  Oto nowe dane z Tadżykistanu, jeszcze nieoficjalne, że Talibowie faktycznie otoczyli rosyjską bazę i trwają zacięte walki. Wydaje się, że zginął nawet generał armii rosyjskiej. Ale to po raz kolejny mówi, że kraj potrzebuje zbawiciela. I że stara moc stała się przestarzała! I że młody geniusz, utalentowany i wszechmocny jak bohater komiksu, uratuje całą Ziemię.
  I wszystkie narody, kraje, ludy, formacje i związki połączą się w Jego kochającej pięści i nastanie pokój na świecie!
  Co więcej, w przeciwieństwie do Stalina, nikogo nie trzeba będzie rozstrzeliwać ani więzić, wszyscy będą bezkrytycznie iz radością posłuszni nowemu przywódcy!
  Wtedy na planecie Ziemi zapanuje doskonały porządek, zapanuje pokój, dobrobyt, przestępczość, terroryzm, wojny, niepokoje znikną, więzienia staną się niepotrzebne. A potem pod okiem młodego geniusza Witalija lekarze pokonają wszystkie choroby, a agronomowie pokonają głód. A ludzie będą latać, by podbić inne gwiazdy i galaktyki.
  Takie myśli krążą po głowie Albiny. I pomogła Vitalikowi zaprojektować broń, która miała przynieść ludzkości szczęście i dobrobyt, a co najważniejsze spokój i dynamiczną stabilność w rozwoju i doskonaleniu.
  Vitalik stwierdził zdecydowanie:
  - Wszystko jest już zrobione. Urządzenie mierzy ze zwykłego smartfona, ale dzięki grawitonom jest bardzo wydajne. Wyjdziemy teraz na zewnątrz i przeprowadzimy testy praktyczne. Zacznijmy od kotów i psów. Jeśli się powiedzie, oznacza to, że klucz do zbawienia ludzkości i jej szczęścia na wiele stuleci zostanie otwarty!
  Albina śpiewała z zachwytem:
  Ludzie będą szczęśliwi
  Szczęście na wieki!
  Na chłopca Viti,
  Moc jest wielka!
  Akułow rozejrzał się po swoim laboratorium. Wygląda całkiem solidnie, genialny chłopiec zaopatrzony . Serio, pracował. Teraz musimy sprawdzić wiązkę Hypno i Hyper Short Range. Tam częstotliwość herców jest taka, że nie można jej przekazać.
  Witalij śpiewał:
  - Fotony szaleją w wichurze,
  Wróg pułku ruszył naprzód ...
  Ale tak naprawdę jesteśmy Newtonami,
  Nie możemy się wycofać!
  Następnie chłopiec opuścił laboratorium, a dziewczyna terminatora podążyła za nim. Oto taka walcząca para nastolatków.
  Poruszały się jak drapieżne koty. Spaliny uderzyły w twarze dzieci. Nastrój, oczywiście, na epicką bitwę.
  Witalij był bardzo dobry. Mówiąc dokładniej, wyglądał zupełnie niepoważnie, bosy iw szortach, ale w ten sposób był bardziej zręczny.
  Ponadto chłopiec specjalnie podłączył do siebie wzmacniacze mięśni i akceleratory. A teraz mógł teoretycznie przyspieszyć dwadzieścia razy szybciej niż wyszkolona osoba. I w tym przypadku trampki są gwarantowane. A Albina wyszła boso do towarzystwa. Ponadto koniec maja okazał się bardzo gorący . I tutaj nadal trzeba było uderzyć dwoma młodymi talentami, aby stworzyć coś potężniejszego.
  Zewnętrznie urządzenie wykonane przez Witalija wyglądało jak smartfon, a nastolatki nie powinny wzbudzać podejrzeń.
  Chłopak znów poczuł dyskomfort z powodu obecności Albiny obok niego. Nienawidzi być taki mały. Co więcej, chociaż powszechnie przyjmuje się, że Napoleon był niewymiarowy, w rzeczywistości miał wzrost 167, który w tamtym czasie w historii był nawet powyżej średniej.
  Więc Vitalik, nawet nie Napoleon. I wygląda jak chłopak, który nawet nie wygląda jak nastolatek, afiszując się bosymi piętami po asfalcie. Jednocześnie to dziecko poważnie myślało o podboju świata. I być może ma większe szanse niż Czyngis-chan.
  Chłopiec szedł pewnie, jakby był następcą tronu cesarza wszechświata.
  Oto pierwszy cel - to zwykły czerwony kot. Siedzi przy wejściu.
  Vitalik wydaje jej rozkaz. Kot podskakuje i biegnie do chłopaków.
  Albina widzi, że zwierzę stoi na tylnych łapach jak pies i zaczyna skakać. Pyta Witalika:
  - Jak to działa?
  Chłopiec był rozproszony, odpowiadając jej:
  - Wygląda na to, że tak!
  A kot natychmiast się złamał i rzucił się do ucieczki. Vitalik zmarszczył czoło.
  Zwierzę zatrzymało się i pośpiesznie podbiegło do nich.
  Chłopiec powiedział:
  - Uderz ją lekko!
  Albina zapytała:
  - Po co?
  Vitalik zauważył logicznie:
  - Sprawdźmy, co jest silniejsze, moje mentalne polecenia, czy ból?
  Dziewczyna uderzyła kota swoją ciężką dłonią. Wzięła ją i krzyknęła przerażona. Ale potem ustawiła się w kolejce. Potem podskoczyła do Albiny i polizała bosą podeszwę prawej stopy.
  Dziewczyna zaszczebiotała z uśmiechem:
  - To taki nonsens
  Kot poślubił kota!
  Dla kota Kotowicza ,
  Za Piotra Pietrowicza!
  Witalij skinął głową.
  - A teraz rozkaz do ataku!
  Kot rzucił się naprzód z dziką furią. I wpadła na kobietę w średnim wieku iz wściekłością wbiła w nią pazury. Zawyła ze strachu i bólu i uroniła łzę. A kot rzucił się za nią, wściekle miaucząc .
  Albina napisała na Twitterze:
  - Wystarczająco! Jesteś całkiem przekonujący!
  Chłopiec uśmiechnął się. Kot nagle się uspokoił. Zatrzymała się, zwinęła w kłębek i powąchała swój mały nos.
  Vitalik śpiewał z radością:
  Kto jest przyzwyczajony do walki o zwycięstwo,
  Niech zaśpiewa razem z nami...
  Kto jest wesoły - śmieje się,
  Kto chce - osiągnie
  Kto szuka, zawsze znajdzie!
  Albina uśmiechnęła się i gruchała:
  - To jest naprawdę fajne! Ale może spróbujemy tego na ludziach?!
  Witalij skinął głową.
  -Spróbujmy! Tylko żeby nie było to zbyt widoczne. I z dala od naszego domu.
  Nastolatkowie stanęli na wysokości zadania. Vitalik nawet zaczął biec z dużą prędkością, ale natychmiast zwolnił. Nie powinieneś się zdradzać. Co więcej, człowiek nie może biegać tak szybko.
  Chłopiec zaczął ostrożnie chodzić. Zdawało mu się, że wszyscy ludzie patrzą na niego i patrzą z podziwem. I nie tylko ludzie. Wydaje się, że patrzą na niego liście drzew i światła sygnalizacji świetlnej, aw każdym promieniu słychać: - Cesarz planety, cesarz ziemi!
  A może nawet sam Bóg Stwórca!
  Witalij dumnie wypina pierś i podchodzi do siebie, tupiąc bosymi, dziecinnymi stopami, jakby wszechświat był mu podporządkowany.
  Ale zjawiło się trzech policjantów. Ogólnie policji jest tak dużo na ulicach Moskwy, a po tym, jak zepsuły się kamery wideo i smartfony i zakryto bazę danych, było ich więcej.
  Witalij, ze swoim silnym, rozwiniętym mózgiem ponad swój wiek i wzrost, wydaje komendę.
  Policjanci zatrzymali się i przeciągnęli. Potem ich ręce sięgnęły po czapki i zasalutowali. Poruszały się jednak jakoś nie do końca naturalnie i na siłę. Potem zdjęli kapelusze. Na rozkaz chłopca-geniusza rzucili je pod nogi. Po tym zaczęli tupać.
  Albina była zaskoczona:
  - Jak je!
  Witalij nie odpowiedział. Policjanci zdeptali im czapki. Kilku przechodniów też się zatrzymało i zaczęło tupać nogami, jakby deptali niedopałki papierosów. A potem samochody zwolniły. Kilka z nich zderzyło się, rozbijając szkło.
  Vitalik zmarszczył czoło. Policjanci przestali tupać, a ich zdezorientowane twarze wykrzywiły się. Zbladły i zaczęły gwizdać. Zaskoczeni byli również przechodnie. Ich oczy klaskały, a ich ciała drżały.
  Vitalik ponownie potarł urządzenie palcem. I już cała ulica była w ruchu. I ludzie, w tym nawet małe dzieci , zaczęli maszerować.
  Samochody zwolniły i od razu powstał korek. I kilka kolizji. Tak, zarządzanie ludźmi nie jest łatwym zadaniem.
  Witalij szepnął:
  - Wystarczająco! Zapomnieć wszystko!
  Ludzie znów się ruszyli, jakby nic się nie stało. A policjanci ruszyli dalej, zostawiając czapki połamane i wgniecione na chodniku.
  Albina powiedziała:
  - Widzisz, to działa!
  Witalij skinął głową.
  - Tak to prawda! Mam moc, ale nadal muszę ją kontrolować.
  Dziewczyna skinęła głową.
  - Uczyć się!
  Vitalik znów się spiął. Podjechał do nich drogi samochód. Kierowca skinął głową.
  - Słucham i jestem posłuszny!
  Witalij powiedział swojemu przyjacielowi:
  - Jedźmy! A ty wyjdź z kokpitu!
  Z chaty wyszli dwaj grubi bogacze: wujek i ciocia. I nieśmiało wstał. Potem upadli na asfalt i natychmiast chrapali.
  Genialny chłopiec powiedział z uśmiechem:
  - Będą spać trzy dni i trzy noce i nawet armata ich nie obudzi.
  Albina powiedziała:
  - Wow! Bezpośrednio Old Man Hottabych.
  Witalij poprawił:
  - Ja, Demiurg! Dokładniej, największy geniusz nowoczesności, a właściwie całej historii ludzkości.
  Bohaterka zauważyła:
  - A jeśli zrzucisz pieniądze z bogatych ludzi? Rób takie interesy.
  Genialny chłopiec odpowiedział:
  - Nie jesteśmy przestępcami, ale zbawcami ludzkości. Weźmy jednak coś.
  Aby kontrolować świat, potrzebujemy czegoś potężniejszego . Tutaj potrzebujemy energii elektrowni atomowej. Albo stacja grawitonowa .
  Albina zauważyła:
  - Ale to już jest całkiem realne. Naprawdę możesz.
  Witalij zauważył:
  - A nadajnik jest potrzebny mocniejszy. Pomyślę o tym jeszcze. Ponadto będziesz musiał ćwiczyć, wydawać jedno polecenie jednemu, inne innym.
  Trudno na przykład nakłonić kilka osób do robienia różnych rzeczy w tym samym czasie!
  Albina skinęła głową.
  - Rozumiem. Ale myślę, że damy radę!
  Vitalik skinął głową i zauważył:
  - Mamy dostęp do fenomenalnej, niespotykanej wcześniej mocy. Musimy pamiętać, że naszym głównym celem nie jest władza dla władzy, ale władza dla ratowania ludzkości, która już wisi nad przepaścią.
  Chłopiec zatrzymał samochód, gdy policjanci gwizdali na widok dziecka prowadzącego taczkę.
  Musiałem ponownie włączyć urządzenie, wymazując pamięć o sobie. Policja, cały oddział zasnął.
  A chłopak i dziewczyna, zostawiwszy taczkę, szli pieszo po asfalcie, brudząc sobie bose stopy.
  Bohaterka zauważyła:
  - Możemy się zabawić? Na przykład wiem, że istnieje kasyno półlegalne i bardzo bogate. Z twoimi umiejętnościami rozbicie banku nie będzie problemem.
  Witalij wzruszył ramionami.
  - To możliwe, oczywiście. Chociaż dzieci nie mają tam wstępu.
  Albina zachichotała.
  - Powiedz im, że jesteś dorosły.
  Geniusz skinął głową.
  - Potrafię przekonać wszystkich, że nawet ja jestem prezydentem Rosji! A nad prezydentem.
  Bohaterka zachichotała, zauważając:
  - Rzeczywiście jesteś mądrzejszy od naszego prezydenta, który prawie dostał się do trzeciej wojny światowej, ale nie wzrostem, to na pewno!
  Witalij śpiewał:
  - Umysł nie zależy od wzrostu, to na pewno,
  Mrówka nie jest duża, ale bardzo silna!
  Chłopiec wziął i zręcznie złapał komara bosymi stopami. I rzucił nim z taką siłą, że płonęła jak iskra od tarcia powietrza.
  Albina gwizdnęła:
  - Wow! Jaka prędkość! Czy możesz złapać kulę palcami?
  Vitalik wzruszył ramionami i zauważył:
  - Nie wiem! Ale jeśli trafią mnie z karabinu maszynowego , trudno będzie złapać wszystkie kule. Możesz ulec uszkodzeniu.
  Bohaterka zasugerowała:
  - I robisz takie pole siłowe, że odbija wszystkie kule i łuski, a nawet promienie. Zupełnie jak w filmach science fiction. Oglądaliście blockbustery?
  Geniusz skinął głową.
  - Tak! Teoretycznie jest to całkiem możliwe. Ponieważ elektryczność o dużej mocy, rozproszona na grawitonach, może wytworzyć silne pole elektrostatyczne, które będzie odpychać zarówno pociski, jak i pociski, a nawet , jeśli odpowiednio dostosujemy zasięg , fotony wiązek laserowych.
  Albina zauważyła:
  - Tak! Czytałem, że takie pola próbowano zrobić w ZSRR jeszcze przed II wojną światową. Jednak w praktyce nie sprawdziły się. Ale sam fakt pracy mówi, że teoretycznie jest to całkiem możliwe.
  Vitalik skinął głową i znów bosą stopą chwycił owada i wystrzelił go w górę .
  Chłopiec zauważył:
  Tak, jest to praktycznie możliwe. Ale ten rozwój wymaga czasu i zasobów. A teraz głównym zadaniem jest ocalenie świata i ludzkości. I w tym celu musisz podporządkować to swojej woli.
  Albina zauważyła:
  - Ocalić - ujarzmić?
  Vitalik tupnął nogą:
  - A jak np. szalonemu koniowi rzucają lasso i odpychają od otchłani.
  Bohaterka skinęła głową.
  - Tak, nie ma nic do zarzucenia. Ale pole siłowe jest gwarancją, że nie zostaniesz zabity. Każdy geniusz jest śmiertelny. I nawet Czyngis-chan pragnął nieśmiertelności, a mimo to umarł.
  Geniusz zauważył:
  - Czyngis-chan żył siedemdziesiąt dwa lata. To dość długo jak na tamte czasy. Na przykład żaden z carów nie mieszkał w Rosji przez tyle lat. Gdyby Czyngis-chan zyskał nieśmiertelność, byłby władcą świata. Tak więc imperium mongolskie było tak silne, że nie powstrzymałyby go rozbite armie europejskie. Podobnie jak rozdrobniona Ruś, została podbita, z wyjątkiem Nowogrodu i ziemi połockiej.
  Albina skinęła głową.
  - Tak, Czyngis-chan był wyjątkowy. Ale masz przed sobą długie, młode życie. A wtedy, być może dzięki twojemu geniuszowi, najlepsi lekarze znajdą sposób, by uczynić nawet ciebie nieśmiertelnego.
  Vitalik śpiewał z uśmiechem:
  Nieśmiertelność na długi czas
  Człowiek szukał, urzeczony cudownym celem,
  W religiach starożytnych ksiąg,
  I ścisłe nauki , późniejsze czasy,
  Kierował nimi nie tylko strach,
  A także chęć pójścia na całość,
  Zobacz świt, usłysz odpowiedź
  Wejdź na wyżyny niespotykanej dotąd wiedzy!
  Albina zapytała:
  - Dlaczego nie szukałeś eliksiru nieśmiertelności?
  Genialny chłopiec odpowiedział:
  - Jestem jeszcze za młody, żeby o tym myśleć. Przede wszystkim trzeba ocalić ludzkość. I musimy o to walczyć.
  Bohaterka również próbowała złapać owada bosymi stopami. Ale nie od razu jej się to udało. I z irytacją wbiła piętę w płytkę krawężnika. Uderzenie było silne i marmurowa płyta pękła.
  Przechodnie zaczęli się rozglądać.
  Witalij powiedział:
  - Zburzymy to wszystko. Tak, musisz nauczyć się zarządzać całym światem, ale najpierw opanuj siebie!
  Albina powiedziała:
  - W zasadzie jest to możliwe. Tak, pytanie brzmi: jakiego rodzaju moc jest potrzebna, aby cała planeta była pod kontrolą?
  Genialny chłopiec odpowiedział:
  - Zrobimy niezbędną moc. W razie potrzeby zdobędę Ostankino, a tam jest taka duża antena, że w celu kontroli, nad Wystarczy dla całej planety Ziemia. Problem jest inny. Trzeba jednocześnie zarządzać różnymi grupami ludzi i wydawać im też różne polecenia. I to jest trudniejsze.
  Bardzo trudno jest ręcznie zarządzać całą planetą. Tutaj musisz coś wymyślić.
  Albina zauważyła:
  - Są gry komputerowe, w których jesteś królem. A w nich na przykład ministrowie. Kierują się różnymi gałęziami gospodarki. A ty, naciskając przyciski, wydajesz im rozkazy. Jak piramida kontroli.
  Witalij skinął głową.
  - Tak, potrzebujemy piramidy władzy. Jedna osoba, nawet geniusz, nie może zarządzać ponad ośmioma miliardami ludzi, wydając polecenia . Musisz złożyć. Ale jednocześnie opracuj program, w przeciwnym razie ludzie mogą nawet zapomnieć, jak iść do toalety .
  Albina podskoczyła i uderzyła ciężką nogą w sygnalizację świetlną. Szkło leciało w różne strony, a iskry sypały się, jakby studzienki kanalizacyjne pękły z piekła, płomieniami ognia podziemnego.
  Bohaterka zaćwierkała:
  - Zmieciemy wroga jednym ciosem,
  Potwierdzimy chwałę stalowym mieczem...
  Nie bez powodu przyjaźnimy się z nauką,
  W żetony, kto jest ignorantem, włamiemy się!
  Witalij wziął go i również skoczył, gdy rozbił się tak, że pień sygnalizacji świetlnej wygiął się i pękł.
  A metal był jak plastelina. To było naprawdę, naprawdę trudne.
  Ludzie wybałuszyli oczy, zamrugali. Ale otrzymawszy impuls, ruszył dalej, jakby nic się nie stało.
  Witalij powiedział:
  - Jestem wyższy od prezydenta. Zmusiłem ludzi do posłuszeństwa, bo nawet Pan Bóg nie mógł ich zmusić!
  Albina zachichotała i zauważyła:
  Musimy teraz uzupełnić nasze zapasy finansowe. Może powinniśmy pójść do kasyna. Tam ubierzesz i rozbierzesz wszystkich jednocześnie.
  Witalij ironicznie zapytał:
  - A dlaczego nie od razu do Banku Centralnego? To łatwiejsze i więcej pieniędzy!
  Albina, niezbyt pewna siebie, odpowiedziała, tupiąc po asfalcie. Jedną nogą mocno zadrapała potłuczone szkło.
  - Ale to będzie rabunek. I tak w kasynie - to jak dar szczęścia! Wszystko będzie naturalne i sprawiedliwe.
  Geniusz skinął głową.
  Nigdy wcześniej nie grałem w kasynie. Cóż, zabawmy się. Co więcej, jest to najlepsze kasyno w Moskwie, w którym grają nawet ministrowie. I pokażę im, gdzie zimują raki!
  Albina śpiewała z uśmiechem:
  Wielki genialny sługa fortuny,
  Nigdy nie spotkałem piękniejszych ludzi...
  W poezji struny liryczne,
  Ucieleśniłeś uniwersalny ideał!
  Vitalik podskoczył i zaśpiewał:
  godzina szczęścia,
  Jest czas na zabawę...
  godzina szczęścia,
  Postaraj się nie przegapić tej godziny!
  Albina dodała:
  To się dzieje, to się dzieje
  Od szczęścia dzieli tylko drobiazg...
  Nie może nas prowadzić
  Z fortuną, chłopaki w drodze!
  . ROZDZIAŁ 13
  Główny gangster Rosji, matka chrzestna Agrypina, wypiła trochę krwi, która została wyciśnięta od silnych, wytrenowanych chłopców w wieku czternastu i piętnastu lat, na wpół zmieszana z mlekiem matek karmiących dzieci.
  Potem ten super-rabuś zasnął. I marzyła o bardzo zabawnej akcji.
  Agrypina widziała uroczystą ceremonię. Jakby wstąpiła na tron i zasiadła na tronie wysadzanym klejnotami. A na jej głowie umieszczona jest korona wysadzana gwiazdami. A wszyscy prezydenci, monarchowie i inni władcy świata klękają i wychwalają ją.
  I salut unosi się w niebo, a armaty biją. I wszystko się błyszczy. A teraz jest cesarzową planety Ziemia. Śpiewa się jej fanfary i grają orkiestry. A sala tronowa , w której zasiada, jest pięćdziesiąt razy większa niż stadion Łużniki. I ma całą armię. Tysiące pięknych dziewczyn w krótkich spódniczkach, z gołymi nogami, z karabinami maszynowymi za plecami pozdrawiają ją i śpiewają:
  Jesteś wielką boginią
  Imperator wszystkich ludzi...
  bezgraniczny pierwiastek,
  Zabij wszystkich wrogów!
  Agrypina obnażyła zęby i ryknęła:
  Ścinam wrogów na stycznej
  Uderzyłem ich tak szybko...
  Wszystko okazuje się świetne
  Jestem królową, nie znam wszystkich widzów!
  Potem przyprowadzono do niej pierwszą ofiarę. Był to Pavlusha, przystojny, jasnowłosy, muskularny nastolatek w wieku około czternastu lat. Jest ubrany tylko w czerwone kąpielówki i ma skute ręce i stopy. Chłopca chłostano biczami i rzucono na kolana.
  Agrypina wzięła do ręki ciężki bicz z drutu kolczastego i uderzyła Pawłuszę. Chłopak wrzasnął z potwornego bólu. A młoda, silna, muskularna kobieta nadal go biczowała i śpiewała, szczerząc zęby:
  - Moi chłopcy, moje dziecko,
  O tej godzinie nie śpisz
  I bycie widzianym , shish ,
  Bicz w plecy!
  A potężna kobieta biła chłopca. I tak, że skóra pękła i krew płynęła strumieniem. A Pavlusha krzyczał z nieznośnego cierpienia.
  Nagle rozległ się straszny ryk. Pałac się zawalił, a mury runęły. A przed nią pojawił się ogromny, lśniący anioł z dwoma mieczami.
  Grzmiący głos powiedział:
  - Ty, cesarzowa świata, przekroczyłaś wszelkie granice! Zostaniesz za to ukarany. Wszechmogący Bóg odbierze wam wszelką moc, a tego, który się wywyższa, upokorzy.
  Uderzył piorun. Zniknął pałac, cała służba, a także głowy państw.
  A Agrypina zamiast luksusowych szat i korony okazała się półnagą niewolnicą w kajdanach. Na bosych stopach i dłoniach miała ciężkie, stalowe łańcuchy. Ciało było prawie nagie - tylko jedna przepaska biodrowa.
  I była zakuta w kajdany razem z innymi prawie nagimi niewolnicami. A jej bose, mocne stopy paliły gorący piasek pustyni.
  Agrypina , potężna, bardzo muskularna kobieta, z wysoko uniesioną głową, sama została niewolnicą. I bicz nadzorcy spadł na jej wytłoczone plecy.
  I gwizdnął bat. Nadzorca nie był nawet człowiekiem. To ogromny, kudłaty miś, z bardzo paskudną i brzydką twarzą . Usiadł na wielbłądzie i z całej siły zadawał ciosy byłej, światowej cesarzowej.
  Agrypina cierpiała i jęknęła. Pamiętała, jak po aresztowaniu została zabrana do pokoju poszukiwań. Zmusili mnie do zdjęcia całego ubrania i zaczęli oglądać silne, dziewczęce ciało. Zrobiło to kilka kobiet w białych fartuchach. Jakby to był szpital, a nie więzienie i nie szmon, ale badanie lekarskie.
  Następnie kazali przykucnąć przed lustrem i oświetlić reflektorami. Przysiad Agripina jest oczywiście łatwy. Ale to nieprzyjemne, gdy kilka kobiet w białych fartuchach patrzy na ciebie niecierpliwie. Podziwiają silne, wyrzeźbione mięśnie, bardziej odpowiednie dla mężczyzny niż dla dziewczynki, które tak bardzo kręcą się podczas ruchu.
  A ich oczy są pożądliwe. Agrypina ma raczej ciało bardzo mocnego młodzieńca z muskulaturami niż dziewczyny, chociaż skóra jest gładka, czysta, klatka piersiowa rozwinięta, a biodra szerokie. Ale ramiona są szerokie.
  Agripina kuca, ale nikt nie wydaje jej polecenia, żeby się zatrzymała. Już zaczęła się pocić, a jej opalona skóra błyszczała, przez co jeszcze bardziej przypomina posąg starożytnej, greckiej bogini wojowników.
  W końcu zmęczyło ją pożeranie wzrokiem. A naczelniczka w mundurze kazała stanąć w kwadracie i włożyć brodę w specjalne wgłębienie. Po czym wyzywająco zdjęła cienkie, gumowe rękawiczki i chwytając się za podbródek, sięgnęła palcami do ust Agrypiny.
  I są nieumyte, spocone. I wspinała się po policzkach i pod językiem. Agrypina była oburzona i odpychając ją, warknęła:
  - Załóż rękawiczki, suko! Zarażasz!
  Była po tym jakoś zawstydzona i poszukiwania przerwano. Fotografował jednak nago, żeby tatuaże były widoczne. Toczyli nie tylko palce, ale także gołe podeszwy stóp. I nawet oświetlili żołądek prześwietleniem, najwyraźniej podejrzewając, że mogą tam być narkotyki.
  Po tym zabrali mnie pod prysznic. Dali nawet kostkę mydła, a potem ręcznik. Następnie przyszedł mundur.
  Agrypina nie bała się szczególnie więzienia. Wręcz przeciwnie, była pewna, że to ona będzie najważniejsza i fajna.
  Ale w celi było trochę ciasno, było dwanaście dziewcząt i pachniało wiadrami.
  Natychmiast je zbudowała i kazała posprzątać. Potem poprosiła mnie, żebym naprawił toaletę. A oni jej posłuchali.
  Agrypina była spoko nawet w areszcie śledczym. I potrafiła zmusić mnie do posłuszeństwa.
  Ale teraz wokół niej jest dwa tuziny dziewcząt w łańcuchach i cały oddział orków z biczami.
  I te niedźwiedzie zaczęły dotkliwie bić Agrypinę. I to było tak bolesne, że nawet ta bohaterska kobieta zawyła z cierpienia i błagała o litość. Właściwie to był jakiś koszmar. Potem też zakuli jej szyję w łańcuch, co jest zupełnie nie do zniesienia.
  Agrypina ruszyła po piasku. A jej nastrój był niewielki. Jest pobita i podrapana, pokryta krwawymi plamami. I kajdany brzęczą, a metal błyszczy.
  Agrypina tupie cicho. Piasek jest gorący i boli bose stopy. Mimo, że nadal nic nie ma - podczas walk i treningów jej nogi są wypchane. A co z niewolnicami. Wielu z nich nie zawsze chodziło boso , a ich podeszwy nie są tak szorstkie. I pali tak mocno, że pojawiają się nawet pęcherze.
  Młoda kobieta chodzi i myśli z przerażeniem: jest zakuta w łańcuchy i niewolnica, na której od czasu do czasu spada bicz. Wkrótce jednak wznieci bunt i przejmie władzę nad tą planetą.
  Potężna, muskularna dama przyciąga uwagę orków. I od czasu do czasu bili ją batem lub drutem kolczastym.
  Agrypina odkrzyknęła:
  - Słaby bit!
  I w tym momencie wszystko się zmieniło. Dokładniej, zza wydmy leciały na orków ostre, hartowane strzały. Bili kudłate niedźwiedzie, wychodzili z oczu i przeszywali pachwiny i klatkę piersiową.
  Agrypina wzięła go i rzuciła się na orka, pobrzękując łańcuchami. Przebiła mu głowę łańcuchem.
  I zaśpiewała:
  - Jestem jak diabeł diabeł! Zniszczę stolicę!
  Elfy wyskoczyły z zasadzki na ocalałych orków. Byli przedstawicielami tego czarującego ludu, na małych i wdzięcznych jednorożcach.
  Orkowie zostali szybko zabici i porąbani. Potem dziewczyny zaczęły być uwalniane z łańcuchów. Ponadto, za pomocą magii magicznych różdżek, Agrypina również została uwolniona.
  Młoda kobieta stała się wolna. I potężny, z guzkami mięśni.
  Potem miała cały zespół dziewcząt. A teraz piękni wojownicy tupali bosymi, rzeźbionymi stopami po pustyni.
  Agrypina nuciła, szczerząc zęby:
  Ścieżka biegnie wzdłuż krzywej,
  Bose stopy dziewczyny...
  Zmęczony pluskwami miażdżącymi zło,
  Chcę drażnić moje szczęście!
  Dziewczyny były również bardzo agresywne i wojownicze . Chcieli śpiewać i skakać. A ich nogi są w rzeczywistości pełne gracji, chociaż są wyczerpane, powalone, przebite.
  Oto maszerujący zespół. A z nimi elfy na jednorożcach iz łukami.
  Agrypina czuje w sobie siłę i śpiewa:
   Od czasów Spartakusa - ta wiara żyje,
  Aby na świecie nigdy nie było niewolników!
  Jeśli mistrz jest bezczelny - ogrzewa żołądek piecem,
  A wieśniak zamarzł na mrozie - uwierz, że to nie los!
  
  Rosjanin Spartak - dobył dla nas miecza,
  A za nim rzeka uciśnionych płynęła bez końca...
  Jeśli jesteś mężczyzną - honor cenniejszy niż życie,
  Jeśli chcesz, aby życie płynęło w szczęściu świata!
  
  Stenka Razin chciał wyprostować obóz niewolników,
  Aby była wola, każdy może zarządzać ...
  A ludzie tacy jak on nie mogli zaakceptować wstydu,
  A za nimi ludzie - była niezliczona armia!
  
  Tortury, stojak i kołek - argumenty królów,
  przejąć wszystko na wieki!
  Ale wolność, wierz mi, to mila chleba i miodu,
  I takie marzenie od dawna płonie w naszych sercach!
  
  Nadszedł grzmot - październik, a teraz nasza moc,
  Kraj płonie, dużo krwi i bólu!
  Ale Jezus nie wpuści właściwej otchłani w piekło,
  Ten, kto jest zaciekle chłostany, będzie szczęśliwy w dobru!
  
  Lenin otworzył drzwi, Stalin śmiało prowadzi,
  Z każdym krokiem zbliżamy się do świętego celu!
  Ale przyszedł szatan, czterdziesty pierwszy zły rok,
  A teraz nasza krew, jak strumień, wymiotuje z żyły!
  
  Jesteśmy krajem z wami; naszym honorem jest twoje życie,
  Nigdy nie kładź ludów Rusi na kolana!
  Trzymaj się Rosji, walcz za Ojczyznę,
  To jest sens i sól odwagi pokoleń!
  
  Führer to podły trup, cóż, a Rus to olbrzym,
  A Czeczen z Uzbekiem i Rosjaninem są zjednoczeni !
  Komunizm to monolit, ideał dla duszy,
  A pułki przeciwników są rozbite na ciasto!
  
  Kosmos woła młodych - róg trąbi zachęcająco,
  Będzie nowa granica, poza Marsem!
  Budujemy komunizm - zlikwidowali rubla,
  Nie ma znaczenia żadne obywatelstwo!
  
  Cały wszechświat, uwierz, teraz zmieni kolor na czerwony,
  Będą bramy do raju - czerwone gwiazdy.
  Człowiek jest bratem dla innych - w przeszłości wściekła bestia,
  A miłość, piękno jest śpiewane w czystych hymnach!
  
  Dlatego nie szczędź swojej bezduszności i lenistwa,
  Za naszą Ojczyznę, walcząc jak sokół!
  A wy, wojownicy, pracujecie nocą i dniem,
  Co zakwitłby ogród Eden i dałby słodki sok!
  Agrypina śpiewała razem ze swoim bosym zespołem. I nagle złapała się na myśli, że wydaje się być za komunizmem. Cóż, Agrypina nie znała czasów sowieckich: była za młoda . Wkrótce ma trzydzieści siedem lat, a teraz jest rok 2023. Co więc pamięta z sowieckiej władzy? W jej oczach i umyśle to legenda. Agripina, jak mówią, jest dzieckiem swoich czasów. I oczywiście słyszałem nie najlepsze recenzje o czasach sowieckich. Na przykład, a właściwie nawet czegoś takiego jak banany brakowało. Tak, cukierki i gumę do żucia też. A dżinsy były rzadkością. A za Gorbaczowa nawet gorzka wódka i papierosy zniknęły z półek. Długie kolejki, kupony, karty, puste sklepy, totalny brak - tak ludzie pamiętają czasy sowieckie.
  I nikt nie chciał ich z powrotem. W każdym razie w Moskwie komuniści zebrali znikomy procent głosów nawet w trudnych latach dziewięćdziesiątych. Ale Agripina była bardzo bogata i oczywiście dla kapitalizmu. Dlaczego więc nagle zaczęła śpiewać o lewicowych ideach?
  Młoda kobieta uderzyła się pięścią w podbródek i syknęła:
  Nasz król, wybrany z niebios,
  Nasz król jest jak upiorny demon...
  Nasz król, posłaniec losu
  Naszym królem jesteś tylko Ty!
  Lucyfer! Lucyfer! Lucyfer! Lucyfer!
  Agrypina przyjęła to z dziką radością i zaśpiewała:
  - Jesteś wielkim Lucyferem, rzuć promień na światło,
  I święty miecz wojny - odetnij tajemnicę!
  I znowu dziewczyna, a raczej dorosła i doświadczona kobieta, zaczęła śpiewać;
  Nasz król, posłaniec niebios,
  Nasz król jest jak duch demona.
  Nasz król , wybraniec losu,
  Naszym królem jesteś tylko Ty!
  Lucyfer! Lucyfer! Lucyfer! Lucyfer!
  Tak wojownik śpiewał i tupał na pustyni. A jej nastrój był wysoki. Dlaczego miałby być nieletni.
  Ale tutaj znowu widać niepokój. Elfy otrzymały sygnał o zbliżaniu się orków. I ustawione w półkolu. Połowę jeźdźców stanowiły elfy. Piękne dziewczyny, prawie nagie, ale pokryte drogocenną biżuterią.
  Wyraźnie byli gotowi na śmiertelną bitwę.
  Agrypina tupnęła bosą, mocną stopą. A w jej dłoniach pojawił się ciężki łuk. Duży , który może pomieścić wiele strzał.
  Dziewczyna, a dokładniej kobieta-bohater, śpiewała:
  Chmury leciały od krwiopijców,
  Niedaleko Ziemi wybuchło piekło !
  Wąż pełza po panzvale, grzechotający drań,
  Chmury rozświetlone krwią!
  
  Fale płoną, pluskają jak piekielna burza,
  I spotka armię najodważniejszych śmiałków!
  Będziemy chronić piękne, kochane kobiety
  Będziemy godni wyczynów naszych ojców!
  
  Moja ziemio, jak boleśnie jęczałaś,
  Przeciwnik pozostawił po sobie sto ran śladów!
  Ale zostawmy orków, zaraz schodzimy z piedestału,
  Zaraza pędzących lat nie potrwa długo!
  
  A śmierć już bieleje za chmurami,
  Ale nasze myśli są rozdarte do nieba!
  Zmiażdżmy notorycznych złoczyńców w proch,
  I rozerwij, wiesz, orki na pół!
  
  Nie znamy pokoju i zgnilizny starości,
  Jesteśmy dziećmi naszej świętej Ojczyzny!
  Wszystko jasne walczyło z niedźwiedziami,
  Strzelaj, potężnie, w te korzenie!
  
  I że zła bomba eksplodowała z siłą,
  Po co nam wybuch pocisku, ten grzmot!
  Elfi wojownicy są zdolni do wielu rzeczy,
  A góra stanie się dołem dla Führera!
  
  Piekło podziemnego świata , piekło rozpalone,
  Czołgał się po rokadzie z drapieżnym pyskiem "Tygrys"!
  I całe zmęczenie zleciało z nas w jednej chwili,
  Czas zabawnych gier się skończył!
  
  Granat w dłoni, śmiertelny rzut,
  Oto "Tygrys" w pysku mocno przyjęty!
  A Fuhrer w kotle w kotłowni tatarskiej,
  Żeby nie odsłonić świata elfom!
  
  Niedźwiedź trzęsie się od wściekłych salw,
  Oto flaga powiewająca nad Reichstagiem elfów!
  I słońce świeciło nad Ojczyzną,
  W końcu Rzesza Orków obróciła się w pył i popiół!
  Agrypina śpiewała, a inne niewolnice podniosły się i elfy. Wszystko wyglądało świetnie i po prostu niesamowicie.
  A niewolnice miały w rękach łuki, a para miała nawet kusze. I pociągnęli za sznurek i zaczęli strzelać strzałami. Pędzili po łuku i przebijali nacierających orków.
  Te bestie, kudłate i śmierdzące , rzuciły się do walki z dziką i szaloną furią.
  To naprawdę była bitwa. Elfy, prawie nagie, strzelały z łuków. A męskie elfy używały potężniejszych i śmiercionośniejszych kusz.
  Rzucali bełtami z wielką siłą. Który wirował i przebijał orków wspinających się do burzy. I zadał im miażdżące ciosy.
  Jeden z elfów, noszący wysadzaną klejnotami koronę, ryknął:
  - W świętej wojnie będzie nasze zwycięstwo! Elficka flaga do przodu - chwała poległym bohaterom!
  Wystrzeliła więc dużą strzałę, naciągając cięciwę bosą stopą.
  I znowu, gdy ryczy:
  - Nic nas nie powstrzyma! Nikt nas nie pokona!
  A elfy wraz z niewolnicami obrzuciły orków strzałami. I dokładnie je wypełnił. To była ich bardzo agresywna panorama walk.
  Wojownicy okazali się po prostu super, demonstrując fenomenalną i niewyobrażalną siłę.
  Potem znowu piosenki czarujących i bardzo zabawnych ludzi.
  Nie ma nic pewniejszego niż moneta
  Ona naprawdę świeci bez fałszu!
  W rzeczywistości dublon jest władcą świata,
  Jego wsparciem jest mocny miecz i tarcza!
  
  W nim pogańscy bogowie są ukryci ,
  Jak słońce, promienna złota twarz...
  Chociaż wciąż istnieją bandyci-pasożyty,
   Który wyruszył w targowanie się duszy!
  
  Moneta, to bożek i archanioł,
  On jest zbawicielem, niszczycielem wszystkiego.
  Bez złota marnieje wynajęty adamaszek,
  Bez pieniędzy sukces nie przyjdzie w bitwie!
  
  Ale czego chcesz, ludzkie serce,
  Polowanie, by kupić nieśmiertelność dla ciebie...
  Aby chciwie otworzyć drzwi do błogości,
  Aby utkać nić wieków życia!
  
  Ale czy dublon też może to dostać?
  Czy złoty krąg jest w stanie śnić?
  Aby starzec z kosą nie przyszedł z pozdrowieniami,
  I nie zapieczętował sobie czoła w kostnicy!
  
  Chociaż moneta potrzebuje dużo szczęścia,
  Abyśmy pogrążyli się w grzechu!
  Ale człowiek nie ma władzy nad namiętnościami,
  On dziewczyny, jak proso dla koguta!
  
  Chce dostać dużo do żołądka ,
  Jedz bażanty, funty ananasa.
  Chociaż nie możesz jeść do grobu,
  Nawet jeśli jesteś bardzo fajny z pieniędzmi!
  
  A trumna, to nawet za dużo kosztuje,
  Bo ma miejsce dla królów!
  W końcu anioł narysuje zero w postaci,
  Uderzenie w czoło i kij w mózg!
  Wojownicy oczywiście nie są gorsi w bitwie. A kiedy orkowie, ponosząc ciężkie straty, przedarli się na odległość bitwy, piękności wystrzeliły swoje miecze.
  Albina uśmiechnęła się. W jej dłoniach natychmiast pojawiły się dwa miecze. Obróciła je, obróciła wiatrak, odrąbała kilka głów orków i syknęła:
  - Wpadłeś na złego!
  A potem wzięła go bosą piętą i kopnęła generała orków w podbródek. Rozbił się jak worek z piaskiem. I zęby wypadły ze złamanej szczęki. A wszystko wyglądało tak pięknie i fajnie. Że dziewczyny śpiewały chórem z ogromnym entuzjazmem:
  Proszę, Panie, aby dzień nie przeminął,
  Aby wzrok dziewczyny był wiecznie młody!
  Aby nasz rycerz wzbił się ponad skały,
  Aby pokrywa jezior była czystsza niż kryształ!
  
  Jaki piękny świat stworzył Pan
  Jedli w nim srebro, a klon to rubin!
  Szukam dziewczyny, ideał Boga -
  Aby to zrobić, siekał wrogów w bitwach!
  
  Co jest takiego twardego w sercu młodego człowieka?
  Co chce znaleźć na tym świecie?
  Dlaczego wiosło jest złamane?
  Jak rozwiązać plątaninę dużych problemów?
  
  Chcę, Boże, też być szczęśliwym,
  Znajdź swój niebiański sen!
  Aby szczęście nie zerwało nici,
  Podłożyć pod ścieżkę, balast!
  
  Ale czego mam szukać w miarę bez miłości,
  Co może być droższe dla dziewczyny?
  Trudno budować szczęście na krwi,
  Na nim można pływać tylko w piekle!
  
  Separacja to dla mnie tortura
  Wojna to wciąż koszmar!
  Oto stopa w strzemieniu, osiodłał konia,
  Chociaż zły ork przyniósł kata topór!
  
  Zabierz nasze córki w całości ,
  Torturują ich i palą ich ciała ogniem!
  Ale zadamy klęskę Führerowi,
  Wiedz, że nasz elf nigdy nie umarł!
  
  Zagrajmy wesele, po złej wojnie,
  Wtedy dzieci będą się śmiać!
  Wszyscy oni są dla mnie krewnymi,
  Jestem na polowaniu, będzie gruba zwierzyna!
  
  A dąb, jak szmaragd, jego liście,
  Powiedział, że facet wykonał świetną robotę!
  Niech sumienie będzie czyste jak kryształ,
  I tylko u zawodowców na szali będzie mnóstwo liczb!
  Oto śpiewaczki, te urocze i wyjątkowe dziewczyny. Które, jeśli już zaczęły walczyć, to kudłate niedźwiedzie nie mogły się im oprzeć.
  Agrypina, obnażając twarz, syknęła, odcinając mieczami jeszcze kilka głów orków:
  - Mogę wszystko, a zobaczysz!
  Potem wsunęła bosą stopę w pachwinę oficera, jednego z agresywnych i kudłatych niedźwiedzi. A ona naprawdę wzięła i pobiła jego jaja. To naprawdę była dziewczyna - Superman.
  I prawdopodobnie przeciwko takim armia futrzanych niedźwiedzi będzie bezsilna.
  Agripina uśmiechnęła się i włożyła palce do ust. I dmuchała z całej siły. Rozległ się okropny, agresywny, zgrzytliwy dźwięk. To było jak oskórowanie z powietrza.
  A kilkaset ogromnych sępów krążących nad polem bitwy dostało zawału serca i padło jak grad. A ich ostre dzioby zaczęły przebijać czaszki pełzających orków i rozłupywać kości. I dosłownie wybijanie mózgów.
  Agrypina wykonała technikę motyla swoimi mieczami, odcięła kilka głów tym niedźwiedziom z dużej bandy i ryknęła:
  - Jestem spoko, wszystko mi podlega,
  To jasne, to jasne!
  I cała ziemia drży,
  Miażdżysz je bosą piętą!
  Po tym orkowie, nie mogąc tego znieść, zamienili się w masową ucieczkę. Dziewczęta i elfy rzuciły się w pogoń za nimi, wykonując jednocześnie bojową i agresywną pieśń;
  Koszmar zawsze przychodzi jak wąż
  Nie spodziewasz się go, ale wkrada się do drzwi!
  Jesteś szczęśliwą, hojnie odżywioną rodziną,
  Nie wiesz, że ludzie to zwierzęta!
  Tu rozpoczął się najazd dzielnej hordy,
  Tatarzy zasypują nas strzałami!
  Ale urodziliśmy się dla odważnego wyczynu,
  I zniesiemy ciężkie ciosy!
  
  Nikt nie wie, czy dobry Bóg
  Więc człowiek stał się okrutny!
  Śmierć puka do progu -
  A Weselvul wystawił rogi z ognia!
  
  Tak, to starożytność,
  W którym staliśmy się tacy fajni!
  W końcu to nie było moje marzenie,
  Nie pojechaliśmy do tego, przez góry-odległe!
  
  Ale jeśli jesteś w piekle
  Raczej w świecie bólu, niewoli, walki!
  Wciąż mam nadzieję
  Niech twoje serce wybija wszystkie rytmy!
  
  Ale próby, to jest nasz łańcuch,
   Który nie pozwoli myślom być łatwym!
  A jeśli to konieczne, musimy znosić,
  A jeśli krzyczysz, to z całej siły płuc!
  
  Poeta, jest tekściarzem i łobuzem,
  Ale nie na gorącym polu bitwy!
  Nikczemni wrogowie Ojczyzny umrą,
  Zostaną pochowani szybko i za darmo!
  
  Teraz weź to, odrzuć łuk Chrystusowi,
  Przeżegnaj się, całując ikony!
  Wierzę, że zaniosę ludziom prawdę,
  W nagrodę Pan da los peculia!
  . ROZDZIAŁ 14
  Vitalik i Albina byli wreszcie w pobliżu Kasyna. Budynek był duży i wyglądał jak mieszanka zimowego pałacu i cyrku. Przy wejściu stoją strażnicy, w tym owczarki niemieckie.
  Vitalik włączył komendę: nie widzisz mnie, nie słyszysz, nie możesz mnie dotknąć.
  Psy i strażnicy zignorowali dwóch nastolatków, którzy nawet nie zadali sobie trudu, aby założyć buty. Ponadto dywany wewnątrz kasyna przyjemnie łaskotały gołe, stwardniałe podeszwy dzieci.
  Publiczność oczywiście była zaskoczona, że ktoś chodzi boso w takim luksusie. Co więcej, chłopiec, który nie jest nawet na tyle wysoki , by urosnąć, tupie tak pewnie.
  Witalij istotnie chodził tak i wypinał pierś, jakby był władcą wszechświata, obnosząc się jedynie z bosymi, dziecinnymi obcasami. Ale rzeczywiście ma taką moc, że zarówno królowie, jak i prezydenci, a nawet słonie i krokodyle będą mu posłuszni.
  Mały był bardzo zadowolony. Teraz wydał rozkazy. I natychmiast pięćdziesięciu bogatych mieszczan padło przed nim na kolana. I obie panie nie tylko uklękły, ale także uderzyły głowami o podłogę.
  Witalij śpiewał:
  - I nawet wróg czasami krzyczał,
  Ukrywając strach, że jestem królem!
  Że jestem królem!
  Albina poprawiła genialnego chłopca:
  - Nie jesteś królem. jesteś bogiem!
  Vitalik wzruszył ramionami i zauważył:
  - Nie daj Boże niewidomym otwierać oczu,
  I wyprostuj plecy garbaty...
  Nie daj Boże być choć trochę Bogiem,
  Ale nie możesz być trochę ukrzyżowany!
  Bohaterka skinęła głową z uśmiechem.
  - Wszyscy myślicie o ludziach. Byłoby lepiej, gdybyś był Bogiem Wszechmogącym niż tym, który jest teraz w niebie!
  Witalij ze złością zauważył:
  - Gdyby istniał prawdziwy Bóg, to przede wszystkim uderzyłby piorunem w tych księży, którzy czerpią korzyści z religii.
  Albina napisała na Twitterze:
  Cokolwiek chcesz
  Otrzymasz jeden...
  Cokolwiek chcesz
  W końcu jesteś Panem!
  I chodzisz pewnie
  takich nie pamiętam
  Na czyich snach jest mierzona,
  Zbudowałeś sukces!
  Vitalik sprzeciwił się, pocierając dywan bosymi stopami:
  - NIE! Wręcz przeciwnie, dam ludzkości szansę na realizację, na urzeczywistnienie marzeń. W tym ze mną będzie dużo więcej swobody.
  Albina śpiewała z zachwytem:
  Pod świętym sztandarem wolności,
  W pokoju, przyjaźni, szczęściu i miłości...
  Ludy łączą się w jasny promień,
  Aby rozproszyć nadchodzącą ciemność!
  Geniusz skinął głową.
  - Tak, jednoczą się w mojej kochającej, choć dziecinnej pięści. Zarówno nasze pomysły, jak i realizacje są najfajniejsze na świecie!
  Bohaterka śmiała się i ćwierkała:
  - A dzicy faceci idą w morze,
  Element morza! Element morza!
  Potem młody geniusz dodał szybkości. Przeniósł się do taśmy mierniczej, która błyszczała złotem. Chłopiec powiedział:
  - stawiam! Numer trzynaście!
  Potem dzieciak wziął i zakręcił bębnem.
  Albina napisała na Twitterze z rozmachem:
  - Przede mną jakiś fakir, no, po prostu karzeł,
  Trzymam je, tylko zamiast małych frajerów ...
  Kup mi bilet do Monte Carlo
  Będę przeszkadzać lokalnym oszustom!
  Vitalik wygrał zakład i stwierdził:
  - Cóż, wyszło fajnie!
  Bohaterka zauważyła:
  - Jesteś rzadkim wojownikiem!
  Genialny chłopak, wygrawszy złote żetony, postawił ponownie, tym razem na trzydzieści trzy.
  I znowu entuzjastycznie zakręcił bębnem, i to nie ręką, ale bosą, zwinną stopą, jak u małpy.
  I znowu bęben się zakręcił.
  Albina zauważyła z uśmiechem:
  - To nie jest gra, ale urok!
  Chłopiec rozbił kolejny bank i pospiesznie przyniesiono mu cały worek pieniędzy.
  A Vitalik znów zaczął kręcić bębnem i nucił z uśmiechem i wspaniałym opanowaniem:
  - Jesteśmy bardzo agresywni w zdobywaniu pieniędzy!
  Albina napisała na Twitterze:
  - Pieniądze to władza! Pieniądze to władza!
  Geniusz zauważył:
  - I mam władzę nie na pieniądzach, ale na umyśle!
  Dziewczyna zachichotała.
  - Ale dlaczego,
  Nie da się żyć w umyśle!
  Vitalik zachichotał i zaśpiewał:
  - Dlatego, dlatego
  Że świat się teraz wali!
  I dlatego, i dlatego,
  On tak bardzo kocha ten film!
  Albina mądrze zauważyła:
  Tak, jesteś graczem!
  Chłopak ponownie postawił na siódemkę i ponownie kręcił bosymi stopami korbką bębna.
  I wszystko grało, i muzyka brzmiała. I to było takie piękne i pełne dźwięku.
  Vitalik śpiewał, mrugając szafirem, dziecinnymi oczami:
  - Jakie jest nasze życie, gra,
  Przebijmy się przez fraerę !
  Wykonałem mocny ruch
  Doprowadził wrogów do zguby!
  Albina zachichotała i również zrobiła zakład. Pokręciła też bosymi palcami u stóp.
  Gra poszła na dużą skalę. Dzieciaki tutaj były takie fajne i bardzo rozbrykane.
  Witalij zanotował, chichocząc i szczerząc zęby, ostre jak wilcze szczenię, dźwięcznym głosem:
  - Gramy, żeby wygrać. Więc kręć mocniej.
  Rzeczywiście drogi dziewczyny i chłopca rozeszły się. I rozbił jeden bank po drugim. I zebrali dużo pieniędzy.
  Tutaj mają tak naprawdę zespół, który ma nie tylko szczęście, ale i technologię, która korzysta z osiągnięć nauki.
  Albina śpiewała i szczerzyła zęby, zauważając:
  Pieniądze topią się w portfelu
  Przy wzroście kapitału...
  I w naszym języku
  Pieniądze to manna!
  Vitalik poważnie zauważył:
  - Dużo zarabiamy.
  Dziewczyna dodała:
  - Już zarobione.
  I mrugnął do chłopca. Atmosfera w kasynie była podniosła. Tyle przepychu, luster, złoceń i publiczności, która patrzy z podziwem na geniusza chłopca.
  Vitalik uważał, że w ogóle powinien był grać. Mogłeś po prostu przyjść i wziąć wszystko na raz. Ale to zbyt proste i nieciekawe. Na przykład wojna między dwoma państwami słowiańskimi. Gdyby był jednostronny i szybki, nie byłoby ciekawie. Ale okazało się, że wszystko było poważne i przez długi czas.
  Ale wojna między Armenią a Azerbejdżanem okazała się dość krótka, zaledwie sześć tygodni. A Azerbejdżan nieoczekiwanie dość łatwo wygrał. Chociaż Ormianie wygrali ostatnią wojnę. I rzeczywiście, raz na jakiś czas nie jest to konieczne.
  Teraz, jeśli gracz rozbije bank w kasynie, nie oznacza to, że będzie go dalej rozbijał. Może nawet na odwrót. Wszystko na świecie dąży do równowagi. A okres sukcesów prędzej czy później się kończy. Prawdopodobnie tylko jeden Czyngis-chan nie znał miary szczęścia. Ale potem jego imperium upadło. Mongołowie dokonali ogromnych podbojów. Jednak ich imperium zniknęło bez śladu. Sama Mongolia stała się prowincją Chin.
  Czasami myślisz: - Ze względu na to, co Opatrzność dała szczęście Napoleonowi, Hitlerowi, Czyngis-chanowi, Tamerlanowi i innym? Jedna Rosja, przynajmniej coś, co trzyma się z dala od wielkiego imperium. I nadal największa potęga pod względem powierzchni.
  Jednak próba odbudowy imperium sowieckiego w Rosji spotkała się z oporem. I bardzo uparty opór. Kiedy druga armia świata utknęła w martwym punkcie, a nawet się cofnęła. I co to mówi? Istnieje jakaś siła, która niszczy wszystkie imperia. Rzeczywiście, po rozpadzie ZSRR Stany Zjednoczone stały się najpotężniejszą potęgą na świecie. Również Ameryka ma kłopoty w XXI wieku. Atak terrorystyczny z 11 września 2001 r., z pozoru łatwe zwycięstwa w Afganistanie i Iraku na początku, ale potem musiałem odejść bez wytchnienia. A prezydenci nie byli zbyt dobrzy.
  Poza tym jest dużo szkód spowodowanych przez koronawirusa. Tak, to jest historia.
  Rosną też Chiny. Ale ma też problemy, a wzrost gospodarczy spowolnił. A prezes też nie jest zbyt mądry.
  Zastanawiam się teraz, czy Witalijowi Akułowowi uda się przezwyciężyć ten trend i raz na zawsze stworzyć światowe imperium?
  Jeśli o tym pomyślisz, z jego wyjątkowym umysłem możesz. Skoro jest takim technikiem, to może w medycynie znajdzie sposób, by przynajmniej sam lub ze swoją dziewczyną Albiną uczynić nieśmiertelnym.
  Vitalik oczyścił skarbiec kasyna i już miał tego dość. Chwytając kilku tragarzy, ciągnęli całe worki pieniędzy.
  Teraz będzie można stworzyć i zbudować tak potężny generator grawiotonowy i podłączając go do Ostankino, pokryć całą planetę Ziemię falami hiperhipnozy .
  Vitalikowi oczywiście może się to udać. Choć patrząc na bosego w krótkich spodenkach, słynnie maszerującego chłopca, trudno uwierzyć, że to przyszły władca świata.
  Chłopiec pomyślał również, że na planecie Ziemia nadal będzie konieczne wydanie kilku długoterminowych poleceń i instalacji. W ten sposób może stale kontrolować cały glob za pomocą swoich mentalnych poleceń.
  Musisz nauczyć się formułować ustalone pomysły i długoterminowe sugestie. Tak, że jest mocno zapieczętowany w mózgu.
  Witalij wziął go i zaśpiewał z uśmiechem:
  Bądźcie mi posłuszni wszyscy ludzie na planecie,
  Będziesz szczęśliwy i prawdziwy raj ...
  Wszyscy się radują i radują jak dzieci,
  Pobiegniemy do gwiazd, chłopcze , śmiało!
  Chłopiec pomyślał, a jeśli rzeczywiście, wszystkie odmłodzić do szesnastu lat. Aby twarze były przyjemne, młode, a włosy twarzy nie psuły. Ponieważ włosie jest obrzydliwe.
  Ale to oczywiście można zrobić później. A teraz cała planeta powinna być podporządkowana sobie.
  Idź do laboratorium i stwórz szybciej coś potężnego i fundamentalnego.
  Albina zapytała z uśmiechem:
  - Witalij, co byś zrobił, gdybyś był Bogiem?
  Chłopak powiedział stanowczo:
  - Uczyniłby wszystkich ludzi absolutnie szczęśliwymi!
  Bohaterska dziewczyna potrząsnęła głową.
  - Wszyscy, absolutnie, szczęśliwi ? Ale to niemożliwe. Ludzie zawsze będą z czegoś niezadowoleni, przynajmniej niektórzy! Zaspokój jedną potrzebę, a wyrośnie kolejna!
  Vitalik uśmiechnął się i odpowiedział:
  - Cóż, Bóg mógłby zaspokoić rozsądne potrzeby już teraz! Na przykład, aby dać wszystkim zdrowie i wieczną młodość. Myślę, że nikomu to nie zaszkodziło!
  Albina zauważyła:
  A co z przesiedleniem?
  Geniusz skinął głową.
  - Możesz nauczyć ludzi budować statki kosmiczne z nadświetlnymi prędkościami i przesiedlać ludzkość na inne planety wszechświata!
  Albina skinęła głową.
  - Logicznie! I bardzo rozsądne też. Ale co, jeśli planety się wyczerpią?
  Vitalik odpowiedział z uśmiechem:
  - Wszechmogący Bóg stworzy nowe ! To nie problem!
  Bohaterska dziewczyna śpiewała:
  W naszym świecie wszystko, co niemożliwe, jest możliwe,
  Nie wystarczy tylko zmoczyć wszystkich ludzi w toalecie !
  Geniusz skinął głową.
  - Tak, nie!
  A młody nadczłowiek śpiewał:
  Nie bądź smutny,
  Całe życie przed nami...
  Całe życie przed nami,
  Miej nadzieję i czekaj!
  Albina zgodziła się z tym:
  - Tak, miej nadzieję i czekaj, ale nie siedź bezczynnie!
  Witalij skinął głową.
  - Będziemy pracować.
  Bohaterka zasugerowała:
  - Jedziemy samochodem. Dlaczego musimy tupać na piechotę.
  Geniusz skinął głową.
  - Tak będzie.
  Potem wydał mentalny rozkaz i podjechał elegancką "limuzyną".
  Możesz jechać z wiatrem. I to jest naprawdę świetne.
  Albina zanotowała śpiewając:
  Samochody, samochody,
  Wypełnił dosłownie wszystko...
  Gdzie leżał odwieczny pył,
  Samochód zostawił ślad!
  Vitalik skinął głową z atlantydzkim uśmiechem:
  - Tak, samochody są jednocześnie świetne i głupie!
  Chłopak i dziewczyna jechali bez większego zamieszania iz klasą. Po drodze Vitalik wziął lody, a Albina zjadła je z przyjemnością.
  Dzieci Supermanów przyniosły także ciasta koktajlowe i pączki w czekoladzie.
  I wszyscy zjedli to z przyjemnością.
  Albina zauważyła:
  - Nadchodzi wojna, aw straganach jest jakiś przysmak. Czy ludzie potrzebują zmian?
  Vitalik wskazał na staruszkę:
  - Bardzo chciałaby odzyskać młodość!
  Albina zgodziła się:
  Tak, ona by tego chciała! Ale czy można zrobić coś takiego?
  Witalij odpowiedział:
  - Teoretycznie możliwe jest stworzenie takich fal i promieniowania, które odmładzają organizm. I to jest prawdziwe.
  Bohaterka skinęła głową.
  - Oczywiście, że ci wierzę. Ale nadal, dlaczego nikt jeszcze tego nie zrobił?
  Geniusz zauważył z uśmiechem:
  - A dlaczego smartfony pojawiły się dopiero w XXI wieku? Postęp, wiesz, postęp!
  Albina uśmiechała się i śpiewała;
  Ludzkość ma żelazną technologię,
  oczywiście jest to konieczne i bardzo przydatne.
  Bardziej podobają mi się tylko cuda ludzi:
  gadające wilki, samobieżne buty.
  
  Wierzę, że
  ludzie nie rozstaną się z bajką
  A wierni przyjaciele
  pozostaną na zawsze.
  
  Wykład naukowy zastępuje cuda.
  Chociaż jest to przydatne, jest strasznie nudne.
  Wolę słuchać okropnej bajki
  O smokach na łańcuchu, walce wręcz!
  Witalij skinął głową.
  - Dobra piosenka, ale dziecinna. Może zaśpiewasz coś poważniejszego?
  Dziewczyna zauważyła:
  - Pozostaniemy dziećmi na zawsze,
  Zmieniają się tylko lata!
  Geniusz wymamrotał:
  - Wolałbym zaśpiewać mój.
  A superman w krótkich spodenkach śpiewał;
   Jesteśmy dziećmi naszej nieszczęsnej Ojczyzny,
  Rodzice zgrzeszyli, a kara spadnie na nas!
  I aby wielki Odkupiciel wybawił wszystkich od smutków,
  W tej godzinie musimy zwrócić nasze serca ku Bogu!
  
   O drogi Wielki Panie Jezu,
  Kocham Cię, bądź uwielbiony Zbawicielu!
  W służbie Wielkiego chłopiec nie jest tchórzem,
  Wierzymy, że kusiciel zginie w Szeolu!
  
  Więc dzieci poszły na pielgrzymkę,
  Droga jest trudna, ale duch jest podniesiony na duchu!
  Niech Chrystus Zwycięzca będzie w moich snach,
  A ten , kto stwarza zło na zawsze, jest upokorzony!
  
  Przestrzegamy postów i idziemy przez długi czas,
  A moje bose stopy już krwawią!
   Ale nasza planeta, dom Boży,
  A ponure noce wydają się jasne!
  
  Oczywiście bogacz będzie się śmiał w odpowiedzi,
  Powie: chimero, królestwo niebieskie!
  Ale Cherubin przesyła pozdrowienia,
  A arogancka szlachta skończy w Gehennie!
  
  Ale wybaczamy wszystkim w naszej modlitwie,
  Każda ikona ma święte imię!
  Niech ludzie staną się trochę milszymi sercami,
  Niech złoczyńcy staną się inni w duchu!
  
  Dlaczego idziemy, cierpiąc tak bardzo po drodze,
  Dlaczego niewinni faceci tego potrzebują?
  Chcemy wejść do miasta Boga, w którym mieszkał,
  Gdzie Chrystus biegł po pustych drogach!
  
  A co najważniejsze, widząc, że wiara jest silna,
  Słynny występek upadł na kolana!
  Droga do zbawienia jest trudna i długa,
  Ale nie ma bardziej zbrodniczego grzechu niż lenistwo!
  
  Święty Jezu, nie chciał dla nas smutku,
  Jego myśli są jasne, pełne pokoju!
  W końcu nie jest jak starożytni bogowie,
  Motto brzmi: nie twórz idola z osoby!
  
  Ale jak to się stało, że nasz świat jest okrutny,
  To piekło rządzi planetą!
  Jaka radość, błogość jest tylko na godzinę,
  Że Abel umarł, a zły Kain zasiada na tronie?!
  
  Pan odpowiada: taka jest wola ludu,
  Jaki mają wybór, by czynić zło bliźniemu !
  Że główny władca, okrutny złoczyńca,
  Że głównym idolem jest pozbawiony zasad Judasz!
  
  Ale jesteście dziećmi życia, z czystą duszą,
  Przeszedł setki mil przez skały i osty!
  Chcesz rządzić z wielkim Chrystusem,
  Aby kusiciel nie prowadził węża do bagna!
  
  Uwierzcie, że spocznie na was moc Zbawiciela,
  Wylał łaskę, lecząc małe rany!
  Niech żar skruchy w duszy nie gaśnie,
  Niech będą w rodzinie Wiernego Boga Ojczyzny!
  Vitalik śpiewał bardzo pięknie i podjechali do laboratorium.
  Nastrój chłopaków się poprawił i zabrali się do pracy.
  Teraz musisz zbudować generator o dużej mocy. Aby zdobyć władzę nad całym światem.
  Vitalik nie działał sam. Posłuchało go tuzin potężnych mężczyzn. A geniusz dziecka wydawał polecenia.
  Albina zapytała Witalika:
  Dlaczego fale na mnie nie działają?
  Chłopak od razu odpowiedział:
  - Bo nauczyłem się dobrze nimi zarządzać. I nie bój się. Mój geniusz może rozwiązać każdy problem.
  Bohaterska dziewczyna zapytała z ironią:
  "Pod względem zdolności jesteś znacznie wyższy niż zwykła osoba. Może twój ojciec jest kosmitą?
  Witalij skinął głową z aprobatą.
  - Może! Właściwie sam jestem zaskoczony swoją pomysłowością. Moje supermoce zadziwiają nawet mnie.
  Bohaterka zasugerowała:
  - No dalej, zaśpiewaj coś innego. Praca będzie o wiele przyjemniejsza! Komponujesz nie gorzej niż Puszkin!
  Geniusz skinął głową.
  - Puszkin w technologii zero.
  Vitalik zaczął śpiewać, komponując po drodze;
  Nasz lud nie zniesie cierpienia,
  Niech armaty - piekielny głos wojny, grzmią!
  Staniemy z nadzieją na okrzyk,
  Ramię w ramię, starzy i młodzi zebrali się !
  
  Dłoń bagnetowa, podnoszące modzele,
  Surowy wygląd wojowników - po prostu faceci!
  Ziemia z żalu stała się cała siwowłosa,
  Dziewczyny warkocze nieśmiało ciągną!
  
  Jesteśmy dziećmi chwalebnego narodu radzieckiego,
  Nie złamie nas stal ani ogień!
  Walczmy z całych sił o wolność!
  Faszyzm to trzoda, wierzę, że ją złamiemy!
  
  Niech nie zostaną wzięci do służby - gorzko z irytacji,
  Ale pionier zebrał się do walki!
  Krawat płonie - wszystkie oczy są w nim ukryte,
  Chwalebnymi śladami bolszewików !
  
  Tłum żołnierzy z wściekłością rzucił się do ataku,
  Faszyści milczą, ryk armat ucichł!
   Od zmiażdżonej czerwonej mocy metalu,
  Zerwana flaga ze swastyką opadła!
  
  Gdzie są nasze baterie, wiedzieli na pewno
  I dlaczego? odważny chłopiec,
  Choć grudy śniegu bolą, dręczą zło,
  Kiedy boso w nocy szedł z torbą!
  
  Kiedy jesteś mały, łatwiej jest zwiadować, łatwiej,
  Możesz wsadzić nos w każdą szczelinę!
  Złożyłeś przysięgę na mrozie w gaju,
  Ale ktoś się śmiał: facet nie jest wystarczająco dojrzały!
  
  Dziewczęta też nie znały tchórzostwa,
  Walczyli nie gorzej niż dzielni chłopcy !
  Na wakacjach tańczyliśmy w parach,
  Gawędzili oszczędnie, szkoda marnować słów!
  
  Okrutny Hitler - sługa szatana,
  Ludzie bez konta, drań zrujnowany!
  Ale wyzwoliciel zmiażdży hordę,
  W końcu nie ma ograniczeń co do narad sił!
  
  Partia Komunistyczna kochała i wychowywała,
  Jesteśmy pionierami odważnego porządku
  Aby nie znosić dżentelmena Fritza,
  Byś nie włożył jarzma!
  
  Nauczono nas święcie wierzyć we śnie,
  I nie szczędźcie wysiłków dla kraju!
  Tego, co przeżyliśmy, po prostu nie da się zmierzyć,
  Drodzy synowie armii radzieckiej!
  
  Nikt z nas nie odnosił się do wieku,
  Użalaj się nad sobą - nie szanuj innych!
  Umieranie jest przerażające, ale nie bałam się
  Ruś jest niezwyciężona - armia rad!
  
  I szczęśliwy świat nadejdzie na Ziemię,
  Nie będzie bólu, łez, smutków, potrzeby!
  Sztandar nad całą planetą komunizmu,
  Ci, którzy upadli, zmartwychwstaną w królestwie piękna!
  Chłopiec śpiewał bardzo dobrze i barwnie. A jego głos jest chłodniejszy niż Caruso .
  Po tym chłopak zaczął tańczyć. A prace potoczyły się jeszcze szybciej.
  Budowano potężny generator. Miał w takim razie oświetlić pół miasta.
  Vitalik już planował zaciągnąć go do wieży telewizyjnej Ostankino. A wtedy cały świat zostanie pokryty hiperkrótkimi falami. A jego lud będzie posłuszny jak nikt inny w historii ludzkości.
  Ale to nie wystarczy, musimy wybrać i sformułować bardziej zaawansowane zespoły, więc jest jeszcze dużo do zrobienia.
  A do ułożenia wszystkiego na półkach potrzebny jest specjalny komputer. I będzie niezwykle sprytnie i fajnie zaangażowany.
  Witalij pracował. A Albina wzięła go i zaśpiewała;
  Walcz za Ojczyznę do końca
  Jak rozkazał nam promienny Stalin...
  Sprawmy, by nasze serca biły zgodnie
  Niech nasze mięśnie będą mocniejsze niż stal!
  
  Heroiczne przeznaczenie Ojczyzny,
  Walcz za moją świętą Matkę...
  Mamy wiele ważnych spraw, wiesz,
  Przecież Rosjanie zawsze umieli walczyć!
  
  Chociaż, tylko pionierski chłopiec,
  Ale będę pozdrawiać moją Ojczyznę...
  A ja będę tym młodszym, wiesz, przykładem,
  Wierzę, że Rosja żyje w komunizmie!
  
  Zbudujemy, uwierz mi, wspaniały świat,
  W którym bieda, wierz mi, nie będzie ...
  Tam świętujemy za darmo,
  A ludzie żyją wiecznie w szczęściu!
  
  Wtedy sen wypełni swoje przymierze,
  Ku chwale promiennych pokoleń...
  Sam Stalin płonie, jasna gwiazda,
  A nasz nauczyciel, proletariusz Lenin!
  
  I my też wierzymy w Boga, wierz mi,
  Modlić się do Chrystusa bez myśli o plecach ...
  Niech bestia w podziemnym świecie piekła
  Z ikon przywita nas dobra mina!
  
  Przyjdziemy pod sztandar partii Chrystusowej,
  Budujmy socjalizm i komunizm...
  Nadzieję na światło, wierzę, przyniosę,
  Aby każdy stał się poważnym bohaterem!
  . ROZDZIAŁ 15
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  W ogromnym pałacu matki chrzestnej rosyjskiej mafii, Agrypiny, doszło do przebudzenia. Raport o genialnym chłopcu, który robił wspaniałe rzeczy, zwrócił uwagę bandytki i zauważyła:
  - Wow! Zdarza się?
  Karateka skinęła głową.
  - Tak! To wszystko są cuda!
  Agrypina zauważyła:
  - Takie możliwości tutaj! To władza nad światem!
  Szef tajnej policji syndykatu Nikołaj Fatruszew zasugerował:
  - Użyjemy gazów usypiających i schwytamy chłopca wraz z całym jego wyposażeniem.
  Matka chrzestna mafii sprzeciwiła się:
  - Nie spiesz się! Niech najpierw zrobi to, na co ma ochotę. A potem złapiemy go jak grubego cielaka.
  Szef SB zauważył:
  - Sądząc po raportach, kontroluje ludzi jak marionetki i potrafi być bardzo niebezpieczny.
  Agrypina pisnęła:
  - W tym przypadku mamy snajpera z usypiającymi kulami!
  Potem matka chrzestna zaczęła wydawać dodatkowe rozkazy.
  Sytuacja na świecie pogorszyła się. Talibowie przygwoździli Rosjan do bazy i ostrzelali ich. W odpowiedzi wojska z innych regionów były intensywnie przerzucane do Tadżykistanu. Na południu wybuchła prawdziwa wojna. A na Zachodzie armia ukraińska przeszła już do ofensywy. I bitwy znów toczyły się z pełną siłą.
  Tak, zrobiło się cieplej.
  Jednak syndykat kupił narkotyki od talibów. A wojna nie przeszkadzała w interesach. Sytuacja na świecie stawała się coraz bardziej niepokojąca. Stany Zjednoczone z zadowoleniem przyjęły otwarcie nowego frontu przez talibów. Mówiono już o uznaniu talibów za legalny rząd afgański.
  Na Kaukazie ludzie znów się buntują. Rośnie niezadowolenie. Ogólnie rzecz biorąc, ludzie stają się coraz bardziej krytyczni wobec władz. Nawet telewizory zaczęły się psuć.
  Ziuganow jest poważnie chory, a partia komunistyczna już walczy o władzę. Wielu komunistów, zwłaszcza młodych, rzuca się na barykady. Ogólnie rzecz biorąc, ludzie stali się bardziej upolitycznieni. Nadchodzą zmiany, a ludzie chcą nowego życia. Starzy politycy są bardzo zmęczeni.
  Agrypina pomyślała, dlaczego nie wcielić się w rolę nowego Lenina w spódnicy? Cóż, wciąż jest buntowniczką. I jest w stanie wyprowadzić na ulice wiele tysięcy.
  Ludzie w Rosji są zmęczeni poprzednim reżimem, a ludzie, którzy widzą tę samą wiekową twarz od prawie ćwierć wieku, mają oczywiście ochotę na coś nowego i nieznanego.
  Agrypina przejrzała się w lustrze. Gdyby nie blizna, jej twarz byłaby męska i piękna. Tak, z jednej strony psuje , ale z drugiej strony nadaje twarzy surowszego wyrazu.
  W końcu jest rzeczywiście jak przywódczyni ludu, która dąży do wyżyn władzy. Chociaż nawet teraz ma znaczną, realną, choć niezbyt publiczną władzę.
  I ma koneksje we wszystkich kręgach społecznych. Szkoda tylko , że wielu twórców ludowych już nie żyje.
  Pamiętam, że kiedyś śpiewał z nią Kobzon.
  A czego chcą ci wszyscy śpiewacy? Pieniądze i sława. Co więcej, nie dbają o to, komu śpiewać.
  Agrypina zaćwierkała:
  - Zaciśnięte gardło, a wódka do tego idzie!
  Potem wzięła go i mrugnęła oczami, które są mieszanką szafiru i szmaragdu. Ale sama blondynka jest bardzo okrutna. Teraz chciała torturować chłopca.
  A przystojny chłopak , lat czternaście, posłusznie ukląkł i wystawił gołe, okrągłe, zgrabnym wygięciem pięty.
  Agripina podniosła palnik, który jej przyniesiono. Włączył płomień. I podchodząc do przystojnego chłopca, który bierze gołe podeszwy i pali.
  Pachniało spalenizną , a nastolatek, którego bose stopy zostały podpalone, krzyknął.
  Agrypina chwyciła chłopca za blond włosy, pociągnęła za nie i powaliła na kolana, sycząc:
  - Cierpliwości, Kozaku, zostaniesz atamanem!
  I druga bosa pięta chłopca z błyskiem. I znowu krzyczy. Kiedy jesteś spalony ogniem, szczególnie wrażliwa podeszwa, to bardzo boli. Z którymi nie każdy może sobie poradzić.
  Matka chrzestna cieszyła się z krzyków, a nawet śpiewała:
  Łamać, miażdżyć i rozdzierać,
  To jest życie, to jest szczęście!
  I biczujmy dzieciaka z wielkim entuzjazmem batem. Została wbita w jej ręce.
  Oto ona rzeczywiście jest matką chrzestną. I to jest takie okrutne. Prawdziwa, powiedzmy, lisica .
  Nikt i nic nie będzie pasować do takiej kobiety.
  Agrypina biła i śpiewała:
  Nie oszczędzasz ich
  Zabij wszystkich drani ...
  Jak zmiażdżyć pluskwy
  Bij jak karaluchy!
  Potem jej się to znudziło. A chłopiec stracił przytomność z szoku bólowego. Zrobiła gest i chłopak został poniesiony.
  Agrypina zauważyła:
  - Mimo to markiz de Sade miał rację, jaka przyjemność sprawia komuś ból. Nie wszyscy to rozumieją i zdają sobie z tego sprawę!
  Po tym biała diablica zaczęła z wielką przyjemnością pożerać przyniesiony jej tort w postaci przekrzywionego kapelusza Napoleona Bonaparte.
  Szanowała Napoleona , ale uważała go za nieudacznika. Największym szacunkiem darzyła Czyngis-chana, który nie zaznał porażki i podbił pół świata.
  Aleksander Suworow też nie zaznał porażki, ale ile udało mu się wygrać?
  Agrypina parsknęła pogardliwie. Obecny prezydent Rosji ugrzązł w walkach na Ukrainie i teraz tylko leniwi go nie kopią . Także coś jak Napoleon: najpierw dużo szczęścia, a potem porażek. I jeszcze gorzej na końcu niż na początku. A o Hitlerze nie ma nic do powiedzenia. Czy miał szansę? W zasadzie, gdyby zdobył Moskwę w czterdziestym pierwszym i prowadził mądrzejszą politykę na terenach okupowanych, to by ... jak Napoleon w swoim czasie.
  Tutaj Czyngis-chan i jego następcy zdołali na jakiś czas podbić Ruś. Istniało imperium bezprecedensowe w historii pod względem wielkości i potęgi. Ale jeszcze przed masowym najazdem Rusi, po śmierci Czyngis-chana, uległa ona podziałowi i faktycznie Batu został władcą niemal niezależnej Złotej Ordy, aw Persji powstało imperium Mongołów, już odrębne. Chociaż formalnie w Chinach istniała wspólna stolica.
  Przez jakiś czas w cesarstwie wciąż istniały pozory jedności. Ale tylko pozory. Na przykład podczas inwazji na Egipt Złota Orda nie pomogła swoim braciom w Persji. Sam Batu szybko stał się zniedołężniały i zmarł stosunkowo młodo. Imperium mongolskie popadło w ruinę i zatonęło, jakby nigdy nie istniało.
  Tamerlan był ostatnim chanem, który próbował to połączyć, ale po jego śmierci wszystko obróciło się w pył i bez śladu.
  Jeszcze później pojawił się pomysł, że Czyngis-chan i Książę Czerwone Słońce to jedna i ta sama osoba, a Złota Orda to państwo rosyjskie.
  Agrypina roześmiała się. Tak, imperia upadły. A najbardziej stabilnym imperium jest imperium rosyjskie. Jeśli spojrzeć na to, co pozostało z Imperium Brytyjskiego i Osmańskiego, to zachowało znacznie więcej terytorium. A Cesarstwo Rzymskie i Kalifat Arabski całkowicie wyparowały.
  Matka chrzestna mafii uważała, że gdyby nie jej geniusz i okrucieństwo, Rosja mogłaby upaść do końca. Były prezydent zestarzał się i wyczerpał. A teraz wszystko wymyka mu się z rąk. Każdy ma swój cykl. Bądź co najmniej trzy razy Czyngis-chanem. Nie ma wiecznych królów.
  Ale jeśli istnieje system: umarł car, niech żyje nowy car, to tragedie się nie zdarzają.
  W carskiej Rosji, po Pawle I , dynastia Romanowów w końcu uzyskała stabilność. Był to prawowity, kompetentny, rasowy rząd, który rządził przez wieki, a ludzie go uwielbiali i w niego wierzyli.
  Co stało się później - surogat! Musimy ustanowić monarchię. Agrypina tak myślała. W niektórych miejscach faktycznie ustanowiono monarchię: w Turkmenistanie, w Azerbejdżanie, w Korei. Nawet na Białorusi mówi się o tym. Chociaż jest mało prawdopodobne, aby tam zadziałało, zbyt kraj europejski.
  Tam ani lud, ani elita nie mogą strawić monarchii.
  Agrypina uważała się za wielką osobowość. I miała ochotę rządzić.
  Teraz wygląda na to, że chłopiec, wciąż wyglądający jak dziecko, wynalazł coś, co może dać władzę absolutną! Taka władza, w porównaniu z którą władza cesarza jest niczym! A jeszcze bardziej władza prezydenta! Jej moc, to będzie moc rzeczywista, a nie Bóg wymyślony przez ludzi. Stanie się centrum wszechświata i wszechświata.
  I nikt nigdy nie będzie w stanie jej obalić. I tam, albo dzieci będą rządzić po niej. Albo znaleźć sposób, by uczynić ją nieśmiertelną. Nauka teoretycznie może zrobić wszystko.
  A wtedy będzie najfajniej we wszechświecie. Ziemianie zbudują statki kosmiczne, a miliardy galaktyk spadną do jej stóp. A całowanie jej śladów będzie najwyższym zaszczytem i nagrodą.
  Agrypina uważała, że podbijając jeden wszechświat, może podjąć się podboju innych wszechświatów.
  I będzie fajnie. A potem sama nauczy się tworzyć wszechświaty. I wskrzeszać zmarłych, co jest fajne!
  Młoda kobieta spojrzała na swój smartfon. Było jasne, że coś wielkiego jest w budowie. A to prowadzi bosy chłopiec w krótkich spodenkach.
  Agrypina była zaskoczona, jak mały był Witalij Akułow. Jak dziecko w wieku przedszkolnym . A szorty i bose stopy potęgowały wrażenie dziecka. Jednocześnie zmuszał dorosłych do posłuszeństwa. A jego rozkazy były, w tym mentalne.
  Matka chrzestna rosyjskiej mafii myślała, że nie będzie łatwo pokonać takiego chłopca. Może faktycznie przykryj to gazem. Albo wyślij snajpera i strzelaj.
  Jednak młody geniusz może dać jej więcej niż jedno odkrycie. I rzeczywiście, uczynić nieśmiertelnym. Teoretycznie człowiek może żyć wiecznie. Nie jest komputerem, ale może być aktualizowany i regulowany.
  A jeśli masz stałe i silne źródło energii, to ludzkie ciało może być wieczne, jak cykl w naturze. A ten chłopak to taki geniusz, jakiego jeszcze nie było w historii ludzkości. Przed nim ustępują nawet Leonardo da Vinci i Tesla. Zwłaszcza w praktycznej realizacji planu.
  Jaki jest pożytek z wynalazków Leonarda da Vinci, jeśli żaden z nich nie dał praktycznego zwrotu?
  W rzeczywistości maszyny Leonarda nie przyniosły ludzkości żadnych korzyści i żadna z nich nie działała. Tesla też podobno sporo wynalazł, ale jaki był zwrot z wdrożenia?
  I tutaj widać, że promieniowanie, które ujarzmia ludzi, działa. Poza tym dzieciak prawdopodobnie wzmocnił mięśnie. A jest jeszcze trudniej.
  Co za wielki geniusz! Jeśli w wieku piętnastu lat wymyśli takie rzeczy, to co zrobi jako dorosły?
  A może wręcz przeciwnie, robi się głupszy ?
  Jak to mówią, maniacy z wiekiem stają się głupsi. W szczególności tutaj możesz zobaczyć, ilu prawdziwych geniuszy i gwiazd narodziło się z maniaków?
  A większość miliarderów i głów państw była całkiem normalnymi dziećmi.
  Agrypina śpiewała z westchnieniem:
  Gdzie podziało się dzieciństwo?
  Które miasta...
  I gdzie możemy znaleźć lekarstwo
  Aby dostać się tam ponownie!
  To przejdzie bez echa
  Kiedy całe miasto śpi
  I nie będzie pisał listów
  I nie zadzwoni!
  I zima i lato
  Nie doświadczona w czekaniu na cuda,
  Gdzieś będzie dzieciństwo
  Ale nie tutaj!
  A zimą przez śnieg
  I przez kałuże nad strumieniem,
  Ktoś skoczy
  Ale nie ja!
  Agrypina skończyła śpiewać i obnażyła zęby. Myśląc o tym, byłoby głupio, gdyby ten genialny chłopak, dorastając, spadł do poziomu zwykłego śmiertelnika. W rzeczywistości są to nadludzkie zdolności. I trzeba je pielęgnować. I rosnąć z nową energią.
  Dziewczyna w krótkiej spódniczce i nagich, opalonych nogach podała białej diablicy małe czekoladowe jajko.
  Agripina ugryzła go i uderzyła batem w muskularne nogi dziewczyny, powodując jej krzyk.
  Następnie zaśpiewała:
  Ciało w piekle marnieje od gorąca,
  I nadszedł czas, abyśmy wszyscy zrozumieli przez długi czas ...
  Każdy, kto nie zna wiary w mafię
  Upadnie pod furią jarzma!
  
  Uczciwy człowiek dostanie swoje
  Będzie jak pająk w ogniu...
  Demony będą dręczyć w podziemiach,
  Któż nie pokłonił się szatanowi!
  Po czym wydała polecenie:
  - Siadaj w zasadzce i czekaj! Aby uniknąć ujawnienia się.
  Tymczasem Vitalik i Albina kontynuowali pracę. I zbudowano generator o ogromnej mocy, i to na kołach. Ponadto geniusz chłopca przyczepił przyciski joysticka i zaczął budować automat hiperprogram posłuszeństwa . Aby cała ludzkość i Akułow byli posłuszni, ponieważ nie byli posłuszni Panu Bogu, a jednocześnie nie porzucili swojej zwykłej pracy. Chociaż, w zależności od czego. Wojny muszą zostać zakończone. A za Ukrainę sprawcy i tak odpowiedzą przed nowym, światowym królem.
  Witalij śpiewał wściekle:
  Czym jest wojna i czym jest wojna
  Jest złą ciocią i suką!
  Morderstwo, obrzydliwość, po prostu brud
  A na wojnie, bękarcie książę!
  Nie będzie zwycięstwa dla gniewu pułków,
  Imperium złośliwości to kraj głupców!
  A chłopiec rzucił stalową bełtę gołymi stopami. Leciał z prędkością spadającego meteorytu i dosłownie spłonął w powietrzu.
  Albina powiedziała:
  - To jest klasa!
  Geniusz skinął głową.
  - A największa klasa będzie wtedy, gdy ludzkość zjednoczy się w jednym, miłosnym impulsie! Dokładniej, jeśli wszyscy staną się braćmi.
  Dziewczyna śpiewała z uśmiechem:
  Przez burze zaświeciło nam słońce wolności,
  Przez burze i burze szliśmy razem...
  Niech narody staną się jednym
  Niech wszystkie kraje Ziemi będą razem!
  Vitalik odpowiedział z uśmiechem:
  - Tak, razem wszyscy są dziwni i narody będą! Pod moją sprawiedliwą i kochającą władzą! A ten moment, kiedy ludzie już nigdy się nie zabiją, jest bliski! O czym marzyli komuniści, ale mimo wszystkich wyrzeczeń się nie zbliżyli!
  Albina zaćwierkała, szczerząc zęby i dokręcając nakrętki i śruby:
  Nie przejmuj się poniżaniem
  Tak, jestem gotów się upokorzyć! Tak, jestem gotów się upokorzyć!
  Ale choćby do chwalebnego celu, przynajmniej trochę bliżej!
  Ale choćby po to, by dojść do chwalebnego celu, choć trochę bliżej!
  Podejdź trochę bliżej!
  Witalij ironicznie zapytał:
  - A co śpiewasz w rodzaju męskim?
  Bohaterska dziewczyna odpowiedziała z uśmiechem:
  - Że był rym!
  Geniusz zaśmiał się i zaśpiewał:
  Rymował cokolwiek
  Właśnie się zmęczyłem...
  I do wsi za poprawkę,
  Tam, gdzie pasą się krowy
  Wkrótce został poprawiony!
  Albina uśmiechnęła się i przekręcając kolejną śrubę i przestawiając tranzystor, wydała:
  -Wielki geniusz, wynalazł światło świata,
  Nigdy nie spotkałem piękniejszych ludzi...
  Śpiewam ody do chłopca idola,
  Który , ucieleśnienie ideału!
  Vitalik skinął swoją bystrą głową:
  - Tak, śpiewasz dobrze, ale nikt nie jest doskonały.
  I chłopiec znów zaczął programować. Podporządkowanie sobie całego świata nie jest łatwym zadaniem. Czego chcą ludzie? Oni sami nie wiedzą. Jak na przykład bardzo często niezadowolony z wyboru, czy wyborów. Ale nie ma idealnego rządu. A ponieważ nie ma idealnej władzy, czy możliwe jest uczynienie władzy absolutną? Kiedy jesteś posłuszny bez pytania i bez znajomości słowa - nie?
  Na przykład Garin miał podobne pomysły. Pragnął władzy nad światem. I zbliżył się do tego, ale nie mógł się oprzeć. Ale ogólnie to była bajka.
  A oto coś prawdziwego i coś, co w końcu da ludziom wiarę w przyszłość. Kiedy żaden dyktator drżącymi palcami nie naciska guzików nuklearnych. I nie będzie wojny nuklearnej. A konwencjonalne wojny wciąż szaleją i gotują się.
  Według najnowszych doniesień talibowie praktycznie zniszczyli rosyjską bazę i już obcinają głowy więźniom. Tak, inwazja mudżahedinów jest poważna! A rozlew krwi będzie znaczący.
  Vitalik śpiewał, kontynuując pracę:
  Wybucha wojna domowa
  Od ciemności do ciemności ...
  Przyszedł zły łysy Szatan,
  I doprowadzał ludzi do szaleństwa!
  Potem chłopiec kontynuował pracę i projektowanie.
  Władza nad światem nie jest dla władzy, ale dla szczęścia całej ludzkości. Geniusz pomyślał, że może Lenin też tego chciał. Okazało się jednak, że za dużo krwi i ofiar. I w końcu zbudowano coś brzydkiego. Zamiast demokracji ludowej dyktatura aparatu. A ludzie stracili sens życia. Wierzyli w budowanie komunizmu, ale rezultatem była pieriestrojka i dziki bałagan. Do tego doprowadziła prawdziwa demokracja , na którą ludzie nie są gotowi.
  A dla niego będzie to hiperkról , który kontroluje wszystkich, od niemowląt po osoby starsze. Ponadto konieczne jest stworzenie systemu, aby ludzkie mózgi się nie wypaliły .
  Aby byli posłuszni nawet bez promieniowania. Ale to perspektywa długoterminowa. Ale istnieje przecież długotrwała hipnoza.
  Vitalik wziął go i zaśpiewał:
  Nie możemy zostać pokonani
  Rzucimy wszystkich na kolana...
  Zrobiłem szkic w zeszycie,
  Ku chwale nowych pokoleń!
  Chłopak rzeczywiście jest geniuszem. Albina przypomniała mu:
  - I pole siłowe, żebyśmy nie zostali zastrzeleni podczas szturmu na Ostankino!
  Vitalik skinął głową, pokazując swoje białe i ostre, jak u wilczego wilczka zęby:
  - Oczywiscie ze bedziemy. W rzeczywistości stworzenie silnej indukcji jest znacznie łatwiejsze niż fale hipnotyczne . A wtedy nic i nikt nas nie powstrzyma!
  Albina napisała na Twitterze:
  I znowu walka toczy się dalej
  Ogień hiperplazmy wrze...
  Nasz chłopak jest taki młody
  Ma niesamowity dar!
  Vitalik skinął głową z uśmiechem.
  Tak, mam wspaniały dar. Ale każdą umiejętność należy rozwijać. A przed nami nie tylko zwycięstwa, ale i zagrożenia.
  Dziewczyna zauważyła:
  - Policja może przyjść do nas w każdej chwili, czy jesteś gotowy na jej spotkanie?
  Witalij roześmiał się i powiedział:
  - Niech tańczą lezginkę, jeśli chcą się rozciągnąć!
  Albina śmiała się i śpiewała:
  - tańczył, tańczył,
  W końcu jesteśmy zmęczeni pracą...
  Odpoczniemy
  A potem zaczniemy od nowa!
  Geniusz skinął głową i ponownie rzucił swoją bosą, małpią stopą kawałek metalu, który stopił się i wyparował w wyniku tarcia w powietrzu.
  Chłopiec śpiewał:
  Wielki strzał i chaos ,
  Jestem synem swojej epoki...
  Jestem dżentelmenem i supermanem
  Moja praca jest dobra!
  Agrypina przyjrzała się temu z zainteresowaniem. Mikrokamery zadziałały. Takie są naprawdę dzieci. Nawet nie potwory, ale coś w tym stylu - super.
  Matka chrzestna mafii ponownie włączyła kolumnę z wiadomościami. Wojska ukraińskie posuwały się naprzód i już odbiły kilka osad z Rosji. A w Dumie Państwowej widać wyraźne oznaki buntu. Opozycja podnosi kwestię zaufania do rządu. I jest duży szum. A prezydent wydaje się być chory. Od dłuższego czasu coś nie pojawiało się publicznie.
  Cóż, to okres rozkwitu mafii. A osiągnięcia jej syndykatu będą niezwykle wielkie. Możliwości są świetne. To prawda, pytanie brzmi: jak uchwycić te genialne dzieci? Co zrobić, jeśli gaz ich nie bierze? Oto jak silny jest ten chłopak. Wyrzuca żelazo i stal, które płonie w powietrzu.
  Chciałaby mieć takiego żołnierza. Ten terminator ma taką moc .
  Agrypina śpiewała:
  Prezydencie, pływałeś za długo
  Zakochałem się w Tobię...
  Teraz lubię dzieciaka , Diabła,
  Chcę go kochać!
  A matka chrzestna mafii wzięła i przewinęła swoje luksusowe biodra.
  Ale widzisz jednym okiem. Do tego czasu pozwól jej się zabawić.
  Na ring weszło dwóch chłopców w wieku około trzynastu lat, muskularnych i opalonych. Ich ręce są w rękawicach bokserskich, a ich stopy są bose. I niech uderzają się nawzajem na sygnał.
  Kiedy dzieci walczą, zawsze pada dużo lekkich, szybkich ciosów. A bose obcasy błyszczą jak bokserki. I nie zrozumiesz, kto kogo bierze.
  Agripina bardzo lubi, gdy chłopcy się kłócą. Ma ochotę znowu usmażyć im pięty. Oczywiście, byłoby świetnie! Lub połam palce u stóp rozpalonymi do czerwoności szczypcami.
  Matka chrzestna mafii oblizała usta. Tak, okrucieństwo ma we krwi. Jak chęć torturowania i zadręczania.
  Tutaj chłopcy mają piękne nogi, a kształty stóp są pełne gracji bez owłosienia i jakichkolwiek nierówności. I przyjemnie jest kłuć takie rozpalonymi do czerwoności igłami, podpalać lub bić gumową pałką.
  Agrypina śpiewała wściekle:
  Chcę zobaczyć pustkę przede mną,
  W nim zbuduję mój zamek, moje marzenie!
  Dziewczęta zaśpiewały chórem:
  Żołnierze są gotowi, proszę pani,
  Zniszczymy wszystkich!
  Matka chrzestna mafii napisała na Twitterze:
  Czarny kruk w obliczu śmierci
  Ofiara czeka o północy...
  Czarny kruk, piekło jest nieśmiertelne
  Spotkamy się przy grobie!
  Otworzyła usta i poruszyła swoim długim, różowym językiem.
  Potem dodała:
  Nawet we śnie śnię o walce
  Sam Barmoley się mnie boi!
  I znowu się śmieje.
  Chłopcy się pocą, a ich ciała błyszczą. Z tego odciążenia mięśnie wydają się jeszcze piękniejsze.
  Agrypina wzięła do ręki długi bicz i zaczęła biczować młodych wojowników. I uderz z całej siły. I krzyczeli z bólu. Pot i krew tryskały na wszystkie strony.
  Matka chrzestna mafii ryknęła:
  Zniszczę ich wszystkich naraz
  Wyciągnę to jak infekcję!
  Chłopcy walczący wytoczyli się z ringu. Ale zostali schwytani przez wojowników mafii w maskach i czarnych garniturach. Zaciągnęli je do jasnowłosej lisicy .
  Agrypina zauważyła:
  - Chciałeś przede mną uciec!? Może upieczesz pięty?
  Chłopcy ćwierkali, mrugając ze strachu:
  - Miej litość! Jesteśmy dobrzy!
  Agrypina wzruszyła ramionami. I nagle złagodniał:
  - Dobra, pod warunkiem, że masz nienaruszone pięty! Lepiej zaśpiewaj mi coś wesołego i orzeźwiającego!
  Chłopcy śpiewali z radością;
  Jesteśmy w dżungli w krainie dzikich małp,
  Tam, gdzie banany są zielone, tam pełno kanibali!
  Musieliśmy przepłynąć ocean
  Z taką żywiołową energią!
  
  Ojczyzna kazała nam iść -
  Dotrzyj tam, gdzie równik jest rowem!
  No cóż, Bóg jest Jeden, a nie Odyn ,
  Mamy też więcej niż jeden granat!
  
  Wysłali młodych pionierów do walki,
  Mówili, że to tylko staż!
  Aby każdy był odważnym chłopcem,
  Rakiety energetyczne duży zastrzyk!
  
  Strzelam z karabinu maszynowego prosto w cel -
  Tutaj skosił wojowników kolorem khaki!
  Nie będą mogli obrócić naszej Ojczyzny,
  Złe orki i inni łobuzy!
  
  Taki wściekły porządek Ojczyzny -
  Naucz się , chłopcze , jak walczyć jak dziki lew!
  A jeśli czerwony przywódca wydał rozkaz,
  Nie bądź nędznym błaznem!
  
  Oto rękaw mocno pali mu policzek,
  Nadal nie ma sztywnego włosia!
  Ale służę Ojczyźnie, wierz mi, od dawna,
  Nie trzeba myśleć, słabeusze nastolatki!
  
  Zostaliśmy pokryci przez plemię Mau-mam ,
  Nie mają włóczni, tylko granatniki!
  W odpowiedzi zadamy stalowy cios,
  Rosyjscy piloci pomogą z nieba!
  
  W Ojczyźnie każdy wojownik z żłóbka,
  Dziecko sięga po broń!
  I pokonaj armię najeźdźców,
  O wyczynach wiersza śpiewanego przez barda!
  Agrypina, na ostatnie słowa, uderzyła chłopców z całej siły batem, tak mocno, że skóra pękła i polała się krew.
  Matka chrzestna mafii śpiewała:
  Wasze ciała zapalą się,
  Skóra będzie się łuszczyć, tylko błyszczeć,
  Co, wasze twarze są wykrzywione?
  Wiedzcie, że jestem królową nieba!
  . ROZDZIAŁ 16
  Vitalik kontynuował pracę w trybie ekstremalnym, podobnie jak ludzie pod jego dowództwem. Chłopiec i geniusz Terminatora śpiewał:
  Wściekły skład formacji, wściekły skład formacji,
  Ognie płoną w sercu, ognie płoną w sercu!
  Tak, pracują w szaleńczym tempie. A już wkrótce gotowa będzie instalacja bez precedensu w historii cywilizacji, która rozwiąże wszystkie problemy ludzkości.
  W każdym razie nieporozumienia, które istnieją między krajami, znikną w tle.
  Albina zapytała chłopca:
  - Myślisz, że nie będzie więcej wojny na Ziemi?
  Witalij skinął głową.
  - Myśle że nie! Przynajmniej tak długo, jak będę u władzy.
  Bohaterka zaćwierkała:
  - Aby ujarzmić ludzi,
  Będzie nowy władca!
  Geniusz skinął głową.
  - Będzie nowy władca. I jest dla każdego jak starszy brat.
  Albina roześmiała się i zauważyła:
  - Chłopak w krótkich spodenkach, jak starszy brat?
  Vitalik śpiewał z zachwytem:
  Heroizm nie ma wieku
  W sercu młodzieńczej miłości do kraju...
  Może podbić granice kosmosu,
  Aby wszyscy, wszyscy na Ziemi byli szczęśliwi!
  Albina zauważyła z uśmiechem:
  - Tak, możesz. Ale co masz oprócz geniuszu?
  Chłopiec odpowiedział:
  - Wszystko! I świat będzie mój!
  Agrypina, widząc to, syknęła:
  - Nie mój!
  I błysnęła oczami. Jej nastrój domagał się krwi. Tutaj, na jej rozkaz, rozpoczęła się nowa bitwa.
  W tym przypadku dwie dziewczyny w bikini iz gołymi, rzeźbionymi nogami walczyły w rękawiczkach. Często machali i zderzali się.
  Czasami bose, okrągłe obcasy dotykały się i błyszczały. Wszystko wyglądało niezwykle wspaniale.
  Agrypina złagodniała nieco. Uważała, że walka ma swój urok. Zwłaszcza jeśli walki są trudne. I czego chcą ludzie: chleba i cyrków.
  Poza tym ludzie boją się śmierci. Sukces chrześcijaństwa i islamu wynikał z faktu, że ludzie już bardzo bali się śmierci i rozpłynięcia w nicość. I tak szukali luk.
  Myśleli, że co dwie godziny można sobie zasłużyć na niebo, klękając. A nawet jeśli Bóg istnieje, to już dawno zmęczył się tymi wszystkimi modlitwami i prośbami, a ty tylko pogorszysz swoją sytuację, idąc do Wszechmocnego .
  Czy rzeczywiście można coś osiągnąć przez modlitwę? Agrypina nigdy się nie modliła, ale osiągnęła wiele. Bo modlitwa jest rzeczą ludzką.
  A żeby się podnieść, trzeba być supermanem.
  Oto był taki Friedrich Nietzsche, który wiele rozumiał o sensie życia. I wielu tego nie rozumiało i myliło się.
  Nie, modlitwa nic nie da.
  Agrypina śpiewała wściekle:
  Och, jaka wielka strata
  Ile innych strat na świecie...
  Tutaj księża niosą bzdury,
  Pokaż im bandytę za drzwiami!
  Matka chrzestna rosyjskiej mafii śmiała się po raz enty. Chciała się wyróżnić i pokazać.
  Tak, potrafi wiele.
  I nikt nie zna wszystkich jej talentów!
  Na przykład teraz przelewana jest krew, a syndykat zbiera pieniądze. A potem ona, Agrypina, zostanie cesarzową planety Ziemia. A potem, być może, nie będzie już pieniędzy. Wszyscy będą ciężko pracować. I naprawdę przyjdzie komunizm!
  W którym kobiety i dzieci będą chodzić boso, a liczba mężczyzn zostanie zredukowana do minimum.
  Agrypina śpiewała:
  Mężczyźni, mężczyźni, mężczyźni
  Takie, uwierz mi, bydło!
  Mężczyźni, mężczyźni, mężczyźni
  Zabić was wszystkich bez powodu!
  Agrypina obnażyła bardzo mocne i rozwinięte zęby. Potem klasnął w dłonie i kazał dostarczyć Pavlushy do jej jasnych oczu. Chłopak, z którego wyrosła , po wysłaniu do aresztu śledczego.
  Słudzy i bojownicy rzucili się, by wypełnić rozkaz swojej matki chrzestnej.
  W końcu jest do pewnego stopnia panią losu.
  Chociaż największy przestępca już się domyślił. Witalij Akułow buduje generator, który powinien generować energię, która podporządkuje sobie cały glob!
  To rzeczywiście byłoby bardzo fajne, gdybyś miał szczęście. I wtedy pojawiłaby się taka potęga. Jak supermonarchia !
  Agrypina uważała, że Rosja w roli imperium carskiego jest lepsza od ZSRR. Miał jednolitą formę rządów, a ZSRR był federacją. A co więcej, federacja, która rozpadła się na kawałki.
  Ale za cara ... Potem byli namiestnicy mianowani z centrum i więcej porządku, więcej dyscypliny i marzeń o niepodległości.
  Stalin był jedynym przywódcą ZSRR, który w jakiś sposób trzymał w swoich rękach miejscowych carów. Po nim rozpoczął się już okres upadku dyscypliny i zastoju.
  Gospodarka ZSRR zwolniła i popadła w kryzys pod rządami Gorbaczowa. I tu wkroczyła demokracja. Wolność, na którą ludzie w ogóle nie byli gotowi. A to wcale nie było takie łatwe. Zaczęło się od Górskiego Karabachu. I wszyscy widzieli słabość rządu, który nic nie mógł zrobić. I rozprzestrzenił się na inne regiony.
  Także w krajach bałtyckich. Ale oczywiście Jelcyn stał się głównym niszczycielem ZSRR. I Gorbaczow nie wsadził go do więzienia, ale należało to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, sami mieszkańcy Rosji są winni. No bo w jakim kraju świata władca stawiałby opór po tak haniebnej kapitulacji w Czeczenii? Tak, wojsko by go obaliło.
  I Jelcyn, przynajmniej henna! Okazuje się, że ludzie mogą robić, co chcą. A propaganda wyprała ludziom mózgi.
  Agrypina zauważyła:
  - Masy są kościste i leniwe. Nie lubią czytać, nie lubią też myśleć. Muszą wyznawać jedną wiarę i czcić jednego Boga!
  Młoda kobieta śpiewała, szczerząc zęby:
  Jestem perfekcją
  Jestem perfekcją
  Od uśmiechu do gestu
  Przede wszystkim pochwała.
  Och, co za błogosławieństwo
  Wiedz, że jestem doskonały
  Wiedz, że jestem doskonały
  Wiedz, że jestem doskonały!
  Po tym młoda kobieta kontynuowała swoje rozumowanie:
  - Ludzie są masą. A masa musi być traktowana jak kobieta, a kobieta dobrowolnie poddaje się przemocy. I nie ma co polegać na umyśle mas. Muszą słuchać najprostszych, zwierzęcych instynktów!
  Tak rozumowała Agrypina. Rzeczywiście, o jakim umyśle tłumu możemy mówić? Ludzie to stado owiec. Oni też kochali Stalina - kata i kanibala. A najmilszy car Mikołaj II , który tak wiele zrobił dla ludu, został zdradzony i opluty. To są ludzie i tłum.
  Agrypina przyzwyczai ich więc do porządku, dyscypliny i wychowania w surowości i sprawiedliwości.
  Więc przywieźli Pavlushy. Chłopiec był już ogolony na łyso jak przestępca. A na jego dziecięcej twarzy było kilka otarć i siniaków.
  Agrypina zapytała chłopca:
  - A jak jest w więzieniu?
  Pawlusza odpowiedział:
  - Mniej więcej normalnie! Cele są czyste, jest telewizor i łazienka, nie hotel, ale da się żyć.
  Matka chrzestna zapytała:
  - Skąd siniaki?
  Chłopak szczerze odpowiedział:
  - Wdał się w bójkę z kamerzystą o główną rolę. Ale nic, wygrałem i teraz jestem ojcem chrzestnym.
  Agrypina skinęła głową.
  - Dobrze zrobiony! Czy chłopcy są w porządku?
  Pawlusza odpowiedział:
  - Cienki! Mamy dużą celę, dwanaście osób. Za dużo, ale nastolatki śpią spokojnie. Łóżka też, mniej więcej. Żaden z facetów nie moczy łóżka. Jedzenie jest ogólnie do zaakceptowania, plus transfery żywnościowe, zabierają je na spacery. Gramy nawet w piłkę nożną. Żeby nie powiedzieć, że areszt śledczy to piekło. Większość komórek jest na ogół w połowie pusta, czyli w czterech miejscach. Nadal mamy dużo ludzi, ale generalnie nie jest tłoczno. Nieletni zgodnie z prawem w areszcie śledczym mają mieć co najmniej trzy i pół metra przestrzeni, żeby się nie dusić i jest wiatrak.
  Agrypina skinęła głową i zauważyła:
  - Usiądź trochę, a potem zobaczymy. Może cię uwolnię, zwłaszcza jeśli mi się spodobasz!
  Chłopiec skinął głową.
  - Spróbuję, super!
  Młoda kobieta zauważyła ze szczerym współczuciem:
  - Szkoda, że straciłaś takie piękne, blond włosy. Musieli zepsuć tę fryzurę!
  Pavlusha skinął głową z uśmiechem:
  - Teraz nie wszyscy są strzyżeni w areszcie śledczym, ale tylko ci, u których stwierdzono wszy. Ale ktoś rozkazał, żeby dzieciak powąchał więzienie w całej okazałości!
  Agrypina skinęła głową z protekcjonalnym uśmiechem.
  - Pospiesz się! Jesteś tak dobra! Widzę, że nie płakałem będąc w areszcie. A potem niektórzy nastolatkowie stali się bezwładni. W porządku, poczekaj jeszcze tydzień, a potem cię wypuszczę. Ale pod jednym warunkiem.
  Mały chłopiec skinął głową.
  - Co , jestem gotowy na wszystko?
  Matka chrzestna wymamrotała:
  - Zaśpiewasz mi teraz. I powinien mi się podobać twój śpiew!
  Zainteresowany Pawlusza zapytał:
  - A na jaki temat?
  Agrypina rzekła z przekonaniem:
  - Wojskowy! Na razie trwa wojna. Tak, może nawet dwie wojny naraz. Również na południu z talibami.
  Chłopak skinął głową i odpowiedział:
  - Dobra, zaśpiewam na temat wojny i patriotyzmu.
  Matka chrzestna skinęła głową.
  - To możliwe io Stalinie. Nie mam nic przeciwko. Nawet lubię tego wąsatego dyktatora, tak okrutnego jak ja!
  Pavlusha kaszlał i śpiewał z wielkim entuzjazmem, komponując po drodze;
  Jest świat tak piękny i duży
  Gdzie są trolle, elfy, gnomy, ghule...
  A tam święty walczy mieczem,
  I każdy chce krwawej, uwierz mi, walki!
  
  I na tym świecie pionierem
  Łowca nieczystych kreacji...
  Daje dobry przykład każdemu,
  Czasami po prostu chęć zemsty!
  
  Oto my tacy rycerze orły,
  Potrafi walczyć tak okrutnie w bitwie...
  A my jesteśmy synami bogów majestatu,
  A my nosimy magię w pojemnej torbie!
  
  Wszystko jest nam podporządkowane, wszystko jest na naszych barkach,
  Zdolny do zniszczenia zła na zawsze...
  A jeśli to konieczne, pozłocę cię -
  Jesteśmy rycerzami, a nie nędznymi kalekami!
  
  Niech więc zły wróg drży ze strachu,
  Nikt z nas nie może się bać...
  Uderzyliśmy wszystkich wrogów w grosz,
  Łowcy zawsze potrafili walczyć!
  
  Potrafi przemierzać wszechświat
  Jesteśmy wielkimi impulsami magii...
  Tygrys i niedźwiedź nas nie pokonają,
  Ponieważ pionierzy są tak zjednoczeni!
  
  Wielkość Ojczyzny jest w tym prawdziwa
  Żebyśmy się nie bali...
  Odlatujecie razem jak fajny orzeł,
  Ponieważ jesteś wojownikiem, a nie cieniem błazna!
  
  Kto upadł, Wszechmogący wskrzesi tych,
  I sprawimy, że wszyscy będą wyżsi i mądrzejsi ...
  Ojczyzna to ostry miecz i tarcza,
  I nie noś tchórzliwych bzdur!
  
  Możemy odważnie wyznać wszystko,
  Z wrogiem, nawet orkiem, walczył zaciekle...
  Nie wstydzimy się machinacji Szatana,
  A z ikon widzimy piękne twarze!
  
  Kim jesteś, przyznaj się, dumny człowieku?
  Wojownik marzeń, choć jeszcze chłopcem -
  Ale nie będziesz walczył przez jeden wiek,
  Bo życie jest surowe, nawet za bardzo!
  
  W bitwach byliśmy hartowani przez wieki,
  Nasz miecz jest wieczną gwarancją prawdy...
  Spełni się wielkie marzenie
  W końcu to fajna rzecz!
  
  Tutaj atakuje złego ghula,
  Chłopak miażdży go bardzo dziko...
  I okazało się, że to tylko bałagan,
  Aby nie być, uwierz mi, zbyt cicho!
  
  Dziewczyny też moglibyście się bić
  Chociaż zimą i latem chodzą boso...
  Ale ciasta są bardzo słynne smażone,
  Spotkanie z nami chłopaki z wesołym śmiechem!
  
  Nie ma naszej Ojczyzny, wierzcie mi, silniejszej
  Jest najpiękniejsza we wszechświecie...
  Błyszczące rubinowe gile,
  Niech radosne szczęście przyjdzie do wszystkich!
  
  Nie wierz, że nie możesz złamać chłopca,
  Jest rycerzem, jego siła jest kolosalna...
  Jeśli to konieczne, napisze w zeszycie,
  Jak sprowadzić wszystkie stworzenia do grobu!
  
  Miecz chłopca jest ostry jak igła,
  Ale tnie bardzo szeroką ręką ...
  A nasze życie, uwierz mi, to nie gra,
  I porozmawiaj z niebieskooką dziewczyną!
  
  Wojownicy też są dobrzy
  Są tacy dumni, fajni i tak serdecznie tańczą
  Ich małe nóżki są gołe tylko na mrozie!
  
  Nie, jestem chłopcem, będę żył wiecznie
  Złapię swoje szczęście za ogony...
  A drapieżnik wkrótce zamieni się w grę,
  I dam , kto jest złoczyńcą, z huśtawką kapitulacji!
  
  Krótko mówiąc, moje motto, uwierz mi, jest proste,
  Po prostu nie trzeba być tchórzem...
  Pokonaj tego, który kręci nosem
  Cheruby z mieczami są nad nami!
  
  Poświęcę Ojczyźnie duszę, serce oddam,
  Spalę całe moje ciało w walce do ostatniego...
  Do Ciebie Wszechmogący lecę pod skrzydłem,
  Świat przed nami, teraz walka trwa!
  Agrypina klaskała niezbyt skwapliwie, zauważając z uśmiechem:
  - Niezły wiersz, Pavlik. Ale gdzie jest obiecany Stalin?
  Więzień odpowiedział z uśmiechem:
  - Tak, chciałem komponować, ale nie przyszło mi to do głowy. Ale Stalin nie żyje od siedemdziesięciu lat. Chciałbym coś bardziej nowoczesnego!
  Młoda kobieta bosymi stopami wzięła monetę rubla. Ścisnęła ją, pokazując nieustępliwość i siłę kończyn dolnych. Po czym zauważyła:
  - Stalin trzymał kraj w stalowych łapach!
  Pawłusza skinął głową.
  - Tak to prawda! Był twardym przywódcą. I jeden z nielicznych władców, który mógł, żyjąc dłużej, naprawdę podbić cały świat!
  Agrypina uśmiechnęła się i odpowiedziała:
  - Tak, mógł, jak Czyngis-chan. Gdyby jednak Czyngis-chan żył co najmniej sto lat, nie miałby czasu na podbicie całego świata. Ale Stalin dałby radę za sto!
  Więzień śpiewał:
  W bezkresie wspaniałej ojczyzny,
  Hartowanie zarówno w bitwie, jak i pracy ...
  Napisał radosną piosenkę
  O, wielki przyjacielu i przywódco!
  Matka chrzestna mafii przerwała, ze złością uderzając bosą piętą o podłogę:
  - NIE! Stało się to wcześniej! Lepiej skomponuj coś sam, coś patriotycznego i ze Stalinem. W przeciwnym razie nakażę skierowanie cię do takiej celi w areszcie śledczym, że ta pierwsza będzie ci się wydawała ucieczką!
  Pawlusza skłonił się i odpowiedział:
  - Moja odpowiedź jest jasna - zgadzam się na wszystko!
  Agrypina warknęła:
  - Więc śpiewaj, chłopcze ! Tylko nie śpiewaj, spoczywaj w pokoju!
  Młody więzień śpiewał;
  Nadejdzie era, era komunizmu,
  Powiesimy dumnie rosyjską flagę...
  Złammy, uwierz mi, jarzmo faszyzmu,
  Pobijemy Hitlera na pięć centów!
  
  Wierzcie, że nasza wiara jest twardsza niż stal,
  A święty komunizm prowadzi...
  A dla nas wielki wódz Stalin,
  I rośniemy, a nie centymetr w dół!
  
  Za wielkość świętej Rosji,
  Co mogą pokonać hordy...
  Nasz Stalin, wielka misja,
  A rosyjski jest ogromny, wiesz, niedźwiedź!
  
  Jesteśmy wielkością wszechmocnej Różdżki,
  Czy Fritz może wygrać od razu...
  Za Ojczyznę szczęście i wolność -
  Życie jest kruche, jak jedwab, znam nić!
  
  Nie jesteśmy przyzwyczajeni, wierz mi, bać się,
  Nasza siła Rosjan od wieków...
  Możemy walczyć bardzo mocno
  Będzie jasny sen o ojczyźnie!
  
  Z Moskwy do Leningradu
  Od tajgi po słoneczne morza...
  Na wojowników czeka wielka nagroda,
  Moja rozległa Ojczyzna!
  
  Będziemy cię chronić i rozwijać
  I wznieśmy sztandar ponad dachy...
  Dla naszej matki Rosji,
  I niech wróg dostanie szaszłyk !
  
  Walcz o wielkość Ojczyzny,
  Jak szalejący, płonący huragan...
  Wierz mi, zawsze potrafiliśmy walczyć,
  Chodźmy, uwierz mi, i ocean!
  
  Wszyscy możemy, wiem to na pewno
  Będziemy w stanie poprawnie pokonać Wehrmacht ...
  I z moim nieskalanym honorem,
  Zatrzymajmy to szaleństwo!
  
  Mamy zarówno Słońce , jak i kwazary,
  Najmądrzejszy car Rosji...
  Mocno uderzymy
  I taki rozkaz, rządzisz mądrze!
  
  Powiesimy Hitlera bawiącego się
  Pokonamy wszystkich faszystów na raz ...
  A majowe słońce będzie na zawsze
  A nad nami w złocie cherubin!
  
  chłopakami , wiesz, dziarskimi,
  Zmiażdżymy każdą, uwierz mi, hordę...
  A dziewczyny są boso w śniegu,
  I śmiej się w zaciekłej zamieci!
  
  Świat komunizmu, wierz mi, jest piękny,
  To jest dobre dla dziewczyn nago w nim ...
  Na planecie zapanuje pokój i szczęście...
  I bazgrał dłutem na chłopcu!
  
  Jesteśmy takimi fajnymi wojownikami
  Pokonajmy smoka...
  Nawet jeśli Fritz nie jest głupi,
  Niedźwiedź i tak rozedrze je wszystkie!
  
  Nie będziemy się bać Hitlera,
  Dziewczyna włoży bosą piętę w nos ...
  Führer po prostu stanie się klaunem,
  A żeby wiedzieć więcej, nie wystarczy wiedzieć!
  
  A dziewczyny są boso
  Uwielbiają łaskotać śniegiem po piętach...
  I w imię Matki Rosji,
  Jesteśmy w stanie złamać Fritza!
  
  Cóż, gdzie jesteście aspirujący faszyści,
  Chciałeś zdobyć Moskwę zimą...
  A teraz jęczysz z bólu ,
  Dziewczyna wyprostowała włosy!
  
  Bosa pięta poruszyła się na nosie,
  Wygląda na to, że Führer umarł od razu...
  W końcu dziewczyny są boso w zaspach,
  I mają stal, kupę ciał!
  
  A dziewczyny gonią Fritza tak,
  Żeby te owce biegły na rzeź...
  Potrafią tak zaciekle walczyć
  Od razu widać, że Hitler jest kaputem!
  
  Tutaj naziści słynnie pokonali
  I wkroczyli do pokonanego Berlina...
  A naziści wyraźnie ujawnili wojnę,
  I po prostu podbijamy wszechświat!
  
  Cóż, krótko mówiąc, Rodzaj Mocy jest z nami,
  Rosjanin będzie rządził...
  Potęga Ojczyzny zmiażdżyła Wehrmacht,
  I nadchodzi, wiedz, wiek komunizmu!
  Albina uśmiechnęła się i klaskała znacznie głośniej. A jej dłonie uderzały tak mocno.
  Wtedy młoda kobieta zauważyła:
  - To jest cudowne! Śpiewałeś jak meteor. Lubię.
  Paweł z nadzieją zapytał:
  - Czy odzyskam wolność?
  Agrypina potrząsnęła śnieżnobiałą głową najbardziej naturalnej blondynki.
  - NIE! Nie teraz. Usiądź z chłopakami. Poza tym, dlaczego nie jesteś boso?
  Chłopak szczerze odpowiedział:
  - Regulamin więzienia dla dzieci zabrania nam chodzić boso .
  Matka chrzestna z przekonaniem stwierdziła:
  - Zmuszę ich do zmiany zasad! Chłopcy powinni afiszować się z gołymi, okrągłymi obcasami! A policja będzie uderzać pałkami w podeszwy.
  Szef tajnego wywiadu zauważył:
  - Istnieje możliwość wydania polecenia, aby wszyscy nieletni przebywający w Areszcie Śledczym byli prowadzeni boso . Jak to było w dziecięcych koloniach pracy za czasów stalinowskich.
  Agrypina roześmiała się i zauważyła:
  - Bardzo słuszna myśl! A jeśli wbijesz mu igłę w piętę. Tak płytko, aż do ucha.
  Pawlusza skłonił się i odpowiedział:
  - Twoja wola! Jesteś właścicielem i możesz robić, co chcesz!
  Matka mafii zauważyła:
  - Usmażyć takiego chłopca na boso - byłoby cudownie! I wąchaj świeże, przypalone mięso.
  A Agrypina oblizała jej wargi.
  Chłopiec został schwytany, a buty zdarte z jego stóp. Wtedy jeden z ochroniarzy wyjął pochodnię i podpalił ją.
  Szef mafii ćwierkał:
  - To świetnie, oczywiście! Ale może nie taki niegrzeczny. Tutaj powiem Pavlikowi zagadkę. On odpowie, nie będziemy smażyć boso.
  Chłopak skinął ostrzyżoną głową.
  - Zapytać.
  Agrypina skinęła głową i gruchała:
  - Kto jest głupszy od barana, ale puszcza mgłę z oczu!?
  Pawlik zmarszczył czoło, a potem zabulgotał:
  - A jaka jest istota pytania?
  Matka mafii odpowiedziała:
  - Że chcę ci usmażyć takie słodkie, prawie dziecinne szpilki!
  Chłopak powiedział stanowczo:
  - Znam odpowiedź! To są politycy!
  Agrypina mruknęła:
  - Dlaczego tak myślisz?
  Pawłusza zauważył:
  - Polityk co prawda jest głupi, jak bot, ale rzuca dużo mgły, i to nie tylko z oczu.
  Matka Mafii skinęła głową.
  - Możesz liczyć na taką odpowiedź! Dobra, żyj. Możesz być zadowolony, że uratowałeś swoje pięty.
  Więzień śpiewał:
  Nie poddam się, nie będę jęczeć z bólu,
  Bo chłopiec zrodzony z tytana...
  Zbiorę, jeśli to konieczne, ogromną armię,
  Miażdżąc wrogami całej Ojczyzny ciosem!
  . ROZDZIAŁ 17
  Genialne dzieci też się męczą. Vitalik czuł, że wciąga go do snu, a oczy mu się sklejają. A potem genialny dzieciak zasnął i śniło mu się coś bardzo burzliwego i niezwykłego;
  Chłopiec nagle znalazł się w starożytnym starożytnym mieście. Wokół stały dość wysokie, białe budynki. Nawet jeśli na zewnątrz jest brudno. Vitalik zagwizdał, zauważając, że widać tu starożytność. Wygląda jak bardzo duże miasto, wzdłuż którego ulicą spacerowały słonie.
  Chłopiec szedł, a świeże łajno dmuchało mu w twarz. Wokół byli ludzie. Większość ma na sobie lekkie tuniki, sandały i szaty. Ale wielu, zwłaszcza chłopców, było prawie nagich i bosych. Naprawdę ciepło. Dzieci jest dużo i są opalone, smagłe, ale wśród czarnych błyskają też białe głowy. Dziewczyny w lekkich tunikach. Bogatsi nadal chodzą w sandałach, a biedniejsi boso.
  Sam Witalij uprawia taekwondo, w którym dużo kopią i rozbijają przedmioty, w tym za oddanie pasa. I dlatego chłopiec nie lubił butów. Starał się jak najwięcej biegać boso, aby podeszwy dzieci nie były miękkie i pokryte twardymi zrogowaceniami. A teraz wziął go i wskoczył do jakiegoś portalu, biegając po Moskwie. I skończyło się w starożytnym mieście. Mowa była nieznana ludziom, ale jednocześnie Vitalik wszystko rozumiał.
  Pod bosymi stopami chłopca gorący bruk chodnika, ale bosa, twarda podeszwa nie boli. Inną rzeczą jest to, że patrzą na niego jak na niewolnika. Chociaż Vitalik ma elegancki T-shirt z nowymi szortami. A wielu chłopców wcale nie jest biednych, wolą afiszować się z bosymi piętami, choćby po to, by zahartować i pokazać, że nie boją się gorącego bruku chodnika.
  Vitalik spacerował po starożytnym mieście. I uśmiechał się, podziwiając doznania. Były tam wielkie posągi i okazałe pałace. A jednocześnie w mieście jest dużo brudu. Chłopcom-niewolnikom, którzy tu wszystko sprzątali, nie było zbyt wesoło.
  Witalij zapytał jednego z bosych, w jednej przepasce biodrowej, chłopca:
  - Co to za miasto?
  Spojrzał na jasną koszulkę Vitalika i piękny, złocony zegarek na opalonej dłoni chłopca, skłonił się z szacunkiem i odpowiedział:
  - Wielkie miasto Babilon jest stolicą państwa macedońskiego!
  Vitalik zaśmiał się i zapytał:
  - A Aleksander Wielki, mam nadzieję, żyje?
  Chłopiec ponownie się ukłonił i odpowiedział:
  - Jest wiecznie żywy, będąc bogiem na Olimpie!
  Vitalik skinął głową i zaśpiewał:
  - Błyszczy się promienistą gwiazdą,
  Przez ciemną ciemność...
  Wielki bohater Aleksandrze
  Nie zna bólu ani strachu!
  Niewolnik chciał coś powiedzieć, ale pojawił się nadzorca w sandałach i płaszczu i uderzył młodego niewolnika batem po plecach. Krzyknął i zaczął zamiatać ulicę z zemstą.
  Witalij zawołał:
  - Bicie dzieci nie jest dobre!
  Nadzorca spojrzał na chłopca. Nagie, opalone nogi, ale jasny T-shirt i złoty zegarek na dłoniach. Może to syn szlachetnej osoby.
  A nadzorca odpowiedział:
  - Niewolników należy trzymać w uległości batem. Czy twój ojciec nigdy cię nie bił?
  Vitalik szczerze odpowiedział:
  - NIE!
  Nadzorca był zaskoczony:
  - Dziwny! Nawet szlachetni chłopcy są biczowani. A twoja twarz mi kogoś przypomina.
  Vitalik odpowiedział surowym tonem:
  I musisz znać swoje miejsce!
  Mężczyzna cofnął się, czując niepokój. Chłopiec dalej uderzał bosymi, rzeźbionymi, bardzo silnymi stopami i śpiewał:
  Spartakus to wielki wojownik i bohater,
  Walczył dzielnie z potężną armią...
  Chociaż był niewolnikiem, ale teraz królem,
  Niech zwycięstwo będzie promienne!
  Vitalik chciał dalej śpiewać, ale inspiracja opuściła chłopca. Prawdę mówiąc, chciałem przygody.
  I tak udał się do samego centrum Babilonu. To miasto, największe w starożytności, aż do powstania Rzymu. Chłopiec poruszał się z łatwością, jak ryś, a jego nastrój przypominał psa tropiącego, który podążał śladem.
  Dookoła tętniło życie. Po prawej stronie, na placu, chłostano chłopca lat około czternastu, z długimi, jasnymi włosami.
  Nastolatek był smutny, szedł ze spuszczoną głową i zakrywając wstyd rękami, zdarli mu przepaskę biodrową.
  Tłum gwizdał i pohukiwał, ciekawe jak pobiliby przystojnego i muskularnego chłopaka. Szczególnie chętnie oglądały je kobiety. Wciąż daleko od islamu, a oni byli z otwartymi twarzami, wielu w lekkich tunikach, krótkich, co jest wygodniejsze w upale. Niektórzy biedniejsi i młodsi chodzą boso, a bogatsi noszą sandały i bransoletki.
  Vitalik również patrzył na to widowisko. Chłopiec o smutnym spojrzeniu posłusznie położył się na kozach. Zabezpieczali go asystenci kata - także nastolatki nagie do pasa, ale w spodniach i butach. I oczywiście sam kat jest bardzo umięśnionym bandytą.
  Wyjął więc pręt z kosza i zwilżył go wodą.
  Herold odczytał oskarżenie:
  - Za brak szacunku dla starszych, zuchwałość czternastoletni Kir zostaje skazany na pięćdziesiąt batów w plecy i pośladki oraz dwadzieścia pięć uderzeń w pięty!
  Tłum wiwatował z aprobatą. Kat wziął mocniejszy bicz i uderzył go w muskularne, spalone słońcem plecy chłopca. Nie był w pełni sił, a skóra tylko puchła.
  Vitalik pomyślał, czy powinien interweniować? Ale jaki byłby sens? Stał tuzin wysokich mężczyzn uzbrojonych w strażników. A tłum ryknął z aprobatą. Ponadto możliwe jest, że chłopiec zostanie pobity za sprawę. Starożytne czasy są surowe. A sam Bóg nakazał wychłostać chłopców. Nawet w Biblii, w humanitarnym Nowym Testamencie, zalecano chłostę dzieci rózgą.
  Chłopiec oddychał ciężko i zaciskając zęby milczał. Kat bił go miarowo i już skóra pękała i płynęła krew.
  Vitalik zauważył z westchnieniem:
  - Taki świat!
  A nastoletni chłopak nadal był bity. Vitalik poszedł dalej, nie chciał tego oglądać. Chociaż oczywiście wielu ludziom podoba się spektakl. Witalij poszedł dalej.
  Przypomniał sobie film "Wyspa skarbów", wciąż ten z trzydziestego siódmego.
  Zamiast chłopca była dziewczyna. I zagrozili, że usmażą jej pięty.
  Tak, to by bolało. Vitalik zastanawiał się, czy dziewczyna krzyczałaby albo milczała jak partyzant.
  Oczywiście sprawdził się po tym filmie, z czystej ciekawości, jak ogień pali pięty. I zrobił to za pomocą gazowej kamfory . Przekonany, że tak, to bardzo bolesne. A potem, wciąż niezbyt szorstkie, podeszwy małego chłopca były bardzo wrażliwe.
  A pęcherze na nich puchły boleśnie. To prawda, że \u200b\u200bszybko wyszli. Tak, takie tortury rozwiążą każdemu język. Ale byli pionierzy w faszystowskiej niewoli, którzy milczeli. Chociaż może niektórzy z nich mieli pięty upieczone w ogniu.
  To prawda, że \u200b\u200bWitalij nigdy nie widział filmu, w którym smażone są pięty chłopców. Tu na kije, zdarzało się czasem bić. W jednym z amerykańskich filmów angielski oficer uderzył nawet łańcuchem chłopca w gołą stopę. Noga była spuchnięta, a chłopiec cierpiał. Ale nigdy ogniem.
  Niewiele jest też filmów, w których chłopcy są bici po piętach kijami.
  Vitalik odwrócił się, by spojrzeć. Nie widzisz tego często.
  Plecy chłopca zamieniły się w krwawą miazgę, a kat już walił kijem w podeszwę. Co zaskakujące, chłopiec powstrzymał krzyki i wykazał się odwagą. Jakby był Spartaninem.
  Vitalik zdecydował, że po laniu na pewno pozna tego dzieciaka . Co więcej, miasto jest mu obce, a on nie wie, dokąd się udać. Czy miałeś pomysł, aby zostać gladiatorem? Ale to nie jest starożytny Rzym i nie wiadomo, czy w państwie macedońskim za panowania Aleksandra IV byli gladiatorzy .
  Chociaż najprawdopodobniej było kilku wojowników zabawiających publiczność.
  Witalij jeszcze nie wiedział, czy utknął tu na długo, czy to tylko spacer po Babilonie?
  Najłatwiej jest wstąpić do wojska. Będzie dach, jedzenie i pieniądze na wypadek wojny.
  A Vitalik, zawodnik taekwondo, jest bardzo silny. Tak, i ma koncepcję walki mieczami.
  , że długo nie chciałem utknąć w świecie bez komputerów, konsol do gier, smartfonów, iPhonów , telewizorów i Internetu. Właściwie, co należy zrobić w tym przypadku? Chcę się czymś pobawić.
  Vitalik bardzo lubił strategie historyczne. Gdzie jesteś, na przykład, w miejscu rosyjskiego cara Iwana Groźnego. I wygrywasz wojnę w Inflantach z komputerem. Kontrolujesz tysiące jednostek. I budujesz fabryki z armatami, piszczałkami, stajniami lub czymś jeszcze bardziej imponującym. Ale Iwan Groźny jest oczywiście prymitywny, podobnie jak gra Kozacy. Ale coś bardziej nowoczesnego do stworzenia za pomocą technologii.
  Szczególnie interesujące jest granie od prymitywnego systemu do nanotechnologii.
  Nastoletni chłopak skończył bić. Był bardzo silny, więc potrafił samodzielnie wstać po laniu. I chociaż nogi chłopca były spuchnięte, ledwie zrobił na nich kilka kroków.
  Po tym otrzymał przepaskę biodrową. A chłopiec poruszył się pobity do krwi, ale nie złamany.
  Vitalik podszedł do niego i wyciągnął rękę. Chłopiec Cyrus potrząsnął nią i powiedział:
  -Widzę, że nie jesteś niewolnikiem! Nie będę nawet pytał, każdy twój gest mówi o wolnej i godnej osobie.
  Witalij skinął głową.
  - Oczywiście nie jestem niewolnikiem.
  Chłopiec spojrzał na niego i nagle, zmieniając wyraz twarzy, zapytał:
  - Przepraszam, mam zamglone oczy. Albo po prostu mi się wydaje, ale ty... Wasza Wysokość Aleksander...
  Witalij potrząsnął głową.
  - NIE! Nie jestem Aleksandrem! Jak to wygląda?
  Nastolatek skinął głową.
  - Bardzo!
  Vitalik odpowiedział z uśmiechem:
  - Tak, to interesujące. Ale myślę, że on już...
  Chłopiec skinął głową.
  Tak, dziesięć lat. Ale to duży i silny chłopak. Co ty, starszy?
  Witalij skinął głową.
  - Tak! Ale to nie problem. Nadszedł czas, abym sprawdził, co u mojego brata bliźniaka.
  Chłopiec logicznie zauważył:
  - Za takie podobieństwo można je postawić na stosie.
  Młody chłopak skinął głową.
  - Może! Ale przypomniała mi się jedna ciekawa historia, zdarzało się też, że chłopcy są do siebie podobni i może się udać , wszystko jest bardzo ciekawe!
  Vitalik oczywiście nie mógł nie wspomnieć o Księciu i żebraku Marka Twaina. Gdzie chłopcy zamienili się miejscami. I to okazało się zabawne. Co więcej , możliwe, że Aleksander Czwarty nie wyjechał dawno. W historii było wiele różnych wersji śmierci syna Aleksandra Wielkiego. I w bitwie, i przed zatruciem, a podobno nawet w więzieniu. Było kilka różnych wersji śmierci syna legendarnego króla. To było zbyt dawno temu, a potem nadeszły niespokojne czasy.
  Imperium Aleksandra Wielkiego upadło. Przez długi czas wśród tak dużych państw istniało tylko Cesarstwo Rzymskie.
  Witalij i Cyrus zbliżyli się do ogromnego pałacu. Został zbudowany przez Nabuchodonozora. Dość masywny i bujny. Wokół pełna ochrona, w tym koń.
  Chłopcy nie wyglądali zbyt reprezentacyjnie. Cyrus na ogół ma tylko przepaskę biodrową i plecy przecięte biczem. Tak, a pięty są spuchnięte, musisz nadepnąć na palce. Vitalik był nawet zaskoczony, że chłopiec był w stanie chodzić po tak okrutnej egzekucji.
  Cyrus zauważył:
  - Jestem bardzo podobny do niewolnika. Nie chcą mnie wpuścić.
  Vitalik skinął głową z uśmiechem.
  - Zrozumieć! Ale prawdopodobnie zamkną też dostęp do mnie.
  Cyrus zasugerował:
  - Ruszaj biegiem i zgłoś, że masz pilną wiadomość do króla. Wtedy wezmą cię za herolda albo gońca i może cię przepuszczą.
  Witalij powiedział:
  - To dobry pomysł.
  Chłopak zaczął biec. Jego nagie, opalone, bardzo muskularne nogi błysnęły jak kopyta kucyka.
  Cyrus powiedział ze smutnym uśmiechem:
  - Komu placki i pączki,
  A kto żuje i szyszki!
  Vitalik pobiegł do strażników. Wykrzyknął na całe gardło:
  - Pilna wiadomość dla króla!
  Strażnicy zapytali chórem:
  - Od kogo?
  Chłopiec pewnie odpowiedział:
  - Od Kratora !
  - Pospiesz się!
  Vitalik zaczął dalej. Pobiegł i rozejrzał się po pałacu. Luksus był szorstki. Do narodzin Chrystusa pozostało ponad trzysta lat. A jednocześnie całkiem czysto. Niewolnice i chłopcy szorują podłogę. Vitalik został kilka razy spowolniony przez strażników.
  Aż w końcu wbiegł do sali tronowej. Wszystko dosłownie lśniło złotem .
  Na tronie siedział chłopiec. Był w luksusowym stroju i drogocennych butach, a na głowie miał koronę. Twarz dziecka była naprawdę bardzo podobna do Vitalika. A wzdłuż krawędzi stali strażnicy z włóczniami i łukami.
  Vitalik skłonił się i powiedział:
  - Cieszę się, że mogę ci służyć, wasza wysokość!
  Chłopiec na tronie zapytał z niepokojem:
  - Kim jesteś? Kogoś mi przypominasz?
  Vitalik odpowiedział z uśmiechem:
  - Chcę z tobą porozmawiać na osobności, wielki !
  Aleksander Czwarty skinął głową:
  - Cienki! Chodźmy na spoczynek do komnat, lubię rozmawiać z rówieśnikami.
  I chłopiec-król poszedł do małej sali tronowej. A Vitalik, cicho stąpając boso, poszedł za nim. Alexander, z powodu butów, wydawał się trochę wyższy. A jak bardzo jest muskularny, nie widać z powodu ubrania.
  Wyszli i stanęli przed lustrem. Aleksander chętnie zdjął znienawidzone buty, zawstydzając chłopca i zauważył:
  Jesteśmy teraz tego samego wzrostu!
  Witalij zasugerował:
  - Porównajmy mięśnie.
  I zdjął koszulę. W rzeczywistości jego mięśnie były bardzo wytłoczone głębokim rysunkiem.
  Aleksander również zdjął królewskie szaty, pozostał prawie nagi. Chłopiec był muskularny, do bledszego punktu, a jego mięśnie nie były tak widoczne, ale jednak podobne!
  Aleksander zauważył:
  - Nasza własna matka nas nie wyróżni.
  Witalij zapytał z uśmiechem:
  - Chciałbyś zamienić się ze mną miejscami?
  Młody król skinął głową.
  - Z pewnością! Marzę o pojawieniu się w mieście bez ochrony, bieganiu boso po ulicach, tarzaniu się w błocie. I ogólnie zrób sobie przerwę od spraw publicznych. I co?
  Witalij powiedział:
  - W królewskich szatach nikt nie pomyśli, że jestem tobą. I będziesz nosić moje !
  Aleksander skinął głową.
  Mamy podobne głosy. Słuchaj, bardzo podoba mi się twój pomysł!
  A chłopcy zaczęli się przebierać. Buty króla były za duże i niezbyt wygodne, ale wysadzane drogocennymi kamieniami. A ubrania nie są zbyt wygodne. Było jasne, z jaką przyjemnością Alexander założył szorty. Chciał nawet pozostać z nagą klatką piersiową. Ale noszenie koszulki w dłoniach jest niewygodne i niechętnie ją włożył. Więc chłopcy zamienili się miejscami.
  Witalij też czuł się nie na miejscu. Chociaż teraz jest władcą największego wówczas imperium na świecie.
  Obaj chłopcy wyszli z sali tronowej. Aleksander szepnął:
  - Będziesz na moim tronie. A kiedy chodzę po mieście. Kiedy zmęczę się wolną wolą, powrócę i znowu się zmienimy.
  Witalij skinął głową.
  - Świetnie!
  Chłopcy weszli do Sali Królestwa. Witalij wstąpił na tron. Usiadł z powagą i powiedział:
  - Daj temu chłopcu dziesięć złotych monet i pozwól mu odejść w pokoju!
  Następnie pokojówki grzecznie wyprowadziły młodego króla. Bosy chłopiec zaczął biec. Jak dobrze bez butów - nogi są lekkie, a bose podeszwy dają błogość.
  Aleksander wziął i zaśpiewał:
  Wolność, wolność, daj mi wolność
  Będę latać jak ptak!
  Do ludzi, do ludzi, do ludzi,
  I będę żył tak, jak chcę!
  Chłopiec-król był pełen entuzjazmu. Jednak zaraz po wyjściu z pałacu poczuł bosymi, niezbyt szorstkimi podeszwami, jak gorący jest bruk bruku. I było to nieprzyjemne uczucie. A ja musiałam zacisnąć zęby i naprężyć się, by znów biec dalej.
  Tropikalny klimat, a latem oczywiście słońce wciąż grzeje. Niewolnicy są znani, ale jak król może chodzić boso, nawet jako dziecko.
  A to bardzo boli. Aleksander podskoczył - spalił mu pięty, ale przetrwał. Pobiegł więc w cień, gdzie nie jest tak gorąco, i zauważył:
  - O bogowie, nigdy nie myślałem, że kamienie mogą być tak gorące!
  Chłopak spojrzał na swoje ręce. Zawierały dziesięć złotych monet. Błysnęła myśl - czy powinienem kupić sandały?
  Ale dlatego uciekł z pałacu, by biegać boso do woli. Tak, i nie przystoi synowi wielkiego dowódcy utykać. Jego ojciec dokonał wielkich rzeczy, a syn uratował tylko dlatego, że paliły go bose podeszwy.
  Aleksander ponownie rzucił się do biegu wzdłuż płonących bruków. Słońce nadal mocno świeciło.
  Nagle dopadł Cyrusa. Chłopiec w przepasce biodrowej i pocięty wykrzyknął:
  - Cześć Vitalik!
  Aleksander warknął w odpowiedzi:
  - Nie jestem Vitalik, ale kim jesteś?
  Chłopak odpowiedział z uśmiechem:
  - Jestem Cyrus! Co, zapomniałeś o mnie?
  Spostrzegawczy Aleksander odpowiedział:
  - Rozumiem! Myślisz, że jestem chłopcem, z którym zamieniliśmy się ubraniami!?
  Kirk przyjrzał się bliżej. Było oczywiste, że ręce i stopy Aleksandra nie były tak wytłoczone, a nagie podeszwy jego stóp były zrogowaciałe. Zwłaszcza jeśli przyjrzysz się uważnie.
  Cyrus skłonił się i zapytał:
  - A więc to ty, Wasza Wysokość?
  Aleksander skinął głową.
  - A ty jesteś bystry! Dlaczego zostałeś pobity?
  Chłopak odpowiedział z uśmiechem:
  - Dla żartów!
  Król-chłopiec syknął:
  - Jeśli mnie zdenerwujesz, przebiją cię!
  Kirk skinął głową z uśmiechem.
  - Tak, mój panie! Słucham i słucham!
  Aleksander zamówił:
  - No dalej, biegnij ze mną!
  I obaj chłopcy rzucili się. Car Kid był naturalnie wytrzymały i silny, ale nie był dobrze wyszkolony. Biegli jednak szybko.
  Aleksander w biegu zapytał:
  - Jesteś niewolnikiem?
  Cyrus odpowiedział z przekonaniem:
  - NIE!
  - A dlaczego półnagi, pobity i bosy?
  Chłopak odpowiedział z uśmiechem:
  - Przed klapsem rozebrany! I ogólnie chłopcy często chodzą w upale półnadzy, nawet jeśli ich rodzice nie są tacy biedni.
  Aleksander skinął głową.
  - Logicznie!
  I chłopiec-król zdjął koszulkę. Był średnio opalony. Tyle czasu chodziłem w królewskich szatach. A ich nagie podeszwy płonęły, jakby pod nimi rozpalono koksownik.
  Aleksander zaczął nawet jęczeć.
  Cyrus zapytał:
  - Dlaczego jęczysz, Wasza Wysokość?
  Chłopiec-król odpowiedział:
  - Bardzo płonące pięty!
  Mały chłopiec skinął głową.
  - Rozumiem, że król nie chodzi boso - ranga na to nie pozwala!
  Aleksander warknął gniewnie:
  - Ja wiem! Tutaj każę ci uklęknąć i lizać moje bose pięty, a biada, jeśli nie posłuchasz!
  Kirk skinął głową z uśmiechem.
  - Na wszelki wypadek, o świetnie !
  Chłopiec-król ustąpił:
  - Cóż, chodźmy w cień, zróbmy sobie przerwę!
  Obaj chłopcy pobiegli w cień i usiedli na ławce. Aleksander podniósł swoje dziecinne, powalone, spalone nogi, żeby było trochę łatwiej. Chodzenie boso po Babilonie latem to tortura.
  Młody władca rozkazał:
  - Kup mi coś do jedzenia!
  I rzucił Cyrusowi złotą monetę!
  Chłopiec skłonił się i powiedział:
  - Słucham i jestem posłuszny.
  Potem błysnęły obcasy powalone kijami, a on rzucił się do najbliższego sklepu po jedzenie.
  Tymczasem Witalij siedział na tronie. W zasadzie jest królem, ale nominalnym, bo ma zaledwie dziesięć lat, a de facto regentem i władcą Kassanderem. Wygląda na to, że później zabił króla. A kiedy dokładnie historycy spierają się. Istnieje wersja, że Aleksander zginął w bitwie.
  W każdym razie nadszedł czas, aby pozbyć się Cassandry - jest królem, albo nie królem!
  A chłopak zapytał z układem:
  - A gdzie jest najwyższy wezyr?
  Strażnik skłonił się i odpowiedział:
  - W następnej sali tronowej przyjmuje delegację!
  Witalij powiedział:
  - Zawołaj go do mnie po jasne oczy!
  Strażnik skinął głową i wydał rozkaz innemu . I mechanizm państwowy zaczął się kręcić.
  Vitalik wysłuchał raportu jednego z wezyrów. Wiadomość była taka, że w prowincji afgańskiej wybuchły zamieszki. Ludzie tam są bardzo liberalni. Wiara
  Nie ma jeszcze Allaha, ale jest dość fanatyzmu.
  Chłopak zaproponował:
  Niech uzasadnią swoje roszczenia. Kto chce sprawiedliwości, ten ją dostanie. A kto nie jest, jest miecz!
  W końcu pojawił się Cassander. Był dużym, wysokim mężczyzną, a u jego pasa wisiał miecz. Niechętnie skłonił się młodemu królowi i zapytał:
  - Czego chcesz Wasza Wysokość?
  Vitalik odpowiedział z uśmiechem:
  - Chcę walczyć z tobą na miecze.
  Cassander zaśmiał się i odpowiedział:
  - Życzę powodzenia, Wasza Wysokość! Ale ty wciąż jesteś dzieckiem, a ja jestem wielkim wojownikiem.
  Młody król skinął głową.
  - Ja wiem! Ale zapomniałeś, jak wielkim wojownikiem był mój ojciec.
  Kasander skinął głową.
  - Tak, jesteś silny i szybki ponad swoje lata! Ale jesteś daleko ode mnie. Jestem jednak gotów udzielić ci lekcji.
  Witalij skinął głową.
  - Będę walczył boso!
  Chłopak zdjął te buty, które najwyraźniej nie mają odpowiedniego rozmiaru i tylko przeszkadzają, mimo że są luksusowe.
  Potem królewskie szaty, pozostawione tylko w kąpielówkach.
  Cassander był zaskoczony:
  - Opaliłeś się i nabrałeś większej muskulatury!
  Witalij potwierdził:
  - Ćwiczyłem!
  Cassander nie zdjął drogich butów i zbroi. Wydawał się być pewny zwycięstwa.
  Jego miecz był znacznie większy niż miecz młodego króla, a sam dowódca Aleksandra Wielkiego był znacznie wyższy i cięższy.
  Walka zaczęła się od strzału. Kassander niespiesznie uderzył, a Vitalik odbił się. Chłopiec jest wielkim mistrzem w taekwondo, ale miał też pojęcie o mieczach. Już zdecydował, że zabije Cassandera, który wkrótce spróbuje go zabić. Albo raczej zabić prawowitego króla.
  Chłopak uśpił straż Cassandry, udając, że tylko ćwiczy.
  A potem go wziął i jak skacze. A ostry miecz Witalija Akulowa wbił jego odpowiednik prosto w gardło. Cassander został trafiony, zachwiany, a potem upadł, a z jego gardła trysnęła fontanna szkarłatnej krwi.
  Chłopak podekscytowany oznajmił:
  - Najwyższy wezyr umarł, teraz ja będę rządzić!
  Cassandra została zabrana. Witalij kazał go pochować z honorami należnymi drugiej osobie w państwie. Nawiasem mówiąc, wydaje się, że Cassander zabił matkę Aleksandra Czwartego ? Dobrze no i za to dostał!
  Vitalik pozostawił na kamiennej podłodze kilka pięknych odcisków swoich dziecinnych, ale silnych i zwinnych nóg.
  Po czym zaśpiewał:
  I chociaż musisz rzucić
  W bitwie wściekłego strumienia burzliwej krwi ...
  Zerwij nić życia mieczem, strzałą,
  Na wieki wieków nie zdradzimy miłości!
  . ROZDZIAŁ 18
  Witalij się obudził. I znów zabrał się do pracy. I jednocześnie z uśmiechem zauważył:
  - Mój sen okazał się interesujący!
  Albina ironicznie zapytała:
  - Ty to, byłeś władcą świata?
  Genialny chłopiec odpowiedział:
  - Prawie!
  Dziewczyna zauważyła ironicznie:
  - Tak, zdarza się. O czym dokładnie marzyłeś?
  Vitalik wzruszył ramionami i odpowiedział:
  - Jakbym zamienił się miejscami z Aleksandrem IV - synem słynnego Macedończyka!
  Albina zachichotała i zauważyła:
  - To najwyższa klasa. Po prostu nie możesz myśleć o czymś takim.
  Geniusz zauważył:
  - Podobnie było z Markiem Twainem, w słynnej powieści "Książę i żebrak". Czytałeś to?
  Bohaterska dziewczyna potrząsnęła przecząco głową.
  - NIE! Bez książki, po prostu obejrzałem film. Co więcej, zarówno wersja angielska, jak i radziecka.
  Witalij zapytał z ciekawością:
  - A który jest lepszy?
  Albina szczerze odpowiedziała:
  - Raczej angielski, a dokładniej amerykański. Mają tam ładniejszego chłopca.
  Młody geniusz roześmiał się i zauważył:
  - Byłoby jeszcze lepiej, gdyby powstała powieść: "Księżniczka i żebrak". W tym przypadku jest to nawet zabawne, gdy dziewczyna królewskiej krwi chodzi boso po błocie!
  Bohaterka skinęła głową.
  - Prawda! Ale w filmie o księciu i żebraku nie ma bosych chłopców.
  Witalij zauważył:
  Ale są w książce. Najpierw był bosy Kenty , potem książę, a potem król Edward. W filmach tak, z jakiegoś powodu tego nie pokazali. Może pogoda podczas kręcenia była zimna.
  Albina surowo zauważyła:
  emiter hypno były szybsze . A potem nagle policja lub mafia dowiadują się o tym.
  Vitalik zauważył ze śmiechem:
  - W takim razie zmuszę ich do tańca hopak!
  Bohaterka roześmiała się i przypomniała:
  - Ty , mimo wszystko, wielki geniusz, ale śmiertelnik. Może snajper cię zestrzeli!
  Cudowny chłopiec skinął głową.
  - Ja wiem! Ale pole siłowe będzie wkrótce gotowe. I nie można tego nawet przebić laserem.
  I dzieci-geniusze, a także podwładni im ludzie, zabrali się do pracy. Toczyła się walka o dominację nad światem.
  Agrypina też nie zdrzemnęła się. Najpierw dowiedziała się, co nowego na świecie. Jak zwykle wojna i chaos. Nawiasem mówiąc, w Chinach zaczęły się niepokoje. W szczególności pojawiły się postulaty, aby stanowisko Prezydenta Chińskiej Republiki Ludowej było wybierane w powszechnych wyborach. Pomysł sam w sobie dla chińskich komunistów nie wydaje się niebezpieczny, ale nie jest to tradycyjne.
  Gorzej dla nich jest co innego , opozycja ma nowego, młodego, niezwykle utalentowanego lidera. I mógłby stwarzać problemy Komunistycznej Partii Chin. Również w Rosji spodziewane są zmiany w Komunistycznej Partii Federacji Rosyjskiej. Ziuganow zachorował i położył się do łóżka. Rzeczywiście, wkrótce skończy osiemdziesiąt lat i jak długo można być przewodniczącym. W zachodnich partiach liderzy zmieniają się przy pierwszej porażce.
  Agrypina zauważyła:
  - Kogo postawię, ten będzie dowodził komunistami. A wybór jest dość szeroki. Tak, a wybory prezydenckie w Rosji na nosie. Już pierwszego czerwca, a jesienią nominują kandydatów. I dlaczego nie idę na prezydenturę?!
  A szef mafii śpiewał:
  Moc to nie tylko słowo
  Ona jest ponad prawem...
  Co powie król groźnie,
  Naprawisz to siekierą!
  A duża, potężna i muskularna kobieta śmiała się i bawiła swoimi potężnymi bicepsami. Naprawdę lubiła czuć się silna. Przy okazji możesz zjeść coś pysznego. Na przykład sarna w sosie i smażona ośmiornica. I baw się dobrze z ciekawą walką.
  W szczególności tutaj, dlaczego nie zorganizować czegoś w rodzaju turnieju rycerskiego? Niech, jak za dawnych czasów, zjadą się razem na koniach i taranują się nawzajem.
  Agrypina oglądała kiedyś film o Ivanhoe. Ale ona go nie lubiła. I kazała wycofać swoją wersję. Tam na przykład córka Izaaka, Rebeka, została blondynką. I pokazano, jak była torturowana jak wiedźma.
  Co więcej, strzelanina okazała się bardzo naturalistyczna.
  Agrypina była z tego niezmiernie zadowolona. Jest bardzo okrutną osobą. Nawiasem mówiąc, Rowena była również torturowana w zamku von Beth . I blondynka też. I to bardzo zwróciło uwagę matki chrzestnej mafii.
  Tak , Agrypina zrobiła wiele rzeczy. Teraz zaczęła rzucać igłami bosymi stopami. Będąc u celu. Ale jest to możliwe mimo wszystko i na ludziach. Zabijała też pistoletem. Zrobił wiele rzeczy.
  Młoda kobieta śpiewała:
  Dniem i nocą pokonuję wszystkich bez przerwy ...
  Szkoda nie wiedzieć, wstyd!
  Wydaje mi się, że dziwnie się zachowuję
  Ale dziewczyna to tylko szatan!
  Agrypina wybuchnęła śmiechem i znów obnażyła zęby. I ona sama uważa, że widok męki jest tak ekscytujący. Zwłaszcza, gdy torturujesz pięknych chłopców. I w kim jej się to udało. Może jej ojcem jest sam Diabeł?
  Chociaż Agrypina czytała, że istnieje wersja, według której szatan jest pokornym sługą Bożym. Czy Wszechmogący rzeczywiście stworzyłby sobie prawdziwą opozycję? W ten sposób we współczesnej Rosji wydaje się, że opozycja istnieje, ale wydaje się, że nie istnieje.
  I że z biegiem lat wolności dla ludzi jest coraz mniej. Cóż, dla bogatych to nie ma znaczenia.
  Agrypina już negocjowała z oligarchami. Im też nie przeszkadza zmiana starego, zgrzybiałego i znudzonego prezydenta. Ale Agrypina jakoś bardzo się boi. I kto zabierze tego Diabła w spódnicy na tron.
  Co więcej, odkrycie chłopca-geniusza otwiera takie fantastyczne możliwości.
  Możesz rządzić całym światem! Ma fale hipnotyczne , które wpływają na ludzki mózg, jak najsilniejszy hipnotyzer. Ale ludzka hipnoza nie działa na wszystkich. A tutaj jest to po prostu absolutna władza nad świadomością i myślami.
  Agrypina zastanawiała się, czy nie powinna zadzwonić do jakiegoś profesora i zaproponować mu stworzenie podobnej broni. Jednak jest mało prawdopodobne, aby jakikolwiek akademik mógł to zrobić, szczególnie szybko . Najprawdopodobniej bose cudowne dziecko w szortach stworzy nieznaną wcześniej moc i zjednoczy ludzkość... pod rządami matki chrzestnej.
  A sam chłopiec najwyraźniej lepiej jest jednak wyeliminować. Jest zbyt mądry. To będzie ciągłe zagrożenie. To prawda, że nadal może się przydać.
  Agrypina pomyślała ... Rzeczywiście , szkoda byłoby zabić tak wielkiego geniusza. Może też znaleźć sposób na uczynienie matki chrzestnej nieśmiertelną! Otworzy się jakiś rodzaj odmładzającego promieniowania. A potem nigdy się nie zestarzeje i nie umrze.
  Rzeczywiście, gdyby jeden z wielkich królów mógł stać się nieśmiertelny, mógłby zawładnąć całym światem. Szanse mieli przede wszystkim Czyngis-chan, Aleksander Wielki, Juliusz Cezar, Napoleon Bonaparte, Karol Austriacki i może jeszcze kilku innych. Powstawały wielkie imperia, a potem rozpadały się i odchodziły w zapomnienie, pozostawiając jedynie książki i filmy o sobie.
  Agrypina westchnęła. Jest jeszcze za młoda, by myśleć o starości. Ale kobiety są oczywiście znacznie bardziej wrażliwe na problemy związane z wiekiem. I często uważają się za stare kobiety w wieku trzydziestu lat. I obserwuj każdą zmarszczkę.
  Agrypina drgnęła i zaśpiewała smutnym głosem;
  Ludzkość pogrążona jest w wielkim smutku
  Chyba wszyscy o nim myślą!
  Łzy płynęły nad tym morzem
  Strach przed człowiekiem płonie ogniem!
  
  Czołgaj się po latach lata w karawanie,
  Babcia wciera hennę w policzki!
  I coś się stało z obozem smukłych dziewic,
  Skąd się biorą zmarszczki, nie rozumiem!
  
  Cóż, dlaczego korona natury jest jasna,
  Twórca maszyn nagle musi uschnąć!
  Ten, który zaprzęgnął siłę wiatru do wozu,
  Nie radzi sobie ze złym starzeniem!
  
  Piękno staje się dziwakiem
  A bohater blaknie na naszych oczach!
  Każda zła pogoda,
  A w nocy dręczony dzikim strachem!
  
  Ale że nie ma zbawienia, nie wierzę,
  Człowiek jest w stanie spierać się z Bogiem!
  Aby stać się wieczną przyjazną rodziną,
  Aby droga była łatwa pod górę!
  
  Stare kobiety nie będą miały teraz zmarszczek,
  Sprawmy, by starość odeszła w niełasce!
  A człowieku, postęp jest potężnym synem,
  Patrzy na szczyt życia jasnym spojrzeniem!
  
  I będzie nieskończone piękno
  Dni będą płynąć jak pełna rzeka!
  Pojawi się ludzka życzliwość
  W końcu serce stanie się czyste, szlachetne!
  
  Uwierz, nadejdzie nowa przyjemność,
  Z biegiem lat mądrość będzie dodawana!
  W końcu lód nie osadza się w młodym ciele,
  Jak uczeń z zapałem studiujący za pięć lat!
  
  Znak powyżej, cóż, spójrz,
  Będziesz powtarzać egzamin co najmniej sto razy!
  I możesz jeść ciasta ze smakiem z miodem,
  Cóż, zostań teraz starą dziewczyną!
  Agrypina wzięła go i skoczyła, obracając się w powietrzu. Jej nastrój nieco się poprawił.
  Matka chrzestna myślała, że będzie można adoptować Witalika Akulowa, czyniąc go swoim spadkobiercą. Jednak czy chłopak-geniusz chce podzielić się z nią władzą. I tak, ma dzieci.
  I dać dziecku jego spadek? Tak, to nierealne. Pytanie brzmi jednak, jak uchwycić to potężne urządzenie?
  Agrypina postanowiła pozwolić cudownemu dziecku dokończyć wszystko. A w ostatniej chwili wyłącz go granatnikami z gazem usypiającym. Po co i wysłał zespół żołnierzy sił specjalnych, którzy mieli czekać na swoje ofiary w zasadzce.
  Ten plan był prosty, ale mógł być najskuteczniejszy. Co więcej, granatniki były najnowocześniejsze z komputerowym naprowadzaniem i zwiększoną prędkością.
  A gaz zadziałał niemal natychmiast, także najnowsze osiągnięcie. A siły specjalne były selektywne i dobrze wyposażone. Agrypina miała więc nadzieję, że wszystko pójdzie gładko i bez luki . Dokładniej będzie ok.
  I zdobędzie najpotężniejszą instalację, która da jej władzę nad całą planetą.
  A potem się odwraca. Zbuduje sobie piramidę nad Everestem i wiele różnych pomników i posągów.
  I wszystkie głowy innych państw zostaną wbite na pal. Nie będzie ich już potrzebowała.
  A dzieci będą chodzić boso przez cały rok i będą obijane po piętach kijami.
  A to dopiero początek. Czego tylko Agrypina jeszcze nie zrobiła super.
  To pomysłowa dziewczyna .
  A potem matka chrzestna mafii zaczęła śpiewać;
   Że osoby nie można w żaden sposób okiełznać;
  Jego pragnienie zostania Bogiem Wszechmogącym...
  Aby centrum wszechświata była jedną Ziemią,
  Być posłusznym wszystkiemu w tym świecie istnienia.
  
  Jedno pociągnięcie pędzla , to wir galaktyk,
  Są w nim szkarłatne makowe gwiazdki, planety jak stokrotki!
  Przecież Bóg Stwórca nie ustąpił w człowieku,
  Nie chce być małym owadem!
  
  Wszyscy możemy stworzyć takie prawo,
  Co za bilion parseków w czekoladzie!
  Nasz umysł, tornado wulkanów, jest oburzony,
  Nauka doprowadziła swój gatunek do nagrody!
  
  Nie mogę uwierzyć, że były czasy
  Kiedy byliśmy tylko dzikusami
  Kiedy ogień i deszcz są złe,
  I nazwaliśmy lwy i tygrysy królami!
  
  Kiedy pług wygiął się jak krzywy pokład,
  Niewolnik wykopał ziemię ciężką motyką!
  Podlewaliśmy wtedy soczystą łąkę,
  dręczyła nas , jak gdyby w nieskończoność!
  
  Cóż, nauka, jesteś Matką,
  Znalazłem okazję uczynienia myśli nieśmiertelną!
  Możemy śmiało rozerwać legiony,
  I surfuj po rozległym wszechświecie!
  
  Osiągnęliśmy tyle, że Pan,
  Pewnie sam bym na to nie wpadł!
  Mamy supermięso z osocza princepsa,
  A w głowach kwazarów jest moc i mądrość!
  
  Zaczął swoją podróż ze zwykłą bronią,
  Na początku mógł tylko przesunąć drzewo.
  Ale stało się czymś fajniejszym niż metal,
  Zagojenie rany w mgnieniu oka!
  
  Teraz jesteśmy ludźmi, plemieniem supermanów,
   Zdolny do rzeczy niemożliwych!
  Rozwiąż dowolny problem,
  Nie jest nam trudno zmienić wszechświat!
  
  Ale jeśli chcesz, możesz naprawdę stać się Bogiem,
  Służ człowiekowi jak pies bez strachu!
  Przecież nasza Rosja jest poza władzą superszczura ,
  Nie bądź jej nietoperzem do granic stulecia!
  Agrypina śpiewała, tupała ze złością ciężką, mocną nogą i warknęła:
  Nie dbam o ludzi
  Chcę rozkazywać...
  Nawet najważniejsze osoby
  Sprawię, że spadniesz!
  I błyszczała swoimi szmaragdowymi i jednocześnie szafirowymi oczami.
  Potem wysłuchałem wiadomości. Jak na razie nic specjalnego. Talibowie posuwają się na północ. Wojska rosyjskie, których w Tadżykistanie jest niewiele, wycofują się. To prawda, że próbują bombardować i przeprowadzać ataki rakietowe.
  Na Ukrainie walki są dość brutalne. Bo zawsze. Ciekawą wiadomością jest to, że wydaje się, że prezydent odwołał swoje spotkania. Podobno też problemy zdrowotne. Tym lepiej, Agrypina będzie miała większe szanse na zostanie nową królową. W takim przypadku oczywiście, jeśli instalacja chłopca nie działa.
  W rzeczywistości może nie działać w skali globalnej. Wtedy sama matka chrzestna pójdzie na prezydenta Rosji.
  W rzeczywistości Agripiny nie należy lekceważyć. Jest bardzo fajną panią. A jej bose stopy rozbijają betonowe płyty i łamią kłody.
  Agrypina podskoczyła i zaczęła tańczyć. Nagle zapragnęła się poruszyć. I pokaż swoją waleczność.
  W rzeczywistości jest wojowniczką pierwszej klasy. Dlaczego ona nie bije chłopców.
  Są tu nastolatki, które trenują karate i można na nich ćwiczyć ciosy.
  Agrypina ryknęła:
  Karate , karate, bryczka,
  Bądź jak ciasto w folii!
  Następnie budząca grozę kobieta pokazała swój wyrzeźbiony brzuch!
  Albina wyszła na specjalny ring. Była tylko w bikini i można było docenić jej niezwykle potężną i bardzo muskularną sylwetkę.
  Nie dość, że ma mocne i wyrzeźbione mięśnie, to jeszcze jest opalona, prawie jak murzynka. Nie każdy mężczyzna wystąpi przeciwko takiemu wojownikowi.
  Oto matka chrzestna mafii dała sygnał. Na ring wbiegł bosy chłopiec w wieku około czternastu lat. Agrypina zaczęła go bić rękami. I żeby nie wyłączać świadomości, ale żeby to było bardzo bolesne.
  Wojownik mafii śpiewał:
  Nie miej litości dla chłopców
  Zabij tych drani ...
  Jak zmiażdżyć pluskwy
  Bij jak karaluchy!
  Po dobrym pobiciu chłopca wyrzuciła go z ringu.
  Wystartował i wyłączył się.
  Potem wybiegł, błyskając bosymi piętami, kolejny przystojny i muskularny nastolatek.
  Agrypina pozwoliła mu kopnąć prasę, którą bohaterka ma jak zbroję. A potem zaczęła go bić. Co więcej, nie myśląc o wyłączeniu go uderzeniami, przez co chłopiec miał więcej siniaków i guzów.
  Jęknął nawet z bólu. I Agrypina ją wyrzuciła. Trzeciego chłopca znokautowała uderzeniem w głowę. Następnie zaśpiewała:
  Jestem najstraszniejszą kobietą na świecie
  I nie możesz uciec, uwierz mi, z toalety !
  Potem się roześmiała.
  Matka chrzestna mafii wzięła czwartego chłopca i wrzuciła go na ring. Potem podniosła i przymocowała jego ręce do lin. I uczynił znak:
  - Gęsie pióro dla mnie!
  Sędziowie dali jej wymaganą .
  Agrypina zaczęła łaskotać chłopca w piętę. Zaczął się śmiać i chichotać.
  Matka chrzestna mafii śpiewała:
  Lubię bawić się z chłopcem w chowanego,
  Uwielbiam bawić się z chłopcem w chowanego!
  Policz jeszcze raz do dziesięciu!
  Uwielbiam zagadki!
  Uwielbiam zagadki!
  Ale znaleźć, nie zgubić!
  Po tym zaczęła jeszcze bardziej energicznie łaskotać chłopca po gołej podeszwie.
  Tom nie był ranny i śmiał się. Rozrywka jest oczywiście interesująca. To też tortura.
  Agrypina przypomniała sobie, jak w kolonii młodych ludzi łaskotała też więźniarkę. I łaskotało tak długo, że straciła przytomność. Naprawdę można załaskotać na śmierć. I to jest rzeczywiście tortura bez śladu.
  Szczególnie przyjemnie jest narażać na to piękne dziewczyny i chłopców. Dziwię się, że policja nie wpadła na to wcześniej. Rzeczywiście, nie możesz tego udowodnić i nie ma zewnętrznych obrażeń. Chociaż może faktem jest, że policja nieczęsto trafia na piękne kobiety i chłopców wśród tych, którzy mogą udzielić przydatnych informacji.
  Agrypina zmęczyła się łaskotaniem i wyrzuciła chłopca z ringu. A piąte dziecko próbowało wsunąć bosą piętę w splot słoneczny. Matka chrzestna zawahała się lekko i chybiła bardzo bolesnego ciosu. Co sprawiło, że się skrzywiła. Chłopak zaczął ją bić rękami w rękawiczkach po głowie.
  Agripina odpowiedziała, a dzieciak wyleciał na łeb na szyję z ringu.
  Potem bohaterska kobieta zmęczyła się tym.
  Zeszła na dół i usiadła na sofie, zaczęła klikać na komputerze.
  Wygląda na to, że są na nim gry. Rzeczywiście, technologia przeszła długą drogę.
  A w grze wojennej możesz wybierać ogromne karty i długo ciąć strategię.
  - zaczęła Agrypina, stukając w klawiaturę. Tutaj ma jeszcze dużo do zrobienia. Ale oczywiście matka chrzestna użyła kodu. I stemplujmy wojska z wielką siłą i energią. Łącznie ze zbiornikami. Od krasnoludów po superciężkie, a nawet pancerniki lądowe.
  Jednak taka gra też, matka chrzestna mafii szybko się znudziła.
  Chociaż, gdy czołgi wchodzą w solidną ścianę, a wszystko na ich drodze jest spalane ognistymi strumieniami, wygląda to bardzo pięknie.
  Agrypina pomyślała, czy naziści mogli wygrać drugą wojnę światową? W zasadzie z pewnością mieli szanse. Pierwszym poważnym błędem Hitlera było zatrzymanie czołgów pod Dyukerem. Gdyby Brytyjczycy zostali odcięci, wzięto by do niewoli kilkaset tysięcy żołnierzy. A wtedy być może Churchill przyjąłby niemiecką ofertę pokoju. A gdyby się nie zgodził, szanse na zdobycie Wielkiej Brytanii w czterdziestym roku byłyby znacznie większe. Możliwe było również, dzięki przestawieniu fabryk samolotów na trzyzmianowy tryb pracy, wyprodukowanie większej liczby samolotów i wygranie bitwy powietrznej o Anglię.
  Podobnie jak wojska desantowe, byłoby to całkiem realistyczne nawet w listopadzie 1940 roku. Oznacza to, że Niemcy przegapili wiele okazji.
  Nawiasem mówiąc, dlaczego Hitler nie wysłał wojsk do Afryki w 1940 roku? Można było wówczas zawładnąć całym Morzem Śródziemnym, a nawet okupować Bliski Wschód.
  Oczywiście Niemcy mogli równie dobrze zapobiec klęsce Włochów w Grecji i zająć ją wojskami zimą. Wtedy najprawdopodobniej nie doszłoby do powstania antyniemieckiego w Jugosławii. I w tym przypadku Niemcy zaatakowaliby ZSRR 15 maja 1941 r. I mogli równie dobrze zdążyć zająć Moskwę przed jesiennymi roztopami i strasznymi zimowymi mrozami.
  I czy warto było, aby Niemcy zaatakowali ZSRR? Może lepiej byłoby wziąć Wielką Brytanię ze wszystkimi jej koloniami? W tym przypadku Niemcy miały obfitość ropy naftowej, a także siłę roboczą, surowce i podziały kolonialne.
  Chociaż być może Stalin mógłby zaatakować pierwszy. Teraz, gdy Rosja zaatakowała Ukrainę, a zrobił to ostrożny, jak się powszechnie uważa, prezydent, nie wydaje się to już fantazją Suworowa -Rezuna . Stalin, to rzeczywiście okrutny i krwawy tyran, który zastrzelił swoich przyjaciół i krewnych. Równie dobrze mógł zdecydować się na atak.
  Tym bardziej oczywiste jest, że po zdobyciu Wielkiej Brytanii i jej kolonii ZSRR nie miałby już szans na wygranie wojny na wyniszczenie.
  Więc oczywiście wszystko może się zdarzyć. W każdym razie Führer rozpoczął wojnę z ZSRR, mając już bardzo śliskie szanse. Ale Armia Czerwona, nieprzygotowana do obrony i niezbyt wyszkolona, płynęła. A szanse wciąż istniały.
  Nawet po klęsce Niemców pod Moskwą nie wszystko było stracone.
  Gdyby Japonia wygrała bitwę o Midway, powinna była ją wygrać, ponieważ jej wojska przewyższały Amerykanów doświadczeniem i wyszkoleniem bojowym i nie były gorsze pod względem siły. Ale z powodu kilku wypadków bitwę wygrali Amerykanie.
  Istniała również szansa dla Rommla na zdobycie Egiptu i pokonanie wojsk angielskich, gdyby nie zatrzymał się po zdobyciu Tolbuka. I wreszcie na froncie wschodnim Niemcy mogliby zająć Stalingrad w ruchu, gdyby Hitler osobiście nie wydał rozkazu skierowania 4. Armii Pancernej na południe w kierunku Kaukazu. W rezultacie Niemcy stracili dwa tygodnie cennego czasu, a Armii Czerwonej udało się stworzyć obronę pod Stalingradem.
  Gdyby nie te wydarzenia, to III Rzesza miała szansę wygrać razem z Japonią.
  Po Stalingradzie Niemcy mogli co najwyżej doprowadzić wojnę do remisu. Chociaż Hitler nadal kosił . Jednym z jego błędów była masowa produkcja bardzo drogich, ale niedokładnych pocisków FAA. Nie usprawiedliwiali się, ale wchłonęli wiele zasobów III Rzeszy.
  Tak, i być może lotnictwo odrzutowe było wówczas zbyt drogie i prymitywne, a także nie usprawiedliwiało się. Można wyliczyć wiele błędów Hitlera.
  W szczególności przechodzenie gospodarki do stanu militarnego rozpoczęło się z dużym opóźnieniem dopiero w czterdziestym drugim roku. A wojna totalna została wypowiedziana dopiero w czterdziestym trzecim. A powszechna służba pracy została wprowadzona dopiero w czterdziestym czwartym.
  A gdyby gospodarka znalazła się w stanie wojny w 1940 roku, wszystko wyglądałoby inaczej.
  Cóż, Niemcy wygraliby, gdyby Agrypina nie była matką chrzestną. I najprawdopodobniej pracowałaby gdzieś jako niewolnica w polu, boso iw podartej tunice. O ile oczywiście nie byłoby niewolnictwa. Możliwe, że Hitler, o którym niektórzy uważają, że cierpiał na chorobę Parkinsona, wkrótce upadnie i ktoś bardziej umiarkowany wejdzie i zliberalizuje nazizm.
  Na przykład było Cesarstwo Rzymskie - bardzo okrutne. Ale wtedy cesarz Caracal nadał wszystkim jego mieszkańcom obywatelstwo rzymskie. Ale Rzymianie rzeczywiście nie byli aniołami. Sam Hitler lubił porównywać III Rzeszę z Rzymem. Mimo całej swojej brutalności Rzymianie stworzyli potężną kulturę.
  Agripina na monitorze ponownie wykręciła numer laboratorium, gdzie trwały prace nad stworzeniem broni masowej hipnozy.
  Widoczność nie była zbyt dobra.
  Matka chrzestna zapytała z szelmowskim uśmiechem:
  - Dobrze? Czy mogą coś zrobić?
  Szef tajnej policji Fatruszew odpowiedział:
  - Próbujemy. Ale jest pełen różnych wirusów. Ten chłopak to po prostu diabeł i udaje mu się zrobić coś takiego!
  Agrypina śpiewała:
  Fatrushev , długo pływałeś w myślach,
  Zakochałem się w Tobię...
  Teraz podoba mi się diabeł
  Chcę się z nim przyjaźnić!
  Szef SB zauważył:
  - To nie jest całkiem dziecko, ale nastolatek. I chłopak, który to robi.
  Agrypina zauważyła:
  - Ja też robię dużo rzeczy! I nie boję się nastolatków!
  Fatruszew skinął głową.
  - Oczywiście, świetnie!
  Matka chrzestna zapytała:
  - A jak się czuje prezydent?
  Szef SB zapytał:
  - Prezydent jakiego kraju?
  Agrypina odpowiedziała z uśmiechem:
  - Rosja!
  Fatruszew wzruszył ramionami i odpowiedział:
  Ewidentnie jest przemęczony. Być może, choć jest to starannie ukryte, wystarczyło mikrouderzenie . Rozumiesz, takie wygórowane obciążenia!
  Matka chrzestna zaśmiała się.
  - Tak, a miliony Ukraińców każdego dnia przeklinają z całych sił! To z pewnością wpłynie na Twoje zdrowie!
  Szef SB zapytał:
  - Wierzysz w moc klątwy?
  Agrypina zauważyła:
  - Słyszałeś o indyjskiej klątwie prezydentów USA? Ci, których kadencja zaczyna się od zera?
  Fatruszew skinął głową.
  - Tak, oczywiście! Mówili o tym nawet w telewizji. Ale może to tylko zbieg okoliczności!
  Matka chrzestna zauważyła:
  - Kiedy są więcej niż dwa zbiegi okoliczności, to już nie są to zbiegi okoliczności! Jest więc jakaś moc!
  Szef SB skinął głową i zauważył:
  - Prezydent od dłuższego czasu ma objawy choroby Parkinsona. Więc i tak nie zostało mu zbyt wiele czasu. Co chcesz na jego miejscu?
  Agrypina warknęła agresywnie:
  - Nie twój interes!
  I śpiewała z uśmiechem:
  Chcę szybować samotnie jak orzeł nad światem,
  Płonąca jak jasna gwiazda...
  Być świętym bożkiem ludzkości,
  I nigdy nie rozstawaj się z władzą!
  . ROZDZIAŁ 19
  Kontynuowano prace pod kierownictwem Vitalika. Chłopak był coraz bardziej pewny końcowego sukcesu. Zwłaszcza, gdy energia grawitonów płynęła z różnych miejsc na planecie Ziemia. To było coś w rodzaju kreskówki o nastoletnich zmutowanych żółwiach ninja, gdzie kilku złoczyńców również próbowało zdobyć władzę nad planetą Ziemia. To prawda, że \u200b\u200btutaj była para nastolatków, którzy byli na zewnątrz piękni.
  A ich cele wydają się szlachetne. Na przykład, aby położyć kres wojnom, głodom, chorobom, przestępczości, a na dłuższą metę starości.
  Więc nie wszystko jest takie jasne.
  Albina, opanowując generator, zauważyła:
  - Mam nadzieję, że rozumiecie, jak wielka odpowiedzialność spoczywa na rządzie?
  Genialny chłopiec skinął głową na zgodę.
  - Rozumiem to, oczywiście!
  Dziewczyna-bohater sarkastycznie zauważyła:
  - Teoretycznie oczywiście to rozumiesz!
  Vitalik wzruszył ramionami i zauważył:
  - Prezydenci też nie stają się podręcznikami. Więc wymyślmy to jakoś! W końcu powstanie nie będzie już możliwe.
  Albina zauważyła:
  - Jeśli występują awarie w elektronice? Nie myślałeś o tym?!
  Geniusz skinął głową.
  - Naprawię to. A ty mi pomożesz.
  Bohaterka zauważyła:
  - Jeśli cała ludzkość będzie składać się z posłusznych zombie, z wyjątkiem jednej pary - ciebie i mnie, to jest to bardzo niebezpieczne dla cywilizacji.
  Vitalik zapytał z uśmiechem:
  - Dlaczego?
  Albina odpowiedziała logicznie:
  - A jeśli zwariujemy, albo coś nam się stanie. Wyobraź sobie na Ziemi, jaki koszmar może nadejść!
  Genialny chłopiec zmarszczył brwi i zauważył:
  - W takim przypadku trzeba coś wymyślić. Może stworzymy coś na wzór naszych klonów. Jeśli to siła wyższa, zajmą nasze miejsce!
  Dziewczyna-bohater wzruszyła ramionami i odpowiedziała:
  - Cóż ... To może nie być najlepsze wyjście. Zwłaszcza jeśli klon jest tak genialny jak ty. Ponadto pozornie złożone zwierzęta, takie jak naczelne i ludzie, w ogóle nie mogą zostać sklonowane!
  Vitalik zapytał z uśmiechem:
  - Skąd pochodzą te informacje?
  Albina wzruszyła ramionami i odpowiedziała:
  - W każdym razie klon musi jeszcze urosnąć. I nie będzie nikogo takiego jak ty. Być może tylko powierzchowne podobieństwo.
  Geniusz skinął głową.
  - Pocieszony!
  I dalej pracował. W rzeczywistości genialny Vitalik chciał ocalić ludzkość. I od globalnego ocieplenia, od wojen i od innych nieszczęść.
  W pewnym momencie Stany Zjednoczone i Korea Północna prawie rozpętały wojnę nuklearną. A teraz świat balansuje na krawędzi wojny nuklearnej z powodu Ukrainy. A ile osób zmarło i zostało niepełnosprawnych z powodu koronawirusa?
  Pamiętacie też II wojnę światową, ile w niej przelano krwi. W tym cywile.
  Vitalik zauważył ze złością:
  - Musimy stworzyć jedno imperium na świecie. I zobaczymy. Będzie możliwe, Albina i ja, założyć dynastię. Co więcej, nie jest to trudne przy nowoczesnej technologii. Spraw, abyśmy mieli miliony dzieci!
  Bohaterka skinęła głową.
  - Tak! Teraz jest to całkiem możliwe. Zwłaszcza sztucznie.
  Geniusz skinął głową i kontynuował:
  - Dzieci przyzwyczają się do nowego systemu i będą słuchać mnie i mojej rodziny nawet bez fal hipnotycznych . A potem polecimy do gwiazd i zbadamy inne planety. Na Marsie zakwitną też jabłonie. Tak jak na innych planetach. Mam plany opanowania Jowisza, z całą jego szaloną grawitacją.
  Albina skinęła głową i zaśpiewała:
  Marzycielu, wzywałem cię
  Ty i ja jesteśmy bardzo fajną parą!
  Jesteś mądry, mój chłopak jest świetny,
  Tylko ty masz bardzo dziką jazdę !
  Dzieci geniuszu nadal ciężko pracowały.
  Prace miały zakończyć się w ciągu kilku najbliższych godzin. Agrypina też była niecierpliwa. Naprawdę pragnęła władzy nad światem. Naturalnie, nie po to, by przynosić pożytek ludzkości, ale po to, by sama sobą rządzić. I dosłownie upajać się ich mocą. I miała plany.
  W rzeczywistości jedna planeta Ziemia to za mało. Dlaczego nie podbić całego wszechświata? To też byłoby naprawdę fajne. Ile jest gwiazd we wszechświecie? Naukowcy mówią: sto sekstylionów! Z pewnością za mało dla takiej złodziejki jak ona. Agrypina śpiewała, obnażając bardzo duże i zagryzające zęby:
  - Moje ambicje nie znają granic,
  Są pełni marzeń, by podeptać świat...
  Taki w głowie kapryśnego złodzieja,
  To musi być córka szatana!
  I Agrypina, jak ona się śmieje. Potem kazała grać w futbol amerykański: drużyna chłopców przeciwko drużynie dziewcząt. To też jest trochę zabawne. Myślałem, że Amerykanie faktycznie przegrali wojnę w Wietnamie. A ZSRR miał Afganistan. A także, w rzeczywistości, utracone , nawet jeśli nie w militarnym znaczeniu tego słowa. A teraz wojna z Ukrainą. To brutalna, bratobójcza masakra.
  poszły lekcje historii .
  Agrypina śpiewała z westchnieniem:
  Ale dlaczego,
  Nie da się żyć w umyśle!
  Ale dlaczego,
  Życie niczego nas nie uczy
  Ale dlaczego,
  Nie możesz nikomu ufać
  Ale dlaczego!
  Ale dlaczego!
  Cóż, dlaczego brat podniósł rękę na brata,
  Ale dlaczego,
  Strzela z karabinu maszynowego śmierci
  Ale dlaczego,
  Krew zalała policzek młodzieńca,
  Ale dlaczego!
  Ale dlaczego!
  Wtedy Agrypina zauważyła, że stała się zbyt sentymentalna i rzekła z wściekłością:
  - Wieszam i przeszczepiam wszystkich!
  Potem małe pompki z podłogi na jej pięściach. Potem kazała chłopcu usiąść na jej ramionach. Silny nastolatek w wieku około piętnastu lat usiadł. A potężna kobieta zaczęła robić z nim pompki. A jej oddech był tak potężny.
  Chłopiec zauważył:
  - Jesteś bardzo silny!
  Agrypina dodała:
  - Również sprytny!
  I obnażyła zęby. Po pompkach potężna kobieta zrobiła też prasę. Potem położyła na ramionach dużego nastolatka i zaczęła kucać.
  Utrzymała więc formę. Kucając, pomyślała, że przecież władza nad światem jest słodka. Ale co, jeśli zabije genialnego chłopca, a potem jego wynalazek wymknie się spod kontroli? Byłoby miło ujarzmić cudowne dziecko. Uczyń go uległym niewolnikiem, nie pozbawiając go geniuszu! Ale jak to osiągnąć? Może zaprosić jednego z silnych hipnotyzerów?
  Jednak czy hipnoza jest tak potężna? Hipnotyzerzy nie przejęli władzy nad światem.
  Agrypina skończyła naukę i poszła do sąsiedniego pokoju popływać w basenie.
  Tymczasem Vitalik kontynuował pracę. Jednym z pomysłów było stworzenie pola ochronnego do odpierania ciosów. Jeśli, powiedzmy, ktoś wystrzeli rakietę hipersoniczną. Niemniej jednak nowoczesna technologia pozwala uderzać z dystansu. Chłopak pracował tak, że nawet pot zaczął z niego kapać.
  Albina śpiewała dla ożywienia:
  Uderzmy mocniej, pociągnijmy mocniej!
  Zbudujemy, jak sądzę, komunizm,
  I tylko w górę, ani kroku w dół!
  I będzie słychać dziecinny i wesoły gwizdek!
  Witalij ze złością zauważył:
  Nie jesteśmy już dziećmi! Przed nami wielka misja. Czyż nie!?
  Albina zachichotała i zauważyła:
  - Tak, może tak. Ale musimy zrozumieć ... Cóż, o czym tu jeszcze rozmawiać!
  Chłopak ze złością powiedział:
  - Dosyć gadania i kłótni,
  O różnych drobiazgach ...
  Musimy to zbudować
  Aby stać przez wieki!
  Bohaterska dziewczyna zgodziła się:
  - Tutaj masz absolutną rację!
  A uroda też nabrała rozpędu... Jest jeszcze wiele do zrobienia. Jest już czerwiec, co oznacza, że może pojawić się podejrzenie, że nie pojawili się na szkolnych egzaminach.
  Oprócz Agrypiny pewne informacje otrzymała także FSB. Tam też zwracano uwagę na dziwne zdarzenia. A to, co możliwe, uszkodzenie smartfonów, iPhonów , telefonów komórkowych i tabletów, wiąże się niejako ze zjawiskiem chłopca, który w kasynie zmuszał wszystkich do posłuszeństwa.
  Dyrektor FSB doniósł o wszystkim prezydentowi. Ale dostał udaru z przemęczenia. Co więcej, nie mikro, ale bardzo poważne . Powstała więc lepka sytuacja. A premier nie dowodzi siłami bezpieczeństwa.
  Trzeba było wziąć za to odpowiedzialność. Ale jakoś urzędnicy stracili nawyk wykazywania inicjatywy. Ale na wszelki wypadek siły specjalne zostały zatrzymane i były również gotowe. Sygnał do szturmu na laboratorium mógł nadejść w każdej chwili.
  Tak więc nad Vitalikiem Akulovem i jego zespołem, a właściwie zebrały się chmury.
  Ale jak dotąd obaj nie ingerowali w jego pracę. Być może dyrektor FSB również domyślił się, że to odkrycie da władzę nad światem. A wtedy będzie można samemu zostać dyktatorem i nie słuchać prezydenta, który stał się zbyt bolesny i nerwowy z powodu wojny i niepowodzeń w gospodarce i na polu walki.
  Ponadto dyrektor FSB został oskarżony o to, że nie był w stanie zapobiec wojnie z talibami, której Rosja nie potrzebowała. Ale afgańscy mudżahedini nie znali innego życia niż walka. A świat dosłownie ich udusił. Ekspansja zewnętrzna była więc naturalna. Cóż, Amerykanie ich popchnęli. Ale wiadomo też, kiedy atakować, jeśli nie teraz, kiedy ręce Rosji są spętane wojną z Ukrainą.
  Ale oskarżono dyrektora FSB: mówią, że nie potrafił przekonać talibów, kogo należy zwerbować , a kogo kupić. Tym bardziej , że lepiej samemu przejąć władzę nad światem, niż dzielić się z kimś!
  A są też inni gracze. Na przykład policja. Mogą też się poślizgnąć. Chociaż wydaje się, że mafia panuje. Sytuacja wygląda więc jak mocno ściśnięta sprężyna. Ale jakie pojawiają się możliwości - aby całkowicie przejąć kontrolę nad ludźmi!
  Agrypina pluskała się w basenie. I dobrze, nie wychodząc z niej, zaczęła pić szampana i jeść ananasy.
  Potężna kobieta śpiewała:
  - Destrukcja to moja pasja,
  Będzie władza nad planetą...
  Zniszczymy wszystkich wrogów
  Na pewno wygramy!
  I plujmy. To było dla niej zabawne i zabawne. I nastrój się poprawił.
  Fajnie byłoby wziąć całą planetę w ten sposób i przechylić ją. I mieć bardzo dużą paradę. I wszyscy mężczyźni, włochaci i śmierdzący , zmieniają się w przystojnych chłopców.
  I kazać im bić kijami po piętach. A następnie spal podeszwy ogniem. I dziewczyny też.
  I podpal swoją klatkę piersiową.
  Agrypina śpiewała wściekle:
  Avadonie, klątwa powstaje
  Avadon i martwe pułki
  Szalony Avadon prowadzi
  Avadonie - zostaw to!
  W rzeczywistości jest diabłem najwyższej kategorii. A jeśli zacznie zabijać wszystkich, nic jej nie powstrzyma.
  Agrypina w ogóle myślała o zostaniu Boginią po przejęciu władzy? Co więcej, z dużej litery, ogłaszając, że to Ona stworzyła wszechświat. Było nawet znacznie fajniejsze i potężniejsze!
  Aby Agrypina mogła się odwrócić, budując na jej cześć wiele świątyń ze złotymi kopułami! A w tych, które są, umieszczając ich portrety i ich dzieci. I żeby wszyscy się modlili i zapalali za nią świece. I upadli na kolana.
  To byłoby świetne i fajne!
  Agripina wyciągnęła z wody bosą, pełną gracji stopę. Chłopak na krawężniku ukląkł i pocałował go w bosą piętę.
  Agrypina warknęła:
  Tak cię pobiję !
  I śmiać się, i to nawet przy takim śmiechu, jak wariatka. A jej nastrój, mówiąc w przenośni, jest taki wesoły i śmiały. Oczywiście nie można kłócić się z kimś takim jak ona. To zmiata każdego.
  Agrypina śpiewała, szczerząc zęby:
  Nie uwierzysz mi
  A może nie rozumiesz...
  Pode mną jest okropniej niż w piekle Dantego !
  Zrzucę bombę atomową, jestem na statku kosmicznym,
  Wyrywając niebo galopem!
  A chrześniaczka mafii uderzyła chłopca bosym, okrągłym obcasem w nos. Wykrwawił się i stracił przytomność.
  To rzeczywiście chrześnica mafii, która nie zna ani wstydu, ani litości!
  Agrypina zaczęła zabawiać się rzucaniem bosymi stopami igieł w rybę pływającą w stawie. Następnie rzuciła nim tak, że igła wbiła się w gołą podeszwę chłopca. I dosłownie krzyczał z potwornego bólu.
  Matka chrzestna mafii pisnęła:
  - Jeśli będziesz płakać, zabiję cię!
  A Agrypina śpiewała z zapałem:
  Och, jak wiesz, jesteśmy gorącymi ludźmi,
  A my nie możemy znieść delikatności cieląt...
  Kochamy jeść, ale tuszki cielęce,
  Uwielbiamy bić ludzi, bić wiadra!
  I matką chrzestną mafii, jak chce.
  I chce, nawet bardzo, niszczyć i psuć .
  Pewnego dnia torturowała dziewczynę.
  Agrypinie też się podobało. Śpiewała nawet:
  Czego wy ode mnie oczekujecie dziewczyny?
  Zaufaj mi, nikomu nie powiem...
  Twój głos jest bardzo głośny
  I wkrótce was wszystkich uduszę!
  Chrześniaczka mafii znów się roześmiała. Pamiętała też strategię gry. W nim zwłaszcza do ściągania podatków potrzebna była policja i sądy, a nawet kaci. A wtedy podatki byłyby dobrze zbierane, uzupełniając skarbiec.
  Agrypina syknęła:
  W skarbcu będzie porządek
  będę zaszczycony...
  Pieniądze nie potrzebują słów
  Pieniądze nie potrzebują słów
  Pieniądze kochają konto!
  A ona wzięła i ponownie rzuciła igłę. Uderzył służącą w klatkę piersiową i sprawił, że zaczęła krzyczeć. Rozbryzgała się szkarłatna, lepka krew.
  Agrypina ryknęła:
  Niech rzeki krwi
  Fala wodospadu...
  Niech jęczą z bólu -
  Więc tego potrzebujesz!
  Po tym Agrypina w końcu wydostała się z basenu. I zaczął grać na laptopie.
  Miała laptopa z bardzo dużym i cienkim ekranem. A młoda kobieta znów zaczęła opracowywać strategię. Tylko tym razem historyczny .
  Na przykład gra dla Hitlera, którego celem jest podbój całego świata. Ale oczywiście najpierw włączając kod. I zmarnować dużo pieniędzy i zasobów.
  Następnie zaatakowała Polskę, uzbrojona już w: "Tygrysy", "Pantery" i "Lwy". Ostatni czołg w prawdziwej historii istniał tylko w projektach. A potem te potężne maszyny zostały wzięte i zdeptane jak kliny rycerskie.
  Mają opływowe kształty i bardzo długie pnie. A polskie działa są zupełnie bezsilne.
  Nawet jakoś to nie jest ciekawe, tak łatwo wygrać. Jednak w prawdziwej historii Hitler pokonał Polskę zaledwie sześcioma dywizjami czołgów lekkich. A walki trwały tylko dwa tygodnie.
  Agrypina nie zaczęła już podbijać Francji, ale nacisnęła guzik: decyzja strategiczna. I cała Europa, w tym Szwajcaria, przejęła kontrolę.
  I zaatakował ZSRR, rzucając do bitwy potężne czołgi serii E, samoloty odrzutowe i latające dyski z odrzutowcem laminarnym. I wyglądało to naprawdę świetnie.
  Agripina przyglądała się ruchom czołgów E-100 , z których leciały jak groszek łuski i śpiewała:
  - Wojska są gotowe, proszę pani,
  Zniszczymy wszystkich!
  Uderzę tak
  I pokażę ci zabójczy prezent!
  Przeszedł huragan!
  Wojna to oczywiście interesujące zajęcie. Zwłaszcza jeśli wojna jest konkurencyjna, a nie jednostronna. Ale tutaj wojska radzieckie nowej, zmodernizowanej armii III Rzeszy nie mogą stawić poważnego oporu.
  Agrypina wzięła go i zaśpiewała z uśmiechem:
  Wojna, wojna, wojna
  Nie zwariuj! Nie zwariuj!
  Szatan rządzi, szatan rządzi!
  Słaba suma! Słaba suma.
  Takie jest jej credo.
  Agrypina nadal nie odmawiała sobie przyjemności niszczenia elektronicznych żołnierzy i sprzętu wroga, przechodząc przez jedną bramę. W końcu zrzuciła kilka bomb atomowych na Moskwę. Eksplozje też są takie piękne.
  I była zadowolona. Chociaż walka z kodem oszusta może nie być interesująca, głowa nie działa.
  Ale to proste i nie trzeba się wysilać!
  Agrypina przyjrzała się charakterystyce czołgów. "Maus" -3 wyglądał na bardzo groźną i całkiem idealną maszynę. Który jest w stanie poradzić sobie z IS-7.
  Matka chrzestna mafii zrobiła więcej strzelanin.
  Potem przynieśli jej pizzę z koktajlem proteinowym. A Agrypina połknęła ją z przyjemnością. I poczułem się podniesiony na duchu.
  Potem włączyłem Blockbuster na moim laptopie.
  Był taki film: Gwiezdne wojny -13. To rosyjski remake amerykańskiego serialu telewizyjnego. Również interesujące. Po śmierci Gwiazdy Śmierci Imperator Palpatine, którego ciało spłonęło w kopalni, zachował swoją duszę. A nawet stał się jeszcze silniejszy psychicznie, w kontakcie z mroczną siłą w jej głębinach.
  Następnie duch Imperatora Palpatine'a przeniósł się do pięknego blond klona. I została nowym władcą kosmicznego imperium.
  Nawet po śmierci drugiej Gwiazdy Śmierci cesarz miał dziesięciokrotnie większą siłę niż rebelianci, więc gwiezdne wojny trwały.
  Luke Skywalker był de facto przywódcą buntu, choć formalnie dowodził nim inna kobieta.
  I tak imperium kontratakowało rebeliantów. I cesarz zmierzył się z Luke'iem Skywalkerem . Nie wiedział, że urocza blondynka była czarnym Sithem, najpotężniejszym w historii tych mrocznych czarodziejów.
  Zgodzili się na miecze. Łukasz walczył dobrze, ale nie był jeszcze wystarczająco doświadczony w znajomości mocy. A cesarz w ciele kobiety uderzył go piorunem i wyłączył jego świadomość. Luke Skywalker zostaje schwytany.
  I rebelianci zostali pokonani.
  A potęga imperium została wzmocniona ...
  Ogólnie rzecz biorąc, w Rosji wielu było po stronie Palpatine'a. Rzeczywiście, dyktator-cesarz jest lepszy niż zgniła demokracja. Co więcej, w czasach republiki panował tam chaos.
  Czy współczesna Rosja nie jest imperium? I wciąż próbuje się rozwijać. Choć niezbyt umiejętnie.
  Agrypina zauważyła:
  - Tak, demokracja... Nigdzie nie jest prawdziwa. Chyba że na zachodzie, chociaż królowie nie są królami i są zastępowalni!
  I obnażyła zęby, które ma jak koń, i przeciąg.
  Film o gwiezdnych wojnach był oczywiście z bitwami kosmicznymi.
  Był też Wookiee i inni.
  Błysnął nawet zastępca Jabby, który zajął miejsce szefa galaktycznej mafii.
  W sumie remake był dobry. Nawiasem mówiąc, Agrypina sama to zamówiła. To znaczy zrobić produkt na swój własny sposób.
  Matka chrzestna mafii wydała:
  - Wszystko na świecie jest moje! I Jedi też!
  Rzeczywiście, cesarz był potężną, muskularną dziewczyną w bikini lub w obcisłym garniturze, zależnie od sytuacji. A także, czasem boso, czasem w butach.
  Ogólnie rzecz biorąc, a psycholog powie tak, nagości na ekranie jest za dużo, nie tak ekscytującej jak wtedy, gdy jest wbudowana w fabułę, a ponadto jest dramatyczna.
  Więc bose stopy kobiet też powinny być pokazane w dobrym filmie, żeby to zadziałało na fabułę.
  Na przykład, jeśli księżniczka zgubiła buty, to za karę i naprawdę jej się to nie podoba. A chodzenie boso po kłującej powierzchni boli. A ona cierpi, wstydzi się i może być zimno, nieprzyjemnie czuć się jak żebrak.
  To oczywiście jest o wiele bardziej ekscytujące, niż gdyby dziewczyna po prostu spacerowała boso po plaży lub spacerowała po domu, albo gdy latem jest prostą wieśniaczką.
  Agrypina zauważyła: ekstremalność jest interesująca. Jak wtedy, gdy dziewczyna nie jest do końca dobrowolnie zmuszona rozstać się z butami. To jak scena z filmu, gdzie wieszany jest partyzant. I chodzi boso po śniegu. Ponadto nogi dziewczyny -aktorki powinny być pełne wdzięku i seksowne, aby przyjemnie było na nie patrzeć. I trzeba je pokazać z bliska, zaczerwienione i tak dotykające od zimna.
  A sama aktorka oczywiście musi być piękna. I wszystko powoli, w rytm muzyki. A bose stopy piękności wchodzą po stopniach szafotu...
  Agrypina sponsorowała kilka filmów. W szczególności o Jeanne Conde , która zabiła Marata.
  Agrypinie nie podobała się klasyczna adaptacja. I kazała usunąć rosyjską wersję. I oczywiście była w nim Jeanne, blondynka.
  I oczywiście musiała być torturowana. I jak? Wyrafinowany. W końcu rewolucjonistom nie wypada torturować swoich ofiar. Tak, tortury są niezgodne z prawem. Ale żeby nie było śladów, dlaczego nie spróbować łaskotać.
  W końcu konieczne jest, aby zdradziła swoich wspólników i kto ją wysłał.
  Jeanne została rozebrana do naga i łaskotana strusimi piórami. I bose pięty dziewczyny i pod pachami. Cóż, mężczyźni też ją drapali , więc byłoby to bardzo krępujące dla dziewicy.
  Jeanne śmiała się, aż straciła przytomność. Możesz załaskotać dziewczynę na śmierć.
  A ciało jest pokazane bardzo pięknie, muskularnie i uwodzicielsko.
  Potem Żanna była dalej torturowana. A także subtelnie zwilżasz skórę wodą iw niewielkiej odległości, niemal dotykając się, niesiesz rozpalone do czerwoności żelazko. Boli, a jednocześnie nie pozostawia śladów. Zwłaszcza jeśli robisz to z gołymi podeszwami dziewczyny. A także wyrafinowane tortury.
  Ale Jeanne oczywiście zniosła wszystko i wzięła na siebie całą winę.
  Potem czekała na nią gilotyna. I prowadzono ją prawie nagą przez Paryż na egzekucję. Tylko jedna koszula, pozostawiając otwarte nogawki. I tak, że wbiła bose stopy w krew.
  I tak dalej, aż do rusztowania. Wyszedł piękny obrazek. Wtedy nie jest już tak ciekawie, kiedy ścina się im głowy.
  Sama Agrypina dokonała tych poprawek w scenariuszu. I wyszło dobre zdjęcie. To prawda, że był ograniczony.
  Agrypina zauważyła:
  - Arcydzieło nad arcydziełami!
  Kino to generalnie delikatna sfera. Można na nim zarobić duże zyski. Tutaj w szczególności filmowa adaptacja Spartakusa Jana. Można też mieć trochę chuligaństwa ze scenami tortur i występku. I więcej w armii dziewcząt o różnym stopniu nagości.
  I oczywiście chłopcy też walczą - jak bez tego.
  Agripina znów zaczęła trenować, tym razem bicepsy składanymi hantlami .
  Potężna kobieta śpiewała:
  Weź głęboki oddech, otwórz ramiona
  Nie spiesz się, trzy, cztery...
  Wesołość, wdzięk i plastyczność,
  ogólne wzmocnienie,
  trzeźwienie rano ,
  Jeśli jeszcze żyje, gimnastyka!
  I Agrypina wybuchnęła śmiechem. Lubiła Wysockiego. Miał śmieszne piosenki. Wpisz - mam objadanie się z samotności!
  To piosenkarka zrobiła wrażenie, i to niemałe. Chociaż nie można go nazwać przystojnym, a jest średniego wzrostu. Jednak Agrypina nie lubiła dużych mężczyzn. Po prostu lubiła być wyższa i większa od silniejszej płci.
  Dlatego tak często była otoczona nastolatkami. Kpiła z nich, jak tylko mogła.
  Sama Agrypina jest dużą kobietą, a jeśli spotkał mężczyznę wyższego od niej, to ją rozgniewało.
  Na przykład prawie nakazała zabójstwo Nikołaja Valueva. Jego wzrost był dla niej zniewagą.
  Obecny prezydent Rosji wydaje się niski, choć nazwanie go krasnoludem to przesada.
  I wygląda na to, że miał udar, w dodatku poważny. To ucieszyło Agrypinę, gdyż zwiększyło szanse na wybór. Chociaż oczywiście jest też premier.
  W ogóle go nie lubiła: łysy, brzuchaty, bardzo nieprzyjemny mężczyzna, który miał własne zdanie.
  Agrypina śpiewała smutnym tonem:
  Budujemy nowy świat
  I zaprzeczyć przeszłości...
  na tronie -
  Śmieszne i wulgarne!
  usiądź wstań
  Siadaj, wstawaj!
  Kiedy się nie zgadzamy
  Zacznijmy strzelać!
  Oko za oko,
  Krew za krew!
  I tak w kółko znowu się spieszymy!
  Agrypina śpiewała to i myślała: że Lenin jest na swój sposób interesujący. Nie tak jak obecny przywódca komunistyczny, który jest również bardzo stary i nudny. Jakże brakuje w życiu politycznym Włodzimierza Wołfowicza.
  Tak, to rzeczywiście bardzo duża strata. Świat stał się bardziej nudny. Ale niektórzy w rzeczywistości zmęczyli się i usiedli.
  Agrypina wzięła go i zaśpiewała:
  Jestem zmęczony spowiadaniem się
  Pij na spacer i przysięgaj zło ...
  I zmocz kozy dla sprawy,
  I pławić się w nokaucie!
  I pławić się w nokaucie!
  Młoda kobieta ponownie wzięła i ponownie wystrzeliła igłę. Odleciała i uderzyła chłopca w goleń. Chłopiec krzyknął.
  Agrypina syknęła:
  - Bang Bang! Uderzyłem i dałem chłopcu w twarz !
  , ROZDZIAŁ 20.
  Wreszcie budowa generatora i potężnej instalacji do promieniowanie fale hipnowe na całą planetę wraz z komputerem sterującym się skończyły. Pozostaje tylko uzupełnić pole siłowe.
  A Vitalik zabrał się do tego ze szczególną gorliwością. Nie ogłosił jeszcze, że wszystko jest gotowe ... Ale kilka dni bez snu wyczerpało zarówno chłopca, jak i jego partnerkę. Nie możesz obejść się bez snu. Vitalik udawał , że nie wszystko jest gotowe i zasnął. Pole siłowe jest prawie gotowe, ale nie zostało jeszcze odpowiednio ustawione. A chłopaków można ogrzać . Ale szef FSB i matka chrzestna oraz policja czekają na koniec prac. Poza tym Vitalik jest sprytny i zostawił hologramy swoje i Albiny w ruchu i wygląda na to, że dzieci nadal pracują, a same schroniły się w reflektorze i nie są widoczne.
  A teraz Vitalik znów widzi cudowny sen.
  Chłopiec Akulov i bohaterka Albina w wielkim mieście. To jak Moskwa, ale z czasów dwudziestego trzeciego wieku. To jest przyszłość za dwieście lat. Miasto oczywiście się rozrosło. Drapacze chmur wyglądały jak góry i były bardzo kolorowe. Mają też egzotyczne formy , jak na przykład kolorowe lody w złotym kieliszku. Lub na przykład siedem żółwi stojących jeden na drugim w platynie.
  Były też budynki , które wyglądały jak instrumenty muzyczne, mieniące się czymś pięknym.
  A w powietrzu pędziły liczne samoloty o najróżniejszych formach. Większość z nich ma naprawdę kształt łzy lub rybę morską o złotych płetwach.
  Tak, a postacie błysnęły w locie. Byli zarówno dorośli, jak i dzieci. I wszyscy dorośli, bardzo młodzi z wyglądu, nie starsi niż szesnaście lat.
  A na chodniku te też są plastikowe. Małe dzieci wskakiwały na nią, tupiąc bosymi stopami, a potem wzlatywały w górę jak piłeczki do ping-ponga.
  Vitalik zauważył z uśmiechem:
  - Cudowny świat!
  Albina zgodziła się:
  - Tak, zabawny i przyzwoity do cudów!
  Chłopiec i dziewczyna szli po lustrzanej, odbijającej światło powierzchni. Ich stopy były bose, jak u dzieci. I poczuli , że są łaskotani przez wibrujące fale.
  Przed nimi widoczna była potężna fontanna, która wyrzuciła wysoki na półtora kilometra wysoki odrzutowiec , który unosił się w powietrzu, mieniąc się diamentami. I same posągi , które w kompozycji fontanny mieniły się jakimś specjalnym, nieznanym metalem, który był dużo jaśniejszy od złota i mienił się wszystkimi kolorami tęczy.
  A same posągi miały piękny kształt i poruszały się.
  Witalij skinął głową.
  - Cudowne odkrycie! To jest fontanna - fajniejsza niż Peterhof!
  Albina powiedziała z uśmiechem:
  - Świat jasnej, fajnej przyszłości!
  Chłopak i dziewczyna trochę się podnieśli. Albina była o tyle wyższa od Vitalika, że można by pomyśleć, że są matką i synem. Zwłaszcza w tej przyszłości nie było osób starszych, a nawet dorosłych. Ludzie zyskali wieczną młodość, a mężczyźni mogli się cieszyć, że nie muszą tracić czasu na bezużyteczne , nieprzyjemne golenie.
  Na niektórych budynkach futurystycznej Moskwy pojawiły się złote i platynowe pasy. Płonęły też jasne billboardy o wielkości do kilometra, na których pokazywano fajne kreskówki.
  Samoloty , które znów były w powietrzu, były nie tylko piękne, jaskrawo kolorowe i pełne wdzięku, ale także pachniały drogimi francuskimi perfumami, a może nawet przyjemniejszym.
  A powierzchnia kwadratów była jak lustro, ciepła, a jednocześnie błyszczała. Kiedy nadepnęły na nią bose podeszwy nastolatków: chłopca i dziewczynki, pojawiły się wdzięczne, niemal dziecinne ślady. Które świeciły różnymi kolorami, jakby narysowane flamastrem. A potem zniknęli.
  Albina powiedziała z uśmiechem:
  - Zupełnie jak w zamku królowej śniegu!
  Witalij potrząsnął głową.
  - NIE! Jest ciepło, a świat jest pełen kolorów!
  Podleciał do nich młody mężczyzna i dziewczyna. Były bardzo piękne, ale ich twarze były pomalowane, jak rysunki na torcie.
  Młody człowiek zapytał dzieci:
  - Skąd jesteś?
  Witalij odpowiedział:
  - Z Moskwy!
  - Dlaczego chodzisz?
  Albina odpowiedziała z uśmiechem:
  - Chciałbym kupić samolot! Gdzie są twoje sklepy?
  Dziewczyna, która była obok młodzieńca, roześmiała się i odpowiedziała:
  - Sklepy, z których nikt nie korzysta! Istnieje sieć Hypernet, dzięki której wszystko jest dostarczane całkowicie za darmo!
  Vitalik napisał na Twitterze z uśmiechem:
  - Jakie postępy poczyniono?
  Do niewyobrażalnych cudów...
  Wszystko stało się całkowicie darmowe
  Tylko z korzyścią ostrożnie!
  Młody człowiek zauważył z uśmiechem:
  - Czy wiesz, jak podobny do naszego Boga! Może jesteś jego synem?
  Chłopak zaśmiał się i odpowiedział:
  - NIE! Nie znam mojego ojca! Ale jeśli jest Bogiem, nie będę zaskoczony!
  Dziewczyna powiedziała z uśmiechem:
  - W naszym świecie nie ma nic zaskakującego w żadnym wyglądzie! Możesz zmienić ciało za pomocą specjalnego programu w Hypernecie. Tylko ludzie rzadko to robią, ponieważ w matrycy gry Hypernet można to zrobić, na ogół przy wysiłku umysłowym i natychmiast. A jeśli zmienisz się w rzeczywistości, już cię nie rozpoznają. Tak, i potrzebujesz pozwolenia od Ministerstwa Miłości.
  Albina była zaskoczona:
  - Ministerstwa miłości?
  Dziewczyna spojrzała w górę i powiedziała:
  - I wydajesz się nie z naszego imperium! Może o godz masz problemy z pamięcią!
  Witalij warknął:
  Jesteśmy podróżnikami w czasie!
  Młody człowiek zauważył:
  Jeśli to nie żart, to...
  W tej samej sekundzie wokół nich pojawił się tuzin pięknych dziewczyn w pomarańczowych kombinezonach. I wycelowali w parę fajnych, wymyślonych karabinów maszynowych.
  Witalij warknął:
  - Przybyliśmy z pokojem!
  Albina napisała na Twitterze:
  - Jesteśmy jeszcze nieletni, nie strzelajcie do nas!
  Dziewczyna z rudymi włosami i mundurkiem powiedziała:
  - Nie zrobimy ci krzywdy! Po prostu nie masz nanobotów i musisz dowiedzieć się, skąd pochodzisz!
  Witalij warknął:
  - Od wielbłąda!
  W tym momencie zielone, szerokie promienie uderzyły w parę, delikatnie i bez bólu, wyłączając świadomość.
  Vitalik nie miał czasu nic zobaczyć i pomyśleć, ponieważ ponownie znalazł się w wyraźnym wspomnieniu.
  Razem z Albiną zawisły w przezroczystym przestrzeń . Wokół nich było jak niebieska mgła. A jednocześnie nie ruszaj nawet małym palcem.
  Przed nimi pojawiła się bardzo piękna dziewczyna, we wspaniałych ramiączkach, z włosami we wszystkich kolorach tęczy.
  Zaćwierkała:
  - Przeprowadziliśmy analizę i dowiedzieliśmy się, że jesteś z Moskwy w 2023 roku. Pytanie jak do nas trafiłeś? Co więcej, wygląda na to, że nie jesteście łatwą parą! Komputer mówi, że być może jesteś Wszechmocnym i Matką Bożą tamtych czasów!
  Wykrzyknął Vitalik, słychać było jej głos:
  "Czy tak ... Wygląda na to, że w przyszłości będę rządzić tym imperium!"
  Dziewczyna odwróciła się i odpowiedziała słodkim głosem:
  - Niczego nie wykluczamy! Ale Wszechmocny jest teraz w hiperkapitale Ultravillians , a to jest sąsiednia galaktyka! Musisz zostać mu dostarczony, a wtedy oni zdecydują, co zrobić z twoją parą!
  Albina zauważyła:
  - Ale nie możemy zabić się w przeszłości, prawda?
  Dziewczyna zauważyła:
  - Decyzja należy do Boga i Matki Bożej! Podczas gdy twój wygląd jest wielką tajemnicą przed resztą! Zostaniesz wysłany w tej chwili do Ultrababylon pod dużą eskortą, ładując kapsułę o zerowej przestrzeni. Abyś nie nudził się w locie, Twoja świadomość w supermacierzy Hypernet będzie mogła cieszyć się grami na każdy gust! Zrozumiałeś?
  Witalij odpowiedział:
  - Graj w XXI wieku - co może być lepszego!
  Albina powiedziała z uśmiechem:
  - Też to lubię!
  Dziewczyna uśmiechnęła się szeroko i machnęła ręką. A różowa, miękka fala uderzyła Vitalika i Albinę.
  Chłopiec i dziewczyna byli w mieście. Nie jest już tak jasna i kolorowa jak Moskwa XXI wieku. A co do końca XX wieku.
  Ogromny dinozaur uderzał tylnymi łapami przez ulice, dotykając ogonem sąsiednich domów i niszcząc je. Ponadto jego łapy albo się wydłużały, albo wręcz przeciwnie, skracały, powodując zniszczenie i śmierć ludzi.
  I biegali we wszystkich kierunkach. Jednak wszystkie były dziećmi nie starszymi niż dwanaście lat. Chłopcy i dziewczęta uciekli. Część z nich była w mundurach policyjnych. I ani jednego dorosłego, nawet nastolatka.
  Usłyszał miły, kobiecy głos:
  - Zatrzymaj dinozaura i uratuj dzieci!
  Albina zapytała z uśmiechem:
  - A jak to zrobić?
  Głos odpowiedział:
  - To jest taka gra! Myśl za siebie!
  Vitalik wzruszył ramionami i zaśpiewał:
  - Chodź, ratowniku ,
  Zamień się w skakankę karetki !
  Albina uśmiechnęła się i zapytała:
  - Jak się masz?
  Genialny chłopiec odpowiedział z przekonaniem:
  - Prędzej czy później w grze pojawią się podpowiedzi i pianina w krzakach. Oto kilka przykładów!
  A młody wojownik z bosymi stopami wziął kawałek płytki z chodnika i rzucił go w wysoki budynek. Odłamek pod łukiem przeleciał i uderzył w bazę. Ogromna konstrukcja zakołysała się iz całej siły uderzyła w dinozaura. Togo zatrząsł się gwałtownie i potwór zaczął się zapadać.
  Albina gruchała ze smakiem:
  - To naprawdę ruch rycerski!
  Vitalik zaśmiał się i odpowiedział:
  - Może ruch ogiera!
  Dinozaur , zmiażdżony przez budynek, wziął go i rozsypał się na kupę gum do żucia i cukierków. Dzieci , które zamieszkiwały to miasto, natychmiast rzuciły się po smakołyk. Błysnęły sandały, trampki, a niektórzy mieli bose obcasy.
  Było dużo hałasu.
  Vitalik śpiewał z uśmiechem:
  Dzieciństwo to wspaniały czas
  To miłe, zabawne dla facetów ...
  Nadchodzi świetna gra
  My gryzmolimy deszczem z maszyny!
  Albina zauważyła z jeszcze szerszym uśmiechem:
  - Napiszmy!
  Potem zobaczyli jeszcze dwóch złoczyńców . Były to potwory, jeden z głową dzika, a drugi nosorożca. Z dzikim rykiem rzucili się na parę Albina i Vitalika.
  Chłopak gwizdał palcami.
  Jedna z sygnalizacji świetlnej zachwiała się i upadła na głowę nosorożca. Zadał miażdżący cios i ogłuszył bandytę.
  Vitalik ćwierkał, skala, zęby:
  - Cios, cios, kolejny cios,
  Kolejne trafienie i...
  Chłopiec bosy supergwiazda ,
  Rzuca podbródkiem!
  Albina zachichotała i gruchała:
  - Święta wojna
  Dziewczyny są podwójnie fajne!
  Wojownik o świńskiej głowie wyciągnął z plecaka pistolet laserowy i zaczął strzelać.
  Chłopak i dziewczyny odskoczyli na bok. Albina rzuciła bosą piętą skórkę od banana. Przeleciała obok i wylądowała pod butem bojowników z głową świni. Przeleciał obok i rozbił się, przebijając kamienną ścianę i uspokoił się .
  Vitalik śpiewał z przyjemnością:
  - Nachylam się nad celownikiem, a rakiety pędzą do celu! Przed nami kolejny bieg!
  Albina odczuwała w sobie bardzo destrukcyjne impulsy. I tupnijmy bosymi, opalonymi, wyrzeźbionymi nogami, aż asfalt wibruje i pęka.
  A z krakersów zaczęły wylatywać słodycze, czekoladki, porcje lodów, guma do żucia, lizaki i wiele więcej. Jak wspaniale i zabawnie to wszystko wyglądało.
  Witalij powiedział:
  - To naprawdę apetyczne pyszne !
  Dziewczynki chciały coś powiedzieć, ale nadbiegł tłum dzieci i chwyćmy te wszystkie naczynia. I chętnie je pożre!
  Albina napisała na Twitterze:
  - Powiedz chociaż dziękuję!
  Dzieci zatrzymały się i ryknęły chórem:
  - Dziękuję!
  Vitalik powiedział z uśmiechem:
  - To prawie boskie!
  Dziewczyna-bohaterka chciała dać dowcip, ale krajobraz nagle się zmienił. I wylądowali na zaśnieżonej górze. Z niego, jak z trampoliny, schodzili w dół chłopcy i dziewczęta.
  A bawili się...
  Vitalik i Albina, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, również mieli narty na nogach. Zarówno chłopiec, jak i dziewczyna rzucili się do ucieczki z dzikim piskiem.
  Vitalik śpiewał z uśmiechem:
  Dusze porów cudownej urody,
  Za Ojczyznę wojownik walczył między gwiazdami...
  W końcu śmiałe marzenia stały się rzeczywistością,
  Armada złych wrogów nie bała się!
  Albina mrugnęła i ironicznie zauważyła:
  - Między gwiazdami tak samo!
  Vitalik zaśmiał się i zauważył:
  - Tak!
  I chłopiec zaczął odpychać się kijami od śniegu. W ostatnich latach zimy nie rozpieszczały. A jazda na nartach pod Moskwą była głupia. A jak inaczej odbyły się Zimowe Igrzyska Olimpijskie w Soczi?
  Jeden z chłopców na torze równoległym zapytał:
  - Chcesz przygody?
  Albina odpowiedziała:
  - Oczywiście, że tak! Oczywiście, że tak! Oczywiście, że tak!
  A przed nimi pojawiło się kilka niedźwiedzi polarnych. A teraz Vitalik i Albina mają w rękach karabiny maszynowe.
  Chłopiec i dziewczynka są zdeterminowani do walki. A potem pociągają za spust i wylatują z pni, jak wodospad, bardzo płonące i ostre, niszczycielskie strumienie.
  Vitalik zauważył , gdy zobaczył, jak kula trafiła niedźwiedzia polarnego w tyłek, uwalniając fontannę krwi:
  - Wszystko jest cudowne i fajne!
  Albina skinęła głową i zaśpiewała:
  Gdzieś na świecie
  Gdzie zawsze jest zimno...
  Niedźwiedzie ocierają się o oś,
  O osi ziemi!
  Witalij odpowiedział:
  - Ścigamy ich!
  I wystrzelił kolejną partię pocisków. To tacy wielcy i fajni wojownicy.
  A uderzone niedźwiedzie polarne spadły. A potem zamieniły się w coś bardzo smacznego i jadalnego. A to były ciasta i ciastka, i dużo wszystkiego tłustego, kremowego i pachnącego.
  Albina powiedziała z uśmiechem:
  - Te są naprawdę fajne. pyszne !
  Witalij zauważył:
  - Naprawdę kochasz słowo pyszne ! Ale tak zwykle mówią małe dzieci, ale my jesteśmy jeszcze dość starzy, a sporo już udało nam się nazbierać!
  Albina skinęła głową z uśmiechem.
  - Zgadzać się! Ale pozostajemy dziećmi na zawsze, zmieniają się tylko lata!
  Chłopak i dziewczyna znowu skakali i kręcili się w koziołkach razem z nartami. I znowu śpiewali:
  Co było za spójrz wstecz ,
  Nie bądź leniwy, aby poznać siebie jako dziecko ...
  Ponieważ wiele lat przeleciało, przeleciało,
  Uśmiechnij się, uśmiechnij się, uśmiechnij się!
  Vitalik mrugnął do Albiny i zauważył:
  - Zabawny incydent!
  Dziewczyny zapytały:
  - W czym?
  Chłopiec odpowiedział:
  - Przeniosłem się w przyszłość, gdzie przejąłem władzę nad światem i rządzę od dwustu lat. I wtedy pojawia się mój sobowtór z przeszłości i pojawia się pytanie - co z nim zrobić?
  Albina wzruszyła ramionami i odpowiedziała:
  - Nic! Daj swojemu bliźniakowi planetę i niech żyje długo i szczęśliwie!
  Vitalik zauważył z powątpiewaniem:
  - A co, jeśli pomyśli, że wyzwę go na pojedynek o tron?
  Dziewczyna wzruszyła ramionami i zapytała:
  - Zamierzasz to kwestionować?
  Chłopak wzruszył ramionami i odpowiedział:
  "Ludzie w imperium kosmicznym są całkiem szczęśliwi!" Wszystko jest w porządku i nie widzę powodu, dla którego miałbym walczyć o władzę. W końcu nie człowiek dla władzy, ale władza dla człowieka!
  Albina gwizdnęła:
  - Och, jak szlachetnie! Czy jesteś rycerzem?
  Vitalik zauważył logicznie:
  - Nie bardzo! Rycerze przestrzegali zasad przyzwoitości tylko w stosunku do siebie, a poddanych nie uważano za ludzi! A ja dbam o dobro każdego człowieka!
  Bohaterka mrugnęła i zaćwierkała:
  Szeroka jest moja ojczyzna,
  Jest w nim dużo lasów, pól i rzek...
  Nie znam innego kraju.
  Gdzie człowiek oddycha tak swobodnie!
  Młody Geniusz powiedział:
  - Całe, gwiezdne imperium!
  Znów w którym zmienił się krajobraz w matrixie.
  Chłopak i dziewczyna byli teraz w rowie. To było postrzegane jako gra z historycznej strzelanki. Jak II wojna światowa. Tylko czołgi poruszające się po polu były nieco inne. Widoczny jest na przykład "Lew", który w prawdziwej historii nigdy nie trafił do serii. I szczerze mówiąc, "Lev", choć potężny czołg, ale jego skuteczność bojowa jest wątpliwa. Przy masie 90 ton jest tylko lepiej chroniony przednim pancerzem wieży niż Tygrys-2 i ma 105-milimetrowe działo. Potężny, ale mniej szybkostrzelny niż Tygrys. Ale tutaj ten zbiornik jest obecny. I pędzący ze swoją kolosalną mocą.
  I strzelają do niego pistolety. Piękne dziewczyny, w krótkich spódniczkach, z gołymi nogami, pędzą wokół armat.
  Ładują armaty , których jest aż siedem.
  I są trzy czołgi Lew. Wydaje się, że trochę, ale nie ma sposobu, aby przebić się przez nie na czole.
  Dziewczyna z Komsomołu zwróciła się do Witalika i zapytała:
  - Czy jesteś pionierem?
  Genialny chłopiec odpowiedział z przekonaniem:
  - NIE! Nigdy nie byłem!
  Dziewczyna zapytała zdziwiona:
  - I dlaczego?
  Vitalik odpowiedział z uśmiechem:
  - Bo jestem z innych czasów!
  Inna dziewczyna zauważyła:
  - Nie możemy przebić się do czołgu Lion. Nasze działo 76mm jest za słabe!
  Tu interweniowała Albina:
  - Nie strzelaj do niemieckiego czołgu!
  Dziewczyna z Komsomołu zapytała z uśmiechem:
  - Czemu nie?
  Bohaterska dziewczyna odpowiedziała:
  Bo to tylko gra! A nieprzeniknione czołgi musisz pokonać w inny sposób niż strzelając z armat!
  Wojownicy Komsomołu zapytali chórem:
  - I co za piękność!
  Albina zawołała:
  - Śpiewanie!
  I śpiewała słowiczym głosem, a reszta nie podniosła się po :
  Gwiazda Ojczyzny jest dana przez Pana,
  Uwierz mi, ona jest bardziej promienna niż Słońce!
  Jesteś moim ojczystym krajem -
  Wiem za ciebie, serce bije ze smutku!
  
  W was jesteśmy członkami Komsomołu jak orły,
  Zmiażdżymy nazistów i zmiatamy złom!
  Udało nam się nawet na Jowiszu,
  Rozwijaj owoce - nierealny raj!
  
  Wenus jest miejscem miłości
  Na Marsie uczucie wojownika jest najwyższe!
  Łamiesz kajdany zła, wątpliwości,
  Bóg chce zrobić wszystko, co najlepsze !
  
  Zniszcz kosmiczne ciśnienie
  Złapmy brodę mocnym hakiem!
  Wróg zostanie zmiażdżony potęgą świata,
  A Junkers został zestrzelony zwykłym dziecięcym łukiem!
  
  Wyrównanie jeden - weź i wygraj,
  Nie możemy znać innego wyniku!
  I nie rozdzieraj wilka Rzeszy,
  Dostać bagnetem w twarz od wojownika !
  
  A bagnet nie będzie ci odpowiadał na przyszłość,
  Dołożymy dynamit do buldożera!
  Tak szybki lot
  Kiedy proletariusz uderzył młotem!
  
  Następny ruch minie jak huragan
  A meczem końcowym będzie zwycięski mat!
  W końcu nasza furia to szalony wulkan,
  Masakra na draniu, okropnym kocie!
  
  Zaciskaliśmy kleszcze w Berlinie,
  Paryż wolny pod rosyjską banderą!
  Jesteśmy córkami Ojczyzny i synami,
  Kiedy ucztujemy, zajadamy się miodem ze smakiem!
  
  Foggy Albion jest teraz jak brat,
  Nowy Jork dostał jak placek na talerzu!
  Nasza czerwona, szkarłatna flaga w kolorze maku,
  Pod nim wszyscy ludzie z wolnością są szczęśliwi!
  Dziewczyny zaśpiewały, a trzy czołgi Lwów zamieniły się w duże, puszyste ciasta pomalowane w róże. A z nich wyszedł bardzo mocny i apetyczny aromat.
  Ale potem samochód pojawił się za nimi ponownie. Tym razem jeszcze potężniejsze i cięższe Myszki. Ich prędkość jest niska, ale siła ognia i pancerz przebijają dach.
  Albina zapytała członków Komsomołu:
  - Zaśpiewamy jeszcze?
  Dziewczyna-kapitan zauważyła:
  - Czy naprawdę można to wziąć gardłem?
  Witalij śpiewał:
  Piosenka pomaga nam budować i żyć,
  A wraz z piosenką w skrzydlatym locie...
  A kto kroczy przez życie z lirą,
  On nigdy, przenigdy nie zniknie!
  Jedna z dziewcząt z Komsomołu zauważyła:
  - Nie możesz temu zaprzeczać!
  Albina potwierdziła:
  - Prawidłowy! A może chcesz coś innego?
  Dziewczyny z Komsomołu wbiły pocisk w zamek i wystrzeliły z siłą. Przeleciał, uderzył w czołg i odskoczył jak ziarnko grochu.
  Dziewczyna Kapitan powiedziała:
  - Tak, trudno to znieść!
  Witalij skinął głową.
  - Więc śpiewaj razem!
  I tak wojownicy i chłopiec zaczęli występować z wielkim entuzjazmem;
  Chwała radzieckiej Ojczyzny jest wielka -
  Godni wierzymy, że będziemy tą chwałą!
  Pokonamy okrutnego wroga w bitwie,
  W imię rosyjskiej, najbardziej promiennej Mocy!
  
  Co śpiewa w Ojczyźnie ,
  W sercu uczciwego, bosego pioniera!
  Pędzimy jak ptak do lotu,
  Jakże święta stała się nasza wiara!
  
  Automatycznie, uwierz mi, starszy bracie
  A granaty wcale nie są zbędne!
  Jeśli jesteś odważny, to wynik
  Będzie, pomimo tego, że jesteś chłopcem!
  
  Pioneer jest zarozumiały i szorstki...
  Ale uśmiech Boga nas oświeca!
  na świecie jest wiele asów zła ,
  Chcą zrujnować miejsce w raju!
  
  Faszystowski szakal ciągnie ku nam łapy,
  Chce wyrwać serce dziecku!
  I jego świński uśmiech,
  Niech dostanie głośno w twarz!
  
  Czołgi "Tygrysy" to "buty",
  Niezdarny - strasznie kanciasty!
  I nie uciekaj od nich,
  Cóż, lepiej przygotuj granaty!
  
  Stworzymy taki świat, uwierz mi,
  Gdzie miliony będą szczęśliwe!
  Drapieżna bestia ucieknie do legowiska,
  Położymy nikczemne legiony!
  
  Zabłyśnie czerwony sztandar
  W nim jest święte imię Jezus!
  Zdaj egzamin pionierski na pięć lat -
  Być sławnym - twoja Rosja!
  
  Ale ten egzamin nie jest przy tablicy -
  Trzeba będzie oddać z rowu!
  Siwe włosy pędzi do chłopca w whisky,
  Zmarł przyjaciel - teraz opłakuj go przy grobie!
  
  Czym jest szumowina przeklętej wojny,
  Nawet bestia nie jest godzien miana!
  A horda nie wie, jak się trzymać
  Chociaż Adolf jest czasem zabawniejszy niż błazen!
  
  Wiemy, że nie wolno nam się wycofać,
  Pionierzy boją się czyjejś wieczności!
  Jesteśmy wiernie przyjaźni,
  I moralnie nie wierzę kalekom!
  
  Chwalebny marsz zakończymy w Berlinie,
  Zawsze wierzyliśmy, umieliśmy walczyć!
  I złapałem od razu szaloną odwagę,
  PKK niosące w biegu w plecaku!
  Dziewczyny z Komsomołu śpiewały, a ogromne czołgi Maus zamieniły się w ogromne półmiski z musującego pozłacanego jesiotra z przystawką.
  A także bardzo apetycznie.
  Albina zachichotała i zaśpiewała:
  - Jakie potrawy, jakie potrawy,
  Weź to wszystko ze sobą...
  Szkoda, że nie walczymy często
  Karmią się tylko po to, żeby zabić!
  Vitalik zauważył ze śmiechem:
  - Tak, są takie gry! Jak dla bardzo małych dzieci!
  Komsomolska dziewczyna logicznie zauważyła:
  - Dzieciństwo człowieka nigdy nie mija całkowicie!
  . ROZDZIAŁ 21
  Dzieci geniuszu obudziły się. I na szczęście dla nich nic się nie stało. Vitalik ponownie zajął się polem siłowym, dokańczając jego regulację. Pozostała niecała godzina pracy . Geniusz przekręcił coś w środku i przetłumaczył wszelkiego rodzaju liczby i informacje z jednego dysku na drugi. Aby żadna najmniejsza szansa nie przeszkodziła w zdobyciu wieży telewizyjnej Ostankino. I jest tak potężna antena, że będzie można wziąć hiperkrótki fale hipnowe pod kontrolą całej planety Ziemia. I rządź nim jak żadnym innym cesarzem w historii ludzkości.
  Nawet prawdopodobnie Czyngis-chan, nawet otrzymawszy nieśmiertelność, z trudem byłby w stanie podporządkować sobie całą Ziemię. A Vitalik i jego dziewczyna byli bliżej niż kiedykolwiek.
  Agrypina tymczasem też drżała z niecierpliwości, bardzo chciała wydać rozkaz szturmu na żołnierzy zbrodniczych sił specjalnych. A jej nastrój okazał się wyjątkowo wojowniczy.
  Młoda kobieta zaprosiła czterech wysportowanych młodych mężczyzn, aby zrobili jej masaż sportowy i pokrzepili jej potężne ciało przed wielkimi czynami. W końcu jak to jest zostać władcą całej Ziemi, mieć możliwość przełożenia najśmielszych fantazji na rzeczywistość.
  Na przykład milion pięknych chłopców jednocześnie biło gumowymi pałkami po bosych piętach.
  Agrypina śpiewała:
  Jestem kobietą prawdziwy skarb,
  W rzeczywistości prawdziwy potwór!
  I mruczała z rozkoszy , gdy masowali ją muskularni i bardzo silni młodzieńcy. Oto przyjemność.
  Dyrektor FSB również zamarł w oczekiwaniu. Jednak trochę żałował, że zdobycie mocy może okazać się zbyt łatwe, a duża łyżka rozdziera mu usta.
  Wygląda na to, że prezydent Rosji wpadł w pułapkę komu , a to naprawdę rozpętało rękę sił specjalnych. Tylko, że jest też minister MSW i on też ma własne poglądy i pragnienia na to odkrycie. A także podciągnął swoje elitarne jednostki.
  Wytworzyła się niezwykle napięta sytuacja. Jakby nad planetą Ziemią wisiał prawdziwy miecz.
  Vitalik w końcu debugował ostatnie szczegóły. Albina mu w tym pomogła. Piękna, potężna dziewczyna śpiewała:
  - Nie poddamy się wrogom,
  Nie dam jointa, uwierz mi...
  Możemy zrobić po prostu świetnie
  Jesteś fajniejszy niż Van Dam!
  Vitalik skinął głową z niezbyt pewną siebie miną:
  - Możemy!
  Albina zapytała:
  Dlaczego jesteś taki niepewny?
  Genialny chłopiec odpowiedział:
  - Powinna spaść na mnie kolosalna odpowiedzialność. Żegnaj więc dzieciństwo, przyjemność, rozrywka. Zamiast tego musisz kręcić się jak wiewiórka w kole!
  Bohaterka skinęła głową.
  - Jeśli chcesz żyć - umiej kręcić!
  Projekt był już zmontowany i gotowy. Pole siłowe też. Jednak Vitalik na wszelki wypadek zeskanował teren i smartfony. A potem dowiedział się, że został otoczony przez duże siły. Tutaj i przestępcze siły specjalne oraz siły specjalne FSB i jednostki policji. Czy to Ministerstwo Obrony nie wystarczy. Ale oni też mają swoje problemy. Trzeba więc walczyć na dwóch frontach na Ukrainie iw Tadżykistanie z talibami. Gdzie są przed operacjami specjalnymi w Moskwie.
  Vitalik przeskanował powierzchnię. Połączony z komunikacją sił specjalnych. Było oczywiste, że zebrano znaczne siły. Chłopiec mógł ich śledzić fala smartfonów, telefonów komórkowych i krótkofalówek. A kodowanie nie przeszkadzało takiemu geniuszowi jak Witalij Akułow.
  Geniusz szepnął do Albiny:
  - Czekają tu na nas!
  Bohaterka zauważyła:
  - A czego innego można się było spodziewać! Zapaliliśmy się solidnie!
  Witalij powiedział:
  Sama Opatrzność daje nam władzę nad światem. W końcu mogli nas okryć we śnie, ale nie przystąpili do ataku. A teraz wszystkie atuty są po stronie naszej pary!
  Albina zauważyła:
  - Cała armia jest przeciwko nam! Myślisz, że damy radę?
  Genialny chłopiec odpowiedział logicznie:
  - Chcemy rządzić światem, ale nie poradzimy sobie z niektórymi siłami specjalnymi!
  Bohaterska dziewczyna śpiewała:
  Wierzę w zwycięstwo naszej pary,
  W końcu wojownicy są świetni nie bez powodu!
  Witalij odpowiedział:
  - Nie tylko w genialnym biznesie, ale także pracowitości!
  Następnie chłopiec gołymi palcami ujął nóżki swoich dzieci, ujął i wcisnął przycisk start oraz skierował lokalizator falami hipnotycznymi po domu , w którym znajdowało się laboratorium.
  Geniusz śpiewał:
  - Świat wokół nas jest jak piasek,
  Bóg go opuścił...
  Choć świat wokół jest okrutny
  Chcę czynić dobro!
  Albina gruchała z uśmiechem:
  Tak, ale nie zawsze dostajesz to, czego chcesz!
  Fale się rozstąpiły , a Vitalik powiedział z uśmiechem:
  - Teraz w głowach potrójnej armii tworzy się strefa raptorów. Możemy wydać im dowolne zamówienie. Albo śpij, albo śpiewaj, albo tańcz!
  Bohaterka zasugerowała:
  - Niech nam towarzyszą pieśniami do Ostankina!
  Chłopiec-geniusz skinął głową i kładąc dłoń, podał mentalną. W tym samym czasie na podwórko wjechała duża ciężarówka. Cudowne dziecko rozkazał ponownie. A ludzie, którzy wcześniej pracowali , sami założyli konstrukcję, podnieśli ją i zanieśli do samochodu.
  Witalij zauważył:
  - Kiedy są w stanie transu, potrafią wykorzystać swoje mięśnie do stu procentowej siły! Oznacza to, że ludzie pod hipnowaves mają o wiele więcej możliwości niż tak po prostu!
  Albina zachichotała i zaśpiewała:
  - W porządku, wszystko będzie dobrze! Wszystko będzie dobrze, wiem to! Niszczę moich wrogów!
  Bohaterka mrugnęła do swojego odpowiednika. Potężna roślina została załadowana. Genialny chłopak i wysoka dziewczyna siedzieli na niej .
  Teraz możesz iść.
  Zabawne, nastolatki siedziały same, a kierowca również prowadził samochód w stanie głębokiego transu.
  A Witalij wydał rozkaz ... Żołnierze różnych oddziałów wyszli z ulic i zasadzki, zaczęli ustawiać się w marsz defiladowy. Zrobili to sprytnie, ale jednocześnie jakoś mechanicznie.
  Wśród nich było też kilkadziesiąt dziewcząt.
  Albina zauważyła:
  - Jest duża, można powiedzieć, armia!
  Vitalik zachichotał i zaśpiewał:
  Napastnicy- _ haldemaryny ,
  Czy życie jest złe czy dobre!
  Jeden żagiel i dusza!
  Jeden żagiel i dusza!
  Lud i armia są zjednoczone !
  Bojownicy , ustawieni w kolejce, również śpiewali, coś przestarzałego:
  Unia niezniszczalne wolne republiki,
  To nie brutalna siła się zebrała, nie strach!
  Ale dobra wola oświeconych ludzi,
  I mądrość, światło, rozum i odwaga w snach!
  
  Naród Ukrainy jest zjednoczony z Rosją,
  Jesteśmy braćmi-Słowianami na zawsze przyjaciółmi!
  Niech będzie uwielbiony Pan, Imię wyższe,
  Wszystkie narody świata są świętą rodziną!
  
  Chwała Ojczyźnie, naszej wolnej,
  Przyjaźń narodów jest wsparciem na zawsze!
  Siła prawa, wola ludu,
  W końcu dla jedności prostej osoby!
  
  Otworzyliśmy drogę do przestrzeni dla ludzi z całego świata,
  Faszyzm jest zniszczony, postęp jest wywyższony!
  Zmierzmy wspaniałe mile między gwiazdami,
  Dla nas Wszechmogący umarł i zmartwychwstał!
  
  Nie ma silniejszego ducha Rosji we wszechświecie
  Ukraińcy, jesteśmy braćmi dla naszych serc!
  Służymy Ojczyźnie, silniej, a raczej
  Chłopcze, weź karabin maszynowy w pięść!
  
  I będziemy chronić i rozszerzać Ojczyznę,
  Podarujmy ocean nieskończonej miłości!
  Pod banderą bezkresnej Wielkiej Rosji,
  Niech moi potomkowie igrają ze śmiechu!
  Wojownicy maszerowali i śpiewali. Dziewczyny były z nimi. Witalij kazał dziewczynom zdjąć buty.
  A wojownicy błysnęli bosymi, bardzo uwodzicielskimi obcasami.
  Vitalik zapytał Albinę:
  - Cóż, jak się mamy z honorem, maszerujemy tutaj?
  Bohaterska dziewczyna odpowiedziała:
  - Nawet bardzo honorowo!
  Młody Geniusz powiedział:
  - Wkrótce cały świat będzie u naszych stóp! Będziemy rządzić całą planetą, ale jednocześnie musimy przede wszystkim mądrze korzystać z naszej mocy!
  Albina stwierdziła:
  - Z jednej strony to prawda! Ale z drugiej strony, co zrobimy na przykład z przestępcami?
  Vitalik zauważył logicznie:
  - W pewnym stopniu my też jesteśmy przestępcami! Zwłaszcza ja, w tym to, co robimy teraz i będziemy robić!
  Bohaterska dziewczyna zgodziła się:
  - Za jedno uszkodzenie kamer wideo powinieneś być ...
  Młody geniusz warknął:
  - Co byś chciał?
  Albina napisała na Twitterze:
  - Bij kijami po piętach!
  Vitalik roześmiał się i zauważył:
  - To możliwe, nawet teraz!
  Moskwa to duże miasto i zanim dotrzesz do Ostankino, minie dużo czasu. A żołnierze podnieśli się ponownie i śpiewali;
  Berlin jest prawie pod naszą władzą,
  Przez lornetkę widzimy przeklęty Reichstag...
  Mam nadzieję, że wkrótce zapanuje pokój i szczęście;
  Które opiszę w moich wierszach!
  
  Rosja otworzyła komunizm na światy,
  Stała się rodziną dla wszystkich.
  Ale Wehrmacht wsadził nam świński ryj,
  A teraz krew tryska z żył jak fontanna!
  
  O czym Führer zapomniał u nas przez przypadek,
  Chciałem zdobyć ziemię i niewolników!
  Faszyzm poszedł z bardzo długą kampanią -
  A oto prawdziwy koszmar, piekielne sny!
  
  Prosty chłopiec, bosy chłopiec,
  Ostatnio zawiązany czerwony krawat.
  Chciał sam zbudować świat bez Boga,
  Ale nagle z nieba wybuchł napalm!
  
  Musiałem biec na front, byliśmy AWOL,
  Nikt nie chce brać takiej młodzieży!
  Ale chłopiec-wojownik w karabinie to zrobił,
  Droga ojców okazała się godna!
  
  Walczono tam, gdzie zarówno przebiegłość, jak i siła,
  A słabość jest też gorzka, niestety...
  Towarzysze musieli kopać groby
  Heblowanie trumien sosnowych na mrozie!
  
  Jestem pionierem, teraz przyzwyczajonym do cierpienia,
  Poszedł na rekonesans boso, zaspa chrzęściła.
  Być może kara za niewiarę,
  Że nie chciałem znać Jezusa!
  
  Ale czym są trzy godziny Golgoty?
  Minęły ponad trzy lata wojny!
  W każdej wiosce gorzko płaczą wdowy,
  Jak synowie kraju ginęli w kraju !
  
  Przeżyłem, byłem w szoku, zraniony kulą,
  Ale na szczęście trzymał się na nogach!
  Rzetelnie zwróciliśmy dług Niemcom,
  Ten faszyzm został przez nas zdeptany!
  
  Dojrzałem, ale wciąż chłopcem,
  Wąsik się nie przebił, ale już tytan!
  Tak, dorosły, a może nawet za bardzo,
  W końcu serce stało się twarde jak metal!
  
  Najwyższa nagroda Star of the Hero -
  Sam Stalin, wierz mi, przekazał to!
  Powiedział: trzeba brać przykład z ludzi takich jak ty,
  Wojownicy wykuwają klucze do drzwi Edenu!
  
  Ale teraz odłóż dzielną strzelbę,
  Weźcie, szczypce, młotek i do dzieła!
  Zbuduj żaglówkę i łódź z drewna
  I stwórz samolot, aby ptak poleciał w górę!
  Piosenka nie była zła, oczywiście Vitalik dał instrukcje, żeby tak po prostu śpiewać. Być z duszą i poza schematami. A wokół Moskwy samochody rozchodzą się w różnych kierunkach, ustępując miejsca przyszłemu cesarzowi planety Ziemia. Witalij nawet pomyślał, że fajnie byłoby mieć koronację. Rzeczywiście, korona jest bardzo dobrym symbolem najwyższej władzy, podobnie jak berło i jabłko. Chociaż cesarz planety Ziemia potrzebuje czegoś bardziej okazałego.
  Zapytała z uśmiechem Albina, bosy chłopiec w krótkich spodenkach, któremu wszyscy byli posłuszni jak Bogu Wszechmogącemu:
  - Czy umiesz śpiewać prosto z serca?
  Witalij powiedział:
  - A może dla duszy?
  Bohaterska dziewczyna roześmiała się i odpowiedziała:
  - Twoja dusza jest skarbem!
  
  
  
  Okropne wieści, w okrutnej wojnie,
  Dziewczyno, ta, która zakochała się na zawsze!
  Rzucony w paszczę diabła-Szatana,
  Gdzie jest Pan: sprawiedliwość i miłosierdzie?!
  
  Dziewica Natasza chodziła boso,
  Ale pukali w zakurzone ścieżki!
  W końcu za grzechy, które płynęły ze źródła,
  Zdarzyło jej się maszerować na zagraniczne odległości!
  
  Wczesną wiosną wyruszyłem w podróż,
  Nogi są takie sine od zimna!
  Nie możesz ugryźć kawałka mięsa,
  Tylko kiwnij głową w szron świerku!
  
  Więc wzdłuż drogi pełnej kamieni,
  Stopy dziewczyny zostały powalone do krwi!
  I przez Rosję, obok ludzi,
  Strona miasta królów Jerozolimy!
  
  Góry Kaukazu, grzbiety w śniegu,
  Ostre kamienie wbijają się w podeszwy!
  Ale karmiłeś się mocą ziemi
  Wybrawszy trudną pielgrzymkę do miasta Boga!
  
  Letnia pustynia, złe słońce,
  Jak dziewczęce nóżki na patelni!
  Święte miasto nie jest daleko
  Każdy dźwiga nieskończony ciężar!
  
  Tam przy grobie Boga-Chrystusa,
  Dziewica zgięła kolana w błaganiu!
  Gdzie jest wielka miara grzechu,
  Z czego czerpię siłę w sprawiedliwości!
  
  Bóg powiedział jej, marszcząc brwi,
  Sama modlitwa nie zmieni tego świata!
  Przeznaczeniem Rosji jest rządzić przez wieki,
  Zgadza się, służ jej bez żądania pieniędzy!
  
  Dziewica skinęła głową: Wierzę w Chrystusa,
  Wybrałeś Ruś na zbawiciela świata!
  Przekażę wszystkim prawdę o tym,
  Przesłanie Jezusa: Bóg bożek!
  
  Droga powrotna była łatwa i szybka,
  Bose stopy są silne!
  Ręka z łaską Boga wyciągnięta,
  Mięśnie i wola jak ze stali!
  
  I wstąpiłeś do wojska
  Została pilotem, pokonała Luftwaffe!
  Tam pokazała wysokość piękna,
  Niemiecki niszczyciel pędzi na minę!
  
  Wojownik - dziarski, dzielny wojownik,
   Oddany Partii - sprawie Sowietów!
  Wierzę w zwycięski koniec nad szumowinami,
  Stado demonów do ściany, do odpowiedzi!
  
  Cóż, dlaczego myśliwiec jest zestrzelony,
  Nie zdążyłeś odpiąć pasów!
  A tarcza okazała się wadliwa,
  I zły faszyzm bratał się z Jankesami !
  
  Stała się nierówna, okrutna wojna,
  Przynajmniej jestem mężczyzną: gorzko płaczę!
  Jak w tarapatach nurkujemy na dno,
  W końcu szczęście zniknęło z Ojczyzny!
  
  Do Boga mój okrzyk: Wszechmocny za co!
  Oddzieliłeś mnie od mojej ukochanej dziewicy!
  Nawet w zimnie nie nosiłem płaszcza,
  A przecież dla trzech przeciwników pokonała!
  
  Czy ona na to nie zasługuje?
  Spotkaj ze mną zwycięstwo z kwiatami!
  Obficie upiecz ciasta na święta,
  I przyjdę na paradę z Nataszą!
  
  Surowy Pan odpowiedział ponuro:
  Kto na świecie jest szczęśliwy, kto ma się dobrze?
  Będzie cierpieć, a ciało będzie jęczeć z bólu,
  W końcu ludzkość jest nikczemna, grzeszna!
  
  Więc kiedy przyjdę w chwale,
  Wrzucę do Gehenny tego, kto nie jest godzien żyć!
  Wskrzeszę twoją dziewicę i ciebie,
  Najlepsi nie chcą się dzielić!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"