Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Bİlgİsayar Yok Edİcİ

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Zeki ama akranları ve öğretmenleri tarafından sevilmeyen genç Vitaly Akulov, insanlığın tüm enerji sorunlarını çözmesi gereken bir keşifte bulunur. Ancak dünyadan, okuldan, mafyadan ve kârını kaybetmek istemeyen petrol ve gaz şirketlerinden gelen yanlış anlama ve düşmanlıkla karşı karşıyadır. Sadece bir okul arkadaşı Albina anlayışla davranır. Ancak şimdi Vitaly Akulov ve ortağı kendi hayatta kalmalarıyla ilgilenmelidir. Gençler ciddiye alınmıyor ama aynı zamanda mafya klanları her ihtimale karşı onları yok etmek istiyor. Ama aslında çocuklar tüm dünyaya meydan okuyor.

  
  BİLGİSAYAR YOK EDİCİ
  DİPNOT
  Zeki ama akranları ve öğretmenleri tarafından sevilmeyen genç Vitaly Akulov, insanlığın tüm enerji sorunlarını çözmesi gereken bir keşifte bulunur. Ancak dünyadan, okuldan, mafyadan ve kârını kaybetmek istemeyen petrol ve gaz şirketlerinden gelen yanlış anlama ve düşmanlıkla karşı karşıyadır. Sadece bir okul arkadaşı Albina anlayışla davranır. Ancak şimdi Vitaly Akulov ve ortağı kendi hayatta kalmalarıyla ilgilenmelidir. Gençler ciddiye alınmıyor ama aynı zamanda mafya klanları her ihtimale karşı onları yok etmek istiyor. Ama aslında çocuklar tüm dünyaya meydan okuyor.
  . GİRİŞ
  İnternette birçok ilginç şey var. Ancak Vitalik Akulov, bilimsel bir keşif için nasıl para bulunacağıyla ilgileniyordu. Genç, tüm çevre sorunlarını çözmesi gereken güçlü bir enerji kaynağı geliştiriyordu. Fikrin özü, gravitonların elektronlara dönüştürülmesi ve basit yerçekiminden alternatif elektrik üretilmesidir. Bunu yapmak için çocuğun, Dünya gezegeninde dünyanın herhangi bir yerinde bulunan gravitonları yakalayan sıradan bir dönüştürücü yapması gerekiyordu. Ayrıca gravitonlar güneşten ve güneş sistemindeki diğer yıldızlardan da akar. Ve enerjileri, yalnızca bir akıllı telefonun veya iPhone'un yeniden şarj edilmeden sonsuza kadar çalışması için değil, aynı zamanda elektrikli arabaların sürmesi, elektrikli motorlu helikopterlerin uçması, evlerin ısıtılması ve çok daha fazlası için yeterli olmalıdır.
  Diğer. Bunlar, birkaç dil bilmesine ve olağanüstü entelektüel yeteneklere sahip olmasına rağmen henüz okulu bitirmemiş on beş yaşındaki bir gencin kafasında dönen fikirlerdi.
  Üstelik çocuk, gravitonları elektronlara dönüştüren bir dönüştürücü tasarladı, böylece seri üretimde ayarlanabilen basit bir cihaz oldu.
  Vitalik bodrumda koca bir laboratuvar kurdu ve dönüştürücü için gerekli malzemeleri bulmaya çalıştı. Her şeyden önce, elbette, magnezyum, alüminyum, gümüş, altın, platin. Doğru element kombinasyonu ile gravitonun elektrona dönüşmesine neden olacak benzersiz bir kafes elde edebilirsiniz. Ayrıca, ortaya çıkan akım faydalı işe dönüştürülmelidir.
  Sadece altın ve platin satın almak için paraya ihtiyacınız var. Bilgisayardaki çocuk, onları çeşitli hesaplardan ve kartlardan indirmeye çalıştı. Tabii ki, zengin müşterileri seçmek.
  Ve bu bir yargı meselesidir. Vitalik, keşif gerçekleşirse doğal yakıtları yakmaya gerek kalmayacağı gerçeğiyle vicdanını teselli etti: petrol, gaz, kömür, turba vb. Böylece gezegen küresel ısınmadan kurtulmuş olacak. Ve felaketle doludur.
  Birkaç yıl önce Vitalik, küresel ısınma hakkında bir film izledi ve resim onu dehşete düşürdü. İlk olarak, okyanuslar karaları sular altında bırakacak. Ardından kuzey ve güney kutuplardaki buzullar eridiğinde süreç hızlanacak. Su çok daha fazla buharlaşmaya başlayacak ve bulutlar gezegeni kaplayacak. Bu da sera etkisini daha da hızlandıracaktır. Sıcaklık hızla yükselmeye başlayacak ve tüm su buhara dönüşecek.
  İnsanlık basitçe eriyecek ve Dünya gezegeni Venüs gibi olacak. Cansız bir çöl, karanlık çünkü güneş toz bulutları ve buharlaşan okyanuslar nedeniyle görünmeyecek.
  Bu, çocuk üzerinde öyle bir izlenim bıraktı ki, acilen doğal, hidrokarbon yakıtların yerini alabilecek bir şey aramaya başladı. Ve fantastik romanlar okumak, meraklı çocuğu yerçekimini kullanmaya sevk etti. Gerçekten de, dünyanın yerçekimi, bir yönde dönen temel parçacıklar olan gravitonların kuvvetini yaratır. Ve elektriğe dönüştürülebilirler. Dahası, gravitonlar neredeyse tüm gök cisimleri tarafından büyük miktarlarda püskürtülür ve bu, insanların tüm enerji sorunlarını sonsuza kadar çözmelerini ve ekolojik dengeyi geri kazanmalarını sağlayarak gezegeni çiçek açan bir cennet haline getirir.
  Albina, aynı zamanda alışılmadık derecede zeki bir genç kız olan Vitaly'ye yardım etmek için gönüllü oldu. Genç dahiler bunu küçük ölçekte nasıl yapacaklarını zaten öğrendiler ve örneğin akıllı telefonunuzu priz olmadan şarj edebilirsiniz. Ama daha fazlasını istiyordum.
  Albina onu arar ve başka birinin hesabından para aktarır - bunun karşılığında bir koloniye gönderilebilir ve genel olarak bu kötü bir eylemdir. Albina, devletten para istemeyi teklif etti. Ancak Vitaly oldukça mantıklı bir şekilde, bunun için kimsenin genç bir okul çocuğuna para vermeyeceğini belirtti. Ve daha büyük olasılıkla bir aptal bile koydu. Yani suç işlemekten başka seçeneği yok ama aynı zamanda insanlığı da kurtarıyor.
  Vitaliy aramayı görmezden gelir ve parayı karta aktarır. Artık onları nakde çevirebilir ve altın ve platin dışında bazı detayları satın alabilirler. Hâlâ yapılacak çok iş var, ama en önemlisi, o ve kız arkadaşı, prensipte bir gravitonun elektrona dönüşümünün mümkün olduğunu kanıtlayabildiler. Ve bu teknolojinin geleceği nedir?
  Çocuk indirmeyi bitirdi. Albina tekrar arar.
  Vitalik telefonu aldı ve tısladı:
  - Merhaba!
  Cevap verdi:
  - Ne, yine cevap vermediğin bir şey yapıyorsun!
  Küçük çocuk başını salladı.
  - Zorundayız! Ama bugünlük iş bitti, parkta buluşabilir miyiz ? Bu ciddi bir mesele.
  Albina tweet attı:
  - Pekala, benim genç dahim!
  . BÖLÜM 1
  Vitalik arkadaşına koştu. On beş yaşına yeni girdi. Oğlan yaşına göre normal boydaydı, hatta biraz daha kısaydı. Zayıf görünüyordu ama aynı zamanda Vitalik tekvando ile uğraşıyordu ve tahtaları iyi dövüyordu.
  Çok yetenekli olan çocuk çok hızlı okudu ve nadir bir hafızası vardı, boyunda bir kompleks vardı. Onun yüzünden, olduğundan daha küçük görünüyordu. Ve bundan karşılık gelen tutum.
  Okulda çocuk sık sık dövüldü ve gücendi, bu yüzden sadece ders çalışmakla kalmadı, aynı zamanda çılgınca eğitim aldı. Taekwondo, Vitalik'in çok sevdiği, çok vuruşlu bir dövüş sanatıdır. Teknikte ustalaştıkça ve küçük ama sert kasları güçlendikçe saygı gördü ve nadiren taciz edildi.
  Ama yine de, sınıf arkadaşları Vitalik'ten hoşlanmadı - o çok zeki, bilgili ve bilgili ve kimse bundan hoşlanmıyor.
  Öğretmenlerle ilgili de sorunlar var. Mükemmel bir şekilde ifade etmemek için Vitalik'te kusur buldular. Evet ve çocuk genellikle cesurca davrandı . Ayrıca, ilkokul sınıflarında nasıl dövüldüğünü hatırlayan Vitaly, sürekli olarak zayıfların yanında yer aldı. Bu da kavgalara ve çatışmalara yol açtı.
  aptal , acımasız, saldırgan akranları arasında havasızdı . Ama özellikle yetenekli çocuklar için bir okula götürülmedi, gereksiz sorunlar istemediler. Ayrıca Vitalik, çocukların polis okuluna kayıtlıydı. Özel bir okulu ziyaret etmeyi bile başardım. Suçluya neredeyse öldüğü kasıklarına çok sert vurdu ve görünüşe göre sonsuza kadar sakat kaldı.
  Yani Vitalik'in çok fırtınalı ve zor bir hayatı oldu.
  Henüz on beş yaşındasın ve şimdiden aklınla neredeyse yaşlı bir adamsın. Vitalik nasıl iyi dövüşüleceğini biliyordu ve bir kurt yavrusu olarak ün yapmıştı ama diğer adamlar ondan uzak duruyordu. Kızlarla ilişkileri daha iyiydi . Aşk şiirleri yazabilen ve kibar olan esprili Vitalik'i sevdiler. Dıştan yakışıklı, sarışın, narin yüz hatlarına sahip ama fazla çocuksu. Ayrıca kızlar çok akıllı akıl yürütmeyi sevmiyorlardı.
  Onu sadece Albina anladı. Vitalik'ten bir kafadan daha uzundu ve aynı zamanda tekvando yapıyordu. Bunu çok daha erken yapmaya başladı - beş yaşından itibaren. Ve zaten ilk dan'ı ve siyah kuşağı vardı. İlkokulda, dövüldüğünde veya zorbalığa uğradığında Vitalik'i savundu. Ona hileler gösterdi.
  Sonra Vitalik onu bilime dahil etti. Albina da doğası gereği çok hızlı okumayı biliyordu ve her şeyi ezberledi. Birbirlerine çok uygunlardı. Doğal olarak sarışın olan Albina güzeldi ama çok erkeksi bir yüzü vardı ve egzersizlerden gelen omuzları kadınsı bir şekilde geniş değildi. Birlikte olduklarında, bunun bir oğul ve anne ya da ablası olan bir erkek kardeş olduğu bile düşünülebilir.
  Dışarıda Mayıs ayıydı, hava güneşli ve ılıktı. Vitalik gerçekten çıplak ayakla koşmak istedi. Dahası, sürekli eğitim ve tekmelerden dolayı tabanları nasırlı ve kaşıntılı hale geldi. Ve çıplak ayağınızı pürüzlü asfalta değdirdiğinizde kaşıntı diniyor.
  Şort ve yalınayak Vitaly genel olarak bir çocuk gibi görünüyordu. Ancak elinde, insanlığın kaderini değiştirebilecek bir cihazın olduğu bir çanta vardı. Gravitonları akıma dönüştürerek, genç dehanın hesaplamalarına göre, küçük düz bir cihazla her türlü hava koşulunda bir kamyonu veya büyük bir arabayı sonsuz uzun süre çekmek mümkündür. Yani petrol, gaz, kömür, sakat doğayı çıkarmaya gerek kalmayacak.
  Doğru, dahi çocuk, böyle bir keşif için pek çok kişinin, özellikle petrol ve gaz şirketlerinin başını döndürebileceğini anlamıştı. Sonuçta, birçok şeyh ve oligarkın ne kaybedeceğini bir düşünün. Özellikle de keşfin gizli tutulması gerektiğinden.
  Ve şortla modaya uygun bir saç kesimi olan ve tozlu, yuvarlak topuklularla titreyen sarışın bir çocuğun onda kader bir şeyi olduğu hiç kimsenin aklına gelmezdi.
  Yoldan geçenler ona neredeyse hiç aldırış etmedi. Bir çocuk koşuyor ve soytarı onunla birlikte. Moskova'da çıplak ayakla koşan bir çocuk bile tamamen terbiyeli olmasa da.
  Vitalik koştu ve şarkı söyledi:
  Dünyayı anlayın, Dünyayı anlayın
  Ve insanları anlıyorsun!
  İkinci aşk, ikinci Dünya,
  Böyle bir ülke olmayacak!
  bin gezegenden
  Yok böyle bir yeşil!
  bin gezegenden
  Böyle bir güzellik yok!
  Şafak ışını olsun
  Güneş doğacak!
  Bu yüzden parka koştu. Çocuğun topukları, ince ama kaslı bacakları titriyor. Vitalik, bir çocuğun görünüşünün avantajları olduğunu bile düşündü. Çocuk gibi göründüğünüzde ayakkabı yokluğuna kimse şaşırmaz. Bir yetişkin hakkında aptal olduğunu düşünecekler ve görünüşte çirkin.
  Albina ona doğru yürüdü. O da on beş yaşında ama ne kadar da yetişkin görünüyor. Uzun boylu, geniş omuzlu, düzgün vücutlu ve çelik gibi kaslı. Adamları, ayağını hareket ettirirse yeterli görünmeyeceğinden korkuyor. Zaten uzun olan kız, Vitalik'i iki baş daha uzun yapan yüksek topuklu sandaletler giyiyordu.
  Karşısındakine bakarak gülümsedi ve cıvıldadı:
  - Yine yalınayak, Vitya! Sen bir dahisin ve aynı zamanda bir çocuksun!
  Oğlan cevap verdi:
  - Biliyor musun, özel bir okula kapatıldığımda bütün bedava kıyafetlerimi ve ayakkabılarımı aldılar. Ve iki beden daha büyük ayakkabılar verdiler. Ve acımasızca ayaklarını ovuşturdular. Ve en ufak bir fırsatta onlardan kurtulmaya ve yalınayak yürümeye çalıştım . O kadar alıştım ki öksürmedim bile. Özel okulda pek çok iğrenç şey var ve ayakkabılar doğru numara değil, onlardan biri!
  Albina gülümseyerek cevap verdi:
  - Biliyorum! Ben de kapalıydım ve birkaç kez! Doğru, uzun sürmez. Darbe kuvvetini ölçmek gereklidir. Bugün size nasıl yumruk atılacağını göstereceğim. Tüm stillerin zayıf yönleri vardır. Taekwondo kol ve dirsek vuruş tekniğine yeterince dikkat etmez.
  Vitalik başını salladı.
  - Tay boksu muhtemelen bu konuda daha etkilidir. O kaba olmasına rağmen.
  Kız başını salladı ve şarkı söyleyerek şunları söyledi:
  - Ve her şeyi yener,
  Sağlıklı şeytan...
  Ve bu başın belada demektir
  Ne de olsa boks bir dövüş değil, bir spordur.
  Dürüst ol her yerdesin!
  Oğlan dünkü yağmurdan kalan bir su birikintisine çıplak ayağını tokatladı. Uçan, güneş ışınlarında elmaslar gibi parıldayan spreye baktı ve şunu fark etti:
  - Dünya güzel! Ama içinde ne kadar keder, ıstırap, savaş, açlık ve hastalık var.
  Albina başını salladı.
  - Ama keşfimizin enerji açlığı sorununu çözeceğini umuyorum.
  Akıllı bir genç olarak Vitaly şunları söyledi:
  Ama bazıları için keder getirecek. O zaman kaç tane petrol kulesi ve kömür madeni kapanacak.
  Kız-kahraman mantıklı bir şekilde itiraz etti:
  - Her zaman öyle! Otomobillerin icadı birçok hara sahibini mahvetti. Her yıl on binlerce insanın arabaların altında ezildiğinden bahsetmiyorum bile.
  Müthiş çocuk başını salladı.
  - Evet bu doğru! Aynı şekilde, ucuz ve verimli robotların piyasaya sürülmesi, vahşi işsizliğe neden olabilir.
  Albina kıkırdadı ve şunları kaydetti:
  - Ve ne? Sonuçta, bu iyi!
  Ve kız şarkı söyledi:
  ilerleme ne kadar oldu
  Boş zaman vardı...
  Şimdi dünyayı dolaş
  Önünüzde tüm mucizeler dünyası var -
  Unutulan işler,
  Yürümeyi durdurdu...
  Robotlar zorluyor
  erkek değil!
  Vitalik başını salladı ve çıplak topuğuyla tekrar suya vurdu. Su birikintisinin nasıl dağıldığını izlemek çok güzel.
  Oğlan şunları kaydetti:
  - Ölümsüzlüğü icat ettiklerinde tabut ofisleri iflas edecek. Ve bu da ilerlemenin bir sonucu olacak. Her şey değişir ve değişmeye devam edecek!
  Albina'nın önerisi:
  - Hadi, biraz atraksiyona bakalım. Hadi eğlenelim!
  Vitalik omuzlarını silkti ve mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - İnternetten bedava indirebileceğiniz bilgisayar oyunlarından çok daha fazla keyif alırsınız. Ve ne çekicilik - arkanı dönüyorsun, arkanı dönüyorsun ve hepsi bu - tüm zevkler!
  Kız aynı fikirde değildi.
  - Oyunlarda burnunuzu gömerek oturmak da şüpheli bir zevktir. Ve böylece çok şey elde edersiniz. Örneğin, araba yarışı bunun gibi gerçek bir oyun konsolundan çok daha ilginç!
  Oğlan kabul etmedi.
  gerçek yarıştan ayırmayacaksınız . Ayrıca ejderhalarla da savaşabilirsiniz. Para olurdu, o zaman kelimenin tam anlamıyla her şeyi yeniden üretebilirsin.
  Albina mırıldandı:
  - Para olurdu! Evet, altın buzağı dünyayı yönetir.
  Vitalik, öncü bir korna gibi gür, net sesiyle şarkı söyledi:
  -İnsanlar metal için ölüyor,
  Metal için...
  İnsanlar metal için ölüyor
  Metal için!
  Şeytan orada topa hükmediyor
  Topa hakim!
  Kahraman kız içini çekti ve önerdi:
  - Hadi, o zaman en azından bir paket dondurma alalım!
  Küçük çocuk başını salladı.
  - Mümkün!
  Hızla tezgaha doğru yürüdüler. Vitalik, tuğla ve tahtalarla doldurulmuş çıplak ayaklarıyla kaba ve ılık asfaltı hissetti. Yine de hayat güzel ve Mayıs ayı ne kadar hoş. Ah , sonsuz yaz olmaması çok yazık. Örneğin Küba ve Hindistan'da kış yoktur. Ve bir yandan, harika. Ama öte yandan orada, özellikle Hindistan'da çok fazla enfeksiyon var.
  Kızılderililer artık eskisi kadar fakir olmasalar da, sayıları çok fazla.
  Görünüşe göre insanların başka dünyalara nasıl uçacaklarını ve güneş sistemi dışındaki gezegenlere nasıl yayılacağını öğrenmeleri gerekiyor. Ve özel bir hiper sürücü bulmanız gerekecek. Bu, jet tahrik prensibine göre değil, daha gelişmiş bir şeye göre hareket eden gibi. Bu arada, gravitonlar fotonlardan daha hızlı uçarlar ve elektronlara dönüştürüldüklerinde parçacıkların parçalanması meydana gelir ve bu da çok fazla elektrik üretir. Yani uçaklar ve uzay gemileri bile bu itme kuvvetiyle uçabilir.
  Vitalik kendine bir Eskimo aldı ve Albina hindistancevizi aldı. Kız çok memnun oldu. Oldukça yetişkin görünüyordu ve Vitalik'e kendi annesini hatırlattı. Aynı zamanda oldukça iri ve formda bir kadın. Acaba Vitaly neden büyüme ile değil de sadece zihinle çıktı?
  Ve babası kim? Ayrıca Vitaly'nin sınıf arkadaşlarının hoşlanmamasının nedenlerinden biri de çocuğun piç olmasıydı. Ve bu elbette üzücü. Piç, bu en hafif tabirle, başka bir kelime daha var - piç!
  Vitaly, onu sağlıklı, uzun boylu, güçlü, atletik ve aynı zamanda akıllı olarak sunan bir babası olmasını gerçekten istiyordu. Belki bir subay, hatta bir general!
  Albina'nın her iki ebeveyni de vardı ve Vitalik onu kıskanıyordu. Doğru, Albina'nın babası eski bir mahkum ama yine de hiç yoktan iyidir.
  Vitalik aldı ve şarkı söyledi:
  Gezegende yeterince savaş ve keder,
  Vaktinizi boşa harcamayın millet...
  çocuklarımıza izin vermeyelim
  Kendi babalarının kurbanı oldular!
  Albina gülümseyerek başını salladı.
  - Müzisyensin!
  Gençler dondurmalarını yediler. Çubukları çöp kutusuna attılar. Parkın içinden ilerledik.
  Hoş olmayan görünüşlü bir varlık aniden onları karşılamaya çıktı ve homurdandı:
  - Sigara içemez misin?
  Albina sert bir şekilde cevap verdi:
  - Sigara içmiyorum ve size tavsiye etmiyorum!
  Adam bir bıçak çıkardı ve kükredi:
  Oğlunu şimdi keseceğim !
  Vitalik konuyu tam kasıklarından parlattı. Doğru mesafede durdu ve hatta çocuk ayağa fırladı ve darbeye yatırım yaptı. Ve genç dövüşçünün kaval kemiği tahtaları ve tuğlaları kırdı. Bandyuga düştü ve acı şokundan bayıldı. İğrenç yüzü mosmor oldu ve ağzından köpük geldi.
  Albina şunları kaydetti:
  - Böylece öldürebilirsin! Bir çocuk kolonisine gitmek ister misin?!
  Vitalik omuzlarını silkti ve cevap verdi:
  umurumda değil . Şimdi bir gencin üzerine nasıl oturduklarını ve orada hangi kural ve prosedürlerin olduğunu görün. Peki, nefsi müdafaa!
  Albina kıkırdadı.
  - Evet elbette! Ancak itibarınız göz önüne alındığında... Polisi arayalım mı?
  Oğlan omuz silkti.
  - Açıklamak istemiyorum. Bırak yatsın, aklı başına gelsin ve bir dahaki sefere kendini bıçakla atmadan önce dikkatlice düşünecek.
  Vitalik şarkı söyledi:
  - Okul olmasaydı,
  Okullar olmasaydı...
  Bir insan neye varır?
  Bıçakla saldırdı!
  Albina üzgün bir şekilde başını salladı.
  - Evet, insanlar bazen özellikle düşer. İşte bu bariz serseri. Belki de böyle bırakmamalıydık. Hapse girsen iyi olur!
  Çocuk mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Süreyi henüz bitirmediyse, bölge onu daha da kötüleştirebilir. Genel olarak özel bir okulda daha kötü olmama rağmen. Orada bile, garip bir şekilde, adamlarla daha kolaydı. Ayrıca zihne de değer verdiler ve birçok babanın kendileri yok ya da ebeveynleri şartları sardı. İşin garibi, ama aslında akranları olan bir çocuk kolonisinde ortak bir dil bulmak daha kolaydı!
  Albina gülümseyerek cevap verdi:
  -Çünkü sen garipsin ve diğerlerinden farklısın ve ayrıca çok farklı ve garip olanlar da var. Bu yüzden beni şaşırtmadı. Sinemaya filan gidelim!
  Vitalik başını salladı.
  - Büyük ekranda film izlemek elbette bir dizüstü bilgisayar monitöründen, hatta bir akıllı telefondan daha keyifli. Hadi koşalım!
  Kız kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Mümkün!
  Ve koşmayı kolaylaştırmak için sandaletlerini çıkardı. Bacağı küçük değildi ama bronzlaşmış, kaslı ve çok zarif bir şekle sahipti. Topuklu ayakkabılarla yürümek tatsız ama sağlamlık veriyor.
  , eğitim sırasında kırılan sert nesnelerden tabanları da kaşınıyor .
  Ve genç dövüşçülerin topukları koşarken parladı. Oldukça hızlı koştular.
  Vitalik şarkı söyledi ve Albina onu aldı;
  Şövalye babasının evini terk etti,
  Bir kız arkadaş aramaya gitti!
  Kanlı bir şekilde taşındı,
  Ve hayat dönüp durdu!
  
  Zenginlik bulmak sorun değil
  Hayat yokuş aşağı yuvarlansa da!
  Dünyadaki tüm altınlar saçmalık
  Dişlere bir sigara sıkıştırılır!
  
  İlk kez aşık olan çocuk
  Sarı akçaağacın altında iç içe ağızlar!
  Oh, minnettarım kutsal göz,
  İkonun önünde dizlerinin üzerine çöktü!
  
  Kötü bir yıldızın altında doğduk
  Kaderimizi kim biliyordu, ağladı!
  Ve hayat akar - bir su akışı,
  Tanrı idealimi buldum!
  
  Ve kilise, Ortodoks kilisesi,
  Zil çalarak buluşuyor!
  Çölü geçti - geçti,
  Ağır bir inilti ile bir acı akışı!
  
  Savaşırım, acı çekerim, kan bir nehirdir,
  Düşmanların kötü saldırısı püskürtüldü!
  Ve İsa'nın huzurunu nerede bulacağız,
  Elbette sadece nemli bir mezarda!
  
  Pallas cehennemde kıvranıyor
  Görünüşe göre kader kördü!
  Ama cennete gideceğime inanıyorum
  Yıkıntılardan ve küllerden yükseleceğim!
  
  Yıllar geçti ve çocuklar,
  Tanrı'nın yüceliği için doğurduk!
  Ve hayatta daha akıllı olduk,
  Aşk çiçek açar ve sonsuza kadar iktidardadır!
  Bu şekilde koştular. Albina yavaşladı. Çimlere atılmış bir sigara izmariti aldı, vazoya attı ve şarkı söyledi:
  - Sigara zehirlidir.
  Bu doğru, insanlar söylüyor!
  Nikotinden daha kötü bir şey yok
  Fırında bir paket sigara!
  Vitalik başını salladı.
  - Şimdi temizleyeceğiz. Ve son derece havalı olacak!
  Çocuk ayakta sigara içen adamların yanına koştu ve bağırdı:
  - Sigarayı bırakmak! Atmosferi zehirlemeyi bırakın!
  Cevap olarak homurdandılar:
  - Nereye gidiyorsun çocuk! İncinmek mi istiyorsun?
  Albina, akıllı telefonunu göstererek şunu fark etti:
  Şimdi polisi arayacağım! Yasal olarak burada sigara içmenize izin verilmiyor.
  Suratsız, tıraşsız adamlar, okunaksız bir şeyler söyleyerek isteksizce sigaralarını söndürdüler ve paketleri ceplerine koydular. Çıplak ayaklı sarışın çok kararlı görünüyordu. Evet, Moskova'da çok sayıda polis var, bakıyorsunuz ve ihlal edenler yakalanacak.
  Albina, sigara izmaritlerini çıplak ayak parmaklarıyla çok ustaca topladı ve yüzünü buruşturarak vazoya attı:
  - Bu iğrenç! Böyle iğrenç bir şeyi nasıl içinize çekebildiğinizi anlamıyorum. Bu sadece iğrenç.
  Vitaly başını salladı ve ekledi:
  Sarhoşlardan betersiniz . En azından yalnız kendilerini zehirleyenler, küçük çocuklar da dahil olmak üzere çevrenizdekileri de zehirliyorsunuz!
  Ve çocuk ayağa fırladı ve topuğuyla amcalardan birinin burnuna vurdu. Darbe gelişigüzeldi ama kana bulandı. Arkasına yaslandı. Bir çocukla savaşmak daha pahalıdır. Üstelik, büyük ihtimalle ona yenileceksiniz.
  Albina gülümseyerek şarkı söyledi:
  Sonuçta, insanlar arasında sebepsiz değil,
  Yüzyıllardır yargılıyorlar
  Sert havalarda -
  Demek tütün!
  Oğlan ve kız yumruklarını birbirine vurdu.
  Daha sonra bilet almaya gittik. Reşit olmayanlar yarı indirimli biletlere güvendiler, ancak Albina çok yaşlı görünüyordu ve bir okul sertifikası göstermesi gerekiyordu. Fazladan para harcamak istemedim.
  Bir tür çocuk fantezisiydi. Dört genç - üç erkek ve bir kız bir peri masalı diyarına girdi. Orada devden sihir içeren bir baston çaldılar. Sonra Baba Yaga'yı yendiler ve Koshchei'nin ölümünün belirtildiği bir harita buldular. Ve bir yolculuğa çıktılar. Pekala, arkalarında elbette peri masallarından farklı yaratıklar var. Ve çocuklar onları ya büyülü tatlılarla ya da çikolatalarla durdurdu. Ve sonunda Yılan Gorynych de yenildi. Ve sihirli bir sandık ve zengin bir sandık elde ederek Koshchei'yi yenmeyi başardılar.
  Böylece her şey gerçekten harika oldu. Ve muhteşem olmasına rağmen gerçekten harika olduğu ortaya çıktı.
  Filmin ardından genç çift salondan ayrıldı. Eğlenceli ve iyiydiler. Ruh hali yükseldi.
  Ve Vitalik, yarış arabalarına binmeyi kabul etti. Birbirlerine ve diğer çocuklara çarptılar ve direksiyonu çevirdiler. Her şey çok ilginç ve heyecan verici görünüyordu.
  Vitaly şarkı söyledi:
  havalı arabalar,
  Dünyanın en güzel hali...
  Bir atış poligonunda gibi yaşamamıza rağmen,
  Ben havalı bir kovboy çocuğuyum !
  
  Sonsuz olacak, inanıyorum çocukluk,
  Hayat şanlı bir cennet gibi gelecek...
  Ve genç olmanın bir yolunu bulacağız,
  Öyleyse oğlum, devam et!
  Zaman hızla akıyor ve hava çoktan kararıyor. Ve daha da soğudu.
  Albina üzgün bir şekilde şunları söyledi:
  Bir gün çocukluk sona erecek. Evet, zaten, belki de bizimle neredeyse bitti. Artık çocuk değiliz, ergeniz. Ve sonra gençlik. Ve dürüst olmak gerekirse, yaşlı bir kadın olmayı hayal etmek korkutucu. Buruşuk ve kambur olacağımı düşündüğüm anda çok kötü yapılıyor.
  Vitaly gülümseyerek cevap verdi:
  - Bence insanlar bir şeyler icat edecek ve sonsuz gençliğe kavuşacak. Buradaki nokta aktive olması gereken kök hücrelerdir. Ve bence bilim buna gelecek!
  Albina gülümseyerek şarkı söyledi:
  Yeryüzünde hiçbir şey gözden kaçmaz
  Ve giden gençlik hala ölümsüzdür...
  Ne kadar gençtik,
  Ne kadar içtenlikle sevildi!
  Ve sevenler unutulmaz!
  Yaşasın çağımız!
  Bir tezgaha gidip etli börek ve milkshake aldılar. Kendilerini tazelediler ve gülümseyerek şunları kaydettiler:
  - Görünüşe göre eve gitme zamanı!
  Albina şunları kaydetti:
  - Birkaç sarhoş denek buraya geliyor.
  Vitalik somurtarak cıvıldadı:
  - Hadi dövüşelim! Kesinlikle!
  Kız gülümseyerek şunları söyledi:
  - Sonsuza kadar sevimli bir çocuk ol,
  karışsa da ...
  Güç mücadelesinde harcamak üzücü,
  Bir iyilik sepetine ihtiyacımız var!
  Oğlan kabul etti.
  Güneş Işıl Işıl Parlıyor
  Serçe cıvıltıları...
  Bu dünyada olmak ne güzel,
  İyi eğlenceler!
  Oğlan ve kız geri çekildiler. Ve karşı taraftan tekrar küfürler işitildi. Ve yine sarhoş oldular. Ellerinde bıçak ve mınçıka taşıyorlardı . Muştalar parladı. Fenerlerin düzensiz ışığında, tıraşsız, kırmızı burunlu, çok nahoş yüzler yansıdı . Ve titrediler ve karıştırdılar.
  Zaten tanıdık, daha önce dövülmüş bir konu gençlerin önünde belirdi.
  Kirli bir şekilde küfretti ve boğuk bir sesle bıçakla tehdit etti;
  - Genç kuşlar! Üç kez gereksiz hayatın sona erdi!
  Vitalik yanıtladı:
  - Bir hayata ihtiyacın yok! Ve tüm insanlığın çıkarları için buna gerçekten ihtiyacımız var.
  Etraflarındaki haydutlar pis pis kıkırdadılar.
  . BÖLÜM 2
  En az yirmi kişi vardı. Bir silahın elinde üstelik bazı bıçaklar çok uzun ve en büyüğünün elinde de bir tabanca var. Albina hayal kırıklığına uğramış bir iç çekişle ıslık çaldı. Bir mermiye karşı tekvando güçsüzdür. Evet ve yetişkinlerden ve silahlı alçaklardan oluşan bir müfrezeye karşı iki genç - bunlar çok eşitsiz güçler.
  Ancak Vitalik, soğukkanlılığını koruyarak kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Her yer video kameralarla dolu. Evet, akıllı telefonumuz her şeyi kaydeder ve otomatik olarak İnternet'e iletir. Ve oradan , bize bir şey yaparsanız, tüm yüzlerinizin kaydı kolayca polise ulaşır!
  Haydutlardan biri bağırdı:
  - Sarı ağızlılardan bir an önce vazgeçin!
  Lider tereddüt etti. Çocukların öldürülmesi için çok uzun zaman geçti. Ve dahası, bir evsizin dövülmüş yüzü yüzünden , kafasını ve özgürlüğünü riske atmanın bir anlamı yoktu.
  Vitaly başını salladı.
  - Hepiniz zaten videoya kaydedildiniz ve veriler otomatik olarak polise gidecek. Ama gitmemize izin verirsen, söz veriyorum çocuk her şeyi sileceğiz!
  Lider gülümseyerek sordu:
  - Bölgeyi eziyor musun?
  Oğlan başını salladı.
  Kabuk böceğinin üzerindeydi !
  Haydut mırıldandı:
  - Ne için?
  Vitaly gülümseyerek cevap verdi:
  - Bir holiganın haysiyetini geri aldı. Ve ne?
  Lider sordu:
  - Dövüşmeyi biliyor musun?
  Oğlan başını salladı.
  - Sanırım yapabilirim!
  Lider önerdi:
  Çetemizin en güçlü çekirdek hayranı ile silahsız bire bir savaşın . Kazanırsan, sana beş yüz dolar vereceğim !
  Vitalik başını salladı.
  - İyi! Ama sadece bir parça dolar . Az değil.
  Lider başını salladı.
  - TAMAM! Ama sonrasında sizi hastaneye götürürlerse alınmayın. Savaşçımız Gorilla acımayı bilmiyor.
  Çocuk yumruklarını sıktı ve cevap verdi:
  Asker, her zaman sağlıklı
  Asker, her şeye hazır...
  Ve halı gibi toz,
  yoldan çıkıyoruz
  Ve durma
  Ve bacaklarını değiştirme
  Yüzümüz parlıyor
  Parlak botlar!
  Lider kıkırdadı.
  - Bot ayakkabı! Ama sen yalınayaksın! Ve genel olarak, bir çocuk gibi görünüyorsun. Böyle yenmek bile üzücü.
  Vitalik gülümsedi.
  - Çok daha iyi! Ne kadar çok düşman olursa, savaş o kadar ilginç olur.
  Soygunculardan biri şunları söyledi:
  - Dövüşmek zor. Bizi görebilirler ve süpürüldüler!
  Pahan cevap verdi:
  - Her şeye sahibiz! Polis kimseyi içeri almıyor. ertelemeyeceğiz. Burada ve şimdi savaşalım.
  Haydutlar onaylarcasına mırıldandılar. Albina çocuğa fısıldadı:
  - Emin misin? Hangi kemerin var ?
  Vitalik ciyakladı:
  - Kırmızı!
  Kahraman kız önerdi:
  - Belki senin yerine ben!?
  Oğlan cevap verdi:
  - Bu bizim erkek hesaplaşmamız!
  Goril çıktı. Gerçekten büyük bir adamdı. Boyu doksan, geniş omuzlar, uzun kollar, eğimli alın. Ve oldukça abartılı , belli ki anabolikler üzerine. En azından bir centner ve bir buçuk ağırlığındaydı . Ve Vitalik sadece kırk iki kilo. Kuvvetler eşitsiz görünüyordu.
  Elebaşı, yüz dolarlık banknotlardan oluşan ince bir deste çıkardı ve mırıldandı:
  - Döveceksin, parçalar alacaksın ve ... Ben de sana altın bir saat vereceğim.
  Ve gerçekten de saf altından kasası olan çok düzgün bir saat gösterdi. Ve çok pahalıya mal oluyorlar.
  Sakince duran goril , aniden Vitalik'e koştu. Doğru, akranlarının ani saldırılarına alışmış olan çocuk aniden yana sıçradı. Ve hatta çoğunluğun yerini almayı başardı. İri, geniş omuzlu, uzun kollu bir gangster asfalta çarptı. Topallarken dizini incittiği görülüyor. Ve çok pis küfretmeye başladı.
  Halk uğulduyordu. Bazıları Gorillerini desteklerken, diğerleri küstah oğullarını destekledi. Burada bariz bir nifak vardı ve soyguncular bahse giriyordu.
  Daha hünerli ve küçük olanlara, diğerleri büyük ve kaslı toplara bahse girerler.
  Goril tekrar saldırmaya çalıştı. Oğlan çıplak topuğunu ağır çenesine bastırdı. Etki tam güç değildi. Ama yine de sallandı ve haydut bufalo bunu hissetti. Ve yine çocuğa koştu , yeraltı dünyasının tüm cezalarıyla tehdit etti.
  Vitaly onun yüzüne tekme attı ve kenara sıçradı. Ağır yumruktan kurtuldu. Gorilin kolları çok uzun. Ancak yumruklar çok hızlı uçmaz ve çevik çocuk çok ustaca sapar.
  Tekrar saldırın. Vitaly'nin burnuna yumruğuyla yumruk atıldı. Ayrıca tahtaları elleriyle dövdü. Parmak boğumları iyi oturdu ve ince bir kan damlası aktı.
  Doğru, haydutun yumruğu çocuğun kaburgalarının üzerinden kaydı. Vitaly, hafif bir boksör gibi sarsıldı ve daldı, başka bir güçlü dürtmeden saptı .
  Sonra dizinin altına tekme attı. Zaten yara bere içinde ve gangster kükredi ve açıldı.
  Vitalik karşılaştığı hareketi yakaladı ve çocuğun yuvarlak çıplak topuğu tam burnuna çarptı. Çocuğun tüm kütlesi tarafından ve hatta met hareketinde bile vurulur . Bir çıtırtı duyulur ve burun, yüksekten düşmüş bir domates gibi patlar. Ve kan şimdi daha güçlü bir şekilde akıyordu.
  Vitaly, rakibin süpürme hareketlerini tekrar terk ediyor. Tekme atmaya çalışıyor. Ama bacakları biraz kısa ve esnemesi pek iyi değil. Vitali yine yandan vuruyor. Tapınağa vurur. Ve Goril sendeledi.
  Ve hırıltılar:
  - Bekle, konuşalım!
  Vitali durdu. Ve sonra ona bir balyoz yumruğu uçtu. Çocuk refleks olarak engelledi. Ama ayakları yerden kesildi. Vitali havalandı. Haydut ona koştu. Ama çocuk yuvarlanmayı başardı. Ve gangster geçip gitti.
  Vitalik kendi içinde öfke hissetti. Ve çocuk , haydut ayağa kalktığında incik çenesine vurdu. Yumruk iyiydi ama Goril dik başlıydı ve o kadar kolay yere serilemezdi.
  İşte yine atakta. Doğru, berbat. Ve tüm gömlek kanla kaplı. Vitalik de kirlenmesin diye tişörtünü çıkardı. Çocuğun bir rahatlama ve güçlü kasları vardı. Belki kütlesi yoktu ama sudaki dalgacıklar gibi sallanıyordu.
  Vitalik, düşmanı zaten paramparça olmuş burnundan tekrar vurdu.
  Kan daha da şiddetle aktı ve çocuğun çıplak, yuvarlak topuğu kanla parıldadı. Goril boğulmaya başladı.
  Vitalik klasik bir üçlüyü kafasına yumrukladı ve rakibinin ellerini dövdü. Sonra tekrar sıçradı ve çıplak topuğuyla çenesine vurdu. Darbe iyiydi, ancak böyle bir karkası etkisiz hale getirmek için yeterli kütle yoktu.
  Oğlan yine elleriyle bir kombinasyon gerçekleştirdi. Ve gözüne yumruk attı. Çarpmanın etkisiyle maviye döndü. Ve hematom şişmeye başladı.
  Vitalik tweet attı:
  - Düşmanı tek darbede silip süpüreceğiz,
  Şanı çıplak bir topukla onaylayacağız ...
  Büyükleri boşuna ezdik ,
  Yani gorili yeneceğiz!
  Oğlan tekrar kaçtı ve düşmanı yüzüne tekmeledi. Sonra tekrar ve tekrar tam olarak çeneye atlayın. Ve sonra tapınağa bir incik. Vitalik iyi yendi. Ancak düşman yine de teslim olmak istemedi. Sendelese de inatla düşmedi.
  Ve haydut kalabalığı bağırdı:
  - Yen onu! Bitir şunu!
  Siyah üniformalı üç polis de gösteriyi izlemeye geldi. Onlar da küçük bir çocuğun büyük, uzun kollu bir haydutu insan kafası gibi isteka toplarıyla dövmesi onları eğlendirmişti .
  Vitaliy tekrar aşağı yukarı zıpladı. Ve goril inatla düşmedi. Oğlan kelimenin tam anlamıyla ter içinde parlıyordu ve ağır ağır nefes alıyordu. Rakibi ellerini indirdi ve artık bu darbelere tepki göstermedi.
  Sonra Vitalik onu aldı ve bir ağaca tırmandı. Bu gerçekten çok riskli bir hareket. Haydutlar tısladı ve polisler alkışladı. Oğlan, daha yükseğe tırmanıyor ama nasıl atlayacak. Ve çıplak, yuvarlak topuğu şakağına çarptı.
  Goril düştü ve sonunda bayıldı. Lider saymaya başladı ama çetenin büyük üyesi kıpırdamadı bile. Ve saygıyla söyleyerek attı:
  - Kazandım, nasılsın?
  Oğlan cevap verdi:
  - Vitalik!
  Lider ellerini ona kaldırdı ve sordu:
  - Peki seninki nasıl sürdü?
  Vitalik gururla cevap verdi:
  - Köpek balığı!
  Lider başını salladı.
  - Aferin, köpekbalığı! Sağ elim olmak ister misin?
  Çocuk başını olumsuz anlamda salladı.
  - Hayır, benim yolum var ve seninki var!
  Reis ona on yüz dolarlık banknot ve oldukça ağır bir saat uzattı. Sadece altın bir kasaları yoktu, aynı zamanda ibreler de süslenmişti: dakika zümrüt ve saat yakutla.
  Vitalik onu çantasına sakladı. Bir de gömlek var. Hafifçe sıyrılmıştı ve kavgadan kalma birkaç morluk vardı. Ama söylemeliyim ki nispeten hafif bir şekilde kurtuldu. Haydut yüz elli kilo ağırlığındaydı ve ölümcül darbeleri ve çok ağır yumrukları vardı.
  Bu arada, aklı başına gelmedi. Ve polis ambulans çağırdı.
  Haydutlar dağılmaya başladı.
  Vitalik çok memnun oldu. Hem para hem de ödül kazandı ve gerçek bir adam olduğunu herkese kanıtladı.
  Ve riskli bilgisayar korsanlığı yapmaktan daha iyidir.
  Ataman, şunları kaydetti:
  - Sen çok güçlü bir dövüşçüsün ve aynı zamanda bir çocuksun. Kuralsız dövüşlere katılmalısınız. Özellikle çekilişlerden iyi para kazanabilirsiniz. Başlangıçta, çocuğa bahse girmeyecekler!
  Vitalik başını salladı.
  - İyi bir fikir! Ama ... Tüm beyinleri yenebilirim.
  Lider şunları kaydetti:
  - Olağanüstü bir tepkiniz var ve size vurması alışılmadık derecede zor.
  Küçük çocuk başını salladı.
  - Buna katılıyorum. Ama hiçbir şey, entelektüel yoldan gitmeyi düşünüyorum.
  Daha önce sessiz kalan Albina, şunları kaydetti:
  - İnternette kuralsız dövüşlerin nerede olduğunu bulabilirsiniz. Ve biliyorsun oğlum, senin yerinde olsam denerdim. Dürüst olmak gerekirse, bu kadar iyi hareket etmeni beklemiyordum!
  Vitaly başını salladı.
  - Düşüneceğim. Bu arada, iyi bir uyku çek. Gece yarısını çoktan geçti.
  Ve vedalaşarak çocuklar parktan ayrıldılar.
  Albina ayakkabılarını giydi, mayıs gecesi hava daha da serinledi. Yalınayak yürümek daha keyifli olsa da. Vitaly, genç bir savaş zamanı izci gibi çıplak ayaklarını tokatladı.
  Egzoz dumanları da koksa da, hava tazelikle ıslanmış gibiydi. Moskova geceleri çok güzel. Pek çok ışık ve reklam afişi.
  Ve çeşitli markalardan birçok araba. Hatta aralarında çok lüks arabalar da var.
  Geçen kadınlardan biri Vitalik'i işaret ederek mırıldandı:
  - Oğlunun bu kadar soğukta yalınayak yürüdüğünü görmüyor musun?
  Albina güldü. Büyük kasları ve yüzündeki sert ifade nedeniyle oldukça yetişkin görünüyor. Ve Vitalik ise tam tersine yuvarlak bir yüze sahip ve yine de yürümeye başlayan bir çocuk gibi görünüyor. Alnı yüksek olmasına rağmen başı bile çok büyük değil, pürüzsüz.
  Oğlan ona cevap verdi:
  - Ateşleniyorum! Ve herhangi bir ayakkabı dibe çeker!
  Albina gülümseyerek tweet attı:
  - Herhangi bir yerdeyiz, soğuğu biliyoruz,
  Külahları nasıl dolduracağımızı biliyoruz...
  Ve zaten su birikintilerinden geçiyor -
  Yalınayak çocuklar!
  Ve yaklaşık iki metre sıçradı, ayakları havada döner tablayı döndürdü. Ve pek iyi inmedi - topuğunu kırdı. Ondan sonra ayakkabılarımı çıkarmak zorunda kaldım ve çocukla çıplak ayakla. Evet, ilginç bir macera.
  Ve Moskova aslında büyük bir şehir. Nüfus ortalama bir Avrupa ülkesi kadar . Ve üzerinde uzun süre dolaşabilir ve her zaman daha fazla yeni alan bulabilirsiniz.
  Vitalik şarkı söyledi:
  Düşmanla kıyasıya savaşacağız,
  Karanlığı bilmeyen çekirgeler...
  Başkent sonsuza kadar ayakta kalacak
  Moskova dünya üzerinde güneş gibi parlıyor!
  Albina başını salladı.
  - Bu havalı! Böyle şarkıları severim. Ama öte yandan her ülkenin ve milletin kendine göre bir yolu var. Ve hiç kimse bir şey yapmaya zorlanmamalı.
  Vitalik başını salladı.
  - Sağ! Ama er ya da geç Dünya gezegenindeki tüm insanların birleşeceğine inanıyorum. Ve gezegen tek, ortak ve mutlu bir aile olacak!
  Kız çok emin olmasa da onayladı:
  - Öyle olacağına inanıyorum!
  Ayrıldılar ve Vitaly koşarak eve koştu. Ve asansörde vakit kaybetmeden merdivenlerden yukarı uçtu.
  Ve dairenin kapısını açtı. Özel bir şey yok, annem zaten uyuyordu. Akşam yemeğini mutfakta bıraktı.
  Vitalik yemek yedi ve kendi içinde ağırlık ve yorgunluk hissetti, tuvalete gitmek bile istemedi. Bu yüzden kanepede uyuyakaldım.
  Farklı rüyaları vardı , çok fırtınalı ve kaotik. Özellikle, özel okulun parça parça anıları. Onu bir makineyle nasıl kel kestiler. Sonra profilden, tam yüz, yarım yan ve arkadan fotoğraf çekiyorlar. Acıtmış gibi görünmüyor ve sorun değil, ama kendi içinde bir tür aşağılanma ve utanç hissediyorsun.
  Boyunuz daha sonra ölçülür ve tartılır. Vücuttan işaretleri yeniden yazın ve parmak izi alın. Bu da çocuk için aşağılayıcı ve acı verici olmasa da korkutucu.
  Sonra ellerinizi bir çeşit solüsyonda yıkıyorsunuz.
  Bu hala saçmalık. Vitaly diğer adamlardan daha çok korkuyordu. Ne de olsa özel bir okul aynı zamanda sadece çocuklar için bir hapishanedir. Ama sonra iyi bir ekip bir araya geldi ve kanunsuzluk yoktu . Ve yaşlı adamlar küçükleri nadiren rahatsız ederdi. Bu arada Vitalik çok iyi satranç oynadı. Ve kısa sürede özel okulun ve Moskova'daki tüm özel okullar ve kapalı kurumlar arasında satranç şampiyonu oldu.
  Ancak çocuk satranca pek ilgi duymuyordu. Oyun ilginç, ama insanlara tam olarak ne veriyor? Bunun pratik kullanımı nedir? Satranç en az bir gram tahıl yetiştirmeye veya en az bir hastayı iyileştirmeye yardımcı oldu mu?
  Yani Vitaly, ilk yetişkin kategorisini almasına rağmen, serbest bırakıldıktan sonra neredeyse oynamadı. Para için olmadığı sürece, yetişkinlerle. Ancak bunlar, birkaç yıkıcı yenilgiden sonra onu hızla durdurdu. Ve çocuk, figürleri yeniden düzenlemek gibi anlamsız bir görevle zaman kaybetmek istemedi.
  Yine de muhtemelen bu oyunda bir şeyler başarabilirdi. Karpov'u bile yendi. Ve bir şah mat aldıktan sonra şunları söyledi:
  - Ve sen, bir çocuk, seçenekleri hızlı ve doğru bir şekilde değerlendir!
  Vitaly sordu:
  - Satranç insanlara ne verdi? Bu sadece eğlence ve boş bir akıl oyunu. Daha iyisi, bir kanser aşısı icat edin ya da bir insanı Mars'a götürüp geri döndürebilecek bir roket yapın!
  Anatoly Karpov başını salladı.
  - Belki sen haklısın! Ama satranç bir mucizedir. Ek olarak, herhangi bir spor hakkında söylenebilir - sadece eğlendirir!
  Çocuk başını salladı.
  - Dövüş sanatları çok hayati bir spordur. Bazen onlar sayesinde hayatta kalırsın!
  Karpov başını salladı.
  - Bu doğru...
  Ve içini çekti. Kendisi tenis oynamayı ve sıfır dövüşçüyü severdi.
  Özel okulda dövüş sanatları da vardı. Ancak Vitalik, tam olarak bir akranını neredeyse öldürdüğü için hapsedildiği için rekabet etmesine izin verilmedi. Ama bu şekilde esir adamların saygısını kazandı ve kazandı.
  Burada yemek de iyidir. Evde olduğundan daha iyi. Baba yok, Moskova'da fiyatlar yüksek, kiralar yüksek ve kadınların iyi bir iş bulması zor. Vitalik genel olarak iyi bir izlenim bıraktı. Ve havuza ve gezilere götürüldüler ve bilgisayarda oynayabilirsiniz. Yani, hiç de cehennem değil. Mesleki terapi de olmasına rağmen. Ancak bu zor değil ve dahası, her zaman iş yok. Bu yüzden orada acı çektiğini söyleme.
  Oraya geri dönmek için fikirler bile vardı. Orada erkekler arasında gerçek arkadaşları vardı. Ve sonra sadece Albina'nın onun gerçek arkadaşı olduğu ortaya çıktı.
  Ama annem önlemi düşünmek ve gözlemlemek için savaşmadan önce ondan şeref sözü aldı.
  Vitalik'i dövmeyi bıraktılar ama akranları meydan okurcasına konuşmak istemediler. Gerekli olmasa da. Örneğin, aptalca konuşmalar ve çeşitli kaba sözler ve hatta müstehcenlikler yerine kitap okuyabilirsiniz.
  Burada, herhangi bir akıllı telefondan.
  Ve hatta kendin bir şeyler yaz. Özellikle Vitalik, Gulliver'in maceralarının devamını özetledi. Bunun gibi küçük bir hikaye. Orada Gulliver, Antarktika kabuğunun altında dünyaya girdi. Ve içinde, iki güç birbiriyle savaş halindeydi. İçinde uçaklar, tanklar ve çok sayıda roketatar vardı.
  Gulliver önce casus sanıldı. Ve sonunda hapse girdi. Sonra onu istihbaratta kullanmaya çalıştılar.
  Vitalik, Gulliver'in çizimleri nükleer bomba ile çalabildiğini bile yazdı ve bunun için ödül olarak altın meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla bir şövalye haçı aldı.
  Şey, bu sadece bir fantezi...
  Vitaly hikayeyi internette yayınladı, ancak kimse onu basmaya başlamadı. Evet ve birkaç görüntüleme topladı. Gulliver çoktan unutulmuştu. Ve bu fanfinglere kimin ihtiyacı var? Tıpkı hem halk hem de yayıncılar tarafından bir şekilde görmezden gelinen "Dunno on Mars" hikayesi gibi . Her ne kadar iş nesnel olarak fena değildi. Vitaly, Carleson'un maceralarının devamını da yazdı. Ancak bu da başarılı olmadı. Evet, literatürde tanınırlık elde etmek zordur. Özellikle iyi bilinen ve tanıtılan bir şeyin devamını yazarsanız. Üstelik istemeden karşılaştırmaya başlarlar. Ve genellikle devamı sizin lehinize değil sempatiye meyleder.
  Özellikle Harry Potter söz konusu olduğunda. Zaten böyle yürüyor...
  Vitalik uykulu bir şekilde ne yazdığını ve nasıl yazdığını hatırladı.
  Küçük yaşta fanfiction yazmaya başladı. Bahçede yaşıtlarıyla birlikte yürümek istemiyordu. Ve bekar ebeveynleri ve fakir aileleri için bile ucuz, kullanılmış bir dizüstü bilgisayar her zaman mevcuttur.
  Ve neden beste yapmıyorsunuz? Örneğin Gerda, Kar Kraliçesi tarafından kaçırılan kardeşi Kai'yi buldu. Yazarsanız tam tersine çocuk Arap çölünün sultanına esir düşmüş. Ve şimdi Kai, çölün ortasındaki lüks bir sarayda sıcakta çürüyor. Ve yine küçük sarışın bir kız onu kurtarmaya gider. Ve yine çıplak, çocuksu ayakları acı çekiyor. Sadece karın soğuğundan değil, Sahra çölünün sıcak kumlarından.
  Kendini büyülü bir vahada buldu. Ve sonra susuzluktan ölecekti, çıplak ayakları kum ve sıcak kayalarla parlıyordu.
  Ve soyguncular develerin üzerindeydi. Reisin kızı da türban takmıştı. Ve benzeri.
  Fikir elbette kendi içinde fena olmasa da yine de insancıl ve ilginç bir şekilde döşenmesi gerekiyor.
  Ancak bir kuzgunu akbabayla değiştirmek bir seçenek değil!
  Vitaly'nin çok hızlı parmakları var. Ve çok şey yazdı.
  İşte alternatif bir tarih. Yirmi ikinci yüzyılın sonundan bir çocuk, bir zaman makinesiyle geçmişe uçtu. Ve yanında astronot babasından çalınan oldukça güçlü bir patlayıcı aldı.
  Ve tabii ki Çar II . Nicholas'a yardım etmeye karar verdi . Ve bir blaster ile silahlanmış olarak , Port Arthur'un savunmasının anahtarı olan High Mount'ı savundu.
  Ve silahından nasıl ateş ettiğini . Ve ışınlar Japonları vurdu. Ve binlerce yiğit sarı asker kesilip yakıldı.
  Saldırılar püskürtüldü. Ancak Port Arthur hala açlıktan ve silah eksikliğinden muzdaripti.
  Ancak o tutunmaya devam etti. Ve Ocak ayında, çarlık ordusu tekrar yarma girişiminde bulundu.
  High'a yapılan birkaç saldırıyı daha püskürttü . Ancak patlayıcının hipernükleer pili bitmişti. Ve çocuk cephaneliği yenilemek için geri döndü.
  Ve dünyanın değiştiğini fark etti. Özellikle Kanlı Pazar Ocak ayında yer almadı. Kral halka çıkmaktan korkmadı, Port Arthur hala direndi. Ve böylece devrim patlak vermedi. Ve yine de çarlık ordusu, ek takviye alarak nihayet Şubat ayında koridoru karadan geçmeyi başardı.
  Ve Japonlar tükenmişti. On iki yaşındaki basit bir çocuk tarafından lazer ateşiyle kaç bin kişi yakıldı. Kısacası Rozhdestvensky'nin filosu geldi ve Birinci Pasifik ile birleşerek Japonları denizde yendiler. Barış imzalandı ve Japonya, Kuril zincirini Rusya'ya iade etti. Ayrıca Kore bir koruyucu oldu ve Mançurya Sarı Rusya oldu .
  Çarlık imparatorluğu askeri olarak güçlendirildi. Birinci Dünya Savaşı oldu, ancak Almanlar onu kaybetti ve gerçek tarihte olduğundan daha hızlı. Çarlık imparatorluğu Galiçya ve Bukovina'yı geri aldı. Çekoslovakya, Rusya içinde bir krallık haline geldi. Ve Polonya krallığı, Krakow'u ve Alman topraklarının bir kısmını içeriyordu. Türkiye dünya haritasından silindi ve Rusya, İngiltere ve Fransa'ya yenildi. Rusya, İstanbul'u, Küçük Asya'yı ve Kuzey Irak'ı aldı. Suudi Arabistan da bölündü. Romanov hanedanı tahtta güçlendi.
  Çar Nikolai Vtoroy daha sonra kuzeyi ve merkezi kendisine alarak Afganistan'ı İngiltere ile paylaştı. Ve ayrıca İran'ın üçte ikisini ele geçirdi. Böylece dünyanın yeniden dağıtımı sona erdi. Bütün Müslüman ülkeler tamamen Hristiyanların kontrolü altındaydı . Ve otuzlu yıllarda İtalya, Etiyopya'yı ele geçirdi.
  Hitler Almanya'da iktidara geldi ama iradesi kendisine verilmedi. Avusturya'nın ilhakına azami izin verildi.
  İkinci Dünya Savaşı yoktu ... II. Nicholas , Kasım 1939'a kadar hüküm sürdü. Rus çarları için rekor bir yaş olan yetmiş bir yaşında öldü. Sekiz yaşındaki torunu tahta çıktı. Bu kötü, ancak naip zaten önceden belirlenmişti. Ve her şey yolunda gitti.
  Çarlık Rusyası kademeli olarak anayasal bir monarşi haline geldi. Ve yirmi birinci yüzyılın başında, fiilen parlamenter bir cumhuriyet haline geldi.
  Ancak gelecekteki en önemli değişiklik, çocuğun ailesini bulamamasına ve kendini tamamen farklı bir dünyada bulmasına neden oldu. Dünyada ve iyi ve gelişmiş ve mutlu olmasına rağmen.
  psikiyatri hastanesine koydular .
  Elbette gelecekte bakımlı - gerçek bir sanatoryum, ama yine de bir psikiyatri hastanesi ve çocuk oradan gerçekten hoşlanmadı. Ve birkaç kez kaçmaya çalıştı. Ve sonunda yalnız kaldı.
  Vitalik pek çok şey besteledi ve bundan hoşlandı. Ancak nedense insanlar onun eserlerini beğenmediler ve bunların akıl hastası veya tam bir şizofren tarafından yazıldığına inandılar.
  Bazı parçalar gerçekten garipti. Örneğin Vitaly, tüm insanların çocuk olduğu bir evren hakkında yazdı. Etki böyle çalıştı. Bir süpernova patladı ve Dünya, tüm yetişkinleri on yaşındaki erkek ve kız çocukları gibi gösteren radyasyonla kaplandı. Ve sonsuza dek... İnsanlar çoğalmayı bıraktı. Aslında ölümsüz oldular. Daha doğrusu, yaşlanmayı durdurdular ve hayatta kalma oranlarını büyük ölçüde artırdılar. Bir bacağını, bir kolunu kesse bile yerine yenisi çıkar. Neredeyse ölümsüz. Ama sonsuz çocuklukta.
  Yaşlılar, özellikle ateistler bu duruma çok sevinirler. Gençler, ancak, çok değil. Çocuklar da iyi.
  Böyle bir krallık Dünya'da ortaya çıktı. Ancak iş durmadı. İnsanların büyüklüğündeki azalma, daha elastik, inatçı ve güçlü hale gelen kasların niteliksel büyümesiyle telafi edildiğinden.
  Ve ne büyük bir nimet ki, bir dişi kırarsanız, o zaman yapay bir tane takmanıza gerek kalmaz, yenisi bir saat içinde bir öncekinden daha iyi büyür.
  Ve ebedi çocuklar hem anıları hem de kişilikleri korudu. Ancak şimdi başka çocuğunuz olmayacak. Ancak daha az sorun var.
  Uzay gemileri inşa eden ve çok daha huzurlu yaşamaya başlayan sonsuz mutlu çocuklar.
  Din, özellikle ilginç dönüşümler geçirdi. Bilhassa ne İncil ne de Kuran insanlara ebedi bir çocukluk vaat etmemiştir. Ve bu elbette mantıklı. Birçoğu çocukluk için nostaljik hissetse de , gerçekten yaşlı insanlar genç olmak ister, bebek değil. On yıl, bir kişinin zaten düşündüğü ve lazımlığın üzerinde değil, internette oturduğu yaş olmasına rağmen.
  Bu yaşta, neredeyse tüm zevkler sizin için mevcuttur. Ve seksen yaşında olduğun zamandan daha iyi. Yine de, muhtemelen yirmi yaşında olduğundan daha kötü!
  Bu arada, Kuran'da ve Cennet'teki Ortodoks geleneğinde otuz beş yaş diyorlar. Acaba neden on sekiz değil? Yoksa yirmi beş mi? Böyle bir rakam nereden geldi?
  Vitalik eskiden gerçekten büyümek, iri ve olgun olmak isterdi. Ama şimdi küçük olmanın avantajları olduğunu düşünüyordu. Üstelik iri bir adamsanız trende veya otobüste tam bir eziyet olacaksınız. Ama elbette uzun boylu biri için armut toplamak daha kolay ama ağaca tırmanmak bir çocuk için daha kolay.
  Vitaly, jimnastikte Olimpiyat Oyunlarını kazandığını ve altın madalya kazandığını hayal ediyor. Ve o bir kaide üzerinde. Sonra yüzmek. Bu arada, taekwondo uzun zamandır olimpik spora dahil edilmek isteniyor. Ve bu harika olurdu. İşte kavga eden erkekler ve kızlar.
  Vitaly uyuyordu ve yazmayı başardığı kafasında yarışıyordu. Örneğin, Ivanhoe'nin devamı. Aslan Yürekli Richard uluslararası bir turnuvaya ev sahipliği yaptı. Dünyanın her yerinden en iyi savaşçılar ona geldi. Ve aralarında o kadar güçlü bir dev ortaya çıktı ki herkesi yenmeyi başardı. Ve Ivanhoe ve Aslan Yürekli Richard'ın kendisi. Ardından ana ödülü kazandı. Ve o ne yaptı? Rebekah'ı kaçırdı. Ve zavallı Yahudi kız onun tutsağı oldu.
  Ivanhoe onu kurtarmaya çalıştı, ancak tek bir yol gerçekti: dev şövalyeyi bir düelloda yenmek.
  Ve sonra Ivanhoe, Japonya'dan bir keşişe özel bir şövalye dövüşü tekniği öğretmeye başladı. Ve çok ilginç ve öğretici bir çalışmaydı. Ivanhoe bu konuda gerçekten başarılı oldu.
  Bu romandaki en ilginç şey, Rebekah'nın onu şövalye Ivanhoe'ye ikinci bir eş olarak götürmesini istemesi, ancak reddetmesiydi.
  Ancak Aslan Yürekli Richard, ona değerli bir koca buldu. Ve Rebekah yine de Katolik inancını kabul etti. Neden? Sonuçta Mesih Mesih'tir. Ve Yahudiler onun varlığını kabul ettiler. Ve O'nun Tanrı olmadığını kanıtlamak mı?
  Dahası, Hıristiyanların inancı çok çekicidir: tüm günahlar lütufla affedilir ve Yüce Tanrı'nın Kendisi hayatını insanlar için verdi !
  Vitalik'in düşünceleri tamamen karıştı ve derin bir uykuya daldı.
  . BÖLÜM 3
  Uyanan çocuk hızla yıkandı, dişlerini fırçaladı ve ağzını çalkaladı. Ve egzersizleri yaptı. Gerçekten okula gitmek istemiyordum. Apaçık. Uzaktan eğitim almak ne kadar iyi olurdu? Özellikle internet üzerinden. Kahvaltıdan sonra, Vitaly bugünkü dersleri görmezden gelmeye karar verdi. Ve genel olarak, özellikle koronavirüsten sonra neredeyse tüm öğrenciler okuldan kaçmayı öğrendi. Günümüz gençliği böyle kuruldu. Ve sadece modern değil. Birçok insan okula gitmek istemiyordu.
  Vitalik'in zaten parası vardı. Şimdi biraz değerli satın almanız gerekiyor. Önce çevrimiçi sipariş verin. Ardından, hesap aracılığıyla veya nakit olarak ödeme yapın . Ve geniş bir alandan gravitonları toplayıp elektrik üretebilen, makul büyüklükte bir dinamo gibi bir ekran oluşturun.
  Teorik olarak, küçük dahi çocuk, dokuz katlı bir bina çalışmasında ışığa ve TV'lere dönüştürücü ekran alanının metresi başına yeterli elektriğin salınacağını gösteren birkaç formül çizmişti. Ya da tam gövdeli büyük bir kamyonu elektrik motoruyla saatte yüz kilometre hıza çıkarmak. Veya tamamen çocukça olmayan bir helikopterin vidalarını bile çevirin.
  O zaman insanların tüm enerji sorunları çözülmüş olur. Ve her türden şeyh ve kodamanın kayıplara uğrayacağı gerçeği, o zaman ihtiyaçları olan şey bu.
  Vitalik, ilke olarak, dünyadaki tüm dinlerin insan masalları ve fantezileri olduğuna inanıyordu. Ama kimse gerçeği bilmiyor ve kimse bilemez. Ve kişinin inancını gerçek olarak sunması ve fanteziyi yanılmaz olarak adlandırması saçmadır. Ve insanlar bu yüzden öldürüldüğünde daha da aptalca. Veya örneğin, kendilerini dünyevi zevklerden mahrum bırakarak bir manastıra giderler. Gerçekten inanıyorsanız, o zaman hayatınıza ve diğer insanlara müdahale etmesin. Bu bağlamda, Ortodoksluk, yılda bir kez kiliseye gittiklerinde ve akşamdan kalmalıktan vaftiz edildiklerinde, inanca tamamen resmi tavrıyla daha fazla sempati uyandırdı. Her iki saatte bir dizlerinin üzerine çöktükleri o inançtan daha fazla.
  Doğru, Vitaly hem Ortodoks ilmihalini hem de Tanrı Yasasını okudu. Ve Ortodokslukta bile her şeyin o kadar basit olmadığı ortaya çıktı. Ayrıca haftada en az üç kez cemaat almanız gerekir. Ve günde kırk kez haç işareti yapın. Ve mumları koyun ve oruç tutun. Aksi takdirde kurtulamayacaksınız ve cennete gidemeyeceksiniz.
  Örneğin, çarmıhta çarmıha gerilmiş bir soyguncu olmasına rağmen, lütufla kurtarılmadı mı ve hayatında en az bir kez cemaat aldı mı?
  Çocuk otomatik olarak internete adresleri yazarken kıkırdadı. Hayır, dini sonsuza kadar tartışabilirsiniz. Ama Tanrı'nın var olduğunu varsaysak bile neden mum yaksın? Ve neden, örneğin gönderiler? Ve neden aynı duayı milyonlarca kez okuyorsun?
  Peki ya, evrenin Yaratıcısı aynı şeyi milyonlarca kez dinlemeyi seviyor mu ? Ve bunun için seni ödüllendirecek mi ?
  Naif, söylemeliyim ki, fikirler elde edilir. Aynı şekilde, bir kişi neden vaftiz edilmelidir? Tanrı'nın bundan biraz enerji aldığını mı?
  Tamam, doğanın kanunları var. Ve insan için en büyük olasılıkları açarlar.
  Burada, özellikle, sonsuza dek tükenmez olan çok devasa kaynakları ortaya çıkaran sıradan yerçekiminden enerji almak ve almak için.
  Vitalik ayrıca kuarkları birleştirme süreci ve teorik olarak enerji verebileceğini de okudu. Ancak bu, tabiri caizse, hala uzak bir beklenti meselesidir. Ve gravitonlar şu anda koşum takımıyla kullanılabilir.
  Vitalik birkaç sipariş verdi. Daha sonra valizini alarak daireden ayrıldı. Deneylerine bodrumda devam etmeyi umuyordu.
  İyi , ah, sen bir erkek olduğun zaman. Pek çok yetişkin bilim insanını bir tabu ile beyinde durduran da budur: Bu imkansız! Ve kendilerini yavaşlatırlar. Mesela, henüz yapmadılarsa, o zaman imkansız. Ve çocuk aldı ve yaptı. Ya da en azından böyle bir şey yapmaya çalışın.
  Vitalik gülümseyerek şarkı söyledi:
  Durumu hayal et
  Gerçekleşecek olan her şey önceden bilinir...
  Ve neden o zaman şüpheler, endişeler,
  Dünyadaki her şey bir program sağlayacak!
  Ve fırtınalara meydan okuyoruz
  Neyden ve çünkü
  Sürprizler olmadan dünyada yaşa
  Kimse için imkansız!
  İyi şanslar, başarısızlık,
  Yukarı ve aşağı bir salıncakta
  Sadece bu şekilde, başka türlü değil,
  Sadece bu şekilde, başka türlü değil,
  Yaşasın sürpriz!
  Sürpriz sürpriz
  Yaşasın sürpriz!
  Şimdi enerji alanında yeni fikirlerle meşgul.
  Albina akıllı telefondan aradı. Safir gözleri pırıl pırıl, doğal, hafif sarımsı sarı saçlı kahraman kız cıvıldadı:
  - Merhaba sevgili oğlum! Peki sen nasılsın?
  Vitalik yanıtladı:
  - Pulsarno! Zaten bir şey aldım. Yakında gravitonları akıma çeviren bir film hazır olacak. Cihazın hafif olacağını ve özellikle pahalı olmayacağını düşünüyorum. Ve konveyör üretimi söz konusu olduğunda, bir çocuğun bile bütün bir elektrik santralini elinde tutabileceği ortaya çıktı !
  Albina tatlı bir gülümsemeyle başını salladı.
  - Senin fantezilerin var!
  Oğlan şarkı söyledi:
  - Dreamer, beni aradın,
  Dreamer, sen ve ben bir çift değiliz!
  Kız iç çekerek dedi ki:
  - Herkese karşı iyisin Vitya, sadece boyun çok küçük. Sana bakınca herkes beni anne sanıyor. Ve bir kadını çok yaşlı gösteriyor!
  Vitalik içini çekerek cevap verdi:
  - Evet var! Ama öte yandan, böyle bir koca çok fazla yemek yemeyecek ve onunla aynı yatakta yatmak sıkışık değil!
  Albina güldü ve şarkı söyledi:
  - Oğlum, bebeğim,
  Bu saatte uyumazsın...
  Beni hatırladığına inanıyorum!
  Ve ne bilinmeyen bir ülkede!
  Küçük çocuk başını salladı.
  - Bana gelebilirsin, ilginç bir iş olacak!
  Bundan sonra akıllı telefon kapatıldı. Genç dahi, rahatlayarak ve gülümseyerek şarkı söyledi:
  Herhangi bir karışıklığı çözebilirim
  Labirentlerde pek çok kuytu köşe olmasına rağmen,
  Hayır, gitmeyeceğim, bir hayalle inan,
  Gölgeli şeritlerde dolaşmak!
  Çocuk yeniden bir şeyler yapmaya başladı. Burada bir parça platin teslim edildi. Ve bu çok değerli bir kazanım Platin harikalar yaratabilen özel bir metaldir. Ve özellikle, bir gravitondan bir dizi yönlü elektron yapmak.
  O zaman sadece doğrudan ve alternatif değil, farklı akım türleri elde edebilirsiniz. Gelecekte bile, yüksek güçlü bir hiper akım yaratmaktan bahsediyoruz.
  Oğlan mekanizmalarla uğraşmaktan yorulmuştu ve makiwaraya atladı . Çıplak ayaklarıyla tekmelemeye başladı. Ve ayrıca bir ejderha gibi zıpla.
  Ve hatta şarkı söyledi:
  insanlar ne diyor
  umurumuzda değil...
  Savaşta bir sonuca ihtiyacımız var,
  Ve iyi bir vuruş!
  Ve çocuk baş aşağı durdu. Ondan sonra çıplak tabanlarla top atmaya çalıştım. Alt uzuvlarla hokkabazlık yapmak zordur, ancak bu etki elde edilir. Ve dövüşçünün öldürücü gücü artar.
  Vitalik şarkı söyledi:
  Ben harika bir karate çocuğuyum
  Teröristleri bile yenmek...
  Düşmanlar uçtu ,
  Kaç tane dövülmüş dolandırıcı!
  Ve çocuk onu alıp ıslık çalacak. Çıplak ayak parmakları topu yakaladı ve sonra tekrar fırlattı.
  Bodrumda bir çağrı duyulur. Albina'nın geldiği monitörden anlaşılıyor. Ve onunla daha eğlenceli olacak.
  Çocuk onun laboratuvara girmesine izin verdi ve şarkı söyledi:
  Çocuklar artık
  Hayır, cüceler değil...
  Sanki şeytanın elinde
  Yanan kurumlar!
  Bir motosikleti sollayabilir
  Pimleri çıkarın...
  tuvalete koşacak ,
  Oğlan çok akıllı!
  Ve her iki genç bilim adamı da zevkle şarkı söylediler;
  Bu sadece başlangıç
  Bu sadece başlangıç...
  Bu sadece başlangıç! ah ah ah!
  Bundan sonra, daha büyük bir şevkle graviton dönüştürücü ve tuzağın tasarımına başladık. Bu gerçekten çok büyük ölçekli bir keşif.
  Albina spor ayakkabılarını çıkardı ve çıplak ayakla topu atmaya başladı. İri ve güçlü bir kız olarak bunu çok ustaca yaptı. Yine de elleri inşa etmeye devam etti.
  Vitalik, bir mucize yaratmanın gerekli olduğunu anladı. Ve yaşananlar gerçek. Spin değişimi, yük yeniden dağıtımı ve bir gravitondan - birkaç elektron. Ve akım artık bir şaka değil. Ve aynı zamanda rasyonel olarak kullanılmalıdır.
  Ve sonra bir şey, aniden Tesla ortaya çıkıyor. Böyle olabilir mi...
  Çocuk onu aldı ve bir tornavidayla büktü. Daha sert parladı. Ve hatta hafifçe yanmış parmaklar.
  Oğlan şarkı söyledi:
  Gök gürültüsü şiddetlenir, şimşek çakar,
  Bir kasırga gibi, napalm vurdu ...
  Sensiz günler kasvetli bir şekilde titriyor,
  Yüzünüzü hatırlıyorum hanımefendi!
  Ve yine Vitalik bir şey alıp döndürecek. Ve bunu çok zekice yapıyor.
  Albina, çatlaktan sürünen bir hamamböceğini çıplak ayak parmaklarıyla ezdi. Sonra utandı ve bacağını yıkamak için koştu.
  Vitalik, kızın çok gelişmiş kaslara sahip olduğunu kaydetti. Güzeldi ama güzelliği bir savaşçının ve kahramanın güzelliğiydi.
  Kız yerden bir tuğla aldı ve fırlattı. Bir dönüşten çıplak bir topukla uçarken vurun.
  Tuğla çarpma anında çatladı.
  Vitalik haykırdı:
  - Sen akıllı bir kızsın !
  Albina gücendi:
  - Kız değil , kız! Ve sen bir kurt yavrususun, görünüşe göre kurnazsın!
  Oğlan cevap verdi:
  - Kurnaz değil ama akıllı!
  Kız gülerek cıvıl cıvıldı:
  - Evet, sen mükemmelsin, ama uzun boylu çıkmadın!
  Vitalik kasvetli bir şekilde şunları söyledi:
  - Bundan hoşlanmadım!
  Albina şunları kaydetti:
  - İkinci Dünya Savaşı sırasında mükemmel bir izci olurdunuz! Zararsız görünüyorsun.
  Çocuk gülümsedi ve cevap verdi:
  - Ben melek yüzlü bir katilim!
  Kız omuzlarını silkti ve şöyle dedi:
  -Kasığına vurduğun çocuk artık kızla asla ciddi bir şey yapamayacak.
  Vitalik derin bir iç çekti.
  - Ben de pişmanım. Ama çok yaramaz ve acımasız bir çocuktu . Ne ekersen onu alırsın.
  Albina şunları kaydetti:
  - Ve hayvanlar gibi çocuklar da her zaman acımasızdır. Ve daha zayıf olanlara saldırın. Bu bir tür aksiyom! Yetişkinler, tüm eksikliklerine rağmen, edep kurallarına uyarlar. Her zaman olmasa da!
  Terminatör Çocuk şarkısını söyledi:
  Çocukluk bir gün bitecek
  Çünkü sonsuza kadar değil...
  Oğlanlar büyüyecek
  Kim nereye dağılacak!
  Ama biz sadece çocukken,
  Büyüyoruz, büyüyoruz,
  Sadece gökyüzü, sadece rüzgar
  İleride sadece neşe var!
  Sadece gökyüzü, sadece rüzgar
  İleride sadece neşe var!
  Albina cevap verdi:
  - Hayır, yetişkinlerin hayatı bizimkinden bile daha zor. Günde sekiz saat çalışmak zorunda. Ve hatta daha fazlası. Ve bir çok sorun...
  Vitalik, usta, şarkı söyledi:
  Yetişkin, sen benim faremsin
  Seni kemiğinle ve derinle yerim...
  Mutluluk sadece bir nefestir
  Parlak ışık...
  Sorunların karanlığında !
  Ve dahi çocuk, çıplak ayak parmaklarıyla yerdeki cevizi aldı. Ve ustaca fırlattı, uçarken bir sineği yere düşürdü. Pençeleri yukarıdayken düştü.
  Albina ıslık çaldı:
  - Vay! Bunu nasıl yaptın?
  Vitalik kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Harika bir zekam var. Bu, vücudun da akıllı olduğu anlamına gelir ve bu, bir aptalın erişemeyeceği fırsatlar sunar!
  Kız başını salladı.
  - Küçük ama uzak!
  Oğlan ironik bir şekilde şarkı söyledi:
  yetişkin olmak güzel
  Büyük olmak iyidir...
  Gerisi bir iplik gibi,
  Arşın'da onlardan üstünsünüz!
  Ama büyük dolaplar
  Çantalar gibi...
  büyük yaygara yok
  Ambala'yı devireceksin!
  Kahraman kız güldü ve oğlanı ensesinden tuttu. gülümseyerek dedi ki:
  L gibisin ve!
  Vitalik şarkı söyledi:
  - Dünyanın en güçlüsü olmak istiyorum,
  Tıpkı Bruce ile Arnold Schwarzenegger gibi...
  Herkesi, özellikle tuvalete batırın ,
  Ve kızı şeytanlardan kurtar!
  Albina gülerek belirtti:
  - Evet, Schwarzenegger özeldir! Görünüşe göre moda çoktan geçti, ama hala hatırlanıyor.
  Vitalik başını salladı.
  - Büyük İskender gibi. Ve o hala çağımızdan önceydi!
  Kız şiirsel bir şekilde şarkı söyledi:
  Parıldayan bir yıldızla parlıyorsun,
  Karanlık karanlığın içinden...
  Büyük kahraman İskender
  Acı bilmez, korku bilmez!
  Harika çocuk ekledi:
  Düşmanlar senden önce geri çekilir
  Kalabalık tezahürat yapıyor...
  Vatan seni kabul ediyor
  Güçlü bir el yönetir!
  Ve her iki genç de çıplak topuklarıyla birbirlerine vurdu. Bundan sonra Albina da anında somunu atmaya çalıştı ama ıskaladı. Ve sinirle homurdandı:
  - Keskin göz, çekik eller!
  Vitalik içini çekerek şunları söyledi:
  - Bu, özel bir beceri seviyesi gerektirir!
  Ondan sonra çocuklar yerden biraz şınav çekti. Vitalik omuzlarına bir ağırlık bile koydu. O sadece görünüşte bir çocuk, ama içinde zaten çok fazla güç var.
  Kuralsız dövüşlerde dövüşme fikrini hatırladım. Para için mümkün. Ve mafya bu tür kavgalar düzenler.
  Artı bir çanta. Burada elbette iyi para kazanabilirsiniz.
  Çocuk bacağını kaldırdı. Tabana baktı, elastik ve ne camdan ne de kömürden korkmuyor.
  Vitalik ona bir tornavida sapladı ve cıvıldadı:
  Görünüşüne bakılırsa, ben hala oldukça gencim.
  Bıyık kırılmadı ama zaten bir titan ...
  Akıl, belki bir yetişkin, hatta çok fazla,
  Ve düşmanları bir kasırga gibi ezeceğim!
  Bundan sonra Vitalik, nasıl gülüyor!
  Albina dedi ki:
  - Kuralsız dövüşleri düşünürseniz, internette kuralsız büyük yeraltı dövüşleri olacağını buldum. Hem kadınlar arasında hem de erkekler arasında. Final sisteminde bir akşamda üç dövüş yapabilirsiniz. Orada yaş ve kilo kategorilerine uyulmaz. Bunun sizin için sorun olacağı açık.
  Vitalik tısladı:
  - MMM'de sorun yok
  Herkes bizi tanıyor!
  Kendimize surat asmayı becerdik ,
  Kuruşunu da senin için temizleyeceğiz!
  Çocuk bundan sonra güldü ve görünüşü çok memnun oldu.
  Bundan sonra, bir dönüştürücüde platinden elyaf yapmaya başladı. Zaten parladığını hissedebiliyordunuz. Ve gravitonlar akıma dönüşür. Hava ozon kokuyordu. Ve belki de medeniyeti alt üst edecek bir keşif yakındır.
  Vitalik düşündü: - Ona fizik dalında Nobel Ödülü verecekler mi, vermeyecekler mi? fikir vermektir. Ne de olsa insanlığa gerçek faydalar sağlayan bir şey geliştirdi.
  Peki ya Nobel Ödülü? Dolar enflasyona tabidir ve bu çok büyük bir miktar değildir. Evet ve ödülü, örneğin dinamit gibi çeşitli iğrenç şeyler icat eden bir Amerikan milyoneri kurdu. Ve bu dinamitten kaç kişi öldü?
  Ve sonra tüm Dünya gezegenini ve insanlığı sıcak ölümden kurtarın! Gerçekten de, büyük bir başarı olurdu.
  Tekrar kıvılcımlandı ve acıyla parmaklarına çarptı.
  Albina şunları kaydetti:
  - Lastik eldiven giyin!
  Oğlan başını salladı.
  - Ve sen de.
  Ve adamlar koruma aldı. Genel olarak, iyi bir iş çıkardılar. Vitaly, Jules Verne'i hatırladı . Daha sonra gerçekleşen yüz yirmi altı bilimsel keşfi tahmin etti. Böyle bir edebi deha vardı. Ve ilginç maceraları var.
  ünlü değil . Örneğin, "On Beş Yaşındaki Kaptan" romanını ele alalım. Fantezi gibi görünmüyor, ama yine de ilginç.
  Bu arada Vitalik, bu romanın devamını yazdı. Ama o pek iyi yapmadı. Ve ilham gitti. Ancak Fatih Robur hakkında , devamın daha iyi olduğu ortaya çıktı. Orada, bu dahi, aya uçabilecek bir makine yarattı ve orada tüm değerli eseri aldı.
  Ayrıca Robur , Dünya gezegeninin imparatoru olmaya karar verdi.
  Bu arada, fikir en kötüsü değil. Sebepsiz değil ve Orta Çağ'da insanlar yüze göre bir tirana sahip olmayı tercih ettiler.
  Gerçekten de, Dünya gezegeni başına bir hükümdar, hatta despotik bir hükümdar, savaşları durdurabilir ve düzeni yeniden sağlayabilir. Ve tabii ki, ay altı dünyasının bilim adamlarını birleştirmek için.
  Ve sonra gezegenin tüm kaynaklarının bilim tarafından yönetimi ve uzaya genişleme. Ve böylece, insanların birbirleriyle düşmanlık için kaç kaynak harcadıkları.
  Ukrayna ile olan son savaşı bile ele alalım. Trilyonlarca ruble ve yüzbinlerce hayatı yuttu. Ve yine de sonunda belirsiz bir sonuçla devam ediyor.
  Vitalik içini çekerek az önce bestelediği şarkıyı hüzünle söyledi.
  Kardeş elini kardeşine kaldırdı:
  Acımasız savaş - düşmanın kükremesi !
  Makine senin arkadaşın oldu,
  Havailik için intikam geldi!
  
  İnsanlar kırılırsa ne yapmalı
  Atılgan mermiler etrafta ıslık çalarken!
  Tanrı savaşı zorla bozsa iyi olur -
  Böylece yırtıcı ejderha günleri sona erdi!
  
  Ama cehennem ölçü ve sınır tanımaz,
  Dünya napalmda yanıyor, çocuklar ağlıyor!
  Burada kızların yüz hatları soldu -
  Kutsal Lord, bunun hesabını kim verecek?
  
  Pekala, kaç tane sevdiğini öldürebilirsin,
  Sonuçta, bir insan doğar, inan bana, mutluluk için!
  Anne oğlunun cepheye gitmesine izin vermiyor,
  Ve yazın bile savaşta kötü hava var!
  
  Ama bir askerin görevi kesin bir görevdir:
  Anavatan için savaşta savaşmak için neye ihtiyacın var!
  On altı yaşında, zaten gri bir tapınak,
  Talihsiz yüzlerin dulları gözyaşlarından şişmiş!
  
  Ama ne oldu, deli misin kardeşim?
  Hayır, sen delisin, diye cevap verir sevilen!
  Tahtta olan alçaklık için askerimiz,
  Kayınbiraderi pis Cain sanıyor!
  
  Yerde kan akımları damarları yırtar,
  Ve çekirdekten gelen nabız bir darbe ile cevap verecek ...
  Bir merminin tarlada ezdiği saban dondu,
  Ah, güneş ne kadar mor oldu!
  
  Ama İsa'nın geleceğine dair bir inanç var -
  Kardeşleri barıştır, Kurtuluş getir!
  aşağılık hesabı unutalım -
  Hepimizin ruhunda hüküm sürüyor, affedelim!
  Albina arkadaşına şarkı söyledi. Ancak son dizede alaycı bir şekilde şunları söyledi:
  - Ve sen bir kafirsin, Vitya!
  Oğlan başını salladı.
  - Evet, tüm dinlerin peri masalı olduğuna inanıyorum. Ve Tanrı rolündeki İsa Mesih de bir insan masalı! Ama çok güzel bir hikaye ve öğretici.
  Albina başını salladı.
  Ataların tüy kalemle yazdıkları
  Torunlarına mutluluk getir...
  Çünkü iyi iyi kalır
  Geçmiş, gelecek ve bugün!
  Vitalik gülümseyerek başını salladı.
  - İnsan, hayvandan, iyilik arzusuyla ayrılır. Ve biz özel insanlarız. Aşırı bir Benliğimiz var ve hatta Hitler, Cengiz Han, Timur gibi kanlı tiranlar bile vahşetlerini yüce bir hedefle haklı çıkardılar ve gelecekte tüm insanlar için evrensel mutluluk vaat ettiler!
  Albina dedi ki:
  - Hayatta kalacak olanlar!
  Çocuk başını salladı ve şunları söyledi:
  - Ama en kanlı fatih bile kendine kötü demedi. En azından aklı başında. İnsanları hayvanlardan ayıran şey budur. Bizler zulmü yaparken bile iyiyi arıyor, ışığa ve yaratılışa çekiliyoruz!
  Kız başıyla onayladı.
  - Biz oğlum çok güzel bir iş yapıyoruz!
  Vitalik başını salladı.
  - Sağ! Ama elbette içinde sadece iyilik yok. Yine de, pek iyi olmayan insanlar ilk etapta acı çekecek.
  Albina mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Kimin iyi, kimin çok iyi olmadığına kim karar veriyor? biz seninle miyiz
  Çocuk omuzlarını silkti ve şöyle dedi:
  - İyi ve kötü, göreceli kavramlar! Örneğin, tektanrıcılar her şeyin basit olduğunu söylese de: Tanrı mutlak iyidir ve Şeytan mutlak kötüdür. Ama aynı zamanda, İncil'de Tanrı o kadar milyonlarca insanı öldürdü ki saymak imkansız ve Şeytan sadece on ve sonra Yüce Allah'ın izniyle. Bu, her şeyin göreceli olduğunu bir kez daha gösteriyor. Özellikle İbrahim'in masum bir çocuğu kurban etme isteği övülür. Ancak bu aynı zamanda, bir diktatör rolünde Tanrı'ya aptalca ve sorgusuz sualsiz itaatin övüldüğünü de söylüyor. Şahsen ben bundan hoşlanmıyorum.
  Albina mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Yine de, hayatta itaat etmeliyiz. İster isteyerek ister istemeyerek. Tamamen bağımsız olmak imkansızdır. Krallar bile ve o zaman bile mücbir sebeplerden önce itaat etmeye ve alçakgönüllü gurur duymaya zorlanırlar.
  Vitalik başını salladı ve şarkı söyledi:
  - Çoğu zaman bir gölgeyiz,
  Üzüntü ve sabırla öğreniyoruz!
  Oğlan derin bir iç çekti. Ruh hali pek olumlu değildi. Aklıma türlü türlü çirkin düşünceler geldi.
  Aslında, insanlar savaşta birbirlerini yok etmediler mi? Burada elbette her türlü seçenek olabilir.
  Ama insanlığın birleşmesi gerekiyor. Ve burada, örneğin, farklı dinler birleşmiyor, ayrılıyor. Gerçekten de barışçıl Yeni Ahit'te bile bir sadakatsizlik kavramı vardır. Ve Kuran hakkında söylenecek bir şey yok. Ve insanlar birbirleriyle nasıl anlaşabilirler?
  olmak yerine kendilerini birbirlerine atarlar. Burada örneğin Rusya tarihinde resmi kilise ile Eski İnananlar arasındaki savaşlar ve katliamlar nelerdi. Ama fark küçük. Sadece nasıl vaftiz edileceğini ve Mesih adına.
  Ve ne kadar kan döküldü. Ancak Vitalik, dünyadaki din ve Tanrı hakkındaki her şeyin tamamen insani bir fikir olduğuna ikna olmuştu. Ve gerçek gizlidir.
  Ve Tanrı ya hiç yoktur ya da Kendisi hakkındaki gerçeği insanlardan saklamıştır.
  Aferin Budistler, en yüksek gerçeği iddia etmiyorlar. Sadece kendilerinin doğru, diğerlerinin yanlış olduğunu söylemiyorlar. Öğretimleri çekici olmasa da. Gerçekten de, kim çileciliği, manastırcılığı sevecek ve ne için? Buda bile nirvana'nın ne olduğunu bilmiyordu. Ve birçoğu bunun var olmadığından şüpheleniyor. Ve sıradan bir ölümlünün nirvanaya ulaşması neredeyse imkansızdır.
  İslam'da çok daha kolay. Bir tatil beldesindeki bir milyarder gibi Cennet var ve onu elde etmek için İslam'ı kabul etmek yeterli. Doğru, namaz kılmaz ve oruç tutmazsan cehenneme gidebilirsin. Ama bir süre sonra, azaplarınla Allah katında günahlarına kefaret edeceksin ve yine cennete gideceksin.
  Ve eğer Mekke'ye Hac yaparsanız, önceki tüm günahlar silinecek ve ardından hemen Cennete!
  Bu, İslam'ın dünya çapındaki muazzam popülaritesini açıklıyor. Ölmek korkutucu ve hiçliğin umutsuz uçurumu korkutucu. Belki de bu yüzden ateizm, komünist dönemde bile hiçbir zaman en yaygın olgu olmadı. Ve şimdi komünistler inanan oldular. Ama gerçekten inanıyorlar mı? Ama anlayabilirsiniz, ölüm korkusu inanma motivasyonudur. Ve mantıksız ve saçma olana bile inanmak.
  Albina, çocuğun düşüncelerini böldü:
  - Kaşlarını çatıyorsun. Yine, muhtemelen dünyanın kaderini düşünüyorsunuz.
  Vitalik başını salladı.
  - İnsanların neden inandığını anlıyorum. Ama inanç adına insanları öldürmelerini ve kadınlar ve çocuklar da dahil olmak üzere tamamen masum insanları öldürmelerini anlamıyorum!
  Kız içini çekti ve cevap verdi:
  - Hiçbir şeyde iyi bir fanatizm yoktur.
  Oğlan sordu:
  - Spor eğitiminde bile mi?
  Albina başını salladı.
  - Bunda bile ne zaman duracağını bilmeli. Bruce L otuz iki yaşında öldü, çünkü geceleri acımadan ve orantı duygusundan uzak antrenman yapıyordu. Ve vücudu bozuldu! Bu yüzden...
  Vitalik doğruladı:
  - Sağ! Fanatizm yok.
  Kız şarkı söyledi:
  beceriklilik ve cesaret,
  Cesaret ve şans...
  Kibirden kurtul
  Akıllı ol, meydan okuma bu!
  . 4. BÖLÜM
  Çocuklar laboratuvarda uğraşmaktan bıktı. Ve genel olarak hareket etmek, zıplamak, zıplamak istedim. Ve yürüyüşe çıktılar. Aynı zamanda yol üzerindeki bölümü de ziyaret edebilirsiniz.
  Vitalik her zamanki gibi sandaletlerini sakladı ve çıplak ayakla tokatladı. O da çok beğendi. Aslında, o da yıllardır bir çocuk - yaklaşık on beş ve daha da küçük görünüyor. Ve çıplak topukluları göstermekten utanmıyor.
  Ancak Albina çok daha sağlam görünüyor. Açıkça bir hızlandırıcıdır. Çıplak ayakla yürümeyi sever ve aynı zamanda utangaçtır.
  Vitalik koştu ve zıpladı, etrafında döndü. Çok fazla enerjisi vardı.
  Hatta çocuk, hareket halindeyken kahramanca bir retro tarzda beste yaparak şarkı söyledi:
  Berlin neredeyse bizim yönetimimiz altında,
  Dürbünle lanet olası Reichstag'ı görüyoruz ...
  Umarım yakında barış ve mutluluk olur;
  Şiirlerimde anlatacağım !
  
  Rusya komünizmi dünyalara açtı,
  Herkesin bir ailesi oldu.
  Ama Wehrmacht bize bir domuz burnu sapladı,
  Ve şimdi damarlardan fıskiye gibi kan fışkırıyor!
  
  Führer'in tesadüfen bizimle unuttuğu şey,
  Toprak ve köle almak istedim!
  Faşizm çok uzun bir kampanyayla gitti -
  Ve işte cehennem rüyalarının gerçek bir kabusu!
  
  Basit bir çocuk, yalınayak bir çocuk,
  Son zamanlarda kırmızı bir kravat bağladı.
  Tanrı olmadan dünyayı kendisi inşa etmek istedi,
  Ama aniden gökten napalm püskürdü!
  
  Cepheye kaçmak zorunda kaldık AWOL,
  Kimse böyle gençleri almak istemez!
  tüfekli erkek dövüşçü bunu yaptı,
  Babaların yolu değerli çıktı!
  
  Hem kurnazlığın hem de gücün olduğu yerde savaştı,
  Ve zayıflık da acıdır, ne yazık ki ...
  Yoldaşlar mezar kazmak zorunda kaldı
  Ayazda çam tabutlarını planlamak!
  
  Ben bir öncüyüm, artık acı çekmeye alıştım
  Keşfe çıplak ayakla gitti, rüzgârla oluşan kar yığını çatırdadı.
  Belki de inançsızlığın cezası,
  İsa'yı tanımak istemediğimi!
  
  Ama Golgotha'nın üç saati nedir?
  Üç yıldan fazla savaş geçti!
  Herhangi bir köyde, dullar acı acı ağlar,
  Memleketin oğulları memlekette nasıl telef oldu !
  
  Hayatta kaldım, mermi şoku geçirdim, bir kurşunla yaralandım,
  Ama neyse ki ayakta kaldı!
  Almanya'ya olan borcu dürüstçe iade ettik,
  Orada faşizm bizim tarafımızdan ayaklar altına alındı!
  
  Olgunlaştım ama hala bir çocuk,
  Bıyık kırılmadı, ama zaten bir titan!
  Evet, bir yetişkin ve belki de çok fazla,
  Ne de olsa kalp metal kadar sertleşti!
  Kahramanın Yıldızı en yüksek ödülü -
  Stalin'in kendisi bana verdi, inan bana!
  gibilerden misal almak lâzımdır .
  Savaşçılar Eden kapılarının anahtarlarını dövüyor!
  
  Ama şimdi cesur tüfeği bırak,
  Kıskaç , çekiç alın ve çalışın!
  Ahşaptan bir yelkenli ve tekne yapın
  Ve kuşun uçması için bir uçak yaratın!
  Oğlan hareket halindeyken beste yaptı ve bütün bir şiiri söyledi. Yoldan geçenler onun sözlerini dinledi. Ve bitirdiğinde alkışladılar bile. Sonra Albina şapkasını Vitalik'ten çıkardı ve onunla yürüdü. Ve beklentiler haklı çıktı, yoldan geçenler kağıt parçaları ve metal paralar çizdi.
  Albina göz kırptı ve şunları söyledi:
  - Bu, görüyorsun, kendi tarzında büyüleyici!
  Daha fazla insan toplanmaya başladı ve çocuktan başka bir şarkı söylemesini istemeye başladılar . Vitalik yalınayak, şortlu, zayıf, sarı saçlı ve aslında fakir bir yetim gibi görünüyordu. Ve herkes ona biraz acıdı.
  Dahi çocuk, fazladan paranın zarar vermeyeceğine karar verdi. Üstelik sesi çok net, çocuksu ve gençlerde çoğu zaman olduğu gibi henüz kırılmaya başlamamış. Öte yandan, sanki bir dilenciymişsiniz gibi böyle şarkı söylemek utanç verici olabilir. Ancak, erkekler filmlerde şarkı söyler. Dunno bile bir arkadaşını kurtarmak için şarkı söyledi ve para topladı.
  Ve alkışladığınızda ilgi odağı olmak güzel.
  Ve Vitalik, dahi ve şair küçük çocuğun hareket halindeyken bestelediği şeyi yine büyük bir coşkuyla söyledi;
  Herkesin kendi kişisel aşk görüşü vardır -
  Güzellik ve ideal kavramı!
  İnsanlar ona yetişmemiş olsa da,
  Ama insan artık maymun değil!
  
  Güzel bir cennet dünyasında yaşamak istiyoruz -
  hastalığın olmadığı , eskimiş düveler ...
  Böylece hayatın ipliği sonsuz olur,
  Böylece her gün mutlu ve neşeli!
  
  İlkbaharda rengin gökkuşağı gibi olduğu yerde
  Zümrüt ile altın gibi nilüferler.
  Gerçeğin uzun zamandır bir rüyaya benzediği yerde ...
  Herhangi bir çocuk bir mucize yapabilir!
  
  HAKKINDA Anavatan , Tanrı'nın kutsal Rusya'sı;
  Huş ağaçların benekli, metalin parıltısı...
  Ve bir şey için Tanrı'ya dua ediyorum,
  Böylece Anavatan ihtişamla gelişir !
  
  Ama burada savaşçı zaten bir kampanyaya girdi,
  Bir Rus savaşçısı gibi yürüyor!
  Gezegene iyilik yapacağız -
  Kurşunlar kendi anneni delip geçmesin diye!
  
  Trollerin saldırısı, şiddetli baskı;
  Acele eden düşmanlar wa l- çığ!
  Ve bu nedenle, neden hararetli bir tartışmaya ihtiyacımız var,
  Rusya yumrukta birleştiğinde!
  
  Ama yine ork şeytanları sırıtıyor,
  Boğazına takılan kemik gibi adamdırlar!
  Ve goblin vahşi bir öfkeyle homurdandı,
  Ama rati hediyesinden başvurduk!
  
  
  Ama düşmana karşı zafer yakındır,
  Rusya'yı bataklıktan çekip çıkaracağız!
  Kirli olanın cezası geldi -
  Kürkleri paramparça ve tiftik haline geldi!
  
  Oval kız sevimli yüz -
  Bana inanç ve büyük güç verdi!
  Oğlan büyük bir duygu ve enerjiyle şarkı söyledi. Ve hatta dans etti. Ve çok daha fazla insan vardı. Vitalik kendisi bir şapka içinde para toplayarak yürüdü. Albina spor ayakkabılarını çıkardı, çok sıcak bir Mayıs ayının ortasıydı ve çıplak ayakla dans etmeye başladı.
  Ve bacakları çok kaslı, sanki bir vücut geliştirmeciymiş gibi. Ve kaslar bronz tenin altında yuvarlandıkça gözler için bir ziyafet.
  Albina bile ellerini aldı ve üzerinde yürüdü ve ayak çizgilerinin güzel bir kıvrımıyla zarif olan çıplak ayakları üstteydi. Biraz büyük bacakları var. Ancak parmaklar uyumlu ve çeviktir.
  Kızın ayrıca fayanslı bir presi vardı. Fiziksel olarak çok güçlü.
  Ayrıca jimnastik egzersizleri göstererek para toplamaya çalıştı.
  Ve Vitalik tekrar aldı ve şarkı söyledi:
  Büyük, güçlü, kutsal ülke,
  Mavi gökyüzünün altında daha fazla ışıltı yok !
  O bize sonsuza dek Yüce Tanrı tarafından verilmiştir -
  Sınırsız ışık, yüce Rusya!
  
  Dünya böyle bir güç görmedi, asla bilemez
  Böylece uzayın genişliğini gururla çiğniyoruz!
  Evrendeki herhangi bir yıldız sana şarkı söylüyor,
  Rus bizimle mutlu olsun!
  
  Ne de olsa burası bizim Anavatanımız, öyle bir kader ki,
  Her konuda uzaya hükmedin!
  İnan bana herhangi birimiz bunu isterdik .
  aptallık olmadan , babskih hurafeler!
  
  Başmelekler güçlü borazanlarını çalarlar,
  Ordularımızın yürüyüşünü hararetle yüceltiyorlar!
  Ve düşman payını bir kavak tabutunda bulacak,
  Ve vergi ve haraç almayacak!
  
  Burası bizim Anavatanımız, içindeki her şey inan bana güzellik,
  Tüm evreni zahmetsizce çevirdi!
  Oldukça ağır bir örgüsü olan kızlar,
  Onu avla, böylece namlu güçlü olsun!
  
  Vatan, bu annenin bakışı mavi gözleri,
  Eli hem nazik hem de taş!
  Ve kurşunla öldürdüğün hasım delikanlı -
  Böylece alev kalpte daha parlak parlar!
  
  Sınırsız Anavatan'a yemin edin,
  Senin için de iyi tabii!
  Savaşın öfkesinde kan aksa da,
  İntikam şimdi düşmana gelecek!
  
  Silahlar ve cesaret o kadar güçlü bir alaşımdır ki,
  Kötü olan bunun üstesinden gelemez!
  Bombalı bir uçakta akıllıca uçtum,
  Ve patladığında, pencerelerden dolup taşar!
  
  Ama hükümdarın emri - çocuğu Mars'a uçurmak -
  Yer açmanın zamanı geldi!
  Ve bir Marslının küstahlığı göze çarpacak,
  O zaman Pluto'nun çok ötesini görürüz!
  
  Evrenin kenarını görerek uzayın yüksekliklerine geleceğiz,
  Bu bizim insan kaderimiz!
  Ve bu nedenle, çocuğu istismarlar konusunda cesaretlendirin,
  Sonuçta, ödülün bir kazanç meselesi olduğunu bilin!
  Vitalik, cesur ve güzel bir notayla benzer bir şey söyledi. Gerçekten opera sanatçılarının imreneceği bir sesi var. Sadece çok çocukça. En azından Eurovision'da performans göster .
  Ve büyük bir duygu ve zarafetle şarkı söylüyor. Ve bir kapakla daha da iyisi, toplanan insanları atlar ve iyi para toplar. Sonra ona ruble, dolar, euro, yuan ve hatta dinar atıyorlar.
  Burada birkaç Arap para serpilir. Hatta biri altın yüzük bile fırlattı.
  Vitalik gülümsedi ve arkadaşına fısıldadı:
  - Ve ne? İyi anlaştık!
  Böylece not edildi:
  - İşte görüyorsun! Bilimi bırak, şarkıcı ol.
  Vitalik güldü ve cevap verdi:
  - Her şeyin bir zamanı olacak! Neden yemiyorsun?
  Albina gülümseyerek şunları söyledi:
  - Biraz utangaçım.
  Küçük çocuk güldü.
  - Çıplak ayakla dürtmek, hiç utanmıyor musun?
  Kız ciddi bir şekilde cevap verdi:
  - Onlara güveniyorum ama vokal yeteneklerime o kadar güvenmiyorum!
  Vitalik başını salladı.
  - Tamam ozaman! O zaman alıp şarkı söylesem iyi olur.
  Oğlan başka bir mısra söylemek için koştu:
  Aşkın antlaşması güçlü, eskidir,
  Tanrı'nın sonsuz ve saf mührü!
  Kimi namazlarda, kimi meyhanelerde,
  Yükseklerde yalnız, diğerleri ölümü bekliyor!
  
  Kız ve ben şimdi oldukça mutluyuz -
  O benim ışığım ve tatlı bir gölgenin korusu!
  Cherubim yolumuzu korusun,
  Kadife gibi gümüşün altında yumuşak bir gölge!
  
  Çok yollardan geçtik,
  Seni tüm kalbimle seviyorum Tanrım !
  Muhteşem sarışınlar yaratmak için,
  Rublesi ile ne lütuf veriyorsun!
  
  Kader bazen zar atsa da
  Çok üzücü bir uyum olur!
  Ne de olsa, pek çok insan öfkeyle kaynadı,
  Ve kan akıyor şelale-gün batımı!
  
  Ne de olsa kiraz çiçekleri her zaman Mayıs ayında açmaz,
  Sıcaklık ve yağmur tüyü var!
  Ve eziyet çeken, eziyet çeken aşıkların eti,
  Kuduz kötü adam tereddüt etmeden yiyor!
  
  Ve savaş değil, çatının üzerinde keder var -
  yüz kat daha zor !
  Tarlalar fareler tarafından zekice kemirildiğinde,
  Tüm hastalık yelpazesi tırmandığında!
  
  Rab neden çocuklar için bu kadar azap çekiyor?
  Sonuçta, bir şaka, yaşadığın anlamına geliyor!
  Ve neden masumlar da fakir
  Yalan söylemek neden başarıya götürür?
  
  Janus gibi dünyamız çok çeşitlidir,
  İçinde, kötülüğün eşiği hiç de nadir değil!
  Ama vahşi karakteri dizginlemek gerekiyor,
  Kötülük ve günahları yenmek için !
  
  Her ne kadar diğer taraftan; kutsallık can sıkıntısıdır
  Eğrileri olmayan bir dünya boşluktur!
  Ve Tanrı un için boşuna ne gönderdi,
  Yerli oğul - Rab Mesih!
  Vitalik çok güzel bir şarkı söyledi. Kendini harika hissetti. Bunun bir şair olduğu söylenebilir, ikinci Puşkin. Örneğin, Puşkin bölmeleri Vitalik'in şimdi yaptığı gibi yapabilir miydi? Evet ve uzunlamasına.
  Albina ona baktı ve sicimin üzerine oturdu. Bunun çok daha etkili olduğu ortaya çıktı.
  Kızın bacakları kaslı olsa da, esneme harika. Albina, iki yüz kilogramlık bir halterle sırt üstü oturabilmesine rağmen. Bir kız için bu elbette iyi bir başarı. Ve bir genç için daha da fazlası.
  Vitalik çok hareketlidir . Yine para topladı. Üstelik çocuk ellerinin üzerinde yürüyor, çok hünerli ve güçlü bacaklarının çıplak parmaklarıyla şapkasını tutuyordu.
  Ve daha fazla para verdiler. Ve bir düzine Arap daha geldi. Hatta biri altından ve yakutla yapılmış bir saç tokası bile attı. Böylece hasat bol oldu. Şarkıcıların para toplamasının bu kadar kolay olması bile şaşırtıcı. Ve her şey bu kadar mükemmelse, çocuk burada nasıl şarkı söylemez?
  Ve tekrar şarkı söyledi;
  Harika bir lirin sesi yankılanıyor,
  Şarkı söylüyorum, cüret ediyorum, sessiz değilim!
  Dövüş yumruğu balmumundan yapılmaz,
  Işık için çalışıyoruz - ışına giden yol!
  
  Tanrı insanlara hastalıkla eziyet ediyor -
  Cehennemden gelen ateş günahkarları yaktı !
  Yüce'nin arkadaş olmasını istiyorum,
  Bu kadar zor olmamak için!
  
  İsa gelecek, elbette, yakında,
  O zaman inan bana, üzüntü gider.
  Ne de olsa gözlerini kısma, bakıştan öfkelenme,
  Özgürlüğün günahı da yazık!
  
  Çizgi boyunca yürümek istemiyorum -
  Günahsız olmak istemiyorum!
  Daha iyi zor işler
  Yarı saydam can sıkıntısı olmayan bir iplikten daha!
  
  Cennette savaş olmaz, dedi,
  Ve günah ortadan kalkacak, herkes için kötü!
  Neden böyle kaderler?
  Yeni değişiklikleri dört gözle bekliyoruz!
  
  Sonsuza kadar yaşamak, bilirsin, bu harika,
  Ama günahsız yaşamak, bitki yetiştirmek!
  Şövalye savaşı tutkuyla sevecek,
  Orduyu savaş alanına götür!
  
  Vatan, bir askerin vatanı,
  Eline bir meşale koydu - marş!
  Kirli iblislerin intikamı,
  Onlara dişlerinde bir savaşçı vereceksin!
  
  Savaşı cömert bir ziyafetle bitirelim,
  Bir şeyler atıştıralım, içelim - bacaklarla dans edelim!
  Ne de olsa şövalyelerimiz ölümsüzdür.
  Ve söz kaşa değil göze çarpar!
  
  Yine de, barışçıl bir dünyada ne yapmalı?
  Orada bir saray inşa edebilirsiniz.
  Ve hizmeti lire adamak,
  Laurel, bir taç almış!
  
  Ama başka dünyalar da var, biliyorsun
  Savaşçıların da büyüdüğü yer!
  Oğlan masanın üzerine bir tank çizer,
  Ya uzaylılar bize gelirse?
  
  kolay alma
  Kaslarınızı güçlendirin, zihninizi güçlü tutun!
  Biz Ruslar dövüşmeyi biliriz.
  Başmelek aniden uykuya daldığında!
  Burada yine Vitalik çok güzel bir şarkı söyledi ve aynı zamanda dans etti.
  Seyirciler coşkuyla alkışladı.
  Tüm parayı alacak kadar kapak yoktu ve çocuk sırt çantasından güçlü, plastik bir çanta çıkardı. Hatta turistlerden biri oraya altın bir at nalı fırlattı.
  Ve konteynere pek çok farklı türde banknot ve küçük şey döküldü.
  İnsanlar muhteşem gösteriye devam etmek istedi. Bu gerçekten bir mucize çocuk . Hangi , böyle taklalar kalkar.
  Hatta çocuk ayağa kalktı. Ve Albina ona plastik bir top fırlattı. Vitalik, onu ayaklarıyla fırlatarak hokkabazlık yapmaya başladı.
  Seyirciler coşkuyla alkışladı. Kız bir top daha attı, oğlan çıplak tabanıyla topu yakaladı. Ve tekrar fırlattı. Ayaklarınızla hokkabazlık yapmak herkes için değildir.
  Ve görkemli Moskova şehrinin temsilcileri ve turistler daha da yoğun bir şekilde para atmaya başladı.
  Albina da ayağa kalktı. O iri, kaslı bir kız . Ve bacakları, en sağlam ve safkan kısrağınkiler gibi. Albina ayrıca çıplak ayak tabanlarını kullanarak hokkabazlık yapmaya çalıştı. Ama bunda pek iyi değildi. Siyah kuşak savaşçısı olmasına rağmen. Ancak orada üçüncü denemede top yukarı uçmaya başladı.
  Fırlatma ve Vitalik için daha fazla öğe eklendi. Çocuk coşku doluydu. Aynı zamanda şarkı söylemeyi de unutmadı. Ve çocuğun sesinin hiper olduğunu söylemeliyim :
  Cennet yıldızlardan desenli bir halıdır,
  Ay tepeleri aydınlatacak!
  Bir dağ deresi aşağı akar,
  Taşların üzerinde parıldayan altın!
  
  Ana Rusya'nın genişlikleri,
  Köylerde tokluk ve rahatlık!
  Bakireler mutluluktan ağlıyordu,
  Yuvarlak bir dans go nasıl biçilir!
  
  Bela geldi, savaş yaşlı kadın,
  Çıplak dişler, mermi kasırgası!
  Yıkım Wehrmacht ile birlikte koşuyor,
  Yoldaşınız savaşta öldü!
  
  Sen kendin hala bir erkeksin -
  Askerlik sicil ve sicil dairesi izin vermedi!
  Mesela, yeterli fazladan yılın yok,
  Ülke çocuklara sahip çıkmalı!
  
  Herhangi bir zırh olmadan öne koştu
  İyilik ve ışık getirmek için!
  Fritz'i iradesinden mahrum bırakmamak için,
  Şafağı zincirlerle karşılamamak için!
  
  Arkadaşım da uyumadı.
  Kaçmayı başardı - bir savaşçı!
  Kaideden faşistlerden şüphe et,
  Führer'in işi bitsin!
  
  Mücadele zor, acı ve açlık
  Kışın yalınayak kız.
  Paçavralar içinde acı soğuğa katlanırız,
  Bazen huş kabuğu ile bir tane yeriz!
  
  Ve düşman uçaklara koşar,
  Cehennemden gelen bir canavar gibi "Kaplan" kükrüyor!
  Kötü bir dişi kurttan doğan faşizm,
  Tanklardan bir alev makinesi fırlıyor!
  
  Çıplak ayakları ısıtmak için
  Karda maviye dönen şey!
  Kız yolu seçti
  Küllerin kar fırtınasını kararttığı yer!
  
  Ama direndi , soğuktan uzak,
  Erkek ve kız önde!
  Yahuda'nın sırıtışını yeneceğiz,
  Rus' Hitlerizmi kuma silecek!
  
  Gençlerin titreyen topukları,
  Rüzgârla oluşan kar hafif bir iz bıraktı!
  Dona dayanmak kolay değil,
  Çıplak ayakla koşmak içimizi ısıtır!
  
  Ve Nazilerin hakları yok,
  Soğuktan kükrediler!
  Böyle güçlü bir devlet
  Rus şövalyemiz çok havalı!
  
  Dalgayı cehennemden uzaklaştır
  Şimdi Avrupa önde!
  Kutsal askerin kaderi böyledir,
  Sonsuza dek Rus'a bağlı olmak!
  Ve böylece kendinden geçmiş bir şiir söyledi . Ve sonra Albina ile birlikte büyük bir paketle yürüdüler ve yine para topladılar. Zaten çok şey birikmiş olan.
  O anda, şans eseri, polis ortaya çıktı. Siyah üniformalı sopaları salladılar, çok uğursuz görünüyorlardı.
  Vitalik gülümsedi ve gözle görülür bir coşkuyla şarkı söyledi:
  Benim polis gücüm en güçlüsüdür.
  Polisim en şıkları...
  Kötü adam korkuyla titre
  Çocuk koruma polisi!
  Polis şefi homurdandı.
  - Sen reşit değilsin, insanlardan para topluyorsun. Ve haram yerde ye.
  Vitalik parlak kafasını salladı:
  - kadere teşekkür ederim
  Ağlamadığımı, şarkı söylediğimi!
  Albina gülümsedi ve yalan söyledi:
  - Ben bir yetişkinim ve bu da benim oğlum!
  Polis şefi mırıldandı:
  - Sen delisin anne. Moskova'da yalınayak dans etmek, şarkı söylemek, asayişi bozmak, parayı devirmek!
  Albina daha da geniş bir gülümsemeyle sordu:
  - Kaç kişiyiz?
  Kaptan mırıldandı:
  - Tüm yasadışı gelirlerinize belediye başkanlığının hazinesine el konulmalıdır.
  Ve polis, çok renkli banknotlar, madeni paralar ve diğer değerli eşyalarla dolu çantaya hevesle baktı.
  Adamlar parayı ve gerçekten terbiyeli bir şekilde şarkı söylediler. Ve bunları kelimenin tam anlamıyla tüm mali sorunlarınızı çözmek için kullanabilirsiniz. Açgözlü polislere verme.
  Vitalik de genişçe gülümsedi ve çantasına şu sözlerle uzandı:
  - İznim var!
  Ve çocuk, bir kibrit kutusundan biraz daha kalın ve daha yüksek olan küçük bir alet çıkardı. Aldım ve düğmeye bastım.
  Altı polis gözlerini kıstı. Ve sonra birdenbire koşmaya başladı. Sopa atmak bile. Start sinyali verilen yarış atları gibi taş ocağından fırladılar. Ve polisin kıçları ateşe verilmiş gibi koştuğunu görebilirsiniz.
  Albina ıslık çaldı:
  - Vay! Bunu nasıl yaptın?
  Vitalik daha da genişleyen bir gülümsemeyle cevap verdi:
  - Daha sonra açıklarım! O zamana kadar, hadi gidelim!
  Çocuklar, büyük bir çanta dolusu değerli eşya alarak meydandan ayrıldı. Ve seyircilerin geri kalanı dağılmaya başladı.
  Çıplak ayaklar yolu tokatladı.
  Albina tweet attı:
  Sarp Moskova yolu boyunca,
  Çıplak ayaklı kızlar...
  Bilgisayarı sağmaktan bıktım,
  Mutluluğumu kızdırmak istiyorum!
  Ve oğlan ve kız şarkı söylediler:
  - Patinaj! Beni aldı!
  Mercedes'i bırak! Ve bir at satın alın!
  . BÖLÜM 5
  Albina ayrıldıklarında şunları kaydetti:
  - Yanınızda bir çanta dolusu para taşımak çok riskli ve elverişsizdir!
  Vitalik onaylayarak başını salladı.
  - Doğru, güzel diyorsun.
  Kahraman kız önerdi:
  - Bankaya teslim edilip hesaba para yatırılabilir mi?
  Oğlan iç çekerek cevap verdi:
  - Biz reşit değiliz ve gençlerden bu kadar büyük miktarda parayı kim kabul edecek?
  Albina gülümseyerek şunları söyledi:
  - Polisi kaçırdın. Belki benim için elektronik bir sahte kart, sanki bir yetişkinmişim gibi yapacaksın.
  Vitalik başını salladı.
  - Mümkün! İnternette ihtiyacınız olan programları bulabilirsiniz. Zaman almasına rağmen.
  Sarışın kız sordu:
  - Polisler neden kaçtı?
  Çocuk gülümseyerek cevap verdi:
  - Üzerlerine bir kızılötesi dalga gönderdim. İnsanlarda ve hayvanlarda bilinçaltında bir korku duygusuna neden olur. Polis dehşete kapıldı ve neden korktuklarını bile anlamadı. Aceleyle uzaklaştılar. Vücutları, düşünce ve bilinçlerinden önce tepki veriyordu.
  Albina kıkırdadı.
  - Serin! Sen bir dahisin, faydalı bir keşif daha yaptın.
  Vitalik yanıtladı:
  - İnternette bir infrasonik dalga buldum, sivrisinekleri dağıtmasını nasıl sağlayacağımı. Ancak gravitonlardan elde edilen daha güçlü bir elektrik kaynağının yardımıyla insanları korkutup kaçıracak kadar güçlü yaptı. Yani, bir bilimsel keşfin diğerinin etkinliğini artırdığını gösterdim.
  Kız çocuğu yüksek, temiz alnından öptü ve cıvıldadı:
  - Sen bir dahisin! Einstein senin dengin değil.
  Vitalik kararlı bir şekilde şunları söyledi:
  - Albert Einstein bir teorisyendi ve ben bir uygulayıcıyım. Ve ışık hızından daha hızlı hareket etmenin mümkün olduğunu kanıtlayacağıma inanıyorum. Aynı gravitonlar, fotonlardan on trilyon kat daha hızlıdır.
  Albina şaşırdı:
  - Bunu nasıl biliyorsun?
  Oğlan alçakgönüllülükle cevap verdi:
  - Formül kullanılarak hesaplanmıştır. Ben kötü bir matematikçi değilim.
  Sarışın kız başını salladı.
  - Bu doğru! Gerçekten çok hızlı bir zihne sahipsin ama nedense öğretmenler seni takdir etmiyor.
  Vitalik şunları hatırladı:
  - Ve Albert Einstein da takdir edilmedi. En azından okulda.
  Albina coşkuyla şarkı söyledi:
  Ne okul hayatı
  Her günün bir kontrol olduğu yerde ...
  toplama, bölme,
  Ve böylece, sıcağa kadar !
  Dahi çocuk başını salladı.
  Ben de okula gitmeyi sevmiyorum. Gerçekten öyle. Ama bu bilgi aramadığım anlamına gelmez. Örneğin, kavram internette bile ortaya çıktı - google-eğitim . Bizim neslimiz bilgiyi akıllı telefondan topluyor. Ve bunun çok havalı olduğunu söylemeliyim!
  Albina şunları kaydetti:
  - Açım. Çok dans ettik ve şarkı söyledik.
  Vitalik başını salladı.
  - Tezgahtan dondurma alalım.
  Kahraman kız itiraz etti:
  - HAYIR! Daha yoğun bir şey istiyorum. Örneğin, domuz şişleri !.
  Oğlan şüpheyle şunları söyledi:
  - Yağlı domuz. Belki tavuk veya kuzu eti daha iyidir.
  Albina kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Domuz eti belki de en lezzetlisidir. Kalp kapakçıkları bile domuzlardan insanlara naklediliyor. Bu, bir kişinin protein yapısının ve bu hayvanın iyi bir kombinasyonunu gösterir.
  Vitalik doğruladı:
  - Domuz eti hakkında dini önyargıları paylaşmıyorum. Aksine, hem Kuran'ın hem de İncil'in, Yaratıcı ve Yüce Akıl hakkındaki tamamen insani fikirler olduğuna inanıyorum. Ve gerçek şu ki, bir kişi her şeyden önce bilimin yardımıyla Yüce Allah'ın seviyesine gelişmezse, o zaman ortadan kaybolacaktır.
  Dahi çocuk, çıplak, yanık ayağını yere vurdu ve devam etti:
  - İnsanlar ya kendilerini yok edecekler ya da bir asteroit Dünya'ya çarpacak . Önümüzdeki yıllarda, asteroitleri yok edebilecek güçlü silahlara ve uzay gemilerine ihtiyacımız var! Ya da bir lazer ya da bir yok etme yükü.
  Albina üzgün bir bakışla şunları kaydetti:
  - İnsanların bir göktaşı düşürmektense kendilerini bir imha bombasıyla yok etmeleri daha olasıdır. Bir gram antimadde, Hiroşima'ya atılan iki atom bombasıdır.
  Vitalik başını salladı.
  - Bu doğru! Dahası, Dünya gezegeninin ülkeler arasındaki çatışmayı durduracak ve tüm dünyayı insanlar için daha istikrarlı, dayanıklı ve hoş bir şeye yönlendirecek tek bir hükümete ihtiyacı var.
  Albina mırıldandı:
  - TAMAM! Çok kızdık. Belki de barbeküye gitmeliyiz? Ve kendi siparişlerimizi yapacağız.
  Dahi çocuk onayladı:
  - Bu bizim ortak paramız. Benim avım senin avın!
  Ve genç dahi yine ayağa fırladı ve vızıldayan, oldukça büyük, yeşil bir sineği tekmeledi.
  İki genç: uzun boylu bir kız ve bir erkek, gereksiz bir önyargı olmaksızın çıplak topuklarını göstererek iştah açıcı kokuya odaklanarak gittiler.
  Gülümsediler ve neşeliydiler. O kadar çok para kazanıldı ki artık ciddi bir şey inşa edebilirsiniz, belki de gravitonlarla çalışan bütün bir elektrik santrali.
  Vitalik, zorlukların hala ileride olduğunu anlamasına rağmen. Yeni keşif, kesinlikle Rusya da dahil olmak üzere petrol ve gaz şirketlerinin karlarını vuracak. Bu, kendi hayatının, kız arkadaşının ve ailesinin hayatının tehlikede olabileceği anlamına gelir.
  Seagal'ın oynadığı filmlerdeki gibi . Orada da petrol şeyhlerinin alternatif enerjiden pek memnun olmadığı ve suikastçılar gönderdiği açıktı.
  Parlak keşfinin Dünya'yı küresel ısınmadan kurtarması gerekmesine rağmen. Biraz daha ve sera etkisi kontrolden çıkacak. Ne de olsa, Kuzey Kutbu'nun buzulları erirse, güneş ışınları ondan yansımaz. Bu, gezegeni ısıtma sürecinin önemli ölçüde hızlanacağı anlamına gelir.
  Ve su daha aktif olarak buharlaşacaktır. Bu, sera etkisini daha da hızlandıracak daha fazla bulut olacağı anlamına gelir. Süreç artarak devam edecek . Tüm okyanuslar cehennem sıcaklığında buharlaşana ve Dünya Venüs gibi bir iklime girene kadar. Ve insanlık yok olacak!
  Hayır, Vitaly dünyayı kurtarmak zorunda. Ve ona ne pahasına olursa olsun. Ve Rusya'nın boru ekonomisini terk etmesinin tam zamanı. Teknolojileri ve kendi üretimimizi geliştirmemiz ve boruya, gaz ve petrol parasına takılmamamız gerekiyor.
  Albina barbeküde domuz eti ve domates suyu ısmarladı. Vitalik, sosta daha pahalı bir karaca şiş seçti. Ve mango suyu. Şişler gümüşten yapılmıştır.
  Çocuklar oturdu ve yavaşça yediler ve meyve suyuyla yıkadılar.
  Albina dedi ki:
  - Küresel ısınmayla ilgili tüm aynı korkuların fazlasıyla abartıldığını düşünüyorum.
  Vitalik homurdandı:
  - Nereden aldın?
  Kız gülümseyerek cevap verdi:
  - Mezozoik çağda, Dünya'nın sıcaklığı şu an olduğundan ortalama olarak on beş derece daha yüksekti. Ve Rusya'da modern ekvatorun bir iklimi vardı. Ne olmuş? Doğa bir felakete izin verdi mi?
  Harika çocuk şunları kaydetti:
  - O eski zamanlardaydı. Sonra Dünya gezegeni şimdikinden daha hızlı döndü ve manyetik alan daha güçlüydü ve okyanusların tuzluluğu gibi toprağın bileşimi de farklıydı.
  Ve zamanımızda süreç kontrolü kaybedebilir ve insanlık önemsiz bir şekilde tükenir. Hayır, riske atmasak iyi olur.
  Kahraman kız isteksizce başını salladı.
  - Belki de haklısın. Ancak keşfinizin Rusya'nın petrol, gaz ve kömür ihracatından elde ettiği karı azaltabileceğini düşünüyorum. Ve hükümet böyle bir hediyeden memnun olmayacak. Ve boru oligarkları, daha da fazlası!
  Vitalik başını salladı.
  - Bunu çoktan düşündüm. Ancak , ilerlemenin gelişmesinden her zaman memnun olmayanların olduğunu kabul etmelisiniz . Örneğin, yazarlar internetin yükselişinden çok etkilendi. Kağıt kitaplar iyi satmaz. Ama ilerleme, ne yazık ki ... Yakında insanlar, herhangi bir fantezi ile basit programların yardımıyla kendi filmlerini nasıl çizeceklerini öğrenecekler. Ve sonra tüm film stüdyoları çökecek. Aslında, kendiniz herhangi bir film yapabiliyorsanız ve hatta kendi istediğiniz şey hakkında bile neden sinemaya gidiyorsunuz?
  Albina, yağlı, lezzetli eti çiğneyerek başını salladı:
  - Evet! Örneğin Mars, Venüs, Jüpiter'de Dunno ile ilgili filmler izlemek isterim. Daha doğrusu çocukluk hayaliydi. Şimdi Harry Potter ve oğlu hakkında bir devam filmi çekmek daha ilginç olurdu. Bu da harika olurdu.
  Vitalik omuzlarını silkti ve şunları söyledi:
  - Harry Potter hakkında hiçbir şey yazmadılar. Ve genellikle, açık bir dışkı konsantrasyonuydu. İşte Count de Montecristo'nun daha iyi bir devamı. İlginç olurdu. Montecristo Kontu henüz yaşlı değil ve belki de intikamdan sonra başka bir şey isteyecektir.
  Kahraman kız homurdandı:
  - Napolyon'a şeref ve dünya üzerinde güç!
  Müthiş çocuk başını salladı.
  - Ve hariç tutulmadı. Gerçekten, neden olmasın? Bilgisi, bilgeliği, iradesi ve tecrübesiyle, dünyanın en kötü hükümdarı çıkamaz.
  Albina sırıttı ve cevap verdi:
  Ve Dünyanın da kendi koruyucusu vardır,
  ona uzanan yıldızlar arasında ...
  Görünmez, kaydetme konuları,
  Her şey bir anda bitmesin diye!
  Vitalik gülümseyerek şunları söyledi:
  - Evet, dünyada tek bir güç var - fena değil! Bugünün karmaşasından daha iyi. Gezegenin konsolide olması gerekiyor. Ve bir despotun gücü bile daha küçük yüzlerce despotun gücünden daha iyidir !
  Harika kız başını salladı ve şunları söyledi:
  - Count de Montecristo'nun maceralarının devamı mı? Ya da belki Montecristo Dükü? Bu ilginç, ama zaten eski!
  Böylece Gulliver'in devamını karalayabilirsiniz.
  Ve bence bazıları için heyecan verici olacak. Ve zevkle atlayacağız.
  Vitalik gülümseyerek şunları söyledi:
  - Gulliver de serinin devamını yazabilir. Evet, tüm eller ulaşmıyor. Yine de bir şeyler yazdım. Ama bu çok eski bir çalışma ve ciddi yayıncıların hiçbiri onu basmayacak. Bu, Pinokyo'nun maceralarının devamını yazmakla aynı şeydir .
  Albina'nın önerisi:
  -Üç Silahşörlerin Çocukları yazıyor. O da çok eğlenceli olacak.
  Müthiş çocuk başını salladı.
  - Düşüneceğim!
  Çocuklar kebapları yediler ve suyunu içtiler. Bir gün vardı ve şimdiye kadar kimse onlara tırmanmadı. Para çantası dikkat çekici olmasına rağmen.
  Vitalik, parayı gerçekten bankaya götürmesi ve bir karta aktarması ve yanında taşımaması gerektiğini düşündü. Yani her şey garip görünüyor.
  Albina da ruh haliyle biraz uyudu. Mide yemekle dolduğunda, bir şekilde ağırlaşırsınız, uykuya çekilirsiniz ve ruh haliniz yükselmez, düşer.
  Kız kaydetti:
  Çok fazla nakitimiz var. Şüphe uyandırabilir. Özellikle senin gibi bir çocuk için.
  Vitalik'in önerdiği:
  "Belki onu laboratuvarımıza saklayabiliriz?"
  Albina omuzlarını silkti ve şunları kaydetti:
  Böyle bir fikirden şüpheliyim.
  Harika çocuk şarkı söyledi:
  Para insana yüzyıllardır mutluluk veriyor,
  Ama bazen hayatı mahvedebilirler ...
  Dağın altını aptallara yardım etmez ,
  Morgda merhem dökmek gibi!
  Müthiş kız not aldı:
  - Şiirdeki bir beyit çok değil ama aslında çok doğru!
  Vitalik kararlı bir şekilde şunları söyledi:
  - Laboratuvardayken. Orada güvenli bir zulam var ve sonra parayı nasıl çekeceğimizi buluruz.
  - O kadar hızlı değil bebeğim!
  Tiz, boğuk bir ses duyuldu.
  Bir düzine açıkça gangster benzeri görünüm ortaya çıktı. Muşta, bıçak, zincir ve hatta birkaç tabanca ile.
  Tıraşsız ve gözle görülür şekilde dolgunlardı.
  Vitalik ıslık çaldı:
  - Belli ki getirdi!
  Albina üzgün bir gülümsemeyle başını salladı.
  - Çok dikkat çekiyoruz.
  Vitalik, kaldırımda toplanan suçlulara sırıttı. Ve polis güpegündüz korkmuyor. Ve yoldan geçenler de, herkes bu rezaleti bir akıllı telefonda çekebilse de.
  Dahi çocuk kıkırdadı ve şarkı söyledi:
  parayı vereceğim !
  Vitalik parayla çantaya uzandı. Haydutlar ayağa kalktı. Ve aniden bir aslan gören tavşanlar gibi titrediler. Sonra yüzleri uzadı ve solgunlaştı. Sanki rüzgar esti ve ellerinden geldiğince hızlı koştular.
  Silah ve bazı banknotlar attılar.
  Vitalik zevkle şarkı söyledi:
  - Ve herkes koşuyor, koşuyor, koşuyor,
  Ve parlıyor, parlıyor ...
  Ve herkes kükrüyor, kükrüyor, kükrüyor,
  Ve biz savaştaki çocuklarız!
  Oğlan banknotları aldı ve çıplak ayağıyla silahı bir yığına fırlattı.
  Albina dedi ki:
  - Çok güzel yaptın. Bir terminatör gibi dağılırsanız çok havalı olur.
  Vitalik başını salladı.
  - Etkili değil ama etkili. Ancak bu, böyle bir çantanın daha hızlı gizlenmesi gerektiğini bir kez daha söylüyor.
  Albina kabul etti:
  - Evet ve çabuk yapılmalı!
  Ve oğlan ve kız koştu.
  Onlar çocuk ve her halükarda zeki bir çocuk.
  Kaçarken konuşuyorlardı.
  Albina sordu:
  - İşte bilgisayarın çizdiği bireysel bir film - bu elbette muhteşem bir icat. Ama çok fazla sapkınlık verecek.
  Vitalik başını salladı.
  - Elbette verilecek çok şey olacak. Ancak her madalyanın bir diğer yüzü vardır. Yani öyleydi ve her zaman olacak.
  Kız bir soru sordu:
  - Ve artık suçların ve sapkınlıkların olmayacağı geleceğe inanç? Yoksa hep öyle mi kalacak sanıyorsun?!
  Çocuk güldü ve cevap verdi:
  - Muhtemelen, daha küçük ölçekte olsun. Ancak insanlar daha güçlü ve daha akıllı hale gelecek. Ve gelecekte dini farklılıkların başarıyla aşılacağına inanıyorum .
  Albina güldü ve cevap verdi:
  - Evet, herkes ikna olmuş ateist olacak.
  Vitalik, şunları kaydetti:
  Ya da her halükarda fanatizmden kurtulun. Ve fanatizm çok kötü.
  Kahraman kız hatırladı:
  - Yıldız devriyesiyle ilgili bir filmde şöyle bir yazı vardı: Herhangi bir fikre, hatta en parlakına bile fanatik bir inanç faşizme dönüşür!
  Küçük çocuk başını salladı.
  - Evet! Faşizm kavramı geniş yorumlanırsa. Faşizm kelimesinin kendisi Fransızcadan geliyor - bir demet, bir demet. Dolayısıyla bu, bastıran, ezen her şeyi genişçe kapsayan bir kavramdır!
  Albina şunları kaydetti:
  - Politika hakkında konuşmayalım. Evet ve dini konular da zaten yorgun. Örneğin en sevdiğiniz çizgi filmler nelerdir?
  Vitalik gülümseyerek cevap verdi:
  - Özellikle Ninja Kaplumbağaları severim. Üstelik daha önceki seriler. Krang'ın büyük beyni vardı , çok daha ilginç.
  Kız güldü.
  - Evet! Ninja Kaplumbağalar harika! Büyüleyiciler ve hayvanlar mutant olduklarında çok havalıydılar. Ve hepsi harika!
  Oğlan şarkı söyledi:
  Harika savaşçılarımız var
  düşmanları parçalıyor ...
  En yüksek sınıfı göstereceğiz,
  Haydi hayallere uçalım, biz milyonlarız!
  Albina içini çekti. Sandaletlerle koşmayı severdi. Şimdi çok memnundu. Özellikle ayaklar tuğla, tahta, arduvaz, buz, kütüklere çok sayıda darbe ile doldurulduğunda. Sadece kızın onları dövmediği yer.
  Ve son derece güçlü bir dövüş sanatçısıdır. Onun yaşında ve bir kızda siyah kuşak olması şaka değil.
  Ve bacaklarında çok kabartmalı kasları var. Bir halterle ve diğer eşyalarla çömeldi. Ve bacaklarını bükmek ve bu kızın yaptığı diğer birçok şey.
  Vitalik bacaklarına hayran kaldı. Çok güçlü ve kaslılar. Burada birçok erkek, güçlü ve kabartmalı kasların kadınlara yakışmadığına inanıyor.
  Ancak Vitalik tam tersine bundan hoşlanıyor. Ve cilt bronzlaşmış, sağlıklı, temiz. Dökme bronz bir heykel gibi.
  Evet, Albina gücün mükemmelliğidir. Ve diğer erkeklerin sendeleyeceği bir şey yapabilir.
  Vitalik kıkırdadı ve şarkı söyledi;
  Rusya'mızda
  şaka yollu bir uçak kullandıkları kadınlar var ...
  Evrendeki herkesin daha güzel olduğunu,
  Şaka yollu, düşmanı öldürecek!
  
  Kazanmak için doğdular
  Rusya'yı yüzyıllarca yüceltmek için ...
  Sonuçta, büyük büyükbabalarımız,
  hemen bir ordu topladılar !
  Kız memnuniyetle başını salladı.
  - Bu havalı! İyi şarkı söyleyebilirsin. Belki de temelde herkesin şarkı söyleyebileceğini düşünüyorsun?
  Vitalik tweet attı:
  - Sadece dinlenmek için şarkı söyleme!
  Albina mırıldandı:
  - Bu akıllıca değil.
  Oğlan ve kız biraz yavaşladılar. Yoldan geçenler onlara çok fazla baktı . Pekala, tamam, Vitalik bile bir çocuğa benziyor ve şortla yalınayak olması onun için bir şekilde doğal. Ancak Albina yetişkin bir kadın figürüne sahip ve oldukça büyük bacakların çıplak, tozlu topuklarıyla titrediğinde çok onursuz görünüyor.
  Hatta aptal hissetti ve spor ayakkabılarını giydi.
  Vitalik yanıt olarak şarkı söyledi:
  Sonsuzlukta yüzen gezegenlerde
  İnsanların ön yargıları içler acısı...
  Parlak bir dikkatsizlik içinde yaşamak daha iyidir,
  Ve tanrılar gibi özgür!
  Albina gülümseyerek başını salladı.
  - Bu doğru!
  Ve kız yine ayakkabılarını çıkardı. Ve çıplak ayaklı gençler inlerine doğru kürek çektiler. Polis ıslık çalmak istedi ama fikrini değiştirdi. Aslında çıplak ayakla yürümek yasak değil. Özellikle bir kızda bacaklar şekil olarak çok güzel ve baştan çıkarıcıdır. Aşırı zarafetle ayırt edilirler ve parmaklar çok düzgün ve çeviktir.
  Vitalik, şunları kaydetti:
  - Yine de, tamamen ayakkabılı olmaktansa yalınayak olmak daha iyidir.
  Albina bu konuda hemfikirdi:
  - Kesinlikle! Özellikle gün, alışılmadık derecede sıcak.
  İşte evdeler. Bodrumdaki laboratuvarda. Vitalik para çantasını sakladı ve kendisine bir paket daha büyük fatura bıraktı ve Albina, Araplar tarafından bağışlanan çakıl taşlı altın bir yüzük taktı.
  Bundan sonra çocuklar dahiyane düşüncelerle bazı yedek parça siparişleri verdiler ve açıklığı tekrar karıştırdılar.
  Vitalik bir şeyi alt üst etti. Sonra postaneye gittim ve platin bir tabak aldım.
  Ondan sonra, büyük boyut ve kapasitede bir graviton yakalayıcı taktım.
  fark etme:
  - Burada o kadar çok akım verebiliyor ki atom bombası gibi patlıyor!
  Albina başını salladı.
  - Sağ! Ama sen bir dahisin ve bir savunma bulacaksın.
  Dahi çocuk başını salladı.
  - Kesinlikle! Ek olarak, elektrikli bir patlayıcı yapmak güzel olurdu.
  Kız ıslık çaldı:
  - Vay! Yakında dünyayı fethedeceğiniz bir silahınız olacak.
  Dahi çocuk başka bir şey daha yaptı ve bıkana kadar yaptı.
  Sonra tekrar sokağa fırladılar. Albina dedi ki:
  - Bölüme gidelim mi?
  Vitalik omuz silkti.
  - İhtiyacımız var mı?
  Kız gülerek cevap verdi:
  - Bir yandan çok değil ama diğer yandan ...
  Dahi çocuk şunları kaydetti:
  - Kendini eğitebilirsin.
  Albina şunları kaydetti:
  - Ama takım daha iyi!
  Vitalik kabul etti:
  - Kesinlikle daha iyi. Bununla birlikte, bu tartışmalı bir konudur.
  Kız gülümseyerek karşılık verdi:
  - HAYIR! Oğlum, takımda ve diğer erkekler ve kızlar size istismarlar için ilham veriyor.
  Bronzlaşmış, kaslı bacaklarını tekrar göstererek koştular. Sadece ısınmak ve kanın damarlarında dolaşmasına izin vermek için koştular. Ve eğlendiler.
  Zıpladılar ve bazen uçuş sırasında topaç gibi dönen pikaplar yaptılar. Ve harikaydılar.
  Burada Vitalik çıplak topuğuyla bir su birikintisine tokat atarak bir sprey bulutu yükseltti. Ve zümrüt damlaları gibi uçtular.
  Ve çok çekici ve eşsiz görünüyordu. Ve güzel görünüyordu.
  Albina şunları kaydetti:
  - Genç olmak güzel.
  Vitalik kabul etti:
  - Çok iyi. Kelimenin tam anlamıyla bir enerji kasırgasına sahipsiniz.
  Kız tekrar sıçradı ve havada taklalar attı. O çok güçlü bir piliç.
  Yarışmak zorundaydı. Ve gülümseyerek şunları söyledi:
  - Evet, eğlenceli, genç ve güçlüsün. Ve etrafınızdaki dünya çok ilginç.
  Vitalik kasvetli bir şekilde şunları söyledi:
  - Politika o kadar ilginç değil. Burada Batı ülkelerinde seçimler öngörülebilir değil ama bizim ülkemizde aynılar kazanıyor.
  Albina, fark ederek başını salladı:
  - Gerçekten, sadece komünistler popülerdir, ancak liderleri çok yaşlı, hasta, görünüş olarak tatsız ve sıkıcıdır. En önemlisi, sıkıcı , kendini fazla haklı göstermeye çalışmak.
  Müthiş çocuk başını salladı.
  - Sağ! Gerçek bir kahraman biraz tuhaf olmalı. Örneğin, "Kara Pelerin" ile ilgili animasyon dizisini ele alalım. Kuşkusuz, bu adam havalı ama aynı zamanda komik. Onu çok karizmatik ve en önemlisi ilginç yapan şey.
  Kız başını salladı ve onayladı:
  - Amerikalılar harika filmler ve çizgi filmler yaparlar! Bu bakımdan harikalar! Ve kalplerimiz, özgürlük ve deney sevgisinde her zaman Amerika ile birlikte.
  Vitalik iç çekerek başını salladı:
  - Tarihçiler zamanımıza savaşlar ve gericilik zamanı diyecekler. Çok uzun süredir iktidarda olan bir diktatör kaos yaratmaya ve komşularına saldırmaya başlayınca. Ve bu üzücü.
  Albina gülümseyerek şunları söyledi:
  - Ve senin de politika hakkında bir fikrin var gibi görünüyor!
  Harika çocuk şunları kaydetti:
  - Yetenekli bir insan, her konuda yetenekli.
  Kahraman kız belli bir ironi ile şarkı söyledi:
  Dünyanın her yerinde dolaşıyoruz
  Hava durumuna bakmıyoruz...
  Gerektiğinde geceyi geçireceğiz,
  Neye ihtiyacımız varsa onu yeriz!
  Biz harika yetenekleriz
  Ama açık ve basit
  Biz şarkıcı ve müzisyeniz
  Akrobatlar ve soytarılar!
  Vitalik sert bir şekilde şunları söyledi:
  - Evet, gericiliğin ve muhafazakarların ve çeşitli kaçıkların ve korkakların egemenliğinde yaşıyoruz. Ve özgürlük istiyorum!
  Albina dedi ki:
  - Ama biz hala Moskova'da çıplak ayakla koşarken ve kimse bize dokunmuyor.
  Dahi çocuk başını salladı.
  - Çıplak ayakla kimse dokunamaz. Ama deneyin, posteri açın - "Savaşa hayır!"
  Kahraman kız başını salladı.
  - Bu gerçekten tehlikeli. Evet, reaksiyon süresi ve karanlık güçlerin gücü. Ancak şu anda bile dahiler keşifler yapıyor.
  Vitalik zevkle şarkı söyledi:
  Ülkeyi ayağa kaldırabileceğiz,
  Bir tiranın saltanatının yıkıntılarından...
  Şeytan'ı kovalım
  Ve Rus'u Cehennemin kollarından kurtaracağız!
  
  Gezegende barış olacak
  Dünyadaki mutlu insanlar...
  Üstümüzde bir melek dolaşıyor,
  Ve ihtişam içinde insanların hepsi ölümsüzdür!
  
  Savaş sonsuza dek yok olacak
  Gezegen bir olacak...
  Hadi aptaldan kurtulalım
  Kendini yenilmez sanan ne !
  
  Dostluğun ellerini uzat
  Sarı ya da siyah olmanız farketmez...
  Herkes, çok akrabamız var,
  Ve güçlü, gururlu bir adam!
  . BÖLÜM 6
  Adamlar yine de bölümü ziyaret etmeye karar verdiler. Bunda bir rasyonellik vardı. Üstelik arkadaşlar var.
  Vitalik iyi bir dövüşçüydü ve bölümde saygı görüyordu. Ve şimdi on altı yaşına kadar olan erkek ve kızlardan oluşan bir gruptalar. Üstelik Albina en uzun olanıdır.
  Geleneksel koşu, ardından zıplamalar, vites değiştirmeler, yerden şınav. Ve çok daha fazlası, dövüş sanatları için tipik egzersizler. Ve sonra, daha ilginç - özel bir odada buz kırmak.
  Evet, burası Moskova ve bölüm modern. Enkaz ve atıkları azaltmak için buz kullanır. Ve çocuklar çıplak ayakları ve yumruklarıyla vurarak onu kırarlar. Taekwondo'da daha fazla vuruş var. Çocukların alt uzuvları dolgun ve güçlüdür. Katı cisimlerin kırılması da programa dahildir. Zıplamak ve takla atmak gibi.
  Vitalik yuvarlanıyordu ve büyük kayaları tek darbede kırdı.
  Daha sonra siyah kuşaklı, ancak aynı zamanda on beş yaşında, ancak daha ağır ve daha büyük bir dövüşçüyle eşleştirildi.
  Her iki genç de kavga etmeye başladı. Vitaliy daha hızlı hareket etti ve güçlü olmayan, ancak isabetli darbeler yaptı ve açıkça puan kazandı.
  Kızıl saçlı, iri yapılı, kaslı genç bir kadın olan koç şu emri verdi:
  - Ve şimdi, tam temas ve nakavt için mücadele!
  Siyah kuşaklı uzun boylu bir çocuk, Taekwondo için alışılmadık bir şekilde kafasına bir dizi yumruk atarak Vitalik'i almaya çalıştı. Ancak genç dahi hazırdı ve kancayı takarak ayrıldı.
  Muadili yere düştü ve hemen öfkeyle ayağa fırladı. Vitalik'te koştu. Ama bunu bekleyen çocuk çıplak topuğuyla solar pleksusa vurdu. Ve kesinlikle oraya varırsanız, hafif bir darbe ile onu kesersiniz.
  Vis-a-vis yere yığıldı ve midesini tutarak kasılmalar içinde kıvranmaya başladı.
  Dördüncü dan'ın sahibi olan kızıl saçlı kadın şunları kaydetti:
  - İyi hareket ediyorsun! Siyah kuşağınızı alma vaktiniz geldi.
  Vitalik başını salladı.
  - Elbette çok gecikti.
  Kızıl saçlı savaşçı önerdi:
  "Şimdi, benimle dövüşebilir misin?"
  Müthiş çocuk başını salladı.
  - Büyük bir zevkle!
  At dişlerini göstererek güldü.
  Kızıl saçlı çok iriydi, neredeyse iki metre boyunda ve yüz yirmi, hatta yüz otuz kilogram ağırlığındaydı. Üstelik kasları var, bir damla yağ değil. O güçlü bir profesyonel ve kadınlar dünya şampiyonu. Ve erkekler onunla kavga etmekten tamamen korkuyorlar.
  Albina bile fikir tartışmasında savaştığında ondan aldı ve dahası çok acı vericiydi.
  Vitalik elbette belli bir korku yaşadı ama tepkisi artık çok keskindi. Minyatür bir cihaz aracılığıyla graviton enerjisinin bir kısmı, çocuk kendisine doğrudan vücuda aktarıldı ve bu nedenle eskisinden çok daha hızlı ve güçlüydü.
  Bir gün önce, Vitalik'in iki metrelik kızıl saçlı bir sensei gibi büyük bir ustaya karşı hiç şansı olmazdı. Ve şimdi, o oldukça hazır.
  Oğlan ve güçlü kadın kahraman, tartışmak için platforma çıktı. Kadının üzerinde sadece bir bikini vardı ve kasları top gibi şişmişti.
  Bir erkek çocuğundan üç kat daha fazla ağırlık ve sadece Taekwondo'da değil, muazzam bir deneyim. Kuralsız dövüşlerde, karatede ve kadın boksunda savaştı. İkincisinde, kızıl saçlı iyi bir kariyer yapabilirdi, ancak partnerini sakatladı ve diskalifiye edildi.
  Adil cinsiyetin canavarca bir temsilcisi.
  Vitalik gülümseyerek şunları kaydetti:
  - Sen çok büyüleyicisin! Bunu yenmek üzücü.
  Cevap olarak kızıl saçlı , karnına tekme attı. Çocuk bunu beklemiş ve harekete geçmiş. Dizinin altından sırtına vur. Kahraman kadın sendeledi ama yerinde durdu. Tekrar çöktü. Yüz otuz kilogram ağırlığa rağmen hızlı hareket etti.
  Ancak Vitalik yakalanması zordu. Çocuk bu sefer tüm kütlesini darbeye verdi ve küçük ama öldürücü topuğuyla kıkırdağa vurdu.
  Ve kızıl saçlı bir kükreme ile yere düştü.
  Bir şeyler bağırmaya başladı ve ayağa fırlayarak çeşitli yumruklarla kendini çocuğun üzerine attı.
  Vitalik değişti ve incik kemiği bir sıçrayışta şakağına saplandı. Darbe, kütüğü kırabilecek kadar güçlüydü.
  Kızıl saçlı vixen sendeledi ve tek dizinin üzerine çöktü. Ancak muazzam deneyim ve beceri, bilincini kaybetmemesine izin verdi. Ayağa kalktı ve geniş bir yay çizerek vurdu.
  Ancak Vitalik yine kolayca atlatmayı başardı. Ve yumruğu solar pleksustaki kadın kahramana vurdu. Kızıl saçlı solgunlaştı ama cevap vermeyi başardı. Vitalik bir blok koydu ama darbe o kadar güçlüydü ki kırk kiloluk çocuğu ayaklarından yere düşürdü.
  Haydut yine onun işini bitirmeye çalıştı ama çocuk yön değiştirdi ve bir tarama yaptı. Kızıl saçlı bir kadının iri leşi yere düştü. Ve Vitalik topuğuyla şakağına vurdu . Anladım ve acıttı. Ve kadın dişlerini gıcırdattı. Ama o bırakmak istemedi.
  Öncekinden daha yavaş da olsa yeniden ayağa kalktı. Vitalik öfkeyle incik kemiğini bir sıçrayışla onun çenesine doğru hareket ettirdi. Etkisi çok güçlüydü.
  Titredi ve devasa kasları dalgalandı. Kızıl saçlı dizlerinin üzerine çöktü. Ama çaresiz bir irade çabasıyla bilincinin kapanmasına izin vermedi.
  Sonra Vitalik ayağa fırladı ve tüm gücüyle topuğu çenesine gelecek şekilde kırmızı kır faresini yükledi. Ve yine muazzam, ezici bir darbe gürledi.
  Kızıl saçlı kadın kahraman sırt üstü düştü. Ve tüm uzuvları hala seğiriyordu, ayağa kalkmaya çalışıyordu.
  Vitalik, şah damarını hedef alarak parmağıyla boynuna vurdu. Ve tam olarak vur.
  Güçlü kadın sonunda sakinleşerek bir rüyaya daldı.
  Vitalik iki elini kaldırdı ve bağırdı:
  - Bir zafer var!
  Diğer öğrenciler alkışladı. Biri korkuyla bağırdı:
  - Ambulans çağırma zamanı!
  Ondan sonra her şey alt üst oldu. Vitalik bir kahraman gibi hissetti. Ve kızıl saçlı kadın pek aklına gelmedi. Oğlanlar onun güçlü, iri, nasırlı, düzgün bir kısrak büyüklüğündeki adil cinsiyet tabanlarını ovuşturdular.
  Vitalik, Albina ile birlikte bölümden ayrıldı. Çok neşeli bir ruh halindeydiler ve hatta şarkı söylediler;
  Umut, dünyevi pusulamız,
  İyi şanslar, cesaret için bir ödül ...
  Ve şarkılar, bir tane yeter,
  Sadece zaferle şarkı söylemek için!
  Ve oğlan kızla birlikte zıplamaya ve dönmeye başladı. Söylemeliyim ki, çok tazı oldukları ortaya çıktı. Ve içlerinde çılgınlık, öfke tutkusu. Ve sürekli kahkahalar.
  Vitalik, Albina'ya sordu:
  - Dövüşümü beğendin mi?
  Kahraman kız kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Muhteşem!
  Dahi çocuk tweet attı:
  - Herkesi yenebilirim! Gravitonların nasıl bir enerji verdiğini görüyorsunuz.
  Albina mırıldandı:
  - Doping kullandın mı?
  Vitalik yanıtladı:
  - Gerçekten uyuşturucu değil. Ama aynı zamanda çok güçlü bir etki.
  kız sordu:
  - Ve o nasıldı?
  Harika çocuk cevap verdi:
  - Bunun gibi. Kaslarımızda kasılmalarına neden olan elektromanyetik süreçler de meydana gelir. Ve bu doğa biyolojik elektriğe benzer. Ve buna gravitonlardan elektrik eklerseniz, kaslar daha da hızlı kasılır ve hız ve tabii ki güç eklenir. Bu yüzden böyle bir yumruk gücüm var.
  Albina tweet attı:
  - Ve geniş kemiğim,
  Ve doğal öfkem!
  Vitalik onaylayarak başını salladı.
  - Evet, bunu söyleyebilirsin. Bu gerçekten benim gücüm olmasa da. O doğal mı? Evrenimizdeki her şey doğaldır. Belli bir anlamda.
  Albina başını salladı.
  - Bu, Anatoly Mihayloviç Kashpirovsky'nin söylediği gibi - Tanrı Gerçektir ve tüm dünya yasalarının toplamıdır!
  Vitalik yanıtladı:
  - HAYIR! Kesinlikle bu şekilde değil. Tanrı her şeyden önce insan zihnindedir. Ve insan aklı bizi çok güçlü yapacak.
  Albina çıplak ayağına tokat attı ve cıvıldadı:
  - Bu harika! Bir aslandan daha cesur ve cesur olacağız. En korkunç saatte en az bir kez duralım. Çünkü insan bir kafadır.
  Vitalik kabul etti:
  - Adam koca bir kafa!
  Kız gülerek dedi ki:
  - Ama kafan hafif ve çok büyük olduğu söylenemez.
  Dahi çocuk güldü ve cevap verdi:
  - Mecazi anlamda harika bir beynim.
  Albina ayağa fırladı, çıplak ayağını asfalta vurdu ve kükredi:
  Çocuğun beyni olsaydı,
  Dökülen yağ gibi aktı...
  Yani böyle bir şirkette eğlenceli olurdu
  Yumruklanmış bir delikanlının kafasıyla!
  Bundan sonra oğlan ve kız koşma hızlarını artırdılar. Ve Albina geride kalmaya başladı. Acı verici derecede akıllı Vitalik olduğu ortaya çıktı. Ve hızı tek kelimeyle olağanüstü, kozmik.
  Oğlan zıpladı ve uçarken birkaç kez takla attı. Ondan sonra şarkı söyledi:
  Gülümseme dublörleri,
  Güvenlik, hala önemsiz ...
  Gülümseme dublörleri,
  Sonuçta, biz olmadan hayat yürümez, hiçbir şekilde ...
  Albina bağırdı:
  - Hadi bebeğim! Boşver!
  Vitalik kıkırdadı ve cevapladı:
  - Evet, bunu istediğini görüyorum?
  Kız öfkeyle cevap verdi:
  - Hala çok çocukluk geçiriyorsun. Çıplak topuklularla parıldayan kısa pantolonlardaki dehaya hayran kaldım.
  Oğlan içini çekerek şunları söyledi:
  Evet, dışarısı içerisi ile uyuşmuyor.
  Albina kıkırdadı ve şarkı söyledi:
  Genç arkadaş, her zaman genç kal
  Büyümek için acele etmeyin...
  Bir delikanlının karamsar olmasına gerek yok ,
  Tüm rüyalar, uçuşlar...
  Kötü çocuk yalnız
  Her zaman ileriye doğru aynı adım değil,
  Şeytanla birlikte olacaksın
  Beyindeki yol ise geri!
  Vitalik aplomb ile başını salladı ve şunları hatırladı:
  Bir keşif yaptım ki...
  Albina tweet attı:
  - Mütevazı olmak!
  Oğlan iç çekerek cevap verdi:
  - Senden başka kim över beni?
  Kız güldü ve şöyle dedi:
  İnternette beğeni toplayabilir misin ?
  Vitalik gülümseyerek başını salladı.
  - Kesinlikle, bu fikir hoşuma gitti!
  Albina kıkırdadı.
  Benim beğenilerim, İnternet süper beğenileri,
  Ruble nerede, tavşanlar gibi her şey parmakların ötesinde!
  Harika çocuk şunları kaydetti:
  - Evet, hepsi keçi düğmeli akordeon değil!
  Kahraman kız homurdandı:
  - Ama bu ne için?
  Vitalik kıkırdadı ve cıvıldadı:
  - Ama neden,
  Birinci sınıf öğrencisi misin?
  Albina mırıldandı:
  - Daha çok birinci sınıf öğrencisisin!
  Harika çocuk şarkı söyledi:
  Birinci sınıf öğrencisi, birinci sınıf öğrencisi
  Bugün tatil var...
  Saat harika ve neşeli,
  Okulla ilk buluşma!
  Kahraman kız aldı:
  Dün sadece bir çocuktum
  Burada yapabileceğin hiçbir şey yok...
  çocuğu olmaktan çıktı ,
  Ve onun adı birinci sınıf öğrencisi!
  Ve onun adı birinci sınıf öğrencisi!
  Albina sevinerek sordu:
  Çocukluk nostaljiniz var mı ?
  Vitalik kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Tabii ki değil,
  Sigara kokusu aldığımda midem bulanıyor!
  Kahraman kız güldü ve şöyle dedi:
  - İşte bu kadar komik çıkıyor. Evet, biz çok genciz. Yetişkin olmak istiyoruz, çocukluğumuza dönmek değil.
  Harika çocuk ekledi:
  - Ve o kadar parlak ve neşeli bir çocukluk değil. Ama şimdi kimse beni durduramaz. Bir anda tüm sınıfı bile yenebilirim.
  Albina başını salladı.
  - Elbette, sana inanıyorum,
  Elektronik gücü kullanabilirsin,
  Çok çevik bir çocuk ol
  Ve tam gözüne vur
  Bir saatliğine azaltın!
  Ondan sonra adamlar biraz yavaşladı. Albina çocuğa sordu:
  - Burada, genel olarak, icat ettiğiniz şey uğruna mı?
  Vitalik gülümseyerek cevap verdi:
  - İnsanlığın iyiliği için!
  Albina kıkırdadı.
  - İnsanlığın refahını umursuyor musunuz? Bu çok acımasız ve nankör. Ve çocuklar da acımasızdır.
  Müthiş çocuk başını salladı.
  Evet, adam acımasız. Ama yine de bir canavardan daha iyi. Engelliler emekli maaşı ödüyor, sosyal haklar veriyor ve engellilerin hayvanları ortadayken öldürülüyor.
  Kahraman kız homurdandı:
  - Evet, erkekler de dişiler için savaşır. İnsanlarda, en azından büyük sayılarda, şimdi bile buna sahip değil!
  Vitalik, şunları kaydetti:
  - Gençler sık sık kavga ederler. Ama kızlardan çok aptallık için. Ve yetişkinler genellikle sarhoş olduklarında yumruklarını kullanırlar. Ayıklar, onlarla da olmasına rağmen nadiren kavga eder.
  Albina başını salladı.
  - Evet! Hayvanlar da savaşır, ama ya bir dişi için ya da liderlik ya da yemek için. Bununla birlikte, bazen görünürde bir sebep olmadan savaşabilirler. Doğaları gereği oldukça acımasızlar!
  Harika çocuk şunları kaydetti:
  - Burada Tanrı, örneğin, İsa Mesih aracılığıyla kötülüğe direnmemeye çağırıyor, ama sağ yanağınıza vuruyorlar, sola dönün. Ama aynı zamanda, O'nun yarattığı iddia edilen hayvanlar alemi son derece acımasızdır. nasıl açıklanır? Bir canavarın aksine neden sadece bir insan merhamet gösterebilir?!
  Kız omuzlarını silkti ve cevap verdi:
  - Babana sorsan iyi olur. Tabii ki, bu sorunun cevabını bilmedikçe. Yine de, tüm hayvanlar acımasız değildir. Örneğin kediler çok sevecendir.
  Oğlan şunları kaydetti:
  - Ama kediler ve kediler kendi aralarında köpeklerden daha az kavga etmezler. Ve gerçekten de, hayvanlar alemi acımasızdır. Bu arada çocuklar hayvanlara daha yakındır, zayıfları gücendirmeyi ve kusurları olanlarla dalga geçmeyi severler. Ancak bu konuda yetişkinler çok daha ölçülü.
  Albina bu konuda hemfikirdi:
  - Evet bu doğru! Çocuklar zalim insanlardır ama yine de neyin iyi neyin kötü olduğunu bilirler. Ve çocuklar arasında zayıf ve sakat olanlar için ayağa kalkanlar var. Çoğu eğitime bağlıdır. Yani her şey net değil. Bilge bir yazar ve şairin dediği gibi: - Kahramanlığın yaşı yoktur!
  Vitalik onaylayarak başını salladı.
  - Bu, madalyonun hem bir tarafı hem de diğer tarafı için geçerlidir!
  Adamlar el ele tutuşarak biraz etrafında döndüler. Sonra tekrar koşmaya başladılar. Bir salıncak gibi ruh halleri bir yandan diğer yana koştu.
  Albina gülümseyerek şunları söyledi:
  - Öyleyse, Tanrı'yı \u200b\u200byapıyor musunuz?
  Harika çocuk cevap verdi:
  - Dürüst olmak gerekirse, bundan şüpheliyim. Prensip olarak, İnciller doğru olsa bile, o zaman Kashpirovsky'nin yeteneklerine sahip bir kişi, bedenen Rab Tanrı zannedilebilir . Ya da her halükarda tanrılaştırma mümkündür. Özellikle Yahudilerin ne kadar ezildiklerini ve hatta Roma baskısı altında olduklarını düşündüğünüzde.
  Kahraman kız başını salladı.
  - Evet mümkün. Ancak Demiurge Tanrılarının insanlarda somutlaştığı bir fantezi var. Ve bu da oldukça ilginç.
  Vitalik başını salladı.
  - Evet olması mümkün! Prensip olarak, eğer Mesih'i dünyada görseydim, ona inanabilirdim. Ama İsa çok naziktir ve doğa kötüdür. Ve hayvanlar kötüdür, insanlar ve ülkeler. Ve kardeş halklar arasında bile savaşlar alevlenir.
  Albina mırıldandı:
  - Evet, dünyada hiçbir şey yok ama yeterince nezaket yok. Her yerde öfke, nefret ve zulüm.
  Küçük çocuk başını salladı.
  - Rusya'nın en zalim hükümdarı Stalin'di. Ama aynı zamanda en başarılısıydı. Öyleyse, dünyamızda Mesih nerede?
  Kahraman kız içini çekerek şarkı söyledi;
  Bir melek gece yarısı dünyanın üzerinde uçtu,
  Aramızda bu kadar çok kötülüğün hüküm sürmesine hayret ettim!
  Dilediğiniz kadar kristal su için,
  Bir derenin görünüşte küçük ama nazik bir gözyaşı damlasından!
  
  Oğlan kaderin başlangıcında hangi yolu seçer,
  Doğruca cehenneme ya da belki de sıkılmış bir cennete gidin!
  Ama kilisenin bakanı, özünde kurnaz Cain,
  Sloganı ile: parayı sev, ama Mesih'i hor gör!
  
  Kutsal Bakire Meryem İsa'yı doğurdu,
  Kurtarıcı, insanlara ışık getiren Güneş gibi göründü!
  Ancak rahipler bunun yalnızca bir altın damarı olduğunu keşfettiler.
  Yeşil cüzdanlı burjuva, papalık tarafından övüldü!
  
  Günlere tövbe et, dövize kurtuluşu satın al,
  Babamla herhangi bir tapu için bir cevap bulacaksınız!
  Dolara hakim olan talihsizi affedecek,
  Bir "Ambrams" tankını Eden'e veya bir Colt tabancasına sürecek!
  
  Burada padişah tacirler mabetleri çarşıya çevirmişler,
  Mallar, bayat olmasına rağmen, bir dizi konuşma ile tatlandırılmış!
  Hacılar, eğer varsa, milleri kesebilirler,
  Papalık Mesih'e ihanet etmesine rağmen, bir cellat sürüsü haline geldi!
  
  Ama aşkın çocukları İsa'yı tanır
  Sonuçta, her çocuk Tanrı'nın bir oğlu olarak kabul edilir!
  Keruvlar gözyaşlarından boncuklar örsün,
  Ne de olsa Yüce, saflığa ve başarıya giden yolu açtı!
  Vitalik gülümseyerek şunları söyledi:
  - Papa artık sadece bir kuzu ve kutsal bir ruh. Çocuk mahkumların ayaklarını bile yıkadı. Ve Afrikalıların önünde diz çöktü.
  Bu gerçekten alçakgönüllü bir insan!
  Albina gülümseyerek şunları söyledi:
  - Ayaklarımı yıkar mısın?
  Dahi çocuk başını salladı.
  - Memnuniyetle. Harika olurdu.
  Kahraman kız güldü ve şunları söyledi:
  - Evet, bu bir genç için ilginç bir aktivite - bir kızın ayaklarını yıkamak!
  Vitalik başını salladı ve şunları söyledi:
  "Neden ben de şarkı söylemiyorum?" ben de yapabilirim
  Albina yumuşak bir sesle cıvıldadı:
  - Bu harika olurdu. Çok iyi şarkı söylüyorsun, sesin çok net ve çocuksu.
  Harika çocuk şunları kaydetti:
  - Yakında kırılacak. Beğen ya da beğenme, ama tıraş olmalısın ve...
  
  Kız güldü.
  - Tıraş olmak ister misin?
  Vitalik yanıtladı:
  - Hayır, neden ... Aksine yetişkin olmak, daha sağlam görünmek demektir. Ve sakalda yanlış bir şey görmüyorum.
  Ve çocuk gür sesiyle şarkı söyledi:
  Burada, Rusya'daki adamların önünde
  Çoğu zaman sakal ve bıyık bırakan,
  Kont Lev Nikolayeviç Tolstoy
  Ayrıca uzun bir sakalı vardı.
  
  Ve grafiklerle değil, bunun üzerinde duruyoruz,
  Ve biz kadınlardan birinde farklıyız,
  Bir erkek sakalını ayırt eder,
  Bir erkeğin sakalını süslüyor
  
  sakal, sakal,
  Sakal bir erkeği süsler.
  sakal, sakal,
  Sakal bir erkeği süsler.
  
  Ama size komik bir örnek vereyim:
  Bir öncü tramvayda bana yol verdi.
  Utanıyorum, kendimde değilim.
  Sakallı bir şaka gibi çıktı.
  
  gençlerle köprüde buluştu ,
  Ve yanlışlıkla sakalını dikti!
  Ah! Su soğuktu
  Sakalım beni hayal kırıklığına uğrattı!
  
  sakal, sakal,
  Sakalım beni hayal kırıklığına uğrattı.
  sakal, sakal,
  Sakalım beni hayal kırıklığına uğrattı.
  
  Saçın tepesinde sorun
  Kayboluyorlar, nerede bilmiyorum.
  E biri sorarsa, derler ki, saç nerede?
  Nerede olduğunu biliyorum! Evet, sakal!
  
  Ama bazen birisi hakkında bir söylenti çıkar,
  Ne diyorlar, onun parlak kafası,
  Bir yılın başını hafiflet
  Ancak yıllar geçtikçe sakal uzuyor.
  sakal, sakal,
  Sakal uzuyor ve uzuyor.
  
  sakal, sakal,
  Daha uzun ve daha uzun sakal...
  Pugacheva bir şekilde bana söylüyor
  Sakal seni incitiyor oğlum.
  Ona inanıyorum, yıldız çatının üstünde,
  Ve sakalımı seviyorum.
  
  Kışın bir yabancıya döndü
  Ey yoldaş! Neden sakalın var?
  Ve ona açıklarım
  Ne zaman soğuk
  Soğukta ısıtan sakal
  
  sakal, sakal,
  Ah! Soğuk havalarda sakalları sıcak tutar.
  sakal, sakal,
  Soğuk havalarda sakalları sıcak tutar...
  Yoldan geçenler dönüp şarkı söyleyen çocuğa bakmaya başladı, belli ki şarkının yaşı değil.
  Albina hemen şapkasını çıkardı ve para toplamaya başladı. O pratik bir kız. Ve ona biraz bozukluk atıldı.
  Sonra kızın kendisi aldı ve büyük bir duyguyla, çıplak, güçlü ayaklarıyla dans ederek şarkı söyledi:
  Karanlık dünyada ışık yok,
  Bakın, Küfür Dumanı Kızarıyor!
  Bilmek için insanların kemikleriyle ziyafet çekmek
  Ve her gün işlerdeki boşluk daha da güçleniyor!
  
  "Mercedes" şişman oligarkında,
  Denizde evleri ve yatları var!
  Biri kendine bir takımada satın aldı,
  Geniş bir dağda inşa edilmiş mutluluk!
  
  Ve kimin bereketli parası var,
  Resim ve heykel toptan alımlarında!
  Hisse senetleri kanguru gibi yuvarlanıyor
  Oran Mayıs'ta otuz puan arttı!
  
  Al, sat ve tekrar çöpe at,
  Çin'den yeni güncellemeler getirin!
  Ve sadece balla kek yapan,
  Meşe değil sadece bir tabut alacak!
  
  Ama o, huzursuz oligark,
  Biraz ayrılmak istemiyor!
  Tüm enayilere korku aşılamak istiyor,
  Ve bir yabancıyı tüfekle davet edin!
  
  Ve oligarkların başkanı kim?
  Sadece bir bekçi, "havalı" serveti korur!
  "Polis" in daha önce olduğu yerde bir polis var,
  Finans, "kardeşliğin" gücüyle güçleniyor!
  
  Yoksulluk içinde olanların umudu nedir?
  Merhamet ya da kraliyet sadakası için!
  Slogan kalkanın üzerinde öfkeyle parıldıyor,
  Atıştırmalık için bir bira ve sakız çiğneyin!
  
  Ama insan köle olarak doğmaz,
  Onuru için savaşmalı!
  Sınırsız "ganimete" son verin,
  Böylece hayat mevcut - güneş gibi!
  Bu şarkıdan sonra banknotlar ve madeni paralar çok daha cömertçe düştü.
  Ancak Vitalik, para topladığını da fark etti:
  - Tıpkı "Ailesiz" filmindeki gibi.
  . BÖLÜM 7
  Albina gülümseyerek şunları söyledi:
  - Ama sen küçük bir çocuk değilsin, ben de yaşlı bir adam değilim! Biz çok sağlam insanlarız. Yıllar geçmesine rağmen, hala gençler. Ve sen, dışarıdan, bir genci çekmiyorsun bile.
  Vitalik alaycı bir şekilde şunları söyledi:
  - merak etme anne
  Küçük olduğumu...
  Ben uzak bir çocuğum
  Ne kırmızı bir çiçek!
  Kız gülümseyerek onayladı:
  - Harika diyelim! harikasın çocuk _ Ve çok akıllı.
  Oğlan şarkı söyledi:
  - Ama neden,
  Akılda yaşamak mümkün değil!
  Ama neden,
  Kimseye güvenemezsin!
  Ama neden,
  Hayat bize hiçbir şey öğretmiyor!
  Ama neden!
  Ama neden!
  Albina kıkırdadı ve şunları kaydetti:
  - Sen Boyarsky'sin. Havalı sanatçı.
  Vitalik başını salladı.
  - Dartagnan rolünde karşı konulamaz.
  Kız onayladı:
  - Ve sadece Dartagnan rolünde değil! Ve genel olarak, bu havalı bir adam.
  Harika çocuk şunları kaydetti:
  - Hayatta, Mikhail Boyarsky belki de filmlerdeki kadar havalı değil. Bir sanatçı olarak çok etkilidir.
  Albina kıkırdadı ve şarkı söyledi:
  - fa bebeği, fa bebeği,
  Neden!
  fa bebek, fa bebek
  Hayat ölümle bir düellodur!
  Vitalik doğruladı:
  - Müstehcenliğe karşı aklın zaferi olsun!
  Oğlan ayağa fırladı, havada döndü ve şarkı söyledi:
  Okullarda güzel kızlar olmayı öğretirler,
  Sevinç ve nezaket içinde arkadaş olmak ...
  Sizi daha çok makineler toplayın -
  Kesintisiz olmayacak, hayatın ipine inanıyorum!
  Albina kıkırdadı ve şunları kaydetti:
  - Evet, okulu astığımızda gerçekten çok havalı olduğu ortaya çıktı, ama aynı zamanda mükemmel çalışıyoruz .
  Harika çocuk cevap verdi:
  - Ve zaten her şeyi biliyorsak neden bir masada oturalım? Peki o zaman Google eğitimi ne için ?
  Kahraman kız başını salladı.
  - Aslında, neden okula gidelim? Şimdi bana Nero hakkında ne bildiğini söyle?
  Vitalik ciddi bir şekilde cevap verdi:
  - Böyle bir kral vardı, daha doğrusu Roma imparatoru. Annesini öldürdü. Sonra şarkı söyleme sevgisi, seks partileri ve özellikle Roma'nın yakılması ve Hıristiyanlara yapılan zulümle ünlendi.
  Albina başını salladı.
  - Bunu biliyorsun. Yine de, Nero'yu tanımak için harika bir çocuk olmak gerekli değildir. Onun hakkında filmler yapılır. Örneğin, "Kamo Gryadeshi " ve diğerleri.
  Dahi çocuk onayladı:
  - Evet, Nero ünlü biri. Kont de Montecristo'nun kitabında bahsettiği Alexander Dumas. Olumlu olmasına rağmen. Ve böylece, Nero negatif bir karakter olarak kabul edilir. Ancak tarihçiler tartışıyor. Roma gerçekten Nero tarafından ateşe verildi mi? Chronicle, Chrest liderliğindeki Yahudilerin Roma'yı ateşe verdiğinden bahseder . Ancak Khrest tatlı olarak çevrilir . Ve Mesih meshedilmiş olandır. İsimde bir hata göz ardı edilmese de, yine de Nero olabilir ve Hıristiyanların bununla hiçbir ilgisi yoktur!?
  Müthiş kız başını salladı.
  - Kesinlikle, böyle. Ama her halükarda, medya, Nero için olduğu kadar, belki de kendisine atfedildiği kadar acımasız olmayan Tamerlane için de belirli bir imaj yarattı!
  Vitalik başını salladı.
  -Modern Almanlara bakıldığında, İkinci Dünya Savaşı sırasında bu kadar acımasız olduklarına inanmak da zor. Gerçekten de tarih, kazananlar tarafından yazılır. Tamerlane'nin imparatorluğu, ölümünden hemen sonra çöktü. Ve daha uzun ve daha istikrarlı olsaydı, o zaman belki Timur bir insanlık ve insanlık modeli olarak tasvir edilirdi.
  Albina bu konuda hemfikirdi:
  - Büyük olasılıkla. Örneğin, bazı yöneticiler zulmünü vurgulamaktan hoşlanır. Örneğin, Çar Poganin gibi . Nasıl övüldü: kıyaslanamaz, zeki, işkenceci, ezici , boğucu! Evet, böyle bir övgü!
  Müthiş çocuk başını salladı.
  - Evet bu doğrudur! İncil'de bile, Tanrı kendisini korkunç, güçlü ve yakıcı bir ateş olarak adlandırdı. Nezakete ihtiyacı varmış gibi görünse de.
  Albina şarkı söyledi:
  - Bir dakika içinde, bir dakika içinde,
  İz bırakmadan kaybolur...
  Ama nedense,
  Ama nedense,
  İyilik kazanır,
  Nezaket galip gelir!
  Kız onu aldı ve ellerinin üzerinde ayağa kalktı ve çıplak, zarif, yontulmuş bacaklarını tekmeleyerek yürüdü.
  Vitalik de ellerinin üzerinde durdu ve şarkı söyledi:
  - Dövüş gücüm,
  Çağlar boyunca kozmik zihin...
  Bir hamlede bir timsah yiyeceğim ,
  Çocukluk rüyalarında bile!
  Ve çocuk zıplarken çıplak ayaklarıyla bir tükenmez kalem fırlatmaya başlıyor. Ve bu oldukça havalı.
  Albina şunları kaydetti:
  - Sen iyi bir hokkabazsın. Bir kart hilesine ne dersiniz?
  Vitalik tweet attı:
  - Ne diyebilirim ki, ne diyebilirim
  İnsanlar böyledir...
  bilmek istiyorum, bilmek istiyorum
  Ne olacağını bilmek istiyorlar!
  Kahraman kız gülümseyerek şunları söyledi:
  - Geleceği bilmek istemiyor musun?
  Vitalik, şunları kaydetti:
  - Kötü tahminler havayı bozar ve uğursuzluk getirebilir. Ama iyi olanlar, o zaman ... Erken gevşemeye neden olabilecekleri için sorun da yaratırlar.
  Sarışın kız kıkırdadı:
  - Evet, dinlenmek bazen bir hayata mal olabilir! Ama kendinizi yarı ölüme de sürmeye değmez.
  Harika çocuk şarkı söyledi:
  - Maraton programının öne çıkanları,
  Ve otuz derece...
  Ama çocuk sinirli
  Tüm yaralı yüzler!
  Ve dahi çocuk sanki zihinsel sorunları varmış gibi gülecek.
  Kafadayken, gerçekten de boşluk var ve çalışma arzusu yok. Gençken iyi ve kötü. Yani başka bir dünyaya girersen. Ve geleceğin silahlarına sahip olun. O zaman kesinlikle Zeus veya Jüpiter olarak tanınacaksınız. Ve gezegene hükmedebilirsin.
  Yine de, bu en kolay fikir değil. Ve aksine, geleceği memnun etmek için? Ve sonuçta dünya aslında o kadar basit değil.
  Vitalik tekrar dönmeye başladı. Ve kafasında rüzgar var. Ve harekete geçerse onu durduramayacak olan terminatör çocuğun enerjisiyle dolu .
  Siyah üniformalı üç polis onları karşılamak için dışarı fırladı. Vitalik ve Albina ellerini salladı. Polisler geri ıslık çaldı. Ve acımasız suratlar yaptılar .
  Dahi çocuk tweet attı:
  Polisim, en küstah,
  Polisim, en zayıf...
  O çocukları incitiyor
  Pekala, kötü adamdan uzaklaş!
  Polis coplarını sallayarak küstah çocuğa koştu. Ama sonra, sanki görünmez bir duvara rastlamışlar gibi. Yüzleri buruştu ve sonra vahşi bir ulumayla sopalarını düşürerek kaçtılar. Onlar, bu demokratikleştiriciler, asfalta düştüler. Ve polis botları baget gibi tepindi.
  Vitalik, kötü niyetli bir yüzle şarkı söyledi :
  - Gökyüzü olmadan pilot olmaz,
  Alaysız ordu olmaz...
  Değişiklik olmayan okul yok,
  Morluklar olmadan kavga olmaz!
  Albina şunları kaydetti:
  - Polisleri böyle kovalamak zorunda değilsin. Aksi takdirde sorumlu tutulacaksınız. Ne de olsa, tüm eyaleti tek başına kazanamayacaksın.
  Vitalik'in önerdiği:
  - Seni böyle yapmamı ister misin? Ve bir çift süpermen olacağız.
  Kız kıkırdadı ve dişlerini göstererek ciyakladı:
  Evet, bu büyük bir günaha. Tabii ki zaten sağlıklıyım ve daha da güçlü ve hızlı olacağım.
  Harika çocuk şunları kaydetti:
  - Bir kızılla dövüştüğümde, biyoelektrik kaslarımı henüz tam güçle çalıştırmamış ve onları minimum seviyede gravitonlarla doldurmamıştım. Aslında, daha güçlü ve daha hızlı olabilirim. Ve bilim kurgu filmlerindeki gibi bir sınıf gösterin.
  Albina başını kaşıdı ve şunları söyledi:
  - Biliyor musun, bir fikrim var! "Bogatyr" spor salonuna gittik. Güç kayıtları için para ödüyorlar.
  Vitalik kıkırdadı.
  - Bazı rekorlar kırmamı ister misin?
  Kahraman kız başını salladı.
  - Evet! Yasal olarak ve kimseyi dövmeden para kazanabilirsiniz. Gerçekten kendinize poz verdiğiniz kadar havalı ve korkutucuysanız!
  Vitalik, kahramanca olmaktan çok çocukça olan omuzlarını silkti ve şunları söyledi:
  - Evet, internette farklı alıştırmalarda dünya rekorları için para kazanabileceğinizi okudum. Ancak bu rekorlar o kadar yüksek ki sıradan bir insanın onları yenmesi neredeyse imkansız.
  Albina gülümseyerek şunları söyledi:
  "Ama sen aslında insanüstüsün. Olağanüstü bir biyoelektrik gücünüz var.
  Boy Genius dedi ki:
  Ama daha çok dikkat çekecek. Ve istenmeyen sonuçları olabilir.
  Kahraman kız gülümseyerek sormuş:
  - İstediğin bu değil mi?
  Vitalik tekrar omuzlarını silkti ve şunları söyledi:
  - Büyük keşfin arifesinde parlamak istenmez. Genel olarak ne düşünüyorsunuz?
  Albina cevap verdi:
  - Er ya da geç nasılsa ünlü olacaksın. Öyleyse neden bu şeyi arka plana atıyorsun?
  Kahraman çocuk şarkı söyledi:
  Bedlam en sıkıcı dünyada hüküm sürüyor,
  Bakın hasretle sandıkta oynayacağım...
  Kaldırım taşı ya da yukarıdan bir şey ve ikiye bölünmüş bir otobüs,
  İşte bu, doğru olan bu!
  Kahraman kız kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Evet, düşünceleriniz var, yani - çok havalı!
  Vitalik tweet attı:
  - Hadi kızlar, bir bedlam yapalım!
  Sonra çocuk çenesini yumruğuna dayadı ve kararlı bir şekilde şöyle dedi:
  - TAMAM! Rekor için koş! Onlara Kuzma'nın annesini göstereceğim!
  Oğlan ve kız, hafif tozlu topuklarla şiddetle çıplak ayakla parladı. Ve meteorlar gibi koştu. Tabii Albina genç canavarın gerisinde kalmaya başladı. Ve Vitalik yavaşladı.
  Çocuk neşelenmek için şarkı söyledi;
  Çocuklarımızın gücü büyüktür,
  Ben çok zorlu bir mucitim...
  Oğlan yumruğunun darbesinden ,
  Yıldızlar bile titreyebilir!
  Albina çocuğun sözünü kesti:
  - Yıldızların pahasına, zaten geri çevirdin. En güçlü yumruğa sahip tek bir kahraman bile yıldızları sallayamaz!
  Vitalik mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Bu bir metafor!
  Kız-kahraman alaycı bir şekilde attı:
  - Belki abartı?
  Müthiş çocuk başını salladı.
  Belki abartı!
  Albina kıkırdadı ve şunları kaydetti:
  -Genç dahi mecazlarla abartmayı karıştırıyor!
  Vitalik'in önerdiği:
  - Ya da belki daha iyi şarkı söylersin! Ve sonra, gerçekten, dilinizi kaşımayı gerçekten seviyorsunuz.
  Kız kıkırdadı ve kıkırdadı:
  Ve sen hiç Kobzon'a benzemiyorsun.
  İnce bir sesle uyumsuz şarkı söylüyorsun!
  Vitalik yanıt olarak güldü ve cıvıldadı:
  Ardıç kuşlarının şarkısını duydun mu ,
  Hayır, bu pamukçuklar tarla değil ...
  Ve pamukçuklar, sihirli ardıç kuşları,
  Rusya'nın seçilmişlerini söylüyor!
  Albina kıkırdadı.
  - Devlet Duma milletvekilleri gibi mi? Ama onları dinlemektense bülbülün ya da ardıç kuşunun şakıması gerçekten daha iyi!
  Vitalik tweet attı:
  - Bir, iki, üç,
  Siz bülbüllersiniz!
  dört, sekiz, beş
  Kargaları ateşe gönderin!
  Kahraman kız, güçlü omuzlarını sallayarak şunları kaydetti:
  - TAMAM! Ben zaten olacağım, sana şarkı söyleyeceğim. Ve başka bir aptallık değil, vatansever ve güzel bir şey olacak.
  Kahraman çocuk başını salladı.
  - Güzel iyidir ... Peki ya vatanseverlik? Belki de Süleyman doğru söylemiştir: - Vatanseverlik, alçaklar için bir sığınaktır .
  Albina içini çekerek kabul etti:
  - Evet, artık vatanseverlik kavramı çarpıtıldı. Ve burada buna karşı çıkamazsın!
  Vitalik gülümseyerek şarkı söyledi:
  - Kısacası, hepimiz kahramanız,
  Düzende askerler gibi yürüyoruz ...
  Ama savaşta horozlar değil,
  Aptalca günahlarımız!
  Kız buna razı oldu:
  Gerçekten de günahlar farklıdır. Ve vatanseverlik farklıdır. Ama şunu öneriyorum. Hadi onu alıp ruh için bir şeyler söyleyelim. Kalbiniz daha parlak olacak.
  Vitalik kıkırdadı ve cevapladı:
  - Şarkı söylemek! Eğer çok beğenirsen İmparator Nero'nun şarkı söylemeyi çok sevdiğini hatırlıyorum. Her nedense, Catherine bir prima donna rolünü üstlenmeye cesaret edemedi.
  Albina sordu:
  - Catherine nedir?
  Dahi çocuk gülümseyerek cevap verdi:
  - İmparatoriçe!
  Kahraman kız güldü ve cevap verdi:
  - Gerçek bir imparatoriçe olabilirim. Ve eğer birini çıplak ayağım kasıklarında hareket ettirirsem, bu yeterli görünmeyecektir.
  Vitalik parlak kafasını ona doğru salladı:
  - Hala ayağını hareket ettirebilirsin. O zamana kadar şarkı söyle!
  Ve Albina onu aldı ve çok güçlü ve aynı zamanda gür sesiyle şarkı söyledi;
  Biz kızlarız, havalı Komsomol üyeleriyiz,
  aşktan doğanlar...
  Ve güzellerin sesi gür,
  Sık sık kan üzerinde yürümemize rağmen!
  
  beşikten bize tanıdık gelen kavga ,
  Bazen acıtsa da...
  Ama Rus şövalyesi çocuk değil,
  Soğuktan ve napalmdan korkmuyoruz!
  
  Çıplak ayakla soğukta koşuyoruz
  Rüzgârla oluşan kar yığını güzellerin topuklarını yaksa da...
  kızına bir gül veriyorsun
  Ve piç kurusunu tabuta keskin bir şekilde sürün!
  
  Biz Tanrı'nın Rus savaşçılarıyız,
  Daha güçlü değiliz, biliyorsun Dünya'da...
  Bazen şans kesinlikle görünse de,
   Ve görünüşe göre dünya Şeytan'a adanmış!
  
  Çok farklı şeyler var kızlar.
  Pislik var, asalet var, aşk var...
  Ünlü bir makineli tüfekle ateş ediyoruz,
  Ve savaşçılarla çelişmesen iyi olur!
  
  Anavatanımız Rusya adına,
  Düşmanları öldüreceğiz ...
  Yoldaş Stalin, sen neredeyse bir mesihsin
  Rusya'nın havalı ordusunu ayağa kaldırdı!
  
  Anavatanımız adına çocuklar,
  İnanıyorum ki sonuna kadar savaşacağız...
  Ne de olsa annemiz Anavatandır, inan kutsaldır
  Ebedi Babanın Ailesi Adına!
  
  Yeni dünyada ne yapacağız?
  Hangisi olacak - savaş ölecek ...
  Yüce açtı : iki kez iki dört,
  Ölüm patlak vermesin ve şarap dökün!
  
  Kızlar ateşli güzellerdir ,
  Direk namlularından ateş ediyorlar...
  Çok votka içme oğlum,
  kelimeleri rüzgara savurma delikanlı !
  
  Küçük kargaşanın üstünde olacağız
  Komünizmin zirvelerini fethedeceğiz...
  Savaşçılar, bilirsin, enayiler değil,
  Üstümüzde altın kanatlı bir melek var!
  
  Yalınayak kız korkmadan
  Herhangi bir soğukta - bir kasırga ...
  Tüm gücümle bir kılıçla kestim,
  Beşincisini çıplak vurdu!
  
  kız için engel yok
  O faşizm, inan bana, o kazanacak ...
  "Katyuşalar" , "mezunlar" gibi sert vurdu ,
  Bazen güzellikler solgun görünse de!
  
  Hayır, Komsomol üyeleri Fritz'e boyun eğmeyecek,
  Harikalar - şanlı bir ülke ...
  Bir bumerang çıplak ayakla döndürülecek,
  Korkmuyorlar, inan bana Şeytan!
  
  İşte Beyaz Tanrı Dünyamıza gelecek,
  Ve ölüleri aşkla dirilt...
  Korkaklığı kabul etmiyorum diyecek,
  Yiğitliğimizi yükselt, kalkana inan!
  
  Tanrı Svarog evreni yönettiği için,
  Ve Yüce'nin üstünde, Hafif Çubuk ...
  Yakında komünizmin verildiğini göreceğiz,
  Ve ışık saçan İsa gelecek!
  
  O zaman komünizm evreninde mutluluk ,
  Kırmızı bayrak dünyayı aydınlatacak ...
  Ve gökyüzü, kudretli güçteki bulutlar,
  Ve Rus dostluğu sağlam bir yekparedir!
  Kız büyük bir duygu ile şarkı söyledi. Ve yoldan geçenler onun şarkısına baktı.
  Vitalik, pratik, modern bir genç gibi şapkasını çıkardı ve tekrar ayağa kalktı.
  para topla;
  Ve ona banknotlar ve madeni paralar attılar. Daha eğlenceli hale getirmek için çocuk ellerinin üzerinde ayağa kalktı ve şimdi şapkayı bacaklarının çıplak parmaklarıyla tuttu. Ve şimdi her şey son derece havalı görünüyordu.
  Vitalik şimdi de aldı ve şarkı söyledi;
  Bütün evrenin bizden korkması gerekiyor.
  Çünkü biz güçlü değiliz !
  Ruslar her zaman savaşmayı başardılar,
  Seni birazdan parçalara ayıracağız, kötü adam!
  
  Parlak Anavatan'a saldırdın,
  Düşman sinsidir, canavardır ve zalimdir!
  Komünizm için zaman olacağına inanıyorum,
  Herkese mutluluklar, inan bana, zamana bırak!
  
  İlk adım, inan bana; çok zor
  Uzay çok soğuk, kalpte buz var!
  Ama biz insanlar yıldızları yargılayacağız,
  Argüman - güçlü bir ışın atıcı!
  
  Rus şövalyesi ölümden korkmuyor,
  Çünkü sonunun olmadığını biliyor!
  Bilimin yardımıyla yeniden doğacak,
  Ve Mesih'e eziyet etmemize gerek yok!
  
  Savaş kozmik, şiddetli,
  Kase kaderin terazisinde dans ediyor!
  Princeps-plazma ile dağları yerle bir edeceğiz,
  Kötülük ormanını bir ay manzarasına çevirelim!
  
  Anavatanın güzelliği sınırsızdır,
  Beşinci ülkenin altındaki galaksilerin karanlığı!
  Ve trol çılgınca, histerik bir şekilde kükredi,
  O da diğer sığırlar gibi cehennemde!
  
  Kılıç, elbette, başarı için gereklidir,
  Aklın keskinliği, silahın gücü!
  Ama gülmek için de zaman var
  Mizah zor zamanlarda yardımcı olabilir!
  
  Burada bir defne tacı takıyoruz,
  Elmaslar kadife sulandı!
  Bilirsin, irili ufaklı bir işte küçüğüm ,
  Tek bir hedef var - Rusya'ya hizmet etmek!
  Vitalik'in güzel şarkısı, baş aşağı kollarındayken söylendi.
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla içine para dökülen bir şapka tuttu. Ve gerçekten komik görünüyordu.
  Albina şunları kaydetti:
  - Seyirciyi eğlendirmek için tekrar şarkı söylememizi ister misin?
  Dahi çocuk şunları kaydetti:
  - Ve para kazanmak hem daha kolay hem de daha keyifli! Örneğin, on bin Rus rublesi uğruna bir varil nasıl bin kez yükseltilir.
  Kahraman kız kabul etti:
  Evet, yeterince ödemiyorlar. Kuralsız dövüşlerde savaşmak daha iyidir.
  Vitalik kıkırdadı ve cıvıldadı:
  Yıldız dövüşçüsü, kayanı boşuna trompet ediyor,
  Memleketiniz uzaklarda şüpheli bir görkemle...
  Savaş alevi titriyor satırlar arasında,
  Kuralsız tek taraflı bir oyunda!
  
  Zayıf yapabilir ama güçlü yapamaz
  Öfke bize istismarlara ilham verdi ...
  Sabreden dava ve ileri arkadaşlar,
  Eğer kaba bir dünyada değilseniz!
  Ve yine kapağa para döküldü. Dolar, euro, ruble ve hatta yuan ve dinar vardı.
  Oğlan çok memnun oldu, safir gözleri neşeyle parladı. Parayı bu şekilde çalabilirsin ve çok karlı bir iş olduğu ortaya çıktı.
  Albina aldı ve siren sesiyle şarkı söyledi . Gerçekten de çok havalı ve eşsiz bir prima donna kızı olduğu söylenebilir. Ve ses son derece gür ve güzel;
  Anavatanımız Rusya'nın şerefine,
  En parlak azizin anavatanı...
  Yıldızların göğün kadifesini suladığı yerde,
  Saf doğaüstü sevginle!
  
  Biz dev gücün şövalyeleriyiz,
   Evreni kim tutar!
  Anavatanımız birleşsin,
  Anavatan - monoliti bölmeyeceksin!
  
  İlk roketi fırlattık
  Ve astronotla birlikte balonun etrafında uçtu...
  Başarılarımız şiirlerde söylenir,
  Rab bize cömert bir hediye verecek!
  
  Faşistler ülkeye saldırdığında,
  Hep birlikte tüfekleri aldık ...
  Komünistler kalabalıkla savaşıyor -
  Ve sen parlak bir oksun!
  
  Çelik ordularını Moskova'dan püskürttü,
  Stalingrad yakınlarında, sırtı eziyor!
  Kızların görünüşü ışıl ışıl gururluydu,
  Bize proleter ışığı getiriyor!
  
  Evrendeki ülkenin en iyi şövalyeleriyiz .
  Daha ışıltılı bir Rusya bulamazsınız...
  Ülkenin üzerinde bulutlar asılı kalsa da,
  Şanlı yoldan ayrılamayız!
  
  Berlin'i aldığımızda - bu bir zevk,
  Böyle bir mutluluk bir asker kazandı ...
  Zafer balının tatlılığını tattık,
  Çelik makineli tüfekten gelen çocukla yüzleşmek için!
  
  Şimdi huzurlu haftalar geldi
  hücum eden ıstırap tarlalarında ...
  Sonsuza dek ve neşe içinde yaşamak istedik,
  Sonsuza dek Anavatan ile Yüce Tanrı!
  . BÖLÜM 8
  Vitalik şarkı söylerken ellerinin üzerinde yürüdü. Daha fazla insan olduğu için çıplak, bronz ayakları zaten bir plastik poşeti tutuyordu ve çok daha fazla para atıyorlardı. Her şey güzel olurdu, hatta harika olurdu.
  Hatta bir kadın çantaya safirli altın bir yüzük bile attı. Ve bu iyi bir ek.
  Sonra çocuk onu aldı ve kendi kendine şarkı söylemeye başladı ve bunu büyük bir coşkuyla yaptı.
  Ve sesi, bir bülbülün bitmeyen tınısı gibi;
  Rusya, sen kutsal bir aşk ülkesisin,
  Seni tüm kalbimle ve ruhumla seviyorum...
  Evrendeki tek sensin,
  Ve ben her zaman seninle olacağım!
  
  Büyük bir komünizm dünyası inşa edelim,
  Yemlikteki her savaşçının...
  Faşizmin dişlerini küle çevireceğiz,
  ile birlikte daha akıllı olacağız !
  
  Büyük beyaz huşların ülkesinde,
  Ve inciler kavaklara izin verir ...
  Hayır, gözyaşı dökmeyin kızlar.
  Rus topraklarımız yeniden yükselecek!
  
  Biz savaşçıyız, inan İsa,
   Yüzyıllardır Rod ile birlikte olan !
  Rab, Yüce korkaklarımızı sevmez -
  Hem çeliğe hem de kılıç koluna ihtiyacı var!
  
  Svarog, Mesih ile savaşı kutsadı,
  Böylece bir savaşçı ve bir yıldızsın ...
  Ve bu Fritz'ler çok acımasızca dövüldüler,
  Kanda somutlaşan bir rüya !
  
  Bir mucize yapabilirdik ve başardık,
  İsa'nın yüceliğine uçmak...
  Gagarin bizi büyük bir hedefe götürdü,
  O gerçek bir Rus aslanı!
  
  İleriye doğru büyük bir adım atacağız
  Kesinlikle Mars'taki beşinci şövalye olacağız ...
  Her insan bir sihirbaz olsun,
  Dünyayı bir çerçeve içinde yaratan Allah gibi!
  
  Düşman Moskova'nın yanında olmasına rağmen Berlin'i alacağız.
  Dünyayı daha iyi bir yer haline getirebiliriz...
  Hitler açıkça Şeytan'la ilişkilendirilmesine rağmen,
  Ve Fritz çok güçlü yiyor!
  
  Ama bil ki yenilmiş Berlin olacak,
  Bayrağımız tüm evrende parlayacak...
  Ne de olsa Moskova aynı zamanda Üçüncü Roma,
  Sadık olanları cennette bir yer verecek!
  Bu şarkıdan sonra kızlardan biri çocuğu çıplak topuğundan öptü ve hemen çantaya beş yüz euroluk bir banknot koydu.
  Ondan sonra daha da eğlenceli hale geldi. Kız da ayağa kalktı. Ve elinde bir adam tarafından törpülenmiş bir silindir tutarak yürüdü . Ve ne, içinde para da toplayabilirsin. Hem rahat hem de güzel. Ve çiftin sesleri harika.
  Ve böylece ahenk içinde avazları çıktığı kadar şarkı söyleyelim;
  Biz Anavatan'ın savaşçılarıyız canım,
  Kızıl bayrak altındaki Sovyetler ülkeleri!
  Yoldaş Stalin cüretkar bir şahin,
  Bununla tüm dünya güzelleşecek!
  
  Anavatanla mutluluk için doğduk,
  Ekmek ve tekstil keteni yetiştirmek için...
  Rusya'da böyle, oğulları bilir,
  O adam her şeye kadir olacak!
  
  Bir fırtına gürlüyor - faşizm üzerimize tırmandı,
  Müthiş tanklardan oluşan donanma...
  Ama düşmanı gözüne sokmak daha iyi,
  Biz irmik kucaklayan bebekler değiliz!
  
  At sırtındaki Führer Moskova'ya girdi,
  Beyaz üzerine ve parlatılmış çelikten...
  Adolf Hitler'i Şeytan'a sattı
  Kurşunların onu durduramayacağını sanmıştı!
  
  Yoldaş Stalin, cesur kahraman,
  Listelerde Hitler ile çarpıştı...
  Ve Führer'in havalı olmadığı ortaya çıktı,
  Liderin yumruğu adem elmasına saplandı!
  
  Şimdi faşist yaprak gibi titriyor
  Stalin onu nasıl kötü bir şekilde sakatladı ...
  Sirkte ıslık çalmayı tercih ederdi.
  Pekala, şimdi Adolf sadece aptal bir serseri !
  
  Dünyadaki Nazilerin kabusu, Stalingrad,
  Oğullarımız güçlendiğinden beri...
  Sovyetler ülkesinin askeri çok mutlu
  düşmanlara boynuzları verdik !
  
  Berlin bir kızın ayağına yıkılır, bilirsin
  Yalınayak kızlar ünlü yürüyecek ...
  Yakında gezegende bir cennet inşa edelim,
  Ve çok neşeli ve sessiz olacak!
  
  Evrende her şey iyi olacak,
  Kızlara elmastan yapılmış bir pelerin verilecek.
  Bazen çok zor
  Ama biz eski bir ülkeyiz ve Atlantisliler!
  
  Rusya'da bir öncü ve o titan,
  Anavatanda, çocuk bezinden gelen her savaşçı ...
  Adolf, sen bir ezik ve zorbasın.
  Kızların bacaklarından morarmış gözün var!
  
  Komünizm evreni aştığında,
  Kapak, Tanrı'nın Annesinin yayılacağı gibi ...
  Herhangi bir rövanşizm kafeste olacak,
  Ve Işığın Tanrısı İsa Adı!
  Şarkı güzeldi. Ve bir sürü para döküldü. Albina dudaklarını bile yaladı.
  Ama mutluluk sona erdi. Polis tekrar ortaya çıktı. Ve bu sefer birçoğu vardı, birkaç düzine ve farklı taraflardan.
  Vitalik ayağa fırladı ve ıslık çaldı:
  - Vay! Benim için, Pinokyo için olduğu gibi, tam bir kovalamaca gönderdiler!
  Albina sırıttı ve alaycı bir şekilde şöyle dedi:
  bir çocuk hapishanesine gidiyorsunuz . Başını kazıtmış bir çocuk olacaksın ve davullara şarkılarla yürüyeceksin!
  Genç dahi, şunları kaydetti:
  - Aklım ve dövüş becerilerimle orada lider olacağım. Ve çocuklar beni dinleyecek . Öyleyse hayatta kalalım!
  Kız kaydetti:
  - Oh, polis seni nasıl terk edecek. Özellikle topuklardaki sopalarla. Türkiye'deki erkeklerin böyle bir teşhirden nasıl delirdiğini öğreneceksiniz .
  Vitalik ellerini sırt çantalarına soktu. Ve infrasonu tam güçte açtı.
  Oğlan ve kızın yanında duran tüm insan kalabalığı aynı anda zenki yumurtadan çıktı . Sonra onu aldı ve koşmak için koştu.
  Polisler de onlarla birlikte koştu. İşte gitti, sadece gözler için bir şölen.
  Albina da bir dalgaya yakalandı ve o da çarpık bir yüzle koşmak için koştu.
  Sadece uzun boylu, kaslı bir kızın tozlu, çıplak topukları titriyordu.
  Vitalik ona ciğerlerinin tepesinde bağırdı:
  - Durmak! Nereye gidiyorsun!?
  Ama korkmuş kız sadece hız kattı. Oğlan şaşkınlıkla ellerini iki yana açtı. Gerçekten şanssızlık çıktı. Yüzlerce insanı, düzinelerce polisi ve kızı korkuttu.
  Ve şimdi kendini yuvarlamalısın.
  gözden kaçmadığı görülüyor .
  Oğlan koşmaya başladı, kendini gravitonlarla hızlandırdı, kelimenin tam anlamıyla bir yarış arabası hızında. Ve Moskova şehrinin tozundan ve asfaltından gri olan çıplak ayakları, topukları yüksek hızlı bir dövüşçünün bıçakları gibi parladı.
  Vitalik olabildiğince hızlı koştu ve bir meteor gibi hızlandı. Ve zar zor arabalardan ve duvarlardan kaçmayı başardı. İşte aniden nasıl ayrıldığı.
  Çocuk coşkuyla şarkı söyledi:
  Biz barışçıl çocuklarız ama zırhlı trenimiz,
  Bir süper arabada hızlanmayı başardım ...
  Aydınlık bir yarın için savaşacağız
  Cesurca savaşalım! Cesurca savaşalım!
  Terminatör çocuk ayağa fırladı ve kollarını salladı. Asfaltı öyle bir kuvvetle itti ki çıplak ayaklarından ezikler çıktı. Ve Vitalik, yüksek bir binanın çatısına uçtu. Gravitonların olağanüstü gücü buydu. Bu arada, bir fotondan veya boşluktaki sıradan ışıktan on trilyon kat daha hızlı!
  Vitalik etrafına bakınarak kıkırdadı. Ve çocuk koştu ve tekrar atladı. Bu sefer daha da yüksek bir evin çatısında. Hızı tek kelimeyle inanılmazdı.
  Çocuk zevkle şarkı söyledi:
  Çimenlerde Çekirge oturdu,
  Çekirge çimlerde oturdu...
  Tıpkı bir salatalık gibi
  Yeşildi!
  Ama şimdi hızlandı
  Foton pompalandı ...
  Ve hızlı hızlı koşmaya başladı.
  Ve çatıların üzerinden atlayın!
  Hayal etmek,
  Hayal etmek,
  Ve çatıların üzerinden atlayın!
  Bundan sonra çocuk, görüntüyü çoğaltan özel gözlükler çıkardı ve şehri keşfetmeye başladı. Ortalığı karıştırmış gibi görünüyor. Burada yine polis birimleri beliriyor. Birçoğu var. Ve helikopterler gökyüzünde dönüyordu. Gerçekten de, bütün bir polis bölüğü panik içinde cop atarak kaçarsa, bu ciddi bir mesele demektir.
  Vitalik artık başının belada olduğunu düşündü . Elbette, Moskova'daki sayısız video kameradan biri onun hareketlerini filme aldı. Evet ve halkın iPhone'ları ve akıllı telefonları var. Böylece çocuk çabucak anlayabilir.
  Bu arada, ona hangi makaleyi sunabilecekler ? Polisleri yarı yarıya korkuttun mu? Yoksa tutuklanmaya direnmek mi? Ama kimse onu tutuklamadı. Ya da belki biraz yaramazlık. Ama yüzlerce insanı dağıtmak artık önemsiz değil.
  Her durumda, görünüşünüzü değiştirmek iyidir. Ve giyin. Moskova'da çıplak ayak çok dikkat çekici olduğu için. Ve aynı zamanda kız arkadaşını bul. Albina nereye gitti? Ancak, ikincisi en kolayı, şimdi bir akıllı telefon kullanarak konumunu hesaplayacak.
  Oğlan spor ayakkabılarını giydi, kıyafetlerinin rengini değiştirdi, görüntüyü büyüten gözlükler yaptı, ayna yaptı ve bir şapka çekti.
  yaklaşık on iki yaşında görünen sıradan bir çocuk oldu . Ve neredeyse hiç kimse onun tehlikeli bir terörist olduğundan şüphelenmez.
  Ayrıca elbette kendinize ait izleri silmek de zarar vermez. Çocuk, video görüntüsünden ve akıllı telefon kayıtlarından yüzünün deşifre edilebileceğini ve kimliğinin tespit edilebileceğini anladı. Sonra, en iyi ihtimalle genç bir koloniyle karşı karşıya kalır . Ve en kötüsü, böylesine tehlikeli bir dahi tamamen ortadan kaldırılabilir. Ya da, eğer şanslıysanız, eskort altında devlet için çalışmanız için sizi sharashka gibi kapalı bir hapishane laboratuvarına gönderirler .
  Ancak Vitalik bunu istemedi - o kendi başına.
  Ve dahi çocuk, yeni başlayanlar için, hızla bilgisayar virüsü ve leke karışımını zabatsal . Moskova şehrinin tüm akıllı telefonlarını hızlı bir şekilde kaplaması ve görüntüleri bozması gerekiyordu. Üstelik Vitalik'in acelesi vardı ve sadece yüzü değil, neredeyse tüm görüntüler silinmişti.
  Ayrıca, güvenlik kameralarına bağlanmak ve kendinizle ilgili tüm kayıtları orada kaldırmak gerekiyordu.
  Vitalik ayrıca güçlü bir virüsü bir hızlandırıcı ile beceriksizleştirdi. Ve Moskova'daki tüm video izleme sistemini gümbürdetmeli. Bu dava zaten yargılanıyor. Hangi makale, çocuk hatırlamadı. Ama kız arkadaşıyla yaptığı yalınayak, çok parlaktı. Ve başkentte çok sayıda güvenlik kamerası var. Ve polise karşı kızılötesi ses kullandığı için, her halükarda cezai sorumluluktan kaçınılamaz.
  Ve böylece, bir kez reşit olmayan, on yıldan fazla hiçbir durumda parlamaz.
  Ve genel olarak, daha akıllı olmalısın ve parlamamalısın.
  Çocuk, en güçlü virüs yutucuyu güvenlik kamerasına saldı. Şimdi tüm sistem bir anda kapanacak. Bunun için herkes suçlanacak, ancak küçük bir genç değil. Ve iz yok.
  Bilgisayar sabit sürücüye bir şey yazmayı başarsa bile, hipervirüs onu kaplayacak ve ona zarar verecektir.
  Ve sonra Vitalik ile ilgili tüm bilgiler silinecek. Bu da asla yakalanmayacağı anlamına gelir.
  Oğlan spor ayakkabılarıyla ayaklarını yere vurdu. Asansörden aşağı indi ve sanki hiçbir şey olmamış gibi sakince cadde boyunca yürüdü.
  Spor ayakkabılarda bacaklar biraz sıcaktı ama kılık değiştirmişti.
  Vitalik en yakın tezgahtan iki paket Eskimo aldı. Çikolatalı dondurma sakinleşmeli ve gençleşmelidir.
  Çocuk hızlandırıcıları ve kas geliştiricileri kapattı. Ondan sonra kendini yorgun ve zayıf hissetti.
  Bir şişe votka içtikten sonra, düşüncelerinde bile dağları yerinden oynatabilen ve sonra salyaları akmaya başlayan bir sarhoş gibi .
  Oğlan bir banka oturdu ve hızla iki paket Eskimo çiğnedi. Kendini biraz daha iyi hissetti.
  Vitalik ayrıca tezgahtan plastik bir yulaf lapası sade kahve ısmarladı. Bu içecek, genç, eğitimli bir vücutta bir güç dalgalanmasına neden oldu.
  Ve canlılık hisseden çocuk, kendinden emin bir şekilde asfalt boyunca yürüdü.
  Kız arkadaşı Albina'yı bulmak için akıllı telefon arama motorunu açtı. Nasıl tutuklanırsa tutuklansın, bu düşünce kafasından geçti.
  Bununla birlikte, hipervirüs , akıllı telefonlar ve video kameralardaki ve genel olarak tüm elektronik cihazlardaki tüm video görüntülerini silmelidir. Böylece hiçbir iz kalmayacaktır.
  Vitalik arkadaşına gitti ve şarkı söyledi:
  - Daima deri eldiven kullanmak,
  İz bırakmamak için...
  Terminatör bir çocuk yaşadı,
  En büyük yenilikçi!
  Şimdi, gerçekten de, Moskova'nın her yerindeki video kameralar bir anda çalışmayı durdurdu.
  Polis ortalıkta koşuyordu ama spor ayakkabı ve şapkalı çocuğa elbette aldırış etmediler.
  Vitalik, gökyüzünde dönen helikopterleri izledi. Sadece polis değil, ordu da. Ve çocuk tüm bunların ne kadar para alacağını düşündü. Bir yakıt.
  Sonra, Moskova gibi büyük bir şehirde video gözetim sistemini onarmanın milyarlarca dolar alacağı düşüncesi birdenbire aklına geldi. Ve yakalanırsa...
  Vitalik titredi. Kendini gerçekten bir bilgisayar dehası ve bir yok edici olarak gösterdi. Ancak yalnızca anlayışlı bir yerel virüs serbest bırakıldı. Gravitonlar fotonların yerini aldığında bir üreme sistemi kullanır ve süreç bir kasırga gibi devam eder.
  Orada teorik olarak tüm Dünya gezegenindeki bilgisayarlara ve iletişimlere zarar verebilirsiniz.
  Silahlar da çılgın. Bunlar gravitonların açtığı olasılıklar.
  Ancak Vitalik virüsün süresini sınırladı ve yalnızca bir Moskova'yı temizlemesi gerekiyor.
  Bu da tabii ki çok büyük bir kayıp.
  Çocuk terlediğini hissetti. Eğer yanarsa, bu tür eylemler için çok kötü olacaktır.
  genç koloniden korkmuyordu . Aslında, diğer mahkumlar onun hem gücünü hem de zekasını takdir edeceklerdir. Evet ve orada günde dört saatten fazla çalışmaya zorlanmıyorlar, ama aslında buna bile sahip değiller. Ve yemek belki de ordudan veya hastaneden daha iyidir .
  Varsa bile hayatta kalacaktır . Belki bir otorite bile olabilir. Ne hakkında çıldırmak zorunda .
  Ama sorun şu - belki de çok zeki bir çocuk ya çok tehlikeli olduğu için tasfiye edilecek ya da güçlü koruma altında devlet için çalışmaya zorlanacaklar. Çünkü o bir dahi.
  Yani her durumda, henüz parlamamak daha iyidir.
  Albina bir bankta oturuyordu, çizildi ve birkaç çürük aldı. Safir gözleri ara sıra sanki içlerinde kum varmış gibi kırpışıyordu.
  Vitalik ona yaklaştı ve elini omzuna koyarak şöyle dedi:
  - Korkma. Seninleyim.
  Kahraman kız elini geri attı ve tısladı:
  - Ve korkmuyorum. Tamamen çıldırmış durumdasın .
  Dahi çocuk içini çekerek cevap verdi:
  "Yine de polisin eline düşmemeliydin. Güvendeyiz.
  Albina sert bir şekilde şunları söyledi:
  - Moskova'da çok fazla video kamera var. Özellikle şimdi, Ukrayna ile bir savaş varken ve yaygın bir suç varken...
  Vitalik gülümseyerek cevap verdi:
  - Bunun için endişelenme. Her şey yakalandı. Artık video kameraların hiçbiri çalışmıyor ve tüm görüntüler silindi.
  Kahraman kız sormuş:
  Peki ya sabit diskler?
  Dahi çocuk başını salladı.
  - Onlar da tanınmayacak şekilde hasar görecek. Böylece polis çaresiz kalacaktır.
  Albina içini çekerek şunları söyledi:
  - Peki ya akıllı telefonlar?
  Vitalik doğruladı:
  - Ve videoları sıra dışı olacak. korkma Bilgisayarlarda çok iyiyim. Ve gravitonların enerjisi, tamamen aşırı görünen olasılıkların kapılarını aralıyor.
  Sarışın kız tweet attı:
  - Sen Fantomas'sın , kasvetli bir dahisin,
  Sen Fantômas'sın ve rüyasız bir şarkısın...
  Sen havalı nesillerin hükümdarı Fantomas'sın ,
  Sen büyük şehirlerin hükümdarı Fantômas'sın !
  Dahi çocuk başını salladı.
  Evet, çok şey yapabilirim. Şu anda şortlu bir çocuk tüm Moskova polisini kapladı. Ben böyle bir zihne sahibim.
  Albina zevkle şarkı söyledi:
  güçlü olmak iyidir
  Ne demeli...
  Ama topları da kaynatmalıyız,
  Toplar, toplar, pişirilecek toplar!
  Toplar, toplar, pişirilecek toplar!
  Vitalik kıkırdadı ve şunları kaydetti:
  - İyi ki koca bir kafam var, uzakta, kelimenin tam anlamıyla değil!
  Sarışın kız kabul etti:
  - Bu doğru! Ama yakalanırsan seni neyin beklediğine dair bir fikrin var mı?
  Dahi çocuk başını salladı.
  - Evet! Anlıyorum - bir kafes ve seni ülke için çalışmaya zorlayacaklar.
  Albina gülümsedi.
  - Ne, istemiyor musun?
  Vitalik, şunları kaydetti:
  - On beş yaşında çok zekiysem, yetişkin olduğumda nasıl biri olacağım? Belki de böyle bir dahiyle bir dünya diktatörü olmak benim için daha iyidir?
  Kahraman kız başını salladı.
  - Bütün dünyaya karşı tek başına ne yapacaksın? Tüm gezegenin üstesinden gelmek gerçekten gerçekçi değil!
  Dahi çocuk şunları kaydetti:
  - Ve neden tam olarak hepsi? Birçok ülke var ve hepsi farklı. Ve çıkarlar bazen tam tersidir. Neden birleşmeliler? Dünya lideri olduğunu iddia eden bir çocuktan nefret ettiklerinden daha çok birbirlerinden nefret ediyorlar. Dahası, savaşlara bir son verebilirdim ve tüm Dünya gezegenindeki insanlar sevgi dolu yumruğumda şimdi olduğundan çok daha iyi yaşarlardı!
  Albina kıkırdadı.
  - Hırslar, Napolyon'dan daha havalısın.
  Vitalik başını salladı.
  - Muhtemelen daha yetenekli.
  Kahraman kız başını salladı.
  Evet, beni şaşırtmaktan asla vazgeçmiyorsun. Bu ne harika bir nesil.
  Vitalik doğruladı:
  - Google eğitimi !
  Oğlan akıllı telefonunu açtı ve internet aracılığıyla hipervirüsünün etkisinin ne kadar yıkıcı olduğunu kontrol etmeye başladı .
  Nitekim geniş bir alanda akıllı telefonlar sadece görüntüleri silmekle kalmadı, aynı zamanda başarısız oldu. Çocuğun virüslere karşı özel bir koruması vardı ve gerisi uçtu. Ve sadece Moskova'da değil, aynı zamanda dışarıda da bin kilometrelik bir yarıçap içinde. St.Petersburg ve kısmen Beyaz Rusya ve Ukrayna ile Baltık ülkeleri ve doğuda Kazan dahil olmak üzere yaralandı.
  Evet, bir hipervirüse maruz kalma ciddi _ Ve video gözetimi ele alındı.
  Ve şimdiye kadar hem polis hem de FSB ölçeği ne kadar belirleyemedi. Ama aynı zamanda Moskova ve komşu şehirlerde. Ve görünüşe göre polisin üssü uçtu.
  Vitalik tüm bunlara baktı ve ıslık çaldı:
  - Vatan, memleketlerin en büyüğü,
  Evren senin altında olacak...
  Ama sonra bir ölüm kasırgası geçti,
  Kutsal Anavatanıma ne oldu!
  Albina eğildi ve sordu:
  - Pekala, haşere nasıl çok zarar verdi?
  Oğlan iç çekerek cevap verdi:
  - Hatta çok fazla. Gravitonlar, virüsün yayılmasını feci bir hızla hızlandırır. Hipervirüsü zamanında sınırlamam iyi oldu .
  Kahraman kız homurdandı:
  - Dahi aptal!
  Vitalik, şunları kaydetti:
  - Burada Cengiz Han ne yazabiliyor ne de okuyabiliyordu ama dünyanın yarısını ele geçirdi. Ve bunu insanlık tarihinde hiç kimsenin yapamadığı on beş yaşında yapabildim.
  Albina bir şey söylemek istedi ama sustu. Ayaklarına baktı. Kaslıydılar, güçlüydüler, bronzlaşmışlardı ama aynı zamanda yalınayak ve kirliydiler. Birden utandı. Ve onları nerede yıkayacağına bakmaya başladı.
  Oğlan gülümseyerek şunları söyledi:
  - Ne, utandın mı?
  Kahraman kız itiraz etti:
  - Beni utandırmak zor. Ama bir şey öğrenmedin.
  Vitalik homurdandı:
  - Tam olarak ne?
  Albina kendinden emin bir şekilde cevap vermedi:
  - İnsanların kafalarında hala hafızaları olduğunu. Polis ve FSB anketler yapabilir, sizin ve benim eskizlerinizi derleyebilir ve parlak kişiliklerimizi onlardan hesaplayabilir.
  Dahi çocuk titredi ve şunları söyledi:
  - Bir şekilde bunun hakkında düşünmedim.
  Kahraman kız şunları kaydetti:
  - Suç ortaklığından dava edilebilirim. Ve kızlar için bir çocuk kolonisine gönderildi .
  Vitalik omuz silkti.
  - Siyah kuşakla, orada iyi olacaksın.
  Albina sırıttı.
  - İyi evet! Ve gardiyanlar, kötü kadınlar, sizi arayacak ve tepeden tırnağa yoklayacak. Ve kışlada yatıp çalışacaksın.
  Oğlan şunları kaydetti:
  - Bu iyi. Şimdi kolonilerin yarısı boş ve diğer çocuk kamplarından daha iyi. Neyi karşılaştıracağımı biliyorum. Burada çocuklar için bir kampta dinlendim, bu yüzden lavabolar sokakta ve su sadece soğuk ve ormandaki tuvalet en eski tufan , Ve bir kışlada yaşıyorlardı, bir odada yirmi beş erkek çocuk. Özel bir okulda koşullar çok daha iyi. Ve modern bir çocuk kolonisinde, genel olarak, artık çok az mahkum var ve siz bir sanatoryumda gibisiniz.
  Kız mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Bu tür şakalar için, senin ve benim için özel bir koloni olacak, seni çıplak topuklarında sopalarla lastik sopalarla dövecekler. Ve yulaf ezmesi ve bayat ekmekle besleyin ve günde on iki saat eşek yapın.
  Vitalik, şunları kaydetti:
  - Artık çocuklar için böyle koloniler yok. Bunlar sadece korku hikayeleri. Ve becerilerim ve bilgimle herhangi bir hapishaneden kolayca kaçabilirim. Bu yüzden beni korkutmuyor. İnsan hafızasıyla ne yapacağımızı düşünsek iyi olur?
  Albina şunları kaydetti:
  - "Siyah Giyen İnsanlar" adlı fantastik dizide, bazı cihazlarla hafıza silindi. Belki biyolojik bir hipervirüs yapar ve insanların hafıza dosyalarını temizlersiniz?
  Dahi çocuk parmağını şakağında büktü:
  iPhone'larına ve cep telefonlarına zarar vermekle kalmadım , aynı zamanda benden onları tam bir aptal haline getirmemi, hafızalarını ellerinden almamı istiyorsun. Ve eğer virüs kontrolden çıkarsa, Dünya gezegenindeki tüm insanlar zeki bebekler mi olacak?
  Kahraman kız ürperdi ve şunları söyledi:
  - Evet, berbat görünüyor. Ve sadece seni ve beni ilgilendiren anıyı mı silebilirsin?
  Vitalik omuzlarını silkti ve cevap verdi:
  - Teorik olarak bu mümkün. Ancak bu hassas bir iştir ve zaman alır. Ve bizi oldukça çabuk bulabilirler. Yani işler bizim için önemsiz. İnsan vücuduna etki eden ve tüm hafızasını temizleyen, kutulara ve kişiliğe zarar veren bir virüs çok daha hızlı yapılabilir ama bu sonuçta soykırımdır.
  Albina içini çekerek cevap verdi:
  Evet, bu kötü olurdu. Ama ... Nasıl kurtulabiliriz?
  Harika çocuk şunları kaydetti:
  - Artık polis ve FSB bize bağlı olmayacak. Tüm cihazlarda video gözetim sistemini eski haline getirmekle meşgul olacaklar. Ve bu süre zarfında unutulacağız. Şimdilik laboratuvara gidelim. Çalışmaların hızlandırılması gerekecek. Daha fazla güce ve daha iyi cihazlara ihtiyacım olacak.
  Kız dikkat çekti:
  - Belyaev'in "Dünyanın Efendisi" adlı romanını okudum. İnsanlara telsizle nasıl emir verildi. Belki onu da yaparsın?
  Vitalik güldü.
  - Bu iyi bir fikir! Fantomas'la ilgili filmde de böyleydi. Bunu çoktan düşündüm. Ama burada beyni etkileyecek özel bir dalgaya ihtiyacımız var. Bir çeşit telepati. Örneğin Wolf Messing, insanların düşüncelerini yakalayıp okuyabiliyordu. Ama radyodaki kadar kolay ve tam olarak değil.
  Albina şunları kaydetti:
  - Ama böyle bir radyasyon seni tek kurşun bile atmadan bir dünya diktatörü yapar.
  Ve dünyanın her yerindeki milyarlarca insana sorgusuz sualsiz itaat edeceksiniz! Ve Dünyanın imparatoru olacaksın!
  Vitalik arkadaşına baktı ve şunları söyledi:
  - Hesaplanıp yakalanırsak, pekala bir psikiyatri kliniğine gönderilebilirler. Çünkü fikirlerimiz çok iddialı ! Ama tamam. Harika bir fikir buldun. Ya dünyaya hükmedeceğim ya da önemsiz bir şekilde yok olacağım.
  Albina başını salladı ve onayladı:
  - Yani insanlar ya Tanrılar gibi her şeye kadir olacaklar ya da gezegensel bir felaketin sonucu olarak yok olacaklar. Yani, ya dünyaya hükmetmek ya da bir yatağa bağlı olmak için bir seçeneğiniz var.
  Çocuk başını salladı ve şöyle dedi:
  - Laboratuvara gidelim. Orada yapacak çok işimiz var. Dünyayı kurtarmalıyız.
  Kız cıvıl cıvıl, çıplak ayaklarıyla zıplayarak, çeşitli sert cisimlere tıkıştırdı.
  Sesi parlak ve gürdü;
  Tüm dünyaya göksel ışık getiriyoruz,
  Ölelim - gezegeni kurtaracağız ...
  Kader korkunç olsun - kötü ölüm geldi,
  Boşuna ölme, çünkü Anavatanımız yaşıyor!
  Vitalik kendinden emin bir şekilde onayladı:
  gerçekten onur mu
  Gökyüzünde bulunamaz
  Kalp intikam için can atıyor
  dünyayı kurtarmak istiyor!
  Hem oğlan hem de kız daha yükseğe zıpladılar ve fırıldaklarını havada çevirdiler.
  . BÖLÜM #9
  Moskova'nın yeraltı dünyasının kraliçesi, Rus mafyasının vaftiz annesi Agripina Belyaeva, yani Beyaz Şeytan da kızmıştı.
  Güçlü, kaslı, eğitimli ve dışa dönük genç bir kadın çizme topuğuyla mafya patronlarından birinin kasıklarına saplandı. Ezici darbeden uçtu ve çöktü, bağlantısını kesti.
  Beyaz Şeytan'ın öfkesi korkunçtu. Aslında, Rusya'daki en büyük ve en güçlü suç grubu olan gerçek bir ahtapotun başıydı.
  Aynı zamanda güçlü bir boynu, güçlü kasları olan doğal bir sarışın . Agripina Belyaeva, Moskova'nın parçalanmış gruplarına boyun eğdirmeyi başardı. Rusya sınırlarının çok ötesine uzanan gizli, görünmez bir gücü vardı.
  Aşırı güçlü omuzları ve kasları ve sol yanağında bir yara izi olmasa güzel olarak adlandırılabilirdi. Mafya kadınının gözleri aynalı gözlüklerle gizlenmişti ve sağ elinde tamburunda yirmi mermi bulunan çok ağır bir tabanca tutuyordu. Ve ona bakmak korkutucuydu. Baştan aşağı deri, saldırgan bir hanımefendi, önünde suç patronlarının titrediği.
  Ve şimdi kükredi:
  - Yani, tüm akıllı telefonlarımız, iPhone'larımız , cep telefonlarımız arızalı ve çalışır durumda. bilgileri silindi mi ?
  Mafya liderleri belirsiz bir şeyler mırıldandılar. Onlardan daha genç olan biri şunları söyledi:
  - Ancak polisin ve FSB'nin video izleme sistemi bir leğenle kaplıydı!
  Beyaz Şeytan tısladı:
  - Amaç ne? Kolluk kuvvetlerinde güçlü jartiyerlerimiz olduğu için bize müdahale etmedi, bundan sadece Arap ülkelerinden rakiplerimiz yararlandı.
  Ve kadın genç otoriteye ateş etti. Kurşun uçup gitti, hafifçe şakağına çarptı ve bir tutam saçını kesti.
  Mafiosi solgunlaştı ama ayağa kalktı.
  Agripina mırıldandı:
  - Pekala, tamam ... Bunun büyük ölçekli bir sabotaj olduğunu anlıyorum. Ama birisi cevap verecek.
  Ve Beyaz Şeytan tekrar ateş etti. Silindir şapkalı adam elleriyle karnını tutarak yere düştü. Ve acı içinde kıvranmaya başladı.
  Agripina gülümsedi ve şunları söyledi:
  - Bugün nazikim. Bu eğlenceyi düzenleyeni bulun ve cildi bana teslim edin.
  Patronlardan biri açıkladı:
  - Ölü ya da diri?
  Beyaz şeytan mırıldandı:
  - Canlı daha iyi!
  Ve böyle bir soru soran kişinin tam kasıklarına ateş etti. Kurşun en hassas noktaya isabet etti. Mafiosi düştü ve sustu, acı şokuyla felç oldu.
  Agripina başını salladı.
  - Sana araman için yetmiş iki saat veriyorum. Ve zamanı geldi! Vaktiniz yoksa, hayatta kalanlar ölüleri kıskanacak.
  Haydutlar telaşlandı. Beyaz Şeytan herkesi demir yumrukta tuttu. Ve çok fazla gücü vardı. mutlak olmayabilir. Resmi gücün ve güvenlik güçlerinin payını çözmek zorunda kaldım. Agripina Belyaeva, suç çevrelerinde Beyaz Şeytan takma adıyla biliniyordu. Ancak çok azı onun gerçek adını ve soyadını biliyordu. İlk cinayetini beş yaşında işledi ve ondan şüphelenilmedi bile. Aslında beyaz saçlı, güzel, yaşına göre fazla büyük ve güçlü bir kız.
  Dövüş sanatlarında kariyer yapabilirdi ama suçu tercih etti.
  bir genç için tek bir mahkumiyeti vardı . Ve sonra işleri o kadar kurnazca tersine çevirdi ve artık karşılaşmadığı güvenlik güçlerini çözdü.
  Agripina, tüm Moskova gruplarını bastırmayı başardı. Böylesine büyük bir şehirde imkansız görünen şey. Çeteler arasındaki kanlı hesaplaşma fiilen sona erdiği için resmi makamlar bile memnundu. Ve daha az kaos vardı . Agripina, eğitim kurumlarının yakınında uyuşturucu satışını yasakladı, suç işinde başka kısıtlamalar getirdi. Buna karşılık, yetkililer ona dokunmadı ve hatta rakiplerle mücadelede yardımcı oldu.
  Agripina'nın politikacılar üzerinde büyük etkisi vardı ve onu istediği gibi oy kullanmaya zorlayabilirdi.
  Aynı zamanda vahşiydi . Bakanlar ve başbakan yardımcıları bile ondan korkuyordu.
  Agripina, başkanlık tacına yakından bakmaya bile başladı. Gerçekten de, mafya ve devletin gücünü birleştirerek neden Rusya'nın resmi kraliçesi olmuyorsunuz?
  Ama bu hala bir rüya. Ve şimdi, şu anda, tüm akıllı telefonların, iPhone'ların , cep telefonlarının ve iletişim ekipmanlarının sizin ve çevreniz için uçtuğunu hayal edin.
  İşte bu seni çıldırtacak .
  Agripina aynada kendine baktı. O yaşlı değil - sadece otuz altı yaşında. O yaşta, sadece krallar bu kadar çok güce ve etkiye sahipti. Ama güzel yüzünün şekli o kadar derin bir yarayla bozulmuştu ki, şimdiye kadar dünyanın en iyi kozmetikçileri onu onaramadı. Onu yaşlandırıyor. Hmm ... Hâlâ çok zamanı var ve onu öldürmezlerse imparatorluk üzerindeki güç elinden kayıp gitmeyecek.
  Saçları çok hafif, kar gibi. Birçoğu muhtemelen boyanmış olduğunu düşünüyor. Ama hayır, bu onun doğal rengi. O güzel ama fazla kaslı ve bir sporcununki gibi omuzları hiç kadınsı değil. Ve onun elinde bir sürü cinayet.
  Agripina, Batı istihbarat servislerinin bu felaketle hiçbir ilgisi olmadığını çoktan öğrenmiştir. Yani birisi yerel.
  Ama kim? Bu kadar güçlü bir virüsü kim bulabilir ve bu dahi kimdir? Ya da belki odur?
  Agripina'nın kendisi bir kadın ve adil seksin gerçekten harika olabileceğini çok iyi biliyor. Nasıl da parlak bir kötü adamdı .
  Ama nedendi? O şimdi!
  bir hipervirüs yaratabilecek bir bilim adamının mafya için çok faydalı olabileceğini düşündü. Sonuçta, bu şekilde dünyanın her yerindeki bilgisayarları ve video gözetim sistemlerini devre dışı bırakabilirsiniz.
  Ve bu, basitçe düşünülemez bir güç verebilir. Ve güç çok tatlı. Tüm dünyanın imparatoriçesi ol.
  Agripina alçak sesle şarkı bile söyledi:
  Bayanlar giyinmeyi sever
  Bayanlar yemek yemeyi sever 1
  Daha güçlü seks nasıl savaşılacağını bilir
  Ve adam bir hırsız!
  başka bir tutkum var
  Bu güç, sadece güç!
  Altın ve paraya gerek yok
  Ve önümde olması gerekiyor,
  İnsanlar dizlerinin üzerindeydi
  İnsanlar dizlerinin üzerindeydi
  Dünyanın her yerinde!
  Agripina botunun ucunu, ona bir tepsi içinde şampanya getiren hizmetçi çocuklardan birinin kasıklarına sapladı. Darbe genç hizmetçiyi havaya fırlattı ve hatta havada yuvarlandı. Ve bilinçsizce yere uzandı.
  Beyaz şeytan gülümseyerek başını salladı.
  - Üzgünüm! Hep birine vurmak istiyorum.
  Genç, ağrı şokundan bayıldı. Evet, bu vaftiz annesi çok kötü bir insan.
  Ancak şampanya içtim. Bu tatlı suyu çok severdi. Başka bir yakışıklı çocuk ona elmaslarla süslenmiş bir vazoda siyah bir oyun getirdi. Beyaz dişi şeytan, darbeden zar zor kendini tuttu. Daha güçlü seks temsilcilerini dövmekten çok hoşlanıyordu. Özellikle sevimli ve genç olanlar.
  Ama şimdi, adamı sonsuza kadar sakat bırakabileceğiniz aklına geldi. Ve biraz üzüldüm. Ve kendini burnuna çok acı verici bir şekilde vurmakla sınırladı.
  Ruh hali şimdi agresif ve aynı zamanda neşeliydi. Meğer ülkemizde bin millik bir daire içinde muziplik yapıp, buna benzer şeyler yaratabilen dahiler varmış. Vay!
  Bir siber saldırı ne kadar fevkalade etkili olabilir . Ve elbette böyle bir şeyi kimin ayarlayabileceğini bulmak gerekiyor.
  Elbette, bu zayıf bir dahi değil. Ya da belki bütün bir organizasyon?
  Burada Agripin yüzünü buruşturdu. Aniden, çok güçlü ve teknolojik açıdan anlayışlı rakipleri mi oldu?
  Sonra çocukken izlediği çizgi dizi geldi aklıma. Orada, bir beyin böyle şeyler yarattı ve verdi - havalı ve sıradışı! Ya bunun arkasında dünya dışı bir uygarlık varsa?
  Agripina, onun aptal ve kaba bir suçlu olduğu söylenemez. Bazılarını okudum ve izledim. Ve ufku sınırlı değildi.
  Prensip olarak, diğer medeniyetlerin varlığı bilimle hiçbir şekilde çelişmez.
  Hatta tam tersi. Sadece bilim, evrende Güneş'ten daha yaşlı yıldızlar ve Dünya'dan çok daha yaşlı gezegenler olduğunu söylüyor. Bu, akıllı yaşamın evrim yoluyla üzerlerinde pekala gelişebileceği anlamına gelir . Ve hatta insani gelişme düzeyini aşar .
  Ve o kadar çok aştılar ki Dünya gezegenine ve ışık üstü hızlara ulaştılar.
  Prensip olarak, sadece mümkün değil, hatta belki de öyle olmalıdır. Evrende yaklaşık yetmiş ila yüz sekstilyon yıldız vardır. Bu, bir milyon yıldız için yalnızca bir gezegen olsa bile, insanı geride bırakan kaç tane medeniyet olması gerektiği anlamına gelir.
  Ve yıldızların büyük olasılıkla daha da fazla gezegeni var. Sadece protein değil, çeşitli yaşam biçimleri olabilir .
  Agripina sırıttı ve yüksek sesle şöyle dedi:
  - Tamamen mutlu olmamız için sadece diğer dünyalardan rakipler yeterli değildi!
  İri, güçlü bir kadın da siyah havyar yedi. Ve biraz esnemesi gerektiğine karar verdim. Agripina militanlarla dolu olmasına rağmen erkekleri ve hatta kadınları dövmeyi tercih etti. Ve formda kalın.
  Mesela vaftiz annesinin zayıfladığını düşünmesinler. Sonuçta, kadın cinsiyetlerine zayıf denir.
  Ancak bu yanıltıcıdır. Bu nedenle, eğitimli ve genetik olarak yetenekli bir dişi, daha güçlü cinsiyetin herhangi bir üyesi olan bir erkekten daha tehlikeli olabilir.
  Şimdi spor salonuna gitti. Burada sarayda bütün bir spor kompleksi var. Ergenliğin hem erkek hem de kız çocukları birlikte nişanlanır. Daha eskileri de var.
  Agripin değişti. Karatede beklendiği gibi bir kimono giymişti ve yalınayaktı. Saçları ve muhteşem göğüsleri olmasaydı, genç bir adamla karıştırılabilirdi. Çok sert bir yüz, iradeli bir çene, uğursuz bir ifade veren bir yara ve dişi kurdu andıran çelik gibi gözler.
  Şu anda, kızıl saçlı bir fahişenin onunla dövüşmesi gerekiyordu . Dördüncü dan iki metrenin sahibi, yine uzun ve iri bir kadın olan Agripina ile eşit şartlarda dövüşebilecek Rusya'da ve dünyada neredeyse tek kadındı .
  Ancak şimdi kızıl saçlı harpi, onu daha ilkel, kablolu ve dolayısıyla daha az hasar görmüş bir telefonla aradı ve şöyle dedi:
  - Müsabakadan sonra başım çatlıyor, bayıldım ve doktor üç gün dinlenmemi tavsiye etti.
  Agripina mırıldandı:
  - Ne, beyin sarsıntısı!?
  Kızıl saçlı mırıldandı:
  - Evet! Bana çok sert tekme attılar.
  Mafyanın sarışın annesi homurdandı:
  - O zaman seni böyle döveni bana gönder.
  On iki yaşlarında bir çocuğa benzeyen bir genç tarafından dövüldüğünü itiraf etmekten utanan kızıl saçlı vixen inledi:
  - Tanımıyorum onu. Siyah üniformalı bir maske takıyordu ve kendini tanıtmadı.
  Agripina kıkırdadı.
  Nedir bu, ninja mı?
  Kızıl saçlı savaşçı başını salladı.
  - Belki evet!
  Mafyanın sarışın annesi sormuş:
  - Öyleyse onunla iletişime geç. Ve onu hizmetime davet et.
  Dördüncü veri ile Megara cevap verdi:
  - Tüm cep telefonları, akıllı telefonlar, iPhone'lar kullanım dışı. Şimdi nasıl iletişime geçilir, bilmiyorum!
  Agripina mırıldandı:
  - Anladım. Tamam, sanırım bir yerlerde böyle biri çıkar ve ben de uyarı gönderirim. Ve Çin'den akıllı telefon ve iPhone ithal edeceğiz . Bize sadece fazladan bir parti satmaktan mutlu olacaklar!
  Ve sarışın mafya bayıldı. Aniden, gizemli bir dövüşçünün ortaya çıkışı ile ani güçlü bir siber saldırının bir şekilde birbiriyle bağlantılı olduğunu hissetti. Ve bu öğrenilmelidir. Pekala, savaşın ayrıntılarını ve ayrıntılarını bilmesi gerekenleri gönderecek. Belki ilginç bir şeyler olur.
  Bu arada güçlü vücudunuzu esnetebilirsiniz.
  Dördüncüsü verilen kızıl saçlıya ek olarak , üçüncüsü olan bir esmer de var. Ve ayrıca iki metreden kısa ve yüz otuz kilo ağırlığında, yaklaşık olarak kızıl saçlıya eşit . Onunla tartışmak da ilginç ve öğretici.
  Ama Agripina içinde bir öfke dalgası hissetti. Ve birine sert bir şekilde vurmak istedi.
  Ve erkekleri davet etti. Salona kimonolu bir düzine yalınayak, sevimli genç girdi. On dört, on beş yaşlarındaydılar. Ve bunların zaten iyi dövüşçüler olduğunu söylemeliyim. Ancak, Agripin seviyesine karşı...
  Mafyanın kadın annesi emir vermiş:
  - Bana iki!
  Birkaç erkek ona doğru koştu. Agripina çıplak, öldürücü ayağını kafasına dayayarak ilkine saldırdı. İkincisi ise dirseğiyle göğsüne yumruk attı . Ve neredeyse bir buçuk sent ağırlığında olmasına rağmen çok hızlı hareket etti.
  Çocuklar bayıldı.
  Agripina tısladı:
  - Öğrenin pislikler ! Ben senin yaşındayken, kuralsız dövüşlerde karşıma tecrübeli bir kurt çıkardı. Ve genç kızın elinde bir hançer bile yoktu. Ve ya çıplak ellerimle öldürmek ya da kendim ölmek zorunda kaldım. Gördüğünüz gibi yaşıyorum, bu da demek oluyor ki kurt öldürüldü! Şimdi kadına saldırın.
  Kavga, sanki bir Hollywood senaryosundaymış gibi başladı. Erkeklere karşı iri, hızlı, kaslı kadın.
  Yumruk attı ve tekmeledi. Ve her darbede biri düştü. Çocuğun bir blok koyacak zamanı olsaydı, yine de ayağa kalkabilirdi.
  Ama değilse, o zaman bilinçsizce sakinleşir. Agripina'nın çok güçlü yumrukları ve bacakları var. Böyle bir kadının neden Moskova'nın yeraltı dünyasına ve Rusya'nın çoğuna boyun eğdirebildiği açık. Yabancı ülkelerde şubeler oluşturun. Ve dünyadaki neredeyse herkesin titremesini sağlayın.
  Yakında çocukların hepsi yerde bilinçsizdi.
  Agripin meşaleyi aldı. Ve gençlerin çıplak topuklarına ateş yakmaya başladı. Alev, çocuğun hassas topuğunu yaladığında çok acıyor. Çığlık atıyorlar ve seğiriyorlar.
  Sonra sızlanır, merhamet dilenir ve sürünerek uzaklaşırlar. Ve hava, yanmış, genç sağlıklı deriden kızarmış et kokuyordu.
  Evet, harika bir iş çıkardı.
  Ondan sonra dev bir esmeri dövüşmeye davet etti . Ve yine zorlu ve inatçı bir savaş başladı.
  Agripina ve ortağı işleri zorlamadı, teknik için çalıştı.
  Agripina, çocukluğundan beri nasıl bir arabaya bindiğini ve kuralsız kavgalarda nasıl savaştığını hatırladı. Oğlanlara karşı koyuldu. Kızları çok kolay dövdüğü için.
  Mafya tarafından yarı yasal olarak düzenlenen özel dövüşlerde savaştılar.
  Ve bazen sadece kol ve bacaklarla değil, silahlarla da. Her nasılsa yüzüne bir kılıçla vuruldu, böylece bir yara izi kaldı. Ve göze çarpan şey bu, ama başka bir şey daha vardı.
  Ama o büyük bir usta oldu. İlk başta bir torpido olarak kabul edildi, ancak daha sonra büyük makamlara girdi.
  Agripina acımasız bir şekilde büyüdü ve aynı zamanda bazen üzerine bir vicdan dalgası geldi. Mesela, böyle kaos yapamazsın . Çocukluk ve gençlik çalkantılı doksanlara düştü. Sonra gecelerde, bir şekilde her şey yokuş aşağı gitti. Cinayetler ve hesaplaşmalar devam etse de mafya daha saygın hale geldi.
  Ve kendine bir kariyer yaptı ... Ve suç dünyasının zirvesine yükseldi.
  Ve şimdi keskin bir darbe yaptı ve esmeri yere serdi ve ardından başının arkasına ekledi. Bu şekilde uyanıklığı yatıştırdı ve ezici bir darbe indirdi.
  Sessiz olduğunu görünce. Agripina meşaleyi tekrar aldı ve ateşi esmerin iri ama oldukça güzel ve çekici ayaklarına getirdi.
  Mafyanın annesinin burun deliklerini gıdıklayan yanık kokuyordu .
  Esmer acıdan kendine geldi ve ayağa fırladı. Evet, ayaklarda birçok hassas son vardır.
  Dövüşü bitiren Agripina yemek yemek istedi. Hizmetçileri hemen şiş kebabını platin bir şiş üzerinde getirdiler. Çok lezzetli ve yağlı.
  Agripina onlara bir emir verdi:
  - Bir şeyler söyleyin kızlar!
  Ve cevap verenler memnuniyetle yerine getirmeye başladılar;
  Gleb Zheglov ve Volodya Sharapov
  boşuna masaya oturdular
  .
  Ahududular rengarenk çiçek açtı,
  Çeşitli yaratıklar
  sallandı , Ekmek yoktu ama ayakkabı cilası doluydu, Evet, kambur lider alay ediyor - Ve kızlar ince yontulmuş zarif bacaklarını yere vurarak dans etmeye başladılar.
  Atas , hey, iyi eğlenceler işçi sınıfı, ataş ,
  Dans, erkekler, kızları sevin,
  Atas ! Bugün bizi hatırlasınlar,
  Raspberry-berry, ataş , ataş , ataş !
  Ata , ata , ata !
  Ata , ata , ata !
  Kızlar ayaklarını tekrar yere vurarak şarkıya devam ettiler.
  Sabaha kadar pencere dışarı çıkmıyor, Gleb Zheglov ve Volodya uyumuyor, Kötü şöhretli kara kedi
  Z, adamlarımızdan korkuyor!
  Burada kızlar seslerini yarım ton yükseltti Gleb Zheglov ve Volodya Sharapov
  Tarikat savaşlarında
  görev yaptı ! Huzurlu bir çalışma gününden sonra, Sakin ol sevgili ülkem Ve yine kızlar şarkı söylemeye başladı;
  Atas , hey, iyi eğlenceler işçi sınıfı, ataş ,
  Dans, erkekler, kızları sevin,
  Atas ! Bugün bizi hatırlasınlar,
  Raspberry-berry, ataş , ataş , ataş !
  Ata , ata , ata !
  Ata , ata , ata !
  Agripin yemeğini yedi ve şarkıyı dinledi. Evet, şarkı yeni değil ama ilginç. Mafyanın vaftiz annesi onu erken çocukluk döneminde dinledi. Gleb gibi Zheglov ve Volodya Sharapov onun düşmanları olmasına rağmen.
  Daha doğrusu haydutların ve mafyanın düşmanlarıdır ve o Rusya'daki ve belki de dünyadaki ana hayduttur.
  Agripina kızlara başını salladı. Ve onları yemeye davet etti.
  Eh, saygı gösterilmelidir. Ne de olsa, bir savaşçı olarak savaşıyor, ancak zarafetini gösterebilir.
  Bundan sonra yine kızlardan birine şarkı söylemesini emretti. Kendine ait bir şey yapabilirsin, samimi.
  Ve kız berrak sesiyle şarkı söyledi:
  Zümrüt sularda parıldayan inciler,
  Kar beyazı bir kuğu bulutların arasına giriyor!
  Güneş oynuyor, doğa çiçek açtı,
  Yüzyıllar boyunca insanların üzerinde mutluluk parlasın!
  
  Ve çayırdaki çiçekler parlak yakutlar,
  Altın yaprak tarlasında karahindiba!
  Birlikte dost ve birleşik insanlar olun,
  Anavatan Yerlinin Annesi olsun!
  
  Gökyüzünde bir gökkuşağı parlak bir şimşektir,
  Kavakların tüylerinde huş ağaçlarının gümüşü!
  Tutkulu baştankara bir şarkı söyler,
  Müzik çalıyor, mutlu dünya!
  
  Evrende barış yok
  Yıldızlar arasında bir kasırga şiddetleniyor!
  İnsana kainatta zor,
  Şeytan kötü bir darbe vurdu!
  Kızlar büyük bir duygu ve coşkuyla şarkı söylediler. Ve Agripin onları okşadı.
  Ondan sonra, ona Çin'den yeni getirilmiş yeni bir akıllı telefon getirdiler. Ve tekrar herkesi aramaya başladı.
  Ama şimdilik bunu yapmak kolay değil. Moskova dışında arayabilirsiniz. Ve Agripina'nın morali yükseldi.
  Çocuğa sert bir sesle emir verdi:
  - Bana aşk hakkında bir roman söyle!
  Eğildi ve büyük bir duygu ve ifadeyle âşık bir gencin güzel şarkısını söylemeye başladı.
  Şimdi nasıl olduğunu hatırlıyorum, yüz ışıl ışıl parlıyor,
  Bakış kalbimi bir hançerin ucuyla deldi!
  Ateşli rüzgarın akıntılarında yandım,
  Sadece sessiz kaldın!
  Bundan sonra, ona pasta ve milkshake getiren birkaç çocuk aynı anda şarkı söylemeye başladı;
  Sesin ne kadar güzel ve saf,
  Okşamalarının sonsuz şelalesine inanıyorum!
  nefret dolu bir hayata ihtiyacım yok ,
  Ve şimdi sonsuz bir ışın beni aydınlatacak!
  
  Sen sonsuz aşkın tanrıçasısın
  Harika ışıkla dolu bir okyanus!
  Buzlu prangalar, şaka yollu kırmak,
  Sensiz şafağı görmeyeceğim!
  
  Yüzün yukarıdaki güneş gibi parlıyor,
  Evrende daha güzel figürler yok!
  Tutku duygusu bir kasırga gibi kaplar,
  Sonsuza dek seninle olmak mutluluktur!
  Çocuklar yine ayaklarını yere vurarak hissederek şarkı söylemeye başladılar . t bir
  Sesin ne kadar güzel ve saf,
  Okşamalarının sonsuz şelalesine inanıyorum!
  nefret dolu bir hayata ihtiyacım yok ,
  Ve şimdi sonsuz bir ışın beni aydınlatacak!
  
  Sen sonsuz aşkın tanrıçasısın
  Harika ışıkla dolu bir okyanus!
  Buzlu prangalar, şaka yollu kırmak,
  Sensiz şafağı görmeyeceğim!
  
  
  Ruhumdaki acı şiddetli bir fırtına gibi köpürüyor,
  Ve göğsümdeki ateş acımasızca parlıyor!
  Seni seviyorum, gururla baktığına karşılık olarak,
  Buz kalbi parçalara ayırır!
  Ve yine, ara sıra metreslerinden dayak yiyen ve çok daha az sıklıkla hediyeler alan gençler tarafından icra edilen nakarat:
  
  Sesin ne kadar güzel ve saf,
  Okşamalarının sonsuz şelalesine inanıyorum!
  nefret dolu bir hayata ihtiyacım yok ,
  Ve şimdi sonsuz bir ışın beni aydınlatacak!
  
  Sen sonsuz aşkın tanrıçasısın
  Harika ışıkla dolu bir okyanus!
  Buzlu prangalar, şaka yollu kırmak,
  Sensiz şafağı görmeyeceğim!
  
  Sesin ne kadar güzel ve saf,
  Okşamalarının sonsuz şelalesine inanıyorum!
  nefret dolu bir hayata ihtiyacım yok ,
  Ve şimdi sonsuz bir ışın beni aydınlatacak!
  
  Sen sonsuz aşkın tanrıçasısın
  Harika ışıkla dolu bir okyanus!
  Buzlu prangalar, şaka yollu kırmak,
  Sensiz şafağı görmeyeceğim!
  
  Uçsuz bucaksız yıldızlı okyanusta ateşler arasında,
  Sen ve ben gökyüzünde kartallar gibi süzüldük!
  Ve yakutlarla parıldayan dudakların,
  nazikçe bir şeyler söyledi!
  
  Sesin ne kadar güzel ve saf,
  Okşamalarının sonsuz şelalesine inanıyorum!
  nefret dolu bir hayata ihtiyacım yok ,
  Ve şimdi sonsuz bir ışın beni aydınlatacak!
  
  Sen sonsuz aşkın tanrıçasısın
  Harika ışıkla dolu bir okyanus!
  Buzlu prangalar, şaka yollu kırmak,
  Sensiz şafağı görmeyeceğim!
  Agripina, erkeklerin şarkısından çok memnun kaldı. Gençlerin nazik, temiz, sakalsız yüzlerine bakmayı severdi. Sakalları sevmiyordu, bu onu rahatsız ediyordu.
  Aynı zamanda, erkeklerin yüzlerine morluklar koymaktan gerçekten hoşlanıyordu. Evet, o böyle bir kadın.
  Pekala, şunları düşünmenin zamanı geldi: siber saldırının arkasında kim var ? İkincisi, burada Arapların herhangi bir entrikası var mı? Güneyden de uyuşturucu pazarı dahil kontrolü ele geçirmek isteyenler var. Evet, Avrupa'da ve özellikle Ukrayna'da bu tür ustalar bulunabilir. Başka bir dünyadan gelen uzaylıların versiyonu bile göz ardı edilmemelidir.
  Dolayısıyla durum karışık.
  Agripina bir karateci kızı aradı ve şöyle dedi:
  vixeni kimin böyle yendiğini daha ayrıntılı olarak öğrenin . Bir şeyim var, bazı belirsiz şüpheler. Bir şey saklıyor ya da yalan söylüyor olabilir. Belki de bu çok önemli bir bilgi olacaktır.
  Kız eğildi ve mırıldandı:
  - Biliyorum, harika !
  Agripina şarkı söyledi:
  Yeni Rus, sen benim sonsuza kadar idealimsin
  Yeni bir Rus, etkili bir insan!
  Ama senin için bir mafya var
  İşte coğrafya!
  Bundan sonra karateci kız eğildi ve gitti. Agripina bir kokteylle pasta yemeye başladı ve kendini beyaz bir atın üzerinde hissetti.
  Genç adamlardan kendisi için bir şeyler alıp şarkı söylemelerini tekrar istedi.
  Ve gösteri yapmaya başladılar;
  Prensesim sen bir çiçeksin
   Rabbin bahçesinde pırıl pırıl !
  Bakışın taze bir esinti gibi
  Cehennemin alevlerini söndürün!
  Bundan sonra, çocuklar koro halinde şarkı söylemeye başladılar ve birden fazla kez topuklarına vurarak ayaklarını yere vurdular.
  Ah seni nasıl seviyorum güneş ışığı
  İlkbaharda kalbimde parlıyorsun...
  Çocuğun kalbi mutlu bir şekilde atıyor
  Saçların çok altın!
  
  Kutsal kızlar aşk
  Onurla ezen kahramanca kılıç!
  Bir derede kan dökeceğim,
  Bir melek sonsuza dek seninle olacak!
  Ve yine çocuklar hararetle ve neşeyle şarkı söylüyor;
  Ah seni nasıl seviyorum güneş ışığı
  İlkbaharda kalbimde parlıyorsun...
  Çocuğun kalbi mutlu bir şekilde atıyor
  Saçların çok altın!
  
  Bir rüyayla aydınlanan bir sır
  Görüntünüz tatlı bir koku!
  Evrenin yaratıcısı tarafından yontuldun
  Kötülüğün tüm hizmetkarları kirletmeyecek!
  Şimdi kızlar erkek korosuna katıldılar ve büyük bir şevkle şarkı söylemeye ve şarkı söylemeye başladılar.
  Ah seni nasıl seviyorum güneş ışığı
  İlkbaharda kalbimde parlıyorsun...
  Çocuğun kalbi mutlu bir şekilde atıyor
  Saçların çok altın!
  
  
  Belki sadece cennette
  Kader aşıkları birleştirecek!
  Ama Tanrı toza dönüşmemize izin vermeyecek
  Ayrılıkta kalplerin birliği katılaştı!
  Ve burada Agripina, güzel ve neşeli şarkıya kendisi katıldı.
  Ve sesi çok güçlü;
  Ah seni nasıl seviyorum güneş ışığı
  İlkbaharda kalbimde parlıyorsun...
  Çocuğun kalbi mutlu bir şekilde atıyor
  Saçların çok altın!
  Bunun üzerine mafyanın annesi şunları söyledi:
  - Aferin oğlum, iyi bestelemişsin, adın ne?
  Genç eğilerek cevap verdi:
  - Tavuskuşu!
  Agripin başını salladı.
  - Size özel bir iyilik işareti olarak, bölge başına üç adede kadar yürüteç varmış gibi bir dövme yapmanıza izin veriyorum.
  Oğlan ellerini açtı.
  - Ben, harika, bölgeyi asla ezmedim. Bir kutuda bile değildi .
  Agripin başını salladı.
  - Çok yazık! Ama merak etme, daha çok tepineceksin, senin için ayarlayacağım. Ve ondan önce, bir gençte otoritenin tadını çıkarabilmen için sana bir dövme yapacaklar .
  Elbette on dört yaşındaki bir çocuk bölgeye gitmek istemedi. Ama tartışmaktan korkuyordu, bunun daha da kötüye gideceğini biliyordu. Ve minnetle eğildi.
  Mafyanın kadın başkanı şu emri verdi:
  - Şimdi şarkı söyle, hırsızlar bir şey!
  . BÖLÜM #10
  Vitalik ve Albina zaten laboratuvardaydı. Ve onları pek çok şey bekliyordu. Kız özellikle, dahi çocuğun virüsten zarar görmüş iPhone'ları , akıllı telefonları ve cep telefonlarını geri getirip getiremeyeceğini sordu.
  Vitalik oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Dünyadaki en son aptal bir adamı öldürebilir. Ancak şimdiye kadar, en büyük dahi bile diriltilemez. Elektroniği kırmak, eski haline getirmekten çok daha kolaydır. Bu yüzden, kendimi burada nasıl geri yükleyeceğimi bilmiyorum. Gravitonlarla pompalanan hipervirüsün çok güçlü olduğu ortaya çıktı. Zamanla sınırlamasaydım, o zaman tüm gezegendeki elektronikler zarar görürdü ve dünyada tek bir bilgisayar bile kalmazdı.
  Albina rahatlayarak şunları söyledi:
  - Yıkıcı sürecin dizüstü bilgisayarlara ulaşmamış olması iyi. Ve bu bizim için kötü olur!
  Vitalik, şunları kaydetti:
  - Uzun zamandır muazzam yeteneklere sahip kendi kablosuz dizüstü bilgisayar modelimi yapıyorum. Dünyadaki tüm bankalardan ve kartlardan para indirmek için kullanabiliriz.
  Kız ıslık çaldı ve üzgün bir bakışla cıvıldadı:
  - Sen ve aslında, gerçek bir suçlu oldun. Artık merhamet etmeyeceksin!
  Dahi çocuk şarkı söyledi:
  - Ama dürüst olmak gerekirse,
  Beşikten çok kötüydüm ...
  olamaz diyorsun
  Ancak bu çok doğru!
  Albina içini çekerek şunları kaydetti:
  - Ve maskaralıklarına suç ortaklığı yapmaktan hapse atılabilirim. Değil mi?
  Vitalik yanıtladı:
  "Belki beni suçlarsın da seni affederler?" Ve sonra suç hakkında bilgi vermedikleri için de sorumlu tutulacaklar.
  Kız-kahraman kararlı bir şekilde ilan etti:
  - HAYIR! Sana asla ihanet etmeyeceğim. Gerekirse seninle yedek kulübesine geleceğim!
  Dahi çocuk şunları kaydetti:
  - Er ya da geç FSB ve polis altıma ulaşacak. Bu yüzden tek bir seçeneğim var, ya parmaklıkların arkasında, hatta ölüme ya da dünya üzerinde güç sahibi olmaya!
  Albina sırıttı ve şunları kaydetti:
  - Dünya üzerinde güç! Bu iyi! Eşi benzeri olmayan gezegenin imparatoru, Dünya'nın imparatoru ! Cengiz Han şortla!
  Vitalik, kızın son sözlerindeki ironiyi yakaladı ve pis pis sırıtarak şunları söyledi:
  - Cengiz Han tüm dünyayı fethetmedi. Altında dünyanın yarısı bile yoktu. Ve dünya hakimiyeti için savaşmaktan başka seçeneğim yok.
  Kız-kahraman ciddi bir şekilde sordu:
  - Planın ne?
  Vitalik gülümseyerek şunları söyledi:
  - Emirlerimi neredeyse tüm dünyaya yayacak bir telepatik cihaz oluşturun. Teorik olarak özel dalgalarla istasyon yapmak mümkündür. Ultra kısa ve uzun değil , tüm gezegeni kaplayacak kadar uzun. Ve tüm insanlığa düşünce gücüyle emirler verin.
  Albina şunları kaydetti:
  - Özel dalgalar yaratmak ve hatta insan beyni için bence çok zor olacak. Ve çok zaman alacak. Eğer öyleyse, aslında mümkün. Bazıları telepatinin genellikle bir kurgu olduğuna inanır ve Wolf Messing ve onun gibi diğerleri sadece sihirbazdır. İster vantrilokluk, ister kişi dürtüyor, ister çok keskin bir kulak, ipuçları ile artikülasyon arasında ayrım yapıyor.
  Vitalik omuz silkti.
  - İnsan beyni bilgisayar kadar maddeseldir. Sibernetik virüsler elektroniği etkiliyorsa, biyolojik virüsler de maddi beyni etkileyebilir ve bir kişiyi itaat etmeye zorlayabilir. Dahası, hatırı sayılır güce sahip hipnozcular gerçekten var ve hatta televizyonda gösteriliyorlar. Yani bir etki olabilir. Ve sadece kelime ve bakışla değil, aynı zamanda
  hiper dalga yardımıyla .
  Kahraman kız sormuş:
  - Ve bu nasıl?
  Vitalik başını salladı.
  - Uzun zamandır, ışık hızının en az bin katı hız kazanabilecek özel aşırı kısa dalgalar yaratma fikrim vardı. Ne de olsa, gravitonlar bir fotondan on trilyon kat daha hızlı olabiliyorsa, o zaman çok daha hızlı hareket eden hibrit bir foton yaratabilirsiniz. Ve dünyanın herhangi bir noktasına anında ulaşabilirdi. Teorik olarak, böyle bir dalga Dünya gezegenindeki tüm elektronik ürünleri yok edebilir veya örneğin beni boyun eğdirebilir. Çocuk spor ayakkabılarını çıkardı ve öfkeyle topuğunu yere vurdu. "Bu, hiper-kısa bir büyük güç dalgasının tüm insanların beyinlerinde bir yırtıcı kuşatma bölgesi oluşturabileceği anlamına gelir . Bu etki hipnozdan çok daha güçlüdür. Ve kimse benim emirlerime karşı koyamaz!
  Albina gülümseyerek başını salladı.
  - İyi bir fikir! Ancak insanların tüm akıllı telefonlarını, iPhone'larını ve cep telefonlarını ve ayrıca bazı tabletleri ve dizüstü bilgisayarları yaktı. Ayrıca polis ve FSB'nin veri tabanındaki bilgiler de yandı, virüsün çok yıkıcı olduğu ortaya çıktı. Ve aniden, insanlardan gerçek klinik aptallar yapacaksın. Bilirsin, yok etmek onarmaktan daha kolaydır. Ve insanların hafızasını yakarsanız, onu nasıl geri getireceksiniz?
  Vitalik omuzlarını silkti ve cevap verdi:
  - Evet, tabii ki burada acele etmemeniz ve her şeyi doğru yapmanız gerekiyor. Ve kitlesel dolaşıma sokmadan önce tek tek insanlar üzerinde test etmek. Bu bağlamda acele edin - insanları güldüreceksiniz!
  Kahraman kız sormuş:
  -Şimdi ne yapacaksın?
  Dahi çocuk başını salladı.
  - Çalış, bana yardım edeceksin! Sanırım polis ve FSB şimdilik beni rahatsız etmeyecek. Hiç kimse bir gencin ne yaptığını hayal bile edemezdi. Ve sonra, hazır olduğumda, o zaman... Hiçbir güç beni durduramaz.
  Ve terminatör çocuk işe koyuldu. Ve onunla birlikte kahraman kız da meseleyi ele aldı.
  Çok güçlü bir silahın yaratılması için çalışmalar başladı. Üstelik elektroniğe karşı olduğu gibi aynı zamanda insanları boyun eğdirmek içindir.
  Bunun için de hem malzeme hem de çeşitli yedek parça siparişi vermek gerekiyordu.
  Vitalik birkaç kez laboratuvardan ayrıldı ve bir şeyler satın aldı ve ardından çeşitli cihaz ve yedek parçalardan oluşan bir çanta dolusu geri döndü.
  Bu yüzden gece yarısını çoktan geçmişti ve bitkin ve yorgun olan dahi çocuk koltukta uyuyakaldı. Albina ve deri bir kanepede uyuyakalmış.
  Ve kız ilginç bir rüya gördü;
  Burada ormanda böğürtlen topluyor. Neredeyse bir orman gibi. Gövdenin dibine sıkışmış keman benzeri ağaçlar olmadığı sürece. Ama bu da ilginç.
  Albina elini böyle bir ip boyunca gezdirdi. Bir gıcırtı oldu ve sonra bir cüce belirdi.
  Kız ciyakladı:
  - Vay!
  Cüce bir sincap kadar uzundu, oldukça küçüktü. Ama aynı zamanda elinde sihirli bir değnek tutuyordu.
  Sade beyaz köylü elbiseli, uzun boylu, yalınayak bir kıza baktı ve sordu:
  - Ne istiyorsun kızım?
  Albina ağzından kaçırdı:
  - Tüm Rusya'nın İmparatoriçesi olmak istiyorum!
  Gnome kıkırdadı ve mırıldandı:
  - Ah, istediğin bu! İyi hırs!
  Kız başını salladı.
  - Ve eğer tüm dünya, o zaman daha da iyi!
  Cüce ıslık çaldı:
  - Bu nasıl? Yaşlı adam , yaşlı kadın ve altın balık hakkındaki hikayeyi hatırlıyor musun?
  Albina gücendi:
  - Hiç yaşlı değilim. Ben sadece on beş yaşındayım.
  Şapkalı küçük adam başını salladı ve sordu:
  - Okulu bitirdin mi?
  Kız iç çekerek cevap verdi:
  - Henüz değil!
  Cüce şapkasını tekrar salladı:
  - Ve dünyaya hükmetmek mi istiyorsun?
  Albina şunları kaydetti:
  - Erkek arkadaşım var. O gerçek bir dahi. O imparator olsun, ben de imparatoriçe.
  Cüce sordu:
  - Ayrıca erkek mi?
  Kahraman kız başını salladı.
  - Evet Çoçuk. Ama o kadar büyük bir dahi ki, insanlık tarihinde eşi benzeri görülmemiştir.
  Küçük adam başını salladı.
  - Evet biliyorum! Tarihte böyle bir odun kırdı, Cengiz Han'dan daha havalı. Ve eğer onu durdurmazsan daha da fazla acıtacak.
  Albina mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Farklı ülkelerdeki iki yüz küçük despot yerine tek bir büyük diktatörün olması gezegen için daha iyidir!
  Cüce başını salladı.
  - Belki! En azından bir kral kendisinden çalmayacak ve devletler arasında tüm Dünya'yı yok edecek bir nükleer savaşın çıkmasına izin vermeyecek.
  Kahraman kız kabul etti:
  - Görüyorsun, anlıyorsun. Öyleyse bize Dünya gezegeni üzerinde güç verin!
  Şapkalı küçük adam şunları söyledi:
  "Çok, daha doğrusu çok büyük bir büyülü güç gerektiriyor. Ve ben sadece küçük bir cüceyim. Sadece en yüksek Demiurge Tanrıları size böyle bir güç verebilir.
  Albina mırıldandı:
  - Öyleyse bizi bu Tanrılara götür.
  Gnome şunları kaydetti:
  - Onlara giden yol uzun kızım. Ve isteğinizi yerine getirecekleri gerçeği değil. Dünya gücü layık olmalı. Ve siz henüz okulu bitirmemiş oyunbaz gençlersiniz. Böyle devasa bir sorumluluğu nasıl verebilirsin ?
  Kız derin bir nefes aldı ve cevap verdi:
  - Bilmiyorum! Ama kimse bizden daha iyi değil. Ve Vitaly Akulov tam bir dahi. Eminim gezegen üzerindeki gücünü iyilik için kullanabilir. Ve insanlığı yıldızlara götür.
  Cüce başını salladı.
  biri olduğuna daha yakından bakacağım . Ve sen, beni ısmarlamak için daha büyük ve daha tatlı meyveler topla !
  Albina başını salladı.
  - O geliyor! Öyle yapacağım.
  Bundan sonra cüce asasını salladı ve ortadan kayboldu.
  Ve yalınayak, sade bir köylü elbiseli güzel bir kız, çilek toplamaya başladı. Bunu hassas ama aynı zamanda uzun ve zarif parmaklarıyla yaptı.
  Sonra çıplak kız ayaklarıyla meyveleri koparmaya çalıştı. Ama daha zor ve zahmetli.
  Kız çalıştı ve neşeyle şarkı söyledi:
  Ahududu,
  Beni uzaklara çağırdı...
  sonbaharın şafağına kadar
  Altın bekliyor...
  Bunlar nasıl parladı?
  Şafakta kıvılcımlar
  Ah, ne tatlı bir ahududu!
  Kız bir sepet içinde böğürtlen topluyordu. Üstelik ahududu değil, çilek gibi bir şey, sadece daha parlak ve gonca gibi görünüyor. Evet, bu güzel bir dut.
  Kız düşündü, neden dünya üzerinde güce ihtiyacı var? O kadar çok endişe ve sıkıntı, tek bir an boş değil. Ve milyonlar seni kutsasa da milyonlar seni lanetlese de! Ve en önemlisi, herhangi bir pratik kararla, mağdurlar ve memnun olmayanlar var.
  Örneğin, alkol ne olacak? Bir yandan zararlı ama diğer yandan birçok insan için hayattaki tek zevk votka! Acı ve nahoş olmasına rağmen.
  Albina elbette hayatında çok şey görmüş ama votkanın tadı o kadar iğrenç ki, bu kadar iğrenç şeyler içen yetişkinleri anlamak imkansız. Ancak sigara daha da iğrençtir ve birçok kız sigara içmektedir. Daha zayıf olmak istediklerini söylüyorlar.
  Ancak Albina, safkan bir at gibi etli, kaslı bir kızdır. Neden sıska olsun ki? Ve ona çok yakışıyor.
  Gerçekten, ne, kız bir iskelet mi olmalı? Ve aynı zamanda yağı yok, sadece kasları var!
  Kız böğürtlen topladı ve tekrar şarkı söyledi:
  Kalinka, Kalinka, Kalinka'm,
  Ahududum, ahududum!
  torba ahududu topladım ,
  Ve bu ağırlıktan namluyu yırttı!
  Ondan sonra nasıl alınır ve gülülür. Evet, bu son derece komik görünüyor.
  Ayrıca bir erkeğin güçlü, kaslı bacaklarını okşamasını istiyordu. Ve bir kedi gibi güzeldi.
  Cüce nihayet geldi. Ve sepet zaten doluydu. Cüceyi getirdi. Yanında çok güzel ama kanatlı küçük bir kız belirdi.
  Sihirli asasını salladı, içinden kıvılcımlar çıktı ve cıvıldadı:
  - Merhaba Balım!
  Albina başını salladı.
  - Merhaba! Ve sen kimsin?
  Kanatlı kız cevap vermiş:
  - Ben bir periyim!
  Kahraman kız başını salladı.
  - Ben de öyle düşünmüştüm! Peki ya Peter Pan ?
  Peri başını salladı.
  - HAYIR! Ben farklıyım! Ama aynı zamanda çok güçlü ve sana uçma yeteneği verebilirim. Ya da sonsuz gençlik!
  Albina ıslık çaldı:
  - Sonsuz gençlik harika, peki ya dünya üzerindeki güç?
  Peri gülümsedi ve cevap verdi:
  - Kraliçe mi olacaksın?
  kız düzeltti
  - İmparatoriçe!
  Peri omuz silkti.
  - Ulaşmak zor. Sonsuz gençliği istesen iyi olur. Bu, kadınların her zaman her şeyden, güçten daha çok istediği şeydi.
  Albina başını salladı.
  - İyi! Senden sonsuz gençliği alacağım. Ve diğer perilerden veya büyücülerden dünya üzerinde güç isteyeceğim!
  Peri kanatlarını çırptı ve şöyle dedi:
  - Hala sonsuz gençliği kazanmak zorundasın. Örneğin, ne yapabilirsiniz?
  Sırtını gururla düzelten kız şöyle dedi:
  - Tekvandoda siyah kuşağım var! Ve Vitalik'in gerçek mucizeler yapmasına yardım ettim.
  Peri gülümseyerek başını salladı ve sordu:
  - Hangisini tercih edersin, kılıçlı bir düello mu yoksa entelektüel bir dövüş mü?
  Albina omuzlarını silkti ve cevap verdi:
  - Kılıçlarla dövüşmek için bu Kendo! Onu sadece böyle tanıyorum, hoşgörülü. Akıllı bir savaşçı olmasına rağmen. Ve istihbarat pahasına, aptal değil! Yani, her ikisi için de hazır !
  Peri sırıttı ve şunları söyledi:
  - Tüyleri diken diken bir ninja ile kılıçlar üzerinde bir dövüşe ne dersiniz?
  Kız başının üstünü kaşıdı ve şöyle dedi:
  - Ninja-Goosebump, kulağa bir şekilde tehditkar geliyor! Temasa geçmek için pek istekli değil. Zekayı ölçmek daha iyi olabilir mi?
  peri dedi ki:
  - Ve kılıçlarda değil, çıplak kollarda ve bacaklarda ninja tüylerim diken diken olursa?
  Albina başını salladı.
  - Savaşta ben bir canavarım! Silahsızsa, tüylerim diken diken olsa bile savaşmaya oldukça hazır !
  Kanatlı peri başını salladı.
  - Hadi, sonra dövüş!
  Ve küçük büyücü asasını salladı. Ve kızın önünde çok dövüşen bir ninja belirdi. Daha doğrusu, Albina'dan bir baş daha kısaydı. Ve gerçekten bir karıncaya benziyordu, sadece maskeli. Ve hemen içinde kılıç ve hançer tuttuğu altı uzuvları var.
  Peri cıvıldadı:
  - Silahını bırak! Çıplak ellerle savaşalım!
  Goosebump Ninja kılıçlarını ve hançerlerini indirirken şunları söyledi:
  - Ünlü bir savaşçının çıplak ayaklı bir kızla dövüşmesi bir şekilde sakıncalı!
  Peri onaylayarak başını salladı.
  - Anladım! Ama bu kız sonsuza kadar genç ve güzel kalmak istiyor. Ve aynen böyle, bu dünyada ve başka hiçbir şey elde edilemez . Bunun yanında, sizi yenmesi ve tabii ki üç soruyu cevaplaması gerekiyor.
  Albina içerleyerek şunları söyledi:
  - Ne, hala soruları cevaplamam mı gerekiyor?
  Peri gülümseyerek başını salladı.
  - Kesinlikle! Ama sonuçta, sadece sonsuz gençliği kazanmakla kalmayacak, aynı zamanda ... Sizden bir şey kesilirse, o zaman hepsi kolaylıkla geri yüklenecektir. Ve kimse seni asla incitemez. Ve bu zaten harika.
  Albina kabul etti:
  - Evet harika. Bunun için ter atabilirsiniz.
  Kanatlı büyücü, savaşın kurallarını açıkladı:
  - Altı mermin olacak. Klasik, profesyonel boksta olduğu gibi nakavt. Yere düştüğünde, hakem sayana kadar köşeye gidin. Altı rauntta kimsenin nakavt olmaması durumunda galibiyet puana göre belirlenir.
  Goosebump Ninja şunları söyledi:
  - O zaman profesyoneller gibi aynı anda on iki raund olması daha iyi! Gerçek ve gerçek için savaşalım!
  Peri başını salladı.
  - Belki on iki! Ama umarım bir nakavt olur!
  Ve sihirli değneğini tekrar salladı.
  Hemen ipli bir yüzük vardı ve hakem eşofmanlı bir kızdı.
  Albina, kavgaya engel olmasın diye köylü elbisesini çıkardı.
  Ondan sonra sadece bir bikiniyle kaldı. Kasları artık çok iyi görünüyordu. Çok kabartmalılar ve kızın kendisi güzel ve hoş bir sarışın.
  Söylemeliyim ki, genellikle düşünülemez muhteşem bir çekicilik.
  Ve yüz ve aynı zamanda hassas, neredeyse çocuksu, ama cesur bir çene ile kız.
  Her iki dövüşçü de birbirlerine boyun eğdiler. Gong çaldı ve savaşı başlatmak için sinyal verildi.
  Albina, üç yaşından beri dövüş sanatlarıyla uğraşan, zaten sofistike bir dövüşçüydü. Ve düşmanın boyunun daha düşük olduğunu ve hatta uzuvların uzunluğunda olduğunu gördü, peki, bir karıncadan ne alabilirsin.
  Ancak karıncalar çok güçlü ve çevik böceklerdir. Ve belli bir mesafede tutulmaları gerekir.
  Ve kız çıplak ayağıyla ninja karıncayı mideye yükledi. Ve bir darbe aldıktan sonra durdu. Sonra Albina'ya koştu.
  Kahraman kız, onu çıplak incik kemiğinden bir darbe ile karşıladı. Böcek ninja, ince bir kabukla kaplıydı ve bu nedenle, eğitimli kızın güçlü darbelerinin onun üzerinde neredeyse hiçbir etkisi olmadı.
  Albina, saldırıda tekmelerle birkaç kez ninjanın tüylerini diken diken etmesini durdurdu ve ayrıca yumruklarını kafasına dayayarak üçlü tuttu. Ve şimdiye kadar yakalanmasına izin vermedi.
  İlk tur sona erdi ve her iki rakip de kornerlere gitti.
  Peri gülümseyerek şunları söyledi:
  - Seni yenmesine izin verdiğin bir şey mi!?
  Ninja Goosebump yanıtladı:
  - Sadece ona bakıyorum!
  Gong çaldı ve savaşçılar tekrar yaklaşmaya başladı. Ve sonra tüyleri diken diken ninja aniden keskin bir şekilde hızlandı ve pençeleriyle Albina'nın göğsüne tekme attı . Kızın ayakları yerden kesildi. Sırtüstü düştü ve çıplak topukları havada parladı.
  Hakem yere sermeyi saymaya başladı. Ancak Albina hemen ayağa fırladı. Ve öfkeyle telafi etmek için koştu. Çıplak, bronzlaşmış, kaslı bacakları bir pervane gibi dönüyordu.
  Ama tüyleri diken diken ninja onları pençeleriyle blokta yakaladı. Saldırıları püskürttü. Ve sonra keskin bir şekilde hızlandı. Ve yine pençeleri kızın karnına ve göğsüne vurdu. Morluklar ve sıyrıklar bırakarak. Sonra burnuna bir kafa atma. Ve Albina Yushka'nın yüzüne aktı. Ve kızın kendisi düştü.
  Gerçek yükseldi, ancak yargıç yine de yere sermeyi saymaya başladı.
  Evet, Albina'nın işleri önemsizdi.
  Peri sihirli değneğini sallayarak cıvıldadı:
  - Aferin tüylerim diken diken ninja! İnisiyatifi ele geçirdiniz!
  Ninja savaşçısı tekrar hızlandı. Ve yine Albina'yı devirdi. Ona oldukça sert vurdu ve kız düştü ve karşılık vererek zıpladı.
  Goosebump Ninja tısladı:
  - İster at sırtında olun, ister yaya,
  Süper şampiyon ...
  Goblin senin üzerinden geçecek,
  Ratyu milyonuncu!
  Albina telafi etmek için koştu, ancak güçlü bloklara takıldı. Ve saldırısı püskürtüldü. Ve pençenin keskin ucu kızın çıplak tabanına çarptı ve bu da bir su toplamasının şişmesine neden oldu.
  Turu bitirmek için gong çaldı.
  Kız topallayarak ve sendeleyerek köşesine çekildi. Evet, iyi ve sert bir şekilde dövüldü.
  Albina bir sandalyeye çöktü. Ve derin bir nefes aldı. Hmmm , hiç böyle bir rakibi olmamıştı. Ve düşman bir insan değil, bir ninja karıncadır. Bu çok ciddi.
  İşte yine gong ve yeni bir raunt!
  Albina yine tekme atmaya çalışıyor. Ancak bir böcek olan düşman, bir insandan daha hızlıdır. Ve burada yine kısa pençeleriyle yarıp geçiyor, kızı çıplak ayağından tutuyor ve onu bir oyuncak bebek gibi fırlatarak çekiyor.
  Albina ayağa kalkar, ancak onu yine göğsünden sert bir darbe takip eder. Ve morluklar var, kız düşüyor.
  Ayağa kalkıyor ve yüzüne bir yumruk daha yiyor. Ve bu da acı verici.
  Albina gözünün altında bir morluk hissetti Evet , düello çok zor oldu.
  Ninja kaplumbağa açıkça hakimdir ve puanlarda liderdir. Ve yine kızı güzel bir yüzle suçladı.
  Albina düştü ve gong sinyali turun bittiğini duyurdu.
  Kız kelimenin tam anlamıyla köşesine süründü.
  Peri ona uçtu ve sordu:
  Neden kaybettiğini anladın mı?
  Albina içini çekerek cevap verdi:
  Çünkü o bir böcek!
  Peri başını salladı ve sordu:
  - İki kat daha hızlı olmak ister misiniz?
  Kız onayladı:
  - Elbette isterim!
  Kanatlı kız dedi ki:
  - Soruyu doğru cevaplayın. Ve sonra gerçekten iyi olacaksın!
  Albina gülümseyerek cevap verdi:
  - Hazırım!
  Peri cıvıldadı:
  - Tanrı'nın neden birçok günü var!?
  Kahraman kız gözlerini büyüttü ve mırıldandı:
  - Hayır ve soru? anlamını anlamadım.
  Peri kararlı bir şekilde dedi ki:
  - Ve anlamını anlamana gerek yok. Sadece al ve elinden geldiğince cevapla ve anla!
  Albina sırıttı ve sonra ilham alarak şöyle dedi:
  - Çünkü Tanrı birçok gün yapabilirdi!
  Sihirli kız başını salladı.
  - Tebrikler! Bu sefer doğru cevap verdi. Ve hızınız ikiye katlandı.
  Peri sihirli değneğini salladı. Ve gerçekten de Albina'nın kasları olağanüstü bir güçle dolmuştu.
  Ve böylece savaşa girdi. Ve çıplak ayakları parladı. Ve sonra darbe tüyleri diken diken ninjanın midesine düştü. Eğitimli Albina kendisi bile bu darbenin indirilme hızını ve gücünü ve onu delip geçen sarsıntıyı takdir etti.
  Albina öfkeyle homurdandı:
  - Bir faşist el bombası alın,
  Bir serenat söyle!
  Goosebump Ninja ona saldırmaya çalıştı. Ama şimdi Albina'nın hızlanan bacakları onunla buluşmayı başardı. Ve chitinous kabuğa çarptılar.
  Tüylerinin diken diken olduğu bu darbelerden rahatsız olduğu belliydi ama ona ciddi bir zarar vermediler. Ve kız yendi ama düşmanın önündeydi ve şimdi puanlarda liderdi. Daha doğrusu bu raunt ona kalmıştı.
  Sonunda, Albina düşük bir tekme bile yaptı ve rakibini devirdi.
  Köşelerde ayrıldılar ve ninja tüyleri şimdiden buruşmuş görünüyordu.
  Peri yine kahraman kızın yanına uçtu ve şunları kaydetti:
  "Şimdi oldukça iyi gidiyorsun." Ama hızınızı ve gücünüzü tekrar ikiye katlamak mı istiyorsunuz?
  Albina onaylayarak başını salladı.
  - Elbette isterim! Ne yapılmalı?
  Sihirli kız sırıtarak dedi ki:
  - Bir soru daha cevapla.
  Kahraman kız kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Ben hazırım!
  Peri kıkırdadı:
  - Kışın neden soğuk, çocukların burnunu sıkıştırıyor!
  Albina sırıttı ve cevap verdi:
  - Soru bu! Ancak anlamsızdır ve birçok cevaba izin verir.
  Sihirli kız cevap verdi:
  - Ve bu sadece mizah amaçlı. İşte deneyin, cevabı esprili verin.
  Kahraman kız yayınladı:
  "Kışın soğuk olduğu için çocukların burnunu sıkıştırıyor, çünkü burnu kökünden koparacak kadar yaşlı değil!"
  Peri başını salladı.
  - Evet . sayılabilir ! Ve hızınız ve gücünüz şimdi tekrar ikiye katlanacak.
  Ve büyülü kız sihirli değneğini salladı.
  Ve Albina yeni, inanılmaz bir güç ve enerji dalgası hissetti.
  Öfkeyle ringe koştu. Ve tüyleri diken diken ninjaya saldırdı.
  Ve onu yenelim. Sanki bir balyozla dövülmüş gibi bir darbe değil. Ve böcek avcısı düşmeye ve çok sert düşmeye başladı.
  Albina düşmanı yendi ve zorlukla düştü ama ayağa kalktı. Ancak, tüm tur kız tarafından dikte edildi.
  Sonra gururla köşeye atladı.
  Peri gülümseyerek sormuş:
  - Daha fazla iki kat hız ve güç ister misiniz?
  Albina başını salladı.
  - TAMAM! Haydi!
  Sihirli kız bilmeceyi tekrar sormuş:
  -Neden ve niçin, aya kurtlar uluyor!
  Albina güldü ve kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Kurtlar ayı yiyemedikleri için uluyorlar!
  Peri gülümseyerek dedi ki:
  - Sen gerçekten bir dahisin. Layık olmak için çok şey düşünüyorum!
  Ve büyülü kız sihirli değneğini tekrar çevirdi.
  Albina kelimenin tam anlamıyla havaya uçtu. O kadar çok şimdi inanılmaz bir güç ve enerji haline geldi.
  Ve böylece tüyleri diken diken ninjaya koştu. Ve böylece onun çıplak, yuvarlak topuğunu çenesine kaydırdı. Ve böcek savaşçısı nakavt oldu.
  Hakem ona kadar saydı ve açıkladı:
  - Albina'nın nakavtla kazandığı dövüşçü! Tebrikler!
  Kıza elini kaldırdı.
  Albina şarkı söyledi:
  - Kız ölümden bile korkmuyor,
  Sürüsü hiçbirinden korkmuyor ...
  Bir kadın düşmanla kahramanca savaşacak,
  Ve ölürken bile kazanacak!
  Peri ciddiyetle duyurdu:
  - Albina güçlü bir dövüşçüyü yendiği ve doğru ve en önemlisi üç bilmeceye de esprili cevap verdiği için, ona sonsuz gençlik ve mutlak doku yenilenmesi bahşedildi.
  Ve büyülü kız sihirli bir değnek ile sekiz rakamı yaptı. Ve sonra bir mucize oldu, Albina gerçek ölümsüzlüğe kavuştu.
  Ve kahraman kız şarkı söyledi:
  Yeryüzünde hiçbir şey gözden kaçmaz
  Ve giden gençlik hala ölümsüzdür...
  Ne kadar gençtik,
  Ne kadar içtenlikle sevildi!
  Zirveler fethedildi
  Kader fırtınasına inat!
  . BÖLÜM 11
  Bu arada vaftiz annesi Agripina, karatecinin bilgilerini doğrulamayı amaçlayan yeni bir raporu dinledi.
  Mafya liderinin havası oldukça iyiydi. Çin'den elektronik tedarikinden çok şey kazandı. Ayrıca, hasarlı akıllı telefonlar, iPhone'lar ve cep telefonları için sigorta yaptırmayı başardı .
  Yani mafya bir siber saldırıdan bile kazandı . Üstelik bilgisayar veritabanlarındaki tüm suçlularla ilgili veriler yandı ve bu da mafyanın işine geldi. Ve suç ortaklarını hapisten çıkarmak daha kolay.
  Böylece Agripin tatmin oldu. Resmi makamlar bunun onun işi olmadığından şüphelenmesine rağmen? Ancak şu ana kadar mafyaya karşı cephe açma riskini almadı.
  Ayrıca kırmızı harp ile ilgili bilgileri kontrol eden dövüşçünün verdiği bilgiler de ilgi çekiciydi.
  Dövüşçü Kız dedi ki:
  - Siyah maskeli ve pelerinli adam yoktu. On iki yaşından büyük görünmeyen küçük bir çocuk tarafından dövüldü.
  Agripina kıkırdadı ve inanamayarak karatekaya baktı:
  - Ne? Ciddi misin?
  Kız onayladı:
  - Bir düzine erkek ve kızla röportaj yaptım. Doğru, akıllı telefonlardaki savaş videoları korunmadı, ancak bir bilgisayar virüsü insan hafızasını silemez!
  Sarışın patron kıkırdadı ve bağırdı.
  - Bu çok küçük bir yetenek! Peki, çocuğun kimliği belirlendi mi?
  Kız başını salladı.
  - Uzun süredir bu bölümde bulunuyor. Adı Vitaly Akulov. Babasız büyüdüğü için soyadı yoktur. Ancak kız arkadaşı Albina Korshunova da yanındadır. Aynı zamanda çok güçlü bir dövüşçü ve karatede siyah kuşak sahibi .
  Agripina gülümseyerek sordu:
  - Ayrıca küçük bir kız mı?
  - Hayır, büyük. Buna rağmen ikisi de on beş yaşındadır. Hatta komik - büyük bir kız ve kısa bir erkek , ama çok hızlı ve güçlü.
  Bir kadın mafya babası şunları söyledi:
  - Bana teslim edilmeleri gerekiyor.
  Birkaç militan silahlarını tıkladı:
  - Yerine getirilecek, oh harika!
  Agripina aniden fikrini değiştirdi:
  -HAYIR! Gerek yok. Onlar için gizli ama profesyonel bir gözetim ayarlamak ve kesinlikle her şeyi öğrenmek daha iyidir. Sonra bana rapor ver. Sezgi bize bunların sıradan gençler olmadığını söylüyor.
  Karateci kız başını salladı.
  - Evet bu doğru. Oğlan çok iyi çalışmıyor, okulu atlıyor ama bazen bilgisiyle hayrete düşüyor ve insanlığın kurtarılması gerektiğini söylüyor.
  Agripin başını salladı.
  - Özellikle. Bu çifti ve özellikle de çocuğu dikkatlice kontrol edin. Sadece algılanamaz bir şekilde. Soyadı Akulov mu? Bunun çok sembolik olduğunu söylemeliyim.
  Bunun üzerine mafya babası yeni emirler vermeye başladı. Ahtapotu kontrol etmek çok zaman aldı. Ve burada söylemeliyim ki, her iki tarafta da güç çok büyük, hem mafya hem de para.
  Ve resmi hükümet mafyayı kendi amaçları için kullanıyor. Özellikle de muhalefete karşı mücadelede. Bazen beklenmedik ölümler oluyor.
  Agripina otuz yedi yaşına girmek üzeredir. Ve dünyanın her yerinden büyük kişiler onun doğum günü için gizlice bir araya gelecek. Bakanlar da hazır bulunacak. Evet, o Rusya'daki yeraltı dünyasının kraliçesidir ve gücü tam olarak ölçülemez. Elbette tahta meydan okumak isteyenler dolu - dolu. Hem genç hem de bir kadın ve çok acımasız. Ve burada birçok eski hukuk hırsızı ve genç yetkililer ondan memnun değil.
  Ancak Agripina, gücü sıkıca elinde tutuyor. Ama bu gençle çok ilgilendi. Belki de benzeri görülmemiş oranlarda bir siber saldırıya karıştı .
  Doğru, bir gencin böyle bir şey yapabileceğine inanılmıyordu, ancak Agripina, gençliğinde yetişkinlerin yapamayacağını kendisi yaptı. Bu yüzden...
  Ancak sonuç çıkarmak için çok erken. Diğerlerinin sorunları var. Özellikle, neden kendine birkaç Picasso tablosu almıyorsun? Görüntülerin standart dışı ve biraz çılgınca olmasına bayılıyor. Evet ve Picasso neredeyse tüm zamanların ve insanların en iyi sanatçısı olarak kabul edilir.
  Yine de birisi, belki de küçük bir kızın daha iyi çizdiğini ağzından kaçırdı.
  Bu arada, Agripina çocuğu kendisi doğurmak ve doğum yapmak istemedi, bu da figürü bozar ve incitir. Ve ikiz siparişi vererek kendisi için bir taşıyıcı anne seçti.
  Doğal olarak, erkek donör hem fiziksel hem de entelektüel olarak mümkün olduğu kadar yetenekli olarak seçildi. Ve taşıyıcı anne, özel bir diyetle büyük bir Olimpiyat şampiyonuydu.
  Böylece Agripina'nın bir çifti oldu: bir erkek ve bir kız. Hâlâ küçükler ama zaten özel ninja akıl hocaları tarafından eğitildiler ve öldürmeyi ve dövüşmeyi öğrettiler.
  Mafya patronunun çocukları insanüstü hale gelmeli ve annelerinin işine devam etmelidir. Sadece dört yıla kadar izin verin. Ve zaten kişisel olarak insanları öldürdüler ve işkence sırasında oradaydılar ve hatta kendilerine işkence ettiler.
  İşte Agripina'da büyüyen bir çift canavar. Bu kadın bir canavar! Ve çocukları süper canavarlar olacak ...
  Mafyanın vaftiz annesi biraz eğlenmeye karar verdi. Şimdiye kadar oldukça zararsız. Bir kırbaç aldı ve iki güzel, kaslı genci sırayla çıplak sırtları üzerinde kırbaçlamaya başladı. Hala endişelenecek bir şey yok.
  Buna rağmen deri hemen patladı ve kan aktı. Evet, kanı sever.
  Ve onu tahrik ediyor.
  Agripina, bebekler için sütle birlikte kan bile içti. Fiziksel olarak güçlü, sağlıklı genç erkeklerden ve bazen küçük çocuklardan kan alındı. Agripina çok gençleştiğine inanıyordu.
  İşte o tam bir vixen , hyperharpy ! Elbette öldürmek gerekli değil, sadece herkesten çekebilirsiniz. Üstelik sık sık kan içmek sağlığa zararlıdır. Ayrıca çeşitli enzimler içerir.
  Agripina kanepeye uzandı ve iki yakışıklı delikanlı sırtına masaj yapmaya başladı. İki yakışıklı genç daha çıplak tabanlarını ve ayaklarını aldı.
  Genç kadın zevkle mırıldandı. Ve şimdiye kadar, gerçekten iyi gidiyor. Ve şubelerini aradı. Örneğin, ikinci yıldır Rusya ile Ukrayna arasında büyük bir trajedi ve çok kanlı bir savaş var. Ve mafya bundan çok para kazanıyor. Ve tabii ki kimse barış istemiyor. Ve Rus mafyası bu konuda iş yapıyor ve Amerikan mafyası. Dedikleri gibi: el eli yıkar. Ve savaş sırasında birçok şey dönüyor ve tedarik ediliyor.
  Buradaki suçlu klanlar çok büyük paralar kazanıyor ve sıradan insanlar zarar görüyor.
  Agripina kocaman dişlerini göstererek gülümseyerek cıvıldadı:
  Para kazan, para kazan
  Keder ve tembelliği unutun!
  Para kazan, para kazan
  Geri kalan her şey çöp!
  Geri kalan her şey çöp!
  Genç kadın gülümsedi. Kahramanlıklarından birini hatırladı. Daireyi soyduğunda ve yanında eldiven getirmeyi unuttuğunda. Parmak izlerinin çoğunu bıraktığını fark eden Agripina, tüm gaz musluklarını alıp açtı ve ardından yangın çıkardı. Dokuz katlı binanın yarısı yandı. Üç kişi öldü, ondan fazla kişi ağır yanıklar aldı.
  Barbarca izlerini bu şekilde örttü. Ve insanları öldürmek, heyecan ve zevk yaşadı. Acı çektirmekten çok zevk alıyordu. Özellikle sevimli çocuklar. Özellikle ayak parmaklarını kırmak. Acımasız olsa bile. Doğru, o zaman kemikler birlikte büyür, ancak eklemler uzun süre ağrır.
  Ve genel olarak, şiddet Agripina'yı cezbetti. Peki ya daha yüksek güçler?
  Daha yüksek güçlerin onu sevdiğine ve kötülüğü sevdiğine inanıyordu. Ve İncil'e inanmadı ve onu para ve siyasetin yapıldığı aptallar için bir peri masalı olarak gördü.
  Nitekim, eğer bir Tanrı varsa, o zaman büyük olasılıkla kötülüğü ve yıkımı sever.
  İnsanlık tarihine bakın. Zalim ve kanlı yöneticiler, kural olarak daha başarılıydı. Örneğin tüm zamanların ve halkların en başarılı hükümdarı ve fatihi olan Cengiz Han çok zalimdi ama aynı zamanda okuma yazma da bilmiyordu. Tamerlane ayrıca son derece acımasızdır ve hatta yüz bin kopmuş kafadan bir kule inşa etmiştir. Osmanlı İmparatorluğu'nun en başarılı fatihi S Elim, aynı zamanda aşırı kana susamışlığı ve gaddarlığıyla da ayırt ediliyordu. Yani Rusya'da en acımasız çarlar: Korkunç İvan, Büyük Peter , Joseph Stalin en acımasızdı. Batu Khan'ın dediği gibi , o büyük bir hükümdar ve acımasız olmalı.
  Saltanatının ilk aşamasında önemli başarılar elde eden Hitler de acımasızdı.
  Evet ve Napolyon Bonapart hiç de bir insanlık modeli değil. Görünüşe göre Ekaterina Vtoraya zalim olarak görülmedi, ama o bir fahişeydi. Ve Büyük Peter, şahsen okçuların kafalarını kesti ve insanlara işkence yaptı.
  büyüklerden hangisi zalim değildi? Örneğin şehri ele geçiren Magomed, altı yüz Yahudi'nin öldürülmesini emretti. Ve halefleri daha da acımasız ve kanlı savaşlar yaptı. İsa Mesih bile şöyle dedi:
  Barış değil, kılıç getirdim! Ve bazı ifadeleri sorgulayıcılardan alıntı yapmaktan hoşlanıyordu. Örneğin: - Biri Benim yanımda değil, o Bana karşıdır. Böylece herkes kanadı. Belki de sadece bir Buda gerçek bir nezaket adamıydı ve şiddete karşıydı ve ayrıcalıklı olduğunu iddia etmemişti.
  Bu nedenle Agripina, düşmanlara ve arkadaşlara da zulüm göstermenin ve acımasız olmanın gerekli olduğuna içtenlikle inanıyordu. Stalin'in eski takımı zamanında vurmayı başaramadığı için Yirminci Kongre'de kalması muhtemeldir.
  Agripina gülümsedi. Ve yardım basını için genç adamı çimdikledi. Eğildi ve şöyle dedi:
  - Teşekkürler hanımefendi!
  Sonra hatırladı ve sekretere sordu:
  - İlk yürüyüşçüyü ödüllendirdiğim o çocuk zaten hapiste falan mı?
  Sekreter başını salladı.
  Evet, zaten tutuklu. Kaç yaşında verilmeli?
  Agripina sordu:
  - Kaç yaşında?
  Sekreter cevap verdi:
  - On dört!
  Agripina mırıldandı:
  gencin üç yıllık kolonisi ona yeter. Ona saygı duyulsun.
  Sekreter başını salladı.
  - Evet, o güçlü bir çocuk ve kendini nasıl savunacağını biliyor. Ve saygı ve otorite sağlayacak özel bir dövmesi var.
  Genç kadın içtenlikle şunları söyledi:
  - Hala çok nazikim. Suç kariyerine böyle bir başlangıç yaptı. Ama bu çocuk çalışmak zorunda. Akşam onu bana teslim et, beni bir hayırla ağırlasın.
  Sekreter başını salladı.
  - Dinle, harika!
  Agripina ironik bir şekilde şarkı söyledi:
  rus mafyası ne yaptın
  Rus mafyası, beni mahvettin!
  Rus mafyası, bir asır okula gidiyor,
  Vahşi doğada iyi, bölgede zor!
  Ve genç kadın daha çok siyah av eti ve kirpi balığı ciğeri istedi. Bu çok zehirli bir Japon balığı. Ve karaciğeri, en zehirli kısmı olmasına rağmen, çok sofistike bir inceliktir.
  Agripina kızları aradı. Bunlar büyük suç kraliçesinin gözlerinin önüne geldi.
  Mafyanın başı homurdandı:
  - Dans ve şarkı!
  Kızlar şarkı söyleyerek dans etmeye başladılar:
  Masal dünyası kötü olabilir
  Ne de olsa sihir de iki yüzlüdür!
  Her şey iyi görünüyor genç
  Gerçeği istiyorum, şerefli bir şekilde yaşa!
  
  Ama bir yerlerde bir trol ağ örüyor,
  Kötü bir gulyabani tuzak kuruyor!
  Uzun bir yürüyüşe çıkıyoruz
  Oyuncak değil, test edilmemizi bekliyorlar!
  
  Belki yosun çok dikenlidir,
  Tuzak yerine nilüfer!
  Bulutlardan kan ağlayan gözyaşları,
  Ay yerine bıçaklar bir korsan gibi parlıyor!
  
  Ama arkadaşım, adil bir elf,
  Bir arkadaşın bukleleri altınla parlıyor!
  Peri dedi ki - oğlum, sürüklenme ,
  Ve şefkatli eller uzandı!
  
  Elf arkadaşına kılıç dersi verdi,
  Hamle, geri tepme, değişken pozlar!
  içindeki hayatın gövdesi küçülmesin diye,
  Büyücüye iki gül ver!
  
  Cüce demirci bir kılıç dövdü,
  Bana sırıtarak gülümseyerek;
  Savaşta şanlı bir son ister misin?
  Fiziksel kültürle hararetle arkadaş olmak gerekiyor!
  
  Eğitimde kırk dere birleştirildi,
  Ve nihayet şam çeliği bana boyun eğdi!
  Budak ağacından önce sen kesersin,
  O zaman asil bir savaşçı olacaksın!
  
  İşte savaş, ben elflerle birlikteyim,
  Troller ve hortlaklar onlarla birlikte kükrüyor!
  Ama benim için ordu bir ailedir.
  Ve kavgada kaytarma arzusu yok!
  
  Hareketleri hatırlıyorum, bıçağın hamlesini,
  Kötü hortlak kıpkırmızı boğuldu !
  Yaratıklara güçlü bir kılıç verdik,
  Temiz ve yeni bir dünya inşa edeceğiz!
  Kızlar çok güzel ve duygulu şarkı söylediler. Ancak Agripina tatmin olmadı. Ona çok az drama varmış gibi geldi ve kesin bir şekilde emretti:
  - Ayaklarının altında kömür!
  Sepetli genç adamlar hemen ortaya çıktı. İçin için yanan alevler vardı.
  Acımasız Agripina'nın kızların çıplak tabanlarını kızartmayı sevdiğini biliyorlardı .
  Ve ayakkabısız giden kızları ayaklarının altına atalım çünkü daha az gürültü var ve topukluları kızartmak daha uygun.
  Kızlar çıplak ayak tabanlarına basıp çığlık attılar ama dans etmeye devam ettiler.
  Agripina gülümseyerek belirtti:
  - "Treasure Island" filminde benim hoşuma gitmeyen şey, kamarot kızın topuklarının kızarmamasıydı. Ve gerçekten komik olurdu.
  Evet, yanık ten kokusu çok iştah açıcıdır. Özellikle genç, güzel, sağlıklı kızların hassas cildi ise. Bu çok sevimli.
  Agripina şarkı söyledi:
  Ateşin dilleri topuklarımızı yalar,
  Dokunulmazlar tarafından neden bu kadar sevilmiyor...
  Bıçak ve balta işçileri
  Ana yoldan romantikler!
  Ve yine alacak ve gülecek. Evet, mutlu bir hayatı var. Bir şekilde öğretmenin davranışlarından dolayı ona kötü şans verdiğini hatırlıyorum. Agripina bunun için ellerini ve ayaklarını meşe bir kapıya çiviledi. Sonra kadının kafasındaki bütün saçları yaktı.
  Evet, tam bir kız öğrenciydi. Sadece beyaz bir şeytan! Büyük harfli Şeytan!
  Rusya'nın ve dünyanın bazı ülkelerinin ceza makamlarının ona itaat etmesine şaşmamalı.
  böyle bir şeyle ilişkilendirilmek ister . Özellikle de hükümet bundan korkuyorsa. Çocukken zamanlar zordu. Ve sanki yeraltı dünyası için doğmuş gibi.
  Ve öldürmeyi ve hatta alay etmeyi ve eziyet etmeyi sever. Örneğin, bir çocuk kolonisindeki kız mahkumlara ve eklem vermezlerse erkek gardiyanlara nasıl işkence yaptı.
  Evet, gücünü göstermeyi severdi. Ve insanları aptallaştırın.
  İşte çok bağımsız olan güzel bir mahkum kız.
  Agripina çıplak, kız gibi tabanlarına hidroklorik asit damlattı. Ve çok acıyor.
  Evet, mafyanın vaftiz annesi gibi hiçbir şey duramaz. Bu bir keskin nişancı mermisi mi? Evet ve Agripina'da ve birden fazla kez vuruldu. Ama ne yazık ki, hepsi bu kadar!
  Ancak mafya babalarından hangisi insancıldı? Suç suçtur.
  Agripina, çeşitli türden birkaç sipariş daha verdi. Sonra haberin kısa bir özetine baktım. Devlet Duması bir siber saldırıyı tartıştı . Ve kan ve savaş istedi. Ve yine bu kanunlar, ceza verdiklerinde gidecek başka yer yok. Tutuklu sayısının azalması da şaşırtıcı. Hayır olmasına rağmen, büyümeye başladı. Ve ülkedeki durum kötüye gidiyor.
  Bir haber daha: Tacikistan'da Taliban Rus askerlerine saldırdı. Nitekim orada uzun süredir provokasyonlar bekleniyordu. Taliban, Rusya'ya saldırırlarsa, ancak elleri bağlıyken bunu anlıyor. Ve burada, yetkililerin bir başka zayıflığını gösteren bir siber saldırı da var .
  Gelecek yıl, Mart ayında Rusya'da cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Agripina, gerçek kralın koltuğu için neden kendisi savaşmasın diye düşündü. Genç ve enerjik bir mafya babası, başka bir kurtarıcı rolünü oynayabilir.
  Ve şimdi Rusya'da aslında ekonomideki sorunlar ağırlaştı ve Kafkasya yeniden çalkalandı ve petrol ve gaz fiyatları düşüyor. Evet ve Çin artık Rusya ile sınırlarının değiştirilmesine karşı değil . Mesela çıkış yolunuz yok ama zaten çok toprağınız var, hadi paylaşın.
  Ve en önemlisi, durum her ay daha da kötüye gidiyor. Sanki cehennemin güçleri uyanmış gibi.
  Agripina, tüm dünyanın tarihini iyi biliyordu. Tüm imparatorlukları ezen bir tür neredeyse fiziksel ve efsanevi güç var . Tarihe bakın - istisnasız tüm imparatorluklar yok edildi. Devasa İngiliz, İspanyol, Portekiz ve ondan önce Roma İmparatorluğu dahil . Büyük İskender'in, Pers krallığının ve Arap Halifeliğinin gücü nasıl çöktü? Osmanlı İmparatorluğu da çöktü ve elbette sadece o değil. Cengiz Han liderliğindeki Moğolların en büyük imparatorluğu unutulmaya yüz tuttu.
  Önce birkaç parçaya bölün.
  Ve Tamerlane'nin imparatorluğu, bu komutanın ölümünden hemen sonra sona erdi. Ve bunun gibi pek çok örnek var .
  Rus İmparatorluğu bir istisna değildi. İlk olarak, kontrol sistemi değiştirildiği için Nicholas II altında ezildi . Sonra Gorbaçov altında.
  Ve bunlar, Rus imparatorluğunun en büyük iki felaketi. Ve şimdi, Rusya'nın Moskova prensliği boyutuna indirgenebileceği üçüncü çöküş hızla yaklaşıyor.
  Ve sadece Agripina gibi güçlü, genç ve saldırgan bir kadın imparatorluğu kurtarabilir. Ve geri kalanların hepsi hem kelimenin tam anlamıyla hem de mecazi olarak zayıflar .
  Kralları değiştirme zamanı. Aksi takdirde çok geç olacaktır. Agripina kazanmış olabileceğini düşündü. Bununla birlikte, şu anda insanlar tarafından çok az biliniyor. Aslında her türlü gösteri ve ucuz sanatçılar ona göre değil. O dördüncü . görünmez , görünmez ama aynı zamanda gerçek güç. Ve dağları ve boyunları çevirebilir .
  Ayrıca, rakiplerin sayısı azdır ve hızla azalmaktadır.
  Halihazırda tahtta oturan en önemlisi yaşlanmış, yıpranmış ve halkın güvenini ve sevgisini kaybetmiştir. Geri kalanlar daha da zayıf ve daha kötü.
  Bazıları hapiste, bazıları yabancı uyruklu ve bazıları da hak iddia edemeyecek kadar yaşlı.
  Ve yeni, genç yıldızlar görünmüyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine bir yıldan az bir süre kaldı ve toplumda ve medyada bir şekilde tartışılmıyor bile. Kayıtsızlık, daha iyi olacağına dair inançsızlık ve bir tür uykulu ruh hali hüküm sürüyor. Aynı zamanda , toplumda değişim için gizli bir susuzluk da vardır. Ve bir özgürlük özlemi.
  Agripin kimdir ? O en büyük haydut! Ve bir haydut haydutu olduğu için, o da yorulmak bilmeyen bir özgürlük arzusuna sahip.
  Dedikleri gibi, bir diktatör ve bir asinin portresi. Ve sonra, ve aynı anda, ikisi de.
  Özellikle, aynı zamanda bir asi olan ve aynı zamanda zafer durumunda kanlı bir despot olabilen Stenka Razin gibi. Ya da belki Stenka Razin büyük bir fatih olabilirdi.
  Burada aslında herhangi bir seçenek mümkündür.
  Agripina, Stenka Razin'i severdi. Ve hatta ona Don'da bir anıt yapılmasını emretti.
  Kendi adına anıtlar dikmek de mümkün olacaktır. Ne de olsa, o harika bir hayal gücüne sahip bir kadın ve bazı yönlerden terminatör görülmüyor ve duyulmuyor.
  Generaller bile onun önünde titriyor.
  Bakanı veya belediye başkanını parmaklarıyla burnundan yakalayabilir ve bir drenaj olduğu ortaya çıkacak şekilde sıkabilir. Ve sadece homurdanacak ve af dileyecek.
  Ama yine de gücü mutlak ve görünmez değildir. Moskova'da sadece canavarca beyaz bir dişi şeytan hakkında söylentiler var. Ve portrelerinin her yere asılmasını istedi ve insanlar dizlerinin üzerine çöktü. Ve tabanlarının izlerini öptü.
  Genç kadın patron şarkı söyledi:
  - Herkesi titretmek için!
  Herkesi titretmek için!
  saygı duyulmak için!
  Örneğin burada binlerce çocuk onun portreleriyle Moskova'da dolaşıyor ve zeki dişi şeytan hakkında şarkılar söylüyor.
  Ya da belki kendi dininizi bile kurabilirsiniz? Örneğin, sanki Agripina, Evrenin Yaratıcısının bedensel bir düzenlemesi mi? Hangisi harika olurdu. Ve bilim onu ölümsüz yapacaktı.
  Ve şimdi Dünya gezegeni üzerindeki gücü hayal edin. Portresinin boyalarla boyandığı Ay'a uçuş. Bu , renkli ve çok parlak, delilerin çatısını uçurabilir.
  Ve sonra Mars'a. Ve istisnasız güneş sisteminin tüm gezegenlerine. Ve sonra yıldızlara uçmak. Bir uzay imparatorluğu inşa etmek ve yıldız gemileri o kadar büyük ki, bütün bir Jüpiter büyüklüğünde, ki bu çok havalı ve cehennem gibiydi.
  Ve komik savaşlar. Bir tarafta bir trilyon, diğer tarafta bir trilyon yıldız gemisi olduğunda. Ve bireysel amiral gemileri, tek bir salvo ile bütün bir yıldız sistemini silebilecek milyarlarca top taşır.
  Sonra Agripina güçlü, kaslı vücudunu salladı ve coşkuyla şarkı söyledi:
  Rock and roll
  kraliçesi Rock and roll kraliçesi - Ekranın Kraliçesi olmayı hayal etmiyorum Ekranın Kraliçesi -
  Çıplak, yuvarlak topuklu olmak istemiyorum.
  Koro :
  
  Dağıtmayacağım Yönetmek istiyorum, Ama paslanmıyorum bir makineyle ,
  Ama tüm gücümle !
  Agripina da şımarık tarzını neşeyle ve enerjik bir şekilde taklit etti: Kız gibi rüyaların bulutlarında artık uçmuyorum Güzellik
  kraliçesi seçilmeyecek şimdi
  sadece bir kraliçe olacağım Sadece bir kraliçe olacağım - sanırım bu bizim zamanımızda Atamanche
  Ve yine diğer kızlar zıplamaya ve çıplak ayaklarıyla step dansı yapmaya, şarkı söylemeye başladılar.
  Dağılmayacağım
  , hükmetmek istiyorum, Ama paslanmışım arabada değil ,
  bütün gücümle !
  Böyle bir şarkıdan sonra ve aslında böylesine somut ve eşsiz bir enerji sizde kendini gösterir.
  Agripina hançeri çıplak ayak parmaklarının arasına alıp sertçe fırlattı. Genç adama bacağından vurdu ve öyle bir kuvvetle vurdu ki, onu tam anlamıyla meşe duvara çiviledi.
  Oğlan acı içinde çığlık attı.
  Agripina gülerek şarkı söyledi:
  Farklı yaşamak istemiyoruz
  Farklı yaşamak istemiyoruz!
  Kenarda yürüyoruz! Kenarda yürüyoruz!
  Memleketimizin kenarında yürüyoruz!
  Bunun üzerine şef, yaralı gencin yanına atladı ve kafasıyla yüzüne tosladı.
  Çocuk bilincini kaybetti ve sustu.
  Agripina öfkeyle homurdandı:
  - Timsah yemeğine atın!
  Genç adam duvardan koptu ve yırtıcı yaratıkların yaşadığı hayvanat bahçesine sürüklendi. Ve timsahlar ve diğer canlı türleri.
  Vaftiz annesi şarkı söyledi:
  - Aferin, aferin
  Güç gösterdi!
  Onunla arkadaş olmak bir timsahla oynamak gibi!
  Kadın mafya babası çok hırçın bir ruh halindeydi.
  Gerçekten dövüşmek istedi!
  çöp kutusunu aldı ve vurdu . Uçtu ve aynı anda üç erkek ve bir kızı devirdi.
  Becerikli bir el tarafından atılan topun kukaları gibi aynı anda vururlar.
  Agripina tısladı:
  Merhamet yok, merhamet yok, düşmana merhamet yok
  Tüm erkekleri ve kızları bezelyede kestim
  Dilinde , bir şey olursa zehir salmasına izin veren implantlar tuttu .
  Ve herhangi bir erkeği bir öpücükle öldür.
  Agripina, Rusya cumhurbaşkanı seçilirse anayasayı değiştireceğini ve bir monarşi kurarak taç giyeceğini düşündü.
  Ve çok daha havalı ve daha iyi olacak. Ve tacı dünyanın en büyüğü ve en pahalısı olacak.
  Ve üzerinde pek çok farklı türde elmas ve mücevher olacak. Her şeyden bir sürü. Tacı İngiliz kralından çalacak. Ve diğerleri
  monarşiler de. Örneğin İspanya'da bir kral var. Bu arada, Avrupa'da on bir ve Afrika'da sadece üç monarşi var. Ve bu da bir şeyler söylüyor.
  Çocukları var, bu yüzden tahtı devredecek biri var. Ve eğer bir şey olursa, tüm dünyayı tersine çevirebilir. Mafya güç olduğu için!
  Agripina topu aldı ve iki kez düşünmeden çıplak ayak parmaklarıyla metal topu yakaladı. Hizmetçi çocuklardan birinin gözünü oymayı gerçekten istiyordu.
  Zaten sallandı, ama fikrini değiştirdi. Aslında, sevimli gençlerden birinin şeklini bozmak bir şekilde. Göz olmadan, yüzler iğrenç ve alıp öldürmek daha iyi olabilir.
  Agripina aldı ve şarkı söyledi:
  Kötü dağcı kayaların üzerinde sürünür,
  Napalm at ona...
  onları esirgemezsin
  Tüm piçleri yok et
  Tahtakuruları nasıl ezilir!
  Hamamböcekleri gibi vurun!
  Ve mafyanın vaftiz annesi tamamen çılgına dönerek bir kırbaç aldı ve havada bir ıslık çalarak salladı. Önce erkek hizmetçiye, sonra genç kıza vurdu ve kükredi:
  - İnsanları yeneceğim, insanları yeneceğim,
  Ve kovaları yen!
  Biz kötü hırsızlarız!
  Bang Bang! Ve sen öldün!
  Ölü! Ölü!
  . BÖLÜM #12
  Oğlan ve kız laboratuvarda çok çalıştılar. Bu sefer zaman için baskı altındaydılar. Ve Vitalik kendini kelimenin tam anlamıyla şu pozisyonda buldu: vur ya da ıskala.
  Aslında, her zamankinden daha kötü görünüyor. Elbette polis ve FSB, süper güçlü siber saldırı karşısında şok oldular ve şimdiye kadar bütün bir kalabalığı ve bir polis müfrezesini dağıtan bir tür kabadayı çocuk aramıyorlar.
  Ama yine de, soruşturma şüphesiz devam edecek. Ve belki de kalabalığın tesadüfen kaçmadığını anlayacaklar. Ve sonra kuyruğa oturacaklar. Doğru, daha önce düşünürken zaman geçecek.
  Çin'den yeni video kameralar ve çeşitli elektronik cihazlar getirildi ve bunlar aceleyle Moskova ve diğer şehirlere kuruldu. Ticarette dolar ve yuan bile yükseldi.
  Ve genel olarak, toplumda değişiklikler meydana geliyor. Birçoğu yetkililere güvenmiyor ve her şeyin farklı olmasını istiyor.
  Bu arada, şimdiden Mayıs ayının sonu ve okul dersleri sona eriyor. Sınavlara başlamalıyım. Ancak bu bir sorundur: Vitalik ve Albina laboratuvarlarında meşguller ve gizlice dünya üzerinde gücü ele geçirmeye hazırlanıyorlar. Bu, elbette, her şeyden çok daha önemlidir.
  Albina şunları kaydetti:
  -Sınavlara gitmezsek gereksiz şüphe uyandırabilir.
  En karmaşık şemalarda dalga geçmeye devam eden dahi çocuk mantıklı bir şekilde cevap verdi:
  - Modern bir okul için sınavları atlamak hiç de saçma değil.
  Özellikle benim gibi biri için!
  Kahraman kız başını salladı.
  - Bu elbette doğru. Ama her neyse, sorunlardan nasıl kaçınılacağına dair bazı ilginç fikirlerim var.
  Vitalik sert bir şekilde cevap verdi:
  aşırı kısa dalgalar üzerinden emir verecek bir verici yaratmak gerekiyor . Ve elbette sadece insan değil. Burada, zaten bir şeyler yaptım. Boyut ve güç olarak küçük olsa da . Kediler üzerinde deneyelim.
  Albina kıkırdadı:
  - Ya da toplum içinde?
  Vitalik şunları kaydetti:
  - Belki toplum içinde. Ama sonuçta, uzaya ilk gönderilenler bir köpek ve bir kedi bile oldu! İki saat daha bekleyin, kurulumu bitireceğim ve dışarı çıkacağız. Ve hiper-kısa dalga, telepatik topun çalışıp çalışmadığını görelim. Düşünce gücümle emirleri kendim vereceğim!
  Kahraman kız kıkırdadı.
  - Düşünce gücüyle mi? Bu çok ilginç olacak. Herhangi bir düşüncen var mı?
  Dahi çocuk şarkı söyledi:
  Benim düşüncelerim benim atlarım
  Bir kasırga gibi beni savaşa taşıyorlar ...
  bir hızda acele ediyorsun
  Ve dizginleri tanıma,
  Tanrı benimle!
  Albina kıkırdadı.
  "Ama sen Tanrı'ya inanmıyorsun!"
  Vitalik başını salladı.
  - İncil'e inanmıyorum!
  Kahraman kız başını salladı.
  - Ben de İncil'i sevmiyorum. Zihni daraltıyor. Özellikle, Dünya'nın ve üzerindeki her şeyin yanacağı öğretisi iyimserlik uyandırmıyor. Özellikle de şimdi, hibrit bir üçüncü dünya savaşı sürerken. Ve burada, gerçekten de, bu İncil sorun yaratabilir !
  Ayakkabıları sevmeyen çocuk öfkeyle çıplak ayağını yere vurur ve kiremitler şıngırdar:
  - Üstelik , dünya üzerindeki gücü ele geçirmeli ve insanlığı kurtarmalıyım! Kendini beğenmişliğin için değil, dünyadaki yaşam uğruna!
  Albina gülümsedi.
  - Diktatör-kurtarıcı!?
  Vitalik gülümseyerek cevap verdi:
  - Sevgi dolu, ağabey. İnsanların daha iyi olmalarına, barış ve sevgi içinde yaşamalarına yardım etmeliyiz. Güçlerini, yaşam kaynaklarını birbirleriyle çatışmaya ve katliamlara harcamasınlar diye .
  Kız dişlerini göstererek gülümsedi:
  - İnsanlığı kurtarmak için
  Mesih çarmıha gerildi...
  Bizi uçurumdan çıkarmak için
  Rab gökten indi!
  Vitalik şiddetle başını salladı.
  - Evet, elbette, harika, gezegen üzerinde yıldız genişlemesi olasılığı olan tek bir güç.
  Oğlan, çıplak parmakları, çocuksu ama çok güçlü bacaklarıyla beş kopeklik bir madeni parayı büktü ve düşüncesine devam etti:
  - Ama insanlığa fayda sağlamak için tahta çıkmalı ve çarmıha gerilmemelidir. Dahası, İsa'yı anlamıyorum, eğer Dünya ve Cennet üzerindeki tüm güce sahipse, o zaman neden Dünya'da bu kadar çok sorun ve kötülük var?
  Allah acıya ve kötülüğe izin veriyorsa, bundan sonra o nasıl bir Allah'tır! Sorumlu herhangi bir yönetici, halkın ve tebaanın refahıyla ilgilenmekle yükümlüdür. Aksi takdirde yerinden edilmeli ve asılmalıdır! Yani, telefonu kapatmasanız bile, o zaman her halükarda onu insanlığın sorunlarını çözmekten çekinmeyen sorumlu bir kişiye değiştirin.
  Albina şiddetle başını salladı.
  - Buna katılıyorum! Tanrı evrene düzen getirmelidir. Veya gücünüzü daha değerli birine verin!
  Bundan sonra kahraman kız internetteki en son haberlere baktı.
  Taliban'ın uzun zamandır beklenen Tacikistan işgali başladı. Elbette hükümetin zayıfladığı ve Rusya'nın sendelediği anı yakalarlar.
  Büyük güçler Tacikistan'a darbe indirdi. Taliban sayıca çok ve çok sayıda gençleri var. Ve Tacik ordusu neredeyse hiçbir direniş göstermedi, ne kaçtı, ne teslim oldu, hatta Taliban'ın tarafına geçti.
  Mücahidler aynı zamanda yüzbinlerce vardı. Ve Rus havacılığı onlara saldırmaya çalışsa da, kelimenin tam anlamıyla konumlarını ezdiler.
  Ruslar arasında zaten ilk kayıplar ve hatta mahkumlar var. rağmen , yetkililer bunu henüz resmi olarak doğrulamadı. Şimdiye kadarki ana haber bu.
  Evet ve Moskova'da sonbaharda belediye başkanlığı seçimleri yapılmalı. Ve Muskovitlerin ruh hali değişiyor. Eski hükümeti görmekten bıktım. Üstelik hayat iyiye gitmiyor. Ve aynı belediye başkanı ne kadar süre oturacak.
  Evet ve karantina önlemleriyle, özellikle eski belediye başkanı bunu anladı.
  Bunların hepsi elbette doğrudur. Ancak yetkililer ciddi adayların seçimlere katılmasına izin vermiyor. Yalnızca komünistlerin bir temsilcisi az çok tanınan bir kişidir ve bir tür kaynağa sahiptir.
  Belki de bu kez 1991'den beri ilk kez Moskova'da muhalefetten bir belediye başkanı görünebilir.
  Kafkasya'da da giderek daha fazla ateş etme, gürültü ve protestolar yaşanıyor. Bölücüler harekete geçti. Ve bunun gerçekten çok ciddi olduğu açık.
  İmparatorluk sendelemeye başladı. Albina, böylesine insanüstü yeteneklere sahip genç bir dehanın dünya üzerindeki gücünün, tam bir kaos dünyasında büyük bir nimet olacağını düşündü. Ve tüm dünyadaki bu iki yüz ülke şimdiden bariz bir abartı. Daha doğrusu dünyadaki on ülke bile zaten çok fazla.
  Tüm dünyadaki iki imparatorluk bile yeterlidir, bu durumda gezegen bir nükleer savaşta yanar.
  Ve İran nükleer silahlara sahip olursa, savaş başlıkları Moskova'ya Washington'dan çok daha hızlı uçacak.
  Dünya kaos ve kaos içinde ve gittikçe daha fazla savaş var. Ve her şey yeni, öfkeli bir güçle parlamakla tehdit ediyor.
  Evet ve bu yüzden zaten parlıyor ve ivme kazanıyor.
  Vitalik o kadar icat etme yeteneğine sahip bir genç ki Tesla da ona teslim oluyor. Dahası, Tesla oldukça uzun bir süre yaşamasına rağmen, keşiflerdeki gerçek getirisi küçüktü. Ve sorunların hiçbirini gerçekten çözmedi. Askeri alanda bile Tesla kendini pek göstermedi. Öyleyse Tesla neden şu anda yükseldi ve yaşamı boyunca değil?
  Dünya gezegeni üzerindeki birleşik güç, insanlığın kurtuluşudur. Ne de olsa, er ya da geç, dar görüşlü bir yönetici ya da dindar bir fanatik nükleer silah kullanacak. Ve sonra insanlık ölecek.
  Albin içini çekerek şarkı söyledi:
  Dünya son şafağı görecek
  Soğuk karanlık sonsuza kadar güneşin ışığını engelleyecek!
  Güçlü bir darbe ve hayat yok!
  İşte Tacikistan'dan henüz resmi olmayan yeni veriler, Taliban'ın fiilen Rus üssünü çevrelediğini ve şiddetli çatışmaların sürdüğünü gösteriyor. Görünüşe göre Rus ordusunun bir generali bile öldürüldü. Ancak bu, ülkenin bir kurtarıcıya ihtiyacı olduğunu bir kez daha söylüyor. Ve eski gücün geçerliliğini yitirdiğini! Ve bir çizgi roman kahramanı gibi yetenekli ve her şeye gücü yeten genç bir dehanın tüm Dünya'yı kurtaracağını.
  Ve tüm uluslar, ülkeler, halklar, oluşumlar ve birlikler onun sevgi dolu yumruğunda birleşecek ve dünya barışı gelecek!
  Üstelik Stalin'in aksine kimsenin vurulması veya hapsedilmesi gerekmeyecek, herkes yeni lidere sorgusuz sualsiz ve neşeyle itaat edecek!
  O zaman Dünya gezegeninde mükemmel bir düzen olacak, barış, refah, suç, terörizm, savaşlar olacak, huzursuzluk ortadan kalkacak, hapishaneler gereksiz hale gelecek. Ve sonra, genç dahi Vitaly'nin rehberliğinde doktorlar tüm hastalıkları yenecek ve agronomistler açlığı yenecek. Ve insanlar diğer yıldızları ve galaksileri fethetmek için uçacaklar.
  Bunlar Albina'nın kafasında dönen düşünceler. Ve Vitalik'in insanlığa mutluluk ve refah getirmesi ve en önemlisi gelişme ve gelişmede barış ve dinamik istikrar getirmesi gereken silahı tasarlamasına yardımcı oldu.
  Vitalik kararlı bir şekilde şunları söyledi:
  - Her şey zaten yapıldı. Cihaz sıradan bir akıllı telefondan ölçüm yapıyor ancak gravitonlar sayesinde çok güçlü. Şimdi dışarı çıkıp uygulamalı testler yapacağız. Kediler ve köpeklerle başlayalım. İşe yararsa, insanlığın kurtuluşunun ve yüzyıllarca sürecek mutluluğunun anahtarı açılacak demektir!
  Albina zevkle şarkı söyledi:
  İnsanlar mutlu olacak
  Asırlardır mutluluk!
  Viti adlı çocukta,
  Güç harika!
  Akulov laboratuvarına baktı. Oldukça sağlam görünüyor, dahi çocuk stok yaptı . Cidden çalıştı. Şimdi Hypno Beam ve Hyper Short Range'i kontrol etmemiz gerekiyor . Orada hertz frekansı öyle ki aktaramazsınız.
  Vitaly şarkı söyledi:
  - Fotonlar bir kasırgada öfkeleniyor,
  Alayın düşmanı ilerledi ...
  Ama biz aslında Newton'uz,
  Geri çekilemeyiz!
  Bundan sonra çocuk laboratuvardan ayrıldı ve terminatör kız onu takip etti. İşte çok kavga eden bir çift genç.
  Yırtıcı kediler gibi hareket ettiler. Egzoz dumanları çocukların yüzlerine uçtu. Tabii ki destansı bir savaşın havası.
  Vitalik çok iyiydi. Daha doğrusu, tamamen anlamsız, yalınayak ve şortlu görünüyordu, ama bu şekilde daha hünerliydi.
  Ek olarak, çocuk kas kuvvetlendiricilerini ve hızlandırıcıları kendisine özel olarak bağladı. Ve şimdi teorik olarak eğitimli bir kişiden yirmi kat daha hızlı hızlanabilirdi. Ve bu durumda spor ayakkabıların yırtılması garanti edilir. Ve Albina şirket için çıplak ayakla dışarı çıktı. Üstelik Mayıs ayının sonunun çok sıcak olduğu ortaya çıktı. Ve burada daha güçlü bir şey yaratmak için iki genç yeteneği tokatlamak hala gerekliydi.
  Dışarıdan, Vitaly tarafından yapılan cihaz bir akıllı telefona benziyordu ve gençler şüphe uyandırmamalıydı.
  Oğlan yine Albina'nın yanında olmasından rahatsız oldu. Bu kadar küçük olmaktan nefret ediyor. Dahası, Napolyon'un cılız olduğu genel olarak kabul edilse de, aslında 167 boyundaydı ve bu o zamanlar tarihte ortalamanın bile üzerindeydi.
  Yani Vitalik, Napolyon bile değil. Ve asfaltta çıplak topuklarıyla gösteriş yapan, ergenlik çağına bile benzemeyen bir çocuğa benziyor. Aynı zamanda bu çocuk ciddi ciddi dünyayı fethetmeyi düşündü. Ve belki de Cengiz Han'dan daha fazla şansı var .
  Oğlan, sanki evrenin imparatorunun veliahtıymış gibi kendinden emin bir şekilde yürüyordu.
  İşte ilk hedef - bu sıradan bir kırmızı kedi. Girişte oturuyor.
  Vitalik ona bir emir verir. Kedi ayağa fırlar ve adamlara koşar.
  Albina, hayvanın bir köpek gibi arka ayakları üzerinde durduğunu görür ve zıplamaya başlar. Vitalik'e sorar:
  - Nasıl çalışıyor?
  Çocuğun dikkati dağıldı ve ona cevap verdi:
  - Öyle görünüyor!
  Ve kedi hemen kırıldı ve koşmak için koştu. Vitalik alnını gerdi.
  Hayvan durdu ve aceleyle onlara doğru koştu.
  Oğlan dedi ki:
  - Ona hafifçe tokat at!
  Albina sordu:
  - Ne için?
  Vitalik mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Bakalım hangisi daha güçlü, benim zihinsel emirlerim mi yoksa acı mı?
  Kız, kediye ağır avucuyla tokat attı. Onu aldı ve korkuyla çığlık attı. Ama sonra kendini çizgiye çekti. Sonra Albina'nın yanına atladı ve sağ ayağının çıplak tabanını yaladı.
  Kız gülümseyerek cıvıl cıvıldı:
  - Bu çok saçma
  Kedi kediyle evlendi!
  Kedi Kotovich için ,
  Pyotr Petrovich için!
  Vitalik başını salladı.
  - Ve şimdi saldırı emri!
  Kedi vahşi bir öfkeyle ileri atıldı. Ve orta yaşlı bir kadınla karşılaştı ve öfkeyle pençelerini ona sapladı. Korku ve acı içinde uludu ve gözyaşı döktü. Ve kedi öfkeyle miyavlayarak peşinden koştu .
  Albina tweet attı:
  - Yeterli! Oldukça ikna edicisin!
  Oğlan gülümsedi. Kedi birden sakinleşti. Durdu, kıvrıldı ve küçük burnunu kokladı.
  Vitalik neşeyle şarkı söyledi:
  Zafer için savaşmaya alışkın olan,
  Bizimle birlikte şarkı söylemesine izin verin ...
  Kim neşeli - gülüyor,
  Kim ister - başaracak
  Arayan her zaman bulur!
  Albina gülümsedi ve cıvıldadı:
  - Bu gerçekten havalı! Ama belki insanlar üzerinde deneyebiliriz?!
  Vitalik başını salladı.
  -Hadi deneyelim! Fazla fark edilmemesi için. Ve evimizden uzakta.
  Gençler ayağa kalktı. Vitalik, yüksek hızlı bir koşuya bile girdi, ancak hemen yavaşladı. Kendini vermemelisin. Üstelik insan bu kadar hızlı koşamaz.
  Çocuk dikkatlice yürümeye başladı. Bütün insanlar ona bakıyormuş ve hayranlıkla bakıyormuş gibi geliyordu ona. Ve sadece insanlar değil. Görünüşe göre ağaçların yaprakları ve trafik ışıklarının ışıkları ona bakıyor ve her ışında insan şunu duyabiliyor: - Gezegenin imparatoru, Dünyanın imparatoru!
  Ya da belki Yaratıcı Tanrı'nın kendisi bile!
  Vitalik gururla göğsünü şişirdi ve sanki evren ona tabiymiş gibi çıplak, çocuksu ayaklarını yere vurarak kendi kendine yürüyor.
  Ancak üç polis geldi. Genel olarak, Moskova sokaklarında o kadar çok polis var ve tüm video kameralar ve akıllı telefonlar arızalandıktan ve veritabanı kapatıldıktan sonra, daha fazlası vardı.
  Vitalik, güçlü, yaşının ötesinde gelişmiş beyni ve büyümesiyle emri verir.
  Polisler durdu ve gerindi. Sonra elleri şapkalarına uzandı ve selam verdiler. Bununla birlikte, bir şekilde pek doğal ve zorla hareket etmediler. Sonra şapkalarını çıkardılar. Dahi çocuğun emriyle onları ayaklarının altına attılar. Bundan sonra, durmaya başladılar.
  Albina şaşırdı:
  - Nasılsınız!
  Vitalik cevap vermedi. Polisler keplerini çiğnediler. Yoldan geçen birkaç kişi de durdu ve sanki sigara izmaritlerini çiğniyormuş gibi ayaklarını yere vurmaya başladı. Sonra arabalar yavaşladı. Ve birkaç tanesi çarpışarak camı kırdı.
  Vitalik alnını gerdi. Polisler tepinmeyi bıraktı ve şaşkın yüzleri buruştu. Solgunlaştılar ve ıslık çalmaya başladılar. Yoldan geçenler de şaşkına döndü. Gözleri alkışlıyor ve vücutları titriyordu.
  Vitalik parmağıyla cihazı tekrar ovuşturdu. Ve şimdiden tüm cadde hareket halindeydi. Ve küçük çocuklar da dahil olmak üzere insanlar yürümeye başladı.
  Arabalar yavaşladı ve hemen bir trafik sıkışıklığı oldu. Ve birkaç çarpışma. Evet, insanları yönetmek kolay bir iş değil.
  Vitalik fısıldadı:
  - Yeterli! Her şeyi unut!
  İnsanlar hiçbir şey olmamış gibi yeniden hareketlendi. Ve polisler, kırık ve ezilmiş keplerini kaldırımda bırakarak yollarına devam ettiler.
  Albina dedi ki:
  - Görüyorsun, işe yarıyor!
  Vitalik başını salladı.
  - Evet bu doğru! Gücüm var ama yine de onu kontrol edebilmem gerekiyor.
  Kız başını salladı.
  - Öğrenmek!
  Vitalik yeniden gerildi. Pahalı bir araba onlara doğru sürdü. Sürücü başını salladı.
  - Dinlerim ve itaat ederim!
  Vitaly arkadaşına şunları söyledi:
  - Hadi sürelim! Ve sen, kokpitten çık!
  İki şişman zengin adam: bir amca ve bir teyze kabinden ayrıldı. Ve çekinerek ayağa kalktı. Sonra asfalta çöktüler ve anında horladılar.
  Dahi çocuk gülümseyerek dedi ki:
  -Üç gün üç gece uyurlar ve bir top bile onları uyandırmaz.
  Albina dedi ki:
  - Vay! Doğrudan Yaşlı Adam Hottabych.
  Vitalik düzeltildi:
  - Ben, Demiurge Boy! Daha doğrusu, modernitenin ve aslında tüm insanlık tarihinin en büyük dehası.
  Kahraman kız şunları kaydetti:
  - Ya zenginlerden para koparırsanız? Böyle ticaret yapın.
  Dahi çocuk cevap verdi:
  - Bizler suçlu değiliz, insanlığın kurtarıcılarıyız. Yine de bir şeyler alalım.
  Dünyayı kontrol etmek için daha güçlü bir şeye ihtiyacımız var. Burada bir nükleer santralin enerjisine ihtiyacımız var. Veya bir graviton istasyonu.
  Albina şunları kaydetti:
  - Ama bu zaten oldukça gerçek. Gerçekten yapabilirsin.
  Vitalik, şunları kaydetti:
  - Ve vericinin daha güçlü olması gerekiyor. Biraz daha düşüneceğim. Ek olarak, pratik yapmanız, birine bir emir, diğerlerine de vermeniz gerekecek.
  Örneğin, birkaç kişiye aynı anda farklı şeyler yaptırmak zordur!
  Albina başını salladı.
  - Anladım. Ama bence üstesinden gelebiliriz!
  Vitalik başını salladı ve şunları söyledi:
  - Olağanüstü, daha önce görülmemiş bir güce erişimimiz var. Asıl amacımızın iktidar uğruna güç değil, zaten uçurumun üzerinde asılı duran insanlığı kurtarmak adına güç olduğunu hatırlamalıyız.
  Polis, el arabası kullanan bir çocuğu görünce ıslık çaldığında çocuk arabayı durdurdu.
  Kendi hafızamı silip cihazımı tekrar açmak zorunda kaldım. Polis, tüm ekip uyuyakaldı.
  Ve oğlan ve kız, el arabasını terk ederek, çıplak ayaklarını kirleterek asfaltta yürüyerek gittiler.
  Kahraman kız şunları kaydetti:
  - Biraz eğlenebilir miyiz? Örneğin, yarı yasal bir kumarhane olduğunu ve çok zengin olduğunu biliyorum. Yeteneklerinizle, bankayı kırmak sorun olmayacak.
  Vitalik omuz silkti.
  - Tabii ki mümkün. Bununla birlikte, çocukların oraya girmesine izin verilmez.
  Albina kıkırdadı.
  - Onlara bir yetişkin olduğunu söyle.
  Dahi çocuk başını salladı.
  - Herkesi benim bile Rusya'nın başkanı olduğuma ikna edebilirim! Ve başkanın üstünde.
  Kahraman kız kıkırdayarak şunları kaydetti:
  - Gerçekten de, neredeyse üçüncü dünya savaşına giren, ancak boy olarak değil, başkanımızdan daha akıllısınız, orası kesin!
  Vitalik şarkı söyledi:
  - Zihin büyümeye bağlı değildir, orası kesin.
  Karınca büyük değil ama çok güçlü!
  Oğlan sivrisineği çıplak ayaklarıyla aldı ve ustaca yakaladı. Ve onu öyle bir kuvvetle fırlattı ki, havanın sürtünmesinden bir kıvılcım gibi yandı.
  Albina ıslık çaldı:
  - Vay! Ne hız! Parmaklarınla mermi yakalayabilir misin?
  Vitalik omuzlarını silkti ve şunları söyledi:
  - Bilmiyorum! Ama bana makineli tüfekle vururlarsa , o zaman tüm mermileri yakalamak zor olacaktır. Hasar alabilirsiniz.
  Kahraman kız önerdi:
  - Ve öyle bir kuvvet alanı yaparsınız ki, tüm mermileri ve mermileri ve hatta ışınları yansıtır. Tıpkı bilim kurgu filmlerindeki gibi. Gişe rekorları kıran filmleri izlediniz mi?
  Dahi çocuk başını salladı.
  - Evet yaptım! Teorik olarak, bu oldukça mümkündür. Gravitonlar üzerinde dağılan büyük güçteki elektrik, hem mermileri hem de mermileri ve hatta menzil ayarlanırsa lazer ışınlarının fotonlarını itecek güçlü bir elektrostatik alan yaratabilir .
  Albina şunları kaydetti:
  - Evet! İkinci Dünya Savaşı'ndan önce bile SSCB'de bu tür alanlar yapmaya çalıştıklarını okudum. Ancak pratikte işe yaramadılar. Ancak işin gerçeği, bunun teorik olarak oldukça mümkün olduğunu söylüyor.
  Vitalik başını salladı ve yine çıplak ayağı böceği yakaladı ve fırlattı .
  Oğlan şunları kaydetti:
  Evet, pratik olarak mümkün. Ancak bu geliştirme zaman ve kaynak gerektirir. Ve şimdi asıl görev dünyayı ve insanlığı kurtarmaktır. Ve bunun için onu kendi iradenize tabi kılmanız gerekir.
  Albina şunları kaydetti:
  - Kurtarmak - boyun eğdirmek için mi?
  Vitalik ayağını yere vurdu:
  - Ve örneğin deli bir at nasıl bir kement atar ve onları uçurumdan uzaklaştırırlar.
  Kahraman kız başını salladı.
  - Evet, itiraz edilecek bir şey yok. Ancak güç alanı, öldürülmeyeceğinizin garantisidir. Herhangi bir dahi ölümlüdür. Cengiz Han bile ölümsüzlüğü aradı ve yine de öldü.
  Dahi çocuk şunları kaydetti:
  - Cengiz Han yetmiş iki yıl yaşadı. O günlerde oldukça uzun bir süre. Örneğin, çarların hiçbiri Rusya'da bu kadar uzun yıllar yaşamadı. Cengiz Han ölümsüzlüğü kazanmış olsaydı, dünyanın hükümdarı olacaktı. Yani Moğol imparatorluğu o kadar güçlüydü ki parçalanmış Avrupa orduları tarafından durdurulamazdı. Parçalanmış Ruslar gibi, Novgorod ve Polotsk toprakları dışında fethedildi.
  Albina başını salladı.
  - Evet, Cengiz Han eşsizdi. Ama önünüzde uzun, genç bir hayat var. Ve sonra, belki de senin dehanın sayesinde, en iyi doktorlar seni bile ölümsüz yapmanın bir yolunu bulacaktır.
  Vitalik gülümseyerek şarkı söyledi:
  Uzun süre ölümsüzlük
  Harika bir hedef tarafından büyülenmiş bir adam arıyordu,
  Eski kitapların dinlerinde,
  Ve titiz bilimler , daha sonraki zamanlarda,
  Sadece korku tarafından yönlendirilmediler,
  Ve ayrıca sonuna kadar gitme arzusu,
  Şafağı gör, cevabı duy
  Eşi görülmemiş bilginin doruklarına adım atın!
  Albina sordu:
  - Neden ölümsüzlük iksirini aramadın?
  Dahi çocuk cevap verdi:
  - Bunu düşünmek için hala çok gencim. Her şeyden önce insanlık kurtarılmalıdır. Ve bunun için savaşmalıyız.
  Kahraman kız da çıplak ayak parmaklarıyla böceği yakalamaya çalıştı. Ama hemen başarılı olamadı. Kızgınlıkla topuğunu kaldırımın karosuna dayadı. Darbe güçlüydü ve mermer karo çatladı.
  Yoldan geçenler etrafa bakınmaya başladı.
  Vitalik şunları kaydetti:
  - Hepsini yıkacağız. Evet, tüm dünyayı nasıl yöneteceğinizi öğrenmeniz gerekiyor, ama önce kendinize hakim olun!
  Albina dedi ki:
  - Prensip olarak mümkündür. Evet, soru şu ki, tüm gezegenin kontrol altına alınması için ne tür bir güce ihtiyaç var?
  Dahi çocuk cevap verdi:
  - Gerekli yetkiyi vereceğiz. Gerekirse Ostankino'yu yakalayacağım ve o kadar büyük bir anten var ki kontrol etmek için Tüm Dünya gezegeni için yeterli. Sorun farklı . Aynı zamanda farklı insan gruplarını yönetmek ve onlara farklı emirler vermek gerekiyor. Ve daha zor.
  Tüm gezegeni manuel olarak yönetmek çok zordur. Burada bir şey bulmalısın.
  Albina şunları kaydetti:
  - Kral olduğunuz bilgisayar oyunları var. Ve içlerinde, örneğin bakanlar. Ekonominin farklı dallarını takip ederler. Ve siz, düğmelere basarak onlara emir verin. Kontrol piramidi gibi.
  Vitalik başını salladı.
  - Evet, bir güç piramidine ihtiyacımız var. Bir kişi, hatta dahi bile, emirler vererek sekiz milyardan fazla insanı yönetemez . Göndermek zorundasın. Ama aynı zamanda bir program geliştirin yoksa insanlar tuvalete nasıl gideceklerini bile unutabilirler .
  Albina ayağa fırladı ve ağır bacağını trafik ışıklarına çarptı. Cam farklı yönlere uçtu ve yeraltı dünyasının ateşinin alevleriyle sanki cehennemden lağım delikleri patlamış gibi kıvılcımlar yağdı.
  Kahraman kız cıvıldadı:
  - Düşmanı tek darbede silip süpüreceğiz,
  Zaferi çelik bir kılıçla onaylayacağız ...
  Biz bilimle arkadaşız sonuçta sebepsiz değil
  Cahil olan cipslere kıracağız!
  Vitalik onu aldı ve çarptığında trafik ışığının gövdesinin bükülüp patladığı için atladı.
  Ve metal hamuru gibiydi. Bu gerçekten çok zordu.
  İnsanlar gözlerini büyüttüler, kırpıştırdılar. Ama bir dürtü aldıktan sonra, sanki hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti.
  Vitalik şunları kaydetti:
  - Başkandan daha uzunum. İnsanları bana itaat etmeye zorladım, çünkü Rab Tanrı bile onları zorlayamazdı!
  Albina kıkırdadı ve şunları kaydetti:
  Mali stokumuzu şimdi yenilememiz gerekiyor. Belki de kumarhaneye gitmeliyiz. Orada herkesi aynı anda giyip soyunacaksınız.
  Vitalik ironik bir şekilde sordu:
  - Ve neden hemen Merkez Bankası'na değil? Daha kolay ve daha fazla para!
  Kendine pek güvenmeyen Albina, asfalta basarak cevap verdi. Bacaklarından biri kırık camı sertçe çizdi.
  - Ama bu bir soygun olacak. Ve böylece, kumarhanede - bu bir servet hediyesi gibi! Her şey doğal ve adil olacak.
  Dahi çocuk başını salladı.
  Daha önce hiç kumarhanede oynamadım. Pekala, biraz eğlenelim. Üstelik burası Moskova'daki en iyi Kumarhane ve bakanlar bile orada oynuyor. Onlara kerevitlerin nerede kış uykusuna yattığını göstereceğim!
  Albina gülümseyerek şarkı söyledi:
  Büyük deha servet kölesi,
  Daha güzel insanlarla hiç tanışmadım...
  Şiirde, lirik dizelerde,
  Evrensel ideali somutlaştırdınız!
  Vitalik ayağa fırladı ve şarkı söyledi:
  fal saati,
  Oyun zamanı...
  fal saati,
  Bu saati kaçırmamaya çalışın!
  Albina ekledi:
  Olur, olur
  Şanstan ayıran şey sadece önemsizdir ...
  bize yol gösteremez
  Şans eseri çocuklar yolda!
  . BÖLÜM #13
  Rusya'nın ana gangsteri vaftiz annesi Agripina, on dört ve on beş yaşındaki güçlü, eğitimli erkek çocuklardan ifade edilen, bebekleri besleyen annelerin sütüyle yarısı karıştırılmış bir miktar kan içti.
  Ondan sonra, bu süper hırsız uyuyakaldı. Ve çok eğlenceli bir eylem hayal etti.
  Agripina ciddi töreni gördü. Sanki tahta çıkıyor ve mücevherlerle süslenmiş bir tahtta oturuyor. Ve başına yıldızlarla süslenmiş bir taç yerleştirilir. Ve dünyanın tüm başkanları, hükümdarları ve diğer yöneticileri diz çöküp onu övüyorlar.
  Ve selam gökyüzüne taşınır ve toplar atılır. Ve her şey parlıyor. Ve o artık Dünya gezegeninin imparatoriçesi. Ve ona tantanalar söylenir ve orkestralar çalar. Ve oturduğu taht odası, Luzhniki stadyumundan elli kat daha büyük. Ve bütün bir ordusu var. Kısa etekli, çıplak ayaklı, arkalarında makineli tüfekler olan binlerce güzel kız onu selamlıyor ve şarkı söylüyor:
  sen harika bir tanrıçasın
  Tüm insanların imparatoru...
  sınırsız eleman,
  Tüm düşmanlarını öldür!
  Agripina dişlerini gösterdi ve kükredi:
  Bir teğet üzerinde düşmanları kestim
  Onlara çok hızlı vurdum...
  Her şey harika çıkıyor
  Ben bir kraliçeyim, tüm seyircileri tanımıyorum!
  Bundan sonra ilk kurban ona getirildi. Yakışıklı, sarı saçlı, kaslı, on dört yaşlarında bir genç olan Pavlusha'ydı. O sadece kırmızı mayo içinde ve elleri ve ayakları kelepçeli. Oğlan kırbaçlarla dövüldü ve dizlerinin üzerine kondu.
  Agripina dikenli telden ağır bir kamçıyı eline aldı ve Pavlusha'ya vurdu . Çocuk dayanılmaz bir acıyla çığlık attı. Ve genç, güçlü, kaslı bir kadın onu kırbaçlamaya devam etti ve dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  - Oğullarım, bebeğim,
  bu saatte uyumazsın
  şiş görünmek ,
  Sırtına kırbaç!
  Ve kudretli kadın çocuğu dövüyordu. Ve böylece cilt patladı ve kan bir derede aktı. Ve Pavlusha dayanılmaz ıstıraptan çığlık attı .
  Aniden korkunç bir kükreme duyuldu. Saray çöktü ve duvarlar çöktü. Ve önünde iki kılıcı olan kocaman, ışıltılı bir melek belirdi.
  Gök gürültüsü dedi ki:
  - Siz, dünya imparatoriçesi, tüm sınırları aştınız! Bunun için cezalandırılacaksın. Yüce Allah sizden tüm gücü alacak ve kendini yücelteni alçaltacaktır.
  Yıldırım düştü. Saray, tüm hizmetkarlar ve devlet başkanları da gitmişti.
  Ve lüks cüppeler ve bir taç yerine Agripina'nın prangalarda yarı çıplak bir köle olduğu ortaya çıktı. Çıplak ayaklarında ve ellerinde ağır, çelik zincirler vardı. Vücut neredeyse çıplaktı - sadece bir peştemal.
  Ve diğer neredeyse çıplak köle kızlarla birlikte zincirlendi. Ve çıplak, güçlü ayakları çölün sıcak kumlarını yaktı.
  Güçlü, çok kaslı, başı dik bir kadın olan Agripina , kendisi de bir köle oldu. Ve müfettişin belası onun kabartmalı sırtına indi.
  Ve kırbaç ıslık çaldı. Gözetmen insan bile değildi. Bu kocaman, tüylü bir ayı ve çok pis ve çirkin bir yüzü var . Bir deveye oturdu ve tüm gücüyle eski dünya imparatoriçesine darbeler indirdi.
  Agripina acı içindeydi ve inledi. Tutuklandıktan sonra arama odasına nasıl götürüldüğünü hatırladı. Beni tüm kıyafetlerimi çıkarmaya zorladılar ve güçlü, kız gibi vücudu incelemeye başladılar. Bu, beyaz önlüklü birkaç kadın tarafından yapıldı. Sanki burası bir hastane, hapishane değil, shmon değil, tıbbi muayene.
  Sonra bir aynanın önüne çömelmelerini ve spot ışıklarla aydınlatılmalarını emrettiler. Agripina squat elbette kolaydır. Ama beyaz önlüklü birkaç kadının size hevesle bakması hoş değil. Bir kızdan çok bir erkeğe uygun olan, hareket ederken çok fazla yuvarlanan güçlü, kabartmalı kaslara hayran kalıyorlar.
  Ve gözleri şehvetlidir. Agripina, cildi pürüzsüz, temiz, gelişmiş bir göğüs ve geniş kalçalar olmasına rağmen, bir kızdan çok kaslı, çok güçlü bir genç vücuduna sahiptir. Ama omuzlar geniş.
  Agripina çömelir ama herkes ona durma emrini vermez. Daha şimdiden terlemeye başladı ve bronz teni parladı, bu nedenle daha çok eski bir Yunan savaşçı tanrıça heykeline benziyor.
  Sonunda, gözleriyle yutulmaktan bıktı. Ve üniformalı kadın gardiyan bir meydanda durmasını ve çenesini özel bir girintiye koymasını emretti. Sonra meydan okurcasına ince, lastik eldivenlerini çıkardı ve çenesini tutarak parmaklarıyla Agripina'nın ağzına ulaştı.
  Ve yıkanmamış, terli. Ve yanaklardan ve dilin altından tırmandı. Agripina kızdı ve onu iterek homurdandı:
  - Eldiven tak kaltak! bulaştıracaksın!
  Bundan sonra bir şekilde utandı ve arama durduruldu. Bununla birlikte, dövmeler görülebilsin diye çıplak olarak fotoğraflandı. Sadece parmakları değil, aynı zamanda çıplak ayak tabanlarını da yuvarladılar. Hatta mideyi röntgenle bile aydınlatmışlar, görünüşe göre orada uyuşturucu olabileceğinden şüphelenmişler.
  Ondan sonra beni duşa götürdüler. Hatta bir kalıp sabun ve ardından bir havlu bile verdiler. Ardından üniforma geldi.
  Agripin, özellikle hapishaneden korkmuyordu. Aksine, en önemli ve havalı olacağından emindi.
  Ama hücrede biraz kalabalıktı, on iki kız vardı ve kova kokusu geliyordu.
  Hemen onları inşa etti ve temizlemelerini sağladı. Sonra benden tuvaleti tamir etmemi istedi. Ve onu dinlediler.
  , duruşma öncesi gözaltı merkezinde bile soğuktu . Ve itaat etmemi sağlayabilirdi.
  Ama şimdi etrafında zincirlenmiş iki düzine kız ve kırbaçlı bir ork takımı var.
  Ve bu ayılar Agripina'yı şiddetli bir şekilde dövmeye başladı. Ve o kadar acı vericiydi ki, bu kahraman kadın bile acıdan uluyarak merhamet diledi. Aslında, bir tür kabustu. Sonra da tamamen dayanılmaz bir şekilde boynunu zincirlediler.
  Agripina kumun üzerinde ilerledi. Ve ruh hali önemsizdi. Dövülmüş ve çizilmiş, kanlı lekelerle kaplı. Ve prangalar çınlıyor ve metal parlıyor.
  Agripina sessizce tepinir. Kum sıcak ve çıplak ayakları acıtıyor. Hâlâ hiçbir şeyi olmamasına rağmen - dövüşler ve antrenmanlar sırasında bacakları doluyor. Peki ya köle kızlar? Birçoğu her zaman yalınayak yürümedi ve tabanları o kadar sert değil. Ve o kadar sert yanıyor ki kabarcıklar bile ortaya çıkıyor.
  Genç bir kadın dehşet içinde yürüyor ve düşünüyor: zincirlenmiş ve zaman zaman sırtına kırbaç düşen bir köle. Ama yakında bir isyan çıkaracak ve bu gezegende gücü ele geçirecek.
  Güçlü, kaslı bir bayan orkların dikkatini çeker. Ve zaman zaman kırbaçla ya da dikenli telle ona vuruyorlardı.
  Agripina karşılık verdi:
  - Zayıf vuruş!
  Ve o an her şey değişti. Daha doğrusu keskin, tavlanmış oklar kumulun arkasından orklara doğru uçuyordu. Tüylü ayıları yumrukladılar ve gözlerinden çıktılar ve kasıklarına ve göğsüne dikiş attılar.
  Agripina onu aldı ve zincirleri takırdatarak orka doğru koştu. Kafasını bir zincirle deldi.
  Ve şarkı söyledi:
  - İblis gibiyim! Başkenti yok edeceğim!
  Elfler, hayatta kalan orkların üzerindeki pusudan atladılar. Küçük ve zarif tek boynuzlu atların üzerinde bu göz alıcı insanların temsilcileriydiler.
  Orklar hızla katledildi ve kesildi. Bundan sonra kızlar zincirlerden kurtulmaya başladı. Ayrıca sihirli değneklerin büyüsü sayesinde Agripina da zincirlerinden kurtulmuştu.
  Genç kadın özgürleşti. Ve güçlü, kas tüberkülleriyle.
  Ondan sonra, bütün bir kız ekibi vardı. Ve şimdi güzel savaşçılar çıplak, yontulmuş ayaklarını çölde yere vurdular.
  Agripina dişlerini göstererek mırıldandı:
  Yol eğri boyunca uzanır,
  Çıplak ayaklı kızlar...
  Kötülüğü ezmek için tahtakurularından bıktım,
  Mutluluğumu kızdırmak istiyorum!
  Kızlar da çok agresif ve kavgacıydı . Şarkı söylemek ve zıplamak istediler . Ve aslında bacakları, bitkin olmalarına, yere düşmelerine, delinmelerine rağmen zariftir.
  İşte yürüyen bir ekip. Ve onlarla birlikte tek boynuzlu atlarda ve yaylarla elfler.
  Agripina kendi içinde güç hissediyor ve şarkı söylüyor:
   Spartacus zamanından beri - bu inanç yaşıyor,
  Dünyada asla köle olmaması gerektiğini!
  Usta küstahsa - midesini ocakla ısıtır,
  Ve köylü soğukta dondu - bunun kader olmadığına inan!
  
  Rus adam Spartak - bizim için bir kılıç çekti,
  Ve arkasından mazlumların ırmağı durmadan akıyordu...
  Eğer bir erkeksen - onur hayattan daha değerlidir,
  Hayatın dünya saadetinde akmasını istiyorsan!
  
  Stenka Razin, köle kampını düzeltmek istedi,
  Öyle bir irade olsun ki, herkes yönetebilsin...
  Ve onun gibi insanlar utanmayı kabul edemezdi.
  Ve arkalarında insanlar - sayılamayan bir ordu vardı!
  
  İşkence, işkence ve kazık - kralların argümanları,
  Yüzyıllardır herkes her şeyi ele geçirmek istiyor!
  Ama özgürlük, inan bana, bir mil ekmek ve baldır.
  Ve böyle bir rüya uzun zamandır kalbimizde yanıyor!
  
  Gök gürültüsü geldi - Ekim ve şimdi gücümüz,
  Ülke yanıyor, çok fazla kan ve acı var!
  Ama İsa cehennemde doğru uçuruma izin vermeyecek,
  Şiddetle kırbaçlanan hayırda sevinir !
  
  Lenin kapıyı açtı, Stalin cesurca önderlik ediyor,
  Her adımda kutsal hedefe yaklaşıyoruz!
  Ama Şeytan geldi, kırk birinci kötü yıl,
  Ve şimdi kanımız bir dere gibi damardan kusuyor!
  
  Biz sizinle bir ülkeyiz; bizim onurumuz senin hayatın,
  Rus halkına asla diz çöktürmeyin!
  Rusya'ya tutun, Anavatan için savaş,
  Nesillerin cesaretinin anlamı ve tuzu budur!
  
  Führer aşağılık bir ceset ve Rus bir Dev.
  Ve bir Özbek ve bir Rus ile bir Çeçen birleşti !
  Komünizm bir yekparedir, ruh için bir idealdir,
  düşman alayları bir pastaya dönüştü!
  
  Kozmos gençleri çağırır - borular davetkar bir şekilde trompet çalar,
  Mars'ın ötesinde yeni bir sınır olacak!
  Komünizmi inşa ediyoruz - rubleyi iptal ettiler,
  Herhangi bir vatandaşlık farketmez!
  
  Tüm evren, inan, şimdi kırmızıya dönecek,
  Cennete açılan kapılar olacak - kırmızı yıldızlar.
  İnsan, başkalarının kardeşidir - geçmişte kuduz bir canavardı,
  Ve aşk, güzellik saf ilahilerde söylenir!
  
  Bu nedenle, vurdumduymazlığınızı ve tembelliğinizi esirgemeyin,
  Anavatanımız için şahin gibi savaşıyoruz!
  Ve siz savaşçılar hem gece hem de gündüz çalışıyorsunuz,
  Cennet Bahçesi ne çiçek açar ve tatlı meyve suyu verirdi!
  Agripina, yalınayak ekibiyle birlikte şarkı söyledi. Ve aniden kendini komünizm yanlısı göründüğünü düşünürken yakaladı. Agripina, Sovyet zamanlarını bilmiyordu: çok gençti . Yakında otuz yedi yaşında ve yıl şimdi 2023. Peki Sovyet gücü hakkında ne hatırlayabilir? Bu onun gözünde ve zihninde bir efsane. Agripina, dedikleri gibi, zamanının bir çocuğu. Ve elbette, Sovyet zamanları hakkında en iyi eleştirileri duymadım. Muz gibi bir şey bile yetersizdi. Evet, şeker ve sakız da. Ve kot pantolonlar nadirdi. Ve Gorbaçov döneminde raflardan acı votka ve sigaralar bile kayboldu. Uzun kuyruklar, kuponlar, kartlar, boş mağazalar, toplam kıtlık - insanlar Sovyet zamanlarını böyle hatırlıyor.
  Ve kimse onları geri istemedi. Her durumda, Moskova'da Komünistler, zor doksanlarda bile oyların önemsiz bir yüzdesini topladılar. Ancak Agripina çok zengindi ve tabii ki kapitalizm için. Öyleyse neden birdenbire solcu fikirler hakkında şarkı söylemeye başladı?
  Genç kadın yumruğunu çenesine vurdu ve tısladı:
  Cennetin seçilmişi olan kralımız,
  Kralımız hayaletimsi bir iblis gibi...
  Kralımız, kaderin habercisi
  Kralımız sadece sensin!
  Şeytan! Şeytan! Şeytan! Şeytan!
  Agripina onu çılgın bir neşeyle aldı ve şarkı söyledi:
  - Sen büyük Lucifer'sin, ışığa bir ışın tut,
  Ve kutsal savaş kılıcı - sırrı kesin!
  Ve yine kız, daha doğrusu yetişkin ve tecrübeli bir kadın şarkı söylemeye başladı;
  Kralımız, cennetin habercisi,
  Kralımız hayalet bir iblis gibidir.
  Kralımız , kaderin seçilmişi,
  Kralımız sadece sensin!
  Şeytan! Şeytan! Şeytan! Şeytan!
  Savaşçı çölde böyle şarkı söyledi ve tepindi. Ve morali yüksekti. Neden küçük olsun ki?
  Ama burada yine huzursuzluk görülüyor. Elfler, orkların yaklaştığına dair bir sinyal aldı. Ve yarım daire şeklinde dizilmiş. Binicilerin yarısı elflerdi. Neredeyse çıplak ama değerli mücevherlerle kaplı güzel kızlar.
  Açıkça ölümcül bir savaşa hazırdılar.
  Agripina çıplak, güçlü ayağını yere vurdu. Ve elinde ağır bir yay belirdi. Çok fazla ok tutabilen büyük bir tane.
  Kız, daha doğrusu kadın kahraman şarkı söyledi:
  Kan emicilerden bulutlar uçtu,
  uzakta olmayan Dünya'dan patlak verdi !
  Yılan panzvale üzerinde sürünüyor, çıngıraklı piç,
  Bulutlar kanla aydınlandı!
  
  Dalgalar parlıyor, cehennem gibi bir fırtına gibi sıçratıyor,
  Ve en cesur gözüpeklerden oluşan bir orduyla karşılaşacak!
  Güzeller güzeli kadınları koruyacağız
  Babalarımızın istismarlarına layık olacağız!
  
  Yurdum, ne acı inledin,
  Düşman yüzlerce yara izi bıraktı !
  Ama hadi orkları bırakalım, kaideden indiğimiz anda ,
  Atılgan yılların vebası uzun sürmeyecek!
  
  Ve ölüm şimdiden bulutların ardında ağarıyor,
  Ama düşüncelerimiz cennete ayrıldı!
  Kötü şöhretli kötü adamları toza çevirelim,
  Ve yırtın, bilin, orkları ikiye bölün!
  
  Barışı ve yaşlılığın çürümesini bilmiyoruz,
  Bizler kutsal Anavatanımızın çocuklarıyız!
  Parlak olan her şey ayılarla savaştı,
  Vur biz bu kökleri kudretli!
  
  Ve şeytani bombanın şiddetle patladığını,
  Bir mermi patlamasına ne ihtiyacımız var, bu gök gürültüsü!
  Elfi savaşçıları çok şey yapabilir,
  Ve üst, Führer için alt olacak!
  
  Yeraltı dünyasının cehennemi , cehennem alevlendi,
  Yırtıcı bir namlu "Tiger" ile rocade boyunca süründü!
  Ve tüm yorgunluk bir anda üzerimizden uçup gitti.
  Eğlenceli oyunların zamanı bitti!
  
  Elinde bir el bombası, ölümcül bir atış,
  İşte sıkıca alınan burundaki "Kaplan"!
  Ve Tatar kazan dairesindeki kazandaki Führer,
  Dünyayı elflere ifşa etmemek için!
  
  Ayı öfkeli yaylım ateşinden titriyor,
  İşte elflerin Reichstag'ının üzerinde dalgalanan bir bayrak!
  Ve güneş Anavatan üzerinde parladı,
  Ne de olsa Ork İmparatorluğu toza ve küle döndü!
  Agripina şarkı söyledi ve diğer köle kızlar ve elfler aldı. Her şey harika görünüyordu ve sadece harika.
  Ve köle kızların ellerinde yaylar vardı ve çiftin tatar yayları bile vardı. Ve ipi çekip ok atmaya başladılar. Bir yay çizerek ilerlediler ve ilerleyen orkları deldiler.
  kokulu bu canavarlar, vahşi ve çılgın bir öfkeyle savaşa koştu.
  Bu gerçekten bir savaştı. Neredeyse çıplak olan elfler yaylarından ateş ediyorlardı. Ve erkek elfler daha güçlü ve ölümcül tatar yayları kullandılar.
  Cıvataları büyük bir güçle fırlattılar. Hangi fırtınaya tırmanan orkları döndürdü ve deldi. Ve onlara ezici darbeler indirdi.
  Mücevherli bir taç takan elflerden biri haykırdı:
  - Kutsal savaşta zaferimiz olacak! Elf bayrağı ileri - düşmüş kahramanların şerefine!
  Ve böylece çıplak ayağıyla ipi çekerek büyük bir ok attı.
  Ve yine kükrerken:
  - Bizi hiçbir şey durduramaz! Bizi kimse yenemeyecek!
  Ve elfler, kadın kölelerle birlikte orkları ok yağmuruna tuttu. Ve onları iyice doldurdu. Bu onların çok agresif dövüş panoramasıydı.
  Savaşçıların olağanüstü ve anlaşılmaz bir güç sergileyen süper oldukları ortaya çıktı.
  Sonra yine göz alıcı ve çok oyuncu insanların şarkıları.
  Madeni paradan daha kesin bir şey yoktur.
  O gerçekten yalan olmadan parlıyor!
  Aslında, doblon dünyanın hükümdarıdır,
  Desteği güçlü bir kılıç ve kalkan!
  
  İçinde pagan tanrılar gizlidir ,
  Güneş gibi, parıldayan altın bir yüz...
  Hala haydut-parazitler olmasına rağmen,
   Nefsin pazarlığına kim yola çıktı!
  
  Coin, bu bir idol ve bir baş melek,
  O kurtarıcıdır, her şeyin yok edicisidir.
  Altın olmadan, kiralık şam zayıflar,
  Para olmadan başarı savaşta gelmeyecek!
  
  Ama ne istiyorsun insan kalbi,
  Senin için ölümsüzlüğü satın almak için avlanmak ...
  Mutluluğun kapısını açgözlülükle açmak için,
  Yüzyılların yaşam ipliğini örmek için!
  
  Ama bir doblon onu da alabilir mi?
  Altın çember rüya görebilir mi?
  Elinde tırpan olan yaşlı adam selam vermesin diye,
  Ve morgda alnına mühür koymadı!
  
  Bir madeni para çok fazla mutluluğa ihtiyaç duysa da,
  Günah işlememize izin vermek için!
  Ama insanın tutku üzerinde gücü yoktur,
  O kızlar, horoza darı gibi!
  
  Mideye çok şey almak istiyor ,
  Sülün, ananas pound yiyin.
  Mezara kadar yiyemesen de,
  Para konusunda son derece havalı olsanız bile!
  
  Ve tabut, hatta çok pahalıya mal oluyor,
  Çünkü krallar için bir yeri var!
  Sonuçta, bir melek formda bir sıfır çizecek,
  Alnına bir darbe ve beynine bir sopa!
  Savaşçılar, elbette, savaşta daha aşağı değildir. Ve ağır kayıplar veren orklar savaşın mesafesini aştığında, güzellikler kılıçlarını fırlattı.
  Albina gülümsedi. Ellerinde hemen iki kılıç belirdi. Onları döndürdü, yel değirmenini çevirdi, birkaç ork kafasını kesti ve tısladı:
  - Yanlış olana rastladın!
  Ve ondan sonra, onu çıplak topuğuyla aldı ve ork generalin çenesine bir tekme attı . Kum torbası gibi çöktü. Ve kırık çenesinden dişleri düştü. Ve hepsi çok güzel ve havalı görünüyordu. Kızların büyük bir coşkuyla koro halinde şarkı söylemesi:
  Tanrım, günün kaybolmamasını istiyorum,
  Böylece kızın bakışları sonsuza kadar genç kalır!
  Şövalyemiz kayaların üzerinde süzülsün diye,
  Böylece göllerin örtüsü kristalden daha temiz!
  
  Rabbim ne güzel bir dünya yaratmış
  İçinde gümüş yediler ve akçaağaç bir yakut!
  Bir kız arkadaş arıyorum, Tanrı'nın ideali -
  Bunu yapmak için savaşlarda düşmanları doğradı!
  
  Genç bir adamın kalbinde bu kadar katı olan ne var?
  Bu dünyada ne bulmak istiyor?
  Peki kürek neden kırıldı?
  Büyük problemler yumağı nasıl çözülür?
  
  Tanrım, ben de mutlu olmak istiyorum.
  Cennetteki hayalini bul!
  Böylece iyi şanslar ipliği kırmaz,
  Yolun altına safra hattı getirmek!
  
  Ama sevgisiz bir ölçü içinde ne aramalıyım,
  Bir kız için daha pahalı ne olabilir?
  Mutluluğu kan üzerine inşa etmek zordur,
  Üzerinde sadece cehennemde yüzebilirsin!
  
  Ayrılık benim için işkence
  Savaş hala tam bir kabus!
  İşte üzengide bir ayak, bir ata eyerlenmiş,
  Kötü ork cellata bir balta getirmiş olsa da!
  
  Kızlarımızı tamamen alın ,
  Onlara işkence edip vücutlarını ateşle yakarlar!
  Ama Führer'i yenilgiye uğratacağız.
  Elfimizin asla ölmediğini bilin !
  
  Kötü bir savaştan sonra bir düğün oynayalım,
  Sonra çocuklar kahkaha atacak!
  Hepsi benim için kan akrabası,
  Ben avdayım, yağ oyunu olacak!
  
  Ve meşe, zümrüt gibi, yaprakları,
  Adamın harika bir iş çıkardığını söyledi!
  Vicdan kristal kadar berrak olsun,
  Ve sadece profesyonellerde dengede tonlarca sayı olacak!
  Buradaki şarkıcılar, bu hoş ve eşsiz kızlar. Zaten savaşmaya başlarlarsa, tüylü ayılar onlara karşı koyamazdı.
  Agripina yüzünü göstererek tısladı ve kılıçlarıyla birkaç ork kafasını daha kesti:
  - Her şeyi yapabilirim ve sen de göreceksin!
  Sonra çıplak ayağını bir subayın, saldırgan ve tüylü ayılardan birinin kasıklarına soktu. Ve gerçekten toplarını aldı ve dövdü. O gerçekten bir kızdı - Süpermen.
  Ve buna karşı , muhtemelen herhangi bir tüylü ayı ordusu güçsüz olacaktır.
  Agripina sırıttı ve parmaklarını ağzına soktu. Ve tüm gücüyle üfledi. Korkunç, agresif, kazıma sesi geldi. Havadan derisi yüzülmüş gibiydi.
  Ve savaş alanında dönen birkaç yüz iri akbaba kalp krizi geçirdi ve dolu taneleri gibi yere düştü. Ve keskin gagaları sürünen orkların kafataslarını delmeye ve kemikleri parçalamaya başladı. Ve kelimenin tam anlamıyla, beyinleri bayıltmak.
  Agripina kılıçlarıyla bir kelebek tekniği uyguladı, büyük bir çetenin bu ayılarının birkaç kafasını kesti ve kükredi:
  - Ben iyiyim, her şey bana bağlı,
  Açık, net!
  Ve tüm dünya titriyor,
  Onları çıplak topuğunla ezmek!
  Bundan sonra dayanamayan orklar toptan bir uçuşa dönüştü. Kızlar ve elfler onları takip etmek için koştu ve aynı zamanda dövüş ve agresif bir şarkı seslendirdi;
  Kabus her zaman bir yılan gibi gelir
  Onu beklemiyorsunuz ama kapıdan sürünerek giriyor!
  Mutlu, cömertçe iyi beslenmiş bir ailesiniz,
  İnsanların hayvan olduğunu bilmiyorsun!
  İşte atılgan kalabalığın baskını başladı,
  Tatarlar üzerimize ok yağdırıyor!
  Ama cesur bir başarı için doğduk,
  Ve şiddetli darbelere dayanacağız!
  
  İyi Tanrı'nın olup olmadığını kimse bilmiyor
  Böylece insan zalim oldu!
  Ölüm eşiği çalıyor -
  Ve Weselvul boynuzlarını ateşten dışarı çıkardı!
  
  Evet, bunlar eski zamanlar,
  İçinde çok havalı olduk!
  Sonuçta, bu benim hayalim değildi,
  Biz buna gitmedik, uzak dağlardan!
  
  Ama eğer cehennemdeysen
  Aksine, acı, kölelik, savaş dünyasında!
  hala umudumu koruyorum
  Kalbinin tüm ritimleri atmasına izin ver!
  
  Ama denemeler, bu bizim zincirimiz,
   Hangi düşüncelerin kolay olmasına izin vermeyecek!
  Ve gerekirse, katlanmalıyız,
  Ve bağırırsan, ciğerlerinin tüm gücüyle!
  
  Bir şair, o bir söz yazarı ve bir haydut,
  Ama sıcak bir savaş alanında değil!
  Anavatanın aşağılık düşmanları ölecek,
  Hızlı ve ücretsiz olarak gömülecekler!
  
  Şimdi onu al, Mesih'e yayı geri çevir,
  Simgeleri öperek kendinizi çaprazlayın!
  İnsanlara doğruyu söyleyeceğime inanıyorum,
  Ödül olarak, Rab pek çok tuhaflık verecek!
  . BÖLÜM #14
  Vitalik ve Albina sonunda Kumarhanenin yanına gelmişlerdi. Bina büyüktü ve bir kış sarayı ile bir sirkin karışımına benziyordu. Girişte Alman Çobanları da dahil olmak üzere korumalar var.
  Vitalik komutu açtı: beni göremezsin, beni duyamazsın, bana dokunamazsın.
  Köpekler ve gardiyanlar, ayakkabılarını giyme zahmetine bile girmeyen iki genci görmezden geldi. Üstelik kumarhanenin içindeki halılar, çocukların çıplak, sertleşmiş ayak tabanlarını hoş bir şekilde gıdıklıyordu.
  Seyirci, elbette, birisinin bu kadar lüks içinde çıplak ayakla dolaşmasına şaşırdı. Üstelik boyu uzayacak kadar bile olmayan bir çocuk , burada kendinden emin bir şekilde tepiniyor.
  Vitalik gerçekten de böyle yürüdü ve sanki evrenin hükümdarıymış gibi göğsünü şişirdi, sadece çıplak, çocuksu topuklarını sergiledi. Ama gerçekten de öyle bir gücü var ki, hem krallar hem de başkanlar, hatta filler ve timsahlar bile ona itaat edecek.
  Küçük çocuk çok memnun oldu. Şimdi emir verdi. Ve hemen elli zengin burjuva onun önünde diz çöktü. Ve iki bayan sadece diz çökmekle kalmadı, aynı zamanda kafalarını da yere vurdu.
  Vitalik şarkı söyledi:
  - Ve hatta düşman bile zaman zaman bağırdı,
  Kral olduğum korkusunu saklıyor!
  Ben bir kralım!
  Albina dahi çocuğu düzeltti:
  - Sen bir kral değilsin. Sen bir tanrısın!
  Vitalik omuzlarını silkti ve şunları söyledi:
  - Tanrı körlerin gözlerini açmasını yasaklar,
  Ve sırtınızı kambur olarak düzeltin ...
  Allah korusun, az da olsa Allah olmayı,
  Ama biraz çarmıha gerilemezsin!
  Kahraman kız gülümseyerek başını salladı.
  - Hepiniz insanları düşünüyorsunuz. Şu anda cennette olan Tanrı olmaktansa Yüce Tanrı olsaydın daha iyi olurdu!
  Vitalik öfkeyle şunları söyledi:
  dinden çıkar sağlayan rahiplere en başta şimşek çakardı .
  Albina tweet attı:
  İstediğin herhangi bir şey
  Bir tane alacaksın...
  İstediğin herhangi bir şey
  Sonuçta, sen Rab'sin!
  Ve güvenle yürüyorsun
  onları hatırlamıyorum
  Kimin hayallerine göre ölçülür,
  Başarı inşa ettin!
  Vitalik çıplak ayağıyla halıyı ovuşturarak itiraz etti:
  - HAYIR! Aksine, insanlığa hayallerini gerçekleştirmesi, gerçekleştirmesi için bir fırsat vereceğim. Dahil, benimle çok daha fazla özgürlük olacak.
  Albina zevkle şarkı söyledi:
  Özgürlüğün kutsal bayrağı altında,
  Barışta, dostlukta, mutlulukta ve sevgide...
  Halklar parlak bir ışında birleşiyor,
  Önümüzdeki karanlığı dağıtmak için!
  Dahi çocuk başını salladı.
  - Evet, çocukça da olsa sevgi dolu yumruğumda birleşiyorlar. Hem fikirlerimiz hem de uygulamalarımız dünyanın en havalıları!
  Kahraman kız güldü ve cıvıldadı:
  - Ve atılgan adamlar denize açılıyor,
  Deniz unsuru! Deniz unsuru!
  Bunun üzerine genç dahi hız kattı. Altınla parıldayan mezura taşındı. Oğlan dedi ki:
  - Bahse girerim! On üç numara!
  Bundan sonra, çocuk davulu aldı ve döndürdü.
  Albina kendinden emin bir şekilde tweet attı:
  - Önümde herhangi bir fakir, sadece bir cüce,
  fraer'lar yerine tutuyorum ...
  Bana Monte Carlo'ya bir bilet al
  Yerel dolandırıcıları rahatsız edeceğim!
  Vitalik bahsi kazandı ve şunları söyledi:
  - Harika oldu!
  Kahraman kız şunları kaydetti:
  - Sen ender bir dövüşçüsün!
  Altın çipleri kazanan dahi çocuk, bu sefer otuz üç için tekrar bahse girdi.
  Ve yine coşkuyla davulu çaldı, eliyle değil, maymununki gibi çıplak, çevik ayağıyla.
  Ve yine davul döndü.
  Albina gülümseyerek şunları kaydetti:
  - Bu bir oyun değil, bir tılsım!
  Oğlan başka bir bankayı kırdı ve aceleyle ona bir çanta dolusu para getirildi.
  Ve Vitalik yeniden davul çalmaya başladı ve bir gülümseme ve muhteşem bir özgüvenle mırıldandı:
  - Para kapma konusunda çok agresifiz!
  Albina tweet attı:
  - Para güçtür! Para güçtür!
  Dahi çocuk şunları kaydetti:
  - Ve para üzerinde değil, akıl üzerinde gücüm var!
  Kız kıkırdadı.
  - Ama neden,
  Akılda yaşamak mümkün değil!
  Vitalik kıkırdadı ve şarkı söyledi:
  - Bu yüzden, bu yüzden
  Dünyanın şimdi battığını!
  Ve bu nedenle ve bu nedenle,
  Filmi çok seviyor!
  Albina akıllıca şunları kaydetti:
  Evet, sen bir oyuncusun!
  Oğlan yine yedi numaraya bahse girdi ve yine çıplak ayak parmaklarıyla davulun sapını çevirdi.
  Ve her şey çalındı ve müzik geldi. Ve çok güzel ve ses doluydu.
  Vitalik, safir kırparak, çocuksu gözlerle şarkı söyledi:
  - Hayatımız nedir, oyun,
  Fraera'yı kıralım !
  güçlü bir hamle yaptım
  Düşmanları boşa harcadı!
  Albina kıkırdadı ve ayrıca bir iddiaya girdi. Ayrıca çıplak ayak parmaklarını döndürdü.
  Oyun büyük gitti. Buradaki çocuklar çok havalı ve çok hareketliydi.
  Vitalik kıkırdayarak ve bir kurt yavrusu kadar keskin dişlerini göstererek gür bir sesle şunları kaydetti:
  - Kazanmak için oynuyoruz. O yüzden daha sıkı dön.
  Nitekim kızla oğlanın yolları ayrıldı. Ve birbiri ardına banka kırdı. Ve çok para topladılar.
  Burada aslında sadece şanslı değil, teknolojik ve bilimin kazanımlarını kullanan bir ekibe sahipler.
  Albina şarkı söyledi ve dişlerini göstererek şunları kaydetti:
  Para cüzdanda erir
  Sermayenin büyümesinde...
  ve bizim dilimizde
  Para man demektir!
  Vitalik ciddi bir şekilde şunları kaydetti:
  - Çok kazanıyoruz.
  Kız ekledi:
  - Zaten kazandım.
  Ve çocuğa göz kırptı. Kumarhanedeki atmosfer ciddiydi. O kadar lüks, aynalar, yaldızlar ve dâhi çocuğa hayranlıkla bakan bir seyirci .
  Vitalik, hiç oynamaması gerektiğini düşündü. Bir anda gelip her şeyi alabilirsin. Ama çok basit ve ilgi çekici değil. Örneğin, iki Slav devleti arasındaki savaş. Tek taraflı ve hızlı olsaydı ilginç olmazdı. Ancak her şeyin ciddi ve uzun olduğu ortaya çıktı.
  Ancak Ermenistan ile Azerbaycan arasındaki savaşın oldukça kısa olduğu ortaya çıktı, sadece altı hafta. Ve Azerbaycan beklenmedik bir şekilde oldukça kolay bir şekilde kazandı. Ermeniler son savaşı kazanmasına rağmen. Ve aslında, arada bir gerekli değildir.
  Şimdi, bir oyuncu bir kumarhanede bankayı bozarsa, bu onun daha fazla bozacağı anlamına gelmez. Belki tam tersi bile olabilir. Dünyadaki her şey denge için çabalar. Ve başarı dönemi er ya da geç sona erer. Muhtemelen sadece bir Cengiz Han şansın ölçüsünü bilmiyordu. Ama sonra imparatorluğu çöktü. Moğollar büyük fetihler yaptı. Ancak imparatorlukları iz bırakmadan ortadan kayboldu. Moğolistan'ın kendisi Çin'in bir eyaleti oldu.
  Bazen şöyle düşünürsünüz: - İlahi Takdir'in Napolyon'a, Hitler'e, Cengiz Han'a, Timurlenk'e ve diğerlerine şans verdiği şey uğruna mı? Bir Rusya, en azından büyük bir imparatorluktan saklanan bir şey. Ve yine de alan açısından en büyük güç.
  Bununla birlikte, Rusya içinde Sovyet imparatorluğunu yeniden kurma girişimi direnişle karşılaştı. Ve çok inatçı bir direniş. Dünyanın ikinci ordusu durduğunda ve hatta geri adım attığında. Ve ne diyor? Tüm imparatorlukları yok eden bir tür güç var. Nitekim SSCB'nin dağılmasından sonra ABD dünyanın en güçlü gücü haline geldi. Ve Amerika'nın da yirmi birinci yüzyılda başı belada. 11 Eylül 2001'deki terör saldırısı, Afganistan ve Irak'ta başta kolay zaferler gibi görünse de, sonra kendimi tutmadan oradan ayrılmak zorunda kaldım. Ve başkanlar pek iyi değildi.
  Artı, koronavirüs nedeniyle çok fazla hasar var. Evet, hikaye bu.
  Çin de yükselişte. Ama aynı zamanda sorunları var ve ekonomik büyüme yavaşladı. Başkan da pek akıllı değil.
  Şimdi, merak ediyorum, Vitaly Akulov bu eğilimin üstesinden gelip kesin olarak bir dünya imparatorluğu yaratabilecek mi?
  Düşünürseniz, onun eşsiz zihniyle yapabilirsiniz. O kadar teknisyense, o zaman belki tıpta en azından kendisini tek başına veya kız arkadaşı Albina ile ölümsüz yapmanın bir yolunu bulacaktır.
  Vitalik kumarhanenin hazinesini temizledi ve bundan çoktan bıkmıştı. Birkaç hamal kaparak, bir çuval dolusu parayı sürüklediler.
  gravioton üreteci yaratmak ve inşa etmek ve onu Ostankino'ya bağlayarak tüm Dünya gezegenini hiperhipnoz dalgalarıyla kaplamak mümkün olacak .
  Vitalik elbette bunu başarabilir. Şortlu çıplak ayakla yürüyen ünlü bir çocuğa bakıldığında, bunun dünyanın gelecekteki hükümdarı olduğuna inanmak zor.
  Oğlan ayrıca Dünya gezegeninde bazı uzun vadeli komutlar ve kurulumlar vermenin hala gerekli olacağını düşündü. Böylece zihinsel komutlarıyla tüm dünyayı sürekli olarak kontrol edebilir.
  Sabit fikirlerin ve uzun vadeli önerilerin nasıl oluşturulacağını öğrenmeniz gerekir. Böylece beyinde sıkıca mühürlenir.
  Vitaly aldı ve gülümseyerek şarkı söyledi:
  Gezegendeki tüm insanlar bana itaat edin,
  Mutlu olacaksın ve gerçek bir cennet ...
  Herkes çocuklar gibi sevinir ve sevinir,
  Yıldızlara koşacağız oğlum , devam et!
  Çocuk düşündü ve eğer gerçekten on altı yaşına kadar gençleşirse. Ki hoş, genç yüzler olsun, saçlar yüzü bozmasın. Kıllar iğrenç olduğu için.
  Ancak bu, elbette daha sonra yapılabilir. Ve şimdi, tüm gezegen kendisine boyun eğdirilmelidir.
  Ve laboratuvara gidin ve daha hızlı, güçlü ve temel bir şey yaratın.
  Albina gülümseyerek sordu:
  - Vitaly, Tanrı olsaydın ne yapardın?
  Çocuk ısrarla dedi ki:
  - Tüm insanları kesinlikle mutlu eder!
  Kahraman kız başını salladı.
  - Herkes, kesinlikle, mutlu mu ? Ama bu imkansız. İnsanlar her zaman bir şeylerden mutsuz olacak, en azından bazıları! Bir ihtiyacı karşılayın, diğeri büyüyecek!
  Vitalik gülümsedi ve cevap verdi:
  - Tanrı şu anda makul ihtiyaçları karşılayabilir! Örneğin herkese sağlık ve sonsuz gençlik vermek. Kimseye zarar verdiğini düşünmüyorum!
  Albina şunları kaydetti:
  Peki ya yeniden yerleşim?
  Dahi çocuk başını salladı.
  - İnsanlara ışık ötesi hızlarda uzay gemileri inşa etmeyi ve insanlığı evrenin diğer gezegenlerine yerleştirmeyi öğretebilirsiniz!
  Albina başını salladı.
  - Mantıken! Ve de çok makul. Peki ya gezegenler tükenirse?
  Vitalik gülümseyerek cevap verdi:
  -Yüce Allah yenilerini yaratacak ! Problem değil!
  Kahraman kız şarkı söyledi:
  Bizim dünyamızda imkansız olan her şey mümkündür.
  tuvaletteki tüm insanları ıslatmak gerekli değildir !
  Dahi çocuk başını salladı.
  - Evet, yapma!
  Ve genç süpermen şarkı söyledi:
  Üzülme,
  İleride tüm hayat...
  İleride bütün hayat,
  Umut et ve bekle!
  Albina bu konuda hemfikirdi:
  - Evet, umut et ve bekle, ama boş yere oturma!
  Vitalik başını salladı.
  - Çalışacağız.
  Kahraman kız önerdi:
  - Arabayla gidelim. Neden yürüyerek durmamız gerekiyor?
  Dahi çocuk başını salladı.
  - Bu yüzden olacak.
  Sonra zihinsel bir emir verdi ve şık bir "Limuzin" sürdü.
  Rüzgarla birlikte binebilirsin. Ve gerçekten harika.
  Albina şarkı söyleyerek kaydetti:
  Arabalar, arabalar,
  Kelimenin tam anlamıyla her şeyi doldurdu ...
  Asırlık tozun yattığı yerde,
  Araç iz bıraktı!
  Vitalik, Atlantisli bir gülümsemeyle başını salladı:
  - Evet, arabalar harika ve aynı zamanda aptal!
  Oğlan ve kız çok fazla yaygara olmadan ve şık bir şekilde ata bindiler. Yolda Vitalik dondurma aldı ve Albina onu zevkle yedi.
  Süpermen çocukları ayrıca yanlarında kokteyl kekleri ve çikolata kaplı çörekler getirdiler.
  Ve hepsi onu zevkle yediler.
  Albina şunları kaydetti:
  - İşte savaş geliyor ve tezgahlarda herhangi bir incelik var. İnsanların değişime ihtiyacı var mı?
  Vitalik yaşlı kadını işaret etti:
  - Gençliğini geri kazanmayı gerçekten çok istiyor!
  Albina kabul etti:
  Evet, bunu isterdi! Ama böyle bir şey yapabilir misin?
  Vitalik yanıtladı:
  - Teorik olarak, vücudu gençleştiren bu tür dalgalar ve radyasyonlar yaratmak mümkündür. Ve bu gerçek.
  Kahraman kız başını salladı.
  - Tabii ki sana inanıyorum. Ama yine de, neden henüz kimse bunu yapmadı?
  Dahi çocuk gülümseyerek şunları söyledi:
  - Akıllı telefonlar neden sadece yirmi birinci yüzyılda ortaya çıktı? İlerleme, bilirsiniz, ilerleme!
  Albina gülümsedi ve şarkı söyledi;
  İnsanoğlunun sahip olduğu demir teknolojisi
  elbette gerekli ve çok faydalıdır.
  Sadece insanların mucizeleri bana daha hoş geliyor:
  Konuşan kurtlar, kundağı motorlu ayakkabılar.
  
  İnsanların bir peri masalından ayrılmayacağına inanıyorum
  
  Ve sadık arkadaşlar
  sonsuza kadar kalacak.
  
  Bilimsel ders mucizelerin yerini alır.
  Yararlı olmasına rağmen, çok sıkıcı.
  Korkunç bir masal dinlemeyi tercih ederim Bir zincirdeki ejderhalar
  hakkında , göğüs göğüse savaş!
  Vitalik başını salladı.
  - Güzel şarkı ama çocukça. Belki daha ciddi bir şey söylersin?
  Kız dikkat çekti:
  - Sonsuza kadar çocuk kalacağız,
  Sadece yıllar değişir!
  Dahi çocuk mırıldandı:
  - Benimkini söylemeyi tercih ederim.
  Ve şortlu süpermen şarkı söyledi;
   Biz talihsiz Anavatanımızın çocuklarıyız,
  Ebeveynler günah işledi ve ceza bizde!
  Ve böylece büyük Kurtarıcı herkesi üzüntülerden kurtarsın,
  O saatte kalbimizi Tanrı'ya çevirmeliyiz!
  
   Ey sevgili Büyük Rab İsa,
  Seni seviyorum, Kurtarıcı'yı yücelt!
  Yüce'nin hizmetinde olan çocuk bir korkak değildir,
  Ayartıcının ölüler diyarında yok olacağına inanıyoruz!
  
  Böylece çocuklar hacca gittiler.
  Yol zor ama ruh diri!
  Galip İsa rüyalarımda olsun,
  Ve kötülüğü sonsuza kadar yaratan, alçaltılmıştır!
  
  Oruç tutuyoruz ve uzun süre gidiyoruz,
  Ve çıplak ayaklarım şimdiden kanıyor!
   Ama gezegenimiz, Tanrı'nın evi,
  Ve kasvetli geceler parlak görünüyor!
  
  Tabii ki, zengin adam buna karşılık olarak gülecek,
  O diyecek ki: kimera, göksel krallık!
  Ama Cherub selamlar gönderir,
  Ve kibirli soyluluğun sonu Cehennem'de gelecek!
  
  Ama dualarımızda herkesi affederiz,
  Her simgenin kutsal bir adı vardır!
  İnsanların biraz daha nazik bir kalp olmasına izin verin,
  Kötülerin ruhu farklı olsun!
  
  Neden gidiyoruz, yol boyunca çok acı çekiyoruz,
  Neden masum adamların buna ihtiyacı var?
  Tanrı'nın yaşadığı şehre girmek istiyoruz.
  Mesih'in boş yollarda koştuğu yer!
  
  Ve en önemlisi, inancın güçlü olduğunu görmek,
  Ünlü kötüler dizlerinin üzerine çöktü!
  Kurtuluş yolu zor ve uzun
  Ama tembellikten daha canice bir günah yoktur !
  
  Kutsal İsa, bizim için keder istemedi,
  Düşünceleri parlak, huzur dolu!
  Ne de olsa eski tanrılar gibi değil,
  Slogan, bir insandan bir idol yaratma!
  
  Ama nasıl oldu da dünyamız acımasız,
  O cehennem gezegeni yönetiyor!
  Ne neşe, mutluluk sadece bir saat içindir,
  Habil'in öldüğünü ve kötü Cain'in tahta çıktığını mı?!
  
  Rab cevap verir: halkın iradesidir,
  Komşularına kötülük yapmak için ne büyük bir şansları var !
  Ana hükümdar, zalim kötü adam,
  Ana idolün ilkesiz Yahuda olduğunu !
  
  Ama sizler saf ruhlu hayatın çocuklarısınız.
  Kayaların ve devedikeni üzerinde yüzlerce mil yürüdü!
  Büyük Mesih ile hükmetmek istiyorsun,
  Ayartıcı, yılanı bataklığa götürmesin diye!
  
  Kurtarıcı'nın gücünün üzerinizde olacağına inanın,
  Küçük yaraları iyileştirerek lütuf yağdırdı!
  Ruhtaki tövbe ateşi sönmesin,
  Ülkenin Sadık Tanrısının ailesinde olsunlar!
  Vitalik çok güzel şarkı söyledi ve laboratuvara gittiler.
  Adamların havası yükseldi ve işe koyuldular.
  Şimdi büyük güçte bir jeneratör inşa etmeniz gerekiyor. Tüm dünya üzerinde güç kazanmak için.
  Vitalik tek başına çalışmadı. Bir düzine iri adam ona itaat etti. Ve dahi çocuk komutlar verdi.
  Albina, Vitalik'e sordu:
  Dalgalar neden üzerimde çalışmıyor?
  Oğlan hemen cevap verdi:
  - Çünkü onları iyi yönetmeyi öğrendim. Ve korkma. Benim dahim her sorunu çözebilir.
  Kahraman kız alayla sormuş:
  "Yetenekler açısından sıradan bir insandan çok daha yükseksin. Belki baban bir uzaylıdır?
  Vitalik onaylayarak başını salladı.
  - Belki! Aslında ben de yaratıcılığıma şaşırıyorum. Süper güçlerim beni bile şaşırtıyor.
  Kahraman kız önerdi:
  - Hadi, başka bir şey söyle. Çalışmak çok daha eğlenceli olacak! Puşkin'den daha kötü beste yapmıyorsun!
  Dahi çocuk başını salladı.
  - Teknoloji sıfırında Puşkin.
  Vitalik, giderken beste yaparak şarkı söylemeye başladı;
  Halkımız acıya dayanmayacak,
  Bırakın silahlar - savaşın cehennemi sesi, gürlesin!
  Bir ünlem umuduyla duracağız,
  Yaşlı ve genç omuz omuza yürüdü !
  
  Süngüler el, nasırları yükselterek,
  Dövüşçülerin sert bakışları - sadece çocuklar!
  Kederden dünya tamamen gri saçlı oldu,
  Kızların örgüleri çekinerek çekin!
  
  Biz şanlı Sovyet halkının çocuklarıyız.
  Çelik veya ateşle kırılmayız!
  Özgürlük için tüm gücümüzle savaşalım!
  Faşizm bir sürüdür, inanıyorum ki onu kıracağız!
  
  Hizmete alınmalarına izin vermeyin - acı bir şekilde sıkıntıdan,
  Ancak öncü kendini savaşa topladı!
  Kravat parlıyor - tüm gözler içinde gizli,
  Şanlı Bolşevik izinde !
  
  Bir grup asker öfkeyle saldırıya doğru kaçtı.
  Faşistler sustu, topların uğultusu kesildi!
   Metalin ezilmiş kırmızı gücünden,
  Gamalı haçlı kırık bayrak sarktı!
  
  Pillerimiz nerede, kesin olarak biliyorlardı
  Ve neden? cüretkar çocuk,
  Kar parçaları incitse de, kötülüğe eziyet etse de,
  Geceleri çıplak ayakla gezerken çantayla yürüdü!
  
  Küçükken keşif yapmak daha kolay, daha kolay,
  Burnunuzu herhangi bir çatlağa sokabilirsiniz!
  Koruda soğukta yemin ettin,
  Ama biri güldü: adam yeterince olgun değil!
  
  Kızlar da korkaklığı bilmiyorlardı,
  çocuklardan daha kötü savaşmadılar !
  Tatilde çiftler halinde dans ettik.
  İdareli sohbet ettiler, kelimeleri boşa harcamak üzücü!
  
  Zalim Hitler - Şeytan'ın hizmetkarı,
  Hesabı olmayan insanlar, piç mahvetti!
  Ama kurtarıcı sürüyü ezecek,
  Ne de olsa, kuvvetler konseylerinin bir sınırı yok!
  
  Komünist Parti sevdi ve büyüttü,
  Cesurların öncüleriyiz.
  Fritz beyefendisine katlanmamak için,
  Boyunduruğu takmaman için!
  
  Bize bir rüyaya kutsal bir şekilde inanmamız öğretildi,
  Ve ülke için hiçbir çabadan kaçınma!
  Yaşadıklarımız ölçülemez,
  Sevgili, Sovyet ordusunun oğulları!
  
  Hiçbirimiz yaştan bahsetmedik,
  Kendiniz için üzülün - başkalarına saygı duymayın!
  Ölmek korkutucu ama ben korkmuyordum.
  Rus' yenilmez - konseyler ordusu!
  
  Ve Dünya'ya mutlu bir dünya gelecek,
  Acı, gözyaşı, keder, ihtiyaç olmayacak!
  Tüm komünizm gezegeninin üzerindeki pankart,
  Düşenler güzellikler âleminde diriltilecek!
  Oğlan çok iyi ve renkli bir şekilde şarkı söyledi. Ve sesi Caruso'nunkinden daha havalı .
  Bundan sonra çocuk dans etmeye başladı. Ve iş daha da hızlı gitti.
  Güçlü bir jeneratör inşa ediliyordu. Bu durumda şehrin yarısını aydınlatması gerekiyordu.
  Vitalik, onu Ostankino TV kulesine sürüklemeyi çoktan planladı. Ve sonra tüm dünya aşırı kısa dalgalarla kaplanacak . Ve halkı, insanlık tarihinde hiç kimsenin olmadığı kadar itaat edecek.
  Ancak bu yeterli değil, daha gelişmiş ekipler seçip formüle etmemiz gerekiyor, bu yüzden hala yapılacak çok iş var.
  Ve her şeyi raflara koymak için özel bir bilgisayara ihtiyacınız var. Ve son derece zeki ve havalı olacak.
  Vitalik çalıştı. Ve Albina onu aldı ve şarkı söyledi;
  Vatan için sonuna kadar mücadele
  Parlak Stalin'in bize emrettiği gibi...
  Kalplerimizi birlikte attıralım
  Kaslarımız çelikten güçlü olsun!
  
  Anavatan kahraman kaderi,
  Kutsal Annem için savaş...
  Çok önemli şeylerimiz var, biliyorsun.
  Sonuçta, Ruslar her zaman savaşmayı başardılar!
  
  Sadece öncü bir çocuk olmasına rağmen,
  Ama Anavatanımı selamlayacağım...
  Ve daha genç olan ben olacağım, bilirsiniz, bir örnek,
  Rusya'nın komünizm altında yaşayacağına inanıyorum!
  
  İnşa edeceğiz, inan bana, şanlı bir dünya,
  Hangi yoksullukta inan bana olmayacak ...
  Orada ücretsiz bir ziyafet kutlarız,
  Ve insanlar sonsuza dek mutluluk içinde yaşarlar!
  
  O zaman rüya ahdini yerine getirecek,
  Aydınlık nesillerin görkemi için...
  Stalin'in kendisi yanar, parlak bir yıldız,
  Ve öğretmenimiz, proleter Lenin!
  
  Ve biz de Allah'a inanıyoruz, inanın bana,
  Arkasını düşünmeden Mesih'e dua etmek ...
  Cehennemin yeraltı dünyasındaki canavara izin ver
  Simgelerden iyi bir yüzle karşılanacağız!
  
  Mesih'in partisinin bayrağı altına geleceğiz,
  Sosyalizmi ve komünizmi inşa edelim...
  Işığa umut, inanıyorum, getireceğim,
  Böylece herkes ciddi bir kahraman olur!
  . BÖLÜM #15
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Rus mafyasının vaftiz annesi Agripina'nın devasa sarayında bir canlanma yaşandı. Harika şeyler yapan dahi bir çocuğun raporu haydut kadına döndü ve şunları kaydetti:
  - Vay! Olur?
  Karateci kız başını salladı.
  - Evet! Bunların hepsi birer mucize!
  Agripina şunları kaydetti:
  - Burada böyle fırsatlar! Dünya üzerindeki gücü!
  Sendikanın gizli polisi başkanı Nikolai Fatrushev şunları önerdi:
  "Uyku gazları kullanacağız ve çocuğu ve tüm ekipmanını yakalayacağız.
  Mafyanın vaftiz annesi itiraz etti:
  - Acele etmeyin! Önce istediğini yapmasına izin ver. Sonra onu besili bir buzağı gibi yakalarız.
  Gizli polisin başı şunları söyledi:
  - Raporlara bakılırsa, insanları kukla gibi kontrol ediyor ve çok tehlikeli olabiliyor.
  Agripina ciyakladı:
  - Bu durumda, uykulu mermileri olan bir keskin nişancımız var!
  Bundan sonra vaftiz annesi ek emirler vermeye başladı.
  Dünyadaki durum daha da kötüleşti. Taliban, Rusları üsse sıkıştırdı ve onlara ağır ateş açtı. Buna karşılık, diğer bölgelerden gelen birlikler yoğun bir şekilde Tacikistan'a nakledildi. Güneyde gerçek bir savaş çıktı. Ve Batı'da, Ukrayna ordusu çoktan saldırıya geçti. Ve savaşlar yeniden tam güçle ortaya çıktı.
  Evet, daha sıcak oldu.
  Ancak sendika, Taliban'dan uyuşturucu satın aldı. Ve savaş işe karışmadı. Dünyadaki durum giderek daha endişe verici hale geldi. ABD, Taliban'ın yeni bir cephe açmasını memnuniyetle karşıladı. Ve zaten Taliban'ı meşru Afgan hükümeti olarak tanımaktan söz ediliyordu.
  Kafkasya'da halk yeniden ayaklanıyor. Hoşnutsuzluk büyür. Genel olarak, insanlar yetkililere karşı daha eleştirel hale geliyor. Televizyonlar bile kırılmaya başladı.
  Zyuganov ciddi şekilde hasta ve Komünist Parti şimdiden iktidar için savaşıyor. Pek çok komünist, özellikle de gençler barikatlara koşuyor. Ve genel olarak, insanlar daha politize hale geldi. Değişiklikler olgunlaştı ve insanlar yeni bir hayat istiyor. Eski politikacılar çok yorgun.
  Agripina, neden etekli yeni Lenin rolünü üstlenmeyesiniz diye düşündü. O hala bir asi. Ve binlercesini sokaklara dökebiliyor .
  Rusya'daki insanlar önceki rejimden bıktı ve tabii ki neredeyse çeyrek asırdır aynı yaşlı yüzü gören insanlar yeni ve bilinmeyen bir şey arzusu duyuyorlar.
  Agripina aynada kendine baktı. Yara izi olmasaydı yüzü erkeksi ve güzel olabilirdi. Evet bir yandan bozar ama bir yandan da yüze daha ciddi bir ifade verir.
  Ne de olsa, gücün doruklarına ulaşmak için çabalayan bir halk lideri gibidir. Her ne kadar şimdi bile, çok halka açık olmasa da önemli, gerçek bir güce sahip.
  Ve toplumun her kesiminde bağlantıları var. Tek üzücü olan, birçok halk sanatçısının çoktan ölmüş olmasıdır.
  Kobzon'un onunla şarkı söylediğini hatırlıyorum.
  Ve tüm bu şarkıcılar ne istiyor? Para ve şöhret. Üstelik kime şarkı söyleyeceklerini de umursamıyorlar.
  Agripin cıvıldadı:
  - Boğaz konservesi ve votka ona gider!
  Ondan sonra aldı ve safir ve zümrüt karışımı olan gözleriyle göz kırptı. Ama sarışının kendisi çok acımasız. Şimdi çocuğa işkence etmek istiyordu.
  Ve on dört yaşında yakışıklı bir çocuk itaatkar bir şekilde diz çöktü ve topuğunun zarif bir kıvrımıyla çıplak, yuvarlak olanını çıkardı.
  Agripina kendisine getirilen kaynak makinesini aldı. Alevi açtı. Ve çıplak tabanlarını alıp yanarken yakışıklı bir çocuğun yanına gidiyor.
  Yanık kokuyordu ve çıplak ayakları ateşe verilen genç çığlık attı.
  Agripina çocuğu sarı saçından yakaladı, çekiştirdi ve tıslayarak onu tekrar dizlerinin üzerine getirdi:
  - Sabırlı ol Kazak, ataman olacaksın!
  Ve çocuğun diğer çıplak topuğu parıldıyor. Ve tekrar bağırıyor. Ateşle kavrulduğunuzda, özellikle de hassas olan tabanınız çok acıyor. Herkesin kaldıramayacağı şey.
  Vaftiz annesi çığlıkların tadını çıkardı ve hatta şarkı söyledi:
  Kırmak, ezmek ve parçalamak,
  Hayat bu, mutluluk bu!
  Ve büyük bir hevesle çocuğu bir kırbaçla kırbaçlayalım. Ellerinin arasına alındı.
  İşte o, gerçekten de vaftiz annesi. Ve bu çok acımasız. Gerçek bir vixen diyelim mi ?
  Hiç kimse ve hiçbir şey böyle bir kadına yakışmaz.
  Agripina dövdü ve şarkı söyledi:
  onları esirgemezsin
  piçleri öldür ...
  Tahtakuruları nasıl ezilir
  Hamamböcekleri gibi vurun!
  Sonra bundan bıktı. Ve çocuk acı şokundan bilincini kaybetti. Bir işaret yaptı ve çocuk götürüldü.
  Agripin şunları kaydetti:
  - Yine de, Marquis de Sade haklıydı, hangi zevk başkasına acı verir. Bunu herkes anlamaz ve fark etmez!
  Bundan sonra beyaz dişi şeytan, kendisine Napolyon Bonapart'ın eğimli şapkası şeklinde getirilen pastayı büyük bir zevkle yemeye başladı.
  Napolyon'a saygı duyuyordu ama onu bir başarısızlık olarak görüyordu. En büyük saygısı, yenilgiyi bilmeyen ve dünyanın yarısını fetheden Cengiz Han'aydı.
  Alexander Suvorov da yenilgiyi bilmiyordu ama ne kadar kazanmayı başardı?
  Agripina küçümseyici bir şekilde homurdandı. Rusya'nın şu anki cumhurbaşkanı Ukrayna'daki çatışmaya saplanmış durumda ve şimdi onu sadece tembeller tekmelemiyor . Ayrıca Napolyon gibi bir şey: önce çok şans ve sonra başarısızlıklar. Ve sonunda, başlangıçta olduğundan daha da kötü. Ve Hitler hakkında söylenecek bir şey yok. Şansı var mıydı? Prensip olarak, kırk birincide Moskova'yı almış olsaydı ve işgal altındaki topraklarda daha akıllıca bir politika izleseydi, . Napolyon'un zamanında yaptığı gibi .
  Burada Cengiz Han ve halefleri bir süre Rusya'yı fethetmeyi başardılar. Büyüklük ve güç bakımından tarihte görülmemiş bir imparatorluk vardı. Ancak Rusya'nın kitlesel işgalinden önce bile, Cengiz Han'ın ölümünden sonra bölündü ve aslında Batu neredeyse bağımsız bir Altın Orda'nın hükümdarı oldu ve Moğol imparatorluğu zaten ayrı olan İran'da ortaya çıktı. Resmi olarak Çin'de ortak bir sermaye olmasına rağmen.
  Bir süredir imparatorlukta hala bir birlik görünümü vardı. Ama sadece bir görünüş. Örneğin Mısır'ın işgali sırasında Altın Orda, İran'daki kardeşlerine yardım etmedi. Batu'nun kendisi hızla yıprandı ve nispeten genç yaşta öldü. Moğol İmparatorluğu, sanki hiç var olmamış gibi çürümeye yüz tuttu ve battı.
  Tamerlane, onu birbirine bağlamaya çalışan son handı, ancak ölümünden sonra her şey iz bırakmadan toza dönüştü.
  tek ve aynı kişi olduğu ve Altın Orda'nın bir Rus devleti olduğu fikri ortaya çıktı .
  Agripina güldü. Evet, imparatorluklar yıkıldı. Ve en istikrarlı imparatorluk Rus olanıdır. İngiliz ve Osmanlı İmparatorluğu'ndan geriye kalanlara bakarsanız, çok daha fazla toprağı elinde tutuyor. Ve Roma İmparatorluğu ve Arap Halifeliği tamamen buharlaştı.
  Mafyanın vaftiz annesi, dehası ve zulmü olmasa Rusya'nın sonuna kadar çökebileceğini düşündü. Eski başkan yaşlandı ve kendini tüketti. Ve şimdi her şey onun elinde değil. Herkesin kendi döngüsü vardır. Sen en az üç kere Cengiz Han ol. Ebedi krallar yoktur.
  Ama bir sistem varsa: çar öldü, çok yaşa yeni çar, o zaman trajediler olmaz.
  Çarlık Rusya'sında, Birinci Pavlus'tan sonra , Romanov hanedanı nihayet istikrar kazandı. Yüzyıllarca hüküm süren meşru, yetkin, safkan bir hükümetti ve halk ona hayran kaldı ve inandı.
  Sonra ne oldu - bir vekil! Bir monarşi kurmalıyız. Agripina öyle düşündü. Bazı yerlerde gerçekten bir monarşi kuruldu: Türkmenistan'da , Azerbaycan'da, Kore'de. Belarus'ta bile bunun hakkında konuşmalar var. Bununla birlikte , orada da çalışması pek olası değildir, Avrupa ülkesi.
  Orada ne halk ne de seçkinler monarşiyi sindiremez.
  Agripina kendini harika bir kişilik olarak görüyordu. Ve yönetme arzusu vardı.
  Şimdi, hala çocuk gibi görünen bir çocuk, mutlak güç verebilecek bir şey icat etmiş gibi görünüyor! Böyle bir güç, imparatorun gücünün yanında hiçbir şey değildir! Ve dahası, cumhurbaşkanının gücü! Gücü, insanlar tarafından icat edilen Tanrı değil, gerçeğin gücü olacaktır. Evrenin ve evrenin merkezi olacak.
  Ve hiç kimse onu deviremeyecek. Ve orada ya da çocuklar ondan sonra hüküm sürecek. Ya da onu ölümsüz kılmanın bir yolunu bul. Bilim teorik olarak her şeyi yapabilir.
  Ve sonra evrendeki en havalı olacak. Ve dünyalılar uzay gemileri inşa edecek ve milyarlarca galaksi ayaklarının dibine düşecek. Ve ayak izlerini öpmek en büyük şeref ve mükâfat olacaktır.
  Agripina, bir evreni fethettikten sonra diğer evrenleri fethedebileceğini düşündü.
  Ve harika olacak. Ve sonra kendisi evrenler yaratmayı öğrenecek. Ve ölüleri dirilt, ki bu harika!
  Genç kadın akıllı telefonuna baktı. Büyük bir şeyin yapım aşamasında olduğu açıktı. Ve bu, şortlu çıplak ayaklı bir çocuk tarafından yönetiliyor.
  Agripina, Vitaly Akulov'un ne kadar küçük olduğuna şaşırdı. Ergenlik çağındaki bir çocuk gibi . Şortlar ve çıplak ayaklar da çocuk izlenimini güçlendiriyordu. Aynı zamanda yetişkinleri de kendisine itaat etmeye zorlamıştır. Ve zihinsel olanlar da dahil olmak üzere emirleri vardı.
  Rus mafyasının vaftiz annesi, böyle bir çocuğu yenmenin kolay olmayacağını düşündü. Belki, gerçekten, gazla örtün. Veya bir keskin nişancı gönderip ateş edin.
  Ancak genç dahi, ona birden fazla keşif sunabilir. Ve gerçekten de ölümsüz kılmak için. Teorik olarak, bir kişi sonsuza kadar yaşayabilir. O bir bilgisayar değil, ancak güncellenebiliyor ve düzenlenebiliyor.
  Ve sabit ve güçlü bir enerji kaynağınız varsa, o zaman insan vücudu, doğadaki döngü gibi sonsuz olabilir. Ve bu çocuk, insanlık tarihinde hiç görülmemiş bir dahi. Ondan önce Leonardo da Vinci ve Tesla bile pes ediyor. Özellikle planın pratik uygulamasında.
  Hiçbiri pratik bir geri dönüş sağlamadıysa, Leonardo da Vinci'nin icatlarının kullanımı nedir ?
  Aslında Leonardo'nun makineleri insanlığa hiçbir fayda sağlamadı ve hiçbiri işe yaramadı. Tesla da çok şey icat etmiş gibi görünüyor, ancak uygulamanın getirisi neydi?
  Ve burada insanları boyun eğdiren radyasyonun işe yaradığını görebilirsiniz. Artı, çocuk , belki de kaslarını güçlendirdi. Ve daha da zor.
  Ne büyük bir dahi! On beş yaşında böyle şeyler icat ederse, yetişkin olarak ne yapacak?
  Ya da belki tam tersine, aptallaşıyor ?
  Dedikleri gibi, inekler yaşlandıkça aptallaşır. Burada, özellikle ineklerden kaç tane gerçek dahi ve yıldızın doğduğunu görebilirsiniz?
  Ve milyarderlerin ve devlet başkanlarının çoğu oldukça normal çocuklardı.
  Agripina içini çekerek şarkı söyledi:
  Çocukluk nereye gidiyor?
  hangi şehirler...
  Ve nerede bir çare bulabiliriz,
  Oraya tekrar varmak için!
  Duyulmadan gidecek
  Bütün şehir uyuduğunda
  Ve mektup yazmayacak
  Ve aramayacak!
  Ve kış ve yaz
  Mucizeleri bekleyecek kadar tecrübeli değil ,
  Bir yerlerde çocukluk olacak
  Ama burada değil!
  Ve kışın karın içinden
  Ve derenin yanındaki su birikintilerinden,
  Birisi atlayacak
  Ama ben değil!
  Agripina şarkı söylemeyi bitirdi ve dişlerini gösterdi. Bir düşününce, yetişkin olan bu zeki çocuğun sıradan bir ölümlü düzeyine düşmesi aptalca olurdu. Aslında bunlar insanüstü yeteneklerdir. Ve beslenmeleri gerekiyor. Ve yenilenmiş bir güçle büyüyün.
  Kısa etekli ve çıplak, bronzlaşmış bacaklı bir kız, beyaz dişi şeytana küçük bir çikolata yumurtası ikram etti.
  Agripina onu ısırdı ve kızın kaslı bacaklarına kırbaçla vurarak çığlık atmasına neden oldu.
  Sonra şarkı söyledi:
  Cehennemdeki et sıcaktan çürür,
  Ve uzun zamandır hepimizin anlama zamanı ...
  Mafyaya inancı bilmeyen herkes
  Boyunduruğun öfkesi altına düşecek!
  
  Dürüst adam alır
  Yanan bir örümcek gibi olacak ...
  Yeraltında iblisler azap edecek,
  Kim şeytana boyun eğmedi!
  Ondan sonra şu emri verdi:
  - Pusuya otur ve bekle! Kendini ifşa etmemek için.
  Bu arada Vitalik ve Albina çalışmaya devam etti. Muazzam güçte ve tekerlekli bir jeneratör inşa edildi. Buna ek olarak, dahi çocuk joystick düğmeleri taktı ve otomatik bir araç oluşturmaya başladı. itaat hiper programı . Böylece tüm insanlık ve Akulov, Rab Tanrı'ya itaat etmediği ve aynı zamanda olağan işinden vazgeçmediği için itaat etsin. Yine de, neye bağlı olarak. Savaşlar sona erdirilmelidir. Ve Ukrayna için failler yine de yeni dünya kralına hesap verecek.
  Vitalik öfkeyle şarkı söyledi:
  Savaş nedir ve savaş nedir
  O kötü bir teyze ve orospu!
  Cinayet, iğrençlik, sadece pislik
  Ve savaşta, piç prens!
  Alayların öfkesi için zafer olmayacak,
  Kötülük imparatorluğu bir aptallar ülkesidir!
  Ve çocuk çıplak ayak parmaklarıyla çelik bir cıvata fırlattı. Düşen bir göktaşı hızında uçtu ve kelimenin tam anlamıyla havada yandı.
  Albina dedi ki:
  - Bu sınıf!
  Dahi çocuk başını salladı.
  - Ve en büyük sınıf, insanlık tek, sevgi dolu bir dürtüde birleştiğinde olacak! Daha doğrusu herkes kardeş olursa.
  Kız gülümseyerek şarkı söyledi:
  Fırtınaların arasından özgürlük güneşi bizim için parladı,
  Fırtınalar ve fırtınalar boyunca birlikte yürüdük...
  Milletler bir olsun
  Dünyanın tüm ülkeleri bir arada olsun!
  Vitalik gülümseyerek cevap verdi:
  - Evet, hepsi birlikte garip ve insanlar olacak! Benim adil ve sevgi dolu otoritem altında! Ve insanların bir daha asla birbirlerini öldürmeyecekleri bu an çok yakın! Komünistlerin hayalini kurduğu ama tüm fedakarlıklara rağmen yaklaşamadılar!
  Albina dişlerini göstererek ve somunları ve cıvataları sıkarak cıvıldadı:
  Aşağılanmayı umursama
  Evet, kendimi küçük düşürmeye hazırım! Evet, kendimi küçük düşürmeye hazırım!
  Ama sadece şanlı bir hedefe, en azından biraz daha yakın!
  Ama sadece şanlı hedefe ulaşmak için, en azından biraz daha yaklaşmak için!
  Biraz daha yaklaş!
  Vitalik ironik bir şekilde sordu:
  - Ve eril cinsiyette ne söylüyorsun?
  Kahraman kız gülümseyerek cevap verdi:
  - Bir kafiye olduğunu!
  Dahi çocuk kıkırdadı ve şarkı söyledi:
  Ne olursa olsun kafiye yaptı
  Sadece yoruldum...
  Ve değişiklik için köye,
  İneklerin otladığı yer
  Yakında düzeltildi!
  Albina sırıttı ve başka bir cıvatayı çevirip transistörü yeniden düzenleyerek verdi:
  -Büyük dahi, dünyanın ışığını icat etti,
  Daha güzel insanlarla hiç tanışmadım...
  İdol çocuğa kasideler söylüyorum,
  Hangi , idealin somutlaşmış hali!
  Vitalik parlak kafasını salladı:
  - Evet, iyi şarkı söylüyorsun ama kimse mükemmel değil.
  Ve çocuk yeniden programlamaya başladı. Tüm dünyaya boyun eğdirmek kolay bir iş değil. İnsanlar ne istiyor? Kendileri bilmiyorlar. Örneğin, seçimden veya seçimlerden çok sık memnun olmadığı gibi. Ama mükemmel bir güç yoktur. Ve ideal bir güç olmadığına göre, gücü mutlak kılmak mümkün olabilir mi? Sormadan ve kelimeyi bilmeden itaat edildiğinde - hayır?
  Örneğin, Garin'in benzer fikirleri vardı. Dünya üzerinde güç istiyordu. Ve ona yaklaştı ama karşı koyamadı. Ama genel olarak, bu bir peri masalıydı.
  Ve işte gerçek bir şey ve sonunda insanlara gelecekte güven verecek bir şey. Hiçbir diktatör titreyen parmaklarıyla nükleer düğmelere basmadığında. Ve nükleer savaş olmayacak. Ve konvansiyonel savaşlar hâlâ şiddetleniyor ve kaynamaya devam ediyor.
  Son haberlere göre Taliban, Rus üssünü fiilen yok etti ve şimdiden mahkumların kafalarını kesmeye başladı. Evet, Mücahid istilası ciddi! Ve dökülen kan önemli olacak.
  Vitalik çalışmaya devam ederek şarkı söyledi:
  Bir iç savaş çıkar
  Karanlıktan karanlığa ...
  Kötü kel Şeytan geldi,
  Ve insanları çıldırttı!
  Bundan sonra çocuk çalışmaya ve tasarlamaya devam etti.
  Dünya üzerindeki iktidar, iktidar uğruna değil, tüm insanlığın mutluluğu içindir. Dahi çocuk, belki de bunu Lenin'in de istediğini düşündü. Ama çok fazla kan ve kurban olduğu ortaya çıktı. Ve sonunda çirkin bir şey inşa edildi. Halk demokrasisi yerine, aygıtın diktatörlüğü. Ve insanlar hayatın anlamını yitirdiler. Komünizmi inşa etmeye inanıyorlardı , ancak sonuç perestroyka ve vahşi bir karmaşaydı. Halkın hazır olmadığı gerçek demokrasinin yol açtığı şey budur .
  bebeklerden yaşlılara kadar herkesi kontrol eden bir hiper kral olacak . Ayrıca insanların beyinlerinin yanmaması için bir sistem oluşturmak gerekiyor .
  Böylece radyasyon olmadan bile itaat ederler. Ama bu uzun vadeli bir bakış açısı. Ama sonuçta uzun süreli hipnoz var.
  Vitalik aldı ve şarkı söyledi:
  fethedilemeyiz
  Herkesi dize getireceğiz...
  Bir deftere eskiz yaptım,
  Yeni nesillerin görkemi için!
  Oğlan gerçekten bir dahi. Albina ona hatırlattı:
  - Ve Ostankino'ya yapılan saldırı sırasında vurulmamamız için bir güç alanı!
  Vitalik, bir kurt yavrusunun dişleri gibi beyaz ve keskin dişlerini göstererek başını salladı:
  - Elbette yapacağız. Aslında, güçlü bir tümevarım yaratmak hipnowaves'ten çok daha kolaydır . Ve sonra hiçbir şey ve hiç kimse bizi durduramaz!
  Albina tweet attı:
  Ve mücadele yeniden devam ediyor
  Hiperplazma ateşi kaynıyor...
  Oğlumuz çok genç
  İnanılmaz bir hediyesi var!
  Vitalik gülümseyerek başını salladı.
  Evet, harika bir hediyem var. Ancak herhangi bir yetenek geliştirilmelidir. Ve önümüzde sadece zaferler değil, aynı zamanda riskler de var.
  Kız dikkat çekti:
  - Polis her an yanımıza gelebilir, onunla tanışmaya hazır mısın?
  Vitalik güldü ve şöyle dedi:
  - Esnemek istiyorlarsa lezginka yapsınlar!
  Albina güldü ve şarkı söyledi:
  - dans etti, dans etti,
  Sonuçta, çalışmaktan yorulduk ...
  biraz dinleneceğiz
  Ve sonra tekrar başlayacağız!
  Dahi çocuk başını salladı ve havadaki sürtünmeden eriyen ve buharlaşan bir metal parçası olan çıplak, maymun benzeri ayağını tekrar fırlattı.
  Oğlan şarkı söyledi:
  Büyük atış ve kaos ,
  Ben zamanımın çocuğuyum...
  Ben bir centilmen ve süpermenim
  İşim iyi!
  Agripina buna ilgiyle baktı. Mikro kameralar çalıştı. Çocuklar gerçekten böyledir . Canavarlar bile değil, onun gibi bir şey - süper.
  Mafya vaftiz annesi yine haber sütununu açtı. Ukrayna birlikleri ilerliyordu ve Rusya'dan birkaç yerleşim birimini çoktan geri aldılar. Ve Devlet Dumasında açık isyan işaretleri var. Muhalefet hükümete güven sorununu gündeme getiriyor. Ve büyük bir vızıltı var. Ve başkan rahatsız görünüyor. Bir şey uzun süredir kamuoyunda görünmedi.
  Bu mafyanın altın çağı. Ve sendikasının başarıları son derece büyük olacak. Olasılıklar harika. Doğru, soru şu ki, bu parlak çocukları nasıl yakalayacağız? Gaz onları almazsa ne yapmalı? İşte bu çocuk ne kadar güçlü. Yaktığı demir ve çeliği havaya fırlatır.
  Böyle bir askere sahip olmak isterdi. Bu terminatör çocuğun böyle bir gücü var .
  Agripina şarkı söyledi:
  Başkan çok uzun yüzdün
  Sana aşık oldum...
  Şimdi çocuğu seviyorum , Şeytan,
  Onu sevmek istiyorum!
  Ve mafyanın vaftiz annesi lüks kalçalarını alıp kaydırdı.
  Ama tek gözle görebilirsin. O zamana kadar bırakın eğlensin.
  Yaklaşık on üç yaşlarında, kaslı ve bronzlaşmış iki erkek yüzüğe girdi. Elleri boxer eldivenli ve ayakları çıplak. Ve bir sinyalde birbirlerine çarpmalarına izin verin.
  Çocuklar kavga ettiğinde, her zaman birçok hafif, hızlı darbe vardır. Ve çıplak topuklar tıpkı boksör eldivenleri gibi parlar. Ve kimin kimi aldığını anlamayacaksın.
  Agripina, erkeklerin kavga etmesinden gerçekten hoşlanıyor. Tekrar topuklarını kızartma arzusu var. Tabii ki, bu harika olurdu! Ya da kızgın maşayla parmaklarınızı kırın.
  Mafyanın vaftiz annesi dudaklarını yaladı. Evet, zulüm onun kanında var. İşkence ve eziyet etme arzusu gibi.
  Burada erkeklerin güzel bacakları var ve ayakların şekli saçsız ve herhangi bir düzensizlik olmadan zarif. Ve bunları kızgın iğnelerle delmek, ateşe vermek veya lastik bir copla dövmek hoştur.
  Agripina öfkeyle şarkı söyledi:
  Önümde boşluk görmek istiyorum.
  İçinde kalemimi, hayalimi inşa edeceğim!
  Kızlar koro halinde:
  Askerler hazır hanımefendi.
  Herkesi yok edeceğiz!
  Mafyanın vaftiz annesi tweet attı:
  Ölüm karşısında kara kuzgun
  Kurban gece yarısı bekliyor...
  Kara kuzgun, cehennem ölümsüzdür
  Mezarda seninle buluşacak!
  Ve ağzını açtı ve uzun pembe dilini hareket ettirdi.
  Sonra ekledi:
  Uykumda bile bir kavga hayal ediyorum
  Barmoley'in kendisi benden korkuyor!
  Ve yine gülüyor.
  Oğlanlar terliyor ve vücutları parlıyor. Bu rahatlamadan kaslar daha da güzel görünüyor.
  Agripina eline uzun bir kırbaç aldı ve genç dövüşçüleri kırbaçlamaya başladı. Ve tüm gücünle vur. Ve acı içinde çığlık attılar. Ter ve kan her yöne fışkırdı.
  Mafyanın vaftiz annesi haykırdı:
  Hepsini birden yok edeceğim
  Onu bir enfeksiyon gibi çıkaracağım!
  Erkek dövüşçüler ringin dışına yuvarlandı. Ancak maskeli ve siyah takım elbiseli mafya savaşçıları tarafından yakalandılar. Onları sarı saçlı vixen'e sürüklediler .
  Agripin şunları kaydetti:
  - Benden kaçmak mı istedin!? Belki topuklarını kızartırsın?
  Çocuklar korku içinde gözlerini kırpıştırarak cıvıldadılar:
  - Merhamet et! Biz iyiyiz!
  Agripin omuz silkti. Ve birden yumuşadı:
  - Tamam, yeter ki topukların sağlam olsun! Bana neşeli ve canlandırıcı bir şeyler söylesen iyi olur!
  Çocuklar neşeyle şarkı söylediler;
  Vahşi maymunlar diyarındaki ormandayız.
  Muzların yeşil olduğu yerde, yamyam yığınları!
  okyanusu geçmek zorundaydık
  Böyle coşkulu bir enerjiyle!
  
  Anavatan bize gitmemizi emretti -
  Ekvatorun bir hendek olduğu yere ulaşın!
  Tanrı Bir'dir, Odin değil ,
  Ayrıca birden fazla el bombamız var!
  
  Genç öncüleri savaşa gönderdiler,
  Bunun sadece bir staj olduğunu söylediler!
  Böylece herkes cüretkar bir çocuktu,
  Enerji roketleri büyük destek!
  
  Tam hedefe makineli tüfekle ateş ediyorum -
  Burada dövüşçüleri haki rengiyle biçti!
  Anavatanımızı çeviremeyecekler,
  Kötü orklar ve diğer kabadayılar!
  
  Anavatan'ın böylesine öfkeli bir düzeni -
  Vahşi bir aslan gibi dövüşmeyi öğren oğlum !
  Ve eğer emri kırmızı lider verdiyse,
  Sefil bir soytarı olma!
  
  İşte bir kol yanağını sertçe yaktı,
  Hala sert kılları yok !
  Ama Anavatan'a uzun süre hizmet ediyorum, inan bana,
  Düşünmeye gerek yok, zayıf gençler!
  
  Mau-mam kabilesi tarafından kuşatıldık ,
  Mızrakları yok, el bombası fırlatıcıları var!
  Karşılık olarak çelik bir darbe indireceğiz.
  Rus pilotlar gökten yardım edecek!
  
  Anavatanda, yemlikten gelen her savaşçı,
  Bebek silaha uzanıyor!
  Ve işgalcilerin ordusunu yen,
  Ozan tarafından söylenen şiirin istismarları hakkında!
  Agripina, son sözlerinde, çocuklara tüm gücüyle bir kırbaçla vurdu, öyle ki deri patladı ve kan aktı.
  Mafyanın vaftiz annesi şarkı söyledi:
  Sizlerin eti yanacak,
  Cilt soyulacak, sadece parlayacak,
  Ne, yüzünüz asık mı?
  Cennetin kraliçesi olduğumu bilin!
  . BÖLÜM #16
  Vitalik, emrindeki insanlar gibi aşırı modda çalışmaya devam etti. Terminatör çocuk ve dahi şarkı söyledi:
  Öfkeli diziliş ekibi, öfkeli diziliş ekibi,
  Gönülde ateşler yanar, yüreklerde ateşler yanar!
  Evet, çılgın bir hızla çalışıyorlar. Ve yakında, insanlığın tüm sorunlarını çözecek, medeniyet tarihinde benzeri görülmemiş bir kurulum hazır olacak.
  Her durumda, ülkeler arasında var olan anlaşmazlıklar arka planda kaybolacaktır.
  Albina çocuğa sordu:
  - Sence Dünya'da artık savaş olmayacak mı?
  Vitalik başını salladı.
  - Bence hayır! En azından ben iktidarda olduğum sürece.
  Kahraman kız cıvıldadı:
  - İnsanlara boyun eğdirmek,
  Yeni bir hükümdar olacak!
  Dahi çocuk başını salladı.
  - Yeni bir hükümdar olacak. Ve herkes için bir ağabey gibidir.
  Albina güldü ve şunları söyledi:
  - Ağabey gibi şortlu bir çocuk mu?
  Vitalik zevkle şarkı söyledi:
  Kahramanlığın yaşı yoktur
  Yüreğinde vatan sevdası genç...
  Uzayın kenarlarını fethedebilir,
  Herkesi, dünyadaki herkesi mutlu etmek için!
  Albina gülümseyerek şunları kaydetti:
  - Evet yapabilirsin. Ama dehadan başka neyin var?
  Oğlan cevap verdi:
  - Her şey! Ve dünya benim olacak!
  Bunu gören Agripina tısladı:
  - Hayır, benim!
  Ve gözlerini parlattı. Ruh hali kan gerektiriyordu. Burada onun emriyle yeni bir savaş başladı.
  Bu durumda, bikinili ve çıplak, yontulmuş bacakları olan iki kız eldivenlerle kavga etti. Çokça el salladılar ve çarpıştılar.
  Bazen çıplak, yuvarlak topuklar dokundu ve parladı. Her şey son derece harika görünüyordu.
  Agripin biraz yumuşadı. Dövüşün çekiciliği olduğunu düşündü. Özellikle dövüşler zorluysa. Ve insanların istediği şey: ekmek ve sirkler.
  Ayrıca insanlar ölümden korkarlar. Hristiyanlığın ve İslam'ın başarısı, insanların zaten ölmekten ve hiçliğe dönüşmekten çok korkmalarından kaynaklanıyordu. Ve böylece boşluklar aradılar.
  Her iki saatte bir diz çökerek cenneti kazanabileceğinizi düşündüler. Ve bir Tanrı olsa bile, o zaman O tüm bu dualardan ve isteklerden çoktan bıkmıştır ve siz, Yüce Olan'a ulaşarak işleri yalnızca kendiniz için daha da kötüleştireceksiniz .
  Gerçekten de, dua ederek bir şeye ulaşmak mümkün müdür? Agripina hiç dua etmedi ama çok şey başardı. Çünkü dua insandır.
  Ve yükselmek için bir süpermen olmanız gerekir.
  İşte öyle bir Friedrich Nietzsche idi ki, hayatın anlamı hakkında çok şey anladı. Ve çoğu bunu anlamadı ve yanılıyordu.
  Hayır, dua etmek hiçbir şeyi başarmaz.
  Agripina öfkeyle şarkı söyledi:
  Ah ne büyük kayıp
  Dünyada başka kaç kayıp ...
  Burada rahipler saçmalık taşıyor,
  Onlara dışarıdaki haydutu göster!
  Rus mafyasının vaftiz annesi defalarca güldü. Öne çıkmak ve kendini göstermek istiyordu.
  Evet, çok şey yapabilir.
  Ve hiç kimse onun tüm yeteneklerini bilmiyor!
  Mesela şimdi kan dökülüyor, sendika para topluyor. Ve sonra o, Agripina, Dünya gezegeninin imparatoriçesi olacak. Ve sonra, belki daha fazla para olmayacak. Herkes çok çalışacak. Ve gerçekten komünizm gelecek!
  Kadınların ve çocukların yalınayak yürüyeceği ve erkeklerin sayısı en aza indirilecek.
  Agripina şarkı söyledi:
  Erkekler, erkekler, erkekler
  Böyle, inan bana sığır!
  Erkekler, erkekler, erkekler
  Hepinizi sebepsiz yere öldürün!
  Agripina çok güçlü ve gelişmiş dişlerini gösterdi. Sonra ellerini çırptı ve Pavlusha'nın parlak gözlerine teslim edilmesini emretti. Duruşma öncesi gözaltı merkezine göndererek zenginleştiği çocuk .
  Hizmetçiler ve militanlar, vaftiz annelerinin emrini yerine getirmek için koştu.
  Ne de olsa, bir dereceye kadar kaderin metresi.
  En büyük suçlu zaten tahmin etmiş olsa da. Vitaly Akulov, tüm dünyayı etkisi altına alacak enerji üretmesi gereken bir jeneratör inşa ediyor!
  Şanslıysanız, bu gerçekten çok havalı olurdu. Ve sonra böyle bir güç ortaya çıkacaktı. Bir süper monarşi gibi !
  Agripina, çarlık imparatorluğu rolündeki Rusya'nın SSCB'ye tercih edildiğini düşünüyordu. Üniter bir hükümet biçimi vardı ve SSCB bir federasyondu. Üstelik parçalanan federasyon.
  Ama çarın altında ... Sonra merkezden atanan valiler ve daha fazla düzen, daha fazla disiplin ve bağımsızlık hayalleri vardı.
  Stalin, bir şekilde yerel çarları elinde tutan tek SSCB lideriydi. Ondan sonra disiplinin düştüğü ve durgunluk dönemi çoktan başlamıştı.
  SSCB ekonomisi Gorbaçov döneminde yavaşladı ve krize girdi. Ve işte burada demokrasi devreye girdi. İnsanların hiç hazır olmadığı özgürlük. Ve o kadar kolay değildi. Dağlık Karabağ ile başladı. Ve hiçbir şey yapamayan hükümetin zayıflığını herkes gördü. Ve diğer bölgelere yayıldı.
  Ve Baltıklarda da. Ancak elbette Yeltsin, SSCB'nin ana muhribi oldu. Ve Gorbaçov onu hapse atmadı ama yapılması gerekiyordu. Genel olarak, Rusya halkının kendisi suçlanacak. Peki, Çeçenya'da böylesine utanç verici bir teslimiyetten sonra dünyanın hangi ülkesinde hükümdar direnirdi? Evet, ordu onu devirebilirdi.
  Ve Yeltsin, en azından kına! Görünüşe göre insanlar istediklerini yapabilirler. Ve propaganda insanların beynini yıkadı.
  Agripin şunları kaydetti:
  - Kitleler kemikli ve tembeldir. Okumayı sevmezler, düşünmeyi de sevmezler. Tek bir inanca sahip olmalılar ve tek Tanrı'yı onurlandırmalılar!
  Genç kadın dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  ben mükemmelim
  ben mükemmelim
  Gülümsemeden harekete
  Her şeyden önce övgü.
  Ah ne büyük nimet
  Mükemmel olduğumu bil
  Mükemmel olduğumu bil
  Mükemmel olduğumu bilin!
  Bunun üzerine genç kadın muhakemesine devam etti:
  - İnsanlar bir yığındır. Ve kitleye bir kadın gibi davranılmalı ve bir kadın isteyerek güce boyun eğiyor. Ve kitlelerin aklına güvenecek hiçbir şey yok. En basit, en hayvani içgüdülere uymak zorundalar!
  Agripin böyle düşündü. Gerçekten de, kalabalığın nasıl bir zihninden bahsedebiliriz? İnsanlar bir koyun sürüsüdür. Cellat ve yamyam Stalin'i de seviyorlardı. Ve halk için çok şey yapan en nazik Çar II . Nicholas ihanete uğradı ve üzerine tükürüldü. Bunlar insanlar ve kalabalıktır.
  Böylece Agripina onları düzene, disipline etmeye ve ciddiyet ve adalet konusunda eğitmeye alıştıracak.
  Böylece Pavlusha'yı getirdiler. Oğlan zaten bir suçlu gibi kel tıraş edilmişti. Ve çocuksu yüzünde birkaç sıyrık ve morluk vardı.
  Agripina çocuğa sordu:
  - Peki, hapiste durum nasıl?
  Pavlusha cevap verdi:
  - Aşağı yukarı normal! Hücreler temiz, televizyon ve banyo var, otel değil ama yaşayabilirsin.
  Vaftiz annesi sordu:
  - Morluklar nereden?
  Çocuk dürüstçe cevap verdi:
  Başrol için kameramanla kavga ettim . Ama hiçbir şey, kazandım ve şimdi vaftiz babası.
  Agripin başını salladı.
  - Tebrikler! Çocuklar iyi mi ?
  Pavlusha cevap verdi:
  - İyi! Büyük bir hücremiz var, on iki kişi. Çok fazla ama gençler mışıl mışıl uyuyorlar. Yataklar da az ya da çok. Adamların hiçbiri yatağı ıslatmadı. Yiyecekler genel olarak kabul edilebilir, artı yiyecek transferleri, onları yürüyüşe çıkarıyorlar. Futbol bile oynuyoruz. Duruşma öncesi gözaltı merkezinin cehennem olduğunu söylememek. Hücrelerin çoğu genellikle yarı boş veya dört yerdedir. Hala çok insanımız var ama genel olarak kalabalık değil. Yasaya göre, bir duruşma öncesi gözaltı merkezindeki gençlerin boğulmaması için en az üç buçuk metrelik bir alana sahip olmaları gerekiyor ve bir de fan var.
  Agripina başını salladı ve şunları söyledi:
  - Biraz otur, sonra bakarız. Belki seni serbest bırakırım, özellikle de beni memnun edersen!
  Oğlan başını salladı.
  - Deneyeceğim, harika!
  Genç kadın içten bir sempatiyle şunları söyledi:
  - Bu kadar güzel sarı saçlarını kaybetmen üzücü. O saç stilini mahvetmiş olmalılar!
  Pavlusha gülümseyerek başını salladı:
  - Artık mahkeme öncesi gözaltı merkezinde herkesin saçı kesilmiyor, sadece biti bulunanlar saçını kestiriyor. Ama biri emretti, bırakın çocuk hapishaneyi tüm görkemiyle koklasın!
  Agripina küçümseyici bir gülümsemeyle başını salladı.
  - Hadi! Çok iyisin! Baktım, gözaltında olduğum için ağlamadım. Ve sonra bazı gençler topalladı. Pekala, bir hafta daha bekle, sonra çıkmana izin vereceğim. Ama bir şartla.
  Küçük çocuk başını salladı.
  - Ne , her şeye hazır mıyım?
  Vaftiz annesi mırıldandı:
  - Şimdi bana şarkı söyleyeceksin. Ve şarkı söylemeni sevmeliyim!
  Meraklı Pavlusha sordu:
  - Peki hangi konuda?
  Agripin kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Asker! Şimdilik bir savaş sürüyor. Evet, hatta belki aynı anda iki savaş. Ayrıca güneyde Taliban ile birlikte.
  Çocuk başını salladı ve cevap verdi:
  - Tamam, savaş ve vatanseverlik konulu şarkı söyleyeceğim.
  Vaftiz annesi başını salladı.
  - Mümkün ve Stalin hakkında. Ben umursamıyorum. Benim kadar acımasız olan bu bıyıklı diktatörü bile seviyorum!
  Pavlusha öksürdü ve büyük bir coşkuyla şarkı söyledi, giderken beste yaptı;
  Çok güzel ve büyük bir dünya var
  Troller, elfler, cüceler, gulyabaniler nerede...
  Ve orada aziz bir kılıçla savaşır,
  Ve herkes kanlı, inan bana, dövüş istiyor!
  
  Ve bu dünyada öncü bir çocuk
  Saf olmayan yaratıkların avcısı...
  Herkese iyi örnek olur,
  Bazen sadece intikam istemek!
  
  İşte biz böyle şövalye kartallarız,
  Savaşta çok acımasızca savaşabiliyor ...
  Ve biz görkem tanrılarının oğullarıyız,
  Ve geniş bir el çantasında sihir taşıyoruz!
  
  Her şey bize tabi, her şey bizim omzumuzda,
  yeteneğine sahip ...
  Ve gerekirse, seni altın yapacağım -
  Biz şövalyeleriz, zavallı sakatlar değil!
  
  Öyleyse kötü düşmanın korkudan titremesine izin verin,
  Hiçbirimiz korkamayız...
  Tüm düşmanları bir kuruşta vurduk,
  Avcılar her zaman savaşabilmişlerdir!
  
  Evreni geçmek mümkün
  Bizler büyünün büyük dürtüleriyiz...
  Kaplan ve ayı bizi yenemez,
  Çünkü öncüler çok birleşmiş!
  
  Anavatanın büyüklüğü şunda doğrudur:
  Korkmayalım diye...
  Havalı bir kartal gibi birlikte uçarsınız,
  Sen bir dövüşçü olduğuna göre, bir soytarı gölgesi değilsin!
  
  Kim düştü, Yüce onları diriltecek,
  Ve herkesi daha uzun ve daha akıllı yapacağız ...
  Vatan keskin bir kılıç ve kalkandır,
  Ve korkak saçmalamayın!
  
  Cesurca her şeyi itiraf edebiliriz,
  Düşmanla, hatta bir orkla, öfkeyle savaştı ...
  Şeytanın entrikalarından utanmıyoruz,
  Ve ikonlardan güzel yüzler görüyoruz!
  
  Sen kimsin, itiraf et, gururlu adam?
  Dream Fighter, hala bir çocuk olmasına rağmen -
  Ama tek bir yüzyıl boyunca savaşmayacaksın,
  Çünkü hayat sert, hatta çok fazla!
  
  Savaşlarda yüzyıllardır yumuşadık,
  Kılıcımız gerçeğin ebedi garantisidir...
  Büyük bir rüya gerçek olacak
  Sonuçta, o harika bir şey!
  
  İşte kötü hortlak saldırıyor,
  Oğlan onu çok atılgan bir şekilde eziyor ...
  Ve sadece bir karmaşa çıktı,
  Olmamak, inan bana, çok sessiz!
  
  Kızlar da kavga edebilirsiniz,
  Kışın ve yazın yalınayak olmalarına rağmen ...
  Ama turtalar çok meşhur kızartılır,
  Neşeli bir kahkahayla bizimle tanışın çocuklar!
  
  Anavatanımız yok, inan bana, daha güçlü
  O kainatın en güzelidir...
  Köpüklü yakutlar şakrak kuşları,
  Neşeli mutluluk herkese gelsin!
  
  Çocuğu kıramayacağına inanma,
  O bir şövalye, gücü devasa...
  Gerekirse bir deftere yazacak,
  Bütün yaratıklar nasıl mezara getirilir!
  
  Çocuğun kılıcı iğne kadar keskin,
  Ama çok geniş bir elle kesiyor ...
  Ve inan bana, hayatımız bir oyun değil,
  Ve mavi gözlü kızla konuş!
  
  Savaşçılar da iyidir
  Çok gururlular, havalılar ve yürekten dans edecekler
  Küçük bacakları sadece soğukta çıplak!
  
  Hayır, ben bir erkeğim, sonsuza kadar yaşayacağım
  Şansımı kuyruğundan yakalayacağım...
  Ve avcı yakında bir oyuna dönüşecek,
  kötü adam olan , hızlı bir teslimiyetle vereceğim !
  
  Kısacası, sloganım, inan bana, basit,
  Sadece korkak olmana gerek yok...
  Burnunu kıvıranı döv
  Kılıçlı melekler üstümüzde!
  
  Ruhumu Anavatan'a adayacağım, kalbimi adayacağım,
  Savaşta tüm bedenimi sonuna kadar yakacağım...
  Yüce sana , kanatların altında uçuyorum,
  Önünüzdeki dünya, şimdi savaş tüm hızıyla devam ediyor!
  Agripina çok hevesli olmayan bir şekilde alkışladı ve gülümseyerek şunları söyledi:
  - Kötü bir şiir değil, Pavlik. Ama söz verdiğin Stalin nerede?
  Mahkum çocuk gülümseyerek cevap verdi:
  - Evet, beste yapmak istedim ama aklıma gelmedi. Ama Stalin yetmiş yıldır ölü. Daha modern bir şey istiyorum!
  Genç kadın çıplak ayak parmaklarıyla bir ruble para aldı. Alt ekstremitelerin azim ve gücünü göstererek onu sıktı. Bundan sonra şunları kaydetti:
  - Stalin ülkeyi çelik pençelerle tuttu!
  Pavlusha başını salladı.
  - Evet bu doğru! Sert bir liderdi. Ve daha uzun yaşayabilen, tüm dünyayı gerçekten ele geçirebilen birkaç hükümdardan biri!
  Agripina sırıttı ve cevap verdi:
  - Evet, yapabilirdi, Cengiz Han gibi. Ancak Cengiz Han en az yüz yıl yaşasaydı tüm dünyayı ele geçirecek zamanı olmazdı. Ama Stalin yüz tane idare ederdi!
  Mahkum çocuk şarkı söyledi:
  Harika vatanın enginliğinde,
  Hem savaşta hem de emekte tavlama ...
  Neşeli bir şarkı yazdı
  Ey büyük dost ve önder!
  Mafyanın vaftiz annesi öfkeyle çıplak topuğuyla yere vurarak sözünü kesti:
  - HAYIR! Daha önce oldu! Kendin, vatansever ve Stalin ile bir şeyler bestelesen iyi olur. Aksi takdirde, mahkeme öncesi gözaltı merkezinde öyle bir hücreye gönderilmenizi emredeceğim ki, ilki size bir çare gibi görünecek!
  Pavlusha eğildi ve cevap verdi:
  - Cevabım açık - Her şeye katılıyorum!
  Agripina homurdandı:
  - Şarkı söyle oğlum ! Sadece şarkı söyleme, huzur içinde yat!
  Genç mahkum şarkı söyledi;
  Bir çağ gelecek, komünizm çağı,
  Gururlu Rus bayrağını dalgalandıracağız...
  Kıralım inan faşizmin boyunduruğunu,
  Hitler'i yeneceğiz !
  
  İnancımız, inan, çelikten daha sert,
  Ve kutsal komünizm önderlik eder...
  Ve bizim için büyük lider Stalin,
  Ve büyüyoruz ve bir santimetre aşağı değil!
  
  Kutsal Rusya'nın büyüklüğü için,
  nelerin üstesinden gelebilir ...
  Stalinimiz, büyük görevimiz,
  Ve Rus çok büyük, bilirsiniz, ayı!
  
  Biz her şeye gücü yeten Çubuğun büyüklüğüyüz,
  Fritz hemen kazanabilir mi...
  Anavatan için mutluluk ve özgürlük -
  Hayat kırılgan, ipek gibi, ipliği biliyorum!
  
  İnan bana korkmaya alışkın değiliz.
  Yüzyıllardır Rusların gücü...
  Çok sıkı savaşabiliriz
  Parlak bir vatan hayali olacak!
  
  Moskova'dan Leningrad'a
  Taygadan güneşli denizlere...
  Savaşanları büyük bir ödül bekliyor,
  Benim geniş Anavatanım!
  
  Sizi koruyacağız ve genişleteceğiz
  Ve pankartı çatıların üzerine kaldıralım ...
  Annemiz Rusya için,
  Ve düşmanın bir şiş yemesine izin verin !
  
  Anavatanın büyüklüğü için savaşın,
  Şiddetli, yakıcı bir kasırga gibi...
  Biz, inan bana, her zaman savaşabildik,
  Hadi gidelim, inan bana ve okyanus!
  
  Hepimiz yapabiliriz, kesin olarak biliyorum
  Wehrmacht'ı doğru bir şekilde yenebileceğiz ...
  Ve lekesiz onurumla,
  Bu taarruzu durduralım!
  
  Hem Güneşimiz hem de kuasarlarımız var,
  Rusya'nın en bilge çarı...
  sert vuracağız
  Ve böyle bir düzen, akıllıca yönetirsiniz!
  
  Hitler'i oynarken asacağız
  Tüm faşistleri bir kerede yeneceğiz ...
  Ve mayıs güneşi sonsuza dek olacak
  Ve üstümüzde altından bir melek var!
  
  delikanlıyız , bilirsin, atılgan,
  Herhangi birini ezeceğiz, inan bana, kalabalık ...
  Ve kızlar karda yalınayak,
  Ve şiddetli bir kar fırtınasında gülün !
  
  Komünizm dünyası, inanın bana, güzeldir,
  İçinde çıplak kızlar için iyidir ...
  Gezegende barış ve mutluluk olacak ...
  Ve delikanlıya bir keski karalamak !
  
  Biz çok havalı savaşçılarız
  Haydi ejderhayı yenelim...
  Fritz aptal olmasa bile,
  Ayı nasılsa hepsini parçalayacak!
  
  Hitler'den korkmayacağız,
  Kız burnuna çıplak bir topuk koyacak ...
  Führer sadece bir palyaço olacak,
  Ve daha fazlası için, bilmek yeterince eski değil!
  
  Ve kızlar yalınayak
  Topuklarını karla gıdıklamayı severler ...
  Ve Rusya Ana adına,
  Fritz'i kırabiliriz!
  
  Peki, faşist adayları neredesiniz?
  Kışın Moskova'yı almak istedin...
  acı içinde sızlanıyorsun ,
  Kız saçını düzeltti!
  
  Burun üzerinde hareket ettirilen çıplak topuk,
  Führer'in bir anda öldüğü görülüyor...
  Sonuçta, kızlar kar yığınlarında çıplak ayakla,
  Ve çelikleri var, bir sürü ceset!
  
  Ve kızlar Fritz'i böyle kovalıyor,
  O koyunların kesime koştuğunu...
  Çok şiddetli savaşabilirler
  Hitler'in kaput olduğu hemen anlaşılıyor!
  
  Burada Naziler ünlü bir şekilde yenildi
  Ve mağlup Berlin'e girdiler ...
  Ve Naziler açıkça savaşı sızdırdı,
  Ve biz sadece evreni fethederiz!
  
  Kısacası, Güç Türü bizimle,
  Bir Rus yönetecek...
  Anavatan'ın gücü Wehrmacht'ı ezdi,
  Ve gel, bil, komünizm çağı!
  Albina gülümsedi ve çok daha güçlü bir şekilde alkışladı. Ve avuç içleri çok güçlü bir şekilde tokatladı.
  Sonra genç kadın şunları söyledi:
  - Bu harika! Bir meteor gibi şarkı söyledin. Severim.
  Pavlusha umutla sordu:
  - Özgürlüğe kavuşabilecek miyim?
  Agripina, en doğal sarışın olan kar beyazı kafasını salladı.
  - HAYIR! Şimdi değil. Çocuklarla otur. Ayrıca, neden yalınayak değilsin?
  Çocuk dürüstçe cevap verdi:
  - Çocuk hapishanesinin kuralları çıplak ayakla dolaşmamızı yasaklıyor .
  Vaftiz annesi kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Kuralları değiştirmelerini sağlayacağım! Erkekler çıplak, yuvarlak topuklu gösteriş yapmalı! Ve polis tabanlara sopalarla vuracak.
  Gizli istihbarat başkanı şunları söyledi:
  çıplak ayakla tutulmaları yönünde talimat vermek mümkündür . Tıpkı Stalin dönemindeki çocuk işçi kolonilerinde olduğu gibi.
  Agripina güldü ve şunları söyledi:
  - Çok sağlam bir fikir! Ve topuğuna bir iğne saplarsan. Yani, sığ, kulağa kadar.
  Pavlusha eğildi ve cevap verdi:
  - Senin iraden! Sen sahibisin ve ne istersen yapabilirsin!
  Mafya Annesi şunları kaydetti:
  - Böyle bir çocuğu çıplak topuklu kızartmak - harika olurdu! Ve taze, kavrulmuş eti koklayın.
  Ve Agripina dudaklarını yaladı.
  Oğlan yakalandı ve ayakkabıları ayaklarından yırtıldı. Sonra korumalardan biri bir meşale çıkardı ve ateşe verdi.
  Mafya başkanı cıvıldadı:
  - Elbette harika! Ama belki o kadar kaba değil. Burada Pavlik'e bir bilmece anlatacağım. Cevap verecek, çıplak topukları kızartmayacağız.
  Çocuk kırpılmış başını salladı.
  - Sormak.
  Agripina başını salladı ve cıvıldadı:
  - Kim koçtan daha aptaldır da gözünden sis çıkartır!?
  Pavlik alnını kırıştırdı ve sonra homurdandı:
  - Ve sorunun özü nedir?
  Mafya annesi cevap vermiş:
  - Sana ne kadar sevimli, neredeyse çocuksu topuklar kızartmak istediğimi!
  Çocuk ısrarla dedi ki:
  - Cevabı biliyorum! Bunlar politikacılar!
  Agripina mırıldandı:
  - Neden böyle düşünüyorsun?
  Pavlusha şunları kaydetti:
  - Politikacı aslında bir bot gibi aptaldır, ancak çok fazla sis çıkarır ve sadece gözlerden değil.
  Mafya Ana başını salladı.
  - Böyle bir cevabı sayabilirsin! Tamam, yaşa. Topuklarını kurtardığın için mutlu olabilirsin.
  Mahkum çocuk şarkı söyledi:
  Pes etmeyeceğim, acı içinde inlemeyeceğim,
  Çünkü bir titandan doğan çocuk...
  Gerekirse büyük bir ordu toplayacağım.
  Tüm Anavatan düşmanlarını bir darbe ile ezmek!
  . BÖLÜM 17
  Dahi çocuklar da yorulur. Vitalik, uykuya daldığını ve gözlerinin birbirine yapıştığını hissetti. Sonra zeki çocuk uyuyakaldı ve rüyasında çok fırtınalı ve sıra dışı bir şey gördü;
  Çocuk bir anda kendini eski bir antik kentte buldu. Etrafta oldukça yüksek, beyaz binalar vardı. Dışarısı kirli olsa bile. Vitalik, burada eski zamanların görülebildiğini belirterek ıslık çaldı. Fillerin yürüdüğü cadde boyunca çok büyük bir şehre benziyor.
  Oğlan yürüyordu ve yüzüne taze gübre üflendi. Etrafta insanlar vardı. Çoğu hafif tunikler, sandaletler ve cübbeler içinde. Ancak birçoğu, özellikle de erkek çocuklar neredeyse çıplak ve yalınayaktı. Gerçekten sıcak. Pek çok çocuk var ve onlar bronzlaşmış, esmer ama siyahlar arasında beyaz kafalar da parlıyor. Hafif tunikli kızlar. Daha zengin olanlar hala sandalet giyiyor, daha fakir olanlar ise yalınayak.
  Vitalik'in kendisi, kemeri teslim etmek de dahil olmak üzere çok fazla tekme attıkları ve nesneleri kırdıkları tekvando yapıyor. Ve bu nedenle çocuk ayakkabılardan hoşlanmadı. Çocukların ayak tabanları yumuşak olmasın ve sert nasırlarla kaplı olmasın diye mümkün olduğunca yalınayak koşmaya çalıştı. Ve şimdi onu aldı ve Moskova'nın etrafında koşan bir tür portala atladı. Ve bir antik kentte sona erdi. Konuşma insanlara yabancıydı ama aynı zamanda Vitalik her şeyi anladı.
  Çocuğun çıplak ayaklarının altında kaldırımın sıcak parke taşları var ama çıplak, sert taban acıtmıyor. Başka bir şey de ona bir köle gibi bakmaları. Vitalik'in yeni şortlu şık bir tişörtü olmasına rağmen. Ve birçok erkek çocuk hiç de fakir değil, sadece sertleşmek adına ve kaldırımın sıcak parke taşlarından korkmadıklarını göstermek için çıplak topuklarını göstermeyi tercih ediyorlar.
  Vitalik antik kenti gezdi. Ve duygulara hayran kalarak gülümsedi. Büyük heykeller ve görkemli saraylar vardı. Aynı zamanda şehirde çok fazla pislik var. Buradaki her şeyi temizleyen köle çocuklar için pek eğlenceli değildi.
  Vitalik, bir peştamal içinde çıplak ayakla sordu oğlum:
  - Bu şehir neresi?
  Vitalik'in parlak tişörtüne ve çocuğun bronzlaşmış elindeki güzel, yaldızlı saate baktı, saygıyla eğildi ve cevap verdi:
  - Büyük Babil şehri, Makedon devletinin başkentidir!
  Vitalik kıkırdadı ve sordu:
  - Umarım Büyük İskender yaşıyordur?
  Çocuk tekrar eğildi ve cevap verdi:
  - Olympus'ta bir tanrı olarak sonsuza dek yaşıyor!
  Vitalik başını salladı ve şarkı söyledi:
  - Parlak bir yıldızla parıldıyor,
  Karanlık karanlığın içinden...
  Büyük kahraman İskender
  Acı bilmez, korku bilmez!
  Köle bir şey söylemek istedi ama sandaletler ve pelerin giymiş gözetmen ortaya çıktı ve genç kölenin sırtına bir kırbaçla vurdu . Çığlık attı ve tüm şiddetiyle sokağı süpürmeye başladı.
  Vitalik haykırdı:
  - Çocukları dövmek iyi değil!
  Müfettiş çocuğa baktı. Çıplak, bronzlaşmış bacaklar ama parlak bir tişört ve ellerinde altın bir saat. Belki de bu asil bir kişinin oğludur.
  Ve gözetmen cevap verdi:
  - Köleler kırbaçla boyun eğdirilmelidir. Baban seni hiç dövmedi mi?
  Vitalik dürüstçe cevap verdi:
  - HAYIR!
  Müfettiş şaşırdı:
  - Garip! Asil çocuklar bile kırbaçlanır. Ve yüzün bana birini hatırlatıyor.
  Vitalik sert bir tonda cevap verdi:
  Ve haddini bilmelisin!
  Adam çekingen hissederek geri çekildi. Oğlan çıplak, yontulmuş, çok güçlü ayaklarını daha fazla tokatladı ve şarkı söyledi:
  Spartaküs büyük bir savaşçı ve kahramandır.
  Büyük bir orduyla cesurca savaştı...
  O bir köle olmasına rağmen, ama ve şimdi kral,
  Zafer parlak olsun!
  Vitalik şarkı söylemeye devam etmek istedi ama ilham çocuğu terk etti. Aslında macera istiyordum.
  Ve böylece Babil'in tam merkezine gitti. Antik çağın en büyüğü olan bu şehir, Roma'ya kadar yükseldi. Oğlan bir vaşak gibi kolayca hareket ediyordu ve ruh hali izini süren bir koklayıcı köpek gibiydi.
  Hayat her yerde kaynıyordu. Sağda, meydanda, on dört yaşlarında, uzun sarı saçlı bir çocuk kırbaçlanıyordu.
  Genç üzgündü, başı öne eğik yürüdü ve ayıbını elleriyle örterek peştamalını yırttılar.
  Kalabalık ıslık çalıp yuhaladı, yakışıklı ve kaslı bir çocuğu nasıl dövecekleri ilginçti. Kadınlar özellikle izlemeye hevesliydi. Hâlâ İslam'dan uzaklardı ve yüzleri açıktı, çoğu sıcakta daha rahat olan kısa, hafif tunikler giymişti. Daha fakir ve daha genç olanlar yalınayakken, daha zengin olanlar sandalet ve bilezik takıyor.
  Vitalik de bu gösteriye baktı. Üzgün bakışlı çocuk itaatkar bir şekilde keçilerin üzerine uzandı. Cellatın yardımcıları tarafından emniyete alındı - ayrıca beline kadar çıplak, ancak pantolon ve bot giyen gençler. Ve tabii ki celladın kendisi de çok kaslı bir hayduttur.
  Bunun üzerine sepetten bir çubuk aldı ve suyla ıslattı.
  Haberci suçlamayı okudu:
  - Büyüklere saygısızlıktan, küstahlıktan, on dört yaşındaki Kir'e sırt ve kalçaya elli kırbaç ve topuklara yirmi beş darbe cezası verilir!
  Kalabalık onaylayarak tezahürat yaptı. Cellat daha güçlü bir kamçı aldı ve çocuğun kaslı, güneşten yanmış sırtına bir darbe indirdi. Tam güçte değildi ve derisi sadece şişmişti.
  Vitalik, müdahale etmeli mi diye düşündü. Ama amaç ne olurdu? Muhafızlarla donanmış bir düzine uzun boylu adam duruyordu . Ve kalabalık onaylayarak kükredi. Ayrıca çocuğun bu nedenle dövülmesi de mümkündür. Eski zamanlar serttir. Ve Tanrı'nın kendisi de çocukların kırbaçlanmasını emretti. İncil'de bile, insancıl Yeni Ahit'te çocukların bir sopayla kırbaçlanması tavsiye edildi.
  Oğlan derin derin nefes alıyordu ve dişlerini gıcırdatarak sessiz kaldı. Cellat onu ölçülü bir şekilde dövdü ve şimdiden derisi patladı ve kan aktı.
  Vitalik içini çekerek şunları söyledi:
  - Böyle bir dünya!
  Ve genç çocuk dövülmeye devam etti. Vitalik yoluna devam etti, bunu izlemek istemedi. Tabii ki, birçok insan gösteriyi seviyor. Vitalik yoluna devam etti.
  Hala otuz yedide bir olan "Treasure Island" filmini hatırladı.
  Bir erkek yerine bir kız vardı. Ve topuklarını kızartmakla tehdit ettiler.
  Evet, bu acıtabilir. Vitalik, kızın bir partizan gibi çığlık mı atacağını yoksa susacağını mı merak etti.
  Tabii bu filmden sonra, ateşin topukları nasıl yaktığını merak ederek kendini kontrol etti. Ve bunu kafur gazıyla yaptı . Evet olduğuna ikna oldum, çok acı verici. Ve sonra, yine de çok pürüzlü olmayan küçük çocuğun tabanları çok hassastı.
  Ve üzerlerindeki kabarcıklar acı verici bir şekilde şişti. Doğru, çabucak ayrıldılar. Evet, böyle bir işkence kimin dilini çözer. Ancak faşist esaret altında sessiz kalan öncüler de vardı. Yine de, belki bazılarının topukları ateşte kavruldu.
  Doğru, Vitaly erkeklerin topuklarının kızartıldığı bir film hiç izlemedi. Burada bazen sopalarla, dövüldüğü oldu . Bir Amerikan filminde, bir İngiliz subayı bir çocuğun çıplak tabanına zincirle bile vurdu. O ayak şişmişti ve çocuk acı çekiyordu. Ama ateşle asla.
  Ayrıca erkeklerin sopalarla topuklarına dövüldüğü çok az film var.
  Vitalik bakmak için döndü. Bunu sık sık görmüyorsun.
  Çocuğun sırtı kanlı bir belaya dönmüştü ve cellat şimdiden sopayla tabana vuruyordu. Şaşırtıcı bir şekilde, çocuk çığlıklarını tuttu ve cesaret gösterdi. Sanki bir Spartalıydı.
  çocuğu kesinlikle tanıyacağına karar verdi . Üstelik şehir yabancı ve nereye gideceğini de bilmiyor. Gladyatör olma fikriniz mi vardı? Ancak burası Antik Roma değil ve IV. İskender döneminde Makedonya devletinde gladyatör olup olmadığı bilinmiyor .
  Her ne kadar büyük olasılıkla halkı eğlendiren bazı savaşçılar vardı.
  Vitalik henüz bilmiyordu, uzun zamandır burada mı mahsur kalmıştı, yoksa sadece Babil'de bir gezinti miydi?
  En kolay yol orduya katılmaktır. Savaş durumunda bir çatı, yiyecek ve para olacak.
  Ve tekvandocu Vitalik çok güçlü. Evet ve kılıçlarla dövüşme konsepti var.
  iPhone'ların , TV'lerin ve internetin olmadığı bir dünyaya uzun süre takılıp kalmak istemiyordum . Gerçekten, bu durumda ne yapılmalı? Oynamak için bir şey istiyorum.
  Vitalik, tarihsel stratejilere çok düşkündü. Örneğin, Rus Çarı Korkunç İvan'ın yerinde neredesiniz? Ve bilgisayara karşı Livonia'daki savaşı kazandınız. Binlerce birimi kontrol ediyorsunuz. Ve toplar, gıcırtılar, ahırlar veya daha etkileyici bir şeyle fabrikalar inşa ediyorsunuz. Ancak Korkunç İvan, elbette, Kazaklar oyunu gibi bir ilkeldir. Ama teknolojiyle yaratılacak daha modern bir şey.
  İlkel sistemden nanoteknolojiye oynamak özellikle ilginç.
  Genç çocuk dayağı bitirdi. Çok güçlüydü, bu yüzden tek başına bir şaplak attıktan sonra ayağa kalkabildi. Ve çocuğun bacakları şişmiş olmasına rağmen, onlara zar zor birkaç adım attı.
  Ondan sonra kendisine bir peştemal verildi. Ve çocuk hareket etti, kana bulandı ama kırılmadı.
  Vitalik ona yaklaştı ve elini uzattı. Cyrus çocuğu onu salladı ve şunları söyledi:
  -Köle olmadığını görüyorum! Sormayacağım bile, her hareketin özgür ve değerli bir insandan bahsediyor.
  Vitalik başını salladı.
  - Köle değilim elbette.
  Oğlan ona baktı ve aniden yüzünü değiştirerek sordu:
  - Üzgünüm, gözlerim bulanık. Ya da sadece bana öyle geliyor, ama sen .... Majesteleri İskender...
  Vitalik başını salladı.
  - HAYIR! Ben İskender değilim! Nasıl görünüyor?
  Genç çocuk başını salladı.
  - Çok!
  Vitalik gülümseyerek cevap verdi:
  - Evet, ilginç. Ama bence o zaten...
  Oğlan başını salladı.
  Evet, on yıl. Ama o büyük ve güçlü bir çocuk. Nesin sen, daha yaşlı mısın?
  Vitalik başını salladı.
  - Evet! Ama bu bir sorun değil. İkiz kardeşimi kontrol etme zamanım geldi.
  Çocuk mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Böyle bir benzerlik için bir kazığa konulabilirler.
  Genç çocuk başını salladı.
  - Belki! Ama ilginç bir hikaye hatırladım, aynı zamanda erkekler birbirine benzediğinde de oldu ve işe yarayabilir , her şey çok ilginç!
  Vitalik, elbette, Mark Twain'in Prens ve Pauper'ını hatırlamaktan kendini alamadı. Çocukların yer değiştirdiği yer. Ve bunun komik olduğu ortaya çıktı. Üstelik Dördüncü İskender'in uzun süre ayrılmamış olması da mümkündür . Tarihte Büyük İskender'in oğlunun ölümünün birçok farklı versiyonu olmuştur. Ve savaşta, zehirlenmeden ve sözde hapishanede bile. Efsanevi kralın oğlunun ölümünün birkaç farklı versiyonu vardı. Çok uzun zaman önceydi ve sonra sıkıntılı zamanlar geldi.
  Büyük İskender'in imparatorluğu çöktü. Uzun bir süre bu kadar büyük devletler arasında sadece Roma İmparatorluğu vardı.
  Vitaliy ve Cyrus devasa saraya yaklaştı. Nebuchadnezzar tarafından yaptırılmıştır. Oldukça büyük ve gür. At da dahil olmak üzere etrafı koruma dolu.
  Oğlanlar pek prezentabl görünmüyorlardı. Cyrus'un genellikle sadece bir peştemalı ve kırbaçla kesilmiş bir sırtı vardır. Evet ve topuklar şiş, ayak parmaklarına basmalısın. Vitalik, çocuğun böylesine acımasız bir infazdan sonra yürüyebilmesine bile şaşırmıştı.
  Cyrus şunları kaydetti:
  - Köle gibiyim. Beni içeri almıyorlar.
  Vitalik gülümseyerek başını salladı.
  - Anlamak! Ama muhtemelen bana erişimi de kapatacaklar.
  Cyrus önerdi:
  - Acele edin ve krala acil bir mesajınız olduğunu bildirin. O zaman seni bir haberci veya bir koşucu sanacaklar ve belki de geçmene izin verecekler.
  Vitalik şunları kaydetti:
  - İyi fikir.
  Çocuk koşmaya başladı. Çıplak, bronzlaşmış, çok kaslı bacakları bir midillinin toynakları gibi parlıyordu.
  Cyrus üzgün bir gülümsemeyle dedi ki:
  - Turta ve çörek kime,
  Ve kim çiğner ve koni yapar!
  Vitalik gardiyanlara koştu. Ciğerlerinin tepesinde haykırdı:
  - Krala acil mesaj!
  Gardiyanlar hep bir ağızdan sordu:
  - Kimden?
  Çocuk kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Krator'dan !
  - Hadi!
  Vitalik daha da başladı. Koştu ve saraya baktı. Lüks zordu. İsa'nın doğumuna üç yüz yıldan fazla zaman var. Ve aynı zamanda, oldukça temiz. Köle kızlar ve erkekler yerleri temizler. Vitalik, gardiyanlar tarafından birkaç kez yavaşlatıldı.
  Ta ki sonunda taht odasına koşana kadar . Her şey kelimenin tam anlamıyla altın parlıyordu .
  Tahtta oturan bir çocuk vardı. Lüks kıyafetleri ve değerli ayakkabıları vardı ve başında bir taç vardı. Çocuğun yüzü gerçekten Vitalik'e çok benziyordu. Ve kenarlarda mızraklı ve yaylı muhafızlar duruyordu.
  Vitalik eğildi ve şöyle dedi:
  - Size hizmet etmekten mutluluk duyuyorum majesteleri!
  Tahttaki çocuk endişeyle sordu:
  - Sen kimsin? Bana hatırlattığın biri?
  Vitalik gülümseyerek cevap verdi:
  - Seninle yalnız konuşmak istiyorum, harika !
  Dördüncü İskender başını salladı:
  - İyi! Odalara çekilelim, akranlarımla konuşmayı severim.
  Ve çocuk-kral küçük taht odasına gitti. Ve sessizce yalınayak yürüyen Vitalik onu takip etti. Alexander, ayakkabı yüzünden biraz daha uzun görünüyordu. Ve ne kadar kaslı olduğu kıyafetlerinden belli olmuyor.
  Dışarı çıkıp aynanın karşısına geçtiler. İskender, çocuğu utandırarak nefret ettiği ayakkabılarını memnuniyetle çıkardı ve şunları söyledi:
  Artık aynı boydayız!
  Vitaly önerdi:
  - Kasları karşılaştıralım.
  Ve gömleğini çıkardı. Aslında kasları, derin çekme ile çok kabarmıştı.
  İskender de kraliyet cübbesini çıkardı, neredeyse çıplak kaldı. Oğlan kaslıydı, solgun bir noktaya kadar ve kasları o kadar belirgin değildi, ama yine de benzerdi!
  İskender kaydetti:
  - Kendi annemiz bizi ayırt etmeyecek.
  Vitaly gülümseyerek sordu:
  "Benimle yer değiştirmek ister misin?"
  Çocuk kral başını salladı.
  - Kesinlikle! Şehirde güvenlik görevlisi olmadan görünmeyi, sokaklarda yalınayak koşmayı, çamurda yuvarlanmayı hayal ediyorum. Ve genel olarak, halkla ilişkilere ara verin. Ve ne?
  Vitalik şunları kaydetti:
  - Kraliyet cübbesi içinde kimse benim sen olduğumu düşünmeyecek. Ve benimkini giyeceksin !
  İskender başını salladı.
  Benzer seslere sahibiz. Dinle, fikrin gerçekten hoşuma gitti!
  Ve çocuklar kıyafetlerini değiştirmeye başladı. Kralın ayakkabıları çok büyüktü ve tamamen rahat değildi, ama değerli taşlarla süslenmişti. Ve kıyafetler çok rahat değil. İskender'in hangi zevkle şort giydiği açıktı . Hatta çıplak göğüslü kalmak istedi. Ancak tişörtü elinde taşımak rahatsız ediciydi ve isteksizce üzerine giydi. Böylece çocuklar yer değiştirdi.
  Vitaly de kendini yersiz hissetti. Şimdi o zamanlar dünyanın en büyük imparatorluğunun hükümdarı olmasına rağmen.
  Her iki çocuk da taht odasından çıktı. İskender fısıldadı:
  - Tahtımda olacaksın. Ve ben şehirde dolaşırken. Özgür iradeden yorulduğumda geri döneceğim ve yeniden değişeceğiz.
  Vitaly başını salladı.
  - Harika!
  Çocuklar krallık salonuna girdiler. Vitalik tahta çıktı. Önemli bir şekilde oturdu ve şöyle dedi:
  - Bu çocuğa on altın ver ve rahat bırak!
  Bundan sonra, hizmetçiler kibarca genç krala eşlik ettiler. Çıplak ayaklı çocuk koşmaya başladı. Ayakkabısız ne kadar iyi - bacaklar hafif ve çıplak tabanlar mutluluk hissi veriyor.
  İskender aldı ve şarkı söyledi:
  Özgürlük, özgürlük, bana özgürlük ver
  gibi uçacağım !
  İnsanlara, insanlara, insanlara,
  Ve istediğim gibi yaşayacağım!
  Oğlan kral coşku doluydu. Ancak saraydan çıkar çıkmaz, kaldırımın parke taşlarının ne kadar sıcak olduğunu pek de kaba olmayan çıplak ayak tabanlarıyla hissetti. Ve rahatsız edici bir duyguydu. Ve tekrar koşmaya devam etmek için dişlerimi sıkıp kendimi zorlamam gerekti.
  Tropikal iklim ve yaz aylarında elbette güneş hala yanıyor. Köle çocuklar tanıdıktır, ancak bir kral çocukken bile nasıl çıplak ayakla yürüyebilir?
  Ve bu çok acıtıyor. İskender ayağa fırladı - topuklarını yaktı ama katlandı. Bu yüzden çok sıcak olmayan gölgeye koştu ve fark etti:
  - Aman tanrım, taşların bu kadar sıcak olabileceğini hiç düşünmemiştim!
  Çocuk ellerine baktı. On altın para içeriyorlardı. Düşünce parladı - sandalet almalı mıyım?
  Ama bu yüzden saraydan kaçmış, canı istediği gibi yalınayak dolaşmak için. Evet, büyük bir komutanın oğluna topallık yakışmaz. Babası harika şeyler yaptı ve oğlu, sadece tabanları yandığı için hayatta kaldı.
  İskender yine yanan parke taşları boyunca koşmak için koştu. Güneş hâlâ pırıl pırıl parlıyordu.
  Aniden Cyrus'u yakaladı. Peştamallı ve kesikli bir çocuk haykırdı:
  - Merhaba Vitalik!
  Alexander yanıt olarak homurdandı:
  - Ben Vitalik değilim ama sen kimsin?
  Çocuk gülümseyerek cevap verdi:
  - Ben Cyrus'um! Ne, beni unuttun mu?
  Anlayışlı İskender cevap verdi:
  - Anladım! Kılık değiştirdiğimiz çocuk ben miyim sence?
  Kirk daha yakından baktı. İskender'in ellerinin ve ayaklarının o kadar kabartmalı olmadığı, çıplak ayak tabanlarının nasırlı olduğu belliydi. Özellikle yakından bakarsanız.
  Cyrus eğildi ve sordu:
  "Demek sizsiniz Majesteleri?"
  İskender başını salladı.
  - Ve sen kıvraksın! Neden dövüldün?
  Çocuk gülümseyerek cevap verdi:
  - Şakalar için!
  Kral-çocuk tısladı:
  - Beni kızdırırsan, seni kazığa oturturlar!
  Kirk gülümseyerek başını salladı.
  - Evet efendim! Dinliyorum ve itaat ediyorum!
  İskender emretti:
  - Hadi, koş benimle!
  Ve her iki çocuk da koştu. Çar Çocuk, doğal olarak dayanıklı ve güçlüydü, ancak iyi eğitilmemişti. Ancak hızlı koştular.
  İskender kaçarken sordu:
  - Sen köle misin?
  Cyrus güvenle cevap verdi:
  - HAYIR!
  - Ve neden yarı çıplak, dövülmüş ve yalınayak?
  Çocuk gülümseyerek cevap verdi:
  - Soyunmadan şaplak atmadan önce! Ve genel olarak, ebeveynleri o kadar fakir olmasa bile, erkekler genellikle sıcakta yarı çıplak dolaşırlar.
  İskender başını salladı.
  - Mantıken!
  Ve oğlan kral tişörtünü çıkardı. Orta derecede bronzlaşmıştı. Kraliyet cüppelerinde çok fazla zaman yürüdü. Ve çıplak tabanları, altlarında bir mangal yakılmış gibi yanıyordu.
  İskender bile inlemeye başladı.
  Cyrus sordu:
  - Neden inliyorsunuz majesteleri?
  Oğlan kral cevap verdi:
  - Çok yanan topuklar!
  Küçük çocuk başını salladı.
  - Kralın çıplak ayakla yürümediğini anlıyorum - rütbeye göre buna izin verilmiyor!
  İskender öfkeyle homurdandı:
  - Biliyorum! Burada sana diz çöküp çıplak topuklarımı yalatacağım ve itaatsizlik edersen vay haline!
  Kirk gülümseyerek başını salladı.
  - Tüm iradenle, harika !
  Oğlan kral yumuşadı:
  - Pekala, hadi gölgeye geçelim, biraz mola verelim!
  Ve iki çocuk da gölgeye koştu ve bir banka oturdu. Alexander, biraz daha kolaylaştırmak için çocuksu kaldırdı, yere serdi, bacaklarını yaktı. Yazın Babil'de çıplak ayakla yürümek işkence gibidir.
  Genç hükümdar şu emri verdi:
  - Bana yiyecek bir şeyler al!
  Ve Cyrus'a bir altın para fırlattı!
  Oğlan eğildi ve şöyle dedi:
  - Dinler ve itaat ederim.
  Bundan sonra, sopalarla yere düşen topuklar parladı ve yiyecek almak için en yakın dükkana koştu.
  Ve bu arada Vitaly tahtta oturuyordu. Prensip olarak, o bir kraldır, ancak yalnızca on yaşında olduğu ve fiilen naip ve hükümdar Cassander olduğu için nominaldir. Görünüşe göre kralı daha sonra öldürmüş. Ve tarihçiler tam olarak ne zaman tartışıyorlar. İskender'in savaşta öldüğü bir versiyon var.
  Cassandra'dan kurtulmanın zamanı geldi - o bir kral ya da kral değil!
  Ve çocuk bir düzenleme ile sordu:
  - Peki yüce vezir nerede?
  Muhafız eğilerek cevap verdi:
  - Yandaki taht odasında bir heyet alır!
  Vitalik şunları kaydetti:
  - Parlak gözler için onu bana çağır!
  Gardiyan başını salladı ve emri bir başkasına verdi . Ve devlet mekanizması dönmeye başladı.
  Vitalik, vezirlerden birinin raporunu dinledi. Haber, Afgan eyaletinde huzursuzluk olduğu yönündeydi. Oradaki insanlar çok liberal. İnanç
  Henüz Allah yok ama yeterince fanatizm var.
  Oğlan önerdi:
  İddialarını haklı çıkarsınlar. Adaleti kim isterse onu alır. Ve kim değil, bir kılıç var!
  Sonunda Cassander ortaya çıktı. İri, uzun boylu bir adamdı ve kemerinden bir kılıç sarkıyordu. İsteksizce genç kralın önünde eğildi ve sordu:
  - Ne istiyorsunuz majesteleri?
  Vitalik gülümseyerek cevap verdi:
  - Seninle kılıçlarla dövüşmek istiyorum.
  Cassander kıkırdadı ve yanıtladı:
  - İyi dilekler Majesteleri! Ama sen hala bir çocuksun ve ben büyük bir savaşçıyım.
  Çocuk kral başını salladı.
  - Biliyorum! Ama babamın ne kadar büyük bir dövüşçü olduğunu unutmuşsun.
  Cassander başını salladı.
  - Evet, güçlüsün ve yaşının ötesinde hızlısın! Ama sen benden uzaktasın. Ancak, sana bir ders vermeye hazırım.
  Vitalik başını salladı.
  - Yalınayak dövüşeceğim!
  Oğlan, açıkça doğru beden olmayan ve lüks olmalarına rağmen sadece yoluna çıkan bu ayakkabıları çıkardı.
  Sonra sadece mayolarda kalan kraliyet cüppeleri.
  Cassander şaşırmıştı:
  - Bronzlaştın ve daha kaslı oldun!
  Vitalik doğruladı:
  - Pratik yaptım!
  Cassander pahalı çizmelerini ve zırhını çıkarmadı. Zaferden emin görünüyordu.
  Kılıcı, çocuk kralınkinden çok daha büyüktü ve Büyük İskender'in komutanının kendisi çok daha uzun ve ağırdı.
  Mücadele bir kurşunla başladı. Kassander acele etmeden vurdu ve Vitalik yönünü değiştirdi. Oğlan tekvandoda büyük bir usta ama aynı zamanda kılıç kavramına da sahipti. Yakında onu öldürmeye çalışacak olan Cassander'ı öldürmeye çoktan karar vermişti. Ya da daha doğrusu meşru kralı bile öldürün.
  Oğlan, sadece egzersiz yapıyormuş gibi davranarak Cassandra'nın korumasını yatıştırdı.
  Ve sonra onu aldı ve nasıl atlıyor. Ve Vitaly Akulov'un keskin kılıcı muadilini boğazına sapladı. Cassander vuruldu, sendeledi ve ardından boğazından kıpkırmızı kan fışkırarak yere yığıldı.
  Çocuk heyecanla açıkladı:
  - Baş vezir öldü, artık ben yöneteceğim!
  Cassandra götürüldü. Vitalik, eyaletteki ikinci kişiye verilen onurla onu gömmesini emretti. Bu arada, Cassander, Dördüncü İskender'in annesini öldürmüş gibi görünüyor ? Kuyu iyi ve bunun için aldım!
  Vitalik, taş zeminde çocuksu ama güçlü ve çevik bacaklarının birkaç güzel izini bıraktı.
  Ondan sonra şarkı söyledi:
  Ve dökmek zorunda olsan da
  Şiddetli bir fırtınalı kan akışının savaşında ...
  Hayatın ipini bir kılıçla, bir okla kır,
  Sonsuza dek aşka ihanet etmeyeceğiz!
  . BÖLÜM 18
  Vitalik uyandı. Ve tekrar işe koyuldu. Aynı zamanda gülümseyerek şunları kaydetti:
  - Rüyamın ilginç olduğu ortaya çıktı!
  Albina ironik bir şekilde sordu:
  - Sen, dünyanın hükümdarı mıydın?
  Dahi çocuk cevap verdi:
  - Neredeyse!
  Kız ironik bir şekilde şunları söyledi:
  - Evet, olur. Tam olarak neyi hayal ettin?
  Vitalik omuzlarını silkti ve cevap verdi:
  - Sanki ünlü Makedon'un oğlu dördüncü İskender ile yer değiştirmişim gibi!
  Albina kıkırdadı ve şunları kaydetti:
  - Birinci sınıf. Böyle bir şeyi düşünemezsin.
  Dahi çocuk şunları kaydetti:
  - Ünlü roman "Prens ve Pauper" da Mark Twain ile benzerdi. Onu okudun mu?
  Kahraman kız olumsuz anlamda başını salladı.
  - HAYIR! Kitap yok, sadece filmi izledim. Üstelik hem İngilizce versiyonu hem de Sovyet versiyonu.
  Vitalik merakla sordu:
  - Hangisi daha iyi?
  Albina dürüstçe cevap verdi:
  - Aksine, İngiliz, daha doğrusu Amerikalı. Orada daha güzel bir çocukları var.
  Genç dahi güldü ve şunları söyledi:
  - Bir roman olsaydı daha da iyi olurdu: "Prenses ve Dilenci". Bu durumda, asil kandan bir kızın çamurda çıplak ayakla yürümesi bile komik!
  Kahraman kız başını salladı.
  - Bu doğru! Ama prens ve dilenci hakkındaki filmde çıplak ayaklı çocuklar yok.
  Vitalik, şunları kaydetti:
  Ama bunlar kitapta. Önce yalınayak Canty , sonra prens ve ardından Kral Edward vardı. Filmlerde evet, nedense göstermediler. Belki de çekimler sırasında hava soğuktu.
  Albina sert bir şekilde şunları söyledi:
  hipno yayıcıyı daha hızlı yapalım . Ve sonra aniden polis ya da mafya bunun farkına varır.
  Vitalik gülerek şunları söyledi:
  - Bu durumda onlara hopak oynatacağım!
  Kahraman kız güldü ve hatırlattı:
  - Ne de olsa sen büyük bir dahi olsan da bir ölümlüsün. Belki bir keskin nişancı seni indirir!
  Müthiş çocuk başını salladı.
  - Biliyorum! Ama güç alanı yakında hazır olacak. Ve lazerle bile delemezsin.
  Ve dahi çocuklar ve onlara bağlı insanlar işe koyuldu. Dünya hakimiyeti için bir mücadele vardı.
  Agripina da uyumadı. İlk olarak, dünyadaki yenilikleri öğrendi. Her zaman olduğu gibi, savaş ve kaos. Bu arada Çin'de huzursuzluk başladı. Özellikle, Çin Halk Cumhuriyeti Devlet Başkanı'nın konumunun halk tarafından seçilmesi yönünde talepler vardı. Kendi içinde, Çinli Komünistler için bu fikir tehlikeli görünmüyor, ancak bu geleneksel değil.
  Onlar için daha da kötüsü başka bir şey , muhalefetin yeni, genç, alışılmadık derecede yetenekli bir lideri var. Ve Çin Komünist Partisi için sorun yaratabilir. Rusya'da da Rusya Federasyonu Komünist Partisi'nde değişiklikler bekleniyor. Zyuganov hastalandı ve yatağına gitti. Gerçekten de yakında seksen yaşına girecek ve ne kadar başkan kalabilir? Batılı partilerde liderler ilk başarısızlıkta değişir.
  Agripina şunları kaydetti:
  - Kimi koyarsam, komünistlere komuta edecek. Ve seçim oldukça geniş. Evet ve Rusya'daki cumhurbaşkanlığı seçimleri burunda. Zaten Haziran ayının ilk günü ve sonbaharda adayları belirleyecekler. Ve neden başkanlığa gitmiyorum?!
  Ve mafyanın başı şarkı söyledi:
  Güç sadece bir kelime değildir
  O kanunların üstünde...
  Kral tehditkar bir şekilde ne diyecek?
  Bir baltayla düzeltirsin!
  İri, güçlü ve kaslı kadın güldü ve güçlü pazılarıyla oynadı. Güçlü hissetmeyi gerçekten seviyordu. Aynı zamanda lezzetli bir şeyler yiyebilirsiniz. Örneğin, soslu karaca ve kızarmış ahtapot. Ve bazı ilginç dövüşlerle eğlenin.
  Burada, özellikle, neden bir tür mızrak dövüşü turnuvası düzenlemiyorsunuz? Eski zamanlarda olduğu gibi at sırtında bir araya gelsinler ve birbirlerine çarpsınlar.
  Agripina bir zamanlar Ivanhoe hakkında bir film izlemişti. Ama ondan hoşlanmadı. Ve versiyonunu geri çekmesini emretti. Orada, örneğin, Isaac'in kızı Rebecca sarışın oldu. Ve bir cadı gibi nasıl işkence gördüğü gösterildi.
  Üstelik çekimin çok doğal olduğu ortaya çıktı.
  Agripin bundan son derece memnundu. O çok acımasız bir insan. Bu arada Rowena , von Beth kalesinde de işkence gördü . Ve bir de sarışın. Ve bu, mafyanın vaftiz annesine aşırı derecede düşman oldu.
  Evet , Agripina pek çok şey yaptı. Artık çıplak ayak parmaklarıyla iğne atmaya başladı. hedef üzerindeyken. Ama sonuçta ve insanlarda mümkündür. O da tabancayla öldürdü. Bir çok şey yaptı.
  Genç kadın şarkı söyledi:
  durmadan herkesi yenerim ...
  Yazık bilmemek, ayıp!
  garip davranıyor gibiyim
  Ama kız sadece Şeytan!
  Agripina kahkahayı patlattı ve tekrar dişlerini gösterdi. Ve kendisi de işkence görmenin çok heyecan verici olduğunu düşünüyor. Özellikle de güzel çocuklara işkence ederken. Ve kimde başarılı oldu? Belki de babası Şeytan'ın kendisidir?
  Agripina, Şeytan'ın Tanrı'nın alçakgönüllü bir hizmetkarı olduğuna dair bir versiyon olduğunu okumasına rağmen. Gerçekten de Yüce, kendisine gerçek bir muhalefet yaratır mı? Modern Rusya'da böyle görünüyor, muhalefet orada gibi görünüyor, ama yokmuş gibi görünüyor.
  Ve yıllar geçtikçe insanlar için sadece daha az özgürlük var. Zenginler için önemli değil.
  Agripina, oligarklarla çoktan pazarlık yaptı. Onlar da yaşlanmış, yıpranmış ve sıkılmış başkanı değiştirmekten çekinmiyorlar. Ama Agripina nedense çok korkuyor. Ve bu etekli şeytanı kim tahta oturtacak.
  Başka bir şey, dahi bir çocuğun keşfi, böylesine harika fırsatlar sunuyor.
  Tüm dünyaya hükmedebilirsin! En güçlü hipnozcu gibi insan beynini etkileyen hipnoz dalgaları var . Ancak insan hipnozu herkes için işe yaramaz. Ve burada sadece bilinç ve düşünceler üzerindeki mutlak güç.
  Agripina, bir profesörü arayıp ona benzer bir silah yaratmasını önermesi gerekip gerekmediğini düşündü. Ancak , herhangi bir akademisyenin bunu özellikle hızlı bir şekilde yapması pek olası değildir. Büyük olasılıkla, şortlu çıplak ayaklı bir dahi çocuk, daha önce bilinmeyen bir güç yaratacak ve insanlığı bir vaftiz annesinin yönetimi altında birleştirecektir.
  Ve görünüşe göre çocuğun kendisini ortadan kaldırmak daha iyidir. O çok zeki. Sürekli bir tehlike olacak. Doğru, yine de yararlı olabilir.
  Agripina düşündü ... Gerçekten de , böyle büyük bir dehayı öldürmek yazık olur. Ayrıca vaftiz anneyi ölümsüz yapmanın bir yolunu da bulabilir ! Bir çeşit gençleştirici radyasyon açılacak. Ve sonra asla yaşlanıp ölmeyecek.
  Gerçekten de, büyük krallardan biri ölümsüz olabilseydi, tüm dünyayı ele geçirebilirdi. Her şeyden önce Cengiz Han, Büyük İskender, Jül Sezar, Napolyon Bonapart, Avusturyalı Karl ve belki bazılarının şansı vardı. Büyük imparatorluklar ortaya çıktı ve sonra parçalandı ve unutulmaya yüz tuttu, geriye sadece kendileriyle ilgili kitaplar ve filmler kaldı.
  Agripin içini çekti. Yaşlılığı düşünmek için henüz çok genç. Ancak kadınlar, elbette, yaşın sorunlarına çok daha duyarlıdır. Ve genellikle kendilerini otuz yaşında yaşlı kadınlar olarak görürler. Ve her kırışıklığa dikkat edin.
  Agripina başladı ve hüzünlü bir sesle şarkı söyledi;
  İnsanlık büyük bir üzüntü içinde
  Muhtemelen herkes onu düşünüyor!
  Gözyaşları bu denize döküldü
  İnsanın korkusu ateşle yakar!
  
  Bir kervanda yıldan yıla sürün,
  Büyükanne kınasını yanaklarına sürüyor!
  Ve ince kızlık kampına bir şey oldu,
  Kırışıklıklar nereden geliyor, anlamıyorum!
  
  Peki, doğanın tacı neden parlak,
  Makinelerin yaratıcısı, birdenbire yok olmalı!
  Rüzgarın gücünü arabaya çeken kişi,
  yaşlanmayla baş edemiyorum !
  
  Bir güzellik ucube olur
  Ve kahraman gözlerimizin önünde soluyor!
  Herhangi bir şimdi aşağılık hava,
  Ve geceleri vahşi korkuyla eziyet!
  
  Ama kurtuluş olmadığına inanmıyorum,
  İnsan, Tanrı ile tartışabilir!
  Sonsuz dost bir aile olmak için,
  Böylece yol yokuş yukarı kolaydı!
  
  Yaşlı kadınların artık kırışıkları olmayacak,
  Yaşlılığı utanç içinde geri çekelim!
  Ve adamım, ilerleme güçlü bir evlattır,
  Hayatın zirvesine parlak bir bakışla bakar!
  
  Ve sonsuz güzellik olacak
  Günler tam akan bir nehir gibi akacak!
  İnsan nezaketi ortaya çıkacak
  Ne de olsa kalp saf, asil olacak!
  
  İnan yeni bir zevk gelecek,
  Yıllar geçtikçe bilgelik katacak!
  Ne de olsa buz genç bir bedene yerleşmez,
  Beş yaşına hevesle okuyan bir okul çocuğu gibi!
  
  Yukarıdaki işaret, peki, bak,
  Sınava en az yüz kez tekrar gireceksiniz!
  Ve ballı kekleri afiyetle yiyebilirsiniz ,
  Peki, şimdi yaşlı bir kız ol!
  Ve Agripina onu aldı ve havada dönerek zıpladı. Morali biraz düzeldi.
  Vaftiz annesi, Vitalik Akulov'u evlat edinmenin mümkün olacağını düşündü ve onu varisi yaptı. Ancak dahi çocuk onunla gücü paylaşmak isteyip istemediği. Ve evet, çocukları var.
  Ve çocuğa mirasını vermek? Evet, gerçekçi değil. Ancak soru, bu güçlü cihazın nasıl yakalanacağıdır.
  Agripina, dahi çocuğun her şeyi bitirmesine izin vermeye karar verdi. Ve son anda, uyuyan gaz bombası fırlatıcılarıyla devre dışı bırakın. Ne için ve kurbanlarını pusuda beklemesi gereken özel kuvvetlerden oluşan bir ekip gönderdi.
  Bu plan basitti ama en etkilisi olabilirdi. Ayrıca, el bombası fırlatıcıları, bilgisayar rehberliği ve artan hız ile en modern olanlardı.
  Ve gaz neredeyse anında harekete geçti, ayrıca en son gelişme. Ve özel kuvvetler seçici ve iyi donanımlıydı. Bu yüzden Agripina, her şeyin sorunsuz ve boşluksuz gitmesini umuyordu . Daha doğrusu düzelecek.
  Ve ona tüm gezegen üzerinde güç verecek olan en güçlü kurulumu ele geçirecek.
  Ve sonra arkasını dönüyor. Kendisine Everest'in üzerinde bir piramit ve birçok farklı anıt ve heykel inşa edecek.
  Ve diğer eyaletlerin tüm başkanları kazığa oturtulacak. Artık onlara ihtiyacı olmayacak.
  Ve çocuklar tüm yıl boyunca çıplak ayakla yürüyecek ve topuklarına sopalarla dövülecekler.
  Ve bu sadece başlangıç. Sadece Agripina'nın henüz havalı yapmadığı şey.
  O yaratıcı bir kız .
  Ve sonra mafyanın vaftiz annesi şarkı söylemeye başladı;
   Bir kişinin hiçbir şekilde dizginlenemeyeceğini;
  Yüce Allah olma arzusu...
  Böylece evrenin merkezi bir Dünya olur,
  Bu varlık dünyasında her şeye uymak.
  
  Bir fırça darbesi , galaksiler kasırgasıdır,
  İçinde kızıl haşhaş yıldızları var, papatyalar gibi gezegenler!
  Ne de olsa, Yaratıcı Tanrı insanda azalmadı,
  Küçük bir böcek olmak istemiyor!
  
  Hepimiz böyle bir yasa yaratabiliriz,
  Çikolatada ne trilyon parsek!
  Bir volkan kasırgası olan aklımız öfkeli,
  Bilim kendi türünü bir ödüle götürdü!
  
  zamanlar olduğuna inanamıyorum
  Biz sadece vahşilerken
  Ateş ve yağmur kötü olduğunda,
  Ve biz aslanlara ve kaplanlara krallar dedik!
  
  Pulluk eğri bir güverte gibi büküldüğünde,
  Köle ağır bir çapa ile toprağı kazdı!
  Sonra sulu çayırı suladık,
  bize işkence etti , sanki sonunda!
  
  Bilim, sen annesin,
  Düşünceyi ölümsüzleştirme fırsatı buldum!
  Lejyonları cesurca parçalayabiliriz,
  Ve uçsuz bucaksız evrende sörf yapın!
  
  Biz öyle başardık ki, Rabbimiz,
  Muhtemelen kendim çözemedim!
  Princeps plazmasından süper etimiz var,
  Ve kuasarların kafalarında güç ve bilgelik var!
  
  Yolculuğuna sıradan bir silahla başladı.
  İlk başta sadece ağacı hareket ettirebildi.
  Ama metalden daha soğuk bir şey oldu,
  Yarayı anında iyileştir!
  
  Şimdi, biz insanız, süpermen kabilesiyiz,
   İmkansızı başarabilen !
  Herhangi bir sorunu çözmek,
  Evreni değiştirmek bizim için zor değil!
  
  Ama istersen, gerçekten Tanrı olabilirsin,
  İnsanlardan korkmadan köpek gibi hizmet et!
  Ne de olsa, Rusya'mız bir süper farenin gücünün ötesinde ,
  Yüzyılın sınırlarına kadar onun sopası olmayın!
  Agripina şarkı söyledi ve ağır, güçlü ayağını öfkeyle yere vurdu ve homurdandı:
  insanları umursamıyorum
  emir vermek istiyorum...
  En önemli insanlar bile
  Seni yere düşüreceğim!
  Zümrüt ve aynı zamanda safir gözleriyle parıldadı.
  Sonra haberleri dinledim. Şimdiye kadar özel bir şey yok. Taliban kuzeye doğru ilerliyor. Tacikistan'da çok az sayıda bulunan Rus birlikleri geri çekiliyor. Doğru, bombalamaya ve füze saldırıları yapmaya çalışıyorlar.
  Ukrayna'da mücadele oldukça acımasız. Çünkü, her zaman İlginç olan şu ki, başkan toplantılarını iptal etmiş görünüyor. Ayrıca, görünüşe göre, sağlık sorunları. Çok daha iyi, Agripina'nın yeni kraliçe olma şansı daha fazla olacak. Bu durumda, elbette, çocuğun montajı işe yaramazsa.
  Aslında, küresel ölçekte çalışmayabilir. Sonra vaftiz annesi Rusya'nın cumhurbaşkanlığına gidecek.
  Aslında, Agripina ile hafife alınmamalı. O çok havalı bir bayan. Ve çıplak ayakları beton levhaları kırıyor ve kütükleri kırıyor.
  Agripina ayağa fırladı ve dans etmeye başladı. Birden hareket etmek istedi. Ve hünerini göster.
  O aslında birinci sınıf bir dövüşçü. Neden erkekleri dövmüyor?
  karate yapan gençler var ve onlara yumruk atabilirsin.
  Agripina haykırdı:
  Karate , karate, at arabası,
  Folyodaki hamur gibi ol!
  Bundan sonra, müthiş kadın kiremitli karın kaslarını gösterdi!
  Albina özel bir ringe çıktı. Sadece bir bikini giymişti ve onun son derece güçlü ve çok kaslı figürü takdir edilebilirdi.
  O sadece güçlü ve yontulmuş kaslara sahip değil, aynı zamanda neredeyse siyah bir kadın gibi bronzlaşmış. Her insan böyle bir savaşçıya karşı çıkmaz.
  İşte mafyanın vaftiz annesi bir işaret verdi. Yaklaşık on dört yaşında çıplak ayaklı bir çocuk yüzüğe koştu. Agripina onu elleriyle dövmeye başladı. Ve bilinci kapatmamak için ama çok acı vericiydi.
  Mafya savaşçısı şarkı söyledi:
  Erkeklere merhamet etme
  Öldürün onları piçler ...
  Tahtakuruları nasıl ezilir
  Hamamböcekleri gibi vurun!
  Çocuğu iyi dövdükten sonra onu ringin dışına attı.
  Kalktı ve söndü.
  Sonra dışarı fırladı, çıplak topuklu ayakkabılarıyla başka bir yakışıklı ve kaslı genç dışarı çıktı.
  Agripina, kadın kahramanın zırh gibi sahip olduğu basına tekme atmasına izin verdi. Ve sonra onu dövmeye başladı. Üstelik, çocuğun daha fazla morluk ve darbe alması için darbelerle kapatmayı düşünmeden.
  Hatta acıyla inledi. Ve Agripin onu attı. Üçüncü çocuğu kafasına aldığı darbeyle bayılttı. Sonra şarkı söyledi:
  Ben dünyanın en korkunç kadınıyım
  tuvaletten kaçamazsın !
  Ondan sonra güldü.
  Mafyanın vaftiz annesi dördüncü çocuğu alıp ringe attı. Sonra kaldırdı ve ellerini iplere bağladı. Ve bir işaret yaptı:
  - Benim için kaz tüyü!
  Kadın hakemler ona gerekeni verdi .
  Agripina, çocuğun topuğunu gıdıklamaya başladı. Gülmeye ve kıkırdamaya başladı.
  Mafyanın vaftiz annesi şarkı söyledi:
  Oğlanla saklambaç oynamayı seviyorum.
  Oğlanla saklambaç oynamayı seviyorum!
  Tekrar ona kadar say!
  Bilmeceleri severim!
  Bilmeceleri severim!
  Ama bulmak, kaybetmek değil!
  Bundan sonra, çocuğu çıplak tabanda daha da kuvvetli bir şekilde gıdıklamaya başladı.
  Tom incinmedi ve güldü. Eğlence elbette ilginç. Aynı zamanda işkencedir.
  Agripina, genç bir kolonide bir kız mahkumu nasıl gıdıkladığını hatırladı. Ve o kadar uzun süre gıdıkladı ki bilincini kaybetti. Gıdıklanarak ölebilirsin. Ve bu gerçekten iz bırakmadan bir işkence.
  Güzel kızları ve erkekleri ona maruz bırakmak özellikle keyifli. Polisin bunu daha önce düşünmemesine şaşırdım. Gerçekten de, bunu kanıtlayamazsınız ve herhangi bir dış yaralanma yoktur. Yine de, belki de gerçek şu ki, polis yararlı bilgiler sağlayabilecekler arasında çoğu zaman güzel kadın ve erkekleri almıyor.
  gıdıklamaktan sıkıldı ve çocuğu ringin dışına attı. Ve beşinci çocuk çıplak topuğuyla solar pleksusa girmeye çalıştı. Vaftiz annesi biraz tereddüt etti ve çok acı verici bir darbeyi kaçırdı. Onu utandıran şey neydi ? Oğlan, eldivenli elleriyle kafasına vurarak onu dövmeye başladı.
  Agripina cevap verdi ve çocuk tepetaklak ringin dışına uçtu.
  Bundan sonra kahraman kadın bundan bıktı.
  Ve aşağı indi ve kanepeye oturdu, bilgisayara tıklamaya başladı.
  İçinde oyunlar var gibi görünüyor. Gerçekten de teknoloji çok yol kat etti.
  Ve savaş oyununda, devasa kartları seçebilir ve stratejide uzun süre kesebilirsiniz.
  Agripina klavyesini tıklatarak başladı. Burada daha yapacak çok işi var. Ama tabii ki vaftiz annesi hile kodunu kullandı. Ve birlikleri büyük bir güç ve enerjiyle damgalayalım. Tanklar dahil. Cüceden süper ağır ve hatta kara savaş gemilerine.
  Ancak böyle bir oyun da mafyanın vaftiz annesi kısa sürede sıkıldı.
  Tanklar sağlam bir duvara girdiğinde ve yollarındaki her şey ateşli jetlerle yandığında, çok güzel görünüyor.
  Agripina, Naziler İkinci Dünya Savaşı'nı kazanabilir miydi diye düşündü. Prensip olarak, kesinlikle şansları vardı. Hitler'in ilk büyük hatası, Dyuker komutasındaki tankları durdurmak oldu. İngilizlerin bağlantısı kesilirse, birkaç yüz bin asker esir alınacaktı. Ve o zaman, belki de Churchill, Almanya'nın barış teklifini kabul ederdi. Ve eğer kabul etmeseydi, İngiltere'yi kırkıncı yılda geri alma şansı çok daha fazla olurdu. Uçak fabrikalarını üç vardiyalı bir operasyon moduna geçirerek daha fazla uçak üretmek ve İngiltere için hava savaşını kazanmak da mümkündü.
  birlikleri gibi , Kasım 1940'ta bile oldukça gerçekçi olurdu. Yani Almanlar birçok fırsatı kaçırdı.
  Bu arada, Hitler neden 1940'ta Afrika'ya asker göndermedi? O zamanlar bütün Akdeniz'i ele geçirmek, hatta Ortadoğu'yu işgal etmek mümkündü.
  Elbette Almanlar, İtalyanların Yunanistan'da yenilgisini engelleyebilir ve kışın onu birliklerle işgal edebilirdi. O zaman, büyük ihtimalle Yugoslavya'da Alman karşıtı bir isyan olmazdı . Ve bu durumda, Almanlar 15 Mayıs 1941'de SSCB'ye saldırmış olacaklardı. Ve sonbahar çözülmelerinden ve korkunç kış donlarından önce Moskova'yı almak için zamanları olabilirdi.
  Ve Almanların SSCB'ye saldırması buna değdi mi? Belki de İngiltere'yi tüm kolonileriyle birlikte almak daha iyi olur? Bu durumda, Almanya bol miktarda petrole, artı insan gücüne, hammaddelere ve kolonyal bölünmelere sahipti.
  Yine de, belki de önce Stalin saldırabilirdi. Artık Rusya Ukrayna'ya saldırdığına ve bu, yaygın inanışa göre temkinli bir başkan tarafından yapıldığına göre, bu artık Suvorov-Rezun'un bir fantezisi gibi görünmüyor . Stalin, bu gerçekten de arkadaşlarını ve akrabalarını vuran zalim ve kanlı bir tirandır. Ve saldırmaya da karar verebilir .
  ve kolonilerinin ele geçirilmesinden sonra , SSCB'nin artık bir yıpratma savaşını kazanma şansı olmayacağı daha da açık.
  Yani tabii ki her şey olabilir. Her halükarda Führer, zaten çok kaygan şanslara sahip olan SSCB ile bir savaş başlattı. Ancak savunmaya hazır olmayan ve çok eğitimli olmayan Kızıl Ordu yüzdü. Ve şans hala oradaydı.
  Almanların Moskova yakınlarındaki yenilgisinden sonra bile her şey kaybedilmedi.
  Japonya Midway Muharebesini kazanmış olsaydı ve birlikleri deneyim ve savaş eğitimi açısından Amerikalılardan üstün olduğu ve güç açısından aşağılık olmadığı için kazanması gerekirdi. Ancak birkaç kaza nedeniyle savaşı Amerikalılar kazandı.
  Rommel'in Tolbük'ü aldıktan sonra duraklamasaydı Mısır'ı ele geçirme ve İngiliz birliklerini yenme şansı da vardı. Ve son olarak, doğu cephesinde, Hitler şahsen Dördüncü Panzer Ordusu'nu Kafkasya yönüne güneye çevirme emrini vermemiş olsaydı, Almanlar hareket halindeyken Stalingrad'ı alabilirdi. Sonuç olarak, Almanlar iki haftalık değerli zamanlarını kaybettiler ve Kızıl Ordu, Stalingrad yakınlarında savunma kurmayı başardı.
  Bu olaylar olmasaydı, Üçüncü Reich'in Japonya ile birlikte kazanma şansı vardı.
  Stalingrad'dan sonra Almanlar belki de en iyi ihtimalle savaşı berabere getirebilirdi. Hitler biçmeye devam etmesine rağmen . Hatalarından biri, çok pahalı ama isabetli olmayan FAA füzelerinin seri üretimiydi. Kendilerini haklı çıkarmadılar, ancak Üçüncü Reich'in birçok kaynağını emdiler .
  Evet ve belki de jet havacılığı o zamanlar çok pahalı ve kabaydı ve ayrıca kendini haklı çıkarmadı. Hitler'in birçok hatasını sıralayabilirsiniz.
  Özellikle ekonominin askeri bir temele taşınması ancak kırk ikinci yılda büyük bir gecikmeyle başladı. Ve topyekun savaş yalnızca kırk üçte birinde ilan edildi. Ve evrensel emek hizmeti yalnızca kırk dördüncü olarak tanıtıldı.
  Ve ekonomi 1940'ta bir savaş temeline oturtulmuş olsaydı, her şey farklı olurdu.
  Agripina vaftiz annesi olmasaydı Almanlar kazanırdı. Ve büyük ihtimalle tarlalarda bir yerde çıplak ayakla ve yırtık bir tunikle köle olarak çalışırdı. Tabii kölelik olmasaydı. Bazıları tarafından Parkinson hastalığına sahip olduğuna inanılan Hitler'in yakında pes etmesi ve daha ılımlı birinin gelip Nazizm'i liberalleştirmesi mümkündür.
  Örneğin, Roma İmparatorluğu vardı - çok acımasız. Ama sonra imparator Caracal, tüm sakinlerine Roma vatandaşlığı verdi. Ama Romalılar gerçekten de melek değildiler. Hitler, Üçüncü Reich'ı Roma ile karşılaştırmayı severdi. Tüm gaddarlıklarına rağmen Romalılar muazzam bir kültür yarattılar.
  Agripina, monitörde kitle hipnoz silahları yaratma çalışmalarının devam ettiği laboratuvarı tekrar aradı.
  Görüş çok iyi değildi.
  Vaftiz annesi hain bir gülümsemeyle sordu:
  - Kuyu? Bir şey yapabilirler mi?
  Gizli polisin başı Fatrushev şu yanıtı verdi:
  - Deneriz. Ama farklı virüslerle dolu. Bu çocuk tam bir şeytan ve böyle bir şey yapmayı başarıyor!
  Agripina şarkı söyledi:
  Fatrushev , uzun süre aklınla yüzdün,
  Sana aşık oldum...
  Şimdi şeytan çocuğu seviyorum
  Onunla arkadaş olmak istiyorum!
  Gizli polisin başı şunları söyledi:
  - Bu tam olarak bir çocuk değil, bir genç. Ve bunu yapan çocuk.
  Agripina şunları kaydetti:
  - Ben de pek çok şey yapıyorum! Ve gençlerden korkmuyorum!
  Fatrushev başını salladı.
  - Tabii ki harika!
  Vaftiz annesi sordu:
  - Başkan nasıl hissediyor?
  Gizli polisin başı sordu:
  - Hangi ülkenin başkanı ?
  Agripina gülümseyerek cevap verdi:
  - Rusya!
  Fatrushev omuzlarını silkti ve cevap verdi:
  Belli ki fazla yorulmuş. Belki de, bu dikkatlice gizlenmiş olsa da, bir mikro vuruş yeterliydi . Anlıyorsun, ne kadar fahiş yükler!
  Vaftiz annesi kıkırdadı.
  - Evet ve her gün milyonlarca Ukraynalı tüm güçleriyle küfrediyor! Bu kesinlikle sağlığınızı etkileyecektir!
  Gizli polisin başı sordu:
  - Lanetin gücüne inanır mısın?
  Agripina şunları kaydetti:
  - ABD başkanlarının Kızılderili lanetini duydunuz mu ? Süresi sıfırdan başlayanlar?
  Fatrushev başını salladı.
  - Evet elbette! Hatta televizyonda bile konuştular. Ama belki de bu sadece bir tesadüf!
  Vaftiz annesi şunları kaydetti:
  - İkiden fazla tesadüf olduğunda, bunlar artık tesadüf değildir! Yani biraz güç var!
  Gizli polisin başı başını salladı ve şunları söyledi:
  - Başkan uzun süredir Parkinson hastalığının belirtilerini gösteriyor. Yani zaten fazla zamanı kalmamıştı. Onun yerine ne istiyorsun?
  Agripina agresif bir şekilde homurdandı:
  - Sizi ilgilendirmez!
  Ve gülümseyerek şarkı söyledi:
  Dünyanın üzerinde yalnız bir kartal gibi süzülmek istiyorum.
  Parlak bir yıldız gibi parıldayan...
  İnsanlığın kutsal idolü olmak,
  Ve asla güçten ayrılma!
  . BÖLÜM #19
  Vitalik liderliğindeki çalışmalar devam etti. Çocuk, nihai başarıya giderek daha fazla güveniyordu. Özellikle gravitonların enerjisi Dünya gezegeninin farklı yerlerinden aktığında. Birkaç kötü adamın da Dünya gezegeni üzerinde güç kazanmaya çalıştığı , genç mutant ninja kaplumbağaları hakkında bir çizgi film gibiydi . Doğru, burada görünüşte güzel olan birkaç genç vardı.
  Ve hedefleri asil görünüyor. Örneğin savaşlara, kıtlığa, hastalığa, suça ve uzun vadede yaşlılığa son vermek.
  Yani her şey o kadar net değil.
  Jeneratörde ustalaşan Albina şunları kaydetti:
  - Umarım hükümetin ne kadar büyük bir sorumluluk olduğunu anlamışsınızdır?
  Dahi çocuk onaylayarak başını salladı.
  - Elbette anlıyorum!
  Kız-kahraman alaycı bir şekilde şunları söyledi:
  - Teorik olarak, elbette, bunu anlıyorsunuz!
  Vitalik omuzlarını silkti ve şunları kaydetti:
  - Başkanlar da ders kitabı olmaz. Öyleyse bir şekilde çözelim! Sonunda, ayaklanma artık mümkün olmayacak.
  Albina şunları kaydetti:
  - Elektronikte arızalar varsa? Bunu hiç düşünmedin mi?!
  Dahi çocuk başını salladı.
  - Düzelteceğim. Ve bana yardım edeceksin.
  Kahraman kız şunları kaydetti:
  - Bir çift dışında tüm insanlık itaatkar zombilerden oluşacaksa - sen ve ben, o zaman bu medeniyet için çok tehlikelidir.
  Vitalik gülümseyerek sordu:
  - Nedenmiş?
  Albina mantıklı bir şekilde cevap verdi:
  - Ya delirirsek ya da başımıza bir şey gelirse. Dünya'da, nasıl bir kabusun gelebileceğini hayal edin!
  Dahi çocuk kaşlarını çattı ve şunları söyledi:
  Bu durumda bir şeyler bulmak gerekiyor . Belki klonlarımız gibi bir şey yaratırız. Mücbir sebep olursa yerimizi alacaklar!
  Kız-kahraman omuzlarını silkti ve cevapladı:
  - Pekala ... Bu en iyi çıkış yolu olmayabilir. Özellikle de klon senin kadar zekiyse. Ayrıca primatlar ve insanlar gibi karmaşık görünen hayvanlar hiçbir şekilde klonlanamaz!
  Vitalik gülümseyerek sordu:
  - Bu bilgi nereden geliyor?
  Albina omuzlarını silkti ve cevap verdi:
  - Her durumda, klonun hala büyümesi gerekiyor. Ve senin gibi kimse olmayacak. Belki de sadece yüzeysel bir benzerlik.
  Dahi çocuk başını salladı.
  - Rahatladım!
  Ve çalışmaya devam etti. Aslında, parlak Vitalik insanlığı kurtarmak istedi. Ve küresel ısınmadan, savaşlardan ve diğer talihsizliklerden.
  Bir zamanlar Amerika Birleşik Devletleri ve Kuzey Kore neredeyse bir nükleer savaş başlattı. Ve şimdi dünya Ukrayna yüzünden nükleer savaşın eşiğine geliyor. Ve koronavirüs nedeniyle kaç kişi öldü ve sakat kaldı?
  İkinci Dünya Savaşı'nı, içinde ne kadar kan döküldüğünü de hatırlayabilirsiniz. Siviller dahil.
  Vitalik kinle şunları söyledi:
  - Dünyada tek bir imparatorluk yaratmamız gerekiyor. Ve göreceğiz. Albina ve ben bir hanedan kurmak mümkün olacak. Üstelik modern teknoloji ile zor değil. Milyonlarca çocuğumuz olsun!
  Kahraman kız başını salladı.
  - Evet! Şimdi oldukça mümkün. Özellikle yapay olarak.
  Dahi çocuk başını salladı ve devam etti:
  - Çocuklar yeni sisteme alışacak ve hipnowaves olmadan da bana ve aileme itaat edecekler . Sonra yıldızlara uçacağız ve diğer gezegenleri keşfedeceğiz. Elma ağaçları da Mars'ta çiçek açacak. Tıpkı diğer gezegenlerde olduğu gibi. Tüm çılgın yer çekimiyle Jüpiter'de ustalaşma planlarım var .
  Albina başını salladı ve şarkı söyledi:
  Hayalperest, seni aradım
  Sen ve ben çok havalı bir çiftiz!
  Akıllısın, oğlum harika,
  Sadece çok vahşi bir sürüşün var !
  Dahinin çocukları çok çalışmaya devam ettiler.
  Çalışmalar önümüzdeki birkaç saat içinde tamamlanacaktı. Agripina da sabırsızdı. Gerçekten dünya üzerinde güç istiyordu. Doğal olarak, insanlığa fayda sağlamak için değil , kendi kendini yönetmek için. Ve kelimenin tam anlamıyla güçlerinden zevk alın. Ve planları vardı.
  Aslında, bir gezegen Dünya yeterli değildir. Neden tüm evreni fethetmiyorsun? Bu da gerçekten harika olurdu. Evrende kaç tane yıldız var? Bilim adamları diyor ki: yüz sekstilyon! Onun gibi bir hırsız için kesinlikle yeterli değil. Agripina çok büyük ve keskin dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  - Hırslarım sınır tanımıyor,
  Dünyayı ayaklar altına alma hayalleriyle dolular...
  Böyle kaprisli bir hırsızın kafasında,
  Şeytanın kızı olmalı!
  Ve Agripina, nasıl gülüyor. Sonra Amerikan futbolu oynamayı emretti: bir erkek takımına karşı bir kız takımı. Bu da biraz komik. Amerikalıların aslında Vietnam'daki savaşı kaybettiğini sanıyordum. Ve SSCB'nin Afganistan'ı vardı. Ve ayrıca aslında kayıp , kelimenin askeri anlamında olmasa bile. Ve şimdi Ukrayna ile savaş. Bu acımasız bir kardeş katliamıdır.
  Ve yine tarih dersleri işe yaramadı .
  Agripina içini çekerek şarkı söyledi:
  Ama neden,
  Akılda yaşamak mümkün değil!
  Ama neden,
  Hayat bize hiçbir şey öğretmiyor
  Ama neden,
  kimseye güvenemezsin
  Ama neden!
  Ama neden!
  Peki abi kardeşe neden el kaldırdı,
  Ama neden,
  Ölümcül makineli tüfekle ateş ediyor
  Ama neden,
  Kan gencin yanağını ıslattı,
  Ama neden!
  Ama neden!
  Sonra Agripina onun fazla duygusallaştığını fark etti ve öfkeyle şöyle dedi:
  - Herkesi asıyorum ve naklediyorum!
  Sonra yerden yumruklarına küçük bir şınav . Sonra çocuğa omuzlarına oturmasını emretti. On beş yaşlarında güçlü bir genç oturdu. Ve güçlü kadın onunla şınav çekmeye başladı. Ve nefesi çok güçlüydü.
  Oğlan şunları kaydetti:
  - Çok güçlüsün!
  Agripina ekledi:
  - Ayrıca akıllı!
  Ve dişlerini gösterdi. Güçlü kadın şınav çektikten sonra basını da çekti. Sonra iri bir genci omuzlarına aldı ve çömelmeye başladı.
  Böylece formunu korudu. Çömelerek, ne de olsa dünya üzerindeki gücün tatlı olduğunu düşündü. Ama ya dahi çocuğu öldürürse ve sonra icadı kontrolden çıkarsa? Harika çocuğu bastırmak güzel olurdu. Onu dehadan mahrum bırakmadan teslîm eden bir kul eyle! Ancak bu nasıl başarılabilir? Belki güçlü hipnotistlerden birini davet edersin?
  Ancak, hipnoz bu kadar güçlü mü? Hipnozcular dünya üzerinde güç sahibi olmadılar.
  Agripina ders çalışmayı bitirdi ve havuzda yüzmek için yan odaya gitti.
  Bu sırada Vitalik çalışmaya devam etti. Fikirlerden biri, darbeleri püskürtmek için koruyucu bir alan yaratmaktı. Diyelim ki birisi hipersonik bir füze bile fırlatır. Bununla birlikte, modern teknoloji, uzaktan vurmanıza izin verir. Oğlan öyle çalıştı ki, ondan ter bile damlamaya başladı.
  Albina canlılık için şarkı söyledi:
  Daha sert vuralım, daha sıkı çekelim!
  Komünizmi inşa edeceğimize inanıyorum,
  Ve sadece yukarı, bir adım aşağı değil!
  Ve çocukça ve neşeli bir ıslık duyulacak!
  Vitalik öfkeyle şunları söyledi:
  Artık çocuk değiliz! Önümüzde büyük bir misyon var. Değil mi!?
  Albina kıkırdadı ve şunları kaydetti:
  - Evet, belki öyledir. Ama anlamalıyız ... Konuşacak başka ne var ki!
  Oğlan öfkeyle şöyle dedi:
  - Yeter artık sohbet edip tartışıyoruz.
  Çeşitli önemsiz şeyler hakkında ...
  Bunu inşa etmeliyiz
  Yüzyıllarca ayakta durmak!
  Kahraman kız kabul etti:
  - Burada kesinlikle haklısın!
  Ve güzellik de ivme kazandı ... Daha yapılacak çok şey var. Haziran ayı geldi bile, bu da onların okul sınavlarına girmediklerine dair şüpheler uyandırabilir.
  Agripina'ya ek olarak, FSB de bazı bilgiler aldı. Orada da garip olaylara dikkat çekti. Ve mümkün olan şey, akıllı telefonlara, iPhone'lara , cep telefonlarına ve tabletlere verilen zarar, kumarhanede herkesi itaat etmeye zorlayan çocuk olgusuyla bir şekilde bağlantılı.
  FSB'nin müdürü her şeyi başkana bildirdi. Ama aşırı efordan felç geçirdi. Üstelik mikro değil ama çok ciddi . Böylece yapışkan bir durum ortaya çıktı. Ve başbakan güvenlik güçlerine komuta etmiyor.
  Bunun sorumluluğunu almak gerekiyordu. Ama nedense yetkililer inisiyatif gösterme alışkanlığını yitirdi. Ancak her ihtimale karşı özel kuvvetler çekildi ve onlar da hazırdı. Laboratuvara saldırma sinyali her an gelebilir.
  Böylece Vitalik Akulov ve ekibi üzerinde ve aslında bulutlar toplandı.
  Ama şimdiye kadar ikisi de işine karışmadı. Belki de FSB'nin yöneticisi de bu keşfin dünya üzerinde güç sağlayacağını tahmin etmişti. Ve sonra, savaş ve ekonomideki ve savaş alanındaki başarısızlıklar nedeniyle çok acı verici ve gergin hale gelen başkana itaat etmemek ve kendiniz bir diktatör olmak mümkün olacak.
  Ayrıca FSB'nin müdürü, Taliban'a karşı Rusya'nın ihtiyaç duymadığı bir savaşı engelleyememekle suçlandı. Ancak Afgan Mücahidler, nasıl savaşılacağından başka bir hayat bilmiyorlardı. Ve dünya onları kelimenin tam anlamıyla boğdu. Yani dış genişleme doğaldı. Amerikalılar onları zorladı. Ancak, Rusya'nın elleri Ukrayna ile savaş nedeniyle zincirlendiğinde, şimdi değilse bile, ne zaman saldırılacağı da açıktır.
  Ancak FSB'nin müdürü suçlandı: Taliban'ı kimin işe alınması veya satın alınması gerektiğine ikna edemediğini söylüyorlar . Dahası , dünya üzerindeki gücü biriyle paylaşmaktansa kendi başına ele geçirmek daha iyidir!
  Ve başka oyuncular da var. Örneğin, polis. Onlar da kayabilir. Mafya kontrol altında gibi görünse de. Yani durum sıkıca sıkıştırılmış bir yaya benziyor. Ama hangi fırsatlar ortaya çıkıyor - insanları tamamen kontrol altına almak için!
  Agripin havuza sıçradı. Ve hemen, onu bırakmadan şampanya içmeye ve ananas yemeye başladı.
  Güçlü kadın şarkı söyledi:
  - Yıkım benim tutkum,
  Gezegen üzerinde güç olacak ...
  Tüm düşmanları yok edeceğiz
  Kesinlikle kazanacağız!
  Ve sıçrayalım. Onun için eğlenceli ve komikti. Ve ruh hali yükseldi.
  Tüm gezegeni böyle alıp eğmek güzel olurdu. Ve çok büyük bir geçit töreni yapın. Ve kıllı ve kokan tüm erkekler yakışıklı erkeklere dönüşür.
  Ve topuklarına sopalarla onları dövmek için. Ve sonra tabanları ateşle yakın. Ve kızlar da.
  Ve göğsünü ateşe ver.
  Agripina öfkeyle şarkı söyledi:
  Avadon lanet yükseliyor
  Avadon ve ölü alaylar
  Çılgın avadon açar
  Avadon - bırak gitsin!
  Aslında o, en yüksek kategoriden bir şeytandır. Ve herkesi öldürmeye başlarsa, hiçbir şey onu durduramaz.
  Agripina, gücü ele geçirdikten sonra bir Tanrıça olmayı bile düşündü mü? Üstelik büyük harfle kainatı O'nun yarattığını bildiren. Hatta çok daha havalı ve daha güçlüydü!
  Böylece Agripina, onuruna altın kubbeli birçok tapınak inşa ederek geri dönebilirdi! Ve olanlarda portrelerini ve çocuklarını yerleştiriyor. Ve böylece herkes onun için dua etmeli ve mum yakmalıdır. Ve dizlerinin üzerine düştüler.
  Bu harika ve harika olurdu!
  Agripina çıplak, zarif ayağını sudan kaldırdı. Kaldırımdaki çocuk diz çöktü ve çıplak topuğunu öptü.
  Agripina homurdandı:
  Seni böyle döverim !
  Ve gülün ve hatta böyle bir kahkahayla, deli bir kadın gibi. Ve mecazi anlamda ruh hali çok neşeli ve cüretkar. Tabii ki, onun gibi birine karşı tartışamazsın. Bu herkesi süpürür.
  Agripina dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  bana inanmayacaksın
  Ya da belki anlamıyorsun...
  Dante'nin cehenneminden bile daha korkunç !
  Bir nükleer bomba atacağım, bir yıldız gemisindeyim,
  Gökyüzünü dörtnala çıkarmak!
  Ve mafyanın vaftiz kızı, burnuna çıplak, yuvarlak bir topukla çocuğa vurdu. Kan kaybetti ve bilincini kaybetti.
  Bu gerçekten de mafyanın ne utanç ne de merhamet bilmeyen vaftiz kızı!
  Agripina havuzda yüzen balığa çıplak ayak parmaklarıyla iğne atarak eğlenmeye başladı. Sonra iğneyi çocuğun çıplak tabanına saplayacak şekilde fırlattı. Ve kelimenin tam anlamıyla dayanılmaz bir acı içinde çığlık attı.
  Mafyanın vaftiz annesi ciyakladı:
  - Ağlarsan seni öldürürüm!
  Ve Agripina zevkle şarkı söyledi:
  Oh, bildiğin gibi, biz ateşli insanlarız.
  Ve buzağıların hassasiyetine dayanamayız ...
  Yemek yemeyi seviyoruz ama dana karkasları,
  kovaları yenmeyi seviyoruz !
  Ve istediği gibi mafyanın vaftiz annesi.
  bozmayı çok istiyor .
  Bir gün bir kıza işkence etti.
  Agripin'in de hoşuna gitti. Hatta şarkı söyledi:
  benden ne bekliyorsunuz kızlar
  Güven bana, kimseye söylemeyeceğim...
  sesin çok yüksek
  Ve yakında hepinizi boğacağım!
  Mafyanın vaftiz kızı yine güldü. Ayrıca oyun stratejisini de hatırladı. İçinde özellikle vergi toplamak için polise, mahkemelere ve hatta cellatlara ihtiyaç vardı. Ve sonra hazineyi yenileyerek vergiler iyi toplanacaktı.
  Agripina tısladı:
  Hazinede düzen olacak
  onur duyacağım...
  Paranın kelimelere ihtiyacı yoktur
  Paranın kelimelere ihtiyacı yoktur
  Para hesabı sever!
  Ve iğneyi tekrar aldı ve fırlattı. Hizmetçi kızın göğsüne vurdu ve çığlık atmasına neden oldu. Kızıl, yapışkan kan sıçradı.
  Agripina haykırdı:
  Kan nehirleri olsun
  Şelale dalgası...
  Acı içinde inlemelerine izin verin -
  Yani buna ihtiyacın var!
  Bundan sonra Agripina nihayet havuzdan çıktı. Ve laptopta oynamaya başladım.
  Çok büyük ve ince ekranlı bir laptopu vardı. Ve genç kadın yeniden bir strateji geliştirmeye başladı. Sadece, bu sefer, tarihsel .
  Mesela, tüm dünyayı fethetmek amacıyla Hitler için oynuyor. Ama tabii ki önce hile kodunu açarak. Ve çok fazla para ve kaynak tasfiye etmek.
  Bundan sonra, halihazırda "Kaplanlar", "Panterler" ve "Aslanlar" ile silahlanmış olan Polonya'ya saldırdı. Gerçek tarihteki son tank sadece projelerde vardı. Ve sonra bu müthiş makineler, şövalye takozları gibi alındı ve çiğnendi .
  Aerodinamik şekillere ve çok uzun gövdelere sahiptirler. Ve Polonya silahları tamamen güçsüz.
  Bir şekilde ilginç olmasa bile, kazanması çok kolay. Ancak gerçek tarihte Hitler, Polonya'yı yalnızca altı tümen hafif tankla yendi. Ve dövüş sadece iki hafta sürdü.
  Agripina artık Fransa'yı ele geçirmeye başlamadı, ancak düğmeye bastı: stratejik bir karar. Ve İsviçre dahil tüm Avrupa kontrolü ele aldı.
  Ve zorlu E serisi tankları, jet uçaklarını ve laminer bir jetle uçan diskleri savaşa atarak SSCB'ye saldırdı. Ve gerçekten harika görünüyordu.
  , mermilerin bezelye gibi uçtuğu E-100 tanklarının hareketine baktı ve şarkı söyledi:
  - Birlikler hazır hanımefendi.
  Herkesi yok edeceğiz!
  böyle vuracağım
  Ve sana ölümcül bir hediye göstereceğim!
  Bir kasırga geçti!
  Savaş elbette ilginç bir meslektir. Özellikle savaş rekabetçiyse ve tek taraflı değilse. Ancak burada , Üçüncü Reich'in yeni, modernize edilmiş ordusunun Sovyet birlikleri ciddi bir direniş gösteremez.
  Agripina aldı ve gülümseyerek şarkı söyledi:
  Savaş, savaş, savaş
  Çıldırma! Çıldırma!
  Şeytan yönetir, Şeytan yönetir!
  Zavallı meblağ! Zavallı bir meblağ.
  Onun inancı böyle.
  Agripina, bir kapıdan geçerek düşman elektronik askerlerini ve ekipmanını yok etme zevkini hâlâ inkar etmedi. Ve sonunda Moskova'ya birkaç atom bombası attı. Patlamalar da çok güzel.
  Ve o tatmin oldu. Dolandırıcının koduyla savaşmak ilginç gelmese de kafa çalışmıyor.
  Ama bu kolay ve zorlamaya gerek yok!
  Agripina, tankların özelliklerine baktı. "Maus" -3 çok zorlu ve oldukça mükemmel bir makineye benziyordu. IS-7 ile başa çıkabilen.
  Mafyanın vaftiz annesi biraz daha ateş etti.
  Sonra ona protein shake'li bir pizza getirdiler. Ve Agripina onu zevkle yuttu. Ve canlanmış hissettim.
  Ondan sonra, dizüstü bilgisayarımda gişe rekorları kıran filmi açtım.
  Bir film vardı: Star Wars -13. Bu, bir Amerikan TV dizisinin Rus versiyonudur. Ayrıca ilginç. Ölüm yıldızının ölümünden sonra bedeni madende yanan İmparator Palpatine ruhunu korudu. Ve hatta karanlık güçle en derinlerinde temas halindeyken zihinsel olarak daha da güçlendi.
  Bundan sonra, İmparator Palpatine'in ruhu güzel bir sarışın klona dönüştü. Ve uzay imparatorluğunun yeni hükümdarı oldu.
  İkinci ölüm yıldızının ölümünden sonra bile imparator asilerin on katı güce sahipti, bu yüzden yıldız savaşları devam etti.
  Luke Skywalker, resmi olarak başka bir kadın tarafından komuta edilmesine rağmen isyanın fiili lideriydi.
  Ve böylece imparatorluk isyancılara karşı saldırı düzenledi. Ve imparator, Luke Skywalker'la yüz yüze geldi . Büyüleyici sarışının, bu karanlık büyücülerin tarihindeki en güçlü siyahi Sith olduğunu bilmiyordu.
  Kılıç konusunda anlaştılar. Luke iyi savaştı, ancak güç bilgisinde henüz yeterince deneyimli değildi. Ve bir dişinin vücudundaki imparator ona şimşek çaktı ve bilincini kapattı. Luke Skywalker yakalandı.
  Ve isyancılar yenildi.
  Ve imparatorluğun gücü güçlendirildi ...
  Genel olarak, Rusya'da birçok kişi Palpatine'in tarafındaydı. Gerçekten de, bir diktatör-imparator, çürümüş bir demokrasiden daha iyidir. Üstelik cumhuriyet günlerinde ortalık tam bir kaos içindeydi.
  Modern Rusya bir imparatorluk değil mi? Ve hala genişlemeye çalışıyor. Çok ustaca olmasa da.
  Agripin şunları kaydetti:
  - Evet, demokrasi ... Hiçbir yerde gerçek değil. Batıda olmadıkça, krallar kral olmasa da ve değiştirilebilir!
  Ve bir at gibi sahip olduğu dişlerini ve bir taslak gösterdi.
  Yıldız savaşlarını konu alan film, elbette uzay savaşları ile oldu.
  Bir Wookiee ve diğerleri de vardı.
  Jabba'nın galaktik mafya başkanının yerini alan yardımcısı bile parladı.
  Sonuç olarak, yeniden yapım iyiydi. Bu arada Agripina kendisi sipariş etti. Yani, kendi tarzınızda bir ürün yapmak.
  Mafyanın vaftiz annesi yayınladı:
  - Dünyadaki her şey benim! Ve Jedi'lar da!
  Gerçekten de imparator, duruma göre bikinili ya da dar takım elbiseli güçlü, kaslı bir kızdı. Ayrıca bazen yalınayak, bazen ayakkabıyla.
  Genel olarak ve bir psikoloji uzmanı bunu söyleyecektir, ekranda çok fazla çıplaklık var, olay örgüsüne dahil edildiğindeki kadar heyecan verici değil ve dahası dramatik.
  Yani iyi bir filmde kadınların çıplak ayakları da gösterilmeli ki olay örgüsüne yarasın.
  Örneğin, prenses ayakkabılarını kaybederse, o zaman bir ceza olarak ve bundan gerçekten hoşlanmaz. Ve dikenli bir yüzeyde çıplak ayakla yürümek acıyor. Ve acı çekiyor, utanıyor ve kendini bir dilenci gibi hissetmek soğuk, nahoş olabilir.
  Bu, elbette, bir kızın sahilde çıplak ayakla yürümesinden veya evin içinde dolaşmasından veya yazın basit bir köylü kadın olmasından çok daha heyecan verici.
  Agripina şunları kaydetti: aşırılık ilginçtir. Bir kızın tamamen gönüllü olarak ayakkabılarından ayrılmaya zorlanmaması gibi. Bir partizanın asıldığı bir film sahnesi gibi. Ve karda yalınayak yürüyor. Ayrıca, bir aktris kızın bacakları, onlara bakmanın keyifli olması için zarif ve seksi olmalıdır. Ve yakın plan gösterilmeleri, kızarmaları ve soğuktan çok dokunmaları gerekiyor.
  Ve aktrisin kendisi de elbette güzel olmalı. Ve hepsi yavaşça, müziğe. Ve güzelin çıplak ayakları iskelenin basamaklarını çıkar...
  Agripina bazı filmlere sponsor oldu. Özellikle Marat'ı öldüren Jeanne Conde hakkında.
  Agripina klasik uyarlamayı beğenmedi. Ve Rus versiyonunun kaldırılmasını emretti. Ve Jeanne de tabii ki bir sarışındı.
  Ve tabii ki işkence görmüş olmalı. Ve nasıl? Komplike. Ne de olsa devrimcilerin kurbanlarına işkence etmesi uygun değil. Evet, işkence yasalara aykırıdır. Ama iz kalmaması için neden gıdıklamayı denemiyorsunuz?
  Ne de olsa suç ortaklarına ve onu kimin gönderdiğine ihanet etmesi gerekiyor.
  çıplak olarak soyuldu ve devekuşu tüyleriyle gıdıklandı . Ve kızın çıplak topukları ve koltuk altları. Erkekler de bakire için çok utanç verici olsun diye onu pençelediler .
  Jeanne bilincini kaybedene kadar güldü. Bir kızı gıdıklayarak öldürebilirsin.
  Ve vücut çok güzel, kaslı ve baştan çıkarıcı gösterilir.
  Sonra Zhanna daha fazla işkence gördü. Ve ayrıca ince bir şekilde, cildinizi suyla nemlendiriyorsunuz ve kısa bir mesafeden, neredeyse dokunarak, kızgın bir ütü taşıyorsunuz. Acıyor ve aynı zamanda iz bırakmıyor. Özellikle de kızın çıplak ayak tabanlarıyla yaparsan. Ve ayrıca sofistike işkence.
  Ama Jeanne elbette her şeye katlandı ve tüm suçu üstlendi.
  Bundan sonra giyotin onu bekliyordu. Ve infazına kadar neredeyse çıplak bir şekilde Paris'ten geçirildi. Bacakları açık bırakan sadece bir gömlek. Ve böylece çıplak ayaklarını kana çarptı.
  Ve böylece iskeleye kadar. Güzel bir resim olduğu ortaya çıktı. O halde kafalarının kesilmesi o kadar da ilginç değil.
  Agripina, senaryoda bu değişiklikleri kendisi yaptı. Ve iyi bir resim olduğu ortaya çıktı. Doğru, sınırlıydı.
  Agripin şunları kaydetti:
  - Başyapıtlardan oluşan bir şaheser!
  Sinema genellikle hassas bir alandır. Ondan büyük kazançlar elde edebilirsiniz. Burada, özellikle, Spartacus'un Jan tarafından uyarlanan film uyarlaması. İşkence ve ahlaksızlık sahneleriyle de biraz holiganlık yaşayabilirsiniz . Ve değişen derecelerde çıplaklığa sahip kız ordusunda daha fazlası.
  Ve tabii ki, erkekler de savaşır - onsuz olduğu gibi.
  katlanabilir dambıllarla pazı yaparak yeniden antrenmana başladı .
  Güçlü kadın şarkı söyledi:
  Derin bir nefes al, kollarını aç
  Acele etme, üç dört...
  Neşe, zarafet ve esneklik,
  genel güçlendirme,
  sabah ayılmak ,
  Yaşıyorsa jimnastik!
  Ve Agripina kahkahayı patlattı. Vysotsky'yi severdi. Komik şarkıları vardı. Tip - Yalnızlıktan bir kanamam var!
  Etkileyen bir şarkıcıydı ve küçük değil. Ona yakışıklı diyemesen de orta boylu. Ancak Agripina iri adamlardan hoşlanmazdı. Daha güçlü seksten daha uzun ve daha büyük olmayı severdi.
  Bu nedenle, sık sık gençler tarafından kuşatılmıştı. Onlarla elinden geldiğince alay etti.
  Agripina'nın kendisi iri bir kadın ve bir erkek ondan daha uzunsa, bu onu kızdırdı.
  Örneğin, neredeyse Nikolai Valuev'in öldürülmesini emrediyordu. Boyu ona hakaretti.
  Rusya'nın şu anki cumhurbaşkanı kısa görünüyor, ancak bir cüce demek abartı.
  Görünüşe göre felç geçirmiş ve dahası ciddi bir felç geçirmiş. Bu, seçilme şansını artırdığı için Agripina'yı memnun etti. Tabii ki bir de başbakan var.
  Ondan hiç hoşlanmıyordu: kel, göbekli, kendi aklı olan çok sevimsiz bir adam.
  Agripina üzgün bir tonda şarkı söyledi:
  Yeni bir dünya inşa ediyoruz
  Ve geçmişi inkar...
  tahta -
  Gülünç ve kaba!
  otur ayağa kalk
  Otur, kalk!
  anlaşamadığımızda
  Çekime başlayalım!
  Göze göz,
  Kan için kan!
  Ve böylece bir daire içinde tekrar acele ediyoruz!
  Agripina bunu söyledi ve düşündü: Lenin kendi tarzında ilginçti. Aynı zamanda çok yaşlı ve sıkıcı olan şu anki komünist lider gibi değil. Vladimir Volfovich'in siyasi hayatında ne kadar eksik.
  Evet, bu gerçekten çok büyük bir kayıp. Dünya daha sıkıcı hale geldi. Ama bazıları aslında yorgun ve oturdu.
  Agripina aldı ve şarkı söyledi:
  itiraf etmekten bıktım
  Yürüyüş için iç ve kötülüğe yemin et ...
  Ve sebep için keçileri ıslatın,
  Ve bir nakavt içinde yuvarlanın!
  Ve bir nakavt içinde yuvarlanın!
  Genç kadın iğneyi tekrar aldı ve bir kez daha fırlattı. Havaya uçtu ve çocuğun kaval kemiğine çarptı. Oğlan çığlık attı.
  Agripina tısladı:
  - Bang Bang! Vurdum ve çocuğun yüzüne vurdum !
  , BÖLÜM #20.
  Son olarak, bir jeneratörün inşası ve güçlü bir kurulum için radyasyon Kontrol bilgisayarı ile birlikte tüm gezegene hypnowaves sona erdi. Sadece güç alanını tamamlamak için kalır.
  Ve Vitalik özel bir gayretle buna başladı. Henüz her şeyin hazır olduğunu açıklamadı ... Ama uykusuz geçen birkaç gün hem çocuğu hem de partnerini yordu. Uykusuz yapamazsın. Vitalik , her şeyin hazır olmadığını ve uykuya daldığını iddia etti . Güç alanı neredeyse hazır, ancak henüz düzgün bir şekilde kurulmadı. Ve adamlar sıcak alınabilir . Ancak FSB başkanı , vaftiz annesi ve polis işin bitmesini bekliyor. Ayrıca Vitalik akıllıdır ve kendisinin ve Albina'nın hologramlarını hareket halinde bırakmıştır ve görünüşe göre çocuklar hala çalışıyorlar ve kendileri de reflektöre sığınmışlar ve görünmüyorlar.
  Ve şimdi Vitalik yine harika bir rüya görüyor.
  Büyük şehirde erkek Akulov ve kahraman kız Albina. Moskova gibi ama yirmi üçüncü yüzyıldan kalma. Bu gelecek, bundan iki yüz yıl sonra. Tabii ki şehir büyüdü. Gökdelenler dağ gibi görünüyordu ve çok renkliydi. Ayrıca egzotik formları vardır , örneğin altın bir bardakta renkli dondurma gibi. Veya, örneğin, platinden üst üste duran yedi kaplumbağa.
  Müzik aletlerine benzeyen, güzel bir şeyle parıldayan binalar da vardı .
  Ve havada, çok çeşitli biçimlerde çok sayıda uçak acele ediyordu. Çoğu gerçekten gözyaşı damlası şeklinde veya altın yüzgeçli deniz balığı gibidir.
  Evet ve rakamlar uçuş sırasında parladı. Hem yetişkinler hem de çocuklar vardı. Ve görünüş olarak çok genç, on altı yaşından büyük olmayan tüm yetişkinler .
  Ve kaldırımda bunlar da plastik. Küçük çocuklar çıplak ayaklarını yere vurarak üzerine atladılar ve ardından masa tenisi topları gibi havaya uçtular .
  Vitalik gülümseyerek şunları kaydetti:
  - Harika Dünya!
  Albina kabul etti:
  - Evet, komik ve mucizeler için nezih!
  Oğlan ve kız aynalı, yansıtıcı bir yüzey üzerinde yürüyorlardı. Ayakları, çocuklarınki gibi çıplaktı. Ve titreşen dalgalarla gıdıklandıklarını hissettiler .
  jeti deviren ve elmaslarla parıldayan havada taşınan görkemli bir çeşme görülüyordu. Ve çeşmenin bileşiminde altından çok daha parlak olan ve gökkuşağının tüm renkleriyle parıldayan bazı özel, bilinmeyen metallerle parıldayan heykellerin kendileri .
  Ve heykellerin kendileri de şekil olarak güzeldi ve hareket ediyordu.
  Vitalik başını salladı.
  - Harika bir keşif! Bu bir çeşme - Peterhof'tan daha havalı!
  Albina gülümseyerek şunları söyledi:
  - Parlak, havalı bir geleceğin dünyası!
  Oğlan ve kız biraz öne çıktılar. Albina, Vitalik'ten o kadar uzundu ki, anne ve oğul olduklarını düşünebilirdi. Özellikle bu gelecekte yaşlılar ve hatta yetişkinler yoktu. İnsanlar sonsuz gençliğe kavuştu ve erkekler yararsız, nahoş bir tıraşla zaman kaybetmek zorunda kalmadıkları için sevinebilirlerdi .
  Fütüristik Moskova'nın bazı binalarında altın ve platin şeritler vardı. Ayrıca, üzerinde harika çizgi filmlerin gösterildiği, bir kilometreye kadar olan parlak reklam panoları yanıyordu.
  Yine havalanan uçaklar sadece güzel, parlak renkli ve zarif şekilli olmakla kalmıyor, aynı zamanda pahalı Fransız parfümü gibi kokuyorlardı, hatta belki daha da hoş.
  karelerin yüzeyi bir ayna gibiydi, sıcaktı ve aynı zamanda parıldadı. Gençlerin çıplak tabanları üzerine bastığında: bir erkek ve bir kız, sonra zarif, neredeyse çocuksu ayak izleri belirdi. Keçeli kalemlerle çizilmiş gibi farklı renklerde parıldayan . Ve sonra ortadan kayboldular.
  Albina gülümseyerek şunları söyledi:
  - Tıpkı kar kraliçesinin şatosundaki gibi!
  Vitalik başını salladı.
  - HAYIR! Hava sıcak ve dünya renklerle dolu!
  Genç bir adam ve bir kız onlara doğru uçtu. Çok güzellerdi ama yüzleri bir pastanın üzerindeki çizimler gibi boyanmıştı.
  Genç adam çocuklara sordu:
  - Nerelisin?
  Vitali cevap verdi:
  - Moskova'dan!
  - Neden yürüyorsun?
  Albina gülümseyerek cevap verdi:
  - Bir uçak satın almak istiyorum! Mağazalarınız nerede?
  Delikanlının yanındaki kız gülerek cevap vermiş:
  - Kimsenin kullanmadığı dükkanlar! Bir Hypernet ağı var ve bu ağ aracılığıyla her şey tamamen ücretsiz olarak sunuluyor!
  Vitalik gülümseyerek tweet attı:
  - Ne kadar ilerleme kaydedildi?
  Hayal edilemeyecek harikalara...
  Her şey tamamen ücretsiz oldu
  Sadece dikkatlice fayda ile!
  Genç adam gülümseyerek şunları söyledi:
  - Tanrımıza ne kadar benzediğini biliyor musun? Belki sen onun oğlusun?
  Çocuk kıkırdadı ve cevap verdi:
  - HAYIR! Ben babamı tanımıyorum! Ama eğer o Tanrı ise, o zaman şaşırmayacağım!
  Kız gülümseyerek dedi ki:
  - Bizim dünyamızda, hiçbir görünüşte şaşırtıcı bir şey yok! Hypernet'te özel bir program kullanarak gövdeyi değiştirebilirsiniz. Hypernet oyun matrisinde bu genellikle zihinsel çabayla ve anında yapılabileceğinden, yalnızca insanlar bunu nadiren yapar. Ve gerçekte kendinizi değiştirirseniz, artık sizi tanımayacaklar. Evet ve Sevgi Bakanlığı'ndan izin almanız gerekiyor.
  Albina şaşırdı:
  - Aşk bakanlıkları mı?
  Kız baktı ve şöyle dedi:
  - Ve bizim imparatorluğumuzdan görünmüyorsun! belki de hafıza problemlerin var !
  Vitalik homurdandı:
  Biz zaman yolcusuyuz!
  Genç adam şunları kaydetti:
  Bu bir şaka değilse, o zaman...
  Aynı saniye, etraflarında turuncu tulumlu bir düzine güzel kız belirdi. Ve birkaç havalı kandırılmış makineli tüfek doğrulttular.
  Vitalik homurdandı:
  - Barışla geldik!
  Albina tweet attı:
  - Hala reşit değiliz, bize ateş etmeyin!
  Kızıl saçlı ve üniformalı kız dedi ki:
  - Sana zarar vermeyeceğiz! Sadece nanobotlarınız yok ve nereden geldiğinizi bulmanız gerekiyor!
  Vitalik homurdandı:
  - Bir deveden!
  O anda, yeşil, geniş ışınlar çifte hafifçe ve acısız bir şekilde çarparak bilinci kapatıyor.
  Vitalik'in kendisini yine net bir hafızada bulduğu için hiçbir şey görmeye ve düşünmeye vakti yoktu.
  şeffaf bir şekilde asıldılar. boşluk _ Etraflarında mavi bir pus gibiydi. Ve aynı zamanda küçük parmağınızı bile hareket ettirmeyin.
  Muhteşem omuz askıları içinde, gökkuşağının tüm renklerinin altında saçlarıyla çok güzel bir kız belirdi önlerinde.
  Cıvıldadı:
  - Bir analiz yaptık ve 2023'te Moskova'dan olduğunuzu öğrendik. Soru şu ki, bize nasıl ulaştınız? Ayrıca, görünüşe göre kolay bir çift değilsiniz! Bilgisayar, belki de o zamanın Yüce ve Tanrı'nın Annesi olduğunuzu söylüyor!
  Vitalik haykırdı, sesi duyulabilirdi:
  "Öyle mi ... Görünüşe göre bu imparatorluğu gelecekte ben yöneteceğim!"
  Kız döndü ve tatlı bir sesle cevap verdi:
  - Hiçbir şeyi dışlamıyoruz! Ama Yüce şimdi hiper sermayede Ultravilians ve bu komşu bir galaksi! Ona teslim edilmelisin ve sonra çiftinle ne yapacağına karar verecekler!
  Albina şunları kaydetti:
  "Ama geçmişte kendimizi öldüremeyiz, değil mi?"
  Kız kaydetti:
  - Karar vermek Tanrı'ya ve Tanrı'nın Annesine kalmıştır! Görünüşün diğerlerinden büyük bir sır olsa da! Şu anda büyük bir eskort altında sıfır alanlı bir kapsül yükleyerek Ultra Babil'e gönderileceksiniz . Uçuş sırasında sıkılmamanız için, Hypernet süper matrisindeki bilinciniz her zevke uygun oyunların keyfini çıkarabilecek! Anladın mı?
  Vitalik yanıtladı:
  - Yirmi üçüncü yüzyılda oynayın - daha iyi ne olabilir!
  Albina gülümseyerek şunları söyledi:
  - Ben de severim!
  Kız genişçe gülümsedi ve elini salladı. Ve pembe, yumuşak bir dalga Vitalik ve Albina'ya çarptı.
  Oğlan ve kız şehirdeydiler. Artık yirmi üçüncü yüzyılın Moskova'sı kadar parlak ve renkli değil . Ve yirminci yüzyılın sonu hakkında.
  Devasa bir dinozor arka ayakları üzerinde sokaklarda tokat attı, kuyruğuyla komşu evlere dokunarak onları yok etti. Ayrıca pençeleri ya uzadı ya da tam tersine kısalarak insanların yıkımına ve ölümüne neden oldu.
  Ve her yöne koştular. Ancak, hepsi on iki yaşından büyük olmayan çocuklardı. Oğlanlar ve kızlar kaçtılar. Bazıları polis üniforması giymişti. Ve tek bir yetişkin değil, bir genç bile değil.
  Hoş, kadınsı bir ses duyuldu:
  - Dinozoru durdur ve çocukları kurtar!
  Albina gülümseyerek sordu:
  - Peki nasıl yapılır?
  Ses cevap verdi:
  - Bu öyle bir oyun ki! Kendin için düşün!
  Vitalik omuzlarını silkti ve şarkı söyledi:
  - Haydi cankurtaran ,
  Bir ambulans atlama ipine dönüşün !
  Albina gülümsedi ve sordu:
  - Nasılsın?
  Dahi çocuk kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Er ya da geç, oyun çalıların arasında ipuçlarına ve piyanolara sahip olacak. İşte bazı örnekler!
  Ve genç savaşçı, çıplak ayak parmaklarıyla kaldırımdan bir kiremit parçası aldı ve onu yüksek bir binaya fırlattı. Arkın altındaki bir parça uçtu ve üsse çarptı. Devasa yapı sallandı ve tüm gücüyle dinozorun üzerine çöktü ve çöktü. Togo şiddetle sarsıldı ve canavar yere yığılmaya başladı.
  Albina zevkle cıvıldadı:
  -Bu gerçekten bir şövalye hareketi!
  Vitalik kıkırdadı ve cevapladı:
  - Belki bir aygır hareketi!
  dinozor onu aldı ve bir sürü sakız ve şekere dönüştü. Bu şehirde yaşayan çocuklar hemen bir ikram kapmak için koştu. Sandaletler, spor ayakkabılar parıldadı ve bazılarının topukluları çıplaktı.
  Çok fazla gürültü vardı.
  Vitalik gülümseyerek şarkı söyledi:
  Çocukluk harika bir zamandır
  Erkekler için güzel, eğlenceli ...
  Harika oyun geliyor
  Makineden yağmurla karalıyoruz!
  Albina daha da geniş bir gülümsemeyle belirtti:
  - Haydi karalayalım!
  kötü adam daha gördüler . Bunlar, biri yaban domuzu, diğeri gergedan başlı canavarlardı. Vahşi bir kükreme ile birkaç Albin ve Vitalik'e koştular .
  Oğlan parmaklarıyla ıslık çaldı.
  Trafik ışıklarından biri sendeledi ve bir gergedanın kafasına çöktü. Ezici bir darbe indirdi ve haydutu sersemletti.
  Vitalik cıvıl cıvıl, skala, dişler:
  - Darbe, darbe, bir darbe daha,
  Bir vuruş daha ve...
  Boy yalınayak süperstar ,
  Bir aparkat fırlatıyor!
  Albina kıkırdadı ve kıkırdadı:
  - Kutsal savaş
  Kızlar iki kat havalı!
  Domuz kafalı savaşçı, çantasından bir lazer silahı çıkardı ve ateş etmeye başladı.
  Oğlan ve kızlar yan tarafa atladılar. Albina çıplak topuğuyla bir muz kabuğu fırlattı. Uçarak geçti ve bir domuz kafasıyla savaşçıların çizmelerinin altına indi. Uçtu ve düştü, taş bir duvarı aştı ve sakinleşti .
  Vitalik zevkle şarkı söyledi:
  - Görüşün üzerine eğiliyorum ve roketler hedefe koşuyor! Bir koşu daha!
  Albina kendi içinde çok yıkıcı dürtüler hissetti. Ve çıplak, bronzlaşmış, yontulmuş bacaklarla asfaltı titreterek ve çatlatarak tepinelim .
  Ve çatlaklardan tatlılar, çikolatalar, dondurma porsiyonları, sakızlar, lolipoplar ve çok daha fazlası uçmaya başladı. Her şey ne kadar harika ve eğlenceli görünüyordu.
  Vitalik şunları kaydetti:
  - Gerçekten iştah açıcı nefis !
  Kızlar bir şey söylemek istediler ama bir grup çocuk koşarak geldi ve hadi tüm bu tabakları alalım. Ve onları yutmak için can atıyor!
  Albina tweet attı:
  - En azından teşekkür et!
  Çocuklar durdular ve koro halinde kükrediler:
  - Teşekkür ederim!
  Vitalik gülümseyerek şunları söyledi:
  - Neredeyse ilahi!
  Kız-kahraman bir espri yapmak istedi ama manzara aniden değişti. Ve kendilerini karlı bir dağda buldular. Ondan, sanki bir sıçrama tahtasındanmış gibi, erkekler ve kızlar aşağı iniyorlardı.
  Ve eğlendiler...
  Vitalik ve Albina'nın da sanki sihirle ayaklarında kayakları vardı. Hem oğlan hem de kız vahşi bir çığlık sesiyle fırladılar.
  Vitalik gülümseyerek şarkı söyledi:
  Harika güzelliğin gözeneklerinin ruhları,
  Anavatan için yıldızlar arasında savaşan bir savaşçı ...
  Ne de olsa, cüretkar hayaller gerçek oldu,
  Kötü düşmanların donanması korkmuyordu!
  Albina göz kırptı ve ironik bir şekilde şunları söyledi:
  - Yine de yıldızların arasında!
  Vitalik kıkırdadı ve şunları kaydetti:
  - Evet!
  Ve çocuk sopalarla kardan itmeye başladı. Son yıllarda kışlar memnun etmedi. Ve Moskova yakınlarında kayak yapmak aptalcaydı. Kış Olimpiyatları Soçi'de başka nasıl yapıldı?
  Paralel yoldaki çocuklardan biri sordu:
  - Macera ister misin?
  Albina cevap verdi:
  - Tabii ki evet! Tabii ki evet! Tabii ki evet!
  Ve önlerinde birkaç kutup ayısı belirdi. Ve şimdi Vitalik ve Albina'nın ellerinde makineli tüfekler var.
  Oğlan ve kız savaşmaya kararlı . Ve sonra tetikleri çekerler ve gövdelerden bir şelale gibi, çok yakıcı ve keskin, yıkıcı jetler gibi uçarlar.
  Vitalik, bir kurşunun bir kutup ayısının kıçına nasıl çarptığını ve bir kan çeşmesi saldığını görünce şunları kaydetti:
  - Her şey harika ve havalı!
  Albina başını salladı ve şarkı söyledi:
  Dünyada bir yerde
  Her zaman soğuk olduğu yerde...
  Ayılar eksene sürtünür,
  Dünyanın ekseni hakkında!
  Vitalik yanıtladı:
  - Peşlerindeyiz!
  Ve bir grup mermi daha ateşledi. Bunlar çok harika ve havalı dövüşçüler.
  Ve yumruklanan kutup ayıları düştü. Ve sonra çok lezzetli ve yenilebilir bir şeye dönüştüler. Ve bunlar kekler, hamur işleri ve zengin, kremalı ve kokulu her şeydi.
  Albina gülümseyerek şunları söyledi:
  - Bunlar gerçekten harika. nefis !
  Vitalik, şunları kaydetti:
  Nefis kelimesini gerçekten seviyorsun ! Ama bu genellikle küçük çocukların söylediği şeydir, ama biz hala oldukça yaşlıyız ve şimdiden pek çok şeyi yığmayı başardık!
  Albina gülümseyerek başını salladı.
  - Kabul etmek! Ama sonsuza kadar çocuk kalırız, sadece yıllar değişir!
  Oğlan ve kız tekrar zıpladılar ve kayaklarıyla birlikte takla attılar. Ve tekrar şarkı söylediler:
  Arkana bak ne vardı ,
  Kendinizi çocukken tanımak için tembel olmayın ...
  Çünkü çok yıllar geçti, geçti,
  Gül gül gül!
  Vitalik, Albina'ya göz kırptı ve şunları kaydetti:
  - Komik olay!
  Kızlar sordu:
  - Neyin içinde?
  Oğlan cevap verdi:
  - Dünya üzerinde gücü ele geçirdiğim geleceğe girdim ve iki yüz yıldır hüküm sürüyorum. Ve sonra geçmişten gelen ikizim belirir ve soru ortaya çıkar - bununla ne yapmalı?
  Albina omuzlarını silkti ve cevap verdi:
  - Hiç bir şey! İkizinize bir gezegen verin, sonsuza dek mutlu yaşasın!
  Vitalik şüpheyle şunları kaydetti:
  "Ya taht için ona meydan okuyacağımı düşünürse?"
  Kız omuzlarını silkti ve sordu:
  - Buna itiraz edecek misin?
  Çocuk omuzlarını silkti ve cevap verdi:
  "Uzay imparatorluğundaki insanlar oldukça mutlu!" Her şey yolunda ve güç için savaşmam için hiçbir neden göremiyorum. Ne de olsa, güç için bir adam değil, bir erkek için güç!
  Albina ıslık çaldı:
  - Ah, ne asil! Şövalye misin?
  Vitalik mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Tam olarak değil! Şövalyeler, yalnızca birbirleriyle ilgili olarak edep kurallarına uydular ve serfler insan olarak görülmüyordu! Ve her insanın refahını önemsiyorum!
  Kahraman kız göz kırptı ve cıvıldadı:
  Memleketim geniş,
  İçinde birçok orman, tarla ve nehir var ...
  Başka ülke bilmiyorum.
  Bir adam nerede bu kadar özgürce nefes alır!
  Boy Genius dedi ki:
  - Bütün bir yıldız imparatorluğu!
  Yine Matrix'te manzara değişti.
  Oğlan ve kız şimdi siperdeydiler. Bu, tarihi bir atış oyunundan bir oyun olarak görüldü . İkinci Dünya Savaşı gibi. Sadece sahada hareket eden tanklar biraz farklıydı. Örneğin, gerçek tarihte diziye hiç girmeyen "Aslan" görünür. Ve dürüst olmak gerekirse, "Lev", güçlü bir tank olmasına rağmen, ancak savaş etkinliği şüphelidir. 90 ton ağırlığı ile Tiger-2'den ancak kulenin ön zırhında daha iyi korunuyor ve 105 milimetrelik bir topa sahip. Güçlü, ancak Tiger'dan daha az hızlı ateş ediyor . Ama burada bu tank var. Ve muazzam gücüyle acele ediyor .
  Ve silahlar ona ateş ediyor. Kısa etekli ve çıplak bacaklı güzel kızlar topların etrafında koşuşturuyor.
  Yedi adede varan topları doldururlar .
  Ve üç Lev tankı var. Biraz gibi görünüyor, ama onları alnından kırmanın bir yolu yok.
  Komsomol kızı Vitalik'e döndü ve sordu:
  - Öncü müsünüz?
  Dahi çocuk kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - HAYIR! Hiç!
  Kız şaşkınlıkla sordu:
  - Ve neden?
  Vitalik gülümseyerek cevap verdi:
  - Çünkü ben başka bir zamandanım!
  Başka bir kız şunları kaydetti:
  - Aslan tankına giremiyoruz. 76 mm topumuz çok zayıf!
  Albina burada araya girdi:
  - Bir Alman tankına ateş etmeyin!
  Komsomol kızı sırıtarak sordu:
  - Ve neden olmasın?
  Kahraman kız cevap verdi:
  Çünkü bu sadece bir oyun! Ve aşılmaz tankları toplardan ateş etmekten farklı bir şekilde yenmeniz gerekiyor!
  Komsomol savaşçıları koro halinde sordular:
  - Ve ne güzel!
  Albina haykırdı:
  - Şarkı söyleme!
  Ve bir bülbül sesiyle şarkı söyledi ve geri kalanı daha sonra anlamadı :
  Anavatan Yıldızı Rab tarafından verilir,
  İnan bana, o Güneş'ten daha parlak!
  sen benim memleketimsin -
  Senin için bilin, kalp üzüntüyle atıyor!
  
  Sizde kartallar gibi Komsomol üyesiyiz,
  Nazileri ezip hurdaları süpürüyoruz!
  Jüpiter'de bile başardık,
  Meyveleri büyütün - gerçekleştirilemez cennet!
  
  Venüs aşkın yeridir
  Mars'ta bir savaşçı hissi en yüksek seviyededir!
  Kötülüğün zincirlerini kırıyorsun, şüpheler,
  Tanrı en iyisini yapmak istiyor !
  
  Kozmik basıncı yok et
  Güçlü bir kanca ile çeneyi yakalayalım!
  Düşman, dünyanın gücü tarafından ezilecek,
  Ve Junkers, sıradan bir çocuk yayı ile vuruldu!
  
  Birinci hizalama - al ve kazan,
  Başka bir sonuç bilemeyiz!
  Ve Reich'ın kurdunu yırtmazsın,
  suratına süngü ye !
  
  Ve süngü gelecek için sana uymayacak,
  Buldozere dinamit ekleyeceğiz!
  Çok hızlı uçuş
  Proleter çekiçle vurduğunda!
  
  Bir sonraki hamle kasırga gibi geçecek
  Ve oyunsonu kazanan bir eş olacak!
  Ne de olsa öfkemiz deli bir volkan,
  Piç üzerinde katliam, korkunç bir kedi!
  
  Berlin'de keneleri kenetledik,
  Paris Rus bayrağı altında özgür!
  Biz Anavatan'ın kızları ve oğullarıyız,
  bal yeriz !
  
  Foggy Albion artık bir kardeş gibi,
  New York tabakta turta gibi oldu!
  Haşhaş renginde kırmızı, kızıl bayrağımız,
  Altında, özgürlüğe sahip tüm insanlar mutlu!
  Kızlar şarkı söyledi ve üç Aslan tankı güllerle boyanmış büyük, kabarık keklere dönüştü. Ve onlardan çok güçlü ve iştah açıcı bir aroma geldi.
  Ama sonra araba yine arkalarında belirdi. Bu sefer daha da güçlü ve ağır Fareler. Hızları düşük ama ateş gücü ve zırhları tavan yapıyor.
  Albina, Komsomol üyelerine sordu:
  - Tekrar şarkı söyleyelim mi?
  Kız kaptan şunları kaydetti:
  - Boğaz ile almak gerçekten mümkün mü?
  Vitalik şarkı söyledi:
  Şarkı inşa etmemize ve yaşamamıza yardım ediyor,
  Ve kanatlı bir uçuşta şarkıyla birlikte ...
  Ve hayat boyunca bir lirle yürüyen kişi ,
  Asla ve asla ortadan kaybolmayacak!
  Komsomol kızlarından biri şunları kaydetti:
  - Buna karşı çıkamazsın!
  Albina doğruladı:
  - Sağ! Yoksa başka bir şey mi istiyorsun?
  Komsomol kızları kamaya bir mermi sapladılar ve zorla ateş ettiler. Uçtu, tanka çarptı ve bezelye gibi geri sıçradı.
  Kız Kaptan dedi ki:
  - Evet, alması zor!
  Vitalik başını salladı.
  - Öyleyse şarkı söyle!
  Ve böylece savaşçılar ve çocuk büyük bir coşkuyla gösteri yapmaya başladılar;
  Sovyet Anavatanının ihtişamı harika -
  İnanmaya layıkız, bu ihtişamlı olacağız!
  Zalim bir düşmanı savaşta yeneceğiz,
  Rus aşkına, en parlak Güç!
  
  Anavatanda şarkı söyleyen ne var ,
  Dürüst, yalınayak bir öncünün kalbinde!
  Bir kuş gibi uçmak için acele ediyoruz,
  İnancımız ne kadar kutsal hale geldi!
  
  Otomatik inan bana ağabey
  Ve el bombaları hiç de gereksiz değil!
  Cesursan sonuç
  Erkek olmana rağmen olacak!
  
  Pioneer kendini beğenmiş ve serttir...
  Ama Tanrı'nın gülümsemesi bizi aydınlatıyor!
  dünyada birçok kötü as var ,
  Cennette bir yeri mahvetmek istiyorlar!
  
  Faşist çakal pençelerini bize doğru çekiyor,
  Bir çocuğun kalbini sökmek istiyor!
  Ve domuzları lekeli sırıtış,
  Suratına yüksek sesle bir tokat yemesine izin verin!
  
  Tanklar "Kaplanlar" "çizmelerdir",
  Beceriksiz - çok köşeli!
  Ve onlardan kaçmıyorsun,
  El bombalarını hazırlasan iyi olur!
  
  Öyle bir dünya yaratacağız ki inanın,
  Milyonların mutlu olacağı yer!
  Yırtıcı bir canavar inine kaçacak,
  Aşağılık lejyonları yere sereceğiz !
  
  Kızıl bayrak parlayacak
  İçinde İsa'nın kutsal adı var!
  Pioneer sınavını beş için geçin -
  Ünlü olmak - Rusya'nız!
  
  Ama o sınav tahtada değil -
  Siperden teslim edilmesi gerekecek!
  Gri saçlar viski içindeki çocuğa koşar ,
  Bir arkadaş öldü - şimdi mezarda yas tutun!
  
  Lanet olası savaşın pisliği nedir,
  Canavar bile çağrılmaya layık değil!
  Ve kalabalık nasıl tutulacağını bilmiyor
  Adolf bazen bir soytarıdan daha komik olsa da!
  
  Geri çekilmememiz gerektiğini biliyoruz,
  Öncüler başkasınınkinden sonsuza kadar korkarlar!
  Biz çocuklar sadakatle dostuz,
  Ve ahlaki olarak sakat olmadığına inanıyorum!
  
  Berlin'deki şanlı yürüyüşümüzü tamamlayacağız.
  Her zaman inandık, savaşmasını biliyorduk!
  Ve bir anda atılgan bir cesaret yakaladım,
  Sırt çantasında kaçak taşıyan PKK!
  Komsomol kızları şarkı söyledi ve devasa Maus tankları, bir garnitürle birlikte devasa parlak yaldızlı mersin balığı tabaklarına dönüştü.
  Ve ayrıca çok iştah açıcı.
  Albina kıkırdadı ve şarkı söyledi:
  - Ne tür yemekler, ne tür yemekler,
  Hepsini yanına al...
  Sık sık kavga etmememiz üzücü
  Sadece öldürmek için beslenirler!
  Vitalik gülerek şunları kaydetti:
  - Evet, böyle oyunlar var! Sanki çok küçük çocuklar için!
  Komsomol kızı mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Bir insanın çocukluğu hiçbir zaman tamamen geçmez!
  . BÖLÜM 21
  Dahinin çocukları uyandı. Ve şans eseri onlar için hiçbir şey olmadı. Vitalik ayarını tamamlayarak güç alanını tekrar ele aldı. Bir saatten az iş kaldı . Dahi çocuk, içinde bir şeyleri büktü ve her türlü sayıyı ve bilgiyi bir diskten diğerine çevirdi. Böylece en ufak bir şans Ostankino TV kulesinin ele geçirilmesini engelleyemez. Ve o kadar güçlü bir anten var ki, hiper kısa çekim yapmak mümkün olacak. tüm Dünya gezegeninin kontrolü altında hipnowaves . Ve onu insanlık tarihindeki hiçbir imparatorun yapamadığı şekilde yönetin.
  Muhtemelen Cengiz Han bile, ölümsüzlüğü almış olsa bile, tüm Dünya'ya boyun eğdiremezdi. Ve Vitalik ve kız arkadaşı buna her zamankinden daha yakındı.
  Bu arada Agripina da sabırsızlıktan titriyordu, gerçekten suçlu özel kuvvetlerin askerlerine saldırma emrini vermek istiyordu. Ve ruh halinin son derece kavgacı olduğu ortaya çıktı.
  Genç bir kadın, dört atletik genç erkeği kendisine spor masajı yapmaları ve büyük işler yapmadan önce güçlü vücudunu canlandırmaları için davet etti. Sonuçta, en cüretkar fantezileri gerçeğe dönüştürme fırsatını elde etmek için tüm Dünya'nın hükümdarı olmak nasıl bir şey ?
  Örneğin , bir kerede bir milyon güzel erkek aynı anda çıplak topuklarına lastik coplarla vuruyor.
  Agripina şarkı söyledi:
  Ben bir kadınım gerçek hazine,
  Aslında, gerçek bir canavar!
  Kaslı ve çok güçlü genç erkekler tarafından masaj yapıldığında zevkle mırıldanıyordu . İşte zevk.
  FSB direktörü de beklentiyle dondu. Ancak, güç elde etmenin çok kolay olabileceğine biraz pişman oldu ve ağzını büyük bir kaşık yırtıyor.
  Rusya Devlet Başkanı düşmüş gibi görünüyor kime ve bu gerçekten özel kuvvetlerin elini serbest bıraktı. Sadece İçişleri Bakanı da var ve onun da bu keşif için kendi görüş ve istekleri var. Ayrıca seçkin birimlerini de kaldırdı.
  Son derece gergin bir durum ortaya çıktı. Sanki Dünya gezegeninin üzerine gerçek bir kılıç asılmış gibi.
  Vitalik nihayet son ayrıntılarda hata ayıkladı. Albina bu konuda ona yardım etti. Güzel, güçlü bir kız şarkı söyledi:
  - Düşmanlara teslim olmayacağız,
  Esrar vermeyeceğim, inan bana...
  Sadece harika yapabiliriz
  Van Dam'dan daha havalısın !
  Vitalik pek kendinden emin olmayan bir bakışla başını salladı:
  - Yapabiliriz!
  Albina sordu:
  Neden bu kadar güvensizsin?
  Dahi çocuk cevap verdi:
  - Üzerime çok büyük bir sorumluluk düşmeli. Öyleyse elveda çocukluk, zevk, eğlence. Bunun yerine, tekerlekteki bir sincap gibi dönmelisiniz!
  Kahraman kız başını salladı.
  - Yaşamak istiyorsan - nasıl dönüleceğini bil!
  Tasarım zaten monte edilmiş ve hazırdı. Kuvvet alanı da. Ancak Vitalik, her ihtimale karşı alanı ve akıllı telefonları taradı. Ve sonra büyük güçler tarafından kuşatıldığını öğrendi. Burada ve cezai özel kuvvetler ve FSB ve polis birimlerinin özel kuvvetleri. Savunma Bakanlığı yeterli değil mi? Ama onların da kendi sorunları var. Yani Taliban ile Ukrayna ve Tacikistan'da iki cephede savaşmanız gerekiyor. Moskova'daki özel operasyonlardan önce neredeler?
  Vitalik yüzeyi taradı. Özel kuvvetler iletişimine bağlı. Önemli bir gücün toplandığı belliydi. Oğlan onları takip edebilir akıllı telefonlar, cep telefonları ve telsizler dalgası . Ve kodlama, Vitaly Akulov gibi bir dehaya müdahale etmedi.
  Dahi çocuk Albina'ya fısıldadı:
  - Bizi burada bekliyorlar!
  Kahraman kız şunları kaydetti:
  - Ve başka ne bekleyebilirsiniz ki! İyice aydınlandık!
  Vitalik şunları kaydetti:
  Tanrı'nın kendisi bize dünya üzerinde güç verir. Ne de olsa bizi bir rüyada örtebilirlerdi ama saldırıya geçmediler. Ve şimdi tüm kozlar çiftimizin tarafında!
  Albina şunları kaydetti:
  - Bütün bir ordu bize karşı! Başa çıkabileceğimizi düşünüyor musun?
  Dahi çocuk mantıklı bir şekilde cevap verdi:
  - Dünyaya hükmetmek istiyoruz ama bazı özel kuvvetlerle başa çıkamayacağız!
  Kahraman kız şarkı söyledi:
  Çiftimizin zaferine inanıyorum,
  Ne de olsa, dövüşçülerin harika olmasının bir nedeni var!
  Vitalik yanıtladı:
  - Sadece dahice işlerde değil, çalışkanlıkta da!
  Bundan sonra çocuk çıplak parmaklarıyla çocuklarının bacaklarını tuttu, alıp başlat düğmesine bastı ve hipnodalga radarını laboratuvarın bulunduğu evin etrafına yönlendirdi.
  Dahi çocuk şarkı söyledi:
  - Etrafımızdaki dünya kum gibidir,
  Allah onu terk etti...
  Etraftaki dünya acımasız olsa da
  iyilik yapmak istiyorum!
  Albina gülümseyerek kıkırdadı:
  istediğini elde edemezsin !
  Dalgalar ayrıldı ve Vitalik gülümseyerek şunları söyledi:
  - Artık üçlü ordunun başlarında bir yırtıcı kuşağı oluştu. Onlara herhangi bir emir verebiliriz. Ya da uyu, şarkı söyle ya da dans et!
  Kahraman kız önerdi:
  - Ostankino'ya şarkılarla bize eşlik etsinler!
  Dahi çocuk başını salladı ve avucunu koyarak zihinsel bir işaret verdi. Aynı zamanda, büyük bir kamyon avluya girdi. Dahi çocuk tekrar emretti. Ve daha önce çalışmış olan kişiler yapıyı kendi üzerlerine aldılar, kaldırdılar ve arabaya taşıdılar.
  Vitali şunları kaydetti:
  - Trans halindeyken kaslarını yüzde yüz kuvvetle kullanabilirler! Bu, hipnowaves altındaki insanların bundan çok daha fazla fırsata sahip olduğu anlamına gelir !
  Albina kıkırdadı ve şarkı söyledi:
  - Pekala, her şey yoluna girecek! Her şey güzel olacak, biliyorum! Düşmanlarımı yok ederim!
  Kahraman kız, meslektaşına göz kırptı. Güçlü bitki yüklendi. Üstüne dahi bir oğlan ve uzun boylu bir kız tünemiş .
  Şimdi buradan gidebilirsiniz.
  Komik, gençler kendi başlarına oturuyorlardı ve sürücü de arabayı derin bir trans halinde kullanıyordu.
  emri Vitalik verdi ... Farklı birliklere ait askerler sokaklardan çıkıp pusuya yattı, geçit töreninde sıraya dizilmeye başladı. Akıllıca yaptılar ama aynı zamanda bir şekilde mekanik olarak.
  Aralarında birkaç düzine kız da vardı.
  Albina şunları kaydetti:
  - Büyük bir ordu var denebilir!
  Vitalik kıkırdadı ve şarkı söyledi:
  İleri savaşçılar- , _
  Hayat kötü mü iyi mi!
  Tek yelken ve ruh!
  Tek yelken ve ruh!
  Halk ve ordu birleşti !
  Sıraya giren savaşçılar da modası geçmiş bir şey söylediler:
  Birlik yok edilemez özgür cumhuriyetler,
  Toplanan kaba kuvvet değildi, korku değildi!
  Ama aydınlanmış insanların iyi niyeti,
  Ve rüyalarda bilgelik, ışık, akıl ve cesaret!
  
  Ukrayna halkı Rusya ile birleşti.
  Biz sonsuza kadar kardeşiz-Slavlar arkadaşız!
  Rab, yüce Adı yüceltsin,
  Dünyanın bütün milletleri kutsal bir ailedir!
  
  Anavatana şan, özgürüz,
  Halkların dostluğu sonsuza dek bir destektir!
  Yasal güç, halkın iradesi,
  Sonuçta, basit bir insanın birliği için!
  
  Tüm dünya insanları için uzayın yolunu açtık,
  Faşizm yıkılır, ilerleme yüceltilir!
  Yıldızlar arasındaki görkemli milleri ölçelim,
  Bizim için Yüce öldü ve yeniden dirildi!
  
  Evrende daha güçlü bir Rusya ruhu yok
  Ukrayna halkı, biz gönül kardeşiyiz!
  Anavatan'a hizmet ediyoruz, daha güçlü veya daha doğrusu,
  Evlat, avucuna bir makineli tüfek al!
  
  Ve Anavatanı koruyacağız ve genişleteceğiz,
  Sonsuz sevgi okyanusu verelim!
  Sınırsız, Büyük Rusya bayrağı altında,
  kahkahalarla eğlensin !
  Savaşçılar yürüdü ve şarkı söyledi. Kızlar yanlarındaydı. Vitaly, kızlara botlarını çıkarmalarını emretti.
  Ve savaşçılar çıplak, baştan çıkarıcı topuklarını parlattılar.
  Vitalik, Albina'ya sordu:
  - Peki, onurumuz nasıl, burada mı yürüyoruz?
  Kahraman kız cevap verdi:
  - Hatta çok onurlu bir şekilde!
  Boy Genius dedi ki:
  - Yakında tüm dünya ayaklarımızın altında olacak! Tüm gezegene hükmedeceğiz ama aynı zamanda her şeyden önce gücümüzü akıllıca kullanmalıyız!
  Albina'nın ifadeleri şu şekilde:
  - Bir yandan, bu doğru! Ama öte yandan suçluları ne yapacağız mesela ?
  Vitalik mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Bir dereceye kadar biz de suçluyuz! Özellikle ben, şu anda yaptıklarımız ve yapacaklarımız dahil !
  Kahraman kız kabul etti:
  - Video kameralara verilen bir hasar için, ...
  Dahi çocuk homurdandı:
  - Ne alırsınız?
  Albina tweet attı:
  - Topuklu sopalarla dövün!
  Vitalik güldü ve şunları söyledi:
  - Şimdi bile mümkün!
  Moskova büyük bir şehir ve Ostankino'ya varana kadar çok zaman geçecek. Ve askerler tekrar ayağa kalkıp şarkı söylediler;
  Berlin neredeyse bizim yönetimimiz altında,
  Dürbünle lanet olası Reichstag'ı görüyoruz ...
  Umarım yakında barış ve mutluluk olur;
  Şiirlerimde anlatacağım !
  
  Rusya komünizmi dünyalara açtı,
  Herkesin bir ailesi oldu.
  Ama Wehrmacht bize bir domuz burnu sapladı,
  Ve şimdi damarlardan fıskiye gibi kan fışkırıyor!
  
  Führer'in tesadüfen bizimle unuttuğu şey,
  Toprak ve köle almak istedim!
  Faşizm çok uzun bir kampanyayla gitti -
  Ve işte gerçek bir kabus, cehennem gibi rüyalar!
  
  Basit bir çocuk, yalınayak bir çocuk,
  Son zamanlarda kırmızı bir kravat bağladı.
  Tanrı olmadan dünyayı kendisi inşa etmek istedi,
  Ama aniden gökten napalm püskürdü!
  
  Cepheye koşmak zorunda kaldım, firardaydık,
  Kimse böyle gençleri almak istemez!
  tüfekli erkek dövüşçü bunu yaptı,
  Babaların yolu değerli çıktı!
  
  Hem kurnazlığın hem de gücün olduğu yerde savaştı,
  Ve zayıflık da acıdır, ne yazık ki ...
  Yoldaşlar mezar kazmak zorunda kaldı
  Ayazda çam tabutlarını planlamak!
  
  Artık acı çekmeye alışmış bir öncüyüm,
  Keşfe çıplak ayakla gitti, rüzgârla oluşan kar yığını çatırdadı.
  Belki de inançsızlığın cezası,
  İsa'yı tanımak istemediğimi!
  
  Ama Golgotha'nın üç saati nedir?
  Üç yıldan fazla savaş geçti!
  Herhangi bir köyde, dullar acı acı ağlar,
  Memleketin oğulları memlekette nasıl telef oldu !
  
  Hayatta kaldım, mermi şoku geçirdim, bir kurşunla yaralandım,
  Ama neyse ki ayakta kaldı!
  Almanya'ya olan borcu dürüstçe iade ettik,
  O faşizm bizim tarafımızdan ayaklar altına alındı!
  
  Olgunlaştım ama hala bir çocuk,
  Bıyık kırılmadı, ama zaten bir titan!
  Evet, bir yetişkin ve belki de çok fazla,
  Ne de olsa kalp metal kadar sertleşti!
  
  Kahramanın Yıldızı en yüksek ödülü -
  İnan bana Stalin'in kendisi teslim etti!
  Senin gibilerden misal almak lazım dedi .
  Savaşçılar Eden kapılarının anahtarlarını dövüyor!
  
  Ama şimdi cesur tüfeği bırak,
  Al seni kıskaç, bir çekiç ve çalış!
  Ahşaptan bir yelkenli ve tekne yapın
  Ve kuşun uçması için bir uçak yaratın!
  Şarkı fena değildi, tabii ki Vitalik aynen böyle şarkı söyleme talimatını verdi. Ruhla ve kutunun dışında olmak. Ve Moskova çevresinde ve arabalar farklı yönlere ayrılarak Dünya gezegeninin gelecekteki imparatoruna yol veriyor. Vitaly, taç giyme töreni yapmanın güzel olacağını bile düşündü. Gerçekten de taç, asa ve elma gibi üstün gücün çok iyi bir simgesidir. Dünya gezegeninin imparatorunun daha görkemli bir şeye ihtiyacı olmasına rağmen.
  Albina, herkesin sanki En Yüce Tanrı'ya itaat ediyormuş gibi itaat ettiği, şortlu çıplak ayaklı bir çocuk olarak gülümseyerek sordu:
  - Yürekten şarkı söyleyebilir misin?
  Vitalik dedi ki:
  - Yoksa ruh için mi?
  Kahraman kız güldü ve cevap verdi:
  - Ruhun bir hazinedir!
  
  
  
  Korkunç bir haber, acımasız bir savaşta,
  Kızım, sonsuza dek aşık olan!
  Ağzına atılmış, iblis-Şeytan,
  Rab nerede: adalet ve merhamet?!
  
  Bakire Natasha yalınayak gitti,
  Ama tozlu yolları çaldılar!
  Sonuçta, bir bahar akan günahlar için,
  Denizaşırı mesafelere yürüdü!
  
  İlk baharda yola çıktım,
  Bacaklar soğuktan çok mavi!
  Bir parça et ısıramazsın,
  Kırağı ladininde sadece başını salla!
  
  Yani taşlarla dolu yol boyunca,
  Kızın ayakları kanlar içinde kaldı!
  Ve Rusya genelinde, insanları geçerek,
  Kudüs krallarının şehri Side!
  
  Kafkas dağları, karlar içindeki sırtlar,
  Keskin taşlar tabanları deler!
  Ama sen dünyanın gücüyle beslendin
  Tanrı'nın şehrine zor bir hac seçmiş olmak!
  
  Yaz çölü, kötü güneş,
  Kızartma tavasındaki kız gibi bacaklar gibi!
  Kutsal şehir uzakta değil
  Herkes sonsuz bir yük taşır!
  
  Orada, Tanrı-Mesih'in mezarında,
  Kız yalvararak diz çöktü!
  Günahın büyük ölçüsü nerede ,
  Doğrulukta neyden güç alıyorum!
  
  Tanrı ona kaşlarını çatarak,
  Tek başına dua bu dünyayı değiştirmeyecek!
  Rusya'nın kaderi yüzyıllarca hükmetmek,
  Bu doğru, ona para talep etmeden hizmet et!
  
  Bakire başını salladı: Mesih'e inanıyorum,
  Dünyanın kurtarıcısı olarak Rus'u seçtiniz!
  Bu konudaki gerçeği herkese yayacağım,
  İsa'nın mesajı: İdol Tanrı!
  
  Dönüş yolu kolay ve hızlıydı,
  Çıplak ayak güçlüdür!
  Tanrı'nın lütfuyla uzatılan el,
  Kaslar ve irade, çeliktenmiş gibi!
  
  Ve orduya katıldın
  Pilot oldu, Luftwaffe'yi yendi!
  Orada güzelliğin yüksekliğini gösterdi,
  Bir Alman muhribi bir mayına saldırıyor!
  
  Savaşçı - atılgan, cesur savaşçı,
   Partiye adanmış - Sovyetlerin davasına!
  Pisliğe karşı muzaffer bir sona inanıyorum,
  İblis sürüsü duvara, cevaba!
  
  Peki, savaşçı neden vuruldu,
  Kayışları serbest bırakmak için zamanınız yoktu!
  Ve kalkanın kusurlu olduğu ortaya çıktı,
  Ve şeytani faşizm, Yankilerle kardeşlik kurdu !
  
  Eşitsiz, acımasız bir savaş haline geldi,
  En azından ben bir erkeğim: Acı acı ağlıyorum!
  Başımız beladaymış gibi dibe dalıyoruz,
  Sonuçta, Anavatan'dan şans kayboldu!
  
  Tanrı'ya ünlemim: Ne için Yüce!
  Beni sevgili bakiremden ayırdın!
  Soğukta bile mont giymedi,
  sonuçta üç düşman için yendi!
  
  Bunu hak etmiyor mu?
  Benimle zaferi çiçeklerle karşıla!
  Tatil için cömertçe turta pişirin,
  Ve Natasha ile geçit törenine geleceğim!
  
  Sert Lord kasvetli bir şekilde cevap verdi:
  Dünyada kim mutlu, kim iyi?
  Acı çekecek ve et acıdan inleyecek,
  Ne de olsa insanlık aşağılıktır, günahkardır!
  
  O zaman zaferle geldiğimde ,
  Yaşamaya layık olmayanı Cehenneme atacağım!
  Bakireni ve seni dirilteceğim,
  En iyisi o zaman bir pay istemiyorum!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"